Carter Nick : другие произведения.

81-90 kogumik uurijad pro Nick Carteri

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:

  
  
  
  Nick Carter
  
  81-90 kogumik uurijad pro Nick Carteri
  
  
  
  81. Кремлевское asi http://flibusta.is/b/663741/read
  
  The Kremlin File
  
  82. Hispaania side http://flibusta.is/b/607273/read
  
  Spanish Connection
  
  83. Vandenõu pea surma http://flibusta.is/b/607245/read
  
  Death ' s Head Vandenõu
  
  84. Pekingi toimik http://flibusta.is/b/690087/read
  
  The Peking Toimik
  
  85. Õudus jää terror http://flibusta.is/b/691313/read
  
  Ice-trap Terror
  
  86. Killer: codename Стервятник http://flibusta.is/b/612804/read
  
  Assassin': Code Name Vulture
  
  87. =================================
  
  88. Ватиканская вендетта http://flibusta.is/b/635621/read
  
  Vatican Vendetta
  
  89. Märk Cobras http://flibusta.is/b/671056/read
  
  Sign of the Cobra
  
  90. Mees, kes müüs maha oma surma http://flibusta.is/b/678851/read
  
  The Man Who Sold Death
  
  
  
  
  Кремлевское asi
  
  
  tõlge Lõvi Шкловского
  
  
  mälu poja Anton
  
  
  
  
  
  1. peatükk
  
  
  
  
  
  
  
  Угнать ameerika lennuk on nüüd võimatu. Sa tead seda, tema ei tea seda, ja iga nohik, kes kunagi loeb ajalehte, teab seda.
  
  
  Aga miks бортпроводница rassi 709 saarel-Grand-Лаклэр oli nii lähedal темнокожим черноволосым reisija, kes täna siin ühes ümber soojendus? See et temaga заигрывала?
  
  
  Короткоствольная thingie, mida ta kogu aeg salvestaks all униформой, toidab vahel rinnad, mida ma hea meelega jälginud algusest peale lendu. Tundus, et kõik magavad, ja algul tundus mulle, et see mees on natuke tema katsub ja võimaldab emu seda, mida tal vaja oli. Hea lennufirmad klient on ikka kuningas. Ja kui ta on natuke приоткрыла tõmblukk oma tihedalt liibuv tuunika, seda juba pikisilmi oodanud mängu подглядывание. Kuni ta tõmbas geniaalne tükk metalli, mis hetkeks засверкал on ray valgust.
  
  
  Ta on investeerinud ego ego peopesa, pöördus ümber ja läks läbi ukse ees kajutisse. Mees tõusis ja jälle vaatasin teekonda, relv oli selgelt näha ego parempoolne. Mul oli Люгер " on наплечной kabuur all jope, kuid ma teadsin, et kohe tõmbab tähelepanu ego, kui teen samm talle. Стилет oli замшевой nahast kest on parema küünarvarre. Seda võiks kasutada helitu vedrumehhanism, et märkamatult vabastada ego mulle käe, kuid viska ego - see on hoopis teine asi. Mees näeb. Tal oli võimalus tulistada enne, kui poleks seda ego, näiteks.
  
  
  Kui tema ikka mõeldud, milline tegevus on kõige suurem tõenäosus edu andmeid, kui muud asjaolud, otsus tehti, ei ole mulle. Kõik ärkasid müra lasku kabiini. Ta kuulis enda ümber imestunud helid reisijaid, подпрыгивающих oma kohad. Seejärel vali hääl lahendada teadus-ja arendustegevuse ülesandeid. "Kõik jääge rahulikuks. Lennu suund oli muutunud. Havana võite jääda tervelt ja vigastamata. Paanikaks põhjust pole ".
  
  
  Tal oli rõhk: hispaania. Minu kõrval Pakend Sawyer sügavalt ohkas ja Рэндольфа Флеминга eest ee selja перехватило hingamine.
  
  
  'Rahune maha..- Ta pomises sõnu, ei шевеля huulte. -Proovige sundida naist vaikima.
  
  
  'Kuubik? Aga kuidas on lood lepingu anti угонами lennukeid?
  
  
  Polnud aega selgitada. Ainsad, kellele see ei pääse käte Kuubal olid agendid Castro või ego suur sõber välismaalt. Aga kui ta mõtleb ja заткнется, ta ei suuda aru saada, see ise on. Ta ei olnud selline rumal.
  
  
  Mees jooksis tumeda pilguga reisijat. Ego silmad hetkeks peatusime meile siis ta tõstis ih, et hinnata reaktsiooni seljataga.
  
  
  Ta aeglaselt pöördus kõrvale, justkui hotell rääkida tüdruk kõrval. Прикрытая искривленным õla, mu käsi libises alla tihvtid kõrvale "Люгера". Mees ei pööranud mulle tähelepanu.
  
  
  Arvati, et reisijad ei olnud relvastatud. Tema pani relva oma vasaku käe. Tema istus seal altari paremal minna lennukiga ja võiks lihtsalt panna ego, mitte püsti. Ta vajutas päästikule.
  
  
  Püstol lendas üle ego käed ja selle uuesti tulistas. Enne ego белоснежной särgid punetav. Ta langes навзничь ukse ja powys seal, nagu прибитый juurde. Ego suu on avanud alates kriiskav, mis ei ole kostis. Ego põlved задрожали, ja ta kukkus. Keegi lükkas ukse teiselt poolt, aga ego keha on blokeerinud läbima. siis minu kaks Esimesena tulistas teda, hüppas edasi.
  
  
  Taga ise kuulsin tema hüsteeriline kisa naised. Moraali hakkas väljuma kontrolli alt. Tema оттащил laip ühe jala, ja kui uks avanes. Revolver бортпроводницы uksel tulistas. Pungis swished on läbi käinud minu vahel, augustatud minu mantel ja läks edasi oma teed, kuni creek taga lennuk pole teatas mulle, et keegi oli haavata. Tema, sukeldus, haaras tüdruk käe ja tegi rotatsiooni algatusel, kuni ta langes tema revolver. See iso kõik välja püüdnud vältida, üritades oma pikad teravad küüned mu nägu ja ma pidin tilk oma люгер, et вырубить tema löök karate kaelale. Ta безвольно kukkus mu käte vahele ja ma viskasin selle surnud keha tema sõber. Tema võttis kolm револьвера, kaks pani minutis ja hoidis "Люгер" valmis.
  
  
  Ma ei teadnud, et salongi. Lennuk задрожал, äkki muutis suunda ja järsult stahl langeb ookeani. Ta kaotas tasakaalu, lendas läbi kabiini ukse, ja ma pidin haarata дверную raam.
  
  
  Piloot panna altid toolil, провисая käepidemel juhtimine. Ümber пулевого vigastada tagasi voolas veri. Kohal seisis navigator. Hakkas teine piloot kohaldatakse meeletu vaeva, et tagastada lennuk otse teele. Navigator оторвал sõitja alates eurot ja püüdis peatada verejooks sall. Ta oleks võinud sama edukalt proovida, et peatada Niagara juga. Hakkas teine piloot võttis juhtimise lennuki ja läks autopiloot. Ta pööras ümber, ilmselt, et aidata штурману, nägi mind ja застыл. Muidugi, ta võttis mind капера number kolme.
  
  
  Tema surus oma "люгер" on kabuur ja tervita emu. "Me saame lennata Grand Лаклер. Nad kaotasid sõja.
  
  
  Hakkas teine piloot vaatasin mimmo mulle jama altari. Navigator äkki pööras ümber, hoides sõitjat ühe käega, ja vaatas mind. Ta on surmav мучнистые. "Kes sa oled, rätsep võta?"
  
  
  "Янтье Параат". Tema noogutas sõitjale. - "Ta suri?"
  
  
  Ta raputas pead. Hakkas teine piloot vaatas mind.
  
  
  "Ta застрелила Хауи ... бортпроводница!" Seejärel ego aju läks teine käik. 'Sa oled . .. Tere . .. mida sa teed relvaga?
  
  
  Tema irvitas emu. "Kas sa ei ole õnnelik, et ta oli minuga? Sul parem kontakt on lennujaama lähedal kennedy, ny ja aru. Siis saad kohe küsida, kas Nick Carteri õigus kanda relvi pardal. Ütle neile, et nad посоветовались koos Timothy Уайтсайдом. Juhul kui olete unustanud, et see president selle lennufirma.
  
  
  Nad vaatasid üksteist vastastikku. Hakkas teine piloot langes oma kohale, ei töölaud mis mulle silma, ja on paigaldatud raadioside. Reuma tuli mõne aja pärast. Ilmselt tuli neil tõmmake Уайтсайда on prügi. Ego hääl on absurdne õhinal ja raevukalt. Tema teadis, et ta mõtleb rikkumise järjekorras. Ta oli juba võimeline tappa, kui üks ego lennukid tänna hilinemisega minut.
  
  
  Vahepeal kaks muud бортпроводниц salongi tuli igal aastal. Nad kiiresti tundnud, et olukord on jälle kontrolli all, ja esitasid järjest läbi helisüsteem rahustav sõnum.
  
  
  Tema пощупал pulss piloot. Ta oli нерегулярен. Ta teatas sellest штурману ja soovitas istutada ego on vabu kohti taga.
  
  
  Selle emu ei ole veel väga meeldis, kuid ta mõistis, et emu on vaja minu abi. Me отцепили piloot ja kannatanud ego tagasi läbi surnukehad läbivad. Блондинке on униформе õnn korda käetoed vahel kolm tühjade istmete, et me võiksime panna ego. Ta ei olnud päris mugavas asendis, kuid mul oli tunne, et ego see ei tüüta palju kauem.
  
  
  Üks бортпроводниц alustel osutada esmaabi ja Pakend Sawyer seisis tema kõrval. Ta vaatas hetkeks ja siis ütles: "Jäta mind. Selle saan hakkama. Sul on veel palju del ".
  
  
  Me штурманом lahkunud piloot tüdrukutele. Me just ise liigutanud ikka veel находившуюся teadvuseta бортпроводницу vaba ruumi on taga sõitja.
  
  
  Tema hoolikalt otsis nad läbi, kuid enam ei leidnud relvi. Selle tugevat sidunud hei, pahkluude ja randmete juhuks, kui ta soovib proovida midagi oma mürgised küüsi, kui очнется. Meil pandi surnud угонщика kapp, et reisijad ei näinud, ego, ja suundusime tagasi kabiini. Hakkas teine piloot veel nägi välja kahvatu ja обеспокоенным. Ta küsis, võimalik sõitja, ja mu reuma ego ei ole rõõmus. Ta on neetud. - Келере ... Kuidas nad võiksid sattuda pardale nende relvad? Ja sina?'
  
  
  "Mul on luba seda, nagu ma teile ütlesin. Kaks револьвера varjas all бюстгальтером. Elegantne, sulle ei tundu? Niipalju kui mulle teada, et meeskond ei testitakse relvi.
  
  
  Kaks meest andsid фыркающие helid, tunnistades turvaauk. Mulle oli huvitav, milline oli teine piloot. Meil oli vaja läbida veel pikk tee minna.
  
  
  "Mis sa arvad, kas sa ikka suudad pakkuda lennuk Port-of-the-Спейн, või sa tahad, et tema võttis juhtimise üle?"
  
  
  Ego kulmud изогнулись. Ta arvas, et ma подшучиваю üle. "Te ütlete, et saate hallata selle lennukiga?"
  
  
  Seda tõmmatakse rahakott ja näitas litsentsi. Ta raputas pead. "Tänan, pakkumine, kuid tema ego teen ise".
  
  
  "Kui sa передумаете, tema on valmis sind подменить", ütlesin mina. "Ma seisan teie kõrval".
  
  
  Ta irvitas, ja ta lootis, et ta on lõdvestunud. Tema tuli kogu salongi. Бортпроводник разносил joogid ja püüdnud rahustab reisijat. Teine andis hapniku hüüdis ta. Ilmselt tal oli südameatakk. Pakend Sawyer oli ikka hõivatud piloot. Vaikselt ja tõhusalt. Tema hei meeldis rohkem ja rohkem. Ei ole paljud naised rahulikult suhtusid sellisesse olukorda. Ta tõstis silmad, kui tema seisis tema kõrval. "Ta ei kannata, Hüüdnimi".
  
  
  "Ei, see on arusaadav".
  
  
  Istub piloot, mis on seotud бортпроводница hakkas taastuma. Ee silmad avanesid üksteise järel, ja siin tahaks tõsta käsi, et pat näriv kaela. Kui ta märkas, et tema käed on seotud, ta üritas ringi vaadata. Süst on valus, põhjustab see liikumine, see on ainus saatmine ff. 'Oi . .. ", - kaebas ta. 'Mu kaela.'
  
  
  Ta tegi mulle silma.
  
  
  "Katki", - lühidalt teatas ta. "Ja sulle ei ole vaja võtta kurja silma eest tulistada".
  
  
  Ta sulges silmad ja надула huuled. Tema ei ole seda hotelli, et ta jälle kaotas teadvuse, ja helistas üks ümber teiste бортпроводников. Tema palusin tal tuua klaasi viskit veega ja palus, et veenduda, et tema kolleeg jõi. See on hoolikalt täitnud minu korraldusi, lahjad üle tüdruku toolile, tõstes tema pea eest lõug ja valades jook hei kurku. Tüdruk сглотнула, заткнула suu ja ахнула ja бортпроводница вылила viski välisõhku. Osa selle viski sain oma vormiriietust.
  
  
  Tema küsis: "oled Sa kunagi näinud seda varem, enne seda reisi?"
  
  
  Kõrge stjuardess koos cerro дымчатыми silmad, выпрямила taga ja vaatas mind. Nüüd, kui ta on lõpetanud aidata reisijatele, tema hääl kõlas varjatud viha. "Ei, Edith, tüdruk, kes tegeleb tavaliselt lendab meiega, helistas vahetult enne väljalendu, et öelda, et ta on haige, ja saatis sõbranna. Hääletamine selle sõbranna!
  
  
  "See on osa juhtub?"
  
  
  "Nii palju kui tean teda, see oli esimest korda. Tavaliselt lennujaamas on koondatud stjuardess, kuid täna on meil üks ümber need tüdrukud ei ole saabunud ".
  
  
  Tema kahtlesid. "Kas on ka keegi mõelnud, et see oli rohkem, kui on juhus?"
  
  
  Ta vaid vaatas mind. "Härra, авиационном posti ärion sa võid alati oodata midagi viimasel minutil. Küsisime tüdruk mõned küsimused, ja kui selgus, et ta mõistab eriala, me võtsime ta endaga kaasa. Ja üldse, et sa oled politseinik?
  
  
  "See, kellele täna õnn. Ei võiks siis antakse sõitja tekk? Kõik need inimesed mõtlevad, kui nad näevad laip ".
  
  
  Ta kibedalt vaatas рыжеволосую бортпроводницу, mis tegeleb оправлялась toolil, ja отшатнулась.
  
  
  Ta vaatas mind, nagu haavatud lind, прыгающая mööda metsa tee juurde голодному kõtu. Selle välja kõrval. Naistel on lihtsam rääkida minuga, kui teda ih ei пугаю. Tema püüdis näida võimalikult сочувствующим.
  
  
  "Kui sa oled pääse läbi vangla, sa ei ole enam sind vaadata nii isuäratav, nagu see praegu on, õde. Süüdistuse mõrvas, master plus kõik, et nad on valmis andma teile kaaperdada lennuk. Aga, teisalt, kui sa oled natuke поработаете minuga, annad mulle korralik reuma, võib selle saan sulle midagi teha. Kuidas su nimi on?'
  
  
  Ta vastas, ja mulle tundus, et ma sain midagi lootused ja ootuses oma õhukeses range hääl. - "Mary Austin".
  
  
  "Ja sinu mees?"
  
  
  "Juan ... Кардоза ... Kus ta on?"
  
  
  Tema ütles, et hei, ilma pikema jututa. 'Hiljem umbes nen mõelda.'
  
  
  Mul oli vaja teada tema reaktsiooni. Ta võiks mulle öelda, kas ta on омелой sellele mingit tähtsust. Tema nägu tundus, nagu oleks ta rööviti tema tagaistme dollar telefon On nah pilgu pisarad.
  
  
  Tema jätkas sõbralik toon. "Rääkige mulle Juan, Mary. Kes ta on?'
  
  
  Tema hääl tundus, et kurt, ta rääkis vahel рыданиями. "Kuuba беженец. Ta oli all-in, ja emu tuli tagasi. Ta ütles, et oli suguluses Castro, ja et nad ei tekita emu kahju, sest see on ".
  
  
  Tema arvas, et ta on rohkem nagu töötaja salapolitsei. Selles seisnes keerukust vastu pagulaste; kunagi ei tea, kes on tegelikult delle põgenenud, ja kes töötab vaenlane ".
  
  
  "Kui kaua sa teaksid ego?"
  
  
  'Kuus kuud.' Ta käitus nagu laps, nutt üle purustatud mänguasi. "Ma kohtusin temaga, kui töötas" Ida-Эйрлайнз " lennu ajal Miami. Kaks pühapäeval tagasi ta palus mul lahkuda töölt. Emu, oli vaja minu abi. Ta pärivad palju raha Kuuba, ja kui ta ih saab, me saame abielluda. Nüüd . .. kas sa tapsid ego ".
  
  
  "Ei, Mary, kas see oled sina tappis tema, kui andis emu revolver ja застрелила piloot".
  
  
  Ta valju зарыдала. Reisijad üllatus оглянулись, mõned veel olid hirmunud.
  
  
  "Ma lask ... see oli õnnetus ... navigator soritud mind ... ta lõi mind ... ma ... ma ei tahtnud vajutada päästikule ... tema ... tema lihtsalt hotell oon muutis muidugi ... '
  
  
  Ta tõusis püsti, pani käetoed ja panin selle kolme valgustusega. Tema oleks palus Хока midagi teha nah. Vähemalt ta ei teadnud esimese reegli kasutada relvi: mitte kunagi ei võta revolver, kui sa ei plaani ego kasutada. Teine reegel on: lapsed ei tohiks mängida револьверами.
  
  
  
  
  
  
  
  2. peatükk
  
  
  
  
  
  
  
  Kui mu boss, David Hawk, kutsub mind N3, et on minu ametlik kood, kui esimese Killmasterа, seda tean, et ta läheb mulle võimatu missioon.
  
  
  Tavaliselt, kui kõrval ei ole kedagi, ta kutsub mind Hüüdnimi. Aga kui ta köhib ja ütleb N3, tema esimese asjana arvan, et mul on vaja kahekordistada oma elukindlustuspoliis. Kahjuks meil üks firma ei olnud nii hull, et kindlustada mind, nii et see ei ole oluline.
  
  
  Tema tuli aru. Kas AX vaeseim staabi-korter kõigi luureteenistus. Poisid ümber CIA ja FBI muutumas eemal, aga selle liikmetele salateenistuse palun veel raskem. Nad arvavad, et nad on parim valik, sest nad peavad valvama president.
  
  
  Tema oli väsinud. Tema on täitnud tüütu ülesanne ja oodanud paar nädalat kalapüük põhja-Michigani. Хоук пододвинул mulle ajalehe kaudu tool, закашлялся ja ütles: "N3, sa ei saa aru, mida see tähendab?"
  
  
  Selle võiks anda reuma enne seda, kui lugesin toretsev pealkiri: "Raskused".
  
  
  
  
  KINDRAL HAMMOND
  
  
  MÕRVATI ФЛАЙРЕ
  
  
  
  
  Ma ei usu, et paljud ameeriklased teavad Хаммонда. Selleks on neid vaja teada pro Grand island-Лаклер. Kindral oli seal diktaator. Saarel oli lihtne lugu. Siis, kui ta on vallutanud испанцами, sattus ta käed üle ja siis on püütud inglased. Elanikkond oli 90 protsenti must, orjade järeltulijad, toodud ümber Aafrika tööd suhkru istandused ja paksude metsade. Kümme aastat tagasi saarlased otsustasid referendumil murda inglased ja kuulutada sõltumatut vabariiki. Seal stahl muuta tuleb Randolph Fleming
  
  
  Fleming oli kõige andekas ja kõige populaarsem inimene saarel. Ta on teinud olulisi muutusi ja stahl oma rahva tõeline isa. Siis ego langenud. See ei ole liiga palju andis sõjalise, ja nad nad tõstsid mässu. Fleming põgenenud Ameerika Ühendriikidesse, kus emu on antud poliitilist varjupaika. Hammond tuli võimule ja orjastatud inimesi, sobides takistab sõjaliste operatsioonide diktaatorile. Nüüd Hammond oli surnud. Kokkusattumus? Võib-olla mitte. See ei lugenud. Ta lahkus vaakum võimu. Igaüks, kes диктаторе ilmutas märke juhtimist, vangistati või muul viisil, võib vastavalt montaaži ajal juhatuse Хаммонда, ja ta kartis, et kui juba teadsin, kes on diplomaadid näevad, et aidata taastada kord saarel.
  
  
  Хоук growled: "meil on luure andmeid, mis osutavad sellele, et venelased loovad saarel raketi baasi. Muidugi, väga rahulikult, nagu alati. Nii, meil ka pea töötama vaikselt ja varjus. Et meid häiriks, Kuuba müra kohta Grand Лаклере. Nad tahavad aidata oma vaeseid naabreid. Kuid me teame, et kõik käes vene, ja et eesmärk on "help" - seada raketid saarel. Niisiis, see operatsioon satub кремлевское toimik ".
  
  
  David Хоук koputas sõrmedega tooli serval ja vaatas mulle tõsiselt otsa. "See operatsioon on üks inimene, N3. Meie valitsus ei taha teise kuuba raketi oa Olete kohustatud võimalikult kiiresti toimetada Рэндольфа Флеминга Grand Лаклер ".
  
  
  Tema oli kindel, et sõjavägi on paigal istuda või midagi sellest rääkida.
  
  
  "Sinu töö on tagada, et nad ei tekitanud. Sa pead juhtida Флеминга presidendi palee. Ja sa pead tegutsema nii, et keegi ei saa teada, et meie riigis on sellele mingi suhe ".
  
  
  Tema väljendas selgelt oma sarkasm. - "Ma olen harjunud, et mind tulistatakse, mind mürgitavad, igati ähvardavad, selles ei ole midagi erilist, aga ma seda veel ei leidnud asutuste muuta ennast nähtamatuks. Kui sa tahad, et tema stahl nähtamatu? '
  
  
  Tema hea paljudes asjades, kuid рассмешить Тетеревятник - ei ole üks nende ümber. Ta on täiesti tundetu. Ta isegi naeratas.
  
  
  "Sellest on juba hoolitsenud. Laki Fleming ja Tom Sawyer - on head sõbrad ".
  
  
  "Mulle meeldib Huck Finn, kuid kui raamat Mark Twain saab mind aidata?"
  
  
  Хоуку ei meeldi selline mõistmine, nii et ta viskas mind hapu ilme. Thomas Sawyer. Võib-olla olete kuulnud nen. Ta president Sawyer Hotel Group, mis on suurim maailmas. Kolm aastat tagasi kindral Hammond andis emu maatükk rannas, et ehitada hotell ja kasiino, kus rikkad turistid võiksid lõbus ja saada see, mida nad veedavad oma raha. Nad mõlemad on selle ära teeninud. Te muidugi mõistate, et Сойеру ei ole kasulik imendumist, mis on kohe национализирует ego kasumlik ettevõte. Loodan, et nüüd saate aru, et Sawyer lubas kogu meie abi vastutasuks lubaduse Флеминга, et ego äri tulevikus ei ole kokku puutuda riski. Ja Fleming on andnud oma sõna ".
  
  
  Ta noogutas. Poliitika teeb imelikke semud prügi. Patriot Fleming ja innukas röövli Sawyer. Ja mul on ühendada need kaks koos. Tema lahkus liiga karm kontor Хоука koos lihtlabane mõttega, et maailm on kaos.
  
  
  Kõik Sawyer New Yorgis tundus, nagu kõik teised hotellid: sama hinnaklassi: väike eesruum, ümbritsetud kallid kauplused. Kuid üks asi oli erinev. Oli era lift, kes juhtis avalikult ülemisel korrusel. Tõustes üles selle, jalg pehme vaip просторного saali, kus mind ootas elegantselt riides blond. Kallid žirinovski käitunud internetis rippusid kõikide seinte, aga meil on üks nende ümber ei suutnud võistelda kvaliteedi kahe jalaga, подмигивающими mul on alt kitsas seelik. Mulle махнула väike sihvakas käsi. "Härra Carter?" Ta noogutas.
  
  
  "Tema Pakend Sawyer, - ütles ta. "Isa, nagu alati, räägib telefoni teel ja küsis minult, et kohtuda teiega."
  
  
  Ta andis mulle oma käe ja alistatud mööda koridori päeval teisel pool. Tuba, kuhu me läksime, oli üks ümber suurimaid, mis teda kunagi näinud. Klaasist päev avatud terrass, täidetud taimede ja väikesed puud. Ei olnud meil tooli, meil on kapid, meile kaustade, ainult laiud mugavat tugitooli ja кушеток. Baar. Härra Sawyer teadnud, kuidas külalisi vastu võtta. Tüdruk отпустила mind ja jooksis juurde baar.
  
  
  "Mida ma võin teile pakkuda, on härra Carter?"
  
  
  "Muidugi, palun".
  
  
  Ta valas mulle klaasi brändit ja võttis endale viski содовую. Oleme jõudnud klaas ukse terrass ja vaatasime lumi parque all.
  
  
  "Milline häbi," ütles ta. "Nii palju ilusaid asju, ja mitte keegi ei julge kõndida sinna öösel.
  
  
  Seda, mõtlesin, et saan tulla mitmeid kohti, mis oleks ohtlik, et mõned inimesed, isegi kui kuidagi ei. Näiteks, et see tuba ei oleks selline turvaline Pakendamine Sawyer, kui tema ei ole teadlik juuresolekul tema isa samal korrusel. Ta oli väga köitev, palju naiselikkuse all õhuke kude, mis tegeleb vabalt свисала tema rinnad ja hea kallistas oma reide. Tema pidas nah vaikne terviseks, et veenduda, et minu imetlus ei ускользнет välja nah. Siis uks on meile lahti ja kõik on möödas.
  
  
  Thomas Sawyer ei osutunud selleks, kelleks teda oodanud. Tema tutvustas ennast kõrge energiline inimene, излучающего edu ja jõudu. Selle asemel tema nägi mees ei kuuenda jalga pikk, ja полголовы allpool on tõsi, kiirete liigutustega. Ainus tugev külg on nen ego oli ootamatult madal hääl. Ta peatus mõne meetri kaugusel minust ja uuris mind jalg enne kui pea, nagu oleks keegi vaatab masin, mida mõelnud osta. "Härra Carter?" Ta ei olnud kindel.
  
  
  Tema noogutas tagasihoidlikult.
  
  
  "Sa ei ole selline, nagu ma seda ette kujutanud".
  
  
  Ta ei kaevanud, ja ta teadis seda. Enamik inimesi arvavad, et суперагент sarnane rist vahel Богартом ja sir Ogilvy Ренни, õnnetu mees, keda briti osakond M. I. 6 nimetas "C" inimene, kelle kaanelugu oli riknenud § - s saksa ajakirjas Der Stern. Ja see ei ole üldse nii välja näen.
  
  
  "Selle hotell-oleks sinuga rääkida table border, - jätkas hotelli tycoon. Kuid see подождет. Teil Mahutid tuleb jõuda lennuki -, ja aega on vähe. Sa lähed ümber kennedy lennujaama, ny viis minut kolmanda.
  
  
  Nii et blond läks edasi. Asi oli huvitav. Ta puudutas tema küünarnukini. "Kui sa oled juba kogunud oma asju, meil paremini minema. Mu kohvrid on juba all, aga enne, kui me suudame ära minna, mul on vaja, millist hema rääkida ".
  
  
  Ta läks teise tuppa, kui Sawyer saatsid mind päev on hall. Mõne hetke pärast ta naasis норковой müts ja sobiva норковой coat peal õrn-helesinine kleit. Temaga oli kohvrike, mis ta väljakutsuvalt швырнула mind eemalt viis jalga. Tähendab, ta teadis, kuidas end piirata. Midagi, mida ma hindan. Seda on püütud kohver ja vaatasin, kuidas ta on andeks isaga.
  
  
  Limusiin, mis oli piisavalt suur, et masin mis kunagi maffia походила on halb Тойоту, ta sulges katuseluuk, отделявший meid turvapadi, ja ootamatult asus asjadega. "Nüüd seda võin teid valgustada mõne asju. dr Fleming pean ma absoluutselt ei tea, kes sa tegelikult delle ja milline on teie tõeline töö. Ta peab olema, kes arvab, et sind palkas mu isa turvatöötaja hotellis. Tal on see imelik uhkus, nimeta see невиновностью, kui tahad, ja kui ta oleks teadnud, et muud peale ego oma rahva, aitavad tal oli tõusta troonile, ta võiks loobuda eesistumise.
  
  
  'Jah?' - Ma vaatasin ee reaktsioon. "Kas ta ei tea, et su isa on äsja ostetud armee?"
  
  
  Ta hetkeks дернула nurgad rta ja tema huuled, tundus, paned inetu sõna, kuid ta otsustas mitte vältida teemat. "Ta ei tea, ja parem ta kunagi teada. Ta arvab, et sõjaväelased arvavad, et ta on ainus, kes suudab toime tulla praeguse olukorraga. Kuid minu isa ei ole kindel, et армейское liitlasvägede hoiab oma sõna ja sa pead olema valmis ebameeldivaid üllatusi selle poolt.
  
  
  Alles siis ta mõistis. Paavst saatis oma imearmast väikest tütart, veendumaks, et ma teen oma tööd. Ta ei usalda mitte ainult armee Grand Лаклера. Ta ei usaldanud meile Эйксу, meid, mind ja ta oli valmis loobuma oma сочную tütar söödaks, et veenduda, et kõik läheb oma rada. Noh, see oli sööt, mille ma rõõmuga клюнул.
  
  
  "Sellisel juhul ei tohiks tundub, et me kuulume teisele sõbrale. Muidugi, tütar Thomas Сойера läks ei oleks peene teenija. See on sama Флемингом. Kuid sa pead seda parandada ".
  
  
  Selle ettepaneku igale võtta takso eraldi, et tulla kennedy lennujaam, ny eraldi. Lisaks hei, polnud vaja teada, et mul on vaja veel midagi teha. Mul kukkus maha kontoris lennufirma Manhattan, näitas selle minu dokumendid president lennufirma ja ootas, kuni ta kontrollib registreerida telefoni teel staabi-korteris AX Washingtonis. Selle hotelli ronida pardale relvastatud ja ei saa endale tõmmata endale tähelepanu, kui kontrollitakse reisijaid.
  
  
  Reaktsioon Хоука oli piisavalt muljetavaldav, et president kohe kutsus vastutava tegevdirektorile lennujaamas, ja kui tema tuli sinna, mind isiklikult saatsid juurde lennuk.
  
  
  Pakend Sawyer oli juba lennukis, rääkides ilus, haritud isik, темнокожим mees, istub akna all reas kolm istekohta. Ta kahtlustas, et see oli Randolph Fleming, uus kallis president Thomas Сойера saarel-Grand-Лаклер. Tema, vaatasin teda, kui sel asukoht tüdruk, ja märkasin, et ta излучал leadership ja ausus. Ta vaatas mind hetkeks ja siis enam ei pööranud mulle tähelepanu.
  
  
  Ilmselt arvasid et ta mind vajalik maantee vajadus. Seda võiks lugeda ego mõtteid. Jõudes saarele, ta tunneb end turvaliselt; kuid seni, kuni ta ei ole presidendivalimiste аппартаментах, see oli kerge sihtmärk.
  
  
  Seda mõtlesin hetkeks, miks Sawyer ei задействовал üks ümber oma isikliku lennuki, et viia meid, ja siis kohe mõtlesin uhkust, millest rääkis Pakend: Fleming, kahtlemata, keeldus oleks sellist asja, sest see võib tunduda tagasi lükkab. Hääl Флеминга oli pehme, tema sõnad размеренными, ja ta rääkis Mahutid asjalik toon. Reisijatele tundus, et nad räägivad kohta пустяках. Kui me olime õhus, бортпроводник tõi padjad ja tekid. Varsti enamik reisijaid välja püha ja vestlused tasaseks. Magamisele minu jaoks ei saa olla juttugi. Esiteks, muidugi, tema oli jälgida, Флемингом, aga lisaks sellele, köitev juuresolekul Taara kõrval ei leevendanud mu elu. Ja tema arvas, et pinge oli vastastikune. Kõik, mida me võiksime teha, on püüda muule mõelda. Vähemalt see aitas mul pole magama.
  
  
  Mind tutvustas koos Флемингом ainult siis, kui selle võttis kontrolli alla intsident lennuki kaaperdamine. Siis ta vastumeelselt tunnistanud, et see oli õnnelik juhus, et uus ametnik turvateenused hotellis Sawyer Grand Лаклэр lendas sama lennuga. Ta lootis, et ego saar ja ego elanike meeldib mulle.
  
  
  Siis, näitena on endiselt rahutu reisijat, ta alandas tagasi oma istme ja luba endale sukelduda rahulik uni.
  
  
  
  
  
  
  
  Peatükk 3
  
  
  
  
  
  
  
  Airport Grand Лаклер oli nii suur, nagu lennujaam o ' Hare Chicago, kuid tundus, nagu oleks viimane lennuk вывалил kõikide reisijate Grand-La-Claire. Lennujaam oli nii kaasaegne, et ma arvasin, et ei makstud, kas Sawyer teda ümber tulu oma hotelli ja kasiino. Seljas erksad värvid saarlaste hoidnud toas sõdur püksid ja särgid lühikeste varrukatega. Lisaks relvad, nad meenutasid suurt бойскаутов. Mõned nende ümber moodustunud kordon ümber lennuki ja ootavad ih must - / luksusautoteenus.
  
  
  Stjuardess teatas, et me kõik peame jääma oma kohale, kuni dr Fleming ei ole, tuleb ümber lennujaama. Trepikoda lähenes, ja uks avanes. Ta juba nägi suurt rahvahulka, nüüd on tema kuulnud оглушительные exclamations, kui uus president saar on jalg oma maale.
  
  
  Minu kõrval Pakend Sawyer sosistas: "Vaata, milline juurde talle paari. Tema oleks hotel on, et me oleksime all ja võiks vaadata, kuidas ta laskub ".
  
  
  - Sind oleks отпихнула valve. Rõõmusta, et sa siin oled, " ütlesin ma.
  
  
  Läbi akna nägime, et Fleming, kes nüüd oli jalamil трапа lennuk, tõstis käe, tervitades saarlaste. Paks mees on kerge vorm отсалютовал, seejärel lähenes Флемингу ja raputas emu käsi. Fleming naeratas.
  
  
  "Kolonel Kariibi Jerome," ütles Tara. "Armee staabiülem. Mees, kes on korraldanud tagasi Флеминга.
  
  
  See oli minu kontakt. Teda tähelepanelikult vaatas. Ego must nägu oli must. Tal olid idamaised silmad, kõrged põsesarnad ja оливковая nahk, mis viitas sellele, et ta oli järglane brasiilia indiaanlased, завоевавших saarel eelajaloolised korda. Ta võiks tulla, sest suur вьетнамца. Jerome pani huuled kõrva Флеминга, et ego kuulnud meedia hüsteeria.
  
  
  Kui tsiteerida ego selle isiku aru, et ta hoiatas Флеминга võimalikest ohtudest. Ta võttis Флеминга kättpidi ja viis ego on avatud juurde võitnud лимузинам.
  
  
  Fleming naeratas, raputas käsi Джерома ja läks rahvahulga eest politseile кордоном, et raputada käsi rahvale - tegevused, mis on talle, kui iga terve mõistusega politsei ja turvatöötaja, vihkan. Aplaus ei peatunud, kui ta sel suur masin ametlikud lipud tiivad; mõned vaatajad on suutnud läbi murda kordon politsei ja proovida liikuv masin. Me pidime ootama lennukis, kuni pardale ei saabub sõjaväepolitsei, et vahistada бортпроводницу, пытавшуюся угнать lennuk. Ta vaatas mind, kui tema уводили, murelik ja abivalmis. Tema naeratas ja noogutas. Võib-olla selle võiks anda hei, rohkem lihtne lause; lõppude lõpuks, ta on langenud ohver vana trikki. Kui ta спускалась trepist ümbritsetud sõdurid, publik pidas ee VIP-persona, ja valjult tervitas. Avalikkus ilmselt ei olnud teadlik katse kaaperdada lennuk. Lõpuks saime loa siseneda. Rahvas on siiski ликовала. Meil oli koos kuulsa Dr Fleming lendas. Pakend naeris ja помахала käega, kaasates endale publiku tähelepanu. Mind ei pööranud keegi tähelepanu. Talle oli seda hea meelega. Üks kogu halvim sündmus, mis võib juhtuda salajane agent - see on olla ustav avaldada. Meid viidi suhteliselt vaikne liinil, kus me ootasime, kuni meie pagas saabub rajale. Ta märkis pagasi Taara ja oma. Kohvrid võtsid vankrid tollil ja panid ees; et me saaksime ih avada.
  
  
  Uuring oli erakordselt põhjalik. On Карибах sellised kombed on tavaliselt väga levinud. Tavaliselt nad tegelevad rikkad turistid, keda ei taha solvata ega hirmutada. Ja mis mind veel rohkem üllatunud, sest see, kuidas mind pesemata. Nad leidsid mu наплечную kabuur, расстегнули jope ja нахмурились vaadates "Люгер".
  
  
  "Selgitus, palun". See inimene ei näeks välja nii, nagu oleks see hotell kohtlevad mind nagu rikkale turistile, keda ei tohiks solvata.
  
  
  Tema ütles neile, et ma olen uus ametnik turvateenused hotellis "Sawyer". Mees see ei anna mulje. Ta sõrmed murduvad, siis tulemuseks kaks politseinikku, kehtestamata стоявшие nähtavale kohale, läksid edasi nurgas tuba. Ta käskis nad mind politseijaoskonda ülekuulamisele. Odin ümber ametnikud võttis minu "Люгер". Pakend näeks välja nii, nagu oleksid hotelli liituda lahing avalikult paigas. Tema tuli hei kikivarvul, et ta ei натворила rumalaid asju. Siin ei ole mõtet vaielda ametivõimudega. Ta ütles, et ma näen teda hiljem hotellis, ja läks koos ohvitserid juurde intervjuus etv-le фургону eest lennujaama. Mulle on lubatud võtta kaasa kohver. Kui David Hawk kuulis seda, ta suri ära pahameelt. Tal oli põlgus tavaline politseile. Enne pealinna oli kümme kilomeetrit sõita, ja tee oli pikk. Rahvas on ikka выстроилась mööda teed, ja meie ees rongkäik Флеминга liikus kiirusega umbes kolm miili tunnis. Liikusime viimaste mootorratturite eskort. Inimesed, kes viidi mind maatükk, olid nagu kõik teised politseinikud üle kogu maailma, педантичными ja igav. Jerome teatas puhkepäev ja korraldatud peole, mis tegeleb peaks algama õhtul. Need poisid, muidugi, see tähendas lihtsalt rohkem tööd. Kui me sõitsime mimmo hotellid "Sawyer", inimesed on ikka seisid kolmandas ja neljandas reas. Suur muru hotelli ees oli täis фотографирующими turiste. Arhitektuur hotelli oli steriilne, et tekitada aukartust ja ei anna turistidele unustada, milleks nad on siin: kaotada oma dollari eest игорными esitamise illusiooni, et ih meeldiv meelelahutust. Tohutu hoone вытянулось rannaribal mööda sadam ja asus äärelinnas business district. Sadamas on teda nägin kolme suurt jalutamine jahid ja mõtlesin, et kasiino on hea töötada koos inimestega, kes saavad endale sellised mänguasjad.
  
  
  Politseijaoskonda postitatud неприметном kohas, kus ta ei kohanud oleks зоркие silmad turiste. Ja ta oli peaaegu sama uus, kui lennujaam. Sawyer hästi maksta oma maad ja oma õigusi. Ooteruum on riputatud silt, восхваляющая ego suuremeelsust. Mind viinud läbi tagaukse. Stjuardess, застрелившая piloot istus puust pingile. On nah olid pandud käerauad, ja ta nuttis vaikselt silmad kinni. Ilmselt ta kujutas ette kohutavaid asju, mis võib temaga juhtuda. Selle välja kõrval, ja stahl massaaž hei kaela. Andis siin on mõned nõuanded, soovitas hei lihtsalt rääkida tõtt ja ei püüa valetada ja jälle lubas, et ma püüan midagi teha nah. Lõppude lõpuks, ta oli liiga ahvatlev, et veeta oma elu digitaalsed kaamerad. Ta üritas naeratada mulle, kuid pea mulle õlale ja всхлипнула. Tuppa astus valvur ja pani selle. Nad ei ole läheduses, et ta tundis end mugavalt.
  
  
  Tal on jäänud üks tund. Trikk, mis tegeleb paneb sind встревожиться. Tema mures. Tema ei suutnud paljastada oma tõelist identiteeti, ja ma ei ole väga tahaks saada abi Сойера selles etapis. Tema otsustas mängida слабоумного ja igal aastal ümber, et juhtuks.
  
  
  Lõpuks kaks politseinikku astusid lõpuks ootustele. Ta on läbinud uks sildiga "haldus". Üks oli juht on masin, mis mulle toodi, teine oli erariietes.
  
  
  "Mul on kahju, et vedasin sind ootama," ütles viimane. Ta rääkis liiga õhinal. "Miks sa peitsid oma relv наплечной kabuur?"
  
  
  Mul ei olnud vaja emu mida siis rääkida. Tema ütles: "Arvan, et see on kõige mugavam koht ego seljas".
  
  
  Emu see ei meeldinud. "Ainult kohalikud võimud on õigus relva kanda, härra Carter, sa rikkusid seadust. .. '
  
  
  "Kuidas turvaülem hotelli" Sawyer ", kas mul ei ole õigust relva kanda?
  
  
  'Ainult oma töökohal. Nagu ma tahtsin öelda, sa rikkusid meie seadused, mis on aluseks saata välismaale, kuidas ebasoovitava välismaalase.
  
  
  Tema irvitas, kui mõtted on reageerimis Хоука, kui talle helistan emu ja ütlen, et mind visati saarel. Tema otsustas rakendada nõelravi juurde närvisüsteem kehastunud asutus. Tema ütles mõtlikult: "Siis ma parem helistan Sellele Сойеру. Emu ei meeldi see.
  
  
  See töötas. Ta kriimustatud all särk ühe sõrmega, nagu oleks ego äkki on hammustanud parasiidid. 'Em-m-m... meil mõnikord juhtub... Em-m-m". ... isiklik suhe mister Сойером?
  
  
  "Me pivottable-vennad. Ta on kõige vanem.
  
  
  "Um... ma выясню see on minu boss.... Ta pöördus teise agent. "Howard, уведи ego kaamera. Ja kui vaatan, et... "Ta ei lõpetanud lauset ja kiirustades lahkus ukse taga märge" haldus ".
  
  
  Meil on üks nende ümber ei ole kunagi palgatud minu politseile. "Люгер" noh juba nii segaduses, et nad isegi ei viitsinud vaadata kaugemale. Стилет, mis on teda kannan minu käsivarred, keegi ei ole leidnud. Kuid ma ei tahtnud tekitada rohkem põnevust, kui see on absoluutselt vajalik. Uudised minu roll ajaloos röövlite lennukid ei ole veel jõudnud nende ametiisikutele, kuid kõrgemal tasemel, oleks see teada. Selle järgnes Говардом suur kaamera keldris hoone.
  
  
  Kaamera on ovaalne kuju koos скамьями vastupidi üksteise kahe vahel. Ühelt poolt pinki istus paks mees ilmselt, usa ärimees. Ta on väsinud ja tal oli üks sinikas all silmaga, mis aina enam sinine. Ta püüdis säilitada distantsi vahel tema ja teiste sõlmituks, pentsik viis keelt негром, kui see on võimalik. Kui Howard läinud, neeger püsti, хмыкнул ja stahl üritada mind ümber. Tema pöördus ta.
  
  
  "Oota rahulikult," ütles ta.
  
  
  Ta püüdis mööda hiilida mind, aga ma jätkuvalt jälgima, et ta oli enne mind. Ilma hoiatuseta ego rusikas tabas mind talje.
  
  
  Teda haaras ego eest randme ja keerata kaudu ennast, повалив ego selja maa. Ta paistis rahul nii, nagu see oli, mida ta hotelli. Ta kargas püsti ja hotelli uuesti rünnata, kuid kui ta nägi стилет, kes tema poole sirutas talle, ta loobus oma planeerimist, kehitas õlgu ja müüa. Mul on jäänud mulje, et ta ei olnud tavaline скандалистом, kuid emu maksnud, et ta напугал сокамерников ja pani ih tunnistama, et kõiges, mis asuvad politsei ajal ülekuulamise. Tema pidi uinak digitaalkaamerad, kuid nüüd otsustasin, et on parem mitte magada ja hoolitseda негром. Aga järgmised pool tundi ta rohkem ei teinud midagi.
  
  
  Siis jälle ilmus Howard, avas ukse ja žest kutsus mind välja. Purjus ameeriklane üritas выбежать, kuid suur must haaras ego ja koputasin koos jalg. Tema on väsinud teda, ja slapped oma käega ego kaela. Ta kukkus maa peale, ja ma kahtlustasin, et ta on natuke поспит.
  
  
  "Koht ego mujale", - ütles tema Хауи. "Või talle räägin meie konsul". Igal juhul, tema pidi hoiatama Флеминга, et see sigala igavesti korrastada. Howard tundus see mõistlik, et ta kõhklemata täitnud minu korraldusi, tõmmatakse mees on teadvuseta koridoris ja jättes ego seal.
  
  
  Pakend Sawyer istus mul hammas. Ta hoidis mu "Люгер" ja hetkeks tema arvas, et see on piisavalt hull, et aidata mul välja murda. Ta oli piisavalt предприимчива. Kuid siis ta nägi, et närvisüsteemi väljendeid oma nägu kolme politseinikku maha nah. Mees, kes mind tundis huvi, вспотел.
  
  
  "Sinu vahistamine oli viga, härra Carter. Palun vabandust arusaamatus ". Ta andis mulle mu kohvri.
  
  
  Pakend on teeninud mind minu Люгер. Tema surus oma ego наплечную kabuur, ja me koos tuli välja ukse kaudu, mille avasid kaks ohvitseri. Nüüd ta märkas, et kaamera oli üks eelis: seal ei olnud nii soe, kui väljas. Isegi veebruaris soojust kerkinud välja sillutuskivide ja отражалось alates majadele. Teda küsivalt otsa vaatasin Pakendit. Ta on ikka tundus возмущенной.
  
  
  "Et selline rumal vaatepilt. Tema läks avalikult juurde Флемингу; ego esimene ametlik tegevus oli käsk oma vabastamise ja luba relva kanda ükskõik kus ja ükskõik millal. Ja täna õhtul on ta pöördub parlamendi erakorralise istungi. Ta andis meile piletid avaliku galerii, ta tahab, et sa kuulnud ego esinemine. 2:30. Nii et meil on veel aega süüa ja juua ".
  
  
  "Ja see on kõik?' - kogu küsisin temalt.
  
  
  Ta haaras mul käest. "Kuni kõnes, et. Ma ei taha kiirustada sinuga, Nick. Pealegi on ta liiga näljane.
  
  
  Takso leida ei õnnestunud. Tänavad olid täis inimesi, танцующими, laulvate ja ликующими. Nad ei taha oodata õhtuni, et tähistada. Püüdes murda läbi rahvahulga, käisime mimmo "kodumaine turu letid", снабжавших turistidele suveniire, привезенными ümber Singapur.
  
  
  Vahel turul ja hotelli venis mitmeid äri hooned, samuti lai tee, mis tegeleb põhjustanud vastutava sissepääsu hotell. Vestibüül oli erakordselt suur, ümbritses suured aknad kauplustes ja paremal oli sissepääs kasiino. Tema, suundub lennule registreerimise, kuid Pakend выудила võtme oma kotid. See on juba забронировала number minu jaoks. Me пробились läbi rahvahulga matkajatele лифту ja maa ülemine korrus.
  
  
  Pakend näitas mulle mu tuba, suur korter vaatega lahele. Tema, vaatasin muru palmide, valge rand ja purjetamine jahid, mis katavad poeg-roheline vesi. Raha. Kõikjal oli tunda palju raha. Siis öise lennu ja seal digikaamera seda isegi tundsin ennast liiga räpane, et istuda kallis mööbel. Teda läbis magamistuba, vannituba. Dušš oli piisavalt suur kahele. Talle helistas Taaras. "Tooge puhtaid riideid, et me saaksime pesta veel teine."
  
  
  "Oh ei - koos naerma vastas ta. "Ärge tühja kõhuga. Minu number kõrvalmajas, ja seda lähen pesema seal".
  
  
  Noh, vähemalt proovisin. Ta kuulis, kuidas avada ja sulgeda ühendab uks, tellisin telefoni teel kaks jooki, raputas riided ja lisanud dušš. Talle lubatud rahustav kuum & nb voolu mind, kuni kogu mu keha ei ole suurte, siis lülitatakse külma vett. Seega, isegi ilma kaared, ma alati tunnen ennast uue mehega.
  
  
  Selleks ajaks, kui on tekkinud Mittetäielikult riietatud kleit sügav kaelus, mis vastaks tema uhke sinine silmi, tema jälle oli oma riietuses. Sel hetkel, kui tema tervitasin teda, nad tõid joogid.
  
  
  Löök Мартиники nad tõid kõrge jahutatud klaasi, kuid kui ta lõpetas, ta veel ei muutis meelt, nii et me laskus liftiga. Umbes neli restorani, hotelli Pakend valis üks, teisel korrusel. Me seda mängu oma laua all kerge vihmavarju, ja ta ütles mulle, et siin on hiilgav лобстер, подаваемый õli ja sidrunimahlaga.
  
  
  Ma mõtlesin, et mis ees ootab, kui venelased teevad oma järgmise käigu. Tema kitkutud ih üritab tappa Флеминга, jättes ego mädanema kuuba vanglas, nii et nüüd nad oleks pidanud välja töötama täiesti uut programmi.
  
  
  Kuid ei olnud mõtet nälga, kui tema ootas ih ответного kulgemise. Me relished haridus, ja seejärel, hoides käed, suundusid hoone poole valitsuse esinemised Флеминга.
  
  
  
  
  
  
  
  4. peatükk
  
  
  
  
  -
  
  
  Meil ei oleks pidanud tulema ценымногие hiljem. Kõik kohad olid juba hõivatud, peale meie reserveeritud kohad, ja üldine galerii hinganud palavik переполненного tuba. Randolph Fleming istus platvormi, ühelt poolt, vahel pea Seadusandliku ja tühi istme Кариба Джерома teisest. Kolonel astus mikrofoni ja ütles sissejuhatav kõne.
  
  
  Kui ta lõpetas ja Fleming püsti, seina peaaegu kokku kukkunud alates toreda aplausi. Tema on ka slapped ja Pakend помахала käega, tema silmad on увлажнились põnevust.
  
  
  Fleming ootasin viisteist minut, kuni aplaus ei vaibunud piisav, et täielikult утихнуть, tõstes mõlemad käed. Kui ta sai piisavalt vaikselt, ümber kõlarite kostis ego soe hääl. Ta oli rõõmus ja õnnelik olla kodus, ja olen tänulik selle eest, et rahvas jälle ulatuslik riik, ego viia riiki. Ta tutvustas programmi, mis tegeleb tundus huvitavaks, ja lubas avalikud valimised aasta jooksul, et ta tegi sõjalise декретом ainult üks aasta. Ta rääkis tund aega, ja see oli üks ümber parimaid poliitilisi kõnesid, mida ta kunagi kuulnud.
  
  
  Järgnes veel üks minut kiiduavaldused, ja оцепление sõdurid ei ole lubatud Флемингу sattuda обьятия tõrjuda. Seejärel kolm millele valve mehed hoonest läbi pool ust. Niikaua, et sõjavägi on pidanud kokkuleppe Сойером. Ja mulle tundus, et muidu nad ei saanud teha, kuna valdav populaarsust uus president. Me Mahutid подождали, kuni paanika väljund on veidi vaibunud. Silmis Taara paistis sparklers. "Mida sa sellest arvad, Nick? Sa tead, et tegi Fleming? Pere kindral Хаммонда veel elab lossis, Fleming ja ütles neile ei kiirusta ja otsida midagi muud. Ta kauaks jääb hotelli ja tal on terve korrus allpool meie ".
  
  
  Keegi viitas leevendada mulle tööd. Oleks peaaegu võimatu jälgida Флемингом on presidendi palee, kus mulle lõpuks midagi tuli teha. Ja see sündmus tõi ego avalikult oma ametliku tegevuse ulatuses. Siis see tabas mind. "Sa ei lasknud ego teha see on juhus, eks?"
  
  
  Tema naeratus kinnitas minu kahtlusi. - Milline väike заговорщица!
  
  
  "Hästi," - tänas teda ff. "Tänan, sinu abi on talle võin nüüd tähelepanelikult taga otsima".
  
  
  Enamik inimesi tuli kaudu välja ja me ka läks. Pakend свисала minu käed. "Ja nüüd on võlg tehtud ..."
  
  
  "Sa vastamata oma võimalusi, noor daam. Võlg ei ole kaugeltki tehtud. Minu päev on täielikult hõivatud. Tema отвезу teid hotelli, hääletamise, ja kõik. Parim viis vastata хулигану - anda vastulöök, et nüüd Pakend võiks küll korda minna Kuule. Ja mulle tõesti tuli palju teha: rääkida juht hotelli külastada Флеминга ja natuke magada. Ma ei suutnud magama viimased kolmkümmend kuus tundi, ja võib-olla, ees mul oli tüütu öö.
  
  
  Ta vaatas mind kahtlaselt ja kergelt надула huuled, kui tema hüvasti temaga oli lift. "Tore, mõtlesin ma. Tema küsis juht ja märkasin, et ego on juba paigutatud tiivas. Ta oli pahane minu kohalolek ego riik. Võib-olla ta arvas, et see on tingitud teinud neid vigu. Ta tutvustas mind oma ülemuse turvateenused Lewis ja siis viis meid läbi ego kontoris, nii kiiresti kui võimalik.
  
  
  Lewis oli kõrge негром, mis varem professionaalselt mänginud meeskond ragbi Ameerika Ühendriikides. Ta oli karm minuga, kui teda ei kutsunud ego "экспрессом" (hüüdnimi, mida ajakirjandus on tulnud välja, et teda samal ajal) ja ei eitanud ilmus meedias sõnumi emu kohta mõned ego parimat vastet. See pani ego turgutust ja käituda rohkem sõbralik. Ta rääkis mulle erilisi meetmeid, mis ta võttis, et kaitsta presidendi ja pidas mind oma kabinetti Флеминга, et tutvustada mind oma meeskonda.
  
  
  Ih oli neli, kõik tugevad ameerika mustad, peidetud nurgas juurest. Lewis выругался endale nina all ja ворчал ülbus армейских ametnikud. Siiski, прорычал ta alati mõtlema, et nad võivad tühistada kõik kõrvale. Ego pahane, et leitnant ja kaks sõdurit rivistatud tunnimees uksel Флеминга siis sellest, kuidas töö ego inimesi. Lisaks sellele, nad on ka töö kahe teisi mehi, kes перешептывались sõbraga koos teises saali teises otsas: paks, madal, paksud ameeriklased on itaalia päritolu. Seega maffia samuti kaitseb Флеминга ning koos sellega ka oma huvid, kasiinod.
  
  
  Mul olid esindatud inimesed ümber hotelli, seejärel kolm sõdurit, kes seisid enne korteriga Флеминга. Tema küsis leitnant, tagasi kas president. Ta vaatas mulle otsa, nagu oleks ta teinud emu sobimatu pakkumine. Lewis haukus, et ma teenisin isiklik turvatöötaja Сойера ja et nad võiksid minuga paremini tööle. Leitnant veel ei märganud mind; see on lihtsalt tema poole ja koputasin koodiga uks. Ego avati ihukaitsja teiselt poolt. Fleming nägi mind over väärtus oskus rünnak ülejäänud tuppa ja kutsus mind enda juurde.
  
  
  Tuba oli täis kõikvõimalikke valitsuse ametnikud, kes soovivad olla nagu ble lakub k erilisi matemaatika. Kolonel Jerome õnnestunud kõige paremini. Ta jäi korraks, piisavalt, et tänada Флеминга ja õnnitleda ego kõnes. Ta oli ülepeakaela armunud organisatsiooni oma valitsuse, kuid ta oli huvitatud minu heaolu. Ta lootis, et ma enam ei valdavad mured saarel. Tema tänas ego ja lahkus.
  
  
  Fuajees Lewis küsis minult, kas tema järgima ohutusnõudeid teisel korrusel. Me laskusid korrus allpool, ja kõikjal on teda näinud sõdurit, erasektori ihukaitsjad ja maffia. President Randolph Fleming oli hästi kaitstud.
  
  
  Tema tänas Lewis, vabandas ja läks oma tuppa. Väikesed lõksud, mis jättis, ei mõjutanud. Keegi ei viitsi otsida süstemaatiliselt läbi minu tuppa. Seda imestasin, ei lähtunud kas teave AX kohta ebakindlus väed, Grand Лаклер tõttu мнительности mingi переутомленного diplom. Talle helistas staabi-korteri ja ootas, kuni hääl Хоука kõlab seadmes.
  
  
  Ta küsis kõrge toon, miks teda ei ole registreeritud varem, siis kohe lendu. Kui tema rääkis emu vahejuhtumist koos "Люгером", ta выплеснул sapp tõttu liigset usinust klienditeenindus, ja kui ta on piisavalt выплеснул oma viha, andis emu lühikese ülevaate sündmustest.
  
  
  "Ma olen kindel, et lennuki kaaperdamise korraldati vene", ütlesin ma. "Kuid see on valmistatud tume. Stjuardess ei teadnud, et tema on kasutanud. Mulle ta tundus mitte väga tark, vähemalt ta запаниковала. Tehke midagi, et nah ". Järgnes paus, kui ta märkuse teinud, siis küsis: "Fleming, kas ta ei kahtlustanud seda, kui oli pardal? Ta pole loll.
  
  
  "Ei usu, et ta mõistab, miks tema siin on. Igal juhul on saarel kõik hästi. Inimesed käituvad nii, nagu oleks uus president - Jumal".
  
  
  'Suurepärane. Huvitav, kuidas meie sõbrad reageerivad see on. Igal juhul hoidke silmad lahti ".
  
  
  Tema suudles toru hüvasti, panin ta maha ja läks klaas viskit, mis mulle nad tõid tuppa. Tema pidas terviseks oma boss helistas hammas registreerimise ja ütlesin, et tahan, et mind äratasid viis, ja floppasid voodi.
  
  
  Kui viis tundi minu jaoks on see ainus saatmine telefon, minu nägu ilmus naeratus. Selle laialt haigutas ja helistas Taaras. Me kohtusime baaris kell 5:30 ja enne neid tuhkur on tema освежился on hing. See oli kuradi sarnane puhkust. Kui selle sain, baari, ta oli juba seal, tema ees kaks martini jahutatud tassi. Kõik mehed baaris usinalt раздевали tema silmade. Ulme! Ta oli tuju соблазнительного kotkas ja tema oli heas tujus. Ta teadis hea restoran teisel pool Bay pühkida terrassiga vaatega sadamale. Alustasime supp on haiuimede, kuid ma olin liiga hõivatud Mahutid meelde, et veel el.
  
  
  Tuled, вспыхнувшие algav pimedus, moodustasid sädelev hõbe kaelakee ümber rannas. Раздались helid tähistamine koos bänner. "Tule присоединимся", - pakkusin ma.
  
  
  Turul pidu on suurendanud orkester. Saarlased olid purjus turistid nautida kohalike tegemistega ja lapsed on väsinud. Me pidevalt tantsisid tagasiteel hotelli. Turvamehed ülemisel korrusel on üürnikuks, kuid minu eriline isikutunnistus võimaldab kiiresti edasi. Ei räägi meile sõna, Pakend on peatunud uksel minu numbrid. Tema avas mu ego, keelas teda, sest tavaliselt on palunud mingeid märke häkkimine, kuid midagi ei leitud. Pakend скинула balleti sussid ja поиграла sõrmedega suu on sügav hunnik seinast kurtmine, kuni tema kaunid viljad, valada meile sooja viskit. Ta maitsnud, откинула pea tagasi ja aeglaselt вылила tass endale kurku.
  
  
  "Ja nüüd," ütles ta kähe hääl - ma võtan sinu pakkumise koos duši all".
  
  
  Te ei saa palju selliseid pakkumisi Grand LaClare, seega on alati mõistlik kasutada neid. Läksime magamistuppa, et lahti riietuma, ja Pakend konkursi võitnud, sest selgus, et all on kleit on nah midagi ei olnud. Kas nah oli pikk, sihvakas, täielik, sile keha.
  
  
  Ta kõndis ees mind dušš, avas kraani täielikult, veidi soojem, ja hoogustanud all dušš. Eeldus oli umbes kaks-kaks meetrit. Me võiksime seal вальсировать. Hei hoolinud, kui tema juuksed намокли, ta seisis minu ees, siis on taandunud, et tema ka saaks märg keha. Tema hakkas vaht teda. Ee näo, kõri, keha ja jalad.
  
  
  Kui see kõik on muutunud libe, tema haaras ee ja käisin mulle. Me hoogustus, et pesta maha seebi ja see on pressitud, huulte juurde ee huultele. Me suudelnud kaua ja kirglikult, ja ta tundis, kuidas ta väriseb soove.
  
  
  Tema võttis ee käed teel magamistuppa haaras банное rätik, mähitud neil Tihedalt ja pane voodisse. Ta pühkis selle, siis rebis rätik. Kui seda kiiresti вытерся, oli kõik valmis. Tema tuli nah ühe kiire liigutusega, kui ta выгнула tagasi, et mind vastu võtta. See oli fantastiline, täpselt aru, mida selle taha, ja sujuvalt liikus minuga. Ei mäleta, kui palju aega see võttis, kuid ma jäin magama peaaegu kohe, kui oleme lõpetanud. Ta on mind täiesti измотала.
  
  
  
  
  
  
  
  Peatükk 5
  
  
  
  
  
  
  
  Me завтракали on prügi. Pakend võttis troopilisi puuvilju, tema kaks tosinat austrid. Enne kui tema ih toonud, Pakend вскочила voodist, et võtta dušš ja riietuda oma korteris. Mul oli terve päeva puhkust. Kui ta oli duši all, tema kuulis telefonikõne peale журчания vett. Seda proovisin, ei pöörata sellele tähelepanu, kuid isik teises otsas juhe oli pidev. Eitanud ilmus meedia sõnumid mulle Хока. Selle lasin & nb voolu ja jooksis telefoni , reserveerides pärast tilka.
  
  
  Sosin teises otsas juhe tundus заговорщицким. "Tere hommikust, härra Carter. See On Kariibi Jerome. Saan seda teiega rääkida paar minutit?
  
  
  Mind hoiatanud Джероме. Ametnikud AX arvasid, et ta võis olla vene agent saarel. Aga võib-olla oli see lihtsalt kõne viisakalt. Igal juhul selle oleks võimalikult neutraalne. "Andke mulle kümme minut, et riietuda", ütlesin mina.
  
  
  Talle helistas toateenindus, tellisin kuum kohvi ja rohkem tassi, вытерся, panin balleti sussid, varjatud ise on puhtad riided ja jope, et varjata наплечную kabuur, kui tuli kohvi ja polkovnik. Vahepeal ta käis läbi see, et Хоук rääkis mulle Джероме.
  
  
  Jerome oli тридцатишестилетним liige tuntud perekonnast, kuigi mitte saarel. Ta sai hariduse Oxfordis ja läbinud spetsiaalse kursuse sõjalise akadeemia Сандхерсте. Siis tegi ta endale nime, nagu advokaat. Kui Randolph Fleming oli esimest korda valiti president ja briti väed lahkusid saar, parlament tundsin, et saare vaja enda armee. Fleming on määranud politseiülem kindral uue armee. Jerome sain positsiooni staabiülem. Хоук ütles: "Kolonel, meid üllatas. Vastavalt CIA, ta oli poliitiliselt ambitsioonikas ja hotell võimu haarata siis surma Хаммонда. Selle asemel on ta kohe tagasi Флеминга ".
  
  
  Mõtteline masin Хоука suures osas asus ego võimalikke motiive. Miks ambitsioonikas inimene, kellel oli võimalus haarata võimu, pöördus kirja poliitilise vastasega, keda ta varem aitas kukutada? Meie eksperdid leiavad, et Jerome on piisavalt targad, et teadvustada oma ebapopulaarsust. Ta teadis, et parlament on kunagi ego ei toetanud. Aga kui ta määrab Флеминга president, ta suudab olla tugev nägu ees, sest троном.
  
  
  Tema küsis Хоука, puuvõõrik, kas Jerome vähemalt mingi ettekujutuse mu tõelise isiksuse. Kuid kui ta saaks teada, et ta oli mitte rohkem kui esindaja Thomas Сойера.
  
  
  Kolonel läks läbi toa ees kelner ja seisis avalikult, isegi mitte naeratades, kuni me ei ole üksi jäänud. Liikusid ainult ego tumedad silmad. Nad tahtsid. Nad on kontrollinud suur voodi, tekk põrandal, viski ja klaasid laual. Ta on kaua õppinud mind, kuni tema kaunid viljad, valada emu kohvi. Must, ilma suhkruta. Ikka ilma naeratus. Tema otsustas mängida ettevaatlikult. Uks on suletud, sest kelner. Jerome langes sügavasse tool ja отпил kohvi.
  
  
  "Sa oled täiesti istumine", - räme hääl kõlas ilma igasugu emotsioone. Sest küsimus oli korgitser. Tema pidi mõtlema palju varem. See oli luksus, VIP. Et siin peab olin teha valvur? Tema vaatas kallis mööbel liigse imetlust ja armukadedus ja naeris lühidalt.
  
  
  "Siin näete, kui raske on olla parima seisukohti. Tema arvates on see lõhn seepärast, et hotell on täis. Mind varsti kelder переселят. Sel hooajal kõik peab olema täidetud, ja kolonel see teab. Sellistes riikides nagu Grand LaClare, calve tuleb saata oma külalisteraamatud politseisse.
  
  
  'Väga halb sind.' Ta ja siis vaatas mulle küsivalt otsa. Siis ta приподнял kulmud ja viskad teema. "Selle hotell-ära seda võimalust, et tänada teid, sest teie töö on lennukis. Väga õnnelik presidendile Флемингу - ja-mulle - et sa olid lennuki pardal. Ja relvastatud ". Tehtud frowning arvates. "Kas see oli tegelikult delle teada, et teil on peidetud relv?"
  
  
  Tema ei pilgutas. Tema naeratas emu, nagu matemaatika, выдающему teise saladuse. "Minu tööandja teab, et mulle meeldib töötada koos oma relvadega. Kuidas sa tead, et ta on mingi mõju ".
  
  
  Noh hea.' Nüüd on ta esimest korda naeratas, kui mõtted mu eriline privileeg. "Ja jälle väga õnnelik. Kui sa ei ole vastanud nii korralikult, president Fleming oleks juba surnud või valedesse kätesse. Et reageerida nii kiiresti, pead olema väga kogenud töötaja turvateenused ". Veel üks korgitser kohta kahekordses ulatuses. Kui tal oli rohkem, kui lihtsalt turvatöötaja hotelli? Tema jäi ettevaatlik.
  
  
  "Ma kaasas miss Sawyer. See võib olla mis parandab haavatud või tapetud ja minu refleksid toimivad siis, kui keegi saadab mulle relv.
  
  
  'O? Nii see oli tõesti üllatus? Sa ei teadnud, et president stahl suunatud? Aga siis, muidugi, on oma koht te ei pruugi teada, et ego tahavad röövida ja võtta Kuuba ".
  
  
  Tema küsis uskmatu. - "See, et selline n/?""See бортпроводница tunnistas?"
  
  
  Ego silmad, tema kähe hääl midagi ei avaldanud. "Me oleme saanud informatsiooni muust allikast. Tüdruk jooksis, enne kui ta jõuaks kuulama.
  
  
  Jooksis läbi vangla, kus ta oli? Tema jälle mõtles oma испуганном kujul. Kas ka see võib siiski olla agent, piisavalt hea, et petad mind? Jerome aim minu mõtted. "Ee ettekujutatud süütust lisanud eksinud naine-valvur. Ta kasutas vastuvõtt karate, varastas oma riided ja lihtsalt läinud ".
  
  
  "Aga kuhu ta võis minna?"
  
  
  Rahutu пожатие õlgu. "Need luksus matkelaevadele tulevad ja lähevad siia. Talle nii aru, et ta on piisavalt targad, et saada pardale ühe ümber nende paadid.
  
  
  Mul oli raske seda uskuda. Aga seda ka kunagi ei uskunud, et бортпроводница võib kandma kaks револьвера pardale. Kolonel отмахнулся alates arutada seda küsimust ja istus tagasi oma tooli. - 'Ei ole oluline. Tänan teid president jõudnud ohutult. Sõjavägi on veendunud, et neil oleks parem, kui nad avaldavad emu täielikku toetust, nii et need probleemid on lahendatud kõigi osapoolte rahulolu ". Ta допил kohvi ja tõusis püsti. "Kui tema kunagi saan sulle midagi aidata, et sa leiad mind lossis".
  
  
  Tema, surus kätt, mille ta andis, ja vabastati ta. Ta teadis оборудова mulle rohkem, kui tunnistas. On ego taotluste oli selge, et sõjavägi on vaikida. Lihtne tänu intsident lennuki kaaperdamine ei tekitaks Джерома teha poliitilisi avaldusi lihtsat täistööaeg hotelli. Tema kahtlustas, et ta on hotel anna mulle mõista, et ma ei pea enam temaga mängida oma kaksikrollis.
  
  
  Ta laskis enda arvates umbes hetkega, ei ole veel aru saanud, et ta lahkus hotell ning siis läks läbi toa. Ülemisel korrusel rohkem ei olnud sõdur. Mehed Lewis on ka kadunud. Ainult seal veel oli täis maffia.
  
  
  Tema laskus korrus allpool, korter Флеминга. Osalesid ainult mehed sündikaat. Mulle öeldi, et Fleming veel magab. Korrus allpool selle leidsin sama pildi. Imelik! Tema, otsustasin, et mul on väärt vaadata Kasiino. Tema oleks vastuseid ja võib-olla saan ih seal leida.
  
  
  Tabelid mängida rulett hasartmängud ja pokker moodustavad ristkülik ümber diivani, окаймленный обернутыми бархатом ketid. Siia kedagi ei lastud, peale stickman ja kassapidajad. Lauad кишели turiste. Ei olnud aknaid, et vaadata, ei olnud tund aega, et näidata, kui palju aega. Ainult kohin монетт, krigistamine kartulikrõpse, põnevil karjed ja needused. See ei ole minu mäng. Oma panuse selle teen endale iga hommik, et öösel tema tagasi voodisse vigastamata. Kui tema üritas pigistada läbi läbi rahvahulga, mul pooleldi затолкала ärritunud rahvahulk, направлявшаяся, nagu kari elevante, matši jackpot. Lisaks kõne on masin, äkki kuulis kõne minu tuba on üleval. Põhjus oli kümne meetri kaugusel minust, huuled rahul скривились, kulmud приподнялись nähes vaid põnevust.
  
  
  Ta мерцала, nagu majakas. Pikad punased juuksed ja pükste ülikond выпуклостями kõik õiges kohas.
  
  
  Kuni tema ootas, millal toimub karja elevante, tema nägi, et ta pöördus ümber ning kadus läbi alatu metallist раздвижную uks on kusagil lähedal kontori kuuldeaparaadid. Tema suundus siis sama koht. Ta tegi minu visiidi veelgi tähtajaline.
  
  
  Õnnelik mees jõudis töötukassa enne mind. Tema ootas, kuni clair võtab žetoone ja maksab mees. Kui õnnelik võitja on kadunud, teenija vaatas minu tühje käsi ja ütles скучающим toonil: "Kui saan aidata, on teine?"
  
  
  Teda vihkan, kui mulle keegi helistab sõber, ja see inimene talle ei kunagi varem elus näinud. Mul on vaja Kiip Каппола. Seda tahan temaga rääkida ".
  
  
  Ebameeldiv nägu on muutunud veelgi ebameeldiv. 'Ma ei ole sellest kuulnud.'
  
  
  Selle panen oma uue isikutunnistus hammas. On nen on räägitud, et tema uus turvaülem hotellis "Sawyer". Mees vaid vaatas mind. "Miks sa ei öelnud mulle seda varem?"
  
  
  "Sa ei küsinud selle kohta. Hr Sawyer ootab, et ego külalised viisakas ego töötajatele. Kuidas su nimi on?'
  
  
  Ta ei oodanud, ja emu see ei meeldinud. Ta oli nende ümber, kes koheselt съеживается, kui ei saa enam haukuma. "Tony Рикко". See oli mitte rohkem kui mumbling.
  
  
  "Olete saanud ühe hoiatuse. Ei ole igavesti loota meid sekundis! Ära lase mul kuulda kaebusi sind. Ja nüüd, kus Каппола.
  
  
  "Läbi selle ukse". Ta märkis selles suunas, kus on kadunud punane. Ta vajutas nuppu all vastupidav ja paks metalne kui uks avanes. Tema kest kaudu pime läbima. Hoone on siin tuletaks seif, samuti oli seif. Lauas, pooleldi täidetud mingi juhtpaneeli, istus suur neeger. Ta oli riietatud kuju kakiploomid ilma kohaline erinevused ja võiks tulla, sest politseinik hotelli. Ta on sama sõbralik, kui kassapidaja. Kui talle lähenes, ta külmad silmad ebapiisav vaatasid mind.
  
  
  "Mul on vaja Каппола", ütlesin ma, näidates oma isikut tõendav dokument.
  
  
  Ta kummardus sisseehitatud mikrofoni ja ütles sügav рычанием: "sulle Carter. Uus valvur.
  
  
  Reuma kõlasid домофоне. "Saatke ego".
  
  
  Ta vajutas nuppu, ja jälle vaikselt avanes raske metallist tagakaas. Tema selja taga oli suur tuba paljaste kollaste seintega, tühi tool, mõned tühjad toolid ja sügav koos kušeti, kus sain punapea. Sigaret vahel tema huulte välja õhuke sinine suits oja vahel tema полузакрытыми silmad. Ta vaatas mind nagu vana tuttavaga.
  
  
  Kiip Каппола oli kehastunud inimene, kes tahab vaadata kolmkümmend aastat noorem kui mina. Jope ego valge шелкового kostüüm rippus on riidepuu стонами. Ego hele-lilla särk tumepunane monogramm varrukas oli ainus helge laiguna halli ruumi. Ego hääl oli sama värvitu. "Sel aastal haned lendasid lõunasse".
  
  
  "Nad ei viibi Miami", ütlesin mina.
  
  
  Ma ei tea, kes leiutas need idiootlik koodi sõnad. Tundub, et nad peavad tunduma, et неприметными, kuid samal ajal ei tohiks olla midagi, mida saab öelda kogemata. Каппола kergelt ja vaatas mind.
  
  
  Nick Carter, ah? Киллмастер? Sa ei näe välja nagu mõrtsukad, keda tean teda. Kuid ära lase mind solvata sind enne daamid ". Ta märkis, et рыжую. Митзи Gardner. Võib-olla olete kuulnud seda.
  
  
  Seda kuulnud. Kuid see ei tundus mulle tüüpiline Митзи. Ei piisa глупа. Minu teadmiste kohaselt, oli ta armuke suur hulk вожаков maffia, neli, mille ümber olid juba surnud. Ta ilmselt, hoolitseb oleks контрабанде raha neile. Nukud maffia luku poole šveitsi pangad. Nüüd on ta kuulus Чипу Капполе, высокопоставленному гангстеру, разыскиваемому Ameerika Ühendriikides. Ja selline mees nüüd töötas AX.
  
  
  Каппола ole huvitatud riigi julgeoleku. Ego pühendumus oli erakordselt rahvaste kuritegelikku maailma. Kuid ühte ta teadis kindlalt: ta ei tahtnud, et kommunistid on pildistatud kasiino, nii et emu on olnud kasulik toetada Рэндольфа Флеминга. Koos Флемингом sadul puhul Капполы Grand Лакларе jätkus sujuvalt, nagu aegadel, kui kindral Хаммонда.
  
  
  Каппола näitas toolile, ja ta on ettepaneku vastu võtnud. "Ma olen kuradi õnnelik, et sa olid selles lennukis, kus lennatakse Fleming. Kui me kaotame, siis me kõik riskime oma nahka. Siis me unustada, et meie kasiino ja Sawyer on kaotanud kõik ".
  
  
  "Me ei ole veel kaotanud ego", - eitanud ilmus meedias sõnumi maffia. "Ta on president, ja kolonel Jerome ütleb, et kõik on korras".
  
  
  Ta kohe välja. "Sa oled rääkinud Джеромом? Ütles emu, kes sa oled? Ta raevukalt sülitama neid sõnu.
  
  
  "Miks sa nii vihane?"
  
  
  "Sa oled rääkis emu?"
  
  
  'Muidugi mitte. Mida sa üldse mõtled selle vastu?
  
  
  Ta pani oma käed toolile ja kummardus ettepoole. "Kariibi Jerome tellitud röövida Флеминга".
  
  
  Tema jäi neutraalseks. "Kust sulle tuli see idee, Каполла?"
  
  
  "Idee? Me teame. Sa arvad, et ainult AX teab, mis toimub? Meil on mees Kuubal. Ta on nii Castro ". Ta on pressitud kaks sõrme kokku. Jerome tahab igavesti kustuta Флеминга.
  
  
  Mulle ei ole muljet. Kumb info on meile располагала Goat Gordejeva, ta ei saa kunagi valitsema meie. Lisaks, see ei ole kooskõlas käitumist, polkovnik. Fleming oli Ameerika Ühendriikides. Jerome kutsuti tagasi emu.
  
  
  Каппола ухмыльнулся. 'Kuule. Kui Fleming oli mandril, Jerome ei suutnud teostada oma riigipööre isegi läbi vene. Ameeriklased õigel hetkel saadavad Флеминга, et kõik segadusse. Ja see oleks voolu Джерома. Aga kui Fleming saalis kuuba vanglas, Jerome võib eksitada avalikkust, et ta vabastab Флеминга, kui ta võimule tuleb. Ta saavutab edu, ja see oleks viimane asi, mida me kunagi kuuleme alates Флеминга ".
  
  
  Ma alati kuulan kõik, mis ei ole kohe tundub чепухой. Kuid ma ei tahaks, et mind ошарашивали hüüab maffia. Isegi siis, kui kõik see on tõsi, käed Джерома olid seotud avatud nüüd. Kuulnud buzz, kolm lühikest piiksu. Каппола hüppas, luges minu nägu kahtlused ja ütles рыжеволосой: "Tule, relax. Ta on kiire, et minna kontori.
  
  
  Митзи Gardner tõusis püsti ja перекинула kott üle õla. Ta ei ole торопилась ja vaatas mind оценивающе ja natuke поддразнивающе. "Keegi oli südameatakk kasiino", - ütles ta otsustavalt. "Aeg-ajalt juhtub suur võitja või suur kaotaja". Kas nah oli kergelt kähe hääl. "Tule прокатимся, kallis".
  
  
  "Turvaülem põgenenud daam? Kui sa arvad, et Jerome tahab röövida Флеминга, et ma parem veenduda, et ta seda ei tee.
  
  
  Ta raputas õlgu. "Kasiino on ikkagi inimesed. Täna on Fleming on täiesti ohutu. Ta magab, aga täna emu ei pea lahkuda hotellis. Peale selle pean ma sulle midagi öelda, ja et-et näidata ". Ta lähedalt ütles mustale лакею: "Me lähme alla, hertsog".
  
  
  Ta on laialt hei naeratas. Armastasin teda tuhat korda rohkem kui mina. Nupp, mida ta nüüd vajutasin, ilmutas lift vastupidi logida kasiino, mis on saadud meid подвальный garaaži, kus oleks võimalik panna nelja masin. Seal olid van Volkswageni ja hele-lilla "cadillacs". Mugav külastajad, kes ei taha, et ih näinud. Ta ütles midagi selle kohta.
  
  
  Ta naeratas virilalt. "Elevator ka läheb korteri Žetoone katusel. Häält kus nüüd Fleming.
  
  
  Ta istus rooli "кадиллака". Selle välja kõrval. Спрячься põrandal, kuni me ei выедем ümber hotelli, - ütles ta mulle. Jerome palus oleks teil jälgida teie, kui oleksite tundus olevat enne hotelli ".
  
  
  Talle подыграл hei, kuule lastes mind hirmutada ja surumine alt, kuni Митзи нажимала nuppu. Tõusis terasest luuk. Ta отвела mootor, ja me lahkusime. Tuim echo väljaspool подсказало mulle, et me sõidame läbi suur garaaž. Rehvid kriipimise, kui me pööras nurga kinnitus. Ta свернула on blv ja mõne kilomeetri tema on mind ümber mu varjupaik. Jama yahoo eile õhtul oli подметен, ja tänaval jälle oli vaikne. Rahvas enam ei olnud.
  
  
  "Jerome", ütlesin ma. "Kui Каппола oli õigus, miks ta ei tapnud Флеминга? Miks ta on hotel ego saata Kuubale? "
  
  
  Ta ei tundnud mind. "Laip kellelegi vaja ei ole. Ja elava Флеминга oli veel võimalik kasutada, kui objekt läbirääkimisi Venemaaga ".
  
  
  'Võib-olla. Tema ka ei tea, miks Jerome hotel on, et teda järgis ".
  
  
  Ta üllatus vaatas mulle otsa. "Ta juba kord on rakendunud sinust. Kogu see möllata ümber relv oli, muidugi, ei ole juhus. Ta tahab, et sa oled läinud siit. Mitu korda sa tõesti pead koputama on eesmärgid, et lisada oma meel? '
  
  
  Tal tuli see kõik tahaplaanile. Fleming oli ohutu пентхаузе Капполы, ja nüüd mul oli aega kõik läbi mõelda. Selle teen seda kõige paremini, kui расслабляюсь. Nii ta on otsustanud puhata.
  
  
  Sõitsime mimmo turu ja palace. Edasi mäe, tema nägi полуразрушенную linnus, mis tegeleb, peab olema teenis тюрьмой viimastel päevadel. Keldris on täis политзаключенных. Räpane koht. Vanalinn on ehitatud mäe jalamil. Tee on seal сузилась. Митзи oli raske manööverdada masin mimmo vankrid, lapsed mängivad ja naisi, kes kannavad tooted. Siin oled sa leidnud õige maitse ja võlu saarele. Me ei näinud turiste.
  
  
  Me sõitsime vana hotell, mis oli jäetud võimalik. Nagu piparkook. Muru on kasvanud muru, ning akna-ja päeval peatatud kuni vineer. Sada aastat tagasi oli see luksuslik hotell.
  
  
  - Ma püüan Пуанчиана, - ütles Митзи. "Kui ta ehitati, see oli parim hotell Карибах. Nüüd on paradiis, termiidid. Mõnikord ego on ikka tuhkru kasutavad elanikud mäed, mis puruneb seal laagris, kui neil on vaja olla linna lähedal ".
  
  
  Mõned asjad tüdruk olid valed. Ta ei rääkinud, nagu hoor. Tema hääl oli haridus ja mõistus. Ja lihtne raha kulleri tema arvamus oli suur аленка on maffia. Nad isegi ütlesid, hei mu tõeline isiksus. See tekitas mul uudishimu. Tema küsis selle kohta. Ta vastas naeratades Mona Lisa smile.
  
  
  Kui Kiip забеспокоился, et ta võib kaotada kasiino, tema helistas Дэйви ja palus ego saata teid siia, et päästa olukord ".
  
  
  Дэйви? Дэйви Hawk? Kull täitis korraldusi selle kikivarvul? Oli selline tunne, et mind on tabanud rusikas allapoole vööd. Kas Митзи Gardner agent AX? Kas on ka Hawk jälle mängis oma mängu ja lubas mulle jälle ise aru kõiges? "Kallike, ma ütlesin, olen ma väga armastan nalja, aga kes oled sina, rätsep võta?"
  
  
  Ta vastas minu korgitser küsimus reuma. "Millist mütsi mulle kanda, et sind?"
  
  
  Tema выругался endale nina all. "Ma eelistaksin, et sa ih kõik langes".
  
  
  Ta ei kaotanud usku. 'Sulle on õnnelik. Aeg on peaaegu saabunud."
  
  
  Nüüd me sõitsime avatud maastik tiheda taimestikuga džungel. Siis ilmusid plain suhkruroo ja väike banaan istandus. Ta rääkis mulle seda muutuvas majanduses piirkonnas. Banaanid on toonud rohkem kasu, kui suhkruroog. Nad nimetasid seda roheliseks kullaks. Liha, nelk, kaaned ja aromaatne tonka ka muutusid üha atraktiivsemaks kasvatamiseks. Ta ütles, et nah on oma väike istandus teisel pool saart.
  
  
  Tee oli päris otsene. Mingi aeg ta kõndis mööda rannikut, siis lähenes mägedele, mis siin on, kuidas ridge, läbi saare keskus. Kui me lahkusime istandus, küljelt kleit maastik on muutunud vettinud, ning teiselt poolt tema nägi sügavad kanjonid, ülekasvanud puud ja taimed. Olime umbes kümme miili kaugusel linna kui Митзи свернула raske masin maanteel проселочную tee, проехала tema poole miil, kuid siis peatus on laguun.
  
  
  Ta заглушила mootor, valatud sandaalid ja avas ukse. Tema посидел hetkeks, et kaaluda vaade. Et tumesiniseks veega, umbes miil kaugusel, виднелась kogu hotelli territooriumil ja. Maastik on seal lahe juttu, ja kõik olid veel näha jälgi vana linnus.
  
  
  Ja selline väljamakse otse minu ees oli isegi parem. Митзи on kaotanud kõik riided ja jooksis & nb. Ta pöördus ümber ja on kutsuvasti помахала mulle käe. Hakkas teine vihje mulle ei võttis. Teda kiiresti kooritud ja järgnes talle.
  
  
  Oli ainult kerge aktiivse puhkuse ja vesi oli peaaegu soe. Tüdruk плыла kiire sujuva liigutusega, ja see peatas teda üksnes eemal kaldast. Ta ei suutnud taluda, aga me olime & nb. Tema nahk tundus pehme. Selle hotelli pingutage teda endale, sest puusad, kuid ta tormas tagasi ja нырнула minu ümber. Meil üks meie ümber ei olnud täiesti valmis, kui ta asfalteeritud, ohkas ja нырнула tagasi mind. Sügav & nb ei taha et hoida, kuid meile see polnud vaja. Ta oli fantastiline.
  
  
  Kui kõik lõppes, ta asfalteeritud pinnale. Tema подплыл teda, ja me puhanud. Tema jäi magama rahulik sooja & nb. Seda ei märganud, seni, kuni minu eesmärk ei ole langes ja ei viinud sooja ja soolast vett.
  
  
  Tüdruk kadunud. Tema vaatas ringi ja nägi, et ta oli juba rannas. On ee kõhuvalu, on pruun taust on valge liivaga. Seda märkasin, et sa ei näe eraldamine tema ujumistrikoo. Tema доплыл randa, floppasid kõrval ja jälle magama jäänud. Kui mind ei ole see ainus saatmine tema kähe hääl. "Tere hommikust, Carter. Sa lähed kohanud liitlane.
  
  
  Tema avas oma silmad ja nägi, et päike juba loojub läänes. Rannas kedagi ei olnud näha. Vaid mõned krabid ja palju liiva. Siis ta näitas cape läbi vee. Midagi on lähedal meile üle vee, aga see ei olnud paat.
  
  
  See oli nagu inimeste arv. Ta pilgutas raputas pead ja vaatasin uuesti. Ta oli ikka veel seal. On трехстах meetri kaugusel, ja selles kohas, kus tema ja märkasin, et siin seista, siis ei tohiks, shell mees. Kõrge, худощавая, riietatud pikk valge kleit, развевающееся fänn. Ta lähenes meile величавым, kuid otsustav lähenemine. See oli uskumatu.
  
  
  Tüdruk kõrval tõusis püsti ja помахала. Ta vaikselt оделась. Tema teadis, et see on hallutsinatsioon. Üldist tunnustust, vesi oli soolane, katsudes ta oli nagu siirup, aga see on peaaegu uppus, kui jäin magama sinna.
  
  
  Mees kõik ligidale. Umbes kümne meetri kaugusel kaldast, ta tõstis hommikumantel, sukeldus vette üle puusa ja jälle tõusis, läheneb kaldal. Ta tundus mulle kasvu umbes kuues jalga. Ta oli vana, pika habeme ja valgete juustega. Ta oli худощавым, kuid жилистым.
  
  
  Tema istus alasti liiva, vaadates tumedad silmad ja laialt раскрыв suu naeratab Митзи Gardner. Ta istus minu kõrval, ja ta võttis tema käe sõrmedega, mis võiks jõuda läbi баскетбольному palli õrnalt, nagu oleks see muna. Ta ütles, et emu paar sõna on mulle võõras keeles ja nad naeris. Ta vaatas mulle otsa ja ütles: "See Noa, Nick. Ta on elanud siin kauem, kui keegi ei mäleta. Ja veel on ta vastane kommunistliku raketid saarel ".
  
  
  Ta tõusis püsti. Mida talle veel võiks teha?
  
  
  Noa silmitses mind, siis surus mul kätt. Minu täiesti kadunud ego peopesa, kuid ta on pressitud minu käest, rivne nii, et sisendada ausus ja usaldus. Tema on puudutanud liha, soe, veri sees elada.
  
  
  "Ma väga imetlen teid, härra Carter. Tal oli selge briti aktsent ja hääl, mida ta oleks võinud ohver, kui oleks tahtnud. "Митзи rääkis mulle kohtub oma asjades, mis on juurdunud mu usu sind".
  
  
  Tema сглотнул. - "Sinu usk mind?" "Vähemalt seda veel teen on see, et on võimalik. Kardan, et sa oled uskumatult преувеличиваешь.
  
  
  Ta vaatas Митзи. Vahel peab olema tihe seos. Ilmselt ümber austust, sõprust ja mõistmist. Siis on ta jälle juhtis tähelepanu mulle.
  
  
  "Ma pean vabandama, härra Carter. Tema küsis Митзи viia sind siia, kui sa ei ole liiga läbi minema oma tööga. Kahjuks siin on probleem ". Ta märkis mägi. "Ma pean ajada tõsine haigus. Ma ei saa nüüd jääda, aga ma arvasin, et peaks kuigi oleks sinuga kohtuda ja lubadus teile oma abi, kui seda vajate. Loodan, et sa ikka mulle külla ".
  
  
  Ta kummardus, suudles tüdrukut мочку, noogutas mulle, tagastatakse & nb, tõstis hommikumantel ja kadus samamoodi nagu tuli.
  
  
  Tema jälgis teda. Митзи хихикнула. "Mis on jäänud sinu enesekontrolli? Tundub, et sa oled näinud tont.
  
  
  Ta märkis, et kummitus. "Kuidas ...?'
  
  
  Ta sai suureks hetkeks vaatasin mind ja ütles: "Ei küsi liiga palju, Nick. Tema on tõesti nägin uskumatuid asju nendega tuhkru, kuidas kohtas seda meest. Sa oled ka see kogemus. Ja nüüd on meil parem tagasi Флемингу, enne kui ta üles ärkab ja ei taha kõndida ".
  
  
  Tema riietusruum vaatasin kõrge tume kujund, mis tegeleb kadunud keskkondades kaljude jalamil mäe sõita. "Räägi mulle rohkem infot oma sõbraloendis", - küsis tema.
  
  
  Ta raputas pruun õla.
  
  
  "Mõtle, et ma sulle ütlesin. Ole valmis üllatusi. Noa võib anda teile palju nende ümber, ja ma olen kindel, et ma ikka ei kuulnud ja ei näinud noh kõik ".
  
  
  Ta jooksis minu ees auto. Kui tema läks masin, mootor roared. Enne kui ta sulges ukse, ta нажала kohta gaasipedaalile, ja me täiel kiirusel sõitis mööda jooksuaeg tagasi teele.
  
  
  Tema meile hetkel ei usaldanud, et see Noah on eriline maagia. Mulle see lihtsalt tundus väga tark ja kaval. "Ta on erak?" - küsisin temalt, Митзи. Mida iganes, ainult mitte see. Ta - pakendi hõim, насчитывающего rohkem sta inimest. Nad elavad vana linnus. Ta ütleb, et ego, inimesed elasid siin mitu sada aastat tagasi, siis orjade ülestõus. Kokku on kohutav rühm. Nad võivad olla kõikjal džungel, ja sa ei saa ih näha, kui nad seda ei taha ".
  
  
  "Kuidas sa teada ego?"
  
  
  Ta поджала huuled ja vaatas mind.
  
  
  "Ka see oli väga kummaline. Tema плавала laguun, kui ta äkki laskus, et saada mulle sõnum. Assistent Žetoone kasiino tapeti ja Chip hotel on, et tema andis see on Miami. See mees tapeti kümne minut neljas. Noah ütles mulle veerandi neljas.
  
  
  Nii oli lihtsam. Vähemalt nüüd on mul jalge all on kõva pinnas. - Reel jungle, " naeris ma. "Telefon džungel".
  
  
  'Ilmselt. Kuid hiljem on teda kord nägin, kuidas ta tervendas väga raskustes naine abil voodoo. Ta ütles, et ta tuvi. Ta tõusis kohas, ja siin on muutunud paremaks."
  
  
  Kui pead покалывало. Tüdruk minuga oli piisavalt tugev, et seista karm maailma maffia. Selleks peab olema praktiline suhtumine kõigesse. Ja nüüd ta rääkis voodoo ja musta maagia, nagu oleks ise uskus neid. Rohkem tema hei küsimusi ei esitanud.
  
  
  Me sõitsime vaikides viis minut. Äkki keset teed oli neeger. Ta žest on näidanud meile, et me peatusime. Митзи притормозила ja avas akna. Ta tundus ärritunud; ta küsis ego midagi kohalikus murdes, ja ta raputas pead. Ei räägi meile sõnad, Митзи sisse lülitatud tagasikäik, pöördus ümber ja andis gaasi.
  
  
  "Noa küsis meid," ütles ta. "Oli kiirustamine. Midagi peaks juhtuma, aga ta ei öelnud midagi.
  
  
  Tema, vaatasin Митзи, siis jälle messenger. Tee oli asustamata. Kui me tulime välja järgmise viiteid, et tee oli väga halb. On meil vaja oleks maastikuauto, et ilma vaevata ületada kõik takistused. Pool viis lõppes enne suurt выбоиной teedel.
  
  
  "Me peame edasi minema," ütles Митзи.
  
  
  Sa ei võiks nimetada käimisega. Me карабкались vastavalt puudele, nagu mägi jäärad, kuni lõpuks ei ole saavutanud kõrge sein, mis on ehitatud ümber põlevkivi. Linnus oli kogu cape ja tundus vallutamatu. Kui me käisid läbi värava, seina õue ka on kiltkivist. Selle taustal on ehitatud kivist hoone, mõned kulunud, teised väga heas korras. Ih katuse teenisid platvorm seina. Inimesed kogunesid ümber muljetavaldav näitaja tony sai. Neil olid tumedad näo native ameeriklased. Töötavad mehed on ainult набедренная peapael, naised - lühike kirjud seelikud. Kõik jäid vait, meeleolu oli подавленное.
  
  
  Kui me sisenesime, Noa lähenes meile. Ego nägu oli sünge, kuid ego käitumist jäi uhke ja величавым.
  
  
  Ta teatas meile, et see uudis ei löömist silmaga. Dr Флеминга on röövitud. Kiip Каппола hukkus, püüdes vältida seda. Jerome võttis hotell. Kruiisilaevadel evakueeritakse kõik ameeriklased ja eurooplased ".
  
  
  Tema küsis - "Kust Pakend Sawyer?".
  
  
  Ainult hiljem dawned mulle, kust ta on saanud teavet. Kuid ajal meie бесшумной reisi Кадиллаке teda üldse ei kuulnud drum fraktsioon džungel.
  
  
  Teates temaga midagi ei räägitud, " ütles mulle Noa. Igal juhul sõnum oli. Nii et see ei tugines üksnes visioonid. - "Kuidas sa kõike seda teada?"
  
  
  Ta vaatas inimesi enda ümber, ja ta nägi, et ego suu kannatamatult подергивается. "Palun, ärge kahelge minus, härra Carter. Ei ole piisavalt aega. dr Флеминга hoiavad dungeons all vana linnus ja ego on vaja päästa. Ilmselt oma miss Sawyer saadeti koju ühes ümber laeva.
  
  
  "Mulle tundub üsna ebatõenäoline. Ei usu, et Jerome lahti lasta oleks see, kui oleks võinud takistada tema eest lunaraha ".
  
  
  "See on argument. Kuid see pole veel kõik. On levinud kirjeldused teile ja teie поимку paluti kümme tuhat dollarit.
  
  
  Tema выругался valjusti. "Niipea, kui see kavatsen teha väike konks, ja kohe taevas langeb alla".
  
  
  "On hea meel, et sa tegid seda konksu," kommenteeris Noa. - Muidu sa oleks juba surnud. Vähemalt nüüd te saate anda vastulöök ".
  
  
  "Ma parem teen midagi", " kostsin ma. Tema vaatas tüdruk. 'Jää siia. Siin sa oled ohutu. Tema beru sul masin ".
  
  
  'Meile et. Sa ei tea maastik. Tean teda, ja pealegi, mul on veel töö ". Kui ee hääl oli metalne noot, намекавшая isiksuseomadused, mis nad on toonud hei koht vennaskonnast maffia.
  
  
  "Tal on õigus," ütles Noah. "Sa ei saa minna tagasi Port-of-the-Спейн mööda ranniku teed. Kahtlemata Jerome tellitud blokeerida ff. Sa pead minema läbi mägede, ja siis on sul võimalik kasutada mis tahes abil ". Ta märkis pikk sõrmega ühe paksu смуглого mees, siis teise. "Püksid, särk. Kiirustage. Sa ju ikka tuled minuga ".
  
  
  Mulle see ei meeldinud. Kuidas ma saaksin olla kindel õigsuses lugu tony sai? Ja kellele võib tekkida vajadus see escort teekonnal, mis jumal teab, millega lõpeb? Kuid mul ei olnud valikut. Noa ja ego inimesed olid enamus, ja isegi Митзи sain pool tony sai. Nii et ma nõustusin, vähemalt hetkel. Selleks ajaks, kui jõudsime "Кадиллака", paar ka oli seal, irvitades. Meie giidid nüüd on puuvillased püksid kuni põlveni ja valged särgid koos засучеными varrukatega. Neil eest ajavööndites on peidus matšeete.
  
  
  Nad sellist mängu taga.
  
  
  Ümber pöörata ei olnud võimalik, ja Митзи tuli viie minuti push auto sinna-tänna, kuni me lõpuks ei suutnud laskuda mäest. Peatee oli juba halb ja see on kohutav. Me sõitsime madala käiguga asjaolu, et kõige rohkem oli nagu surnu šveitsi juustu augud, ja mis veel hullem, me osutunud kalju teisel pool hari. Me oleme pöördunud ja läks üle kitsa jalgtee, mis tegeleb vela alla. Masin on ühelt poolt задевала nõlval, ja teine tema vaatasin kuristikku põhjatu sügavus. Tema ei öelnud midagi, et ei tõmbaks Митзи. Ta võiks parem keskenduda oma sõidu.
  
  
  Siis kilomeetrit need viletsused me jälle sõitsid läbi põõsad, ja ma sai jälle vabalt hingata. "Nii et sa tead mis teed", - ütles tema Митзи. "Kui me jääme koopasse Джерома?"
  
  
  Ta raputas pead. "Me peame esmalt õppida midagi. Kõigepealt on meil vaja võtta üks vana hotell, mis talle on näidanud teil on teel oma esimese kohtumise Nov. Seal saame arendada meie plaanid ".
  
  
  Juba oli juba hämar, kui me lõpuks läks tee piisavalt lai, et "Кадиллака". Me ei näe alt läbi taimestik tuled. Niisiis, me olime linna lähedal. Митзи lisanud tuled, et minna üle tee.
  
  
  Valguskiir осветил inimese kujul. Ta нацелил meie relv. Tüdruk kohe притормозила, integreeritud tagumine käik ja taas kiirenes. Selle instinktiivselt vaatasin. Tuled parkassist püütud teise sõduri, kes on just teinud püss üles. Enne kui ego püss tõusis piisavalt kõrgele, et tabada mis tahes meie ümber, minu "Люгер" tulistas. Seejuures разбилось esiklaas. On Митзи oli palju kildudeks, aga ta jätkas, et sõita oma auto. Teda tulistas pragu, kus varem oli esiklaas ja sõdurid enne masin kukkus.
  
  
  Митзи peatas auto, ja mul oli aega vaadata meie giidid. Meil on üks nende ümber ei saanud. Nad свернулись tagaistmel, ja nüüd jälle õrnalt tõusnud. Tema tuli välja, et lähemalt vaadata kingitused, mis on andnud meile kolonel Jerome. Kaks sõdurit on hukkunud. Tema võttis ih vormi ja relva ja viskas tagaistmel. Inimesed tony saavutas haarasid relvad. Tema ütles. - "Oled sa sellega hakkama?"
  
  
  Nad võiksid. Nad teenisid дворцовой vahi, kui Fleming oli president. Võib-olla kunagi me saame kasutada seda teadmist. Hetkel on tema hoidis relva, kui see on ette ning käskis neil kahe tõmmata surnukehad põõsad, kus nad magavad vaikselt, kuni ilmub mõni näljane loom.
  
  
  Igal juhul blokaadi teed on tõestanud, et informatsioon tony võitis õige. See vanamees varrukal oli rohkem, kui selle hotell-oleks tunnistada. Niisiis, Jerome, oli peamine, ütles Noah. On aeg mõelda, kuidas vabastada Флеминга. Asutus tony saavutas seotud ka mulle rohkem enesekindlust ego sõbrad. Lõppude lõpuks, nad kehtesta, ja nüüd, kui nad on tõestanud, et saab hakkama relvi, neid võib veel olla kasulik.
  
  
  Me raskusteta jõudsid kaugusel ja Митзи припарковала auto mahajäetud laudas, sest hoone. Sealt läksime полуразрушенный vestibüül. Lõhn hallituse ja гниющего puu võitlesid ülemvõimu. Meie giidid veetsid meil скрипящей trepist alla kööki. See on suur köök koos полками mööda ühte ringi seinad ja töölaua vahele. Me olime seal ei ole üksi. Laual põles küünal, ja kolm meest sõid игуану, kohalik delikatess, mida mul заурчало kõhus.
  
  
  Siis tere mehed ja kaks meie dirigentide, ärevalt беседующих kolme põliselanikud, oleme lõpuks suutnud süüa. Kui minu julmad nälg oli rahul, teda tundsin end veidi vähem nagu yo-yo köis üllatusi ja raskusi. Minu taldrik oli veel poolenisti täis, kui kolm põliselanikud on läinud. Tal oli hea meel näha, kuidas nad lähevad. Meil oli vaja välja töötada oma taktika, ja ma ei tundnud незваной firma.
  
  
  Noa nimetas mulle nimed meie giidid, aga kuna ma ei teadnud keele, selle unustasin ih. Tema mäletas, on ainult see, et nad on pikad, palju on kaashäälikud. Aga tema ei tahtnud solvata noh, lihtsalt nimetades ih Tom või Harry, nii et talle selgitasin oma probleemi ja küsis ih arvamus.
  
  
  Kõrgemad kaks naeris ja ütles: "võite mulle helistada Лэмби". Ta lausus seda kõvale "neljakordne."
  
  
  Митзи ütles mulle kõrva: "Лэмби. see on suur merekarp. Nad söövad ego liha, et suurendada oma tugevust ".
  
  
  On nen on stiili - irvitas ma. "Ценымногие parem kui, näiteks, minu nimi - N3. Ja sina?' Tema vaatas number kaks.
  
  
  Ta naeratas laialt. 'Sõjaväelased.'
  
  
  "Piisavalt lühike", " kostsin ma. 'Mida see tähendab?'
  
  
  Ta naeris jälle. "Merikuradi lind. Väga ohtlik.'
  
  
  'On väga hea.' Tema armastas ih. Nad võiksid nalja üle väljavaade võitlema kogu armee Grand Лаклера. Võib, meil oli veel väike võimalus.
  
  
  "Sa mõistad, et me vajame dr Fleming. Igavesti pull Флеминга ümber vangla. Aga kõigepealt peame sinna sattuda. Keegi ringi teab midagi selle kohta, kuidas põgeneda, nagu подкопов, mis on sõlmitud, võib olla kaevatud varem?
  
  
  Reuma oli negatiivne. Oli üks. Liiga kitsas, et ümber pöörata, ja liiga järsk, et pugeda tagasi kongi. Seal, kus oli auk, nüüd olid rauast värav. Vastupidi неих ikka panen выцветший kolju õnnetu, kadri viimase katse põgeneda. See oli ammu. Nii et me peame töötama oma sisemise elegantsi, ja see osa osutub verised. Ta ütles, et on mõelnud. "Kuidas te arvate, mida te soovite alustada?"
  
  
  Oon aarialaste pääsenud õlgu. Sõjaväe ütles, et see on nende mõlema jaoks. "Kui Fleming sureb, siis sureme me kõik. Jerome tahab ehitada ракетную jaama meie üle. Me võitleme, kuid meil pole piisavalt inimesi ja relvi, et peatada ego ".
  
  
  Paar sai mulle meeldib rohkem ja rohkem. Ih vanus oli raske ära arvata, kuid ih nahk oli sile ja ih koordineerimine kõik oli korras. Nad olid armu tiigrid. Tema osutas vormiriietust. 'Pane see. Sa mängida rolli sõdurid. Sul on pildistatud meid Митзи ja lähed pakkuda meid linnuse. Sa ütled, et Jerome tellitud lukku meid digikaamera Флеминга.
  
  
  Silmad tüdrukud hetkeks vähenenud. Tema ei tahtnud riskida oma elu, kuid meie "trikk" oleks veenvam, kui ta ka oli seal.
  
  
  Sõjavägi ja Ламби võtsid särgid ja püksid, natuke поколебались koos набедренными poolest, siis hirmunult pöörasid ja võtsid ih ka. Nad mõlemad kandsid оуанг, sõjalise amuletid vöö, kaelas. Muidugi, relv käepärast, aga võib-olla nad arvasid, et ei ole valus on natuke rohkem kaitsta. Nad selga sõjaväe камзолы peal амулетов, riietasid püksid, ja, kui aru saada, et me oleme valmis minema.
  
  
  Autoroolis oli Митзи. Selle välja kõrval, ning kaks meie meistrid istusid taga, приставив püstolid meie шеям. Teel linnus tüdruk kasutas maksimaalselt lühike tee. Tänavad olid väga tühjad. Kõik olid sees ja hoidsid kardinad suletud. Kauplustes oli pime, ja nad olid peatatud kuni alates marauders. Port-of-the-Спейн äkki muutunud sünge linn, palju erineb lõbus eelmisel öösel.
  
  
  Linnus asus невысоком mäe. Roheline muru enne teda teinud kõik endast oleneva, et ta tundus sõbralik, kuid see mõju oli rikutud rid tara ümber ja suurtükid, paigaldatud kesklinnas muru. Parkida enne väravat ei teinud see koht on hubasem.
  
  
  Капралов ja kaks sõdurit nägid meie tuled ja blokeeris tee relv käepärast. Митзи притормозила ja peatus mõne meetri kaugusel ees. Minu taga Лэмби hüüatas: "Капралов, tulge mõlemad, vaatame, mis meil on. Rasvane saak! Ta lükkas mind дулом oma relva ette ja heldelt naeris.
  
  
  Капралов ettevaatlikult lähenes. Hotell esmalt heita pilk see. Auru jutustasid edulugu sellest, kuidas nad заполучили meid, ja ületamatuid raskusi, mis tuli neil ületada. Капралов oli üllatunud. Kui nad on lõpetanud oma jutu ta aeglaselt tõstis relva ja нацелил tema mind.
  
  
  Mu elu hakkas üle keha värisema. Ta ei stahl oleks tulistada Митзи. Ta oli kindel selles. Nah nad võiksid võtta tagatist või lunaraha. Kuid see, et Jerome plaanis on minu jaoks oli täiesti erinev. Капралов hetkeks jättis mind pime, vaadates mind läbi varikatus. Siis ta haukus käsku. Sõdurid on läbinud tee. Капралов päikeseloojangut masin ja tellisin Митзи minna linnus. See oli hall hoone. Ilma akende ja ainult üks uks on keskel, kui avatud suu. Seda isegi торчал puidust stopperkeelekesega. Митзи lõpetas ja pani auto выложенной plaatidega parkla ja nüüd on tema nägi, et puust keelega oli tõstukiga silla üle sügava рвом. Nüüd nen kasvanud umbrohi, kuid kunagi ammu siin istus omakorda orjad. заливавшая ego veega kleit. Iga нападающему tuli loota kummiülikond. Keset silda seisis sõdur, ja kogu ümbrus oli valgustatud elavat прожекторами. Капралов tuli välja. "Võta ih, kuni tema hoian mees relvaga".
  
  
  Mind вытолкнули ümber masina. Митзи выбралась teiselt poolt. Sõjavägi ja Ламби hoidsid püssid pressitud meie спинам. Капралов veel natuke злорадствовал ja läks seest. Mõne minuti ta taas saabus koos leitnant. Sõdurid sillal toores отсалютовал ja käitumine algaja подсказало mulle, et ta siia juhatanud.
  
  
  Капралов vestlesid kasutuses žeste, kuni ametnik žest ei sundinud ego vaikima. On tähed ego silmis seda võiks ära arvata, kes oleks saanud auhinna, kui see oleks tõeline lüüa.
  
  
  Лэмби märganud: "Telli polkovnik. Need kaks peaksid olema lukustatud, see on sama digikaamerad, et Fleming. Saa aru, kõik пойманные linnud koos.
  
  
  "Selge," - lühidalt vastas leitnant. "Уведи ih on караульную".
  
  
  Ta pöördus ümber, ja me olime sunnitud järgima teda каменному koridori, mis andis välja jube kaja. Tõeline õudusunenägu kannatajate klaustrofoobiline. On караульном ruumis leitnant viipas, et meil tuleb otsida süstemaatiliselt läbi.
  
  
  Sõjaväe kiiresti ütles: "Me oleme juba обыскали ih, leitnant. Nad on puhtad sada protsenti ".
  
  
  Leitnant irvitas: 'Väga hea.' "Nick Carter, eks? - On väga ohtlik, " ütles kolonel. Aga ma arvan, et sa täna õhtul вырвут hambad ".
  
  
  Tema kehitas õlgu ja üritas välja побитой koeraga. Nüüd ta pööras tähelepanu Митзи. Isegi pisarad silmis, ja съежившейся, kuidas hirmunud kass, ta on siiski väärt, et teda näha. Võib-emu meeldis, kui ta oli veidi alandlik. Hetkeks ego puusad lasta end edasi-tagasi, ja ta ühe sõrmega приподнял tema lõug.
  
  
  Kolonel ütles, et palju sa seisad sündikaat. Et nad tahavad maksta, et saada tagasi sind. Me seda teame ". Митзи tundus veelgi напуганной, külge üle oma suu käega ja зарыдала. "Palun, sir, ärge saatke mulle neid. Nad tapavad mind."
  
  
  Ta приподнял kulmud. "Kui sa nii hinnad ih, miks nad seda teevad?"
  
  
  Ta hetkeks hammustasin huule siis, justkui mõistes, et leitnant suudab panna ta rääkima sosistas: "Mul oli vaja kuhugi tuua natuke raha. Kuid see ei toonud ego. Nüüd, ego tumedad silmad ilmunud dollari märgid. Jumal, tal oli kujutlusvõime! See on absurdne kannatamatult. "Kus need dollarid nüüd?" Äkki ta vaatas lootusrikkalt. "Ma võin näidata sulle, kui ... Kui sa отпустишь meile, ma ..."
  
  
  Ego naer oli ebameeldiv.
  
  
  "Kas sa tahad palju, kallis. Mis puutub Carteri, kui tema ego on kadunud, selle asemel kolonel panna oleks minu käerauad. Ta võttis oma õlgadele. "Mingil põhjusel ta tõesti arvab, et sellest джентльмене siin".
  
  
  Tüdruk потерла kätte, andis ih emu ja tuli üle lakub, kuni talle, koos kuulekusega ja erutus igal sammul.
  
  
  - Siis ainult selle? Ainult sina ja ta on?'
  
  
  Iha oli näha tema nägu. Ei töölaud koos laulame silma, rääkis ta kaks meie meest. "Odin ümber jääb siia, teine отведет Carteri kaamera".
  
  
  Mul oli kohutav hetk, kui ta arvas, et leitnant tahab jääda tüdruk üksi. Siis ta sai aru, et ta on hotel saata mind ühe ringi poisid. See on natuke manipuleerimises lihastega, nagu oleks mulle meeldis see mõte ning ta kavatses rünnata inimese teel. Митзи oska лейтенантом, kuid võib tekkida kaklus, ja ma ei pea oli vahejuhtum, mis мобилизовал oleks rohkem sõdureid. Leitnant nägi minu liikumist, irvitas ja ikka otsustasin minna koos minuga. Ta läks ukse ees mind ja Лэмби. Митзи hõikas emu pärast magusal toonil: "Leitnant ... näeme hiljem, jah ..."
  
  
  Ta läks mööda koridori, ja ma märkasin, et ego kõnnak oli üle väga esimest korda, kui sõjaline. Mõtted leitnant olnud umbes ego kohusetunne. Koridori lõpus avas ta paks kivist uks, žest on meid kutsunud, ja slammed tema kaasa. Teda kahtlustatakse, et selle гранитным täiturseadme seljataga mingeid helisid ei saa sisse tungida läbi dungeons esimesel korrusel. Üle kivide keeratava trepikoda me läksime alumine koridor. Ei tilgu vesi, haises hallituse. Ei olnud maailmas, välja arvatud лейтенантского laterna Ta läks jälle meie ees on, siis kakskümmend зарешеченных uksed mõlemal pool зловонного koridori. Koridori lõpus võttis ta välja vasest võtme pikkus on umbes neli tolli, avas ukse ja seisis kaamera.
  
  
  Dr Fleming istus seina ääres, pursing üks igale rahvusele. Ta вытянул ees teine jalg. Ta nägi välja kole paistes. Ta istus roheline мхе, покрывавшем kivipõrand, ja üks ego käed rippus pea kohal on raudtee murda külge oigama.
  
  
  Ta tõstis oma pea, pilgutas sergei, nägi mind ja müüa. Siis ta nägi mu valvur ja lõpuks, leitnant. Jälle ta langetas oma õlgadele, ja ego värava унынии langes edasi. Ohvitser seisis üle naeratades. Ta kinnitamata kabuur, tõmbas relva ja astus nii, et hästi näha Флеминга ja mind aeglaselt нацеливая relva mulle talje.
  
  
  "Härra President." Hääl tundus, et on libe. "Sa lootsid leida saarel hea liitlane? Mees, kes on juba päästnud sind ühel päeval, ja võib-olla saab seda uuesti teha? Kujutan ette, ego teid. Ta võib jääda sinuga."
  
  
  Minu taga Ламби ilmselt tagasi oma hinge. Mul on olnud mitmeid võimalusi. Selle võiks kõrvale ja lubada, et minu matemaatika ja tulistada leitnant. Aga võib-olla see ohvitser oli kiirem, ja ta hakkas mõistma Лэмби rohkem ja rohkem. Või ta võiks põgeneda ja tõmmake oma Люгер.
  
  
  Kuni selle mõelnud, rott suurus kassi промчалась läbi kaamera kaudu saapad leitnant. Sergei ego lamp, ilmselt напугал loom. Leitnant põrkas kõrvale ja застрелил tema. See andis mulle piisavalt aega, et võtab välja oma Люгер. Teda tulistas лейтенанту avameelne pea. Laterna lendas läbi õhu. Tema suutis jõuda ego, vaba käega, обжег sõrmed umbes kuum lamp, aga suutis kiiresti panna, ei сломав. Leitnant kukkus kummuli. Roheline sammal põrandale aeglaselt stahl punane. Лэмби rahulolevalt triipu. Tal oli hea meel, et minu samm ei leidnud ego üllatusena. Lõpuks, reflektoorne, ta võiks päästikule ja tulekahju mind. Tema tänas teda, koputas õlale.
  
  
  Fleming pilgutas. Ta ei ole veel harjunud, et ilmnenud. Ta on piinlik.
  
  
  "Ma enam midagi ei saa aru", " sosistas winston. "Kolonel Jerome palus mul tagasi tulla ja juhtida riiki. Miks siis mind арестовывают nüüd? Miks teid siia tõi? Miks sa oled nii hea on varustatud sellele солдату?
  
  
  "Hiljem", - pani ego vaikima tema. "Praegu pole aega". Meil David Hawk, meile Pakend Sawyer ei ole läheduses oleks, et Fleming teadnud вмешательстве AX. Siis reetmise Джерома oli suur kiusatus öelda emu kõik. Aga kui Hawk ja Pakend oli õigus, kui Fleming hakkas käituma seisis ja ei tahtnud enam mängida, kes oleks фробель saar? Nii et ma pean valetada. Ta märkis, et tema jalg. "Kui tõsiselt sa vigastatud?"
  
  
  See on ikka tundus озадаченным, kuid seda püüdnud juhtida tähelepanu ego poliitilisi teemasid.
  
  
  Ta ohkas. "Minu alustel katki".
  
  
  Tema hakkas läbi kammima taskud leitnant aastal palus võtme sidumine. Ego ei olnud kaasas. Tema võis tulekahju kett, aga mul oli vähe laskemoona. Mulle võib vajada täppe üleval. Tema pani ühe jala seina ja tõmbas. Mört kivide vahel oli многовековым, ja oli nõrgenenud mõju niiskuse eest. Seda, tundsin, kuidas kett natuke прогнулась, kuid ei соскочила. Tema jerked veel paar korda, kuid kõik oli kasutu. Me peame kaevama see asi. Tema tegi kiire liikumine käsi ja стилет langes üle замшевых ножен minu varbad on kumerad. Terav kui habemenuga metall вонзился lahus, сшибая samana eest кирпичиком. Ламби hakkas aidata. See võttis rohkem aega, kui seda arvasin. Vaatamata külmale, seda вспотел. Kui leitnant ei peagi jõuab, keegi võib tulla pähe minna igal aastal, mis temaga juhtus.
  
  
  Tema tegi sügav soon ühel pool klambrid. Siis selle iso kõik välja tõmmatakse kett koos Лэмби. Kui ta вырвалась, me langesid sile sammal. Флеминга lohistatud edasi. Me Ламби tõstnud ego. Ta võis seista oma terve jalaga, kuigi oli väga nõrk ja tal sumin värava müra, mis meil tuli tekitada. Jättis Ламби säilitada ego, kuni ma pildistasin лейтенантскую jope. Tema võttis ego rihm ja revolver ka ja ta andis kõik Ламби.
  
  
  "Võtke jakki ja kandke seda. Sul tõsta ".
  
  
  Лэмби kinni. Koos Флемингом meie vahel me tagasi караульное eeldus.
  
  
  Elegantne rinnad Митзи Gardner выгнулась alates pinnavormid. Ta haaras tool Флеминга, ja kui ta läks sinna, küsis ta: "Kus sa olid nii kaua? Me lihtsalt lähedale minna ja igal aastal. Jumal, mis nad temaga tegid?
  
  
  "Võtmed. Загляни kastidesse.
  
  
  Sõjavägi avas ülemine sahtel ja viskas mulle peotäis. Selle proovinud paar, enne kui lõpuks leidsin õige. Pealegi on loss oli nii roostes, et ma pidin võita ego paberivajutised, enne kui ta avati. Ainult siis, kui käerauad olid eemaldatud, tema nägi naelad sees ja veri ümber ras randme Флеминга. Rooste vana lõhkuda on haavad, kuid pesta oli võimatu. Vastuvõtt ei olnud ravimeid. Tuleb oodata.
  
  
  Tema rääkis, kuidas pidi lahkuma linnus. Ламби seisis selja päeval oma uues vormis. Sõjavägi tuli öelda солдату on мостике, et leitnant ego tahab näha. Kui ta tuli, me ego sidunud ja kleebitud emu suhu gag. Seejärel Митзи jooksis autosse ja viisid ee kuni tõste silla. Oleme viinud Флеминга silla ja selle дотащил ego kuni masin. Ламби oma лейтенантской jope istus ees, vahel Митзи ja Sõjavägi.
  
  
  Post valve Ламби õpetas revolver leitnant, Митзи, поворачивался sellega, et valvur ei näinud, ego isikutele. Sõjaväe ütleb капралу, et Jerome käskis võtta tagasi talle tüdruk. Kui see ei tööta, me sõitsime. Kui see ei toimi, mul jääb Люгер. Ламби ja Sõjalised ka olid relvastatud. Kolm kolme - väga kasulik suhe.
  
  
  Доехали on Кадиллаке, ei ole probleem. Митзи on lisatud esituled ning sõitis mäest alla. Kella nägid, et me eedenis, ja läksid mööda teed, pole загораживая ff. Nad ei oodanud üritab põgeneda.
  
  
  Капралов tõstis käe, et tekitada tavalise kontrolli ja Митзи langetasin aknas. Sõjaväe kummardus ettepoole, et sulgeda isik Лэмби, ja üritas kujutada kannatamatu. "Kolonel muutsin meelt. Ta tahab, et talle tõi tüdruk. Nüüd.'
  
  
  Капралов tundus обеспокоенным. "Leitnant, kui sa ise tood ee, kes siin käsib?"
  
  
  "Sa oled", " röögatas hääl Лэмби. "Ei lase kedagi liigu, kuni ma tagasi tulen.....'
  
  
  Капралов отпрыгнул. Hääl Лэмби ei olnud sarnane hääl leitnant. "Kuule ... oota ... sa ei ... hei ... mis see tähendab?"
  
  
  Tema kuulis maha ja põlvitasin. Sõjaväe застрелил капрала. Sõdurid ei olnud ettevaatlikud, kuid kui Митзи kiiresti alistatud masin, üks neist ümber on suutnud panna oma käe ukselingi. Tema lõi käe tagumik oma люгера ja seejärel tulistas sõdur. Teine нацелил püss, kuid ei ole aega, et päästikule. Seda aega закачал emu kõhuga plii.
  
  
  See oli suurepärane. Nüüd me täiel kiirusel tormasid mööda teed. Me olime mäe jalamil, kui teda kuulsin müra masin. Seda teadsin liigagi hästi, see heli. Meil lõppes bensiin. Митзи peatas auto, vaatas mulle otsa ja raputas õlgu. Kuna kogu saare kehtisid seadused erakorralises olukorras, võimalus заправиться ei olnud. Kõik täitmine on suletud. Ja Fleming oli, ei saa olla kakskümmend kilomeetrit üle mägede.
  
  
  Võib-olla me suudame seostada ego hotellile tony võitis, aga mis edasi? Kui oleks Jerome aru, et dr Fleming põgenenud, et see ei oleks turvaline, kuskil kõrval Port-of-the-Спейном. Pidin otsima teise auto. Seal, kus me olime nüüd, seda võis näha прибрежную tee all. Lähedal vanalinna oli pargitud jeep. Selle ümber seisid tumedad kujundid maanteel põlenud tuled. See oli takistus. Tema julges.
  
  
  "See on meie uus transpordiliik. Ma ei tea, kui palju sõdureid on vaja tuua kokkupanemisel, kuid me ei saa riskida kaadrid.
  
  
  Võib-olla on ka teisi inimesi, kes võivad sekkuda. Te kaks läheneda neile ja отвлекаете need kutid. Tema hoolitsen nende kohta. Püüa koguda ih koos. Митзи, sul on relv? Ta обиделась mind.- "Kas ma näen alasti?"
  
  
  "Olge siin Флемингом. Kui keegi tuleb, ja vaata, kui muud väljapääsu ei ole, kuid esmalt püüa näha, ei ole trikk, kas see on ".
  
  
  Лэмби ja Sõjalised kadunud. Teda mööda maja, стоявшие mäe. Kui tema toimus mimmo maja, tema on uurinud keskkond. Nüüd ta nägi selgelt, tuled блокпоста. Minu shaggy заглушали sõnajalad ja teised taimed. Tema läks jeep ja tähelepanelikult vaatasid ringi, kuni nägin patrull. Tema ih ei teadnud, kuid mis oleks, kui me rääkisime Лэмби ja Sõjavägi, see peab olema, oli väga lõbus. Neli sõdurit, kes seisid rühma ümber minu kaks poisid, согнулись naermine. Nad pöörasid mulle selja. Tema tegutses kiiresti, kartes, et nad повернутся. - Ta oli siiralt nende eest valmis "люгером", - järsult ütlesin ma. "Te kõik olete sihikul. Meil ühtse liikumine! '
  
  
  Naer äkki lakkas. Nad seisid, nagu külmutatud. Ламби taganes paar sammu ja прицелился. Kuldne тесьма эполетов ego камзолы karvaga loom pimedas. Sõjavägi jooksis jeep, jõudnud tagumine kate ja tagasi trossi. Ülejäänud tehti kiiresti. Kui Sõjavägi kroonimine on viimane söömine on neli ja заткнул suu, selle kontrollisin gaasi juurdevool on jeep. Minu leevendada, paak oli täis. "Pange ih põõsad ja eemaldada need tuled teelt," ütles ma. "Ma lähen ära võtta Флеминга".
  
  
  Tema sõitis jeep sinna, kus me oleme jätnud Cadillacs. Alles nüüd märkasin, et tuled jeep ei tööta. Needus!
  
  
  Митзи aitas mind siirdatud Флеминга väiksem masin. Ta istus minu kõrval, kui teda sel rooli ja sõitsin alla. "Ламби ja sõjaväelastel tuleb ise jõuda hotelli. Sealt nad saaksid ohutult koju tagasi ".
  
  
  Peaks olema, maastikuauto oli hea, kuid see ei ole ideaalne lahendus. Ilma tulede ja ilma tšekid tuleb säilitada ma ei pidanud mõtlema reisi mäed. Mõte sellest, et minna seetõttu, kurvilistel teedel mimmo igasuguseid пропастей, põhjustas mul on kananahk ihule. Selle peaks riskima sõita mööda ranniku teed.
  
  
  Ламби ja Sõjavägi ei tahtnud maha jääda, kuid nad on näinud, et see on ainus lahendus.
  
  
  Kui nad olid lahkunud, tema jälle toodi jeep. Nüüd ma olen lõpuks suutnud määrata Флемингу korgitser, mis mõnda aega piinas mind. Tema, hüüdis üle õla: "tead, mis juhtus Mahutid Sawyer? Nad on selle saatsid?
  
  
  'Ei ole. Sõdurid, схватившие mind, ütlesid, et on vaja nah lunaraha summas miljon dollarit. Kuhu sa mind üldse везешь?
  
  
  "Lisaks Noale".
  
  
  Ego hääl kajab ütlesid valu ja hirmu. "Jah, see on esimene. Siis mul on vaja minna linna. Inimesed ei taha kuulata mind ".
  
  
  Talle lubatud emu ennast petta. Mul ise oli piisavalt probleeme, et mitte vaielda temaga. Mind häiris Pakend Sawyer. Ma ei saanud lubada, et temaga on midagi juhtunud. Tema, vajutas gaasi. Kui enne seda tuua Флеминга ja Митзи, seda kiiremini saan tagasi linna. Ta pööras ümber nurga ja nägin, et ees on tuled teedel. Veel üks takistus.
  
  
  "Ныряй alla" - прошипел talle Митзи. "Ja приготовься".
  
  
  Tema притормозил. See hotell on, et nad arvasid, et ma kavatsen lõpetada, ainult et läbi murda barjääri viimase hetke. Tema nägi vaid kümne meetri kaugusel: suur veoauto väike kiire гаубицей pakiruumis. Ta blokeeris kogu tee. Läbipääsu ei olnud.
  
  
  Ühelt poolt meile õline vesi sood отражала püha alates eluolu. Nii et ma oleks seal edasi ei läinud. Teiselt poolt olid palmipuud. Nad ei kasva & nb, nii et seal oleks kõva pinnas, kuid puud olid lakub sõber sõbrale, kui ma tahaksin. Tema mõtles, kas ma saan seda edasi jeep. Kuid see olnud kõige vähem halb variant. Tema keeras rooli ja teelt koos seguklapp siiber tahvlile. Seda kuulsin, kuidas nad крикнули: "pea kinni", siis maha. Pungis просвистела kõrgelt läbi palm lehed.
  
  
  Hoiatus lask.
  
  
  Toredad inimesed! Митзи pööras end oma toolis ja avas tulekahju tagasi, kuid ei, nii korralikult, ei õhku. Ma ei vaadanud. Mulle tundus, et ma esimest korda elus ma käin looduses жеребце. Ta kukkus puu, hüppas teisele poole, kaks ratast, ja on peaaegu keerata. Nad tulistasid meid, aga meie ei vali. Tema püüdis tagasi tee peale, aga kui ma seda suutnud, selle ja avastas, et seal on veel üks üllatus.
  
  
  Teedel oli maastikuauto, ja tal jooksid neli sõdurit. Fleming avaldas taha mind hüüab haiget. Tema see ei olnud lõbus. Митзи tulistas läbi pea Флеминга on преследовавший meid maastikuauto, kui tema pigistatakse välja väike masin nii palju kiirust, kui palju suutis. See oli piisavalt kiiresti. Üks meie ümber rehv oli tühi.
  
  
  "Nick, nad on meile järele jõudmas". - karjus Митзи.
  
  
  Hei, ei olnud vaja mulle rääkida. Ih pungis kukkus metall maastikuauto peaaegu samal hetkel, kui ta kuulis lasku. Andis hei Люгер.
  
  
  "Proovige lüüa rühma. Eesmärk ja tulistada edasi ". Ta kasutas mõlemat kätt, kuid väga raske püütakse on liikuv eesmärk, kui sind loksutades üle küljelt küljele. See oli üks neid kordi, kui ta mõelnud, kas minu nimi on lisatud nimekiri, mis Хоук hoiab oma seifis, ja iga nimi on tärn, mis näitab, et isik, kellest jutt käib, on surnud.
  
  
  Митзи karjus. Tema arvas, et tema on vigastatud, kuid tema oli aus. Näinud teda õnnetus tahavaatepeegel. Jeep meid maha, murdis kontrolli all ja täiel kiirusel рванулся on raba, kus aeglaselt ja majesteetlikult vajus põhja. Tema näinud, kuidas hetkeks välgatas tuled enne, kui погаснуть.
  
  
  Митзи сунула "люгер" mulle vahel jalg, ja pöördus ümber. Me sõitsime ühe спущенной buss. See ei olnud ainult müra ööd. Džungel on kuulda heli lööki bambusest pulgad o õõnes puidust trummid. See oli summutatud võigas heli. Tema mõtles, kas Sõjaväe-ja Ламби saata hõim traadita sõnum. Võimalik, et see oli sõnum, et meie rohelised võrsed, mis saadeti nähtamatud tegelased troopilistes vihmametsades.
  
  
  Rütm on kiirenenud. See oli nagu katastroof. Taha mind kuulda tema mahe hääl dr H. Fleming. "Pärast meid jälgitakse, ja nad tulevad küll kiiresti järele".
  
  
  Tema pigistatakse välja on jeep up-to-kiirus.
  
  
  
  
  
  
  
  6. peatükk
  
  
  
  
  
  -
  
  
  Avatud enne meie teedel keegi laterna žest käskis meil rulli проселочную tee. Tema ei stahl esitada küsimusi ja kaldus. Tema sõitis autoga liival teise факелу vee sisse lülitatud süüde ja tuli välja.
  
  
  Seal oli Noa, nüüd ilma valge kleit ja набедренной повязке. Mööda teed, mida mööda me just sõitsime, seda kuulis heli läheneb autod. Meil ei ole piisavalt aega. Me seisime seljaga mere poole. Ja minu Люгер oli пустынен.
  
  
  Митзи ka tuli. Noah tõmbas Флеминга on coly all tugevad käed.
  
  
  "Tule minuga, Carter. Võta Митзи käest kinni ja ei lase lahti. Jää minu taga ".
  
  
  Selle säilimise minnes tulle "люгер" värvel, võttis tüdruku käest ja järgnes Nov. Mida talle veel võiks teha. Varsti me niikuinii sureme. Ja võib-olla me võiks isegi ära ujuda nii kaugele, et ahistajast meid ei leia, kui me lihtsalt hoida pea piisavalt низменному tumedad lained.
  
  
  Noa rahulik ja enesekindel jalg meri. Ta on kergesti lahustuv Флеминга. Meri tõusis ümber ego jalg kuni keskpaigani ego reied, siis äkki ta hakkas jälle tõusma, samm-sammult.
  
  
  Järgmises sammus teda tabas ninaosa kohta on midagi raske. Seda peaaegu ei ole rakendunud, siis tõstetakse jalg. Tema царапнул jalaga kivi ja napilt tundsin tugevat maa. Tema, pannes seda oma аленка. ulatasid igale rahvusele, ja tundsin ennast sälk esimene. Tõusime neli sammu ja läksid avalikult ebatasasel kivide pinnal, näiteks kuues tolli vee all.
  
  
  Ta irvitas vaikselt. Tema täiesti kogenud selles ilm. Teda esimest korda nägin tony võitis, kõndides selle kivist rada. Tema sai aru, et see oli vana kivi ehitis, tõenäoliselt barjääri üleujutused, mis on ammu langenud alla taseme kleit maavärinat. Ma ei mõelnud, et Noa kunagi näinud, ego üle vee. Ta ilmselt leidis ego juhuslikult ajal плаваний, ja vaatamata sellele, et ta ei olnud шоуменом, ta kasutas seda, et hirmutada oma суеверных järgijaid.
  
  
  Minu taga kuulis teda giggles Митзи. "On suur au, et sind, Nick. Nüüd sa tead, et see on mõistatus, peaaegu, et üldse. Ettevaatust libedal kruntide ja hoia keskel. Laius seina vaid poole meetri ".
  
  
  Tema pigistatakse tema kätt. Piisavalt tugevalt. "Sa oled tundnud ja püüdnud rääkida mulle muinasjutt Santa Клаусе, räpane hoor. Kui oled teada saanud?'
  
  
  "Pesemise ajal. Tema ударилась kohta ta peas ja kaotas teadvuse. Noa päästis mind. Ta ei öelnud mulle, mis ma leidsin, kui seda ei ole muutunud ohustada emu, et ise разберусь sellega. Ta vandus hoida seda saladuses ".
  
  
  Me olime peaaegu teisel pool, kui üle vee засияла paar prožektorid. Olid karjed lipu loa täitmine ja viha. Nad leidsid jeep, aga inimesi ei olnud. Me olime juba varjatud maailma, et nad ei suutnud meid näha. Oleme jõudnud järsu kalju, kus oli высечена kitsas trepp. See oli pikk ja raske tõus, kuid Noa, несший Флеминга, ei näidanud mingeid väsimuse märke, kui ta on jõudnud ülemise sammu ja hüppas viis jalga alla platvorm, mis tegeleb samaaegselt oli võlli ja katusega majade all. Tema arvas, et ta edu nagu fitness treener programmi AX. Ta andis Флеминга on протянутые käed ja president kiiresti läbi ruumi.
  
  
  Kui me tulime, tema märganud, et tuba oli juba varustatud ego ravi. Soodsad taskulambid rippuma koos kivi seinad. Kesklinnas sugu oli klapiga kaetud lõhnavate lehtedega. Meil olid omamoodi lugupeetud tunnimees, mis on kummituste, igaüks mille ümber kergelt puudutas Флемингу, nagu tahan kinkida emu osa oma jõust.
  
  
  Kui Флеминга pandud on voodi, ütles talle: "tal on murtud jala ja tema randmel on rooste. Tal peab olema infestatsioonid vere ja mul ei olnud aega minna apteeki välja antibiootikumidega. Emu on vaja kohe. On olemas viis, kuidas saada see siin? '
  
  
  Kõrge темнокожий mees unemotionally vaatas mind. Hääl Флеминга tundus nõrk, kuid ta naeratas. "Tänan, ärevus, härra Carter, kuid ma heades kätes. Selle panin arstiteaduse tony saavutas kõrgem kui kõige kallim spetsialist Park avenue ".
  
  
  Patriarh ütles vaikselt: "Meile öeldi iseloomu kohta kohtub oma vigastusi, ja me saame kohe alustada ravi".
  
  
  Kaks naist lõigud Флеминга. Noa langes kõrval põlvili ja обмакнул käsna on vedelik, mis tegeleb istus kausi kõrval койкой. Nende sõnadega ta veidi haige randme Флеминга. Seejärel намазал kohta nah paks roheline tarretis.
  
  
  "See on soe segu kokalehtede ja rohelist seepi," ütles Noah. "Meil jääb truuks sellele sidemega. See materjal вытянет mustuse haava ümber, ja siis käsi kiiresti paraneda ".
  
  
  Ravida suu oli natuke raskem. Noa выправил jala. Siis ta dunked sõrme kaussi tumepunane tihe aine. Nende sõnadega ta joonistas ringi ümber haava ja ringi sees ta maalis "X".
  
  
  Ta naeratas mulle. "Петушья verd," selgitas ta. "Et ajada kuradi täringut". Nüüd mitu kihti приправленных vürtsidega lehed olid seotud jalg, mille peal on pasta on soe jahu. Tihe side üle jala.
  
  
  Mulle oli see huvitav, niipalju kui see oli ilming primitiivne meditsiin, доказавшей oma tõhusust sajandeid, ja psühholoogiline mõju.
  
  
  Tema ei teadnud. Kuid Fleming uskusin seda, ja võib-olla see usk võib paraneda ego. Nagu paljud juhtivad poliitikud, salaja võib ta olla sügavalt religioosne inimene.
  
  
  Ja kui ta tunnistas seda avalikult, võib-olla sisimas ta on võtnud keelatud müstika voodoo. Kuid mul ei olnud aega oodata ja vaadata, kui see pöördub.
  
  
  Tema võttis tony võitis kõrvale ja küsis: "Trummid on ka öelnud, et Fleming tahab tagasi linna ja esineda inimeste ees?"
  
  
  'Jah.' - Vanamees naeratas virilalt. Fleming - idealist ja väga kangekaelne oma tõekspidamiste. Aga kui ta taastab alates šokk, seda ütlen emu tõde. Sa ilmselt tahad tagasi tulla ja vabastada miss Sawyer?
  
  
  Ma ei öelnud emu meie sõna tütre hotelli suurärimees. Ta on väga palju teadsin, et mees, kes elas nii kaugel mäe. Võimalik, et see olid trummid, mis olid ego on ajakohane koos, muidugi, koos võime õigesti seletada neid haruldasi märke džungel.
  
  
  Mu nägu oli natuke jäik, kui ta ütles: "Kui ma annan teile selle terve, ma ei usu, et elada üksi".
  
  
  Митзи ta. "Sa oled hull, kui sa püüad seda. Aga kui sa seda teed, seda tulen sinuga."
  
  
  "Vale eeldus," ütles ma. "Ma ei saa sind kasutada. Noa, veendu, et ta jääb siia.
  
  
  Minu üllatuseks, ta noogutas. "Ma annan teile juhtmed ..."
  
  
  "Ei," katkestas tema ego. "Ma lihtsalt ma tulen jälle seda sama teed, mida me oleme tulnud."
  
  
  Ta приподнял kulmud. Teadsin, et ta lõpuks ei saa sundida mind meelt muutma. Ta kehitas õlgu, võttis Митзи käe ja tagasi Флемингу.
  
  
  Ta kõndis trepist alla, высеченной kalju. Maha kuulis teda зажигательное laulmine kummituste ilmselt mõeldud selleks, et aidata Флемингу paranema. Selle üle saada läbi seina vette tagasi teisele poole. Tema ebamäärane näinud maastikuauto. Ta tundus покинутым. Sõdurid ei olnud ja jälgi.
  
  
  Pooleldi minu jalale satuks libe salk vetikad kasvavad kivide vahel, ja ta libises. Tema tõusis, плюясь muda. sirgeks ja läks üle hoolikalt.
  
  
  Kui selle sain rannas, tema märg.
  
  
  Ta võttis riided seljast ja proovisin pigistada seda, nagu võiks. Tema kuivatatud люгер, kuidas võiks ja viskas relva esiistmel jeep. Tema накинул riided kapuuts, et ta saaks kuivada soojas ja mootori vahel.
  
  
  Tema ei stardi saapad. Nad промокли, kuid nad mul on vaja sõita.
  
  
  Tema loota edukat reisi ta спущенной rehviga ja ei olnud pettunud. Lähenedes sellele kohale, kus teine maastikuauto sõitis raba, tema jäi seisma, et küsida "Люгер". Tema näinud, aktiivsus kohapeal, kolm või neli meest teepoolel. Võib-olla inimesed, kes on autos, ei uppunud, aga ma seda ei näinud, mida nad tegid.
  
  
  Odin ümber äkki läks keset teed ja žest näitas mulle sõita lähemale. Tema on veidi mitte koputasin ego jalg, kuid õigel ajal nägin набедренную sidemega. Tema on ikka veel hoidis oma Люгер valmis ja tõmmatakse lakub. Tema kuulis naeru, midagi kibeda heli ja äkki nina jeep lendas üle raba. Nad вытаскивали ego. Ta oli пустынен. Mingeid laipu.
  
  
  Abilised tony sai läbi džungli venitas tagavararatas ja откатили ego mulle. Tema, läks välja ja nägi, kuidas kaks ümber tõstnud esiosa minu jeep, vahetati ratas ja panna masin tagasi lai naeratus, mis tähendas, et nüüd on kõik korras. Seejärel nad kadusid kiiresti keskkondades palm. Nii kiiresti see ei oleks nägin seda, kui oleks lihtsalt pilgutas.
  
  
  Tema sõitis kiiresti, arvan, et ma leian ees, kus suur veoauto blokeeris tee. Inimesed tony sai ka seal olid hõivatud, kuid masin oli liiga raske, ja nad ei suutnud seda liigutada. Tema tuli välja, selles autoroolis veoauto ja žest käskis neil lahkuda teelt. Selle sisse lülitatud tagasikäik ja hüppas. See oli ilus vaatepilt - näha, kuidas auto libiseks on raba. Ainult pagasiruumi relvad ikka oli natuke üle vee.
  
  
  Ajal minu edasise reisi kaugesse hotell keegi ei kohanud. Köögis mängis paar meest. Mäng oli minu jaoks uus. Kas iga mees on poleeritud nipp, imelik sarnane inimese sõrme. Nad kordamööda катали ih lauale. Kes lähenes lakub asi split keskel kõht tooli, märkis peaminister, otsustades otsid põnevust, mida see tekitas. Coco покатил viimane. Ta valjult вскрикнул, kui tema sõrm kukkus pragu. Kaotajad maksid emu kaks korda. Kui ta Ламби nägid mind, nad enam mängida. Kui talle ütlesin neile, et tahan, et nad viidi mind hotelli Sawyer, nad ei vaatasid väga murelik, võiksid.
  
  
  Лэмби tabavalt закашлялся. "Oli üsna riskantne petta leitnant linnus", - ütles ta. "Aga loll polkovnik? - Ma ei tea.'
  
  
  Mul oli vaja paar abiliste. Oluline oli, et nad on usaldanud operatsiooni edukust. Närvi-ja kahtlejaid mulle on meile kasu. "Mine tea, kuhu me läheme," kuulutas ma. "Ja ta on meile aitab".
  
  
  See on maagiline sõna. Kui oleks Noa arvasin, et see võib töötada, nii see ka oli. Tõusime jeep heas tujus.
  
  
  Tänavad olid veel tühjad. Kokku oleme näinud mitte rohkem kui kuues mees. Kuuldes maastikuauto, neil on hirm , kuidas hiir. Liikumine transpordi puudus, kõik ühiskondlikud hooned olid suletud, aknad olid tumedad, lisaks esimese korruse hotellid "Sawyer".
  
  
  Sõjaväe приставил püss mulle tagasi, kui me sõitsime peamine panus. Tunnise varjus päeval jälgis meid.
  
  
  Sõjaväe hüppasid ja žest näitas mulle järgneda. Tema läks päev kaasas Sõjaväe-ja "leitnant" Ламби. Turvatöötaja peatas meid. 'Vabandust. Kolonel ütles, et täna õhtul keegi jõuab.
  
  
  Лэмби venitatud ja впился vahtima sõdur. "Me lähme. Kui sa tahad, et meid peatada, võite lõpuks kannatada. See vang - Nick Carter, isik, kelle Jerome pakkus tuhat dollarit. Püsi paigal.
  
  
  "Oh." Valvur tegi mulle püss ja облизнул huuled. "Sel juhul annan ego sinna".
  
  
  Лэмби зарычал. - "Oh ei, sa oled ego ei поведеешь. Ise tuua. Sa arvad, et suudad korja mul on selle auhinna. Jäta, värdjas! '
  
  
  Tunnise tundus süüdi ja liigub piisavalt kiiresti. Sõjaväe läbinud mimmo mind ja tabas tema ego tagumik püss on kõrva. Kui ta on kogemata haiget päästikule. Pungis просвистела mul jalg, vahel suurem, kui ta oleks hotell. See hakkas muutuma liiga realistlik. Лэмби jälle näitas hambaid. "Kolonel. Kus ta on?'
  
  
  Nüüd on juba piisavalt впечатленный valvur peaaegu kuuldamatu pomises: "kasiino, leitnant. Läbi viia sind?
  
  
  "Ma arvan, et me suudame leida see ise on". Hääl Лэмби kõlas hoiatus. - "Jää oma postitus".
  
  
  Sõjaväe втолкнул mind vestibüül. Thomas Sawyer oleks šokeeritud, kui nägi kahju. Olid katki suured pingid. Riiulid ajalehtede ja ajakirjade olid опрокинуты, meil on üks ümber marts ei jäänud puutumata. Poe riiulid olid tühjad. Milline segadus!
  
  
  Kolonel Kariibi Jerome võiks olla klassiruumis заговорщиком, kuid никудышным ülemaks. Kui ta ei lubanud oma inimestel tegeleda röövimine, ta oleks võitnud rohkem, kui oleks ego plaanid, muidugi, on olnud edukas.
  
  
  Kasiino oli isegi hullem lobby. Mängulauad maksavad tuhandeid olid hävinud ja ei tasutakse remont. Internetis alastust üle pika plaat on kriimustatud, kujundid välja lõigata. Sõjavägi ja Ламби присвистнули. "Hea õhtu vahele".
  
  
  Klaastooted oli lõhkuda põrandat ringi baar. Pudelit ei olnud. Sõjavägi ja Ламби piinlik kontrollinud tühi tuba. "Kuhu kõik on kadunud? Kus kolonel?
  
  
  "Ta magab üks jahmatus. Mis sellest, et siin on kolm sadu tube, kus on mugavad voodid. Mis puutub Джерома, ma arvan, et ta kontoris Žetoone Капполы usub kasiino raha. Lähme talle.
  
  
  Me läksime mimmo kassaaparaadid. Nad jäid puutumata. Lihtsalt ei olnud стопок монетт taga klaas vaheuksega, mingeid arved avatud kastid. Sõdurid hoidsid siit eemale. Tema, vajutas nuppu, mis tegeleb приводила tegevus раздвижную metallist uks.
  
  
  Tema möödunud poisid. Недружелюбный must valvur lauas juhtpuldi oli püütud välja kaitsepiire. Ta jõudis ette on relv, kuid siis nägin, vähe relv Лэмби minu taga, tundis mind ja naeris.
  
  
  "Ei, aga, härra Carter. Kus sa ego leidnud, leitnant?
  
  
  Võimalik, et ta läks teisele poole, kuid mulle tundus tõenäolisem, et ta on kõik see aeg olnud spioon Джерома.
  
  
  'Kinni блокпосту. Ütle полковнику, et me siin oleme.
  
  
  Aga neeger ei ole veel pidi meid välja. "Митзи läinud siit koos Картером. Kus ta on?'
  
  
  Лэмби aarialaste kehitas õlgu. "See ei olnud koos temaga. Võib, ta on läinud ".
  
  
  "Noh, see ei ole oluline". Ta vajutas fonolukk. "Kolonel, teil külalised on".
  
  
  Seda mõtet suurt ei ole õhinaga. - "Ma ju ütlesin sulle, et ma ..."
  
  
  "Kaks sõdurit tulid pakkuda härra Carter".
  
  
  Nüüd hääl äkki stahl süda. - "See on suurepärane. Впустите ih.
  
  
  Kui uks avanes. Kariibi Jerome, istus laua Капполы. Enne teda olid hunnikud pangatähtede ja монетт. Hiljutised tulu kasiinod ja hotellid ja poed fuajees: suur raha sündikaat ja Сойера.
  
  
  Tema sõbralik naeratus. "Sa oled leidnud viisi, kuidas rikkaks, Jerome?"
  
  
  Ta naeratas ka reuma. Ainult ego naeratus oli natuke külmem minu. "Sa pead tunnistama, et see on hea võimalus". Ta vaatas Лэмби. "Leitnant, kust tüdruk, kes tegeleb olnud selle mehega?"
  
  
  Tema lajatama. 'Surnud. Uppus.
  
  
  Mustad silmad vähenenud. "Ta ujub nagu delfiin, härra Carter. Ei püüa mind petta. See on väärt palju Miami ".
  
  
  Tema vaatas üle õla ukse, mis tegeleb endiselt on avatud. Ebony on jälginud meie eksiksin. Kui ta seisis mu inimestega, ma ei saanud kasutada oma люгер. See oleks tähendanud surma Sõjaväe ja Ламби. Selle hotelli ukse lukku, ja valis kiireim viis teatab kolonel tähelepanu ego kaitse.
  
  
  Tema väljakutsuvalt ütles Джерому: "Te võite saada hea tagasiostmist Митзи, kuid hoian raha, see on leitnant kunagi ei näe oma tuhat dollarit." See oli piisavalt. Ukse sulgumisel. Jerome kummardus pakk raha lauale. Kui ta jälle tõstis silmad, ta vaatas avatud, vähe minu люгера.
  
  
  "Võtke see, et sa pead", - ütles tema Ламби ja Sõjavägi, kui ih püstolid отодвинулись mind, üllatus Джерома. Ego isik напряглось. "Riigireetmise, härra Carter? Подкупайте sõdur! Nad on pühendunud takistab sõjaliste operatsioonide трибуналу, kui ainult tema. .. '
  
  
  See oli kiire. Teda kahtlustatakse seda. Kuid kõik ei ole veel piisavalt kiire. Ta oli lauas ja ego käsi kiiresti kolis juurde kabuur. Tema oli natuke kiirem, перебросил люгер ümber parema käe vasakule, viskasin стилет käe ja viskas. Стилет пригвоздил ego käe kabuur ja ego, katse kukkus läbi.
  
  
  Seda tunnistan, et ta ei olnud трусливым. Tema jaoks oli see suur risk. Kuid kui ta oleks saanud mind tulistada või kui ta ei tule ise, see tekitas ärevust oleks niggas väljaspool, ja minu võimalused oleks jäänud. Ta on vaikselt välja. Selle Люгером ja käskis emu püsti seina ääres. Väikesed mustad silmad ähvardasid igaühte viha, kuid ta tegi siis, et emu on öelnud.
  
  
  Ламби pani relvad virna pangatähtede ja hoolikalt otsis nad läbi, polkovnik. Ta tõmbas mu стилет, revolver ka ja leidsin ühes kogu taskud on veel üks vaba.
  
  
  "Ja nüüd istu diivanil, et me saaksime rääkida. Kui Pakend Sawyer? Tema ütles.
  
  
  Jerome isegi ei pilgutas. Ta on mugav sel diivan ja ristuvad jalad. Ta sarkastiliselt скривил ülemise huule ja esitas vastuhagi odin korgitser. - "Kus On Митзи Gardner?"
  
  
  Mul ei olnud aega ja tahtmist mängida küsimused ja vastused. Muidugi, ta hoidis Pakend hotellis. Aga ma ei saanud loota, et kogu armee Джерома magab ja ei tahtnud riskida, et sa pead läbi kammima kogu hotell. Tema seisis col ja tabas дулом люгера ego isikule. Tulemuseks oli kole kriimustus. Tema ei hotel ego tappa; ta oli ainus inimene, kes võiks kontrollida armee samal ajal, ja see on ikka vaja nen. Kuid enne seda, mures turvalisuse Taara. Ta ütles selle kohta Джерому ja lisas: "Ma ei kahetseb seda hiljem, et обезображу sinu nägu, kui vaja".
  
  
  Ta oli ilus mees. Ta teadis seda, ja ta oli ennasttäis. "Hästi," ütles ta. - Ikka, et tema ei освободишь. Miss Sawyer saalis oma toas teisel korrusel. Vahel alumise ja ülemise korrusega ärihoone ehitamiseks kuussada minu sõdurid ".
  
  
  
  
  
  
  
  7. peatükk
  
  
  
  
  
  
  
  Kuni Лэмби hoidis polkovnik all-the-gun, me Sõjaväelased võtsid jakk ja särk Джерома ja rebis särgi ribadeks kordon, et siduda see. Anname emu istuda diivanil.
  
  
  "Jää siia, et hoolitseda teda", - tellisin talle Sõjavägi. Näitas selle emu, kuidas toimib juhtimine ukse. "Oota, kuni me Лэмби jõuaks päev. Sa selle avad rivne on nii, et lase meid minna, ja siis uuesti sulgeda.
  
  
  Ламби jälle püssi mu selga ja me läksime. Ebony on imendunud детективным romaani, ja ei heitis silma, kui seda ei ole подсунул, vähe oma люгера emu all nina. Kui tema nägi, et ta luges, tuli mul усмехнуться. "Ei loe ja tee; Ta lisas kohe, enne kui Ламби tugevalt tabas tema ego tagumik on oma püss on черепу. Ta vajus toolilt põrandale. Kas ta on surnud või mitte, sõltub peamiselt paksus ego kolju. Me оттащили ego-ühele ümber kassaaparaadid kasiino ja rihmaga sinna õppetooli. Me kiiresti läksid лифтам. Pooleldi fuajees äkki avanes uks, lift. Sõdur tuli, nägi meid ja üritasin sukelduda tagasi. See viskas стилет ja hetkeks leidsin ego ego кадыком. Лэмби lohistas ego, sest hammas admin. Võtmed tuba Taara kohapeal selgus, et meil on vaja tungida sinna võimalikult vaiksem.
  
  
  Me läksime tagasi лифту, ja ta tõstis kaks matšeete, mis соскользнули koos vöö sõdur seejärel seda, kuidas mõjutas ego. Nüüd meil oli kokku 599 vastane.
  
  
  Üleval me jooksime päeval korteri Taara. Tema häkkinud lossi стилетом, ja me jäime sees enne, kui keegi on ilmunud vestibüülis.
  
  
  Toas valitses удушающая atmosfääri. Kliimaseade on välja lülitatud. Pakend Sawyer lamas voodis, раскинув käed ja jalad. Seal olid aluspüksid ja rinnahoidja. Tema randmed ja pahkluud olid seotud voodi занавеской, nii et see vaevalt võiks liikuda. Suus on nah ei olnud кляпа, aga selles, et ilmselt ei oleks vaja. Heliisolatsioon hotellis Sawyer Grand LaClare oli hea. Kõige rohkem, et seda oleks võimalik kuulda kõrvaltoas.
  
  
  Ta nägi mind ja Лэмби. Tema nägu oli moonutatud meeleheite ja ta arvas, et ta on usaldusavaldus-hääli закричит. Tema hei kattis oma suu kätega. "Inimesed Джерома siin. Olgu rahulik.'
  
  
  Tema silmad метнулись juurde Лэмби. Ta arvas, et mind on ka püütud. Tema selgitas kuule, et ta meie poolel. Tema ilusad sinised silmad hakkasid nüüd suured ja tumedad . Hirmu tema silmis nüüd on muutunud viha. Ta eemaldas oma käe ümber tema rta ja suudles. Siis lase tal minna, et vallandada pits. "Nad tapsid minu ego?"
  
  
  Tema teadis, et ta омелой meeles Флеминга. Tema ütles. - "Ei ole. Oleme suutnud varjata seda. Ta on haavatud, kuid mägedes koos Noa turvalisus ".
  
  
  'Kes see on?'
  
  
  Muidugi, ta ei ole kunagi kuulnud seda vana must võlur ja ego hõim. - "Sa nimetas mind valelikuks, kui tema rääkis sulle rohkem o Novembril, kuid kui me выберемся ümber linna elus, tema tutvustada sind temaga. Ja isegi siis te ei usu ".
  
  
  Selle kiiresti lahti pael, et vähendada valu. Tema käed ja jalad olid побелевшими ja paistes rikkumise tõttu vereringe. Hei, see oli valus, ja ta nägi, et läheb aega, enne kui ta jälle suudab kõndida. Siiski, ma ei saanud riskida, kes cl. Kui keegi oleks püüdnud takistada meid tee, mul hädasti vaja oleks on minu käsi, ja ilmselt Ламби ka.
  
  
  Tema промокнул randme-ja pahkluu Taara külma veega, ringi vannituba. Siis võttis ümber wc peen puuvillaõli kleit. Sellisel kujul, nagu see oli, see tundus parem, kuid aluspüksid ja läbipaistev rinnahoidja lihtsalt ei ideaalsed reisimiseks sõja ajal.
  
  
  Teipi kulus väärtuslikku minutit, et hoida jalad. Me oleme teinud kontroll selle üle ruumi. Tema saatis Лэмби hall kontrollida, kas vaba väljapääs.
  
  
  Hetk hiljem on ta ummikus peas lõppu päev ja beckoned meid. Me põgenenud лифту nii kiiresti kui võimaldas riigi Taara. Nagu ainult tema, vajutasin nuppu, nägin seda, kuidas koridoris uks avanes.
  
  
  Jõudsime esimesel korrusel ja lifti ukse aeglaselt lahti. Läbi pilu näinud sõdurit. Mis veelgi hullem, seal oli kolonel Kariibi Jerome relvaga, mille eesmärk on meid.
  
  
  Tema sukeldus eest metallist uks ja samal ajal vajutanud nuppu kelder. Pungis põrkas metallist seinte, lift. See oli ime, et keegi meie ümber ei ole haavatud. Ukse lukku ja me läksime sisse. Tundus, et läinud on kellad. Kui garaažis ei oleks masina-või väljundseadmed on blokeeritud, David Hawk võiks maha ühe läbi oma esindajate. Tom Sawyer oleks kaotanud oma tütre ja Noa kaotas kuradi hea abimees.
  
  
  Ma mõtlesin, et kus oli teine assistent tony sai. Ilmselt surnud. Kui oleks Jerome veendunud, et lasta minna ego ego eest kopsakaid summa, siis oleks ta võinud oodata kuuli. Kas polkovnik ei ole põhjust sõna pidada. Oli ilmne, et oli viga jätta vaene простака Sõjaväe üksi sellist tüüpi.
  
  
  Lift tabas umbes õhufilter puhver soklikorrusel. Olime garaažis. Oli palju autosid, mis kuuluvad külalistele, ja rohkem высокооплачиваемому töötajatele, kuid ma ei oodanud, et leida neile võtmed, ja mul vaevalt oleks piisavalt aega kontrollida ih kõik. Eemal seisis sõjaväe veoauto. Ilmselt oli ta valmis hädaolukordadeks ja kiiresti teeninud. Välja arvatud see, et ta tundus miil siit.
  
  
  Ta märkis ta. "Põgene masin ta on", ütlesin ma. "Võta oma ego , kui see katta taganema".
  
  
  Nad jooksid. Vähemalt Лэмби jooksin nii kiiresti kui suutsin, kuidas lugging käest спотыкающуюся Pakendit. Päev lift avanesid. Kui nad avanesid kuni kaks tolli, tema tulistas pilu eeskuju Джерома. Tema kuulis hädakisa ja lootsin, et see on kolonel. Tema jätkuvalt tulistada, kui uks avaneks veel rohkem, ja раздались uusi hüüab. Lõpuks kellelegi tuli pähe geniaalne idee saata lift tagasi üles. Tema jätkuvalt tulistada, kui uks ei ole täielikult suletud. Nüüd oli meil väike eelis. Seda, tormas грузовику ja hüppas kõrval Mahutid, mis tegeleb käivitas mootori, siis sain seat juhi kõrval. Õnnelik. Kui see oli Митзи Gardner, me oleks vaidlesid selle kohta, kes saab sõita, aga see nüüd ei olnud aega.
  
  
  Tema sõitis, sest hakkas teine käik ja kaldus kongressi. Ego ei забаррикадировали. Kui tema on sõitnud mimmo peasissekäigu hotelli ja vaatas ukse, tema nägi, kuidas Jerome mitme oma rahvaga jooksis välja. Nad jäid trepil, et tulistada meid, kuid tormas. Kaadrid on läbinud низменному.
  
  
  Tema tegi siksakiline, et läbi mikrofonide ja kõlarite miinimumini ih täiendavaid võimalusi kokkupuude, ja kuulsin, kuidas Ламби laseb taga. Tema karjus emu, et ta подтянулся. Ta mind ei kuulnud. Või, võib-olla oli ta liiga elevil, et reageerida.
  
  
  Siis oli juba hilja. Tema kuulis lühike kisa ja tahavaatepeegel nägin, kuidas Лэмби kukkus ümber masina. see sinine lamas liikumatult keset teed. Esiosa ego särk oli tulvil verega. Ego keha сотрясалось alates sattunud sinna täppe. Jerome отомстил emu nüüd, kui me olime liiga kaugel, et meid püüda.
  
  
  Tema keskendus sõidu, olles ettevaatlik, et mitte pöörata tähelepanu väsimus. Meile ei ole enam vilistati täppe. Jerome oma sõdureid jooksis masinate, припаркованным sissepääsu hotelli. Me olime kodust kaugel ja ohutu.
  
  
  Boulevard tema kaldus ja vajutas gaasipedaali. Veoauto rohkem sobis raskete veoste vedamiseks, kui kiiruse suurendamiseks. Meil oli mõnda aega, kuid sellest ei piisanud, et vältida tagakiusamist, polkovnik.
  
  
  Me olime linnast väljas, ja suundusime hotelli tony sai. Midagi oli vaja otsustada kiiresti. Ma ei suutnud vältida Джерома ranniku teed. Mul oli kaks võimalust. Esimene - peita veoauto kuuris vana hostel. Teine oli halb tee, петляющая läbi mägede.
  
  
  Mulle tuli meelde, et kolonel tõenäoliselt teadis, et on olemas hotellid, ja et Noa seda nautinud. Emu isegi ei oleks pidanud võitlema. Kogu hoone on puidust. Ta võiks meid põletada.
  
  
  Nii et selle valis mägi marsruut. Meie raske veoauto suutnud ületada löökaugu ja ухабы, ilmselt on parem, kui on rohkem kerge masin on möödas ja nad ei saa liikuda kiiremini kui meil seda teed.
  
  
  Selleks ajaks, kui oleme jõudnud keerates, nad meid ei märganud. Selle on välja lülitatud sergei ja keeras rooli. Nüüd on nähtamatu keskkond džungel kaks maasturid, läbivate mimmo meid peateel. Suurepärane. Ta peatus, võttis välja tõmbamisega ümber konksu ja lähenes veoauto platvormil, et igal aastal, mis meil on. Ja võib-Ламби langenud relv. Minu laskemoona varud on otsa saamas.
  
  
  Ma ei suutnud leida relv vahel мотками köis, labidas ja kolm sahtlit. Tema juba pidi põgenema, kui sergei фонариков langes teksti, ühes kogu kasti: "Dynamite". Tema tõmbas kasti edasi. Mõned vardad on langenud, kuid enamik nende ümber oli veel korralikult pakendatud ja saepuru.
  
  
  Kui kolonel Jerome saab teada, et me съехали koos peatee, on see kindlasti muutub. Aga me olime valmis ego võtta. Sõitsime umbes numbrid meetrine džunglisse. Tema hüppasid ringi lasti lõigata ja jooksis tagasi ristmikule, приготовляясь teel. Tema tegi seda selleks ajaks, kui džiibid Джерома tundus olevat mulle vaatevälja. Nad sõitsid kiiresti, ilmusid nagu nurga ja selle dodged ih eluolu. Taamal nad märganud veoauto ja võidukalt karjudes, sõitsime tagasi talle. Kui mulle lähenes esimene maastikuauto, selle süütas taht. See viskas динамитную kivi tagaistmel ja sukeldus kuidas saab edasi lehestik.
  
  
  Plahvatus toimus kohe ja kukkus mind tagasi teele. Kuid mu füüsiline seisund oli ценымногие parem, kui sõitjatel on jeep. Selle ikkagi tagasi hinge, kui kuulis зовущий minu hääl Taara. Tema tõusis püsti enne, kui tahaks, ja žest tellitud hei eemale, vaadates sügav lehter, tulemuseks teedel. Taga mind kordamööda omakorda tõstis algus, teine maastikuauto. Meil tüdruk jooksid tagasi грузовику. Me juba sõitsime täiel kiirusel, kui maastikuauto squealing pidurid peatus kraater lehter. Tahavaatepeegel seda nägi kõrge näitaja Джерома, склонившегося üle tohutu выбоиной teedel. Bullet vilistati meile, kuid me olime juba liiga kaugele ja nad on ebatõenäoline, et võiks meile haiget teha.
  
  
  Pakend ei saanud aru, mis juhtus. Tema selgitas hei, leidsin taga veoauto, painutatud, et kiiresti suudelda, siis jälle keskendus teed.
  
  
  "Hetkel me turvalisuse", - ütles tema hei. "Nad ei saa sõita läbi selle augu, vastasel juhul peavad nad langetatud puud. Ja see on vaja aega. Valmistuge väljasõit on kiire merele ".
  
  
  Pimedas ta peaaegu kukkus puu, kui pööras ümber nurga, ja see tuletas mulle meelde, et mul on vaja sergei. Risk avastamist nüüd oli väiksem väärtus, kui oht puutuda kokku puiduga. Vaadata kella, see ütles mulle, et öö juba lõppes alles. Selleks ajaks, kui me jõuda kõige труднопроходимых kohti, on peaaegu hele. See tegi see ценымногие lihtsam.
  
  
  Kuid niikaua, kui kõik oli veel pime, ja sina, püha, tulede пробивался läbi tiheda lehestiku. Pakend tuli kinni hoida lengi päev, et vastu ei pea kohta katuse. Ta andis mitu miili, siis naeris kibedalt.
  
  
  "Nick," ütles ta. "Arvan, et võtan selle. Ta on hull, et siia tulla ja kohtuda Флеминга. See oli nii romantiline ". Tema naer kõlas pettunud. "Nüüd on tema saanud aru, et see on tegelikult delle".
  
  
  Tema irvitas. - "Muinasjutu maailm masendav?"
  
  
  Nii et see oli напугана, rääkis, et hoida ennast. Ronisime üha kõrgemale ja kõrgemale, ja edasi läheb veel raskemaks. Tema arvas, et see on hea põhjus lahti lasta ohjad. Lõpuks mure - see on stimulant ja soo - suurepärane rahusti. Tema jäi seisma ja keeras süütevõtit. Oli väga vaikne. Tema, tuli välja, mööda auto, avas ukse poolt Taara ja tõmbasin seda. Tema подтащил oma auto nii, et saate vaadata maastik valguses pesurid, kas draakon või дикобразов, mis võib rikkuda lõbus. Ee suu oli sama näljane, nagu mu. Hei, oli niisama raske, nagu mina. Möödus palju aega, enne kui me lõpuks seda mängu veoauto täielikult измотанными ja õnnelik. Talle naeratas. 'Sa tunned ennast paremini?' Ta noogutas, откинулась tooli seljatoele ja sulges silmad.
  
  
  Selleks ajaks, kui oleme jõudnud отвесной kaljud, oli juba kerge. Tema ütles Anumatele, et hoida oma silmad kinni mõneks ajaks, ja muidugi, see kohe avas ih, et huvi выглянуть väljapoole. Kui ta piilusin aknast välja ja nägin ainult kuristikku, ta побледнела. Ta istus frank, вздернув lõug.
  
  
  Kui me kadunud ohtlikku osa kuristikku, tema mõtles Флеминге. Kohas, kus tee oli ummikseisu jõudnud, oleme välja ja jätkas teed jalgsi. Nüüd selle avastasin siis, mida varem ei märganud. Suusarajad läks arvesse järsk kuristik; üle serva, teiselt poolt, on koobas, kus sting varem liigne rahvaarv hõim. Hetkel tundub, et seal keegi ei elanud. Paks puidust väravad linnus on suletud. Tema, ära talle püstoli käepideme. Mõne hetke tema kuulis thunder ketid ja перекладывание puidust poldid. Seejärel väravad avanesid sissepoole, ja mees valge peidetud beckoned meid sisse. Pakend nägi välja nii, nagu nägi tont.
  
  
  Noa hellalt tervitasin tüdruk ütles, et Fleming tunneb ennast paremini, siis lülitatakse osakonna halb territooriumil barentsi merest.
  
  
  "Meie rida lõika eile õhtul. Me ei ole midagi kuulnud seest nendega tuhkru, kui sa lahkusid. Te saate mulle öelda, milline on olukord Port-of-the-Спейн?
  
  
  Tema kahtlustas, et vana hotell on linna serval oli midagi enamat, kui lihtsalt peatuspaigaks kummituste, kes soovivad külastada linna. See pidi olema center territooriumil barentsi mere sõnumid, mis tulevad mööda linna ja ringhäälingu kaudu reel jungle. Kui sõnum ei olnud enam, see tähendas, et Jerome on toime pannud tuhoamisretki nah.
  
  
  Ta oli väga väsinud. Hakkas kogunema kella pikka pinge. See soov linnus on vallutamatu. Kuningad, piraadid ja mässulised alati on edutult püüdnud vaidlustada kõrge seinaga nende programmi aegadest. Kuid seekord ainus kaitse on minu "Люгер" ja peotäis täppe, graatsiline väike poodi Митзи Gardner ja mõned kastid, dünamiit. Veidi vastu, mis on varustatud kaasaegse armee. Tema, toetusin juurde paks kivivilla soigumine ja informeerinud tony sai. Tema ütles emu, et kavatsen teha dünamiit.
  
  
  "Mul oli kohe löök see kalju," lausus olen.
  
  
  "Aga siis ta ei mõelnud, ja nüüd on see liiga kaugel. Aga ma olen oma превращаю sellel liinil miiniväli. Tema eeldan, et Jerome tulen siia kuidagi kui džiip. Ego ootab üllatus. Mul on vaja носильщики.
  
  
  Noa kokkupandud meeskond ning seda tutvustas tüdrukud.
  
  
  
  
  
  
  
  8. peatükk
  
  
  
  
  
  
  
  Inimesed tõmbasid dynamite ümber auto. Nad viidi siit пурпурную avatud kasti fort, jättes postkasti täis seadmeid, min teel. Enne lahkumist veoauto, selle võttis rootor on jaoturi, et keegi teine ei saa teha veoauto. Tema muutis tee miiniväli, tagades, et detonaatoreid paigaldatud selliselt, et üks inimene võis plahvatada iga tasu sõltumata teised. Kui ta töötas, tema kuulnud trummid linnus; see ei olnud kirja, aga autasud helid. Tema arvanud, et Noa proovisin natuke moraali.
  
  
  Selleks ajaks, kui ta lõpetas, tema tundis ennast täiesti измотанным ja näljane. Tema vaevaga sain linnus. Tõesti, oli rituaal. Püha linde tapnud ja keedetud keevas & nb. Alasti hõimud odad tantsisid ümber boiler. Neil oli suurepärane lõpp sõjalise relva, et võidelda базуками ja mänguautomaati.
  
  
  Noa hoolitses sellest enne tema aega, et süüa. Ma ei suutnud isegi poole peal magama. Kui Noa mind, see on ainus saade, see oli lahe pimedas toas On; shadow line päeval pärast selle võis näha, et päike on jõudnud juba keskpäevast positsiooni. Tema pani mees vahi on suusarajad. See koht peaks olema kuuldav ühtlustamise sõidukite kaugelt. Nüüd ta seisis Nov, ja ta oli põnevil.
  
  
  
  
  "Sõjavägi lähenes грузовику," ütles Noah.
  
  
  Tema kohe ärkasin. - 'Kui palju ih?'
  
  
  "Ta ei oska pidada". - Noa rääkis vaatleja.
  
  
  "Ta ütleb:" väga, väga."
  
  
  Ta tõusis püsti ja jooksis värava. Käesolevaks ajaks on nad pidid minema mööda rada, ja see hotell veenduge, et nad ei leidnud dünamiiti. Tants sõda oli lõppenud ja inimesed, kes lahkus oma koobas, jooksis tagasi kindlusesse.
  
  
  Tema миновал ruumi uks Флеминга ja hetkeks mõõtmine. Ta seisis päevas, vahel kaks tüdrukut. Tema забинтованной käes ei olnud meile koledad punased triibud, meil on halli värvi šokolaadi-pruun nägu. Mul ei olnud aega peatuda, kuid kiire taastumine Флеминга üllatas mind. Selle viskasin see ümber pea, jätkates minna. Tema jooksis läbi värava ja jooksin mööda rada. Kui nad oleksid olnud kiire, selle võiks kokku puutuda nendega, kuid tema pidi olema kindel.
  
  
  Kui jõudsid liigu, siis ma veel midagi ei näinud. Nüüd tema oli heinamaa ja läbi tops puud tema ei näe veoauto põhjale kuristik umbes pool miil allpool. Grupp umbes kolmkümmend inimest, kes seisid lähedal, ei kavatse ronida tippu. Huvitav, miks? Siis ta kuulis maha müra. See oli Митзи. Kas nah oli reuma.
  
  
  "On veel üks rünnak teiselt poolt, Nick. Paat on lahe. Palju paate.'
  
  
  See on orjastatud rassist mehe, miks bänd on ikka ootas all. See oli ühine tegevus, liikumine otsehambumus, mis hakkab korraga kahel rindel. Selle omaks ee õlale. "Sa võid lõhkevad miinid?"
  
  
  "See on alati olnud mu eesmärk elus. Mida ma peaksin tegema?'
  
  
  Näitas tema hei süüde, andis hei, sigareti-kergemad ja ütles, mida teha. "Tee kahe punkti vahel oli заминирован". Ta märkis, et siin on kaks aspekti. "Süüde paremal süütab kõige akutoide läbi kolm minutit hiljem süüte kaitsme. Kui esimene grupp jõuab keerates, ee vaja süüdata. Loodan, et sellest piisab, kuigi mõned sõdurid aeg-ajalt on loll. Ärge kiirustage. Aga peatage ih ".
  
  
  'Rõõm.' Ta suudles mind ja mul jääks muljet, et ta suudleb mind hüvastijätuks. "Õnne laevastiku".
  
  
  Tema irvitas. 'See töötab. Usalda Noale ".
  
  
  Tema väitis parem, kui tundsin. Meil ei olnud komplekt, et kaua taluma piiramist mõlemalt poolt. Olemasolevate võimaluste ta pidi tegema midagi, mis oli minu võimuses, aga midagi подсказывало mulle, et selleks, et ellu jääda see päev, vajadus ime.
  
  
  Ajal minu puudumise ajal toimunud olulisi muutusi. Hõim on hõivatud. Trepp seisid tahke katus, mis tegeleb ka moodustab kaitsva seina, kivid suurus kolju tõid kopad, mis on ringhäälingu üle käest kätte, nagu конвейерная lint.
  
  
  Kummaline, et see oli innustav vaatepilt. Rütmiline vangutama kõik need mustad käed, ülekande-materjal, kui elav lohe, вселяло usaldust need inimesed, kes ilmselt kunagi oma elus ei pidanud käesolevate sõjad.
  
  
  Noa olnud vaadata, kuid tundus, et vähem kindel, kui ego inimesed. Ta rääkis Флемингом vaikses nurgas väravas. Fleming оперся oma toolile ja tundus, et on proovinud midagi veenda tony sai. Tema lähenes lakub, et jälgida eksiksin.
  
  
  "Hästi, Noa, tema taha uskuda, et Jerome viib kahekordset mängu. Kuid ma ei saa lubada teile ja teie inimesed riskivad oma eluga сыч minu puhul. Kui Jerome on nii tugev, siis ma pean vastama, kui kuuletus oma kindrali Хаммонду. Tema сдамся ja olen pagendatud Ameerika Ühendriigid. Jerome - võimekas inimene, ja see saar on ju kogenud sõjalise diktatuuri varem. Saab, seda isegi saan anda emu nõu. Selle taha, et sa andsid talle oli minu sõnum.
  
  
  Saada Джерому sõnum maailmale oli ikka mida kirjutada oma surmaotsust. Isegi kui oleks kolonel jättis tony võitis ja ego hõim rahule, tema oleks meile hetkel ei kuulunud elavate maal. Tema arvas, et see on piisavalt halb, et kohtuda lüüa. Ta vihkas seda. Kuid oli veel hullem on see, et ette kujutada, mis oleks juhtunud minuga, kui Jerome oli nii solvunud, nagu ma arvasin. Tema ootas vastust Patriarh. See puhkes tüütu тирадой.
  
  
  Fleming, seda austan oma idealism, kuid see pimestab sind. Kui kindral Hammond lahti teil, inimesed ikka uskusid, et ta lahkub saar островитянам. Ta võiks endale suruvad sind. Kariibi Jerome ei saa olla nii suuremeelne. Ta on nii ebapopulaarne, kui ambitsioonikas. Kui sa oled elus, sa oled tema jaoks oht. Ja kaalul ei ole ainult sinu elu. Kui Jerome õnnestub rakendada teeksime, see omakorda see mägi on ракетную baasi. Ta aja meid, ja toob siia meie vaenlased. Ta ei saa püsida võimul ilma toetada Venemaa. See mägi oli meie püha koduks juba sajandeid. Need inimesed pigem surevad, kui nad viskavad selle ülesmäge ".
  
  
  Vanamees rääkis hästi. Ta on veendunud Флеминга, mis näitas, et ei ole tundlik mõistlikud argumendid. "Tunnistan, sul on õigus, Noah. Seda on liiga kaua elanud unistus maailmas. Lootus mõnikord võtab võrgutav välimus. Kui ta sulle понадоблюсь, selle saan ühe käega visata kivid ".
  
  
  Ta puudutas käega tony võitis märk suhtes, siis lonkas terve jalaga juurde парапету.
  
  
  Noa beckoned mind. Tema, ronis katusele ja vaatasin läbi зубчатую seina sisse laguun. Läheneb merevägi on eitanud ilmus meedias sõnum mulle selle kohta, kuidas inglased эвакуировались on Дюнкерка ajal teise maailmasõja algust. Iga paat kalastamiseks iga прогулочное laev, lühem, ma ütlen, kõik, mida oli võimalik leida Port-of-the-Спейне, läheneb kõrgem.
  
  
  Tema unistanud kohta ameerika torpeedo катерах ja varjamises õhu proovide kiire hävitajaid. Kuid see oli ilus unistus päriselt.
  
  
  Esimene paat sõitis üks teine maksimaalne kiirus & nb meie suunas. Paadid, плывущие neile, уцелеют. Esimese ees üllatus. Nad kiiresti lähemale, ilmselt ei pööra tähelepanu veealust hoover, mis tegeleb peatub ih liikumine. Maine tony saavutas loobuma oleks inimesi see väike sadam, et nad ei teadnud midagi затопленной tammi.
  
  
  Tema vaatasin, kuidas esimesed kaks jaht tormasid koos kõrval. Isegi ilma binokkel seda võis näha kerge sinko ja kuulipildujad, mis inimesed hoidsid tekil. Nad ударились kohta hoover samaaegselt koos heliga tursk metallist. Nina osa on tõusnud kasvatatud, korpus затрясся ja räige швырнуло inimesi tekilt merre. Ja, tähistamaks laevahuku, samal ajal kostis puuvill esimese eest, mis взорвала Митзи.
  
  
  Eest kahe esimese õnnetu яхтами seisid kaks puksiiri, mis on juba ei suutnud pidurdada. Nad on lõigatud kivi seina ja повисли nurga all. Ümber meeste, kukkunud üle parda, mõned uppusid raskuse all kinga ja muu varustus, teistel on õnnestunud püüda, sest tammini. Järgmine лодкам suutnud peatuda keset laguuni. Kuid kolm paadid, koormatud sõdurid, raskelt relvastatud, ударились kohta hoover, saamata seejuures märgitud kahju. Nad нащупали ootamatu takistus pulgad. Nad näevad kõrgusel barjääri üleujutuste trepp, mis viib linnus.
  
  
  Inimesed sinu ümber on esimene paat on hakanud muutuma kaudu hoover trepist alla. Kolmas paat veidi taandus ja andis volley katta kuni poole поручня.
  
  
  Ma ei ole märganud, et Noa kõndis trepist üles, kuid märkis, et ta seisab minu kõrval. Tal oli bambusest перископ täiendav peegel, mis võimaldas tal oli vaadata siiras läbi esiklaasi. Ta tõstis käe, valmis signaal. Mööda поручня seisid pruunid kujundid, iga kivi käes.
  
  
  Kuna süütamise paatide selgelt слышался heli солдатских saapad. Siis ta kuulis urin teisel pool seina, ja mõistsin, et sõdurid on nüüd avalikult all meid. Noa langetas käe. Äkki seina ääres on tekkinud liikumine.
  
  
  Mehed on unustanud пулях, mis vilistati neil üle pea, наклонились üle seina paksus on kaheksa jalga, viskasid kive, ja jälle kaitstud. Kolm meest nende ümber on kokku kukkunud haavad. Teised viisid ih ja okupeeritud ih kohti.
  
  
  Tulekahju katta äkki lakkas. Tema vaatas mööda käiku seinad kuni jalamil trepp. Tema nägi kuuluvad sõdurid: ahelreaktsioon tel, катящихся merele.
  
  
  Inimesed tony sai jälle nad tõid kivid ja valmistusid juurde kordamine edu.
  
  
  Tule katta jätkus, ja deadliest plii jälle свистел üle sakiliste seinad, mulgustamiseks augud обветренной oigama.
  
  
  
  
  
  
  
  9. peatükk
  
  
  
  
  
  
  
  Hakkas teine plahvatus raputas džunglisse. Tähendab, Митзи tuli süüdata algusest teise eest. Nüüd on tal vaja ei ole Noale. Seda ikkagi ei saanud sattuda paatide "Люгера", ja täppe ih suurtükiväe kuni ei ole liiga tugevasti kannatada seina. Vana hiiglane hästi kontrollitud trepikoda. Tema, jooksis üle tee. Митзи istus maas kolmandatele взрывателем käes ja vaatas встревоженной. "Nad поумнели", - ütles ta mulle. "Esimest korda oli mul seitse, samal ajal hakkas teine dis neli, kõik koos. Kuid nüüd on nad lähevad üksteise järel. Kaugus kaheksa meetrit. Häbi, kogu ait ühe inimese jaoks.
  
  
  "Ei, nad ei ole seda väärt", " kostsin ma. 'See ei ole tähtis. Seda ma hävitada ih individuaalselt ".
  
  
  Läinud edasi sõdurid. Ei ole nad olid rebenenud lahing, kuid läks, подгоняемые руганью ametnikud nende taga. Nad nägid, et mitte edasi, vaid kõrvale ja maa palus min-lõkse.
  
  
  Tema jooksis läbi alusmetsa juurde sobivale mulle kohale. Esineja tükk kivi, end omaga alt. Kui tema suutis sinna enne, kui sõdurid, ta saaks tööd teha konstruktiivselt koos oma "Люгером". Seda ainult, et sain sinna minna, kui esimene mees oli käeulatuses. See oli madal, jässakas ja väga смуглым. Ego nägu oli täis valada siis. Ta peatus, et võtta hinge, siis kõndis aeglaselt tagasi, ei vähendades silmade suusarajad. Tema прицелился on люгера, siis muutis meelt ja jälle eemaldas ego kabuur. Oli nii parem. Lõppude lõpuks, ta ei teadnud, et ma olin seal.
  
  
  Minu varud laskemoona igal juhul jätsid soovida, ja seda, kuni ei suutnud oodata neid. Tema võttis стилет on ножен paremal küünarvarred. Kui sõdur on läbinud подо mind, tema hüppas teda taga. Tema koputasin ego jalg. Tundus, et natuke õhu proovide, mis tal jäi kerge, läbi põlenud saada. Mul ei ole kombeks tappa teadvuseta vastane. Kuid seekord mul ei olnud valikut. Nüüd ta ei saa endale lubada luksust võtta vange. Vastumeelselt kui olete lõpetanud, затащил tema ego põõsa alla, võttis ego püss ja патронташ ja tormasid tagasi oma peavarju. Kui tema jätkas samas vaimus, tema võiks seega hävitada palju, samuti koguda hulga relvi. Mugav ja mõistlik!
  
  
  Järgmine высунул nina nurga taga. Ta peatus, hämmastusega silmis, kui ma nägin enda ees vere plekke peal. Ta tõstis pea veel rohkem, pöördus ümber ja nägi mind. Ta nessi vöö enne kõht automaat, ja see automaat paljulubav lastud minu poole.Teda kiiresti kogemata relv on kabuur ja välja kuuli emu peas, enne kui ta suutis päästikule. Selle vaikselt tänas Хока treeningu kiirus ja osavus, mis kõik parimad agendid AX peaks tegema regulaarselt ja mida tema tavaliselt põlgavad, sest neil on kombeks alati vähendada minu lõdvestab. Kuid mõnikord sekundi murdosa jooksul rohkem kiirust tähendab erinevust elu ja surma vahel. "Jää tagasihoidlik, Nick, - mõtlesin ma.
  
  
  Aga ikkagi tehtud ilusti.
  
  
  Kahjuks mees langes tagasi suusarajad nii kaugele, et enam ei pea olema pime ala. Aga ma ei suutnud loobuda sellest automaadi.
  
  
  Koos люгером parema käe oma, hüppas, kargas juurde трупу ja hakkas kiiresti tööd, hoida silmad maha jälje. Ta oli laetud laskemoona, kuidas вьючный suss. Kuldne veenides!
  
  
  Tema скатил ego ääres pala põõsad, mis on kogutud relvad ja jooksis tagasi oma kohale. Veel keegi tuli nurga taga. Imelik. Mõnda aega tema on hõivatud. Peaks olema, et nad on kuulnud Люгер.
  
  
  Tema ootas veel kümme minut, aga keegi ei ilmunud, ja ma hakkasin tundma, et midagi veedan aega. Tema tagasi Митзи oma saagiks. Sellest ka tema võis näha all veoautod ja džiibid. Sõdurid kogunesid ümber inimese рацией. Ilmselt nad ootasid uusi tellimusi kellegi kõrgema ametikoha järgi. Митзи оценивающе vaatas meie uus relv. Tema irvitas.
  
  
  "Nad ei peatu kõik, et Jerome võib visata meid, aga vähemalt meil on väike trump. See väike armee allosas on teada, et me oleme relvastatud
  
  
  Tema osutas rühma alt. "Kui nad muudavad oma plaane. Tee on liiga ohtlik ja ma ei usu, et nad lähevad veel üks лобовую rünnak. Aga hoidke ih all-the-gun ja hoiatavad mind, kui oma eksi ".
  
  
  Ta облизнула huuled. - Jäta siin püss, okei? Võib-olla seda saan teha midagi kasulikku ".
  
  
  Tema jättis relva ja natuke laskemoona. Vaevalt ta on läinud, tema kuulis uus heli - thunder kaevanduste ranniku teed. Näha on aeg jälle dünamiiti puhuda.
  
  
  Tema tegi ära заряжанием, kui uued autod jäid tee lõpus. Sõdurid tulid, ja ma nägin inimese рацией. Tema ei olnud aimugi, et need sõdurid on läheneda vahel. Tema ei stahl oodata, kuni nad lähe lahku, ja puhus esimene tasu.
  
  
  Ta plahvatas all джипом, samuti hävitas kaks veoauto. Kui müra plahvatuste salm, selle välja järjekord on automaadi kohta masinate taga. Masinad, mis olid veel terved, muutunud tagasikäik ja ettevaatlikult edasi tagasi. Tundub, et seal mõnda aega vaikselt, ja ta otsustas minna tagasi kindlusesse. Katusel oli lärmakas. Kõik olid varjupaikades, kuna kerge sinko ja дальнобойные püss jätkuvalt pommitama sõimamine. Noa beckoned mind vaadata ego перископ. Tema on näinud suurt rühma sõdurid jalgsi läbi barjääri üleujutused trepist alla. Mõned on juba jõudnud treppide ja hakkas ronima üle tema. Noa tundus sünge.
  
  
  Kõik liiklus sujuks kiiremini, kui ma tahaksin. Kui oleks nähtud kestis kauem, nad lõid oleks oma inimesi, kuid me ei suutnud ih kätte, kuni tuli ei lõpe. Tema, ära автомату ja käskis Noal mind hoiatada, et kui nad üleval on.
  
  
  Aga selles ei olnud vaja. Mõne sekundi pärast tuli katta äkki lakkas. See oli märk mulle. Ta kuulis, kuidas tallad tulid lakub, kui tema, astus kahe зубцами. Seda peaaegu ei sattunud isik солдату püss, aga ta on eksinud, kui sõdur on teinud viimane samm. Shot " müügiautomaatide viskas ego mees tema selja taga. Nad mõlemad kukkusid üle ääre. Tema jätkuvalt tulistada, kui trepp ja suur osa tamm ei olnud tühjendada. Viimased mehed kiirustasid tagasi oma лодкам ja kaitstud, vettehüpped vett.
  
  
  Laskmine ei ole enam olnud. Laevastiku läks juurde pikamaa lõpuks ema ja tõusis püsti ankur seal, kus me Митзи kallistas sõber sõbra soolases & nb. Tundus, et sajandi eest.
  
  
  Tema tagasi Noale. Tema sai maha ja põlema ühe ringi pikk, õhuke ja väga maitsev sigarette, mis on tehtud spetsiaalselt mulle Istanbulis. "See oli esimene vaatus", ütlesin ma. "Me ilmselt saame veidi puhata".
  
  
  "See võib olla tõsi, et sind, Nick. Ma olen teile väga tänulik kõigile, et oled teinud. Kuid piiramisrõngas veel ei ole katki, vaid edasi lükata ja mitte kauaks. Armee Джерома tagasi. Seda tean, et minu inimesed arvavad, et nad on võitnud, ja nii ootavad yahoo. Kui seda ei ole korraldada neile pidu, nad arvavad, et ma ei unusta tänada jumalaid eest võita, ja kardan, et koll ei ole enam благоволить meile. Siis nad kaotavad soov võidelda ".
  
  
  Noa jättis mind korraldada pidu koos püha tulega, rullid ja церемониальными tantsuga. Tema jagas oma aega vahel järelevalve eest puhkus ja järelevalve eest vaenlase laevastiku. Mõned laevad пришвартовались kaldale. Ta oli tõeliselt üllatunud, et sõdurid jäid kõrval paatide ja ei üritasid jõuda linnus läbi rand. Walkie talkie on раскалены alates määrused ja vastuhagi донесений.
  
  
  Tema seisis ja vaatas vett, kui järsku tundsin kätt oma. See oli soe käsi, цеплявшаяся mu sõrmed. Tema огляделась. Igavesti minuga склонилась tüdruk. Ta oli обнажена allapoole vööd, ja tema nahk säras alates церемониального tantsu. Ee rinnad olid paistes ja nägi välja. minu nägu. Minu hingamine muutunud учащаться. Ja see pole veel kõik.
  
  
  Tema pidi jälgima nüüd, kui kõik on hõivatud pidutsemine. Kuid mind need kuradi trummid ei подействовали. Lisaks paadid ei olnud märkimisväärsed meetmed. Tema laskus trepist pärast teda. Me oleme leidnud teine teise pehme lillepeenar ümber lehed vaikses nurgas väravas.
  
  
  Siis oli kõik möödas. Heli rullid stahl summutatud. See oli natuke nagu palve, ja ta tundis kummalist rahu. Tema aitas tüdruk ronida, ja me läksime tagasi, hoides käed. Selle jättis ta tuli tagasi парапету ja vaatasin seina.
  
  
  Laevastik lahkus merele!!! Üks paat ikka oli laguuni ja oli viimane lahkuma loomulik sadam. Et rätsep võta juhtus? Tema laskus alla, et teavitada tony võitis, kes on just rääkisin Флемингом ja Mahutid. Tema ütles neile uudis.
  
  
  "Me saame nüüd võtta siit Флеминга ja tüdrukud", ütlesin ma. "Võib-olla me saame asuda teisele saarele ja saada sõnum, Ameerika Ühendriigid. Seejärel võivad nad võtta meid lennukiga. Seega, vähemalt Fleming jääb ellu, et uuesti proovida. Ja seda võin hiljem tagasi tulla, et kõrvaldada polkovnik ".
  
  
  Kuid Fleming ei tahtnud sellest midagi kuulda. Mingeid lennukeid. Ole likvideerimise Джерома. Talle loobusin ja hapu ütles emu, et see on ego, on isiklik asi. Ta lihtsalt tuli lahendada see koos Nov, kuni tema осматривал purunenud paat.
  
  
  Noa valis mulle abiks mitu inimest. "Parimad ujujad," ütles ta. Ujujad mulle ei ole vaja, ainult носильщики. See võttis võimaluse teada saada, kuidas asjad on Митзи.
  
  
  Ta oli ikka seal, kus seda on jätnud ee, kuid maasturid all ei olnud. Ainult auto oli ikka veel seal. Ta ütles mulle, et nad sõitsid kõik korraga; võib-olla, samal ajal kui sõitnud laevad. Tema ütles, et siin on umbes see, ja ta on skeptiline vaatas mind.
  
  
  "Sa ei arva, et Jerome loobu, eks? Mida ta teeb?
  
  
  Ma ei ütles Noale ja Флемингу see, et arvasin tegelikult delle. Kuid selle võiks rääkida Митзи. "Märgin, et ta anus Castro abi. Tema ennustan, et me saame oodata, et pommitajad, канонерских paatide ja muu hulgas, et Venemaa võib saata meie peas läbi Kuuba. Loodan, et meid siin enam ei ole." Tema rääkis hei, umbes paadid, mis ei vrakk tammi, ja et ma oleks tahtnud soovitada Noale saata ego hõim mõnda aega eemal džunglisse, kui me lahkume. Kogu hotelli territooriumil ja jalge all võib tugevalt накалиться.
  
  
  Ta vaatas mind kaastundlikult. "Lootusetu asula venemaal. Nautige seda ".
  
  
  
  
  
  
  
  Peatükk 10
  
  
  
  
  
  
  
  Vastuhagi tuul oli piisavalt tugev, et raputada veepinnale, kuid peaaegu ei ole aeglustunud meie kiirus. Lift oli arvestatud mitte kiirus, vaid puksiir praamid, mis veavad tooteid kogu siseministeeriumi valdkondades Port-of-the-Спейн, ja kuigi me sõitis täiskiirusel, mul oli tunne, et me ползем.
  
  
  Kasutades inimesi tony sai tema laulis seda paati, mis tegeleb istus luhtunud ajal vaenlase rünnakud, ja siis väike remont, ta meil käis.
  
  
  Noa saatis oma inimesi piirkonnas teisel pool mäed, kus nad рассредоточились, et ei saada kätte sõdur Джерома. Seda võiks teha tony sai aru, et linnus ei ole enam usaldusväärne, ja vaevalt sundinud ego minna koos meiega. Ta eelistab jääda oma hirmuäratavate, aga ma märkis ta oli, et ta on parim olnud oma hõimu, läheb koos meiega ja aitab meid. Lisaks, nüüd, kui sai teada, et ta võttis Флеминга oma tiiva alla, ta oli kahtlemata pidi maksma seda hinda. Fleming liiga resoluutselt nõudis, et ta saatis meid, ja lõpuks üks vastumeelselt andis alla.
  
  
  Nüüd läheme üle laguun on захваченном буксирном paati. Ta kiirustel, mis tegeleb meil oli isegi lähima saare reis kujunes osaliselt öine teekond. Aga eredas päikesevalguses me nüüd said kerge saak, kui vaenlase lennukid ilmusid enne, kui me lahkusime laguun. Siis selle hotell proovida sõita varjus rannikul ja peita salaja, ja siis üle merele kohas, kus meid ei oodanud.
  
  
  Kõikjal, kus sõitsime, liivamadalad on неглубокими, kuid vähemalt ma ei ole näinud mingeid kaitse üleujutuse tasemest allpool kleit. Kui oleks meid leidsid? . Siis on meil oleks vähe lootust.
  
  
  Ma läksin изгибу laguun. Kallas ise vee зарос džungel. Põlevkivi läks alla vett veealune kanjon. Tema hoidis võimalikult lakkuda kaldale. Tema, lootsin, et puksiiri tume lehestik ei ole silmapaistev kaugusel. Kuid see osutus asjata lootus.
  
  
  Me olime peaaegu eesmärgid, kui kuulsime läheneva lennuki. Ta lendas aeglaselt ja низменному, tundus, et ei märganud meid, kuni oli avatud meie kohal ja lendas kiiresti muuta. Lennuk ei kanna бомбовую koormust, aga kuidagi ta oleks olnud relvastatud, muidu ta ei oleks viitsinud sõita tagasi.
  
  
  Väike tööhobune, mida me kaaperdatud, puuvõõrik hea manööverdusvõime, ja seda kiiresti поворачивал. Noa втолкнул Флеминга kabiini taga mind, вытолкнул sinna Konteinerisse, растянувшуюся tekil.
  
  
  Kiire linn täppe sõitis meile pärast vee kaudu. Tema muutis kursus, ja kuulid ei tabanud eesmärk. Kui lennuk lendas sajandi alguses teist korda seda kuulsin toreda meie kuulipilduja. Põgus pilk kanal näitas mulle, et Митзи ikka hea tüdruk. Relv oli mul nah käes ja ta ka tabas eesmärk. Gaasiballoon ühes ümber tiib plahvatas ja lennuk kukkus merre. Митзи langetasin automaat ja annaksid mulle võidu märgiks.
  
  
  Tema ei ole veel julgenud rõõmustada. Lennuk kahtlemata oli raadioside baasi. Nüüd, kui seda ei saanud, teised piloodid, nagu kokku. Kuid see võib võtta aega, ja me ei kavatse ih ootama.
  
  
  Suudmes laguun sügavus oli nii madal, et liivamadalad on hästi nähtav palja silmaga. Kuid puksiiri oli väike süvis, ja me läksime ilma raskusteta. Tema kaldus cape merele. Ja seda kohe ih nägi: kaks terav kui habemenuga, nina быстроходных patrull катерова рассекали vett. Sihvakas jahikoerte tormasid meile, täis minna, kui nägid meid. Ja nad kohe meid nägid. Meie nelja silindriga Dodge ei oleks suutnud vastu seista võimas двигателям ih masina osta.
  
  
  Kõik, mida me võiksime teha, on võita aega. Võib-olla tagasi küsitav kaitsta linnus? Tema mõtles, kas me saame sellega hakkama. Tema маневрировал буксиром ja küsis. "Kas keegi siin teab, kuidas sõita paadiga?"
  
  
  Tüdrukud võiksid seda teha. Muidugi, nad on sõitnud ainult яхтах, kuid töö puksiiri ei ole palju erine.
  
  
  "Asendaja mind. Tagasi kindlusesse. Vaja oodata, kuni pimedus, enne kui proovite uuesti.
  
  
  Pakend проскользнула mimmo Флеминга ja võttis helm. Ta ütles pingeline tooni. "Nad on liiga kiire, Nick. Me neilt ei lahkume.
  
  
  'Minu varitsus tööta. Usalda onu Niku.
  
  
  Mul ei olnud aega seletada. Tema jooksis квартердек, haaras automaat ja laskemoon ja hüppas üle parda. Tema hiilis wade kaldale ja sukeldus džunglisse. Lift kohmakalt грохотал otse kõrvale fort. Patrull-laevaga välja ja навели oma kuulipildujad. Kohe буксиром mööda vett olid purskkaevud.
  
  
  Kuid nad on liiga торопились. Nad jätkasid sõita kõrvuti. Seega nad ei saa kunagi minna kitsad vahekäiku.
  
  
  See ka ei tööta. Esimene sel luhtunud madalikul. Ka kiirpaati laeva püsti kasvatatud, выбросив üle parda peaaegu kogu meeskond. Ümber varjupaigana džungel tema обстрелял inimesi, on veel asub laeval.
  
  
  Hakkas teine valvekoer paat ka tabaks sama saatus. Aga see oli levist minu automaadi. Kahjuks see ei tööta, ja ta muutis oma seisukohta. Nad ei saanud mind näha ja ei teadnud täpselt, kus olen, kuid kaks kuulipildujat tulistas pikad järjekorrad poole puud, mis asus nende vahel. Tema ootas, sest paks бревном, kuni nad ei tüdi, või neil ei ole otsa ammo. Igal juhul, see ei ole pani ennast kaua oodata. Neil oli suur probleem, kui automaat kaldal, mis ikka ei saanud pihta ih. Toreda ih mootori laiendanud läbilõikav kiunuma, kui nad püüdsid eemale leede. Sööda laialt затряслась. Kõik peale rooli, hüppas dušš parda, et mitte sattuda äge cape. Paat liikus tolli eest дюймом, kuid liikus. Ja läbi umbes pool minutit tööd sang ära. Meeskond hüppas pardale ja tagasi suunas Port-of-the-Спейн. Tema lähenes & nb ja vaatasin läbi vee laguun kuni kaljud. Meie vedada on saabunud ohutult, ja kõik ainult ronimine trepist üles. Tema arvas, et on valmistanud neile meeldiv üllatus. Kui üks patrull nii lihtne tõmmatakse paat on leede, me saame välja tuua ja muud. Me oleks nen kiiresti уплыли Grand ЛаКлер. Mõned meie ümber oleks õnnestunud kanda vormi meeskonna. Kui oleks keegi, kes rannikul nägi meid, meid oleks võtnud, sest inimesed Джерома. Ja tagasivõtmise paat koos põhjendatud ei tohiks põhjustada mingeid probleeme. tema oli Selle plaani tagasi kindlusesse, korja oma inimesi ja suunata siia vedada. Kui ta oli piisavalt jõudu, et vedada praamid, et ta võiks ilma raskusteta tõmmata патрульный paat.
  
  
  Mulle on äkki muutunud väga hästi. Kuni seda ei kuulnud häält. Ja kriuksuv saapad, поднимающихся mäe taha mind. Vähemalt oli neli inimest. Nad on ja siis rääkisime sõbra sõber. Kust rätsep võta, nad äkki tulevad? Võib-ih siia подманила laskmine. Mul on aeg oli leida turvalisem koht.
  
  
  Selle hetkeks mõtles paadiga, mida näinud ahtri tekil patrull paat. Kuid see ei tundu parim lahendus pensionile avatud vett. Kui nad nägid mind, ta oleks surnud. Seda võiks proovida доплыть kuni linnus varjus нависающей lehestik.
  
  
  Kuid kogu selle verega on & nb tema saaks olla kindel firma. Barracuda või haid. Parim, mida ma võiksin teha, on püüda halvem sõdur piirkonnas, mis nad juba обыскали.
  
  
  Tema lähenes peal ja õrnalt высунул pea üle põõsaste. Kolmas патрульный paat seisis ankrus on-shore, ja ego päästepaadi näevad riba liiva mäe jalamil. See paat võib transportida горстку inimesi. Noh oli veidi, muidu mul oleks kuulda rohkem hääli.
  
  
  Mis nüüd? Ma ei tahtnud oodata, kuni sõdurid ilmuvad mu vaatevälja. Tal on oma olemuselt jahimees. Ei meeldi oodata, kui mulle tulevad raskused. Tema ih otsin. Inimene rünnak on alati eelis. Lisaks mul on täiendav argument. Igaüks, keda talle kohtumise siin saab olla ainult vaenlane. Ja iga heli, mida nad on kuulnud, võib olla heliga ühe enda ümber. Neile ei pea ootama, et tulistada, kui nad ei saa olla kindel, et ei tapavad meid ühe läbi oma inimesed on, seda võin rünnata, kui talle midagi näen või kuulen.
  
  
  Hoides automaat, et ta ei зацепился, sest suured lehed ja ronitaimed, tema hakkas aeglaselt edasi liikuda maa peal. Kolmkümmend meetrit tema nägi, kuidas liigub midagi pruun. Mees kummardus, et проползти all viinapuu, tema tähelepanu on keskendunud millegi ees, ta oli seljaga minu juurde. Ühe kiire liigutusega oli ta äkki kadunud lehestiku ja tema kadunud ego on meeles.
  
  
  Ma läksin taga. Kui oleks seda suutnud tappa ego, see vasak oleks auk ih read. Ja see auk on piisavalt suur, et jätta Nick Carteri muuseum.
  
  
  Kui ei oleks teda tulistas, tema oleks подманил teisi enda juurde, kuid ta võis igal hetkel ümber pöörata, või mind näha ja anda mulle täis lastud. Ta ei ole eemalt visata, et стилета.
  
  
  Tema võttis automaat vasakusse kätte, raputas oma стилетом parema käe ja hakkas подкрадываться juurde talle. Tema oli kolme meetri taga. Seejärel pöördus ta ümber. Ta üllatus vaatas mulle otsa ja tõstis püstol-kuulipilduja. See viskas nuga. Ta вонзился emu kurku enne, kui ta jõudis päästikule. Ta kukkus ilma palju müra. Tema, lähenes talle стилетом.
  
  
  Siit minu värava plahvatas.
  
  
  Kui tema tuli ise minu eesmärke mõtet suurt ei ole kahekümne bit-rühma, igas mille ümber mängitakse erinevaid laule. Tema, vaatasin puulatvade ja nägi üle ajateenistuse vormiks on kolm kole õnnelik nägu. Mu käed olid kinni seotud подо minuga. Odin ümber kolm oli сержантом, kaks muud - seeria. Seersant säilimise minnes tulle minu стилет eest vöö, sõdurid kandsid minu automaat ja minu "Люгер". Seersant nägin, kui ma avas mu silmad, läks ta lakub ja käima ботинком mulle vahel ribid.
  
  
  "Et Бельмонта", - growled ta ja jälle tabas mind jalaga. Tähendab, tema прооперировал kõri Бельмонта. Järgmine on minu kõri. Käed selja taga, tema ei saanud midagi teha selle vastu vääramatu jõu tõttu. Ta hõõrus käsi, rahulolev oma saagiks. "Tõuske, härra tuhat dollarit," ütles ta. "Ja sina ka saad ametikõrgendust".
  
  
  Ma ei liikunud paigast. Nii et ma olin neid rohkem hinnatud elus kui surnud. Kui nad nii ja hotellid sooritada mind ohutu ja usaldusväärne, mulle tundus mõistlik, et ka nemad peaksid tegema kõik tööd. Seersant sõrmed murduvad. Sõdurid tõstsid mind jalule. Odin ümber pressitud "люгер" minu лопатке ja hakkas push. Oli kaks lahendada. Või tema läks minema, muidu murdis ennast spaatlit. Ma läksin edasi.
  
  
  Nad столкнули mind sellest kohast, kus oli paat kaldal. Seersant haukus ülejäänud oma inimesi, et nad enam otsida. Nad on püütud mind.
  
  
  Vastasid kaks häält ja mõne aja pärast ümber džungel ilmunud lisatud ih sõdurid. Kõik nad olid väga rahul on.
  
  
  On Seersant tellitud новоприбывшим kandma surnud сослуживца, ja me oleme juba teel. Kandvad laip enne mind, kaks teiste kõrval ja seersant taga. See ei ole eriti hoolinud oma tulevikku. Ilmselt oli mul kohtumine niiske kelder ja sadist, juhtiv ülekuulamistel, ja siis kohtumine silmusesse.
  
  
  Isegi kui Хоук teada minu saatus, ta midagi ei saa teha. Oma postitus emu oli raske tunnistada, et siseasjadesse Suur Лаклер oli замешан ameerika agent.
  
  
  Kui me olime poolel teel randa, ümber džungel kostis lask. Creek taga on sundinud meid kõiki ümber pöörata. Seersant peatunud. Ta kavatses langeda. Esiosa ego форменной камзолы sai punase. Sõdurid võtsid teda, nagu oleks hotelle ego püüda. Ускользнув sellest, nad võtsid oma rifle tiheda alusmetsa meie ümber. Jälle ружейный maha. Sõdurite vasakul mind, asendame mulle kuklasse hakates lööb pea kohal, langes maa peale. See, kes paremal mulle paanikasse, painutatud ja jooksis.
  
  
  Tema käima oma suu valetab. Ta lamas liikumatult. Ülejäänud kaks sõdurit kõrgele tõstsid käed. Митзи kargasin mööda подлеска, наставив neile revolver. Ta застрелила ühe enne, kui tema tuli piisavalt lähedal, et pigistada oma randme. Ülejäänud sõdurid tõstis käed on veelgi suurem.
  
  
  Ta vihaselt vaatas mind. "Sa ei ole ju oled tundeline, tõsi, Carter? Meil ei ole aega vang ". Ta высвободила randme ja pöördus väike-ja kergrelvade tagasi sõdur, kes selleks ajaks blanšeeritud.
  
  
  "Oota," ütlesin ma. "Ma tahan võtta ih elus. Hoia oma ego relvaga ja vaata, kas on võimalik vallandada mulle randme ühe käega.
  
  
  Ta pöördus ümber, ja ta hakkas lahti siduda köis ümber mu randmete. Массажируя spasmid koos sõrme, tema läks sõduritele koos trossi ja žest on näidanud, et ei hakka lämmatama ih seda. Nad said aru, mida ma silmas pidasin.
  
  
  Sõdur, keda tema koputasin koos jalg, kargas püsti, nagu nessi õlgadele tonni pliid ja kaks sõdurit järgnesid mulle rannikule ja Митзи jaoks varjupaik. Väike laev ikka kinni on madalikul. Me läksime vette, ja ta viis kaks sõdurit sõita. Tema rääkis neile, kuidas suruda paadi, võttis Митзи ahtri tekil ja aitas hei ronida teki.
  
  
  Ta läks kabiini ja käivitas mootori. Ta kuulis, kuidas likvideeritakse mootor, ja tuli nina. Väljamõeldud хриплое mumbling. Siis see katkes. Veel odin g? n? rale, ja siis mitte midagi. Minu diagnoos oli: rike. Ja selle võiks tänan end selle eest.
  
  
  "Lõpetada", " karjus talle Митзи.
  
  
  Tema hüppas pardale, et veenduda, et mul oli õigus ja отследил auk jäänud minu salka. Tal oli õigus. Tema sattus kütusetorusid kui lask meeskond. Ja mis veel hullem, paak oli пустынен alt. Meile tilk bensiini.
  
  
  Tema tundis end abitult. Meie kütuse, meie energiat. Meie energia, meie patrull paat, meil lahendada lahkuda saar. Absoluutselt üldse mitte.
  
  
  Митзи karjus üle terve salongi. "Nick, sõdurid. Nad põgenevad! '
  
  
  Teda tulistas õhku, ja nad peatusid. Koos norgus õlgu. Ilmselt on nad nüüd oodata kuuli selga. Tema, hüppas üle parda ja läks temaga wade. Rohkem ei olnud mõtet hoida ih, kuid selle hotelli olema, kui ise laskemoona. Tema žest kutsus ih kaldale ja kutsus Митзи.
  
  
  Kui ta haaratud meid, tema tegi hei hoida ühe relvaga, ja teise vabanes tema kingad ja püksid. Tema kroonimine on штанины koos harjutanud püksid ammo, cinched vöö vöö, закинул jalad endale kaela.
  
  
  "Ja nüüd lase lahti ih", - tellisin tema tüdruk. "Nad meile enam ei vaja, ja nad ei saa enam tekitada meile kahju. Kaks rohkem või vähem, erilist vahet ei ole ".
  
  
  Tema žest käskis neil lahkuda. Nad ei vaja toetust. Kui nad lahkusid, me Митзи nii kiiresti kui võimalik suundusime linnuse. Noa жарил kala, ja taevas pani mind mõistma, kui kaua tema ei ole el. Ja mu luud on öelnud mulle, et mul on vaja magada. Kuigi mul oli töö, ja enne pimeduse saabumist, läheb aega, enne kui läheb pimedas ja ma arvasin, et on aeg teha paus rummi, kuum kala ja juurvilja.
  
  
  Leidsin ta tühja tuppa, langes kivipõrand ja lõdvestunud. Митзи доложит. Tema ei olnud aimugi, kui kõrgelt ta oli nimekirjas Хоука, kuid kui me kunagi выберемся välja elame, on mingi hull twist saatus, tema lähen taga. Ta on teeninud erilise medal.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  11. peatükk
  
  
  
  
  
  
  
  On aeg hävitada trepikoda. Nüüd, kui põgeneda meritsi stahl ei saa, siis ei saa ta enam meid teenida.
  
  
  Hävitamine sellise arheoloogilised aarded oli samm, millega tema ei tahtnud minna, kuid see oli liiga ohtlik juurdepääs linnus. Me võiksime kuulda, kuidas ranniku tee ja rada läheneb masin, kuid Джерому võib tulla mõte saata öösiti paadi sõukruvid ja saata oma inimesi trepist üles märkamatult meile. Aga meid oli liiga vähe, et olge kõik ametnikud, sisemine. Silmad tony saavutas pimendada, kui ta ütles, emu, mida teha.
  
  
  Tema avas mu viimane kast dünamiiti, võttis sealt kaks tükki ning vaatas vana patriarh. "Ka mulle haiget, Noa. Kui me выберемся siit on elus, tal luban, et AX ehitab uue redel ".
  
  
  Tema tõstis kuulipilduja kolmas samm alt, прострелил mõned augud tahke сланце, reklaamib динамитные kabe on pehmem, ei окисленную osa, ja süütas kirge. Tema jooksis jälle ja oli juba seina sees, kui plahvatus toimus. Avalanche looduskivi koos mürinaga kukkus vette, ja kui heli salm, kalju jälle on kujunenud suur, vallutamatu kalle.
  
  
  Nii et nüüd on jäänud ainult kaks sõiduteele, mis on igavesti olnud дежурить öösel. dr Fleming tundus hea, ja ma ei kahelnud, et meil õnnestub transportida ego teisele saarele Nov. Ülejäänud grupid on suutnud liituda inimestel tony võitis džungel. Seda lähen linna, leian Джерома ja прикончу. Kui oleks sõjaväe обезглавили, kõik ilmselt успокоилось oleks, ja Флеминга võiks taastada ametisse president.
  
  
  Seda tutvustas kava Noale ja ta ei pahanda. Me leppisime kokku, et sel ööl see valvur прибрежную tee, ja selle ma jälgida metsaraja. Tema toodab ego, näitas kuidas puhuda kaevanduste ja rääkis kõik infot. Siis ta kadus teises suunas. Kui meil oli dynamite, öösel meid keegi ei saaks rünnata.
  
  
  Pakend hotelli aidata. "Mu isa saatis mind aidata teil. Sa ei unustanud midagi? Ja vajad puhkust. Arvad, et ma ei saa puhuda, nagu Митзи, kui vaja on?
  
  
  Valgustus-tikud on, jah. Aga kuidas ta hakkama põnevust? Aga, vähemalt, ee, firma teinud oleks minu kell nauditavamaks. Lisaks, ta ei oodanud rünnak öösel. Sõjaväe polkovnik kandnud olulist kahju, ja ta kahtlustas, et siis kaotus ego patrull paat Джерому on vaja aega, et зализать oma haavu.
  
  
  Tema ütles tüdruk, et подежурю esimesed tunnid, kuid see ei ole hotelli kuulda seda. Ta arvas, et mul on vaja lõõgastuda. Ei pidades silmas midagi erilist. Nii et jõudsin ja lubatud uni võitu saada mind.
  
  
  Oli juba päevavalgel, kui päike minu silmis разбудило mind. Uuesti tundsin end isik, välja arvatud muhke väravaid, kus mind tabas sõdurid. Pakend istus seljaga pagasiruumi puu, бодрствующая, kuid unine. Kas nah olid tumedad ringid silmade all. Tema veeretas ta.
  
  
  Ee hääl on absurdne summutatud. "Nick, see on haige, mul on valus elu. Viimase paari tunni jooksul on muutunud veelgi hullem."
  
  
  Me olime all suure kaare, ümber puude, ja läbi lehed просачивались triibud kollase päikesevalguse. Nahk Taara on rohekas-kollane ja karvaga loom väike капельками pank. Enne tema silmad oli hall uduvine. Tema võttis ee sülle ja jooksis mäe värava. Tema tuli ja hõikas tony sai. Tema kartis, et ta on endiselt ettevaatlikud. Lõppude lõpuks, ta oli ainus знахаром, miks see meile maksab.
  
  
  Ta läks linnus üle mõned sekundid hiljem mind. Tema hoolikalt paigutatud Tihedalt põrandale, ja Noa kohe hakkas tööle. Ta пощупал näärmed on ee kaela, haarasin ta käe, avas hei, suu ja uuris tema peopesa. Enne seda, kui ta ih langes ta nägi villid käeulatuses.
  
  
  Kunagi veel vana mees nii ei kiirusta. Ta lendas üks tuba ümber. Tema jooksis talle, kuid ei jõudnud enne päeva, siis jälle läks punutud matt ja kõrvitsad. Ta langes matt, lõi selle jalaga ja käega palus mul panna see tüdruk. Tema aru, et see on vajalik püha ja kord süüdata tõrvikud ühe ringi tume tuba.
  
  
  Tema pani tema Pakend tuleb viia matt ja võttis nah kleit. Äkki hoovis oli Митзи, esmalt huvitatud, kuid siis обеспокоенная, kui ta nägi veretu huuled tüdrukud.
  
  
  Noa hoidis pool kõrvitsat ühes ümber oma suured käed. Ta встряхнул sisu, mis peegeldas segu vee ja rohelise seebiga.
  
  
  ""Tagasi". Ego sõnad olid sakilised. Kui me oleme sõnakuulelikud, tõstis ta pea Taara, avas hei, suu ja valatakse vedelik hei kurku. "Манчин", - ütles ta mõõdukalt. "Väga mürgine puu. Üks amps ego lootele võib põhjustada äkiline valus surm. Isegi puudutus pagasiruumi võib olla väga ohtlik. Sa ainult vaata vaene laps ". Äkki Pakend saavutas. Noa jälle tõstis selle ja jälle valas veidi vedelikku hei kurku. Kui see пролежала põrandal, hingeldamine, tema, meenus, et juba teadis манцинелле. See oli üsna tõsiselt, nagu just mainitud Noa.
  
  
  Hüüdis ta, oli vaja abi. Ta ütles: "Vala veidi vedelikku hei sõrmed. Mitte kolm!
  
  
  Tema on seda teinud. Ta pöördus tema, et me ei näe teda tagasi. Ta oli samuti kaetud lehtedega. Tema valatakse vedelik hei, selili, kui tema keha kokku surutud valusad krambid.
  
  
  Tema kuulnud, kui vanamees ohkas kergendatult. "Ma arvan, et me tegime, et õigel ajal", - ütles ta. "Ta поправится".
  
  
  Mõne aja pärast krambid lõppenud ja tüdruk lamas liikumatult. Nüüd pani Noa kõrvits seebi segu ja võttis teised kõrvitsad. Ta hakkas tegema paks emulsioon ümber valge pulber ja midagi sarnast, et vask. Ta pöördus tüdruk ja valas kuule. Seejärel ta pani oma külili.
  
  
  'Nüüd on sinu kord.' Ta tõusis püsti, kinnitamata mu särk ja вывернул selle pahupidi. Riie on ka mürgine. Ta hõõrus oma käed desinfitseerida kultuur toimib parimal juhul on teinud sama asja oma kätega ja naeratas. "Ma pidin sind hoiatada. Jungle - tavaliselt teise, mõnikord - see on vaenlane. Võta teise pool mati; me nüüd vaimsele algusesse ee varjus ".
  
  
  Pakend avas silmad, kui me viisime ta ühe ringi tume tuba ja pandi peale saanud. Ta oli teadvusel, kuid oli ikka väga haige.
  
  
  See tähendas, et tulemus kindlust ei ole. Meil oli vaja teha Флеминга ja tema Pakend tuleb viia, kuid see ei olnud võimalik. Ei ole järsud mäed. Ei ole kõiki ohte, mis meid ähvardas. Igavesti ootama. Selle välja kõrval blond, ja äkki sain aru, et kardab seda rohkem, kui hotell tunnistama. Ta meeldis mulle, ja nüüd see on muutunud minu jaoks selgemad kui kunagi varem. Kui oleks Noa ei tundnud pahameelt kohe, ta oleks juba surnud. Mees päästis teda kõige viimasel hetkel, ja seda ta jälle tõusis pidasin. Tema lõhnas hommikusööki. Ma ei pööranud tähelepanu, kui Noah ei hõikas. Ja siis tulid teised, kes on juba einestanud.
  
  
  Mind ootas üllatus. Meil olid külalised. Темнокожий noor mees набедренной повязке. Ta on toonud uudiseid, ja otsustades tema isiku tony sai, see ei olnud väga hea uudis. - ütles mulle Noa hääl, mis ütles kajastas väsimus, kui Митзи ja Fleming удрученно seisid. Ööl hõim ei бездействовало. Nad saatsid oma salakuulajad.
  
  
  Sõdurid Кариба Джерома ka ei istunud, pane käed. Nad on sillutatud кордоном mööda kallast laguun randa, kus seisis kai ääres kolmas патрульный paat. Meid ümbritseb. Kahe haigete ma isegi ei pidanud mõtlema läbima kordon. Tema küsis poiss, kas ta suudab mind viia, ja reuma oli lühike: ei. Ta saabus siia enne, kui ümbrus sai valmis. Nüüd on ta ka ei suutnud tagasi.
  
  
  Tähendab, Pakend ei märganud liikumist väed. Kui ta ei maganud, tema võiks midagi kuulda. Või, võib-olla nad ikkagi olid liiga kaugel. Tema, vaatasin безмолвные kujundi minu ümber, mõistis ta, kui me nõrgad, siis äkki teda enam ei ole näljane.
  
  
  Selle üle võttis. Vähemalt, see on ka mind. Siis õhtusööki istusime vaikides. Me ootasime.
  
  
  Tema kuulis heli esimene, murdosa sekundi jooksul, enne kui Noa pöördus minu poole näoga. See oli tume laisk hum lennukid. Vanamees rahulikult püsti ja ütles, otsekui kutsudes meid tee: "Pakun varjuma катакомбах. Härra Carter, ei võtate, kas te endaga miss Sawyer?
  
  
  Nagu ütles mulle kord Митзи, vanamees oli täis üllatusi. Nii et all linnus tal oli kelder. Ma ei tea, kui sügavalt ja kui ta oleks suutnud seista pommid, ja kui me ei olnud maetud seal elusalt. Митзи побледнела, ja ta teadis, et ta nüüd mõtleb täpselt samamoodi. Kuid jälle ei olnud meil valikut.
  
  
  Ma läksin Mahutid. Ma kergendatult märganud, et ta on juba saanud kallistada mind taga kaela. Kui tema tõi selle välja, Noa приоткрыл ukse ümber paksu kiltkivi, mida ta varem näinud ei ole.
  
  
  Митзи ja poiss on juba kadusid välimuse järgi. Fleming lihtsalt läbi augu karkudega. Selle järgnes talle. Noa sulges endast paksu ukse, jättes meid kohtunud pilkases pimeduses.
  
  
  Sekund ta põlema säde tükk kõva ja süütas küünla. Meil oli püha. Noa välja küünla poiss, võttis Флеминга kätte ja läks pimedas sissepääsu tunneli trepist mitu ступенек, väike leek üle pea парнишки meelitatakse meid.
  
  
  Tunnel on piisavalt lai, et jäta meid, kuid kõrgus pöördub soovida. Kõrge mehele oleks pidanud kõigest väest. Mulle tuli painutada oma põlvi, ja Митзи kummardus tema pea, et mitte pead vastu.
  
  
  See on olnud pikk jalutuskäik. Igal juhul, meie kohal oli piisavalt kivid, et seista tugeva löögi. Kui oleme jõudnud põhja, meil olid siis järsku keerates on üsna suur tuba.
  
  
  Me seda mängu põrandale, ja Noa ta kustutas küünla. - Et hoida õhk, " ütles ta. Võttis mitu hetke. Lennukid võiksid juba ammu meie üle, kuid ei olnud plahvatus, mis rikuks vaikust. Meie heli. Mulle see ei meeldinud. Mida nad ootasid?
  
  
  Siis tema mõtles poiss. Kiire põgenevad täielik nimi, me oleme täiesti unustanud, et meile võib tekkida vajadus täiendava toodangu. Lõppude lõpuks, see on täiesti võimalik, et õhurünnaku lukustab ukse katakombid. Oli ainult üks vahend, mis on alati гарантировало meile väljund: dynamite". Ja me oleme jätnud selle peal.
  
  
  Митзи tõi automaat, ja groped tema ego pimedas. Tema, ronis trepist tagasi üles ja lükatakse raske шиферную uks umbes kolm tolli. Ere päev on püha, issand pimestas mind, aga ma olen tema püütud mingi liikumine. Ta jäi oma kohale, kuni mu silm ei ole harjunud kerge. Ilmunud neli meest vene vormis. Muidugi. Kolonel hotell Fleming võeti elusalt, mitte tapetud pomm. Siis võis olla kindel, et ego ei välistanud igavesti.
  
  
  Neil olid masinad. Trepist koos langevarjud, nad läksid lahku. Kaks läksid koos ühele poole, kaks teisele. Nad käisid tubade ja ilmselt olid üllatunud, et keegi ei avastanud. Järk-järgult hakkasid nad töötada kiiremini. Keegi ümber ei vaadanud minu poole. Ta lükkas ukse natuke laiem ja pressitud kurtmine, mis tegeleb asus varjus. Selle on toime pannud loll viga. Kui ei oleks teda oodanud üleval, seda oleks lihtne перестрелял. Nüüd mul tuli oodata siin ja proovida ekstrakti ümber sellest maksimaalselt kasu.
  
  
  Üks neist ümber kulus palju aega, et jääda oma pea ukse, mille taga on teda hoidnud. Kõik need tühjad toad on teinud ego hooletu, tema relv oli suunatud alla. Tema, taganes paar sammu. Kui ta oli selle sees, tabas tema tagumik automaadi vastavalt ego виску. Ta kukkus ja ei liikunud paigast. Tema tagasi päev.
  
  
  Number kaks läks läbi toa mulle selja. Ta oli piisavalt lähedal, et стилета. Selle peaaegu kunagi ei промахиваюсь, kuid ta pööras end ümber. Terav kui habemenuga teras läbinud mimmo seda, врезавшись seina ja kukkus mürinaga maa enne ego peksab. Ta üllatus vaatas ringi ja pöördus minu poole. Tema juba astus ukse taga. Ta midagi karjus ülejäänud отрывистом vene keeles. Kohe tuli reuma. Nad kavatsesid siseneda tulega. See on mulle sobinud. Tema laskus trepist katakombid. Kui ma ootasin, nad tulistasid ei низменному ja siiras edasi, устремившись üks teise järel. Tema lõikas ih pooleks sabas, enne kui ih oma volley oli summutatud, et heli on minu enda relva ei встревожил neljanda десантника.
  
  
  Ma ei ole kuulnud, kuidas Митзи ronib trepist üles minu taga, sest müra. Nüüd see hääl kostis minu taga. 'Mis toimub?'
  
  
  "Meil on kodus. Neli. Mul on siin vale on juba kolm, üks kusagil väljaspool.
  
  
  Tema tõusis päeval, kuid neljanda mees ei ole näinud. Tema valju вскрикнул, kuid ta jäi varjupaigas. Hoovis oli hiirvaikne. Liiga vaikne. Tema ei olnud aimugi, kus ta on olnud, ja see on kindlasti minu jaoks oleks vallandati, kui tema, высунул pea liiga kaugele ümber ukselisele avale, Tema riskisid kiiresti ego kaotada. Ma ei uskunud, et ta võimaldab jälle meelitada ennast siia. Võib-olla ta oli kõige tark keskkondades neid.
  
  
  Selle viskad Митзи vene automaat. "Vaata laskemoona".
  
  
  'Piisavalt.'
  
  
  "Hoidke pass kontrolli all. Selle tagasi ja küsin, kas on teine väljapääs, see on ainus väljapääs."
  
  
  Siis sellest, kuidas ta kirjeldas olukorda, Noa süütas küünla. Hämaras valguses suits on tema nägi Флеминга, прислонившегося juurde oigama. Pakend istus kõrval on mõne meetri kaugusel. See juba tundus parem, kuigi veel tundus ошеломленной. See tume auk, sügaval mägedes, пропахшая mustus ja hallitus, samuti ei ole olnud ideaalne koduks paranemisfaasi. Kuid ma ei suutnud muuta seda olukorda, kui ei laeks neljas mees. Noa midagi ütles poiss, kes murdis läbi rida armee Иеронима. Poiss noogutas, võttis küünla ja beckoned mul talle järgneda. Päevasõidutulede sergei lässähtää oma расписанный хольст's, висевший mingi primitiivse altar. Ta приподнял poole lõuend. Taga ilmus koridor.
  
  
  Tema lootis, et poiss teab teed, sest see обрубок küünlad kaua ei põle. Me laskusid trepist alla ja sisse loginud tunnel koos nišše seinad. Et-kus küünlad крепились kohta soigumine on держателях, tavaliselt on see olnud огарки pikkus on paar kohta Oli kole, гнилостный lõhn. Varsti oli ta nägi põhjus. Enamikul nišše näevad inimese skeletid, nende taga on kivist riiulid asetseb kolju õõnes. Arvati, et see küngas hõim.
  
  
  Minu suunataju подсказало mulle, et me läheme teisele poole linnus. Mõne aja pärast teda, nägin kivi põrand ringi maailmas. Kohal oli ümmargune auk oigama, laiusega vaevalt laiem minu õlgadel. Ma ei saanud enne nah saada. Poiss on ka seda näinud. Ta võttis mul automaat, pani ego põrandale kõrval küünal ja aitas mul ronida. Tema, pannes käed ülemise osa ja ronis läbi nah.
  
  
  Tema огляделась. Tema seisis välisseina. Kusagil ei olnud liikumist. Tema, ummikus käe augu ja võttis automaat.
  
  
  Tema вскарабкалса krai katus ja nägin oma neljanda abikaasa. Ta lamas kõhuli, et парашютами, tema relv oli suunatud ukse, mille taga seisis Митзи. Kui iseseisvas töös nad ei ole tavaliselt väga muljetavaldav. Ta oli noor ja стройен, kuid surmavalt ohtlik, sest surmav relv ego младенческих käes. Tema tagasi.ta ego-vene: "Sa oled juba siin peeping?"
  
  
  Ta pööras ringi. Ta vajutas päästikule. Hüvasti, tundmatu sõdur. Uksel tekkis Митзи, nägin oma keha ja lähenes talle. Tema, hüppas katuselt. Hetk haiguse tõttu приоткрытой päeval lendas viies langevarjur. Ta грохнул raske relv Митзи kaela. Kui oleks tema hotelli ja tappa ego, mul oleks прострелить Митзи. Needus!
  
  
  Ta vaatas mulle otsa ja karjus hea inglise: "Выбрось oma relva".
  
  
  Ta ütles tüdruk. Tema langes automaat.
  
  
  "Tule siia, mitte liiga lähedal. Seisa vastu seina ".
  
  
  Ego vorm on olnud paremat materjali, kui ego kolleegidega. On nen olid õlapaelad ohvitser ja vöö wobbled raadiosaatja. Isegi kaugelt kuulnud seda raske hingamine Митзи. Ta kallistas teda tugevamaks ja ta vaikis.
  
  
  Ta naeris. - "Ma annan sulle võimaluse. Öelge mulle, kus dr Fleming. Kui te seda ei tee, seda kõigepealt пристрелю tema. On siis sa sured ".
  
  
  Minu стилет oli levist väljas hoovis. Kostis hääl Митзи läbi hammaste. "Las lähevad põrgusse".
  
  
  Ta aeglaselt pöördus ta ei vajutas päästikule. Ta stahl ohustada. - "Ma ütlesin sulle ei liigu".
  
  
  Ta teeskles, et on hirmul. - 'Ärge tulistage. Ma ütlen teile. Ta peidab ennast. Seda lähen taga.
  
  
  Митзи прокляла mind. See võib ka toimida. Et tüdruk-tapja. Kui ta tungi mind läbi ukse, selle saan võtab välja relva ühe ringi vene. Kuid trikk ei läinud. Vene liiga teadnud, kus ego seltsimehed. Tema näinud, kuidas ta mõtleb.
  
  
  Ta saaks kasutada meid Митзи kui kilbid, ja koos meiega minna katakombid. Meiega nagu pantvangid ta võib nõuda Флемингу loobuma. Aga mis siis, kui Флемингу ei hooli meie elu? Et, kui ta прострелит meile, et tabada vaenlane? See oli võimalus, arvestades, mida ta ei saanud riskida. Nii ta läks teist teed. Ta ilmselt mõistis, kui oluline on minu jaoks Митзи, on see kiirus, millega selle langenud relv, kui ta haaras ee.
  
  
  
  'Jah. Tee seda. Mine taga. Aga kui sa midagi proovid, see tükk hoorad sureb ".
  
  
  Tuli välja see. Ta oli pea suurem tüdruk, ja ma teadsin, et saan hakkama "Люгером" piisavalt hästi, et прострелить emu pea, kui ta nägi mind läbi ukseava, kuhu läks tema.
  
  
  "Mine aeglaselt", - käskis ta. "Hoia oma käed õhus. Ei наклоняйся. Tema ja jälgin sind.'
  
  
  Me läksime katakombid. Veidi enne seda, kui ma sain trepid, ta peatas mind. Ilmselt, et silmad on harjunud kerge. See tähendab, et ta ei olnud nii loll.
  
  
  Mulle lubati jätkata. See ei ole enam jälitas mind. Kui tema, laskus alla, selle tundsin kellegi kätt oma käes. "Ma olen näinud ja kuulnud seda. Tule minuga.' - sosistas Noa mulle kõrva.
  
  
  Ta jätkas, et hoida mind ja surudes edasi. Ta sosistas emu, et ma olen loodud, ja ego sõrmed сжали mu randme.
  
  
  "See kunagi ei tööta. Sa ei näe maha. On oht näha vari ja päästikule liiga suur. Me proovime teistmoodi. Sõna "vari" andis Noale idee. Vähemalt nii ta mulle hiljem ütles. Ta süütas küünla, mis tegeleb hämaralt kaetud kasti täis väikeste puust nukud. Noa võttis ühe neist ümber, воткнул on nah pikk nõel, mida ta ka võttis ümber kasti, siis tõstetakse nuku ees.
  
  
  Ego huuled hakkasid liikuma безмолвной palve. Mu jumal, mu jumal, Митзи istus väljaspool relv, приставленным tema kaela, ja Noah ei teadnud, et midagi muud teha kui kutsuda mingi jumal äikest.
  
  
  Fleming ja Pakend ka silmad pärani vaatasid mees. Noa hakkas treppist üles minema, ikka pomisedes enda nina all. Selle järgnes talle.
  
  
  Tema oli see näha. Peale selle pidi vabastama Митзи, kui trikk ebaõnnestus.
  
  
  Митзи ja sõdurid seisid pimeduses ukse taga, mõlemad varjus. Me Nov jäid trepil piisavalt kaugel, et peita neid. Vene närviliselt vaatas trepp avatud uks. Митзи oli напряжена ja valmis, kui vaja kiirustada ühelegi enda ümber. Tema ütlesin зарычал ise. Võimatu! Sa ei saa kunagi saavutada selle abil mingi hullu trikki.
  
  
  Vanamees viskas nuku. Järsk jõnks ta langes kivipõrand avameelne on ray päikesevalgust. Eesmärk on vene järsult liikus maa. Tema ootas shot, mis paneb niidi elu Митзи. Midagi sellist. Selle neetud tony sai. "Ei ole trikke," ütles vene. See nukk, mis воткнутой nõel teda tagasi, oli kõige suurem super-trikk, mis talle kunagi näinud.
  
  
  Varjus on tekkinud äkiline looduses liikumist. Mees задергал mõlema käega. Ego sõrmed раздвинулись, nagu oleks ta oli üllatunud elektriline разрядом. Püstol koos mürinaga langes maa peale. Ta jaotatakse, haardeseadised mõlema käega üle rinna, вращаясь ümber oma telje, siis langes maa peale, kuidas безжизненная mass.
  
  
  Kas Митзи ego oli relv käes veel enne, kui ma neid sain. See võimaldas relvade безвольно повиснуть, kui ta vaatasin juhmistunud ilme sõdur nuku. Tema voltimata meest nii, et ta lamas selili. Ta suri. Ego isik исказила grimass haiget. Ego silmad выпучились. Klassikaline pilt ulatusliku infarkti.
  
  
  See oli inimene, hukkunuid hirm. Tema teadis seda. Sest see oli ainus võimalus. Sõdurid, kes on näinud nelja oma sõbrad, kes on tapetud vana piraat-linnus, mille kohta käisid legendid. Mees ümbritsetud vaenlased. Stressirohke maksimaalselt. Ümber kuhugi poole ego jalge ette langeb sümbol surma. Ego tagaistme dollar on peatunud. Võimatu ?
  
  
  Tema, vaatasin tony sai. Vanamees manipuleerimises koos surnukehad. Ta затащил viis tapetud sõdur парашютами. Ta oli vastu kahele seisab, jalad ristatud. Kuidas oleks lõdvestunud asendis. Kolmanda ta pressitud juurde kurtmine, põlved ja relvad kätte. Neljas ta oli samamoodi. Ta oli ohvitser on плетеное tugitool, kus istusin Fleming. Loodud kontserni tüüp mehi, kes on täitnud ülesande, ja nüüd ootavad.
  
  
  Mida? Muidugi! Kuidas ma saaksin olla nii loll. Kui oleks Флеминга võtsid, et tema oleks ära võetud. Mehi oli võtta koos vangistuses. Varsti ilmub helikopter. Piloot on üks, sest kõik ruumi peaks olema kinni reisijad. Selle saaks välja lülitada ego! Kõik, mis mul vaja oli, see офицерская raadiosaatja.
  
  
  Ma läksin asi. Noa lõpetanud natüürmort ja uurinud taevas. . Ta naeratas. - "Me saame helikopteriga. Kunagi see võib tulla käepärane.
  
  
  Ta vaatas mind, nagu oleksin hotell viska mulle helistada rünnata ego kunst voodoo. Seejärel ta läks katakombid. Me Митзи oodanud helikopteriga.
  
  
  Poole tunni pärast kuulsime heli sõukruvi labad. Ta низменному lendas, äärega linnus, ja walkie talkie kostis hääl. See hotell teada, kas meil on Fleming. See oli lihtne, ma isegi ei pidanud valetama. Ta vastas, et meil on Флеминга ja et ta on elus. Piloot naeris, katkestas kontakti ja hakkas maanduda.
  
  
  Siis juhtus midagi, mida me ei näinud ette. Langevarjud olid утянуты ootamatu порывом tuul. Laibad vene sõdurite опрокидывались, kuidas vahajas kujundid.
  
  
  Mootori heli, kohe on kujunenud kõrge kriiskav ja helikopter jerked üles. Kui tuli välja tema ümber ukselisele avale relvaga, lennuk oli siiralt mind igavesti. Ma ei näinud piloot. Oli võimatu sundida ego maa. Teda tulistas helikopter закачался. Ta astus välja парапетом ja põles vetes laguun. Kadus meie transport. Selle võib leida endale eesmärke.
  
  
  Minu taga tema kuulis, kuidas Митзи telling mõned needused, mis on uus isegi minu jaoks.
  
  
  Meil tulid alla. Põles küünal, et отражалось on uudishimulik silmis. Tema raputas pead. 'Halb õnn. Meil oli kindlustada lõksu. Noa vaikis. Ta tundus tõsine ja приподнял kulmud, nii et tema kõrge laup on tekkinud kortsukesi. Ta ohkas sügavalt.
  
  
  "Talvel on siin peaaegu mitte kunagi torm. Tavaliselt ainult juunis, juulis, eriti augustis. Aga proovida ei takista. Sa jäta mind rahule? Tema valmistun tseremoonia ". Miks mitte? Hea show tapab aeg kuni järgmise rünnaku Джерома.
  
  
  Tema aitas Флемингу ronida trepist taga tüdrukud ja noorema туземца. Noa tagasi.ta meid. - "Eemalda nad surnukehad. See on solvang jumalad ". Äkiline viha ego hääl see on vabalt mind.
  
  
  Tema tõmbas laip ohvitser toolilt ja võimaldas Флемингу istuda ta. Siis ta tõi kohanemine auk on piirde. Selle iso kõik välja püüdnud tõmmata ja lõpuks mul õnnestus suruda ih kõigi merel. Seejärel selle välja kõrval Флемингом. Äkki ilmus Noa. Ta tundus täiesti teistsugune inimene. Ta oli turban, увешан амулетами ja ketid ja kõrvits rippuvat ego vöö, andsid surnud muusikat, kuni see on shell. Ego silmad olid pärani, kuid ta tundus, et midagi ei ole näinud. Ta tundus täiesti arvestanud meid ja kõndis trepist üles katusele.
  
  
  Seal hakkas ta tantsima ja laulma. Ained, milles ta on üles riputatud, andsid helid vastavalt rütmi ego liigutusi. Ta раздвинул oma pikad jalad, viskas ta pea ja tõstis käed taeva poole. Tuul on tugevam, kui varem, metsikult turris, ego juuksed ja habe. Hääl, mis, nagu ma varem arvanud, võiks греметь, nüüd on tõesti загремел.
  
  
  Nüüd ta seisis ja kuulas vaikides. Midagi emu ответило. Kõigepealt seda, arvasin, et see läheneb kaugelt äike. Mind пробежала värisema. Siis ta sai aru, et see on erinev heli. Nüüd mind pühkis teine suur värin. Vastas ei äike, reuma tulid lennukid. pommitajad. On selge, Jerome ja ego välismaised abilised loobunud üritab haarata Флеминга elus. Nüüd Fleming oli ainult takistuseks, мешавшим nad sisse saarele.
  
  
  Tema näinud, et lennukid üle парапетом, võib-olla kahe miili kaugusel minu jaoks. Tema jooksis päeval, mis tegeleb andis juurdepääsu. on katakombid ja beckoned ülejäänud. Tüdruk ja poiss viidi siit пурпурную Флеминга koos tooli ja kõigile muile tunnel. Noa järgnes neile. Tema võttis kuskilt küünalt altar, süütas selle ja läks alla.
  
  
  Kui läksime maa-alusesse kambrisse, kostis summutatud plahvatus. Kohe järgnes teine. Ja veel üks. Tolmu ja söövitavaid paari tungida tuppa läbi läksid. Oli viis lööki järjest.
  
  
  Kas Taara oli hoog on klaustrofoobia. Ta jooksis trepist üles. Ma läksin tema, haaras selle ja tugevast pressitud. Siis oli vaikne. Plahvatusi ei olnud enam. Esimene aktiivse puhkuse lennukid kadunud. Nüüd võib eeldada saabumist helikopterid ja paratroopers ja luure tulemuste pommitamine. Selle hotelli õigel ajal tagasi maksta koos nendega.
  
  
  Tema hakkas tõusma, ja avastasin, et ma ei ole ainus. Kõigil on kõrini, et see kalmistu alt. Pakend, Митзи ja poiss järgnes neile. Fleming ja Noa, toetades sõber sõbra järele.
  
  
  
  
  
  
  
  12. peatükk
  
  
  
  
  
  
  
  Altar on pommitatakse killustiku, ja kohal oli katki auk. Võimalik, et Noa kokku ühe, ümber oma jumalaid oma tantsu ilm. Tuba on üleval oli puutumata. Väljapääs oli tasuta, ainult paks graniidist uks oli täielikult lammutati.
  
  
  Õu oli täis кратерами ja killustik panna seinast oigama. Torn on piirde sai otsene kokkupuude. Teda lihtsalt ei olnud enam. Mitu tuba on lammutatud ning ühe neist ümber lammutati müür.
  
  
  Vana patriarh panid käe õlale Флеминга, läbides kahju. Viha oli ilmne mehe ego. Ta pööras ümber ja vaatas mäetipp, tundus, mõtles hetke ja siis ütles midagi emakeeles murre Флемингу. President Grand LaClare välja imelik, mõtlik naer.
  
  
  Must-sinine taevas плыло meile üle tops puud. Puutüvedel раскачивались ja tänna ja tugev tuul свистел läbi lehed. Läbi augu välimine soigumine selle võis näha suuri laineid laguun.
  
  
  Sissepääsu laguun ilmus suur hall näitaja: corvettes. Huvitav, mida nad hotellid sellest kerge laeva. Väikesed suurtükid pardal selle laeva ei suutnud ületada tulemus on toimunud.
  
  
  Minu kõrval усмехнулась Митзи Gardner. "Kas sa arvad, et merevägi Джерома kavatse proovida veelkord?"
  
  
  "See laev ei kuulu Джерому. Oon ujub all kuuba lipu, kuid nimi on kapten saab rohkem nagu Ivan, kui Juan. See bounty подводными paadid, et nad kannavad sügavaid pommid ja miinid. Võimalik, et nad arvavad, et võivad plahvatada meid, puhub kuni kalju vee all ".
  
  
  Kui nii, neile tuleb läheneda lähemale või lubada sukeldujad, ja ma saan nendega toime tulla. Ülejäänud liitusid meiega, hoolikalt jälgides, sest läheneb laeva. Ta peaaegu ei olnud kiirus ja liikus ülima ettevaatlikkusega, vahel отмелями, avatud kaitset üleujutuste. Ma ei arvanud, et nad зайдут nii kaugele, et rünnata , aga tema, lootsin kuni viimase hetkeni.
  
  
  Kuid seda ei juhtunud. Kohe kaugemale jõuda meie relvade nad heitsid ankru ja langenud vette neli ujujaid. Nad põgenesid koos sügavus kulud pomme. Andis neile aega saada lähedal lakub minu пулемету, siis on lastud vette koha, järgides marsruuti, mida nad ilmselt valinud. Esimene oli ebaõnnestunud. Kuid järgmine tabas ih kõik.
  
  
  Purskkaevu plahvatas, kui neli tasuta lõhkema korraga. Tonni vett ja tükid must kummist tõusid õhku. See on tekitanud laine, mis tegeleb tugevalt tabanud корвету. Laev hakkas minema mööda laguuni, kuid mul oli tunne, et ta kandis olulist kahju. Ja vaadates kiire merel väljaspool laguun, tema arvas, et ta ei pruugi jõuda Port-of-the-Спейна. Tumedad tucci kiiresti lähenesid. Roared tuul viskamine on & nb suured пенные pea.
  
  
  Kõigepealt tema üldse ei kuulnud muud heli. Kuid äkki tema nägi приближающуюся эскадрилью helikopterid. Sellise ilmaga вертолетам sõita oli võimatu, kuid mõnes riigis inimeste elu ei loe.
  
  
  "Укрывайтесь", " karjus ma võimalikult valjemini перекрикивая tuul. "Nad üritavad rünnata meid siin, siis maa on siin üks helikopter. - Kiirusta! '
  
  
  Noa ja poiss viidi siit пурпурную Флеминга tunnel. Pakend järgnes neile, kuid see, mida me Митзи замкнули koha. Kui Pakend kõndis trepist alla, äkki ta pöördus ümber. "Portnoy, mis mind aitab. Näita mulle, kuidas ta nii püss. Seda tahan sind aidata! '
  
  
  Kas nah oli julgust ja seda, miks ta oli uhke. Andis hei juhendeid, rõhutades, et ta ei tohi tulistada, kui ei veendu, et vaenlane saalis kõrval.
  
  
  "Jää siia, Pakend", - ütles tema hei. "Митзи, kasva veel üks auk. Seda lähen teisele poole. Siis maandumine ei tulistada экипажу, kuni nad ei tule välja. Kas me ikka saame siit välja. Tema ootas, kuni Митзи kaob ühes ümber hoonete. Siis ta jooksis teisele poole õue. Tema vaevalt on peidus katuse all, kuidas möödusid nagu teatas saatkond низменному, saates linn padrunit kaliibriga 50 mm seina. Kui järjekorda otsa, tema, läks õue ja tulistas lähim. Ta lendas nagu подвыпившая lind, pool džungel. Tema kuulis sahin automaadi Митзи. Ta sattus üks ümber helikopterid, kuid see ei olnud tõhus sattumisest. Pakend on koostanud mitmeid pikki järjekordi, kuid kuhugi ei jõuaks.
  
  
  Kuna müra oma relvi nad ilmselt isegi ei kuulnud, kuidas teda tulistada. Siis nad pöördusid tagasi, et uuesti sõita meie üle, ja kaetud maandumine ühe ringi helikopterid, kellel ilmselt probleeme. Läksin tugev vihm.
  
  
  Helikopter kukkus maa peale, kuidas väsinud olemisega lind. Uks avanes teiselt poolt, ja kuulipilduja обстреляили seina, millele istusid tüdrukud. Seejärel piloot kargasin ringi helikopter ja mööda seda. Заремели kuulipildujad tüdrukud. Ta langes, истекая verega. Hakkas teine mees, on helikopter ikka tulistas meie suunas. Tema ei näe ego sellest kohast, kus seisis, mistõttu hüppasid ruumis ringi ja tormas вертолету. Mulle tuli sundida ego vaikima. Teda tulistas läbi klaasi ja nägin, kuidas eesmärk nool on kujunenud punane kübar.
  
  
  Nüüd on vihm läks puhanguti tugev. Taevas on omandanud määrdunud-roheline värv. Oli välk, ja kostis kõrvulukustav раскат äike. Ülejäänud nagu teatas saatkond rohkem ei kannatanud tormi. Nad üritasid maanduda rannas.
  
  
  Tema oli just köis, et siduda приземляющийся helikopteriga kohale, kui creek Митзи pani mind peatuma. Ta meenutas, et tuba, kus pidi olema Pakend.
  
  
  Tema teadis seda juba enne, kui sain sinna minna: Pakend Sawyer lamas põrandal. Ee on ilus keha kujunes кровавую mass, разорванную raskete kuulide helikopter. Visates kiire pilgu, tema kiiresti kadunud ruumis ringi. Ma ei saa endale lubada rääkida meile, mida. Mul oli siduda see helikopter. Kuid mulle see ei ole lihtne, see on tugevalt kannatanud. Vaene Pakend! Hei, ei pidanud võitlema.
  
  
  Митзи mulle aitas. Kui oleme valmis, meil oli ligi низменному maa peal, et ei saa унесенными tuul, mis on kõrge koha üle kiirusega umbes 150 miili tunnis. Me ei läinud tunnel. Tema ei hotel on kohe näha Pakendit uuesti.
  
  
  See hotell rahulikult mõelda. Ja seda ka ei tahaks näha tony sai. Ta palus sellest orkaani ja sai oma ego. Veebruaris! Tema mõelnud paljudele asjadele.
  
  
  Me istusime kõrvuti, ei räägi meile sõnad, mõlemad on täis oma sünge mõtteid. Torm jätkas raev veel tund aega, enne kui rauges. Äkki oli ängistav vaikus. Lõuna-keeristorm pöörleb päripäeva, põhja - vastu. Kiirus kasvab kaugusel kesklinnast väljaspool ringi. Kui Noa mitte ainult võib põhjustada orkaani, kuid muuta ego muidugi, me varsti saame täielik löök teise suuna.
  
  
  Tema vaatas läbi augu, kuhu pomm tabas välise oigama. Tema näinud, corvettes. Laev, selles luhtunud ja раскачивался üles ja alla. Laine kõrgus mitu meetrit oli tal kohutav jõud. Kõige helikopterid зацепились, sest puud ja krakitud, ja севший luhtunud патрульный paat kadunud. Kahjustatud jahid, плававшие laguun, visati välja kaldale ja täielikult hävitatud.
  
  
  
  
  
  
  
  13. peatükk
  
  
  
  
  
  
  
  Noa uudishimu mööda helikopter ja noogutas ise. Kuid kui ta tuli meie juurde, ta nägu oli tume ja silmad on tume.
  
  
  Tema ütles võimalikult pehme toon: "Ma alahinnata teid ja tunnistan, et ei mõista seda, aga sa isegi palgatud meile takso, et viia meid siit".
  
  
  Ta jätkas, et nukker vaadata. "Miss Sawyer - suur korpus meile kõigile. Kunst, mida ma ei valda, - see on kunst ülestõusmist. Kuid me saame vähemalt anda hei hulgas meie kangelased ".
  
  
  Matused Taara on обряду voodoo? Tema nii ei arvanud. Tema isegi ei kujuta ette, et ee isa hindan seda. Tema kavatses võtta seda keha kaasa, aga otsustasin, et kui ei räägi sellest.
  
  
  Noa veel ei ole valmis rääkima. - "Tuule-tulge varsti tagasi". Ta märkis ümber. "Fort oluliselt nõrgenenud бомбардировками. Kui uuesti puhkeb torm, seinad ei suuda. Meil paremini minna.
  
  
  Ta ei saanud meie vastust, vaid läks tunneli kaudu. Me Митзи järele. See äkki mõtles Taaras. Alates mõelnud tema surma ajas iiveldama. Mul oleks meeldiv kasutada kõik minule teadaolevad meetodid meie organisatsiooni ja OH vastu polkovnik Кариба Джерома.
  
  
  Altari ees põles kaks küünlad. Ilmselt üks tänada jumalaid ja üks menetlusdokumendi ih kohta õnnistuseks on tulevikku. Ja me võiksime ära kõik läbi. Noa oli taas süüvinud бормотанием, võimalik, kavatsedes siluda tee Taara загробную elu.
  
  
  Tema tundis end tarbetu. Tema tundis end rahutu ja lõksus. See ei ole isegi teadlik, et käin kuni Noah ei öelnud mulle vaikse häälega: "Sa ei pruugi jääda siin, härra Carter. See on labürindi; on ka muid ruume, mida ka sina võid soovida aastas ". Ta puudutas kivi, mis tundus, et oli osa seina. Selle tulemusena osa seinad on puhkenud sees. Selle taga oli koridor.
  
  
  Tema kuulnud kerge puudutus heita ego hääl. Ta ilmselt arvas, et ma вмешиваюсь on tseremoonia, ja oli hea meel, et suutis põgeneda. Taskus oli mõned küünlad, ja ta süütas ühe. Siis teda koos Митзи läbi avatud ukse, siis mida Noa uuesti suletud meile.
  
  
  Me jäime tuba колодцем keskel. Niisiis, see oli koht, kus säilis vesi pikka aega piiramisrõngas. Ülejäänud ruumid on teeninud погребами süüa. Nad olid piisavalt jahe, et püsivalt säilitada neis toitu. Ja siis me jõudsime kogu liha pood; tuba on ääreni täidetud тушами. Mulle oli huvitav, nagu mees jootis oma hõimu, kui neid ei ole võimalik ohutult jahti seinad.
  
  
  Tund jalutasime mööda maa покоям, kuid kõikjal oli palju värske õhu proovide. Selle hotelli leida allikas seda. Me rändasime извилистому koridori, mis käis pinda. Kohas, kus teda kahtlustatakse, et me oleme tasemel õue, me oleme kokku puutunud решетчатые väravad, blokeerimise läbima. Tema взламывал lossi oma стилетом, kui ta ei ole avatud. Me läksime edasi ja leidnud, trepikoda juhtiv on nurk torni. Läbi амбразуры oli õhk.
  
  
  Me jõudsime lukustatud uks. Tema lükata deadbolt, ja me läksime trepist ümber punane puu, mis tegeleb vela tuba teisel korrusel on torn.
  
  
  Митзи juba ütles seda varem. Keegi ei teadnud kõikide trikkide selle vana афериста! See oli радиорубка! Täis edastavate ja vastuvõtvate seadmed: parima.
  
  
  Selle välja enne konsooli ja naeris. Митзи reageeris hoopis teistmoodi. Ta oli maruvihane.
  
  
  "Räägime nüüd selle vana лицемером-аферистом!" - hüüdis ta. "Ta pani kõik идиотами. Ta saadab kõik, et väidetavalt on saanud rahulikult kutsuda jumalad, ning tõesti delle ta läheb oma радиорубку, et kuulata kokkuvõtte ilm. Pole ime, et ta teadis, et tulevad hurricane ".
  
  
  "Rätsep võta, jah," lisas mina. "Ta sundis mind kuulda helisid, mida üldse ei oleks. Trummid džungel! Ma arvan, et kuskil põõsas, lähedal Port-of-the-Спейн on peidetud veel üks relv, et võiks siin märku viimaseid uudiseid. Vaatame, mis maailmas toimub ".
  
  
  Tema murduvad mitme võtmega, ja süttinud sergei. Seade algus buzz. Kuid see on ainus heli, mis me oleme saanud, see потрескивание vältida staatilise elektri teket. Torm oli liiga tugev, et midagi võtta. Selle on välja lülitatud рацию. Амбразуры on радиорубке on suletud. Meil on koht, kuhu oli suunatud väljapoole, kuid vähemalt helisid, mida me oleme kuulnud, mida me võiksime öelda, et torm on tagasi täies jõus.
  
  
  Meil läks üle радиорубки, püüdes kustutada kõik jäljed meie kohalolekut. Tema ei kavatse aru Noale, et avas ego mängu. Ja tund, kui see toimus mimmo vana mees, et igal aastal, kui helikopter oli torm, selle proovisin teha süütu nägu. Aga see oli eiainult.
  
  
  Torm on möödas. Kuid helikopteriga ka. Kõik, mis temast on jäänud, on hunnik vanametalli üks ümber seinad. Sõukruvi labad kinni üles paindunud, nagu kombitsad.
  
  
  Raadio oli meie viimane kontakt välisilmaga. Ja me ei saa kasutada ego järgmise paari tunni jooksul. Isegi kui oleks selle suutnud ühendada Ястребом, ta ei ole kunagi suutnud saata helikopter selline torm, mis jätkus raev. Jäi ainult ootama, kuni järgmise hommikuni.
  
  
  Mul oli ettekujutus, millist oleks saarel sel hetkel. Igal juhul oli selge, et kõik teed on lukus упавшими puud. Tee oleks suutnud ületada isegi kõige rasked tankid. Nii et me ei oodanud, et öise rünnaku. Tema laskus alla, et teatada uudiseid helikopteriga.
  
  
  
  
  
  
  
  14. peatükk
  
  
  
  
  
  
  
  Me sõime edu üle неиссякающих varude tony sai, kui vana hiiglane äkki tõstis pea. Tema ka kuulis seda heli põnevil hääli väravate taga. Noa oli trepp, kaks hüpet. Tema jooksis talle värava.
  
  
  Hõim tagasi. Noa avas väravad ja mehed tungisid sissepoole. Noa tõlkis mulle ih sõnad. Kui puhkes orkaan, nad peitsid koobastes, hajutatud üle kogu saare. Seejärel kuulsid nad trummid poolt Port-of-the-Спейна: pealinn oli hävitanud armee laiali. Ja Jerome oli surnud!
  
  
  Nad olid šokeeritud seisundi fort, kuid nüüd, kui nad olid taas turvaliselt, nad lootsid määrata kahju. Kui nad hakkasid valmistuma pidulik ööd, me Митзи on teinud sama, kuigi veidi väiksemas mastaabis.
  
  
  Ma ei pea ootama kuni järgmise hommikuni, et veenduda, et mu ülesanne on täidetud. Oli näha laip kolonel oma silmaga ja teha väljatrükke sõrmejälje AX. Vastavalt hõimu esindajad tony võitis, tema keha on ikka oli hotellis "Sawyer", nii et mul on vaja sinna jõuda nii kiiresti kui võimalik. Kui veoauto ei olnud hävitatud, seda võiks kasutada, et kiiresti jõuda pealinna. See oleks võtnud kaasa, mehed matšeete selgeks teed seal, kus seda vaja on. Loodame, et veoauto ei tabaks saatus helikopterid ja paadid laguun.
  
  
  Lõpuks kesköö me magama jäänud. Järgmisel hommikul tema otsustas kuni hüüdma Хоука. Mulle see ei meeldi, pealegi Хоук ütles, et on oluline, et tema tegi kõike seda üksi, ilma välisabi. Mul oli veel võimalus aidata Флемингу võtta президентское tool ise.
  
  
  Fleming tegutses selle eest, et võimalikult kiiresti sisestada Port-of-the-Спейн. Kuid Noa tundus vähem kindel. Trummid džungel on naljakas, kuid kindlasti on ta midagi veel kuulnud raadios. See, et ta kindlasti ei tahtnud rääkida valjusti. Ta saatis minuga mitu noorte matšeete selgeks teed, ja ma läksin nendega kaasa грузовику. Õnneks ta ei kukkunud meile üks puu. Panna sisse rootor, просушил karburaator ja suletud kapuuts. Митзи Gardner istus esiistmele misplacing lehed niiske nahkpolster. Ee automaat näha armatuurlaua.
  
  
  Ma ei protesteeris. Kas nah oli õigus osaleda lõplik osast. Nüüd me jälle üksi jäänud ja ainult inimesed tony saavutas расчищали meile teed. See oleks võinud olla hullem. Puud piki teed olid peamiselt väikesed, ih oli lihtne liigutada. Seal, kus tee oli mere lähedal, mõnikord arvelaud terveid piirkondi. Kui vaja, inimesed pandi palgid sügavad kohad, et me võiksime ilma eriliste probleemideta sõita temaga.
  
  
  Päev oli selge. Taevas oli süütu-sinine ja meri rahulik. Aga rannad on sarnased kalmistu paatide ja maja rannikul peamiselt hävitati täielikult. Esimene suur hoone, mis meil olid, vana hotelli Poinciana, on jäänud ainult palju praht. Seal poisid tony saavutas выпрыгнули ümber masina, et igal aastal on katastroof ja otsida väärtuslikke leide all завалами. Soov küla ees kujutas endast kurb vaatepilt. Inimesed käisid ringi sihitult mööda завалам, mõnikord midagi tõsta, siis роняли ja läksime edasi.
  
  
  Ma püüan linnus mäe peal, выдержавшая nii palju tormid, on olnud ja see tabas.
  
  
  Avalik väljak on ikka tundus tore, välja arvatud see, et meil on üks aken ei ole täisarv, ja tee oli завалена hulka. Sõdurid selles piirkonnas olid безоружны ja käisid nagu peast segi robotid. Äri piirkonnas mitu sõdurit убирали ummistuste juhendamisel nooremohvitseride. Nad jälgisid meid, kuni me sõitsime mimmo, kuid ei püüdnud meid peatada. Nüüd, kui kolonel oli surnud, nad ilmselt olid vaakum võimu. Hotellis Sawyer Grand LaClare graatsiline kõrged puud, украшавшие muru, olid katki, nagu oksad. Nad olid laiali siin ja seal. Sadamas on mõned paadid olid täidetud veega. Vesi oli musta värvi. Valge rand on kujunenud varemed, ümber hävitatud rannatoolide ja vihmavarjud. Hotelli kõrval ei olnud sõdur.
  
  
  Seda tõmmatakse vastutava sisendiga. Me läksime koos relv käepärast. Tema võttis arvesse, et Джерома, võib valvata mitu sõdurite nagu au valvur. Tema peab sellega arvestada. Kuid see polnud nii. Saal oli пустынен, nagu kasiino.
  
  
  "Võib-olla, ajakirjades Kiibid?" - valjusti mõtlesin Митзи. Me läksime sinna. Et haigekassaga, muidugi, ei olnud must turvamees. Minu üllatuseks, elektriline lukk kõik veel töötas. Me läksime edasi. Ikka veel kedagi ei ole näha. Avasime ukse kontor Каполлы nupuga juhtpaneel. Джерома seal ei olnud, kuid raha panna. Minu kõrval tema kuulis sügav kergendatult. Митзи läbi keelega üle huultele, nähes hunnikusse materjalist.
  
  
  "Poisid Miami on hea meel seda kuulda," ütles ta. "Ma arvan, et kõik Sawyer varsti avaneb".
  
  
  "Aga kus keha Джерома?" küsis olen. Mul oli vaja väljatrüki sõrme. Митзи soovitas mul vaadata korterisse katusel.
  
  
  "Mine, Nick. Selle jätan raha siin. Kõik võib veel juhtuda ja see ei oleks hotel on, et raha kadus viimasel hetkel ".
  
  
  "Ma ei tahaks jätta, et sul on siin üks", - ütles tema hei. "Sellistes olukordades on see linn peaks olema, kubiseb мародерами".
  
  
  Ta скривила huuled. "Ukse saab seestpoolt lukustada ja avada saab ainult ümber saali. Siin on peaaegu sama ohutu kui poest. Sa tead, kuidas töötab pult, lift?
  
  
  Tema teadis seda. Tema tähelepanelikult vaatas, kuidas ta seda tegi, kui meil esimest korda kasutati ego koos. Seda peaaegu ei tundnud, nagu lift peatus, kuid kui päeval avanesid, tema jalg paks vaip ülemise korruse.
  
  
  Liikumine oli liiga kiire. Käsi on relv lõi mulle pähe. Tema reflektoorne painutatud, kuid mind on tabanud. Minu käsi hetkeks oli halvatud. Mu püstol kukkus maha ja ma ei saanud painutada küünarnuki, et haarata Люгер.
  
  
  Tema отпрыгнул ja haaras vasaku käe randme inimese, державшего revolver: see oli Jerome.
  
  
  See tähendab, et ta ei ole surnud. Tal oli haav otsaesisel. Ta ilmselt mõnda aega ära olnud, kuid nüüd on ego lihased olid täiesti terved. Ja ta saaks võidelda peaaegu sama hästi, nagu tema. Ta teadis kõik need trikid.
  
  
  Samal ajal, kui mu parem käsi oli ikka veel võimetu, ja tema сжимал ego randme vasakul, ta tabas mind rusikas подбородку, ja siis kohe tabas mind põlvega kubemesse. Tema cowered, kui on valus. Aga mul oli vaja hoida see revolver eemale hoida end. Tema esimene напряг lihased, ja siis äkki kukkus põrandale. On reuma ta lahti taiplikkust. Tema põlvitasin. Ta rööviti randme ja proovisin eesmärk on револьвера. Tema уткнулся hammaste ego jala ja jätkas hammustada. Ta karjus alates haiget ja согнулся pooleks üle mu selja. Relv kukkus maha. Tema jälle hammustanud. Ta hüüdis ja ma tundsin, kuidas ego püksid voolab soe veri. Siis mu sõrmed on leitud revolver. Tema, kargas püsti, sirutas ego langes üks igale rahvusele ja tulistas Джерома.
  
  
  Tema массировал paremale käele, kuni tundsin, et jõud on tagasi. Siis tema затащил laip, lift. Mul ei olnud aega pildistada väljatrüki sõrme. Katkestas sõrmede abil Hugo, minu стилета, oli kiirem. Tema kroonimine on ih taskurätik ja pani minutis.
  
  
  Kui tema läks esimesel korrusel, olin üllatunud, et Митзи on ikka veel seal. Kui talle helistasin siin läbi fonolukk, ta avas ukse seestpoolt. "Olete leidnud ego?"
  
  
  'Selle leidsin ego.'
  
  
  "Nick, seda mõtlesin. Tulge võtke auto ja pakkuda raha Noale, seal on ohutu ".
  
  
  'Hea. Oota siin, kuni tema viin auto garaaži ".
  
  
  Tema võttis veoauto, me paned raha alla брезентом ja sõitsime tagasi pool mäed.
  
  
  Me olime peaaegu linnus, ranna kapitali, kui teisel pool tõmmatakse maastikuauto ja blokeeris tee avalikult meie ees. Kolonel vene vormis ronis ümber masina ja tõmbas relva. See on midagi meile karjus. "Kästi, et tänavale ei lubatud ühtegi sõidukit. Kas sa ei tea... "Siis ta nägi punased juuksed Митзи, ja midagi hakkas kahtlustada. 'Kes sa oled? Mida sa teed sel veoauto?
  
  
  Tema досталь, automaat ja tulistas teda. Siis sellest, kuidas ma sain lahti ohvitseri ja juhi jeep, tema sõitis gaasi teel. Hääl, miks me kusagil saarel ei näinud kõrgemate ohvitseride. Avatud nüüd nad istusid forte vaheldumine uusi tellimusi. Port-of-the-Спейн oli alla seaduste sõda välisriigi power!
  
  
  Kui me olime kaugel linna, on meil tekkinud Noa ja ego inimestega. Alates Nov ees ja Флемингом puust паланкине nad kõndisid meie poole.
  
  
  Tema зарычал ja vajutas pedaali kiusamine. Kuidas saaks Fleming veenda vanamehe teha on? Jumal teab, kui palju välis-väed saarel. Tema hüppas ümber masina ja läks Noale. Tema leidis, et ei suuda enam kontrollida oma hääle abil viha. Talle isegi hakkas ta karjuma, kuid ta ei mõelnud tagasi. Tema kirjeldas olukorda linnas, haarata võimu. Ei mingit reaktsiooni!
  
  
  "Nüüd, kui Jerome on surnud, inimesed tõusevad," ütles ta. "Nad toetaksid presidendi Флеминга".
  
  
  Kuidas? Koos matšeete? Matšeete vastu kuulipildujad? Noa mööda mind ja üllas läks edasi. Hõim sellele järgnes, проплыв mimmo veoauto. Nad laulsid ja mängisid muusikat oma puust trummid). Tema, hüppas autosse ja hakkas pöörlema veoauto. Kuid Митзи ухватилась autoroolis.
  
  
  "Me tagasi tuleme selle koormaga, kallis. See on alatiseks läbi ülesmäge, isegi kui mul pea seda tegema ühe ".
  
  
  Naine. Noh, tema palkas Хоук ainult juhul, kui Флемингом. Kui ta nõuab, et tema tappis, ja ta otsustas, et külastab oma sõpradega maffia, et vähemalt raha saada, see vaevalt võiks teda süüdistada. Vähemalt tema elu säilitada. Tema hüppas ümber auto ja jooksis Флемингу eesotsas rongkäik.
  
  
  Sedamööda, kuidas me jätkuvalt minna, tema märganud, et улюлюканье seljataga on muutunud valjemaks. Lühidalt ümber, tema aru, miks. Üha rohkem ja rohkem inimesi, kes, tundus, ilmus kuskil on, ühinesid meie džungel.
  
  
  Elanikud on vana küla läksid mööda metsa, kui hambad on draakon. Inimeste jõgi voolas künkad. Meid ootasid elanikud pealinna.
  
  
  Siis juhtus midagi hull. Kohalik armee läks üle fort mitte selleks, et rünnata meid ja meiega liituda. Hakkas tulistada kõrvale linnus.
  
  
  Siis tema sai aru. Sõdurid Джерома vaatasin teda, kuni ei ole teada, et ta tegelikult delle mõelnud, kuni venelased ei öelnud seda neile. Nüüd on nad teinud revolutsiooni. Sõdurid on inimesed tulid Флеминга. Ja sõdurid liitunud ametnikud, mis hing on, et Флеминга. Inimesed, kes on kuubalaste, ja käputäis vene nõunikud nüüd olid lukus linnus ja on ümbritsetud mass rahva ja sõdurid. Ja palju inimesi nüüd ei tea hirmu.
  
  
  Karjudes, õõtsuv noad, põliselanikud järgnesid атакующими relvastatud sõdurid. Paljud on kannatanud. Kuid siiski on paljud on hakanud rünnak seinad linnus. Nad võitlesid nii tuhkru, kuni ei lõppenud tulistamine kindlust. Kulus mitte rohkem kui pool tundi. Inimesed, kes sisenesid läbi akna ja läbi seinte, üleujutatud läbi värava. Keskkondades, neil ei olnud meile, kuubalaste, meid vene "nõuandjad".
  
  
  Sõjaväe moodustasid stroi ja läksime sinna, kus Fleming jälgis lahingut. Nad отсалютовали ja antakse püss märk truudust. Tema teadis, et sellest Флеминга sinna, kus ego hotellid näha minu valitsus.
  
  
  
  
  
  
  
  15. peatükk
  
  
  
  
  
  
  
  Meil üks lennuk lennujaamas ei saanud startida. Sadamas oli ainult üks laev, valmis sõidavad. Kõik välismaised sõitjad ohvitserid ja "nõuandjad" võeti pardale ja lahkus riiki, nagu ohustab soovimatu välismaalased.
  
  
  Fleming hakkas tõhus puhastus. Hõim tony sai jälle võttis linnuse. Pere Хаммондов kutsus Флеминга tulla ja elada lossis. Nad lahkuvad, kui ainult lennujaam uuesti avatakse normaalne liikumine.
  
  
  Митзи sõitis kulleri märkus. Kui oleks seda küsida hotell Дэйви öelda poisid Miami, kus ta oli, ja et ta jääb sinna, kuni nad saavad edasisi korraldusi.
  
  
  "Pakend Sawyer maeti ilusaid pidulik matustel"; ta on kirjutanud. "Ta puhkab мраморе kusagil катакомбах".
  
  
  Talle on jäänud veel nädal, et aidata Флемингу, kui vaja. Kuid rohkem mingeid probleeme ei olnud, ja minu abi emu ei läheb tarvis. See oli omamoodi puhkus.
  
  
  Kui ta tagasi Washington Sawyer разглагольствовал enne Hawke surma oma tütre. Ta nõudis, et tema maetud kodus. Tema ei ole veel teatatud emu saatusest Taara. Хоук võimaldas mul mõista probleemi.
  
  
  Ta üritab veenda Сойера ja rääkis umbes kasutab Taara. Ta märkis emu suur tänu põliselanike ja nägin, et osa viha ja oma kurbust Сойера kujunenud uhkus.
  
  
  Talle ei rääkinud emu kohta Митзи. Ei ole mõtet alustada sõda ja tema vahel on maffia. Kui tüdruk hotellis eemaldada pealmine kiht kreemi, tema arvas, et ta on selle ära teeninud. Thomas Sawyer oleks võinud lihtsalt maksta rekonstrueerimine arvelt kasumit oma firma, ja, võib-olla nüüd Митзи võiks ära minna äri ja elada rahulikku elu.
  
  
  Tema ütles neile mõlemale kohta Novembril. Хоук vaatas mind nii, nagu ei kunagi varem ei kuulnud seda nime, aga Sawyer, tundus, et oli väga üllatunud lugusid, mis talle rääkis nen.
  
  
  Kui me Hawke üksi jäänud, tõi pangale sõrmedega Джерома tool. Хоук vaatas nah, kuidas pangale koos maapähklivõi. Seejärel lai žest teda, pani selle kõrval, teadmiseks Митзи Gardner. Ta vaatas nah, ja siis vaatas mind. Ma ei ole näinud, et all pärgament nahk шевельнулся meil on üks lihas. Ta isegi ei pilgutas.
  
  
  'Mulle meeldib su töö.'- See oli ego tavaline spa-toon. "Ma siin ootan oma aruande".
  
  
  Tema algas väikestest asjadest. Stjuardess; - Ma olin kindel, et Jerome tapnud teda, aga me ikka võiks seda kontrollida. Vangla, mida Fleming oli проинспектировать. Loll on, kes ta omakorda hotell laborites ülikooli. Seejärel ükskõikne nägu andis kronoloogiline ülevaade tegevuse tony sai.
  
  
  "Ta teadis orkaani veel kaks tundi enne seda," ütles ta Хоуку. "Piisavalt aega, et näidata, et ta ei karda, ja anda täielik ülevaade. Huvitav, miks ülejäänud osa saarest oli застигнута jahmunud, nii et nad ei suutnud õigel ajal toimetada oma laevade ja õhusõidukite ohutu koht. Võin talle helistada? '
  
  
  See oli võimalik. Talle helistas büroo ilm ja mul seotud üks ümber mu sõbrad, kes seal töötab. "Jim, kui sa oled saanud hoiatuse kohta orkaani eelmisel nädalal?"
  
  
  Teises otsas oli midagi sarnast needus. "Rätsep побери, Nick, liiga hilja, et midagi päästa. Kaaslane ei näinud teda enne, kui ta lendas üle Grand Лаклэр. Selleks ajaks, kui me saime hoiatuse ja kõik oli möödas. Me ei ole kunagi näinud nii kiiresti edendavatele orkaan. Ja see veebruaris! Isegi Noa ei hoiatas meid ette ".
  
  
  Tema arvasin, et lähen hulluks. "Mida sa tead Noa?"
  
  
  "Ta on meie vaatleja selles piirkonnas. N. O. A. H. (Noa) on ego kood tähed. See on kuradi hea. Tavaliselt ta ennustab ilmaga nii kiiresti, nagu me oleme. Kuidas nii? Kõlab natuke imelik.
  
  
  'Noa .. . midagi sellist. Aitäh.'
  
  
  Selle üles riputatud. Hawk pani teise. Ego hääl tundus sünge. "Kui ta oleks teatanud, et õigel ajal oleks ta võinud vältida suurt kahju. Oleks võinud päästa palju elusid ".
  
  
  "Ja saar sattus kätte meie vanem vend teisel pool ookeani," lisas mina.
  
  
  Selle vaikselt läks üle kontori ja vaikselt sulges ukse enda järel. Meteoroloogia satelliit pidevalt tegemist fotod on suured alad ookeani. Ja see hull orkaan ei pildistanud, kuni ta murdus rannikul saarel. Varem kaaslane ei näinud tormi?
  
  
  Selle põlema sigareti ja proovisin, enam ei mõelda. Selle viskasin sigareti. See töö hakkas tegema mind raihnainen?
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  
  
  
  Raamatu kohta:
  
  
  
  
  
  On palju viise, kuidas tappa inimene ... Hiina assassins eelistavad nuga, teised tapavad paljaste kätega.
  
  
  Ameerika maffia teine revolvrid suure kaliibriga, venelased on mõrtsukad kasutavad dünamiiti.
  
  
  Aga seal on ainult üks inimene, kes saab harjutada kõiki võimalusi, kuidas tappa. Ego nimi Киллмастер !!!
  
  
  Seekord Niku Картеру pead kasutama kõiki oma oskusi, et tarvitusele meetmed мясниками, keda ta kohtab teel "Кремлевскому toimik".
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Hispaania side
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Hispaania side
  
  
  Pühendatud töötajatele salateenistuse Ameerika Ühendriigid Ameerika
  
  
  
  
  Esimene peatükk
  
  
  See oli Хоук, ja ta oli pentsik viis keelt. Tal ei olnud suur praktika, ja see ei oleks õnnestunud isegi siis, kui oleks olnud tippvormis.
  
  
  "Sa oled катаешься suusatamine, N3?" küsis ta mulle telefoni teel.
  
  
  "Muidugi, seda ma suusatada. Ja väga hea, kui saab nii öelda"
  
  
  "Koguda suusad. Sa lähed Hispaaniasse".
  
  
  "Hispaanias on raske suusatada," ütlesin ma. "Puhas lumi"
  
  
  "Muudatused. Sierra Nevada. Tõlge. Lumega kaetud mäed".
  
  
  "Noh, võib-olla aeg-ajalt lund ..."
  
  
  "Sul on kaaslane".
  
  
  "Ka suusataja?"
  
  
  "Täiesti fantastiline. Ka ekspert наркобизнесу. Võetud rendile Juhtimise uimastivastast Aarded".
  
  
  "Lumine lind?"
  
  
  "Väga lõbus. Te mõlemad kohtudes pool läbi горнолыжном resort-Sierra Nevada".
  
  
  "Nimetatakse...?"
  
  
  "Sol y Nieve".
  
  
  "Tõlge:" päike ja lumi / Ei, sir. Ma mõtlen, kes õhtuti? "
  
  
  "Anname teile teada teile hiljem. Kui вылетайте San Diego Энсенаду".
  
  
  "Ensenada?"
  
  
  "Väike kalurite linn Madalam California".
  
  
  "Ma tean, mis see on, ja ma tean, kus see on. Tema isegi tea ego eriline lõhn. Milline suhe on linn kõrbes juurde лыжным võidusõidu?"
  
  
  "Siis tekib seal agent Aarded".
  
  
  "Oh."
  
  
  "Ole temaga viisakas. Meil on vaja tema kogemus".
  
  
  "Tema?" Minu närvisüsteemi keskused зазвенели kellad.
  
  
  "Ee."
  
  
  "Mis see on? Ta peab olema lapsehoidja sõltlased?"
  
  
  "Sa pead näha, et kohtumine toimub".
  
  
  "Kohtumine on?"
  
  
  "Vahel tema ja üks ümber lingid murda Türgi-Корсика-California. Ta tahab laulda. Seda tahan kuulda muusikat, enne kui emu перережут kõri".
  
  
  "Sir, mõnikord ..."
  
  
  "Ei ütle seda! Aadress La Casa Verde. Küsi Хуану Риверу".
  
  
  "Ja siis?"
  
  
  "Привези ta temaga Washington".
  
  
  "Millal?"
  
  
  "Järgmise lennukiga üle Энсенады".
  
  
  "Õige." Ta ei näinud minu kokkusurutud rusikas.
  
  
  "Nicholas!" ohkas Хоук. Ta kahtlustab mind легкомыслии.
  
  
  Selle üles riputatud. Seejärel sulgeda puhul Filipiinidel, on alates haises üleküpsenud kookospähklid, tema lendas San Diego Hawaii vaid kaks päeva tagasi. Tema just hakkas vabanema kiiksud lihaste pinge ja psüühika. Tappa ei ole kunagi meeldiv, selle ületas oma kvoodi Kuud.Ja.
  
  
  Parem viska see kõik on meeles, ümber pea - abil kari ilusaid tärnide San Diego filmimine telesarjas. Aga nüüd...
  
  
  Talle helistas sekretär, teatades talle oli minu südames прискорбном muuta värvi, kiire kasv plaanidest, ja palus, et ta on valmis minu konto. Siis talle helistasin lennujaama ja sain teada, et järgmine lennuk Энсенаду вылетит poolteist tundi.
  
  
  Kui selle lõpetan oma turris dušš, tema lihtsalt saan seda teha.
  
  
  * * *
  
  
  Alam-California - see on saba, свисающий koos suhteliselt California. Tundub, et keegi ei teadnud, mida teha. Aastaid oli see teema vaidlused USA ja Mehhiko. Siis mitu kuud läbirääkimise tõttu omandit mahajäetud triip mehhiklased lõpuks alistunud ja on nõus selle ära võtta.
  
  
  Tema istus tagaistmel ja magas kogu tee kuni väike lennujaam on porine rada lähedal väike kalasadam деревушки nimega Ensenada. Sõna tegelikult delle tähendab "lahe" või "väike oja", kui sa oled sõltuvuses huvitavad väikesed.
  
  
  Kui tuli välja tema lennuk ereda päikese püha, heledus oli nii tugev, et ma panin päikese punkti.
  
  
  Uus takso "Mustang" oli ukse juures tegutsevad torni, ja tema hüüdis juht, et ta sõitis ego linna. Minnes läbi kaetud колеями teed, savannah, võsastunud koirohi ja paksu metsa, et me lõpuks sõitsime koju väljaspool linna.
  
  
  La Casa Verde - mis pidi olema roheline, kui minu hispaania on ikka sobib, kuid tegelikult delle oli omamoodi исчезающим пастельным лаймом - oli lõpus провисшего üksus, kus ta asub, загорая, kui sisalik kivil.
  
  
  Tema ronis mööda takso, võttis koti ja läks vestibüül. Seejärel ereda päikesevalguse motell oli pigi pimeduse, kuid olen näinud, kuidas усатый teen teeskles, et on huvitatud minu saabumisega. Tema lokkis emu käega ja võttis toru kodus telefon.
  
  
  "Ливи". See oli tüdruk on mingi miniatuurne lüliti.
  
  
  "Kas te võiksite siduda mind сеньоритой Хуаной Риверой?"
  
  
  "Oh, jah." Kostis terav naksatus ja pikk ring.
  
  
  "Ливи". See oli teine tüdruk.
  
  
  "Juan Риверы?"
  
  
  "Tema".
  
  
  "Te räägite inglise?"
  
  
  Olid kõikumised. "Jess?"
  
  
  Tema suletud silmi. See pidi olema üks ümber neid missioone. Tema raputas pead ja ütles parool, olles ettevaatlik, et mitte tunda absurdsust:
  
  
  "Oktoober - kaheksas kuu aastas".
  
  
  "Vabandust? Ah jah! Siis õunad küpsed".
  
  
  "Hea tüdruk! See On George Пибоди". See oli mu praegune nimi varjamises, ja Хоук ei palunud mul ego muuta. Nii et ma olen ikka oli George Пибоди.
  
  
  "Ah, сеньор Пибоди". Tal oli hea meel kuulda, et rõhuasetus on kadunud. "Kus sa oled?"
  
  
  "Ma fuajees", ütlesin ma. "Kas tal minna?"
  
  
  "Ei, ei!" - kiire ütles ta. "Ma olen all".
  
  
  "Barre", - ohkas ma otsin väga tume vool lobby, kus mees leti taga вытирал punkti.
  
  
  Tema, pöördus ümber ja suundus затемненному baar. Baaridaam vaatas mind. "Сеньор?"
  
  
  "Писко сауэр", ütlesin ma.
  
  
  Ta noogutas
  
  
  
  ja pöördus, et seda teha.
  
  
  Seda, tundsin, kui raske õhk õrnalt liigub minu taga донося enne mind aroom on värske sidruniga. Ta pööras end ümber ja nägi peenike, темноглазую, темноволосую tüdruk kakskümmend viis aastat, mis on ligi fluorestsents-kahvatu valge nahk, mis tegeleb eksimatu кувшинкам.
  
  
  "George", - ütles ta hispaania keeles. See oli nagu "Koori-хэй".
  
  
  "Juan?" - ütlesin talle, õigesti öeldes ego pooleldi vahel "h" ja "w".
  
  
  Ta andis käe. Selle võtan selle. Siis ta märkis, et lauda seina ääres.
  
  
  Me tuleme. Ta oli graatsiline, puhas ja väga naiselik. Ee keha on paindlik ja ilus kuju. Ee jalad ka. "Vana hea Kull!" Tema mõtles. Kuidas mitteiseloomulikeks talle!
  
  
  Me seda mängu.
  
  
  Ta tellis jäätee, võiks end toolil ja kummardus ettepoole, ta silmad säraksid. "Nüüd. Mida see kõik tähendab?"
  
  
  Tema raputas pead. "Pole aimugi. Mu ülemus Washingtonis проинструктирует meid".
  
  
  "Millal?"
  
  
  "Täna öösel."
  
  
  Tema nägu oli tühi. "Aga see tähendab, et meil täna siin ei oleks"
  
  
  "Es verdad".
  
  
  Tema suu приоткрылся. "Siis ei ole aega..." Ta järsult sulges suu.
  
  
  "Et Juan?"
  
  
  Tema nägu oli roosa. "Mulle ta olvidado".
  
  
  "Sul on lühike mälu", ütlesin ma ja допил oma писко сауэр. "Suurepärane агуардиенте", - mõtlesin ma. Kunagi ma pean külastama Писко, Peruu.
  
  
  Ta tõusis püsti. "Paki kohvrid, Juan. Me вылетаем järgmise lennuga siit".
  
  
  "Aga sa pead, et teada missiooni..."
  
  
  "Narkootikumid", ütlesin ma.
  
  
  "Muidugi, selle kohta küsinud"
  
  
  "Ja vahemeri. Me paradiis Hispaaniasse".
  
  
  Tema suu on moodustatud täht "o".
  
  
  "Suusatada."
  
  
  Ta juua jäätee. "Kas te võiksite korrata seda?"
  
  
  Tema nii ei teinud.
  
  
  Siis ta on petnud mind. Ee silmad põlema. "Ah! Muidugi, Sierra Nevada! Seal lähedal on Granada, on tipptasemel suusakuurort".
  
  
  Seda vaatasin.
  
  
  "Kas sa saad suusatada?" küsis ta minult.
  
  
  See on päev, et selles küsimuses. "Kui sa oled?"
  
  
  "Väga hea", - vastas ta vaikselt.
  
  
  "Tagasihoidlikult", - mõtlesin ma. Tema rahulikult ütles: "Me anduma".
  
  
  Baaridaam vaatas mulle järele. Talle tervita Juan ja ta подмигнула on reuma. Ta oli ilus, peen, saavutatav.
  
  
  * * *
  
  
  Kui me tulid välja, välklamp valgust, отражавшаяся pagasiruumi vintpüssi, on äratanud minu arvates must auk lõpus. See mees lamas korter katusel ümber kuuma alla üle tee, ja ma teadsin, et ta on suunanud mind kesklinnas silmist ego silmist.
  
  
  Hetkeks selle mõõtmine. Seejärel отшвырнул tema Хуану kõrvale ja sukeldus vastupidises suunas, teha peavarju ukselisele avale. Maha pühkis mööda tänavat.
  
  
  "Oota!" Tema hüüdis: hei.
  
  
  "Aga Nick..."
  
  
  "Vait!" - прошипел ma.
  
  
  Teda kiiresti püsti ja jooksis akna juurde lobby. Прикрывшись tema, vaatasin aknast. Tema jälle püütud sära pagasiruumi püss. Mees oli ikka veel katusel галантерейного poest.
  
  
  Kui tema läks oma ружью, ta tõstis relva ja tulistas uuesti. Pungis dabbed puust disain on siiras üle pea Хуаны. Nüüd on ta ползла tagasi ukseava. "Hea!" Seda arvasin.
  
  
  Kui teda ikka tõstis oma silmad üles, mees kadus.
  
  
  Tema kuulnud бегающие jalad. Teda uurinud пыльное akna ja nägi mees mustas kostüümis tõusvat poe tänava ja vaataja üles see koht, kus meid поджидал snaiper.
  
  
  Selle otsa ümber hotelli, viipab Juan, et ta püsiks sees, ja ronis trepist галантерейного kauplus, kaks ülemine korrus.
  
  
  Selle hiljaks. Ta on läinud.
  
  
  Katusel ei olnud jäänud midagi peale paljude mehhiko haiglaravile ja sombreros, ostetud kaks päeva varem poest all.
  
  
  "Välismaalane", - ütles kaks poodi, mees on paks kõht ja улыбающимся nägu. Gonzalez.
  
  
  "Turist?"
  
  
  "Jah."
  
  
  "Te võite kirjeldada ego?"
  
  
  Gonzalez kehitas õlgu. "Umbes sinu kasvu. Pruunid juuksed. Pruunid silmad. Kõhn mees. Närviline".
  
  
  See on kõik.
  
  
  Tema võttis Хуану kõrvale hotelli fuajees, kuni me ootasime, kui takso võtab meid ja viib lennujaama.
  
  
  "Ta oli siin kaks päeva tagasi," ütles ta kuule.
  
  
  "Nii?"
  
  
  "Kui kaua sa siin oled?"
  
  
  Tour."
  
  
  "Arvad, et ta sai aru, kes sa oled?"
  
  
  Tema silmad vähenenud. Ta võttis seda nagu solvang. Ta oli латинкой, ilus ja täis tuld. "Mina nii ei arva!" - возмущенно ütles ta.
  
  
  Tema ei mõelnud, see on solvang.
  
  
  "Mille üle te enne seda töötasid, kuidas teiega ühendust seoses selle ülesande?"
  
  
  "Tilk ravimit".
  
  
  "Lõhkuda on?"
  
  
  Ta noogutas, silmad longus.
  
  
  "See kõik?"
  
  
  "Jah." Tema lõug väljakutsuvalt вздернулся.
  
  
  "Üks on läinud?"
  
  
  "Võib-olla, ja nii - käänuline ütles ta.
  
  
  Tema, pöördus ümber ja vaatasin ukseava ülaosas галантерейного poest.
  
  
  "Jah," kostsin ma. "Ma arvan, et võib olla nii".
  
  
  Tema nägu скривилось alates raev.
  
  
  Teda haaras ee üle küünarnuki. Takso tulnud. Lucky Man Nick. Päästetud firma Ensenada Taxicab.
  
  
  "Lähme, Juan. Järgmine peatus, Washington, Dc".
  
  
  Väga autoritaarset. Väga võimutsev.
  
  
  Ta vaikselt ronis kabiini, vilkuv ilus tükk puusad. Aga ma peaaegu ei märganud.
  
  
  Kaks
  
  
  Хоук istusin konsooli juhtpaneel кинозалом AXE, vajutage nuppu ja häälestades kettad. Üks nupp heli esitamiseks. Üks nööp lindid. Üks nupp on film 16 mm. Üks nupp otse eetrisse. Üks nupp, et vana must-valge film.
  
  
  
  
  
  
  Üks nupp slaididele. Või, kui soovite, et anda puhkust silmadele, ühte nuppu pehme naiselik hääl, озвучивающего hindamise luure.
  
  
  Vestlus kuni selle hetkeni oli tavaline jutuvadin. Selle kustutanud kõik see ümber pea. Seda ainult ei mäleta, et saaks võtta ja tõesti võttis Хуану Риверу visuaalselt. Aga midagi tema meelest tundus eelnevalt kokkulepitud eelnevalt testitud ja viljatu.
  
  
  Kuid see oli ilus, ja mulle meeldivad ilusad naised. Ta mõtles: "Kui ta ainult saaks kustutada tema hääl on nagu Kull saa kustutada kirje, mida ta ei tahtnud kuulda".
  
  
  Брылев täielikult kustunud, ja meie ees on pilt ekraanil, mis tegeleb võluväel ilmus soigumine.
  
  
  "Enrico Corelli", - ütles õrn naishääl peal pilte, промелькнувшей ekraanil. See oli liikumatu foto tehtud viisteist aastat tagasi, ja взорванная on мельчайшей osa mingi suurema pilte. Võimalused lava oli kaarsild Vatikani.
  
  
  "Сфотографировано näiteks 1954. aastal," jätkas hääl. "See on viimane säilinud foto Corelli. Ülejäänud ego pildid on ostetud suur raha. Uurimine ei saa tõestada, et raha tuleb on riigikassa maffia. Aga see on see, mida usuvad".
  
  
  Pikk ja silmitses pilti. Nägu peaaegu ei ole отличало teise. Näojooned olid täiesti tavaliste: tumedad juuksed, tugev lõug, näo kuju ilma vahet. Tema mäletas, ego, kuidas saab paremini, aga kuna ta oli puhutud nii palju kordi ümber sellise väikese viilu teraline film, seal ei olnud peaaegu meile midagi, kui tema saaks keskenduda.
  
  
  Ekraanil on pinnatud kaardi. See oli kaart Корсики. Linn Басрия oli очерчен ringiga.
  
  
  "Selgus, et Enrico Corelli elab siin, äärelinnas Басрии, on Корсике, villa, ehitatud наполеоновскую ajastu. Tal on riigi poolt esikümnesse teenijate ja kaks ihukaitsjad. Ta elab koos naise nimel Tina Бергсон.
  
  
  "Corelli nüüd, nelikümmend viis aastat. Ta on töötanud itaalia valitsus Rimet, kuid oli jäänud paar kuud. Ta on olnud kaua abielus, kuid ego naine suri kopsupõletiku, kui Corelli ei töötanud. Vastikusest ta alustas tööd liikmed шайки фальсификаторов ja vargad - изгнанников ümber Ameerika Ühendriigid, kes on sündinud Sitsiilias ja liikmed olid maffia New Yorgis ja Chicagos. Ta stahl hea силовиком ja väga hea ärimees neile. Kui loodi apteekide võrk, ta oli üks läbi esimesi inimesi, kes on avanud punkti voolu lähedal Napoli.
  
  
  "Võrk on narkootikumide õitses 1960, ja lõpuks selle aja Corelli stahl võtmeisikuks kogu tarneahela maffia.
  
  
  "Nendega tuhkru tal olid erinevad любовницы. Üks üritas tappa ego, kui ta viskas ee сыч teise naise. Hiljem on tema leidnud утонувшей on Неаполитанском lahes".
  
  
  Kaart on kadunud, ja luksuslik jaht pikkus on umbes 180 jala täidaks ekraani on ilus värviline slaidi.
  
  
  "See on прогулочная jaht Corelli, Lysistrata. Ta ujub lipu all Prantsusmaal. Corelli peab ennast kodanik Корсики, kuigi ta sündis Milanos".
  
  
  Nüüd ekraanile ilmus pilt on suured villad.
  
  
  "Maja Corelli. Kuigi tal on vaid kaks ihukaitsja, mis kaitsevad ego, ego mõis pidevalt патрулирует pool tosinat fighters".
  
  
  Puhkes uus pilt. Muru asusid keha. Ta tulistas mitu korda. Laip oli tundmatuseni, kuid välimuselt jääb tema otsustas, et kuulid, mis on tabanud teda, olid пустышками - tavalise kuuli, lõigatakse tera tähega X. думдум Täppe muudavad seened lõikus, hävitades vormi, kui satuvad eesmärk .
  
  
  "See oli agent Prantsusmaa nimel Емил Ференк. Ta püüdis tungida villu Corelli, kuidas nimetatakse mõis. Nähtavasti oli ta avastati патрулями ja tapetud".
  
  
  Seejärel ekraanile ilmus pilt asustamata, mis on sarnane kõrbe maapiirkonnas. Objektiiv läheneda kujundile, seistes lähedal majesteetlik pappel Lombardia, ainus puu, mis tahes suurusega vaatevälja. Sedamööda, kuidas arv kasvas, võis näha, et inimene on ebakindel vanusest, kuid on päris suur ja tugev ehitatud. Nägu oli varjus.
  
  
  "Enrico Corelli. See on kõige lähedastes pilt, mis kellelgi on õnnestunud pildistada viimased kümme aastat. Pilt on tehtud kasutades teleskoopvars objektiivi turvaline punkti uuring vastupidises mäe. Kuigi inimene on неотличимо, inimese keha võib näha selgelt . On arvuti hinnangul ego аленка oli umbes 182, kasvu - 6 jalga, istus sirge, aga tervis on väga hea lõpp sõjalise ".
  
  
  Ekraan потемнел. Seejärel käivitas pilti. See oli stseen rannas, võimalik, Prantsuse Riviera. Kohutav blond миниатюрном bikiinid шествовала liival, loksutades tema puusad ja pikad heledad juuksed kihav õlgadele. Hetkeks ta jäi seisma ja pöördus ümber, nagu oleks keegi temaga rääkima. Ta vaatas kaamera ja naeratas.
  
  
  "Tina Бергсон. Hei, kakskümmend kolm aastat. Sündinud Rootsis, kolis ta Rooma, kus sul nah oli lühike, kuid ebaõnnestunud кинокарьера.
  
  
  
  
  
  Siis, kaks aastat tagasi, ta kolis Šveitsi, kus osales manipuleerimine raha, ilmselt huvides maffia või mingi organisatsioon nagu maffia. Tema püütud, kuid seni, kuni kohus ei ole toonud. Ütlevad, et suur osa raha on liikunud läbi käega poolt, et aidata hei põgeneda šveitsi võimude.
  
  
  Varsti siis seda ta oli maja Enrico Corelli. Corelli ei abiellus temaga, kuid ta ego pidev kaaslane. Ta ütleb, rootsi, prantsuse, itaalia ja hispaania keeles, vaid ka inglise keeles. Ee IQ, nagu öeldakse, on 145 tulemusi tegelik test, mis on tehtud, kui ta täitis avalduse võtta tööle šveitsi pank. Ta on suurepärane suusatamine dressup ".
  
  
  On кинокартине ta nüüd vilgub suusatamine nõlval. Tema pidi tunnistama, et ta on olnud väga hea. Pole ime, et kuule tahaks veeta talvekuudel on suusamäel; tundus, et ta armastas sport.
  
  
  Ekraanile ilmus teine kaart. Ta näitas maailma projektsioon Меркатора liin kulgeb alates Lähis-Idast kuni Türgi, Türgist kuni Sitsiilia, alates Sitsiilia kuni Корсики, kuni Riviera, tagasi Корсику, siis Portugal, sealt Kuubale. seejärel Kesk-Mehhikosse ja seejärel San Diego, California.
  
  
  Kett ravimeid.
  
  
  "Viimastel aastatel on peamised tarneahela narkootikumide toimunud palju muutusi. Tavaliselt raskeid narkootikume algab Idast ja satuvad läände, üle Vahemere, kus neid töödeldakse. Kontrolli see kett kinnitatud Корсике, lihtsalt peatus enne olulise töötlemise Riviera. Seejärel narkootikume tagasi Корсику ja edasi Kuubale läbi üks kolmest peatused: Portugal, Maroko või Alžeeria.
  
  
  Uus kaart. Ta jälle näitas Корсику.
  
  
  "Selle statistiku jaotus liinide ulatuvad tagasi Lähis-Itta ja edasi on abiks sihtkohta jõudmisel sihtkohta Läänes. Raha Läänest tulevad siia, kus nad siis jagavad omavahel toimivad sisse murda".
  
  
  Objektiiv нацелился kaardi, näidates mõisas Corelli äärelinnas Басрии, обведенное ringi.
  
  
  "Rico Corelli - inimene, kes kontrollib kett. Ta saab tellimusi, Sitsiilia, kus asetäitja maffia kontrollib ida poole murda. Don läänes kontrollib ülejäänud murda, pluss levitamine."
  
  
  Pilt погасло ja süttis sergei.
  
  
  Mõnda aega istusime vaikides.
  
  
  Хоук прочистил kõri "Noh?"
  
  
  "Huvitav," ütlesin ma.
  
  
  "Akadeemiline", - ütles Juan.
  
  
  "Ma olen nõus temaga", " märkis ta.
  
  
  Хоук kortsutas kulmu. "See on lihtsalt teadaandeid".
  
  
  "Aga kuidas on lood Corelli?" küsisin Juan.
  
  
  Хоук sulges silmad ja покачнулся mugav вращающемся juhatusel.
  
  
  "Maffia hakkas rahul kasumit programmi narko", - lõpuks ütles Hawk. "Kuus kuud tagasi hakkasid nad saata inimestele sees, et kontrollida süsteemi meelt. Corelli võttis märkimisväärse summa - liiga palju, vastavalt Don USA. Kuid sitsiilia секундант ei saanud tulla asutuste olukorda parandada. Koosolekul otsustati, et Corelli peab ära minema. Üks inimene saadeti, et lüüa teda, kuid ta kadus läbi eesmärgiga välja. Sa nägid, mis juhtus nn окопным agent, kes püüdis tungida mõis.
  
  
  "Siis capo maffia otsustas rünnata Corelli läbi Mudas Бергсон. Detektiiv, kinnitab, et ta Šveitsis, püüdis vahistada tema ühel Басрии vana šveitsi eest. Kuid odin on ihukaitsjad Corelli sekkus ja päästis Mudas. Siis ta on õppinud ise pikkusormi k lähedalasuv rand on seotud ego ja lasta oodata üle ujutatud, et uppuda. Mees põgenes ja lahkus Корсику, et mitte kunagi tagasi tulla ".
  
  
  Tema tõstis käe.
  
  
  "Nick?"
  
  
  "Kust me kõik teame seda?"
  
  
  "Corelli ütles meile".
  
  
  "Otse?"
  
  
  Hawk ohkas. "Meil on olemas inimene, lähedane Corelli, kuigi ta ego ei ole näinud. Corelli andis teavet omal algatusel."
  
  
  "Miks?" küsisin Juan.
  
  
  "Ta ütles, et tahab lahkuda igaveseks."
  
  
  "Päästa ennast ja tüdruk?" Tema küsis.
  
  
  "Täiesti fantastiline. Ja saada varjupaika Usas".
  
  
  "Omakorda, et...?"
  
  
  "Kogu command line, õige kett on ja kuidas see toimib".
  
  
  "Kust me teame, et see ei ole lõks?" Tema küsis.
  
  
  "Me ei tee". Хоук laisalt avas oma silmad. "Hääletus, kus sisestad". Ta pöördus Juan.
  
  
  Ta noogutas.
  
  
  "Omades oma kogemust, peate välja mõtlema, ütleb, kas Corelli meile tõtt - või juhib meid läbi aeda tee".
  
  
  Ta ohkas. Mõnikord дикция Хока lootusetult викторианская.
  
  
  Juan ei pöörata tähelepanu sõnad. "Ma tean."
  
  
  "Midagi leiti?" Tema küsis.
  
  
  "Tuleb kohtumine Sol y Nieve. On горнолыжном kuurordis Hispaanias. Ma olen teile sellest rääkinud?"
  
  
  "Lühidalt"
  
  
  Хоук istus tagasi. "Igal aastal Tina Бергсон käib see suusakuurort ja Corelli käib temaga. Nad veedavad seal umbes kuu aega".
  
  
  "Ta läheb sinna, kui Rico Corelli?"
  
  
  "Ei ole. Me ei tea, millist nime ta kasutab. Kuid me teame, et nad käivad alati. Ja Corelli tahab kohtuda seal".
  
  
  "See võib olla подстава", - pomises ma.
  
  
  "Muidugi," ütles Хоук. "Hääl on, miks sa siin oled, Nick. Hääl miks pildil AX".
  
  
  "Ootan lööki".
  
  
  Ta noogutas. "Oletame, et maffia teada plaanidest Corelli. Kas nad siis ei ole läheduses oleks saada meie силовика number üks
  
  
  
  
  
  
  ja meie ekspert narko number üks? "
  
  
  Tema hõõrus lõug. "Nagu me näeme, on kontakt?"
  
  
  Kull ütles: "meil on mees Malaga. Tal on poiss Sol y Nieve. Lisaks talle sobivad ihukaitsjad Corelli. Sa kohtub meie mees Malaga, ja ta määrab kohtumise poisiga resort. Siis kohtub Corelli näost näkku ".
  
  
  Ta noogutas. "Ja siis?"
  
  
  "Siis miss Rivera siseneda valdusesse *
  
  
  "Olete valmis meie passid?"
  
  
  "Kas AX Identification on dokumendid. Siis veel George Пибоди, kuid nüüd te olete professionaalne fotograaf".
  
  
  "Sir, ma ei saa hakkama isegi Brownie, seda rohkem Hasselblad!"
  
  
  "Need kaamerad on usaldusväärsed täna! Lisaks, nad on hästi teada teile põhitõdesid. Ja teie, miss Rivera, olete eeskujuks fotograaf. Kõik oma paber on tehtud. Põletada ih siis sellest, kuidas pidada meeles oma minevikku".
  
  
  "Ma позирую alasti?" küsisin Juan.
  
  
  Хоук oli šokeeritud. Ego sinised silmad parandanud. Ta oli viimane on vana-ndate aastate lõpus, on täiesti depressioonis inimene ühiskonnas, kus seksuaalne vabadus on reegel. "Mu kallis tüdruk!"
  
  
  "Sa oleks позировали alasti kujul?" - kiiresti küsisin ma.
  
  
  "Muidugi," vastas ta. "Professionaalsel mõttes. Kui tema rolli mängin, seda mängin ee lõpuni".
  
  
  Isik Хоука on muutnud värvi. Ta oli väga punane. Ta vaatas oma käsi piin häireid. "Kui sa oled juba lõpetanud," - sekkus ta.
  
  
  Tema irvitas. "Jätkata."
  
  
  "Ma tean, et te ei pahanda, et oleme loonud oma katmiseks, kui meeskond mees ja naine", - ütles ta kiiresti, tema silmad säraksid.
  
  
  "Sir!" - hüüatas ma.
  
  
  "Hr ja pr George Пибоди on Миллерс Falls, Minnesota".
  
  
  "Ma armastan seda!" - kergelt ütles Juan.
  
  
  "Ma vihkan seda!" - прорычал ma. "See on liiga надумано! Ja see tekitab tüsistusi!"
  
  
  "Kuid see võimaldab miss Jõe tegutseda on lihtsam - kui ta peab". Isik Хоука jälle suurte.
  
  
  "Ma ei järgi loogikat!" - огрызнулся ma.
  
  
  "Vallaline naine, tüdruk nagu miss Rivera..."
  
  
  "Ma olen said pahaseks seda!" - перебила Juan.
  
  
  "... Oleks palju raskem olla, oh, преследуемым, ütleme nii, et kui abielunaine. Näed?"
  
  
  Tema näost näha liiva. Tema on tõesti näinud, извращенную loogika.
  
  
  Hawk pöördus Juan. "Sa oled tagasi?"
  
  
  "Täiesti." Ta naeratas võluvalt.
  
  
  Hawk rahulolevalt noogutas. Siis ta vaatas mind. "On ka puudusi?"
  
  
  Olgu ta neetud! "See tundub usaldusväärsem," lausus olen. "Meil on vaja luua mingi alarm", " märkis ta. "Ma mõtlen, et juhul, kui kõik laguneb. Selle taha on võimalik päästa Хуану ja mu nahka, kuigi meile, et".
  
  
  "Meil on inimene, Granada, kõigest poole tunni autosõidu kaugusel resort. Malaga informeerib teid".
  
  
  "Tegelikult on. See peab katma seda."
  
  
  "Võite saata iga закодированное sõnum, mida tahad, läbi гранаду".
  
  
  "Hästi," ütlesin ma. Tema pöördus Juan. "Kas teil on, mida arutada?"
  
  
  Ta vaatas mind ja siis Хока.
  
  
  "Ma arvan, et ei ole. Tema kannab oma käes, kuni встречусь hr Corelli. Siis ta keskendunud sellega".
  
  
  * * *
  
  
  Seda ainult, et dozing, kui kostis terav koputus lukustatud uks, отделяющую minu tuppa toa Хуаны.
  
  
  Ta tõusis püsti. "Jah?"
  
  
  "Nick!" sosistas ta.
  
  
  "Milline?"
  
  
  "Aken."
  
  
  Ta pöördus. "Et aga see?"
  
  
  "Vaata õue".
  
  
  Ta sirutas k õlavarre кобурой, tolgendamine piilarist voodi. Ta kõndis akna juurde, kellel varju ja snuggling kuni oigama. Viskamine kardinad raudadega oma люгера, tema vaatas seda pimedas õue all.
  
  
  Üle tee seisis "cadillacs", web-masin on kogu kvartali.
  
  
  On nen istus mees on juhi pool, mis tegeleb olnud mulle. Siis, kui seda vaatasin, teine mees kiirustas üle tänava "кадиллаку", lühidalt rääkisin juht ja ronis tagaistmel.
  
  
  "Caddie" завелась ja kiiresti läks mööda tänavat, lülitumata otse nurgas.
  
  
  Tema tagastatakse päevas, eraldades meie tuba.
  
  
  "Sa oled õppinud ego?" Tema küsis ff.
  
  
  "Jah. Seda, ta oli näinud, kuidas ta sealt ümber masina hetk tagasi. Ta vaatas mu tuppa - või oma. Tema nägi ego isik. Ja siis kiirustas ta hotelli fuajees".
  
  
  "Kes see oli?"
  
  
  "Ma nägin, ego lennujaamas Dulles täna kuidagi millal. Kui me lennanud. Tal oli väike nahast kohvrike. Nende ümber, mida saab panna relvad koos kiikaritähtäin".
  
  
  "Hea tüdruk", - ütles ta hajameelselt.
  
  
  Saabus paus. "Mis me nüüd teeme?"
  
  
  "Mine magama", ütlesin ma. "Vähemalt me teame, et nad teavad".
  
  
  "Te ei kavatse ego otsima?"
  
  
  "Washingtonis? See on suur linn".
  
  
  "Nick!"
  
  
  "Mine magama, Juan". Tema läks päev. "Magusad Unistused."
  
  
  Tema kuulnud, kui ta ворчит enda nina all, ja siis ta beebit päeval. Hetk või kaks hiljem tema kuulis kriuksuv voodi, kui ta ronis sisse ja уселась.
  
  
  Siis saabus vaikus.
  
  
  Tema istus akna juures, vaatas, ootas. Kuid keegi ei tulnud.
  
  
  Kolm
  
  
  Meil on madalad jalamile ja maandus rajal lähedal on Malaga. Taksojuht sõitis meid linna läbi raputatakse miniatuurne euroopa autode kõiki marke ja mudeleid.
  
  
  Me peatusime ühes ümber peamist linna hotellid, выходящем akende sadam Malaga. On olnud mitmeid kaubalaevu ja puhkemajanduse катерова, sildunud või seistes ankrus lähedal hoolitsetud sadamad.
  
  
  Juan on väsinud. Ta заперлась oma poolel toad, вздремнула ja võttis dušš. Tema kohe läks конспиративный maja AXE.
  
  
  See oli väike kontor, maja, ühes kvartalis
  
  
  
  
  
  
  tänavad ja ümber nurga.
  
  
  "Ehitus haljastus", - käskkirja, mis kõlas järgmiselt nimesilt päev. "RCC. RAMIREZ JA KELLY"
  
  
  Selle, mis on ära kasutatud.
  
  
  "Quién es?"
  
  
  "Сеньор Пибоди".
  
  
  "Tema".
  
  
  Uks avanes. See oli Mitch Kelly.
  
  
  "Tere, Kelly," ütlesin ma.
  
  
  "Tere, сеньор". Ta chuckled ja lase mind. Ja siis, visates pilgu üles ja alla pimedas vana koridori, ta on ettevaatlik ja keeras ukse lukku.
  
  
  Tema vaatas kontoris. Ta oli väike, üks kasutuskõlbmatu laua hunnik vanu картотечных korpused ja ukse, mis viib wc-ga. Laua akna toodang on sadam ja linn Malaga.
  
  
  Kelly slam-mul on ikka seljas. "Ei näinud sind nendega tuhkru, kui sai teada delle "punased apelsinid", Hüüdnimi".
  
  
  See juhtus Kreekas. "Viis aastat tagasi, tegelikult on?"
  
  
  "Tegelikult on. Kull ütles, et sa tuled".
  
  
  Ta avas sahtli ja võttis sealt on suurepärane binokkel Bausch & Lomb 30x, kes mõtlikult взвесил käes.
  
  
  "Mul võivad olla uudised teile."
  
  
  "Oh?"
  
  
  Ta pani punkti silmad ja pööras ümber, et võtta sadam. Tema sai aru, et ta jälgis paatide, kui ta ära.
  
  
  Kelly juhtis KIRVES Malaga mitte vähem kui kolm aastat. Ego töö seisnes selles, et teada, mida ja kes tulevad ja lahkuvad ümber Malaga.
  
  
  Tema vaatasin läbi oma ego õla. Ta õppis прогулочную on kesklinnas sadama. Ta tundus eriti huvitatud suur jaht, стоявшей ankrus on kusagil keskel.
  
  
  "Hääl ja kõik," ütles ta. "See" Лисистрата ". Jaht Corelli".
  
  
  Tema meenus pilt, mida näinud staabi-korteris on KIRVES.
  
  
  Ta ulatas mulle binokkel. Tema сфокусировал ego. Ta oli suurepärane; See väga hästi näinud jaht. Mitu meeskonnaliiget суетились tekil. Pardal oli kõik vaikne ja rahulik. Teda võis näha mitmeid jama peamine tekil kaks rida иллюминаторов, mis tähendas, et kajuti asusid kaks tekki allpool.
  
  
  See oli suur, ilus прогулочная jaht. Ahtri развевался lipp Prantsusmaa.
  
  
  Mitch Kelly sel on oma tool ja värises paber. Tema teadis, et ta hotell on, et tema on tähele pannud, et ta rääkis. Kui te ei kavatse kinkida punkti, tema nägi, kuidas keegi kampsun ja püksid tuli välja peamised kajut teki. See oli naine, kellel on pikad heledad juuksed. Ta oli väga busty ja peene talje ja liibuv püksid, очерчивающие tema puusade ja tuharate, ei jätnud midagi kujutlusvõime. All need sinised брюками on nah olid head jalad. Ee nahk oli hele ja sile ja silmad sinised. Lähen päikese püha, ta pani tema tumedad punktid ja hajameelselt andis ih paigas.
  
  
  "Tina Бергсон", - ütles ta valjusti.
  
  
  Kelly вытянул kaela ja vaatasin aknast, squinting alates päikesevalguse & nb. "Jah, väidetavalt."
  
  
  "Täiuslik tüdruk" - märkasin mina.
  
  
  "Veel üks omadus Nick Carteri", - фыркнула Kelly. "Kuidas sa hakkama?"
  
  
  "Ma lihtsalt teen seda, et inimene räägib Washingtonis", - pomisesin ma.
  
  
  "See tuli eile," ütles Kelly, jälle rocking paber.
  
  
  Tema оторвал ilme стройных õlad ja rinnad Tina Бергсон, укрытых свитером, ja vastumeelselt alandas binokkel. Kelly tõstis ta üles, keeras tooli ja сфокусировала ih Tignes Бергсон, kui seda lugesin trükitud teavet.
  
  
  KELLY. RAMIREZ JA KELLY. 3 PASEO ЗАФИО. SAABUMINE TEISIPÄEV PARDAL LYSISTRATA. KÜLASTAJA VALMIS. TINA БЕРГСОН ПРИВЕЗИТ EGO JAHT. HILJEM SEAB MURDMAA KOHTUMINE EKSPERT RAVIMIGA.
  
  
  "Rooma nina!" - korrake seda irvitama.
  
  
  "See hüüdnimi Corelli," ütles Kelly. "Üsna labane, eks?"
  
  
  "Üsna labane, jah". Rooma Nina oli juhiks indiaanlased.
  
  
  "Corelli ise usub end heidik. Te teate - alates maffia".
  
  
  Tema jälle vaatasin sõnumit. "Otsustades sõnastus, ma arvan, et ta mulle vastab, jah?"
  
  
  "Tegelikult on. Ta teab oma hotell. See on juba saatnud teadmiseks".
  
  
  "Kui ta on seal?"
  
  
  "See peaks korjan su fuajees keskpäeval". Kelly vaatas kella. "See annab sulle pool tundi".
  
  
  "Aga kuidas on lood Хуаны?"
  
  
  "Ta võib oodata. See on esialgne uurimine".
  
  
  Tema kehitas õlgu. "Milleks kogu see jama?"
  
  
  "Romaan Cape hirmul. Ma arvan, et ta tahab õppida, ja mitte selle taga, kas jälgida".
  
  
  "Või kui ei saa - mõtlesin ma.
  
  
  * * *
  
  
  Ta ootas fuajees keskpäeval.
  
  
  Kui ta on kantud, kõik silmad fuajees olid suunatud nah, naised jälgisid pahameelt, mehed vaatasid huviga. Kohalikud elanikud lauas äkki muutunud приветливого Лотариоса.
  
  
  Ta tõusis püsti ja lähenes ta. "Miss Бергсон", - ütles ta inglise keeles.
  
  
  "Jah," vastas ta vaid kerge aktsendiga. "Ma oli hilja. Mul on väga kahju".
  
  
  "Sind ootama", ütlesin ma.
  
  
  See külm vaatas mind. Tema mõtles sellest айсбергах ajal фьордах. "Lähme siis?"
  
  
  "Jah," ütlesin ma.
  
  
  Ta pöördus ümber ja tõi mind ümber lobby on ere päikesepaistelisel hispaania брылев.
  
  
  "See on ainult vastupidi ala," ütles ta. "Me saame kõndida"
  
  
  Tema noogutas ja галантно ja võttis tema käest kinni. Lõppude lõpuks, tema oli Euroopas. Ta andis mulle ego ei kommenteeri. Iga hispaania silma pöördus kirjaga, et tervitavad meid kaks - cl imetlusega, mind kadedusega.
  
  
  "See on suurepärane päev," ütles ta sügavalt hingata.
  
  
  "Sulle meeldib Malaga?" Tema aheldatud arvates tema nägu.
  
  
  "Oh jah," ütles ta. "Siin laisalt ja lihtne. Tema armastan päikese брылев. Tema armastan soojust."
  
  
  Ta ütles, et see on
  
  
  
  
  
  aga ma ei maininud sellest. "Kuidas läks su jalutuskäik paadiga?"
  
  
  Ta ohkas. "Me tabanud lumesadu rannikul Costa Brava. Vastasel juhul..."
  
  
  "Aga teie - teie, seltsimees?"
  
  
  Ta mõtlikult vaatas mind. "Härra Romaan?"
  
  
  "Härra Romaan". Paroodia jätkus.
  
  
  "Sa näed, et ego lähiajal".
  
  
  "Ma saan aru, sa oled катаешься suusatamine", ütlesin ma, kui me läksime sadama baar jahisadam.
  
  
  "Ma armastan seda." Ta naeratas. "Ja sina?"
  
  
  "Mõõdukalt", ütlesin ma. "Peamiselt Ameerika Ühendriikides. Aspen. Stowe. *
  
  
  "Ma tahan ühel päeval minna Ameerikasse," ütles Tina Бергсон, tema sinised silmad olid sooja ja tähelepanelikult vaatasid mind.
  
  
  "Võib-olla мистеру... ee, Romaani - on mida öelda selle kohta".
  
  
  Ta naeris. Hambad olid ideaalsed. "Võib-olla tõesti". Ta pinevalt vaatas mind. "Ma arvan, et sina ja ta on ilusti поладите".
  
  
  Siis me olime veepiiril ja noormees lõpuks seisis hammas tähelepanu, suunates oma suhtumist Tignes Бергсон. Ta oli üsna peenike, aga tundus жилистым ja tugev. Tal olid lokkis mustad juuksed ja peenike nagu pliiats, vuntsid.
  
  
  "Сеньорита", - ütles ta. Ta sirutas käe, et aidata kuule minna väikese sile mootorpaat, seotud juurde причалу.
  
  
  "Aitäh, Бертильо", - hellalt ütles ta. "See on härra Пибоди", - ütles ta emu, osutades mind.
  
  
  "Сеньор, - ütles Бертильо. Ego silmad olid tumedad ja tark.
  
  
  Tema siis hüppas sellest, kuidas Tina Бергсон, siis Бертилло läinud, võttis jalgratta ja me teinud kaar juurde jaht трехстах meetrit meid.
  
  
  Lahe сверкал päike, kajakad kogutud jäätmed koos kleidi, ja kui me рассекали vett, nad vihaselt lendasid taevasse, забрызгивая meid mereveega.
  
  
  Mõne minut meil olid seotud jaht. Nüüd on tema võis näha nimi, Лисистрата. Meie üle kahe mootor ja vaatasid alla ja langenud trepikoda. Me взобрались pardale.
  
  
  Kajutis on peamine tekil, mis tegeleb osutunud salongi, tema nägi мускулистого mees, kes istub mugavas tugitoolis lõõgastuda. Ta suitsetas sigari, mille üle ego peas moodustunud ghosting sinist suitsu.
  
  
  Me sisenesime. Ta tõusis püsti, tema suur eesmärk tõusnud suitsu pilv. Tina! "- tervitasin see on tema ja ta naeratas ka reuma.
  
  
  "See on härra Пибоди on Americas, - ütles ta. "Härra Пибоди, see on hr ... e ... Romaan".
  
  
  Tema огляделась. Ümbrus oli šikk.
  
  
  Ta naeris, raputas käsi. Ego võim oli kindel. "Härra Пибоди, tema, usun, et sa катаетесь suusatada?"
  
  
  Ta noogutas. "Ma teen slaalom."
  
  
  "Tina ka. Tema ka, aga mitte kauaks. Veedame aega Sol y Nieve. Talle nii aru, sa lähed seal olema?"
  
  
  "Seda."
  
  
  "Koos oma kaaslase?"
  
  
  "Jah."
  
  
  "See seltsimees. Ta mõistab sisuliselt kohtumist?"
  
  
  "See on see".
  
  
  "Lihtne?"
  
  
  "Mu kaaslane - naine. Ta mõistab".
  
  
  Tema õppis "Rooma nina". Pildil, mida tema näinud, et tema aru saanud, et ta võiks lihtsalt olla-Rico Corelli. Tegelikult delle, ta oli kindel, et see Rico Corelli. Ta oli sobiva vanuse, kuigi mitte nii tugevalt näitas oma vanust, nagu enamik mehi oma posti ärion.
  
  
  "Mul on alati olnud head suhted ameeriklastega," ütles Corelli.
  
  
  Tina naeratas. "Alati."
  
  
  "Me ootame teie kohalolekut meie riigis," - ütlesin ma. "Vähemalt selle, saan aru, et sa oled..."
  
  
  Corelli tõstis käe. "Ma loodan, et toime reisi. Kui me suudame sõlmida tehing".
  
  
  "See võtab ainult ühe kohtumise," ütles ma. "On горнолыжном kuurordis".
  
  
  Ta noogutas.
  
  
  "Mis on selle põhjus selles eelnevalt kohtumist?" - küsisin ma järsult.
  
  
  "Valvurid", - haukus ta, попыхивая sigar. Paksu suitsu hakkas tiir salongi.
  
  
  "Sa кажетесь piisavalt turvaline." Tema, kummardus ettepoole ja ütles rivne ja tabavalt. "Ma kinnitan teile, et seni, kuni tema seisan teie kõrval, julgeoleku probleem".
  
  
  Tema huuled on pinnatud nõrk naeratus. "Võib-olla ei ole."
  
  
  Korrapidaja tõi joogid. Tema istus tagasi. Kohtumine oli arutatud ja kokku lepitud. Oleks lihtsalt ühendust temaga abinõuna ja võtta kaasa Хуану.
  
  
  Me jõime.
  
  
  Me rääkisime omavahel. Möödunud viisteist minut. Lõpuks Tina tõusnud.
  
  
  "Ma arvan, et härra Пибоди tahab väga saada tagasi oma hotelli".
  
  
  Ta noogutas. "Tänan teid teie aja eest, härra Romaan. Tema ootan siin ootan, et põhjalikum arutelu on lumine maa".
  
  
  Me vaatasime sõbra sõber, ja ta pöördus ümber, et lahkuda. Tina tuli minu juurde ja võttis mul käest kinni.
  
  
  "Mul on väga kahju, et ma ei saa tagasi sinuga kaldale. Kuid Бертильо võta sind tagasi".
  
  
  Tema aeglaselt raputas käsi. "Aitäh teile mõlemale oma põnev külalislahkus".
  
  
  Me olime teki, ja ma laskus paat. Ta помахала mulle käsi teki, kui paat hakkas раскручиваться ja suundus tagasi sadama baar.
  
  
  Oleme läbinud vaid viiskümmend meetrit, kui jaht kostis äkki nutma. Uskumatu heli kiiresti ja pidevalt oli pinnale vett.
  
  
  Selle kiiresti ümber. "Oota, Бертильо!"
  
  
  Tema näinud, kuidas Tina tuli ümber jõusaalis, kuhu ta just on läinud. Ta спотыкалась.
  
  
  Salongis puhkes seeria oranž vilgub, siis on & nb разнесся toreda mänguautomaati.
  
  
  Tema kuulis hädakisa.
  
  
  Kostis veel üks lask, ja ta nägi, kuidas Tina Бергсон langes teki, tema hääl оборвался keskel kõht kriiskav.
  
  
  Näitaja pimedas гидрокостюме kiiresti liikus üle teki, kui
  
  
  
  
  
  panther, ja hüppas läbi esiklaasi on hekis vette. Seda tõmmatakse relv, kuid ei suutnud tabavalt on teda tulistada.
  
  
  "Kõnni ümber jaht!" - haukus tema Бертилло.
  
  
  Удивленный, funky, kuid võimalik, et ta tulistas mootorpaat, ja meil algas ulatuslik paremal mimmo õhuvõtuavade jaht.
  
  
  Ainult mullid näidati, kuhu kadus inimene гидрокостюме. Ta lahkus seal hõbemedali, see oli selge. Ta on igaveseks läinud.
  
  
  Me ringilt terve minut, kuid ta ei ilmunud.
  
  
  Tema, ronis trepist tekile, kus on neli meeskonnaliiget piirasid Mudas, mis tegeleb hinganud, kuid vaikselt стонала. Õla ee kampsun oli täis valada kiiresti высыхающей verega.
  
  
  Tema, забежал salong.
  
  
  Здоровяк lamas põrandal. Ego eesmärk oli peaaegu täielikult hävitatud kaadrid. Ta suri enne, kui langes põrandakate.
  
  
  Väljaspool teda, vaatas kaldalt, kuid inimese гидрокостюме ei olnud.
  
  
  Teda haaras laev, läheb kaldale ja kutsus Митчу Kelly. Ta oli šokeeritud, aga ta oli plusse. Ta kohe helistas малагскую гвардию.
  
  
  Tina avas silmad.
  
  
  "See on valus!" простонала ta.
  
  
  Siis ta nägi verd ja minestasin.
  
  
  Neli
  
  
  Mitch Kelly esitas alumine kast kapid. Ta nägi, et ma muretsen. Tema vaatas, kuidas ta unzips oma nahast kott, kus säilitatakse радиотелефонный saatja.
  
  
  See oli ilus väike komplekt: jaapani toodang, koos твердотельными transistorid. Sa võiksid peaaegu läks Kuule ja tagasi temaga.
  
  
  Ta загудел paar hetke, seejärel sellest, kuidas ta on lubanud ego, kuni нагрелся. Ta üldse ei vaadanud mind, kuid asumise ühendust AX siis mitme eelnevalt helistada ja lühidalt поболтал koos ettevõtja AX Monitor, kasutades tavalist тарабарщину R / T. Lõpuks ta pöördus minu poole.
  
  
  "Mul on Kull".
  
  
  Tema võttis toru: "Härra?" Tema vaevalt leidnud maha on viha.
  
  
  "Nick, see ei ole volitatud kõne! Tema, tahan, et sa teaksid..."
  
  
  "Meil on puhas?"
  
  
  "Jah."
  
  
  "Jagelus".
  
  
  "Õige." Hääl Хоука stahl ettevaatlik. "Mis juhtus, Nick? Mul on alati ilmuvad liblikad, kui sa pead kinni kõigist seadustest turvameetmed".
  
  
  "Kes korraldas seda missiooni? Riigikassa on?"
  
  
  "Sa tead, et ma ei ole lubatud rääkida."
  
  
  "Tal on naljakas lõhn".
  
  
  "Ütle veel kord?"
  
  
  "Haiseb! Corelli surnud".
  
  
  "Surnud?" Paus. "Ah, kallis tema".
  
  
  "Kes seda korraldas?" - jälle küsisin ma.
  
  
  "Ma ei saa..."
  
  
  "See oli подстава. Ja see, kes teda elama, kasutas mind tappa Corelli".
  
  
  "Ei ole! Oh, seda saan aru, mida sa mõtled".
  
  
  "Vaata seda, sir, palun! Kui maffia puhas, tähendab, et midagi läks valesti meie poolt. Kui Corelli mängis mingit mängu, see tähendab, et Riigikassa oli pettus".
  
  
  "Oled sa kindel, et ta on surnud?" - järsku küsis Hawk. Ego hääletoon tähendas, et ta toibunud oma esialgset šokki.
  
  
  "Полголовы maha võtta? Oh, jah. Ta on surnud, sir,"
  
  
  "Ja tema kaaslane?"
  
  
  "Ta on elus, ja mis parandab haavatud".
  
  
  "Ma arvan, et see oli õige," ütles Хоук. "Rooma kontrolli kontrollisin Corelli".
  
  
  "Rooma kontrolli saab maksta maffia!"
  
  
  "Nicholas..." - noomis ta mind.
  
  
  "Mõelge, sir, et asula on venemaa selles on lõppenud".
  
  
  "Rahune Maha, Nick. Tema teiega ühendust sinuga, kui teen mõned kõned".
  
  
  "Miss Rivera, ja tema ei hakka saadaval edasisi korraldusi".
  
  
  "Jää seal! Seda tahan selgitada, et see on".
  
  
  "See on juba välja selgitatud, Hawk. Või ehk on täpsem termin tekitatud kaart. Hüvasti."
  
  
  "Nick!"
  
  
  Selle tellinud.
  
  
  Kelly oli uimane eksiksin vahel Hawke ja minuga. Ta ei osalenud tahtliku неповиновении. Hääl, miks ta rääkis vähemolulisi asju. Ta lähenes oma laud ja müüa. Ta on põhjalikult mind ja ootas, et mina sind katus.
  
  
  "Sa arvad, et kasutatud AX?" - lõpuks küsis ta.
  
  
  "Ma nii arvan, aga ei tea".
  
  
  "Leke on?"
  
  
  Teda, vaatas oma käsi. "Võib olla."
  
  
  "Aga kuidas on lood tüdrukud?"
  
  
  "Juan? Tema tõesti ei tea seda. Kui see on see seotud sooviga, tema on juba ammu ei tule."
  
  
  "Kuhu sa направляешься?"
  
  
  Tema pöördus päev. "Pöördume tagasi hotelli. Huvitav, kas ta on seal."
  
  
  Ta oli. Seda võis kuulda, kuidas ta poking kaudu tuppa, kui ta läks oma pool numbrid. Vähemalt, see oli nagu nah. Lihtsalt et veenduda, et tema досталь oma Люгер ja reisinud seotud päev.
  
  
  "Juan?" vaikselt ütlesin ma.
  
  
  "Ah. Nick?"
  
  
  "Härra Пибоди".
  
  
  "Kuidas läks?"
  
  
  See oli Juan, on hästi. Selle võiks öelda häält. Teda toetas Люгера, kes on otsustanud, et kui oleks tal oli hitman, oleks ta juba lahkus Малагу, kuna tema osalemine шараде oleks lõpetatud.
  
  
  Ta avas ukse ja sisenes. Ta kandis väga range, aga lahe stiilne ülikond, mis on vihjanud maitse ja raha, kuid ei olnud kallis. Ta naeratab, ja see tähendas, et ta ei tea midagi Corelli.
  
  
  "Sa näed väsinud, Hüüdnimi".
  
  
  "Tema. Värske energia".
  
  
  "Miks?"
  
  
  See sell serva voodis ja vaatas nah. Selle hotell-saada täielikku kasu maailma, kui lugeda tema nägu. Ta pööras end minu poole, tugev päikese püha Malaga вливался on nah, mis süttib iga detail tema nägu.
  
  
  "Rico Corelli surnud".
  
  
  Tema nägu побледнело. Kui ta tegutses kas nah oli suurepärane kontrolli oma arteriaalse süsteemi. Iga füsioloog
  
  
  
  
  
  
  Liigid tõlge
  
  
  Teksti Tõlkimine
  
  
  Allikas
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Tulemused tõlge
  
  
  Ta ütleb sulle, et arteriaalse süsteemi on непроизвольной.
  
  
  "Surnud? Jaht?"
  
  
  Ta noogutas. "Märk гидрокостюме".
  
  
  "Aga naised, mis tegeleb on temaga?"
  
  
  "Tina Бергсон oli mis parandab haavatud, kuid ta on veel elus. See nägi välja nagu подстава, Juan".
  
  
  "Mis me nüüd teeme?"
  
  
  "Me ootame," ütles ma. "Sõnades alates Хока. Tema juba ütles".
  
  
  Ta vaatas mind. "Sa võiksid näha inimest, убившего Corelli?"
  
  
  "Ainult ego siluett".
  
  
  "Ta походил, kes tulistas meid Энсенаде?"
  
  
  Tema kehitas õlgu. "Tema ego ka kunagi näinud."
  
  
  "Võimalik, et see oli mees autos Washingtonis".
  
  
  "Seekord oli ta гидрокостюме. Ta võiks olla sellega. Lisaks, ta võiks olla senaator Barry Голдуотером".
  
  
  Juan ignoreeris seda. "Ta võttis meid Энсенаде ja vaadates üle meid Малагу läbi Washington". Ta oli nüüd on häälestatud positiivselt ning vaatas avatult mind.
  
  
  "Võib-olla".
  
  
  "See peaks olema!"
  
  
  "Kui sa nii ütled."
  
  
  Ta liikus mulle, kui ei lõpetas kuuendal tolli mind. "Nad ütlesid, et sa oled üks, ümber parimaid. Kuidas sa lase sellel juhtuda?"
  
  
  Seda hoolikalt vaatasin nah, ei lase ühelegi väljendus mõjutada minu nägu. Kuid minus oli nii palju viha, et laine emotsioone, peab olema pöördusite, puudutada teda, sest ta on отпрянула, justkui ootas, et ma teda löön.
  
  
  "Ma unustan, et sa oled kunagi rääkinud".
  
  
  Ta võttis ennast kätte ja sünge, kuid raputas pead. "Ma ei taha"
  
  
  Telefon helises.
  
  
  "Kelly on siin," ütles hääl. "Ma toetan kontakt Тиной Бергсон".
  
  
  "Oh?"
  
  
  "Tsiviil-guard отвезла tema privaatsust kliinikus lähedal meile, ranna Алькасабы. Edasi arst saab oma palka".
  
  
  "Mugavalt".
  
  
  "Ta on teadvusel. Ta tahab sind näha."
  
  
  Teda kiiresti arvasin. "Hästi. Anna mulle oma aadress".
  
  
  "Ma pean võtma sind sinna".
  
  
  "Hästi. Tema teiega ühendust sinuga viisteist minut. Kelly, kuidas Tsiviil-Guard on teada, kuhu teda viia."
  
  
  Kelly усмехнулась. "Meil on ka paar enda ümber".
  
  
  Naeratab, tema üles riputatud.
  
  
  "Oh, kui see kõik oli?" - küsis Juan. Ta oli ikka selgelt raputanud uudis surmast Corelli. Sel hetkel tema otsustas, et ta невиновна.
  
  
  "Tina Бергсон. Ta on taastumas. Seda lähen temaga rääkida".
  
  
  "Tema?"
  
  
  See hotell on, et Juana on alati meeles. "Tulge".
  
  
  Ta on lõdvestunud. "Oh, hästi." Naeratus. "Ma mõtlesin, et sa ei kavatse minuga teha".
  
  
  "Nagu alati, on tema beru sind endaga. Sa oled väga ilus tüdruk ja mulle meeldivad ilusad tüdrukud". Tema irvitas.
  
  
  Ta tõesti on punetav. "Kas sa oled neetud." Arvan, et see on jälle беспокоилась, nõukogu oma meelt.
  
  
  * * *
  
  
  Mitch Kelly veetis suurema osa teest kuni kontor ja kliinikud, eputamine ees Хуаной Rivera. Ta mängis rolli väga järsku, изощренного спецагента. Tegelikult delle, suutis ta võluda naisi, isegi kui ei ole mänginud rolli. Juan tundus, et oli seatud võtta ego tegu ilmselt, kasutades nende huvi Kelly, et turgutada mind.
  
  
  Kuid ma ei pööranud erilist tähelepanu olnud liiga hõivatud kaaluda.
  
  
  Esiteks, tema oli maruvihane ise selle eest, et ei näinud lavastust. Selle snaiper kehtivatele Энсенаде, ja on kummaline meeskond, наблюдающей meile Washingtonis, tema pidi olema valmis hädas Malaga. Aga enne seda arvasin, et tapja rakkude kummitab mind ja Хуану, mitte Corelli. Kui rumal!
  
  
  See oli midagi, mida ma mõistsin oma mõtteid. Piikse väljaspool masin lõpuks viidi mind jahmatus, ja ta hakkas vaatama, kuidas mimmo mind läbivad kitsad tänavad Malaga.
  
  
  Masin подъехала poole kõrvale, ja me вылезли läbi nah. Kliinik asus täpselt kitsas tänavat, varjulises kohas otsese päikesevalguse hoonete ümber nah. Hoone on puhas ja hästi hoolitsetud. See ei ole kindlasti oli osa löga Malaga.
  
  
  Kelly sisenes läbi entrance. Tõusime kaardus marmorist trepid pärast naine valge vormirõivastus üsna hirmuäratava tagurpidi, mis tegeleb lühidalt поболтала koos Митчем Kelly, kui me sisse. Kui me kõndisime mööda koridori teisel korrusel, kõhn mees työpuku ja must lips Kelly tervitas laia naeratusega.
  
  
  Vastavalt Kelly, see oli doktor Hernandez raviarst Tina Бергсон. On särav naeratus Hernandez selle võiks öelda, et raha AX maksavad ego konto ja lase ego kuni täieliku keema, kui ta tervitab oma sulased tööandjad.
  
  
  "Kuidas ta on?" küsis Kelly.
  
  
  Hernandez, sidusid käed ees, ohkas sügavalt ja kaua põnevil.
  
  
  "See on пулевое haavata, et saate aru. Selline haav mõnikord tõesti põhjustab sepsis on кровотоке. Sepsis - see pahameelt," ütles ta mulle, nagu oleks tema oli peamiselt knucklehead jaotises. "Ma tõesti arvan, et see läheb läbi selle on normaalne. Jumala abiga - see läheb!"
  
  
  "Kui kiiresti?" Tema küsis.
  
  
  "Paari päeva jooksul", - ütles Hernandez, mõtlesin hetke.
  
  
  "Ah," ütlesin ma. "Siis see ei ole üldse nii tõsine."
  
  
  Ego mustad silmad hetkeks välgatas. Seejärel ta naeratas обеспокоенной, mures naeratus. "Piisavalt tõsiselt, сеньор Пибоди", - ütles ta нараспев. See tähendas, et ta ei lase minna teda kohe. Mulle tuli vastu võtta asjaolu, et ego vastupanu võib olla põhjendatud meditsiiniliselt. Пулевое haava võib olla ebameeldiv пустяком. "Aga hea, et ta
  
  
  
  
  
  - kohe saabub siia, " jätkas Hernandez. - See oli peaaegu šokis. Kui tegemist on kuuli, mida tulistas ранениях, ei pea muretsema šokis."
  
  
  Ta noogutas. "Me saame sisse, et näha seda?"
  
  
  "Muidugi, muidugi!" - просиял Hernandez poole pöördudes Kelly ja viipab neile kõrvale päev koridoris. "Palun logi sisse".
  
  
  Kelly avas ukse ja sisenes suur avar tuba koos haigekassa койкой keskel. Blindid olid задернуты ja прикроватной öökapp voodi juures põles lamp.
  
  
  Tina Бергсон oli ilus, isegi kui ta oli закутана väga keeruline valge linane riie, ja rinnad укрыта больничными tekid. Ee juuksed olid распушены üle padi - halo ümber пряденного kulla.
  
  
  Kui me sisenesime, kas nah olid suletud silmad, kuid avas ta ih, kui me vaatasime nah ülevalt alla.
  
  
  Ee arvates tahtis mind. "Härra Пибоди", - ütles ta.
  
  
  Ta noogutas. "Mul on hea meel näha, et sa oled nii kena".
  
  
  Ta üritas naeratada. "See oli... see oli..." Ja silma tulid pisarad silma.
  
  
  Tema, lähenes ta. "Tina, see oli kohutav. Sa hotell on mulle midagi öelda?"
  
  
  Tema hääl oli sosin. "Mul on nii piinlik. Ma..." Ta умоляюще vaatas meid.
  
  
  Ta pöördus. "Hästi. Puhas tuba. Ta tahab rääkida minuga privaatselt".
  
  
  Juan tema keha on jälle sirge. "Ja mina."
  
  
  Meie pilgud kohtusid. "Jää, Juan. Ülejäänud välja!"
  
  
  Hernandez ja Kelly kuulekalt välja tulema läbi ruumist naine valges vormis.
  
  
  Tema võttis Mudas käest. "Mis on, Tina? Tulemuseks on häbi sulle?"
  
  
  Ta pöördusid sealt mind. "Saak", - ütles ta. "Mäng, mida me oleme mänginud".
  
  
  "Mäng?" Tema kuulis järsk ja sile hääl Хуаны.
  
  
  "Jah", - neuro vastas Tina.
  
  
  "Räägi meile mängib," - tellisin tema hei.
  
  
  "See oli idee Rico. Ma mõtlen, ta oli hirmul ja ta teadis, et keegi üritab tappa ego"
  
  
  "Kuidas ta õppinud on?"
  
  
  "See on juba proovinud".
  
  
  "Hästi. Ta kahtlustas, et keegi üritas tappa ego. Sest ego kokkuleppel meiega?"
  
  
  "Jah", " sosistas ta.
  
  
  "Kui ta teadis, et keegi läheb ego lüüa, miks ta oli otsekohene lõksu?"
  
  
  "Ta ei teinud seda," ütles Tina. "See ei satuks lõksu. On fakt".
  
  
  Ta pöördus ja vaatas Хуану. Minu eesmärgid tekkis kummaline mõte. Oma tugevast pressitud käe Tina.
  
  
  "Jätka", - veenis teda ff.
  
  
  "See ei olnud Rico, jaht", - lõpuks ütles Tina, умоляюще закатывая silmad.
  
  
  Tack! Pole ime, et kõik toimus nii kiiresti!
  
  
  "Ei?"
  
  
  Inimene, kellega sa rääkisid, ei olnud Rico Corelli. See oli mees, kelle Rico teadnud palju aastaid. Ego nimi oli Базиллио di Ванесси. Сицилиец.
  
  
  "Aga kuidas on lood Rico? Ta oli jaht?"
  
  
  "Ei ole. Rico saalis Sierra Nevada. Kui kohtumine jaht lõppes, pidime teatama ego - ja siis ja see on täidetud oleks горнолыжном kuurordis. See eelnev kohtumine oli katsumus. Pakis Rico kasutanud Гернини ".
  
  
  "Гернини?"
  
  
  "Jah. Kuid - nagu see on? - kaksik!"
  
  
  "Kaksik", - ütles Juan.
  
  
  "Jah! Sa tead, et teada saada, proovisin kas keegi tappa Rico. Näed?"
  
  
  "Või tappa mind" - mõtlesin ma.
  
  
  "See tegelikult on."
  
  
  - Tähendab, et on surnud Ванесси, mitte Corelli?
  
  
  Ta ütles: "Jah. See on tõsi."
  
  
  Juan tõugatav mind ja tõusis voodi juures. "Sa oled лжешь", - огрызнулась ta. "Ma võin öelda."
  
  
  Tina pooleldi приподнялась on prügi loodusest silma. "Miks sa minuga räägid?"
  
  
  "Sa ei räägi tõtt! Corelli surnud! Ja sa üritad otsi meid abil фальшивки!"
  
  
  "See pole tõsi! Vannun!" Isik Tina oli kaetud higiga.
  
  
  "Ma ei usu!" Juan raske pressitud.
  
  
  "Rico nüüd Sierra Nevada. Oleme välja ego jaht Valencia. Seda saan tõestada"
  
  
  "Kuidas?"
  
  
  "Ta... ta..." Tina ei kandnud. Ta hakkas всхлипывать.
  
  
  "Kuidas?" hüüdsin Juan, painutamine üle ja tugev kiik oma.
  
  
  Tina вздрогнула ja застонала, kui on valus. Tema pisarad jooksid. "See on tõsi!" ta всхлипнула. "Corelli elus!" Nüüd ta on avalikult nutnud. "Valencia on arvestust ego hoolduse jaht!"
  
  
  Juan tema keha on jälle sirge, tema silmad on vähenenud, kuid on rahul. "Me saame seda vaadata".
  
  
  Teda õrnalt tõrjutakse Хуану kõrvale viskamine on nah многозначительный ja mõistev arvates. Juan oli julge, ja mulle see meeldis. Nüüd me teadsime, et Corelli elus.
  
  
  "Kus ta on?" Tema küsis Mudas.
  
  
  "Ma ütlesin teile. Sierra Nevada". Ee silmad закатились õudusega.
  
  
  "Aga..."
  
  
  "Ta ütleb mulle, kus ta kohtub teid".
  
  
  "Ta inkognito spa?"
  
  
  Tina meeleheitlikult noogutas. "Jah, Jah! Oo, härra Пибоди, mul on väga kahju, et kõik läks valesti".
  
  
  "Sa pead olema!" - огрызнулся ma.
  
  
  "Te suundute sinna, et rahuldada ego?"
  
  
  "Meile midagi!"
  
  
  "Ei?" Ee isik рассыпалось.
  
  
  "Ei ole!" Tema oli категоричен.
  
  
  "Miks, miks ei ole?" See on jälle расплакалась. "Ta... ta... ta tapab mind!"
  
  
  "Jah", vaikselt ütlesin ma. "Ma usun, et ta on".
  
  
  Peatükk viis
  
  
  Eiainult projekti vaimse laine ümber oma aju võõras. Selle proovinud aastaid, kuid tulutult. Aga sel hetkel ta teadis, et ma peaksin suhelda Хуаной Риверой ainult kasutades vaimuvälgatus läbipuhumisaparaadi - käesoleva экстрасенсорного taju.
  
  
  Tema устремил pilk tema nägu ja väga läbimõeldud. Tema mõtles: "Tule sellele appi, Juan". Sa oled tore poiss;
  
  
  Juan vaatas mind, раскрасневшись, nagu oleks siin oli piinlik, et mees nii tähelepanelikult seda vaatab.
  
  
  Tema teadis, et minu esialgne mõte ei tunginud. Ilmselt, sa oled mu eksiteele viidud
  
  
  
  
  
  mees siiski.
  
  
  "Põrgusse see kõik," mõtles ta lõpuks. Mul on selline tunne, et ta haaras seda.
  
  
  Tema pöördus Tignes ja огрызнулся: "Meile midagi!" Tema jälle ütles. "Kõik on valmis. Sa valetasid meile viimast korda. Ühtegi kohtumist".
  
  
  Silmad Хуаны vähenenud, ja see on peaaegu saanud jälgida tema мыслительными protsessi, kuni see ületab smart mängud ja counter mängud.
  
  
  "Oota hetk", - ütles ta kiiresti. "Me ei saa lihtsalt lahkuda Hispaaniasse, ei nähes mr Corelli!"
  
  
  Tina on lõpetanud nutma ja lootusrikkalt vaatas mind.
  
  
  Tema vaatas Хуану, nagu aed червяка värske salat. "Ah, jah, me suudame!" - ütlesin ma vihaselt. "Nad valetasid meile, ja seda teemat".
  
  
  "Kuid kuidas on informatsiooni, mida peaks andma meile Corelli?"
  
  
  "Meil ei ole vaja".
  
  
  "Sa ei pea - взмолилась Juan - aga mul on seda vaja! Tema see, keda saadeti siia taga. Sa oled ainult ihukaitsja!"
  
  
  Tema, vaatasin Mudas, et näha, kuidas ta võttis meie väike драматическую импровизацию. See on kujunenud vaataja kiire теннисном mängu.
  
  
  "Ma olen teid AX", - прорычал ma, tehes midagi sellist hilja винтажного "Богарта". "Asula venemaa tühjendada!"
  
  
  "Lubage mul nendega rääkida!" ütles Juan, olles juba взволнованной. "Mul on väga palju lavastatud kaarti!"
  
  
  "Me ei tohi rääkida kui seda", - ei taha " ütlesin, махая Tignes.
  
  
  "Mind ei huvita, kes kuuleb! See on minu ülesanne!"
  
  
  Tema arvas, teeseldes, et взвешиваю tagajärjed. Lõpuks ta ütles: "kas Sa tõesti tahad minna ja kohtuda Corelli?"
  
  
  Juan noogutas. "Muidugi! Lihtsalt sellepärast, et sa oled ärahellitatud esimest kohtumist..."
  
  
  "Ja sina?" - перебила seda, pöördudes Tignes. "Millise garantii te võite anda meile, et ei täida käesoleva Corelli Sierra Nevada?"
  
  
  "Ma juba ütlesin teile! Sa õpid, kui saad õiged andmed".
  
  
  Tema kehitas õlgu.
  
  
  "pahvatas Juan. - Meil on vaja kohtuda Corelli, - ütles ta. "Minu jaoks on see kohutavalt tähtis!"
  
  
  "Hea tüdruk" - mõtlesin ma. Hoides sirge nägu, tema kummardus Тиной. "Me teeme veel ühe katse".
  
  
  Ta kergendatult sulges silmad ja naeratas.
  
  
  "Sa pead tegema tihedat koostööd meiega, Tina, - ütles tema hei. "Ei ole põhjust eeldada, et tapja nüüd läheb koju. Ka tema tahab sind tappa".
  
  
  Juan нахмурилась. "Miks? Kui emu on maksnud tapmise eest Rico Corelli, ta töötas oma leping".
  
  
  "Kuid ta on kindel, õpib oma viga. Maffia teab, et Corelli elus - või varsti sureb. Siis hitman kummitama Tinu - et viia ego juurde Corelli!"
  
  
  Tina фыркнула.
  
  
  "Me paneme valve selles ruumis," kuulutas ma. "Ma ütlen Митчу Kelly".
  
  
  "Aga koolitatud mõrvar võib tungida kuhu iganes. Kui turvamees avastab, et hema vaadata?" küsisin Juan.
  
  
  Ta kortsutas kulmu. "Me ei tea, meil on, kes on tapja. Emu lihtsalt olla, kedagi ei hoida ära".
  
  
  "Kuid me teame", - äkki ütles Tina, istudes ja grimassitamist alates haiget, kui äkki liikuma.
  
  
  Me Хуаной pöördusid tema poole avatud suud. "Tead mida?"
  
  
  "Kes on tapja. See on inimene nimega Sääsk. Peaks olema. Ta on professionaalne tapja. Ego tegelik nimi - Альфреддо Moscato".
  
  
  "Kust sa tead?"
  
  
  "Sest hitman püüdis tungida villu Rico, on Корсике kuus kuud tagasi. Mööda seinu oli palju lõkse ja seadmete, nii et ta ei saanud tungida. Kuid kui ta üritas ta haiget juhtmed, mis tegid infrapuna pilte. pildid on nähtavad, ja ta mõistis, et see on Moscato ".
  
  
  "Rico Corelli teab Moscato?"
  
  
  "Ei ole. Nad ei ole kunagi näinud. Odin ümber inimesi Rico teada Moscato".
  
  
  "Tähendab, te ütlete, et Moscato ei tea Corelli nägu ja arvab, et tappis ego".
  
  
  Tina noogutas. "Ma ei mõelnud seda, kuid jah, see oleks nii ütlesin".
  
  
  "Mida sa veel tead Moscato? Midagi, mis aitab meil kindlaks ego?"
  
  
  Isik Tina sai roosa. "Emu väga meeldivad tüdrukud", " tunnistas ta.
  
  
  "Midagi enamat kui see?"
  
  
  "Emu meeldivad paari" - piinlik выпалила Tina.
  
  
  "Paarikaupa?" - lõbus küsisin ma.
  
  
  "See ei ole naljakas!" - järsult ütles Juan.
  
  
  Tema jälle pöördus Tignes. "Tal on harjumus трехэтажному seksi?"
  
  
  "Jah," ütles Tina. "See on sellega seotud. Ta teeb seda iga kord enne, kui minna tööle. See on ego lõdvestab.
  
  
  "Võib-olla me saame kasutada seda teadmist, et teda leida, enne kui ta leiab meid".
  
  
  "Leiab meid?" - absoluutselt kinnitas Juan.
  
  
  "See on muidugi jälle püüab leida tee Corelli. Sest ta ei tea ego esimesest silmapilgust". Tema vahtima aknast koos katikuga. "Ja kõige lihtsam võimalus püüda Corelli - see on vaadata meiega".
  
  
  Silmad Хуаны põlema. "Siis me näeme ennast Malaga, ja see läheb meile".
  
  
  "Ei ole. Kõigepealt me ego leiame". Aga mul oli vaja, et parandada. "Tina, kuidas saan ühendust käesoleva Corelli?"
  
  
  Ta отвернулась. "Sa pead ootama, kuni ta helistab mulle".
  
  
  "Aga kuidas ta saab teada, kus sa oled - ma mõtlen, peidetud seda erilist kliinikus?"
  
  
  Ta raputas õlgu. "Ta on. Tema ei saa seda garanteerida"
  
  
  "Ma ei taha tõusta suusakuurort ja oodata ego on seal," ütlesin ma.
  
  
  "Arst ütles, et paar päeva koos minuga on kõik korras".
  
  
  Ta noogutas. "Siis me ootame. Ja kuni me proovime прихлопнуть Москита. Tema oleks asuv, et ta kadus, kuni me töötame selle kallal митингом".
  
  
  * * *
  
  
  Teda kiiresti teavitada Mitch Kelly
  
  
  
  
  
  
  ja hetke pärast ta juba rääkisin telefoni teel, tricking komandandi Malaga, et ta tegi liikme Tsiviil-guard järele Тиной Бергсон. Teel asuv tema rääkis Kelly suunas operatsioone.
  
  
  Ta ütles, et ei ole kuulnud, et The Моск oli Malaga, kuid, muidugi, ta ei ole tekkinud mingeid tundeid selles piirkonnas. Tundus, et ta arvas, et tema ego kritiseeri. Seda kinnitas talle, et ei ole.
  
  
  "Surmavald", - ütles ta. "Miks sa ei või vaadata?"
  
  
  "Milline kuritegelik maailm?"
  
  
  "Hautis on Malaga", - ütles ta. "Hääli kust nad tulevad ja õpivad Комаре. Rätsep, sa Хуаной vaatad täiesti seaduslik. Sa võid olla paar õelatele väljarändajad, kes üritavad palgata ihukaitsja. Mul on leping, mis teab hautis pahupidi. Ego nimi on Diego Perez. Kuula, seda ma ego sinu juurde täna õhtul. Ta sind окружит ".
  
  
  Tema, vaatasin Хуану, kogu saksik ja pingeline, sest minu mees šovinismi.
  
  
  "Hästi. Proovime".
  
  
  Me vaikides lõpetanud reis.
  
  
  Kui me tagasi hotelli, tema kuulis telefon heliseb.
  
  
  See oli Kelly.
  
  
  "Odin. Ta on teinud palju Diego".
  
  
  "Hästi."
  
  
  "Ta tõuseb viis jalga seitse tolli, klanitud välimus, väike vuntsid ja väga tark. Ära lase галстукам sisestada teid segadusse".
  
  
  "Õige."
  
  
  "Kaks. Seda ainult, et deðifreeritud signaali Interpoli".
  
  
  "Interpol on?"
  
  
  "Saatsin neile kirjeldus mehe aardekirst koos отпечатками. See ei ole Corelli. See Ванесси, hästi."
  
  
  Ta noogutas. "Tähendab, Tina räägib tõtt".
  
  
  "Jah. Õnne sulle täna õhtul, Hüüdnimi".
  
  
  * * *
  
  
  Diego Perez oli just see, kes nimetas Mitch Kelly - täpselt выглядящим tüüpi saatjatega, kes kandsid ergas, kuid õige riided ja säilitada pidev vool vähemoluliste vestluste lõbustab annan, antud juhul Хуану Риверу.
  
  
  "Tema Diego Perez", - ütles ta mulle, kui tema lase seda.
  
  
  "Kuidas läheb?" Tema ütles. "See on minu naine Juan".
  
  
  "Veetlev leedi", - ütles ta tukkuma. Selle vargsi pilgu Хуану. Ta püüdis säilitada oma nägu liikumatult, aga ma nägin, kuidas sees puhkeb viha. Ta kahtlustas, et ma naerma kohal.
  
  
  "Härra Kelly teatas mulle meie eesmärk pm, - lühidalt ütles Diego, tabavalt vaatas mulle otsa.
  
  
  "Kuidas alustada?" Tema küsis.
  
  
  Ta nimetas koht, ja me kutsusime takso ja sellise mängu ta. Diego istus Хуаной, sära ja vestlesid hispaania, ja siis inglise keeles. Tema vaatas aknast välja.
  
  
  Malaga sa tõesti ei tea, kus hautised algasid ja kus lõppes klubid. Alustasime restoran vaatega vahemerele, kõrval sadama, linna nimega La-Малагета. Päike on läinud kohal Vahemere kleit, ja me sõime mereannid ja jõid veini ja konjakit. Kelnerid süüdatud küünlad värvilised prillid, ja praegu on öö.
  
  
  "Mul on idee, Diego," ütlesin ma.
  
  
  "Mõte?" Diego hakkas naeratama. Emu meeldinud intriig.
  
  
  "Ma olen rikas ameerika turist. See on näha sellest, kuidas tema разбрасываюсь raha. Tema гуляю koos abikaasaga. Aga mul on igav koos abikaasaga. Selle taha, et уложила magada ei ole ainult lihtne talupoeg tüdruk. Seda tahan kaks!"
  
  
  Diego oli vaimustuses. "Aga kuidas sa seletad juuresolekul oma naise сеньор?"
  
  
  "Ta on sinuga, Diego".
  
  
  Ego isik расплылось on särav naeratus. "Ah!"
  
  
  "Ja kui me leiame kaks tüdrukut, kes töötavad paarikaupa, uurime, küsitakse, kas ih esinema viimase paari päeva jooksul, eriti eile õhtul".
  
  
  "Ma näen!" Isik Diego ilmetu imetlust: "Siis lähme".
  
  
  "Tegelikult on. Vaatame, mis edasi saab.
  
  
  Hakkasime käima diskod Malaga. Euroopa disco - see on tegelikult tume koht, millel on madal lagi ja väga vähese aknad. Väikesed lauad pannakse ümber platvormi keskel. Laest rippuvad väga erinevat pudi-padi, - kuivatatud sammalt, rihmad, trossid, sukapaelad, nahkrihm, rinnahoidjad, piits, peaaegu kõike, mida võib ette kujutada.
  
  
  Alati on kuskil valjult kõlab muusika koos стереофонической kassetid. Kõlarid tekitavad müra kõikides suundades ümber peidetud nišše. Strobe tuled vilguvad värvitud taustavalgustusega kõigis suundades. Seinale on projitseeritud värvilised slaidid koos alasti keha ja paari eri poose vahekorda. Müra on fantastiline.
  
  
  Siis kõik strobe tuled vaigistatakse, ja lavale tulemas bänd kitarristid. Ilmub flamenco tantsija - mees või naine.
  
  
  Keskööks oleme läbinud pool tosinat kohti negatiivsed tulemused.
  
  
  "Hästi?" Mõni aeg hiljem tema küsis Diego.
  
  
  "Pole midagi, сеньор", - ütles ta. "On saadaval erinevaid naiste - üksik, paaris, isegi kolmekordne, kuid viimasel ajal keegi ei esinenud troika".
  
  
  "Seega, me proovime veel kord."
  
  
  "Meil on lõppenud koht". Silmad Diego прищурились. "Ma arvan, et me peaks proovima Torremolinos".
  
  
  "Kus see on?"
  
  
  "Natuke lõuna poole. Costa del Sol".
  
  
  "Veel diskole?"
  
  
  "Parim. Elav. Loom. Развратное".
  
  
  Ta noogutas. "Kõlab hästi. Sõitis".
  
  
  Näiteks kolmekümne tunni me läksime koht, pooleldi peatänaval Sünagoog. See oli sünge koht. Loomade rakkudes käisid edasi-tagasi puuris, свешивающихся laest lähedal baari sissepääsu.
  
  
  Päevavalgus раскрашенные toolid ja lauad paistis pimedas. Flamenco tantsija aurustunud tavaline samm
  
  
  
  
  
  
  Liigid tõlge
  
  
  Teksti Tõlkimine
  
  
  Allikas
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Tulemused tõlge
  
  
  s väike stseen keset tuba. Seina проецировали slaidi kahe lesbi ekstaasi. Tugevdatud гитарная muusika соревновалась koos hull оплакиваем kunagi eksisteerinud laulja ilmne katse uimastada kõik toetajad.
  
  
  Me langes, broneeritud sangria saad kätte ja hakkas vaatama.
  
  
  Diego kadunud.
  
  
  Me Хуаной уставились sõbra sõber.
  
  
  Minu käsi haaras mind õlale. Selle järsult ümber ehmatas ootamatu inimlik kontakt.
  
  
  "Nad mul on," ütles Diego mulle kõrva.
  
  
  Ta puudutas käega Хуаны, hoiatas teda, et ta püsiks seal, ja järgnes Diego pimedusse. Küljel disko oli väike ukseava. Diego juhatas mind läbi ja me läksime mööda pimedas koridori tuppa lõpus. Laua taga istus naine määramata vanus määrdunud, рваном ülikond flamenco. On kurtmine selle üle ee peaga glowed nõrk elektriline брылев. Kas nah olid mustad juuksed, mustad silmad ja mustad kotid nendega.
  
  
  "Bianca", - ütles Diego. "See mees".
  
  
  Bianca naeratas väsinult. "Sa meeldid mulle," ütles ta.
  
  
  Tema naeratas. "Teie, seltsimees?"
  
  
  "See ei ole nii hea kui tema, kuid ta on seal."
  
  
  "Tema nimi on?"
  
  
  "Karla". Ta raputas õlgu.
  
  
  "Bianca", ütlesin ma. "Sul peab olema hea. Ma ei taha kulutada raha raisata".
  
  
  "Ei raiska oma raha asjata Бьянку ja Карлу!" naine фыркнула. "Meil on hea. Väga hea".
  
  
  "Ma ei taha, et fännid!" Tema ütles. "Ma tahan teada, kas te töötasite koos varem."
  
  
  "Muidugi, me töötame koos," ütles Bianca rahustavalt viipab mulle käega. "Ärge muretsege. Me jagame raha".
  
  
  "Kui palju?"
  
  
  "Seitse tuhat песет nina".
  
  
  "See on palju! Tema peab teadma, hea, kas sa oled!"
  
  
  "Kuule, sa oled kedagi küsi ..."
  
  
  Diego ja ütles: "Kes, Bianca? Sul on soovitused?"
  
  
  "Muidugi, mul on soovitused! See prantslane elab Marbellas".
  
  
  Tema raputas pead. "Ma ei usu, et meie üks французу!"
  
  
  Ta naeris. "See on hea. Tema lapsed!"
  
  
  Me Diego pääsenud õlgu.
  
  
  "Hei," ütles ta. "Seal oli üks, mis me tegime just eile! Carla ja tema. Tõeline värdjas, ta oli! See hotell on kõike! Ja kohe! Oh, ma ütlen sulle..."
  
  
  "Kes see oli?"
  
  
  Ta нахмурилась. "Ma ei tea. Ta ei sea meile oma nime. See tume mees. Tead. Tundub итальянцем või midagi sellist. Ei rääkinud hispaania keelt".
  
  
  Tema, vaatasin Diego, ja ta alandas silmalau ühe silma.
  
  
  "Kus ta elab?" Tema küsis.
  
  
  "Meil läks villu avalikult siin Торремолиносе".
  
  
  Tema rummaged rahakotis ja tõmbas kümme tuhat песет. "Andke mulle aadress, ma ütlesin, ja jätke endale kümme tuhat."
  
  
  Ee silmad tõsta, ja ta nägi, kuidas tema laubale tehtud higi. Ee huuled olid märjad alates sülg. Ta разрывалась vahel ahnus ja ettevaatlikult. Nüüd ta kahtlustas, et tema saaks olla rohkem kui lihtsalt покупательница veidrate seksuaalsete soovidega. Kuid seda enam huvitas raha, kui on kahtlusi.
  
  
  Ta saavutas selle eest raha.
  
  
  "Aadress?"
  
  
  "Ma ei tea tema aadressi. Tema... tema отвезу sind sinna".
  
  
  Tema andis raha ja pildista viis tuhat. "Muu, kui me jõuame sinna, Märgusõnaga".
  
  
  Diego tundus озадаченным. "Сеньор. Aga kuidas on lood teise сеньоры? Sinu...?"
  
  
  "Tule tagasi sinna, Diego ja võta oma koju poole tunni pärast".
  
  
  Tema arvas, et kui keegi jälgib Diego, ta talle järgnevad ja Хуаной tagasi hotelli.
  
  
  Teda haaras Бьянку käest ja me läksime tagaukse kaudu diskod.
  
  
  Õues oli väga pime. Neoon tuled olid hoone fassaad, kuid taga see oli peaaegu must kui pigi.
  
  
  Bianca ütles: "Oota siin."
  
  
  Ta lahkus, ja pool minutit läbi maja подъехало takso, ja ta помахала mulle käe.
  
  
  Selle välja kõrval, tundes kopitanud lõhn ee meik, ee pangas, ja tema riided.
  
  
  Ta поговорила koos taksojuht, viejo sirge selja ja kurbade silmadega, et võtate ja ta võttis paigalt, петляя on kitsas backstreets viib предгорьям agul linna. Me läksime mööda spa-osa Sünagoog ja sisse loginud пригородную elamu osa.
  
  
  Kümne minut Bianca kummardus ettepoole ja slam taksojuht õlal.
  
  
  "Акви! Hääletamine".
  
  
  Ta peatas takso.
  
  
  "Seal see on?" - küsisin temalt, Бьянку, опознав villa, millele ta osutab.
  
  
  Ta noogutas.
  
  
  "Mees - ta on seal üks elab?" Tema küsis.
  
  
  "See tegelikult on. Rohkem kedagi ei ole".
  
  
  Tema andis hei viis tuhat песет, läks mööda takso, maksis juhile ja lokkis neile mõlemale, kui nad reisivad.
  
  
  Takso oli lahkunud.
  
  
  Seda kontrollisin наплечную kabuur. "Люгер" ootas.
  
  
  Villa, mida kajastatakse Bianca, kujutas endast väikest krohv maja ümbritseb hoolitsetud aed. Maja ees on avatud värav.
  
  
  Tema sisenes.
  
  
  Maja oli pime.
  
  
  See möödub. Oli ilmne, et asukas kodus või tänaval, kas magab prügi.
  
  
  Tema, vaatasin aknast ja nägin, köök ja söögituba.
  
  
  Teine aken raskendav magamistuba, ja keegi magas ühes prügi.
  
  
  Tema огляделась, veendumaks, et mind keegi jälgib. Seejärel, tehes võimalikult vähe müra, tema läks küsitlejatele akna juurde ja proovisin ego avada.
  
  
  Minu üllatuseks oli ta lahti ja lendas välja.
  
  
  Tema пролезла.
  
  
  Sugu villa on sätestatud nõuetele, ja tema ütlesin talle langes. Tema juhtis
  
  
  
  
  
  Liigid tõlge
  
  
  Teksti Tõlkimine
  
  
  Allikas
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Tulemused tõlge
  
  
  tõmbas oma "Люгер" ja suundus päeval koridori taga köök.
  
  
  Magamistoa uks oli приоткрыта. Selle kiiresti läbi nah magamistuba ja märkasin lüliti lähedal päevas. Pani oma tükk voodi ja lisanud брылев.
  
  
  "Замри", ütlesin ma, mõeldes, et tal on käepärast, võib olla relv.
  
  
  Mingit liikumist. Mitte midagi. Seda vaatasin. Sergei, заливавший tuba, näitas mulle, mis juhtus, ja mul hakkas paha. Mees, kes lamas prügi, rohkem ei olnud. Padi ja voodipesu on nihkunud ülespoole, et nagu magava.
  
  
  Tunne hetkel absoluutne paanika, tema, sirutas on ilmnenud, et ego maksma.
  
  
  Heli minu taga tuli liiga kiiresti. Kuigi tema вращался nii kiiresti, kui võimalik, keerates "Люгер", et püüda kellele oleks see meile oli, seda nii ja ei lõpetanud liikumise. Tema sukeldus pimedusse hetkel, kui tugeva metallist ese sattus mulle kolju.
  
  
  Esimene asi, mida ma olen aru saanud, siis tuli teadvusele, oli see, et ma ei saanud hingata. Ja siis avastasin, et mul on liiga valus värava. Kolmas põhjus on, et ma tundsin - see on olukord, kus mu keha скручено. Tema oli väga kitsas ruumis, kus on vaevalt piisavalt ruumi, et minu ноющих luud.
  
  
  Tema lämbumas, püüdes hingata puhast õhku läbi udu mürgised aurud, окружавший mind.
  
  
  Tema avas oma silmad ja esmalt midagi ei näinud. Mu silmad защипало, затуманились ja nihutatakse. Äkki ta sai aru, et ei saa liigutada käsi ja jalgu.
  
  
  Püüdes istuda siiras, tema nägi hämaras valguses, et ma olen ummikus esiistmel on väga väike Volkswagen. Mootor töötas, aga masin ei liikunud.
  
  
  Tema закашлялся ja proovisin puhastada kõri, kuid ei suutnud.
  
  
  Heitgaasid! See mõte on pinnatud mul on eesmärke, ja ta istus, järsult püsti, vaadates ringi, esimest korda märganud, kuidas voolik вонзается peaaegu suletud aken.
  
  
  Heitgaasis on sadu tuli läbi voolik фолькс. Tema piisavalt teadis neid autosid, et mõista, et nad on praktiliselt õhku ja veekindel sees. Ja tulekuga süsinikmonooksiidi mul jäi vähe aega.
  
  
  Mu randmed ja pahkluud olid seotud тугими köitega kinni seotud koos, nii et ma sarnanes pulli, преследующего bullish koer. Tema, sirutas käe, püüdes haarata võti süüte, et keera teda, kuid ta ei suutnud manööverdada лодыжками piisavalt kõrge ning masin, et saada võtit.
  
  
  Ta lamas ja raske hingamine meeleheidet. Tema teadis, et mul ei oleks tegeleda hingata värsket õhku kopsudesse.
  
  
  Tema teadis, et tänaval Москит ootasin ja viie või kümne m ta läks garaaž, avas ukse masin, mootor on välja lülitatud, ja увез mind kuhugi tarne. Ta on mind täiesti перехитрил!
  
  
  Selle võiks jõuda pahkluude parema käega, aga ei suutnud tõsta ih piisavalt kõrgele, et puudutada terasest tera, mis on lisatud aux pool mu pahkluud. See tuleks lahti iste ja tabas umbes käigukangi, peaaegu kaotanud ego vormi.
  
  
  Ja siis ta puudutas terasest tera.
  
  
  Selle hetkeks kaotas teadvuse, kogu mu keha piinanud oli piinav köha. Mul ei ole olnud aega.
  
  
  Tera on tulnud välja, ja ta üritas lõigata köied, säilitab mu pahkluud. Minut köis разорвалась. Ta ei suutnud enam hingata ja tagasi hinge. Mind igast küljest algus saabub pimedus. Nüüd on tema vaevu liigutab sõrmi.
  
  
  Süsinikoksiid jätkas seda masinat.
  
  
  Siis mu jalad on imekombel saanud. Tema tõrjutakse ih alates randme ja vajutas ühe jalaga gaasipedaali. Volkswagen hüppas, aga kiusamine on kaardistatud.
  
  
  Tema pööras käigukangi kõrvale ja alla, tagumine käik ja uuesti vajutab jalg gaasi pedaali.
  
  
  Volkswagen tulistas kinnise ukse garaaž ja kukkus nah.
  
  
  Kuid uks ei avanenud, kuigi tema kuulsin klirinat puu.
  
  
  Tema sõitis volkswagen edasi.
  
  
  Minu nägemine on jälle sest, ja ta peaaegu midagi ei näinud. Mu kopsud üdini värisema alates mürgise õhu proovide.
  
  
  Jällegi tagasi, vaheaega.
  
  
  Päev раздвинулись.
  
  
  Tema nägi öösel väljas. Edasi.
  
  
  Tema jälle lubanud volkswageni tagurdada ja läbi распахнутые päeval lendas üle подъездную pala. Tema затормозил avatud kohas ja peatusime. Läbi akna вливался värske õhu kätte.
  
  
  Paremal teda nägin ootamatu plahvatuse oranž suits, ees heli maha.
  
  
  Tema lõikas köied randmed ja vabastas randme. Teda rööviti ukse ja alandas aken, кашляя värskes õhus. Minut rool oli minu käes. Tema pööras "volkswagen", süütas püha ja нацелил ego punkti, kust toimus lask.
  
  
  Keegi karjus. Kostis veel üks lask. Tema sõitis läbi подъездную pala juurde muru ja suundub кустарнику, mis kasvas lähedal garaaž. Tema nägi, kuidas ümber põõsaste hüppasid inimese siluett ja jooksis muru. Tema hoidis volkswagen mille eesmärk oli tema.
  
  
  Ta pöördus üks kord, tema испуганное isik осветилось eredate tuledega masin. See oli madal темноволосый plumper mees paksude kulmud, pikad бакенбардами ja sinine habe jawed - Sääsed.
  
  
  Ta tulistas veel kord, kuid mööda pannud, ja teda tugevalt vajutas gaasi. Volkswagen hüppas edasi.
  
  
  Moscato зигза
  
  
  
  
  
  
  Liigid tõlge
  
  
  Teksti Tõlkimine
  
  
  Allikas
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Tulemused tõlge
  
  
  gged nüüd, püüdes leida peavarju väikeses hoovis. Tema, vajutasin gaasipedaali ja pani Volks sõita iso kõik välja. Tema näinud, kuidas ta запрыгнул kohta telliskivisein ja hüppas üle nah.
  
  
  Tema võttis jala gaasi pedaali järsult ja vajutas kiusamine. Volkswagen keeras end külili, maandamata muru ja kukkus telliskivisein, sergei kohe-näidikutuli ei põle.
  
  
  Ratas on mul kõhus, aga ma sõitsin piisavalt kiiresti, et tõsiselt haiget saada.
  
  
  Tema ronis ümber masina ja запрыгнул seina vaadates sasipundar taimestik ja põõsad lähedal asuvas hoovis.
  
  
  Kedagi ei olnud näha.
  
  
  Tema läks tagasi koju ja läks seest. Magamistoas teda võis näha, kus teda hoidis ja kus on peidus Sääsed enne, kui tabas mind. Tema on leidnud oma Люгер põrandal, seal, kus tema ego langenud.
  
  
  Tema tõstis ego ja hakkas sealt läbi magamistuba, plaanin korraldada lõksu Moscato. Varem või hiljem emu pea tagasi.
  
  
  Äkki ta aru, et tema maja ei ole üksi.
  
  
  Koridoris seisis mees, naeratades mulle.
  
  
  Esimene asi, mida ma nägin, oli Webley Mark VI, väga surmavad relvad. Peaaegu kohe tema keskendus mees, держащем relv.
  
  
  See oli suur, imposantne mees mantli vöö. Ta сжимал "Уэбли", peaaegu ükskõikselt, justkui see oleks midagi muud, nagu visiitkaart, нацелив ego avalikult minu elu.
  
  
  Kuus
  
  
  Tal oli pikk, peaaegu kõhn nägu on tumedate silmadega ja laineline juuksed hooletult спадающими прядью jagada. Ja samal ajal, kuigi tunnused on ego, näod olid kinnisasja on невыразительной mask erapooletuse, tema huuled olid скошены korter naeratus.
  
  
  "Ta lendas", - kurb ütles ta väga briti inglise keeles. "Nüüd oli see kõige lollem asi oma osa, et lasta emu põgeneda".
  
  
  Tal on lokkis emu käega, püüdes mitte целить tema oma. "Ei saanud sa kustuta seda koonu minu elu?"
  
  
  "Mida? Ah!" Ta naeratas. Уэбли jooksnud pool minut maksab vöö ja kadus. "Sa oled ameeriklane, eks?" Ta tundus опечаленным selle mõte.
  
  
  "Jah. Ja ei ole mõtet süüdistada mind tulistada. Kui sa ei tuleks see koridor, nagu Q E II, tema oleks ego tappis!"
  
  
  Ta kehitas õlgu. "Noh, mõnikord nii juhtub, eks?" Ta naeratas laialt. "Mida sa mõtled? Lähme taga? On võimalus?"
  
  
  "See on juba kaugele siit", ütlesin ma. "Kardan, et me saame unustada ego".
  
  
  Ta on tihedalt mind õppis. "Ma ei teadnud sind, semu. CIA? Sõjaväeluure?"
  
  
  Tema ütles vaikselt: "Ma olen ameerika turist. Millest sa räägid?"
  
  
  Ta naerma. Õun ego aadama подпрыгнуло üles ja alla, kui selle eesmärk запрокинулась. See oli suur, ilus mees on tüüpiline briti stiilis твидовым твидом. "Sa ei meil ole aimu, kas pole nii?"
  
  
  Ta ohkas. "Rätsep побери. Tema Parson. Barry Parson. Briti suhtes. Puhkusel Hispaanias. Aga sina?"
  
  
  "George Пибоди. Täpselt sama, oma kindel".
  
  
  Ta ärritunult irvitas. "Jama."
  
  
  "Tegelikult delle" jah", " - vastas talle ka chuckling. "Siin on pime. Soovite ego vaia?"
  
  
  "Vabandage mind palun?"
  
  
  "Pane ego. Sa tead. Oota ego siin."
  
  
  "Ah. Säilitada jälgida? Jaatavalt. Tema täiesti sinuga nõus, vanavara".
  
  
  "Kutsu mind George".
  
  
  Ta triipu. "Siis George".
  
  
  Tema kehitas õlgu. "Me ootame". Ta läks voodi ja müüa oma serv.
  
  
  Ta on läbinud mimmo mind ja kukkus padjale najal selja изголовью. Tema kuulnud, kui ta шарит taskus. Ta tõmbas paki hispaania sigarette, libistas ühe suhu ja kiiresti põlema pikk vaha спичкой. "Ah. Vabandust. Suitsu?"
  
  
  Tema raputas pead. "Viskasin".
  
  
  "Kuidas sa üldse sattusid sinna?" - äkki küsis ta.
  
  
  "KES?" Tema скривился, sest teadis, kuidas see kõik kõlab rumalalt. Kuid alati on valve.
  
  
  "Sääsk", - ütles Parson, nagu tema oli täiesti некомпетентен.
  
  
  "Noh." Tema püüdis näha oma teed õige kaane. "Malaga elab see naine on," ütlesin ma. "Ta on abielus mu tuttav ärimees. Aga kui tema abikaasa hakkas mängima Šveitsis oma armuke, naine on otsustanud korraldada интрижку mehega, keda te nimetate Комаром. Nüüd on ta шантажирует teda, ähvardades rääkida ih romaan abikaasa. Selle teo nimel сеньоры, et sundida Москита lõpetada ja loobuda ego fold paper väljapressimine ".
  
  
  Sigaretisuits tõusis õhku. Oli pime, aga ma olen näinud, et Parson segaduses naeratas. See on jälle irvitas, väga vaikne, väga viskas.
  
  
  "Sa tead, kuidas kasutada klišee", - ütles ta vestlust. "George? George on vajalik?"
  
  
  "Sa palusid tõsi lugu. See on true story". Tema pöördus ta. "Ja sina?"
  
  
  "Ah. Tema." Ta ohkas sügavalt. "Noh, Sääsed, kuulus mulle mitmeti, kuid ei ole nii suur fänn".
  
  
  "Noh", - kartlikult hakkasin.
  
  
  "Peamiselt on ta tuntud mulle, kuidas relv prezzolata. See ломаное ladinakeelne sõna Tut man / Ego tegelik nimi - Альфреддо Moscato, siit Москит. Ego saadeti läbi Riim, et ta töötas siin, Hispaanias, kuid ma ei tea millist tööd. Москит napoli päritolu "
  
  
  "Aga miks sa jahtid taga?"
  
  
  "See on
  
  
  
  
  
  Liigid tõlge
  
  
  Teksti Tõlkimine
  
  
  Allikas
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Tulemused tõlge
  
  
  Alguses oli see невоенным asi, kuid nüüd on see muutunud военизированное asi. Sääsed swooped alla ühe läbi meie inimesed Rimet kuus kuud tagasi ja tappis ego ".
  
  
  "Odin on kohtavad oma inimesi?"
  
  
  - Sõjaline luure, - kuiv ütles Parson. "Meid häirib narkokaubandus vahemerel. Relvajõud on täis neid. Me püüame peatada ego mõlemast otsast teise maailmasõja algust. Ja meil on praegu ettevalmistamisel, kui Kolm tapeti Moscato ". Parson mõtlikult peatunud.
  
  
  Ta noogutas. "On arusaadav. Vabandus".
  
  
  "Mul oli Hispaanias eelmisel nädalal, kui me saime teate, et Москит oli siin. Tema püüdsin teda leida, kuid ei õnnestunud. Siis, just sel õhtul, mul lõppes зацепка, ja tema leidis, et sa räägid prostituut, mida tema pidi Selle lihtsalt допросил tema siis sellest, kuidas ta tagasi disko ja tuli siia дубле.
  
  
  "Sõjaväeluure?" Tema on harjunud. "MI-6?"
  
  
  "Tegelikult viis". Ta naeratas. "Te olete väga проницательны, kui arvate MI-6. Kuues - see on, muidugi, luuramine. Ja viisik - see контрразведка. Õige? Nüüd ta ei hakka teid häirib seoses oma konkreetset isikut sildid, sest ma tean, et sa, yankees, kohutav щепетильны julgeoleku küsimustes ning kogu selline. See ei peaks siiski keeruliseks meie suhe. Selle ettepaneku töötada paralleelselt ja proovida saada meie mees Moscato ".
  
  
  "Millised on teie tellimuste suhteliselt Moscato?" Tema küsis.
  
  
  "Vabandust? Oops. Tegelikult delle, Mosquito - väga tüütu mängija. Mulle öeldi, et arvutada ego".
  
  
  "Kokku on ego?"
  
  
  "Jah. Lahendage ego".
  
  
  "Kuidas te arvate, kes on selle taga?" Tema küsis.
  
  
  "Maffia, kahtlemata. Ta on palju kordi varem täitis töö isad".
  
  
  "Mul on kahju Джастине".
  
  
  "Kolm?" Ta näitas mulle tühja nägu.
  
  
  "Inimene, kes tapeti. Sinu oma..."
  
  
  "Umbes Kolm Делани. Jah. Vaene Kolm". Parson ohkas. "Noh, ta teadis, et ввязывается, kui liitusin, eks?"
  
  
  Tema, vaatasin teda pimedas. Tema arvas, et see oli nagu britid. Karm ülahuul ja kõik selline.
  
  
  "Et sa saad oma patroon?" - sardooniline huumori küsis ta minult.
  
  
  "Patroon?"
  
  
  "Заблудшая naine?" Ta tegi pausi. "Sa okupeeritud Москита oma ... armastus?"
  
  
  Oops. Minu lugu kaaned. "See on puhtalt rüütellik korgitser", - ütles ta naeratades.
  
  
  "Sa, yankees, tõesti olema liiga vanamoodne vahvus. Tubli!"
  
  
  Me vait.
  
  
  Tund me otsustasime, et Moscato ei tule.
  
  
  Kaks tundi hiljem jõime minu hotellituppa. Siis oli "Barry" ja "George". Tema oli veel kahtlane, kuid otsustasin, et see võib põhjustada teavet.
  
  
  * * *
  
  
  Juan istus kui ukseavasse oma peidetud, juuksed спадали hei, õlgadel, nende silmad olid täis võlvid ja ilus nägu хмурилось.
  
  
  "Mis see on nägemus пульхритюда?" - hüüdis Parson, õõtsuv klaasi konjakit.
  
  
  "See on Juan", ütlesin ma. "Tere, Juan".
  
  
  "See on minu señora, millest sa mulle rääkisid?" - küsis Parson keeruline kindlusta. Ta oli peaaegu sama purjus, kui tema.
  
  
  "Ei, muidugi," ütlesin ma. "See on minu naine!" Parson pöördus minu poole, et igal aastal. Siis ta vaatas ja vaatas Хуану.
  
  
  "Ma ütlen nüüd! Sul on hea maitse, vanamees! Suurepärane maitse!"
  
  
  Tema tõusis ja kummardas. "Aitäh, Barry. Oh, Juan. Tule, palun. Mul on kahju, et ma hiljaks. Tema kohtas oma vana sõber".
  
  
  Parson ухмыльнулся. "Jah, tõesti, mu kallis. See nimi on Barry Parson".
  
  
  "See on Juan Пибоди", ütlesin ma.
  
  
  Juan on juba ärkvel. Ta tuli tuppa vihaselt vahtis mind. "Mis juhtus?"
  
  
  "Ma ütlen sulle hiljem, naine", ütlesin ma, meenutades hei, tema staatust enne Парсоном. "Piisab, kui öelda, et mul oli tekkinud oma vana semu Barry Парсоном kogu Six".
  
  
  "Viis," ütles Parson.
  
  
  "Viis ja üks - kuus, nagu ma juba ütlesin". Tema naeratas. "Liitu meiega, Juan?"
  
  
  "On juba hilja ja ma olen väsinud".
  
  
  "Ei ole sa näed väsinud," ütles Parson, et lähenemine ja pinevalt nah. "Sa näed väga бодрым". Ta kummardus, приподнял tema lõug ja kiiresti suudles huultele. "Sa näed?"
  
  
  Tema suletud silmi, oodates, et plahvatuse. Nii ei juhtunud. Kui selle uuesti avas silmad, nägi tema, kuidas ta naeratab Парсону ja suitsetab sigaretti, mis tegeleb võluväel on tabanud hei, suhu. Hispaania suitsu tõusis ümber ego hõõguv tops.
  
  
  Tema ошеломленно istus diivanil. Mis juhtus Vabastatud Хуаной?
  
  
  Juan nüüd vaatasin Парсонсу silmad, tema keha vabalt ja выгибалось juurde talle. "Sa britt, kas pole nii?"
  
  
  "Vana Shaggy Lõvi Парсоне!" - ütles ta koos naerma. Ta kallistas ee. "Sa, yankees, loote суперпород naised".
  
  
  Ta ei стряхнула seda. "5?" - kinnitas Juan. "Mida tähendab viis?"
  
  
  "Sõjaväeluure", ütlesin ma. "Контрразведка ja, Barry?"
  
  
  Parson noogutas. "Täiesti fantastiline, vanamees. See, ma ütlen, kas te kaks ei taha minna minuga kaevatud ja juua?"
  
  
  Juan eredalt säras. "Armastan."
  
  
  Tema nõrk tõstis silmad. "Hästi."
  
  
  "Ka sina võid tulla George".
  
  
  "Ma räägin", - ütles seda nii siiralt, kui ainult saaks. Tema hakkas nagu David Нивена.
  
  
  * * *
  
  
  Mulle oli edasi ego Juan. Ta mängis ego on nii osavalt, kuidas ta mängis cl.
  
  
  Elutuba villa Barry Парсона põles püha. See oli ilus обставленная korter.
  
  
  
  
  
  Liigid tõlge
  
  
  Teksti Tõlkimine
  
  
  Allikas
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Tulemused tõlge
  
  
  ce, mis on vormistatud tavalises hispaania rannikul stiilis vaibad, gobeläänid, paksud puust toolid, diivanid, lauad.
  
  
  Tema on ikka veel mänginud sõidukijuhtimise, kui me läksime tuppa. Kuna see oli kõige lähedane, tema läks diivan ja langes selle serv, запрокинув pea ja hirmutav haigutamine.
  
  
  Juan vaatas mind ja seejärel pöördus ja naeratas Парсону. Ta vaatas minu poole, ухмыльнулся ja võttis Хуану kätte. Nad suudelnud kaua ja sügavalt. Tema jälginud neid läbi щелочки silma, ja jälle arvasin, et on täiuslik kunstnik Juan Риверы.
  
  
  "Que bruto! En nuestra casa! Mil rayos te patten!"
  
  
  Tema, tõstis pea. On kui ukseavasse istus naine, relvad, käed rinnal, ja vaatas Парсона ja Хуану. See oli ilus noor naine каштановыми juuksed, tume-pruunid silmad ja kreemikas nahk.
  
  
  Parson hoidis Хуану ise ja pöördus naine kui ukseavasse. "Jelena", - ütles ta. "See on George, ja see on Juan".
  
  
  "Hmm!" фыркнула Jelena.
  
  
  Juan vaatasin Парсона, siis jälle naine. "Kes sa oled?" vaikselt küsis ta.
  
  
  "See on minu..." - pöördus minu poole Parson ja tundus, tervita "... naine".
  
  
  Ta noogutas. "Kuidas sul läheb, Elena?"
  
  
  "Jelena Моралес", - ütles ta ja naeratas. Ta pöördus tagasi Парсону, kasvavad püsti, vaatasin talle ülevalt alla ja läks voodi kõrval, et пухлеть.
  
  
  Isik Хуаны hetkeks затуманилось, kuid siis võluväel on lahendatud, kui Parson pigistatakse ta ja tõi kaudu toad läbi ukse, mille kaudu sisenes Jelena. Hetk hiljem tema kuulis, kuidas ta гремит tassi ja pudelid. Veel joogid!
  
  
  Hommikumantel Jelena langes tema õlgadele. All халатом peal oli õhuke öine särk, ja ta nägi selgelt kontuurid tema rinnad. Kas nah oli täielik füüsis ja rafineeritud vorm pealaest щиколоток.
  
  
  "Sa tõesti abielus Парсоном?" Tema küsis.
  
  
  Ta vallatult ухмыльнулась. "Miks sa teada tahad?"
  
  
  "Sest ma olen uudishimulik".
  
  
  "Ma hoian teid kursis".
  
  
  "Sa ei ütle?"
  
  
  "Ma ei usu, et see on suur väärtus." Ta saavutas ja щипнула mulle nina. "Ma kahtlustan, et sa tead seda".
  
  
  Tema, sirutas käe ja haaras ee õlgadele.
  
  
  "Kuule, su naine on," ütles ta. "Ta on ilus. Arvan, et see meeldib Barry".
  
  
  "Jah, okei, daam, ütles talle, kui ta прислонилась mulle, ja hommikumantel mugav расстегнулся.
  
  
  "Ma ei saa aru, mida sa räägid", naeris ta.
  
  
  "Igal juhul on alati liiga palju juttu", - mõistlikult mainib ta. "Sa oled nii ei mõtle, George?" Ta on otsustanud seda "Koori-хэй".
  
  
  "Jah, väidetavalt."
  
  
  Me oleme koos nagu mingi maal kõu, ja ta mäletas, kuidas kuulnud kohin pudelite ja klaasi kõrvaltoas. Aga see oli ka kõik. Et seal oleks meil segatakse kohapeal Parson, see ei saanud meile millised prillid minu ja Helena. Siis seda ei näinud, Парсона ja Хуану.
  
  
  Jelena ka ei saanud kommenteerida vähene joomine. Ta on liiga hõivatud, näitab mulle, kuidas ma teda igatsesin sind kogu oma elu ei ole nah.
  
  
  Ta on saanud suur rõõm minu наплечной kabuur, ja minu 38-tema Люгера. Ta üritas lahti tegema ego, ja kõik перепуталось. See oli viimane asi, mis mul oli, ja isegi rohkem, kui teda. Kuidagi ta tulistas mind kabuur ja viskas selle kivipõrand.
  
  
  Seda, tundsin, - kaitsetuid - ilma selleta seda peaaegu ei öelnud "alasti".
  
  
  Ta saavutas kuni выключателю lambid ja выключила брылев.
  
  
  Seda märkasin, et kõrvaltoas lakkas äike pudelit.
  
  
  Seitse
  
  
  Saada ski resort Soola-ja-Ньеве, on vaja minna ümber Malaga likvideerimise teel üles lõuna nõlvadel Sierra Nevada. Hotell Sierra Nevada, kus me on registreeritud, oli all Prado Льяно, ja meie koos Хуаной ülikond, välja лыжную teele.
  
  
  Valge kalle Borreguilas jagab лыжную teele umbes poolel teel vahel Picacho de Veleta ja Prado Llano. Alumine köistee alates Prado Льяно lõpeb, ja top köistee algab Боррегилас. Masinaruumi kõrval.
  
  
  Kaks paralleelselt барранкасы sisaldavad alumised murdmaasuusatamine alates Боррегилас kuni Prado Льяно. Need on jaotatud terava kamm kogu graniidist ja vilgukivist, kus isegi siis tugevaim lumesadu on nähtavad ainult väike osa lund.
  
  
  Köistee, läheb alates Prado Llano juurde Borreguilas, подвешена kohal peamine барранкой, kus asuvad kerge rada. Keerulisemad rajad on ida-naaber овраге.
  
  
  Tema istus rõdul, kes jooksis ümber kaugusel ja vaatas suusatajat, kuid peagi otsustas, et parem lähen suusatama, kui vaadata. Kuid lihtsalt selleks, et anda oma katmiseks, tema tegi pool tosinat fotode abil Rolleiflex 1, mis teha tasuta leiate osakond rekvisiidid KIRVES, et veenduda, et maja all mind näinud.
  
  
  See oli tüütu sõita, ja varsti teda, läks seest, скинул saapad ja väsinud ohkama surumine voodi. Aga ma ei saanud magama minna. Tema arvas sündmuste kohta viimase kahe päeva jooksul.
  
  
  On möödunud kaks päeva hiljem tapmise комаром kaksikud Rico Corelli - ego asetäitja. Absoluutselt mitte midagi ei juhtunud kaks päeva hiljem minu kohtumine Barry Парсоном ja Jelena Моралес. Kuid ta on säilitanud sideme Митчем Kelly, ja Хока tuli mitu sõnumit:
  
  
  ASI
  
  
  
  
  
  
  Liigid tõlge
  
  
  Teksti Tõlkimine
  
  
  Allikas
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Tulemused tõlge
  
  
  : Meile, millistel muudel asjaoludel ei püüa otse suhelda Rico Corelli. Leping AXE temaga jääb samaks. Jälgi двуличия poolt ego. Oota, kuni sa ei saada teade sellest läbi Mudas Бергсон.
  
  
  POSTITUS: Meie andmed näitavad, et Moscato nüüd ei ole Malaga või Торремолиносе. Ärge korrake, ärge püüdke teda järgida. Hoolikalt jälgida.
  
  
  POSTITUS: Kohtumine Sol y Nieve on veel väljatöötamisel.
  
  
  ASUKOHT: Küsitud infot Barry Парсоне puudub. MI-5 ei avalikusta, kas selline mees. On selge, nimi - hüüdnimi; MI-6, tõenäoliselt ei avalikustaks ego identiteet enne lõpetamist ego praegune missioon. Vabandame, kuid meil ei ole kinnitust, meile repliike ego või ego rollid selles skeemis.
  
  
  ASUKOHT: Moscato - hitman, kes palju aastaid töötanud maffia. Samuti põhjustab lööb lahti.
  
  
  ASUKOHT: Jelena Моралес - temast on vähe teada. Kas nah ei ole tõendatud, eelmises osalemise spionaažis, контрразведке või salajase töö territooriumil Hispaania valitsus. Aga see võib olla päris ei испанкой ja французкой või итальянкой. Mingeid зацепок.
  
  
  ASUKOHT: Kinnitus kohaloleku Moscato Mehhikos samal ajal, kui snaiper атаковал teid Энсенаде. Lisaks on kande selle kohta, et ta on toime pannud reisi Euroopasse üheaegselt koos sinuga, kuigi ei ole läbi Иберию.
  
  
  See oli Хоука.
  
  
  Teisel hommikul, pärast tapmist stand-Rico Corelli mulle helistati ajal hommikusööki Хуаной.
  
  
  "Kelly," ütles hääl. "Tina on saanud teate, et Rooma Nina. Sul on täna vaja minna Sol y Nieve".
  
  
  "Õige."
  
  
  "Ära otsi ego. Oota kuni esimese öö. Keskööl rända masinaruumis köisraudtee ja встретись seal ego kontaktiga. Kontaktisiku nimi Arturo. Ta määrab kohtumise vahel sinu ja Romaani Nina millal siis tuleb leppida kokku kohtumine Хуаной. Kuid esimesed kaks kohtumist sa pead minema üks ".
  
  
  "Saan aru."
  
  
  "Hääl ja kõik," ütles Kelly. "Õnn kaasa."
  
  
  "Oota. Nagu Tina?"
  
  
  "Liituda."
  
  
  "Kui seinad on ta lähevad abinõu?"
  
  
  "Ei ole öeldud mitte midagi. Hernandez ei ole veel vabanenud ee ja ei öelnud, kui jättis".
  
  
  "Midagi Парсоне?"
  
  
  "Negatiivne".
  
  
  "Jelena Моралес?"
  
  
  "Täpselt nii".
  
  
  "Kutid on tõesti palju tööd, eks?"
  
  
  "Oh, Nick!"
  
  
  * * *
  
  
  Umbes neli tundi päeva selle maha veeres voodist ja panin suusa püksid, särk ja kampsun.
  
  
  Suusatajatele olid veel nõlvadel. Teda võis näha meeste punaste куртках, tüdrukud roheline куртках, kujundid nii peenise kui куртках, спускавшихся on переулкам kõige madalam korrus. Minnes mimmo masinaruumi kõige alumine kalle köisraudtee, nägin tema on algus, teine nõlv, soojemal juurde Боррегилас suur omakorda kuni tops kõrgeima langeb - Велета.
  
  
  Канатные teed kõik veel töötas, tõusude ja korraga, sõidutee on veel teine, tõustes täidetud, спускающимися tühjaks. Tema mõtlikult vaatas masinaruumi.
  
  
  Rico Corelli. Kui oleks seda ainult teadnud, kuidas ta tegelikult delle välja näeb. Hotell on väike - see võiks võtta oma koht fuajees, ja kohtuda temaga, ilma et kogu see pöörane keep ja кинжалов, mis on nii armastatud Kull ja ego käsilased.
  
  
  Kõik veel. Üks inimene on juba tapetud. Rico Corelli oli suur mees, выполнявшим ohtlikku missiooni. Turvalisus on oluline.
  
  
  Tema, koputasin uksele tuba Хуаны.
  
  
  "Jah?"
  
  
  "Lähme alla, Juan".
  
  
  Me läksime koos nagu mees ja naine, " ma püüan abielupaar, kus ammu угасли tuled seksi ja armastuse. Poissmees on mees ja neitsi naine.
  
  
  * * *
  
  
  Õhk oli jahe, kuid kosutavat. Lumi oli ideaalne suusatada, ainult kerge kiht pulbrit õiges kohas. Mingit tormi ei ennustanud. Kuid ma tundsin, et see öö võib olla lumi.
  
  
  Me seda mängu, et odin ümber viimaste laudade Prado ja juua kuuma šokolaadi all. Meeskond neli inimest спустилась koos nõlvadel, припарковала suusad ja kumminuiade seina ääres söökla ja hakkas otsima tool ja toolid.
  
  
  Nad rääkisid saksa keelt. See on natuke tean saksa, mistõttu pakutakse neile pool meie tooli. Nad vaatasid kohta Хуану ja kiiruga nõus. Partei koosnes kuni neli inimest. Üks oli üle neljakümne, ja ta ilmselt oli grupi liider; ülejäänud kolm, ilmselt oli alla kolmekümne. Juht rääkis saksa keeles, kuid tegelikult delle oli швейцарцем. Ülejäänud kolm olid vastakad - taanlane ja kaks sakslase.
  
  
  Nad ei suutnud oma silmi Хуаны, ja isegi siis, kuidas мучачо tõi neile neli дымящиеся kruusid šokolaadi.
  
  
  "Герр Bruno Хауптли, - ütles здоровяк, sirutas käe, et kätt mulle käe.
  
  
  "George Пибоди. Ümber Ühendriigid".
  
  
  "Ah, jah! Muidugi. Ta teadis, et midagi on pärit ameerika aktsent oma saksa".
  
  
  "Palun vabandust", - irvitas ma. "See on Juan, minu naine".
  
  
  "Selline везунчик!" - hüüatas Bruno Хауптли, pöördudes oma reisiseltskonnale ja selgitades saksa keeles, et ta on abielus minuga.
  
  
  "Jah, Jah", " ütlesid kaks sakslaste otsid Хуану. Taanlane kastetud šokolaadi.
  
  
  "Te, rahvas, homme катаетесь suusatada?" - küsis герр Хауптли.
  
  
  Juan noogutas. "Me kavatseme".
  
  
  "Ah! Homme, seda ma ei nõlvadel, kuid võib-olla järgmisel päeval või lähitulevikus
  
  
  
  
  
  
  Liigid tõlge
  
  
  Teksti Tõlkimine
  
  
  Allikas
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Tulemused tõlge
  
  
  t! "Герр Хауптли ärevalt slapped ise reit." Miks me ei tee selle ümber duo - ma mõtlen trio ", - ütles ta, meenutades mind.
  
  
  Juan сверкнула. "Mulle oleks see meeldinud!"
  
  
  "Герр Пибоди?"
  
  
  "Ah, armastan, armastan seda!"
  
  
  Kõik naersid, sest oli selge, et see mulle ei meeldi.
  
  
  Vestlus jätkus. Хауптли äkki haaras Хуану käest, уводил oma toolilt ja наклонялся koos sellega üle oma лыжами ja pulgad. Nad olid süvendada mõned tehnilised arutelu lossis, mis tal oli suusatamine. Juan kees ja шипела.
  
  
  "Герр Хауптли," ütles ta saksa keelt ühele ümber noori inimesi. "Ta on ärimees, molu?"
  
  
  Sakslane kõrval oli klassikaliselt голубоглазым suurt kasvu ja blond. "Jah! Герр Хауптли - üks ümber kõige edukamad ärimehed on tõelised spetsialistid turul," - ütles ta. "On nen suur vastutus."
  
  
  "Ta on puhkusel?" Tema küsis.
  
  
  "Nädal Pariisis toimub suur koosolek. Nüüd герр Гауптли lõõgastuda, nautida päikesevalgust, lume-ja..."
  
  
  Paus.
  
  
  Sakslased naerda, ja ei ole päris melanhoolne taanlane slapped peopesa lauale.
  
  
  "Tüdrukud!"
  
  
  Naer.
  
  
  See tuletas mulle meelde üks on see vana comic-saksa ooper, mis teda näinud hilisemas töös - vanad filmid 1930-ndatel. Midagi tundus mulle ei ole päris õige. Aga ma ei saanud sellest aru.
  
  
  * * *
  
  
  Restoran korraldati nagu tüüpiline трапезная on горнолыжном resort, koos ühe pika laua keskele tuba stiilis estakaadid ja väikeste väljas mööda seinu tuba.
  
  
  Meie rühm - Juan ja ta on ühinenud герру Хауптли ja ego sõpradele - olid otsekohene kesklinnas kokku koosoleku. Hr Хауптли jätkas pidevalt трепать тевтонскую jutuvadin mis tegeleb samaaegselt ошеломляла ja ошеломляла kõik. Isegi need, kes ei saanud aru, saksa või inglise, tundus täiesti загипнотизированными ego karisma.
  
  
  Tema ei kiirusta ajal kaua sööki hoolikalt ja vaatas ringi ülejäänud külastajate hotellis.
  
  
  Ta tahtis, Rooma Nina, püüdis tajuda käesoleva Rico Corelli merel isikute minu ümber. Tundus, et võimalusi ei ole.
  
  
  Oli üksteist kolmkümmend, enne kui ta isegi teab ajal. Tuli brandy, ja ta istus maha, jõime ego. Kui герр Хауптли tegi pausi, et tõlkida vaim, tema pöördus Juan ja ütles: "Ma tulen välja hingata värsket õhku enne magamaminekut. Sa lähed, kallis?"
  
  
  Ta vaikselt mulle naeratas. "Ei, kallis. Vabandust. Liiga külm. Ei опаздывай".
  
  
  Tema naeratas ja допил brandy.
  
  
  "Герр Хауптли, see oli tõeline nauding. Näeme homme või millalgi - tegelikult on?"
  
  
  "Jah," ütles герр Хауптли, tema nägu suurte vein, konjak ja erutuse süüa. "Auf weidersehen".
  
  
  Tema lükata tool, kummardas kaks sakslastele ja датчанину ja läks läbi rahvarohke restoran.
  
  
  Õues oli väga külm. Õhk oli jahe. Tema, высунул peaga, ja seejärel tagasi üles meie number, ja ostsin endale kõrvaklapid ja ladustamine. Tema ka kinnitas windbreaker, kontrollides kaubad on наплечной kabuur, ning tagada, et nuga on lisatud minu pahkluu.
  
  
  Selle sain üles likvideerimise suusarajad ilma viperusteta. Eemal ehitiste kaitse sai mulle külmem, kui seda tundsin nendega tuhkru, kuidas tuli Sierra Nevada. Tuul прорезал mu riided, kuni ma tundsin, et полуголой.
  
  
  Masinaruumis ei olnud rahu. Mäenõlval, ei ole ka meil oli heli. Tema, vaatasin üle õla. Kollased kiired maailm ümber hotellituba ja akende ümber, käivad Prado, olid kuldsed mustrid valge lumi.
  
  
  Hoone, kus asus täpselt machine tool lifti, oli ümbritsetud lund. Teda võis näha entrance, mis orgu. Ukse masinaruumis oli suletud, aga mitte lukus. Tema keeras nuppu ja tõukas teda. Hoone sees oli väga tume, kuigi peegeldus tärni lumel on pöördutud natuke rahu. Hämmastav, kui hele oli taevas, isegi sügaval öösel.
  
  
  See võiks näha välja ratta kuni pöördumise, kus канатные teed poolringi edasi vastupidises suunas. Keset kõht полукруга oli köistee, продержавшаяся neid enne tuhkru, kui hommikul ei käivitunud tehnoloogia.
  
  
  Tema juba oli plaanis minna, kui nägin, et keegi jookseb mimmo köisraudtee. Kes oleks see meile oli, kui läks selle, kas ta oli hoone sees, kas läks läbi mingi teine sissepääs. Tema arvas, et ta peab olema, ootas mind. Siis, muidugi, on minu kontaktisikuks.
  
  
  Arturo.
  
  
  Ta haaras oma tükk, tõmmatakse ego, ja напрягшись, liikus edasi, avades suu, et прошептать "Arturo".
  
  
  Seda nii ja ei öelnud midagi.
  
  
  Keegi teine on teinud!
  
  
  "Arturo!"
  
  
  Heli tundus, доносился tõttu köisraudtee. Tema tõstis tükk ja tegi ego siluett seal. Kui ta kutsus Arturo, ta ei olnud Arturo. Ja kuna tema pidi põhjustada Arturo, tema teadis, et see mees on veel hema-see, kes püüab leida Arturo enne mind, keegi ei ole minu poole.
  
  
  "Jah?" - küsis hääl teisel poolel suure masinaruumi.
  
  
  Koheselt kostis valju
  
  
  
  
  
  Liigid tõlge
  
  
  Teksti Tõlkimine
  
  
  Allikas
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Tulemused tõlge
  
  
  kaja lasku - aruanne, mis раскачивался ja tänna selles väikeses ruumis, nagu haamriga sadu rullid. Välk oranž suits on ilmunud ja koheselt kadunud. Tema kuulis hädakisa vasakul ennast.
  
  
  See kohe istus ja lasi kujundi taga köisraudtee.
  
  
  Keegi ругался hispaania keeles. Mu vasak tuli heli intsidendi keha ja oigama. Teda tulistas veel kord, püüdes näha inimese jaoks köisraudtee kallis. Ma ei suutnud lahti meile üks osa ego.
  
  
  Uks avanes taas ja tema teadmised kujundit; on toime pannud põgeneda. Teda tulistas veel kord suunas heli päev, ja siis jooksis läbi pimeduse kohale.
  
  
  Seal kedagi ei olnud.
  
  
  Oli uks - algus, teine sissepääs masinaruumis. Selle avas ja vaatasin. Kedagi ei olnud näha. Selle kiiresti tuli välja ja vaatas üles ja alla снежному nõlval. Meile odin. Mitte keegi.
  
  
  Tagasi hoone, tema kuulis, kuidas keegi lämmatava ja хрипит, selle leidsin poisi ja stahl põlvili üle teda betoonpõrandale. Teda üldse ei saanud ego näha.
  
  
  "Arturo?" Tema küsis.
  
  
  "Jah." Ta võpatas.
  
  
  "Kus mul kohtuda inimesega, keda tal on tulnud näha?"
  
  
  "Tipp Велеты - Пикачо-de-Велета. Kaksteist tundi. Homme õhtul".
  
  
  "Hästi," - sosistasin ma. Tema, painutatud. Tema kuulnud ego raske, ebaregulaarne hingamine. Seejärel, enne kui ta jõudis midagi öelda veel, tema kuulis tuttav булькающий kiristamine, mis on väga sarnane vurama, kuid tegelikult delle see ei ole погремушка.
  
  
  Midagi muud.
  
  
  Elu jätab keha.
  
  
  Arturo oli surnud.
  
  
  Selle kiiresti tõusis ja läks läbi masinaruumi ringilt alasti tõug piklik ja valmis tegelane, kui teda ei ole jõudnud Prado Льано ja ei ole jooksis hotell.
  
  
  Tema, vaatasin ainult üks kord ja nägin, et masinaruumis süttis püha, ja sees käis tume kuju.
  
  
  Kaadrid on piisavalt tugev, et hoiatada kogu politsei Soola-ja-Ньев. Tsiviil-guard oli seal.
  
  
  Потрясенный selle, kõndis trepist üles ja läbi fuajee, kaldus vasakule poole baru, püüdes hinge tõmmata elavat hingus konjakit.
  
  
  See aitas.
  
  
  Paar.
  
  
  Kuid mitte väga.
  
  
  8
  
  
  Приглушенное erutus, mida intensiivsemalt tipp kohe siis süütamise Arturo ja hilisema uurimise mõrvad, täiesti vaibus poole tunni jooksul. Kodusõja guard, дислоцированная on горнолыжном kuurordis, on hoolitsenud kohta трупе ja hakkas pikk ja vaevaline protsess ülekuulamistel külastajad ja teenindav personal, abinõuna.
  
  
  Ta ei ole kade tööle politsei. See oli изнурительная, tänamatu ja eriti ebamugav töö sellistel kõrgustel on see aeg aastas. Nad olid head inimesed.
  
  
  Mul on vedanud. Miski ei viinud ih mulle.
  
  
  Konjak mind paar hetke. Ma ei hoidis silma lobby hotelli, vaadates kõiki, kes tuli ja läks. Talle oleks kedagi, kellel oleks sarnane inimese, kelle ta oli leidnud prügi villa Торремолиносе, inimene, nagu ma olen tulnud järeldusele, oli Sääsk.
  
  
  Lõpuks ta tõusis püsti, jalutas hall ja vaatas Prado Льяно. Tundus, et nüüd välismaal kedagi ei ole.
  
  
  Selle ületanud vestibüül ja ronis trepist algus, teine korrus, kus asus meie tuba. Lisades võtme ukse, kuulsin tema naeru kõrvaltoas. Naer Хуаны.
  
  
  Naeratab, tema lükkas ukse ja lisanud брылев. Nii et ta ühineb герра Гауптли oma tuppa. Vähemalt ta tundus naljakas, isegi oma хамской тевтонской viisil. Утешало üks selline экстраверта mees oli paar peidetud kortsud.
  
  
  Tema läks päev ja surus talle kõrva.
  
  
  Itsitama. Lõbus вылетело üle nah, nagu villid ümber pokaali šampanja. G-noh Хауптли peaks olema parem prügi, kui elutuba, mõtles ta laisalt. Ta ei usaldanud seda matemaatika.
  
  
  "Palun," ütles Juan. "Ja panna sinna jää, palun, Barry?"
  
  
  Barry!
  
  
  Tema siirdunud päev pahaks.
  
  
  Barry Parson?
  
  
  Siis tema võis kuulda ego hääl on summutatud, kuid täiesti äratuntav - eksimatult äratuntavad briti aktsent, приглушенное lõbus ja приглушенное erutust.
  
  
  "Tegelikult, Kullake. Üks klaas viskit, läheb!"
  
  
  Viimane kord, kui me nägime Парсона Malaga. Järgmisel päeval, siis tapmise näivate Rico Corelli ta ja Jelena liitunud mulle ja Juan, et jalutada, sisseoste teha ja einestada. Me läksime koos nendega süüa enne lahkumist Soola-ja-Ньев. Aga me ei ütle kellelegi ümber, kuhu me läheme, sest ei teadnud varem hommikutundideni. Kuidas Parson teada, kus me oleme? Ja miks ta läks, sest meiega? Leidsin, kas see, et Москит ka kummitab meid? On täiesti võimalik. Sääsed on siin - ma kahtlustasin, et ta tappis Arturo. Vähemalt, see oli kõige ilmsem võimalus.
  
  
  Aga miks Parson ei olnud seal, et peatada Mosquito, kui ta järgnes talle? Ja miks...?
  
  
  Mõtlesin Комаре peatas mind. Teda kiiresti vaimselt osavõtt ja segatud kaardid täiesti uus раздачу. Siis ta mõistis, et on täiesti võimalik, et Barry Parson võiks olla, ei ole nii süütu briti ohvitser MI-5, nagu ta väitis.
  
  
  Seega:
  
  
  Villa, kus on peidus Москит on Торремолиносе, mind liitub hapukas.
  
  
  
  
  
  
  Liigid tõlge
  
  
  Teksti Tõlkimine
  
  
  Allikas
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Tulemused tõlge
  
  
  mis on aidanud emu teenindada ego õhtul.
  
  
  Selle leidsin mehe magamistuba, üritas haarata, kuid mind katkestas. Mees põgenes. Teine inimene, назвавший ise Barry Parson, läks magamistuppa, väites, et on ta salajane briti agent, siis sääsk.
  
  
  Oletame, Parson üldse ei olnud agent. Oletame, et inimene prügi oli lihtsalt John Doe. Oletame, et Sääsed reklaamib sinna John Doe ja seejärel katkestas mind, et võimaldada vale Москиту kaduda. Ja siis oletame, et emu on suutnud mind veenda selles, et Sääsk on kadunud.
  
  
  Siis oli ta Комаром! Barry Parson! Ja ta lihtsalt järgnes mulle Soola-ja-Ньев, järgnes mulle masinaruumi, tappis Arturo, ilmselt eeldades, et Arturo on mind, ja jooksis ära. Nüüd oli ta prügi Хуаной, lootes, et ego viivad tõesti Rico Corelli!
  
  
  Selle maismaa lühiajalist kerkimist kattus manner külm higi.
  
  
  Selle kiiruga lähenes telefoni teel. Ükshaaval igas toas sviiti. Ta tõstis toru ja tugitool kohe vastas - ei ole nii, siin on palju nõuab sügav öö.
  
  
  "Proua Пибоди, palun".
  
  
  Hetke pärast ta kuulis telefonikõne kõrvaltoas.
  
  
  "Tere?" See on Juan.
  
  
  "Ei öelnud meile, et sõnad. See On Nick. Seda kuulen seal Парсона. Kujutage ette, et see on vale number."
  
  
  "Mul on väga kahju. Seda, usun, et sul on..."
  
  
  "Hoia oma ego seal. Tema встречусь koos Corelli homme õhtul, keskööl. Велета. Kontakt surnud. Hoia Парсона seal terve öö, kui suudad. Ta võib olla, et inimene, kes tappis kaks Corelli".
  
  
  "Sa võid mulle мешаете, palun, ja ma ei pea sellega leppida".
  
  
  "Ei räägi emu midagi. Hoia oma ego tõttu. Kui sa kõike seda mõistad ja võid täida, ütle:" Ma ei taha tunduda ebaviisakas, aga ma ei saa sind aidata. Siis повесь toru ".
  
  
  "Ma ei taha tunduda ebaviisakas, aga ma ei saa sind aidata".
  
  
  Selle üles riputatud. Tema kuulsin häält Парсона ümber teisele mõlemad otsad tuba.
  
  
  "Kes see oli, Juan?"
  
  
  "Mitte üks number. Mingi purjus inglane".
  
  
  Parson naeris. "Olen kindel, et ta ei ole ameeriklane?"
  
  
  "Tal oli sama aktsent nagu su", - парировала Juan.
  
  
  Tubli tüdruk! See oli lahe, nagu tuhksuhkruga.
  
  
  Seda kontrollisin oma juuksenõel, oma люгер, varjatud ise on kampsun kõrge воротом ja jope. Tema jälle läksin baari. Selle hotelli mõelda. Ja tema ei tahtnud jääda selles ruumis on mõlemad otsad ööd. Võib-olla see võiks maksma бармену, et ta lubaks mul minna hall baari kõrval.
  
  
  Selle on välja lülitatud püha ja vaikselt läbi.
  
  
  Baar oli täpselt sama, kuidas oma ego maha jätnud. Tema огляделась. Vaevalt, et kõik juba magasid.
  
  
  Tema proovisin tool. "Kus kõik on?"
  
  
  "Disco", " sõnas clair. "Keldris."
  
  
  "Ma ei kuule müra".
  
  
  "Ta звуконепроницаем, Sektor".
  
  
  Tema kehitas õlgu ja läks trepist alla, kes tegeleb, nagu ta arvas, oli alumise taseme hotelli, kus asusid ruumid varustada.
  
  
  Kolm päeval tõid лестничной väljaku all, ja üks ütles: DISCOTHÈQUE.
  
  
  Tema läks baar paremal, ja tellis juua. Baaridaam, riides nagu flamenco tantsija, pikad бакенбардами, suletavad juurde черепу kiiresti valmis jook.
  
  
  Nüüd ta lasin oma silmi hoolikalt tiir on külastajatele diskoteegid. Tema ei märganud seda kohta: võib-olla see oli see koht, kus Москит segas siis tapmine, kui tõesti Москит ei olnud Barry Парсоном.
  
  
  Aga ma teda ei näinud, mees, keda esimest korda nägin magamistuba villad Торремолиносе.
  
  
  Tema kavatse istuda, kui nägin tuttavat.
  
  
  Ta istus tagumises nurgas, täitsa üksi, all нависающей osa disain, имитирующей suur lame kivi. Üks ümber nende säravamaid hetki sergei tabas ee avalikult nägu, ta pilgutas silmi ja отвернулась.
  
  
  Ilmselt see oli Jelena Моралес.
  
  
  Milline oli tema roll selles шараде? Tea, kas see, miks Barry Parson tuli Sol y Nieve? Kas see oli osa sellest? Või ta oli lihtsalt süütu kõrvalseisja osa vitriine, mida Parson korraldas, et kaitsta oma osa?
  
  
  Või ta oli eksinud umbes Парсона?
  
  
  Tema, lähenes talle, äkki ilmus üle pimedas kohal ja naeratab laialt.
  
  
  "Tere, Jelena".
  
  
  "George! Milline meeldiv üllatus!"
  
  
  "Kui sa tulid?"
  
  
  "Ah, Barry ja tema jõudsime siia umbes üksteist. Me mõlemad oleme võtnud dušš, переоделись ja läksid siiras söögituba, kuid, muidugi, oli aeg süüa. Ja me oleme näinud oma naise. Ta ütles, et sa sõid läinud ". Tema silmad aglow. "Juhtum".
  
  
  "Kuid hääl on, et sina oled üks!"
  
  
  "Noh, me tulid siia, läksime kolmekesi. Siin oli veel üks võluv inimene. Sakslane. Barry tuli ülesse minna, et mis lahti koos pagasiga. Ta tuli tagasi umbes pool tundi. pääse. Siis me tantsisid ja ... "
  
  
  "Kui kaua sakslane jäi?"
  
  
  Helena naeratas. "See on see, mida te nimetate cross-over допросом, George?"
  
  
  Tema naeris. "Muidugi mitte. Mis siis juhtus, kuidas Barry tagasi läbi pagas on?"
  
  
  "Sakslane on läinud, nagu ma juba ütlesin, siis umbes kaksteist kolmkümmend Barry ütles, et отведет Хуану oma tuppa. Juan on väsinud. Ta ütles mulle, oota siin". Ta vihaselt нахмурилась. "Ma olen ikka veel siin."
  
  
  Tema tellis joogid.
  
  
  "Mis juhtub, kui Barry ei helistab sulle?" Tema küsis, g
  
  
  
  
  
  
  Liigid tõlge
  
  
  Teksti Tõlkimine
  
  
  Allikas
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Tulemused tõlge
  
  
  meenutas midagi, mida ma проинструктировал Хуану.
  
  
  Ta усмехнулась. "Ma magama üks".
  
  
  "Võib-olla on puhas."
  
  
  Tema silmad on keskendunud minu nägu. "Sa mulle midagi rääkida?"
  
  
  "Võib-olla".
  
  
  "Hästi," ütles ta, pöörates mulle ja misplacing käsi mu puusa. "Usaldusavaldus mida ma sulle ütlen. Miks sa ei võta pudel ja ei tõuse mu tuppa? Me ootame, kuni Barry tagasi ei tule sinna".
  
  
  Tema võttis pudeli konjakit ja koos me trepist üles. Jelena natuke ткала, kuid hästi hoidis alkoholi.
  
  
  Ih tuba oli kolmandal korrusel. Elena võttis ümber kotid võti ja mind teenida. Tema avas uks ja lase teda. Ta imendub on püha ja ta sulges meile ukse.
  
  
  Ta võttis paar paber cups, tema avas pudeli, valas коньяку ja hakkas jooma, istudes voodi äärel.
  
  
  "Teie naine on väga ilus," ütles Jelena.
  
  
  Ta noogutas.
  
  
  "Teil on perekondlikud probleemid?"
  
  
  "Mitte rohkem, kui keegi teine".
  
  
  "Kuid tundub, et sinu gin meeldivad teised mehed".
  
  
  "Kuidas Barry?"
  
  
  "Jah."
  
  
  "Barry - su abikaasa on?" Tema küsis.
  
  
  Ta raputas pead. "Me притворяемся". Ta naeratas.
  
  
  "Kui kaua sa tead ego?"
  
  
  "Ah. Võib-olla kuu".
  
  
  "Kus sa kohtusid ego?"
  
  
  Ta kasvavad kulmu. "Malaga".
  
  
  "Kui Barry teeb elu?"
  
  
  Ta naeris. "Ta on tegelenud armastusega".
  
  
  "Ei ole. Ma mõtlen, et ego on asi?"
  
  
  "Ma ei лезу asjade mehed".
  
  
  Ta noogutas. Muidugi. Ta ei oleks saanud. Ta oli испанкой. Испанки ei läheb "teise" elu oma abikaasat mitte kunagi.
  
  
  "Ja sina," ütles ta naeratades. "Millega sa tegeled?"
  
  
  "Ma olen fotograaf", ütlesin ma, üritades meenutada, et mul oli kaanel siis hetkeline täieliku amneesia. "Ma müün internetis".
  
  
  "Oh." Jelena tähelepanelikult vaatas mind. "Tead, ta ei ole kunagi näinud sind kaameraga".
  
  
  "Me oleme puhkusel", - veenev ütlesin ma.
  
  
  "Noh, see tegelikult on ja et britid" - vaikselt pomises ta.
  
  
  "Barry on ka kunagi ei tööta?"
  
  
  Ta raputas pead. "Ta ütleb, et on äriühingu esindaja Suurbritannias. Müügiesindaja".
  
  
  See oli uus. Ilmselt oli see legend Парсона. Ta otsustas õppida nen rohkem.
  
  
  "Mida ta müüb?"
  
  
  "Ma tõesti ei tea. Ta ei ole palunud".
  
  
  "Ta on kunagi ümber koos Ühendkuningriigi?"
  
  
  "Ma ei arva nii. Tema ei ole kunagi näinud, et ta kirjutas kirja. Kuid ta on palju kõnesid telefoni teel."
  
  
  "Oh."
  
  
  "Arvan, et tal on sekretär. Ta on alati koos temaga räägib".
  
  
  "Ma näen." Ta kortsutas kulmu. "Kus ta on?"
  
  
  "Ma ei tea. Ta helistab telefoni teel, ja ma ei tea, kuhu ta helistab, sest mind pole toas, kui ta hakkab. Või kui ta palub emu, tema peab andma emu telefon, ja ta ootab, et tema lahkus tuba ".
  
  
  Ta noogutas. "Sa, испанки, imelised", ütlesin ma. "American ta sul päeval. Või прослушивала ego". "Kuid mitte pealt kuulata, on vaja erilist distsipliin".
  
  
  Ta noogutas. Seejärel ta naeratas. "Liiga palju minu jaoks."
  
  
  "Kas te kuulate?"
  
  
  "Ma teen."
  
  
  Tema irvitas. "Hea tüdruk".
  
  
  "Siiski, ta kunagi ei räägi posti ärion. Ta alati ütleb inimeste kohta. Inimesed, keda ma ei saa aru. Ta kutsub ih" üks, või ta ise, või mees, või naine ".
  
  
  Agent on mõtet suurt ei ole, kui hea jutuvadin.
  
  
  "Oled sa kunagi öelnud, ego sekretär?"
  
  
  "Jah. Tema tegi nah väike aktsent, et ta arvas, et ma olen loll". Ta naeratas mulle ootamatu flash huumor, mis sarnaneb pixies.
  
  
  Tema pigistatakse on tema puusad. "Sa ei ole loll, Jelena".
  
  
  "Aga ta peab mind rumalaks".
  
  
  "KES?"
  
  
  "Chris. Naine, kellega räägib Barry".
  
  
  "Sa tead, ee teine nimi?"
  
  
  Elena raputas pead.
  
  
  "Ta rääkis temaga nii palju, kui palju sa ego teadsid?" - küsis tema, tõsi küll, aru ei saanud, kuhu me läheme, lihtsalt jätkates on tavaline viis koguda teavet.
  
  
  "Oh, jah. Ta oli alati temaga ühendust. Ta helistas üle междугородним numbrid, et lahendada mõned ümber oma äri-del".
  
  
  "Inglismaal?"
  
  
  "Oh ei, mitte alati. Mõnikord Prantsusmaal".
  
  
  "Oled sa kindel, et see oli Prantsusmaa?"
  
  
  Ta нахмурилась. "Arvan, et jah. See ei ole alati nii kuulan hoolega, George. Mul ei ole alati sobiv võimalus. Miks sa oled nii huvitatud?"
  
  
  "Mulle meeldib Barry". Tema naeratas. "Ma lihtsalt ei tea, millises riigis äri, ta saalis".
  
  
  "Ka mulle meeldib Barry".
  
  
  "Sa tead öö, kui me koos Barry tagasi koju villas Хуаной?"
  
  
  "Jah."
  
  
  "Kus ta oli sel päeval?"
  
  
  "Ta oli kodus terve päev. Ma arvan, et".
  
  
  See tähendab, et ta ei lasknud Corelli - see oli Москит või mingi tundmatu firma. Barry ei olnud Москитом - mingit võimalust.
  
  
  "Ja ta rääkis Kris päeval?"
  
  
  "Chris?"
  
  
  "Tüdruk. Sekretär".
  
  
  "Ah. Ei ole. Tema nii ei arva. Ta jäi villa. Me läksime randa".
  
  
  "Rand on? Talvel?"
  
  
  "Me istusime liivale päike". Ta хихикнула. "See oli lõbus."
  
  
  "Aga järgmisel päeval? Kõned Inglismaale?"
  
  
  "Ei ole. Midagi sel päeval".
  
  
  "Ja hiljem?"
  
  
  "Noh, ma arvan, et ta helistab täna hommikul. Tead, täna on vara."
  
  
  "Tüdruk Chris?"
  
  
  "Püha. Ta on armas tüdruk. Väga tõhus. Mul on eesmärke on tema pilt. Tead? Istub lauas siin kontoris. Väga ametlikult".
  
  
  Ta noogutas.
  
  
  "Ma näen teda telefoni teel. Tema, näe, kuidas ta räägib, on Barry ' s. Ta arvab оборудова mulle ja talle,, hei, ei нравлюсь". Jelena näitas hambaid.
  
  
  "Ta teab sinust ja Barry?"
  
  
  "Oh, muidugi. Me Christine..."
  
  
  tema jõudis
  
  
  
  
  
  Liigid tõlge
  
  
  Teksti Tõlkimine
  
  
  Allikas
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Tulemused tõlge
  
  
  ja haaras ee käest. Tema veidi ei jäta hei jook. "Mis on?" Ta on liikunud rõhku.
  
  
  "Kristina? Sa ütlesid, Chris".
  
  
  "See on sama nimi. Et midagi on valesti?"
  
  
  Et midagi on valesti. Midagi oli väga õige. Nüüd kõik on saanud oma ruumi. Chris on Cristina. Kristina on Cristina. Kristina, отрезанная keskel, millel on puuduv esiosa, oli Тиной.
  
  
  Helen ohkas. "Te lahkute?"
  
  
  Tema raputas pead. "Mis üldse andis sulle selline idee?"
  
  
  "Teie mõistus on juba läinud mujale".
  
  
  Tema, sirutas käe ja võttis selle kätte. "Enam ei ole. Vt. Brändit enam ei ole. On ideid?"
  
  
  "Ma mõtlen selle üle," ütles Jelena, высвобождаясь ümber minu käte. "Ma olen teinud midagi mugavamat".
  
  
  Ta tõusis püsti ja läks vannituppa.
  
  
  Kui ta tuli, ta on peaaegu meile kui ei tunne, mugav.
  
  
  Ja mul oli täiesti mugav.
  
  
  Üheksa
  
  
  Hommikul peaaegu splurged, kui Juan sisenes sööklasse hotelli ja lähenes mulle. Ta lihtsalt võttis dušš ja naeratab.
  
  
  "Tere hommikust, proua Пибоди", ütlesin ma, приподнявшись ja притворившись tukkuma vöökoht.
  
  
  "Tere hommikust, härra Пибоди", - kuiv, " ütles ta.
  
  
  Ta istus.
  
  
  "Sa oled pahane," märkis ma, намазывая õli croissant. "Kivid sinu prügi?"
  
  
  Ta огляделась, et veenduda, et keegi ei подслушивает. Hetkel sööklas olid ainult kuus teisi külastajaid.
  
  
  "Ma продержал ego seal terve öö, ainult sind!" ta набросилась mind enda nina all.
  
  
  "Tänan," ütlesin ma. "Ma olen kindel, et teile meeldis."
  
  
  Ta raevukalt punetav. "Nüüd, kui kõik on?"
  
  
  "Ma ütlesin sulle. See isegi ei ole kindel veel, et Barry Parson - see on kõik, keda ta ise kutsub".
  
  
  Ta огляделась. Kelner навис meie üle. Naeratus ta tellis ja kelner kiirustas ära. Ta pööras end minu juurde. "Mina ka", " tunnistas ta.
  
  
  Tema, vaatasin üles. "Oh?"
  
  
  "Sa ütlesid, et ta võis olla, et inimene, kes tappis kaks Corelli".
  
  
  "Tema beru see tagasi. Ta ei saanud seda teha. Tal on alibi".
  
  
  "Kuid tundub, et ta teab palju maffia".
  
  
  Tema kehitas õlgu. "Ta väidab, et ta on agent. Ja et briti sõjaväeluure töötab, püüda kõrvaldada наркосеть maffia".
  
  
  "Ma kõike seda tean. Kuid tundub, et see on ebatõenäoline".
  
  
  "Huvitav," mõtlesin ma. Mul on alati olnud üks ja sama mõte.
  
  
  "Kus sa olid kogu öö?" - äkki küsis ta.
  
  
  Kelner tõi hei salve kontinentaalne hommikusöök ja suitsetamine kohvikann.
  
  
  "Ma jäin teise".
  
  
  Üks kulm приподнялась, kui ta avas rulli ja намазала ego õli. "Oh?"
  
  
  "Proua Parson".
  
  
  "Kui on proua Parson", - усмехнулась ta. "Ma arvasin, et sa võid sattuma nah disko".
  
  
  "Nii ma ka tegin."
  
  
  "Et tegelikult delle juhtus mehega, kes oli tapetud?"
  
  
  Tema огляделась. "Москит järgnes mulle masinaruumi ja tappis tema. Kuid talle on teada kohtumispaik. Täna keskööl tema kohtun Corelli".
  
  
  "Kas ka sinu kõige parem on siin nii vabalt rääkida?"
  
  
  "Mardikas on кофейнике?" Tema irvitas. "Ma kahtlen selles. Kuid ei ütle oma toas midagi sellist, mida sa tahad hoida salajas. Tema, olen kindel, et see neetud värk bugged. Arvan, et just nii mind ründas potentsiaalne mõrvar Corelli. Juana, Parson ütles midagi Corelli? "
  
  
  "Corelli?" Ta raputas pead. "Ei, miks?"
  
  
  "Ma arvan, et ta teab Mudas Бергсон".
  
  
  Juan vaatas. "Võite kindlad olla selles?"
  
  
  "Tegelikult delle ei ole." Tema istus tagasi. "Miks?"
  
  
  "See, kas teate, ütleb itaalia. Väga hea".
  
  
  "Samas, kui siin Tina Бергсон?"
  
  
  "Üldse mitte midagi. Tema mõelnud Corelli".
  
  
  "Sa arvad, et Parson itaallane ja teab Corelli?"
  
  
  Juan, kuid raputas pead. "Seda meile meelde, kui ei usu. Ta lihtsalt ütles, et ta üllatas mind, kui esines koos itaalia fraasiga".
  
  
  "Mis on lause?"
  
  
  See on punetav. "Ma ei mäleta".
  
  
  "Aga sa tead, et see oli itaalia?"
  
  
  "Ta tunnistas seda. Ta oli ka väga suur".
  
  
  "Ja see oli juhuslikult?"
  
  
  "Isegi väga." Juan vaatas oma kaussi. Ta sai äkki примой ja täpne. Tema ei naeratas, kuigi sisemiselt naeris. Midagi tahtmatu keset lovemaking, tema seda tundis. Ja ta tegi hea rikas itaalia fraasi. Huvitav. Väga huvitav.
  
  
  "Ta sõidab suusatada?" Tema küsis.
  
  
  "Ma ei tea. Ma mõtlen, tema peaks teadma?"
  
  
  "Ma lihtsalt mõtlesin. Me lähme täna nõlvadel, Juan. Tema peaks ilmuma kaanel. Ja mul on parem teha mõned pildid". "Hästi. Tema on väsinud kogu sellest будуарной töö".
  
  
  "Tundub, et sa oled väga hea переносишь on hooletu ma ütlesin, оглядывая tema. "Tegelikult delle, tema ei ole kunagi näinud, et sa oled tundus nii... oh, hea meel, kui sa püütud, mida ma mõtlen".
  
  
  See olid tema peale väga vihane. "Ma võtan su ..."
  
  
  "Nüüd, nüüd" - hoiatas, väidavad selle söömisega ülejäänud oma kohvi con leche.
  
  
  "Kui sa oled катаешься suusatada?"
  
  
  "Ma pean tõusta oma tuppa ja kõigepealt siis lahkuda".
  
  
  Ta noogutas. "Ma olen valmis üheksa kolmkümmend".
  
  
  "Siis üheksa kolmkümmend. Lähme üles. Велета. Sa mängid?"
  
  
  "Muidugi!" Tema lõug tõusid üles. Ta on jätnud mulle helistada. Tema tundis paremini. Ta on ikka võitles oma tähendus ja oma võrdsus. Hea tüdruk.
  
  
  * * *
  
  
  Me tiriti meie seadmed on Prado Llano ja seda mängu üks on isteliftid, et teha esimene sõit kuni Borreguilas.
  
  
  See oli meeliülendav päev, päike on kõrgel taevas ja tuul tõi natuke niiskust.
  
  
  
  
  
  Liigid tõlge
  
  
  Teksti Tõlkimine
  
  
  Allikas
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Tulemused tõlge
  
  
  re. "Ta öösel läheb lumi", - mõtlesin ma. Tema mäletas, et eelmisel õhtul lõhnas lumi õhus. Nüüd see juhtub, ta oli kindel selles.
  
  
  Köistee подпрыгивала ja дергалась, ja me istusime ronida üles ja üles tippu Sierra Nevada. Sealt on näha kõik. Järjest külmemaks ja külmemaks - kiiresti. Teda, pööras end ümber ja vaatasin alla, ja see oli sama, et heita pilk maailma lõpp. Suure vahemaa minu ees laiali kogu lennuk Granada, kuigi seal all oli mingi uduvine, piisavalt summutama täielik panoraamvaade kõik.
  
  
  Me спрыгнули koos köisraudtee, kui korrapidaja hoidis teda ja läksime korterite tänaval. Siin oli väga kõrgelt, õhk oli разреженным, külm окутывал meid igast küljest ja tungida naha läbi riiete.
  
  
  Me vaikides astus üles suuskade raja. See oli пустынная riik - kogu aeg kaetud слюдяным сланцем ja lume - kusagil ei olnud meil puud on, meile tihnikud. Ainult lumi, kaljud ja taevas. Selle vaikselt пристегнулся oma австрийцам ja vaatasin, kuidas Juan võitleb oma канадцами.
  
  
  Me постояли seal paar minutit, vaadates kalle, siis tema võttis punkte mütsid, tõmbas kork kõrvad ja lokkis kuule.
  
  
  "Kõigepealt sa oled!"
  
  
  Ta noogutas, tõukas end edasi, põlved, ja hakkas liikuma järsu jaoskonda esimese mõõnad.
  
  
  Selle järgnes talle, lõõgastav ja nautida krõbedad lume servades suuski. Me olime parimad ilmastikutingimustes.
  
  
  Kui me oleme puhanud, ja ta tõi paar võileiba, mis on toonud ih hämmastav väärtus. Me ih söönud ja ei ütle sõbrale, sõber meile sõnad. Me lihtsalt нежились päike ja rõõmus üksinduse ja ilu mägi kalle.
  
  
  Oleme valmis võileivad ja edasi liikunud.
  
  
  See oli ilus jooks.
  
  
  Imeline.
  
  
  Olles sooritanud väike laskumine mööda Боррегиласа, me kogu päeva просидели fuajees, jagades lugusid Barry Парсоном ja Jelena Моралес, kuni потрескивал tule ja turistid tulid ja läksid. Me ei näe alumist rada - alates Боррегиласа kuni Prado Льяно - akna taga, ja veetsid aega, kommenteerides vormi erinevate suusatajatele.
  
  
  Lõpuks ma läksin pikali ja võtta dušš. Õhtusöök oli tagasihoidlik, tavaline rohke toite ja üksteist kolmkümmend tema hakkas natuke närvis. Tol hetkel me veel istusid ja jõid.
  
  
  Tema vabandas, ronis ülesse oma tuppa ja kontrollisin oma люгер ja juuksenõel. Siis tema досталь, kaart maastik ja kontrollida marsruuti памятнику Велета, mis on teda näinud, kuid hommikul tipp suuskade raja. Kuidas ta siis ütles, valitsuse maantee ümber Granada on Мотрил Costa del Sol kulges siiras lähedal betooni disain.
  
  
  Tee Prado Льяно соединялась tavalisel maanteel umbes kolme miili kaugusel Prado muuseumi. Seda märkis oma teekonda põhja poole kuni kahvlid maantee ja seejärel kagu suunas Велете maanteel. Tema pani kaardi hetkeks, võttis võtmed renditud "Reno", ja laskus hall.
  
  
  Sööklas on tema nägi, et Juana on ikka istub koos Jelena. Huvitav, kuhu kadus Parson. Ma seisan seal, tema vaatas aknast fassaad hotelli, kus oli pargitud "Reno". Mõned arvud olid vastavalt Prado, ilmselt on baaris Эски. Üks nende ümber on герр Гауптли.
  
  
  Tema astus läbi парадные päev hotelli pimedusse väljaspool, ja ta nägi mind, masha käsi:
  
  
  "Ei unusta me kunagi tegeleme selle забегом!
  
  
  "Ma oleks pigem see, kui päevavalguses," ütles ta saksa keeles.
  
  
  Ta valjult naerma ja läks vestibüül.
  
  
  Tema päikeseloojangut reno. Koos nõlvadel puhus külm tuul. Autos oli külm, kuid mugavalt. Soe mootor kiiresti нагреет ego.
  
  
  Läksin kerge lumi. Kinni oli varem, kuid ta langes kohta jäine lumi laigud, mis olid juba sõiduteel. On ohjeldada hakkas kogunema lumi.
  
  
  "Reno" droned, kuidas довольная lind. Tema sõitis aeglaselt ja tähelepanelikult jälginud särav valge joon keset teed. Dual band tee oli kitsas triip läbivate kaks masinat. Tema vaatas, kuidas buss ja masin raskelt проезжают mimmo teine teise reisi ajal on Granada, meenutades mulle спаривании elevant koos антилопой, отказывающейся koostööd.
  
  
  Selle kohtusid kaks masinat, едущие kõrvale Prado Llano, siis sõitsin üle peatee, kus kaldus, et klikkida поворотам ja pöörduda tagasi poole Велеты. Lumi усиливался. Ta ületas kiired rahu ja valmistas minu ees kardin. Seda vaevu näha maanteel, ja kuigi see oli laiem kui sissesõidutee, kui seda ei ole ette nähtud möödasõiduks või трюкового liikumise mis tahes maal.
  
  
  Renault on lihtne sõitis mööda likvideerimise teel, kuid ma nägin, et lumi hakkas veidi klammerduvad kõnniteel. Mõnikord on tema üldse ei suutnud tajuda serv mnt.
  
  
  Mäest tõusis terasest
  
  
  
  
  
  Liigid tõlge
  
  
  Teksti Tõlkimine
  
  
  Allikas
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Tulemused tõlge
  
  
  nüüd on tema pidi andma Renault kogu oma bensiini. Tema vahetas низшую edastamine ja aeglaselt ja ettevaatlikult marssis läbi увеличивающуюся pind lund.
  
  
  Lõpuks ta nägi silti: ВЕЛЕТА. Ja tuttav hiekkatie сворачивала koos peatee üles poole kes бетонному памятнику peal kivid.
  
  
  Tema подтолкнул Renault on kruntvärviks teele ja pöördus ümber, mööda kive ja jääl, kuni sain ühtlase siin ilmselt взорванной ümber kõvad kivid. Masin ei olnud näha.
  
  
  Minu kell näitas viis minut esimene. Huvitav, mis juhtus Rico Corelli. Siis mulle tuli meelde veel üks mõte: ei ole otsustanud, kas Corelli ei läbi viia koosolekuid, kui sai teada, et Arturo on surnud? Kas ka Corelli nüüd peidab end kusagil taga rock ootab, kui teda peaksin avatud ruumi, et tulistada mind?
  
  
  Tema süüde on välja lülitatud, ja Renault suri. On külmunud poris kõikjal olid jäljed, rehvide, kuid nad midagi ei tähendanud. Ta võpatas. Siin oli üksildane, on tegelikult üksildane koht mägedes. Olid ainult Corelli ja seda - ja ta on nii korraldatud. Mind tappa, sest surm Arturo? Surma Базильо di Ванесси?
  
  
  Selle ettevaatlikult välja lülitatud tuled. Mõnda aega ta istus ja kaalub otsuse. Siis ta päikeseloojangut windbreaker ja tõmmatakse "люгер". Kuni armatuurlauale oli pocket taskulamp, mis on teda tavaliselt kannan endaga, tema võttis välja oma ego ja lubanud.
  
  
  Siis ta avas ukse "Reno". Tuul kukkus mind hirmutada mõju. Tema tõmbas windbreaker lakub ennast ja tõusis püsti, et "reno", sulgedes ukse kurt стуком. Tema tegi taskulampi öö ja võis näha ainult lumi, кружащийся mulle, хлеставший kõikides suundades tipus tipp, kuhu puhus tuul üle kõik punktid kompassi.
  
  
  Monument громоздился seal, tume ja vaikne, ja seda mööda ego, kuni leidsin sinist Симку, вытащенную on tagant vaade. Tema polnud aimugi, kuidas ego juht on veendunud, et ego murda läbi jää ja jää lörtsi, kuid ta seisis seal. Tema on puudutanud kapuuts. Oli veel soe.
  
  
  Taga monument oli kuhi ehitusmaterjalide, vasak esimesed meistrid, завершившими monument. Tema seisis seal on "Симки", püüdes varjuda tuule ja just seal ta kuulis ootamatu müra lähedal ise.
  
  
  Selle tugevat hoidis "Люгер" käes ja pöördus näoga sellele suunas, kust tuli heli. Kui tuul on kulunud õige freestyle, pisaravool, heli-ja viskamine ego kõikides suundades, ta ei olnud kindel, vaatan, kas tema näost-näkku liikumist või mitte.
  
  
  Siis ta kuulis shaggy.
  
  
  Tema hoidis люгер käes, прицелившись ja valmis pigistada.
  
  
  "Ja, Пибоди", - ütles hääl, nagu oleks läbi sall.
  
  
  Seda ei tunnistaks seda.
  
  
  Kuid kui ta läks plekk kerge taskulamp, tema ego kohe teada.
  
  
  See oli Barry Parson.
  
  
  Kuid nüüd on tal päris ei olnud briti aktsent. Ta rääkis ebakindel tüüp kõne, mis pani mind uskuma, et kuni selle hetkeni ta on ju vaid mängis rolli briti salaagent.
  
  
  Kes ta oli?
  
  
  Ta astus edasi, sest hunnikud ehitusmaterjalide ja sirutas käe, et kätt minu oma.
  
  
  Tema külmunud.
  
  
  "Rahune," ütles Barry Parson. "Kõik on korras. Tema Corelli. Rico Corelli".
  
  
  10
  
  
  Lumi kaua кружился meie ümber, ja mitte keegi meie ümber ei пошевелился. Järjest külmemaks ja külmemaks.
  
  
  "Hästi?" ta ütles, painutamine üle lakub, püüdes näha mu nägu.
  
  
  Selle igaks juhuks kattis oma "люгер" all ветровкой. "Kuidas ma saan kindel olla?" Tema küsis ego. "Kõigepealt sa ütled mulle, et sa oled Barry Parson, ja nüüd sa ütled, et sa oled Rico Corelli".
  
  
  Ta naerma. "Lähme. See peaks olema selge! Tubli=), ja kes võiks olla siin, peale Rico Corelli?"
  
  
  "Keegi võiks siin olla, et vastata teie korgitser. Igaüks, kes teadis kohtumine".
  
  
  "Kes on peale Rico Corelli ja tapetud laps on?" küsis ta.
  
  
  "Sääsk. Ta saab teada".
  
  
  "Sa arvad, et ma Sääsk?" - naljaviluks küsis Parson.
  
  
  "Oleks ta ainus, kes oleks võinud teada, et Corelli kohanud mul siin".
  
  
  "Olge mõistlikud! Tema ei Sääsk!"
  
  
  "Sa nii ütled, aga ma ei tea teda".
  
  
  "Kui tal oli Комаром, et oleks tema siin tegi?"
  
  
  "Üritan leida Corelli ja tappa ego".
  
  
  "Kuid selle Corelli".
  
  
  See превращалось tavalise komöödia. Selle kuulekalt raputas pead. "Sallida, sa oled Corelli. Mul on kuradi külm. Tule сядем minu auto ja räägime".
  
  
  Ta naeratas. "Hästi." Tema veetis ego ees juurde, "Reno".
  
  
  "Hea väike töö," ütles ta.
  
  
  "Suurepärane," ütlesin ma. "Kui sa rentida, saad kõige paremini".
  
  
  Ta avas ukse oma võtmega, ja läks seejärel sirutas käe ja avas emu пассажирскую uks. Ta ronis sisse ja ukse sulgumisel. Auto качнуло. Sees oli veel soe.
  
  
  "Lubage mul teile rääkida Базильо di Ванесси", - ütles ta siis minut vaikust. "Asendamine. Nad üritavad püüda mind mitu kuud".
  
  
  "Nad?"
  
  
  "Keegi ümber kõrgema üksuste maffia", - ütles Parson. Tema ei saanud midagi kaasa teha; Seda veel mõelnud nen, kuidas Barry Парсоне,
  
  
  
  
  
  Liigid tõlge
  
  
  Teksti Tõlkimine
  
  
  Allikas
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Tulemused tõlge
  
  
  mitte nii, nagu Rico Corelli.
  
  
  "Aga kust te seda teate?"
  
  
  "Mul ka seal on sõbrad. Peal. Capo hotell Capo, et tema oli välistatud on kett. See hotell on, et tema oli täielikult".
  
  
  "Kuidas ego nimi on?"
  
  
  Ta naeratas. "Unusta ära. Lihtsalt usu mind."
  
  
  "Hästi. Tähendab, Capo hotell Capo, et sa oled läinud".
  
  
  "Hotell mind tappa. Üritasin öelda mulle juba kaks korda. Üks kord Корсике. Üks kord Napoli. Tal oli seal tarne".
  
  
  "Naples? Hääl kust Москит".
  
  
  Ta pinevalt vaatas mind. "Sa обойдетесь".
  
  
  "Mulle öeldi."
  
  
  "Hema?"
  
  
  "Mitte midagi."
  
  
  "Kui alguses teine löök ebaõnnestus..."
  
  
  "See, et oma villas Корсике?"
  
  
  Ta kortsutas kulmu. "Jah." Ta ootas. Seejärel: "Kui see ei õnnestu, selle otsustasin ära minna äri. See on siis tema ja tulen teile, inimesed".
  
  
  Ta noogutas. "Ma kõike seda tean." Seda ei ole. Kuid kuulata ego lugu oli kasutu. Mul ei ole olnud lahendada teada, kas see on tõsi või vale.
  
  
  "Hästi. Kui me läksime koos Корсики jaht, tema võttis kaasa Ванесси".
  
  
  "Et võtta oma koht?"
  
  
  "Jah. Kui jõudsime Valencia, me pidasid sadama ja päeval, ja tema jäi kaldal, kui nad on läinud".
  
  
  "Лисистрата плыла ilma sinuta?"
  
  
  "Täiesti fantastiline. Ванесси mänginud Rico Corelli".
  
  
  "Ja kui nad maandus Malaga, Ванесси ikka mängis Corelli?"
  
  
  "Jah." Ta tegi pausi. "Abil Tina Бергсон".
  
  
  "Ванесси oli Malagas?"
  
  
  "Ei ole. Ta jäi jaht. Me arvasime, et nii on parem. Siis ei viga. Ma mõtlen, juhuks, kui keegi avastab ego".
  
  
  "Kas keegi võib Malaga tuvastada saab?"
  
  
  "Meil on ühtne võimalus", " naeris Parson.
  
  
  "Siis on?"
  
  
  "Siis sa ühendust Тиной ja ta tuli kohtuda teiega."
  
  
  "Õige."
  
  
  "Ma arvan, et keegi valis teiega pärast vaadates sinu kuni jahid, panin hõbemedali ja likvideerimisel".
  
  
  "KES?"
  
  
  "Moscato, muidugi. Kes veel? Ta teab оборудова mulle kõik. Ja ta peab olema, ei ole üks silm jahid, kui ta on kantud. Ta lihtsalt arvutas ajal, kui sa olid lähedal laevaga, et kaasata teid".
  
  
  "Miks Moscato ei tundnud sind?"
  
  
  "Ta teab jaht, umbes Tignes, kohtumine teiega, inimesed..."
  
  
  "Selge. Aga ta tõesti ei tundnud sind".
  
  
  "Õige."
  
  
  "Ja ta pussitas ja vigastas Mudas".
  
  
  "Jumal tänatud, et tema ei tapnud!"
  
  
  Tema jälgis teda. Ta on jõudnud minut ja досталь pakk ameerika sigarette. Ta süütas ühe ja lokkis спичкой. Eelmine kord ta досталь hispaania sigaret. Aga siis, muidugi, ta mängis briti salaagent Barry Парсона. Ta on võrratu näitleja ja ta teadis ka, kui efektiivne on õige rekvisiidid.
  
  
  "Kuidas ta nüüd on?" Tema küsis.
  
  
  "Sa mõtled, et ütlevad ümber kliinikus?"
  
  
  "Jah." Ta teadis.
  
  
  "Ta läheb".
  
  
  "Kui ta ei saa teiega ühineda?"
  
  
  Ta kõhkles. "Varsti."
  
  
  "Ja siis-kohtumine minu partner on?"
  
  
  "Õige." Ta naeratas. "Kuule, Tina - osa ettepanekuid. Sa ju tead seda, eks?"
  
  
  "Jah," ütlesin ma. "Aga kõigepealt me tahame kohtuda, ja siis arutada üksikasjad".
  
  
  Ta noogutas. "See on kõik, mis nüüd on väärtus".
  
  
  "Üks asi on minu jaoks murettekitav".
  
  
  "Milline?" Suits tõusis enne ego nägu. On iminapaga "Reno" seda võis näha peegeldus ego isikud, kui ta затягивал sigaret.
  
  
  "Kuidas sa üldse sattusid pärast Москита on Торремолиносе?"
  
  
  Ta naerma. "Ettevaatlikult, jah?"
  
  
  "Väga kena." Ta tegi pausi. "Liiga ettevaatlikult."
  
  
  Ego silmad скользнули minu. "Mida sa räägid?"
  
  
  "Ma ütlen, et ma ei saa täielikult nõustuda sinu ajalugu, Corelli. Sa вступаешь palju, kui mul on jahtunud Sääsed, ja siis sa mängid Barry Парсона, salaagent. Mida annab?"
  
  
  "Lähme tagasi", - tõsiselt ütles Parson. "Kuule. Tema teadis, et sa oled kütitud eest Москитом. Nõus?"
  
  
  Ta noogutas. "Sa võiksid vist sellest, muidugi. Aga miks sa üldse olid Malaga? Ma mõtlen, Rico Corelli. Sa peitsid Valencia. Miks minna Малагу, et panna end asjata?"
  
  
  "Kindlustus", "aeglaselt" ütles ta.
  
  
  "Kindlustus on?"
  
  
  "Ma olin turvalisuse pärast seda, kui lahkus jaht Valencia. Saad aru?"
  
  
  Ta noogutas.
  
  
  "Hästi. Savtšenko oli jaht, kuni ta hetke, kus käsitleti kick" Москитом ". Jälle tegelikult on?"
  
  
  Seda arvasid. "Hästi. Oletame, et sel hetkel sa pidid olema Sol y Nieve".
  
  
  "See on see, mida ma ütlesin Tignes".
  
  
  "Ma arvasin nii. Ma mõtlen, miks saabumine Малагу aidanud? See oli minu korgitser".
  
  
  "Seda hotelli ja teada et sulle on rohkem". Ta kehitas õlgu. "Ma mõtlen, et mu elu on pakitud ilus väike roll. Tema läheb Ühendriigid. Ja sina oled see tüdruk, et sul on seal, minu pidajad. On nii?"
  
  
  "Õige."
  
  
  "Nii et ma hotell aastas, kui sa oled поправишься.
  
  
  Järgnes pikk vaikus. Tema vaatas talle külm. Ta vaatas mind nii külm.
  
  
  "Kust sa mind ära?" Tema küsis.
  
  
  Ta ohkas. "Hästi. Vt. Sa oled olnud jahi. Tema teadis, et sa pead leidma Moscato. Tegelikult?"
  
  
  "Ma arvan, et".
  
  
  "Ma lihtsalt ootasin, kuni leian sind".
  
  
  "Sa опознали mind enne?"
  
  
  "Oh, muidugi. Tema vaatas, kuhu läks Tina".
  
  
  "Ja siis sa järgnesid mulle ja Хуаной sel ööl?"
  
  
  "Muidugi, muidugi."
  
  
  "Villa".
  
  
  "Tegelikult on. Selleks ajaks, kui sa oled tabanud tu проститутку - tu, mis tegeleb seksinud kolmekesi koos Moscato ja teine lai - ma teadsin, et me delle. Tema lihtsalt vaatasin sind."
  
  
  "Aga miks
  
  
  
  
  
  
  Liigid tõlge
  
  
  Teksti Tõlkimine
  
  
  Allikas
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Tulemused tõlge
  
  
  sa прорываешься läbi sama tee tagasi, kui mul Moscato oli surnud? "
  
  
  Ego silmad kohtusid ja koos pidutseda. "Me kõik teeme vigu, eks?"
  
  
  Tema kehitas õlgu. "Hästi. Aga miks siis on lugu kaanega?"
  
  
  "Jazz Barry Парсона? Ta lihtsalt raputas tolmu riiulil", - ütles ta, anduma briti aktsent Barry Парсона. "Ja tundus, et see on midagi, mida on vaja teha hetkel. Mida ma kavatsen teha, otsustada ja öelda:" Noh hääl ja tema, vana hea Rico Corelli! Nüüd seda ei ole mõtet, eks? "
  
  
  Tema naeris. "Mul on siiani tuhkur ei meeldi kõik see lõhestunud ja kolmekordistada. Sa oleks võinud kohe luua kontakt Хуаной. Sa переспали temaga seal, ja veel kord siin. Miks sa lihtsalt ei ole hei teavet ja paluda seda kontrollida? "
  
  
  Ta прикусил sigareti ja vaatasin läbi esiklaasi. Lumi langes, kuid on nüüd nõrgem. Ta tõstis oma silmad üles ja nägi peegeldus meie kahe isikute sünge öö.
  
  
  Ego silmad vaatasid mind.
  
  
  "Ma ei ole kunagi usalda magamistoas", - ütles ta pahaks. "Ma mõtlen, isegi mitte minu enda oma. See on koht, mis tema renditud on Торремолиносе. Kust seda tean, et Moscato ei kirjutanud mulle film veel enne, kui ma järgisin sinu juurde temale? Ju ta arvas, et tappis mind jaht. Aga võib-olla See oli lõks. Tegelikult? Võib olla, et seal ei Moscato, võib olla Moscato kogu aeg arvasin оборудова mulle ja ootas mind. Kust seda saaks teada? "
  
  
  Tema istus seal.
  
  
  "Ja see hotell. Tema midagi ei usalda. Midagi sellist. Ma arvan, et igas toas on viga. Ma pidin minema läbi tulevase kohtumise, sest see oli osa esialgse kava. Mulle ei meeldi kõrvale kalduda esialgne planeerimine, sest see jätab liiga palju tahte korral. Kuna me juba teadsime üksteise, ta lihtsalt mängis lahe ja jätkas pärast. Mul on väga kahju, kui see оскорбило tunde järjekorras."
  
  
  See oli loogiline.
  
  
  "Mis nüüd?" Tema küsis.
  
  
  "Oleme kokku leppinud kohtumise vahel mina ja tüdruk", - ütles Parson jälle on äripiirkonnas. "Pakkuda mikrofilm".
  
  
  "Kus?"
  
  
  "Noh, sa tead, mida ma mõtlen hotellis. See annab õiguse mis tahes number. Ja mulle ei meeldi hängida inimestega Prado Льяно. Kuulge, aga suuskade trassi?"
  
  
  Seda arvasid. "Seal on väga inimtühjad, okei - aeg-ajalt. Lumi liiga ei ole putukad". Tema naeris, kahevahel, kui see on tõsi.
  
  
  "Kurat lumi. Võite tulistada mees, et pariis abil teleskoopvars objektiivi". Ta võpatas. "Mulle see ei meeldi".
  
  
  "Aga kui keegi ei tea, et sa oled Corelli..."
  
  
  "Kes seda ütles? Lisaks on veel üks halb hetk. Kui Moscato on ikka veel olemas, ja selle, kindel, et see on siis sellest, kuidas Arturo ostis ego - ta jälgib sind ja teie lai, tegelikult on?"
  
  
  "Oh Juan?"
  
  
  "Muidugi! Nii et ma pean teda näha kuskil, et torkab silma, ja samal ajal kaitstud".
  
  
  Tema kehitas õlgu. "See pole lihtne библ täitmiseks".
  
  
  "Ei ole? Aga kuidas on lood ühe ümber nende isteliftid? Kui oled üks nende ümber, siis on soojustatud, ole üksi ja turvaliselt!"
  
  
  Tema mõelnud. "Gondola? Tema aru, mida sa mõtled. Istu nah temaga ja ronida koos. Kuigi sa oled seal, lukus, kaabel autosõitu, võite pakkuda teile kontrollitud keskkonnas ja keegi ei saanud targemaks. kõik lindile? "
  
  
  "Õige."
  
  
  Tema istus ja mõtles. "Aga kes siis ikka saab tulistada sind koos kalle".
  
  
  "Hääletus, kus sa lähed, mees - ütles Parson, tagasi tulles on briti ülikooli. - Sa istuda on suusad, seisad jaama Боррегилас ja прикрываешь meid, kui me подъезжаем".
  
  
  Tema mõelnud. Mulle meeldib. Mida rohkem seda mõtlesin, seda rohkem mulle see meeldis.
  
  
  "Ma ostan seda," ütlesin ma.
  
  
  "Kui kaua?"
  
  
  Tema ütles: "Homme kell kümme hommikul?"
  
  
  "Tegelikult," ütles Parson. "Ma eemale Хуаны. Ma ei taha mingeid tüsistusi, kui me nii lähedased järeldusele tehing".
  
  
  "Õnne", ütlesin ma.
  
  
  Ta seisis lumes, kohandava windbreaker. Ta tundis, kuidas külm хлестает läbi avatud ukse, kuigi lumi on peaaegu täielikult alla tulnud.
  
  
  "Alusta", - ütles Parson. "Ma tulen sinuga kaasa alla".
  
  
  Ta noogutas.
  
  
  Ta sulgumisel minu ees on uks ja kiirustamist ümber monument, kus ja kadus välimuse järgi.
  
  
  * * *
  
  
  Renault завелась ilma probleemideta. Andis emu natuke soojendada, siis ootasin, kuni ta nägi Симку kuvatavat nurga monument, ee tuled viltu aastal kahanevas импровизированную tee. Siis ta läks, hiilis lühikese viiv maantee maanteel. Tal on lokkis Парсону tahavaatepeegel.
  
  
  Tema nägi "Симку", mis tegeleb järgneb mulle, selle tuled мерцали on langeval lumi.
  
  
  Kurvid ja pöörded olid üsna terav, nõudsid pidev pidurdamine ja sisse lülitada madalam käik. Tema hakkas lõbus sõidutee parempoolse ääre lähedal, kui tundsin esimest промокшую pidurivedeliku süsteemi.
  
  
  Tema läks piirdeid, ümber must vilgukivist, вздыбленной üles, kus tee oli lõhkeda kujul V-kujuline kraavid. Lõpuks ta nägi, kuidas kõnniteel teeb kiire terav viiteid otse.
  
  
  Keset kõht krundi tema hakkas pidurdama ja tundsin rataste libisemine vahel tahapoole. Tema arvas, et kogemata leidsin külmutatud koht teedel, ja proovisin uuesti. Aga see polnud üldse mitte jäätunud koht.
  
  
  Seda ikka jälginud kiusamine on, et saaksin isu vahetamisel on madalam käik, aga
  
  
  
  
  
  Liigid tõlge
  
  
  Teksti Tõlkimine
  
  
  Allikas
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Tulemused tõlge
  
  
  Süüdistuse tundus, et ei andnud mingit võimu rattad.
  
  
  Talle meeletult vajutan on käigukangi, kuid nüüd on tema sõitis liiga kiiresti, et osaleda, ja ei saanud minna низшую edastamine.
  
  
  Tema притормозил enne seksi, kui sõitsin oma eelarvamusi, aga kiirus oli liiga suur. Õnneks kõver oli väga hea. Tema tegi viiteid. Kuid kohe selle silmitsi kiire kurv vasakule, vastupidises suunas, ja jälle vajutas kiusamine, lootes, et sõidutee annab mulle grip siin. Aga ma ei tundnud midagi, peale märg ebaefektiivsust.
  
  
  Mitte midagi.
  
  
  Tema tugevalt sisse sild ja pööras ümber. Tema keha on jälle sirge tee, kuid läks alla, kui maanteel üle pika sirge läbida, пересекающий kõrge kaljune kalle. Lõpuks matka tema seda on näinud järsk vihjeid tagasi suure предупреждающим märk maanteel ees.
  
  
  Seda ikka jälginud kiusamine, kuid ei saanud mingit vastust. Tema надавил on käigukangi, kuid ei suutnud vähendada ego miinimumini. Tema hakkas väänata ratta edasi-tagasi, püüdes saada hõõrdumine tüüp mida lumesahaga, et vähendada kiirust Renault, et seda võiks vähendada selle kuradi nina vähendatud anda.
  
  
  Ebaõnnestunult.
  
  
  Tema nägi maha tuled Парсона, ja imestasin, vaadates kas ta on minuga S ja lõhub pea üle mu seletamatult halb вождением.
  
  
  Selle kaks korda мигнул valgust, kui mingi signaal abi.
  
  
  Kõver kõik läheneb ja läheneb, ja seda täiesti ei suutnud kontrollida oma kiirust Renault. Seda, mõtlesin, et risti üle sisemise drenaaž kraav, kuid otsustasin, et võimalus on jaotada telje ja pisar rattad on liiga suured, et riskida. Peale selle võiks puruneda korter kohta põlevkivituha madalik, mis tegeleb juttu ümber kraavi, kui rool kasvas ümber mu selga.
  
  
  Rehvid завизжали, tema pööras ratast vasakule, et liiga kiiresti pöörata. See kukkus kaldal kõrguv paremal mulle. "Reno" kolis välja äärest ja suundus avalikult välise äärde, kus oli umbes jala kivid, насыпанной all выкрашенным valget värvi puidust ограждением, тянущемся umbes kakskümmend meetrit.
  
  
  Tema kukkus külili käsipuud, оторвал midagi pall "Reno", siis поскакал tagasi küngas. Kuid ta tugevasti tõmbas ja jälle выровнял masin.
  
  
  Minu ees tee läks kiiresti alla. Igal meetrit minu jaoks tema nägi sõiduteed järsult поворачивающую otse, veel üks puidust ограждением, защищающим viiteid ja väga suur osuti enne pööret.
  
  
  Tema kunagi ei saa seda teha viiteid.
  
  
  Tema kuulis lähedal oma kõrva toreda mootori ja keeras kiiresti ümber.
  
  
  See oli Parson.
  
  
  Ta vallandati "Симки" mimmo mind ja tulistas sõiduteel ees.
  
  
  Ma mõtlesin, et rätsep võta, ta üritab teha. Selle hotelli hüüa emu, kuid ei stahl.
  
  
  Ta lõikas mind avalikult minu ees ja ta peaaegu karjus, et ta lahkus teelt või mind lõid.
  
  
  Tema jälle vajutan peale käigukangi meeleheitlikult püüab liikuda samm allpool, kuid see oli kasutu.
  
  
  Parson oli avalikult minu ees. Ta on peaaegu sulges silmad, lootes vrakk.
  
  
  Nii ei juhtunud.
  
  
  Äkki on mu esistange kloppis on alla stock kaitseraua Парсона. Tema näinud, kuidas punased pidurituled Simca Парсона мигали, siis гасли, siis гасли, siis jälle гасли.
  
  
  Tema tempot aeglustanud.
  
  
  See on vana trikk - stop сбежавшую masin, притормозив auto ees seda, et aeglustada masina taga.
  
  
  Selle tugevat hoida roolirattal, sest teadsin, et üks kivi vales kohas sõidutee ajavad Renault, millel kaitseraua Simca, ja mul viskab vasakule või paremale, seejärel järgneb tema соскальзываю koos замедляющейся masinad ja Minge kas kuristikku või üle ääre kalju õhku.
  
  
  Kiusamine Парсона jätkasid vilkuma ja vilgub, ja selleks ajaks, kui me läksime kordamööda omakorda, ta peatas mind. Selle sisse lülitatud tagasikäik ja sel masin, külmavärinad.
  
  
  Uks avanes ja Parson läks läbi симки. Ta pöördus minu poole ja masina ümber валил lumi.
  
  
  Minu tuled põlenud väljast, mis süttib tagumine osa Simca ja näidates Парсона, seisab seal on öö.
  
  
  "Ma ei küsi, mis juhtus", - aeglaselt ütles Parson. "Keegi sattus sinu Reno".
  
  
  Ta noogutas. "Aitäh abi eest. See oli hea trikk".
  
  
  Me заехали baar Esqui Prado enne seda, kui ma tema sõitis auto garaaž. Mul oli kolm люмумбы ja tassi kohvi, ja tema veel tundnud ei ole päris hea.
  
  
  11
  
  
  Tema tagasi oma tuppa siis недолгого viibimise barre Esquí koos Парсоном. Rumm ja šokolaad лумумбе natuke aitas mul rahuneda, aga tema on ikka veel värises, kui panna sisse võti uksele ja astus sisse.
  
  
  Lisada püha, tema kuulis metsakohinat teises otsas on numbrid, seejärel ukse, mis ühendab uks lastud avatud ja Juan oli seal laialt раскрыв silmad. Tundus, et ta just ärkas sügavast võlvid.
  
  
  "Sa kohtusid temaga?"
  
  
  "Jah," ütlesin ma. Teda kiiresti lähenes büroo ja võttis seal notepad. Teda kiiresti märgib nen "nõuannete müüja," ja näitas kuule.
  
  
  Ta noogutas, et aru.
  
  
  "Kuidas see juhtus
  
  
  
  
  
  Liigid tõlge
  
  
  Teksti Tõlkimine
  
  
  Allikas
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Tulemused tõlge
  
  
  minna? "- küsis ta minult.
  
  
  "Mitte midagi aru. Mul on vaja näha ego jälle". Ta oli hõivatud kirjutamisega notepadis. "Sa kohtub temaga homme kell kümme tundi gondliga. Üksikasjad hiljem."
  
  
  Ta noogutas.
  
  
  "Nüüd on tema lähen magama ja natuke отдохну".
  
  
  "Hästi," ütles ta.
  
  
  Tema osutas ukse hall, andes mõista, et varsti встречусь temaga väljas.
  
  
  "Head ööd, George," ütles ta ja läks oma tuppa.
  
  
  Tema võttis riided, varjatud ise puhas ja astus koridori. Juan istus ja suitsetamist sigareti.
  
  
  "Oled sa kindel, et toad on kuulata?" küsis ta.
  
  
  "Positiivselt".
  
  
  "Sa kohtusid Corelli?"
  
  
  "Jah. Me teame ego, nagu Barry Parson".
  
  
  Ta uuris mind. "Ma olen peaaegu ära arvata sellest."
  
  
  "Ma tegin ka."
  
  
  "Võite kindel olla?"
  
  
  "Kuidas ma saan olla täiesti kindel? Kuid ta vastab teile köisraudtee tee, kus, rätsep võta, saad materjalid"
  
  
  "Mis see on?"
  
  
  "Ma saan hakkama" - enesekindlalt ütles ta.
  
  
  "Hästi. Tema kaitsen "" sind koos suusa-langustega. Corelli nii tahab".
  
  
  "Kuid nagu Sääsk oleks teada kohtumisel vahel teda ja sina?"
  
  
  "Ta on kogu aeg jälgis meid."
  
  
  "Ma püüan vaadata, sest temaga."
  
  
  "Ärge muretsege. Tema hoolitsen selle kohta. Lihtsalt meet Corelli ja uuri, nalja ta üle meile või mitte".
  
  
  Ta vaatas mind. "Miks ta ei andnud mulle informatsiooni varem?"
  
  
  "Ta ütles, et tahab kindel olla".
  
  
  Ta raputas õlgu. "Ma arvan, et see on mõistlik".
  
  
  "Istu temaga köisraudtee maantee ja спускайся suusatamine alates Боррегилас. Selle kohtumise sind baaris all, kui kõik on möödas. Siis me kiirustame alla ja kontrollida selle autentsust asju".
  
  
  "Malaga?"
  
  
  "Granada. Teil on AX seal ka saatja".
  
  
  "Hästi."
  
  
  Tema tuli tagasi tuppa ja surumine magada.
  
  
  * * *
  
  
  Nüüd on tema saanud näha kõik mööda каменистого katuseharja. Päikese püha oli puhas ja valge. Snow püha on issand слепил silmad, kuid ma kasutasin filter prillid Optikaga 60x.
  
  
  Köistee liikus üles ja ma selgelt vaataks kollane kampsun Хуаны. Sees olid ainult tema ja Parson. Gondola tavaliselt везла neli, ja ta teadis, et Парсону tuli anda jootraha teenindajatele era-reisi, kuid ma ei ole närvis. Tal oli raha.
  
  
  Tema jälle pühkis välja prillid ja siis ta nägi ego.
  
  
  * * *
  
  
  Ta lamas kõhuli on гранитном выступе umbes poolel teel vahel Боррегилас ja Prado Льяно. Ta oli riietatud halli riided, nii et ta täpselt сливался koos слюдой ja гранитным сланцем. Kuid selle võis näha, et ta on ikka veel mees, ja nägin, et ta hoidis käes pikk püss mööda kaljusid. Kaasa püssi vastu oli lisatud silmist.
  
  
  Ma ei suutnud keegi tüüp rifles punktide alusel.
  
  
  Ta lamas väga vaikselt ja ootas. Ja ta vaatas гондолу koos Хуаной ja Парсоном. Kui ta sai teada, et nad on ego ära võtta? Kuidas ta võis teada saada?
  
  
  Parson? Kas Parson asendaja? Keegi pööras Хуану? Kui see teave on jälle lekkis? Meie ruumides keegi ei öelnud meile sõnad. Keegi, peale minu ja Парсона, ei teadnud aeg ja koht.
  
  
  Ja kõik on sama tapja panna ootuses.
  
  
  Moscato? On täiesti võimalik.
  
  
  Selle kinnitamata ja windbreaker досталь "люгер". Tema vaadatud ego ja surus minutis windbreakers. Mul oleks vaja ületada kalle ja koondada kalju, et selleni jõuda. Siis ma pean переползти mööda kive ja teda tappa, enne kui ta saab streigi.
  
  
  Teist teed ei olnud. Kui selle jätan Moscato elus, ta ikka üritab kätte saada Rico Corelli - püüa seni, kuni emu see ei õnnestu!
  
  
  Otsustades kiirus köisraudtee ja fondivalitseja asukohas inimese kivid, mul oli umbes poolteist minut käia.
  
  
  Tema natuke kontrollisin release, et vältida ohtliku suurärimees, ja sõitis veidi alla selle. Kui teda tabas umbes alumist osa liumäed, et midagi on valesti, ülejäänud lumega üleval, ja see äkki avastasin, et утопал on горке põlvili. Tema толкался ja võitles, ja lumi слетел mind. Mul on vedanud. Suur pall катящегося lumi jätkas minna ja mind tabas umbes kivid lähedale.
  
  
  Tema kaotas väärtuslikke sekundeid.
  
  
  Kaljud olid enne mind, kuid mina teda ei näinud mees lamab подо minuga. Tuli kätte võrra ja aeglaselt panoraami järgi гребню.
  
  
  Siis ta nägi ego.
  
  
  Mind pühib ära kurssi umbes sada jalga! Tema oli liiga kõrge.
  
  
  Teda kiiresti hakkas jälle laskuda mäest alla tulles teisele poole, крещаясь selle kursuse ja läheb tagasi punkti, mis asub käeulatuses inimese kivid.
  
  
  Tema saatis klambrid ja kasvuhoonegaaside pakitud suusatamine kivid, et nad ei соскользнули. Seejärel tõmbas selle võrra ja vaatas üle ääre kivid.
  
  
  Tema näinud, kuidas köistee aeglaselt tõuseb vahel teise ja kolmanda terasest kn. Ja tema ei näe mees püssiga, mis on hea сжимал ego ja ettevaatlikult juhtis гондолу, kuni ta liikus üles паучьим terasest тросам.
  
  
  Tema нацелил "люгер" pea mees ja tulistas.
  
  
  Pungis ударилась kivi ja kuskil отлетела. Tema on kuulnud laulu rikošetti.
  
  
  Mees kiiresti ümber. Tema on näinud ähmane laik tema valge nägu. Ta kiiresti выгнул tagasi, pöördus ümber ja нацелил mulle püss - sihik ja kõik muu selline.
  
  
  Pungis on sattunud lumi on maas minu jaoks - liiga lähedal
  
  
  
  
  
  
  Liigid tõlge
  
  
  Teksti Tõlkimine
  
  
  Allikas
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Tulemused tõlge
  
  
  mugavus.
  
  
  Teda tulistas uuesti. Kuid ta kadus välimuse järgi kohe siis maha. Tema ei suutnud ego näha.
  
  
  Присев seal, tema edutult ego leida.
  
  
  Veel üks löök murdis kivi minu käe.
  
  
  Tema пригнулся.
  
  
  Gondola liikus aeglaselt mööda тросу, ja tema ei näe kollane kampsun Хуаны, ja see on kõik, mida ma pööranud tähelepanu.
  
  
  Tukk püsti ja loobunud mind, целясь on гондолу. Teda tulistas uuesti.
  
  
  Ta langes, пригнувшись, sest kalju ei ole sattunud. Tema näinud, kuidas ta on puhanud kalju ja целился on гондолу.
  
  
  Tema hakkas läbi kivide, kuid teadis, et ei suuda jõuda teda õigel ajal.
  
  
  Klõpsates klambrid, et köis, seda sel on suusad ja hakkas laskumine, hoides ühes käes kaks kumminuiade, teine - люгер. See ei olnud kõige mugavam ski seisukohta, mida talle võiks ette kujutada.
  
  
  Liigutad teda, arvasin, et ei saa tulistada, suusatamine, ja seega veedan rohkem väärtuslikku aega.
  
  
  Tema laskus tasemele, kus ta istus, murdis läbi kinnituste ja присев ületanud kivid.
  
  
  Hääl on tal!
  
  
  Teda tulistas.
  
  
  Ta целился on гондолу, ja tulistas täpselt nii, nagu ma tulistasin, - või, võib-olla läbi murdosa sekundist hiljem mind. Et oleks meil juhtus, on minu enda lastud, ilmselt on viinud selleni, et ta andis naljatada ja ego eest kahjutu, kuidas sattus alus, gondlid, mitte läbi akna tagaistme dollar Парсона.
  
  
  Teda tabas nool.
  
  
  Ta kukkus näost kivid, siis рефлекторным liikumine pöördus ümber ja levitada püss, kui ta ei ole eesmärk väljamakse otse mulle.
  
  
  Tema hüppas tagasi ja lumi, libistades mägi. Bullet hajutatud ümber, kuid ükski neist ei tabanud. Tema jälle päikeseloojangut kivi, klammerdumine nah osta.
  
  
  Kivi oli libe, kuid selle переполз järgi talle, ja kui kõrval mu kõrva разорвалась veel üks pungis, tõstis ta pea, selge nägin ego ja tulistas emu kaela.
  
  
  Ta kukub kohe. Veri plahvatas ümber punane pilv.
  
  
  Siis ta asub basseini jääkülma punetus, kui talle lähenes talle.
  
  
  See oli Альфреддо Moscato.
  
  
  Sääsk.
  
  
  Swat!
  
  
  * * *
  
  
  Püss, mis tegeleb стреляла mind ja mis tegeleb pidi tappa Rico Corelli on gondliga, oli püssiga Winchester Model 70 Super Grade, откалиброванной all ammo 30-06 Springfield ja mis on varustatud kiikaritähtäin muutuva võimsusega Bausch & Lomb Balvar Lee dot. See oli ilus puurimine relvi.
  
  
  Padrun 30-06 Springfield Hi-Speed, koos päevitunud teravikuga võib pakkuda esialgne määr on 2960 meetrit sekundis ja kiirus 2260 jalga sekundis vahemaa on 300 meetrit, mis on tabanud jõud 2920 suu-naela koonu energia ja 1700 ft-naeltes. £ 300 meetrit. Sihik on reguleeritav võimsus Bausch & Lomb on reguleeritav 2 1/2 kuni 4 korda, seejuures kõrgus ja tuul on reguleeritud ainult kaks jääda liikuvate osade vahele.
  
  
  Kui midagi ja võib aidata tappa inimese mujalt laskmine, siis see kombinatsioon oleks võinud.
  
  
  Tema, painutatud surnud mees. Tal oli rahakott ja paberit, kuid nad olid ilmselgelt võltsitud. Nimi öeldi Наталио Di Цезура ja ajalehtedes räägiti, et ta oli tulnud üle Bari, Itaalia.
  
  
  Tal oli смуглая nahk, tumedad juuksed, raseeritud lõug sinine ja pulgad. Ego põskhabe on madalam tavalisest, kuid ei tundunud liiga pikk.
  
  
  Ta oli riietatud hea windbreaker ja tihedalt liibuv ski-pants.
  
  
  Tema ümber heli ootamatu sammu mööda kive. Odin on Tsiviil-guard tuli kohale, võttis suusad ja läinud mulle märkmikuga käes. Seda märkasin, et kabuur ego turvavöö oli расстегнута.
  
  
  Vaatas mulle otsa, ta ei öelnud midagi, ja siis läks kalju, kus lamas мертвец. Ta kummardus, nägin oma keha, seejärel hoolikalt uurinud ego ja tegin mõned märkmed.
  
  
  Ta puudutas kaela laip ja пощупал pulss. Selle võiks öelda emu, et ego ei toimu. Ta досталь, paber, uurinud noh, ja siis uuris Winchester 70 ja relv.
  
  
  Ta tõusis püsti ja pöördus minu poole.
  
  
  "Andeks, sest invasiooni, сеньор", - ütles ta inglise keeles.
  
  
  Tema naeratas. "Kuidas sa teada said, et ma inglane?"
  
  
  "Ma tean, et sa oled ameeriklane", - parandas ta mind naeratades. "Oma лыжами".
  
  
  See on austerlaste, aga ma olen selle ostnud ih San-Velli. Ja see oli nende jäljend.
  
  
  "Sa olid tunnistajaks sellele - mured?" - küsis ta õrnalt, kuid ilmselt.
  
  
  Tema kehitas õlgu.
  
  
  "Võib-olla olete rohkem kui tunnistaja. Võimalik, et sa olid kaasosalised surma selle inimese?"
  
  
  Ta ei öelnud midagi. Kui ta kavatses teatada mulle minu õigused? Aga muidugi, Hispaanias teile üldse ei зачитывали oma õigusi.
  
  
  Tema hakkas расстегивать windbreaker, et saada kätte rahakott.
  
  
  Relv "Гардиа", "ameerika Colt" 45-nda kaliibriga koheselt selgus ego käes ja прикрыло on minu elu.
  
  
  "Palun vabandust, сеньор, aga, palun, midagi do not remove ümber taskud".
  
  
  "Ma tahan lihtsalt anda oma id-kaart", " naeratas olen. "Ma tulin soovitusel señora Mitch Kelly ümber Malaga".
  
  
  Tema nägu промелькнуло äratundmine. "Aa Selge. Sul on siin ego kaart. Ka üks ümber sinu". Ta vaatas nah ja aeglaselt eemaldas tagasi plastikust kausta. Ta tagastas rahakoti ja tark шлепком sulgumisel ego.
  
  
  Tema võttis ja ära koristama.
  
  
  "Palun vabandust, сеньор. See ei ole h
  
  
  
  
  
  Liigid tõlge
  
  
  Teksti Tõlkimine
  
  
  Allikas
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Tulemused tõlge
  
  
  Siin ootan teid mis tahes ülekuulamise. Kui sa tahad minna? "
  
  
  Ah, see imeline väike embleem KIRVES nurgas kaardi Mitch Kelly, mida tundus, et kõik teadsid ja armastasid.
  
  
  Tema, pöördus ümber ja märkis, et surnud inimest. "Ta on tuntud teile?"
  
  
  Guardia raputas pead. "Ma ei arva nii. Aga varsti saan teada".
  
  
  "Viisakas vihje", ütlesin ma. "See inimene võib olla tunnistatud tagaotsitavaks Malaga kuriteo eest. Tapmine".
  
  
  "Oh."
  
  
  "Ja mõrv poiss eile õhtul avalikult siin Prado Льяно".
  
  
  Silmad Guardia vähenenud. "Sa tead, on väga palju asju, сеньор".
  
  
  "See on minu asi. Tean palju asju. Ja pildistada ih," lisas ta naeratades.
  
  
  Ta отсалютовал. "Prima hooldust minu vabandused kinnipidamine teid. Arvan, et oleks hea, kui sind ei olnud siin, kui tuleb mu kolleeg. Ta on natuke noor ja импульсивен".
  
  
  Tema vaatas mäest üles. Veel üks Guardia on suusatamine ja jooksis alla.
  
  
  "Aitäh."
  
  
  Ta kummardas vöö ja отсалютовал. "Ma ütlen сеньору Kelly, et me kohtusime".
  
  
  Tema läks arvesse klambrid, tõstis oma mastid ja kiiresti laskus Prado Льяно.
  
  
  * * *
  
  
  Pool tundi hiljem tema läks tagasi hotelli. Juan ootas mind elutoas on suur kamin.
  
  
  Me ei olnud üksi.
  
  
  Tema nägu светилось erutus. "Mul on see", " sosistas ta mulle.
  
  
  Ta noogutas.
  
  
  "Mis see oli, sest põnevust?" - mõtles ta.
  
  
  "Ma спугнул Moscato ja tappis ego".
  
  
  Tema nägu побледнело. "Kuidas ta sai teada, et oleme kokku köisraudtee teed?" küsis ta. "Keegi ei teadnud, peale sinu ja minu ja Парсона".
  
  
  "Sa arvad, et Parson tõesti Corelli?" Tema küsis.
  
  
  Ta raputas õlgu. "Ta kindlasti teab palju võrku, narkootikumide. Ja ta on valmis anda meile kandikul kätte sinine каемочкой. Selle väga воодушевлен".
  
  
  "Kas sa oled kunagi pettunud?" - lõbus küsisin ma.
  
  
  "Väga mõistlikult. Kui me hakkasime mängima esimene замененным Corelli".
  
  
  "Täna kuidagi kui me täidame kõik Гранаду".
  
  
  "Ma ei saa olla kindel, et info on usaldusväärne, Nick," ütles ta, nagu oleks ta sellele mõelnud juba mõnda aega ja lõpuks otsustas. "Tundub kahetsusväärne, et ma läksin nii kaugele ja ei saa öelda, et Corelli autentne või mitte".
  
  
  "Ärge muretsege. Pank mälu KIRVES on teada".
  
  
  "Aga ma ei tea, miks mind saadeti siia tegelikult delle". Nüüd on ta надулась.
  
  
  "Unusta see. See on tükk tööd."
  
  
  Mehhaanik garaaž Prado Ллано vabandas. "Ma saan ego kaks tundi päevas. See on üsna varsti sa, сеньор?"
  
  
  Tema kehitas õlgu. "See peaks olema. Mis juhtus?"
  
  
  "Vedelik pidurile слита, сеньор".
  
  
  "Mis põhjusel?"
  
  
  "Kalju toru". Ta ei taha palju rääkida.
  
  
  "Murda?"
  
  
  "Väga imelik, сеньор," lausus ta. "Ei ole osa rida vedeliku vananeb nii. Tegelikult, see on võimatu".
  
  
  "Siis juhtus?"
  
  
  "Liin on katki".
  
  
  "Lõigata?"
  
  
  "Tundub, сеньор". Nüüd emu ei olnud iseenesest. Sellised asjad olid emu arusaamatult.
  
  
  "Keegi just lõikasin see on?" Tema küsis.
  
  
  "Ma ei tea. Tema ei tahaks sellest rääkida. See on tõsine süüdistus".
  
  
  "Aga täis ei ole, nii et miks ei öelda on?"
  
  
  Ta nägi, kuidas ma naeratan. "Hästi. Ütlen talle, et keegi lõikas läbi seda joont, сеньор. Lõikama! See on mõistlik?"
  
  
  "Oh jah," ütlesin ma. "See on mõistlik".
  
  
  Poiss tundus tõsine. - Tähendab, teil on vaenlane, сеньор. Võib olla, et abikaasa või mõni naine?
  
  
  Hispaanlased näiteks ravimata romantikat!
  
  
  "Jah," ütlesin ma. "Ma tunnen, et see võib olla. Kuid see on seda väärt, mõistad?"
  
  
  Ta просиял. "Siis on hästi. Hästi!"
  
  
  "Ma olen kaks".
  
  
  "Oh, seal on veel üks väike asi," ütles ta.
  
  
  "Milline?"
  
  
  See on jälle заколебался, vaatan, et igal aastal, ei kuula kas keegi on.
  
  
  "Kas sa tead, mis see on?" ta võttis midagi ümber tasku ja hoidis käes.
  
  
  Tema võttis ego ego palm. See oli ilus tõrge. Magnet-saatja koos пеленгатором. Ilus mudel! Hoolikalt professionaalselt. Ilmselt jaapanlane või sakslane.
  
  
  Tema, vaatasin seda. "Ma ei tea, mis see on."
  
  
  "Mina ka, сеньор".
  
  
  "Kus sa oled leidnud - see vidin on?"
  
  
  "Ta oli seotud põhja Renault, сеньор".
  
  
  "Kui huvitav. Arvan, et see on midagi, lihtsalt tõusid maanteel, kui tema sõitis".
  
  
  "See on magnetism, sa tead, сеньор? Tema arvasin, et sul on huvitav näha seda"
  
  
  "Ma... väga huvitav."
  
  
  Tema pani пеленгатор minutis ja tõmbas mitusada песет. Tema andis ih poisile. "See on sulle", ütlesin ma. "Huvi ja väljaspool oma vaikus".
  
  
  "Ma saan aru, сеньор".
  
  
  Ta oli kindel, et see on nii.
  
  
  Nüüd on tema teadis, kuidas Moscato sai teada kohtumisel köisraudtee teed.
  
  
  Tema ise ütles emu 1
  
  
  Kaksteist
  
  
  Kui me Хуаной istusime aias Альгамбры, meile tuli lühike темноволосый, black-eyed, lokkis mustlane nimel Гервасио Альбанес. Ta juhtis meie reis, mis tegeleb käis ees. Eesmärk Juan ja tema on möödas.
  
  
  "See soojus, et Andaluusia", - ütles ta väga hea inglise aktsendiga.
  
  
  "Kuid mitte Maroko", - ütles ta reuma, jälle piinlik, et Хоука ja täiesti ребяческую tunnustamise Süsteemi, mille AX.
  
  
  Ta noogutas
  
  
  
  
  
  Liigid tõlge
  
  
  Teksti Tõlkimine
  
  
  Allikas
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Tulemused tõlge
  
  
  Tema огляделся. All перцовым puu istus бетонная pink, ja ta on meid sinna viinud. Me istusime koos, vaadates peegeldav bassein ja suur мавританскую arch vastupidi.
  
  
  "Mul on teile uudis," ütles ta sosinal. "Me peame kohtuma kohe siis lõpud решка".
  
  
  "Uudiseid?" Tema küsis.
  
  
  Ta surus sõrme huultele. "Siis. Mäe vastupidi". Ta osutas sõrmega mimmo Альгамбры nõlval kirdesse. Meile öeldi varem, et nõlval oli mitu koobast, koopad, mis on ikka pilu suur hulk mustlasi. Tegelikult, see ütles meile ise Жервазио.
  
  
  Ta noogutas. "Ja siis ekskursioonid. Sissepääsu Альгамбру".
  
  
  Rahvas sissepääsu Альгамбру on saanud trahvi, kui me välja tulime, Гервасио saatsid meid kuni parkimine.
  
  
  "Kas teil on auto?"
  
  
  "Oh, ei", " naeratas Жервазио. Ta lille lummuses suunas Хуаны. "Mul on ainult väga väike Ламбретта ...
  
  
  "Ei shed verd kogu lugu," ütlesin ma. "Tule meiega. Me võtame sind siia hiljem, ja sa suudad ära võtta Ламбретту".
  
  
  "Sa oled kogu hotelli territooriumil ja on selline".
  
  
  "Negatiivselt. Me lihtsalt praktiline. Me ei saa kulutada aega sõitu edasi ja edasi, oodates, kuni sa ületada suured mäed. Kuhu me läheme?"
  
  
  "Ma elan koopas, сеньор", - traagiliselt ütles ta, andes Juan rohkem mahla silma.
  
  
  Ta vaatas teda. Ta on saanud kuni nah.
  
  
  "Unusta ära, Джервазио. On valmis kihla vedada, et sul on põhjas koopad on четырнадцатилитровый kruusi täis tahke kulla монетт.
  
  
  Ego silmad заблестели. "Sa humoorikas inimene, сеньор".
  
  
  Гервасио ja Juan heitsid tagaistmel. Ta jälgis teda ettevaatlikult, aga ma nägin, kuidas ego silmad mõnikord vaatavad mind peeglisse.
  
  
  "Jalutades oma siia, сеньор, seejärel otse," ütles ta mulle ja läks jooksma, kuni hiljem lühikest aega, me ei peatunud enne, kui augu äärel üle. Ümber olid pargitud teiste autode, vaid ka hunnik mootorrattad. Peamiselt olid istmed ja пежо. See oli üks suur krediitkaardi mustuse.
  
  
  "Me istume siin".
  
  
  Ta noogutas. Tema, vaatasin teda tahavaatepeegel. "Ja nüüd uudised, Жервазио".
  
  
  "Сеньор Mitch Kelly tahab, et sa kohe helistati emu on Малагу".
  
  
  "Ta selgitas miks?"
  
  
  "Muidugi mitte, сеньор. Kuid ta oli alaline".
  
  
  "Kus seda võin nimetada ego?"
  
  
  "Mul on-line sees on kodu".
  
  
  Ta märkis, et koobas sissepääs.
  
  
  Tema, vaatasin Хуану. "Noh, lähme".
  
  
  Me tulnud ja järgnesid Жервазио koobas. Sees oli обставлен, nagu iga kodu, raske hispaania mööbel ja vaibad on утрамбованном земляном põrandale. Olid lambid ja laternad, integreeritud elektri pistikupesad. Suur tuba seisis väga tugev lõhn toidu valmistamiseks.
  
  
  Гервасио lähenes книжному kapp toa otsas ja tõmbas nahast ümbris, mis eitas ilmus meedia sõnumid mulle R / T Mitch Kelly конспиративной korter Malaga.
  
  
  Ta püüdsin ego ja andis soe. Selle istusin ja vaatasin teda. Juan tõusis püsti ja liigu ringi, põnevus vaadates riidekaup seintele, oskuslikult weaved seinavaibad, pits, покрывающее lauad, internet.
  
  
  Гервасио andis koodi tähed ja vastanud päringule Kelly identifitseerimise.
  
  
  "Kelly?" - ütles ta hetke pärast. "Miks hotline?"
  
  
  "See on tüdruk. Ta saadetakse Sol y Nieve".
  
  
  "Tegelikult on. Niisiis?"
  
  
  "Kas teil on olnud probleeme?"
  
  
  Tema peatusin, vaadates Жервазио. "Probleeme?"
  
  
  "Noh, sa veel ei tõstnud, rooma nina. Tegelikult?"
  
  
  "Tegelikult delle, meil on".
  
  
  Seal oli vaikus. "Kuule," ütles Kelly. "Eile helistas tüdruk Rooma Nina ja teatas, et kuule, surma noormees, ja täna hommikul - surma muud mehed!"
  
  
  "See on tõsi."
  
  
  "Romaan Nina keeldus teiega kohtuda või N. X, tõesti?" N. X. Ekspert narko. Väga hea. Juan Риверы.
  
  
  Tema ootas. "Negatiivselt. Mis tal põhjus?"
  
  
  "Romaan Nina ütleb, et tahab tühistada kõik see. Ta on kindel, et see подстроено. Ta on kindel, et ego organisatsioon üritab teda tappa. Sa mind loed?"
  
  
  "Valjult ja selgelt".
  
  
  "Tüdruk nüüd подъезжает punases" Ягуаре ". Punases" Ягуаре ". On arusaadav?"
  
  
  "On arusaadav. Korgitser. Miks ta läheb?"
  
  
  "Ta ütles, et tahab rääkida Rooma Nina kohtuda sinuga".
  
  
  "Oota hetk. Me mõlemad oleme kohtunud Rooma Nina. Kordan. Me mõlemad oleme kohtunud Rooma Nina. Sa mind loed?"
  
  
  Paus. "Ma loen sind".
  
  
  "Ma ei saa aru, miks ta arvab, et me ei kohtunud Rooma Nina?"
  
  
  "Võimalik, et sa ei teinud".
  
  
  "On olemas selline võimalus. Rooma Nina ei olnud tegelikult delle üheselt identifitseerida. Kuid ta andis meile materjal".
  
  
  "Tüdruk nõuab, et sa ei kohtunud Rooma Nina. Rooma Nina tahab tagasi Корсику, riskimata olla опознанным ego vaenlased. Nii et mitte kohtuda teiega."
  
  
  "Tähendab, te arvate, et meie rooma nina - see ei ole rooma nina".
  
  
  "Korduv esinemine näitab lahe Malaga. Jah. Täiesti võimalik."
  
  
  "Minu jaoks on see üsna selge," lausus olen. "Kaks lahendada: rooma nina - see on rooma nina, või rooma nina - ei ole. Kelly. Istu maha oma auto ja liitu meiega on Sol y Nieve".
  
  
  Paus. "Miks?"
  
  
  "Ma vajan su abi. Me peame tagama, et Rooma Nina on selline, nagu ta ise nimetab".
  
  
  "Kui talle saan aidata?"
  
  
  "See on keeruline lugu. Aga ma tean, mida nüüd teha."
  
  
  "Selle hotell-oleks sama öelda!"
  
  
  "S
  
  
  
  
  
  
  Liigid tõlge
  
  
  Teksti Tõlkimine
  
  
  Allikas
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Tulemused tõlge
  
  
  ol y Nieve. Hotel Sierra Nevada. Täna öösel. Õige?"
  
  
  "Õige."
  
  
  "Niidi tõttu."
  
  
  Tema kaua istusin ja vaatasin съемочную pad. Siis teda, pööras end ümber ja nägi, et Juan jälgib mind.
  
  
  "Hästi?"
  
  
  Tema огляделась. Жервазио ka vaatas meid, silmad pärani. Tema, rääkisin Хуаной. "Sul on seda mikrofilmi?"
  
  
  "Jah," ütles ta, sattumist kotti.
  
  
  "Hästi. Anna Жервазио".
  
  
  Seda ta ka tegi. Ta vaatas väike pakk film käes. Siis vaatas mulle küsivalt otsa.
  
  
  "Lõhu see toss ja saatke ego, sümboli taga sümbol AX".
  
  
  Gypsy noogutas.
  
  
  "Juan, mine oma" Reno "Soola-ja-Ньеве".
  
  
  "Ilma sinuta?" Tema silmad vähenenud.
  
  
  "Jah. Tema kavatse peatada Mudas Бергсон".
  
  
  "Aga miks?"
  
  
  "Hetkel tundub kuurorti ja räägib tõeline Corelli, ee kohe опознают".
  
  
  "Aga...?"
  
  
  "Ma mõtlen, et keegi üritab tappa ego".
  
  
  "KES?"
  
  
  "Inimene, kes nimetab end Barry Parson".
  
  
  Silmad Хуаны parandanud. "Aga miks see peab olema Parson?"
  
  
  "See peaks olema."
  
  
  "Tähendab, oli kaks inimest tappa Corelli?" küsisin Juan, pahaks.
  
  
  "On üsna tõenäoline, et maffia on otsustanud temaga kaks lepingut juhul, kui üks ei tööta".
  
  
  "See on keeruline".
  
  
  "Sa hoiad raha, et see on sinu elu. Kuulge. Let ' s see on. Oletame, Parson tahab tappa Corelli. Tegelikult? Ja Parson, nagu me oleme, ei tea Corelli nägu. Kuid ta teab, et ma üritan ajakava kohtumine Corelli. Mitte ainult tema, vaid sina ja mina. Nii et see muutub lakub meile. Kuidas ble lakub ".
  
  
  Tema viitas prügi. Vihje ei pääsenud Хуаны. See on punetav.
  
  
  "Nüüd. Oletame, et Parson osales koos Moscato, kui Arturo mõrvati. Parson, muidugi jälgis mind. Siis ta pidi olema kuulnud juhiseid, mis ta on saanud Arturo, kui ta oli suremas. Nii kaugel?"
  
  
  "Suurepärane."
  
  
  "Siis Parson läheb koosolekule, et peita ja oodata, kuni ilmumist Corelli. Aga kes ilmub? Tema. Ei Corelli. Seal tasub Parson, ja tema sobi ja kõik ego nägu on kaetud muna".
  
  
  "Aga miks Corelli ei läinud kohtumine on?"
  
  
  "Te olete kuulnud, et just ütles Kelly. Ta ütles, et Corelli ehmunud, kui Arturo tulistati. Seda tuleb eeldada, et ta lihtsalt kaotas kõik selle ja laseb sellel juhtuda ilma selleta".
  
  
  "Miks Москит ei läinud sinna, et tappa Corelli?" - süütult küsis Juan.
  
  
  "Ma olen sellest mõelnud," ütles ma. "Oletame, et ta on nii kiire, et eest ära joosta siis tapmine Arturo, et ei ole kuulnud, et Arturo ütles mulle".
  
  
  Ta нахмурилась.
  
  
  "Hästi," ütlesin ma kiiresti jätkates - "Seal Parson ja selle sinna. Et Parson ütleb? Ainus asi, mida ta võib öelda, tõde. Ta teab, et ma ei Corelli. Ja ta teab, et kohtumine toimub. Ta ütleb: "Ma Corelli! Ja ta ikka mängib, korraldades kohtumine teiega."
  
  
  "Ja kuidas on lood микрофильма? Ta andis mulle film".
  
  
  "Me kontrollime. Kuid asendada teavet sellist tüüpi väga lihtsalt: nimed, kohad ja kuupäevad."
  
  
  "Hästi..."
  
  
  "Ta matkib film, lepib kokku kohtumine teiega. Ta on rahul kohtumise mängida Corelli. Ta saadab teile võltsitud film, vahepeal Moscato üritab tappa ego ja tema tapa Moscato".
  
  
  "Aga kuidas Moscato sai teada kohtumisel?"
  
  
  "Viga" Reno ", - ütles tema hei.
  
  
  "Mida Parson ootab nüüd?" - mõtles ta.
  
  
  "Ta ootab, millal ilmub Tina. Ta teab seda isegi siis, kui ei tea teda isiklikult. Ma arvan, et ta peaks olema, подделывал nad" telefonikõned "Tignes segadusse Elena. Kuid ta teab, et Tina lõpuks ilmub Sol y Nieve. Ta ootab seda ja endale hei hum ego Corelli, ja bingo! Näed? "
  
  
  "Ja mis on hea pealtkuulamine Tina?"
  
  
  "Ma tahan hoiatada selle eest, et tema välimus on Sol y Nieve mõjutab Corelli".
  
  
  Ta noogutas. "Ja siis?"
  
  
  "Anna mulle aru" õrnalt pakkusin ma. "Mul ei ole veel esile".
  
  
  * * *
  
  
  Juan Риверы отвезла meid Жервазио punktis autorent Granada, kus tema valis Seat mini käsitsi käiguvahetuse. Seejärel Juan ajasid Джервазио tagasi Альгамбру, kus oli pargitud ego минибайк.
  
  
  Tema sööstis Seat maanteel Malaga-Granada ja suundus Малагу. Oli juba päris hilja, aga päike veel paistis. Tema ei ole üks silm punane "Ягуара" - masin on kergesti eristatavad.
  
  
  Peaks olema, ei ole möödunud enam kui kakskümmend minut, kui teda nägin ego, kui ta narritab kiire laskumise läbi oru mind. Teda kiiresti pöördus tagasi sõitsin oma выжженное пшеничное välja ja tegin kiire vihjeid kolm nurka. Tal oli ees "Ягуара" ja suundus ta tagasi Малагу, kui nägin, et ta lähenes mulle tahavaatepeegel.
  
  
  Tema, sirutas käe ja mitu korda lokkis hei, hei, näidates jääda.
  
  
  Ta nägi kätt, siis nägi auto ja lõpuks nägi mind. Ta oli üllatunud, kuid ei ole masendunud. Ta märkis, et tee äärde maanteel, ja me koos съехали.
  
  
  Tema ronis läbi sadul ja lähenes "Ягуару". Ta istus seal, выглядя lahe ja elegantne samal põhjamaade stiilis, mis oli nah, helge-roheline kampsun ja hall seelik.
  
  
  "Ma olen rääkinud Kelly," ütlesin ma, kui suutis saada hääl.
  
  
  "Jah. Sa tead, miks ta siin on?"
  
  
  "Muidugi. Aga plaanid on muutunud".
  
  
  Ee isik
  
  
  
  
  
  Liigid tõlge
  
  
  Teksti Tõlkimine
  
  
  Allikas
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Tulemused tõlge
  
  
  langes. "Rico juba läinud koju?"
  
  
  "Võib-olla, jah. Võimalik, et mitte. Kuid probleem on olemas. Teine mees annab ise Rico".
  
  
  "Kuidas sa...?" Ta pilgutas silmi. "On arusaadav. Jah. Keegi teeskleb Rico".
  
  
  "Kui ainult Rico ei võtnud siis on vestlus koos sinuga.
  
  
  "Ei ole. Ta oli kindel". Tema silmad kergelt сместились. "Kuule. Sa mind ei usu? Ausõna...?"
  
  
  "Ma usun sind", ütlesin ma. "Probleem on selles, et meil on veel üks Kaksik, teine asendaja, veel üks-Rico Corelli".
  
  
  "Siis tema peab teatama käesoleva Rico..."
  
  
  Tema raputas pead. "Keegi üritab tappa ego. Kui sa saad talle juurde ja tekib ego, et tapja on teada, kes sellise Rico. Näed?"
  
  
  Tema nägu on muutunud. "Jah, Jah, seda saan aru!" Ta on tõsiselt vaatas mind. "Mida sa tahad et ta tegi?"
  
  
  "Ma tahan, et sa jääd Granada".
  
  
  Ta закусила roomas. "See on nii üksildane."
  
  
  "Aga sa olid kliinikus üks".
  
  
  "See on сводило hulluks!"
  
  
  "Mis su õlale?"
  
  
  "Väga hea," - naeratas ta. "Sa näed?" Ilmselt oli ainult pisike peapael. See ei olnud isegi efektne koolutamine tema kampsun.
  
  
  "Hästi, sa oled seda teinud, Tina?"
  
  
  "Mida teha?"
  
  
  "Jääda Granada?"
  
  
  Ta ohkas. "Hästi..."
  
  
  "Ma viin teid õhtusöök", - заговорщицки ütlesin ma.
  
  
  Ee silmad põlema. "Sul on George?"
  
  
  Tema naeris. "Hea meelega."
  
  
  "Siis seda ma teen seda."
  
  
  "Järgi mind" Jaguar ". Me сходим hotelli ja зарегистрируем sind".
  
  
  Ta noogutas, tema silmad on заблестели põnevust.
  
  
  "Sa arvad, Rico рассердится, kui kuuleb?"
  
  
  "Mida - mida ma ужинал koos sinuga?"
  
  
  "Jah." Ta raputas õlgu. "Igal juhul on, keda see huvitab?"
  
  
  Siiani tuhkru ta veenides on ohtlik, ja väga edukalt. Seda, kujutan ette, et ta arvata, et võib ohtlik elada igavesti sama kõrgetasemeline turvalisus.
  
  
  * * *
  
  
  Me поужинали suurepärases väike restoran, lähedal kaubanduskeskus linnaosa Granada. Muusikud mängisid hispaania muusika ühes nurgas ja kelnerid нависали meie üle ja iso kõik jõud püüdsid meid rikkuda.
  
  
  Oli umbes kümme, kui me välja tulime, ümber restorani ja suundusime hotelli. Granada - ilus linn öösel. Kauplustes põleb püha ja inimesed kõnnivad tänavatel ööpäev läbi. Kümme oli üsna hilja, aga mis-kes veel ei tule välja. Tundus, et Tsiviil-guard kaitseb tänavatel kuritegevuse.
  
  
  Me läksime hotelli ja Tina lähenes tema jaoks oluline. Kõik silmad fuajees poole ja järgisid teda jalutada. Tema kuulis mitu sild. See oli kordus tema esinemist Malaga.
  
  
  Ta hoidis oma võti ja pöördus mulle kurja pilgu.
  
  
  "Seda nii kohmakalt võtmed".
  
  
  Ta noogutas. "Hästi. Seda nii разбираюсь neid".
  
  
  "Jah. Siis tule ja вставь võti lukk, palun". Tema silmad paistis toitu, veini ja ootus.
  
  
  "Ma olen kõigest inimene," ütlesin ma ja järgis teda, lift. Kui päev lõppes meie jaoks, tema nägi, et iga mees fuajees vaatab mind armukade silmad.
  
  
  Tõusime lift ja mind puudutanud siidist lokid oma juukseid, kuni ta vaikselt шевелилась kõrval. Ta pöördus ja vaatas hei, silma. Ta naeratas.
  
  
  Päev lift avanesid ja me läksime koridori. Põrandal lamas pikk punane velvet matt. Seina ääres seisis suur vintage diivan. Koos sten rippuma lilled вазах.
  
  
  Leiti toa ja tegi uuesti sisestada klahvi lukk.
  
  
  Tina хихикнула.
  
  
  Ma polnud teadlik, et oli nii purjus. Seda proovisin veel kord.
  
  
  Uks avanes võluväel.
  
  
  Ta tuli tuppa enne mind, kergelt повернувшись seejuures, ning on läbinud mimmo mulle, kogu oma kehaga. Tema võis tunda kontakt pealaest jala kujul värisemine ac ja dc.
  
  
  Tema läks sisse, ja ukse taga mind suletud. Tema on kindel, et ego keegi ei puutunud. Mõni päev hotelle заколдованы.
  
  
  Ta seisis seal ja vaatas laulame koos tobe naeratus näol. Seda tean, et see on loll ухмылка, sest ma kogemata nägin oma nägu väike peegel koos kullatud äär, mis rippusid ühe ümber seinad. Ja ta vaatas mulle otse näkku, mida võiks kirjeldada teisiti kui отягощенным primitiivne lust.
  
  
  Ta oli minu käes. Selle tugevat käisin tema mulle. Ta ohkas. Ta ütles mulle, et пролежала kliinikus nii kaua ja oli selline jube valu.
  
  
  Kurb, kurb.
  
  
  Jah-Jah, ta mulle ütles.
  
  
  Kui ta nägi, et ma mõistan tema haiget, ta näitas mulle haava oma õlal. Ei olnud muud institutsioonid näita seda mulle, peale selle, et lift kampsun, ja kui ta seda tegi, tema nägi, et all свитером on nah üldse midagi ei ole, siis on midagi, peale selle ilus kuldne nahad. Ta oli selline, nagu ta on loonud loodus.
  
  
  Tegelikult, isegi tema vaatas väike käepael tema õla, ja восхитился tööga dr Hernandez.
  
  
  - See ei olnud jube? küsis ta minult.
  
  
  Talle посочувствовал.
  
  
  - Kui mul oli шрамм juhitakse hip - ütles ta mulle. Tegelikult delle see juhtus sellepärast, et mulle ei meeldinud linnuke vaktsineerimise kohta käes, jätkas ta, ning seetõttu on märge vaktsineerimise kohta on tehtud üle jala. Ta on kohutavalt опух.
  
  
  Talle посочувствовал.
  
  
  Ta on mulle jäi uskuma. Hetke pärast ta loobus seelik ja aluspüksid ära, ja näitas mulle шрамм juhitakse reie. Ta on смотрелось väga hästi. Tema hei seda ütles.
  
  
  - Muidugi, "ütles ta," on sul ka kindlasti olemas haavad.
  
  
  - Ma olen veteran paljude võitluskunstide.
  
  
  
  
  
  
  Liigid tõlge
  
  
  Teksti Tõlkimine
  
  
  Allikas
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Tulemused tõlge
  
  
  ars, kinnitas tema, tema, ja hakkas näitama tõendeid.
  
  
  Me kuidagi osutunud magamistoas sel hetkel, ja Tina ettevaatust откинула voodipesu ja natuke patsutas üle простыне, liigutades turvapadjad kummaline olukord.
  
  
  Kui seda küsisin temalt, miks ta nii jagab turvapadjad, ta vastas mulle, et rootsi naised on väga arenenud arusaama armastusest. Tõestada, et rootsi naised hästi kohtlevad oma abikaasa ja любовникам, see liitub praegune graafika on eluiga, mis on koostatud Üro, kes on tõestanud, et oodatav eluiga on rootsi mehed on 71,85 aastal võrreldes oodatava eluiga ameerika mehed, komponent 66,6 aastat.
  
  
  - Ma näitan teile, miks, " ütles ta mulle. Meil on teatud meetodeid säilitada voolu elu mahlad.
  
  
  Kolmteist
  
  
  Hommikusööki Granada.
  
  
  "Sa pead lubama mul peatuda hotellis on siin", - ütles tema Tignes, vaatan suurepärane interjöör söögituba.
  
  
  Tina tundus kurb. "Aga ma igatsen лыжам!"
  
  
  "Kui te lähete, on Sol y Nieve, siis vastutavad surm Rico".
  
  
  "Olen aru saanud." Ta надула huuled.
  
  
  "Ja te võite end asetada".
  
  
  "Hästi. Kuhu sa lähed?"
  
  
  "Ma lähen spa. Mul on töö".
  
  
  * * *
  
  
  See oli meeldiv 40-minutiline sõit mäest mägi Soola-ja-Ньев. Kui tema tuli, suusatajatele olid juba rajal. Oli selge päev hea kerge suhkruga, seejärel lühikest langust eelmisel õhtul.
  
  
  Tema jalutas vestibüül ja nägin Mitch Kelly istub baaris kõrval kontori-ja peoruum.
  
  
  Tema pani tooli kõrval. "Näib, et olete avanud baar täna hommikul."
  
  
  "Tegelikult on. Lihtsalt läks".
  
  
  "Sa oled varem, eks?"
  
  
  "Mõtlesin, et tule siia niipea, kui saan. Mis lugu?"
  
  
  "Kas sa tead, mis see on. Meie mees siin, kuid ta kardab näidata oma käsi. Ja meil on kaksik, kes tahab, et tema tõi ego juurde Rooma Nina".
  
  
  "Nii?"
  
  
  "Hääli, mida me teeme".
  
  
  Me kummardas oma pea kokku ja andis emu skeemi - mutrid, poldid, haamer, saag ja saematerjali.
  
  
  * * *
  
  
  Tema läks oma tuppa ja переодевалась. Tema pani suusa asju ja stahl ootama, kuni Juan mind окликнет.
  
  
  Ta on teinud seda, mis on lävi.
  
  
  "Ma näen, sa oled tagasi," ütles ta oma kõrge tõsine hääl - haavatud пуританин.
  
  
  "Jah", - ütles tema muusika. "See on olnud pikk reis".
  
  
  Ta фыркнула. "Mida mängib täna?"
  
  
  "Me катаемся suusatamine".
  
  
  "Hästi!"
  
  
  "Siis on täna õhtul hakkame tegutsema".
  
  
  "Tegevus?" Tema meeleolu on paranenud.
  
  
  "Sa pead hoolitsema Elena".
  
  
  "Kuidas?"
  
  
  "Jää temaga kogu aeg. Seda, et töötan koos Парсоном. Kelly ja tema".
  
  
  Ta noogutas. Ta tundus разочарованной. "Kuid Elena, tundub täiesti süütu".
  
  
  "Süütust või veini - see ei ole korgitser. Me peame isoleerida Парсона. Talle see korraldan. Aga ma ei taha, et Elena отвлекала mind".
  
  
  "Hästi. Nüüd. Ja mis nüüd?"
  
  
  "Tundub, et on hea päev nõlvadel".
  
  
  Ta просияла. "Õige!"
  
  
  * * *
  
  
  Ülejäänud päevavalguses me läbi lume. See oli rangelt lõõgastus ja puhkus. Paar tundi selle täiesti unustanud Corelli, Tignes, Elena, Хауптли - unustasin оборудова kõik need õnnetud inimesed ja missiooni kohta, sellest hispaania Side, mis osutus nii keeruline määrata. Mul olid kõik plaanid. Lihtsalt oli vaja oodata, et Parson oli õiges kohas õigel ajal. Lakub õhtuks oleme silmitsi Парсоном ja Jelena umbes Боррегилас. Jelena tundus suletud ja rõhutud, kuid Parson oli samaks ego кипучим tema.
  
  
  "Täna hommikul meil oli kohutav jooks, eks, Elena?" Ta tõesti oli nii британцем, et tal peaaegu kähara veri.
  
  
  "Oh?"
  
  
  "Ma arvasin, et see oli suurepärane! Suurepärased tingimused! Tõesti suurepärane sõit!" Ta irvitas Juan. "Kuidas sa, armas daam?" Ego hääl kõlas trükitähtedega.
  
  
  "Suurepäraselt," ütles Juan.
  
  
  "Ma arvan, et meil tuleb igavleda sind eile õhtul. Kus sa olnud oled?"
  
  
  "Ümber," ütles Juan.
  
  
  "Ma olin Granada", ütlesin ma.
  
  
  Parson kehitas õlgu. Tema võttis ego kõrvale.
  
  
  "On mõned, kes koos hema sa peaks vastama," ütles ta emu vaikse häälega.
  
  
  "Oh?"
  
  
  "Reisile".
  
  
  "Reis? Milline reis, antiikajast?"
  
  
  "Ühendriigid".
  
  
  "Juba? Sa mõtled, et on vaadanud see kraam, mis ma olen teile andnud...?"
  
  
  "Veel ei ole. Kuid tundub mõistlik koostada marsruut. Tema on kindel, et probleeme logistika".
  
  
  Parson прочистил kõri. "Hästi. Kus me seda teeme?"
  
  
  "Ei ole need ruumid", ütlesin ma. "Ma olen veendunud, et nad kuulatakse".
  
  
  Ego silmad parandanud. "Sa tõesti nii arvad?"
  
  
  Kuradi silmakirjatseja! Ta oli see, kes подбросил viga!
  
  
  "Ma tõesti arvan nii," ütlesin ma.
  
  
  "Siis kus? Lumi?" Ta ухмылялся.
  
  
  "Disko".
  
  
  "Keldris asuvad?"
  
  
  "Õige."
  
  
  Ta noogutas. "Sa oled".
  
  
  "Kümme tundi?"
  
  
  "Hea show".
  
  
  "Ma ütlesin Juan kohtuda Jelena. Me lihtsalt ei taha mingit sekkumist. See on oluline."
  
  
  "Muidugi, monument".
  
  
  "Me neljakesi поужинаем kokku ja siis Juan istuks koos Jelena elutuba".
  
  
  "Ma tunnistan, et Elena - üsna tülikas probleem", - kortsutas kulmu Parson. "Anna andeks selle eest,"
  
  
  "Midagi, mida ei saaks hakkama".
  
  
  Me oleme koos поужинали, ja kõik on läinud plaanipäraselt. Juana ja Helena läksid elutuppa ja Parson ja tema laskusid disko "rääkida asjades".
  
  
  N
  
  
  
  
  
  
  Liigid tõlge
  
  
  Teksti Tõlkimine
  
  
  Allikas
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Tulemused tõlge
  
  
  Väljas näitab veel alanud. Stereo tagas valju muusika ja tantsijad wandered pool, tehes ahv, lapp ja kõik muu, mis oli "b" ih konkreetse stseeni.
  
  
  Meil on Парсоном lauda nurgas. Tema istus V, kaks seina läksid minust eemale. Parson istus minust vasakul pool. Selle reklaamib ego sinna spetsiaalselt. Paremal mulle oli tühi tool.
  
  
  Me tellisime, et alustada natuke pehme vein. Tegelikult delle ei kulunud palju aega, et muusika on muutunud valjemaks ja tegevuse kohta tantsupõrandale kiireks läinud. Paar purjus juba võtsid oma õlgadele oma kaaslasi.
  
  
  Siis ilmus Mitch Kelly, märkas meid nurgas ja lülitumata vahel tihedalt расставленными väljas, mis juhib meid.
  
  
  Ta irvitas mulle. "George", - ütles ta.
  
  
  "Kelly," ütlesin ma. Tema pöördus Парсону. "Barry Parson, see Mitch Kelly. Ta on inimene, kellest ma teile jutustanud".
  
  
  Kelly усмехнулась ja istus maha. Ta on tellinud olete kelner ja laps kadus rahvahulka. Oli pime, ja keset tantsupõrandale põles strobe tuled.
  
  
  "Sa tõesti ei vaatad итальянцем," ütles Kelly ego lai обезоруживающей ухмылкой.
  
  
  Isik Парсона hangunud. "Noh, sina ka".
  
  
  "Ma ei väida, et on," vastas Kelly.
  
  
  Silmad Parsons vähenenud. Ta vaatas mind, siis ei nähes väljend minu isiku uuesti pöördus Kelly. "Mida see peaks tähendada?"
  
  
  "See peaks tähendama: kuidas sa saad tõestada, et sa oled see, hema ise arvate?"
  
  
  Parson lõdvestunud. "Noh, ja nüüd. Ma arvan, see osutus ta oma kolleegile. Kas sellest ei piisa?"
  
  
  "Olen inimene, kes peab korraldama oma transport Ühendriigid". Isik Kelly напряглось. "Ma ei taha üritavad salakaubana ei ole inimene!"
  
  
  "Ma olen õige inimene", - ütles Parson, selle rõhk on märgatavalt vähenenud. Ta stahl rohkem meeldib rolli, "Corelli", mida ta mängis minuga "Велете". Selle välja, nautides kompromiss.
  
  
  "Ma arvan, et me räägime kahest erinevast asju, härra Parson, - viisakalt ütles Kelly. "Mul on luba korraldada transporti Ameerika Ühendriigid inimese, kes on võtmeisikuks murda vahemere ravim".
  
  
  "Selle mees", - murduvad Parson.
  
  
  "Selle mehe nimi on Rico Corelli. Sa Rico Corelli?" Kas Kelly oli määratlemata naeratus, mis tegeleb mitte puudutas ego silma.
  
  
  "Jah. Tema Rico Corelli". Huuled Парсона olid valged, ja ta on väga tugevalt pressitud ih. Pinge, pinge.
  
  
  "Kardan, et teil tuleb tõestada see on minu rahulolu, синьор Corelli".
  
  
  Parson surus käe suu. "Ära räägi nii kõvasti! See nimi on tuntud kõikjal!"
  
  
  "Sest kõik see müra keegi ei kuule", " muigas Kelly. "Ma kordan, sa pead mulle tõestama oma isikut".
  
  
  "Kuid ma olen juba andnud George Пибоди materjali, mis võib tõestada".
  
  
  Tema kehitas õlgu.
  
  
  Kelly jõudnud hetke särgid ja tõmbas ümbrik. Oli see suurus täht. Ta avas selle ja tõmbasin väike rulli filmi. Ta pani kimbu keset tooli.
  
  
  Kelner tõi Kelly jook.
  
  
  Parson vaatas roll.
  
  
  "Minu mikrofilmi?" küsis ta summutatud häälega.
  
  
  "Ei, Rico Corelli," ütles Kelly.
  
  
  "Kuid ma olen selle hoiule film мистеру Пибоди! Käesolev film-Rico Corelli!"
  
  
  "Negatiivselt, Parson. See on võimatu".
  
  
  "Kuidas ei saa?" Parson tore bluffed, kuid tema ei näe pinge ümber ego silma - väike varesed jalgadega närvid врастают ego, keha.
  
  
  "Tema Rico Corelli, Parson. Ja seda ma kinnitan teile, et vaidlustada see asjaolu".
  
  
  Isik Парсона oli nagu graniit. Mulle вспомнился põlevkivi mööda suuskade raja. Ta vaatas rulli микрофильма. Ta tõstis selle, et veel kord kaaluda, isegi viitsinud kasutada cl.
  
  
  "Ei ole vaja püüda seda lugeda," ütles Kelly. "See on liiga vähe, et märgata. Ja igal juhul see on korduv".
  
  
  Laup Парсона tegi õhuke tilk pank. "Duplikaat?"
  
  
  "Jah, tõesti," ütles Kelly naeratades, kus позавидовала oleks kobra.
  
  
  "Aga originaal on?"
  
  
  "Härra Пибоди läks ego Washington kontrollida Büroo uimastivastast oma suure riik".
  
  
  Parson kaua vaatasin Kelly. Lõpuks ta ohkas sügavalt.
  
  
  "Hästi," ütles ta. "Tack tack tack."
  
  
  "Tegelikult delle, et Barry", - ütles ta naeratades. "Hästi?"
  
  
  Ta pöördus minu poole, скривив huuled. "Mis pani teid korraldada sellist шараду? Talle ei mõista sind".
  
  
  Ta pidi ennast kaitsma. Mitch Kelly ja tema jõudis meie peamine eesmärgist. Me tegime kindlaks, et Parson oli Corelli. Kui ta oli Corelli, oleks ta irvitas ja õnnitles mind mu väike mäng. Kuid ta ei andnud järele. Probleeme seoses Парсона seisnes selles, et ta üldse ei teadnud, kes see Corelli; ta kahtlustas, et Mitch Kelly võis tõesti olla neile. Ja mikrofilm ego нервировал. Ego oli võlts. See võib olla tõsi. Ta lihtsalt ei teadnud, mida edasi teha.
  
  
  "Tegelikult delle, - ütles ta naeratades, - see kohtumine oli korraldatud наущению mr Corelli". Tema noogutas kõrvale Kelly.
  
  
  Kelly naeratas. "Jah. Selle hotell-igal aastal, kuidas nägi välja mees, kelle palgatud, et mind tappa".
  
  
  Isik Парсона oli mask vana nahast tooteid.
  
  
  "Te olete väga юмористичны, härra Juurde".
  
  
  
  
  
  
  Liigid tõlge
  
  
  Teksti Tõlkimine
  
  
  Allikas
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Tulemused tõlge
  
  
  Ellie "
  
  
  "Võite mulle helistada Corelli. Sa kuuled sarnasus, härra Parson?"
  
  
  Milline ferris kokkusattumus! Seda arvasin. See, et vihjas Kelly, ei olnud meil tilka tõde - et ta võttis nime Kelly, et tunduda, Corelli. Aga mängis ilusti.
  
  
  "Hästi. Corelli. See on mäng kass ja hiir". Lobe Парсона nüüd блестел pangast. "Mulle ei meeldi mäng kass ja hiir".
  
  
  "Keegi ei tea", - ütles Kelly. "Eriti hiirt. Hetk tagasi sa olnud kass. Nüüd on sul punased silmad".
  
  
  Parson ohkas. "Lähme. Mida sa tahad?"
  
  
  "Ma tahan teada, miks sa oled proovinud panna mind лоха!" - огрызнулся ma.
  
  
  Parson delikaatselt naeratas. "Ma изображаю sind, nagu лоха esimese minutiga, kui kohtasin sind, George, nagu sind oleks meid nimi, mr Secret agent Monotoonne - ja ma ei saa aru, mis just hetkel sa mõtlesid".
  
  
  "See on olnud ebapiisav", - ütles õrnalt ma. "Väga ebasõbralik oma osa, Barry-baby". Tema, kummardus talle. "Ma mõtlen, kui sa oled võtnud endale rolli Corelli on Велете".
  
  
  Ta kehitas õlgu, tema nägu on tahkestunud застывшей naeratus. "Väga lihtsalt. Tema bugged su auto. Ja ta oli seal, kui Arturo mõrvati. Tema läks Велету, et leida Corelli ja tappa ego".
  
  
  Tema, vaatasin Mitch Kelly, ta paindunud peas ja jõi oma liköör.
  
  
  - See tähendab, et esimesel ööl sa olid masinaruumis köisraudtee?
  
  
  "Muidugi. Selle järgnes sinuga Soola-ja-Ньев, et leida Corelli. Tema lihtsalt hotell kindel, et täitsid kõik, keda sa oled kohanud".
  
  
  "Tähendab, sa teadsid, et ma kohtun Corelli..." Ma pöördusin, et igal aastal Mitch Kelly, "... keskööl Велете".
  
  
  "Õige."
  
  
  "Ja sa ootasid mind, kui see tuli?"
  
  
  "Täpselt nii." Parson naeratas nõrgalt. "Ma vaevalt suutsin selgitada, et see on juhus, eks? Tema oli öelda, et ma olin Corelli, kui sa mind leidnud. Ja pealegi, tema teadis, et lõpuks leian Rico Corelli teie kaudu". Ta pöördus Kelly. "Nagu mina".
  
  
  "See oli omamoodi ootamatu inspiratsiooni, eks?" Tema pakkus.
  
  
  "See on õige." Parson omandatud kindlust.
  
  
  "Ja sa arvasid, et Corelli pinnale, et teada saada, miks sa läksid ise tema eest?"
  
  
  "Midagi niisugust"
  
  
  "Ja sa lootsid, et selleks ajaks võltsitud mikrofilmi vaatab?"
  
  
  "Ma pidin riskima".
  
  
  Tema istus tagasi vaadates teda. "Mitte päris, Barry. Hea katse. Kuid ei ole piisavalt hea".
  
  
  Parson kortsutas kulmu. "Ma ei saa aru."
  
  
  "Asi on selles, et sa oled lõigatud pidurivedeliku kiirteed on" Reno "enne kui ma jätsin Велету. Sa hotell, et tema oli täiesti välistatud kogu vaatevälja. Sa hotell Corelli oli täiesti omaette kas monument, et sa võiksid tappa ego ja lahkuda vabalt. Õige?"
  
  
  Parson ohkas sügavalt. "Ma ei eita seda. Miks ma peaksin minema kõik need probleemid, et päästa sind siis, kui teie masin on kontrolli alt väljunud?"
  
  
  Kelly vaatas mind. See oli veenev argument.
  
  
  Aga tema teadis reuma see korgitser: "Sa oled vajas mind siis sellest, kuidas Corelli ei ilmunud koosolekul. Ta oli ainus, kes on suutnud viia sind talle. Lisaks Хуаны. Kuid Juan ei lubata kohtuda Corelli, kui seda ei ole Sa pidanud mind, Barry. Live. Miks mitte teeselda, et sa oled Corelli, kuni Corelli, lõpuks ei nimetanud end mulle. Tegelikult?
  
  
  Istus ta täiesti liikumatult.
  
  
  Disko äkki on kustunud püha, ja siis uuesti loputada sergei. Stereo on välja lülitatud ja tantsijad lahkusid sugu mailing kaubamärgid. Väikesel laval olid professionaalsed hispaania tantsijad, vallatud kostüümid flamenco. Kuus kitarristid istusid toolide taga stseeni.
  
  
  Järgnevatel hetkedel laulja - mees - tuli edasi strumming kitarri ja hakkas jutustama lugu tantsu.
  
  
  "Mida sa tahad minuga?" - küsis Parson, vaadates Kelly.
  
  
  "Keegi on palganud sind, et mind tappa," ütles Kelly, приоткрыв huuled.
  
  
  "Ma olen see eita, - ütles Parson.
  
  
  "Ei ole, igavesti mul selline jama," ütles Kelly madala ähvardav hääl. "Keegi palkas teid. Te olete professionaalne tapja. Barry Parson - see varjamises. Alates aegade algusest teise maailmasõja olete töötanud kümnete riikide. Jah okei. Interpol teab sinust kõike".
  
  
  See on me ümber tõmmatud müts.
  
  
  Isik Парсона muutunud jää. "Ma töötan füüsilisest isikust ettevõtjana, see on tõsi. Tema töötan kõiki, kes mulle maksab".
  
  
  Tema vaatas Kelly. Ta jätkas survet. Parson lagunes. Ta tunnistas seda. Ta oli maruvihane. Nüüd ta töötab Kelly, kui Kelly paneb jää piisavalt kõrge.
  
  
  Kuid me ei ole läheduses.
  
  
  "Kes on palgatud sind mind tappa?" jälle küsis Kelly.
  
  
  "Kui tal on sulle öelda, tema minust eesmärgi täna õhtul," ütles Parson koos kurt naerma.
  
  
  "Kui sa seda ei tee, oled nüüd olete suunatud, сидящей selle disko," ütles Kelly, et investeeritaks palju jõudu sõnad.
  
  
  "Ma niikuinii" surnud", - vaidles Parson.
  
  
  "Me вытащим teid siit. Ütle, kes sind palkas, ja me kohe läheme päeval. Me вытащим teid kogu курорту. Mul on abilised".
  
  
  Kelly pöördus ümber ja vaatasin baar. Odin on kelnerid, kes seisid seal, vaatas Kelly ja noogutas. Seejärel Kelly vaatasin tooli tagumises nurgas. Seal istus mees mustas. Ta paindunud võtab oma sõrme, kui Kelly vaatas teda.
  
  
  Väike kaunistus, et kõik tundus õige.
  
  
  Parson oli jahu, puhas
  
  
  
  
  
  Liigid tõlge
  
  
  Teksti Tõlkimine
  
  
  Allikas
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Tulemused tõlge
  
  
  l.
  
  
  Заиграла muusika ja flamenko -, ja solist tuli tantsida. See oli kiire ja vastupidav. Ego kreeni läks, nagu пулеметный tulekahju. Tants on kasvanud tempos ja mahus.
  
  
  "Ütle mulle, kes sind on palgatud!" - прохрипела Kelly.
  
  
  "Ei midagi", - murduvad Parson. "Midagi on veel, kuid ei, ta on".
  
  
  "Maffia?" Tema küsis.
  
  
  Ta viskas vaatas mind. "Need olid ülemused Moscato! Ei ole seda". Ego silmad parandanud. Ta mõistis, et peaaegu ütles mulle, kes on ego palgatud.
  
  
  Jäi ainult üks inimene!
  
  
  "See on see!" - sosistasin ma, painutamine üle poole Парсону. "Tina!"
  
  
  Ta tundus застывшим ajas ja ruumis.
  
  
  Ta avas suu ja uuesti sulgeda. Ego eesmärk kergelt noogutas. See on kõik.
  
  
  Seejärel kolis ta.
  
  
  Ta liikus kiiresti. Tema näinud, kuidas ego käsi süles venib vöö, kus ta peitis oma suur Уэбли. Näinud teda salk oma särk. Ta lootis, et tabada Kelly esimene lask, aga selle lõikasin ego käe relvaga, kui ta tõmmatakse. Sel põhjusel selle reklaamib ego vasakul ennast - et seda võiks kontrollida ego käe relvaga. Lask kõlas valju ja selge, kuid õnneks kukkus põrandale.
  
  
  Koheselt kostis hakkas teine lask.
  
  
  Parson напрягся on seljale istmed, seejärel langes järsult, nagu nuku, kui ee köied роняют, ja lasknud oma pead kõigest väest edasi tööpind.
  
  
  Tema jalg revolver Уэбли ja Kelly kiiresti tõusis ja lähenes keha Парсона. Oli nii palju müra, muusika -, tantsu-ja meelelahutuse võimalusi, mis meie üllatuseks, keegi ei märganud olulised mängud pimedas diskoteegid.
  
  
  Kelly haaras Парсона õlale ja распрямила ego iste. Tema, sirutas käe ja tõstis "Уэбли", torke ego vahel rihma ja kõht. Siis ta pöördus, haaras Парсона üle parema õla ja aitas Kelly ego tõsta jalad. Toetades ego omavahel, me muutes oma teed läbi löödud lauad väljumise disko.
  
  
  "Mui боррачо". Kelly noogutas ühele kaudu kelnerid.
  
  
  Kelner naeratas mõistvalt.
  
  
  Hakkas teine flamenco tants jätkus, kuulipilduja kaadrid kontsad tantsijad tegid võimatuks eristada helisid käesoleva püstol-kuulipilduja alates kontsad tantsima kohaliku Jose Kreeka.
  
  
  "Mõnikord ma vihkan seda tööd," - ütles mulle Kelly, kui me oleme välja fuajees trepi.
  
  
  Me venitas elutu keha Barry Парсона läbi lobby - õnneks hetkel on mahajäetud - trepist alla ja siis hakkas aeglane tõus.
  
  
  Ta oli väga surnud, kui me lõpuks pandi ego, ego, oma voodi ego enda tuba.
  
  
  14
  
  
  Mitch Kelly mitu aastat töötanud детективом politsei San Francisco, enne kui lahkus tiimist, et liituda конюшне KIRVES. Vaevalt ta sulges ukse tuppa Barry Парсона, kuna see on kiiresti stahl tuhnimine taskud riided Parsons.
  
  
  Ta ladus sisu commodus ja läksin vannituppa, sest rätikuga. Keha ja käed Kelly oli palju verd. Kelly lask emu sisse panna dollar, ja löögitugevust koheselt tappis Парсона. Kelly kasutanud oma Colt.38 Special Detective, снаряженный need spetsiaalsed ammo kõrge esialgne määr ja suur võime läbida.
  
  
  Kui Kelly läks üle vann, ta on hoolikalt pühkida ennast ja vaatas oma kella.
  
  
  "Rahakott", ütlesin ma. Tema on vaadanud paberit. "Barry Parson, sinna on kirjutatud".
  
  
  "Rangelt прикрывайся", - pomises Kelly lähenemine on mulle, ja ma seisan kõrval, jälgides. "Keegi hästi поработал".
  
  
  "Dokumendid? Arvad, et see oli MI-5?"
  
  
  Kelly raputas pead. "Ütlesin, et me ühendust british. Nad ei kinnitanud ego identiteet".
  
  
  "Jah, aga..."
  
  
  "Kui britid ei kinnitavad, britid eitavad. Näed?"
  
  
  Ta jätkas läbi krediidi-kaart ja pass. Tema vaatas passi, kuid Kelly raputas pead. "Unusta ära. See on ka varjamises.
  
  
  "Nagu päris"
  
  
  "Te võite saada hea dokumentide kogum, mis on tehtud Portugalis, kui sul on raha, et maksta neile. Sh parim võltsitud passi mandril. Euroopa tiir sadu võltsitud isikutunnistusi - kõik on tehtud Lissabonis".
  
  
  Tema mõtlikult vaatas paberit. "Lõhnab valitsuse?"
  
  
  Ta raputas pead. "Ma ütleksin, et ta oli фрилансером. Palgasõdurite värbamise. Midagi sellist. Tema ütles sulle, et Interpol teatas emu keeld müüa". Aga ma ikka lähen, et kontrollida ego väljatrüki sõrme."
  
  
  Ta jätkas, et lugeda ajalehti, siis hakkas ego pagasiga. Seal ei olnud midagi, mis võiks vihjata meile, et peale rikka briti, kes viis läbi suurema osa oma ajast, reisides läbi kontinendi.
  
  
  Kelly võttis väike kogum ja hakkas rullima väljatrüki Парсона. Kui kõik kümme, ta hoolikalt kustutada tint ja pani väljatrükiks pärgamiin. Siis ta досталь väikese mini-kaamera jaapani tootmise проставленным nime ja tegin mõned pildid isikute Парсона. Võimalik rahu Barry Parson tundus täiesti kahjutu, puudub elujõud, mis tegeleb teinud ego seda, kui ta oli elus.
  
  
  Ego asju ei olnud absoluutselt midagi, mida võiks siduda Парсона sündikaat mõni maa. Me arvasime, et meil Парсона ei ole, mesilased
  
  
  
  
  
  Liigid tõlge
  
  
  Teksti Tõlkimine
  
  
  Allikas
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Tulemused tõlge
  
  
  Töötades iga rühmaga, Tina jäävad фронтменом, kuid eriti temaga.
  
  
  Ja see tegi Mudas küsimärgiga number üks. Kellele on see töö - kui see tõesti töötas keegi?
  
  
  Kelly läks vaadata kella.
  
  
  "Mures aega?" Tema küsis.
  
  
  "Ma ei tea, et me teeme selle keha".
  
  
  Tema tegi sügava hingetõmbe. "Vähe me saame teha. Me lihtsalt läheme ja jäta see siin on".
  
  
  "Aga Jelena Моралес?"
  
  
  "Ta tuleb ja leiab ego. Ja see annab vile. Midagi, mis sidus oleks meiega Парсона, eriti midagi".
  
  
  "Meid näinud temaga disko".
  
  
  "Võite parandada?"
  
  
  Kelly mugavad. "Juba üsna hilja. Hääl, miks selle testi ajal. Üksteist kolmkümmend. Ei usu, et minu kontakt on nüüd дежурит".
  
  
  "Suur mees vuntsid fu-manchu tõugu?"
  
  
  Kelly ухмыльнулась. "Jah. Sa oled ego tead?"
  
  
  Selle välja ja vaatas vaip. "Meil on veel üks probleem, millest pea muretsema. Tina ei tea, et ee palgatud mõrvar on surnud. Ta arvab, et ta ootab, kui ta saabub Soola-ja-Ньев, et katsuda Corelli. Ja see tähendab, et ta tuleb. siin on. Me peame lõpetama oma ".
  
  
  Kelly нахмурилась. "Kuidas?"
  
  
  Seda kaua mõelnud. "Vaata. Aga see? Me звоним Tignes hotel Granada. Jätame sõnum Mees. On nen räägitakse, et ta läks üle Sol y Nieve, ja tahab teada, kus temaga kohtuda. Siis me lihtsalt ootame siin, kuni ta helistab hotell. Uurime, mis hema ta tahab rääkida. Ja see mees - Rico Corelli ".
  
  
  Tema vaatas aknast välja, oodates vastust Kelly. "Kõlab hästi. Mida on meil kaotada?"
  
  
  "Oletame, et ta kohe helistab Парсону, et talle öelda oli, keda tulistada?"
  
  
  Kelly raputas õlgu. "Ta saab teada, et Parson on surnud, siis võtab ühendust Corelli. Igal juhul me ees".
  
  
  "Ma lähen ooteruum, et peatada Elena Моралеса", ütlesin ma. "Ma ei taha, et ta забрела siia ja leidsin keha. Ta oleks võinud hoiatada kogu hotell".
  
  
  "Ma ühinevad teile niipea, kui hoolitsen naine Бергсон".
  
  
  Jätsime ukse незапертой ja läksin koridori. Keegi meid ei näinud.
  
  
  * * *
  
  
  Ja Juan Риверы ja Jelena Моралес vaatasid mind, kui see on kantud hall mitu minut hiljem. Tema kuulsin valju naeru ja hüüab lõbus kogu lobby. Juana ja Jelena olid suunatud lärmakas yahoo герром Хауптли, kahe sakslaste ego, ego датчанином ja rühma umbes kakskümmend teiste suusa paari.
  
  
  Tema lähenes ja noogutasin Juan ja Elena. Vahel on nad teinud on minu jaoks koht. Герр Хауптли mind nägi, tervitasin mind ja tutvustas rühma.
  
  
  Tema irvitas, lehvitas käega ja istus бахарев vahel tüdrukud, otsin lõõskav tulekahju. Siin oli turvaline ja usaldusväärne, eemal heli kaadrid ja liiki verd.
  
  
  Hr Хауптли угощал rühma oma põnevam sport ärakasutamine - ta oli väljavalitu jaht, ekspert kalapüük, яхтсменом palju edu ja suur альпинистом - ja tema visandatud mõned read vaadata õhtusöögi ja sooritanud selle. Juan hoiatus hoida ego eemal silmade.
  
  
  Ta isegi ei tunnista seda, kuid ma teadsin, et ta loeb selle välja vaadata kõik. Terava löögi küünarnuki on ribi, ütles mulle, et ta mõistis.
  
  
  PARSON SURNUD. MEES TINA. SABA HIRVE.
  
  
  Selle panid sisse selle viimase osa, sest ei teadnud, mida teha Jelena Моралес. Kui ta oli tõsiselt seotud Barry Парсоном, mida ta sai teada või arvata - et ta on eostatud. Vastasel juhul ei ole vaja läbi oma uurimise. Bella nah teda, kuni ei ole hotell, mida ta teada sai surma Парсона. Tema arvas, et kui Juan ei suuda toime tulla sellega, siis saan.
  
  
  Uksel elutuba ilmus Mitch Kelly, naeratab laialt ja махая tuttav param. Siis ta märkas mind, kiiresti lähenes, kummardus ja ütles vaikse häälega: "Vestibüül. Kiiresti". Rohkem keegi ei kuulnud. Ta on pressitud mu õla, heldelt suudles Хуану põsele ja lahkus elutuba, кивнув герру Гауптли vabandus.
  
  
  Tema katsusin puusa Хуаны ja tõusis püsti, et lahkuda. Kelly istus u. klaasi maast laeni aknad taga lobby, выходившего kohta jalamile suuskade raja. Ta vaatas mu peegeldus klaasist. Fuajees oli täiesti пустынен.
  
  
  Ta rääkis mulle kõrva sisse, ei шевеля huulte - vana politseinik trikk, заимствованный on сокамерников.
  
  
  "Ta tuli välja, ümber hotell Granada. Tundub, et ta saadetakse Soola-ja-Ньев".
  
  
  "Kui ta ära läks?"
  
  
  "Täna õhtul. Pole teada kui".
  
  
  "See on halb uudis".
  
  
  Kelly noogutas.
  
  
  Mõtisklusi klaasi aknad teda nägin, kuidas üks ümber teenistujate pani telefoni ja läksin läbi fuajee poole холлу. Mõne hetke pärast on ta jälle läks. Selle taga on kiire ja nõtkelt oli Jelena Моралес.
  
  
  Tema подтолкнул Kelly. Jelena sihipäraselt läks trepist alla. See tähendas, et ta kõndis oma tuppa - tuppa, mida ta jagab Barry Парсоном!
  
  
  Kelly ja tema vahetatud удивленными seisukohti. Tema näinud, kuidas Juan läheb mööda elutuba встревоженным pilguga. Teda tabas Kelly.
  
  
  "Hoia Хуану elutuba. Liitu teda. Seda lähen üle Jelena".
  
  
  "Õige."
  
  
  Tema ootas, kuni Jelena tõusis poolel teel trepist üles, enne kui alustada
  
  
  
  
  
  
  Liigid tõlge
  
  
  Teksti Tõlkimine
  
  
  Allikas
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Tulemused tõlge
  
  
  d siis nah. Juhtus midagi. Keegi hoiatas teda. Ma ei saanud aru, kes või miks. Ja ometi oli selge, et ta läheb oma tuppa.
  
  
  Kolmas korrus. Mööda koridori, kurvi järel. Ta полезла koti eest võtmeid. Kuid kui ta võttis ih ja puudutas pliiatsid, uks avanes. Ta pöördus ümber, et vaadata koridor. Tema ootas selline liikumine, ning sukeldus tagasi nurk, peitis enese välimuse järgi.
  
  
  Ta mind ei näinud.
  
  
  Tema kuulnud, kui selja taga sulgub uks.
  
  
  Teda kiiresti liikus mööda koridori ja lõpetas cl päev. Kõigepealt tema ei kuulnud midagi, sest paksusega vooder. Vaip ei lasknud helisid доноситься läbi pilu vahel ukse ja raami vahele.
  
  
  Kuid siis tundus mulle, et ma kuulen sees sosistab hääli. Seda kuulis üks on kerge, kõrge hääl - naine. Muidugi, hääl Jelena Моралес. Kuid hema ta rääkis?
  
  
  Meile odin. Mitte keegi. Muidugi, ta oli telefoniga!
  
  
  Siis porisema näitab lakkas, ja teda enam ei kuulnud midagi. Saanud heli asendamine vastuvõtja baasil, kuid vajaka. Siis uks avanes ja krigisev sulgumisel. Kapp on? See on töödeldud, et minna välja?
  
  
  Teda kiiresti möödus sügavas teemat koridoris ja tuli välja, rõdu, окружавший hoone kolme külge. Tema peitis enese välimuse järgi ja istus mul välisseina, oodates, kuni Poissmeeste välja koridori.
  
  
  Kuid ta ei ilmunud.
  
  
  Ta vaatas kella.
  
  
  Viisteist minut.
  
  
  Selle edasi-tagasi mööda koridori ja peatus enne tema ukse taha, venitades kaela ja tema kõrva обшивке.
  
  
  Mitte midagi.
  
  
  Tema tõmbas "Люгер" ja käisin ego rinnale, kui astus edasi ja keeras nuppu. Kara oli veel avatud, nagu me Kelly.
  
  
  Teda kiiresti läks seest najal selja päeval ja paneb "Люгер" ees.
  
  
  Seal kedagi ei olnud - elu.
  
  
  Keha Selles asusid just seal, kus me ego ei jäänud.
  
  
  Kuid tuba on rohkem kedagi ei olnud.
  
  
  Kus oli Jelena Моралес?
  
  
  Tema vaatas ust-ga, aga kapp oli liiga väike, et keegi võiks seal peita. Ja veel...
  
  
  See oli nõrk heli, ja kõigepealt tema ei olnud isegi kindel, et seda kuulda. Kuid kui ta seisis seal, ei julge hingata, tema kuulis ego uuesti. See oli eksimatu heli mehe, kes püüdis jääda liikumatult, vaid õrnalt шевелился. Teda uuesti nägin kapis, aga heli tuli ei ole selle poolt.
  
  
  Ei ole. Ta tuli vann.
  
  
  Selle tugevat takerduda, "люгер" ja lähenes päeval vannituba. Oli suletud.
  
  
  "Jelena", - ütles ta vaikselt.
  
  
  Vastust ei järgnenud.
  
  
  Keegi oli seal, ja see ei olnud Jelena. Kuhu ta on olemas? Või on ta seal hema-siis veel?
  
  
  "Jelena", ütlesin ma, seekord valjemini.
  
  
  Mitte midagi.
  
  
  "Ma lähen avada selle ukse. Mul on püstol. Tulge, käed üle pea", - haukus ma seisan ühelt poolt, kui päeval.
  
  
  Mitte midagi.
  
  
  Tema, haaras käepide päev, ikka seisan pressitud juurde обшивке päev, ja keeras selle. Uks avanes ja puhkenud sees. Tema напрягся. Meie heli.
  
  
  Läbi avatud pilu seda võis näha vannituba. Sergei põles. Ja seal, kahvatu ja pingeline, istus Tina Бергсон, südamikku испуганная.
  
  
  Tema marssis, mis tema люгером. Siis ta nägi ämber paigaldada kasutamiseks tarbed. Nahaaluse, pudel koos vedelikuga, puuvillast tampooni.
  
  
  Ta vaatas mind silmad pärani lahti.
  
  
  "Kus Elena?" Tema küsis ee, kuigi selle asemel, et seda võiks küsida veel sada küsimust.
  
  
  Ta raputas pead. "Ma ei ole näinud Elena. Tema nägi ainult Barry. Ja ta... ta oli surnud." Tema hääl langes sosin. See oli äärel minestamine.
  
  
  Tema, läksin vannituppa ja ebaviisakas haarasin tema küünarnukk. Ta snuggled mulle, hingeldamine.
  
  
  "Ta tappis ego?" ee hääl sosistas mulle kõrva.
  
  
  Ta ei öelnud midagi. Kuidas ma selle võiks öelda, hei, mis see on Kelly ja tema?
  
  
  "Miks sa tagasi Soola-ja-Ньев?" - küsis vaikselt tema cl.
  
  
  Ee silmad pöörasid mulle. Tema tõukas teda ja усадил serva vanni. Selle välja kõrval. Tema hoidis Люгер on nah rinnal. Ta oli kavalad naine, ja tema hei, üldse ei usaldanud.
  
  
  "Näha... näha..."
  
  
  "Barry Parson," lisas mina. "Et näidata emu Corelli, et ta võiks tappa ego".
  
  
  Meie heli.
  
  
  Tema huuled задрожали ja silmad lahku minu juurest. "Jah", " sosistas ta.
  
  
  "Sa palkasid Barry Парсона, et tappa Corelli", - tugevalt ütlesin ma. "Sa ei saa seda eitada. Ta ütles meile, varem..."
  
  
  "Ma ei eita seda," ütles ta kindlalt. Tema nägu ikka oli värv. Minu pilk libises üle игле, et nahaaluse süsti.
  
  
  "Motiiv?" Tema küsis. "Sa oled sõltlane? See on kõik?"
  
  
  Ta raputas õlgu. "Ma olen ikka segaduses. Ei tea, miks ma teda tahan, et tappa ego, välja arvatud see, et ma vihkan ego rohkem kui kedagi teist maailmas."
  
  
  "Kuid ta keeldub sellest, üürile kõiki, kes on osalenud наркосеть", ütlesin ma.
  
  
  Ta peaga üles riputatud.
  
  
  "Miks sa tulid?" - jälle küsisin ma.
  
  
  "Et leida Barry" õrnalt " ütles Tina. "Ronisin балкону, vaatasin sisse ja nägin seda. Surnud. See läks..."
  
  
  Tema vaatas üle tema õla. Muidugi! Rõdu! See th
  
  
  
  
  
  
  Liigid tõlge
  
  
  Teksti Tõlkimine
  
  
  Allikas
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Tulemused tõlge
  
  
  kuidas Jelena tuli läbi ruumis, ei nähes ee. Kui Elena on leidnud Barry surnud, ta oli enne surma напугана ja jooksis. Ta lihtsalt avas prantsuse päeval, tuli rõdu ja kiirustas minema. Siis, kohe siis, et - Tina tõusnud tagaküljel teel, et kohtuda Barry ego tuba - võib-olla nad mõlemad plaanisid tulla - ja see on leidnud Barry surnud. Ee vajadust narkootikumide võttis võimust, ja ta läks vannituppa, et paraneda, nagu tema.
  
  
  "Ma läksin sisse ja leidsin, et teda tulistas. Kõigepealt seda, arvasin, et Jelena saaks tappa ego. Aga võib-olla Corelli avastasin, et Barry on vaevanud ego. Võimalik, Corelli teadsin, et ma..." Tema silmad on täis pisaraid. "Ma ei julge, Nick!"
  
  
  Tema raputas teda. "Sa peaks kergendama mind Corelli, Tina. See on ainus reuma. Liiga palju inimesi on püüdnud takistada meil saada see nimekiri. Liiga palju. Nüüd asi sinuga kaasa, Tina".
  
  
  Ta побледнела. "Ta saab teada, Nick! Ta mõtleb, et ma palgatud keegi, et tappa ego! Sa ei saa sundida mind seda tegema. Sa peaks mind lahti lasta!"
  
  
  "Meile et Tina!" - огрызнулся ma. "Sa oled ainus reuma. Elad mind talle on avatud nüüd. Lihtsalt, et näidata mulle ego, ja..."
  
  
  "Ta ei tunnista seda!" hüüdis ta. "Ta ei eita oma identiteeti".
  
  
  "Tina..."
  
  
  Ta saavutas eest nõela nahaaluse süsti. Tema arvanud, et ta kavatses teha, kui ainult pöördus ümber õla. Tema käisin, vähe люгера pehme osa tema kaela. "Ei-ei, Tina! Ei nõela. Muidugi, paar min on kõik hästi, aga sul on alati pea tagasi reaalsusesse".
  
  
  "Nick!" - всхлипнула ta, ikka veel hoides nõela.
  
  
  Tema surus oma Люгер minutis ja saavutatud nõela. Tema nägu on muutunud peaaegu koheselt. Selle rahulik ilus mask see on kujunenud kärss hellfire kassi silmad särasid, hambad оскалились, huuled раздвинулись on зверином рычании.
  
  
  Nõel tuli mulle tema käsivars, enne kui ta suutis ennast kaitsta hullu рубящего pihta.
  
  
  Ta naeris vaikne невеселым воплем.
  
  
  Ta tundis, kuidas kõik läheb minu kaudu. Tema tundis ennast комком sidemetega.
  
  
  Ta viis mind järgmisesse tuppa, ja siis lükkas juhatusel.
  
  
  "Little mix meie oma, Nick", - ütles ta oma сатанинской naeratus. "Sa jääda seal, kui hea väike poiss. Tema kavatse siit ära minna".
  
  
  Ei, Tina! Ta püüdis öelda, kuid midagi ei juhtunud.
  
  
  Tundus, et ta liikus kiirendatud tempos - üle saja kaadrit sekundis, mis kulgeb läbi prantsuse päevas балкону. Siis saabus vaikus.
  
  
  Läbi mitu sajandit teda, kuulsin, kuidas keegi koputab uksele. See oli Kelly.
  
  
  "Nick! Sa oled seal? Nick?"
  
  
  Ta avas suu. Vähemalt on ta liikunud. Kuid mul ei olnud häält. Полиомиелитом läks?
  
  
  Kui uks avanes, ja Kelly влетела tuppa relv käepärast. Ta lihtsalt seisis ja vaatas mind imestunult.
  
  
  "Kuule, Nick!"
  
  
  Tema jälle пошевелил huulte. Полиомиелитом toimus. Tema, growled.
  
  
  Kelly огляделась, kontrollis vannituba ja tundis lõhna nõelu nahaaluse süsti. Koheselt tuli ta minu juurde, lõi mind näkku, tõstis toolilt ja lohistas vannituba. Ta surus mu pea all dušš ja külm vesi lõi mulle kaela.
  
  
  Kelly rääkis minuga, kuigi töötas.
  
  
  "See on midagi uut. Meil on varu. Вырубает sulle, et sa ei saa liikuda, kuid saab näha kõike, mis toimub. Ajutine полиомиелитом. Pärineb курари, tuntud ka kui урари, урари, уурали, вурали. ja woorara. Aga see oli vähendatud midagi muud. Ärge küsige minult, et. Valemid alati kaovad, kui me ih saame ".
  
  
  Varsti tema ellu.
  
  
  "Kiire!" Tema ütles. "See On Tina. See tuli on Granada, et kohtuda Barry Парсоном, ja leidis ego keha siin. Ta on nüüd oma viis väljumist. Ta arvab, et tappis Corelli ego. Kui ta nüüd põgeneb, võib ta tappa ego hiljem".
  
  
  "Oota üks hetk!" - огрызнулась Kelly. "Ma tulin siia selleks, et leida sind. Tina on all fuajees, tekitas laval!"
  
  
  "KES?" küsis olen.
  
  
  "Tina Бергсон".
  
  
  "Tina!"
  
  
  "Täiesti fantastiline. Kuid nüüd ta on läinud".
  
  
  "On läinud? Aga...?"
  
  
  "Ta oli fuajees, kuid kadus", - ütles mulle Kelly, kui me tormas läbi toa ja läks mööda koridori. Hakkasime laskuda trepist üles, ja tema nägi rahvamassi fuajees. Kõik vaatasid parkla.
  
  
  Tema nägi Хуану, mis tegeleb pöördus ja hakkas meid ootab.
  
  
  "Mida see kõik tähendab?" - огрызнулся ma.
  
  
  "See punane" Ягуаре, " ütles Juan, mis näitab pargitud autod. Tema näinud, kuidas ühes ümber põlema tuled. Sergei прорезал pimedust ja осветил lumega kaetud kalle mägi, kus tee поворачивала alates Prado Льяно ja põhjustanud vastutava mnt.
  
  
  "Ta on korraldanud suurel areenil", - kiire ütles Juan. "See oli väga dramaatiline".
  
  
  "Liiga järsult!" - kuiv ütles Kelly.
  
  
  "Sa ei kavatse mulle öelda, mida ta tegi?" küsis olen.
  
  
  "Ta tuli siia mitte üle kümne minut tagasi, tõstsin põrgu ja küsis Mario Сперанцу!"
  
  
  "Kes see Mario Сперанца?" Tema küsis.
  
  
  Kelly raputas pead. "Hei kui ütlesid, et señora Сперанса ei ole siin, ta ei pea vastu ja peaaegu kukkus raevuhoog väljamakse siinsamas, lobby".
  
  
  Tema ei näe
  
  
  
  
  Liigid tõlge
  
  
  Teksti Tõlkimine
  
  
  Allikas
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Tulemused tõlge
  
  
  Jaguar hakkas liikuma. Heledad juuksed Tina kihav taga nah.
  
  
  "See pani meid kõiki lahkuda hall jooksma," selgitas Juan.
  
  
  "Ja siis ta kohe langes ja portjee tuli ta tagasi", - järeldusele Kelly. "Ma läksin sinuga".
  
  
  Ta kortsutas kulmu, kiire mõtlemine. "See on etendus - stseenid on siin all. Milleks see, ma ei tea. Aga ma pean selle lõpetama".
  
  
  "Tegelikult," ütles Kelly. "Mis me teeme?"
  
  
  "Vaata seda Mario Сперанца", - ütles talle Kelly. "Ma ilmselt ei ole olemas. Seda lähen üle Тиной!"
  
  
  Tema kest läbi rahvahulga juurde pöörleva ukse ja märkasin seal isand Гауптли ego meeskond подхалимов. Ta lokkis käega ja loobunud.
  
  
  On "Reno" see oli külm. Завелась tore. Tema, sõitsin maanteel ja kaks korda libises, enne kui võttis see kontrolli alla. Sõiduteel olid jäine laigud, nagu kaks ööd tagasi.
  
  
  Tee спустилась ja pöördus otse. Teda üldse ei näe punane "Jaguar", kuid meenus, et tee pöördus otse ja siis hakkas pöörata vasakule, pikk, lai подковообразный viiteid, mis kiskusid üle ääre барранки.
  
  
  Tema on lubanud mootor, sest ei tahtnud jätta välimuse järgi Jag.
  
  
  Minu farah виднелась serv teed, ja tema kogemata klõpsanud kiusamine, et kontrollida vastupanu. Ma kergendatult tunda pinget sidumismaterjalid.
  
  
  Tema kaldus Renault kurvis ja nägi punane "Jaguar" Tina Бергсон pooleldi laia подковообразному изгибу. Ta sõitis aeglaselt, kuid seejärel on lisatud kiirus, kui teda märganud ja edasi.
  
  
  Auto, tundus, et hüppas edasi pimedas, tuled отражались kuni tee nii, nagu nad ronisid mööda puutüve taevas. Ja seejärel - kui ta ei suutnud uskuda oma silmi - "Jaguar" kukkus kaldal, peaaegu врезавшись on скальную seina.
  
  
  Pööra Ümber, Tina! - tahtmatult nutsin ma. "Muutus!"
  
  
  Tegi ta seda või mitte, ma ei tea, kuid järgmine asi, mida ma nägin, oli "jaguar", направлявшийся ei отмелю ja välise äärde. "Tina!"
  
  
  See oli kadunud nutma.
  
  
  "Jaaguar" on võitmas kiirus ja перевалил üle ääre, kui ego on õppinud, kuidas teha väga väiklane swan sukeldumine loik.
  
  
  Tuled on püütud зазубренный слюдяной põlevkivi all, laigud lume прижались juurde сланцу ja осветили sasipundar tuled ja peegelduste lumi, siis masin зарылась kivid, põrkas, keeras jälle ja jälle, tuled kirjeldatud вертушкой ööd ja mürinaga kukkus tükk teravaid kive jalamil барранки.
  
  
  Hetkeks saabus vaikus.
  
  
  Seejärel taevas lask tugev välk leek ning õhus müristas valjult plahvatus. Suitsu клубился mimmo oranž suits, terav, удушающий musta suitsu.
  
  
  Leegid tõusid, siis taas langes rusude искореженного "Ягуара" ja hakkas aeglaselt sööma metall. Seejärel aeglaselt tõusis suitsu, tule tantsis äärtest punane terasest, läbipaistva klaasi ja värvilisest plastist.
  
  
  Потрясенный, teda õrnalt sõitis maanteel ja saanud selle punktini, kus punane "Jaguar" перевалил üle ääre. Tema vaatas alla. Kõik, mida ma ei näe, et see pragu, kivid, врезанная on tee äärde sõidutee serval.
  
  
  Tema parkis "Reno", tõmbas võtme ja ronis ümber masina. Rajal oli külm. Tema kõndis tee äärde, kus "Jaguar" toimus läbi kalju. Tema seisin seal, vaadates смещенные kivid, ja vaadates üle söestunud must joon сланце all kohas, kus helepunane tulekahju потрескивал üle jääb Tina Бергсон ja punane "Ягуара".
  
  
  Sekunditega esimene ümber hotelli külalistele rode autoga Фиат", припарковался ja astus mulle sõidutee serval. Оглинг.
  
  
  Ja siis tulid teised.
  
  
  Ja rohkem.
  
  
  Vahendus elamused.
  
  
  Mind ajas iiveldama.
  
  
  Tema, laskus mööda каменистому nõlval, kasutades pocket välku, ja миновал обугленную osa kaljud, kus esimest korda tabanud punane "Piik", ja lõpuks sain krundi kõrval kõige masin.
  
  
  Aga leek пожирало rusud, oli võimatu läheneda lakub, et mitte kõrvetada saada.
  
  
  Pannes käe pealage, tema seisis ja ootas.
  
  
  Sõiduteel завизжала tuletõrjeauto, ja varsti suur tuletõrjuja on ski jope ja kantav tulekustuti kukkus koos kalle ja hakkas обрызгивать viimase hetke rusud.
  
  
  Ta võpatas.
  
  
  Seal seisis tuletõrjuja, vaadates söestunud palke. Tsiviil-guard liitunud talle ja tegin taskulamp " сгоревшую masin. Valguskiir oli võimsam on minu.
  
  
  Tema lähenes lakub.
  
  
  Siis tema seda on näinud.
  
  
  Esiistmel oli обугленное keha. See, mis temast on jäänud, oli must ja тлело.
  
  
  Tina.
  
  
  Kõik, mis on jäänud kuldne tüdruk, kellel on kuldne nahk.
  
  
  Selle loobunud, haige.
  
  
  Peaks olema, et tema langes kivi kõrval killustik ja sukeldus riiki vaimse funk. Keegi тряс mulle käe ja õla. Tema sai aru, et mingi aeg minuga rääkis hääl.
  
  
  Tema пошевелился.
  
  
  "Nick."
  
  
  See oli Kelly.
  
  
  "Ta on surnud," ütles Kelly. "Kuradi asi".
  
  
  "Ma arvan, et ta lihtsalt tundis, et kõik on valmis, ja hei, parem on joosta". Ta ohkas. "Ta teadis, et Rico on Corelli
  
  
  
  
  
  
  Liigid tõlge
  
  
  Teksti Tõlkimine
  
  
  Allikas
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Tulemused tõlge
  
  
  tema ülejäänud elu."
  
  
  "Aga Corelli isegi ei teadnud!"
  
  
  "Ta õpib. Hääl, miks ta on läinud," ütles ma. Hääletamine, nagu ma aru.
  
  
  "Ma kontrollisin seda nime, Hüüdnime".
  
  
  Ta tõstis oma silmad üles ja kortsutas kulmu. Ma ei saanud aru, mida ta silmas pidas.
  
  
  "Hotellis ei ole registreeritud Mario Сперанца".
  
  
  Tema istunud ja mõelnud. "Aga see nimi, see andis sekretär".
  
  
  Ta noogutas. "Clair ütleb, et ta ütles, et siin see on. Clair ütleb, et just siis ta tuli läbi kolju".
  
  
  Tema vaatas rusude all meid. "Sa tahad öelda, et Rico Corelli üldse kunagi olnud Sol y Nieve?"
  
  
  "Ma ütlen, et see kindlasti ei olnud siin või mõnes teises hotellis Sol y Nieve - viimase kuu või nii. Kui ego nimi kaanel - Mario Сперанца".
  
  
  "Aga siis..."
  
  
  "Kas te seda ei näe? Võib-olla ta teadis Tignes. Võib-olla ta teadis, et ta palkas киллера, et tappa ego".
  
  
  Tema raputas pead, et selgitada seda. "Ja kogu see kaagutama, et kohtumine oli lihtsalt инсценировкой surma Tina Бергсон?"
  
  
  "Sugugi mitte. Seda ma ütlen, et Rico Corelli, peab olema teadlik Tignes Бергсон ja Barry Парсоне. Ja ta lihtsalt ei toeta abinõuna üldse. Kõik arvasid, et ta on siin - tapja, kelle palgatud maffia, Наемного mõrtsukad palkas Tina - ja meid, sest me hotellid kohtuda Corelli. Kõik olid siin, peale Corelli! "
  
  
  "Siis kus сукин poeg?"
  
  
  Kelly raputas õlgu. "Ma arvan, et meil on parem anda signaali Хоуку ja alustada kõik uuesti".
  
  
  Tõusime, et ronida mäe, kuid ma ei suutnud jätta ego rahule.
  
  
  Ta pöördus ja jälle tundus, et vraki.
  
  
  "Miks ta läks sinna?"
  
  
  Kelly raputas pead. "Ta oli ilus naine, Nick. Ilusad naised teevad rumalusi. Peaks olema, ta armastas Corelli. Ja vihkas ego ka.
  
  
  "Või armastas raha," ütles ma.
  
  
  "Sa ei ole nii palju arvad inimestest, Nick?" Kelly ohkas.
  
  
  "Kas ma peaksin seda? Kas ma peaksin teda, eks?" See rahustas. "Arvan, et ta otsustas, et see on parim viis, kui töötab kogu välibassein, püüdes põgeneda tasulist relvi Rico Corelli".
  
  
  "Ta ei ole kunagi teada, millal ta läheb teda lüüa", - unemotionally ütles Kelly.
  
  
  "Huvitav, kus nüüd see värdjas?" Tema, mõtles pooleldi valjusti.
  
  
  Viisteist
  
  
  Järgmisel hommikul me olime esimesed hommikusööki. Vaatamata särava ilme Хуаны, see oli vaimne depressioon. Tema seletas seda, et oleme suutnud teha tööd.
  
  
  Me sõime kontinentaalne hommikusöök ja istusid eredas päikesevalguses. Tema soovitas hommikul suusa-enne lahkumist Hispaania, kuid see возразила.
  
  
  "Ma tahan lihtsalt, et koguda asju."
  
  
  Ta noogutas. "Ma lähen Велету ja teen paar jooksu".
  
  
  Ta noogutas, tema mõtted olid kaugel.
  
  
  "Penny?"
  
  
  Ta ei vastanud.
  
  
  "Kaks senti?"
  
  
  "Milline?"
  
  
  "Tervitatav, et oma mõtteid. Mis juhtus?"
  
  
  "Arvan, et ta mõtles jäätmete inimelu. Tina Бергсон. Barry Parson. Mosquito. Esimene topelt Rico Corelli. Ja isegi Jelena Моралес - kus see meil oli".
  
  
  Tema, sirutas käe ja võttis ee käest. "Nii on konstrueeritud maailm".
  
  
  "See ei ole väga hea maailm".
  
  
  "Keegi lubas teile, et see oli?"
  
  
  See on kurb, kuid raputas pead.
  
  
  Tema on tasunud arve ja lahkus.
  
  
  Oli lahe, kuid Велете ikka väga rahulikult. Päike eredalt paistis. Pind rajad on hästi kaetud pulber. Tema досталь, binokkel ja uuris kalle. Nagu ma selgitasin varem, ülevalt Велеты oli kaks alandada.
  
  
  Seekord on tema otsustas teha pikem sõit, üks, mis разветвлялся vasakule, kui sa läksid alla maha. Ma olen lihtsalt pannud võrra tagasi nahast ümbris, kui keegi перелез läbi kaljud pöördumise köisraudtee ja lähenes mulle.
  
  
  See oli герр Гауптли, ja seekord oli ta üksi.
  
  
  Talle lehvitas. "Tere hommikust, герр Хауптли".
  
  
  Ta naeratas. "Tere hommikust, герр Пибоди".
  
  
  "Ma igatsesin sind eile, või kui me siis kokku suusatada".
  
  
  "Kahtlemata surve äri," ütles ta nauditav.
  
  
  "Jah," ütlesin ma kiiresti vaatas. Kuid ta on loobunud, kui heita pilk kalle.
  
  
  "Aga kus on teie lemmik naine?"
  
  
  "Pakend".
  
  
  "Siis sa lähed?"
  
  
  Ta noogutas.
  
  
  "Kahju. Ilm oli nii hea".
  
  
  "Tegelikult on".
  
  
  Ta naeratas ja sell riff kalju peal trassi. Tema liitus talle, kuni see on pingul зашнуровал oma kingad ja hakkas valasid suusad sinine vahatamine.
  
  
  "Kus on su sõbrad on?" - ma küsisin temalt, istudes tema kõrval. Mida kuradit, mul on hetkel rohkem pole midagi olnud teha.
  
  
  "Nad hotellis", " naeratas ta. "Tundub, et nad ei ole liiga põlenud soov minuga täna. Hilja öösel baaris Esqui, neil ümber kõrvade sõida люмумбы".
  
  
  "Tavaliselt on lahutamatud".
  
  
  "Nii, ja raha. Nad tõmbavad nagu magnet". Jälle ta naeratas, varesed jalgadega nurkadega ego silmad olid sügavad ja sidestus musti.
  
  
  "Sa циник, герр Хауптли".
  
  
  "Ma olen realist, герр Пибоди".
  
  
  Ta võttis esimese лыжу ja hakkas ettevaatlikult kandke vaha rida. Ta oli hoolikalt ja методичным töötaja, mida te ootate hea sakslase.
  
  
  "Фройлен Пибоди meenutab mulle keegi mu lähedastele," ütles ta hetke pärast.
  
  
  "Muidugi?"
  
  
  "Tead, mul oli tütar". Ta vaatas üles. "Muidugi, sa ei teadnud. Vabandus". Ta jätkas oma vaha
  
  
  
  
  
  
  
  Liigid tõlge
  
  
  Teksti Tõlkimine
  
  
  Allikas
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Tulemused tõlge
  
  
  ing. "Ta oli kõige ilusam tüdruk".
  
  
  "Oli, герр Гауптли?"
  
  
  Ta ei arvestanud minu sekkumine. "Hei, oli kokku üheksateist, ja ta õppis ülikoolis", - jätkas ta. "Minu naine - tema ema suri, kui ta oli väike viieaastase tüdrukuga. Kardan, et ta ei ole kunagi suutnud anda hei nõuetekohast juhendamist kasvavad üles. Saad aru?" Ego silmad tõusid ja kohtusime minu.
  
  
  "Ma ei ole kunagi olnud isa, miks ma ei saa seda teada, герр Гауптли".
  
  
  "Aus reuma". Ta ohkas. "Mis see oli meile - lastevanemate hooletust või põhjendamatu raiskamine materiaalsete väärtuste suhtes oma - kui ta läks ülikooli, et me kaotanud sidet".
  
  
  "See toimub tänapäeval".
  
  
  "Tema puhul on juhtunud kõige halvem. Tema kaaslased olid väga kirglik narkootikumide". Ta ikka vaatas mind. "Ja see on osutunud envolved sellesse rühma sellisel määral, et ma ei saanud hakkama". Ta jätkas, et epilatsiooni sinu vahatamine. "Ta пристрастилась juurde heroiini".
  
  
  Tema vaatas Хауптли.
  
  
  "Aasta hiljem sõltuvust ta suri üledoosi". Ta kaugusse kohta Вегу Granada. "Sõltumatu juhtimine".
  
  
  "Mul on väga kahju," ütlesin ma.
  
  
  "Ei ole mõtet raisata oma on suurem nii hilja tähtaeg," ütles Хауптли terava heliga võrreldes tavaliselt meeldiv hääl.
  
  
  "Mul on kahju sellest трате inimese elu," ütlesin ma, mõeldes, et Juan ütles hommikusöögi.
  
  
  Ta kehitas õlgu. "Mõnes mõttes oma süüdista ennast. Tema oli vastutusest isa. Tema сблизился teiste naistega - ei mitte ühe, vaid paljude - ja пренебрегал tütar". Ta mõtles hetke. "Ja ta on kannatanud mu põlgus, reageerides nii, nagu võiks. Lükates ennast täpselt nii, nagu ta lükkas selle."
  
  
  "Psühholoog võib öelda muud", - предупредительно ütlesin ma. "Eneseanalüüs - ohtlik mäng".
  
  
  "Ma sain teada, mitte ainult naiste. Tema tegeles selle äriga".
  
  
  "Iga mees peab olema elukutse", ütlesin ma.
  
  
  "Kuid mitte see, mis mul on".
  
  
  Tema jälgis teda, tean, et ta oli kavatsenud öelda.
  
  
  "Наркобизнес", - ütles ta kibeda naeratusega. "Jah. Seda on üsna tõenäoline, varustanud end heroiiniga, mille on sooritanud enesetapu mu ainus laps. Kuidas see võrrelda oma moraali, герр Пибоди?"
  
  
  Tema raputas pead.
  
  
  "See on halb ühendab minu. Tema hakkas analüüsida äri, millega ma olen alati olnud. Ta hakkas mõtlema, ego mõju inimkonnale. Mulle ei meeldinud see, mida ma nägin".
  
  
  Ta valis teise suusad ja hakkas määrima tema vahatamine.
  
  
  "Ma otsustasin, et on aeg lahkuda äri ja hakata määrata oma vigadest aastatel".
  
  
  Ta ei suutnud midagi öelda. Tema ootas.
  
  
  "Nad ütlesid mulle, mis juhtub, kui tema minema asutuses. Mul on otsima, kuni lõpuks rahu. Ja tappa". Ta безрадостно naeratas. "Kas sa mõistad seda?"
  
  
  "Jah, синьор Corelli".
  
  
  "Enrico Corelli," ütles ta полуулыбкой. "Rico Corelli, ja sa oled Carter. Mulle öeldakse, et Nick Carter on parim".
  
  
  Ta noogutas. "Tavaliselt. Mitte alati. Aga tavaliselt".
  
  
  "Ma ütlen teile, see oli administratiivne probleem algusest peale. Lihtne kohtumine, eks? Kohtumine lume - mõtestada koos lumega!" Ta naeris, näidates tugevad hambad. "Nali, härra Carter! Nali".
  
  
  "Jah," lausus olen.
  
  
  "See tundus piisavalt lihtne. Selle jätan Корсику on Лисистрате ja kohtun teiega Sierra Nevada".
  
  
  "Muidugi."
  
  
  "Algusest peale on olnud probleeme. Capo sai teada minu замысле. Kes see on-see minu lähedastele arvanud. Või kuulsin. Maffia on otsustanud minuga lepingut."
  
  
  "Sääsk".
  
  
  "Jah. Et vältida selline löök, tema veenis oma vana kolleegi Базиллио Di Ванесси kujutada mind minu jaht. Ja väga kena tüdruk, kellega ta magas, läks koos temaga, et teha viide käesoleva".
  
  
  "Sa подставили oma meest?" - kergelt ütlesin ma.
  
  
  "Ei tea, et löök oleks edukas," ütles Corelli. "Tegelikult, tema tegi seda, mida sa ütled. Kuid see tõesti ei arvanud, et Москит paraneda. Tema, lootsin, et kohtumine vahel Базилио ja sinuga toimub ilma probleemideta ja tõeline kohtumine sinu ja minu vahel on võimalik korraldada. "
  
  
  Ta ohkas.
  
  
  "Aga see ei ole veel kõik. Veidi enne seda, kui tema lahkus jaht Valencia, selle avastasin, et mu armas rootsi ööbik замышляет minust lahti!"
  
  
  "Tina Бергсон?"
  
  
  "Jah. Ta hotelle, et tema on surnud. Ta ise järeldusele minuga lepingut." Corelli sardooniline huumori naeratas.
  
  
  "Kas põhjuseks?"
  
  
  "Mul oli nii uudishimulik, nagu teil, härra Carter. Sa pead aru saama Mudas natuke selgem".
  
  
  Tema täiesti tema aru, kuid ei öelnud midagi.
  
  
  "Ta on nümfomaan, härra Carter. Arvan, et teid see ei ole üllatav. Aga võib-olla põhjus, miks see on muutunud nii фрейдистский sümbol, sama huvitav, nagu ka fakt, et tema pealetükkivad ideed".
  
  
  Teda imelikult vaatas.
  
  
  "Viisteist aastat tema vägistas rootsi sulane. Ta jäi rasedaks. Abort möödus edukalt, kuid arenes sepsis. Viisteist aastat hei teinud гистерэктомию. See on viljatu, ilus, tark olend sai sundmõtteliselt selle prügikasti. naiselikkus, tema võimetus olla ema. Kuna ta ei olnud me naisega, meil mehega, see on muutunud seda, kui peaks olema - superman! Selle ilu ja sellega targalt - ma kinnitan teile, tema intellekt on piiratud
  
  
  
  
  
  
  Liigid tõlge
  
  
  Teksti Tõlkimine
  
  
  Allikas
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Tulemused tõlge
  
  
  Эсс, härra Carter! - ta otsustas, et võtab endale väike impeerium, mille kapten ta oli ".
  
  
  "Võrk on ravim" - ütlesin ma.
  
  
  "Täiesti fantastiline. Nüüd on tema räägin oma püüdlustest siis sellest, kuidas ma tema otsustas hävitada selle ahela ja paljastada oma sisima saladusi Ametile uimastivastast Ameerika Ühendriigid".
  
  
  Ta noogutas. "Ja see oli põhjus, miks ta palkas Парсона, et sind tappa!"
  
  
  "See tegelikult on. Õnneks, seda tõlgendada selle esimese шокированную reaktsioon minu otsus lahti ahel, kuidas ohtlikku ja hoidsin silmad lahti. Kuigi ta lubas mulle, et jääb truuks mulle ja saadab mind Ameerikasse, tema arvanud, et ta valetab. Tema lisanud oma telefon - meie villa Корсике suur, ja iga meie ümber on suur vabadus - ja lõpuks kuulsin, kuidas ta sõlmib tehingu Barry Парсоном Malaga.
  
  
  "Kõige huvitavam".
  
  
  "Minu järgmine samm oli, et saata minu enda luurama Парсона. Ma arvan muide, et sa leiad Парсона failides Interpoli, nagu Daniel tussaud ' vahakujude muuseum, hilja prantsuse põranda all. Ta oli kümne aasta lapsega ajal maailmasõda. Kaks ja tõusis spionaaži ja mõrvad ".
  
  
  "Ta on surnud nüüd."
  
  
  "Ma olen nii ja kahtlus". Corelli kehitas õlgu. "Ma olen kuulnud oma hoolduse disko koos oma sõpradega on Malaga".
  
  
  Tema naeratas. "Teid on vähe, et ускользнет".
  
  
  "Aitab", - ohkas Corelli. - Noh, Jelena Моралес jälgis hoolikalt Парсоном, mis võimaldab emu kiirenemist tema barre on Торремолиносе. Ja just see on mind hoiatanud, väidavad, et ta on tulnud Soola-ja-Ньев, et leida mind tappa. Sel põhjusel ei kohanud sind Велете ".
  
  
  "See on tema asjast aru sai".
  
  
  Corelli noogutas. Ta lõpetas oma лыжами. "Ma lootsin, et võib-olla Tina võib olla tapetud jaht Лисистрата, kui seal midagi juhtub, kuid nagu sa tead, ta vältida tõsiseid vigastusi. Kuigi Capo hästi спланировали karistus. See tähendas, et ma pean jälgima ilma, et midagi ei juhtunud. ainult tapja Capo, kuid наемного tapja Tina! Sääsk. Ja pastor. Nii et ma lihtsalt stahl герром Хауптли, rentides mitu töötut näitlejad Valencia, et nad on mänginud rolli minu väidetava подхалимов ".
  
  
  Tema naeris. "Sa oled väga tark inimene, härra Corelli".
  
  
  "Ma olen elanud pika elu, sest minu leidlikkust väga ohtlik elukutse". Ta kortsutas kulmu. "Ei ole elukutse. Need on, mis rüvetavad ise mõtet elukutse. Väga ohtlik рэкете. On hea sõna. Karm. Lame. Неромантичный. Rocket".
  
  
  Ta noogutas.
  
  
  "Ma imetlusega jälginud sinuga üsna kaua." Corelli naeratas. "Ma teadsin kohe, et kas sa tapsid Москита. Ja tema ennustanud, et sa oled öelnud ja Парсона. Surm on Tina on saanud minu jaoks üllatus. Ma ei usu, et ta покончила elu enesetapuga, nagu öeldakse Prado Льяно. Aga ma arvan, et ta peab olema, on kaotanud kontrolli selle masina siis sellest, kuidas on täiesti võimalik leidis, et Parson on surnud, ja otsustasin, et ma tean kõike seda ja tapan selle."
  
  
  Tema ütles: "sel juhul On ta otsustas põgeneda, enne, kui saad teada, et ta on siin".
  
  
  "Täpselt nii."
  
  
  "Ta on surnud. Hääletada ja kõik, mis sellega kaasneb".
  
  
  Corelli noogutas. Ta cinched vigastada suusatamine, подогнал juurde kingad ja panin klambrid. Ta tõusis püsti ja согнул põlved.
  
  
  Ta hakkas riides käima.
  
  
  "Ei taha minna minuga?"
  
  
  "Ilus."
  
  
  Ta ухмыльнулся. "Enne seda, Nick, tema oleks asuv, et sa oled võtnud kätte seda".
  
  
  Tema vaatas alla. Ta протягивал ümbrik. On nen oli mõhk. Ümbrik avati ja nägin tuttavat tüüpi rull - mikrofilm.
  
  
  "See on lihtsalt midagi, mida sa arvad. Nimed. Kohti on. Kuupäeva. Kõik. Kogu tee Türgist läbi Sitsiiliasse ja Ривьеру kuni Mehhiko. Sa ei saa igatsen meie asjad, meie mees, kui järgite fakte. Selle taha see ahel hävitanud, nii et seda ei saa enam koguda uuesti. Bella Beatrice ".
  
  
  Beatrice. Ego tütar. Ja kas see ei ole pilt naiselikkust Dante?
  
  
  "Hästi, Corelli," ütles ma.
  
  
  Ta slapped mind tagasi. "Lähme!"
  
  
  * * *
  
  
  Ta hakkas aeglane traverse vastu rida langeb, siis läks kalle ja ruttas alla kordamööda omakorda jooksu. Seejärel pöördus ta tagasi ilusti teostatakse kristi ja mööda kuhja killustik.
  
  
  Tema surus oma mikrofilmi th internne minut suuskade камзолы ja jooksis talle. Lumi oli asetatud kõige rohkem korda. Seda, tundsin, kuidas mu suusad tungi pulber hea vetruv tagasilöögi.
  
  
  Подо minuga oli Corelli, kui ta liikus mööda изгибу kivid. Ta on täitnud mitmeid pöördeid, läks ведельн ning seejärel pöördus väga lai traverse on пологому nurgas raja.
  
  
  Tema laskus taga, tehes mõned pöörlemist ja стряхнув paindub oma keha. Lõpus jooksuga, avalikult on траверсе, tema nägi kolmanda suusataja kohta suunduvas.
  
  
  Nõlvadel on olnud selline, et alad vahelduvad teatud ajavahemike järel kattuksid, et keegi tuletaks kaks traati, mis teatud kohtades on hõredalt keeratud.
  
  
  See oli noor mees pruun jope. Ta tundus teismeline, vähemalt tal oli siis жилистое, sihvakas kehakuju. Sõltumata vanusest, ta oli suurepärane suusataja. Ego suusad впивались lumi, ja ta oli kapten pöörlemist ja triivi.
  
  
  
  
  
  Liigid tõlge
  
  
  Teksti Tõlkimine
  
  
  Allikas
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Tulemused tõlge
  
  
  enda sõit.
  
  
  Krundil nõlv, kus olid kaks trassi, noor suusataja kukkus külili, ja aeglaselt laskus alla mitmeid korter läbida. Kui tema läks Corelli, ta kadus välimuse järgi juurde скалистым maja, разделявшим kaks rada.
  
  
  "Ilus tuba," ütles ma.
  
  
  Ta noogutas.
  
  
  "Kui sa oled приедешь Ühendriigid, tema отвезу sind Альту ja Haab. Sulle nad ei meeldi!"
  
  
  Ta naerma. "Ma ei saa teid selles küsimuses!"
  
  
  "Hea tehing" - ütlesin ma. "Jätka. Tema tulen sinuga kaasa kuni järgmise peatuse".
  
  
  Ta chuckled ja marssis tee.
  
  
  Tema tuli mõne hetke pärast, siis tema. Mu parem jet ski natuke taga, ja seda püüdnud kohandada hammas paremat поклевки.
  
  
  Tema marssis üle järsu kalju, et see neid ei aeglusta abil, mida lumesahaga, sest jumper vahel on kaks väljundit kivid on liiga kitsas, et elegantne manööverdamine, siis tuli lai tasaarveldus, ringi lumi ja jää, mis tegeleb näeks välja nagu mänguväljak, piknikuplats, et iga suusataja. Tema nägi Corelli otsas.
  
  
  Tema liikus alla, järgides eest Corelli vasakule, ja just sel hetkel teda uuesti nägi poissi.
  
  
  Ta laskus kiiremini meile kahele alternatiivsete osalejaid on viimastel aastatel olnud ja nüüd oli lähenemas полосам, kus kaks nõlvade alumises osas lai покатого välja.
  
  
  Hetkeks tema lõpetas, врезавшись lund hockey peatuses, ja lihtsalt seisin seal. Pulber oli hea. Lume all tundus kõva. Aga mulle ei meeldi nurga alt. Ma mõtlen, et ta oli järsk ja peaaegu lame, kuid üleval oli nõgus kalle, mis ei ole mulle päris meeldis.
  
  
  Ja veel Corelli ilma probleemideta shell on see, vahepeale. Ta sõitis vasakul, otse minult, ja kui seda vaatasin, ta läks torm ja tagasi paremalt vasakule. Tema selja taga tema nägi noormees teises osalejaid on viimastel aastatel olnud loomeaasta katuseharja kivid, отделявшему meie elus, kui ego.
  
  
  Ma just tahtsin minna, kui silmanurgast püütud предупреждающую välku. Tema tõstis jälle pead, прищурившись ereda päikese eest. Mu silmad mängisid minuga julm nali? Ei ole!
  
  
  Poiss midagi hoidis parema käe ja vasaku сжимал mõlemad suusa-stick. Ta hoidis mingi relva - Jah! See oli käsitsi relv!
  
  
  Nüüd laps peatus ja istus lumes. Nüüd oli ta üle kivide ja tema ei saanud aru, mida ta tegi, kuid ma vaistlikult teadsin, et ta целится on Corelli, kes lendas koos temaga suusatamine, teadmata, et see on suunatud silmist.
  
  
  "Хауптли!" Tema karjus, kasutades ego katmiseks, juhul, kui mind on petetud mingisugune optiline illusioon.
  
  
  Kiire on ta pööras pea, vaadates mind mäest üles. Tema viipas kõrvale noormees. Corelli pöördus ümber ja midagi ei näinud oma nurga alt. Talle meeletult lehvitas käsi предупреждающе. Corelli sai aru, et midagi on valesti, ja reageerinud. Ta püüdis muuta joone jooksmist, kuid kaotas tasakaalu ja kukkus tõttu ebaõnnestunud esiklaas langeda. Aga ta võttis ennast kätte ja lõi ise mööda reit, ja siis hakkas libisema.
  
  
  Tema запрыгнул on suusad ja tabas палкам, püüdes alla kivide, millele istus teismeline. Tema surus mõlemad ski stick all vasaku käe ja досталь люгер.
  
  
  Suurärimees ilmus ümber kuhugi. Tema, vaatasin kivid palus peaga poiss, aga midagi ei näinud. Suurärimees võttis mind poolel teel vahel põlve ja klambri suusa-ja швырнул mulle näost lumi, täiesti оторвав ühe лыжу, kui ohutus-käepidemed on nõrgenenud, ja läks edasi рыхлому välja. Tema, libises ja lõpuks järsult lõpetada. Teine jet ski lamas minu kõrval. Isegi ei mäleta, kuidas ta отрывался.
  
  
  Corelli kargasin lume ja nüüd pöördusin, et igal aastal kivid.
  
  
  Kõlas esimene lask. Ta vastamata. Nüüd on tema saanud aru, kuidas teismeline läheb ümber kivid ja liigub edasi. Tema нацелил "люгер" emu pea ja vajutas päästikule. Liiga kaugele paremale.
  
  
  Ta keeras kiiresti ümber ja nägi mind. Ego müts kukkus. Kuldsed juuksed струились ümber ego kõri.
  
  
  See oli Tina Бергсон!
  
  
  Tema oli nii hämmingus, et ei suutnud mõelda.
  
  
  Aga siis mu aju ei ole vihjeid korrata kogu lugu.
  
  
  Tina!
  
  
  See ei olnud tema keha punane "Ягуаре".
  
  
  See peaks olema Jelena Моралес. Tema on näinud, see on nüüd. Tema näinud, kuidas Jelena tuli tuppa Парсона ja leidis laiba Парсона seal, kus me ego ei jäänud. Ja tema nägi ee tuba - seal oli juba Tina Бергсон! Tina tuli Soola-ja-Ньев, et leida Парсона ja suunata ego juurde Corelli, et ta ego tapab. Ja ta leidis Парсона surnud - enne seda, kui Helen tuli tuppa. Nii ta helistas elutuppa viia Elena. Ja tuli Jelena, suunatud sõnumiga.
  
  
  Tina pani Jelena minema rõdu ja laskuda punase "Ягуару", sest nüüd ta teadis, et Jelena on silmad ja kõrvad Corelli. Ta istutatud see "Jaaguar" ja tappis. Kui pöörate hobuseraua, varitsemine on meeles, see on istutatud Elena autoroolis, отвела "Jaguar" ski kingad või midagi raskekaalus, hoides gaasipedaali ja ise отпрыгнула.
  
  
  Ja jooksis pimedas, kuigi tema kesta, kohe pärast seda.
  
  
  Ja nüüd...
  
  
  Nüüd ta tuli tappa Corelli ja ise lüüa наркосеть, nagu alati.
  
  
  
  
  
  
  Liigid tõlge
  
  
  Teksti Tõlkimine
  
  
  Allikas
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Tulemused tõlge
  
  
  айс hotel teha!
  
  
  Tema nägi, kuidas Corelli jälle tõusis ja vaatas Mudas. Tina jälle tulistas mind. Talle vastas hei tule. Tema oli liiga kaugel, et teha midagi head.
  
  
  Ta vaatas mind, siis Corelli ja läksin jalgsi läbi lume juurde Corelli. Ta püüdis meeleheitlikult pääseda lume ja laskuda mäest. Nagu paljud mehed, kes tegelevad väga ohtlik karjäär, ta ei ole ilmselgelt armastas kanda relva endale.
  
  
  Ta sihikindlalt ruttas talle oma suusa saapad, väga hoides relva.
  
  
  Lumi ümber suurärimees tugevalt külmunud. Teda võis näha, kuidas ta потрескивает pinge üleval nõlv, mis образовывал ümar kontuur, наклоняющийся põhja välja.
  
  
  Seda tõmmatakse eemale, võttis "Люгер" lumi ja tulistas üks, kaks, kolm korda. Õhus kajastas разнеслись kaadrid. Lumi purunenud kõigis suundades. Tekkis раскалывающаяся mõra, ja kogu pliit lume ja jää hakkas sulama - kusjuures ülemine pool suurärimees, kes mind on maa.
  
  
  Algusest peale on ta liikus kiiresti. Revolver!
  
  
  Ta предвидела ego ühtlustamise, kuid ei suutnud seda vältida. Ta lask on Corelli kaks korda, ja siis jooksis talle, уклоняясь alates lumine mägitee, kuid ta haaras selle ja hukkus alla. Tema näinud, kuidas tema kollased juuksed on kadunud käesolevas artiklis.
  
  
  Seejärel lumi скопился ja hakkas murenema kohta kivid selg, peatudes koos mürinaga ja mürinaga.
  
  
  Selle on koostanud suusad ja aeglaselt laskus Corelli.
  
  
  Ta lamas tehtud arvutusi, истекая verega lumi.
  
  
  Tema, lähenes talle. Ego isik побелело alates haiget, ja silmad olid расфокусированы. Ta oli šokis.
  
  
  "Lammutage kett!" - sosistas ta mulle.
  
  
  Tema tõstis ego pea lumes. "Ma teen seda, Rico".
  
  
  Tema esimest korda nimetas ego nimel.
  
  
  Ta istus tagasi kerge naeratus huultel.
  
  
  Kuusteist
  
  
  Selle suletud ego silmalaud.
  
  
  Tema aitas Tsiviil-guard hoolitseda keha Corelli, siis läks suusatamine, kui mitu inimest koos labidad hakanud kaevama, et Tina Бергсон. Tema võttis kõrvale inimese fu-маньчжурскими vuntsid ja teatas, emu kohta kurb lõpuks Barry Парсона.
  
  
  Duši all oli tore leevendada pingeid ja stressi, mis on seotud sellega asjana Spanish Connection. Tema вытерлась rätikuga oma toas enne, kuidas riietuda ja koputama, et Хуаны Риверы. On aeg öelda hei viimase peatüki ajalugu ja hakata temaga tee Малагу.
  
  
  Seda kontrollisin oma "люгер" on наплечной kabuur, висевшей üle seljatoe voodi ja saavutatud халатом. Kuna jalad olid mul on kuiv, selle приклеил стилет ja накинул õlgu jaheda махровую riie. Vannitoa peegel oli затемнено, kuid ma ei suutnud причесаться. Seda kontrollitakse uuesti ja avastasin, et hall suunda enam ei tulnudki siis sellest, kuidas ma teda tõmbas ih nädal enne seda.
  
  
  Tema teadis, et tulevikus näen ih rohkem, mitte vähem.
  
  
  Mu kohvrid olid pakitud - ma tegin seda enne kui ronida dušš, - ja tema arvas, kanda, kas siis riideid, enne kui helistada Juan, ja siis mõtlesin, et mida kuradit, läks päev ja ära paljaste sõrmenukkidega.
  
  
  "Logi sisse", - kuulis teda tema summutatud hääl.
  
  
  "Oled valmis?"
  
  
  Vastust ei olnud.
  
  
  Ta avas ukse ja sisenes.
  
  
  Ukse taga mind suletud, ja ma imestusega pööras ringi ja leidsin Хуану toolil vastas mulle. Ta oli täiesti обнажена, tema suu oli обвязан sall ja käed olid ühendatud selja taha ja kinnitatud tooli. Ee jalad olid seotud vahetasin tooli. Ta vaatas mulle loll умоляющими silmad.
  
  
  Tema, sirutas juurde ukselink.
  
  
  "Ei, ei, Nick!" - kergelt ütles hääl.
  
  
  Kardinad akna замерцали, ja kuna neid tuli Tina Бергсон, kellel on käes relv. See tundus suur - et nah. See oli Parsons Webley Mark IV. Ta oli riietatud лыжную riided - sama, mis ta oli nõlval. See oli märg ja külm, aga muidu täiesti ise. Ee silmis põles kirg безумства.
  
  
  "Tere, Nick," ütles ta rõõmsameelne naerma.
  
  
  "Tina", ütlesin ma.
  
  
  "Jah. Tema ei hukkus laviini, mille sa oled korraldas".
  
  
  "Selge."
  
  
  Ta pöördus ja veel kord vaatas alasti keha Хуаны. Just siis tema nägi põletusi sigarettide ee alasti rinnad. Ta võpatas. Tignes Бергсон olid садомазохистские kalduvused, võib-olla lesbi kalduvused, mis on viinud нимфомании.
  
  
  "Sa oled haige, Tina õrnalt ütlesin ma. "Mis on hea on see, et tekitada valu selliseid inimesi, nagu Juan?"
  
  
  Tina plahvatas. "Rico oli loll, püüdes murda kett narkootikumide! Tal oli maailma parim skeem tulu - ja see hotell nah lahti!"
  
  
  "Kuid see on meetod tappis ego tütar".
  
  
  Tina усмехнулась. "See tütar hakkas шлюхой, nagu kõik naised - iga mees õppis selles глупом kolledži, mis ta läks".
  
  
  "Ainult sinu kujutlusvõime, Tina", ütlesin ma. "Sulle on vaja psühhiaater".
  
  
  Ta запрокинула pea ja naeris. "Sa oled пуританин, Nick! Sa tead seda? Пуританин!"
  
  
  Tema mõtles наплечной kabuur, висящей seljale voodi minu toas, ja beat ise selle eest, et oli rumal loll. Tema, ilma et kuhugi ei lähe. Kõik tänu loll sentimentaalne
  
  
  
  
  
  Liigid tõlge
  
  
  Teksti Tõlkimine
  
  
  Allikas
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Tulemused tõlge
  
  
  Huvi Juan Jõe подвергнул tema surma.
  
  
  "Anna mulle mikrofilm, Nick," ütles Tina eemaldumist värvigammaga, kus ta ootas mind. "Ma nägin sind koos Rico. Sa pead saada. Anna ego mulle, või tema sind tapan".
  
  
  "Ei ole asjade, Tina," ütlesin ma. "Kui selle jätan kile, sa oled öelnud meile kahele ja ära minema".
  
  
  "Ei ole," ütles Tina, tema silmad säraksid. "Mind ei huvita, mida sa selle emase teed. Sa võid minna ja lennata tagasi Ühendriigid, mind ei huvita. Mulle on lihtsalt vaja mikrofilm, ja ma sind отпущу".
  
  
  Tema raputas pead. "Meile, babe".
  
  
  Ee silmad olid ere ja sinine kui jää jää. Tema mõtles skandinaavia фьордах ja jää. Ja seda arvasin, et sellest kaunis keha, all suuskade riided.
  
  
  Tina näitas Хуану raske briti "Вебли". Tema vaatas nah peaaegu тошнотворным võlu. Silmad Хуаны kartlikult закатились. Ta nägi, kuidas julia. Vastavalt ee lõi pilgu pisarad.
  
  
  "Sa oled koletis", - vaikselt ütlesin ma. "Kas sa mind kuuled, Tina? Sa võiks võtta mind ennast, mitte piin Хуану. Et sa oled ebainimlik olend?"
  
  
  Tina raputas õlgu. "Ma tapan oma kulul kuni kolm, kui sa ei tuua mulle need filmid, Hüüdnimi".
  
  
  "Mul ei ole filmi", - kiiresti ütlesin ma. Äkki mul tekkis plaan. See hotell on, et ta arvas, et ma olen liiga palju протестую.
  
  
  Tema silmad vähenenud. "Ma nägin sind koos Rico. Sa peab olema saanud seda filmi. Emu, oli vaja üks kohtumine sinuga privaatselt. Hääletamine ja kõik. Ja ta ego sai. Ta peab olema, andis oma ego on sulle. Odin, Hüüdnimi".
  
  
  Tema вспотел. "Tina, kuula mind! Ta läks mikrofilmi posti teel. Ta läks ego Washingtonis".
  
  
  "Rico stahl oleks usaldada mail!" фыркнула Tina. "Ma tean ego parem, kui see. Mõtle parem, Nick. Kaks".
  
  
  "Tina, see on tõsi!" Tema impulsiivselt liikus tema poole. "Ja nüüd panen relva ja вытащи Хуану ümber tooli!"
  
  
  Tina pöördus minule. Vähe raske relv oli suunatud mulle rindu. "See On Webley.455 Nick", - järsult ütles ta, скривившись. "Ta on sama võimas, nagu Colt Frontier. Ei sunni mind katkesta sind tükkideks. Sellisel lühikesteks sinu rinnad ja süda ei jää midagi. Mul oleks tuhnimine on su asjad, et leida filmi. Ja mulle liiga meeldi sinu suur tahke keha, et hävitada ego. Anna ego mulle Hüüdnimi. Film! "
  
  
  Juan nutnud.
  
  
  See on natuke пошевелился.
  
  
  "Ei ole!" - hõikas Tina, siis приложила püssi eesmärke Хуаны, on vähe, vaid mõne tolli kaugusel tema juuksed. "Anna mulle see film, Nick. Või kui ta sureb!"
  
  
  Tema vaatas nah meeleheitel.
  
  
  "Ma ütlesin, et üks ja kaks, Nick! Nüüd - hääletada viimane punkt..." Ta ohkas.
  
  
  "Oota üks hetk!" Tema nuttis. "See on teises toas!"
  
  
  "Ma ei usu seda," ütles Tina kerge irve. "Ei ole. Sa lähed, tulevad seda endale. Selline väärtuslik asi".
  
  
  Mu nägu langes. "Kuidas sa võid olla nii kindel?"
  
  
  Ta naeratas. "Ma tean! Hääletamine ja kõik. Seda tean!" Ta liikus mulle. "Anna see mulle!"
  
  
  Tema jõudnud minut oma махрового rüü. "Tina..."
  
  
  "Aeglane!"
  
  
  Ta tõstis kõva kärss ja нацелила mulle kaela.
  
  
  Tema beebit. "See on minu taskus".
  
  
  Ta vaatas mind, ta silmad olid ennast, tema mõistus töötas kiiresti.
  
  
  "Siis võta oma rüü ja ütle mulle. Aeglaselt".
  
  
  Tema päästis vöö, raevukalt mõtlema. Film taskus, muidugi, ei olnud. Veel...
  
  
  "Väljas!" - огрызнулась ta.
  
  
  Ta oli liiga kaugel, et haarata teda taga mantlit, nagu ta algul lootis. Tema скинул ego õla ja pildista keha. Ta seisis seal, alasti ja kaitsmata. Kui ainult see oli lähemal, seda oleks raputas hommikumantel, rööviti Уэбли on ee käed ja ...
  
  
  "See on see voodi!"
  
  
  Ta ohkas.
  
  
  Ta liikus tagasi talle, приставив püstoli mu rindu ja süda. Vasaku käega ta порылась ühes taskus. Tühi. Ja siis teise. Tühi.
  
  
  "Valetaja!" ta karjus. "Kus see on? Kus see on?"
  
  
  Tema näinud, kuidas tema silmad põlenud sinise leegiga, kui ta vaatas mind, бегая pilgu üles ja alla mööda mu keha ja mu jalge ette. Tema kergelt пошевелил jalaga, külmavärinad tema ja püüdes mitte anda hei näha kleepuv lint on see koht, kus see toimus koos aux pool minu pahkluu.
  
  
  Tema tahtmatult tõlkinud arvates parema jala. Ta märkas, kuidas kadus minu arvates, ja tema silmad vähenenud tähelepanelikkus. Ta vaatas lähemalt minu ступню, siis minu jalale, ja ta nägi väike tükk kleepuv lint liigub tagasi sisenemise mu pahkluud.
  
  
  "Hääli on see!" - огрызнулась ta. "Kinnitada pahkluu! Too, Nick. Too ja..."
  
  
  "Tina, vannun teile!"
  
  
  "Sa tahad, et tema tappis teid maha selle kile ise?"
  
  
  Tema teadis, et ta seda teeb.
  
  
  Tunne обнаженным ja haavatav, ta kummardus ja sirutas parema pahkluu. Kui tema надевал ego, изолента on nõrgenenud, sest niiskus duši all, ja seda kohe ära juuksenõel.
  
  
  "Kiire!" Ta kutsus mind kummardus igavesti minuga ja sirutas oma vasaku käe, et võtta seda minult.
  
  
  Tema tõmbas стилет ja lähenes talle, sirutas oma vasaku käe, nagu oleks ta hoidis mikrofilm. Tema silmad метнулись minu kokkusurutud rusikas, ja see on reflektoorne saavutas.
  
  
  Tema tõukas teda rusikaga. See võimaldas sõrmi puudutada ego. Teda haaras ee üle randme. Koos
  
  
  
  
  
  
  Liigid tõlge
  
  
  Teksti Tõlkimine
  
  
  Allikas
  
  
  1507 / 5000
  
  
  Tulemused tõlge
  
  
  Mingil hetkel tema tegi parema käe ee keha ja воткнул стилет hei, kaela väljamakse otse kõrva.
  
  
  Ta булькающим karjusin tulistas välja "Уэбли".
  
  
  Pungis murdis seina hotelli, пробившись teisele poole.
  
  
  Mu rinnad põles tule взрывающегося püssirohtu.
  
  
  Tema taandunud.
  
  
  Ta langes, ja arteriaalne veri ülevoolav ümber keha ee золотистую nahka.
  
  
  Milline raiskamine.
  
  
  Milline адская raiskamine.
  
  
  Вздрогнув, tema tõusis püsti, tõstis oma keha ja võttis voodi.
  
  
  Ühel päeval avas ta silmad.
  
  
  "Nick", " sosistas ta ja lõbus naeratas. "Ma ei ole kunagi ma nii vanaks elan seitsekümmend seitse, eks?"
  
  
  "Sa ei ole valinud vale elukutse," ütles ma.
  
  
  Ta обмякла.
  
  
  Tema adresseeritud kirjas Juan üritab teda lohutada, отвязав selle toolid, seejärel lohistas kapist, kus ta переоделась. Siis ma läksin oma tuppa ja ronis oma.
  
  
  Ma läksin tagasi. Tema hoidis oma Rolleiflex nüüd, выглядя täpselt nii, nagu seda pidi nägema minu kaanel. Kallis vana Kull.
  
  
  Tegelikult delle, ta oli õnnelik, et riietuda. Kui sa oled riides, alati on lihtsam rääkida igapäevased asjad.
  
  
  "Kus see mikrofilmi?" - küsis Juan.
  
  
  Tema tõstis Rolleiflex. "Siin," ütlesin ma. "Hea ettevõtja alati on oma filmi kaamerasse".
  
  
  Ta näitas mulle keelt.
  
  
  Tema заснял see film. Lõppude lõpuks, tema oli üks umbes parimad fotograafid Kesk-Läänest, eks? Ja Juan ei olnud vaja teada, et mul on pükste taskus peitub mikrofilm, kui pakk sigarette või võtmehoidja, eks?
  
  
  
  
  
  
  Vandenõu Pea Surma
  
  
  
  
  Vandenõu Pea Surma
  
  
  Proloog
  
  
  Saar Мумура oli nagu väike roheline pärl on tumesinine бархате Vaikse ookeani lõunaosas. Peidetud nurgas Tuamotu saarestikus, Мумура oli üks vähestest poolt polüneesia saartel, ei katmata mõju all misjonäri ja tsivilisatsiooni. Rahvas Мумуран ikka jäi vaba täielikus tähenduses. Keegi ei надевал oma jalad kitsad kingad ja ei прикрывал ilusad pruunid rinnal oma naisi. Kogu ih umbes viissada inimest, nad ei teadnud kohta, rae, millega on ih saar, sest nad ei teadnud mitte midagi muud.
  
  
  Peaaegu kogu elanikkond on nüüd ootas kuld rannas, kui mootor paat прорезал on kerged буруны k ih kaldal. Nina osa selle välisriigi laev seisis Atm, kõrge ja sirge, ei боявшийся kiirus laeva või möirgav mootor, sobides вождю.
  
  
  Kui paat peatus paari meetri kaugusel kaldast, mehed jooksid oma ülemusega, aga naised jäeti kaldal, ärevalt naerdes omavahel ja hoiatada lapsi, et nad ei seganud.
  
  
  Läksid ümber paat, Atm võttis mul laevapere liikmete suur kohver ja läks vette, kõrgele tõstes seda, et ta jäi kuiv. Paat mürtsumist ärkas ellu ja jooksin tagasi valge jaht, mis tegeleb kergesti мчалась pool miil.
  
  
  Atm зашагал rannas, uhkelt kandes ees kohver. Ta pani ego kivi, mis ego esivanemad kasutasid nagu pajuoksi, kuid nüüd on ta stahl трибуной.
  
  
  Ümber столпились мумуранцы. Muusika rütm ih keele ross põnevust.
  
  
  Atm tõstis käe, kutsudes vaikus, ja kohe on ainus heli, mida oli võimalik kuulda, oli ohkama õhtuse tuul on peopesad. Седовласый pealik õrnalt naeratas oma rahvale, ja kummardus, et avada lukud kohvrit, kuidas emu näitas valged inimesed on suur paat.
  
  
  Ta veetis käega глянцевому коричневому materjalile osaga. Ta kunagi ei puudutanud midagi sellist, ja Atm hämmastusega caressed see on. Siis, nähes kannatamatus oma inimesi, ta haaras oma kaas mõlemalt poolt ja tõsta teda.
  
  
  Ta выносил aardeid ükshaaval, mis võimaldab inimestel nautida iga nende ümber. Tükk kangast, uskumatult paindlik ja усеянной värvilised спиралями, mitte nagu meil, on üks lill Polüneesia. Kaelakee nöörile изумительными kividega, peegeldab päikese püha ja pöördus ego vikerkaare. Väikesed piklikud paketid обернутыми paberi ribadeks, mis on magus maitse. Atm libistas ühe suhu ja hakkas närida, et näidata, et emu on näidanud valged inimesed. Ta andis ülejäänud ribad kordon, nägin, et noh kui sellest villand saab rohkem lapsi. Imet jätkuvalt lähtuda ümber osaga. On olnud asju, mis подпрыгивали, on asju, mis paistis, asju, mis andsid heli. Iga uus aare tekitas rahvas rõõmus kahin näitab.
  
  
  See päev kindlasti jääb meelde Мумуре.
  
  
  Pardal jaht, nüüd juba отходящей alates Мумуры, kaks meest seisid käsipuude, vaadates teatribinokkel eest удаляющимся saar. Üks oli raske, nagu karu, koos клубком mustad juuksed, mis oli vaja pesta. Teine oli kõrgem ja peenike nagu piits, koos hõbe juuksed, зачесанными tagasi kõrge sile otsaesine. Kuigi mehed olid erariietes, on ih viisil kinni hoida, see on sõjaline. Taga kõrgema inimese istusid suur saksa lambakoer ja lihaseline must dobermann, vaadates maailma viha.
  
  
  Fjodor Городин, raskema ütles. "Miks me ei ole ära selle, Anton? Nüüdseks peame olema piisavalt kaugel saarel. Ego hääl oli terav рычанием, mis увеличивало ego sarnasus karu.
  
  
  Седовласый Anton Жизов alandas punkti ja noogutas aeglaselt. Ego tillukesed tumedad silmad olid peidetud sügav глазницами otsese mustad kulmud. "Jah, ma arvan, et on aeg".
  
  
  Жизов pöördus kolmandale mehele, kes rahutult расхаживал on tekil taga. "Et sina ütled, Варнов? Oled sa valmis?"
  
  
  Варнов oli худощавым mees kitsaste сутулыми õlgu, mille tõttu ta tundus, et isegi vähem, kui ta oli tegelikult delle. Tal oli kahvatu ebatervislik inimese nahk, mis on harva ravi läheb tänavale.
  
  
  "Jah, Jah, tema on valmis," - murduvad Варнов. "Ma olin valmis, et viimase kahekümne minut".
  
  
  "Liigne kiirustades võib maksta väga kallis, - ütles õrnalt Жизов. Nüüd loojuva päikese kiired ta peaks nägema päris ilus." Ta pöördus noorele matemaatika kujul meremees. "Boriss, ütle kapten, et ta hoidis meid, selle tahan pildistada".
  
  
  Noormees насторожился. "Jah sir." Ta hakkas liikuma üle, kuid заколебался. "Sir?"
  
  
  "Mis on, Boris?" küsis Жизов.
  
  
  "Inimesed saarel. Aega, kas on nad evakueerida? "
  
  
  "Inimesed? Sa mõtled neid коричневокожих metslased?
  
  
  "D-jah, sir. Nad tundusid üsna kahjutu.
  
  
  Городин järsult hüppas alt käsipuude, lihased ego tohutu õlad surutakse kokku ja neid. "Millest sa хныкаешь, poiss? Teil on laenatud telli! "
  
  
  Жизов tõstis наманикюренную käsi. "Boriss noor, Fjodor. Ta säilitab puudutus гуманнизма,
  
  
  
  
  et ei ole alati halb."
  
  
  Ta pöördus noorele моряку. "Kui me tahame saavutada meie eesmärke, Boris, pead ohverdama mõned eluga. Kuidas sa tead, tänu muutustele, mida me kasvatada, tingimused kõigi maailma rahvaste märgatavalt paranenud, nii et need on lihtsad põliselanikud aitasid oma elu inimkonna hüvanguks. Saad sa aru, mu poiss?
  
  
  "Jah, sir," - ütles Boris, kuigi ego silmis veel скрывалось kahtluse alla. Ta liikus edasi üle.
  
  
  "Ei tea, miks sa seda üritad midagi seletada, - прорычал Городин. "Tellimus on vaja teha kohe. Kuna meil sinuga on õpetatud "
  
  
  "Me peame tunnistama, et ajad muutuvad," ütles Жизов. "Kui me oleme võimul, meil on vaja nii erksad noored inimesed, nagu Boriss. Oleks mõistlik tõrjuma ego nüüd ".
  
  
  Samm-mootorid on muutunud, ja jahid притормозила. Kui väike vajutades tasakaalus on kaks koera зарычали langetas koos jalg, sest ettearvamatu tugipunkt. Жизов tõmbas teemat ih topelt rihm, перевязанный silmus läbi käepideme ja õhutas mõlemad koerad koon. Nad прижались juurde vaheseinte kajutid, mustad huuled lahku tugevad valged hambad hääletus рычании.
  
  
  "Ma ei tea, miks need koerad ei ole murda teid, kuidas te nendega hakkama," ütles Городин.
  
  
  Жизов lühidalt лающе naeris. "Hirm on ainus asi, mida mõistavad need metsloomad. Nad tapsid oleks mulle meeskond, sest teadsid, et mul on jõudu tappa ih. Sulle on rohkem väärt õppida psühholoogiat, Fjodor. Nii noor mees, nagu Boriss, pead olema kannatlik. Nende armsate kuradid töötab ainult julmus ". See on jälle sirutas nahast pael on мордам koerad. Nad ei ole andsid meie heli.
  
  
  "Kui olete lõpetanud, mängides koos oma lemmikloomadega, - ütles Варнов tugev sarkasm - ma jätkan demonstratsioon".
  
  
  "Igas mõttes. Vaatame, kas kõik aeg ja raha, mida me oleme investeerinud teid, toob dividende ".
  
  
  Варнов libistas käe minut ja tõmmatud must nahast ümbris. Neile ta võttis õhuke metallist silindri pikkus on kuus tolli, terav ühes otsas. "See on elektrooniline puutepliiats," selgitas ta. "See on see tal õnnestub vallandada mehhanism, segane hulk seadeid, mida tean ainult mina
  
  
  "Kas me peame kõik need vestlused on?" - kaebas Городин. "Lähme vaatame, mis juhtub".
  
  
  "Kannata, Fjodor, - ütles Жизов. "See on oluline hetk mr Варнова. Me peame laskma tal oli nautida neid täielikult. Lõppude lõpuks, kui ego projekt ebaõnnestub, siis mis jääb tema elus, on kõige ebameeldiv". "Ta ei ebaõnnestub, - kiire ütles Варнов. "Te peate meeles pidama, et see on üks umbes minu vähem hävitusseadmete. Siiski, seda on rohkem kui piisavalt saare suurus Мумура ". Hoides käes elektrooniline puutepliiats, hakkas ta расстегивать särk. "Võlu on selles, et isegi pädevad toll inspektorid ei oleks leidnud pommi selles kohvris, sest seal pommid ei".
  
  
  - Me kõik teame seda, - kannatamatult sekkunud Городин. Варнов jätkas, nagu poleks ego keegi ei отвлекал. "Keskkonnad padi ei ole pomm, sest ise kohvriga - see on pomm. Pehme ja tempermalmist, segunev käitlemise mis tahes vormis, lõplik jätkub põhimõtte plastilist lõhkeainet - tuumaline расщепляющийся plastik. Детонирующее seade on väike rahul metallist защелке. Ja hääl ja vallandada ". Nüüd, kui tema rinnad oli обнажена, Варнов вонзился sõrmeotstega, et tundus, et oli зажившим vertikaalne arm vasakul pool rinnal.
  
  
  Suur Fjodor Городин võpatas ja pöördus. "Oh, ma ei saa oodata, et vaadata, kuidas ta seda teeb", - lühidalt naeris Варнов. "Te ei kahetse jälgida, kuidas mitusada inimest sureb kaugusel. Ja veel, te ei saa seista vaadata meest, ühisloomingu klapp enda nahka ". Liitunud serv armi sõrmeotstega, ta on ettevaatlik ja tõmbas välja. Koos всасывающим heliga liha on eraldunud oma rinnale, paljastades selle laiuse, mis paiknes ringi metallese suurus silver dollar. Üle saja pisikesi pin punkte suurus ei ole enam булавочной pea katab ego.
  
  
  Варнов kergelt puudutanud pulka serva sõita. "Võti juurdepääsu, selle nimetan ego on minu Jaoks võti rikkust ja kolis, on teile võti võimu".
  
  
  "Ja neile, kes seisab meie tee, "lisas Жизов, - võti on hooletuse". "Täiesti on tegelikult," ütles Варнов. Ta hakkas puudutama ots nõela mitu punkti спусковом le. "Ei ole vaja meeles pidada järjekord kontakte," ütles ta Жизову. "Ta muutub automaatselt ja seejärel iga täieliku signaali. Mehele on vaja varjata taga ".
  
  
  Жизов delikaatselt emu naeratas. "Ma imetlen hoolikalt oma enesekaitse. Oli hea, et ühendada parooli кардиостимулятору ".
  
  
  "Jah, seda arvasin nii", " kostsin Варнов. "Kui mingil põhjusel minu tagaistme dollar kaotab lööma, klahv on programmeeritud nii, et märku plahvatuse kõigi olemasolevate tuumarajatiste plastist täielik nimi. Niipea, kui me hakkame äri ja kõik tingimused meie lepingud on täidetud, on see muidugi отключу parooli oma südame ".
  
  
  "Muidugi."
  
  
  
  
  
  - ütles Жизов.
  
  
  Варнов lõpetanud manipuleerimine koos pliiatsi ja разгладил naha klapp. "Seal on. See on tehtud."
  
  
  Kolm meest уставились saarele silmapiiril. Городин aeglaselt pööras suur pea.
  
  
  "Midagi ei juhtunud, Варноу, - ütles ta - su pomm ei tööta".
  
  
  "Lihtsalt mine vaata", - ütles emu Варнов. "Vahel sisestamist võti juurdepääsu ja mahavõtmine detonaatori on pallur on automaatse viivitusega kolmkümmend sekundit. See annab mulle aega, kui kunagi vaja, signaal eemaldamiseks.
  
  
  "Tark ettevaatust". Жизов heaks. "Kuid seekord selline edasilükkamine ei vaja seda."
  
  
  Варнов vaatasin, kuidas väike sekundiosuti lõpetanud poolring valida ego käekellad. Ta valjusti lugeda läbi sekundil. "Viis, neli, kolm, kaks, üks."
  
  
  Alguses oli see teine päike, ülespoole, kui teine заходящее. Ego kollane-oranž tulekera kasvas, kui suur on vahetu vähi, kuni musta suitsu ja valge aur varjanud saar Мумура. Mõju aktiivse puhkuse pühkis on & nb juurde jaht, mida oli võimalik näha, kuidas десятифутовый бурун, уносящийся eemale õnnetuskohale. Aktiivse puhkuse tabas ka kanal, захлестнув laev ja ego reisijat. Samal ajal heli tabas ih. Pikaajaline korisev müha, selline грому, on kasvanud tuhat korda.
  
  
  Anton Жизов pöördus oma kaaslastele koos тонкогубой võiduka naeratusega. "Arvan, et oleme piisavalt näinud. Lähme ja вытеремся, kui talle käsin kapten pull ära.
  
  
  Kaks koera съежились, langedes kõht on teki, ih silmad parandanud õudusega, kui tulekera, nüüd on vähe-punane, tõusis taevas musta suitsu kolonnis. Жизов yanked rihm, hea застегнув lämmatav ääred, ja poole lohistas loomi endale, pealkirja kajutis.
  
  
  Kaugelt jaht klubi suitsusambast tundus meeletu ilu. Saarel Мумура, nüüd почерневшем ja засохшем, ei olnud enam ilu. Ainult tuulepuhang втянул, et täita tühjust, kus keeva leek поглотило hapnikku. Muidu on vaikus. Ja surm.
  
  
  Odin
  
  
  Tuuma plahvatuse hakkas mõjutama minu elus kaks pühapäeviti seejärel tulise surma Мумуры ja selle inimesi. See juhtus kõige intiimne hetk.
  
  
  Tema nimi oli Yolanda. Kas nah olid sirged sini-mustad juuksed ja kreemjas nahk. Tema täidetud ee varem õhtul väikeses klubis flamenco, off Broadway. Ta tantsis seal обтягивающем punane бархатном kleit, mis подчеркивало tema kena rind ja peen talje ja laienenud ümber pikk jalg tantsijad. Ta viskas mind pikk, helistaja arvates, kui tema oma tantsu enne minu lauale. See oli kutse ja kõne. See oli vaatepilt, mis esitas korgitser, et ma ei saanud ignoreerida.
  
  
  Nüüd, kui ta on laiali minu voodi, kas nah oli ainult uhke naeratus. Ta hotelle, et teda imetlenud tema обнаженным keha, ja ma ee ei ole põhjus ei vastanud ootustele.
  
  
  "Lähme, Nick," ütles ta, "loobu riided kohe ja tule minuga".
  
  
  Tema võttis särk, irvitas ja tegi veel ühe lonksu oma Remy-Martin.
  
  
  Yolanda пробежалась silmadega minu alasti rindade ja minu keha. "Lähme, - võimutsev ütles ta, "ma tahan, et sa nüüd".
  
  
  See on natuke laiendanud muigama. "Naljakas asi оборудова mulle. Ta halvasti reageerida tellimustele oma magamistoas. Meil tuleb kokku leppida, kes on siin vastutav ".
  
  
  Ta istus prügi, hispaania silmad särasid, карминные huuled приоткрылись, et midagi öelda. Teda kiiresti lähenes voodi ja lahendada teadus-ja arendustegevuse ülesandeid ee protesti oma suuga. Algul ta напряглась ja haaras mu paljastatud õlad, nagu oleks hotelli võõrandumise mind. Tema on jooksnud käega üle tema sametise pool, размяя податливую liha seal, kus algas mõhk tema rinnad.
  
  
  Ta ахнула all oma suuga ja tema keel метнулся edasi, algul ebakindlalt, siis suure kannatamatusega. Tema käed on liikunud mu selga ja ma tundsin hammustada oma küüned, kui tema sõrmed jooksnud minu keha. Ee abivalmis käed скользнули värvel mu pükste, otsin, otsin.
  
  
  Äkki ta оторвала oma suu minu. Ta oli hing kinni, ja tema nahk säras põsepuna soove. Ta leidis, et luku minu vöö ja расстегнула tema kergelt värisevad käed. Ta tõusis püsti ja lõpetasin töö nah, kes magavad alasti tema kõrval. Tema suudles teda avatud suu, просунув keel läbi tema teravad hambad. Ta haaras ego huulte ja посасывала, liigutades oma suuga edasi ja edasi minu keele sensuaalne lubadus anda eelseisva naudingud.
  
  
  Teda õrnalt отстранилась, поцеловав tema ümar lõug, ja siis liikus juurde впадине ee kõri. Yolanda järsult hinge kinni, kui mu keel on jooksnud mööda oleks vahel tema rinnad.
  
  
  Ta tõstis mu näo kohal, ja ta обхватила oma rinnal oma pikkade sõrmedega, pakkudes ih mulle. Nibud seisid vertikaal, niiske rooside taustal tume-pruun ghosting. Kui tema, kummardus, et võtta annetuse, väike tuba kõrval mu elutuba, mida tema kasutan nagu kapis, kostis visa peep.
  
  
  "Oh, Nick, palun, don 't stop", - выдохнула Yolanda, kui tema заколебалась.
  
  
  "Kallis," ütlesin ma, - on ainult üks asi maailmas, mis tegeleb saa sundida mind lahkuda, sest üks kord.
  
  
  
  
  
  Кляни see on, ja see heli, mida sa kuuled ja seal on ta.
  
  
  Ta tõmbas jalad voodi ja зашагал on magamistuba oma kabinetti. Laual punane telefoni aparaat läks oma augustamine kõne. Peale mind ainult ühel inimesel oli number selle telefoni - David Hawk, direktor ja peatoimetaja operatsioonide osakond AX, Eriline intelligence agency juhtimine ameerika ÜHENDRIIKIDES. E-скремблирующий signaali ei lasknud kedagi ühendust liin. Tema võttis toru ja rääkis huuliku, jättes mu hääl tuba oli неслышен.
  
  
  "Sul on annet valida kõige sobimatul ajal helistada," ütles ma.
  
  
  Hääl Хоука vastas tuttav kuiv kõlaga Uus-Inglismaa. "Daam ei pea ootama, Nick, hema oleks see meile oli. See on kiireloomuline ".
  
  
  "Jah, nii ma arvasin", ütlesin ma, unustades ego täpne oletus selle kohta, mida tal on hõivatud.
  
  
  "Vaikses ookeanis toimunud tuuma plahvatus. Väike saar nimega Мумура jaotises Tuamotu ".
  
  
  "Sa mõtled, et keegi on jälle hakkas testimine?" Tema küsis.
  
  
  "See oli katsumus. Saar oli hävitatud, koos mitusada полинезийцев, kes seal on elanud ".
  
  
  "Kui kaua aega tagasi see juhtus?"
  
  
  "Kaks pühapäeviti."
  
  
  "Ma pole midagi sellest kuulnud."
  
  
  "Ma tean. Kehtib täielik keelamine kvartalis käesoleval. Sellest muidugi, teavad kõik suured riigid. Meil kõigil on avastamise süsteem kiirgus, mis võimaldab kellele asukoha tuuma plahvatuse kõikjal maailmas. Kuid meil on üks ümber riikidest, kellel tuuma potentsiaali, ei tunnista, et midagi sellest teab ".
  
  
  "Kes siis valetab?"
  
  
  "Raske öelda, kindlasti, kuid ma ei arva nii. Täna hommikul meie valitsuse heakskiitva tagasivõtmise nõuet inimesi, kes on väitnud, et just Мумуру ".
  
  
  "Sa mõtled, et nad küsivad raha?"
  
  
  "Palju rohkem. See, mida nad küsivad, tähendaks tingimusteta kapitulatsioon kõik USA vägede ja saadate meie valitsuse ih käed ".
  
  
  "Kas sõnum lähtub чудака?"
  
  
  "Olime kindlad, et see on ehtne. Neil on faktid plahvatuse Мумуры, mis võiksid teada ainult süüdi ".
  
  
  "Nad kindlasti küsida kõrget hinda. Mis siis, kui me neid откажемся? "
  
  
  "Aruande kohaselt on need suurimad linnad on puhutud, nagu Мумура. New York on esimene, ja pärast seda ühe ringi meie linnade murda iga kahe pühapäeval, kuni me ei сдадимся enne ih nõuetele või ei jää midagi järele ". "Aga kus on selle mahtuda?"
  
  
  "President tahab teha kõik jõupingutused selleks, aga me ei saa lubada endale hästi märgatav operatsiooni. Meil on täielik tugi Liidu luure komitee, kuid töö ise on vajunud AX. Ja sina mees, Nick.
  
  
  "Kui sa tahad, et tema oli Washingtonis?"
  
  
  "Kui kiiresti sa suudad seda teha?"
  
  
  Esimest korda seda nägin, et Yolanda seisab uksel ja vaatab mind. Ta oli ikka обнажена. Üks käsi упиралась ukse lengi ja tema pikad jalad on veidi panna. Tema hispaania silmis süttis soov.
  
  
  Tema ütles telefoni: "Ma ei saa kohe ära minna, kui ta sulle понадоблюсь, kuid kas see, et homme hommikul?"
  
  
  Ohkama Хоука selgelt kõlas läbi traat. - Igal juhul selle, arvan, et me ei suuda me midagi teha täna õhtul. Jätkake lõbustada oma daam, kuid üritan säästa natuke jõudu. Tema, tahan, et sa oleksid siin ja hommikul esimese asjana насторожился. Siin on ajafaktor, ja hommikul briefing on otsustav.
  
  
  "Ma olen seal," ütlesin ma ja panin toru ära.
  
  
  Silmad Иоланды jooksnud üle mu keha,, ikka, kui nad on kokku puutunud center on tema huvi.
  
  
  "Jumal tänatud," ütles ta. "Hetkeks tundus mulle, et ma olen kaotanud oma tähelepanu".
  
  
  "Meil on ühtne võimalus", - ütles tema cl. Tema liikus kiiresti edasi ja võttis selle kätte. See oli suur tüdruk - широкоплечая ja suure, laia, kõvade puusad, ja ta ei ole harjunud, et mees heitis selle õhku. Teda, võttis tema magamistuppa ja kasvuhoonegaaside pakitud lehed.
  
  
  "Ah, Nick, - выдохнула ta, palun, ära jäta mind jälle sellises seisundis".
  
  
  "Mitte täna õhtul, lubas tema hei. Siis tema, kummardus ettepoole ja jätkas oma tegevust sealt, kus me peatusime.
  
  
  Teine peatükk
  
  
  Kui tema läks läbi 747-tema rahvusvahelises lennujaamas Dulles, mind kohtas vaikne noormees, kes затащил mind ожидавший mind limusiin. Ta õrnalt маневрировал hommikul ummikus, ja lõpuks peatus enne ei ole tähelepanuväärne hoone Du Pont Ringi.
  
  
  Ta teab meest, kes tuli päev, millal sisse loginud. Ta oli presidendi peamine nõustaja rahvusliku julgeoleku. Ta ei naeratas. Inimesed lobby - müüja logisid vaatamas külastajad, valvur on lift - tundus täiesti tavaline, kui ei vaata neile silma. Siis sa nägid raske, tõsine analüüs, mis avaldub silmis korrapidajad valitsuse agendid. On staabi-korteris AX tegutses täielik turvalisus.
  
  
  Tema esitas oma volikirjad kolm korda, mu nägu oli отсканировано abil телекомпьютера ja print palm kinnitatud elektroonilise anduriga. Lõpuks, elektroonilised ja inimeste сторожевые koerad on veendunud, et ma olen tõesti oli Hüüdnimi Картером, agent AX N3, reiting Киллмастера, ja mulle lubati kohtuda David Hawke. Ta istus oma потрепанном nahast tool ja närida ühe ringi pikk sigar, mis peaaegu kunagi põlema.
  
  
  Ego стально-sinised silmad läksid ei mingeid emotsioone, kui ta noogutas mulle tool seevastu ise.
  
  
  
  
  
  "Ma ei saa aru," ütles ta, "kui sa oled olnud jätkuvalt välja nägema nii oli terve, arvestades развратную elu, mida elad vahel ülesanded".
  
  
  Talle ухмыльнулся hüüdis ta, kes istus siiralt, kuidas шомпол, rohkem походивший mees viiskümmend aastat, kui seitsmekümne. "Saladus on see, et alati mõelda puhtalt", - ütles talle emu.
  
  
  "Muidugi," ütles ta. Üks pool on ego rta kergelt изогнулась, mis oli kõige lähemal naeratus, mis tegeleb kunagi paistnud tema nahast inimene kogu Uus-Inglismaa. Siis ta stahl tõsiselt raske. "Nick, meil on suured probleemid."
  
  
  "Noh, see tundub. Sa ütlesid, et eile saime sõnum ".
  
  
  "See on õige. See mees väidab, et tema ja ta ego inimesed vastutavad plahvatus Мумуре, ja nad on valmis hävitama meie linna üks teise järel."
  
  
  "Kes on inimene?" Tema küsis.
  
  
  "Anton Жизов. Usun, et sa tead see nimi ".
  
  
  "Muidugi. Mees number kaks venemaa sõjalise командовании. Tema arvasin, et sa ütlesid, et meil on üks ümber suurriigid ei ole seotud sooviga.
  
  
  "Näpunäiteid keelata mis tahes vastutust Жизова. Kuidas sa tead, et ta oli liider sõjakas toetajaid kõvakäelise Kremli. Ta on rohkem rahul kasvav разрядкой vahel valitsevast. Tundub, et ta kargasin ise. Ta võttis endaga kaasa kolonel Punaarmee Городина ja mõned mereväe, mis ei uskunud rahumeelset kooseksisteerimist. Neile tundub ka, сошло käest röövida suure hulga vene kuld ".
  
  
  "Ja Жизов arvab, et väike kogus tuumarelvi nad võivad võita USA-s?"
  
  
  "Vastavalt meie eksperdid, ta loodab, et niipea, kui ta tõstab meid läbirääkimistele või plahvatada mõned meie linnades nõukogude valitsus muudab oma poliitikat, ja toetab ego".
  
  
  "Kas sa arvad, et venelased nii läheb?"
  
  
  "Ma isegi ei taha ehitada mõistatama, - ütles Хоук. "Meie veebi-mure nüüd - stop Жизова. President andis mõista, et hetkel ei ole. Kui Жизов räägib tõtt - ja me peame endale, et see on nii, ego pomm on juba asutatud mitmetes usa linnades."
  
  
  "Sa ütlesid, et New-York - esimene eesmärk. Жизов on andnud meile elu? "
  
  
  "Kümme päeva." Silmad Хоука метнулись avatud lehel desktop-kalender. "Meil on jäänud üheksa päeva".
  
  
  "Siis, kui enne selle hakkab, seda parem. Meil on mingeid зацепки? "
  
  
  "Ainult üks. Agent Los Angeleses, töötab Komisjon aatomi energia, nägin salajasi andmeid plahvatuse Мумуры ja sõnum Жизова ja kontakteerus meiega alles paar tundi tagasi. Agent ütleb, et nah on väärtuslik teave ja palub saata meest, et ta võiks pakkuda tema isiklikult ".
  
  
  "Lihtne, katkestas ma, sa ütlesid, et ta on?"
  
  
  Хоук kanget прикусил sigari ja kortsutas kulmu, kuid seda märganud sädet ego silmis. "Ma ei tea, kuidas sa satud selliseid tegusid, Nick, kuid agent - naine. Väga atraktiivne, kui uskuda pildile tema toimik ".
  
  
  Ta sirutas läbi tool must-valge foto suurus kaheksa kümme.
  
  
  Isik, kes nägi mind, on olnud kõrged põsesarnad, suured laialt расставленными heledad silmad ja suu koos kerge huumoriga, обрамленным tihedamaks, heledad juuksed, mis vabalt ниспадали siin õlgadele. Tema keerata fotot, et vaadata statistikat füüsiline liikumine elanikkonnast. Ron Фольстедт, 26 aastat, kasv 5 jalga 7 tolli, аленка 115 naela.
  
  
  Tema tagastas foto Хоуку.
  
  
  Ta ütles: "Kui mul oleks õnnelik, kui sulle, tema on teeninud riigi võidusõidurajal ja läks pensionile kaks pühapäeviti".
  
  
  Tema irvitas. "Nagu ma ütlesin, on see kõik peab puhas mõtteid. Sa tahad, et tema kohe hakkas? "
  
  
  "Teil on broneeritud tund päevas. lend rannikul. Enne kui minna, suundu eriefektid. Stewart tahab näidata sulle paar uut mänguasja.
  
  
  Nagu tavaliselt, Stewart привередлив ja täpselt demonstreeris mulle oma viimaseid arenguid, kuid kuna ego "mänguasjad" ei korda päästaksid mu elu, selle lasin emu esitada ih oma äranägemise järgi ".
  
  
  "Sa näed väike tulekahju, põletamine, sest klaas vaheuksega," ütles Stewart selle asemel, tere.
  
  
  "Seekord sa oled teinud seda, Stewart," ütlesin ma. "Sa leiutas tule!"
  
  
  Ta ei arvestanud minu tähelepanek ja jätkas. "Need ümmargused valged tabletid, mis seda hoiavad käes, on paranemine meie tuttavate kuumuses graanulid. Tema продемонстрирую ". Ta ummikus ühe käe läbi kummist tihend on перегородке, mis on sarnane suu, ja viskas ühe ringi graanulid tulekahju kiiresti eemaldades käsi.
  
  
  Kostis pehme puuvilla ja väike lukustatud ruumi täitis blue haze.
  
  
  "See on see?" - küsisin temalt, natuke pettunud.
  
  
  "Nagu näed," ütles Stewart, nagu tema ei öelnud midagi, - suitsu tundub väga õhuke, vaevalt värvib õhk ja loomulikult ei takista nägemusele või tegevus. Aga tema oleks hotell, et te понюхали natuke.
  
  
  Отвернув isik, Stewart suured sõrmed pried kummist ülaserva tihendid. Sealt suitsu oli liiga разреженным, et ego oli võimalik näha, kuid ma läksin edasi ja tegi minimaalne hinge. Koheselt selle закашлялся ja чихал. Pisarad kui palju siin on olemas religioonide mul silmad ja limaskest nina ja hingetoru tundus, et põles. Umbes viisteist sekundit, seejärel sellest, kuidas Stewart suletud kaas, sümptomid on kadunud, ja selle
  
  
  
  
  
  saanud hingata ja uuesti näha.
  
  
  "Tugev materjal", ütlesin ma, märgates, et Stewart, tundub, et on natuke rahul olla, sest minu ebamugavust.
  
  
  "Efekti, nagu sa mõistad, on ajutine," ütles ta, " aga suitsu ühest graanulid võib liikumisvõimetuks iga tuba on keskmise suurusega ja kolme sekundi jooksul. Ja nüüd selle taha, et sa seda proovinud ". Ta andis mulle midagi tavalise lina носового trükkplaate.
  
  
  "Sa tahad, et tema высморкался?" Tema küsis.
  
  
  "Kangast kootakse сверхтонкая grid", - ütles ta. Nurgad прикрепятся oma peaga, et tagada maski mõju suitsu ".
  
  
  Tema tõmbas taskurätik üle nina ja suu ja käisin kaks nurga poole kaela. Nad прилипли sõbrale vastu ja hoida maski paigas. Tema avas kummist tihend on klaasist перегородке, puhus väike eksperimentaalne sügavalt sisse ja sügavalt hingata. Kirbe lõhn veel käinud, kuid seekord mul ei olnud mingeid ebameeldivaid kõrvalmõjusid. Selle suletud plommi ja pildista sall-mask.
  
  
  "Hea töö, Stuart", - ütles ta tõsiselt.
  
  
  Püüdis ta ei tundu liiga rahul. "Mul on veel üks väike objekt, mis võib teile olla abiks". Ümber kasti ta досталь, pruuni nahast rihma ja sirutas ego ees mind, kui uhke isa näitab oma vastsündinud lapse.
  
  
  Võttes rihm ümber ego käest, ta ütles: "Stewart, sa peaks olema, libises. See on üks ümber kõige ilmsem võltsitud пряжек, mida tema on näinud viimastel aastatel. See ei ole petavad professionaalne esindaja meile kümme sekundit. Mis seal sees on, dekooder Captain Midnight?
  
  
  "Miks sa ei ava ego ja ei ole teada?"
  
  
  Et siis toon Stewart подсказало mulle, et ta on enne mind, kuid siiski on teda kontrollitakse spetsiaalse luku ja kiiresti leidsin pisike пружинную sulguriga, mis tegeleb ilmutas peitpeaga ruumis. Tema avas ego, ja oli järsk sõnum, nagu paber katta sang ära alates pandlad.
  
  
  Stewart ütles: "reaalse mudeli sees, mitte kork saalis väike tasu explosive. Ei ole piisavalt tugev, et hävitada, kuid on täiesti võimalik tappa või halvata зоркого vaenlase agent, kes võttis oma ego sul.
  
  
  Selle võttis oma pool tosinat suitsus on pallid ja носовую mask-mask ja kaubelda oma vöö трюковую mudel Stewart. Tema võttis ümber väike kott, mille tõin, tööriistad oma äri - Вильгельмину, minu девятимиллиметровый. Люгер ja Hugo, minu kahe teraga, terav kui habemenuga стилет. Selle reklaamib "Люгер" talje kabuur tüüp FBI ja стилет - spetsiaalselt valmistatud tupp on замшевой nahk, mis on seotud tema oma parema предплечью. Õige сгибании lihased minu käsivarte Hugo langes рукоятью edasi mu kätt. Tema jälle panin jope, võttis koti ja läks tänavale, et võtta takso kuni Dulles. Киллмастер tagasi asi.
  
  
  Kolmas peatükk
  
  
  See oli üks neid haruldasi päeva Los Angeleses, kui tuul tõlge, kujutas basseini Linn paiknenud voolava nagu elav organism on betoon ja asfalt, suurte maanteede, avatud mõtlemisega, nagu oleks tohutu рассекающим noaga.
  
  
  Reis takso Los Angeles kuni aadressi Pooled Фольштедт jalamil ühele kanjonid ja mäed Santa-Monika oli pikk. Selle põlema sigareti, kuni juht üksikasjalikult rääkis mulle, kuidas ta oleks käitunud, kui oleks juhtis "Dodgers".
  
  
  Ta istutas mind enne hubane piljard, спрятанным tee küljel keskkondades männid. Vaikust kanjon on rikkunud müra umbes tosin mootorrattad, проехавших teel. See tundus kummaline paik on bike-klubis, kuid ei saa mitte arvestada eelistusi mootorratturid.
  
  
  Tema tõusis lühikese kivist trepid ja vajus vaip ümber männi nõelu sisend päev. Kellad ei olnud, nii et tema ja koputasin.
  
  
  Tüdruk, открывшая uks oli igatahes parem pilte, mida näinud teda, kontoris Хока. Ee nahk oli puhas ja valge, kerge põsepuna põskedel. Nüüd on tema võis näha tema silmad on tume-sinist värvi põhja масонства, aga pehmed heledad juuksed, tundus, et on valgustatud kuuvalgel.
  
  
  "Tema, Nick Carter," ütlesin ma, - on AX".
  
  
  Tema silmad hetkeks vaatas mu nägu, siis võttis mu õlgadest kinni ja пробежались kogu mu keha. "Sisse," ütles ta. "Tema Ron Фольстедт".
  
  
  Selle elutuba välja nagu plahvatus muusikapoes. Tükkideks ja tükid kitarrid olid hajutatud, ilma igasuguse nähtava meetod, pudel liimi ja шеллаком seisid vaip, ja mõned ellujäänud tööriistad olid прислонены seinad.
  
  
  Ron näinud, kuidas see kõik on nõus. Ta ütles: "Mu hobi - kujundada ja remontida kitarr. Tema arvates on see väga lõõgastav ".
  
  
  "Sa pead veedavad palju aega üksi, tehes nende üle", ütlesin ma.
  
  
  "Ma ei teadnud, kui palju ikka tuhkur".
  
  
  "Võib-olla me saame teha mõned muudatused, kuidas veedate oma vaba aega," ütles ma. "Kuid kõigepealt on plaanis anda meile infot plahvatuse Мумуры".
  
  
  "Ma ei ole kindel, et saan aru, mida sa mõtled", - kahtlus ütles ta.
  
  
  See oli õige reuma. Ta ei ole teadlikult esitanud hei tunnusmärk. Tema teadis, et Hok проинструктирует selle ja selle hotell olla kindel, et ütlen, et õige naine.
  
  
  "Võite säästa kohustuslik?"
  
  
  
  
  
  Tema ütles.
  
  
  "Vabandust, ma ei hoia ih, kuna loobusin suitsetamisest".
  
  
  "Ma olen ise proovinud suitsetamisest loobuda eelmisel aastal, kuid jäi vaid kaks pühapäeviti". Ma olen alati tundnud end natuke rumal, läbides ühe ringi korra, kuid sellised väikesed ettevaatusabinõud võivad olla olulised, et eristada elusat tekkeks surnud spioon.
  
  
  Ron Фольштедт lõdvestunud ja istusin кушетку. Seal olid sinised püksid, mis olid tema jalad on saladus, kuid tema vaba pluus зияла nii, et обнажала elastne, приподнятую rinnad, ei нуждающуюся toetada tööstuse pesu. Ta oli худощавой, kuid sugugi исхудавшей. Selle välja kõrval, hingata on kerge õie maitse, ja ta nêêd.
  
  
  "Nagu te ilmselt öelnud, oma TUUMAELEKTRIJAAMA. Suur osa meie salajane töö ja uurimine toimub FBI, kuid osa tööst teeme ise. See oli üks nende ümber, kellega ta tutvus Ноксом Варновым.
  
  
  "Viis aastat tagasi oli ta väga väike ametikohale ühes ümber meie energia projekte. Ta hakkas rääkima kokteili peod ja ilmselt astus mõned kummalised poliitilised vaated. Mulle oli usaldatud ligi talle, kuidas saab lakkuda, et kuulata. See oli lihtne. Ta on väga hotell, et keegi kuulas ego ideid. Ta pidas silmas loomise protsess tuuma plahvatusohtliku seadme plastist, millele oli võimalik anda peaaegu iga kuju. Tema küsis ego, et see on eesmärk, ja ego silmad on tõesti põlema. On ego sõnul ümber sellest materjalist võib teha süütu ilmega esemed, mida saab kergesti viia salakaubana ühtegi riiki maailmas ja panna ih linnades. Saab nõuda, et pooled loobusin või linna oleks hävinud üks teise järel."
  
  
  "Muidugi, nagu Мумура".
  
  
  "See on see, mida ma arvasin, et emu on vaja raha, et täiustada oma protsessi, väga palju raha. Ta rääkis oma skeemi ametnikele TUUMAELEKTRIJAAMA, ning nad on praktiliselt viskas ego kontori. Me teeme keskendub peamiselt rahulik tähtkujus täna on aatomi energia, ja keegi isegi ei taha rääkida relvad.
  
  
  "Et estestvenno, Варнов vabastati töö korraldus. Ta on väga solvunud. Vandusin, et расквитается kogu mäda riik selle eest, et ei toeta ego. Varsti siis seda ta kadus välimuse järgi, ja me ei ole liiga püüdsid leida ego, sest ausalt ütlen, et enda arvates ego ebanormaalne ".
  
  
  "Siis on hästi töötanud üle Варновом", ütlesin ma. Siis, et natuke chaffing tema, tema, lisas: "Kui lähedal on see teil õnnestus ligi talle?"
  
  
  Ta langetas silmalaud ja vaatas mind oma tume-sinine pilguga. "Tegelikult delle, tema kunagi ei lähe nii lähedal. Варноу oli nii süüvinud oma plastilise protsess, et ei oleks huvitatud... muid asju. Selle tundsin väikest kergendust. Tal oli e-südamestimulaator, mis регулировал ego südamepekslemine, ja oleks üsna piinlik, kui ta hoida intiimne hetk. Ütle mulle Hüüdnimi, sa ei ole kasutad selliste kunstlike vahenditega, eks?
  
  
  "Ei ole," irvitas ma. "Ma ikka tuhkru kasutan kõik originaal varuosad".
  
  
  "Mul on hea meel seda kuulda. Tahad kokteil? "
  
  
  "Hea mõte," ütlesin ma. "Siis talle helistan Хоуку Washingtonis ja edastan seda, mida sa mulle ütlesid. Kui me oleme õnnelikud, et saame veeta õhtu üksinda.
  
  
  Me oleme koos edasi helgema kompaktne köök taga suvila. Tema ütles: "teil On siin üsna isoleeritud koht".
  
  
  "Jah, seda tean. Mulle meeldib see. Rahvas mind kunagi eriti ei paelunud. See tee on väljaspool ummikusse lõpeb paari miili üles холму era mõisad, nii et siin ei ole nii palju masinaid.
  
  
  "Kui oleks õues ei рычали mootorrattad, sa võiksid olla kaugel väljaspool linna. Oon osa siin käia? "Ei, seda esimest korda ih näen. Tundub, et nad ootavad, et midagi on juhtunud. Natuke жутковато, kuid nad ei jõudnud kodus ".
  
  
  Murelik kõned зазвонили minu eesmärke valjult ja selgelt.
  
  
  "Ron, üks kõne, mis sa oled teinud Хоуку täna hommikul - sa oled tarvitanud telefoni siin?"
  
  
  "Jah, tema nii tegi. Miks?" Ta ахнула, kui tuli ka arusaamine. "Mida sa arvad minu rida bugged?"
  
  
  "See on ohutum oletada, et kõik liinid on kuulatakse, kui sa ei tõesta vastupidist. Ma ei armastan seda байкерскую kampa. Sul on masin? "
  
  
  "Jah, see on pargitud tänava, mis viib üles холму".
  
  
  "Pane paar asja kokku ja sõitsime siit".
  
  
  "Aga kuhu me läheme?"
  
  
  "Kas AX on beachfront maja Malibu, et töötajad saaksid kasutada ego, kui vaja. Seal sa ценымногие turvalisem. Tema ei stahl lisada: "Kui me проедем mimmo rahvas mootorratturid", aga ma mõtlesin just sellest.
  
  
  Neljas peatükk
  
  
  Me läksime läbi tagaukse ja läbi põõsaste выскользнули järsk nõlv, kus oli masin Pooled.
  
  
  "Parem käi mulle autot", - ütles tema hei. See võib nõuda mõningaid keerulisi manöövreid ".
  
  
  Ta andis mulle võtmed ja kiiresti lähenes reisija poolel. Tema, selles autoroolis märganud, et tagumine iste oli ummikus rohke ee гитарного seadmed - paneelid ümber palisander, süütepool koos terasest ja nailon strings ja vooder грифф ümber must puu.
  
  
  Grupp mootorratturid on meil veel ei märganud, kuid nad rahutult слонялись jalamil teed. Võtsin mootori ja kuulsin selja taga nutab. Tema slapped käiguvahetus hoob
  
  
  
  
  
  
  madal ja auto hüppas ülesmäge. Me завизжали S-kujuline kõver hetkeks peitmine on meeles, aga ma olen kuulnud, kuidas ih masin mürtsumist tõusta üle холму pärast meid.
  
  
  Me kohe õnnestus koguda kiirus lühikese õitseb, ja ta vaikselt tänas selle eest, et Pooled on masin mõned musklitega kapoti alla. Mootorrattad tundus olevat tahavaatepeegel, ja tema kuulis puuvill, mis ei olnud osa ih väljuva gaasi. Pungis отлетела taga ja masina taga järgnes teine, низменному прицеленная.
  
  
  Ta pööras oma auto teisele kordamööda omakorda ja tõmbas Вильгельмину on kabuur. Tema võttis kaitsme ja andis "люгер" Роне. Tema ütles: "Ma ei saa aeglustada, et anda teile hea shot, kuid jätkake tulistada, ja see annab neile põhjust arvata"
  
  
  Ron высунулась akna ümber ja стреляла vasakul on байкерам. Mul oli hea meel näha, et ta oskab käsitseda relvi. Hoidke auto teedel, ta oli liiga hõivatud, et ringi vaadata, et näha, ei lõika, kas ta midagi, kuid kõrguse muutmine heli mootori seljataga подсказало mulle, et ta vähemalt aeglustab ih.
  
  
  Kui teda natuke отдышался meie vahel ja bikers, terav lõhn bensiini ütles mulle, et nad on teinud auk meie paagiga. Nool pointer kütuse gabariit juba покачивалась punkti E, nii et ma teadsin, et me ei lähe ценымногие edasi. Ta vajutas gaasipedaali põrandale, ja me ohtlik välja veel kaks rotatsiooni.
  
  
  Mootorrattad veel грохотали teel on möödas, aga mul oli paar pöörlemist meie vahel, kui mootor закашлял, ja ma sain aru, et asi on halb. Viimase kolmekümne sekundi jooksul tema leiutas meeleheitlik plaan, kuidas tõmmata meid sealt elusalt. Ron laastas "Люгер", ja aega перезарядку ei olnud. Bush on mõlemal pool teed oli liiga paks, et me saaksime edasi joosta. Kuni tagaajajad oli aega vaid paar sekundit tegutseda, nii, et minu esimene katse oleks ainus, mida me võiksime saada.
  
  
  Selle järsult peatus keset teed, haaras reel koos terasest струной, et kitarri, seljatugi ja tormasid kaalukausil teepoolel. Tema обмотал traati silmus ümber-kuus, kaks korda скручивая teemat, et kinnitada. Подбежав autoga, tema швырнул mähis läbi tagumine tuuleklaas, запрыгнул on esiistmel ja pigistatakse välja ümber masina viimane unts võimsus, et tõsta meie väike kalle ja teda on meeles, et кучкой чаппараля teedel. teine pool teed.
  
  
  Toreda mootorrataste oli vaid ühe pöörde alla meist, kui tema перегнулся läbi istme ja samal ajal ütles Роне: "Tulge ja присядь, sest masin".
  
  
  "Aga, Nick, nad näevad meid, kui toimub siin läbi põõsad".
  
  
  "Arvan, et neil on midagi arvata", ütlesin ma. "Ja nüüd tee, mis ma sulle ütlen".
  
  
  Järgides juhiseid Pooled, tema haaras reel koos гитарным traat ja tõmbas selle välja. Ta avas ukse, намотал traat on aknaraami ja rullitud aken, et hoida ego paigas. Siis tema, ukse sulgumisel. Mootorrattad взревели avatud teedel, kui selle on langenud kõrval Роной, jättes terasest гитарную струну venitatud üle maantee kõrgus on umbes neli jalga.
  
  
  Kaks liider mootorratta numbrid peaaegu üheaegselt ударились umbes juhe. Nägi välja nii, nagu nad кивнули sõber sõbrale midagi, kuid järgmine hetk on mõlemad pea külmunud õhus ning lugusid on pääsenud all neid. Pea kiivrid ударялись kohta asfalt ja hull hüppas mööda teed, kui jube jalgpalli pallid. Mootorrattad, roolid mille kohta ikka veel hoidnud käes безголовые ratturid, mürtsumist взметнулись üles холму paar meetrit, enne kui üks on lastud lüüa teise, saates ih nii sasipundar liha ja mehhanisme.
  
  
  Ülejäänud bikers proovinud kõigutama, koorima скользкому asfalt. Selle tulemusena on tekkinud hunnik, sasipundar painutamisel, masinad ja lounging traat. Teda haaras Рону käest, ja me oleme arnoldiga. Me lamas altid eest põõsad, kui oli võimalik kuulda, kuidas ellujäänud ümber mootorratturite jõugu заводили oma lugusid ja kadusid ära.
  
  
  On худому keha Pooled содрогнулась. "Mis sa arvad, hema nad on, Nick?"
  
  
  "Nad peaksid olema seotud inimestega, kes puhus Мумуру ja ähvardab New Йорку. Ilmselt, et su telefon on juba ammu pealt. Hommikul, kui saad helistada Хоку, nad teavad, et sa midagi konksul. Nad ootasid, keda saadab AX, siis plaanisime vabaneda meid.
  
  
  "Jah, aga see on ainult armee. Kes jagab käske? "
  
  
  "Juht oli Anton Жизов, tõeline lahing kull Punase Armee. Tundub, et üks ümber meeste temaga oli Feodor Городин. Ei ole nii tark, nagu Жизов, kuid sama ohtlik. Ja kui sinu arvan -- on õige, on Knox Ворнов.
  
  
  "Nii et kõik, mida vaja teha, on leida ih ja mitte anda neile löök suure osa Ameerika Ühendriikide".
  
  
  "See on kõik. Kuid rätsep võta, mul on tervelt kaheksa päeva.
  
  
  Siis ohutu pausi oleme tagasi teele ja läksid poodi koos обшитой вагонкой fassaad, mida juhib naine яблочноыми põskedega, mis tegeleb tundus nagu universal ema. Ta ostis Роне
  
  
  
  
  
  
  õlu ja sai peotäis paneb telefoni.
  
  
  Kõigepealt talle helistas kontaktisikule Liidu luure komitee Los Angeleses. Tema rääkis emu kohta kogunema võlg teedel ja auto Pooled põõsad. Talle helistas, et kutsuda takso ja me Роной seadnud ootama
  
  
  Viies peatükk
  
  
  Malibu. Mänguväljak filmistaare, puhkemaja rikas ja asukoht katastroof naabrivalve nr 12 AX. Mõned neist ümber on täheldatud kogu riigis kasutamiseks ained AX eriliste muudel asjaoludel. Tema arvas, et me Роной vasta nõuetele.
  
  
  Üks ja sama võti, mis oli iga agent AX, avab ukse ükskõik neil on. Nad asusid igat liiki kvartali ja hooned. See, et Malibu ebapiisav описывался terminiga "Emergency Quarters". Kaasaegne hoone ümber klaasi ja punase puu oli kaitstud viiv tee maanteel Vaikse ookeani rannikut семифутовым aiaga. All on suur elutuba kõrge lae ja mugav mööbel, расставленной ümber rippuvad seina kamin. Десятифутовая baarilett tundi, ümber must puu kulutanud elutuba koos väikese funktsionaalne köök. Винтовая trepp ümber sepistatud triikrauad vela kohta трехстороннюю pad, kus asuvad magamistuba.
  
  
  Ron märkas vannituba затонувшей rooma vannituba. "Tema oleks see hotell vannis," ütles ta. - Mis sa arvad, kas siin on midagi, mida ma võiksin peita siis?
  
  
  "Vaata kaudu magamistuba", ütlesin ma. "Need kohad on üsna hästi varustatud".
  
  
  Ta tõusis üles ja рылась kapid ja sahtlid, kui ta otsiks baar. Varsti ta komistas ja jälle komistas on велюровом rüüs, перекинутом läbi käe, ja tema käed olid täis pudelid ja purgid.
  
  
  "AX kindlasti обустраивает oma varjupaigana kõik korda, eks?"
  
  
  "Nad ei ole nii wouldnt šikk, - ütles tema hei. "Mul oli paar, kus mulle tuli võidelda rottide koht lagi".
  
  
  Ron kaua vaatas mind suu trepp. "See on web-probleemi, mida meil siin ei ole."
  
  
  "Vähemalt üks", " kostsin ma. "Mida sa armastad juua? Tere, mul on paar valmis, kui sa oled pääse.
  
  
  "Et oleks sul oli meid," ütles ta, tulevad vannituba.
  
  
  Sektsioon seinad on vannid oli галечного klaas ja lähenenud baar väljast. Kui sergei vannitoas on sisse lülitatud, klaas oli üsna läbipaistev, ja kõik, mis juhtub sees, oli hästi näha, vähemalt vaadata, et kõik, kes on jälginud ümber baari. Ma ei saanud olla kindel, et teadnud, kas Ron sellest вуайеристском vallandada allergiline reaktsioon või mitte, aga aru граций ee liikumised tema kahtlustas, et jah.
  
  
  Ta andis pudelit ja purki pandud, siis loobus pluus. Isegi läbi moonutatud klaasi ümber kivi roosa värvi tema nibud on suurepärane rohkem valge liha tema rinnad. Ta kõndis läbi oma teenuseid sinised püksid ja hätta riba mustad sukkpüksid bikiinid oma pikk sihvakas jalad. Ta kontrollis vett ühe jalaga, viimane kord vaatasin ennast täispikkuses peegel ja спустилась vann.
  
  
  Tema läks telefoni otsas baari, et helistada Хоуку. Isikliku numbrile seda kohe helistas mulle tagasi. Muidugi on võimalus, et telefon Malibu kuulasite parasjagu, kuid arvestades kiirust, ta ei suutnud enam muretsema selle.
  
  
  Enne seda jõudis teatada, et olete saanud teada Pooled, vestlus avas Хоук.
  
  
  "Ma olin just olnud seoses väga ärritunud esindaja JIC, kes ütles, et sa jätsid emu üsna musta tööd puhastamise, mille ta peab ära visata ja selgitada kohaliku politsei".
  
  
  Seda on tunnistanud aruande täpsus
  
  
  "Nick, tema aru," märkis Kull, - et kogu meie töö mõned valgustid kindlasti mitte maha jääda. Kas ei oleks liiga palju, kui tulevikus teete vajalikud выбрасывания rohkem puhas nii... ütleme, прострелив nende tagaistme dollar? "
  
  
  "Ma püüan olla ettevaatlik, lubas mina, kui asjaolud võimaldavad".
  
  
  "Hästi. Ja nüüd ütle mulle, kas sul on miss Фольштедт midagi väärtuslikku meie jaoks?
  
  
  Tema подавил naeratus, nähes, kuidas Ron tõusis vannis ja andis palja käe eest rätikuga. "Jah," ütlesin ma, " ma arvan, et jah."
  
  
  Tema rääkis Хоуку uurimise Pooled Нокса Варнова viis aastat tagasi, ja ego kava väljapressimises rahvaste, ähvardades puhu linna üks teise järel. Хока eriti huvitatud, kui tema rääkis emu ideest Варнова teha plastilist tuumaenergia lõhkeainet.
  
  
  Ta ütles: "See on väga hästi uue arengu valdkonnas. Ma ei taha seda arutada telefoni teel, kuid seda oleks asuv, et sa hommikul lennatakse tagasi Washington ".
  
  
  "Õige. Selle olen seal homme ".
  
  
  Ron juba välja tulnud, ümber vannid, pühkides ise rätikuga. Koos hooletu sensuaalsus ta двигала karvase rätiku üles ja alla sujuv sisemine pool puusa. Kui ta vastas Хоуку, minu hääl peab olema kajastus väike pettumus sellest, et nii ruttu lõppes selline многообещающее tundmine. Хоук puhastas oma kurku oma неодобрительной viisil. - Sa võid võtta miss Фольштедт. Minu projekt on teile kahele ".
  
  
  "Me läheme sinna," ütles ta entusiastlikult.
  
  
  Selle toru ära ja valmis paar martini poolt
  
  
  
  
  
  külmik alkohoolsete jookide alla baari. Kui see viskas sidruniviiluga iga tass, ringi vannituba abiellus Ron. Ta oli lühike велюровый hommikumantel, перевязанный vöö. See oli piisav, et jõuda voldid, kus reide ühendab ягодицей.
  
  
  "Kardan, et see kleit ei ole suur tüdruk", - ütles ta.
  
  
  "Ma nii ei öelnud", - ütles tema hei. Jalad Pooled, sellisel kujul, nagu nad on praegu, ei vaadanud isegi natuke lahja. Selle asemel nad näevad ümar, siledaks ja elastseks. Tema andis hei martini.
  
  
  "Aitäh," ütles ta. "Te helistasite Washington?"
  
  
  "Jah. Хоук tahab, et meil lendas sinna homme. Ütles, et tal on töö, et meile mõlemale. Sinuga on kõik korras?
  
  
  "Miks mitte? See peaks olema parem kui слоняться siin мотоциклистами ja rätsep teab, kes veel laseb mind.
  
  
  Ron tegi lonks ümber oma jooki, seejärel pane klaas hammas ja hakkas võimsalt võpatama, nagu oleks selle раздул kiirustada külma õhu proovide.
  
  
  Tema astus tema juurde. "Ron, mis juhtus?"
  
  
  See on sügavalt ohkas. - Arvan, et see on hilinenud reaktsioon on kõik põnevust on täna kuidagi millal. Tundub, et tema ei такоая lahe ja kogutud, nagu arvas ".
  
  
  Tema läks ja kallistas ee. Ee keha, mis tundus nii õhuke ja võimekas riided, таяло minus sooja paindlikkust, et see oli hämmastav. Ee rinnad, snuggling mu rind õrnalt liikusid koos tema hinge.
  
  
  "Ma olen nii kuradi напугана, Nick," ütles ta, " sinu, minu ja kõigi maailmas. Kuidas see lõpeb? "
  
  
  "Halb", ütlesin ma. "Kuid mitte meie jaoks. Ja nüüd hang loose ja luba mind muretsema ".
  
  
  Tema массировал silelihased tema selja kaudu велюровый hommikumantel.
  
  
  Ta наклонила pea, et igal aastal mulle silma. "Ma loodan, et sul on õigus, Nick," ütles ta.
  
  
  Tema, kummardus ja suudles ee huuled. Alates nah lõhnas seebi ümber vannid, kerge õie maitse juuksed. Huuled on nah on jahe ja elastseks, kuid maitse meenutas piparmünt.
  
  
  Mu käed скользнули üles ja нащупали avatud krai rüü, seejärel langes soe возвышающимся mägede tema rinnad. Kerge nutma ja soove, ta отстранилась mind. Piisavalt aega, et lahti vöö ja надвинуть hommikumantel tagasi õlgadel, mis võimaldab emu langeda põrandale.
  
  
  Aeglaselt, teadlikult ta veetsin minu kätte oma alastiolekus, hetkeks snuggled oma rinnad, siis on lubatud соскам jälle tõusta, kui ta on järginud kätega üle oma keha ja плоскому kõht ego, pehmem, kui seemisnahk, nahk.
  
  
  Ee silmad olid armunud, kui ta наклонила pea, et igal aastal, ta tegi mu sõrmed oma siidine padi oma soe kesklinna ja tema näljased silmad tõusid, et kohtuda minu.
  
  
  Kui tema, taandusin ja kiirustades tõmbas riided, ta uuris mind siira huvi ja imetlusega, ei ole kunagi отворачивалась, isegi kui ta on täiesti обнажен. Siis ta lihtsalt avas oma käed, et tervitavad mind.
  
  
  Tema, vaatasin лестничную pad magamistuba, kuid ta raputas pea - nagu oleks ma ütlen, et tema vajadus oli liiga vältimatu, et lükata selle, et koht siin, on aeg. Me растянулись on толстом sinine vaip, ja teda silitas tema keha. Kõigepealt tema oiged olid tasaste, nagu hingus tuul, kuid peagi laieneda palavikuga kulgev hüüab nõuded, kui ta перекатилась ja затащила mind ennast.
  
  
  Kui tema tuli nah, see изогнула oma sihvakas hele keha, et kohata mind. Siis oli извивающийся, looklev rütmi ee piinav soov koos kasvav kohta tõstatatud voodi laine haripunkt, millele järgnes pikk, kiire laskumise juurde tühi kaldal magus kurnatus.
  
  
  Kuues Peatükk
  
  
  Järgmisel hommikul Ron läks tööle valmistanud ja rikkalik hommikusöök. Öine laadimine on tekitanud meil mõlemal on suur isu, ja me innukalt lükata edu. Sedamööda, kuidas kohv on meie tassid остывал, kõik muu on algus soojeneda. Aga see oli tööpäev, ja ümber sellest, et ta on teadlik Роне õhtul, koht puhkamiseks, siis hommikusööki võib võtta meid kuni hilisõhtuni.
  
  
  Selle asemel teda püsti vanni ja võttis külm dušš.
  
  
  Me lahkusime üle kogu Los Angelese. Rahvusvaheline aastal девятичасовом lennul ja Даллесе meid kohtusid limusiin AX veel üks vaikne ja tõhus autojuht Хока.
  
  
  Käisime läbi rituaal, turvalisuse ja varsti sellise mängu tugitool vastupidi David Хока. Vastutav isik AX пробежался silmad on Роне Фольстедт ja pöördus minu poole koos невысказанным küsimus üle vaadata. Tema kehitas õlgu ja naeratas talle oli nii süütult, nii palju kui võiks.
  
  
  Хоук järsult прочистил kõri ja läks asja juurde. "Samal ajal, kui sa eile helistasid mulle Hüüdnimi, me pidasime madrus nimega Huang Эскобар on caribbean cruise liner Gaviota. Ego kinni Fort Лодердейле, kui ta kahtlaselt käitunud läbimisel toll. Mingit salakauba ei leitud meile, kui nen, meil ego kohvris, kuid kuna need päevad kõik meie inimesed on kahekordne alarm, võimu Florida helistada meie kontoris. Meile toodi Эскобара ülekuulamisele, kuid me midagi ei teinud. Siis, kui sa andsid teavet miss Фольстедт kohta Ноксе Варнове ja ego ядерно-plastilise взрывчатке, me hoolikalt vaadanud toodud neile kohver. Muidugi, meie laboris on näidanud, et see расщепляющийся materjal.
  
  
  
  
  
  
  On защелке leidsime микроэлектронный detonaatori, mis võiks olla brauseris abil kaug-raadiosignaali. Ja, mis huvitav, käepidemel oli graveeritud väike kolju - крохотная eesmärk surma.
  
  
  "Sa oled õppinud midagi muud, kui madrus?" Tema küsis.
  
  
  "Natuke. Talle lasen selle matemaatika ja öelda sulle ise.
  
  
  Hawk vajutas nuppu oma домофоне ja ütles: "Saatke Эскобара". Hetk hiljem tuli paar sünge riigiametnikud ja nende vahel seisis pahur рябой inimest. Riigiametnikud on läinud, ja Хоук žest усадил Эскобара toolile.
  
  
  Tema tuli ja seisis mees. "Kuulame oma lugu", ütlesin ma.
  
  
  Эскобар piinlik поерзал. "Ma juba ütlesin seda kakskümmend korda".
  
  
  "Ütle seda uuesti," ütlesin ma. "Mulle."
  
  
  Ta vaatas mu nägu ja kõhklematult hakkas rääkima. "Здоровяк, ta andis mulle kohvri ja viissada dollarit. Ta ütles võtate vaheaega paar nädalat. Siis, kui tema догоняю laeva, ta annab mulle veel viis. Kõik, mida ma teen, seda ma panin kohvri kappi Cleveland ja jätan ego seal. See on kõik, mida ma tean. Seda, ma vannun."
  
  
  "Kes see suur mees?" Tema küsis.
  
  
  "Ma ei tea tema nime. Mõnikord ta astub pardale ühes sadamas, mõnikord teist. Kõik, mida ma tean, et tal on uued omanikud, ja kui ta annab käsu, kõik слушаются ".
  
  
  "Uued omanikud, sa ütlesid?"
  
  
  "Jah. Viis-kuus kuud tagasi ostsid nad Гавиоту. Suur osa vana meeskond oon rahuldamata, mõned meie ümber jätavad. Tema töötan kedagi. Saa aru, see on töö. Uued lapsed, keda nad on palgatud meeskond, mitte ümber Lõuna-Ameerikas, nagu me kõik. Nad naljakas sõnavõttude ja hoiavad meist eemale ".
  
  
  "Räägi mulle rohkem suurelt mees".
  
  
  "Ta on boss, see on kõik, mida ma tean. See tundub ebaviisakas ja räägib madala häälega. Õlad suur nagu härg ".
  
  
  Tema, vaatasin Хоука.
  
  
  "See kirjeldus sobib Feodor Городину", - ütles ta.
  
  
  Tema ütles Эскобару: "kas Keegi veel tellib?"
  
  
  "Üks inimene teda näen ainult kaks korda. Lahjad, võigas, hallid juuksed. Ta on ainus, keda ta kunagi näinud, jagades käske здоровяку.
  
  
  Tema jälle pöördus Хоуку. "Жизов?"
  
  
  Ta noogutas.
  
  
  Tema засунул käed taskusse ja aeglaselt lähenes kaugemal oigama. Ja siis tagasi ja jälle seisis meremees. Tema vaatas emu silma, kuni ta võttis arvates.
  
  
  "Juan, - ütles talle emu, - sa oled ilmselt kuulnud, et Ameerika Ühendriigid on õiglane olid kurjategijad ja et sul pole vaja karta, halva kohtlemise. Aga siin on hoopis teine olukord, Huang. Ei ole aega ja kannatlikkust. Kui te лжете meile, talle isiklikult hoolitsen selle eest, et isegi kui sa oled elus, siis on kasutu сеньорит. Oled sa mind mõistad, Huang?
  
  
  "Jah, сеньор!" - katkestas ta. Punnis silmad подсказали mulle, et ta teadis, et ma ei tee nalja. "Nime mu emale räägin tõtt! Oli veel kuus inimest, kellega nad on ka aidanud kohvrid. Kuda oon ih võtavad, seda ei kuulnud. Minu asi oli Cleveland. See on kõik, mida ma tean, сеньор, uskuge mind.
  
  
  Tema tegi. Tema noogutas Хоуку, ja ta võttis Эскобара.
  
  
  "Ma usun, et sa kontrollisid laeva ja need uued omanikud", ütlesin ma, kui me kolmekesi jälle üksi jäänud.
  
  
  "Jah. Гавиота - see венесуэльский oma tulevase kirja kirjaoskus. Endistele omanikele oli makstud suur summa sularahas isikule, kes ütles, et esindab firma Halcyon Cruises. See, muidugi, on võlts.
  
  
  Nêêd Ron. "Kas te võiksite haarata laeva ja küsitleb käsku? Saa teada, kust pärit pomm? "
  
  
  "Me võiksime," lausus Хоук. "Kuid me ei saa olla kindlad, et Городин on pardal, ja tundub, Жизов peaaegu ei esine. Isegi kui me saime teada, kus tehakse pommid, ja kus hoitakse спусковое seade, kuulujutud lüüa laeva jõudnud oleks ih varem kui meil. Ja siis nad võivad plahvatada pomm, on juba varjatud jumal teab millistes linnades. Ei, see harjutus peaks olema ettevaatlik, hääl miks seda hotelli, et sina ja Nick olid siin.
  
  
  "Ma mõtlesin, et kui sa ei tule enne seda," ütlesin ma. "Ei püüta, Ron, kuid ma olen harjunud töötama üks".
  
  
  "Mitte seekord," ütles Хоук. "Meie esimene samm - taime kedagi pardale cruise liner. Ja üksildane mees tõmbab liiga palju tähelepanu."
  
  
  "Miks?" Tema küsis.
  
  
  "Juhtus nii, et" Гавиота "on spetsialiseerunud..." - siin on mees peab vajalikuks uuesti puhastada kõri, - "... kruiisid äsja abiellunud".
  
  
  Ron Фольстедт hakkas naeratama, kuid kiiresti протрезвела, kui Хоук viskas nah üks on-see on karm seisukohti Uus-Inglismaa.
  
  
  Ta ütles: "Ma korraldatud Komisjoni aatomi energiat, et miss Фольстедт on määratud AX ajal hädaolukorras. Ma ei usu, et kui oleks seda palunud teid mängida rolli noorpaar, et sa liiga tugevalt laiendanud oleks oma näitlejate andeid.
  
  
  "Arvan, et saame hakkama," ütles ma ükskõikse näoga seisukohti.
  
  
  "Seni, kuni ta ametiülesannete täitmisel," lisas Ron, подмигнув mind, kui Хоук ei vaadanud.
  
  
  "Ma teadsin, et võin loota teie koostöö, - kuiv ütles Хоук. "Liitute круизу homme Antigua. Laev Gaviota läheks mitu sadamate Kariibi kleit, проплывет läbi Panama kanali ja tõuseb üles mööda rannikut Mehhiko seiskumine Los Angeleses. Kuid kui sa ei leidnud tegevuse alus ja ei keelanud teda selleks ajaks, kui laev saabub Panama, siis
  
  
  
  
  
  
  on liiga hilja. Sest läbi kaheksa päeva jooksul on kavas pomm plahvatab New Yorgis ".
  
  
  "Lühike mesinädalad," kommenteeris ta.
  
  
  Хоук jätkas, nagu tema ei öelnud midagi. Экскурсионная asula venemaa on välja selgitada, kus panna kohvrid-pomm laeva ja tagasi allika juurde. Seal sa pead leidma Anton Жизова ja tõenäoliselt Нокса Варнова. Siis sa ise. Seda ma pakkuda teile kõik võimalik toetust selleks, kuid igasugune laiaulatuslik tegevus ei ole võimalik ".
  
  
  Me Роной tuli läbi kapp vana mees ja üks reisi laskusid dokumendihalduse Keskus. Seal on meile andnud kõik dokumendid ja fotod, mis meile vaja on, et kehastama hr ja pr Nicholas Hunter.
  
  
  Kui me lahkusid staabi-korter AX, Ron mängis , tegutsedes kogu maailma, kui tulevane pruut.
  
  
  "Kas sa ei arva, - hirmunult ütles ta, et kuna meie" abielu "ei ole ametlikult algab enne homme, me peame jääma täna kaks erinevates tubades?"
  
  
  "Hea idee," ütlesin ma, püüdmine takso. "Ma pean minema täna üsna hilja ja ma ei tahaks äratada sind, kui sisestad".
  
  
  "Jah, kas siis ka?" küsis ta raske sarkasm. "Mis ta nimi on?"
  
  
  "Tule, kullake, sa ei oleks kahetsen, et ma naudin eile õhtul poissmees".
  
  
  Me seda mängu tasu, ja Ron liigutada minust nii kaugele, kui võimaldas iste. Kged ja surudes põlved, ta istus, хмурясь aknas.
  
  
  Talle lubatud hei mossitama pool tosinat kvartalit, siis andis alla. "Kui see sulle muutub lihtsamaks, seda ma täna õhtul staabi-korteris AX ja teen kurja silma eest".
  
  
  Ta pöördus ümber ja vaatas mind oma нордическими sinised silmad. "Tegelikult delle?" küsis ta hääl väike tüdruk.
  
  
  "Õigus," ütlesin ma. "Ma ei ole vastu segada äri ja meelelahutus, kui üks ei välista teist. Kuid täna kõik tuleb järgi. Seda tahan öelda оборудова kõigile, et meil on umbes Антоне Жизове, Федоре Городине ja Ноксе Варнове ".
  
  
  Ron andis käe ja silitas teeb käe mulle igale rahvusele. "Mul on väga kahju, Nick. Tema ei hotel tunduda ребячливой.
  
  
  Tema irvitas kuule. "Ei oleks muul viisil".
  
  
  Siis ta libises minu kõrval, ja ta kummardus, et õrnalt suudelda.
  
  
  Seitsmes peatükk
  
  
  Järgmisel hommikul paar tundi enne saabumist "Гавиоты" meie õppisime Antigua prahitud lennuk. St Johns pealinnas väike saar, ikka väga briti kesk linnaosades. Aga kui sa leiad end native kvartalid, sa hakkad kuulda pehme muusikaline keel calypso ja näha värvikad kostüümid, mida inimesed kannavad, mitte selleks, et avaldada muljet turistid, vaid sellepärast, et neile meeldivad värvid.
  
  
  Reisibüroo hotellis on Queen ' s ei kiirustanud müüa meile piletid reisi Гавиоте.
  
  
  "Sa oled juba vastamata esimene osa reisi," ütles ta, "ja mul on ikka vaja teilt täielikku väärtust".
  
  
  "Mis sa arvad, kallis?" - küsisin temalt, kuidas pärast täpne geomeetria detail.
  
  
  Ron meeleliselt läbi keelega üle huultele. Tema, olen kindel, et me suudame teha kõike, mis jääb lennu.
  
  
  Talle tervita туристическому agent. "Te näete, kuidas see juhtub".
  
  
  Mõned ei taha ta tellitud paar piletit, et hr ja pr Hunter. Mõnevõrra vähem vastumeelsust ta võttis minu raha.
  
  
  Me Роной natuke погуляли ümber, läbides mart ja hoides käed, et mängida noorpaar-juhuks, kui keegi meid оглянет. Tegelikult delle, see oli täiesti masendav.
  
  
  Mõne aja pärast oleme tulid juurde докам, et igal aastal, kui siseneb "Гавиота". Ta oli sile ja valge, kiire vaade millel võib olla, mille pikkus on vähem kui viissada meetrit. Kui ta liikus juurde глубоководному причалу, õnnelikud reisijad mesinädalad märgatavalt puudusid.
  
  
  Isoleeritud paar siin ja seal, naeratades vaatas üle reelingu, kuid laev tundus, paisati palju vähem reisijaid, kui ego mahutavus. Ilmselt on uued omanikud ei ole väga palju продвигали oma toodet, et oleks mõistetav, arvestades muid ettevõtteid, mis neil oli.
  
  
  Ta jälgis mitme sõitjate ja meeskonnaliikmete, покинувшими laeva ja minimaalse perioodilise laadimist, kuid ei näinud midagi kahtlast ja tuttavate inimesele. Vastavalt Juan Эскобара, et suur osa meeskonnast on tundunud pigem славянскую, kui ladina.
  
  
  Me Роной seda mängu ja leidsin laekur. Täiesti ilma entusiasmi ta näitas meile meie kajutisse, väline toas ühe teki alla Promenaad. Ta oli kasinalt обставлен: tool, diivan, väike tool, commodus ja kaks üheinimesevoodit. Viimane tundus ebatavaline, et reisi jaoks on noorpaar, kuid varsti me Роной leidsid, et nad lihtsalt liiguvad koos rullidega. Üsna külm püha anna päevavalguslamp üle peegli riidepuud. Tema laiali kardinad ja впустила on illuminaator soe kariibi päikese брылев.
  
  
  Ron tuli ja seisis minu kõrval. Ta ütles,
  
  
  "Noh, mis iganes sa oled hotel nüüd teha, kallis ukko?"
  
  
  "Mulle ei ole vaja rääkida teile, mida ma tahan teha. Esmalt aga teeme jalutuskäigu mööda кораблю. Kas sa mäletad, teed naudinguga?
  
  
  "Oh, hästi," ütles ta. "Aga kui see mesinädalad ei elavdada väga kiiresti, tema ei saa minna koju ema juurde".
  
  
  Teda tabas ee ilus ümar perse ja tema вытолкнул
  
  
  
  
  
  
  oma tekile. Paar tundi jalutasime mööda палубам, läbides baarid, jõusaal, söökla, teater, kaardiga tuppa ja suveniiripood. Puudus teiste reisijate oli võõrastav. Paarid mesinädalad, kellega me kohtusime, tundusid liiga entusiastlik teine sõber, et märgata, paisati nendega kes midagi on veel või mitte. Vähesed meeskonna liikmed, keda me kohtasime, olid väga hõivatud oma ülesandeid ja tundus, et ennast meile nähtamatuks.
  
  
  Ülejäänud päeva istusime tagant on смотровом saalis, jõime paar puu-jooke rummi, hiiliv jälgides, kes tulid pardale, ja hinnates ih pagasi.
  
  
  Algav hämara pardale ei käisid keegi, kaudselt sarnane Fjodor Городина või Anton Жизова ja mingeid kummalisi kohvrit käes naasnud reisijad või laevapere ei ole näha. Vahepeal on magus ромовый jook ebameeldiv плескался on minu kõhus.
  
  
  Kui Atlandi ookeani vastu нависла pimedus, "Гавиота" andis paar gudkov, et põhjustada pardale hulkuvate reisijat, ja meil on valmistusid sõidavad. Reel orkester on kohalike muutunud ümises meile serenaad, kui laeva juurde ferry pier.
  
  
  Me поужинали peaaegu mahajäetud söögituba, siis sain teki ja läksin tagasi meie kajutisse. Ukse taga Ron pöördus, et igal aastal mind, tema kallistas ee ja suudles. Kõik algas lihtsast sõbralikke suudelnud siis on supper. Aga siis selle, tundsin, kuidas otsa oma keele kergelt, peaaegu hirmunult puudutas mu huuled, mul oli aimdus, et "mesinädalad" ei шарадой. Mul oli rohkem, kui eelaimus, kui tema armas ручонка проскользнула all kummi mu pükste ja vallatult saavutas alla, oodates õrn paitus, обещавшей pikk öö erootiline akrobaatika.
  
  
  Ta on taandunud ja tagasi, liigub koos sensuaalsuse, mis on omane kõigile naistele, kuid tõhusalt kasutatud ainult mõned, loobus ise riideid. Ta tegi seda aeglane ja esimene nööpidega pluus kuni viimase пожатия reied, kelle aluspüksid соскользнули põrandale, paljastades загорелую, sametine nahk. Kaks kitsad valged triibud kordon очерчивали kontuur bikiine, mida ta kandis kogu aeg päevitamiseks. Valge piiri обрамляли fuzzy-pehme kolmnurk, mis oli ainult tooni tumedamaks oma heleda peaga.
  
  
  Ajal meie hull lovemaking maja Malibu mul ei olnud reaalne võimalus hinnata uskumatu keha Ронаса. Худощавая hurt, kus see tundus olevat vallanud riided, обманывала. Kuigi kuskil seal ei olnud meile grammi ekstra, kuid teravaid nurki ka ei olnud.
  
  
  Ta kujutavad minu ees, nautides minu imetlus. "Ei ole sa mõtled, et ma olen liiga sale?" - ta ütles, et tema nägu ei olnud meil vähimatki kahtlust.
  
  
  Ta silitas lõug ja püüdnud kriitiliselt: "Noh, nüüd, kui sa mainida..."
  
  
  Ta silitas puudutas mu huulte sõrmedega. "Ma saan aru sõnum. On aeg mind visata püüdvad komplimente ".
  
  
  Selle omaks ee eest talje ja притянул enda poole ja suudles pehme turi tema elu.
  
  
  Ron snuggled mulle väljastatud хнычущие kõlab rõõm, kui ta on uurinud ee elu oma keelega üle aeglase ringi, pidevalt опускающемуся.
  
  
  Selle ta laskis teda ja ta kukkus mulle metsikult meeldib suus. Ta tõstis oma käed ja võttis voodi. Seal ma õrnalt langetas seda lummav satiin kate.
  
  
  Ron haaras kinni alumise huule hammaste ja ahne silmaga jälgisin, kuidas ta libises sellest läbi riiete.
  
  
  See on tõsi, et me ei olnud teema muretu молодоженами, millega teesklesid. Kuid ma kahtlen, et igal õigustatud paari noorpaar kunagi oli rohkem täisväärtuslik pulmad öö, kui meil. Enne kui me lõpuks magama jäänud, esimesed hallid kiired koitu осветили ida-silmapiir.
  
  
  8
  
  
  Selleks ajaks, kui "Гавиота" tuli Мартинику, me olime juba alustanud, mantlid ja hästi sõin hommikusöögiks. Ron hotelli külastada värvikas butiigid veepiiril Fort-de-France, kuid ma ütlesin, kuule, et ma peaksin jääma sinna, kus seda saan jälgida, kes ja mida ronib pardale. Tema saatis selle ühte, kuid ta tagasi vähem kui tund, öeldes, et siin on, ei ole lõbus.
  
  
  Nagu selgus, tema võiks minna temaga, hoolimata sellest, et ta armastas vaadata sarnane. Me veetsime neli tundi Martinique, mille jooksul mitu noorpaar läksid kaldale ja tagasi, shaggy õled шляпами ja teisi kohvrite ja igasugu koli taha ümber suveniiride kauplused. Meeskonna enamasti jäi pardal. Mingit kahtlase kohvrit ei olnud. Ole raske, jäme vene. Ole kuri venelased koos hallid juuksed.
  
  
  Ta öösel me Роной jälle pääsenud прогулочную pad. Aktiivsus pardal "Гавиоты" nagu tavaliselt, oli minimaalne. Me alguses eemale oma kajutisse, kus tegevus on oluliselt kiireks läinud.
  
  
  Järgmine meie peatus oli La-Гуайра, sadam Caracas. Kuna Гавиота oli registreeritud Venezuela, tema, lootsin, et midagi võib tekkida geniaalne pealinnas selles riigis.
  
  
  Tema jälle oli pettunud.
  
  
  Sel ööl tema hakkas muretsema meie missiooni, kuigi mitte tunnistas oma сомнениях Роне. Lõppude lõpuks, meil ei ole kaalukat põhjust arvata, et Жизов ja ego meeskond varem ei lasknud kõik kohvrid-pommid saatuslik tund.
  
  
  
  
  
  
  Või linna Americas võib olla juba заминированы ja valmis plahvatada tuumaenergia pilves, kui on vajutatud nuppu mingis tundmatus kohas. Kui Huang Эскобар ütles tõtt, vähemalt kuus täielik nimi saadeti meeskonnaliikmete Гавиоты. Kui me teadnud, et võib olla ka teisi võimalusi, kuidas ih levikut.
  
  
  Ja veel viie päeva pärast pidi plahvatada esimene pomm New Yorgis. Arvestades неуверенное meeleolu ameerika avalikkus nendel päevadel, hävitamise meie suurim linn võib olla kõik, mida vajate, et alustada lärmakas läbirääkimised. Muidugi, selliste inimestega, nagu Anton Жизов, läbirääkimisi ei käimas.
  
  
  Meil oli ainult kaks valikut - loobumine või kaklus. Tõenäoliselt, siis väikestes demokraatliku arutelu otsustas valitsus võitlema. Kuid see oleks naeruväärne, sest nähtav vaenlane ei olnud. Peidetud pomm, срабатывающие on радиосигналам ümber tundmatu kohtades, ei kujuta nähtava eesmärgi. Kui on algus, teine ja kolmas linn взорвутся, tahtest inimesi võitlus võib kaduda. Isegi kui seda ei juhtu, hävitamise suuremates linnades on röövinud oleks inimeste jõudu vastu seista.
  
  
  Nii et Гавиота oli ainuke meie mängu. Tähelepanelik таможенник, задержавший Juan Эскобара, tutvustas meile tilluke mõlk armor vastane. Minu töö seisnes selles, et läbi selle pilu ja põhjustada surmava löögi, enne kui ta jõuab streigi.
  
  
  Veel viis päeva.
  
  
  Ööl meie armatsemine ei ole piisavalt vana, spontaansus, vähemalt minu poolt. Muidugi, Ron tundis, et midagi on valesti.
  
  
  "Mis juhtus, Nick? Te olete mures missioon? "
  
  
  "Oleme pidanud juba võtta mingi tegevus", ütlesin ma. "Homme me выезжаем on Curacao, ja kui seal midagi ei arenda, meil on probleem".
  
  
  "Sa eelistaksid, et tema tõrjumist oma pool voodit ja lase teil magada?" - tõsiselt küsis ta.
  
  
  Teda haaras ee ja surus enda vastu tema alasti keha. "Kullake, kui meil on kõigest viis päeva enne, kui maailm hakkab plahvatada, selle leidnud veeta võimalikult vähe ümber unes".
  
  
  Kerge мурлыканьем rõõm Ron, обхватила mu jalad oma jalge alla. Ja mingi aeg ma ei mõelnud tuuma бомбах kujul kohvrit, ta ei mõelnud surnud eesmärke.
  
  
  Curacao pardal "Гавиоты" ilmus Fjodor Городин. Tal oli nii hea meel хмурого, широкоплечого vene, et võiks suudelda teda. Curacao on rahvusvaheline vaba port ühed ümber parimaid kauplustes Карибах. Enamik reisijaid lahkus laev hommikul palus soodsama ostab, ja kui nad koju tagasi ei saa kuidagi kui keskkondades osutus tüse Городин, asjata püüab ülikond Palm Rahulolev välja tüüpiline круизным reisija, et see oleks meile olnud. . Seda märkasin kohe ego ja hoidis ego vaatevälja, kui ta teeskles, et kummitavad teki enne, kui vargsi kajutisse ametnikud.
  
  
  Ta oli veidi pettunud, et ta ei võtnud kaasa pardale ühte kohvrit ümber pomm. Kuid kuna Curacao on ajalooline staabi-korteriga salakaubavedajaid, mul tekkis kahtlus, et on aeg. Kui oleks üks täielik nimi ilmus, selle võiksin proovida seda jälgida, see on oluliselt lihtsustatud oleks minu töö. Aga kui ei ole, siis ma alati suudan suruda Городина.
  
  
  Saades teada, millises kajutis elama здоровяк, tema liitus Роне barre vaatamine tuba.
  
  
  "Городин pardal", - ütles tema hei.
  
  
  Tema sinised silmad on laienenud põnevust. "Oh, Nick, see tähendab, et sa suudad jälgida pommi läbi".
  
  
  "See on või löök minu kolju. Sest seni tuhkru see oli ebaõnnestumine."
  
  
  Tema nägi lühike nördinud pilgu ning võttis ee käest. "Ärge saage valesti. Mingis mõttes on see olnud kolme parima päeva minu elus. Kuid töö kõigepealt, ja saab ilma erilise liialdus öelda, et kogu see neetud maailm on minu õlgadel ".
  
  
  "Ma tean, kallis," ütles ta. "Ma ei taha olla egoist".
  
  
  "Millal see lõpeb, me võime võtta väike puhkus", ütlesin ma. "Oleks tore ronida voodisse, kui meile ei ühinenud Жизов, Городин Knox ja Вамов".
  
  
  Ron изумленно vaatas nah. "Ma pean seda loota!" Siis ta naeratas mulle, ja kõik saab jälle sai hästi.
  
  
  "Mida sa kavatsed teha?" küsis ta.
  
  
  "Paluge, et üks ümber kohvrit pommid toimetati pardale, et ta saaks siseneda. Vastasel juhul pean ma sõitma Городиным. Kiiresti ja korralikult. Sest kuskil Жизов ja Варнов ootavad nupu, mis tegeleb võib puhuda suure osa USA. Kui tema проявлю hoolimatus, keegi võiks saata neile sõnumi, et mitte oodata tähtaega ".
  
  
  "Mida ma saan teha, Nick?"
  
  
  "Hoia eemale teed", - katkestas teda, siis ei läheks. "Ron, alates sellest hetkest, kui kõik võib muutuda hull ja surmaga. Tema koolitatud nii sammus, ja sa ei ole. Selle tahan, et sa tagasi meie kajutisse ja заперлись seal. Ärge avage uks, kuni ma annan teile märku.
  
  
  "Hästi," - надула ta.
  
  
  Tema saatis Рону tee. Ta oli hea firma. Ja kasulik. Kuid mitte selles etapis operatsiooni.
  
  
  Tema, tagasi teki, et paremini näha sarnane. Algav pimedus me valmistusid sõidavad, ja meile ühe osaga pardale ei tõsta. Me sõitsime mööda sadam Виллемстада
  
  
  
  
  
  
  проплыв bobble pontoon bridge nimetasid Kuninganna Эммой, ja ma otsustasin, et mul on vaja seista isandale Городину. Siis kuulsin selle käivitamine.
  
  
  See on olnud kiire paat koos сдвоенным päramootori mootor ilma tuledeta. Kui ta подтянулся, keegi langes seda trossi. Kükitama kiilas mees oma paati, tundus, andis korraldusi. Ego inimesed on tõstatanud tume nelinurkne objekt teki. See oli kohver, ja tema arvati, et see oli täpselt nii nagu te Juan Эскобара.
  
  
  Kui pilduma hakkas tõusma, tema liikus toita mööda поручня, et igal aastal, kes tekitab. See oli minu veel üks Fjodor Городин, ikka riietatud kostüüm-jäätis, ja ta juhtis paar ladina liikmete ih rühma. Torke käe all saba särgid, tõmbas selle Вильгельмину ümber kabuur vöö. Pigistada käes tuttav "Люгер", tema tegi samm Городину ja ego sõpradele.
  
  
  Üks samm - kõik, mis olen suutnud. Midagi ударилось mulle kuklasse, tekk lastud ja lõi mind hiiglaslik rusikas. Minu eesmärke kohe tekkis splash heli, mis tundus, et рассосался tagasi läbi minu kolju, kui kõik oli vaikne ja must.
  
  
  Peatükk Üheksa
  
  
  Imelik küll, kõigepealt tema, vaid teadlik, et чесался nina. Selle proovinud venitada ja kriimustada oma ego, aga käed ei liikunud. Tema avas oma silmad. Siis ta mõistis oma peas. See oli valus, nagu ühe suure hamba, kui närv tuli alla lehk külma õhu proovide. Tema jälle sulgesin silmad ja aeglaselt avas ih. Valu ei läinud, kuid minu saatjaskond oli fookuses.
  
  
  Ta lamas selili kitsas voodis väikese sise-kajutis. Tema näinud, et mu jalad olid seotud mitme mõne pöörde teip. Mu käed olid ületanud randmed selja taga; nad olid ka kokku liimitud. On magamis vastas mulle istus Ron Фольстедт särav triibuline блузке ja laiad püksid. Ee käed ja jalad olid ka заклеены kleeplint.
  
  
  "Hea meel on näha, et oled jälle meiega, härra Carter", - прорычал raske hääl kuskilt ümber ees onni. Selle jõuga pööras pea kõrvale hääli. Fjodor Городин häirib виниловом tool, laiendatud nägu kaks койкам. "Ma ei usu, et on mõistlik kutsuvad teid mister Хантером", - jätkas ta. "See on teesklus lõppes peaaegu kohe, kui on alles alanud."
  
  
  Ukse ees kajut kokkuklapitavad metallist tooli kõrval kaardi lauda istus noormees õrnalt зачесанными каштановыми juuksed. Talle on teada Люгер, mida ta hoidis, mis on suunatud minu Вильгельмину. Tema liiguta käsi jagada sisse, ja oli rahul puudumine survet seal, kus pidi olema surve. Стилета ei olnud. Tema näinud, kuidas ta lamas eest vöö Городина.
  
  
  - Jah, Carter, - прорычал Городин, on sinu oma relvad meil. Ja teie ... "naine". Võimalik, et sa rääkida meiega nüüd.
  
  
  "Ma jälgin sind", ütlesin ma, nagu vana kolledžis. "Minu nimi on Nicholas Hunter".
  
  
  Городин pöördus noorele matemaatika ja haukus: "Boriss, anna mulle kaart". Ta tõmbas käe ümber Boris kaardi suurus on viis, seitse, ja stahl ette lugeda. "Nick Carter, agent AX N3. Hinnang: Killmaster. Esitab enne David Hawke, Washington, Dc, direktor AX. "Kas sa ei arva, et need inimesed teavad teid mainet. Carter? Kui sinu sõbranna miss Фольстедт, helistasin AX, me teadsime, et nad on saatnud agent. Võib-olla, kui oleks meie seltsimehed Los Angeles teadsid sa, et nad oleksid hoolivamad oma menetlemiseks.
  
  
  "Mitte ainult sinu maine, kuid sinu nägu on teada mõned meie ümber, keda me, kui koopiad on sinu pildid, Carter. Kapten õppinud sind, kui sa ronisid pardale naine Antigua. Ta teatas mulle sellest raadio teel, ja nendega tuhkru watching you. Kui tema, tulid pardale, me teadsime, et sa varsti teha oma liikuda, ja on valmis sulle ".
  
  
  "Hästi, Городин," ütlesin ma, jättes pärast mängu, et sul seda vaja on?"
  
  
  "Kas sa ka tead mu nime, seda näen. Noh, seda võiks eeldada. Selle taha on väga lihtne. Esiteks, tema, " ma tahan, et sa ütlesid mulle kõik, mida sa tead, ja tundub meie tegevust. Usun, et sa said nime Гавиота alates Juan Эскобара. Me oleme näinud, kuidas ego ära võtta Fort Лодердейле.
  
  
  Teda kiiresti arvutas, et miski ümber, et me ei teadnud, ei oleks saanud olla üllatus, et Городина, nii et tema näitusel emu see on, kasutades teise osa oma meele, et väljapääsu otsima.
  
  
  "Me teame, et Anton Жизов juhib oma show," ütlesin ma. "See oli ilmselt, sest ta kirjutas telegrammi kohta sulgemine. Me teame, millised pommid te kasutate, kui te pakkuda on ih neid linna. Me kahtlustame, et ih, et sind teeb teadlane nimega Knox Варнов. See on see."
  
  
  "Väga hea," ütles Городин. "See on reuma lihtne osa. Nüüd selle taha, et sa ütlesid mulle seda AX. Loomulikult siis sellest, kuidas me võtame endale juhtimine, organisatsioon ei ole mingit vahet, kuid siiski on see lihtsustab olukorda, kui me oleme tuttavad selle tegevust. Te võite alustada sellest, et öelge mulle füsioloogiliselt ained ".
  
  
  Ta ei öelnud midagi. Minu eesmärk пульсировала. Ta püüdis mõelda.
  
  
  "Carter, mul ei ole kannatust mängud", " röögatas hääl Городин ja kogu nähtavus nalja kadunud. "Ma võin sulle rääkida - ma saan rääkida iga mees, aga võib-olla oleks kiiremini saada
  
  
  
  
  
  
  ih naine ".
  
  
  "Ta ei tea midagi sellest AX", - kiiresti ütlesin ma. "See on ühekordne ülesanne, et nah".
  
  
  Городин hüppas toolilt ning astus edasi suurepäraste suure inimese kiirusega. Aux pool on karvane käsi ta õhutas mind suus. Tema tundis vere maitse.
  
  
  "Vaikus", - käskis ta, "Kui selle lõpetan naine, sul on veel üks võimalus rääkida".
  
  
  Kui неповоротливый vene loobunud mind ja tõusis üle Роной, minu затуманенный valu aju meenus vöö trikke, millega Stuart nii uhke on "Спецэффектах". Üks, mis plahvatas käes paha poiss, kui ta võttis oma ego teil uurida selgelt фальшивую luku. Miks ei leidnud Городина? Ta vaatas alla ja nägi reuma. Minu sportlik särk закрывала seda.
  
  
  Tema püüdis поернуться kohta voodis, et paljastada vöö. Noor Boriss, kes istus päev, žest näitas mulle дулом люгера, et tema lamas vaikselt. Isegi kui oleks selle saanud paljad vöö ja Городин teda püütud, me Роной ikka oleks usaldusväärne seotud püssi, прикрывающим meid, ja laeva, millel on selgelt vaenulik meeskonnaliikmete. Ta lamas liikumatult, mõtete püüdes leida alternatiiv.
  
  
  Городин vaatasin avalikult nägu Ронасу. Oma koht tema võis näha, et tema sinised silmad olid laialt avalikustatud ja испуганы, kuid ta ei ole kaotanud kontrolli.
  
  
  "Nüüd on sinu kord, miss Фольстедт," ütles ta, "räägi mulle sellest AX".
  
  
  "Mida ütles Nick, tõsi - vaikselt ütles Ron. "Ma ei tea midagi AX".
  
  
  "Varem või hiljem sa ütled mulle, et ma tahan teada," ütles Городин. "Kui sa oled targem, seda kiiremini заговоришь". Olles seda öelnud, vene sirutas käe ja haaras pluus Pooled, просунув oma paks sõrmede vahel nööbid ette. Ta naeris yanked, ja pluus katki, jättes alles emu peotäis nõrkade materjali.
  
  
  Silme ees предстала rinnad Pooled on: ülemine osa kergelt päevitunud ja ümar alumine osa valge, sest ta ei olnud peidetud лифом alates bikiinid.
  
  
  Городин pöördus Boris ukseava. "Mida sa sellest arvad, mu poiss? Ei ole nii suur, kui mõned, kuid kõva ja täielik.
  
  
  Boriss lühidalt noogutas, kuid ego silmis oli näha rahulolematust tegevus Городина.
  
  
  - Ja puudutus on meeldiv, " ütles Городин, veetes suure käega vastu rinda Pooled. "Kui kahju, et meil ei ole aega mingi rõõm enne ülekuulamist. Võib-olla oleks hiljem aega, aga selle, kui daam vastab õigesti.
  
  
  Teda võis näha, kuidas lihased liikusid käes suur inimene, kui ta hakkas suruma rinnaga tüdruk.
  
  
  "Me alustame uuesti" ütles ta. "Te öelge mulle nimed kõigile, keda sa tead, mis on seotud AX".
  
  
  Ron ахнула, kui Городин pigistatakse ta rinnad on nagu küps ruutmeetrit kingitus, oma tohutu kätega. "Ma ei tea teiste inimeste AX!" hüüdis ta.
  
  
  Городин püsti, jättes punased jäljed sõrmede kohas, kus ta hoidis Рону. Ta on kurb raputas pead ja pöördus minu poole. "Su sõbranna on ka kangekaelne. Paistab, et ma ei pea haiget teha ühe ringi, ja ma arvan, et mulle kõige rohkem meeldis põhjustaks hei valu ". Ta veetis käega обнаженному kõht Pooled ja hakkas расстегивать nööbid tema püksid.
  
  
  Just siin, et filmi peategelane oleks öelnud: "Pea, ei puuduta daam! Talle ütlen, et sa tahad teada. See ei ole nii. Muidugi, tema armastas Рону, ja siis, et Городина kavatsesin teha temaga, jättis oleks armid ja mulle, kuid ta oli professionaalne ja spioon äri jalgsi ei pääse, kas siis Killmaster, et AX või veel kaks ... natuke шпионю kasuks Komisjon on tuumaenergia, kui sa ei ole valmis riskima. Ja praktilisest seisukohast, minut, et oleks vaja Городину, et hävitada Рону Фольштедт ainult selleks, et teada saada, et kuule ei kohta kui emu öelda, annavad mulle palju rohkem aega, et leida väljapääs, et seda saaks täita ülesanne. Lõppude lõpuks, kõige olulisem aspekt peab olema asula venemaal. Nii et selle стиснул hambad ja üritasin keskenduda plaani põgeneda.
  
  
  Sõrmenukkidega uksele salongi.
  
  
  Городин выругался on vene keeles, kui uks avanes, ja kahvatu madrus seisis tardunult vahtis teda, püüdes mitte vaadata полуобнаженную blondid on magamis.
  
  
  "Радиосообщение teid, härra," pomises madrus.
  
  
  - Mitte praegu, idioot, - прорычал Городин. "Kao siit!"
  
  
  "N-aga, sir, see on kindral Жизов. Perspektiivis ".
  
  
  Koos pahameelt крякнув, Городин loobunud Pooled.
  
  
  "Väga hea. Ütle kindral, et ma olen seal.
  
  
  Laevapere liige on osavalt отсалютовал ja kadus.
  
  
  Городин peatus tooli, millele istus ego noor abiline. "Boriss, on alati hoia silmis on need inimesed. Katsugu Carteri Muuseum.
  
  
  - Jah, sir, " vastas Boris, ei kõhkle osutades mind Вильнельминой.
  
  
  Городин tuli välja ja sulgumisel ukse enda järel. Töö selja taga, tema üritas tõmba särk, et Boriss nägin vöö keskendub. Sõites teda nägin, kuidas pöial Boris surub päästikule.
  
  
  "Sa parem pikali," ütles ta. "Ei kahtle, et ma пристрелю sind, kui pead".
  
  
  Ta pidas silmas seda. Seda enam liikuda.
  
  
  Ron pidas nutma. Oma kiire pilgu nah. Ta ei olnud sarnane крикунью. Boriss ka vaatasin. Kui tema pilk langes tema обнаженную rinnad, ta nägi välja kohutav.
  
  
  
  
  
  
  Ron jälle всхлипнула, on välja töötanud mitmeid armetu хныкающих heli, судорожно ohkas. "Boriss," ütles ta, pisarad silmis, oled sa talle oli seda teha koos minuga?"
  
  
  Siis tema sai aru. Ron oli väga professionaalne, kui tema esindatud. Ta уловила endist välku kaastunne silmis noor inimene ja nüüd on ta mängis temaga koos sellega.
  
  
  "Ma ei saa teid aidata," ütles Boris. "Sa pead ütlema полковнику see, et ta tahab teada".
  
  
  "Ma ei saa," ütles Ron. "Ma ei tea midagi. Kurat teeb minuga jube asju. Sa teda ei näe, Boriss. Tema näen sind inimlikkus. Palun määrata mulle."
  
  
  See oli hea, tõesti убедительна ja tegutses vaid pool.
  
  
  Boriss закусил huule, kuid raputas pead. "Ma ei saa sind aidata".
  
  
  Läinud vääris sekundit. Mul oli teatud füüsilist vabadust, piisavalt lootusetu mäng - kui Ron saab tõmbaks mind. Tema juhtis ta tähelepanu, siis tabavalt vaatasin paki sigarette, mis on kaardikonto lauas enne Борисом.
  
  
  Ta naeratas nõrgalt ta oli ja ohkas raskelt. "Ma saan aru, Boriss," ütles ta. "Sa töötad selleks, et uskuda, nagu me oleme. Et nad meile teinud minuga, seda ma tean, et kõik oleks teisiti, kui sina oleksid olnud peamiselt ".
  
  
  Poiss vaatas nah midagi väga lähedane tänulikkust.
  
  
  "Ma ei palu sind saadavad oma veendumused", " jätkas Ron. "Aga kas te saaksite teha üks väike teene?"
  
  
  "Kui suudan", - elemendid on kuulda vastas Boris.
  
  
  "Enne seda, kui see elajas Городин alustab piinata, selle закуриваю". Hei, õnnestus veel kord nõrk naeratus.
  
  
  "See väike lõbus, kuid võib olla viimane. Sa annad mulle ühe? "
  
  
  Boriss заколебался, siis noogutas. "Muidugi." Ta tõstis seljakott ees. "See on ebaaus. Sa ei ole vastu? "
  
  
  Ta raputas pead. "Sigaret - see on sigaret, kui su närvid on vaja lihtsustada".
  
  
  "On piinlik," ütles ta. "Ma ei saa lahti lasta su käed".
  
  
  "Palun, pange põlema ego ja pane mulle suhu," vastas ta.
  
  
  See oli väga pikk löök. Mul oleks ainult paar sekundit. Tema напрягся, kähara.
  
  
  Boriss põlema, tõusis püsti ja surus püstoli värvel. Ta läks kajutisse ja surus sigareti huulte Pooled. Kuni ta liikus, tema tõmbas nari jalad on teki ja aeglaselt välja.
  
  
  Tema valmistus viska ise teda, kui ta pöördus. Tema, lootsin, et see läheb üle Роной, mõnikord võttes sigareti ee huuled. Kuid ilmselt ta läheb tagasi oma kohale.
  
  
  Ja nüüd ta nägi mind silmanurgast. Ta pöördus järsult mulle näoga ja haaras oma "люгер". Aga siin on mul ootamatu paus. Kui Boris pöördus minu poole näoga ja loobunud. Ron, ta kasvavad põlved peaaegu lõua all, нацелила jalad eesmärk ja võimas jõud tabas neid edasi. Seda tehti koos suurepäraste osavust ja välk kiirusega.
  
  
  Kas Boris oli püstol käes, kuid ta ei suutnud seda tõsta, nagu ta oli катапультирован mulle, kaotades tasakaalu, sellise jõuga, et kukkus peaga edasi mu jalg, ja "Люгер" koos mürinaga varises teki. Vaja läks vaid murdosa sekundist, et tõsta minu обмотанные lindi jalad, mis on saanud nüüd дубиной topelt nahast tallaga, ja lõhkuda neid ego kolju. Esimene löök oli, vähemalt jahmatav, kuid järgmised kolm, kiirelt tehtud läbi подпрыгивания ja lööki alla täiel mõõdul minu kaalu, reetis ego on hooletuse.
  
  
  "Vaene Boriss," ütles Ron, siis sellest, kuidas ta перепрыгнула ja vaatas talle ülalt alla тошнотворным näoilmetega, - ta on mulle peaaegu hakkas meeldima".
  
  
  Kümnes peatükk.
  
  
  Mul ei olnud aega, et väljendada oma tänu ja imetlust suurepäraste osavust ja kiirusega Pooled on tõe hetk. Tema oli liiga hõivatud uuring jõusaalis, et terav ots midagi meid отвесил. Kuid esimesel pilgul ei olnud midagi teravam, kui nüri nurk беззеркального büroo.
  
  
  Siis ta märkas luminestsentne lamp laua kohal. Muidugi, see oli varjatud, kuid toru võinud kergesti murduda, kui oleks seda suutnud lüüa tema midagi. Selle suutnud unustada oma "Люгер", kes on praegu puhkusel tekil lähedale. Käed panditud tagasi, ma ei ole väga hea tukk; lisaks tulistas toodetud oleks liiga palju müra. Ikka see sama põhjus, miks tema ei võiks visata püssi брылев.
  
  
  Tema slung скрепленные pahkluu üle ääre nari ja müüa. Töötades пятками teine üksteise vastu, õnnestus mul lahti ühe ümber mu kingad on nii, et see свисала sõrmedega mu parema jala. Mul on piisavalt aega ainult üks proovida. Teda mitu korda ettevaatlikult скинул jala põlve, ja siis tõusis ja sirgeks iso kõik välja.
  
  
  Vaba kingi lahkus minu jalale ja spiraali взмыл üles. Tundus, et ta liigub aeglaselt, kuni tema vaatasin, kuidas ta liigub oma eesmärgi. Kand kinga ударилась kohta surnud punkti luminofoorlamp, mis viib ühe ringi ilusamaid väikest lööki, mis ta kunagi kuulnud.
  
  
  Kajut погрузилась pimedusse, ja ta hüppas üle põrandal sinna, kus kuulis, kuidas langevad klaasikilde. Kükitamine ja kompamine selja taga, selle leidis õhuke klaasikilde. Nad olid piisavalt teravad,
  
  
  
  
  
  
  kuid enamik oli liiga väike. Wading läbi kildudeks, selle lõpuks leidsin ühe, mis on piisavalt suur, et hoida ego vahel pöidla ja nimetissõrme vahel ja nägin lindi mu randmete. Kui tema töötas kaardus klaasiga, minu käsi sai äkki niiske. Tema teadis, et порезался, kuid mu käed olid liiga tuimaks, et valu tunda.
  
  
  Kui lindil iga paksus on tekkinud vähemalt kaevandamine, tema lahutatud randme, ja nad on pääsenud välja. Jätkates töö pimedas, selle rebis savi pahkluu piirkonnas.
  
  
  "Presto", - ütles tema Роне. "Ütle midagi, et ta sind leidsin".
  
  
  "Ma olen siin", - kostis hääl Pooled ümber pimedust.
  
  
  Tema tõusis ja liikus heli oma hääl, kui kuulsin ukse taga kajutid keegi царапает teki. Seejärel avanes kara.
  
  
  Hüpates tagasi vaheseinte, tema pressitud päev. Uks avanes, püha on issand valas et Городиным, mis sekundi murdosa jooksul kahelnud. See oli murdosa sekundist pikem. Teda tabas tema ego siiras paremale lõualuu, miks lööklaineid jõudnud mu õla.
  
  
  Teda haaras ego eest talje, kui ta провисал, ja tõmbas ukse taga. Tema kitkutud стилет koos vöö Городина ja surus Hugo tagasi tupp on küünarvarred. Tekil oli piisavalt valgust, et leida Вильгельмину, ja tema ka võttis Люгер.
  
  
  Nüüd on tema, läksin magamis kohta, kus kannatlikult oodanud Ron, ja rebis lindi oma randmete ja pahkluude.
  
  
  "Lähme", - прошипела ma, подбрасывая hei, mida on jäänud oma pluusid. "Püsi minu taga, püüan selle ka tegelikult meid üle ääre. See on meie ainus võimalus.
  
  
  Me läksime koridori. Tema püüdis orienteeruda. Aasta lõpus iga koridori näinud teda, kevad kitsas metallist trepp. Mul oli viiskümmend-viiskümmend võimalus ära arvata, mis suunas oleks ohutu. Tema tegi oma valiku ja jooksis trepist alla, Ron järgneb mulle.
  
  
  Aga ma tegin vale valiku.
  
  
  Kui oleme jõudnud jalamil trepid, tema kuulis läheneb heli raske jalg. Tema tõmbas "люгер" ja tulistas спускавшихся mehed.
  
  
  Vaba käega tõrjutakse tema Рону kõrvale, kui mimmo meid lendas mingi keha ja tabas üle tekil. See oli üks ümber slaavi meremehed. Me kuulsime tallata jala, mööda koridori ülemisel tekil.
  
  
  Ta pöördus ümber ja järgides eest Роной, tormasid trepist alla teises otsas koridoris. Tema ei näe, et me oleme alumisel tekil, ja teadsin, et meil on vaja ronida kaks taset kõrgemal, enne kui me suudame jõuda sõimamine.
  
  
  Me mürinaga ronis metallist samme ja jõudnud järgmise teki just sel hetkel, kui nurga ринулась grupp inimesi Городина. Teda tulistas ih poole, et aeglustunud ih rivne on nii, et oleme suutnud põgeneda üles järgmise лестничному пролету. All kellegi kohta välja kaks гремящих pihta. Bullet отлетели alates terasest vahesein, kui me hüppas dušš järgmise teki väljaspool ih jõuda.
  
  
  Selles koridoris olid päev, mis viib tsooni päästepaate. Ma ei mõelnud vabastamise üks ümber paatide, kuid seal mööda переборок hoiti päästevestid, ja kui me võiksime haarata paar üle neil on, me võiksime elada & nb.
  
  
  Kui me murdsid läbi päeval tänavale, meie vahel ja piirded seisid kolm meeskonnaliiget. Üks nende ümber oli püss. Ta tõstis relva, tulistada, kuid wilhelmina järgneb oli juba mul käes. Tema saatis kuuli ego мочку, ja ta langes püss. Odin on teised meeskonna liikmed yanked püss, et vabastada tema ära surnud, ja kolmas tõmbas oma riideid käsitsi relv ja jättis maha meie poole. Vastas Wilhelmina Järgneb. Röövel haaras oma rinnad ja kookonid, jaotatakse juurde перилам, перевернувшись üle parda, et võõpama all must Kariibi mere piirkonnas. Säilinud on jätnud üritab vabastada relva ja рванулся poole ahtri.
  
  
  Tema kitkutud kaas puust konteiner kirjaga "päästevestid", kuid leidis sees ainult üks. Tema кинул ego Роне, ja ta raputas õlgu, püüdes koguda jäänud pluus.
  
  
  Nüüd lähenesid teravad karjed, ja inimesed mõlemalt jooksid meile järgi tekil. Aeg oli põgeneda. Tema noogutas Роне käega, ronis käsipuu, laskus kitsas väline riff ja sukeldus.
  
  
  On ennekuulmatu varanduse penaltiseeria eesmärk on põgeneda selle, unustasin haav toores minu разбитом kolju. Tema hästi on see meenus, kui tugevalt tabanud kohta soolast vett.
  
  
  Siis paugus брылев. Kuid varsti ta tuli ise, закашлялся ja sülitama vett, sest purunenud radiaatorit.
  
  
  "Гавиота" проплыла paarsada meetrit, aga nüüd on ta läheneb, ee kohtvalgustid mänginud üle vee.
  
  
  Puhus räige tuul ja meri oli rahutu. Neid on raske avastada meile selle kiire ookeani kõrbes. Vesi oli soe, kuid täielik недружелюбных olendid teravate hammaste ja oli üksildane.
  
  
  Üksildane! Mulle tuli meelde, et ma ei näinud, Рону nendega tuhkru, kuidas me hüppas dušš parda. See on tõesti ныряла minuga? Ma ei saanud olla kindel. Tema плыла mitmesugustel, kattes vette, kui mul algas ulatuslik kohtvalgustid, kuid tema ei näe Рону.
  
  
  
  
  
  
  "Гавиота" nüüd aeglaselt läheneb mulle. Minu arvates tasemel vett ta tundus suur ja ähvardav. Umbes viiekümne meetri kaugusel minu laev on peatunud, ja tuled hakkasid metoodiliselt tormata edasi ja edasi & nb.
  
  
  Et siis valge покачивалось lained vahel mind ja laevaga. Ma ei saanud riskida окликнуть. Minu hääl on lihtne wafting üle vee ja laeva mootorid nüüd vait. Selle indekseerimise reisinud objekti & nb, kuid järsult lõpetada, kui mu käsi puudutas kangast ja lihast.
  
  
  See ei olnud mitte Ron. Koos seguga hõlbustada ja pettumust tema leidis, et see on keha meeskonna liikmele, mis langes juhatuse siis sellest, kuidas ma tulistas teda.
  
  
  On ослепляющем suits on meid leidnud pikk pöial фонариков. Selle koheselt sukeldus, jättes surnud madrus jääda minuga igaveseks. Vee all tema поглядел suunas laev. Ta kuulis summutatud thunder kaadrid ja koputab täppe, вонзающихся vette.
  
  
  Kui tema asfalteeritud, korpus laeva вырисовывался minu ees valge terasest seina. Nad ikka tulistas teki, ja tema kuulis heli спускаемой pääste. Tema tagasi üle keha juurde ahtrisse, kus, kuidas võiks peidus all свесом. Siin see oli levist käeulatuses taskulambid, ja mul oleks raske näha paadist, kui ta ei наехала mind. Kahjuks püüda väljaspool käepide ei olnud võimalik, seega tuli minna & nb hoida lakub, et keha.
  
  
  Paat шлепнулась on мидель ja гребцы tormas juurde пятну серебряному vett, которрый langes püha фонариков. Nad on jõudnud ruumi, mitme võimsad löögid ja olid parkis промокшее keha paat. Keegi выругался, siis tõusis püsti ja tagasi.ta Гавиоту läbi рупором.
  
  
  "See ei ole Carter või naine! Ta on üks, ümber meie! "
  
  
  Siis minut парящей vaikuse hääl Городина müristas: "Mine pardale. Me otsima jälle, kui muutub valgus ".
  
  
  Paat kuulekalt tagasi Гавиоте ja tõsteti pardale. Kuni päevavalgust jäi veel häid seitse tundi, ja ma ei oodanud, et tekib lähedale, kui ta tuleb. Väga hindamisel, tema otsustas, et me oleme kusagil Гондурасском lahes. Tema võttis muidugi on tähed ja niipea, kui kõlab tekil tasaseks tema попдыл ilma puruneb itta, mis, nagu ma arvutanud, oli suund lähima maal. Vesi ikka oli soe ja meri успокоилось piisav, et leevendada ujumine. Kui veab, siis selle võin saada kuni mõni maa-või märgata sõbralik paadiga.
  
  
  Vaikselt плывя, liigub aeglaselt, et hoida kokku oma energia, tema jälle imestasin, et võib juhtuda, et Роной. Tema tundis sügavat kurbust.
  
  
  Peatükk одинадцать
  
  
  Toimus päev on püha, kogu roosa ja kuldne, kuskil ees, kui tema triikis, ujuda, silitas kruiisid. Soojus mu keha рассеялось paar tundi tagasi ja oli kunagi soe vesi nüüd tundus jäine. Kui oli piisavalt hele, selle on peatunud, et vaadata üle horisondi. Esmalt ei näinud maad silmapiiril, ja mu lihased ja karjusid, протестуя, et ma saan sõita ilma nähtava auhinnad. Siis ta märkas pruun laik seal, kus ida kattuksid голубизны kleit ja taevast. Kogu hotelli territooriumil ja. Tema otsustas, et see on kas Honduras, kas siis, kui voolu viisid mind põhja, Yucatan. See ei olnud suur asi. Teretulnud iga tükk kuiva tahke maa.
  
  
  Andsin endale paar hetke, et поплыть, seejärel keerata ja hakkas pikka lihtne ползание juurde pikamaa kaldal. Mõne aja pärast tekkis mul firma.
  
  
  Algul oli see lihtsalt sulin sile pind paremal mulle. Tallamine enam & nb, selle vaatasin ja nägin uus video. Siis veel üks. Ja teine. Tema teadis, mis see on, veel enne, kui pinnale ilmus esimene серповидный selja keerata.
  
  
  Haid.
  
  
  Kui tema enam liikuda, nad on muutunud suunas, on ületanud minu ees, ja siis tagasi pöördunud, lakub. Ta suutis eristada kolme ümber, kuigi ei kahtle, et lähedale on sõbrad. Kui tema sukeldus vette, seda võis selgelt näha ih, кружащиеся igavesti minuga ligikaudu viiskümmend jalga. Neil oli сланцевая pragudeta ja valge string elu sinine haid. Kuigi valge hai rohkem живучая sööja, sinine ei ole minu lemmik kaaslane плавании pikkade vahemaade.
  
  
  Kolm eksemplari, окружавшие mind, olid kaheksa kuni kümme jalga pikk. See oli kummaline вторгшимся on ih vee - kohmakas, aeglane, võib olla ohtlik, kuid potentsiaalne õhtusööki. Aeg-ajalt üks umbes kolm бросался mulle, ja siis oli deformeerunud, justkui kontrollides mu reaktsiooni. Tema teadis, et varem või hiljem keegi, kes on nende ümber sobib ja tabab mind oma teravate hammastega.
  
  
  Tema jätkas ujumine kuni гребню sushi. Jõuga tema hoidis oma keha aeglane ja rahulik, nagu oleks mind üldse ei viitsi kolm kiskjad. See oli rohkem minu kasu, kui neid; sa ei лразните shark.
  
  
  Minu saatjaid on pidevalt lähenesid, kuni tema jätkas piinav, et liikuda tagasi kaldale. Õnneks verd ammu смылась koos haavad eesmärke ja порезе suur sõrmega käsi.
  
  
  
  
  
  
  
  seal, kus tema on murtud ego klaasiga fluorestseeruv valgustit. Kui tema satub värsket verd vett enese ümber, haid ilma kõhkluseta rebis mind oleks osa.
  
  
  Kui mu tähelepanu oli keskendunud suri, tema ei märganud pruun purjed vahel minu ja maa, veidi põhja. Kuna ma ei teadnud suurusega paati teda ei saanud kellele kaugus nah. Kuid see приближалось mulle, ja ma vaimselt proovinud sirutan käe ja kiirendada ego. Purje vaevalt, et see oleks üks "Гавиоты", ja isegi kui see nii oleks, selle pigem riskima meeskond Городина, kui surmav торпедами, mis on jätkuvalt läheneb mulle.
  
  
  Kuni selle mõelnud neid mõtteid, et midagi промчалось siiras подо minuga. Minu jaoks see ei ole mõjutatud, kuid segaduste закружила mind & nb, nagu kork. Minu mehe mängud valmistub rünnata.
  
  
  See viskas ujuda ja meeleheitlikult lehvitas käsi kätega paati. Ma ei saaks öelda, näinud, kas mind, kuid paat läks ujuma, minu suunas, et обнадеживало. Kui teine haid on läinud vaid kuues meetri kaugusel minust, tema tõmbas Hugo on ножен ja valmis klammerdus kogemus täielikult vee all. Стилет ei ole oluliselt muutunud koefitsiendid vastu kolme mehe kaaluga kolmsada kuni nelisada kilo iga, kuid ta on andnud mulle võimaluse.
  
  
  Teda mitu korda нырял, et jälgida haide, hoida silma läheneb paadid. Nüüd on teine hai sang ära oma kaaslased ja ründas mind. Seal on populaarne teooria, mille kohaselt, kuna suu haid asub põhja pool pead, see peaks keerata selili, et hammustada. Ei usu. Kui alumine lõualuu vajub ühine, võigas poolkuu avaneb смертоносную koobas hambad. Shark võib närida teid peaaegu igas asendis.
  
  
  See otsustas rünnata mind osakaal. Tema laskus pinna all, et täita ego samal viisil, esitades võimalikult väiksema eesmärk. Ta oli mulle nagu poeg-must veealune rakett, enne kui ta suutis välja tuua Hugo kaitsepositsiooni. Agility inimese vee all parimal juhul piiratud. Ja oli ainult aega, et hüpata üles ja endale suur must vormis läbima подо minuga. See oli nii lähedal, et teraline nahk hai поцарапала mulle õlale.
  
  
  Leia mind kaitsetu, shark koheselt muutnud suunda ja liitus kahe teistele. Ih põnevil liikumine ähvardasid arvata, et nad valmistuvad kokku lepitud rünnak. Vaadates paati, tema aru, et see oli lihtne puust paat ühe purje. Nina osa seisid väikesed смуглолицые inimesed, osutades mind. Tundus, et nad nutavad, kuid ma ei kuulnud sõnu.
  
  
  Seljaaju on kajastatud lõhestas vee lähedale. Seekord on tema sukeldus sügavamale ja haid ka. Ta tegi konks подо minuga, ja läks üles, laialt раскрыв lõuad, tema kurjad silmad, tundus, viskasime mulle helistada. Tema tegi salto ja mitu tolli dodged surmava hambad, kuid seekord Hugo oli valmis. Tema воткнул tera ülemine osa elu haid. Minu käsi дернулась, nagu oleks seda tabanud мчащийся kaubamärk, rong, kuid olen hoidnud, sest hoogu hai leidis meid mõlemaid üles, ja tera стилета рассекло kõva valge nahk elus.
  
  
  Enne, kui oleme jõudnud pinnale, selle lükatakse alates раненой haid, mis tegeleb lahkus tume punane veri, nagu suits, loop puhastatav выпирала ümber läksid mööda elu.
  
  
  Ta tõusis ja läks ära oma tapetud tapja lühidalt ümber vaid korraks, et näha, kuidas üks ümber ego viimaste semud tabas tema ego kõhus ja ägedalt jobu оторвал suur tükk liha ja sisikond. Kolmas shark ei taha.
  
  
  Tema, kargasin pinnale ja puhus magus värske õhk kopsudesse. Minut hiljem kõrvus enam звенеть, ja ma kuulsin häält. Kümne meetri taha mind paat покачивалась väike зыби, sõidavad tõstis karid. Paat oli neli meest. Nad on olnud madal ja tume, õhuke näojoonte, sümmeetriliselt eestisse toodud väike ümmargune pea. Sõnu, mis nad on rääkinud, on olnud mulle arusaamatult, aga ma tundsin, et see keel on maiade iidne keel madalam Mehhiko, kus praegu öelda kagu-ja idaosas Yucatan, Кинтан-ja Keilas.
  
  
  Pruunid käed мускулистых käed ulatasid mulle ja tõmbas mind läbi vee puust paadiga. Kuuldes heli maha mind, tema, pöördus ümber ja vaatas окровавленную vaht & nb, kus kaks haid rebis haavatud tükkideks. Paar hetke selle oleks järgmine.
  
  
  Tema, sirutas käe tänutäheks oma спасителям, kuid ih suletud silmad ja kiretu action.see isikud ei vastanud. Odin ümber žest kutsus mind istuma nina osa. Tema tegi seda, ja nad loobuvad sõidavad. Tuul подхватил парусину ja kerge paat, tundus, et on tõusnud üle vee ja понеслась kaldale.
  
  
  Peatükk Kaksteist
  
  
  Kui paat sujuvalt ja ütlesin liikus kaldale, minu jõupingutused on viimased kuusteist tundi hakkas mind jõuda. Lahing ja põgenemine on Гавиоты, pikk ujumine, ja lahing haide väsinud mind. Tema noogutas ja sulges silmad, et anda neile puhkust, ja läbi sekundis - tac
  
  
  
  
  
  Tundus, põhja paadi скребло kruus ja inimesed сбегали vastavalt grupi barakid vedama laev kaldale.
  
  
  Igasugune tegevus lõppenud, kui tema tuli ja peatus rannas. Meile odin maiade ei seisnud üle mu kaenlaalused. Ja nagu minu mehe paat, nad ei ole oma kodu meile tere, meile vaenu nägu, kuigi vaatasid mind teatud uudishimuga.
  
  
  See on järglased raske ja rahutud indiaanlased, maiad, kes ei ole kunagi allusid hispaania juhatusele päeva kolonisatsioon. Siis sellest, kuidas mäss 1847 läänes Yucatan oli purustatud испанцами, need, kes on saanud, põgenes džunglisse Quintana Roo, kus relvastatud vastupanu kestis kuni kahekümnenda sajandi. Isegi nüüd kustutatud küla, sarnaseid talle, kuhu mind viidi, anti föderaalse valitsuse poolt täielikult ise hallata on vastavalt väärtuslikumad vanad ja traditsioonidega.
  
  
  Kaks meest koos kalapüügi paat lähenes mulle mõlemalt poolt. Iga pane mulle küünarnuki väike pruun käsi ja подтолкнул mind edasi. Ma ei teadnud, saadavad mind või vangi.
  
  
  Nad pidasid mind läbi küla, mis koosneb umbes kakskümmend majade vahel rida молчаливых, бдительных inimesi maya. Me peatusime enne хижиной väiksem kui ülejäänud välise perimeetri küla. Katus oli õlgkatus ja сырцовых seinad ei olnud aknaid.
  
  
  Kui odin ümber minu juurde hakkas läbi mind läbi ukse, ta lükatakse metallist глыбу Toren, ikka прижатую minu reit. Ta tõstis mu niiske särgi ja tõmbas "люгер".
  
  
  "Пистола!" - katkestas ta esimene sõna hispaania keelt, mis tema kuulnud keegi nende ümber.
  
  
  "No se funciona", - ütles talle emu. See oli tõsi. Relv ei töötanud ja siis öösel sukelduda soolast vett. "No tiene balas," lisas mina. Ka tõsi. Tema on kulutanud kõik oma ammo, hoiduda tegutsemiseks tulistamine alates Гавиоты.
  
  
  Ei ole vastust maya. Ilmselt nad teadsid, et ainult paar sõna hispaania keelt. Конфисковав Вильгельмину, indiaani затолкал minu onni ja sulgumisel mind puidust ukse. Ta rääkis oma sõbraga keeles maya. Tema toon aru, et üks nende ümber oli seal ja valvur ukse ja teine läks mingil tegude järgi. See sell on утрамбованный pori põrandale ja toetusin juurde oigama.
  
  
  Esimest korda mitu tundi tema mõtles missiooni, mis tegeleb liitub mind puhkust kariibi mere piirkonnas. Kas ka selle alles eile oli äärel kahjustused vandenõu tasuta ja pomm, kui reisinud Feodor Городину koos "Люгером" käes? Siiski, nagu ma olen kaugel sellest, et teha midagi, et vältida tuuma jagunemine New Yorgi veel kolm päeva.
  
  
  Tema püüdis tagasi saada oma mõtted praeguse затруднительному asukohta, kuid minu meelest pinnatud visioon Pooled Фольштедт, sale borzoi ja светловолосой нордической blond. Kus ta praegu on? Surnud? Parem uppuda, kui olla вырванным kogu kleit Городиным.
  
  
  Uks minu onn lastud avatud ja sisse loginud kaks minu turvamehed. Žeste ja ворчанием kas nad aru, et tema peab kaasas ih. Ta tõusis ja läks koos nendega tagasi maale.
  
  
  Oleme jõudnud onn rohkem puhata. Kui midagi on värvitud valgeks, ta järk-järgult muutus halliks. Kaks maya pidas mind läbi ukse, seejärel peatunud enne, kui too vanamees, kes täna siin platvormil. Tal olid karvased hallid juuksed ja nägu, sitke ja морщинистое, kuidas koorega pähkel.
  
  
  Ta tõstis искривленную kätt ja kaks minu turvameeste taandus, jättes mind temaga kahekesi.
  
  
  "Tema Чолти", - ütles ta tugev madal hääl, mis tundus kohatu ego vanuse ja крохотной rinnad. "Hääl oma el Джефе, pealik".
  
  
  "Minu jaoks on suur au," ütlesin ma, - ja on tore leida mees, esineja inglise keeles".
  
  
  "Külas on ainult selle, räägi inglise keelt", - ütles uhkelt ta. "Ma käisin koolis Merida. Seda oleks õpetanud oma poega, aga nad ei taha teada keel yankees ". Siis ta jäi vait, käed vaheliti põlvedel, oodates, et ma ütlen.
  
  
  "Minu nimi on Nick Carter," ütlesin ma. "Tema esindaja Ameerika Ühendriikide. Kui sa viidi mind telefoni lähim linn, oleksin tänulik. Tema hästi ma maksan sulle.
  
  
  "Mulle öeldi, et teil on relv," ütles Чолти.
  
  
  "Jah. Oma töös selle peaks ma mõnikord end kaitsta, mõnikord tappa ".
  
  
  "Valged inimesed ei ole väga erinev Quintana Roo, Carter. Absoluutselt ei meeldi valged inimesed пистолетами. Minu rahvaga väga halvasti valged inimesed пистолетами ".
  
  
  "Ma ei taha tekitada kahju meile, teile, meile, oma inimestele, Джефе. Inimesed, kellega tema сражаюсь, - kurjad inimesed, kes tahavad hävitada suured linnad on minu riik ja tappa väga palju minu inimesed ".
  
  
  "Et see ei tohiks tähendada, et meid siin Quintana Bur?
  
  
  "Kui seda pahatahtlikult inimestel endale võita, meil on üks koht maailmas ei ole kaitstud neilt, isegi oma küla. Nad on lihtsalt hävitanud saar Vaikses ookeanis, kus inimesed olid väga sarnased oma.
  
  
  "Räägi mulle, kuidas sa oled sattunud merre, Nick Carter".
  
  
  Tema rääkis emu ajalugu ümber sellest ajast, kui me koos Роной ronisid pardale cruise liner Antigua. Чолти kuulasin, прищурившись, peaaegu sulgedes silmad, käed liikumatult lamades ringi. Kui tema lõpetas, ta istus seal terve minut.
  
  
  
  
  
  
  vaikuses. Seejärel ego silmad avanesid, ja ta uuris mu nägu.
  
  
  "Ma usun sind, Nick Carter", - ütles ta. "Sinu hääl ei valeta, ja su silmad räägivad tõtt. Telefon, mida te otsite, võite leida põhja Вигфа-Chico. Tema võtaks sind sinna, kuid ...
  
  
  "Aga mida?" Tema soovitas.
  
  
  "Sa oled valge inimene. Siis nad tõid meie küla relv. Nendel põhjustel on minu inimesed tahavad, et sa oled surnud. Nad kuulavad mind, nagu el jefe, ja võib olla tema suudan sundida ih uskuda, kuidas ja selle, et sa ei taha tekitada meile kahju. Kuid on keegi, keda ei saa raputada."
  
  
  "Kes need on?" Tema küsis.
  
  
  "Ego nimi Тихок. Ta on mu poeg. Kui ta suren, see on siin peamine. Kardan, et see juhtub väga kiiresti. Тихок kunagi nõus lase sind, kuni sa ei встретишься koos temaga."
  
  
  "Tekkinud on? Tema arvasin, et sa ütlesid, et siin keegi ei räägi inglise keelt.
  
  
  "On ka teisi keeli," ütles vanamees. "Mu poeg ootab sind nüüd minu kodu lähedal. See, kuidas sa temaga tuleb käituda, leiab oma saatuse. Nii peaks olema."
  
  
  "Ma mõistan," ütles ta hüüdis ta. Чолти noogutas kõrvale päev oma onni. Ta pöördus ja lahkus.
  
  
  Enne, kui seda on teinud kaks sammu tasaarveldus enne хижиной juhte, et midagi koos mürinaga lendas õhus ja ударилось maa mu jalg. See oli шестифутовое oda, ego kitsas обоюдоострое tera зарывалось maa.
  
  
  Teisel pool välu seisis noor maya, alasti värvel see pruun nahk подтянулась ja karvaga loom üle pingelised lihastega. Ta pressitud twin juurde копью mu jalg, hoides ego nurga traditsiooniline poos kõne. Meie ümber olid külaelanikud, ih näod olid бесстрастными, kuid silmad настороженными.
  
  
  Tähendab, see on Тихок, pealiku poeg. See oli mees, kellega ma pidin võinud võidelda, kui tema lahkus küla elus. Aga kui see su ego, kas ego isa jäta mind Вигии Chico? Isegi kui mees on nõus, jätta, kas mind ego inimesed elus? Kuidagi ma pidin võita Тихока, aga ei võta ego sageli.
  
  
  Enne kui puudutada kuni odad, seda tahtlikult võttis Hugo on ножен käsivars. Tema tõstis стилет, et elanikud nägid ego, siis saatis ego spiraali päeval onn juhte, kus ta on kinni, käetugi värises. Kuigi vaatlejad ei olnud слышимого vastust, tundsin tema varjatud heakskiitu.
  
  
  Siis ta tõmbas oda ümber maa ja hoidke ego samas asendis, et Тихок, liikus keskele välu. Seal oleme käsitlenud tassima eksemplari tagasiside, imelik sarnaneb see, mida kasutatakse võitlema посохе. Surmav erinevus seisnes selles, et need odad пронзали kaksteist tolli terasest tera, tera, mis kaalul on inimese või lõigata ära osa oma kehast.
  
  
  Tema astus sammu rack valmisolekust ja Rahulikult kohe атаковал, взмахнув рукоятью oda üles. Tema langes oda blokeerida löök, et seejärel kiiresti tõsta, et kajastada löök tera, mis lõhestas oleks mulle kolju.
  
  
  Mu reuma on minu enda vastus, mis maiade ette ja keelas. Siis ta siirdus edasi astuda oodatud pihta, kuid tema lihtsalt tegi vale lunge koos клинком ja keeras külili tagumik juurde ego rindkeres. Тихок groaned alates haiget, kuid osavalt ristuvad oda, valmis blokeerida saatuslik löök.
  
  
  Me taganenud, tagasi algasendisse, ja võidelda jälle alanud.
  
  
  Kunst võitluskunstide saua paljuski samamoodi формализовано, kuidas tara või isegi tantsu. Kas iga mõju on üksus, iga plokk liigub counter. Ainsad helid heinamaa Yucatan olid rõkkama древков ja rõkkama клинков, перемежающийся raske hingamine Тихока ja mind. Ei korda seda nägin, auk, et takistus tera odad, kuid замедлял oma lunge rivne nii, et võimaldada noortel maya teha blokeerida. Mul seni on õnnestunud hoida oma ego tera eemale, välja arvatud voldid tehtud arvutusi, mis tegeleb jätnud малиновое plekk mu särk.
  
  
  Läbimurre saabus, kui tema koputasin oda üks on ego käest topelt löök üles, siis kuidas ta peaks tavaline rünnak rünnaku üles ja рубящим löök. Ego oda, kasutu болтающимся ühes käes, kõri Тихока oli обнажено, et minu mõõga läbi. Tema lükatakse tagasi lükkama jagada sisse poole, vaevalt порезав nahka. Silmis maya tema nägi, et ta teab, mida ma tegin.
  
  
  Tagasi kontrolli oma oda, Тихок tormas rünnata surmava свирепостью. Tema loovutas koha ego rünnak ja hakkas kartma, et võitlus võib lõppeda ainult surma Тихока või minu.
  
  
  Niit tuli üllatavalt внезапностью. Vaikselt tegi mulle lunge kõrgelt, siis istus ja замахнулся tagumik, nagu pesapalli kurikas, püüda mind veidi üle pahkluu piirkonnas, ja koputab mulle jalad alt mind. Tema, kukkus maapinnale ja перекатился tagasi just õigel ajal, et näha, kuidas tera oda Тихока вонзилось mu nägu. Viimasel sekundil ta вонзился maale nii lähedal mu kõrva, et ma tundsin ego koor.
  
  
  Tema, kargas püsti, jälle valmis oda, ja tekkinud vastane. Ego silmis oli uus sõnum - martial ühistu. Meil on isegi praegu. Tema on hoidnud ego elu, mida ta ei suutnud andestada, kui ei
  
  
  
  
  
  päästis mu.
  
  
  Ta mängis hasartmänge. Tehes sammu edasi, langetas selle tera suunas Тихока märk tere. Ta alandas oma oda vastu minu, ja lahing oli lõppenud. Me viskasid relvad ja liitunud randme stiilis maya. Külaelanikud enam rääkisid, ja teda esimest korda nägin, naeratus tume nägu indiaanlased.
  
  
  Vana pealik tuli meie juurde ja rääkis Тихоком keeles maya. Siis ta pöördus minu poole ja ütles: "Ma ütlesin oma pojale, et ta võitles vapralt ning auga. Ütlen talle sama ja sulle, Nick Carter. Enne linna Вигия-Chico võib jõuda tunniga. Kaks ümber mu tugevaim meeste pakkuda teile sinna kanuud.
  
  
  Ta ulatas mulle pakettaknad, tõmmati veekindel riie. "Sa pead puhastada ja määrida oma relv enne, kui on kuiv soolane vesi, vastasel juhul on mõttetu vastu kurjad inimesed, keda te otsite".
  
  
  Tema tänas ego ja tõmbas Hugo päeval onn. Ja siis järgnes kahe мускулистыми meestega, kes on juba oodanud, et nad mind kanuu.
  
  
  Kolmteist
  
  
  Retk kanuudel mööda rannikut oli kiire ja vaikne. Kaks maya ootasid meid siiralt ääres surfata. Meil on üks nende ümber ei rääkinud.
  
  
  Me tulid rannikul Вигла-Chico, asulas on kolm korda suurem küla, mida me lahkusime. Kodus tundus püsivamad ja raudtee tee idast lõppes külgserva linna. Minu гребцы viisid mind sellele kohale, kus mulle tundus, et see on kodu kohaliku liikluspatrull, lühidalt rääkisime temaga keeles, maiade ja äkki jätsid mind vaadates.
  
  
  Tema küsis telefoni, ja mind viidi ühekordne hoone, mis tunduvad oli kool, mitmekülgne pood, saal koosolekute, ladu ja hulgas. Telefon oli varasema mudeli изрезанном puidust korpuses koos käepideme külgsuunas.
  
  
  Järgmised kaks tundi on kulutatud, et saada Merida, kapital, Yucatan, ja sealt läbi labürindi repiiterid ja vahe ettevõtjate, kuni tuttav hääl David Хока Ülestähendust ei kostis rida.
  
  
  Tema ütles emu, kus ta oli, ja andis emu suru versiooni sellest, kuidas ma sinna sain, kiiresti rääkis, kartes, et me võime kaotada side igal ajal.
  
  
  "Mul on vaja kiiresti väljundi siit", - ütles talle emu. "Seal on raudtee, kuid tundub, et rong peaks minema üks kord iga kord täielikult päikesepaisteline затмении".
  
  
  "Mul võtab teile helikopteriga. Milline on olukord missioon? "
  
  
  "Kohvrid saabuvad pardale" Гавиоты "koos Curacao. Fjodor Городин, tundub, on juht toimingute Жизовым, tunduvad, olles ih vastutanud ja vaid aeg-ajalt kantud tänaval. Ei ole tõendeid selle kohta, et Knox Ворнов on oluline inimene, kuid tõendid on piisavalt kaalukad, et me saaksime pidada on ilmne ". Tema заколебался, seejärel lisas: "Me oleme kaotanud Рону Фольштедт".
  
  
  "Mul on kahju seda kuulda, Nick," ütles David Hawk. Tema teadis, et ta pidas silmas just seda. Nagu direktor AX, ta oli tuttav surma, kuid tema meeskonda agent põhjustas emu üle sügavat valu, kui paljud arvavad. "Sa võid siin töötada üks?" - lisas ta.
  
  
  "Ma ei saa, aga oleks tore, kui oleks keegi tuttav selle territooriumi. Siin juba pimedaks läheb, ja ma ei pea teile meelde, et me peame дедлайн ".
  
  
  - Muidugi mitte, - kuiv ütles Хоук. "Oota hetk."
  
  
  Paar sekundit telefon ütlesin потрескивал mul kõrvas, ja ta teadis, et Kull tutvustab teavet oma lauaarvuti. Seejärel naasis ta vastuse:
  
  
  "Kas CIA on agent nimel Pilar, on Веракрусе. Ta võtab sinuga ühendust, seal, hotellis Bahia Bonito ".
  
  
  "See?"
  
  
  "Jah, Nick, tundub, et sul on vedanud. Mulle öeldi, et see punapea, hästi varustatud... ee... kõik lisavarustus ". Хоук прочистил kõri, seejärel jätkas teise tooniga. "Kas te saate korraldada maandumine kopteri Вигия Чиу?"
  
  
  "Kohe, sest see hoone on glade. Kui kiiresti sa suudad saata helikopter? "
  
  
  "Ma pean seda tegema läbi välisministeerium. Kui nad on kõrgusel, sul on lind läbi kolm-neli tundi."
  
  
  "Hästi. Tema hoolitsen selle eest, et valgustada tsooni maandumist осветительными raketid või kõik. Kui me arutasime, et need andmed, mulle tuli meelde, et normaalsetes oludes selline teave ei ole kunagi edastatakse krüpteerimata kujul telefonivõrgus üldiseks kasutamiseks. Asjaolud, aga ei olnud üldse mitte tavaline, tingimused olid primitiivsed.
  
  
  "Teil on vaja raha," ütles Хоук. "Ma ootan oma hotelli erinevates valuutades Kesk-Ameerikas. Veel midagi?"
  
  
  "Jah. Minu Люгер võttis vann soolase veega, nii et ma tahan, et oleks käepärast komplekt puhastamiseks relvi. Lapsed 9мм. laskemoona ".
  
  
  "See on sul oodata". Liinil oli paus, nagu oleks Хоук hotell lisada midagi veel. Kuid siis ta lihtsalt ütles: "Sind rohkem kui õnne, Hüüdnimi".
  
  
  Mul oli töö, kui tema уговаривал kohaliku старосту saata signaaltulede helikopter. Ta ei tahtnud mind aidata. Põliselanikud Вигиа-Chico olid natuke vähem враждебны välise välibassein, kui maiade küla rannikul, kuid ih seoses vanade traditsioonidega püsiksid tugevad. Valged inimesed on harva ravi tuli on Yucatan koos rahumeelselt missioone, ja inimesed ei põlenud soov kohtuda
  
  
  
  
  
  
  ühe ringi ih sõidavad autod.
  
  
  Selle lõpuks saavutanud ih неохотного koostöö vanamoodne meetod. Lubades neile raha. Eraviisiliselt tema lootsin, et piloot CIA, Välisministeeriumi toob vähe raha. Oleks natuke ebamugav välja pääseda on Вигии Chico, kui elanikud arvasid, et noh petetud.
  
  
  Järgmise paari tunni jooksul sellised mured olid peidetud sügavale, kui ta juhtis majutusega foorid. Ümber oli palju kuiva валежника, ja pani kuus oš ringi, et piiritleda tsooni maandumist.
  
  
  Kui lõket kujunesid ja glade осветилась, selle välja ja stahl ootama. Ja ootama. Ja ootama.
  
  
  Tema pidi teadma, et kaasates välisministeeriumi kõik ei lähe nii ladusalt. Selleks ajaks, kui ma kuulsin heli, rootor, helikopter, рассветал, ja minu brigaad tuletõrjujate kindlasti olnud rahul viivitusega. Piloot märkas meie väike grupp ja sisestanud oma laeva, tõstes suur pilv paks punakas-pruuni tolmu.
  
  
  Sõitja nimi oli Martin. See oli худощавый noormees koos terava ninaga. Vahetasime identiteete, kui külaelanikud столпились ümber, väga kahtlane vaadates helikopteriga.
  
  
  "Loodan, et nad saatsid teile natuke raha" - ütlesin ma.
  
  
  "Raha? Miks?"
  
  
  "Et aidata tähistatud tulekahjud, ma pidin lubama neid inimesi maksesüsteemides".
  
  
  Martin сощурился vaadates светлеющее taevas. "Ma ei tea, mida teil vaja signaaltulede; peaaegu terve päev.
  
  
  "Kui ta küsis helikopter, - külm" ütlesin ma, - ta oli pime. Tema, lootsin, et Välisministeerium vastab küllalt kiiresti ja tõmbas mind siit enne koitu. Mul on üsna tihe graafik, vana semu.
  
  
  "Keegi ei öelnud midagi selle kohta, et kanda raha," - growled ta.
  
  
  Inimesed, стоявшие meie ümber, midagi бормотали, ja ta kartis, et nad on püütud sisuliselt meie kõne.
  
  
  "Sa tõid nad oma raha?" Tema küsis.
  
  
  "Noh... mõned", - ettevaatust ütles ta.
  
  
  Tema kaotas enesekontrolli. "Nii et kao siit, rätsep võta! Tema lubas neid inimesi, raha, ja kahtlustan, et nad ei riku sulle luu, kui sa ei saa ih ".
  
  
  Koos nördinud vaade Martin tõmmatakse ümber tagumise tasku vilets rahakoti ja hakkas flipping konto. Kui ärritus teda, võttis temalt rahakoti ja tõmmatakse rahakott. Summa arveid oli veidi rohkem kui viiskümmend dollarit. Tema andis ego vanemale, kes pidulikult пересчитал ego, ja siis noogutas, ei naeratades. Ta rääkis oma külaelanike eemaldunud, clearing meile teed.
  
  
  Kui me seda mängu helikopter, Martin ütles: "Sa pidid ära andma neile kõik? Nad indiaanlased, ilmselt удовлетворились oleks pool.
  
  
  "Võib-olla", ütlesin ma. "Ja, võib olla, et nad oleksid rahul - seni, kuni nad ei проткнули sulle kurku oda. Teile see maksab kakskümmend viis dollarit?
  
  
  Ta ei kommenteeri käivitas mootori elu
  
  
  "Ära muretse," ütles ta emu. "Ma teen täieliku aruande oma взносе, ja teile hüvitatakse kulud tavapärasel viisil välisministeerium. Kui sa oled õnnelik, siis toon oma raha jõuludeks. Ei, Jõulud... "
  
  
  Esmakordselt Martin veidi lõõgastuda ja isegi õnnestus ухмыльнуться. "Hästi," ütles ta. "Pean tunnistama, see on odavam, kui oda on lonks. Kuhu?"
  
  
  "Веракрус", - ütles talle emu, ja me подпрыгнули.
  
  
  Peatükk neliteist.
  
  
  Hernando Cortez laskus maale Веракрусе aastal 1519 aastal, olles esimene испанцем, ступившим on mehhiko toitu maa. Nendega tuhkru linn oli kaetud erinevates sõdades ameeriklased ja võeti kaks korda.
  
  
  Kui me jooksnud üle lahe Campeche ja ta прищурившись, vaatas täis päikest linn, oli selge, et nüüd Веракрус stahl, vähemalt auhinnaga, väärt kogu selle vere ja äikest.
  
  
  Meil olid platsil usa konsulaati, kus tema lükkas kutse jääda lõunale. Tema tundis ennast окоченевшим ja kleepuv, alates stress, kurnatud unetus, ja ma ei tahtnud elada small talk martini mõned ümber meie diplomaatilise teenistuse töötajat. Tema raputas käsi Martin, uuesti kinnitasin talle, et ta naaseb oma raha, ja on välimuselt telefoni teel põhjustas takso.
  
  
  Sõit taksoga kuni hotellist Bahia Bonito kulges mõned ümber vintage munakivisillutisega bänner linna omanäolist vanade majadega, vaid ka laia kaasaegse tänavate kõrval terasest ja klaasist небоскребами.
  
  
  Minu hotell oli vananenud, kuid on mugav, suure sisemise sisehoov, avatud taevas, ja kolm rida tuba ümber. Tema ütles juhile oodata ja läks seest. Kui tema nimetas oma nime, mees laua ulatas mulle võtme numbrid, paks pitseeritud ümbrikusse ja kimbu suurus ümbris кларнета. Tema lõikas ümbriku ja leidis, erinevates suurustes ja värvitoonides: dollarit, peeso, кетсали, кордобы, колоны, лемпиры, balboa, боливары, гурды, naela, franki ja гульдены. Tema tõmbas peesot, maksis juhile ja koos hoolduspaketiga all hiir ronis oma tuppa kolmandal korrusel. Meile Pilar, meil kedagi ei olnud veel sõnumeid.
  
  
  Tema võttis pika paar vann, seejärel jahe dušš, seejärel rullitakse pakend seadme puhastamiseks nurgas.
  
  
  
  
  
  
  ja alustas tööd Люгером. Seda võiks küsida Хока tooge mulle uus relv, kuid wilhelmina järgneb oli vana ja usaldusväärne sõber.
  
  
  Tema pöörases Люгер ja vaadanud kõik osad. Kuna ta oli hästi maha ja kaitstud niiskuskindel kate, soolane vesi ei ole veel kahjustatud metall. Tema kasutas lahusti iga detail, isegi pisike винтах, ja on teinud plekid läbi augu, kuni need muutuvad puhas valge. Tema kuivatatud sõeluda relv riiet ватной lapiga, puudutas kriitiline osa смазочным õli on madala viskoossusega ja uuesti kokku Люгер. Selle säilimise minnes tulle ajakirja kaheksa ammo ümber kastid mürsku, mille leiate Хоук ja засунул Вильгельмину on kabuur vöö.
  
  
  Mu keha vajab und, kuid minu meelest ei ole kindlaks. On plaane teha, augud sulgeda. Ja iga kord, kui ta andis oma aju puhata, silmapiiril nähtavale pilt Pooled. Blond, sihvakas paindlik keha, mille nii palju öid oli mu süles, ei saa pidada lihtsalt kadunuks veel üks partner tööle.
  
  
  "Nad ei luba meil aega, meil kurnatus oma kurbus", kibestunult mõtlesin ma ja lendas ümber ruumi. Lauas tema küsis, kas lähiümbruses on kauplus, kus saab osta riideid.
  
  
  "Jah, сеньор. On Агиларсе, mis asub üle tee, see on suurepärane valik, " ütles clair.
  
  
  "Gracias. Siin ootan külastaja. Kui ta tuleb, siis ütle, hei, kust mind leida."
  
  
  Selle vahetasin välja ja kulutatud пригоршню raha Хоука riided. Одевшись uus ülikond kõigi sobivad aksessuaarid, seda veel kord посоветовался oma porter ja rahulikult kõndis mööda tänavat уличному kohvik. Tema sel laua, mille abil on võimalik olnud jälgida sisenemist, ja tellis pudeli kohalikku brändit, mis põles nagu tuli, kuid ei olnud halb maitse. Jõime brandy, seda imestasin, kui palju on mul oodata, enne kui selle otsustan, et minu sõber, Pilar, ei ilmu.
  
  
  Sel hetkel смуглая tüdruk блузке sügav kaelus, vaevalt piirava selle suurepärase rinnad, lastud vahel väljas ja jäi seisma mul. Ee juuksed olid mustad ja paks, kergelt взлохмаченными, ainult et prügi. Kas nah olid silmad värvi musta kohvi, обещавшие eksootilised naudingut.
  
  
  "Kas te võite säästa спичке?" küsis ta kerge aktsendiga.
  
  
  "Vabandust, ma ei hoia ih, kuna loobusin suitsetamisest". Tema soovitas kuule.
  
  
  "Eelmisel aastal tema on proovinud suitsetamisest loobuda ise, kuid продержалась vaid kaks pühapäeviti", - õigesti vastas ta.
  
  
  "Sul peab olema Pilar".
  
  
  "Jah. Ja sina, Nick Carter... kelle nimi on Киллмастер. Sinu maine опередила sind ". "Ma ei tea, kas mulle käituda tagasihoidlikult või vabandamine".
  
  
  Tema täis huuled изогнулись naeratama. "Kunagi ei peaks vabandama. Võin talle istuda? "
  
  
  "Muidugi. Minu kombeid täna on natuke kulunud, nagu ka kõik muu.
  
  
  Pilar langes toolile vastas mulle. "Sa näed nii, nagu oleks sul vaja natuke magada", - ütles ta.
  
  
  "Äri eelkõige", - ütles ta вкрадчивой naeratus. "Me võime rääkida siin?"
  
  
  Tema ilusad silmad jooksnud üle бездельникам kohvikus ja möödujad mööda kõnniteed. "See on sama hea koht kui iga teine", - ütles ta mulle, õlakehitus.
  
  
  Tema on teinud kaubamärgi kelner, et ta palus veel klaasi ja valas Pilar brandy. Siis ta järsku küsis: "Mis sa oled teinud oma juukseid?"
  
  
  Instinktiivselt oma käsi hetkeline segadus saavutas kuni väravaid, siis ta naeratas. "Teil peab olema ütlesid, et ma olen punapea. Nagu te teate, meie posti ärion osa tekib vajadus muuta välimust. Sulle meeldib must? "
  
  
  "Armastus on see. Hoian raha, sa olid ka ерасоткой, kuidas punapea.
  
  
  "Miks, aitäh," ütles ta ja vallatult vaatas mind alt oma pikkade ripsmete.
  
  
  Hetkeks näojoonte Пиларс, tundus, et on kadunud, ja läksid peen inimene Pooled Фольштедт. Tema tegi lonks kanget brandy, ja pilt on kadunud.
  
  
  "Ainus asi, mis meil on," ütlesin ma, - see lõikur, mis on saadud kohver pardale" Гавиоты ". Ma ei suutnud tajuda meie nimel meile märgistamise numbrit pimedas. Ta sõitis liiga низменному on & nb ja приводился liikumine kahe rippuvad mootorid ".
  
  
  Pilar hammustasin huule ja raputas pead.
  
  
  "Midagi sellist. Olete näinud kedagi enda ümber inimesi oma paati?
  
  
  "Peamine mees oli halva kasvu, tihe füüsis ja täiesti kiilas".
  
  
  Ta tõstis käe, et mind peatada. "Turske, kiilas mees?"
  
  
  "See on õige. Sa oled ego tead?"
  
  
  "Ma arvan nii. On olemas selline inimene, kes juhib salakaubavedajate jõugu Curacao. Ego nimi Торио.
  
  
  "Te saate mulle öelda, kus ego leida?"
  
  
  "Ma võin viia teid sinna. Tean teda Curacao, ja me saame tegutseda kiiresti ".
  
  
  Hetkeks tema kavatse vaielda. Tema ei ole seda hotelli, et see on muutunud sama, nagu Ron. Kuid Pilar oli õigus, selle võiks kulutada väärtuslikku aega Curacao ilma juhtmete ja aeg oli otsustav tegur.
  
  
  "Kui kiiresti me saame minna?" Tema ütles.
  
  
  "Me võime küll varakult kalale homme hommikul. Seda kõike korraldada.
  
  
  "Kas me võime alustada varem?"
  
  
  "Ei ole. Ja oluline on, et sa täna õhtul on puhanud. Homme, teil on vaja olla tugev ja tähelepanelik ".
  
  
  Minu ноющие lihased kokku. Me jõime veel klaasi brändit, ja ta veetsin mind mu hotelli.
  
  
  "Ma tulen sinuga kaasa hommikul," ütles Pilar, - ja me sõidame lennujaama".
  
  
  Selle jätsid oma hoovis ja väsinult tõusis
  
  
  
  
  
  
  minu tuppa.
  
  
  Peatükk Viisteist
  
  
  Tema võttis algus, teine dušš päev ja задернул rulood vastu õhtuse päikese poole. Ta võttis ette uued riided ja panin selle toolile. Siis ta oli alasti voodis, накинул endale lina ja vahtima lakke.
  
  
  Lihtsalt sundida ennast magama tavaliselt võimatu. Iga närv on minu keha nõudis puhkust, ja mu silmad olid nagu kotid liivaga, kuid ta ei suutnud magada.
  
  
  Kuskil endine ameerika teadlane ja endine vene kindral valmistusid kustutada oma riiki, moskva linn. Ülehomme esimene rändab New Yorgis. Selle peab kuhugi помчаться, et peatada ih, mitte слетать voodid voodi hotellis Веракрусе.
  
  
  Kuid kiirusta lahingusse ilma koolitust oleks rumal ja ohtlik. Ja kui Pilar saab leida smuggler Торио, tal võib veel olla piisavalt aega, et täita missiooni. Tema suletud silmi. Visioon Pooled проплыло enne mind, on kadunud, siis tagasi.
  
  
  Päikese püha, penetrative läbi oranž rulood, järk-järgult потускнел läbi kõik halltoonid, ja, lõpuks, oli pime. Kuid minu mõistus ei suutnud maha rahuneda.
  
  
  Tundus, et iga heli nii, et tänava all kostub avatud kuni minu kõrvadele. Õhetus wc kõrvaltoas, фонтанный Niagara juga.
  
  
  Siis keegi õrnalt koputas mu uksele.
  
  
  "Jah?"
  
  
  "See on Pilar", - järgnes pehme reuma.
  
  
  Tema ronis ümber prügi, haarasin rätiku ja avas ukse. On Pilar oli must kleit koos väikese lillekestega, mis tundus, et on õnnelikult kasvanud mägedes ja orgudes tema rikas maastikul.
  
  
  "Logi sisse", ütlesin ma.
  
  
  "Ma tõesti ei uskunud, et sa suudad magama," ütles ta ja tuli sees.
  
  
  "Sinu ilu ületab ainult oma tarkust", vastasin ma.
  
  
  "Ma tõin sulle, sest et aidata". Ta silitas langes üle ääre voodi.
  
  
  "Tablette?" Tema küsis. "Ma pole kunagi ih ei nõustu".
  
  
  Ta laisalt naeratas mulle. "Ei, mitte pillid. Mind."
  
  
  "Noh," ütlesin ma, оправляясь oma hämmastus, - sa oled kindlasti imeilus tablett, ja ee ei ole raske alla neelata".
  
  
  Ee ilus nägu посерьезнело, on muutunud peaaegu karm. "Nalja," ütles ta. "Mõlemad meie elu võib sõltuda sinu füüsilise seisundi homme, ja..." Siin ta on заколебалась, tema silmad on скользнули minu seljas rätik figuurist. "Ja, võib olla, selle olen ka täna rahutu puhata üksi".
  
  
  "Võib-olla", ütlesin ma.
  
  
  "Sa jäta kõik mulle?"
  
  
  "Pilar, tema on su enda kätes".
  
  
  "Бьен. Kõigepealt seda, tahan, et sa valetad siin, voodis ".
  
  
  Selle kuulekalt, ja läks magama ja juba oli plaanis minna, kui tema tugevad pruunid sõrmed проскользнули all rätik, mida ta kandis, ja смахнули ego.
  
  
  "Selleks me ei pea rätik", - ütles ta otsustavalt. "Heitke elu, palun".
  
  
  Tema распласталась voodi, lõppes käed padi. Midagi jahedas puudutas mu kaela lobus kolju ja aeglaselt hiiliva üles tagasi. Tema tundis kerge kaneeli lõhn. Üle tema õla nägin, et Pilar võttis väike pudel ümber kotid, mida kandis, ja вылила sisu minu selg.
  
  
  "Õli kaneeli," selgitas ta. "Nüüd selle taha, et sa jälle langetas oma pea ja laseb mul aidata sul lõõgastuda".
  
  
  "Jah, maam", - irvitas ma. Kostis шепчущий siidine heli. Silmanurgast tema püütud välku смуглого puusad, ja mõistsin, et Pilar on kaotanud endalt kõik riided.
  
  
  Justkui tunne minu mõtted, ta sulges mu silmad kerge puudutus oma lahe, pehmete sõrmedega. "Relax", - pomises ta. "Nüüd on sul ainult vaja lõdvestuda".
  
  
  Seejärel tema käed olid mu selga voolav väikesed ringid, ee sõrmed rõhusid kindlalt ja õrnalt. Ta намазала õli mu õlgadele ja rinnale, издавая endale одобрительные helid. Ta leidis, et alla minu poole, kus oda maya задевало mind, ja tema sõrmed погладили valu.
  
  
  See on põhjustanud õli minu talje, tema käed on vaimustavalt jooksnud minu nahk on aromaatne rasvaga. Alla ja alla, on tuharad ja taga reie. Veel natuke puuduta впадине süles, siis икроножным lihaseid, mööda ахиллова kõõlused, et mu kannul tuli tema peopesa.
  
  
  Pilar õrnalt tekitatud õli tallad on mu jalg, скользнув sõrme vahel iga ümber mu sõrme.
  
  
  Mu nahk oli elav ja сверхчувствительной tema прикосновениям. Tundus, et tema arvates läbi oma poore lähedus oma alasti keha.
  
  
  Tema ütles: "Pilar, ma ei tea, põnevil seda või tahan magada. Palun, võta vastu otsus! "
  
  
  "Rahune maha", - kergelt отругала ta. "Me oleme alles alustanud".
  
  
  Seejärel võttis ta mu sõrmed jalg, üks, keelitama ih, перекатывая sõrmede vahel. Pöidla ja nimetissõrme ta tegi промасленные tupp, libisev üles ja alla iga varba.
  
  
  Seejärel Pilar võttis iga ступню kätte ja sai mudima, kuni ma ei ole tundnud, kuidas трещат luud. Seejärel oli ta jälle tõstis oma käed üles mu jalad, tema kogenud sõrmede впились pinges lihaseid, pressimise, manipuleerides, tõmmates näriv valu.
  
  
  Erilist tähelepanu on pööratud minu manna. Hoides ühe käega iga tuhara, ta наклонялась ja сжимала hämmastav, et naised on jõud, tema käsi rütmiliselt перекатывались alates kontsad juurde кончикам sõrme.
  
  
  Voodi kergelt провисла, kui Pilar
  
  
  
  
  
  
  kukkusin mu jalad. Ümber selle sätte ta kummardus ettepoole ja on järginud oma paindlikud sõrmed üle mu selja, võluväel lõõgastab pinges lihaseid.
  
  
  Kui ta saavutas edasi, et помассировать mu õlgadele ja kaelale, selle ja tundsin, kuidas tiss oma покачивающейся rindade puudutanud mind. Nüüd on tema käed скользнули minu alasti taga õlgade juurde ступням.
  
  
  "Nüüd перевернись," ütles ta, "ja seda teen teisele poole".
  
  
  "Ma ei tea, pea vastu!, kas tema".
  
  
  "Ära muretse, see on kindel, sa nikolai выдержишь".
  
  
  Tema, keeratakse selg.
  
  
  Pilar ohkas. "Miks Nick, tema arvasin, et sa oled lõdvestunud!"
  
  
  "Rätsep побери!" Tema irvitas, võttis ära võimaluse, et heita pilk minu обнаженную массажистку. Ee nahk oli nagu poleeritud vask - sile ja puhas. Tema rinnad olid täielikud ja küpsed. Nad langes seejärel järsult tõusnud. Tema kitsas talje ja ümmargune kõva hip paistis kerge läige pank.
  
  
  Ta nõtkelt kummardusin, et võtta прикроватной öökapid pudel õli, ja брызнула ego mind, laialilaotamine kätega.
  
  
  "Ära muretse," ütles ta, nagu oleks jälle mu mõtteid lugedes, - midagi ei jäeta lõpetamata!"
  
  
  Niisiis, nüüd ta loobus ee käed. Silmad on suletud - kui väravat ei tekkinud murettekitav pilte. Mul oli tunne kaaluta, nagu oleks mu keha, направляемое nende asjatundlikud sõrmedega, дрейфовало ruumi. Tema tundus, et tehtud on iiris... venitatud, venitatud, vaimustavalt pingul täpsusega dolly piiri tugevust.
  
  
  Selle järsult avas silmad ja haaras Пиларс käest. "Seda on piisavalt," ütlesin ma. "Me oleme just jõudnud piire massaaž. Sul on ka muid andeid? "
  
  
  Pilar laisalt дразняще naeratas mulle. Mind haaras šokk peen rõõm, kui ta suu сомкнулся igavesti minuga.
  
  
  Ja mingi aeg mulle tundus, et mind tõmmatakse läbi väike бархатную augukest maailma kujuteldamatuid naudingud. Seejärel uputas mind värisema vabastamist. Ja esimest korda mitu tundi tema oli пустынен meid mõtted, meid tundeid, paisati tühjus, плывя selle teema колодцу unustusse.
  
  
  Tema tõmbas soe, пылающее keha kõrval ja katnud meile nii linaga.
  
  
  Vähem kui minut hiljem unenägu, mis tema nii kaua tahtnud, tegi mulle sooja, kaneeli lõhnaga omaks.
  
  
  Peatükk Kuusteist
  
  
  Tema ärkvel koitu tunne, nagu oleks kõik vanad osad olid asendatud uute, kaetud teflon komponendid alaline vajutades. Vastavalt vannituba доносились tilgakese vett ja naiselik hääl, laul hispaania. Tema hüppasid ringi prügi, läks päev ja tõukas teda.
  
  
  Tuppa tungis teemad paar. Taga läbipaistev занавеской dušš seda võis näha siluett kaunist keha Pilar, kui ta намыливалась ja laulis midagi aegadest Pancho Villa. Aeg-ajalt kardin прилипала selle nahka, paljastades läikiv pind, nagu целлофановое akna kasti maiustusi.
  
  
  Tema seisis seal hetke, nautida vaatemängu, seejärel haaras занавеску ja lükates tagasi tema kõrvale.
  
  
  Pilar ахнула alates lipp loa täitmine ja instinktiivne naine žest suletud käed. Siis ta langetas käe ja istusin naeratades all струями hing, samal ajal kui vesi, стекающая üle mägede ja впадинам tema keha, pani ee läikima, nagu hülged.
  
  
  "Tere hommikust, керидо", - ütles ta. "Loodan, et tema on see ainus saatmine ei ole sind". Tema silmad jooksnud minu keha. "Te ärkate alati sellises seisundis?"
  
  
  "Kõik sõltub sellest, kes võtab dušš kõrvaltoas".
  
  
  "Ma loodan, et sa hästi maganud".
  
  
  "Samamoodi. Kui maailm on kunagi teada sellest sinu лекарстве alates unerohtu, me näeme viimane барбитуратов.
  
  
  "Meelitaja. Tule, talle намылю sulle tagasi.
  
  
  See läks hinge, ja Pilar pöördus minu jaoks. Ta намылила käed, kuid ala minu anatoomia, mida ta намылила, kindlasti ei olnud minu selja taga. Ta pöördus ja seisis silmitsi sellega, mis meile mõlemale брызнула vesi. Esimest korda tema aru, milline ta on suur tüdruk.
  
  
  "Mulle pähe tuleb - ütlesin ma, et ma saan sind väga palju tellimusi. On aeg mul võtta.
  
  
  "Mida sa mõtlesid, керидо?" - выдохнула see, painutamine üle edasi, ja need suurepärased rinnad lasta end mulle.
  
  
  Võttis tema käe all, tõstis selle Pilar, ja kokku ee ise. Seejärel alandas teda ja edasi, osa sisse korraga.
  
  
  Ta vabastatakse kerge heli rõõm, kui tema käed kallistasid mu rinnal, ja ta притянула meid koos, hoidsime kõvasti oma rinna juurde. Alustasime aeglase laine moodi, fikseeritud tants, seal, dušš, suurendades järk-järgult rütm, kuni Pilar ei pöörles ja ei тряслась, kuidas одержимая naine. Äkki ta karjatasin, tema hääl torkas monotoonne undamine vee.
  
  
  Siis me seisime koos, võimaldades & nb lave meie keha.
  
  
  Me kiiresti mantlid, ja siis läks järgmise kohvik hommikusööki veetlev хуэво-ранчеро. Me запили ego mehhiko õlut, mis isegi hommikusöögi ajal parem kui kibe mehhiko kohvi-phi.
  
  
  Takso отвезло meid Aeropuerto Nacional, kus me seda mängu väike lennuk. Me lennatakse kuus kolmkümmend. Koos kahetunnise erinevusega ajal me maandusime oleks Curacao keskpäeva paiku.
  
  
  Kui me lendasime
  
  
  
  
  
  rahulik rohelus Yucatan ja tumesinine Kariibi mere teda tahtmatult meenus, et ei ole nii palju tunde tagasi selle, võitles oma elu eest seal.
  
  
  Nagu oleks üksmeelne me Pilar ei rääkinud sõidu ajal. Varem hommikul olime lihtsalt mees ja naine, kes oli elu, ja veel kusagil, justkui meie suurim probleem oli, et otsustada, mida süüa hommikusöögiks. Kuid nüüd olime kaks spetsialistid, идущими vastu teadmata ohte, ma tean, et me ei saa kunagi tagasi. Olnud aeg ilmalik jutuajamisi. Me istusime vaikselt, uputatud oma isiklikke mõtteid.
  
  
  Hääl piloot murdis vaikuse. "Nad enda ümber, kes saalis paremal pardal, saab nüüd näha ees Aruba saar. Aruba - väikseim kolme saartel koosseisu kuuluvates Hollandi antillidel. Curacao veel viiskümmend miili ida. Me hakkame release, ja me maanduda umbes viisteist minut ".
  
  
  Kui piloot jätkas meile ilmastikutingimuste Curacao (ideaalne, nagu alati), ma vaatasin, kuidas Aruba purilend sujuvalt mimmo meid. Väinade vahel Арубой ja Curaçao, on täpiline valge парусниками ja palju pisikesi pruune saarte ilma alalise elanikkonna, kuigi need on mõnikord kasutatakse kalamehed.
  
  
  Meie lennuk maandus lennujaama Плесман, ja me oleme leidnud tasud пятимильной reis pealinna Виллемстад. Kabiin oli vana "Mes", koos tehtud katuse all, et ta saaks kasutada ka lageda taeva all.
  
  
  Juht oli jutukas человечком, mis tundus, et on otsustanud öelda, meile оборудова kõik kohalikud сплетнях ajal meie lühikese reisi. Ma ei pööranud erilist tähelepanu sellele, mida rääkis mees, kuni üks lause ei läbistada minu teadvus, mis on nii vali.
  
  
  "Oota hetk", - haukus tema juhile. "Mida sa ütlesid блондинке, вытащенной on kleit?"
  
  
  Ta pöördus oma asukohta, koos laia naeratusega rahul sellega, et ärkas minu huvi. "Oh, jah, сеньор. Kaks päeva tagasi püügivahendid доках oli palju elevust. Üks paatide tuli tagasi желтоволосой daam. Ta oli elu gillett, kes hoidis seda paigal, kuigi ta ei olnud teadvusel, kui ta toodi. Väga kummaline, sest meid üks paat ei satuks õnnetusse ".
  
  
  "Kus ta praegu on?" Teda on seganud,
  
  
  "Kui on teada üle püügivahendid objekti, varsti tuli mees naise ja увез tema endaga".
  
  
  "Ee abikaasa on?" - korrake seda.
  
  
  "Oh, jah. See on suur mees nagu karu, kes mõnikord ujub koos Говиотой ".
  
  
  Городин! Ta peab olema tagasi Curacao, kui ei suutnud leida mind või Рону on & nb. Kahtlemata, ta ootas seal ümber, kui objektil on tulnud teade, et tema tõid kalurid. See oli kaks päeva tagasi. Tema arvutas võimalusi, et Ron on veel elus. See oli pikk shot: "Sa ei tea, kuhu mees... tema abikaasa... võttis naine?" Tema küsis.
  
  
  - Ei, сеньор, aga võib-olla see, mu sõber, kalur, Saba, ütlen teile. Ta tõmbas daam on kleit ".
  
  
  "Sa võid nad mind Сабу?"
  
  
  "Nüüd, сеньор?"
  
  
  "Praegu on." Seda tõmmatakse ümber набухшего rahakoti купюру kümme гульденов ja andis selle juhile. "Ja tee seda kiiresti."
  
  
  "Viis," m", - ütles ta, misplacing raha minutis.
  
  
  Viis minutit, peaaegu sekundi täpsusega, käisime läbi kitsaste tänavate labürindis juurde рыбацким докам väljaspool Виллемстада, clearing tee abil helisignaali, mille juht on tõmmatud. Me järsult peatunud veepiiril enne каркасным maja üks suur aken pigmendilaigud suitsu ja вывеской koos выветренной värvi, millele on kirjutatud "Varjupaiga Ванвоорта".
  
  
  Läksid ümber masina, selle tundsin, kuidas mind дернули varrukas, ja sain aru, et peaaegu unustanud Pilar.
  
  
  "Nick, blond... see on sinu Ron?"
  
  
  "See peaks olema."
  
  
  "Aga mida sa teed?"
  
  
  "Leia see, kui saan".
  
  
  "Kuid meil on asula venemaa".
  
  
  Kui ei oleks Ron, ei oleks mingit missiooni. Just see andis meile võtme, mis avab ja nüüd ta võib meid viia Городину. Lisaks, ta ei olnud haridus ohtlik töö, sest me oleme. Kui see nüüd käes Городина, hei maksma jube hinda. Selle peaks leidma oma. Tema hei paljudel on kohustatud ".
  
  
  "Hei, Te ei peaks mitte midagi," ütles Pilar. "Sa ei sundinud oma ülesandeid täita. Ja aega on ... tead, mis päev täna on?
  
  
  "Jah, seda tean. Homme on tähtaeg ".
  
  
  "Unusta seda, Nick. Tule minuga, ja ma viin sind Торио. Me leiame ego veepiiril, lähedal siit ".
  
  
  Ta peatus ukse ees varjupaigana Ванвоорта ja vaatas nägu Пиларс. Kui tema rääkis, minu hääl oli jahe. "Lahendus on minu ja tema ego vastu. Sa ju ikka tuled minuga? "
  
  
  Hetkeks ta kohtus minuga pilguga, siis отвернулась. Ta andis käe ja puudutas mu kätt. "Mul on väga kahju, Nick. Siis tuleb tegutseda vastavalt oma südametunnistusele. Ma aitan sind, kui sa sa palud. "
  
  
  Tema muljuti tal käest ja astus uksest välja.
  
  
  Peatükk Seitseteist
  
  
  Vanvoort's Hideaway ei olnud turistide baar. Sergei oli hämar, õhk oli затхлым. Seinad olid увешаны plakatid reklaam õlut ja poliitikud. Linoleum põrandal протерся kuni alasti puu ribadena piki ees нелакированной trimmib.
  
  
  Клиентурой olid kalurid ja meremehed.
  
  
  
  
  
  paljude rahvaste. Ja kõik mehed. Hum kõnede ja kohin klaasi ootamatult seiskus, kui külastajad on märganud Pilar, mis tegeleb tundus suurejooneliselt lühikese kanaari-kollane kleit.
  
  
  Leti taga istus toed hollandlane koos бицепсами, nagu melon, торчащими all lühikesed varrukad ego särgid.
  
  
  "Ma otsin kaluri nimi Saba," ütlesin ma.
  
  
  Tillukesed silmad hollandlane пробежались mind, kui putukad. "Kes ütles, et ta on siin?"
  
  
  "Ego teine taksojuht. See, et Гудзоне.
  
  
  Ta raputas oma massilist peaga läbi küljelt küljele. "Ei tähenda minu jaoks mitte midagi".
  
  
  Paneb mõlemad käed varras, seda, pressitud näost tal. "Härra, mul ei ole aega mängida, ja mul ei ole aega seletada. Aga ma tahan, et sa teaksid järgmine: kui sa ei anna mulle Сабу viie sekundi jooksul või ei ütle, kus seda võin ego leida, selle küsin selle kaudu baar ja сломаю sulle luu, kuni saan reuma ".
  
  
  Hollandlane teadsin, et ma tõsiselt. Ego põsepuna blanšeeritud. "Seal", - прохрипел ta. "Üks booth seina ääres".
  
  
  Kui ta on loobunud baari, siis jälle hakkas lalisema, ja kõik on muutunud hõivatud, vaadates Pilar.
  
  
  Üksik mees booth oli mustanahaline elanik neitsisaared.
  
  
  "Saba?" Tema küsis.
  
  
  "Tegelikult, vana sõber. Istu. Ja naine ka. Ego esinemised muusikaline osa oli briti ja osa - calypso-meloodiline, mida sa kuuled mõnes Lääne-Indias. "Sa peaks sisendama Hans hirm Jumala ees, mis sunnib ego taganeda, nagu see on".
  
  
  "Ma tahan küsida naisele, mida on põhjustanud kaks päeva tagasi. See, mis sa oled leidnud meri ".
  
  
  - Oh, lady kollaste juustega. Väga ilus. Ta ei ärka, et meile öelda sõna. Väga-väga väsinud. Meri kahandab su jõud. Kuid ma ei usu, et hei, see oli valus. Midagi ei ole katki ".
  
  
  "Ja mees pani selle? See, kes ütles, et ta on mees?
  
  
  "Oh-ho saab, see ei ole tema abikaasa" ja? Ma ei ole üllatunud. Ta ei ole nagu sama daam kollase juuksed, mida ekslikult abikaasa. Liiga karm, liiga kole. Sina oled mees, vana sõber?
  
  
  "Ei, kuid selle cl on veel, aga mees, kes on tema увез, kindlasti ei olnud. Sa tead, kuhu ta selle võttis?
  
  
  "Jah, seda tean. Selle teen emu tee Queen ' s hospital. Ta ütleb, et ei ole kunagi min ', see daam viib sinna, kus tal on sõbrad. Ta ütles, et nad hoolivad temast. Nii vaatan, kuhu ta läheb. Ta võtab tüdruku mootorpaat kahe teiste meestega. Nad sõidavad Väike Koer, väike saar kaheteistkümne miili kaugusel kaldast. Midagi, peale suuri kive Little Dog. Suured kivid ja kalastamiseks onni. Kalurid enam ei kasuta seda kohta. Poisid koos ружьями nüüd kõik hirmutavad.
  
  
  "Sa võid mulle näidata, kuidas jõuda Väike Koer?" Tema küsis.
  
  
  "Muidugi. Jalutades oma juurde докам, saate näha on see koht. Tule, tema sulle näitan.
  
  
  Must mees tõusis püsti ja läks läbi kiosk. Pilar järgnes meiega välja ja спустилась paar lahedam kvartali et rannapiirkond, kus Saba, üks on läbi vahuveini vett, midagi, mis tundus зазубренным pikse-ja maasseviiguvarras ümber pruunid kivid.
  
  
  "Väike koer", - ütles ta. "Võib-olla 500 meetrit pikk, 200 lai. Ainuke turvaline koht istutamine paadi - teiselt poolt. Siit ei ole näha.
  
  
  "Mul on vaja kiirus paat," ütlesin ma. "Sa tead kedagi, kes annab mulle ühe?"
  
  
  "Muidugi. Mul on veel kõige kiirem paat sadamas, kui mitte arvestada salakaubavedajate ja politsei. Ta võtab teid palju raha, kuid te ei saada oma raha ".
  
  
  "Hästi." Tema pöördus Pilar. "Nüüd on tema küsin sind teha midagi, mis oleks sinu jaoks väga raske".
  
  
  "Mis juhtus, Nick?"
  
  
  "Oota mind. Oota, kui ma tagasi tulen pimedas, rääkis David Хока Washingtonis ja räägi emu kõik, mida tead."
  
  
  "Ble tema tulen sinuga? Seda võin sõita paadiga. Seda võin aidata erineval moel ".
  
  
  "Ei ole" - ütlesin ma kindlalt. "See on minu töö ja ma tahan, et te veel siin."
  
  
  "Jah, Nick," ütles ta непохожей kohta nah kuulekusega.
  
  
  Tema pigistatakse selle käe ja järgnes Сабой juurde докам, kus me leiame ego, teine kiirkaatriga. Selgus, et see soov kiire paat, mis selle uhke kaks hoolikalt sisaldas heas seisukorras. See mees ei ole liiga mures, et võimaldada незнакомцу startida oma uhkust ja rõõmu, kuid on piisavalt гульденов vahetas poolt käega poolt, et vähendada vastupanu ego. Mootor oli hiiglaslik "Эвинруд", mis koheselt ellu, ja varsti oli ta juba несся on kerge проливу Väikese Koera. Enne seda tuli liiga lähedalt, tema tegi lai ring ümber скалистого saarel. Sissepääsu kaug-kalda poole некрашеной sadama baar oli seotud mootorpaat koos каютами. Et пирсом oli puust onn. Kahvatu-hall suits клубился ümber toru.
  
  
  Tema kägistas "Эвинруд", siis uuris onni ja ümbruskonna kaljud suhtes mingeid märke elu. Ei olnud. Nii et ma välja mootor ja tagasi ümber saare.
  
  
  Tema wandered каменистому kaldal, kaugemal teisel pool ma palusin võimaliku ruumi maandumist. Зазубренные tipp tall viisteist või kakskümmend jalga, nagu oleks mingi tohutu pahameele kesklinnas maa выбросило ih alt ookeani. Lõpuks ta leidsin kitsas vett kiilu vahel paari kõlareid rahnud ja mul õnnestus протиснуть paati. Tema обезопасил selle, ronis kivide ja suundub onn teisel pool saart.
  
  
  
  
  
  
  
  Liikumine läks parimal juhul aeglaselt, ja ta передвигался ettevaatust, juhul, kui Городин panin kinni. Kakskümmend minut tema jõudis mugav punkt, kust saaks pikali elu ja vaadata onni. Siin ta tundus rohkem kui poolt ookeani, ja tundus, et ta on jagatud kahte tuba. Ainus aken, mis selle võis näha, oli ummikus lauad koos üks ainult щелевыми augud. Endiselt jälgegi inimese elu, ainult клубящийся suitsu, растекающийся õhu kaudu. Nüüd, kui ta oli tuulepoolsele küljele suitsu, tema märganud ebameeldiv lõhn. Võimalik, et sisimas ta teadis, et see oli, aga ma tema lükkas selle mõtte ja hiilis juurde barakk, püüdes mitte sattuda silma kokku aknas juhuks, kui keegi otsib teda.
  
  
  Selle ilma probleemideta sain barakid ja istus akna all, заколоченным lauad.
  
  
  Hais siin on olnud eksimatu. See oli lõhn опаленной liha ja juustest. Tema стиснул hambad ja üritasin kustutada vaimne pilt sellest, mis võib juhtuda Роной Фольштедт. Sees onn kostis terav, vaevalt pent hääl viha. See oli raske urin Fjodor Городина.
  
  
  "Sa oled õppinud mulle palju vaeva, sina ja Carter", - ütles ta. "Aga sa veel võid välja teenida minu andestust. Teil on informatsiooni, Mul on vaja see info on. Lihtne vahetada. Ja tegelikult delle, kuidas sa võid keelduda sellise matemaatika, nagu tema, kes on nii andekas uskuma? "
  
  
  Tema aeglaselt tõstis pea, et прищуриться läbi ruumi vahel lauad ja hääl Городина jätkus.
  
  
  "Me teame, et Carter ei uppus. On andmeid, et ego toimetati kaldale kaluriküla maya Юкатане. Pealegi, me ei suutnud ego jälgida. Seal oleks pin punkt, mille järgi sa võid temaga ühendust võtta äärmise vajaduse korral. Tema, tahan, et sa ütleksid mulle, kus see ".
  
  
  Nüüd on tema saanud aru tuba läbi aknalauad. Puidust tooli kõrval Городином istus Rhône-Фольштедт. Web-nöör on seotud tema ümber talje, sidudes tema käed külgedel ja hoides seda tooli seljatoe. Seal oli ainult обрывок püksid, mis ta kandis, kui ныряла koos cruise liner. Eespool talje ta oli обнажена, asetades väikesed, hästi arenenud rind. Tema silmad punetavad, juuksed pulstunud. Kui ta nêêd, see oli отстраненным, väsinud häälega.
  
  
  "Ei olnud mingit kontakti," ütles ta.
  
  
  "Sa oled врунья ja loll," ütles Городин. "Sa pead teadma, mida ma saan sulle öelda. Rahu nüüd või hiljem кричащей piin. Nii või teisiti, selle leian Carteri muuseum. Ta on juba tapnud mõned ümber mu parimad inimesed, ja iga minut, kuni ta on endiselt elus, ta kujutab ohtu meie plaan. Nüüd - jälle - kus me saame leida Nick Carteri?
  
  
  "Ma ei tea, kus ta", - väsinult igavus ütles Ron.
  
  
  "Mul ei ole rohkem kannatust", - прорычал Городин. "Ja nüüd on tema näitan sulle, mis juhtub inimestega, kellega tema kadunud kannatlikkus".
  
  
  Suur vene astusin kõrvale ja allikas on suitsu ümber toru on avastatud. Suur raudtee hollandi ahi тлела раскаленная hunnik ümber süsi. Kaetud kummi vända mingi pika vahend paistmas ümber söed. Городин ettevaatlikult võtsid käepide ja tõmbas vahend. See oli pikk остроносые tangid. Tangid põlevad hämaralt-oranži valgust, kui ta näitas ih Роне.
  
  
  "Võib-olla olete kuulnud seda tehnikat," ütles ta.
  
  
  "Liha on lahti kehast näputäis korraga. Erilist tähelepanu pööratakse õrnema naise rindade. Sul elada on üsna pikk, kuid iga hetk on seda aega siis menetlusdokumendi surra ".
  
  
  Vaadata Pooled hüpnootiliselt peatunud geniaalne sinu плоскогубцев. "Aga ma ei tea midagi," ütles ta, pisarad silmis, - mitte midagi".
  
  
  Городин ei arvestanud seda. "Ma annan teile veel ühe võimaluse vastata minu küsimustele", - külm ütles ta. "Siis hakkame".
  
  
  Tema arvab oma tegevuskava. Selle võiks tappa Городина, прострелив külgmised trimmib, aga ih теням pimedas toas seda näinud, et veel kaks meest seisid lähima seina. Nad kindlasti on relvastatud, ja on üsna tõenäoline, tapavad Рону, enne kui seda saaks läbida nurga onn välise päev. Teine uks on avatud, vastupidi aknad, tundub, viis teise tuppa. See ei aidanud. Kui oleks toas oli aken, ego oleks tema закололи.
  
  
  Kuni tema püüdis tulla tegevusplaan, Городин panna sisse tangid on söed ja pöördus minu poole. Tema astus üle silmas, kui ta ütles ühele on nähtamatu inimesi: "Võta oma ego siia. Näita miss Вольстедт, mida ta võib loota, kui ei ole meiega koostööd.
  
  
  Enne minu akna перекрестился slaavi mees lühikarvaline, ja kui tema tõstis jälle pead, ta avas ukse vastasküljel. Lõhn põlenud liha разлился, nagu mürgitatud gaas. Славянин tagasi läbi hetke, tõmmates tema eest endale midagi põrandale, et tuli mõne meetri kaugusel Pooled.
  
  
  Olend põrandal oli vormis inimese pea, keha, kaks kätt ja kaks jalga. Vähe veel sellest soovitas mees. Liha ja lihased olid lõhkenud, обожжены katkestanud ja taju iga osa pea ja keha. Tundus, et oli kusagil on organ, mis on
  
  
  
  
  
  
  ei olnud изуродован. Paljudes kohtades luud просвечивали läbi aukude lihast, samal ajal kui loodu истекала vere ja teiste kehavedelikega.
  
  
  Huuled olid täiesti katki, jättes grimass alasti hambad, mis meenutab kolju. Seal, kus oli üks silm, nüüd on ainult niiske почерневшая auk.
  
  
  Kõige hullem on see, et see jääk inimene oli elus.
  
  
  Ron заткнула suu ja отвернулась, kui see tont armetult скреблось on половицам судорожной käega.
  
  
  "Ei saa nii tõlgivad vana sõber," ütles Городин. "Või äkki sa ei ole ära tundnud ilus noor Boriss".
  
  
  Ron välja värinad nutma.
  
  
  "Me oleme leidnud ego on teadvuseta, kuid kõik on veel elus", - jätkas Городин. "Me elustasid teda. Me oleme kandnud taga ja toidetud ego enne katsumustega. Siis ta поплатился, ei ole liiga vapralt, teda tunnistan, on see lohakas hetkel, kui ta oli oma võla, ja võimaldab teil ja Картеру põgeneda. Järsult tõustes, ego hääl stahl karmim. "Ja nüüd on teie aeg. Mul on vaja Nick Carter, ja sa ütled mulle, kus ego leida.
  
  
  "Ma... ma ei tea", - всхлипнула Ron.
  
  
  Городин выругался on vene ja sirutas juurde kummist рукояткам плоскогубцев.
  
  
  Veekindel toru koos kuue дымовыми pallid, mis andis mulle Stewart, oli mul käes. Kuidagi mulle tuli visata ühe ringi graanulid hõõguv süsi. See oli lihtne kaugus - probleem seisnes selles, et saata гранулу läbi решетчатое aknas. Mul oli vaja ahju relv, ja kui väravat tekkis pilt, seda kiiresti tõmbas pastapliiats ümber tasku särgid ja отвинтил kork, выбросив ego koos kassett sees. Tulemuseks mul jäi toru, mille läbimõõt on kolm ja pool tolli pikk, kitsas ühes otsas on piisavalt lai sõber, et võtta üks on suitsus graanulid. See viskas kuuli aju pliiatsid, воткнул selle vahel lauad akna ja hakkas ettevaatlikult kohandada, et trajektoor lennu rakett oli täpne.
  
  
  Nüüd Городин lähenes Роне. Hoides tangid iga käsi, ta pressitud tulised tangide tema vasaku rinnanibu. Selle teinud, vähe kodus valmistatud ahju relv hõõguv süsi. Minu esimene katse peab olema laitmatu, sest mul vaevalt õnnestub teine.
  
  
  Tema tegi sügava hingetõmbe, pressitud huulte lõpuks toru ja väljahingatava plahvatuslik пуфом.
  
  
  Pall влетел süsi ja eesel kuuma sütt koos mõnusa tormasid ja suitsu seened, pikendatakse oma kahvatu, удушающий suitsu kõikidesse nurkadesse tuba.
  
  
  Õnnistust leidlikkus Stewart, tema tõmbas sall-mask ja katnud seda nina ja suu. Tema kaldus nurga barakid ja avas ukse õla. Ta содрогнулся, siis pooleks, kui teda tugevalt käima selle.
  
  
  Kui tema tungis onni koos Люгером käes, tema nägi, kuidas Городин, komistamine, lendas läbi ukse järgmisesse ruumi, samal ajal kui üks ümber ego inimesi pimesi tahaks eesmärk on oma püstol-kuulipilduja.
  
  
  Teda tulistas, ja ta kukkus. Ta ikka püüdis tõsta põranda püstol-kuulipilduja, nii et selle ja tulistas teda veel kord, ja ta ei ole enam liikuda.
  
  
  Hakkas teine inimene toas атаковал mulle tulipunane tangide siis sellest, kuidas tõstis ih korrus, kus ih langenud Городин. Tema lasi kuuli emu pea, seejärel kiirustasid Роне ja kiiresti vabastas teda. Vahel köha hei õnnestunud puhuda minu nimi.
  
  
  "Nick?"
  
  
  "Tegelikult," ütlesin ma. "Rahune maha, tema вытащу sind siit minut".
  
  
  Mask pardal libises mu rta, kui selle on esitanud Рону välja ja alandas teda maa peale. Tema ootas, kuni mul lahendatud silmad, siis tagasi Городиным.
  
  
  Selle üle saada läbi трепещущие jääb Boris teise tuppa shacks. Tühi. Oli aken, обшитое pardal, kuid see oli katki. Tema, vaatasin ümbruskonna kaljud, kuid Городина ei näinud.
  
  
  Kauge creek Pooled pidas mind aknas. Ta tormas tagasi läbi onni ja hüppasid esiuksest. Городин jooksis lühikese raja vahel rändrahne juurde причалу, kus seisis paat. Kui ta läks uksest sisse, ta pöördus ümber ja tulistas mind ' pikk raudadega tulirelvad relv "Эрма". Ego on pungis sattus mulle varrukas, rivne nii, et rikkuda mulle eesmärk, kui seda on teinud kaks vastumeetmete kaadrid. Odin ümber sattus kütusepaak cruiser, ja paat koos suure plahvatus взмыла üles, kui Городин kargas suusarajad kalju.
  
  
  Tema laskus põlvili kõrval Роной. "Sa võid minna?"
  
  
  "Ma... ma arvan nii".
  
  
  - Siis hoia avalikult mind. Mul пришвартована paat teisel pool saart. Minna on raske ja Городин seal kuskil püss.
  
  
  "Elad, Nick," ütles ta. "Ma teen seda"
  
  
  Tema võttis välja oma särk ja hooldusega ee Роне mitte tagasihoidlikkus, vaid sellepärast, et ta oli peaaegu värvi kivid. Minu enda nahk on piisavalt päevitunud nahk ei ole nii selge eesmärk. Koos Роной taha mind oma пробирался tagasi täkiline kive suunas oma paadi valusalt kartes vähimatki heli või liikumine.
  
  
  Kui teda nägin-ego, meie vahel ja paat oli ainult üks kitsas kamm kalju - neerurasva metallist päike.
  
  
  
  
  
  
  seda on raske швырнул Рону maa ja kukkus kõrval sel hetkel, kui korter sahin relv "Эрма" rikkus vaikust ja kruusa брызнул kaks sammu ees.
  
  
  "Jää kohapeal" - прошипел talle Роне ja прицелился välja "Люгера" kohta, kus seda nägin välku дула relv. Teda tulistas üks kord, kaks korda.
  
  
  Käsi ja õlg Городина обвились ümber rändrahnu, ja ta vabastati metsik pauk, mis põrkas kivid üle meie peade. Teda tulistas reuma ja kuulsin, kuidas karjus vene, kui on valus, kui minu pungis on katkestanud emu küünarvarred.
  
  
  Nüüd hooletu, Городин переменился, et kontrollida oma haava, ja kukkus ideaalne vari seisab ees rändrahn. Selge, et see ei olnud tõsiselt vigastada, sest ma olen näinud, kuidas vari сжимала ja разжимала oma parema käe, siis jälle võttis relva ja подползла kõrgem mööda kive maha.
  
  
  Kui ilmus eesmärk Городина, tema oli valmis наведенным люгером. Ta vajutas päästikule. Vasar tabas tühja digitaalsed kaamerad. Seda on kasutanud kaks обоймы koos laskemoona ja muud mul ei olnud.
  
  
  Россиянин tulistas, kuid kuna пулевого haavatud ego tulemus oli kehv ja ta sukeldus tagasi pidama.
  
  
  Tema uuris ebaühtlane kaljud meie ümber ma palusin koht, mis võiks paremini varjuda. Kümme meetrit on seda teed, kus me tulid, oli süvend kujul kirstu.
  
  
  Tema läks kõrva Pooled, ja ta sosistas: "Kui tema ütlen sulle, tõuse üles ja mine ta juurde auk, mis seal on. Liigutage kiiresti ja hoia kinni.
  
  
  Ta avas suu, et midagi öelda, kuid Городин jälle tõusis ja прицелился. "Minema!" - kergelt ütlesin ma. Ron hüppas, пригнулась, komistas ja нырнула nišš, kui pungis hammustas tüki rändrahnu tollides ava.
  
  
  Tema, kargas püsti ja järgnesin talle. Kui tema, sukeldus неглубокий minut, pungis обожгла mulle õla ja ударилась maad. Tema lendas turvaline koht ja tundsin kleepuva niiskus vere kohta.
  
  
  "Sa tulid!" ütles Ron.
  
  
  "Vaevalt küll."
  
  
  Väljastpoolt доносился hääl Городина, mis võiks nüüd arvata, miks ma ei vastanud tema tulekahju. "Carter, sa mind kuuled? Veel üks selline прикончит teid! Tulge üles tõstetud kätega! "
  
  
  Siis mitu sekundit vaikust kõlas veel kaks lasku. Üks ümber kuuli tabas meie kitsas avaus ja рикошетируя ja tänna, забрызгала meid purustatud kivi.
  
  
  Läheneva Роне, ta sosistas: "järgmine kord, kui ta tulistas, кричи".
  
  
  Ta понимающе noogutas, ja kui järgmine lask välja piinav halama. Tema esitas hei märk "hea", stahl ootama.
  
  
  - Hästi, Carter, - проревел Городин. "Minuga, või naine sureb!"
  
  
  "Ma ei saa!" - hüüdis teda reuma, hääl absurdne kõvasti, kui on valus. "Tema on vigastatud ja naine raskelt mis parandab haavatud. "Saada ta ära, ja ma teen sinuga tegeleda.
  
  
  - Arvan, et sul ka ei ole ammo, ja. Выбрось relv, siis me räägime ".
  
  
  Tema размазал verd oma haavad on-line Pooled juuksed ja ta nägu, panin selle tagasi ja ütles, et kuule, mida teha. Siis kutsus Городина ja viskasin püssi.
  
  
  Kui ta kuulis ühtlustamise Городина, tema veeretas elu ja näha küürus üle ja paigal. Raske shaggy Городина keegi meie üle. Siis pausi Городин ütles: "Ära, Carter, välja!"
  
  
  Siis Ron, nõrk ütles: "Ta... ta on teadvuseta".
  
  
  "Võib-olla ei ole" - прорычал Городин. "Anna mulle igal aastal, ei teeskle, kas see on".
  
  
  Ego relv plahvatas siiras üle mind, ja pungis разлетела maa ja killustik on дюйме mu pea. Ego sõnad сигнализировали kohta трюке, ja tema ei пошевелился.
  
  
  Vari langes kalju. Selle nägin seda silmanurgast, kui ta kummardus mulle igaveseks. Tema teadis, et tal on peopesas hoidis relva ettevaatlikult прицелив ego, ja oodanud äreval ootel. Ron, palus teda, ei lasknud mind maha, kohe!
  
  
  Siis ta kuulis push ee jalad, kerge löök tema jalad, kui ta соединилась keha Городина, ja ta komistas.
  
  
  Kokkusurutud стилет käes, selle koheselt välja ja воткнул tera ego suur rinnad. Koos pikk ohkama ja булькающим стоном ta keeldus relva - ja oma elust.
  
  
  Tema tõi Рону on päevasõidutulede keskpäeval ja ütles: "Paat on just möödas kamm. Oota mind seal, siis mul on vaja teha viimane ".
  
  
  Ta küsivalt otsa vaatas mind, kuid pöördus ümber ja läks paat. Seda saavutati relvaga Эрма, mis on langenud Городин ja вышиб kõik kuulid peale ühe. Siis ta naasis kivid juurde kalapüügi onn. Kui uks avanes, ja suitsu kustutatud.
  
  
  Teda läbis ruumi разорванным останкам Boris. Ümber hävitatud kõri доносились elemendid слышные хныканья ja töötab käsi царапала paul.
  
  
  Tundus, et mul on vaja öelda midagi olulist, kuid ma ei suutnud leida sõnu. Teda lihtsalt, pane relv põrandale, et liikuvat kätt ja läks uksest välja.
  
  
  See möödus üsna natuke tagasi Роне ja paat, kui kuulis shot
  
  
  Peatükk kaheksateist
  
  
  Kui tema liitus Роне paadis, mis ta oli, küürus üle nina, kallistamine ise, kuidas väike mahajäetud laps. Mööda tema põski voolasid pisarad ja ta kahju värises.
  
  
  "Nüüd on kõik korras," ütlesin ma. "Keegi ei lähe pärast meid".
  
  
  Ta saavutas mulle ja скрестила käed rinnal.
  
  
  
  
  
  
  mulle klammerdumine mind, nagu oleks tal oli плотом päästmiseks. Siis, kui ta säilib jahedas läbi õudusunenägu vägivalla ja pikk viibimine ookeanis, ta oli piiri vastupidavust - äärel kollaps. Ja tema teadis, et tere vaja puhata ja meditsiinilist abi.
  
  
  Ühe käega hoides Рону minu kõrval, ja teine hallates oma paadiga, tema ületanud vett ja suundusin докам Curacao. Kui me lähemale эстакаде, kus oli пришвартован lõikur, tema nägi kujund, seisab seal ja ожидающую. See oli Pilar. Ilmselt, vaadates oma paadiga, ta märkas, kuidas me läheneme.
  
  
  Tema hoogu aeglustada, eemaldusid tagasi причалу, ja viskas trossi Pilar. See tsementeeritud ego шипе, kui tema hüppas ja kinnitas toita. Siis ta võttis Рону kätte ja tõstis selle dokis, kus трансовой кататонии šokk, istus ta nagu zombi.
  
  
  "See peaks olema Pooled," ütles Pilar.
  
  
  "Jah. See on halb kuju. Võtame takso ja võtame ta haiglasse.
  
  
  "Ma suudan paremat kui see. Kui sind ei olnud, tema renditud jeep. See on pargitud avameelne seal. Te võtate Рону tagasi; Tema, lähen. Tean teda viis haiglasse. Seejärel lisas ta on naljakas: "Sinu Ron on väga ilus".
  
  
  "Pilar," ütlesin ma, " mul on hea meel sind näha. Sa - mugav partner. Läksime."
  
  
  Kui me Pilar sõitsid jeep tänavatel Виллемстада, ta ütles: "Mis juhtus saarel".
  
  
  "Городин oli seal paar oma pätid", - ütles tema hei. "Ta oli истязать Рону, et panna ta rääkima. Mida ta ei teadnud, nii et see on sellest, et ta ei suutnud talle oli vastus. Ta oli lihtsalt armastaja mängu ahne spetsialistid ".
  
  
  "Aga ta tõesti oli vabatahtlik," ütles Pilar.
  
  
  "Tegelikult, kuid mitte keegi meie ümber ei ole leidnud aega, et rääkida siin võimalikest riskidest".
  
  
  Mustad silmad Пиларс kohtusime minu tahavaatepeegel. - Sulle ta hoolid, Nick?
  
  
  Ta peatus hetkeks, enne kui vastata. "Kui sa mõtled, et ma armastan ee, viiulid ja küünlad, siis reuma - ei ole. Seda nii kaua harjutanud see on räpane asi, et ei tea, kas ma saan teda tõesti armastad kedagi klassikalises mõttes. Aga kui sa mõtled, ma hoolin, et temaga oleks, muidugi. Muidu seda poleks läks saar on Väike Koer, et aidata kuule. Seda tean, et see tundub mulle liiga человечным, aga tema ei ole veel kujunenud глыбу jää ".
  
  
  Pilar rääkis vaikselt, vaadates avameelne ees. "Nick, ütle mulle midagi".
  
  
  "Muidugi."
  
  
  "Sind ei huvita, et minuga on?"
  
  
  Tema, sirutas käe ja pani oma käe sooja liha tema õla. "Väga palju," ütlesin ma.
  
  
  Pilar ohkas, seejärel uudishimulikult toon ütles: "ma Loodan, et sa kunagi ei saa kahju".
  
  
  Sel hetkel me oleme pöördunud ja lahkujad suundusid sissepääsu poole haiglas Kuninganna, sädelev uus hoone пастельно-sinist värvi. Jätsin talle paki ja kassapidaja ja odin on arstide kinnitas mulle, et Ron avaldab parimat arstiabi. Tema ütles arst, et kõik täiendavad kulud on tasutud ameerika konsul, siis helistasin konsulaati, et kokku leppida.
  
  
  Tema tagasi Pilar on jeep. Oli pime ja taevas sädeles lõpmatusega tähte. Tema ütles: "Tule, ограбим salakaubavedajate".
  
  
  Tema sel autoroolis jeep; Pilar on andnud soovitusi. Me tagasi rannapiirkond, siis pöördusid lõunasse.
  
  
  "Tuleb veel uudiseid, mis sa mulle ei öelnud," ütles Pilar. "Sa lahkusid välja Городина?"
  
  
  "Surnud."
  
  
  "Aga need kaks, kes olid temaga?"
  
  
  "Ka surnud. Ja mees nimega Boris, kes suri, sest oli liiga hästi varustatud, ja liiga kergemeelne ja muretu, et mängida ".
  
  
  "Nii et sa oled maha jätnud oma nelja keha?"
  
  
  "Õige. Aga kuskil Anton Жизов Knox ja Варнов valmistuvad homme puhub New York. Kui me esmalt ei ole jõuame kuni neil ei ole probleeme, leiavad kas saarel Väike Koer neli keha või neli tuhat ".
  
  
  Pilar tundus задумчивой. Ja vaikis.
  
  
  Sõitsime kõige захудалую osa rannapiirkond, kus беднейшие ümber kohalike kalurite пришвартовали oma hale vaadata paadid on & nb, paks õli ja prügi. Paar miili Pilar näitas hall krobeline каркасное hoone, valgustatud ees ainus kahvatu valguse kätte. Võrreldes selle Varjupaiga Варнова nagu oma onni, Kaupmehe Karjuda.
  
  
  "See on see, millest me peaksime alustama," ütles Pilar. "Kui vajad Торио, mine Väikese Лизе".
  
  
  Helilained tabas meid, kui olime juba viiekümne meetri kaugusel päev. Täis puhutud tagasilöök ei saaks olema valjem. Sees oleme liitunud sajale või nii rõõmsameelseid inimesi, kes küll ei бунтовали, kuid vähemalt on hüsteerika. Tundus, et kõik on pidevas liikumises. Summutama müra oli võimatu, et kõik karjusid. Aeg-ajalt läbi какофонию прорезал järsku naine naerma. Kuskil mänginud jukebox, kuid on kuulda ainult jälkikaiulla kõige sügavam басовых knott.
  
  
  Me Pilar пробились keskkond обезумевших tel lihtne pardal, paigaldatud tagumine osa hoone. Eemal, разливая jook on tähistamata pudelit, istus naine suurus Годзиллу. Ja peaaegu sama atraktiivne.
  
  
  "Väike Lisa?" - karjus talle Пиларс kõrva. Vaevalt, et see oli metsik arvan--.
  
  
  "Väike Lisa!" - kinnitas ta irvitama.
  
  
  Lisa kandis cascade тугих lokkide saavutamiseks püksid.
  
  
  
  
  
  
  punane on värv, mis ei saanud olla inimese juustega. Kuskil kuuenda kuni seitse jalga pikk, Lisa oli kogu kotikestes, taskud ja tükeldatud liha kummaline kuju. Nagu skulptor-armuke kiiruga прихлопнул savi on kereosa. Kavatsevad lõpetada töö hiljem, ta õigustatult on kaotanud usu oma loomingulisi võimeid ja loobusin.
  
  
  Kui tema lõpuks juhtis ta tähelepanu, Lisa kohmakalt liikus mulle teiselt poolt trimmib, tema liha erinevate osade tantsis erinevates ритмах.
  
  
  "Mis see on?" - прогрохотала ta häälega, nagu tühi tünn, катящаяся on булыжнику.
  
  
  "Ma tahan Торио", " karjus ma.
  
  
  "Kunagi umbes nen ei kuulnud", - прогудела on reuma Väike Lisa.
  
  
  "Городин mind saatis".
  
  
  "Kunagi umbes nen ka ei kuulnud."
  
  
  Tema tõmbas oma rahakott. Mul lõppes гульдены, nii et tema ladus mõned usa pangatähtede tahvli ees tohutu naine.
  
  
  "Ma olen kuulnud Andrew Джексоне", - ütles ta. "Торио magab taga ruumis". Ta näitas sõrmega suurus marineeritud kurk.
  
  
  Koos Pilar vedada oma, suundub kitsas päev otsas baari. Väike tuba taga seisis üks tool, üks tool ja üks beebivoodi. käivitamine.
  
  
  Ta sulges ukse ja müra taga on vaibunud. Tema, kontrollisin teise ukse vastas soigumine. See viis vabas õhus, et hoone. Tema läks midagi ei подозревающему контрабандисту, otsis nad läbi ego ja leidsin automaatne colt 38-nda kaliibriga. Saates on Pilar, tema surus, vähe oma люгера emu all nina ja lõi teda näkku.
  
  
  Tema karjus "Торио!" .
  
  
  Ta pööras pea, armetult хмыкнул ja aeglaselt avas silmad. Kui ta nägi relv sul enda nina all, tema silmad parandanud.
  
  
  "Hei, mis see on, röövimine?"
  
  
  - Tõuse üles, Торио, - прорычал ma. "Me ei kavatse sõita".
  
  
  See on ego löögi. Ta välja. "Oota, palus ta. "Ma isegi ei tea sind".
  
  
  "See ei ole selline siin on mängu", - ütles talle emu. "Mängi siiralt minuga, ja sind ootab reis sinna ja tagasi. Nüüd liigutage ego! "
  
  
  Tema kergelt torkasid ego raudadega püssi, rõhutada ja Торио tõusis nari koos suurepäraste osavust isik, kellel on raske похмельем. Tema вытолкнул ego tagaukse kaudu, ja ta kuulekalt зашагал sellele kohale, kus me припарковали maastikuauto.
  
  
  Pilar kirjutas masin, ja tema istus taga, Торио koos mille eesmärk oli люгером.
  
  
  "Sõita mööda teed umbes numbrid meetrit, ja siis lahkuda, kui leiad tume laik", - ütles tema hei.
  
  
  "Ja nüüd, Торио," ütlesin ma, kui me läbisime on pooleldi tume tee ja припарковались - ma tahan teada kohvrite otsas".
  
  
  "Kohvrid?" - korrake ta.
  
  
  "Mul on vähe aega, Торио," ütlesin ma, " ja mu iseloom ka. Vaid minut või kaks ja siis kuuled sahin luude ja näed palju verd. Need täringud ja see veri on sinu, Торио, nii et palun kasutage seda võimalust, et jagada teavet ".
  
  
  Kuuvalgel tema võis näha, kuidas tilk pank tõusta ego peanahka ja valgub üle sile pool ego pea.
  
  
  Kiire on ta noogutas: "Hästi, hästi. Ma ei kavatse olla kangelane emased välismaalastele. Sa mõtled kohvrid, mis teda võttis arvesse Гавиоту, tegelikult on?
  
  
  Tark järeldus, Торио. Seda tahan teada, kes ih teil on andnud, ja kus sa ih ära võtta ".
  
  
  "See oli räme mees välismaise kõlaga, kellega ta on teinud palju kuus kuud tagasi. Suur karvane ahv. Ta on kunagi kutsus mind oma nime, ja see ei olnud see mees, kellele oli võimalik esitada küsimusi. Ta on alati maksnud mulle ette, siis rääkis mulle, kui oli vaja ära võtta kohver. Selle pealkirja all-siit, natuke sügavamale mäed, ja tänna helikopter tasuta, ja võttis tema ego laeva. Usu mind, see on kõik, mida ma tean, on teine. Seda isegi vaadanud ühte kohvrit ümber, ja ta oli пустынен. Kuradi imelik on äri, aga mulle ei maksta uudishimu.
  
  
  "Kui palju kohvreid paned laev?" Tema küsis.
  
  
  "Anna-ka, viimane kord, kui me ära võetud kolm ööd tagasi. Kokku on kaheksa.
  
  
  "Te võite juhtida meid sinna, kus maandub helikopter?"
  
  
  "Muidugi, kuid alati on paar turvameeste koos relvadega. Oon ja piloot, mees nimega Инграм, mis paistab välja seal, kui teda helikopteri piloot saalis sees.
  
  
  "See on sinu asi," ütlesin ma, - jälgida, et me oleme kadunud valve. Ja nüüd meil on juhiseid.
  
  
  Pilar läks lõunasse ja свернула on kitsas kruntvärviks tee, mis on märgitud tähisega Торио. Ja siis me sõitsime avatud maastik. Õnneks Pilar renditud полноприводный maastikuauto: sõita oli raske: maantee on kujunenud omaga, kogu hotelli territooriumil ja kivine, ja maastik on möödunud mäed.
  
  
  Nüüd on minu ees istus salakaubavedajaid, et, kui meid on tabanud prožektorid, ta saaks hüpata ja tõmmake alati pistikust kätega, et ego on teada, et enne kui keegi hakkab tulistada.
  
  
  "See on tema, Торио", - hõikas ta.
  
  
  Mees püssi aeglaselt liikus edasi ja lõpetas kuuenda jala kaugusel sellest. "Mida sa siin teed? Täna ei pikap "
  
  
  "On Гавиоте on probleeme," ütles Торио. Здоровяк ütles, et ma pean tulema ja öelda Инграму.
  
  
  "Kes need kaks on teised?"
  
  
  
  
  
  - kahtlane küsis valvur.
  
  
  - Nad on... nad on... - kohmakalt hakkas Торио.
  
  
  "Me Городиным, - seganud olen. - Meil on olemas informatsioon, mis tegeleb peab kohe registreeruda poole Жизову".
  
  
  Nimed olid olulised valve. Aju ego püss langes, ja ta pöördus jeep. "Näidake mulle isikutunnistus, palun, sir," ütles ta austab.
  
  
  "Muidugi," ütlesin ma, ja jõudnud hetke, et клочком paber. Tema hoidis ego on nii, et valvur дотянулся enne teda. Kui ta seda tegi, tema haaras ego eest randme ja tõuked. Pilar kiiresti lõi mehe kõrva, sunnivad oma ego замереть, enne kui ta suutis вскрикнуть.
  
  
  Talle panna sisse gag suhu valve ja seotakse ego tükk nailonist köis, mida ta leidis paadi ja rakendas, et sellist ohtu. Pöörake ego tõmbamisega, осветил tema väike puidust hoone viiskümmend meetrit eemale. Kohe tema taga seisis väike kange helikopteriga. Selle on välja lülitatud püha ja žest palus Pilar mootor välja lülitada jeep. Torke Торио ees mind, Люгером käes, selle jalutuskäigu kargasin hoone juurde koos мотком köied ja kiirustamist ära, Pilar järgnes mulle. Kui oleme jõudnud päev, ta avas selle ja tungis sisse, vajutades nuppu прожекторе. Kaks meest, спавших on койках on kaugemal seina, järsult seda mängu. Üks oli raske славянским tüüpi, mis võiks olla vend инвалиду-valve sissepääsu, teine - kahvatu õhukese mees suure nina ja nõrk lõug. Tema otsustas, et ta on Ингрэмом, piloot.
  
  
  Valvur протягивал käe oma püssi vastu, прислоненной juurde oigasid lähedal see peaks soovitavalt olema eemal oma voodis.
  
  
  "Sa sured, püüdes", - ütles talle emu, ja mees mõõtmine. Инграм оцепенел, hõõrus silmi ja моргая.
  
  
  Pilar leidnud lüliti maailmas, ja ego sädelev leek залило ühte tuppa hooned. Vasakul meist oli raske коротковолновая raadiojaam.
  
  
  "Торио! Olete meile müünud ", - süüdistas valvur.
  
  
  "Muidugi," ütles salakaubavedajaid, - püstol mul on eesmärgid kiiresti распродаюсь - nagu sina oled, sõber".
  
  
  "Ingram, kleit yourself, - tellisin ma. "Helikopter заправлен bensiini?"
  
  
  "Jah, on täis", - vastas ta närviliselt.
  
  
  Mees värises hirmust. Tema ei ole seda hotelli, et ta nii kartis, et ta ei saa lennata, " ütlesin ma. "Lihtsalt järgi käskudele, ja sa ei пострадаешь". See on ego rahustas, ja ta hakkas натягивать riided.
  
  
  "Торио, sit-on see tool", ütlesin ma, ja salakaubavedajate kiirustamist alluda. See viskas lõngaviht köied valve ja ütles: "Siduge kinni. Ma ei pea hoiata sind, et sa oled hea поработал.
  
  
  Tema целил on vahi ja Торио oma люгером, jälgida, et Торио oli kinnitatud head тугими sõlmi. Pilar hoidis käes püstolit 38-nda kaliibriga smuggler ja jälgis Инграмом, kuid ta ei soovinud tekitada meile mingeid probleeme.
  
  
  Kui Торио oli kange seotud, ütles talle turvatöötaja: "Ja nüüd istu toolil, et teises toa otsas". Kui ta tusaselt kuuletus talle Pilar ütles: "Võta nöör ja свяжи tema lapsed".
  
  
  Pilar andis mulle colt ja lähenes valve. See oli tõsine viga. Ta tõusis püsti, vahel minu ja meie vangistuses. Ühe kiire liigutusega mees tõmbas nuga kuskilt alt välja riided ning haarasin Pilar, keerates selle ees, склонив pea tagasi ja приставив noa tera on tema kõri.
  
  
  "Viska relv, või naine sureb", - lihvimine tema ta.
  
  
  Kükitamine, kui ta seisis keha Pilar, see mees ei pakkunud mingit eesmärki, ta ei saanud olla täiesti kindel, et промахнусь seda, ja lähevad surmava punkti. Kui tema поверну relva, et parem on eesmärk, ta lõikas läbi oleks hei kõri. Nii et selle заколебался.
  
  
  "Rätsep побери, tema ütles, viska relv". - katkestas ta. "Sa arvad, et tema блефую?"
  
  
  Kui ta ei liikunud paigast, valvur yanked noaga ja kaelale Пиларс hiilis punane uss verd. Seda veel leidnud "Люгер" valmis.
  
  
  "Ingram, võta see idioot gun" - haukus valvur.
  
  
  "Ma... ma ei saa seda teha," ütles piloot värisev hääl.
  
  
  Valvur зарычал talle: "Olgu mees kasvõi korra, sina, хныкающий maavärin, või ma..."
  
  
  Me ei saanudki teada, et valvur võiks teha Ингрэмом, sest oma vihas sõitja ta pööras pea rivne nii, et seda saaks panna "Люгер" seisukoht ja прострелить emu kaitsmata lh kõrge. Ta pöördus eemale Pilar, põrkas vastu seina ja kukkus põrandale. Nuga kahjutu tabanud ära.
  
  
  Pilar vaatas mind solvatuna näoilmeid. "Sa lase emu saagida mulle kurku, enne kui andis oma relv, eks?" ütles ta.
  
  
  "Muidugi," tunnistas olen. "Kui ta oli minu relv, me oleme sinuga mõlemad oleks surnud".
  
  
  Ta noogutas aeglaselt. "Jah, seda ma usun, sul on õigus. Aga ikkagi..." Ta raputas pead. "Sa oled lahe. Sinu mul on kananahk ihule ".
  
  
  "Me согреем sind hiljem", - ütles ta kiiresti ja pöördus sõitjale. "Nüüd, Ingram, sa pead nad mind sinna, kus sa oled заберешь kohvrid, mis доставишь on Торио".
  
  
  - Sa mõtled varjupaika Жизова?
  
  
  "See on õige. Kus see toimus?"
  
  
  "Mägedes piiril Venezuela ja Briti Гвианы. Kuid tema pole kunagi suutnud maanduda seal, pimedas. Kuidagi ei ole, kui see on piisavalt keeruline.
  
  
  Tema, vaatasin kella. "Kui me взлетим nüüd peaks olema helge
  
  
  
  
  
  kui me sinna jõuame. Ja Ingram, kui sa juhuslikult lükata minu jaoks vales suunas, sind igavesti istutavad Kuus jalga maa alla. ."
  
  
  "Ma ei julge ja ei ole rumal", - vastas ta. "Ma teen täpselt, mida sa mulle ütled".
  
  
  "See on hea, Ingram. Sa ikka oskad elada enne, et kirjutada emale kõik ebameeldivad üksikasjad ".
  
  
  Pilar, mis tegeleb enne seda vaikselt istus kõrval, nêêd. "Nick, sa räägid nii, nagu oleksid sa lähed siit odin".
  
  
  "Tema", ütlesin ma. "See on niit järjekorrad ja tõenäoliselt ilutulestik. Naine võib olla takistuseks ".
  
  
  "Ei ole," ütles ta otsustavalt jalad harkis. "Oleme jõudnud nii kaugele koos, ja nüüd ma ei jään maha. Selle väga aitasin sind, eks? "
  
  
  "See on tõsi, aga ..."
  
  
  "Võta mind kaasa, Nick", " pahvatas ta. "Ma oskan tulistada ei ole hullem sind ja kaks püssi ja kahekordistada meie eduvõimalusi. See on väga palju tähendab mulle, querido "
  
  
  Hetkeks ma ei suutnud otsustada.
  
  
  Kuid see, mida ta Pilar, mõtet. Ta oli kogenud professionaal, karmim, kui enamik mehi. Ja ta teadis, et ta расходный materjal, et vajaduse korral сыч missiooni selle пожертвую seda.
  
  
  "Siis tulge mõlemad," ütles ma. "Kuna te ei kavatse kasutada, Jeep, et tagasi linna, minge ja tõmmake kate распеределителя, et ta oli kasutu, et need, kes peab ego kasulik". Tema ei saanud lisada: "Sa tead, et selline kate turustaja?"
  
  
  Tema täis huuled изогнулись kergelt насмешливой naeratus. "Jah, querido, tean teda umbes крышках turustajad ja paljudest teistest asjadest, mis te ei usu".
  
  
  Tema, irvitas on reuma. "Hästi. Ja sa võid anda meie sõber uuesti koputama, et ta korraks magama.
  
  
  "Ma потороплюсь," ütles ta, võttes mul 38-st kaliiber, jooksis ära.
  
  
  Tema läks walkie talkie, purustas põrandat, kui korpus ei avaneks, ja seejärel purustas puhastatav tagumik püss valvur. Ajal töötlemata lahtivõtmist tema, vaatasin üle Ингрэмом, kuigi ta oli väga hea poiss, ja pildil ei ole suurt ohtu, kui беззубая soov hagijas köis.
  
  
  Tema ütles Торио: "Sa oled natuke поработаешь, ja siis saad tagasi Виллемстад. See on pikk tee, kuid sul on aega, et mõelda, kuidas kõige paremini teenida elatist. Berry veetorustik, - soovitasin ma.
  
  
  Ta peaaegu ei naeratas. Tal ei olnud erilist huumorimeelt.
  
  
  Pilar tagasi kaanega jaoturi, mida ta andis mulle, tehes имитационный järeleandmisi. "See, kes seal on, ei peaks ärkama enne keskpäeva," ütles ta. "Ja siis tal on peavalu, mida ravida ei ole aspiriin".
  
  
  "Hästi, Ingram," ütlesin ma, - ärme tõstame su helikopter õhku". Siis läksime kolmekesi поплелись üle tükeldada колеями ja kivide juurde ожидающему вертолету.
  
  
  Peatükk üheksateist
  
  
  Ingram, tundus, et võttis vastutuse, kui ta oli kontrolli helikopter, ja me startis öises taevas. Läksime itta ja natuke lõuna poole, varsti jättes maha tuled Curacao. Väike saar Бонэйр ka kadus, ja mõnda aega all meid oli ainult must Kariibi mere ja tähine taevas üleval.
  
  
  Peagi on püütud tuled Caracas ja mõnda aega kõndinud piki rannikut Venezuela.
  
  
  "Te ütlete, et see on mountain hideaway Жизова raske avastada", ütlesin ma.
  
  
  "Peaaegu võimatu", - vastas Ingram. "Ükski kukk ei sõida üle selle koht. Aga kui nad oleksid olnud, oleks nad kunagi seda ei näinud. Hooned on ehitatud kogu tema oranž-pruun kaljud, mäed. Ego peaaegu ei näinud õhu proovide. Lisaks talle ei tee. Kõik tarvikud peavad olema esitatud lennukiga. Жизов on teinud palju on üks lõuna-ameerika valitsuste, ma ei tea kuidas, veo ekspedeerimine. Minu töö seisnes veo VIP-kaheinimese neid kohvreid. Ja kui ma ei oleks teadnud maamärgid, millega juhatatakse tema ei oleks kunagi leidnud see koht üksi."
  
  
  Meil olid Trinidad vasakul meid, ja pöördusid lõunasse, et minna sügavamale sushi soisel maastikul pearl Orinoko. Taevas idas algus светлеть ja andmed maa sai näha, kui me koos mürinaga tungis гористую paikkonnas tuntud Гвианское highlands.
  
  
  Siis tuli meil, et saada kõrgus, ja Ingram отрегулировал samm kandvate kruvi, et sügavamale alla neelata rohkem hõre õhk. Päev stahl heledam, kuid kõrge ilm ei näidanud märke hajumise.
  
  
  Mõte, mida ta teadlikult vältida, ворвалась mu peas. See oli päev, mil New York surema, kui ma ei saa seda peatada.
  
  
  Инграм surutakse mulle õla, katkestades mu mõtted. Ta märkis, edasi скалистое haridus, näiteks kujul поднятого vait, andes rõve saluut.
  
  
  "Näed see on ees?" - hüüdis piloot, перекрывая knock meie mootor. "See on maamärk, mis peavad läbima piloodid. Me nimetame seda Finger Mountain. Kohe selle taga on väike kivine valley, kus Жизов puruks oma maja.
  
  
  "Millised on võimalused, et nad hakkavad tulistada, kui nad näevad, et me siseneme".
  
  
  - Arvan, et see on ebatõenäoline. Ingram, tundus, kitkutud julgust õhus, mille emu ei olnud maa peal. "Nad on üsna kindel oma turvalisuse siin, aga nagu teatas saatkond tulevad ja lähevad üsna osas. Kui nad kuidagi ei saa teada, mis juhtus
  
  
  
  
  
  on Curacao meil ei tohiks olla probleem istutamist ".
  
  
  "Hästi," ütlesin ma.
  
  
  "Aga see on ainult alguses. Kui nad märkavad sind või daam hakkab põrgu.
  
  
  "Kas sa saad mulle anda aimu füüsilisele see koht?" Tema küsis. "Kust staabi Жизова? Kui teadlane Варнов oma tööd teeb?
  
  
  "Ei ole," ütles Ingram, siis kiiresti vaatas mind, justkui kinnitades oma siirus. "Uskuge mind, see on nüüd tema oleks öelnud, kui ta oleks teadnud. Kõik, mida ma teen, see jääda kas вертолетной mänguväljakud, kuni keegi jookseb või istub, või kui nad on uploading, mida tahad, et tema ness ".
  
  
  "Mis siis, kui sa tahad anda sõnum?"
  
  
  "Ma jätan oma ego täistööaeg kohtu helikopter. Ta tuleb ja tervitab meid. Ja see on esimene, mis hema sa pead tegelema ".
  
  
  Me обогнули on väljaulatuv pöial kivid ja hakkas alla kitsas kanjon, kaljuseintega lahesoppe igast küljest. Isegi siis, kui tema ei taha, noh, see ei oleks nägi kõik hooned, ebaviisakas ehitatud ümber kivide. Selle lugesin neli üsna suured ehitised, üks väike lähedal krundi tasane maa, kuhu me jõudnud kehtestatakse. Madal kivine servi ja rahnud segaks kogu maastik, ja olid vaid nõrgad jälgi terviserada, mis ühendab hoone.
  
  
  Kui seda vaatasin, ümber väikese ehitise lähedal вертолетной mänguväljakud tuli mees ja vaatas meid. Üle õla ta nessi püss.
  
  
  "See on valvur, - ütles Ingram.
  
  
  "Ta on ainus?"
  
  
  "Ta on ainus, keda ta kunagi näinud. Võib olla ka teisi ".
  
  
  Tema ütles Pilar: "Пригнись, et sind ei olnud näha". Siis sellest, kuidas ta on võtnud positsiooni, tema ka stahl nähtamatu.
  
  
  "Kui me приземлимся, - ütles tema Ингрэму, - dai täistööaeg läheneda lähemale, avatud k-päev".
  
  
  "Et kui ma suudan pakkuda ego siia?" - neuro küsis piloot, ego julgus õhus algus улетучиваться.
  
  
  Väga püüa, " ütlesin mina. "Justkui sellest sõltus sinu elu. Sest, Ingram, vana sõber, see on nii.
  
  
  Me ettevaatust maandusime väike lagendik, ja Инграм lahendada teadus-ja arendustegevuse ülesandeid mootor. Kui suur rootor peatus, mees püssiga midagi karjus sellest kohast, kus ta oli kahekümne meetri kaugusel.
  
  
  Инграм lükkas ukse ja karjus: "mul on mingi et on kindral".
  
  
  "Sa oled lame?" - kutsuti tagasi valvur. "Too see".
  
  
  "Mul on... mul on vaja abi," ütles Ingram. "See on liiga raske minu jaoks."
  
  
  Воцарилась vaikus. Kuid seejärel mööda kruusa pinna meile lähenesid shaggy. "Tead, see ei peaks olema носильщиком" - kaebas valvur. "Sa pead-"
  
  
  Ta järsult peatunud, justkui oleks meid näha. Tema sai aru, et meil on probleeme, kui kuulis kindel heli valvur, снимающего püss ja ka vanglas. Tema hoidis "Люгер" käepärast, aga riskima tule nüüd ja встревожить kogu meeskond oleks surmaga. Selle asemel tema надавил oma käsivarred ja Hugo langes mulle kätte. Tema keerata стилет; pigistades tera pöidla ja nimetissõrme ta kiiresti tõusis ukseava. Valvur heitis püss, ja tema tegi tera ego kõrvale.
  
  
  Стилет keeratakse õhus, enne kui tera sai kaela inimese. See on tekitatav heli sarnaneb räme sosin, astus kaks sammu ja kukkusin maha, veri ülevoolav on ego kõri.
  
  
  Pilar выпрыгнула ümber коптера. Ingram vaatas surnud inimese tool piloot.
  
  
  "Mis nüüd?" küsisin Pilar.
  
  
  "Nüüd on tema lähen vargsi ja uurida seda kivide küla. Sa jääd siia, et igal aastal Инграма. Kui tagasi tulen, selle võin olla peidus ja ma ei pea keegi mind varjata.
  
  
  "Noh, Nick," ütles ta vagur согласием, mis mind üllatas.
  
  
  Tema kergelt suudles teda, siis kummardus surnud стражником, kogemata стилет on ego kõri ja pühkida tera puhtaks pühkima. Tema tagastas ego tupp käsivarte, siis järgnes talle, nägi läbi kivide, vältides suusarajad, viib läbi караульного postitust.
  
  
  Meenutades, kuidas ma teda näinud, see on koht, linnulennult tema ruttas kõrvale suurim hoone. Tundus loogiline oletada, et see on staabi operatsiooni. Tema ei valeta väike hari, выходящем on tee, mis tegeleb viib pikk невысокому ehitisele - баракам. Kui seda vaatasin, väljund liikunud inimesed töötlemata sinine riided ja töötajate фуражках. Nad olid безоружными. Teistel oli püstoli kabuur ja pruun vorm Nõukogude armee punane viimistlusega. Eest казармами seda märganud suur nelinurkne hoone, mis talle tegin oma esimese eesmärgi.
  
  
  Tema lahkus oma seisukoha küsitlus ja обогнув shacks, ettevaatlikult lähenes punkti kohal. Nagu teised, ta oli vaid umbes kuuenda jala kõrgusele, ja ta arvanud, et siseruumi tuleb maha allpool maapinda. Ta kuulis hääli ja põlvitasin, et kuulda kitsas vent oleks.
  
  
  "Sa saatsid mulle kindral Жизов?" See oli noor hääl - energiline, sõjaväelane.
  
  
  Жизов vastas маслянисто-sile покровительственной intonatsioon. "Ma saatsin teile, major Рашки, sest ma ei saanud sõnumeid määratud aeg-polkovnik Городина. Seega, me peame eeldada, et ta on kättesaamatu meile, kes on lõpetamas etappidel operatsiooni. Mul on vaja alustada teine meeskond,
  
  
  
  
  
  ja tema valis sinu."
  
  
  "Mul on au, kindral".
  
  
  Ütle, major, sa oled täiesti tuttav plaani?
  
  
  "Jah, söör. Oleme seadnud tuuma plahvatusohtliku seadme seitsme ameerika linnades, ja kõige viimane seade oli hosted by Панамском grand. Linnad ja täpse asukoha täielik nimi on teada ainult sulle ja usa ученому ".
  
  
  "Väga hea, Рашки. Ja sa tead, kui ajakava plahvatas esimene pomm? "
  
  
  "Täna, sir". Piinlik откашливается. "Kuulujutud käivad kogu laagri, sir".
  
  
  "Jah, vaevalt, et see saladus; mehhanismid, mis on ilmne. Seda ütlen teile, et esimene usa linnad on hävitatud New York. Kuna ih valitsus ei võtnud vastu meie tingimused doktor, Варнов plahvatada esimene pomm rivne neli tundi."
  
  
  Koos tohutu kergendus tema vaatas kella. Oli jäine hirm, et kui tema teadis poolt венесуэльскому taevast koidikul, New York, on võimalik, isegi siis oli сровнен maa адским leek tuuma plahvatuse.
  
  
  Kuni tema, arvasin, et pot minu vastu, ümber aparaadi AV kuulnud echo леденящего рычания.
  
  
  "Ja, seda näen, minu koera sõbrad ärganud", - промурлыкал Жизов. "Ärge kartke, major, kui tema kõik контролирую, nad ei põhjusta teile kahju. Aga üks asi on minu sõna, ja kui nad tapavad teid sekundit ". Entusiastlik naer Жизова kujutamise неубежденному Raschke. "Neid loomi teevad kaks kõige võimsad jõud maailmas, major", - jätkas Жизов. "Hirm ja vihkamine. Pea meeles, et see on "
  
  
  "Jah, sir," - nõrk vastas major läbi urin metsloomad.
  
  
  Seda tõmmatakse eemale alates aparaadi AV ja selles elus, vaadates pala hoonete vahel. Esiteks, mul oli vaja võti, mis avab läbiviimise Нокса Ворнова, mis oli tähtsaimaks kogu смертоносному puhul.
  
  
  Töö toimus üksikult ja paarikaupa. Relvastatud sõdurid koos ih kus väreles jultunud rühi tundus rahule kuni ükskõiksus. Võib-olla, nagu vihjas Ingram, nad on muutunud hooletu arvata, et ih ohutus kohas неуязвима.
  
  
  Oli selge, et mul peab olema liikumisvabadus. Nii tema ootas, kuni järgmise tööpäeva ei liigu all ja ei lange taga. Teda tabas ego "Люгером", ja ta обмяк mu käed. Teda kiiresti оттащил ego juurde, kivide ja kõik on sundinud ego vaikima.
  
  
  Tema võttis sinist kombinesooni, mis ta kandis, ja tõmbas ego peal riided. Püksid olid коротковаты, aga muidu tulid. Tema pani mütsi ja käisin varikatus kp laup. Koos mõistliku vahemaa tema võis jääda märkamata. Peidus keha töö kahe hiiglaslike rändrahne, tema suundus tagasi rajal ja läksin sellega. Minu taga lähenesid shaggy. Tema, sukeldus madal ukseava, tundub, et on libe. Tema, põlvitasin, selja tee, ja manipuleerimises käepide päev, justkui otsiks vigane lukk.
  
  
  Soe lõhn sööki jõudnud mu ninasõõrmed, kui kahe tööpäeva peatunud kauemaks jääda jalgtee minu taga.
  
  
  "Mulle ei ole vaja ära arvata, kes saavad hommikusöök, kes te olete," ütles üks neist ümber. "Американецу, jah? Ученому."
  
  
  "Muidugi," ütles teine. "Ta on meie auväärne külaline".
  
  
  "Mis tal täna hommikul, kui me жрем meie tavaline prügi?"
  
  
  "Värsked munad, sink, röstsai ja küpsed tomatid".
  
  
  Esimesel tööpäeval; muljetavaldavalt простонал. "Ma palvetan, et ei olnud jäätumist, kuni me kõik ei saa jätta see kaevandamine puhastustuli, ja jälle elada nagu inimesed. Kuidas ma kadestan hea ede ja naised, kellega nautida ameeriklased ".
  
  
  "See aeg on lähedal, seltsimees. Täna me peaks streigi ameeriklased ".
  
  
  "Kui nii, siis me täna tähistame. Kuid nüüd on see ma peaksin minema ".
  
  
  Kuni selle märkamatult vaatasin, üks ümber kaks meest läks mööda kõrval rada, разветвляясь vasakule, ja teine, kes salve sööki, jätkas liikumist avalikult. Talle lubatud emu minna mööda rada, ja siis järgnes talle, kaetud кепкой isik.
  
  
  Mees ei pööras end ümber, ja ma järgnesin talle-ühele ümber suured ehitised, стоящему grupist eraldi hooned. Ta laskus mitu ступенек, avas ukse ja kadus taga, andis emu paar sekundit, seejärel läks sama uks.
  
  
  Tema leidis, et need hooned olid kaevatud ценымногие sügavamale ja on valmis palju põhjalikumalt, kui seda ette kujutada. Ih läbimõeldud disain näitab pika aja koolitus.
  
  
  Oli üks pikk koridor seintega ümber sile kivi, sujuvalt изгибающимися kaare. Kuigi ma ei näe oma töö, tema kuulnud ego shaggy ees. Koridor tagant kaetud elektripliit tuled, ja, kahtlemata, seal oli elektrijaam.
  
  
  Siis tema, meenus, et paar aastat tagasi käisid kuulujutud, et kusagil Lõuna-Ameerikas valmistub venemaa baas. See oli näiteks, kui kuuba rakettide kohta, ja sellele järgnenud, sest see hakkab tühjaks saama, nagu kuulujutud on surnud. Nüüd selgus, et baas - see on fakt. Ta ilmselt jäeti ametlik venemaa profiiliga, kuid on uuesti aktiveeritud Жизовым ja ego fraktsiooni nagu peidetud keskus ih operatsioone.
  
  
  Kogu selle koridori
  
  
  
  
  
  
  toimus ainult üks uks. Näib, et tuba oli natuke nii, nagu nad pidid olema lõigatud mööda kindlat tõugu. Kuuldes ees kõne, seda järsult lõpetada.
  
  
  "Ma tõin kuninglik hommikusöök ego kõrgus". See oli hääl rändkaupmees sööki täis sarkasmi.
  
  
  "Lihtsalt too edu ja jätke see idiootlik märkused". Tagasi hääl oli karm, asjalik ".
  
  
  "Mis seal teed ameeriklane?" - küsis töötaja. "Kas ta on valmis kaasa erilisi päevaks?"
  
  
  Nüüd ta aeglaselt liikus mööda kaardus seina, et vaadata protsesse, ja jõudnud punkti, kus võis näha niit koridoris. Seal seisis sõdur suur mustad vuntsid, valve, suur uks. Ta võttis salve sööki on töö-ja поджал huuled, enne kui öelda: "Ta ei erine tavalise, välja arvatud see, et täna hommikul ta tõusis püsti koidikul. Aga ma ei saa teada, mis toimub tema eesmärke ".
  
  
  "Ei, see, ma arvan, et mitte. Noh, parim on see tema jaoks kõige hullem minu jaoks. Seda lähen breakfast on tüütu läga.
  
  
  Ta kiirustas tagasi mööda koridori, sama teed, mida tuli. Nüüd, kui ta teadis, kust leida Варнва, mul oli vaja leida viis, kuidas selleni jõuda. Mõtiskledes selle probleemiga, kaldus tema jaoks viiteid ja liiga hilja nägin приближающуюся kujundit kaugel. Kuju tema aru, et see oli üks ümber sõdur.
  
  
  Kogemata, nagu oleks tema midagi unustasin, pöördus ta tagasi. Ta kutsus mind, aga tema mängis глухонемых. Kurvi järel, välja vaadata sõdur, tema tormasid tagasi святилищу Варнова. Kuid "shaggy lähenesid selle poolt. Ta tegi pausi. Tagasi töötaja, разносящий haridus, ja veel üks sõdur taga uksel Варнов.
  
  
  Selle kiiresti otsustas ja tormas ainus päev, mis viib mööda koridori.
  
  
  Uks oli lukus, nii et ma päikeseloojang all bodys tööpäeva jooksul oma hetke ja leidsin õhuke elastne riba on muutunud. See seade üle, mis on vastupidav ja paindlik, kui on traditsiooniline tükk plastist, kiiresti käivitunud abil lihtne lukk.
  
  
  Kuna töö on veel ligidale ühelt poolt, ja sõdurid teisest, tema lükkas ukse ja tormas sisse.
  
  
  Peatükk kakskümmend.
  
  
  Mõne sekundi pärast luksuslik interjöör toast соединился. Ei olnud meil töötlemata pindade, meil on tuhmunud värvi. Pehme tekstuur - padi, diivanid, voodid, lamamistoolid - kõik karneval радужных tooni.
  
  
  "Sa oleks võinud vähemalt koputama", " kõlas selgelt naishääl kuskilt minust vasakul pool.
  
  
  "Suur teadlane peaks täna tõusma vara," - ütles teine hääl teiselt poolt.
  
  
  Kui mu silmad on harjunud тусклому päevavalgele selle, avastasin, et hääl lähtutakse vastavalt statistika атласных voodit ja karvased turvapadjad, põhjalik овалах igal pool tuba. Kui seda vaatasin, vasakul ja paremal ilmunud взлохмаченные светловолосые pea, ja nende eest järginud keha, mis on sarnane keha on чирлидеров college. On блондинке number üks oli piisavalt lühike roosa öine särk, et ei jäta kahtlust, et ta on sündinud blond. Number kaks oli гаремной pidžaama, piisavalt läbipaistev, et kinnitada, et ta on ka tõeline blond.
  
  
  "Ma loodan, et ma ei вторгаюсь", ütlesin ma.
  
  
  "Tema Terry," ütles blond number üks roosa коротышке.
  
  
  "Ja tema Jerry", - ütles number kaks гаремной pidžaama.
  
  
  "Mõlemad on kirjutatud, et" i "". Terry selgitas
  
  
  "Oluline teave", ütlesin ma.
  
  
  "Me oleme kaksikud" - kutsus Jerry.
  
  
  "Veel üks tähelepanuväärne avastus", ütlesin ma.
  
  
  Tüdrukud seisid oma voodit ja lähenes mulle igal aastal.
  
  
  "Ma ei ole kunagi näinud sind varem," ütles Terry.
  
  
  "Sulle siin ei ole koht, eks?" - lisatud Jerry.
  
  
  "Sa oled swooped alla, nagu torm," ütles Terry. "Ma arvan, et sinu гонятся, ja sa tahad, et me sind peitis. Kui lahe!"
  
  
  "Te ju ei ole politseinik?" - ütles Jerry. "Me ei varjata politsei".
  
  
  "Ma ei ole politseinik", - ütles tema ih. "Kes ma olen ja millega tegelen - see on liiga palju, et selgitada vähem kui tund, aga mul ei ole kolmkümmend sekundit. Aga sa võid öelda, et ma olen üks ümber on head poisid ja üldse ei tee nalja - ma vajan sinu abi."
  
  
  Sel hetkel kuulsime hääli ja läks kuulata ukse.
  
  
  "Miks sa pööras ümber ja tuli tagasi, kui tema kutsus sind?" See oli hääl on sõdur, kes karjus mulle koridoris.
  
  
  "Ma ei saa aru, millest sa räägid. Seda ainult, et sõitis professor hommikusööki. Seda sind ainult et ei näinud, " vastas töötaja.
  
  
  "Te läheksite siia minut tagasi, siis pöördus ümber ja läks tagasi".
  
  
  "Ei ole seda."
  
  
  "Sinuga keegi ei külastanud?"
  
  
  "Ei ole. Küsi Juri uksel professor. "Ma teen seda. Selle kavatsen ego vahetada. Ja kui врешь - ei ole probleeme. Nii, seltsimees! "
  
  
  Kõlab sammud töö, mis tuleb mööda koridori. Kõne võtmed ukse taga.
  
  
  Tema pressitud soigumine loop pooled päev, hoides "Люгер" käes. Kaksikud уставились relv ammollaan васильковыми silmad, siis vaatasime sõbra sõber, ängistust хихикая. See, et lapsed on läbi ih väike aju sel hetkel, võib tähendada elu või surma palju inimesi.
  
  
  Valvur avas ukse ja приоткрыл tema.
  
  
  "Noh-noh, te tüdrukud varakult ärkama," ütles ta.
  
  
  "Mis selle ümber?" ütles Terry.
  
  
  "Me võime tõusta igal ajal, kui ise tahame," lisas Jerry.
  
  
  "Üles ja alla, üles ja edasi.
  
  
  
  
  
  
  Noh, see on kogu sinu elu, - triipu valvur.
  
  
  "Kes meie ümber tahab professor täna hommikul?" küsis Terry.
  
  
  "Või on see jälle me mõlemad?" - kleebitud Jerry.
  
  
  "Meile see, et meil muud. Ta lihtsalt splurged, ja tema jaoks töö esimeses osas kohas. Siis eda - ja naised magustoiduks ".
  
  
  "Siis mida sina siin teed, Marcus?" ütles Terry. "Sa ei peaks kuuluma meie tuppa, kui professor ei ole saadab teid meiega".
  
  
  "Ma otsin meest", - ütles ta извиняющимся seisukohti.
  
  
  Emu vastas giggles tüdrukud.
  
  
  - Mulle tundus, et ma nägin koridoris töö, - toores jätkas Markus. "See, kes ei kuulunud meeskonda. Tema arvas, et ta võiks minna siia ".
  
  
  "Me ei ole näinud, meil ühe inimese", - süütult ütles Terry.
  
  
  "See on selline pettumus", - jälestust lisatud Jerry.
  
  
  "Ma ei ole ümber neile, kes näeb viirastusi," ütles Marcus. Tema kuulnud, kui ta on teinud ebakindel samm edasi. "Läheb aega, enne kui professor lõpetab oma hommikusöök, ja saadab ühe enda ümber. Sest see on juba siin, võib-olla me võiksime natuke lõbustada teine teise ...
  
  
  "Kindlasti mitte!" Terry astuvad. "Meie lepingus on öeldud, et me oleme siin ainult dr Варнова. Meid hoiatati, et me ei mängi mänge koos teiste ".
  
  
  "Kuid hea mõtle", - vallatult ütles Jerry.
  
  
  "Õrritused," ütles valvur. Ta taganes, ja tüdrukud on suletud uks. Loss on suletud.
  
  
  "Nüüd meil on tõesti probleem", - хихикнула Terry.
  
  
  "Kuid meil on lõbus.", - ütles tema õde.
  
  
  "Suur tänu", ütlesin ma ja surus "Люгер" tagasi kabuur. Tema irvitas. "Võib selle leida aega, et tasun sulle. See on tõsi, et sa oled siin ainult selleks, et... ee... teenindada "Варноу"?
  
  
  "Te olete kuulnud, mida me oleme öelnud, et Маркусу, meil on vaid tahet tuule-up mänguasjad ameerika teadlane", - ütles Terry.
  
  
  "Ja arvestades, milline see inimene on, see ei võta meil on palju aega," ütles Jerry ja lähenes mulle.
  
  
  "Kuidas sa sattusid see on?" Tema küsis.
  
  
  "Sa mõtled, et head tüdrukud on nagu meist teevad sellises kohas?"
  
  
  "Midagi niisugust."
  
  
  "Me vastanud reklaami salajase ajalehes San Francisco," ütles Jerry. "Hing tüdrukud tahavad reisida, on põnevust, on seiklusi".
  
  
  "Ja, muidugi, sa oled saanud töö".
  
  
  "Muidugi. Peab olema, oli viiskümmend teised tüdrukud, kuid meil oli selline eelis, et meil on kaksikud ".
  
  
  "See ei ole kõik, mis sul on," ütlesin ma, märkides ih helde vormi.
  
  
  "Sa meeldid mulle," ütles Terry.
  
  
  "Vean kihla, et ka sina ценымногие rohkem mees, kui professor," lisas Jerry.
  
  
  "Ego seksikas andeid või ih puudumine mind ei huvita," ütles ta tõsiselt. "Kuid see on osutunud kõige ohtlikum inimene maailmas, ohtu USA ja kogu maailma. Tema säästan teid kohutavaid üksikasju, kuid uskuge mind, praegu ei ole midagi olulisemat inimkonna tulevikku, kui mind tabas laborisse Варнова. Ja tema, tahan, et sa, tüdruk, mind on aidanud ",
  
  
  "Sa mõtled, et see on rumal ma püüan laboris on sulle olulisem kui see?" ütles Terry, tõstes oma lühikese öises särk on veel üle.
  
  
  "Ja see on?" - sekkus Jerry, klõpsates vöö ee пижамных püksid ja libistades ih keskpaigani selle ümardatakse puusad.
  
  
  "Ma ütlesin, et olulisem on, tüdrukud, mitte lõbusam".
  
  
  "Miks peaksime me teid aidata?" - küsis Jerry. "Sa isegi ei ole viisakas meiega".
  
  
  Oli selge, et patriotism ja humanism - sõnad, mis ei ole nähtav ih хорошеньких heledate peade. Kuid ilma ih abi, minu võimalused olid võrdsed nulliga.
  
  
  "Nagu ütleb soov ütlus," ütles ta oma pokkeri nägu - sa поцарапаете minu, tema почешу oma".
  
  
  Paar särav naeratus teadmisi kajastas tuba. "Sa mõtled et lähed?" - koori koori возразили kaksikud.
  
  
  "Kui te aitate mul saada laborisse Варнова".
  
  
  Rõõmsalt кивнув, nad võtsid mul käest kinni ja elame kaasa pakk värvilisi patju, kus kiiresti, saime õhukesed tekid. Hetk haigusi nad обнажились, võttes vastu erinevaid ahvatlevaid poose keskkondades patju. Selle avastasin, et Terry oli pisike sünnimärk veidi alla vasaku rinna, ja ainult tema, tema suutis eristada kaksikud.
  
  
  See oli ainus kord minu elus, kui teda kiire, et viia lõpule see, et võib-olla on kõige põnevam ümber kõikide inimeste tegevust. Ja seetõttu on selle püstitas uue maailmarekordi on eemaldada võimalikult suurema hulga riiete minimaalse ajaga.
  
  
  "Mmm, maitsev," kommenteeris Terry.
  
  
  "Ma teadsin, et tal saab olema rohkem, kui on selle vana professor", - kinnitas Jerry.
  
  
  "Tule siia, - käskis Terry, - avatud meie vahel".
  
  
  Teda kiiresti põlvitasin ja sai klassikalises asendis rohkem kannatamatu väikese keha Terry.
  
  
  "Tema омелой meeles ei ole, vahel mina, ja meie vahel," ütles ta koos ohkama, vaikne стоном, mis nägi välja päris ei etteheide.
  
  
  "Te ei pahanda?" - küsisin edasi, sisenedes väravad paradiisi.
  
  
  "Ооооооооо", - простонала ta.
  
  
  "Seda edaspidi helistan mängib", - ütles talle tere ja sukeldus tunnel armastus.
  
  
  Nii see kõik algas, kuigi väga lühikese aja jooksul oleme vastu võtnud lõputu hulk гимнастических punkt, enamik mille ümber ei ole kirjeldatud juhendeid on abielu.
  
  
  Mõne aja pärast me nii läbi minema teise sõber, et Jerry ütles vaikne kurb hääl: "Ma ei ole väga meeldib mängida seitsekümmend".
  
  
  Mind pannakse ebamugavasse olukorda vestlust, kuid keerates pea, tohutu vaevaga, küsisin temalt
  
  
  
  
  
  
  süütult: "Mida see tähendab, Jerry? - seitsekümmend mängida ".
  
  
  "Issand, kõik teavad seda", - сварливо vastas ta. "Seitsekümmend kuuskümmend üheksa üks vaatab".
  
  
  Tema pöördus kirjaga seda, ja natuke veenda, et ta on muutunud kolmandatele partner ühes ümber kõige keerulisem, eksootiline ja tüütu vaadet, mis selle mäleta. Ja mäletan seda üsna palju.
  
  
  Siis seda, kui tema stahl kiiresti riietuda kaksikud vaatasid mind õnnelikuks isikud, перемежающимися väike naeratusi ja подмигиваниями tänu. See on Jerry ütles pikk õnnelik ohkama: "Tead, ma arvan, et me kolm koostame fantastiline paar".
  
  
  Aga mu mõtted on juba neeldunud probleem Варноу ja ettevõtted. "Hästi," ütlesin ma, - lõbus ja mänge окончены. Ja nüüd vaatame, mitte kas me suudame leida tee sanctuary Нокса Варнов.
  
  
  Nad кивнули peaaegu üksmeelselt. Kuid ih nägu ei olnud reaalne huvi.
  
  
  "Kas sa mäletad meie väike tegeleda?" Tema ih küsis.
  
  
  "Jah", - нахмурилась Terry. "Aga aidata sul võib olla ohtlik".
  
  
  "Lisaks," lisas Jerry. "Meil on, mida kaotada. Oon maksta meile rohkem raha, kui me kunagi näinud oma elus. Kui me уедем siit, me ei kavatse kasutada, et avada väikese магазинчик rõivad ".
  
  
  Hetkel mul jäi tugev mulje, et kaksikud ei ole üldse selline nüri, kuidas teeselda.
  
  
  "Tähendab, sa pead avatud rõivapood, kui pääse siit minema", ütlesin ma. "Ja mis paneb sind arvama, et sa kunagi уедете siit? Te olete vangid, kas sa ei tea? "
  
  
  Terry, kuid raputas pead: "Me ei ole üldse sõlmitud. Me tuleme ja edasi, nagu me tahame. Kui oleme väsinud, väsinud istuda lukus, me munakoori.me kogu maja. město. Ja meid keegi ei lõpe ".
  
  
  "Muidugi," ütlesin ma. "Sa võid minna kuhu tahad, sest selle ümber kivist linnus ei ole väljapääs, peale õhu. Aga ütle neile inimestele, et sa tahad suitsetamisest loobuda, ja paluge ih võtma teid siit. Hääl siis te võite teada seda, mida juba ammu pidanud vist - et sama edukalt võid olla orjad ahelates ".
  
  
  Nüüd on tema juhtis ih безраздельное tähelepanu. Ih armas hõõguval nägu muutub tõsiseks, ja nad vahetasid испуганными seisukohti.
  
  
  "Ma ei riskisid eluga, et tulla siia сыч naeru", - kiirustades jätkas ta. Need inimesed kavatsevad lüüa Ameerika ja kogu maailm abil aatomi jõud. Ih pomm on juba postitatud peamistes linnades USA, ja on valmis plahvatada, üks teise järel, kui meie poolt ei täida ih nõuded ".
  
  
  Tema, vaatasin kella. "Kui ma ei saa jõuda Варнов, mis on ainus võimalik aktiveerida seadmeid, esimene tuumapomm hävitab New York ja kõik ego-elanike, vaid kahe tunniga".
  
  
  Tema noogutas, kui nad изумленно разинули suhu. "Jah, see on fakt. Ja mis te, tüdrukud, enam ei pane mulle seda тупую blondid, ja jätkas. Sest, arvestamata Варнова, осудившего oma riiki, et me oleme ainukesed kolm ameeriklast kesklinnas vaenlase leeri.
  
  
  "Ja ilma minuta sa oled kunagi выберешься siit elusana."
  
  
  "Ah, mu Jumal," ütles Terry. "Kui me saame aidata?"
  
  
  "Ma tahan, et see protseduur on kasutatud, et pakkuda teile kahele laborisse, eluruumid ja kõik muu Уорнов ja tagasi. Selle taha, et sa ütlesid mulle kõik, mida sa nägid seal, et võiks anda mulle võti, mis avab ego operatsioone. Ja tee seda kiiresti; aeg edasi nüüd! "
  
  
  Nad on mõlemat korraga hakkasid. "Pea," ütlesin ma, - Terry, hakka".
  
  
  "Seal on valvur," ütles ta. "Kuid Marcus suurema osa ajast tööl. Ta magab väikeses nelinurkses ukse taga professor, kes on tegelenud, tundub, et on tehtud tugevast terasest. Ja ta on üks meist saadab sinna ja tagasi. Ta vajutab signaali nuppu, ja Варнов sobib teisel poolel päeval, avab paigaldatud ja ütleb läbi mingi raud võre. See päev ei ole võtit; ta avaneb seest - ja professor ei kao kunagi meile mingil põhjusel ".
  
  
  "Hästi. Midagi veel?" - огрызнулся ma. "Mis seal sees on?"
  
  
  "Kui sa siseneda," ütles Jerry - näete kabineti laud ja telefon. Koht tühi, muu mööbel puudub. Kuid on olemas kapid dokumente. Ja suur kaart USA raami, rippuv kohta soigumine lähedal tooli. Veel üks uks viib kontorisse ...
  
  
  "Oota hetk!" - перебила Terry. "Selle kaardiga on seinakapp seif. Noh, ei ole päris ohutu. Kuid ruutmeetri закуток.
  
  
  "Kust sa seda tead?" Tema küsis ff.
  
  
  "Sest ükskord, kui tema kätte, tema nägi seda. Kaart on maha võetud pigist ja asetseb põranda all selle augu äärel on oiged näiteks ruutmeetri suu. Kas Варноу olid lagunenud paberi lauale, mis ta peaks olema, lugesin, kuni ootas mind. Arvan, et ta unustas eemalda paber ja kata město kaardiga.
  
  
  Ta усмехнулась. "Või ta arvab, et ma olen liiga loll, et eristada auk soigumine ise-tea-mida. Igatahes, tema tegi näo, et ei märganud midagi ja kuigi ma ei olnud eriti huvitav. Järgmine kord, kui ta saatis mind, kaart oli olemas, ei ole väärtpaberid ".
  
  
  "Kuidas ta отличит teid?" - küsisin ma, lihtsalt selleks, et kinnitada oma põhjendatud oletus.
  
  
  "Mul on sünnimärk väljamakse just siin," ütles Terry kerge vihje naeratus, mis näitab ala all vasaku rinnaga. "Ja nagu sa näed, me läbi erinevad kostüümid, et eristada meid".
  
  
  "Hästi, Jerry, jätka. Et toas kõrval kontoris? ""Noh, see on tõesti üks suur tuba, tükeldatud занавеской.
  
  
  
  
  
  Ühelt poolt on voodi, paar mööbliesemed ja vann, mis tegeleb ühendab kontoris. Teisalt ei küsi. Ei ole kunagi näinud, arvan, et seal mingi seadmed. Ah jah, ning voodi kõrval on veel üks ümber nende sise telefonid.
  
  
  "Kas te olete kunagi kuulnud, kuidas ta räägib nende telefonid on?"
  
  
  "Ainult üks kord. Aga see oli mingi kaks vestlust, ja ta ei saanud aru "
  
  
  "Kaks korda, kui ta oli seal, emu, kui helistasin", - ütles tema õde. "Ma ka ei saanud aru, millest ta rääkis. Aga ma arvan, et nüüd tean."
  
  
  "Räägi mulle sellest, Terry".
  
  
  "Noh, ta tundus väga vihane. Ja ta ütles midagi sellist: kuule, ei upub mind, kindral, Ja ei угрожай. Pea meeles, kui ta minema, ja kõik läheb minuga. Sealhulgas Moskvasse, kindral, tema tuli konverentsile kaks kohvritega. Aga miks siis üks on eksinud ". Ja siis ta tegi pausi ja ütles: "See teile midagi ütleb, see kindral?"
  
  
  "Ma ei tea, mida ta ütles kindral," kommenteeris ta. "Aga see ütleb mulle palju. Kas Варнова on selline süsteem, et kui ta sureb, on kõik linnad, sealhulgas Moskva, surevad koos sellega. Ta ei ole mitte ainult kuri värdjas, ta on kuradi tark.
  
  
  Hetkeks mu meel закружился, kuni tema kogenud erinevaid aspekte töövõimelise kava. Siis ta ütles: "ühelt poolt on aeg - kõige olulisem tegur. Aga ma teda ei näe otsusega kiirustada. Seda ei saa teha Markus viia ühe kuni teil see päev. Kuid ma ei saa sundida Варноу avada, kui ta ei ilmuta initsiatiivi. See on, kui ta veel ei saatnud, sest sinuga Markus.
  
  
  "Lisaks, ma ei saa murda, sest sinuga, ei tapa Markus, kes seisab avalikult päev, kust Варнов ego võib näha. Ja enne seda on olnud aega hoolitseda Маркусе, ta slapped ukse ees minu nina. Nii et kõik sõltub sinust, tüdrukud. See, kes täna on tal, peaks ma midagi pistma selle ukse, et ta ei ole täielikult suletud, ja teha seda nii, et Варнов ei märganud seda. Ja seda on vaja ime aega ".
  
  
  "Mul on parem idee," ütles Terry. "See, kes sai heakskiidu professor, läheb temaga magamistuba, pumbad ego ja paneb voodisse. Siis ta tekitab selle minna tualetti. Ta ei saa seda väita, mistõttu lukus, vannituba, peseb veega, seejärel põgeneb kapis ja avab teile terasest uks. Siis ta läheb läbi kujundite vaheline konnektor ja valige ukse ja võetakse voodi koos Варнову.
  
  
  "Puhas geenius", ütlesin ma.
  
  
  "Ja samas, sa pead vabaneda Markus, - tormas Terry, ja ootama päev".
  
  
  "Anna mulle minut viis," ütlesin ma. "Ja tema, tahan, et Marcus заманила siia jäänud tüdruk, et tema võiks hoolitseda nen kiiresti ja vaikselt".
  
  
  "Tavaliselt ta ei taha, et me mõlemad olid hommikuse peol," ütles Jerry. "Aga oletame, et ta teab?"
  
  
  "Ära muretse, seda olen valmis peaaegu kõigeks", - ütles tema hei.
  
  
  Järgnes veel üks задумчивое vaikus, siis ütles: "Nüüd on kõik, mida me peame tegema, on oodata. Kuid kui kaua?
  
  
  "Ta on nagu kellavärk," ütles Terry. "See peaks olema iga minut".
  
  
  "Muidugi," ütles Jerry. "Aga kui see on ego on suur päev, et pühkida maamunalt New York, võib ta närviliseks ja rätsep võta, ei taha magama minna".
  
  
  - Issand, - простонала Terry.
  
  
  Ja ta ei öelnud midagi, sest koledus on seda küsimust ja potentsiaalne katastroof, seotud, vastus, uimastada minu aju.
  
  
  Kakskümmend üks
  
  
  Pimedas nurgas oli midagi туалетного olla, ja ma istus taga, täiesti отгороженный kaugusel päev. Minutid voolasid lõputult, kuid minu spasmid lihaselised lihased palusid kohta leevendab. Lõpuks ta tõusis püsti. Oli rumal jääda sellises ebamugavas asendis, kui kindlasti kuulda hoiatust heli võtme päevas.
  
  
  Oli möödunud pool tundi, kui see on põhjendatud, et reuma suur korgitser on saadud, Варнов kavatse loobuda легкомысленных meelelahutus ja keskenduda sünge asjades päeva, tema käsi oli valmis saatma signaali, mis plahvatada New York city. taevas. Ja kui viimane tund president otsustas riskida riigi paanikas ja evakueerida Manhattan, saatus kõik need inimesed on minu käes.
  
  
  Ootab teda, võitles töötab tunne hirmu, arvutades teostatavus pool tosinat alternatiivsete planeerimine. Kõik nad olid praktilised ja on piisavalt targad. Kuid kõik läks ummikusse - on vallutamatu terasest päev vahel mind ja Варновом.
  
  
  Aeg-ajalt mööda koridori tunnel доносились fuzzy summutada helisid. Невнятные häält, kurt tallata raske jalg, rõkkama metallist. Tüdrukud прислушивались mulle, vajutades kõrvad päeval, kuid on teatanud, et ei kuulnud midagi olulist, lihtsalt kasutu kaagutama, kui mõned mehed, ilmselt спешащих, läbinud mimmo.
  
  
  Siis, seejärel pikka aega vaikus, kui ta pidi riskima ükskõik lootusetu trikki, ükskõik kui hull risk, kostis kannatamatu koputab uksele, millele kohe järgnes kiristamine võtmega lukk.
  
  
  Tema juba oli hästi peidetud, kui Marcus tungis tuppa abielunaised professor ja karjus: "Sa oled seal - Väike miss-Mutt, nõuab ameeriklane.
  
  
  
  
  
  
  Oma teenuseid kahele! Professor kinni tõttu külastada kõrgema ülemused, ja ta ütleb, et kui sa ei tule kohe, скормит teid õhtusöök koerad kindral.
  
  
  "Oh Issand, need koerad сожрут halb väikese mind kolme hammustada," ütles Terry oma õrna häälega. "Tule поторопимся, kuni professor ei kaotanud oma juures".
  
  
  "Ma arvan, et sa mõtled ego крутость, mitte ego juures, kallis Terry", - korrigeeritud Jerry.
  
  
  "Ma kutsun ih nii, nagu näen ih, kallis," vastas ta ja jooksis päev.
  
  
  "Oh, Marcus!" - hüüatas Jerry, ei võiks sa tagasi pisike minut, seejärel seda, kuidas pakkuda oma õde?
  
  
  "Tule tagasi?" - ärritunult murduvad Marcus. "Miks?"
  
  
  Mul on üksildane ja ... ja mul on vaja tõeline mees, mitte see väsinud vana kott kodulehel.
  
  
  "Et siin on? Nii et kas see on nüüd? "- ütles Marcus, tema hääl värises erutusest. "Aga mida sa võiks teha tõeline mees, vaid väike minutis?"
  
  
  "Kas te võiksite pühendada kaks pisike minutit?"
  
  
  "Ma võin salvestada palju, aga mul võiks tekkida probleeme".
  
  
  "Ma ei ütle. Ja kas sulle tundub, et mul on riski väärt?
  
  
  Ja siis, siis jube ebakindel pausi: "Jah, seda tulen tagasi. Vähem kui minut. Ole valmis!"
  
  
  Nagu see oli hüüumärk nõusolekuta, uks paugatas koos kurt стуком. Ja siis tekkis suur vaakum vaikust.
  
  
  "Ei kaota meid sekundit," ütles ta Jerry madala häälega - "Ja kuigi ta on hõivatud!"
  
  
  "Rätsep, kunagi ei saa teada, et ego löögi", - pomises ta, ja tema jälle пригнулся.
  
  
  Mõne sekundi pärast tagasi Marcus.
  
  
  "Nagu näete, tema on valmis, armastaja," ütles Jerry.
  
  
  "Ma olen valmis rohkem, kui sa kunagi oled," ütles ta võitis koos närvide смешком. "Aga ma pean valvur ukse Варноу, ja mul ei ole aega lahti riietama".
  
  
  "Unusta seda hantlid päev", - vastas Jerry. "Wild number elevanti kahekümne jala kõrgus ei suutnud murda tema, kui sisemine ruum on maast laeni kaetud pähklid".
  
  
  Ilmselt Marcus oli liiga kaugel soovi vastata. Kuid mõne hetke pärast on ta испустил paar puhtalt äri ворчаний, kui Jerry ütles: "Oo, jumal, see oled sina liiga!", ja selle крался tõttu туалетного lauast.
  
  
  See on lihtne, kuid kiiresti astus koos стилетом. Tema kohtuprotsess bosnia ja hertsegoviina mõistis nende üle hetkeks, kui tõstis relva üle ego laia selja taga. Avatud silmad Jerry parandanud nähes mind.
  
  
  Äkki, võib-olla подталкиваемый mingil loomade vaist või väljendus hirmunud silmade Jerry, Marcus tõstis pea ja pöördus minu poole.
  
  
  Nii et selle asemel, et tema воткнул tera emu rinnad.
  
  
  Ego suu oli разинут ja silmad vaatasid avalikult uskmatu. Kuid siis, ainult vaikselt вскрикнув ja hirmutav скривившись, seda kiiresti tõmbas nuga, ta kuulekalt kukkus Jerry ja mõõtmine.
  
  
  Tema pühkida o tera ego форменную jope ja taastas relvad, samal ajal kui Jerry kõige kardab näoilmeid edutult võõrandumise keha nah. Teda haaras ego üle õla ja yanked, ja ta vajus põrandale. Ta vaatas lõpmatus kosmoses.
  
  
  Jerry istus ja pühkis vere plekk oma alasti keha kööginurk linad, kuni ta vaatas mind väljend, mida ma ei saanud täpselt kes. Välja arvatud see, et võib-olla see oli segu imetlust, uskmatus on lähedast reaalsus looduses surma ja tooni jälestust. Vihkas mind, veri või laip, ei saaks ma öelda.
  
  
  "Jah," vastasin ma, nagu oleks vastates невысказанный korgitser, - hääl, nagu see juhtub. Ja kui ma ei потороплюсь, hukkuvad miljonid teised, palju rohkem süütuid ".
  
  
  Siis ta lahkus ja visates pilgu üles ja alla mööda koridori, jerked ta suurt terasest päev, mille Варнов ja seadme puldiga ootasid oma tundi.
  
  
  Paar rahutut, higine minut. Ja siis ta kuulis klõps sulguriga ning ukse veidi приоткрылась. Ta hakkas liikuma minu poole, aga ma teda on püütud ego ja pigistatakse sees, just õigel ajal, et pilguheit обнаженную tagasi Terry, mis tegeleb скрывалась välimuse järgi, sest sulguva uksega.
  
  
  Selle vaikselt sulges ukse ja kummutas огляделл kogu tuba. Kirjeldus Jerry, on nen oli tool telefoniga, kapid, suur kaart USA raami ja osa Kesk-Ameerika, mida ta ei mainis. Tema kõndis kummut, toolid, aga need olid lukus. Tema tegi veel üks pass kapis, tulemus on sama.
  
  
  Tema on uurinud kaarti. Sõrmused on joonistatud punane käepide фломастером, pääsenud seitsme linnu USA ja Panama kanal. Eesmärk lagundada. Üks ümber linnad oli Cleveland, kuid me võiksime ei pöörata sellele tähelepanu, sest pomm, mille eesmärk on viia ego, oli kinni toll. Linna kaart on nummerdatud, ja, välja arvatud Cleveland, need olid korras, välja arvatud: New York, Chicago, Houston, Los Angeles, San Francisco ja Washington, Dc.
  
  
  Ta märkis, et pealinnas on säilinud kuni viimase, kahtlemata, et anda meie valitsusele võimaluse rääkida kuni viimase tundi.
  
  
  Kaart on подвешена on traat vastupidavad медному крюку. Tema võttis ego konks kindlalt, et, nagu ütles Terry, selle leian haigutav auk või peidupaik, kuhu olid peidetud salajasi dokumente. Kuid selline auk ei olnud
  
  
  
  
  
  seinad on tehtud kaart oli sujuv.
  
  
  Mulle tuli meelde, et lihtne auk soigumine, et kaart ei ole liiga изобретательна teadlane taseme Варнов. Ja hääletus on nüüd tema hakkas katsetavad vask konks, крутя ego lahku, aga avastada, et see on kindlalt kinnitatud ja неподвижен. Kuid ei ole täpselt fikseeritud. Sest kui tema tõmbas konksu ise ta kergelt murduvad. Ja kohe ruudukujuline osa seina ütlesin liigutada, paljastades anum, mis sisaldab väikest, обтянутую nahk märkmikku ja seeria nummerdatud joonised, igal kogu millel oli kujutatud punane обведенный kolju, mis, vähemalt minu jaoks, on selge, osutas asukoht подбросил kohvrid-pommid.
  
  
  Nad on loonud kohti, siis tähendab, et kui sul oli vastav selgitus, milline hoone millises linnas saalis. Ilma abi või muu juhend väljatrükk ei olnud mõtet.
  
  
  Kuigi see tundus vanusega nende pingelised, närvi, kui muud asjaolud, pilk mu kell ütles mulle, et möödus vaid kaks minutit. Ja kuna talle kuulub neile, et Вамоу saa elada veel kümme minut või rohkem, kui Terry on teavitada minu vajadused on ajas, tema sell toolile ja hakkas kiire õppimine pocket raamatu nahast kaantega.
  
  
  Kõigepealt sisalduvad nen tähed ja numbrid olid enamiku inimeste jaoks sama arusaadavad nagu hiina ristsõna. Kuid olen harjunud kõiksugu головоломкам, aga maailmas vähe agente, kes nii hästi kursis kunsti разгадывания pääsukood. Varsti ta sai teada nen ameerika kood, mida kasutatakse teadlaste ajastu Варнов. Ja kuigi kood on põhimõtteliselt üsna lihtne, kui oleks keegi, kui ilusalt salakaval matemaatiline valem ego lahti, nii palju kui mina tean, ei ole ta kunagi oli häkkinud vaenlane sees või väljaspool USA-d.
  
  
  Tema keerata läbi oma mälu, ja põhimõte kood asfalteeritud mulle pähe peaaegu kohe. Selle leidsin käepide hoidikus laual kõrval notepad ja tegin kiire стенографические kirjutada, расшифровывая ja vähendades vaid põhilised teksti ja numbreid, näitus vandenõu, surma pead. See sisaldas endas saladusi seadmete pommi Варнов, активируемого pulka koos sõltumatu toiteallikaga. Mikroelektroonika konstrueeriti ketta suurus dollari suuruse naha klapp, et teha ego, mis on võimeline edastama võimas kõrgema sagedusega signaal on suur vahemaad - seade, midagi, mis meenutab südamestimulaator, kuid palju raskem, взорвало kõik pommid üksmeelselt läbi sekundit, siis on viimane löök südame Варнов.
  
  
  See замысловатое, uskumatult väike seade puldiga oli märgitud leheküljel, kuidas "klahv". Ja viimane lehel pealkirja all: DISARM oli seeria viie-numbrid, mis on, nagu on selgitatud tekstis, on võti välja lülitamist täielik nimi isegi siis, kui nad on saanud signaali plahvatuse. See erakorralise uuendatud ettevaatusabinõud vältida siduda häiret südamesse Варноу.
  
  
  Kuid oli saak. Siis seda, kui saadeti signaal ei hüüa tulles, kes jookseb pomm, jäi vaid kolmkümmend sekundit, et tühistada plahvatused.
  
  
  Teda kiiresti vaimselt pildistanud numbrid ja спроецировал ih pilt ees seina oma meele. Mul on peaaegu безошибочная mälu ja meenutada tosina numbrid ei teeks tegelikku probleemi. Siiski, tema on kirjutanud numbreid tükk paberit, mis on kogutud ja pani minutis.
  
  
  Veel minut tema õppis fold paper pulka ja ketas ning seejärel registreeritakse asukoht kohvrit-täielik nimetus on erinevates linnades.
  
  
  Pärast seda, tema pani märkmiku ja märkmeid tõlgendus ee tegelikult teise tema laius. Tema on kulutanud umbes viie minuti kohta midagi kirjutada lahtikrüptitud fakte, sest mul oli vaja olla otsene töö teadmised seadme, kui ta pidi katkestama deadliest kava Варноу. Ja selle, avastasin, et ma ei mäleta peaaegu kõik, kui esmalt изложу andmed kirjalikult. Igal juhul, kui sa aru seadmega, hallata seda oli nii lihtne, nagu seda pliiatsiga eri punktide, kompass.
  
  
  Nüüd on tema lükatav joonised, liiga paks, et ih pidada, стенную maht, klikkis vask heegeldamine, et sulgeda auk, ja panin kaardi koht.
  
  
  Selle vaikselt läks vannituppa ja lähenes teine päev. Hoidsime kõvasti juurde talle, tema kuulis siis, et, nagu ma aru saan, oli hääl Варнова ja puhasväärtuse hääl Terry. Ma ei ole sellele tähelepanu rääkida, kui tõmmatakse "люгер" välja kabuur ja võttis ukselink. Kuid sisuliselt on see seisnes selles, et Варнов vabandas kiirustades, sest "kiiret eksperimendid, mis peavad olema valmis kohe", ning Terry palusin anda hei, veel paar min võluv professor, kes oli nii suur mees, et on sundinud teda hingeldama. rohkem sama asja.
  
  
  Kui ta aeglaselt avas ukse ja piilus tuppa, Knox Уорноу valge лабораторном жакете pükste peal seisis profiili mulle, pannes käed õla-Turn, kui ta on riietatud будуарный riided, vaatasin emu silma mock seisukohti. imetluse.
  
  
  Juuksed Варнов on musta värvi, väga приправленными сединой. Tal oli väike cape
  
  
  
  
  
  sihvakas näojoonte ja sihvakas keha, mis tundus peaaegu habras. Neile tuhkru, kuni tema pilgu ego särav rohelised silmad, mis ei olnud mingeid emotsioone, kuigi nad olid jäigad ja läikivad, nagu smaragdid, ta kujutas маловероятную ohtu ellujäämise kõige võimsam rahvas maailmas. Ja vaevalt, et mees, kes võiks läbida vähemalt üks ring alates Terry või tema близнецом.
  
  
  "Täna õhtul ma selle eest sinu ja su õde", - ütles ta nüüd. "Tuleb et märkida марочным šampanja ja eriline õhtusöök. Ja siis veeta koos pika eksootiline öö rõõmud ".
  
  
  "Ma väga kahtlen selles, Варнов", - ütles talle emu, läinud tuppa taga "Люгера". "Ma eeldan, et täna õhtul sa lähed tagasi Ameerika Ühendriikides minu vang".
  
  
  Ego nägu on langenud alates lipp õigused täitmise, kui ta pöördus minu poole. Kuni ta нащупывал sõnu ütles talle: "Terry, mine oma tuppa. Selle tahan, et sina ja su õde olid riides ja ootas, millal tema tulen teiega ".
  
  
  Ta avas suu, et midagi öelda, siis kiirendas
  
  
  "Ma tean, kes sa oled", - ütles vaikselt Варнов, tema nägu ilmetu meelerahu. "Sul on see üllatus on?"
  
  
  Oli, aga ta ei öelnud midagi.
  
  
  Варнов alla massiivne nahast tugitool voodi kõrval, ristuvad jalad ja seistes käed vaheliti. "Sa arvad, Carter," märkis ta sosinal naeratab, et ma ei ole valmis sellise otsuse, nagu see? Muidugi mitte. Tema kunagi ei taha seda tuba, sinuga elus. Ja kui suren, peaaegu samal hetkel, kui полмира muutub tuhaks ".
  
  
  "Ma ikka tean seda," ütlesin ma. "Ma deðifreeritud teie salajasi dokumente, ja teie kord on asjatu. Arvud 5-21-80-54-7 midagi laiali jaoks? "
  
  
  Ego hull näoilme puhkes, nagu küünal tuules ja погасло. Mõnda aega oli ta peaaegu võis näha, kuidas hammasratas ego meele lähevad alla, järsku tekkinud, siis sorteerida alternatiive.
  
  
  Ta kehitas õlgu ja kujutan kahvatu смиренную naeratus. "Noh," ütles ta lõpuks, midagi ei ole tähtis. Kõigile inimestele, kõigile rumal surelike loodud-olenditele peaks tulema niit ".
  
  
  "Kõrgelennuline filosoofia", ütlesin mina.
  
  
  "Me kaks," jätkas ta, " me oleme üksi selles vanglas tuba, õnnestus tihedus maailmas. Mõtle sellest. Mõtle ainult sellest! Kirjeldamatu jõud, mis on meie endi kätes ". Ta tegi pausi. "Me saame ühendada jõud ja koos maailma valitsema peaks. Või me võime hävitada teise, teine järgmise paari minut. Mis see on? "
  
  
  "Meid see, meid teise", ütlesin ma. "Isegi halb kaotaja teab, kui mäng on läbi. Ja võtab oma kahjumit. Ja nüüd ma annan teile kolmkümmend sekundit, et otsustada. Tule minuga, ja seisame jumala kohtu ees, või surra selles juhatusel. Isiklikult tema, loodan, et sa valid surm. Sest selleks, et sind tõmmata siit, vaja rohkem, kui natuke riskida minu kaela.
  
  
  Спазмированные ühe käe sõrmed, raske месившие paks pehme käepide tugitoolid, Варнов noogutas aeglaselt. "Hästi, tema ja tulen sinuga," ütles ta. Ta pried jalad ja tundus, et läksin püsti.
  
  
  Aga äkki ta lükkas tooli taga. Ülemine pehme osa käed koheselt kujuneb varjatud петлях, avades väikese valgustatud konsooli. On nen oli suur punane nupp, käsi-ja numbriga dial.
  
  
  Kui ta järsult tabas nupule peopesa, tema прострелил emu rinnad. Siiski, tema teine käsi juba тянулась juurde циферблату. Nii et selle uuesti tulistas teda. Käsi содрогнулась ja jälle tagasi переключателю. Ma ei tea, kas see oli refleksiivne spasm surma või viimane üleinimlikku pingutust mees, kes oli vaid teine alates igaviku aga minu üllatus, käsi jätkas langust ja seejuures дернула lülitit.
  
  
  Sest õhuke klõpsuga järgnesid kauge summutatud helid kellad ja завывание sireenid. Kui selliseid helisid saab tungida läbi tohutu kiviseinad ja umbes lihtsad selged pildid terasest uste, tema teadis, et väljaspool, selles kommuunis sõdureid ja töölisi, see oli toretsev, лязгающий, разрывающий kõrvad kõne abi.
  
  
  Tema tahtis saada Варноу mulle öelda, kus ta toidab oluline pliiats, ilma milleta ei saaks tühistada plahvatama signaale häiret. Aga nüüd on ta surnud, pulka mul ei olnud ja viimased kolmkümmend sekundit тикали kõrvale. kõige negatiivsemaid mitu plahvatused inimkonna ajaloos.
  
  
  Silmad Вамова закатились, слепя surm, kui visata pilk noolt minu tundi, selle, painutatud, rebis ego jope ja peaaegu sama liigutusega kitkutud tema särk. Ja veel oli pliiatsiga; подвешен juurde ego kaela pikk hõbe kett!
  
  
  Ego rinnad on обнажена, kuid hulkuda verega. Ülemõistuse selle kustutanud veri четырехдюймового ala nahad, окаймленного kolmest küljest plastikust õmbluse. Tema, ummikus sõrmede all ääre ja lükatakse klapp nahad avamiseks võti juurdepääsu ego спиралью ümber pisikesi nummerdatud punkti kontakti.
  
  
  Hoides nõela nii õrnalt, nagu neurokirurg teeb skalpell, tema puudutanud otsa poole punktiga selge, käivitades e-kombinatsioon signaali SOOJENDAMINE: Viis... kakskümmend üks... kaheksakümmend... viiskümmend neli... seitse!
  
  
  Nüüd on minu arvates kukkus kell. Neli - kolm-kaks - üks-ja - bug
  
  
  
  
  
  
  ! Aeg plahvatuse ja linnade hävitamine, mis ei ole toimunud, mul oli neli sekundit enne laost. Ja see on lõppenud!
  
  
  Või oli?
  
  
  Tema, vaatasin käetugi tool. Üle punase nupu oli kiri: ise destruct. Üle lüliti kiri: ALARM. Nüüd on tema uurinud numbriga dial. See oli märkimisväärne VIIVITUS HÄVITAMINE" ja обведено градациями nullist kuni kuuekümne minut. Nool pointer, mida Варнов ilmselt püüdis vähendada nullini, toimus üle kuuekümne.
  
  
  Kuuskümmend minut enne mida? Üle punase nupu ise destruct on süttinud roheline брылев. Muud nuppu tühistamiseks ajutine lukustus ei olnud, nii et ma loodan, vajutasin uuesti sama nuppu. Mitte midagi. Roheline püha läks põlema.
  
  
  Tema kuulas. Taamal häiriv kellad ja sireenid jätkas valjusti buzz. Tema накинул kett ja pliiatsi pea Варноу, lükatav seade minutis ja tormas päev, püstol käes. Selle jobu avas ukse ja mind üllatas kõrvulukustav heli kellad ja sireenid. Tema kontrollis, suletud kas terasest uks, et keegi ei saaks sisse logida ja leida keha Варноу ja tormas läbi ruumi kaitse tunnel. Kõigepealt seda, kedagi ei näinud ja kiirustas päev magamistuba kaksikud.
  
  
  Kui selle sain teda, sest keerates tundus olevat kaks sõdurit vintpüssi ja прицелились. Tema pressitud päev kaamera, kui nad tulistasid, kuid промахнулись. Teda õrnalt tulistas otse kätte juhtiv. Kui ta кувыркался ja langes, teine kiiresti taganes jaoks viiteid.
  
  
  Tema, koputab uksele ja karjus oma nime. Terry piilusin suured silmad, siis lahti lasta mind, ja sulges ukse.
  
  
  Mõlemad tüdrukud olid riietatud välja uue auhinna uisuliidu täht, peaaegu range hallid kostüümid. Päeval istus paar väikest ühesugust kohvrit.
  
  
  "Unusta see," ütles ma. "Meil on luhtunud, ja siis liigub liiga kiiresti, et aru ih. Oled sa valmis?
  
  
  Mõlemad on tõsiselt кивнули.
  
  
  "Keegi ümber kunagi tulistas relv?"
  
  
  "Minu isa õpetas mind tulistada eesmärgid ümber oma relva", - ettepanek Terry.
  
  
  "Jerry?"
  
  
  Ta raputas pead. "Ma olen alati vihanud relvad. Aga kui vaja, saan selle eesmärk ja päästikule ".
  
  
  Tema läks распростертому keha Marcus ja tõmbas ta ego relv on kabuur. Selle hoiule ego Terry. "Tulistada tappa", - ütles tema hei. "Tule, lähme!"
  
  
  Teda õrnalt viis ih tunnel. Alarm peatunud, vaikus oli katki. Me hiilis külili esimesele kordamööda omakorda tunnel, snuggling kuni oigama. Seal ma laskus alla ja hiilis edasi, kuni ei suutnud vaatama kaugemale sellest.
  
  
  Kolm jalga sealt отступивший sõdur seisis lähima seina püssiga valves. Ta nägi mind murdosa sekundist hiljem, ja ta tulistas emu rinnad. Minu eesmärk oli kõrgelt selles ebamugavas asendis, ja selle järsult püütud ego suhu, pungis murdis paar esimesed hambad, enne kui on läbi käinud ego aju.
  
  
  Kui me toimusid mimmo ego keha, tüdrukud jäid ja vaatasid alla väljendus jälestust. Kas sõdur oli kaasas püstol. Tema, painutatud, et korja see üles, ja andis relvad Jerry. Hetkeks ta vaatas relva nii, nagu see oli surmav lohe. Kuid siis, õlakehitus, ta küsis minult, kuidas seda kasutada, ja näitas tema hei.
  
  
  Nüüd tormas väljapääsu, ümber tunnel, kus seda on kontrollinud, kas прячущихся sõdurid. Ei leidnud midagi, meil läks päev брылев. Me kiirustasid mööda rada paar meetrit ja on tekkinud paar sõdurit. meile kiireid samme lähevad mehed töö riided. Nad olid безоружны, nii et seda ei ole proovinud ih tulistada. Nad isegi ei vaatasid mind. kuid uudishimu vaatas tüdrukut möödaminnes.
  
  
  Ja siis seda, meenus, et oli ka töö riided, mehed olid nii segane nähes tüdrukud, et ei suutnud pilk mind tähelepanelikult. Võimalik, tööliste tüüpilise oli nii palju, et ei ole kõik nad olnud hästi tuntud on veel üks sõber.
  
  
  Tema vasakule suusarajad ja viis tüdrukud mäe, täis suuri rändrahne, kes teenisid voolas ja voolas. Kui tema peatus suur kalju, ja jälle vaatasin alla, et veenduda, et meid jälgitakse, kaks meest vormis, ühes, mille ümber olid офицерские kleebised, tuli välja, sest kivid koos vintpüssi, mille eesmärk on avalikult meid eemalt kuues jalga.
  
  
  Ta ei kuulnud meie hääl, ja mind on püütud "люгером", ei olnud aega tõsta oma ego.
  
  
  "Tõuse üles, pistis kohe siia ja ütle mulle, kes sa oled?" - ütles mulle ohvitser-vene.
  
  
  Õnneks on mind õpetanud rääkida selles keeles, kellel on laitmatu kõnes ja selle kiire ütles vene keeles: "Ma Boriss Ivanov ja major Рашки tegi mulle läbi nende tüdrukute ülevat keskkondades kaljud, kus nad kas on ohutu, kui oht ei ole möödas ".
  
  
  Ohvitser ухмыльнулся, vaatas mulle avalikult silma ja ütles: "Suurt ei stahl oleks saata töö kohta солдатскую tööd. Igatahes, määramine töö - see on minu isiklik probleem ja sellise nime, nagu Boriss Ivanov, minu nimekirjas ei olnud. Tema ei mäleta ja sinu isikute välisriigi varjundiga, kahtlemata, usa. Niisiis, sa oleks Hüüdnimi Картером, millele me jahtima. Suurte raskustega, kui sa oled riides nagu üks meie ümber ". Kui ametnik luges see on üsna pikk süüdistus, seda vargsi pilgu tüdrukud.
  
  
  
  
  
  Kui ametnik luges pikk süüdistus, seda vargsi pilgu tüdrukud. Neil olid sünge озадаченные seisukohti inimesed, kes ei mõista keelt, milles nad räägivad, kuid samal ajal on nad tundusid напуганными ja rumalad, kuna Terry vaatas halastamatu positsiooni vene koos взведенной püssiga midagi sarnane paanika.
  
  
  "Sa avastad oma parema käe, - ütles seltsimees ohvitser, - ja lihtsalt tilk relv maha. Ja siis sa taha tulla koos meiega."
  
  
  Siis kohe kõikumisi, kui mõlemad mehed, ei мигая vaatasid relv, mis on tema безвольно hoidis kõrval, tema расслабил sõrmed, ja "люгер" kukkus maa peale maha. Vaikne knock, mis ta tegi, kui ta lossib, kunagi oli kuulda. Heli katkeb kahe грохотами tehtud lähedane sõber sõbrale, nagu oleks hiiglaslik käsi lõpuni mulle kõrvu.
  
  
  Kuni selle tunde täielik ebareaalsuse vaatasin, kuidas ohvitser, проткнув peaga ühe silmaga, aeglaselt отшатнулся, kukkus kivi, viskas relva ja langes külili maha.
  
  
  Ego mehe, kes sai tulekahju haava kaela, and valati punase, kui ta langes põlvili ja kukkus edasi, ikka pigistada püss käes.
  
  
  Ja minu taga veel osutades raske smoking gun Markus, istus Terry, tema ilus suu образовывал suur ümmargune, vaikiv ооооо ...
  
  
  Jerry liiga hoidis relva, kuigi oli. ilma entusiasmi üles tõstis ja tulemusteta прицелился.
  
  
  Äkki Terry langetasin püssi, langes maa peale ja заорала. "Sina oled sina pidanud tulistada korraga", - всхлипнула ta, süüdistades Jerry, mis vaadates surnud sõdurid, ka nutma.
  
  
  Koputas взлохмаченную белокурую pea Okkad, tema, õrnalt ja ütles: "Ma olen sulle võlgu, kullake. Mu jumal, kuidas ma sind pean ma! "
  
  
  Selle võttis oma заземленный Люгер, siis võttis ih nii oma embusse, kallistas ja ütles: "Tule, väike солдатики, läks!"
  
  
  Kakskümmend kaks
  
  
  Kui me kiiresti ronis mäe низменному пригнувшись, võidusõidu kivi kivi peale, hakkasime ringilt tagasi вертолетной platsile. Avalikult meie ees maastik on üle hoonete oli täis sõdurid, kuulab meid. Mõned tööga üle püss, ja nad on ka kütitud meie taga. Wade oli võimatu, et me peitsime end väikeses taskus kahe vahel on suuri rändrahne kujul, taga kükitades eelajaloolised koletised.
  
  
  Tüdrukud istusid koos ошеломленными isikud, pannes relva põlvili.
  
  
  "Ma ei saa aru, kuidas sulle see сошло käest - ütlesin ma. "Miks sõdurid ei näinud sinu relv?"
  
  
  "Sest," ütles Terry, kui me tulid all ja nägid läheneva töö, selle засунул püssi all, vöö, seelik, ja накинул talle jope. Tema on teinud kaubamärgi Jerry, ja ta tegi sama. Need tükid ei saanud haiget meile, aga ma arvasin, et kui nad näevad relvad, nad tõstavad ärevust. Nii et kui ohvitser ja ego sulased ilmusid nagu oma vintpüssi ja hakkas rääkima, vene, tema sosistas Jerry ja ütles: "Вытащи relv ja tulistada, kui tema sind ткну" ".
  
  
  Terry ohkas: "Aga ta ei suutnud seda. Ta струсила, eks, õeke? "
  
  
  "Seda ilmselt ei oleks suutnud tulistada madu, kui ta on minimeeritud vaates, et on tabanud mind," vastas Jerry.
  
  
  "Igal juhul," ütlesin ma, - see oli julge mäng ja kuradi tark mäng. Mõlemad olete väga targad kassid. Miks sa притворяешься nüri блондинками? "
  
  
  Jerry vastas kõver naeratus. "Noh," ütles ta, " meil on juba ammu teavad, et meestele meeldib tunda oma üleolekut. Ja kui sa oled seksikas väike blond, saad meest palju rohkem, kui annad emu armsa, kuid loll rutiinne ".
  
  
  "See veel ei ole pool võitu," ütles Terry. "Kui sa end varjasite selline hämamine, saate vaadata, kuulata, mõelda ja iga kord välja esimene koht. Sest, kui sa кажетесь пустоголовым, siis ära alguses teine plaan. Sa oled ohtlik, nagu mööbel. Ja nii on suured rattad, mis püüavad petta mitmel viisil, võimaldab paljastada kõik oma saladused "
  
  
  "Kas te olete kunagi mõelnud saada nuhkvara?" - küsisin temalt üle смешком.
  
  
  Ih pea кивнули peaaegu üksmeelselt.
  
  
  "Oma äranägemise järgi," ütles Jerry - me natuke шпионим. Et ettevõtete juhid. Äri asju. Kuid see on keeruline, let ' s järeleandmatu mäng, ja me tahame selle lõpetada. Me arvasime, et see on paroodia on tavaline maksepuhkus ". Ta heitis pilgu järsk riff kivi. "Mõningane puhkus. Me võiksime liituda WACS, rohkem puhata ja olema rohkem turvalisust ".
  
  
  Кивнув, selle alla laadinud uue ajakirja in "Люгер". "Kui me kunagi выберемся siit on elus, tema запомню teile, tüdrukud," ütles ma. "Sul on palju andeid," lisas ta irvitama.
  
  
  "Sa oled halb arvad, et tulla elus?" ütles Terry, pureva roomas.
  
  
  "Ma olen teiega aus. Avatud nüüd, see ei tundu väga hea. Tema on uurinud oma käekella. "Mul on selline tunne, et kui me ei vaata ette see linnus kiviaja selle helikopteri rivne kakskümmend viis minut, me vaatab alla taevast. Või üles - põrgust ".
  
  
  "Mida see tähendab?" - ütles Jerry, ta kulmud tõusid üles. "Kuulge, see ei ole kaugeltki õnnelik selles maailmas. Aga ma ei ole valmis surema ".
  
  
  "Arvan, et sulle on parem mitte teada, mis see on", ütlesin mina. - Igal juhul, see on ainult põhjendatud oletus. Ja kui tema õigusi, siis ette hoiatan teid, mitte sugugi hästi läheb. ".
  
  
  
  
  
  
  "Sa oskad juhtida helikopter?" ütles Terry.
  
  
  "Jah. Seda võin lennata peaaegu midagi. Ja minu mälu topograafia läbis oleks meid lähimasse linna. Kuid kui kõik läheb hästi, meil on piloot, kes teab iga tolli selles riigis ".
  
  
  Tema leering vaatasin alla läbi ruumi kivide vahel. Vasakul mind helikopteriga istus kaugusel kesklinnast kodujää. Ego oli väikese vahemaa, lähemale резервуару. Ja tema, lootsin, et see tähendas, et Ingram kägistas lind. Kus ta on? Kus oli Pilar? Mänguväljak ja külgneva ala on neid mahajäetud. Keha tapetud turvamees oli eemaldatud.
  
  
  Pilar peab olema peidus. Või selle võtsid? Ja lõpuks ta küsis endalt, kuidas sõdurid teada, et hunt Hüüdnimi Картером? Kui Варнов surnud, kes oleks võinud saada sõna?
  
  
  Loogiline valik selgitusi, tundus, seisnes selles, et kas Pilar oli схвачена ja nah piinati tõde, kas Ingram oli põgenenud ja slip.
  
  
  "Ma lähen, et kontrollida olukorda mänguväljakul helikopter", ütlesin ma. "Ja tema," ma tahan, et te tüdrukud jäid siia. Meil on kolm saa kunagi olla koos. Teiselt poolt, kui sind on püütud ühe, sa võid teeselda, et loll ja öelda, et on lihtsalt hirmul ja segas, kui laskmine ei lõpe ".
  
  
  Tema irvitas. "Sulle ei ole raske teeselda тупицей?"
  
  
  Nad on halvasti усмехнулись, ja saatsid mulle paar lahjendatud naeratab.
  
  
  "Nüüd," märkis ma, - see väike spioon augud kivide vahel, siis on selgelt näha vatipadjakest. Ja talle tahan, et üks sinu ümber on pidevalt jälginud seda. Kui tema спущусь sinna minna, kui kõik on selge, tema üürile bodys ja hakka ootama ülikond, mis mul on. See on teie märgiks sellest, et sooritada topelt. Ja ma mõtlen topelt ".
  
  
  Mõlemad on tõsiselt кивнули.
  
  
  "Kui sa näed, et mul on probleeme, püsi paigal, kuni ma annan märku, et kõik on valmis. See ka võiks olla päris surnud. Kui sinu jaoks on see ilmne, logi välja ja alusta oma süütu tegu. Ja ei saa püütud oma relv. Loobu neist."
  
  
  Tema edasi minna, lõpetada. Talle tervita ja andis neile väike saluut.
  
  
  "Hüvasti, Nick," ütles Jerry.
  
  
  "Hüvasti, ja õnne sulle, Nick," ütles Terry.
  
  
  Tema pöördus ning sukeldus
  
  
  Peatükk Kakskümmend kolm
  
  
  Palju oli sõdur ja mitu töötajat, kes шарили üle nõlvadel üle rühma hoonete minu taga. Kuid kui tema прокрался et rannapiirkond siiras läbi pad helikopter, seda keegi ei kohanud.
  
  
  Ümbrus tundus nüüd безлюдными ja tasaste. Puudub väed ei tundunud mulle eriti ähvardav. On täiesti võimalik, et прочесав naabruses helikopter, sõdurid on suunanud oma jõupingutused kõrgustikud üle keskus kompleks, kus on palju rohkem peidus.
  
  
  Teiselt poolt.
  
  
  Выскочив ümber kate, tema tormasid üle tammide juurde вертолетной platsile. Tema vaatas helikopteriga. Ta kükitas tühi ja kaitsmata, valmis lennata taevas. Minu elektrilised kellad ütlesid mulle, et on jäänud neliteist minut - veel palju aega. Et Вильгельминой selle, lähenes punkti lähedal päevas betoonist post valve. Uks oli suletud ja ta lähenes ühele ümber kitsad aknad, mis on metallist restid, et näha seestpoolt.
  
  
  Sel hetkel, kui uks avanes. Tema, langes altid ja tõstis "люгер", et tulekahju rõhku. Kuid minu eesmärgid olid pikad mustad juuksed ja приветливая зубастая naeratus.
  
  
  See oli Pilar! Kui ei oleks relv, mis on talle hei jätnud, mis oli seotud tema talje, ta tundus täiesti naiselik ja kadedus.
  
  
  Tema расслабил sõrme спусковом eagle eye ja tõusis irvitama, siis järgnes talle, nägi sees tunkede ja küünitas Люгер juurde kabuur.
  
  
  Pilar tuli mulle avasüli. Ta kallistas ja suudles mind. "Nick!" ütles ta. "Ma ei olnud kindel, et tema on kuulnud kaadrid ja arvasin, et sa võib-olla ..."
  
  
  Tema naeris. "See on ainult pooleldi surnud", - ütles tema hei. "Alates kurnatus. Kus Ingram?
  
  
  "Nad on ta ära viinud. Et karistada ego selle eest, et ta on toonud teid siia ".
  
  
  "Sa võid surra ih" distsipliin", ütlesin ma.
  
  
  Ta on taandunud tagasi ja veel kord восхитилась minuga. - Sa oled kurnatud, Nick. Ta ohkas. "Sa oled suur mees, ja ma vihkan sind kaotada". Ta tõmmatakse relv on kabuur ja нацелила ego mu rinda käega, nii stabiilne, et see võiks olla tükk on muutunud sõlmitud virisema. "Aga," jätkas ta, - hääl, nagu öeldud, küpsised pudeneb, ah?"
  
  
  "Tähendab, te olete kogu aeg olnud teine meeskond", - ütles tema, tõeliselt kogelemine, sest kahtlustatakse, et igal hetkel ta kavatses mind tappa.
  
  
  "Ei," vastas ta, " ei ole päris. Selle double agent münt kahe isikutega. Selle salaja teenin Venemaal, samuti притворяюсь agent oma Ameerikas. Mõlemad on mulle hästi maksta - noh, noh, väga hea. Ja minu armastust raha rohkem, kui armastus on igas riigis, mõistad? Ta vaid naeratas.
  
  
  Tema raputas pead. "Ei, ma ei saa aru. See ei ole väga selge.
  
  
  "Venemaa," selgitas ta on - tõeline ja ametlik valitsus NSV võimuorganid mulle paljastada selle andmebaasi operatsioone, et Варнова kindral Жизова ja ego sõltumatu fraktsiooni oli võimalik hoida, enne kui need viivad viia tuumaenergia pomm.
  
  
  
  
  
  See on selge, et sõda Ameerikaga. Niisiis, mingi aeg ta oli sinu liitlane. Kuid siis, kui ta nägi, et see hea kindral ei saa kaotada abil Варнова, et võita vägevad USA, mind veenis ühendada jõud. See on suur strateegia, Venemaa, ja avastate, et võimul valitsus alistuvad, kui riigipööre on tehtud ".
  
  
  Ta jäi seisma ja nüüd on tema sõrme kindlam on pressitud vallandada.
  
  
  "Lisaks," lisas ta - kindral maksnud mulle fantastiline summa. Minu raha vöö on kujunenud paks vöö valuuta. Ja tõesti, raha - web-jõud, millega teda kummardada ".
  
  
  Seda tahtsin öelda hei, mis Варнов on surnud, kuid teadsin, et ta mind ei usu. Ja uks sellesse ruumi peaks olema lõhkeda võimas laetud, enne kui see fakt on tõestatud. Sama pilk kella, see ütles mulle, et on jäänud ainult kümme minut.
  
  
  Nagu oleks see meile oli, need tormine mõtted on äärmiselt katkestada, kui Pilar оскалилась on гримасе ja väljastatud vali ja läbilõikav vile.
  
  
  Koheselt tõttu taga nurgas post valve kiirustasid kolm sõdurit mänguautomaati. Neid tähelepanelikult jälginud kindral Жизов, uhke oma обшитой мундиром vormis. Dobermann ja saksa lambakoer on hädas ahelaga; ees скакали-ja jalutusrihmad.
  
  
  Kui see pahelisem bänd окружила mind, Жизов tellitud Pilar vaba mulle relv. Ja käsi, mis tegeleb nii õrnalt ласкала mind, on tulvil mu riided leidnud, ja люгер ja стилет, ja võttis ih.
  
  
  "Ma imetlen nii hirmuäratav vaenlane, Carter," ütles kindral. "Kuid minu imetlus ei sisalda halastus. Seetõttu ma arvan, et karistus peab vastama kuriteole. Ja et võib olla nii tabav, et toita looma teise endale sarnased. Kuigi, muidugi, see on kõrgemat tüüpi ". Ta tabavalt vaatasin alla, koera, kes vaatab mind mürgiseks silmad, зарычали ja näitas mulle oma särava, измученные, kuni liha hambad.
  
  
  Kui ta seda ütles, tema hakkas mängima absurdsed ebaproportsionaalselt suur luku vööle kinnitamiseks, подаренной mulle Stewart Washingtonis. Mõtlesin puhul ootamatuid olukordi tulevikus, selle nööbitavad on vöö, mis toetab ego ümber tunkede. See andis mulle mu riided on naljakas vaadata, kuid ka juhtinud erilist tähelepanu sümbol lukk.
  
  
  Meenutades, et rihm ammu погружали on soolane vesi, selle vaimselt hooples Stewart selle eest, et ta tegi luku täielikult veekindel.
  
  
  Kui see ilmselt tegi kaval samm, et avada luku, kindral püütud see žest.
  
  
  "Eemalda käsi lukk!" - проревел ta. Tema oli selline vaade, nagu oleks mind застукали käe смертоносной pangas küpsised.
  
  
  "Võta tal on vöö ja too mulle!" - ta kamandas ta Pilar.
  
  
  Mis halvustav "vahele jääda" - "sa - ei - me"? Naeratab, Pilar расстегнула rihm ja andis ego Жизову. Kui üks sõdur vastavalt enda koertega hakkas ta uurima ih, aeg-ajalt tõstes üles arvates, et ma saadan узкоглазый arvates rahuloluks.
  
  
  "Ameerika meetod peidus miniatuurse relvi," ütles ta, " ei ole piisavalt targad, et petta iga viie aasta vene poiss. Et teil siin sees ka? Однозарядный relv? Lüliti nuga? Või traditsioonilised цианистые pillid? "
  
  
  Kui töötad leida halvasti спрятанной terasest sulgurid, ütles ta: "Nii on lihtsalt idiootlik. Selles завитке peidetud püüda ja...
  
  
  Ta silmamunad, vaadates luku-mannekeen, kui mina-trap plahvatas jalustrabav heli, heli kajastu alates mäed ja lühike kajastas разнесся kanjonisse all.
  
  
  Käed, державшие luku, on kadunud ja kindral aeglaselt двинул кровоточащую культю näkku, mis oli avatud, nagu oleks see mädanenud arbuus. Ta langes maa peale.
  
  
  Siis tormas tema ja lõikasin kaela солдату, mis ühes käes hoidis ja jalutusrihmad, ja teises püstol-kuulipilduja. Enne, kui ta langes, ta haaras relva ja скосил ego semud lühikese sabas, mis tegeleb скидывает ih alla nagu mänguasi pardid kriips. Pilar нацелила püstol mulle elu, et teda suudles teda hüvastijätuks viia suudlus ei kahetse.
  
  
  Sõdur, keda tema on murtud karate, jälle оживал, hakkas tõusma. Tema откинул ego tagasi ja käisin maal veel ühe kiire jobu.
  
  
  Tema ootas, et koerad kohe kiirustada mind. Aga, vastupidi, nad pöördusid vastu oma abitu peremees, kes on nii julmalt solvatud ih ja julmalt munching see bloodied ülejäänud mehed.
  
  
  Nüüd on see eemaldatud bodys ja tagades, et pliiats ja väike nahast kood vihik koos расшифровочными postitusi endiselt taskus mu jope, pöördus монструобразным валунам. Heldelt tõstes ja раскинув käed, tema saatis tüdrukud laia signaali võitu ja tere.
  
  
  Hetkeks tema vaatasin, kuidas nad карабкаются üle kivide ja kiirustada ühelt või teiselt poolt et rannapiirkond, ih светловолосые pea покачиваются päike. Siis ta tõstis Люгер ja стилет maa lähedal Pilar. Tema jäi üle teda ja mõtlesin: kui paha on ilus. Milline kaotus!
  
  
  Tema, pöördus ümber, et lahkuda, siis hilinenud mõte, mille eesmärk oli mitte ahnus, avas
  
  
  
  
  
  ee pluus ja pildista on see, et see vedelik ja veri paks vöö valuuta, nimelt vöö raha.
  
  
  Võttes ego endast, tema, jooksis вертолету. Tema kontrollis kütuse mõõdikust, peaaegu nuttis rõõmust, kui avastasin, et paak on täis, ja soojendab mootor, suur tera вертелась, kui tüdrukud нырнули ja взобрались pardale.
  
  
  Tema on saanud uut hoogu, отрегулировал samm, ja me отлетели maast, kui suur бескрылая lind, испуганная hoobiga охотничьего püss. All on hoonete kompleks, milles toimus surmaga lõppenud vandenõu Нокса Варнова ja Anton Жизова, tundus, растворялся maal, kui me lähe ja ускользали.
  
  
  Sõit läbi piir mägede vahel, sõidu mimmo hiiglane вытянутого sõrme kivid, me oleme peaaegu kaotanud territooriumil välimuse järgi.
  
  
  Kuid mõne hetke pärast on see muutunud meie jaoks hämmastavalt kindel, sest see oli взорвано, põletati, измельчено aatomi plahvatus, mille tema on oodanud ükskõik sekundis, kuni vaatasin kella. Kui heli on jõudnud meid, lööklaineid jõudnud meile. Helikopter tõstsid, подпрыгивали ja väänasid, nagu oleks ego дразнила hiiglaslik käsi.
  
  
  Ослепляющий valge püha oli nii ere, et me olime sunnitud mööda vaadata. Aga kui helikopter panda, me ikka vaatasime koht plahvatust ja nägid kahvatu-suitsune kuurits tõusva, avarduva pilv.
  
  
  Tema noogutas ammendanud, isikutele kaksikud ja ütles: "Jah, tõesti. See oli suur, vanaisa plahvatusi. Ja tema teadis, et see läheneb. Sa ei tea, et ma ei näinud mõtet sind hoiatada? Sa olid raevuhoog paanika ".
  
  
  "Ja miks sa ei karda?" - mõistlik küsis Terry.
  
  
  "Sest oht surma, et mind peaaegu tavaline asi," ütlesin mina. "Igas ülesandes ta käib mul üle pingutama".
  
  
  "Abielusõrmus?" - ütles Jerry. "Milline ülesanne? Räägi meile, mis sa teed. Räägi meile, kui kogu see kohutav äri ".
  
  
  "Kes need inimesed olid?" küsis Terry. "Ja mis oli neis hoonetes?"
  
  
  "Mis hoone?" Tema ütles. "Millised inimesed? Inimesi ei olnud. Hooned ei olnud. Ih kunagi eksisteerinud ".
  
  
  "Uudised plahvatuse satu ajalehtede pealkirju, ja siis me saame öelda kõigile oma sõpradele, mis juhtus," ütles Jerry.
  
  
  "See ei ole kunagi jõuab ajalehtede", ütlesin ma. "Ja kui mind küsitakse, tema loobun vähimatki teadmisi plahvatuse ja sündmustest tema ümber. Teema suletud. Periood! "
  
  
  "Kuidas sa võid olla nii salapärane nägu..." - alustas Terry.
  
  
  "Minu töö on mõistatus," ütlesin ma. Siis naeratades: "Ja tema phantom, ei olemasolevat tegelikult delle - lihtsalt pilt sinu unistused".
  
  
  Ta sirutas Terry vöö raha ja ütles: "Ma pean sulle, kallis, ja seal on väikese esialgse tasu. Olen tänu võlgu teid mõlemaid. Ja selle kahtlustan, et see on räpane-jõukad vöö piisavalt, et avada pood riided.
  
  
  Peatükk Kakskümmend neli
  
  
  Kaks päeva hiljem mind растянули vahel armatsemine on satiin lehed voodi suurus koos tenniseväljak tegelikult on kallis ja luksuslik toas on Royal Curasao on lahe Пескадера. Ühes käes on tass kuiva apelsini liköör, et nimetatud au saared, ja teine - õrnalt-sinine telefon. Minu kõrva kostis hääl David Хока, mis on just sel ajal ebatavaliselt lõbus annaksid mulle märk oma trooni Washingtonis.
  
  
  "Ja ärge unustage, et saata raha!" Tema ütles emu.
  
  
  "Paistab päike?" hüüdis ta . "Noh, siin ei ole päikseline. Terve päeva shell vihma! "Siis ta irvitas õrnalt.
  
  
  "Saatke raha, telegraafi teel!" - karjus talle emu on reuma. "Ma olen inimene piiritu kannatlikkus. Nii et igal ajal järgmise tunni sobib. Ja kui seal tõesti sajab, siis kindlasti pange mantel! "
  
  
  Selle ma panin toru hargile.
  
  
  Tema veeretas ja tervita Роне Фольстедт, mis tegeleb lamas minu kõrval, toetudes padjad ja juues klaasi ta sama kohaliku segud.
  
  
  "Hawk hotelli teada, kas me tahame saada täiendavat puhkust valitsus", - ütles tema hei. "Ta soovitas rahulikku kruiis Kariibi merel".
  
  
  Ron скривила hapu-sidruni nägu. Siis ta усмехнулась. "Ma ei teadnud, et see mees on huumorimeel".
  
  
  "Ta on hea see peidab," ütlesin mina. "Ja pingutab ego ainult siis, kui on eriline, korralik väike naeratus. Näiteks, kui kogu rahvas oli päästetud aatomi hävitamine linna linnast väljas ".
  
  
  Ron отпила oma jook. "Ja mis ta veel ütles?"
  
  
  "Ainult seda, et pärast minu juhiseid, ego poisid leidsid kõik kohvrid pommid. Andis venemaa valitsus selle kohta, et vandenõu mõrvata oli segi löödud; fail on suletud ".
  
  
  "Oh mu jumal", - простонала ta. "Ja see on kõik, mis puudutab kogu каперса? Väike kruiis, mitu lasku, ujumine ookeanis, kaamera piinamise, veel kaadrid, ja väike plahvatus? "
  
  
  Ta ухмыльнулась. "Niisiis, mida me peaksime tegema, et nalja?"
  
  
  Ta ei öelnud meile sõnad.
  
  
  Aga ikkagi on järgmised kaks pühapäeviti selle kulutanud, vastates see korgitser.
  
  
  
  Niit.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Pekingi toimik
  
  
  tõlkinud Leo Шкловский mälestuseks погибшем pojast Антоне
  
  
  Originaali pealkiri: The Peking Toimik
  
  
  
  
  Esimene peatükk
  
  
  Ma ei pööranud erilist tähelepanu pealkirja. Seal räägiti midagi застреленном сенаторе.
  
  
  Tema pani mündi geniaalne counter ajalehes kiosk on "Уолдорфе". Peaks olema, neil kulus tund aega, et teha ego on nii geniaalne. "Kui sa seda teed," ütles see tüdruk leti taga, tema oleks hotel pakk Lucky Strike".
  
  
  Ta kummardus ja uurida riiuli allosas. Mulle väga meeldis see, mis juhtus, kui ta kummardus. Ta lisas полдоллара.
  
  
  — Ei, ei ole, " ütles ta. "Sigarettide seitsekümmend viis.
  
  
  Tema, vaatasin nah. "Linnaosa New York piisavalt, et sundida meid suitsetamisest loobuda," ütlesin ma.
  
  
  Ta kinkis mulle oma naeratus.
  
  
  — Kõik on korras, " ütlesin ma, visates veel четвертак eurot. Nick Carter, viimane ümber suur расточителей.
  
  
  Tema nägi oma peegelpilti peeglist fuajees. Mulle alati tundus, et ma näen välja täpselt seda, hema talle olen. Salaagent. See liiga pikk ja vihane, et pugeda elegantne spa-ülikond. Lisaks selle ka välja näen nii, nagu oleks see liiga pikk mereäärne tuul ja непогоде. Väikesed tüdrukud kutsuvad see isik "vana". Suured tüdrukud nimetavad seda "palju kogemuslik". Ma arvan, et see on lihtsalt kortsud, ja muu mind ei häiri.
  
  
  Tema, vaatasin kella. 1:50. Ta saabus varakult. Хоук hotell, et ta kohtus hema midagi on AX, et see проинструктировал mul mingi avarii. Ta saatis mul oleks tüdruk. Punapea. Küsis ta oleks, kas ma tunnen, kuidas läbida restoran "Torn". Ja New Yorgis ei ole sellist restorani.
  
  
  Tema lähenes ühele ümber suured pehme tugitooli ooteruum — kõrval oli tuhatoos. Tema on kulutanud viimase pakendi minu eriline marki ja unustasin tellida veel. Aga Lucky Strike oli ka midagi. Ta avas ajalehe.
  
  
  "Eile õhtul eksklusiivse kasiino "Grenada" Nassau senaator John. Saybrook esimees Komitee sõjaliste küsimuste, tulistati kõrge нападавшим ajal фраке. Vastavalt pealtnägijate, senaator ainult et võitis paar korda, ma mängin Black Jack, kui mängija kõrval karjub "cheat" haaras püstoli ja kaks korda tulistas teda. Kohalik politsei panna kahtlustatava vahi alla. Esialgne psühhiaatriline järeldus näitab, et see inimene, Chen-kas Brown, vaimselt неуравновешен. Maksimaalne panus lauas oli kaks dollarit."
  
  
  Tema, vaatasin pilti. Chan-kas Brown üldse ei tundnud, et vaimselt ebastabiilne. Ta on rohkem походил kass, kes on just sõin kanaari. Kitsad aasia silmad lai kõvaketta nägu. Suu скривился on злобном naer. Tema jälle vaatas foto. Midagi häirib mind. Midagi nende kahe piltide asukoht: leia viga.
  
  
  "Vabandust, aga ei ütle mulle, kuidas läbida restoran "Torn"?"
  
  
  Päris punane. Paksud pilved vase värvi ümber kaunist nägu. Nägu, mis tundus, et oli kogu aeg silma. Silmad, mis tundusid täiesti värvitud. Roheline, pruun, punakas-pruunid. Seal oli mingi sõjaväe ülikond. Lihtsalt Fort Knox: siin on peidetud kullakaevanduses.
  
  
  Tema ütles. - "Torn?" 'kunagi umbes nen ei kuulnud.' Tema öelda oli see, ja ta on rääkinud, on see suurepärane näitleja.
  
  
  'Ei ole?' — ta ütles, kortsudega armas kortsud kohta ning kena ja värske ilmega laup. — Võib-olla sa mõtled гостинницу "Torn"? Ka see oli osa minu teksti.
  
  
  'Oh, ei. Kui rumal on, ah? Ta läheb kohtuda oma sõpradega, ja mõtlesin, et nad ütlesid restoran "Torn". Ta ise oli suurepärane näitleja.
  
  
  — Tead mis, " ütles ta valjusti, et kõik, kellele see võib olla huvitav kuulata. — Hoian raha, baaris on telefoniraamat. Me leiame kõik restoranid, nimed, millel on sõna "Torn".
  
  
  "See võib kesta mitu tundi," ütles ta.
  
  
  — Ma tean, " ütlesin ma.
  
  
  Me oleme leidnud pimedas nurgas. Tema tellis bourbon, ta sherry. Daam on daam. 'Noh?' Ta ütles, et see, kui kelner tõi meie joogid. Mitte seda, et tema on nii kiire, et alustada äri.
  
  
  Ta küsis. — Sa oled juba lugenud tänast ajalehte? Nii see hotell põhjani.
  
  
  Tema kehitas õlgu. "Ainult esimene rada".
  
  
  Ta noogutas. Hääl mida selle hotelli rääkida.
  
  
  — Sa mõtled senaator Сейбрука?
  
  
  'Ei ole päris. Tegelikult delle tema омелой meeles Chen-kas Brown.
  
  
  — See on temaga seotud?
  
  
  "Ммммм. Osaliselt.'
  
  
  Kõikvõimas Jumal. On veel üks tüdruk, kes tegeleb armastab mängida mänge. Ainult tema üldse ei meeldi mängud, nagu tüdrukud, kes neid mängivad. Tema tegi lonks bourbon ja stahl ootama.
  
  
  Ma ei püüa sind mängima... see on lihtsalt kuradi... — see подыскала õige sõna, — ... rätsep võta... noh, "raske" — ei ole päris see sõna". Ta saavutas oma rahakott irina kõrval.
  
  
  — Kas sa mäletad, kuidas surnud senaator Morton?
  
  
  Seda kontrollisin oma mälu. "See oli kuu kolm-neli tagasi. Авиакатастрофа, eks?
  
  
  Ta noogutas. "Eralennuki. Piloot ei ole säilinud.
  
  
  'Mis on?'
  
  
  'Et sama.' Ta avas käekott ja võtsin sisefilee vana ajalehed. — See oli üks piloot, " ütles ta. Isegi hämaras valguses selle aru, et ta омелой meeles. — Chan-kas Brown, " ütlesin ma.
  
  
  Ta raputas pead. "Ei, ei ole. Charles Bryce.
  
  
  Tema jälle uurinud foto. See oli tõesti oma nägu Jong-kas. "Kui see on nii, siis kõik need hiinlased on sarnased sõber on sõber, ja ma ei saa aru, et see lugu".
  
  
  Ta on peaaegu naeris. "Võib-olla see on ainus seletus. Kuid see ei pruugi olla sama isik, sest ta tegi pausi, sest Charles Bryce on surnud. Ta откинулась tagasi ja hakkas ootama, millal see plahvatab pomm.
  
  
  'On kaksikud?'
  
  
  — Kuidas kolmikud? See on jälle полезла tema rahakott ja võtsin foto. Ta oli salajane puhul AX. Tema teada käekiri Henderson. Ta oli kirjutatud "Lao Zeng". Pilt on suur, selge. Selgemalt, kui pilte klippe vana ajalehed ja teravam kui pildi tänase ajalehe. Kahtlemata, see oli jälle sama isik. Lähedal see nägi välja vanem, kuid isik on jäänud samaks. Nüüd ta äkki aru, et varem tundus mulle imelik. Keset otsaesist oli soolatüügas. Vähem selged fotod, ta vaatas nagu üks nende ümber joonistatud laigud tähemärki india kastisüsteemi. Välja arvatud, et see oli tõeline soolatüügas. Täpsemalt, kolm tüükad. Siiras keset kolme erinevat лбов. Ala on võimatu, isegi kui see oli тройня. Chan-kas Brown, Charles Bryce ja Lao Zeng pidid olema ühe ja sama inimesega. Aga kui see Charles Bryce ei tõusnud on surnud, see oleks võimatu.
  
  
  "Kes see Lao Zeng?"
  
  
  "Peamine agent KAN .' Nii usaldusavaldus see et; КAN seisis selle taga. Aasia korpus tapjad. Vaba föderatsiooni hiina, камбоджийцев, лаосцев, вьетнамцев ja kõik, kes arvab, et USA - root kõik ih probleeme. Mis iganes see sõna on meile tähendab nende jaoks, et meid see tähendas "Ameeriklased nüüd перережут alla tema kõri". Sest KAN peamiselt tegeles sellega.
  
  
  Tema vaatas tüdruk. Ta vaatas oma klaasi, justkui püüdes heita pilku tulevikku. "Lao Zeng on kraad M1," ütles ta.
  
  
  Tapja esimese klassi. Kui tema kokku puutunud selle Lao Цзэном, tema oleks kohanud endale võrdset. Ta vaatas mulle silma, täis hirmu. Talle võimaldanud tema välimus kiirustada väljamakse otse mulle. Selle hotelli salvesta see väljendus tema silmis. See oli esimene märk pakkumise, mis nägi seda alates meie kohtumisest. Võluv kiirustades tüdruk fuajees on kujunenud rangelt asjalikku naist, kui me üksi pimedas baaris. Ma ei ole päris taha käituda nagu Don Juan, kuid tavaliselt juhtub vastupidi. Ilme on kujunenud моргание, ja nüüd on minu kord minna asja juurde. Tema arvas, et see ei ole võtsin asja liiga kergelt.
  
  
  — Lao Zeng, — lühidalt ütlesin ma, — kus on ta nüüd?
  
  
  Emotsioonid on tema silmis kadunud, kui aeglane kadumine telepilti. — Me ei tea, — aeglaselt ütles ta. — Kus ta tavaliselt juhtub?
  
  
  Ta ohkas ja raputas õlgu. — Me ka ei tea. Hiina? Indochina? Umbes viis aastat tagasi, me oleme kaotanud pärast. Ta võib olla ükskõik kus.
  
  
  Tema jõudnud hetke, sest sigaret. Peaks olema, jättis ih fuajees.
  
  
  Ta vaatas mulle otsa ja naeratas. — Sa oled maha jätnud oma ih fuajees. Ta tõmbas ümber käekotid oma paki.
  
  
  Tema võttis ühe üle nah, koos filtriga, ja süütas sigareti ja edasi ka. Õnneks, see ei kuulunud kõige viimase põlvkonna, nende kaudu, keda sellised asjad valus. Helista mulle vanamoodne, kuid olen veendunud ühes: naine võib näidata agressiivsust ainult prügi.
  
  
  "Ja nüüd," ütlesin ma, kui minu ülesanne.
  
  
  "Jah," ütles ta. "See on nüüd sinu ülesanne".
  
  
  "Hawk kujutleb, et keegi püüab tõmmata Jong-kas ümber vangla. Kes oleks see meile oli, ta võib saada võti kogu sellele". Ta on ebaselge jutt õhku. "Noh," ütles ta, "see peab olema poliitiline vandenõu".
  
  
  — Ütle, laske käia. Peab olema, see on nali. Kaks senaator tapeti kaks hiina, mis tunduvad sama, kuid ei ole üks ja sama inimesega, ja nad ka osutuvad nimetatakse twin kõrgete agent CANNES ' i, ja te arvate, et see on poliitiline vandenõu.
  
  
  Ta on abivalmis ja vaatas mind. — Kuidas te siis helistasite?
  
  
  "Ma eelistaksin nimetada see teaduslikult fantastiline lugu".
  
  
  Mõnda aega ta vaatas mind ja siis naeris. "Nad ei öelnud mulle, et sa oled nii naljakas," ütles ta.
  
  
  "Ma ei ole üldse üritan olla naljakas. Tundub, et see töö on John Бруннера või keegi teine. Tema on siin ainult tööd lihastega".
  
  
  — Mmmm, " ütles ta, слизывая sarkasm huule. Kui see peaks juhtuma jälle tema, lootsin, et ta laseb mul seda teha. "Lihased," ütles ta, " on eelduseks. Need poisid, kes tahavad jõuda Chen-kas ei tee see relv". Ta tegi lonks oma jooki. Mõned office ' i narridest eemal vaatasid nah ilma lootus silmis. Tema прикинул, et saaks müüa oma koht siin on nelikümmend-viiskümmend tuhat dollarit.
  
  
  Ja mis puutub aju, "ütles ta," sa ei ole elus, kui sul ih ei olnud. Ma ei usu, et "n" N-3 ei tähenda null.
  
  
  — Täpselt, " ütlesin ma. "Tema on geenius. Kuid ma olen alati arvanud, et sa kirjutad "null" läbi "h", mitte läbi "0". Ee kiitust mind разозлила. Ma ei tea täpselt, miks. Ta on ka rohkem midagi ei teadnud ja muuda teema. "Ghar Cantor juba ootab meid Nassau. Me võtame temaga, kui jõuame sinna".
  
  
  'Me?' Selgus, teravam, kui on planeerinud seda. Seni. Mulle ei meeldi töötada naistega. Mängida. Töö ei ole eriti. Kui mul on raske, tema kannata kõrval ainult üks naine: Вильгельмину. Minu kuulsusrikas, püstol 9mm Люгер.
  
  
  — Oh ei, " ütlesin ma. "Seda ei juhtu. Lisaks, kui lihased on esiplaanil kohas, siis sa ei ole üks neist ümber. Sul seda liiga vähe. Ta järsult külas. Tema silmis oli viha. "Mitte seda, et tema arvasime, et see on puudus, "lisas mina, lihtsalt mulle ei meeldi lihaselised tädi".
  
  
  — Tähendab, ta on lihtsalt sale naine, kes tegeleb ainult takistab?
  
  
  Tema, vaatasin nah. — Ma üldse ei kutsunud sind lahja.
  
  
  Ta ei ole võttis seda, kui sõbralik märkus. Ta tegi nägu kooli õpetaja. "Noh, härra Carter, tundub, staabi tahab, et tema osales. Peale kõige muu on, tean teda murdes hiina esr-toan, ja ma arvan, et ta meile võib tulla käepärane.
  
  
  — Nassau? Tema naeris.
  
  
  — Nassau, ja võib-olla veel kusagil. Ta ei naersin.
  
  
  Ta noogutas. 'Sellest aru saan.' Teda üldse ei saanud aru. Aga midagi algus enne mind ulatuda. Kuidas oleks meil oli see vandenõu — vandenõu eesmärk on tappa kõik Ameerika Ühendriikide senaatorit või midagi veel — ta oli tööga Мэя. Ja, välja arvatud juhul, kui tegemist on доходило enne mõrva, CANNES ' i ja talle ei rääkinud ühte keelt. Siis oli see Lao Zeng. ja varem või hiljem pärast võiks viia teda. Ja see võib olla kus iganes. Hiinas, Indohiina võib olla. Nii et see on enam kui tõenäoline, et mul võib tekkida vajadus ee teadmisi.
  
  
  — Kui me lahkume?.
  
  
  "Neli kolmkümmend". Kas nah ilmunud kaks piletit lennuki esimeses klassis. — Tegin meile number paradiisisaarel.
  
  
  Seega, me jagada oleks ja tööd koju ja voodisse. Tema on teinud kaubamärgi kelner ja maksta joogid.
  
  
  "Muide. Kuidas sinu nimi on?'
  
  
  — Stuart, — ütles ta. "Linda Stuart". Ta tegi pausi. "Proua Stuart".
  
  
  — Oh, " ütlesin ma. Noh ja mis siis? Ta ei tahtnud abielluda.
  
  
  — Nii et kes on see õnnelik, hr Stewart?
  
  
  'Sa oled.' Ta meenutas, et piletid lauale.
  
  
  Hr ja pr John Stuart Race on New York - Nassau
  
  
  — Teised teie dokumendid on meie pagas. Juhiluba, pass jne Kõik nime mr John Stewart. Selle jätsime pagasi lennule registreerimise. Kui tellite takso, tema ego võtan ära. — Muu talle ütlen sulle lennukis.
  
  
  Me veel istusime laua taga. Hea, lahe tume nurk tool. Teda haaras ee üle randme ning tõmbas alla. Ta tugevasti tõmbas, sest teadsin, et ta ei hakka karjuma. Tema шевельнул предплечьем ja стилет jooksnud mulle käe. Tema oli veendunud, et ta oli näinud teda. — Hästi, Linda. Selle tugevat hoidis ee käest. — Ma tahan teada teie nime. Mul on vaja sinu isikutunnistus ja ma tahan, et ego on nüüd sama.
  
  
  Tema nägu побелело ja silmad pimendada. Ta hammustasin alahuul ja vaatas alla. Ei räägi meile sõna, mida ta haaras koti. "Oh ei, kullake, selle teen seda ise".
  
  
  Hoida silmi tema nägu, tema võttis mul nah kott ja vaba käega otsis nad läbi sisu. Võtmed, пудреница, huulepulk, rahakott. Oli ka relv, mis on talle pilguheit nägin. Puhas .22. Tema pani ego minutis. Natuke повозившись, selle leidsin midagi, mis tahtis: перьевую käepide.
  
  
  Tema, panin ta toolile ja tõmbas üle kesta. Hea hoides ee, tema deðifreeritud kood. Pakend Bennet. Vanus kakskümmend kaheksa aastat. Punased juuksed. Rohelised silmad.' Nii et ametlikult on tema silmad olid rohelised. "ИДАКС-20. Klass Rv' Ta töötas teaduslik osakonnas ja on väga töökindel. Kui ta lugenud, ta uuris mu nägu. Ta teadis, et ma loen, kuid ikka tundus потрясенной.
  
  
  — Hästi, eemalda see. Ta märkis käepide. Tema ei lase tal minna, kui ta koristas ee.
  
  
  — Nüüd sa mind usaldad? Tema hääl oli ikka veel liiga värisev, et sarkasm.
  
  
  — Ma ei ole kunagi küsinud sind, Pakend, " ütlesin ma.
  
  
  Ta vaatas mind kimbatus. — Nii, et milleks see kõik hea oli?
  
  
  — Midagi head, " ütlesin ma. "Lihtsalt, kui tema töötan naine, mulle mugavam teada, et ma ei tööta nah. Ma ei olnud kindel, ta teadis, kas sa oled sellest.
  
  
  Ma läksin väljumiseni. Ta võttis oma asjad ja vaikselt järgnes mulle. Kui me läksime läbi vestibüül, selle, pöördus tema poole. "Öelge porter, et põhjustas takso. Selle kohtumise teid ees päev läbi mitu minut".
  
  
  Ta langetas ametlikult rohelised silmad ja kõndis minema.
  
  
  — Kaks pakki "Lucky strike", ütlesin ma. Nüüd on tema gille kulutuste mr John Stewart.
  
  
  Tüdruk leti taga mõnda aega vaatas mind, ja siis andis mulle mõlemad pakki. Ta raputas pead.
  
  
  Ja küsis. - 'Kes sina oled?' — Mingi masokisti?
  
  
  
  
  2. peatükk
  
  
  
  
  Kui sa tahad teada, miks ta seda teen, lubage mul öelda, et ma teen seda mitte raha eest. Kui te olete olnud töötu juba kuuendat kuud eelmisel aastal, siis ilmselt on teeninud rohkem kui tema; Ja see ei hõlma oma töötu abiraha. Kui sa tahad teada, miks ta seda teen, siis ma pean ütlema teile, et tõeline põhjus - patriotism. Muidugi, see on alati võib olla tõsi. Aga kui sa paned mind dokk, ja taha tõtt ja ei midagi peale tõe, selle peaks ma lisama, et Nassau oli 40 kraadi, ja praegu oli rannas on roosa liivaga kõrval üks kogu parimaid tel ühes on kõige pisike bikiinid maailmas. Kas see tüdruk oli kõik. Kuni ee lisa. Pakend Bennet oli suurepäraselt kujutatud. Odin d seitsekümmend viis; кремовое keha. Poolteist mille ümber olid jalad... See oli peaaegu kõige ilusam tüdruk, et mida tema kunagi останавливал oma silmad. Ja mul oli selline tunne, et kui teda korralikult разыграю oma kaarte, siis mitte ainult minu silmad seda lõpetada.
  
  
  Nagu öeldakse, see tuli kasuks. Kuid ma ei usu, et see tegi mind vähem патриотичным. Õhtul tema sai sõnumi raudteejaamast Firma, kus oli öeldud: "Ärge langetage pea, on kõik rahulik". Ta ütles mulle, et võetakse ühendust minuga, kui saabub aeg. Neile tuhkru, me lihtsalt pidid käituma nagu tavaline ameerika paar puhkusel. See tähendab, kui tema seda tegi, et nii kaua, kui me sõime, siis me ei tohtinud rääkida meile midagi peale nagu öeldud - selle kohta, kas minna ujuma või mitte.
  
  
  Tema jättis Pakend toas, meenutades endale, et see on Linda ja tema härra John Stuart, ja tuli välja, et teha hea pildi. Teda vihkan noist joogid ja noist baarmenid kinni mind selle eest. See on tasuta nõuanne: tellige kariibi mere pilduma, ja nad sind ignoreerida. Telli puhas viski, ja nad annavad teile kogu vajaliku teabe.
  
  
  Selle hotelli õppida kohalik arvamus tulistamist. Talle sai, et hotell. Insaideril on väitnud, et see oli vaid räpane äri. Chen-kas ei olnud saarel, kuid ei olnud reisija. Igatahes, ta oli vaimselt ebastabiilne. Kui ta esimest korda külastas linn, ta on päris tugevalt pettunud nen, kuid pärast seda ta lihtsalt kadus. Juhtus midagi on räpane.
  
  
  Kui ta tagasi meie tuppa, ta ei läinud magamistuba. Ta võttis riided seljast ja surumine magada diivanil. See on veel üks tasuta nõuanne: miski pole nii saab naine, kui mees, kes ilmselt ei toidab tema söögiisu.
  
  
  Selle põlema sigareti ja vaatas Pakendit. Ta magas rannas. Ma mõtlesin, et on maganud, kas ta eelmisel õhtul. Aga ma ei tahtnud jätkata seda mõtet. See oli kõik, mis ta tegi, muidugi, see oli tore ka.
  
  
  Hr Stewart? See oli sõnumitooja hotelli. Tema hoidis kätt silmade kohal, vastu päikest. "Sadamas on härrasmees, kes tahab sinuga rääkida". See on Ghar. Muidugi, hotelli vältida inimeste hotellis. Seda, noogutas ning järgnes talle. Me jõudsime teemat randa, kus on roosa liivaga alguseks likvideerimise kivine suusarajad. "Sa pead minema siit," ütles ta. — Sa võid tagasi siin. Sind ei jäta kaudu vestibüül ujumistrikoo.
  
  
  — Tänan, " ütlesin ma.
  
  
  — Hääletada selle teele. Teiselt poolt on trepp alla.
  
  
  Jah, " ütlesin ma. Tema aru, miks ta kõhkles, kuid pakkus emu sigareti asemel otsa. "Näeme hiljem", ütlesin ma, vaatega puhkuselolija: "Sa saad oma otsa homme". Me oleme uskunud, et hr Stewart oli väga helde inimene, tegelikult on?
  
  
  Ma läksin mööda rada, mis viib sadamast. Välimus on ainulaadne. Edasi, seal, kus saar изгибался, oli roheline troopiliste mägede, ümbritsetud kitsa roosa äärisega. Minust vasakul pool oli sein ümber roosa kivi triibuline tume-punane priimula, kuidas nad põrkab, mis saadakse, kui laulame кладешь kümme kollakas-pruunid pallid. Teiselt poolt, umbes seitsme meetri подо minuga pikali vett, блестевшая, nagu safiir päike. Mis see meile oli, see ei ole täpselt olnud lühem tee. Sadam oli veel трехстах meetri kaugusel, ja tema ei sobinud lakub.
  
  
  Kui tema ei ole kuulnud toreda selle rändrahnu, murdosa sekundi jooksul, enne kui ta jõudis mind, tal oleks suur korter блином asemel Колодезный umbes kuuenda jala läbimõõduga. Ta ei ole lihtsalt kukkus, suruti-ego. Tema jooksis ja pressitud kivist oigama. Rändrahn tabanud kohta omaga ja veel rohkem sukeldus vette. Tema jäi kohas, et kuulata. Kes oleks see meile oli, et tal oli eelis. Ta saaks jälgida minu peal. Mul on tulnud vaatama ainult kitsa tee ja vesi on seitse meetrit allpool. Teravad kivid põhjas paistis, nagu on teravad hambad похотливом suus.
  
  
  'Noh?' Tema kuulis che-siis sosinal. Ei ole vaja harvardi haridus -, et mõista, et ih kaks. Mitte et see ilmutus on mind palju aidanud. Selle sõna otseses mõttes seisis seljaga oigasid ja oli alasti. Selle asemel, et relva tema sai kätte ainult paki sigarette ja karp tikke. Minu kõrval ei olnud isegi kive. Tema kähara üles seina ääres. Kui tema läks, mul tuli minna mööda rada. Ei ole läbi vee, oodates, et mind пристрелят.
  
  
  Teine mees, ilmselt noogutas reuma, sest seni rünnakud ei olnud kuulda meie häält. Mu jumal, mu jumal, ta oli palju. Üks tonni telliseid. Täielik tuhat kilo. Nagu oleks mind tulistas tank "Leopard".
  
  
  Meil on tekkinud kitsas kivine rada, ja ta kukkus mind kätega suurus sink, врезавшись mulle tagasi. Mul ei olnud jõudu, et taluda see löök. Parim, mida ma olen suutnud teha, on püüda seista. Tema püüdis panna ego igat hõimu, kuid ta üle ja sain kick raske lihased reied. Ei ole päris hävitav löök.
  
  
  Ma ei suutnud vabaneda sellest ублюдка. Ta sõna otseses mõttes приклеился mulle nagu üks suur tünn liimiga. Ta haaras kätega mu kõri, ja tundus, et teha polnud midagi. Mu parem käsi oli paigutatud kuskil all meid. Kõik, mida ma võiksin teha, on tabanud ego sõrmega vasak käsi silmi. Tema ei tahtnud seda teha, kuid sellisel kaugusel tema vaevalt võiks miss. Seda, tundsin, kuidas midagi muutunud marmelaadi all oma küüned, ja andis ta välja нечеловеческий heli hirmu. Ta vajus koos minu ja kukkus põlvili. Vahel minu sõrmede lekkinud veri. Tema jälle püsti.
  
  
  Esimese vooru, kuid parim on veel ees.
  
  
  Minu järgmine vastane on juba ootas. Ta seisis vaikselt veidi edasi mööda rada, mis on relv 45-nda kaliibriga summuti, mille eesmärk on mulle elus.
  
  
  Kõige parem on see välja Minekut oma valge ülikond. valge särk ja valge lips. Lisaks oli selge, et ta ei kavatse karda määrdumist verega ego. Hea paar, need kaks. See светловолосый dändi koos kahvatud silmad ja tota ex-meister raskekaalus värvikalt. Ja siis Nick Carter oma lilla плавках. Hingeldamine, tema seisis seal, hoides käega sügavama порезу kohta tehtud arvutused. Ex-meister langes, edestades mind paar meetrit mööda.
  
  
  Blond on tehtud mulle kompliment. — Niisiis, härra Carter, tema näen, et sa oled mõistlik inimene. Te muidugi teate, et see oleks väga rumal püüda sööstma mind?
  
  
  Ta kindlasti oli британцем. Sõnad on pääsenud tal ümber kõri tuttav imalmagus aktsent.
  
  
  — Jah, muidugi, " ütlesin ma. "Mu ema õpetas mulle kunagi ei vaielda relvastatud mees. Kui ta on levist väljas.
  
  
  — Väga kahju, et sa ei lasknud seda валуну langeda sind. Oleks ценымногие kenamaks. "Ameerika turist mõrvati langev rock". Mingeid quibbles, mingeid keerulisi küsimusi. Mingit keerulist plaani vabaneda keha.
  
  
  — Kuule, " ütlesin ma. — Seda me mingil juhul ei taha olla teile koormaks. Miks me lihtsalt ei teha ega murda?
  
  
  Ta naeris. Täpsemalt, ta заржал. Ego relv ikka oli suunatud otse minu elu. "Ah," ütles ta, " sa oled juba jäänud mul üks keha, mille ta peab lahti saada. Kaks keha on tõesti natuke suurem probleem.
  
  
  Tema ütles. — Kaks keha? Oma ex-meister ei ole surnud. Ta lihtsalt enam mitte kunagi ei saa tikkima. — Roo -, — märkis ta ei ole veel surnud keha, — mind ei ole enam vaja. Aga kui mõelda, on ta oma sõrmedega, nagu professor комедийного kino kolleegium, et tal ei ole пулевого vigastada ning ego surm võib olla tingitud langus. Ta naeratas rahulolevalt. "Ma arvan, et Kane langeb. Nad on määrdunud kivid seal vee all.
  
  
  Ego naeratus on muutunud laiemaks. See gaad tõesti tegutses mulle närvidele. Minu elukutse tapmine kuulub ring on minu kohustused. Tema arvas, et mõistlik oleks lihtsalt lasta tal oli rääkida. See сэкономило oleks aega, kuni ta püüaks aru saada, mis temaga teha. Web-probleem oli selles, et ma veel midagi ei tulnud välja. See on juba suutnud ette kujutada ajalehe uudiste kohta ise: "Киллмастер hävitatud Julge Дааном". Mulle üldse ei meeldinud see.
  
  
  See on olnud kõige halvim olukord, kus ta kunagi oli, aga see on meile midagi ei öelnud. Ta oli viie meetri kaugusel minust, ja käsi tal oli relv. Ta oli väljaspool minu käeulatuses, kuid ma olin tema silmis.
  
  
  Minu taga rada oli avatud nagu nool. Paremal mulle kõrged kaljud. Vesi vasakult. Meie vahel pime полуотключенный hiiglane. mis võiks mind tappa ei näinud, kui oleks suutnud. Kui see on pungis ei tabas mind esimene. Aga võib-olla ta ikka saaks kuidagi kasutada seda Кейна. Tema pidi mõelda. Mul oli vaja aega.
  
  
  — Ja kuidas sa lähed, et saada lahti oma laip? Tema eeldan, et nen on bullet augud".
  
  
  On reuma ta jõudnud sisemise minut камзолы ja tõmbas osavalt valmistatud suure фляжку all viski. Ta tõstis hõbe kate pöidlaga.
  
  
  Tema ei saanud aru.
  
  
  See on jälle заржал. — Ole viski, Carter. Bensiin. Kalju kurvi järel on koobas. Kane lahutatud oleks seal lõke...
  
  
  "Kasutades minu kui puid".
  
  
  "Hääl on". Ta ohkas raskelt. — Arvan, et nüüd ma pean seda teha ise. Loodan, Chen-kas aitäh nõuetekohaselt".
  
  
  Tema igatses teatud informatsiooni. — Miks sa ei sa lihtsalt ootama, kuni ta teeb seda ise?
  
  
  Tema oleks hea meelega. Kuid ta ei tule läbi vangla homme õhtuni. Ja keegi ei oleks suutnud leida sind siin varem.
  
  
  Hääl on nii. Nad kavatsesid ego põgeneda. Хоук jälle oli õigus. Kuid selline suhtumine on see skunk oli sellele? Kane on peatunud ja väljastatud vaikne oigama. Tema tegi sammu, et talle.
  
  
  — Jäta, Carter. Blond tegi kiire sammu edasi, paneb ees relv. Ta libistas фляжку bensiini tagasi, minut, ärge unustage, et kanda kaas. Бензиновое plekk растеклось on ego jope. Ta seda ei märganud.
  
  
  Kane taas vaikselt groaned. Tema, vaatasin talle ülevalt alla. Äkki tema nägi väljund. Tema on teinud veel ühe sammu edasi. Blond ka. — Tagasi, " ütles ta terava liigutusega käed.
  
  
  "Kas sa tahad, et Kane очнулся? Sellega on raske toime tulla, kui ta tuleb ise. Seda võin viimistlus ego üks löök.
  
  
  — Ja miks sa tahad olla nii kasulik?
  
  
  — Au, " ütlesin ma. "Kui ma pean surema, tahan teda kaasa võtta vähemalt ühe, ümber on kaks. Tahtlikult seda, lähenes keha Кейна. See tegi mind natuke lakub. Võib-olla ei ole piisavalt tihe, kuid see peaks olema piisav. Kuni ...
  
  
  Tema, kummardus sellele, mis on jäänud isiku Кейна, ja haaras oma relva nähtamatu käega. Kane välja heli, kõige rohkem sarnane "Гааа".
  
  
  — Jeesus Kristus, ma ütlesin, kiiresti jälle püsti. — Ma arvan, et aitaksid tal on plaan.
  
  
  'Mis?' Витманс natuke astus ette, et minust paremini aru. — Plaan — seda uuesti korrata. "Планье või рибель".
  
  
  Ta ikka tuli natuke lakub, et mõista minu невнятные sõnad. Hääl siis tema ja seatud tegelema. Flick pöidlaga selle süütas karp tikke ja швырнул tema ego immutatud bensiini jope. Ta kohe süttis. Ta viskas relva ja püüdis välja leegid, kuid see ei õnnestunud. Leek levis kiiresti. Ta põrgatama ja извивался, karjudes, nagu põlev nuku. - 'Aita mind. Jumal, aita mind. Palun.'
  
  
  Tema, vaatasin teda ja kehitas õlgu. "Kui sulle ei meeldi tulekahju, lähedal on vesi".
  
  
  Tema, pöördus ümber ja läks tagasi teele kuni kahvatu-roosa taustaga randa.
  
  
  
  
  Peatükk 3
  
  
  
  
  Pakend kadunud. Ilmselt on ta juba tõusis üles oma tuppa. Tema oli kogu muljutud ja veri, ja mul on vaja vannis käia. Ja juua. Ja midagi veel. Kõigepealt oli mul vaja toime tulla selle ülesande täitmisel.
  
  
  Leidsin ta ego restorani köögis ja kodus basseini ääres. Ta el-hamburger garneering, haaras tema ego krae ja lõi teda lõualuu. Kokk, kes grill, neist aru saanud ja tuli välja.
  
  
  — Nii lolli, kui palju nad on sulle selle eest makstakse?
  
  
  On reuma ta sirutas välja oma мясницким noaga. See oli vale. Ta oli прижатым selja kurtmine, ja mõlemad randmed jääks. Tema pööras ih natuke edasi, lihtsalt et kindel olla.
  
  
  "Kuule, poiss, sa ei ole korras? Lase mind.' Ego nimi oli Carlo. See oli kirjutatud tema униформе.
  
  
  — Ei, kui sina ei ütle mulle, kes see oli, Carlo. Kes maksis sulle, et sa lase mul minna see kallis igavikku?
  
  
  — Lase lahti, " karjus ta. Tema jõupingutusi, taiplikkust ja kergelt tabanud selle põlve elus. Ta groaned. 'Seda, ma vannun. Ma ei tea, kes see on.
  
  
  — Räägitakse, Carlo. Ta oli riietatud valgesse?
  
  
  'Ei ole. Valge kitliga mees... — ta järsult lõpetada.
  
  
  — Kes see oli, Carlo? Tema впечатал ego seina.
  
  
  — Mine omadus, — ütles ta.
  
  
  Teda tiriti ego juurde grilliga. Liha брызнуло rasva. Tema tõugata ego pea alla, et ta saaks uurida iluvõre ja ette kujutada, kuidas näeks ego värava hiljem. — Bb-бэнгл, — ütles ta. "Kristlik Бангель".
  
  
  "Armas Kristlik. Ja see, kes saatis sind?
  
  
  — Ei tea — захныкал ta. 'Seda, ma vannun. Ma ei tea.'
  
  
  Tema saatis ego ja astus tagasi. Tõenäoliselt ta enam ei tekita muret. — Siis räägi mulle, kuidas see välja.
  
  
  Ta läks tagasi tool. — Suur poiss, " ütles ta. 'Koostöövõimalusi. Aga väga suur. Mingis pöörases hall ülikond.
  
  
  Kunagi varem ei ole näinud.
  
  
  "Ja see Бангель, kus selle leia ego?"
  
  
  Ta kartlikult vaatas mind. Tema pöördus talle tõsine näoilmeid. Et ta meid kartis mulle öelda, ta ka kartis ta ei ütle seda mulle.
  
  
  — See on kaks hotelli "Grenada".
  
  
  Senaator tulistati kasiino Grenada. Vähemalt kaks tükki puzzle juba lähenes, ja ma mõtlesin, kuidas see kõik välja hakkab nägema. — Mida rohkem sa tead?
  
  
  'Ei midagi enamat. Palun. Midagi sellist.'
  
  
  — Hästi, — ütlesin ma. Mulle ei meeldi piin перепуганного väike poiss. Mida veel vaja on teada, selle püüan teada saada muul viisil. Tema, pöördus ümber, et lahkuda, kuid tahtsin teada veel et-et.
  
  
  "Muide." Tema ümber. "Kui palju ta maksab sulle selle eest, et sa oled õppinud on armas sõnum?"
  
  
  Ta hõõrus randme. "Viisteist".
  
  
  Siis ta sind обмануал. Tema maksan kakskümmend.
  
  
  — Nick, kas see oled sina? Ta oli hing.
  
  
  Tema ütles. "Ei, "Räpane vägistaja".
  
  
  — Ma ei mõista sind, " karjus ta. 'Oota sekundis.'
  
  
  Tema sel voodi. Uks avanes ja ta ilmus klubides auru, tema juuksed вились on hing. Ta oli pikk valge махровое mantel. Ma mõtlesin, miks ma olen alati mõelnud, must pits nii seksikas. "Ghar helistas..." Ta jäi seisma ja vaatas mind. "Mu jumal, mu jumal, Nick. Mis juhtus?' Ta спешила mulle, kuidas tulise-valge ingel.
  
  
  — Mul kukkus ukse, " ütlesin ma.
  
  
  Tema silmad skaneeritud haavad ja verevalumid üle minu selja. — Sa oled jube välja nägema, " ütles ta.
  
  
  — Siis sa peaks näha selle ukse.
  
  
  Ta ohkas. "Istu hääletada nii". Ta kadus ja mõne hetke pärast tuli tagasi sooja lapiga ja kaussi veega. "Nagu alati ütlevad filmi — see võib kahjustada".
  
  
  "Ja, nagu öeldakse filmi — tema глотаю kuuli. Et see oli Гаром?
  
  
  — Ta tahab, et einestada koos meiega täna õhtul. Kaheksa tundi kohvikus "Martinique". Ta suhtus minu selja, peaaegu õrnalt. — Sa räägid mulle nendest see päev?
  
  
  "See oli lõks. Sõbrad Jong-kas teavad, et ma olen linnas. Aga ma ei saa aru, kust nad seda teavad. Ta pöördus tema juurde ja püütud tema arvates. Ta vaatas обеспокоенной ja üritas seda peita. Tema ütles sulle, kullake. See mäng ei ole naised". Seda oli arvata, et see on разозлит teda, kuid ettevaatlikult tõmbas ta tagasi voodisse. — Kuule, " ütlesin ma. "Ma olen kindel, et sa tead oma käsitöö, kui oleks see meile oli, aga mis see meile oli ta kindel, et see ei ole koer kaotades. See on kõik, mida ma mõtlesin.
  
  
  Ta vaatas maha ja ohkas. "Ma olen koolitatud agent ja saan väga hästi hoolitseda enda eest". See kõlas, nagu hääl on koolitatud agent, kuid mõtet suurt ei ole, kui halb дублированная film: ei vastanud pildil. Päike подарило hei, õhuke udu freckles, mis on teinud tema noor, süütu ja väga habras. Nii ka oli. Tema võttis ee kätte. Ta tundus väike ja soe. Alates nah lõhnas sidrunid ja ta целовалась rõõmuga avatud suuga. Tema veetis sõrmedega tema переносице. Sul on tedretähnid, " ütlesin ma.
  
  
  "Aga vähemalt ma ei обгораю päike", " muigas ta. "Enamik blondiine обгорают".
  
  
  See mulle, et meenus. Ta haaras telefoni. Andke mulle politsei. — ütles oma operaatorile. Telefonil vastas politseinik Bahama. — Et haven hotel "Парадиз" on kivine rada. Sa seda tead?' Ta teadis seda. Umbes pool tundi tagasi tema nägi seal tuld. Paistis, et mõned poisid mängivad tulega. Ma arvan, et teile on parem vaadata sinna. Seersant aru, ja ta üles riputatud.
  
  
  "Ja nüüd on meil..." Ma olen jälle pöördus Taaras. "Me ei tohiks kohtuda Гаром kuni kaheksa tundi..."
  
  
  "Kuula, Hüüdnimi". Ta vaatas rahutu. "Ma arvan, et meil on ülesanne, ja..." ta запнулась... Ma katkestas teda ja jätkas oma lauset. — See annab meile aega, kõigepealt täidavad. See hotell oleks uurida see kasiino Гренады.
  
  
  Mulle tundus, et ma nägin pettumust tema silmis.
  
  
  Ta läks vannituppa, et võtta dušš. See on integreeritud raadio. Tema, vaatasin ennast peeglist vannituba ja imestasin, miks mul siiani tuhkur meil ei ole ühtset седого juuksed. Raadio väänasid "The One Note Samba" nii tuhkru, kui muusikat ei ole kärpima, et "oluline kuupäev territooriumil barentsi merest".
  
  
  Senaator Paul Lindale oli surnud.
  
  
  Keha senaator leidnud lävel ego kodus. Ilmselt ta kukkus läbi akna oma kabineti kümnendal korrusel. Muidugi, nad arvasid, et see oli õnnetus.
  
  
  
  
  4. peatükk
  
  
  
  
  Alati kolm öösel kohtunud pilkases pimeduses kasiino. Iga tund, iga päev, iga ilmaga alati kolm öösel. Alates väsinud naised ja mehed koos поникшими peade, склонившимися üle laua ja кричащими: "Tule, kallis", mängin kaardid ja täringud. See on peaaegu оркестровая kompositsioon. Nurgas oli drum osa, mis tegeleb отбивала rütmi-reel mänguautomaati ja aeg-ajalt taldrikud väljamaksed: viiskümmend pallid veerandite. Ruum muutub vaiksemaks kasvu hinnad meelelahutus. Näiteks craps-esitamise kuule, kuidas langeb ulatusest, eriti kui kaalul on kümme tuhat dollarit.
  
  
  Kasiino Гренады ei erine oli eraldiseisev. Tema kaubeldavate tšeki viiskümmend dollarit — John Stuart kindlasti ei stahl oleks mängida rohkem, sest ainus viis minna läbi kasiino, — see on liikuda mängu ajal. Tema näinud, kuidas Pakend vaatasin, kuidas algajad lõpetavad ühel on see ühe relvastatud mõrvarid, keda nad täidetud четвертаками. Siis me принюхались, aga ei mõistnud midagi.
  
  
  Me lahkusime, et jälgida kahe kõige tõenäolisem hetki. Pakend on mänginud ruletti hiina stickman, ja seda sel tool mängides blackjack, millele senaator tegi oma võidud ja kaotust.
  
  
  Mul esimene käsi kakskümmend üks, esimene algab teine. Tema lavastatud žetoone kolmanda vooru, kuid diiler peatas mind. On kiipe pole täht G Гренады. Ta ütles mulle omistatud ih tagasi kassasse. Need olid uued kiibid, " ütles ta. Neil oli see probleem varem samal päeval.
  
  
  Mul on olnud mõningaid raskusi, ja see kord tema ei stahl riskida. Seekord tal oli relvastatud. Tema, läksin kassasse. Ta tuliselt vabandas ja andis mulle muud kiibid, mis lahkelt surus mulle pihku.
  
  
  Viis sekundit hiljem ta oli täiesti šokeeritud.
  
  
  Ma ei tea, mida nad mulle andsid, aga peaks olema, see oli võluv. Kui ta avas oma silmad, ja igavesti minuga склонились kaks Chen-kas kahe kahvatu tüükad keset kaks лбов. Aga kui nad olid seal, siis kadunud, sest kui see lõpuks tuli ise ih nii enam ei olnud. Nagu minu relv: wilhelmina järgneb läks teise mehega. Seekord китайцем. Istus ta vastas mulle tuba ja naeratas mulle. See oli väike, прокуренная, звуконепроницаемая tuba, ilmselt selleks, et kapis красноярской, kes tegeles oma asjadega ja jagab žetoone. Lisaks mees minu püstol toas oli veel inimene kuus, ja keegi ei naernud, lisaks mees minu püstol.
  
  
  "Tervitame teid meie tagasihoidlikus koosolekul. Ta vaid kummardas oma pea. Хеф oli madal, hästi volditud mees, riietega ja elegantne siidist kostüüm. Lubage mul end tutvustada teile. Minu nimi on Linask, Linask Qin.
  
  
  "Härra Qin". Tema on ka noogutas.
  
  
  Hr Lin, — parandas ta. Perekonnanimi on alati mainitud esimene.
  
  
  Kogu see viisakalt oli liiga hea. Seda imestasin, paneb kas ta mind duelli kohta вилках. "Meid kurvastab," jätkas ta, " et meil oli küsida oma kohalolekut meie väike kogudus on selline, ütleme nii, et järsku viisil. Kuid mõelge, et ise aukülaline.
  
  
  Tema vaatas ringi ringi kivi inimesele. "Gut, poisid, see oleks meid selle eest, et ei jäänud selle".
  
  
  Naermine, Lin pöördus teistele. "Härra Carter nalja, — ütles ta neile.
  
  
  Nad ei ole ikka veel naersid.
  
  
  "Noh, siis — peale kehitas ta õlgu, — nagu näete, mu kaaslased ei muud nalja härrad omavahel. Nad eelistavad kohe hakata tähtsam tegude järgi. Ta võttis sigareti ja ära seda kohta taga портсигара, отделанного kuldse ониксом. Odin on ego co-vandenõulaste hüppas, et anda прикурить. Tuba on levinud mahe magus maitse. — Oh, kui ebaviisakas minu poolt. Ta ulatas mulle toru. — Sigaret, härra Carter?
  
  
  Tema raputas pead. Seda imestasin, miks mind nii erutab see jama pro John Stewart. Minu nimi tundus kõige kaitstud saladus selles linnas. "Ma arvan, et mul ei ole palju aidanud oleks, kui ta ütles, et te olete leidnud ei ole enam meest, ja et minu nimi on John Stuart?"
  
  
  Lin tõstis ühe kulmu. "Vabandust, härra Carter.
  
  
  Odin on kohtavad oma vanad vaenlased - meie vana veel. Ta nägi oma saabumine ja teatas sellest мистеру Бангелу. Ta on mugav istus tooli seljatoele. — Ja kui me räägime meie endise tööandja, — ta viivitas oma sigaretti. — Ma saan aru, et olete kuulnud ego varase surma?
  
  
  Jah, traagiline, " ütlesin ma. "Et olla забранным hääletada nii, peaministri nooruses".
  
  
  Tegelikult. Naeratus tagasi. "Aga võib-olla sobimatu tragöödia. Näed, mõned meie ümber on ei ole nõus sellega, nagu hr Бэнгель juhtis oma tegusid, ja nüüd, mil ta on liitunud valdusesse, need erimeelsused kaovad. Ta pöördus kirjaga ülejäänud "olles väljaspool seda maailma".
  
  
  Nüüd on nad naeris. Ilmus veel paar sigaretti ja зажглось. Tema hakkas esindama loodust ih del. Magus lõhn edu täitis tuba.
  
  
  — Ja nüüd, härra Carter, me oleme valmis tegema teile pakkumise. Mitte, et me peame. Kuid sinu kohene surm ilma meie otsingud ei too meile mingit kasu.
  
  
  Mind hämmastab, et Бангель ei märganud seda eeliseid. Tema leidis, et see vastuolu on üsna kummaline.
  
  
  Tema küsis. — Mis on selle eelis?
  
  
  Viis protsenti. Viis protsenti kasumist. See on hea ettepanek. Aga ei oota miljonit. Jaehind heroiini ценымногие suurem kui hind, mis me saame selle eest".
  
  
  "Ja ülejäänud?' Tema, vaatasin tema портсигар. 'Rohi. Hash?
  
  
  — Muidugi, viis protsenti kogusummast. Jälle ta naeratas. Ja teine, nagu sa ütled, tühiasi... See on meil küsida oopiumi.
  
  
  "Sa too ego siia, Nassau, ja ise переправляете salakaubaveo Ameerika Ühendriigid". Tema tegi seda, kuidas taotluse; ei ole nii, nagu korgitser.
  
  
  Ta noogutas. Aga sa muidugi juba tead seda. Muidu hr Бангелем, — ta замялся, — ei oleks saanud vastu vaielda.
  
  
  Viimati утвержение mind hämmastab. Ta pakkus mulle lepingut, nagu oleks tal oli agent uimastivastast, ja nii, nagu Бангель oli tegemist ainult koos uimastitega. Noh, võib-olla oli see nii. Võib-olla on see Chan-kas oli lihtsalt liige наркосиндиката. Võib-olla ta lihtsalt oli nii обдолбан, et emu sain aidata juhitakse senaator USA. Võib-olla oli see kõik üks suur hull kokkusattumus. Või, võib-olla Lin hotel on, et seda nii mõelnud.
  
  
  Tema, näe, sa ei karda, härra Carter. Ehk, te võiksite konsulteerida hema midagi, enne kui teha lõplik otsus. on-on! Ta noogutas mees, сидевшему päev.
  
  
  Lisaks tõusis püsti ja avas ukse.
  
  
  Pakend.
  
  
  Tema randmete on omavahel seotud, kleit oli katkenud ja juuksed распустились ajal võidelda. Juuksed, mida tema näinud, kuidas ta õrnalt уложила ja заколола enne lahkumist. Sügavalt õnnetu ta vaatas mind, ainult mind.
  
  
  'Vabandust.'
  
  
  Kaks meest hoidsid oma. Üks kummalgi pool. Nii oli sub-kuulipildujad Sein; lühike, lihtne briti relvi, mida saab teha viissada lasku minutis. Instinktiivselt seda, lähenes ta. Nad saatsid selle ja haarasid relvad, kui Kuulsin ja veel üks mees lähenes, ära mind. Nad ainult et tegid vea. Peaks olema, et nad enam mind läbi kammima, kui leitud relva.
  
  
  Lühike liikumise kannatasin selle стилет peopesa nii, et торчало ainult tera. Kuulsin esimesena tegi seda enne mind, ja ma вонзил oma pistoda emu sisse panna dollar. Ego suu on avanud, ja ta suri üllatus. See toimus nii kiiresti — ja nii ilma nähtava põhjuseta, " et ülejäänud hetkeks kaotanud valvsust. Hetkel, mida ta kasutas.
  
  
  Ma läksin Lin Цзину.
  
  
  Üks jõnks ja vasaku käe pani ego ees ja siis kattis oma iron хватке, surudes стилет juurde ego kurku.
  
  
  Kaks kangelane-автоматчика замерли paigas. Ülejäänud kitsikusse ajada, jäid paigas. Seda võiks kasutada Lena, kuidas pantvangi, et tõmba Pakendit ja ennast siit. Aga ma ei tahtnud seda niimoodi.
  
  
  — Развяжи tema käskis mul on.
  
  
  Mingi hetk keegi ei liiguta. Ainult tema. Tema подтолкнул Leena ise edasi, kuni me ei jõudnud ühe ringi turvameeste Taara. Äge tera on sundinud teda Linask tõsta lõug, ja ego kõri, обнажилось. — Ma - развяжи selle, " ütles ta. Valvur langetas relva ja tegi, nagu emu ütlesid.
  
  
  Tema tellitud Mahus. — Kao siit.
  
  
  'Aga. Nick . †
  
  
  'Mine!'
  
  
  Ta kõndis päev. Tema pani Lina lämbuda ja tõugata ego juurde turvameestele, kes on hirmunud попятились, kui tema haaras üks relv on automaat ja hakkas tulistama. Esmalt sattus teise nool, ja siis see oli laste lõbus.
  
  
  Kümme sekundit oli kõik möödas.
  
  
  See viskas relva-automaat ja kiirenenud Вильгельмину. Lauale nurgas seda märganud väike avatud kasti kiipe. Teda õrnalt võttis ühe neist ümber käe ja uuris. Kuskil servas торчала väga väike nõel, kaks millimeetrit pikk. Tema murdis kiip pooleks. Tuli välja kahvatu-kollane vedelik. Отключающие tilk. Žetoone, mida nad on kasutanud minu vastu. Selle sulgeda kaas ja kast libistas tema minutis. Kes teab. Kui mäng läks vastu, võib-olla nad võiks kasu olla. Tema veetis käega läbi juuste, lips sirgeks ja igavesti suletud ukse taga распавшимся liidu hiina Nassau.
  
  
  Tema, vaatasin kella. Me oleme hiljaks jäänud kakskümmend minut. Selleks ajaks, kui jõudsime kohvik "Mauritaania" Jaama enam ei olnud.
  
  
  Kuid nüüd on see tõesti ootasin seda.
  
  
  
  
  Peatükk 5
  
  
  
  
  Tema подбросил Pakendit enne hotelli ja läks otsima Terminal. Ta peatus väike hotell, lähedal rannikul. Kui selle sain, siis sinna, seal oli täis politseinikke; kiirabi, mis hõlmab signaali, soovitas mulle, et ma võin olla liiga hilja. Selgus, et ma just õigel ajal.
  
  
  Arst vaatas mind ja lootusetult kehitas õlgu. — Tal on jäänud vaid mõni minut. Seda on vähe, et ei saa sellega midagi teha.
  
  
  Tema kükitas kõrval Гаром. Homme õhtul, " sosistas ta.
  
  
  Ta noogutas. Tean teda. Põgeneda Chen-kas. Tema kuulnud, kui mu kell lugema ego elu. Või see oli minu tagaistme dollar? 'Veel midagi?'
  
  
  'Ta ütles. - "Ma jätsin sulle sõnumi. Ütle Anumatele..."
  
  
  Hääletada on see. Ghar ja tema, võib-olla koos töötanud üle viie või kuue ülesandeid. Ta oli professionaal, on nii hea, kui sa saaksid soovida. Tema arvas, et ta on alati käepärast. Hääli usaldusavaldus et sa saad surma. Olete peatuv surematu kuni viimasel sekundil.
  
  
  Tema tagasi oma машинее ja tormasid, nagu oleks kiirus kiirendas minu kontseptuaalne maailma. Kuid see polnud nii. Tegelikult delle, mida rohkem seda õppida seda juhul, seda väiksem on tema mõistis ego. Kolm identset hiina. Kolm on surnud senaator avatud nüüd. Kasiino. Pääsemine surmast. Ja Lao Zeng, mis oli kuskil Indohiina. See ei ole langes ja ei сходилось. Taustaks terve see oli CANNES ' is ja CANNES oli salga tapjad. Ja kui oleks hooaja jahi senaatorit avati kolm on juba tapetud, ja üheksakümmend seitse olid veel elus. Kui selles tempos, mis nad olid nüüd lähiajal hävitasid nad kogu ameerika süsteemi juhatuse. Selle peaks ma oli teada, et nad mõtlesid, et saada edasi ih ja seda takistada. Ta lahkus sõnum minu jaoks. Või on see ette nähtud mind? Ta ütles: "Ütle Pakend Pakend Bennet. ID = AX-20. Pakend Bennet, akadeemilise naine.
  
  
  Äkki ta vihaseks.
  
  
  Pakend teadis midagi, mida ei teadnud seda. Näiteks, ta teadis, miks ta oli minuga. Ja mitte sellepärast, et сутоанского dialekti. Kui ta ütles mulle baaris, et ma olen nii kuradi geenius, ta teadis, et nah piisavalt ajusid selle töö ja mis puudutab mind... "Lihaseid," ütles ta, " see on eeltingimus selles ülesandes. Äkki tema aru klassikaline naiselik solvu, AX hotell mind meelitada ainult sellepärast, et mu jõud.
  
  
  Noh, täna õhtul see võib muutuda. Meil on Konteineri oleks hea ja väga pikk vestlus. Meeldis kuule seda või mitte. Ja ta ütles, et oleks mulle tõtt.
  
  
  Ta lamas voodis, ja sina, püha oli välja lülitatud. 'Mitte igavesti.' ütles ta, kui tema pingul, et lisada брылев. Tema on lubanud брылев. Ee põske вздулся väike lilla arm suurus четвертак. Ta tõstis sõrme, et varjata ego. Kas on valus, siis kas ümber edevus. Ta siis vaatas väike ja abitu.
  
  
  Ta ütles: - "Ghar on surnud." "... ja ma arvan, et on aeg mulle öelda, et ta on surnud."
  
  
  "Ghar? Oh, ei.' Ta pöördus oma pea, ja pisarad welled üles tema rohelised silmad. Ta on peaaegu ootasin, et pisarad on roheline.
  
  
  "Mida ta tegi?"
  
  
  Ta vaatas uuesti minu poole. — Ei tea, Nick. Õigus... ma tõesti ei tea.
  
  
  — Ütle, tule, kullake. Sa ei ole esimene непослушная naine, mida tema допрашиваю, ja kui sa mõnikord mõtled, et ma annan teile eelistada...
  
  
  — Oh, Nick. Pisarad nüüd olid jõus. See on tema keha on jälle sirge ja уткнулась nägu mul rinnad. Ma ei vastanud.
  
  
  Ta võttis ennast kätte, istus maha ja ütles, всхлипывая: "Mulle öeldi, et ei räägi. Mul ei ole tellitud ütlen sulle — поправила ta ise.
  
  
  Tema ei ole ilma hellus surus sõrme рубцу tema põske. "Siis ütleme nii, et ma выбью see su ümber".
  
  
  "Sa kunagi seda ei tee".
  
  
  Tema, vaatasin nah. "Meil on ka teisi võimalusi". Tema ütles. Kuulus seerum tõde Колодезный, näiteks.
  
  
  — Ja see? ta küsis.
  
  
  — Ja see on ... " ütlesin ma. Tema võttis ee käed ja pikk ja aeglane suudles. — Veel, " ütles ta. Andis hei, rohkem. — Hästi, — ütles ta koos ohkama. 'Sa oled võitnud. Ameeriklased высадятся Normandia rannikul.
  
  
  Tema jõupingutusi, et mõista. — Das weissen вие, " ütlesin ma. Tema tundis tema rindu. "Ja mis veel, фройляйн?"
  
  
  Ta hakkas naerma, ja закусила roomas. "Pomm langeb Сирохиму".
  
  
  Tema pani käe kõrva. — Kell Сирохиму?
  
  
  "On Хиросиму". Nüüd me mõlemad naersime.
  
  
  "Väga huvitav," ütlesin ma, lahtisidumise tema rüü, võib-olla kõige parema rinna kogu lääne poolkera. Või, võib-olla parim lääne poolkera. "Oh, tüdruk, tüdruk. Sa oled tõesti suurepärane. Selle jälle kinni froteemantlid. — Niisiis, tule nüüd räägime.
  
  
  "Arvan, et mulle rohkem meeldib aktiivne osa".
  
  
  Talle naeratas. — Ma tean, " ütlesin ma. — Kuid just nii see teada tõde. Mingit seksi, kui sa ei расскажешь. Minu meetod on piinamine — seksuaalne frustratsioon". selle kinnitamata lips'
  
  
  — Hoiatan, tund sa oled kui бешенстве.
  
  
  Ta vaatas mind ja natuke närviliselt хихикнула. — Loom, — ütles ta. 'Oh, ei. Magus sõna sulle ei aita. Tema istus tagasi ja ristuvad käed. — Ma teen sulle aus pakkumine. Kui sa ei anna mulle midagi, mida ma tahan, ma annan sulle midagi, mida sa tahad".
  
  
  Ta нахмурилась. "Mingit нецензурных väljendeid," ütles ta.
  
  
  "Ah! See on osa plaanist. Kui sul ei ole rääkida kiiresti, seda ma solvata sind nõrkemiseni.
  
  
  "Tõsiselt, Nick. Mul on hirm...
  
  
  'Tõsiselt. Pakend. Mind see sülitada. Tema vaatas hei, avatud silmad. "Esiteks, ma ei armasta riskida oma kaela, kui ei tea kõiki riskikapitali. Teiseks, mulle ei meeldi idee, et ma ei usalda. Tema ei ole kunagi näinud, et Хоук midagi утаивал mind.
  
  
  — Asi ei ole kindlasti selles, et ta sind ei usalda. Kui on neid, kellele ta ei usalda, nii et see on mulle. Või vähemalt minu teooria on, ma mõtlen. Ta ütles, et sa võid jääda, kui tal on sulle öelda. Sa võid mõelda, et kogu AX hulluks läinud".
  
  
  "Koos Гаром ja kolm senaatorid haua, on väga ebatõenäoline, et lähen ära. Nii et jätkake. Et see teooria on sul?
  
  
  See on sügavalt ohkas. "Kas te olete kunagi kuulnud одноклеточной kultuur?"
  
  
  "M-m-m". Bioloogia... geneetika. Midagi on?'
  
  
  — Noh, sa oled приближаешься. See on uus viis paljundamiseks".
  
  
  — Et ei ole nii vana?
  
  
  — Kuulge, " ütles ta. — Ma ei purustamine oma korraldusi, et teatada teile. Nii et sa peab olema tõsine ja kuulata".
  
  
  — Ma kuulan, " ütlesin ma.
  
  
  "Tänan, protsessi, mille nad nimetavad ühe ümberistumisega rakkude, ble läbi tuum rakud ümber küps keha — igast rakkude mis tahes osa käesoleva keha — luua uus organism, kes on geneetiliselt identsed".'
  
  
  Tema, vaatasin nah naeratades. 'Proovi uuesti.'
  
  
  "Nad võiksid õppida puuri ümber minu подстриженного seen, panna ta soovitud keemilisele keskkonnale, ja selle tulemusena sündis oleks tüdruk, mis tegeleb kõiki üksikasju välja oleks täpselt nii, nagu tema".
  
  
  — Ja seda juhtub? - Tema ei usaldanud midagi ümber selle.
  
  
  'Aga. See ei ole saladus. Kui täpne olla, "Time" oli artikkel sellest 1971. Kui seda tehti ainult konnad. Vähemalt... niipalju kui meile teada. Kuid Hiina ценымногие ees meid paljud asjad".
  
  
  'Oota minut. Sa tahad öelda, et Jong-kas ja Charles Bryce — kloonid, võrsed ühe taime?
  
  
  Ta noogutas hirmunult. — Ma ju ütlesin, et sulle see ei meeldi, " ütles ta.
  
  
  'Ma ei saa aru. Ma mõtlen... miks? Ma mõtlen, isegi kui see on võimalik, see ikka ei ole mõtet.
  
  
  'Kuulata. Isegi selles riigis olid koolituse rühmad. Oleme püüdnud aru saada, millised inimesed on väärt одноклеточно propageerida. Ja üks ümber põhjusi, miks me ei tehtud mingeid katseid selles suunas on vastuse sellele korgitser: kõige halvemad inimesed. Гитлеров. Inimeste maania ülevus. Selliseid inimesi, nagu Lao Suurendada, nt. Tapja esimese klassi.
  
  
  "Hästi, on lubatud, Lao Цзэна sigisid..." Ma raputas pead. Uskuda sellist суперфантазию oli eiainult. "Et nad sellest võidavad? Lisaks egoism. Ja mis see on suhtumine, et CANNES ' i ja selle сенаторам? Mis suhe see on kogu see olukord koos Nassau?
  
  
  Ta raputas pead. 'Ma ei tea. Selle absoluutselt mitte midagi sellest ei tea. Kõik, mida ma tean, on see, et need koopiad tapjad esimese klassi kasvab tapjad esimese klassi. Nad näevad välja ja mõelda — ja tappa — nagu originaal. Ja minu teooria on see, et KANG võttis materjali Lao Цзена, et luua korpus puhast tapjad".
  
  
  'Sa tead seda...'
  
  
  'Mis jama...?'
  
  
  — Vabandust, et küsisin sind sellest.
  
  
  Ta tähelepanelikult mind õppis. — Sa arvad, et ta on hull?
  
  
  — Muidugi, ma arvan, et sa oled hull. Kuid ka selle ära. Terved mehed nüüd peituvad prügi, ei tea, kuidas vabaneda umbrohi oma aias. Ja normaalsed naised nüüd пакуют nende lõunaks. Sa pead olema hull, et töötada AX".
  
  
  — See on minu teooria, " ütles ta.
  
  
  "See on hullumeelsus, kuid see ei tähenda, et see ei saa olla tõsi".
  
  
  Ta hingas kergendatult. "Aitäh, Hüüdnimi". Seejärel ta naeratas. 'Ütle-ka...'
  
  
  Jah.'
  
  
  Ta koristas juuksed üle lauba. — Kas sa oled kunagi kohanud tavalised naised?
  
  
  'Ei ole.' Tema ütles. "Nad ei ole minu maitse".
  
  
  — Mis on sinu tüüp?
  
  
  Brunettes, " ütlesin ma. Ta vaatas rikutud. "Низенькие, paksud ja väga rumal. Kuigi — lisasin ma, " ma olen avatud kõigele.
  
  
  "Kuidas avada?" küsis ta, расстегивая mu särk.
  
  
  — Väga avatud, " ütlesin ma, eemaldades tema kleit. — Suurepärane, " ütles ta. Ja see oli niit meie vestlust.
  
  
  Seda tahan öelda, et ma teadsin, et mõned naised. Ja tema arvas, et on juba tean parim. Kuid ma tahan teile öelda, et ma olin eksinud. Pakend oli midagi muud. Väga teine. Ja palju erines selle. Mulle tundub, et iga kord, kui mõni botaanik üritab öelda midagi sellist raamatut, see kõlab nagu top igavus. Ta on alati "lainetamine", see on "lookleb", ta "läbib" tema, ja ta on alati "plahvatab". Alati on midagi sarnast kõlab nagu ärakirja борцовского sobi.
  
  
  Pakend on teine, ja mul ei jätku sõnu selle jaoks. See tegi mind tunne, nagu oleks tema leiutas oma keha ja see elustus esimest korda, ja ainult mulle. Ta oli avatud ja süütu, ta oli kuum nagu õli ja безмятежна. Ta oli tüdruk, siis on ka naine. See oli küsimus ja vastus. Ta oli Mahutid. Ja see oli minu oma. Tema oli ka teine.
  
  
  Tema, vaatasin nah. Tema silmis olid pisarad. "Oh Jumal." Ta suudles mind õlale. 'Aitäh. Aitäh.'
  
  
  Ta lasi oma käsi läbi mängida punane pilv. Tema oleks mõelnud ise фермерским kukk, kui ütleksin: mitte midagi, tunne üksteist. Nii see lihtsalt заткнулся ja jälle suudles teda.
  
  
  Me olime nii lähedal, sõber sõbrale, kui kuulsime koputust uksele. Tema tõusis püsti voodist. Kui see oli tüdruk ööseks, et ta oleks jõudnud, kui me ei vastanud. Aga jällegi, võib-olla see ei olnud tüdruk.
  
  
  Tema murtud rätik ümber talje, võttis püssi ja läks päev. Tema приоткрыл tema.
  
  
  See oli toateenindus. Vankri oli ulatuslik, драйвовая õhtul; koos šampanja hõbe jahedam.
  
  
  Tema seisin seal, vaadates seda, ja, raskelt ohata, äkki on väga näljane. "Hotell oleks talle seda tellida, — ütles tema kelner, "aga tundub, et teil on vale number".
  
  
  Küsis ta. Hr Stewart?
  
  
  'Jah. Tema Stewart.
  
  
  Hr Garson Cantor tellisin siis on see sulle. Kuni südaööni, " ütles ta. Üllatus.'
  
  
  — Hästi, " ütlesin ma, kui kelner jälle läinud. Sõnum Raudteejaama saalis on kusagil keskel oma.
  
  
  — Sa mõtled, nagu oad pirukas on Ristimine?
  
  
  Tema ei tea, mida ma mõtlen, kuid Ghar ütles mulle, et jättis sõnum, ja see eda — kõik, mis ta on jätnud meile, nii et..." Ta uuris tool, ma küsisin midagi, tavaline. Mingi paberitükk. See oli šampanja. Ümbriku sees ainult visiitkaart, mis ütleb "parimate soovidega trükitähtedega. Ghar ka kirjutanud midagi, mis oleks pidanud olema koodi.
  
  
  M-1 x4 + ?
  
  
  — Milline õudus, " ütlesin ma. "See on jama". Tema jälle uurinud ego sõnum: "Võib-olla on see valem". Andis kaarti Anumatele: "Hääl. Sa oled teadlane peres".
  
  
  Pakend tagastas ego mind ja raputas õlgu. — See ei ole minu valem, mida tean teda. M miinus 1, korrutada 4 pluss midagi". Ta raputas pead. — Sul on õigus, see on võluv.
  
  
  Tema jälle vaatasin kaarti. Hei oota. Tema sai aru.' Äkki on kõik see обрело tähendus. "Sa tead, mida see tähendab? See tähendab, et sul oli õigus.
  
  
  Ta vaatas mulle tühja pilguga. — Kuidas?
  
  
  "Aga neid pbx. Vt.' Tema jälle näitas hei kaarti. "See ei ole M miinus 1. See bänd on M 1. Ml. Koodnime Lao Zeng. Ja Ml x 4 on võrdne Ml, умноженному 4. Seal on neli MI. Neli meest, nagu Lao Цзена. Neli haru. Pluss küsimärk. Pluss jumal teab kui kaua veel.
  
  
  Сбитая ajada, ta откинулась tooli seljatoele. "Te olete tunnistajaks ajalooline hetk".
  
  
  "Oh, jah, okei," ütlesin ma. "Sul oli õigus varem."
  
  
  Jah, " ütles ta. "Aga ma olen seda kunagi varem ei сожалела selle kohta, et oli õigus".
  
  
  Peab olema, see on minu kümnes sigaret. Nii et see oli liiga palju. Tema кинул põkk läbi esiklaasi rõdu, ja vaatasin, kuidas ta nina-dive, nii vapper väike pommitaja. "Me elame au ja alla kaugele, kui mäda pirni". Tuul tõusis tume sadam; kalapaadid on якорях närviliselt lasta end lainetel, nagu kannatamatu lapsed, проснувшиеся varem vanemate ja nüüd pikisilmi ootavad, et uus päev. Ma ei saanud magada. Tema ootas, kuni Pakend задремлет, siis valas endale natuke šampust ja tuli välja, rõdu. Tuhanded tähed ja valge kuu rippus üle maailma lihtne vee ja ranna lähedal. Hetkeks ma tahtsin unustada, see on teine maailm, ego, jäik jooned ja vere краснй. See maailm on tapmiste ja surmade, kus kõigepealt lasevad ja siis küsivad küsimusi.
  
  
  Aga mul oli väga palju küsimusi, et määrata ih ise. Ja nüüd vastused ei oleks võimalik lükata hilisemaks. Chan-kas oli üks umbes sellised pbx. Ta tappis senaator. Nüüd keegi planeerinud вызволить Chen-kas ümber vangla täna õhtul. Kuid kes oli see "keegi"? Ja kui see oli "täna"? Selle "hema midagi" võiks olla kaksteist inimest manuaal granaadid või üks inimene on hea plaan. Ja täna on kõige pikem sõna. See kestab from dusk enne järgmise päikesetõusu. Oli midagi veel. Lin Ching ütles, et mulle üks "vana vaenlane". Millist vana vaenlane? Mul oli tuhat vaenlased. Ja kui ta oli ikka veel saarel, ta võiks lihtsalt minna mul tee. Kuidagi tema pidi vastused leidma. Ja enne seda "täna õhtul".
  
  
  Ta pöördus ja vaatas sisse, on спящую seal Pakendit. Kuu on kajastunud klaasist päev; see nägi välja nii, nagu ta oli подвешена õhus sinine veerand moon, kuidas ночником. Tema jälle võttis arvates. Oli ka midagi sarnast. Mul oli ikka Pakend, mille kohta oli vaja muretseda ja kaitsta. Ta oli agent ja vanem teaduslik töötaja, kuid hei, mul oli vaja minu kaitse. Veel üks põhjus, miks ma ei saanud magama minna. See oleks võimatu, kui mul ei olnud plaani, näiteks, kust alustada, et tabada kõik need "miks".
  
  
  Tema alustas oma otsinguid. Sahtlis kirjaliku tooli selle, leidsin siis, et hotell. Need китчевые flaiereid, mis nad jätavad turistidele. "Lõbus Nassau". "Kus see kõik toimub?"
  
  
  "Kus see kõik toimub?" oli saare kaart. Tema võttis selle, et uurida lähemalt. Leidsin ta vangi. Hästi. Kui oleks seda hotelli, et vang on põgenenud, kuhu iganes tema ego võttis? See hotell oleks põgeneda saarel. Nii et ma sõitsin rannikul. Väike lennuk võiks kasutada rand, nagu raja-maandumine-lane. Või oleks kasutanud paati. Privaatne laeva, puhata ja privilegeeritud jaht. Ta vaatas tee vanglast kuni kleit. Kleit oli väga, teede olnud palju. Tema tegi ise kogu saar.
  
  
  Kui tema tõstis jälle pilgu, vaade on muutunud. Päike on hüppasid üles tõttu joont Maa ja taeva накрыло Ema-Maad tuttav roosa tekk. Kalurid, ümber oma maja, on Bay pühkida ja suundusime oma кораблям, пришвартованным kas muuli. Naised avasid oma letid turul koos lõbus õled шляпами ja maitsetu kotid mere раковинами. Kui oleks talle oli John Stewart, me võiksime läbida sellel turul ja minna, vesi suusa-meritsi ja seejärel einestada linnas свежепойманным mere окунем. Kui oleks talle oli John Stewart, seda ei oleks teadnud kohe tulemas tulistada Chen-kas, ja kui oleks teadnud, siis oleks ta politsei, et seda ära hoida. - Kuid Nick Carter aitab Jong-kas põgeneda.
  
  
  Tapja oli vaid винтиком kogu masin ja tema oleks kogu see masin; kuidas siis koht, kus nad partii toodavad pbx. Ja kui veab, Jong-kas viib mind sinna. Kui oleks talle alles saanud ego põgeneda. Kõik, peale minu.
  
  
  Oli kell kuus hommikul, ja nüüd mul oli mingi plaan. Nüüd on tema saanud magama minna.
  
  
  
  
  6. peatükk
  
  
  
  
  Tavaliselt esimene asi: tunne oma vaenlast.
  
  
  Tema vasakule Интерфилд - road ja läks kõrvale lennujaamast. Minu vana vaenlane, vähemalt vastavalt Lin Ching, nägin, kuidas tulin lennujaam. Võib olla, et lennujaam võiks anda mulle зацепку. Noh, see oli metsik arvan--, aga proovida tasus.
  
  
  Tema vaatas isikute leti taga. Toll. Informatsioon. Limusiini-masinad Hz. Broneerimine. Meil on üks nende ümber midagi mulle ei eitanud ilmus meedia sõnumid. Ma läksin ajalehekiosk ja ostis ajalehe. Et oleks, mida teha, kuni tema, mõtles, mida teha. On nen ei olnud midagi kasiino Гренады. Välismaalased. Kuid mitte siin ja imelik. Ilmselt ei ole nad hotellid hirmutada turiste. Või võib-olla, politseisse lihtsalt ei teadnud sellest. Võib-olla keegi veel tuli varem ja eemaldas selle jama. Keegi teine seda kauplemine narkootikumidega.
  
  
  Või on keegi ümber teised . Seda kontrollisin nimekirja surnud. Бангель suri prügi. Hoolimatus sigaretiga. Ego ema, жившая on Кенсингтоне läbi ego. Midagi, peale hea surnute kohta. De mortuis nil nisi bonum. Tema uuris ümbrust, sest tema ajalehed. Varjus ei peidus vanad vaenlased.
  
  
  On veel üks asi, mida ta võiks teha. Armas англичанка on BOAC kontrollis minu jaoks on reisijate nimekiri õhtul esmaspäeval. Esmaspäeva õhtul saabusime, kogu New Yorki 7:30 hommikul. "Pan Am" lendas Miami seitse ja briti lennuk ümber Londoni saabus kaheksa — ei, ilma veerand kaheksa. Oli natuke vara. London. Tema mõtles selle üle mingi aeg. Charles Окун oli vaenlane ümber Londoni. Aga ei, nad kätte ego, kui tegid katt oma laborisse. Kaheksa! Vin Ajal! See võis olla see. Carlo, sõnumitooja, on öelnud, et inimene, kes on maksnud emu, oli suur китайцем. Ving Sel oli viis jalga pikk, agent КАНОМ, mis asub Londonis. Ja on vähetõenäoline, et ta on unustanud, et kunagi kohtunud minuga. Tuletan meelde, et nüüd tal oli трехпалая käsi.
  
  
  'Kallis.' Ta naeratas tüdruk leti taga. "Kas te võite mulle öelda, kas oli härra Ving On nii lennuga esmaspäeval ümber Londoni?"
  
  
  "Oh, mul on väga kahju". Ta tundus väga kurb. — Kuid kardan, et mul ei ole lubatud anda teile seda teavet.
  
  
  — Ma tean, et sa ei saa, " ütlesin ma.
  
  
  Tema vaatas hei, avatud silmad. Lühidalt number kaks: vaevalt kontrollitud, кипящая kirg.
  
  
  Ta andis mulle infot. Vin Ajal tõesti oli selles nimekirjas reisijat. Ta oli ei ole üksi selles lennul. Ego reisikaaslase nimi oli Hung Lo.
  
  
  — Kui sa ei tea, — услужливо lisas ta, — nad broneerinud tagasi reis Londonisse kümme õhtul.
  
  
  Tal oli neid huvitatud.
  
  
  Рискнув, talle helistasin hotell "Grenada". Hr Vin Järgi oli registreeritud nendega. Minu õnnemängu hakkas kandma. Kuid teiselt poolt, üks Hung Lo. Sa ka ei saa kogu aeg ainult võita.
  
  
  Tema, läks tagasi hotelli ja otsis Carlo, meie ühine sõber. Oleks ta mõistis Süüdi. Tema ütles, et emu on see, et selle hotell teada, ja ütles emu, kui palju talle maksan selle eest. Me jõudsime kokkuleppele.
  
  
  Tema ütles Pakendites, mida oodata. Ta arvas, et see on lõbus.
  
  
  Tema suudles teda hüvastijätuks ja läksin tagasi autosse.
  
  
  Teine reegel: minna vangi. Kõnni avatud vangi.
  
  
  Kuid tee seda peatunud "Toru maailma", inglise sigari tootja Nassau. Müügil oli minu уродский brändi kuldse мундштуком. Tema käskis saata hotell paar pakki ja võtsin kaasa mõned pakendite koheseks kasutamiseks.
  
  
  Ma läksin baari Бейстрит ja sõin võileiba ning õlut. Siis veel üks. Ja veel üks. Ja bourbon soojeneda. Kui tema oli, ta oli purjus ja спотыкался. Tema поспорил koos bartending tõttu arveid. Peamine on, et tal oli õigus ju. Tema läks tormisel, lärmakas tuju, läks tagasi autosse ja sõitis ära. Tema kaldus vales suunas tänavale ühesuunalisi ja посигналил counter masinaid. Mulle väga meeldis heli see sarved. Tema hakkas prääksuma: "See on peamine-me-jätkuvalt-lahing".
  
  
  See politseinik on ilmunud Parlament-pühkida. Mul ei olnud kaasas dokumente. Ta oli väga lahke. See hotell nad mind tagasi mu hotell on. Anna andeks ja unusta. See hotell on, et tema выспался.
  
  
  Teda tabas tema ego подбородку. On ka hea võimalus sattuda vangi.
  
  
  Vangla Nassau oli selline väidetavalt halb, nagu tavaliselt. See oli неуклюжее, eraldi kahekorruseline kivi struktuuri lääne pool saart. Kohalikud elanikud kutsuvad ego "hotelli", sest nii see välja näeb. Ta suudab pakkuda hulgaliselt looduslik ilu. Hoolikalt trimmitud muru ja kitsad aiad. Klientuur koosneb peamiselt inimesi, отсыпающихся alates joobes ühel õhtul juhuslikult vargad ja aeg-ajalt kohalike "криминальных maniacs". Siiani tuhkru rassilise rahutused ei выливались on vägivaldsed kuriteod. Seega, inimesed tüüpi Chen-kas on mingil moel arvestatud, kui nad kehtestasid oma süsteemi turvalisust. Kuid nad kas emu on parim, mis neil oli. Enne ego kaamera seisis valvur.
  
  
  Ta oli väga purjus. Nad ütlesid, et mul on õigus üks telefonikõne. Tema ütles neile, et tahan helistada Pühale Peetrusele. Nad ütlesid, et ma olin väga purjus.
  
  
  Mind viia üles. Lisaks Jong-kas oli ainult teised kaks vangi. Mind istutada ühte kongi koos teemad kahe poisid.
  
  
  Odin ümber magas, ilmselt olles purjus.
  
  
  Teine nägi välja nagu inimene, kellega ei tahaks olla lukustatud ühe digikaamera. Ta oli suur suurus, tugev põhiseadus, mille armiline колотых haavad, mille tõttu ego on sini-must nägu nagu nii tekk.
  
  
  Ta midagi mõtles, kui tema sisenes.
  
  
  Kaamera Chen-kas asus teises otsas. Seal koridori lõpus. Kui ta oleks jäänud vasakul, tema oleks ego ei ole näinud. Minu esimene pilk filiaal. Ta oli хладнокровен ja rahulik.
  
  
  Selle põlema sigareti ja ulatas paki suur сокамернику. Ta võttis ühe, uuris seda, пощупал kuldne huuliku ja tõi valguse poole. "See on sitt". Ja naeratas.
  
  
  Ego nimi on Wilson. Nii Sheriff ja ta oli baar nimega "Puidust nikkel", kohaliku заведением väljaspool linna. Äkki laskus politseisse ja leidnud all baarilett-pakki heroiini. "Ta oli подброшен, kutt. Ma ei ole nii rumal. Ta on lahutatud kätega. Nad olid puhtad. "Teiselt poolt — kriimustatud ta kukalt, — kui ta nii tark on, siis miks tema siin on?"
  
  
  Nad on sulgenud oma ego baar ja seejärel tappis ego. On ego sõnul Nassau ei olnud suur probleem narkootikumide, nii politseisse lihtsalt притворились, et ta oli воротилой. Nagu oleksid nad tõesti заполучили suur boss. — Vahepeal on mingi tark poiss ржет nõrkemiseni.
  
  
  — Jah, " ütlesin ma. "Milline kaif".
  
  
  Wilson Nii Sheriff ja ta on saanud sõbrad. Ta rääkis mulle oma gin ja laste ja kollane maja, mis on ehitatud enda jaoks. Tema küsis temalt, kas tal on tõsised vaenlased, ja ta naeris. "Jeesus, jah. Kuid minu vaenlased. Nad pigem порежут teid tükkideks, kui kaunistada nii. Hääletada, et mind nii vihastab, kutt. Keegi ümber midagi ümber seda ei saa".
  
  
  "Ja teie baar on?"
  
  
  Ta võttis oma õlgadele. Kui keegi seda ei vaja, neil ikka vaja see osta. Kas mul on, või valitsus. Igal juhul, nad ikkagi maksma".
  
  
  "Kui nad hotellid on see, et seda mingil muul eesmärgil". Tema juba arvanud on, kes on need "need".
  
  
  Seda et-et teada selle vanglas. Politseinikud all дежурили kuni kümme. Valvur Jong-kas oli ainus turvatöötaja üleval. Ego on muutunud iga viie tunni. Järgmine valvur on veerand seitsmes. Majahoidja Брукмана asendab тюремщик Crump.
  
  
  Tema küsis, et emu paar küsimust Jong-kas. Meie magav сокамерник korraks пошевелился unes. Siis ta pööras ümber ja hakkas norskama.
  
  
  Kas Chen-kas oli ainult üks külastaja. "Madrus — arvasin, et Wilson. Костлявый poiss sport ülikond. Chan-kas nimetas ego Johnny. Johnny tuli iga päev. Viimati täna hommikul. Käes tal on tätoveering kujul suur punane liblikas. Seda oli võimatu mitte märgata kilomeetri eest.
  
  
  Üks asi, mida ta on õppinud aastate jooksul. Asjad, mida ei saa vahele jätta raadiuses km, tavaliselt milleks siis sinna pannakse.
  
  
  Lähenes mulle seersant. Tal oli juba väga kaine. Mul on olnud palju südametunnistuspiinadeta. Tema küsis, kas ma saan talle helistada gin.
  
  
  Kuus tundi, nagu oli planeeritud, saabus Pakend. Ta ei saanud aru, kuidas ma võisin olla nii loll. Ta ütles neile, et ma olen hea inimene, hea kodanik, hea abikaasa ja et ma pole kunagi varem ei ole teinud midagi nii metsik. Ja seda ei oleks kunagi tegin seda jälle. Hiljem ta ütles mulle, et nuttis päris pisaratega.
  
  
  Nad võtsid süüdistuse eest trahvi.
  
  
  Kümne minut seitsmenda minu plokk helises seinale kinnitatud telefon. Kaardiväelane Брукман lahkus ametist ja läks mööda koridori, et vastata emu. 'Jah.' Ta vaatas minu poole. 'Jah. Tema kohe pärast ego alla.
  
  
  Ta pöördus tagasi oigama. — Hei, " ütles ta toru — selle hotell küsida sind... — hääl Ego stahl madal ja usaldusisik. Tema, lootsin, et ego korgitser ei võta liiga palju aega, sest see võib häirida mu ajakava.
  
  
  Tema, vaatasin Wilson. Nii Sheriff. Ta on mulle väga meeldis. Ja see on küps, et surra täna õhtul. Tapetakse CANNES ' i, sest on olnud tunnistajaks. Ta ei usaldanud meie молчаливому kaaslase digikaamera. Ta oli liiga vaikne. Ja natuke purjus. Ego lõhn oli võimalik tunda pariisi.
  
  
  Kuid millist, rätsep võta, mul oli tegemist. Vähim, mida ma võiks teha, on kaitsta Wilson. Ta istub oma voodis. — See oled sina, mees, " ütles ta. "Juba võid koju minna".
  
  
  — Sa oled liiga ära minema, " ütlesin ma. 'Väga kiiresti.'
  
  
  — Ma ei stahl seda panna.
  
  
  — Jah. Kui aus olla.' - Selle пощупал õmbluse камзолы: "Julgen panna kõik, et tema". Nüüd avatud nüüd.
  
  
  Tema istutatud ih emu käsi. Tema teadis, et žetoone, toodud kasiino kasulik.
  
  
  Kui тюремщик Брукман tuli mulle järele, Wilson juba magas, Брукман kokku mind päeval redelil. "Hästi, Stewart. Sa peaks minema üks. Ma ei saa jätta seda korrusel.
  
  
  — Tänan, agent Брукман, " ütlesin ma.
  
  
  "Jalamil trepid, lihtsalt pöörake vasakule. Sinu naine ootab seal.
  
  
  Tema noogutas naeratades. — Tõesti, " ütlesin ma. "Ma tõesti tahan tänada teid. Sa olid nii kena mulle. Tema, sirutas käe. 'Anna viis.'
  
  
  Ta sirutas käe.
  
  
  Viie sekundi pärast ta oli juba all sõidavad.
  
  
  Teda kolm korda annus anesteetikumi iga жетоне. Mõlemad mehed on umbes viies, kuues tund отключке. See peaks olema piisavalt pikk.
  
  
  Chan-kas vaatas mind ja noogutas vaikselt. Ta arvas, et see kõik oli osa plaanist.
  
  
  Oli veerand seitsmes. Trepil teda silmitsi надзирателем Крампом, сменщиком majahoidja Брукмана. — Kas Брукмана on teile sõnum, " ütlesin ma.
  
  
  'Oi?' Ta peatus, hämmeldunud ajada.
  
  
  Tema jõudnud minut ja tõmbas volditud paberilehe. See on kindlalt lavastatud see koos kiibiga ego ожидающую käsi.
  
  
  Tema оттащил ego спящее keha tagasi üles тюремный blokeerida.
  
  
  All seersant kuulutas mul on kahju alkoholism.
  
  
  Tema ütles сержанту, et vastasel juhul oleks hea poiss. Me oleme säästnud sõber kätt.
  
  
  Sekretär vastuvõtt kuulsin, kuidas seersant langenud ja on kantud igal aastal, millega tegu. "Ta just опрокинулся". Tema ütles. 'Lihtsalt on nii. Tule ja vaata. Teda haaras ego käe, justkui hotell kiirendada.
  
  
  Politseinik kirjanik langes väikesed peal.
  
  
  Pakend ootas mind on hammas.
  
  
  "Ma surus käed kogu politseile, kes olid nii lahke mulle", ütlesin ma.
  
  
  "Me tõesti peame olema valvel," ütles ta, kui me jälle välja. — Ma mõtlen siin, et nüüd on kõik nii hästi magada.
  
  
  Ta hakkas laulda Hällilaul Brahma.
  
  
  
  
  7. peatükk
  
  
  
  
  Pakend ja selle tahtsid koht, et rääkida. Me oleme leidnud mänguväljak, lähedal vangla. Tõeline võlts antiiksed pad - plastikust кирпичиками vinüül ja puit. See on asutus nimega "Het Schelmenhor", ja ma imestasin, kas tema tõeline негодяем.
  
  
  Mingeid raskusi poolt vangi teda ei oodanud. Kõik nad проспят esimesed paar tundi. Ja nagu keegi ütles kord, tähtis on uni enne keskööd. Tema oli kindel, et ih uni katkeb. Esimene masin vaenlasi ei oleks seal varem kümme tundi, kuna oli leiutatud oli broneeritud piletid десятичасовой reisi Londonisse, escape pidi toimuma kuni kümme tundi.
  
  
  Ja põgeneda toimus. Tema hoolitses selle kohta. Teiselt poolt, ta on kaasa aidanud ka politsei. Vähemalt ta aitas neil ellu jääda. Kui veab, siis keegi ei ole maha lastud. Sõbrad Chen-kas поглядывали oleks politseisse ja, nagu ta lootis, ei будили magavate koerte. See oli minu hea tegu päeval.
  
  
  Tema veetis tema Pakend tuleb viia väikese tabeli nurgas ja tellisin bourbon. Ta tellis sherry. Миледи jäi daam. — Seal on uudised Carlo?
  
  
  Ta hakkas tuhnimine kotis. — Ta helistas, ütles ta. Tema päästis. Ta вынырнула koos пригоршней haiglaravile, поморщилась ja jälle нырнула. Sihitu quest meid kuhugi ei viinud. Seejärel hakkas ta metoodiliselt laastama kotti, üks asi korraga. Пудреница. Sigaretid. Rahakott. Ta hirmunult vaatas mind. "Kui sa teed kasvõi üks kommentaar selle kohta, Carter, sind niit".
  
  
  Ta jätkas oma reid.
  
  
  Ta jätkas, et leida sobiv kommentaar.
  
  
  Te olete juba kuulnud uudiseid? 'Ei, muidugi mitte.' Kui laua juba hakkas meenutama pindala Waterloo. "Senaator Cranston". Ta vaatas üles. 'Liiklusõnnetus. Vähemalt selline on ametlik taotlus.
  
  
  — Sa said käesolevad andmed?
  
  
  Ta noogutas. "Kui talle helistasin, Washingtoni, et teatada meie järeldused, selle sain kõigest aru. Tõeline põhjus on see, et lennuk oli katki.
  
  
  Tema raputas pead. Veel üks päev veel üks surm. Ja siiani on tuhkur kodus CANNES olid kõik trumbid. — Sa tahtsid, sõnum Carlo — eitanud ilmus meedias teated tema hei. — Ma arvan, sa parem kiirusta tappa. Ta рылась oma kott... Ta щелкнула sõrmedega. "Ma olen kindel, et see oli." Carlo прочесал kogu Гренаду, kuidas sa emu ja ütles, ja kui leiutati Üle läinud, Carlo ja läks ta järel. Mõni mõis rannikul, " ütles ta. Lõpus Kuhjuvate teed. Seejärel pöördus vasakule või otse. Noh, vähemalt sa keeldud on
  
  
  Tema viskas nah kõige злобнейший arvates viimase päeva. "Pakend!" Minu hääl on absurdne järsult. Ta leidis, paber. — Повернешь vasakule, " ütles ta.
  
  
  Ta üritas meenutada brošüür hotelli. Kaart, mida õppisin oma rõdul, kui esimesed hommikul kiirtega. Vastavalt "Kus see kõik toimub?" Каскейд-rod oli paralleelselt Atlandi ookeani, ütleme, miil kaugusel merest. Vastavalt "Lõbus Nassau", Каскейд-rod oli tuntud peatänav miljonäre. "... kus on esitatud üksi ümber kõige ekstravagantne villad kõik Bahama". Igal juhul oli see hea varjupaika Jong-kas. Ja hea koht, et alustada põgeneda saarel. Ei ole kahtlust, et Vin ootas seal, Jong-kas.
  
  
  — Muide, " ütles ta. "Ta on ikka veel seal."
  
  
  — Kes — ma ütlesin, veel kus?
  
  
  "Vin kõik veel Cascade-rod. Vähemalt suure tõenäosusega ta on seal. Carlo ütles, et ego maha võetud registreerimist "Grenada". Võtsin oma pagasi. Tundub, et ta oli seal lahendada.
  
  
  Seal see pidi olema. Õnneks Carlo jälginud Вингом. Kuid võimalus, et see tasub end ära, oli väike. Carlo võiks olla подкуплен. See, et mul on vedanud, teeb mind närviliseks. See meenutab mulle, kui palju meie elu ja saatuse ülesehitus seisneb rüpes kapriisidele ироничных jumalad. — Kas ma ütlesin. "Meil on aeg tööle".
  
  
  — On Каскейд-rod? Ta vaatas kärsitu.
  
  
  — Osaliselt — ütlesin ma.
  
  
  — Mida sa mõtled selle all "osaliselt"?
  
  
  — Ma mõtlen, et ma e osa, mis tegeleb läheb Каскейд-rod. Sa oled teine osa, возвращающаяся hotell.
  
  
  Ta скривила isik. "Sa oled alati saad kõik lõbus". Milline on võlgu.
  
  
  Mul on aimdus. — Ma tahan, et sa korjasin asjad kokku ja lahkus hotelli ümbruses.
  
  
  Selle on kirja pannud aadress ja lisatakse teade, mis annab hei juurdepääs. Ta sirutas hei paber. "Me kohtume jälle seal".
  
  
  Ta on vältinud minu silmapilgust. — Ja kui... ja kui sa ei tule?
  
  
  Ta ei arvestanud oma kavatsustest. "Kui mind ei oleks, enne keskööd, võta ühendust Hawke ja veendu, et sa suudad .to siit nii kiiresti kui võimalik".
  
  
  Ta ikka vaatas mind naljakas, mõtlik ilme. Ta ei mõelnud, mis oleks, kui me enam ei kohtunud.
  
  
  — Lähen, " ütlesin ma. 'Ära muretse. 'Tema, lahkun.'
  
  
  Tema suudles ee, kuid mu mõtted olid mujal.
  
  
  
  
  8. peatükk
  
  
  
  
  Paljud ütlevad, et õnn ei ole rahas, kuid ma olen hakanud mõtlema, et nad võivad eksida. Maja Каскейд-rod tundus kohutavalt õnnelik. Kaasaegne lossi ümber roosa kivi koos klaasist seinad vaatega merele. Sa saad enne teda pika U-kujuline viiv rada. Ja otsustades, et oli garaažis, siis добирались sinna ainult koos Bentley või Aston Martin või Lamborghini. Kui sa olid seal, siis saate valida päris palju toredaid asju. Seal olid tallid, tenniseväljakud, puhata sadam, kus flaunted пятнадцатиметровая jaht. Ja kui kõik on väsinud, oli võimalik lihtsalt ringi vaadata. Ainult koht oli pidulik порывом loodus. Kõrval viiv palaga vana-viigipuu on loonud mitmeid looduslikke värava. Ego jämedad oksad наклонились maa juurduma, nagu uued puud. Olid teised puud helepunane lehed, ja kogu hotelli territooriumil ja kujutas endast sasipundar lõhnu ja värve. Nagu oleks lavastatud aiapidu ja kutsutud ainult lilled.
  
  
  Tema peitis auto lähedal peatee ja jätkas teed jalgsi. Seda mööda kodu poole, aga see ei lugenud. Neil oli seal valve. Kuid nüüd seda enam ei ole.
  
  
  Üks löök tema murdis emu midagi kaela. Tema võttis kaasa ego relv. Nagu suveniir. Kunagi ei tea, mil sul võib vaja relva. See asub umbes kolmkümmend meetrit kodus, kenasti озелененном kohas. Mul oli vaade мощеную terrass. Oli baar koos toidu ja jookidega. Terrass ootas külalisi. Seda ka ootas.
  
  
  Nad läksid majast välja. Vin eakate meeste ja naise ego. Vin ei ole muutunud. Ta oli üks nende ümber on kõrged, лысых meeste suurus koos kapis, kelle nägu ei peegelda aega ja tundeid. Sama edukalt ego oli võimalik ümber lõigatud kollane seepi. Ta kandis siis, et Carlo nimetas "imelik hall ülikond — униформой kõik маоистов". Otsustades riided, mees ja naine, olid inglased. Must-valged juuksed, väga maitsetu luksuslik kujul. Võib-olla üks on see väljamõeldud vedaja pealkirja. Hertsog ja hertsoginna Этуотерс-Kent. Krahv ja krahvinna Mass-to-edu.
  
  
  Mees valas natuke jooki ja naine andis roog. Kõik oli ühtemoodi tore. Ei ole tüüpiline eelmäng vere ja героизму.
  
  
  Tuli MG. Blond üheksateist aastat, kuiv ja ilus. вылезла veosega kastid üle kogu riiete poed. Ta suudles meest ja naine läks koju ja mõne hetke pärast tuli tagasi вечерним kleit läbi käe. Ta surus ema ego keha ja naeratus on teinud pirouetted. Kõik, sealhulgas Vastavalt Vin, улыбнулись on reuma.
  
  
  Sai tundub, et ma eksisin. See õnnelik stseen british high-end võib-olla just seda, kui klaasis: õnnelik lavale briti kõrgklassi. Mis puutub tunni, siis paljud rikkad паровых palgata, valve-kaitse oma vara. Väga võimalik, et Vin on viinud mind ummikusse, ma tean, et ta on saatnud mind kogu tee ja salaja naersid rusikas. Kui see nii oleks, see oleks väga persse.
  
  
  Kuid see ei ole nii.
  
  
  Mõne hetke astus ülemteener. Kaasas oli tal suur kast sigarette. Butler oli sarnane hiina. Tüdruk kogunes tagasi maja ja butler pöördus tema poole, ja nii ka mulle. Tema, vaatasin optiline sihik püss. Kas butler oli väike soolatüügas keset otsaesist. Branch number kolme.
  
  
  Lisaks pakk sigarette tal oli relv. Sel hetkel, kui ta on toonud, On Vin ka põlema ja märkis, et varjus, sest sisemine terrass.
  
  
  On подлеска tõusid kolm bandiidid. Kõik nad olid algselt Idast. Seda teadsin, et üks neist ümber. Nutikas mees valge särk, teksad ja kulunud борделях.
  
  
  Vastavalt partizan. Камбоджийский terrorist.
  
  
  Algul oli ta vastu võitlesid valitsuse prints Сиханука, ja siis, kui see on kuninglik valitsus palo, ta oli vandenõu režiimi vastu Muru Нола. Kui te võtate poliitika Kambodža selline, milline ta on, võite nimetada ego isamaalik fanaatik. Kuid ego kohalolekut siin tegi ego kommunistide toetaja. Mängib craps aasia poliitika on raske öelda, kes on mis, ilma kristallkuuli.
  
  
  Teised kaks olid minu jaoks uued. Kuid neil on tõenäoliselt oli muljetavaldav pulp minevikku. Neid on määrdunud muru püksid värv khaki ja вельветовые камзолы. Kui olete näinud ih sellised, siis ilmselt võtnud ih aednikud. Nad скрутили oma peremehi, kuidas сорванные lilled ja втолкнули ih maja. Tüdruk mitu korda karjatasin, kuid butler ilmselt juba sundinud teisi teenijaid vaikima, kuna keegi ei tule välja igal aastal, mis juhtub.
  
  
  Vangidest on saadetud pakendamiseks neljandal korrusel. Tüdruk viidi eraldi ruumi. Tema jälgis toimuvat läbi paksu aknad, kui üks ümber need röövlid on tuulehoog äärmise ettevaatusega ta ei задернул kardinad ja ei varjanud stseeni minu jaoks.
  
  
  See on kiiresti läbis territooriumil ring puud lähedal sisehoov. Sergei juba stahl kahvatu-sinine. Tema, vaatasin kella. Oli pool seitsmes. Ilutulestik võis plahvatada igal ajal.
  
  
  Nad pöördusid tagasi terrass, nüüd juba kodumeeskond sätted ja kodus. Ving valas endale juua ja tõstis kruus võileiva juust. "Plaan on number üks, härrad. Ta допил oma tass üks sõõm. "Meil on parem kõndida läbi loeb".
  
  
  Nad kõik on seda mängu ümber tooli. Sitke härrasmees hakkas, millel on ühine uuring, midagi sellist: Ica eno, lakid tao.
  
  
  Meile tundub, et subtiitrid ekraanil. Ilus. Talle oli фронтменом show, ja nen pidi olema palju "Oo zurab tao".
  
  
  Ise ei ole teadlik, Ving tuli mulle appi.
  
  
  — Ainult inglise, Kwan. Inglise keel. Omavahel me räägime nelja eri dialekte. Nii et let 's rääkida inglise keeles, nagu me algselt kokku lepitud". Ta pöördus Van Тонгу. — Mingeid probleeme яхтой?
  
  
  Van raputas peaga - ei ole. 'Kuidas läheb. Johnny on kõik kontrollitud. Ta on juba pardal.
  
  
  Johnny. Madrus. Selle татуированной kikilips käes. See, kes külastas Jong-kas vanglas. Nüüd on ta käskis яхтой hertsog.
  
  
  Ving naeratas ja pöördus rühma. "Sa saad aru, et Johnny on väga halb kapten. Lähedal siit jaht satub õnnetusse. Teid salaja päästab allveelaeva ja oma vead. — jälle naeris ta on maetud merepõhjas.
  
  
  Mul oli tunne, et need "vead" olid inimesed üleval maja. Ei ole siin oli raske lahti harutada ih kava. Pääste veealune paat oli hea ja tark trikk. Aga lavastada foto tarbeks tegevus vrakk oli puhas vesi гениальностью. Vana trikk — peita üks kuritegu, teostades muud. Nad võiksid esitada see on nagu неудавшийся lennuki kaaperdamise organitega britid pardal nagu молчаливых tunnistajaid. Mitme rasvaseid jälgi viibimise Chen-kas pardal oli piisav, et näidata, et ta uppus merre. Sa ei saa перерыть kogu ookeani, et leida keha. Seda imestasin, kas Johnny, "kapten," on jaht сыч autentsuse seda kõike. See oleks hea pull. Ego tattoo приковывала ego juurde Jong-kas seda, et teda oli võimalik näha pariisi. Seda imestasin, tundus, kas see on juba Johnny. Tema otsustas, et ema Johnny peaks puudutama sellest.
  
  
  Mul endal on olnud mitu muret. Näiteks: kuidas leevendada veealust paati? Kuidas ma teda võis päästa vanale paar ja tüdruk?
  
  
  "Mis puutub tüdrukud..." See oli kolmas mees, kes avas suu. Ta tundus kõige järsku ümber kõik, ja tal oli täielik komplekt hambad on roostevabast terasest. Kui ta naeratas, ta oli nagu mehaaniline shark. Ja nüüd ta naeris. — Ma mõtlen, " ütles ta похотливым, kavala pilguga, et — milleks meile tappa teda nüüd? Me kõik võiksime nautida hei, võib — olla merel. Ego naer on kujunenud лихорадочное giggles. Ego-plaan on laialdaselt tunnustatud. Wang ja Квам ka улыбнулись.
  
  
  Leiutati Rohkem järeleandlik naeris. — Hästi, — ütles ta. Siis lõbusta end. Ta pöördus дворецкому. — Ja sa oled veel, juba tead, mida teha?
  
  
  Butler, tundub, võtsin korgitser, nagu solvang. Muidugi ta teadis, mida teha. "Tappa mitu inimest, ja siis istuda pardale". Tundus, et ta on peaaegu oli neid vähe tööd. Kuid tal oli see oma põhjused. Soolatüügas laubale viitaks sellele, et ta filiaal. Ta päris jube võime Lao Цзена ja сопровождавшее ih ülbus. Oli märgata, et emu ei meeldi halvem positsioon. Vin Järgi isik õppis filiaal. — Ära muretse, Hyun-Lo. Sinu aeg on tulemas.'
  
  
  Oh, Mu Jumal. Kui see oleks koomiline, mul oleks nüüd pea kohal põlema sergei.
  
  
  Järgida selle stsenaariumi.
  
  
  Butler — tööstus — nimi oli Hun Lo. Hung Lo tuli ümber Londoni Вингом. Pilet Lo tellis tagasi Londonisse koos Вингом. Täna kell kümme. Kuid Hung Lo lootis saada seda paati. Niisiis, Jong-kas ego kaksik, on lennukis. Ilus-twin.
  
  
  Muidugi, lennujaamas täis копов. Aga tal on kõik vajalikud sertifikaadid isiksuste ja briti passi, on kõik korras, kuid samuti on tõendeid, et ta oli just saabunud ümber Londoni. Kahtlemata lennujaamas leidub inimesi, kes on lubanud oleks, et on näinud, ego seal mitu õhtuti varem. Selle võiks unustada valitsusliit ei võta aktsiisi selle субмариной. Tema oleks побеспокоился kohta valitsusliit ei võta aktsiisi eest lennukiga hiljem.
  
  
  On aeg muretsema sõber.
  
  
  Komisjon jätkas oma kontrolli seal terrassil. Selle vaikselt заскользил kodus. Uks oli lukus. Ja kast tundus, et on seal lihtsalt lõbu pärast. Vastupidav õmblusteta arch — nagu katedraali võlvid — tehtud tolstoi purunematu klaas, usaldusväärne suletud ja paigaldatud kivid. Värske õhk oli nii et küsimus, kliimaseadmed, õhu proovide. Ainult neljandal korrusel aknad olid tõelised. Suured aknad, mis võib nihutada horisontaalselt. Üks nende ümber oli avatud. See oli, nagu öeldakse, web-hobune, kuhu oli võimalik panna. Kivid, mille ümber nad ehitasid see palee ei ole üldse olid väikesed. Need olid suured lamedad kivid erineva kujuga, volditud koos läbi ebavõrdne aja tagant. Punktide tugipunkt mõnikord olid kaugusel pooleteise meetri sõbra sõber. Igatahes, tema lihtsalt hakkas tõusma. Kui tema oli kõrgus umbes kolmkümmend jalga pikk, tema aru, et ma ei Tarzan. Kolmkümmend jalga pikk — halb seisukoht, et mõista, et sa ei Tarzan. Veel hullem on tõdeda, et sa oled ummikus lihtne soigumine ümber kivi ja lähedale ükski teine võrra toetust. Ja hääl siis nda jala, kus tema балансировал, langes, ja tema jäi hängida vasaku käega, mis tegeleb ummikus niši üle mu pea. See on kõik, mis takistas mind seal. Langus ei tapa mind kohe, aga asi ei ole selles. See maksab elu tüdruk ja vanem paar.
  
  
  Selle jõuga pressitud tema rasket taiplikkust ühe käega ja lähemalt uurinud viil mind igavesti. Midagi, mis võiks mind aidata. Ei ole punkte toetust, ei ole trikkide käest. Lihtsalt kivi. Lühike liikumine tema võttis стилет parema käega ja proovisin lõigata veel ühe pidepunkti, вонзив ego, tsement vahel kivi kildudeks. Seda võiks teha seda kuus kuud, kuid minu vasak käsi on kõik valutas, ja tema ei suutnud vastu pidada veel kuus minut. Tema jälle stahl mõelda oht võimaliku kukkumise. Arvestades kõiki asjaolusid, poolt vale kasutamise tõttu purunenud alustel on samaväärne surelikule приговору.
  
  
  Tema proovisin uuesti, on avatud pea üle kontrollida, kas nende vahel viilu kergelt выветрившегося tsement. Tema tegi tugeva tõuke, ja see lagunes üks suur tükk. Mul on nüüd olnud koht paremas käes, näiteks on ühes reas vasakul. Tema засунул nuga hammaste vahel, haaras oma kiirliitega ja aeglaselt, hingeldamine, подтянулся.
  
  
  Pani igale rahvusele, kus oli mu käsi. Sealt läks kõik hästi. Igavesti minuga oli looduslik lohk, aknaraam. Viimane, стонущим vaevaga sain selle sinna.
  
  
  Aken распахнулось on pärani lahti.
  
  
  Selle lähenemise sees.
  
  
  See oli omamoodi külaliste tuba. Ja kui see on külaliste tuba, see on parim, mida tahta (va rikkust), on külastada külas rikas. Suur тиковый põrand oli kaetud ida-vaibad. Ei ole nii, et ostad kohalike лавках, ning teemad, mida saad kogu Pärsia. Самовывозом. Voodi on pandud midagi sellist platvormi ja kaetud kümne kandiline метрами karusnaha. Pilt soigumine oli allkirjastanud hr Wang Гогом.
  
  
  Ma ei suutnud end liigutada viie minuti. Mu käed raputas hiljutise pinge. Vabandan. Tema ka aru, et tegelased ei ole kunagi peaks väsima. Kuid see on ainult fantaasia lahutatud reaalsuse романистов. Ma mõtlen: ära usu kõike, mida loed.
  
  
  Tema jälle отдышался ja hakkas tööle.
  
  
  Leidsin ta esimene tüdruk. See on seotud voodi. Ta oli nii seotud, et ma ei suutnud olla mõtlemata, et nad on повеселятся temaga enne väljumist. Lähedal ta oli ikka armas ja õrn, kaunilt. See oli selline vaatepilt, et reklaami seepi. Väga неинтересне. Ee keha oli midagi muud. Ütleme nii, et oli huvitav. Tema valge kleit oli osaliselt расстегнуто, paljastades veelgi valge liha. Ta vaatas mind pärani lahti. Ta hotelle karjuda, kuid hei, заткнули suu кляпом. Nii et peale "Ммммф, мммф" ta ei suutnud midagi öelda.
  
  
  Tema ütles, et kuule ole vait, ja et ma olen tema sõber. Ta rahunes veidi, ja selle kogemata pistik ümber pesa. Ta lamas voodis, раскинув käed ja jalad. Tema hakkas lõdvestuma köis ümber tema suu. Ta hakkas nutma. Tema ütles, et kuule, et nüüd on nah ei ole selleks aega. Tema kirjeldas hei, meie võimalused ellu jääda sel päeval, ja küsisin temalt, mitte kas ta tahab mind aidata parandada nende võimalusi. Ta ütles, et on valmis. Tema jälle seostas tema ja заткнул hei suu кляпом.
  
  
  Tema oli kuulnud, et nad on tagasi. Tundus, et nad on teisel korrusel. Hääl on valju. Kõlas plahvatus naeru ja keegi ütles: "Noh, tule...", ja keegi ütles: "Jah..., siis sel hetkel hakkas trepilt kostma shaggy. Võimalused on viiskümmend-viiskümmend. Üks võimalus, et see Hyun Seda tuli tappa hertsog ja герцогиню. Teine, et see on see, tulevad навестиь suurepärane деву.
  
  
  Võib-olla Veinide lihtsalt tahtsin поссать.
  
  
  Igal juhul, pidin tegema valiku. See võis olla vaid ühes kohas korraga.
  
  
  Tema sukeldus tagasi tuppa tüdruk ja tõusis püsti ukse.
  
  
  Uks avanes.
  
  
  Tüdruk сглотнула.
  
  
  See on jumala poolt unustatud värdjas nii hoogu, et undid ширинку veel enne, kui sulges enda järel ukse... Ma sukeldus järele ja haaras ego kurgus. Ta вцепился minu kätte, aga ma olen selle voltimata ego ja käisin selja oigama. Ja tabas.
  
  
  Ta karjus. Tõrrest jooksis verd. Naersime all. Neid sadiste arvasin, et karjus tüdruk.
  
  
  Vin hotell kukkuda, kuid ta tõstis oma ego tagasi. Arvan, et see on ego, ja vihastas. Ta ründas mind jõud, mis talle on nen ei teadnud. Ka noaga, keda ma ei oodanud. Ta целился mulle tagaistme dollar ja sattus mulle õla... See on jälle прицелился mind, aga seekord ta oli nõus. Teda haaras ego nuga käepärast ja kohaldada põhitõdesid judo. Ta sõidab õhus on ошеломляющем salto ja maandus näost korrusel magamistuba. Siis seda ta enam ei liiguta. Tema käima ego, keha. See värdjas maandus avalikult oma nuga. Seekord avalikult, tagaistme dollar, mõtlesin ma. Tema затащил keha on voodi all. Siis ta laskis tüdruk.
  
  
  "Kuidas sinu nimi on?' Ta on lihtsalt rumalad vaatasin...
  
  
  Tema nõudis. - 'Sinu nimi? Kuidas sinu nimi on?'. Tüdruk oli šokeeritud. Teda tabas ee. Siis ta hakkas nutma ja lubas ennast langeb mind. Ta прильнула mulle nuttes. Tema suudles teda üks kord pealage. — Kuula, kallis, " ütlesin ma. "Me räägime hiljem. Nüüd sa pead minema siit. Mul on vaja minna, siis leida teine jaht. Ta noogutas ja jälle püüdnud võtta enda kätte.
  
  
  — Taga on redel?
  
  
  Ee eesmärk on tõusnud ja langenud.
  
  
  'Hästi. Siis edasi.'
  
  
  Ta avas ukse. Nüüd all oli rohkem hääli. Kasum Chen-kas ja ego satelliidid. Chen-kas kirjeldatud спящую vangi. Ta ütles, et see on nagu nali. Ta ikka arvasin, et see on osa plaanist. Ego lugu tabas kõik nagu pomm. Oli hiirvaikne.
  
  
  — See oli Carter, — ütles Vin.
  
  
  Meil tüdruk tuli pad mustad redel. — Kiiremini, " sosistas ma. Ta hakkas laskuda mööda treppi.
  
  
  Tema pöördus tuli.
  
  
  "Me ei saa lubada Картеру hävitada meie plaanid". Hääletamine täpselt, " ütles Wang. "Meile mädarõigas."
  
  
  Ta oli peaaegu tuba eakas paar.
  
  
  Tüdruk tuli tagasi. - 'Kuhu see peaks minema?'
  
  
  — Kristus, Jumala poeg, " ütlesin ma. — See on sinu enda aias. Sa ju tead, kuhu peita, kas pole nii?
  
  
  Ta vaatas mulle tühja pilguga ja сглотнула. Ta oli ikka šokk.
  
  
  — Chan-kas, — tellisin Ving, — переоденься kohe. Meil on vaja normaalselt vaadata lennujaamas.
  
  
  Tüdruk lihtsalt istus. Teda haaras ee õlale. Kus sa alati peitsin end, kui mängitakse peitust?
  
  
  — On конюшне, — ütles ta. "Alla põhu".
  
  
  Hung hakkas trepist üles.
  
  
  — Siis mine, " sosistas ma. "Kiirusta." Ta jooksis ära.
  
  
  Selle sain soovitud tuba, edestades ego vaid poolteist sekundit. Elegantne paar istus põrandale кляпами suus ja selja sõbrale lähemale. Tema, sukeldus eest занавеску ja tõmbas püstoli, kui Hung Lo avas ukse. Selle kaks korda tulistas, enne kui ta aru, mis toimub. Kui ta nägi seda, ta oli juba surnud.
  
  
  Kaks meest läinud.
  
  
  Tema surus oma ego laip seina-kapp ning käskis paari tunduda surnud. Nad ei mõistnud meie sõnad. — Surnud, — korrake seda, surudes ih. Mu õla oli запятнано käesoleva verega, ja ta on teinud neile käega, et окровавить ih.
  
  
  — Okei, me eemaldume, — hääl tuli Винга koos trepikodade läbi. "Ja ma arvan, et sa pead jõudma paadid, nii kiiresti kui võimalik."
  
  
  Tuli hum mitme hääli. Tema ei olnud aimugi, kui palju ih oli seotud. Ja kui palju inimesi oli Chen-kas. Aga hema nad meile on, nad enamasti mängitakse teine viiul. Wang Tong vastu liitlasvägede.
  
  
  "Võta Hun Lo ja оттащи selle sex-kuradit see kana".
  
  
  Tema naeris. Vanamoodne nali tundus mulle naljakas. Tunnistan, see nii ei olnud, väidetavalt, ja naljakas, kuid приближалось väga jalg.
  
  
  Ta pöördus tagasi oma vana varjupaiga Eest занавеской. Keskealine paar tundus veenev surnud. See fakt andis mulle, võib-olla kolm minutit.
  
  
  Mööda koridori lähenesid helid on segadust ja erinevaid ejaculations. Nad avasid ukse tuppa tüdrukud. Ei, meil, seksuaalse kurat, meil on kana. — Лемур, leemurid, — ütles Kwan. — Mis juhtus nendega?
  
  
  Seal oli lühike arutelu. Siis nad keegi ja uks tuba, kus tema oli, приоткрылась. See oli Wang ja kolm ego seltsimees. Nad sünge vaatasime "surnud paar", ja õhinal rääkisid. Odin ümber ja läks otsima Hun Lo. On jäänud kolm meest, kuid nad ei olnud relvastatud.
  
  
  Odin ümber avas ukse seina-kapp.
  
  
  Ah, " ütles ta. Ülejäänud liitusid talle, et igal aastal. Kõik наклонились, et igal aastal laip. Van lühidalt kokku. — Mõrv, " ütles ta.
  
  
  See hetk ei pruugi enam korduda. Igal juhul, tema pidi tegutsema kohe. Mu õla veel кровоточило taustal värvigammaga, ja varsti nad tegid järeldusi selle пятну. Selle pildil, kuidas see toimub: ma lähen välja, стреляю, bach-bach-bach, ja подстрелю kõigi kolme kuni nad veel seisavad teil on seina-kapp.
  
  
  Tema tuli välja tulistada.
  
  
  Minu mõte oli vale.
  
  
  Tema подстрелил ühe nende ümber, kuid Wang ja teised hommikul, hüppas kõrvale. Mõlemad нырнули mulle vastupidist ju. Nad ründasid korraga ja tegid tööd. Esimene löök tabas minu запястью ja wilhelmina järgneb выпрыгнула ümber minu käte. Van низменному painutatud, kuidas ründaja härg, ja tabas mind pea ribidest. Tema согнулся pooleks alates piinav haiget, vabastades õhku, kui проколотая rehv. See on natuke опрокинуло mind, kuid tee põrandale seda, sukeldus Vani üle pahkluu. Ta kukkus ja maandus koos kurt стуком. Ühe hull minutit teda, arvasin, et teil on aega. Tema võttis стилет käes, kuid see kõik oli mõttetu. Teine ei maganud. Seekord ta ei целился minu randme, ja keskendus allikas kõik mu suured planeerimine. Kümme kilo дубины raskustega langes mu kolju.
  
  
  Kui tema tuli ise, tema lamas põrandal midagi sellist, nagu raamatukogu. Hetkeks mulle tundus, et ma sain avalik lugemissaal. Hääl on selline suur on tuba. Minu eesmärk oli sarnane перезрелую melon, ja silmade avamine oli nagu kaalu tõstmiseks. Kuid jõupingutused end ära tasunud. Nüüd on tema teadsin, et üks asi, mida varem ei teadnud: nüüd on tema teadis, kui palju ih oli. Sest kõik kümme üle neil olid selles toas on koos minuga.
  
  
  Minu relv on kadunud, nagu ka minu стилет. Mu õla ei kao, kuid selle oleks asuv, et need on kadunud. Emu tundus, et keegi on pidevalt hammustab mind käest.
  
  
  Kui teil on kunagi erilist operatsiooni sõda, võib-olla olete olnud sellises olukorras. Või kui teil on kunagi olnud laps asub piirkonnas, kus on tegemist "meie" jõugu "vastu " ih". Ja "oma" зажали on тупиковом allee. Kaardi vastu, ja hobune ei nihutama. See, et sa vastu ülejäänud maailma, ja sul ei ole mingit võimalust. Kui ainult teil ei ole midagi "erilist". Hemingway kasutas sõna cajones , mis tõlkes tähendab hispaania "pallid"; tuntud ka kui macho. Või, räägi голландски, üllas deien. Ma ei saa aru, miks munandid on muutunud sümboliks vaid julge ja aus, kuid jällegi, see ei ole ümber, kes seab kahtluse alla sellise klišee. Selle kindlalt selliseid väljendeid, nagu "Töö perspektiivis muudab sind valmis" ja "Inimene on väärt nii palju, kui palju ego muna". Nii et mul ih kolm.
  
  
  Minu isiklik varandus.
  
  
  Muidugi, sa peaksid teadma, et ma ei sündinud kolm muna. Kolmas oli kingitus alates AX. Tegelikult delle see on ka шарообразная granaat. Смертоносная gaasi pomm. Trükitud kasutusjuhend poole talle oli järgmine: ( 1. Eemaldage tihvt. 2. Viska pomm. 3. Põgene, kui eemale.) ja "Loetelu võimalikest parkimiskohta", mis on släng AX tähendab, kus saate peita säästudes relvad. Pakkumine +3 ("kasutada paindlik täiendit Z-5 ja pane granaat oma kehaosa") sisaldas endas teatud alatoon.
  
  
  Mida ma ei teadnud siis ja tean nüüd, nii see on, et "Vahel sinu oma osade" seal oli kõige turvaline varjupaik maailmas. Kellelgi pähe ei tule otsida granaat sinna. Ja see asjaolu ei korda ta päästis mu elu. Kuid on üks probleem see granaat: kuidas saada kätte ee ümber peavarju.
  
  
  Hääletada saate enne oma расстрельной meeskond. Kaksteist relvad eesmärk oma tagaistme dollar. Sulle pakuvad siduda oma silmad, ja sa ütled "ei". Sulle pakuvad sigareti, ja te ütlete "ei". Nad küsivad, kas teil on viimane palun, ja te vastate: "Jah, sir". See hotell oleks lõpuks saada mugav.
  
  
  See on probleem, et granaat.
  
  
  — Arvan, et ta очнулся. - Rääkis Kwan. Van tuli kontrollida, kas see on nii... Ma ei saanud igavesti teeselda surnud.
  
  
  Noh-noh, " ütles ta. "Nick Carter".
  
  
  Tema aeglaselt подтянулся ja vaatas pea. "Ma kogemata oli selles piirkonnas, ja mõtlesin, заеду ja загляну".
  
  
  Ta naeratas. — Kui kahju, et me ei teadnud, et sa oled приедешь.
  
  
  — Ma tean, " ütlesin ma. — Sa oleks испекли kook.
  
  
  Žest pöördus kirjaga teistele. "Hei, tulge siia. Selle taha, et sa viimane kord, kui kohtusime kuulsa kapten tapjate Hüüdnimi Картером". Otsustades selle järgi, kuidas ta seda ütles, tema oota aplausi, ja võib-olla veel mitu aplausi.
  
  
  Kuid selle asemel ta sai halastamatu seeria презрительных усмешек.
  
  
  'Nüüd...' ütles Wang. — Seal on veel üks probleem. Kellele langeb au tappa meie Киллмастера? See oli retooriline korgitser muidugi, Wang hotel on, et inimesed aitasid emu kroon.
  
  
  "Mulle.' - Kwan äkki tõmbas püstoli: "Ma olen piisavalt kaua täitis tellimusi. Mul on vaja see au edendamine". Van liiga haaras püstoli ja tegi ego Квана. Ta ütles. Seda on rohkem väärt.
  
  
  Mulle oli huvitav, kes nende ümber on rohkem väärt. Minu jaoks on see tõesti alustada huvitatud.
  
  
  Kaks meest seisid, vaadates sõbra sõber, kaks relva olid suunatud teisele sõbrale südamed.
  
  
  Ringi mehed taganesid neid samm, nagu nad täitsid mingi ruudu tants ilma muusikata. See liikumine suurendas pinget, julgustades kahe kangelased relvadega võidelda. Nüüd asi üle uhke. Kui keegi ümber lahkub, kaotab ta nägu. Või midagi.
  
  
  — Ma sind käsin viska relv. See oli meeletu mäng, ja Van teadsin seda.
  
  
  — Ja seda ütlen sulle, et rohkem ei võta tellimusi.
  
  
  Arvan, et esimene tulistas Kwan. Kaks välgu toimus murdosa sekundi jooksul, ja ta oli juba poolel teel tuppa. Duelli natuke отвлекла kõik, mida ta vajas. Усевшись põrandale, tema võttis granaadi kätte ja hakkas sisse välja дюймом, indekseerimine, edasi päevas. Kui esimeses osas lask selle viskas tema, задержал hinge ja jooksis väljapääsu. Gaasi valmistas surmav дымовую loori. Nad задыхались ja langesid, püüdes jõuda mind. Üks läks läbi nah, kuid selle käima ego elu, ja ta согнулся. Tema tehtud suur hüpe ja tegi ennast välja hüpata väljapoole. See oli raske vana tamme puiestee ukse dekoratiivne võti dekoratiivsed lossis. Ukse julgustavalt ja enesekindel щелкнула. Ta ei talu survet kaheksa bandiidid igavesti. Kuid jällegi, neil ei olnud palju aega. Gaasi koputasin oleks ih koos jalg üle kuuekümne sekundi jooksul, ja läbi kolme minutiga kõik nad oleksid surnud.
  
  
  Tema tõusis neljandal korrusel, avas akna ja ohkas sügavalt. Gaas jääb seal samas kus ka oli: suletud raamatukogu teisel korrusel on tuba, kus aknad olid suletud.
  
  
  Keskealine paar oli veel seal, kus seda on jätnud ee. Nad olid nii hirmunud, et on ikka olnud surnud. Tema tõstis ih seotud seljad ja kandis ette kolm лестничным пролетам.
  
  
  Oleme jõudnud muru maja ees ja näevad muru peale ja tõmbas natuke hinge. Tema, vaatasin raamatukogu aknas. On nen näevad скрюченные kolm keha. Aken ei avane, kuid nad surid, püüdes ego avada.
  
  
  
  
  
  9. peatükk
  
  
  
  
  On "Briti колониале" ei jäänud sviiti, nii et tema võttis kolm tuba. Kaks nende ümber olid Thestlewaites. Selgus, et see perekonnanimi hertsog ja герцогини. Ja nad olid tõesti герцогом ja герцогиней. Selgus, et tüdruk, Нонни, oli ih tütar. Ning arvestades, et герцогу oli kaheksakümmend kolm aastat, seda on tunda austust aadliseisusse.
  
  
  Нонни tuli teine tuba.
  
  
  Нонни lihtsalt jätkas tulema kolmas.
  
  
  Kolmas tuba on minu.
  
  
  Õrnalt talle püüdnud selgitada kuule, et ma ei ole tema maitse. Ta raevukalt протестовала ja ütles, et ma olen siin нравлюсь. Tema pehmelt selgitas, et ta ei ole minu maitse. See pani teda nutma. Ta ütles, et on valetanud. Ta ütles, et leian selle väga võrgutav ja devastatingly seksuaalne. Tema ütles, et hei, mis oli tugevalt vigastatud.
  
  
  See on osutunud väga teades.
  
  
  "Ma helistasin ja veetis kaks kõne. Esimene oli Londonis, koos nii rosco Клайном. Nii rosco oli agent AH. Kui nool, tema talent on ценымногие alla keskmise, kuid kui asi доходило kuni jälgimiskoodi, sest hema tahes ja kus tahes, nii rosco Клайну ei olnud asub päike.
  
  
  Nii rosco vaatasin kuidas kunagi ja kuidas keegi. Emu suutnud vaadata, kuidas kolm eri inimest ning üks linnaosa. Tal oli eriline viis muuta ilme ja poos. Ühel päeval sa оглянулись ja nägid jooksupoisi. Kui sa ikka оглянулись, poiss jooksupoisiks olema kadunud ja sa nägid kedagi teist — advokaat või автогонщика — igatahes: keegi hoopis muu. Siis see on lihtsalt oma tunded, sa arvasid, et taga ei ole jälgiti... Ajalugu ütleb, et nii rosco ühel päeval jooksis üle Dachau, lihtsalt astusin selle natsi citadel, lihtsalt sellepärast, et, nagu ta ütles, "ta vaatas, kuidas sakslane".
  
  
  Tahad usu, tahad mitte. Talle täiesti usun seda pikemas perspektiivis.
  
  
  Nii rosco on lubanud jõuda lennuk on Nassau. Ta jälgib Jong-kas ja Vin Ajal, kui ma ei доберусь sinna. Oli kümme minut istung. Talle helistas lennujaama. Reis Londonisse lendas õigel ajal. Siis ta lisanud raadio. On uudiseid tulistada, kuid midagi võimalikust püüdmine Chen-kas. Nii rosco peab näitama oma trikke.
  
  
  Arst hotelli uuris mu õla, sidemes ego ja tegi süsti.
  
  
  Ta ei usaldanud meile ainsa sõna, et ma olen kukkus ukse.
  
  
  Selle hotelli dušš, juua ja olla nelikümmend tunnise võlvid. Kuid selle läheduses näha Pakendit, ja tema ei ole nii arusaadav, et ei mõista, et viimased paar tundi ta peab olema läbinud põrgu. See oli äge, kui ta скривилась ja ütles: "Poisid, kas te ka alati olgu sul lõbus". Tema teadis ka seda, et ta tegelikult delle омелой meeles. Tema ise eelistaks alustada seda otsima, kui istuda ja oodata. Tema, lootsin, et Pakend on tühistatud broneerimine hotelli ja sõitsid aadressil, mis talle hei andnud. Seda tõmmatakse kollane maja teises otsas linna.
  
  
  Proua Wilson. Nii Sheriff vastas mulle. Ei, ütles ta mulle, Taara seal ei olnud. Hema oli see Pakend? Ja hema oli, et laulame seda? Veri hakkas buzz in eesmärke. Pakend pidi olema siin paar tundi tagasi. See oli kõige ohutum koht, mis talle võiks tulla. Kuid ma ei pidanud laskma kuule tagasi üks hotell. Tema pidi saatma tema siiras siia. Sõnum, mille ta saatis proua Sheriff tähendas, et ma избавлюсь tema tagaajajad. Ta tutvustas ennast, et need kaks naist istuvad koos, kohvijoomine ja mängivad koos lastega.
  
  
  Etendus, mis nüüd seisis silme ees, oli ценымногие vähem nauditav.
  
  
  Neil oli Pakend.
  
  
  Aga hääl on jälle probleemid. Kes nad on'? Ja kuhu nad selle viisid? Tema jälle ei teadnud, kust alustada. Ja isegi nüüd Pakend võiks...
  
  
  Tema ütles proua. Sheriff, hema tema oli.
  
  
  Ta andis mulle pudeli rummi.
  
  
  Tema ummikus on nah. Oleks rumal lahkuda, kui ta ei tea, kuhu minna. Grenada? Vaevalt, et nad on ära võetud tema Pakend tuleb viia sinna. Aga see oli ainus paik, kuhu ta võis mõelda. Ja põhjus, miks nad ei võtnud teda sinna. Tema tegi veel lonks rummi.
  
  
  Tema saatis госпожу. Sheriff välja paberi ja pliiatsi ja kirjutas paberile teadmiseks копов pro Wilson. Tema ütles neile, kes on tõelised kurjategijad, ja et nad ilmselt leiavad ih viis jalga all muru. Tema ütles neile, et seal võib olla veel mitu laipa, aga ma ei teadnud, kus.
  
  
  Siis uuesti süttinud see on püha.
  
  
  "Puidust Nikkel" oli täpselt nii, kuidas ego rääkis Wilson. Paar töötab kõrts teepoolel. Tema sõitis mimmo teda ja припарковался puude vahel.
  
  
  Aknad oli pime, kuid astus lähemale, nägi ta, et nad зашторены mustad занавесками.
  
  
  Tema kuulsin häält.
  
  
  Ta sirutas k Вильгельмине. Tema võttis seda, kui õhk toas jälle stahl sobib hingamine, ja mulle tuli pisar tema on surnud trikkide задыхнувшегося тайца. Selle leidsin стилет kuskil põrandal raamatukogu. Tore oli saada tagasi oma vana töökindel relv. Uusi relvi nagu uus armastus — alati kardad, et ta sind ei suuda.
  
  
  Tema, painutatud lakub juurde затемненному aknas.
  
  
  Eh bien, Bingo?
  
  
  Ноус külastab.
  
  
  Nad ei oodanud midagi ja rääkisid prantsuse keelt. Prantsuse oli ühine keel Indohiina. Paljud ümber nende разоренных революциями riigid olid prantsuse kolooniad, ja seejärel on ees sõltumatus, koos mõelda, millises suunas liikuda. Vasakule või paremale. Tema ei ole kunagi olnud nii hea nendes ida-keeles, aga vähemalt tema räägin prantsuse keelt.
  
  
  "Si le Yacht is parti. Sa näed signaali?
  
  
  Nad ootasid signaali selle kohta, et paat läks.
  
  
  Pluss on oluline, où sont les autres?
  
  
  Samuti on nad oodatud "muud". Kui poleks neid "teisi" olnud seal, kus seda on ja lootsin, et nad võiksid oodata väga kaua.
  
  
  Tema напрягался, et jäädvustada iga öeldut neid sõna. Nad mõelnud, ühendust kas sa "les autres" koos Картером. Nad arvasid, et on kahju, et neil ei ole lubatud aidata.
  
  
  "C' est dommage, — ütles üks — que la femme est mort".
  
  
  Minu tagaistme dollar tuksumast.
  
  
  Pakend oli surnud.
  
  
  Tarkus, tarkus, enesekaitse, võimalus, eesmärk, AH, elu, kõik рассыпалось on бессмысленную tolmu. Teda lihtsalt hulluks. Tema hüppas ja пинком avas ukse. Tema атаковал esimene liikuv objekt silmapiiril. Tema isegi ei rööviti relv. Selle hotelli tunda liha oma käsi ja tundsin primitiivne soov kiskuma ja kättemaksu. Selle hotell-olla oma relv.
  
  
  Äkki selgus, чтоя võitles kolm meest. Koos on nad olnud kuus jalga pikk ja kolmsada viiskümmend naela kaalu, kuid kui tegemist on безумства, mul ei ole asub päike. Pime raev, пылающая raev — hääletamine on see, mis muudab lollid on сверхлюдей.
  
  
  Tal oli pidev ennekuulmatu varanduse masin. Talle oli tehase, mis tegeleb наносила löögid käte ja jalgadega. Meil üks ei pääsenud mind. Meil olid volditud, nagu hiina puzzle — ühtne, крутящийся, пинающий palli. Nad kõik kartsid tulistada, kartsid sattuda ühe neist läbi.
  
  
  See hotell oleks öelda, kuidas ma seda tegin. Tegelikult delle selle hotelli tahaksin teada, see ise on. Kuid kõik, mida ma mäletan, see on minu enda raev. Kui kõik lõppes, olid nad kõik surnud. Ja seda on teinud seda ainult oma paljaste kätega.
  
  
  Keha Taara ta lauale baarileti ees. Pulss ei olnud. Mingeid märke elu. Tema tõstis selle ja lükkas tänavale. Tema punased juuksed обожгли mind, nagu peotäis suits. Tema nägu oli kahvatu kuuvalgust, kuid kerge udu freckles ikka kattis tema nina. Salk haiget ummikus mul kõri ja karjus, et murda läbi опустошительном рыдании. Kuid kaugemale asi ei läinud; ta lihtsalt jäi sinna.
  
  
  Tema suudles teda hüvastijätuks.
  
  
  Ta lühidalt пошевелилась mu käed.
  
  
  Tema jälle suudles ee.
  
  
  Ta хмыкнула ja поморщилась. — Tere, Nick, " ütles ta koos naerma. — Teda väga sind ehmatasid?
  
  
  See on peaaegu langenud oma, ta oli nii šokeeritud selle ootamatu esinemist. Ta ei saa öelda, rohkem meile sõnad. Ta puhkes naerma. 'Rahune maha. Sa ei ole hull. Uinuv kaunitar elus ja terve".
  
  
  Lõpuks mul õnnestus pigistada "Et-ha-ууу". Või midagi sellist.
  
  
  Ta naeris jälle. — Lase mind, ja ma sulle ikka räägin.
  
  
  Tema alandas ee. — Mmmm, " ütles ta. "On tore taas liikuma". Ta andis käe ja покружилась kuuvalgust.
  
  
  Ta oli fantastiline. Ta oli müütilise nümf. Nümf, vana legend, рожденной uuesti, поднявшаяся koos servi kleit, maagiline olend läbi muinasjutu, mina üleilmsetest alates võlu, длившихся sada aastat.
  
  
  Tema, vaatasin nah, ise on rohkem või vähem justkui lumottu. Ta konverentsil oma tantsu, kuid raputas pead ja усмехнулась. — Vihkan rääkida sulle tõtt, kallis. See on tõesti väga неромантично".
  
  
  Proovi, " ütlesin ma.
  
  
  "Bioloogiline tagasiside", — ütles ta.
  
  
  Orgaaniline tagasiside?
  
  
  Orgaaniline tagasiside".
  
  
  Sa juba ütlesid seda, " ütlesin ma. "Aga mis see on?"
  
  
  Noh, kahtlemata olete kuulnud neist on teooriad selle kohta, kuidas peatada peavalu, kuidas tulla toime astma, lihtsalt kontrollida oma brainwaves... "Noh, ja mis siis?" Oli enimmüüdud nimega "Bioloogiline tagasiside". See ei loe bestsellereid, kuid kuulnud neid teooriaid. See ei olnud mingit seost sellega, "kuidas ma jäljendada мертвому matemaatika?"
  
  
  Noh, "ütles ta," ma olen nii ka teinud. Nad küsisid minult, kus sa oled, odin ümber ja lõi mind ja ma kukkusin. Siis tema lihtsalt hakkas selle bio-tagasiside. Tema alandas pulss, kuni ei ole enam ego tunda, ja hinge kinni. Ma olen alati nii teinud, kui nad подбирались mulle liiga lähedal".
  
  
  Lihtsalt nii?' - Ma oma sõrmedega.
  
  
  Ei ole. Ei ole lihtsalt. AX valmis selle grupi naiste-ained. See harjutus kestis mitu kuud. Kuid see töötab".
  
  
  Kuid ütle mulle, miks sa ei ole minuga? Ta raputas õlgu. — Esiteks, ma ei olnud kindel, et see oled sina. Kuid lisaks — ta tegi pausi ja vaatas maa peale oma hotelli õppida ei viitsi, kas sind see.
  
  
  Selle on annetanud selle mürgised pilguga. "Mul on nii kuradi ärritunud, kui nad ütlesid, et sa oled surnud, et ma tungis see klubi, nagu hull".
  
  
  'Tere.' — Ei кричи nii. Arvad, et talle tuli siia nalja?
  
  
  'Ei ole.' — Aga sa ei развлекалась. Oled maganud tööl.
  
  
  Talle on teada, et sellel meetodil on mitmeid eeliseid. Saad praktilisi peatada pulss, samal ajal kui teie kõrvad on jätkuvalt toimida. Ja inimesed lihtsalt kipuvad mitte häbeneda sõnade ees surnut.
  
  
  Pakend palju teada saanud. Ei see продвинуло meid edasi, aga vähemalt saladusi Nassau on lahendatud.
  
  
  Wu Lin Ching ja Бангеля oli ida-apteek. Kas Бангеля oli ka hotell Nassau. Kui see kõik tundus liiga hea, et olla tõsi, hiina teenuse KAN tegi pakkumise, millest nad ei saanud keelduda. Vastutasuks seda, et nad ei перекроют allikas narkootikumide, KAN nõudis kakskümmend protsenti tuludest ja perioodilisi teenuseid. See "juhuslik teenus" oli väga lihtne: kõik, mis neil oli vaja teha, on anda taimkate ja peavarju pbx seeria, kus KANG hotell kuhugi rakendada.
  
  
  Nassau on ideaalne vahe raudteejaam. Lähedal Ameerikas, kuid siiski briti. See избавило ih palju probleeme ja riske. Ja mis puutub viimast etappi ih reisi, see oli väga lihtne istuda kalapaat ja maa serveri флоридском рифе. Süsteem töötas hästi.
  
  
  Charles Bryce, näiteks branch, убивший senaator Мортона. Esmalt töötas ta lihtne abiline köögis kasiino Гренады; seejärel KANG määranud ego, tõmmates soovitud keelpillid siin ja seal, piloot "Sõidavad ases"; - ta kukkus lennuk senaator on nen. Mis puudutab CAN süsteem töötas tõrgeteta, kuid Lin Ching vaidlustas selle fold paper. Peamiselt предназначеной vastu otsuse järske kärpeid. Olid ka teised osalejad, kes ворчали.
  
  
  See on jõudnud oma haripunkti, kui Chan-kas застрелил Сэйбрука. See oli võimatu. Senaator Сэйбрук võiks olla eesmärk Jong-kas, aga ego tuleks tappa kodu-riigi Maine. Kui Сэйбрук läks avameelne kasiino, Jong-kas mõtles: "Miks tema peab ootama?"
  
  
  See oli kuradi loll tegu. Nii siis paljastada oma pesa.
  
  
  Chan-kas arreteeriti.
  
  
  Lin Ching hotel lahkuda. On piisavalt halb, et sooritada Бангеля selle eest, kui see on vajalik. Ülejäänud kamp oli samuti äärel mässus.
  
  
  Kogu äri kasiino Гренады äkki oli ohus.
  
  
  Nad saatsid Poolt Vin. Ih suur mees Londonis, pluss meeskond päästjad on KANG, et jõuda Chen-kas. Ving on ennast tõestanud, kui ettevõtja опиумом, ja see roll on võimaldanud tal oli võita usaldust Lin Ching, samuti saada Lin Ching mind. Kuid selle tõttu kaos ja vastuhaku Grenada KAN tuli otsida uus koht. Nii et nad on lisanud asi "Puust nikkel", peidus narkootikume alates Wilson. Nii Sheriff. See baar on stahl ih uue staabi-korteriga. Seal nad olid, et planeerida oma edasist tegevust. Enamik neist ümber isegi sõid ja magasid seal. Plaan oli hea.
  
  
  Ving oli peaideoloog põgeneda Jong-kas ümber vangla. Ta on ka спланировал õnnetus selles яхтой ja tõi veealust paati. Seejärel seadis ta "ärikohtumisel" koos герцогом, samuti удостоверился, et ustav ülemteener hertsog kadunud. Kas ei olnud juhuslik ja meeldiv, et Vin teadis väga hea butler? Just saabunud ümber Londoni soovitusi daam Cheryl.
  
  
  Ta lahkus ja vägivaldsete tegude Van Тонгу. Need tegevused ei olnud halb, noh julm. Et pahane, nii et see ülekanded. Kuskil, prantsuse kuni камбоджийского, tai, hiina ja erilise inglise Van Tonga, hagi закрались vigu ja hästi läbimõeldud plaanid kaotanud osa oma mõtet. See, mis järgnes, oli selle taga, nägi välja nagu midagi ümber кинокомедии "Keystone Cops".
  
  
  Iga kord, kui üks ümber poisid ümber KAN спотыкался umbes keha, nad uskusid, et see asi käest KAN.
  
  
  Lõppude lõpuks, on CANNES on põhjust tappa Бангеля, ja KANG on ka plaanis tappa Lin Чинга. Seega igaüks arvas, et seda tegi keegi teine grupp, ja vaikselt убирал surnukehad, mis jättis talle.
  
  
  Ülejäänud osa oli vähem naljakas. See oli aja osa, mis tegeleb омелой suhtumine Гару. Nad jõudsid sinna, kui ta minuga. Poisid on Van teinud, ja tuli teade, et "ameerika on surnud." Vin Järgi mõelnud ainult endastmõistetav, et ma olin need ameeriklane. Oli juba hiline õhtu, kui rühm Винга suundus tagasi Каскейд-lahke, ülejäänud on hakanud oma lugusid, sest üldine vestlus.
  
  
  Nad otsustasid, et neil on parem saada mulle — ja väga kiiresti. Aga ma oli juba Каскейд-Road. Nad võtsid Tema minu asemel.
  
  
  — Kuhu nad sind röövisid?
  
  
  Hmm, — ta pöördus ümber.
  
  
  Sa oled öelnud, et nad on sind. Seda tahan teada, kus.
  
  
  See võimaldas liival voolab üle mu rindade. "Ma arvan, et see on väga kannatlik korgitser". Ta värvitud, tagaistme dollar liiva mul rinnal. 'Mis toimub?' küsis ta koos naerma. — Sa oled kade, Carter?
  
  
  Muidugi, ma ei ole armukade. Ja ära kutsu mind Carter. Sa oled nagu naine-reporter ümber filmi.
  
  
  "Ma lihtsalt kogemata mänginud Lauren Беколл". Ta väärikalt tõusis püsti ja jooksis mööda randa valguses moon. — Kui talle понадоблюсь, — kutsuski ta ainult свистни. Ainuke asi, mis võiks halvustama tema väärikust, nii see on, et sellel ei olnud mingit riided. Kui me esimest korda kohtusime, see tundus päris korralik noor daam. Kuid viimasel ajal on ta rohkem походила on разбитную барышню, kui korralik daam.
  
  
  Seda kindlasti hotel ff. Selle hotelli ee uuesti. Kuid kõige halvem on selles kõiges oli midagi, mida ma ei oska vilistama.
  
  
  Tema tõusis ja järgnes talle mööda kaldal.
  
  
  Me läksime ujuma.
  
  
  Kui & nb, keset laineid, me oleme jooksnud veel üks ümber teise.
  
  
  — See ei tööta, " ütles ta. Tema ütles. - "Do-it-bet?"
  
  
  Noh, see võiks olla, kui oleks meid ei katkestanud järgmine aktiivse puhkuse. Nii tegime armastus on kõige pealt ookeani, siis покрываясь veega, siis jälle обнажаясь. Me läksime sama rütm, mida ja laine, või laine — sama nagu meil, nii et tema ja ta hakkas laineid ja kaldal, встретившимися oma loomulikus jooksul ja прощающимися; oleme saanud veel teise, sõbralikult tervitada ja hüvasti jättes, niiske солеными suudlusi. Tegelikult delle, see ei ole kunagi прекращалось. Minu suu on tema rinnad koheselt sundis teda alustama, kui me koos läksid alla on бурлящую vett ja jälle koos tõusevad, hingeldamine põnevust.
  
  
  Veidi hiljem ta ütles mulle: "Tead, kõigepealt tema hirmul".
  
  
  Tema veetis sisemine pool peopesa tema kõhus. "See on kohutav mäng, kallis. Ja kui sa ei oska mängida noad või kung-fu... noh, ta sind ei süüdista. Tema vaatas sügavalt silma. "Siis lubage mul teile öelda, et hääletamine: ma olin väga vihane, et sind".
  
  
  Ta raputas pead. — Ma ei mõtlen siis. Ma mõtlen enne seda päeva, mil me sinuga istusime baaris, kui sa oled istusin seal, teisel pool tooli eest miljoneid miili siit.
  
  
  "Vaata." — kergelt ütlesin ma. "Hääl, nagu tema. Ja keegi ei saa sundida mind selle eest maksma. Sa tead, et nüüd, kui ta on sinuga, tema kogu sinu. Ja ülejäänud aja... noh, siis ta ilmselt kogu oma.
  
  
  Ta naeratas. See oli uduvine oma kurbust. 'Ärge muretsege. Carter. Ma ei ürita muuta sind. Lihtsalt... — See помолчала mõtlesin, et öelda, siis otsustas jätkata, et ma ei teadnud sind varem. Siis, kui seda ei Lauren Беколл, siis mul on see jube vastikult kalduvus olla Сироткой Annie. Ta naeratas jälle, kuid seekord on tema nägu oli üle rõõmus. Ärge muretsege. Nüüd on ta väga suur ja tugev ja armastan sind sellisena, nagu sa oled."
  
  
  Mul on sisseehitatud refleks fraasi "ma Armastan sind", rida ebaõnnestumisi. Talle kunagi midagi ei lubanud... me kõik peame hoidma seda meile midagi ei обязывающему... Ma vaatasin Pakendit. "Ma arvan", ütles talle, võib-olla teda ka armastan sind.
  
  
  — Mu jumal, mu jumal, " ütles ta...
  
  
  
  
  Peatükk 10
  
  
  
  
  Briti muuseum on kuidas kunagi atraktiivne. Minu jaoks on alati olnud midagi võigas selle atraktiivsust. Sa vaatad mõned soomused, mis peab olema, kui midagi on kulunud king Arthur, või монашеское kleit, "датируемое 610 aasta". Siis äkki tuleb meelde, et lugu — see ei ole minu väike lugu, mida pitsitama ja kuivatatakse neid õpikuid lugu, kuidas üks вереницу viljatu inimesi ja sündmusi, inimesi, kes käsikäes neile kuupäevadele, mis on alati meeles pidada. (1066 aastal võitnud viking". 1215 a, Suur paber вольностей.) Ajalugu — kiire, kiire pudi fakte, kirjutatud julgust, enesekindlust ja verega. Ajalugu on sellised inimesed, nagu me oleme sinuga igavesti обреченные teenida oma lihtsale, мирскому olemasolu. Mitte metallist kilp, või riidetükiga.
  
  
  Nagu ma juba ütlesin, жутковато.
  
  
  Tema oli kohtuda nii rosco kui üksteist tundi ruumis, kus säilitatakse väljatrükk sõrme Констебла. Sisenemiseks oli vaja spetsiaalset luba. Mul oli see käik, ja juhiseid, kuidas sinna jõuda, samuti läikiv brošüür umbes John Констебле (1776-1837). Tema andis vahele двойнику Margaret Rutherford, mis tegeleb andis mulle hiiglaslik kausta отпечатками. "Romantiline realist", — ütles oma kirjutises. "Констебл hotelli tagasi loodusesse". Kui nii, siis loodus (1776-1837) oli tähelepanuväärne koht. Üks püüdja diamond rohelust.
  
  
  Aga jah. Siis maja ei olnud wc-d.
  
  
  Tema ümber. See oli nii rosco Klein.
  
  
  "Jätkake imetleda selle maaliga", — ütles ta. Ta pööras end ümber ja полюбовался pilti. "Meie ühine sõber Nassau tulin siia. Ta võttis puhkust kodus Котсуолде. Tema lähenes teine pilt. Maja rookatused ja poeg-roheline jõgi. Sinu Jong-kas on ikka veel seal. Nad läksid sinna siiras ümber lennujaama ja nendega tuhkru kuhugi ei lähe. Ei olnud külastajaid. Ei olnud telefonikõnesid", mis on ebatavaline. Nad on lihtsalt lits оруженосцев, juhtiv vaikne, опрятную elu õues. Muidugi, nad veetsid siin kokku kakskümmend neli tundi.
  
  
  Tema keerata veel üks leht ja seekord on uurinud veski koos ручьем. "Kas sa nägid muud ained KANG?"
  
  
  — Keegi, Nicky. Kellelegi.'
  
  
  Sind keegi ei viitsi?
  
  
  Keegi mind? Ламонг Cranston? Võime затуманивать meel? Keegi ei näe varju, kullake.
  
  
  Siis on mul veel üks korgitser, nii rosco... Miks sa soovitada mulle vaadata neid pilte?
  
  
  Tema ümber. Nii rosco kehitas õlgu. — Ma lihtsalt arvasin, et sulle tuleb, et teada kunst.
  
  
  See, et ma ütlesin siis, ei kõlba tihendid.
  
  
  Sõime lõunat söökla West End nimega "Охотничья onni". Söökla koos puitpaneelidega ja kui mingi menüü rasupunn želeed ja заячьей selja. Talle helistas Mahutites ja ütles kuule tulla. Meil jäi "korteri", mis kuulus sõbranna nii rosco, tüdruk, mis tegeleb nüüd sõitis ümber linna. Meil on üle anda ise endale, ja meil oli vähem vaeva, mis kogu selle чепухой John Stewart kohta носильщиках, официантах ja koduabilised. Lisaks, see oli kõige rahulik võimalust suhelda linn. Tema näinud, kuidas nii rosco vaatasin Pakendit, kui ta tuli. Ta oli smaragd-roheline кашемировое kleit kitsa kaelus ja tihe, nagu katk, mis обнажало selle parimal kujul, ja aitas ee elastne ümmargused rinnad. Peaks olema, ta läks poodi ja ostis ego seda hommikul. Vähemalt tema ei ole kunagi näinud, ego varem. Seda võin mõnikord unustada kleit, aga ma ei unusta kunagi обтягивающее kleit.
  
  
  Tema tutvustas talle nii rosco. Ta naeratas oma naeratust. Nagu ma juba ütlesin, nii rosco võib vaadata nii, nagu emu meeldib, aga nüüd ta on majored vaadates ilma väljend. Härra On Keskmine Inimene. Keskmist kasvu, keha, nägu ja riideid. Minu hinnangul on talle oli umbes viiskümmend aastat või nii, ja ma saan seda arvu, tagaistme kõik, mida ta tegi. Kuid tal on oma paks шевелюра, ta ei седая, ja sellel ei ole sellest agressiivne musta värvi, mis juhtub värvimisel.
  
  
  Nii Pakend naeratas. Mõne hetke pärast, kui ta vaatas nii rosco, see oli Gary Grant. Ta oli pikk ja peenike, ja äkki nen oli õmmeldud eritellimusel ülikond, ja ta nägi, et tal on üllatavalt valged hambad. Ah ta белизне, et pimestab, ja Pakend tundus ослепленной.
  
  
  See veel vähe, selles, puhastas oma kurku ja otsustavalt, enesekindel žest kutsus kelner ja tellisin joogi. — Ütle mulle, — pöördus kirjaga teda nii rosco, kes on nüüd jälgib su kauplemise?
  
  
  'Kauplemise?'
  
  
  'Kui väljast. Sinu väliskaubandus.
  
  
  — Oh, väidetavalt see kaubandus. Charlie Mays. Sa oled ego kunagi näinud?'
  
  
  Tema ego ei ole kunagi näinud.
  
  
  "Noh, see on hea. Relv on ka hea. Kui midagi juhtub — aga ma ei usu, et midagi juhtub — siis annab ta mulle teada. Temaga on poiss, Pearson. Nii et sa ei pea muretsema".
  
  
  'Poiss?'
  
  
  Nii rosco vaatas mulle avalikult silma. — Ma arvan, et sul oli päris tark, kui sulle oli kakskümmend.
  
  
  Tema mõelnud juba mõnda aega. — Kuid seda oleks tundnud ценымногие parem, kui sa nüüd istus seal.
  
  
  Nii rosco raputas pead. — Ma ищейка, Nicky. Mitte valvekoer. Peale selle olen liiga... "Liiga vana, hotelli öelda ta, kuid õigel ajal toibus, — hiljuti selle stahl liiga laisk, et pikali märg muru terve nädala ootuses".
  
  
  "Kuidas sa saad olla nii kindel, et nad jäävad nii kaua?"
  
  
  — Tooted, näiteks. Nad on tellinud tooteid-näiteks nädal. Isegi palgatud inimene. See tähendab, et nad kavatsevad mõnda aega olema head poisid. Need uudised kiiresti levida üle küla. Ja uskuge mind, linnades on juba muutumas uudis, kui keegi чихнет kaks korda.
  
  
  "Nii mis me nüüd teeme?"
  
  
  "Lihtsalt ootama?"
  
  
  — Oota ja ole valvel — ta tõmbas välja kaks elektroonilist postkasti. Väike tasku mustad kastid. "Üks sinu jaoks; üks mulle.'
  
  
  'Töö kaugusel?'
  
  
  'Jah. Lihtsalt minge lähima telefoni ja dial-üheksa-kolm-kuus-neli-null-null-null. Väljaspool linna siis tuleb kõigepealt muuta null-üks. Seejärel vajutage nuppu kood selle милашке, ja sa kuuled konto aruande Mace. Raport iga tund.
  
  
  "Ja see on kõik?"
  
  
  "Ei ole," ütles ta. — Seal on veel et-et. Võite ka helistada ja jäta oma sõnum film. Siis Мэйс ja selle suudame ego kuulata. Dolores jälgib pidevalt monitori, nii et me hoiatatud, kui midagi läheb valesti. Ainult pruugi ütle hei, kus sa oled peatunud. Dolores oli lüliti AX.
  
  
  — Ja see maja — kas saab sinna istutada žukov?
  
  
  Ta tegi hapu näo ning raputas pead. 'Vaevalt. Või peavad nad minema mõneks ajaks, kuid nad ei ole näidanud mingeid märke sellest. Me võiks proovida saata töö mingil põhjusel. Aga kui oleks Vin tulid ja sellist trikki, oleks ta ammu surnud. Meil on ühendus kohalik telefonivõrk, nii et me saame peatada kõik väljuvad kirjad.
  
  
  Mulle see ei meeldinud. Igavesti olnud oodata. Aga ma ei saanud riskida, lastes end ohtu seada. Vin Ajal mäletas mind. Lihtsalt kui näidata emu oma nägu üks kord, ja kogu operatsioon oleks ebaõnnestunud.
  
  
  Tema, vaatasin kella. Oli ilma kahe tund minut. "Kui teie piipar süsteem töötab, ma arvan, et sul on aega, seda teha."
  
  
  Nii rosco on andekas mind oma pimestav naeratus. — Miks sulle mitte teha seda nüüd? semu? Подержи natuke varbad. Proovige ise.
  
  
  — Ma jäägitult usaldan sind, nii rosco, " ütlesin ma. Ta ухмыльнулся Taaras. "Ma mõtlen telefoniga. Seda tean, et sa annad mulle täpne aruanne.
  
  
  Ta oleks võinud vaidlustada seda, kuid N-3 on alati главнее K-2. Nii rosco lähenes telefoni teel.
  
  
  Pakend naeratas.
  
  
  See oli armas, kuid tühi naeratus on naised, kes on tegelenud teab, et laevastik oli just sõitnud. — Ma olen näljane, " ütles ta, vaadates menüü. — Lisaks, ta ei ole minu maitse, " lisas ta ei tõsta silmi.
  
  
  Tema tõstis kulmu. — Ma isegi ei mõelnud meid hetkeks, " ütlesin ma.
  
  
  Kas Mace ei olnud territooriumi barentsi mere andke meile teada. Et põhimõtteliselt andis meile väljund. Ta ostis mitu piletit muusikali. Üks asi nimega "Räägi oma emale", mille ülbe müüja New York Times nimetas "päris naljakas on, kui sulle meeldib selliseid asju".
  
  
  Pakend valmistus mis-kuidas osta ja teda natuke närvis ka sellepärast, et ma ei tee midagi. Minu hääl vist absurdne natuke jube, sest äkki ta vaikis.
  
  
  — Ma tean, mida sa mõtled, " ütles ta lõpuks. "Sa arvad, et see on üks nende ümber jumala poolt unustatud turistide lõksud, ja et teha see tüdruk? Täpsemalt, mida ta üldse siin teeb? Kõik, mida ta saab teha, on olla varastatud ja sisseoste tegema".
  
  
  Ma ei vastanud. Ee arvan -- on lähedal.
  
  
  — Noh, mul on põhjust olla siin. Ja põhjus on see, et niipea, kui sa oled выяснишь, kus saalis ih laboris, seda ma teada, kes on nende ümber kloonid ja mida nendega teha. Ta vaatas mind nii inimesed ei jäme, kokkusurutud huuled, kui esimene päev meie kohtumist "Уолдорфе". Ja juuksed peas püsti samamoodi nagu siis. Tema teadis, et tema reaktsioon oli puhtalt kaitsev. Ta istus ja tundis, et mind ärritab, vähe, et võiks teha selle kohta. Ja talle on põhjendamatult hell, ja talle ka midagi ei suutnud teha.
  
  
  Seisis nurgas piccadilly Circus, otsin sõbrale sõbrale abitu raev.
  
  
  Ta ütles. — Lisaks, seda võin teha ikka, et-et.
  
  
  — Ja see nii, " ütlesin ma. "Sa mõtled, et sa midagi ütled." Jah.' ütles ta. — Ja veel seda teha saan sind väga õnnelikuks.
  
  
  Raske on vastu vaielda sellise неприкрашенной tõde. Me leppisime kokku, et kohtume korteris viis tundi. Nii tuhkur iga meie ümber on tegeleda iseendaga. Ma läksin pad on Charing Cross road. Sai natuke udune. Ei ole päris udu, vaid pigem mingi paks külma. Заживающая haav mu õlg valutas. Seda imestasin, miks inimestele meeldib tekitada teisele sõbrale valu, kui see valu tegelikult delle olemas.
  
  
  
  
  11. peatükk
  
  
  
  
  Ilma veerand kolm tema tuli pad. Õigel ajal meelde mulle, et aeg läheneb kolm tundi. Inglased ei joo absoluutselt mitte kunagi. Hääl on põhjus, miks vähemalt sõnul on nii rosco, — ei saa usaldada англичанам. Tema tellis õlut, ja keerata läbi ajalehe.
  
  
  Oma kümnenda lehel londoni "Times" oli väike uudiseid üle kogu Ameerika Ühendriikide. Selgus, et senaatorid Bale ja Croft ohvriks helikopteri crash kontrollimise ajal hurricane Karl. Vähemalt nii nad arvasid. Helikopter ja piloot on kadunud ning uurimine lükkus edasi, sest orkaan Dora.
  
  
  Niisiis, ih kuus. Morton, Сэйбрук, Lindale, Cranston, ja nüüd Нэйл ja Croft. Seda võiks ette kujutada акробатику Washington. Privaatne jutt покушениях ja vandenõus. Julgustav avaldused valitsus. Vahepeal kabinetis Хоука läksid salajane läbirääkimised. Kuidas me saame võtta meetmeid turvalisuse, põhjustamata üldine paanika?
  
  
  Ma mõtlesin, et nagu — kui Хоук see teeb — saab hakkama teoga kohta клонах. Siiani tuhkur ei olnud veenvad tõendid teooria. Ja kui ta isegi eemalt oli pigem võtta meie teooria, et ta ikka mõnda aega ei kohtunud oleks temaga. Kahtlemata kloonid olid juba kodus. Kuid, nagu ih kuulutada tagaotsitavaks, kui ei tea, mitu korda ühe ja sama inimese ümber?
  
  
  Kuid, muidugi, see oli probleem Хоука. Kuigi mul on oma probleem. Minu ülesanne oli leida taimelava nende pbx, kus nad meil olid. Tappa originaal ja koopiad hävitada. Ka proovida ja teada saada, kui palju — kui ih jäänud paar — läbi lahti, et tappa. Kui oleks seda teinud ja elanud piisavalt kaua, et rääkida seda lugu, Washington võiks hakata täismõõduline ahendamine. Vähemalt siis, kui tema elan piisavalt kaua.
  
  
  See kõik sujuvalt ringi, siis возвращалось mulle. Washington ootas oma esimest sammu. Ja tema ootas esimese käigu Jong-kas. Ja siis saabub hetk, millest üldse ei maksa arvata: mida teha, kui see Chen-kas üldse ei liigu? Mis siis, kui ta lihtsalt istub peidus, ja senaatorid on aina vähem ja vähem?
  
  
  Hakkas kõne kõne. Tüdruk üle baarilett ütles mulle, et sulgemise aeg. Tema maksis ja lahkus.
  
  
  Mõnikord sa ei tea, ei kas me oleme osa mingi hiiglane male mängu. Suur Käsi tuleb ja näitab ära, mis viib teid sinna, kus sa üldse ei saa hotellid. See tundub väga juhuslik liikumine. kuid lõpuks selgub, et see oli lõpetav käik kogu partii.
  
  
  Ma läksin väike jalutuskäik. Tulvil sihitut, ma arvan. On Bond-pühkida. On hea aeg oli Burlington-Аркейд, kitsas pikk galeriis kauplustes. Talle вытянул kaela, nagu kõik teisedki, et igal aastal on kaunistatud lipu lagi galeriid. Tema, vaatasin vaateaknal koos рубашками ja kaamerad ja vitriinid hiina статуэтками.
  
  
  Ma läksin teha, kui mees Virginia pildistanud oma naist.
  
  
  Siis ta sattus juhus.
  
  
  Minu esimene reaktsioon oli omakorda, et ta mind ei näinud; igal aastal on oma nägu peegeldus mart poest. Kuid siis ta sai aru, et ta ju mind ei tunne. Tema teadis ego nägu on peaaegu sama hea, kui tema enda oma. Enne seda kohtusin temaga kaks korda. Kord ta juba tapeti ego. Kuid mitte selles kehas. Chan-kas oli kusagil maapiirkondades. Hung Lo oli põrgu, ja ma ei mõelnud, et Lao Zeng nüüd teeb ostu. See isik kuulus teisele. Sama lai karmi nägu. Samal korter, ebasõbralik väljend. Sama on ideaalne asub soolatüügas.
  
  
  Veel üks filiaal.
  
  
  Ma läksin temaga ükskõikne, rahulik kõnnak. Metroo Piccadilly, jälle Russelli väljak.
  
  
  Oli riskantne minna nii tihedalt tema kannul. Kuid on mõned riskid, mida sa peaksid minema. Veelgi enam, ta shell, nagu inimene, ei ожидавший mured. Ta ei vaadanud tagaajajad ja ei оборачивался. Järeldus: valikvastustega. Või ta ei teadnud, et ego on vaevanud ; või ta teadis ja заводил mind lõksu.
  
  
  Selle järgnes talle veel paar kvartalit, kuni branch ei kadunud maja ümber punane tellis. Uks oli пронумерована 43 ja pronksist nimesilt nimega lisada ei ole, mis on seotud juhtumi puhul andmed: "Ühiskond Фезерстоуна" ei mis asja juurde припиской: "Asutati 1917. aastal." Et rätsep võta, see oli Ühiskond Фезерстоуна? Järgmine asi, mida ma pidin tegema, see kõik on teada.
  
  
  Üle tee oli макробиотический restoran. Äkki mul tekkis suur isu tervislik toit.
  
  
  Tema võttis laua vaade tänavale; kelner, выглядевший ei ole nii tervislik, nagu võiks arvata sellises keskkonnas, pühib tagasi mõned helbed ja ulatas mulle menüü. Mul oli valida: sorbett on päevalille (pekstud jogurt ja seemned) või nimekiri üha surmava segud. Mahla spinat, капустное souffle. Tema lõpetas графине orgaanilise лимонадом, aim, ümber mõne organi neil õnnestus ego valmistada.
  
  
  Paar lese koos kepid on toime pannud valus välja Laoseis Фезерстоуна.
  
  
  Mahlane teen t-särk ja teksad võttis laua kõrval ja tellisin "подсолнух". Ta vaatas mind, nagu vaatavad väikesed tüdrukud.
  
  
  Sisenes naine suurema summa pakettaknad. Peale väravat on nah oli liiga punane müts ja peaaegu показные kortse. Esmalt mõtlesin, et ta räägib ise endaga. Kuid ma ei olnud õigus. Ta rääkis, et koos oma kotiga. — Hästi, — vastas ta, — ja, palun jääge rahulikuks.
  
  
  Ta oli täiesti õigus selles. Kott shopping liiga suur suu VÕIB tugevalt tüütama.
  
  
  Ta istus laua kõrval ja loobus пушистую pruun накидку. Hei, oli lähedal kaheksakümne, aga ta on ikka töödeldud vastavalt oma юношескими aastaid. See oli mingi tüdruk-teismeline. Pärl kaelakeed ja muskus vaimud.
  
  
  — Istu, " ütles ta kotti. Ta pöördus ümber ja rõõmustanud mind извиняющейся naeratus. "Ma ei saa aru, miks ego ei ole lubatud söömine. Ütlevad, et see on tingitud опрятностью või midagi veel. Kuid ta on väga kena. Ta piilus oma kotti. — Eks, kullake?
  
  
  Surudes oli шестифунтовым йоркширским terjeri. Ka tuntud kui Roger. Juhtus nii, et mulle üldse ei meeldi kõik need väikesed тявкающие koer, ja midagi selle ümber peab olema, oli kirjutatud mul nägu. — Ma loodan, et sa ei karda koeri.
  
  
  Tema ütles, et kuule, et ei karda koeri.
  
  
  Oh, hästi.' Ta naeratas ja patsutas mind käsi. — Sest Roger ja kärbsed ei обидит.
  
  
  Selle valjusti mõtlemine, arvestades majanduskasvu ego ei ole valus, kas emu sõita. Ta on välja läbilõikav itsitama, ja flirty küla lakkuda.
  
  
  Tema nimi on miss Мэйбл. Ta on elanud selles kvartalis rohkem kui viiskümmend aastat on kodu, mille ta nimetas tagasihoidlikult üsna luksuslik. - Ja, ütleme nii, et... kingitus, ütleme nii... teistsugune. Miss mabel ' s hotellis teata mulle, et nah tõesti oli seks. Andis mõista miss Мейбел, et mind see ei üllata.
  
  
  See tõi mulle mõned punktid, ja vestlus on võtnud kindla suuna. tema ütles, et kuule, et ma istusin ja ootasin sõpra, kes nüüd on külastas Ühiskond Фезерстоуна.
  
  
  Mmm, — ütles ta. — Ja sina ei tahtnud sinna minna. Sa ei usu neid asju? †
  
  
  Tema ütles, et kuule, et vähe, et ei tea seda.
  
  
  — Keegi ei tea привидениях, hr Stewart. Me lihtsalt peame tunnistama, et nad on".
  
  
  Hääl on nii. Ühiskond Featherstone, mis võimaldab teil rääkida oma surnud.
  
  
  Tema mõtles, ei допрашивал kas see branch senaatorit.
  
  
  Tema küsis, kas ta oli kunagi seal, ja ta фыркнула.
  
  
  "Ha. Ei, see on ebatõenäoline. John Фезерстоун needis mind 1920. aastal. Needus , kujutage ette. Ütles, et ma скандалистка, pehmelt öelda. Oh, see oli amatöör sündsuse, tõeline fanaatik. Ta koputab ajal eesmärke nimetissõrme, сверкавшим kogumise бриллиантовых rõngad. Mälestused minevikust skandaali.
  
  
  — Noh, kui te küsite minult, — ütles ta vaikselt mulle kõrva, — see maja ei, meil üks laip, millest tasuks rääkida. Surnud või elus, siis peaks olema ingel, et sisestada selle maja. Ja inglid, kallis, äärmiselt igav. Ta изобразмла on midagi, mida võiks nimetada vallatu tervita.
  
  
  Kelner tõi hei, газировку, rohkesti vitamiine. Ta tegi lonks ja tegi grimass jälestust. See jook on väga kasulik teile.
  
  
  Et ma jälle ütles? Ah jah, noh, ja kui ta on surnud, tema tütar võtnud üle kontrolli. Noh, ma räägin veidrusest... Alice Фезерстоун, armas daam, Miss mabel ' s kiitnud поджала huuled. "Liiga kaua mängida девственницу kunagi hästi".
  
  
  Tema arvestanud психосексуальные teooria miss Мэйбл. — Mida sa mõtled selle all чепухой?
  
  
  Noh jama. "Ah, Тоуве" või "Вауве". midagi sellist. Seda täpselt ei tea. Kui sa oled ilmselt ei tea mind, kallis, see tõttu on ta hiina sööki, mida ta hakkab lapsepõlves. Nad söövad kõige kohutavamaid asju, mida tead. Arvan, et see mõjutab tema aju.
  
  
  Talle on teada, palju on piisavalt inimesi, sest need aastad, et teada, et sa peaksid kuulama. Alates ih lemmik teooria sõidavad alustassid, kuni kasvav esitamise ih paremat mängu golf. Kõik tahavad olla ära kuulatud. Ja kui sa oled valmis kuulama, mida keegi teine ei taha kuulda, on olemas kõik võimalused, et nad ei ütle teile midagi, mida keegi teine ei ütle. Nii et сыч kogu maailma tema ei oleks katkenud tema, kui ei jälginud tänavaga. See, mida ma seal nägin, подсказало mulle, et ma võiksin võita peaauhinna.
  
  
  Tema, vabandas ja läks telefoni juurde. Leidsin ta ego meeste tualett ja valib numbri. Kas Mace ei olnud kvartalis käesoleval.
  
  
  Selle teen salvestamine lindile.
  
  
  Branch ainult et läks läbi number 43. Lähenes nurgas, et saata kiri. Hääletamine on ainult see ei olnud see branch, mille ta siin kummitab. Kui ta just ei переодевался ja ei lonkas viimased pool tundi. Muidugi, see oli võimalik. Aga teda ei usaldanud. Minu branch tundus liiga enesekindel, et muretsema varjata. Ja kui see oleks olnud keegi teine, tema oleks tekkinud midagi enamat. See jaam on kloonimine.
  
  
  Oli kümme neli. Jättis talle sõnumi, et nii rosco. Tema ütles emu, et ta tuli siia ja vaatasin järgmine kloon. Ja kuni selle istun siin ja vaatan. Vaatan, ei jõua, kas keegi veel.
  
  
  Miss mabel ' s jälle rääkis, et Roger. Tema mõtles, kas ma suudan seda saada oma järgmise reuma ilma loengu kohta keemilises koostises sööki. Seda julgen. "Miks Alice Фезерстоун kasvas hiina ede?"
  
  
  Miss Мейбел tundub, mõtlesin, et see on loll korgitser. Noh, kallis. Kui veel toituvad hiinlased?
  
  
  Oodake sekund. — Sa mõtled, et Фезерстоуны — hiina?
  
  
  — Noh, ta näitas mulle käega. 'Ei ole päris. Kuid jällegi, ei ole päris nii.
  
  
  Lühidalt ütlen, Vana John oli eksportija tee. Ta on palju aastaid elas Hiinas. Kuid revolutsioon 1912 elanikele West on saanud selgeks, et neil ei ole enam hea meel. Ego asi oli konfiskeeritud. Hukkunud naise ego. Ja John on tagasi Londonisse oma väikese tütrega.
  
  
  Ja millel on kalduvus müstika.
  
  
  Ta väitis, et iga päev rääkisin naisega. Ja emu on suutnud veenda paljusid vanad aristokraadid selles, et ta võib olla ih "kontakt surnud". Nad on aidanud emu ja asutasid Ühiskond Фезерстоуна. See oli praktiliselt kõik, et miss Мэйбл teadnud sellest. Välja arvatud see, et John ja ego tütar Alice elas hermits. Ainult selleks, et aeg-ajalt minna, et määrata needus vähem puhta südamega.
  
  
  Ta õigel ajal lõpetasin oma jutu. Ei möödunud sekundit, kui ta vaatas oma kotti. "Roger!" ja ta hammustab. 'Halb koer.'
  
  
  Ta vabandas ja lahkus.
  
  
  Oli 4:30, mil ilmus nii rosco. Ta võttis laua teises otsas saalist läbi minnes mimmo, viskas mulle sülle märkuse: "alley on tagauks".
  
  
  Vihm algas, kui tema läks läbi restorani. Tema lõpetas varjus sissepääsu ja vaatas aknast üle tänava. Naine kuuskümmend musta siidist kleit istus süles aknalauale ja vaatas välja.
  
  
  Läbi vihma teda, kuulda tema häält. — Jah, nöör. ta ütles. "Ah nöör. Ah sina.'
  
  
  
  
  12. peatükk
  
  
  
  
  See oli kitsas мощеный sõidurada, протянувшийся mööda kvartali. Mis-kus ta oli veidi laiem seal, kus varem olid sisendid mingi talli või väike murda. Ta lõppes tunnelit pikkus on umbes kaksteist meetrit. Ja edasi oli juhil tänav.
  
  
  Number 43 on четырехэтажным üksinda. Tuletõrje redelid ei olnud, kuid oli tagumine uks.
  
  
  Uks avanes.
  
  
  Ja seal seisis minu esimene filiaal. Ka tema nägi mind ja viskas mind lühike küsimärk arvates. Vaadata tüüp "ma olen sind varem näinud."
  
  
  Kui kahtled, siis tuleb improviseerida. Tema, lähenes talle ja naeratas. Vabandust, aga ma otsin maja Марсдена. Seda tõmmatakse ümber tasku teadmiseks nii rosco ja teesklesin, et uurin seda. Siin on öeldud, et ma peaksin olema maja number nelikümmend neli, aga ma kehitas õlgu, — сорокачетвертого üldiselt ei ole.
  
  
  Ta покосился mind. 'Ma ei tea. Aga vähemalt sa ei leia ego alley". See oli esimene kord, kui tema, rääkisin kloon. Tema kuulnud, kui teised rääkisid, aga mitte minuga. Nüüd on see hämmastab mind. Kõik nad rääkisid laitmatus inglise keeles, ilma mingit rõhku. Ameerika aktsent inglise keeles. Nad on põhjalikult koolitatud.
  
  
  — Kuule, ma ütlesin, võib — olla talle kasutada oma telefoni. Mul on number Марсдена..." Ma olen jälle manipuleerimises koos teadmiseks nii rosco.
  
  
  Ta raputas pead. "See on vigane."
  
  
  — Oh, " ütlesin ma. "Noh, aitäh sulle".
  
  
  Mul ei jäänud midagi muud üle midagi muud teha kui välja läbi kitsa tänava. Vihma sadas nüüd tugevam. Ta ударялся kohta kõnniteel ja valjult kajastas отдавался kitsas vahekäigus. Koht oli võigas. Allee on tume. Vihm tume. Libe, sest ootamatu vihma. Tema tõstis krae.
  
  
  See ei olnud midagi, mida ma ei näinud ega kuulnud. See on lihtsalt instinkt.
  
  
  Selle lõpetada, et sigaretti süüdata. Ta peatus rivne üks samm minu jaoks.
  
  
  Tema ei ole ümber. Talle lubatud стилету libisemine peopesa ja jätkas oma teed. Teda taas kuulis sõna Taara: "Branch tapja esimese klassi," ütles ta, "pean ma olema tapja esimese klassi".
  
  
  Hästi. Tähendab, mind kummitab. Vahel kajastas oma sammu ja барабанным стуком vihma tema suutis eristada veel üks heli.
  
  
  Tunnel oli enne mind. Tema läks tunnel. Seal oli tumedam. Tema pressitud varju seina ja vaatas tagasi, sõidurea.
  
  
  Midagi sellist.
  
  
  Ja veel... ma ei uskunud seda. Juuksed minu kaela püsti lihtsalt ei ole.
  
  
  Ainus heli, mida oli kuulda, oli vihmasabin. Vaikse pungis lendas läbi kuhugi. Ta ударилась kohta kivisein. Ta hakkas üle keha värisema ja vahetanud oma mõõga Вильгельмину. Juhuks. Ma ei lootnud, et mul on tappa ego. Selle hotelli koputama ta vähe vastuseid. Selle etapi puhul on veel üks surnud branch toob kaasa veel ühe тупику.
  
  
  Tema отполз varju ja pildista mantel. Selle panin ma kivi soigumine. Pungis просвистела mimmo mind ja задела mantel... tema kõht hakkas taas kohe pesast välja ronima ümber tunneli suunas, kust tulevad kuulid.
  
  
  Fakt on see, et ta ei ole harjunud, et jääda. Ta ootas oma ohvreid предсмертных heli - "фух" või "аргх". Vaikus oli emu närvidele, kui need tal on. Ta läks läbi peavarju, kui selle sain enne sisenemist tunnel. Teda tulistas alla ja sain emu käes püstol. Ei ole ise käsi ja relv, mis kukkus maha, Ta pöördus ümber, et tõsta oma ego. Tema hüppas ja атаковал. Sel hetkel, kui ta sirutas oma relvad, oma отшвырнул ego sellest eemale. Oli raske võidelda selle vastu. Ta oli hea. Ta teadis iga trikk, mida teadis tema. Tal oli nuga. Lihtsalt nii ta oli seal, ja saadeti avameelne minu tagaistme dollar. Teda haaras ego eest randme ja suutis peatada liikumist. Kuid mitte kauaks. Ta tõstis igale rahvusele, ja peaaegu tabas mind seal, kus see on väga pahane. Ta pöördus ja kergelt kummardus ettepoole ja see tabas mind elu.
  
  
  Löök koputasin mind suu, ja nuga veidi tabab mind. Ta tõusis püsti. Minu макушка lõi ego подбородку valju лязгом hambaid. See häirib ego kavatsused. Löök karate ego käes nuga ja koputasin ego, relvad ülejäänud kruus siiras vahel rändrahne, teravik allapoole. Tema on jätkuvalt hoida ego randme ja keerata ego tagasi. Ta püüdis vabaneda oma võimu kasutades judo vastu, kuid see on juba valmistus juurde ego minna. Ta libises ja kukkus märjad kivid. Tema kuulis kuiv sahin luud. Ta lamas, üllatus otsin üles. Ego jalad olid поджаты, ta oli veel teadvusel ja ei tundnud valu. Šokk lihtsalt tõusid kõik need tunded. Võib-olla tema jalad olid lahti igaveseks. — Hästi, — ütlesin ma. 'Seda tean kes sa oled. Seda tahan kuulda teid mõned üksikasjad. Kui palju teid seal on?
  
  
  Ta sulges silmad ja naeratas ülbelt.
  
  
  "Palju". -"Liiga palju, et meid peatada".
  
  
  Kus on teie alus?
  
  
  Jälle see naeratus. 'Edasi. Kohas, kus sa kunagi meid ei leia.
  
  
  Tema on teinud talle püstol. 'Hästi. Me alustame nullist. Ja ma ei pea vastuseid tüüp "palju" ja "edasi". Selle tahan saada vastuseid, näiteks, kui palju ja kus. Nii et edasi.
  
  
  Ego nägu oli rahulik.
  
  
  — Muidu sa mind застрелишь?
  
  
  Ta raputas pead. "Pole vahet surma ja elu. Sa Lääs on, ei saa aru. Seda ei suutnud. Tähendab, tema on juba surnud.
  
  
  Teil on jäänud vähe ohud, kui viimane oht saab sellist reuma. See on ummiktee. Tema on ka see ei õnnestunud. Aga siis, kui ma ei saanud siis, et hotell, võin alati proovida ja saada kinnitust, et mulle tundus, et ta teadis.
  
  
  — Aga sa arvad, et teised abil saavutavad edu. Et teil on võimalik tappa kõik sada senaatorit?
  
  
  Meil ei ole vaja tappa ih kõik. Piisavalt hirmutada ih kõik surnuks. Et tekitada kuningriiki oma valitsuse. Oma... Kongress, kuidas te nimetate ego. Siis me võtame oma president, ja kõik juhtub nii, nagu me tahame".
  
  
  Nüüd on minu kord näidata teatud põlgust. — Tundub, et sa oled midagi unustanud. See president on ihukaitsjad ja üsna jäik süsteem turvalisus".
  
  
  Ta raputas pead. — Tundub, et sa oled midagi unustanud. Sellise süsteemi turvalisus on juba vältida varem. Ja lisaks, me ei kavatse ego tappa. Me ainult kavatsevad kontrollida ego aju.
  
  
  Seega aleksandr ih koondplaan. Halvata Kongress ja teha president oma nuku. Keset kaost Kongressi kehtiv teenus saavad piiramatu võimu. Ja KANG on täielik kontroll selle üle. See ei olnud nii võimatu, kui tundus. Ihukaitsjad kaitsevad ainult täppe. Ja ei ole vastu oma omlett, täieliku mis muudavad teadvust narkootikume. Või vastu aspiriini, mis ei ole aspiriiniga. See oli kõik, mis neil vaja oli. Ütlevad, et meil Распутина oli kuningas ego võimu. Kuid täna see ei pea isegi olema Распутиным. Sa lihtsalt vaja olla mees narkootikumidega. Kas kuningad Keskajal olid oma degusteerijad. Inimesed proovivad haridus-ja jooke, veendumaks, et nad ei ole mürgitatud. See oli töö. Kuid seda mitte nüüd. Nii meelitades oma säravat педагогическими võimeid valitsejad on kaitsetu. Plaan KANG oli hull. Kuid see ei olnud nii hull.
  
  
  Branch kaotas teadvuse. Või vähemalt nii see tundus. Teha mulle jäi natuke. Igatahes, rohkem mingit infot ma ei saanud. Kuid üks oli selge: ta peab surema. Või kogu see klikki KANG tulevad pärast meid.
  
  
  Tema vaatas ikka keha. Tema, mõtles hetke. Tema arvas selle kohta, kuidas on kõige parem oli tal surra. Tema läinud. Tema, tagasi tunnel ja võttis oma pintsaku ja стилет, mis on langenud. Sealt tema jätkas liikumist tänaval.
  
  
  Kõik, mida ma kuulsin, oli nõrk heli. Muidugi, ta ei olnud teadvuseta. Ta pööras ümber ja tõstis relva.
  
  
  Ja tulistas endale silma.
  
  
  Esmaklassiline tapmine.
  
  
  
  
  13. peatükk
  
  
  
  
  Etendus "Ütle oma emale" on Лирическом teatris, nagu lubati, oli üsna tore ja naljakas, kui sulle meeldivad sellised asjad." Halb on see, et ma ilmselt ei hakka ego vaadata. Ainus huvitav asi oli tüdruk, mis tegeleb вылезла oma riideid. Janice Venus. Tema mäletas seda nii päeva, kui tema nimi on Janice Puit.
  
  
  Janice Venus oli светловолосой jumalanna, ja nagu oleks ee meid kutsuti, armas tegelane. Kuum ta oli спутницей on teekond Riviera ehk viis aastat tagasi. Me lahkusime sõpradega. Minu äri ja selle tulevik on päästetud lahke ja rikas krahv Хоппапом. Ta andis mulle veidi infot контрабандистах almazov, ja Janice — hunnik almazov. Kui teda viimati nägin ih Kena, nad ei kavatse abielluda.
  
  
  Kuidas see tundus nüüd, kõik oleks võinud näida veidi teistmoodi. Pausi ajal ta helistas ja sai salvestatud sõnum Mace. Ümber sellest, et emu on suutnud koguda подзорную toru, valik hea teravilja oli kaera хлопьях.
  
  
  See on kõik, mis neil nüüd oli.
  
  
  Nii rosco teatas, et lugesin kolm pbx. Odin el hotellis "Addison"; üks oli veel on Фезерстоуна ja kolmas oli tol hetkel "Old Vic", vaadates, kuidas sir Laurence Olivier mängib Hamlet. Jättis talle sõnumi "Räägi oma emale," oli üsna lõbus, kui sa oled sõltuvuses selliste asjadega.
  
  
  Tema tuli tagasi just õigel ajal, et alustada algusest, teine vaatus. Sergei on juba kustunud, ja Anumatele tuli tõmmake alati pistikust mulle käe minu koht. Orkester esines sajandi alguses teist korda.
  
  
  'Uudised?' küsis ta sosinal.
  
  
  'Jah. On kolm.'
  
  
  "Noh, kolm? Või on veel kolm?
  
  
  'Jah.'
  
  
  Ta помолчала. — See tähendab, et vaid seitse.
  
  
  'Jah.' Ta noogutas. 'Seni on tuhkur.'
  
  
  Orkester mängis laul, mida on laulnud Janice. "See tüdruk on," ütles Pakend, — sa tundsid teda, või on see olnud märke armastus esimesest silmapilgust?"
  
  
  Ma ei teadnud, et mul on sellised sümptomid. — Ma juba teadsin seda, " ütlesin ma. 'Paar aastat tagasi. Armas tüdruk. Ei midagi enamat.'
  
  
  Pakend tõstis kulmu. "Noh, ta ei ole enam tundub selline девчонкой".
  
  
  Ilmselt ta oli õigus selles. Mõõdud Janice nüüd on 90-60-90.
  
  
  — Me olime lihtsalt sõbrad, " ütlesin ma. "Ausõna".
  
  
  Pakend vaatas mind. — Ütle oma emale.
  
  
  Siis näitab läksime lava taga. Janice oli kuum. Pakend oli крута. Janice tutvustas meile oma uut armastust, Mickey. Pakend sulanud. Me neljakesi läksid kuhugi õlut juua.
  
  
  Takso koju Pakend ütles: "sul on õigus, ta on armas tüdruk. Ja lisatud on päris järsult: "ei midagi Enamat".
  
  
  On mitmeid viise, et teada saada, selgunud, kas keegi teie uksele kui sind ei olnud.
  
  
  Kahjuks, kõik teavad neid kombeid.
  
  
  Eriti nendele inimestele, kes püüavad avada teile ukse teie äraolekul.
  
  
  Aitäh Jaanuar Флемингу need püünised mitme juuksed on laialt tuntud. Iga kogenud agent teab, kuidas seda teha. Teised autorid nuhkvara lood kokku muud head trikke. Trikk on salaagent, et ego taktika jääb saladuseks. Täna hinnaga paperback raamatuid iga laps — вылитый Carter.
  
  
  Noh, Carter on osav.
  
  
  Ja kui sa mõnikord mõtled, et ma испорчу hea asi, loovutades tema eest need paar гульденов, mõelge veel kord. Asi on selles, et keegi neelab mu sööt. Kui me tagasi korterisse, tema sai aru, et seal keegi on. Või oli veel. Tema žest kutsus Pakendit uuesti välja ja oodata minu signaali. Teda haaras püstoli ja avas oma lossi отмычкой. Pehme klõps asemel какофонии heli лязгающей võtmehoidja. Sees oli pime. Ja oli vaikne. See on väga valju vaikus, mis on tingitud sellest, et keegi püüab mitte olla seal. Oma tugevast pressitud Вильгельмину käes ja hakkas ettevaatlikult kõndida korter. Tuba pärast toas. Läbi täis elutuba, söögituba ja lõpuks, elutuba, hoidke, et sõbranna nii rosco ei viinud oma kassi enne lahkumist, sest see kass on kiskusid mu kand.
  
  
  Hästi. Niisiis, meie külaline ootas magamistoas või segas hing. Või ego ammu ei ole.
  
  
  Tema, peatus magamistuba. Seal keegi oli. Seda kuulsin, kuidas ta hingab. Järgmine minu samm oli meistriteos koordineerimine. Ühe liigutusega tema avas ukse, on lubanud püha ja прицелился.
  
  
  Ta hüppas voodist, nagu leib ja röster. Issand, Nick. See on sinu oskus soovida tere hommikust?
  
  
  Ta langetas oma relva ja raputas pead. — Ei, Nii Rosco. Aga see on kuradi hea viis öelda tere bullet, kuradi lits. Sa tead, et ma saaks sind tappa?
  
  
  Ta откинул juuksed tagasi ja haigutas. Siis kriimustatud lõug jõllis mind. "Te, ameeriklased, kõik sellised," ütles ta. Kuule. See majutus on minu tüdruk ei? Nii et ma ei taha sinuga rääkida. Niisiis, mul on võti. Nii see läks. Nii, kust mulle oli teada, et sa tuled?
  
  
  Nii rosco... — see sell serva voodid, — ...nagu need sinu töö meetodid... †
  
  
  Ta tõstis käe. "Ei jutlusta. Nick. Palun.' Ta põleb, ja ma nägin, et leegid on kergelt väriseb. — Kus On Pakend?
  
  
  Ta kõndis akna juurde ja esitas hei märk.
  
  
  Mingit korda, nii rosco. Sõna.'
  
  
  Ta ohkas. 'Sõna?'
  
  
  A.'
  
  
  "Tulekahju".
  
  
  Hääletamine on see sõna.
  
  
  Selle, mis on ära kasutatud sigaret on прикладу relv. — See on minu töö, nii rosco, tema kurbus. Sa oled vari. Tema стреляю. Ja see tähendab, et ümber käib palju inimesi, kes plaanivad mind tulistada. Ja siis, kui seda ei jään ettevaatlikud, nad abil saavutavad edu.
  
  
  Pif-паф, ja tema on surnud. Said aru?
  
  
  Ta noogutas ja naeratas. — Vale, " ütlesin ma. 'See ei ole naljakas. See kuradima tõsiselt. Ma arvan, et sa oled geenius, nii rosco, kuid mulle tundub, et sa oled liiga enesekindel. Tõlkes nimetatakse seda, et sa oled ükskõikne. Ja see on väga hea viis surra.
  
  
  On arusaadav? Ta noogutas. Ja ei naeratas.
  
  
  Tema pidi peatuma. Kuid, nagu kõik jutlustajad, et seda liiga kaua seisis oma osakonna juhataja, ja pussitas teda oli ainult üks moraalne löök, millest ta ei suutnud toibuda.
  
  
  Nii rosco kehitas õlgu. — Hästi, — ütles ta. Noh, see kõik on juba kuulnud. Aga täna õhtul... oled sa enesele tormi veeklaasis. †
  
  
  Pakend istus ukse ees. "Tähendab, sina teed juua.
  
  
  Ta naeratas. Üks või kaks lusikatäit?
  
  
  Nii rosco naeratas ka reuma. — See su teine on unustanud oma kutsumuse.
  
  
  'Mis?'
  
  
  "Luua sõjalis-õppe film".
  
  
  Pakend заварила tee.
  
  
  Põhjus külastada nii rosco oli ühiskond Фезерстоуна, ja see hotell teada, mida sellega teha. Homme uuesti vaadata või kuidas? Jah, " ütlesin ma. "Jätkake jälgida. Meil on vaja teada, kui need kloonid hakkavad tegutsema. Liiga vähe juhtub; Mulle see ei meeldi. Kui vaatame lähemalt. Vaatame, kas me saame teada, mis toimub sees. 'Hmm. Tema lihtsalt ei tea veel, Nick. Kahtlen selles.
  
  
  'Nii?'
  
  
  — Mis sa siis teed?
  
  
  "Навещу Ühiskonnale Фезерстоуна kohtumine mu kallis kadunud tädi Myrtle.
  
  
  — Sa mõtled lihtsalt sisse logida? Lihtsalt nii on.'
  
  
  "Noh... ma võiks влетать, kuid ma arvan, et see oleks liiga кричаще, eks?"
  
  
  Nii rosco püsti. — Ja see, et sa ütled mulle ei ole nali. Sul on läinud kogu see tee?
  
  
  Kui see laager CANNES, kui teemat. Sul on üsna tuttav nägu, semu. Sa peaaegu sama anonüümsena, nagu Nixon koosolekul demokraadid.
  
  
  "Ma lootis, et teie osakonnas eriefektid annab mulle mask ning sobiv camouflage võib aidata.
  
  
  Nii rosco ohkas. "Meie osakond on eriefektid, — ütles ta — "surnud".
  
  
  'Kadunud?'
  
  
  "Noh, mõistad... see on tõesti natuke valus... See oli vana daam, kes tegeleb siis, kui ta töötas Илинга. Sa tead, see movie maker. Ja... noh... ta suri. Tean teda!' Ta katkestas mind enne, kui tema lausuda kuigi oleks sõna. See on naljakas, see on see, see on laste töö, ja see on võimatu. Aga see on, ma kardan, et kogu навсего london osakond AX.
  
  
  Tema tegi emu rõõm midagi ei ütle.
  
  
  Ta ütles. = "Võib tema sinna зайду?".
  
  
  "Anna Andeks, Nii Rosco. Sa oled mulle rohkem vaja kui väljast. Kui odin ümber nende pbx läks Ameerika Ühendriigid, see tähendab, et teine senaator läks surnukuur. Meil on vaja aru saada, mida mõtlevad need auru.
  
  
  Ta sirutas käed õhku.
  
  
  'Siis on kõik korras. Me tagasi meie algse punkti. Te minge sinna. Nii et ma võiks ka küsida nüüd. Kui sa погибнешь, kas ma võin seda võtta see lips?"
  
  
  Tean teda. Ole arukas. Aga kui tõsiselt, poisid, mida te pakute?
  
  
  Seda soovitan, — vaatas meid, Pakend, — mul minna sinna.
  
  
  Ei, seda ütles. 'Kindlasti mitte.'
  
  
  — Kuid, Nick. †
  
  
  Ei ole.' Tema ütles.
  
  
  'Aga ...'
  
  
  Siis mind siin keegi ei kuula. Ei ole. Seda teemat.'
  
  
  
  
  14. peatükk
  
  
  
  
  Nii, et Pakend on ikka läks.
  
  
  Noh, mitte päris Taara. Ei ole Pakend, "фигуристая punapea". Фигуристых redheads on liiga lihtne märgata tänaval, täis inimesi, ja liiga lihtne tabada. Naine, пришедшая vastuvõtule järgmisel päeval maja all number 41, oli vana neitsist koos мышиным nägu. Koos dodo-каштановыми juuksed, крючковатым nina ja koti asemel kleidid. Kostüüm, parukas ja meik meil olid, aitäh Janice ja ettevõtted "Ütle oma emale". Kui Pakend ei naaseb teater hiljemalt kuni seitse tundi, etendus ei saa jätkuda - parukas ja nina kuulus ema.
  
  
  E-salvesti ja kaamera käekellad olid AX.
  
  
  Magnetofon oli kõige viimane mudel - väike Sony akutoitega. suurus портсигар ja varjatud seetõttu, et oli ka sarnane портсигар. Ta управлялся heliga ja see tähendas, et ta ei salvesta тищину. Kiirus 4,75 suutnud salvestada puhast heli umbes kaks tundi. Pöörake nupp helitugevuse kuni lõpuni, võis ta kirjutada üle naiste käekotid, mis on sama, nagu on Taara. Suur avatud холщовая kott osta.
  
  
  Kui sa oled kunagi mõelnud, milline hull on rääkida surnud, vastus on rikas hull.
  
  
  Bibi Ходжсон, näiteks. Pakend kogenud temaga teed (klõps). Hästi. Nii, et ma ka tean, kes ta on. Kuid Pakend ütleb, et vastavalt Vogue, see daam — "скваттер", pealkiri, mis on võimalik saada ainult siis, kui sa oled kulutanud hunniku raha balleti sussid ja rihmad. Ümber need naised, kelle jaoks on väikesed kulud ikka tähendavad kleit Dior. Proua Ходжсон saab oma raha mr Ходжсона. mr. William A. Ходжсон on Hodgson s Real Estate Agents. Ja tean teda, kes ta on. Kinnisvaramaaklerid Ходжсона enda poole Florida ja märkimisväärne osa saarest on, mida nad kutsuvad Manhattan.
  
  
  Ka oli proua Вентворт Фрогг, millel on umbes nelikümmend viis miljonit dollarit. Pakend kohtus selle all vastuvõtt. Samuti on pildistatud terve sisselaske. Викторианская tuba punaste palus diivanid ja palju palm pottides. Pakend pidi täitma vormi. Mitmeid küsimusi tema isikliku elu ja elust lahkunud. Kohaselt täidetud vormis, a. Louise Ригг on Saint-Louise, Missouri, külas oma tädi Myrtle Ригг. Jaotises "Põhjust külastada" Pakend on kirjutanud: "Küsi nõu üle investeerida mälestised". Ta ei teadnud, miks ta seda kirjutas. Ta ütles, et see on just aeg, siin pea.
  
  
  — See on suur raha, kallis? küsis vastuvõtuametnik. Ja Pakend vastas: "Nii suur, et see mind hirmutab".
  
  
  Registripidaja naeratas,
  
  
  Худощавый ida-poiss on viinud teda üles лиловую ooteruum, täielik palm. Ja ütles, et kuule, et Pühap Pin rahul kohtumine. Sun Pin tulevad tema läbi pool tundi. Ja samas, võib-olla ta võiks natuke lugeda mingi ajakiri. Võib-olla joote tassikese teed? Ta kadus ja hetke pärast tagasi koos aurutatud tass. Pakend võttis tema, ja poiss on jälle kadunud.
  
  
  Ta ainult подождала minut või kaks, ja siis avas ukse. Koridoris kedagi ei olnud näha. Vastupidi, eest suletud ukse taga, karjus purjus naine naerma. Ringi algus, teine päev доносился nõrk müristamine. Meedium, kes oigasid sattumist trans. Kolmas ja viimane uks oli märgistatud kui "Puhata". Sealt ei olnud meile heli. Pakend üritasin avada. See oli lukus.
  
  
  Oma tohutu kotid on ta võttis зубочистку ja plastist riba. Ta seda ei ole harjunud ja töötanud saamatult. Kuid samme trepil ei olnud, ja teised kaks tuba keegi ei kuulunud. Lõpuks avas ta ukse.
  
  
  Ta sulges selle enda järel ja огляделась. See oli väike valge tuba. Seal oli mitu valamud, väike külmik, kaks pliit koos katlaga. Mööda seinu seisid klaasist vitriinid. Ühes üle neil olid igasugused tee. roheline tee. kummel. Лапсанг Сушонг. Ülemisel riiulil on kenasti istus kollektsioon tee tassi roosa ja valgete lillekestega. Kuidas see karikas, mis poiss toonud kuule. Teise vitriin, et teises toa otsas, istus collection pruun pudelit. Iga sisaldas mingi teraline pulber. Sildid lihtsalt oli kirjutatud "A", "B" või "H". Teises kogumis pudelid on vedelik ja alumisel riiulil asetseb nõelu nahaaluse süsti.
  
  
  Presentatsioon oli lukus.
  
  
  Valamu on kasutatud nõel. Pakend tõstis oma ego. On nen on veel jäänud paar tilka vedelikku. Ta õrnalt впрыснула ego tühja ampull, mis on kõrvuti. Ta понюхала ampull. Teaduslik arvuti sügaval tema teadvuse пробежался mitmel tuhandeid kaart ja andis reuma vähem kui teine. Ta сунула ampull kotti ja kõndis päev.
  
  
  Koridoris раздались hääli.
  
  
  Ta vaatas.
  
  
  — Niisiis, preili Alice. Ei puutu. Midagi hullu ei juhtu — see oli mehelik hääl. Kõrge гнусавым aasia aktsendiga. Ta rääkis nii, nagu rääkisin lapsega. Rõhku iga silp eraldi. "Lisaks ei ole haige, kas sa mäletad?"
  
  
  Alice vastas ebaselge. 'Jah. Tean teda. Kurjus on olemas... kuid mõnikord ma ei tea...
  
  
  — Ärge imestage, miss Alice. Uskuge mind. Su isa usaldas mind. Veel...
  
  
  Kas sa mäletad, mida ta sulle ütles eile?
  
  
  Alice ohkas. Jah, Jan. Talle usaldan sind.'
  
  
  — Hästi, — ütles ta. — Nii sa mäletad, mida teha?
  
  
  "Pole midagi," vastas ta vaikse häälega.
  
  
  'Midagi sellist. Täpselt nii.' Siis oli väike paus. "Noh, siis miks sa ei lähe sinna ja ei tee seda?"
  
  
  Võib-olla ta noogutas on reuma. Web paar sammu ronis trepist üles. Teine paar on teinud ainult paar sammu. Käsi koputasin uksele. Uks avanes. Taustal purjus daam jätkas rääkida. "Ah, kallis, kallis Robert." Mingil kurb laul.
  
  
  'Noh?' ütles mees.
  
  
  Emu vastas naine terava häälega. 'Kuidas sa andsid suursuguselt vaatab tähti. Hiljemalt homme.
  
  
  "Püüa saada see täna on. Ta võib meil vaja minna homme.
  
  
  'Hea. Siis jäta mind rahule.
  
  
  Uks oli suletud ja meeste shaggy kajastas раздались trepist üles.
  
  
  Pakend подождала, kui koridoris ikka ei saanud vaikselt. Ta kiirustas tagasi vastuvõttu oma креслу. Ta vaatas jäätee, mis jättis puutumata. Ta понюхала. See tee oli.
  
  
  Ta võttis ajakirja. Uks avanes.
  
  
  Naine oli seljas must kimono. See hõlmab märkimisväärse suurusega keha märkimisväärsed выпуклостями. Kas nah oli lühike meeste juukselõikus ja karmi nägu. Ta rääkis размеренным, kähe hääl.
  
  
  Minu nimi on Uni Pin. Tekkis viga. Ma ei saa teid täna. Sa võid tagasi tulla homme? See on rohkem nagu kohtukutse. Homme kaks tundi. Ta lühidalt kummardus tema peas, mitte lasta oma silmi osaleda. Nad jooksnud mimmo Taara, nagu must prožektorid.
  
  
  Pakend tõusis. 'Aga ...'
  
  
  Kaks tundi.' Kui Pakend спускалась trepist alla, ta kutsus teda. "Su tädi on seal siis."
  
  
  Pakend peatas konto ja pööras end minu juurde. — Louise Ригг näeb oma tädi Myrtle? Homme on samal lainepikkusel ja te kõik kuulete".
  
  
  Ta oli väga rahul on. Ta kees põnevust. See oli Хансье Brinker, kes leidis, et auk tamm ja nüüd засунул on nah pöial, et päästa riik hiiglaslik katastroof. Ta oli nii kuradi õnnelik, et mulle väga ei taha rääkida kuule, et ta üldse midagi ei õppinud. Ainult pilte võib olla teatud väärtus. Nii rosco võttis film проявки. Järgmisel hommikul me saame reuma.
  
  
  "Tahaks, et sul jälle on pilt sellest, kuidas ego nimi—, kes rääkis Alice".
  
  
  — Jana?
  
  
  Jah. Ego hääl kõlab, kuidas hääl kuulus agent KANG.
  
  
  Silmad Taara parandanud. — Kas sa tahad öelda, et ülejäänud inimesed ei ole mitte kui midagi? Ja see нарколог? Nii et see ei ole päris see, mida ma võin nimetada laste süütu lõbu.
  
  
  Mitte päris.' Tema naeratas.
  
  
  Mis oli selle süstlaga? Пентотал?
  
  
  Ta langetas suhu. — Kui olete õppinud? Tema jättis see tuli.
  
  
  Talle naeratas. "Kuula, kallis. Kaheteistkümne trikkide, mis neil on, et надувания rikas сучек, neil seal üksteist. Пентотал naatriumi - see seerum on tõde, kas pole nii? Niisiis, nad annavad sellele daamid hea võimalus, eelnevalt напоив ih selle tee, daamid ja räägi neile kõik, mida nad tahavad teada. Igasuguseid andmeid ушедшем возлюбленном. Siis on sõna-sõna медиумы korrata seda siis. Tuleb välja, väga veenev esitus. Need daamid ei mäleta, mida nad enne on rääkinud. Need daamid ошарашены. Ja tänulikud — ja helded.
  
  
  Suu Taara jäänud on беззвучное "Kohta".
  
  
  "Temaga on seotud ka mitmeid teisi eeliseid. Kui see on tõsi компрометирует, alati on võimalus, et väljapressimises. Ja kui asi on kaasatud piisavalt raha, tont ütleb eesmärke, mida nendega teha. Et see oleks meile olnud — heategevus -, aktsia, arve šveitsi pangas — võite olla kindel, et nad reha raha. Pakend tundus растерянной. "Aga mis see on suhtumine, et KANG?"
  
  
  'Midagi sellist. See on õige. Ma arvan, et see kõik uuesti Nassau. Фезерстоуны tegelesid pettusega, KANG sai sellest teada ja шантажировал ih. Ilmselt täpselt samamoodi, nagu Бангелем. Mulle äkki pähe, et kas Бангеля ja Фезерстоунов oli veel milline-mis on ühist: nad mõlemad kaubelda ravimitega.
  
  
  Tema ütles, et hei,:
  
  
  "Tähendab, KAN võiks minna sama teed, et saada sees. Ähvardanud lõpetada ih seista, kui nad ei saa osa müügitulust pluss mõned teenused. Sellised teenused, nagu võib-olla, pakkudes peavarju клонам.
  
  
  Ta raputas pead. 'Võluvalt.'
  
  
  Tema kehitas õlgu. 'Võluvalt. On ohutu. Aga hoida oma mõistmine endale.
  
  
  Nii ei ole me liigume tagasi staabi-korteris on nende pbx. Lisaks, me ei ole siin selleks, et lahendada mõistatus ühiskonnas. Meie ülesanne: ih kõrvaldamiseks.
  
  
  Ta on natuke вздрогнула. — See on leebem sõna, kui tapmine, eks?
  
  
  Tema, vaatasin nah. Ta istus säilimise arvesse all ise jalad on siidist tooli magamistuba. Ta oli kahvatu-roosa kostüüm, ja ta tundus valge-roosa ja sile kui siid. Kui üks neist ümber tüdrukuid, kes on silma filmi Sam Пекинпы. Kui üks ümber neile tüdrukutele, kes nutavad Fove Story.
  
  
  Tema raputas pead. - "Riskivad tunduda labane... aga mis tegelikult delle teeb selline tüdruk nagu sina, selline töö?"
  
  
  Korgitser обеспокоил tema. Ta õppis oma küüned. Kaua. Nagu ta kunagi ih varem ei ole näinud. -- Noh, " ütles ta lõpuks, -- see on... pikk lugu. Mõni aeg tagasi... e, selle võttis... meest.
  
  
  Kunagi ammu. Selle läbinud keskkonnad kõigi kandidaate, kui on parim, ja siis, et... see inimene... ma olen vastu on AH... Me - aga olgu, see ei ole tähtis. See oli ajal Johnson, kui Vietnami sõda jälle jõudnud oma haripunkti. Noh, ma... allkirjastanud. Ta откинула pea tagasi ja lõbus naeratas mulle. "Peale selle mõtlesin, et see oleks väga põnev ja romantiline iga päev töötada koos selliste inimestega, nagu James Bond".
  
  
  "Ära unusta mainida Nick Carteri?"
  
  
  Ah, " ütles ta. "Ma ei julge unistada sellest."
  
  
  Teda läbis tuppa ja sel kõrval. Tema võttis tema lõug oma käed.
  
  
  Kuule, " ütlesin ma. "Me воплотим elu veel paar kohtub oma soove".
  
  
  Hmm.' Ta kurja vaatas mind. — Kust sa tead, et mul on unenäod?
  
  
  Hästi, " ütlesin ma. — Anna угадаю. Tema suletud silmi. "Sa tahad vabalt hõljuvad õhus ja armatsemine on seal."
  
  
  Mmmm... — See on mugavad. "On huvitav. Aga võib-olla liiga tuuline.
  
  
  Siis on kõik korras. Kuidas... kuidas muuseumi. Seal neil voodi kuueteistkümnenda sajandi vana kõrtsi. Me võiksime märgata, sest samet занавеси ja выцарапать need nimed seljale magama, kui lõpetame.
  
  
  Mulle meeldib see," ütles ta. "Kuid muuseum ei avane kuni kümnest hommikul". Ta vaatas mind. — Sa oled nõus minu mõte?
  
  
  Tema nõustus.
  
  
  Vanni vaht.
  
  
  Vanni vaht?
  
  
  "Vanni vaht".
  
  
  Kuule, võin soovitada. Arvestades mullid ja kõik, mis sellega kaasneb, on kena, puhas seks. Sa lihtsalt ei tohi kunagi proovida seda sellisel juhul. Vähemalt, kui sa oled minu kasvu.
  
  
  Ta высушила mind. Suur, pehme rätikuga.
  
  
  — Ma tahan küsida sind, milline on midagi, " ütlesin ma.
  
  
  Mida?'
  
  
  Ta on teinud mitmeid huvitavaid asju selle rätikuga.
  
  
  — Ükskõik, " ütlesin ma.
  
  
  Õige девчонкой on prügi ka ei ole kõik nii halb. Sa ka ei pea tema kaunistella, et kohandada äratuskell õigel ajal. Ei ole kaks inimest, kes meeldivad sõber sõbrale, ja teine sugu. Probleem on selles, et see kunagi ei kesta piisavalt kaua. Raskusi tagastata.
  
  
  Selle, astusin kõrvale ja suitsetama. — Selle hotell sind küsida... — Ma lasin ring suitsu. "Kas hiina keeles on sõna, nagu "oh, tove, wow"?"
  
  
  Ta veetsin sõrme juustele mu rind. Ei taha subjekti, kallis? Või sa hotell proovida mängida seda stseeni vann hiina?
  
  
  Tema selgitas hei laulmine Alice Фезерстоун. Pakend нахмурилась. "Ah, nöör, wow?" Ta raputas õlgu ja hetkeks mõtlesin. "Ha. Oota sekundis. Sa ütlesid, et see on laul. Ta noogutas.
  
  
  'Hmm.' Ta tõusis voodist. 'Ei kao kuhugi.' Ta haaras kleit ja läks elutuppa. Tema jälle kuulsin, kui makk töötab.
  
  
  Ta pöördus naeratades. Kas laulame siis olid need sõnad. — Ma mõistsin, — uhkelt ütles ta. "Dao".
  
  
  "Dao? Kuidas see on Dao on ta iidne hiina religioon?
  
  
  Ta noogutas. Ih ametlik palve — see on pidev laulmine: "Oh, Tao! O Tao! On olemas kõik võimalused, et see kõlab nagu "Oh, тауве, wow". Kui sa teaksid, et sa kuula.
  
  
  Ta плюхнулась tagasi voodisse ja kähara клубочком, hoides kätega põlvi. Ta oli päris kindel endas. Muidugi, parim seletus, mis talle tulid ikka tuhkru, oli üsna küsitav teooria selle kohta, et Alice kinnisideeks pidev atraktiivsust köied ja вилянию.
  
  
  Pakend просияла. "Oh, Nick. Ideaalne. Kõik tegelikult on. Nad Физерстоуны, kes elavad, nagu krabid - даосы - ascetics. Aga mis puutub juttu surnud. Даосы - müstika. Ja need needused, mis nad andsid aadress miss Мэйбл, näiteks даосы — see on fanaatikud. Ja on ka . Ta tegi pausi, nagu Болтини, kuulutades Lenduvate Валлендах. Ja Alissa, mis tegeleb jätkuvalt kordab, et paha on puhas. Oops.' Ta ударилась umbes voodi. "Noh, väidetavalt see haru, mis ütleb sulle, et surm ja elu üks ja seesama. See on nii taoist ideid. Kuidas nad seda näevad, kõik on ühendatud. Hea ja kurja, elu ja surma. Nad kõik on jälle kätte üks täisarv suurest Ühtsusest Tao".
  
  
  Tema raputas pead. "See tähendab umbes sama, kui Suur Elektriline Chopper taevas".
  
  
  Ta ohkas ja поморщилась. "Tüüpiline filosoofiline mõte. Aga hea.
  
  
  Tema согнул jala. 'Edasi?'
  
  
  "Noh... sellepärast, et nad arvavad, et nad kurja ei eksisteeri, nad ei tee midagi, et peatada ego. Midagi ei tee, ja kõik oleks nagu igavesti. See on ih suur moto.
  
  
  'Em-m-m". see võib olla tõsi, et Alice. kuid ei pbx, CANNES nüüd ei ole päris ничегонеделание".
  
  
  Ммммм. Ma ei tea. Inimesed tõlgendavad religioosne õpetus kummaline. Sa ainult vaata Inkvisitsioonile. Või on need lõputud sõja, sest Püha Graal. Tema ei oleks välistanud võimalikku seost.
  
  
  Tema mõtles järjepidevuse ja lükkas selle võimaluse. Poliitika - web-religioon nende servad. Ja kui keegi luuletaja õhtune palve, siis see on rohkem nagu "Mao Kohta", kui "Räägib Tao".
  
  
  Asi on selles, "jätkas ta," et ma saan разговорить Alice. Kui ta tõesti даоска, ta ei käi ümber põõsa. Võib-olla ta oskab mulle öelda palju selle kohta, mis toimub selles kodus. Tegelikult, see võib anda kõiki vastuseid.
  
  
  Tema väsinult kulutatud käega silmi. "Ma loodan, et me ei pea koonerdama sõna selle kohta, aga sa ei tulnud tagasi vale maja".
  
  
  Tema sai selle зеленоглазый silmist nah.
  
  
  Me veetsime seda palju sõnu.
  
  
  Ja miks mitte?'
  
  
  Nii ta on üks põhjus, et nad, kui nad märkavad sind, накачают пентоталом, ja siis neile kõik расскажете . Kasuta oma meelt, Pakend. Seal on väga ohtlik. Me ei tea isegi, kuidas see on ohtlik, kui ei идентифицируем need pildid. Nii et hoia neist eemale. Sa oled teinud oma osa. Me oleme nii rosco edasi uurida juhtumi, Alice.
  
  
  Ja kuidas sa kavatsed seda teha, kui see ei lähe kunagi?
  
  
  Noh... siis meil igavesti sees.
  
  
  Ta tõusis voodist ja hakkas vihaselt kõndida mööda tuba ringi. Kuid see on nii rumal. Ja sa kaotad nii palju aega selle tõttu. Lisaks, see on ikka veel ohtlik teile. Mul on juba vahele siseneda. Homme on. Kaks tundi.'
  
  
  Ta oli õigus. Tema oli teinud vea, mida kunagi varem teinud pole. Tema võttis emotsionaalne otsus. Rohkem ihkas selle hotelli kaitsta. Ja see oli vale. Emotsioonid on lubamatu on minu töö. Jätad ih päeval, kui hakkad.
  
  
  Tema nõustus, et ta läheb. On kaks tingimust.
  
  
  Esiteks: et me kõigepealt paar sõna fotosid. Kui oleks see koht oli tõeline bulwark ained CANNES, oleks ta sinna ei läinud. Ta nõustus.
  
  
  Teiseks, me oleme koos nii rosco oodanud oleks ee макробиотическом restoranis tänava kaudu ja toetasid temaga side läbi mikrofoni. Kui me kuulsime, et mingi parooli, me võiksime tulla abi.
  
  
  Ta nõustus. Muide, mõne üllatuse. "Noh, Nick, ma isegi unistada ei saa, et oleks teisiti. Mitte seda, et tema kartis, ütles ta, — ma lihtsalt... mõtlesin siis, mõneks ajaks, ma kardan.
  
  
  
  
  15. peatükk
  
  
  
  
  See oli jube päev. Tema порезался raseerimise ajal. Pakend langes tema peegel. Kohvi oli liiga nõrk. Ja hakkas vihma sadama. See oli hea osa.
  
  
  Kuni üheteistkümne tunni Tara lahkus kodust. Ta hotelle õigel ajal накраситься ja riietuda, et jõuda Фезерстоуна varakult. Ta lootis libiseda ülakorrusel on mugavalt paiknev tuba ootused teisel korrusel, kohtuda Alice Фезерстоун.
  
  
  Minu telefonikõne Мейсу 11 tundi välja veel üks löök. "Vabandust, poisid," ütlesid rühma liikmed on endiselt mingeid meetmeid".
  
  
  Talle helistasin poodi tee Lightfoot, ja mulle öeldi, et mu tellimus on valmis enne keskpäeva. Neil ei olnud kullerid.
  
  
  "Kas ma ei saa ego?" Nad ütlesid jah. See oli keeruline tellimus.
  
  
  See tähendas, et pildid, mida Pakend on teinud The Featherstone s, ei olnud lihtsalt identifitseeritavad. Nad pidid saatma ih Washingtonis. Ilmselt. Igal juhul, selle saan reuma keskpäeval. Veel on piisavalt aega, et võtta ühendust Mahutid teatris, kui vajadus tekib. Tema läks läbi korteri ja läks mööda tänavaid. Tunnis päeva teda kohanud nii rosco kui макробиотическом restoranis. Ta otsustas kõigepealt midagi näksida.
  
  
  Kümme kaksteist tema oli tl poes Lightfoot. Väike räpane surve on keskmine ja väike kauplus esiplaanil korrusel vana hoone kusagil Soho. Seinad on maast laeni olid увешаны полками suurte pankade tee. Aknad, minge tänavale, samuti olid laotud korstnad tee.
  
  
  Leti taga seisis närune mees поношенном pruun põll. Ta vaatas mu paberid ja noogutas. Ta võttis purgi riiulid ja asetas eurot. Ta hakkas заворачивать ego pruun pakkepaber.
  
  
  "Ma e... hotell oleks kasutada ego siin," ütlesin ma.
  
  
  Ta raputas pead. Kauplus vaevalt sobib selleks, eks?
  
  
  — Ja võib-olla üleval?
  
  
  Ta vaatas mind kahtlaselt. — Ei tea, " ütles ta. — Ma pean seda kontrollima. Ta läks kassasse ja vajutas N-3. Mõne hetke pärast on telefon helises kaks korda ja siis jäi vait. — Hästi, — ütles ta. Ta нажала nuppu all leti taga ja väike osa tagumise seina отъехала.
  
  
  Auk andis mulle ligipääsu kitsas trepp, mis viib kohaliku stab AH. Trepp oli väike неряшливую vastu. Kaks oranž plastikust tooli, tooli, заставленный numbrid "Tee territooriumil barentsi merest" , ja suur vilets kirjalik tool. Lauas istus tumedajuukseline neiu, жующая nätsu. Ta huviga vaatas mind, katki närida ja скрестила jalad teisele poole. Paremalt alates nah oli veel üks uks. Pühapaik. Tema, vaatasin kella. Oli kaksteist tundi. Tema, pannes mõlemad käed toolile ja kergelt painutatud ettepoole. — Ma tahan rääkida Dolores, " ütlesin ma.
  
  
  Ta on teinud täiesti sirge nägu. Tema высветил oma isikut tõendav dokument. Tema silmis lõpuks on ilmunud mõned mõistmist ja ta noogutas. "Sa ei tea midagi kindlasti selles чайном poest," ütles ta. "Sul on vaja Dolores või sinu postitus?"
  
  
  "Teate," ütlesin ma. Ta нажала mõned nupud oma telefoni, kui ta hakkas lahti pakkima pangale teed. Ta andis mulle toru. Seal oli salvestatud film sõnum nii rosco. "Näeme tunnis päeva". Siis jälle Mays: "Vabandage, poisid, no action".
  
  
  Ta avas purgi ja müüa tool. Iga foto on korralikult kinnitatud arvuti kaardil. Kallid žirinovski käitunud daamid Mrs. Ходжсон ja Фрогг on tunnustatud nii. Sekretär Фезерстоуна kaasa vallandamise Agnes Crown, endine sekretär Скотленд-Õue, sest mõned dokumendid, mis on nah olid, on sealt ära varastatud. Mingeid tõendeid tema osaluse ei leitud. "Ükskõiksus" sai põhjuseks tema tagasiastumist. Aga see oli kahtluse all. Poiss, kes tõi Anumatele tee ja veetis tema vastuvõttu, on Pam Hobune, noor terrorist, spetsialist psühholoogiline sõda. Eriti hea psühhotroopsete ravimitega. Ta oli peamine uurija KANG. Kuskil Aasias nad on kaotanud ego on meeles. Aitäh foto Taara AH uuendatud ego andmed on arhiveeritud. Lõpuks, et see ei ole vähem oluline, on Song-Pin. M-2. Tapja teise klassi. Hakkas teine klass ei ole tähendas, et ta oli halb. See ei tähendanud midagi, peale selle, et ta oli mõrvar. Ja kõik nad on feministid, kes on nüüd vihased mehed, saada oma kaebused Mao Tse дуну. Sun Ping oli kuri tädi. Otsustades arvuti kaardil, ta on spetsialist ja lõhki füüsilise piinamise.
  
  
  Tema hüppas telefoni juurde ja helistas teater.
  
  
  Pakend on juba läinud.
  
  
  Tema lõi toru nii tugevalt, et tool затрясся, ja ütlesin, et tahan Dolores. "Dolores isiklikult. Ja kiiresti! Sekretär on kiirendanud närimine kuni neli-neli korda ja нажала mõned nupud. Uks paremal nah приоткрылась. "Sa ei saa igatsen Dolores, — ütles ta. See web-tüdruk paneelid.
  
  
  Tüdruk on aparaadid kilp oli kõrge, мешковатым mehega koos hallid juuksed, mis ammu surnud särk ja kurnatud nägu.
  
  
  Tema ütles. - "Dolores?"
  
  
  Ta ohkas.
  
  
  "Vaadake," ütles ta ja оторвал kõrva paari kõrvaklappe.
  
  
  — Selle Carter, " ütlesin ma.
  
  
  'Oi.' Ta поглядел veidi otsem.
  
  
  Tema ütles emu saada nii rosco kiireloomuline sõnum. Plaanid on muutunud. Meil oli peatada Pakendit enne, kui ta siseneb lõvi den. Tema tulen korter, juhuks, kui ta tuleb. Nüüd ta oli teel макробиотический restoran. Kui ma ei oleks suutnud seda täita, seda oleks kohtasin teda seal, aasta teisel poolel.
  
  
  Tema võttis takso ja tagasi korteri rekordajaga. Taara seal ei olnud. Kõik, mida ma võiksin teha, on oodata. Kui ta poleks olnud teatris ja ei ole siin, ta võiks olla ükskõik kus. Ja London on suur linn. Tõelist põhjust paanikaks ei ole. Enne seda nägin nii rosco, mul olid otsusel õigeaegselt hoiatada teda. Isegi kui see on olnud kõige viimasel hetkel. Siiski, seda tundsin end natuke ebamugavalt. Ta jätkas, jalutada mööda tühja korteri. Vihm närviliselt koputab akna. Järgmise tänava доносился nõrk müristamine jazz. Kõige tänava доносился oigama masinaid. Kuskil kõrgelt igavesti minuga lendas lennuk. Kass дунул. Kell тикали.
  
  
  Selle hotell-kõik lammutada. Üheselt kell. Võib olla, et peatada aeg. Või, võib-olla sellepärast, et nad andsid, ei ole see on heli, mis on selle hotell-kuulda. Heli Taara olevast ukse. Täisarv, jube aeg, kui midagi ei juhtu, see kõik ähvardab juhtuda kohe ja nii ei ole.
  
  
  Tunnis päev tema valib numbri. Tema sai reuma nii rosco minu sõnum. Siis kolm piiksu ja rühm Mace: Sonny, poisid. On veel mingeid meetmeid.
  
  
  Selle üles riputatud. Tema hõõrus oma silmi ja hõõrus kaela. Seal jälle ужалило. Seda enam hõõruda. Mis mind hoiatas, et minu radar? Tema, vaatasin seina. Siis telefoniga. Tema tõstis telefonitoru ja valib numbri uuesti.
  
  
  Nii Rosco: Ole Vait. Niki. Me leiame selle.
  
  
  Bi-ja bi-ja bi-pi Irina: Vabandust, poisid. On veel mingeid meetmeid.
  
  
  Tema hoidis toru natuke eemal kõrva.
  
  
  Need olid need kõige sõnad, mis Mays kasutasin kaks korda!
  
  
  Iga tund ta andis uus sõnum. Muidugi, ta võib-olla ei suutnud ma tulla midagi enamat, aga korrata ikka ei seganud emu. Iga tund on viimase paari päeva jooksul on ta tuli koos mingi kummaline aruande või uudiste teatab, et süüa külas. Ja kui ta üldse midagi ei saanud tulla, ta ikka mõtles matt.
  
  
  Tema jälle pani toru kõrva ääres... Teda tähelepanelikult kuulanud. "Sorry poisid. On veel mingeid meetmeid. Jah! Hääletada on see! Ego-viimaseid sõnu kuulnud nõrk urin. Lennuk, mis lendas. See heli oli varem. Seal oli midagi moonutades.
  
  
  Talle helistas Dolores. Ta kinnitas mulle, et üks ja sama sõnum oli seal kolm tundi. Ei, ta ütles, et ta ei leidnud see kahtlane. Ta lihtsalt arvas, et Мэйс hotell nali, kasutades ühte ja sama sõnumit uuesti ja uuesti.
  
  
  Tema rääkis emu lennuk. Hetkeks ta jäi vait. 'Kõigeväeline Jumal.' ütles ta. 'Sul on õigus.'
  
  
  Mul Mace enam ei olnud. Tema oli kuskil vahel viha ja paanika. Viha selle eest, et ma nii sai ohutuse Taara, et kadunud meeles ih tegelikke kavatsusi ja ei ole teada sõnumis Mace varem. Kõik meie lootused "tähtkujus täna seda asja", on olnud aluseks послеявляется Jong-Kas Brown, послеявляется, mis pidi kaasa tuua laboris kloonimise ja Lao Цзэну. Kui ta on juba teinud sammu, igasugune lootus kadunud. Me ei ole kunagi leiame see pesa pbx. Me ei oleks kunagi suutnud peatada ih. Jumal karistab mind selle lits, mis tegeleb залезла mulle naha alla.
  
  
  — Hästi, — ütles talle Dolores. "Kavatsus on järgmine. Mul on vaja helikopter, mis suudab pakkuda mulle. Окажи nii rosco täiendavat abi ja...
  
  
  — Nalja teed? — katkestas ta mind. "Londoni kontor ei ole nii suur. Meil lihtsalt ei ole täiendavat abi — vähemalt sellist, mis teil on vaja.
  
  
  — Helikopter?
  
  
  "See on veel pooleli".
  
  
  'Hästi. Siis ütle nii rosco, et shell odin. Ja kostja Jumal, ütle emu, et ta oli ettevaatlik!
  
  
  'Kuule. Su kohas teda ei oleks mures nii rosco. Mõnikord võib see olla natuke pedantne, kuid mitte siis, kui kaalul on väärt oma ego elu. Ta on liiga naudib elu.
  
  
  Ta ohkas. "Loodame."
  
  
  Helikopter pidi mulle järgi aasta teisel poolel Hyde parque. Kõik oleks üllatunud, kuid see ei ole minu asi. Igal juhul, nad räägivad sellest paar päeva. Tema harjatud Вильгельмину ja jälle on koormatud ff. Tema surus oma стилет tagasi tupp ja panna sisse veel ühe gaasi pomm. Õnnelik Pierre, nii siiralt keskel.
  
  
  Tema pani varjatud ja tuli vihma.
  
  
  
  
  16. peatükk
  
  
  
  
  Nii rosco vaatas kella. Oli ilma viiest kaks. Pakend ütles, et läheb "Фезерстоун" aasta teisel poolel.
  
  
  Ta ei tahtnud tunduda liiga kahtlane, выбежав ümber restoran, nagu hull. Nii et see on makstud, võttis ajalehe ja stahl lugeda sissepääs. Vihm läks tugevamaks. Nii et inimene, kes seda loeb, on sissepääs, ei paistma. Ilmselt ta mõtles oma забытом зонте.
  
  
  Ta peab olema, nägi Tema, kui ta ilmus üle tee, nurga taga. Ta ei näinud seda. Kas nah oli päikesevarju, ja see tagab vajalikud silmaklapid, mis piiravad tema ülevaade.
  
  
  Nii rosco lähenes talle omalt poolt tänavad. Möödunud mimmo kaupmees. Lisaks kingseppa. Mimmo alley. Ilmselt ta hoidis silma Taara, seega ei märganud meest. Võimalik, et need olid kaks meest. Nad jõudsid talle. Ta ei ole ilmselt oli hoiatatud ka fakt, et mees ei ole kasutanud nii hea must päikesevari vihma. Ja ikka tuhkru pidas ego volditud käes.
  
  
  Vähemalt nii oli asi on see, kuidas me siis seda endale kujutada.
  
  
  Lakub õhtuks leidsime keha nii rosco. Ta oli alley. Ego käed ikka kiskusid end suur must vihmavari, terav kui habemenuga otsa, mille вонзился emu sisse panna dollar.
  
  
  
  
  17. peatükk
  
  
  
  
  Helikopter maandus заболоченное välja, umbes kilomeetri kaugusel kodust. Mind ootas suur Fiat 130. Juht andis mulle võtmed, märkis mulle õige suuna ja sel minu kõrval. Lähedal minu водительским iste. Siis me kõik laiali eri suundadesse.
  
  
  Vihm lakkas, ja maastik засиял ebareaalne kollakas-rohelisena. Üks on-see on värvide pilte Констебла. See oli üks ümber muinasjutulised maastikud koos коттеджами ja hotellide aegade Richard Львиное tagaistme dollar. Seda, tundsin kuidas mu veri keemiseni selle universaalse kõne. Meeleldi. Ristisõda. Tema sel aastal oma suure Фиат, et tappa dragons. Minu relv ja стилет on uus Экскалибуром. Ta on osa ajaloost ja tegi ajalugu. Tema juba kuulnud sarved, приветствующие minu välimus. Tema, всепобеждающий kangelane.
  
  
  Oh jumal. Kuid: lõpuks meetmeid:
  
  
  Selle pargitud auto eest salu, ja jätkas oma teed läbi väikeste põõsaste taga mõisad. See oli varjupaik, mis nad on renditud ise. Maja rookatus katuse all, mis kiirgavad imelik atmosfääri. Oli väga vaikne.
  
  
  Liiga vaikne.
  
  
  Tema огляделся. Kõrval peamiselt maja ees seisid kaks väikest maja, võrdselt kummaline. Lähim oli umbes kahekümne meetri kaugusel peahoonest. Mõlemad olid peatatud kuni. Ma ei tea, mis on neil kasutanud Mace. Ta oli peaaegu kindel, et ta ei kasuta enam seda.
  
  
  Tema on liikunud ühe puu teisele ja sain teise kodu. Tema sai ka vaade подъездную pala. Minu õnn oli liiga hea, et olla tõsi. Seal asus masin.
  
  
  See oli vana ameerika universaal. Need vanad псевдодеревянные pall Chevrolets 1952. Pakiraam katusel oli kinni pagasiga. Ja рыболовными konksudega.
  
  
  Kuhu nad meile läksid, nad ei käinud kalal. Kuid nad ei kavatse kuhugi sõita, ja tema saabus õigel ajal.
  
  
  Selle sain teise koju. Uks oli lukus. Tema, vaatasin sees läbi üks on витражных aknad. Tema, sirutas aknas. See avanes. Võib-olla liiga lihtne. Tema valmistas Вильгельмину ja läks seest.
  
  
  Kui oleks selles замешан keegi peale Mace, mul oleks probleeme. Need vanad põrandalauad olid mul vähimatki liikumist. Nad kriipimise all minu sisenemist. Kuid kui keegi oli seal, ta vaikis.
  
  
  Tema läks minema. Alumisel korrusel oli ainult kaks tuba, ja nad tundusid nii tühi, väga tühi. Kamin oli увешан vasest potid ja puhas, kuid обгоревшей iluvõre.
  
  
  Ta kõndis trepist üles.
  
  
  Vannituba.
  
  
  See oli ego koht домк. Makk on Mace veel pikali voodis. Võimas binokkel ikka торчал akna ümber. Voodi kujutas endast plexus linaga. Mays ja Pearson magas siin kordamööda. Nurgas oli üks näitus konservedosen. Nõrk lõhn kala ikka rippus õhus.
  
  
  Jälgi võitlus ei olnud.
  
  
  Mis hea uudis see võib tähendada. Midagi tegi ih eemalduda oma postitust. Kuid see ei pruugi tähendas, et nad on surnud.
  
  
  Tema, vaatasin binokkel. Tema näinud, Jong-kas maja. Ta rääkis kaks meest. Teda võis näha ih jalad, kuid ih nägu ei olnud näha. Selle kasutas ära ei tunne, et edastada sõnum Dolores. See asi oli, traadita kontaktis ta ilus on tee. Siis ta ikka tuli alla ja ronis aknast välja.
  
  
  Моросящая ilm. Tema tundis ennast ebamugavalt. Tema arvas, et see on ilm. Kuid jällegi, tema arvas, et see võib olla hoiatus.
  
  
  Tema läks teise kodus. Sellele, kes oli lakub kõige aluseks olevale hoonele. Lauad, mis olid ummistunud, uks, on ripitud välja. Tema pressitud Вильгельмину ja avas ukse.
  
  
  See, mida ma seal nägin, tegi mu kõht сжаться.
  
  
  Kõikjal oli verd. Vana laudpõrand on küllastunud seda ja окрасился on rõve värv surma. Ta on jäik üles vahel õmblustega половиц. Valge puuvillane mööbel oli перемазана kuule. Käekell AX olid rabatud. Püstol 38-nda kaliibriga alates AX näha kogu vere, on посыпанном jahu väljaheites. Ja kirves, värvitud punaseks, panna kamin.
  
  
  Kamin.
  
  
  Ta on ikka veel põles. Veel andis soojust. On võre panna hunnik sooja tuhka. Nurgas kõrval jaanitule, asetseb... käsi. Tema kuulis väga imelik müra, aga siis sain aru, et lisada oma oksendamist sellele беспорядку.
  
  
  Ma läksin kööki ja avasin kraani, siis pritsis külma veega nägu ja ummikus käe all kraani. Mu kõrvad защипало. Selle on välja lülitatud kraana. Mulle tundus, et ma midagi kuulnud. Kriuksuv puust põrand.
  
  
  
  
  18. peatükk
  
  
  
  
  Pakend rääkis mulle hiljem, aga ma võin öelda ja nüüd. Õiges järjekorras.
  
  
  Nii rosco ta ei ole näinud. Kuid ei оглядывалась. Ta teadis, et ta on seal. Koos minuga. Restoranis. Ta tuli Ühiskonnas Фезерстоуна, nagu planeeritud, 14:30. Kaelas on nah oli ниточка pärlid, mis suudab edastada igas vestluses raadiuses viie meetri kaugusel nah toru kaudu välja. Kotis on nah oli sama diktofon, mis kasutas ta eile.
  
  
  Pakend tundis end hästi.
  
  
  Administraator märganud, pisut ärritunult, et Pakend tuli liiga vara. Pam Hobune veetsin selle sama ooteruum, teisel korrusel, mis eelõhtul, ja pakkus hei, veel ühe tassi teed. Ta jättis selle, et õppida on nad sama ajakirjad.
  
  
  Seekord Tara võttis tassi teed. Temalt tuli meeldiv kaneeli lõhn. Ta окунула sõrme vedelik ja слизнула seda. Mu tüdruk sai viie parima keemia lihtsalt ei ole. — Tee, — sosistas ta жемчугу ja "Sonny", — täis метаквалоном. Ta насчитала umbes viissada milligrammi. See ravim annab sulle midagi, mida nad kutsuvad "hästi ettevalmistatud". Ühelt poolt tunne, unisus, teisest tunne приподнятости. Mis puutub ise lööb, siis ta võib sind tappa kahel viisil. Ise ravim või puudumine seda ravimit. Võõrutusnähud on sarnased sümptomid epilepsia — paar päeva rünnakuid, mis võivad lõppeda täieliku ära kokkuvarisemist: surmaga. Need inimesed siin teavad, mida nad tegid. Need viissada milligrammi oli piisav, et tõmba alla pea. Vähemalt piisavalt, et panna teid mõtlema, et teie tädi Myrtle tõuseks, siis peaksid ümber surnud.
  
  
  Pakend вылила sisu tassi ühe ümber nende liang pottides. Kui see viinapuu ei olnud korralikult juurdunud maa, see on kindel sang ära oleks.
  
  
  See on jälle varvastel tuli koridori, ja jälle oli keegi peatada. Ta ronis redeli ülemisel korrusel. Kaks päeva olid ruumid hoone ees. Üks on ümber nimetatud tuba, kuulub Alice. Ta sulges silmad ja püüdis ette aken, mis tema hei märkis. Ma seisan maja ees, ta oli paremal nah. Tähendab, see peaks olema uks vasakul.
  
  
  Ta koputab uksele.
  
  
  Hääl Alice absurdne halb: "Logi sisse".
  
  
  Alice Фезерстоун lamas voodis sinine siidist pidžaama, спрятанной vahel viie siidist padjad набивным pildiga. Alice Фезерстоун ei tundunud liiga terve. Väike бисеринки panga esinesid kas nah laubale ja ta обмахнулась ida fänn. Tema hallid мелированные juuksed olid märjad kukla taga ja pupillid on tema silmad vähenes булавочных süsti. Ta tuletas meelde Anumatele неряшливую kuninganna on Alice imedemaal.
  
  
  Alice Фезерстоун oli нагружена uimastitega. Ja see aitas oluliselt kaasa töö Taara. Hei, üldse ei olnud vaja muretseda loogiline звучащем оправдании. Alice oli kaugel loogika, hetkel. Ta oli kusagil piirialal, kus ainus lause — jama ja loogika tekitab segadust.
  
  
  Ta hakkas rääkima vaikse häälega. Mingil põhjusel ta arvas, et hei kuus aastat, ja Pakend — ee ema. Tõesti, on olemas ravimid, mis võivad sundida teid nii arvama. Hašiši juba palju asju on võimalik, kuid need asjad, mis глотаешь, нюхаешь või вкалываешь, ainult hästi добивают asi. Aga võib-olla see oli lihtsalt camouflage "Räägi oma emale" helistasin ka kelluke. Igatahes, Pakend ei taha ja mängisin Ema.
  
  
  Ema hotell teada kõike Jane. Ema ei usaldanud kedagi Jaanuaril nii, nagu usaldas isa. Alice ütles, et ise nii ei teinud.
  
  
  Jan oli kindel даосом. Kuid Yang muutunud. Alice ei teadnud, miks. Ta on lihtsalt nii tundsin. Alice armastas tunda. Veel on nah oli meeldiv puudutada palus hiirt. Kas Mo ei hotel on näha?
  
  
  Hiljem, ütles ta väsinult. Samas on see Yang?
  
  
  Noh, umbes viis aastat tagasi, посмертному nõukogule isad, Yang võttis juhtimine. Kõik läks hästi, kuni kaks aastat tagasi. Seejärel ta vallandati kogu see vana personal ja määras uue personal. Nad on ka даосы, " ütles ta. Aga ikkagi... Alice ei ole nad väga meeldisid. Muidugi, ei ole uus. Pam Hobune, Kontakt. Ja siis четверняшки.
  
  
  Четверняшки?
  
  
  Need neli meest, kes kõik sarnased sõbra sõber. Pop-ih sõnul ainult üks ümber läks jahtima. Ei, ei saanud. Ei hunt, ta on teased... Alice hakkas nutma. Võimalik, et ta oli teda kiusasid.
  
  
  Pakend ütles, et Ema kaitseb ee. Alice on lõpetanud nutma. Ta hakkas laulma. Pakend tõstis silmad ja vaatas oma kella. Oli ilma viiest kaks. Hei, oli vaja kiiresti tagasi, kui tema ootas ooteruum. Aga kuidas need четверняшек? Alice ütles veel midagi? Alice noogutas. Ta хихикнула. Neil on kolm venda, ja need vennad тройняшки. Ja nad on sarnased nende четверняшек. Selgub, et nad семерняшки... või ei ole? Alice ainult jätkas itsitama. Esmalt тройня. Siis четверня... Alice vaid jätkas itsitama. Seal olid ka Chen-kas Hun Lo, mis on kuskil Iirimaal. Või Islandil. Või on veel kusagil. Ja veel oli Peng Kas flaier. Alice замахала kätega. Ta oli Ameerikas. Ja siis olid, siis olid — Alice pidas sõrmede, — Доупи, Шизи ja Dow. Ta хихикнула. Kuid nad on läbinud mitu nädalat. Nad sõitsid Ameerikasse koos Pam Hobune. Et kohtuda mustkunstnik. Mitte, et kohtuda selle пресвитерианцем. Et rääkida ajakirjandust. Et minna hambaarstile. Varustatud on see. Selge, puhas. Noh, ta ei mäletanud.
  
  
  Pakend mugavad. Nii nad sõitsid paar nädalat. Kuni... president! See pidi olema nii. Nad läksid neile vastu.
  
  
  Oli kaks minutit kolmanda. Pakend on surutud käe Alice. — See kõik on vennad, keda sa tunned? ta küsis.
  
  
  'Oi. ei ole, " ütles Alice. 'Seal on veel palju. See on väga suur perekond. Aga ülejäänud on kusagil kaugel. Alice on lõpetanud мычать.
  
  
  - Oled sa kindel? - rangelt küsis Pakend. "Sa ei sa saad paradiis, kui sa ei valeta".
  
  
  Alice vaatas kaine. "Vähemalt nii ütleb Ian. Ta ütleb, et ülejäänud mõnda aega jäävad koju ja et me peame välja tuua ih sealt. Seega, kui Pam Hobune ja teised lähevad, siia tulevad uued. Oh, ausalt, ema. See on see, mida ta ütles.' Alice ausalt proovisin iso kõik välja.
  
  
  Pakend tõusis. — Noh, kallis, " ütles ta. - Nüüd on mul aeg minna ja sa oled hea tüdruk, ja... - ta üritas leiutada midagi öelda on матерински, - nüüd kuulekalt, ja söö oma kašupähklid, ja varsti on see jälle olen sinuga. Pakend sulgesin ukse enda järel ja sügavalt ohkas. "Kas sa oled kuulnud seda, kallis," ütles ta oma ожерелью. "Nüüd Ameerikas on ainult üks. Ja see on piloot. Tundub, et piloot helikopteriga. Ja võib-olla ta убился kuid senaatorid, kelle ta tappis. Ta tegi pausi, siis ei suutnud mitte lisada: Ja sa ei tahtnud, et tema oli siia. ha-ha.
  
  
  Ta naeratas ja спустилась trepist üles. All trepp viis üles, Pam olid Hobused ja Uni Pin. Nad vaatasid сердитыми. Väga halvad.
  
  
  Kas Pam Kona käes oli nõela nahaaluse süsti.
  
  
  Kõike, mida saab öelda, Pakend, oli: "Jah. Nick.'
  
  
  
  
  Peatükk 19
  
  
  
  
  Kui oled kogu elu püüdnud arm ise vastu päeva sitt, see päev jama tuleb.
  
  
  Tema pani relva kõrval valamu ja kriuksuv põrand pani mind sukelduma juurde. Selle hiljaks. Nuga pühib tuba, пришпилив mu käe kraanikaussi, nagu uus liblikas galeriis.
  
  
  "Hästi, Carter. Aeglaselt pööra ümber".
  
  
  Ih oli kolm. See ei olnud mitte "nad", mida tema ootas. Nad näevad välja nagu kolme kohaliku ivanov. Super dändi. Ih rootslaste ja soeng olid kümme aastat ih noorem ja pumbatud lihased ei ole вязались kaasaegne kleit. Nad tulid mulle relv käepärast. Ees главарь.
  
  
  — Käed üle pea, " ütles ta.
  
  
  Tema uuris ego ülalt alla. Ainus hea asi nen oli ego ülikond. "Selle hotelli tõsta käed," ütlesin ma, aga mul on tehniline probleem". Tema terav nuga, ikka прижатый minu käes.
  
  
  Ta pöördus ühe ümber oma satelliite. — Джайлз, — ütles ta. Palun selgitada, сэру. Джайлз lähenes mulle ja tõmbas nuga. Minu veri пузырилась. Джайлз otsis nad läbi mind. Ta leidis стилет, kuid ei lähenes gaasi ja jäikust. Tema ilmselt ei ole ego maitse.
  
  
  Джайлз naeratas. Väga enesekindel. — Olgu, boss. Ta on puhas.
  
  
  "Siis sa koos Robbie võta ego maja".
  
  
  Джайлз ja Robbie on võtnud minu käed, ja paari käsirelvi, pressitud minu selg, mind веления koju.
  
  
  Selles ei ole mingit kahtlust. Meie päevad on nende ümber on saadud parimad tapjad. Nendele bilmus, Lin Ching, ja nüüd on veel ja need auru tõesti ületas ennast viisakalt. Vin Ajal oli hema midagi muud. Kui tema liitus talle toas, ta on andekas mind убийственным pilguga ja haukus on подонка: "Istuta ego". Nad on sundinud mind õppetooli. Igaüks võttis mind üle õla ja vajutas seda: teda selles. Ving noogutas. Peamine kaabakas on ka välja. Tema oli teise raamatukogu, обшитой puitpaneelidega. Ainult ta on ei ole nii suur, nagu Nassau. Ja aknad olid avatud. Lisaks Jong-kas ka siin ei olnud.
  
  
  Ving läks läbi ruumi; kui liikuv mägi, теребил sigareti трехпалой käega. Tema meenus õnnelikumad ajad. — Sa oled meile väga надоел, Carter, " ütles ta lõpuks. Ego hääl oli kõrge ja jää. — Lisaks, sa oled alati olnud loll.
  
  
  Ma ei kavatse vastata seda ausalt. Kõik, mida ma tegin, see tõstis kulmu. Lisaks, ükski elevant ei saanud takistada, oli tal mulle öelda, et ma olin loll.
  
  
  "Kas sa arvasid, et pärast meid jälgitakse su sõbrad kaasa väikses majas, et oled lõpuks suutnud meid püüda". Ta naeratas. Igal juhul, ta сморщил huuled. — Tegelikult delle... kõik oli nagu just vastupidi. Panime silma peal kokku oma sõbrad, ja me teadsime, et see viib meid teile. Vähemalt oleme valmis sinu külastuse.
  
  
  Tal oli õigus. Ta oli loll. Tema sattus ih lõksu silmad lahti. Kuid teiselt poolt, OH ei tea, kust seda. Ja Vinh paremini oleks teadnud, et nad seda teaksid... Ta tõusis toolile. Ta avas kasti. "Juhul, kui te arvate, et teie sõbrad aitavad sind..." ta ulatas väikese аудиокассету. — Küsisime oma esindaja Mace teha viimane sõnum. Õigluse timo, ta tegi kolm. Me ei hotels sellise korduva sõnum, mis заманило oleks siia ülejäänud — kuidas see заманило teid. Ta pani lindi väike kaasaskantav recorder. "Selleks ajaks, kui kolmas sõnum hakkab korduma, meid enam siin". Jälle ta pöördus minu poole. "Ma arvasin, et teil võib olla huvitav kuulda ametlik pühitsemine sellest, mis siin juhtus täna".
  
  
  Ta vajutas nuppu, ja Mays alustas oma tapajärgse raport.
  
  
  — Vabandust, ma läksin kalale. Ei söö toitu. Purustatud puder on veel maitsvam. Kiiresti распробовал, kiiresti kurb. Ah.'
  
  
  Hetkeks tema arvas, et Mays eksinud, kuid kiiresti palvetas, et ta andestas mulle, kus ta meid oli hetkel udu.
  
  
  Mays ei sattunud eksiteele. Noh.
  
  
  Tavaline sulgemine — "niit sõnumid".
  
  
  "Programmi" tähendab, et sõnum saalis kood. Lihtne kood kiire edastamise. Koos esimese sõnadega on alati vaja võtta järgmine neljas sõna. See arvestatakse välja. Sõnum Mace meile oli: "Vabandust. Eda rikutud. Kiiresti!'
  
  
  Abivägi saabub hetk, mil mängib orkester. Lasteaed või mitte. Seda võiks loota abi tunni jooksul.
  
  
  Tiib повернулось peamine kaabakas. — Cornelius, — ütles ta. "Nüüd kleebi see lint".
  
  
  Cornelius võttis lindile ja läks läbi toa.
  
  
  — Ja nüüd, Carter... nüüd, kui sa oled nii meid aitas, tema окажу sulle teenust... Kutsu Jong-kas, — ütles ta Джайлзу.
  
  
  Джайлз läinud. 'Hästi. Mida sa tegelikult delle hotelle teada meile?
  
  
  Ta mõtles kõigile teataval kogu oma arsenali гримас ja смешков, enne kui leidsin reuma. — Sa hotelle, saada teada, kust staabiülem, eks? Ja nüüd, " ütles ta, kui Джайлз ja Chan-kas sisestatud tuba, just sinna me võtame sind.
  
  
  Tema, vaatasin Jong-kas.
  
  
  Mis mulle tundus kõige vähem atraktiivne nen, nii see nõelu nahaaluse süsti ego käes.
  
  
  Aega midagi proovima ei olnud, tema on astunud veel ühe ebaõnnestunud katset вцепиться emu kurku, kuid Robbie ja Джайлз mind peatasid. Mind отшвырнули tagasi juhatusel. Löök lõualuu, mis oleks koputasin kõik minu täidised ümber hammaste. Veinide tuli ja lõi mind. Kõik juhtus väga kiiresti. Джайлз ja Robbie hoidsid mind. Chan-kas rullitud mulle varrukas. Tema, rätsep võta, ei saanud midagi teha. Ühe kiire liigutusega nõel kadunud minu poolt.
  
  
  Nad hoidsid mind nii paar minut. Möödusid sekundid, võib-olla. Või kella. Tema rohkem midagi ei tea. Cornelius tuli tagasi ja ütles, et rebis lindi kassett. Ta ütles, et kahetseb. Vin Ajal выругался ja tahtis, liimi, et seda parandada. Ta pöördus Корнелиусу, ja ütles: "Koera kutsikas. Sitapea.' Ja siis ego nägu suurte. Punane roos. Kroonlehed раскрывались, ja üksteise järel langesid põrandale. Ta armastab mind, ta ei armasta mind...
  
  
  — Капулетти, — ütles Джайлз. Ta naeris. Paks vee beetle ronis iso rta. Tema püüdis suruge ego käega. Olla maksimaalselt mõistlik.
  
  
  See oli проигранная mäng.
  
  
  Mul пересохло suus. Ta üritas püsti tõusta. Kuid tundub, et enam ei teadnud, kuidas seda teha. Teda, vaatas oma balleti sussid. Kuna vale mõlemad otsad binokkel. Nad olid kaugel. Kuid lukk. See oli ilus. Nad olid kuldsed. Nad paistis.
  
  
  
  
  Peatükk 20
  
  
  
  
  Järgmine periood on olnud pidev õudusunenägu. Ma ei mäleta, mitu tundi või päeva see kestis. Ei olnud enam mingit vahet ei ole millal ja öösel, vahel magada ja бодрствованием. Unes teid mõnikord on vaevanud koletised. Teie üle naerda kogu rahvas. Kõnniteed on pragune ja purskama рвотной vaht. Kuid siis oled sa avada silmad, качаешь pea ja jälle näed oma sõbrale jala voodi, задернутые kardinad, särk, mille sa oled sattunud põrandale eile õhtul. Sa mõõta oma meelerahu oma suu, rahustav kontrast reaalsus.
  
  
  Ainult reaalsus minu jaoks ei olnud.
  
  
  Kui ta avas oma silmad, nägin seda muud koletised. Смеющиеся slr isikutele. Калейдоскопические liigid. Muutuv, lai, aeglaselt liikuv universum ühinemise kuju, muuta värvi. Müütiline olendid ja võimatu sündmus. Minu unenägudes Pakend läks tagasi. Ee juuksed rohelised. Ee silmad looduses. Kui ta on surutud mul käsi nii, et tõrrest jooksis verd. Ühel päeval tema hoidis teda käes ja ta рыдала terve igaviku.
  
  
  Aeglaselt unenäod käisid. Muutunud on vähem hirmutav. Minu eesmärk on kujunenud üks valge tühi ekraan. Ilma pilte. Ilma et mõtted. Ühel päeval ta avas silmad ja mõtlesin "lennuk". Tema oli lennukis. Proovin püüda seda sõna oma taju saadetakse mind tagasi sügavasse rahutu uni.
  
  
  Tema oli autos. Tema vaatas aknast masin. Tema jälle sulgesin silmad.
  
  
  Kui uuesti vaatasin, et välimus on sama. Taevas oli veel sinine. Rohi oli veel roheline. Buss väljas ei muutunud kuju ja ei ole muutnud värvi. Tagaküljel oli paar sõna otseses mõttes. Kuid ma ei näe, et see on. See on jama, see on käsikiri. Ta võpatas. Mida nad minuga tegid meile, millised oleks narkootikumid on meile andnud, ma ei suutnud lugeda!
  
  
  Tema, vaatasin teisele poole ja ettevaatlikult, koos poole avatud silmad, vaatas ringi auto. Tema oli aheldatud наручниками kellegi paremal mulle. Tema seda tundis. Kuid seda, kuni ei kavatse vaadata ego kõrvale. Tema ei ole seda hotelli, et nad teadsid, et ma juba ärkasin.
  
  
  Masin oli limusiin. Esiiste oli peidetud mu silmad raske ja üksluine занавеской. Ei olnud meil heli peale heli mootor ja heli teed. See, kes istus minu kõrval, ei olnud болтливым. Tema aeglaselt paindunud pea paremale ja vaatas oma firma прищуренным pilguga. Mulle üldse ei pea olema nii ettevaatlik. Ta magas. Sale, sitke mees. Arvan, вьетнамец. Arst või assistent valge haiguslehel rüüs. Ei ole. Tõenäoliselt on see lihtsalt järjekordne agent CANNES, наряженный, et mängida arstid.
  
  
  Tema proovisin ukse. Suletud. Et estestvenno.
  
  
  Tema jälle vaatasin aknast välja. Buss oli veel meie ees. Selle võiks ikka lugeda, kuid see, mis oli kirjutatud bussis, oli loetamatu. See oli kirjutatud ida tähtedega.
  
  
  Me прогремели üle silla. Teiste sõidukitega teedel on ostukärud ja jalgrattad. Oli ainult üks teine masin. Veel üks limusiin. Ta sõitis selja taga.
  
  
  Tema jälle vaatasin välja. Ma ei tea, kui kaua глядел. Järgmine asi, mida ma nägin, oli tänav linna. Lärmakas trammid, inimesed jalgratastega. Воловьи vankrid ja kõikjal inimesed rohelises vormis ja rookatusega kübarad. Tema vaatas mimmo oma magava valvur aknas temast paremal. Tema on näinud moskva väravad". Kõik need värav. Kust seda saaks teada? Midagi tagasi. Tema jälle vaatasin enda aken. Hotelli vastas, katusel, tema nägi seda, mida tahtis. Suur värviline portree Ho Chi Minhi pindala on 40 ruutmeetrit.
  
  
  Ainult hoone kuulus вьетнамскому riigi pangale. Linn oli Hanoi. Vin Ajal ajasid mind Hanoi.
  
  
  Tema огляделся koos удвоенным huvi. Tema ei näinud, Hanoi kaheksa aastat. Mõned hooned rääkisime sõjast, kuid kahju ei olnud nii, siin on suur.
  
  
  Hanoi on ilus linn.
  
  
  Linn, pikk varjuline bänner, усеянных siin ja seal vana prantsuse koloonia eluasemeid. Budistlikud mälestised, hiina templid. Punane jõgi läbipaistev ja puhas, ja джонки tema kallastel laisalt jooksvalt vastavalt sinise & nb. Üllatav, kuid билбордах ei ole anti-usa loosungeid. Mingeid märke viha. Need inimesed ei vihka.
  
  
  See on vale suhtumine sõda. Sa vihkad, ja siis kohe arvad, et teised vihkavad sind. Üks asi, mida on vaja mõelda. Kuid, esiteks, ta ei saanud hästi mõelda. Teiseks, tema esindaja AX. Mitte et nad ei usu. Kuid ih valmistatakse sõjaks.
  
  
  Pool teed on teine limusiin sõitis kuni lakub. Tema pilguheit vaatasin sees. Tagaaknal on kardin. Kuid ees Jong-kas istus juhi kõrval. Chan-kas nägi mind ja nägi, et ma ei maga. Ta подтолкнул juht, kes vajutas tooni.
  
  
  Minu arst ärkasin. Tema enamus teda peast segi, hirmunud pilk, kuidas ta pidanud olema viimase paari päeva jooksul. — Ragbi, " ütlesin ma. "Hea palli..."
  
  
  Ta naeris. — Mingit mõtet. Carter. Sa ei võtnud seda ravimit juba kakskümmend neli tundi. Mõju on lõppenud. Sa oled juba magas järjest. Ja selle N-2 on absoluutselt mingeid kõrvaltoimeid".
  
  
  Ta vaatas mind оценивающе. "Hea katse".
  
  
  Ta oli, Jumal teab miks, ameeriklane. Vähemalt ta rääkis, kuidas üks umbes ameeriklased. Aga teine? Või vaenlane?
  
  
  "Kuidas... kui kaua tema all oli sõidavad?"
  
  
  — Ja, — ütles ta. "See on salastatud info. Ütleme nii, et... Piisavalt pikk, et pakkuda teile siia. Ja ei küsi, kus see "siin".
  
  
  — Hanoi, " ütlesin ma.
  
  
  Ego sõbralik väljend on kadunud. Ego silmad vähenenud. Ta vajutas nuppu, ja akna taga ees-juhiistme jäi. Hr Ving, — ütles ta. "Sinu vang ärkas".
  
  
  Kardinad отодвинулись. Ilmunud korter isik Vin, kärbitud on kaela aknaraam. Ta oli nagu koletu nuku. Ta vaatas mind ja зарычал.
  
  
  "Tundub, et ta arvab, et me Hanoi".
  
  
  — Ah, " ütles Ving. Seejärel ta noogutas. — Jah, Hanoi. Sa näed seda seal? Ta osutas rühma hall hooned. "Kas Me De".
  
  
  Ma püüan prantsuse vangla. On tuntud ka nime all Hanoi Hilton. Koht, kus hoida meie sõjavangid.
  
  
  — Kahtlemata olete kuulnud lugusid sellest kohast, " ütles ta. — Aga sa avastad, et vangla, kuhu me teid saadame, väga... hoopis teistsugune. Kuigi tema ei näe mingit põhjust, miks sa peaksid teadma, kus ta saalis. Ta vajutas nuppu, ja kardinad jälle suletud, загораживая mul ülevaade.
  
  
  — Dr Куой? Tähendab, see oli tõeline arst. — Et loll on meie härra Carter, ei ole siin loll. Isegi ilma hea küsitlus, on ta ikka suudab välja arvutada oma suund ja kellaaeg. Mitte et ta naasis tagasi, kuid talle nii arvan... võib-olla veel üks süst".
  
  
  Kui need sõnad mul задрожали käed. Tema ikka ei suutnud lõpetada värisema. Meil tunne iiveldust minu soolestik. Ma ei suutnud meenutada, et ise ravim tekitas selline tunne. Aga võib-olla mu keha tegi seda ise. Куой vaatas mind ja naeratas jälle. Ego üleolekut, oli taastatud. — Ärge muretsege, härra Carter. See süst lihtsalt усыпит sind. Ei ole, rohkem halbu unenägusid. Midagi ohtlikku. Me soovime, et te oleksite värske, nagu kummel, kui me sinna jõuame.
  
  
  Mul oli väike valik. neetud on Jeesus.
  
  
  Veel üks süst.
  
  
  Jälle kõrb.
  
  
  
  
  21. peatükk
  
  
  
  
  Kui ta ärkas, oli pime. Tema ei valeta midagi, pehme. Õhk täitus maitse витек. Tuli mahe, rahustav kolisema. Reflektoorne teda, vaatas oma käekella. Muidugi, mul rohkem ei olnud kella. Nad on ära võetud ih mul kunagi ammu. Kui mässust anesteesia.
  
  
  Tema stahl liikuda. Ta lamas põrandal on pehme madrats, kaetud puuvillase linaga. Tuba valgustanud hiljem videvik ja esimesed tähed, сиявшие läbi tuulutusavade. Oli imelihtne. See on toonud endaga kaasa müra.
  
  
  See ei olnud müra. See oli laul. Madala puhas segu sadade meeste hääli, sulatatakse ühte lauset: "Oh Dao; o Tao.
  
  
  Tuba oli suur. Napilt обставленная, kuid mugav. Komplekt lambid. Toolid ei olnud, kuid põrandal vedelesid hunnikud padjad; põrand on kaetud ткаными циновками. Teises toa otsas seisis veel üks madrats veel üks hunnik patju.
  
  
  Aga ei. See ei olnud padjad. Seal oli Pakend.
  
  
  Ta ei liikunud. Ta veel magas. Või ta oli ikka mõjul unerohtu.
  
  
  Ta tõusis püsti ja läks teise teema tuba. Mul on veel jolted. Ta puudutas tema õlga. Ta oli kohal. — Pakend?
  
  
  Ta застонала, pööras end ja уткнулась näost madrats.
  
  
  — Pakend, — korrake seda. Ta on metsikult замотала pea. — Ei, ei, palun, " ütles ta.
  
  
  Tema тряс tema õla edasi ja tagasi. "Pakend". Ta avas silmad. äkki, äkki. Laialt открытыла. Ta lihtsalt vaatas mind. Meil on hõlbustada, on meie reaktsioon, meie tunnustus.
  
  
  Ee arvates oli mures. Lõpuks tema huuled шевельнулись. — N-Nick? ütles ta õrnalt.
  
  
  Et nad meile teinud temaga viimastel päevadel, see ei muutnud seda. Kõik oli täpselt nii, et ma nägin viimast korda. Rohelised silmad, сканировавшие mind, olid laialt avalikustatud ja paistis. Sellel ei olnud mustad read haigust, mida ta kandis. Isegi tedretähnid olid veel laiali ee isikule.
  
  
  Ta tõstis nägu ja võttis mul käest kinni; aeglaselt пробежался minu õla, mööda kaela ja põski. Nagu oleks ta hotelle veenda ennast sõrmedega. Nagu siis, kui ta ei ole veel päris usaldan oma silmi.
  
  
  — Oo jumal, " ütlesin mina. — Oh, Nick, " ütles ta. Ja me растворялись teise juures, kuni värv ei ole kuhugi kadunud. Me поцеловались, ja sadu hääli lõpetanud oma laulu.
  
  
  Tema высвободился ja abivalmis kulutatud käega ee isikule. "Tegelikult delle, mul oleks kahju näha teid siin, mitte olla õnnelik. Nii... mina raputas pead — kuidas sa siia sattusid? Kui ta lõpuks suutis jälle mõelda, tema arvas, et teil on ohutu ja usaldusväärne Londonis.
  
  
  Ta откинулась madrats ja kattis ta näo kätega, meenutades, kuidas siia sattusin. Äkki ta vaatas mind.
  
  
  — Aga kui sind ei oleks... kas sind seal ei olnud... Sind ei olnud seal.
  
  
  Tema püüdis seda mõista. — Kas Фезерстоуна? Ei, see oli nii rosco.
  
  
  "Nii rosco? Ei, ego seda ei näinud. Aga ma mõtlesin... ma mõtlen, viimane asi, mida ma tegin, see on helistas sulle ja... ja kui sa ei tule, tema arvas, tema arvas, et nad on sind püütud. Lapsed ütlesid mulle, et oli. Nick, tema mäleta... või jah. Tundub, et tema nüüd tuli meelde, see oli ka selline šokk, aga... mulle siis ütlesid... et sa oled mulle rohkem midagi ei aita. Et sa oled olnud ih vangistuses.
  
  
  Peaks olema, neil oli mingi seos sellega üksi ja kodus Фезерстоуна. Võib-raadio. — Noh, see, et neil oli õigus. Tema ütles. — Tal oli ih vangistuses. Kuid mitte Londonis. Ma läksin ih mõis.
  
  
  'Mõisas? Lisaks Jong-kas pole?
  
  
  — Oota, " ütlesin ma. Tema kontrollis ruumi olemasolu mikrofonid või muud varjatud pealtkuulamisvahendite. Seal midagi ei olnud. Tema rääkis hei, mis juhtus minuga viimane päev Londonis. Keegi meie ümber ei teadnud, mis juhtus nii rosco. Me lihtsalt teadsime, et see ei saa olla liiga hea.
  
  
  'Ja sina?'
  
  
  Tema küsis. — Mida nad on teinud sinuga? Selle veetsin käega рыжим ingellik juustele.
  
  
  "Kas sa mäletad," ütles ta. See on jälle puudutas mu nägu. — Mäletad, et sa hoiatas mind, et tema sinna ei käinud. Sa ütlesid: "Nad on накачают sind пентатолом, ja siis te panete nende teine nimi Хоука". Sul oli õigus ühes. Ma ei teadnud teise nime Хоука. Ah, Nick, mul on nii häbi. Ta hakkas nutma. Ei ole need suured punnis pisaraid täis enesehaletsust ja neid kannatusi, südamevalu haiget.
  
  
  — Hei, rahune maha, õrnalt ütlesin ma. "Ei süüdista ennast nüüd. Nüüd on see korgitser tahtmist ega jõudu. Hääletamine milline suhtumine sellesse on narkootikumid. Nad võtavad su tahe. Sõda nõelad nahaaluse süsti üldse ei ole kangelasi. Sa peaks teada et.'
  
  
  Ta noogutas, ja hiiliva üles, veel rohkem malva. — Ma tean seda, " ütles ta. — Aga see vähe aitab. Eriti kui seda ei mõelnud, et paljastada sind ohtu.
  
  
  Noh, sa võid kanda seda süüdistada, sest ainus, kes püüdis allutada end ohtu, oli tema ise. Tema sattus avameelne lõksu Vin ja tegi seda täiesti ilma sinu abi. Ja ma arvan, et kui me tõesti hakkame mõistma selles, ma arvan, et ma olen süüdi selles, et sind on püütud. Tema pidi kuulama oma mõtete ja ei lase sulle lähemale sellele kohale on pariis.
  
  
  Ta naeratas. See oli esimene naeratus pikka aega, ja ta huuled on endiselt hädas sellega. — Ma arvan, "ütles ta," sa ei tohi seda nimetada saatus. Tema oli kuulda sinu arvamust, kuid selle чертовская бунтарка. Igaüks, kes kehtib mind nagu väike tüdruk, või vähemalt, kuidas väike tüdruk, teda tahan tõestada, et ma väga kasulik praktikas".
  
  
  Tema on puudutanud ee pulgad. — Liiga kasulik, " ütlesin ma.
  
  
  See on kergelt langetasin lina, накрывавшую ff.
  
  
  "Tahad proovida ja igal aastal, on kasulik, kas sa seda nüüd?"
  
  
  Tema on tõesti see hotell näha.
  
  
  Uksele koputama.
  
  
  Ta avas selle, ja sees on sisenenud kaks meest. Ühel hetkel on ta unustanud, et oleme vangid. Mehed olid seljas tavalised riidest rõivad. Ih pea oli pöetud. Ih tegijad olid — ma vihkan kasutada seda sõna, kui asi puudutab elanike Ida — aga ih tegijad olid arusaamatud. Odin ümber nessi suur kann veega. Nad kummardasid.
  
  
  Nad ei öelnud meile sõnad.
  
  
  Mees kann läks läbi toa ja valas vett kruusi või vähemalt asi, mis tegeleb näeks välja umbes nii. Teine lisanud päevasõidutulede laevalgusti, matt pirn on матовом стеклянном maailma. See ei ole läbilõikav, tegelikult delle, kuid siiski sundis meid vilkuma.
  
  
  Ta avas kapp. Seal oli meie oma, rootslased — noh, minu, rootslaste ja mingi rämps, одолженное Mahutites, aga ta tõmbas teised kaks kostüümi. Paar halli siidist пижам. Ei ole need, kus te käite, ja need, mis sa одеваете ametlikel üritustel.
  
  
  Konteiner tal oli ilus, tikitud siidi аозай traditsiooniline naiste kallastu.
  
  
  Nad jätkasid seda vaikides. Pidime pesema, riidesse ja olema valmis poole tunniga, nagu meil, kas signaal. On valmis midagi, me ei teadnud. Ih pantomiim ei teatanud meile sellest.
  
  
  Nad olid mungad, " ütlesin ma, kui nad taas läinud. 'Või mitte?'
  
  
  — Ma... ma ei tea. Ta умывалась meil kannul.
  
  
  Ta noogutas. "Nad olid mungad. Hiljuti tema kuulnud ih laulmine. "Oh Tao: o Дао'Ja Tema kõndis akna juurde ja avas liigeseid. Nende taga on võre. Kui teda ei näe, hoone, kus me olime, oli osa "suur vana kivist linnus". Maastik on eemal justkui Eedeni aed. Oli vaikne ja fantaasial, kui mitte arvestada стрекота crickets. Väike rongkäik бритых mehi oli üks teise järel, склонив pea, kõrge rohi.
  
  
  'Jah.' Tema vaatasin silent cinema, ja äkki vihaseks olukorda. "Nad mungad. taoist mungad. Ja see klooster. Sul oli õigus. Tao ja KANG kuidagi seotud. Kuigi jumal on ego teab kuidas. Ja kuidas on võimalik, et kloostrid on veel võivad esineda selles maailma nurgas. Selle jälle kinni rulood. Mäng grand Prix, " ütlesin ma. "Streigi või kahekordistada järgmises voorus". Tema läks ära aknad. — Armas, " ütles ta kutsus mind taga käsn ja seep. — Peaasi, hakkas ta paitab mind tagasi pehme käsna — ...kus me oleks meil olnud, sa вытащишь meist siit.
  
  
  See vihje oli sama läbipaistev nagu minu ärrituvus. Kuid see töötas. Igatahes, see pani mind рассмеяться. Teda haaras käsna ja suudles ee.
  
  
  "Kui sa ikka pead mind намылить, tee seda veidi suurem ja natuke paremale". Ta andis vaikne горловой heli. "Hmm?", - ja откинула pea tagasi. "Mu jumal," ütles ta, " kõik need päeva... või tunde või aastaid... see on kohutav ravim, mis mulle anti. Oh, Nick. See on muutnud maailma nii kohutav. Kõik oli nii õudusunenägu. Välja arvatud siis, kui mind nägi, et sa oled pigistada mind. Siis ta hakkas nutma, ja kõik, mis on jäänud mind, ütles: "Oota, see on Nick." Ja ma arvan, et just seetõttu on teda hoidnud. Ja... nüüd me istume siin, võideldes meie oma väikest ссорах, nagu oleks see just ei olnud. juhtuda.' Ta vaatas mind: "Ma tõesti armastan sind, sa tead seda?"
  
  
  Äkki mul oli mälestus. Pakend, зеленоглазая ja рыдающая minu käes. Ma nägin sama unenägu — ütlesin ma. "Ilmselt on sama ravim. Tema hakkan ei tea, miks nad tõid meid siia. Et nad tahavad meilt. Sest ma hakkan mõtlema, et nad tahavad, et me oleksime koos. Mitte ainult tema või sina. Kuid meil on koos.
  
  
  Ta raputas peaga ja нахмурилась. 'Ma ei saa aru.'
  
  
  Talle naeratas. 'Jumal Tänatud. Sest ma ka ei saa aru. Seni. Siiski, see tunne, et me saame varsti teada. Vahepeal, enne kui hakkame muretsema, let ' s häirida nendest клонах. Me juba mõnd et me teame nende täiskasvanud клонах, aga need kloonid loomise protsessi, pesakond, kellest sa rääkisid, peame hävitama ego.
  
  
  Ta завернулась on аодай. Ta oli kahvatu-roheline kollase lilled ja ниспадал pooleldi tema mahlane бедрам peal атласных püksid. — Ah, " ütles ta. "Mis puudutab nende täiskasvanud pbx, tema oli kuulnud Alice".
  
  
  Ta rääkis mulle lugu Alice, расчесывая hei juuksed. Võimalusi on veidi parem, kui tema lootis. Sel ajal Ameerikas on olnud ainult üks partner, ja kui veab, on ta juba läinud kuningriik varjud. Surnud.
  
  
  Londonis ih oli kolm, aga mitte kauaks, kui ta ei saavuta oma. Natuke õnne ja paar nädalat elu ja ma saan ih peatada. Oli isegi võimalus, et selle eest vastutab AX Londonis. Isegi nii roostes KIRVES (OH) mõnikord töötab hästi. Nii et nüüd on see aeg, kuni Taara ja mind. Kui me oleks suutnud hävitada see pesa, kõik hüpped ühest kohast lõppenud oleks.
  
  
  Tema võitles kaelus siidist pidžaama. Tuli lips üle õla.
  
  
  "Kuidas näeb välja selline haudme pbx?"
  
  
  Ta ohkas. — Sellised, millised nad on — nagu inimese embrüo. Ilmselt nad on kontrollitud keskkonnas — võib-olla inkubaator — või kuskil laboris".
  
  
  — Kuidas lapsed torusid?
  
  
  See on nukker noogutas. "Ma ei mõelnud, et mul on kõige lihtsam töö selles ülesandes. Mul on pidevalt sundida ennast meeles pidada, et need on peaaegu lapsed — tulevased mõrvarid".
  
  
  Tema швырнул oma kuradi расстегивающуюся pidžaama põrandale ja sirutas välja oma riideid. Teda, vaatas oma sinist särki. Tema kandis seda nii kaua, et ta наделась peaaegu ilma kõrvalise abita. Mu jumal, mu jumal, ta ju ei kavatse kostüüm palli. Jah ja pealegi mäng oli juba liiga продвинута, et äkki olla raskusi ida etiketiga.
  
  
  "Kuidas lahti saada?" .
  
  
  "Mul on kotis oli väike laser. Noh, oota. Võib-olla ta veel mul on. Ta tuli kapist ja порылась kotis. — Ei, enam ei ole, " ütles ta. "Ma arvan, et meil on vaja midagi improviseerida. Võimalik, et keegi on keemia. Kõik, mida me võime leida selles laboris.
  
  
  Lõpuks ta расчесала juuksed viimane kammi. Minu punapea гейша. Selle panin sokid. "Noh, ja mida sa teed, see on sinu asi. Arvan, et talle lihtsalt tegelen oma asjadega.
  
  
  Ta нахмурилась. — Ma lihtsalt mõtlesin... nad on ära võetud sul on relv, eks? Niisiis, kuidas sa arvad...
  
  
  Ta закусила roomas.
  
  
  Ta tõmbas püksid. Minu трусах, kes mind ei ole maha võetud. Vana hea Пьере, ikka ilus, спрятанном keskel.
  
  
  — Noh, " ütles ta kindlalt ja täiesti vastu oma iseloom, kuidas te seda teete, on teie asi. Arvan, et talle lihtsalt tegelen oma asjadega.
  
  
  Tema tõstis ühe kulmu, kuid ei vastanud.
  
  
  
  
  22. peatükk
  
  
  
  
  Noh, härra Carter, lõpuks me kohtusime. See oli Lao Zeng, прапрадедушка kogu firma. Koos прапрадедовской бородавкой keset otsaesist. Ta oli ratastoolis. Et näis, palju orjastatud rassist mehe. Miks ta ise kadus koos välja lööma. Soov tõsta end kuni kõrgema filiaalid. Kümneid kordi päevas vaadata, hema ta kunagi oli, on taas tegutsemas jälle ettevõte. Ta вналил viski ja pakkus meile ka.
  
  
  Pakend ütles ei. Tema võttis станан.
  
  
  Ta tõstis oma tass. "Et Nick Carter," ütles ta, "ja kõik väikesed tulevased Картеров".
  
  
  Tema jõudnud hetke, sest sigaret. Nad on kadunud. Lao Zeng andis mulle üks suur ja lakitud kasti. Teil on sigarette oli kuldne huuliku. Tundub, et ta конфисковал minu.
  
  
  Meil on ego tuba. Või ego kabinetis. See oli suur ruum. See võiks olla suur, aga aknad olid suletud, ja õhkkond oli natuke kopitanud. Ka siin olukord oli veidi napp. Pikk тиковый tool, ümmargune valge diivan. Üks ainus tool. Ainult kaunistus oli väga laiguline kangas ja korralik relv on seina taga. Peaks olema umbes sada ühikut relvi. Ei ole eriti haruldased või eriti vana, aga nad rippusid seal oigeid ja ise see sein on suletud tohutu lehed purunematu klaas. Lisaks käsirelvi, oli ja muud relvad: mõned noad ja käsigranaati, samuti seda, millised on kasutud asjad vaidlustamata летальности. Iga eraldi osa oli kaetud väike прожектором ja all oli väike pilt.
  
  
  Tema, näe, sa imetleda minu kogumis -, — ütles ta. "Tule ja vaata lähedal". Tema tõusis diivani, ja ta pöördus oma ratastoolide, et jälgida minuga. All вывешенным relvaga USA armee oli tahvel kirjaga "Bristol , Kenneth, Тэджон, 1952. aastal". Kõrval rippus стилет koos перламутровой käepide. "Хэмпл, Stewart, Pariis, 1954 aasta". Tema vaatas seda neetud стилет ja swished väljahingatavas. See oli ikka, et näha mõõk Бонапартом ja Napoleon all või vankris koos Харом ja Ben all. Стью Хэмпл oli üks nende ümber hulkurid, kelle nimed on juba loovad müüte. Ta oli parim üldse, mis kunagi on olnud AX, N1. Koos Paris 1954. Kui keegi võttis tal see стилет koos перламутровой käepide. Koos ego elu.
  
  
  'Sa oled?' Tema pöördus Lao Zeng.
  
  
  — Ma teadsin, et sa oled üllatunud, " ütles ta. 'Jah. Tema isiklikult on pildistatud kõik see relv стонами.
  
  
  Ta osutas otse mulle. — Kuid ma arvan, et sel on mis-mis, mis võiks teile huvi pakkuda rohkem. Ma siis läksin näidatud suunas. Mul ei olnud vaja lugeda tahvli, et näha, mis ta lisas, et tema Вильгельмину. Ja minu стилет. Ilma перламутровой, pastakad, aga siiski minu Hugo.
  
  
  "Igaks juhuks, kui te arvate, et saate kiirenemist ego tagasi," ütles ta. "See on небьющееся klaas, see наэлектризовано ja tugev lukustatud".
  
  
  Ta ухмыльнулся. — Aga istu ja допей oma jook. Eda tuleb esitada kohe, ja meil on veel midagi rääkida".
  
  
  Ta oli kindel oma turvalisuse. Ta võiks olla ratastoolis, kuid ta oli ka rooli juhtimine. Ja see oli hea. Midagi on selles, et olla kontrolli all, mis paneb inimesi kaotama kontrolli oma sõnadega. See on vale, aga see on tõsi. Sa võid saata relva mees selle sama peaga ja küsida ego umbes ego lugusid, aga kõik, mis sa saad, see on paar сомкнутых huuled. Kuid mees, kes suunab relva sinu pea tingimata выплюнет oma soolestiku. Kui sa midagi mõistad seda, siis palun andke mulle teada.
  
  
  Tema istus diivani seljatoele. -- Muljetavaldav... " ütles ma. — Piltlikult öelda.
  
  
  Ta suunanud oma pilgu ja Anumatele. — Sa oled teadlane, — ütles ta. — Olete spetsialiseerunud mikrobioloogia. Pole kahtlust, sa juba tead kõike meie клонах.
  
  
  Pakend vaatas mind. Tema žest pakkus hei jätkata.
  
  
  "Jah," ütles ta. "Ma olen vapustatud oma arenenud tehnoloogia".
  
  
  Tundus, et see emu meeldis. "See on üsna... fantastiline, kas pole nii?"
  
  
  — Kui kaua sa seda hakkas?
  
  
  Ta naeratas. "Kakskümmend kaks aastat tagasi. Noh, tegelikult delle enne seda... Aga hetkel hakkasime koos minu pere. dr Куой... — ta pöördus minu poole, ma arvan, sa juba kohtunud selle... noh, see on minu isa hakkas. Ta on väga huvitatud geneetika ja suutis saavutada valitsuse pakkuda emu väike labor. Eeldusel muidugi, et aja jooksul see kahekordistada bet mõned ümber parimaid teadlasi kommunistliku maailma. Ta alustas tööd Nguyen Сегуном..."
  
  
  — Üks füüsik? Pakend tundus удивленной.
  
  
  Lao Zeng noogutas. 'Jah. Kuid Shogun on olnud mitmeid geneetilisi kõrvalekaldeid. Pakend tundus juba teadsin seda. — Just see on tema ja hotell öelda. Sündroom Брэкдона, eks? Ego sümptomid ilmuvad ainult siis 30 aastat".
  
  
  Täpselt nii. Kuid, nagu te isegi mõistate, embrüod ei saa elada külmavärinad inkubeerimise ajal tuleb katseklaasides. Mitu gruppi pbx Shogun hukkus kuni kolmanda kuu. Kõigepealt Куой arvasin, et ego meetod on vale. Valitsus думало sama. Nad on loobunud oma toetust. Siis, paar aastat hiljem, endal on Shogun hakkasid tekkima anomaaliaid".
  
  
  "Ja siis KANG on otsustanud toetada meid veel ühe katse?"
  
  
  Ta pöördus minu poole. 'Jah. Aga ainult see kord, kui KANG on toodud emu ja füüsiliselt, ja geneetiliselt täiusliku doonor".
  
  
  "Nii et see olid sina."
  
  
  Et see olin mina. Peale minu... — ta замялся murdosa sekundist, — minu füüsilist täiuslikkust, mul oli mitmeid, ütleme nii, "talent", mis on CANNES kirglikult hotell kinnistada.
  
  
  — Talent rahulikult tappa, " ütlesin ma.
  
  
  Ta tagasihoidlikult punetav. 'Jah. Aga sa, härra Carter, veel ja andekas tapja. Ta tegi pausi. — Kuigi, kui sulle meeldib seda kuulda, su veri on ikka mitu kraadi soojem. Kes ta selline, et mõjutada oma ego". Nüüd on ta naeratas mulle, ta on ju kasside naeratus, mida tema on näinud, on Chan-kas pildid on tehtud järgmisel päeval, seejärel mõrvas senaator Сэйбрука. Naer Hun Lo ka, kui ta tuli tappa hertsog ja герцогиню. Nüüd on olnud aega seletada emu vahe tapja-olevat psühhopaat ja inimene, kes tapab ainult enesekaitseks. Kunagi ammu seda juba põhjalikult uurinud ise. Kunagi ammu seda panna, ilma et lagi on, ei tea, kas tal on halb, nagu nad on, inimesed, mille ta hävitas. Kui tema ei tohi visata kõik see ja minna oma puhkust kodus. Ei ole. Vahel mind ja Lao Цзеном on suur erinevus. Tema tagastas teema sinna, kuhu hotell.
  
  
  — Ja need sinu omad kloonid elama?
  
  
  Jah. Ca hakkas teisel katsel. Kogu grupp jäi ellu. dr Куой töötas kolmanda rühma, kui tema tagaistme dollar ei olnud. Sa mõistad, et asendada ego oli некем. Kogu ego operatsioon oli salastatud. Emu aitas ainult poeg. Üks poeg, hiljem püüdsin välja tuua kolmanda rühma, kuid tal ei ole piisavalt teadmisi. Me ei ole läheduses, et valitsus teadis, mida me teeme, miks me ввезли on Ameerika Ühendriigid salakaubavedu. Seal ta sai hea geneetiline haridus. Meie arst Куой — mees Harvardi. See asjaolu, tundus, et meeldis emu.
  
  
  Pakend ütles: "Ja siis selle ta saaks minna oma isa jälgedes".
  
  
  Lao Zeng tundus nii õnnelik, et võiksin vastata "jah". Ta ise hotelli väga on rohkem poegi, eriti siis õnnetuse korral. Ja hääl ego unistuse. Siinkohal dr Куой kavandamisel pidi kolmkümmend viis uute pbx. Kolmkümmend viis uute Lao Цзэнов. Kõik väga hea hariduse. Aitäh провидению.
  
  
  Korraks ta mõtles, kui palju ih oli esialgse rühma.
  
  
  Edu minu mõtted katkestas lühike kõne.
  
  
  — Oh, aeg on, " ütles ta. Topelt päeval avas paar mungad, nagu sõber sõbra — kloonid? Ei ole, mõttetu - ka meile, teeme vastavalt каменному koridori söökla.
  
  
  See oli pidu, millega me silmitsi seisame. Noh, pidu, kui sulle meeldib ajusid ahv, kitse saba ja toores kalmaar. Pakend ei ole kohe сообразила, kui kogenud ja набросилась isu kolmepäevase hoidudes komplekti "ah" ja "mmmm". Tegelikult delle aju ahvid maitsev. See on see, mida ma ütlesin endale, ja et mul on vaja süüa, et hoida jõudu. Kuid tema jätkas vaikides loota, et nurga taga on pood сэндвичей, ja ta on mõelnud, ei наврежу kas ma seda ise, выскочив eest гамбургером. Tema lihtsalt arvan: mida talupoeg ei tea, seda ta ei ole.
  
  
  Edu toimetati молчаливые mungad. Siis põhiroa Lao Zeng andis neile ülesande vales keeles. Super finaal. Столетние muna.
  
  
  Vestlus lauas oli väga meeldiv. See, et ta tõesti hotel öelda, oli hiljem. Seejuures oli ta rõõmus ja avatud. Ühel päeval ta loobus rolli невозмутимого, приветливого peremees. Odin ümber mungad hetkeks jättis ukse köök avatud ja Lao Zeng plahvatas, tõmmates jope lähemalt uurida, et vältida surmavat сквозняка. Munk kiiresti jooksis ja sulges ukse ja Lao Zeng sain oma meelerahu. Tema võttis ego taasleitud asukohaga ja küsis ego umbes suhet CANNES ' i ja Tao ja sellest, kuidas see klooster on kogenud коммунистическую puhastus.
  
  
  Ta slapped käsi, ja молчаливые kelnerid hakkasid koristama neid plaate. — Miski ei takista teil seda öelda, " ütles ta. "Sa midagi ei saa teha selle teabe. Ainsad suhe, mis meie vahel on, — suhteid vastastikuse kasu. Siis ilmus munk koos veekeetja tee. Ta valas tassi Mahutites ja üks mulle. Ta lähenes Lao Цзэну, kuid see отмахнулся sellest, jätkates rääkida. "Klooster annab meile kaks olulist asja. Kõigepealt laboris meie eksperimendid. Mitte ainult geneetilised katsed, kuid eksperimenteerimine, mida te nimetate narkootikumide, изменяющими teadvus". Ta istus tagasi ja hõõrus käetoed ratastooli.
  
  
  — Ma arvan, et teil on olnud au proovida mõned neist ümber?
  
  
  "Lubage veenda teid, Carter, et me oleme päris kaugele jõudnud selles. H-20 — ainus галлюциноген ilma kõrvaltoimeid". Куой ütles sama, aga kuulda häid uudiseid sajandi algus, teine kord ei ole valus.
  
  
  — Ja teiseks?
  
  
  Teiseks, vaadake ise. Lihtsalt minge akna juurde.
  
  
  Ta kõndis akna juurde.
  
  
  Ja nägi välja värvi. See venitas poole silmapiiri kõigis suundades. See oli väli on mac. Опиумные maki. Hetkeks tema üritas kellegi ego turuväärtus, kuid ta lihtsalt ei tea, et läheb siis triljonit. Ta jätkas, et vaadata aknast välja.
  
  
  "Hea vaade, kas pole nii?"
  
  
  Ma ei pea oli näha ego nägu, et aru saada, et nen ilmus õhuke ухмылка.
  
  
  Tähendab, sa — pakkuja, ma ütlesin, et see klikid Nassau ja Ühiskonna Фезерстоуна.
  
  
  Ta сдавленно naeris. - 'Keskkondades midagi muud. Keskkonnas paljud, paljud teised. Me usume, et oopiumi — meie parima vara, et luua ülemaailmne organisatsioon. Ja veel oopiumi oli meie peamine relv eelmises sõjas.
  
  
  "Ega need mungad," küsis tema, — nõus oma poliitika?"
  
  
  "Need mungad, — ütles ta — midagi ei смыслят poliitikas. Nad ei tea isegi seda, mida me teeme koos nende ravimitega. Meile sellest, mis toimub laboris. Kõik, mida nad teavad, on see, et kui riik kirjutada on teised templid ja kloostrid, KANG hoidnud ih neile ih omamise puutumata. Nad on väga tänulikud. Nad küsivad küsimusi. Kui nad teaksid tõde, siis ka oleks väga pettunud. Kuid see on ebatõenäoline, et nad seda õpivad.
  
  
  Teda vaadeldi kahe mungad päev. Nad langetasid oma silmad.
  
  
  "Nad ei räägi inglise keelt," ütles Lao Zeng. Nii et, kui te arvate neile öelda, kui me tegelikult delle tegeleme, ma kardan, on teil väga raske. Kui ainult — ta заржал, — siis kapten on üsna keeruline ja малопонятный сузойский murre.
  
  
  Selle iso kõik välja püüdnud ei vaata Pakendit.
  
  
  — Aga, " ütles ta. 'Istu. Sinu tee jahtub. Ja meil veel on, millest rääkida.
  
  
  Selle tagasi lauale. Tema, vaatasin Pakendit. Ta vaatas nõrgem, kui tema arvas. Need paar tundi on nüüd mõjutanud teda. Kas nah olid rasked silmalaud. Tema, sirutas k tass. Tema silmad äkki сверкнули mind. Rohelised tuled. Kuid see tähendas: Stopp! Tema jälle tundus, et nah. Tee oli uimasti, ja ta avastas et see on liiga hilja. Ta tõstis tassi ja teesklesin, et teen suutäie. — Mida sa veel oled hotell rääkida? — küsisin Lao Цзена.
  
  
  — Teie lapsed, " ütles ta. — Oma ja miss Bennet.
  
  
  "Meie milline?"
  
  
  — Lapsed — korrata ta. — Aga võib-olla on parem, kui dr Куой selgitab kõike. Ta lükatakse toolid ja подкатился juhendas переговорному seadmega. Ta vajutas nuppu, ja stahl ootama. Kui ta on viinud läbi see, seista mulle selja, tema перелил tee tagasi teekeetja. — "Nüüd" — lihtsalt ütles ta jutustused seade. Siis on ta jälle oli lauas. Tema, vaatasin Pakendit. Ta oli natuke uimane, kuid ikka oli otsekohene. Куой tuli ja selgitas.
  
  
  See oli tõesti väga lihtsalt.
  
  
  Ta läks meile vaktsineerida. Nad tagane ise väikese armee esindajate N3. Kuid seekord need ained N3 tööta KANG. Pakend on andnud oleks neil mitmeid hiilgavaid spetsialistide sellistes valdkondades geneetika. Kloonid Taara, mis jätkab tööd vaktsineerimist inimesi. Esimene teaduslik võime juba oli mille ehitamist alustati geenid, ja KANG jäi ainult vajaliku praktilise koolituse.
  
  
  Kuid nad on hotelle teha veel üks samm edasi.
  
  
  "Mis on, — arvasid nad, kui meil koos Mahutid on laps. Või enam last. Statistiline tõenäosus on neli ühte, et me toota agent, kes ületavad kõik teised ained. Geniaalne tapja teaduslikust seisukohast. Parim kahe maailma. Ja seejärel, kasutades seda, kui originaal, nad saavad vajaliku hulga eksemplaris teel vaktsineerimine. Millised otsuse, et KANN. Dr Куой oli vaimustuses. Koos viiekümne või saja selliste суперклонов KANG võiks võimu haarata kontrolli maailma.
  
  
  Pakend hakkas langema edasi. Ta vaatas natuke unine. Ta оперлась lõua käele ja tundus, et on raskelt hoidis teda paigal. Tema pidi samuti teed juua, nii et see on hakanud jäljendama selle sümptomid.
  
  
  Lao Zeng pöördus Куой. — Arvan, et nüüd on nad varsti уснут, " sosistas ta. — Kui te plaanite veeta oma esimese operatsiooni?
  
  
  — Juurde päikesetõusu, — ütles ta. — Kui nad veel magada. Ja kui mul on vaja aega, et valmistada laboris. Operatsiooni tähtsusetu. Iga raku kehas kannab kõik geenid, mis on vajalikud, et luua täpne koopia. Tema lihtsalt beru pinstriped nahad ih nb! Kui nad pöörduksid tagasi oma kaamera, selle ih осмотрю.
  
  
  Pakend juba magas, pannes pea toolile. Tema midagi промямлил ja ka langetas oma pea.
  
  
  Lao Zeng slapped käsi.
  
  
  Ilmunud mõned mungad. Tema oli liiga suur, et mind võiks teha üks munk, ja mind kandsid kaks. Nad viidi siit пурпурную meid tagasi meie пропахшую jasmiini vangla kaamera.
  
  
  
  
  Peatükk 23
  
  
  
  
  Звякнули võtmed või kett, ja uks avanes. Meid on paigutatud kaks erinevat циновках, ja tuled lubatud lahkuda. Ümber oma nurga vaatasin tema silmad on suletud, nagu Куой kühmus üle Mahutid. Väike tulekahju tarneahelas võtmete ego talje замерцал. Ta горстью oma ja edasi vererõhk, siis isikupäratu sõrme patsutas rinnad. Siis ta досталь ümber tasku stetoskoop. Peaks olema, ta on väga tundlik. Kõrvaklapid on tavapärasest pikem ja sügavam вонзались kõrvad. Ta tundus rahulolev. Siis tuli ta minu juurde.
  
  
  Nüüd ta seisab igavesti minuga ja vaikselt ругался. Mungad ei rööviti mind jope, ja emu läheb tarvis alasti käsi, et mõõta mu vererõhk. Oleme käinud kogu farss. Tema teeskles surnud mass. Emu on raske eemaldada mind jope. Ta kinnitas sidemega mu käe ja hakkas liikuma. Ma mõtlesin, et ütlen, kas emu minu vererõhk, kas tema magama ei притворяюсь kas ma.
  
  
  Tema arvanud, et see nii ei ole.
  
  
  Ta patsutas mind rinnad, siis jälle tõmmatakse stetoskoop. Tema ootas, kuni külm metallist detail, et kuulata kas vajuta mu rind. Siis ta haaras ego üle pea ja tugevalt tõmmata.
  
  
  Valu peab olema olnud tugev. Ta viskas ta pea, ja pisarad welled üles oma silmad. Ta groaned. Teda haaras ego eest lipsu ja uuesti tõmbas, pooleldi задушив seda. Me переворачивались, kuni tema ei osutunud peal, ja see tekitas emu löök lõualuu ja siis löök ego kaela, mis on kaua hoida ego on teadvuseta.
  
  
  Hetkeks tema mõtlesin, et tappa ego. Selle võiks lihtsalt lämmatada oma. Aga see tundus mulle tobe edusamme. Selle võidan vooru, kuid проиграю mängu. Ego surm oleks tähendanud meie surmaotsus. Kui lootust teha meie kaudu pbx испарятся, Lao Zeng saadetakse kohe oleks расстрельную käsku. Kas meid lihtsalt maha, siis kas valmis oma rahustava süstalt. Vähemalt, siis nad прикончат meid. Vahepeal pere pbx jätkas, et oleks olemas siiski kolmekümne viie vennad, kes pidid kooruvad välja. Ei, parem jäta Lao Цзена unistus mõnda aega. Vähemalt mõneks ajaks.
  
  
  Mul oli vaja tööd ebateadlik keha Куоя. Tema võttis võtmehoidja koos ego talje. See on kogumik võtmed. Peab olema mitte vähem kui kakskümmend. Odin ümber peab olema võti ego-labor. Ja seda lab tema lootis saada.
  
  
  Siis ta hoolitses ego valges rüüs. Mõnda vahemaad see peaks andma mulle veidi varjata. Taga ka. Igal juhul, need mungad kogu aeg vähenemist silmad.
  
  
  Me vahetasid rolle. Seekord oli ta surnud mass, ja mul oli raske lahti riietuma ego. Selle panin võtmehoidja üle oma talje ja panin ego valge mantel. Tema oli umbes kaheksa tolli eespool dr Куоя, kuid mind see vähe заботило. Tema, painutatud, keeras ego püsiv keha k oigama ja katnud ego хлопчатобумажным tekiga. Kui nad jälgisid korrale, siis oleks leitud seisvate korras. Lihtsalt ei testi liiga hoolikalt.
  
  
  Tema aru, et see on väga sõltuvust oma õnne ja teiste lühinägelikkus.
  
  
  Ta viskas veel viimase pilgu rahulikult спящую Pakendit ja astus koridori.
  
  
  Kuhu minna?
  
  
  On ebatõenäoline, et labor asus täpselt selles hoones. Võimalik, et ta on saalis üks ümber kõrvalhooned rohkem või vähem kõrvalises kohas. Nii et kõigepealt oli mul vaja leida väljapääs.
  
  
  Avaras kivi koridoris oli külm ja pime. Ainult süüdatud küünlad, расставленные kaudu võrdsete ajavahemike seinad. Olid ja päev, lukud. Кельи mungad, kes nüüd пустовали? Või hõivatud vangla kaamera?
  
  
  Ma läksin vasakule ja läks mööda koridori mõlemad otsad. Ta väljus välimine päev. Uks ei olnud lukus. Kuigi supply võtmete Куоя minu talje, seda, tundsin, et olen võtmed poolt kogu kuningriigi.
  
  
  Öö on selge ja vaikne. Tähed olid juba nähtav, kuigi taevas on veel päris pimedaks. Oli ainult pool üheksanda või kümme tundi, kuid vennad-даосы juba kuulusid ühe молчаливой шеренгой on suur hoone, kus on võib-olla asusid ih hostel.
  
  
  See tähendas, et see ei saa olla laboris.
  
  
  Kokku oli viis korpused.
  
  
  Kõik kompleksi hooned on ehitatud ümber raske halli kivi paksus üks suu. Hoian raha, nad on tehtud käsitsi. Siiralt, nagu Hiina müür. Aga siis праправнуками need ehitajad. Selle постройкам oli vaid kuussada aastat. Aga. Algselt oli linnus. Või, võib-olla see on alati olnud klooster.
  
  
  Покои Lao Цзена, samuti meie "külaline кельи" olid tegelikult väikses viie hooned. Taga, растянувшись kõigis suundades, eemal olid välja mac. Veidi vasakule suur kahekorruseline ristküliku asusid magab ruumid mungad. Vastupidi, see oli nagu ait ehitis, mis osutus tempel. Nii et on jäänud kahe korpuse.
  
  
  Kui võimalik laboris tema valis kõige kaugeim флигель. Võimalik, topelt võre aknad ja suitsusambaid ümber toru on teinud võimalikuks minu jaoks. Üritan talle öelda, et see oli isegi ei ole nii loll valik.
  
  
  Tema jõudis selle väga lihtsalt. Tema ka lihtsalt möödunud mimmo kaks mungad raamatuid, mida valvab ukse. Lai koridor oli sama kui see, mis on teda maha jätnud. Niiske ja tühi. Need samad küünlad. Рискнув, tema valis üks tuba ja hetkeks peatus kõrval, veendumaks, et sees ei ole heli.
  
  
  Tema proovisin lukk. Uks avanes.
  
  
  See oli монастырская келья. Voodi kujutas endast ei midagi muud, kui ruumi nurk, kaetud matt.
  
  
  Seal on kraanikauss, padi, mõned raamatud ja väike pirn lugeda. Tema on lubanud lambi ja vaatas raamatut. Need olid kaks köidet marksistlik Piibel: "Kommunistlik manifest" ja "Kapital", samuti mitmeid brošüüre. Tema keerata kaudu ih. Üks neist ümber nimetati " Kuidas haarata слаборазвитую riiki?" teine", Nagu mulle kahjustada сверхразвитую riiki?" Ja see hõlmas kõike, välja arvatud Islandil.
  
  
  Siin on kindlasti elanud munk. Kuid ei даосский munk. Kommunistlik munk. Üks on-see on julm, pühendunud, kommunistlike аскетов. Huvitav, kui palju ümber nende tuba oli kinni, seega. Aga ma olen midagi kaotanud aega. Tema läks läbi kaamera ja läksin edasi, mimmo muud, täpselt nagu puidust uksed. Ma ei teadnud, kuidas ma selle teada saan, kuidas näeks välja õige uks. Ma ei arvanud, et on neoon valgus karp vilkuvad kohal tähtedega LABORIS. Aga millegipärast ma eeldasin, et uks on teine, ja võib-olla natuke kaasaegsem.
  
  
  Kus on siis minu selja taga sulgub uks. Pehme shaggy tulid minu juurde. See oli üks mees. Склонив pea, tema läks minema, mis lõug ühe käega: Куои, размышляющий üle остроконечной geneetiline probleem.
  
  
  Mees läbis mimmo mind, mitte vaatas mulle otsa ja kadus kurvi järel edasi mööda koridori.
  
  
  Nüüd oli mul vaja kiiresti otsustada. Selle võiks jääda sinna, kus ta praegu on, ja seega talle endale ise kahtlus. Selle võiks minna, et võib-olla oli turvalisem, kuid ei ole väga kasumlik.
  
  
  Oli ka topelt võimalus, et ma ei leian midagi, mis meeldib. Aga kui oleks talle andnud seda mõtete, talle oleks raamatupidaja New Jersey, mitte secret agent Hanoi.
  
  
  Tema jätkas liikumist ja oli kurvi järel. Ja viiskümmend tuhat žürii accountants New Jersey усмехнулись, kui plii toru järsult langes alla, peaaegu lööb mu peas, ja mürinaga ударившись seina minu taga.
  
  
  Hoidsime kõvasti juurde kurtmine, ta ootas mind, lõpuks toru käepärast käes. Sel hetkel, kui toru ударилась seina, haaras oma ego üle randme ja pööras, kuid see toru ei olnud ainus, tehtud on plii. Ego võim on vääramatu. Ikka veel hoides toru, ta tegi veel ühe lunge, seekord прицелившись minu kõrge. Kuid nüüd on talle tugevat haaras ego eest randme ja tabas tema ego põlve...
  
  
  See oli branch. Tema ei недооценивал seda. Ühe eduka pihta ei piisaks isegi koputama tärklis on ego krae.
  
  
  Tal oli täiesti õigus selles. Kui minu teine lööb ta sukeldus mu jalad ja ta kukkus maa peale maha. Ta on sel ratsutamine mind ja hakkas peksid mind. Selle üle, kuid ta haaras mu kõri. Selle iso kõik välja püüdnud võtta enda ego, käed, kuid mulle tundus, et ma pole piisavalt proovinud.
  
  
  See minut enne surma väga valgusküllane. Mitu korda tal oli ainult üks minut surmast, ja ainult selle heledusega viimase hetke tunnid jäid.
  
  
  Toru on pikali põrandal, väljaspool piire minu käeulatuses. Tema intensiivselt keskendunud ühes сфокусированном liikuma. Mu jalad olid ego selja taha. Tema pannud jalad maa peal ja брыкнулся, kuidas hobune, valmis nulli седока. See ei ole puhus ego ümber sadulad, aga ta on natuke kaotasin tasakaalu, ja kui me jälle puudutanud maad, ta oli umbes kuuendal tolli paremale. Mu käsi puudutas toru, ja teda tabas oma ego rohkem väravaid.
  
  
  Puhh.
  
  
  Ta vajus koos minu ja liikumatult lamades kivi põrand, veri pihkumine kogu suur orange haavad tema eesmärke. Ta ei ole veritsema liiga kaua. Ta oli surnud.
  
  
  Ma ei suutnud jätta ego siin ja ei saanud riskida tassima ego, keha mõnda aega. Me olime mõne meetri kaugusel teisest puust päev — teine kaamera. Ta avas ukse ja втащил ego sees.
  
  
  Tema kühmus üle keha, kui ta kuulis häält ümber ukselisele avale.
  
  
  Probleem on, doktor?
  
  
  Tema ei ole ümber. Tema сгорбился, nii et nüüd on mu kasv, ja isik ei võiks mulle anda. Seda üritas teha oma hääl nii kõrge, nagu Куоя.
  
  
  "Ta поправится".
  
  
  'Kas ma saan teda tegema midagi, et sind?'
  
  
  "Jälgida, et ego ei viitsi, kui mind ei ole."
  
  
  — Aga see on minu tuba.
  
  
  — Siis saa endale ego tuba, rätsep võta. Seda matemaatikat vaja puhata. Minu kõrge hääl on natuke langenud, kuid see tundub, seda ei märganud.
  
  
  — Jah, doktor, — lühidalt ütles ta. Ja läinud vasakule. Kui ta sulges ukse enda järel liiga palju, et anda mulle mõista, et ta ei meeldi alluda käskudele ja ta oli ikka, et ma sellest tean.
  
  
  Ta pidas hetke täielikus pimeduses, et hinnata skaalal jama, mis selle натворил ajal oma uuringus. Kui talle midagi ei leidnud. Lisaks raskusi. On väga tõenäoline, et ma ei osutunud selles majas, ja kui ma ei ole õnnelik, seda võiks olla ummikus. Sellest hetkest, kui ta lahkus Nassau, kõik läks valesti. Kuid teiselt poolt, nad on eksinud õiges suunas. Pakend ja selle olid seal, kus me hostelid olla. Koos elavad, on staabi-korteris pbx. Nüüd jäi üle ainult pikali äri. Tema приоткрыл ukse ja vaatasin koridori. See oli väga hea, mida ma tegin. Sest just sel hetkel lõpuks saali uks avanes ja tuli kahin näitab hääli. Kõigepealt oli kolm. Kolm oksad seisid ukse ees ja tahaks sõber sõbrale, head ööd. Kõik nad rääkisid inglise keeles. Tema arvanud, et see oli osa ih koolitusi. Siis uks avanes laiem ja selle justkui tõusis lõpuks konveierilindi. Kaks... neli... kümme... kaheksateist... kakskümmend üks identne koopia. Serial kloonid.
  
  
  Kohtumine või mis seal oli, on möödas. Nad mägedest üles oma tuppa. Tema valis võõrustas pbx asemel laboris.
  
  
  Kui te olete oodanud et kohutav stseen, kus Carter korraga tapab kahekümne ühe mõrvari viia toru, siis sa eksisid. Vaikselt selle uuesti sulges ukse ja läks akna juurde.
  
  
  Siiski, kui teil oodata, kuni mu probleeme otsa, sa pead ootama veel natuke. Koht tundus üsna suuresti mahajäetud. Varjus ja madala, õrnalt подстриженного подлеска selle, läbinud viimase hoonele. Peab olema, see on laboris.
  
  
  Ta oli juba peaaegu päeval, mis tegeleb on looduskaitse all emased nende üldlevinud mungad. Meedia neile pbx, mis olid identsed sünniga, ja mungad, kes vaatasid võrdselt oma identset ma maksis kinni ja бритых peade, mul oli tunne, et ma stahl osaleja puppetry elusuuruses. Ainult keegi on piisavalt kujutlusvõimet, kui emu tuli luua erinevaid märke.
  
  
  Ma just toimus mimmo hoone umbes viie meetri kaugusel päeval, kui ta hüppas läbi kuhugi.
  
  
  "Kõik on veel tööl... arst?"
  
  
  Rõhku viimane sõna tähendas, et ta ei usu selle "arsti" ja saja aasta pärast. Tema tundis усталую nostalgiline vana hea спецэффектам, otsustati varjata Washingtonis. Tema pigistatakse käega viia toru taskus, ja pöördus ümber.
  
  
  Branch ootas mind relvaga käes. "Suurepäraselt, N3, — ütles ta. Ego huuled скривились on презрительной naeratus. "Mu jumal. kui te olete üles kasvanud, dr Куой.
  
  
  Ta ei teinud meile sammu minu suunas, ja oli ikka veel väljaspool minu käeulatuses.
  
  
  —'Hästi.' Seda kuulnud, et sa oled mingi püha lehm. Nii et ma ei saa sind tappa. Aga ma olen kindel, et nad tahavad, et sa oled tagasi. Nii et mine tagasi.
  
  
  Ta teadis, mida see hotell. Ta ei suutnud mind tappa, kuid ta on kindel, pumbata mind pliid, kui emu sooviksid. Omandatud tunnused, nagu näiteks bullet vigastatud, ei anta lastele. Tema pidi selle kahjutuks. aga mul oleks vaja, millega ego üllatusena. Enne, kui ta jõuab tulekahju. Isegi kui ta промахнется, heli see 45-nda kaliibriga meelitab siia terve rühm.
  
  
  Ta seisis liikumatult, nagu kivid. "Kiirusta," ütles ta.
  
  
  Tema muudkui vaatad näoga.
  
  
  'Miks? Miks ma peaksin seda tegema? Sa ei saa tulistada mind, kui midagi teile ei tee. Sa isegi ei saa tekitada mulle valu, — valetasin ma. "Tema meeskonda vere viivitus seda väikest operatsiooni, mida nad on valmis mind. Nii et, kui sa tahad, et tuli tagasi tema pead kõigepealt mind veenda.
  
  
  Ta kõhkles. Ta ei olnud kindel, kas oli minu väike panus teaduse tõsi või mitte. Igatahes, tal oli kahtlusi. Kui ta lubab mul põgeneda, tal on probleem. Kui ta pumbata mind täppe, ta võib olla veel suuri probleeme. See tähendas, et ego on tekitanud rusikas duelli.
  
  
  Ta võttis kõne vastu. Ainult ego esimene valik relvi ei olnud rusikatega, ja karate. Mul on karates must vöö. Aga mul oli ka must plii toru. Kõik oli väga hästi planeeritud. Sajandi algus, teine kord pool tundi, mul on keha, kust tema pidi lahti saada.
  
  
  Noh, hääl sul oli see suletud heita. Kuid dr Куои võiks olla võti talle. Mul kulus kuus katset, kuid lõpuks uks avanes. Tema затащил laip filiaal sisse ja keeras ukse lukku сераля.
  
  
  Mungad veel seisis, silmad longus, valve, sissepääs laborisse. See oli uskumatu. Tõenäoliselt kloonid olid ih vennad, aga nad on kõik näinud ja ei teinud midagi. Tema hakkas natuke aru selgitus Mahutid taoist moraali. Surma ei ole, ja hoiatusi ei ole, nii et kui te kokku puutute, seda, et meile teistele. sa lihtsalt pole teed. Tema, astus ukse laboris.
  
  
  Interjöör on selle hoone erines teistest hoonetest. Seal oli väike vastuvõtt kloostri ja suured valged topelt päev. Kümnes võti andis mulle juurdepääsu ja päeval avanesid.
  
  
  Ma arvan, et see on kõige hullem koht, kus teda kunagi olnud.
  
  
  Mööda seina seisis mitmeid suuri klaasist tuubide kasvavad viljad. Selle teen sulle teene ja опущу kirjeldus.
  
  
  Oli ka muid torusid. Väiksemad - tükke aine, ujuv vedelik. Selle arvestuse järgi kakssada viiskümmend. Kes nende ümber on inimene ja kes mitte, ta ei suutnud öelda. Keset tuba seisis tool. On nen olid rakud koos konnad ja rottidega, ja mõned merisead, mis on tekkinud ajal, mil ta on lubanud брылев.
  
  
  Vastupidi oli kapis. Labor ego отделяло suur стеклянное aken, kuid see võimaldas sealt üle vaadata. Seina nurga all, et aken on unistus mis tahes hullu teadlase. Umbes kuues meetrine tööpäeva tooli, уставленного пузырящимися tünnidega, питаемыми elektripliit нагревательными змеевиками, vesimärkidega конденсаторами ja väikeste газовыми tõrvikutega. Kõik koht oli suletud mingil metallist varikatuse, kui midagi kardinaid üle ahi, ning sealt oli небьющаяся klaasist sirm, закрывавшая see kõik.
  
  
  Kuid see pole veel kõik.
  
  
  Taga laboris oli veel üks paar topelt-uksed, nagu kord ukse kapis Куоя. Tema, повозился võtmed ja avas ih. Tal ikka oli kitsas koridoris. Kuus suletud puidust uksed.
  
  
  Selle leidsin võti esimene.
  
  
  Noor тайец aastat kakskümmend раскачивался põrandal nurgas. Kui ta nägi mind. ta hakkas virisema ja заполз edasi oma nurgas.
  
  
  Teises toas vana naine koos metsik, tühja vahtima hüppas mulle ja muutunud metsikuks, бесцельными puhub peksid mind rinnad. Teda haaras ee käest ja õrnalt, kuid kindlalt tõrjutakse tagasi. Selle asemel, et mind nüüd ta hakkas raskepärane, pehme oigama. Tema jälle sulges ukse ja mõtles hetke.
  
  
  Куой ütles, et ta on ka proovinud narkootikume laboris. Ta ütles, et arenenud narkootikume, teadvust muutvate. Noh, need kaks arvamust, ilmselt muutunud. Teadus liigub edasi. Tema otsustas, et sel hetkel tema nägi piisavalt.
  
  
  Tema, tagasi laborisse ja pussitas visiit kontor Куоя.
  
  
  Seinad olid laotud raamatud ja kaustad. Ilmselt on tema isiklik arhiiv. Ta otsis nad läbi ego tool. Ma ei teadnud, et ma ootasin leida. Kuid see, et ma leidsin, oli suurepärane. Komplekt kaheksa võtit. Tema võrdles ih võtmed vöö, mis andsid mulle ligipääsu laboris ja kaameratele. Jah. Kõigil oli oma kõne. Tema surus väiksem komplekt eksemplaris minutis. Siis mulle tuli meelde teine mõte, ja ta peitis ih on ääris трусов. Mu peidetud võiduvõimalused on hakanud suurenema.
  
  
  Ta sulges ukse kinni laboris ja tuli välja, mimmo поникших mungad öösel.
  
  
  Umbes poolel teel ta nägi, et-et kinda. Kaks poissi, kes on päris tuliselt vaidlesid. Ime, et need mungad üldse võiks rääkida, kuid veel удивительнее see, et nad vaidlesid ikka veel koos sõbraga. Tema peitis taga mingi põõsad, kui nad on läbinud mimmo mind, nüüd on nad vait.
  
  
  Ülejäänud viis on keeruline tema läks ilma edasisi üllatusi. Selle väga hotell, et mul oli aega. Selle peab olema ära olnud umbes poolteist tundi. Talle tundus, et ta tekitas selle Куою kahetunnise löök, kuid ikka julgen. Kui tema läks peamiseks eesmärgiks on meie kodu, ih valvasid kaks poissi. Kui ta lahkumas on, noh ei olnud. Kuid, nagu kõik teisedki, nad on jätnud oma silmad ja ei pööranud mulle mingit tähelepanu.
  
  
  Ma ei näinud kedagi koridoris. Kiiresti ja vaikselt, selle sain päev meie kaamera. Selle vaikselt приоткрыл uks. Pakend oli veel seal. Veel magab. Tema vaatas läbi kaamera teise matt. Куой oli ikka veel seal. Enesekindel oma delle, tema läks tuppa. Kuid see ei peaks olema nii kindel.
  
  
  Paar on käsi haaras mind taga. Käsi сомкнулась ümber mu kaela. Tema püüdis вывернуться, kuid teine käsi удержала mu randme kohas ja закатала varrukas, kui see käsi kindlam сомкнулась minu kaela. Tema vaatas tagasi. Need olid kaks poissi. Peaks olema, et nad vaikselt järgnes mulle. Kolmas ootas mind ukse taga. Koos süstalt. Dr Куой tõusis voodist. Tema tundis torkima. Tema высвободился on kuues tugevad käed ja valas välja oma viha esimene munk, оказавшегося käeulatuses. Näiteks paar sekundit küülikute nora lahti ja ta hakkas langema.
  
  
  Sügavamale.
  
  
  Üha sügavamale.
  
  
  Jälle imedemaal.
  
  
  
  
  Peatükk 24
  
  
  
  
  Pakend istus igavesti minuga ja rääkis midagi põlevad. Seal olid tema enda kahvatu-roosad aluspüksid. Oma küünarvarred on nah oli ruudukujuline марлевая peapael. Ta langetas silmad küünarvarred. Seal oli sama ruudu marli.
  
  
  Nad tegid seda. Nad вакцинировали meid.
  
  
  Need pärijad juba sõitnud katseklaasides, kusagil laborites üle õudusunenägu, kus keegi keskkondades спотыкающихся rotid ja konnad.
  
  
  Tema hüppas voodist.
  
  
  — Rahune maha, " ütles ta. 'Rahune maha. Sa oled veel liiga nõrk. Päev on kaitstud. Me ei saa mitte midagi teha. Ta pöördus ümber ja hakkas midagi pomisema. Tema raputas pead, püüdes mõista tema sõnu küll, et midagi mõistlikku.
  
  
  Siis ta nägi ego. Ta rääkis munk. See тарабарщина pidi olema nüüd tuntud murdes сутоев. See oli algus, teine kord, kui kogemus toimuma rahustid pani mind kahtlema oma здравомыслии.
  
  
  Mees istus põrandal, ikka hoides plaadi toitu, mis tegeleb liitub ego meie kaamera. Ta nägi välja täpselt sama nagu teised. Бритоголовый. Aga kui ta avas silmad, tema sai aru, et ta on eriline. Kunagi, enne seda ei ole näinud nende silmad. Neile olid lisatud kõik teadmised ja kogu süütust miljonit aastat inimkonna.
  
  
  Pakend pöördus minule.
  
  
  "Ning Tan — eesseisja. Ta tuli siia selleks, et aidata meil. Vähemalt, et veenduda, et meie eda ei sooritatud uimasti. Nad kavatsesid tuulevaikus meid снотворным". Ee hääl on absurdne natuke värisev.
  
  
  Tema vaatas Ning Танга, need lõputud silmad. — See on kogu abi, mida ta meile on andnud?
  
  
  Ta raputas õlgu. 'Ma ei tea. Aita meid igal juhul vastu ego usu. Et oleks meil juhtus, see peab olema tahe, — noh, oletame, et Jumalat. Tal tunne, et ta on see takistab, ja see on ego mures."
  
  
  — Mis see on religioon, rätsep побери, " ütlesin ma. "Kas накачивание narkootikumide ja inimeste tapmine Jumala tahe?"
  
  
  Ta vaikselt ja vaatas mulle otsa. Ta ütleb, et ego järgmiselt ei saa vältida tapmist. See võib mõjutada ainult seda, keda tappa. Kui ta midagi ei tee, nad tapavad meid. Kui ta aitab meid, me ih tapame.
  
  
  — Ja tema jaoks on see kõik tapmine?
  
  
  Ta noogutas tõsiselt. "See kõik tapmine tema jaoks."
  
  
  Ta kortsutas kulmu. — Miks siis ta aitab meid?
  
  
  "Ta ütles, et aitab meid võrdsustada võimalused".
  
  
  Tema огляделся. Meid oli kaks, ja me olime sunnitud digikaamera. Relvastamata. Väljaspool ih oli palju. Kõik on relvastatud. — Ta on õige see nõuab?
  
  
  Munk ütles midagi. Pakend tõlkis seda. "Ta ütleb, et mõistab meie tundeid... kuid hotel tahaksin, et sa saaksid aru tema. Ta ütles... — see замялась, justkui kartes minu reaktsioon. "Ta ütles, et mõistmine toob sulle rahu".
  
  
  'Ah, jah? Siis on tore. Ta lihtsalt ütleb maailma kohta. Siin ego väike даосском templis. Aga kuidas on lood seal on? Ja kuidas kõik need lojused, et sillutada oma tee elus tänu макам, mis ta kasvatab oma aias? Küsige temalt, mida ta mõtleb sellest. Pakend vaatas maa peale ja ohkas.
  
  
  — Noh, võtke aega, " ütlesin ma. "Küsi seda."
  
  
  Nad rääkisid veel omavahel peaaegu kümme minut. Peaks olema, see oli väga huvitav. Ning Tan tegi pika задумчивую pausi ja jätkas скорбным häälega. Lõpuks ta ütles midagi, mis pani Tema omakorda.
  
  
  "Ta ei teadnud midagi sellest опиуме, — ütles ta. "Ta on vähe, et ei tea, mis seal toimub. Ta leidis siin terve oma elu. Kuid ta ütleb, et usub — otsustades tule sinu hääl, "ütles ta," et sa oled lähedane allikas universaalne energia. Siis ta ütles mulle hoiatama, et mitte kõik mungad siin mungad. Mõned neist ümber... umbes pool... umbes sada... partisanid KANG".
  
  
  Ma ise juba arvasin sarnasest asjast. See seletab mungad, keda tema on näinud, lahendatakse võimaluse korral nendevaheliste, ja need mungad, kes võtsid mind kinni, et teha süst. Aga viimane paar, et tema on näinud, tundus täpselt samamoodi, nagu kõik teisedki. Kuni опущенных silma. Tema kehitas õlgu, tundes, kuidas kasvab tuim viha. — Suurepärane, " ütlesin ma. 'Tore teada. Seega pool nende ümber partisanid. Aga kui nad kõik näevad võrdselt, kuidas me saame ih ära tunda?
  
  
  Pakend andis korgitser ja pööras end minu juurde. "Ta ütleb, et tegelikult delle me ei saa seda teha."
  
  
  Ta tõusis püsti ja kõndis edasi ja edasi digitaalsed kaamerad. 'Noh, kui see võib rahustada ego südametunnistus, ta on öelnud meile midagi, kuid ei öelnud midagi. Sellised mõistatused on emu on hing.
  
  
  Ning Tang püsti. Ta peab minema, ütles ta viisakalt. Kuid ta naaseb ajal meie järgmise võetud virisemine. Ja enne neid tuhkru, ta jättis meid mitu taoist банальностей:
  
  
  "Tegevus annab vähem vastuseid, kui inimesed arvavad".
  
  
  "Ideid on tugevam relv".
  
  
  Millele ta lisas pidulikul viimane sõna:
  
  
  "Päev on Imet kõik sünnib". Ja jällegi, see arusaam on võti välibassein. Selline jutt on tõesti suisa mind hulluks. Kuid ta vaatas mulle hüvastijätuks oma vanade silmadega, ja hetkeks talle midagi ei tundnud. Hetkeks tema teadis kõiki vastuseid ning need vastused olid õiged.
  
  
  Ta lahkus, ja ma kuulsin, kuidas ego võti lukustab meie uksele. Heli tagastas mind julm reaalsus. Ma tahtsin lüüa kellegi rusikas. Aga ainus inimene kõrval oli ainult Pakend. Tema jätkas kõndida edasi-tagasi mööda tuba.
  
  
  "Hea, et oled vihane mind nüüd," ütles ta. — Mida sa siis mõtlesin? Et ma превращу ego убежденного agent AX kümne minut.
  
  
  — Sa oleks võinud vähemalt proovida, kallis. Selle asemel, et korrata mul see jama, see on mõistmise annaks mulle rahu".
  
  
  'Oh Issand. mis sa oled loll.
  
  
  "Ah. Hästi. Sa oled tark, ja tema tükk jama.
  
  
  Ta ohkas. 'Talle sellest ei rääkinud.'
  
  
  Ah, et ei ole?' Tema tõstis ühe ringi turvapadjad, põranda ja lokkis kuule. See kõik on siin, kullake, peidetud mikrofonis. Tahad, tema разыграю?
  
  
  Ta ohkas jälle. — Noh, ma ei ole see омелой meeles. Tema lihtsalt hotell öelda, et kui sa ainult aru...
  
  
  "Jah, Jah. Tean teda. Siis selle lõpuks võtan rahu".
  
  
  "Jah," ütles ta. See, kuid raputas pead, võttis teise padja ja viskas selle mulle. Siis see juhtus. Tema швырнул on nah padi, mida hoitakse käes. Ta нырнула suunas, kaotas tasakaalu ja maandus tagasi madrats. Sealt ta hakkas viskama mind, turvapadi, kes tema отбрасывал on nah. Ta tõusis püsti suur orange padi ja hakkas pihta mulle seda. Tema, haaras selle ja surutakse tagasi madrats, ja me hakkasime неистово suudelda. See meid natuke rahustas. Meil on raske задышали ja omaks võtnud. Siis tema oli nah. Kõik oli täpselt nii, nagu alati on olnud meiega. Ainult viimasel hetkel mul промелькнула mõte. Tema отпрянул. — Ära muretse, " ütles ta. "Kui nad tahavad, et me tegime neid super-laps, nad peavad ootama veel paar nädalat". Kuid see ei õnnestunud. Mõte sellest, et CANNES-hotell, mida me tegime, oli отталкивающей. Tema langenud nah ja suudles õrnalt. "Anna andeks kallis. Kardan, et ma ei taha minna sellise ohu.
  
  
  Mõne aja pärast ütles ta: "sul on õigus. Talle соврала sulle. See võiks olla sinu laps on avatud nüüd." Ta suudles mind. Selle taha sinust lapse.
  
  
  'Praegu on?'
  
  
  — Ma tahan seda, et kui me выберемся siit. Ja... ei ole... noh, tema ei oleks seda hotelli, et nad on seda mõistnud. Tema parem tapan ennast, kui see on. Aga ma usun sind, Nick, " ütles ta naeratades. "Ma arvan, nagu ütles üks mees, sa oled lähedal teadmiste allikas. Tema usun, et sul on üllas iseloom, ja sul on lucky star, et seal oleks meile rääkis see mees. Tema usun, et sa oled вытащишь meist siit.
  
  
  Tema pidi mõelda. Tema tõusis, mähitud ümber rätik ja hakkasin jälle kõndima edasi-edasi. Nüüd selle hea meelega muudaks oma üllas iseloom sigaret. Tema vaatas aknast välja. Oli keskpäev. Tema kaotas pool päeva.
  
  
  — Selle leidsin laborisse, — ütles tema hei. 'Tule siia.'
  
  
  Ta tegi sarong ümber puuvillasest voodipesu ja läks akna juurde. Me äkki olid väga rõhutud. Ta märkis, et laborisse ja ütles, kuule asukoht. Näitas tema hei võtmed, mis võttis toolilt Куоя. Nad mul veel olnud. - Kõik, mida pead tegema nüüd, et see minema siit.
  
  
  — Arvad, kas sa saad? vaikselt küsis ta.
  
  
  — Muidugi, " ütlesin ma. "Kuldne hing, ja õnnelik star? Et estestvenno. Kuidas ma saan miss?
  
  
  Ta ohkas raskelt ja hammustatud mind kõrvanibu. "Tore," ütles ta.
  
  
  Hunnik võtmeid звякнула päev. Me mõlemad kiiresti нырнули meie кроватям, kus притворились, et magada.
  
  
  Uks on jälle suletud. Tema, vaatasin salve sööki. — Meil paremini süüa, " ütlesin ma. "Eeldatakse, et eda meist joovastav".
  
  
  "Mmmm." Ta корчилась oma vaibal, kuidas mudel on joonistamise tund. "Mul on hea meel, et see nii ei ole. Tundub, et see on tühi. Ta tõi selle salve madalamaks laud ja loobus kaas veel дымящегося alustassid.
  
  
  Siiski, see on kahtlane понюхала seda. Ta haigutas. — Ära muretse, " ütlesin ma. "See on hiina eda. Sa oled jälle ärkate tund.
  
  
  Oleme võtnud endale. See oli lihtne eda, riis juurviljadega. Kuid see oli maitsev ja, vähemalt oli rõõmsameelne. Tema, vaatasin Pakendit ja jälle tundsin nälga. Kuid see pidi ootama. Mujal ja muul ajal. Ta tundis ennast minu arvates, tõstis oma pea, naeratas ujedalt ja jälle juhtis tähelepanu plaat.
  
  
  Tema, üritas aru saada. See on ootamatu piinlikkust. Mul on veel palju selles oli vaja aru saada. Minu reaktsioon naised on tavaliselt lihtne. Kui mul küsimusi tekib, nad on ümber neile, mida saab lihtsalt vastata ja vastus on jah ja ei. Ainult seekord midagi lihtsat ümber ei olnud üldse. Ei küsimused ja vastused. Ei ole minu naine, ja mu tunded tema. Lihtsad nimed nüüd ei kehti.
  
  
  Ta ei olnud päris tüdruk prillid ja mitte ilu jaoks kalendri, kuigi ma ei suutnud ette kujutada kuus, mis ei tundnud, et oleks parem-nah. Ta oli nagu A-kategooria ja kategooriate V. Diplomeeritud teaduslik geenius ja suurepärane töötaja. Ta oli tark ja seksikas. Õrn ja liigutav. See on innustanud mind, vihane mind, jätnud mulle helistada, tõstatas mulle tuju. ja kui see häirib mind, siis see возбуждало mind.
  
  
  — Kuidas tagada, et alustama tööd tööd?
  
  
  — Kuidas, "küsis ta," kas te seda ette kujutate?
  
  
  Tema tõrjutakse ise salve, summutades soov suitsetada sigaretti. See, et nad on ära võetud kas Taara laser — see on üks asi ja korja mu sigaretid — piinamine.
  
  
  — Ma natuke arvasin, et nendest монахах, " ütlesin ma. — Ja mul on idee. Sa võid kiiresti rääkida?
  
  
  — Kell сутоанском murre?
  
  
  "On сутоанском murre".
  
  
  'See, mida arvasin nii. Jätka.'
  
  
  "Hästi, pool mungad siin — ained ja CANNES' i, eks? Ih umbes sadu, ja nad on igal hetkel kiirustada sündmuskohale, et meie plaanid nurjata. Nii et me peame ih hävitada. Või vähemalt välja tuua ih ümber mängida".
  
  
  'Hästi. Aga kust me teame, kes nad on?
  
  
  — Me ei saa ih teada. Selles on asi. Seda võiks teha ainult tõeline munk".
  
  
  Pakend нахмурилась. — Kahtlen, et me suudame veenda ego meile öelda, kui sa nii arvasid. Ei, kui ta teab, et me ei kavatse kahjutuks teha need ained, ja võib-olla veel hullem.
  
  
  Tema raputas pead. — Ma üldse ei taha, et ta sulle rääkis. Selle taha, et need tõelised mungad võtsid need ained CANNES või veel hullem.
  
  
  Mingi hetk ta lihtsalt vaatas mind.
  
  
  "Tahad ka sina, et selle on tekitanud vihma või, võib-olla tegi ümber õlgedest kulda?
  
  
  Tema naeratas. — Ma ei usu, et see nii on, väidetavalt, on keeruline.
  
  
  — Te võite öelda, see on lihtne. Milline argument te pakute mulle kasutada? Ma mõtlen, kuidas sa убеждаете mehed, приверженных idee ei ole midagi teha, et midagi teha? Ja teiseks, kui sul õnnestub ih veenda, millist relva soovitate neid kasutada?
  
  
  Tema jälle püsti ja зашагал edasi-tagasi mööda tuba. "Mis puudutab teie küsimuse esimest osa, tema ootan ih enesealalhoiuinstinkti".
  
  
  Ta raputas pead. "Ei tööta. Nad ei karda surma.
  
  
  'Tema ei tea seda. Aga ma ei mõtlen ih isikliku ellujäämise nimel. Ma mõtlen, et päästa ih usku. Kuulge, seal on ainult üks põhjus, miks nad ühinevad koos KANG: päästa oma klooster. Peab olema, see on viimane ülejäänud linnus Tao kogu Indohiina. Kui mitte maailma.
  
  
  'Nii?'
  
  
  Niisiis, kui need mungad surevad, ih usk sureb koos nendega. KANG ei kavatse võtta uusi mungad. See koht muutub linnus CANNES, mitte taoist tempel. Kui nad ei taha võidelda selle eest. Sel juhul ничегонеделание tähendaks hävitada iseennast."
  
  
  — Kuid kas nad ei hukkunud ja ilma ih kaitsta?
  
  
  "Meie abi nad võiksid minna teise ruumi".
  
  
  Üks minut ta sulges silmad раздумьях. — Nii palju kui teda näen, kõlab kaunilt. Kuid jällegi, see on selline, nagu sa pragmaatiline ameeriklane, ja meil on tegemist täiesti teise mõtteviisi".
  
  
  — Ma ei usu, " ütlesin ma. "Ma arvan, et kõik idealistid ju samad. Nad on valmis surema oma ideid, kuid ei taha endale surema oma ideid".
  
  
  Salve jäi veel üks vee pähkel. Ta võttis sõrmed ja hammustas. Ta naeratas. Hea mõte, " ütles ta. "Igal juhul tasub proovida. Tegelikult delle on ainult üks probleem.
  
  
  Ta ohkas. 'Mis?'
  
  
  "Kuidas öelda "idealist" on сутоэнски?"
  
  
  Tema кинул kohta nah padi.
  
  
  'Ei, ei.' ütles ta. "Viktoriin ei ole veel lõppenud. Kuidas on lood algus, teine osa?
  
  
  "Milline teine osa?"
  
  
  "Et nad peaksid kasutama relvana?"
  
  
  — Ah see, " ütles ta naeratades. "See, et ümber kapis Lao Цзена". Ma pidin natuke ootama, kuni see osutub ühel tasandil minuga. See ei ole võttis nah liiga palju aega.
  
  
  'Jumal. Relvad стонами.
  
  
  "Relv ego oigama. Ego seal rippus umbes sada ühikut, ja seal on umbes sadu käesolevate mungad. Ja minu matemaatika õpetaja ütles, et annab üksikult relv inimese kohta.
  
  
  — Hei, aga oota hetk. Nii palju kui seda mäletan, et see klaas on seina небьющееся, see наэлектризовано ja lukustatud.
  
  
  — Ja minu terve mõistus ütleb mulle, et seal, kus on loss, peab olema ja võti. Ja et kui on olemas elekter, seal on ka lüliti. Ja üks ümber mungad покоях Lao Цзена peab teadma, kus nad on."
  
  
  Mõnda aega ta tõsiselt vaatas mind, siis хихикнула, перепрыгнула ja kallistas mind. "Mõnikord," ütles ta, "sa oled lihtsalt armas".
  
  
  — Ja sa veel midagi ei näinud, " ütlesin ma.
  
  
  
  
  Peatükk 25
  
  
  
  
  Ööl algas Päev Imesid.
  
  
  Esimene ime juhtus siis, kui Pakend tõmbas oma käekotid paki sigarette. Te ei usu, et see on ime samastada добыванию vee ümber kivi, aga siis sa ei ole nii sõltuvuses suitsetamisest, nagu tema.
  
  
  Teine ime võttis natuke rohkem aega. Umbes tund aega, kui täpne olla. Aga kui Tang Ning jälle läks meie söögilaud salve, ta nõustus oma Ülima Kohtu poolt. Kui Kohus on sellega nõus, siis ta ühineb minu plaan.
  
  
  Kolmas ja võib mitte arvestada ime 100 %, aga ma olen valmis nii arvata. Sest, esiteks, see ei olnud minu idee. Kui tema ei ole kasutanud viimase mängu läbi Taara, tema võib-olla kunagi ei oleks jõudnud kapp, et igal aastal, mis jäi minu taskusse, ja võib-olla kunagi ei oleks leidnud need kolm on ilusad laastud, mis tema võttis kasiino Гренады, kollase sisuga, ümber tilka. Mingi ime kui mm камзолы nad jäid.
  
  
  Aeg oli ka üsna imeline. Sest vähem kui neli sekundit päevas звякнул võti, ja tuli munk, повидимому agentide kaudu CANNES, et kontrollida meid.
  
  
  On möödunud paar tundi, siis meie viimane töödeldud ravimi sööki, ja me pidime olema lõdvestunult. Sest käsi tal võib olla relv, kuid ta ei olnud tähelepanelik. Ja kui ta kummardus, et uurida lähemalt, mulle ei valmistanud raskusi tekitada emu löök omadus, спрятанной mu peopesa. Seda ainult, et võttis tal on relv. Наган kummaline vene toodang. Семизарядный relv kaliibriga suletud kõrgem 7,65.
  
  
  Umbes kümne minuti, kui ta peaks tema partner on tulnud igal aastal, mis juhtub.
  
  
  Nüüd on aeg tegutseda. Ta ei teadnud tulemuse kohtumist Ning Танга, kuid nüüd on olukord oli selline. Ja see ei ole ümber neile, kes igatseb võimalus.
  
  
  Pakend ja selle переоделись on монашеские riided selga katted, et katta pea. See on veel üks nõrk varjata. Aga vähemalt mungad olid kõik suurused ja kasvu, nii et meie füüsis ja kasv ei ole meile andis. Ta sulges ukse meie vahel ja meie бессознательными valvurid, ja me ilma raskusteta выскользнули ümber hoone ja ületanud tumedat ala.
  
  
  Käisime avalikult laborisse.
  
  
  Pakend tundis end nagu kodus keskkondades бурлящих trumlid ja keerukaid seadmeid. See on kiiresti идентифицировала kolme kuu pbx. Uued kloonid Lao Цзена. Teised olendid olid ahvid, " ütles ta. Siis ta vaatas, justkui tabas välk, mitmete tuubide. Meie — хрипло ütles ta. Ja see отвернулась.
  
  
  Tema seisis valvel, kuni ta рылась kapp on täis kemikaale, püüdes mõista, mis nendega teha. "Mis sa arvad," ütles ta lõpuks. "Ma võiks tappa pbx, lisades viha on ih dieeti. Aga siis laboris oli ikka oleks puutumata, ja Куой võiks uuesti alustada järeldus uue rühma homme... — See погрузилась on mõtteid, koputades küüned hambad.
  
  
  'Või?'
  
  
  "Või... ma saan teha natuke тринитрата glütseriini, ja see kõik on möödas".
  
  
  "Glütserüülstearaat glütseriin?"
  
  
  "Nitroglütseriin teile."
  
  
  'Ja sulle sama.'
  
  
  Tema naeratas.
  
  
  'Noh?'
  
  
  'Jah. Edasi jätka. Pigem tee nitroglütseriin. Tema ei tahaks anda neile algus, teine võimalus".
  
  
  Ta hakkas tööle, tõstes klaasist ekraan, перекрывавший кипящие kemikaale. Ta valis ühe suure ümmarguse фляжку täidetud läbipaistva vedelikuga, mida teha tilka подливали üle naabruses oleva toru teisest läbipaistva vedelikuga. See asi oli нагревательном змеевике ja издавала suur lärmakas kellad. Ülevalt on kolb panid конденсационную veerus ja külm vesi toetas temperatuuri isegi segades ainete automaatne segajaid. Tema ei stahl küsi selle, et see oli juhtum tegelikult delle. Nii või teisiti, see выбросила kogu selle kašupähklid kanalisatsiooni.
  
  
  Siis ta võttis veel kaks vedelikku, mõlemad on värvitud; panna ühte kolbi ning teisel toru rinnaga. Kui mul kunagi olnud kahtlust, et nüüd on nad kadunud. Kas nah tõesti on olnud põhjust olla siin. Ta oli kiire ja tõhus lihtsalt mingi рыжеволосого mehed esineb капюшоне, haldjaemand, segades silma salamander pisarad ükssarvik. Ta on lavastanud kohale riputama külmkapi ja magnetsegaja.
  
  
  — Hästi, — ütles ta. Ja veel Päev on Imet породивший oma esimese фальшивую noodi.
  
  
  Ja palju muud võlts knott.
  
  
  Need võltsitud noodid olid vasakult paremale Vin. dr Куои ja tosin võltsitud mungad tosin need suured револьверов. Need hull семизарядные püstolid Нагана.
  
  
  Mind on kerge hirmutada. Kas tema odin, selle võtaks Куоя pantvangi. Kuid nad teadsid seda teooriat pantvangid. Kaks mungad jõudsid Mahutites, сунули revolver hei taga, ja Vin käskis mul viska relv.
  
  
  Ta ohkas. Ja pillasin relvad. Tema hakkas omandada halb harjumus olla захваченным neile.
  
  
  Tema ütles, et emu on.
  
  
  Ta ütles, et on aeg vabaneda sellest harjumus. Et see oli viimane lüüa. Et ma enam ei убегу. Куой lisas, et mul on aeg töötada välja uus harjumus. Ta on midagi katsetanud, kuid inimesed ei ole veel proovinud... Meid on ebaviisakas viidi üks poolt ivan sügavus laboris. Kõrval on kaamera naine, kes tegeleb билась kohta seina ja kaamera noormees, регрессировавшего lapsepõlve. Meid visati sees, захлопнули uks, ja siis kostis kõva heli задвигающегося tema ees засова.
  
  
  Shaggy on kadunud.
  
  
  Aknad olid зарешечены. Puur oli väike. Sees ei olnud midagi peale обитых стеганой lapiga seinad. Me olime pehme digitaalsed kaamerad. Ja nad läksid läbi mikrofonide ja kõlarite meid hulluks nii, et see soft kaamera võib tulla käepärane. Vähemalt nad ei kavatse proovida.
  
  
  Kõik, mida ma teadsin, on see, et nad ei ole abil saavutavad edu. Kamikaze ei ole minu stiil, kuid minu keraamiline pomm oli veel peidetud vahel jalg. Kui tema отпущу tema kinnises ruumis kaamera, ta унесет meid endaga kaasa. Aga, vähemalt, see oleks ühendust Квоем. Selle saavutanud oma looja, kui mu võimed ei ole veel rikutud.
  
  
  Tema, vaatasin Pakendit. Ta oli hirmunud. Tema teadmised sümptomid. Pärani avatud silmad, невыразительное isik. Ärevus erineb hirmu. Hirm paneb muretsema täiel rinnal. Õudus halvab.
  
  
  Tema võttis ee kätele ja püüdis lohutada. Tema üritas pigistada läbi nah ärevus, hirm. Ta ikka värises. Tema raputas teda. Teda tabas ee. "Очнись kallis. Sa oled mulle vaja.'
  
  
  Ta вонзила küüned mu kätt. — Anna andeks, " ütles ta сдавленным häälega. — Ma... ma tõesti kardan. — Rätsep, sul on õigus, " ütlesin ma. — Mis sa arvad, mida ma tunnen?
  
  
  Ta üllatus vaatas mulle otsa. 'Ärevus?'
  
  
  — Kristus, " ütlesin ma. "Kui tema seda ei teinud, tema oleks olnud valmis selle pehme digitaalne kaamera".
  
  
  Ta on saavutanud pea mulle õlale ja lihtsalt повисла seal. "Miks mul on nüüd parem, mitte halvem?"
  
  
  "Sellepärast, et sa oled vait inimene, mitte masin". Ta delikaatselt naeratas mulle. Närviliselt, kuid naeratades. "Kui nii," ütles ta, " miks sul oma perset on kirjutatud "Made in Japan"?"
  
  
  "Sest mul oli loodud, seal," ütlesin ma, järgides teda tema teel. Tema veetis käega läbi juuste. Ta подражала ise, kuid vähemalt on jälle kontrollis ennast.
  
  
  — Kiirusta, " ütlesin ma, — olgem mõistlikud. Esiteks, kui see kuradi asi see plahvatab?
  
  
  Ta raputas pead. "Ärge muretsege. Kui oleks tema отключила külma vett, me oleks juba surnud. Kuid plahvatada, kemikaal peab kuumeneda kuni 240 kraadi, ja ise ta seda ei saavuta. Ma ka ei suutnud ikka jätta seda klaasist штору. Nad isegi ei tea, et ma подменила kemikaalid, sest nad võivad ise tappa oma pbx. Esmalt seal oli... noh, ütleme, eda pbx.
  
  
  'Siis on kõik korras. Mis puutub Куоя ja ego naljakas relv, mul on idee. Tema arvanud, et kui Куой tagasi siia, võib ta tulla ei kogu взводом. Mitme mungad koos наганами tõenäoliselt oleks piisavalt. Ta mõtleb sellest. Tema ütles Mahutites, mis ma mõtlesin.
  
  
  Nad ei торопились tagasi. Võib-olla ta lihtsalt võttis natuke aega, et valmistuda.
  
  
  Meil olid mõlemal pool päeva. Pakend oli paremal. Kui uks avaneb, siis osutub ta.
  
  
  Raske vaikus накапливалась ja вторгалась meie kaamera. Kui daam on meie kõrval стучала seina, siis millega похоронила oleks heli. Tema ütles Pakend natuke magada, kui ta arvab, et kuule see on vajalik. Ta arvas, et kuule see on vajalik. Ma ei ole maganud ja vaatasin vaikust. Ootasin, kui ta on katki.
  
  
  Ma mõtlesin, et mis ravim Куой on valmis meid. Seda kõike mõtlesin need vanad sci-fi filme, kus ülikooli professor, keemia muudab oma õpilastele hiiglane mardikad. Või see, kus astronaudid передозируются лунными päikesevalguse ja muutuda hull kaktused. Carter kohtub dr Weill Твита. Lähiajal selles teatris. Kahe paketi popcorn ja palju coca-cola. Siis sa lähed koju ja teed armastusega irina.
  
  
  Pakend hetkeks пошевелилась unes. Tema прикинул, et see oli umbes kuuendal hommikul. Linnud tõusid ja lendasid juba tund ja püha sadu tuli läbi зарешеченные aknad. Tema встряхнул tema.
  
  
  Esimene minut taastamine on kõige raskem. Tema, vaatasin, kuidas ta приводила korda taju minu pruun peidetud ja tepitud seinad. Ta потерла kätega silmad. 'Mis nüüd tund?' Ta осмотрелась. 'Oi.' Niisiis, ta lõpuks tagasi kodumaale elama. "Ma arvan, et me ei tea, kas pole nii?"
  
  
  — On aeg püsti tõusta, " ütlesin ma.
  
  
  "Mul oli selline hea ja turvaline magada. Ma nägin unes, et me...
  
  
  "Shh."
  
  
  Ta kuulis, kuidas avati uks koridori. Ukse laboris. Pakend uuesti voodi avameelne nurka, nagu me harjutatud. Kui uks avanes, ee keha oli võita, kuid ee käsi võiks jõuda. Ta oli valmis tegutsema. Tema arvates, oli ideaalne. Ta ei maganud piisavalt pikk, et ärkvel püsida, ei ole piisavalt kaua, et karta. Tema lamas teisel pool päev najal pea poole oigama. magama.
  
  
  Uks avanes. Kaks relvastatud munk käidud dr Куоя. Käes Куоя oli hallituse.
  
  
  Kõik läks kiiresti ja hästi.
  
  
  Esimene munk - agent KANG torkasid mulle oma relv. On päev ilmus käsi Taara. Algus, teine munk tundsin lihtne süst on босую jala. Viimane kiibid on Гренады. Tema tegi lunge ja haaras oma relva. Ta tulistas huupi, on стеганую seina. Куой hakkas üle keha värisema. Algus, teine munk kukkus teadvuseta. Nüüd on mul käes oli relv. Esimene munk sai kaks kuuli kõhtu. Куой hakkas põgenema. Tema lavastatud emu soittokunnan vagunid ja hoida, kuni Pakend haaras süstib ja tegi emu torkima. Ego silmad закатились hirmust. Ta minestas. Tema tõstis teine relv maa ja andis ego Taaras. Siis ta võttis võtme ja lukus Куоя ego ja sõbrad digikaamera.
  
  
  Oleme jälle olnud vabad. See tähendab, et ma olen erakordselt tark ja erakordselt loll. Vali. Kuid ei räägi mulle reuma...
  
  
  Pakend прислонилась juurde oigama ja sulges silmad. "Kas ma võin selle lahti nüüd?" See oli tõesti väga nõrk.
  
  
  — Arvad, et suudad vastu pidama veel tund aega?
  
  
  Ta ohkas ja jälle tema keha on jälle sirge. "Luban".
  
  
  — Läksid ära, " ütlesin ma.
  
  
  'Oota sekundis.' Ta andis mulle tagasi revolver, mis andis kuule. — Piiripunktis, ah? Ta развязала pael oma монашеского eksisteerib. Munk oli kasv mind, ja hem le trailing umbes kuus tolli põrandal. Ta tõmbas ego üles, kuni ta ei stahl suurem on tema pahkluu piirkonnas. "Подержи see nüüd". Tema hoidis riie, kuni ta jälle tihe завязывала pits ja складывала peal see üleliigne riie.
  
  
  — Ma tean, " ütles ta. "Ei ole eriti ilus, aga oleks parem, kui ma ei pea jooksma". Ta võttis oma relva. 'Hästi. Kuhu läheme, boss?
  
  
  "Laborisse".
  
  
  Oleme jõudnud päev ja selle приоткрыл tema. Tema žest tellitud Mahus eemale. Sees olid hõivatud kaks лаборанта. Nad olid riides nagu mungad, kuid ih peidetud olid kaetud valge лабораторными халатами. Nad töötasid kaetud laual, kuid ei прикасались juurde loodule Taara.
  
  
  Tema, läks ukse vaikselt ja sujuvalt läks läbi toa. Kui ta oli ligikaudu kümme jalga nende taga, tema ütles: "Hoia seal, ja tõstke käsi. Aeglaselt повернитесь.
  
  
  Nad on teinud, nagu nad ütlesid. Tema ütles Taaras.
  
  
  "Et meil on selles meditsiin kapis, et sundida ih vaikima mitu tundi?"
  
  
  Ta läks полкам koos maagiline зельями ja uuris sortida. — Mmmm, kuidas... kuidas on lood natuke амобарбитала? See on piisavalt hea, vaikne cola."
  
  
  "Minuga on kõik korras".
  
  
  Ta hakkas valmistama süstlad. "Mida sa eelistad. Uni või kellele?"
  
  
  — Jeesus, ma ütlesin. "Valik on ostja". Ma ei hoidis silma kaks mungad. Odin ümber õrnalt kulutatud käega lauale.
  
  
  Siis on lagi, " ütles ta pooleldi täites nõelu nahaaluse süsti.
  
  
  Teda tulistas tass, mille ta sirutas käe. Klaas разбилось ja kollane vedelik leki. Ta разъела pind tooli.
  
  
  Me kõik vaatasime seda. Tema raputas pead. — Ma arvan, et sul on parem minna ära sealt. Tema ei tahaks, et sinuga midagi juhtuks". Mõnda aega nad ei liigu. "Mul on veel viis vooru, ja ma стреляю väga hästi. Nii et teil on tõesti ainult üks valik. Magama... — ma märkis Mahutid ja okkad — või surra.
  
  
  Talle взмахнул on relv. Nad suundusid kesklinna tuba.
  
  
  Ei tea, miks tal on võimaldanud neil valida. See oli ikka, et rahulikult tulistas nooli безоружных inimesi. Tema hoidis revolver neil nina all, kuni Pakend on teinud neile süsti süstalt, hõõrudes ih alkoholi, nagu oleks see olnud väärtus. Head harjumused on nii raske lahti saada, kuidas ja halb.
  
  
  Peagi nad отключились ja magama jäänud. Ta pööras end minu juurde.
  
  
  'Mis nüüd?' - ta on proovinud rääkida rahulikult, kuid tema hääl värises.
  
  
  "Sa ikka ei saa kaotada teadvus", küsis ta
  
  
  — Saan teda siis istuda?
  
  
  Tema naeratas kuule. Kuna see on kummaline kombinatsioon võimeid ja hellust, jõud ja nõrkus, naise ja lapse. Ta istus ja teda suudles ee pealage.
  
  
  — Sul on veel üks asi, kullake.
  
  
  "Nitroglütseriin".
  
  
  Nitroglütseriin. Kas oleks võimalik teha ego on piisavalt tugev, et puhub kogu hoone? Ma mõtlen, kaasa arvatud meie särava tähe. Dr Куоя?
  
  
  Ta noogutas. "Sealhulgas ego, office ja kõik ego paber."
  
  
  "Siis tee seda."
  
  
  See äkki mõtles süütuid ohvreid kaamerad. Poiss, naine ja keegi veel oli imeline õnn on olla inimeste marine свинкой dr Куоя. Tema manipuleerimises oma rida kaheksa võtit. Võtmed lahtrite. Kuidagi ma pidin proovida päästa neid inimesi. Aga kuidas sa seletad seda inimestele, kes sind ei mõista, mida te teete? Kuidas sa saad öelda neile: "Järgige mind. Ärge muretsege.'...
  
  
  Tema läks meditsiin kapis ja võttis ravimit, mille Pakend on kasutanud vastu mungad. "Kui palju see on piisavalt tavalise narkoosi?"
  
  
  — O... viissada milligrammi piisavalt. Te võite segadusse see, et? Ta meenutas, et pudeli läbipaistva vedelikuga. "Sa tead, kuidas teha keegi torkima?"
  
  
  Ta noogutas. Ja hakkas segada rahusteid.
  
  
  'Hästi. Seda kavatsen proovida tõmba neid mehi siit. Templisse, kui teil on aega. Mõnda aega nad kindlasti on seal turvaliselt...? Tema, vaatasin tassi tema käes. "Kui ta tagasi siia, sa tead, kuidas visata seda prügi?
  
  
  — Mitte igavesti visata ego, kallis. Kõik on lihtsalt välja lülitada vesi ja küte sisse lülitada?
  
  
  'Hästi. Talle teen kõik endast oleneva, et siia tagasi tulla, et võtta sind. Või oled sa kohanud mind templis? Tema lahkun.
  
  
  "Nick?'
  
  
  Tema ümber. 'Mis on, kullake?
  
  
  — Veendu, et kõik läheb hästi? See oli nagu palve. Pani pudeli ja nõel ja võttis selle kätte. Teda tundnud kogu oma pehmuse all töötlemata lapiga. Seda, tundsin, kuidas on veidi pehmenenud tema pulseeriva soojust, sellest заразительного soojust, mis levis üle mu keha, ning tunginud minu tagaistme dollar. Selleks on sõna. See on tore sõna, mida printida валентинках ja kerida muusika-masinad sada korda tunnis. Tema suudles ee. Tema suudles ee tervitus ja hüvastijätt, teda tahan sind ja armastan sind, ja ta hoidis mind nii, nagu oleks selle stahl osa tema ise. — Kõik läheb hästi, " sosistas ma. 'Kõik on hästi.'
  
  
  Ta peaga üles riputatud. — Ma tean, et seal ta sulges silmad. "Kõik need inimesed on kõigi nende наганами?
  
  
  "Noh, nüüd ei ole nad otsivad mind. Nad arvavad, et ma olen siin превращаюсь, et see on arusaamatu.
  
  
  Silmad, mis ta avas mulle, kes ei saa aru, olid.
  
  
  — Taim, — uurisin ma. "Firma toode" Maagiline eliksiir Куоя ". Nii et kui tema сыграю õigesti, seda saaks vältida probleeme. Lisaks — ma вздернул tema lõug, — oma elus teda kohanud palju mehi, palju relvi. Ja tema on ikka veel elus.
  
  
  Ta üritas naeratada ja haledalt läbi kukkunud.
  
  
  — Взбодрись, " ütlesin ma. "Tema on haavamatu. Üllas ja õnnelik star, mäletad? Lisaks kangelane kunagi haavatav. Olete lugenud piisavalt lugusid, et seda teada.
  
  
  Ta raputas pead. "See ei ole lugu. See on reaalsus. Ta tegi pausi. "Peter Hansen oli nii kangelane, ja temaga juhtus midagi".
  
  
  Ühel päeval ta kohtus Hansen. Atraktiivne mees ja snaiper rifle. Хоук nimetas ego tõeline talent. Kuid midagi juhtus Poolt. Ei ole see suur hüvasti, kuid see, mis võiks olla hullem. Nad on lõksus Хансену selg. Pungis neljakümne viienda kaliibriga katkestanud närve, mis võimaldavad teil teha selliseid asju, nagu läheb. Ja armatsemine. Tema kihutas see mõte nii kiiresti kui võimalik. — See on teine lugu, " ütlesin ma. 'Ei ole minu. Ei meie.
  
  
  Ta jälle suudles mind, tema silmalaud моргнули uut hirmu.
  
  
  Tema murdis lahti ja haaras ee õlgadele. — Järele, " ütlesin ma. — Ma ju ütlesin sulle, et kõik on hästi. Nii et kõik on hästi. Ja kanget hoia seda relva. Tema osutas Наган, l lamades laual. "Võta oma ego endale, kui lähete tänavale ja kasuta, kui on vaja".
  
  
  Ta ohkas ja noogutas aeglaselt ning aitab taastada kontrolli ise.
  
  
  "Näeme templis." - Ma jätsin puuri.
  
  
  "Nick.' küsis ta. "Kas ma võin selle lahti nüüd?"
  
  
  
  
  26. peatükk
  
  
  
  
  Oli veel üks ohver praktika dr Куоя. Mees on umbes minu vanust, eurooplane, kõrge. Ta naeratab palju. Ja pani ila. Seda imestasin, kuidas see õnnetu siia jõudsin. Ja minu isiklik õnn, selle kargasin siit üksi.
  
  
  Tal poleks õigus selles, et ükski eriline kaitse mind ei tahtnud. Territooriumil oli vaikne. Päike oli juba kõrgel ja õhk содрогался tulelt. Tavaline ridadesse смотрящих maa mungad saadeti templi poole. Katted pandud, et kaitsta ih лысых väärtus oskus rünnak. Tema märkamatult vajus olukorda. Pbx ei ole näha. Plahvatus jõhkrat naeru akna ümber ühiselamu teatas mulle, et mungad-partisanid sel hetkel olid veel sees.
  
  
  Kolm on minu soosik on умиротворены. Sees tempel käesolevate mungad nad on ohutu.
  
  
  Tema tõi ih ja pane pajuvitsad palve jalamatid kõrval коленопреклоненными mungad. Sees oli lahe. Tulemus paks välised seinad või puudumine kirgi sees. Безмолвные mungad olid sarnased kujud. Kuid mitte nii, nagu kivist kujud. Kivi грязен ja mullane, ja isegi kõige sile marmor ikka veel kannab vihjeid kalju, mägi ja mustuse.
  
  
  Kui oleks võimalik, et tehtud pildi pilved. siis see oli ka kõik. Üks suur pilt taevast.
  
  
  Esimeses osas mitmeid tema nägi Ning Танга. Tema üritas püüda ego arvates, kuid ta oli suunaga sissepoole, fixated mingi abstraktne mõtlemine. Tema läks läbi tempel. Kui tema потороплюсь, siis veel saan jõuda laboris ja kuni Taara. Tema ei ole seda hotelli, et ta kulge territooriumil üks.
  
  
  Lahkuda oli raskem, kui tulema. Kui ta läks pühakotta, et ta oli üks ümber palju. Nüüd ta oli üks vähestest poolt. Võlts mungad teadsid, et need mungad usinalt palvetavad. Ja kui teda ei ole kohal, võltsitud, siis tema peab olema Картером. Aga võib-olla mulle lihtsalt jätkas läkitanud.
  
  
  Tema on tõesti püüdnud minna püüdes säilitada tempo isik, kelle aeg ja kaugus on lihtsalt surelikud, ja millel ei ole väärtust asju. See ei ole lihtsalt pidi minema hästi.
  
  
  Nii et see ei ole läinud hästi.
  
  
  See ei olnud esimene branch, ta vaatas päikese прищуренными silmad. Ja laborisse.
  
  
  Laboris ja Taara.
  
  
  Tema on kiirenenud samm.
  
  
  Tema eeldan, et see on nii.
  
  
  Kõik kuus seisid kaevust. Kahekümne meetri kaugusel minust. Kuus pbx. Odin ümber tõstis pea kõne ajal. Ta nägi mind ja hakkas karjuma. Siis nad läksid nad kõik mind. Tema sukeldus taga puu ja tulistas. Üks tema vigastas õlga, kuid ta jätkas rünnakut. Mul jäi neli lasku. Kui tema sattus neli korda, ikka oleks kaks filiaali täies haridus. Ma just pidasin seda olukorda, kui on tekkinud tugevdamine. Ülejäänud kloonid. Vaid kakskümmend. Nad ilmusid nagu läbi oma hosteli ja suundusime minu poole.
  
  
  On aeg, mil on vaja põgeneda kiiresti.
  
  
  Ma läksin ainus võimalik tee. See tähendas, et ma pidin minema маковые välja. Kui sa näed, kuidas mees teeb midagi nii lolli filmi, sa tead, et ta on hukule määratud. Mõni hull, взбирающийся tellingud või runner-runner on ровному välja, armutult hukka ise.
  
  
  Kuid mõnikord muud väljapääsu lihtsalt ei ole.
  
  
  Kui ma läksin laborisse, ta on toonud oleks ih k Taaras. Kui tema toon ih templisse, tema vaevan sinu ohtu teiste ja vähe aitan ise. Mul ei olnud mingit kava eesmärke. Ei ole pikaajaline tark välja manööverdada. Korgitser oli mitte selles, kas elada ma. Kuid kui kaua.
  
  
  Маковое välja meelitatakse mind, kui üle lava Oz. Lõputu vaip on lilla värvi. Stseen unistused. Äärmiselt ebatõenäoline Waterloo.
  
  
  Mul oli eelis kolmkümmend meetrit ja neli kuuli. See on kõik. Seda lugedes minu õnnistusi on lõppenud. Bullet вонзались maa mu jalg, saates vastik tuul puhanguti, kui nad просвистывали mimmo mu õla. Tema jätkas joosta ja võitis veel paar meetrit. Kuskil keset välju seisis väike kivi kasti. Kui tema võiks saada seda ja seda võiks kasutada seda kui ajutise kaitse ajutise baasi.
  
  
  Viimane bastion ' S.
  
  
  Nüüd nad käisid ja üritasid mind ümbritseda. Minu ümber vilistati täppe, nagu oleks mind imetakse läkähdyttävä eeldus, selle sain stone ehitise. Uks oli lukus. Tema pressitud soigumine ja огляделся. Kloonid lähenes mulle. Kakskümmend identseid isikuid läheneb mulle kakskümmend eri suundades. Kakskümmend револьверов suunatud mulle.
  
  
  Teda tulistas lähim eesmärk. saadetud otse punkti kesklinnas laup. Kiire on ta langes oma усыпанную lilled hauda. Kõigi osaliste mind tabas veel üks linn kaadrid. Nad on lõigatud seina minu taga поранили lilled on mu jalg, aga mind kuidagi ei puudutanud.
  
  
  Siis tema sai aru.
  
  
  Neid ikka kästi ei tapa mind. Nad ei pruugi teada, et Куой oli minu vangistuses, ja et ego labor asus paari minuti kaugusel igaviku. Kui neile oli teada, et see ikka oli kana, kes kuldne muna. Nad lihtsalt hotellid püüda mind ja paned tagasi puuri. Äkki tema teab täpselt, mida teha. Vastandlikke võimalusi rohkem ei огорчали mind. Võitjad kunagi on realistlik.
  
  
  Teda tulistas kaks pbx, преграждавших mulle teed õiges suunas mind, ja kargasin välja. Seda ei oleks kunagi seda teinud. Ainult siis, kui samal ajal. lab tõusid õhku. Ta взорвлась, nagu väike vulkaan, сотрясая maa, извергая tulekahju, швыряя kivid ja kiired päike ja lihtsalt jätkas plahvatada, bach, bach, bam. Ja keset sellele järgnenud sellele калечащей неразберихой tema jõudnud on mitu meetrit. Tema tormasid välja, et mürinaga pühkimine kõik, mis oli minu viis, kuidas jumal sõda.
  
  
  Nad hakkasid tulema ise ja hakkasid jälitama. See oli just see, et oma hotelli. Nad on kaotanud palju aega ning selle lõhkemist edasi.
  
  
  Tema jõudis uste покои Lao Цзена. Keegi oli valvur ukse. Mingeid mungad. Mingeid partizan. Kui puhkes see kaos, keegi tegelikult delle ei julge välja avatud maastik.
  
  
  Kui selle sain büroo, Lao, tema aru, miks. Klaasist sein раздвинулась, ja relvad on kadunud. Даосы liitunud minu plaan. Nad hoidsid poisid on KANG all-the-gun ja eemale.
  
  
  Selle leidsin Lao Цзена ja Vin söögituba. Kaks poissi hoidsid ih all-the-gun наганов. Tema sõitsid kõik mungad ümber hoone ja обменялся relv ühe enda ümber. Ego seitse lasku vastu üks, mis mul jäi.
  
  
  Söögitoas oli kaks päeval. Üks esikusse, teine köögis. Tema приоткрыл ukse koridori, kuid lukk töötas. Kui uks on suletud, ta tõesti oli lukus. Väljast. Ise ta ja tõusis püsti on köögi päev, et revolver on vangid. Lao Zeng tundus sünge. Vin, Nii tundus vihane. Aga nad veel ei alistunud.
  
  
  Lõppude lõpuks, ih päästeameti võistkonnad olid juba teel. Kloonid Lao Цзена jõuavad õigel ajal, et päästa ih. Vähemalt on nad lootsid.
  
  
  Lao Zeng haaras oma käetoed oma ratastooli. "Naudi lühike hetk oma hiilguses, Carter. Sest ma hoiatan sind: see kestab väga lühikest aega. Mul on seal sada ained ja kakskümmend parimad pojad. Sul ei ole võimalus.
  
  
  — Noh, vaatame, " ütlesin ma. — Igatahes, oma intriig pettunud. Kui sa ei ole kuulnud, et teie laboris on just tõusnud taevasse — kloonid, dokumendid, dr Куой ja kogu ego гребаная jõugu.
  
  
  Vin Ajal proovisin seda ümber lükata, positiivne mõtlemine. "Me ei saa taastada seda," ütles ta enam Lao Цзэну, kui mulle. "Uus Arst Куой ja uue põlvkonna võimsad pbx. Vahepeal meie missioon õnnestub halvata teie riigis. Pbx, mis teevad seda, ei olnud enam lab".
  
  
  Kõik, mida suutsin öelda, oli: "Jätka unistada". Koridoris oli müra. Peeti kaklusi saapad. Avanesid uksed. Kloonid kasumit. Vaid paar sekundit, ja nad teevad koos mu vana semu Jong-kas. Vin Ajal naeratas. — Nüüd sind jämedalt разбудят. Võib-olla oled ja hea, Carter, kuid ei ole piisavalt hea, et kakskümmend üks.
  
  
  — Vaata, jälle ütlesin ma.
  
  
  Ukse koridori lahti ja kloonid tungis sisse. Kogu pere. "Sulgege selle uks!" — ütles Lao Zeng. Revolver on ego pea jahmatas ego on väiksem, kui arvasin eelnõu. Uks oli suletud ja otsustas ego saatus.
  
  
  Nad ei kiirusta läheneb mulle. Neil oli kakskümmend vastu, ja ta oli valmis minema. See viskas oma relva. Üks minu käsi on keskendunud köögi päev, ja teine põgenes voldid rüü, kus tema peitis pomm. Tema sai aru, et on aeg. Siis see viskas ee. Nagu raske pall. Avatud peaga Lao Цзена. Kahekordne löök! Ta kohe ego teadvuse ja samal ajal pomm läinud, täites ruumi surmava suitsuga. Tema jooksis ringi köök veel enne, kui nad aru, mis toimub. Selle lukustatud ukse kinni ja läks templisse.
  
  
  Seal oli Pakend. Koos Ning Тангом. Ta ütles, et teised mungad pidasid ained KANG hoones hostel. Kõik ih hoolikalt sidunud ja pannud põrandale. Käesolevad mungad jälle juhtisid oma монастырем.
  
  
  Tema küsis Pakendit küsida ego, kuidas nad kohtlevad kasutada relvi ja tegeliku surma ohtu teistele inimestele. Pakend kuulis reuma, seejärel pöördus minu silmad on suletud. Ta raputas pead.
  
  
  "Te ei usu".
  
  
  — Proovi, " ütlesin ma. "Täna on tema kogu usun".
  
  
  "Nad kõik on tõesti vihkab kasutada relva. Hääl, miks ta raputas peaga, — hääl, miks nad esimese asjana вынули täppe relvi.
  
  
  'Kuidas?' Tema vaatas relva oma käes, kellele обменялся koos munk. Tema прицелился avatud uks templi ja tulistas. Midagi sellist. Lihtsalt igav klõps.
  
  
  Tema naeris.
  
  
  Kõik see mäss toimus ilma täppe. Asjaolu, et poisid on KANG arvasid, et kuule piisavalt, et võidu tõi ih lõksu.
  
  
  Tema vaatas Ning Tanggu silma ja meenus, et ta on öelnud, et ideed on tugevam relv. Siis tema arvas, et aru.
  
  
  Mõnda aega.
  
  
  
  
  Peatükk 27
  
  
  
  
  Hindamine — üks asi on neid uusi sõnu, mis teda vihkan. Üks neist ümber halbadest harjumustest loomise, kui jõupingutused kunagi on "intensiivne" ja kui armee ei ole kunagi lihtsalt "saadetakse", mitte "lähetuses". Hindamine — see on lihtsalt kõlav sõna, mis tähendab siis, et ma ütlen Хоуку kohta, mida tean, ja see, et ta ütleb mulle, et teab, ja me otsustame, keegi rohkem ei räägiks.
  
  
  Pakend ja selle olid tee seda.
  
  
  See oli üks nende armas kevad päeva, kui Washington särab, ja tundub, et iga monument on monumentaalne tähendus.
  
  
  Pakend oli piinlik vaikne takso. Hea pigistada mu käest, ta закусила huulte, погруженная oma непереводимые mõtteid. See on olnud nii alates sellest tuhkru, nagu maandunud lennuk. Raadio juht oli komplekti ühe ümber need jaamad, kus väänata vana standard teosed, siiralt ja nüüd nad mängivad vana head laulu Коула Porteri "So Near And Yet So Far". Hääl selline ta oli.
  
  
  Sõitsime tagasi Dupont circle ja lõpetas enne seda mingi немонументальной ukse Kombineeritud teenuse ajakirjanduses ja телеграфии. Vähemalt parim fassaad staabi-korterid AX, kui üks armetu london tee kauplus.
  
  
  Hawk tervitas meid innukalt. Ta tõstis pilgu oma захламленного tool ja зарычал.
  
  
  — Istu, " ütles ta. "Kas sul on hetk?"
  
  
  See et siis lugesin punane salajase kausta, närida незажженную sigari. Meie väike lahing kloonid on möödas, aga siin laual Хоука, sõda jätkus. Uus asi. Uued lood.
  
  
  Pakend vaatas aknast päikesest puulatvade. Tema ülahuul on nullilähedane. Ta pöördus ja kehitas õlgu. Et oleks ee-meid on mures, varem või hiljem ta seda selgitab. Ta oli ühelt poolt need naised, kellele ei tohiks sekkuda poker. Vähemalt, kui sul on olnud selline tunne.
  
  
  Selle asemel, et vaadata nah teda, vaatas Хоука. On егостарое isik noorte sinised silmad. Nii aju, mida võib nimetada iga aadress natside kätkö 1940. aasta, kuid ei suuda meenutada, mis särk tal oli seljas eile.
  
  
  Lõpuks ta tõstis pilgu. — Vabandust, " ütles ta хрипло. "Niipea, kui ta sai teada, et sa oled ohutu, sa oled kadunud ümber minu prioriteetide nimekirja". Ta pöördus Taaras. — Noh, miss Bennet. Kui teil on aktiivne osa värvi?
  
  
  Pakend naeratas. Kummaline, неубедительная naeratus. — Väga armas, vaikselt ütles ta. 'Jah, väga armas. Kuid... ma ei usu, et ma tahtsin tahaks korrata seda veel kord."
  
  
  'Ei ole?' Ta tõstis ühe kulmu ja vaatas minu poole. — Hästi, Carter. Sinu kord. Ta istus tagasi oma скрипучего pöörleva tooli ja põlema изжеванную sigari.
  
  
  — Sa juba tead suurema osa sellest, sir. Me oleme leidnud pesa need pbx ja hävitasid selle. Pakend on hoolitsenud kohta эмбрионах-клонах, - laborite ja hull ученом, стоящем taga. CANNES rohkem hakkab ih propageerida. Vähemalt seni, kuni me oleme elus, tema обезвредил Vin Järgi, Lao Цзена ja kõik täiskasvanud pbx. Vähemalt kõik need, kes on olnud Indohiina
  
  
  "Ja me oleme need, kes olid siin, ja need vähesed, kes oli Londonis", — katkestas ta mind. "Samuti oleme pöördunud ih ekspert narko. on. Kui ego nimetatakse nüüd?
  
  
  "Pam Hobune". †
  
  
  'Jah. Ta meil on, ja see on puhtalt kogu сознается. Muidugi, kõigepealt me kas emu natuke ego enda seerumi tõde. Хоук pahaks. Ta armastas kasutada otsusega sama tugev, nagu on tema. — Meil ei ole enam muretsema. See etendus on Featherstone oli samuti suletud. Selle eest vastutab Скотленд Yard. Tundub, et nad on saanud palju lööki seal. Ja see raha on finantseerinud mitmeid tegevusi KANG.
  
  
  Tema rääkis Хоуку kohta опиумных väljadel ja kuidas KANG on kasutanud kaubandust narkootikumide nagu tööriist on mõtted. See on nukker raputas pead ja затушил sigari, nagu tappes ta parasiit. "Kahjuks, uimastikaubandus, mis ei kuulu meie pädevusse. Aga ma saan neile öelda, et nende ravimite väärt palju rohkem kui lihtsalt ahnus".
  
  
  Ta ohkas. "Võib-olla nüüd nad ei taha kuulata natuke rohkem. Igal juhul on see eriline маковое välja enam ei kasuta - koos sellega on liitunud Nassau, mis sa sulgeda. Saadud kaks.
  
  
  "Ja veel sadu selliseid kohti alustel".
  
  
  Хоук andekas mind пронзительным pilguga. "Tuhat oleks parim seda parem". Pöördus ta taas Taaras. 'Noh.' — Üldse-siis sa peaks olema õnnelik. Sinu... nagu tema, veel kord seda nimetas? ... hull, невообразимая teooria... noh, see oli õige.
  
  
  Pakend откашлялась. — Sa nimetasid seda jumala unustada, hull und, sir. — ütles ta siiralt.
  
  
  Хоук tundus сбитым ajada. Võib-olla esimest korda elus. — Noh, hästi, " sosistas winston. — Ma andsin sulle läbida kõik see, eks?
  
  
  — Jah, sir, — oli ainus reuma, mis ta on saanud.
  
  
  'Siis on kõik korras.' Ta oli vabasta meid. - 'Isegi rohkem?'
  
  
  Ta noogutas. 'Kaks asja. Tema lubas selle tuled, et me püüame leida neile uus klooster. Kuskil vaba ala. See hotell oleks sõna pidada. Kui sa arvad, et me saame hoolitseda selle?
  
  
  Хоук märkuse teinud oma märkmikku. "Ma usun, et Lõuna-Korea on sõjaväebaas. Lubage mul vaadata seda esiteks. Tema usun, et me suudame seda teha. Ja alustada teist korgitser.
  
  
  "Nii rosco".
  
  
  Хоук raskelt hakkas закуривать uue sigari. Siis ta tõstis oma silmad üles ja ütles mulle umbes nii rosco. Selle kohta чертовом зонте ja sellest, kuidas nad on leidnud ego.
  
  
  "Võimalik, et nii oli parem, mõnes mõttes," ütles ta. Seejärel andis ta välja sünge naer. — Rätsep võta, see on rumal rääkida.
  
  
  Ta pöördus oma скрипучем tugitoolis ja vaatas aknast välja. Vaatasin. — Selle hotell öelda, et me saime väga palju halbu kommentaare selle kohta nii rosco. Ta muutus liiga vana ja liiga hoolimatu. Абингтон Londonis palus luba saata ego pensionile. Veidi enne seda, kui see juhtus, sa tekitasid ego. Igal juhul oleks see ego, see viimane asi. Ja ma ei tea, kuidas oleks nii rosco on seda mõistnud. Parim oli ta aastatel suurepärane agent. See on ego elu.
  
  
  Hawk ohkas sügavalt. Mulle oli huvitav, mõtleb, kas ta on enda kohta. Sellest päevast, kui ta ise muutub külmavereline, ja kes siis otsustab, kas saata ego pensionile. Issand, nüüd on tema hakkas ka endale mõelda.
  
  
  Hawk on loobunud aknad.
  
  
  "Mida sa teed? Kuluta üks ümber sinu veteran puhkus välismaal?" See oli ego viis mulle öelda, et ta annab mulle paar nädalat puhkust.
  
  
  Tema, vaatasin Pakendit ja mõtles Riviera. Või Tahiti. Jah, aga korraga omapead üksikul saarel oleks meile ideaalselt sobinud. — Võib-olla, " ütlesin ma.
  
  
  Ta jätkas. - 'Sina. miss Bennet? Sina ka ära teeninud mitme väljundi. Oleme hoolitsenud, et Peter sai suurepärane hooldus, kuid te saate veeta puhkus koos. Te kaks.'
  
  
  Tema vahetas kõrgem käik.
  
  
  'Peter?' Ta pöördus tema poole.
  
  
  Ta vaatas mulle avalikult silma. — Peter Hansen, — ütles ta vaikselt.
  
  
  Peter Hansen, haavatud kangelane. Kelle nime ta mainis laboris, kui hoiatas mind olla ettevaatlik. "Minu abikaasa," järeldab ta.
  
  
  Et inimene, kellel on vähe aega taktitunne, Hawk tegi suuremeelne žest. Ta прочистил kurku tõusis püsti ja läks hall.
  
  
  Pakend kurvalt vaatas mind. — Ma armastan seda, " ütles ta. — Ma ei saa teda maha jätta. Seda ei oleks saanud seda teha, isegi kui oleks võinud. Kuid Nick, mulle nii meeldis, et armastan sind. Ta andis käe, haaras mind ja surus ennast. Tema, vaatasin tema nägu. Viimast korda. Need обворожительные rohelised silmad, need каштаново-punased juuksed ja need hull tedretähnid, mis kõik olid veel seal. Ja seda mõelnud sellele, mis elu tal oleks hotell, nah. Turvaline ja hea elu, kus kõik jääb, nagu on, ja kunagi muutub õudusunenäoks. Elu, mida ta kunagi ei saanud hei lubada. Elu, mida tal kunagi ei suudaks elada. Elu, mida ta ilmselt kunagi ei tahaks.
  
  
  "Võib-olla on nii, mõnes mõttes, ja on parem," ütlesin ma. "Jumal on armuda mind selle eest, et räägin jama".
  
  
  
  
  
  Raamatu kohta:
  
  
  Kui see on trükis, mis on pühendatud eksperimente: võtta keegi puuri keha, arendada oma õigetes tingimustes ja saada selle duplikaadi inimese. Kaksik on väliselt identsed, see on identne vastavalt võimetele.
  
  
  Nick Carter ei suutnud seda uskuda, kuid emu tuli, kui ta on kohanud selliseid "kloonid" või identsed nimetatakse twin. Antud juhul on see двойники geniaalne tapja tegelesid ainult üks eesmärk: hirmutatud Kongressi Senat ja president Ameerika ja allutada ih oma volley. Ja seega kontrollida maailma poliitika erinevate nurkade alt.
  
  
  Nick Carter, mis võib hävitada nii palju kordi kui soovid vahetada, kuid see on mõttetu. Ja kui USA senaatorit tapma, Carter teeb oma безнадежную tööd: lõpetada tootmine pbx ja kõrvaldada ainus mõrvar.
  
  
  Kuid kas iga branch ei saa olla tõeline mees?
  
  
  
  
  
  
  Sisukord
  2. peatükk
  
  
  Peatükk 3
  
  
  4. peatükk
  
  
  Peatükk 5
  
  
  6. peatükk
  
  
  7. peatükk
  
  
  8. peatükk
  
  
  9. peatükk
  
  
  Peatükk 10
  
  
  11. peatükk
  
  
  12. peatükk
  
  
  13. peatükk
  
  
  14. peatükk
  
  
  15. peatükk
  
  
  16. peatükk
  
  
  17. peatükk
  
  
  18. peatükk
  
  
  Peatükk 19
  
  
  Peatükk 20
  
  
  21. peatükk
  
  
  22. peatükk
  
  
  Peatükk 23
  
  
  Peatükk 24
  
  
  Peatükk 25
  
  
  26. peatükk
  
  
  Peatükk 27
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Õudus jää terror.
  
  
  tõlkinud Leo Шкловский mälestuseks погибшем pojast Антоне
  
  
  Algne nimi: Ice Trap Terror
  
  
  
  
  
  Esimene peatükk
  
  
  Üle kõrge katusega, ringi tops puud juba oli juba hämar. Varju jooksnud üle переплетающейся lehestik, сгущая паровую loori гнетущего savtšenko, разлившегося üle. See tegi aeglane, истощенное tunne, mis mul oli, on veel hullem. Seal luuras vastuoluliste jõud — hiiglaslik пиявка, высасывающая on teil kogu energia ja isegi tahe elu. See jõud on tegutsenud mul juba poolteist päeva. Ta üritasin mind peatuma ja pikali, lihtsalt loobuma ja lubada nende kuratlik полчищам putukad ära minuga igavesti. Niit Nick Carteri muuseum - суперагента AH, Киллмастера N3. Ja tema hääl sattus see põrgulik nurgas Nicaragua nimega Kallas Mosquito. Irooniline, nimi selle madala kuuma soisel alal võetud ei ole neist дьявольскихнасекомых ja indiaanlased-mosquito .
  
  
  Siiski, tema persevered, sest teadsin, et tuleb jõuda oma sihtkohta enne pimeduse saabumist. Peaaegu läbimatu järelkasv piisavalt задержал mind. Ma pidin расчищать iga d džungel oma matšeete. Tema выругался ja natuke ei ole rakendunud, kui mass on rohelised, mis ta just maha, taas tõusid üles.
  
  
  Tema копался paks tignes peaaegu высохшего oja — ühele tuhat, voldiline siin ja kapillaare. Kuni selle kest on talle stagneerunud läga hakkasid tõusma pugemine, limane olend. Higi струился minu isikule, пропитывая riietus ja seljakott. Justkui seljakoti rakmete lõigatud mulle õlgadele.
  
  
  Eile varahommikul патрульный laeva MFA langenud mind Laguna de Перлас . Sealt ma läksin edelasse ligikaudu paralleelselt jõe Тунгла.
  
  
  See oli detsembris, nii et niit vihmaperiood. Ta oli tänulik selle eest. Sademete hulk Nicaragua on väga erinev, kuid Блюфилдс rannikul Kariibi kleit langeb 750 cm aastas. Juulis või augustis oma reisi, ja ilma on tõeline kannatus, see oleks täiesti võimatu.
  
  
  Selles nurgas ei tee. Web-kiirteed — Панамерикано teises otsas riik. Rahvuslik raudtee võrgu pikkus on umbes nelisada viiskümmend kilomeetrit, ja enamasti asub Vaikse ookeani rannikul. Igatahes, see oleks kunagi julgenud seda kasutada, kui ei julge näidata ennast ainus maakonna teedel. Valge võõras märganud oleks, ja tal oleks mitte usaldada, ja see oleks katastroof selles kriitilises seisus.
  
  
  Tema läks oma teed läbi erksad värvid selle нереального сумеречного maailma üles ida platoo, madalates katuseharja tipp. Kõrgeim mäetipp on siin väiksem kahe tuhande meetri ja keskmine kõrgus seitsesada. Teisest küljest mäed laskuda juurde плодородному platoo, равнинами ja järvedega. Selle poolt, kuid see oli kaetud džungel kalle, lõpmatu joon on kaetud parasiidid puude tihe mahlakad taimed ja seened. Suur pugeja обвивались ümber puud ja oksad; зловонная hallituse ja tume sammal kaetud maa. Kõikjal seisis terav lõhn mädanenud taimestik.
  
  
  Järk-järgult tõus muutus järsemaks; sõukruvid terasest teravam ja sügavamale kuristikku. Kuru olid nõusse esitamise vihmavesi voolab alla ja ih loid sood olid sigimis miljonit vaenuliku olendid, kes on ennast minu jaoks delikatess. Õhk oli alati täis putukaid. Konn ja väiksemad imetajad ilmusid ainult öösel. Linnud võtsid võimust kuidagi ei ole, kui, kuid tavaliselt istusid väga tops puud. Lähedal juga kavatse rikkujaid rahu, konnad ja pidevalt чирикавшие linnud. Oli üks suurus ворону, kuid väga eredalt värvitud. Ta насвистывала peaaegu ideaalne värvigamma, meie kunagi korrates viimase noodi. See сводило mind hulluks. Peale putukate hammustused ja безумства linnud, mul tuli taluda veel maod ja sisalikud. Maal on swarmed ja päevased hulkurid on selline haisev sisalikud. Olid ka удавы burrows ja oksad, puu madu on keskmise suurusega ja libe hundi maod, nagu клыкастый metsik копьеносец . Ih koduks oli смертоносная broneerimine, mida peaaegu ei ole uurinud ja ei kandsid kaardi, mis tegeleb пожирала iga, kes oli piisavalt rumal, et proovida sinna jõuda.
  
  
  Kogu ülejäänud päeva teda пробирался läbi удушливые sügavus, peatudes vaid korra, et süüa. Ta oli kindel, et ei ole aega, kuid algus pimedust, замедляемый valgusega, veel väljaminev tõttu mitu servi pilved, selle leidsin suure rühma гондурасских palm. See kõlas nagu metsa, metsas, täielikult kuningriigil, mis ümber nende kõrgete palmide koos перистыми lehed ja üsna sile barrelit. Vahel kasvasid инжирные puud on väiksemad, ümbritsetud karjades verejanuline komarov.
  
  
  Hondurase palmid kasvavad enamikus džungel Kesk-ja Lõuna-Ameerikas, kuid ih kogunemine, nagu see oli haruldane. See tõestab, et see maastik on kui возделывалась, kuna mayan indiaanlased on kasutanud puu selle puu toota õli. Kuigi oli raske lõigata see puu kivist kirved, nad on samuti kasutatud puitu oma maja. Selles valdkonnas on puu hästi, ja lõpuks on see kõikjal võttis maad, mis tegeleb kui возделывалась.
  
  
  Sellest hetkest, kui ma sain пальмовую sallu, tema kest aeglaselt ja ettevaatlikult. Siiras ees peab olema staabi-korterid polkovnik Земблы. Ümber немногого, et AH maandamata kohta загадочном полковнике ja ego aktiivsus, seda teadnud, et see maa-ala metsas kõvasti kaitstud inimestega, on tähistatud raketid, осколочными kaevandused ja tundlik tähistatud mikrofonid, võimalik tabada ka kõige nõrk heli.
  
  
  Tema hiilis edasi neljakäpukil, õppides iga sentimeetri maastikul. Tema, протиснулся läbi alusmetsa ja jooksnud, nagu lohe, läbi elvad. Selle teadlikult valinud kõige raske ja täita läbimatu tee. Kui loom või taim andnud vähimatki müra või metsakohinat, tema kasutas ego, et edasi liikuda, summutades издаваемый minuga heli. Seljakott oli raske ja раскачивался ümber küljelt küljele. Pank valus mulle lille silmad, nii et ma ei saanud normaalselt näha. Mind veel rohkem on pahane, kui tema вытирал isik varrukas.
  
  
  Laagri metsades ja väljadel, mis olid väidetavalt заминированы, oli praktiline mängu, доставлявшей meie õpetajate abistamiseks jäi садистское rõõm. Siin oli kõik surmavat tõsiselt, ja tema напрягался, tuvastades iga погнутую травинку, puru раздавленного sammalt või viinapuu, kus erikooli oli ilmuda. Selle avastasin paar minutit ja möödub noh, ei puutu. Lõigatakse juhtmed oleks enesetapu. Veidi enne seda, kui ta läks jalgrada, leidsin selle trossi signaal raketid. Tema прополз mimmo temaga ja leidis, et signaali kassett, mis обезвредил.
  
  
  Tee kujutas заросшую umbrohu teed, mis tegeleb käis jõe Тунгла ja läksin põhja. Allosas, on tõenäoline, oli muuli kanuu-ja põõsad, liiga, võib olla mitu snipers. Ise mõõtu, muidugi, oli täis kaevandused ja teiste püüniste kõrval haven polkovnik Земблы džungel. Nii et ma kindlasti ei pidanud minema seda sirget, kitsad teed. Tema peitis end taas varju ja stahl hoolikamalt wade kaudu järelkasv. Kolmkümmend meetrit suusarajad äkki свернула ja перерезала mulle teed. Seda hoolikalt kontrollitud väike, поросшую sammal kliiringu. Ta tundus nii rahulik väikeste cruise ja vahuveini liblikaid tundma õppida, танцующими hämaras valguses.
  
  
  Kaevanduses oli зарыта on sammal шпилькой üles. Kes oleks see meile pani, tegi ta seda ei ole piisavalt professionaalne, sest siiralt üleval торчал väike tükk sammalt. Vasakul ja paremal mul olid paksud aeda ümber okkad. Ma ei suutnud seda vältida, muidu mul oleks vaja tagasi tulla ja mööda seda paika kaugelt.
  
  
  Пригнувшись, tema kuulas mingi heli. Tema ei kuulnud midagi ja mõtlesin, mida teha. Pikk tee tagasi võib olla ohtlikum, kui sõjamoona miinid. Võib-olla see oli ming-mõrd, mis tegeleb взрывалась, kui puudutate seda, kuid see, tundub, et see ei vastanud iseloomu polkovnik Земблы. Ta ei olnud ümber, kes kulutab raisatud miin, mis oli juba võimatu välja kaevama, et tagada läbipääs.
  
  
  Tema, vaatasin üle õla pimedusse džungel minu taga. Tagasi võtaks liiga palju aega ja pimedas mul ei olnud meile ühtse võimalus. Tema подполз edasi ja ettevaatlikult приподнял puru sammalt. Minu омелой ühekordne ignite surve all. Tema tagasi hinge, pühkis käed kohta püksid ja keeras nuppu ja süüde. Keere oli разъедена ja käepide ei поддавалась lihtne. Lõpuks on see õnnestunud. Tema võttis fuse, tagastas käepide minu ja paika panna tükk sammalt. Siis ta ohkas jälle.
  
  
  Ta tõusis püsti ja ettevaatlikult kõndis mööda rada, kuni ei suutnud sukelduma tagasi põõsad kõrval. Tema peitis ülejäänud oma reisi põõsad. Iga detail on nõutav maksimaalne jõupingutus. Selle leidsin veel üks miin, et selle ümber, ja mitu signaali raketid. Miinid olid segamini nii paks, sest putukad. Lõpuks ta tuli rohkem avatud ruumi. Mitu meetrit tõusis kõrge gnarly mäe, paksult поросший põõsastik ja обвитыми viinapuud puud.
  
  
  Esimesel pilgul vaatas ta, kuidas mäe, mis on sarnane püramiid. Kuid siis ta nägi, et alus on asetatud kihist переплетенных kivid, ja ühelt poolt oli trepp sadu ступенек. Seinad olid kaetud kaunid orhideed ja teiste эпифитами, kes tunnevad end mugavamalt praod müüritise, kui puude oksad. Tema, vaatasin varemed iidse ehitatud maya . Ih on peaaegu võimatu ära tunda, kuidas inimeste kätetöö. Nad said ühtse tervikuna koos džungel, kes neelas kümme tuhat aastat tagasi. Ehitus, ilmselt mõeldud tempel, suurejooneliselt kerkis kogu sügavus džungel, sünge ja salapärane selles kauges kohas.
  
  
  Tähtsam kui ego on ajalooline väärtus, on eesmärk, mille ta on nüüd kasutatud. Sõnumi selle kohta tuli meile фрагментарное ja osad ikka on lähtutud on kuuldava. Siiski, kui meie andmed on õiged, need on isoleeritud ja pealtnäha mahajäetud varemetes скрывалась kõige kaasaegne elektrooniline relv, mida saab ainult kujutleda.
  
  
  Kõik algas kaks kuud tagasi искаженного радиосообщения meie agent Оахаке, Mehhiko. Sellest ajast AH järk-järgult kujunenud pilt omapärane geenius, называвшего ise col Земблой. Ta leiutas midagi, et kliimamuutused ja hotel kasutada seda kliimaautomaat, nagu relvad. Kelle vastu ta kasutab ego ja miks, oli teadmata. Aga kõik viitas sellele, et tal on selles templis maya on piisavalt varustust, et muuta lõputud кипящие jungle hiiglaslik liustik.
  
  
  Mõne päeva jooksul või, võib-olla tundi ta kavatses teha just seda: ilma etteteatamata muuta Kesk-Ameerika üks ulatuslik arktika maastik.
  
  
  Selle pidin lõpetama ego.
  
  
  
  
  2. peatükk
  
  
  
  
  Tema võttis seljakoti ja ettevaatlikult pane ego maha. Ajal minu kahepäevast reisi siia ta mulle väga meeldis. Ta tutvustas mulle haridus ja peavari, ja ma lootsin, et ta aitab mind jälle. See, et mul oli vaja teha edasi, mida oli vaja teha ettevaatlikult ja vaikselt. Kõik, mida ma võiksin kaasa võtta, see on väike tööriistade komplekt, mis poisid on laboris AX teinud eriti sel juhul. Tema suutis kinnita oma ego juurde turvavöö, nii et mu käed oleksid vabad. Minu keraamiline pomm oli приклеена juurde pahkluu, ja стилет on nööpidega ümber minu käte. Jätsin talle oma Люгер. Nüüd mul oli suletud kõrgem 7,65 mm püstol tüüpi " Chi-Com ", mida kasutati Vietnamis. Ta oli ehitatud vaigistamise ja nõudis erilist ammo koos гильзами ilma servani. See ei olnud sugugi mitte Люгер: tal ei ole olnud nii suur võim, kuid ta oli nii sama efektiivne asuvaid objekte. Seda enam, et Люгер tõesti summuti ei поставишь. See vänt ei ole ikka veel väga hästi valetada minu poolt, sest olen harjunud rohkem raskeid saksa relv.
  
  
  Tema arvas võtta matšeete, aga ego ei ole mulle oleks vaja, et läbida varemed, sest nad ei kasvanud, ja kui ei oleks seda kasutanud nuga, heli kindlasti välja mind. Nuga pikk tera on hea relv, kui sul oli koht, kuid temaga oleks raske hakkama templis, nagu Люгером. Nii et ma jätsin ego koos oma seljakotiga ja siis läksin tasaarveldus, ökoloogiline tempel. Siin ilmselt oli peitub rohkem mikrofonid, kui iga stuudio saade on. Tema lootis, et mees monitori võtab mind loom ümber orienteeruda, sest signalisatsioon enam ei выдавала hoiatusi. Tema hüppas ja подтянулся esimesele уступу templi. Mul tuli kasutada juured, viinapuude ja kännud toetust, sest ma ei usalda крошащейся redel.
  
  
  Selle peaaegu pimesi sattus teise lõksu. Õnneks, seda nägi väike piir kõrgel puu otsas. Inimene, заложивший miin, märkis, kuhu ta on hakanud mürsk. Tema ei julge liigutada. Mul kulus terve igavik, et leida süüde. See oli kollakas õhuke köis koos воткнутыми sinna väikeste teravate okastega. Ta oli kahe puud ja on täielikult kadus lehestik. Kui ma läksin edasi, ta прорезал oleks minu liha, nagu habemenuga. Samal ajal pin murdis oleks ümber saadetise eest puu, ja me puuga kokku tõusid oleks õhku. Külalislahke inimene, seda kolonel Зембла!
  
  
  Tema äärega tross ja ettevaatlikult прополз edasi. Iga paari meetri tema зацеплялся suu eest viinapuud, et kuulata ja lõõgastuda. Siis jälle tõusis. Toetust tema kasutasin lõhe ja klapid. Kõrgel tops puud tema nägi tõusev kuu, отбрасывающую kahvatu sergei.
  
  
  Olles üleval, tema istus kahe kivi глыбами koos võra kardin pole. Tema uuris katus, mis tegeleb on lame ja kandiline. Esiosa, mis viib redel ja tagumine osa on kaks korda pikem käsi, millega ta tõusis. Katus oli puhas ja ilmselt свежеположенная. Nurgas on hekis oli midagi barakid, mis on sarnane kuhja killustik.
  
  
  Et saada tempel, ma pidin minema läbi ukse onn ta on, sellepärast, et teist sissepääsu katus ei olnud. Vahel mind ja хижиной seisid kaks turvameeste ja helikopter. Odin ümber turvamehed toetusin šassiile helikopter. Teine aeglaselt shell mööda поручня. Nad mõlemad olid väikese коренастыми метисами; kui seitsekümmend protsenti никарагуанцев, pooleldi indiaanlased ja pooleldi latiinod. Neid on vaba püksid ja särgid ja pehme замшевые saapad. Nad tundus, et on korras ja ei ole andsid meie heli. Nad olid riides nagu tõelised sõdurid, kuid see võiks kasutada oma kopse automaatne vintpüss, kui sa lähenes neile liiga lähedal. See on belgia 7,62-mm püss NATO FAL; väga hea ja on väga populaarsed keskkonnad южноамериканцев.
  
  
  Helikopter oli Bell Sioux 13 R, kolmekordne. Ta oli natuke nagu suur kiili koos поднятым üles saba. See oli karm tööhobune, kes tegeleb laialdaselt kasutusel aegadest Korea. Selles jumala poolt забытом kohas selline asi oli ainus kultuur toimib parimal juhul reisida. Nii katuse templi teinud sobiv maandumist. Хоук tehtud aerofotode, mis on näidanud, et helikopter tavaliselt seisis katusel. Uurimine lõpetatud nädal tagasi näitas, et helikopter ei kuulunud ametliku oli rühmas. Ta oli ostnud selle tulemusena seeria väga ettevaatlikuks tehinguid armee laos Mexico city. See juhtus paar päeva siis sellest, kuidas linn lähenev tugev jää torm mälu elab. Iseenesest ei ole nii tugev, kuid siiski piisav, et põhjustada halvim kahtlus AH. Selle tõttu Хоук otsustas saata mulle siia.
  
  
  Ta oli esimene, kes meie inimesi, kes on tähelepanelikult läbi see helikopter. Ustel on huvitav embleem; kuldne päike kolme lilla jooned nen. Nagu oleks keegi lõikas ornament noaga ja metallist nüüd кровоточил. Tema mõelnud, mida see tähendab. Kui патрульный tuli lakub, seda märkasin sama kleebis tema rinnataskus.
  
  
  Ta sobis kõik lakub ja lakub... Olukord muutunud keerulisemaks. Kaks turvamehed olid nüüd nii kaugele, et sõbra sõber, et ma ei saanud tulistada neid samaaegselt koht, kus istus. Kui tema выстрелю ühe, ta hoiatab teise enne, kui seda saaks ümber pöörata ja minna temaga. Kui tema liikus liiga vara, see oli nende vahel; kui aga tema hilinen, see ka lähevad lõksu, nagu rott. Nii et nagu midagi oleks pidanud kahjutuks ih mõlemad korraga, ja siis hääletu.
  
  
  Valvur mööda mõned kivid kukkunud koos поручня. Ta on nii palju kordi обходил katus, mis nüüd viskas nah väike kork ja sihitult vaatas läbi esiklaasi, mis болтающимся õla peal püss. Aeg-ajalt ta isegi ei vaevunud aastas; midagi, mis muudab isegi voolav koer. Esimene nõue on see, et sa peaksid alati teadma, mis toimub sinu ümber, sest sellest võib sõltuda su elu. See maksab emu elu.
  
  
  Tema surus oma стилет käsi. Teises käes oli mul püstol koos summuti. Vari on täielikult haaras mind. Talle oli üks täisarv kividega. Hämaras objektide vahel eristada on raskem, kui pimedas, ja kinnitan selle eest. Ta sobis kõik lakub ja lakub. Tema tagasi hinge... Äkki teda enam ei suutnud ego näha. Ilmselt ta ikka läks ümber mingi kukkunud kivid. Hetkeks tema kartis, et ta märkas mind, ning sukeldus varjupaik. Siis silmanurgast nägin tema ego jalad. See tähendab, et ta veel ei teadnud, et ma olin seal. Nüüd on tema võis kuulda ego hinge ja metsakohinat ego штанин katusel. Tema сосчитал kuni kolm ja hüppas.
  
  
  Tegelikult delle minu peamine mure oli valvur on helikopter. Selle hotelli kõigepealt koristama ih teelt välja ja ülejäänud kasutada nagu kilp. Arvestades kaugust, ego непредсказуемую reaktsiooni ja asjaolu, et mul ei olnud müra, ta kujutas kõige suuremat ohtu. Teda tulistas kiiresti kaks korda. Esimene lask tabas emu rinnad, algusest teise kaela. Ei ole välja meile heli, langes see ümmargune terasest alusele helikopter. Tallad mu kingad on toodetud rohkem müra mööda kive, kui kaadrid ümber mu püss.
  
  
  Стилетом tema üritas saada teise turvatöötaja neerud. Tema lootis, et ta замрет, kui näeb surnud sõber. Kuid ta reageeris, kui panther. Instinktiivne liikumine pöördus ta ümber, sümpaatia. Siis see kõik toimus nagu udus.
  
  
  Kui ta oleks korralikult koolitatud, ta oleks pidanud kasutama oma relvi nüüd. Kuid sel sekundi murdosa jooksul ta reageeris nii, nagu seda ei ole arvestatud. Ta kummardus, viskas relva ja saavutatud koos pistoda komando, свисавшим koos vöö. Ta on harjunud võitlema temaga. Ta on õppinud see veel lapsepõlves. Tal relv oli lihtsalt kohmakas tükk triikrauad.
  
  
  Tema ootas dodge oma püss, kuid pikk pagasiruumi püss EBAMEELDIVA kukkus mulle käe, ja стилет lendas ümber minu käte. Siis see läks kõik kiiresti. Püss kukkus maha meie vahel. Mu parem käsi aurutatud relvaga tõusis üles. Ego vasak käsi on venitatud, et vastu lüüa. Ego parem käsi kuni kaheksa дюймами külma saanud suunatud mulle elus. Minu vasak käsi haaras ego parema randme ja дернула ego tagasi. Nüüd ta seisis minu selja taga ja enam ei saanud midagi liigutada käe, milles hoidis nuga. Ta avas suu, et karjuda. Tema, käisin parema käe ego isikule ja kattis oma tagumik püss vahel ego hambad. Ta on vihane ja proovisin вывернуться. Minu vasak käsi надавила nii palju, et siin tuli tagasi painutada. Ta lööd ennast üle голеням ja püüdnud jõuda vaba käega, kuni mu nägu ja silmi.
  
  
  Ta surus relva emu suhu ja yanked käest. Midagi треснуло. Ego käsi обмякла ja nuga kukkus läbi ego nõrkade sõrmedega. Mu vasak käsi oli tal üle kaela. Ta ikka üritas põgeneda. Edutult. Ta ei andnud meile heli, kui tema kael oli katki läinud.
  
  
  Tema tõrjutakse elutu keha ennast välja ja võttis noa. Kui turvatöötaja kukkus maha, tema eesmärk oli all mõtled nurga alt, see on juba jooksin päev. Sees oli ma püüan kitsas trepp. Suur alusele ümber puu саподиллы keere kõik oli veel hästi märgatav ja peaaegu ei kannata aega. Kivi seinad olid kaetud bareljeefid, mille värv paistnud silma valguses elektriliste lamp laes. Vähe valgust проникало ja läbi tumedad eelistatud ex aknad, ja nüüd võsastunud roheline ämblikuvõrgud taimed.
  
  
  Poolel teel trepist alla tema заколебался. Midagi ei kuuldud meile ülevalt, meid alt. Tema pani oma стилет on tupp, võttis kivi ja viskas ego alla. Ta põrkas vastu kivi. Oli kuulda ainult kaja. Tema jätkas teed relvaga наизготовку.
  
  
  Tema tuli pad koos сводчатой katus ja koridori, поворачивающим vasakule. Edasi on kõik olnud hiljuti restaureeriti kogu betoonist, terasest talad ja alumiiniumist. Lamp ikka rippuma laest, nagu гирлянда елочных tuled, kuid nende kõrval on metalltoru konditsioneer augud läbi, iga mõne meetri, mille kaudu käis jahe õhk. Sellest hetkest alates maiade tempel stahl mitte rohkem kui kest, kest сверхсовременных rajatiste polkovnik Maa.
  
  
  Teises otsas koridoris oli terasest uks, mis tegeleb tundus sama tugev, nagu uks panga hoidlates. Ei olnud meile heli. On kui косяке on süvistatud luku punane käepide. Oli võimalik, et uks avaneb, kui seda vajutan sellele nupule. Siiski on väga tõenäoline, et keegi teiselt poolt saab signaali avada uks.
  
  
  Tema surus kõrva vastu külma saanud. Kõigepealt tema ei kuulnud midagi. Seejärel enne mind донесся madal undamine, mis teda pigem tundis, kui kuulis, koos пронзительным nõrk shrieks generaatorid. Tema jälle vaatas lossi. Ümber kotid vahendid selle досталь отмычку: vahend vedruga, mis tegeleb paneb nõela hüpata osade vahel lossi ja seeläbi взламывает ego. See oli lihtne asi, ja selle kasutamiseks on vaja palju kogemusi ja kannatlikkust. Siis kolm korda uks avanes. Tema прополз sinna kiiresti ja vaikselt nagu kass. Tempel tundus vaikne ja mahajäetud. Vibratsiooni tasemele, täites ruumi сверхзвуковым mürinaga võimas energia allikas. Ma läksin avalikult juurde heli, sest intuitiivselt teadsin, et see on allikas, mida ma tahtsin. Minu shaggy гулко kõlasid üle шершавому бетону. Veel üks koridor, veel üks trepp, veel üks koridor ja lõpuks teine terasest uks, mille taga on müra oli veel valjemini senisest. Tema jälle võttis отмычкой ja astus ettevaatlikult sisse.
  
  
  See oli väike tuba rida neoon lamp. Kahel pool seisid tulekindlad kapid koos letid, andurite ja ridade arvuti rullid klaasi taga. Keskel seisis levitamise kilp pikkus ligi poolteist meetrit mõeldamatu hulk nuppe, juhtmete ja potentsiomeetrid, mille alusel on plaate midagi ei значащими minu sildid: Лабион. Indeks, противоточная sidur ja катаридин Tegur. Energia on selleks e-hoonete kohaldada kaabli paks mu kätt ja kõndis üle põranda poole выключателю on oigama teiselt poolt. Kõrval oli uks ja sealt доносился kõrge kriiskav elektrijaam. Kuid see mind ei huvita. Tema oli seal, kus pidi olema. Tema läks arvuti шкафам ja esitada pöörlev paneeli lülitid edasi.
  
  
  Coil, õhuke, nagu vedrud, transistorid ja integral fold paper paistis valgus. Tema kotid võttis полиэстеровый баллончик, mis on sarnane tavalise aerosool баллончик koos insektitsiid. Tema распылил seadmed läbipaistev kiht высококоррозионной растворяющей happed. Nii tema tahtis kõik kapid ja jälle suletud paneelmaja, kui oli lõpetanud.
  
  
  Hape oli väljamõeldis laboris AX . Pomm võib välja tuua, koondades objekti osa, kuid võib-olla ei ole kõik; ja, muidugi, kõik ei ole olulised osad, kui ainult tema ei ole kasutanud nii palju lõhkeainet, et kogu maiade tempel hävis. Aga järsku templi hävitamise võib olla vähem meeldivaid rahvusvahelised tagajärjed.
  
  
  Seejärel tekkis logistiline probleem, sest salakaubana провезти midagi nii rasket. Ja veel oht, et kui mul on pomm on leitud ja обезврежена. Hape oli võimatu leida, enne kui on liiga hilja, ja ei saa seda oli kristjan siis sellest, kuidas ee распылили. Isegi bussi lahustunud oleks, jätmata meile vähimatki vihjet mis juhtus pärast minu lahkumist.
  
  
  Teda õrnalt распылил sööbiv aine kõikjal. Paar tundi ja hape разъела oleks kõik läbi. Andmed плавились, trossühendused растворялись ning nende lühis metallist korpuses. Selleks ajaks, kui ta tagasi džunglisse ohutu ja usaldusväärne, meetodid Земблы on tõmmates oma juuksed ise. Kesköö iga seadme, mida tema haritud, arenes kuhja vanametalli. See annaks meie дипломатам ajal teha Nicaragua ja ameerika riikide Organisatsiooni uurida. Sabotaaž oli mu ainus töö. Kui selle lõpetan, kõik hakkavad naerma selle üle. Lisaks polkovnik Земблы.
  
  
  Tema tegi ära arvutite ja побрызгал sisemine osa aparaadid kilp. Järsku uks avanes ja sisse loginud kaks tehnika ja valvur. Ih hämmastus oli sama suur kui minu oma šokk. Meetodid — ma arvasin, et see olid meetodeid, sest nad olid valged mantlid ja paberid käes — on безоружны. Riietatud halli valvur puuvõõrik brasiilia revolver Rossi 38-nda kaliibriga kabuur on reie. Nad on välja töötanud ego ise, kasutades Smith & Wesson, ja tal oli четырехдюймовый aju. Ta haaras ego ja karjus: "Alto ".
  
  
  Aga ma ei kavatse paigal seista. Tema oli aega ainult väänama riba enesetapu välja ballooni ja швырнуть ego pimedas nurgas. Tema прицелился ja kaks korda tulistas. Valvur вскрикнул alates haiget ja haaras kurgus. Pungis on ego револьвера on läinud üle mu pea, mitte midagi ei lööb. Turvatöötaja kukkus kapp taga. Ta groaned, вцепился küüned on metallist ja aeglaselt сполз maa.
  
  
  Tema hüppas päeval, ja leidsin kaks tehnikud, kes ilmselt järginud korraldusi valvur ja seisid paigal. See tegi mind tasakaalu. Seda, tundsin, kuidas keegi haaras mu särk. Ta pöördus ümber 360 kraadi, et saada üle trikkide ego. Sel hetkel murdis uued piirded. Hakkas teine tehnik tormas mind, склонив pea, ja jõud втолкнул mind tagasi tuppa.
  
  
  Valvurid hakkasid mind. Üks rusikas tabas mind solar plexus, ja teine — lõualuu. Tema отшатнулся. Tema püüdis hinge tõmmata ja välja kaks viimast kuuli ründajad. Mul on hea meel, kuulis üks naerukoht. Mind tabas linna rusikatega ja terasest. Relv oli tasakaalust ümber minu käte. See oli tugev, jõuline võitlejad. Kui tema избавлялся ühest, tema koht kaaluvad teised kaks.
  
  
  Selles segaduses mind äkki väga lõid jalaga kubemesse. Tema согнулся pooleks alates piinav valu ja kukkusin betoonpõrand. Saapad tabas mind kõrgusele. Pooleldi онемев, sirutas ta ennast ümber, groped jala ja yanked tema. Mees nutma ja langes vahel teistega. Nüüd on tema saanud kätte oma nuga.
  
  
  Seda ta on purustatud põhjustada kõik enda ümber, ja tundsin, kuidas midagi sooja плещется mulle oma nägu ja käed. Minu стилет stahl on liiga libe, et ego oleks võimalik kinni hoida. Tema kuulis müha turvamehed. Ih on liiga palju, ja ih on veel прибывало. Mind пинали ja olid butts револьверов. Mõnel olid püstolid, ja nad on iso kõik jõud püüdsid tabas mind neid. Ih saapad olid minu израненному keha. Inimesed ih karjed muutusid üha nõrgemaks ja невнятнее: udu varjud ja hääli. Lask revolver. See oli nagu plahvatus eest dünamiidi alumises ruumis. Enne mind ebamäärane aeg, et убийственная rünnak on lõppenud. Valvurid seisid hammas tähelepanu, hingeldamine. Uksel seisis mees, aeglaselt langetades colt 357 "Питон". Pole ime, et tulistas kajastas ütles toas. Ta oli riietatud sama kuju, mis muud, aga ego käitumist ilmetu enesekindlust ja властность. Tal oli rikutud ja huvitatud isik. See kokkusurutud huulte langesid "бандитские" vuntsid, ja орлиный nina hans emu vaade хищной linnud. Ta seisis seal nagu juhuslik, незаинтересованный vaataja, aga ego silmad olid kindel, kui kalju.
  
  
  'Mis siin toimub?' küsis ta täiesti rahulikult. Sir, " ütles üks ümber turvamehed, — me leidsime siin selle lubjane. Ta tappis ja vigastas Juan...
  
  
  "Силенцио" . Mees tegi mind revolver. 'Tule minuga.'
  
  
  Tema kaotage стилет ja tõusis püsti, kookonid, mu lihased karjuvad, kui on valus.
  
  
  
  
  Peatükk 3
  
  
  
  
  Tema oli tume koobas. Ainus püha пробивался läbi pilu all paks puust ukse. Pööning oli väga väike, ei ole enam suur платяного kapp. Kes teab, kes või mis oli kord sees. Vähemalt nüüd ta istus seal, keset musta rämps. Peaks olema, see oli kuskil all tempel, sest puude juured ja taime tunginud kivid, aga ilmselt on nii aeglane, et nüüd скрепляли seina.
  
  
  Tema, toetusin tagasi kivi kurtmine, on tühi ja jõuetu, ärevuse, on зловонном õhus, ootan, mis edasi saab. Mind vaheseinad, обыскали ja võtsid kõik ära. Ja ka minu gaasi pomm ja käekell.
  
  
  Tagajärg juhtis mees, nimi ja ametikoht, kuhu ma ei ole teadlik. Ta ei ole pidid mind. Ego sõnad hõlmaks mitme lühikesed tellimuste mulle või kahe saatjaga ego turvamehed. Ta nägemusse mulle rahulik, ülbe põlgus, mis vihastas mind veel rohkem, kui siis, kui ta on käitunud on садистски. Ta jättis mind siin ja, nii palju kui seda saaks hinnata, unustasin.
  
  
  Tunnis sõidab nii aeglaselt, et ma peaaegu ei ole hull. Osa ajast on ta veetnud, arvestades võimalusi põgeneda. Ih ei olnud. Ülejäänud aeg mõtlesin, et kibe happe; kui on aeglane, kuid tegelikult koos seadmetega Земблы, see съедало mu elu. Iga sekund on приближала sel ajal, kui protsess on hävitamine märka, ja siis väidetavalt ei ole täpselt annavad mulle mäda siin edasi.
  
  
  Heli засова teisalt päev напугал mind. Ukse raskustega puhkenud. Minu uurija tuli tagasi koos kahe närviliseks valvurid. Ta швырнул mind minu püksid, siis toetusin juurde дверному косяку vaatega juhuslik, незаинтересованного vaatleja.
  
  
  — Оденься, amigo, me läheme külla, ja meiega daamid.
  
  
  'Kuhu?'
  
  
  "Suu kinni. Tee nagu sulle öeldakse.
  
  
  Ta ootas, kuni tema застегну oma расстегнутые püksid, siis žest on mulle näidanud, et tema tuli järgi, improviseeritud kaamera. Ta pilgutas valguses ebaturvaline lambid koridoris ja hetkeks заколебался, et orienteeruda. See tegi valvur pistma mind raudadega püss. Me oleme läinud teist teed, kui tulid ja ootasid mitu sõdurit ja tehnikud, kes vaatasid mind koos seguga jälestust ja uudishimu. Mingi aeg me läksime üle pika saali paljaste seintega, ronimine ja läksid alla trepist. Kõik nad olid nii sarnased, et ma olen lootusetult eksinud selles labürindis. Lõpuks jõudsime suur saal, mis on avatud teiste koridorid, nii et tundus, et oleme jõudnud telje rattad kodaraga. See saal on kiiresti kasvanud suur keskne saal. Suur osa sellest oli hämaralt valgustatud, kuma tõttu дамасских занавесей, свисавших ringi laest. Oli üks tugev plekk, образующее ere ringi keskele põrandale. Seinad on peaaegu igast küljest läbi topitakse raamaturiiulid ja kapid. Paks tomes nahast köited seisid kõrval залистанными листовками. Sein, mille ees tema hoidis, oli mahajäetud, kui välja arvata see suur salapärane kleebised, mis tegeleb riputatud suur ja siiralt keskel. Kuldne päike säras laval, kus istus instrumentaalne konsool, mida, nagu ta ei oleks rikutud. Ringi ümber nah istus viis inimest.
  
  
  Seal oli kaks meest keskmise suurusega aastat. Üks eesmärk oli kiilas, kuidas löögikuuliga. Teine oli isikuga, kes esmapilgul silmitsi захлопнувшейся ukse. Üks ümber naisi oli низенькой ja paks, raske saamatu rinnaga ja teravate augustamine агатовыми silmad. Teine oli noorem, ja natuke parem on kujutatud. See näeks välja nii, nagu oleks siin olnud igav.
  
  
  Viies inimene oli mees, väga отличающимся ülejäänud. Ta istus keskkondades naiste konsooli on эффектном must nahast вращающемся juhatusel. On nen oli kerge beež ja spa-ülikond sinine кашемировым sall. Ta оперся konsooli, tõstes küünarnuki ja hoides käes minu kott koos tööriistadega, nagu oleks palus mul vaadata nah. Ta vaatas mulle avalikult näkku tark ja kurb pilk silmis.
  
  
  Ta oli väike ja mobiilne. Ei ole mees, kuid aastatel ei pääsenud ta. Sügavad kortsud tema nägu ja silmaalused, tundus, et on вбиты neid pestes mingeid jälgi nooruse või бесхитростности. Ta oli nagu meid kellegi teise, kellega ta kunagi näinud. Originaal kumer nina, otsmik read ja suru tihedalt ülahuul läksid породистого Maya. Emu ei olnud vaja esitada. Tema sattus raskesti col Земблой. — Sulgege sergei, сеньор , — ütles ta. Ego hääl oli kõrge ja terav, nagu mõõk.
  
  
  Püstol lükkas mind edasi.
  
  
  Tema seisis keset слепящего valgusvihu valguse ja mõne pika hetke keegi ei öelnud midagi. Зембла ei liiguta, kuid ülejäänud rahutult ерзали oma kohad, uurides mind pingelised silmad. Nad ei olnud nii чистокровными, kuidas ih juht, kuid veri maya jättis pärast ih tugevalt päevitunud nägu.
  
  
  — Me kaks korda kõik обыскали, — lõpuks ütles Зембла, — kuid kusagil ei leidnud спрятанной lõhkeainet.
  
  
  Tema ei öelnud midagi.
  
  
  Seda kuulan, " ütles ta. Ego hääl oli petlik lahke. Тыкающий relv minu selg oli päris mitte nii.
  
  
  Talle tema ei jätnud, " ütlesin ma.
  
  
  Võib olla, " vastas ta. Ta pöördus minu tööriistade komplekt tagurpidi, nii et ego sisu перекатилось on salve konsooli, ja tõstis mu mikrofilmi-kaamera. "Te olete läbinud pika ja raske tee, lihtsalt фотографируя, сеньор, — ütles ta. Pilt oli algus, teine osa minu töö. Tema pidi jäädvustada võimalikult palju seadmeid film, kuid ainult siis sellest, kuidas mul on olnud võimalus kasutada oma spray. Selles osas Хоук on paindumatu. Lõhkudes tuli esimene. Tema ei suutnud naeratada, vaatamata sellele, et tundsin end ebamugavalt ja närvis, nagu tiiger, обнюхивающий tundus.
  
  
  Äkki järsk liikumine käed Зембла швырнул minu asju maa peale.
  
  
  'Kes sa oled? Kuidas su nimi on? Mida sa üldse siin teed?
  
  
  Tema kehitas õlgu. "Minu nimi on Nick Carter, - ja sa tead, miks ta siin on. Teil oli põhjus kohtub oma käed sekundis tagasi.
  
  
  "Carter..." lausus Ta ettevaatlikult nimi. — Tundub, et see, et ma mäletan... Jah! Hääletada on see! Kuuba 1969 ja Tšiili eelmisel aastal. Noh, seekord siis läbi kukkunud, härra Carter.
  
  
  — Võib, sina ja õigusi, " ütlesin ma otsin teda. Mu silmad on pidevalt liikusid siia-sinna, püüdes leida nõrk koht Зембле, ülejäänud neli või mees ja охранниках, kes seisid vahel mind ja tumedat koridori. Ei olnud meil üks, absoluutselt mingit võimalust põgeneda. Зембла, tundus, et tundsin, et mu kasvav mure, andis ta välja lühike terav itsitama ja ütles: "Rahune maha. Me ei казним sind siin.
  
  
  "Ma siin vaatan, et tseremoonia, kus mulle разорвут rinnad ja вырвут tagaistme dollar".
  
  
  — Sa pead tunnistama, et sa seda väärib, сеньор Carter. Nad on head inimesed nad on, kelle sa tapsid. Kuid me leiutatud viis kasutada teie ise, ja kuigi te ei saa pildistada seda, et on võimalus, et teil on võimalik teatada, et lähed näha. Muide, lihtne uudishimu, ei reetmine, kas näitab sulle teed siia?
  
  
  Tema jälle hooletu kehitas õlgu. "Kuuldes kogu hotelli territooriumil ja полнится."
  
  
  — Ma juba kartsin seda. Ainult kasutades reetur sa oled suutnud läbida ajavöönd minu kaitse. Ainuke asi on võrrand, mis ma ei saa otsustada, see võrrand on inimese ettearvamatust. Ei usu, et see häiriks mind, siis täna õhtul.
  
  
  Ta ei teadnud, kui palju oli õigus. Aga muul põhjusel, kui ta arvas! Ja kui ta teada tõde... Ma jälle огляделся ja сглотнул. See oli lõks, усыпальница. Isegi halastamatu püha üle pea, tundus, излучал oht.
  
  
  "Siis tänase õhtuni," jätkas Зембла, — see on... Aga ju sa ilmselt juba tead mu väike paigalduse siin!"
  
  
  — Lihtsalt sa arvad, et sul on kõige suur külmik maailmas.
  
  
  — Ei ole päris nii, " irvitas ta. "Ma ainult teen mingi väljamõeldud ehteid. See on kasutades raadiolainete teha selline, et mets on olemas, projekteerimine kõiki selle omadusi õhuvoolu тропосферы. Kui see peaks juhtuma kõrgusel umbes 15 000 jalga, et sadas lund. Muidugi, need raadiolained keegi ei näe, ja lennuk võib lihtsalt sõita neist läbi. Ainult kliima arvaks, et seal on mets!
  
  
  — Kuidas ja arvasid Mexico city? — hapu küsisin ma.
  
  
  Niisiis, te ei märganud! See oli nii-öelda pilot eetris. Siis minu prillid koordineerimine olid vaid mõne miili teine teise ja see on äärelinnas. Kuid seekord tema saaks katta suurem osa Kesk-Ameerikas ja...
  
  
  — Teabekeskuste punkte?
  
  
  Selle katkestas ego. 'Mida sa sellega mõtled?'
  
  
  Teile tehakse selgeks, et ma ei saa toota raadiosignaali lainepikkus on lai ülesmäge. Mul on vaja projekti mitmeid punkte, või, ütleme, vastupanu read, mis moodustavad kontuurid mäed üle valdkond, mis ta valis eesmärgil. On vaja väga täpseid arvutusi, et kellele, kuhu paigutada reservi saatjad, et nad olid õiges vahekorras matemaatiline peamine diagrammi telje".
  
  
  "Minu abilised, — lisas ta, кивнув on neljakordne taga — iga jälgib raudteejaam toetada oma riigis".
  
  
  Minu kõri пересохло. — Aga see telg, keskus, mille ümber kõik keerleb, on siin, eks?
  
  
  Jah, muidugi.'
  
  
  Pooleldi tema ohkas kergendatult, teine pool проклинала ego trikk.
  
  
  Ja mis juhtub siis, kuidas siis jääd magama kõik lumega?
  
  
  Ta naeratas naeris. "Seejärel tuleb kolmas impeerium maya".
  
  
  Tema oli hämmingus, kui tema maania hiilgus, täielikult tabas mu aju. Siis ta katkestas: "Ei, liiga, kas sa oled kaugel lõunas see on?"
  
  
  See on tegelikult selles mõttes, et meie tsivilisatsiooni häll oli Дукатане. Kuid esimesed kaks impeerium, maiade ulatuvad veelgi kaugemale lõunasse". Ta lisas terava naerma: "mitte Kunagi ei helista юкатекца мексиканцем. Meie soov vaenu koos ацтеками on ikka veel olemas, kuigi meil on nad sama Теулес, nad on sama koll, mis teil Suleliste Lohe Кукулькана.
  
  
  Ta pööras ümber ja osutas leotama valgusega pilt oigama. "See tuletab meile meelde nen".
  
  
  — Ning punased jooned?
  
  
  "Nad meenutavad meile, kes on meie tõelised vaenlased. Aastal 1519 aastal Cortez tappis maiade Tobasco ja seejärel eraldada kolm olid pagasiruumi puu. Nimel Hispaania kuningas Charles I-ta võitis meie territooriumil". Зембла vaatas mind taas. — Sa oled meie vaenlane, Carter. Teie lahke okupeerinud meie maa juba viis sajandit ning sundis meid elama vaesuses.
  
  
  — Siis, mida sa oled nõus tegema, sam? Selle seadmega on siis põhjus veelgi suuremat vaesust. Kõik jäätub. Kumm, banaanid ja väärtuslikke puiduliikidest surevad külma. Kohvi ja kakao hävitatakse. Tööstus on hävitatud. Kogu majandus Kesk-Ameerikas hävitatakse üleöö."
  
  
  Ta lehvitas käega, nagu oleks mingi putukas väsinud emu. "Arvestades looduslikke ressursse, on meie riigis peaaegu девственна. Üks väike tükk, mis oli välja töötatud, ammendunud kapitalistliku ekspluateerimise. Meie elu ei muutu, sest me ikka kannatasid nälga ja vaesust. Kui see on lõppenud, ja sa, gringo, tagane, me ehitada meie majandust, kuid ainult ise. Võib öelda, et ma teen Kesk-Ameerika ajutiselt kaotanud".
  
  
  — Sa mõtled üksikule.
  
  
  "Punane, asustamata, et империалиста taandub ühele ja samale".
  
  
  'See on lollus. Jah ja kohalikud elanikud, sinuga ei nõustu. Miks sa ei teata ih, kolonel? Vähemalt, siis nad saaksid valmistuda külm.
  
  
  "Sa pead olema realistlikud selliseid asju. Kes mind usuks? Tema ei partizan. Tema insener-сизов. Ja mis puudutab seda, polkovnik, see auväärne chin määratud mulle Арканзаской Конфедерацией Ополчения teenuseid, mis talle neid kunagi olnud. Kui oleks usaldavad mind, mul oleks piisavalt jõudu, et kajastada rünnak, сеньор Carter. Kui te olete tõestanud, selle nõrgad. Te kahtlemata mõistate, et mul on vaja hoida kõik saladuses nii tuhkru, kuni mu jõud ei tohi ületada. Ja vastates teie korgitser: seetõttu on tema elan, sadu miili kaugusel, Yucatan, selles mahajäetud osa Nicaragua.
  
  
  Kuid tuhanded inimesed kohtavad oma inimesi, kannatavad ja surevad".
  
  
  Me oleme kannatanud sajandeid. Me kõvaks vastu hävitustööle loodus. Võib öelda, et me oleme nagu kõrkjad. Luksus ja küllus on teinud oma rahvale изнеженным ja nõrk. Jah, inimesed surevad, kahjuks. Ih Kuid on palju vähem, kui see oli verine revolutsioon. Inimesed on alati peavad surema, et teised on elanud. Kas sa ei saa aru? On äärmiselt oluline, et tema esmalt lõi oma mäe otsa ja siis teatas välibassein oma nõuete kohta".
  
  
  Ja mis siis, kui teie nõudmistele ei võeta? Kas teie saatjad jätkata ja tuua kas te olete kõik jääaeg?
  
  
  See oli meie unistus on liiga pikk, et jääda. Aastaid oleme unistanud sellest päevast, kui me suudame raputada, mida külvas".
  
  
  Vaatamata tulekahju ego kõne, tema silmad olid täiesti normaalne, kui ta vaatas mind. "Algselt oli see päev pidi saabuma homme, härra Carter, kuid on selge, et teie sekkumine сдвинуло meie ajakava edasi."
  
  
  "Täna?"
  
  
  'Sellele hetkeks on!' Ego sõrmed забегали mitmel тумблеров. "Meie surmav lõikus algab nüüd!"
  
  
  Ole nüüd! Mitte enne, kui möödub veel paar tundi ! Ma pidin прикусить alahuul, et mitte karjuda talle, kui vahendid оживали käte all ego. Seda, arvasin, et kolme kanalit, mis on eetris teiste Kesk-Ameerikas.
  
  
  Tagaistme dollar kokku, võib-olla olnud siin, aga see, tagaistme dollar on ikka oli peksmine. Issand, kas tõesti on ka see hape kunagi ei tööta? Minu esialgne paanika on kadunud. Mulle tuli meelde, et miski ei saa seda peatada неумолимое hävitamine. Зембла võiks endale mõnda aega jahtuda, kuid lõpuks ego plaanid olid määratud läbikukkumisele.
  
  
  Зембла kortsutas kulmu, kui counter registreeritud anomaaliat, ja ego käsi veidi värises, kui ta корректировал näidud. Kuid hääl ego on absurdne kindlalt ja turvaliselt. Ta rääkis sama ühtlase tooni. "Tead, Carter, tema oli valmis sinu tulekul".
  
  
  — Sa teadsid, et ma tulen?
  
  
  "Oh, mitte kohe, kuid tõenäosus, et mingi valitsus saadab ekspert hävitamise, oli üsna kõrge." Ta murelikult vaatas пляшущие nooled juhtpaneelil. Üks teise järel ta on lubanud murda. — Hääl, miks ta võttis täiendavaid ettevaatusabinõusid. Minu saatjad töötavad sõltumatult sõbra sõber.
  
  
  'Mis?' - "Kas teil puudub kontroll nende üle teiste punkti?"
  
  
  'Jah, muidugi. Tema включу ih siit релейным signaal, " ütles ta. Ta koputas paneel. — Ja selle uuesti включу ih samal viisil. Ainult siis saavad nad teise радиоимпульс.
  
  
  Mul abaluude vahel on muutunud липко. "Sa mõtled, et kui nad on sisse lülitatud, noh, saate välja lülitada ainult kaugjuhtimispuldi abil?"
  
  
  'Täpselt nii. See kaitse sabotaaž. Omamoodi kindlustus minu enda ohutuse ja turvalisuse minu seadistuse. Kui kõik siin oli purunenud ja õnnistagu Jumal idioot, kes püüdis seda teha, metsa ikka создалась oleks. Tulemus oleks katastroofilised.
  
  
  Tema küsis заплетающимся keeles: "Mida sa sellega mõtled, all katastroofilised?"
  
  
  Hävitamise ühe saatja oleks samaväärne otsida üks stick all telgid. Telk on olla teistsuguse kujuga, kuid ikka jääb seisma. Minu arvutused on väga täpne, ja ma eelistan mitte mõelda meteoroloogia потрясениях, mis tekivad, kui minu jõud välja ilmub on tasakaalu nii. Veel hullem, kui see jaam on välja tulnud, koondades muud enam ei võiks edastada signaali. On täiesti võimalik, et siis Kesk-Ameerika igavesti kaetud lume ja jääga".
  
  
  Дьявольская tõsi ego prohvetlikke sõnu tabas mind, kui löök.
  
  
  — Mu jumal, mu jumal, — karjus ma olen, vaata sõbrad seda — nii ei hakka! Hoia! selle...'
  
  
  Tugev plahvatus katkestas minu hoiatus полуслове. Tema maapinda. Kaks turvameeste hüppas dušš mulle selga. Nad peaaegu ei ole seda sõidetakse mind, ja выдавили õhk ümber mu kopsud. Tema извивался ja võitles nagu hull. Ilma tulemus. Need kaks olid minust tugevam. Nad muljumise poolt mind põrandale. Lihaselised käed kanget hoidsid mind. Töötlemata мозолистая käsi nii tugevalt surutud mu suu, et mu hambad on peaaegu läinud läbi huule. Tema vabastas pea.
  
  
  'Stop! Ei ole...'
  
  
  Jämedad sõrmed ikka tugevam сомкнулись ümber minu rta.
  
  
  Minu hüüab kinni kurgus. See oli lootusetu olukord.
  
  
  Зембла vaikselt naerma. — Rahune maha, сеньор . Teised kanalid seda on juba sisse lülitatud, ja kui selle saan hinnata seal kõik toimib normaalselt. Nüüd lihtsalt sünkroonitakse.
  
  
  Seelik teda abitult vaatasid, kuidas Зембла tõlgib oma nelja jaama ühe lainepikkusega. Tema hakkas värisema, loomne lihaste reaktsioon. Ei ole успокоившись, tema ootas, et sama juhtub. Kui võiks rääkida Земблы tõesti läinud, minu manööver oleks vastupidine. Саботируя ego paigaldus siin, tema tahtmatult stahl oleks põhjus, et katastroof oleks igavesti. Tagajärjed oleksid katastroofilised. Зембла lubas oma пальцу suurejooneliselt riputada üle suure nupuga. "Ja nüüd tugevusega vool". Ta on üsna naeratas ja iso kõik jõud vajutas nuppu. Sergei померк. Sügaval sees on tempel oli kuulda režiim valjenev helin heli generaatorid. "Mul on vaja rohkem energiat," ütles ta. Ta pööras mitu suurt õppimisel.
  
  
  Ta sai, mida taotletakse, kuid teisele. Tundlikud fold paper, ilmselt ei liigu äkki ülekoormus. Minu söövitav hape разъела ih liiga palju. Müra generaatorid stahl valju ja пронзительным, ja läbi võre konditsioneer доносился hais ülekuumenenud detaile. Kaugele-kaugele tema kuulis puruneb ja потрескивания, kui pinge piiramatult пробежало kaudu seadmed, kellega ta töötas koos oma spray jaoks. Tema kuulnud nõrk augustamine hüüab inimesed elavad selles toas.
  
  
  Ainult Зембла, tundus, et on arusaadav, mida tähendavad need helid ja hais. Ta on meeletult keerutas noort pliiatsid, püüdes tagasi nooli null. Kuid nüüd, mil ta on lubanud toit, sel ei olnud mõtet.
  
  
  'Ei, ei! See ei saa olla võimalik. Rullimine tema õudusega silmi, ta jälgis, kuidas tormasid seadmed ja nool jõulise trafo on kantud punasesse tsooni. Ego toas paneel algust kinni end tingitud ülekoormus. Kollakas suitsu levimist on õmblused metallist paneelid. Mehed taga välja lapik needus. Üks naine закашлялась ja вцепилась toolile когтистыми sõrmedega. Paneeli выпирали, nagu olid väga kõrge rõhu all. Seal oli kitsas koridor. Взметнулось lauk on valge ja обожгло käe Земблы. Mul oli kuidagi imelik iiveldama. Oli kohutav vaadata, kuidas kogu plaani ego kukub iseenesest. Loodud neile e-monster поглотил ise. Ta расплавил oma habras osad, murdis oma andurid ja juhtmed, karistas ennast staatilise elektriga ja väljahingatava hais сгоревшей isolatsiooni. Läbi suitsu teda võis näha nägu Земблы. See on kadunud ja on lakanud olemast inimese.
  
  
  Ego silmis olid pisarad suitsu, või põnevusega, või sellest ja muust. On ego kõri murdis lootusetu heli.
  
  
  "Carter, Carter, sa tegid seda. Sa küll näed, et...
  
  
  Äkki valdas mind kohutav surve õhu proovide. Nördinud hääl Земблы jäi vait. Pimestav välk valguse läbistada tuba. Зембла ja ego sõbrad hukkusid оглушительном plahvatuse. Turvamehed, turvasüsteemid mind, отшвырнуло, kuidas nukud. Plahvatus tühjendada mu kopsud. Taevas on täis vihma, metallist, klaasist ja шуршащих tükki helendava kaabli. Tema tugevalt pressitud peal. Tal oli hea meel, et turvamehed surusid mind suu, ja pandi põrandale. See on ilmselt päästis mu elu.
  
  
  Müra ja helge püha kadus sama kiiresti, kui algas. Mul sumin eesmärk ja kumises kõrvus. Tema ootas. Siis ta vaatas üles. Aurumine ja suitsu ikka riputatud клочьями saalis. Ebamäärane tema ei näe jama, mis jäi. Juhtpaneel purune, nagu tomat. Зембла, ilmselt kujunenud suitsu. Vähemalt ta ei olnud rääkida. Ülejäänud vedelesid põrandal, kuhu nad on langenud. Kiilas mees lamas altid. Teine mees ja paks naine lamas selili. Tükk metallist armatuurlaua külge kaela скучающей naised. Ta suri, ma seisan süles tooli. Veri voolas mööda söestunud osad. Маслянистыми струйками see voolas üle soigumine ja засыпанной killustiku laval.
  
  
  Tema, kargas püsti, ohkas sügavalt ja vaatas ringi. Odin ümber turvamehed oli põrandal, iso rta tal voolas veri. Inimene, схвативший mind, kadus ilmselt, et tõsta ärevust. Teine valvur перекатился külili ja нацелил püss mulle alale elu.
  
  
  Selle sain enne teda ühes hüpata. Ta ei jõudnud reageerida või tulistada. Tema käima ego isik. Meeletu jõuga mu parem kand on tabanud ego nina. Ta kuulis, kuidas on pragunenud luu. Tükid ego nina luu tungis ego aju. Ta kukkus surnuks.
  
  
  Tema tõstis ego relv. Tema pidi minema. Ulusid sireenid. Tema kuulis raevukas müha mehed tormasid saali. Nad on varsti siin, ja ei saa küsida küsimusi ja tulistada esimesena. Kui mul oleks võimalus põgeneda, ta pidi olema segadus järgmise paari sekundit.
  
  
  Kuid tema pöördus ümber ja jooksis lavale. Ta ei ole veel saanud põgeneda, isegi kui see tähendas mu surm. Ma pidin riideid otsida süstemaatiliselt läbi nende nelja inimest. Kust nad tulevad ja kuhu olid peidetud ülejäänud neli saatja? Tema oli aru saada, see on esimene. Mul õnnestus tungida ja hävitada seda seadistust. See on ka mulle on määratud. Kuid minu ülesanne ei olnud veel täidetud.
  
  
  Tegelikult delle see on just alanud.
  
  
  
  
  4. peatükk
  
  
  
  
  Tihe pilv tolmu ja suitsu kinni tükid kaardus muutunud, kaja hüüab hirmu ja valu — põrgu Dante oli siis selle пустяком. Кашляя, tema спотыкался paljajalu üle põranda. Tema on jõudnud läbi imbunud veri stseene ja põlvitasin lähedal iga kolme juhtmed. Kiiresti ja hoolikalt otsis nad läbi selle tükkideks ih riided.
  
  
  See on olnud aeg привиредливости. Mul ei olnud aega põhjalikku uurimist. Tema pidi haarata midagi, mis ma saaks, ja siis joosta nii kiiresti, kui suutsin. Tema, pressitud all hiire püss EBAMEELDIVA surnud valvur. Passi, isikutunnistuse, imelik lõhki paber — kõike, mis võiks hiljem täpsustada asukoht ülejäänud saatjat, kes on selle kogunud. Seda, pane see kõik kotti tursket naist. See oli suur nahast naiste kott плечевым vöö. Seda võin riputada ego kaela, nagu kott. Ta on peaaegu valmis, kui kuulis väljast heli kingi. Ta pöördus ümber, püss valmis.
  
  
  Mehed tungis tuppa. Segadus ja hirm hüüdsid nad. Hämmingus väljendus kesises, kuidas hooletu nad hoidsid relvi. Ta hakkas üle keha värisema selja soigumine areenil. Äkki kaheksa sõdurit nägid mind ja enam kisa. Nad vaatasid mind murelikult. Nad aeglaselt побрели tagasi päev. Tema ähvardav взмахнул püssiga. Tema käskis neil lõpetada ja viska relv.
  
  
  Jõu poole on praktiliselt puhas. Tema oli veidi rohkem soodsas asendis, aga ma olin üksi. Selle võiks tappa mitu nende ümber; aga mind oleks maha. Jumal tänatud, keegi ei tahtnud olla üks selles paari. Reflektoorne nad tundus, et on aru saanud oma üleolekut. Tema kaotas mängu. Seejärel, excruciatingly aeglane, kümme vintpüssi ja püstolit üksteise järel mürinaga kukkus põrandale.
  
  
  Müra on tugevnenud väljaspool saali. Lähenesid uued sõdurid. Tema marssis külili mööda seina. Tema kogu aeg hoidis pagasiruumi oma vintpüssi наведенным. Paar, kes teda hoidis relvaga, lugesin meeleheide minu silmis. Keegi ei liiguta. Iga nende ümber ilma kõhkluseta застрелил mind oleks, kui ei oleks isiklik risk. Selle vaikides mööda ih. Kivide seina koridori tundus mulle imelik, külm ja kleepuv mu alasti seljale. Tema aga jõudis enne ristumist teiste koridori, mis läks ummikusse. Nii et ma pidin minema läbi peamised tuba. Mulle oli huvitav, mitu sekundit mul on jäänud. Igal hetkel muud sõdurid saaksid rünnata mind.
  
  
  Kuni järgmise ristmikuni selle sain ilma raskusteta. See koridor oli lühike, ja meenutas portaal hooned. Trepp viis üles. Tema jooksis trepist alla, jäi seisma ja andis lühikese volley poole saali. See sunnib poisid seal затаиться mõnda aega. Suurte sammudega tema hakkas trepist üles. Trepp oli pad, kus oli tõeline veresaun. Üks sein lõpuks oli hävinud. Toru ja toru ummikus sassis, извивающуюся mass. Susisev paari moodustunud suured klubid paar. See oli nagu nüüd välja lööma. All kaheksa sõdurit kogutud vaimuga. Nad kõva häälega karjuvad, et veri on minu veri. Nad tulistasid pimesi; tühjus toreda ih vintpüssi tundus pommitamised. Ümber väikese niši, vasakul mind äkki раздались kolm lasku. Tükki telliskivi lendas läbi seina kõrval mu pea ja rindkere. Tema sukeldus varjupaik. Tundus, et ta on sattunud lõksu. Kui oleks väljapääs katusele minna, et ta oleks blokeeritud süüakse ja siis tegutse suur nihe. Inimene niši jälle tulistas. Teda tulistas reuma. Tume tegelane kadunud. Relvaga vehkimine, ma läksin taga. Ta lamas, корчась, mustus korrus. Ego rinnad ja elu on kaetud tumedate laikudega verest täppe. Tema, kummardus ta ja haaras ego revolver. Teda tulistas suunas trepp. Sõdurid polkovnik Земблы натыкались veel teise, rahulikult taanduda esimesena. Pildistamise hetkeks lõppenud. Tema прополз kaudu vraki sellest, et kunagi oli portaali. Asjata tema дергал betoon plokid ja раздробленные kivid, püüdes avada väljund. Ilma tulemus. Tema jälle kuulsin, kuidas all kogunesid sõdurid. Nad hiilis trepist üles. Mu kõrvus seisis valju kiristamine kingi ja rõkkama relvad.
  
  
  Mu käed нащупали рухнувшую seina. Äkki ta tundis oma varbad lehk külma õhu proovide. Talle meeletult yanked rusud. Tema langes vabastatakse kivid ja tükid betooni trepist alla maha. Mees hüüdis, kui tema kolju langes blokeerida. Tema прорыл tunnel läbi praht ja surutakse läbi tema kaudu oma püss. Teiselt poolt oli lai võlvitud koridor. Seal oli ma püüan kitsas trepp, mis tegeleb vela katusele. Esimest korda tema tõusis seega.
  
  
  Mitte kaua mõtlema, tema startis vastavalt ülejäänud sammud ja lendas katusele. Mind ei волновали inimesed, kes võiksid oodata seal. Tema teadis, kui palju mehi on mul selja taga, ja nad olid minu kõrval. Kui oleks üleval oli rohkem mehi, ettevaatlik taktikaline lähenemine ei ole ka päästnud oleks mu naha. Ei tuli meil ühtse pihta.
  
  
  Lähedal взлетавшего helikopter Bell xu" oli kümme inimest. Müha mootorite ja пропеллерный tuul kruvi-teinud minu ootamatu ilmumine märkamatuks. Aga mul oli ainult lühike võimalus heita pilk stseen minu ees. Siis nad tulid mulle silma. Helikopter on riputatud mitu jalga üle maandumine mänguväljak ja ebakindlalt покачивался. Piloot oli mees vuntsid, kes on püüdnud mind esimest korda. Ego reisija oli ei keegi muu, kui kolonel Зембла! Kuidagi Зембле suutnud vältida surma. Vähemalt ei ole ta sai tõsiselt vigastada, kui konsool läks tal nägu. On причуде saatus ta on põgenenud laastav plahvatus. Ja nüüd ta töötab välja mind! Ego nägu oli täis valada verd. Ego lobe oli перевязан omatehtud palkadega. Ego geniaalne silmis kajastunud metsik raev.
  
  
  'Kill ego! Tulista Viimsis! Ego hääl перекрывал müha helikopter. Helikopter tõusis. Ego hääl veel kajab wafting õhu kaudu. Ta tõstis relva ja прицелился tankid kõrge rõhu. Seda ka lootsin, et koos Земблой pühkida maamunalt pool templist. Kuid sõdurid juba avanud mulle tulekahju. Mul oli valida märtrisurma surma või pääste ennast ja kotid, mis tegeleb rippus mul kaelas. Minu viha rääkis mulle: "Сбей see helikopter ja unusta ära". Minu mõistus, aga käskis mul võtta kott turvaline asukoht.
  
  
  Tema kuulis viimane nõrk creek Земблы: "Кукулькан kättemaks!" Seejärel helikopteriga suursuguselt tõusis õhku ja keeras lõuna-lääne suunas. Ta kadus ära. Tema hüppas üle piirde templisse. Sõdur перегнулся üle ääre. Ta tegi relv alla. Kukkumine teda tulistas huupi. See oli seda väärt. Tema näinud, kuidas mees jaotatakse ja langes kivi seina. Muud столпились ümber vihaselt õõtsuv relv ja tulistades. Nad olid seitsmendas taevas. Abitult tema kukkus. Puude oksad leevendanud minu tilk, kui teda tabas umbes asetage neid kaldus kõrvale tempel püramiidi kuju. Puude juured, mis ei olnud liiga kindlalt juurdunud lõhed kivimis, ilmusid nagu nende kaudu. Koos puu tema langenud veel kuus meetrit. Löök, mis lõpuks üllatas mind, " ütles õhk ümber mu kopsud. Aga oksad ja lehed on pehmendada löök. Tema заполз on lehestiku palus peavarju ja veeretatakse edasi mööda nõlva. Sõdurid ümber templi liitunud oma kaaslastele. Bullet torganud maa minu ümber. Järelkasv разнесло tükkideks. Kui lõksu surmava свинцового vihma, see on imelik, et enam ei tundnud oma keha. Tema arvasid täppe, просвистевшие mu kõrvu. Iga kord, kui mul oli võimalus tema selgunud edasi-tagasi tule. Üks mees sai vigastada inimene. Teine sai haavata rindu ja ka kadus koos välja lööma. Tema töötab umbes bush puu ja puu bush. Tehes зигзагов, tema lootis minna, ei ole olles surmavalt haavatud. Selle sain alus ja hetkeks peatunud. Siis ta jooksis nii kiiresti, kui suutsin läbi бесплодную riba ничейной maa, окружавшую tempel. Pungis koos гнусавым shrieks põrkas kõrval rändrahnu. Veel üks pungis on katkestanud штанину. See ei lugenud, sest ma läheks siit igaveseks. Tema ei suutnud võtta oma seljakott ja matšeete. Nad olid ümber nurga, ja noh ei olnud näha. Tema sukeldus džunglisse. Paks pimedus lehestik окутала mind. Tema kohe kaldus vasakule avatud tee, juhtivat temple jõe Тунгла. Tema ei saa kunagi tagasi seda teed, mille tema tuli.
  
  
  Ristmik džungel ilma jootmise ja palju rohkem kogenud mässuliste maya taga oli liiga keeruline ülesanne. Pidin riskima подорваться on läbima. Ta palvetas, et õnn ei suutnud mind seni, kuni ma ei jõudnud jõed. Tema tuliselt lootsin, et leian paati, et sõita allavoolu.
  
  
  Äkki ümber paks подлеска донесся hääl. — Kes see on ? Hüppas edasi, tema murdis läbi kitsa pilu on võetud kipitav põõsad ja peaaegu komistas kohta присевшего maa sõdur. Ta tõstis tohutu vana püstol. Tema, sukeldus kõrvale.
  
  
  Ta oli pimestatud lasuga. Püssirohi обжег mulle näkku. Pungis sattus mulle väga vasaku õla läbi rindkere lihas. Selle otsa. Valus pihta ma ei ole tundnud. Kui mul veab, see juhtub palju hiljem. Veel üks pungis пролетела mimmo minu pulgad. Tema keerata. Ta kukkus maha ja kaotas peaaegu teadvuse. Sõdur tulistas kolmandat korda, kuid vastamata. Tema tõusis püsti, mõtlikult прицелился ja tulistas. Ta on välja läbilõikav kisa, meeleheide, jälle üritas tulistada, kuid langes, surnud.
  
  
  Ta tõusis püsti ja ohkas raskelt. Tema kehitas õlgu. Varjestus haava ühe käega, tema käis välja kitsas porine rada. Tema kuulsin oma selja taga ennast jälitama isikliku armee Земблы. Kõrval mu pea plahvatuse filiaal, пробитая kuuli. Mingi öine loom, изгнанное müra ümber oma pruuti, прыгало nagu hull, tee minu ees. Pungis взорвала maa avameelne enne lemmiklooma. See järsult peatunud ja üks hüppas растворилось õhus, kui see koht on hakanud langema uusi täppe. Tundus, et sellele извилистому teed ei ole nii lõpuni. Nüüd on tema hakkas valus пульсацию on eesmärke. Tema jooksis, surus hambad risti. Aeg-ajalt tema on veidi mitte спотыкался. Ühel päeval puhkes tema hüsteeriline naer. Tema kuulis maha järsk purustamine heli plahvatus, millele kohe järgnes läbilõikav kisa. Minu ahistajast ise ohvriks ühe ümber nende lõkse.
  
  
  Viimase paari meetri tundus lõputu. Lõpuks tema миновал viimane viiteid. Selle sain väikese välu, mis tegeleb тянулась juurde причалу. Minnes mimmo, tema tulistas kaks meest, охранявших sadam. Üks kukkus vette, ja teine on kuhjunud pooleks, kui hinge.
  
  
  Ise jahisadam kujutas endast mitte rohkem kui полусгнившую pardal, mis on pimedas Тунгле. Selles kohas, jõgi oli kitsas ja pealiskaudne. Дымящиеся džungel kaare нависали üle mõlema kaldal. See taimestik oleks hea katta, kui ta läks jõe äärde. Илистый kallas oli peaaegu off-road. See on peata inimesed Земблы, kui nad üritavad mind taga kiusama.
  
  
  Juurde sadama baar olid пришвартованы kaks paati. Paat lasta end ümber küljelt küljele . Esi-ja tagumine osa on neil olid vähenenud, nagu kanuusõit. Korpus laeva oli приклепан mitmeid T-hargmikuga фермам. Teisalt oli tegelikult praegu masinaruumi, umbes seitse ja pool meetrit pikk ja kaks meetrit lai. Laev oli väike kajuti kohta ahtri tekil. Õhus vaheseinad on paigaldatud mõlemal pool kabiini ning vastupidav цинковая katus завершала kogu disain. Kere on kaetud vask. Süvis ei saa ценымногие rohkem meetrit.
  
  
  Ta ruttas vana paat, nagu ammu потерянному oma matemaatika. Vahepeal andis mõned kaadrid катеру. Ainult pomm võib valamu paadiga, kuid ta oli nüüd kasutu. Tema saatis швартовы ja sukeldus kajutisse. Samal ajal sõdurid läksid tasaarveldus. Kõrval puidust rooli asus nupp starter. Tema yanked õhu siibri ja vajutas starter. Bullet ehitada avatud kokpit. Tema sukeldus allapoole. On ootel доносились helid sünged. Raevukalt пульсируя ja кашляя, mootor протестующе ellu. Tema lavastatud дроссельную siiber on äärmuslik seisukoht. Kaldus tema, sõitnud sadama baar keskel kõht jõed.
  
  
  Kaldal kogutud jäägid hordide polkovnik Земблы. Oli korraldusi, выкрикивались vastused. Tööjärjekord, nagu hull. Squealing täppe põrkas alates tsink, katus ja vask kest, hävitades õhuke puidust vaheseinte minu ümber. Kui kodadest hetkeks salm, selle tegid viimased kaadrid ümber püss VASTIK. Баркас oli ujumine on raske.
  
  
  Ego korpus содрогался sellist väärkohtlemist. Aga jõudsime keskel ja hakkas alla jõe äärde. Tema, lootsin, et me lõpuks jõuame enne sadama linn Принцапольца. Aja jooksul on andnud meile korralik kiirus, ja shooting vähenenud. Meie üle нависла lehestik on uskumatult lopsakas taimestik. Mõne hetke pärast on väike sadam ja glade džungel kadunud, nagu oleks ih kunagi olnud. Müra inimesi ja relvi ka salm. Üle ise nägin tema poeg-roheline püha õhtu taevas. Minu ümber voolas roostes-pruun jõgi. Mõlemalt poolt meie kohal oli tume-rohelised puud. Oksad olid kaunistatud hiiglaslike perennial põõsa pika viinapuud. Uskumatult suured taimed on kaetud kõik see. Üle jõe on üles riputatud lämmatava paari. Kõikjal ощущался terav lõhn mädanenud taimestik.
  
  
  Баркасом selgus raske hallata. Vajasin kõik mu kiiresti убывающие jõudu, et hoida keskel kõht jõed. Iga parandus kursuse tekitanud kiirustada haiget minu õlal. Veri voolas üle mu rinna. Pungis on vabastatud lähedalt. Nii et haava kohas, kus on pungis tuli minu keha, ja kui ta tuli, oli puhas ja üllatavalt väikesed. Kuid ma teadsin, et ilma meditsiinilise abi kaua ei протяну.
  
  
  Tema mõtles suur kott, veel висящей mul kaelas. Ainult nüüd, kui oht on möödas, vähemalt hetkel, tema tundis, kuidas teda kiiresti слабею. Tema, toetusin juurde juhin, et hoida ego õiges asendis, ja kinnitamata kott. Sees oli valge pits taskurätik. Lõhnas meeldivalt terav parfüümi, mis on teine peaaegu kõik naised lõunas. Tema kaldus sall kompress ja seotakse ego üle õla. Tema cinched sõlme hambad. See on takistanud oleks verejooks. Selle üle mõtisklenud ülejäänud kotid. Kuid nüüd on olnud aega ja ei ole koht, et uurida. Nii tema jälle juhtis tähelepanu paati, mis tegeleb vahepeal подплыла vasakule kaldale.
  
  
  Talle oli tüüri üks, ja võib-olla kaks tundi. Tema pidevalt manipuleerimises koos сопротивляющейся paadiga. Ikka ja jälle ta ähvardas triiv kivide või илистым liivase отмелям. Ma ei saaks öelda, kui palju aega see võtab. Valu õla-пронзала kogu keha. See tundus kui unenägu. Tema võis mõelda selgelt. Kuidagi tema jäi mõtetes. Intuitiivselt seda, arusaadav, et suren, kui ma istun luhtunud.
  
  
  Järk-järgult jõgi laienenud ja углублялась. Баркас ujus üle ускоряющемуся allavoolu, ja ta оперся seina aknaga. Liiga väsinud ja liiga nõrk, tema laisalt libises ja sel korrusel. Selle üle mõtiskledes sisu oma kotid, kuid olin liiga nõrk, et kindlalt mõelda. Mul laubale esinesid suured tilgad pank. Kogu pea oli palavikulist.
  
  
  Istub nii, see on kaotanud igasuguse arusaamisvõime aega. Tema kajut vaatasin välu džungel, kes on selle läbinud. Tema kuulnud märke elu kaldal, жалобные soigumine vana laeva ja koputab mootori väikeses trümmis. Selle panna, hingeldamine, seina ääres kajutid. Selge teadlikkus oma riigi asendunud segaduses тошнотворным tunne. Tundus, et mu aju hääli-hääli plahvatada. Tekk on natuke сдвинулась. Tundus, et kunagi oli meil maiade tempel, meile polkovnik Земблы.
  
  
  Ilm hakkas muutuma. Järk-järgult taevas tõmbub pilve. Aurav kuum õhk nüüd stahl jahe ja kohati isegi jahe. Õhus витало midagi ähvardava. Tuul armetult завывал. Баркас загрохотал. Tema raskelt tõusis jalad ja cinched tugipunkt katuse salongi. Kohmakas puud протестующе кланялись tuul. Taevas oli must-must. Massiivne šahtid ähvardavalt раскачивались all усилившимся tuul. Taamal tuli koputama, segatud, koos helide hirmunud või vigastatud loomad. Tuul hetkeks salm. Seejärel оглушительной jõud ta murdis täies jõus teise suuna.
  
  
  Kui tema kunagi kahelnud силовом välja polkovnik Земблы, tema oleks juba usaldanud! Jõe vesi käis ringi. Воющий torm ähvardavalt paindunud баркас ja ajas edasi. Сверкнули lukuga lai komeedi saba. Taevas säras пурпуром selles неземном valguses, kuid koos äike taas saabus pimedus. Siis hakkas vihma sadama. Esmalt oli see peen uduvihm. Kuid peagi kujunes teise jõe. On äikest туч хлынул vee voolu. Kohutav torm, mis tekitas Зембла, хлестнула on paadis. Mu hinge сбилось. Баркас качало, ja ta скрипел üle kõik õmblused. Tema вцепился juhtrauda, kuni ootamatu tuulepuhang ei sundinud ego закрутиться. Tema pidi lahti lasta ego. Minu jõud ammendatud. Tuul ja vihm on nüüd saanud täieliku tegevusvabaduse. Laev liikus allavoolu.
  
  
  Talle meeletult kiskusid. Minuteid tundus igavik. Jõgi sai дельтой. Tema sai aru, et me läheneme лиману. Läbi воющий torm tema vaevalt различал tuled Принцапольки, vilkuvate eest laia устьем minust vasakul pool.
  
  
  Paremal keerutada erutatud mass merevett. Laineline vaht märkida koht, kus jõgi впадала merre.
  
  
  Баркас tabanud keeristorm. Keset hullu pööris vaht, tuule ja vihma eest määr jätkas kasvamist. Laine kõrgus maja, вырисовывались ees. Sel hetkel, kui nad накренили laeva külili, tema yanked rool. Kaks korda tema tundis, kuidas raputab carina laeva, ja mulle tundus, et me тонем. Tema on juba kaotanud igasuguse lootuse, kui бурлящий ookeani päästis meid. Paat skidded veekeeris, on kergitanud üle teravate скалистыми muhke ja importida avameelne varrukas jõgi. Lõppude lõpuks, meri lõplikult закрутило meid. Me jäime tagurpidi suhteliselt rahulikes vetes sadam.
  
  
  Tema on viinud väsinud баркас veidi alla kaldast. Võrreldes sellega, mis oli hetk tagasi, lained ei olnud nii palju. Laeva diagonaalselt, selles luhtunud. Tema jäi kajutis mõnda aega, et taastada enesekontroll. Tema raskelt suutnud uskuda, et kõik on valmis. Ja talle jäi elus! Tema, перелез läbi esiklaasi ja kargasin kaldale. Vesi oli jahe. Kogu hotelli territooriumil ja all mu paljad jalad oli kleepuv. Tema külmavärinad võidult kunstlik tormi Земблы. Põletav valu läbistada mu rinda. Ta langes põlvili каменистом rannas. Hingeldamine, tema suletud silmi ja istus seal nii mõnda aega, enne kui jätkata.
  
  
  Selleks ajaks, kui ma sain allee, torm peaaegu vaibunud. Tuul on kujunenud jäine tuul. Vihmapiisad olid nagu jäine nõelata.
  
  
  Kui selle sain square linnas, läks lumi.
  
  
  
  
  Peatükk 5
  
  
  
  
  Tema, värinad трусил paljajalu alal. Iga minutiga muutus külmemaks. Kolmest küljest ala läksid kümneid kitsaste tänavate. Neljas külg minu taga oli veepiiril. Seal seisis värvikas kalapüügi laevastik campus Prinzapolca. Paat rebimine trossid. Mast терялись on кружащемся valge lumi.
  
  
  Tavaolukorras, kui muudest asjaoludest on see päev aega pindala oleks täis inimesi. Jalutades edasi ja edasi, nad tegid viimase ostu ja aeg-ajalt вмешивались kohalik kuulujutt. Turu letid, vana hobune ja veel rohkem vanad vankrid, noh et oleks peaaegu ei loe. Kaupmehed panevad oma tooted. Unine eeslid seisid oleks, noogutamine, kõrval oma peremehed, koormatud бидонами piima, tünnidega veini, kotti jahu ja tsemendist, ning isegi pikad teraslatil ja toolid, lauad ja kapid. Aga mitte praegu. Ilm Земблы вставила stick rattad. Jäine tuul завывал kõrbe pindala ja vastutava exposé. Kui roheline park, minust vasakul pool tundus kurb. Liigeste kohmakas hooned olid suletud. Nad tundusid необитаемыми. Väga nurkades bänner seisid savist plaate koos nimedega.
  
  
  Tema tahtis Kalle Montenegro. Vastavalt nimekirjale, mis oli staabi-AH korteris ja kes on seda õppinud pähe, meie agent dr Hector Mendoza, gilles aadressil 10 Calle Montenegro. Tema ei ole kunagi kohanud seda meest. Kui selle saan aru, et ta võiks olla tipus ausus, kuigi seda on väga kahtlen selles. Ta oli nimekirjas ei ole lihtsalt nii. Принцапольца ei olnud sarnane teiste linna Ladina-Ameerikas, kus iga algus, teine on saladusi müügiks ja iga viies on salajane agent. Teine korgitser, ained mis riigi või organisatsiooni nad on. Lojaalsus on nii suhteline ja muutlik, kuidas raha vahetamise ümber ühelt poolt teise. Sa võid usaldada ainult siis, kui saad jälgida neid, ja isegi siis võivad nad petavad sind avalikult nägu, ja peaaegu võimatu leida usaldusväärne agent välis-power.
  
  
  Tema pidi sellega tegelema. Kohtumine Dr Мендосой oli risk, mis on tema pidi minema. Organisatsioon polkovnik Земблы oli üsna natsionalistliku. Hääl, miks ta vältis Принзапольцы, kui saabub sinna kaks päeva tagasi. Tema oleks teinud seda ka praegu, aga mu haavad pidid olema töödeldud. Mulle ka, oli vaja rootslasi. Samades märjad püksid kaugele ei pääse. Igal juhul, ma ei oleks saanud jõuda kohale istutamist, kus mind ootas патрульное laev. Mul oli vaja abi, mis oleks kahtlane või ohtlik see meile oli. Poolel teel läbi selle ala leidis Kalle Montenegro. See oli kitsas, tõusev tänav, mõlemal pool kus seisid majad — korterid — кантины , saapad ja muud väikesed poekesed suletud katikuga. Ta kiirustas läbi pimeduse aastal palus number kümme. Küürus, mulle tuli võidelda jäine torm. Ja see oli alles algus! Võrreldes sellega, kui see võib muutuda, see oli keskpäeval Suhkrusisaldust.
  
  
  Eespool kauplustes, sai vähem. Viimastel plokid majad olid hoonet, ehitatud ümber suured kivid. Lumi segamini koos tumeda rohu langes mulle avalikult näkku
  
  
  Selle läbinud lukustatud talli. Sees olid жалобные helid ja tallata külma, hirmunud loomad. Number kümme oli lähedal tallis. Sissepääs oli sarnane tume koobas. Tema läks hoone. See oli nagu sügavkülma. Tuul on vaibunud, aga õhku jäi jää.
  
  
  Samba kriipimise ja seinad olid неокрашены. Esiplaanil korrusel on esp mänguväljak. Hämaras мерцающем valguses lamp, качающейся üle pea, selle püüdsin dešifreerida kõik nimed. Dr Мендосы ei olnud meid sinna, meid järgmisel korrusel. Leidsin ta ego kabinet kolmandal korrusel, kõrval tühi ruum, mille uks хлопала eelnõu. Nimesilt nimega Мендосы püsiks avalikult rohkem vanamoodne колокольчиком, mille keskmes on päev nagu vask naba. Tema tõmbas, ja kuulsin tugev rõkkama. Maja on vaevu kuulda oli шарканье jalg. Mendoza, ilmselt pidas mitu tuba. Äkiline mõte pani mind pildista kott kaela. See viskas ee tühja tuppa ja sulges ukse. Ukse dr avanes ja sealt высунулась värava.
  
  
  — Dr Mendoza?
  
  
  "Tema".
  
  
  "Ilm on väga soe," ütlesin ma, — isegi selle aja jooksul". Seda mõtet suurt ei ole naljakas.
  
  
  Ego ja ilma väikesed silmad vähenenud veelgi rohkem. On nen oli must sinine kampsun peal valge särk. Vihjeid ego krae on ahendatud, nagu tiivad surnud liblikad. Raske elu нависал üle paari линялых sinised püksid. Ego kahvatu näo kuju tuletaks melon. Ta hingas raskelt, mis ta haises mingi kohaliku niiskust.
  
  
  Tema kannatamatult vaatasin teda. 'Noh?'
  
  
  "Ma... ma loodan, et põllumajandustootjatele varsti hakkab vihma". Ta досталь ümber tasku elava lapi ja pühkis ülemise huule. 'Jeesus! See on nii эступидо, сеньор. Lihtsalt vaata väljapoole.
  
  
  — Sa pead ütlema mulle, — хрипло ütlesin ma, — впустите mind.
  
  
  'Mida sa soovid?'
  
  
  Tema tõrjutakse ego ja sisse loginud ego kapis. — Mida kuradit mul on vaja... Arst?
  
  
  'Aaa ...!' Tundus, et ta nägi esimest korda mu õla. Ta закатил silmad ja tõmbas lapiga üle näo. "Федералисты ?"
  
  
  'Ei ole.'
  
  
  'Kes siis?'
  
  
  'Ei ole oluline. Lihtsalt залатай mind, ja enam ei muretse. Sulle selle eest hästi maksma.
  
  
  — Et estestvenno. Tema on üldse mõelnud. Ta sulges ukse ja žest kutsus mind istuma toolile vastupidi. Ego äkiline naeratus tundus väga pingul. 'Palun."
  
  
  Tuba oli külm ja сумрачно. Kardin, свисавший laest alla põrandale, делил tuba kaheks osaks. Nüüd ego отодвинули kõrvale. Tema ees seisid mõned logisev toolid ja diivan. Teisalt seisis väike kirjalik tool ümber punane puu, tavaline komplekt esmaabikomplektid, riiulid tööriistade, tool, millel ta istus, reguleeritav lamp ja avatud стерилизатор, kus oli выварено mõned nõelad. Lukustatud uks oli ülejäänud osa korteri. Lõhnas tolmu ja lõhnas несвежим õlut.
  
  
  Dr Mendoza lükatav rag minutis ja sidumata sall minu õlal. Ta uuris haava ees ja taga. "Luu ei saanud, veresooned ei rikutud," ütles ta. "Lihtsalt armas дырочка lihas. Tema ütleksin, väikese kaliibriga".
  
  
  "Muidu see ei tundus nii."
  
  
  "Noh, see pole kunagi sama, eks?" Ta avas kapi ja досталь pudel desinfitseeriva.
  
  
  — See on kõik, mis mul on. Kahjuks, mul lõppes penitsilliini. Aga kui see taskurätik ei olnud räpane, sellest peaks piisama. Sa ei saa nakatuda kõige täppe".
  
  
  — Ma tean — прорычал ma. Tema вцепился kätega sõimamine. Rätsep, ta ei разбавил desinfektsioonivahend! Ta ei tapnud mikroobe; ei, ta выжег ih тлеющими söed. Tema стиснул hambad, et mitte karjuda. Ta посыпал haava дерматолом ja sidemes mulle kõik õla steriilse marli.
  
  
  "Nüüd puhka, muidu haav uuesti avaneb". Väljend ego silma подсказало mulle, et ma saan puhata kõikjal maailmas, kuid see on vaid ego kabinetis.
  
  
  — Ma ei saa, " ütlesin ma.
  
  
  "Veenduge, et see ei ole veritseb jälle."
  
  
  Ta kortsutas kulmu ja mõtles hetke. Ta rummaged teises kappi ja tõmbas elastse sidemega. Seal ta nii tihe обмотал mind, et ma hakkasin tõsiselt kahtlema vereringes käes. Ta kinnitas korpus metallist клипсой. Ta tegi sammu tagasi ja выжидающе vaatas mind.
  
  
  — Mul on vaja raha, ja rootslased, " ütlesin ma. — Siis selle ja lähen.
  
  
  -- Jah, aga see ei ole ...
  
  
  — Mida sa oled agent, Mendoza? See järsult katkestas teda. Mulle piisab sellest льстивого наемника, arst ta on või ei ole. — Sa ju ei mõtle, et ma olen hääletada nii, eks?
  
  
  'Сеньор Selle täielikult teie teenistuses. Aga see vaene. Minu rootslased ei sobi teile, ise kõike näete. Ja raha... — Ta ohkas sügavalt ja jälle досталь oma elava lappi. "Aga oodake. Mu vend Miguel saab sind aidata. See on umbes sama kasvu kui sina, сеньор , ja müüs hiljuti maha. Tähendab, tal on raha. Miks ma ei ole mõelnud nen varem?
  
  
  'Hästi. Kutsu Miguel ja las ta tuleb siia.
  
  
  "Kahjuks meil ei ole telefoni. Mendoza lähenes oma lauale. Досталь kaarti ümber ülemise sahtli ja et siis märgib ta. Ta andis selle mulle. "Anna see Miguel, ja kõik on hästi".
  
  
  Tagaküljel on ta kirjutanud aadress.
  
  
  — Kus tänav Ноэво ?
  
  
  — Järgmine tänavat otse, сеньор . See on kolmas maja paremalt esimene korrus. Kas on veel midagi...?'
  
  
  Ta tõusis püsti ja вытянул jalad niiskes штанинах. — Ma pean leppima sellega.
  
  
  — Võib-olla tass tequila?
  
  
  "Minu riik? Seda oleks rohkem, ei suutnud kõndida läbi ukse".
  
  
  "Mul on natuke Кафиона ".
  
  
  Кафион vanaaegseid stimulant; Nüüd on parimad ravimid. Nii et mul on Мендосы olid veel mõned ümber need asjad. Ta oli arst. Emu oli ikka see, mida ta mulle annab. Ta noogutas. Tema lihtsalt pidin võtma siis, et ma saaksin siin.
  
  
  Ta lahustas kaks tabletid klaasitäies vees. Tema jõi seda, läks akna juurde. Tema pani klaasi aknalauale ja отдернул kardinad, et выглянуть väljapoole. Kitsas tänav all oli hall ja tume. Peale vahejuhtumi lumi midagi ei olnud näha. Ma mõtlesin, kas tunnistab ta. Mendoza oli üsna hoolimatute, et siduda muutus ilm ootamatu tulekuga haavatud североамериканца. Ja mul oli salajane kahtlus, et see on sama ettevaatlik, kui autor kõlarid ilmalik kroonika. Ta oli ainus inimene, kes teadis, et ma olen veel elus. Tema arvas, ei ole turvalisem, kas tappa ego.
  
  
  Talle lubatud занавеске langeda ja pöördus ümber. Mendoza istus laua taga, hoides parem käsi ülemises sahtlis. Seda võis arvata, et ta on seal hoidis. Pole kahtlust, teistel kuni mul oleks sama mõte. Relv, mida ta ilmselt nüüd hoidis käes, pidi tegema ih meelt muutma. See muutis minu arvates, vähemalt hetkel.
  
  
  — Aitäh. Seda lähen.'
  
  
  — Mine minu venna juurde, сеньор, Miguel aitab teid. Ego hääl kõlas mõnulemine.
  
  
  Tema läks päev. Kohvi pani mu tagaistme dollar kiiremini lööma. Tema ootasin natuke, enne kui ust avada. Väljaspool midagi ei kuuldud. Ta viskas veel viimase pilgu doktorikraad. — Ei sõnagi sellest, Mendoza.
  
  
  'Сеньор, Tõotan au on minu ema!
  
  
  "Kui sa oled заговоришь, seda tulen tagasi," ütlesin ma, ja saan teada, kas sul on ikka ema".
  
  
  Mendoza on kuulekalt kehitas õlgu. Näib, et ta on kümneid kordi kuulnud sellist ohtu probleemsed patsiendid. Ego on see rohkem ei viitsi. Tema, läks välja ja sulges enda järel ukse. Tema, vaatasin vasakule ja otse tühi koridor. Siis ta on uurinud kaarti aadress kahtlase venna Мендосы. Mulle see ei meeldinud. Mõtlesin soojad riided ja ede oli ahvatlev, kuid see ei usaldanud emu. Siin lõhnas veel hullem, kui kontoris Мендосы. See viskas küsimärk arvates enda ümber. Siiras üle дверным косяком karvaga loom väike metallist karp. Telefonipesa. Paks värdjas valetanud mulle.
  
  
  Selle läbinud tühja ruumi kõrval kontori ja läks sisse. Tema tõstis koti põrandale. Tuba oli tühi ja hapu lõhnas täitmatu. Nurkades risustatud сукин tolmu ja liiva. Pimedas tema juurde hiilis kurtmine, mis eraldab seda ruumi kabineti arst. Tema istus külma riiulid ja surus kõrva vastu õhuke oigama. Midagi ei kuuldud. See on mugav välja. Kuni tema ootas, üritasin teda unustada haiget minu õlal. Mida ta tegi? Kohvi pani mind turgutust. Vaatamata ergutav mõju, mind alistas unistus.
  
  
  Tema ärkasin üles vihane hüüab naine. "Kus on see mees, rasvane siga!"
  
  
  Mendoza vastas заискивающим tooni. — Ma... ma ei tea. Tema, vannun! Ego-võimalik, see ei saa olla kaugel. Andis emu kaardi aadress Miguel. Võib-olla ta on eksinud.
  
  
  Kadus? Isegi inimene ja sinu vaene mõistusega ei eksinud oleks, kui kõik, mis emu vaja oli teha, see on rulli taga nurgas. Miguel ootas nendega tuhkru, nagu sa nimetasid. Me kõik oleme oodanud - liiga pikk. Kuhu kadus see agent AH".
  
  
  "Oh! Jah, ta teadis algusesse lause, kuid ei maininud, et ta on AH, señora.
  
  
  'Сеньорита!'
  
  
  "Сеньорита. Isegi selle haava ta võiks ikka surmama mind. ta oli väga suur! Tema arvas, et oleks targem meelitada ego sinu juurde. Sa võiksid toime tulla. Isegi minu püstol tema oleks...
  
  
  — Sa oled suur laiskvorst, Mendoza, — перебила naine. — Räägi mulle sellest haav kiiresti. Kuidas ta selle sai?
  
  
  Ta ei ole kunagi ütles, сеньорита . Aga meil käivad rääkida Зембле...
  
  
  "Kolonel Зембла!" Tema kuulnud, kui naine kabinetis Мендосы ругалась, trampimine. 'Kui agent AH läinud on? Tema arvasin, et me teame ainult ego plaane!
  
  
  Hoidsime kõvasti kõrva oigama, tema imestasin, kes siin peale AH võiks midagi teada ja kuidas. Kes, rätsep võta, oli see naine? Milline kolmas pool on see kuulus? See on osutunud kõige soe lumine tormi, mida ta kunagi varem kogenud. Selle kuula tähelepanelikult, mida ta ütles edasi.
  
  
  — Sa oled loll, Mendoza! Kui ta tuleb tagasi, kasuta oma relv. Ei ole igavesti nii mind vaatama. Ma ei ütle, et sa pead teda tappa, vähemalt siis, kui see ei ole vajalik. Selle taha võtta ego elus. Siis Miguel saab ego kuulama.
  
  
  — Miguel hea see, — pomises Mendoza. "Kuidas ta suhtub. Ta oleks võinud saada suurepärane kirurg".
  
  
  — See tähendab, et aru усмехнулась ta. 'Tema peab lahkuma. Oled kindel, et tahad näha jälle raha?
  
  
  "Ah, сеньорита
  
  
  Tema kuulis vaikset metsakohinat materjalist.
  
  
  "Hääl ".
  
  
  "Seal on palju jõude, gracias, сеньорита. Hüvasti!'
  
  
  Tema hiilis päeval ja приоткрыл tema. Naine tuli kallale. Ta ворчала ise. Ta oli noor ja sale, ja kas nah olid ilusad jalad. Подвернутый värava ee rasket mantel ja müts võrastiku seganud mind näha tema omadusi hämaras valguses. Ee on soe, rootslasi, andis mõista, et ta teadis plaanidest Земблы. Vähemalt ta oli hästi ette valmistatud!
  
  
  Tema kontsad kannatamatult постукивали põrandal. Ta oli nüüd tasandil päev. Veel üks samm. Minu käsi lendas välja. Teda haaras ee дзюдоистской rusikaga. Lihtne lämmatada. Tema pidi ka olema ettevaatlik. Krae karv ei tohi segada. Seda, tundsin oma nahka. Minu pöidlad vajutamist kiiresti ära närvilõpmeid sõlmed tema kaela. Kas nah перехватило hingamine. Tema pikad punased küüned отлетели tagasi, puudutades minu vasaku kõrva ja вцепившись põsele. Selle klõpsanud tugevamaks. Kaks sekundit kaotas ta teadvuse. Ta ei andnud meile heli. Tema aeglane keha langes mind, kui ta kukkus. Teda haaras ee käest ja перетащил üle läve tühi tuba just sel hetkel, kui uks korter Мендосы puhkenud, ja arst jooksis välja.
  
  
  "Сеньорита. Sa oled unustanud - Madre Диос !"
  
  
  Tema hüppas edasi. Peast segi minu ootamatu rünnaku, ta seisis liikumatult. Meil on ees veel teise ja tungis ego kapis. Mendoza " röökis nagu siga. Teda tabas tema ego vasaku käega. Hetkeks ta unustas oma haava. Šokk ei ole jõudu ja täpsust. Тошнотворная valu läbistada mu õla. Oli rumal proovida seda kasutada ja nüüd on tema pidi hüvesid. Kõht Mendoza tormas mind. Ta kukuks üks ümber oma vanad toolid ja koputasin mind. Tema, kargas püsti. Treenimata, kuid tugev rusikas haiget mu kõrge. Teda haaras качающуюся käsi. Õlavarre viska kõrvale oma ego üle toa laua. Mendoza on kokku varisenud lähedal oma laua niit paberit, raamatuid ja kildudeks puu. Vana revolver, kukkus ümber kasti tooli ja valetab avalikult ego jalg. Ego käsi метнулась juurde talle. Tõusis raskelt. Pikk aju saadeti siiras mulle naba.
  
  
  - Relv pole laetud? ootamatult lahkelt küsis tema. Mendoza on püütud seda sööt. Ta vaatas oma relv. Üks hüppas tema oli kõrval. Teda haaras ego parema käe ja вывернул tema kõrvale. Paar tolli mu jalg, pungis satuks paul. Kaks korda on mu rusikas kao, seekord parem, ego hellitada. Löök кадык pidas ego pea tagasi. Ta langes põlvili ja kukkus maha.
  
  
  Tema jooksis läbi kabinet ja sulgumisel ukse enda järel. Naine oli ikka samas kohas, kus tema oma langenud. Tema затащил oma tühja tuppa ja sulges ukse. Ma seisan põlvili, tema hakkas läbi kammima. Kotid on nah kaasas ei olnud, kuid soe jope oli palju sisemist taskut. Ta oli nagu ajakirja воришку. Selle leidsin väga vähe. Никарагуанское isikutunnistus, kus on märgitud, et ta veenides Managua, et andmeid, kui muudest asjaoludest on võlts. Tema on ka kogutud мятую paki sigarette, kammi, ripsmetušš, пилочку küüned, pehmet ja loomulikku tooni huulepulk, mitu сморщенных mandariinid, umbes kakskümmend viis dollarit kohaliku raha ja 9-миллиметровый PM - Makarov. Makarow on väga sarnane hotel lindner on PP, mis oli talle eeskujuks. See suur automaat relv, liiga raske, et naised. Tema asjad tema saanud aru, kes ta on, kuid ei ole veel suutnud aru saada, kes ta on.
  
  
  Ta застонала. Ta ettevaatlikult, kuid raputas pead. Ta tuli ise. Selle välja ja stahl ootama. Tema asjad olid dumpinguhinnaga mõned minu kõrval. Kui ta очнется, tema ei tahtnud olla liiga lähedal. Ta võiks proovida midagi teha.
  
  
  Ta keeras tumedal määrdunud põranda-ja sidunud jalad paks складчатую seelik. Püksid oleks soojem. Kuid nicaragua naised ih ei kanna, ja muidugi, see pidi jääma kohaliku moes. Aeglaselt istus ta. Ta surus ema käe juurde laup nii, nagu nah oleks tugev pohmell. Suur müts libises tema pea. Hele blondid juuksed langesid lainete hei, õlgadele. Tema сутулая näitaja выделялась taustal tuim valgus, льющегося ümber пыльного aknad. Ta pöördus minu pea ja langetas käe. Nõrk püha on issand kajastas tema nägu.
  
  
  See oli vaatepilt, mis mulle meelde on jäänud. Ta oli kuradi naiselik. Tema täis, стройных rinnad all обтягивающим villane свитером kuni jalg, mis полуботфортах. Tema nägu oli vormi südame ja lubas samal hellust ja kirge, et ja ee keha. Ja, muidugi, nen, oli külm, on surmav kõvadus, kus on iga agent. See on lihtsalt paratamatu, et meie elukutse. Aga ma otsisin edasi. Ja see, mida ma nägin, oli paari väga suur, väga hirmunud sinised silmad.
  
  
  Tema teada on see isik. Tema oli näinud oma pilt kaardimängud kinke staabi-AH korter. Ta oli ühes on del uute inimestega ja operatsioonide противоборствующей meeskond, kes seda vaatas. Ta võttis mind mõnda aega, et täpselt kellelegi ee asukohta. Selleks ajaks, kui ta taastas oma tavapärased meelerahu, tema teadis. Tamara Pugenud , operatiivne baas Mehhikos, üks ümber kõige lootustandvamaid noori liikmeid Riigi Julgeoleku Komitee, rohkem tuntud Vene Secret Service.
  
  
  Või lihtsalt KGB-ga.
  
  
  
  
  6. peatükk
  
  
  
  
  Ta pilgutas silmi paar korda ja siis hinge kinni, justkui hirmul. — Tere, Tamara, " ütlesin ma.
  
  
  "Minu nimi ei Tamara, — ütles ta soravalt hispaania keelt. "Tema Розита, armas tüdruk, mis tegeleb..." Ta ei lõpetanud lauset ja ohkas.
  
  
  Ta naeris vaatas mind. — Ei улыбайся nii muhe, — lõika ta on nüüd inglise keeles. — Mina sind tean, Nick Carter. Kui sa kavatsed mind tappa, tee seda kiiresti.
  
  
  — Kui oleks seda hotelli, et sa oled surnud, siis oleksid sa juba surnud, " ütlesin ma võimalikult rahulikum ja fondid. — Ma tahan teada, miks KGB on tegemist col Земблой, Tamara. Nüüd, kui me kohtusime, see ei saa enam olla nii keeruline, eks?
  
  
  — Midagi — прошипела ta. — Sa oled midagi, et mind ei ole ära tundnud.
  
  
  Tema pidanud oma käed, et veenduda, et kõik on vastupidi. Nii tema kohe küsis siis, et hotell on teada,
  
  
  — On olemas viise, Tamara, vaikselt ütlesin ma. Ta naeris, kuid see oli peen ja värinad naer. Hei, ei suutnud varjata oma hirmu. Ta ei olnud tossike dr Мендосой, keda oli lihtne petta. Ta омелой tegemist kogenud agent AH, ja see on olnud mõjuv põhjus on hirm. Kuid ta püüdis jääda невозмутимой.
  
  
  "Me teame oma kombeid, Carter," viskas усмехнулась ta. — Oma peakorteris sa võiksid разговорить mind. Moodsate ja preparaadid kõik mingil hetkel hakkavad rääkima. Kuid me istume siin, tühi ruum, üksi. Kas sa peksid ja piinates mind, kui ma ei закричу, kui on valus. Tema on tugevam, kui sa arvad. Ta kummardus kergelt edasi, tema silmad on vähenenud. "Ja kui sa попытаешься, kui sa протянешь mulle käe talle закричу".
  
  
  "Siis see on kõige lühem creek ajalugu".
  
  
  'Võib-olla. Võib-olla parim lahendus. Kui selle saan takistada teil minu surma, see on minu võit.
  
  
  'Võit?'
  
  
  — Lisaks, sa ei võida, Carter. Sa ei saa võita.
  
  
  Tema rohkem midagi ei saanud aru. 'Võita? Et võita? Maruvihane ta meenutas, et lumesaju lumi. "Me võime olla liiga hilja, et nurjata plaani seda oma империалистического прихвостня; Seda tunnistama...'
  
  
  — Imperial прихвостень?
  
  
  "...aga me paneme selle teema. Luban. Свободолюбивый sotsialismi..."
  
  
  — Hei, oota hetk! Selle katkestas ee. — Kuidas te arvate, kolonel Зембла — üks meie ümber? Et see on usa vandenõu?
  
  
  — See on nii ilmne, — viskas ütles Tamara. "Ta on ameeriklane või mitte?"
  
  
  "Nii palju kui mulle teada, et ta töötas meie riigis. Kuid see ei tähenda, et meil on sellele mingit tähtsust. Kuidas me saame õppida ümber selle kasuks? Selgita seda mulle.
  
  
  — Sa arvad, kas ta hull on, Carter? Kui me kuulnud ego tegevuse Mehhikos ja nägid, et ta tegi México, me kohe aru, millega tegu. Sa annad emu relvi, varustust ja raha. Sa льстите oli talle seda, mida ta arvab endale tõeline revolutsionäär, ja mõne päeva pärast kuulutatakse Земблу vaenlane ja oht. Läbi oma marionetid on ameerika riikide Organisatsioon, mida nõuavad tegutsemist. Ja hääl on siin asi puutub sinu diplomaatia канонерок. Oma armee, muidugi häirib, kui 1965. aastal Dominikaani vabariigis. Oma plaanidest laiendada nii rumal on läbipaistvad! Kuid nad ebaõnnestuvad!"
  
  
  "Kurat, sa oled hull, Tamara!" — lõikas ära ma. Tema hakkas vihasta. Tavaliste kui muud asjaolud seda oleks naerma selle üle. Nüüd on tema väsinud, näljane ja oli ärritunud. Minu ülesanne on valesti läinud, ja minu õlal oli auk täppe. Kõigele mind nüüd uurinud банальностями, haridusest ja бабьими байками. See oli rohkem, kui tema saaks toimetada. Ainus vabandus oli see, et ta ise ka seda uskus. Ta ilmselt oli vastu Земблы. Kuid see ei pruugi käiks kogu organisatsiooni ja KGB. Osa nad ei räägi oma vasak käsi, mida parem teeb.
  
  
  — Mõlemad on oma heakskiidu korraga ei tööta — рыкнул ma. "Sa ei saa helistada OAS-ameerika organisatsioon, ja ühe hingetõmbega süüdistavad meid üritatakse tappa mõned selle liikmed. Miks? Nad on juba samas paadis? Huvitav, sa kunagi ei kuula, mida sa räägid? On palju tõenäolisem, et Земблой maksab oma osa, valmis kolima-kulisside taga ja puhas ego juhul edu, mida, muide, ei juhtu.
  
  
  'Me? Sa oled võitlev lakei imperialismi, miks meie eliit rühma komando juba läheb löök ego maiade tempel ja hävitada ego метеорологическую paigaldus? Ego turvameetmed olid дилетантскими. Me oleme juba õppinud ego sekretsiooni. Kui oleks meie mees templis võiks meiega ühendust võtta enne, see lumi isegi ei...
  
  
  Ta sulges tema suu käega, laialt раскрыв silmad. Siis minutiline vaikus on ta langetas käe. Ta потерла lõug ja ütles vaikse jäine hääl: — Hea trikk, härra Carter, kuid see on vähe, et sa mind вытянули, ei aita sind.
  
  
  Tema, vaatasin välja. "Ei ole," tunnistasin ma, — ma ka ei usu, Tamara. Ja veel ma arvan, et te, inimesed said teada, et staabi Земблы juba varemetes, kuid ta ise on läinud jumal-teab-kuhu. Vähemalt, kui nad ikka on võimalik leida tee selle barrel.
  
  
  — Ja sa nii ütled.
  
  
  — Rätsep võta, talle nii ütlen! Tema огрызнулся. Tema jälle tundsin soojust. Seda märkis oma õlale. 'Kuidas sa arvad, kuidas ma sain? Kui sul oleks lubatud ainult sellele tungida sinu loll aju.
  
  
  'Ta sulle ei usu. Kogu see lumi...
  
  
  — See on kallis, sest ego turvameetmed on parem kui sina või keegi teine on märganud. See on tahtlikult nii teeb, et anda oma inimestele rääkida ja abi saada. Ta väljavalitu revolutsiooniline mängud, nii et ma arvan, et ta tegi natuke rohkem kui vaja. Me ei ole siin midagi. Kuid mida ta ei ole deklareerinud, nii et see on sellest, et kanaleid juhtimise ilm on muutunud veelgi suurem. Kolm, kui täpne olla, kolme teiste Kesk-Ameerika!
  
  
  — H-mida ? - Tamara задыхалась.
  
  
  — Jah, ja mis veel hullem, nad töötavad sõltumata alusvara saatja. See, kuidas jalad tooli. See erinevus on, et see tool ei lange, kuni hävitab kõik jalad. Talle midagi ei ütle, Tamara. Ta oli seal. Tema hävitas peamine saatja enne, kui ta mõistis, et see on vajalik, et ühendada backup saatjad.
  
  
  — Aga... kui see, mida sa ütled, on tõsi, siis...
  
  
  "Siis iga kanal peab olema avatud eraldi. Jah. Lisaks, kui sellest aru saan, forcefield mitte ainult ei variseb kokku, kui kõik need saatjad ei ole puudega, kuid muutub üha rohkem ja rohkem разрушенным. See teeb ilmaga veel rohkem ebakindel. Ego ei saa enam kontrollida".
  
  
  'Ei ole! Ei, ma ei saa sind uskuda. Sa ikka ja jälle üritavad meelitada mind lõksu oma vale ja pettus, Carter.
  
  
  Ta otsustavalt, kuid raputas pead. Kuid tema silmad seda näinud, et выигрываю. — Tamara, oleks parem, et talle valetanud, — aeglaselt ja rahulikult rääkinud talle. — Aga mul ei ole põhjust. See ei annaks mulle mingit kasu. See on tõsi, kuni ma".
  
  
  "See on nii hämmastav. See on nagu hull õudusunenägu...'
  
  
  Ta pöördus ümber ja vaatas uuesti aknast välja. See vaikus oli ainult osaliselt tingitud tema segadust ja otsustusvõimetu. See ei ole nii kartis mind, kui varem. Vähemalt ta ei olnud дурой, muidu ta ei oleks töötas KGB-ga. Võib-olla ta oli lihtsalt natuke naiivne ja неопытной. Ta peaaegu kuulis oma mõtteid, kuni ta uuris alternatiive. Tema, lootsin, et ta ka mõtleb, kui ta kasutab mind. Tegelikult delle, ma olen see ja lootis, sest oli ilmselge, et pean seda kasutama.
  
  
  — Nick, " ütles ta lõpuks. Ta ikka vaatas mind. Kui ee hääl oli võrratu kuumus, ja ta nimeks on ainult minu nimi. — Nick, need teised kanalid. Sa tead, kus nad on?
  
  
  "Võib-olla ja võib ka mitte."
  
  
  "Me mõlemad, et teame. Nüüd, kui me teeme seda koos. Saaksime koos töötada.
  
  
  — Tahad sa öelda, et kas sa usud, et AH ei ole koostööd Земблой?
  
  
  Ta noogutas. — Ja sa pead mind uskuma, Nick.
  
  
  'Miks ma sind uskuda? Venemaa võib palju võita, kui võidab Зембла".
  
  
  'Ei ole midagi! Kui Зембле õnnestub kombineerida seda ala, meile on raskem, ja edu meie revolutsiooni oleks vaja palju rohkem aega. Kuid on veel, et Nick. Mängid malet?
  
  
  "Ma olen mänginud neid varem."
  
  
  "Meid, venelasi, see kirg, kuidas sa tead. Ja miks? Sest ta сталкивает arv on piiratud nutikas, tark ja asub päike vastast teine teise vastu lõpmatu palju mängu võimalusi. Nii on meie poliitika. Meile meeldib teada, millised on võimalused ja kas me suudame nendega toime tulla. Kolonel Зембла hoopis teine. See on metsik mees. Ta peab olema likvideeritud. Vastasel juhul ta võib ohustada mitte ainult Kesk-Ameerikasse, kuid kogu jõudude tasakaalu maailmas."
  
  
  "Ja me oleme etturid mängib, eks?"
  
  
  — Ei ole etturid, Nick ja connie. Ta lühidalt naeratas, huuled kergelt värisema. "Hobused saab hüpata külili ja selle kaudu teisi. Ei ole etturid. Nad on sunnitud tegema lühike, mõttetu shaggy ühes suunas."
  
  
  — See pakkumine hüpata oma teed, Tamara? Tema lühike, kuid järsult naerma. Selline hüpe oleks olnud enesetapp. Oma KGB on määranud, sest mu peas kõrget hinda.
  
  
  'Tema ei tea seda. Aga ma tean ka, et oli enne. See võib juhtuda uuesti, — выдохнула ta, ja juhtub ikka, kui sul ei ole liiga loll. Vaata ennast! Sul on minu relv ja vana revolver dr Мендосы, kuid muidu on? Ainult läbi märjad püksid! Te ei kavatse võita, polkovnik Земблу kasutades seda? Ma ei ütle, et me oleme sõbrad. Kuid meil on ühine eesmärk. Hääl miks saaksime koos töötada! Me peame töötama koos!
  
  
  Silmad Тамары eredalt paistis pimedas on see tühi tuba. Tema arvas, et ta teeb mulle oma äranägemise järgi. Mul oli ka ikka. Mul oli vaja abi KGB abi organisatsioonid, alates varustuse ja toidu. Tema vaatas nah, nagu kaalutledes oma kommentaare. Ta vaatas tagasi tõsine ja aus pilguga. Ta mängis oma rolli hästi, isegi väga hästi, aga ta oli liiga naiivne, kui see osa nii naised meie elukutse. Ta on toetanud oma positsiooni oma mustade graniidist silmad. See meenutas mulle armas венериной мухоловке, плотоядном taim, mis peab olema nii magusalt lõhnab putukaid, mida ta sööb.
  
  
  — Noh... — kõhklevalt ütlesin ma, — mida te pakute?
  
  
  'Tule minuga.'
  
  
  — Majas Miguel nurga taga?
  
  
  'Jah.'
  
  
  — Kui palju veel peale teie kaks?
  
  
  Ta облизала huuled, mõtiskledes, kas tasub hei valetada. "Ainult üks, üks Diego Ордас ".
  
  
  See võib olla tõsi. See oli ebatõenäoline, kuid see ei lugenud. — Teil on seal transiiver?
  
  
  "Lühikesed lained, kõik vahemikud", — kiiresti vastas ta, nähes minu nõusolekut. — Me leiame sulle riided ja natuke süüa.
  
  
  Ta ohkas, nagu oleks vastumeelselt saades paratamatu. Ta tõusis püsti ja tõmmatakse välja koos end märjaks kleepuv püksid. 'Okei.'
  
  
  — See on tark otsus, Nick, — pidulikult ütles ta. — Kas selle saan oma asjad tagasi nüüd?
  
  
  "Jah," vastasin ma, потянувшись eest mandli küpsised ja edasi пилочкой küüned. "Ainult mitte seda."
  
  
  Ta vaatas rikutud, kui набивала taskud. "Nick, tema arvas, et nüüd usaldame sõbrale, sõber".
  
  
  Tema pidi naeratama. — Et estestvenno. Aga nii ta sulle rohkem usaldan. Ta avas ukse ja me läksime koridori. — Muide, Dr Mendoza ütles, et sa, et ma unustasin. Mis see oli?'
  
  
  Ta sirutas oma suud, nagu непослушная väike tüdruk. "Ma unustasin maksta emu kõik, et ta on hotel. Tema надула ego, kui sa ütled, Ameerikas.
  
  
  Tema jätkas irve; see oli piisavalt väike, et olla tõsi. Sisemiselt ta pidi naerma, ning üle midagi veel. Siiani tuhkru Tamara hoolikalt vältinud rääkida, et kas kotis on ikka endine kõrval. Ta isegi ei vaadanud seda. Ilmselt ta tundis, et see kuidagi oluline. See oli esimene asi, mis ta teinud oleks, kui oleks andnud hei võimalus.
  
  
  Lähen Kalle Montenegro, oleme jõudnud järgmisele ristmikule, mõne sammu kaugusel kodust. Majad mõlemal pool tänavat oli vaikne ja pime. Tamara побелела, kui lumesaju lumi langes tema juuksed, ja запорошил mantel .
  
  
  — Nick, " ütles ta, kui me tulime välja Kalle Ноэво , — polkovnik Земблу on vaja peatada iga hinna eest! Mu silmad olid liimitud oma kolmandale kodus paremal hoonele, kus arvates Мендосы, gille ego vend. Aken on suletud katikuga tundus tume ja laastatuks. — Ei Земблу, Tamara. Ta kaotas kontrolli oma tööga".
  
  
  "Kanalid igal juhul kuuluvad emu. Tema on see ja омелой meeles". Tema hääl oli terav: "oleks traagiline, kui me ei suuda".
  
  
  "Taimed, puud, putukad, loomad — kogu ökoloogia väljakule tuhandeid ruutkilomeetreid on hävitatud".
  
  
  Ja inimesed! - Ta вздрогнула ja hetkeks постояла uksel kodu, счищая lumi koos oma kingi. — Ih on vaja hoiatada, Nick. Oleks ebaõiglane ei ütle neile midagi.
  
  
  — Nad sind mitte usaldada, " ütlesin mina. "Ma arvan, et nad juba ei usu oma silmi. Nad ei mõista, et ih ootab ees".
  
  
  "See on ebaaus!' — kinnitas ta порывисто. "Tuhanded inimesed surevad nälga ja külma!"
  
  
  Teda haaras ee käe, justkui hotell veeta mööda koridori. Tema hoidis ee oma automaatne püstol, mille eesmärk on nah. — Hästi öeldud, " ütlesin ma. "See on kindlasti osa draama, kus teid koolitavad KGB. Ka sina võid nutta meeskond?
  
  
  "Kui ta rääkida nagu asjad on!" — ta ohkas tõsise meelepaha. See oli peaaegu nii, nagu oleks pisarad welled üles oma silmad. "Me oleme lahku, see on tõsi. Kuid inimesed, kes kannatavad ja surevad сыч polkovnik Земблы, mitte ühel küljel. Nad püüavad elada nii, nagu lubatud! Nick, sa oled niivõrd kangekaelne, et on kaotanud igasuguse tunne on inimlikkus?
  
  
  — Mul on midagi vabastas узника oma владимирского laager "Kümme" all Потьмой . Seda teavad väga hästi oma nõukogude heategevus".
  
  
  Ta напряглась ja on surutud huuled. Me olime juba lähedal, esimene päev (paremal). Kui oleks kuule, me tahaks vastata mu irve, see olin vait, sest kardavad suuda oma varitses. Vaatamata külm, õhus on oluline üks ähmane lõhn ohtu ja surma, mis on teda peaaegu ei tundnud.
  
  
  — Me oleme siin, " ütles ta. 'Ridadevahelisse käiku sees.'
  
  
  'Siis sind. Tema jään sind taga. Esimene, kes üritab mind rünnata, saab kuuli taga".
  
  
  "Nick, tema, vannun..."
  
  
  — Sa oled esimene, Tamara. Seda kindlam on pressitud tema kätt. Minu pöial надавил närvi, kui ta abitult ei застонала. "Lähme vaatame, millist pidu sa korraldas mind".
  
  
  Ee käsi ukselingi värisema. "Nick, see ei ole viis, kuidas koos töötada. Palun eemaldage see revolver...
  
  
  "Edasi."
  
  
  Me sisenesime. See, mida me nägime, keegi meist ei oodanud. See oli veresaun. Üks mees распростерся maa peal. Teine безвольно istus toolil rahulikult, käed vaheliti põlvedel. Neil mõlemal olid перерезаны kurgu-kõrva ääres. Tume kindlasti verd andnud haridus põrandal suur lomp. See oli rinnal istub mees ja ei tilgu toolilt. Seinad olid splattered verega, algselt брызнувшей on arteri arterid.
  
  
  'Emme mu kallis ,' - Tamara kummardus tema pea ning tema oksendanud.
  
  
  Kui mu kõht oli nii tühi, mind oleks ka стошнило. Nüüd mu kõht hakkas üle keha värisema kurgus, kuid ma ei suutnud совладать kaasa. Tema õppis ülejäänud tuba. Kõik oli pööratud tagurpidi koos suu peas. Kastid olid laastatud, kaaned kohta tugitoolid pettunud ja kaasaegne transistor transiiver, millele tema lootis, osutus kasutuks. Tema pöördus Tamara. Ta puhkes kuivad рыданиями. Tema tabas selle peopesaga põske, ei ole palju, kuid tundlik.
  
  
  — Lõpeta, " ütlesin ma. "Lase käia... ."
  
  
  — Oh... oh, mu Jumal. Tema silmad jälle прояснились, kuid ta istus jalad, värinad, nagu kassipoeg.
  
  
  "Sinu inimesed?"
  
  
  — D-jah . Miguel ja... ja Diego juhatusel. Kuidas ...?'
  
  
  "Ilmselt ih застали üllatusena. Ih hoida relvaga ja tapeti noaga, et oleks võimalikult vähe müra".
  
  
  Ta ohkas. Minu hääl oli nukker: "Tundub, et dr Мендосы siiski mitte ema".
  
  
  'Kuidas?'
  
  
  "Peaks olema, ta on olnud väga hõivatud siis sellest, kuidas ma olen läinud sinna," selgitas ma. — Ta helistas sulle muret mulle. Ja hoian raha, et siis ta ütles sinu kohta inimestel Земблы on Принцапольце.
  
  
  "Et estestvenno! Ta on andnud meile mõlemale! Tema nägu oli moonutatud viha ja vihkamist. "Me peame tagasi ja tegeleda temaga."
  
  
  — Hea mõte, kuid jätan selle siis. Me peame minema siit".
  
  
  "Loodan, et tapja on tagasi ja leiavad meid siin".
  
  
  "Прибереги oma kättemaks on parim lahendus, Tamara. Me peaks summutama need kanalid, ja nad on hajutatud veel kolme riikidele. Siin Принцапольце, me enam ei saa midagi teha.
  
  
  — Jah, Jah, seda saan aru. Ta vaatas mind kadunuks pilguga. — Anna Andeks , Nick. Tema püüdis meelitada sind lõksu, et tõmmata su ümber kõik, mida sa teadsid.
  
  
  "Ärge muretsege. Sa kunagi ei обманывала mind oma mängu. Oma meeskonda komando oli läinud, ja teie kaaslased on surnud. Tundub, et nüüd on meil tõesti on vaja koos töötada, kuid siis peame usaldama sõber sõbrale. Kas sa tahad seda?'
  
  
  Ta noogutas. "Nüüd on jäänud ainult me".
  
  
  'Hääl tack.' Tema tagastas hei püstol Makarov. Ma mõtlesin, et Хоук ütleks töö kohta vene agent. Mul ei olnud erilist valikut, kuid see võib tekitada asjatuid probleeme. Tuli võimalikult kiiresti pöörduda sekretariaadi AH ja selgitada asja. Kuid kõige tähtsam kõigepealt. Ma läksin väiksesse ruumi, kus asusid kaks keha, ja küsis: "kas rootslasi, mis tegeleb mulle sobib?"
  
  
  'Nick
  
  
  Ta aeglaselt pöördus minnes jõududega. Tamara махнула mind suur auto on relv, nagu ei teadnud, mida teha. Ta noogutas jälle ja сунула relv minutis. "Pruun kohver. Ta kuulub Miguel, ja see on umbes sama kasvu kui sina. See oli nii, ma mõtlen.
  
  
  "Suur tüdruk", — irvitas ma loopisin hei pood, mis võttis üle relv, enne kui saata tere. See oli test. See on punetav enne kaela, kuid midagi ei öelnud.
  
  
  Miguel oli väiksem mind kasvu ja paksem. Siiski leidsin mõned, et all рубашками, paks villane kampsun, püksid on камвольной vill ja paari pakse sokke, mis istus hästi. Selle panin kõik, et olla hästi kaitstud külma, lund ja jääd. Parim üllatus sai paar nahast kingi, mis olid üsna suured, nii et ei häiriks, kuigi liigsed sokid.
  
  
  — Teil on veel mingeid приемопередатчики, välja arvatud käesoleva сукин rämps?
  
  
  Tema küsis selle kohta Tamara, kuni rõivastus. — Ei, — järgnes takistav reuma. "See oli ainus asi, mis meil oli."
  
  
  — Hääletamine probleeme — прорычал ma. "Ma lootsin, et me saame abi kutsuda. Патрульный paat ootab mind merre.
  
  
  — Aga meil on seal kalapüügi траулер. Kas keegi ümber, siin ei ole raadio?
  
  
  'Tema kardan, et mitte. Vastasel juhul oleks kasutanud ego. Need vähesed inimesed, et meil siin on, kõik сомнительны, nagu arst on Mendoza. Ma ei usu, et tal on midagi paremat, kui saatja kvarts. Meil tuleb varastada paat on sadamas. Loodame, et saame hakkama seda enne seda, kui torm kannab meid.
  
  
  — Me võiksime istuda lennukis — hooletu ütles ta.
  
  
  Selle panin kingad ja затопал ruumis ringi. "Lennuk? Mis lennuk?
  
  
  "Сессна 150, mida tema tuli lendavad üle on México Diego. Tugirühm jõudis koos траулером. Ta подбросила kauplus õhku, taas haaras ego ja vallatult naeris. "Muidugi, kui ei usalda naisi-sõitjatele..."
  
  
  — Sa oled liitub ego siia, eks? Kui sa pead ego õhku see torm, daam, tema enam mitte kunagi ei hakka kritiseerida naisi autoroolis.
  
  
  Ta naeris sügava гортанным heliga; rikkalik, hele naeratus, mehe ja naise vahel, ei ole vahel ainetega. See on jälle muutunud tõsiseks. "Lennuk saalis tahke krunt ranna põhja küla. Selle tugevat seotud ego juhul, kui me jõuame enne Земблы õigel ajal ja ilm muutub. Nii tõime ja soojad asjad. Tema-on hea meel, et me oleme vastu võtnud käesoleva ettevaatust. Aga kui Kariibi meres...
  
  
  Hei, ei olnud vaja lõpetada lauset. Ta võiks lihtsalt ette kujutada, kuidas надуваемые tuule laine обрушиваются väike lennuk, break kere ja сдавливают ego, nagu oleks see papist karp. Me kohe lahkusid maja. Ta lihtsalt suutis haarata полушубок Miguel konks tagaküljel päev. Tamara oli naine lai hinge ja kiiresti kogu привыкала. Ta ei suutnud sundida end vaatama kaks surnud unemotionally. Rohkem ta sellest ei rääkinud. Nad olid surnud, ja parem oli ih unustada. Midagi tuli teha, et võib meile kasu ei too, ja isegi põhjustada tema enda julma surma. Hiljem, kui kõik on möödas, ta võib kurvad ih. Mulle tuli mõte, et kui tegemist on võitlus, kuid ta oli ikka veel mu vaenlane. Tema ei tahaks teda tappa.
  
  
  Tänav Ноэво oli tühi, kui mitte kunagi. Head kodanikud Принцапольцы olid šokeeritud, et jäine torm, millest nad midagi aru ei saanud. Me hoidsid lähedal katkimineku kraavi ühel pool tänavat. Tamara automaatselt придвинулась mulle, justkui otsides kaitse ja mugavus.
  
  
  "Korteris oli eda . Sind midagi vaja oli.'
  
  
  — Imelik, " ütlesin ma. "Mul on seal äkki kadus söögiisu".
  
  
  "Võib-olla, et lennukiga on midagi veel".
  
  
  Me tulime välja Kalle Montenegro, tagasi linna keskväljakul mimmo kodus dr Мендосы. Midagi ei olnud näha. Midagi ei шевелилось, kuid istus kummaline vaikus. See hirmutas mind. Tema tähelepanelikult kuulis. Ja jälle minu aastane kogemus обострил instinktid, подсказавшие mulle, et midagi on valesti. Seda on lihtne langetatakse jalad, on täiesti ettevaatlikult. Tamara vaikselt kõndis minu kõrval.
  
  
  Me läksime mimmo kodus Мендосы, kui ta nêêd. Diego oli hea poiss — mõtlikult ütles ta. — Miguel tõesti oli vend arsti, kui sind see lohutab.
  
  
  Oleme jõudnud ebaviisakas сколоченной vankri jaoks eesli, mis tegeleb istus дышлах avameelne enne talliga. tema, vaatasin talli. Nüüd päeval olid avatud. Oli täiesti pime.
  
  
  Peaaegu vihaselt selle, sosistas: "Me oleme lõksus". Enne Tamara oli aega reageerida, ümber pimedust tallid lask tuhat relvad. Tegelikult delle ih oli kokku umbes kümme, kuid see on liiga palju, kui tegemist on sulle. Seda, tundsin, kuidas savi tuvi, keda tulistatakse igast küljest.
  
  
  Tema hüüdis ning lükatakse Tamara pingutama. Teda tulistas reuma ümber vana револьвера Мендосы. Liiga rutakas. Tema kahtles, et keegi sattus. Meid tulistati jälle, punane välk ümber talli. Teda tulistas uuesti. Mimmo meid keerles veel rohkem kaasa. Oleme jõudnud lähedale vankris ja kiirustasid selle kahtlase barrikaad.
  
  
  "Nick.' Tamara haaras mul käest. "Nad piirasid meid!"
  
  
  Pole mõtet paanikat, — sosistas talle reuma. Tema, painutatud nii низменному, kui suutsin, et peep all käru. — Kümme ühe vastu, on nad värdjad, kes tapsid kohtub oma inimesi. Nad ei kavatse võtta vange. Me peame võitlema.
  
  
  Volley eest kummutas kukkus vanad puidust palli vankrid. Limukas prauhti paksud lauad ja рикошетили veel lumesaju lumi. Tundub, et neil oli palju laskemoona. Meil ei olnud rohkem, kui oli meie револьверах. Mul ei olnud vaja olla Tamara meie vasturääkivus. Ta стреляла vaid aeg-ajalt, ainult kui saaks eesmärk on puhkenud tulekahju. Üks cl kaadrid sain. Äkki nutma ja rõkkama intsidendi relv. Темнокожий mees крестьянской riided tuli välja, пританцовывая, nagu oleks tehes pirouetted, сцепив käed окровавленном nägu. Tamara ei saanud kulutada seda veel ühe kuuli. Mees karjus. Siis üks ego sõpru конюшне lasi tema maha. Ta kukkus peaga lumi.
  
  
  — Meil on peaaegu otsa saanud laskemoon, — выдохнула Tamara.
  
  
  Relvad расстрельной meeskond jätkas tulistada. Needus! Kui oleks olnud ainult viis õhkima noh, ja kõik on! See andis mulle idee. "Kiiremini — tellisin ma, — teha kindlaks, ma tõmban selle puust varrast ümber rummu ja eemalda ratas!" Tagumik relv Мендосы tema sai ümber telje isetehtud kiil. Koos me открутили puidust sild. See krigisev оторвалось. Cart langes üks telg ja teine pool tõusnud. Nii et meil oli parim kate.
  
  
  "Andke mulle üks ümber sinu mandariinid".
  
  
  Tamara vaatas mind. "Mandariinid? Ma... ma ei saa aru, mida sa mõtled.
  
  
  Plii lendas meie ümber, nagu oleks me olnud осином pesas. Aega selgitused ei olnud. "Hukatuse!" - järsult ütlesin ma. — Nad mandariinid, mida sa lähed, tulevad, näevad välja tõelised, kuid see ei ole halvem kui sind tean, et see on maskeeritud granaadid. Inglased kasutasid ka ih sõjas Hitleri vastu. Ja mulle tundub, et teie sigaretid tegelikult delle firebomb ei hüüa tulles. rätsep побери on AH me teame ka selliseid trikke. Täna või homme ta võib teile rääkida kunstlik koerte poolt lateks, keda me пускаем kanalite kaudu, et puhuda lukud. Noh, tule aga!'
  
  
  Ta полезла ühe ringi taskutega mantel ja andis mulle suurepäraselt замаскированную lõhkeainet.
  
  
  "Vars — see süüde," ütles ta. "Mida lühem on siis ego сломаете, seda kiiremini järgneb plahvatus".
  
  
  Tema засунул võltsitud mandariini auk telje ratta. "Nüüd lähme выгоним need rotid ümber pesa!" Tema откатил ratas kõrvale vankrid.
  
  
  "Andke mulle varjamises.
  
  
  "Mul on jäänud ainult kolm lasku".
  
  
  "Nad ei oleks vastu, kui see juhtub," lubas olen. Tamara alustada tulistada. Ta tõusis püsti ja lükkas ratas. Ta покатилось tänaval läbi lume, перепрыгнуло läbi soone teisel pool tänavat ja jaotatakse покатилось avatud kuni tume конюшне. Hetkeks воцарилась hiirvaikne. Üheksa ülejäänud snipers, ilmselt hämmingus, et mis toimub. Kui meil veab, nad on nüüd pannakse ümber ratta.
  
  
  Siis granaat plahvatas. Seest tallid kostis kõrvulukustav kõuemürin. Ukse esines silmad ja ujus üle tänava. Taevas задрожало, erksad värvid, millele järgnes ослепляющая valget värvi. Keeled tule pääsenud ümber murtud ukselisele avale. Mõne sekundi pärast paari kujunenud põlev põrgu.
  
  
  Kuna käru selle, sosistas: — See ei olnud lihtsalt granaat. Samal ajal, see oli ja särtsakas pomm!"
  
  
  Ta filosoofiliselt raputas õlgu. "Kõige tähtsam on, et sa oled tegi oma tööd, ei surres üksi, nagu kangelane".
  
  
  Koos me jooksime üle tänava kaudu talli varemed. Ühel päeval Tamara peaaegu поскользнулась on külmutatud lumi. Ta taastunud ja punetav alates häireid. Lisaks ta ei taha mind. Me tuleme kuni nurga Kalle Montenegro ja ristiga valge tavaline laat.
  
  
  Nüüd see oli omakorda Тамары minna ees. Ta teadis, kus saalis "Сессна-150", aga tema ei ole. Ta palvetas, et jõudsime lennuki ilma täiendavaid raskusi.
  
  
  
  
  7. peatükk
  
  
  
  
  Üllatav, aga edasi probleeme ei olnud. Vähemalt mitte neid, mis käivad kahel jalal. Ilm tundus, et on ajanud isegi fanaatikud Земблы kodus olen palunud varjupaika ja soojust.
  
  
  Lumi on läinud tugevamaks. Tugevad tuuled peaaegu surusid meid jalg. Jäine õhk on pressitud mu kopsud ja põhjustab valu silmi. Mu sõrmed olid nagu jääkuubikud. Talle oli ilma kindaid. Kariibi mere вздымалось ja бурлило: valge vaht must & nb. Torm oli läänest, läbi низины. Tulemuseks on madal rannajoon ei osutunud vee all. Seejärel rohkem kui tunnise raske liikuda piki randa Mosquito-Costa jõudsime lennuki, онемевшие külma.
  
  
  Tamara пристегнулась vasakul istmel.
  
  
  Küte sisse lülitada, " ütlesin ma, koputab hambad. Ta käivitas mootori, kiire teostanud kontrolli ja suurendas kiirust, et kontrollida mootor. "See on esimene kord, kui ma pidin sisaldada антиобледенители stardi -", — ütles ta. Ta pinevalt vaatas lumega kaetud rand. 'Oota. Me võiksime seista paar lööki tuul.
  
  
  Ta отпустила kiusamine ja aeglaselt lükkas gaasi edasi. "Сессна" värises ja тряслась rünnakut tuul, vaht, ja lund. Me рулили lai riba vulkaaniline kivid ja veerised, mõnikord буксуя on льдинках. Pea lennuk mingil juhul ei oleks võimalik saata on imelihtne. Ta puhus igast küljest. Olga надавила gaasi lõpuni. Paar lööki, mõtles ta endamisi, kõik korras! Mul oli luba CLV - Kategooria õhutransport. See on ikka mulle nad sama õigus, mida ja tavaline kaubanduslik litsents. Ainult nõuded on nimetatud. Alates sõitja on vajalikud kõrgemad lennu oskused ja hea füüsiline ettevalmistus. Enamasti on see kas äri-ja professionaalsed piloodid. Tema teab hästi, evolutsioonist õhusõidukite ja nendega tuhkru, kuidas Icarus esimest korda kattis ennast vahatamine ja suled. Kuid nüüd, kui me ei kavatse vaidlustada selle воющей tormi, millel ei ole rohkem kui tikutoos, mille tiivaulatus on umbes 12 m, tema, mõtles, kuidas me saame startida.
  
  
  Me порхали rannikul, kuni ei jõudnud взлетной kiirus. Et Cessna 150 see on umbes 90 kilomeetrit tunnis. Me pääsenud vabaduse ja подпрыгнули õhku. See oli jube tunne. Tema näinud, et Tamara ei ole rahul oma hüppeliselt. Pureva alahuul ta kohtles румпелем ja pedaalidega, nagu органист, kes mängib "Exit гладиатора" stiilis boogie-вуги. Tamara järk-järgult tõusnud lennukis kõrgus 2000 jalga. Sellel kõrgusel jätkas ta lennata. Ta vaikselt tõmbas gaasi, kuni tahhomeeter ei näidanud 2300 pööret minutis.
  
  
  — Sa oled sündinud piloot, — ütles tema hei.
  
  
  "Seal, kust tema pärit on, on selline ilm igal aastal juba kuuendat kuud," vastas ta. 'Kuhu me lend kulgeb sinna?'
  
  
  — Sa tead, et see on esimene kord, kui mul on aega muretse? Ta avas koti ja hakkas vaadata passi ja dokumendid. Vahepeal ta selgitas hei, kuidas tema ih ostetud ja kellele nad kuuluvad. Omanik kotid on señora Ana Мохада, lesk, elab hotellis Vacaciones on Пунтаренасе, Costa Rica. On вольном tõlkes ta veenides võnnust ja töötas seal экономкой. Vähemalt, kui me võiksime seda kontrollida dokumente. Seda imestasin, kuidas nad olid tõelised, kui ta otsiks järgmine dokumentide kogum.
  
  
  Nimi selles kiilas pea oli Тоничи Aleksander. Arvati, et ta oli parasjagu on Поленсии, Honduras. Teine mees, Ramon Батук, elas saarel Isla de Сангре, Panama. Ta oli tuntud kaupmees pitsi. Isla de Сангре - "Verine saar". Tamara вздрогнула, kui seda lugesin hei nimekirja. "Mulle tundub, et see on vales kohas müüja кружев".
  
  
  "Noh, kui sul on sada väikest saart, nagu Panama, siis mõnikord tekib hull nimed". Tema, veel kord kontrollida, tagaistme paberi tagasi kotti. Meile jäi üsna vähe. "Honduras — ja ma otsustasin.
  
  
  Ta наклонила lennuk läände-loodesse. Me lendasime tagasi sisemaale Nicaragua. Teine sada viiskümmend kilomeetrit, ja me oleks üle Honduras. Nähtavus oli null. Väljas oli täielik mullivann, sassi valge kübar. Tamara uurida kõik seadmed, magnet kompass ja kasutas oma praktilise intuitsiooni. Mõnda aega töö oli väga intensiivne. Suhteliselt vaikne aeg Olga abivalmis pöördus minule.
  
  
  — Поленсия, Honduras? Kust see mees Aleksander ?
  
  
  'On pärit sealt. Jah. Sa tead, kus see on?'
  
  
  'Ma ei ole sellest kuulnud. Ainus koht, mis tundub mulle tuttav, see Puntarenas. Tundub, et see on lootustandev turismikeskus lahes Никойя ".
  
  
  "See sobib hästi nii nime, kui Hotel Vacaciones. Nad pidid olema natuke rohkem kui originaal. Nad saavad palju õppida Panama tema ilusad nimed saared".
  
  
  — Kotis sinu kõrval vedelevad kaardid, Nick. Vaata, kas sa suudad leida kaarti Honduras. Siis tema suudan orienteeruda.
  
  
  Nimetatud kohas seda näevad kaardi. Tegelikult delle terve virna kaarte. Rohkem, kui seda kunagi varem näinud, eralennukid, kellega mul on tulnud kokku puutuda. WLK's World Aviation Maps - iga osa Kesk-ja Lõuna-Ameerika, detailseid kaarte, mis on saadud erasektori asutused, ja hästi õpitud Käsiraamat piloot, FAA, et Ameerika Ühendriikide.
  
  
  Selle leidsin kaardi, mida tahtsin. — Kui hääl ja Поленсия. Otsustades suurus, see on küla, mis koosneb umbes kaks inimest ja kana. Ta lamab vahel pealinna Тегусигальпой ja трехтысячником El - Пикачо . Hmm, kui hästi sa приземляешься on козлиных liikumist?
  
  
  — Me приземлимся on Тегусигальпе, kui sa ei pahanda. Arvan, et see on ainus lennujaam Honduras. Igal juhul on ta lakub asi Поленсии.
  
  
  Andis hei koordinaadid ja panin kaardi tagasi. See on integreeritud raadio, lootes, et püüda majakas. Dünaamiline ainult andis välja mingi staatiline sahin. Midagi seletava on seda teha oli võimatu. Nool радиокомпаса aeglaselt поворачивалась. Mulle ei tundunud usutav, et kõik jaamad olid lahti ester. Nad lihtsalt ei olnud kuulda, ja põhjus võiks olla ainult üks. Signaale seganud ilm muutus polkovnik Земблы. Üksi ebasoodsad tingimused võivad põhjustada keeldub sellise ulatusega. Mõtiskledes selle üle, selle ka sain aru, et me Принцапольце kunagi ei saaks abi kutsuda raadio. Me tõesti olime täiesti üksi. Rohkem, kui ta esialgu kartis. Ta ütles, et see on Tamara. — ta vastas sünge pilguga. Ee huuled on kahvatud.
  
  
  — Saatuse iroonia — ma ütlesin, see, et Зембла hotell edastada oma nõuded kuni kogu maailma raadio. Võib-olla ta kavatses seda teha kuskil mujal, väljaspool seda бардака, kuid ma kahtlen selles. Ma ei usu, et ta on täiesti teadlik, et ввязывается. Ma arvan, et ego on suur ego natuke затуманило ego arvutused. See on osa juhtub диктаторами, страдающими maania ülevus. Lõppude lõpuks, ta oli nii tark.
  
  
  — Ei, ta oli liiga tark, Nick. Tamara jälle sulgesin suu ja keskenduks oma vahenditega. See oli vähe pistmist lendu. Jälgida oma kätega, ja vajadusel parandage. See on kõik. "Сессна", вздымаясь ja крутясь, пробивалась keerised läbi õhu proovide. Tamara oli nagu türgi, скачущую looduses hobune. Ta lendas koos lennukiga. Ee käed ja jalad kindlalt ja kiiresti reageerinud iga liigutus seadme. Ta lendaks hästi, isegi kuradi hästi. Ainsaks puuduseks lennu pimesi on see, et sa ei näe ülesmäge, mis tegeleb võib вырисовываться teie ees.
  
  
  "Miks Polencia, Nick?" küsis ta mõne aja pärast.
  
  
  "Miks me läheme sinna? Sest see on põhja Prinzapolca, ja teised kaks lõuna. Torm tugevneb ja ta otsustas, et meil on parem kõigepealt hoia pikim krunt, ja siis lühemaks.
  
  
  'See on nii ja arvas. Kuid selle омелой meeles, kuidas sa saad olla kindel, et seal on saatja? Aleksandr, Батук ja Señora Мохада võiks tulla ükskõik kust ja ükskõik kust. Nad võiksid kasutada võltsitud dokumente.
  
  
  — Sa peaksid seda teadma, irvitas ma, — сеньорита Росита on Managua.
  
  
  — Ei смейся igavesti minuga, Nick. Aga nüüd tõsiselt!
  
  
  Ta ohkas. "Seal on neli põhjust. Esiteks, mul on mitte ainult ih pass, kuid ih riiklikud sertifikaadid isiksused. Sa ei ole halvem kui mind tead, et võltsitud passi saab hõlpsasti siseneda teise riiki. Kuid püüa elada oma riigis koos võltsitud identiteediga isikupära. See on eriti raske. Eriti Ladina-Ameerikas. Politsei armastab kontrollida. Teiseks, iga ümber need poisid kontrollitud saatja. Seega, nad pidid elama jäävad alates selle sisseseade. Kolmandaks, ma ei saa aru, miks Зембле kasutada võltsitud dokumente. See ei ole riskivaba. Ei, ma arvan, et neid kohti, vastavad tõele.
  
  
  — Ning neljas põhjus?
  
  
  Tema kehitas õlgu. "Meil ei ole midagi paremat".
  
  
  Seda mõistan. Siis me lihtsalt teeme seda. Ta поджала huuled. Ta märkas, et see oli tema harjumus, kui ta midagi беспокоилась, nõukogu oma. Siis tema nägu lõi särama. Sest toolil ostukorv, Nick. Diego oli väga näljane, kui valmistub reisiks, ja võib-olla, seal ikka midagi on.
  
  
  Leidsin ta korvi, üks on see vitstest mehhiko kotid ostud. Tõesti, Diego, ei ole palju jäänud. Pudel jäi veel pudeli odavat punast veini, ja jäi paar tako, samuti хамон ja тостадас - see tapas . Nad olid külmad, kuid siiski olid maitsvad. Тостады oli ikka krõbe ja наполненными igasuguseid вкусностями, sealhulgas rohelise pipra, mis on piisavalt kuum, et põletada oma siseküljed.
  
  
  Üks sõõm seda tühjendada pudeli, et kustutada tuli. Tema pani korvi tagasi ja lõõgastuda juhatusel. Soe tunne süüd -, kütte -, lennuki ja kõht täis lasta mul unisus. Tema püüdis hoida oma silmad lahti. Kuid ei jäänud kaua. "Цессна" качалась ja качалась. Minu kõrvadele mootori heli oli пульсирующим, наводящим uni mürinaga.
  
  
  Tema aeglaselt ärganud. Must värvus ilma dreaming, kuhu ta sukeldus, on järk-järgult kasvanud nukker-hall reaalsus. Tema tundis пульсирующую valu раненом õlal. Mu lihased свело, sest ma olen liiga pikalt ühes ja samas asendis. Ei ole veel päris ärgates, avas tema silmad. Kõigepealt seda, arvasin, et ikka olen paadis, ja уплываю templist. Tema vaatas suurt halli on lõpmatus. Mul kulus paar sekundit, et aru saada, mis mind мотает siia-sinna lennukiga. Selle panna najal peaga päeval, ja vaatasin aknast Honduras. Kõik oli lund täis. Tema pööras pea poole Tamara ja haigutas.
  
  
  'Magasid hästi?'
  
  
  On mõistlik, kui arvestada asjaolusid. Kus me oleme?'
  
  
  "Peaaegu Тегусигальпе. Приземляемся viisteist minut. Teile on keegi kunagi öelnud, et sa храпите?
  
  
  "Ainult siis, kui oleks seda osanud vastata kompliment", — irvitas ma. — Seal on veel midagi-raadio?
  
  
  Ta raputas pead. — Mulle on jäänud mulje, et kõik kanalid on siin lihtsalt välja lülitada. Mulle tundub, et Зембла vastutab see on vaikus.
  
  
  — Sellisel juhul, ma ütlesin, ei ole enam chuckling, — nad tõenäoliselt evakueeritakse linna. Valitsus sõltub sidevahendid, eriti rasketel aegadel, kuni see on tõeline stream".
  
  
  "Need vaesed inimesed," sosistas ta, " see vaene, õnnetu inimene, ja..."
  
  
  Kümne minut hiljem nägime tume mass, liikuv all meid. Me lendas üle pealinna Honduras. Tema tundis ootamatu hirm. Тегусигальпа peab olema helge laik selles hallis jama. Me peame nägema hubisev tuled või vähemalt ih peegeldus lumi. Тегусигальпе peaaegu nelja sajandi. See on linn, mis on uhke oma ülikooliga ja täiskogu xviii sajandil, kes on tuntud kaugelt ego kupli ja kahe torni.
  
  
  Тегусигальпа oma двумястами tuhandeid elanikke, tundus, et enam ei eksisteerinud.
  
  
  Tamara langes lennuk läbi бушующую tormi. "Lennujaam saalis all-linna, on päris suur, ligi 3000 jalga. Tõmmake vöö. See on karm maandumine, kui tema kaotan nähtavus".
  
  
  "Veendu, et sa saad jälle sõita lähemal ajal," hoiatas teda ja edasi. "Võib-olla ootab meid teretulnud komitee".
  
  
  — Mida sa sellega mõtled, Nick?
  
  
  "Me ei tea, mis nendega juhtus tuhkru, kui me lahkusime Принцапольцу. Тегусигальпа võib olla peaaegu asustamata. Kuid nad võivad ka olla sõjalist olukorda. Ja kui see on nii, siis sõdurid женойпросто võivad обстрелять võõras lennuk. On ka teine võimalus. Kui Зембла hästi hoolitseda oma sidemetest suhete vahenditega side ja transport, üsna võiks olla käes ego co-vandenõulaste. Torm võib olla märk põhjustab muhke nüüd, kui pool halvatud. Kahtlen, aga meil on meile, kui ei saa olla kindel. Tamara обеспокоенно vaatas mind. Ta облетела ääremaaks linna. Kui tema magas, hakkas ta lennata ценымногие kõrgem esialgne kõrgus 2000 jalga. Ta langes paarsada meetrit ja pöördus lennuk laia kicker. Тегусигальпа on muutunud selgelt märgatav ning kadus vasakule, kui me lendasime üle maa-ala.
  
  
  Honduras on väga sarnane Nicaragua. Välja arvatud kitsas ranniku ansamblid, see mäestik riik. Põllumajandus on peamine elatusallikas, kuid suur osa maast veel ei ole töödeldud. Nagu Nicaragua, nüüd ta nägi välja nagu mõttetu arktika maastik. Tumedad pilved, rasedad lumi, rippus ümber kujuteldava mägi tipu kõrgusel neli-viis tuhat meetrit.
  
  
  Minu piloot, tundus, et teadsin trajektoori. On üsna tõenäoline, et ta приземлялась siin varem. See on jälle andis masin pöörata, valatud kiirus kuni umbes tuhat pööret minutis ja on lubanud istutamine tuled. Aeglaselt ta langetas lennuk. Ühe rahutuks hetkeks tema arvas, et ta tahab, et me maandusime keset рощицы. Siis oleme valmis laskumine. Kiirtega meie vaatajale tuled маячила бетонная raja maandumine riba lennujaamast Тегусигальпы. Tuul ja lumi хлестали jet. Nähtavus ei ole venitatud ценымногие edasi kruvi. Ebamäärane seda võis näha avameelne ees massiivne kuju tuba tornid ja angaarid. Mulle oli huvitav, kes ootas meid nendes hoonetes. Kui keegi oli seal.
  
  
  Me ударились maad подпрыгнули, jälle ударились maad ja meid skidded. Tamara on taastanud kontrolli lennuk, ja meil hakkas veerema torn. Sõitsime mimmo paari vana "Mustangs" P-51, säilmed sõda, DC-4 ja rühma mahakantud F-5. Kaubik lennukid ei olnud näha. On ангарах, tuba вышке ja saalis saabumist oli pime; ei olnud ühtegi märki elust. Mu kahtlus, et linn evakueeriti, oli tugevam kui kunagi varem. Muidugi on ka võimalik, et evakueeriti ainult eeslinnad. Rahvaarv oli võimalik koguda laagris linna, et oodata lõppu selle arusaamatu õnnetus. Teiselt poolt, see oleks võinud olla üks suur varitsus. Tamara teravalt осознавала potentsiaalne oht. Kui me lähemale tuli saabumist, ta выключила istutamine tuled, järsult затормозила ja lähetas "Сессну" 180 kraadi. Eriolukorras meil on nüüd olnud piisavalt ruumi, et jälle kiiresti sõita. Keegi tuli tervitavad meid. Varjus hoone, tundub, et ka keegi segas. Tamara отвела mootor hoolikalt ja piilusin välja.
  
  
  Tema küsis ff. — Sa midagi näed?
  
  
  'Ei ole. Ootame!'
  
  
  Uks avanes ja jooksis mees. Ta poomise ümber, jooksnud, poomise ümber ja jooksin nii kiiresti kui suutsin. Tema ei tea ego. Igal juhul ei ole ta oli sõdur ja oli безоружен. Ta sukeldus tatjana. Me kuulsime nõrka heli on auto, mis likvideeritakse ja sõitis täiel kiirusel. Ootasime paar minutit, kuid rohkem midagi ei juhtunud.
  
  
  "Ilmselt marodöör," ütlesin ma, — jah, veel joodik". Tema võitles ukse. Jäine külm tuul oli puges siis hubane soojus lennuk. — Oota, " hüüdis ta, Tamara. — Ma lähen igal aastal. Tema jooksis päev, kus tuli välja mees. Püstol Мендосы ühe kuuli minu käes, valmis shot. Sees oli peaaegu liiga pime, et midagi näha. Tema vaatas seina ja leidsin lüliti ja lubanud seda. Midagi sellist. Seda proovisin veel paar korda. Selle järsult enam kuulata. Tuul oli ulvonta väljast. Paber задуло on suured aknad.
  
  
  Teisel pool suur marmara ootesalongi seisis mitmeid pilet cass. Tema läks lähima rack ja viskad küsimärk arvates nah. Tema uuris kabinetid ning tualetid. Lennujaam oli tühi. Tema läks tagasi rack ja proovisin telefoni, mis oli laual. Mind ei üllata, et liin ei töötanud. Taga lähenesid kerge шаркающие shaggy. Повернувшись ümber oma telje, selle pillasin telefoni ja tõstis relva.
  
  
  See on Tamara. Hei, ei olnud vaja mulle öelda, et ta on närviline. Tema ümmargused silmad olid suurus alustassid. Ta oli мертвенно-valge. "Ma ei suutnud enam taluda et see on seal," ütles ta.
  
  
  — Siin ei ole ценымногие parem. Teda juhtis telefoni toru, висевшую kõrval lauas. "Siin ei ole kedagi. Telefon ja püha on see ka ei tööta enam.
  
  
  — Ja mida me nüüd teeme?
  
  
  "Поленсия".
  
  
  Ta närviliselt haaras mind varrukas. — Tule kõigepealt sõidame ka Тегусигальпу, Nick. Lõppude lõpuks, ei saa linn olla täiesti evakueeriti. Ei, sest nii lühikese ajaga. Peab olema keegi, kes võib meid aidata. Politsei või sõjavägi.
  
  
  — Selle oleks hotell, kullake, aga ei saa. Me peame esmalt leida keegi, et selgitada selle korgitser. Ja kui me leiame kedagi sellist, siis korgitser on ainult selles, kas usaldada nad meile. Me välismaalased ilma passi või viisat. Ei, nad pigem mõtlema, et meil on põhjus".
  
  
  — Kuid me ei saa peatada Земблу. Me ainult kahekesi.
  
  
  Ta silitas kätt, mis tegeleb hoidis mu kätt. — Bet?..
  
  
  
  
  8. peatükk
  
  
  
  
  Tund aega sõitsime mööda Тугусигальпы on varastatud sõjalise "лендровере" on mägine küla Поленсия.
  
  
  Meil oli õnn leida midagi, et auto sõitma hakkaks mahajäetud lennuväljal. Ровер seisis väikeses politsei garaaž lennujaama lähedal vanade пропеллерными toimetasid. Auto kiirenes домкрате ja võtsid parempoolne esiratas. Kui ainult võimu Honduras on otsustanud tegutseda, on selge, tekkis üleüldine paanika. Ровер lihtsalt jäänud. Ta oli roostes, koos треснувшим ветровым klaas ja помятой iluvõre. Kuid mis veel tähtsam, ta oli täielikult suletud. Sellel kõrgusel, samuti kõrgemal mägedes, kuhu meil oli vaja minna, on olemas selline mõiste, nagu talv. Muidugi, midagi võrreldes praeguse olukorraga, kuid see, et elanikud Honduras kasutasime suletud autod, mõtet. Ta oli tänulik selle eest.
  
  
  Selle leidsin sobiva ratta garaaž. Vahepeal Tamara рылась aastal palus канистр, et bensiini tankimine väljaspool kas täitmine. Tema rahavahetajate leiutama, kui ta tuli mulle öelda, et pump ei tööta - ei ole korruptsioon. Õnneks leidsime mitu barrelit bensiini. Meil on õnnestunud pumbata käsitsi pump piisavalt, et täita kuus канистр ja paak maastikusõiduki. Lõppude lõpuks, kõrge oktaanarvuga, muidugi, прожгло oleks auk silindrid. Korgitser on ainult selles, kui kiiresti. Relvade Ровере ei olnud, et pole ime. Me oleme leidnud lõngaviht köied ja esmaabipakend esmaabi . Enne lahkumist Tamara vahetada käepaela minu õlal. Tal oli hea meel, et verejooks on peatunud, et auke hästi suletud. Samas ei olnud mingeid ravimeid, et vähendada грызущую valu. Tema püüdis unustada valu. Minu uuring ida filosoofia ja minu laialdased joogatunnid pead mind aitama selles. Vaim võidab mateeria - ja see töötab!
  
  
  Lõpuks teel oleme märganud, et ahi töötab, kui halb, ning summuti on pragunenud. Kabiini täitis pideva toreda ja lõhn gary. Tema arvas nagu иронично oleks, kui vingugaasimürgitus tegi meid surra enne, kui meil avaneb võimalus surra sobivam viisil. Isiklikult tema eelistatud jäine lumi või kuum plii.
  
  
  Tema sõitis. Tamara leidis tee kaardil, mille ta lähetas end põlvili. Marsruut, kuhu me läksime, oli ümber pidev siksakiline üle mägede ja lõpuks viimane, jube järsku tõusu Поленсию. Ronida need tipud ei saa pidada midagi, suurepäraseid. Nad ei ole eriti круты ja ei kuulu samasse kategooriasse, et Alpid või nooremad Rocky mountains. Aga nüüd on meil tuli hakata lahkama lumiste metsade. Ronimine продуваемым tuul перевалам on обледенелым гужевым ja mägi suusarajad on ohtlikum, kui tundus. Meie kohal on uusehitise tumedad tucci. Tükkideks halli udu ja lund, kohati перемешанные rahe, хлестали maastikusõiduk on igast küljest.
  
  
  Mõlemal pool kitsast teed liikus väike armee põliselanikud. Põgenikud jäänud oma küla ja barakid. Nad поплелись kaitse alla Тегусигальпы. Mõned olid ratsutamine hobused või мулах, teistel olid vankrid, kuid enamik läksid jalutuskäigu kaugusel. Neid on струящиеся pontšo, vabad puuvillased püksid ja sandaalid. Halvasti riides ja õnnetud, nad trudging oma nappide пожитками selja. Kui nad olid toetajate Земблы, siis ei näidanud seda.
  
  
  Ühel päeval ta lõpetas vahele juures. Tamara avatud küljeakna. — Kui kaugele kuni Поленсии? küsis ta on метиса . Ta помедлил hetkega, ja tihedam закутался on pontšo ümber oma замерзшего keha. "Võib-olla tund. Tee on halb. Tule tagasi tagasi, kui suudad.
  
  
  — Ei, me peame liikuma edasi. Aitäh.'
  
  
  Mees pani käe aken. — See on mõttetu, сеньорита. Mõned meie ümber on Поленсии. Inimesed relv viskas meid ümber meie maja".
  
  
  — Mehed on?
  
  
  'Ei ole. muud. Ma ei tea, miks neil oli vaja meie väike küla. Kui sul tekib relv, siis on parem mitte esitada küsimusi ja alluma".
  
  
  "Oleme ettevaatlikud. Mučas gracias, senor. Tamara sulges akna. Tema nägu oli sünge, kuigi me sõitsime. — Nüüd pole kahtlust, Nick. Sul oli õigus. Saatja on seal.
  
  
  'Jah. Ja veel üks asi. Зембла oli juba seal.
  
  
  Ta vaatas mind terava pilguga. — Kuidas sa saad olla nii kindel?
  
  
  "Ma ei ole kindel, kuid see vastab ajakavale. Kanalid ei tohiks olla väga suured. Nad olid eelnevalt valmistatud ja häälestatud kindla lainepikkusega. Meeskond on toime pandud templi ümber maya. Зембла paigaldatud ih salaja, ilma järelevalveta. Seega, meil on üks riik ei muutuks kahtlane ja ei saatnud sõdurid uurida tegevuse ego. Nüüd, kui kõik läks valesti, mida ta pidi tegema valiku. Ta on saanud lahti oma kanaleid ja unustada oma programmi, või ta võiks realiseerida oma plaane iga hinna eest. Ja seda veel ei näe, et see fanaatik loobusin. Kui uskuda кузнецу, see on kuidagi seotud keeruliste märter. Nüüd, kui Поленсия hõivatud ego relvastatud gangsterit, on selge, et Зебла otsustas võidelda kuni kibeda mõlemad otsad. Kuna raadioside ei ole, tema oleks öelnud, et ta sõidab siia-sinna vahel oma postitust, et toetada oma rahva ja käsu neid."
  
  
  — Sa mõtled, et kolonel Зембла siin Поленсии?
  
  
  "Ilmselt on ta jälle läinud ja jätnud ajavööndi".
  
  
  — Me ei ole kindlad, Nick.
  
  
  Tema, haaras rooli Ровера, nagu kaela Земблы.
  
  
  "Ei, me ei ole kindel".
  
  
  Me iso kõik välja püüdnud leida tee sinna. Mõnikord gruppide vahel puud, mille oksad согнулись all ebatavaline lumine koormusega. Mõnikord окутанным udu mägi хребтам purunemisel ühelt poolt ja hall reisija teiselt. Külm tugevnenud. Jäine tuul прорезал kabiini, nagu habemenuga, paber, ja meie hambad plagisesid, kuidas кастаньеты. Lõpuks oleme jõudnud väike platoo, lai lõpus valley kolmnurkse kujuga. Teisel pool orgu oli Поленсия.
  
  
  Meie ees venitatud suur сверкающая tavaline. Sergei ослепляюще kajastama девственном lumi. Ainult taevas tundus, искрилось ja мерцало. Кувыркающиеся mass pilved särasid nagu elavhõbe. Valley сияла valgesus ja pealetükkivad ilus. Graatsiline jäine kuplid kaetud kunagi roheline maa. Keskel orus voolas jõgi. Teda võis näha kohti, kus ta впадала orgu. Холмистые taskud, all paks lumi märkis kärestik. Palju etappidel, nüüd ümbritseb jää, viitas kõrgem positsioon. Поленсия oli jalamil suur juga. Tavaliselt maja külad koosnesid on beež-hall kivi ja krohv, nüüd aga see oli emane lagunenud majakesed elevandiluu umbes sama valge kirik.
  
  
  Tema teadis, et kiriku torn on inimene valvur. Teised ei patrulli tänaval, vaid mõned istu järskudel nõlvadel ümber oru. Valvurid, keda me ei näe, kuus inimest moodustatud tumedad laigud heledal taustal. Kaks meest seisid improviseeritud blokaadi, haritud загородкой ümber palkidest maantee viiva Поленсию. Ülejäänud olid näiteks poolringi meie pool külas.
  
  
  Nad on meid veel näinud ei ole. Muidu oleks midagi teinud, " ütles Tamara. "Nad lihtsalt seisavad seal... Või võib-olla nad teavad, et me läheme, ja ootavad, ei tulistades, kuni me ei jõuaks lakub".
  
  
  — Noh, ei hakka sundima ih enam oodata.
  
  
  — Me võime hävitada viimase tunni ringiminev liikumine. Me võiksime kasutada, ego relv.
  
  
  See ei ole kohe vastata. Tema õppis maastik ja mõtlesin. Seda püüdis välja plaani, mis oli korralik eduvõimalusi. Mind see ei ole väga meeldis.
  
  
  — Ei, me ei tea ih kodukorra, " vastas ta mõne aja pärast. Ja meil ei ole aega siin seista ja selles kõiges aru. Lisaks küla on täielikult avatud. Hiilida sinna on kuradi raske. Ja isegi kui see ei tööta, me ei tea ih asukoht. Siis anname ise. Ei, meie ainus võimalus — strike enne, kui nad saavad teada, et me siin oleme.
  
  
  — Noh, räägi mulle, kuidas!
  
  
  Selle kõik uuesti. Siis ta võttis lõngaviht trossid tagaosa masin. — Anna mulle oma relv, " ütlesin ma.
  
  
  'Miks? On nen on jäänud vaid kolm patroon.
  
  
  'Suurepärane. See on kaks rohkem, kui on jäänud mul. Ah jaa, ja veel üks granaat, palun.
  
  
  Ta tundus kurb, aga tegin, nagu ta palus.
  
  
  'Kuhu me läheme?' küsis ta, kui selle valmis saada umbes Ровера.
  
  
  — Me ei ole, ja ma. Jää siia.'
  
  
  — Nick, ei ole!
  
  
  'Nii see peabki olema. Vahepeal võite pöörduda maastikuauto ja täitke paak on канистр. Kui mul see õnnestub, võib olla vajalik kiire kõrvalepõige. Kui ma tulen, siis...
  
  
  'Ei ütle nii.'
  
  
  — Kui mul midagi ei õnnestu, — korrata — siis kui teil on võimalus. Bensiin on rohkem kui piisavalt, et saada tagasi Тегусигальпу.
  
  
  — Ma vihkan sind, " hõikas ta mulle järele. Tema, vaatasin üle õla peenike kujund, сидящую on "лендровере" . Kui ainult ei oleks nii kuradi külm, ja olukord oli selline ohtlik ja kiiret! Siis ma tahaks igal aastal, kas ta teab ka, mis on armastus. Minu kuues meel подсказывало mulle, et minu armas vene agent oli piisavalt innukas, et panna meid unustama, et meil kunagi oli külm.
  
  
  Tema jõudis mõlemad otsad platoo ja hakkas ronima üle mägede viib отвесной kalju üle oru. Ma pidin утрамбовывать lumi on ühe jalaga, kuni ta ei stahl piisavalt tugev, et taluda minu аленка. Seejärel teine jalg järgmine tükk ja nii edasi. See oli surmav väsitav. Samm-sammult tema tõusis. Varsti seda enam tunnen lihaseid jalg, sest притопывания. Väga järsk osa moodustas ligi süles. Tema raskelt, tõusis koos käed. Lõpuks ta jõudis ülemine ots kalju. Nüüd on mu reisi kalju avalikult rohkem Поленсией algas.
  
  
  Esimene osa oli liiga keeruline. See seisnes peamiselt läbi labürindi põõsad ja väikesed puud, mille ümber on kummalisemaid kohtades kasvasid korratult oksad. Aga siis чаща nende tuuline vanad puud peatunud. Tema tuli tihe mets. Suured okaspuud, tammed ja jalakad valmis endine surve all, порывов tuul. Oksad liikusid kiiresti. See nägi välja nii, nagu oleks käed lasta end ümber küljelt küljele, et soojendada. Mõned puud varises lume raskuse all ja сломались koos külmutatud raudadega. Mulle tuli minna üle või all, rohkem ползая, kui läheb.
  
  
  Kuigi lumi, mis kõik magama ja maatasa, tema nägi, et puud seisavad mäe. See mägi panna üle руслом jõed, just enne, et koht, kus jõgi громовым mürinaga обрушивалась orgu. Seal oli suur rühm angeles; tumedad, kaarjad lähedal sõbrale lähemale. Ma käisin seal varjus puu. Siin tuul oli vähem tugev ja lumi hõredam. Tema, läks jõe kallas ja hoolikalt огляделся. Tuul vaibus. See võimaldas paremini kontrollida tee. Lumi mu ümber tundus rahulik ja sõbralik. Köis on raske pressitud minu haavatud õla. Tema oleks hea meelega slung selle läbi teise õla, aga mul tuli hoida oma parem käsi vaba, et tulistada.
  
  
  Teda mitu korda tõmbas riivi automaatne püstol, et vabastada ego загустевшего külma õli. Tema lõpetas, nagu вкопанный ja stahl ootama. Tema oleks ja kuulasin, kas keegi lähedale. Kusagil ei olnud mingeid märke elu.
  
  
  Jõgi — nagu oleks ee meid kutsuti — voolas подо jää ja lumi, nagu kanalisatsioonitoru. Tema oli kindel, et ta külmub tavalise talve. Puud ja põõsad, torn tormi juur, ankrus keskkondades kaljude keskel. Puud moodustasid ümber lumi töötlemata hoover, протянувшуюся ühest kaldast teise.
  
  
  Tema liikus paremale kaudu madalasse süvend juurde kalju. Ümber juga, just enne, et koht, kus jõgi впадала orgu, повалилась suur kuusk. Ta oli pooleldi kaldal, pooleldi jõkke. Alumised oksad on sügaval lume all, aga juured on veel näevad värske. See tähendas, et puu oli вырвано juur hiljuti.
  
  
  Ta peatus siin. Tema on seotud ühe niidi köie puu. Tema обвязал teine teema ümber talje. Selle ületanud замерзшую üle jõe ning siirdus kriitika juga. Minna üle jää jõgede oleks lihtsam, kuid ma ei tahtnud avastamist. Minu plaan oli lihtne. Selleks ajaks, kui tema kasutas kogu pikk köis, tal oleks piisavalt lähedal, et kriitika juga laiendamiseks suurepäraselt замаскированную granaat Тамары ja hävitada tülikas hoover. Tema lootis, et äsja moodustatud jää, ei схватится täielikult. Kui jää lõhkes, see скопившаяся kaal ülevoolav oleks näha, kuidas vesi ümber veehoidla. Поленсия oli siiralt all orus. Rahvaarv on kadunud. Linnas alles vaid inimesed Земблы ja saatja.
  
  
  See oli ohtlik. Granaat võib plahvatada enne seda, kui ma доберусь turvaline varjupaik on puude taga. Seina lume ja jää meeletu kiirusega заскользила oleks üle ääre. Tulemus oleks surmav, kui maalihe. Ja ma ei kavatse lubada, et mind захлестнул see pööris. Ta ei teadnud midagi seadetes опережения süüde. Köis oli mu ainus lootus.
  
  
  Enne tammi jäi veel viisteist meetrit, veel kümme. Tema пробирался mimmo oksi ja kive. "Мандариновую pomm" tema hoidis ühes käes, automaatne püstol — teist. Mulle tundus, et ma kuulen hääli, aga mitte midagi ei olnud näha. Korraks. Tema подполз lakub, minu eesmärk ja minu keha on nii низменному, kui tema saaks kõigest väest. Ta on peaaegu jõudnud kaljud, kui jälle kuulsin helisid. Seekord ei ole viga! Läbi еловую sallu läbinud mingid mehed. Nad läksid jõe äärde. Ih hääl kajab отдавались läbi lume. Tema on selgelt kuulnud, millest nad rääkisid. "...siin jälgi, tema ütles, mulle tundus, et ma nägin midagi imelikku. Ta ei pruugi olla kaugel.
  
  
  On meetri mind iso jää торчал tükk palgid. Tema sukeldus see varjupaiga ajal jää ja oli tuba keskkondades шуршащих oksad. Minu ahistajast, peab olema kuulsid mind. Tema tagasi hinge, vene relv oli valmis tulistama minu poolt. Tema kuulsin teist häält, hüüdis hispaania keeles. 'Maailma. Hääletamine nöör. See läheb üle jõe.
  
  
  Tema, vaatasin läbi surnud oksad. Ta suutis eristada nelja näitaja, останавливающиеся jõe kaldal. Töötavad mehed on бесформенная vorm embleem, mida tema juba näinud templis. Ih rusikatega kindaid kiskusid end püss, kui nad vaatasid, vaatasid jää. Puhus kerge tuul, mis ih vormis прилипала juurde tihedalt vastu keha. "Sama härmas, nagu su õde," ütles kolmas, усмехнувшись. 'Tere!' vastas algus, teine mees roppusi žest. — Võta köis, Jose. Vaatame, hea, kas sa oled kalur.
  
  
  Tema, sirutas tagasi trossi ümber talje ja päästis ta. See ei ole hotell kolm korda tulistada neli meest. See viskas köie ja vaatasin, kuidas ta lookleb ajal jää. Tema alateadlikult tõstis oma vasaku käe, tu, et pomm Тамары. Tilk pank äkki esinesid mul laubale. Tema uskumatuid vaatas granaat. Selle kogemata katki toru süüde kolm neljandikku tee üles. Arvatavasti see juhtus siis, kui ta sukeldus varjupaik. Kolm neljandikku mida? Mürsk oli взведен ja võib plahvatada suvalisel hetkel — aga millal? Tema istus eest langenud puu, aim, ei plahvatada kas äkki granaat, avatud mu nägu. Äkki ta kuulis: "Ойе sõbrad ! Rada омбре. Seal keegi istub jõe ääres!
  
  
  Neli meest läksid avalikult mind. Üks langetas pea, et uurida jälgi. Kõik nad pidasid püss käes, valmis tulistada. Teda õrnalt tegi relv Тамары juht püksid. Ta oli vaid kakskümmend meetrit, kui teda tulistas üks kord. Tema näinud, kuidas mees haaras oma elu ja langes põlvili. Jättis мандариновую pomm lahkmel oksad. Odin on ülejäänud kolmsuse libises ja kukkus korter jää. Kaks muud kohe avasid tule. Bullet kihutas hunnikud lume ja jää kildudeks, mis on valus oli mulle näkku. Selle võitis paar sekundit aitäh teki üllatusi. Siis need kutid on parem püütakse. Ja tal oli peaaegu ih прицелах. Nad ei saanud miss.
  
  
  Sekundid täielikult läinud, kui granaat plahvatas. Plahvatus tabas mind taga, kui raudne rusikas. Seda, tundsin, kuidas jää задрожал all mu jalgu, kui plahvatus прорвал töötlemata hoover. Tema lendas läbi õhu, jälle maandunud ja заскользил. Mind tabas tugev vihm ümber jää, lume ja puu. Tema kuulis karjeid teisi mehi, kui thunder plahvatuse pleekinud... ja seejärel jää hakkas praguneda koos võigas mürinaga. Külm vesi подо jää ei olnud veel jõudnud külmuda. Nüüd ta hakkas kiiresti mööda voolata velg. Jää oigasid ja содрогался all raske surve; ta hakkas murda. Muutunud on nähtav suured augud. Jäine mass ei ole enam hoiab tagasi ja koos prügi metsa hakkas libisema, nagu massiivne замерзшая paltus, läbi опушку peal linna.
  
  
  Ta üritas püsti tõusta. Jää tantsis ja vapustanud üles ja alla. Tema jälle kukkus põlvili. Ta isegi ei suutnud проползти paar meetrit enne kallast. Tema покосился oma tagaajajad. Mees, kelle tema подстрелил kadunud. Kõik, mida ma nägin, olid käed, kes meeleheitlikult хватались eest midagi. Ta kukkus läbi sul pragu ajal jää. Ülejäänud jooksnud ja karjusid. Tema ei saanud midagi teha, välja arvatud klammerduvad oksad. Освобожденная jõgi raevukalt voogas läbi десятифутовую mõlk. Mõlemad kaldad olid kaetud tugeva vooluga. Odin ümber inimesi Земблы üritas põgeneda selle ümber бурлящего purskkaevu. Jää alistunud. Üks kisa ja tulivihane oja поглотил ego. Kaks ülejäänud meest ulusid, kuidas inimesed näost näkku surmaga. Teha polnud midagi. Pidevalt oleme jooksnud juurde kalju. Blokk jää ja jäänud puud lõpuni meid igast küljest.
  
  
  Tipp juga oli nagu hiiglaslik keeristorm. Kõik keerlesid ja hilines keskus pööris. Mind втянуло teda kohutav булькающим heliga. Siis ta kukkus.
  
  
  Talle meeletult venis kõigele, mis võiks aeglustada minu sukelduda. Tema, haaras oma palgi, jälle kaotas ego, kuid uuesti haaras. Paljud oksad on оборваны või katki lähedal pagasiruumi. Kuid oksad ja nõelu, oli veel piisavalt, et leevendada mu tilk. Müra stahl valjemini. Justkui kaitseklapid tuhandeid паровых boiler äkki avanesid, et lasta välja üleliigse auru. Lumi ja jää, üleujutatud keskus Поленсии. Kogu linn oli vaibaga jäine mass, mis tegeleb tõusid üles ja kukkus alla. Tema oli kesklinnas selle whirlpool, kui pungis tuli puutüvi avameelne mu jalg.
  
  
  Tema vaatas, silmad pärani grupp mehi. Nad aeti ümber linna ja hajutatud tavaline. Vahepeal mind tulistas. Kõik, mida ma võiksin teha, see logelema ja palvetada. Tema, lootsin, et liigub nii kiiresti, et nad ei saa sattuda mind. Aga mitte liiga kiiresti, sest siis oleks tema murdis oleks endale kaela. Tema sattus keerutage kiire vett, kive ja puid. Pungis схлестнула filiaal väljamakse otse üle minu kõrva. Veel üks pungis metallist скрежетом срикошетила alates rändrahnu, mimmo, mille oleme läbinud. See pani mind push hirmust. Seejärel jõgi lõi mööda oru jõud canon tuuma. Mind pühib ära koos jalg, ja швырнуло kuhu siis. Mind on lõigatud nähtamatu esemed. Mind neelas laine jääkülma vett, kuni see ei почернела minu silmis.
  
  
  Tugev vool tagasi mulle pinda enne, kui tema aru, mis toimub. Pooleldi läbi сплющенную ja peaaegu täielikult hävitatud küla teda, tuli pinnale. Mind oksendanud veega ja rätsep teab kuidas veel sitt. Tema püüdis sõita. Reetma pani mind langeda. Ma ei saavutanud mingit edu. Nii tema jätkas viibida kohas, et hoida oma pead vee kohal. Tema, lootsin, et nii elavdada ka minu vereringet. Nagu tema oli Põhja-Ледовитом ookeanis. Igal juhul, minu ellujäämise võimalus on pisut kõrgem! Järele on mulle saatnud veel üks lask. Siis tema oli taju lähedal sellele, et peab olema, see oli kiriku Поленсии.
  
  
  Jõe бешенно jooksvalt. Veri jäik üles mu veenides. Minu närvid tuimaks. Tema rohkem midagi ei tundnud. Plii tõstekang, tundus, et on liimitud minu käed ja jalad. Tema oli läinud vee alla, пробился pinnale ja jälle hakkas vajuma.
  
  
  "Nick! Nick, oota...
  
  
  Hääl tuli ümber udu, kuskilt kaugelt. Tema судорожно lehvitas käega. Tugev käsi on surutud mu randme. Tema дергал ja püüdis aidata. Tema võitles aja. Tema võitles sooviga loobuda. Tema võitles peaaegu vastupandamatu soov magada ja sukelduda kõige suurema vesivoodi maailmas. Kuid käsi ei ole loobunud ja jätkas tõmba mind. Lõpuks ta tundis tugevat pinnast. Mind ikka vedasid. Jõe käis ringi ümber mu puusi, põlvi, pahkluude... ja siis ta lendas! Tema tegi mitu неуверенных sammu ja kukkus.
  
  
  "Nick. jumal Tänatud.' - Ma kuulsin värisevad tema hääl. Suured pisarad welled üles silmad Тамары. — Jumal tänatud, et sa подплыл piisavalt lähedal kaldale, et võib sind haarata. Sinuga on kõik korras?
  
  
  'Midagi sellist.' - Minu hääl nadlomilsya. Tema väsinult raputas pead ja vaatas nah. "On tore, kui naine hoolib sinust" — mõtlesin ma.
  
  
  
  
  9. peatükk
  
  
  
  
  Oli õhtu, kui me tagasi "Цессну" Тамары. Taevas ei olnud meile tähte. Ootamatu lumi paduvihm magama puud ja kaetud maa, mis on juba kaetud valge riidega. Oli külm. Iga hinge põhjustas valu. Minu tahtmatud ujumine varjas minu kulmud ja habe kiht külm.
  
  
  Olime meeldivalt üllatunud, nähes udune rada igav kollane valgus üle keskus Тегусигальпы, pealinna Honduras. Tähendab, meie oletus oli õige. Linn andis soojust ja peavarju бездомному ja застрявшему seal haldamine toob kaasa kaotuse. Lennujaam ja viivad talle, olid endiselt tühi. Me ainult korraks kaaluti võimalust emigreeruda linna. Kuid vanad argumendid jälle olid olulised. Me oleks kulutanud liiga palju aega, et otsida õiged mõjutajad. Ebatõenäolisel juhul, kui nad usaldada meile, ih abi on kahtlane, ja kui nad meile mitte usaldada, me luuser. Sellele добавлялась oht, et mõned võivad teha koostööd Земблой ja salaja tegutseda valitsuse vastu. Ilma täpseid andmeid, me ei oleks kunagi teada, mis hema tegemist.
  
  
  — Milline selgitus me peame andma sellele, mis toimus Поленсии? Tamara, kuid raputas pead. "Nick, see oli kõige wild trikk, mis talle kunagi näinud. Kui ma ei oleks teadnud parem, seda võiks vannun, et sul on terve pudel viina.
  
  
  "Selle hotell-vähemalt ühe avameelne nüüd," vastasin ma, tõmbas. "Muide, sul on parem idee hävitada seda seadistust meie piiratud ressurssidega?"
  
  
  "Noh... ei, mitte kohe, kuid ma siiski arvan..."
  
  
  "Iiveldus esmaspäeva hommikul direktor!"
  
  
  'Mida sa tahad sellega öelda, Nick?
  
  
  'Unusta see. Lihtsalt pea meeles, et hävitatud on ainult üks saatja. Veel kaks ees. Ja me peame "seda kokku kolm täppe ja muidugi oma sigaretid".
  
  
  — Nick, see on ebaõiglane! — ta ütles, надувшись. "Minu sigaretid on kõik korras".
  
  
  "Midagi Smokey ei suudaks ravida karu", ütlesin mina. — Kui sa tahad, tema voodi sigareti?
  
  
  — Ei ole päris nii, " naeris ta. "Kes see karu Smokey?"
  
  
  "See võtaks liiga palju aega, et selgitada seda. Muide, tema oleks hotel sigaret on avatud nüüd hingus oma viina. Kuid ainult minu enda marki kuldse мундштуком.
  
  
  "Kuldne huuliku! Edasi jätka. Milleks seda vaja on?
  
  
  "See on mu T-tsoon ".
  
  
  "T-tsoon ?"
  
  
  'Kõigeväeline Jumal! Tamara, teile et, selles akadeemia Ulyanovsk prospekti üldse midagi ei õpeta? Manhattan sa ei протянешь ja viisteist minut.
  
  
  "Vähemalt ei ole meid õpetatakse T-aladel . Lisaks, see kõlab viisakas.
  
  
  Mul on mu huuled on öelda, et see ei ole nii. Kuid siis meenus talle tema распроданный film, mida näinud teda paar nädalat tagasi. See võib olla õigus. Tema прочистил kõri ja прорычал: "Anna mulle saia".
  
  
  Ta andis mulle küpsiseid. See oli üks nende ümber печеньев juust ja pähklid, mida võib leida müügiautomaadid. See on web-söödav asi, mida oleme suutnud leida mahajäetud lennujaamas, piir meie võime me häkkinud automaat ja viisid endaga tosina pakki. Väikesed šokolaadi kaubanduskeskus automaadis kõrvalmajas olid täiesti mittesöödavad, isegi siis, kui me ih разморозили. Siis meie raid selle säilimise minnes tulle noatera "Цессны". Tamara зарулила lennuk tühi, tatjana, eemal tuult.
  
  
  Me kõik olid veel seal. Me olime Цессне. Mootor töötas tühikäigul ja küte oli sees täielik õigus vabasta meid. Me munching need küpsised. Mul oli mantel Тамары, kuni mu сушилось. Püksid ja sokid прилипли mulle nagu jäätükk. Me обыскали hoone palus tekid või kuiva riideid. Ilma tulemus. Evakueerimise lennujaamast, kõik kasulik, ilmselt oli see võetud on. Tema, vaatasin Tamara pehme ja rohelises valguses armatuurlauale. Ja edasi jahe, tugevus ja julgust imetlenud. Ta võitles, ругалась ja aitas mul vürtsi mind "лендровере" . Ta oli ligi изнеможению siis sellest, kuidas me oleme mitme ülejäänud poisid, keda Зембла postitanud on nüüd laastatud Поленсии. Ta преуспела. Terve tagasi tee ta oli autoroolis. Me tülitsenud selle kohta, kas seda maha võtta промокшую riided ja külmutada paljas tagumik või jääda see, ja tagasihoidlikult muutuda глыбу jää. Lõpuks jõudsime kompromissile. Ta võttis pintsaku ja särgi ja panin selle mantlid. Ülejäänud oleks nagu tuleks kuivada.
  
  
  Nüüd, kui oleme lõpuks saanud puhata rahulikult, sai selgeks, et Tamara on ka hakkab otsa saama oma jõududega. Ta oli jooksus kahe täis päeva ja ööd. Tema nägu ja poos on väljendanud väsimuse märke. Mul ei olnud ценымногие parem. Tamara смахнула helbed koos põlve-ja облизнула sõrmed.
  
  
  'Hästi. Ja kuhu nüüd? Puntarenas, Costa Rica?
  
  
  'Ei ole.' - Ma raputas pead.
  
  
  "Kuid Nick, Panama ценымногие lõunas! Kas sa ei arva...
  
  
  — Jah, me kõigepealt läheme Puntarenas — ma ütlesin, et segada oma protesti, ainult mitte praegu ... Vaata ennast, Tamara. Sa oled surmani väsinud. Seda võiks hallata selle lennuki asemel sind, kuid ma ei ценымногие parem. Ja sellise ilmaga oleks kuradi raske on lihtsalt püsida õhus. Meil on vaja natuke puhata.
  
  
  — Aga meil ei ole selleks aega.
  
  
  — Siis meil tuleb leida see aeg, kindlalt ütlesin ma. Ta küsivalt otsa vaatas mind, ja siis ohkas. "Sul on õigus, Nick, nagu tavaliselt. Paar tundi lagi oleks väljapääs.
  
  
  Cessna 150 ei ole mõeldud võlvid. Kuid Tamara varuks mind veel üks üllatus. Kas nah olid klapitav iste, mis nendel päevadel osad vastavad autod. Volditud tagasi, nad olid endale mõne saamatu voodis, aga neid oli võimalik magada. Noh, ei olnud nimekirjas teinud seadmete FAA, kuid Tamara, ei ole liiga hoolis standarditele turvalisuse USA. Sel hetkel, ma olin ka ikka. Me растянулись, igaüks oma toolil, umbes kaheksa tolli teine teisest. Me mõnda aega lamasid seal vaikselt, vaadates sõbra sõber. Vaikus on muutunud rõhuvad.
  
  
  "Me ei saa lihtsalt nii, et jäta mootor töötada kogu öö," — alustas ta.
  
  
  'Ei ole.'
  
  
  "Peab olema, siin on väga külm ilma soojendada".
  
  
  Veel üks minut vaikust. Õhkkond oli laetud невысказанными soove ja соблазнительными mõtteid. "Me võime jagada teie mantel, siis me ei замерзнем," ütles ta lõpuks.
  
  
  Jah, ta on nõustunud. Ta tõusis püsti ja выключила süüde. Mootor paar korda köhatas, siis заглох. Äkiline vaikus pühkis üle meid. Tamara jäi... Ta aeglaselt voodi kõrval minu kitsas iste. Повернувшись nägu mulle, ta on venitatud kogu kasv. Tema avas mantel ja tõmmati meid ta. Tema käisin tema keha ise. Ee ümmargune kõrged rinnad tundusid külmunud õunad mu paljaste rindade, kui ta automaatselt snuggled mulle. Meie puusad соприкоснулись. Värin пробежала seda. Ja see ei olnud külm.
  
  
  Tema ei tahtnud hirmutada või tekitada hei valu. See on vajalik mulle, et liiga paljud teised del. Äkki saab tema väljavalitu oli liiga riskantne. Kuid ma ei suutnud enam kontrollida oma käed. Aeglaselt ja vastupandamatult nad jooksnud selle peene talje ja all villane kampsun. Mu sõrmed õrnalt скользнули tema напряженному плоскому kõhus. Ta tundis, kuidas ta väriseb all minu puudutus. Kuum, сжимающий kirglikkus разлился minu keha. Minu käsi ласкала tema sametine nahk; otsida, loota. Ja siis ta tundis seda — покалывающую пульсацию, üks ähmane, kuid многозначительный reuma.
  
  
  Me поцеловались. Kõigepealt laisalt ja дразняще. Siis on tugevam. Тлеющая kirg, nagu oleks puhkes Tamara. Ee keha тряслось minu käed laineliste liigutustega. Ee suu oli nagu mõru vili. Tema задрожал ja напрягся all jõuks tema omaks. Lõpuks ta вырвалась vabadust. Ta naeris. Uhke, самодовольная naeratus, nagu oleks насмехаясь üle minu soov. Aga kui ta высмеивала midagi, siis see oli tema enda soov, mitte minu. Tema naeratus ei olnud metsikusi või varjatud motiive.
  
  
  Ta ei seisnud mu käed. Teiselt poolt, ta vaikselt подгоняла mind oma liigutustega, kuni me ei läinud alasti kõrval. Kabiinis oli kuum ja niiske, ja mitte ainult soojendada. Aeglaselt ja vaikselt oma откинул jope tagasi. Tema vaatas nah, tegelikult vaatasin nah, kogu tee. Tema õrn läikiv nahk, ideaalne rinnad lilla nibud, tema lopsakas elu, mis tõusis ja langes taktitunne tema учащенному hingamine, selle ümmargune, pehme, puusa -, vahetamise pikad ilusad jalad. Mu silmad on söödud seda. Ta tundus vaimustav. Ta andis käe, et mind kallistada. — Nick, Nick... " sosistas ta. "Sa oled nii tugev, selline on tõeline mees. Hääletamine, nagu peaks olema täna õhtul, hääl, kuidas ma selle annan end sulle. Mingit valet, mingeid trikke. Ei, Venemaa ja Ameerika. Lihtsalt mees ja naine koos... Ma õrnalt suudles ühte rinda, siis teise. Ta вздрогнула, haaras mul juustest ja притянула veel lakkuda. Mu käsi libises vahel tema jalg ja siis üles pehme sisemine pool tema puusi. Tema reied pingevabad. Ee põlved laialt раздвинулись, kutsudes mind täielikult kapten.
  
  
  Ta sundis meid keerata väike стульчике. Nüüd oleme olnud veel sõber. See on väiksem. Üks tema ümber pika дрожащих jalg свисала lõpust tooli, toetades meie keha. Aeglaselt ta langetas käe vahel meie keha. Ta hellalt käisin mind oma sooja niiske värisemine liha. Väike mänguline ringiaeg ta hakkas vingerdama ja vingerdama. Ee sõrmed aplalt вжимали mind nah.
  
  
  "Ааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа see on see — ta ohkas, söödastatud hingeõhk. Tundus, et see on täiesti haaras mind sügavalt enda seest. Ee keha искривилось. Застонав rõõm, ta брыкалась jalad. Tema käed ja jalad обвили minu pingeline liikuv keha. Külm jooksis üle mu selg. Seda, tundsin, kuidas on karmistanud oma lihaseid nii, nagu nad ei olnud enam osa tema kehast. Teda tabas. Kogu hinge ja kehaga tema oli õndsalt õndsus selle hetked. See on veel kindlam обхватила lööd mu дергающиеся puusad. Ee kirglik sõrmed ритмичными liigutustega массировали mind. Minu pent ecstasy вылился sügavalt sees nah. Ta võpatas. Ta ei suutnud enam kontrollida oma liigutusi.
  
  
  Sõrmed Тамары veel sügavamale впились minu liha. Veel lakub ta on surutud mind vahel oma lootusetult kurnatud puusad. Ta стонала ja стонала подо minuga, kui tema enda kirg puhkes jõuga hiidlaine. Meie keha конвульсивно raputas. Tundus, et see ei lõpe kunagi.
  
  
  Kui kõik on möödas, oleme veel natuke полежали, измученные ja hästi toidetud. Meie suhu surutakse kokku ja neid. Heli meie hingamine oli sügav ja raske.
  
  
  "Nick", " sosistas ta, kui me vajuma sügavasse unne.
  
  
  'Ммммм ...?'
  
  
  "Nick, kes see karu Smokey?"
  
  
  
  
  Peatükk 10
  
  
  
  
  Costa Rica on ka koosneb peamiselt mägedes. Mõned neist kujutavad endast seisvate vulkaanid, mis mõnikord jõuavad kõrgus on üle kolme tuhande meetri. Kuid teoreetiliselt on isegi kõige väiksem osa madalikud nüüd oli sellel kõrgusel. Mägi oli üle on kujuteldamatu kõrgusel. Nagu ennustatud kolonel Зембла, ilm ухудшалась rikkumise tõttu jõud valdkonnas. Nüüd, kui kaks saatjat on hävinud, käsipuud tamm on suletud. Tuisk, mis me koos Тамарой kogenud Honduras, on muutunud orkaan.
  
  
  Jube külm on haaranud lennujaam, kui me улетали lõuna hilja öösel. Tamara lendaks mööda laia kaarega üle Vaikse ookeani, et maksimaalselt vältida tormi. Aga kui me oleme pöördunud sisemaale juurde Пунтаренасу, meid застала воющая ослепляющая lumetorm. Siiski Tamara õnnestus ohutult istutada lennuk heinamaa lähedal selle sadama linn on Costa Rica. Tiivad Cessna olid kaetud paksu jää. Антиобледенители ei liigu.
  
  
  Kaks rantšo, mille kõrval me maandusime, oli четырехдверным седаном "Бьюик" 1940. Auto oli скреплен raudtee traat. Tagumine iste уступило koht цыплятам. Kasvataja ei ole väga meeldis nicaragua raha, vaid ka muude vahenditega makse meil ei olnud. Meil ei ole ka väga meeldis see, et me pidime maksma selle haruldus kümme korda rohkem päevasest väärtusest. Me viskas kukk ümber van ja sõitsime.
  
  
  Kontrast высокогорьем Honduras ja прибрежным piirkond Costa Rica on märgatav kohe. Lumi, langenud seal, metsas, jäi pehmeks. Siin tuul takistamatult puhus üle suur avarusi lahe Никойя . Lumi сдувался koos plains ja скапливался orgudes või varjus hoonete ja купами puud. Tuul puhus meid igast küljest. Tuul puhanguti aeg-ajalt загоняли masin ohtlik lähedus drenaaži канавам, toimub paralleelselt mõlemal pool teed. Mõnikord me peaaegu seisis kohapeal, kui meie vastu shell linn ja lumi. Püsiv tuul превращал lumi ja linn jäine mass, mis tegeleb смерзалась on бетонно-tahke koorik. Ta скрипел, kui me ego sõitsime. Taevas oli pimestavalt valge, täis mõtteid ja мерцающих tuled. Üllatav, et nii tugev ja külm ja selline pimestav ilu saab kombineerida. Nende kahe hetki ослепило mind, kuni tema võitles sõidu. Seda vaevu näha puude oksad ja põõsad, mis хлестали meid. Masin сбивала ih, üks teise järel. Tamara snuggled mulle, et natuke soojendada.
  
  
  Lõpuks me проскользнули Puntarenas. See on peamine port Costa Rica Vaikse ookeani. Linn asub umbes 140 km lääne pool pealinna San Jose. Tavaliselt on see linn, kus elab üle 30 000 inimese. Nüüd ta enam походил tühja kalmistu. Kedagi ei olnud näha. Isegi loomad, kes tac osa hulkuma nii linna kohta. Sadamas seisid ankrus vana reisilaeva ja mitu траулеров püüda tuunikala. Nad вмерзли jää. Linn, lumi ja воющий tuul помяли laevad ja katki, mast.
  
  
  Jätkasime liikumist kõige madalama käiguga. Me märganud, et kõik Vacaciones oli osa turistide abinõuna, teisel pool homes. Me oleme jõudnud шкиперское kohvi. Ümber toru валил suitsu, ning aknast paistis punane leek on liiga hele горевшей ahju. Selle lõpetas. Tamara tuli sisse, et teed küsida. Kui ta tagasi, ta märgatavalt побледнела. — Seal on jube, Nick, " ütles ta värisev hääl. "Tundub, et kogu piirkond seal. Naised ja lapsed külmavärinad ees, gaasipliit. Mehed seisavad ümber ja апатично vaatavad. Nad растеряны. Nad on hirmul ja peaaegu ilma toiduta. Odin ümber ja ütles mulle, et katedraali, kus istub veel rohkem inimesi, on hoopis midagi olemas. Nad surevad, Nick. Peame seda teemat!
  
  
  Tema rahustavalt silitas tema jalad. "Me teeme kõik, mida suudame. Kus saalis kõik?
  
  
  See on kurb noogutas. "Mida me peaksime tegema, kui me jõuame sinna, Nick? Ei saa öelda, et meid saatis miss Мохада. Nad ei ole kunagi купятся seda! Pealegi, ei ole meile teada, kas on hotellis toetajad Земблы. Nad võivad seal olla, kuid saatja võib-olla on peidetud kõikjal.
  
  
  "Ma tean, kuid meil on vaja midagi alustada, Tamara, nagu Поленсии".
  
  
  Lõpuks me läksime laia boulevard hotellid, baarid ja сувенирными лавками. Tulemuseks on turismi kasvu viimase viie aasta jooksul on nad kasvanud nagu seeni siis vihma. Kõik Vacaciones oli üks ümberringi suuremaid hooneid. Ta oli eraldatud teed poolringikujuline viiv palaga. Tee ta nägi välja nagu suur tila kroom, koos балкончиками. Kaks alumise korruse laiendati ja piirasid sunny terrass ja juba замерзший bassein. Kogu krunt on ümbritsetud kõrge kivi seina.
  
  
  Viisteist meetri kaugusel sissepääsu kitsas trepikoda on lukus masin "Фиат". On väljalasketoru вырвалась oja suitsu. Niisiis, mootor töötas. Aknad olid suletud. Kuid kui tema lõpetas, uks juhi kõrval kohe avanes ja nah tuli välja mees. Ta jättis ukse lahti, lähenemine meile. Selle taga on tema nägi teise inimese autoroolis. Mõlemad hoidsid püstol-kuulipilduja, mille eesmärk on "бьюик". Teda õrnalt tõmbas oma relv ja pane ego istmele enda kõrval. Kellel relv parema käega, vasak tema alandas aknas. Tema oleks olnud viisakas, nii kaua kui võimalik.
  
  
  — Сеньор? — küsis mees kahtlase pilguga.
  
  
  — Kas te teisaldada oma auto, ütlesin ma. "Me tahame minna hotell".
  
  
  "Hotell on täis. Uued külalised enam ei lubatud.
  
  
  — Me ei ole külalised, — kiiresti vastasin ma.
  
  
  "Oh, ei? Siis mida?'
  
  
  — Me oleme kutsutud, " ütles Tamara.
  
  
  — Äri — lisasin ma.
  
  
  Mees pilgutas ning tundus rohkem настороженным, kui kunagi varem. Sa artistid, kes peaks tegutsema, et "patused ilma patuta"?
  
  
  Me Тамарой kiiresti переглянулись. Me ei saanud aru, mida ta silmas pidas, kuid kiiresti кивнули.
  
  
  — Muidugi, " ütlesin ma. "Me oleme kunstnikud. Sa lased meid läbi?
  
  
  Kes nad on, Huang? — karjus juht "фиата".
  
  
  Esinejad, — kutsuti tagasi Juan. Ego silmad vähenenud kuni щелочек. — Kuid nad ei ole sarnased. Ma arvan ...'
  
  
  Selle katkestas ego. "Me laulame, nalja ja..."
  
  
  Puhh! — irvitas mees. "Võib tulla midagi paremini".
  
  
  — Ma tantsima, " ütles Tamara madala kutsuv hääl, vaadates talle alt üles. Hei, õnnestus kõigest väest edasi, korraga выпячивая rinnad. Suur kangelastegu kogu see kleit, mida ta kandis. Презрительная naeratus näole valvur kadunud nagu lumi päikese käes.
  
  
  -- Bueno ! Nii-see on parim!'
  
  
  — Jah , amigo, katkestas teda — enne kui sa näed сеньориту Фанданго välja "Фанданго ja Hakkida". Eksootiline tantsija, maailma nimega. Kui sa teda näed...
  
  
  'Tema' ütles mees. Ta langetas oma relva ja läks tagasi "фиату".
  
  
  — Недружелюбный poiss — pomises ma, kui ta tagasi autosse.
  
  
  Ta jättis ukse lahti, ja hoolikalt jälgida meiega. Ta võttis рацию koos ühetasane ja ütles paar sõna. Oli minutiline viivitus. Seejärel tuli reuma. See pidi kõlama hästi. Vähemalt mees noogutas juht ja "фиат" sõitsin tagasi.
  
  
  — Esimene takistus, mis tuleb ületada, " ütlesin ma, kui me ego olid kadunud. "Saatja on siin hotellis".
  
  
  — Sellepärast, et seal on kaitse?
  
  
  — Jah, ja veel sellepärast, et hotellis põleb püha. See tähendab, et neil on oma generaator. Nii nad olid valmis грядущим sündmusi. Arvatavasti Зембла juba postitanud siia oma inimesi sündmuste ootuses.
  
  
  "Loodan, et kõik kütmine toimub," ütles Tamara, külmavärinad tema.
  
  
  Ta tundis oma õlal. Haav on hästi paranenud. "Huvitav," ütles ta mõtlikult, kus nad peitsid saatja".
  
  
  'Seda, muidu ei tea, kes või mis need "patused ilma patuta"?
  
  
  'Ma ei tea. Muide, sa oskad tantsida? Ta naeratas. "Võib-olla tema ei tea midagi sinu медведе Smokey, Nick, kuid ma olen õppinud veel mõningaid trikke on Ульяновске".
  
  
  — See on kasulik, — irvitas ma, sest ma ei tea kaardimängud keskendub.
  
  
  Mind ei üllata puudumine швейцара. Saal oli пустынен, välja arvatud admin. See oli nagu kaunite kunstide muuseum. Seinad olid kaetud maalid ja maalid. Kesklinnas kuldne vaip oli purskkaev, mis on kaunistatud plastikust lilled. Kaugemal nurgas, leti taga, seisab медлительный noormees armatsemine on satiin väljendusrikkad silmad ja ninasõõrmed. Ego selja taha riputatud avatud raam posti aadress ja võtmeid ja sellest vasakul on väike lüliti. Ilmselt all geniaalne палисандровым puu counter panna veel üks raadiosaatja. Igatahes, ta выжидающе vaatas meid, kui me läksime. Kuidas ja lihaseline härrasmees, прислонившийся hammas kõrval. Nagu kõik kontrolli hotell, see mees oli seljas triibulised püksid ja петлице tal oli nelk. Kuid sarnasus on lõppenud. Ego tuunika oli nagu paistes sigade mull. Nelk увяла ja ego on raske rind выпирала läbi halvasti istuva ülikonna. On selge, et ta võttis käesoleva juht riided ja kuhu see peitis. Tema, lootsin, et ta ei külmunud pesu.
  
  
  Tema kuulnud, kui Tamara kiiruga hingab. Ma läksin oma intuitsiooni. Зембла blokeeritakse kõik seest ja väljast. Meil õnnestus saada esimene rada riigikaitse, kuid tal tuli veel palju ära teha.
  
  
  Pseudo-manager püsti ja vaatas ringi meid jalg kuni pea. Ego hääl tundus, et tuli ümber on väga sügav. "Фанданго ja Гринд?"
  
  
  'Jah.'
  
  
  — Sa ei ole minu nimekirjas, сеньор Фанданго.
  
  
  "Tema Гринд; ta Фанданго. Aga ma annan teile selgituse.
  
  
  — Meie agent, — перебила Tamara — kõik segamini.
  
  
  "Teised kunstnikud ei suutnud tulla," ütles ma.
  
  
  "See on kohutav ilm. †
  
  
  Juht tõstis käe. 'Stop! Stop! Ma ei taha kuulda seda uuesti. Te mõlemad tantsida?
  
  
  Ta köhatas извиняющимся tooni. "Noh, see läinud peamiselt selle ümber, ja..."
  
  
  "Nüüd on ta minu juht, ja..."
  
  
  - Aga kui sa oled настаиваешь, siis ma ikkagi tahan...
  
  
  'Küllalt! Ilmselt on see sama hea, nagu siis, kui te ei ole tantsinud, сеньор Гринд. Nad küsivad, et naine ja naine saavad. Mis-siis, et lõbustada noh, eks? Kus on oma kostüüm, сеньорита ?
  
  
  — Ärge muretsege, — järsult vastas Tamara. "Aga mul on vaja muusika".
  
  
  — Kas nad sulle seda ei öelnud? Hotel Vacaciones pidevalt töötab meeskond kolm inimest. Ta mängib kokteilibaar, kogu hooaja. See kombinatsioon on teie käsutuses. Juht ohkas peaaegu kurvalt. "Ah. Loodan, et oled nii hea, nagu Carmen...
  
  
  "Carmen"on?"
  
  
  Carmen ЛаБомба , сеньорита ! Ta on väga tuntud selles valdkonnas. Talle kunagi sinust ei kuulnud.
  
  
  — See ei muutu, siis tänase õhtu — знойным häälega lubanud, et Tamara. See on jälle поманила ego pilguga. Tema ei tundnud ennast mugavalt. Mu krae on hakanud pigistades kaela. Nagu siis kui me toimetati avalduse head tööd Union City, New Jersey.
  
  
  'Сеньор, et meil on külm, ja meie "väsinud ja näljane", — järsult ütlesin ma. "Hei, Kui veel esinema..."
  
  
  'Jah. Pepe, näidata oma ih tuba.
  
  
  Sekretär вскочила hammas tähelepanu. "Sa oled! Millises numbris?'
  
  
  "Kas pole pidevat tuba lauljad? Üks selline, eraldi külaliste taga asuvad?
  
  
  "Teie, teie," Pepe on kokku lepitud . Ta jõuliselt noogutas ja haaras võtme laualt maha. Ta sukeldus all eurot. "Siia, tuhkru lemmik ".
  
  
  "Meil on teile helistada," — ütles juht. "Hea aeg, сеньорита, ja sa ei ole halvem Carmen".
  
  
  Tamara autasustas ego meelas naeratus. Me läksime pärast administraatori poolt. — Ei ole väga sõbralik, jah? Tamara märganud on see, kui me läksime mimmo lift.
  
  
  "Ma arvan, et tal oli tõesti meeldib see Carmen", ütlesin mina. Tema ikka ei tunne ennast väga mugavalt, sest sellest, kuidas läksid asjad.
  
  
  Me läksime mööda koridori, plii peamine saal. Siis me läksime suure ümmarguse tuba täis on valged ümmargused diivaneid, mugavaid toole, tabelid ja veerud. Ühelt poolt oli suur aken vaatega päikese terrass. Teine pool on kujunenud kokteilibaar. Kõrgelt kahe suure sammaste riputada sildi suurte kuldsete tähtedega:
  
  
  TERE TULEMAST, PÜHAD TÕELISE EVANGEELIUMI KIRIKU jumalateenistus - kasinus - clean - ÕNNISTATUD KOHT.
  
  
  "Sa pead tantsima seal hiljem", — ütles Pepe. Ta märkis, et on kokteilibaar, mille ümber kostis valju naeru.
  
  
  Tema, vaatasin elutuba määratud Pepe suunas. — Mis need inimesed seal? — küsisin ma uuesti vaadates Pepe.
  
  
  Pepe kehitas õlgu. — Pühad Tõesti-Evangeeliumi Kiriku сеньор . Kes veel võib olla selles hotellis?
  
  
  — Et estestvenno. Kes veel.'
  
  
  Me läksime pool koridoris läbi elutuba. Mulle вспомнился kommentaar turvameeste kohta "vääramatut õiglust, öeldes pahategijatele ilma patuta." Lõpuks ta haaras administraatori üle õla. "Pepe, nad helistasid meile väga ootamatult. Me üldse sellest aru ei saa. Kes on need , mmm, Pühad?
  
  
  'Norte Американос, сеньор Kruus. Nad usuvad, et juua, suitsetada, tantsida või magada võõras naine patuselt. Nad broneerinud number selles hotellis raames oma ristisõjad kogu välibassein, et juhtida kõiki, kes naudib vähe rõõme elus. Selle teen seda teile, kuidas sõber, сеньор . Me ootame, et need Pühad meil on väga igav. Kahjuks ih kinni äkiline muutus ilm. Väga tüütud.'
  
  
  — Võib öelda, et nad jääksid, — koos kavalad naeratus märkas Tamara.
  
  
  Pepe закатил silmad. "Kui mul oleks, nagu nad on, arvasin, et niit, maailma lõpp on lähedal, seda oleks põlvili ning palus andestust, sest tema parandamatu patune. Vähemalt, kui mul oleks võimalus! Teiselt poolt, kui oleks minu elustiili ei olnud midagi valesti...
  
  
  "Ma saan aru. Nüüd, kui neil on võimalus, nad on järele jõudmas".
  
  
  — On sarnane, " ütles Pepe. See on jälle закатил silmad. Me jõudsime tühja söögituba. Me pääsenud kööki läbi kitsas koridor. Pepe avas ühe uste ümber ja žest kutsus meid sisse. 'Hääl. Kardan, et see ei ole parim meie tuba, kuid...
  
  
  — Me seda mõistame..., " ütlesin ma. — Ja kui näitab? Miks meil on palutud seda teha?
  
  
  "Kõik Pühad abielus, сеньор, tõeliselt abielus. Ja naised, keda nad tõid endaga... Sekretär hirmunult irvitas ja зашаркал taob, justkui ei ole päris tea, mida teha oma tegelane. "Me arvasime, et kõige paremini maksimaalselt rahuldada ih uusi vajadusi. Me ei taha, et nad segasid või peeti kaklusi".
  
  
  "Jah, see on tõesti rikud olukorda selle tormiga, eks?"
  
  
  Pepe напрягся. Rahulikult ja vaoshoitud ta ütles: "Ei esita rohkem küsimusi, сеньор. Sulle hästi makstakse.
  
  
  Eriti siis, kui saad lõbustada meie külalistele meeldiva viisil. Peale selle, see ei ole sinu asi. Tema soovitan teil siia jääda, kui sa ei peaks esinema. hüvasti.'
  
  
  Pepe oli õigus. Toas ei olnud nii palju punkte. Seinad ja lagi olid kreemikas. Põrandal oli sama kuldne vaip, nagu salongis. Seal oli tool, ja hea kirjalik tool raskes pimedas stiilis, имитирующем hispaania. Voodi on kaetud tume-sinine парчовым tekk. Oli ka väike vannituba koos bideed, mis tundus rohkem, kui dušinurk. Terrass oli kaetud lumega. Klaasist lükand ustega paindusid all jõudu tuul. Kuid pärast kõike, mida me edasi, radiaatorid levitanud mõnus, mugav soojus. Nii et me võiksime toas kui meil ei oleks pidanud püsti. Muide, Pepe hoolitses selle kohta. Ta on meid lukus!
  
  
  — See подонок, — прорычал ma, tõmmates ukselink.
  
  
  — Nick, " ütles Tamara, — mine vaata.
  
  
  Ta istus mul liuguste. Tema tuli ja seisis tema kõrval. Ta meenutas, et пристройку köök, mis on risti meie toas. Köögis kaudu heledalt valgustatud aknad teda näinud, kuidas paks juht räägib mõned sõdurid. Kuna ebasoodsa nurga teda ei võiks kõik lahti. Ta nägi meest, kes istuvad lauas. Ih masinad piinlik rippus seljal. Nad eli. Kujundi triibulised püksid metsikult жестикулировала kätega. Ma ei arvanud, et ta on hulluks läinud. Tundub, et ta jagab korraldusi. Auru regulaarselt noogutab ja jätkuvalt süüa. Mõne aja pärast juht kadus.
  
  
  - Mis sa arvad? küsisin Tamara.
  
  
  — Ei tea, " vastasin ma. "Tundub, et nad söövad. See hotell oleks teada, kuhu nad on saadetud!
  
  
  "Oota, nad püsti!"
  
  
  Mehed tõusid püsti. Tundus paks naine on бесформенном kleit. Ta koristas toolilt. Juba mitu m mitte midagi ei toimunud. Tema kartis, et me oleme kaotanud ih välimuse järgi. Siis natuke edasi зажегся püha, ja me jälle nägime ih. Nad потягивались, tugevalt зевали ja чесались. Lõpuks nad seda mängu väike ruutmeetri toolile ja hakkas mängima kaarte. Odin ümber mehi istus tagasi oma tooli, tema jalad kingad обхватили jalad tooli. Minu tähelepanu äratanud objekti, millega ta прислонялся. See oli paks oak ukse raske raua фурнитурой külmkappi või sügavkülma.
  
  
  — Jah, — aeglaselt ma ütlesin, et jah, tema hakkan aru saama.
  
  
  'Mida?'
  
  
  — Vean kihla, et umbes mida sa tahad, et installimine Земблы sügavkülmikus. Jahutus on vaja estestvenno on välja lülitatud. Torud ja torustikud sees moodustavad suurepärase edastava võrk".
  
  
  'Oled sa kindel?'
  
  
  "Ei ole," tunnistas olen — aga oled sa kindel, et see ei ole nii ?
  
  
  'Ei ole.'
  
  
  "Vähemalt see ei steaks valvab seal üks mees," ütlesin ma. "Ma pean uurida. Sama hästi me võiksime alustada seal ja igal pool mujal.
  
  
  Ta snuggled mulle. Tema silmis oli mure.
  
  
  'Aga kuidas?'
  
  
  Selle omaks ee. Ee keha тряслось. Tema mõtles kaua ja kõvasti. Kui oleks vaid mul oli üks lõngaviht köis, mis jättis talle Поленсии. Või minu стилет, mis mul on valitud templis maya. Või on minu "Люгер", kinnitas Washingtonis... Ei leidnud loogilise lahenduse kaudu mõnda aega, selle stahl kaaluda vähem selgeid valikuid. Kuid isegi need tundusid vähem sobivad, kui tavaliselt. Siis tuli pikk paus oma, ütles mõtlikult: "Noh, võib-olla on väljapääs, kui me kasutaksime oma sigaretid". Ee silmad parandanud õudusega, kui ta demonstreerib oma plaan. Ta on tõkestatud. "Ärge püüdke seda teha! See on võimatu!
  
  
  — Nagu kõik teisedki. Me peame midagi tegema. Jääge siia ja tehke kindlaks, mul on alibi juhuks kui tekib Pepe või keegi teine.
  
  
  See on hea surutud mu mantel mõlema käega kinni ja raputas pead. — Ei, ära tee seda nüüd. Meil võib olla väike võimalus, aga ainult siis, kui me suudame välja tulla, selle tuba tavaliste viisil. Ei, kui sa выломаешь uks, ja Jumal teab, milline ärevus tõuseb. Sa pead tegema oma käigu ajal debüüt сеньориты Fandango, Nick. Palun oodake. Siis selle saan sind aidata kasvõi sellega, et отвлеку inimesi Земблы.
  
  
  — Debüüdi сеньориты Fandango, eks? Tema naeratas virilalt. — Kas sa tõesti arvad, et on piisavalt hea, et hüpnotiseerima kogu hotell?
  
  
  Uurige ise, сеньор Гринд!" Ta snuggled mulle oma värisev keha täispikkuses. Tark, kiire sõrmedega ta расстегнула minu jope. Ta on taandunud sammu ja naerdes скинула pea oma karv. — Nick, ei saanud, kas ta tulla pealkiri on parem?
  
  
  — Ma pidin improviseerima, " ütlesin ma, защищаясь. See viskas oma mantli peale põrandale kõrval Тамарой. "Mmm ... ma ka!" Tamara расстегнула villane kampsun, mida ta kandis nagu pluus, nii et see valge, täis rinnad on ainult osaliselt прикрыта. Ta beebit veel paar sammu, kuni hei, ei ole piisavalt ruumi.
  
  
  'Сеньорита Fandango alustab oma esinemist!"
  
  
  Ta расстегнула seelik ja langetasin selle. Ee kampsun väljakutsuvalt ulatus kuni reied nagu väike mini-kleit. Nagu häbelik tüdruk, ta tõstis hem oma vest ja обмотала ego ümber talje. Ta oli обнажена alates puusad kuni jalgadelt, välja arvatud väikesed valged sukkpüksid.
  
  
  Siis ta hakkas tantsima. Tema keha jäi liikumatult. Ainult osa vahel tema naba ja põlved тряслась ja скручивалась tugevam, kui puud väljaspool tormi ajal!
  
  
  — Mis sa arvad, Nick? küsis ta naeratades.
  
  
  Et ma arvan, et seda ütles. "Ma arvan, et sa rohkem сеньорита Гринд, kui Фанданго. Ja сеньорита La Pomm koos temaga.
  
  
  Ta hakkas vaikselt naerma. Ta murdis nööbid on жилете. Villane coattails, tundus, ниспадали tema õlgadele. Ta saavutas selja taga, et võtta rinnahoidja. See on suurendanud temp. Ta lähenes mulle peaaegu alasti.
  
  
  'Mitte ..... kas me ...?' küsis ta хрипло, кивнув mul peas.
  
  
  Me mida? Minu mõtted olid kaugel, ja ma ei teadnud, mida ta ütleb. Rääkida on aeg! See ei pea juhtuma! Siis leidsin ta oma keel. — Rätsep, jah, muidugi! Meil on raske aeg!
  
  
  Tamara jälle ohkas. Ta andis käe, haaras mind taga rihm ja põhjalikult sikutas. Tema tundis jobu kogu tema range keha. Tamara ikka sumin, sumin. Tema, sirutas käe ja võttis õhuke valge nailon. Tema tõmbas. Miks mitte? Ta oli õigus. Meil on parem oodata. Ja kuidas on kõige parem tappa ajal? Ta on lõpetanud tantsida ja snuggled mulle обнаженным keha. Ta suudles mind ägedalt. Ee huuled olid märjad ja külmade. Tema võttis ee käed ja võttis voodi, meie huuled olid veel kokku surutud. Me maandusime avalikult voodi. Kiiresti, on meil jätkuvalt suudelda. Minu keel sügavale sukeldus vahel тоскующими huulte sooja süvend ja edaspidi rta.
  
  
  Ta tõstis käed, et kallistada mind taga kaela. Kuid tema hoidis ih, laialt harkis, ja lükkas selle tagasi pehmuse patju. Tema tõusis üles ja kiirustades kooritud. Tamara откинулась padjad ja vaatasin. Käed laiali, jalad kergelt panna. Ta oli hing kinni.
  
  
  Nick, " sosistas ta, kui tema voodi kõrval.
  
  
  "Kas see on jälle nagu eelmisel õhtul... Minu käsi блуждала üle mägisel maastikul ee rinnad, mimmo ee nibud, alla selle sile kõht juurde pehme valgusküllane kütta. Ta застонала. Ee keha обрело "iseseisvat elu all minu hellitab. Ee ohkas hääl mulle kõrva, tuues täielikult võtta selle ja välja pandud lõõskav tulekahju, mis воспламенил mu sõrmed tema чреслах. Selle suudles ee huuled, lõug, pehme süvend kaelas. Minu keel vaatas, kõvad nibud. Meil on torganud uusi vibratsiooni. Minu niisked huuled ласкали tema elu. Seda, tundsin, kuidas tema satin nahk напряглась. Minu нащупывающий suu langes veelgi väiksem, kuni Tamara ei karjus naudinguga. Ta каталась on küljelt küljele, стонала rõõmu, kui mu huuled puudutasid tema, tugevdades tema intensiivne пульсирующее erutust. Ta sirutas käed teravate liigutustega. Tema sõrmed kaasahaarav mu juuksed.
  
  
  Selle sirgeks, ee, дрожащее ja корчащееся keha подо minuga. Seda, tundsin tema niiske soojus. Looduses ootab ta пролежала põrandal, valmis mind vastu võtta. Ta haaras mind jõuga, mis tegeleb peaaegu сводила mind hulluks. Ta väljendas oma rõõmu valjusti. Tema käed судорожно обвились ümber mu kaela, ta surus ema mind сужающимся korrata painduda oma rinnad. Tema keha подо minuga повторяло minu rütmiline liikumine looduses, mittekontrollitavad jæudnud. Oma küüned sügavale вонзились mulle tagasi, скользнули alla ja впились liha mu niuete. Ta lükkas mind sügavamale ise harkis, puusad nii kaugele kui võimalik.
  
  
  Rahulolu неистовых vajadustele Тамары oli väsitav ettevõtmine. Tema lubas oma keelt libisema siia-sinna on nah suus, rahustab seda ja taastada oma meelerahu. See oli lootusetu. Täielikus vaimustuses ta обвила viskas mu selga. Tema alasti keha oli libe pangalt пылающей kirg. Ta выгнула tagasi. Üles ja alla. Esmalt aeglaselt, laineliste liigutustega, seejärel üha kiiremini ja kiiremini, kuni lõpuks kõik tunded ei aeti ümber meie kasutatav Измученные me langes tema voodi oli опьянен, kes ei suuda end liigutada seda hotelli, et midagi öelda, kuid ei suutnud leida sõnu selle, sirutas käe üle tema ja tõmbas loori meie higine keha. Tamara vaikselt покачивалась mu käed.
  
  
  
  
  11. peatükk
  
  
  
  
  Kokteilibaar kutsuti El Coyuntura . Kui keegi ümber külalisi — pühad või patused — ei olnud seal varem päeval, et nad oleks juba протиснулись sees. Teisisõnu, kõik teadsid, et meie saabumist.
  
  
  Fuajees oli lai nikerdatud baar ümber punakaspruun koos vajalike peeglid ja pudelid taga ja seltskondlik baarman, kes kolmes keeles, ja kõik kolm on halvad. Selle asemel, et латунного rod barre oli läbipaistev plastmassist toru флуоресцентными valgustid. On sensuaalne punane неоновом arvestades iga naine näeks välja vähemalt kümme aastat noorem. Vastupidi baar oli mitu pehmete istmetega, kuid enamik elutuba võta ruumi taga, meenutades amfiteater koos оклеенными kollane paber-ümarad seinad. Ümber tantsu väljaku suurus postmargi ja väike stseen oli panna ümmargused lauad. Pool stseen võttis lubatud kombinatsioon, kitarr, trompet ja klaver. Muusikud mängisid pigem innukalt, kui elegantsi. Nüüd on nad teinud pausi, siis sellest, kuidas vahetult enne seda suure entusiasmiga esitasid Mama Looka Boo Boo . Mõned nooremad pühade anduma дьявольскому patu tantsu ja komistamine, tagasi täis столикам või baru, et liituda oma sõpradele. Töötavad mehed olid mustad ülikonnad ja lipsud-, kuigi enamik tie nüüd on sidumata.
  
  
  Naised on rohkem happeline, ih lõuad olid kokku surutud, ih juuksed kammitud tagasi ja korjatud kimp. Vormitu kleidid, тянущиеся kael kuni jalg, varjanud ih kujundit. Nad on natuke подвыпившие naersid, закатывая остекленевшие silmad-бусинки ja hüüdis oma протяжные sõnad, et перекричать tormi.
  
  
  Väljas on torm tabas kõik hirmutav jõud. Vaatamata karjed ja приглушающее tegevus rasked kardinad, seda on korduvalt kuulnud, kuidas seina tabas tema rusud puud, kivid ja praht hävitatud kodud. Hoone вздрогнуло, joogid задрожали on tassi. Hääletada, et nii peab olema, oli "Titanic", mõtles ta endamisi. Ainult siis, julgust ja otsustavust, et surma palge ees on veel traditsiooniliselt tavaline nähtus. Siin vaga pühad meeletult пьянствовали, kes on otsustanud nautida enne viimast tundi. Koos sel похмельем nad ilmselt tahaksid endale surma hommikul.
  
  
  Tema oli kulisside taga, lava on avatud enne mind. Minu kõrval istus Tamara, завернутая valge lina, mida me varastas voodit toas. Ta обернула tema, nagu sarong, ja повязала ümber talje punane pael, et värvigammaga. See andis hei vaade neitsid, kirglik, kuid kõik veel täiuslik pruut, ждущей tema abikaasa. Vaatamata aimduse magamistoas, tema veel ei olnud kindel, mida ta kavatseb teha seal laval. Ta ise seda ei teadnud. "Подыгрывай kuulujutt," ütles ta, kui me kandsid tema kostüüm. Kuuldes transistor, ta ei olnud kindel, et see töötab. Kõige tähtsam on meeldida publikule ja suunata töötajad. Me oleme selles kokku leppinud.
  
  
  Tema pöördus Pepe, kes seisis najal kolonnis, umbes kolme meetri taha meid. Ta tuli meile viisteist minut tagasi ja nüüd mängis juhtrolli. Noh, või valvur, arvestades mõhk vasakul pool ego камзолы.
  
  
  — Ta on nüüd ja edaspidi tutvustada, " ütles talle emu.
  
  
  Bueno . _ Grupp ...?'
  
  
  "Ma rääkisin nendega, siis sellest paar min tagasi. Sest me oleme leidnud helin, mida räägivad, teavad. Ma ei usu, kuni kuulen.
  
  
  — Nad on head poisid, сеньор.
  
  
  "Oh, nad on suurepärased!" Tema andnud märku transistor. Трубач затрубил on fanfaar nii, et ego tööriist oli puuviljasalat. Tema, astus edasi ja жестикулировал kätega, kuni kõik on vait, lisaks väga paksud naised, kellel on luksumine.
  
  
  Tema, karjatas valjusti. - ' Yahora , daamid ja кабальеро , la сеньорита fandango! mui celebre y directamente de San Jose!'
  
  
  Ilmselt nad ei saanud aru hispaania, kuid see, mida ma ütlesin, oli piisavalt selge. Nad hakkasid plaksutama. Kõigepealt икающая naine, ja siis on kogu tuba. Kõhklevalt muusikud hakkavad täitmine "Rumba Тамба" . Tamara tuli lavale. Tema kargasin. Minnes mimmo nah teda nägin kiht pank, блестевший tema nägu. Ta oli напугана. Ilmselt rohkem hirmul, kui oleks hei, tuli teha midagi, et ei kavatse teha seda. Ta komistas. Odin ümber meeste gasped. Ta taastas tasakaalu. Lai samme strippar ta kõndis stseeni keskele. Ta heitis pilgu oma transistor, уловила raske elu ja hakkas sensuaalne liikumine, mis näitas mulle varem. Ülemine osa tema keha peaaegu ei шевелилась. Geniaalne voldid linad закружились kiireim ringliigutustega tema reied ja tuharad. Ta pöördus ümber ja hakkas aeglaselt lahti siduda punane pael. Lahtisidumise, see võimaldas tal oli poomise läbi. Ee обеяние hakkas levima ainult endale. See on hea прижимала ego rinnale ja vaatas mind ja Pepe. Naeratab, ta viskas mulle pits.
  
  
  Ta jätkas, et hoida lina vasaku käega. Ta поднесла teise käe oma pikad heledad juuksed ja kasvavad ih. Siis ta hakkas tantsima. Простыня aeglaselt puhkenud, kuni pealtvaatajad ei näinud rihm selle лифчика ja sukkpüksid. Kitarrist kenasti toetanud ee vibratsiooniga stringe ja terav аккордом iga liigutus. Publikule meeldis. Ainult mõned naised veidi побледнели. Pepe vaatasin iga tõmblema ja viiteid kavala pilguga silmis.
  
  
  Tema накинул pael kaela Pepe ja придушил seda. Ta tormas poole, et saada päästetud. Tema cinched импровизированную silmus. Ta langes põlvili. Nii oli lihtsam ja kiirem. Ta üritas karjuda, kuid pits заглушал mingit heli. Tema tõmbas tugevamaks. Kasutades trossi hoovana, tema käisin suured varbad oma ego kaela. Jobu, ja eesmärk on libisenud pöörduda.
  
  
  Tundus, et keegi ei märganud. Rahvas ja inimesed, расставленные "juht" elutuba, jälgisime igat liigutust Тамары. Muusika rütmi aina kiiremini ja kiiremini. Kõik pilgud olid liimitud oma Tamara. Tema затащил surnud portjee varju tiivad ja швырнул ego kuhja tühjad kastid all õlut. Jope Тамары näha ühes ümber kasti. See pakendati sinna oma ülejäänud riided ja võttis kõik kaasa, vaatamata vastuväiteid Pepe. Tema пододвинул jope lakub lavale ja undid teda. Juhul üritatakse Tamara nüüd saaks kiiresti haarata riided. Tema, vaatasin, kuidas see toimib.
  
  
  Ta скинула lina. On лифчике ja трусиках ta раскачивалась üles ja alla liialdatud kiire ja värisevad liigutustega. Ta tantsis nii, nagu oleks sellest sõltus tema elu.
  
  
  Nii see ka oli. Nagu ka minu, muide. Tema läks välja kulisside taga on kitsas koridoris, mille fuajees sissepääsuga. Ta peatus hetkeks, kui on jõudnud saali. Tema, meenus, et nägin kaks meest, seistes siin teed elutuba. Nad näevad välja just nii, nagu Pepe, nagu sisimas hotelli. Oon пахлм, kuidas külastajad odava pariisi борделя. Selle nuusutamiseks õhk. Lõhn roosivett stahl ценымногие nõrgemaks.
  
  
  Teda õrnalt vaatasin ümber nurga. Tamara seal oli olukord siiski parem, kui seda võiks loota. Mõlemad mehed olid paar meetrit eemal sellest kohast, kus hall on kujunenud peamine elutuba. Üks pidevalt тыкал teise ribi. Ilmselt spets kujutava kunsti. Koos "Трехо" 22. kaliibriga ja automaatne püstol Pepe on käes selle крался teisele poole nii vaikselt kui suutsin, kuni sain tühi söögituba.
  
  
  Lauad olid asetatud nii, et oli raske minna avalikult, köök, teise lõnga tuba. Lauad olid täiesti oleks kaetud. Tuli olla ettevaatlik, et meile midagi juhtuma ja midagi ei lagune. Sergei sadu tuli läbi ümmargused aknad kahes kiik uksed. Mõnikord on tema kuulnud helisid kaugel. Teda õrnalt lükkas ukse ja läks sisse. Tema pressitud soigumine väike nišš vahel, köök ja söögituba.
  
  
  Seal oli buffet koos полками all söögiriistade ja графинов. Kõrval, avatud ukse, seisis suur pesu kapp täis rätikuid ja laudlinad. Veel olid luuad ja mop, mõned ämbrid, küürimispulber ja четырехлитровая panga полироли põrandad. Tema olgu päev vaikselt sulgema ja piilus tõeline köök. Teda võis näha ainult seda osa: kahe uksega külmik, automaatne nõudepesumasin ja tool, mis varem näinud läbi akna. Helid, mida kuulsin oma on-söögituba, tulid paksud naised, убиравшей toolilt. Tõmbas ja paaris enda nina all, see возилась ümber. Koridori холодильную kaamera pidi olema ümber nurga välja minu arvates. Tema ei stahl vaadata kaugemale. Tema ei tahtnud riskida sellega, et mind näevad. Igal juhul see ei lugenud.
  
  
  Tema võttis ühe ringi sigarettide Тамары ja süütas selle tikud on, hotelli kastid, mida on toonud numbreid. Minut tema seisis liikumatult, tähelepanelikult kuulata. Tema ei kuulnud midagi peale juhuslikku müra potid ja pannid ja astmaatiline hingamine naised.
  
  
  Покурив selle, lähenes бельевому kapis ja viskasin paar käterätikuivatid tühi ämber. Tema набрызгал kohta nah natuke vaha ja viskad ülalt sigaret. Nähes, et ta jätkab hõõguma, tema läbis päevas topelt tagasi sööklasse ja stahl ootama. Tema jättis kapp avatud. Tamara ütles, et see võtab kaks ja pool minutit, kuid kuna sellist saali oli raske kellele täpne aeg. Sigareti süütaja on ühes otsas on pall sama koostisega ja kividele — antud juhul teema оттиском kaubamärk. Sigaret oli täpsemalt täis ватой pruuni värvi, immutatud селитрой. Lahtised otsad sigaret on tehtud käesoleva tubakas. Istub sööklas oodates oli närvis, kuid rohkem tema ei saanud midagi teha. Tema usaldas Tamara, et võtta kõik. Sekundid siin on piinavalt aeglane. Siis sigaret догорела.
  
  
  Ta on tekitanud leegid umbes viis sekundit ja sellest piisas, et muuta kopad дымовую kontrollija. Pesu suurepärane süttis, siis hakkas hõõguma rätikud. Hapu suitsu валил on kapp köögis. Isegi teisel pool ust tema tundis nõrk lõhn, kui naine lõpuks hakkas karjuma: "Фуэго ! Фуэго !
  
  
  Lauatelefoni tema istus kükitades, kuulates hüüab. Siis ta kuulis raskeid shaggy ja exclamations kahe juurde: "Ah ! Фуэго ! Seda kuulsin, kuidas üks ütles. Tema astus oma niši, püstol käes. Valvurid püüdsid avastada, et põleb. Paks naine karjus, viipab oma käega. Kõik kolm кашляли ja кашляли suitsu.
  
  
  — Käed üles, — tellisin ma.
  
  
  Naine захрипела kõvemini kui kunagi varem. Inimesed kujul обернулись ja uskmatu зевнули. Nüüd tule jõudnud haripunkti. Paks võine suitsu валил on kapis peidus asjaolu, et tulekahju põles ainult ämber. Suits ja hais tuleb, спутали ih refleksid, kui üks poiss sirutas välja püstoli ja teine hüppas mulle. Teda tulistas esimene igale rahvusele. Korter järsk puuvilla 22. kaliibriga kadus ka криках naised ja lõõtsa teine mees, прыгнувшего mind. Tema on teinud sammu edasi, nii et ta oli minuga hetkeks enne, kui ta oli lootnud. Tema, laskus põlvili ja sukeldus vahel ego jalg. Kui ta kukkus mind, обвил oma kätega ego jalad ja korraga tõusis. See oli mingi ragbi-флипа. See on natuke pöördus ümber ja abil ego oma jõudu швырнул ego sahver. Ego värava haledalt läbi murdis riiul hõbe. Ta kukkus, külmem, kui ilm väljas.
  
  
  Vaatamata murtud igale rahvusele, esimene valvur ei suutnud lõpetada. Koos стоном ja стиснутыми hambad, ta üritas avada ventiil oma ilus kabuur, et всадить mulle kuuli pähe. "Mui "bravo", ütlesin ma, lööb ego jalaga elu, siis lõug. Ta surumine seal, kus lamas. Naine oli nii meelt, et ei saa enam kuulata argumente. — Lihtne, señora, " ütlesin ma. Minu vasak käsi метнулась tema подбородку koos kokkusurutud rusikas. Ta застонала ja enam aktiveeritud, teda õrnalt alandas teda põrandale.
  
  
  Tema hüppas üle neile kapis. Paksu suitsu teda haaras mopiga ja tõukas seda põlev ämber. Tema pani tule, kuid jättis hõõguma rätikud. Kui selle suutsin tule, tema ummikus käepide mop käepide rahulik ja võttis ämbrid on kapis.
  
  
  Jättis oma ego, haarasid relvad valvurid, siis засунул kõik kolm kabinetti. Tema lukustatud kasti, pani võtme hetke ja jooksis läbi köögi juurde külmutus digikaamerad, õõtsuv aurutatud kopp käepidemel kaabits. Teises käes teda hoida purk vaha.
  
  
  Tema sõidab lühike koridor teiselt poolt köök ja oli toas, kus valvurid mängisid kaarte. Kaardid on kõik veel olid laual, kuda ih viskasid mehed. Üle kõige päralt, kes on kaugel iste oli suur uks. Tema tõrjutakse tool kõrvale ja puhanud õla suur metallist klamber. Ukse щелкнула ja puhkenud. Tema, tungis sinna ei vaata.
  
  
  "Juht" haaras suur revolver ja прицелился minu elu. Kaamera oli vaid viis kuni seitse meetrit ja oli täis erinevaid konksud ja torud. Emu oleks pidanud kuradi halb прицеливаться, et miss mulle. Ta seisis üle raadio taga kaamera. Ta on ilmselt imestanud, miks ta ei saa найдти meile ühe jaam. Ta, muidugi, ja ei teadnud, et torm, mida ta aitas luua ka segaks emu võtta kõik raadiod. Revolver lamas tema kõrval laual kõrval ствольной kasti. Ego käsi haaras teda nagu välk.
  
  
  Tema jooksis peatumata. Tema, kummardus talle, pannes pea õlgade vahel. Talle взмахнул mop iso kõik välja, mis mul on olnud. Раскаленное ämbrid tabas ego avalikult näkku. Revolver tulistas väljamakse otse mu kõrva lähedal. Раскатистый thunder lasku väikeses ruumis oli mind. Tema näinud, kuidas ta langes. Ta jäi korraks vait ja jälle liikus. Siis ta langes paigas. Print rahulik oli ilmne ego tugevalt обожженном isiku, aja jooksul, mis ta on seljas mõlemad oma elu lõpuni.
  
  
  Saatja oli lihtne-korpuse võrreldes juhtimiskeskus templis. See koosnes ümber mitme metalli, kuju ja suurus напоминавших vertikaalne kirstud, kus olid lülitid, nupud ja lülitid. Ülemine osa kapid koosnes umbes poliitika, mis on seotud jõud valdkonnas ja mass rullid оголенного vasktraadist. Paksud kaablid kadunud läbi augu õhutusaval. Elektroonilised seadmed, vaikselt зажужжали. Generaatorid hotelli, mis varustasid elektriga, ilmselt olid keldris kõrval котлами.
  
  
  Tema murduvad pealüliti. Sumin lõpeks. Käed mitu meetrit затанцевали ja tänna hetkeks ja siis langes tagasi. Tema on kiirenenud relv vaenlase ja korralikult puruks kõik, mis võib murduda. Siis ta tõmbas fondivalitseja poolt jahekambri ja закатил ego all tool, kus istusid valvurid. Tema tuli tagasi, avas kapid ja побрызгал siseküljed, põrand ja seinad vahatamine. Tema kasutas seda viimast osa uuesti süüdata tulekahju ämber. See viskas viimase hetke käterätte võsast vaha paigaldamise. Взметнулось leek, раздуваемое сквозняком ümber õhutuskork. Selle otsa - siiralt kohta kokkusurutud rusikas, kadunud kõhus.
  
  
  Maksuhaldur kuidagi teadvusele tulnud ja kargas püsti, täis soov kätte maksta. Sajandi algus teine kord, kui ta ründas mind ootamatult. Ego rusikas tabas tagumik револьвера ühe ringi turvamehed, kes teda заткнул värvel. See mind päästis. Tema jälle väljahingatavas, enne kui ta suutis slam ukse, muidu ta oleks põles elusalt. Tema murdis lahti ja ründas teda. Tule juba lakkus mu mantel.
  
  
  Ta oli nagu гориллу. Ta tormas mulle needuse hispaania keeles. Seda on püütud ego tavaline дзюдоистской haardesse, karmi käega. Minu vasak käsi сжимала krae ego mantel, rh — ego-särk. Ta vääratanud. Tema обхватил parema jala ego paremale kudema ja tabas tema ego jalaga. Ta lastud kõrvale ja hakkas langema. See on natuke aidanud emu.
  
  
  Raevunud viha ja vihkamise, ta царапал mind, isegi siis, kui kukkusin. Ego kingi зацепился lävel päev jahutusruumi. Viipab käega, ta kukkus навзничь põletamine vaha. Iga liigutus раздувало leek veel rohkem. Ta tõusis püksid. Pea alla, ta karjus agoonias. Nagu inimese tõrvik, ta põles mul silmad. Tema ei saanud emu aidata ja sulges ukse. Ego karjumist enam ei olnud kuulda ja tule kohe ei oleks leidnud. Lõpuks, tema suutis hinga sügavalt sisse. Talle on hädasti vaja seda. Järk-järgult, kuni ma olen tulnud, et ma olen tugevalt haavata. Haav mu õla taas vallandus; ilmselt, kui teda ründas, valve. Прострелы haiget torganud mu kätt. Tema püüdis liigutada vasaku käe sõrmedega. Nüüd on tema saanud kaotada teadvuse või jätkata tegutseda; Tema jätkas. Täiesti побелев, ma, kookonid, läks läbi toa tagasi kööki ja nišš.
  
  
  Odin ümber meeste koputasin uksele бельевого kapis ja valjult hüüdis appi. Tema lõpetas ukse taha ja koputas. — Сеньор ?
  
  
  "Sa oled! Tema!
  
  
  "Kui sa tahad, et tema обстрелял teid läbi selle ukse täppe, siis jätkake lärmakas ee taob".
  
  
  Hetkeks воцарилась vaikus. Siis ta ütles: "Ma помолчу, amigo".
  
  
  "Bueno ".
  
  
  Kui tagasi teda mööda koridori, mis viib meid lavale, tema nägi kahte meest, istuvat elutuba, seisab sissepääsu juures El - Коюнтура . Nad топали jalad ja julgustavalt vilistati. Kui selle sain tiivad, tema aru, miks. Tamara oli samades трусиках. Kuidas ta võiks vastu pidada nii kaua, pidi olema üks üle suurimaid saladusi tantsu.
  
  
  Transistor on ammendatud. Nad sajandat korda mänginud refrään, kuid rütm oli ikka tugev ja Tamara täielikult neile kasutanud.
  
  
  Samme strippar ta качалась üles-alla loksutades puusad ja kiik alasti rinnad. Rahvas зааплодировала heakskiidupitseri, kuigi mõned naised, tundus, et olid lähedal elektrilöögi. Kõik pilgud olid liimitud oma selle värisev соскам. Tema silmis oli mures vaadata... kuni ta nägi mind. Tema nägu lõi särama. Andis hei märk kiirusta. Ta märkamatult noogutas ja hakkas oma võidud.
  
  
  Ja milline finaal!
  
  
  Rühm läheb jälle mängima meloodia. Tamara võtta ära esimene, akorde ja kummardus, et tõsta lina ja oma rinnahoidja. Ta on andnud kõigile armas pilk väljakutsuvalt suurepärane ümar ümarus oma tuharad. Publik oli hästi märgatav kitsas nailon liin ee sukkpüksid vahel kindel puusad, mis tegeleb hetkeks напряглась, kui ta kummardus ettepoole. Aluspüksid väljakutsuvalt соскользнули alla ee perse ja jäid sinna, kui ta püsti ja tõi mulle lina ja rinnahoidja.
  
  
  — Suur Jumal, — прошипела ta. — Ma arvasin, et sa kunagi ei tule.
  
  
  "Lõpetage see on pigem," vastasin ma.
  
  
  Tema, vaatasin, kuidas ta протанцевала tagasi lavale. Tema покачивающиеся tuharad esindasid on vaimustav vaatepilt. Pühad hulluks. Ma ei tea, mida arvasid naised, kuid on mõned neist ümber tundus, nagu oleksin kunagi оправятся sellest. Veresooned meeste лопались. Joogid выпивали kiiremini, kui aeg tuua kelnerid. Esimest korda oma elu mustades rüüdes nad nägid pehmet ilu käesolevate naiste paindub ja упивались seda. Lõppude lõpuks, nad on esinenud koos maailma lõpuga, Армагеддоном ja võib-olla Teine Nähtus korraga. Kui neil oli vaja surra, et see oli võimalus hüvasti jätta!
  
  
  Kostis ободряющий nutma. Tamara alustada tulistada aluspüksid. Grupp tundsin läheneva kliimaksi ja погрузилась on запомненную meloodia. Tema ja siis vaadanud peal лысых väärtus oskus rünnak ja palvetas, et paks oak ukse jahekambri pidas tulekahju ja et valvur бельевом kapp ikka värises õudusega. Tamara on hätta jäik kummi sukkpüksid. Issand, miks ta ei торопилась? Allpool. Pehme lokkis juuksed muutunud nähtavad. Rohkem müra ja kriiskav!
  
  
  Tema pühkida paks tilka pank koos otsmiku ja hõõrutakse ноющее õla. Aluspüksid aeglaselt сползли tema jalg. Ta скинула ih ja pöördus ümber. Ta kummardus, et tõsta oma ego. Выпрямив jalad, tõstke tuharad, ta näitas meestele, mida nad kunagi ei unusta.
  
  
  Rahvas стонала.
  
  
  Transistor взревело.
  
  
  Tamara viskus winstoni kgte lavalt siiras mulle kätte.
  
  
  Oli palju aplausi, kuid ei olnud piisavalt aega, et minna tagasi. Selle tõmmati tema mantel ja ütles, et nah on piisavalt aega, et riietuda siis sellest, kuidas me lõpetame ümber hotelli. Ei стесненная riiete, ta jooksis minu järel mööda koridori peamine elutuba.
  
  
  — Nick, Nick, — выдохнула ta, " mis juhtus?"
  
  
  — See ei ole oluline, ma ütlesin.
  
  
  'Aga ...'
  
  
  "Kolm kanalit on hävinud, üks on jäänud. Seda ütlen teile üksikasjad hiljem.
  
  
  Me põgenenud ümber hotelli. See osutus lihtsamaks, kui seda arvasin. Selle hetkeks peatus on counter, ja, nagu ma kahtlustasin, riiuli all leti taga oli raadiosaatja. Tema kutsus ego ja рычащим toon pseudo-juht käskis inimestel "фиате" enne hoone kõrvale ja vahele "бьюик". Väike odav mikrofon peitis oma hääle muutused, ja reuma oli lühike : "Si, señor!" Edasi mööda koridori, esiuksest, me запрыгнули vana auto ja elustasid teda.
  
  
  "Фиат" kaitse seisis eemale viiv tee. Kui Tamara nägi, et me saavutame edu, ta приятельские помахала meil on kaks meest, kui me sõitsime mimmo. Ta lõdvendada откинулась on прогнивший diivan ja hakkas naerma. See oli hüsteeriline naer hõlbustada. Lõõtsutama, ta hüüdis: "Oh, sa nägid need kaks meest?"
  
  
  'Mida? Selles "фиате"?
  
  
  "Ei, Nick, seda parem nende kahe elutoas!" Ta hakkas naerma veelgi tugevamaks. Nad on nii hämmastusega jälginud, kui me промчались mimmo neid. "Ah, see on väljend ih nägu!" Kas Тамары olid krambid хохота. — Ma olin tõesti nii hea?
  
  
  "Jah, sa olid ilusad."
  
  
  "Kas tõesti ?"
  
  
  "On piisavalt hea, et mind meeletult armukade".
  
  
  Tamara rahunes veidi ja захихикала, kuni tema võitles sõidu "бьюика" ja sõitis kõrvale lennuk. Kui ta hakkas riietuda; naer lakkas, ja teises otsas on Пунтаренаса ta ütles madal, kõhklev hääl: — Hüüdnimi, ilm. Minnes.'
  
  
  Tegelikult. Lumi nüüd валил бурлящим pööris. Kui särav peegeldab taeva pimedaks, ja läbi hum перегруженного mootori tuul oli ulvonta nagu haavatud hing. Puud, kivid ja kõik, mis võib liikuda, летело meie ümber воющим orkaan. Градины рикошетили alates uksed ja aknad. Me jäime maailmas, обезумевшем tegevus hull.
  
  
  — Väljalülitamine saatja hotellis põhjustas lumetorm, — sünge ütlesin ma.
  
  
  — Ja veel hullem, " sosistas Tamara.
  
  
  "Jah, kui me ei hävita teda iial viimane saatja Panama".
  
  
  Ta pööras end mulle побелевшей, kuidas lund väljas. — Kuid, Nick, " küsis ta нескрываемым õudusega. 'Me peame olema võimelised seda teha, eks?
  
  
  
  
  12. peatükk
  
  
  
  
  Otsustades kaardil Saar Сангре oli umbes шестистах kilomeetri kaugusel Пунтаренаса. Aga kuigi me olime piisavalt hull,et sõita sellise ilmaga, me ei olnud nii hull, et kiirustada siiras sinna. Tõustes õhku, me lendasime mööda laia kaarega üle Vaikse ookeani. See tegi lennu ligi kakssada miili pikem ja võib-olla veel 150 miili, sest pidev зигзагов. Me lendas üle lahe Chiriqui suurim saar Coiba, исправительной koloonia. Siis me обогнули nicoya Азуаро ja jõudsid Панамскому lahe laius on 150 miili. Teel oli Panama lahe Panama City ja Balboa.
  
  
  Kõik see aeg ainult lennupileti ja tegin, et раскачивался ja пикировал. Me Тамарой levadia küljelt küljele, siia-sinna. Me ei ole kunagi istunud kohas. Ainult turvavööd hoidsid meid kohapeal. Üks push järgnes teine. Kere oigasid ja скрипел, tiivad, tundus, et võiks puruneda igal ajal. Iga kord, kui lennuk приземлялся õhust tuba, oma ударялся оборудова on midagi raske õla ja kogenud piinav valu. Enne meie lahkumist Tamara перевязала haava ja pingutatud saksa käepael, kuid sellest ei piisanud. Veri on jätkuvalt lootevett, ümber minu õla, ja immutada mu särk.
  
  
  Ta karjus. — Millised on koordinaadid saared, Nick?
  
  
  — Ei ole veel sinna — перекричал selle müra. - "Kõigepealt Panama City".
  
  
  'Miks? saar Сангре saalis saarestikus de las Перлас , mis saalis ida siit, mitte põhja.
  
  
  Tema noogutas nõustumist. Saarestik tähendab "mere paljudel saartel", ja antud juhul see kehtib umbes numbrid kaheksakümmend väike "жемчужинам" teisele küljele on lahe. Ta märkis, et lahtine kaart. "Oma eesmärgi selles supe kui ei leia, vaid vahend, ei saa enam usaldada. Meil on vaja orientiir, enne kui me suudame leida väike saar selles rühmas. Linn saalis on kokku kuuskümmend kilomeetrit loodes saarestikus. Siit saame kellele sihtkohta.
  
  
  Siis Тегусигальпы ja Пунтаренаса teda, arvasin, et on üsna ilmastiku vastu metsik ja halastamatu hävitamine, mis on toodetud kolonel Зембла. Kuid Panama City oli невообразимая katastroof. See on üks umbes minu lemmik linnad, kus on palju sooje mälestusi. Mulle вспомнился õhtu ilus naine tema korteris mäe jalamil Анкон ja ärkamine all kohin обветренных kellad duomo lähedal Avenida-Keskne. Kui me lendasime üle linna, tema märganud katedraali jäänused, vana Palee valitsuse, ilus rahvusteater, rahvusraamatukogu Malecon ja boulevard Боведас vana maa-alune тюрьмой. Kõik, tõesti kõik oli murtud ja purustatud, katki ja mahajäetud julm бичами üleinimliku tormi. Linn, kus elab 300 000 inimest enam ei ole ja on kujunenud sama suur häving, nagu vanalinn üheksa kilomeetri kaugusel sellest, стертый isik maa 1671 aastal корсаром Henry Морганом.
  
  
  Balboa, port-La Zone-Манша, ka oli пустырем. Meie kõrguse me ei võiks näha väravaid Мирафлорес kümne kilomeetri kaugusel kaldast. Kaks viib ta kanal on täiesti fikseerida. Mõned kaubalaevad ja tankerid ei jõua kahe suurima jää väljadel, iga laiusega ligi kakssada meetrit ja sügavus viisteist meetrit. Koletu tuul pühib-kanalid. Miski ei viitas siis, et teisel pool maakitsus asjad paremini.
  
  
  Tema кипел viha eest, et Зембла tegin selle siis, kui viljakas ja rikas maa.
  
  
  — Развернись, — haukus tema Tamara. Tema halb enesetunne. - 'Kagusse kuni Ислы Сангре . _
  
  
  — Arvad, Зембла seal?
  
  
  "Ma väga loodan seda," ütles ma viskamine on viimane mõru pilk кружащийся valge maastik. "Kui selle leian ego, saar on valatud verega ego, ma luban seda sulle".
  
  
  Peamised saared: San Miguel, San Jose ja Pedro Гонсалеса oli lihtne leida, kuid viimane varjupaik Земблы oli lihtsalt helbed kaardil, ja enam ei ole reaalsus. See oli kogunemine kivid, торчащих ümber vee all paksu katte lumi, linna ja mere vaht, ümbritsetud liivase ranna lähedal. Kuni me пролетали üle, "Сессна" металась ja качалась on muutuja õhu voogusid. Tamara võitles koos румпелем, kuni tema tahtis koht maa.
  
  
  "Ma arvan, et me peame maa kaldal. Isegi kivist kits ei saa seista jalgadel need kivid".
  
  
  — Mis see seal on? küsis ta, mis näitab vasakule.
  
  
  Ta наклонила lennuk nurga all kaheksakümmend kraadi, et tema ka saaks seda vaadata. Läbi linna, mis on sarnane kuulipilduja kuulid, seda võis näha nõrk kuma mõned vanad hooned. Nad olid grupeeritud kombeid vana гасиенды ümber õue. Kõik see окружала kivide seina трехдюймовой paksus raskete väravat koos rauast lagesid. Vähemalt enne ih tak ehitatud, ja ei olnud põhjust arvata, et need seinad ei olnud sama paksud ja tugevad. Tundub, Зембле meeldis kõik keeruliseks, eriti kui tegemist on доходило enne riigikaitse või põgeneda.
  
  
  — Ta on siin, " ütlesin ma. Minu käsi on surutud käe Тамары. 'Vaata! Ego helikopter пришвартован hoovis.
  
  
  'Sellest aru saan. Kuid отпустишь kas sa oled mu arm? Tema oleks eelistanud mitte langeda siiras ego katuse. Lase käsi ja leia koht, kus maa, okei?
  
  
  Selle õnnelikult naeratas kuule. Lõpuks me mõistsid Земблу ego ajakirjad. Minu ухмылка aeglaselt kadunud, kui ta mõistis, et kusagil on piirid ei ole õige sait istutamiseks. Kaks ja müüja кружев Ramon Батук ehitas oma гасиенду peal ümmargune mägi. Alates peamised värava rada oli alla üle kivide juurde эллингу loomulik lahes. Holm oli suhteliselt libe, kuid liiga järsk. Ülejäänud osa saarest oli kas liiga auklik, kas заросла turris корявым nühkima.
  
  
  — See peaks olema rand, — sünge ütles tema hei.
  
  
  "Natuke tagasi tasumata tükk rannas, mis on ikka päris sünnis", — vastas ta, vaikiv. See on jälle наклонила "Сессну", ja lendas väike jaoskonda продуваемого kõigi tuul kaldast. "See saab olema väga raske, Nick, ja me ei suuda saada lähedal on kodu lähedal".
  
  
  "Keda huvitab väike jalutuskäik? Loodan, et me ikka saame minna, kui приземлимся.
  
  
  Lennuk sukeldus allapoole. Tuul подхватил ego ja завыл metallitööd. Liiv вздулся ümber rataste. Lennuki osas loksutades, nagu oleks ih äkki halvatud. Tamara võitles koos сопротивляющимся румпелем. "Meil Venemaal on ütlus," — выпалила see, vaheaegadega. "Oota kindlam rooli sellises olukorras!"
  
  
  Meid засосало on õhu auk, alla. "Сессна" тряслась, качалась ja purilend sujuvalt mööda rannikut hall liivane vihma вздутого liiva. Meie ees kogu liiva paistmas terav kivi piigid. Vasakul on näha võlli ümber uusi kive ja rändrahne ja paremal ähvardav seina keeva surfata. Lennuk kukkus alla.
  
  
  Tema зарычал. - 'Üles! Up!' Minu kisa oli рефлекторным, sest ma teadsin, et Tamara teeb kõik endast oleneva, et tõsta nina. Rand oli lähenemas koos hävitava kiirusega. Nina уткнулся liiva. Протяжное särts, siis громоподобный puuvill. Meil kasutusele, подкосы tiivad gone wild ja kruvi on kuhjunud üle täiturseadme mootor, pooleldi засыпанным liiv. Paul tõusis ja швырнул meid katusele, justkui kuhja inimese käsi ja jalg. Lennuk peaaegu keeratakse, ja seejärel kukkus saba üles jäine laine. Soolane vesi брызнула meile, kui me taganenud. Me olime покалечены, kuid seisid paigal. Lennuk раскачивался ja tänna прибое. Me lasta end lainetel. Tamara, kuid raputas pead, tõstis selle ja vaatasin purunenud aknad randa. Вздрогнув, tema ohkas sügavalt ja stahl uurida liiva ja surfata all meid. "Hääli, et mulle meeldib neid kaubik lendudel," ütles ta kerge naeratusega. "Sa oled alati õrnalt приземляешься".
  
  
  "Ei смейся mind igavesti!" — ütles ta, pisarad silmis. — Ma olen kõik rikutud, tean teda! Me ei ole enam kunagi lift ego õhku!
  
  
  "Ilmselt, muidu oleks see ja see ei juhtunud," ütles ma. "Liiv on liiga pehme ja tuul võiks alandada meid jalg".
  
  
  Aga mis me teeme nüüd ?
  
  
  'Mida teha?' Teda haaras maha vitstest korvi, kus kunagi oli eda. Nüüd nen olid püstol Makarov Тамары, vana püstol dr Мендосы, automaat revolver Pepe 22. kaliibriga, samuti revolvrid kaks turvameeste ja kontrolli. Tema andis Tamara ee relv ja relva Pepe ja ülejäänud lükatav revolvrid taskus. 'Mida teha?' — korrake seda. — Noh, lähme kõndida. Tule teeme ära!'
  
  
  
  
  13. peatükk
  
  
  
  
  Jalutuskäigu me tegid oma tee mimmo salakaval mäed all воющим ja tšilli taeva all. Вьюга ikka koguks jõudu. Pimedus järjest tihedamaks. Mitu võetud kipitav puud tuule заскрипели. Pidevalt vähenes rändrahnud. Tuul imetakse õhk meie ümber kopsude, kui jooksime talle vastu. Me задыхались, kuidas утопающие, ja mõnikord ei saanud edasi liikuda. Torm nüüd tundus ühtlane mass, julm, lepitamatu ja mõrvarliku. Isik Тамары oli täis valada vere alla sado. Tema teadis, et näen välja ei ценымногие parem. Valu õla-измотала mind. See ei olnud enam lihtsalt korgitser lihas, valu läbistada mu hinge ja mu luud. Tema võidelnud selle, ja minu jäikade sõrmedega. Me oleme võidelnud ja kangekaelselt шатались, toetades sõber sõbra.
  
  
  Oli möödunud pool tundi, veerand tundi, ja veel pool tundi. Lõpuks oleme jõudnud mäe. Me vaatasime paksud tugevad seinad гасиенды on sajale meetrit meist eemale. Nad olid all paks lumi. Kui seal oleks olnud tunni — siis ta oli peaaegu kindel, et neist ei oleks nad seisid soigumine. Nad ютились on kahtluse peidus seina. See on vaevalt различимая jada rippuvad meeste униформе, прилипшей juurde külmutatud keha.
  
  
  — Перелезем läbi seina, " ütlesin ma. "Kaks või kolm väravat on liiga tugevalt au sees pidada".
  
  
  Tamara judisema, kuid raputas pead. — Me ei saa, Nick!
  
  
  - Me ka ei saa paigal seista.
  
  
  Alustasime mäe taga гасиенды, avatud peaukse ees. Mõnes mõttes oli nüüd raskem edasi liikuda. Takistusi sai vähem, kuid alasti pind mäe poleeritud tuul ja kujunenud libe jäine nõlv. Esimene langes Tamara ja ma pidin seda toetama. Siis ta kaotas tasakaalu. Tamara hotelli aidata, ja äkki me mõlemad vajus alla, ähvardavalt haarates kätte. Meie vastupidavust surnud, kuid taas tõuseks, siis peaksid enda ümber tuhka. Elu tundus vähem väärtuslik, kui on soojust ja rahu, mis toob surma ja elu võidaks.
  
  
  Üleval me изнеможении hiilis katte all seina. Ta oli vana. Sidur oli kulunud, ja vahel looduslikud kivid olid suured, nagu nad ütlesid. Keskmiselt ta oli kolme ja poole meetri kõrgusele. Tema hoolikalt vaatasin üles ja märkasin võrra toetust, et jalg ja käsi mitmes kohas. — Jälgib mind, kui olen üleval, " ütles ta Tamara.
  
  
  — Kui sa oled üleval? Sa mõtled, kui sa seda teed!
  
  
  — Kui olen üleval, Tamara, kindlalt ütlesin ma. Tema ei hotel mõelda tõde tema sõnad. — Oota märki. Teisel pool võivad olla tunniga.
  
  
  Tema hakkas ohtlik ronida vana seina. Mulle tuli eemaldada kaitsekindaid, et sõrmed parem oleks siledad kivid. Külm läbistas mu hinge. Seda, tundsin, kuidas mu käed on karmistanud. Vere ja lihased on külm. Kivi raskuse all varises mu jalad. Tema pressitud soigumine ja kuulsin vaikset creek terror Тамары. Hetkeks tundus mulle, et ma ei saa minna. Siis tema, meenus, kui lähedal oli Зембла, ja see mõte согрела mind. Teda õrnalt groped veel ühe pidepunkti. Selle leidsin ff. Sisse välja дюймом tema tõusis üles.
  
  
  Viimane pingutus transportida mind üle ääre laia korter tippu. Teravad kui habemenuga klaasi tükid olid насыпаны kogu pikkuses, kuid lumi ja jää ajendas ei ole ih mõju. Tegelikult delle, nad on aidanud mind kinni hoida libedal pinnal.
  
  
  Tema oli just žest kutsuda Tamara jälgib mind, kui vilkuvalt nägin kella. Ta oli укутан ja склонив pead sügavalt tootel käed taskus, kõndis aeglaselt edasi-tagasi seina vahel ja lähima hoone. Oma parema õla свисала automaatne püss. Ta lähenes sellele kohale, kus ta lamas soigumine. Tema, vaatasin Tamara, et ennetada tema. Ta ei подчинилась minu meeskond ja juba лезла mind! Tunnise tuli lakub. Piisavalt lähedal, et kuulda tema, kui midagi juhtub. Tema tagasi oma hinge.
  
  
  Tamara kaotas tasakaalu ja kukkus. Ta andis hirmunud kisa. Ei ole raske, veidi valjemini tahtmatut väljaheidet ja hinge, kuid piisavalt valjult. Tunnise kohe uudishimu tõstis oma silmad üles ja nägi mind. Tema hüppas.
  
  
  Mees teadis oma kohust ja püüdis end kaitsta. Hilja! See on ikka heitis püss, kui tema kõrvale ego kõrvale, lossimise see peal, põlved emu elus. Teda rööviti püss on ego käest, pöördus ta ja lõi. Tagumik sain emu kaela küljelt. Ta ohkas ja mõõtmine. Ego eesmärk oli all ebaloomulik nurga keha.
  
  
  "Nick!' — sosistas peal. Ta tõstis oma silmad üles ja nägi Tamara, сидящую on oiged.
  
  
  "Ma ei suutnud oodata. selle...'
  
  
  — Ükskõik, — прошипел ma. 'Прыгай.'
  
  
  — Sa oled tohigi mind?
  
  
  "Alati kallis".
  
  
  Tema pani relva kohta бездыханного tunni ja sirutas käed. Ta kukkus. Seda on püütud ee. Ka kuigi see ei olnud pehme omaks, see oli kuradi kena. Ta snuggled minu juurde ja suudles mind kaelale. 'Mis nüüd?' vaikselt küsis ta.
  
  
  "Kõige tähtsam hoone. On suur tõenäosus, et me leiame seal Земблу ja ego viimane saatja jõud valdkonnas. Peame hävitama ih nii.
  
  
  — Oh, see on kõik? — ta ütles sarkastiline toon. Kinga ninaosa ta lükkas поверженного tunni. "Kui palju ih on meie vahel ja Земблой?"
  
  
  'Ma ei tea. Arvan, et liiga palju.
  
  
  'Jah. Ja nad peavad meid leida ja seejärel tappa või ei lase, kuni me ei замерзнем. Me oleme ummikus nüüd, kui me seina taga. Nad on vähe täppe, mis meil on, on vähe, et muuta. Kas teil on veel selliseid häid ideid? Tema kuulas teda vaikides. Ta püüdis varjata oma hirmu oma цинизмом. See on täiesti loomulik reaktsioon. See, kes ei karda mõjuval põhjusel, on loll. Tamara oli naine karmi, praktiline, julge ja ei дурой.
  
  
  — Ei tea, " ütles ma. "Me saame ainult teha oma parima ja loodame. See on raske, aga me peame püüdma".
  
  
  Ta noogutas kuulekalt. "Ja siis sellest, kuidas see lõpeb, Nick, tema püüan öelda midagi ilusat".
  
  
  — Ma закричу abi, " ütles ta naeratades. Varjus hoonete me прокрались taga гасиенды. Tema eelistatud automaat kella, kuni avastasin, et tal on külmunud mehhanism. Tema pani ego ja võttis üks револьверов.
  
  
  Me tuleme kuni nurga alt ja see pooleli jäi. Enne meid oli hoovis koos helikopteriga. Tema õppis pikk kitsas peahoone, kus lootsin leida Земблу. See oli rohkem, kui kõrvalhooned, mis kaetud veranda kogu ego pikkuses. Kesklinnas olid väravad, mille kaudu autod võivad tulla peamine panus.
  
  
  Veranda oli tume ja vaevalt просматривалось läbi loori клубящегося lund. Mul on tugev kahtlus, et kus veel midagi väärt tunni. Üks või mitu, kõik närvi ja замерзшие, koos покалыванием varbad. — Me läheme pikim läbi, " ütlesin ma. Me jooksime tagasi järgmise hoone. Tema eelistaks jätkuvalt põgeneda, kuid ettevaatlik ja vaikus olid korras. Aeglaselt me läksime edasi. Sellel poolel гасиенды oli teine hoone, mis on sarnane garaaž. Ilma viperusteta jõudsime teise mõlemast otsast. Paremal oli avatud ruumi umbes kümme meetrit. Selle taga oli peahoone.
  
  
  Me seisime ja kuulanud. Me ei ole midagi kuulnud ja jooksid taga peahoone. Meie ees oli pikk rida akende väändunud restid on sepistatud triikrauad. Monotoonsus tühistasite kaks päeva, делящие mitmeid rivne kolme ossa. Nende taga on värav ja teise rea aknad, mõned mille ümber on eredalt valgustatud. Lühike булыжная tee oli värava hoone juurde massiivne peamine värav. Värava lähedal oli kiosk, напоминавшая telefoni automaat. Kiosk ootustele. Kitsas auk oli kaetud.
  
  
  'Needus. Meil on vaja ületada подъездную pala, ja ta on kaitstud.
  
  
  "Võib-olla nad ei saa tulistada naine," ütles Tamara.
  
  
  'Miks?'
  
  
  "Võib-olla nad kõigepealt tahavad esitada küsimusi".
  
  
  "Tamara, kui sa arvad, et suudad mängida söödaks..."
  
  
  Sama edu selle võiks rääkida seinaga. Нагнувшись, ta kähku akna all. Selle järgnes talle, lootes, et ta ei muutuks liiga hoolimatu. Mul oli tunne, et nad kõigepealt tuleb tulistada ja küsida küsimusi hiljem. Me прокрались mimmo esimese kahe ukse ja järgmise rühma aknad. Tamara oli полуметре mind. Ta oli kindel oma liigutuste, ja ta teadis, et ei suuda lõpetada selle ilma riskimata põhjustada kuumal vestlus ja võimalikud avamine. Ta on püüdnud leida alternatiivi, kuid ei leidnud. Me tuleksid minu juurde hakkas teisel päeval ja järgmise akna. Äkki ta kuulis hääli.
  
  
  'Pea!' — tugevalt ja sosistas ta. Minu eriline üllatus, ta peatus ja подползла mulle. Мигнула lamp. Me peatumisteekonna poolt aknas.
  
  
  Kolonel Зембла vihaselt kõndis edasi-tagasi-edasi. Ma ei kuulnud, mida ta rääkis. Aga ta jätkas, et võita rusikas lauale keset tuba. Tool oli täis elektroonilisi detaile, transistorid, lauad, паяльниками ja tangide. Taga Земблы olid samad metallist kapid, paneel, kuidas ja templis maya. Ainult need olid avatud. Võred olid eemaldatud ja juhtmed meandered, nagu kummaline перманентная lokk. Raske oli ette kujutada, et ta oli selles toas. Ta ehitas uue kodu süsteemi kontrolli oma surmav vandenõu vallutada Kesk-Ameerikasse ja luua Kolmanda impeeriumi maya.
  
  
  Tema arvas, koos hema ta räägib, kui on algus, teine mees худощавым усатым nägu tuli ja seisis tema kõrval. Kaasosaline Земблы näis veel rohkem meanest ja lahe, kui keegi teine. Ta avas paki väärtpaberite graafikud. Kaks meest olid nii süüvinud oma aruteluga planeerimise, et ma ei julge läheneda natuke lakub. Silmanurgast seda märganud veel kuus meest, kaks relvastatud valvurid ja neli tehnikud valged mantlid, ilmselt töötab panna. Tamara küsivalt otsa vaatas mind.
  
  
  Tema reuma osutas ukse selja taga. Teda õrnalt lükkas riivi ja toetusin juurde толстому puu. Uks ei olnud lukus. Me läksime sisse ja kuulda hääli kõrvaltoas jahedas saalis.
  
  
  '...kohe tappa!' — tuli raevukas догматический häält, polkovnik Земблы. "Kui ma ei võta olukorra kontrolli alla järgmise paari tunni jooksul, torm muutub liiga tugev, et sellega toime tulla — isegi minu jaoks! †
  
  
  "Me Saame peatada install" — kutsus ego ori.
  
  
  "Тохель, see on töö reeturit".
  
  
  "Ei, sir. Vaata jagu R siin. Poistel lihtsalt ei ole vajalikud andmed, et koguda seda teemat. Ego ei saa ehitada järgmise paari tunni jooksul, nii et...
  
  
  "Sa julged lugeda mulle нотаций on Секциям R! Kes on loonud teema? Tema üksi, eks? Me leiame võimalus liita juhtmestik. Ja ma ei taha enam kuulda sinult allaandja kõnes. Tema pole kunagi loobun Тохеля, isegi kui minu kuningriik igavesti on погребено подо jää! See juhtus minu süü. Mul on kõik hästi läks. Kui see Nick Carter...
  
  
  Tuli üldine kahin näitab, mis järsult katkestas прихвостень Земблы nimel Тохель. — Oled sa ikka veendunud, et ta on väärt meie läbikukkumine?
  
  
  "Ajutine rike, kuid ei suuda. Kuid pidevalt halvenev ilm näitab, et teised jaamad ei ole enam töötavad. Jah, see on kindel, et Nick Carter kuidas-siis ta selle käe. Ma ei tea, kuidas ta on õppinud ih asukohta, kuid ta leidis ka minu maiade tempel. Ja emu, rätsep võta, ei suutnud ego täielikult hävitada.
  
  
  "On teateid naine..."
  
  
  Зембла viskas naeratas. "Andke Картеру võimalus võtta цыпочку vedada ja ravida seda romaani, kuidas пикнику sex-klubi . Aga see torm ta ei ole kunagi jõuab saartele. Ja kui mingil imekombel on ta jääb ellu, see on juba midagi ei päästa. Muud jaamad ei olnud valmis ego rünnanud, me oleme valmis!
  
  
  Tema kuulis shaggy saapad. Äkki lõpuks saali ilmus mees vormis. Ego suu on avanud alates lipp õigused täitmiseks, kui see on saavutatud püssiga. Me Тамарой instinktiivselt обернулись. Me tulistas mõtlemata. Üks pungis tuli emu kurku sel hetkel, kui ta hakkas karjuma, teine pallitud emu silma. Ma ei tea, kes kuhu sai. Ta langes навзничь, ego püss koos лязгом langes maa peale. Veri брызнула kõigis suundades. Ei ole me näinud, kuidas ta on puudutanud maad; me oleme juba jälle liikunud. Ei räägi meile sõna, me oleme koos töötanud, kui on hästi koolitatud meeskond.
  
  
  Me tungis tuppa. Need revolvrid изрыгали tuli veel enne, kui uks on täiesti lahti. Alates peast segi näoilmeid odin ümber turvamehed haaras oma elu ja kukkus. Tamara pöördus ja on teinud teise tunni миленькую augukest, samal ajal, kui ta heitis oma relva. Üks tehnik varises kokku, teine aeglaselt laskus põlvili. Kiire, nagu panther Тохель kukuks paksu puidust tool. Detailid ja tööriistad hajutatud. Ta tõmbas polkovnik Земблу varjupaigana kaasa. Ego Colt kaliiber 357 hakkas rääkima tuli. Viimase kahe tehnika, peast segi ja обескураженные meie rünnak oli подкрались avatud päev. Nad mõlemad on hiljaks jäänud. Tamara прицелилась ja surmav ih раненила, nad langesid.
  
  
  Tema пригнулся, et vältida kaadrid Тохеля. Minu revolver oli пустынен. See viskas ego Тохеля ja haaras algusest teise. Тохель пригнулся, ja relv kukkus kapp taga. Зембла атаковал mind nagu hullu. Ta hüppas üle tool, justkui ületada takistus. Nagu tiiger, ta tormas edasi ja koputasin mind jalg. Me oleme koos kukkusid põrandale. Meie sõrmed ei suutnud сжаться rusikatega. Hakkas teine revolver oli tasakaalust mul ümber sõrme ja kolmas libises sellest üle камзолы soojust värvi. Kõva kolju Земблы tabanud kohta mu lõualuu ja оцарапал mulle nina, mille ümber läks veri, mu sõrmed kaasahaarav ego juuksed all side eesmärke. Minu rusikas tõusis ja отплатил emu on sama. Tema rahulolevalt хмыкнул, kui kuulis, kuidas tal murdis nina. Ego nahk ja liha olid katkestanud. Ta взвыл, kui on valus. Kiire jobu ta отвернул pea, ja see päästis ta. Vastasel juhul surmava kildudeks luud torgata oleks ego aju.
  
  
  Ego vastus oli löök костлявым põlve minu elu. Ta üritas haarata mu jalg, mis tegeleb hoidis teda. Me перекатились teine läbi teise. Meile, Tamara, meile Тохель tulistada meid, ei julgenud. Aga nad tulistasid veel, teise lähedalt, ei saavutamisel meile ühe sattumist. Зембла ikka püüdnud murda mulle sidemete või jala. Minu igat hõimu уперлось ego kaitsmata kubemesse. Tema arvas, et прикончу seda. Tema kuulnud, kui ta oigasid, ja tundsin, kuidas ta väriseb. Järgmine sekundis Тохель tulistas pühitsemine. Tuba oli ümbritsetud pimeduse ja pimeduses Зембла murdis vabadust ja kadus.
  
  
  Завыла sireen. Heli on peaaegu терялся on möirgav torm. Me Тамарой oleks väljund juhuslikult. Зембла ja Тохель - ei ole. Nad teadsid, et hoone on seest ja väljast. Tema kuulnud ih shaggy koridoris. Nad on läinud. Tema meeletult rummaging aastal nõudis relvi. Selle leidsin revolver. Oli veel korgitser on laetud kas ta. Selle tundsin käsi oma varrukas. Tamara. Me побрели koridoris.
  
  
  Väljaspool hoovis ja maja ärkasime ellu inimesed Земблы. Sireen jätkas ulguma, kui uks avanes ja meid tormas kaks surmava flash tulekahju. Teda tulistas reuma. Tema tundis suurt tulu, ja tundsin terav lõhn püssirohtu. Ei tea, sattus, kas tema midagi, aga ma olin kuradi õnnelik, leides, et mul on revolver, täis täppe. Me ринулись mööda koridori õue. Öösel meie ümber oli kuulda karjeid.
  
  
  Me jooksime. Mõned karjusid vihaselt, teised ärevalt, ja kõik see усиливалось топотом saapad. Odin ümber inimesi Земблы komistas ja kukkus maha. Bullet ehitada ukse, täites õhku kildudeks ja plii. Jätkasime joosta päeva lõpuks saali. Испуганная, kuid tugev Tamara jooksis oigasid minu taga.
  
  
  Me ilmusid nagu läbi ukse välimise õue. Nad ei osanud unistada parim eesmärgi. Tallata meie voolavates jalg, oli paugu kaadrid. Sees tuli lakkas sama ootamatult kui oli alanud. Me impulsiivselt kiirustasid ainsat varjupaik, mis me oleme näinud, груде lõhutud puust kastid. Nad koosnesid ümber plangud metallist rihmad ja kasutati vedamiseks tundlikud elektroonilised seadmed. Nad olid kuhjatud, et teenida растопкой. Kihutas kaadrid, ja täppe on lõigatud, maa on möödas, kui me meeleheitlikult ныряли vahel sahtlit.
  
  
  Linn täppe pühib läbi meie improviseeritud varjupaika. Tema tõmbas Tamara alla. Esimesed kaks mees läheneb armee on liiga kärsitu, et olla ettevaatlik. Kaks lasku, ja nad on langenud lumi. Tema hakkas liikuma kastid nagu hull, et tugevdada oma kaitsevõimet. Paksud lauad imendub täppe. Ainult tüütu otsene kokkupuude võib tabada meid nüüd, muidu nad oleks pidanud ligi ümber maja taga meid. Tema vaatas üles, kuid seal polnud kedagi aknad. Ümbruskonna mehed valatakse meid pliid, nagu ih relvad olid aia voolikud. Missuguses suunas see oleks meid vaatasin, oli liiga palju inimesi, et põgeneda. Ja meil on jäänud ainult paar padrunit.
  
  
  Äkki ringkondades kogu selle müra kuulis heli электростартера. Rootor helikopter hakkas väga aeglaselt pöörlema. Klaasist kabiini seda võis tajuda siluetid kaks meest. Kolmas, üks ümber turvamehed, kiiruga pildistanud igast küljest helikopter стопоры ja köied. Minu револьвере oli ainult üks pungis. Tema hoolikalt прицелился ja sattus eesmärk. Tunnise вскрикнул ja hakkas tõmblema. Ta karjus nii valjusti, et pildistamise hetkeks peatunud, kui kõik уставились ta.
  
  
  "Tamara, anna mulle midagi выстрелять".
  
  
  Lihtsalt kasuta oma relva. Seal on veel kuus padrunit, " ütles ta sirutas mulle "Makarov".
  
  
  Ise ta jättis Pepe 22. kaliibriga. See, et ta kõhklemata andis mulle oma relv, see oli žest, mis seda ei unusta kunagi. Ta vaatas helikopteriga. Mootor töötas täisvõimsusel, et soe. "Nad разобьются see torm".
  
  
  "On võimalik, kuid me ei saa istuda siin ja vaata. Nad tahavad põgeneda, ja kui see neil õnnestub, on nad hakkavad otsast peale. Mis veelgi hullem, nad jätsid lubatuks saatja, ja te kuulete, mida ütles selle kohta Зембла.
  
  
  "Aga ma arvasin, et tuba on..."
  
  
  "See oli lihtsalt uus peamine juhtimise süsteem, kuhu nad on paigaldatud. Me paneme seda teemat, kuid hakkas teine saatja kusagil mujal. Tegelikult delle tema ootas ego teiselt poolt värava, kus me oleme näinud kõik need tuled".
  
  
  "See tähendab, et keegi ei saa peatada tormi paar tundi. Vähemalt siis, kui Зембла rääkis tõtt. Siis ilm enam kunagi ei saa juhtida!
  
  
  'Jah . Ja probleem on selles, et Зембла tavaliselt õigusi.
  
  
  Laskmine возобновилась, kui helikopter aeglaselt ja ebakindlalt startis. See on vapustanud tänna. Tulistamine oli peatatud sajandi algus, teine kord, kui uks salongi puhkenud. Kaassõitja istme teda märganud худощавую, мускулистую kujundit Тохела. Ego alustel ja hoidis uks on pärani lahti. Paremas käes tal oli colt, mis ta on olnud paindunud vasaku käega ja целился meile. Ta hüüdis midagi, millest ma aru ei saanud. Tundub, et creek välja, et Земблы, выступавшего rollis piloot. Helikopter kergelt hoiustatud ja заскользил meie poole.
  
  
  "Värdjas! Tema кипел viha. — Ta lendab meile, et viimistlus on meile nagu küülikud! Ei ole alumine pea, Tamara!'
  
  
  — Hästi, — ütles ta kõva häälega.
  
  
  Murdosa sekundiks oli meil valida. Kui me выберемся meie barrikaadidel, inimesed Земблы meid lastakse maha. Kui me jääme kohapeal, meid подстрелят peal. Pettumus ja viha on haaranud mind, kui helikopter lendas mu lakkuda.
  
  
  "Neetud värdjad!" - Ma kuulsin oma urin. Minu käsi on surutud relv. Tema tegutses meeleheitel ja hoolimatu teravust. Tema hüppas vahel sahtlit. Äge valu läbistada minu haavatud õla ja rindkere, kui selle leidsin raske puu. Lauad on taas positiivne, kastid kukkusid. Tema hüppas õue all läheneb helikopteriga. Tema pilguheit nägin удивленное isik Тохеля . Ta reageeris vaistlikult kiiresti, aitäh aastate treeningu. Aju ego кольта-магнума kaliiber 357 метнулся minu poole ja tulistas. Raske on pungis обожгла mulle käe ja teinud pika auk varrukal. Püstol Makarov влетел käte ümber ja kukkus paari meetri kaugusel minust.
  
  
  Tema kuulis naeru Тохеля. - "Proovi saada kätte ego Carter!".
  
  
  Tema sukeldus relva, valtsitud üle ja kohmakalt võttis ego all keha. Püstol грохнул, jerked ja jälle грохнул. Mu keha oleks nagu kuulus kaks erinevat inimest. Mu vasak külg oli kuum, kui on valus, ja oli peaaegu halvatud; mu parem pool oli korras, vaatamata oma uut haava. Helikopter kergelt качнуло. Зембла ei suutnud hoida ego püsti tugev tuul. Võimalik, et ego liiga raputas mu kaadrid. Тохель tulistas ja промазал. Ta раскачивался tänna, püüdes neutraliseerida качку. Ego massiivne nüri täppe lõigatud lumi kõrval.
  
  
  Tamara istus süles najal pea poole postkasti. Vaheaegadel залпами tema kuulis teda läbilõikav kisa. Esimene ja ainus kord, kui teda nägin, et ta oli напугана hüsteerika. Ta on peaaegu instinktiivselt välja kolmanda kuuli. Tema nägi, kuidas sekund hiljem Тохель äkki cowered, nagu kükitas lävel. Ego silmad вылезли ümber tiirleb. Ego hääl andis välja helisid, mis olid mitte sõnadega, vaid mõttetu köha. Ta закашлялся, karjus ja vajutas päästikule oma tühja "Магнума". Ta напрягся ja задрожал. Siis ta aeglaselt kummardus ettepoole ja kukkus alla helikopter.
  
  
  Тохель koos kurt стуком maapinda. Peast segi, ego inimesed vaatasid pingeline vaikus, justkui ei saaks aru, et ih pealik on surnud. Tema istus hoovis, покрытом jääga. Seda tundsin nõrkust ja iiveldust. Ainus heli oli vaikne всхлип Тамары ja äkiline kiirendus, helikopter, kui Зембла tõusid üles ja lendas ära.
  
  
  Iiveldus on möödas, kuid nõrkus ei ole. Tema, põlvitasin, ei pööra tähelepanu risk olla maha surnud inimesed minu ümber. Tema, kummardus ettepoole, vastu tuult kruvi helikopter. Makarov рвало ja дергало, nagu oleks tal oli oma elu. Minu viimased kolm kuuli просвистели on habras noatera kõrge rõhu. Hetkeks tema hirmunud, et tulistas liiga hilja, ning helikopter on juba lendas liiga kõrgele. Aga siis peamine kruvi hakkas avaldama imelik скрежещущие helid. Helikopter грохотал ja трещал, kuni Зембла püüdnud seda juhtida. Ta раскачивался ja взлетал suurem ja kõrgem üle гасиендой. Siis ootamatu šokk. Ta hakkas alla libisema. Midagi разорвалось, ja meie üle on lennanud tükk metalli. Me kuulsime väike plahvatus. Kohe helikopteriga kohale on riputatud liikumatult. Tilluke leek лизнуло kapuuts. Siis ta sukeldus suure kaare ja kukkus teise tiiva peahoone гасиенды.
  
  
  Koos hirmutav jõud helikopter kukkus kõrvalhoone koos Земблой. Mind бросило maa. Tükki seina lendas üle õue koos lagesid, aknad ja tellised. Katus varises kokku kohas, kus helikopteriga saabunud suur auk. Hungry leek полыхало kõrgele taevasse. Koos головокружением selle, kargas püsti. Midagi ei ole katki, kuid minu juba kahjustatud nina nüüd pidevalt кровоточил. Hingeldamine, selle leidsin selleks, et leida Tamara. Meil oli siit ära minna. Minu ощупывающая käsi puudutas tema pehme, paindub. Hetkeks ta snuggled mulle ja õrnalt veetsin minu pöidlad oma heledad juuksed. Turvalise nüüd purustas баррикадой, see ei ole kahjustatud.
  
  
  Lõõmav tuli levis kiiresti. On сияющем silmas tema nägi jooksevad ringi jäänud inimesi Земблы. Neil kuhugi minna, ja nad ei teadnud, mida teha. Rohkem ei olnud ühtegi organisatsiooni. Ih juht oli surnud ja neil ei jäänud eesmärkidel. Sellistel muudel asjaoludel nad mõtlevad kaks korda, enne kui sa sured surma kangelane. Kuid nad olid vaenlased, ohtlikke vaenlasi. Kui meil oli võimalus põgeneda just seda, siis see on just nüüd.
  
  
  Me выползли ümber kasti ja jooksid taga lähima hoone. Iga kord, kui me põrkas kõrvale ja пригибались, kui keegi пробегал mimmo. Lõõtsutama, me jooksime tagasi mimmo põleva korpusest. Naeratus on sinu suul Тамары ütles mulle, et ta mõtleb samamoodi nagu tema. Selles пылающем kuumusel viimane saatja Земблы on hävinud ja muutunud vanametalli.
  
  
  Rühm mehi leidis meid sissepääsuga ja avas tule. Bullet ähvardavalt vilistati meie ümber, oivaline tellised seina mõlemal pool meid. Me нырнули väravad, захлопнули ih kaasa ja jooksime mööda laia булыжной pala. Воющий viuhti jääkülma tuule seguneks saunaruumi haledalt läbi tule ja скрипом рушащихся hoonete seljataga. See oli nagu verise sümfoonia.
  
  
  Me jõudsime mäe jalamile ja nüüd pidid wade mimmo kõrge нагромождений rahnud. Свирепая torm mitu korda сбивала Tamara koos jalg. Tema aitas hei, püsti tõusta ja kohe ise langes скользкую обледенелую pala. Jätkasime teed.
  
  
  Hingeldamine, et me lõpuks jõudsid kaitstud lahe эллинга. Kõik, mida me võiksime mõelda, et see paat ja oskus panna see liikuma. Seal lihtsalt pidi olema paat, kui me ei kavatse jääda seda. Ta lükkas ukse. Ta ei поддавалась, ja mul ei olnud jõudu, et lüüa läbi oma õlgade, kuid seejärel Tamara vaikselt прострелила lukk on револьвера Pepe.
  
  
  Viimane vaevaga jalga lasknud me läbi kai. Oli paat. Läikiv десятифутовая kokkutulek, jaht metsikult дергалась, nagu запряженный täkk. Väljapääs merre ka ei tunduks, ohutu ja riskivaba. Jaht on ehitatud nii, et libiseda läbi lainete suur kiirus, kuid see torm ta lihtsalt keeras oleks tugev põnevust avameelne kas эллинга. Kuid mulle on kõige vähem tahtsin jääda saarel.
  
  
  Tamara avas suure ukse ja отвязала köied. Tema rummaged all armatuurlaua ja eelnevalt прогрел mootor. Mu lihased haiged kogu keha. Mehed jooksid juurde эллингу. Tema kuulnud, kui nad karjusid ja tulistas. Tema, vajutasin start nuppu. Mootor käivitu, чихнул, чиркнул, siis зарычал, оживая. Tema ebamäärane mõistan, et minu käsi instinktiivselt venib seguklapp заслонке. Urin jalge all kujunes tugev пульсацию. Jaht lendas ümber эллинга oja, kui esimesed inimesed tungis läbi tagaukse.
  
  
  Väljaspool lahe meid tabas tormine laine Panama lahe. Tema снижал kiirus nii tuhkru, kuni meie kiirus ei ületaks kolme sõlme. Meri oli kiire mass valge vaht, mis tegeleb lainetamine horisontaalselt meie üle. Paat ei suutnud ümber pöörata. Nina oli maha maetud ja asfalteeritud teisel pool laine. Vesi on meeletult ülevoolav nina teki ja katuse aknaga. Tema oli liiga nõrk, et hoida paati. Vere äravoolu minu käed ja sedasi läbi nina. Mulle tuli visata juhtimine. Seda, tundsin, et kukun. — Langeta juhtimine, " ütles ta peaaegu loetamatu. "Tamara, istu rooli. Ma ei saa... Mind сомкнула haigutav pimedus бессознательнсти. Ta viskas veel viimase pilgu taeva poole ning naeratas. Ilm переменилась.
  
  
  
  
  14. peatükk
  
  
  
  
  Mulle tagasi oli ta näinud unes, et ma валяюсь võrkkiik. Põnevust õrnalt качало mind edasi ja tagasi. Selle panna вытянувшись, ilma kingad ja jope all pea asemel padjad. Paat liikumatult istus koos безмолвными masinaid. Puhus kerge tuul; päike припекало.
  
  
  Minu teine mulje oli, et ma ikka veel magan. Mul oli üks see suuri erootilisi unenägusid, mis tunduvad alati otsa, kui kõik hakkab-järgult, ja jätavad teid pettunud hommikul. Tamara прислонилась juurde кормовым перилам samades лифчике ja трусиках. See, kuidas tema pikk, nõtke jalad tõmmata ja relvade pikendada tekil, ee, tükeldamine kaardunud, ee rindade выпячены ja nägu kõrgendatud püüda võimalikult palju päikest — see on sensuaalne visiooni, mis teda armastan näha oma unenägudes. Aga ta oli kohal, kohal, nagu päike! Ta ohkas ja согнул käed. Valu oli samuti reaalne. Tema sel avameelne. Paat on pühkis sinine aktiivse puhkuse. Meri oli rahulik ja taevas pimestavalt puhas. - Tere, " muigas Tamara. Ta tõstis käe silmade kohal заслоняясь ereda päikese eest.
  
  
  — Hi — irvitas tema reuma. "Me дрейфуем".
  
  
  "Meil on kütus otsas".
  
  
  'Oh.'
  
  
  "Paar hetke hiljem sellest, kuidas sa kaotasid teadvuse, mootor заурчал ja jäi seisma. Seda enam ei saa mitte midagi teha.
  
  
  'Ei, muidugi mitte.'
  
  
  "Stream teeb meid kaldale paar tundi".
  
  
  "Me hõivatud. Väike puhkus meil ei ole valus.
  
  
  — Ma ka nii думалю, — ütles ta. See on jälle откинула pea tagasi. "Selles riided on liiga kuum, ja see tahtnud natuke päevitada. Loodan, et sa ei pahanda?
  
  
  "Kes ta on? Mitte kunagi!'
  
  
  Minu arvates on jooksnud on puhas бирюзовым vetes juurde туманному kaldal kaugel. Panama сияла valgus, meri затихло. Tema tundis vaikust. Ei olnud meil puhumisvormimismeetodiga tuul. Meil üks metsaline ei шелестел on сплетении maitsetaimi, ja meil on üks hääl ei донесся on paks smaragd metsa. See oli liiga vara. Jõed ja kanalid veel olid ummistunud paks ледяными massid. Kuid jää varsti треснет ja laguneb koost. Тающий lumi mägede võiks põhjustada ajutisi üleujutusi siin ja seal, kuid see on tulevikus. Inimene ja metsloomad olid veel ошарашены, püüdes välja tulla-all uskumatu õudus, loodud võimas torm Земблы. Hiljem nad hakkavad hädaldama oma surnud sugulaste ja начинут taastada oma kodus. Kuid see on siis...
  
  
  Tema puhus soe lõhnav õhk ja kindlalt puhanud jalad teki. Minu nägu oli lai naeratus. - "Selle eest tasus võidelda".
  
  
  Tamara tõusis томной armu. Ta lähenes mulle ja õrnalt обвила kätega mu kaela. Tema sõrmed kaasahaarav nööbid minu pluusid. Ee käsi libises üle mu rinna.
  
  
  — Elamus on lõppenud, " ütlesin ma. "Sa ei pea enam muretsema."
  
  
  "Ma pole kunagi pidanud seda tegema, Nick, kuid mulle see meeldib."
  
  
  "Kui me jõuame Panama, meie teed lähe lahku. Kuni ei ole ...'
  
  
  — Ei, — kurb sosistas ta mulle kõrva.
  
  
  "Sul on oma kohustusi, ja mul on oma, ja me ei ole kunagi muutume сыч teise. Kõik on hästi ja läheb hästi, kuni me jõuame enne Panama".
  
  
  "Paat triivib".
  
  
  — Ja me ei saa midagi teha.
  
  
  — Kas see, et meelt lahutada, kuni me seda veel ei saa.
  
  
  Tema ebaviisakas suudles teda ja притянул ise, ja edasi, kindel ja paindlik keha.
  
  
  Tal ei olnud õigus. Põnevust ei ole veel lõppenud.
  
  
  Raamatu kohta:
  
  
  Kõik algas искаженного радиосообщения saadud agent AX Mehhikos. Nüüd Nick Carter пробирался läbi tiheda džungli Nicaragua, kes nimetasid Kaldal Москитов. Ego осаждали sääsed, mürgised maod ja talumatu savtšenko. Ego reis oli julm, aga ta oli leida iidse maiade tempel. Seal asus staabiülem polkovnik Земблы. Ja see võiks omakorda Kesk-ja Lõuna-Ameerikasse polar piirkond. Ja kuna jäine külm ähvardab puhkeda, Nick peab veenda venemaa KGB agent Tamara Кирову, et Ameerikas ei ole mingit seost selle neetud kava.
  
  
  Kuid полковнику Зембле õnnestu süüdata oma jäine hirm. Seejärel Nick Carteri tuleb toime võimatu...
  
  
  
  Sisukord
  2. peatükk
  
  
  Peatükk 3
  
  
  4. peatükk
  
  
  Peatükk 5
  
  
  6. peatükk
  
  
  7. peatükk
  
  
  8. peatükk
  
  
  9. peatükk
  
  
  Peatükk 10
  
  
  11. peatükk
  
  
  12. peatükk
  
  
  13. peatükk
  
  
  14. peatükk
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Killer: codename Стервятник
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Killer: codename Стервятник
  
  
  Pühendatud inimestele salastatud teenuste Ameerika Ühendriigid Ameerika
  
  
  
  Esimene peatükk.
  
  
  Tema облизнул пересохшие huuled paks keel ja silmamunad, vaadates päike pea kohal. Suus on maitse on vana paber ja kõrvus nüri teraga, kuid lakkamatu sumin.
  
  
  Ei olnud täpselt teada, kui palju aega ta oli teadvuseta äärel väike тощего тернового põõsas. Kui teda esimest korda tulin ise, ta ei suutnud meenutada, kus ta oli ja kuidas ta sinna sattus. Siis ta nägi искривленную, geniaalne громаду praht, väike lennuk Mooney, mis kukkus nagu haavatud kull, koos безоблачного taevas. Полусломанные riba metalli - jäägid tugev löök - ronimine vaid kolmkümmend meetrit üle pruun muru вельда ja õhuke niriseb suitsu on ikka veel siin taeva poole. Nüüd see meelde, kuidas mind выбросило ümber lennuki, kui ta maapinda ja seejärel tema уполз eemal tulivihane suits. Vastavalt päikese asendile tema aru, et hommikul vrakk on möödunud mitu tundi.
  
  
  Raskelt ja suure valu tema sel aastal sitz poseerima, tundmata kuuma valget savi mu puusad läbi rebenenud püksid värv on khaki. Särk ümber põõsas, mida ta kandis, прилипала mulle selga ja lõhn minu enda keha заполнял mu ninasõõrmed. Tõstes käe, et varjata silmi päikesevalguse eest, tema vaatas suure lõviosa muru, mis tegeleb tundus lõputult тянулась kõigis suundades, прерываемая ainult haruldased rohelised üksildane akaatsia-vihmavari. Ei olnud mingeid märke tsivilisatsiooni, vaid tal lõputult mere rohi ja puud.
  
  
  Pea kohal vaikselt liikus стервятник keerlemas ja tehes pirouetted. Visates vari maha minu ees, lind pealetükkivad riputatud vaadates. Sumin kõrvus on nüüd rohkem distinct, ja mulle tuli meelde, et see oli üldse minu eesmärke. Heli tuli kohast õnnetus. See oli heli lendab.
  
  
  Tema keskendus praht. Seejärel стервятник ja sülem lendab meenutas mulle, et Alexis Саломос oli minuga selles lennukis - ta пилотировал ego, kui probleem tekkis. Tema silmamunad, kuid ei näinud ego lähedale kaugusel vrakist.
  
  
  Nõrk püsti, tema avastasin, et mu jalad затекли. Kogu keha haiget, kuid purustatud kondid justkui ei olnud. Pikk lõigata vasakul käsivarred juba заживал, veri on kuivanud. Tema sünge vaatas hõõguvat rusud. Mul oli vaja leida Алексиса, et teada saada, säilinud kas ta.
  
  
  Kärbeste sumin on muutunud valjemaks, kui tema astus korpusele on lennuk. Tema, kummardus ja vaatas salongi, kuid tema sõber ei märganud. Mul on iiveldus kõhuvalu. Siis, kui tema kest ümber ees, обломка, mimmo söestunud пропеллера ja смятого tükis kere, tema äkki peatus.
  
  
  Keha Aleksei asusid гротескной verine kuhja meetrit kümme neist. Ego liiga выбросило, kuid mitte varem, kui ego lennuk kukkus. Esiosa ego pea ja nägu olid выдавлены välja lööb esiklaasi lennuk, ja tundus, et ego kael oli katki. Ego rootslased on rebitud tükkideks, ja ta oli värvitud ja kuivatatud veri. Suured pruunid lendab kaetud ego keha, заползая kõik багровые, nagu nad ütlesid. Tema hakkas vaatama, mind natuke ajas iiveldama, kui teda nägin liikumine kõrge rohu maha laip. Thistle hüään aeglaselt lähenemas, mõistes minu juuresolekul, kuid liiga näljane, et hoolitsen selle eest. Samas ego välimus veel фиксировалось mu aju, hüään murdis väike vahemaa enda ja keha ja haaras обнаженную liha teostatud arvutusi Алексиса Саломоса, оторвав tükk.
  
  
  "Jäta, rätsep sind побери!" - karjus tema metsalist. Ta tõstis kepi обгоревшего puu ja швырнул selle гиену. Loom поползло rohu, kes tükk verine pasta. Hetke pärast ego enam ei olnud.
  
  
  Tema jälle tundus, et искореженное keha. Mul ei olnud isegi labidad, et maha matta, nii et ma pidin lahkuma ego hävitada loomade päeva jooksul.
  
  
  Noh, ta ei saanud midagi parata. Alexis Саломос oli just surnud koos погребением või ilma selleta. Ju nad on ego haaratud ja tapetud, ja mulle ka peaaegu kätte. Vähemalt kuni selle hetkeni ma nagu midagi säilinud. Kuid kõige suurem katsumus mu õnn võib olla ees, sest talle kuulub neile, et oleme umbes poolel teel vahel Salisbury ja Bulawayo, kõige sügavam osa riigist родезийских põõsad.
  
  
  Seda mööda rusud, kuni nad jälle ei peitnud laiba. Veidi enne seda, kui vigane lennuk hakkas aevastama ja köhima kõrgusel viis tuhat jalga, Саломос mainis, et varsti me пролетать mimmo väike küla. Ümber sellest, et ta ütles, tema arvestas, et küla ikka saalis viiekümne ja seitsmekümne viie miili edelas. Ilma vee ja relvi mu võimalused sinna saada on väga väike. Люгер ja nuga ножнах, mida tema tavaliselt kandsin kaasa, jäid minu hotelli Salisbury. Meil on üks nende ümber ei võiks olla peidetud all minu майкой, ja igal juhul, tema ei näinud vajadust neid samal ajal selle konkreetse reisi lennukiga Bulawayo. Tema oli puhkusel ja puhanud.
  
  
  Улар töötanud AX - сверхсекретным разведывательным selts Americas - ja lihtsalt koos vana sõbra ümber, Ateena, kelle ta kogemata kohtusid Salisbury. Nüüd see teine oli surnud, ja metsik lugu, mida ta rääkis, on muutunud usutav.
  
  
  Tema läks соседнему кургану termiidid, koer on tahke valge savi kõrgus koos mu pea ja paljude korsten, kes teenib sisendeid. Seda on raske toetusin juurde talle, vaatas kaugele rida лихорадочных puud ja proovisin ei pöörata tähelepanu sumin lendab teisele poole praht. Ainult kolm päeva tagasi teda kohtasin Alexis Саломос väikeses restoranis, ranna Memorial park pioneerid Salisbury. Tema istusin terrassil ja vaatasin linna, kui Саломос äkki oli lähedal minu tooli.
  
  
  "Nick? Nick Carter?" ta ütles, ja tema ilus смуглом inimese ilmus aeglane naeratus. See oli krussis isane ruudu jawed ja кудрявым juuksed nelikümmend aastat, kelle silmad tähelepanelikult vaatasid teid särav heledusega, nagu oleks ta võinud näha saladusi oma eesmärke. Ta oli toimetaja ajalehed Ateenas.
  
  
  "Alexis", ütlesin ma, rising, et venitada oma käsi. Ta võttis ego mõlema käega ja jõuliselt встряхнул, naeratus on muutunud veelgi laiem, kui tema. "Mis, rätsep võta, sa teed Aafrikas?"
  
  
  Naeratus kadus ja ta esmakordselt mõistis, et ta ei ole nii, nagu tema ego mäleta. Mind on see aidanud tabada mees KGB, kes paar aastat tagasi Ateenas varastatud dokumente, mis on olulised Lääne. Tundub, et nendega tuhkru ta oluliselt постарел. Ego isik kaotas terve välimuse, eriti silmade ümber.
  
  
  Küsis ta. - "Sa ei pahanda, kui tema ühinevad teile?"
  
  
  "Ma обижусь, kui sa seda ei tee", ütlesin mina. "Palun," võtke istet. Kelner!" Lauale lähenes noormees valge põll ees, ja me mõlemad broneeritud briti el. Me vestlesime, kuni ei ole esitanud jooke ja ei läinud kelner, siis Саломос läbimõeldud.
  
  
  "Sinuga on kõik korras, Alexis?" - lõpuks küsisin ma.
  
  
  Ta naeratas mulle, aga naeratus oli õhuke ja pingul. "Mul on olnud probleeme, Hüüdnimi".
  
  
  "Midagi talle teha saan?"
  
  
  Ta raputas kandiline õlgu. "Ma kahtlen, et kas on võimalik midagi teha." Ta on hästi rääkinud inglise keelt, kuid märgatav aktsent. Ta võttis suure lonksu ale.
  
  
  Tema küsis. - "Sa tahad öelda mulle sellest?""Või on see liiga isiklik?"
  
  
  Ta kibedalt naerma.- "Ah, see on isiklik, teine minu. Võib öelda, et see on väga isiklik". Ego silmad kohtusid ja koos pidutseda. "Keegi üritab mind tappa."
  
  
  Tema, vaatasin tema nägu. "Oled sa kindel?"
  
  
  Kõver naeratus. "Kui selle peaks ma kindel olla? Ateenas tulistas vintpüssist puruneb aken ja läheb mimmo mu pea mitu tolli. Nii et ma mõistan vihjet. Tema beru puhkusele, et külastada oma кузена siin, Salisbury. Ta on kaupmees-skript, mis emigreerus siia kümme aastat tagasi. Tema arvas, et ma olen siin turvaline mõnda aega. Siis, kaks päeva tagasi must "mercedes" peaaegu koputasin mind peamiste boulevard. Juht, kes tõmmatakse kõrvale, nägi välja täpselt nagu inimene, keda tema on näinud varem Ateenas. "
  
  
  "Sa tead, kes see mees on?"
  
  
  "Ei ole," ütles Саломос, raputades oma pead aeglaselt. "Ma hiljuti nägin, kuidas ta läheb Apollo-building, kui natuke spied seal". Ta peatus ja vaatas oma el. "Kas te olete kunagi kuulnud liinidel Apollo on?"
  
  
  "Oil танкерная firma, eks?"
  
  
  "See on tegelikult, mu sõber. Maailma kõige suurem line tankerid, kuulub minu соотечественнику Никкору Минуркосу".
  
  
  "Oh, jah. Tean teda Минуркоса. Endine meremees-miljardär. Erak; tänapäeval ego keegi ei näe".
  
  
  "Tegelikult on see taas," ütles Саломос. "Минуркос läinud avaliku elu peaaegu kümme aastat tagasi, olles veel suhteliselt noor mees. Loetakse, et ta on peaaegu kogu aeg teeb oma пентхаусе hoones Apollo, sealsamas lähedal Põhiseaduse, kus ta viib oma äri. Isiklikud kontaktid on kehtestatud peamiselt lähedaste partneritega Минуркосу. Peaaegu keegi ei käi temaga isikliku publiku ".
  
  
  "Väga rikkad inimesed, tundub, et väga väärtustavad oma privaatsust", ütlesin ma, jõime el. "Kuid selline suhtumine Минурк on покушениям oma elu?"
  
  
  Саломос ohkas sügavalt ja aeglaselt väljahingatavas. "Umbes kuuendat kuud tagasi käitumist Монурко on hakanud muutuma. See oli eriti huvitav mulle ja muidugi ka teiste ajalehtede toimetajatele, sest mis tahes teavet Минуркосе hooli ja on oluline, et lugejad Ateena Olümpiamängudel. pange tähele, kui Минурк, mis on alati olnud väljaspool poliitikat, on hakanud tegema avalikke avaldusi vastu otsus хунты Ateenas. Äkki ta teatas, et juhid keskkondades polkovnikov on olnud nõrk ja социалистическими. Ta ütles, et nad on reedetud "revolutsiooni" 21. aprillil 1967. ja pidasin silmas, et Kreeka on parem taastamisega Konstantin II või mõni muu imetlust isiksuse uus tuttav on kuulda. Ta viitas oht jätta nii, nagu Tunnistaja, ja arvanud, et kreeka valitsus peab toimuma veel üks "shake".
  
  
  "Noh," ütlesin ma, - see inimene on õigus äkki inimestes huvi poliitika siis nii palju aastaid. Võib-emu viitsi kulutada oma raha".
  
  
  "Tundub, et asi läheb veel kaugemale. Selline mees nagu Минуркос, võib osta palju sõpru. Kindralid ja полковники lähevad
  
  
  katusekorter ja tagasi, aga nad ei räägi визитах juurde ajakirjanduses. Käivad jutud, et Минурк rahastab era-armee spetsiaalselt ehitatud laagris põhja-Kreeka ja ühes laagris, on Миконосе, saarel Egeuse meres.
  
  
  Lõpuks on viimastel kadumine polkovnik Деметриуса Расиона. Ajaleht, kus domineerivad Минуркос, jõuab järeldusele, et ta uppus reisi ajal paadiga Пирее, kuid ego keha ei leitud. Никкор Минуркос nüüd hakkab suure kampaania asendada Расиона inimene oma omal valikul, фашистом nimel Деспо Адельфия. Хунта ei taha Адельфию, kuid ee uusi ja väärikad juhid kardavad Минурка ja ego sõbrad vastutanud kindralid ".
  
  
  "Huvitav olukord, tunnistas mina, aga te arvate, et Минуркос hakkab kampaania terror ideid verine riigipööre?"
  
  
  "Võib-olla. Kuid on ka teisi lahendada. On uusi nägusid, keda keegi ümber ajakirjanikud ei näinud, enne kui tulevad ja lähevad vastavalt katusekorter peal Apollo; üks Минуркос kõik veel peidus. Aga tema märkas, et ühe ringi uute isikute kuulub ameerika kreeka päritolu nimega Adrian Stavrose ".
  
  
  Minu silmad kergelt прищурились vaadates Саломоса. "Stavrose Ateenas?" - aeglane pomisesin ma. "On firma Минуркосу?"
  
  
  "Tundub nii. Kui ainult ..."
  
  
  "Kui ainult et?"
  
  
  "Noh. Kuna hiljutised ütlemised Минуркоса olid nii несвойственны, võib-olla ta ise ei olnud ih allikas".
  
  
  "Pildista Ставросом impeeriumid Минуркоса?"
  
  
  "Võib-olla tahte vastaselt Минуркоса", - arvanud Саломос. "Võib-olla on juba toimunud väike riigipööre, peidetud. Kuna Минуркос väga salapärane ja alati viib puhul läbi alluvate ego võiks tappa või haarata ja tegutsema all ego nimega, ja kulutada ego suuri summasid raha, et keegi ei märganud mind sa. Kohe siis, kui selle väljendatud sellist teooriat oma toimetuse artiklis, on esimene katse vastu toime pandud minu elu Ateenas ".
  
  
  Ego silmis tagasi rahutuks väljend. Tema meenus faili AX kohta Адриане Ставросе ja mõistsin, et ta on võimeline sellist manöövrit. Stavrose õpilane kulutatud tutvustamise plakatid yale ' i ülikooli. Siis ta stahl osaleja radikaalne lööklaine kontoris CIA ja hiljem tegi püüti elu senaator. Ta on põgenenud sidurid FBI ja CIA ning mattis end kuskil Brasiilias, kus jõudis tõsine kuritegu, nagu smugeldamine ja tapmine. Kuna tõendeid tema vastu Ühendriikides oli natuke, USA ei ole proovinud tagastada. Kuid Brasiilia teda jälgiti.
  
  
  "Inimene, kes püüdis varastada, sa oled siin, Salisbury?" Tema küsis. "Kas sa nägid, kuidas ta sealt üle katusekorter aastal Apollo-building?"
  
  
  "Jah, Nick," ütles Саломос. Ta отхлебнул ülejäänud õlu ja vaatasin läbi увитую гибискусом балюстраду, mäest alla linna poole. "Ma olen meeleheitel. Muu on mu nõbu, kes elab linnast väljaspool Bulawayo, palus mul korraks külla, kui see ei liigu. Tema võttis ego kutse. Lennujaamas mind ootab renditud lennuk. Seda ma lennata nen, sest see litsentseeritud piloot, ja ma nautida sõitu. See tähendab, et kui selle saaks unustada... "Повисло lühike vaikus, siis ta vaatas mind. "Nick, et ta oleks väga tänulik, kui sa saatsid mind Bulawayo".
  
  
  Tema teadis, et Alexis Саломос ei küsi, ei ole meeleheitel, kas ta hirmust. Ja mul on veel jäänud paar päeva puhkust, enne seda sai veel üks ülesanne David Хока, salapärase direktori AX.
  
  
  "Mul on alati näha hotell Bulawayo," ütlesin ma.
  
  
  Isik Alexis ilmunud leevendust. "Aitäh, Hüüdnimi".
  
  
  Kaks päeva hiljem tõusime õhku. Саломос oli kogenud piloot, ja tundus, et lend üle loodusliku Родезией toimub ilma seiklus, ja on meeldiv. Саломос lendas низменному, et me võiksime märgata haruldaste metsloomade ja huvitavaid topograafilised tunnused tihnikud. Lend tundus, tõstis tuju Саломосу, ja ta oli väga sarnane ennast senisest. Aga keset kõhtu hommikul, umbes poolel teel Bulawayo, rahulikkus hommikul kujunenud õudusunenäoks.
  
  
  Väike standard double lennuk Mooney закашлял. Kõigepealt Саломоса ei ärritunud, kuid siis oli veel hullem. Ta tegeleda teadus-ja arendustegevuse ülesandeid väike mootor, aga see on ainult усложнило asi. Me kaotasime kõrgust ja hakkas laia ümmarguse viiteid.
  
  
  Саломос выругался kreeka, seejärel ego isik побледнело. Ta on uurinud paneel ja vaatas mind. "Kütuse mõõdikust näitab täis", " karjus ta, перекрикивая рвущийся mootor. "Täna hommikul ta ei liikunud algse olukorra". Ta uhmerdatud tema klaasi, прикрывавшему andur, kuid midagi ei juhtunud. Nõel jäi täht F.
  
  
  "Meil lõppes bensiin", - uskmatu ütlesin ma. See on halb uudis, et iga lennuk, eriti väike.
  
  
  "Ei ole, aga me kiiresti alla kaugele," ütles Саломос, tõlkimine "Ilie" ajutine järsk planeerimine ja võitlevad kontrolli. "See lennuk oli katki, Nick. Andur застыл kohapeal, kuid paagid olid peaaegu tühjad, kui me lendasid.
  
  
  See pidi olema tehtud spetsiaalselt ".
  
  
  "Issand, - pomisesin ma. "Kas te võite istutada ego?"
  
  
  "Siin ei ole lennuvälja," ütles ta, püüdes mitte anda lennuk krahh arvesse tailspin. "Aga me peame püüdma maa avatud вельде, kui seda suudan hoida ego vastavalt plaanile planeerimine".
  
  
  "Midagi talle teha saan?"
  
  
  "Jah. Palveta". Alexis vaatasin mind. "Mul on väga kahju, Hüüdnimi".
  
  
  "Pole viga," ütlesin ma. "Lihtsalt ei võta seda värki". Ta isegi ei küsinud kohta häiretest. Aega ei olnud. Sõitsime järsu nüüd joonistus lähedal laskumine juurde травянистому вельду.
  
  
  Mootor jälle закашлялся ja зашипел, siis заглох igavesti, kui me nägime, kuidas kogu hotelli territooriumil ja tormas meie poole. Tema otsustas, et kõik on valmis. Tundus, et ei olnud mingit mõistliku ootused jääda seda.
  
  
  Viissada jalga Me tormas alla, nagu lind koos purustatud tiib. Kolm sadu. Puud akaatsia скользнули nende all. Sada. Isik Саломоса hangunud pinge ja ego käed olid seotud üritab kontrolli. Siis oli liikumine maitsetaimed ja okkad kaelamurdev kiirus, tiib oli katkenud filiaali искореженного puu, ja lennuk, viimasel hetkel veidi задрал nina ja libises külili. Löök pidas meid ees lennuk. Раздалось hammaste ja kriuksuv metallist ja tugev sahin klaas ja meie keha võitlesid väikeses kajutis. Siis saabus lõplik emergency stop: minu uks lastud avatud ja mu keha lendas koos jalg kuni pea muru kuni хрустящего lööb kõvale maale.
  
  
  Rohkem ei mäleta midagi peale. valusalt ползания rohu, instinktiivselt удаляясь alates lennuk ja siis plahvatuse heliga потрескивающего suits on kuskil minu taga.
  
  
  Teine peatükk.
  
  
  Tema üritas visata ümber pea mälestused katastroof, raske rajanud tugeva savi kõrge термитника. Kuid see oli raskem vabaneda näoilmeid Алексиса Саломоса, nagu see nägi välja Salisbury, kui ta ütles, et lendab koos temaga Bulawayo.
  
  
  Et сверкающим metallist korpuse purunenud lennuk ikka õuest kostis tuttavat lauluhäält lakkamatu sumin lendab, aga ma püüdsin mitte kuulata. Tema jälle сфокусировался kaugel line лихорадочных puud травянистом silmapiiril. Kusagil ma tundsin, et puud palavik mõnikord on teatanud juuresolekul vee. Aga need puud olid, mitte selles suunas, kuhu ta pidi minema, et jõuda küla.
  
  
  Mõnes mõttes on tema tundis vastutust traagiline surm Саломоса. Ta on usaldanud mulle oma kaitset, aga see ei olnud võimalik seda teha, kui ta vajas mind. Ta ootas minult nõukogu, ning ma ei näinud ohtu, et väike lennuk. Peale selle, tundis ennast süüdi, sest ei usaldanud täielikult ego uskumatu lugu. Aga ego bloodied laip oli selge tõend, et vähemalt osa ego teooria oli õige. Keegi hotell ego surma. Kas see mees hema-see, kes elas пентхаусе üle kontorid Apollo Ateenas, ikka jäi küsimärgi all.
  
  
  Silmanurgast tema püütud liikumine ja pöördus üks ümber väljundid ümber термитника. Väike hele-roheline draakon, libises läbi olid minu lähedal vasaku käe, ja tundus, et pinevalt vaatas mind. Tema отпрыгнул. Ma ei teadnud, et madu elama термитниках. See oli roheline mamba, mis on üks kolmest ohtlikum madu maailmas. Juhul, kui hammustada ohver suudab läbida umbes kolm sammu omavahel ja roomajate, enne kui oma pahameelt mõrvab. Mamba, mis tegeleb hetkel oli taju, проскользнула kõrval auk.
  
  
  Selle otsa kohta rusud, kui mu pulss aeglustunud. Selle hetkeks огляделся ja leidsin maal terav tükk metalli pikkus on umbes jalga. Üks teema oli väga äge. Отодрав tükk puidust raam, osaliselt söestunud, alates jagu kere, tema langes ego kaks tükki võrdse pikkusega ja расщепил laia oja осколка, sidudes kumminuiade oma taskurätik, et saada käepide minu kodus valmistatud nuga. . Tema засунул kõvad relvad värvel ja ei vaata tagasi rusud, suundub puud.
  
  
  Raske oli lihtne minna maale. Kõrge rohi ja okkaline põõsad olid tõmmates mu riided ja терзали minu liha, haarates mind ja hoiab. Lind-ninasarvik завизжала mind üle lähima akaatsia. Tema leidis, et подсчитываю ellujäämise võimalusi. Seal on üle saja viise surra, ja meile, odin ümber neist ei ole meeldiv. See rohi võib inimene sattuma lõvi, enne kui ta ego näeb. Kuid tavaliselt on kõige rohkem probleeme põhjustavad väikesed olendid: madu suurus ei ole rohkem inimese sõrme, skorpionid ja lestad, зарывающиеся sügavale naha alla. Kui leiad vett ja joote selle, võite nakatuda печеночными двуустками ja muud parasiidid, kes toituvad inimese seest. Ja kui te väldite seda, et saate siiski rünnati komarov, vedajate kollane palavik ja malaaria.
  
  
  Kui tema lõpuks sain puud, selle leidsin ainult jäänud водопоя. Koht высохло. Kesklinnas oli paks must muda, ja väljatrüki kabjad ja lap palju loomi ümbermõõt krundi.
  
  
  Tema, toetusin roheline pagasiruumi lähima puu ja puhanud varju. Tema asjata kulutanud oma aega ja jõudu, saabudes siia. Suund lähima küla, mida Саломос mainis, et lennukis oli all üheksakümmend kraadi kursuse, mis tõi mind siia. Jalutuskäik all kuuma päikese käes veelgi nõrgestanud mind. Mu suu oli nagu дубленая nahk. Tema meenus termos külma veega, mis Саломос tõi lennuk. Tema on näinud ego purustatud silindri keskkondades praht; ego sisu высохло põlema. Ta üritas mitte mõelda troopiline päike pea kohal või janu kurk ja läks.
  
  
  Ei tohiks olla, paar tundi hiljem ta mõistis, et puhata ei saa edasi minna. Mu jalad värisesid alates nõrkusi ning selle втягивал õhu kopsudesse pikad хриплыми вдохами. Tema nägi surnud känd, osa ego, on haruldane varjus asuv тернового põõsas, paar meetrit ees. Seda on raske kukkus maa peale ja toetusin juurde пню. Juba protsess ise istekoha vabastamisega trenni jalgsi tõi rahulolu.
  
  
  Minu silmalaud on suletud, ja ta eirata valu kehas. Tema püüdis unustada väikesed lihased reied ja sellest hammustab putukad nägu ja käed. Mul oli vaja puhata, ja ta tahtis just oma ego saada. Põrgusse kõik muu.
  
  
  Ümber põõsa kostis heli.
  
  
  Mu silmalaud приоткрылись. Tema eksis? Tema vaatas seda kõrge rohu sisse, kuid midagi ei näinud. Peaks olema, see oli minu kujutlusvõime. Tema jälle sulgesin silmad, kuid heli on kordus.
  
  
  Seekord mu silmad kiiremini. Selles ei ole kahtlust; see oli heli inimeste hääl. Tema напряг kõrvad ja kuulsin, kuidas lagunes oks.
  
  
  "See oli midagi!" - pomisesin ma.
  
  
  Siis heli stahl püsivamat ja eraldi. Kaks meest rääkisid mingis murdes, keda tal kunagi ei olnud.
  
  
  "Tere!" Tema karjus umbes viimase jõu. "Siin!"
  
  
  Teisel hetkel tema nägi, kuidas ih peas liikusid mulle üle muru. Must pea ja särgid värv on khaki. Kui nad nägid mind, ih hääl on muutunud valjemaks ja odin ümber neil on üks.
  
  
  Seda veidi leevendada. Talle oli lakub, tsivilisatsiooni, kui arvasin. Kusagil läheduses peaks olema küla või vähemalt tee. Mehed läksid mööda muru ja vaatasid mind. Nad olid kõrged, vormikas ja kõle.
  
  
  "Tere," ütlesin ma. "Kas teil on vett?"
  
  
  Mehed vaatasid sõbra sõber, siis jälle mind. Nad tulid ja istusid minuga igavesti. Seda ei ole proovinud püsti. "Vett," ütles ma.
  
  
  Nad mõlemad olid riietatud väga убогую lääne-riideid ja kandsid isetehtud sandaalid. Kõrgemad kaks märkis, et mu jalad, ja hetke pärast ta kummardus ja päästis minu kingi. Enne seda jõudsin küsida, mida ta teeb, ja ta tõmbas seda ja näitas oma kaaslast. Kas sellest, kes on hoidnud mu saabas ülevaatuseks, oli suur lai шрамм tõmmatud, пересекающий isik diagonaalselt. Teine kandis väike peegel venitatud мочке parema kõrva. Mõlemad vööd olid noad-matšeete - панги.
  
  
  Kõrge rääkis teine, ja ma sain aru, et ta räägib suahiili. "Mzuri sana", - ütles ta naeratades, pidades silmas minu balleti sussid. Ta jätkas, et suahiili. "See on minu õnnelik päev".
  
  
  "Kuula mind", - nõrgalt hakkasin.
  
  
  Nad eitasid mind. Suur mees согнул ja päästis mu algus, teine saabas. Tema püüdis отдернуть kursis, kuid ta naeris ja vaatas mind ja kogemata all nah teine туфлю. Ta скинул oma kulunud sandaalid ja tõmbas mu balleti sussid jala, ei ole häirib siduda kingapaelu. "Савасава!" - ütles ta oma kaaslast, täielikult ignoreerides mind.
  
  
  Ta oli äkitselt aru saanud, et need inimesed ei kavatse olla minu päästjateks. Ja mulle tuli meelde, et ma võiks olla hullem, kui enne ih saabumist, kui tema lootis, et ellu jääda.
  
  
  "Kingad läks hästi". See oli kõige suurem.
  
  
  Teine ei nautisin olukorda. "Kas sa arvad, et see oma balleti sussid? Kas me ei jõudnud talle koos?"
  
  
  "See on tema esimene nägin ego", - ütles kõrge. "Te võite saada ego püksid. Kui tal on kott, me jagame selle sisu.
  
  
  "Vale, et sa забираешь balleti sussid ise", - pomises kaunistatud peegel.
  
  
  Suur mees pöördus minu poole. "Võtke püksid", - käskis ta veel suahiili. Ego silmad olid kollaste, punaste triipudega ja iga põske olid õhukesed armid, mis esialgu ei olnud nähtav, sest suur arm.
  
  
  Minu käsi pikali käepide eksprompt nuga, varjates seda ih silmapilgust. Tundus, et on vaja kasutada. See rippuva мочкой kõrva võttis vöö пангу. On ih tahtlus ei olnud mingit kahtlust. Nad ei suutnud ära võtta valge inimene kõik, mis tal oli, ning seejärel jäta ego elus.
  
  
  "Hästi, tema üürile püksid", ütlesin ma. Tema kitkutud jõudu, kuid ei tahtnud seda näidata. "Aga ma pean püsti". Ta sirutas oma vasaku käe kõrge.
  
  
  Mõnda aega ta viskas vaatasin nah, ja seejärel haaras
  
  
  ebaviisakas tõstis oma käsivarred ja jerk tõstis mu jalad. Sel hetkel, kui ta nõjatus vastu maad, tema tõmbas oma metallist nuga vöö ja jõuga вонзил ego keskele африканца.
  
  
  Ego silmis ilmus üllatus, kui terav kui habemenuga metall jooksnud läbi liha ja lihased. Ego parem käsi automaatselt võtsin käepidemest панги, kuid see oli ego viimane on vabatahtlik tegevus. Ta growled kole heli ja jooksnud tolm mu jalg.
  
  
  Teine hetkeks silmad pärani vaatasin oma mahalangenud seltsimees. Seejärel andis ta välja wild горловой heli ja взмахнул ainult et выхваченной пангой.
  
  
  Tema sukeldus tagasi. Suur tera tormasid keerles mimmo minu nägu, рассекло õhk, ja napilt ei saanud mu pea ja õla. Kui tema ei liikunud paigast, mul oleks обезглавили. Samas, kui selle on põgenenud панги, tema langes. Африканец lähenes mulle ja jälle взмахнул noaga ja särav väikese lõiketeraga saab tera просвистело õhus minu kaela. Teda kiiresti перекатился paremale ja tera tabas on kõva savi. Kuni mu ründaja taastatud tasakaal, ta pöördus ümber ja julmalt tabas tema ego jalaga. Tema kuulis krigistamine ego luud. Ta suure häälega nutma ja langes maa kõrval.
  
  
  Kui tal oli tugev, nagu tavaliselt, see oleks ego teema. Aga ma ei kiirustanud kasutada loodud minuga eeliseid. Kui tema, põlvitasin, африканец juba seisis, ja tema nägu промелькнуло meeleheide. See on jälle замахнулся mind, ja seekord kaar oli lai. Tera рассекло varrukas minu särgid, lõigates selle alla. Teda tabas tema ego oma kilde ja tegi madalasse haav tema rinnad. Ta veel kord крякнул ja tabas mind пангой on eesmärke, kui ta kukkus känd. Jõud kiik pani ego kaotada tasakaalu ja kukkuda mu paremale käele. Tema, haaras vasaku käega, sest ego killustatud krae, откинул ego pea tagasi ja kasutatud metallist kilde oma ego kurku.
  
  
  Veri залила mu nägu ja rinnad, kui африканец valjult gasped ja судорожно venitatud juurde перерезанному kurku. Ta kukkus kummuli, ikka klammerdumine on kurgus ja siis vajus kõvale maale, liikumatu.
  
  
  Hingeldamine, tema откинулась üks küünarnukk. Ta oli vihane, et kulutada see võitlus on oluline energia, mis on vajalik ellujäämiseks, kuid olin tänulik, et järele on jäänud elus. Kui tema vaimselt märkis oht bush õnnetuskohale, selle unustasin ühe kohta: inimese. Tundus, et mees oli alati esimene nimekirja. Kui teil ignoreerida see tegur, sa võid surra enne, kui põõsad tapavad teid.
  
  
  Vähemalt selles olukorras oli mul üks asjaolu. Need inimesed tulid lääne suunas, mitte edela, mis ta võttis. Võimalik, et nad sõitsid läbi küla või kuskil jätsid tee. Sama võib öelda ka suund, kuhu nad saadeti. Tema nõrk tõusis ja valis lääne suunas.
  
  
  Kuuma aafrika päikese наклонилось taeva poole, kui tema taas loobutud. See krahh alla kõrge rohu sisse, ei tea, kas on veel mingitki võimalust ellu jääda. Mul on väga vaja oli vesi. Keel ja suus ei olnud enam mingeid tundeid. Selle pikali ja vaatasin, kuidas scorpio aeglaselt hiiliva mimmo mind muru. Ma ei teadnud, kas ma saan selle liikuma paigast, kui ta rünnata, kuid tundub, et ta mind ei märganud. Hetke pärast oli ta läinud. Tema скривилась ja завидовала emu, sest tal ei olnud probleeme ellujäämise, vähemalt hetkel. Tundus natuke ироничным, et selline judinad üle planeedi pinna enam kui nelisada miljonit aastat, ammu enne seda kui dinosaurused, ja et ta tõenäoliselt ilmub maa Peal ammu enne inimese kadumine. Kuidas see tundus ebaõiglane, kuid siis talle oli erapoolik.
  
  
  Kui ta lamas seal veel üks heli tabas mu kõrvad. See oli ebamäärane sumin, on vähe, kui отличавшееся senisest гудения lendab. Kuid see heli kiiresti stahl valjemini ja stahl äratuntav, nagu auto mootor.
  
  
  Tema приподнялся ja langetas pea, et kuulda. Jah, see oli mingi masin. Tema ebakindlalt tõusis ja suundus heli. Ma ei näinud midagi peale muru ja haruldasi puid. Kuid müra oli lähenemas mis iga teine.
  
  
  "Tere!" Tema karjus läbi rohu. "Hei, siia!"
  
  
  Ta komistas ja kukkus. Taas ebakindlalt tõustes jalad, tema jälle jaotatakse edasi. Hetke pärast ta seda nägi - лендровер, tolmune ja поцарапанный, keemistsentriteks второстепенную teed, mis tegeleb oli midagi puudu, kuidas jälgida muru. Ровер, avatud auto oli kinni kaks meest, kes mind ei näinud, sest ta läks lähima punkti maantee, ja jätkas oma teed.
  
  
  Tema karjus. - "Tere!"
  
  
  Selle kohmakalt пробирался muru ja lõpuks sain maanteel. Tema jälle nutsin, kui sain, kuni kohti. Tema, kiikumine, nagu purjus jooksis masin, kuid kukkus kummuli.
  
  
  Ta lamas ja ругался valjusti, tundes, kuidas rinnus tõuseb meeleheide. See masin võib olla minu viimane võimalus ellu jääda.
  
  
  Siis ta kuulis, kuidas "ровер" on aeglustunud ja jäi seisma. Ta püüdis püsti tõusta, et igal aastal, mis juhtus, aga jõudu mul ei ole. tema
  
  
  kuulsin, kui mootor töötab tühikäigul, siis "ровер" jälle on lubanud esimene käik pöördus ümber teedel ja suundus minu juurde. Nad kas kuulsid mind, kas ikka on näinud.
  
  
  Mõne sekundi pärast auto peatus lähedal mulle, mootor заглох, ja ta kuulis, kuidas kaks meest räägivad briti aktsent.
  
  
  "Issand, see eurooplane".
  
  
  "Mida ta teeb siin põõsad, üks?"
  
  
  "Võib, meil tasub küsida ego".
  
  
  Varsti külm vesi on voolanud mulle suhu, voolas mu musta särgi ees, ja selle uuesti tundsin oma keel.
  
  
  "Mu jumal, mu jumal, mees, mis juhtus?"
  
  
  Tema keskendus kahe lihakas nägu, склонившихся mind igavesti. Need olid valged родезийцы keskealine ilmselt härrad-põllumajandustootjad, проведшие päeva kõrbes.
  
  
  "Авиакатастрофа", ütlesin mina. "Ma olen läinud seda."
  
  
  Kui nad istutada mind traktor, tema teadis, mida tegi. Kuid ma ei suutnud unustada, et keha Алексиса Саломоса õgima hüään on keegi Ateenas. Tema, lootsin, et David Hawk võimaldab mul saada, mis toimus Apollo-building, et välja selgitada, kas Adrian Stavrose saalis Brasiilias, nagu kõik arvasid. ammu ei ole näinud.
  
  
  Kolmas peatükk.
  
  
  "Sa ei ole väga kena, Hüüdnimi".
  
  
  David Kull, tegevjuht суперсекретного ameerika agentuuri AX, hoida sõrmedega parem käsi lühike sigari, ettepoole kaldub oma laia laua ümber mahagon. Me istusime ego kontoris staabi-korteris AX, mis tegeleb oli osavalt peidetud üüritud ruumis Amalgamated Press & Wire Services DuPont Circle Washingtonis.
  
  
  Tema, vaatasin teda kõver irve. "Oon hotelle, et teda veel korraks viibinud haiglas Salisbury. Aga sa ju tead, kui kiiresti mul hakkab igav. Kui tema kahvatu, see on sellepärast, et ma ei pea päike ja hea tunne umbes klippe. Mis sa arvad ajaloost Саломоса? "
  
  
  Хоук õigustamatult pikaks veninud sigar ja vabastatakse minu suunas ring suitsu. Istudes suure laua taga, vaatas ta väike ja peenike, ego, взъерошенными hallid juuksed ja nägu põllumajandustootja on Connecticut. Kuid ma teadsin, et see on habras meelest petlik. Ta oli tõeline dinamo-masin.
  
  
  "See on minu jaoks natuke hirmutav," ütles ta. "Veel mind hirmutab see, et sa veidi ei hukkuks vahel ülesanded. Tema pole kunagi näinud meest, kes nii lihtne olnud probleeme".
  
  
  Tema kehitas õlgu. "Саломос oli sõber. Minu ja AX. Ta on iso kõik välja püüdnud aidata meil leida Borisov, mäletad?"
  
  
  "Jah, mäletan seda", - kainelt ütles Хоук. "Noh, teie родезийская trikk läbi, nii et me seda tühistada. Mis puudutab otsuse seda, et Adrian on Stavrose võib planeerida vandenõu vastu kreeka valitsus, seda ei oleks stahl unustada ego".
  
  
  "See on ikka omab плантацией Brasiilias?"
  
  
  "Vastavalt meie allikad, see on ikka ego staabiülem. Meil on puhas hiljutisest aruandest". Хоук istus tagasi oma suure кожаного tool. "Kui see tõesti oli Stavrose, kelle oma teine on näinud, kes on katusekorter Минуркос, me kindlasti tekib huvitav olukord. Unistused hallata kogu riik on väga hästi kokku sellega, mida me oleme õppinud nen".
  
  
  Хоук õppinud oma kondine liigesed. Adrian Stavrose on alati olnud невротиком, võib-olla, olevat psühhopaat. Lisaks sellele, et ta juhtis Brasiilia edukas salakaubavedajate grupp, mida valitsus ei ole suutnud kõrvaldada, ta on ka teinud poliitilised mõrvad, viimaste kus, nagu arvata, oli tapmine iisraeli ametliku nimega Moshe Ben-Kaanani ".
  
  
  "Siis on tal nii aru, et AX on huvitatud ajalugu Алексиса Саломоса", ütlesin ma.
  
  
  "Kardan, et nii see peabki olema. Ja seda, ma arvan, et kuna sa ennast Саломоса oma sõbraga, sa hotellid oleks saada see ülesanne".
  
  
  "Jah, sir, see oleks hotel seda."
  
  
  Хоук ta kustutas sigari lähima tuhatoos. "Minu esimene impulss - öelda" ei", ja saata asi teisele matemaatika. Sa tead, kuidas ma seda püüan vältida isiklikku osalemist agendi ülesanne".
  
  
  "Minu jaoks on tähtis, et tapja Алексиса ei jäänud vabadus", vaikselt ütlesin ma.
  
  
  "Hästi. Sellega sa saad sellega hakkama. Kuid kas eriti ettevaatlik, Nick. Arvan, et kõige parem on minna Rio ja rääkida тамошним CIA töötaja. Uuri, saalis, kas Stavrose väljaspool riiki, ja kus ta veetis oma aega. Siis, kui oma зацепки viivad teid Ateena, mine sinna. Lihtsalt hoia mind asjaga kursis ".
  
  
  Tema irvitas. - "Kas ma ei ole alati seda teen?"
  
  
  "Noh, mõnikord sa oled unustanud, et siin on inimesi, kes istuvad oma унылых töökohtades, ja ih kohustuste hulka kuulub juhtimine show". Ego hääl ostetud üks terav toon, mis mõnikord случался, kui ta rääkis protokolli ja korras täitmist. "Kui teil on vaja abi igal ajal, paluge seda teha. Me oleme siin, et seda".
  
  
  "Muidugi."
  
  
  Ta avas kasti oma tooli ja досталь ümbrik. Ego silmad vältisid minu. "Ma ennustan oma palvet, ja mu võimaliku soodustus teile, ta oli ettenägelik, kui ei ole mõistlik, ostis oma pileti".
  
  
  Tema naeratas. "Aitäh." Selle välja kaudu tugitool ja võttis ümbriku.
  
  
  "Sa parem on oodata, et näha, kuidas see kõik otsa enne, kui sa otsustad, mis on põhjustatud kas ta sulle mingi teene," sõnas Kull.
  
  
  Järgmisel õhtul tema sell kalale Pan Am Rio de Janeiro. Tema puhkas kogu
  
  
  päev, ja jälle tundsin, kuidas endine. Lend möödus vahejuhtumiteta, kuid ma olen kogu aeg mõelnud teises väikeses lennukis Mooney, kui Саломос näitas mulle вельд, umbes mured ja hädaolukorra istutada, ja sellest, kuidas laip Саломоса paistis soe päike.
  
  
  Järgmisel hommikul ta saabus Rio ja väljakujunenud hotellis "Флориано", ranna palace Copacabana. See oli vaid kvartali kaugusel rannast ja nen oli lõhn koloonia Brasiilia. Toas on laeventilaatorid ja päev rulood ja kitsas rõdu avatud väike vaade merele.
  
  
  Rio oli kuum. Kõik brasiillased, kes suutsid sinna jõuda, oli randa, ja enamik nende ümber peab olema olnud asub piirkonnas Copacabana, on hotelli lähedal. Ennustan soojust, tema haaras kaasa камвольный kostüüm troopiline vill. Keskpäeval selle vastu dušš, panin kerge kostüüm peal Toren, minu Люгера ja Hugo, стилет on ножнах parema käe, ja läks süüa üks ümber mu lemmik vähe ресторанчиков, Chale Rua da Matriz 54. See restoran on varem olnud colonial maja ja siiani tuhkru обставлен väärtuslikud esemed vana ja maalid. Orjad-mustad süüa lauad ja hoolitsetakse baar. Tema tellis миксто чураско, mis oli ümber tükki veise-ja sealiha juurviljadega, ja keeldus tavalise отбивного, hea kohaliku lahtise õlle, et noh, väga hea vein-Grande Uniao Cabernet. Aga mina ainult hakkasin süüa, kui ta nägi, et tüdruk tuli ja istus eest naabruses laud. See oli kõrge ja sale, ja lakk põlevad punane juuksed tegi see piimjas-valge nahk on ikka kaob. Tema pimestav roheline mini-kleit järsult erines oma juustega ja avas suure osa pika ideaalsed puusad ja põnev dekoltee kõrgem vöökoht. Seal olid rohelised balleti sussid, sobivad kleit ja rohelised käepaelad vasakus käes.
  
  
  Punased juuksed, hetkeks surusid mind segadusse, kuid siis ta mõistis, et kui ta nägi teda viimast korda, juuksed olid lühikesed ja pruunid. See oli Iisraelis rohkem kui aasta tagasi. Tüdruku nimi oli Erika Нистром. Ta oli liige iisraeli luure võrku "Shin Bet". Tema koodnimetust oli Leek, kui me temaga koos töötanud, et takistada vene заговору vastu iisraeli valitsus, kuid see nimi muudeti iga ülesandega hakkama.
  
  
  Ta tõusis püsti ja astus tema laua. Kui ta tõstis oma pikad ripsmed, et minuga kohtuda pilguga, et tema nägu расплылась naeratus. "Ai!" hüüdis ta. "See oled sina. Milline meeldiv üllatus." Ta rääkis inglise keeles, ilma vähimatki tähelepanu.
  
  
  Vanemad Erika on скандинавскими juudid. Tema perekond kõigepealt veenides Oslo, ja siis Kopenhaagenis enne, kui emigreerus Iisraeli, kui hei olnud vaid kaheksa aastat.
  
  
  "Ma tahtsin öelda sama," ütlesin ma. Me Эрикой mingil intiimne õhtu Tel-Avivis, ootab saabumist kulleri; see oli õhtu, mis meile mõlemale väga meeldis. Nüüd on tema silmad mulle ütlesid, et ta mäletas seda hellust. "Sa minuga minu lauas?"
  
  
  "Noh, keegi liitub mulle hiljem, Nick. Ei возражаешь?"
  
  
  "Ei ole, et ei räägi sinuga", ütlesin ma.
  
  
  Ta on liitunud mulle oma lauda ja tellisin kerge lõunasöök ise, vaid kolmas isik, kes, nagu ta selgitas, oli agent: "Sa näed väga hästi, Hüüdnimi".
  
  
  "Sa pidi mind näha nädal tagasi," ütlesin ma. "Mulle meeldivad punased juuksed, Erika".
  
  
  See on dazzled mind naeratus. Pikk орлиный nina rõhutanud laia sensuaalne suu. Silmad on nah on tume-rohelised ja kleit sädeles. "Aitäh," ütles ta. "Need on minu, välja arvatud värvi. See oli lühiajaline, kui me töötasime koos Iisraelis".
  
  
  "Ma mäletan", ütlesin ma. "Sa oled siin puhul?"
  
  
  "Jah," vastas ta. "Ja sina?"
  
  
  "Jah", - irvitas ma. "See on alati äri, kas pole nii?"
  
  
  "Peaaegu alati."
  
  
  Seda, tuli meelde, kuidas hiljuti lugesin ajalehtedest, et Iisrael oli vello tapmisega Moshe Ben-Kaanani ja et ih president saladuse põhjani tegelikult. Just selle mõrva usa luure arvata, et запричастным Adrian Stavrose. Teda ei suutnud aidata, kuid ei tea, kas Erika Rio, kas röövida Adriana Ставроса ja võtta Iisraeli, mis oli iisraeli stiilis, kas tappa ego.
  
  
  Tema küsis. - "Sa kavatsed jääda Rio piisavalt kaua, et me koos jõime ja rääkisime?"
  
  
  "Võib-olla", - ütles ta. Ee käed сдвинули kaela, kui ta on saavutanud ih tool, ja mu vererõhk tõusis kümme punkti. Tema rohelised silmad vaatasid mulle silma ja ütlesid, et ta teab, et ma ei räägi vein ja vestlus.
  
  
  Selle võttis oma klaasi. Ta tellis ja siin on esitanud sama Grande Uniao Cabernet. "Selle võimaluse eest," ütles ma.
  
  
  Ta võttis oma klaasi ja чокнулась minu. "Käesoleva otsuse".
  
  
  Me oleme just lõpetanud terviseks, kui ilmus noor mees. Ta isegi ei näinud teda, kuni ta seisis meie kõrval. Ta oli massiivne, мускулистым poiss väga lühikesed heledad juuksed ja tugev ruudukujuline nägu. Osa ego vasaku kõrva pole, kuid see puudus ei õnnestunud ego meeste välimust. On nen oli beež aastane ülikond, mis ei ole täielikult varjanud mõhk all vasaku käega.
  
  
  "Algul ma ei näinud sind, Erika", - ütles ta üsna karmilt.
  
  
  vaadates mind. "Ma ei oodanud, et sa oled hema midagi".
  
  
  Need sõnad olid algselt mõeldud pehme tänitama. Nad rääkisid selge aktsent. Tema meenus pilt selle inimese toimik iisraeli luure KIRVES. See oli Sakarja Грейб, timukas Shin Bet". Minu teooria on suhteliselt ego ja Erika kohalolek Rio tundus, tugevnes.
  
  
  "See on vana veel, Zack," ütles Erika. "Ta töötas minuga Iisraelis".
  
  
  Гареб sain kolmanda koha. "Ma tean," ütles ta. "Carter, tema usun".
  
  
  "See on õige."
  
  
  "Teie maine ees sind".
  
  
  Ego kombeid olid sakilised, peaaegu vaenulik. Tema tundis ego, kadedus selle üle, et ma tean Eric. Enne seda oli aega vastata emu, ta pöördus tema poole. "Olete tellinud вишисуаз, kui ma panin?"
  
  
  "Jah, Zack," ütles Erika, natuke смущенная ego puuduseks дружелюбия. "See on siin varsti".
  
  
  "Вишисуаз - ainus asi, mis maksab on selles restoranis" - liiga valjult kaebas Zack.
  
  
  "Mul on kahju, et sa ei ole õnnelik," - vastas rahulikult ma. "Ma usun, et enamik toidud on siin hästi varustatud. Võimalik, et siis oma viimane visiit nad muutis kokad".
  
  
  Zack pöördus ja натянуто naeratas mulle. "Võib-olla".
  
  
  Tema otsustas, et alates sellest hetkest, kui vestlus on vähem kui meeldiv. Ta on lõpetanud söömise, seega helistasin kelner, et tuua vaadata. Selle ettepaneku tasuda kogu peole, kuid Zack kiiresti keeldus.
  
  
  "Kus sa jäid?" - küsis Eric.
  
  
  "On Корумбе kell Avenida Rio Бранко", - ütles ta.
  
  
  Zack vaatas nah.
  
  
  "Mis nime all?"
  
  
  Ta заколебалась. "Vargas".
  
  
  "Ma võin talle helistada sinna?"
  
  
  "Sul on vähe aega suhelda",
  
  
  - kiire ütles hei, Zack.
  
  
  Ta ignoreeris ego ja armas naeratas mulle.
  
  
  "Jah, sa võid mulle helistada. Loodan, et me uuesti kohtume, Hüüdnimi".
  
  
  Ta tõusis püsti. "Tunne üksteist." Tema puudutanud oma käsi tema käes, ja meie silmad hetkeks täidetud. Tema teadis, et Zack on armukade, ja kuna see mulle ei meeldinud, tema разыгрывал see ego kasuks. Ta istus ja vaatas mulle otsa. "Te kuulete kõne on mulle".
  
  
  "Hästi," ütles Erika.
  
  
  Selle loobunud neile ja läks läbi restorani. Kui tema käis, et ta peaaegu tundis hõõguvad söed alates vaenu Зака oma selga.
  
  
  Samal päeval ta tõusis köisraudtee tee muljetavaldav mount Корковаду, peal kus oli suur statue Kristuse-Lunastaja. Jõudes kohale, tema lähenes смотровому брустверу lõpetas määratud kohas ja stahl ootama. Minut viisteist mulle juures käsipuude liitus mees. Ta oli umbes minu kasvu, kuid nõrgem. Kuigi ta oli veel keskeas, tema pikk nägu oli kaetud sügavad pahaks. See oli Charles Thompson, ja ta töötas CIA.
  
  
  "Imeline vaade, kas pole nii?" ta ütles kanne, viipab käega linna poole, alla, mis säras valge päike ja oli ümbritsetud roheliste mägede ja кобальтовым mere.
  
  
  "Hingemattev vaim," ütlesin ma. "Kuidas läheb, Thompson?"
  
  
  "Näiteks sama," ütles ta. "Siin oli üsna vaikne ja pärast viimast vahetuses, administratsiooni Brasilia. Nagu äri AX nendel päevadel? Mõnda aega te, poisid, tulistas rohkem laskemoona, kui armee Aasias".
  
  
  Tema irvitas. "Vahel tundub nii. Tema oli hõivatud, olen kindel, et sa oled".
  
  
  "Ja nüüd on nad istutada sind Adriana Ставроса".
  
  
  "See on õige." Tema vaatas, kuidas reisilaeva, курсирующий sinine & nb sile oma nina, aeglaselt kuulub sadam. Seal all oli ta sarnane игрушечную paati. "Millal sa viimati nägid ego?"
  
  
  Ta mõtles hetke. "Meil on punktiline järelevalve плантацией. Viis või kuus nädalat tagasi näinud, kuidas ta lahkunud on see koht. Me arvame, et ta sel lennuk, направляющийся Madrid".
  
  
  "See reis oli võimalik jätkata Ateena".
  
  
  "Ilmselt nii. Ego nägid seal?"
  
  
  "Me nii arvame. Mis toimub istanduse?"
  
  
  "Istandus - ego tõeline staabi-korter. Siin, Rio, tal on üksus Apex Imports, ja me arvame, et salakaubavedu läbi selle firma. Kuid ta ei ole väga osas külastab ee kontorid, kuigi ego nimi avalikult seotud temaga. Firma president teeb regulaarselt väljasõite Паракату ".
  
  
  "Ja häält kus saalis istandus?"
  
  
  Thompson noogutas. "Ta saalis kõrval küla, kõrvaline tee. Ego valvab väike armee Ставроса, mis ümber endise vangi, poliitiliste fanaatikud ja endised natsid. Aga nüüd on seal ainult mingi jõud".
  
  
  Tema küsis. - "Kas sa ei märganud seal midagi ebatavalist?"
  
  
  "Noh, kui sa mõtled palju inimesi või relvade, reuma on negatiivne. Kuid oli külaline, mida keegi ümber ei näinud. Nendega tuhkur, kui ta ilmus koos Ставросом üheksakümmend päeva tagasi, me oleme peaaegu pidevalt jälgisid teda. ja keegi ei näinud, et ta lahkunud on see koht. Selles ei ole midagi erilist, välja arvatud see, et üks umbes minu kaks meest on nõudnud, et uus mees, keskealine mees, saalis seal sõlmimisel. Ego tõlkinud ümber sama hoone teise relvastatud valve ".
  
  
  "Kuidas nägi välja see mees on?"
  
  
  Thompson kehitas õlgu. "Meil on ego pilt, kuid see on kaugelt. Ta oli umbes viiskümmend, tema ütleksin, lühikeste tumedate juuste, mis on muutunud natuke hallid meelekohad. Ta turske mees, kes alati kannab siidist särk ".
  
  
  Tundub, et see võiks olla Минуркос, kreeka laevatatav suurärimees, poliitilised, rakendused, mille hiljuti vapustas Ateena ja пентхаусе mille näinud Adriana Ставроса.
  
  
  "Võin selle saada foto koopia?"
  
  
  "See on võimalik korraldada," ütles Thompson. "Kuula, Carter, näiteks eelmisel nädalal tuli meil on ajutiselt vähendada jälgida плантацией enne kohapealset kontrolli, ja mul võib olla täiesti tuua meie inimesed sealt järgmised paar päeva, sest seal on teine probleem, mis tegeleb tekkis meile. Sa tahad, et tema sai loa saata oma mees tagasi koos teiega? "
  
  
  "Ei, seda ütles. "Хоук lubas mind aidata, kui ta mulle vaja. Kui selle saan pildi?"
  
  
  "Kuidas tänane öö?"
  
  
  "Hea".
  
  
  "Me kasutame natuke teise kohta saata," ütles Thompson. "See on linna bussi. Sõidad oma hotelli. Minu mees on juba seal. Te läbite tagaukse pad bussi, kus keegi ei juhtu, ja võtta viimane koht, paremal. Pilt on lisatud selle all iste. . Buss on märgistatud Estrada de Ferro ja viib teid keskus, kui sa tahad minna nii kaugele."
  
  
  "Kui buss sõites mimmo hotelli?"
  
  
  "Seitse viisteist. Buss on number eleven".
  
  
  "Hästi," ütlesin ma. "Suur tänu."
  
  
  "Igal ajal", - ütles Thompson. Hetk hiljem on ta kadunud.
  
  
  Lakub, õhtuks seda korraks läks kontoris firma Apex Import. See asus ühes ümber vana отреставрированных valitsuse hooned, mis on tühjendada, kui pealinna kolis Brasilia. Kontorid olid kolm span üles ja lift ei töötanud.
  
  
  Tema läks üsna väike sisselaske üleval. Alates tõstmiseks mul laubale tehtud higi, sest konditsioneer hoones, tundus, et töötas, ei ole parem, kui lift ja Rio oli sombune päev. Tumedajuukseline tüdruk istus metallist tooli ja vaatas mind kahtlaselt, kui tema sisenes.
  
  
  "Ma võin teile midagi aidata?" küsis ta portugali.
  
  
  Talle vastatakse inglise keeles. "Selle hotell-tahaks näha härrasmees Ставроса".
  
  
  Tema tumedad silmad vähenenud veelgi rohkem. Kui ta jälle nêêd, see oli murtud inglise. "Ma usun, et sa tulid, ei ole see koht, сеньор".
  
  
  Tema ütles. - "Oh?" "Aga, härra Stavrose ise ütles mulle, et ma võin temaga ühendust võtta läbi firma Apex Imports".
  
  
  "Сеньор, härrasmees on Ставроса ei, siin kontoris..."
  
  
  Ukse isiklik kabinet avati, ja ilmus kopsakaid темноволосый mees. Küsis ta. - "Seal on mingeid probleeme?". Ego toon ei saaks nimetada sõbralikuks.
  
  
  "Ma lihtsalt tahtsin, härra Ставроса", ütlesin ma.
  
  
  "Mis eesmärgil?"
  
  
  Tema arvestanud ebaviisakus. "Härra Stavrose soovitas mul osta tal jaapani fotoaparaadid hulgimüük, kui tema teiega ühendust temaga siin." Tema tegutses озадаченно. "Ma ei ole selles ametis?"
  
  
  "Härra Stavrose on juhatuse esimees, ütles tume inimene, kuid tal ei ole siin, kontoris, ja ta ei tegele ettevõtlusega firma. See ja järgmine president; võite tegeleda minuga."
  
  
  - See сеньор Carlos Убеда, - natuke uhkelt pahvatas tüdruk.
  
  
  "Hea meel kohtuda, sir," ütlesin ma, sirutas käe. Ta võttis see on raske. "Minu nimi on Johnson. Paar nädalat tagasi kohtasin teda juhuslikult hr Ставроса restoranis Chale. Ta ütles, et tuleb tagasi läbi reisi Euroopasse umbes samal ajal, ja et ma võin temaga ühendust võtta siin."
  
  
  "See on ikka Ateenas," ütles tüdruk.
  
  
  Убеда viskas tagasi nah läbilõikav arvates. "Nagu ma juba ütlesin, härrasmees Ставросом siin ei saa ühendust. Aga ma olen õnnelik, et saada edasi teie tellimus".
  
  
  "On arusaadav. Noh, tema on tõesti hotel on temaga tegeleda isiklikult. Te saate mulle öelda, kui ta saab tagasi ümber Ateena?"
  
  
  Isiku Убеды enne ego suuga jerked lihas. "Ego ei oodanud umbes Euroopas juba mitu nädalat, hr Johnson. Kui sa tahad teha äri, siis on vaja tegeleda minuga."
  
  
  Tema naeratas. "Ma helistan teile, härra Убеда. Täname oma aega".
  
  
  Jättis ih vaatama mul järele. Jälle lähen tänavale, tema püütud takso ja läksin tagasi oma hotelli. Märkus tüdruk andis mulle vajaliku kinnituse, Adrian Stavrose tõesti oli Ateenas, nagu ütles mulle Саломос. Ja kui see pilt on osutunud pilti Никкора Минуркоса, kõik oli huvitav.
  
  
  Tema võttis dušš ja natuke vaim puhanud, siis sel bussi number üksteist, järgides Thompson. Kuidas ta ning oletas, foto on kinnitatud kinnitatud väike pruun ümbrik. Selle võttis oma ego, läks väike kesklinna kohvikus ja tellisin hea portugali veini. Alles siis, et tema võttis foto ümber ümbriku ja uurinud seda.
  
  
  Nagu ütles Thompson, pilt ei olnud väga hea, kuigi kahtlemata on kasutatud teleobjektiiv. See oli läbilõige kolm meest, kes on just välja tulnud rantšo kodus, ja läksid digitaalsed kaamerad. Mees keskel oli, et keegi rääkis Thompson, ja vaatamata sellele, et väike inimene, et tema pidi tuvastama, mul polnud erilist kahtlust, kuna tema võrdles ego isikuga, kes mulle näitas AX fotod, selle inimesega tegelikult delle oli Никкор Минуркос. Seda pole kunagi varem näinud teisi mehi.
  
  
  Минуркос tusaselt astus kahe teistega.
  
  
  Keegi ümber ei rääkinud, aga mees vasakul Минурка, kõrge, sarnane тевтонца, vaatasin Минурка, nagu oleks just rääkis temaga, ja ootasin vastust. Isik Минуркоса oli sünge ja tõsine.
  
  
  Tema pani pildi tagasi ümbrikusse ja surus minutis. Kui järelevalve CIA agent oli õige teooria minu sõber Саломоса tõesti on tõestatud. Kuidagi Stavrose võttis operatsiooni Минуркоса Ateenas ja замышлял riigipööre tema nimel.
  
  
  Siis kerge eine kohvikus seda, helistasin tuba Erika Нистром hotellis Corumba. Hääl tema oli sõbralik ja soe. Ta ütles, et veedab ülejäänud õhtu üksi, üksi, ja et tal on hea meel, kui tema навещу tema. Nad Заком vähe kaasatud, ja ta maruvihane astus ööklubi.
  
  
  Määrates kuupäeva üheksa, tema läks tagasi hotelli ja helistas Хоку. Ta vastas väsinud häälega ja aktiveeritud signaalimuundur oma rea lõppu, et me võiks rääkida, ei sisestanud kõik koodi.
  
  
  "Milline on halb tund, Nick," ütles ta natuke раздражительно. "Tundub, et see on ainus kord, kui seda kuulen sind see aeg".
  
  
  Tema irvitas. Seda võiks ette kujutada, kuidas ta istub spetsiaalse telefoni oma суперсекретной korteris взъерошенными hallid juuksed, võib-olla siidist smoking õhuke keha ja vältimatu on sigar, vahele hambad.
  
  
  "Vähemalt ta ei magamistoas mingi tüdruk", - ütles tema küsitav ausalt.
  
  
  "Hmm! Õhtu veel ei lõppenud, eks? Ei peta mind, mu poiss. Tema ise on läbi see kõik on möödas".
  
  
  Mõnikord mulle tundus, et mul on Хоука on экстрасенсорные võime, mis paljastavad minu sisima mõtteid ego аналитическому meeleni.
  
  
  "Ei, härra," tunnistasin ma. "Õhtu veel ei lõppenud. Kuid seda hästi kasutanud esimene osa ego, ma arvan, et Минуркос kinnipeetav istanduse Ставроса, ranna Паракату. Lisaks talle on teada, et Stavrose saalis Ateenas".
  
  
  "Noh, - ütles mõtlikult Hawk, - see on huvitav".
  
  
  "See on kooskõlas teooria Саломоса".
  
  
  "Nii et sa lähed on Паракату?" - küsis Хоук.
  
  
  "Tegelikult on. Saab, seda saan uurida seda. Thompson on CIA ütleb, et istandus praegu nõrgalt kaitstud. Kuid on tüsistusi".
  
  
  "Jah?"
  
  
  "Siin, Rio, saalis on vana veel. Tüdruk, kellega ta töötas Iisraelis üle operatsiooni " kogu hotelli territooriumil ja tõotatud "".
  
  
  "Oh, jah. Нистром. Miks ilusad naised, tundub, järgivad sind kogu välibassein?"
  
  
  Tema irvitas. "Ei kadesta, sir. Nagu te ütlesite, ka teil olid päevad - ja ööd".
  
  
  Teisest mõlemad otsad tuli ohe. "Noh, Nick".
  
  
  "Noh, sir, mulle pähe tuleb, et miss Нистром võib siin Brasiilias, on ta samal põhjusel, et ka teda. Või pigem, et üks ja sama isik. Me kahtlustame Ставроса tapmise Bin-Kaanani, eks?"
  
  
  Väike vaikus. "Jah, me teame. Ja tema ütleks, et sa arvasid".
  
  
  "Temaga timukas" lisas mina. "Ma arvan, et nad jahivad Ставроса. Nad ei pruugi teada, et ta on Ateenas, hetkel. Aga ma ei taha, et me kõik korraga ilmus istandus ja lõpuks tulistas, teine teise, viga või muidu испортите tööd. Minu idee seisneb selles, et teil on kinnitatud missiooni Нистрома abil iisraeli luure. Sa vana veel tema boss, Rasva, ja ma arvan, et ta on nõus teiega, andmeid, kui muudest asjaoludest.
  
  
  Kull крякнул nõustumist.
  
  
  "Kui see nii on, ma arvan, et meil kõigil tuleb olla otsekohene ja istuda, et igal aastal, kas me suudame aidata, sõber sõbrale. Või vähemalt eemale teine teisest".
  
  
  Seekord vaikus venis. "Hästi, mu poiss. Tema helistan Rasva ja teid sinuga".
  
  
  "Tänan," ütlesin ma. "Ma ei двинусь koht, kuni saan teate".
  
  
  Kaua ootama ei pidanud. Tund enne seda, kui ma jätsin hotell Erica, helistas mulle Хоук. Peaks olema, ta tõmbas Rasva ümber prügi veel enne koitu Jeruusalemmas. Reuma Rasva oli jaatav, ja mulle tehti ülesandeks avalikult arutada korgitser Ставроса koos Нистром, mis tegeleb vastas ülesanded, isegi vaatamata sellele, et temaga oli Zack Гареб. Mulle, kui koodi sõna, mis доказывало, et Rasva tellitud hei arutada minuga oma töö.
  
  
  Tema saabus tuppa Erika mõne hetke kümnes. Ta tervitas mind on päev lühike расслабляющем rüüs, mis обнажал suurema osa oma reied. Ta oli sombune lõhn ja lai sensuaalne naeratus.
  
  
  "Ma arvasin, et sa kunagi ei доберешься siia," ütles ta, kui mind ukse ja запирая tema.
  
  
  Tema läks tuppa ja uuris seda. See oli rohkem minu, ja imestasin, jagab kas ee temaga Zack.
  
  
  "Tahad brandy? Mul on avastamata sorcerous soul kaevandus pudel, ja see on parim, mida saab osta Rio".
  
  
  "Kõlab hästi," ütlesin ma.
  
  
  Ta valas kaks jooki. Võttes klaas, see võimaldas silmi paitama tema ilus nägu. "Sa oled alati olnud ilus tüdruk, et nõuda paremat".
  
  
  "Ja talle on see tavaliselt aru," ütles ta. "Sa?"
  
  
  "Sa oled olnud minu Tel-Avivis," ütles ta vaikselt ja naeratades.
  
  
  Pikad ripsmed задрожали, kui tema silmad hetkeks vältisid minu. Kui ta jälle ja vaatas üles, ta naeratab. Tema, sirutas käe ja puudutas tema põske. Ta tegi lonks brändit. Tema pani käe
  
  
  tema peen talje ja juhtis ta mulle. Alates nah lõhnas magusalt ja oli pehmelt.
  
  
  "Kas sa mäletad ööl, Nick?" - выдохнула ta mulle kõrva. "Kas mäletad seda, kui tema?"
  
  
  "Mäletan."
  
  
  "See oli väga hea, eks?"
  
  
  "Väga."
  
  
  Pane klaaside lähim laud. Tema притянул ee enda juurde ja puudutas tema huulte oma. Tema keel tungis mu suus.
  
  
  "Jumal, Nick", - pomises ta.
  
  
  Tema veetis oma käega üle tema tuharad, tunne ekskursioonid, спускающиеся k ee бедрам. All minu puudutus tema reied hakkasid aeglaselt kõigutama.
  
  
  Ta ettevaatlikult tõugatav mind ennast ja выключила брылев. Siis hakkas ta aeglaselt ja ilusti asjad ära. All халатом seal olid ainult väikesed aluspüksid bikiinid. Ee rindade kannatamatult jõudes minu juurde, kui ta valisin välja rüü õlgadele. Ee rind oli täis, küpse ja piimjas-valge. Teisel juhul väike tükk pesu tuleks lahti oma reied ja puusad ja peenike hunnik kukkus põrandale.
  
  
  Erika avalikult vaatas mind, võimaldades ripsmetega libisema minu обнаженному keha varjus tuba.
  
  
  "Ilus", - промурлыкала ta. "Nii palju tahke lihased".
  
  
  Ta tõmbas seda enda poole, tunne oma paljast ihu vastu minu. Ta veetsin käe minu rinnale ja õlgadele, liikudes mööda mu keha. Ta paitab mind, ласкала mind, tegeles minuga armastusega oma kätega, kuni mu sõrmed on uurinud seda. Tema reied раздвинулись minu puudutust, ja ta застонала.
  
  
  All meid oli pehme paks vaip. Erika langes põlvili nen, võimaldades oma käsi libiseb üle mu keha, kui ta спускалась. Ta teadis kõiki võimalusi, kuidas meest erutada, ja ei kahtluseta on ih kasutada. Hetke pärast tema libiseks kõrval, ja ebaviisakas lükatakse tema selja taga paks ворсистый vaip. Tema tõusis püsti kohal põlvili, libistades käega ee rinnad. Ta ахнула. Minu pikad reied kallistas mind. Tema veetis käega siledaks sisemine pool puusa.
  
  
  "Oh, jah, - промурлыкала ta. Ee suu oli приоткрыт, ilusad rohelised silmad kaetud.
  
  
  Kui tema tuli nah, suu täis hetkeks suurenenud ja kerge värin läbis ta keha. Siis ta hakkas liikuma koos minuga, tema sõrmed haarasid minu õlgadel, tema reied сомкнулись ümber mu puusade. Ma ei tea, kui kaua me võiksime lukustatud koos, enne kui see lõppes meile mõlemale.
  
  
  Siis see kaua näha seda, ei taha liikuda. Soe lõõgastus tasapisi imbuvad kõige välimised kiud minu liha ja sisima sügavus mu hing.
  
  
  Hiljem me mantlid, seda mängu väike диванчик ja допили konjak. Erika причесала oma pikad punased juuksed ja ta nägi välja sama värske, kui ta läks tuppa.
  
  
  "Mul on hea meel, et Zack ei koputasin uksele", - ütles ta.
  
  
  "Ta tundub väga armukade, Erika. Sa olid lähedal?"
  
  
  Ta vaatas mind. "Ühel päeval. Ego-idee, mitte minu. Ja ta oli väga неумелым. Tema ütles emu, et meie vahel ei ole enam kunagi midagi füüsilist. Ta solvunud on. Tema ei ole seda hotelli, et ta osales selles delle, kuid mind hüljanud. Ta on väga hästi joonistatud relvad ".
  
  
  "See peab olema selles ülesandes, eks?"
  
  
  Ta mõtlikult vaatas mind. "Jah."
  
  
  "Erika, tema arvas, miks sa Brasiilias. Tundub, et me järgime üht ja sama isik. Mu ülemus ühendust oma, ja ta kinnitas mu mõtted. Me arutame neid üksikuid ülesandeid ja hakkame koostööd tegema veel teise, kui see tundub tehtav ".
  
  
  Rohelised silmad on veidi vähenenud. "Rasva ei olnud seoses minuga ja Заком".
  
  
  "Järgmise paari tunni jooksul saad telegrammi. Seni aga, kuni mulle, kui koodi sõna, mis peaks võimaldama teil ei usalda mind. Sõna - Koljat".
  
  
  Ta vaatas imestusega. "See on õige sõna!"
  
  
  "Rasva ei saatnud seda."
  
  
  Ta valas endale veel brändit. "Noh, Nick. Kuid ma ootan telegrammi, mis tegeleb ütle mulle, kui palju seda vaba sinuga". Ta naeratas ja suudles mind põsele.
  
  
  Tema ootas, et ta oleks ettevaatlik. Ta oli hea agent. "Kõik on korras. Tema lihtsalt ütlen teile mõned oma ideid. Sul pole üldse vaja rääkida."
  
  
  "See on aus."
  
  
  "Me mõlemad otsime Fotod Ставроса, kuid erinevatel põhjustel". Tema nägu oli невыразительным. See ei ole midagi раздавала. "Soovite ego tapmine Ben-Kaanani. Meile ei ole veel päris selge, milleks on ta vajalik, kuid see võib olla seotud kreeka poliitika ja röövimise eest Никкора Минуркоса".
  
  
  "Kreeka laevatatav suurärimees?"
  
  
  "Tegelikult on. Ta võib olla Паракату ja ego hoiavad vastu ego tahte. Stavrose saalis Ateenas, nii et pead kas ootama tagasi ego, kas minna temaga Euroopasse. Aga ma arvan, et tee talle on läbi on kõik, mida me saame õppida Паракату, mul on vaja rääkida Минуркосом.
  
  
  "Kui sa ei tea, tema отвезу teile kahele minuga Паракату. See võib suurendada võimalusi saada seal. Aruta seda Заком ja andke mulle teada homme, kui saad telegramm".
  
  
  "Kui meil oleks tõesti kummitab Ставроса," ütles Erika - kas pole parem oleks meil minna avameelne Ateena?"
  
  
  "Stavrose arvatakse, et teeb oma ajutise staabi-korter seal пентхаусе Минуркоса, mis on tõeline kindlus. Sa ei saa lihtsalt rünnak see on koht, sa ja Zack. Ja neil harvadel juhtudel, kui ta lahkub see koht võib olla sama raske
  
  
  kuid Минуркос võib meile öelda, kuidas jõuda Ставроса ".
  
  
  Äkki ta vaikis, arvestades minu pakkumine. Kui ta vaatas mind, pilk täis huultele ilmus kerge naeratus. "Ma olen teiega ühendust sinuga homme hommikul, Nick, kallis".
  
  
  Tema, kummardus ja puudutas tema huulte oma. "Te teete seda." Tema tõusis püsti, sirutas relva ja panin selle. Siis накинул peal neid jakk. "Ja hoia Зака lühike kett, okei?"
  
  
  Kuule see mulle meeldis. Ta on ikka veel naersin, kui ta läks ümber ruumi.
  
  
  Neljas peatükk.
  
  
  Tema mõtles Адриане Ставросе, kui lahkunud hotell Erika. Oli juba hiline õhtu ja takso ei olnud näha. Teda õrnalt shell mööda avenue Rio Бранко. Saada staabi Ставроса on Паракату, isegi ego väiksem valve, võib olla üsna raske. Kas väike grupp Ставроса oli halb maine. Ta on koostanud setted ühiskonna ümber end Паракату. Tegelikult, nad olid nagu ta ise, aga ilma ego juhtimise oskusi. Meenutades sellest, tema otsustas, et Adolf Hitler, peab olema alustatud on umbes sama. Kui Germaanium 1930-ndate peaks olema vähe inimesi, kes on tõsiselt suhtusid ex-ефрейтору. See näide oli õppetund, mis tuleb omandada, aga maailm tundus nii ja ei õppinud seda.
  
  
  Ta on läbinud mitmeid kvartalit, ei märganud takso. Tema oli tsooni poed ja bürood tänaval. Kui tema, kaldus sõidurada, et suunduda oma hotellile, hetkeks loobunud transport, valmistas mind üllatus. Kolmandal vitriin varju järgi tuli välja tume figuur ja махнула mulle rusikaga. Peopesas oli nuga.
  
  
  Kui algas rünnak, ta on peaaegu миновал logi sisse. Kui ta ootas veel sekundis, see oleks ego üldse ei näinud, rünnak oleks edukas, ja nuga вонзился oleks mulle selja. Kuid oma soovi teha tööd ta liikus liiga kiiresti, ja tema püütud on see liikumine perifeersed nägemisega.
  
  
  Kui nuga sattus mulle selja, tema pöördus järsult ja viskasin hiire vasakut kätt, et blokeerida löök, mis mul õnnestus, kuid tera прорезало riie minu камзолы ja särgid ja tad рассекло mu käsivarred. Talle lubatud kaal inimese ego hallika mulle. Siis ta pöördus, hoides ego käes, ja tabas tema ego kohta hoone on meie kõrval.
  
  
  Hetkeks tema arvas, et see on Zack, ego, kadedus on võtnud võimust, sest mees oli jässakas ja tugev. Aga kui vaatas seda parem, see nägi, et ta on suuremad Зака ja tal on tumedad juuksed. Ta tundus бразильцем ja on praegu головорезом.
  
  
  Vaba käega ta sirutas k Вильгельмине, kuid kimbutaja ei kavatse lubada mul saada see ära. See jälle järsult tabas teda noaga, seekord целившись mu nägu. Tema oli ja on osaliselt lükkas tera, kuid see порезало mulle kõrva. Ta tõstis relva kolmandat korda ja tabas mind oma kaalu.
  
  
  Ego impulss oli liiga tugev. Ta tulistas mind suu, ja me oleme koos kukkusin kõnniteel. Selle hetkeks tabas teda ego lõualuu õigus, kuid tundub, et ta isegi ei märganud. Me oleme teile pakub üks kord, kui ta püüdis kaitsta ennast alates колющего nuga. Selle hotell-eemalda Hugo, minu стилет, kuid tema ei võiks vabastada käsi ja käe meil hetkeks, et võimaldada ножу libiseda mu peopesa.
  
  
  Lühikese aja jooksul suur mees oli igavesti minuga. Ta выругался portugali ja naeris tabas mind rinnad. Nuga ei olnud pikk, tera oli üsna lai, aga tera oli заточено kuni бритвенной teravust. Ta hämaralt glowed ööd, kui tema haaras ego käe noaga viimasel hetkel, enne kui tera on jõudnud minu rind. Meie käed hetkeks задрожали, kuni ta üritas hukku tera lõpuni. Tema vabastas parema käe ja pimesi klammerdus ego nägu, on tunda tema ego silmad ja впился neid nimetissõrme ja keskmise sõrme. Keskmise sõrme selle проткнул vasak silmamuna ja nimetissõrme проткнул parem. Silmamuna purune, ja minu pöial stahl märg.
  
  
  "Ааааа!" - karjus kimbutaja, haarates silmad vaba käega ja unustades nuga teisele. Ta karjus uuesti ja osaliselt on langenud mind.
  
  
  Ajal selle lühikese puhkuse Hugo lõpuks jooksnud mu paremale käele. Seda ainult, et püütud see, kui здоровяк metsikult karjus ja tõstis jälle nuga, et pimesi lahmima neid. Selle panid sisse стилет all ego on tõstetud käe reflex soovimatute ja tera sai ego külg veidi väiksem ego, rindkere ja jäi lõpuni mõlemad otsad.
  
  
  Siis ta nägi, et ülejäänud silmade kimbutaja vaatas üle mu pea pimedusse, ja sel hetkel see selgelt nägin halli niiskus tema paremal põsel purustatud all silma. Tema вытянул стилет on boca, ja ta on kõvasti langenud mind, tema oma nuga ja mürinaga tabanud kohta kõnniteel.
  
  
  Tema tõrjutakse keha ja tõusis püsti. Kiiresti lühidalt ümber ringi, tema nägi, et lähedal ei ole jalakäijate, et näha, mis juhtus. Tema fumbled on карманам see mees ja leidsin rahakotti mingeid dokumente. Ühe ringi kaartide oli märgitud, et see töötaja on firma Apex Imports.
  
  
  Tundub, et selle väljastanud isiku nimi Убеда suurema mulje, kui seda arvasin. Või, võib-olla ta helistas Ставросу Ateena ja Stavrose eitas, et on kunagi kuulnud оборудова mulle. Ilmselt Убеда otsustasin, et ma mingi politseinik, kes paneb käe äri Apex Imports. Või mees CIA, kellele sai liiga uudishimulik. Hema mind oleks meid arvasid Убеда, ta ilmselt pidas mind слежку ja teadis, kus on tema peatus. Minu huvides oli esimesel otsuse minna Паракату.
  
  
  Jättis oma surnud бразильца ja kiiresti tagasi oma hotelli. Sel ööl ei olnud enam mingeid õnnetusi ja hommikul saabus ilma viperusteta.
  
  
  Erika Нистром, Zack ja tema kohtusid üheksa hommikul. väikeses kohvikus Avenida Presidendi Vargas vaatega mägede taga keskus Rio ja värvikas onn фавел nõlval üle linna. Zack arvanud, et minu lähedus Эрикой ja oli rahul väljavaade minuga koostööd vähemalt lühikese aja jooksul. Ta oli isegi rohkem vaenulikult, kui varem. Erika sai закодированную telegrammi ümber Jeruusalemma, kus hei, ja Заку kästi koostööd teha minuga mis tahes viisil, mida vaja edu meie ühine eesmärk, et peatada Adriana Ставроса.
  
  
  "Kui sul on vaja teavet Минуркоса, rända Паракату", - tihedalt ütles mulle Zack, tema sinised silmad helendasid viha. Ego kohvi laual tema ees on jäänud puutumata. "Meie asula venemaal - leia Ставроса ja hävitada ego. Ilmselt ei ole me leiame ego Паракате".
  
  
  Ego karmid silmad впились minu. Tema pöördus sellega, et looja ida erika. Ta oli ilmselgelt ärritunud ego käitumist. Tema küsis. - "Mis sa ütled, Eric?"
  
  
  "Ma ütlesin Заку. Ma arvan, et teie lähenemine sobib mitte ainult sulle, vaid ka meid."
  
  
  Zack зашипел on nah. - "Sinu aju затуманен seksida!" "See mees ilmselt oma väljavalituks. Kõik, mis ta ütleb, tundub teile mõistlik".
  
  
  "Palun, Zack!" - järsult ütles Erika.
  
  
  "Oo, mu jumal", - pomisesin ma, loksutades tema pea. "Kuulge, mulle ei ole vaja mingeid keerukamaid romantiline escapades, mis häirivad. Võib talle viga on see, et saame koos töötada. Selle saan abi Хоука lihtsalt küsib. Või, võib-olla CIA. Aga ma ei lähe operatsiooni et segi on mingi muretut röövel, kes ei suuda hoida oma isiklikke tundeid kontrolli all ".
  
  
  Isik Зака äkki suurte, ja ta hüppas toolilt. "Kuula, Carter ..."
  
  
  "Istu!" - käskis Erika vaikne, kuid võimas tooni.
  
  
  Zack viskas nah karm pilk, siis jälle selles oma koht. Ta growled midagi endale nina all, kuid vältis mu silmad.
  
  
  "Kui juhtub veel üks selline trikk, meil on vaja rääkida" ütles Erika. "Saad sa aru, Zach?"
  
  
  Ta kõhkles. Kui ta rääkis, siis ta ütles sõna. "Jah."
  
  
  "Meie vahel ei ole midagi, Zack. Sa kuula mind?"
  
  
  Ta pinevalt vaatas nah. "Muidugi."
  
  
  "Meie vahel ei ole midagi ja kunagi. Nii et kõik, mis juhtub, vahel mina ja Nick, ei ole suhted teile. Kui me tahame koos töötada, siis tuleb seda mõista".
  
  
  Tundus, et ta veidi lõõgastuda. Ta vaatas mind ja siis Eric. Ego rusikatega surutakse kokku ja neid lauale. "Kui sa nii ütled."
  
  
  "Ma tõesti ütlen nii. Nüüd on tema läheb Паракату. Kui te arvate, et selline plaan on rumal, tema püüan säästa selle ülesande".
  
  
  Ta vaatas nah, ja ego nägu on muutunud, ja pehmendatud. "Sa tead, et tema oleks ei lase sind ilma minuta". Ego silma kohtusime uuesti koos pidutseda. "Tundub, et sa Картером suudate näidata. Kui sa lahkud, talle jäta".
  
  
  Tema küsis. - "Ja kas me saame edasi lükata võistlus on ухаживанию, kuni see on möödas?"
  
  
  "Kas sa oled kuulnud ee", - tusaselt ütles Zack. "Konkurentsi ei ole". Ta vaatas oma tass kohvi.
  
  
  "Anna andeks, Zack," ütles Erika.
  
  
  Ta сгорбился. "Kui läheme Паракату?"
  
  
  Tema õppis ego hetkeks. Saab, ikka juhtub. "Mida kiiremini, seda parem."
  
  
  "Ma tean, kus on võimalik rentida auto," ütles Erika. "Me ei saa sõita teel Brasilia, mis tegeleb suurema osa teekonnast kulgeb läbi metsa Тижука".
  
  
  "Tegelikult," ütlesin ma. "Kui me suudame saada masin täna, tema soovitan minna täna õhtul. Oleks parem sõita öö läbi kuuma kleepuv džungel".
  
  
  "Mulle see sobib," ütles Zack.
  
  
  "Siis on otsustatud," lisas Erik. "Zack, sa aitad mul valida usaldusväärne auto?"
  
  
  Ta vaatas nah. Tema näole ilmus kerge усмешка. "Otsustades selle järgi, et ma lugesin Картере, ta on ekspert sõidukite kohta. Miks on meile kõigile mitte minna?" Ta vaatas mulle küsivalt otsa.
  
  
  Tema задержал ego pilku hetkeks. Jah, tal õnnestub. "Ma hüüan meile tasusid", ütlesin ma.
  
  
  * * *
  
  
  Tol õhtul me sõitsime. Minu soovitused Zack on valinud reisi must sedaan BMW 3.0 CS. Ego omadused juhitavuse olid kõrgusel, ja tal oli käigukast, kellega oli tore koos töötada. Zack sõitis peaaegu keskööni ja siis juhi koht võttis oma. Tee ei saa pidada hea, isegi vaatamata sellele, et see oli maanteel Brasilia-ja sise-alad. Hooldus üldiselt oli halb ja kohati läbimatu džungel, tundus, et on valmis uuesti lüüa kitsas riba, прорезанную on ih tagaistme dollar.
  
  
  Osa päevast me puhanud, valmistudes reisi, kuid monotoonsus reisi ei lubanud
  
  
  lõõgastuda. Me sõitsime kogu öö ja magasid kaks korda järgmisel päeval kuumim aeg: üks kord autosse istudes, et oli raske, sest komarov ja soojus, ja jälle räpane hotellis on väike küla. See öö me jälle kaua sõitsid, ja järgmisel hommikul saabusid Паракату.
  
  
  See oli suur küla, kus elab mitu tuhat inimest, linna pindala on ja palju кантинами. Me ei valinud teda, sest ei ole läheduses tõmmata endale tähelepanu. Oleks loogiline, et kui inimesed oleksid Ставроса развлекались õppima küla ja üks nende kaudu võiks umbusuga suhtuda valge незнакомцам.
  
  
  Tee istandus, kui seda saaks nimetada kallis, panen viie miili kaugusel Паракату. See oli hiekkatie sügavad колеями, mis peaaegu märkamatult lõigatud džungel nurga all üheksakümmend kraadi mnt. Masin liikus aeglaselt koos Заком autoroolis. Oksad ümber подлеска царапали, olid tõmmates auto ja kikkis meid läbi akna. Kuna meil tuli sõita aeglaselt, auto täis sääski ja кусали meid igal avatud koht. Thompson on CIA teatas mulle, et istandus saalis ligi kümme miili kaugusel maantee. Me ei kavatse sõita umbes poolel teel, et jõuda nii kaugele, kulus ligi tund. Õnneks me ei kohtunud kes lähevad masinad, sest sel hetkel me ei ole läheduses, ei ole avatud kokkupõrkeid.
  
  
  Näiteks kuues miili kaugusel mnt me leidsime koha, kus oli võimalik ahendada BMW kitsas tee on kasvanud, nii et ta oli üsna hästi peidetud. Kui me välja tulime, meid ründas putukad. Распылили peletav ja asusime teele.
  
  
  Umbes pool miil kaugusel mõis Lea Ставроса on rantšo stiilis kasvas kõrge эвкалиптовое puu. Puu oli ümbermõõt расчищенной maa, kõrval suur проволочным aiaga, krundil, mis arvatavasti, kunagi oli osa territooriumil, kuid nendega tuhkur on õppinud džungel. Mõnda aega puu kasutanud CIA, nagu tähelepanelik punkt. Just sellele puu tema kirjutas Eric ja Зака, kui me läksime läbi niiske kleepuv kuumus. Liikusime umbes sama kiirusega, mis masin ja jõudsid kohale vähem kui tund. Teisel korrusel on puu, peidetud silmist istandused, on бамбуковая platvorm, прикрепленная juurde oksad lõnga pandan. Pagasiruumi ja filiaalid erinevates kohtades on lisatud bambusest hüppelauaks, et hõlbustada tõusu.
  
  
  "Me подимаемся sinna?" küsis Eric.
  
  
  Teda tabas koerale. "Kui see kuidagi lohutab, siis tõenäoliselt ei oleks selliseid vigu".
  
  
  "Tule siis tõuseme üles ja jääme nädalaks," ütles Zack. Ego on blondid juuksed спутались laubale ja särk värv khaki, nagu kogu meie rootslased, oli pigmendilaigud pank.
  
  
  Tema irvitas emu. Kõik ego suhtes on muutunud sellest tuhkru, kuidas Erika одернула ego, ja ta tundus, et on võtnud asjaolu, et ta ei äratanud teda füüsiliselt. Tema, vaatasin revolver "Smith ja Вессон" 38, лежавший on puusa kabuur oma vöö, ja oli hea meel, et võttis ego endaga. Erika oli tark esindaja, kuid Zack oli мускулистым. Ta oli ekspert-relvad ja tõin masina kasti erinevaid relvi.
  
  
  Me залезли puu. Umbes poolel teel tippu, tema hakkas uus austust CIA agendid, kellele tuli teha seda regulaarselt ajal ih hiljutise сосредоточенного tähelepanek. Kui me läksime platvormil, me olime измотаны. Erika on endiselt närvis välja ronida ja ta kõrgus, kus ta nüüd oli.
  
  
  Ta ахнула. - "Oh jumal, see oli seda väärt?"
  
  
  Teda haaras висящий kaela võimsa binokli ja vaatasin, et istandus. Seejärel ta märkis ta. Tema küsis. - "Mis sa arvad?"
  
  
  Ta vaatas siis, et me Заком juba näinud - avatud vaade läbi lehed on terve talu. See koht, vaatleja binokkel saaks näha, mis juhtus kuskil istandus. Peale peahoone, mis oli rantšo, tema ümber oli rühm muud ehitised, enamasti taga, mis nägi välja nagu kasarmud ja kõrvalhooned. See on aukartust äratav relvi. Aiaga piiratud territoorium on täielikult засажена puud ja põõsad, olid pori teedel ja parkla. Väljaspool tara oli maatükk, mis varem засаживали каучуковыми puud, kui siin elas eelmine omanik, kuid jungle ih заглушили võrsed.
  
  
  Kas Erika oli binokkel, ja ta осматривала koht. Ta ohkas rõõmsalt. - "Sul oli õigus, Nick. Sääsed ei saa lennata nii kõrgele".
  
  
  "Võib-olla me kõik eksisime," ütles Zack mõne aja pärast. "Selle püssiga koos kiikaritähtäin, mis tegeleb mul on auto, seda võiksin istuda siin ja terve päev tappa inimesi Ставроса.".
  
  
  Tema küsis. - "Kui sa lähed välja tuua ih kõik välja?" "Ja, tõmmatakse noh, nagu meil hoida ih seal, kuni me ih puhastada?"
  
  
  "Lisaks," lisas Erika - kui me rünnata väljastpoolt, neil on kõik võimalused jõuda Минуркоса, enne kui me seda teeme, ja tappa ego ".
  
  
  "See on tõsi," ütlesin ma. "Ja kui nad tapavad tema, me võime siin ei ole midagi selgitada."
  
  
  "See on tõsi, et me ei saa ohustada Минуркоса", " kostsin Zack. "Aga siin on tema oleks suurepärane kasutada püss. Mis kahju".
  
  
  Tema arvas, et Zack on liiga hotellis tappa. Tema see oli liiga sarnane hunt. Tema tahtis vabaneda keegi, kes tõesti ei lähe mul tee peal, kuid ei näinud mõtet tappa ilma vajaduseta. Sa ei võiks otsustada, приговаривать ja казнить iga inimese ainult sellepärast, et ta töötas Ставроса.
  
  
  Järgmised paar tundi enne keskpäeva, oleme jälginud плантацией, kordamööda binokkel. Hindamise CIA arv võitlejad selles kohas oli umbes pool tosinat, ja ei ole rohkem kui kaheksa inimest. Olles need kellad platvormi, vaadates приходящими ja уходящими inimestega, meie enda tähelepanekud kinnitas seda järeldust. Kui vastasseis arenenud, meid on vähemalt kaks ühele.
  
  
  Me ei näinud Минуркоса, kuni lahkusid platvormi. Seejärel ego kohalolekut koht leiti. Ta läks välja, ümber hoone shed teise mehega, lähenes vastutava sissepääsu mõis ja läks. Tema on kogu aeg näinud, ego binokkel, ja kui ta kadus sees, ta ei kahtle, et see inimene, keda ta nägi, oli Никкор Минуркос. Vähemalt oleme tulnud siia ei elluviimisel kummitus.
  
  
  Veidi enne seda, kui me jälle oli langenud puu, tema korrata meie plaan siseneda.
  
  
  "Tähendab nii, ütlesin ma,, me lähme tagasi auto ja sõidame avalikult sellele kohale, nagu me oleme parimad sõbrad Ставроса. Lubage mul rääkida inimene väravas. Me oletame, et meil on Brasiilia liigas, ja kui me siseneme sees, me nõuda kohtumine Хайнцем Грубером, inimene, kes vastutab aeg puudumise Ставроса. Tema lihtsalt loodan, et nad ikka ei tea, kuidas ma välja näen siin istandus ".
  
  
  Erika avas käekott üle õla ja tõmbas väike курносый belgia revolver 25. kaliibriga. See oli ilus väike püstol koos delta рукоятью ja omapärane graveeritud. Tema teadis, et ta ei tule sellest välja, sellepärast, et minu eelmisel temaga seoses. Ta kontrollis ego ja teeb tagasi käekott.
  
  
  "Kõik on hästi", - ütles ta.
  
  
  Zack on ka väga hotell minna. "Me näeme nendega," ütles ta.
  
  
  "Jah," kostsin ma. Hotell oleks ta olla täiesti kindel.
  
  
  Viies peatükk.
  
  
  Me aeglaselt sõitsid viimased viiskümmend meetrit enne väravat. Korrapidaja sinna juba vaatasin meie lähenemine. Ta oli riietatud püksid värv khaki, nagu me oleme, tagaistme automaatne püss üle õla. Ta võttis ego ja valmis tegutsema, vaadates, kuidas me läheneme.
  
  
  "Kui me ei möödume mimmo see kutt, pallimängud on läbi," ütles ta neile. "Nii et mängi rahulikult". Erik noogutas.
  
  
  "Jah," lisas Zack. On nen, nagu mulle jälle oli kerge jope, et peita relvi. Mu relv on tavaline, kuid Зака oli uskumatu valik. Lisaks револьвера 38-nda kaliibriga, ta kandis taskus väike automaat Sterling 380 PPL, samuti peitis метательный nuga ja удавку kodus. Ta oli ходячим arsenal. Tema, lootsin, et see aitab tal oli ellu jääda.
  
  
  Meil jäi vaid kümne meetri kaugusel valvur. Ta oli autoroolis, nii valjult ja resoluutselt rääkis temaga inglise keeles. "Tere!"
  
  
  Valvur tuli minu akna. See oli kiuslik noormees on raske arm vasakul lõualuu. Ta ei vastanud mu naeratus.
  
  
  "Mis sulle siin vaja on?" - nõudis ta vastust, kahtlaselt vaadates auto. "Sa вторгаетесь eraomandi".
  
  
  Tema ütles. - "Hei, on tõsi!" "Me sõbrad Adriana Ставроса".
  
  
  Ta hoolega uurinud minu nägu. "Ma ei näinud sind varem. Kes sa oled?"
  
  
  Andis emu meie välja mõeldud nimed. "Me oleme Rio", - ütles ta ükskõikselt. "Brasiilia liigas". Liigas on rühmitatud allilma Rio, mis tegeleb конкурировала koos Ставросом oma контрабандной tegevust. Kas AX oli põhjust arvata, et Stavrose hiljuti püüdnud ühendada ih oma rühma ja Stavrose juhtis kõike seda.
  
  
  "Kui sa oled Liiga, mida te siin teete?" - küsis valvur.
  
  
  "Stavrose kutsus meid", ütlesin ma. "Ja kuna sind me задерживаемся, talle ütlen seda Ставросу".
  
  
  Ta vaatas mind. "Ставроса puhas istandused. Ta ärireis".
  
  
  "Ta ütles, et see võib olla. Ta ütles meile, et näha Хайнца Грубера".
  
  
  Minu teada nime leitnant Ставроса annab selle mehe mulje. Ta mõtlikult hõõrus käega lõug üles. "Olgu, oota siin".
  
  
  Ta tuli tagasi värava, ja me nägime tema iga ego samm. All väikese varikatuse ta võtnud puust tooli, midagi sarnast armee рацию. Ta rääkis temaga paar minutit kuulanud, siis pane ego tagasi, ja tagasi autosse.
  
  
  "Sa võid sisse logida. Подъезжайте koht avameelne maja ees ja peatu. Siis kannab väljast".
  
  
  "Väga hea," ütlesin ma.
  
  
  Valvur avas selleks jalgväravaga. Pikk vaatas relv tal all hiirega. Seda ilmselt veel tuleb arvestada. Ta lehvitas mulle läbi väravate ja võttis masin.
  
  
  "Sõitis", - ütles tema looja ida erika ja Заку.
  
  
  Sõitsime läbi värava, ja nad on meile suletud. Zack ухмыльнулся, vaadates, kuidas värav запираются.
  
  
  Tema sõitis mööda sillutamata teel keeruline. See oli ilus koht: arch, punased väikesed ja бугенвиллии. Tema peatus enne tohutu глинобитным maja, ja me tuleme ümber masina, kui tuli välja neli meest. Pane masin meie vahel ja turvatöötaja väravas.
  
  
  Mehed, kes meile vastu, olid грубоватыми. Troy ümber, nad, et tulid esimesed olid seljas püksid värv khaki, ja igaühel oli püstol reie. Odin ümber oli jässakas смуглым mees, nagu бразильца. Algus, teine oli pikk kõhn mees koos välja noore John Кэррадайна ja kolmas oli sarnane ameerika hipi, kellel on pikad juuksed ja habe. Mulle ei meeldinud ego isik. Neljas mees oli riietatud расстегнутую valge särk ja ranged püksid. See oli kõrgeim, hästi ehitatud mees седеющими juuksed ja boxy karm nägu. See pidi olema endine нацистом Грубером.
  
  
  Kolm alluvatele laiali fänn, nii et nad on üsna hästi ümbritseb meid. Tal oli hea meel, et oleme pannud masinat omavahel ja turvatöötaja värava, mis oli umbes kolmekümne meetri kaugusel meist.
  
  
  "Герр Gruber?" Tema noogutas kõrvale inimese valge särk.
  
  
  "Tegelikult" - uhkelt vastas ta tugeva aktsendiga. Ta kandis sama relv Люгер, nagu ka minu, on puusa kabuur. "Ja et see kohtumine Адрианом Ставросом?"
  
  
  Zack ja pikakarvaline hinnata teisele teine. Turske mees Ставроса, tundus, et soovis paljastada püstol reie ja pikk, sihvakas mees ei suutnud oma silmi ära alates Erika.
  
  
  "Ta kutsus meid siia", - ükskõikselt vastasin ma. "Me pakkusime emu partii неразбавленного heroiini. Paar meie edasimüüjate probleemid ja nad ei saa sellega hakkama. Ta, muidugi, ütles sulle seda?"
  
  
  Gruber mõnda aega õppinud mind. "Ei ole," ütles ta. "Sa oled ameeriklane. Ma ei teadnud, et ameeriklased töötavad Liigaga".
  
  
  "Elavad ja õpi", - ütles talle emu.
  
  
  "Kes siis sina oled?" küsis ta Eric.
  
  
  "Juuditar", - ütles ta otsustavalt.
  
  
  Ego silmad vähenenud, ja siis järsku naeratas. "Väga huvitav," märkis ta, muutes ilme Erika on Зака. "Noh, võib-olla me suudame kokku leppida. Me выберемся all päikese, jah?"
  
  
  "Kõlab nagu hea idee," ütlesin ma. Tema lootsin nagu midagi eraldi Грубера teistest, kui me oleme sees.
  
  
  Kuid see polnud nii. Äkki kodust tuli välja viies mees; meie pilgud kohtusid, ja me kohe teada üksteise. See oli Убеда on kontori Apex Imports.
  
  
  "Mis siin toimub?" küsis ta Грубера. "See on inimene, kes on pesemata linna. Teda saatis teda isik, kes ei ole tagasi".
  
  
  Silmad Грубера vähenenud, kui pikakarvaline poiss õrnalt tõmbas revolver. "Ah nii," ütlesin endale Gruber. Ego silmad метнулись minu isiku pingeline Erika ja Зака ja siis jälle mind. "Kes sa tegelikult delle?"
  
  
  Selle on tõlkinud ilme Убеды on Грубера. Ülejäänud võitlejad ei ole veel paljastasid relvad. "Mina olen see, hema ise nimetas. Nagu me kõik. Nüüd sa tahad tegeleda või mitte?"
  
  
  "Miks ta tuli Apex, gatti seadusliku importija?" küsisin Убеда. "Ta veel ütles, et tahab jaapani kaamera?"
  
  
  "Ei ole" - aeglaselt ütles Gruber. "Mitte päris. Sa saad logida sisse, härra...".
  
  
  "Johnson", ütlesin ma.
  
  
  "Mister Johnson. Kuid esmalt tuleb vaadata, relvastatud kas sa".
  
  
  Silmanurgast seda võis näha karm arvates Зака, mis viskas mind. Ta ei kavatse lubada neid inimesi relvituks ise ja ta oli sama komplekti. Kui oleks nad seda suutnud, keegi meist ilmselt ei oleks, lahkus see koht elus. Tema viskas Зака arvates, kes, nagu ta lootis, ütles emu, et ma olen koos temaga.
  
  
  "Hästi, герр Gruber," ütlesin ma. Tema hakkas reach Вильгельмине, minu 9-mm люгеру.
  
  
  "Aah!" - ütles Gruber, peatudes mind. "Ma võtan selle, "mr Johnson".
  
  
  Just nii on seda ja lootsin, et ta seda teeb. Niipea, kui ta on jõudnud mu jope, haaras tema ego ja tugev haaras kaela all ego lõug. Pikakarvaline нацелился mulle pähe, Zach tõmbas oma relv 38 kaliibriga. Pikakarvaline tõlkinud silmist mind on Зака ja lasi sel hetkel, kui Zack istus; pungis отлетела BMW selja taga. Püstol Зака vastas jerky mürtsumist ja tabas Длинноволосого väljamakse otse rindu, lükates ego, tagasi krohv kolonnis, mis tegeleb toetas võlvitud pass sissepääsu hoonesse. Ta lühikest aega laialt разинул suu ja suri enne, kui kukkusin maha.
  
  
  Siis on palju juhtunud samaaegselt või kiiresti teineteise. Tema karjus Заку, et ta ei lastud, kuid oli juba hilja. See kõik on viinud неистовое liikumine. Turske ja pikk mees схватились eest püstolid, kuidas ja Erika. Убеда pööras ümber ja jooksis maja poole ja Zack tulistas ja tabas emu selg. Убеда karjatas ja langes näost tolmu.
  
  
  "Hoia, või tema tapan Грубера", - ähvardas tema ülejäänud võitlejad. Talle lubanud Hugo, стилету pudene on minu arm, ja nüüd kanget käisin ego kurku Грубера. Tema kuulsin valju ärritunud creek valvur värava taga mind.
  
  
  Kõrge худощавый mees enam pidurdama, kuid jässakas juba võttis relva ja lasi Зака tulistada. Pöia lähedal sedaan, Erika извлекала ümber käekotid курносый revolver. Turske röövel tulistas ja tabas Заку rinnad. Zach välja ja uuesti tugevalt tabanud tagumine tiib auto.
  
  
  Erika прицелилась ja tulistas mööda belgia püstol ja turske röövel haaras oma elu ja karjus. Ego revolver kaks korda maapinda, kui ta kukkus külili õla ja kukkusin maha.
  
  
  Gruber sai kogu see kindel ja kui mu tähelepanu oli abstraktne, haaras mu käest noa ja õnnestus ära seda oma kurgus. Sama liigutusega ta tabas mind vasaku jala ja lõi sääre-ja sääreosa. Tema заворчал, ja minu võim nõrgenes. Seejärel ta läks välja oma nippe, keerates käe noaga minna. Hugo pääsenud mind, kui me mõlemad langesid maa kõrval masin.
  
  
  Nähes kõike seda, pikk meesterahvas maapinda ja kokku oma relvad. Erika tulistas teda, kuid löök ei tabanud. Ta avas edasi-tagasi tule-ja kriimustatud metallist masina kõrval tema õla. Tema näinud, et ta on hädas. Teda tabas Грубера, ja ta langes selili kaugemal mind. Ahne стилет mustuse seljataga, швырнул tema ego tõttu käed kõrvale kõrge isik, kui ta jälle прицелился on Eric. Стилет tabas tema ego rinnad, peaaegu vaikselt врезавшись ta. Ego silmad tõsta, püstol tulistas ja разбрызгал roppus meie vahel. Ta langes, haardeseadised eest käepide nuga.
  
  
  Tema kuulnud, kui selja taga avanevad väravad, kui käed Грубера nullist minu nägu. Tema jälle tugevalt tabas tema ego, ja kuulsin krigistamine luude ego lõualuu. Teine on minu rusikas tabas teda ego näkku ja murdis emu nina. Ta kukkus teadvuseta подо minuga.
  
  
  Kuni meile tuli nõrk hääl Зака. - "Vaata ette!"Teda, pööras end ümber ja nägi, et maha ei lööks. Ta raskelt, tõusis jalule ja vaatasin värav.
  
  
  "Спускайся!" Ta ütles, et see looja ida erika, mis tegeleb istus päris minu kõrval kõrval musta седаном.
  
  
  Valvur нацелил automaat meie poole. Zack üles tõusis ja tegi oma relva meest, kuid valvur подстрелил seda. On ego automaatne haavli прогремела koha, раскопав maa Заком, siis tabab emu rindu, enne kui nad hakkasid lenda välja vastu metallist masin. Me Эрикой ei liigu, kui Zack, surnud, tabas tolmu kohta tagasi.
  
  
  Selle kaks korda перекатился on niit masin, et olla all esivedu бампером liikvel tõmmates oma Люгер. Kui ta sai sinna, valvur kui kord alustatud tulistada teise külje relv. Tema tegi kolm kiiret lasku teda, hoides samal ajal teises käes püstol. Bullet "Люгера" olid algul tara taga, siis kubemesse valvur ja ego rinnad - just sellises järjekorras. Automaatne püss выстрелило on кобальтовое taevas, kui ta kukkus tolmu. Siis äkki territooriumil воцарилась vaikus.
  
  
  Selle panna, tõlkimine hingamine. Kusagil džunglis lind возмущенно piiksatas meie müra. Tema oli kogu tolmu ja mustuse. Tema aeglaselt tõusis ja aitas looja ida erika tõusta jalule. Ta kimbatus vaatas Зака; tema nägu oli valge.
  
  
  Tema pöördus Груберу ja nägin, et ta läheneb. Tema, painutatud ja mitu korda tabanud tema ego, ja ta joobnult vaatas mind. Ta groaned. Tema воткнул "Люгер" emu nägu. "Kui palju mehi on maja valvur Минуркоса?" - nõudis ответв tema.
  
  
  Ta püüdis hakata rääkima, kuid emu oli raske, sest вывиха lõualuu. "Ma ... ei ..."
  
  
  Tema засунул "люгер" emu all lõug. "Kui palju?"
  
  
  Ta nõrgalt tõstis kaks sõrme. Tema pöördus looja ida erika. "Jää siia ja наблюдай taga".
  
  
  Ta оцепенело noogutas.
  
  
  Tema läks подъезду kodus. Lai арочная uks oli lahti. Tema tuli suur esik, just õigel ajal, et krahh смуглолицого mees relvaga käes. Teda tulistas oma люгера, ja ta mürtsumist langes vestibüülis. Mees tabas seina kõrval. Siis ta tülikas kamp langes väike tool ja nüüd ka ego, ударившись põrandat.
  
  
  Mees tuli välja, ümber pika koridori minust vasakul pool. Ma läksin mööda koridori kiiresti, kuid ettevaatlikult. Ma ei suutnud edasi lükata quest Минуркоса, muidu ta kindlasti oleks surnud, kui ta lõpuks seda tegi. Võib-olla on nad juba tapnud teda.
  
  
  Kõik päeval koridoris, mis, nagu ma arvasin, on magamistuba, olid avatud, kuid ühel lõpus. Tema kuulis sees vaikne heli, kui peatus tema ees. Sügavalt ohkama, ta taganes, ja julmalt käima ukse. Ta kukkus sisse, ja ta läks sisse.
  
  
  Väga kõhn ja kodune mees jäi üle Минуркосом kohustatud õppetooli sirge selja ja целил relv emu pea. Klõpsates sõrme päästikule, ta pöördus minu poole näoga, kui ukse paugu lahti. Ta tulistas esimesena, kuid raevukalt, ja pungis прогрызла puu ukse kasti kõrval. Teda tulistas люгера ja sain emu rinnad. Ta on jerked ja kukkus põrandale. Kuid ta ei выронил relv. See on jälle нацелился mind. Seekord on tema edestas ego ja tulistas emu isik, pungis murdis emu pea.
  
  
  Минурк ошеломленно vaatas oma surnud inimröövija on, kuni see on убирал oma "люгер" on kabuur. Ta aeglaselt ja vaatas mind.
  
  
  Tema küsis. - "Никкор Минуркос?"
  
  
  "Jah", - vastas ta vaikselt. "Kes sa oled..."
  
  
  "Me oleme tulnud vabastada teid, härra Минуркос," ütlesin ma.
  
  
  See rist ohkas. "Jumal Tänatud. Ta oli..."
  
  
  "Ma tean." Tema päästis tema ja ta tõusis toolilt, valasid oma randme.
  
  
  "Kas teil on tõesti kõik korras?" küsis tema обеспокоенно.
  
  
  "Jah, seda olen kombes." Ta raputas pead ja pomises midagi kreeka keeles. "Ma ei suuda uskuda, et see on tõesti teema".
  
  
  "Noh, enamuses".
  
  
  Tema hakkas taotluse ego rääkida oma lugu, kui kuulis tulistas territooriumil. See meelde Eric koos немцем. Tema, pöördus ümber ja tormas hall. "Eric!"
  
  
  Hetke pärast ta mulle vastas. "Ma olen hea". Enne seda jõudis liikuda esi fuajee, siis äkki läks üle nurga ja lähenes mulle, torke belgia revolver käekott.
  
  
  Tema küsis. - "Mis, rätsep võta juhtus?"
  
  
  "Gruber täidetud безвременную lõpust". Tema silmad vältisid minu.
  
  
  "Sa tulistasid teda?" - küsisin temalt.
  
  
  "Ta hakkas pomisema вывихнутой jawed. Kui tema küsis temalt, mida ta ütleb, ta kutsus mind määrdunud еврейкой, ja ütles, et mul peaks olema teistega, keda ta on näinud, surnud on Dachau. Ta ei mõelnud, et juudid tuleks lubada elada selles maailmas, koos selliste inimestega, nagu ta on. Nii et selle обращающегося ego teise maailma. Tema, loodan, et tema jaoks on seal piisavalt soojust."
  
  
  Lõpuks rohelised silmad väljakutsuvalt ja vaatasid mulle silma, sundides mind mõtlema . Tema, meenus, et sugulased, tema vanemad hukati natside poolt on Бухенвальде. Millegipärast ma ei suutnud midagi välja mõelda, et oleks öelda, et kaitsta Хайнца Грубера.
  
  
  "Tule ja tutvu mister Минуркосом", ütlesin ma.
  
  
  Me läksime tuppa ja Erik põrnitsesin laip põrandal. Минуркос seisis najal lähima oigama. Ta püsti, kui nägi Eric.
  
  
  "Miss Erika Нистром", - tutvustas oma ih. "Iisraeli luure".
  
  
  Silmad Минуркос vähenenud. Ta vaatas mind. "Ja sina?"
  
  
  "Minu nimi on Carter. Nick Carter. Tema töötan ameerika ÜHENDRIIKIDE valitsus sama nagu, et miss Нистром. Oleme tulnud siia, et vabastada teid ja haarata Adriana Ставроса".
  
  
  Минуркос suruti vastu seina. "On arusaadav. Noh, härra Carter, esimene asi, mida ma tahan, kui vaba inimene, - see kontakt asutused". Ego toon stahl sarnane toon äri suurärimees, разговаривающего oma alluvatega. "Siis seda ma tegelema Адрианом Ставросом oma äranägemise järgi".
  
  
  "Härra Минуркос, - aeglaselt lausutud ma, - teil ei ole mingit põhjust, et kas teha see praegusel etapil. Kõik, millega see võib lõppeda, on бюрократизмом ja edasi. Tema eelistaks, et sa oled lasknud meid sellest aru saada".
  
  
  Ta tundus pahane. - "Kuidas ma tean, et sa oled see, hema sa ennast pead?"
  
  
  "Sa tead, et me riskisid eluga, et vabastada teid. Sellel delle oleme kaotanud mees", - ma vastasin sarkastiliselt. "Ma arvan, et see annab meile eelise сомнениях".
  
  
  Ego isik осунулось ootamatult väsimus. "Sa oled vist õigus. Palun, anna mulle andeks. Tema kaudu palju on möödas".
  
  
  "Mis puutub sellesse, et sa toime tulla Ставросом üksi, härra Минуркос, - jätkas ma, - see on üsna ebapraktiline. Kas see inimene on terve armee".
  
  
  Минуркос приподнял kulmud ja hengästynyt tema pulgad: "Hästi, hästi, härra Carter. Tema tulen koos sinuga ja see tüdruk. Aga kui teda näen siis mingil hetkel, et teie meetodid ei tööta, seda pean võtma ohjad enda kätte."
  
  
  Selle lühidalt naeratas. "Kõlab õiglaselt", ütlesin mina. - Sa varastasid Stavrose ümber Ateena?
  
  
  Минуркос sel toolile püstise seljatoe, kus istus, kui ta tungis tuppa. Ta on sel teda näost meile.
  
  
  "Sa ei usu, et see mees сообразителен", - aeglaselt hakkas ta. "Ma ei pea ennast süütu, härra Carter, kuid ma ei ole kunagi kohanud kedagi, nagu Adriana Ставроса. Tema kirjakasti idee ehitada laevastiku ümber arvuti juhitud veealuste naftatankerite. Stavrose õppinud sellest ja tahtis mind aidata sellega - vähemalt ta nii mulle ütles.
  
  
  "Kõigepealt tema isegi ei hotel ego näha, kuid ta saatis mulle kirja, kus on eksponeeritud mitmeid väga häid ideid. Lõppude lõpuks teda kutsus ego oma katusekorter Ateenas. Me oleme vestlesid.
  
  
  "Härra Минуркос, seda mäletan, kuidas ta ütles mulle:" mul On sama plaan, nagu ka teil. Kui sa ainult lased, seda teen teid surematuks annals of ajalugu shipping. Ta oli väga veenev.
  
  
  "Aga, härra Stavrose," ütlesin ma, - on keerulised tehnilised probleemid, mis tuleb lahendada.
  
  
  "Mul on kaks insener, kes võivad seda teha," ütles ta mulle. On jäänud mulje, isegi siis, tema nägi, et midagi on veel ees see mees, midagi, mis mulle ei meeldinud, kuid ma tutvustas seda kuidas liigne erutus projektiga".
  
  
  Tema küsis. - "Ta on toonud teile insenerid?"
  
  
  "Oh, jah. Ka neil olid loomingulisi ideid. Ta oli veendunud, et neil saab olema oskusi, et kõik see juhtus. Sel hetkel, härra Carter, tema lahti valvsad. Ta küsis era kohtumisel пентхаусе. ja tema oli nõus. Osalesid ainult minu isiklik sekretär ja veel üks abimees. Ta on toonud kaasa ka kaks inimest, keda ta varem näinud ei ole ".
  
  
  "See on siis, kui see juhtus?" küsis Eric.
  
  
  "Noh, algul see midagi ei teadnud," ütles Минуркас, tema nägu oli kahvatu, nagu ta mäletas. "Siis on, et peaaegu ilma hoiatuseta, Stavrose palus mu abilised minna teise tuppa. Sellele järgnes üks ümber inimesi Ставроса. Oli kaks lasku". Минуркас vait.
  
  
  "Ta tappis ih avalikult siin?" Tema küsis.
  
  
  "Rahulikult. Ego käsilased surusid mind suu, ja tapsid peaaegu kuni kaotada teadvuse. Nad viisid mind ühe teise tuppa ja pani vaadata окровавленные keha. Ta ei unusta seda iial.
  
  
  "Räim, minu sekretär, panen basseini oma verd. Teisele poiss puhutud isik. Stavrose ütles, et ma võin oodata sama, kui see ei hakka tegema koostööd".
  
  
  "Mis siis juhtus see?"
  
  
  "Järgmisel päeval on nad kaasa inimese, mis nägi välja täpselt nii, nagu Räim Мадупас. See mees on isegi öelnud, nagu Räim ja korrutasid kõik ego kombeid. See oli uskumatu, tõesti uskumatu. See oli nagu jube öine õudusunenägu".
  
  
  "Kas neil on inimest, keda nad on andnud välja oleks teile?" küsis Eric.
  
  
  "Ei, seda ei olnud vaja. Mind harva ravi, kes näeb välja arvatud lähedased äripartnerid. Oon nad tõid diktofon ja kaotasid mitu kirjet minu hääl, mis salvestasid nad ilma minu teadmata varasematel kohtumistel. Stavrose tegi püstol mulle pähe ja ütles, et ta võib mind tappa avalikult siin, ja keegi ei tunne juba väga pikka aega. Kuid ego ütles, tema oleks elanud, kui ma ei õppinud neid liiga palju vaeva. On seda neile vaja on, ütles ta, et edasiste kirjete ja kirjade kirjutamiseks enda sõnu ja mõtteid. Ja nad istutada mind pardale eralennuki ja viidi see on Jumala poolt unustatud koht ".
  
  
  "Stavrose ütlesin sulle, et ta on kavatsenud teha?" - недоуменно küsis Eric.
  
  
  Минуркос kuiv naeris. "Ta oli väga aus. Ta ütles, et nad kavatsevad valitsust kukutada Kreeka minu nimel, et nad kutsuvad mu sõbrad sõjaväes ja muudes valdkondades, kasutades isiku, kes maskeeris end minu sekretäri, et telefonikõnesid ja isiklike kontaktide. . Kuna tal oli eraõiguslik isik, keegi peab ebatavaline on see, et ma ei ole kohtunud nendega isiklikult. Ja kui keegi hakkab nõudma kohtumisel minuga, nad ei suuda mind Ateena ja sunni mind temaga kohtuda ja talle öelda oli see, et nad tahavad.
  
  
  "Nad näitasid mulle muu isik, kes on saanud täpselt võltsida minu allkiri. See inimene on tellinud tšekid minu erinevaid kontosid ja kulutas oma raha sõjalise riigipöörde, mille nad kavatsesid korraldada".
  
  
  Tema küsis. - "Ta on andnud teile mingeid üksikasju?"
  
  
  "Härra Stavrose, которвй tema häbene tunnistada, on kreeka päritolu, vabalt minuga rääkis sellest, kuidas Ateenas, nii on ka siin. Ta ütles, et ego kava on jagatud kolme ossa. Esiteks, ta kavatseb vabaneda küsimused хунты ja panna need inimesed võimul, kes tunnevad pühendumist mulle. Nad tunnevad seda pühendumist mitte sellepärast, et nad on sõbrad, sest enamik nende ümber ei oleks neid, vaid sellepärast, et Stavrose lubas neile väge ja au on minu nimel ".
  
  
  "Väga tark", - märkasin mina.
  
  
  "Teiseks, ego-kava hõlmab sunni neid uusi kindralid ja kolonelid nõuda, et tema, Никкор Минуркос, nimetati president täielik voli хунтой. Stavrose märkis, et ma võiks kasutada see osa plaanist, kuna minu isiklik elu sõltub sellest. See tähendab, et mul on kasutanud oleks, kui oli selge, et Stavrose võib usaldada mulle vaikida sellest, et tegelikult delle toimub. Vastasel juhul oleks ta leidnud teise самозванца, seekord minu asemel ".
  
  
  "See ka töötab," kommenteeris Erik. "Väga vähesed inimesed teavad oma nägu piisavalt hästi, et märgata väikest erinevust oma näojoonte ja tunnused самозванца".
  
  
  "Täiesti fantastiline," ütles Минуркас. "See on Uskumatu, et minu soov уединению kaasa aidanud sellele nördimust. Igal juhul kolmas faas kava eeldab tähtkujus täna mind või самозванца presidendiks Kreeka lühikest aega, mille jooksul tema määran asepresident Ставроса. selleks ajaks, kui ta kodanikuna ja ego nimi on järk-järgult muutunud oleks teada rahvale Kreeka. Siis ta stahl oleks kangelane riigipöörde. Seejärel kuulutatakse kohta halb tervis, tema oleks läinud pensionile kasuks Ставроса presidendiks ".
  
  
  Минуркос vait. "See on metsikult", ütlesin ma. "Mis teeb Ставроса mõelda, et kreeklased on seista ja vaadata, kuidas see juhtub?"
  
  
  "Miks mitte?" - ütles Минуркас väljendus väsimuse näol. "Kas sa Mäletad, mis juhtus 1967. aasta aprillis, kui on moodustatud хунта? See ei olnud verine riigipööre, see oli lihtsalt riigipööre. Valitsus kuningas oli свергнуто jõud. Paljud artiklid on peatatud põhiseaduse määruse хунты. Irooniline, kas pole tõsi, et inimene ilmub just siis, kui põhiseadus on taastatud, ja kui хунта on muutunud rohkem parasvöötme, ja määrab üldvalimised järgmisel aastal. Kui plaan Ставроса üle võimu haarata õnnestu, Kreeka võib saada тиранией, täpsem, kui Hitler või Stalin ".
  
  
  Erika tõlkis ilme Минуркос mind. "Siis peame lõpetama selle, eks?"
  
  
  Минуркос hoolikalt uurinud isik Erika. "Jah. Me peame seda tegema!" Paks austraallane tõusis püsti ja panin edasi oma kandiline lõug. "See mees kasutab isegi mu pere vastu mu kodumaa. Ta näitab ära, et minu väimees, kindral Василис Криезоту, arvab, et ma seisan selle taga on vandenõu, ja toetas ego, sest arvab, et ma seda tahan. Jah, seda ma aitan sind kui saan. Mida teha kõigepealt? "
  
  
  "Me paistetust Ateena", ütlesin ma. "Hääletus, kus me lõpetame Ставроса".
  
  
  Kuues peatükk.
  
  
  Vähem kui nelikümmend kaheksa tundi ja me jõudsime pealinna Kreeka. Tema oli broneeritud ühendatud toad väikese hotelli nimega Odeon 42 Piraeus, sealsamas lähedal Омония. Ilm oli mõnus ja pakkus meeldivat leevendust kuumuse.
  
  
  Ateena ajalehed пестрели kommentaarid kohta kiiresti muutuvas poliitilisele areenile. On Родезии tuli uudis selle kohta, et minu teisi Alexis Саломос tapeti, ja on levinud kuulujutud. Oli üldteada, et enne lahkumist Родезию tema elu oli toimunud kallaletungi. Üks ajaleht, eelkõige vältida mainita surma Саломоса. Ta ka regulaarselt avaldatud reklaamtrükised, осуждающие juhend küsimused хунты, rünnates juhtiv kindral või polkovnik peaaegu iga küsimuse. Саломос mainis mulle, et see kirjastaja on недобросовестным ja esimene toetas kõva хунту siis riigipöörde 1967.
  
  
  "On täiesti selge, et avaldaja oli ostetud minu raha," märkis Минуркос, istub toolil, tagaistme seljatugi minu toas päikeseline kuidagi kui päev meie saabumist. "Ja vaata seda pealkirja teises ajalehes: МИНУРКОС PALJASTAB KOMMUNISTLIKU PLAANID ХУНТЫ. Hr Stavrose oli hõivatud propageerimise töö".
  
  
  Erika võttis tassi paks kreeka kohvi tõi meile salve ja pani ee Минуркосу. Ta võttis selle sünge nägu. Erika ise võttis tassi ja istusin kõrval väike диванчик.
  
  
  "Ma lihtsalt loodan, et sind keegi ei näe", - ütles tema Минуркосу, - "eriti meile odin on ego inimesi. Sinu elu ei ole väärt oleks drahmi, kui oleks Stavrose teada, et sa olid siin, Ateenas".
  
  
  "Ta õpib seda, kui võtab ühendust Паракату", - eitanud ilmus meedia sõnumid mulle Минуркос.
  
  
  "Jah, kuid see võib olla mõne päeva jooksul, kui meil veab. Ja isegi siis ei ole teada kindlasti, et midagi ei ole nii, ei ole, saates sinna keegi Rio. See keegi peab olema ego alluvatele, sest Убеда surnud . "
  
  
  "Mis me siis teeme kõigepealt, Nick?" küsis Eric. "Me ei saa lihtsalt rünnak suvila, nagu me oleme teinud istandus. Ta on liiga hästi kaitstud".
  
  
  "Ma võiks helistada suvila, ettepaneku Минуркос, et igal aastal, kui nad hakkama kontakte autsaiderid. Kuid nad teavad, minu hääl".
  
  
  Ta sirutas emu salvrätik ümber salve. "Ehita oma toon oma hääl ja räägime läbi. Ütle neile, mida sa tahad rääkida iseendaga. Kui nad keelduvad, küsige registripidaja Räim Мадупас. Ütle neile, et sa-ajalehe toimetaja ümber Салоник, ja sa tahad saada avaldus poliitiliste püüdlustest Никкора Минуркоса ".
  
  
  Минуркос naeratas minu plaan, siis helistas mulle tagasi. Ta on katnud suu salvrätiga ja proovisin muuda häält. Hetke pärast ta rääkis hema-siis пентхаусе. Ta palus Никкора Минуркоса, siis kuulas ih vabandus. Ta palus rääkida Мадупасом. Oli veel palju läbirääkimisi, ja ta väitis. Siis rääkisin mehega, kes kujutas ennast ümber Мадупаса, афинским näitleja, praegu, kelle nimi, nagu ütles Stavrose Минуркос, oli Janis Цанни. Минуркос esitas küsimusi ise ja ootab lihtsaid vastuseid, siis küsis, kas ta saab määrata kuupäeva isikliku intervjuu hr Минуркосом. Emu keeldus, ja vestlus oli lõppenud. Ta toru ära ja vaatas meid.
  
  
  "See on nagu halb unenägu," ütles ta. "Tundub, nagu oleks tema on tõesti olen пентхаусе ja Мадупас vasta kõnedele selle asemel, et mind, nagu alati. Nad teavad minu harjumusi. Ja see hääl Цанни täpselt kordab minu hääl surnud sõbra Heeringat".
  
  
  "Kes esimesena vastas kõne?" Tema küsis.
  
  
  "Mingi noormees. Ta ei olnud kreeklane. Ilmselt odin ümber relvastatud mehed Ставроса".
  
  
  "Tundub, et nad on hästi tugevdada," ütles Erika.
  
  
  "Jah, nii see on," kostsin ma. "Kuna kõik Ateena arvavad, et see on Никкор Минуркос seal selles пентхаусе, see on tõsine olukord. Stavrose võib isegi olla seal, valve -, politsei. Või ümber sõdurid ego kasvab era-armee".
  
  
  "Kui selle lihtsalt lähen politseisse või kõige хунте ja ütlen neile, mis juhtus," ütles Минурк, - nad peavad mind uskuda. Isegi siis, kui nad arvavad, et ma olen äkki hull, nad on kohustatud kontrollima, et minu lugu. Siis nad saavad teada, mis juhtus."
  
  
  "See võib olla ohtlik," ütles Erika.
  
  
  "See on õige", " kostsin ma. "Hetkel me ei tea, kui palju sõpru on Stavrose on omandanud oma nime. Igal juhul, kui me lihtsalt выбросим see on avatud, me peame tegema Ставроса teha samm - võib-olla suur. Ta võiks lihtsalt otsustada toime panna riigipööre ilma oma nime. Tal käepärast sõjaline grupp ja tema ümber on palju ambitsioonikas sõjapealikud, keda ei huvita, kes on jäänud võimu ülevõtmine. Ja isegi kui ta võtab shaggy ja ebaõnnestub, on valatud verd. Palju on ff. Ei, härra Минуркос. Me ei kavatse hiipiä Ставросу. Minu riigis on see aja osa, mida me nimetame võitlevad tegevus. Erika sai käsu казнить Ставроса, ja seega teen seda. Kui meie asula venemaal õnnestub, see on täpselt, mis temaga juhtub. Kui see ei õnnestu, võimu on palju rohkem tsiviliseeritud temaga. Ja Jumal aitab sind, kui nad ei saa peatada ego õigel ajal ".
  
  
  "Hästi, härra Carter", - ütles Минуркос. "Ma annan end sinu oma osavad käed. Kuidas me hiipiä мистеру Ставросу?"
  
  
  Tema naeratas looja ida erika ja ta mulle vastas. "Ma arvan, et sa mainisid, et Stavrose hooples sellega, et kasutasin ühte kohta kokku oma sugulaste, Амеда Кризоту, armee, kindral? "
  
  
  "Jah," ütles Минуркос. "Pean ütlema, et ta ei ole tugev mees. Ta abiellus mu noorem õde enne, kui ta on rikas, ja neil on imeline abielu. Kuid Василис oleks jäänud armee madalam auaste, kui ei oleks mu ühendus. Ta tunneb, et võlg on minu ees õigusega selle eest, et ta on elus. Nii, et teda oleks estestvenno nõustuda mis tahes kava, mis tema pakkus.
  
  
  "Stavrose avastasin selle. Ta on korralik inimene, härra Carter, mees, keda ei saa võtta kergelt. See peab olema tehtud mingi kirje, et kaotada Василису telefoni teel, siis saatis mees, изображающего Räim Мадупаса , minu sekretär. Petis, peab olema veendunud, Vassilissa, et ma seda ootan.
  
  
  "Sa tead, kuidas Stavrose võiks kasutada kindral?"
  
  
  "Ta on vihjanud, et Vassilissa, palutakse korraldada ja koolitada salajane salk sõdureid ja teisi veenda sõjaliste liituda заговору".
  
  
  "Jah" - mõtlesin ma. "Väga korralikult. Sinu väimees elab siin, Ateenas?"
  
  
  "Ta elab siin," ütles Минуркос. "Agul linna põhja".
  
  
  Tema küsis. - "Sa korja meid talle?"
  
  
  "Ma olen õnnelik", - vastas Минуркос.
  
  
  Selle põhjustas takso, ja juba õhtul sõitsime elukohaga kindral Криезоту. Tema pani Минуркоса kanda mütsi, mis tegeleb закрывала osa ego isikute, kuni me jõudsime kohale. Maja kindral kujutas väike mõis on rikas ja see on äärelinnas Ateena koos likvideerimise kruusa kallis kodu. Ta oli üllatunud, et Минуркос võiks teha tavaline inimene.
  
  
  Kui kindral kohtas meid uksel, Минуркос võttis mütsi. Кризоту lihtsalt vaatasin väga kaua. Siis ta laialt lõi käed kallistada Минуркоса.
  
  
  "Никкор!" - hüüatas ta, soojalt kallistades Минурка. See oli pikk hallipäine mees lahke nägu, nagu de Gaulle ' i ja pehme nahaga. Tal oli seljas pruun vormi teibitud õlgadel ja paelad, pinged ees.
  
  
  "Agniya mera sas, Василис", - soojus ütles Минурк, vastates omaks. "Сигха, сигха. Kõik korras".
  
  
  "Tore, et tulid," ütles Василис. "Tule. Tule". Ego žest on haaranud meid kõiki.
  
  
  Me läksime suur saal koos keeratava trepikoda taga ja urnid, украшающими seina. Seejärel kindral pidas meid raamatukogu, отделанную дубовыми paneelidega, paksu vaiba kate ja paljude pehme nahast tugitooli. Me kõik seda mängu, ja kindral küsis, ei taha, kas me juua, aga me loobunud. Минуркос tutvustas mind ja Eric ainult meie perekonnanime.
  
  
  "See on suur šokk, Никкор", - ütles Криезоту. "Ma hotell, et Anna oli siin. Ta külastab oma nõbu on Пирее".
  
  
  "Võimalik, et nii on parem, Василис", - ütles Минуркос.
  
  
  "Dhen katalave ei ole," märkis Криезоту. "On sinuga kõik korras? Sa näed kahvatu".
  
  
  "Ma olen korras," sõnas Минуркос. "Tänu nendele inimestele."
  
  
  Kindral vaatas meid. "Никкор, see kõik oli nii imelik. Sa keeldus mind näha, kui alustasin oma... Võin selle vabalt rääkida?"
  
  
  "Jah, nõrk", - ütles Минуркос.
  
  
  "Noh, ma ei saanud aru, mida sa küsid abi nii olulise missiooni ilma isikliku kohtumise. Ausalt ütlen, ta oli väga ärritunud, et kõiki neid. Ma ei olnud kindel, kas..."
  
  
  Минуркос lõpetas pakkumine. - "Riigipöörde?"
  
  
  Кризоту jälle vaatas meid. "Noh jah." Ta размял oma suured liigesed. "Ma andsin juhised inimestele erilist laagrites at delphi ja Миконосе, ja ma olen veendunud Адельрию ja muud, et teie uus asi õige, kuid..."
  
  
  "Aga sa ise ei usu?"
  
  
  - lootuses küsis Минуркос.
  
  
  Кризоту langetas oma pea. "Me sinhori te, Nikkor", - ütles ta. "Mul on väga kahju, kuid ma ei usu, et Kreeka on vaja veel üks riigipööre. Tema tegi seda, mida sa küsisid, kuid selle hotelli sinuga rääkida оборудова kõik see, nagu inimene inimesega, algusest peale, mitu nädalat tagasi."
  
  
  "Ära muretse, Василис", - rahustav hääl ütles Минурк. "Ma ei taha riigipööret".
  
  
  Isiku Кризоту alustas teist korda lühikese aja jooksul mõju šokk. Ta ütles. - "Ei ole?" "Te mõtlete ümber?"
  
  
  "Василис, selle peaks ma, et teil selgitada, ja ma tahan, et sa tähelepanelikult kuulasid," ütles Минуркос.
  
  
  Кризоту istus suures tugitoolis ja kuulasin, kuidas Минуркос rääkis emu kogu lugu. Кризоту meile kordagi ei katkenud, kuigi mitu korda oma suure isiku kajastus usaldamatus. Kui Минуркос lõpetanud, Кризоту lihtsalt istus ja aeglaselt покачивал pea. Ta on jõudnud hetke, досталь, harja ja hakkas puudutada ih sõrmedega, et maha rahuneda.
  
  
  "Uskumatu!" - lõpuks ütles ta.
  
  
  "Kuid see on tõsi," ütles Минуркос.
  
  
  "Kindral, me oleme siin, et igaveseks peatada selle inimese, ja me vajame sinu abi. Ainult saate meile teatada viimase hetke sisemist teavet Ставросе", ütlesin ma.
  
  
  Кризоту lõpuks võtsin ennast kätte. "Muidugi," - nõustus ta. "Ma teen kõik, mis minu võimuses. Seda on nii hea meel, et Никкор ei ole väärt seda!
  
  
  "Läbi ühe ajalehe läheb клеветническая kampaania, suur osa, mis on suunatud polkovnik Анатоля Коцикаса. Väljendati isegi eeldusel, et Коцикас on reetur ja on kohustatud tema pühendumus Moskvas. See pole tõsi. Коцикас либерал, kuid ta ei ole kommunist.
  
  
  Ta on edasiviiv jõud hiljutiste poliitiliste reformide ja sponsor tulemas üldvalimised ".
  
  
  "Keegi veel?" Tema küsis.
  
  
  Кризоту ohkas. "Jah. Rünnakud olid suunatud ka inimeste vastu, kes tavaliselt hääletavad koos Коцикасом - kolonelid Плотарчу ja Главани. Tegelikult delle inimene, kes teeskleb, et on oma sekretär, Никкор, hiljuti tuli mulle öeldakse, et kõik kolm on ümber neid inimesi tuleks surnuks ".
  
  
  Me Эрикой vahetasid seisukohti. Stavrose on alustanud oma plaanid.
  
  
  "Kas sa tead midagi konkreetset?" - küsisin temalt Кризоту.
  
  
  "Noh, natuke. Mul paluti korraldada kohtumise need kolm meest koos sinuga, Никкор. Kuid siis helistas inimene, keda tema mõtles, oli teie sekretär. Ta ütles, et nad korraldavad kohtumise пентхаусе. Ma arvan, et see on nii. sellel kohtumisel on toime pandud kallaletungi elu kolme kolonelid ".
  
  
  "Me peame aru saada, mida täpselt on planeeritud Stavrose ja kui" - ütlesin ma.
  
  
  "Jah," kostsin Кризоту. "Ma olin täielikus ahastuses selle kohta. Ma ei suutnud uskuda, et sa seda tahad".
  
  
  "Kõik on hästi," kinnitas ego Минуркос.
  
  
  See hotell oleks nõus temaga. Selgus, et Stavrose oli äärel verine riigipööre, ja me pidime teda peatada, enne kui see juhtus. "Helista liider хунты Коцикасу ja proovige aru saada, ühendust, kas temaga on inimesed Ставроса", - ütles tema Криезоту. "Ärge mainige seni lahendada mõrvu".
  
  
  "Väga hea," vastas Кризоту. "Коцикас võib minuga rääkima. Seda kindlasti püüan".
  
  
  "Ja teie, härra Минуркос," ütlesin ma, - on ka võimalik aidata. Võite võtta koos juhtidega kahes andmebaasi, kus on sõjaväe rühma Ставроса. Tema kahtlustan, et kui " ateena mehed võiksid pakkuda Ставросу mingeid probleeme, kui eeldatakse see on tapmine, Stavrose püüab väga kiiresti tegelikult see special forces Ateena, et varjata mingit reaktsiooni. See hotell oleks, et sa ütlesid командирам neid laagreid seal ja ei liiguta ih väed, kui nad ei teavita teist isiklikult ".
  
  
  "Väga hea, härra Carter", " kostsin Минуркос.
  
  
  "On täiesti ilmne, et Stavrose ei saa lihtsalt tappa neid inimesi ilma trikkide". Tema, vaatasin Кризоту. "Kui sa arvad, et ta võib püüda ette kõik see on nagu lestakala või tegevust mingil radikaalne poliitiline bänd?"
  
  
  Кризоту приподнял graying kulmud. "Kas nii, härra Carter, kas ta püüab kalla ih muda korras propaganda avameelne enne kui tappa ih, et nad on kaotanud rahva kaastunnet".
  
  
  Seitsmes peatükk.
  
  
  Me kolmekesi tulime tagasi hotelli. Минуркос hotell jääda Криезоту, aga ma kartsin, et see on liiga ohtlik. Kui mingil põhjusel Stavrose ei usalda Криезоту, võib ta tungida elu kindral ilma ette hoiatamata. Tema ei ole seda hotelli, et ta on leidnud seal Минуркоса, kui ta seda teeb.
  
  
  Me oleme saatnud edu tuppa Минуркоса, ja siis me Эрикой läksime tema tuppa. Varsti hakkasime arutama plaanid Ставроса.
  
  
  "Ma lihtsalt ei saa istuda siin ja oodata, et näha, et Stavrose mõelnud juhid хунты", ütlesin ma, kui me istusime väikeses бахарев ja потягивали brandy, tellitud Эрикой.
  
  
  Erika liikus vastas mulle. See puhastab õrnalt ja suudles mind põsele. "Sa ei saa lihtsalt tungida maja, nagu sa ise ütlesid," kommenteeris ta. Tema pikad juuksed paistis hämaras valguses.
  
  
  "Ei," ütlesin ma, misplacing käsi siin puusad. Ta pöördus tema juurde, ja me поцеловались. "Aga ma ei saa minna katusekorter ja proovida sees. Võimalik, et tema saaks vaadata ih kaitse".
  
  
  Ta suudles mind põsele ja kaelale, ja kerge chill, mõnus, jooksis üle mu naha.
  
  
  "Kuidas see õnnestus?" küsis ta kähe hääl, kuni tema käsi hakkas расстегивать mu särk.
  
  
  "Me ei oleks saanud seda teha kahekesi", - straightened see cl. Käsi tugevalt отвлекала. "Ma lähen sinna üksi, mõni уловке".
  
  
  Pikk ja valge on puusa скользнуло minu коленям, ja tema kleit задралось, paljastades avaleht rikka painutamine tuharad. Ee puusad придвинулись mulle. "Aga ma oleks tahtnud minna sinuga."
  
  
  Soojad huuled jälle puudutanud minu. Tema keel õrnalt jooksnud minu suus, uurides ja otsides. Ee parem käsi kolis ценымногие alla ja leidis, et see oli siis, ja tema ei suutnud enam mõelda Адриане Ставросе.
  
  
  "Ma lähen üksi," - sosistas ma. "Homme."
  
  
  Tema päikeseloojangut tema kleit ja silitas tema rinnad. Pehme kõverad olid pehmed, kuid kindel, aplalt snuggling minu прикосновениям.
  
  
  "Hästi, kallis" - выдохнула Erika mulle kõrva.
  
  
  "Hästi," ütles ta õrnalt. "Enam ei mingeid argumente".
  
  
  "Võin kihla vedada selle koos sinuga?" - ta ütles, snuggling minu suud.
  
  
  Suudlus oli pikk ja Erika oli valmis. Kui kõik lõppes, hakkas ta mind lahti riietuma. Selle võttis, ja ta tõusis püsti ja lähenes suur kaheinimesevoodiga kaudu tuppa. Ta tulistas kleit, siis rinnahoidja ja punased aluspüksid bikiinid. Ta oli hästi kujutatud ja ilus. Iga kurv tema keha oli laitmatu. Ta tormas pehme voodi ja lamasid ka seal, oodates mind. Tema ei edasilükkamise see on. Ühel hetkel tal oli kõrval voodis, venis, oleks haarata ja puudutas tema keha, tunne, kuidas see sulab mulle.
  
  
  See on kirg, annab meile mõlemale.
  
  
  "Ah, Nick," ütles ta, puudutades mind, tema hingamine oli ebaühtlane.
  
  
  Mu käed karedaks leidnud tema, ja ta liikus ta. Mõne sekundi pärast ümber nah доносились kauneid helisid. See on muutunud когтистой, разъяренной, primitiivne naine, kaotades igasuguse kontrolli, kui ta üritas võtta rahulolu sügavalt enda seest.
  
  
  Hiljem, kui Erika magama, tema tõusis ee prügi ja vaikselt läks oma tuppa. Ta ei ärganud.
  
  
  Järgmisel hommikul, jättis Eric ja Минуркоса hotellis ja suundub hoone Apollo. Tema sai kuju on kohaliku brigaadi мойщиков akende, kes regulaarselt töötanud hoones ja kellele lubati sattuda katusekorter on heli. Минуркос aitas vormistada vahele, ja veel selle почернил juuksed hotelli ja наклеил tumedad vuntsid, tundub греком. Talle valetanud täistööaeg väljast, töötaja hoonete vormis, öeldes, et Мадупас tellitud aknaid pesema katusekorter.
  
  
  Seda ei suutnud isegi sattuda eriliste lift, kuni tutvustas end. Лифтер, ilmselt oli üks ümber inimesi Ставроса. All ego sinine vorm торчал relv. Ta vaatas mind kahtlaselt ja minu ämber, kui me ronimine katusekorter. Ükski teine lift sinna ei tõuseks, ja vastavalt Минуркоса, web-trepp, mis viib alla ülemise korruse, oli lukus ja охранялась.
  
  
  Läksid ümber lift, tema leidis end luksuslikus koridoris, mis venis alates fassaadi juurde tagalas hoone. On nen on paks vaipkate, lillepotid ja omanäolist lühtrid, rippuvad, kõrge lagi. Lauas sissepääsu katusekorter istusid kaks turvamehed. Nad olid tasustatud головорезами Ставроса, входившими ego isiklik armee. Oma turvameeste Минуркоса, kus oli vähe, tuli jätta varsti siis salajane oma võimu katusekorter.
  
  
  Odin ümber kaks meest, suurem, tervitas mind keset koridori. Ta oli päris ei ole sõbralik.
  
  
  Ta nõudis selgitust. - "Mida sina siin teed?"
  
  
  Talle vastatakse, et minu parimal kreeka. "Kas minu äri ei ilmne?" Tema küsis. "Ma tulen aknaid pesema".
  
  
  "Kes teid saatis?"
  
  
  Tema osutas тканевую нашивку vormis, millele oli kirjutatud nimi väikese ettevõtte мытью aknad ".
  
  
  "Kas teie tööandja on tellimused katusekorter?"
  
  
  "Kui nad seda ei teinud, mind ei oleks siin", ütlesin mina. Seda julgen. "Ma kuulsin, kuidas mainitud nimi Мадупа".
  
  
  Teine mees sünge kortsutas kulmu, sest tooli. Tal olid heledad juuksed ja väga karmi välimusega, ja ta otsustas, et ta oli üks ringi mehi, kelle Stavrose tõin kogu Brasiilia. Kui ta uuris mu nägu, tema tundis, et ta näeb mind läbi minu varjata.
  
  
  "Hmm", - growled mees kõrval. "Pööra ümber juurde soigumine ja pani oma käed nah".
  
  
  Ma mõtlesin, et kui nad ettevaatlikud relv. Jättis Вильгельмину hotellis on eemaldatud стилет Hugo käed ja seotud ego sisemise poolel parema jala pahkluu. Selle hotell ei kirjuta lõvi den, ilma et ükski kaitse. Ta pöördus ja tagasi hinge, kui головорез otsis nad läbi mind oskuslikult. Läbi vaadanud mu keha ja käed, ta aeglaselt alandas minu vasaku jala põlve. Siis ta liikus minu parema reit juurde ножу. Ta tõusis igale rahvusele ja läks sellest allpool. Mu elu hakkas üle keha värisema. Ta peatus umbes дюйме ära käepide стилета.
  
  
  "Hästi," ütles ta. "Pööra ümber ja anna mulle näha su dokumendid.
  
  
  Tema tõmbas фальшивую kaarti, ja ta tähelepanelikult selle uurinud. Midagi ei öelnud, ta võttis kaardi teisele matemaatika ja näitas emu. Mees lõpuks noogutas ja pikk tume tagasi, tagastas kaardi ja uurinud, kopad.
  
  
  "Hästi. Ta juhendab sind sissepoole".
  
  
  "Aitäh", - alandlikult ütlesin ma.
  
  
  Hakkas teine mees ronis välja, sest tooli ja hoolikalt uurinud mind, kuni tema oli emu vastu. Tema hakkas tunda, et sattuda Fort Knox on lihtsam ja vähem raskusi. Ta avas ukse ja astus penthouse enne teda.
  
  
  Lõpuks ma jõudsin sees linnus. See oli kohutav tunne, arvestades mu haavatavust, kui nad mind leiavad. Tõenäoliselt, kui see juhtub, seda ei ole kunagi võidu ümber hoone elus. Ja viis, kuidas Stavrose tappis spioon, võib-olla mitte kõige mõnus viis surra.
  
  
  Me läksime suurde elutuppa. See oli lihtsalt luksuslikult. Rikas vaipkate on hõlmanud kahe korruse põrandast ning kõrge lagi oli värvitud фреской, изображающей stseen on Vana-Kreeka. Otsas tuba oli klaasist sein vaatega linnale, exit väike rõdu kaudu раздвижную klaasuks. Siin on tema alustas oma tööd. Ta pööras end ümber ja nägin, et kogu tuba on kallis mööbel, peamiselt vana. Nende programmi urn nõtkelt покоились poleeritud laua.
  
  
  Paremal ise läbi avatud ukse tema nägi veel üks tuba koos lauad ja kapid, mida Stavrose, tundub, redid kabinetti. Minust vasakul pool oli koridori vannituba, tundub, magamistuba ja majutusvõimalus.
  
  
  "Ma alustan suurte akende siin," ütlesin ma.
  
  
  "Oota siin", - käskis mees, проводивший mind.
  
  
  Tema сгорбился. "Muidugi."
  
  
  Ta astus kontorisse ja hetkeks kadus. Tema liikus paremale, et paremini näha sisemine osa toast. Mitu inimest on tumedad ülikonnad liikusid, ja keegi ei rääkinud telefoni teel. See oli node side. Selles toas oli ilmselt pool tosinat meest. Kuni tema ootas, kaks teised mehed läksid mööda koridori, suur tuba, kus tema oli, vaatas mind ja on ka kantud kontor. Siin on Ставроса oli palju inimesi - võib, tosin või rohkem, igal ajahetkel. Ja peaaegu ei olnud kahtlust, et enamik nende ümber kannab relva ja oskab neid kasutada.
  
  
  Mõne minuti inimene, проводивший mind, ilmus taas, ja vaikselt tagasi koridori. Selle taga on kontori järgnes teine mees, kes kandsid pikki juukseid ja vaatas, kuidas õpilane radikaal, переросший oma riided ja soeng. Ta oli riietatud juhuslikult ja lahustuv suur revolver avatud õlavarre kabuur peal кожаного vest erisoodustuse.
  
  
  "Kui kaua see aega võtab?" küsis ta inglise keeles.
  
  
  Tema arvanud, et ta on nagu mees Паракату, oli ameeriklane. Stavrose võttis kaasa tahke tuum poliitilised aktivistid.
  
  
  Talle vastas murtud inglise. "Kui kaua? Võibolla pool tundi, võibolla tund aega. Sõltub sellest, kui грязны aknad".
  
  
  "Мадупас ei mäleta, kuidas conjured sind". Ta vaatas mind läbi suuri punkte sinised läätsed. Ego nägu oli kergelt рябинках ja huuled olid väga õhukesed, peaaegu puuduvad. Läbi file-AX tema идентифицировал ego, kui teine Ставроса; ta oli tuntud kui Hammer, väga hea mees, kes arvati, tappis kaks naist, sidudes k ih поясам динамитные kabe.
  
  
  "Ei, ta ei helistanud?" Tema võttis ümber taskust tükike paberit ja stahl ih õppida. "Nad ütlevad mulle maja mr Минуркоса".
  
  
  Sel hetkel tuli tuppa teine isane ja lõpetas kõrval Хаммером. Ta oli halva kasvu, tume ja ilmselt kreeklane. Tema näinud fotot Heeringat Мадупаса failides AX, ja see inimene nägi välja täpselt nagu ta on.
  
  
  "Ma ei tehta, et helistas firmasse üle survepesu akende," ütles ta inglise keeles Хаммеру. "Kui sa tulid siia viimast korda?"
  
  
  "Ma ei mäleta ilma arvestust", - neuro vastasin ma. "Kas te saate aru, et vaja on kirjutada".
  
  
  Hammer ülbe lähenes mulle. "Aga sa oled siin varem?"
  
  
  Ta kõhkles. "Jah, tema, töötas siin enne."
  
  
  Ta tõmbas relva ja нацелил mu nägu. Ego aju oli ebameeldiv lähedal. "Ütle mulle, kuidas näeb välja köök".
  
  
  All minu vasaku käe вырвалась käputäis pank. Ta üritas meenutada kirjeldus köök, mida on andnud mulle Минуркос. "Ta on suur, koos valamu ja kapid! Mis see üldse on?"
  
  
  "Ah, las ta hakkab," ütles võltsitud Мадупа.
  
  
  Hammer ei arvestanud seda. "Kui palju aknaid on köögis?"
  
  
  Ma ei tea, kui kiiresti ma suudan jõuda стилета, kui te põrandale juurde ego jalge ette. Aga siis selle, meenus, et köök on sisemine tuba, koridoris hoone, mitte välise oigama. "Jah, sest seal on aknad", - küsisin ma süütult.
  
  
  Pöial Хаммера pressitud спусковому крючку. Järk-järgult valget värvi liigeste kadunud, ja ta langetas oma relva küljele. Üle kontori tuli mees särk lühikeste varrukatega.
  
  
  "Inimesed üle kogu Teenuste Tahvel ütlevad, et nad saatsid meest", - ütles see mees Хаммеру.
  
  
  Seda proovisin, ei näita leevendust nägu. Tema bribed tüdruk kontoris Laigud, et ta toetas minu lugu, kui vajadus tekib, kuid oli mures, kas ta доведет asi kuni mõlemad otsad.
  
  
  Hammer eemaldas püstol kabuur. "Hästi. Вымой neetud aken", - käskis ta. "Aga tee seda kiiresti."
  
  
  "Jah, sir," ütlesin ma. "Härra Минуркос mõnikord tahab rääkida meie vanematest päevades purjetamine võistlused. Ma näen, kas tema ego enne läheb?"
  
  
  Vasara viskas mind läbilõikav arvates. "Sa ei näe ego", - ütles ta. "Jätka oma tööd."
  
  
  "Tänan," ütlesin ma.
  
  
  Nad on lasknud mind mööda koridori vaevalt, et täita ämber veega, ja ta kiiresti uuris füüsilist üldplaneeringu numbrid. Kui tema hakkas tegelema suured aknad, kõik jätsid mind üksi. Tema näinud, miks ta tuli, ja püüdis tulla graatsiline viis katkestada minu visiidi, kui grupp mehi tuli üle kontori ja hakkas avalikult arutada asjade Ставроса, ei märganud mind. Tema oli rõdul avatud ukse.
  
  
  "Mõlemad laagri valmis on," ütles üks mees. "Ma arvan, et me peame soovitada Ставросу tegutseda, kui..."
  
  
  Teine mees lõpetas ego ja juhtis mind. Esimene mees välja ja jälle rääkis summutatud toonil. Aga sel hetkel ümber sisemise koridori tuppa sisenenud veel kolm meest, ja tema sai suur boonus minu külastada. Siiralt, nagu шомпол esiplaanil poolest oli Adrian Stavrose. Ta oli keskmist kasvu, mis залысинами tumedaid juukseid. Ta oli väga sarnane pilt, kes seda näinud, on üsna tavaline, karm mees, kes oli vanem oma kolmkümmend pluss aastat. Kuid siiski tundus kiiremini. Tal olid laiad õlad, ja ta seisis, nagu lõpetanud West Пойнта. Ta oli särk varrukad ja tume tie kaelas. Ta hoidis käes pakk pabereid ja on näha olnud, et on väga väsinud.
  
  
  "Hästi, teeme seda kohtumist lühike," ütles ta teistele suur tuba. Seda märkasin, et Цанни seal ei olnud. Ta ei olnud piisavalt oluline organisatsioon. "Rivera, mis on viimane aruanne Миконоса?"
  
  
  Ma seisin seal, vaadates seda väikest gruppi, meenutades, kuidas targad nad on tegutsenud, on ta peaaegu tundis austust Адриану Ставросу.
  
  
  "... Ja ülem ütleb, et muld on lõppenud ja sõdurid..."
  
  
  Stavrose äkki tõstis oma silmad üles ja nägi esimest korda mind. Ta noogutas oma alluvat, tegi paar sammu minu suunas, siis on peatunud surnud, tema nägu oli vihane.
  
  
  "Kes see on, rätsep võta?" - проревел ta.
  
  
  Odin ümber inimesi Ставроса hirmuga lähenes talle. "Ma arvan, et keegi ütles, et oli siin, et aknaid pesema".
  
  
  "Kas sa usud!" Stavrose valjult hüüdis. Ta vaatas ja nägi minu ämber rõdu kõrval ja vahend kummist servadega minu poolt. Ta käskis. "Sa oled! Tule siia!"
  
  
  Kui oleks Stavrose oli piisavalt рассержен ja otsustas, et tahab minust lahti, keegi ei stahl oleks kahtlema otsuse ego. Teda juhuslikult tuli tuppa. "Jah?"
  
  
  Ta on loobunud mind ei vastanud. "Kes ei lase ego siia?"
  
  
  Vasara, ma seisan nurgas nagu panther зашагал keskele tuba. "Temaga on kõik korras. Me ego ei kontrollinud".
  
  
  Stavrose pöördus ja pikka aega tähelepanelikult vaatas oma bandiit, samal ajal kui must vaikust заполняла tuba. Kui Stavrose rääkis, see oli vaikne. "Ma olen ümbritsetud идиотами?"
  
  
  Hammer hapu vaatasin teda. Siis ta pöördus minu poole. "Hästi, akende pesemine täna lõppenud".
  
  
  "Kuid ma lihtsalt hakkasin! Härra Минуркос tahab alati, et kõik aknad on pestud. Ta ütleb..."
  
  
  "Rätsep võta, mine ära!" - karjus Hammer.
  
  
  Tema kehitas õlgu. "Minu ämber..."
  
  
  "Unusta see."
  
  
  Tema rahulikult möödus mimmo Ставроса, ja ta on kogu aeg jälgis mind. Allakäik lift tänaval, tema vaimselt märgitud heliisolatsiooni, sideliinide ja lukud, запирающие päev väikese kaubikuga. Huvitav, ärkas, kas tema kahtlused Adriana Ставроса. Minu visiit on kindlasti väärt seda. See ei ole ainult hea vaataks inimene, keda lootsin tappa, kuid märkasin füüsiline asukoht ego linnus. Lift oli ainus viis saada sees, ja ta teadis, mida oodata, kui me siseneme sees.
  
  
  Kui ta läks tagasi hotelli, Erika ja Минуркос ootasid mind minu toas. Niipea kui ta tuli uksest ja Erik nägi, et minuga on kõik korras, ta сунула mulle ajalehe. Selle lugesin rasvane pealkiri.
  
  
  AMETLIKUD ESINEMISED VANDENÕU КОЦИКАСА.
  
  
  Минуркос прищелкнул keeles.
  
  
  "Üks liige ministrite kabineti, vähe tuntud tegelane nimega Алики Вианола, ütleb, et tal on tõendeid, et Коцикас kavatseb müüa oma partii kommunistidele ja mis elu teised juhid хунты on ohus".
  
  
  Tema vaatas esimese veeru marki. "Selgub, et oletus kindral oli õige," ütles ma. "Stavrose viskab labidaga muda Коцикаса segadusse olukorda, kui üks kord enne koosolekut, kus ta plaanib tappa ego ja ego kolleegid".
  
  
  "Ja pange tähele, kuidas ta püüab mitte mainida minu nimi", - raske ütles Минурк.
  
  
  Erika võttis mul käest kinni. "Politsei uurib süüdistusi, kuid selleks ajaks, kui nad on tunnustatud безосновательными, kolm polkovnik on surnud".
  
  
  "Ei, kui meil läheb kindral", ütlesin ma. "Ta helistas?"
  
  
  "Veel ei ole", - ütles Минуркос. "Sa tuleksid katusekorter?"
  
  
  "Jah, tema tegi seda," ütlesin mina. Tema ütles neile rääkida, mida kuulsin selle kohta, et on näinud Ставроса.
  
  
  "Ma hotelliga, et sul oleks relv", - kibe ütles Erika.
  
  
  "Kui mul see oli, seda ei oleks saanud seal", - eitanud ilmus meedias teated tema hei. "Nad on mind hästi обыскали. Ei, me peame tagasi. Tema oleks asuv, et meil jäi Zack".
  
  
  Eric vaatas mind. "Ta oli väga hea oma töös".
  
  
  "Jah," ütlesin ma. "Noh, kui vaja, selle võiksin saada abi oma inimesi. Arvan, et selles piirkonnas on ained AX. Seda tean kindlasti". Tema pöördus Минуркосу. "Kas teil õnnestus saada kuni ülemad laagrites?"
  
  
  "Ma püütud ih nii", - ütles ta. "Ma ütlesin neile täpselt, mida sa ütlesid. Mõlemad mehed ütlesid mulle, et nad ei võta meetmeid, kuni saad teate mind isiklikult. Seda ka soovitada neil ei seondu пентхаусом ja ignoreerida kõiki vastulause jätta minu nn sekretäri."
  
  
  "Te olete väga hästi hakkama, härra Минуркос", ütlesin ma. "Ja nüüd, kui me teame..."
  
  
  Mind katkestas telefon.
  
  
  Erika vastas talle, ja helistaja tutvustas ennast. Ta noogutas ja andis telefoni Минуркосу. Ta võttis toru ja pani toru kõrva juurde. Ego poolt oli vähe sõnu. "Jah, Василис. Jah. Oh, jah. Jah, jätkake. Arusaadav. Jah. Oh, suurepärane." Kui ta lõpetas ja pani toru hargile, vaatas ta meile kavalad naeratus.
  
  
  "Hästi?" - kannatamatult küsis Eric.
  
  
  Василис helistasin suvila ja Цанни keeldus näha ego meie täna, homme meie tänu sellele, et ta on liiga hõivatud. Ta pakkus Василису helistada järgmisel nädalal. Tekkis vaidlus ja vahetada külmade sõnadega, kuid Цанни jäi непреклонным. Ta keeldus. arutada visiit polkovnikov telefoni teel."
  
  
  "Nii et ta on teinud, et sa oled naeratas?" Tema küsis.
  
  
  "Kas Sa Mäletad Деспо Адельфию?
  
  
  Inimene, сменивший Расиона komitee polkovnikov? Oma mees Ставроса? "
  
  
  "Jah", - noogutas Erika.
  
  
  "Василис läks sellele matemaatika. Ta kahtlustas, et just Адельфия rahul kohtumine, ja tal oli õigus. Адельфия teab kogu kava. Василис vaielda kolme полковниках ja võitis usalduse Адельфии. Адельфия teatas emu aeg ja kohtumispaik. Коцикас, Плотарчу ja Главани juba kokku leppinud minuga kohtuda elukoht Коцикаса. Tal on загородное mõis põhja pool linna on üsna kauges piirkonnas. Адельфия on ka seal."
  
  
  "Millal?" Tema küsis.
  
  
  "Täna kuidagi kui" vastas Минуркос. "Vaid paar tundi."
  
  
  "Kui nad tapavad polkovnikov?" - uuris ma.
  
  
  Минурк сгорбился. "Адельфия ei öelnud oleks sellest, kui avastas, et Василис ei tea. Tundub, et me peame ootama ja igal aastal".
  
  
  "See võib olla väga ohtlik," ütlesin ma. Tema vaatas kella randmel. "Erika, kutsu takso. Me, m Коцикасу. Härra Минуркос, jääge siia, hotellis, ja eemale võõra silma. Kui keegi avastab sind, meil on probleem".
  
  
  "Väga hea, härra Carter".
  
  
  Kui Erika kutsus takso, oma jakki ja пристегнул kabuur люгера, siis стилет paremal küünarvarred. Минуркос vaikselt ja sünge vaatasin. Tema, võttis Люгер ümber kabuur ja lükata katik tagasi, lihtne liikumine kasutusele kassett kassett, siis ikka eemaldas relv.
  
  
  Erika rääkis telefoni teel. "Meie takso on väljas viie min".
  
  
  "Siis lähme," ütles ma. "Meil on kokkusaamine".
  
  
  Kaheksas peatükk.
  
  
  "Arvan, et mõistan," ütles kolonel Анатоль Коцикас siis seda, kui võttis meid fuajees oma suur maja. "Адельфия ütles, et see on lõõgastav kohtumine, kindral".
  
  
  Teel korjasime kindral Криезоту, sest ma teadsin, et Коцикас ära meid, kui me oleme Эрикой tule üksi. Коцикас, худощавый mees viiskümmend aastat, seisis униформе kakiploomid ja vaatas mind kahtlaselt.
  
  
  "Keegi ümber teised on siin, kolonel?" - küsis Кризоту.
  
  
  "Nad on oodata lähiajal".
  
  
  "Hästi. Anna meile vähe aega", - ütles Кризоту.
  
  
  Коцикас vaikselt vaatas meid, oodates vastust. Kuigi ego auaste oli väiksem kui kindral tol hetkel oli ta kõige mõjukam isik Kreeka. Kui toimus riigipööre 1967, inimesed, kes on ego возглавили, tahtlikult ei подпускали juurde хунте kõrgemate ohvitseride, sest kindralid olid seotud privilegeeritud kõrgeim klass.
  
  
  "Hästi," - lõpuks ütles ta. "Tere tulemast kapis, palun".
  
  
  Hetk hiljem me neljakesi seisis ringi keskel üsna pimedas kapis. Teenija kinnitamata штору ja toas on muutunud heledamaks. Коцикас pakkus meile juua, aga me loobunud.
  
  
  "Kolonel, see oleks asuv, et teil on lubatud need kaks inimest otsida süstemaatiliselt läbi oma maja enne kohtumist ja siia jääda kohtumiseni," ütles Кризоту.
  
  
  "Miks?" - küsis Коцикас. "Milline нелепая palun".
  
  
  "Kuula mind. See kohtumine - mõrd," ütles kindral. "Meil on veel palju selgitada hiljem, kui meil on aega, kuid Никкор Минуркос ei ole inimese ees, sest viimaste rünnakute jaoks. Seal on mees nimega Adrian Stavrose, mis on peidus nimega Никкора ja kavatseb verine riigipööre vastu хунты. Sa Плотарху ja Главани tapetakse siin, oma kodu, täna on kuidagi kui ".
  
  
  Isik Коцикаса on omandanud jäik, sirge. "Ma arvan." - ütles ta.
  
  
  "Ma kahtlustan, et Адельфия peab põgeneda puutumata," lisas kindral. "Никкора, muidugi ei ole siin, sest ta ei ole sellele mingit seost".
  
  
  Коцикас kaua vaatasin aknast välja. Kui ta jälle pöördus meie poole, küsis ta: "Ja need mees ja tüdruk?"
  
  
  "Nad on siin, et aidata," - ütles lihtsalt Кризоту.
  
  
  "Kust ma tean, et see ei ole teie kolm tulid mind tappa?" - vaikselt küsis Коцикас.
  
  
  Кризоту pahaks.
  
  
  "Kolonel, vaikselt ütlesin ma, - kui tema tuli siia sind tappa, sa oleks surnud".
  
  
  Ego silmad vaatasid sügavalt minu. "Hästi. Saate vaadata läbi maja. Aga ma olen kindel, et sees ei olnud kedagi, kes oleks hotel tekitada kõigis kodudes ümber mulle või mu sõbrad".
  
  
  "Seal on kelder, kolonel?" Tema küsis.
  
  
  "Jah."
  
  
  "Me alustame sealt," ütles selle looja ida erika. "Sina ja kindral veel rääkida, kolonel. Kui palju meil aega kuni ih saabumist?"
  
  
  "Ma ütleksin, vähemalt viisteist minut".
  
  
  "See peaks olema piisav". Tema pöördus looja ida erika.
  
  
  "Let' s alustada."
  
  
  Me kiiresti обыскали suur kelder ja ei leidnud meid pommid, meile lõhkeainet. Oleme kontrollinud, ülejäänud osa majast, ja lõpuks kabinetti, kus pidi toimuma kohtumine. Me hoolikalt обыскали uuring. Ei ole küll täielik nimi ei leitud, oleme leidnud kaks elektroonilise жучка.
  
  
  "Uskumatu," ütles kolonel Коцикас, kui tema üks seadmeid. "Ma ei tea, kui see oleks võimalik teha".
  
  
  "Need inimesed on oma ala professionaalid," ütles ma. "Nüüd sa pean mulle uskuda".
  
  
  "Noh, et on aeg", - ütles Erika. "Nad jõuavad eraldi?"
  
  
  "Kuna nad olid staabi-korteris komitee täna hommikul, nad saavad tulla kokku," ütles Коцикас.
  
  
  - Isegi Адельфия võiks olla koos teistega, hoolimata sellest, et nad on tohutult ego ei meeldinud. Lõppude lõpuks, see on väidetavalt katse leppimise ".
  
  
  Oletus, polkovnik oli õige. Kümne minut hiljem tuli suur must limusiin, ja kõik kolm polkovnik olid nen. Плотарчу ja Главани olid eakad mehed, Главани koos hallid juuksed. Адельфии oli umbes nelikümmend, paks, paks mees, mille vorm tundus talle oli kolm suurust vähem. Ta naeratas säravalt kõigis suundades ja valjult rääkis kokkuleppel ja nõusolekul, ja oli väga üllatunud, kui fuajees tema pani käerauad oma parema randme.
  
  
  Ego käitumine muutunud, nagu välk. Naeratus kadunud, ja tumedad silmad ilmus jäine kõvadus. "Mida sa teed?" hüüdis ta.
  
  
  Коцикас ja Криезоту промолчали. Tema ebaviisakas pöördus Адельфию ja сковал emu käed selja taha. Ego karmi nägu kiiresti põrand oli täis raevu. "Mis see tähendab?" - küsis ta valjult, muutes ilme mind Коцикаса ja kindral.
  
  
  "Härra Carter ütleb, et sa tulid täna mulle koju, et meid tappa", - ütles külmalt Коцикас.
  
  
  Kaks muud polkovnikov потрясенно переглянулись. "See on tõsi, Анатоль?" - küsis Главани on Коцикаса.
  
  
  "See on absurd!" hüüdsin Адельфия. "Kes on see mees?" Enne Коцикас osanud vastata, Адельфия läks koos ametliku kombeid sama, mis tegeleb lubatud lumesadu kuuma kreeka keelest, выплевывая sõnad on kui mürk, ja regulaarselt кидаясь minu suunas pea. Ma ei suutnud tabada suurt osa sellest.
  
  
  "Vaatame, kolonel", - lõpuks vastas Коцикас.
  
  
  Tema ebaviisakas haaras Адельфию käest. "Sa võid teha järgmise väike tükk aega kappi," ütlesin ma, - juhul, kui me miss mingeid üllatusi". Tema, vaatasin Коцикаса. "Ülejäänud on ümber, lisaks Erica, püsige toas kaudu hall, kuni ta ei ole enam rohkem."
  
  
  "Väga hea," ütles Коцикас.
  
  
  Полковники ja kindral Кризоту sisse loginud elutuba teisel pool saali kapis, kuid see, mida me Эрикой приклеили kleeplindi lihavad suu Адельфии ja rihmaga ego õppetooli. Tema võttis ego puusad revolver ja воткнул värvel. Me Эрикой tagasi hall ja Адельфия бормотала meile solvangute tõttu film.
  
  
  "Nüüd ootame?" küsis Eric.
  
  
  Tema, vaatasin nah. Tema punased juuksed kammitud tagasi ja ta tundus väga ja spa oma брючном ülikond. Ta võttis ümber käekotid "belgia püstol 25 kaliibriga" ja kontrollisin laskemoona.
  
  
  "Jah, me ootame," ütles ma. Tema lähenes avatud sisend päev, ja vaatas pika tee, окаймленную kõrge ломбардийскими тополями. Kuni ainus maantee, mis läbib see on koht, jäi peaaegu miil. Ideaalne koht tapmine. Korgitser oli see, et tulid väärastunud tähenduse Ставроса? Tema подумывал kuulama Адельфию, kuid aega oli vähe ja see on liiga kartis Ставроса. See kajastus ka tema nägu.
  
  
  Erika lähenes mulle selja tagant ja snuggled mulle kogu kehaga. "Meil on nii vähe aega üksi, Hüüdnimi".
  
  
  "Ma tean," ütlesin ma.
  
  
  Oma vaba käsi on see, et ilma револьвера, погладила mind üle õla ja käe. "Millal see lõpeb, me спрячемся Ateenas, me süüa, magada ja armatsemine".
  
  
  "Ma ei usu, et meie ülemused teretulnud oleks see", - irvitas ma.
  
  
  "Nad võivad minna põrgu. Nad võivad anda meile paar päeva", - ütles ta ärritunult.
  
  
  Ta pöördus tema poole. "Me leiame aja", - ütles tema cl. "Ma tean, hea väike hotell, kus on..."
  
  
  Tema pöördus päeval, kuuldes mootori heli masin. Otsas viiv tee, enne kui ta kadus välimuse järgi, oli lähenemas must sedaan. Top tal oli politseinik laterna.
  
  
  "See on politsei!" ütles Erika.
  
  
  "Jah," kostsin ma. "Kuidas te arvate, Stavrose bribed участкового kapten?"
  
  
  "Selleks on vaja vaid paar inimest," - soovitas Eric.
  
  
  "Eriti, kui Stavrose võtab kaasa paar oma inimesi," lisas mina. "Lähme."
  
  
  Me kiirustasid tuppa, kus ootasid liikmed хунты ja kindral.
  
  
  "Väljaspool подъезжает politsei masin, - kiiresti ütlesin talle neid. "See on nagu gambiit Ставроса. Te kõik relvastatud?"
  
  
  Kõik nad olid peale Кризоту. Andis emu revolver Адельфии. "Ja nüüd lihtsalt istu siin, kuidas saab небрежнее, nagu sa kaasatud tõsist arutelu. Hoidke oma relvad valmis, säästudes külgedel. Erika, mine tu sahver". See on kiiresti pensionil.
  
  
  "Ma siiralt nende prantsuse uste taga", " märkis ta. "Kui nad kõik lähevad tuppa, me püüame ih võtta. Kui keegi sinu ümber ei taha lahkuda nüüd, võid minna läbi tagaukse".
  
  
  Tema, vaatasin молчаливых ametnikud. Nad jäid oma kohtadele.
  
  
  "Hästi. Me püüame vältida tulistamine. Usu mind".
  
  
  Teda läbis prantsuse päeval, kui kuulis, kuidas paugu avanes välisuks. Sulane püüdnud takistada politseid, kuid ego оттолкнули. Seda kuulsin, kuidas nad хлопнули lukustatud ukse kabineti, kus Адельфия on kohustatud koos кляпом suus, siis jälle kuulsin häält teenijad. Seda mõtet suurt ei ole nii, et mehed, oli mitu. Hetk hiljem tema saaks selge ih näha, nad murdsid elutuba. Ih oli kuus - viis kujul ja üks erariietes. Kas kõik mehed vormis vööd olid revolvrid.
  
  
  "Mis see tähendab?" ütles kolonel , püsti, kuid peites püss on selja taga.
  
  
  Üks erariietes tuli edasi, mees vormi лейтенантскими нашивками. Inimene erariietes oli valvur Ставроса, keda tema on näinud, kui пентхаусе. Leitnant ilmselt oli politseiametnik, kelle bribed Stavrose. See peab olema tõeline politsei. See pidi olema выдуманная, kuid tõest ajalugu ja ajakirjanduses.
  
  
  "Me ei oodanud teid siin, kindral," ütles leitnant. Ta vaatas ringi toas, ilmselt taotles Адельфии. "Te kõik vahistati riigireetmise eest. Meil on tõendeid, et oled jõudnud siia, et täita коммунистическим agent ja leppida kokku, kuidas salajasel kokkuleppel rahvusvaheliste röövlitega". Ta tundus väga närviline.
  
  
  "See on absurdne," ütles Коцикас.
  
  
  "Te kõik petturid", - valjuhäälselt nõudis leitnant. "Ja siis hukati sellisena". Tema, vaatasin, kuidas leitnant tõmmatakse revolver.
  
  
  Mees Ставроса jäigalt irvitas. "Ja siin on karistus", - ütles ta inglise keeles. "Kui sa vastuseisu arreteeritud".
  
  
  "Meil ei olnud füüsilist vastupanu arreteerimist", - eitanud ilmus meedias sõnumi Коцикас noorele matemaatika.
  
  
  "Ei?" - küsis palgasõdurite Ставроса. "Noh, vähemalt nii see tuuakse raportis politsei. Nii et inimesed peavad seda kuulma raadio".
  
  
  Leitnant нацелил revolver on Коцикаса. Tema arvasid, et hetke pärast on kõik politseinikud lenge oma püstolid signaali leitnant. Mees Ставроса libistas käe jope ja noogutas лейтенанту, kes pöördus oma inimestele. Selle kiiresti sisestatud lai ukseava, нацелив Вильгельмину rinnad leitnant.
  
  
  "Okei, jää siin avalikult".
  
  
  Leitnant vaatas mind imestusega, отразившимся tema nägu. Inimene Ставроса ei ole veel дотянулся enne oma relva, ja ainult paar politseinikku kujul hakkas pull käed кобурам. Kõik замерли, ja kõik pilgud pöördusid minu poole.
  
  
  "Viska relv", - tellisin selle лейтенанту. "Ja sina, ettevaatlikult eemalda see käes, камзолы".
  
  
  Keegi ei pidanud minu korraldusi. Nad прикидывали, mida nad peavad võtma mind. Vasakule uks avanes wc ja tuli Erika нацелив oma belgia revolver mees Ставроса.
  
  
  "Ma arvan, et sul paremini teha, kuidas ta ütleb", - külm ütles ta.
  
  
  Pettumus ja viha kasvas nägu головореза Ставроса ja leitnant politsei, kui nad vaatasid Eric. Pikk pinevalt vaatas ih nägu, püüdes ära arvata ih kavatsused. Siis algas põrgu.
  
  
  Selle asemel, et jätta relv, leitnant нацелил ego mulle rindu ja ego sõrm vajutas päästikule. Tema nägi välk liikumine ja hakkas langema põrandale. Ego püstol tulistas, nagu relv, ja ta tundis, kuidas kuum, обжигающая valu läbistada mu vasaku käe. Pungis on läbinud mimmo mind ja puruks klaas prantsuse päeval. Tema, kukkus põrandale ja перекатился toolile, kui leitnant jälle tulistas, on pungis расколола puitpõrand kõrval.
  
  
  Ta karjus. - "Tapke ih!" "Tappa ih kõik!"
  
  
  Hetkel, mil leitnant нацелил mind oma revolver, inimene Ставроса järgnes talle ja tõmbasin oma relv. See oli läikiv must relv on automaat, ja ta нацелил ego looja ida erika pea. Erika tulistas teda, kuid промахнулась, kui ta langes üks igale rahvusele. Lask tabas puusa-ühele ümber politsei. Mees " röökis alates haiget, kui kukkus põrandale.
  
  
  Kaks muud politsei, низменному пригнулись. Haavatud ja veel üks politseinik нырнули varjupaigana väikese mööbel.
  
  
  Кризоту ja kaks tulevad polkovnikov veel olid kinnisasja, kuid Коцикас tõmbas oma relva ja tulistas sellest on leitnant. Mees kukkus ja kukkus madal tool, lõhesid, kui ta langes ego põrandale.
  
  
  Tema ronis огневую positsiooni. Inimene Ставроса ainult et tulistas Eric. Ta on mööda pannud, sest et ta ikka kaotas tasakaalu, vältides selle maha, ja sellepärast et ta ise kiiresti istus russelli.
  
  
  Korraga стреляло mitu käsirelvi. Криезоту прикончил ühe ümber politsei ja tema застрелил veel kaks. Erika tabavalt tulistas selle kaupleva rääbaka peale Ставроса avameelne on, tagaistme dollar.
  
  
  Leitnant valmistus kp hakkas teisel katsel rünnata Коцикаса, aga tema märkas liikumist ja kiiresti tõusis üks igale rahvusele. "Ma ei oleks stahl seda teha."
  
  
  Ülejäänud politsei on loobunud võitleb. Jätsid relvad, nad tõstsid käed üle pea. Leitnant vaatas neid, langetas oma relva ja viskas ego põrandale. Ta vaatas veel keha, seejärel mind.
  
  
  "See segadus", - хрипло hüüatas ta. "Sa takistanud seadusliku töö politsei-ja tapsid ametnikud täitmisel kasutada oma kohustusi. Sa ei maandub see käsi..."
  
  
  Tema tabas selle relvaga on ego-eesmärke, koputab ego jalg. Ta lamas põrandal, hingeldamine, kellel pea. "Sa pead vait", - прорычал ma.
  
  
  Полковники ja Криезоту kandsin kaks ohvitseri käerauad. Erika raske прислонилась juurde oigama. Tema küsis. - "On sinuga kõik впорядке?"
  
  
  "Jah, Nick".
  
  
  "Mul on hea meel, et доверился teile, härra Carter ütles Коцикас. "Meil on sulle võlgu"
  
  
  "Ja üritanud ebaõnnestus," lisas Главани.
  
  
  "Ma olen teid politseikomissar, ja kaua temaga rääkida, mis siin juhtus," ütles Коцикас, sünge vaadates haavatud leitnant.
  
  
  "Ma hotell, et siis, kui mul on kakskümmend neli tundi, enne kui te seda teete, kolonel," ütles ma. "Eesmärk kaheksajalad on veel elus. Me miss Нистром lähe Ставросом".
  
  
  Ta kõhkles hetke. "Hästi, härra Carter. Seda olen vait kakskümmend neli tundi. Aga siis tema peab tegema oma käigu".
  
  
  "Piisab, kui aus olla," ütlesin ma. "Kui me ei leia Ставроса juurde завтрашнему päevaks on see aeg, sa ei saa hakkama ise, kuidas tahad".
  
  
  Коцикас ulatas mulle käe. "Õnn kaasa."
  
  
  Tema võttis ego käest. "Meil on seda vaja!"
  
  
  Üheksas peatükk.
  
  
  Kui me tagasi, leidsime, et Минуркос расхаживает on гостиничному numbrile. Oli selge, et ta ei ole andnud meile palju võimalusi tagasi tulla.
  
  
  "Полковники korras?" küsis ta kergendatult nägu.
  
  
  "Jah," ütlesin ma.
  
  
  "Ja Василис?"
  
  
  "Ta elusa ja tervena," ütles Erika. "Meil väga vedas. See võib olla verine sauna".
  
  
  "Jumal Tänatud," ütles Минуркос.
  
  
  "Me oleks suutnud seda teha ilma kindral", ütlesin ma.
  
  
  "Mul on hea meel, et Василис hästi ennast näidanud. Kas on arestitud ellujäänud tapja?"
  
  
  "Ei ole. Tema küsis Котикаса anda meile kakskümmend neli tundi, kuni me saame minna Ставросу".
  
  
  Ta tegi hetkeks pausi mõnda aega. "Ma ei ole kindel, et ta on nõus selle секретностью. Kuid niikaua, kui seda lähen seda. Tema on ka hoian vaikus on kakskümmend neli tundi, härra Carter".
  
  
  "Ma hindan seda, härra Минуркос. Nüüd on meil tööd. Me peame minema, sest Ставросом".
  
  
  "Tundub, halb jätkata seda probleemi lahendada ise," ütles Минуркос. "See nõuab politsei abiga, härra Carter. Seda tean, et mõned inimesed, kellele võin usaldada".
  
  
  Tema küsis. - "Nii nagu nad on, kes tuli полковнику Коцикасу, kes kavatsevad toime panna massiline tapmine?" "Ei, mul peab olema võimalus võtta ego, härra Минуркос. Ma ei suuda uskuda, et politsei suudab või tahab meelitada Ставроса vastutust. Minu valitsus ei saa ka. Hääl miks mul on hirm tappa Ставроса kohapeal Need käsud on samad teemad, mis on miss Нистром sai tema valitsus ".
  
  
  "Aga tõusta katusekorter on enesetapp", - ütles Минуркос.
  
  
  "Võib-olla", ütlesin ma. "Aga võib-olla ka mitte, arvestades seda, et ma tean sellest kohast. Ja see, et sa tead".
  
  
  Küsis ta. "Kui sa oled läinud?"
  
  
  Tema vaatas Eric. - "Täna õhtul." "On sinuga kõik korras?"
  
  
  "Kõik, mida ütled, Hüüdnimi".
  
  
  "Näiteks praegu on Stavrose hämmingus, miks ta ei saanud uudis oma mees. Ma arvan, et on tõenäoline, et Stavrose ootab пентхаусе, kui ei veendu, et midagi läks valesti. Nii et ta peaks olema seal täna õhtul".
  
  
  "Sa ise rääkisid relvastatud valve", - ütles Минуркос. "Sa ei saa minna läbi sissepääs, koridor".
  
  
  "Võib-olla. Kuid meil on koos Эрикой on kolmas isik, et aidata. Ta oli kontaktis oma ülemustega, enne kui me läksime maja Коцикаса. Teine agent saalis Ateenas teise ülesande ja ta on meile aitab".
  
  
  "Teid kõigest kolm?" - küsis Минуркос. "Tõenäosus võib olla ka kaks või kolm ühe vastu, isegi kui satute kohas".
  
  
  "Härra Carter armastab pikad võimalusi," ütles Erika naeratades.
  
  
  Ta naeratas ka reuma. "Pealegi, mul on plaan, mis sisaldab neli".
  
  
  "Neli?" - hirmunult küsis Минуркос. "Kui loete minu jaoks on teie usaldus on kohatu. Tema isegi ei tea, kuidas tulistada пушке".
  
  
  "Ei sina" - ütlesin ma. "Siin lennukis te mainisite, et mis meelde on jäänud mulle. Sa ütlesid, et sul on oma tapetud sekretär Heeringat Мадупаса oli vend, väga sarnane sellele.".
  
  
  "Jah," ütles Минуркос. "Kehv, isegi ei tea, et ego vend on surnud. Ta Räim näinud ei ole väga osas, kuid nende vahel oli suur kiindumus".
  
  
  Tema küsis. - "Kui see on sarnane Räim?"
  
  
  "Väga paljud. Nende vahel oli ainult aasta vahet. Mõned ütlevad, et näevad välja nagu kaksikud, välja arvatud see, et Räim on umbes tolli suurem ja mõnevõrra raskem oma venda".
  
  
  "Me saame seda parandada," ütles ta rohkem endale, kui looja ida erika ja Минуркосу. "See mees elab Ateenas?"
  
  
  Минурк vaatas mulle küsivalt otsa. "Siiralt maakohas väikeses külas".
  
  
  "Helista emu ja räägi Салаке", ütlesin ma. "Siis küsi tema, mitte kas ta tahab aidata eest kätte maksta surma tema vend".
  
  
  Eric vaatas mind. "Nick, sa mõtled ..."
  
  
  "Kui Stavrose võib tulla самозванца, siis selle saame me oleme" - ütlesin ma. "Janis Цанни ei ole ainus, kes võib rääkida surnud mees".
  
  
  "Kolmas Räim Мадупас?" küsis Eric.
  
  
  "Tegelikult on. Võib-olla ainult ta saab veeta meid penthouse". Tema pöördus Минуркосу. "Sa helistad emu?"
  
  
  Минурк kõhkles hetkeks: "Muidugi. Ja selle tuua ego siia".
  
  
  Kaks tundi hiljem, kui üks kord hääbuv, Серджиу Мадупас saabus hotellitoas. Ta tundus nii vagur, kartlik inimene, aga pinna all on скрывалась sünge kohustus aidata kättemaksu matemaatika, vastutav oma venna surma eest. Andis emu balleti sussid kõrge kand ja pehme fig ja kiiresti подкрасил. Kui kõik lõppes, ta nägi välja peaaegu sama, nagu on petis, keda tema on näinud, kui пентхаусе. Lõppude lõpuks, see oli eksitaja, mille Серджиу maskeeris ennast meie kava, tegelikult delle, mitte ego vend.
  
  
  See hotell on, et inimesed пентхаусе võtnud Серджиу, et Цанни, фальшивого Мадупа.
  
  
  Kui tema lõpetas temaga, ta taganes, ja me kõik vaatasime hoolikalt. "Mis sa arvad?" - küsisin temalt Минуркос.
  
  
  "Ta on väga sarnane Räime - ja seega Цанни", - ütles Минуркос.
  
  
  Meie oma on petis, ebakindlalt naeratas mulle. "Siis on hästi töötanud, härra Carter", - ütles ta. Ego hääl oli väga sarnane hääl Цанни ja ego oli inglise umbes sama kvaliteediga.
  
  
  "Arvan, et saame hakkama," ütles Erika.
  
  
  * * *
  
  
  Tund aega sõitsime hoone juurde Apollo. Ateenas oli söömine tund ja linna tänavatel peaaegu ei olnud masinaid. Kuigi hoones oli pime, kui mitte arvestada lobby ja kauge мерцающих tuled пентхаусе. Istusime tagant on üüritud must седане minut kümme, ja siis nurga kodus ilmus suur mees. Ta astus avalikult autoga ja sel asukoht minuga esiistmel. Erika ja Серджиу istusid taga. Минуркос jäi hotellis.
  
  
  "Tere, Carter," lausus pikk mees. Ta vaatas teised kaks ja задержал pilk looja ida erika.
  
  
  Tema küsis. - "Midagi juhtus?"
  
  
  "Midagi sellist. Nendega tuhkru, kuidas ta tuli, kedagi ei olnud." See oli Bill Spencer, kolleeg AX. Ta oli uustulnuk selts, ja enne seda, kohtunud temaga ainult korraks. Aga Kull kinnitas mulle telefonil ajal meie lühikese kõne varem, et Spencer oli hea inimene. Vastavalt minu juhiseid, ta jälgis spetsiaalse lift katusekorter läbi klaasist hoone fassaad peaaegu kolm tundi.
  
  
  Tema tutvustas ego Эрикой ja Сержиу. "Me minna läbi teenindus ukse vestibüül," ütlesin ma, - selle võtme. Серджиу läheb esimesena, ja me käitume nii, nagu oleks see koht kuulub meile. Kui me tõuseme üles ülesse, me käitume nii, nagu tema päästis varem. küsimusi?"
  
  
  Tume masin käes on läbimõeldud vaikus. "Hästi," ütlesin ma. "Tule nüüd saada see üle selle".
  
  
  Me neljakesi вылезли ümber musta sedaani ja koos suundusime фасаду hoone. Vasakul peasissekäigu on lukustatud klaasist saavutused uks. Серджиу воткнул võti, mis andis emu Минуркос, lukk on roostevabast terasest ja pöördus ta. Fuajees valvur on lift koos kimbatus pöördus meie poole.
  
  
  Серджиу läks esimene, me järgisid teda. Tema mõtles, kas me tõesti seista Ставроса üllatusena. Ta peaks edasi-tagasi üle пентхаусу, oodates, et kuulda, mis juhtus maja, polkovnik Коцикаса. Tema, lootsin, et ta ei saatnud sinna oma meeskonda inimesi, et uurida. Samuti on tõenäoline, et ta üritas helistada Паракату viimastel päev või kaks, ja leidsin, et ei saa seal meile hema ühendust võtta. Suutmatus ühendada hema-või istandus džungel rääkis Ставросу, et midagi on valesti.
  
  
  Me tuleme, et turvatöötaja on lift. Ta kummaline vaatasin Серджиу.
  
  
  "Kus sa olnud oled?"
  
  
  "See on esindajad on ajakirjanduses," ütles Серджиу, toimides läbi oma uue rolli. "Nad on kuulnud kohutavast расправе üle полковниками хунты, mis tegeleb tekkis alles paar tundi tagasi. Politsei teatas neile tragöödia. Nad tahavad veeta lühike intervjuu, et teada saada arvamust hr Минуркоса sellest kohutav sündmus, ja ma räägin ih üleval ".
  
  
  Tema tundis стилет Hugo oma paremas käsivarred ja mõtlesin, kas ma pean ego kasutada. Kui valvur mõnda aega дежурил, ta oleks teadnud, et Цанни ei lähe ümber hoonete.
  
  
  "Hästi," ütles ta. "Ma lähen sinuga koos liftis".
  
  
  Lift oli üleval пентхаусе. Ta helistas ja ta aeglaselt hakkas laskuda. Tundus, et möödus terve igavik, enne kui ta saabus esimesel korrusel, kuid päeva lõpuks avanesid. Дежурил sama лифтер, mis enne töö oli mind üles ja alla. Me ronisid pardale, kuni лифтер vaatasin Сержиу. Päev on meile suletud, kuid ettevõtja ei klõpsanud nuppu, et tõsta meid.
  
  
  "Ma ei teadnud, et sa läksid ümber hoone," ütles ta Серджиу, ettevaatlikult vaadates meid.
  
  
  "Noh, nüüd sa tead", - раздражительно vastas Серджиу. "Ma lahkusin, et kohtuda nende газетчиками. Viige meid üles. Selle annan intervjuu".
  
  
  Mees on hoolikalt uurinud isik Серджиу. "Kõigepealt talle helistan üles", - ütles ta.
  
  
  "See ei ole tingimata!" - ütles Серджиу.
  
  
  Kuid, operaator lähenes isikliku side küljel masin. Tema noogutas Спенсеру, ja ta tuli lakub. Ta tõmbas oma "Smith ja Вессон" 38, ja teine mees märkas liikumist. Ta on pöördunud just õigel ajal, et näha, vähe relv on виска. Ta gasped ja libiseks põrandal.
  
  
  Eric kõndis isikliku juhtimise. "Võta see endale," ütles ma.
  
  
  Tee suvila me just ise liigutanud обмякшую kujundit лифтера nurka lift, kust ego ei oleks kohe näha, kui läheme neljakesi. Hetke pärast koridoris katusekorter avanesid päev.
  
  
  Nagu ma kahtlustasin, дежурили veel kaks meest. Üks nende ümber on блондинистый bandiit, keda ta varem kohanud. Need olid mässulised, ja ta ei tahtnud nendega mängida mänge. Blond tõusis tooli sissepääsu katusekorter, ja teine jäi istuma.
  
  
  Mõlemad vaatasid Сержиу, nagu näeksite tont.
  
  
  "Mida kuradit..." - hüüatas blond. "Mis siin toimub?"
  
  
  Серджиу juhtis tähelepanu blond ja Spencer lähenes темноволосому lauas. Mees aeglaselt tõusis Спенсеру.
  
  
  "Ma andsin loa intervjuu nende inimestega," ütles Серджиу.
  
  
  "Kuidas sa kargasin mööda katusekorter?" - küsis blond.
  
  
  Tema, lähenes talle, kuni Серджиу vastas. Spencer seisis kõrval tume inimene. Erika прикрыла meid nii väike belgia relv, спрятанным eest käekott.
  
  
  "Kas sa mäletad, kuidas mul läks?" - возмущенно küsis Серджиу. "See oli umbes tund aega tagasi. Seda sama on rääkinud teile, et..."
  
  
  Mingit täiendavat selgitust ei võta. Hugo ütlesin jooksnud mulle kätte. Teda haaras ta vasaku käega ja притянул ise, kui ta kaotas tasakaalu. Selle kiiresti toimus ego käega kõri noaga. Veri брызнула särk ja jope Сержиу.
  
  
  Tume mees võttis relva, aga Spencer oli valmis talle. Ta tõmbas taskust on inetu удавку ja kiiresti panin oma pea röövel, ning seejärel tugevasti tõmbas üle перекрещенную traati kahe puidust käepidemed. Käsi mees on nii ja ei ole дотянулась kuni püstoli. Ego silmad tõsta, kui suu приоткрылся, kui traat torgata liha ja arterite kondid. Veel rohkem verd брызнуло paks vaip meie jalg, kui gangster hüppas ja hetkeks скривился on хватке Spencer, seda loksutades jalad õhus. Seejärel liitus ta oma kaaslast põrandal.
  
  
  Erika on nõrgestanud taiplikkust спусковом eagle eye револьвера. Серджиу koos kahvatu nägu vaatasin, laibad on, kuni see on вытирал tera Hugo kohta jope blond. Spencer noogutas mulle, loobudes удавки, sügavalt врезавшейся kaela mees - ja suundub päev katusekorter. Tema Hugo hoidis käes, ja Spencer tõmmatakse spetsiaalne püstol, millest ta mainis mulle varem. Ego annab firma, Special Effects and Editing - pneumaatiline püstol, pildistamiseks nooled. Noolemäng olid täis кураре, быстродействующим mürk, mis AX laenatud kas indiaanlased Columbia.
  
  
  Серджиу tuli ise. Ta lähenes päev, hüppasid veel üks võti, mis andis emu Минуркос, ja avas neile raske uks. Ta vaatas mind, ja ma noogutasin. Ta vaikselt lükkas ukse ja astus kõrvale, kuna ta ei saanud sisse logida katusekorter. Ta ei olnud valmis aitama selles etapis rünnak.
  
  
  Me kõik kolm kiiresti sisse loginud ukseava, levisid fänn, Erika hoidis relva ees, valmis tulistada, kuid see oli vaid vabast relvaga. Tema ei hotel rohkem hoiata inimesi Ставроса, kui see on absoluutselt vajalik, enne kui me oleme leidnud enda Ставроса.
  
  
  Ideaalne oleks, kui oleks Stavrose oli suur elutuba sissepääsu. See oleks väga kiiresti tehtud voolu kõigele sellele. Kuid selle asemel leidsime hea Хаммера, istub pika бахарев selja meile klaasi brändit käes. Tema näinud, rihmad kabuur sellest kohast, kus seisis. Ta oli ikka veel relvastatud - see on ohtlik mees.
  
  
  Kodumaise koridoris, vedaval magamistuba, ei olnud mingeid märke elu, kuid доносились häält hästi valgustatud kontoris. Ma just tahtsin suunduda Хаммеру, kui äkki kaks meest tulid kontorisse elutuba. Odin ümber oli kopsakaid röövel mis püss наплечной kabuur, ning teine on teine võlts Мадупа, Janis Цанни.
  
  
  Nad lõpetasid, kui nägid meid, ja mõlemad vaatasid Сержиу лучезарными silmad. Kaks самозванца hetkeks peatud, otsid sõpra sõber ja Hammer pöördus nende juurde ja nägi väljend ih inimesele. Veel mõne sekundi murdosa jooksul головорез koos Цанни pöördusite eest пистолетами.
  
  
  Spencer нацелил viskamise ja tulistas. Ruumis kostis summutatud puuvill, ja hetk hiljem on ümber kaela mehed, kõrval ilmutama aadama poegadele õun, lendas must metallik viskamise. Ego lõualuu alguses ütlesin töötada, kui Цанни õudusega vaatas must objekt. Hammer on üks кошачьим liikumine hakkas pöörata ja tõmmake relv.
  
  
  Ego silmad esmalt keskenduti mulle, ja ma nägin neid ohtu, kui tema käsi leidis püstol kabuur. Tema langes üks igale rahvusele ja korraga взмахнул käega, tehes silmuse alt, vabastades стилет. Ta lõhestas õhku vaikselt, nagu silmatorkav lohe ja tema Хаммера rinnad kõrval ego ja südamega. Tera valju стуком sai ego, keha ja jäi kuni volditud.
  
  
  Kole silmad Хаммера, esimest korda avanenud mulle, sest nen ei olnud päikeseprillid on sinine, hetkeks tardunult ja vaatasid mind, uskmatu, et mul õnnestus tappa ego nii kiiresti. Ta vaatas стилет all, kelle ego särk pihkumine vaarikas. Ta võttis noa, justkui minnes tõmmata, siis tõstetakse relv käes mulle. Kuid ta oli juba surnud. Ta kukkus kummuli diivanil, tema pikad juuksed on peitnud segadus mehe ego.
  
  
  Teine röövel, ainult et enam tõmblema põrandal. Цанни pöördus ümber, et pääseda tagasi kontorisse, kuid on veel üks viskamise kohta pneumaatilisest püstolist lõpetas ego pihta tagasi.
  
  
  Ta meeleheitlikult püüdis haaras ta ei suutnud enne seda jõuda, kuid seejärel kukkus pea ukseava kontoris, hetkeks vappus üle kogu keha seal ja siis обмяк.
  
  
  Tema läks päev ja nägin, et kontoris enam kedagi. Tema jälle pöördus teistele. Tema noogutas on koridor, mis viib magamistuba ja Spencer опередила mind. Erika järgnes mulle.
  
  
  Me uurisime ülejäänud kohti. Veel üks elutuba, magamistuba ja köök. Leidsime relvastatud kurjategija, kes el-võileib köögis. See on Spencer leidnud ego esimene. Tema tuli just sel hetkel, kui ta taas tulistas pneumaatilisest püstolist. Ta on kuradi рвался juurde mõrvates, peaaegu nii, nagu Zack. Mees sai löögi poolel, kui tõmmatakse pikk revolver Welby.32. Mingil põhjusel vimma mässust teda mitte nii kiiresti ja emu suutnud tulistada. Püstol mürtsumist murdis kaugemale tuba ja sattus Спенсеру avameelne all ribi kõrvale ego selja oigama. Ta haaras tooli ja lõi neile näkku, kui ta целился on mind револьвера. Tool kukkus sinna ja kukkus umbes nägu. Püstol tulistas lakke, ja mees tabas umbes sugu selja, kaotades relvad. Spencer, irin seina, jälle прицелился on pneumaatilised gun.
  
  
  Tema karjus ta. "Pea vastu, rätsep võta!"
  
  
  "Miks?" - хрипло küsis ta. "Värdjas досталь mind".
  
  
  See on jälle прицелился. Teda tabas tema ego rusikas näkku ja ta tabas peaga vastu seina. Siis tema вырубил relv, nii et ta on kaotanud oma ego. Ta загремел on кафельному pool köök ja ta ошеломленно vaatas mind.
  
  
  "Ma ütlesin, oota", - прорычал ma.
  
  
  Meie silmad hetkeks täidetud, siis ta langetas silmad, haarates haava servi. See oli nagu lihtne haava liha poolest, kuid nüüd on minu jaoks see ei ole väga häiris. Tema tuli ja laskus põlvili enne laskur. Ego silmad olid avatud, kuid tema keha on veel боролось koos mürk. Ta oli üks ümber neid haruldasi inimesi, kellel on olnud loomulik immuunsus teatud mürgine keemiliste omaduste, et kuigi ei ole täielik, pani кураре tappa ego aeglaselt, mitte koheselt. Tal oli hea meel, et see nii on. Võib olla, seda võin ma saada vastuseid.
  
  
  Sel hetkel köögis tuli Erika ee revolver veel ei lastud. "Ego ei ole siin," ütles ta.
  
  
  Teda haaras kaotaja särgi seljast ja встряхнул. "Kus On Stavrose?" - nõudsin ma.
  
  
  Mees vaatas mind. "Mis sinu asi on?" Ta oli veel üks ümber ameerika fanaatikud Ставроса, kuid ego juuksed olid mitte nii pikk nagu teil Хаммера.
  
  
  Tema tõmbas "люгер" välja kabuur ja käisin ego vasakule скуле bandiit. "Kui sa ütled mulle, kus ta on, tema прослежу, et sa õigel ajal pöördus kirjaga arsti poole, et päästa sind." Muidugi, see oli vale. "Kui sa oled откажешься, tema vajutan sellele päästikule. Rääkida".
  
  
  Ta vaatas mulle silma ja hindas nähtut. "Rätsep, hea - хрипло ütles ta. Pahameelt juba tegutses ta. "Kui sa tõesti päästa mind".
  
  
  Ta noogutas.
  
  
  "Ta läks Mýkonos".
  
  
  Tema переглянулся koos Эрикой. Mykonos saar oli üks umbes kaks kohti, kus Stavrose luua oma eliit korpus mässulised. "Ja nüüd räägi", ütlesin ma, koti Люгер juurde ego isikule. "Ta on saanud teate полковниках?"
  
  
  Bandiit irvitas, siis ego isik исказила äkiline valu. "Цанни helistas koju Коцикасу. Vastas üks копов. Ütles, et leitnant ja need inimesed on korras, ja et полковники on surnud".
  
  
  "Mida kuradit?" - hüüatas Spencer.
  
  
  Spencer oli üllatunud vastust, kuid seda ei ole. Kolonel Коцикас kiiresti arvasin, kui helises telefon ja andis toru ühele ümber politsei. Коцикас kuulub neile, et kui ta edastab on katusekorter vale sõnumi, Stavrose läheb sinna koos oma inimestega. Kas Коцикаса ei olnud aega kokku leppida meiega tegevus, nii ta läks ja tegi midagi, mis tundus parim. See oli mõistlik, kuid kolonel ei võinud teada, et reuma, mis ta tegi anda intervjuus etv-le, võimaldab Ставросу lahkuda katusekorter enne, kui me sinna jõuame.
  
  
  "Miks Ставросу minna Mykonos?" - sööbiv küsis tema sureva nool. "Küsitluse väed?"
  
  
  Veel üks rünnak on valus oli see. "Andke mulle arst", - väljahingatavas ta.
  
  
  "Kõigepealt räägime".
  
  
  Ta pomises sõnu. "Ta kutsus mõlemat leeri. Ta tahab, et väed viidi Ateena. Juhataja on Миконосе ütles midagi selle kohta, et mitte liigutada vägesid, kuni ta pole saanud teadet Минуркоса. Stavrose oli väga vihane tema peale. Ta lendas sinna, et isiklikult käskluse".
  
  
  Tema tõusis. Mees напрягся ja võpatas. Ego isik on juba посинело.
  
  
  "Lähme siit ära", - tellisin ma. Tema pöördus Спенсеру. "Jää siia."
  
  
  Ego hääl mõtet suurt ei ole pahameelt. "Ma haavata, Carter".
  
  
  Tema uuris seda. See oli ainult haav, kus ei olnud mitte midagi eluliselt olulist. "Sinuga on kõik korras", ütlesin ma. "Siduge see sidemega ja kutsuge Хоуку siit. Räägi emu viimastest sündmustest. Tema küsin Минуркоса kutsuda arst, kes hoolitseb oma haava. On küsimusi?"
  
  
  "Jah," ütles ta. "Miks sa ei taha, et tema oli teiega Миконосе?"
  
  
  "Sulle on vaja natuke paraneda, Spencer.
  
  
  Stavrose on liiga oluline, et AX. "
  
  
  "Öelda, et see Хоуку?" - hapu küsis ta. "Ta soovitas mul ajutine töö, vastavalt sellele ülesandele".
  
  
  "Ütle emu kõik, mida tahad". Tema pöördus päev, eemaldades "люгер" on kabuur. "Tule, Erika".
  
  
  "Mida te minult ootate, oodake, kuni ma saan teile teate? - küsis Spencer.
  
  
  Tema, peatusin ja mõtlesin sellest korraks: "Homme hommikusöögi ajal võite lahkuda. Ajalehed on liiga hilja rääkida seda lugu. Lase Минуркос helistab politseisse ja ütleb neile kõik. Helista полковнику Коцикасу ja küsi toetada ego Минуркоса. Selleks ajaks, kui teda olen Миконосе ja leian Ставроса, kui ta on. Tema jaoks on liiga vara saada mingeid uudiseid selle kohta, mis juhtus siin ja maja Коцикаса ".
  
  
  "Aga kuidas on lood Серджиу?" küsis Eric.
  
  
  "Pakume ego koju," ütlesin ma. "Ta on hea поработал, ja nüüd ta võib minna oma pere juurde".
  
  
  "Carter", - ütles Spencer.
  
  
  "Jah?"
  
  
  "Järgmine kord, seda ma parem".
  
  
  Tema, vaatasin teda. "Hästi," ütlesin ma. "Lähme, Erika. Meil on vaja püüda стервятника".
  
  
  Kümnes peatükk.
  
  
  Sadam Миконоса näha, kuidas suur ограненный safiir kiirtega hommikul päike. See oli peaaegu täielikult suletud sadam, kus väike рыбацкими paatide ja катерами sees ja kahe suure круизными laevu, seismas ankrus on mere-seina. Laevad ei käinud on Mykonos. Reisijatel tuli laskuda mööda ebakindel трапам pagasi kätte juurde катеру, mis väikeste gruppide valmistaks ih kaldale.
  
  
  Me Эрикой ei talunud seda lühikese seiklus. Me jõudsime uue lennujaama teises otsas saare kogu tund aega tagasi ja sõitsid bussiga üle konarlik tee enne küla. Nüüd on tema istus ranniku kohvik varikatuse all on purjeriie, устроившись otseses kollasel toolil ja jälgis, kuidas pool tosinat усатых kreeka meremehed teevad hiljuti раскрашенную рыбацкую paati vette vaid viisteist meetrit mind. Mul mõlemas suunas поворачивала orla - seeria побеленных maja kohvikud, kauplused ja väikestes hotellides. Tema tegi lonks Nescafe, sümboolne austusavaldus kreeklaste usa kohvi ja vaatasin, kuidas mimmo sõites vana õlgkübar, kauplemine viinamarjad ja lilled. Selles õhkkonnas oli raske meeles pidada, et ma olen siin, et tappa inimese.
  
  
  Erika minuga ei olnud. Ta kadus labürindis белоснежных bänner, ranna promenaad, et leida vana naine, mida ta teadis poolt hakkamasaamist kohta Миконосе paar aastat tagasi. Kui teil on vaja olnud küll mingi info Миконосе, siis pöördunud темноволосым старушкам musta suurrätikud, kes on suutnud üürile anda tuba oma kodus külastajatele. Nad kõik teadsid. Erika läks õppida sõjalise laagris saarel, ja teada saada, kus saab elada ülem laagris, sest me ilmselt leiame seal Ставроса.
  
  
  Ma nagu just "Нескафе", kui Erika kirglikud üle kivide teele kohviku ees, oli seljas kollased püksid, tema pikad punased juuksed olid стянуты kollase lindi. Mul oli veel raske mõista, miks nii ilus tüdruk, kui Erika oli envolved minu maailma. Hei, tuleks abielluda rikka inimese виллой ja pika valge яхтой väljaspool Tel-Avivi. Kõik see võiks olla tema välimusega. Saab, ta seda ei teadnud. Ja võib-jaht lihtsalt ei ole tema вкусее.
  
  
  "Sa näed nagu turist, Nick", " muigas ta, istudes minu kõrval. "Välja arvatud jope ja lips".
  
  
  "Andke mulle veel üks tund," ütles ma. "Mida te olete õppinud?"
  
  
  Ta tellis on kelner tass kuuma teed, ja siis on ta läinud. "Hea, et ma läksin üks. Maria on algul väga hotell rääkida. Need saarlased on väga kaugel ja võõrad, ja iga inimene, kes siin ei ela, - võõras".
  
  
  "Mis tal oli öelda?"
  
  
  Erika hakkas rääkima, kuid hei, tuli oodata, kuni kelner jäta hei, tee. Kui ta lahkus, ta насыпала tassi veidi suhkrut avatud kausid. "Ranna kõrval Орнос on laagris ja ainult paar saarlaste külastas sees. Ülem elab rentisid villa kõrval laagrisse. Ego nimi Галатис. Odin ümber kahe kohalikud taksojuhid sõitis kaks ameeriklast hotell" Рения ". agul küla; Hiljem see sama mees sõitis ih villa Галатиса ".
  
  
  "Suurepärane разведывательная töö, miss Нистром", ütlesin ma. "Lähme, sõitis Рению".
  
  
  "Ma lihtsalt istus", - kaebas ta. "Mul on veel pool tassi teed".
  
  
  "Ma toon sulle veel tass hiljem". Tema viskas lauale mõned teod.
  
  
  "Hästi," ütles ta, tõusis отхлебнув veel teed, siis tõusis, et mind järgida.
  
  
  Me läksime rannapiirkond mimmo kohvi ja väike rühm avatud ala, kus jäid bussid, ulatades окраины. Postkontor ja staabi politsei väravad läksid pindala, ja seal istus потускневшая pronkskuju vana kangelane. Meil olid seda ala, välja koos muldkeha väike naabruses ja varsti saabusid Рению. See oli mitmetasandiline hotell, mis on ehitatud mäe peaaegu troopiline aed ees.
  
  
  Sihvakas noormees leti taga registreerimine oli väga teretulnud. "Jah, eile tulid kaks ameeriklast. Nad on sinu sõbrad?"
  
  
  Kuidas ih nimi on? "- küsisin ma.
  
  
  "Anna-ka mõelda." Ta досталь all counter ajalugu ja avas selle. "Aaa. Hr Brown ja mister Smith".
  
  
  "Jah. Nad on meie sõbrad," ütles ma. "Mis nad toas? Me soovime ih üllatada".
  
  
  "Nad 312. Aga nad juba lahkusid. Nad mainisid, et lähevad lõunale hotell enne keskpäeva".
  
  
  Me ikka kontrollitakse tuba. Tema, koputasin uksele ja seejärel sisenes koos спецэффектом, tootnud poisid ümber osakonna eriefektid. Me sulgeda enda järel uks ja огляделись. Mõlemad suured voodid olid veel ei säilimise ja öösel laual olevat asja istus pooleldi tühi pudel viskit. Stavrose ei ole eriti saag, seega arvasin, et see oli ego palgasõdurite, mille ta on toonud endaga, kes jõi alkoholi.
  
  
  Lisaks kleeplindiga ja mõne haiglaravile, nad rohkem midagi ei jäänud. Stavrose ilmselt ei võtnud kaasa pagasi. See, et ta pidi tegema, ja ei võta palju aega. Emu pidi teada telefonikõne inimese, назвавшегося Минуркосом, ja kontrollida lojaalsus Галатиса, laagri ülem. Elu Галатиса oli otsene oht, et kui ta oleks kuuletuvad käskudele Минуркоса ei liigu, kuni kuuleb temalt edasised teated. Kuna Stavrose saabus eile, Галатис võiks olla juba surnud.
  
  
  "Meile on kõige parem minna villu", ütlesin ma.
  
  
  "Ma olen sinuga, Hüüdnimi".
  
  
  Siis получасового küsida, oleme lõpuks leidnud taksojuht, потягивающего ouzo kohvi. Tal ei olnud meie vähimatki soovi viia meid villu, kui seda ei ole näidanud emu pakk teod, mida ta сгорбился ja ta viis meid taksoga. See oli vilets Chevrolets 1957, ilma et suurem osa lilli ja vatt торчащей on polster. Taksojuht võttis vana mootor, mis on välja valju отрыжку, kui me похали.
  
  
  Suur osa autosõidu toimus on halb вымощенной teed mööda, скалистого rannikul saarel, kus kaljudega обрывались on Egeuse meres. Kui me olime peaaegu rannas Орнос, juht kaldus kohta рваную гравийную tee kõrvale leeri ja villad. Kui meil olid kõrge tara ümber on okastraat, meil õnnestus ainult pilguheit näha laagris, roheline hoone, притаившиеся kaugel. Me välja tara pikk tee, mis tegeleb rääkis villa. Kui me läksime maja klots katuse, tema küsis taksojuht oodata, ja see ei tundu väga meelsasti nõus.
  
  
  Me olime valmis kõigeks, kui teda ära ehitud украшенную puidust välisuks. Kas Erika jälle oli belgia revolver, hid eest käekott, ja seekord ta lootis ego kasutada. Ta istus rahulikult kõrval on päev ja ootasin. Tema pani "люгер" pool minut jope, ja minu käsi oli temaga. Sulane, vanem kreeklane, avas ukse.
  
  
  "Cali " uuendatud", - tervitas ta meid. Ta jätkas, et kreeka keeles. "Sa tahad, et näha ülem?"
  
  
  "Mulle andeks", ütlesin ma ettevaatlikult, surudes ego kõrvale. Me Эрикой kolis suur elutuba koos ühe klaasist seina, üle mäe nõlv puud.
  
  
  "Palun!" - vastas vanamees inglise keelt.
  
  
  Me ettevaatlikult madalamasse kaudu ruumist ja lõpuks täidetud suur tuba. Seal kedagi ei olnud.
  
  
  "Kus komandör?" küsis Erika on mees.
  
  
  Ta tigedalt raputas pead läbi küljelt küljele. "Mitte villa. Võõrsil".
  
  
  Tema küsis. - "Kus?"
  
  
  "Läksin koos ameeriklastega. Laagrisse".
  
  
  "Эфаристо", ütlesin ma, tänades teda.
  
  
  Me oleme välja ja uuesti seda mängu boksi. "Отвези meid sõjalise camp", - ütles tema juhile.
  
  
  "Mida me teeme, kui me jõuame sinna?" küsis Eric.
  
  
  Takso отъехало kodust ja двинулось tagasi mööda kruusa teed. "Ma ei ole veel kindel," lausus olen. "Ma lihtsalt tunnen, et me peame vähemalt heita poolt".
  
  
  Aga me oleme nii kaugele ei ole jõudnud. Kui me oleme pöördunud tagasi teele, mis tegeleb toimus paralleelselt tara, ja läbisime seda paarsada meetrit, tema nägi koht, kus jälgi rehvid läksid sõidutee ja lõpetas lähedal mingi tihnikud.
  
  
  Tema ütles juht. - "Stopp!"
  
  
  "Mis juhtus, Nick?" küsis Eric.
  
  
  "Ma ei tea. Jää siia".
  
  
  Tema ronis ümber salongi ja tõmmatakse "люгер". Tema aeglaselt liikus mimmo jälgi rehvi juurde kultuuri tihnikud. On tõendeid võitleb lähedal kohast, kus oli pargitud masin. Kui põõsad, tema leidis, et see, mida kartsin. Sest paks põõsas lamas pikk kõhn mees, koos kõrilõikaja alates kõrva ääres. Seda ilmselt leidsin Галатиса.
  
  
  Ta läks tagasi autosse ja ütles looja ida erika, ja me lihtsalt istusime seal mõnda aega, kuni taksojuht vaatas meid tahavaatepeegel.
  
  
  "Kas Ставроса juba pidi olema üks kogu alluvate Галатиса ametnikud oma pool", - raske ütlesin ma. "Kui me ei leia Ставроса, homme tal on need väed Ateenas".
  
  
  "Me ei saa minna temaga laagris, Nick," ütles Erika. "Tal on väike armee, et kaitsta ego on seal."
  
  
  "Me tuleme hotelli ja loodan, et see, mida ütles neile Stavrose, tõsi - et ta kavatseb olla seal lõunaks. Me ootame ego on seal."
  
  
  On "Рении" me Эрикой märkamatult jõudsid tuba Ставроса. Me заперлись ja hakkasime ootama. Oli keskelt hommikul. Voodid olid tõmmatud, nii et me ei pidanud muretsema koduabilised. Tema valas meile mõlemale väikese koguse viski, ja me oleme seda mängu üle ääre voodi, juues seda.
  
  
  "Miks me ei saa olla siin puhkusel, kuidas turistid?" - kaebas Erika. "Pole midagi teha peale käia tuuleveskid, käia rannad ja istuda kohvikus, vaadates, kuidas elab maailma?"
  
  
  "Võib-olla me kunagi oleme siin koos," ütlesin ma,, ei arvata selle meid hetkeks. "Kui teiste muudel asjaoludel".
  
  
  Erika lahkus ta väike gillett, mis shell koos брюками. Seal oli ainult läbipaistev pluus, заправленная on püksid. See on jälle voodid voodi jalad on veel seisis põrandal, ja tema punased juuksed on korrastamata расплывались lihtsas roheline покрывале.
  
  
  "Meil ei ole nii palju aega koos," ütles ta, vaadates lakke. Kerge tuul pääsesid, avatud aken, kerge briis. "Sõltumata sellest, kuidas see kõik toimib".
  
  
  "Ma tean."
  
  
  "Ma ei taha oodata mingi võimaliku praegu ja tulevikus koos. Võib-olla see kunagi tuleb". Ta hakkas расстегивать pluus.
  
  
  Tema, vaatasin nah. "Erika, et sa oled, rätsep kurat, teed?"
  
  
  "Ma раздеваюсь," ütles ta, vaadates mind. Pluus on maha võetud. Ta расстегнула väike rinnahoidja ja смахнула ego. Tema vaatas nah ülevalt alla.
  
  
  "Kas te saate aru, et Stavrose võib sisestada siia igal ajal?" Tema küsis.
  
  
  "See on ainult keskelt hommikul". Ta расстегнула riivi kollane pükste vöökoht ja стягивала ih läbi oma puusade. All oli ainult puru sukkpüksid, väike tükk kangast, mis on peaaegu midagi ei прикрывал.
  
  
  Tema mäletas, ja mul пересохло kurgus. Tema meenus puhas loom rõõm kogenud temaga.
  
  
  "Eric, ma ei usu..." - üritas väita, et olen.
  
  
  "Aega on", - ütles ta mulle, томно liigub piki voodit. Tema, vaatasin, kuidas tema keha liigub ja venib. "Sa ise ütlesid, et Stavrose ilmselt kõik hommikul on переговариваться uue ülemaks laagris".
  
  
  "Me ei saa olla kindel selles," ütles tema, kui ta расстегивала minu vöö. Minu pulss участился, ja ta tundis tuttava sisemine reaktsioon tema puudutus.
  
  
  Ta притянула mind enda juurde ja liikus minu juurde. Minu vasak käsi omal soovil kolis rinnale.
  
  
  "Kuidas me peame olema kindlad, Nick", - выдохнула ta tootel oma käe mu riided.
  
  
  "Noh, mida kuradit, - mõtlesin ma. Uks oli lukus. "Люгер" on käeulatuses. Me kuuleme Ставроса enne, kui ta siseneb ruumi. Ja mul oli sama tunne, et kas Erika. Võimalik, et see on viimane kord.
  
  
  Ta pöördus ja lasknud silmad libisema keha Erika ja гриве lõõskav juuksed, alla selle piima õlad, ja mõtlesin, kas kunagi naine rohkem желанная, kui Erika Нистром. Igas kohas. Igal ajal.
  
  
  Tema suudles ee ja ee suu oli kuum ja niiske, ja sellest, kuidas ta snuggled huuled minu, oli vajadus. Kui me suudelnud, on ta mind раздевала, ja tema ei останавливал tema. Siis me koos lamas voodis, ja tema стягивал läbipaistvad aluspüksid oma puusad ja reied. Lõpuks ta aitas mind, koputab ih ajada.
  
  
  Ta voodis selili peaaegu silmad kinni ja saavutas mulle. Tema, lähenes talle ja ta притянула mind enda juurde. Meil on jälle kirglikult поцеловались, ja ta hoidis mind ja ласкала. Kui ta втянула mulle ise, oli hetk, kui ta suu avas naudinguga, siis on tema kõri murdis madal oigama.
  
  
  Tema reied olid minu vastu, näidates üles initsiatiivi ja on suunatud nõudlikule. Ta vastas, tugevalt surudes ee. Pikad reied lahku voodi ja заперлись minu selja taga, sundides mind sügavamale tungida sees.
  
  
  Ja siis meil müristas plahvatus. Ta tuli varem ja rohkem jõudu, kui ta kunagi arvas, sundides liha värin ja loksutatakse oma alasti väed ja läbides ainult siis, kui me mõlemad olid pääsenud kogu ebastabiilsust, mis tegeleb нарастала sees. Oleme jäänud pehme rippling rõõm, mis tegeleb tulvil kõige sügavam ja kõige sisemine osa meist.
  
  
  Pukeutumalla rahulikult. Oli veel mitte hiljem kui hommikul. Aga tema hakkas kartma, et Stavrose võib ilmuda. Ta võib olla lennujaamas oodates lennuki Ateena. Ta oleks võinud öelda, et tuleb tagasi keskpäeval ainult selleks, et alandada iga jälitaja oma jälje.
  
  
  Oli üksteist kolmkümmend. Erika jõi ikka viskit ja sees nah kasvas pinge, mis ilmselt отражалось tema nägu.
  
  
  "Ma lähen lobby", - ütles ta üksteist kolmkümmend viis.
  
  
  "Miks?"
  
  
  "Võib-olla ta helistas ja muutis oma plaane," ütles ta kiiresti pingutades pika sigareti. "Nad võivad midagi teada."
  
  
  Tema ei üritanud seda peatada. Ta oli kogu põnevust, vaatamata sellele, et me varem armatsesid.
  
  
  "Hästi," ütlesin ma. "Aga kui te kohanud Ставросом, ei võta ego ise. Las ta sobib siia".
  
  
  "Noh, Nick. Luban".
  
  
  Seejärel hooldus Erika tema hakkas edasi-tagasi mööda tuba. Tema sam närvis. Tähtis oli, et me tõime siia Ставроса. Me oleme taga ego on piisavalt pikk.
  
  
  Möödus kõigest viis minutit, seejärel sellest, kuidas Erika спустилась hammas registreerimine hotelli, kui seda kuulsin müra koridoris. Tema ja tõmbas 9-mm люгер ja lähenes päev. Tema kuulas. Kostis veel üks heli. Tema ootas, kuid midagi ei juhtunud. Teda õrnalt ja vaikselt avas ukse. Приоткрыв tema sisse, tema, vaatasin koridori. Kedagi ei olnud näha. Selle seista vaatas hall ja vaatas siia-sinna.
  
  
  Mitte midagi. Koridor puuvõõrik avatud arch, mis viib aed. Käisin, vaatasin ja ikka midagi ei näinud. Umbes viiekümne meetri kaugusel mööda koridori oli väljapääs aeda. Teda kiiresti laskus sinna, огляделся ja lõpuks loobusin. "Ma arvan, et mu närvid olid piir - ja ma otsustasin. Tema tagasi приоткрытой päeval tuppa ja läks.
  
  
  Nagu ainult tema haaras taga uks sulgeda selle endale, tema silmanurgast märkasin liikumist, kuid oli liiga hilja, et reageerida. Karge löök kaela tekitas mul peadpööritavat valu pead ja kaela. "Люгер" libises sellest ümber minu käte. Tema, haaras oma ukse lengi ja suutnud vastu panna, kui tema, оперся ta. Tema pilguheit nägin nägu ees ja tunnetas nen see, et nägin пентхаусе Ateenas. See oli karm хмурое isik Adriana Ставроса. Selle välja loomne heli kurgus, ja sirutas selle уродливому isikule. Aga siis veel et siis jälle tabas mind löödud ja sees puhkes eredad tuled. Tema ujus meres on musta värvi, ja vahel musta mere ja musta taeva all ei olnud rida silmaringi. Kõik see сомкнулось mind ja слилось on клубящуюся tume mass.
  
  
  Üheteistkümnes peatükk.
  
  
  "Ta очнулся".
  
  
  Tema kuulsin häält vahet, nagu oleks ta shell mulle teise tuppa. Mu silmad avanesid, kuid ma ei suutnud ih pöörata. Ta nägi enda ümber kolm ebamäärane kuju.
  
  
  "Tegelikult, ava silmad".
  
  
  Hääl oli tuttav. Ta kuulus Адриану Ставросу. Tema püüdis keskenduda selle allika kohta. Ego isik on lahendatud minu nägemuses. Tema vaatas karm, karm nägu залысинами, tumedate juuste ja ледяными külmalt silma, ja vihkan ennast selle eest, et lasin emu võtta mind. Selle on tõlkinud ilme tema kaks teiste isikute külgedel. Üks kuulus tervisliku смуглому poiss koos sinine silmaga üle vasaku silma. Tema võttis ego brasiilia ihukaitsja Ставроса. Teine mees oli üsna noor ja kandsid vormi värv on khaki. Tema arvanud, et see on üks ametnik, kes asendas казненного Галатиса.
  
  
  - Nii, - ütles Stavrose mürgine hääl. "Мойщик aknad". Ta on välja andnud omamoodi горловой naer. "Kes sa tegelikult delle?"
  
  
  "Kes sa tegelikult delle?" Ta vastas, püüdes selge pea, püüdes mõelda. See meelde Eric ja mõtlesin, et on leidnud kas nad selle ka.
  
  
  Stavrose tõmbas mind tabas mind käeseljaga, ja ainult siis, kui tema ja märkasin, et istun kitsal toolil. Nad ei seoks mind, aga "Люгера" ei olnud. Hugo on ikka veel istus minu käsivarte all расстегнутой jope. Ta peaaegu kukkus toolilt, kui tuli löök.
  
  
  Stavrose painutatud mind igavesti, ja kui ta üles, ja tema hääl oli nagu urin emane leopard. "Ma näen, et sa mind ei ole ära tundnud", - прошипел ta. Tema näinud, kuidas armee ohvitser vaatas teda. "Nüüd sa tead, millise mehega on tegemist".
  
  
  "Jah, lollakas, - mõtlesin ma. Halastamatu inimene, охотящийся teistele. Nüüd on tema saanud aru, miks nad nimetasid ego Стервятником. Seekord on tema hoidis suu lossis. Ta püsti, haaras särk on ees ja järsku rebis ta. Tema vaatas mass armid tema торсе ilmselt tule. Selgus, et nad katsid suurema osa ego keha.
  
  
  "Kas sa näed seda?" - прорычал ta oma silmad заблестели on liiga hele. "Ma sain selle põlengu ajal korteris, kui olin väike poiss. Minu isa võttis endaga voodisse закуренную sigaretti, mis oli viimane seeria on vastutustundetu tegevuse suhtes ego pere. Kuid ma elanud, saad aru. Ärge arvake, et ma lähevad põrgusse, sest ma olen juba seal ".
  
  
  Nii et see oli suur puuduv osa puzzle Ставроса. Tulekahju midagi защелкнул sees on. Ta выжег kõik, mis on jäänud hinge, jäi vaid обугленное tuuma. Kui ta nööbitavad särk, tema aru, miks ta oli nii avalikult. Peab olema kogu ego sars oli raske, sest зарубцованной kangast.
  
  
  "Nüüd sa näed", - прошипел ta mulle. "Nüüd sa ütled mulle, kes sa oled ja mida sa teed siin Миконосе, шпиония mind."
  
  
  Räme темнолицый poiss kõrval võttis ümber tasku midagi puudu, tundub, kumminuia, igaks juhuks, kui tal oleks piisavalt loll, et vaidlustada Ставросу.
  
  
  "See on CIA?" Enne mind tuli kole hääl Ставроса. "Te helistasite Галатису, teeseldes Минуркасом?"
  
  
  Tema pidi säästa ennast, muidu oleks kõik möödas. Kui Erica ei kannata leti taga asuvad, nagu selgub, on ta varsti tagasi oleks siia. Kui mul veab, ja see pöörab tähelepanu, ta ei jõua tuppa ja ei hakka ih пленницей. Ta saab sellega tegeleda ja ma pean olema teadlik, et avaldada hei abi.
  
  
  "Jah," ütlesin ma. "Teda CIA".
  
  
  "Jah, tõsi läheb edasi," ütles Stavrose. "Ja sa oled siin, et korraldada riigipööre on minu vastu"?
  
  
  Silmad Ставроса сверкнули mind maniakaalne vihaga.
  
  
  "Midagi sellist."
  
  
  "Millised andmed selle vandenõu CIA?" - nõudis vastust Stavrose.
  
  
  Ta kõhkles. Kui tema ütles, et liiga palju, see kõlas oleks häälest ära. Husky tõstis jälle kumminuia.
  
  
  "Oota," ütles noor ohvitser tugeva aktsendiga. "Hiljuti Kreekas oleme õppinud teatud meetodeid, mis võimaldavad saavutada kinnipeetavate täieliku koostöö. Kuid on liiga lärmakas, et alustada selle допросу siin.
  
  
  Igal juhul me peame tagasi laagrisse. Me võtame ego iseendaga ".
  
  
  Stavrose mõtlesin hetkeks. "Hästi, - sünge ütles ta.
  
  
  Nad hakkasid mind toolilt. Huvitav, kus rätsep võta, Erika? Ta pidi minema tagasi läbi valvelauas. Võimalik, et nad ikkagi leidsid selle. Kuid tema ei saanud küsida.
  
  
  Kui nad sõitsid mulle ожидающую auto maja lähedal, serveri sissepääs parkla, tema mõtlesin, et proovida põgeneda abil стилета. Kui nad viisid mind üks laager, see oleks kunagi lahkunud ego elus.
  
  
  Aga see ei olnud hea otsus liigutada noaga. Räme mees hoidis relva mul servi ja teisel pool mind istus Stavrose. Ametnik juhtis autot.
  
  
  Teel ümber linna обрывистой teed seda kogu aeg mõelnud looja ida erika. Oli raske aru saada, mis temaga juhtus. Ta teadis, et kuule, et pean tagasi tuppa kohe, kui ilmub Stavrose.
  
  
  Me olime linnast väljas-näiteks mile, kui minimeerite järsk viiteid ja nägid остановившуюся auto vaid kakskümmend meetrit enne meid on kitsas tee. Tema, meenus, et nägin seda masinat, припаркованную hotellil varem, ja jõudnud järeldusele, et see kuulub juhtimine. Ohvitser jälginud kiusamine ja sõjaline auto peatus mõne meetri kaugusel teine masin.
  
  
  "Mis see on?" - lühidalt küsis Stavrose.
  
  
  "Oleks nagu poolt vale kasutamise tõttu purunenud auto," growled ohvitser.
  
  
  "Noh, mine ja eemalda ta teelt", - ta kamandas Stavrose.
  
  
  Paremal on meie masin oli kalju, ja teiselt poolt järsk kalju. Ohvitser tuli välja vasakul pool ja õrnalt liikus masin, преградившей tee. Stavrose, kes istus paremal mulle avas ukse poolt kalju ja lõpetas kõnniteel, jälgides. Tema oli autos üksi kähe mehe hoiavad püstol kõrval.
  
  
  "Сбрось ta koos kalju!" - tellitud Stavrose seista kõrval meie masin.
  
  
  "Ma püüan," - ütles ametnik.
  
  
  See on ego olid viimased sõnad. Kui ta peatus kõrval teine masin, nägin, kuidas eesmärk Erika tõusnud üle kalju. Ta ilmselt ta väljaspool toa ja kuulsin, kuidas nad otsustasid nad mind laagrisse. Ta угнала auto hotelli ja peatas meid teedel.
  
  
  "Vaata ette!" - karjus Stavrose ametniku, kui ta nägi, et Erika on teinud revolver mees.
  
  
  Kreeklane pöördus, kui relv Erika tulistas. Laup on ohvitseri ilmus дырочка. Ta отшатнулся ja kukkus auto, kui Erika tegi püstol Ставроса. Ta tõmbas oma relva, ja imetlenud tema Эрикой selle eest, et esimesena võttis ohvitser, sest ma teadsin, kuidas ta hotelle tulistada Ставроса. Ta прицелилась on Ставроса, ja tema relv uuesti haukus, ja vajuta sinna.
  
  
  Räme mees minu kõrval autos целился mind, ei mõista, mida teha esimesena. Lõpuks, kui Stavrose sai vigastada, ta otsustas kõigepealt surmama mind, ja siis minna üle Эрикой. Tema näinud, kuidas побелел ego sõrme спусковом eagle eye револьвера. Tema, взмахнул käe ja tabas tema ego, käsi relvaga ja relva выстрелило, murdes akna klaas minu kõrval. Стилет oli mul peopesa. Hoides püstoli kaugus, seda tugevalt surutakse nuga ja tundsin, kuidas ta läks ego käsi. Tema jaoks oli kõik möödas.
  
  
  Ставроса vigastatud õlga, kuid see oli ainult haav. Ta kukkus maa peale maha ja vastas tulekahju Erica, kui tema hüppas ümber kaug-end masin. Пригнувшись ja kasutades auto katta, seda suundusin teise masina, püstol käes. Stavrose jälle tegi Eric peituda kalju. See hotell, teha talle täpne lask koht, kus ta seda kõige vähem ootas, sest ta arvas, et ma olen ikka veel vangistuses.
  
  
  Aga kui ta lähenes teine auto, Stavrose nägi mind. Ta tegi kaks lasku ja täppe взметнули kõrval tükki asfalt. Tema ja sukeldus nurga masinad ja lahkus liin. Järgmisel hetkel Stavrose jälle oli sõjaväe masin. Eesmärk Erika hüppas ümber kalju, ja ta tulistas autosse, kuid промахнулась. Autoroolis oli Stavrose. Mootor likvideeritakse.
  
  
  Tema tõusis üles ja tulistas teda. Äkki masin накренилась ja lendas väljamakse otse mulle. Ta üritas ära panna mind teise masina. Tema välja üks бесцельный maha ja sukeldus kõrvale läheneb autod. Ta valjult kukkus teise auto. Ta lamas väga lähedal kohale pihta, sulgedes nägu ja lootes, et раздираемый metall ei врежется mind. Stavrose voltimata auto tagurdada ja järsku pööras kõrvale kohad pihta. Ta oli tagasi linna. Veel mõne sekundi murdosa jooksul ta oli liikvel. Tema hoolikalt прицелился, sattus buss ja rebis teda, aga ta läks minema. Erika välja kaks lasku, täppe swished отлетели masin ja ei läinud Ставроса.
  
  
  Tema, kuulnud seda kära. - "Rätsep!"
  
  
  Ta tõusis püsti ja avas ukse murtud masin. Uks langes mulle kätte ja ударилась kohta kõnniteel. Tema sel autosse ja proovisin teha masin. Kolmandal katsel kõik tööd.
  
  
  Erika tervitas mind on masin, kui seda on lubanud saata.
  
  
  Me mürtsumist tormasid teel Ставросом. Me pidasime ego vaatevälja, kuni linna jõudsid, siis leidnud брошенную masina lähedal rannapiirkond. Me свалились ja vaatasime märgatavalt bensiin lõppes.
  
  
  "Ta ei saa kaugele siit", - ütles Erika. "Ma загляну kohvikus".
  
  
  "Hästi, selle vaatan paadid. Olge ettevaatlikud".
  
  
  "Ka sina, Nick," ütles ta.
  
  
  Ta läks teele kohvikus. Seal on palju kohti, kus oleks võimalik peita. Seda tuli väike pier, kus on vähe turiste ootas paati. Ma just tahtsin küsida Ставроса, kui kuulis müha mootor paat. Siis ta nägi ego kiirkaatriga lõpus kai ääres. Paat on lahkunud hetkekski lapse.
  
  
  Tema jooksis talle, kuid jäid hiljaks. Ta oli teel. Tema нацелил talle relv, kuid ei lastud. Märgates minu kõrval väike paat, tema hüppas pardale omanik, kes seisis отвисшей jawed, vaadates kõike seda. Mul oli ikka veel relv.
  
  
  "Tehased", - tellisin ma.
  
  
  Ta kuulas vaikides. Mootor взревел.
  
  
  "Ja nüüd mine taga".
  
  
  "Aga..."
  
  
  "Kao siit, rätsep võta!" - nutsin ma.
  
  
  Ta läks välja. Ühes sekundis tema oli roolis ja отъезжал sadama baar järgnes Ставросом. Tema vaatas ringi ja nägi Eric otsas paneel, выкрикивающую minu nimi. Ma ei suutnud tagasi. Tema отмахнулся alates nah.
  
  
  Tema, kuulnud seda kära. "Ole ettevaatlik!"
  
  
  Mul oli kahju, et ta ei saa minuga olla, sest Stavrose oli nah oluline. Kuid asjaolud распорядились teisiti. Tema näinud, kuidas Stavrose läbinud sissepääs kogu inner harbor, jättes maha valge ja puhas pärast. Väljaspool seda on kaitseala olid väikesed, изменчивые laine, ja kui tema sai sinna, minu väike paat hakkas kerima, ja брызгала mu nägu on soolase veega, ümber tumesinine, sinine Egeuse kleit. Oli selge, et Stavrose pealkirja juurde необитаемому saare, kes oli kõrval Делосом.
  
  
  Minu paat oli kiirem, kui paat, kes varastas Stavrose, nii meeleheitlikult klammerdumine oma väike laev, seda aeglaselt haaratud oma. Sel ajal, tema mõtles looja ida erika seal Миконосе. Politseile tuleb anda selgitusi. Kuid kõne полковнику Коцикасу ütleb võimudele kõik, et nad hotellide oleks teada. Selleks ajaks, kui tagasi tulen, on nad kindlasti tasu Eric medalid. Kui selle tagasi.
  
  
  Äkki tema oli käeulatuses, kuid Stavrose mind edestas. Ta on kaks korda tulistas mind, ja nad lõid esiklaasi paadid. Võttes arvesse seda, kuidas minu paat прыгала, see oli tõeline feat, et Stavrose kuhu ta sattunud on. Ta tõmbas välja püstoli ja hoolikalt прицелился siluett Ставроса. Teda tulistas ja vastamata. Mul on jäänud ainult kaks lasku.
  
  
  Me suundusime väike mahajäetud ala saare ja vee kindel. Stavrose jooksis разрушенным остаткам раскаленного, выгоревшего päikese paneel. Teel tema näinud, kuidas ta перезаряжал relv, nii et tal oli eelis lahingumoona osas. Подъезжая juurde причалу ta kaks korda tulistas mind, et hoida mind eemale. Tema, voltimata paati mitmesugustel üritab ovelampi ta. Kuid selle leidnud maha on tulekahju. Ma ei saanud raisata kaadrid.
  
  
  Stavrose painutatud stardis üle-siis töötas. Paat oli juba kupeeritud. Tema arvas, et see võib olla minu võimalus ja jälle tegi paadi sees. Kui tema tuli piisavalt lähedal, et tulistada, vaatevälja ilmus Stavrose ja швырнул mingi teema minu paati." Ta maandus avameelne minu kabiini. Tema näinud, kuidas põleb kirg, ja teadsin, et Stavrose leidsin dünamiiti. On Миконосе ego on kasutanud joonistamiseks uus tee otsas saarel. Mul ei olnud aega proovida visata ego üle parda. Kaitsme lühikeseks. Tootel relv värvel tema sukeldus üle parda ja ujus.
  
  
  Plahvatus rebis mu kõrvu ja pani nad värisema, nimelt kuuma õhku, tõstes vett suured lained. Minu ümber посыпался prügi, kuid selle проплыл ära. Tema vaatas ringi ja nägi põlevad rusud vee pinnal, must suits kihutas taeva poole.
  
  
  Mul on vedanud. Tema jätkas ujuda kaldale прилегающему juurde sadama baar. Stavrose nägi mind ja tegi kaks lasku. Kuulid kukkusid vette väljamakse otse minu taga. Ta tulistas kolmandat korda ja прорезал mulle küünarvarred. Tema выругался endale nina all. Isegi siis, kui selle доберусь kuni kalda, selle võin jääda ilma relvadeta, sest padrunid püstolisse saaksid märjaks.
  
  
  Kui Stavrose nägi, et ma saan minna kaldale, ta pööras ümber ja jooksis заросшего vetikad kai ääres. Ta shell korter madal osa saarest väljamakse otse meie taga, et развалинам pool tosinat püügivahendid лачуг, mis olid ammu loobutud. Ta ilmselt tahtis korraldada mind varitses seal.
  
  
  Tema raskelt päikeseloojangut vana mere-seina, mis tegeleb juuksur dock täisnurga all. Ta vaatas avatud ruumi ees mind, kuid Ставроса ei näinud. Kuum päike hakkas kuivatada soolane vesi mul on, kuni see on uuritud paikkonda siiras ees. Vahemaa on umbes kolmsada meetrit kogu hotelli territooriumil ja on suhteliselt lame, välja arvatud laiali kivi väljundid ja rahnud, mis ümbritsesid ja lõid tausta lühike rida осыпающихся kivi лачуг. Nende taga kivine küngas päris lahe oli ronida keskele saartel ja mäe peal oli veel üks hoone. See oli kahekorruseline maja ilma, katus ja üks sein, tõenäoliselt mingi ühiskondlik ehitus.
  
  
  Tema silmamunad tugevat valgust lootes näha Ставроса, aga see on peidus.
  
  
  Tõmmatakse revolver tõttu vöö, tema võttis välja oma ammo ja hõõrutakse ih. Tema avas relv ja uurinud aju. Sees metallist toru särasid tilka vett, läikiv peegelduva päikesevalguse eest. Приставив, väike suu, selle продул aju, et puhastada ego. Kaks tindikassetti, mis teda nii hoolikalt hoidnud, võib ebaõnnestuda, kui selle on sõltunud neist. Teise relva mul ei olnud, sest "Люгер" jäi hotelli ja стилет торчал on boca röövel reedene tee, mis viib takistab sõjaliste operatsioonide laagris. Erika võtab ih, kuid hetkel mulle see ei aita.
  
  
  Aga Stavrose ei olnud kindel, et ma ei hakka tulistada, muidu ta ei saaks põgeneda oleks. See oli väike paus minu kasuks. Võttes see on parim, mis mul oli, tema tõusis üle seina ja suundus коттеджу, püstol käes. Kui oleks talle näitas relv, seda võiks teha Ставроса arvata, et ma olen valmis tulistada välja, märg või mitte, ja sundida ego kaitsta. Kuid ma lootsin, et seda ei juhtu.
  
  
  Selle ettevaatlikult lähenes kivi домикам. Igal pool kasvas kõrge rohi, isegi sees skeletid väikest ehitist ilma uste ja akende isoleerimiseks. Muru kergelt шевелилась all soe tuul, kus ta on. Päike on siin tundus kuidagi heledam, kui naaber Миконосе. Ta ja soe tuul aeglaselt kuivatatud mu särk ja püksid, kuid minu rootslased on ikka прилипала minu keha.
  
  
  Teda õrnalt shell pikk pruun muru. Kaks sisalikud, hall, eelajaloolised-teemastatud liiki, hüppas dušš mööda kive, et minna oma teed. Siin ei haise tänavaga. Kuum õhk hüppasid mulle nina ja peaaegu kägistas mind oma lõhnaga mädanenud. Kärbsed жужжали on заросшему umbrohtu välja vahel коттеджами ja minuga, ja sügaval tema nägi Алексиса Саломоса, valetamine on keerutatud praht koos kärbsed on nen. Siis ta märkas liikumist ees, lähedal lähima maja.
  
  
  Tema hõõrus käega silmi ja vaatasin uuesti. Nüüd on seal midagi ei olnud näha, ei ole täiendavaid liikumisi, kuid ma tundsin, et Stavrose oli seal. Tema tundis seda iga luu minu keha saatis ohumärki.
  
  
  Tema jooksis валуну kõrgus on rinnad lähedal esimese suvila, mõõtmine seal, vaatasin ja kuulasin. Kõrvus pidevalt доносился müra putukad. Selle eemaldanud käe rändrahn ja pani ee ящерице tagasi. Ta põrkas, напугав mind. Sel hetkel Adrian Stavrose высунул pea, sest teise suvila read ja tulistas relv.
  
  
  Lask tundus, et kajab разнесся on липком õhus. Pungis расколола kivi lähedal minu parem käsi. Hetke pärast hakkas teine lask tabas kivi ja laiali liivaterad mu nägu. Tema сплюнул ja сморгнул. Kui teda uuesti stahl näha, Stavrose kadunud. Aga lakub mind, vahel esimese ja teise коттеджами, tema märganud liikumine maitsetaimed.
  
  
  Stavrose ilmselt otsustanud, et ma ei kavatse tulistada märg relv. Selle asemel, et teda jälitas ego, ta jälitas mind.
  
  
  "Jahimees ohvriks!" - kostis hääl, millele järgneb madal, kalgendamise veri naer.
  
  
  See kurt hull hääl, tundus, et tuli kiiresti minu peas kui ümberringi eramud. Ma ei saanud täpselt öelda, kus on Stavrose, heli.
  
  
  "Siis mine ja võta mind, Stavrose", " karjus ma.
  
  
  "Ilias", " kust midagi sirgeks mind Stavrose. "Alexander - see nimi". Sellele järgnes veel üks plahvatus naeru, kõrge, психотический, mis varieerusid kuum tuul.
  
  
  Tema kuulis müra sagedamini esimese maja. Tema vaatas läbi tühjad silmad lõhutud akende ja midagi ei näinud. Siis kuulsin tema häält paremal mind ja natuke minu taga kõrges rohus.
  
  
  "Püstol on mõttetu, eks?"
  
  
  Ta pööras end ümber ja nägi Ставроса, kes seisab minu taga, täiesti teine positsioon, kui kuulsin oma viimase heli. Ta võis olla hull, kuid siiski oli keeruline. Ta tegi mulle relva ja tulistas.
  
  
  Tema kukkus korter maa kõrval rändrahn, kui ta vajutas päästikule. Kivi ei olnud enam meie vahel. Pungis on katkestanud varrukas särgid ja поцарапала vasakut kätt. Tema keerates üks kord, kui ta taas lasi. Pungis tõstetud tolm kõrval. Ma olen meeleheitel нацелил talle relva, kui ta kolmandat korda vajutas päästikule. Ta sattus tühja kaamera. Ta vaatas mind, kui seda vajutan päästikule oma relv. Ta on ka murduvad ilma shot
  
  
  Isik Ставроса muutunud, ja ta naeris kõrge loodusliku naeru, jäädes ammo oma relvi. Tema kukkus püstol, зарылся jalgadega maa ja hüppas talle.
  
  
  Tema sattus Ставроса, kui ta tõstis mind relv. Tal ei olnud otsuse päästikule, kuni tema, haaras teda. Püstol on langenud, kui me mõlemad ударились kõvale maale, algamas ja kriimustada kõrge rohu sisse.
  
  
  Tema tugevalt tabanud Ставроса on lõualuu ja ta kukkus selili. Aga kui teda jälle kiirustasid teda, tal on veel jäänud ja palju on meeletu jõud. Ta on kuidagi leidsin tühja püstoli ja kui seda ikka oli nen, ta raevukalt teda tabas raudadega relvade minu eesmärke. Ta sattus pöörleva löök, ja ta langes temale.
  
  
  Kui ta jälle suutis keskenduda nen, ta hüppas püsti ja jooksis kahe korruse руинам mäe taga коттеджами. Ma püüan puidust ukse, piinlik oli üks silmus, ja kui tema läks sisse, et ta ikka vaikselt скрипела. Stavrose läbinud sel teel.
  
  
  Tema aeglaselt läks полуразрушенное hoone. Sees rohi oli peaaegu sama palju kui väljaspool kasti. Mõnes kohas oli ta примята, kus toimus Stavrose. Aga mul oli hea meel meenutada, et selle inimese nii kummitab kogu oma teadliku elu, ja ta on suutnud ellu jääda. Kui tema äärega nurk обвалившейся seinad, nägin tema arvates hull ego isikute ja siis roostes raua vardad lastud mulle pähe. Tema пригнулся ja kokkupandult задела mu juuksed ja kukkus kivi seina kõrval.
  
  
  "Rätsep!" - pomisesin ma. Ta leidis tüki triikrauad jäänud viimased elanikud saarel. Ja jälle, et tal oli eelis minuga.
  
  
  Tema, haaras oma postiga kuid kaotas tasakaalu. Ta tulistas mind jalg ja ta on kaotanud oma haaret. Hetk hiljem on ta jälle взмахнул relv. See спустилось minu isikule ja purustas oleks mu peas, kui oleks saanud. Tema, перекатился ja kokkupandult задела mu paremasse kõrva ja tugevalt ударилась kohta maa подо minuga.
  
  
  Tema jälle haaras postiga üritab kahmama oma trikke Ставроса, ja me mõlemad oleme kaotanud selle. Stavrose pöördus ja ruttas üks käskjalg on осыпавшейся trepi ülemisel tasandil hoone, kus ta oli end teise korruse. Ta oli siiralt mind igavesti, kui talle on jalule. Ta haaras suur tükk kivi ja швырнул ego mind. See tuleks lahti minu õla, ja valu läbistada tema. Tema hakkas ronida kivi samme. Tema kavatse saagi Ставроса ja tappa ego paljaste kätega.
  
  
  Kui ta jõudis tippu, mulle lendas teine tükk kivi. Tema пригнулся, ja ta kukkus mürinaga alla. Stavrose seisin tagumises servas kitsas lõik seelik, avatud pool disaini taga. Meeleheide on ilmunud ego ruutmeetri mõne nägu, kui ta seisis ja хмуро vaatas mulle otsa. Ta vaatas возвышающуюся maa maha hoone, усыпанную rändrahne ja каменистую. Seejärel väike kõikumine ta hüppas.
  
  
  Tema näinud, kuidas ta tabas umbes kivid ja rullitakse. Ta haaras oma pahkluu, ja ego isik исказилось alates haiget ja viha. Ta подполз juurde erilisi valides ümar валуну, ohtlik kes kivi уступе. Rändrahn oli umbes kolm jalga läbimõõduga, ja all ego esiserv on veidi kallutatud выступе ümber on kivid ja muru oli püütud kivi väiksem. Stavrose venitatud juhendas kivi, et ego kasutada minu vastu.
  
  
  Tema hüppas maa kõrval, ja löök hammustada mu jalad. Tema langes edasi, kuid kiiresti tõusis, невредимый. Stavrose meeleheitlikult olin eemale tõrjunud kivi rändrahnu. Kui tema, marssis taga, see üleinimlikke jõupingutusi kogemata kivi ja jäi sinna, hingeldamine, ja ootas mind.
  
  
  "Mine, - прошипел ta. "Ma разобью sulle kolju. Tema..."
  
  
  Me mõlemad oleme näinud liikumine on üheaegselt. Rändrahn kõrval, ilma et toetada serveri kivi, hakkas liikuma alla veereda скального astangust alla jalad Ставроса. Tundus, et hetkeks ta peatus, kui ta vaatas seda õudusega, siis ta liikus edasi väike astangu juurde talle.
  
  
  Tõttu raske kivi, mida ta hoidis käes, ja tänu murtud pahkluu ta ei suutnud liikuda piisavalt kiiresti. Tema hakkas выкрикивать hoiatusi, kuid siis mõistis mõttetu seda. Isik Ставроса исказилось õudusega, kui kivirahn jõudnud ego.
  
  
  "Ei ole!" - karjus ta, kui nägi, kuidas mees, vähenenud on kõrge hoone, et неминуемая surm oli vaid paar sekundit.
  
  
  Kui rändrahn jõudnud Ставроса, kaetud ego, ta sirutas käed, justkui hotellis peatus ego edendamine, kuid ta sai liiga suur kiirus. Ta aeglaselt ego pühkis üle rinna, natuke покачнулся ja jäi sinna. Kui ta esimest korda puudutas ego on ego kõri murdis terav läbilõikav kisa. Siis ta väga äkki заглушился, nagu oleks keegi välja lülitatud raadio.
  
  
  On nukker ta läks sellele kohale, kus teda võis näha pea ja õlad Ставроса, kinni-rändrahnu all. Ego silmad avanesid, ta невидящим pilguga vaatasin, valge, kuum taevas. Käsi peatus ja дернулась, kui suri lihas, ja siis ta stahl elutu.
  
  
  Kaheteistkümnes peatükk.
  
  
  Никкор Минуркос ja tema istus all jahe varikatuse, rannikul kohvikus ja vaatasin mimmo ilmekalt раскрашенных kalapaatide juures кобальтово-sinine Egeuse meri. See oli meeldiv hommikul ja nautisime seda.
  
  
  "Kolonel Коцикас ja talle kõik ametiasutused selgitasid, ja nad on väga tänulikud teile ja looja ida erika", - ütles mulle Минуркос.
  
  
  Erika tuli on kohvi mitu minut ja oli lähedal pood, kus покупала briti ajalehes.
  
  
  "Me peaks olema, on tekitanud siin mõned põnevust kohalikul tasandil - irvitas ma, seni, kuni nad ei ole saanud selgitust kogu süütamise. Selle kahju Галатисе. Ta tuli vastu Ставроса valel ajal".
  
  
  "Iga sõda, suur või väike, on ohvreid," ütles Минуркос, допивая ouzo.
  
  
  "Üks mees võib tekitada palju burn", - kordan ma.
  
  
  "Stavrose võis põhjustada palju rohkem, kui sa ei lõpetanud ego", - ütles Минуркос. "Hääl on, miks ta tuli siia, Mykonos, et tänada teid isiklikult. Коцикас tahab teid tänada. Ta tahab kujutada teid ja miss Нистром koos autasud on avaliku tseremoonia Ateenas, kui sa tagasi".
  
  
  Tema raputas pead. "Поблагодари ego selle mõte on", ütlesin ma. "Aga minu delle me ei luba avaliku kiitusega". Seda võiks ette kujutada reaktsiooni Хоука dialoogist tseremoonia.
  
  
  "Aga seal on ordeni", " vaidles Минуркос. "Me võime küll oleks saata ih teile ja miss Нистром?"
  
  
  Tema irvitas. "Miks mitte? Sa oled jälle пентхаусе?"
  
  
  "Ma lähen ära selle ruumi," ütles Минуркос. "See episood pani mind mõistma, et mees ei saa ja ei tohi peita muust maailmast. Seda, usun, et mul on veel, mida teha, et minu riik ja ma võin saavutada suurema tänu isiklikele kontaktidele. See toob mind teise põhjusel, et lendasin siia, et näha sind."
  
  
  Tema отпил ouzo ja vaatas Минуркоса. Mulle meeldis ego isik. Ta oli mees, keda võiks austada. Tema küsis. - "Mis see on, härra?"
  
  
  Ego tumedad silmad vaatasid minu. "Ma võlgnen sulle oma elu, Nick. Kuid veelgi enam, sa meeldid mulle. Mulle meeldib, kuidas sa действуешь. Tema, tahan, et sa stahl töö minu jaoks. Selle taha, et mees oli kontrollida oma süsteemi turvalisuse ja oli minu kõrval. Vajan Hüüdnimi ".
  
  
  Tema hakkas rääkima, aga ta võttis mul käest kinni.
  
  
  "Teil on palk, mis ta on, olen kindel, et teil on rohkem kui piisavalt. Ja see oleks andnud teile osa sissetulekust laevandus liinidel. Ma ei kavatse elada igavesti. Saate lõpuks saab väga rikkaks."
  
  
  Tema võttis ee käest. "Mul on väga kahju, härra Минуркос ..."
  
  
  "Никкор".
  
  
  "Hästi, Никкор. Anna andeks, aga ma ei saa".
  
  
  "Miks mitte?"
  
  
  Tema tegi sügava hingetõmbe ja väljahingatava. Tema, vaatasin sinist sadam, sinna, kus on eemal veetakse meile läikiv valge reisilaeva. "Seda on keeruline seletada," ütles ma. "Ma ütlen ette mitu korda aastas, et ma olen hull, et jätkata seda tööd, et see on tänamatu töö, mida keegi ei hooli. Kuid inimesi ei huvita. Ja hoolimata kehvast makse, pikki tunde, ja oht, see on osa minust. See on midagi, mida ma oskan kõige paremini, Никкор. See on koht, kus teda kõige rohkem vaja".
  
  
  Järgnes pikk vaikus. Kajakas сверкнула tiivad päikese käes. Lõpuks Минуркос rääkima. "Ma mõistan."
  
  
  Hetk hiljem Erika istus toolil londoni ajaleht. "Ma ei tea, kuidas nad saavad прилетать siia iga päev ja võtta tak malo teod nina", - ütles ta.
  
  
  Tema küsis. - "Seal ei mainita Ставросе?"
  
  
  Ta tõstis ajalehe nii, et me saaksime lugeda pealkiri: KREEKA OLIGARH NUPUTADA, seal oli pilt Минурка.
  
  
  "Võib-olla see tõstab kulud kannab oma aktsiad", ütlesin ma naeratades.
  
  
  Ta tõusis püsti ja kallistas Eric. Tema kavatses veeta temaga paar päeva "Рении", nagu oleks meil крутился David Hawk. Talle kuulub neile, et meil on see õigus.
  
  
  "Me pöördume tagasi hotelli," ütles tema Минуркосу. "Tahad minna koos meiega?"
  
  
  Ta raputas pead. "Ma arvan, et tean teda, kui kaks inimest tahavad olla üksi. Tema lihtsalt istun siin enne lennuki väljumist, ja vaadata, kuidas läheb reisilaeva. Mulle on alati meeldinud vaadata, kuidas ilus laev nõtkelt kuulub sadam".
  
  
  "Nägemiseni siis, Никкор", ütlesin ma. "Võib-olla meie teed taas пересекутся parim muudel asjaoludel".
  
  
  "Jah," ütles ta.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Ватиканская вендетта
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  
  
  
  Ватиканская вендетта
  
  
  
  tõlkinud Leo Шкловский
  
  
  
  Originaali pealkiri: Vatican Vendetta
  
  
  
  
  
  
  1. peatükk
  
  
  
  
  
  
  
  
  Oli juba hiline õhtu ja tema ootas, et otsida süstemaatiliselt läbi number Maxim Žukova. Naine, kes tegeleb ootas minuga oli Daphne. Kell прикроватной öökapp näidati veerand kümnes. Tema teadis, et ta on lahkunud oma tuppa villa Lemmik, igal õhtul, umbes 9:30, nii et on aeg teha ettevalmistusi. Tema tõusis suur vasest võrevoodi, kus Daphne näevad vaimustavalt alasti , tema pikad tumedad juuksed kihav vastavalt padi, tema suured silmad ja suur suu naeratab pikast ja viimase rahulolu. Venitades keha valge простыне, ta nägi välja nagu elav nukk.
  
  
  Selle panin riidesse maha. Kui tema застегивал наплечную kabuur oma 9 mm püstol "Люгер", keda ta õrnalt nimetan Вильгельминой, - Daphne vaatas mind oma suurte roheliste silmadega. "Miks sa kleiti, kallis?" küsis ta. 'Kõik on veel vara.'
  
  
  "Kas ma ei rääkinud sulle sellest? Mul on hilja tööalane kohtumine.
  
  
  "Kohutav peatuda nii vara", - надула ta.
  
  
  "Tagasihoidlikkus - see on hea mees," ütles ma. Aga kui Daphne võimaldanud oma pika sensuaalne бедрам libisema простыне, ma ei hoolinud tagasihoidlikkus. Kurat Žukova! Tema tõmbas "люгер" välja kabuur ja kontrollisin ammo. Ja kui Daphne очарованно vaatasin tema esitas katik ja kontrollisin kauplus. Selline mees, nagu Mardikad, ei saa olla liiga ettevaatlik. Ta oli agent Märg Del osakond "Raske del" KGB. Nagu on tema, see on õigus oma valitsuse tegutsema nii, nagu ta on mõelnud õigus; see on tappa kui vaja.
  
  
  "Mul oodata sind, Nick?" küsis Daphne.
  
  
  Mõnda aega seda mõelnud. "Võib-olla on juba üsna hilja," ütles ma. 'Tema helistan sulle.'
  
  
  "Oled sa kindel, et ei saa jääda?" pomises ta.
  
  
  Tema vallatult patsutas tuharad. 'Kleit yourself.'
  
  
  Seda ta ka tegi, вырвав lubaduse, et ma helistan hei; ja lõpuks ta lahkus. Tema teadis, et võib-olla enam kunagi seda ei näe, kuid selline on mu töö.
  
  
  Tema пристегнул стилет, окрещеный osakonna eriefektid AX Hugo HQ, ja panin jope peal relv, seda koolitatud tapma inimesi on palju erinevaid viise, kuid ükski meetod ei asenda kaks peamist relvi. Ma kannan alati endaga kaasa . Люгер ja стилет päästaksid mu elu rohkem korda, kui ei saa seda meenutada.
  
  
  Tema jälle mõtles Максиме Жукове. See oli худощавый sitke venemaa, kes nooruses sõlminud teenuse KGB.
  
  
  Kunagi ammu ego on määratud "палачом" filiaal Märjad Asjad, ja ta oli perfektsionist, любившим oma tööd . Meie teed varem kattuksid ainult ühel päeval, Caracas. Me juhuslikult kohtusid hotellitoast ja ta soovitas osta varastatud hiina saladusi Ameerika Ühendriikide. Kui emu on tellitud pakkumus tagasi lükata, ta üritas mind tappa. Emu see peaaegu õnnestus. Tõendeid - шрамм tõmmatud mul kõhul; ja ta öösel hotellis on tema ikka küsis ise, et talle viha, mis tegeleb, võib-olla kõrvaldas ainult aja või ego surma. Kuid tappa Žukov ei olnud minu töö. Mul lihtsalt oli vaja vältida, kui võimalik. Minu ülesanne oli järgmine: kui ego ei olnud, mine ego tuppa ja otsida dokumenti, mis ta on ja ego käsilased on KGB varastatud on kõrgkooli kulleri paar päeva enne seda Rimet ja mis ta kavatses edasi KGB-ga. Dokument sisaldab joonistus uue detonaatori tuuma relva, seadme, mis on teinud taotluse taktikalisi tuumarelvi rohkem praktilist ja lihtsam. See seade on ikka Ameerika Ühendriigid selge sõjalise eelise Nõukogude Liidu ja nii loomulikult, недолжно ьыло sattuda Moskvasse.
  
  
  
  Pool kümnenda tema võttis takso hotellile Villa Lemmik," Via Фламиния. Kuigi oli laupäeva õhtul, kui Rimet oli väga vaikne. Ainsad helid oli ümber intiimne terrassid, eredalt valgustatud пиццериями , või ближайего мотороллера , kus istus смеющаяся noor paar.
  
  
  Peaks olema, villa Lemmik on saanud oma nime paremad ajad. Väljast ei olnud midagi, mis võiks ärgitada reisija veeta seal öö. On оштукатуренном fassaad on praod ja lõhed, soov värv отслаивалась. Top aknad riputatud vana liigeseid . Sees oli поцарапанный eurot, millele magas vana itaallane. Selle vaikselt möödus mimmo ta ja kõndis trepist üles on taga väike lobby. Tema lõpetas teisel korrusel ja vaatas hämaralt valgustatud koridor tuba 307. On vaikus. Tema läks päev toas ja kuulas. Sees oli vaikne, ja tema ei ole näinud maailma. Kuid see ei tähendab, et Maksim Žukov ei oodanud sees. Tema досталь ümber tasku spetsiaalse отмычку ja valis võti on avastanud lossi. Selle vaikselt sisestatud võti lukku ja sisselülitatud käigu. Oma lossi. Tema aeglaselt keeras nuppu ja lükkas ukse. Seest ei olnud meil heli, meile vaeva . Tema tõmbas "люгер" ja kiiresti läks seest. Üks pilk pimedas toas on mind veennud, et Mardikad on tõesti paneb õhtul jalutama lähima ajalehekiosk, et osta ajaleht. Ta sulges enda järel ukse ...
  
  
  Mõne minuti silmad on harjunud тусклому valgust. Tema vaatasin edasi , et veenduda, et ma tõesti olin üksi, siis oli Люгер " on kabuur ja vaatas ringi toas ja linnuse vannituba Tuba oli kasinalt обставленной ja oli ebameeldiv lõhn. - räpane valamud, puidust põranda ja пропотевшего madrats koos pulbriga putukad. Istmed söömine asju oli vähe. Mööbel oli lai voodi, прикроватной öökapid, väike kirjaliku tooli, otsene, toolid ja tugitoolid. Toolil on прорехи, mille kaudu торчала набивка. See ei olnud päris "Кавальери Hilton", kuid Mardikad võiks seal peita siiani tuhkur .
  
  
  Tema arvanud, et Mardikad ei olnud selle dokumendi. Muidugi oli see võimalik, kuid see oleks vastuolus kõiki reegleid meie elukutse. Sa hoiad endale oluline teema on ainult nii palju aega kui vaja, siis kaotate oma ego, kellelegi teisele, või leida õige koht söödas, kui ego ei ole endale . Antud juhul seda oodanud, et peidupaik on siin toas Žukova.
  
  
  Kui viisteist minut talle ei leidnud midagi, tema alustas ei tea, ei ole vale, kas ma olen. Selle sõna otseses mõttes вывернул tuba pahupidi. Madrats Žukova oli клочьях ja põrandale panna kokku panna. Tool tundus nii. Sahtlid tooli ja прикроватной öökapid tema tõmbas ja viskas põrandale. Kõik on hoolikalt обыскано, isegi kraanikauss wc. Ja tema ei leidnud midagi.
  
  
  Tema, astus akna juurde ja vaatas kella. Oli juba kümme kümme. Kui Mardikad hoiab oma tavapärase päevakava, ta naaseb kümme tundi või veidi hiljem selle. Tema выругался endale nina all. Mul oli vaja leida see paber enne, kui ta naaseb. AX kuulub neile, et ta annab ego ise vedajale varahommikul järgmisel päeval, nii et see on meie ainus võimalus saada tagasi oma ego.
  
  
  Tema nägi, et tuba ei ole ventiili lõikab, ja kahtlustatakse, et noh ei ole kunagi olnud. Elanikud, on tõenäoline, renditakse ventilaator all, kui oli kuum, ja hästi lõppes, kui oli külm. See oli tõesti hotel kolmanda klassi, nende kaudu, kus vedrud voodi on terve öö тыкают teile tagasi, ja kus ei ole sooja vett, et raseerimine .
  
  
  Kuna seinad ei olnud augud uuringud, tema hakkas kartma, et minu otsingud on järsult pooleli jäi. Ma nagu kord pöördus, et veel kord pilk vannituppa, kui kuulis müra koridoris. Teda haaras "Люгер", lähenes päeval, seisis kõrval ja kuulas. Ta kuulis veel üks heli koridoris - avatav ja закрывающаяся uks . Tema lõdvestunud ja surus люгер tagasi minutis. Kui ta pöördus vannitoa uks avanes.
  
  
  See oli Mardikad.
  
  
  Tema ümber. Minu käsi on läinud Люгеру.
  
  
  "Ei ole, igavesti", - ütles vaikselt Mardikad, õpetades eesti revolver mul rinnad. Ta langetas käe, ta sulges ukse ja astus minu juurde.
  
  
  Ta oli umbes minu kasvu ja üsna kuiv. Kuid tal oli жилистая, tugev kujund, mida ei saa alahinnata. Ego nägu nägi noor välja, kuigi редеющие juuksed.
  
  
  Ta päikeseloojangut mu jope, võttis "люгер" ja tegi revolver mul rinnad. Ta viskas Вильгельмину lõigatud madrats.
  
  
  "Nii see oled sina, Carter", - ütles ta, väljumine paar sammu.
  
  
  "Sa oled tagasi alguses". - Ma kohe arvasin, et tulemas on tõkis. Ma ei tea, kui kaua ta on valmis rääkima, enne kui otsustab päästikule.
  
  
  "Mul on harjumus muuta oma käitumist omal soovil," ütles ta naeratades. "See hoiab mind elus. Et enne sind, mu teine AX, ma arvan, et oleksin pidanud paremini hakkama sinuga Caracas ".
  
  
  Mu vererõhk hakkas rastapatsid. Ja hääl teda jälle ei osutunud teisel pool револьвера Žukova. Ja seekord ta üritab veel rohkem.
  
  
  "Palun vabandust jama", - žest ütlesin talle. "Kuid selles toas siis oleks pidanud see parandamine".
  
  
  Küsis ta. - "Te ei leidnud ego, eks?" Ego naeratus on muutunud laiemaks.
  
  
  "Ei, sa oled see hea oli. Muidugi, mul oli väga vähe aega ".
  
  
  "Muidugi," ütles ta.. Ja kuna sa oled ikka veel siin, Carter, kardan, et sul on jäänud veel vähem aega.
  
  
  "Ma arvan et tean, kus see on".
  
  
  'Jah?' - kannatamatult ütles ta. Ta oli valmis tulistama, kuid emu oli uudishimulik.
  
  
  "Koht, kus ei ole igavesti соображать", " märkis ta. "Mees sinu intelligentsus".
  
  
  Naeratus muutus vihane ilme. - "Kus on sinu, see on peidetud, Carter? Oleks teie viimane järeldus on õige või vale?
  
  
  "Ma arvasin, et see oli seal". Ta märkis, et vannitoa ukse, kui seisis ukse vahel ja Жуковым . Samal ajal, tema напряг lihased küünarvarre ja стилет märkamatult libises mu käsi.
  
  
  Ta kuulis, kuidas Mardikad irvitas üle minu vale eeldus, kuid selle asemel, et pöörduda tagasi talle isik, tema kukkus maha. Revolver Žukova выстерил, pungis sattus mu jope, kui ta langes tagasi ja viskas noa.
  
  
  See oli hull visata, kuid õnneks стилет kõik sama вонзился Georgi oma paremale õlale. Kui ta välja karjuda ja käsi on relv kukkus, tema hüppas talle maa. Me ударились seina. Tema pööras ego käsi, revolver lendas, tabas põrandat ja tuleks lahti nurka.
  
  
  Astusid talle oma kiiresti tekitas parema käe löök ego kitsas nägu, mille ajal tema kuulsin klirinat luud . Selle hotelli põhjustada algus, teine löök, kuid nägin, et ei ole see enam vajalik. Ego võitlus vaim kadus.
  
  
  Tema võttis noa ego õla. Ta on laialt avas silmad ja зашипел, kui on valus. Tema käisin стилет juurde ego подбородку ja silmitses õhuke nägu. Tema küsis. - 'Kus see toimus?' - Ta groaned. Teda tabas tema ego näkku ja loksutada edasi-tagasi. "Siis ütle mulle, kuhu on peidetud dokument, Mardikad," ütles ma.
  
  
  "Ego ei ole siin," ütles ta kiirustades hingamist.
  
  
  "Noh, räägi," ütlesin ma. "On juba liiga hilja mängud".
  
  
  Ta raputas pead. Tema tugevalt pressitud ots стилета juurde ego kondine kaela, kuni tõrrest jooksis verd. Tema kuulnud häält koridoris. Lask oli kuulda. Keegi küsis itaalia, kas kõik on korras.
  
  
  Tema сазаал. - "Va Bene!" Kõik on hästi!' Tema jälle pöördus Georgi. - "Nüüd kui sa näed? Nüüd sul on jäänud vähe aega. Politsei peaks siin olema minut minut. Seda tahan teada, kus saalis see dokument. Ütle!'
  
  
  Ta raevukalt vaatas mind ja raske hingamine. "Sa arvasid, et ma olen tavaline inimene, kes рассказажет teile kõik ainult sellepärast, et sa угрожаете surma? Kardan, et sa ei ole väga hästi tead, Maxim Žukov ".
  
  
  Aga tema teadis, et ego on parem, kui ta arvas. Tema mäletas toimik AX, mida oli tema peal. Maksim Žukov oli mitte ainult болтуном, kuid jahimees eest naised. Ta on väga uhke oma потенцией, puuvõõrik naistele kogu välibassein ja oli maine omanik on oluliselt seksuaalset söögiisu. "Hästi, Mardikad" õrnalt " ütlesin ma. "Ma ei kavatse sind tappa. Selle võtan ära selle osa sinu keha, mida sa nii гордишься, - ma отрублю seda kuradi värki ".
  
  
  Ülbus kadus ego kuri nägu. 'Mida? T-mida?
  
  
  Koridoris lähenesid uus hääl: "kas Sa kuulsid, mis ma ütlesin".
  
  
  Ta kartlikult vaatas mind. "Sa ei tee seda!"
  
  
  'Ma teen.'
  
  
  "Sa oled hull," ütles ta, ja tema ülahuulel esines higistamist.
  
  
  "Rumal" .
  
  
  Tema lõikas emu ширинку. "Niisiis, Mardikad?"
  
  
  'Tapa mind!'
  
  
  'Oh ei. = See ценымногие lõbusam.-- Hästi?' Tema hoidis стилет elastics ego трусов. Tema sai reuma, kes tahtis. Paanikas ta vaatas aknast välja. Siis ta kitkutud julgust. "Ei ole," ütles ta. Kuid oli liiga hilja. Tema tormas akna juurde, surusid ego, rookery отломилась ja kukkus ühiskanalisatsiooni reovett kraavi. Seal serva parempoolse luugi, oli peidetud paber.
  
  
  Raam luugi koosnes kolmest kihist puu erineval määral mädanenud. Selles люке keskmine kiht сгнил kiiremini, kui värvitud välised kihid, ja suured tükid puu on langenud, moodustades ruumi . Selles toas oli volditud paberilehe. Kui luuk on suletud serva juurde aknaraam, paber on suletud.
  
  
  'Ei!' - karjus Mardikad, подползая mulle ja üritab püsti tõusta.
  
  
  Tema võttis välja oma paber ümber plaadi ja rullitakse.
  
  
  See oli tõesti joonis mehhanismi käivitamist. Ma olen lihtsalt pannud ego minutis, kui Mardikad sukeldus eest on relv.
  
  
  Enne seda, lähenesin talle, ta haaras relva ja прицелился mind. Tema sukeldus juurde порванному madrats, kuhu panna "Люгер" . Revolver Žukova tulistas, on pungis поцарапала mulle paremasse reide. Tema maale madrats ja kohe haaras Люгер. Kui Mardikad jälle прицелился, tema tõstis "Люгер" ja vabastatakse kaks kiiret lasku, ei прицеливаясь. Esimene pungis löön ukse. Koridoris oli valju kisa, ukse plagisesid. Teine pungis sattusin Beetle veidi alla südamed. Ta hüppas ja kukkus, istudes põrandal. Ta istus kohe pärani lahti, siis langes surnult maha.
  
  
  Koridoris karjuma: "Полизия! Полизия! "Aeg oli kaduma. Tema, kargasin akna kaudu шаткую tuletõrje redel ja all завывания sireenid kaugusel laskus tume sõidurada.
  
  
  
  
  
  
  2. peatükk
  
  
  
  
  
  
  Tol õhtul, kui ettevaatusabinõuna tema lõpetas teises hotellis. Minu uus residents asus ranna ja Via Marco Aurelio, väikesel künkal vastupidi Coliseum. See oli бедняцкий district, ja siis sellest, kuidas ma elama väike kinnine ruum, mind rohkem häiris kuri, kui KGB. Tema veetis беспокойную öö .
  
  
  Järgmisel hommikul ta tõusis püsti varem, досталь dokumendi plaadi, ei ole kaugeltki nii изобретательного, nagu Žukova, ja panin riidesse. Kuid aeg dokumendi saatmiseks oli parem. Teda kohanud, oleks kulleri lennujaamas Riim kuidagi millal ja andis emu dokument, kui see on juba istus lennuk enne New Yorki. Mulle tuli meelde, et kui oleks Mardikad lahti dokumendi ööpäeva jooksul, ta oleks võinud olla elus ja täna.
  
  
  Kui ta läks kohvi juua, jättis oma ego oma toas. Nagu Mardikad, tema ei ole seda hotelli, et ta on olnud minuga nii kaua, kui see oli vajalik. Amatöör osa arvab, et esemed on ohutu, kui ta ih kannab endaga. Kuid professionaalne teavad, et kui asi peita heas тайнике, seal on ohutum. Kogenematu ametnikud on tavaliselt mures, kuid see mure ei tohiks minna kaugemale omadusi varjupaiku.
  
  
  Tema veetis hommikul, перепроверив ajal stardi lennuki minu vedaja ja закодировав lühisõnum David Хоука, minu vahetu ülemuse ja direktori AX Washingtonis. Хоук hotell teada nii kiiresti kui võimalik, millistel muudel asjaoludel leiti dokument. Kuller andis emu sõnum.
  
  
  Kuidagi ei ole, kui selle võttis dokument kohtadele toitu, pannes silver портсигар ja pani портсигар minutis. Lennujaamas tema pidi pakkuda kullerile sigareti, ja siis pidi toimuma jagamine kahe teemasid.
  
  
  Tema ei tellis takso hotellis, vaid lihtsalt laskus mäest Colosseum. Kuid seekord ettevaatusabinõud ei piisanud. Pärast vaid mõne minuti autosõidu tema nägi, et meid kummitab must Fiat.
  
  
  "Сверни siin vasakule", - ütles tema juhile.
  
  
  "Aga sa ütlesid, et tahad, lennujaama!"
  
  
  "Unusta ära kuni".
  
  
  "Che sergei o coraggio!" - growled mees, keerates nurga.
  
  
  Tema, vaatasin tagasi akna ja nägi jälgib mind "Фиат". Nüüd on minu kord irin. Tema arvas, et kõik on läinud hästi siis sellest, kuidas ta muutis kõik. Aga millegipärast mind on leidnud sõbrad Žukova.
  
  
  Me kiiresti pööras nurga veel kaks korda, püüdes neist lahti saada. Juht, leides, et masin läheb meie taga, kasutas juhust, et näidata oma sõiduoskusi. Ta tiriti meid mööda Via Лабикана, tagasi mimmo Colosseum ja mööda Via dei Fori Империали, siis mimmo Basilica di roma ja белоснежного Rooma Foorum ego разрушающимися templid, кипящими on полуденном päike.
  
  
  "Kuhu nüüd, синьор?"
  
  
  "Lihtsalt поезжай frank", ütlesin ma, vaadates tagasi "Фиат". Vaatamata krapsakas office masin taksojuht , me olime kinni liikumine transport ja "Фиат" ei taha meid, ta oli liiga lähedal mulle. Sõitsime mööda Corso Vittorio Emanuele kuni Poolel, on ületanud Ponte Vittorio Emanuele ja juhtis Vatikani poole. Must masin ikka гналась meie taga. Kõigepealt tema подумывал peita dokument kuskil takso, kuid kuna агентыы seljataga опознали masin, see plaan lõpuks tundus liiga riskantne. Nii et me jätkame sõita mööda tänavat Via della Conciliazione kuni ala Piazza Pius XII. Meie ees маячил katedraal ja Püha Peetruse basiilika . Kui tema, vaatasin ala suure purskkaevu keskel, mul äkki mõte. Loomulikult, see on korgitser nüüd või mitte kunagi.
  
  
  "Pea kinni, juht," ütles ta kiiresti ja samal ajal vaatas ringi ja nägi, et "Фиат" maha meid mitte rohkem kui kakssada meetrit . Tema pani paki lear juhil käsi, ja ta üllatus приподнял paksud on paksud kulmud.
  
  
  "Бениссимо !" - karjus ta mulle järele, kui tema tuli välja. "In bocca al lupo!"
  
  
  Kuid siis ta mõistis, et mul on vaja palju rohkem, kui ego häid soove.
  
  
  Tema on kiirenenud samm; kui selle kiiresti jälle vaatasin üle õla, nägin seda, et, Fiat, peatus teisel pool ruumi . Esiistmel istusid kaks meest; ih näod olid nähtamatud kiirtega keskpäevase päikese eest. Ih näiline otsustamatus подстрекала mind . Seda teadsin, et kui suudan sattuda muuseum kuplitega basilica di , mul on võimalus lahku lüüa neid keskkondades rahvahulki turiste.
  
  
  Nii et ma tõstis jälle samm ja kiirustamist läbi колоннаду, mimmo tohutu kolonni Бемини lisaks paljudele muuseumidele väljaspool seda. Teda uuesti vaatasin. Mõlemad mehed läksid ümber зловещего liiki musta masinad ja järgnesid mulle.
  
  
  Äkki tema jerked paremale, sukeldus vari esimese kahe muuseumid ja зашагал kolmas, tume hoone. Sissepääsu juures oli valve näol. Selle läbinud mimmo neid ei ole tagasi vaadates, ja läksid saali, kus turistid täitsid suveniiride kauplus. "Rätsep побери", - pomisesin selle, kas need kutid silmad olid teravam, kui tema arvas.
  
  
  Odin ümber juba sisenes saali, kui tema ronis trepist kaks sammu korraga. Mul oli aega märgata mures väljendus ego угловатого точеного nägu. See oli lihaseline mees tumedate juustega, riietatud mittemidagiütlev vaba hall ülikond. Ja ta ilmselt oli KGB.
  
  
  Üleval on trepid, kus tema, hingeldamine, vaatasid ringi, tema nägi, et olen galeriis Vatikani raamatukogu. See oli pikk kitsas ruumis, külgedel mille seisid klaasist vitriinid kingitused Isadele Пию IX, Lev XII ja Пию X. See oli tõeline varakamber kaunistatud kalliskividega, скипетров, hõbe skulptuurid ja rabavalt ilus lõigata kullast kausid ja usulisi teemasid; põranda-ja vahel витринами seisid vintage vaas . Vasakul galeriid seda nägin välise seina, выходившую hoovis, mille ta jooksis paar sekundit tagasi .
  
  
  Tema просканировал tuppa ja stahl otsima võimalikku asukohta söömine dokumendi. Oli liiga riskantne hoida oma ego endale, ja ta teadis, et, kui veab, KGB töötajad ei saa kunagi ego leida, kui tema спрячу ego sobivas kohas.
  
  
  Töötajad униформе käisid saali, mõlemal pool galeriid. Tema kuulnud krigisev põrandalauad, kuni teenindaja расхаживал edasi-tagasi . Siis tema горстью oma oma tegude üle kurtide helisid sammu, et nad ei suutnud näha, mida ma teen. Tema võttis ümber tasku silver портсигар. Iga hetk võis tekkida темноволосый KGB agent. Teda kiiresti libistas volditud paber paremale käele ja surus портсигар tagasi minutis камзолы. Odin on ministrid насвистывал. Tema lõpetas ja tegi näo, et imetlen hõbedast esemed ühe ringi marts, pidevalt jälgides sulaseks, kuni ta kadus välimuse järgi. Siis ta surus dokumendi этрусскую vaas, mis tegeleb istus kas mart lõpus galeriid. Mulle tuli jälle murdke paber pooleks, et suruda oma selle läbi kitsa kaela.
  
  
  Seda ainult, et läks teine vitriin, kuidas vene ilmus ukse ees. Ta läks kiiresti ja nägi, et ma seisan, ja притормозил. Samuti peatus enne presentatsioon ja uuris selle sisu.
  
  
  Ta oli kindel, et keegi ei näinud, kuidas ma selle panen dokument vaasi. Lootes, et vaadata tavalise reisija, seda veel paar min осматривал näitus. Siis ta aeglaselt läks läbi toa ja vastas tukkuma kohustus on kui ukseavasse. Kui ta oli koridoris, tema, astus akna juurde ja vaatas õue. Tema nägi, et sissepääsu hoone ootas algus, teine vene .
  
  
  Ma läksin edasi. Niisiis, nad arvasid, et on püütud mind lõksu. Aga kui nad seda arvasid, neil ei olnud veel selle paberi. See dokument oli palju kindlam hoida šveitsi seifis. Minu vedajale kästi edasi lükata ego trip kakskümmend neli tundi, kui ma ei tule, nii et see on ka normaalne. Nüüd on kõik, mida ma vaja teha, on jätta need kaks vene elus.
  
  
  Tema laskus trepist esimesel korrusel hoone, kus leidis koridor mitme tualettruumis. Selle taga oli suur koridor koos väikese вестибюлем viib служебному sisendiga. Tema läbis mõlemad otsad lühikese lobby, kaldus nurga ja stahl ootama. Peaaegu kohe nurga hüppasid чекист - ilmselt mõtlesin, et ma kadunud kaudu kasuliku logi sisse .
  
  
  Kui ta stahl täitmata seda, sirutas käe, haaras ego ja käisin poole oigama. Tema võiksin tappa ego, kuid ei pruugi. Mulle tuli veel kustuta dokument galeriid, ja kui ta seda tegi, ta ei vajanud uurimise tapmine politsei poolt. "Sa jäid hiljaks", - olla lamades ma, koti ego k oigama. "Dokument läks Washingtoni".
  
  
  Teda tabas tema ego rusikas elus. Ta согнулся, kui on valus. Teda tabas tema ego kaela, ja ta langes põlvili. Kui tema kavatses põgeneda teda, ta äkki haaras mu jalad ja притянул ise.
  
  
  Ta прохрипел. - 'Sa врешь!'
  
  
  Ta sirutas minu isikule ja vastamata paar millimeetrit minu parema välimusega. Tema lõpetas ego käe ja põrutasin ego мясистому isikule. Ta karjatas ja kukkus vastu seina. Ta tõusis püsti ja, kui ta oli tõusta , jälle tabas teda ego näkku. Lööb värava-ego отлетела kõrvale. Kui ta kukkus vastu seina , tema tabas teda oma sõrmenukkidega ego ava. Õhu murdis läbi ego kopsu taas ja ta kukkus. Teda tabas tema ego jalaga eesmärke. Ta oli teadvuseta.
  
  
  On selge, et keegi peamine koridoris ei kuulnud duellile. Tema läks служебному sisse ja avastasin, et uks on, kui ma ootasin, lukus. Kuid mulle tundus, et ma ei suuda läbida mimmo teise ohvitseri sissepääsuga . Hääl, miks ta võttis oma erilise отмычку, kuigi ei olnud kindel, et ta töötab suure vana lukk. Tema püüdis paar minutit, pidevalt loodan, et ei ilmu teenindav personal. Lõpuks tema avas luku.
  
  
  Maha kuulis teda oigama чекиста. Ta tuli ise. Tema keeras nuppu ja avas ukse. Tuppa tunginud päikese брылев . Seda tuli väike parkimise eest hoone ja jõudsid nurga, kus ootas takso. Juht dozing autoroolis. Tema, painutatud ja raputas ego üle õla.
  
  
  "Ma tahan sinna minna hotel Della Lunetta", ütlesin ma.
  
  
  "Mi si live dai piedi", - vastas ta ; kui oleks seda lihtsalt hotelli sõita.
  
  
  Tema andis emu pakk liiri ja sel takso, kuni ta mõelnud raha. Kui ta lõpetas, ta naeris.
  
  
  "Ja nüüd, kiiresti".
  
  
  "Teie, teie, синьор".
  
  
  Ta tõi mootor, vahetas edastamise ja sõitsime põhilise sisend, mimmo turiste ja чекиста. Tema võttis ajalehe koos istekohti juhi kõrval ja hoidis tema nägu, kui sõitsime tagasi подъезду. Kui me sõitsime mimmo, selle üle serva глядел agent KGB mees madalama majanduskasvu, kui ego kolleeg. Ta vaatas kiiresti pilgu tasud, siis pöördus ümber ja vaatas hoone, nagu oleks oodanud, et näha oma kolleegi .
  
  
  Kui me sõitsime läbi Püha Peetruse jõe, ta langetas oma paber-ja lõdvestunud. Dokument on olnud julgeoleku - enne mõned tuhkru. Nüüd on mul vaja oli leida viis, jälle kätte ego enne, kui kuller tuleb järgmisel päeval.
  
  
  
  
  
  Peatükk 3
  
  
  
  ;
  
  
  Tema ei suutnud võtta ühendust vedaja, kuni järgmisel päeval, kuid seda ei olnud vaja. Mis puutub dokumendi , Vatikani muuseumid suleti pool tundi hiljem, kui ta läks üle tasud ja avanesid alles hommikul. Niisiis, seejärel lõõgastav oli tema kolis kolmas hotelli juhul, kui KGB присмотрит, sest hakkas teine. Siis lõunat ma läksin väike baar, tellisin чинзано ja aeglaselt ego joonud . Mulle tuli meelde, et kui oleks Хоук teadnud, kus saalis dokumendi, et ta võiks olla rahul sellega, et olen temaga teinud, ja et ma juba leiutatud viis tagasi dokument. Tema läks apteeki ja ostis pikendatud докторский pintsetid. Järgmisel hommikul lähen tema galerii koos tangidega all jope ja, kui kedagi ei ole läheduses, опущу pintsetid on этрусскую vaasi ja вытащу paber. Oma tule varakult, niipea, kui avaneb muuseum , et turiste oli vähe.
  
  
  Seda ainult, et on välja töötanud omad plaanid, kui tüdruk tuli ja istus mu lauda. Tema jälgis teda, kuni veel mõelnud Vatikanis. Ilmselt oli see шлюхой: sale, õhukesed mustad juuksed ja liiga ilmetu, oli äkki värvitud. Ta oli odav triibuline kampsun ja seelik, mis tegeleb vaevalt закрывала tema reied. "Tere, Johnny. Sa oled ameeriklane, jah?
  
  
  'Jah.'
  
  
  "Meeleolu on lõbus, jah?"
  
  
  "Ei ole sel ööl."
  
  
  Tal pole mul midagi vastu hoorad. Ainult enamus neist ümber tunduvad изуродованными emotsionaalselt, ja mulle meeldib, et naine on terve, mitte ainult keha, vaid ka meelt.
  
  
  Ta nõudis. - Oled sa kindel, Johnny?"
  
  
  "Jah," ütlesin ma. 'Seda kindlalt.'
  
  
  "Hei, tean teda, kes sa oled", - äkki ütles ta. - "Te olete ameerika politseinik ".
  
  
  Tema pinevalt vaatas nah. 'Miks sa nii arvad?'
  
  
  "Muidugi! Politseinik! Võin talle seda näha? Te töötate koos rooma politsei ?
  
  
  "Ma ei ole kopp", ütlesin ma.
  
  
  See on karm naeratas mulle. "Tere, Johnny, - ütles ta - on-kes, mis hema sa hotell oleks kohtuda. Tere, Gina! Фавориска ! Enne seda jõudis väita, et ta helistas tüdruk, kes tegeleb lähenes meile ja kõhklevalt peatus on tool, vaadates mu nägu. See ei olnud sarnane шлюху. Ja ta oli väga päris.
  
  
  "Si encodi!" ütles õbluke päris tüdruk, koputab kolmas tool. Siis ta kummardus ettepoole ja delikaatsete toon ütles: "Gina, hästi räägib inglise keelt. Hei meeldivad ameeriklased. Sa tahad temaga rääkida, jah?
  
  
  Gina hotelli vaielda vastu kutse kõhn tüdruk, kuid lõpuks lubas veenda ennast istuda.
  
  
  "Gina ilus, jah?" ütles kõhn uhkus.
  
  
  "Et дьяволо!" ütles Gina ja hakkas püsti tõusma.
  
  
  Meeldiv tutvuda, Gina, - ütlesin ma. 'Minu nimi on Nick. Palun посиди on meiega ".
  
  
  Ta jäi hetkeks, siis hirmunult откинулась tagasi. Kas nah olid ilusad näojooned ja hele-pruunid juuksed põhjamaade elanikud Talvel ja Vicenza. Juuksed on nah olid pikad ja paksud, koos heledate triipudega. Ee silmad olid pruunid, suu oli lai ja sensuaalne, samas all приталенной блузкой ja lühike seelik ee näitaja oli rohkem kui peen.
  
  
  "Kas Джины on onupoeg Ameerikas," ütles teine tüdruk, ei pööra tähelepanu häired Джины. "Aga ta ütleb-ameerika on parem kui tema. Ta ütleb. Siis ta tõusis ja läks esmalt подмигнув mulle.
  
  
  Tema küsis. "Mis see tähendab?"
  
  
  Джине suutnud naeratada. "Rose armastab valgustada mind meestega. Ta arvab, et ma olen üksi.
  
  
  "Ja see oled sina?"
  
  
  Ta heitis mulle kiire pilgu ja seejärel pääsenud minu silmapilgust. Kogu mõnikord üksildane, eks?
  
  
  "Jah," lausus ma, meenutades, et see on kindlasti tegelikult minu elukutse. "Sa töötad siin, Gina?"
  
  
  Tema ettekandja, perenaine, kui soovite nii nimetada. Kuid ma ei maga meestega tööl ". Viimased sõnad ta kindlaks aeglaselt ja kindlalt. Ma ei вдавался detaile. Teie sõber on Rose arvab, et ma olen politseinik, kuid tegelikult delle see ei ole minu asi.
  
  
  "Mulle oleks ikkagi, kui see on sinu töö.
  
  
  Tema küsis. - "Kas ma võin teile midagi pakkuda?"
  
  
  Ta vaatas mulle silma. - "Ma oleks hea meelega, Nick," ütles ta, "kuid, nagu ma ütlesin, ma ei ole prostituut".
  
  
  Talle naeratas. - "Ma arvasin nii. Mida sa tahad juua?"
  
  
  Tema on teinud kaubamärgi kelner ja ta tellis suupiste. Me oleme natuke vestlesime. Ta ütles, et oli usa ametlik nägu, посетившим saatkonna Rimet.
  
  
  "Kust sa Ameerikas?" küsisin Gina.
  
  
  "Ümber New York City".
  
  
  "Ma olen alati hotelli minna sinna. Vennatütar Rose rääkis elust New Yorgis. Ta hindab kõrgelt кафетерии ja restoranid. Nad on tõesti nii hea, nagu ta ütleb?
  
  
  See on natuke ootasin. "Ah," ütlesin ma, - nad on hea oma äranägemise järgi. Kui kaua sa töötad selles baaris, Gina?
  
  
  'Ei ole nii pikk. Mul on raske endale üüri ". Ta langetas silmad. "Ma varsti tulen koju", - ütles ta kartlikult. "Täna siin ei ole tööd, ja seda ei vaja. Kui sa tahad, võid sa minuga juua. "Miks ei ole, mõtlesin ma. "Hea meelega," ütles ma.
  
  
  Selle põhjustas takso ja me läksime tuppa Джины. See oli tuba katusel vana maja Via delle Кватро Purskkaev. Alustasime tee neljandal korrusel, ja kui me välja hinganud, sest hakkas teine külg, tema, kummardus ja suudles teda õrnalt. Ee huuled olid pehmed, soe ja õrn .
  
  
  Toas me ajasime juttu, jõime veini. Gina rääkis selle kohta perioodil, kui ta oli armuke mõjukas boss rooma kuritegelikku maailma, ühe Giovanni Фарелли. Ta alustas nii lihtne röövel, siis on teeninud miljoneid pettuse kinnisvara. Vastavalt ee ütles, et ta on halb temaga rääkisin.
  
  
  "Kuid see on möödunud. Nüüd on tema oota eemal selliseid mehi, nagu Giovanni. Tema seisan jalgadel ja ausalt teenida raha."
  
  
  Mu vererõhk tõusis nähes tema naeratust. Mõnda aega ta vaatas mind, siis tõusis püsti ja pöördus lüliti nii, et tuppa leidsin ainult pühad, ümber kuulmis-aknad . Ta ukse peal riidest lahti võttis, midagi ütlemata. Ee blondid juuksed ниспадали hei, õlgadel ja täis rinnad palusid seda puudutada. Tema притянул tema sooja keha enda poole, ja ta растворилась minus, kui mu käed õrnalt пробежались tema sametine nahk. Ee huuled, äkki on kuum, leidsid mu, ja meie suud avanud vastastikusel uuringus. Keha, mille tema mängis, oli paindlik ja sujuv, nagu me шестнадцатилетнего teismeline.
  
  
  "Võta mind, Nick", " sosistas ta mulle kõrva.
  
  
  Tema, kooritud, ja ta nägi "Люгер". "Tähendab, te olete politseinik".
  
  
  "Ma olen rääkinud teile tõtt," ütles ma. Selle omaks ee, ja see unustasin püstolisse.
  
  
  "Voodi", " sosistas ta. "Уведи mind voodisse".
  
  
  Tema on seda teinud. Kui tema lamas tema kõrval, mu käed ласкали tema keha, kuni ta laiali oma pika kõhnad reied, ja ta veetis käega sametine sisemine osa.
  
  
  "Va benissime!" pomises ta.
  
  
  Ta lasi käe kõrgemale tõusta.
  
  
  "Lähme", - выдохнула ta.
  
  
  Tema suudlus täis rinnad, ja ta затаила hingamine. "Basta", - kutsuski ta. 'Piisavalt. Nüüd. Selle tahan, et sa nüüd.'
  
  
  Tema aeglaselt sattunud nah. Хриплые hüüab pääsenud ümber tema kõri. Tema keha извивалось alates kirg, ja mind kannustanud tugeva ja vastupandamatu füüsiline soov. Seda, tundsin, kuidas tema niiske puusad сомкнулись minu ümber, ja heli tema свистящих, задыхающихся karjed kajasid разнесся mu kõrvus. Ta почесала mu käed küüned, обвила kätega mu kaela ja õlgade ja tõmbas mind alla, peaaegu обезумев soov lõpetada see, mida me alustasime.
  
  
  Siis saabus aeg, kui iga mõte, iga tahtejõudu улетучились. "Veel, veel, Nick!" ta задыхалась. Mu huuled скривились on ухмылке, mis tegeleb oli pooleldi сардонической, pooleldi teades. Ta kallistas mind armastatakse rohkem võimutsev ja tema reied hakkasid kerima, kui ta kaotas kontrolli. Viimane whooping treemor, ja me tuleme kokku, et otsustada, mida alustanud; ta raevukalt застонала laul igatsus, ja näiliselt lõpmatu nauding.
  
  
  
  
  Kui ta ärkas järgmisel hommikul oli hetkel paanika; esimesed välgu hirmu, kui seda vaatasin harjumatu mulle naabruses. Minu kõrval midagi vaikselt пробормотало soe keha. Tema vaatas ja naeris, kui nägi спящую kujundit Джины. Tema juuksed sassis padi - vask halo valge pesu. Väga õrnalt selle pääsenud nah, kuni tema käsi ei langenud minu rind. Hetkeks ta пошевелилась , siis talle hinge jälle muutunud ühtlaseks ja ta погрузилась sügavasse unne.
  
  
  Vaikselt, et mitte äratada oma ja ei anna hei küsida, kuhu ta lähen tema, tõusis voodist ja on koostanud oma riideid. Tema oli üllatunud, et ei tulnud tagasi hotelli ja veetis kogu öö Gina käes. Kuid minu hotellitoas ei olnud midagi väärtuslikku, sest arco vaas raamatukogu Vatikani ikka salvestaks väärtuslik dokument, mis sisaldab ee surmav saladus. Aga nüüd, kui mul on õnnestunud salvestada dokument käest KGB, selle pidin teda tagasi, ja nii kiiresti kui võimalik. Одевшись, tema tasandas tagasi oma juuksed sõrmedega, veel kord vaatas voodi koos смятыми märjad lehed ja kingitus kujul ilus noor keha Джины ja suundub päev.
  
  
  Talle oleks mitte vastu äratada teda nii, sest tema teadis, et ta ei pahanda . Kuid AX oli mu tõeline armastus ja naiste rõõm ei tohi kunagi hoida mind tööl, mida oli vaja täita. Tema viskas nah viimane kirglik pilk. Ta midagi ei öelnud; tema rinnad on tõusnud ja langenud iga hinge . Tema libises sellest läbi toas ja vaikselt sulges ukse enda järel .
  
  
  See on aeg visata ümber pea kõik mõtted Джине. Ma pidin keskenduma väljavõtmisel dokumendi, et saada teda, ei juhtides tähelepanu. Kui ma juhuslikult püütud, пытавшегося tagasi dokument, tekkinud oleks, pehmelt öeldes , tõsiseid tüsistusi. Esiteks, on halvim, mis võib juhtuda agendid - peale surma, muidugi - see on juhtida avalikkuse tähelepanu. Võimalus, et minu camouflage просвечивается, oli riskantne, aga kui mind leida, kui tema üritan haarata paber, dokument on vaadelda ja uurida mis tahes itaalia politseile, kes suudab näha ego. Isegi kui selle saan lõpuks veenda võimu, et dokument kuulub ameerika ÜHENDRIIKIDE valitsusele, saladus pole saladus võimalikult lühikese aja jooksul. Ta oli kindel, et mitte kõik töötajad on itaalia politsei ei taha müüa nii сверхсекретный dokument sellele, kelle käes oli suur pakk liiri.
  
  
  Ja kui ütleks venelastele, kus saalis dokumendi, nad oleks püüdnud jõuda sinna enne mind. Väljavõtted dokumendist etruski vaas nüüd on minu peamine eesmärk. Kõik muu oli ebaoluline . Õnneks, tema ärkasin varakult, et olla raamatukogu Vatikani, kui see avaneb.
  
  
  Tema oli väljakul, Juua XII sissepääsu Vatikan, kui nägi palju rahvast, собравшуюся väljakul enne mind, Püha Peetruse väljakul. See ei olnud sugugi haruldane. Paavst osa ilmub rõdul oma lossi, et õnnistada usklike ja palverändurid ees platsil. Kuid täna hommikul rahvas turiste ja roomlased tundus rohkem, kui tavaliselt.
  
  
  Mul oli wade läbi rahvahulga, pomisedes igal sammul oma vabanduse. Pea on tõstetud akende põlvneb paavsti palee, ja niipea, kui see, kõndis serva tihe rahvahulk, kostis kisa, millele järgnes veider, ja peaaegu kurjakuulutav vaikus, охватившая vaatajaid. Ta seisis liikumatult ja vaatas üles, kui ilmnes riietatud valge kujund Paavst Paul VI.
  
  
  Ta tõstis käed märgiks õnnistused. Kuid ta lihtsalt hakkas õnnistus, kui terav löök расколол taevas, kui kõu. Algul arvasin, et see auto summuti.
  
  
  Kahjuks, kõik oli palju tõsisem.
  
  
  Hiljem murdosa sekundist katkine klaas обрушилось Isa, kui suur vitraaži ego rõdu koos mürinaga kukkus. Keegi rahvahulga all on rõdu hakkas karjuma, ja Isa kadus välimuse järgi, kui rahvamassi väljakul langes veel rohkem klaasi.
  
  
  Karjumine on kiirenenud muud, kui rahvas pühib paanika. Tema, vaatasin kõik poolt, et näha, kust lask; tulistas ilmselt saadeti Isa ja vastamata mitu tolli .
  
  
  "See on Isa!" hüüdis läbilõikav itaalia hääl.
  
  
  "Nad püüavad tappa ego!" hüüdis teine.
  
  
  Inimesed jooksid minu juurde sissepääsu Vatikan, ja müra ih paanika hääli tõusis õhku, nagu soiguma oma kurbust ja meeleheidet. Klaasikilde kõik veel langesid ala, kuid juhtiv osa rahvast jooksis ukse ja ei tulnud alla linna kildudeks.
  
  
  Veel kord vaatas rõdu, ja sel hetkel sai näha kaks tükki решетках. Nad наклонились, et aidata põlvneb paavsti tõusta. Sellest kohast, kus seda pidas, teda võis näha, et ta ilmselt ei kannatanud.
  
  
  Minu taga ümber rahvas kostis veel üks müha. Tema, vaatasin üle õla ja nägin, et pikk must masin, уносящуюся ära pindalast. Kas see oli lihtsalt juhus, mõtlesin ma , või masin on kuidagi seotud sellega, mida ma just vaatasin?
  
  
  Ei tea, miks see järsku vaatasin kõrvale muuseumide, raamatukogude Vatikani, kuhu tema kesta. Aga kui seda vaatasin, siis nägin, kuidas helikopter alla ja kaob, sest hoone. Ta on selgelt походил usa sõjaväe helikopter Skyhook.
  
  
  Ma ei pea mõtlema sellest meile sekundis.
  
  
  Wading läbi rahvahulga tema aru, et peab võimalikult kiiresti jõuda raamatukogu. Tema, протиснулся läbi kannatanud inimesi ja läks peaväljakul muuseum колоннадой. Kui see on kantud vastutav õue, helikopter jälle stahl silmapaistev. Ta aeglaselt läks siiras üle Vatikani raamatukogu. Ja siis tema sai aru, et midagi on valesti; kohutavalt valesti.
  
  
  Ta hakkas jooksma, sest ei suutnud kaotada meile sekundit. Seda, tundsin, kuidas mu tagaistme dollar peksma ja adrenaliini хлынул minu soontes, kuni tema несся on ühendatud pessa muuseum . Kohkunud paanikas tihe rahvahulk , töötajad kujul peaaegu kõik lahkunud oma postitusi enne paavsti raamatukogu. Nad jooksid mimmo mind, ih silmad külmunud hirmust. Ta vaatas tagasi, rõdu, kust tuli Isa. Rõdu oli пустынен; ainult klaasi tükid jäid безмолвными tunnistajaks, et ma just nägin.
  
  
  Ilmselt nad ei teadnud veel võimalik saint; wouldnt täpselt ei разгневанная, паникующая rahvas. Valvurid jooksid üle väljaku ja tänna, otsekui otsides jälgi. Kuid ma teadsin, et nad midagi ei leia , ja oli kindel, et showdown ja üldise неразберихе oli rohkem, kui tundus pealiskaudne.
  
  
  Nüüd tundus algus, teine läikiv must limusiin. Tema sukeldus ühe ümber veergude sissepääsu raamatukogu. Masin squealing lõpetada. Скрипнули kiusamine, ümber masina ilmusid nagu kaks широкоплечих paksude meeste ja tungis hoonesse. Samal ajal katuseluuk põhjas helikopter avati, ja seda on püütud mitmeid liikumisi lennukis.
  
  
  Autoroolis limusiin istus tume vari kujundit. Isik mehed ei olnud võimalik tajuda, kui masin рванулась edasi ja пролетела mimmo mind . Tema silmamunad ja proovisin salvestada masina number. Aga isegi kui auto peatus, siis ikka oleks pidanud olema röntgen silmad, et näha numbreid. Plaat on kaetud kunstniku raskest läbipaistmatu must kangas.
  
  
  Kui masin kadus välimuse järgi, talle, marssis tee. Ma ei saanud sisse logida raamatukogu, kuni auto oli tema ees, kuid nüüd, kui ta on уносилась ära, tema jooksis sissepääsu paavsti monument ja piilus sisse. Mõned töötajad närviliselt rääkisime, mis juhtus.
  
  
  Kuid kaks meest tugev põhiseadus, mis lihtsalt выпрыгнули ümber masina, mitte kusagil ei olnud näha. Ja keegi ümber mures töötajate muuseumi ih, tundub, et ei märganud. Võimalik, et nad ei näinud, kuidas mehed вбежали raamatukogu, kuid seda märganud. Ta läks trepist, mis viib galeriisse, ja kohe раздалось kaks lasku. On AX selle on läbinud väga keerulise kursus ballistika , ja mul ei olnud probleemi määratlusega, et kaadrid lähevad läbi galeriid, kus tema peitis сверхсекретный joonis.
  
  
  Tema ruttas üks käskjalg trepist kolme dis, hoides "Люгер" käes, hoidke sõrme спусковом eagle eye. Kui selle sain esimese korruse, mu suurimad kahtlused leidsid kinnitust. Teenija kuju, kes on otsustanud jääda oma seisukoha, veel ei ole jõudnud ära minna, kuid nüüd asub päeval suure basseini verd. Ma ei pea oli keha üle, et näha, et ta on surnud.
  
  
  Liiga hilja teda nägin, kuidas massiivne nikerdatud oak päev galerii suletakse seestpoolt. Ta jooksis sinna, kuid ei ole piisavalt kiiresti. Isegi kui oleks seda kasutanud Вильгельмину, oleks võimatu vältida захлопывание uksed.
  
  
  Tema kuulis klõps võtmega lukk. Ta vajutas päästikule, ja puu ümber lossi on lõhe. Kuid pungis murdis pool paks puust päev. Ja siis kuulsin veel üks löök ja mõistsin, et sama juhtub teisel pool pikas koridoris. Galerii on suletud seestpoolt sellise efektiivsusega , et oli selge , et operatsioon - kõik , mis võib hõlmata - viidi läbi nõuetekohase kvalifikatsiooni ja ettevalmistusega.
  
  
  Tema metsikult огляделась, et teada saada, kas on võimalik siseneda galeriisse. Minu taga lähenesid summutatud hääl. Tema rohkem ei riskinud. Ta pöördus ümber, kui nurga tagant tuli välja kolm turiste. Üks nende ümber, краснолицая naine on särav kleit, vaatasin "Люгер" ja karjus.
  
  
  Ee creek ärgitas mind tegutsema. Tema jooksis mitmeid akende lähedal suletud uste galeriid. Tema avas sulguriga, avas ühe akende ümber ja kummardus ettepoole, et igal aastal õue. Umbes kolmkümmend meetrit helikopter kukkus metallist prügikast üle kolme jala läbimõõduga ja kõrgusega, прикрепленная juurde толстому стальному тросу . Sees on korvid istus скорчившийся mees, ja ma märkasin, et ostukorv on tehtud vastavalt soomustatud muutunud - sama metalli, mis katab põhja helikopter.
  
  
  Nüüd sai selgeks, et see, mida ta esialgu arvanud oli tõesti tõsi. Rünnak Isa oli отвлекающей taktika, et juhtida tähelepanu tõeline kuritegu, mis nüüd sündis. Need, kes seisis selle taga, kunagi ei kavatsesid tappa oma Isa. See rünnak oli pandud, et tekitada paanika ja üldine segadus. Tõeline eesmärk oli kollektsioon kulda ja hõbedat aare galeriid poolt Ватиканской raamatukogu - ta ise galeriid, kus ta peitis selle neetud, asendamatu salajane joonis.
  
  
  Hüüab напуганного reisija on äratanud tähelepanu teisi külastajaid muuseumi. Tema, vaatas ringi ja žest käskis neil ära minna - siis, kui tal lokkis, ärritas ärevust растерянной ja напуганной tõrjuda. Tema läks tagasi ukse galeriid, painutatud ja tähelepanelikult kuulanud . Tema kuulnud, kui klaas on katki, ja kahtlustas, et mart galeriis on häkkinud, ja varsti olid varastatud ih hinnalised aarded - kingitused kõigi valitsevatele euroopa monarh, hindamatu esemeid, mis on edastatud põlvneb paavsti välja kuningad ja kiriklikud vürstid . Ja nende vahel on dokument, mida selle pidi tagasi - iga hinna eest.
  
  
  Kuskil muuseumis helistas murelik kõne. Kuid keegi ei suutnud panna niit ise julm rüüstatud Itaalia ajalugu. Ma ei saa imetleda leidlikkuse kava ja tõhususe ja professionaalsuse, kus pandi toime kuritegu. Kuid otsitavat dokumenti oli etruski vaas, nähtamatu, sest tihedalt suletud uste taga galeriid.
  
  
  "Kutsuge teenindaja!" - Ma nutsin, see on noorele matemaatika, стоящему kõrval ja ego on laialdaselt avalikustada silmad ja suu on muutunud, kui teda tõugati ego trepid.
  
  
  "Jah, sir," ütles ta, ego kaamera tantsisid tal on rinnad, kuni ta пробирался läbi põnevil turiste .
  
  
  "Ütle neile, et папскую galerii röövida!" Tema kutsus oma ego pärast.
  
  
  Võimalik, et see oli veenev heli on minu käsk või asjaolu, et ma olen rääkinud inglise keelt, aga mis oleks see meile oli, et vaatajad oleksid rahul. Ta märkis neile ohutu käsipuud trepikodade läbi. Isegi naine, kes tegeleb karjus, nähes minu "Люгер", rahunes ja tundub, et sai taas endaga.
  
  
  Tema jälle pöördus päev. Lõhestunud, опаленное puu üle lukk обозначило tee minu esimene lask. Ilmselgelt oleks piisav ühe kuuli . Võib-olla see on muutunud teise või isegi kolmanda lasuga. Tema hoolikalt прицелился ja välja kolm lasku järjest.
  
  
  Päev застонали sattumist raske täppe. Metallist lukk valjult скрипнул, ja läbi suitsu ja killud puu tema, nägin, et lukk on jämedalt rikutud. Wilhelmina järgneb taas kinnitanud oma väärtust, kui selle uuesti tulistas raske uks. Minu taga karjus teine naine ja перепуганные turistid paanikas pimesi tormas trepist alla fuajees.Nüüd, kui neil enam ei ähvardas, sõitma oht, tema astus, tõstis jala ja käima jala. Tae Ex Do on üks ümber parimaid trikke võidelda. Löök üles, On Cha - Gi, päeval раскололись. Teine aknaraam ja metallist lukk kuulu koos puidust karkassi ja mürinaga kukkus põrandale.
  
  
  Seejärel päeval avanesid, ja seda lausa nägin kaks hästi laotud mehi, kes ümber must limusiin . Tundus, et see juhtus paar tundi tagasi. Kuid ei ole möödunud rohkem kui kümme või viisteist minut nendega tuhkru, kuidas kaks meest - ih seltsimehed helikopter, - tungis muuseum.
  
  
  Nad запихивали üks väärtuslik artefakt järel mõned on juba ülekoormatud raske полотняных kotid. Metallist prügikast, mida tema nägi, oli enne avatud akna galeriid ja on kinnitatud, et laias каменному подоконнику kahe metallist konksud . Kolmas laadinud pesu kotid prügikasti. Klaasist vitriinid olid katki ja lihvitud põrand oli kaetud klaasikildude tõttu .
  
  
  Nagu ainult tema выломал ukse ja lühidalt uuris sündmuskohalt lähimasse mulle varas pööras ümber ja juhib mind revolver. Ta tagasi.ta kaks oma seltsimehed ja üks nende ümber pillasin linane kott ja hakkas tulistama juhuslikult.
  
  
  Tema sukeldus eest lengi, kui õhus on просвистели täppe. Minu ümber kostis heli рикошетирующего viia . Täppe on lõigatud ukse lengi ja napilt ei jõudnud mulle pähe ja rindu. Selle vaikselt выругался ja отстранился veel natuke .
  
  
  Veel üks pungis просвистела mimmo ukselisele kalaparve. Ta laskis enda arvates umbes kohe, siis высунул pea nurga taga ja tulistas. Galerii peaaegu ei toetanud katta kolm meest. Inimene muutis esimesed kaadrid, üritas vältida. Kuid wilhelmina järgneb oli kiirem, ja tema lõi oma esimese värava, bullet, raskustes ego vasak küünarvarred.
  
  
  Ego huulte сорвался сдавленный nutma. Ta groaned ja langes разбитую mart, revolver, see on ego безвольных ja kasutud sõrme. Minu arvates langes teise mehe hetkel, kui ta tulistas mind.
  
  
  See ei kavatse loobuda nii lihtsalt, nagu ego, mis muud. Ta подтащил tema rasket kotti avatud akna, ma tahan panna aare metallist ostukorv. Ta vajutas päästikule "Люгера", промахнувшись sisse ego vasaku puusa, ja emu õnnestus saada kott kolmandale mehele, kes ikka veel seisis avatud akna.
  
  
  Taga neil oli klaasist vitriin, et teises toa otsas. Eelõhtul arco vaas oli lähedal sellele presentatsioon. Kuid nüüd, kui ta vaatas, suus пересохло. Vaas ei olnud.
  
  
  Probleem - suured probleemid. Kui ei peatu, vargad ja ei ole tagasi vaasid, on tagajärjed ettearvamatud. Ma ei ole pikka aega mõelnud üle olukorras, kuid jooksis galerii, tulistades. Tema прицелился on haavatud ja hakkas teist korda tulistas emu paremasse reide. Ta oli koputasin välja, jäi vaid kaks ego seltsimees.
  
  
  Mees, keda tema on näinud спускающимся metallist korvi, jälle ronis sees; koht, kus ta seisis, olid nähtavad tops kaks täispikka voodipesu kotid. Темноволосый mees, kes on aidanud emu, oli valmis minema. Galerii oli praktiliselt tühi, puudub oma hinnalisi aardeid. Kui see inimene on mulle edasi-tagasi tule, tema kukkus maale. Bullet ähvardavalt vilistati väljamakse otse üle minu pea. Aga ma jätkuvalt tulistada, puit ja klaas krakitud minu ümber. Seda, tundsin, kuidas klaasi tükid kukkusid mul on puusad ja rinnad.
  
  
  Kui tema ei tapnud kaks meest, kui tema ei saanud dokument tagasi etruski vaas, Хоук kunagi ma ei andestanud, oli pehmelt öelda.
  
  
  "Müts caita!" - karjus mees akna juures, veendes oma seltsimees, kiirusta. Ta пригвоздил mind oma kaadrid, kui haavatud заковылял akna juurde, jättes põrandale verine pärast. Hetk hiljem kaks meest olid metallist korv koos oma sõbraga .
  
  
  Tema hüppas ja tulistas veel kaks korda, kui korv on tõusnud juurde зияющему брюху парящего helikopter. Aga kui tema, astus akna juurde ja tulistas uuesti, vaadates edasi, korv poolt, kes teda inimesed on juba kadunud sees жужжащей masin.
  
  
  Броневая paneel lukustub, ja minu viimane pungis põrkas metallist. Tema выругался, kui mitu музейщиков ja tosin politseinikku tungis hoovi siiras подо minuga. Nad pommitatakse helikopter, kuid tulutuks.
  
  
  Peatada röövlid see tundus võimatu. Tema умчался aknad, koridor, ei pööra tähelepanu varemed minu taga - varemed, mis on kuni viimase ajani hoiti kõige väärtuslikke aardeid muuseumi. Mitu uudishimulikke turiste, kes otsivad meelelahutus - ja nad on saanud - ikka жались üleval on trepid. Üks nende ümber, paksu inimese püksid-bermuda, kaelas oli binokkel.
  
  
  "Anna mulle oma binokkel", ütlesin ma.
  
  
  Ta vaatas mulle otsa ja viskas triipu. - 'Mine põrgusse.'
  
  
  Tema kohe нацелил seda "люгер". "Binokkel", - korrake seda. "Ja siiralt kohe."
  
  
  Äkki lõi ta kartma. Ta närviliselt värisevad sõrmed ulatas mulle binokkel. Tema tõmbas binoklid on ego kätte, jooksis tagasi akna juurde ja нацелил binokkel helikopteriga.
  
  
  Luuk põranda oli nüüd täielikult suletud, et kaitsta reisijaid ja aare Ватиканской kollektsioon , samuti dokumendi, mis seda kahjuks oli etruski vaas. Helikopter hakkas kiiresti tõusma ja kalduda kõrvale muuseumi. Tema vaatas binokkel helikopter, kuid nen ei olnud märgistamise märki, mis aitavad tuvastada omanikud. Siis see tehtud binoklid kasti vasakul pool helikopter ja püütud isik seda akent. See oli isik, kelle juuksed peas püsti püsti. "Üllatav", - arvasin ma, jätkates vaatan inimese profiili, keda nägin palju-palju kordi varem .
  
  
  Mind ei petnud meid mu silmad, meile vaataja. Tema pidi uskuda, mida nägin. See oli nägu, nagu kolju - tühi, nahkpolster, nagu pärgament, tihe ja vaha. Mehe silmad mgrgid kiuslik змеиные kavatse õhuke tsink-must зрачками on желтоватом кожистом nägu. Laia suuga õhukesed huuled свернулись on kolju усмешку. See oli profiil, mis teda kogu aeg vaatasin: üks pool on isik, kuulub ise развратному ja чудовищному matemaatika, mille ta on kunagi tundnud. Tema arvas, et sain lahti sellest jäädavalt päeval, mil ta vajus Niagara juga.
  
  
  Tundub, et ta ellu jäävad. Juudas oli ikka veel elus.
  
  
  Helikopteriga kiiresti tõusid, jälle kaldus ja mõne hetkega kadus.
  
  
  Tema tagasi galerii ja uuris tuba. Jäid тронутыми on vaid mõned marts, kindlasti tänu sellele, et ih sisu ei piisanud kallis. Tundub, et vargad teadsid täpselt, mida nad tahavad, enne kui tungida ruumi .
  
  
  Tema jälle küsis этрусскую vaasi meeleheitlikult lootes, et tema lihtsalt сдвинули või katki . Kuid vaasid ei olnud ja ei olnud mingeid kildudeks, mis näitavad, et ta oli laastatud ajal röövi. Tema teadis, et vaas ei ole oluline turuväärtus. See on midagi väärt ainult коллекционерам. Minu jaoks on süttinud sergei. Juudas, inimene, mis on nii kaua takistanud organisatsioonide AX , ilmutas erilist huvi iidsete itaalia артефактам. Ma ei kahelnud, et minu silmad on näinud kõik on õige. Juudas oli veel elus. Ja ta ehitas kõige fantastiline röövimine meie aega . Ja tal oli arco vaas, sest ta on spetsiaalselt проинструктировал oma inimesi võtta teda ka.
  
  
  Ta võpatas, kui esitatud ego rõõmu, leides üllatus, hid vaas. See oli vastik mõte.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  4. peatükk
  
  
  
  
  
  
  
  
  "Uskumatu!" - karjus Kull, raevukalt расхаживая enne laua ümber punakaspruun oma ajutise pariisi staabi-korteris tänaval Rue de Fleur. "Täiesti uskumatu!" Ta on hapu vaatas mind ja зашагал kaugemale oma твидовом ülikond. Ego hallid juuksed olid sasitud ning ta tugevalt närida õhuke незажженную sigari, mis tegeleb подпрыгивала vahel ego hambad.
  
  
  "Mul on väga kahju," ütlesin ma.
  
  
  "See ei olnud selline siin on keeruline ülesanne, Nick, - järsult ütles ta. "Sul on käes oli see kuradi dokument. Ja siis... noh, tema ei ole kunagi kuulnud selline kummaline lugu siis, et sa mulle just rääkisid.
  
  
  "Mul ei olnud valikut. Tema pidi nii tegema. See oli lihtsalt loll juhus, et
  
  
  "Sa tead, kes tema peab selle eest vastust?" Kull katkestas mind. "See oli ühine operatsioon, mäletad? On inimesi üle sõjaväeluure. Selle peaks teatama Pentagoni ja ... Issand, sa küll ette, kuidas president reageeris see on? Kui selle panen toru ära, siis temaga rääkida, ma ei saa magada paremal kõrval terve nädal " .
  
  
  "Kuulake, - ärritunult ma ütlesin - kui sa tahad, võta mind töö ..."
  
  
  Kull teine pinevalt vaatas mind, nagu oleksin ta nägi, et ma istun seal esimest korda. Väljend ego isikute muutunud. Šokk halb territooriumil barentsi mere, tundus, et on vähenenud. Jumal, Nick, ütles ta, ei обращай mulle tähelepanu. Ma ei süüdista teid kõiki, seda tean seda. Kuigi paljud inimesed püüavad seda teha. Kui on kasvõi mingi veini, ja edasi разделю. Sa tead, oli palju rahulolematust asjaolu, et president tegi seda ametit AX . Valmis kihla, et nad sööstavad meile kaela .
  
  
  "Ma ei tea, mida talle veel võiks teha," ütlesin ma. "Võib-olla... Ma tahaksin viis seda teha teistmoodi.
  
  
  On jama. Kui see on röövimine ei juhtunud just hommikul, siis oleks juba saanud suur kangelane. Ausalt ütlen, oma osa oli üsna osavalt varjata dokument selles vaas .
  
  
  Tema naeratas nõrgalt. - "Kui armas, et sa seda ütlesid. Pean tunnistama, tema ise nii mõelnud."
  
  
  Aga sa muidugi mõistad, et veenda selles kedagi mõttetu, - hapu ütles ta. "Me oleme kriisis, kuni ei tagasta see dokument. Muide, kuidas sa oled jõudnud selle ümber muuseumi, seejärel kadumine helikopter?
  
  
  "Tema kest on служебному sisendiga, et mitte vahele jääda turvameestele hoone.
  
  
  Kuid teel sinna tema kest odin mööda koridori esiplaanil korrusel, kus oli avatud aken, mis lihtsalt умоляло kasutada. Tema hüppas näiteks viis jalga, hääletamise, ja kõik.
  
  
  "Hmm", - прорычал Хоук. "Noh, vähemalt sa ei ole püütud. Olete kindel, et nägid Juuda?
  
  
  "Kui see ei ole see, siis see peab olema tema kaksikvend", ütlesin mina. "Nägu tundus identne. Хоук raputas pead. Ta võttis sigari iso rta, mööda tugitool ja laskus toolile. "Juudas on veel elus. Um ... Me ei leidnud ego keha, kui ta kukkus juga. Nii et see on võimalik ".
  
  
  "Ma arvasin, et see on varastatud kunstiteosed", ütlesin ma. "Stiililt meenutab ta mitmeid muid vargusi kunstiteosed on tehtud Itaalias on viimase paari aasta jooksul. Huvitav, saaks näha, kas Juudas olla mastermind kõik need röövimised?
  
  
  "Ma arvan ," vastas Kull, et kui see rida vargusi - käte töö, Juuda, tema on valmis kihla vedada, et seal on teisi motiive, samuti rahalist kasu. 'Võib-olla. Kuid nüüd mind rohkem häirib dokument, kui suured plaanid Juuda. Ta leiab kindlasti ego selle vaas, ja vähim, mis ta teeb, see müüb ego vene või hiinlastele kogu oma viha Lääne poole.
  
  
  On nahast tool laua taga Хоук tundus väga väikesed ja väga väsinud. Mind häiris see, et ma ei koorma ego nende muresid.
  
  
  "Kui see detonaatori скопируют muud, Nick õrnalt ütles ta," võib-olla on meil tõsiseid probleeme. Ma ei вдавался andmed, kui andis sulle töö, sest te ei pea oli selline teave, et teha tööd, kuid ma usun, et nüüd sa pead teadma, et me oleme kaotanud, kui info osutub kätes potentsiaalsed vaenlased. . '
  
  
  "Kasutades seda tükki, Nick, saate luua tuuma laengud väga väikestes mastaapides. Минометы ja гаубицы võivad olla laetud väike ядерными боеголовками, nagu tank relv. Üks tulistas tank relv võib tappa sadu inimesi."
  
  
  "Ja ei mingeid läbirääkimisi тактическому relvad ei ole" - ütlesin ma.
  
  
  Ma ei usu, et me oleks kasutanud sellise relva, isegi kui me ego конструировали ja toodetud. Kuid venelased saavad ei pane endale see piirang. Kasahstanis nuke oleks ideaalne väikeste sõdalane, kes ei ole peatus ih piire ". Tema raputas pead. - "Loodan, et tema vale aga Juuda. Me saame ilma hakkama ja sellega seotud tüsistusi. Tema ei unusta kunagi, milleks ta veetis paar aastat tagasi, kui ta tahtis jätta oma pärast seda, kui Ameerikas - korduvaid elektrikatkestusi, must udu, räpane vesi, veripunane jõed ja järved ".
  
  
  "Tegelikult delle ütles Hawk - aga nüüd meid huvitab ainult üks asi - meil on vaja saada see dokument Juuda või kellele oleks see meile oli sel helikopteriga. Politsei Rimet, ilmselt teie poolel, aga ma ei oleks oodanud neilt liiga palju. Ei käi temaga, kui ei ole teada, et neil on selged juhised ".
  
  
  "Aga Interpol on Rimet? Tean teda seal mitu inimest, ja nad tõenäoliselt elada asi selle juhtumi puhul ".
  
  
  "Ma olen nendega töötada. Muidugi, nad ei saa täpselt teada, millega sa tegeled ".
  
  
  'Sellest aru saan.'
  
  
  "Sul oli võimalus vaadata galerii raamatukogu Vatikani enne, kui sa pidid nii kiiresti lahkuma?"
  
  
  "Ma kiiresti vaatasid ringi".
  
  
  "Noh, ma arvan, et meil tuleks põhjalikult vaadata seda olukorda seal," ütles Kull, lisades sigari tagasi hambad ja прикусив tema.
  
  
  "Aga kuidas seda teha? Kui politsei uurimist ei lõpe, on topelt turvalisus.
  
  
  "Võib-olla sind see sobiks teie sõber on Interpoli", - mõtles Хоук. Kuid me ei tee seda loota. Ma arvan, et parem on kohe minna, et ülemine näitaja ".
  
  
  "Volinik Riim?"
  
  
  "Ei ole" - irvitas Hawk. "Isa".
  
  
  Ta nõjatus oma tugitoolis. "Räägi Isaga on?'
  
  
  'Miks mitte?'
  
  
  "Jumal, tema ei oleks teadnud, mida ma tegema pean. Ma mõtlen, et sul on protokoll ja kõik selline. Keegi teine ei saa seda teha ? Tema vihkas kohtuda tuntud poliitikute poolt, vaid see, et pakkus Хоук, oli täiesti kohatu .
  
  
  "Nick, sa pead luba otsing mõrvapaiga. Tähendab, sa oled see mees, kes võib rääkida Rooma Paavst. Tema usun, et leiad Paul VI võluv mees ".
  
  
  "Aga ta võtab mind?"
  
  
  "Kui president helistas emu, siis jah. Kui meil oleks jälle proovida tagasi dokument Žukova, Isa oleks saanud keelduda, sest ta sekkus oleks tegemist kahe maailma võimu. Aga kuna on selge, et meie riigi saladus oli kogemata varastatud kurjategijad tema usun, et Isa on õnnelik, et meid aidata igal võimalikul viisil. Ja kui ta ütleb, et saab vaadata raamatukogu, politsei on ebatõenäoline, et teil lõpetada ".
  
  
  Ta ohkas. - 'Хорошио. Kui ta tagasi Rooma?
  
  
  "Täna õhtul", - ütles Хоук. "Siis on, kui see ei takista su plaanid täna õhtul". Viimane kommentaar kõlas sarkastiline toon.
  
  
  Tema ütles ükskõikse näoga vaade: "Noh, see väike stjuardess lennuk. Kas nah kakskümmend neli tundi puhata kuni järgmise rassi, ja ta ütles, et kuule ... "
  
  
  "Päris Nick", - ütles tusaselt Хоук.
  
  
  Tema irvitas ja tõusis püsti. 'Tema hoian teid kursis.'
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Peatükk 5
  
  
  
  
  
  
  
  
  Soe ilm Rimet lõppenud; oli pilves ja vihmane. Colosseum olid sügavad basseinid, отражавшие iidse arhitektuuri suursugusust. Trepi koridorid on вымыта, ja turistid käisid värvilised ei tasu raha kust ei tilgu vesi.
  
  
  Ajalehed olid täis teateid, rüüstavad Vatikanis. Kuid see oli hämmastav, kui vähe inimesed tundusid teadvat sellest, mis juhtus tegelikult delle. Mõned lood on teatatud, et õhuväega maandus ümber lennuki muuseumi hoovis. Teised tunnistajad olid kindlad, et röövellikud olid maskides. Üks ajaleht teatas, et hoones oli tosin meest, nad kõik olid relvastatud mänguautomaati ja ähvardas turistidele surma. Teine ajaleht teatas, et võõras mask ilmus ümber kuhugi ja päästis elu neile, kes ähvardasid kurjategijad. See võõras mask, nagu on teatatud, oli saksa tulirelva ja ütlesin kas slaavi keeles, kas heebrea keeles.
  
  
  Ta lihtsalt lootis, et politsei on paremini informeeritud. Pole ime, et kuulujutud ja spekulatsioonid on nii laialt levinud siis selline sensatsioon kuritegu, kuid ma ei ole kunagi näinud, et ajakirjandus on olnud nii kimbatuses. See ei loe meil üks artikkel, mis tegeleb just kirjeldas oleks siis, et juhtus nii päikeselisel hommikul.
  
  
  Parim, mida ma võiksin teha nüüd, on võtta ühendust minu sõber Antonio Бенедетто on staabi-korteris Interpoli on Rimet . Antonio oli noor ilus inspektor, kes kaks korda on aidanud mul vaadata faile Interpoli. Tema arvas, et jälle saan tema peale loota. Tema hästi läbi inimese, kelle ta vigastas galeriis ja ma tahtsin uurida fotod kurjategijad. Tema teadis, et ma ei usalda Tony, kes hoiab mu isiksus kui endale ja ei küsi küsimusi.
  
  
  Tema, lähenes talle hilja hommikul. Ego hääl oli soe ja sõbralik.
  
  
  "Nick," ütles ta kurdiks стуком, - milline üllatus jälle kuulda sinu, amigo. Mida sa teed on Rimet? Olete toimuva suurejoonelise röövimine Vatikanis? Ego naer oli заразительным.
  
  
  "See ei ole minu töö," ütles ma. "Mul on tegeleda ainult nende raha. Pangad. Tellerid ja muud.
  
  
  Ta naeris jälle. "Aga sel juhul nõudis suurt kujutlusvõimet, amigo".
  
  
  "Jah," ütlesin ma. "Ütlen ausalt, see oli kuidagi seotud".
  
  
  "Давверо ?"
  
  
  Ma ei вдавался detaile. "Tony, tema oleks hotel aastas paar pilti. Saate seda korraldada?
  
  
  "Muidugi. Tulu on täna kuidagi millal. Veel parem, пообедаем. Tean teda hea kohvik asuvad siit.
  
  
  "Täna ma ei saa. Mul on kokkusaamine.
  
  
  Oops. Noh, loodan, et ta on ilus naine ".
  
  
  "Ma ütlesin: "Ei. "Koos Isaga".
  
  
  "Võimatu ! - ütles Antonio.
  
  
  'See on nii. Püha Isa võtab mind kaks tundi päeva ".
  
  
  'Armu!' - kergelt ütles ta. "Sul on suurem mõju, kui seda, arvasin, amigo".
  
  
  "Veidi abi Washington", ütlesin ma. 'Tema ütlen sulle hiljem. Saan seda tulevad asukoht hommikul? '
  
  
  "Бениссимо" , - ütles Antonio. "Tundub, et sa oled alati mind возбуждаешь, Hüüdnimi".
  
  
  Samal päeval tema ja tagasi Vatikan. Ümbrus muuseumi oli оцеплена ja politsei oli märgata kõikjal. Tagasi galeriisse ilma loata võimude oleks võimatu . Sama hästi sa võiksid proovida tungida Fort Knox.
  
  
  Turvalisus Paavst oli nüüd ценымногие parem, kui see tundus esialgu. Süüdi olid hirmul hoobiga, произведенным see päev röövimine ja keegi ei suutnud läheneda talle ilma muljetavaldav dokumentide ja siis põhjalikku kontrollimist.
  
  
  Esimene kaitseliin koosnes ümber on mitu politseinikku sissepääsu ajal флигель, kus asusid папские elukoht ja kontorid. See on hästi koolitatud poisid ja neil võttis aega, et vaadata mind.
  
  
  Muidugi jättis ta kõik oma relvad ja eriti Вильгельмину - hotellis. Kui nad ei suutnud leida midagi kahtlast, nad andsid mulle intervjuus etv-le erariietes, mis andis mulle Ватиканской guard.
  
  
  Lõpuks, mind сопроводили on папские покои. Toad olid rikas ajalugu lääne tsivilisatsiooni. Обшитые paneelidega seinad olid kaunistatud freskode, laed olid мозаичными, lugematu internetis ja luitunud seina tapeedid. Ja veel nen oli kokkuhoiumeetmeid, peaaegu kokkuhoiumeetmeid. Tunne, mis mul tekkis, kui tema огляделась, oli tunne pidulikkus, täielik puudumine mõtlematus.
  
  
  Mulle näidati koht suures saalis ootused, ja kui teda ootasin, mõtlesin selle оборудова kõigi peatükkide riikide ja kõrgete isikute kohta, kes istusid ühes toas. Ja nüüd see oli omakorda Nick Carter, Killmaster N3 AX. Ma ei teadnud, рассмешило kas mulle see võrdlus või опечалило.
  
  
  Kulus vähemalt pool tundi, ja ma hakkasin natuke närviliseks, kui uks avanes. Sisselaske kantakse kõrge, знатного tüüpi mees põlevad punane кардинальном sulestik.
  
  
  "Eminence", ütlesin ma püsti liiga kiiresti.
  
  
  Ta lähenes mulle невыразительным nägu. "Ma eeldan, et sa härra Carter?" - kergelt küsis ta.
  
  
  'Jah.'
  
  
  "Tema kardinal Pei. Ego Pühadus võib teid nüüd. Võid mind järgida ". Ta märkis, et tuppa, kus on just ilmunud.
  
  
  Selle järgnes talle tähelepanelikult, heli kuuldes oma samme. Kui ta lõpetas meie järel ukse, selle, noogutas kahe teise кардиналам, ilmselt почетному караулу. Ih constricted, kuid mitte kurjad silmad mulle ütlesid, et iga minu samm hoolikalt jälgivad, kui ei hinnata.
  
  
  Lõpuks saali seisid kaks poissi pruunides rüüdes. Kogu minu taga kinni viis meest, kui ta aeglaselt langetas oma pea, sest ei teadnud, mida teine teeb. Avalikult minu ees on ümbritsetud kahe mungad istus Paavst Paulus. Ta oli valges rüüs ja чепце ja rinnal tal oli suur kuldne rist.
  
  
  Kardinal Pei ei öelnud midagi. Vaevu märgatav muutus avaldises ego isikute pani mind järsult samm edasi. "Teie Pühadus", ütlesin ma, taas pea alla, ei tea, kummardada või mitte. Naeratus libises üle поджатым huultele Isa. Võimalik, et ta nägi, kuidas ma tundsin end ebamugavalt . Võimalik, et ta tundis ebakindlust, mis tegeleb nagu ma arvasin, kajastunud minus. Igatahes, tema naeratus rahustas mind oluliselt. "Härra Carter," ütles ta kaunis inglise, - присядьте, palun". Ta osutas toolile enda kõrval, ja ego папское ring hetkeks засверкало valguses.
  
  
  Tema sel, piinavalt teadlik, et asutus on oma valitsus, ei ütle enam Ястребе ja AX, nüüd pannakse kaart. Kuid üleolev käitumine Isa oli заразительным, ja varsti teda, tundsin, et hakkan lõõgastuda.
  
  
  Kardinal Pei võttis seisukoha paremal Paavst. "See noormees saadetud president Ameerika Ühendriigid , Teie Pühadus," ütles kardinal.
  
  
  "Jah, seda mäletan, et see oli publiku taotleda".
  
  
  Paavst Paulus VI pöördus minu poole ja ego pilku hetkeks затуманился. "Tundub, et teie valitsus on muutunud käimla hiljutisele - ja väga прискорбному, väga прискорбному - varastamine".
  
  
  "Jah, Teie Pühadus," ütlesin ma. "Koos папскими andidega oli varastatud on väga oluline dokument. Et kaitsta ego ... e ... vaenlase üksused, selle võtsin endale vabaduse peita ego ühte kohta kokku oma suurepäraseid etruski vaz. Mõned üksused saatsid mind muuseum; inimesed, kes hotelle korja mul dokument ".
  
  
  Tema teadis, et olen libe on maa territooriumil rahvusvahelise diplomaatia. Nii et selle maksimaalne hoolikalt hõivas sõnad. Kui Isa noogutas, justkui leppides minuga, tal oli hea meel, et vaatamata mitmetähenduslikkuse minu lühike selgitus, tema selge see.
  
  
  "Teie president, ütles ta, ütles, et see ... see dokument, kuidas te nimetate ego, on erakordne tähtsus.
  
  
  - Tegelikult delle, teie Pühadus. Hääl, miks me nii otsustasin uurima galerii ja võib-olla küsida mõned küsimused töötajatele muuseumi. Me mõistame, et politsei viib läbi põhjaliku uurimise. Kuid tähtis on see dokument, et minu valitsus oleme pidanud vajalikuks oma ... e ... ettevaatlik uurimine ". Kardinal Pei noogutasin, vaadates kõigepealt Isa, siis jälle mind. Ma läksin edasi.
  
  
  "Näiteks meil on vaja, kellele kuulub kas vaasi sealhulgas varastatud. Muidugi on tõenäoline, et see oli tõlgitud etrust muuseum, pärast seda, kui tema lahkus raamatukogu ".
  
  
  "Ma ei arva nii," ütles kardinal, Pei.
  
  
  "Tegelikult delle", - kinnitas Paavst. "Ma usun, et härra Carter, ülevaatus on lõpetatud. Tema ainult ladusalt vaatas nah, aga ei mäleta, et temaga oli arco vaas. Muidugi, suur osa varastatud asjad maha marts ". Ta peatus ja vaatas mimmo mind vastupidine seina. Tundus, et aeg läheb aeglaselt, aga talle ei öelnud midagi. Lõpuks ta vaatas mind taas . "Suurepärane, härra Carter", - ütles ta. "Teil on lubatud veeta ülejäänud päeva galeriis ja teistes ruumides raamatukogu. Tema ka разрешаю teil teha päring - st ilma täiendavat teavet, aga ma ilmselt ei vaja teatada teile, et - этрусском muuseumis ".
  
  
  "See on väga kena, teie Pühadus".
  
  
  Ta pöördus кардиналу Пею. "Valmista kirja, et tema saaks ego alla kirjutama. Hr Carteri ei tuleks asjatuid probleeme meie politsei poolt.
  
  
  "Teie Pühadus", - ütles kardinal, jälle кивнув.
  
  
  "Veenduge, et see juhtub kohe." Isa jälle pöördus minu poole. "Me ise soovime, et te leidsite selle dokumendi, härra Carter".
  
  
  "Suur aitäh, Teie Pühadus", ütlesin ma püsti ja teeb paar sammu tagasi. Tema, ta kummardas ja läks läbi toa, siis tuleks jälgida minuga shell kardinal Pei.
  
  
  Kakskümmend minut selle sain kirja, allkirjastatud ja pitseeritud Isa. Mind katnud aktiivse puhkuse hõlbustada. Minu publiku meil on Paavst Paul VI läks hästi, aga see oli kõige närvisüsteemi osa minu missioon.
  
  
  
  
  Tema esimene läks etrust muuseum. Kogu territooriumil on ajutiselt suletud. Ei olnud meie külastajatele meie turistid, nii et mul ei olnud probleeme saada teavet. Kuidas ja teiste Vatikani muuseumid, seda rohkem походил palee, kui midagi veel. Ta oli kinni rikkuse ja esemeid etruski ajastu. Tema, meenus, et enamik asju on leitud lähedal Этрурии ajal kaevetööde Paavst Gregory XVI. Tema ei olnud aimugi, et muuseumis on nii palju vaasid, pudelid, kausid ja muud aarded. Kahjuks, loodan, et ma saan teada vaas, oli asjata. Kuid mõned inimesed ümber muuseumi ih põhjalikke arhiiv teda ja avastasin, et vaas on üle Ватикану peaaegu kaks aastat varem , ja et ei ole tõendatud selle tagasi.
  
  
  Hiljem samal päeval teda, rääkisin mõnede töökaaslastega galeriid, mis kinnitas, et vaas, kui neile on teada, oli galeriis hommikul röövimine. See jättis mulle järeldus, mille ta juba kartis: röövellikud võtsid ee.
  
  
  Tema veetis osa päevast galeriis, siis põhjalikult kontrollima politsei. Noor politseinik erariietes kahtlaselt vaatas teadmiseks isa.
  
  
  "Seda on vaja kontrollida, синьор".
  
  
  "Siis tee seda kiiresti," ütlesin ma. "Mul on aega ringi vaadata ainult täna".
  
  
  'On olemas teatud protseduur
  
  
  "Vaata," ütles ma. "Isa ise ütles mulle, et mul ei ole probleeme selle teadmiseks. Kas talle teatada, et sa selles kahtled?
  
  
  Noormees hetkeks vaatas mind. Siis ta ikka vaatas teadmiseks. "Lihtne," ütles ta. Ta läks galerii ja andis märkuse teine intervjuus etv-le erariietes. Mees lugenud. Siis nad vaatasid mind ja midagi vaikselt ütlesid sõbrale sõbrale itaalia. Mees , kes seisis päeval pöördus, mis mind ja siis ütles otsustavalt teise детективу. Reuma oli rahulik ja oli hooletu laine käsi. Noormees andis mulle märkuse. "Mu ülemus ütleb, et võite minna galerii", - sünge ütles ta .
  
  
  "G" , ütlesin ma ja võtsin teadmiseks.
  
  
  Tema läks ja огляделся. Sealhulgas noormees oli kolm politseinikku. Nad vestlesid vaikselt sõbra sõber. Pikk saal tundus ka juhul, kui on esimene kord, kui tema ego nägin. Aknad olid suletud, sest shell vihma, oli nukker. Katkised kaaned klaasist vitriinid olid maha võetud ja uuritud teemal sõrmejäljed. Ta oli kindel, et kui oleks vargad jätsid mingeid materjal tõendeid, et politsei on juba võttis oleks ih. Kuid ümber sellest, et ma nägin seda hommikul, midagi olulist ei jääks, kui see ei olnud väljatrüki sõrme ...
  
  
  Tema vaatas ukse. Oleks võimatu tuvastada üksikute väljatrüki kingad keskkondades komplekt olemas, kui nad ka ei viibiks kas aknaraami või muude konkreetseid kohti, kus on ainult vargad.
  
  
  Tema jälle küsis этрусскую vaasi, kuigi oli kindel, et seda ei ole peamine saalis . Tema küsis politsei, ei ole kasutatud kas vaasi või vaasi kildudeks nagu vihjeid. Ta ütles, et see ei ole nii.
  
  
  Tema, läksin tagasi koridori, üritades meenutada, mida ma olen näinud, ronimine trepist hommikul: surnud sulase ja just захлопнувшиеся päev. Tema, pöördus ümber ja läks tagasi galeriisse. Siis ta läks sellele kohale, kus oli keha, ja nägin, et nen on endiselt nähtav vere plekke. Nüüd päeval olid pärani lahti, ja kui tema, vaatasin paremale ukse, nägi ta, et purunenud lukk ei olnud veel renoveeritud. Politsei ilmselt oli see huvitav teada 9-mm bassein, mida nad tõmbasid ümber puu. Tema, vaatasin maha ja nägin, et-mida veel. Ukse прижималась juurde soigumine metallist konks põrandal, mis вставлялся on проушину allosas päev. See oli huvitav. See tähendas, et lukku päev, vargad pidid seisma jäänud uksi, et vabastada konksud . Tema, kummardus ja vaatas põrandale. Õhuke kiht tolmu ukse taga on jätnud selge pärast hiljutist kingad .
  
  
  Tõenäoliselt jälje on teinud inimene, kes tapsid valvuri ja lukus päev selle poolt galeriid . Mulle ta tundus креповой ainus üsna ebatavaline клетчатым pildiga. Seda mööda jälje, отцепил ukse konks ja lükkas ukse, et lasta rohkem valgust . Seda tõmmatakse ümber tasku miniatuurne kaamera сверхчувствительной must-valge film. Tema tegi kolm pilti taandus kingad ja panin kaamera tagasi minutis. Ja kui ta uuesti püsti, siis nägin kõrval отпечатком salk kuivatatud valge mustuse. Tõenäoliselt on see отвалилось kingad, mis on tehtud jäljendi. Tema võttis ümber teise taskust taskurätti, võttis tükk savi ja pakitud ego taskurätik, kui noor detektiiv tagasi. Kui ta vaatas, tema jälle lükkas ukse ja nööbitavad on konks.
  
  
  "Midagi ei ole nii, синьор on?" küsis ta. On ego toon võib eeldada, et ta võttis mind tüütu külaline.
  
  
  Ma ei kavatse ütlen talle oli послеявляется. Kui võimalik, selle hotell-leida Juuda varem politsei. Politseil võivad olla erinevad arusaamad omandiõiguse dokument, ning võib alustada rahvusvahelise intriig, enne kui oma raha tagasi ego - ja alles seejärel sellest, kuidas itaalia sõjaväe võimu hoolikalt ego изучат.
  
  
  "Ma nägin just, need vere plekke põrandale", - olla lamades ma. "Kohutav seisund".
  
  
  "Jah, kohutav," - rahustavalt, " ütles ta.
  
  
  "Tänan koostöö eest", ütlesin ma, pöörates lahkuda.
  
  
  Ta peatas mind. "Öelge, синьор, siis Interpoli või, võib-olla kogu ajakirjandus?"
  
  
  "Meid see, meid teise", ütlesin ma. "Tema professionaalne külastaja muuseumi. Tema käin muuseumid üle kogu välibassein, ning seejärel kirjeldada ja каталогизирую sisu eri väljaandeid. Kui seda külastas üle kümne tuhande. Ma ei saa oodata avada galeriid, sest mõlemad otsad pühapäeviti mul on veel viiskümmend kolm muuseumi seitsme teistes euroopa linnades. Mul on aeg minna , sest täna mul on vaja külastada veel mitmeid muuseume siin Rimet ".
  
  
  "Muidugi," ütles ta.
  
  
  Kui tema oli noor mees vaatas mind imestusega, ei tea, ei ole petnud, kas tema.
  
  
  
  
  Kontor Interpoli asub aadressil: Via Filippo Turati, 23, невзрачном hoones. Ilm on ette saadud ja õhus oluline värskendav kevadine õhk. See oleks suurepärane hommikul, et jalutada mööda Риму ja sukelduda atmosfääri - minna Tivoli Aiad, Chianciano Varemeid või kuulsa villa Adriana. Kuid see töö ei предстояла , ja see töö ootas eest läiketa fassaad staabi-korterid Interpoli.
  
  
  Tema leidis oma sõbra Tony Бенедетто ego väike kontor teisel korrusel. Tuhmid seinad ja mööbel kontoris kajastatud päikesekiirguse läbida läbi avatud akna ja lai naeratus Tony .
  
  
  "Nick, minu teine!" ta ütles tere minuga ja mööda oma tool, et kallistada mind.
  
  
  "Buon giorno, amico", - ütles ta koos смешком.
  
  
  Tony oli peaaegu minu kasvu, paksude tumedate juuste ja säravad silmad. Oleme ka varem aidanud sõber sõbrale, ja koos on väga lõbus veetsid aega. Tony meeldis natuke lõbutseda.
  
  
  Me seda mängu. Tema tõmbas paki Lucky Strike ja soovitas Tony sigaret.
  
  
  'Ah! Nüüd seda meenutan, miks sa mulle meeldid, Bambino. Sest sul on hea ameerika sigaretid.
  
  
  Tema прикурил, ja me mõnda aega istusid vaikselt ja vaikselt курилы. "Nii et sa oled nüüd juhtija?" - ütlesin talle lõpuks.
  
  
  Ta kehitas õlgu. "Kui te jääte organisatsiooni piisavalt kaua, siis lõpuks saada boss, kas see meeldib teile või mitte". Ta naeratas mulle hambapastaga.
  
  
  "Võib, ma parem ära minna AX, enne kui boss lahkub," ütles ma. "Ei usu, et saan hakkama oma kontoris tööd.
  
  
  "Mina ka," ütles Tony. "Õnneks minu väike edendamine võimaldab mul ka tööd väljas". Nüüd tume-pruunid silmad on muutunud tõsisemaks. "Mul on asi röövides Vatikanis, Nick. Kui sa selle asjaga?
  
  
  Selle kokkuvõtteks siis, et juhtus ikka tuhkru. Tema rääkis emu kohta dokumendis, kuid ei ole kohta, mida ta sisaldas. See on nukker oli kuulata. "Ma hotell näha su politseisse fotod otsustasin ma. "Ma vaataks hea inimene vigastada ".
  
  
  "Me vaatame ih koos, Nick," ütles ta. "Ma saatsin inimese Vatikan, kuid ta ei leidnud midagi. Kas on võimalik, et me koos töötada selle küsimusega? "
  
  
  "Võib-olla", ütlesin ma. "Kuid mitte ametlikult. Tema eelistan, et Interpol ei tunne põhjus minu kohalolekut."
  
  
  Ta noogutas.
  
  
  "Ja veel, et-et," lisas mina. "Kui me oleks suutnud leida dokument, see on minu. Sa võid isegi ei mainita, et on olemas ego tema ülemuste ".
  
  
  Tony mõelnud seda. "Noh, Nick," ütles ta. "Me oleme huvitatud tagasi Vatikani aardeid, meil ei ole vaja süveneda riigi saladusi Ameerika". Naeratus aeglaselt tagasi oma näo. "Mul on selline tunne, et sul on зацепка".
  
  
  Tema võttis ümber tasku miniatuurne kaamera. See oli Minolta väga kiire värav, ja tema kasutas seda суперпанхроматическую film. "Arvan, et see on sinust huvitatud," ütles ma. "Kui kiiresti võib see olla проявлено ?"
  
  
  "Meil on väike tume tuba", - vastas Tony. "Ja professionaalne. Keskpäeva paiku saame pildi suurendamiseks ".
  
  
  "Suurepärane," ütlesin ma. Tema võttis sall ja levitada seda. - Ja siis selle hotell-oleks teada, kust see tükk savi . Sa võid õppida?
  
  
  "See on natuke raskem, амико", - ta kummardus ettepoole ja uuris tükk savi. - "Ma annan oma ego meie химику. Veel midagi?'
  
  
  'Mitte praegu. Vaatame korraks pilk oma fotoalbumeid ".
  
  
  Me oleme kulutanud rohkem kui tund aega vaadata politseisse fotod suur hall-tuba, täidetud картотечными kapid, lauad ja naised-клерками. Kui oleme valmis, seda ei tuvastanud meid ühe isiku kogu фотоархиве, kes teadis.
  
  
  "Ma olin kindel, et see mees on seal," ütlesin ma. "Kui inimene, keda sa nägid, oli Juudas," ütles Tony, lehvitamine viimane album, - ta peab olema väga ettevaatlik sobis valides oma inimesi".
  
  
  'Täpselt. Kuid see on röövimine toime tõelised professionaalid ja inimesed on tavaliselt sellise taseme on süüdimõistev kohtuotsus ".
  
  
  Tony pani käe mulle õlale. "Meil on fotod ja on tükk savi", - ütles ta. 'Noh, lähme sama. Meil on hästi пообедаем , окропим keskpäeval suurepärane veini ja siis läheme tagasi päeva töö освеженными.
  
  
  Tema irvitas ja noogutas. Üks asi, mis tegeleb mulle meeldis Tony. Ego ja muretu käitumine oli siiras, kuid ma teadsin, et hooletusega peitub meelt ja trikk on pühendunud politseinik.
  
  
  "Sul on õigus", ütlesin ma. "Me ei saa midagi siin teha, kui ei ole valmis pildid".
  
  
  Käisime kohvikus Mediterraneo ja seda mängu oma einet ka terrassil. Nüüd, kui pilved hajunud, oli soojem, aga tuul oli ikka veel tugev. Soovitus Tony tellisime praetud kala. Peamine muidugi eelnes spagetid ja seejärel valge juust. Meie kerge valge vein oli ülimeeldiv. Me rääkis endise aegadest ja Tony eitas ilmus meedia sõnumid mulle tüdruk, et me mõlemad teadsime. Me oleme tugevalt naerma, ja mõnda aega survet eelmisel pühapäeval vaibunud, ja ta saaks lõõgastuda.
  
  
  Hiljem üle tunni oleme tagasi kontoris Interpoli. Pildid olid проявлены ja suurendatud kuni 18х24. Tony võttis ih ümber kausta ja andis mulle, ma ei otsi neid.
  
  
  "Nad on hästi töötanud," ütles ma. "Vaata seda."
  
  
  Ta on uurinud esimene foto. "Jah," ütles ta, " see on pilt, selgelt märgatav. Ei usu, et kunagi näinud midagi sellist , Nick. Väga imelikult.'
  
  
  "Olen nõus, ja seda edukalt ka meid."
  
  
  'Eriti. Selle teen veel väljatrükid ja valida tüüpi kingad ".
  
  
  Sisenesime pimedasse tuppa, ja laborant kohe lubas teha veel koopia parimad fotod. Seejärel Tony võttis nimekirja jalatsite kauplustes linnas, ja seda on teinud mõned telefonikõned, et kontrollida tootjad kingad. Kogu Itaalia ih oli tosin.
  
  
  Kui Tony käskis mõningaid meeste külastada kinga kauplustes, tema läks tagasi hotelli, et kodeerida aruande Хока. Mulle tuli panna ego "postkast", kust ego kuller võtab ära ja saadab selle Hawk. AX ei ole kasutanud telefoni, isegi sagedusmuunduriga kõnes, välja arvatud juhul, kui on vaja edastada oluline sõnum. Tema kirjutas oma ettekande ja läks ego postkasti.
  
  
  Läksin oma tuppa, tema leidis, et Tony palub helistada emu.
  
  
  "Me oleme leidnud tootja," ütles ta. "See on veebipõhine ettevõte riigis, mis tegeleb toodab selline disain. Nüüd me koostame nimekirja jaemüüjate kaudu arveraamatud tootja " .
  
  
  "Hästi," ütlesin ma. "Ma tulen enne seda, kui olete lõpetanud. Minu komplimente oma tõhusust ".
  
  
  -
  
  
  Kui ta tagasi Tony lakub, et õhtul ta sai teada, et kinga tehase saalis Milanos ja nn "Uued itaalia ühiskond". Esindaja Rimet sai koos taimede ainult väike partii kingad, müüs ih ainult kaks shopping linnas. Odin ümber nende kaupluste pankroti umbes aasta tagasi. Selle tulemusena jäi ainus магазинчик agul linna .
  
  
  Nõudmisel oleme aru saanud, et poe omanik oli üks Luigi Фарнезе.
  
  
  "Nüüd me ego leiame," ütles ma. "See tähendab, et kui meie mees ostis balleti sussid on Rimet".
  
  
  "Tõenäoliselt", - vastas Tony. "Me usume, et me ka опознали oma tükk savi, амико. Meie keemik arvab, et see on Sitsiilia.
  
  
  "Hmm", ütlesin ma. "Maffia".
  
  
  -
  
  
  Kas Tony olid teised tööd, nii et tema sõitis poodi taksoga üksi. Ta oli kitsas tänavat ühes ümber uute piirkondade Riim. Müüa kingad ja muud tooted, mis on nahad. Фарнезе lühike paks mees kitsad vuntsid, väga aidanud.
  
  
  "Kolm ostja hiljuti ostsid selle kingad креповой baseeruv", - ütles ta. "Ma olen kirjutanud ih nimed".
  
  
  Tema, vaatasin nimed. Барзини. Аранчи. Паллотти. Ma ei öelnud midagi.
  
  
  Tema küsis. - "Ma võin selle kirjutada nimed?"
  
  
  'Noh muidugi; et estestvenno.'
  
  
  Tema nii ei teinud, müüja tänas ja lahkus.
  
  
  
  
  Järgmisel päeval Tony võttis mind politsei juhtimine, kus ta pidi olema ego abiline, ja emu otsustasime vaadata suuri faile. Lõunaks oleme leidnud selle, mida tahtsime. Kas Rocco Барзини oli vaba lehte. Nimekiri oli vana ja nen mainitud vaid väiksem kuritegu. Tund me oleme leidnud ego keskkondades politsei pilte. See oli mees, kelle tema подстрелил Vatikanis .
  
  
  Tony lühidalt посовещался koos архивистом.
  
  
  "Politsei ei kuulnud Барзини üsna pikka aega," ütles ta, "ja nad on kaotanud ego on meeles".
  
  
  "Kas nad ei tea, kus ta on?"
  
  
  "Nad ütlevad "ei".
  
  
  "Noh, me teame, et ta oli hiljuti Sitsiilias".
  
  
  "Jah, kallis teine, aga need teadmised meile vähe kasu. Sitsiilia - big island koos неразговорчивым elanikkonnaga. Sa näed, mida on väga raske teha, kui keegi rääkida Барзини või keegi veel ". Tema nõustus sellega. Siis äkki mõtlesin Джине, tüdruk, mis tegeleb olnud seotud maffia. "Võib-olla," ütlesin ma, saame me teada midagi meie juures mis креповой ainus siin Rimet ".
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  6. peatükk
  
  
  
  
  
  
  
  
  Tol õhtul ma läksin külla Джину. Ta teadis, et ma tulen, ja keedetud maitsvat edu. Pearoog oli scallopini alla Firenze, mis sulas juust liha ja spinat. Esialgu olid spagetid, siis vasikaliha ja lõpuks juust ja ruudu kingitus. Punane vein oli suurepärane.
  
  
  "Kas tõesti on ka kõik itaalia naised on nii hea kokk?" - küsisin temalt, kui me seda mängu pingil.
  
  
  Gina kallistas mind õlgadest. "Ei ole kõik ümber," ütles ta, "kuid enamik itaalia naised". Ta подтянула jalad all ennast, ja tema seelik jooksnud üles бедрам, paljastades valged tuharad.
  
  
  "Nad teevad palju asju hästi," - ütles õrnalt ma.
  
  
  Ta naeratas ja silitas ja suudles mind kaelale. "Ma arvasin, et sa tuled tagasi mind, Nick", " sosistas ta.
  
  
  "Kardan, et see on äri", - süüdlaslikult ütlesin ma. "Vähemalt see on peamine eesmärk täna õhtul".
  
  
  Ta отдернула käsi. "See ei ole päris meelitav, eks?" - ta ütles, надуясь.
  
  
  Tema naeratas ja притянул tema ise. "See on väga oluline, kuid see ei tähenda, et ma ei tahaks näha sind jälle".
  
  
  Ta pööras oma näo enda poole ja suudles huultele. Ta kallistas mind taga kaela. "Nii ценымногие parem", pomises ta. Siis ta вырвалась vabadust. "Mis teil on äri siis?" küsis ta. - "Ma arvasin, et sa välisteenistuses".
  
  
  "Mingis mõttes," ütlesin mina. Gina, ma ei saa täpselt öelda, miks teda Rimet. Kuid, võib olla, saad sa mind aidata, kui see, et sa oled rääkis mulle ise , tõsi " .
  
  
  Ta suudles mind kõrvanibu. 'Mida sa sellega mõtled?'
  
  
  "Sa ütlesid, et tead inimesi põrgust".
  
  
  Ta on natuke отпрянула. - "Aga sa ei ole politsei".
  
  
  Ta kõhkles. Siis ta otsustas rääkida hei, nii palju kui võimalik. "Mingil põhjusel ma ei saa teile seletada, Gina," ütlesin ma, - mind huvitab, mis juhtus raamatukogus Vatikani paar päeva tagasi ".
  
  
  Tema tumedad silmad on muutunud isegi rohkem, kui tavaliselt.
  
  
  "Дьяволо ! Sind huvitab röövimine Vatikanis?
  
  
  "Jah," ütlesin mina.
  
  
  'Ah. Ma ei tea. On olemas teatud liiki kuritegusid, mille kohta teil ei ole võimalik saada teavet. See on kuritegu. Keegi meile midagi ei tea ".
  
  
  "Teda ei ole ka siin ootan teilt teavet kuriteo," ütles ma. "Ma lihtsalt lootsin, et sa räägid mulle nendest ühes inimeses".
  
  
  Ta raputas õlgu. 'Kes see inimene on?'
  
  
  "Ego nimi Барзини", ütlesin ma. "Rocco Барзини".
  
  
  Seda mõtlesin hetkeks. Seejärel ütles: "Ma ei tea selle nime".
  
  
  "Mõtle hästi, Gina", ütlesin ma, suudeldes oma käsi. "See on minu jaoks väga oluline".
  
  
  Hetke pärast ta ütles: "Ei, Nick, ma ei tea, see mees".
  
  
  Ta ohkas.
  
  
  "Kas kõige politsei ei ole mingeid vihjeid selle delle", " jätkas ta. "Oleks parem, kui te veeretate seda asja ümber pea".
  
  
  Seda on näinud ka muret tema silmis. "Gina, ütlesin ma,, ei saa".
  
  
  Ta откинулась diivanil ja hammustasin mõtlikult alahuul. "Noh," aeglaselt "ütles ta, kui ma ei suuda veenda sind loobuda, saame, et teha".
  
  
  'Jah?'
  
  
  "On naine. Tema tutvus temaga läbi Roos, mu sõbranna on kohvik ".
  
  
  "Ma mäletan, et Roos", ütlesin ma.
  
  
  "See naine omab борделем väljakul Montecitorio. Ta teab rooma kurjategijad parem oma vendi. Võib, ta tahab sinuga rääkida. Tasu eest.'
  
  
  "Ma maksan," ütles ma.
  
  
  "Sa pead minema sinna ühe. Ta ei lase naisi oma kodu, välja arvatud tüdrukud, kes on nah töötavad ".
  
  
  "Saan seda näha täna õhtul?"
  
  
  "Ma näen."
  
  
  Ta kõndis telefoni juurde, võttis numbri ja nêêd summutatud toonil. Mõne minuti ta üles riputatud toru ja istus minu kõrval diivanil.
  
  
  "Kõik korras", - kurb, " ütles ta. "Sa võid sinna minna, siis kümme tundi.
  
  
  Ta on valmis sinuga rääkima. Tema ei mainis isiku nimi, keda te otsite. Ta kardab, et tema telefon on mõnikord bugged politsei ".
  
  
  "Aitäh, Gina", ütlesin ma. Tema, vaatasin kella. Oli peaaegu kümme tundi. "Siis ma parem minema", ütlesin ma.
  
  
  "On ikka, et-et".
  
  
  'Jah?'
  
  
  "Et teie visiit tundus normaalne, leidke mõni ümber tüdrukud, enne kui saab rääkida proua Вазари".
  
  
  Tema tõstis nimetissõrme tema pahur lõug. "Võib-olla ma saaks seda vältida," ütlesin ma.
  
  
  Ta tundus tõsine. - "Ei mängi mänge proua Вазари, Nick. Tema ütles, et kuule, et sa kahetsed tüdruk ja et sa peaksid katma oma raha ".
  
  
  'Seda vaatan.' Oli läbi toredaid mõtteid visata Джину ja voodisse minna, kus prostituut. - "Ei karda igavesti. Ma mõtlen tüdruk. Roos kinnitas mulle, et proua Вазари väga ranged seoses tervise ".
  
  
  Ta tõusis püsti. "Kas sinuga on kõik korras, seda tulen tagasi siia siis sellest, kuidas räägin temaga".
  
  
  Ta vaatas mind, pisarad silmis. "Mulle oleks see väga meeldinud," ütles ta.
  
  
  
  
  Tema võttis takso kuni Piazza Montecitorio. Väljak oli kole linnaosas, ei ole õhtustel jalutuskäikudel. Maja oli väga vana, koos обветренным fassaadiga. Kõik aknad olid valgustatud, kuigi esiplaanil korrusel rulood on välja jäetud, ja valu üle suletud, jättes alles ainult ribad kollane valgus .
  
  
  Kui tema kest mööda kõnniteed, tema nägi mees, kes seisab lähedal veranda. Ta ei vaadanud minu poole, kuid ego juuresolekul pani mind olla ettevaatlik. Mind впустила õbluke noor tüdruk. Veel mõned kliendid liikunud on suur elutuba, kus kohtusid tüdrukud; kui ta ootas fuajees ees suur saal, kõik nad tundus, et on teadlik minu juuresolekul.
  
  
  Mulle tuli sihvakas, keskealine naine, kellel on mustad juuksed, rangelt зачесанными tagasi. Tema küsis. - "Proua Вазари?"
  
  
  Ta хрупко naeratas. "Ei, tema oma proua Вазари. Sa tahad, et tüdruk?
  
  
  Tema teadnud, kuidas vastata. 'Jah.'
  
  
  Kui me läksime elutuppa, mõned naised vaatasid meie poole. Meile tuli noor blond. Seal olid lühikesed mustad aluspüksid, обнажавшие suurema osa oma puusad ja rinnad. Tema kiitis seda umbes kaheksateist; Tema tundis veel üks puudutus süütuse k ee сердцевидному isikule. Ta küsis minult itaalia, kas ta võtab mind . Tema on jõudnud järeldusele, et see on sama hea, või on sama halb, nagu teised. Ta noogutas.
  
  
  Ta naeratas ja собственнически haaras mul käest. Oma proua Вазари läinud, ja tüdruk küsis, kas tahaksin talle midagi juua, enne kui me läksime tema tuppa. "Ei," ütlesin ma, - lähme nüüd avalikult üles".
  
  
  "Ah, sa oled pikisilmi oodanud seda, jah?" See on alistatud mind trepist üles tuppa esiplaanil korrusel.
  
  
  Kui meie taga sulgub uks, ta hakkas lahti riietuma mind. - Sa oled inglane, jah? Maria võttis palju inglased ".
  
  
  Talle lubatud kuule mingi aeg minna oma rada. Tundub, et hei, see meeldis. Tema ei võttis endaga kaasa püssid, riskantne samm, kuid ma ei tahtnud äratada asjatut tähelepanu selles kohas . See sell serval raudtee voodi ja pildista balleti sussid ja püksid, Maarja osavalt ära oma õhuke riietus. Kas nah oli ilus noor keha on sihvakas talje ja elastne täie rinnaga. Vasaku reie juures nah oli sinikas, kahtlemata, kinnitas kuum klient.
  
  
  "Sulle meeldib Mary?" küsis ta.
  
  
  Tema seisis voodi kõrval ja pildista ülejäänud riided. "Jah, Maria, sa oled väga ilus". Tema naeratas ja oli see meeles .
  
  
  Ta istus põrandale mu jalg, ja sai paitab mind бедрам. "Sa oled väga ilus" ütles ta. Tema käsi tõusis minu genitaale ja asus seal. Ta kummardus ettepoole ja suudles mind reide. See sell serva voodis, ja ta tuli minu бедрам, et kaisus veel lähemale.
  
  
  Kui ta läks tuppa, kõik, mida mõtles selle, oli vestlus proua Вазари. Kuid sedamööda, kuidas Maria töötas minuga väga osavalt, minu erutus kasvas, ja selleks ajaks, kui ta laiali voodis ja сунула padjad ise tehtud puusa, tema oli valmis.
  
  
  See on hästi teadis oma kutsealal. Ta teadis täpselt, mida ja millal teha, et lase mind enne plahvatuslik haripunkti. Kui kõik on möödas ja me lamas higi kohta скомканных простынях, ta tundus õnnelik, et ma olin füüsiliselt rahul. Muul viisil ei ole ta ootas. Et enne mind... noh, see oli midagi, mille eest ma olen maksnud.
  
  
  Tema küsis selle kohta proua Вазари.
  
  
  'Ah. Sa oled see, kes on hotellis rääkida proua.
  
  
  'Jah. Võid võtta minu juurde?
  
  
  'Tule minuga.'
  
  
  Ta tõi mind hakkas teisel korrusel, ja me läksime mööda pimedas koridori tagaukse tuba. Ta on kaks korda koputab ja, kui avanes tema on läinud.
  
  
  - Sa tahad rääkida proua? küsis brünett naine.
  
  
  Tema vaatas mimmo nah tuppa. Ta oli õrnalt valgustatud punane ja sinine valgus. Koridori доносился lõhn viiruk .
  
  
  "Jah, ta ütles, et tahab mind näha," ütlesin mina.
  
  
  "Sisse," ütles naine, samm kõrvale.
  
  
  Ta tuli tuppa, ja lõhn stahl удушающим. Näitaja luksuslik шелке откинулась madalal бахарев tuba paks vaip . Tulemas lakub teda, nägin, et see on erakordselt paks naine. Hei, oleks pidanud olema mitte vähem seitsmekümne, kuid ta oli tugevalt накрашена, kui hoiatus kogu varajase heli filmi. Ee paindlik морщинистое nägu oli kaetud meik, silmad olid mustad, ja silmalaud - tumesinine . Põsepuna on размазаны on rasvases põski, ja punane huulepulk on andnud haridus võltsitud suhu. See kõik oli kaetud oranži париком. Tema paksud valged käed tungisid ümber шелкового hommikumantlid, kuidas kaks сморщенного põle testi ja edasi nahast sõrmed olid kaunistatud vähemalt tosin rõngad.
  
  
  "See on härra Carter?" tõstis tema vana hääl.
  
  
  "Jah, maam", ütlesin mina.
  
  
  Assistent tõukas tool juurde дивану ja žest kutsus mind istuma. "Palun vabandust magus lõhnaga aineid", " sosistas ta. "Kas proua imelik keha lõhn, mida ta varjab ладаном".
  
  
  Tema noogutas ja müüa.
  
  
  "Stop it шептаться ja vargsi varvastel", - ütles proua Вазари naine. "Sa võid jätta meid hetkeks üksi."
  
  
  "Jah, maam." Ta pöördus ümber ja läks läbi toa. "Sa hästi vaatad," ütles proua Вазари inglise keeles. "Sa ei pahanda, kui teda palkama see parukas? Väga kuum ".
  
  
  "Muidugi ei ole" - vastasin ma.
  
  
  Ta поджала krimpsus huuled ja loobus oranž parukas peas. Ta oli peaaegu kiilas, ja siin ja seal paistmas kimbud halle juukseid. On parukas ta oli ise väljamõeldud naine, keda ta kunagi näinud. Ilma paruka ta oli карикатурой on kurb vana daam. Imelik, et ta mulle meeldis.
  
  
  "Hästi," ütles ta ломким häälega mees. "Ma saan aru, et sa tulid küsida teavet". Selle kõne on nah перехватило hingamine.
  
  
  "Tegelikult delle, maam", ütlesin mina.
  
  
  "Lihtsalt kutsu mind Nelly".
  
  
  "Nelly on?" - küsisin temalt uskmatu.
  
  
  "Minu isa oli inglise meremees. Vaatamata protestid minu itaalia ema, ta väitis, et anda mulle nimi Nelly ".
  
  
  Ta сморщила õhuke накрашенные huuled гротескной naeratus. "Sa oleks usalda, et ma olin väga atraktiivne naine?"
  
  
  'Muidugi.' Tema lootis, et mu hääl kõlab sõbralik.
  
  
  "Kui ma olin seitseteist, mulle on tehtud ettepanek, veneetsia aadel", - прохрипела ta. 'Tema keeldus. Mõistad selle hotelli suurem, kui spa-abielu.
  
  
  Tema jäi vait, sest ei teadnud, mida öelda.
  
  
  "Kui selle põhjal, see on maja, tema on osalenud mõnes ümber silmapaistvamaid inimesi Euroopas, härra Carter. Minu tüdrukud teadsid riigi juhid ja kõrgemad ametnikud. Nimi ühe minister oli tuntud üle kogu Itaalia . Ta ei ole kunagi maganud tüdrukut. Ta vaatas, kuidas nad раздеваются, siis palus ih püsti ees alasti, kui ta mängis ise. Kunagi ei tea, milliseid soove on iga inimese ".
  
  
  See on juba задыхалась sellest rääkida. "Hiljem, - ütles ta - siin osad tulid esindajad kuritegelikku maailma. Maffia ja muud. Tema teadis ih kõik, härra Carter. Mul on palju rääkinud, kuid ma ei ole kunagi müünud infot inimestele, kes on mulle meeldinud " .
  
  
  Hais toas rippusid mul enne ninasõõrmed. Kortsus mask jätkus. "Sa tulid küsida mehele".
  
  
  'Jah.'
  
  
  'Ego nimi on?'
  
  
  "Rocco Барзини".
  
  
  Silmad kortsus nahka kaua vaatasin mimmo mind, ja siis tagasi minu nägu. "Ma olen ego tea . Millist teavet on lubatud? '
  
  
  "Kas te võite mulle öelda, kus ego leida?"
  
  
  "Võib-olla", vastas kähe hääl. "Kui informatsioon maksab palju raha, et sind".
  
  
  "Mul on raha", ütlesin ma.
  
  
  "Kakskümmend tuhat liiri?"
  
  
  Ta kõhkles. See on suur raha, aga mul oli mõte, et Nelli Вазари kaubelda ei saa.
  
  
  'Okei.'
  
  
  "On sul see on?"
  
  
  Tema jõudnud hetke, võttis sealt paki leer, arvestatakse välja kakskümmend tuhat, ja andis raha Nelly. Ta võttis ego ja jälle пересчитала oma kohmakad vana sõrmedega. Kui ta lõpetas, ta поднесла silmi pangatähega ja uuris гравировку ja tekstuuriga paber.
  
  
  Tema küsis. - "Rahul?"
  
  
  "Ei saa olla liiga ettevaatlik minu töös," vastas ta, " isegi kui tegemist on ameeriklastega. Aga oma raha on kõik korras, nii et ma ütlen teile kõik, mida tean sellest паразите Rocco Барзини.
  
  
  Ta on teinud raha nikerdatud ida-tooli kõrval diivanil, pehme liha tema õla раскачивалась edasi-tagasi.
  
  
  "Барзини tuli siia aeg-ajalt. Ta oli väike воришкой, mis on halvasti kohtles mu tüdrukud. Ta istus vanglas. Tavaliselt ta elab ja töötab Rimet, kuid mõnikord kaob mitu aastat. Mõnda aega ta veetis Napolis, kus sai prostitutsioon ja narkootikumid. Ja viimasel ajal on ta tagasi Rooma mehega, kelle nimi on sa võib-olla tead - Giovanni Фарелли ".
  
  
  "Ma ei usu seda," ütles ma. Kuid mäletas tema nime ümber lugu Джины.
  
  
  "Iga politseinik on Rimet teab seda nime, härra Carter. Ta on rikas mees, tal on mitu õigustatud del. Kõige kasulikum on edukas development ja ehitusfirma Makelaardij Farelli . Aga selle eest soliidne fassaad синьор Фарелли on liider kuritegelikku maailma, kaupmehe narkootikumide ja muu ebaseaduslik äri. See on seotud maffia, härra Carter ja ego nimi on seotud varguse kunstiteosed, mis tegeleb tekkis Veneetsias umbes aasta tagasi.
  
  
  "Huvitav," pomisesin ma.
  
  
  "Kui Rocco Барзини tagasi Rooma, oli ta ihukaitsja Фарелли".
  
  
  'Ustav. Ja et Фарелли elab Rimet?
  
  
  "Kas синьора Фарелли palju elukohad", - прохрипела ta. "Tal on kodu linnas, kuid ta peaaegu mitte kunagi ei juhtu. Tal on villa põhja Riim ja number-suite hotellis Capri, mida ta omab . Selle aja jooksul on ta peaaegu alati Capri.
  
  
  Ta võttis pudeli ja распылила aromaatne lõhn toas. Vedelik on teinud ee juuksed märjad ja särav mahedas valguses. Ta nuusutas seda magus aroom, вздымая ninasõõrmed, siis raevukalt закашлялась.
  
  
  Tema küsis. - "Oled kombes?"
  
  
  "Jah, Jah," ütles ta. "Noh, noor mees".
  
  
  "Kas sa usud, et Барзини ja Фарелли võivad olla selles hotellis Capri?"
  
  
  "Tõenäoliselt on härra Carter. Hotelli nimega "Caesar Augustus" ja asub keset saart ".
  
  
  "Sa aitasid mind palju."
  
  
  "Ma olen alati tänulik mees raha eest". Tema накрашенный кожистый suu naeratas virilalt.
  
  
  Tema tõusis püsti, et lahkuda.
  
  
  "Sa pead maksma viisteist tuhat liiri eest tüdruk", - прохрипела proua Вазари. "Te võite maksma all. Ja mine veel kord, härra Carter.
  
  
  "Tänan," ütlesin ma.
  
  
  Koridoris tema sügavalt hingata. Allosas selle tasunud темноволосой naisele, sest lühikest viibimise Maarja ja lahkus. Väljas värsket õhku pole kunagi kubemesse nii hästi.
  
  
  Ta ütles mulle, et ma võin leida takso rannaribal natuke kaugemal, nii et ma läksin samas suunas. See oli lämbe õhtu, mõnus õhtu. Kuid poolel teel järgmise kvartali tema kuulis shaggy. Ta pöördus ja nägi kiiresti lähenemas kaks meest .
  
  
  Mul ei olnud põhjust arvata, et mind ähvardab mingi oht, kuid kui nad lähemale, tema pressitud стонами kodus. Nad притормозили. Odin ümber toimus mimmo mind teise kõrval. Siis mees, kes on läbinud mimmo, pööras ringi ja katkestas mind . Mulle tundus, et ma olen õppinud isik, kes on näinud maja Nelly Вазари.
  
  
  "Firth mar!" ta ütles, oluliselt peatudes mind.
  
  
  Mul ei olnud valikut. "Ma küsisin. "Mis juhtus?" . "Хофретта!"
  
  
  Selle kiire.
  
  
  "Millest te rääkisite pr Вазари?" - küsis inglise keelt teise, vähem lihaseline on mees.
  
  
  Tema, vaatasin ruutfunktsioon, oli rõugearmiline nägu see mees, ja äkki tundsin ennast alasti ilma люгера ja туфлей stiletto kohta.
  
  
  "Ta on mu vana on teine".
  
  
  Suur mees зарычал. Sa pole seal kunagi olnud, синьор.
  
  
  Tema lükkas teda. - 'Подвинься!'
  
  
  "No, kui sa ei ütle siis, mida sa räägid koos Madame", - ütles ta.
  
  
  "Ma juba ütlesin seda. See oli jätkamine vana sõprus ". Selle hotelli läbima mimmo neid.
  
  
  Lihaseline mees lõi mind rusikaga eesmärke. Ta langes tema sõber, kes lubas oma кулаку sisestada minu elu. Kombinatsioon kahest lööb hetkeks вырубила mind . Tema tugevalt tabanud kohta maja ja gasped, kuidas kala . Tema, nägin, et veel üks rusikas läheneb mulle ja üritas hoiduda teda, kuid sain kiire kick põsele. Hetk hiljem mind kinni taga. Isik märgid rõuged neist liikus minu ees.
  
  
  "Räägi meile sellest vestlus", - katkestas ta.
  
  
  'Mine põrgusse.' - простонал ma.
  
  
  Rusikas tabas mind rinnad. Enne kui ta suutis toibuda pihta, tema on algus, teine sai löögi näkku. Seda, tundsin, kuidas mu värava kaldub kõrvale. Need gangsters teaksid oma asi. Ilmselt nad isegi ei olnud mingit seost nendele meestele, keda iganes ta soovib, kuid hetkel see vähe muutunud.
  
  
  "Lõpetada", - прорычал ta. Tema nägi välku tera, siis стилет seinad, palistatud mul nina all.
  
  
  "Ütle seda, või tema sind порежу!"
  
  
  Tema jälle saanud hingata. "Hästi," ütlesin ma. "Ma ütlen seda." Nuga ei kao, kuid jäi liikumatult.
  
  
  Nüüd on see taas oma tugevust. Kitsas tera nuga oli vaid kolme tolli kaugusel oma vasaku silma. Ta pidi väga hästi teadma, mida ma teen.
  
  
  "Me rääkisime cl posti ärion", ütlesin ma veel hingeldamine. Selle eemaldanud oma parema jala nii, et see oli vahel ego растопыренными ступнями . Ettevõtte "proua Вазари?" - kahtlane küsis ta. 'Miks?'
  
  
  Teine mees hoidis mind kätest natuke vähem hea.
  
  
  "Jah," ütlesin ma, valmistudes tegutsema. "Näete, see hotell, palun tal avada maja Milanos".
  
  
  'Mis? Proua Вазари ei oleks ... "
  
  
  Tema подтащил massiline meest edasi, üks samm ja tugevalt löögi parema põlve laskunud munandit. Ego isik исказилось. Ta уронилил стилет tänavale. Kui ta langetas oma jala talle tuli parema jala tõusu коренастого mehed . Ta karjus ja ego võim nõrgenes. Iso vaeva, et on tabanud oma vasaku küünarnuki ego rinnale. Tema kuulsin klirinat. Ta karjus, kukkus külili ja kukkus seina seljataga.
  
  
  Teine tabas mind. Tema blokeeris löögi vasaku käega ja vastas löök paremale. Kui ta kukkus maa peale, ta jõudis ette стилетом, kuid see tuleks lahti pimedusse. Siis tundsin tema hävitav löök selga. Здоровяк pressitud soigumine ja uuesti ründas mind. Ego rusikas tabas mind kaela, ja ta langes põlvili. Tema kukkus külili. Kõva saabas tabas mind näkku. Teda tabas teda käeseljaga, ja ta отлетел.
  
  
  Kui mind uuesti lõid jalaga bock, tema valju groaned. Ta sirutas ботинком ja vastamata. Lihaseline mees jälle püsti .
  
  
  "Basta cosi!" ütles ta. "Si sbrighi! Ta otsustas lahkuda.
  
  
  Ego seltsimees kiirustamist taga, ja nad kadusid nurga taga. Tema raskelt välja. Ta tundis ennast nii, nagu oleks mind juhiti läbi hiiglaslik veski. Mul oli selline tugev valu kehas, et ei saa seal oli keegi, milline osa on kahjustatud. Tema pani käe näkku. See oli verine segadus.
  
  
  Selle mõne minuti toetusin majja, lootes, et valu kaob. Tema oli liiga optimistlik. Tema спотыкался tume tänav paarsada meetrit ja lõpuks sain allee. Kuidas ja ta ütles , varsti ilmus takso. Tema kutsus ego ja päikeseloojangut sees.
  
  
  "Et дьяволо !?" hüüdis juht, nähes mu nägu.
  
  
  Andis emu aadress Джины Romano. Ta sõitis kiiresti, niipea kui võimalik, tõmmake mind ümber oma takso. Tema kõndis trepist üles ja slapped Джине ukse. Kui ta avas selle, tema silmad on parandanud alates šokk.
  
  
  "Dia mio!" hüüdis ta.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  7. peatükk
  
  
  
  
  
  
  
  
  Mu käsivars oli küll raske, kuid suus пересохло. Tema püüdis tulla ise. Kõik, mis ma olen suutnud meelde tuletada, siis kohtumine Gina, on see, et mul õnnestus saada kuni Хоука telefoni koos sagedusmuunduriga häält, et teatada emu sellest . Ta ütles, et kutsu hommikul. Tema пошевелил ühe jalaga. Tema tundis all linaga muud liha . Tema veetis käega pehme kõhupuhitus elu, soe koht, kus kokku puutunud puusad. Gina pöördus minule. Tema vasak rind on puudutanud minu poole ja ma tundsin, kuidas nibu jooksnud mimmo mind. Tema, ummikus käe all lina ja puudutas tema pehme, soe nahad . Püüdes ignoreerida valu, tema, ta keeras end külili , tõrjudes kõva ümar tuharasse.
  
  
  "Mm," ütles ta, ikka veel sulgedes silmad.
  
  
  Julia surus end vastu mu keha, ja kallistas mind talje. Seejärel ta välja veel üks heli, ja tema silmad avanesid, моргая.
  
  
  "Nick? Olete kindel, et tunned end paremini?
  
  
  Selle kinniseotud tema puusade juurde ja ta перебросила käe mulle üle õla. Tema rinnad on snuggled minu alasti rinnad.
  
  
  "Ei midagi erilist", - pomisesin ma. "Kuid ma usun, et lähiajal olukord paraneb".
  
  
  Ta приоткрыла täis huuled. Вылупившийся keel oli soe ja magus. Tema reied õrnalt подпрыгивали mulle. Suudlus pani meid ohe. Gina перекинула parema reie mulle puusa, ja minu haiget keha on unustanud tuulehoog, pühib meid, kui tema, pöördus ümber ja tõstis ee keha vastu minu tõuke. Ta tuli mulle hea meelega, ja samal ajal oleme jõudnud haripunkti.
  
  
  Siis tema surumine selili, et puhata. Gina taga minu kõrval, vaatasin lakke. Lõpuks, tema tõstis käe ja õrnalt puudutanud haavad üle vasaku silma ja paremal põsel. Nad olid kuivad, aga mul valutas terve pool nägu . Mingi ime mu hambad, tundus, et jäi paika. Selle lina tõmmatakse välja ja nägin oma торсе mitmeid verevalumeid.
  
  
  "Nad on hästi minuga pöördunud," ütlesin ma, aga ma kahtlen, et nad saavad liikuda nii sujuvalt täna hommikul."
  
  
  "Vaene poiss", vaikselt мурлыкала Gina. Ta rakendab oma käsi mu puusa.
  
  
  "Ma loodan, et nad ei viitsi Nelly Вазари", ütlesin ma.
  
  
  "Nad seda ei tee, Nick. Kas laulame palju mõjukad sõbrad ".
  
  
  "Mulle tundus, et see сицилийцы", ütlesin ma. 'Vaatamata sellele, et otsest seost ei ole, nüüdseks Барзини või Фарелли kuulnud seda "
  
  
  .
  
  
  "Nick," ütles Gina, pöörates mulle näost. "Sa lähed Capri?"
  
  
  Tema küsis. - "Miks sa tahad seda teada?"
  
  
  "Kui sa eile õhtul rääkisid mulle kõik teada oma osalemise varastamine, võimalik, et sa ei teadnud sellest midagi, kuid sundisid mind aidata," vastas ta. "Ja selle saan teid aidata. Sama edukalt võid täielikult usaldada mind nüüd, kui sa oled mulle usaldas ammu. Tean teda selle Фарелли. Kas sa Mäletad teda, rääkisin teile, et mul on ego armuke. Tean teda ego on kõik, ego, id, ego harjumusi. Selle võin olla sulle kasulik ".
  
  
  Tema küsis. - "Kui kaua sa ... koos Фарелли?"
  
  
  Ta on vältinud minu silmapilgust. 'Paar kuud. Ta ostis mulle palju asju, kuid ego julmus oli minu jaoks väljakannatamatu."
  
  
  "Kuidas ma saan olla kindel, et sa oled nüüd aita mind vastu?" Tema tundis ennast edasi.
  
  
  Ta сузила silmad. "Ma vihkan Фарелли, Nick. Vannun, sa võid mind usaldada.
  
  
  Tema, mõtles ja otsustas proovida. "Hästi," ütlesin ma, " ja ma olen отвезу sind Capri. Meiega sõidab minu teine Interpoli " .
  
  
  "Toomisega politseinik?"
  
  
  'Jah.' Ta peatus. - "Фарелли röövis Vatikan, Nick?"
  
  
  "On hea võimalus see".
  
  
  "Aga miks teie valitsus peaks sellest hoolida?" Tema mõtlikult vaatas nah. "Ajal röövimine oli varastatud midagi, mis kuulub minu valitsusele. Sa ei pea rohkem teada Gina. Rohkem ärge küsige minult ".
  
  
  
  
  "Hästi, Hüüdnimi".
  
  
  Telefon helises. Gina tõusis püsti, läks teine teema tuba ja võttis toru. Ee alasti keha ikka tundus atraktiivne. Hetk hiljem ta pöördus ümber . 'See on sulle.'
  
  
  See pidi olema Kull. See oli tema.
  
  
  "Kes, rätsep võta, see oli?" ta roared läbi palju miili üle ookeani.
  
  
  Tema irvitas, vaatamata raske ja valus nägu. "Ah, üks tüdruk", - süütult vastasin ma.
  
  
  "Jah, rätsep võta, tüdruk!"
  
  
  "Kõik on korras," ütlesin ma. "Ja tema on just teinud seda oluliselt klassitunnistus".
  
  
  "Millises mahus?" Hääl tundus hapu.
  
  
  "Tead, see ei saa iial võtta sind raha selle eest," ütlesin ma. "Palkasin Джину ajutiselt. Ta ühineb mind allika juurde, see on oluline info, mida ma teiega arutanud.
  
  
  "Kuni te ei tea, mida teed!" Ta tegi pausi, et leida oma sarkasm. - "Ma loodan, et sa hästi veetis öö, Hüüdnimi".
  
  
  Ego kavatsused on olnud selged, kuid tema jäi ükskõikseks. "Oh, jah, sir. Selle, tunnen ценымногие parem.'
  
  
  "Kuule, sa oled korras? Eile õhtul sa kõlas natuke побитым.
  
  
  "Ma olen hea", ütlesin mina.
  
  
  "Me vaadatud failid Juuda, - jätkas ta," ja meil on uudis teile. Nimi Фарелли tekkinud toimikute Juuda paar aastat tagasi. Ta varastas mõned riiklikud dokumendid, Inglismaal. Фарелли - suur poiss. Ta kas maffia, kas tihedalt nendega seotud " .
  
  
  'Jah. Tüüpi mees, kes suudab pakkuda tööjõudu ja tehnikat, et seeria röövimised, придуманных Juudas ".
  
  
  "Hääli milleks ta tuli, Nick. Ma arvan , et sul on parem minna Capri.
  
  
  "Ma вылечу Napoli hiljem".
  
  
  'Hästi. Hoia mind kursis. See võib asi olla suuremad mõõtmed, kui me arvame.
  
  
  'Täpselt.'
  
  
  "Püüa magada öösel".
  
  
  Tema naeratas. Tema teadis, et Хоук ka naeratab oma peenike nägu. "Jah, muidugi," ütlesin ma.
  
  
  -
  
  
  Hiljem hommikul ma läksin kontorisse Interpoli ja teavitada Tony Бенедетто viimastest sündmustest. Tal oli soliidse toimikute kohta Фарелли. Oli viide "mr J.". Kuupäev oli hiljem, kui märge AX.
  
  
  "Juudas ja Фарелли, tundub, et saime headeks sõpradeks," ütles Tony.
  
  
  Talle vastas. "Mis puudutab Фарелли, ma ei tea." "Aga keegi ei ole veel Juudale. See toetab ainult halastamatu äri kontaktid. Vaatasin kausta. "Juudas ei ole päris inimene, saa aru, nooruses kaotatud käed õnnetusjuhtumi tagajärjel, ja tal on kunstlik kätes, mis näevad välja, nagu liha ja veri, vaid allub" nahk "on valmistatud tugevast terasest. Need käed sümboliseerivad inimese. Ühel päeval ta peaaegu tappis mind neid.
  
  
  "Me palvetame, et tal ei olnud muud võimalust," ütles Tony.
  
  
  "Sa oled valmis minema Capri?"
  
  
  'Jah . "Mis kell meie lennuk lendab minema?
  
  
  'Neli tundi. Tund me Napoli, ja juba õhtul saar ".
  
  
  
  
  On veel aega jäänud hele, kuni me köisraudteega доехали linna Capri on kogu lilled, белоснежным saar. Saar oli nii väike, et кобальтово-sinine meri oli näha peaaegu läbi kõikjal linna. Kitsad käänulised munakivisillutisega tänavad on olnud lugematuid trepp, mis viib üles ja alla, et teistel tasanditel. Turistid täitsid väike ala keskel ja istusime, jõime чинзано päikeseloojangul. Kahe kvartali kaugusel platsil seisis hotel Caesar Augustus" - suur ilus hoone бугенвиллией üle sissepääsu.
  
  
  "Hääl ja kõik," ütles Gina, kui me seisid tema ees. "Luksus, kus elab Фарелли saalis kolmandal korrusel. Siit on näha rõdu. Kui Фарелли seal, tal on kaks ihukaitsja, kuid te võite näha ainult ühe neist ümber. Teise ta varjab, kui külla tulevad võõrad . Väikeses toas kõrval elutuba väärt metallist tool, mis on alati lukustatav. See võib olla midagi, mis on oluline ". Siis ta küsis: "Mida sa kavatsed teha, kui saabub Фарелли?"
  
  
  "Et hoida meie inimesed saladuses nii kaua kui võimalik", ütlesin mina. "Me saame õppida maa või maja saarel. Muidugi, tema, loodan, et ego ei ole, sest meil on piisavalt tõendeid tema vastu, et ta vahistada. Juudas - inimene, kes on mulle vaja. Loodan, et tal on see, mida ma otsin ". Siis: "Sa ei saa ronida üles".
  
  
  "Miks mitte, Nick? Seda võin oodata koridoris, kui te küsite.
  
  
  "Ei, see on liiga ohtlik. Tulge kohvikus väljakul, et juua ".
  
  
  "Hästi," - pettunud ütles Gina.
  
  
  "Kui sa ei saa meilt uudiseid tunni aja jooksul, eemaldage hotellis tuba Paradiso".
  
  
  'Seda ma teen seda.' - Ta raputas õlgu ja läks tagasi väljakule.
  
  
  Tony naeratas ja raputas pead. "Hea informaator, амико ", - tervita ta mulle.
  
  
  "Sa oleks näinud Nelly Вазари", ütlesin ma.
  
  
  Seistes silmitsi olukorraga, sarnase talle, kus olid meil on Tony, me pidime mängima katsuda . See on nagu mäng malet, sest siis esimese kahe või kolme toimivam juurdekasv esineb palju võimalusi. Niisiis, me läksime korter on väga esialgsed ideid. Me koputasin, lootes, et vastus oleks ei . Kuid uks avanes, ja me nägime seisab tüdruk . Kas nah on platinum heledad juuksed ja roosa huulepulk lihav huuled. Kodune mantel, millel on lilleline muster, vaba застегнутое vöökoht väljakutsuvalt, ei скрывало tema luksuslik vormi. Oli ilmne, et all mantel oli ta обнажена. Tema pikad käänulised puusad ja lopsakas rinnad ahvatlevad peeping nurga iga tema raske samm. Ja otsustades хриплому бормотанию ja nõrk samme, oli nii selge, et kuule ei ole vaja juua, et ta hoidis käes. "Härra Фарелли siin?" - küsis Tony.
  
  
  "Ei ole," ütles ta inglise keeles koos скандинавским rõhku, - mr Фарелли siin ei ole". Ta прислонилась päeval, ja voldid kodus rüü раздвинулись veel rohkem.
  
  
  "Vabandust," ütlesin ma, püüdes mitte vaadata seda mahlane keha - oleme läbinud pika tee, et seda näha. Koos hema veel saame rääkida?
  
  
  "Te võite rääkida minuga, boss," ütles ta, хихикая. "Tema on siin, nagu alati, täitsa üksi". Ta rakendab oma käe ukse lengi, nagu oleks otsustanud täielikult murda kleit. Tony vaatas mind ja naeratas. "Me oleme hea meelega nõus oma kutse, синьора".
  
  
  Ta поманила meid ja sulges ukse enda järel. Tuba oli rikkalikult sisustatud, kuid puhtus on selgelt ei olnud tugev tüdruk. Kõikjal oli tühi pudel, täis tuhatoosid ja полупустые klaaside ja paks vaip oli täis ajalehtede ja иллюстрированными ajakirjad.
  
  
  Hooletu käeliigutusega tüdruk žest kutsus meid istuma. 'Tahad midagi juua?' ta joobnult хихикнула. Tema raputas pead, ja tema huuled pettunud скривились . "Ei vedanud", - ütles ta.
  
  
  Komistamine, blond läks pink seevastu kaks toolid, kus istusime me koos Tony. Valju ja piinaval ohkama ta langes diivan ja vaba sõlme vöö развязался, jättes peaaegu midagi, et võis oletada tema täiskasvanud kehas. Kahtlemata me olime näost-näkku armuke Фарелли. 'Mida sa soovid?' küsis ta. "Sa võid mulle öelda. Giovanni hoiab mind kursis kogu ". Ee sõnu veel kõlasid вымученно, kuid ta oli nii purjus, nagu ma algselt arvasin.
  
  
  Kui Tony selgitas, et me tahame osta villad saarel, tema pöördus ja vaatas väike järgmisesse ruumi, millest rääkis Gina. Sellest kohast, kus ta istus, seda võis näha metallist tool telefoni nurgas.
  
  
  "Capri müüa väga vähe villa - ütles blondiin, kes tegeleb ainult avanes Гертой - ja kui keegi midagi müüb, siis on see väga kõrge hinnaga. Härrad teine kallis žirinovski käitunud asju? Viimane sõna oli antud, vihje..
  
  
  "Tegelikult delle", - ütles Tony, улыбнувшись kuule. Tema прочистил kõri. - "Hertha, seda näen telefon teises toas. Kas minu veel helistada meie hotelli? '
  
  
  Tony kortsutas kulmu.
  
  
  "Muidugi," ütles ta kähe hääl. "Ma включу sind püha". Ta tõusis diivani, ja hommikumantel hetkeks libiseks tema reied, paljastades ee hele kolmnurk.
  
  
  Kui ta läks teise tuppa, et lisada püha, Tony приподнял kulmu. Ja kui ta on läbinud mimmo nah, et mine teise tuppa, võttis ta ego käest.
  
  
  Tema nägi, et ta kallistas teda обнаженную paremale rinnale. Ta помахала sinna-tänna ja naeratas. Tony tuli tuppa ja sulges ukse. Hertha läks minu tooli ja sain kõrvale, pannes käe mulle õlale: "Sa oled ilus mees", - ütles ta.
  
  
  Tema, vaatasin nah. "Tänan," ütlesin ma. - Ütle, Gerta, hr Фарелли ilmus hiljuti uued sõbrad äri? Tema kuulnud, tal on uus partner ". Ta tuli tagasi дивану jook käes. "Kas Giovanni alati uusi nägusid", "aeglaselt" ütles ta. - Aga kas me ainult räägime Giovanni? Sest teie ja teie veel elad mitte ainult сыч äri, kas pole nii?
  
  
  "Sa kindlasti, väga vastutulelik", - lõpetas ta cl. Tema, lootsin, et Tony on hõivatud обысками sellest tooli.
  
  
  - Tead mis, nagu tema. On alati nii olnud. Mul on midagi, mida nad tahavad. Tema sind шокирую?
  
  
  "Üldse mitte" - vastasin ma. Et Tony seal teeb?
  
  
  'Suurepärane töö. Tema on hea meel, et sa ei šokis. Siis sa oled samasugune nagu tema. Sa tead, et tuleb kasutada võimalust, kui see ilmub, eks?
  
  
  "Jah, see on nii," ütlesin ma, mõeldes kõrvaltoas.
  
  
  Hertha pane klaas põrandale ja laisalt saavutas diivanil. Ta hooletu расстегнула hommikumantel, kui Tony läks.
  
  
  "Бениссима !" - kergelt ütles ta.
  
  
  Hertha meid ei vaadanud. "Ma tean, mida sa tahad," ütles ta kähe hääl. "Ja sa võid seda teha. Iga ükshaaval või mõlemad korraga. Pole hullu, ma ei ütle Giovanni.
  
  
  Tony seisis tema ees ja vaatas oma alasti keha. "Nick," ütles ta пересохшим suuga, - "ei saa, meil on veel mõned minut, hästi?"
  
  
  "Issand, ei, Tony".
  
  
  - Siis mine ära. Tema näen sind hiljem.'
  
  
  "Tony, tuleb ta tagasi, et iga minut!"
  
  
  Tony vaatas diivan ja pöördus minu poole. "Sulle on lihtne, kui tüdruk ootab sind ruutu ". Nüüd oli ta pettunud ja natuke vihane. Mitte mind, vaid olukorda. Ta teadis, et mul on õigus.
  
  
  "Tee seda, mida tahad," ütlesin ma, aga anna mulle informatsiooni, et sa said telefoni teel."
  
  
  Ego nägu muutunud. - "Vabandust, Nick. Sul on õigus.' Ta viskas viimane pikk pilk Герту, siis pöördus ümber ja suundus päev.
  
  
  "Vabanda, kullake," ütles ta alasti tüdruk. "Ei ole lihtsalt koht ja ei ole aega".
  
  
  Hertha vaatas mind mitu озадаченно. "Kas sa ei tahaks maha magama minuga?"
  
  
  "Sa oled kõige желанная naine saarel," ütlesin ma, kuid meil sõbraga on kiireloomuline küsimus" .
  
  
  
  
  Tony vaikis, kuni me olime lift. Kui me läksime fuajees, ütles talle: "Vaata, see on teiselt poolt, амико. Saad lahendada."
  
  
  Tony naeris. 'Ma arvan, külm dušš hotellis ...'
  
  
  Tema küsis. - 'Mis see on?'.
  
  
  'Vaata. Sama mees. See Фарелли.
  
  
  Kõrge tume mees nelikümmend aastat läks esik, teine mees. Seda hoolikalt kontrollitud ego, et teada saada järgmine kord. Siis tema, vaatasin teise mehe, ковыляющего kepiga, ja tundis ego. See oli Барзини, kellele tulistas talle reide ajal röövi Vatikanis . Kui kaks meest astus lähima counter , tema pöördus ajalehe hammas, et Барзини ei näe mu nägu.
  
  
  "Mind isegi ei küsinud?" - küsis Фарелли portjee.
  
  
  "Ei, синьор Фарелли".
  
  
  'Suurepärane. Saatke sööki kolm üles. Ütleme, тальятелле alla болгнесе.
  
  
  "Ma hoolitsen selle kohta, синьор Фарелли".
  
  
  Фарелли ja Барзини läksid лифту, ei märganud meid. Барзини lonkas tugevalt. Hetk hiljem lifti ukse taga suletud.
  
  
  "Ego" balleti sussid", ütlesin ma.
  
  
  "Kas Барзини?"
  
  
  'Jah. Tal креповая välistald.
  
  
  
  
  Tagasiteel ala Tony tõmmatakse ümber taskust tükike paberit. "Ma avastasin see tool abil oma mugava отмычки ja leidsin kaks huvitavat asja. Üks oli notepad aadress Juuda. Tema on see deðifreeritud. See kinnitab teine улику, mida sa leidsid Vatikanis ".
  
  
  Tema, vaatasin paberilipakas. Нацарапано oli: "Vanem. Juudas, San Marco Импортс, Via Сашетти, Панчино, Sitsiilias " .
  
  
  "Muidugi," ütlesin ma. "Staabi-korterid Juuda saalis Sitsiilia, nii et ilmselt on just seal ta palkas bandiidid".
  
  
  "See tähendab, et meie huvid on ka nihkes sinna. Kui varastatud asjad nüüd on, Sitsiilia, minu asi on otsustatud, kui me ih leiame.
  
  
  "Tõesti," ütlesin ma, - kuigi minu ülesanne ei ole nii lihtne teha. Ei, kui Juudas leidsin dokumendi vaas " .
  
  
  - Pöörake leht, - jätkas амико Tony - ja siis on sul võimalik lugeda, et ma kopeerisin. See oli kirjutatud notepadis. See on midagi sinu jaoks tähendab?
  
  
  Tema peatunud all valgus on väike veranda hotelli ja uurinud käekiri Tony. Seda lugesin: "Lasti Leonardo" pluss kuupäev.
  
  
  "See on tõenäoliselt kirjutatud tagasi varastatud asju," ütles Tony, - ja Leonardo võib olla koguja, покупающим ih".
  
  
  'Võib-olla.'
  
  
  Midagi tähele huvitab mind. Kui tegemist oli lihtsalt transpordi varastatud kauba , see ei olnud minu asi, sest ta oli kindel, et vaas on mõeldud erakogu Juuda. Kuid mul oli tunne, et mingil põhjusel jooksul on reaalne väärtus - mind rohkem kui keegi teine !
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  8. peatükk
  
  
  
  
  
  
  
  
  48 tunni jooksul me jõudsime Jagu. Saar oli viljatu ja kivine, sünge, kuid maaliline vaade. Me uurisime esimese külla ja leidis, et selle elanikud olid umbes sellised, nagu on kirjeldatud jõuda. Mehed kas рычали неразборчивых vastuseid meie küsimustele, kas üldse ignoreeris meid. Naised on kadunud, kui oleme jõudnud sündmuskohale. Lõpuks Tony palus, et vanamees ütle meile, kus saalis Via Сашетти. See oli püüd tee, kivine ja неровная, mis viib teise teemat saarel. Saime teada, et ettevõte on San Marco Imports on olnud suletud pikka aega, kuigi ta ostis välismaalane. Vastavalt vana mees, hoone oli najal kalju kõrguv üle mere.
  
  
  Me teadsime, et kodus on, kahtlemata, valvab, nii et kui me sõidame sinna taksoga, tingimusel, et me suudame leida takso külas, meil kohe tekib probleeme. Nii et me otsustasime läheneda safe haven Juuda teiselt poolt, paadiga.
  
  
  Järgmisel hommikul saabumise siis me palgatud рыбацкую paati ja tegi sellele kohale, kus must kalju kõrgus meie kohal ligi kakssada meetrit. Koos tantsimine paadid kalju tundus peaaegu vertikaalne. Me oleme väike valge paat kitsas rand kalju jalamil.
  
  
  "Võib-olla me oleksime pidanud sõitma kallis, minu teine" , - arvanud Tony , откидывая pea tagasi, et uurida, kalju meie üle. "Mulle tundub, et tema näen raske tõusu".
  
  
  Gina istus meie kõrval tumedal liiva, tema blondid juuksed колыхались, nagu lakk tuule käes. "Nick," ütles ta, " ma võin ronida kivide ainult paljajalu ".
  
  
  "Sa oled meile, et ei лезешь", ütlesin ma. "Sa jääda siia, et hoida paati".
  
  
  "Ei", " lausus ta. Ta pöördus tagasi Tony. Ta võttis oma õlgadele.
  
  
  "Protesti", ütlesin ma. "Sa esitate meile suuremat väärtust, kui siis, kui sa püüad ronida selle kalju. Kui te kuulete tulistamist, oodake 15 minut. Kui meil odin ümber ei ilmu, уезжай paadiga. Aru?'
  
  
  "Jah", - ütles ta tusaselt. 'Veerand tundi.'
  
  
  "Hästi," ütlesin ma, ja naeratas. "Palun jälgige oma paadiga. Varsti see võib olla meie ainus väljapääs. Me oleme tagasi tunni.
  
  
  Jätsime Джину paati ja hakkas ronida. Meid on kerge windbreakers ja kingad, kummist tald, mis me ostsime külas ja Tony üle õla oli lõngaviht köied. Mul on vöö rippuma konksud mägironimine.
  
  
  Jalamil kalju toimus kitsas riff. Me oleme valinud tee, mis viis sealt. Tema kest ees, otsides libe koht ja juhtides ih Tony. On ego мрачному väljendus tema nägu võiks öelda, et ego töö Интерполе üldiselt oli teine. Fakt on see, et Tony harva ravi tuli lahkuda tsiviliseeritud mugavus . Mul oli huvitav, kui palju maksab Interpoli võrreldes AX.
  
  
  Saada keskpaigani kalju, see kestis vaid paar minutit, aga muidu on see olnud märgatavalt aeglasem. Suusarajad on peaaegu kadunud , ja meil oli vaja leida tuge, et käsi ja jalg, lõhed. See oli riskantne asi. Nüüd me olime nii kõrgel, et kui meil oleks langenud, on raske öelda, mis oleks meiega. Ja kui me olime umbes kolmekümne meetri madalam tipp, Tony libises lahti raiutud, kaotas tasakaalu ja hakkas langema.
  
  
  "Jõuda kätt!" - взревел ma.
  
  
  Ta jättis parema käe ja haaras mind. Teda haaras ego käest, ja ego аленка langetas mu vasak jalg toetust. Kui tema, libises ja proovisin liigutada jalgu, tema arvas, et magama. Kuid parema käega tema klammerdus terav kivi on pea kohal ja hea вцепился.
  
  
  "Otsige midagi, mida saate hoida jalad", - прорычал ma. Minu аленка hakkas lõdvestuma kivi. Tundus, et möödus terve igavik, enne kui Tony jälle leidis toetust oma suu, ja lase mind, et selle saaks uuesti, pane vasak jalg ja lahja nah.
  
  
  'Hästi?' - küsisin ma, hingeldamine.
  
  
  "Tema", - прорычал ta hirmunud nägu.
  
  
  Ta imetles Tony. Ta on palju rohkem kartis ronida, kui tema aga hakkas ego ilma vastuväiteid .
  
  
  "See on lähedal," ütlesin ma.
  
  
  Tema valis hoolikalt kohti, mille eest oli võimalik haarata, ja jätkas. Gina on kujunenud nuku kaugele allosas kitsas rannas.
  
  
  Lõpuks jõudsime umbes viiskümmend meetrit allpool tipp Tony veidi alla mind. Ego костяшки valge, huuled olid kokku surutud. Tema võttis tal on köis ja продел silmus läbi альпинистский konks, mis teda haaras oma vöö . Hea ettevõttest kalju parem käsi , tema tegi крюку riputusaasa köied vabalt свисать küljelt ja швырнул kõik see tippu kalju.
  
  
  Konks on kadunud üle kalju serva. Köis rippus kõrval. Tema lohistas ee. Paar дециметров konks taga midagi зацепился ja jäi seisma. Tema tõmbas trossi ja vaatas Tony. "Me oleme peaaegu eesmärgid," ütlesin ma.
  
  
  Ego nägu ilmetu kahtluse alla. Tema, haaras oma köis võõrustajad ja jõudnud. Arm on arm, tema ronis tippu. Pooleldi konks lase tal minna langes kolm дециметра, siis konks uuesti зацепился. Tema tundis higi huuled ja silmad.
  
  
  Selle ettevaatlikult tõusis veelgi ja lõpuks vaatasin tõttu tops. Just kahekümne meetri kaugusel tal oli kaetud valge krohviga firma hoone, San Marco Imports. See oli väike ühekorruseline hoone заколоченными akende ja kõrge проволочным aiaga, окружавшим hoone kasvanud umbrohi .
  
  
  Tema, перелез üle ääre ja hiilis sinna, kus konks on juurdunud eest terava kiviga. Tema cinched ego, siis vaatas Tony ja noogutas. Ta ronis trossi. Emu kulus veidi vaeva, kuid lõpuks ta tegi seda ja sel minu kõrval.
  
  
  "Teil on hull idee, амико ", - ütles ta.
  
  
  "Ma tean," ütles ta koos naerma. Tema läks kalju ääre ja lokkis Джине, et ta teadis, et me ohutult ronis üles. Ta помахала on reuma. Tema, vaatasin каменистую maastik. "Umbes pool miil siit lihtsam tee alla", - ütles talle, Tony. "Me kasutaksime neid hiljem".
  
  
  "E-Conte", - ütles ta . "Ma olen nõus ".
  
  
  Me подползли värava. Mingeid märke elu.
  
  
  "Ma kohe vaatan," ütles Tony. Ta hiilis koos вспотевшим näoga nurgas wire tara. Ta vaatas hoone fassaad ja siis tagasi mulle.
  
  
  "Sissepääsuga seisab valvur, mis mulle tundub relvastatud", - ütles ta.
  
  
  'See on nii ja mõtlesin.'
  
  
  "Ja kuidas veel vähemalt üks auto on pargitud ees, aga ma olen näinud teda, kasuliku sissepääs pool oigama. Tema usun, et see aitab meil siseneda nii, et valvur meid ei märganud ".
  
  
  "Hästi," ütlesin ma. "Aga ma just avastasin selle tara tähistamist. Me peame midagi tegema."
  
  
  Veel minut ja viisteist läinud, et improviseerida ümbersõit häiresüsteemid, et me võiksime lõigata väike auk põhjas tara. Siis me заползли sees ja suundusime pool päeva, mille avastas, Tony . Kui me jõudsime kohale, märkasime, et valvur ei näe meid oma positsiooni väravas. Tema läks mimmo hoone, kui ei suutnud korralikult ego kaaluda. Ta oli расстегнутой särk ja alla oma käsi hoidis automaat AK-47. Kõrval värav oli väike kiosk valvur; K booth oli piiritletud vaid midagi, mida Tony ei näinud: suur saksa lambakoer. Õnneks tuul puhus meie poole, nii et koer meid ei учуяла . Kuid ma teadsin, et meil on vaja käituda väga vaikselt, kui avasime kasuliku logi sisse.
  
  
  Me подкрались juurde metallist päev ja vaatasin lukk. Avada ego oli lihtne; kasutades spetsiaalset отмычки see võtab vaid mõni minut. Teda õrnalt lükkas ukse ja piilus sisse.
  
  
  "C ' mon", " sosistas ta, Tony.
  
  
  Me tiriti püstolid ja sisse loginud sees. Tony sulges meile ukse. Me olime koridoris, vedaval juurde фасаду väike hoone. Kuskil eemal tuli kurt whirring heli. Tundus, et ta seljakilbi all, kuid trepp ei olnud näha.
  
  
  Tema žest küsis Tony jääda minu kõrval, kuni me подкрались poole maja ees. Me jäime mingi administraator või kontoris. Laua taga istus mees valges rüüs, mis mulle tundus kuidagi tehnik. Nurgas valvur luges itaalia ajalehes. Keegi ümber, meid ei näinud ja ei kuulnud.
  
  
  Enne laua taga istus L-kujuline profiil, отделявшая meest avatud sisend päeva ja tunni. Kui ta noogutas Tony, see läks läbi värava rack, ja ta tegi paar sammu valve.
  
  
  "Istuge", " karjus talle itaalia keeles.
  
  
  Valvur hüppas oma koht ja ego käsi saavutas kuni револьверу oma hip, kuid siis ta nägi, et minu "Люгер" нацелился emu rinnad. Mees valges rüüs vaatas Tony ja siis mulle aeglaselt püsti oma koht.
  
  
  "Kus On Juudas?" - küsisin temalt, ma ei töölaud, püstoli ja vankumatu ilme valvur.
  
  
  "Mida ta sulle?" - küsis valvur.
  
  
  "Lähme, lähme," ütles Tony, вонзив oma "Беретту" 38 kaliibriga taga mees. "Ei испытывай meie kannatlikkus".
  
  
  "Juuda siin ei ole," ütles mees. Ta vastas itaalia, kuid tundus, et немцем või ehk скандинавцем. Nüüd ta pöördus meile ja hoolikalt uuris meie nägu. See oli худощавый mees prillidega on ääretu ja külmade siniste silmadega. Ta oli sarnane isik, kelle on palganud oleks Juudas. Aga kui ta oli tehnik, mis oli ego funktsioon on siin?
  
  
  "Kas te võite võtta ühendust kuupäeva väljas?" Tema küsis.
  
  
  "Jah," vastas ta.
  
  
  "Ei ütle neile!" valvur рванулся nurka.
  
  
  Tema, lähenes talle, võttis ümber kabuur ego revolver ja libistas ennast alla oma vöö. Siis ta pöördus tehnikat: "Ütle sellele kohalikule väljas, et ta tuli siia," ütlesin ma.
  
  
  "Ta ei saa lahkuda oma ametikohalt!"
  
  
  "Ei разговаривай nendega!" - nõudis valvur.
  
  
  "Ole vait, idioot!" ütles tehnik jää tooni.
  
  
  "Öelge talle oli see, et härra Juudas räägib telefoni teel ja tahab anda emu erilisi isiklikke juhiseid," ütles ma.
  
  
  Mees on tõlkinud ilme mind Tony. "Tee, nagu ta ütleb," ütles Tony.
  
  
  Tehnik avas kasti oma tooli ja avastasin saatja. Ta vajutas nuppu ja ütles: "Carlo". Tule siia. Härra Juudas tahab, et sa rääkisid temaga telefoni teel.
  
  
  Me vaikides ootas, kuni tunnise läheb värava juurde hoone koos ähvardav AK-47 all hiirega. Kui ta jõudis päev, valvur nurka hüüdis: "Ettevaatust! Neil on relvad!
  
  
  Mees kui ukseavasse vaatas Tony ja mind, siis tõstetakse automaat. Teda tulistas ja tabas emu rinnad. Kui ta langes uks, auto väga загремел. Bullet вонзились põranda -, hammas-ja rindkere valvur, mis põhjustas häire. Ta kukkus vastu seina ja kukkus toolilt, kus istus. Mõlemad olid surnud.
  
  
  Tema läks päev ja vaatasin. Kedagi ei olnud näha. Kui teda uuesti pöördus tehnikat, ta nägu oli valge.
  
  
  "Lähme nüüd," ütlesin ma. "Kas ka Juudas läinud?"
  
  
  "Ma olen siin üksi," ütles ta. On ego tema häält võis öelda, et ta rääkis tõtt.
  
  
  "Kus kaevandamine on?" - küsis Tony.
  
  
  'Mis?'
  
  
  "Vatikani Aardeid. Kus nad on peidetud?
  
  
  "Ah, sa oled mõelnud, et aare on siin?"
  
  
  Tema on läinud hammas ja käisin Люгер vasaku kõrva mehed. 'Kus nad on?'
  
  
  Ego nägu oli valge nagu kriit, ja ta hingas raskelt. "Ma kuulsin, kuidas nad rääkisid koobas", - ütles ta, сглотнув.
  
  
  Tema küsis. - "Mis koobas?"
  
  
  'Snake koobas. Kuskil siin.
  
  
  "Ma tean seda," ütles Tony.
  
  
  Tema tugevam käisin Люгер k eesmärke inimese. "Ja mis siin maa all?"
  
  
  Tema nägu tundus väljend жалкого terror. 'Ei midagi sellist!' - valjult, ütles ta.
  
  
  Me Tony vaatasime sõbra sõber. Tema küsis. "Kui aare on peidetud koopasse lähedale, kui te arvate, et ruumi meiega?"
  
  
  "Ma arvan, et me peame selle välja selgitada," ütles Tony.
  
  
  "Siduge tema," ütlesin ma. "Meil on vaid mõni minut enne seda, kui Gina läheb paadi".
  
  
  Tony заткнул mees suu кляпом on ego oma tie, завязав ego köis, kuni tema tahtis trepikoda. Trepp ei olnud, kuid kui ta avas ukse чулана, et luuad, ta nägi, lift.
  
  
  Tema vastas. - "Edasi, Tony!" "Me saame minna".
  
  
  Me läksime väike lift ja vaikselt tulid, meil oli uudishimulik igal aastal, et me leiame all. Hetk hiljem me läksime pärani lahti.
  
  
  "Jumal on armuline!' - ütles Tony.
  
  
  "Sul on õigus," ütles ta ja vaikselt присвистнул.
  
  
  Me läksime uskumatu maa-alune kompleks. Me ei näe koridorid ja toad kõikides suundades , lisaks kivid. Kui me kõndisime, ma ei uskunud oma silmi. Üks osa sisaldas täielik tuumaenergia "tehas", ja kõrval hoonetes oli kõik, mis on seotud tema seadmed ja mehhanismid. Juudas stahl teadlane-атомщиком! Lõpuks leidsime mingi laborisse koos suure laua ja seif. Tony on seadnud tööd seif, kes, nagu ta rõõmsalt ütles, võib avada, kui tema осматривал tugitool. Kui seif oli avatud, leidsime mitmeid huvitavaid dokumente. Teinud ih tugitool.
  
  
  "Mineviku lahendamata varastatud kunstiteosed," ütles Tony. "Juudas ja Фарелли, peab olema kogu aeg koos töötanud".
  
  
  Tema võttis ümber hoiulaeka paberitükk ja vaatasin teda. "Mu jumal," ütlesin mina. "Juudas aastaid kuningas saladusi on NATO riikides . Ja ju tal oli ih piisavalt, et kokku panna oma aatomi pomm ".
  
  
  "Ilmselt seetõttu on ta hakkas neid röövimise," ütles Tony. "Selleks, et rahastada seda projekti."
  
  
  Tema võttis teise paber ja kaua vaatasin nah. "Noh-noh - hapu chuckling," ütlesin ma. See oli varastatud dokument, mis pani teda этрусскую vaas.
  
  
  "See oli midagi, mida sa oled tahtnud, Nick?"
  
  
  'Jah.' Korralikult panna paberi ja panin minutis.
  
  
  "Siis sinu asula venemaa on lõpetatud," ütles Tony, - ja seda olen valmis, kui kogun kunsti aarded selle koobas".
  
  
  Ta sirutas emu mõned pildid ka ripsmetušš. "Ei, minu asula venemaa ei ole lõpetatud. Me arvasime, et Juudas müüa käesolev dokument on vene -, kuid tundub, et ta ise võib seda kasutada. See on üksikasjalikku arendada joonise dokumendi, mis tema ja pani minutis. Ja teiste kohta on märkmeid disain seadmed ".
  
  
  "Kas sa tahad öelda, амико, et dokument, mis teadmatult varastas Juudas, sisaldab kava osa aatomi pommi?"
  
  
  "Jah," ütlesin mina. Oli selge, et Juudas nägi, et detonaatori teeb ego arsenal on tõhusam, ja seetõttu on hotel ego kasutada. See on ka viitas sellele, et pomm Juuda oli väike - võib-olla on kaasaskantav. Mulle tuli meelde, et isegi ning teisaldatav pomm võib täielikult hävitada suur linn.
  
  
  "Kui sa arvad, et ta rakendab see on?" - küsis Tony.
  
  
  "See on täpselt tea."
  
  
  "Siis kus on pomm?"
  
  
  Tema mõtlikult vaatas teda. "Oletame, et pomm valmis," ütles ma. "Juudal oli aega valmistada seade ja pane ego oma pomm. Oletame, et kõik on valmis, ja pommid kuhugi lendab?
  
  
  "Ah," - pomises Tony.
  
  
  Ta võttis veel ühe paberilehe ja uuris seda. "Vaata seda, Hüüdnimi".
  
  
  Midagi oli нацарапано pliiatsiga paberile. See oli itaalia keeles, ja kõlas: "Võimsus ühte мегатонну koos raadiusega nelikümmend viis kilomeetrit, maapinnal".
  
  
  "Issand," ütlesin ma.
  
  
  "Aga mida ta teeb, seega on relv?" - küsis Tony.
  
  
  "Ei tea," ütlesin mina. "Aga miks ta meile hotelli, joonis ümber vaasid tegin ego plaan teostatav . Ja selle, tunnen vastutust selle eest,".
  
  
  "Jama," ütles Tony. "Keegi ei saa ette näha sellise uskumatu põhjuslik tegusid."
  
  
  Tema võttis распечатанную brošüür, mis tegeleb olnud all väljaheites. "See on huvitav."
  
  
  "Mis juhtus, Nick?"
  
  
  "Sõidugraafikuid read Itaalia". Tema, vaatasin nimekirja matkelaevadele kaanel brošüürid ja nägin nimi, mis puhkes minu eesmärke. "Hääl Leonardo ".
  
  
  Tony on silmamunad. "Leonardo. Hei, me... "
  
  
  "Vastavalt Фарелли", - eitanud ilmus meedias teateid selle emu. - See on te dešifreerida. On nen oli kirjutatud: "Koormus " Leonardo", millele järgneb koosviibimine. See oli eile.
  
  
  - Kaupade Leonardo, - aeglaselt korrata Tony. "Che diavolo, mu sõber. Kui sa arvad, et see märkus viitab ... "
  
  
  "Mulle see tundub tõenäoline". Tema avas kausta ja leidsin nimekirja kuupäevad väljumist erinevat laeva. Kõrval "Leonardo" kuupäev oli обведена punane. Kui tema nägi, milline oli see arv on, seda выругался endale nina all.
  
  
  Tony vaatas üle mu õla, siis vaatas mind. "Täiesti fantastiline", ütlesin ma. "Leonardo" jälle sõidab ujumine neli päeva . Ilmselt on tal pardal on tuumapomm. Ja siis ta läheb New Yorgis ".
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  9. peatükk
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Hiljem me Gina tagasi Rooma. Tony Бенедетто jäi Sitsiilia, et oodata oma kolleege Interpoli ja korja aarded Vatikani ümber koopad Juuda. Ta juba andis tehnika sitsiilia politsei ja palus, et Interpol on Rimet nõutaks abi politsei Riim ja Capri, et vahistada Giovanni Фарелли ja Juuda, kui nad ilmuvad .
  
  
  Ümber ruumi Джины me helistasime lennujaam ja broneeritud kohad lennukis on Naples järgmisel hommikul. "Leonardo" oli Napolis ja sealt отплывет New Yorgis.
  
  
  Kuidagi ei ole, kui seda ühendust Hawke. Ta oli hea meel kuulda, et ma sain oma dokumendi tagasi ja jäi hea tuju, kuigi ma ei öelnud emu, et Juudas oli peaaegu kindlasti juba задействовал detonaatori.
  
  
  'Mida?'
  
  
  "Arvan, et ta leidis selle aatomi pommi pardale "Leonardo" , ütlesin ma, - ja käsitöö rändab New Yorgis."
  
  
  "Jumal parempoolne, - pomises Хоук. "Kui sa arvad, et ta kavatseb kasutada seda pomm siin ?"
  
  
  "Ma ei suuda ette kujutada midagi muud", ütlesin mina.
  
  
  Täitus pikk vaikus, нарушаемое ainult raske hingamine Хоука teiselt poolt. Ta ohkas sügavalt ja jätkas, ei kavatse ette kujutada olukorda iirise, kui oleks seda teadnud, et ta on hoopis teine.
  
  
  "Nagu sa tead, on loodud neile pommid raadius kahjustused on viisteist miili kaugusel. Ei ütle juba teise või kolmanda astme šokk lainetel. Otsustades leitud minuga joonised, emu õnnestus mõne päeva teha pomm, piisavalt väike, et seda oleks võimalik hoida станционном seifis . Kuid suurus ei ole midagi pistmist hävitav jõud ... '
  
  
  "Jah, tema, mõistan seda, Carter. Tegutse, " ütles Хоук, ilmselgelt ärritunud fakte, mis selle emu teatatud.
  
  
  "Kõik, mida on vaja teha Juudale, on visata pomm üle parda. Siis võib ta lamada põhjas sadam New Yorgi mitu päeva, isegi nädalaid. Võib-kuud. Nüüd, kui tal on detonaatori, kõik, mis emu vaja on ühendada ego детонатором kaug kehtivuse. Ta võib olla ekskursioonidele Philadelphia, ja emu lihtsalt oli vaja vajutada nuppu. Ja siis... hüvasti, New York ".
  
  
  "Aga miks?' - küsis Хоук. - Pole tähtis, скинет kas see pomm laeva, Carter. Seda tahan teada, miks ta hull selline hull plaan " .
  
  
  "Sellepärast, et Juudas petta , sir. Sa tead see ei ole kõige hullem minu jaoks. Ta vihkab meid ja meie riiki; eriti siis meie viimane kohtumine Ниагаре. Võib-olla see on ego mõiste kolis, - kes teab.
  
  
  'Kättemaks?' - hüüatas Hawk, ja nüüd on ta peaaegu vihane minu peale, et ma panin ego ees minu arusaamaga sellest извращенном iseloomu Juuda. "Tappa kümme miljonit inimest, Carter? Mu jumal, mu jumal, mees, meil on vaja peatada, enne kui see asi on tõesti kontrolli all. Sul tuleb leida see pomm, Carter. Ja, muidugi, Juudas ".
  
  
  "Valmis kihla, - kiiresti ütlesin ma. - Aga kui see sind lohutab, hoian raha, et Juudas kellelegi ei andnud meie salajane detonaatori. Vähemalt mitte veel . Hoolikalt lugedes dokumendid, mis on selle leidnud laboris, tema kahtlustan, et ta andis plaanid oma töötajatele mitu osale. Niisiis, keegi ei tea kõiki seade; igaüks tunneb ainult osa. Loodan, et me ei pea enam muretsema see, kui me схватим Juudast ".
  
  
  "Kui New York esialgu ei plahvatada, sa mõtled".
  
  
  "Tegelikult delle, härra," ütlesin ma.
  
  
  "Noh, tule, Nick. Anna mulle teada, millal täpselt "Leonardo" saabub New Yorki, et sündmuskohal olid agendid. Võid leida pomm enne, kui siia saabub laev . Kui ei ole, siis ma pean hoiatama palju inimesi ".
  
  
  'Seda tean seda.'
  
  
  
  
  
  Kui selle lõpetasin kõne, me Gina läksid kontor Itaalias. On öeldud, et ajakava lendu hiljuti muutunud, ja et ma pean minema sadamakaptenile Napoli või esindajale itaalia rida .
  
  
  Пообедав ühes kogu lemmik restoranides Джины, läksime tagasi oma tuppa. Tema ei saanud midagi teha kuni järgmise hommikuni, siis lennuk улетал Napoli. Tema ka зарезервировал koht Джины, kuid ei ole veel ütles kuule.
  
  
  Siis sellest, kuidas ta valas juua, Gina, mis tegeleb oli seljas läbipaistev öises särk, tuli ja istus minu kõrval väike diivan ja snuggled minu käes.
  
  
  "See on meie viimane öö koos, Nick?"
  
  
  Tema, vaatasin need tumedad silmad ja mõistsin, kui palju Gina Romano on teinud minu jaoks. Ta tahaks väga temaga igav, kui meil oleks osa. See oli ebaõnnestumine on minu töö. Sa ei saa sattuda emotsionaalseid raskusi. See lihtsalt teeb haiget. Nii et oleks parem, kui see oli meie viimane öö. Kuid AX veel oli vaja Gina .
  
  
  "Ausalt ütlen," ütlesin ma, " see ei ole meie viimane öö. See tähendab, et kui sa tahad kestab AX mõnda aega veel " .
  
  
  "Oh, jah, võib-olla," ütles Gina. Ta suudles mind - mul on järsult tõusis rõhk.
  
  
  "Oota, kuni sa leiad, et see töö enne kui sa liiga увлечетесь", - ütles ta naeratades.
  
  
  "Võin seda sinuga?"
  
  
  'Jah.'
  
  
  "Siis on kõik hästi".
  
  
  Tema, vaatasin tema nippeljooturid, mis tumedamaks all läbipaistev öö jope. Keskenduda Juudas oli eiainult ".
  
  
  "Gina," ütlesin ma, - sa ei pea teadma, mõned asjad, mis varjas tema sind siiani on tuhkur".
  
  
  Ta vaatas tõsise ootab oma selgitused.
  
  
  "Oleme testinud ajakava lendu" Leonardo ", sest usume, et pardal on atomic bomb".
  
  
  "Nick, kas sa mõtled väikese aatomi pomm?"
  
  
  "Teatud tüüp, jah". _
  
  
  "Aga mis suhe see on rüüstatud Vatikani ja Giovanni Фарелли?"
  
  
  "Me usume, et Фарелли ja üks Juudas või, võib-olla ainult üks Juudas nad tõid pomm laeva pardale, mis tuleb minna New York. Nad on loonud pomm, kasutades varastatud mul on dokument " .
  
  
  "Nick, see kõlab uskumatult".
  
  
  'Aga see on nii. Ta peab leidma selle pomm, enne kui Juudas oma plahvatada. Kui Juudas pardal, siis ilmselt on varjatud. Ta on kapten varjata, nii et ma ei saa loota tema paljastamiseks. Selle peaks kohe hakata otsima pomm ".
  
  
  "Ja sa vajad abi?"
  
  
  "Mul on ebamugav küsida sind, Gina. Kuid Tony Бенедетто hõivatud otsin Фарелли, ja ma ei tea, kas läheb Interpol minu arvates, kui me laevaga. Sa pead ainult täitma minu käske, ja siis saab läbi päeva, mis jääb minu jaoks suletud ".
  
  
  Hetkeks ta vaatas mimmo mind. "See kõlab ohtlikult" õrnalt " ütles ta.
  
  
  "Jah, see võib olla ohtlik elu".
  
  
  "Aga sa usud, et Giovanni спланировал see jube asi?"
  
  
  "Ma arvan, et see oli sellele mingi suhe".
  
  
  See on sügavalt ohkas. "Ma vihkan Giovanni Фарелли", "aeglaselt" ütles ta. "Kui seda saaks teha midagi, et peatada ego, tema oleksin väga õnnelik . Aga, ta tegi pausi, - on veel et-et. Minu vennatütar Anna elab New Yorgis. See on minu viimane ülejäänud sugulane ja ma teda väga armastan. Kas ka tema elu on samuti ohus, sest selle pommi?
  
  
  "Tõenäoliselt," ütles ma.
  
  
  "Siis tema tulen sinuga, Hüüdnimi".
  
  
  "Hästi," ütlesin ma. "Siis sa ikka saad palka". Tema pani klaasi ja kallistas ee. Ee suu oli kuum ja kannatamatu. Tema nibud olid kõvad all night jope.
  
  
  "Mul on hea meel, et ma sind vaja on, Nick", " sosistas ta.
  
  
  "Valmis kihla," ütlesin ma.
  
  
  "Ja et sa mind usaldad".
  
  
  Selle võiks öelda, hei, et see kedagi ei usalda, aga ei olnud mõtet valmistaks selle või halvustav rääkida, mis ta kavatses teha, et AX. Tema tõukas teda diivanil, ja ikka me hoidsime kõvasti sõber sõbrale ja mõnda aega meil ei olnud meil enne Juuda meile enne Giovanni Фарелли, meile enne "Leonardo" relv surma tema pardal. Oli ainult soe nahk, sensuaalne lõhnad, helid ja hellust, Джины ja roaring põrgu, mis ta andis mulle.
  
  
  Järgmisel hommikul, see oli nii lühike lend Napoli. Me maandusime siis kohe kaheksa tundi, võtsid takso lennujaamas ja viidi avalikult piirkonnas sadam Napoli, kust kasumit, ja läksid kõik suured luksuslik reisijate laevad. Me jõudsime sinna üheksa tundi ja tuli välja enne kontori kapten värava. Mõne hetke me istusime kabinetis ego masters ja rääkis Leonardo.
  
  
  - Sa tahad minna Leonardo , синьор? - küsis noormees.
  
  
  'Jah.'
  
  
  "Noh, see siin ei ole".
  
  
  'Kuidas?'
  
  
  "Ma olen kindel, et ego ei ole, sadam, синьор Carter", - ütles ta. "Aga kui sa подождете hetk, selle kontrollin". Kui ta sealt üle kontori, Gina vaatas mind. "See ebaõnn, eks?" küsis ta.
  
  
  'Võib-olla.'
  
  
  Kui noor itaallane läks tal all hiire oli suur raamat, mis tegeleb kaalunud vähemalt kümme kilo. Ta on kõvasti langenud ego toolile.
  
  
  "Hääli, see on, härra Carter", - ütles ta. "Leonardo sõitnud kaks päeva tagasi vastavalt uuele graafikule liikumine itaalia joon".
  
  
  "Issand, kibestunult ütlesin ma.
  
  
  "Sa võid õppida siin, firma kontoris Italy Line, kui oodata laeva saabumine New Yorgis".
  
  
  Tema küsis. - "Kui kaugele oli läinud laeva?"
  
  
  Ta vaatas üles. "Kui seda õigesti mäletan, see on kiireim laev.
  
  
  Peaks olema juba poolel teel. Tema aeglaselt raputas pead. Pomm kindlasti oli pardal. Ja vähem kui kolm päeva laev saabub New Yorki. Ta püüdis meenutada, kus saalis lähiajal sõjalist juhtimist üle USA. Mul oli vaja kiiresti jõuda telefoni.
  
  
  Ta tõusis püsti. "Tänan," - ütles oma noorele matemaatika.
  
  
  
  
  Kui teil on kiiremas korras vaja abi sõjalise, siis on vaja rääkida õige inimene. Tema leidis selle mehe nägu kindral Макфарлейна. Talle helistas emu lähimasse baasi USA ÕHUJÕUD. Niikaua, kui me rääkisime, ta katsus mu isikutunnistus teisel liinil.
  
  
  "Mul on ebamugav küsida, kindral," ütlesin ma, - aga mul peab olema lennuk, mis võib jõuda "Leonardo".
  
  
  "Tähendab, et see lennuk varsti peaks siin olema," ütles kindral. 'Tema ei tea seda. Sul on midagi?
  
  
  Järgnes lühike vaikus. "On суперкарго, mis nad pereringis, k mäluga juhiiste Washington. Me продвинем reisi edasi ja teeme teile väike konks. Mis sa arvad, kas see on normaalne?
  
  
  "Kõlab hästi, kindral".
  
  
  "Lennuk on lennujaamas Napoli üksteist tundi. Seda ma pardal ära tunda sind.
  
  
  "Suurepärane, kindral," ütlesin ma. "Meil on vaja kaks langevari ja päästetegevuse parv".
  
  
  Küsis ta. - "Kaks langevari?"
  
  
  "Minuga on noor naine, kindral. Ta töötab AX.
  
  
  'Okei, me hoolitseme selle härra Carter.
  
  
  "Suur tänu, kindral".
  
  
  Tagasiteel lennujaama tema küsis Джину, прыгала kas ta on kunagi langevarjuga kogu lennuk. Ta vaatas mulle otsa, nagu oleks ta hulluks läinud.
  
  
  Tema küsis. - "Mis sa arvad, sa suudad seda teha?"
  
  
  Ta ohkas. Selleks ajaks, kui tema выясню see on.
  
  
  Me hüppab merre, nii приземляемся on veidi pehmem, kui maal, " ütlesin ma. "Muidugi, sa pead vabaneda langevari, kui jääte vett, muidu sul on probleem. Kui me vabaneda alates langevarjud, meil on elu parv ".
  
  
  Ma arvan et ma suudan seda, " ütles ta, kuid tundus närviline. Varsti siis sellest, kuidas me jõudsime lennujaama, roheline maandus suur transpordilennukit . Kindral ja адъютант ootasid meid Gina jaamahoone järele. Kindral oli suur mees, kunagine lendur . Ta silmitses mu isikutunnistus. Seejärel ta naeratas laialt mulle.
  
  
  "Õhuvägi pakkuda teile sündmuskohale, härra Carter. Kui tähtajalise see reis tegelikult delle?
  
  
  "Ma võin ainult öelda, et pardal "Leonardo" seal on ohtlik mees , kindral, ja me peame ego "leida".
  
  
  Kindral Macfarlane поджал huuled; see hotell küsida veel, kuid teadsin, et ma ei saa talle oli vastus. Lõpuks ta sirutas käe ja ütles: "Soovin teile edu".
  
  
  "Aitäh, kindral," ütlesin mina. "Meil paremini minema nüüd."
  
  
  Kindral tagasi ei transpordilennuk. Ta ütles, et tal oli vaja midagi teha Napoli ja et siis selle ta läheb tagasi oma baasi. Me jätsime hüvasti temaga on lasti päev raudteejaama hoone ja läksid lennuk koos адъютанта. Mootorid on juba töötanud ja me ronisid pardale tugeva tuule. Varsti siis sellest, kuidas meid on esitanud полдюжине sõdurit ja ohvitseri vormis, me tõusid.
  
  
  Joon Itaalia, mis andis meile detailplaneeringu reisi Leonardo, ja meile öeldi näiteks, kui me ego leiame. Lisaks oleme pöördunud kapten, kapten Бертольди, ja ta teadis, et ma peaksin jälgima, et kaks парашютиста ei läinud merele. Viimase pool tundi enne kontakti vahel lennuki ja laevaga säilib raadioside .
  
  
  Piloot arvutas, kui palju aega kulub, et mööduda Leonardo ja nutikalt neli-viis tundi. See on mind väga õnnelikud , sest aeg oli oluline tegur . Me sõime külma toitu, kuni masin lendaks üle lõuna-Prantsusmaa. Kui me oleme jõudnud, maismaapiir Euroopa on maha jäänud.
  
  
  Me saime langevarjud ja äärmiselt kannatlik ameerika seersant näitas Джине, kuidas nad töötavad ja mida teha, kui saabub aeg. Seda vaatasin ja kuulasin.
  
  
  "Ja see on kõik, mida ma vaja teha, see tõmba ring? küsisin Gina.
  
  
  "Täiesti fantastiline, maam," ütles seersant. "Aga kõigepealt pead sa täielikult lahku lüüa lennuk, mäletan seda".
  
  
  'Jah. Tema peab selle aeglaselt loe kümneni ", - ütles ta.
  
  
  Arvan, et kõik on hästi, seersant, " ütlesin ma.
  
  
  "Jah", - kõhklevalt vastas Gina. Ta vaatas väike ja habras, ma seisan roheline летном ülikond, et kuule, kas. Ta koristas juuksed näolt. - "Ma suudan seda teha".
  
  
  "Lihtsalt ei lase lahti see ring," ütles seersant. "Te võite kukkuda kaugele, enne kui taas saagi ego".
  
  
  "Ei lasta ring", - kinnitas Džinn.
  
  
  Vahepeal piloot ühendust "Leonardo" ja teatas kapten, et meie rekordimees ja kohta, kus meid otsima. Ta küsis kapten võtab meid pardale ja aidata kõiki, kui võimalik .
  
  
  Oli безоблачный päev. Me Gina vaatas aknast, kuni nägid pikk valge liinilaev, mis tundus, et liikumatult lamas all on meid кобальтово-sinine meri.
  
  
  Seersant noogutas mulle. "Me oleme valmis hüpata, härra Carter".
  
  
  Mõne minuti oleme juba seisid avatud päev lennukiga. Meie ümber свистел tuul. Midagi ei olnud näha, välja arvatud sinine taevas ja sinine kleit.
  
  
  Hea, Gina, - ütlesin ma. Teda austanud teda oma julgust. - "Ära vaata alla. Sa oled lihtsalt шагаешь taga uks ja pigistada ring. Сосчитай kuni kümme ja push jalutuskäigu eest.
  
  
  Selle ma siiralt sinuga kaasa ".
  
  
  Hästi, ütles ta, iso kõik jõud püüab naeratada.
  
  
  Ta pöördus ümber ja hüppas. Tema nägi, kuidas ta langes, ja siis nägin mõhk valge siid taga nah. Kuule see on õnnestunud. Tema noogutas сержанту ja hüppasid ringi lennukiga.
  
  
  Kui te ei hüpata tac osa, esimesed paar sekundit, seejärel hüpata magu on kummaline, et ärritunud. Minu подпрыгивал üles ja alla, kui tema нырял mere all, ja tuul свистел ümber mu kõrvad ja pea, hoides kinni hingamist. Tõmmates ring, selle vaatasin, kuidas ta muutub, kui tegin salto allapoole voolu õhu proovide. Äkki langevari järsult jerked. Järgmisel hetkel ta aeglaselt ujus juurde сверкающему merele valge õhu palli üle mu pea. Siiras подо minuga Gina парила, ee langevari õrnalt покачивался tuul. Ei ole kaugel ees oli aeglane laieneb valge korpus "Leonardo", koostades vahutav pärast rahulik meri.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Peatükk 10
  
  
  
  
  
  
  
  
  Gina kukkus tume-sinine vesi Atlandi ookeani mõnisada meetrit eemal sile valge korpuse "Leonardo" , остановившего masinad ja казавшегося peaaegu liikumatult. Kui tema läks k & nb teda nägin, kuidas laeva tualetist спасательную feat . Igavesti minuga развевался kolmas valge langevari, meie elu parv. Sekund hiljem sellest, kuidas tema nägi laud, selle, sukeldus merre.
  
  
  Tema täiesti sukeldus vette, ja kui jälle tõusis, tema võttis rihmad langevari. Soolane vesi задела silmad. Tema pühkida ih ja püüdis näha Джину eest lained. Lõpuks ta leidsin ee paarsada meetrit eemale . Laud maandus veidi lakub juurde поднимающемуся laeva nina.
  
  
  Tema ujus juurde Джине. Kui ta oli viiskümmend meetrit nah teda, nägin, et see on korras. Ta tulistas langevari ja ujus minu juurde. Me kohtusime kiire & nb, ja tema kallistas ee eest talje.
  
  
  "Ma tegin seda, Nick!" - hüüdis ta лучезарной naeratuse näole.
  
  
  Tema irvitas. - "Lähme," ütlesin ma. "Let' s вылезем läbi vee".
  
  
  Enne krundi jõudsime ilma raskusteta, ja siis sellest, kuidas tema kinnitamata turvavööd, voltimata roll. Kui tema tõmbas ventiili külgvaates, раздалось särts õhu proovide kõlava särts üle mere, ja kollane parv sulked. Tema, tulid pardale ja втащил Джину .
  
  
  "Ah!" - ta ütles, kukutades selja taga laual. "Milline kergendus!
  
  
  "Me laeva enne, kui te seda teada," ütles ma. "Vaata." Ja see, märkis väike paat, läheb meile.
  
  
  Шлюп oli meiega väga kiiresti. Pardal oli mõned noored itaallased. Kui nad laaditakse meid paati, nad üllatust vaatasime sõbra sõber, nähes, kuidas Gina võtab ära tema lennu müts, nii et tema niisked juuksed langesid siin õlgadele . Odin ümber meeste vilistas, kuid Gina ignoreeris ego ja вцепилась minu käe.
  
  
  
  
  Kui me ronisid pardale meeskonna liikmed kiirustasid meid поздравлять. Mitu reisijat толкнулись, kuid kapten kusagil ei olnud. Tema arvas, et kui Juudas oli laeva pardal, siis kindlasti on meil juba näinud. See oli meie jaoks halb, kuid me midagi ei saanud teha.
  
  
  Meid viidi juurde корабельному arsti juurde, kes väitis lühikesed läbivaatusel. Ta oli väga armas, kuid ei rääkinud inglise keelt.
  
  
  Siis uurimise noor maismaal vedaja katsetamine ohvitser veetis meile tühja kajutisse esimese klassi.
  
  
  Tema küsis, kui ta pidi ära minema. "Kui selle saan rääkida oma kapten?"
  
  
  "Ma küsin seda, синьор", - ütles ta, igatsust otsid Джину.
  
  
  "Vähemalt nad kas meile kuivad riided selga," ütles Gina, mis näitab riideid, on king size voodi. Et Джины olid pluus, seelik ja villane kampsun, mulle sobiks troopika stiilis ja sportlik särk. Veel oon, kas me pehme nahast sandaalid.
  
  
  "Nad tunduvad olevat väga hoolimatu üle meie saabumist," ütles ma. "Kui ametnik промедлит, tema ise leian wizard".
  
  
  Me kiiresti mantlid. Gina välja tähelepanuväärsed oma sulestik. Tema oli nagu sitsiilia gigolo. Tema avas vastupidav veekindel pakett, mis oli mulle ja uuris oma relvad, люгер ja trukid. Tema пристегнул kabuur peal särk lühikeste varrukatega ja peitis Вильгельмину. Aga ma ootasin, kuni Gina läheb väiksesse vannituppa, et причесаться, enne kui kasutada Hugo ja kinnita teda enda juurde küünarvarred. Kui ta tagasi kajutisse, minu jope juba закрывала relvad.
  
  
  "Sa oled ilus", - ütles Gina.
  
  
  "Sina ka", " - vastasin ma. "Lähme vaatame. Meil on vähe aega ".
  
  
  Me läksime tekile. Sellisel suurel laeval oli raske aru saada, kuidas jõuda muuli. Me kõndisime umbes kahekümne minuti, enne kui lõpuks jõudsid top reisija teki.
  
  
  "Kus me võime leida kapten?" Tema küsis, kas meremees.
  
  
  "Kapten, sir? See on võimatu.'
  
  
  "Ta ootab mind," ütlesin ma.
  
  
  Ta kahtles. "Võib-olla sind väärt küsida stuart".
  
  
  "Põrgusse ego! Kui senior assistant? ".
  
  
  "Ah, härra Фикуцца. See peaks olema мостике.
  
  
  "Aitäh," ütles ta ja läks mimmo teda trepist alla, mille ees rippus kett. Ta sirutas käe.
  
  
  "Sina ja daam tuleb kõigepealt minna oma экскурсоводу, sir".
  
  
  "Wada al диаволо!" - valjusti ütles Gina. "Et trükiviga!"
  
  
  Ta отругала seda. Tema pani hei käe õlale.
  
  
  "Vaata", - ütles tema моряку. - Me läheme sinna otsima mr Фикуцца, oma firma või ilma nah. Te võite viia meid tagasi talle?
  
  
  Ta korraks vaatas mu nukker nägu. "Suurepärane," ütles ta. - "Tulge minu järel."
  
  
  Ta jättis ringkonnakohtu trepp, ja me järgnesid talle, et silla. Ta palus meil oodata vahekäigus, kuni see tõuseb üle silla. Tema pilguheit nägin meeste valged мундирах ja mõne hetke pärast üks neist ümber läks. See oli esimene assistent Фикуцца.
  
  
  "Aga, härra Carter ja miss Romano", - ütles ta laia naeratusega.
  
  
  Tema küsis. - "Kus on kapten?"
  
  
  "Ta ütles, et varsti увидится teiega."
  
  
  Ta hakkas muretsema. Lineaarne staabi-Itaalias ütleks emu, kui muidugi meie asula venemaal, isegi kui ta ei tea üksikasju.
  
  
  "Me tahame temaga rääkida nüüd," ütlesin ma. "Meil on vaja arutada korgitser on väga oluline".
  
  
  "Aga, härra Carter, captain väga hõivatud. Ta ... "Rätsep побери, Фикуцца", ütlesin ma. "On kaalul turvalisuse seda laeva ja ego reisijat. Aeg hakkab otsa.'
  
  
  Ta paistis mõtlik. Siis ta ütles: "Järgige mind."
  
  
  Siis väike kõnnib me osutus ukse juures капитанской kajutid. Фикуцца ära. Kui me kuulsime häält sees, Фикуцца avas ukse ja me kolmekesi läksime sisse.
  
  
  Taga puust laua taga istus suur paks mees hõbe-hallid juuksed. Ta tõusis püsti ja siis sellest, kuidas Фикуцца tutvustas meid , lärmakas tervitasin meid.
  
  
  Ta ütles; - "Nii on nad kaks десантника!" see kõlas armuline. "Draama võimalus tulla pardale, kas sa ei arva, härra Carter?"
  
  
  "Kardan, et meil ei olnud valikut, kapten," vastasin ma.
  
  
  "Istu, palun," ütles ta, lisades kaks tooli.
  
  
  Me seda mängu.
  
  
  "Hästi," ütles Бертольди. "Minu firma teatas mulle, mida te otsite ühe reisija on minu laev. Öelge , härra Carter, miks ei tohi arreteerida, et inimene, kui ta läheb maale New Yorgis?
  
  
  Esiteks - ma ütlesin, kindlasti see inimene on varjatud, nii et me peame leidma enne, kui me jõuame enne New Yorki. Teiseks, ma ei ole politseinik, ja isegi kui oleks see neil oli, see inimene ei jätaks elus tunnistajaid. Nii et tegemist ei ole lihtsa vahistamisest ".
  
  
  "Jah, muidugi," ütles kapten. "Saan seda näha oma isikutunnistuse, härra Carter?"
  
  
  Selle emu näitas oma isikut tõendav dokument.
  
  
  "Ah, et usa luure. Ja noor daam?
  
  
  "Ta töötab meie heaks", ütlesin ma.
  
  
  "Tegelikult on." Ta понимающе naeratas. "Härra Фикуцца aitab teil kohtub oma palus, härra Carter. Te ei saa kasutada tulirelva sellel laeval, välja arvatud enesekaitseks, ja sa pead austama privaatsust minu teisi reisijaid. Pealegi, sa pead tegema kõik võimaliku, et mitte suhelda nendega."
  
  
  Tema hakkas taas vihane. - "Kapten Бертольди - ma ütlesin - ma ei ole valmis vastu vaielda. Tema soovitan teil kuulata, mida ma tahan öelda, enne kui te otsustate, et me läheme ning mida me teeme ".
  
  
  Бертольди ja Фикуцца возмущенно переглянулись. "Mul ei ole kogu päeva, et arutada seda korgitser, härra Carter", - ütles külmalt Бертольди. "Kui sul on midagi öelda , siis palun, räägi lühidalt".
  
  
  "Kapten, ma ütlesin - me ei ole ainult sellest inimesest. Me usume, et ta tõi selle laeva väga ohtlik relv .
  
  
  On 'relv?'
  
  
  'Nii, et hääl.' Tema, vaatasin avalikult seda. - "Nuke".
  
  
  Ego silmi veidi parandanud.
  
  
  "Me usume, et see on väike tuumapomm".
  
  
  Фикуцца tõusis toolilt. - "Дьяволо!
  
  
  Isik kapten Бертольди ilmus vihje šokk, siis kiiresti tagasi oma скептическим seisukohti. "Millised tõendid sul on, et seda?"
  
  
  Mingeid kindlaid tõendeid, " ütles ma. "Märkus nimega oma laeva ja palju rohkem teavet. Kuid koos on nad viivad mõistlikule järeldusele ". Повисло pikk, sügav vaikus. "Kuid sa ei ole kindel , et minu laeval on pomm?"
  
  
  "See on enam kui tõenäoline, kapten," ütlesin ma.
  
  
  "Ja sa tahad otsida süstemaatiliselt läbi laeva palus võimaliku pommi?" Kapten ütles Фикуцца, - ma ei pane seda mitu inimest .
  
  
  "Meil on vaja vähemalt tosin meest", ütlesin ma. "See on suur laev, ja aeg hakkab otsa saama. Me peame hakkama läbi kammima kajutid kõik reisijad, kes seda mängu Napoli , sest ma olen kindel, et käesoleva isiku nime, keda me otsime, Juuda, mida ei ole loetletud reisijat. Muidugi, me peame seda vaadata ".
  
  
  "Enamik reisijaid, loojus Napoli, härra Carter, - vastas kapten. "Sa tahad segada ja ehmatada neid inimesi . Sa Tead, sõitjatel on teatud õigused.
  
  
  Ja üks nende ümber on õigus turvalisusele, on selle laeva pardal, " ütlesin ma. Seda ka ma palun, et te olete tegi mulle otsi, kuna mul on kogemusi sellistes asjades. Ja siis tema oleks asuv, et te притормозили laeva, et meil oleks rohkem aega.
  
  
  Minna aeglasem! - возмущенно hüüatas Бертольди. Meile et. Selle peab kinni ajakavast. Mu reisijat on ka oma ajakava. Sa isegi ei tea, kas pardal on pomm. Ei, laev säilitab normaalse крейсерскую kiirus.
  
  
  Kapten!
  
  
  "Ja - katkestas ta mind, - otsin juhib hr Фикуцца. Sa saad sellest korraldusi, härra Carter, vastasel juhul otsida üldse ei ole. See on selge?
  
  
  "See saab selgemaks".
  
  
  Kapten Бертольди pöördus Фикуцце. "Võta kümme inimest ja nende kaks inimest ja обыщи kajutid. Alusta kolmanda klassi ja поднимайся sealt ".
  
  
  "Kapten, ma ütlesin, vaevalt et Juudal on midagi, peale esimese klassi kajut".
  
  
  "Kordan, härra Фикуцца, alustage kolmanda klassi", - ütles Бертольди. "Kui seal otsida ei õnnestu, siis me vaatame, kas on vaja otsida süstemaatiliselt läbi teiste osa laeva".
  
  
  Rumalus see mees on uskumatu. Tema otsustas телеграфировать on staabi-ettevõtted, et ta segab täis puhutud otsida.
  
  
  "Tänan koostöö eest, kapten," külm " ütlesin ma ja tõusin püsti.
  
  
  "Teie teenistuses, härra Carter", - ütles ta. - Ikka, et-et, härra Фикуцца. Kui on reisijad, kes keelduvad otsida oma jama , ei jäta. Saatke ih mulle, ja ma selgitan ".
  
  
  "Kapten, meil ei ole aega selliste ...
  
  
  "Sa võid minna, on härra Carter".
  
  
  Selle raevukalt vaatasin teda. - "Hea", ütlesin ma. Ta pöördus ja läks üle kajut koos Gina ja Фикуцца järgnes mulle.
  
  
  Фикуцца oli ценымногие kasulikum on oma peremehe. Ta kiiresti püütud laekur Fabrizio, ja koos on nad kogunud üheksa meremehed, kes pidid otsima koos meiega. Tema oleks hotel on, et see ei ole nii suur töö, et tema võiks sellega tegeleda ise.
  
  
  
  
  Läbi valjuhääldi teatas, et pärast õhtusööki on kõik kolmanda klassi reisijad peavad jääma oma kajutites, et kontrollida pagasit. See on muutunud oleks veel üks hoiatus Juuda kohta, mis toimub , kuid tundub, et ei olnud asutuste hoida meie tegevust salaja. Terve õhtu me pesemata pagas, kuid ei leidnud midagi. Kui reisija ei olnud kajutis otsing ei ole valmistatud vastavalt meeskonna kapten. Õnneks enamik reisijaid oli seal. Keskööl tuli peatuda - liiga korraldusel kapten.
  
  
  Seejärel mõnda vastupanu ta lubatud meile otsida süstemaatiliselt läbi masinaruumi, kuid me ei leidnud midagi.
  
  
  
  
  Järgmisel hommikul rühm uurijad, sealhulgas meid Gina, natuke отдохнула. Me pidime seda tegema. Itaalia meeskonnale ähvardas oht magama, ja ka meil olid измучены. Veidi enne keskpäeva oleme kiiresti перекусили ja jätkasid teed. Tema veenis Бертольди kohe minna üle kolmanda klassi alguses, et saaksime lahkuda algusest teise klassi lõpuks. Otsingud kestsid terve päeva. Enamik reisijaid olid väga armsaks saanud. Mõned kestnud kohtumine kapten, kuid lõpuks nõustusid otsing oma asju.
  
  
  Lõpuks teise päeva tegime kogu nimekirja reisijat, kuid ei leidnud midagi, mis tuletaks oleks aatomi pomm, ja ei ole näinud kedagi, kes kasvõi kaudselt meenutas Juudast. Kui ta oli pardal, ta on hästi peidus, või ego külastas üks ümber teiste üksteist inimest, teevad seda tööd. Kuid meil on veel olnud tühjade kätega.
  
  
  Kolmandal päeval küsisime Бертольди, kas me saame otsida süstemaatiliselt läbi ruumi meeskonnale. Ta oli maruvihane. "Kas nüüd on selge, et sa eksisid aga pommid , härra Carter?"
  
  
  "Üldse mitte" - vastasin ma. "Ja kui sa ei anna mulle loata uurimise, talle телеграфирую oma staabi. Ja siis tema ka teid Washingtoniga, kes siis võtab ühendust oma valitsuse Rimet ".
  
  
  Ülbus соскользнуло näo Бертольди. - "See on oht, härra Carter?"
  
  
  - Sa võid seda nimetada kuidas tahad, kapten. Talle teen kõik endast oleneva, et otsida süstemaatiliselt läbi see laev. Me täiel kiirusel плывем New Yorgis ja saabume sinna homme kuidagi millal . Selles linnas elab kümme miljonit inimest. Kui te ei ole mures oma пассажирах, mõtle nendele inimestele. Kui pardal on tuumapomm, mis tegeleb võib plahvatada igal ajal, te hotellid oleks, et oma südametunnistuse juhtus selline õnnetus? See tähendab, et kui sa выберетесь elus, kui teda tõsiselt kahtlen.
  
  
  Фикуцца ütles vaikselt: "Kapten, võimalik, et meeskond ei vaidlusta seda probleemi."
  
  
  Бертольди tõusis tooli ja hakkas edasi-tagasi. Kui ta pöördus minu poole, ta nägu oli tõsine. "Hästi, härra Carter", - ütles ta. "Te saate veeta oma teadusuuringuid. Aga ma isiklikult saadan teid kajutisse minu ohvitserid ".
  
  
  "Kui tahad," ütlesin ma.
  
  
  Läbiotsimine venis aeglaselt, kuni keskpäevani. Ta midagi ei andnud ja see on tekitanud гневные märkused kapten Бертольди. Ta oli eriti vihane, kui me korraks kontrollinud ja ego покои. Küsis ta. - "Nüüd te saate teada, et pomm ei ole?"
  
  
  "Ta ütles. "Ei, nüüd selle taha otsida süstemaatiliselt läbi lisandmoodulit, kuni päästepaate".
  
  
  "Absurd!" - pomises ta, kuid lähme edasi. Фикуцца mõnda aega, meil aitas; siis seda me Gina üksi jäänud. Oleme kontrollinud галеры, sahvrid, kõik on kaevandis ja nurgad suure laeva, kuid tulutult.
  
  
  "Võib-olla kapten õigusi, Nick," ütles Gina õhtusöögi sel õhtul. - "Võib, pardal ei ole pomm. Võimalik, et Juudas vastamata võimalus muutuste tõttu ajakava lendu ".
  
  
  "Ma hotell, et see oli tõsi," ütles ma. "Ma tõesti tahan, et Бертольди oli õigus. Kuid ma tean teda Juuda, Gina ". Ta kortsutas kulmu. "Peaks olema koht, mida me ei обыскали. Või, võib-olla üks läbi meie assistendid halb tööga. Me ei tea. Ja homme me заплывем harbor New York city . Selle peaks saata Хоуку sõnum raadios täna õhtul. '
  
  
  "Mis sa ütled?"
  
  
  "Lihtsalt, et me ei leidnud Juuda ja ego pomm. Хоук midagi придумает.
  
  
  
  
  Tema magas rahutult. Kui ta ärkasin hommikul ja vaatasin Джину, mis tegeleb ikka veel magas teise osa kajutid , tema arvas, kui lähedal me oleme New Йорку . Hommikusöögi ajal saime uudiskiri, milles on märgitud, et tee kestab kolm tundi.
  
  
  "Kas lubada кораблю пришвартоваться?" küsisin Gina.
  
  
  "Kui see on nii, seal on встречающий komitee", ütlesin mina.
  
  
  Kui teised reisijad olid ja valmistub maandumiseks, tema jäi meie kajutis Gina. Umbes kümme tundi läksin teki esimese klassi, lootes näha kedagi, kes võiks olla sarnane Juudast. Poole üheteistkümnenda tundus mandri ja ennelõunal me причалили juurde sadam New York city. Enamik reisijaid olid tekil, kust avab seisukohti skyline Manhattan ja Kuju Vabadust.
  
  
  Kui ma ootasin, meid tervitasid. Rannavalve haaras "Leonardo" on sadam ja palus ego jääda. Kapten kuulas, aga ma nägin, kuidas ta vihaselt выкрикивал jätta oma annab. Varsti siis keskpäeva pardale ronisid mõned ohvitserid ja sõdurid piirivalve koos mitme ained AX, linnapea New Yorgi ja David Хоука.
  
  
  Kapten Бертольди küsis kohtumisel oma kajutis. Sinna pidid minema kaks vanemat ohvitseri rannavalve, linnapea, Hok, Фикуцца, Gina ja tema. Kull закусил незажженную sigari, kui ta on informeerinud ego meie ebaõnnestumisi.
  
  
  "Ma ei usu, et Juudas pardal", - ütles ta. "Ja kui ta pardal on pomm, ilmselt on ka seal." Ta vaatas Джину. - "Rendi ilusad naised, Nick," ütles ta.
  
  
  Gina aru, kompliment, mitte sarkasm. "G ", - ütles ta ja naeratas.
  
  
  "Прего" , - vastas David Hawk.
  
  
  Selle hotelli рассмеяться, kuid mõte Juudas tõmbas nurgad minu rta alla.
  
  
  "Sa обыскали kogu laev?" - küsis Хоук.
  
  
  "Ülalt alla" - ütlesin ma. "Сыч jumal, me isegi tualetid olnud. Talle lihtsalt rohkem ei tea midagi ".
  
  
  Ma ei öelnud midagi. Hawk ja Gina ja vaatasid mind.
  
  
  'Mis on?' - küsis Хоук.
  
  
  "Ma lihtsalt mõtlesin teises kohas," ütlesin ma. "Ütle Бертольди, et ma nüüd lähen".
  
  
  Tema kiirustamist laud laekur meenutas, et alguses meie otsingud laekur rääkis mulle üks mees, kes tulid lauale kapten, et rääkida usaldusväärse asju . See on väärtuslikke asju. See tähendas, et laeval peab olema ohutu.
  
  
  "Jah, härra Carter", - ütles Fabrizio, kui tema küsis ego sellest. "Meil kontoris on suur seif. Kuid ma ei suuda ette kujutada, et selles on midagi, mis võiks teile huvi pakkuda.
  
  
  "Võib-olla meile parem vaadata," ütles ma. Fabrizio meid ei häiriks. Ta isegi ei viitsi põhjustada meistrid. Hetk hiljem seif suurus inimese kohta on avatud. Ta langetas pea ja järgis teda sissepoole. Me kõik vaatasime. Suures pakendis osutus silver artefakt Hispaania. See oli pettumus.
  
  
  "Mul on väga kahju, синьор", - ütles Fabrizio.
  
  
  "Noh, see oli lihtsalt idee."
  
  
  Jättis oma ego ja tagasi lauale kapten. Midagi kedratud mul on eesmärke, kuid ma ei saanud sellest aru.
  
  
  Nad hakkasid kontoris. Kapten зашагал oma tool. Kõik ülejäänud istusid, välja arvatud Хоука, mis seisis nurgas on sigar nurgas rta ja ego kõhn käed olid скрещенны rinnal. Tema, lähenes talle ja raputas pead, näidates, et mul midagi ei juhtunud .
  
  
  "Aga, härra Carter ja uuris seda laeva ülevalt alla!" - ütles Бертольди. "Kui selline asi oli pardal , oleks ta selle on leidnud".
  
  
  "Mulle andeks, kapten," ütles vanem kaks ohvitseri rannavalve, kapten-leitnant-ülem. "Me ei saa lubada seda laeva sadam New York, kuni viiakse läbi põhjalikum uurimine".
  
  
  "Tegelikult", " kostsin linnapea. - "Me peame jätkuvalt otsima. Kaart on pandud miljoneid elusid ".
  
  
  Бертольди viskas mind metsik ilme, nagu oleks selle kasutusele ego sellesse raskesse olukorda. - "Sa lähed," küsis ta, " jäta mu reisijat siin on meri, kui te ei hoia rüüstama minu laeva?"
  
  
  "Ei," vastas Kull nimel ohvitser rannavalve. Kõik vaatasid teda. - "Meil on parim plaan, mis ценымногие ohutum reisijat. Praegu on siin käinud mitu parvlaevu. Reisijad siirdatud need praamid ilma pagasi ja saadetakse port . Nende eest tuleb hästi hoolitseda, kuni laev on jälle обыскан. Laev on tagasi merele, ja uurimine viiakse läbi mu inimestega kapten-leitnant all minu juhtimisel.
  
  
  "Tagasi merele!" ütles Бертольди kurt tooni. "Liikumine on minu reisijate?"
  
  
  "Ma arvan, et see on ainus turvaline lahendus, kapten," ütles Хоук. - "Varsti siia saabuvad praamid," ütles kapten-leitnant.
  
  
  "Aga te ei tohi!" hüüatas Бертольди. "See on suur rumalus".
  
  
  "Kapten, - jäine toon ütles Hawk, - see oleks rumal, et ei pöörata tähelepanu ohtu".
  
  
  Kapten Бертольди raske kukkus toolile. Ta vaatas oma käsi. - "Väga hea", - ütles ta. "Aga kui pommi ei leitud, issanda, tema leitud pakkuda oma firma väljendada protesti selle vastu прискорбного intsident".
  
  
  "Et talle tuleb ravida kogu austusega," sõnas Kull. "Ja nüüd, kapten, tema usun, et teil on parem informeerima reisijat, mis toimub".
  
  
  Mõte, mis tegeleb käis mul on eesmärke, äkki sai oma kuju. Tema ootas, kuni ülejäänud mehed lahkuvad. Kui ainult kapten, Kull, Gina ja tema veel oli kajutis, tema küsis: "Kapten, kas on tõsi, et reisijad tulevad teile, et sooritada väärtuslikke asju väärtus ületab teatud summa?"
  
  
  Бертольди andekas mind rahul pilguga. Seda, arvan, et ta on mõelnud mind oma isiklik мучителем. "Tegelikult, härra Carter", - ütles ta .
  
  
  Хоук vaatas mulle näkku, üritades aru saada, mida ma mõtlen.
  
  
  "Kas teil on olnud selliseid taotlusi ajal selle reisi?"
  
  
  "Võib-olla viis või kuus".
  
  
  "Ja siis need inimesed tulevad seda kontor, eks?"
  
  
  "Jah, Jah".
  
  
  "Mida sa mõelnud, Nick?" - küsis Хоук.
  
  
  "Ma рассуждаю, härra," ütlesin ma. "Odin ümber nende reisijate pane oma kappi üsna suur pakk on ?"
  
  
  'Jah, tegelikult delle. Ih oli paar ".
  
  
  "Ja sa pidid lahkuma ühe, ümber neid inimesi ühe selles kajutis, vähemalt lühikest aega?"
  
  
  Ta imelikult vaatas mind; siis ta nägi, et ta midagi meenus. Esimest korda nendega tuhkru, kuidas ta kohtas ma , ta rääkis teatud osa austusest hääl. "Jah, tõepoolest", "aeglaselt" ütles ta. "Siin on mees..."
  
  
  'Kuidas see oli?' - küsis Хоук.
  
  
  "Tal oli habe. Väga kummaline ilmega mees. Väga õhuke nägu.
  
  
  'Juudas!' - karjus Kull.
  
  
  "Ka mina arvan nii", ütlesin ma. "Ja võib-olla ta muutis oma plaane, olles selles kajutis. Ta võib olla kavatsenud panna pommi suures seifis , kuid võib-olla on otsustanud, kui ta oli siin üks, leida parim koht. Või, võib-olla ta ei tahtnud äratada uudishimu laekur üle selle suhtes ".
  
  
  Бертольди rummaged postkasti tooli ja tõmbas paberile. Ta vaatas nah hetkeks. "Hääl ego nimi", - ütles ta. - Benedict Arnold. Tal on esimese klassi kajut number kaksteist tekil A. '
  
  
  Sel hetkel ukse ilmus linnapea koos paberilehega käes ja kardab näoilmeid.
  
  
  "Issand, kui on mingeid kahtlusi olukorra tõsidust, ih ble koristama nüüd."
  
  
  'Mis on?' - küsis Хоук.
  
  
  "Minu asukoht on ainult et sain selle telegrammi läbi Riim", - karm ütles ta.
  
  
  Хоук võttis paberi ja luges valjusti:
  
  
  
  
  
  "Härra linnapea. Aatomi pomm oli paigutatud sellisesse kohta, et teie linn võib hävitada ühe nupuvajutusega . Sa pead uskuma meid, kui me ütleme, et see ei ole nali. Tõend on see, mida me siin koodnumber meie mehhanism süüde: HTX 312.
  
  
  Pomm oleks lõhkeda 48 tunni jooksul, kui ei ole tasutakse summa sada miljonit dollarit kuldplaadid. See on umbes kümme dollarit elu New Yorgis. Palun, mõtle väga hoolikalt. On väga allikatest saadud raha. Saad teine sõnum edasiste juhiste saamiseks, ööpäeva jooksul.
  
  
  
  
  
  Хоук vaatas mind. "See on see", - ütles ta. Siis ta küsis: "kas te kujutate ette, et ta saaks teha koos olla miljoneid dollareid ?"
  
  
  "Sa tead, kes saatis selle kirja?" - küsis linnapea.
  
  
  "Inimene, keda me otsime," sõnas Kull. "Lugeda on vaja saata üks ego co-vandenõulaste Rimet , nii , et ta langes saabumisest "Leonardo" New Yorgis."
  
  
  "Ilmselt Фарелли", - pomisesin ma.
  
  
  "Vastupidi", - vastas kapten. "Siin ei ole midagi öeldud "Leonardo" , üldiselt mitte midagi ".
  
  
  "Arusaadavatel põhjustel", - pomises Хоук. "On selge, et nad ei ole läheduses meelitada tähelepanu sellele кораблю, härra Бертольди".
  
  
  Tema märkas silmavaade kapten, kui Хоук adresseeritud kirja talle ilma ego tavaline pealkirja. Ego, ülbus pahane, kuid kaugeltki mitte nii, nagu ego on soovi mind aidata. Aga nüüd käskis Хоук ja Бертольди saanud tellimusi AX, emu meeldib see või mitte.
  
  
  "Mulle teatati, et president ja kuberner saanud sama telegrammi," ütles linnapea. "Nad tahavad, et me ühiselt kogutud vaja raha. Aga sada miljonit kulla, mu jumal, et see on rumal?
  
  
  "Hull, millele me peame suhtuma väga tõsiselt, härra linnapea. - Головорез-psühhopaat, kes on otsustanud täita oma ohtu, kui kullakange ei saadeta, " ütlesin ma.
  
  
  "Absurd, täielik absurd, - kortsutas kulmu Бертольди. "See on nali, - halb ameerika nali".
  
  
  "Ma ei tahaks naerda, kui plahvatas pomm," ütles Хоук. Ta sirutas kaela päev ja kutsus ohvitser rannavalve, стоявшему ukse taga.
  
  
  'Jah, sir?" ütles kapten-leitnant, kui ta sisse astus.
  
  
  "Härra Carter ja tema обыщем seda onni. Kui võta oma адъютанта ja mõned mu ametnikud ja vaata, kas on võimalik leida Benedict Arnold on kaheteistkümnes kajutis tekil A. Ta võib olla nii inimene. Ah jah, kapten, " lisas Kull, - siis kindlasti on relvastatud ja ohtlik. Seega prima hooldust kõik võimalikud ettevaatusabinõud ". Ohvitser noogutas ja pöördus ümber.
  
  
  "Tal on habe," ütles kapten. Senine võitlusvaim on peaaegu täielikult kadunud, ja tema обветренном mees näis murelik kortse. "Ja väga, e-e, kõhn nägu. Jah, ja selle mäletan veel üks asi ".
  
  
  'Mida?' - haukus Hawk hoolikalt jälgida iga sõnadega kapten.
  
  
  "Noh, ma ei tea, oluline on kas see, et kõhkles Бертольди, aga ta küsis minult, kas on võimalik saada insuliini lennuki pardal. Tema kahtlustan, et tal on diabeet.
  
  
  "Pole ime, et ta nii halb välja", - ütles õrnalt ma nägin enne oma vaimusilmas muutub jube profiili Juuda. Хоук noogutas. - "Ja kapten, sa saadad siia minu kaks ekspertide минированию, et nad on valmis kõigile ettenägematu olukorraga ? Ja andke meile teada, kui "Arnold" leitud ".
  
  
  "Kõik on korras," ütles kapten-leitnant. Ta on läbi kogu salongi. Gina istus minu kõrval, переплетая sõrmede vahel pidutseda. - "Kui selle saan teid aidata?" küsis ta.
  
  
  "Mine ja võta tass kohv vestibüülis," ütles Хоук. "Sa oled teeninud seda."
  
  
  Gina naeratas mulle ja läks üle kajutid. Kapten on viisakus järgnes talle. Lõpuks ta hakkas näitama mõned suhtes. Kui me Hawke üksi kajutis, ta pöördus minu poole ja irvitas.
  
  
  "See ei ole nii palju ei ole töötan õues, Nick," ütles ta, " ja mulle see lihtsalt meeldib. Kas teil on veel mingeid magic ideid?
  
  
  "Ei, sir. Ja nüüd let ' s вывернем seda kajutisse pahupidi.
  
  
  Ja me tegime seda. Tema teadis, et praamid on juba teel, ja reisijad varsti tulevad maale, et mind natuke rahustas. Aga kui oleks Juudas hoidis käes detonaatori pomm, siis oleks ta võinud plahvatada meid igal hetkel.
  
  
  Me порылись on laual olevat asja nõustaja, обыскали kapid, vaatles kogu kajutisse. Хоук kiiresti väsinud. Ta on sel toolil laua kapten ja ta märkas tal kulm niriseb pank.
  
  
  "Ma olen vanaks, Nick," ütles ta. "Tundub, et siin on nii kuradi tuim".
  
  
  "Sul on õigus", ütlesin ma. Tema, vaatasin, et pool seina salongi, nägin võre ventilatsiooni ja mõtlesin.
  
  
  Tema istus kõrval iluvõre. Ta on paigutatud üsna suur klapp, mis tegeleb on lisatud soigumine kruvidega. Odin on kruvi oli nõrgenenud.
  
  
  Tema küsis. - "Teil on käärid nael?"
  
  
  "Jah," ütles ta, sattumist minut ja sirutas mulle käärid.
  
  
  Kui ta nägi, et ma hakkan keerake kruvid paneel, ta tuli ja huviga seisis minu kõrval. Tema meeletult töötas, ja kuigi paneel mõnda aega прилипала ühele nurgas , mul õnnestus lõpuks ära selle.
  
  
  Me peatumisteekonna poolt on õhutusventiili ja seal nägid: komplektis pikkus on kolm jalga, pakendatud pruun paber. Ta заполнял auk kanalis, ja покоился ongi koht, kus õhutusventiili изгибался ja läks horisontaalselt välja kajutid.
  
  
  "Rätsep võta," ütles Хоук.
  
  
  Kääridega tema прорезал paber дырку ja vaatas sisu. See oli kasti ümber kergest metallist, ilmselt kogu alumiiniumsulamist. Väljast on mehhanismid, sealhulgas miniatuurne e-vastuvõtja kaug kehtivuse. Põles väike punane tuli kahtlemata сигнализирующая selle kohta, et pomm oli valmis kohe plahvatuse.
  
  
  Tema отпрянул.
  
  
  "Ma helistan spetsialistide минированию", - ütles vaikselt Hawk. "Mul on ka inimene, kes seda mõistab".
  
  
  Tema küsis. - Mida me teeme koos reisijatega?" "Kas me peaksime minema esimesena?"
  
  
  Хоук mõtlikult kitsendati külmad silmad. "Ma ei arva nii. Iga hetk võime sattuda vastasseisu Juudaga. Lisaks peame eeldada, et pomm võib plahvatada väljamakse otse meil nina all vähem kui minut, ja võib-olla see teine. Me oleme üsna lähedal haven. Kui siin plahvatab pomm, mandri kannab sama kahju, kui olime sadamas . Ei, Nick, et me peaksime püüdma välja lülitada ego ".
  
  
  Tema noogutas, otsustavad, kuidas ja Kull, mööduda Juudast. Ta läks üle kajuti eest spetsialist. Tema lukus taga ukse ja jälle uuris hirmsad roll.
  
  
  Punane püha jätkas ähvardavalt särama, tunnistades kohutavast ja hävitava väe pomm. Siis ta mõtles, kas Juudas klõpsab nuppu взрывателя, isegi kui see tapab ego ise . See inimene, kuidas ma tema teadis varasematest kogemustest, oli kehastunud paha. Võib-olla, kui ta sai teada , et me leidsime pomm, ta kõhklematult ellu oleks oma бесчеловечный kava, isegi kui oleks plahvatus ego tapab. Me ei saanud riskida, see oli kindlasti, eriti kui meil on olnud tegemist inimesega, kes on nii ettearvamatu, ja, nii vaimselt perversne, nagu Juudas.
  
  
  Tema nägi kohutav tulemus on see õudusunenägu - грибовидное pilv, распространяющее oma атомный pahameelt. Miljonid inimesed raadiuses hävitamine neljakümne viie kilomeetri hukkuvad. Tuhanded surevad ajal teise või kolmanda astme lööklaineid. Ja veel tuhanded surevad aeglaselt ja kohutava surma kiirguse eest.
  
  
  Mu mõtted on varsti olid katkenud стуком ukse. Tema läks päev ja küsis, kes see on. Kui Kull nimetas ego nimi, ta avas ukse ja astus kõrvale, et lasta teda.
  
  
  Teda järgisid kapten Бертольди ja kolm sünge välimusega mehi, keda ma ei teadnud. "Vaata seda, Бертольди", - ütles ärritunult Kull, täis kõri usaldamatust ja kaastunde puudumine kapten. Бертольди blanšeeritud. Ta seisis, värinad, surudes rusikatega vastu ilmetu raev.
  
  
  "Ja kao siit, härra," röögatas hääl Kull, näitab mulle, et tema on korraldanud kapten päevas .
  
  
  Бертольди shell on puidust samme, tema silmad imelikult vaatasid avameelne ees. Tema lukus taga ukse ja jälle pöördus Хоуку ja kolmele teistele. "Härra Готтлиб, Nick Carter", - ütles ta.
  
  
  Tema raputas käsi худому ja жилистому mees prillidega, ilma raamita - stereotüüp teadlane. Kull selgitas mulle, et Gottlieb leiutas detonaatori , seade, mis võimaldas Juuda ja ego kaaslastele luua pomm.
  
  
  Vahepeal kaks ekspert зажиганию olid hõivatud eemaldamist pakendi pommid. "See oleks kohutav... kohutav, - pomises Gottlieb, - kui oleks minu seade on kasutatud nii".
  
  
  See on, muidugi, oli väiksemana. Gottlieb liitunud kaks teiste meeste, склонившимся üle pommi. "Oled sa kindel, et see on see?" - küsis ego Хоук.
  
  
  Gottlieb noogutas. 'Aga see pole kahtlust. Inimene, kes on kogunud, on suurepäraselt kursis, термоядерном jagamine. Kahjuks oleme veelgi laiendanud need teadmised " . Хоук vaatas mind ja tema pahaks. Gottlieb ja kaks meest üle AX töötanud üle pommi. Punane valgustatud seda läiketa glowed alates ih nägu, kui Gottlieb щелкал keele ja ilmel enda nina all. "Vaata," ütles ta lõpuks. - Hääl seal juhe. Jah see see on. Ei, mitte keegi teine.
  
  
  Me столпились ümber ukseava on oiged. Ta üritas mitte mõelda, mis juhtub, kui pomm plahvatab on siiralt kohe, isegi kui tema ei ole midagi tunnen. On inimesi, kes on töötanud üle pommi, tundus, et on terasest närvid. Хоук lähenes päev ja küsis, докладывал kas juba kapten-leitnant. See ei olnud nii.
  
  
  "On, kas see asi on see jõud, mis nad hei krediteeritud? - küsisin temalt Готлиба.
  
  
  Ta rääkis aeglaselt, vaadates minu poole, nii nagu kõik ego tähelepanu oli keskendunud jäikust. - "Tema nii ei arva. Siit pomm hävitab kõik raadiuses kuuskümmend, seitsekümmend kilomeetrit ". Ta keskendus mehhanism detonaatori, ja siis, justkui rõhutades oma mõtteid , ütles: "Meil, kellel ei ole meil ühtset võimalus".
  
  
  Kõik, mida ma võiksin teha, see on liigutada oma pea. Готтлиб, kuidas inimene, kes seda loeb, see saatuslik katekismus, jätkas oma teekonda jätkates, jälgida töö spetsialistidele: "Aga esimene plahvatus, esimesed lööklaineid ei oleks lõpu puhul. Sademed, tõusu-laine - лучевая haigus ja krunt asustamata maa, krunt Surnud kleit. Manhattan muutub neutraalne tsoon , on täiesti võimalik viibida aastakümnetel.
  
  
  Tema rohkem ei küsinud. Gottlieb andis mulle piisavalt virisemine mõtlema.
  
  
  'Kuidas läheb?' - neuro küsis Hawk, kõik on veel närides hõõrutud sigari.
  
  
  Odin ümber meeste pöördus ta. "Meil on veel üks riskantne asi, sir," ütles ta. Higi капал koos otsmiku nägu.
  
  
  Me Hawke склонились üle teiste ja hoolikalt jälgida.
  
  
  Mingil hetkel, kui ta arvas, et nad on peaaegu valmis, Gottlieb karjus: "Ei, rätsep побери! Ei ole see!'
  
  
  Inimene, kes on seadmega on peatunud ja toetusin peaga juurde oigama. Tema näinud, kuidas ego, käed natuke värisesid, kui ta sulges silmad ja ohkas sügavalt. Siis ta встряхнулся, et ennast kokku võtta. Ta jätkas, et kahe teistega, ja vähem kui kümne minut kolm meest pöörasid ja ih huultele ilmus sünge rida rahulolu.
  
  
  "See juhtus", " sosistas Gottlieb. - "Pomm " ohutu".
  
  
  Me Hawke vaatasime sõbra sõber. Ta väljahingatavas. "See oli lihtsalt liiga palju minu уставшего keha", - ütles ta. Ta toetusin lauale kapten ja ohkas sügavalt.
  
  
  Ta tõusis püsti ja püüdis naeratada.
  
  
  Хоук võttis uue sigari, süütas selle ja ettevaatlikult выдул ringi. Ta tõusis maast laeni aknaga, kui ta vaatas avatud mind. "Nüüd, kui see on tehtud, Nick, on jäänud teha ainult üks."
  
  
  Ta noogutas. "Juudas", ütlesin ma. "Ja kui võib nii öelda, sir, see on parem surnud kui elus".
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  11. peatükk
  
  
  
  
  
  
  
  
  Kohe katkestati, ärevus reisijate ja kapten Бертольди tänas meid hästi tehtud töö. Praamid, ainult et copterline laeva, saadeti tagasi kaile. "Leonardo" alustavad sadam hilinemisega mitu tundi.
  
  
  Varsti siis seda, kui oli laenatud telli, kapten-leitnant rannavalve saabus sillal, kuhu me Hawke läksid konsulteerida kapten. "Benedictus oli kusagil", - kandis ette Хоуку kapten-leitnant. "Teie inimesed jätkavad uurimist, kuid ta on peidus ja loodab pääseda meilt, kui teised reisijad tulevad maale".
  
  
  "Pole midagi, - hapu ütles Хоук. "Segadus reisijatele, kes üritavad minna, meil on praktiliselt võimatu korralikult ih kõiki kaaluda. Ja, muidugi, ta saab alati uuesti muuta oma välimust ".
  
  
  "Arvan, et me võime loota seda," ütles ma.
  
  
  Laeva пришвартовался viis tundi. New York Post oli juba eriväljaanne tänavatel koos julge pealkirjad. Rahvas столпилась on sadama baar ja ümber hax politsei püüdis ih hoida. Aruanded ja fotograafid olid igal pool.
  
  
  Kull postitatud ametnikud alguses ja lõpus möödub.
  
  
  "Sellest hetkest alates tema parem teen seda üksi," ütles ta emu.
  
  
  "Hästi," vastas ta. - "Ma jään pardal mõnda aega, et sa teaksid, kus ma olen, kui ma sulle понадоблюсь".
  
  
  Me Gina lahkus laev enne ümberistutamiseks reisijat. Tema võttis ee customs house ja ütles, et ta püsiks seal.
  
  
  Sadama baar oli kaos, ning mul oli пессимистическое tunne selle üle, et ma leian Juudast.
  
  
  "Sa oled kõrval, eks?" küsisin Gina.
  
  
  "Ei, selle kavatsen otsida süstemaatiliselt läbi kogu jahisadam. Kui me kaotame veel teine, võta hotellis tuba "Hilton" ja jää sinna, kuni sa saad teate mind ".
  
  
  "Hästi," ütles ta, suudeldes mind põsele. - 'Olgu ettevaatlik.'
  
  
  'Sina ka.'
  
  
  
  
  Ajakirjanikud on segatud uudishimulik ümber sadama baar, ja politsei pidi loobuma oma jõupingutusi, et säilitada selleks. Tema peatus lähedal vahekäiku, kus seisid ka kaks muud ained AX. Ühel päeval nad peatas reisija habeme ja hea hoida ego. Teda kiiresti lähenes neile ning ütles, et neil ei ole sama . Habe oli kohal.
  
  
  Kohe seejärel kuues tund teda nägin meest, kes on just tulnud tekid. Selle asemel, et minna tolli, ta on läbinud mõlemad otsad hoone, kus väravas seal seisis valvur . Esmalt näinud teda, ainult ego tagant. Ta oli hästi riides, ja shell koos kepiga. Ego kõnnak tundus mulle tuttav. Tema vaatas mõne hetke seda gravüüri ja nägin безволосую käsi, держащую portfelli. See ei olnud nagu päris nahk. Ja käsi ei сгибалась ümber käepidemed kotid, nagu seda on teinud oleks reaalne käsi. Nii , nagu seda kavatses minna tema järel, ta pööras pea , ja seda võis näha ego isik. Tal olid vuntsid ja päikese võrra, kuid see kolju ei oleks võimalik segi ajada meil midagi. See oli Juudas. Mind nähes kiirustas ta niidi hooned. Meie vahel oli palju inimesi, ja mul tuli liikuda läbi rahvahulga. Tema jätkas aeglaselt , ja kui see on möödas, Juudas oli juba väravas. Kui tema вытянул Вильгельмину ja jooksis, ta nägi, kuidas ta langetas koos suu valvur ja läks läbi värava parkla.
  
  
  Kui talle lähenes, Juudas astus välimuse järgi. Valvur, вскочивший jalad, üritas mind peatada, kuid ma nutsin, kes ma olen, ja jooksis läbi värava. Milles kirjeldatakse mitmeid pargitud autod , tema nägi подъехавшее takso. Juudas vaatas mind läbi tagumine aken.
  
  
  Tema засунул "люгер" on kabuur ja jooksis стоящему seal мотоциклу. Lähedal on rühm длинноволосых noori, ja ma arvasin, et mootorratas kuulub ühele ümber. Seda vaatasin ja nägin, et võti süüte. Tema, запрыгнул sadul. See oli suur "Honda", mis on mõeldud maanteel, ja mootor andis välja julgustav heli. "Tere!" - проревел üks ümber noori inimesi.
  
  
  "Ma lihtsalt одолжу ego ajal!" - hüüdis teda reuma. Tema jerked asukoha ja tormasid takso.
  
  
  Kui selle sõitsin välja, takso lihtsalt повернуло vasakule, kahe kvartali kaugusel minust. Tema sõitis läbi liikumise. Tema hakkas mööduda takso ja arvasin, et võiks püüda ego valgusfoori juures. Seejärel tasud avaleht läbima punane брылев. Juudas kas andis juhile hunnik raha, kas приставил juurde ego eesmärke relv. Kümme minutit olime maanteel, vedaval rahvusvaheline lennujaam kennedy, ny . Rajal takso отъехало mind, aga ma arvasin, et sattus õigesse kohta. Ma ei saanud aru, kuidas Juudas oleks suutnud istuda lennuk, et tema ei ole haaratud ego lennujaamas.
  
  
  Tal ei olnud õigus. Kui tema kaldus maanteel raudteejaama hoone juurde ja püüdis vähendada vahemaa minu ja takso , sõitsin selle kohta õli täis viiteid ja biker libises sellest avalikult minu ees.
  
  
  Õnneks tema, maandus küngas, ülekasvanud kõrged põõsad, ja mul olid ainult sinikad, verevalumid ja порванный ülikond. Aga mootorratas ei saa enam kasutada. Tema otsustas hüvitada omanikule hiljem ja läksin jalgsi lennujaama. Tema останавливал kõik läbimise masin, aga nad ei ole enam võtsid hitchhikers .
  
  
  Lõpuks mind kiirenenud veoauto, ja me jõudsime lennujaama läbi vähemalt 45 min siis Juuda .
  
  
  Tema kõverusi abi ja leidsin, et sel õhtul pidime välja lennata tosin välismaa reise. Üks nende ümber oli rassi Pan Am Roomas. Jah, viimase hetke registreerus mees. Üks härra Benedictus.
  
  
  Tema küsis. - "Kas ma saan seda veel selleni jõuda?".
  
  
  Mees pöördus ümber, et kontrollida ajakava lendude ja siis vaatasin kella. "Ei ole," ütles ta.
  
  
  Lennuk lahkus kümne minut tagasi. Rivne õigeaegselt ajastatud.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  12. peatükk
  
  
  
  
  
  
  
  
  Oli selge, et Juudas viivitamata lennata tagasi Rooma. Seal oleks ta olnud lähedal oma staabi-korterid ja Фарелли oma gangsterite. Ta ilmselt ei teadnud, et me leidsime ego maa-alune kompleks Sitsiilias.
  
  
  Järgmine reis Rooma улетал alles hommikul. Kuid poolteist tundi oli lennuk enne Londonis ja seejärel reisi Rooma, nii et me pidime jõudma hommikusöögiks, näiteks tund aega, siis maandumisel Juuda .
  
  
  Talle helistas Джине, ja ta võttis takso kaugusel Хилтона kuni lennuk, kuni tema ostis need piletid. See hotell on, et ta oli minuga, sest ta on nii hästi teadis Giovanni Фарелли. Kui talle helistasin Хоуку ja vabandas kaotus Juudas , ta ütles: "noh, see on lihtne leida Rimet. Aga pea meeles, kui ta põgeneb, detonaatori jääb tal ".
  
  
  "Kas tal võtta ühendust politseiga Rimet või Интерполом, et nad saaksid proovida ja võtta teda, kui ta maanduda?"
  
  
  "Ei ole," ütles Хоук. Ego hääl oli asjaolu, et on raske, külm heli, mida ta kasutab mõnikord. "Kui politsei схватит ego, sa ei tea, mis võib juhtuda. Nick, seda tahan näha ego on surnud, kui sa ise pakkus.
  
  
  Ma ei üllatunud, kuuldes.
  
  
  Selleks ajaks, kui me tõusid, me Gina olid täiesti измотаны ja maganud suurema osa teest. Ma ei maganud hea, kuid vaim puhanud piisavalt, et jätkata teed. Gina magas nagu väike laps.
  
  
  Londonis oleme suutnud kiiresti ja lihtsalt пересесть ja kasumi Rooma kohe siis kaheksa tundi. Oli selge päikesepaisteline hommik. Andis таксисту aadress korter, mis mulle on andnud Gina. Фарелли tõi sinna oma naisi, ja Gina ütles, et ta on aeg-ajalt kasutanud ego kohtumisi teiste ülemused kuritegelikku maailma. Politsei ei teadnud, et on olemas korterid, kuid mulle tundus, et Juudas teadis . Kui ta helistas Фарелли kohe siis maandumisel emu ütleks, et sõita Sitsiiliasse ohtlikuks . Seega, nad võivad otsustada, et see korter on kõige turvalisem koht, ja on üsna tõenäoline, et nad kohtuvad seal, et arutada edasisi plaane .
  
  
  Pärast ligi tund, siis maandumisel me peatusime enne многоквартирным maja. Me oleme juba sisenema, kui ta kuulis müra nurga taga.
  
  
  "Oota siin rahulikult", - ütles tema Джине.
  
  
  Tema jooksis уголу kodus ja nägi, kuidas kaks meest tulid üle pool päeva ja jõudsid hõbedase Lancia, parkida üle tee. Odin ümber kahele oli kõrge, sile Фарелли ja teine - Juudas, mis on sarnane Surma oma ülikond . Ta oli ilma varjata, kuid siiski lahustuv kaasa kepi.
  
  
  Otsustasin lüüa kohe. Tema tõmbas Вильгельмину. "See on piisavalt - nutsin ma. "Rooma - sinu viimane peatus".
  
  
  Ta reageeri ценымногие kiiremini, kui seda arvasin. Kui teda tulistati, ta jooksis tagasi autosse. Wilhelmina järgneb lask, aga olen mööda pannud ja pungis dabbed on munakivide siiralt taga. Teda tulistas veel kord, sain mööda stock kaitseraua ja ta kadus, sest masin.
  
  
  'Needus!' - Pomisesin ma.
  
  
  Seejärel tulistas Фарелли. Pungis отлетела kaugusel asuv maja. Tema oli sunnitud peita, kui ta taas lasi, ja tundsin колющую haava väljaspool minu vasak käsi. Teiselt poolt masina selle nägi, kuidas uks avanes, kuid ma olin liiga hõivatud, et mitte lasta sattuda mind Фарелли .
  
  
  Äkki ta kuulis hädakisa Джины. Ta karjus. - "Tule, Nick!" "Ta kardab laskmine!"
  
  
  Jälgides, kuidas Фарелли pöördus Джине, tema, meenus, et ta oli ego armuke. Kui ta nägi teda, ta hetkeks on haaranud viha. Ta прицелился ja tulistas nah. Pungis on läbinud mimmo nah mitu tolli.
  
  
  Tema avastas tulekahju tagasi. Minu esimene lask tabas seina kõrval Фарелли; algus, teine sattus emu kaela. Ta судорожно jerked ja kukkus kõnniteele.
  
  
  Kaks kuuli, летевшие tõttu masin, свистнули mu jalg. Hetk hiljem взревел mootor, ja Juudas ruttas ära mööda kitsast tänavat. Teda tulistas autosse, kuid ma ei suutnud murda ainult tagumine klaas.
  
  
  'Oled kombes?' - küsisin temalt Джину.
  
  
  'Jah.'
  
  
  Mine oma korteri ja jäävad sinna, " ütlesin ma. "Ma tulen hiljem."
  
  
  Ta запротестовала, aga ma juba jooksis Alfa Romeo 2000, припаркованному samal kõnniteel. Ta ei olnud lukus. Tõi mootor juhtmed süüte teda, hüppas autosse ja tormasid eest Juudas.
  
  
  Läbi kahe kvartali nägin tema ego. Ta sõitis kolme kvartali minu ees ja pööras järsult paremale, üritab minust lahti saada. Tema jalutas viiteid koos kena пробуксовкой tagaratta ja squealing rehvid . Enne mind Juudas kaldus vasakule, väikesel tänaval, mis tegeleb põhjustanud tööstuspiirkond. Viis minutit me hirmutas pool tosinat jalakäijate ja veidi seisavad silmitsi kahe masinaid. Kuid Juudas ei aeglustunud, ja tema ka. Kui me sõitsime maanteel, "Alfa" haaratud oleks teda , kuid sellise meetodi sõidu kiirust masinad olid peaaegu samad, ja Juudas on seda mõistnud.
  
  
  Veel viis minutit Juudas võttis initsiatiivi ja oma ego kaotas. Kuid kui selle on pöördunud nurga ladu, tema nägi auto asfaldil koos распахнутой ukse. Tema, squealing затормозил, hüppasid ja вытянул "люгер". Juuda kusagil ei olnud. Tema, vaatasin laod ja mõtles, ei läinud, kas ta sinna. Tema kest juurde talle, kui mu pilk langes kate tagaluugi. Selles polnud midagi erilist, välja arvatud see, et ta oli kergelt kaldu. Tema, lähenes talle ja silmitses kaas . Velg on jätnud jälje tänavate pori. Tema, painutatud, et kuulata. Ta kuulis summutatud shaggy. Kahtlemata, see on shaggy ja Juuda.
  
  
  Vaatamata ennast imetlenud tema ego kavalusega. Vaatamata nõrk tervis ja kunstlik käed, see mees oli nii tark, nagu lõpmatuseni rebane. Teda kiiresti откинул kate tagaluugi ja langes, kuni mu kingad ei puudutanud kolmanda põiklattidega metallist trepid tuba. Minu ümber on tõusnud terav hais. Selliseid paare on raske hingamine ja mida sügavamale seda, läks auku, seda tumedamaks muutus. Pimedas подо minuga seda kuulnud шарканье rottidel. Kui Juudas põgeneb, kasutades ulatuslik maa-alune võrgu kanaleid ja üleminekud, mis moodustavad kanalisatsioonisüsteemi Riim oli hea võimalus, mida ma enam kunagi ego ei leia.
  
  
  Ja see oli viimane, mida talle hotell.
  
  
  Ta kadus mul on Niagara juga. Kuid nüüd ta ei stahl oleks vältida mind nüüd, kui see oli ainult meie vahel kaks, mehega. See suurendas kiirust ja kiiresti laskus on kaetud limaga metallist redel.
  
  
  Kui ta on lõpuks saavutanud põhja, selle leidsin kitsas kivi riff. Jet määrdunud ja зловонной vett aeglaselt журчала on vana aja kiis. Hais oli peaaegu talumatu, õhk saab vaevalt hingata.
  
  
  Nõrk klubi valgus, lumesaju tänavalt igavesti minuga, andis aimu. Ta seisis liikumatult ja kuulis must kui pigi varje. Siis ta kuulis jälle, heli торопливых sammud kajasid отражающийся pimedas, näiteks kaevanduses meetrit paremal mulle.
  
  
  Wilhelmina järgneb olid mul käes. Tema низменному painutatud ja läks Juudas on sünge pimedus.
  
  
  Soe karvane asi puudutas mu jalg. Ta peaaegu karjus alates lipp õigused täitmiseks, kuid приглушил heli, kui rott пролетела mimmo mind, писком ja jooksis kitsad выступу. Oli raske säilitada tempo, seda enam, et riff muutus libedaks ja niiske tõttu мшистого kihti vana, выветренных vältimiseks.
  
  
  Madala laest rippus alla suur безглазые putukad. Tema ei oleks üllatunud, kui nägin ja nahkhiired . Kõikjal tilgu lima, õhk oli душным ja давящим. Kuid mitte pooltki nii sama гнетущим, nagu Juudas.
  
  
  Tema keskendus oma затихающих sammu. Midagi блестнуло enne mind pimedas. Tema pressitud soigumine ja задержал hingamine. Kuid siis Juudas kiirustas edasi, ja ta järgnes neile Вильгельминой käes.
  
  
  Kui tema keeras nurga, mind äkki sundis sukelduda, selle peaaegu kaotanud tasakaalu ja ei lange kanalisatsiooni. Väga igavesti minuga просвистела pungis, ja tema jälle kuulsin, kuidas limps Juudas. Selle järgnes talle kanalisatsiooni toru väiksem suurus, tume koridor, oluliselt kitsam kui esimene.
  
  
  See on jälle pöördunud nurga; Tema, прицелился ja tulistas. Pungis on tabanud nurgakivi ja põrkas. Seda mööda pannud ja jooksis Juudaga, enne kui ta suutis mind oleks liiga raske mööduda .
  
  
  See on klassikaline mäng kassi-hiire mäng. Iga ego liikumine on tal vastas sama гамбитом. Kuid kui ta pööras ümber nurga, seda kusagil ei olnud. See maa-ala reovee enam ei kasutatud. Oli kuiv ja peaaegu ei olnud lõhn. See on mulle esimene üllatunud. Kuid peagi ta avastas põhjuse, miks Juudas valis see käik alla tänavad. Tema nägi auk oigama, mis tegeleb suleti plekist plaat. See on isetehtud katuseluuk. Ta peatus, et kuulata ja kuulsin müra teisel pool avale. Siis päikeseloojangut.
  
  
  Nüüd on tema saanud seista avalikult. See oli tunnel, заваленном kohvrite ja igasugu koli taha ja erinevate kividega. Kuni ta seisis seal, selle heli kuulnud kaugel. Ilmselt Juudas teadis seda toodangut kanalisatsiooni-ja hotell, kasutades seda, et minust lahti. Varsti ta sai teada, kuidas ta kavatses seda teha. Minu ees on ilmunud sergei ja tema nägi Juudast силуэте. Ta tulistas mind kaks korda. Üks pungis peaaegu murdis mulle varrukas. Nüüd on valmis saanud ohtlikum, sest pimedus.
  
  
  Tema läks освещенному auk. Jõudes sinna, ta nägi, et tunnel viib väike tuba, kus ripub pirn. Tema огляделась. Nüüd on tema teadis, kus me oleme. Nišš on oiged olid luud umbes viiskümmend inimest, kolju, mis olid laotud peal ja nad sünge vaatasid mind. Juudas on viinud mind katakombid, tunnelid all on linn, kus esimesed kristlased peitsid oma piinajate. Tema on tulnud järeldusele, et see peaks olema katakombid, Püha Калликста, kõige tuntumad on kõik rooma катакомб. Kuigi siin oli pühitsemine, turismi-nimekirjas neid kohti ei olnud.
  
  
  Teda läbis tuppa ja läks Juudas. Jälle sai päris pime, kuigi siin ja seal rippuvad lambid . Nüüd on tema kuulnud, kui Juudas raske hingamine, tõestades, et ta on kadumas. Tema arvutas, et on möödunud üsna palju aega sellest tuhkru, kuidas emu teinud süsti insuliini, ja et tagaajamine on rikkunud ego ainevahetust. Kaua ei oleks ta sirutas. Kuid ma ei tahtnud, et ta on jõudnud punkti, kus ta võiks minna turiste . Tema tõstis tempot.
  
  
  Varsti ta läks teise tuppa sama valgustusega, nagu esimene. Tema ei näinud, et Juudas, nii tungis tuppa. Nagu esimese toas, riiulid seintele olid hunnikud luud pealuud. Tema oli pooleldi kaudu tuppa, kui kuulsin raske hingamine paremal ise.
  
  
  Selle kiiresti ümber. Juudas toetusin juurde груде kuivad, haprad luud. Ego nägu oli ashen-hall ja вспотевшим. Mees - nahk ja luud ning tema kolju oli rohkem sarnane kolju riiulitel , kui eesmärk on elava inimese. Varem oli ta kole mees, aga nüüd on ta stahl hirmsa гротескным.
  
  
  Ta puhus valesti хрипом. Oma alumise huule oli vahukihi. Käes hoidis ta lühendatud revolver Smith & Wesson Magnum .44. Kui ta oli mind välja, see oleks väga kiire liitunud ülejäänud останкам on катакомбах.
  
  
  Ta хрипло naeris, kuni tema pidasin oma järgmise käigu. Naer rullitakse sellest, kuidas veeris on оконному klaas; proteesid ebakindlalt замахали sõrmeotstega ego дрожащих sõrme. Parem käsi on relv oli sile ja vaha .
  
  
  "Nüüd on see lõpuks saan sind tappa, Carter", - прохрипел ta.
  
  
  Tema sukeldus maa ja maandus vahel kondid, mis, nagu ma teda tundsin, подо minuga треснули. Revolver Juuda haukus - ja vastamata on pariis. Ta tõusis püsti ja нацелил "люгер" emu rinnad. Mu sõrm on pressitud vallandada, kuid ta ei lastud.
  
  
  Juudas langes käsi on relv ette põlvili ja jälle langenud vahel kondid. Ego nägu oli moonutatud, silmad остекленели. Hetkeks õhupuudus tundus väga vabad, ja siis äkki enam ei teki. Ego keha напряглось ja revolver, see on ego käed. Seejärel ego eesmärk ударилась seina - ego silmad olid pärani, on diabeetiline kooma.
  
  
  Ta tõusis püsti ja lähenes talle. Sel hetkel, kui tema, painutatud üle, tema keha järsult дернулось ja jäi seisma. Tema пощупал ego pulss. Pulss ei olnud.
  
  
  Tema tõusis, surus "люгер" on kabuur ja vaatas riides luukere keskkondades alasti luud. Juudas oli surnud, valiku tuuma detonaatori oli ohutu, ja see koduigatsus on päikesevalguse eest.
  
  
  Tema on jätnud keha seal, ja läks läbi paremini valgustatud tunneli suunas sissepääsu katakombid. Juuda oli võimalik ja ei ole leida, kuni ta ei stahl oleks sarnane teiste skeletid nendes tunnelites. Kui ego ei leidnud enne, kui ego, rootslased on mäda, ego võiks pidada jäänused varajase kristlast. Vaevalt seda suutnud taluda must huumor selle mõtte, kuidas leidsin grupp turiste, направлявшихся väljumiseni.
  
  
  Itaalia giid vaatas mind. Ta ütles. - 'Noh, lähme veel!' - Sa pead jääma ettevõte, синьор! Peaaegu kõik on otsas ".
  
  
  Tema, liitus temaga ja läksin maailmas on meie ees. "Lihtne," ütles tema гиду. "Mind seal kinni on üsna jube stseen".
  
  
  Toetus irvitas. - "Kõige hullem on veel ees, синьор".
  
  
  Tema mõelnud aastatel ja ülesannetega, mis mulle veel предстояли, kui selle olen kursis eluga. "Ma loodan, et sa ei ole sugulane prohvet Nostradamus", ütlesin ma.
  
  
  Tundub, et ta ei mõista nalja.
  
  
  Kuid mind see ei ärritunud. Üks võiks kindlalt öelda: ta oli surnud. Keegi ei teadnud, mis mind ootas edasi. Seega, selle asemel, et mõelda tulevikule, seda tagasi nüüd, siin ja praegu. Ja siis tema, mõtles Джине ja hakkas naeratama. Parim усмешка, mida võib ette kujutada.
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Raamatu kohta:
  
  
  
  
  
  Kuidas on see võimalik? Nick Carter oli ootamatult sunnitud peita dokument muuseumis Vatikani ajal rutiinne töö . Juhuslik arco vaas tundus sobiv selle eesmärgi saavutamiseks.
  
  
  Aga asi ei ole üldse Nike Картере ja ego tegevus, nagu selgus hiljem, kui Carter püüdnud leida dokument. Sest sel hetkel oli ta ootamatu tunnistaja высокопрофессиональной varastatud kunstiteosed.
  
  
  Ja kui kunstilist väärtust, sealhulgas arco vaas, kadusid üksteise järel läbi akna , Carter vaatasin avalikult nägu tema kauaaegne vaenlane - Juuda.
  
  
  Juudas saaks teha koos dokumendiga rohkem kui Hawk ja Carter võiks isegi ette kujutada oma kõige kohutavalt unenägudes ...
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Märk cobras
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  
  Märk cobras
  
  
  tõlkinud Leo Шкловский
  
  
  pühendatud mälu ohvri poeg Anton.
  
  
  Peamised tegelased:
  
  
  NICK CARTER
  
  
  alias N3 agent AX
  
  
  "SIVA"
  
  
  peatükk organisatsioon "Cobra"
  
  
  ASHOK ANAND
  
  
  agent india salateenistuse
  
  
  ПУРАН ДАСС
  
  
  peatükk india salateenistuse
  
  
  НИРАД ja РАНДЖИТ
  
  
  organisatsiooni liikmed "Cobra"
  
  
  RIVA SINGH
  
  
  lapselaps Siva
  
  
  
  1
  
  
  Ta kähara mu süles, pehme ja habras, ja sel hetkel täiesti удовлетворенная. Tema haruldaste ravi oli selline naine, nagu Riva. Selle kuldne nahk ja mustad juuksed mänginud varju; hetkeks tundus mulle, et ma hoian käes сбывшуюся unistus. Toas oli pime, ta langetas oma liigeseid. Ja õnneks on hotellis oli süsteem kliimaseadmed, õhu proovide alates öise kuumuse New Delhi.
  
  
  — Sa ei öelnud mulle miks, " sosistas Riva. Tema pehmed, soojad huuled õrnalt puudutanud nõgu vahel mu kaela ja õla, tema rinnad прижались minu käes.
  
  
  Ta pööras oma näo ja vaatas rida ee lihav huuled. Edasi lobe oli нахмурен, koos kangekaelne näoilmeid naised, привыкшей, et saada kõik, mida ta tahab... naised, kes on tegelenud oli veel laps. - Et Reva? – küsisin ma, hoides sõrme ots on sametine nahk tema elu.
  
  
  - Miks sa tulid siia, Nick? Ta отстранился, уронив pea padjale. Pikad mustad juuksed moodustavad valge kangas turvapadjad ventilaator, mis sarnaneb halo, mis обрамлял tema nägu on täiuslikud tunnused... nägu, отражавшее seda hetke sisemine jahu ja arusaamatu usaldamatus.
  
  
  — Ma ju ütlesin sulle, " ütlesin ma, üritades kõlada kannatlikult ja veenvalt. - Minu firma saatis mind läbirääkimiste shopping. Kangast, siidi, brocade... sõnad, kõik. Kõik, mis on väärt selles riigis odavam, kui kusagil mujal.
  
  
  Muidugi, talle valetanud. Muidugi, ta ei suutnud öelda Rive, kes tema selline. Igal juhul, mis vahet seal on? Ei olnud mingit põhjust kaasata tüdruk, põletada minu varjamises ja avalda hei, et tema Nick Carter, agent AX, praegu täidab missiooni New Delhi.
  
  
  Varahommikul samal õhtul ta lendas lennukiga Air-India. Ja viimane inimene, keda tema ootas kohanud, oli naine nagu Ривы, veetlev kaaslane, millele ei võiks loota meil üks mees. Ta istus baaris hotelli, kui selle tagasi ujumine basseinis. Oma ideaalse näitaja oli закутана sinine hõbeda sari; me oleme ka tundnud otsene füüsiline atraktsioon esimesest silmapilgust. Siis üks sõna tõi kaasa teise, ja ma peaaegu märkamata see, kutsus teda õhtusöögile.
  
  
  Me läksime prantsuse restoran Чанакьяпури, punane-must oaas keset umbne linna. See oli võimalus meelitada ja veenda teda veedavad öö koos.
  
  
  Nagu selgus, ma ei pea liiga palju püüdma, et teda veenda.
  
  
  Tema silmad, särav ja sensuaalne, kuidas tema juuksed, ütlesid selgelt. Muidugi, on küsimusi, sõnalised mängud... tavaline praktika kunsti võrgutamise. Eelmäng ööd armastus ja kirg.
  
  
  
  Ütlematagi selge, et New Delhi tähendas mulle (ja AX) palju rohkem, kui Reva Singh. Talle saadeti Indiasse Hawke, ja kuigi teda, tundsin, et see on lootusetu idee, kiirustab Mees oli võimatu. - Aga meil ei ole, meil vähimatki tõendit sellest, et see inimene on olemas! - märkis ma.
  
  
  Seda rohkem põhjust lennata sinna, Nick, " ütles Хоук oma sarkastiline naer. - Rahutused ja ebastabiilsus - see on tõend, eks? Calcutta saalis võimalik полуанархии. Ja kes снабжал mässajate relvadega? Laskemoon ei kasva puu otsas, kui täpne olla.
  
  
  "See on probleem sisejulgeoleku india valitsus", " vaidles ma.
  
  
  - Tegelikult ka. Täiesti fantastiline. Tema täiesti nõus. Tegelikult delle, kui see oleks lihtsalt rahutusi ja mässu, see ei oleks missioon, Nick.
  
  
  - Mis siis?
  
  
  - Vaata seda. - Ta ulatas mulle volditud paberilehe. - See ütleb teile rohkem infot meie загадочном mees, мистере "Шиве"... võib-olla mingi udune vihje siis, et teine on tõesti olemas. Kibe suits oma sigari обжег mul on ninasõõrmed, ja ma пересел kaug-tool, et lugeda dokument.
  
  
  Siis artikli lugemist oli mul üsna hea ettekujutus sellest, millega tegeleb Хоук.
  
  
  Ülemus märkas smirkingly. - Nagu näete, see on räpane, nõus?
  
  
  - Ma ütleksin аморальное.
  
  
  - Hästi, hästi ütles Nick. Meie mees läheb transpordi Ameerika Ühendriigid heroiini-toores kümme miljonit dollarit. Aga nagu sa nägid, et see ei ole kõige häiriv element. Kui see oleks ainult narkootikumid, tema oleks helistas kellelegi teisele. Kuid kui tegemist on rahvusvahelise diplomaatia... ja maailmas maailmas on... siis seda lihtsalt peab usaldama selle ülesande teile.
  
  
  Tema noogutas, avamata rta.
  
  
  Dokument, mis selle just lugesin, oli maa-alune. Ei saa kõrgemale tõusta. Ta mõtles, et mida ta lugenud ajalehtedes, juhtum, mis, nagu me seda kunagi arvasin, et oleks seotud AX, ei räägi juba minu tegevusalal.
  
  
  Keegi kutsus nõukogude saatkonna Washingtonis, представившись president Ameerika Ühendriikides. Hääl oli täiesti сымитирован. See võib olla nali, ainult sõnad olid päris ei ole süütu. "President" alustas ohtudega подстрекательского iseloomu, ähvardamine, mis ajendas nõukogude suursaadik kiirustama koos донесением Moskvasse.
  
  
  Lõppude lõpuks, arusaamatus on kõrvaldatud, ning Valge maja on toonud mitmeid vabandus. See oleks võimalik ja lõpetada, aga selle asemel oleks jätkub. Esimene sekretär NLKP, vastutav poliitik Nõukogude Liidu rääkis president "kuum liin". Ainult see ei ole üldse oli esimene sekretär. Ausalt ütlen, ei Washingtonis ega Moskvas ei teadnud keegi, kes imiteerisid eesti hääl. Vahetus sõnu ei olnud sugugi mitte sõbraliku ja ärgitas president nõuda erakorralise istungi kokkukutsumise Nõukogu riigi julgeolekut.
  
  
  Jälle on kõik lahendatud... aga mitte kauaks. Nendega tuhkru, vähem kui kaks nädalat tagasi, tekkis terve rida sarnaseid intsidente; vaheta ohtude ja solvangute India ja Pakistani vahel, Iisraeli ja Egiptuse vahel коммунистическим Hiina ja Jaapan. Iga kord hääl mis kunagi diplom ideaalne имитировался, mis on viinud arvukus гневных ohud ja vastuhagi ohud.
  
  
  Maailm oli tuumasõja äärel. Nüüd, vastavalt dokumendi Valge maja, keegi on proovinud suitsetamisest meid kõiki kuristikku. Tähendab, te kahtlustate, et see salapärane "keegi", именующий ise Шивой, on aju organisatsioon nimega "Cobra" ja et ta vastutab selle eest, mis toimub... - märkasin ma, vastates arvates Хоука.
  
  
  - Võib Olla Hüüdnimi. Tingimusel, et Siva isiksus, mitte midagi muud, täpsustas Boss. - Me teame täpselt, mis on "Kobra" on olemas. Ja me oleme peaaegu kindlad, et see organisatsioon kaubandus, relvad ja narkootikumid. Aga see on tühiasi võrreldes sellega - neuro selgitas ta, koputades sõrme dokumendile, mis selle just lõpetanud pidada. - See Shiva reaalne inimene? Või on see katta mingi veider rahvusvahelise organisatsiooni отдающей jätta Кобре? Hääletada, et meil on vaja teada saada... julgen lisada, kui võimalik.
  
  
  - See tähendab, et sa usud, et kui Shiva mees, siis ta imiteerib hääli, tegelikult on?
  
  
  Хоук väsinult noogutas.
  
  
  - Aga sa isegi ei tea, kas Shiva.
  
  
  - Kümnesse.
  
  
  - Niisiis, selle peaks leidma inimese, keda keegi pole kunagi näinud, mis võib olla võimalik simuleerida hääl mõned tegelased, nii nagu ta seda võib... kust ma alustan teie?
  
  
  - Ei ole ime, et sind kutsutakse Истребителем Nr 3, Carter.
  
  
  See ei olnud see reuma, kes lootis, et seda saada. Kuid, nagu ma juba ütlesin, mõnikord ei saa rääkida sellise inimesega nagu Kull. Nii et mulle tuli läbida kogu maailma palusin kedagi või midagi, kes nimetas ennast Шивой.
  
  
  Talle on teada, et see on hüüdnimi, ja siis uurida dokumente kodus. Tegelikult delle Siva oli hindu jumal, on laialt tuntud kui Hävitaja. Sõda, nälg, surm... need katastroofid on ego absoluutne ja vaieldamatu reeglit, ego kontrolli all ja võimu. Kuid oli rohkem; raamat, kellega on tutvunud tema, sisaldas illustratsioonid ja fotod kujud, kujutav Шиву, украшенного maoks. See ei ole tavaline madu ja cobras surmava india rästik ülemisse.
  
  
  Ja vaata, tuli mul minna on rada, mis tundus olematut ja võimatu... nagu arvata liivaterad kalda Gangese!
  
  
  Aga kui Siva oli jutt ühest siis извращенного kujutlusvõimet, siis Riva Singh täpselt neil ei olnud. Tüdruk oli kohal, armas, pehme ja üllatavalt elav.
  
  
  
  Ta pöördus tema poole ja lahendada teadus-ja arendustegevuse ülesandeid ee korgitser kokku pakkida huuled tema пухлому suus. Selle kuldne nahk oli kaetud kerge läbi pank, ja kui tema, pressitud rinnaga nende ebaküps ja kõva грудям, valdas mind неудержимое soov.
  
  
  — Ei, ei öelnud, " sosistas ma, kui ta üritas küsida regulaarselt mitmeid küsimusi, mis, muide, ei hakanud mind erutab. - Ma olen Nick, kas sa Reva... sa ei pea teadma rohkem... hetkel. Selle tugevat kallistas ee, ja ta on rabatud oigama.
  
  
  Lükates jalaga tekk voodist, oma tugevast pressitud ee ise. Kas Ривы on laialdaselt avalikustada silmad, kuid ta tundus, et oli midagi, et teises toa otsas. Sel hetkel ta mõistis, et on hädas.
  
  
  Tema kuulsin müra. Sekund on määratletud selle päritolu metallist kriuksuv, mis on nagu räme sosin, доносился päev... Keegi manipuleerimises lukk. Minu "smith-ja-вессон" näha ülemises sahtlis öökapid voodi kõrval, kuid hetkel oli ta levist minu käest. Nõrk müra lakkas, järgnes klõps... ja siin ta aru, et ei ole aega maadlema, sest relv.
  
  
  Tema hüppas kõrvale, niipea kui uks avanes. Keset valgus, mis tuleb mööda koridori, toodud arvud kaks habemega mehed, seljas valged tikitud särgid ja парусиновые püksid, mis on sarnane пижамные, millised on kõige indialased. Kuid rohkem kui rootslasi, tundus mulle короткоствольный relv, mis on kindlat kätt hoidis üks ümber kujundite тюрбанах.
  
  
  Relv saadeti mind, ja ma ei suutnud midagi teha. Uks on kergelt suletud, sest kahe mehe ja relvastamata lubanud püha toas.
  
  
  Ta pilgutas üllatus sära ja jälgis kahe kasutavad ründajad püüavad leida väljapääsu. Nad olid tugevad ja мускулистыми, ih habemega nägu midagi ei avaldanud, ja otsustades ih бородам ja тюрбанам, nad mõlemad olid сикхами.
  
  
  - Tere õhtust, "sahib", - ütles see, et relvaga, ja tervitus saanud непристойную muigama, kui ta mõistis, et me Ривой tühi, mis tähendab, et veel rohkem haavatav.
  
  
  Hetkel ainus kaart, mida oleks võimalik läbi, oli jääma varjus turist ja ärimees. Nördinud toonil talle vastas: - Mis lugu? - Ma tegin žest, et haarata telefonitoru, kuid relvastamata индиец-sikhi kiirustamist liigutada vanaaegseid telefoni kõrval.
  
  
  - Mis jama, "sahib"! — hüüatas ta irvitades. - Keegi ei anna sulle luba liikuda, ja isegi "meem-sahib", - märkis sõrme Риву, mis tegeleb натянула tekk ja kähara клубочком all lehed.
  
  
  — Vaata kummutid, Мохан, — käskis oma kaaslase inimene relvaga.
  
  
  "Kui see on röövimine, siis ei leia midagi seisab varastada", — hoiatas teda ih. - Mul on ainult tšekid. Meile ruupiat, meile USA dollarit.
  
  
  Nad ei ole впечатлились. Üldse mitte.
  
  
  Aga kui talle rääkisin, tema hakkas koonduma, valmistades oma keha ja vaimu juurde kiire ja неразделимому ühinemise. Viimane kord, kui seda oli paus vahel missioone, Kull väitis, et tema keeldus tavalise puhkeaeg ja puhkus, et läbida intensiivne õppimise aeg, et parandada oma oskusi kõige ebatavaline vormides enesekaitseks. Keskkonnas, erinevaid tehnikaid, mida ta on õppinud, oli ka vormi самовнушения, mille mulle õpetas, omab musta vööd, "ретте dan", champion taekwondo, korea versiooni "kung"". Õpetaja ka valmis mind taekwondo. See vorm on karate põhineb kasutamise jõudu ja hoogu, mis on saadud kasutades kogu keha, eriti reied ja jalgadele.
  
  
  Niisiis, kui üks umbes kaks ründajad hakkas tuhnimine minu asjad ja läksin paljastada kogu minu isiklik arsenal tema oli valmis teha esimene samm. Tema esindas ennast vedruga, mis on võimeline välja hüpata ümber prügi ja швырнуть oma keha ruumis.
  
  
  Tema tõugata Риву ja hüppas voodi, lossimise, nagu kass, kontsad. Pungis просвистела üle mu pea, kui ta kukkus põrandale. Kas kaassõitjale Мохана on püstolisse oli võimas summuti.
  
  
  - Nick... ei! — karjus Riva, nagu kerjamine, et mind ei hakata kraaklema või mitte püüdma vastu seista kahele mehele.
  
  
  Kuid ma ei kavatse rohkem aega raisata.
  
  
  Мохан ja partner ei ähvardas tüdruk, ning marssis minu juurde, скривив huuled sama ухмылке. Ih hambad ja igemed on punaseks värvitud, alates rikkaliku närimine lehed паана. On ослепительном valguses lamp ih suhu tundus окровавленными, nagu oleks nad äsja söönud tüki toorest liha.
  
  
  - Te meid alahinnata, - sahib, - irvitas ta, et see oli püstol. — Me võiks tappa tüdruk, aga kõigepealt me hostelid oleks väga hea töötada teie üle.
  
  
  Tema ei stahl oodata, et näha, millist "tööd" ta mõtles. Koos пронзительным karjub "ki-liide", mis kohe sundis kaks meest end kaitsta, on see, kargas püsti ja атаковал. "Ma saan aru, rio-cha-gi" ümmarguse jalahoop, kus kogu аленка балансируется tagasi. Tema saatis ego iso kõik jõud ja kogu kontsentratsiooni, mis oli võimeline. Selle panin oma parema jala ja sattus eesmärk.
  
  
  Kole korisema filadelfiasse jõudis, saatis teda oigama mees relvaga; minu босая kand lõi ego sisuspunos. Õhu murdis läbi ego kopsuvähki, kui ta kukkus põrandale, hingeldamine. Püstol peibutatakse tal sõrmede, aga kui ta tõstis relva, et teha veel üks lask, tema hüppas üle ta ja hüppas Мохана, enne kui ta jerked.
  
  
  - Ärge kartke, vend, " pomises ma, kuni teine meeleheitlikult püüdis haarata mind jalad, et viska tagasi. Tal on olnud kiirem kui tema.
  
  
  Siin see oli premeerida vaeva, kui hakkas tegelema taekwondo ja kung fu.
  
  
  Tema tõstis käe, nagu oleks see olnud juuksed surmava "колониа-нал-chi-ki", vormi rünnakute, mida tema siis uuritud täiuslikult. Mu käsi liikus läbi õhu kindlasse punkti ruumi suunas eesmärgid Мохана. Ja kui mu jäik sõrmed puudutanud põhjust ego nina, mulle ei olnud vaja meditsiinilist haridust, et mõista, et see inimene on surnud.
  
  
  Tema вонзил tükk luu emu aju koheselt tappis tema. On ego rta хлынул voolu vere, tema pilk on peatunud mulle... siis ego silmad затуманились, enne muutumas laialt avatud ja klaasist, kuidas kaks tükki must marmor. Räme, сдавленный heli murdis läbi ego rta, kui ta kukkus põrandale. Inertne, kaltsunukk, mille on tunda nina punane ja purustada, kui mahla on küps puu.
  
  
  Мохан ei olnud enam "killer", "ta oli трупом.
  
  
  Aga mitu sekundit, mis vajasin, et surmama ego, ego kaasosaline tagasi nii, et püüdis tagasi rünnata. Seda, tundsin, kuidas ta roomab põrandal siiras minu taga ja mul ei olnud aega mõtlema.
  
  
  Ta oli valmis silmapilkselt. "Hanna, oru, seth"... üks, kaks, kolm... Olen vaimselt mõelnud. Siis tema yanked vasak küünarnukk tagasi kohutavas "pal-hunnik chi-ki".
  
  
  Teda tabas vastase avameelne all lõug. Ta karjus, ja ta pöördus ümber, lihtsalt selleks, et mõelda, mis on jäänud täiuslik komplekt hambaid. Sest nüüd lõualuu päris wobbled, раздробившись. Jet vere стекали on ego подбородку ja kaelas on, saada puhas särk. Alumine osa isik oli sõna otseses mõttes rebitud tükkideks; синюшный sinikas juba расползался alates põsesarnad ja silmad.
  
  
  Mees üritas hakata rääkima, kuid ümber ego rta lõhkemist ainult сдавленный heli; aga enne, kui ta jõudis ego tyrmätä, ta suutis päästikule relv. Tema langes edasi, kaua ei valeta põrandal. Veel üks крупнокалиберная pungis просвистела kahe tolli igavesti minuga ja dabbed vastupidises seina. See oli pungis "doom-doom", mis on võimeline inimese sooles, kuidas свежезабитого kana, kes on valmis praadimine. Mees tõusis ja jaotatakse päeval.
  
  
  Enne, kui tal õnnestus vabastada teise läbi oma põrgulik täppe, tema зигзагом läks üle piiri, mis tegeleb liitub mind siiralt k päevas. Aga ta läks ära enne, kui tema jõudis tõmmata relv on ego käest. Talle tormas koridori ja nägin õhuke кровавую pala ja kuulsin raske шарканье metallist trepid otsas koridor ilma vaip.
  
  
  Tema tuli tagasi tuppa ja tõmbas püksid, mis on viskad voodi kõrval. Riva vaatas mind ammollaan, испуганными silmad. Tema ütles kuule. - Ära vihasta, palun! - Kui müüa kudede alati karm konkurents.
  
  
  - Ta ei naersin. Selle jätnud teda üksi verine näitaja, mis tegeleb siis oli mees.
  
  
  Siis selle otsa tema ümber ruumi. Keegi ei näinud, kuidas ta гнался eest нападавшим. Selle peab kindlasti oli püüda, sest nüüd, kui Мохан oli surnud, ei olnud mingit lahendada teada, hema ta oli tegelikult delle. Ma ei arvanud, et nad on akne vargad; nad näitasid kõrgemat meisterlikkust, kui tavalised kurjategijad.
  
  
  Ta oli kindel, et nad ei tegutsenud illusioon küsib raha. Midagi рушилось mul on eesmärke, mis-siis, et sel hetkel ta ei suutnud sõnastada. See oli nagu mõistatus... midagi, mis pani mind mõtlema see, et ütles mulle Хоук. Kas on võimalik, et keegi juba avanud minu isiksus, sest tema oli jõudnud Indiasse on turistide вайзе? Paljud küsimused võiks jääda vastuseta, kui seda ei ole kuulnud kaasosaline Мохана.
  
  
  Hotelli vastuvõtt on olnud peaaegu пустынен, öine portjee magas leti taga. Ta märkas väga kiire liikumine занавесками, скрывавшими suur klaasist päev, mis viib üle terrass ja aed. Paljajalu seda, tormas палаткам, lükatakse tagasi ih kõrvale ja jooksis tume aed.
  
  
  Muru jalge all oli märg ja külm. Kuu kadus, sest kamp pilved, закрывавших tema oranž isik. Edasi tema nägi peegeldus pilv basseinis, kus ta sooritas kuulsa заплыв enne kohtumist Ривой-ja õhtusöök temaga. Minevikku kohin klaasi, rütmiline liikumine kiiged, kurgu hüüab tänavakaubanduses.
  
  
  Nüüd oli ainult heli mu hingamine, põksuma mu südame löögisageduse. Selle ettevaatlikult hiilis edasi, minu tundeid напрягались kui tahes liikumine, mis tahes müra, mis lubaks mul leida oma saaki... enne kui ta avastati.
  
  
  Kiirustades ta ei olnud kätte relv. Nii et mul tuli loota ainult oma luure ja oma käsi. Isegi kui luure ja käed loota ei ole vajalik, kui leiad püstol on summuti, mis on suunatud elu.
  
  
  Minu õpetaja teadis mind hüüdnimega "Nc-Mok", mis tõlgituna korea tähendab "Rusikas". Kuid tol hetkel ei olnud mul otsusele kohaldatakse tava, mida ma olen uurinud. Aias kõik oli vaikne. Lehed баньяна vaid kergelt lasta end peites oma hiiglaslikke raudadega osa ruumi.
  
  
  Tema oleks jälgi india verd, kui ta märkas, äkiline välku, сопровождаемую ägedalt tormasid смертоносной täppe. Seekord nutsin ma. Siis pani oma käe suu, pungis оцарапала mulle õlale.
  
  
  See oli pealiskaudne haav, kuid see on tugevalt жгла. Tema стиснул hambad ja stahl ootama, tundes end rohkem haavatavamad kui kunagi varem. Tukk, aga ei tahtnud enam riskida ja oodata, et ma нападу talle kättemaksu.
  
  
  Ta hakkas jooksma tara. Tema, tormasid tema taga on veel ka sellepärast, et ei tahtnud lasta tal oli põgeneda, ei õpetanud emu õppetund. On selge, et ta toibunud kohtlemise, kellele tema lasi ego vahetult enne seda, nii, et hüppas üle piiri seina suurepäraste osavust. Ta liikus pigem nagu kass, kui mees. Kuid vaatamata valu käes, tema tundis sama liikuv. Tema, перелез läbi seina ja maandus paljajalu kohapeal усыпанной kruusa maa. Veel üks kohin plahvatas mu kõrvus, kuid see ei olnud löök.
  
  
  Indiaanlane valge turban suutnud jõuda мотороллера, pargitud lõpus kruusa teed üle aia. Mürtsumist mootori roller võttis paigalt ja indiaani isegi ei vaadanud. Seda võiks proovida püüda takso või велотакси, kuid ma teadsin, et mees relvaga juba kadunud labürint koridorid linna.
  
  
  Seega, selle asemel, et jätkata казавшуюся nüüd kasutu hunt, selle tagasi tara ja уцепившись kaks puidust kuues, jälle перелез läbi. Seekord on seda teinud vähem vaeva. Rohi oli tõeline kergendus, et mu jalg, võrreldes kruus. Seda suundusin basseini juurde, pesin käsi ja ületanud muru, vaikselt проскользнув fuajees.
  
  
  Uksehoidja ärkasin oma võlvid, et kahtlemata on võimaldanud kahe индейцам märkamatult tõusta minu tuppa. Aga ma ei kavatse etteheiteid ego on трупе, kes on selle jätnud üleval ja kust mul oli vaja lahti saada. - Unetus, "sahib"? — küsis ta minult, зевнув, aeglaselt püsti. Siis перегнулся üle leti visata minu arvates avatud keeldute... tegelikult delle, tema oli üksi püksid. - Ma saadan eest снотворным sind, jah?
  
  
  "Aitäh, ei ole vaja," ma keeldusin, venitatud naeratus.
  
  
  Kui ta on märganud pikk кровавую kriimustus, laseb mulle kuuli indiaanlase-сикха, ta teeskles, et midagi ei juhtunud. Tema засунул käed taskusse ja läks лифтам nii, et mind ei näinud keegi. Mitte seda, et tema tundis piinlikkust, pange tähele; kuid ma eelistaksin ei ärata tähelepanu. Истребителю nr 3 AX peaks kindlasti oli leida mees nimega Shiva.
  
  
  
  2
  
  
  Ривы Singh ei olnud kõrval, et mind aidata siis lahkuda toas.
  
  
  Uks minu magamistuba oli приоткрыта, kuigi keegi segas teda, et jätkata tööd, mille katkestasid Мохана ja ego kaassõitjale. Tuba oli tühi, kui mitte arvestada hangunud laip isiku, kelle tema tappis täpne löök karate. Indiaanlane panna harkis, käed ja jalad, veider poos, peaaegu uppunud lomp on tume veri, mis tegeleb jätkuvalt levitada.
  
  
  Смятые tekid andsid tunnistust sellest, et suurem osa õhtu veetis oma Ривой. Ilmselt tüdruk on haige, ja ta libises läbi ruumi enne, kui tema suutnud seda peatada. Ma ei ole nii loll, et isegi hetkeks mõtlema, et võiks eeldada, et seda on vaikus. Seetõttu on selle otsustanud vahetada hotell hommikul. Tema ei ole seda hotelli, et keegi politsei New Delhi tuli minu juurde ja забросал mind küsimustega. Tema oleks pidanud vastata suur hulk valesid, et kaitsta oma varjamises.
  
  
  Aga peale muretsema Rive Singh, mis tegeleb ei teadnud, kas ta hoiab suu lossi või ei, tema pidi muretsema Мохане. Muidugi, tõmmake ego on minu tuba ei olnud kerge, seda enam, et selle hotell-iga hinna eest vältida igasugust müra. Õnneks ülejäänud külalised korrusel maganud elavat magamaminekut. Meil on üks uks ei avanenud, kuni tema lugging keha пустынному koridori. Meil on üks испуганное isik ei saa näha mu punased väsimusest silmad, mis parandab haavatud käsi ja mu кровавую kannan.
  
  
  Tema pani ego enne, lift ja leidsin midagi, mis mulle vaja oli pükste taskus. Terasest tera minu перочинного nuga on osutunud väga kasulik seade; tegelikult delle перочинным noaga tema õnnestunud ust avada ja lukustada kabiini korrusel, vabastades minu lift, кинув keha mitukümmend meetrit allapoole.
  
  
  See on koht igavese viimse rahupaiga Мохана.
  
  
  Ta oli juba pea-ja õlgade õhus, ülejäänud ego keha oli valmis viimasele толчку sügav auk hästi, kui ta märkas midagi sellist, mis pani mind hüppad alates lipp loa täitmine. Varrukas india курты oli закатан, kui tema lugging keha mööda koridori, ja nüüd on minu pannud tormas detail, mida ta varem ei märganud.
  
  
  See oli tätoveering, mille несмываемыми sinise tindiga, mis tegeleb выделялась on küünarvarred; ja kui tema aru, et kujutatud joonis, minu kahtlused osutusid õigeks. Tätoveering kujutas endast свернувшуюся ring kuningliku кобру, поднимающуюся üles käes katsetaseme rünnak asendis. Клиновидная eesmärk ja трепещущий keel терялись on замершей liha Мохана.
  
  
  Nii tekkiski Cobra. Nad saatsid Мохана ja ego kaasosaline, veendumaks, et Nick Carter ei разоблачит ih salajase organisatsiooni. Ainult plaan kukkus läbi. Odin ümber kahe ained olin surnud, ning teise murtud nägu ei olnud aega saada mis tahes teavet, vähimgi tõend, et ma olen tõesti olnud Истребителем nr 3, agent teenistuses AX.
  
  
  Punkt minu kasuks, vaimselt teinud olen, одергивая varrukas särgid surnud ja surudes laip jalaga. Muutumatu keha Мохана полетело alla kopsakas tumedad seinad kaevanduse lift. Tema kuulnud, kui ta on saavutanud lõppsihtkohta... kostis summutatud knock mahalangenud keha. Kui Shiva võiks ikka aidata emu, midagi selle vastu ei oleks.
  
  
  Probleem oli selles, et ma siiani tuhkur ei teadnud, kas kunagi see salapärane tegelane, aju, toimides vastavalt katte Cobras valitud tähenduses, дергающий eest keelpillid selle rahvusvahelise võrgustiku.
  
  
  
  Liiklusele aeglaselt ja sujuvalt läbi pargi Nehru planetaarium. Et скоплением autode велотакси, motorollerite ja jalgrataste valged sambad Connaught Circus jälginud rahvahulga jalakäija, nagu безмолвные tunniga. Mehed on laiad valged püksid valged "куртами", on vähe, kui отличавшимися riided Мохана ja ego kaaslane, läks kiiresti, tõsiselt ja muhe. Черноволосые naised закутывались on "sari", teised siidist tuunika ja tagasihoidlik "чуридар" (püksid, tihedalt liibuv pahkluu ja talje). Kõik nad moodustavad растерянную rahvahulga, mille kohal rippusid tunne edasilükkamatuse, ja samal ajal ootused.
  
  
  Kuid rohkem, kui linna vaatamisväärsusi ja helisid, rohkem kui eksootiline õhkkond, mis tegeleb tegi New Delhi unikaalne linn, minu huvi oli keskendunud ainult ühele.
  
  
  Шиве.
  
  
  - Sa tahad mulle öelda, et teie Teenus on ainult kuulnud Кобре, eks? - küsis tema, inimese, сидевшего vastas mulle, kuni me mõlemad потягивали piparmündi tee уличном kohvikud lähedal park.
  
  
  Samal hommikul seda ühendust india secret service. Minu "kontakt" oli salateenistuse ohvitser, keda ma eriti soovitatav. Ashok Anand oli mees umbes minu vanust, kuid halb ja vaadates kurnatud, terava ja läbinägelikku pilku, agressiivne näoilmeid... väljendus inimese sellele, kes tunneb kõiki reegleid mängu, ükskõik, гнусны nad on või ei ole. .
  
  
  - Kuulnud Кобре? — korrake ta pahaks. Ta pani tassi tagasi huultele ja tegi suure suutäie tee enne jätkamist. - Muidugi, härra Carter. Me oleme kuulnud Кобре... ümber Kashmiri, on Калькутты, madras, mis on üles Бомбея... kogu meie riik. Kus mässu ja vastuhaku pärast, seal on alati Cobra.
  
  
  - Ja Shiva? - nõudis, et ma olen.
  
  
  - Sa näed seda? vastas Anand, mis näitab pind tooli, väga geniaalne puidust riiul. - See on sile, бесформенная, näed?
  
  
  Talle vastas tukkuma pea.
  
  
  - Noh, siis sa saad aru, kui talle öelda, et Shiva бесформен, ilma isiku, ilma identiteedi, härra Carter. Ja lahjad üle tugitool, ta vaatas mind полузакрытыми mustade silmadega. - See on lihtsalt nimi, laenatud on kurja jumaluse, isegi meile IISA, india secret service.
  
  
  Ja hääl oma alguspunkti, samas kohas, kus oli enne... ainult teine hotell. Хоук võimaldas mul kokku puutuda indiaanlaste küll ja soovitas mul mitte tugineda ih abi.
  
  
  Tegelikult delle käis kuulujutt, et keskkondades indiaanlased омелой koht "petmine". Kuigi ego india kolleeg ja kinnitas Хоука on äärmise hoolikusega, kuid ei olnud mõtet minna asjatut riski, eriti kui kaalul on pandud minu elu, ja edu on minu missioon.
  
  
  - Saan seda teada saada, miks teie valitsus püüab leida meie Шиву? — ütles Anand sama tooni, õrnalt ja ettevaatlikult.
  
  
  — Heroiini, " ütlesin mina. - Kaup kümme miljonit dollarit, mille eesmärk on Ameerika Ühendriigid. - Ma ei arvanud, et liiga paljastab oma eesmärke, kui räägin temaga tõelisest põhjusel, nimelt sellest, et olen püüdnud jälgida allikas hääl подражаний, mis viimastel kuudel on külvatud paanika keskkondades rahvusvahelise diplomaatia, pannes ohtu rahu maa peal.
  
  
  - Oh, jah, uimastid - see on tõesti halb äri! - Indiaanlane naeratas ja hakkas püsti tõusma. - Vabandage mind paar minutit, kuid ma kindlasti helistan oma ülemusele. Võib-olla ta saab mulle anda rohkem teavet Кобре.
  
  
  — Muidugi, " ütlesin ma. Anand lükata tool ja läbinud oma terrass.
  
  
  Tema jälgis teda seni, kuni ta ei ole kadunud sees. Siis tema, vaatasin põhja tass, peaaegu kahetseb, et nii ja ei õppinud lugema saatust sorti lehed. Kes teab, kui oleks seda õppinud, suudaks ta nüüd ennustada edu või ebaedu oma missiooni.
  
  
  Tema istus tagasi ja lubas oma ripsmetega libiseda üle rahvarohke terrassil oma sõiduki niidid, петляющим ümber Connaught Circus. Oli nii palju küsimusi, nii palju puudujääke merele, et mul oleks palju hullama, et saavutada kasvõi mingi edu. - Veel teed juua, sir?
  
  
  Ta võpatas ja nägi, kuidas kelner painutatud кофейным lauda. — Too kaks, " ütlesin ma, mis näitab tühja tassi Ananda.
  
  
  — Kaks piparmündi tee, korrata kelner. - Võin seda pakkuda пакоры, või härrasmees soovib maitsta brändi india roog, liha medvedev nimega "самоса"? Nad on suurepärased, "sahib".
  
  
  Talle vastas jaatav tukkuma, kergelt segaduses ajada ego otsene lähenemine. Mees tõstis tühjad klaasid, ja kui ta pöördus, et saada tagasi kööki, selle sain mina see, et šokis vaatan seda palja käe. Mul ei olnud aega kaua vaadata seda, kuid on ka piisavalt aega, et lahti võtta, et nen отпечаталось.
  
  
  Свернувшаяся cobra - see on midagi, mida on raske unustada! Selle järsult lükata tool ja kargas püsti.
  
  
  "Kuda, rätsep võta, делся Anand?" — ma arvasin, wading vahel tabelites. Helina taldrikud läbistas mu kõrvad, kriiskav, mis seguneks saunaruumi koos гудками ja helisid masinate ümber kohvi ja Nehru park. Aga vähemalt tema ei olnud nii tundlikud, nagu eile õhtul, kui ma pidin end kaitsma kaks sikhide, mis sisse logitud minu tuba.
  
  
  Kabuur, mis selle kandsid õlal, oli mu kallis wilhelmina järgneb, Люгер 38-nda kaliibriga, mis päästis mind ümber nii lootusetu olukordi, rohkem, kui tema armastas meenutada. Ja juhul, kui relv ei piisa, mul oli Hugo, minu стилет, peidetud ножнах all varrukatega särk.
  
  
  - Sa midagi tahad, "sahib"? — küsis üks kogu kelnerid valge куртках.
  
  
  Telefon, ma vastasin.
  
  
  Ta märkis, et pöörleva päev, mis viib tuppa. Mind hämmastab, et Anand liiga kaua heliseb telefon. See lisaks tattoo, mida tema märkasin käes kelner, pani mind tundma end ebamugavalt.
  
  
  Tema leidis, telefonid, järgides inimese valge jope, mitmed mustad ja vanamoodne, telefonid, paigaldatud vasakul soigumine kitsas koridoris. Teda kiiresti огляделся ja märkasin silti päev paremal mulle. Võib-olla tema närvis ilma põhjuseta, võib-olla selle pärast mures.
  
  
  Noh, oli ainult üks viis tagada.
  
  
  Tema, ummikus käe all oma kerge suvine jope, tundsin julgustavat touch käepide Toren ja läks mööda koridori päeval meeste wc-d. Pass oli пустынен. Avades ukse, selle panin parema jala edasi.
  
  
  Ukse raskustega puhkenud sees, mis võimaldas mul kiire pilk vannituba, выложенную must-valge plaatidega. Seal nagu kedagi ei olnud. Tema astus edasi, lastes päev распахнуться mind. - Ma sosistas. - Asoke? - Päev kolm riietusruumid olid suletud.
  
  
  Tema ootas sekundis ja jälle kutsus. Vastuseta. Vaikne, nagu kass, kellel on обостренным tunne hirmu olla lõksus, teda tõmbas "люгер" välja kabuur ja kergelt согнул sõrme спусковом eagle eye. Suurem osa tänapäeva Люгеры on нечувствительный vallandada; kuid Wilhelmina on kohandatud spetsiaalselt mulle poisid on laboris AX staabi-korteris Washingtonis. Käivitada on valmis haavlid, sest ainult tema oleks vajutas päästikule.
  
  
  Ma läksin esimest wc vasakule. Hea ettevõttest, metallist käepide, tema lükkas ukse ja nii kiiresti suletud. Esimene riietusruum oli tühi, kui teine. Ja kolmas, tuginedes опущенное prill, oli näha ikka, elutu keha Ашока Ananda.
  
  
  Tema, sirutas käe ja tõstis ego pea. - Värdjad! - прошипел tema enda nina all. Mind vaatasid laialdaselt avalikustada silmad Ananda. Tema veetis sõrmedega ego sajandite kaupa, pestes seega изумленное väljend, hüljatud surma mehe ego.
  
  
  Peen triip, nüüd lilla, märkis ego kaela. Заглушили kapsas, tegin ma, läbides sinikas. Selle kinnitamata krae ego särgid, et parem kaaluda sinikas, ja nägin jälgi kaks pisikesi punktsioon, vahemaa vähem sisse. "Aga miks?" — küsi seda endalt. On selge, et Anand oli hautatud surnud, sest ego, keel свисал iso rta; kuid need jäljed kaelal, tundus, et olid jäänud hambad maod.
  
  
  Mõni aeg tagasi, vahel üks missioon ja teine oli mul võimalus lugeda mitmeid raamatuid герпетологии, teaduse kohta рептилиях. Ja ta teadis, et reaktsioon mesilase nõelamise mürgised maod on tavaliselt algab veerand tundi või pool tundi hiljem hammustada.
  
  
  Ашока Ananda hammustatud lohe, kuid see ei olnud surma põhjus ego: võib-olla need märgid tähendasid hoiatuse või mgrgid religioosne sümbol. Üks oli selge: ta ei kavatse peatuda seal, et teada saada.
  
  
  Selle kustutanud "люгер" ja läks välja ümber kabiini. Wc oli ikka пустынен. Kui ma läksin tagasi sama teed, mida varem, siis kindlasti oleks kohanud kelner. Niipalju kui tema saaks otsustada, ta ei olnud ainus, kes on töötanud baaris, tulevad organisatsiooni "Cobra".
  
  
  Tema küsis teine väljapääs. Застекленное aken üle portselan valamu raskendav tolmune raja park Nehru planetaarium. Tema перелез üle ääre valamud ja vaatasin välja. Aken tegemist taga kohvik, välja vaadata külastajad, kes istuvad terrassil, kus väljas süüa kelnerid, tätoveeritud või mitte.
  
  
  Ta avas akna võre стилетом ja tõstis selle, отцепив roostes metallist konksud raami.
  
  
  - Seal on rohkem mugavaid võimalusi väljumiseks, "sahib".
  
  
  Liiga hilja выхватывать Вильгельмину nüüd. Tema pööras pea ja nägi ухмыляющееся isik kelner relvaga. - "Беретта" 22. kaliibriga целилась mulle avalikult silma. Relvad väikese kaliibriga, aga teda piisavalt hästi teadis Беретты, et teada, kui ohtlikud nad võivad olla asuvaid objekte.
  
  
  — Tema lihtsalt hotell hingata värsket õhku, " selgitas ma.
  
  
  Ta ei naeratas, vaid lihtsalt взмахнул relvaga, andes mulle märk tõsta käed üle pea ja hüpata valamud. Ta hoidis наведенную mind Беретту. Mul jäi üle ainult nõustuda ego kutse. Tema maandus põrandale ja vaatas teda. Oli näha, et ta närveerib, on ego ripsmetega tundus, et tal on vähe kogemusi sarnastes olukordades.
  
  
  — Ma arvasin, et indiaanlased — külalislahke rahvas, " ütlesin ma. - Tundub, et minu teine seal, ja pööras oma pea kõrvale чулана, kust ma selle leidsin keha Ananda, - oli õnnetus...
  
  
  Sama juhtub ka teiega, "sahib", - irvitas kelner, tehes samm edasi, nüüd "беретта" целилась minu elu. Varsti, ilmselt me kuuleme tugev sahin väljas, jube jama. On nii palju müra, et see заглушит tulistas relv.
  
  
  Niisiis, ta ei olnud ainus barre, kes oli seotud Коброй. Kuidas nad teavad, kust mind leida, ja kuidas nad said sellest teada Ананде — kaks ülejäänud vastuseta küsimuse lisamine teistele, mis mul on kogunenud.
  
  
  - Tõsiselt? - ma vastasin, sundides ennast aarialaste рассмеяться. - Soovitan korrata intervjuus etv-le taha.
  
  
  Tal oli õigus.
  
  
  Kelner oli kogenematu, halb tunne on selline töö ja ei teadnud isegi seda ise vana trikki. Ma ei jõudnud lõpetada lauset, kui ta pöördus järsult näost несуществующему intervjuus etv-le. Ja mõne sekundi murdosa jooksul tema oli hagi.
  
  
  Tema hüppas edasi ja käima kelner kaela. Ta karjus, kui välistald minu kinga lõi ego ключице. Tema alandas jala ja pussitas emu saatuslik löök vasaku põrn. "Беретта" lendab, kui mees pigistatakse käsi valus koht ja oksendamine закапала külgedel ego rta.
  
  
  Kui ta langes edasi, tõstis ta igale rahvusele ja jälle tabas teda ego näkku. Tema kuulsin piiksumist hammaste sel hetkel, kui mu igat hõimu puudutas ego rta. Mees libiseks põrandal. Lähedal wc оглушительно загрохотала nõudepesumasin, taga järgnes helina köögitarbed.
  
  
  Muidugi, see oli plaan, mille eesmärk on tuim löök, mille eesmärk minu jaoks. Tema võttis "беретту" ja tõukas seda hetke voodipesu püksid, mis on piisavalt suur, et varjata oma relv.
  
  
  Siis ta haaras mehe juuksed ja tõstis ego peas, nagu oleks ta nukk, millel on перерезаны niit. - Sa oled halb välja nägema, mees! - hüüdis tema madal hääl.
  
  
  Ta pomises midagi, mida ma ei kuulnud, выплевывая verd ja purunenud hambad, обмазывая lõug. - Kus ta on? - vajutasin seda. - Ma tahan teada, kust ma leian sinu boss... Шиву.
  
  
  — Shiva... Siva, ei, " pomises kelner, rippuvad pea. Mees sulges silmad, ja ego suu jälle залился verega.
  
  
  — Mõtle veel kord — прошипел ma kätt tõstes. Tema, tagaistme sõrmed kujul гарпуна, löök nimega "penn-колониа-väli " ji-roux-ki", mis pidi vallandada emu keel. Ja see pani ego avada udune aknad valu silmad.
  
  
  Veel üks südantlõhestav oigama saatis löök. Kuid see värdjas ei mõelnud tapmine Ananda, nii et ma ei olnud tuju olla lahke самаритянином. Tema засунул küüned emu all silmalaud, tõrjudes ego silma õunad.
  
  
  Kelner, сотрясаемый конвульсивной дрожью, отпрянул. Ego eesmärk korrusel.mõned sugu, kuid sekund teda, hüppas see peal, jälle torke sõrme emu siiralt silma. Selle võiks pimestada ego elu. Aga peale surma kolis india agent seda hotelli, saada reuma.
  
  
  - Ütle: "kus on Shiva? - korrake seda.
  
  
  See oli ebameeldiv vaatepilt; tunnused inimese nägu on moonutatud, hirmu ja valu. Ego nägu ja enne särgi juba oli võimatu eristada, nad olid перемазаны verega ja okse kätte, silmad hääli-hääli tulevad ümber tiirleb, ta ei saanud hingata.
  
  
  - K... k... - простонал ta.
  
  
  - Kus ta on saalis? - haukus ma. - Kus?
  
  
  Kuid eelmine peksmise lisatud vastuvõtmine "suur sõrm silma" puhus ego on jooksuaeg. Kelner istus tagasi ja põgenes füüsilist piina, lastes endale sukelduda забытье.
  
  
  Tema sõrmed eemaldas, ja silmalaud on suletud ego silmad. Tema püüdis elustada ego, tugevalt loksutades, kuid mees oli teadvuseta ja kujunenud vari ise. Tema juba pidi tõmmata elutu keha чулан, et jätta pea vee alla ja viia ego teadvus, kui kuulis tallata samme. Keegi shell mööda koridori, pealkirja päev wc-d.
  
  
  - Нирад? - Kutsus che see hääl.
  
  
  Ütlematagi selge, et Нирад ei osanud vastata.
  
  
  Seekord seda ei oleks lubanud, millega ennast üllatusena. Tema läks valamu ja mees ronis tagasi portselan krai; raam akna, kuhu te selle lahti varem, oli приоткрыта.
  
  
  Tema tõugata aknaraami edasi vabad käed. Ukse taga wc Нирада jälle kutsus pinges hääl.
  
  
  Õnneks aken oli piisavalt suur, et indekseerimise kaudu. Toetades klaasist kaant ühe käega teda, hüppas terrass alla ja piilus tagasi wc.
  
  
  Kui uks avanes, ja ma olen vaimselt pildistanud isik, kimbatus смотрящее on окровавленное keha Нирада. See oli tundmatu isik, tema ei kunagi varem ego ei ole näinud. Kuid ma teadsin, et ma jälle näen noorem индийца, mis uskmatu vaatasin pildi kujundit Нирада sel hetkel... ja vist lähiajal.
  
  
  
  
  3
  
  
  "Ma Isegi lääne vaatleja lihtne leida on topelt kehastus Shiva-cobra tõeline olemus jumal. Происходивший välja доведического jumaluste, see on väga iidne liige india kolmsuste peab lõpuks leiab seostatakse falloslik sümboolika. Tegelikult, ego ikonograafia iga kord kui me leiame paistes kapuuts cobras on ründaja positsiooni. Seetõttu pole ime, et Shiva väga osas kirjeldatakse riided kogu nahad cobras, kõrvarõngad, ka tehtud on nahad, умилостивляющим pael ja vöö ümber elavate vipers..."
  
  
  
  Ta sulges raamatu ja piilus aknast raamatukogu, libistades silmadega lai kivist trepp, mis viib terrassile kohvikud lähedal park Nehru planetaarium. Keegi ei märganud minu kiire lahkumise ümber tagumise osa klubi.
  
  
  Ma ei oodanud, et partner Нирада закричит, ja tegelikult delle ei eksinud. Tema ka ei näinud, et sündmuskohale saabusid masin kiirabi või politsei autod, et võtta keha Ашока Ananda. Tulid ja läksid turistid ja ärimehed. Baar jätkas segamatult ja oma tähelepanelikule punkti raamatupoes on Connaught place seda isegi suutnud näha kaasosaline Нирада, noor индийца kujul kelner.
  
  
  Mis puutub Нирада, siis ego kusagil ei näinud meid ees, meile pikali. Ego teise, ilmselt tõi tema ego on mingi eraldi tuppa või restorani) kohta, et see on taastunud. Kahtlemata kaks asutuste teadnud teisene tegevus nende töötajad, muidu oleks märganud midagi ebatavalist.
  
  
  Igal juhul tema oli otsustanud jätkata järelevalve nii tuhkru, kui üks või mõlemad kelner ei ole enam töötada. Нирад "läinud" enne seda aega, et saada eemale mõneks millist teavet. Nii et ei ole muud kehtivat vihjeid, web-зацепка, millega oli võimalik jälgida, oli varguse eest kahe киллерами Cobra.
  
  
  Ma ei ole nii loll, et arvan, et nad viivad mind siiralt kaasa таинственному iseloomu, kuid ma olin peaaegu kindel, et kui mootorid käivitatakse, Shiva, kui ta tõesti olemas on, siis varem või hiljem ilmub.
  
  
  Niisiis, tema jätkas teeselda, et on väga huvitatud raamatuid, выставленными poest, kuni ostude maht kohta india рептилиях, mis on teda uuritud. Kui tema lõpuks kargasin mööda raamat kapp, tema peitis varju, püüdes saada on praktiliselt nähtamatu. Kõrval oli piisavalt turiste, nii et ma ei olnud nii märgatav. Kõige vähem on talle hotell endale tähelepanu tõmmata.
  
  
  Üle pikkade aastate teenuse AX tema aru, et kannatlikkus on kõige kasulik voorus. Tegelikult delle, kui videvik hakkas paksenema taevas, teda lõpuks nägin, kuidas minu inimesed lähevad üle kohvi. Nad läksid alla lai kivist trepid, aeglaselt, samm-sammult.
  
  
  Noor mees, склонявшийся üle verine numbrile Нирада, juhtis tema kaaslane. Silmad Нирада olid завязаны; ego seltsimees juhtis ego, nagu oleks ta pime. Kui tema aru, ajutine pimedus kelner tähendanud, et Cobra on ühe agendi vähem.
  
  
  Tema, astus edasi ja hoidis oma silmi neist kaks, et nad ei выскользнули välja tähelepanekud siis sellest, kuidas ma teda läbi ih ootab terve päev. Connaught place on tulvil äri-ja клерками, возвращавшимися töölt koju. Tema juba pidi ületama людную pindala, kui kaks mu mehed on teinud ootamatu žest; kuid ma tundsin kergendust, kui nägin, kuidas teine Нирада lõpetas велосипедное takso ja oli oma kaassõitjale iste kitsas masin.
  
  
  Noor indiaanlane lehvitas käega ja моторизованное takso terava mürinaga нырнуло oja. Seisab üksi kõnniteel noormees on silma грифона pööras pea minu poole, ilmselt ei tea, mida teha.
  
  
  Kui ta oli kahevahel, see teda ei olnud.
  
  
  Tema peitis taga valged sambad, oodates, et ta teeks. Veel hetke kahevahel, ja ta lõpuks langenud ohjeldada. Nägi ta kahte sõrme huultele ja välja läbilõikav vile, peatus veel üks велотакси.
  
  
  On официанте olid veel valged форменные püksid, kuid ta on muutnud oma jope. Selle asemel, et teda nen oli tume särk avatud воротом. Midagi metallist säras tema kaela ümber, kajastades päikeseloojangut püha, on nagu peegel. Noormees, selles on kolmerattaline jalgratas ja juht vajutab gaasipedaali, järgides niit masinate ümber pargi Nehru planetaarium.
  
  
  Tema rohkem ei kaotanud aega.
  
  
  Ei möödunud sekundit, kui ta oli бордюре ja lõpetas teise kabiini, kaotamata välimuse järgi kelner.
  
  
  Kui ta oli ветхой vana masin, tema surus autojuht käsi pakk arved, mitte lasta tal olnud aega vaielda.
  
  
  — Jälgib mu sõber sinna, — tellisin ma.
  
  
  Juht, keskendudes esmalt raha, mis talle emu andnud, siis велотакси, mis kelner lõpetas vähem kui minut tagasi, ei kõhkle kinni. Ta võttis esimese riba, ja ta kummardus kinnitatud, ei vähendades silmade велотакси, mis, nagu ta lootis, toob mulle veel üks samm неуловимому ja таинственному Шиве.
  
  
  Seni on kõik nagu läks hästi, ütles ta endale, kindel, et kelner ei näinud, kuidas ma seda ootasin ego väljumise ümber baari või istus takso, et teda järgida. Tema käskis juhil kiirenema, kuni noor kelner meid ei отделяло vaid kolm masin.
  
  
  - Kuhu minu teisi saadetakse?
  
  
  Alates Connaught place me asusime kõrvale Connaught circus, et rulli sõidurada, mille kõrvale trade center New Delhi. — Vanalinn, " selgitas juht. Siis кинул mulle kiire pilgu ja lisas: Ta röövis, sahib? Kui ei, siis ma kõnega politseisse...
  
  
  — Ei ole midagi sellist, kinnitas tema ego ja lahjad üle istme, sosistas midagi emu kõrva.
  
  
  Ta punastas all vasest nahk. - Arvasin, "sahib". Kuidas sa seda nimetad... kohtumised, või mis?
  
  
  - Täpselt, - kinnitas tema lai naeratus, mis viitab sellele, et jälgida, sest noor mees, направляющимся romantiline kuupäeva.
  
  
  - Ole ettevaatlik, "sahib", - hoiatas mind taksojuht. - Делийские naised on väga targad, ja ta сопроводил pakkumine, hõõrudes pöial umbes nimetissõrme, et rõhutada oma volitusi seire.
  
  
  — Jah, aga sa ei kaota välimuse järgi on meie sõber, " ütlesin mina.
  
  
  Oli juba peaaegu pimedaks läinud, ja siis väljumise kohta Connaught Circus liikumine vähenenud. Juht muutsin teema ja juhtis minu tähelepanu paiku. Lõpuks laia пыльного prospekti märkis ta kuulus tempel Jama Masjid, suur mošee ümber punase liivakivi paljand, mis on sarnane linnus.
  
  
  Ja avameelne enne мечетью ja lähedalasuvatele basaar seisis veel üks monument ümber punane kivi, muljetavaldav kompleks, kinnitas императорами Mughal, Punane fort. Tema arvas, et kelner kaob bazaar, aga ilmselt ta ei saanud aru, et teda jälgitakse. Selle asemel, et tulla lähedal mošeed ja turg on avatud, ta läks üle велотакси avameelne enne värava, juhtivate fort.
  
  
  "Pea kinni," ütles ta juhile.
  
  
  Ta lõpetas just sel hetkel, kui kelner astus väravate taga. Tema läks omakorda ja kiirustas oma mees, hea meel, et pimedus on andnud mulle mõnda varjupaika. Enne värava seisid kioskites "kingitus", postkaarte, путеводителями, kohalikke hõrgutisi.
  
  
  Kuid ma ei olnud reisija, ja mul ei olnud aega peatuda ja imetleda nende "võlusid". Ettevõttest teatud vahemaa, tema vaatas pilguga üle valge брюками ja tume jope kelner.
  
  
  Vähemalt ta ei näinud mind, mis tähendab, et ei teadnud mind. Kui ainult "Cobra" ei levinud minu pilt, sel juhul Nick Carter stahl vähem anonüümne, kui selle hotell tunnistama.
  
  
  Ees, lõpus viiv kõnnitee, ees kitsas puust будкой kelner peatunud. Facia возвещала alguses show "Lumiere ja poeg". Kui tema aru, et noor индиец ostetud pilet etendusele, ma ei kõhkle, järgnes talle.
  
  
  See oli ajaloo õppetund, "teekond" mitte igaüks, kes abi психоделиков. Гравийная rada pidas vastu piletisüsteemi töötukassa õue fort. Siin aias, окруженном marmor lossid, ehitatud императорами, et pealtvaatajad olid saavutanud mitmeid ridadesse toolid.
  
  
  Prožektor on saatnud kollane valguskiir veergu enne marmor hoonete ja аудиокомментарии kanti läbi kõlarite. Kõneleja kirjeldas Paabulind troonile, varastatud персидскими hordide, вторгшимися India xviii sajandil.
  
  
  Seejärel püha kustunud, ja minu selja taga kõlas koputus kabjad. Tema pööras pea, peaaegu ootab olla keset обезумевшего karja.
  
  
  Selle asemel tema oli teel terav kui habemenuga pistoda.
  
  
  Tera зашипело, tõesti pisaravool vasak varrukas minu камзолы. Pikalt mõtlemata selle, отстранился ja ühe käega on käivitanud vastuvõtmine "колониа-нал mckee". India kelner ei stahl kogeda õnne sajandi alguses teist korda.
  
  
  Ego valged hambad сверкнули on сардонической naeratus, tera стилета kedratud õhus. Seejärel tõmbamisega täielikult осветил ego isik, ослепив seda. Noormees tormas liigu ridade vahel toolid ja jooksis.
  
  
  Vaatajaid, peamiselt lääne turistid, tundus, arvati, et indiaani oli osa show. Keegi hakkas kiidan ja õhus kuulda tallata конских kabjad. Ümber valjuhääldi донесся heli toru koos võitluskunstide кличем. Tema tormas eest нападавшим.
  
  
  Ma ei teadnud, kuidas ta teadis, kes tema selline on, või et ma järgis. Aga selle kõik võiks veel kuulata särts ego teraga pistoda, рассекающего õhk ja разрывающего varrukas minu камзолы. Ta on peaaegu läbistas mu nahka.
  
  
  Ei peatu põgeneda, on tema jõudnud jope eest relvaga. Keegi ümber vaatajaid ei leidnud midagi imelikku meie liigutusi ja kui prožektor запылил marmorist hoone, pimestav peegeldus обрамило varjupaik kelner.
  
  
  "Kuninga sauna..." — teatas jutuvestja.
  
  
  Talle oli üks ümber marmorist veergu veel enne, kui prožektor on püütud mind. Tema kitsendati silmad ja stahl otsida ümbruskonna varju. Terav lõhn samblast ja mädanenud taimkatte пропитал palee ilma seinad. Ta segas seal, oodates, millal selle saan lõksu, mis, nagu ma nüüd aru, seadsid mulle.
  
  
  Selle võiks ümber pöörata ja tagasi hotelli, et uurida järgmine samm; kuid ma loobusin sellest mõttest, et nüüd, kui tundsin, et lähedal avalikustamist paha toimingute Cobra... ja Shiva. Kui enne selle leian, et inimene, seda parem on kõigile.
  
  
  Heli samme noor kelner oli kurt стуком. Tema kuulnud, kui ta jookseb tagumise osa hoone, üha enam ja enam turiste, kes vaatasid etendust aias. Talle oli seda hea meel ka sellepärast, et ei tahtnud, et süütu vaatajad olid kaasatud vägivaldne vastasseis, mis hääletamise teel hääletamine peaks juhtuma.
  
  
  Tema töötab umbes, painutatud kaks korda, veerud juurde kolonnis, навострив kõrvad iga kahisema. Raske oli kuulda mingeid helisid, välja arvatud need, mis teeb von salvestatud ajalugu. Summutatud oigama смешался koos trummi дробью, tugevdatud võimas helisüsteem paigaldatud aed. Kui ei oleks valged püksid, mis olid mees, siis ta on kahtlemata oleks suutnud pugeda varju.
  
  
  Aga kui on kustunud püha, teda nägin ego uuesti. Ta миновал lühike marmorist trepp, соединявшую üks hoone teise, ja nüüd oli põrandal.
  
  
  Tema juba hoidis sõrme спусковом eagle eye relv. Vallandada oma hetkel, kui ta vajutas päästikule. Lisaks helisid rullid, доносившимся ümber valjuhääldi liitunud lai kaadrid, peitepulk mu maha.
  
  
  Tema näinud, kuidas pungis kinni kiilunud marmorist kolonnis, tõstes õhku pilv valge suitsu. Lask заглушила teine оглушительная aktiivse puhkuse näidutuled топотом hobuste kabjad. Ma ei saanud eesmärk, nii jooksis edasi. Kelner kargas püsti ja ego oli kusagil näha.
  
  
  Tema миновал lühike redel, mida ta ainult jooksis ja oli keset kitsas rohtukasvanud rajad, mis on ümbritsetud marmor hoonet. Minu taga väljamõeldud särts kelle midagi rasket hingamist. Mõttetu on mõelda, et tulistada пушке. Nii et ma tõstsin keerlemas mõlemad pingutama. Tema sattus noorele индейцу on ribi, kuid kuigi ta hetkeks tõkestatud, emu õnnestunud võõrandumise mind samm tagasi.
  
  
  Tappa ego, ei olnud minu plaanid. Surnud oleks ta mõttetu minu jaoks, ja matkaradu, mis tegeleb pidi viia mind Шиве, обрывалась seal, siseõues on Punane fort. Elav kelner võiks anda mulle väärtuslikku infot.
  
  
  Äkki ümber pimedust minu taga kostis räme, vaevalt слышный hääl.
  
  
  - Suurepärane, Ранджит.
  
  
  Võimas löök откинул tema parema jala tagasi ja kand mu jalad maandus kelle siis igale rahvusele. Hakkas teine kimbutaja groaned alates haiget ja отпрянул. Tema отпрыгнул kõrvale, hingeldamine, ja astus tagasi, нацелив Вильгельмину kaks ründajad.
  
  
  Kahe peale ühe, Ранджит oli kelner, mees, millele järgneb selle; aga teisele ka ei olnud võõras. -- Hääletamise me kohtusime jälle, -- sahib, " ütles ta ebaviisakas, sundüürnikud смешком. Sõnad вырывались tal, iso rta mõningate raskustega, sest alumine osa ego isikud on обмотана valge kaste.
  
  
  — Ahaa, " ütlesin ma teada ego: ta oli kaasosaline Мохана, бородатым сикхом, kellele tema murdis lõualuu õhtul.
  
  
  Ранджит võttis lühike vahetus sõnadega, et пригнуться eest kolonni, hetkeks уклонившись alates surmaga trajektoori "Люгера". - Jätkata on mõttetu, "sahib", - kokku on india sikhi. - Kui sa tapad meid, te ei ole midagi teada.
  
  
  - Mis on, kui teda ei tapan su? - küsisin temalt. Kuid see kohe, sekundi murdosa jooksul, et midagi on metallist kiiresti пересекло mu vaatevälja. Ta pöördus ümber ja vajutas päästikule. Pungis пролетела õhu -, põrkas ta asub mööda seina hooned. Ja siis seesama relv on sõna otseses mõttes läks välja ümber mu sõrme, mille tüve, обмотанным metallist öösiga.
  
  
  Ранджит läks läbi oma peavarju ja haaras relva. Tema mõistis siis, et see oli midagi, mida ma varem märganud, teema, mis on блестел ümber ego kaela. See oli tükk vasktraat, ilma kahtlust, lõks, mida on kasutanud, et tappa Ашока Ananda.
  
  
  "Sa ei ole nii tark, kuidas sulle tundub", — sahib, — koos смешком märganud teise ettevõttega seotud indialane.
  
  
  Tema üritas taanduda, kuid Ранджит ei kaotanud aega raiskamata. Kelner püssi minu rind, teatades sellest ette piisavalt, et järsult mind peatada. Ja ma olin piisavalt lähedal, et üritada tõmmata relv on ego käest. Ja kui tema üritas põhjustada löök jalaga, ta oli kindel, et noor juustega kelner, ei kõhkle, vajutab päästikule.
  
  
  - Ja nüüd извольте tõsta käed üle pea, "sahib", - tellisin teen. Ja ta astus edasi, tema suu скривился on kuratlik naeratus.
  
  
  Tema, tõstis käed ja ettevaatlikult vaatas kõrvale teise сикха. Ранджит sirutas emu vasktraat. Traat загудела, kui mees обмотал otsad ümber oma randme.
  
  
  "Мохан on surnud," ütles ta peaaegu неслышным häälega muusika, лившуюся ümber kõlarid. Show ei ole veel lõppenud, nagu elu Võitleja nr 3 kui ma lootsin. - Гурнек, aga veel elav, "sahib". - India sikhi lähenes mulle, kui Ранджит tuli lakub
  
  
  Mul on nina all oli pagasiruumi люгера Toren, ja äkki mulle pähe, et ta ei ole enam minu vana veel. Ei ütle juba umbes медном проводе, mis Гурнек hoidis mõlema käega.
  
  
  "Sa oled заслуживаешь hullemat, — sahib, — palju hullemat," ütles kelner.
  
  
  Ta mängis "lihtne" päästikuga. Piisavalt oli väga kerge surve ja Хоуку oleks pidanud palkama Võitleja nr 4. Enne aga, kui noormees on viinud täide oma ohud, Гурнек marssis minu taga. Ainult see kord, kui mu löök jalaga tagasi kadus õhus, mitte kui eesmärk.
  
  
  Loop venis mu kaela ja ma jälle pidin kätt tõsta. Ta vaatas avatud дулом "Люгера", kuid Ранджит lase vallandada ja klõpsates relvaga, tabas mind tagumik laubale. Samal ajal, tema üritas lükata vasktraat, mis on pressitud mu kõri.
  
  
  Niit разрезала mulle nahka, ma ei saanud hingata. Selle välja сдавленный heli ja Ранджит, chuckling, tõstis ta igale rahvusele ja tabas mind kubemesse. Valu sundis mind застонать, sundides painutada.
  
  
  Igale rahvusele tõusis sajandi alguses teist korda, sundides mind plahvatada alates piinav haiget. - Loll oled, "sahib"... Cobra teab... Cobra kõik teavad, härra Carter.
  
  
  Ego hääl tundus, et tuli ümber tume tunnel. Selle iso kõik välja püüdnud vabaneda, võõrandumise traati, mille Гурнек mind lämmatas. Aga ma ei saanud liituda nah, see oli liiga õhuke. Koos стоном tema langes edasi, püüdes hingata.
  
  
  Siis tagumik relv tabas mind veisele taamal hääl ümber valjuhääldi kuulutas: - Kui on paradiis maa peal, siis ta on siin... siin, siin!
  
  
  Tema ei usaldanud emu. Vahepeal on ta mõelnud, kas mul on kunagi veel võimalus uskuda midagi sellist.
  
  
  
  
  4
  
  
  Kõigepealt oli lihtne.
  
  
  Sametine, pehme ja sile, tume ja hubane uduvine. Kaitsekile pimedus, mis tegeleb pani mind naeratama. Kuid siis ta hakkas põletada, lõika mu nahka, nagu kildudeks purunenud klaasi. Tema pidi minema, muidu on ta tore oleks mulle peale, содрала mind elus nahka. Nii et ma рванулся edasi, justkui вынырнув alt merepõhja. Ja mida suurem on tema tõusis, seda rohkem mind разрывало osa.
  
  
  - Ei ole! Tema... tema ei taha! - Ma kuulsin oma häält. Tema korrata seda valjemaks, püüdes tõsta raskust, давившую mulle silma. Ta pilgutas ja midagi ebamäärast värvi, hakkas liikuma edasi-tagasi, minu ees, vibreeriv ruumis ja väljaspool seda.
  
  
  Tema avas mu silmad sajandi alguses teist korda, siis kolmandat, ja samal ajal ta püüdis edasi minna, kuni minu eesmärk ei ole ударилась оборудова on midagi raske. Vibratsiooni lõppenud ja ta jälle langes, liiga nõrk ja unine, et teha veel üks liigutus.
  
  
  Ma ei tea, kui palju aega on möödas siis seda. Seda, tundsin, et mind kinni unenägusid ja iga kord, kui ta püüdis suruda ih ja avada oma silmad, aga midagi царапало mu nahka, et midagi põles. Lõpuks ta hakkas otsast peale, edasi liikudes keskkondades vahelduvad lained vlad ja valus.
  
  
  Siis on "asi" välja kujunenud. See oli sein, mullane sein, mis tegeleb istus minu ees, suurendatud või vähendatud... ja siis on normaalne. Minu eesmärk oli раздавленой muna koorega... nagu oleks tema ei joo kuu aega järjest. Tema seisis najal lähima kurtmine, kuulates ise seda väga head heli maailmas, heli minu rind, вздымающейся ja опускающейся iga hinge.
  
  
  Et царапало ja рвало mu nahka-ajal selle pika puhastustule vahel, teadvus ja teadvusetus, nii nagu see allapanu, kus ta lamas selili. Niipea, kui ta mõistis, et ma olen elus, tema tõmbas jalad koos pingid kaetud õlgedest, ja värisedes püsti.
  
  
  Tema упираюсь käega seina püsti. Tema tundis ennast narkomaaniks on ломке, ajas iiveldama. Löögid, mis tema sai väravat, pluss затяжение traadi kõri, kärpima mind.
  
  
  Nüüd, ennekõike tema pidi taastada oma jõudu.
  
  
  Ta tegi paar sammu, kui minu põlved ei ole enam painutada. Seda mööda puuri-kaamera... ruutmeetri meie kasti tuppa koos глиняными seinad ja põrand. Ei olnud meile, aknad, meid isegi ust. Hiljem, kui oleks tulevik, ta oli kindel, et suudan leida liitekohad ägama, kus peab olema uks, sest keegi.... Ja keegi tõmbas mind oleks.
  
  
  Ühes otsas on kaamera, vasakul kaubaaluste seina olid вмурованы kaks võre. Mõlemad nad jõudnud mulle talje ja on kaetud traatvõrk. Tema muidugi ei kavatse oodata, kuni mind tutvustada oma мучителям, nii et talle lähenes перилам püüab toibuda haiget, mille põhjustas mulle löök Ранджита tagumik relv.
  
  
  Aga enne kui puudutada traat võre ja tutvuda kaks võre, et igal aastal, kas ih seljast, tema võttis kingad. Inimesed on pildistatud mind jätsid mind, särk ja püksid. Стилет kadunud, nagu "Беретта", ja muidugi "Люгер". Seda isegi камзолы ei näinud, kuid digitaalkaamerad ei olnud külm... vähemalt mitte veel.
  
  
  Selle võttis oma kingad ja viskas ego iluvõre. Midagi ei juhtunud. Ei ole sädemeid. Jumal tänatud, prügikast ei olnud электрифицированы. Selle ikka panna balleti sussid ja sirutas ühe ümber neljast metallist kruvi, millega on võre крепились juurde oigama. Aga kui mu sõrmed puudutanud noh, vaikuses kostis hääl, hääl, mis pani mind võpatama.
  
  
  - Tere hommikust, härra Carter. Sest praegu on päev, kas tead. Loodan, et te приснились head und, "sahib"...
  
  
  Hääl kostis ühe umbes kaks trellises. Kahtlemata, sest metallist vaheseinaga peidus võimendi. Kuid kõige rohkem настораживало siis, et hääl oli tuttav... hirmsa tuttav.
  
  
  "Tere, see on Carter, ütleb agent nr 3. Tegelikult on; Kull rääkis sulle оборудова mulle kõik. Niisiis, see on teie agent, Anand, tundub nii ego nimi. Noh, ta ei ilmunud kohtumisele. Ei, sa ei pea vabandama. Me teame, et meie mees недосягаем ja... Oh ei, üldse mitte! Ego ei ole olemas, hääletamise, ja kõik. Ei, homme selle tagasi Washingtoni. Kobra rünnak? Selle väga kardan, et meie valitsus ei saa sekkuda asjadesse india turvateenused. Sa mõistad, muidugi... Jah, ja tänu hooliv. Ütle мистеру Ананду, et mul on kahju, et mul ei olnud tegeleda temaga kohtuda".
  
  
  Järgnes pikk paus. Ja siis jälle vaikus. Tema loobus võre ja läksin tagasi magamis. Vaatamata tühjust kõhus, kuigi on kohutav tunne, iiveldus, tema pidi tunnistama üht: Shiva oli tõeline, halastamatu, lahe головорезом, salakaval vaenlane, mis teda veel kohanud.
  
  
  Ainult et прослушанная minu lühike kõne, telefonivestlus, mis kahtlemata on juba toimunud, on hääldamine täiesti tuttav hääl. See oli minu enda hääl, sama ideaalne intonatsioon, kõne ja intonatsioon.
  
  
  Shiva raamitud mind ja ei raiska aega, eemaldatud stseen india salajase teenust. Isegi kui Anand juba ei kuvata oma laua taga, keegi ei mõelnud, et ühendada meie kaks. Ja miks nad ju? Kas "Nick Carter" ei ole helistas vahetult enne seda, ja ei teatanud neile, et Siva väljamõeldis? Sama "Nick Carter" märkis, et isegi kui "Kobra" on tõesti olemas, organisatsioon, mis tegeleb nii mures india valitsus, ei ole midagi pistmist salapärane tegelane.
  
  
  "Nick Carter", ütles оборудова kõik. Ja, tundub, et ta juba oli teel koju, staabi-korter AX Washingtonis. - Ma olen väga üllatunud, Shiva. Kuidas teil üldse õnnestus paljuneda mu häält?
  
  
  "Oma hotellituppa oli audio seade, härra Carter", — vastas minu hääl, esitatud elektrooniliselt sellise täpsusega, et ma ei suutnud ei võpatama kuuldes ise.
  
  
  - Siis palun saatke minu komplimente oma электронщикам. Ta otsis nad läbi selle ruumi neli korda ja ei leia meil ühe mikrofoni... isegi kõige mõeldamatu kohtades, " vaidles ma, tõstes häält, justkui kaheldes, et ta mind kuuleb. Tema ei näe peidetud mikrofone, kuigi nüüd oli selge, et siis edu minu hotellituppa, ta ilma töö paneb odin kaamera.
  
  
  - See on üks umbes viimaseid leiutisi Хаджи; väga tundlik, võimas, mikrofon micro, " selgitas duplikaadi minu hääl.
  
  
  — Kõik nagu leida nõela heinakuhjas, " ütlesin ma.
  
  
  Minu naer kostis õhus, siis minu hääl jätkas: "Väga hea, härra Carter. On hea meel näha, et sa ei kaotanud huumorimeelt. Kuid Хаджи, kui sa nen ei kuulnud — web-väärt asi, mida Albaania eksporditud viimase kahekümne aasta jooksul. Ja nüüd ta töötab minu jaoks, Кобру... on Шиву! - Hääl ликовал.
  
  
  - Hema ta töötab?
  
  
  - Te teate, härra Carter. Lõppude lõpuks, AX saatsin teile Indiasse mitte ainult selleks, et paljastada jõugu relvakaupmeeste või heroiiniga! Sind huvitab imeline avastus Хаджи, ego geniaalne leiutis... Puusärk!
  
  
  - Kasti? - korrake seda.
  
  
  - Hüüdnimega имитатора hääl, tema leiutis, mis suudab esitada mis tahes olemasolev vokaal heli. Ja see on väike, härra Carter, isegi oma standard miniatuurne mudel. Ei ole enam pakki sigarette... aga palju ohtlikum, muidugi.
  
  
  Tema küsis. - Ja mida sa oled nõus tegema oma шкатулкой? Ma ei hoidis oma silmi koos metallist ekraani nii, nagu iluvõre saab määrata iga minu liigutust.
  
  
  - Sa arvad, et ta on hull, eks?
  
  
  - Psühho? Ei ole päris nii, Shiva. Sa ценымногие targemaks; tavaliselt hullud ei saa tulla selline keeruline plaan.
  
  
  - Aitäh, härra Carter. Tema hindan oma kompliment. Ei, tegelikult delle tema ei ole hullu, vähemalt mitte minu arvates. Mis puutub ehete karbid, leiutiste Хаджи, siis teie teenus on juba veendunud, kas see гениальна ja tõhus. Need juhtumid olid lihtsalt testid, eksperimente, kui täpne olla.
  
  
  "Aga niipea, kui ainult Хаджи on teinud mõningaid muutusi oma seadmes, õnnetusi enam olema lihtne eksperimente. Hääletamine näed, härra Carter, India praegu on neutraalne power ja Hiina vahel-Lääne. Kasutades minu partnerid Pekingis see pool, toimiv vastukaaluks, variseb ühe hetkega, ja siis täitub unistus minu esivanemate, kui Hiina ja India poolsaarel возьмутся käest, kui head liitlased, liit, mis kestab kauem, kui ükski teine maailma ajaloos".
  
  
  - Tema küsis. - Et liit? Tema vaimselt alla kõik, mis ta rääkis, püüdes võita aega. Vahepeal mu silmad on hoolikalt uuritud piirid kaamera. Ta tõusis aeglaselt, et ei tee müra; See ei ole hotell, et Shiva kuulnud, kuidas ma liigun, või on kuulnud, nagu ma скребусь kohta seina, püüdes avada mingi vahe. Peab olema uks, ainult tema ja edasi ei näinud.
  
  
  - Hiina-india liit, härra Carter, alternatiiv mõlemal rahvastele, et vabastada maailma sõdivad blokeerida. Ei, ma ei ole maniakk ülevus, ma ei hooli, et maailm kukub näoli maha mu jalg. Mul on raha rohkem kui tema suudan veeta. Mul on ka mõned вллияние minu valitsuses. Kuid kui Hiina ja India on üks rahvas, mu rahvas ei saa enam olema "näljane horde", kui teine nimetada ego lääne ajakirjanikud. Me oleme могущественными, nagu Bharat, iidse India. Ja siis minu rahvas jälle tagasi muistsetele jumalatele, Нагам... змеиным божествам minu esivanemad.
  
  
  - Me kahekümnendal sajandil, Shiva. Lihtne juhtida miljoneid inimesi. Täna inimesed on rohkem huvitatud täitmine on seedehäired, kui jumalateenistuse madude.
  
  
  Sa oled väga vähe tead kohta india mentaliteet, Carter. Tema происхожу royal peredele, pere, tõusev juurde Нагу, змеиному предку. Tema kannan turban, nagu see on draakon, свернувшаяся rõngad cobra koos uhke peaga, покоившаяся mul kulm, - vastas Shiva. Hääl... hääl ego stahl külm, nagu on roomajad. Talle oli kahekordselt üllatunud, et ta saaks rääkida ja tõlkida oma emotsioone tänu leiutamisele Хаджи.
  
  
  - Miks sa kõigepealt ära toita oma rahvast? Kui sul on palju raha, miks sa ei saada ih valitsusele, et lapsed ei peaks nälga? Või sa kardad, et nad hindavad oma žest, et ei taha täita oma ahne taotlust? Tema viskas ta pea ja stahl pilkav ego unistused, see on kohutav eesmärk, mille ta endale on seadnud.
  
  
  Aga Shiva üldse ei nautinud on.
  
  
  "Mul on liiga palju rääkinud, Carter," teatas ta. - Kuid tema hotelli, et sa teaksid, et sa tõesti komistanud snake pesa, ja et ma ei pane selliseid väikseid inimesi nagu sina. Teie valitsus ei kujuta politsei maailma ja ei saa takistada mind näha, kuidas mu unistused teoks. Juba praegu on hiina kommunistlik väed koondanud oma tähelepanu meie põhja piiri, valmis lahti India ja teiste alaarenenud riik alates iga vaesuse.
  
  
  - Jätka unistada, Shiva. Võimu Pekingi pane sind слабоумным, ja sa neelasid sööda... mõlemad otsad. Kui väed пересекут põhja-piiri India, võite olla kindel, et Lääs ei saa käed rüpes istuda, et igal aastal, mis juhtub. Sul on sõda, mis tegeleb kustuta inimkonna maa pealt. Nii et võib-olla... aga see ei ole täpselt, jäävad vaid madu, lõpmatus madu, kes hakkavad roomama mööda kõrbe ja радиоактивной planeedil.
  
  
  Tema, toetusin juurde soigumine ja tagasi hinge. Kuidas saab spekuleerida kui siis sellise inimesega, nagu Shiva? Ja kuidas ma saaksin rääkida mõistlik, kui kõik, mida ta võis mõelda, oli võimalus põgeneda? Tema teadis hull oma elu, kuid mitte selline логичных ja hull, nagu inimene, называвший ise Шивой.
  
  
  Ei, ta ei tahtnud muuta, on vaja maailma, ta lihtsalt hotell minna tagasi minevikku, hind unleashing kolmas maailmasõda. Ja sellest, et ta oli kurdiks minu tagasisidet., et ei näinud ohtu oma hullu plaani, mul üle selja jooksid sipelgad.
  
  
  "Igal juhul, härra Carter, siis keskkondades nii palju inimesi, et ei näe siin sellist traagilist mõlemad otsad. Гурнек rääkis mulle surma Мохана; Tema on leidnud, et anda teile paar võimeid. Мохан, et Carter, Carter, et Мохана. Ainult see kord, kui surm ei oleks kiire ja vahetu. Sa tead, kui palju inimene võib kannatada, enne kui sureb hammustus, härra Carter? - külm on teinud Shiva.
  
  
  - See sõltub maod.
  
  
  — Tegelikult — kokku Siva. - Mul on hea meel, et sa ikka oskad rääkida, Carter. Kuid juhul, kui te ei jää mingeid detaile, on tema valmis andma teile vajalikud andmed.
  
  
  Tema, toetusin juurde määrdunud, soigumine, lõpetage otsima salajane uks, ja pöördus tagasi спрятанному eest metallist vaheseinaga dünaamika. — Läheme Shiva — kuiv vastas talle. - Ma olen kogu tähelepanu.
  
  
  "See meile sekundit ei kahelnud selles, härra Carter, — naeris ta. - Aga ma olen lühike, kuna mul on palju tähtsamaid asju. Герпетология on minu hobi olnud juba mitu aastat, julgen lisada, et ma olen tõeline autoriteet ala roomajad, eriti mürgised. Mul on kollektsioon, umbes kaks tosinat erinevat liiki.
  
  
  - Ja mis sa oled valinud mind?
  
  
  - Viis madu, Carter. Sa ei saa teada ih esimesest silmapilgust, kuid nad on kindlasti õppida tundma sind. Maod on sügav tunne территориальности. Nad ei ole muu, kui ih mures on ih maja. Sõltuvalt ih surma hammustada inimene võib kannatada kaks tundi enne seitsme-kaheksa päeva.
  
  
  — Kui hammasülekanne rästik вонзит oma hambad ihu, sul varsti iso kõik tuhkru voolab veri, härra Carter; teil on värvitud veri sülg, uriin muutub punaseks. Sa ei kannata piinav valud kõhus, ning surm saabub tulemusena verejooks ajus".
  
  
  - Tõesti ahvatlev! - hüüatas ma kunagi võtta silmade igast liigutusi, otsides tõendeid, et see ei olnud lihtne ohtu.
  
  
  - Kui te valite minu lemmiku leidsin, kuningliku кобру, siis te surete alates аноксии, aeglase ja valuliku vormi lämbumist. Teiselt poolt, nõbu royal cobras aasia kobra, on mürk, mis, nagu näha, on kaks korda токсичнее стрихнина. Niisiis, valik on sinu, härra Carter. Kui valite кобр, sa sured suhteliselt hale surm paar tundi; kui valite vipers, olge valmis kõige гротескной ja väljakannatamatu haiget, mida saab ainult kujutleda.
  
  
  - Ja kui tema midagi ei korja, Shiva? Mis juhtub?
  
  
  Sul ei ole valikut, Carter, ei ole alternatiivi. Lõppude lõpuks, sa saad aru, milline on tema tõsine inimene! Niisiis, kui ma ei teadnud oma järeltulija, lubatud, mulle meeldis jätkata seda vestlust teiega. Mul on huvitav info, härra Carter. Väga huvitav.
  
  
  See oli viimane asi, mida ma olen kuulnud "ise", õigemini, alates Siva oma häälega. Jälle воцарилась vaikus, нарушаемая ainult minu hinge. Tema täiesti похолодел kindel, et see ei ole õhukesest ohtu. Shiva oli otsustanud mind tappa, et näha, kuidas surm tuleb mulle муками. Võimalik, et ta oli otsustanud tekitada kellelegi valu, nagu ta подпитывала ego absurdne unistused ja püüdlused.
  
  
  Aga mis oleks põhjus pani meid ego, ta ei kahelnud siirus ego sõnu. Tema uuris väike kaamera silmadega; ja seda, kõik meeleheitlikult tahtis väljapääsu, kui mingi kriuksuv või, õigemini, kerge buzz sundis mind pöörama nähtavust kaks võre.
  
  
  Üks aeglaselt tõusis, et kaduda soigumine. Neli metallist kruvi on kasutu, kuna ekraan управлялся elektrooniliselt. Sel hetkel ego ei olnud enam näha; selle asemel nelinurkne auk. Mõistus käskis mul vaikida ja vaikust, nii palju kui see on võimalik.
  
  
  Kuid ma pidin tegema üleinimlikku pingutust, et jääda kohale, kui minut king cobra pikkus on vähemalt kümme jalga выкатилась läbi aukude põrandale kaamera.
  
  
  
  
  
  5
  
  
  King cobra on juba tõusnud атакующую positsiooni, kaotades pea kaela ümber, kui augud soigumine oli veel üks draakon. Ma ei saanud teada tema nime, aga nah on kõva ja tihe kaalud, ja kui ta раскладывалась põrandal, ta издавала imelik susin, mis on sarnane heli tule.
  
  
  Tema on jooksnud mööda seina, püüdes jõuda rookatus voodi. Shiva ütles, et saadab mulle viis maod. Kolmas, pikkus on suurem kui poolteist meetrit, sel hetkel спускалась ümber augu. See oli aasia kobra, tüüp, kes selle kohe ära on iseloomulik cuneate baasi отметинам seljal.
  
  
  Ee pahameelt kaks korda ядовитее стрихнина, meenus seda aeglaselt liikudes тюфяку, приподнятому maapinnast.
  
  
  Lisaks шипению ja свисту kolme roomajad lisandunud minu meeletu naer ümber valjuhääldi, спрятанного trellide taga, naer, наполнивший kaamera oma on jube рефреном. Naeris Siva ära leiutis албанского teadlane, reprodutseerida naer mu enda hääl, ja ta зазвенел mul kõrvus.
  
  
  - Hüvasti, härra Carter! — rõõmsalt hüüatas mu nähtamatu vaenlane. - Head päeva!
  
  
  Naer suri koos гротескным lõplik refrään. Tema nägi kahestunud keel ja silmad säravad neljas maod, обрамленной ukseavasse. See oli крайт, erinevaid aasia cobra; ta libises on räpane põrand.
  
  
  Tema avas mu ninasõõrmed; õhus seisis tugev lõhn, mingi rääsunud maitse. See on lõhn, mis meenutab muskus. Tema tagasi hinge, kuid lõhn stahl tugevam, peaaegu selge lähedalt kaamera.
  
  
  Shiva продумал kõik.
  
  
  Maod s ih terav haistmismeel tundus veel rohkem ärritunud: kumb looduse nad meile on, lõhnad обостряли ih ärrituvus kuni meeletus. King cobra kaks korda pikem kui ülejäänud, hapralt purilend sujuvalt üle põrandale. Tema jätkas lähenemist voodi koos тюфяком, vältides kiireid liigutusi, mis võiksid provotseerida рептилию on surmav rünnak.
  
  
  Kui minu alustel ja puudutas lõpuni puust pingid, viies draakon ilmus ümber pimedust augud vastupidine soigumine. Ta oli ise väike poolt kõik, eriti võrreldes royal коброй. Kuid suurus ei olnud midagi pistmist tema võime tappa; ja ta kartis selle viimase roomajad, kuidas ja ülejäänud neli kokku. Nüüd on nad lähenesid mulle, стоящему selja oigama.
  
  
  Mulle meeldib see või mitte, ma pidin liikuda.
  
  
  Seda, tormas edasi, ruumi, kõigepealt abil rasket мыслительной kontsentratsioon, ja siis hüppas põranda maandus kaetud õlgedest pink. King cobra свистнула ja tormas mind. Teda võis näha tilk mürki, блестевшие tema terav kui habemenuga клыках.
  
  
  Tema, отстранился, kui tundsin, kuidas ta hammustatud perse minu kinga. Ta ei suutnud hammustada mind üle pahkluu. Mürgine vedelik kollakas tilkumist õled, kus teda hoidis. Cobra levima üle voodi. Teda kiiresti kinnitamata särk ja высвободил käed ümber kotid.
  
  
  Kapuuts maod tundus laiem kui enne, ja pugeja раскачивалась paremalt vasakule, valmis põhjustada algus, teine löök. Vahepeal, ülejäänud neli извивались põrandal, kõik lakub ja lakub lähenemine тюфяку. Tema отпрянул nii tugevalt, kui suutsin, ja sirgeks särk, nagu matador hoiab punane riie enne разъяренным pulli.
  
  
  Kui cobra tormas edasi, et hukku oma hambad on minu liha, tema накинул kohta nah oma puuvillane särk ja painutatud külgedele. Särk шевелилась, kui elav. All lapiga шипела ja meandered pugeja, püüdes välja murda ümber improviseeritud lõksu.
  
  
  Ma ei kavatse oodata, kuni cobra вырвется vabadust, nii kiiresti kinnitamata nahast rihm püksid. Hoidke end luku paar tolli üle õled, tema, lähenes tagant pingid. Sel hetkel ainus asi, mis oli vaja teha, on proovida jõuda augud soigumine.
  
  
  Elektrooniline juhtimine metallist iluvõre ei ole aktiveeritud nendega tuhkru, kui ekraan paigaldatakse seinale. Ukseava, otsustades, kus tema seisis otsas kaamera, tundus, et on piisavalt suur, et anda mulle võimalikult tee põgeneda.
  
  
  Ja üldse, igavesti olnud proovida. Vastasel juhul roomajad oleks läinud rünnak kõik koos, ja siis ei oleks kautsjoni ожидавшей mind vägivaldne ja valuliku surma. Lohe, sakiline kaalud meandered täispikkuses voodi äärel.
  
  
  See oli pugeja, millest rääkis mulle Siva, nii tugev mürk, et kui ta oleks hammustanud, ta on tekitanud oleks verejooks ka siseelunditesse ja paneks mind veritsema kõikides tuhkru. Ülejäänud kolm madu, ahvatlevad tormasid royal cobras hiilis soo juurde, kus voolav särk, mille alt on suletud suur pugeja.
  
  
  Draakon, teiselt poolt, tundus, et oli huvitatud ainult minuga, teema külmalt silma, mis tundus, et kajastada veri. Ja minu arvates see ei ole kobra, ja rästik-pugeja, kus Shiva suutnud leida oma kehastus.
  
  
  Ta oli umbes kuuskümmend cm pikk, tähelepanuväärsete kahvatud ja tumedate mustrid on чешуйчатых eristuv hammaste külgedel. Tema liikumine ei ole üldse olid kaitseministeeriumi ja särts, mis ta издавала, заползая serva тюфяка, pani mind võpatama.
  
  
  Tema tõmbas teemat vöö, tõstis oma ego kõrgele õhku ja samal hetkel щелкнула lohe uskumatu kiirusega, метнувшись õhu kaudu. Tema alandas teemat rihma koos luku pea roomajad. Metall põrkas vastu töötlemata kaalud, kuid löök pani vipers libisema tagasi, kähara rõngad sõbra peale.
  
  
  See oli hetk, keda ta ootas.
  
  
  Silmanurgast tema nägi спрятанную all kapuuts peas royal cobras вылезающую all särgid. Nüüd on mu elu sõltub sellest, kui kiiresti see liigub; Tema sügavalt hingata ja hüppas nii kõrgele kui suutsin kõrvale.
  
  
  Kui tema tormas augu vastassuunas soigumine, viis roomajad засвистели ja зашипели, nagu koori vihane deemonid. Tema, vaatasin üle õla. Lõhn, mida on tunda tema varem, stahl tugevam, ebameeldiva lõhnaga effluvium olid nii tuli tungida, et tundus materiaalne.
  
  
  Roomajad nüüd lähenesid mulle, valmis streigi ja tappa. Kui selle sain avale on oiged, nad olid vähem kui kahe meetri kaugusel minust. Tema приподнялся, kuid kuulsin särts cobra nii lähedal, et pööras ringi ja tugevalt топнул jalg ausalt öeldes määrdunud põrandale.
  
  
  Tema, kühmus, nagu välk, tõstis peotäis mulda ja швырнул see hirmuäratav pea cobra. Pugeja вскинула pea, ja seda, sukeldus auk, klammerdumine lõpus kitsa vahekäigu.
  
  
  Viimane asi, mida mõtles selle, oli see, kuhu viib tunnel, või olid sa altari teised roomajad. Midagi ударилось kohta nahast ainus mu kinga, ei suuda tungida läbi nah. Tema отдернул jala ja liikus tume koridor, ударившись peaga vastu ülemist osa madal kitsas tunnel.
  
  
  Ei olnud ruumi, et pöörata pea igal aastal, ei järgnes kas mind tunnel mingi ümber lohe digitaalsed kaamerad. Tema liikus edasi, ikka kuuldes бешеное särts roomajad maha. Jumal tänatud, et sedamööda, kuidas ta jätkas mööda vahekäiku, heli aina vaiksemaks.
  
  
  Tee, kuhu ma läksin, oli ainus võimalik alternatiiv ustav surmani. Isegi kui mul õnnestub tappa mitu madu, ellujäänud kindlasti saavad hukku oma kihvad minu liha, enne kui selle saan ih peatada. Ja isegi kui see oleks tema kaotas kõik viis, ta oli kindel, et Shiva ilma kõhkluseta saadab kaamera teise rühma mürgised roomajad. Nii et mingis mõttes on tema saaks pidada end turvaliselt.
  
  
  Nüüd, kui tema tegi oma valiku, tema jätkas ligi neljakäpukil. Tunnel, tundus natuke tõusis, oli vaevu märgatav kõrvalekalle. Ta oli hämaralt valgustatud; peegeldus maailma отфильтровывалось minu taga ja kahvatu sära langes ülevalt. Kuid mida aeg edasi, seda tumedamaks muutus. Valgusallikas ei stahl intensiivsem. Seda vaevu näha oma käed, kui shell kitsad vahekäiku.
  
  
  Minu ümber oli ainult märg mustus ja kopitanud lõhn. Tema jätkas teed mitu minutit ja lõpuks peatus, et hinge tõmmata ja tuulutada pea. Ta oli valmis panna oma elu, on see, et elektroonilised seadmed, mis on paigaldatud Шивой digitaalne kaamera, ei olnud video-ja e-silma... ilmselt ta ainult kuulnud mind, isegi kui tema ei rääkinud. Aga ma olin peaaegu kindel, et tal ei olnud otsuse jälgida oma liikumist.
  
  
  Aeg tundus, et on peatatud kuni tema püüdnud leida teemat tunnel ja samal ajal teada saada, kus see olen, leida viis põgeneda ümber võrkude Shiva ja paljastada ego plaanid hiina-india liidu. Tema juba ei tundnud meid шипения roomajad meile sellest зловонного ph... et разлился digikaamera.
  
  
  Hingamine õhu proovide puudutas mu nägu, незаметное lehk. Воодушевленный, jätkas selle liikumist. Ükski alarm ei töötanud, vähemalt tavalised kõned või sireenid. On selge, et Siva oli veendunud, et sain lahti Nick Carteri muuseum.
  
  
  Kuid selle asemel Nick Carter pidas silmas ainult oma sõbrale Шиву, meel, Cobra ja ego võimas relv... Puusärk. Kui tema ei andnud AH kava leiutiste või ennast jutt, et kogu maailm ei suudaks tegeleda Шивой. Mida andis mulle ettekujutuse, mis olid suunatud ego plaane. Aga Shiva vastamata on meeles üks oluline asi: ta ei avanud mulle, kuidas ta kasutab oma Puusärk, et saavutada oma uskumatu eesmärgid.
  
  
  Tema tuli Indiasse, ei tea, kas on Shiva. Ja nüüd, kui tema ego on leidnud, ta ikka jäi näota tegelased, kuigi liha ja veri. Nii tema oli tundmatu, tekib võrrand. Mul oleks vaja saada kätte leiutis Хаджи, peamiselt seetõttu, et mul polnud aimugi, kuidas saab kasutada jäljendaja hääle tuvastamiseks on absoluutne võim kogu maailmas.
  
  
  Niisked seinad rammed maa царапали mulle käed ja õlad, rinnad капал higi. Ta ei suutnud lõpetada praegu, aga tunnel сужался, ja mul oli vaja edasi minna, isegi kui pind seinad сдирала mind nahka.
  
  
  Mul oli visioon ennast, застрявшего tunnel, mille ümber ei ole väljapääs. Minu küüned olid katki ja окровавлены, mulle tundus, et ma olen mutt, kes elemendid liigub oma ajakirjad. Kuid niipea kui ta hakkas kaotama lootust, minu arvates on peatunud midagi, mis pani mind äkki peatus.
  
  
  Enne mind oli barjääri. Kunstlik püha pääsesid kaks olid puust paneel ruuduga. Ei ole välja meile heli, selle hiilis edasi, tõmmates tema oma согнутое keha see tunnel.
  
  
  Teiselt poolt puust barjääri ei õuest kostis tuttavat lauluhäält meile heli. Tema pressitud ühe silmaga k kavatse, millel ei ole meie aimu, mis selle taga on. Mõned rahnud, kivid, suured tükid puu ja suur lomp seisvat vett olid esimesed, mida ma nägin. Siis kuulnud tuttav särts maod.
  
  
  Вынырнув all rahnud kive, mere lohe tõstis oma pikk peenike kael, üllatavalt väike pea kohal seisva lombid vett. Midagi kukkus ülevalt, toores окровавленное liha. Peaaegu kohe ego сожрала näljane lohe. Seejärel suur sisalik oli viskad auku. King cobra suurus, ütleme, tu, mille jättis talle digikaamerad, tõusnud on iseloomulik nah positsiooni rünnata.
  
  
  Sisalik ruttas kivide, aga cobra oli kiirem. Склонив küljele pea kapuutsiga, ta tormas edasi padjad, jõllitades mu hambad чешуйчатую kaela metsaline. Sisalik võitles sekundis, ja cobra libises tagasi; Tema on näinud, kuidas укушенное loom sujuvalt, nagu пьяное, painutamine üle külili ja судорожно rocking käpad. Seejärel cobra alla neelanud ee oma peaga edasi.
  
  
  Nad vähendada, suur pugeja kaardus ümber скалистого rändrahnu, nagu leotamiseks kuni полуденном päike. Urgu lange rohkem süüa - rotid, sisalikud, toores liha. Tema, tõstis pea, püüdes näha, kes jootis kogumise dragon Shiva.
  
  
  Aga auk омелой kiviseinad ja puidust luuk, mis asub all, ei andnud mulle täielik uuring. Kui lohe покормили, särts oli vaikne. Tema mõistis siis, et Shiva kasutanud tunnel, et meelitada näljane roomajad mu kaamera, kahtlemata, äratades ih haisev lõhn, mis ta levitas väike tuba.
  
  
  Nüüd puust luuk oli jäetud, ja ma ei hoidis silma ei kavatse, ootab, kuni kõik roomajad on toidetud. Miski maailmas ei sunni mind püüda põgeneda, kuni iga lohe ei oleks rohkem kui сыта. Siis süüa nad ei oleks päris agressiivseks, kui viis isendit, mis jättis talle digikaamera. Teda piisavalt hästi teadis harjumusi roomajad, et teada, et mis tahes ootamatu liikumine, ähvardava ih turvalisuse, sunnib ih rünnata, isegi kui nälg kaob.
  
  
  Nii et ma ootasin kuni nad сожрут kõik kuni viimase viilu. See oli kole vaatepilt: maod, cobra ja teised roomajad on korduvalt rünnanud, проглатывая oma ohvreid, mis конвульсивно брыкались. Ja selle vahepeal üritasin aru saada, kes vastutab раздачу sööki. Lõpuks selle märganud pikk извилистую käsi, протянувшуюся üle ääre змеиной auku.
  
  
  "Söövad kõike, mis neile on antud," ütles külm sarkastiline hääl.
  
  
  Kui Siva ikka jäi näota häälega, siis seekord mälu mind ei viitasin. Hääl oli mulle kohutavalt tuttav. Viimane kord kui seda kuulsin seda kaks päeva tagasi, kui ta kärventää mulle õrnad sõnad armastusest. Siis tundsin tema soov, kirg. Nüüd on see tundsin, kuidas minus keemiseni viha.
  
  
  See oli Riva Singh, ilus tumedajuukseline tüdruk, kes tegeleb рулей draakon.
  
  
  
  
  6
  
  
  Võib-olla ma ei peaks nii mõtlema. Võib-olla mulle maksma suhtuda selle tavalise цинизмом, kus mind on nii paljud süüdistavad, kutsudes külm, karm, võimetu emotsioone. Sest kui osa riskivad oma eluga, ei saa olla "järsk", mis halastamatu цинизмом nägu julm reaalsus maailma.
  
  
  Ja veel tema hoidis Риву oma käte vahel, ilma ebaviisakas, kuid tunne õrna hellust, mis on harva ravi kogenud varem. Kuigi ta oli незнакомкой, tema mäletas seda soojust ja soov, et see äratas minus äkki, see on peen rõõm, mis ta mulle toonud. Kogemus, mis ei ole kerge unustada.
  
  
  Kuid, kuuldes tema sõna, leides, et see oli lihtsalt sööt, sööt, mis tõmbaks mind, kui Мохан ja Гурнек tungis minu hotellituppa, tema loodusest raev. Escape nüüd stahl rohkem, kui lihtsalt ellujäämise küsimus. See hotell Riva tundis sama hullu õudus, kellele oli see digikaamerad, sama невыносимую valu.
  
  
  Pikk õhuke käsi on kadunud kogu vaatevälja. Viimane ohver on saanud must hiirt, укушенная ja проглоченная madu on üks lonks. Lõpuks, hani vaikus, selle, sirutas käe ja hakkas õrnalt suruda puust luuk, alalise vahel mind ja vabadust.
  
  
  Miski ei seganud mind nüüd tõsta riba, kuid tema ikka ei kiirusta. Tuli käituda äärmiselt ettevaatlikult, tehes valesid toimivam kasv. Tema vaatas ringi auk juhul, kui mõni ümber lohe ei ole kindel. Kuid midagi ei saaks koos teie liikumisega liikuda. Midagi muud puust barjääri.
  
  
  Lõpuks tõstis katuseluuk, tema libises tagasi vari ja tagasi hinge. Ja siin levitamine aega olnud oluline osa, oluline osa mu plaan. Tema ikka seisab püksid; seinad tunnel царапали minu вспотевшие käed ja õlad. See on lihtne, esiteks, tõmmake ennast läbi mäekuru ja siis üle augu, et ronida töötlemata kivi seinad.
  
  
  Aga jah, see viimane asustatud punkt venemaa ei ole kunagi kerge algusest. Oht — minu tugev külg, kõne — aluse minu olemasolu; Tema kindlasti ei stahl oleks Истребителем nr 3, sest tema ilus nägu. Nii et see ei ole juhtum, minu kogemus, kes on selle omandanud töötades AX palju aastaid.
  
  
  Hääl, miks tema ei tahtnud riskida. Tema märksa vaoshoitum nii tuhkru, kuni te ei ole veendunud, et mulle ei pakutud mingit muud lahendada, välja arvatud see, mis tegeleb on mul hetkel. Ainult siis selle перебрасывался kõigile oma kaalu läbi küljelt küljele, освобождаясь alates jäme seinad tunnel.
  
  
  Minu silmad on juba harjunud kerge, mistõttu on seda juba ei ole tundnud кротом väljaspool ego urgu. Selle panin pea ja õlad ettepoole ja ettevaatlikult uurinud, kui auk. King cobra on ikka kähara üles suurel валуне, отвернув pea капюшоне; ülejäänud maod olid lõdvestunud, mitte-agressiivne suhtumine.
  
  
  Põgene, Carter, jookse kiiremini!
  
  
  Tema hiilis edasi, ikka küürus kaks korda. Meil on üks uudishimulik arvates ei ole pöördus kirjaga minu poole, kui auk ei ole midagi шевельнулось. Okei, siiani on kõik hästi. Tänaseks on see täielikult välja, ümber tunnel ja tunda kirbe lõhn roomajad, висевший, nagu udu, põhjas ih urgu.
  
  
  Selle kiiresti nutikalt vahemaa elu ja surma vahel, surma ja siis pikk piin hammustus. Mul oli vaja jõuda vastupidine seina ja ronida peal auk, enne kui maod märganud, mis toimub.
  
  
  Tema liikus, kuni see on täielikult ei ole püsti jala najal selja oigama. Seda kuulsin, kuidas keegi liikus üle pit, чте see on lihtne шарканье. Tema, lootsin, et Riva oli üks, kuid seda teada saada oli võimatu. Tema sügavalt hingata, järsult püsti ja hüppas edasi.
  
  
  Tema, maandus свернувшуюся спиралью tagasi kuningliku cobra. Ainult ütlematagi selge, et see ei olnud planeeritud. Aga tema ei stahl ootama, milline saab olema reaktsioon cobra. Tema juba kiskusid suur kivi tükid, mis moodustavad välise seina augud, kui jälle kuulsin tuttav särts maod.
  
  
  Mul isegi ei olnud aega vaadata üle õla. Selle iso kõik jõud surusid oma keha ettepoole, tugevalt tuginedes taob ja samal ajal liikudes. Seda märkasin, et minu kingad puudutab millegi pehme, kuid ei pööranud ümber, et igal aastal, mis see oli. Tema вцепился kätega serva kivist seinad ja astus üle serva augu.
  
  
  Auk oli täis tormasid ja shrieks проснувшихся roomajad. Nad раскачивались, hüppas õhku, перелетали kivi kivi peale; minu jaoks see oli nagu vaadates uuesti näidata. Mul ei olnud aega peatuda ja hinge tõmmata. Läbi murdosa sekundist selle uuesti püsti, jalad, ja samal hetkeks Riva Singh välja creek lipu loa täitmine.
  
  
  Seda, tormas tüdruk ja hei kattis oma suu käega, reining protestijate hüüab. Mõnda aega ta võitles jõuliselt, лягаясь ja царапаясь, kui väike elajas; kuid lõpuks ta vaikis. Ta on just lõpetanud sööda teised roomajad sisalduvad väiksem klaasist puurides, toas, mis tegeleb kujutas endast kombinatsiooni erasektori loomaaias ja герпетологической laboris.
  
  
  Tema согнул tema käele, kuni ta ei ole langenud edasi; Teda on märganud, et tema luud скрипнули. Minus промелькнула шальная mõte... mälestus tema pehme, soe keha, kui tema hoidis seda käes. Riva on üks seksikaim naist, keda ta eales kohanud. Ja nüüd on tema saanud aru, et ta on mind petnud, andis!
  
  
  - Ei ütle! - прошипел ma. - Ei sõnagi!
  
  
  Tema tõstis selle согнутую käsi veel üle ja kattis oma окровавленными sõrmedega ee suhu. Naine paanikas задыхалась. Tema küsis. Üllatus? - - Ainult ei ütle mulle, et sa ei teadnud, et ma olen siin, hoor!
  
  
  Ta üritas rääkida, siis selle kergelt оторвал käe ee rta, et ta pomises: - Ma... ma ei teadnud,, ma vannun...
  
  
  - Jah, kuidas sa ei teadnud Мохане ja Гурнеке, ah? See ei ole mäng, Riva, see on elu, see meeles.
  
  
  Ta raevukalt замотала pea, lükates mu süüdistus. Selle jälle lahti taiplikkust tema huultele, et ta saaks rääkida.
  
  
  — Ma ei teadnud, — kinnitas ta, hingeldamine, kui ta hoidis oma käsi selja taga. Ma midagi ei teadnud, Nick. Usu mind, see sind paluma! Sa pead uskuma mind.
  
  
  - Tubli, saad kuuli pähe... kui see peaks juhtuma, siis öösel? - küsisin ma, ei vähendades silmade päeval laborisse. - Kus on võti? - Kuid tema ei stahl ootama, kuni Riva vastata mulle. Tema jõudnud hetke ego rüü ja leidnud, mida tahtsin. Tema venitas tüdruk on; cl puuvillased sussid jooksnud on ausalt öeldes määrdunud põrandale.
  
  
  Ta sulges ukse seest välja ja pane võti minutis; siis ta tõrjutakse Риву tagasi kaugesse teemat pikk kitsas tuba. Ta jäi seisma, ja kui tema käisin käe tema vahetuskursi paindlikkuse tegutseda keha, tundsin tema südame põksuma tema südame.
  
  
  — Ta... ta pole kunagi midagi mulle sinust ei avaldanud, — простонала ta.
  
  
  - Kes on?
  
  
  - Shiva... minu onu.
  
  
  - Teie, kes" on ?!
  
  
  - Minu onu. Ta on minu onu. Nick, palun, tahan ma selgitada, et ta minuga nii tegi... - pomises ta. - Kuula mind, ja siis... ja siis, kui sa mind ei usu, mine ja tee, mis tahad.
  
  
  Tema jäi ükskõikse näoga. Tema oleks ei lase end sajandi algus, teine kord petetaks naine хитростям see väike tüdruk. Siiski, midagi hullu selles, et see on kuulda, põhjendas seda, seda enam, et kui inimene tekitab päästa oma elu, see osa räägib tõtt. Ja siis Riva, kui ta rääkis tõtt, oli lähim metsaraja poole Шиве.
  
  
  "Jah, tema üritas tutvuda teiega, et saada teavet, teda tunnistan", — jälle задыхалась see, kui ta pani selle maha istuda puidust tool.
  
  
  Mul ei olnud mingit relva, välja arvatud käed, aga ma ei arvanud, et tüdruk on relvastatud ja võib mängida minuga julm nali.
  
  
  - Nii oli see sa oled. Miks sa лжешь, Riva? Sa обманывала mind algusest peale, tunnista!
  
  
  Ta ei teadnud kõiki sõnu, kuid tundus, et mõista tähenduses, et ma hei rääkinud. "Ma lihtsalt pidin küsida mõned küsimused," vastas ta. - Teada, miks sa tulid Indiasse. Minu onu enam midagi mulle ei öelnud, ta ei maininud kaks meest, kes tungis oma tuppa!
  
  
  Ta pöördus minu juurde nägu, наивное ja озорное nägu, mis suunda mustad juuksed, спадавшими hei lobe. Ta sosistas, tema sõnad olid vaevu kuulda. Kui ta poleks olnud nii süütu, nagu väitis, et ta on juba proovinud karjuda, ma olen aru saanud, et meelitada kellegi tähelepanu. Aga võib-olla ta üritas võita aega, mõtlesin, et teised märkavad tema äraolekul. Tema ei saanud midagi võtta, kuidas antud usuga.
  
  
  Niisiis, sul oli, kui saaksin infot. Miks? - jätkas tema külma häälega.
  
  
  - Sest Shiva sundis mind seda tegema, Nick. Ma ei teadnud, et sa siin oled. Nojah, seda isegi ei tea, mis sinuga siis juhtus seda, kui tuli välja tema ümber hotelli. Ma ei saanud sinna jääda, kui Мохан oli surnud...
  
  
  - Nii, et ta sind "tegi"? - korrake seda.
  
  
  — Palun, kuula mind, — pomises ta. - Lubage mul selgitada kõike algusest.
  
  
  Teda ikka kahtlustatakse, et ta püüab aega võita, kuid hääletoon ego oli siiras, häiriv. Tema pidi teda ära kuulama. Kui ta rääkis tõtt, Riva võiks viia mind Кобре; kui ta лгала, ma ikka oleks pidanud teda kuulata ja püüda mõista tema sõnu kasvõi mingi vihje, et kõik, mis ikka mulle see vihje. Tema seisis tema kõrval, valmis järsult katkestada tema lugu, kui keegi ilmub laboris.
  
  
  Riva ei teinud valesid liigutusi. Toon tema hääl ei muutunud, kui ta hakkas seletama, et Shiva sundis teda liituma organisatsiooni "Cobra". - Ta hoiab end minu isa, Nick... ego vend, ja kui tema pöördus politseisse või keegi ümber valitsuse, ta ei stahl oleks lõpe mõelda, enne kui tappa ego. Mu isa on väga haige, meeletult haige. Minu onu on ähvardanud mitte ainult tappa ego, kuid võta ego mingit ravi... kui ma ei выполню ego kohtukutse.
  
  
  - Aga kus on nüüd su isa on?
  
  
  - Ma ei tea. Shiva hoiab ego kuskil vangistuses, kuid mitte sel maja.
  
  
  Ma olen alati mõelnud ise spets inimesi, kes on ära arvata, siiras inimene või mitte. Ja nüüd, kuigi tema ja hoidis kõrva oma silmad lahti, oodates, et mõni maa hääl, mis tegeleb võiks välja andma selle, hoolimata minu esialgne viha, tema leidis, et on usaldanud uskuma Ривы. Esiteks sellepärast, et see on mõistlik. Eriti, kui Shiva шантажировал selle tõttu isa, et sundida teda osalema ego määrdunud plaanidest.
  
  
  — Seal on veel et-et, et on vaja selgitada, " ütlesin ma.
  
  
  Aga seekord mind katkestasid. Keegi liikus teistpoolt päev. - Riva? — hõikas mees hääl. - Miks uks on suletud? Впусти mind!
  
  
  - Kes see on? - sosistas ma, sundides tüdruk püsti toolilt.
  
  
  - Odin ümber inimesi minu onu, Нирад.
  
  
  - Ma tean seda. Tee on selline, et midagi ei juhtunud. Доверяться hei, see oli riskantne, aga sel hetkel mul ei olnud muud valikut.
  
  
  - Hetk! — hõikas Riva. Ja ta viskas mind hirmunud pilguga, kui tema andis hei võti ja tõukas teda päeval.
  
  
  Seda kiiresti ja uuris laboris, kuid ei suutnud leida midagi, mis mulle oleks vaja nagu relvad, et võidelda Нирадом. Noh, igal juhul, enne seda näitas emu paar asja, nii et mulle ei valmistanud raskusi teha oma äranägemise järgi. Tema seisis ukse taga ja ootas, навострив kõrvad, kuni noor indiaanlane jätkas väänata käepide, taotleda Риву avada ee.
  
  
  Kui varem ta läheb, seda kiiremini ego обезврежу, otsustas ta.
  
  
  Olid Нирад, Ранджит, Гурнек, Хакши, Shiva ja Jumal teab, kui kaua veel. Igal juhul tegi seda ise, mul oli vaja midagi hakata otsima hääl имитатора, kes omab Shiva ja Нирад oli hea algus, nagu kõik teisedki.
  
  
  Riva andis дрожащую käe, jäädes võti lukk.
  
  
  Kui ta oleks muutnud mind nüüd, kõik on muutunud oleks raskem; kuid see oli ainus võimalus teada saada, солгала kas ta mulle. Sel ajal ta поворачивала võti lossi, et avada uks laboris.
  
  
  
  
  7
  
  
  - Mida tähendab see? — küsis Нирад. Indiaanlane rohkem ei ole kulunud sidemed ja muutsid kuju kelner traditsiooniline riided.
  
  
  "Ma ei... ma sain aru, et uks on lukus," vastas Riva, пятясь tagasi. Tema напрягся, sest veel ei olnud kindel, et ta ei hoiatab Нирада minu juuresolekul ukse taga.
  
  
  Noor inimene, ei удосужившись vaadata, tuli laborisse ja sulgumisel ukse enda järel. - Lase see enam ei kordu! — hüüatas ta on nii ülbe, nagu flaunted barre.
  
  
  Riva on teinud sammu tagasi, tundub, on lähedane sellele, et kaotada kontrolli oma närve. Ego žestid olid ego närvilisus. Ja siis tema on usaldanud hei, ja otsustas usaldada hei, isegi siis, mis juhtus.
  
  
  — Oma onu taha sind näha oma kabinetis, — kuiv teatas indiaanlane. - Kohe.
  
  
  Sõna повисло õhus, kui signaali, побудивший mind tegutsema. Jällegi, see oli "taekwondo", mis tegi mind oleks keeruline olukord. Ta tormas edasi, peaaegu lendan lennukiga, et tekitada võimas punch.
  
  
  Tema целился põrn Нирада; mõju jõud "cha-cha-gi" повалила ego maha. Indiaanlane перекатился külili, tema nägu исказила гротескная grimass haiget.
  
  
  Tema kükitas ja kasutasin kogu аленка oma rinnad ja puusad, et lüüa ego lõualuu. Нирад langes навзничь rünnaku all "ji-lu-ki", ego, eesmärk свесилась küljele; Tema mõistis, et костяшки mu käed раздробили emu näo luud. Kuid ta ei loobus.
  
  
  - Sulge uks! - прошипел talle Rive. Tüdruk tormas lisada võtmega lukku.
  
  
  Нираду suutnud ümber pöörata ja püsti tõusta. Ta задрожал ja jõudnud värvel oma pükste, tema nägi vänt relv, mille ta on püüdnud hoida. Edasi on kõik toimus, nagu спутанном unes, rida meetmeid, продиктованная kaaluda. Selle kiiresti метнулся paremale ja pöördus ümber, tõstis vasaku igaühele, hõim, vöö. Seisab ühe jalaga, selle maandus igale rahvusele, ja kohe напряг vasaku jala ideaalne löök.
  
  
  "Джоп-et-gi" oma ego, on запястью, koputab relv põrandale. Nüüd, kui ta oli безоружен, noor indiaanlane vaatas mind looduslike silmadega. Alates ehmatus ego tavaline ülbus aurustunud, ta hakkas nõrgenema ning tema lõualuu ainult et kahju pihta, hakkas laienema tumesinine sinikas.
  
  
  Ta avas suu, et karjuda, siis selle sõna otseses mõttes hüppas juurde ego kurku, hoides pöidlaid poole kõri. Нирад, tundus, et on lämbumas, aga nah veel olnud jõudu, tõsta jalg ja tabas mind kubemesse. Ослепляющая valu sundis mind lahti taiplikkust teise kaela. Tema jaotatakse, et hinge tõmmata; Ma pidin kõigest väest põranda külge, surudes käed rinnal.
  
  
  Нирад kiirustasid päev. Tema hüppas edasi, veel ei ole iseenesest alates tajutud kohutav löök. Tema, hüppas ta, haarates jalad. Ta langes kurt стуком.
  
  
  Tema kohe on osutunud kohta nen peal, упершись põlvili ego puusad. Tema küsis. - Kuidas su silmad, Нирад? - Ikka on nähtavad jäljed ravi, mis selle põhjustas emu baaris, kus ta töötas.
  
  
  Selle asemel, et vastust ta tormas edasi kõigile oma kaalu, püüab kaotada mind. Kui tema murdis emu ключицу, tema oleks kukkus läbi emu ja rinnale, ja ta enam ei suutnud tõusta. Nii tema tõstis käe, et võtta karate.
  
  
  Kuid Нирад peab olema, oli suur fänn filmi võitluskunstide, muidu keegi teada ego põhitõdesid karate. Niipea kui ta tõstis käe, et ta tegelikult pareerivad minu lõikamine kick "колониа-нал mckee". See on peaaegu pidi saama дракой ja see oli midagi, mida talle hotell.
  
  
  — Nii... sa oled parem kui tema arvas, — märkasin ma, tõmmates ära, et uuesti püsti tõusta.
  
  
  Ta on ka püsti ja jaotatakse, kui tema hakkas ringi ümber. Koos husky karjusin teda, tormas edasi, нанеся surmava löögi solar plexus, siis küünarnuki lõualuu. Ühine tegevus "pan-dae-ji-lu-ki" ja "pal-hunnik chi-ki" on olnud piisavalt, et mitte ainult raputada ego ja enesekindlust, kuid murda emu kaks ribi.
  
  
  Нирад astus tagasi, joobes valu. Ta ei lase ennast puudutavad. Shiva oli otsustanud mind surema kohutavat surma, ja mälestus mõrvarile Ашока Ananda oli veel elus minu mälu. Seda enam, et Ашока kunagi oli tõsine oht meie Шиве, meie ebaseadusliku tehingute Cobra.
  
  
  Nii et tema ei tunne haletsust Нираду. Ta oli palgasõdurite... hitman teenistuses hull killer. See, kes alahindas mind, проигнорировав minu püsivust ja enesealalhoiuinstinkti.
  
  
  Ma ei usu, et ta oli võimeline taas võitlema koos murtud jawed ja kaks murtud ribi. Võib-olla isegi проколотым lihtne.
  
  
  Kuid niikaua, kui seda vaatasin teda, ta jätkas võidelda füüsilise агонией oma elu hinnaga. Ta sõna otseses mõttes царапал paul, püüdes haarata langenud relv. Ta isegi suutis peatada ego sõrmedega enne tema aega peatada ego.
  
  
  - Ma arvasin, et sa oled lõpuks hakkasin mõistma minu mõttelaadi, Нирад... " ütlesin ma ja пинком швырнул on emu sõrmed, on jälle saates relv lend. Relvad отскочило ühest ümber labori lauad ja kukkus põrandale.
  
  
  Tegemist ei ole enam oli sellest, et viia noor indiaanlase järgi ehitada hetkel. Ta on liiga palju näinud, eriti kaassüü Ривы. Isegi siis, kui selle link ego ja заткну suu, varem või hiljem ta ütleb Шиве, kuidas ego vennatütar aitas mul põgeneda.
  
  
  Mulle tundub, et tema tundnud kübetki kaastunnet бедолаге. Aga ma mõistan, et lõpuks oli замешан ei ole üks inimene, vaid miljoneid elusid. Kui Siva läbi viinud oma plaane, et Lääs ei stahl oleks tunnistaja haridus индокитайского blokeerida ilma sekkumiseta. Seejuures oleks ära kasutatud terve arsenal tuumarelvade alates intercontinental ballistiliste rakettide "Triton" koos термоядерной боеголовкой. Ja lõpptulemus oli hirmutav isegi kõige karastatud ja хладнокровных mehed.
  
  
  "Külmavereline" - ei ole see määratlus, mis mulle sobib. Ma ei садист, kuid aja jooksul ja kogemuste ma, muidugi, "ожесточился". Нирад oli minu teed, teed, mis on toonud edu minu missioon. On pidanud silmitsi seisma reaalsusega olukorda. Niisiis, kui noor indiaanlane скорчился põrandal nutma, kui hirmunud laps, selle jobu pani ego püsti ja lükatakse kivi soigumine змеиной auku.
  
  
  Ego nägu oli täis valada verd, mistõttu põskedel moodustunud kummalised mustrid, suu oli полуоткрыт ja keel свисал, kuidas katki tiiva linnud. - Pole... "sahib"... palun, ei ole... ma...
  
  
  - Sa oled lihtsalt täitis korraldusi, tean teda, katkestas teda ma, lõpetades lause. - Ma ka, Нирад, tema ka.
  
  
  Tema selja taga tema kuulnud, kuidas roomajad vile ja шипят, ударяясь kohta kivist seina augu. Нирада ei rakendatud tööle Кобру, ta läks omal soovil. Siin ta nüüd lõpetab oma töö, palju varem, kui ootasin.
  
  
  Kui ta mõistis, et ma seda silmas, ego paarid äkki muutunud. Ta üritas päästa oma jala, mis tegeleb tabas mu nägu, ja прошипел: - Shiva tahab sind näha surnuna! - See ei stahl rääkida selles perspektiivis.
  
  
  "Võib-olla Нирад, kuid sind ei ole siin, ja sa ei näe, mis juhtub". - Ma ei suutnud enam aega kaotada. Minu rusikas tabas, oli tal lõug, ja ta langes навзничь. Teda haaras ego pükste värvel. Нирад proovisin karjuda, kuid purunenud ribi on võimaldanud tal oli ainult приглушенно застонать. - Kaunist reisi! — hüüdis ja ma швырнул ego üle serva augu.
  
  
  Ta üritas уцепиться üle ääre, aga ei suutnud. Ego jalad затрепетали õhus, siis indiaani langes навзничь ja oli kunstlik tiik, kus tema on näinud nii jube mere madu шевелили oma pea.
  
  
  Korisema kui & nb, шевеление rõngad ja sabad. Keha Нирада свело agoonias. Indiaanlane keeras end külili, püüdes saada vastavalt seisvat vett. Mere dragon вонзил oma lühikesi hambad ego küünarvarred; siis ta ise läks läbi vee, ebakindel liikumine oma element. Aga ta jäi oma клыками, вонзившимися käsi mehed, kummaline hirmsamaks visadust.
  
  
  Kui ta lõpuks viskas oma saagiks ja Нирад püüdsin tõusta, nagu arulage, astuvad royal kobra, et näidata, et keegi ei saa häirida oma rahu tema territooriumil. Tema jälgis selle lava mingi зачарованным õudusega. See oli see, et tulid mulle Siva. Cobra tõusis püsti ja закачалась õhus.
  
  
  Нирад ei jõudnud meile karjuda, meil mõelda põgeneda. Pugeja мчалась välgukiirusel, ja samal ajal hammasülekanne kestendav rästik вонзила oma kihvad on pahkluu noore indialast. Huule Нирада сорвалось судорожное korisema. Tema jälgis teda seni, kuni auk оживала swished, tormasid, хлыстами.
  
  
  Спазматическая värisemine сотрясала keha indialast. Ego jalad подкосились, käed kaasahaarav krae särk, nagu ta ei saaks hingata. Ta on lämbumas ja mürgi cobras, kes on halvatud närvisüsteemi keskused hingamine.
  
  
  Inimene ja käed Нирада on tekkinud punased laigud; oli sisemine verejooks. Madu, ei peatu susisema, korduvalt on olnud ego, вонзая oma hambad измученную liha mitmeid surmavaid hammustab. Selle loobunud, kui keel Нирада kummardus läbi iso rta, ja nüüd ta ei suutnud hääldada meie sõnad.
  
  
  Knock изуродованного keha intsidendi põhjas auku, oli vältimatu matuse laul; Surm saabub mõne minuti. Aga see ei olnud minu kord, õnneks.
  
  
  "See, et hotell mind sinu onu", — ütles talle, Rive. - Üks amps järel.
  
  
  Ta istus toolil, sulgedes näo kätega. Kui talle öeldi, et ta tõstatas oma pea ja vaatas mulle silma. Ee pulgad ei olnud мокры alates kassinaeris, mustad silmad vaatasid tõsiselt ja külm. Ta ei ole kaotanud kontrolli oma närve, isegi siis jube tsirkus, tunnistaja, kelle ta on saanud.
  
  
  — Hästi, " sosistas ta. - Ma olen õnnelik. Kunagi seda ütlen sulle оборудова kõigile, umbes julmad ja alandavad asjad, mis mu onu sundis mind seda teha koos oma rahvaga... pärleid sigade ette, mis töö see, kes kummardavad ta oli, nagu ta oleks Нагом, jumal. Нирад заслуживал hullemat, ma kinnitan teile.
  
  
  Ainult siis Reva, tundus, et oli äärel minestamine, tema nägu peegeldaks tugevaid emotsioone. Ta õrnalt tõstis ta ja võttis käed. Ta värises. Tema, käisin ee enda juurde, puudutas tema kaela, kerge suudlusega. Varsti, selle lootsin, et tuleb aeg ja meie aeg, kui keegi ei katkesta. Kuid nüüd on tema pidi minema, ja kui kiiresti selle sõidan, seda parem.
  
  
  Ta tundis minu mure ja отстранилась mind.
  
  
  - Ma küsisin temalt. - Kus me oleme? Milline on lähimasse linna?
  
  
  — Ma ikka räägin, " vastas ta. "Aga kõigepealt sa peaksid siduda mind, muidu mu onu saab aru, et ma olen aidanud sulle põgeneda ja lase surra minu pre-isaga". Mind ilmselt ta ka tapavad.
  
  
  Ta läks eest nööriga, ja tema osutas toolile. Siis, kui ta seletas kõik, mida mul oli vaja teada, selle обмотал köis tema talje ja pahkluu, ma tahan, et stseen tundus, et estestvenno.
  
  
  Tema rääkis lühidalt hei, milline on eesmärk, et minu missioon; Seda võiks usaldada hei, nüüd, kui ta on saanud väärtuslik liitlane. Aga ma ei tahtnud paljastada tema ohtu.
  
  
  Ja kui tema aru, et ma hei vaja, võib-olla rohkem, kui ta mulle, viimane on see kahtlus kadus, jäädes koht ise täieliku usalduse.
  
  
  — Agra vaid mõne miili kaugusel, — selgitas tüdruk. - Kohe pärast виллой minge mööda peateed: see viib teid avameelne linna. Me peame kohtuda täna õhtul: ma püüan saada rohkem informatsiooni. Sinu jaoks.
  
  
  - Meie jaoks, sa mõtled. Elu eest ja pääste sinu isa - eitanud ilmus meedias teated tema hei.
  
  
  Kui oli määratud ajal kohtumise, selle leidsin kappi mingid kaltsud, заткнул hei, suu ja läksin minema. Tema viimast korda veendunud, et pael tihedalt pingutatud, et mitte tekitada kahtlusi on Shiva.
  
  
  Püstol Нирада lamas põrandal. Tema surus oma ego taga minut, seejärel haaras lühike valge kleit, висевшее on kappi ja panin ego... primitiivne särk, mis tegeleb vähemalt täitnud oleks minu pakiline vajadus.
  
  
  Riva отвернулась. Pisarad hakkasid niisutada, et selle pulgad. Selle hotelli tagasi, et anda hei mõista, et kõik läheb paremaks; kuid midagi peatas mind, võib-olla hirmu enam kunagi seda ei näe. Tema mõelnud Rive Singh, kuid esimene, mis pähe tuli tunne agent AX. Selle võiks reeda Риву, kuid ma ei suutnud reeda oma valitsus ja usaldus, mis see on andnud mulle... mitte siis, kui miljonid inimese elu on ohus absurdsed unistusi, kuritegelike planeerimine hull.
  
  
  
  
  8
  
  
  Vanasõnad on mugav kasutada, sest nad väljendavad tabavalt universaalne tõde: nad on kergesti kohaneda juurde kõiksugu olukordades. Mis tuli mulle pähe, kui ta on jätnud Риву Singh üks labor, mille kogumiseks mürgiseid roomajaid ja groteskne lamades kell tuba keha kelner, oli: "Kui sajab, ei pruugi kõik промокнут".
  
  
  Sündmused ei toimunud vähe; nad on sõna otseses mõttes tabas mind nendega tuhkur, kui ta saabus New Delhi kaks päeva varem. Selle lühikese aja jooksul, siis sellest, kuidas teda on korduvalt imestanud, ei järgi, kas tema eest söödaks, mis tegeleb viib mind ummikusse, Shiva suutnud meelitada mind oma koopas. See oli raske tee, ja mul ei ole olnud võimalust näha salapärane Шиву... viimase peremehe Хакши ja aju Cobra. Aga ma sain rohkem kui piisavalt tõendeid, et veenda ennast, et see ei ole väljamõeldis. Inimene oli, kuigi me pole kohtunud näost näkku.
  
  
  Varem või hiljem see ka juhtub, ammu enne seda, kui ta saab teada, et mul on, mida tal on öelda. Kuid nüüd oli mul vaja jõuda Agra enne seda, kui ta on või ego gorilla avastavad minu põgeneda, enne, kui nad заглянут kaamera ja ei leia seda mitte, ja tühi, kui mitte arvestada viie разъяренных maod.
  
  
  Laboris oli kitsas koridor koos утрамбованными teiesuguste seinad. Müüride mõis Shiva tema kuulis madalad, гулкие helid удода. Rida "Pu...pu...pu" andis signaali häire, mis justkui kajastama iga minu mõtted, igas liikuma. Ma kikivarvul läbinud kitsad vahekäiku, ja samal hetkeks õhus kostis hääl, kajastas раздавшийся üle kogu kaug-mõlemad lõpuni läbida.
  
  
  - Нирад? Mida sina siin teed? Sa ju tead, ta ei meeldi oodata...
  
  
  Peaks olema, see oli Ранджит või Гурнек, ilmselt esimene, sest nägu Гурнека oli veel забинтовано. Seda on püütud kannatamatus hääl mehed, ja istus niši koridoris, kui mulle lähenesid shaggy. Tema, vaatasin ja nägin Ранджита. Ego särk oli расстегнута rinnal silmus, mida ta kandis kaelas, kiirgas metalse läikega. Indiaanlane koputasin uksele lab, ja tema ei stahl ootama reaktsiooni ego.
  
  
  Painutamine kaheks, tema jooksis teise koridori mingi labürint. Tema oli villa aru saanud olen, ja tavaliselt villa on uks, kui mitte rohkem. Selle leidsin ee minut. Tema lükatakse suur, keerukalt инкрустированную puidust ukse ja pilgutas, püüdes harjuda ослепительному valguse hommikul päike.
  
  
  Sisehoovile, tundus, et oli täielikult nihkunud ümber mingi vahemere kohti. Tihe lehestik, õitsevad põõsad, lopsakad taimed. On selge, et Shiva ei kahetsesin tähendab, et esitada täpne koopia nurgas viljakas maale lõuna-Prantsusmaal.
  
  
  Õrnalt ja sulges ukse, tema jooksis läbi prügi-väärt kruusa rada, mis tegeleb algas päev külili fassaad. Rada liitub tihedale kogunemist kadakad ja põõsad, õrnalt подстриженных ja hoolitsetud. Üldine ärevus ei ole veel läinud, ja, muidugi, ei kavatse oodata, kuni ta töötab. Kiire pilk üle minu õla kinnitas, et Ранджит ikka veel ei ole aega teisi hoiatama.
  
  
  Kuid ma teadsin, et see asi paari minuti. Ma ei suutnud leida meie värava, mis meil muud väljapääsu peale tara ümber puude. Tema вжал pea ja kael õlad ja astus edasi, paljaste sõrmedega отодвинув kaitse ümber oksad. Selle teinud rohkem müra, kui hotell, kuid see asula on venemaa juba pöördus ümber katastroof algusest peale, siiralt ja nüüd on nii ei läinud muuta.
  
  
  Oksad on sõna otseses mõttes küpset mul on riideid, хлестали nägu ja silmad. Minu taga tema kuulis kerge liikumine, segadust hääli järjest selgemalt. Ta jätkas, et wade kaudu oksad ja lõpuks õigeks mõistetud; Tema seisab serva tolmune rada, mis viib mööda villa.
  
  
  Ei olnud isegi aega hinge tõmmata. Tema jooksis, tõstes iga samm klubid tolmu. Enne mind kajastas oli nõrgad helid приглушенной muusika: olen jälginud heliga, lootes, et ta pärineb auto või van teel Agra.
  
  
  Kui seda õigesti mäletan geograafiline asend, Agra oli umbes kolme tunni kaugusel New Delhi ja oli maailma tuntud kui koht, kus saalis Taj Mahal. Kui külastavad linna, ei olnud minu plaanid, siis Siva oli.
  
  
  Tema tuli peatee. Ta oli uskumatult kitsas, web-bänd, mille liikumine läks mõlemas suunas. Mussoon hooaeg algab paar kuud, mistõttu liiklemine on lõuend oli alasti ja lohutu, ühtlane ruumi tumeda tolmu. On обочинам teed siin kidurad puud ja kooldunud oksad istusid raisakotkad, безмолвные sööjad hirmuäratav laibad paljaste pead.
  
  
  Kas Ривы ei olnud aega mulle anda üksikasjalikke juhiseid. Tema vaatas mööda teed mõlemas suunas, kuid ei näinud midagi, mis viitas mul oleks täpne asukoht on Agra. Tema silmamunad alates ere päike, ja hetke pärast nägin perekonda, согнувшуюся ümber väikese lõkke ääres teisel pool teed.
  
  
  Kaks täiskasvanut ja neli last vaatasid mind нескрываемым uudishimu. Ta otsustas võtta riski ja jooksis üle tänava, järsku jäi seisma, kui добежал kuni rühma. Худощавый mees, riietatud ainult zone talje, tõstis nägu, et igal aastal mind, üritab tõusta. Ta oli, tuleb, kümme aastat noorem kui mina, kuid морщинистое, впалое isik tegi ego tüüp ценымногие vanem.
  
  
  - Agra? - küsisin ma, kui oli kindlaks tehtud, et keegi teine nende ümber ei räägi inglise keelt. Ta märkis õue ja küsis uuesti: - Agra?
  
  
  Ema ja isa vahetasid удивленными seisukohti ja kaks on neli last hakkas sikutama mind püksid. - "Бакшиш, бакшиш!" - kordas täiesti alasti tüdruk, ühe käega tõmmates mind штанину, ja teine mis näitab suu. Ego õhuke, скулящий hääl läks paluma.
  
  
  Villa nad võtsid mult mu jope koos rahakotiga ja raha, mis tema hoidis sisemises taskus, nii et kõik, mis mul olnud on, on peotäis ruupiat, mis tema sai Ривы. Hääled on veel üks probleem, mida on võimalik lisada ka teistele. Siiski leidsin selle vasktraadi münt ja pane oma peopesa laiendatud käsi näljast last.
  
  
  — Agra — korrata seda, närviliselt vaadates tara, скрывавшую villu. - Taj Mahal...
  
  
  - Ah, "sahib", Taj Mahal! — ütles mees. Ta on ikka veel seisis kikivarvul, kuid tõstis oma kondine käsi, et näidata mulle teed, vasakule villad.
  
  
  Tema jälle jooksis, tundes teravat valu puusad. Jäi üle vaid loota, et masin, cart, mis tahes sõiduki проедет mimmo, et mind aidata jõuda Agra. Kuid selle asemel, et auto või van seda kuulnud müra, mis on kohe tagastas mulle jama on üritused toimunud esimesel õhtul, alates minu saabumist New Delhi. See oli ka köha, siis müha mootorratta minu taga.
  
  
  Tema jätkas perspektiivis, pöörates iga edasi suusarajad, mis tegeleb окружала villa, peale peatee sõitsin mootorrattaga kaks inimest pardal; ih pea olid замотаны тюрбанами ja nad saadeti mulle. Ta haaras relva Нирада, kes hoidis pükste taskus.
  
  
  See on Astra.32, mis on võimeline hävitama iga eesmärk raadiuses numbrid meetrit. Firma Astra toodab relvi, identne пистолетам Colt ja lindner hotel on (mis on oluliselt kallim) ja ta kasutas ih ei kunagi varem. Kuid kui tema lõpetas, et eesmärk ja vajutage päästikule, tema aru, et relv on tühi. Tema surus püssi tagasi oma laiuse pükste ja jälle jooksis, isegi kui paar tolli mind kostis пролетела pungis, ja tükk koor отлетел sellest puust mõne sammu minust vasakul pool.
  
  
  Kes tulistas, oli mingi praktika ja teravat silma. Tema hakkas kulgema зигзагами aastal palus varjupaika, mis laseks mul minna suusarajad, vältides täppe, mis сыпались, nagu maapähklid. Teine lask, ja seekord on pungis задела mul on parema õla. On viiskümmend meetrit enne teda nägin puust лачугу, aadressil telliskivi toru mille tõusis musta suitsu sammas.
  
  
  Tema ei olnud aimugi, mis see oli, kuid jätkas joosta nii, nagu ei kunagi elus ei töötab umbes. Mootorratta сокращал kaugus, kuid tolm, поднимавшаяся tee, tuleb juhil näha, mis tähendab, et ja sõiduki juhtimiseks kuni maksimaalse kiiruse. Tema võttis selle ja tormas õue, заваленный hulka, samal ajal kui üks ümber kaks meest käskis oma kaaslase peatuda ja edasi liikuda jalgsi.
  
  
  See on ilmselt olid Ранджит ja Гурнек, mõtlesin ma, kuigi olin kindel, et mul on Shiva rohkem kui kaks ihukaitsjad. Külgvaates hoone avas puust ukse; uks käis ainult üks on roostes hinged. Ta tormas sisse, ja kohe ninasõõrmed tabas тошнотворный lõhn vere ja loomade väljaheidete.
  
  
  Tema oli скотобойне, ja tundsin ennast nii, nagu oleks tagasi üheksateistkümnes sajand. Hindud ei söö loomaliha, moslemid söövad. Мычание veised, kannatamatu raskepärane ja kapjade veiste ja изумленные seisukohti inimesed, готовившихся lõigata lehmad, selge juhtis tähelepanu asjaolule, et ma ei tulnud kõige sobivam koht, et peita.
  
  
  Mehed hakkasid karjuma, tõstes oma rusikatega. Tema oli neid незваным külaline, kes ei olnud midagi ühist loomadega, keda oli vaja tappa. — Vabandust, sõbrad — pomisesin ma, метнувшись kahe suure lehmade juurde, vann, täis verd, mis tegeleb vela väline drenaaž.
  
  
  Lõhn oli selline, et iga сворачивал kõhuga; Seda hotelli, et ta lõpetas kurjategijate Shiva. Õhus lõhnas разделанным liha ja hirmu. Scott paanikas hakkas nihelema, ego kabjad ja siis plagisesid on ausalt öeldes määrdunud põrandale. Minu taga tema kuulis vahetada sõnadega keeles, millest ei saanud aru. Siis heli samme, läheneb mulle, ja kordas kattuvad müra loomad.
  
  
  - Carter! — karjus Ранджит. - Me tahame lihtsalt rääkida. Shiva tahab sõlmida tehing!
  
  
  Hea asi on see, põhjendas seda: minu elu, et teda ei maksa midagi...
  
  
  Loomad, enamasti lahutatud, ähvardas põgeneda kõik koos. Tema ka tegi seda. Olla purustatud karja hull õudusega lehmad, движимых enesesäilitamise instinkt. Ainult ütlematagi selge, tema tundis sama instinkt. Nii tema jätkas joosta ja veel üks pungis просвистела üle mu pea, põrkas ступенек kõrval vannituba.
  
  
  Pungis tõstis spray veres, sõnniku ja uriini, mis испачкали minu püksid. Tema jooksin surnud punkti, soigumine taga suur tuba, kus ei olnud näha meile, aknad, meile ukse.
  
  
  Ta tahtis midagi, et kingib mulle paar sekundit väärtuslikku aega. Tema ronis krai tünnid ja haaras kahvlid, kes on näinud üle tonni sööda kohta. - Carter! Hääl jälle karjus. - Kõik on valmis, "sahib"!
  
  
  - Mitte päris! - valjult, et ma vastasin, hoides kahvlid, nagu oda.
  
  
  Ранджит tegi veel ühe lasu, kuid samal hetkel neli teravate зубца wil вонзились emu rinnad. See viskas roostes vahend nii tugevalt, kui suutsin. Nüüd ta seisis liikumatult, vaadates, kuidas noor indiaanlane отшатывается tagasi avatud suuga ja kätega, стиснутыми puust древке selle relva.
  
  
  Гурнек, alalise taga tema kaaslane, mind täielikult ignoreerinud, зачарованно otsid neli niriseb verd, брызнувшие haava ümber. Ta üritas vabastada kahvlid, kuid Ранджит jätkas karjuda, metsik kisa haiget aina nõrgemaks iga sekundiga.
  
  
  See on ahastavalt karjub Ранджита, ego soigumine viha ja piin, kui Гурнек proovinud tõmmata kahvlid on ego rinnus, mis sunnib lehma, kogu tosinat, meeletult katki kitsas pass äravoolu toru. Tema kuulnud ih kurt müha, knock kabjad, мычание; Tema, hüppas välja ja hakkas ligi kanalisatsiooni.
  
  
  Гурнек karjus, viipab oma käega õhus. Ego lõid sarved selga ja sõna otseses mõttes подбросили õhku, ta maandus kõrval suur vannituba. Ранджит kukkus keskkondades обезумевшего karja kariloomade. Viimane oigama haiget сорвался ego huuled, kui tema käed разжались ja сомкнулись on гротескной paroodia vait.
  
  
  Seejärel зловонное hinge loomade puudutas mu põske ja ma tormas mööda vahekäiku, pidevalt ударяясь seina otsas скотобойни. Räpane ja haisev, koos paistes nägu, kaetud verega ja ta peab olema, ei kujutanud endast meeldivat, " ütles ta, kui läks teele, jättes maha selle stseeni kohutav võitlus.
  
  
  Ma ei olnud kindel, mis juhtus kaks indiaanlaste. Гурнек, ilmselt oleks jäänud elus, kuid ma lootsin, et haavad wil igaveseks kaoks Ранджита. Asukoht muudel asjaoludel mulle tundus, et ma olen teinud korraliku töö.
  
  
  Inimesed tapatalgutes, peab olema ka nemad olid inimesed Shiva. Tema ei stahl oodata, kuni nad astuvad edasi, et kätte maksta oma kaaslasi. Käisin väljas, mõeldes, kuidas mind veenda keegi küüti mind, selline määrdunud.
  
  
  Mimmo sõitis vana Ford. Ta oli teel Agra, kuid raevukalt viipab käega, kutsudes jääda, oli kasutu. Tema pilguheit nägi vask-punane nägu, siis masin kadunud on pilv tolmu, mis võetud üles, kui ta sõitis mimmo.
  
  
  Tema läks minema, otsustades, et ei peatu.
  
  
  Mul oli vaja vannituba, puhas, rootslased, raha ja relvad. Nii palju kui mina tean, on USA valitsus ei olnud meie konsulaati, meie delegatsioon Agra. Linn oli liiga lähedal on New Delhi. Aga võib-olla ta oleks leidnud, et mul on vaja hotellis.
  
  
  Ja igal juhul, selle pidin seda tegema. Oli juba keskpäev, ja samal õhtul oli mul kokkusaamine Реевой. Oli veel palju asju, mida oli vaja teha, nii et tema tõstis tempot. Riva ütles, et Agra saalis vaid mõne kilomeetri kaugusel villa.
  
  
  Mitu miili või mitte, see on alati olnud изнурительная jalutuskäik. Keskpäev, päike armutult палило mulle pähe, taevas kujutas endast ослепляющую безоблачную veepinnal, усеянную vale отблесками. Möödus minut ja kümme veerand tundi, enne kui mulle подъехала mis siis cart. See oli ветхая повозка, mida тянула paar kõhn härgi, везущих who heina.
  
  
  Tema viipas вознице, седобородому мужику, mis tõmbas ohjad ja peatas повозку on teepeenrad. - Kas sa räägid inglise? - küsisin talupoeg.
  
  
  "Puhtas inglise keeles", — ütles ta. Ei ole inglise keel...
  
  
  Tema osutas sõrmega kõigepealt seda siis ise. - Agra? - Tema küsis. - Agra?
  
  
  - Agra? - korrata talupoeg, lehvitades käsi küljelt küljele žest, mis универсальном keeles tähendab: "Jah".
  
  
  Tema jõuliselt noogutas ja ronis vankrisse keset сены. Mees naeratas laialt mulle, näitab hambaid ja igemeid, määrdunud "пааном". Siis ta lahti valjad ja oxen läksid taas oma aeglane samm, mis siiski oli parem kui pikk jalutuskäik jalutuskäigu kaugusel.
  
  
  Tema dozing, убаюканный ритмичным покачиванием ja скрипом vankrid. Mul oli vaja magada, isegi kui see on vaid tund aega. Kuid minu mõtted katkestas visa ümin, ümin, mis aina valjemaks sedamööda, kuidas повозка jooksvalt solar teed.
  
  
  Instinktiivselt насторожившись, seda vaatasin. Taamal tõusis tolm, väikesed pilved peenikest liiva varjanud allikas müra, mis tema kuulnud. Ei taha asjatult riskida, et ei ole toime meile oma elu, meie edukus, tema kiirustamist sukelduda благоухающее hein, навалив peal päris palju, et muuta ennast nähtamatuks.
  
  
  Ma ei saanud aru, et läheneb. Tema вглядывался mis oleks puust van kuulates pideva video mitme mootorid. Ja kui ta nägi, et see on, seda sügavamale vajus heina ja tagasi hinge.
  
  
  See on uus nägu, kuid sellest hetkest alates tema ei suutnud ih unustada. Kolm meest, kõik indiaanlased-sikh... motoriseeritud korpus saadetud Шивой, et leida mulle jälile ja tappa või tagasi villu oodates viimase tellimusi Suure juhi. Nad mürtsumist промчались mimmo vankrid alates волами; kõik kolm mootorratta suundusime Agra.
  
  
  "Kui oleks Хоук näe mind nüüd!" — mõtlesin ma.
  
  
  Ta oli räpane, vaene taskus, relvastatud vaid laenguta relvaga, ja minu teadmised taekwondo ja karate. Raske oli ennustada, kui minu otsuse Шиве tegelikult, et järgmisel päeval on stressirohke
  
  
  
  
  9
  
  
  Tema saabus Agra tund, van langenud mind agul linna. Tolmune sillutamata tänavaid, keerates lanes, labürint koridorid, mis tundus, et on loodud spetsiaalselt, et avalikkust juhuslik külastaja. Saada mõningast teavet, tema oli enne kontori American Express.
  
  
  Mitte seda, et mu olukord oli eriti naljakas, aga see mind рассмешила. Hääl talle, kaugel image tavalise ameerika turist, ilma passi ja ilma rahata, kui mitte arvestada paari ruupiat, mis on Riva andis mulle enne seda, kui mind sidunud.
  
  
  Tema arvas rentida auto ja tagasi New-Delhi, kuid tee kohal oleks vähemalt kuues tund aega ja mul ei ole olnud. Mul oli vaja võtta ühendust Hawke ja valmistuda Ривой samal päeval. Niisiis, Nick Carter, räpane, narmendav, исцарапанный ja bloodied, sirgeks õlgu, ohkas sügavalt ja läksin ukse аккуратного hoone, ainus lootus on võõras linnas ja mul on jube vaenulik.
  
  
  Agra ei metropol. Kolm relvastatud mehed mootorratastel võiksid hetkeks haiguse kamm kogu linna. Minu eesmärgid on juba вырисовывался korrusel, kui tema sisenes valge hoone palus kabineti kontrolli.
  
  
  Minuga varem juhtunud langeda raske olukord, kuid see ääristab pilkavalt. Ilma senti, osta relvi või riideid, või renditud masinad mul ei oleks tegeleda tegelema Шивой ja ego isikliku meeskond gorillad. Minu passi, raha ja minu asjad olid turvalisuse toas hotell New Delhi; aga ülejäänud osa minust oli Agra, kolme tunni autosõidu kaugusel pealinnast.
  
  
  Kui tema sisenes hoonesse, mulle uksest sisse astus valvur vormis. Tema väidetavalt, et see ei saaks süüdistada бедолагу, eriti kui ta nägi oma peegelpilti peeglist стонами... pilt määrdunud ja oborvannogo pätt.
  
  
  "Ma tahan näha fondivalitseja," kuulutas selle valve. - Toimus õnnetusjuhtum.
  
  
  - Direktor istungil, seda ei tohi segada, "pucca hipi"... " vastas mees, visates solvang minu nägu.
  
  
  Okei, mind lõhnas kitsi, ja väidetavalt on just tema ei olnud манекенщиком, kuid mul ei olnud kavatsust seal seista ja vaielda valve... mitte siis, kui kõik, kaasa arvatud "American Express", võiks kokku variseda, kui oleks Siva претворил oma plaane ellu viia.
  
  
  "Mind ei huvita, mida ta seanss", — vihaselt plahvatas tema. - See on erakorraline juhtum. - Ja tema hakkas kaotama kannatust, kui teine stahl push mind päeval, eesmärgiga visata teele. - Nii ei tohi käidelda koos härrasmees! — hüüatas ma surus hambad risti.
  
  
  Valvur libistas käe kabuur табельного relv. Viga number kaks. Mulle ei meeldi "kiusab", seda enam mulle ei meeldi, kui mind surutakse. Niisiis, kiire laine käsi ja kick start selle kaldal pika mehe распластаться on полированном мраморном põrandale. Odin on ametnikud tõstis pea ja kargas püsti.
  
  
  — Ei ole vaja muretseda, kinnitas tema ego. - Muide, manager minu, veel üks... ja mul on vaja temaga rääkida puhul. "Kohe." Ma ei kavatse istuda siin ja ootab seal oma kolleegi... - ma märkis näitaja valvur, - otsustada, презентабелен tema ühiskond või mitte.
  
  
  Peaks olema, see oli mu hääletoon või kiirustades, millega teda vabaks valvur, asi on selles, et noor clair kiiruga noogutas ja jooksis mitmeid tabeleid. Tema liikumatult seisis fuajees koos приклеенной juurde huultele ухмылкой, valmis jälle minema enda ümber, kui minut ei hakkan tegutsema.
  
  
  Sekretär oli ettevõttega seotud indialane, aga mees, протянувший mulle käe, oli ameeriklane, kõrge, худощавым mees, paar aastat vanem kui mina. Ta nägi välja peaaegu ebamugav oma полосатом ülikond, laitmatus, samal ajal kui minu rootslasi oli määrdunud ja изодранной.
  
  
  - Kui selle saan teid aidata? — küsis ta minult, läbides mind jalg kuni pea.
  
  
  - Parem mitte rääkida avalikult, - katkestas tema ego.
  
  
  - "Andeks?" ta ütles, pahaks alates hämmastus.
  
  
  - Ma soovitan teil minna oma kabinetti. Tema töötan valitsus, et teie valitsus. Eriline secret service.
  
  
  - Спецслужба? "vaidles clair koos naerma. - Jah, okei, kas sa tahad nalja minuga igavesti! Et see on nali?
  
  
  - Ilma naljata. Ja kui sa ei taha mind näha oma kabinetis, et ma ei pea enda eest seista. Aga ma ei tahaks tee sulle haiget...
  
  
  Valvur tuli ise ja liikus meie poole. Tema jätkas vaadata sekretär silma, lootes, et ta on nõus. Tema aru ego olukorda: kuidas ta teadis, ta sattus hull, mis обезумел ja halb kubemesse.
  
  
  Ta võttis minult pilku ja vaatas turvamees. Teine ta oli kahevahel, kuid lõpuks vaatas mind ja noogutas aeglaselt. — Ma ei tea, mis see on, kuid ma kinnitan teile, et ma sind ei karda, " ütles ta stressi häälega.
  
  
  - Mitte kunagi kedagi kartma. Lõppude lõpuks, see kõik on veel klient, kuigi minu akreditiiv jäi New Delhi.
  
  
  Selle järgnes neile läbi rea laudade väike kontor, kus on puitpaneelidega, miniatuurne Wall-purustatud India poolsaarel. Tema, vaatasin nimi, выгравированное on nimesilt lauale, sel on nahast tool, puhastas oma kurku ja hakkas jutustama oma lugu algusest peale.
  
  
  Seda ei mainitud nimi Shiva, ei nähtu, me tegelikult oma missiooni meile oma suhteid AXE. Ta tutvustas end agent eriosakond CIA, kontoris, mis võiks olla direktori jaoks väga oluline väärtus. Tema selgitas emu oma positsiooni, näidates, et mu dokumendid ja raha jäi New Delhi ja et minu asula venemaa ei lase mind tagasi pealinna, võib-olla paar päeva.
  
  
  Kui ta oma jutu lõpetas, sealhulgas ka seda, miks ta esitles end бомжом, juht soovis teada minu nime ja kontrollitud teavet arvuti abil, kes seisab kõrval lauas. Tavaliselt see on tore справляюсь numbritega, aga kunagi ei viitsi meeles pidada oma kaardinumber. Nii et ma lihtsalt helistasin hr Reynolds, juhi, täieliku nime ja aadressiga Washingtonis, mis oli kaardile.
  
  
  Mõnikord lennujaamades mul juhtub osta "detektiiv" või nuhkvara raamat põnev lugemine, mis aitavad lõõgastuda ja selge pea. Aga mul ei ole kunagi juhtunud leida kirjeldatud olukorda, kuigi oleks eemalt сравнимую mis ta on, kus ta oli. Nagu teada valduses on kangelased raamatuid on alati olnud баснословные summa on erinevates valuutades, neil ei ole kunagi lõppesid meie passi, meid isikut tõendavad dokumendid, meie relvad. Kuid ta ei olnud kangelane broneeri "saladused".
  
  
  Kõik, mis minuga juhtus, oli nii kuradi "tõeline". Kontor American Express oli tõeline, nagu linna Agra. Kõik, mis juhtus isiklikult minuga. Tema hoolikalt jälgida Рейнольдсом, изучавшим arvuti andmed. Kui ta poleks mind aidanud, tema oleks увяз kõrini. Lihtne ja arusaadav.
  
  
  — Hästi, härra Carter, sa ei kummitus — lõpuks ütles Reynolds, lugedes teavet. - Ja sa oled liiga hõivatud mees, pean ma lisama. Sa oled reisinud välibassein, ah? Tema nägu ilmus naeratus, siis juht vabandas selle eest, kui minuga teinud.
  
  
  "Vähemalt sa oled see, kes oskab kuulata," ütles ma. - See on kvaliteet, mille nüüd paljud ei piisa.
  
  
  Ma kardan, et see on kõik, " ütlesin ta. Ta pakkus mulle suitsu ja küsis, ei taha, kas selle viia end kord tema kodus, ta helistas gin, et ta saatis autojuht minu taga.
  
  
  Tema kiitis ettepaneku, kuid ei tahtnud valmistada talle olnud probleeme. Mida vähem inimesi seda втягивал see on, seda parem on kõigile. Tema tänas ego lahkust, kuid lükkas kutse. "Mul on vaja kõigepealt paar sada dollarit india valuutas, kui see on võimalik, ja oma ametist, et helistada minu boss Washingtonis.
  
  
  "Ei ole probleem, kinnitas mind Reynolds. Ta on kiiresti tõusnud, sest tooli, kogu õnnelik ja elevil võimalusest osaleda, kuigi väiksem vorm, tegevuse selline salajane ja maa märk.
  
  
  Kakskümmend minutit hiljem, распухшим карманом pükste alates kupüüride pakki, tema istus lauas direktor, oodates, kuni Хоук очухается otto võlvid. - Aga sa mõistad, et juba südaööl? — pomises mu boss.
  
  
  - Ma arvasin, et sa kunagi ei ложишься magama enne kolme.
  
  
  - Kolm tundi?! Rätsep, mulle alatiseks ärkama kell kuus, Number Kolm!
  
  
  Ma olen alati olnud nr 3, kui Хоук vihane; Tema sai Hüüdnime või Картером, kui ta oli rohkem südame meeleolu. Muidugi, Suur Pealik ei oleks andestanud mulle, et ma unustasin aja erinevus vahel Washingtoni ja Indiaga.
  
  
  Okei, - lõikas ära ma. - Ma отпущу sind tagasi voodisse minuti jooksul; Seda arvasin siiski, et teil on huvitav teada saada, mis juhtus...
  
  
  — Ma tean täpselt, mis juhtus, — plahvatas ta. - Kas ma juba mainisin india teenuse turvalisus. Mulle teatas oma kõne. Nick, ärme hakkame otsast see sama vana lugu. Seda tunnistan, et eksisin. Alustame sellest, et Shiva kunagi eksisteerinud.
  
  
  - Jälle valesti. Shiva on olemas, loodan, et mitte kauaks...
  
  
  - Millest sa räägid? — karjus Хоук. - Ma arvasin, et sa oled valmis, et sa ei kavatse lennata koju.
  
  
  — Võib-olla järgmisel nädalal, kui kõik läheb hästi, " ütles ma. Tema rääkis Хоку üksikasjad, minu esimene tutvumine Моханом ja Гурнеком enne tapmist Ananda, minu oma võimu Punane forte, ja sellest, mis juhtus. Kui tema rääkis emu kõik, mida teadis Шкатулке, oli ta sõna otseses mõttes hämmingus.
  
  
  Teisest mõlemad rea lõppu донесся terav g? n? rale läbi tuhandeid miili, enne kui tuli reuma. Hääl Хоука absurdne õrnalt ja delikaatselt, kuid ma ei pea oli tõlk, et mõista, et ta on sügavalt mures. - Nüüd sa tead, mida seda ma tahan sind, Nick...
  
  
  — Mul on ebamäärane mõte, " ütlesin ma. - Box", eks?
  
  
  - Ma tahan rohkem. Seda tahan Шиву ja Хаджи, kui vaja. Ja ma ei taha ih vähehaaval, tema selge ütles, Nick?
  
  
  - Väga hea. Tema on juba otsustanud veeta olukorda teie kriteeriumidele. Aga mida ma teha koos kohaletoomisega heroiini? Kas seda jätkuvalt selle vastu võitlema?
  
  
  - Kõigepealt разберись koos Шивой. Muidu on tema teid india teenuse turvalisus. Puusärk on palju olulisem, muidugi.
  
  
  — Muidugi, ainult ütlematagi selge, — pomisesin ma.
  
  
  - Sa tahad töötada üksi või eelistate, et tema palus indiaanlased sekkuda ja aidata teil?
  
  
  — Veel mitte, " ütlesin ma. - Kui Shiva kahtlustada, et india turvateenus läheb takistada ego plaane, ta поспешит joosta ümber riik, et varjuda Hiinas, ja siis me ego enam kunagi ei leia. Aga praegu ma ei usu, et ta näeb minus otsene oht, et oma palun mitte rääkida, kui sa helistada ametlikele isikutele New Delhi. - Ma usun, et Anand andis mulle mõista, et ego sõnul toimusid "leke" konfidentsiaalse informatsiooni ešeloni ego Teenust. - Ma ei taha, et meie teine ära lennanud, enne kui mul tekib võimalus lõigata tiivad emu...
  
  
  — Ja ощипать ego suled, lisas Хоук.
  
  
  - Oh, me võtame puusärk tal muidugi.
  
  
  Seejärel leidsime kood, kood nimi, et ta võiks kindel olla, et räägib tõeline Hüüdnimi Картером, mitte elektrooniline hääl, geniaalne leiutis албанского teadlane. - See on oluline asi, Nick. Meie Linn, meie Washington ei vaata, kuidas Hiina on valmis alla neelama mõnu ilma ih sekkumist. Nad on sunnitud omal algatusel, sõda või mitte. Seega...
  
  
  — Päris — katkestas teda ma, püüdes рассмеяться, kuid ei suutnud. - Mul on kontakt organisatsiooni sees. Kuid see ei приемлю kahjustused.
  
  
  — Jah, me teame, — ohkas Хоук. - Hääl on, miks ma ei saa sind kaotada avalikult nüüd... ja ma ei saa kaotada Puusärk.
  
  
  "Ja Шиву ka," lisas mina. - Ei unusta reuma India Alexander Македонскому... või parem öelda Гитлеру?
  
  
  - Ma ei usu, et vana Адольфо oli nii keeruline või isegi nii tugev, Nick. Õnne; pikisilmi siin ootan vastust sinult varsti.
  
  
  - Kiiremini, boss. Luban, väga varsti.
  
  
  Tund hiljem ilmus tema ümber oma hotellituppa, выглядя on täiesti teistsugune, kui siis, kui tema läks büroo ja American Express. Selle viskasin hommikumantli, püksid ja balleti sussid, asendades ih tüüpiline kohaliku riided: valge puuvillane särk, suvel брюками, nahast сандалиями. Anonüümne kallastu. Tema võttis dušš, hoolikalt raseeritud, ja lõpuks, натер nägu, käed ja jalad õline kiht värvi.
  
  
  Tulemuseks mul oli vask jume, ja see meik lubas mulle sulanduda rahvamassi. Inimesed Shiva tahtsid emakeelena Läänest, ja kui nad ei olnud piisavalt targad, et valvur välja Американ Ekspressrong, see hotell oleks, et nad olid piisavalt targad, et kujutan ette, et ma muudan oma riided ja välimus.
  
  
  Clair leti taga fuajees hotelli oli taktitundeline küll targemaks tema kolleegid New Delhi. Tegelikult delle vaadates mind нескрываемым uudishimu (tal oli täiesti sarnane ainult sisse loginud et isik), ta ei maininud meile muutsite mu riided, meile травмирующем muuta värvi, kiire kasv värvi mu nahk.
  
  
  — Selle hotell-oleks saatma telegrammi, " ütles talle emu.
  
  
  "Vabandust, kuid meil ei ole soovitud seadmete, — sahib," vastas ta. Seejärel all counter ta досталь topograafilise kaardi Agra värviliste illustratsioonidega vaatamisväärsusi, sealhulgas muidugi, Taj Mahal. - Sa pead minema telegraaf on Gwalior-rod. Sealt võite saata telegrammi, tõdes ta, lisades punkti paberil punase pliiatsiga.
  
  
  Tema tänas ma, tagaistme kaart ja peatas велотакси väljamakse otse hotelli. "Postkontorisse Gwalior-rod", — ütles tema juhile. Minu aktsent, ja minu jutt ei ole kindlasti vastanud värvi mu nahk on. Juht vaatas mind, vaadates mind sama uudishimu, mida ja sekretär hotelli.
  
  
  Kuid ta ei teinud midagi, et rahuldada ego uudishimu. Olin innukas saada telegraph, et saata telegrammi, et fondivalitsejale hotell New Delhi ja teatada emu, et ma ei tule tagasi mõne päeva jooksul. Ja lõpuks ta otsustas helistada india turvateenistus, anda neile teada, mis juhtus ih agent Ашоком Анандом.
  
  
  Ja lõpuks, mulle tuli täita mitmeid ülesandeid, enne kui kohtuda Ривой seitse. Ei raiska aega, taksojuht läks poole posti. Vahepeal on ta vaadanud ümber настороженными silmad, eriti iga kord, kui nägin kedagi mootorratas.
  
  
  Kui tema teadis, inimesed Siva ikka tahad mind, nii et mul oli vaja jääda märkamatuks, kui see on võimalik. Hästi, minu uus rootslased ja meik mind väga palju aidanud, aga ma ei tahtnud asjatut riski.
  
  
  - "Sahib" - näitleja? - Julgen küsida juht, ratsutamine up meiliserver irdumist on Gwalior-rod.
  
  
  - Keegi peab mind näitleja... " ütlesin ma.
  
  
  - Siis, võib-olla, "sahib" tahab anda mulle oma autogrammi... - Индиец досталь, pliiats ja paber, naeratades tema märgib nime paberile, mis mulle on antud. jäi. - Suur tänu, "sahib"! — hüüdis juht õnnelik naeratus.
  
  
  Tema ei stahl ootama reaktsiooni ego, kui ta on deðifreeritud doodle. Sest kõik teavad, et James Bond on juba mitu aastat nagu pensionär.
  
  
  Keskmine uks postkontori oli tühi; Tema läks sisse, kuid ei sisalda erilist tähelepanu ja ei nähes kolme motoriseeritud gorillad Shiva.
  
  
  Tema saatis telegrammi, расплатился uued läikivad банкнотами; siis nad leidsid mu kõrval toas kohalike ja kaugekõnede kõned. Enne püsiva выстроилась pikk järjekord, nii et läks veel kakskümmend minut, enne kui saabus minu kord sisse logida telefoni box, kuni operaator andis mulle rea juurde New Delhi.
  
  
  Kuigi hotellitoa lendas mul ümber pea, selle unustasin telefoni number juhataja Ашока. Selle müüa puidust toolile ning sulges enda järel klaasuks. Kui telefon helises, ta võttis toru ja kohe oli rida india kolleegid Хоука, mees nimega Пуран Дасс.
  
  
  India secret service ei teadnud tõeline eesmärk minu missioon. Muidugi, see oli umbes mitme miljoni dollari partei heroiini, aga keegi ei vihjanud jäljendaja häält Хаджи.
  
  
  Ta isegi ei rääkinud sellest nüüd peast Ananda. Aga tema ütles emu, mis juhtus ego agent. Nagu ma kahtlustasin, et nad ei ole veel avastanud keha. Andis Дассу kogu vajaliku teabe, sealhulgas aadress tänava kohvikud lähedal park Nehru Delhi.
  
  
  "Sa ütlesid, et sul ei ole olnud lahendada kohtuda Анандом", — märkis mulle Дасс siis sellest, kuidas ma aru emu kõik detailid surma Ашока. - Ja veel, sa rääkisid minu assistent, tundub, et alles eile...
  
  
  Ma kardan, et selgitada teile kõik liiga kaua, " ütlesin mina. - Ma olin surve all, kui sa mõistad, mida ma...
  
  
  — Ei, ma ei saa aru, härra Carter, — kuiv ütles Дасс. - Ja mul ei ole naljakas, et mu agent on surnud. Ma ei saa aru, mis toimub; ühel päeval sa öelda meile, et ei ole kunagi kohtunud Анандом, järgmisel päeval saad kasumi ja öelda meile, et ta mõrvati. Võimalik, et nii asjad on oma riik, kuid siin, Indias, mida me kõige enam hindame inimese elu.
  
  
  - Kuula, Дасс: ma helistasin sulle mitte selleks, et lugeda mulle loenguid. Kui tema ütles, et mind uppumine, tema pidas silmas, et keegi püssi minu kaela, приказывая mulle öelda täpselt, mida ma ütlesin. Uskuge mind, surma oma esindaja sügavalt обеспокоила mind. Ja kui see võib teid lohutada, väidan teile, et tapja Ашока enam ei saa mängida rolli timukas nime Cobra.
  
  
  - Saan seda küsida, kus te nüüd olete, härra Carter?
  
  
  - Ta ei suuda anda teile teavet: kuni igatahes.
  
  
  - Kas peaks talle meelde tuletada, et teie tegevusvabadust selles riigis peetakse любезностью videoga, oma valitsus?
  
  
  - Tean väga hästi koostöölepingu proua Gandhi.
  
  
  - Siis olge nii kena, räägi mulle, mis põhjustel on ajendanud teid, et jõuda Indiasse. Tema rohkem ei saa anda sulle liikumisvabadus, kui ma оборудова kogu jääda pime...
  
  
  Midagi, mis kõlas nii ei ole.
  
  
  Tema meenus leke, mille kohta mulle öeldi Хоук ja Asoke Anand. Дасс oli kuidas iganes, ainult mitte rõõmsameelne ja valmis koostööks, ta rääkis kuiv, peaaegu agressiivselt. See on nii ja ei ole suutnud teada saada, kuidas kaks киллера "Cobra", Ранджит ja Гурнек, sai teada, et minu kohtumine Анандом kohvikus parque. Kui siis tundus see on juhus, siis nüüd see on peaaegu kindel...
  
  
  Kui ainult, tegin selle, kui Дасс ei hoiatanud ih.
  
  
  Muidugi emu oleks raske või ei ole tavaliselt küsida agent, kuhu ta läheb kohtuda minuga. Siis selle ta võib-olla võttis ühendust Шивой, lootes tappa kaks zaitsev ühe lasuga.
  
  
  — Noh, härra Carter, — kannatamatult ütles Дасс. "Sa oled täis otsustavust käitub minuga nii, nagu oleks tal oli oma ülemuse, härra Hawk, või siis nõudma, et minu kontor suhtus teile, kuidas tuleb?"
  
  
  - Ei, mind see ei ole isegi unenäod, härra Дасс. Ja kuna te nii ütlete, väidan teile, et helistan üle Бомбея. - Ma mainisin hotelli, kus peatus paar aastat tagasi, ja lisas: "Kui tahad, võid saata mulle ühe kaudu oma rahvast. Talle on registreeritud nime all Kent Clark Kent, tuba 747.
  
  
  Kui ta oleks ameeriklane, siis oleks kõik aru saanud. Aga see on sündinud Indias, seega ei leidnud midagi imestada, et ma tema juurde elama hotellis oletatavad nimed. Võimalik, et tema alahinnata ego, võib-olla see on lihtsalt pahane abi küsitud AX.
  
  
  Samal ajal aga tundus võimalik, et mu kahtlused on ego lojaalsus ja sidemeid organisatsiooniga Shiva on täiesti põhjendatud. Ja ma ei saanud riskida, sest Shiva saalis vabaduse ja omab Шкатулкой.
  
  
  "Ma ei saa oodata, et rääkida, et mõned on kohtavad oma inimesi, härra Дасс", tõdes ma. - Ja tema, tahan väljendada oma kaastunnet seoses surma Ananda. Loodan, et näha oma esindaja täna.
  
  
  — Ta on umbes kümme, härra Carter, — kiire ütles Пуран Дасс. - Ta on mees, привыкший ravel kõige keerulisem olukord. Ja располагай minu täielik usaldus.
  
  
  - Ma loodan sama, härra Дасс.
  
  
  Mul oli raske maha suruda sarkasm, mis ähvardab tekkida ka minu hääl. Kuid märgatavalt sekretär ei märganud midagi. Selle toru ära ja tõusis püsti, потянувшись kuni klaas uksele telefoni kiosk.
  
  
  Väljastpoolt keegi преградил mulle teed. Ja ta ei olnud võõras.
  
  
  
  
  10
  
  
  Ma ei teadnud öelda, kas mulle "tere" või "head aega".
  
  
  Teine avaldis on lõpmatult parem, arvestades, et mees on minu ees, taga libistades ukse klaas, oli üks kolmest sikhide, keda tema on näinud, мчащимися kõrvale Agra, järgib mind.
  
  
  - Teil on täiesti muutnud oma välimust, "sahib" Carter , " märkis mees, уперев igale rahvusele uksest sisse ja отодвинув teda mitu vt ühes käes hoidis ta igav relv. Kavatsused indiaanlase olid täiesti интуитивными.
  
  
  — Sa tead, et inimesed ütlevad, " ütlesin ma pingul смешком. - Olles Rimet, выгляди, nagu roomlased.
  
  
  Ta kommenteeris. - Ja kui sa oled Indias, siis tee nii, nagu teevad indiaanlased, ah?
  
  
  - Et estestvenno. Mind on alati enda arvates hea kurat, arvestades kõiki asjaolusid. Kuid seda ei ole sul, kas sa oled menetlusdokumendi mind sind järgida, "sahib"? Või soovite lõpetada meie vestlus rohkem plahvatuslik tähele? - Relv saadeti siiras mul rinnad.
  
  
  India sikhi ei ole idioot. Ja ego ei ole lõbustas minu hooletu ja kergemeelne suhtumine. Tema ei mänginud komöödia ilma põhjuseta; Selle lihtsalt hotell võita aega. Ta avas ukse ja žest kutsus mind minna koos temaga.
  
  
  - Ütle, kuidas sa mind leidnud?
  
  
  - Sa oled alati selline sarkastiline, "sahib" Carter?
  
  
  - Ainult siis, kui üritavad tulla mulle kontsad, "meem-sahib", - pareerivad teda, kutsudes ego nii, nagu oleks üleskutse naine.
  
  
  On reuma on solvang sikhi surus mulle tagasi relv 45-nda kaliibriga ja teeseldes, et on jätkuvalt minuga on tore vestelda, viis mind läbi fuajee postkontori juurde pöörleva ukse, juhtiv tänavale. "Ametnikud hotelli teine rs", — irvitas ta lõpuks vastuseks minu korgitser. - Ja Agra vähe hotelle. Lihtsalt näidake foto "сахиба" Колодезный , aga siin sekretär hotelli ütleb: "Jah, see mees, ainult et läks posti, minut kümme tagasi...". "Sahib" Carter arvab, et ta on väga tark, et ta naerab Шивой! Aga nüüd "sahib" Carter mõistab, et loll ta on, ei ole inimesed Cobra.
  
  
  Hääl indiaanlase oli vihje edevus ja triumf. Kuid mind rohkem häiris mu nahk on, kui ego, uhkus. Klaasuste tema nägi kahte ego kaaslased istuvad mootorrattad, ih silma kinnitatud päev-posti aadress.
  
  
  - Sa ei taha tekitada kõigis kodudes ümber süütuid naisi ja lapsi? - küsisin temalt tema kaaslane, samal ajal kui ta püssi minu selg, приказывая ust avada. - Mõtle, kui palju verd пролито asjata, "sahib"!
  
  
  - See on sinu veri, "sahib", mitte kellegi teise.
  
  
  — Sellisel juhul võta беззащитного kerjus, — pomisesin ma, sirutas käe ja koti раскрытую peopesa päeval. Avalikult minu ees sammud piinav медлительностью тащилась paks грузная naine. Tema надавил ukse, приоткрыл teda mitu cm on jah nii, et kuulsin metsakohinat pika шелкового "sari" on marmor-etapid. Päike hetkeks mõjutanud драгоценном kivi, mida naine kandis nina, kui ta on jõudnud tippu trepp.
  
  
  Ta ei tõstis pea ja hakkas ukse avada.
  
  
  "Palun," ütles ta valjusti, уклоняясь kõrvale. Ta oli kindel, et sikhi ei muutu vajutada päästikule nii lähedal, naine. Ta naeratas kergelt кивнув, mõlema käega pigistada pakendi, pakendatud lehed tume paber-ja seotud tugeva nööriga.
  
  
  — Ma loodan, et ta ei habras, — pomisesin ma, võttes kimbu ümber oma käed.
  
  
  Suu naised приоткрылся alates lipp loa täitmine. Ta ei teadnud, kas mängib Siva oma inimestele kohtukutse tagasi mind villu elus või surnud; aga ma ei kavatse endale aru sellest. See viskas paketi indiaanlase; sõrme спусковом eagle eye murduvad, ja pungis просвистела õhus.
  
  
  Lask on äratanud laialdast tähelepanu. Paks naine järsku karjatasin, ja tukk on paanikas tormas päev. Inimesed mail hakkasid karjuma ja jooksma kogu poolt, kui indiaanlane püüdis põgeneda. Tema ei ole seda hotelli, et ta nii lihtsalt kadus.
  
  
  Tema murduvad vasaku jalaga, нанеся võimas löök mehele all igale rahvusele. Ta jaotatakse ja jälle kogemata vajutas päästikule. Top klaasist päev on pragunenud. Heli kaadrid ja klaasikillud lahendada teadus-ja arendustegevuse ülesandeid hüsteeriline karjumine kohal viga pidada ennast lukustada postkontoris.
  
  
  Põrandal ja marmor-etapid on hajutatud, suuri klaasikilde. Tema tormas kogu oma kaaluga, väga kiiresti liigutama jalaga, ühe tegusama edasi, vasak kergelt kõverdatud, et tegelikult salvestada tasakaalu. Ja tabas indiaanlase järgi hõimule jõuga, mis on kolm korda suurem kui jõudu esimese rünnaku.
  
  
  Ego alustel järsult подогнулась, ta püüdis уцепиться eest ukse lengi; See oli siiras taga. Ta ei vaadanud, kui üritas tõusta jalule. Tema võttis kätte tagasi, nii et rusikad уперлись alumise ribi; seejärel teda tabas hirmus löök vasakult, mis раздробил ta oli luud.
  
  
  Mees ei suutnud ohjeldada hirmutav nutma, enne kui edasi libiseda. Nüüd on tema hoidis käed tema õlgadele, vajutades iso kõik välja. Väljaspool kaks muud спрыгнули oma mootorratta. Relvad отбрасывало võigas püha päike, kui nad tormasid päeval.
  
  
  Tappa ih ükshaaval mul oleks mugavam, kui kõrvaldada kõik kolm koos. Esimene indiaanlane jätkas kurtmine, püüdes высвободиться minu trikke. Mu lihased on karmistanud, kui selle iso kõik välja püüdnud jätta ego pea ja õlad alla, geniaalne осколкам klaas.
  
  
  Ta tõusis kohutav стоном, mis lõppes пронзительным nutma, kui esimene kilde klaas torkas ego ja liha. Ta jätkas, et sundida teda vaadates, kuidas klaas läbistab ego nahka, enne kui sisse logida ego bullish kaela.
  
  
  Veel üks lask lahendada teadus-ja arendustegevuse ülesandeid koori põhjendamatuid hüsteeriline karjumist ja pungis peaaegu оцарапала mulle pähe. Ühe käega leidnud peale selle indiaanlase ja teine üritab kahmama tal on pumppüss. Nüüd tal ei jäänud jõud, kui kilde klaas torkas ego мускулистую kaela, aeglaselt kondid.
  
  
  Kui klaas on saanud emu on unearteri, tema justkui lõikas läbi aia voolik. Вырвалась jet vere ja брызнула mu nägu, ja enne särgid. Mees välja karjuda, mis kujunes растерянное korisema, kui tema швырнул ego maha, распластавшись suurte осколках klaas. Sõrmed разжались ja тупорылый relv kukkus põrandale. Indiaanlane proovisin tõsta pea, kuid veri ülevoolav liiga ohtrasti sügav haav kaelas.
  
  
  Siis ego keha sai конвульсивно raputada, käed pendel õhus, justkui hotellid keegi kriimustada... viimane tants обезглавленного kana, mille вытекаетет veri.
  
  
  Mul on veel tuli kahjutuks kaks meest. Neil ei olnud hädaolukorra hooliv süütu зрителях tragöödiaid, ning nad on taas hakanud tulistama mulle.
  
  
  Pungis on tabanud meest, kes корчился põrandal jube piin. Kui klaas, врезавшееся on unearteri, veel mitte meetod tappis ego, pungis on teinud oma töö. Mees kukkus koos конвульсивным подергиванием närve ja lihaseid.
  
  
  Tema taga seisis бездыханной kujundid, шаря põrandal jalg, kui ei leidnud püssi. Ta tõstis relva ja avas edasi-tagasi tule teised kaks sikhide. Keegi on lisanud ka helisignaali. Tema ei taha olla siin, kui saabub politsei, veel ka sellepärast, et vahistamine on takistanud oleks mul minna kohtuma Ривой.
  
  
  Niisiis, selle asemel, et tulistada kaks hävitajat, seda целился on esiratas mootorratas on pargitud enne posti peakontor. Pungis on ummikus nen, kui õlis. Särts tõusvat õhu proovide tegi ühe ringi kaks meest ümber pöörata, et igal aastal, mis juhtub.
  
  
  Tema jälle vajutas päästikule ja kuulsin viuhti täppe õhus. Tema целился индейцу taga, kuid selle asemel, et ego purustada selgroog, pungis sattusin emu on tagumine osa puusa. Haava polnud surmav, aga mees enam ei suutnud kõndida. Tegelikult delle ta обмяк, nagu paberileht, kui tema огляделся on palunud muud väljapääsu.
  
  
  Ma ei arvanud, et mind kummitama viimane kolmest rakkudele Cobra. Ta kühmus üle keha oma poiss, ja kui ta vajutas päästikule, et surmama tema, tema, sain aru, et tegin viimane lask. Ja teda ei ole ikka veel suutnud saada laskemoona Astrid, mida tema sai Нирада, enne kui selle maha ego põrgusse.
  
  
  Tema засунул käe tagumine minut. Tema võttis Aster, viskas ee paul ja pani selle asemele relv 45-st kaliibriga, mis oli parem kui "Astra", palju kergem relv. Ei räägi juba sellest, et ma ei tahtnud kanda kaks relva. Üks oli rohkem kui küll, seda enam, et ma mõned uhkus avastasin, et mu löögid ja jalad olid veidi, kas ei ole enam usaldusväärne kaitse vorm, kui люгер wilhelmina järgneb.
  
  
  Tema, vaatasin ringi ja nägin, kuidas üks ümber sikhide aitab oma haavatud sõdur keegi istuda mootorratta rehvid terved. Minu sandaalid valjult заскрипели, kui tema pühib läbi fuajee ja метнулся leti taga postkontorisse.
  
  
  Seal olid hunnikud kotid täis posti aadress. Tema läks vahel kotti, ja nagu hull jooksis nina all kes koristajale, замерших hirmust. Postiteenuste телеграфные töötajad justkui suuda hüpnoos. Nad on avanud oma suu liigub, ja lihtsalt jälgisid mind silmadega.
  
  
  Tagumine tuba oli üle погрузочную platvormi. Kõne häire jätkas звенеть ja taamal juba слышался tuttav politsei sireenid vööd. Imestasin, suutsime, kas kaks indialast, kus ta jäeti ellu, põgeneda. Kui neil see õnnestub, ta oli kindel, et nad выслеживать mind, kui jään tema Indias. Aga ma ei tahtnud kaotada välimuse järgi meile ih, meile Риву... meil AH. Хоук kohe aru, kui tähtis on minu missioon, nii et mul oli vaja kätte saada Puusärk enne, kui Shiva rakendab ff.
  
  
  Mis mind kõige rohkem häiris ja oli minu mõte, näriv, kui tema, hüppas laadimise platvorm, et промчаться kahe фургонами, oli see, et jääb kas Shiva siin, kui mul on võimalus murda ego plaane. Kui ego inimesed läksid villa, üks limukas suu, et öelda, et teine on surnud, Shiva oleks täiesti võimeline end kokku võtta ja kaduda, kui seda ei ole teavitanud, nen on india politsei. Ei ole välistatud, et ta on juba astunud shaggy, et olla valmis lahkuma.
  
  
  Kui, muidugi, Riva ei saa ego hoida. Oli ikka, et-et, mis suudab veenda Шиву, et ma ei kujutaks otsest ohtu ego plaane, ja see põhines minu kahtled selles, et Пуран Дасс oli kaasosaline on замысле Cobra. Kui oleks Дасс rääkis Шивой siis minu kõne (ja see tähendas, et mu kahtlused on lojaalsus ohvitser lähtus raske faktidest, mitte ainult intuitsiooni), Shiva saaks aru, et ma ei valeta, kui ta väitis, et olen Bombay on, ja et ma kahtlustasin Дасса. Siis oleks ta ka вообразил, et, olles veendunud sattuda Дасса juurde заговору koos Коброй, tema oleks поостерегся jama meile üks india politsei töötab... või mis tahes peakontor salastatud teenuseid.
  
  
  See oli ainult oletus, kuid ma ei saanud riskida sellega, et india politsei вмешается minu missioon ja ma ei saanud endale Шиве lennata Hiina Шкатулкой ego käsutuses. Riva oli ainus, kust seda võiks saada teavet lühidalt selgitada oma ülesannet ja paljastada absurdne ja hirmutav plaan oma onu. Tüdruk lubas mind aidata. See ei ole enam korgitser самаритянского žest ja korgitser mõistust. Lase oma onu põgeneda enne, kui ma selle перехитрю Шиву, tähendas nende kindla surma ego, isa.
  
  
  Ta isegi ei teadnud, kus Shiva hoidis vangis tema isa, nii nagu ta lubas hei, räägi temaga ainult telefoni teel. Tema oli see teada, kuid kui Shiva kao ümber riik ja enne, kui mul on võimalus viia lõpule missioon, siis on meil mõlemal пропадала vähimgi lootus vabastamine sõlmitud. Õnneks, mul õnnestus põgeneda posti enne, kui mind on blokeerinud oleks india politsei.
  
  
  Sireen on ikka veel ulusid, kui tema oli alley rohkete kauplustega teisel pool postkontorisse. See ei ole peatunud, et vaadata, ning jätkas minna, проскользнув väike pood, kus oli suur segadus esemeid ja kaupu, mis tundus, et on varjanud nii palju patte.
  
  
  Kaks meest, vanem poiss on сутулыми õlgu, kuid piisavalt tark, et kohe ära tunda tõenäoline ostja, astus edasi, nagu ainult tema, läks poodi. Mees rääkis inglise keelt tugeva briti aktsendiga ja kui talle selgitasin, et mul on vaja ego kaupade, ta oli piisavalt tark, et mitte katkestada, ja mind ei küsi uudishimulikke küsimusi minu ameerika акценте.
  
  
  Vaatamata vastuolu minu aktsent ja india riided, see oli minu jaoks nii, nagu oleks selles ei olnud midagi imelikku. Ta ei suutnud pakkuda mulle laskemoona relva 45-nda kaliibriga, mis tema võttis mul сикха, aga pakkus mulle suur буйволиной nahad. Nahka nagu ma olen juba aru, kui ostis sandaalid, Indias olnud lihtne leida. Kuid буйволиный knut oli heas seisukorras, nagu хлопковая "jope". Särk, mis tegeleb oli mulle, oli kõik verd, vaid ka kaupluse omaniku, see ei tundu liiga leidu. Rs alati jääb рупиями, ja see on kõige tähtsam.
  
  
  Tema vahetanud riideid poest. Kui tema andis окровавленную "jope" omanik, ta kaldus seda saiti ja viskas puust leti taga poest. - Kui sa tahad veel mida iganes, "sahib"? küsis ta sära silmis, kui tema досталь, mitu pangatähtede kohta-pakki, mida hoidis taskus.
  
  
  - Sul on luud?
  
  
  - Luud? korrata ning ta ei saa aru.
  
  
  — Just, luud, " selgitas ta ja tegi žesti, sweeping sõna mõlema käega.
  
  
  - Oh, jah, seda saan aru! vastas ta, sära. Ta огляделся on saanud sellest, mida tema ego on taotlenud.
  
  
  Ilmselt oli see ketas on kõige luud, millega ta pühib oma pood, kuid ta ei suutnud oodata, et anda oma mina, muidugi, õige hinnaga. Hind on kindlasti üsna kõrge hinnaga Agra, kuid samal ajal казавшаяся mul on naeruväärselt madal. Mees hotell murrab luud lehed tume paber, aga tema naeratus selgitas, et võtan ära nagu on.
  
  
  Ta nägi mitu olin segaduses, nii, et kortsutas kulmu ja langetas oma silmad, peaaegu pettunud ja nördinud sellest, et ma лишаю lahendada toime tavaline rituaal, siis osta suhtes. Küsis ta. - Piisavalt, "sahib"?
  
  
  - Jah, ma arvan, et luud ja буйволиная loop andmeid, kui muudest asjaoludest on piisavad. Sul ei ole ammo, eks?
  
  
  Mees on mitu korda raputas pead. Ta tõmbas veel ühe särava uue купюру ja surus hei peopesa. - Oled sa mind kunagi näinud, said aru?
  
  
  — Mitte kunagi kedagi ei näinud, korrata kaks poodi, meie sekundit ei karda, torke raha minutis.
  
  
  Tema досталь veel üks купюру ja korrake operatsiooni. - Kas te võiksite soovitada mulle, kus ma võin leida laskemoon? Minu teine kutsus mind jahtima linn...
  
  
  - Ausalt ütlen, "sahib", ma ei tea, kust leiad soovitud ammo. Me oleme rahumeelsed inimesed siin, Agra. Relv ise ainult võimu.
  
  
  - Oled sa kindel, et ei mäleta mingeid poode, kus seda võiks leida midagi, mida mul vaja on? - nõudis oma, ja ma ütlen, sirutas emu raha.
  
  
  Ta ütles. - Üks hetk!Ta pani купюру minutis ja on läbinud sügavast voolu poest. Tema, vaatasin, kuidas ta midagi märgib lehel tume paber. Kui ta ulatas mulle paberitükk, tema vaatas nimi ja aadress, kirjutatud nen. - See on parim, mida ma saan teha, - sahib, - vabandas mees. "Kui sa Бэшема ei ole seda, mida vaja, ma ei usu, et sa leiad ammo siin Agra. See on tagasihoidlik linn... me müüme asju ainult turistidele. Sa mõistad, eks?
  
  
  — Muidugi, kinnitas tema ego.
  
  
  Niisiis, see tuli tänavale, relvastatud luud, piits on nahad ja püstol 45-nda kaliibriga, mis võiks olla kasulik, kui ta oleks ainult võinud tulistada. Kuid sel hetkel see, muidugi, ei saanud kurta. Igatahes, tal oli veel elus. Täiesti rahuldavalt, arvestades kõike, mida ma pidin minema.
  
  
  
  
  11
  
  
  See oli uskumatu ilming primitiivne ja kontrollimatu füüsilist jõudu, mida tema haruldaste ravi näinud. Mees liikus koos hämmastava kiirusega ja sellise osavust, et ma kogemata istus tagasi oma väljaheites, halb судорожное lihaste kontraktsioon elu. Ta hüppas õhku ja sukeldus allapoole, nagu tiiger, koos kasside ja armu, mis tegeleb on lahutamatu osa ego смертоносной osavus.
  
  
  Ja kui sul on tiiger, tal olid лапообразные sõrmed, relvastatud terav, nagu küünised, sõrad. Järgmine sekund ta kasutas oma surmav relv, et tekiks teise inimese näo, jättes suur verine haav, mis tundusid вырезанными lihast.
  
  
  Veri hakkas nõrguda багровые ojakesed üleujutatud ümber sügavaid sisselõikeid luud. Mees tundus näota, selle tunnused olid неузнаваемы, ego liha свисала tükkideks, nagu содранная nahk. Kookonid, ta üritas taanduda, kuid taas rünnanud.
  
  
  Ei ole rahul sellega, mis on muutnud nägu vastase кровавую mass, Tiiger sukeldus ta. Tema näinud, hambad teravad nagu mõõgad, teravad ja зазубренные. Mind jolted alates jälestust, kuid ma ei suutnud oma silmi seda stseeni, ta metsikus ja hoolimatus inimeste elu.
  
  
  Tema jätkas зачарованно vaadata. Joonis lihasööjatest tõstsin käe, et streigi serv palm: see oli kõige täiuslikum löök колониа-нал-chi-key, mis talle kunagi näinud.
  
  
  Hääletamine hoiatus, et ma ei saanud lihtsalt ignoreerida, sellest, mis võib juhtuda, kui teatud "distsipliin", eriti karate ja "kung-fu", mida kasutatakse, et tekitada kahju, ning ei ole õiglane puhul. Tema pole kunagi uskunud sellist karistust või vägivalla сыч vägivalda. See on kurb raputas pead ja vaatas helendav dial tundi.
  
  
  Ta ostis kell jaapani brändi varahommikul ja sama päeva jooksul. Ei olnud veel viis tundi. Mul on jäänud üle kahe tunni, ja seetõttu on selle taas juhtis tähelepanu film, draama on гонконгском stiilis.
  
  
  Põhja-kino oli vaatega Taj-lahke, lihtsalt meelde mulle, et mul on ikka oli vaja külastada kuulsa Taj Mahal. Kuid ta ei julge näidata oma nägu sel populaarne ja avalikus kohas. See, muidugi, ei ole istusin kinos ainult selleks, et lõbutseda, veetlev päev. Kuna tema oli kindel, et inimesed "Cobra" veel рыскают linna, püüdes leida mind, et ära minuga, tema valis kino, et jääda märkamatuks nii kaua kui võimalik.
  
  
  Mul oli kinnisidee tagasi mõis Shiva, et täiskoormusega ennustused temaga, kuid ta ei teadnud, kui palju ihukaitsjad oli teenistuses koletis, ja ta isegi ei teadnud, kas ta oli ikka veel seal. Kohtumine Ривой on määratud seitse tundi väikelinnas kahekümne kilomeetri kaugusel Agra.
  
  
  Koht, kus me pidime kohtuma, oli teada, kuidas Фатехпур-Сикри, mahajäetud linna ümber marmori ja liivakivi. Kasutades reisijuhi, mille ta ostis samast poest, kust ostsin kella, tema suutis jäädvustada oma kujutlusvõimet topograafilise kaardi koht. Siin oli palju palee, mõned suured лестницами ja rõdud vaatega ulatuslik hoovis. Ammu mahajäetud hoonete kompleks stahl ideaalne haven meie mõlema jaoks, koht, kus nad saaksid rahulikult rääkida, ilma обнаруженными hästi koolitatud agendid Cobra.
  
  
  Oli õhtu, kui ta sinna sai, ja ka see oli minu kasuks. Pimedus kaitseb mind klaaspindu motoriseeritud brigaadi Shiva. Aga minu ainus probleem jäi võimetus saada laskemoona relva.
  
  
  Tema järgisin nõu poe omanik, ja läks külla индейцу nimel Башам. Tal oli скобяной kauplus lähedal basaar, väike магазинчик, kus võis leida kõike, alates молотков kuni oopiumi. Kuid ammo, et relv ego valik ei läinud. Asi ei ole rahas, vaid kättesaadavuses.
  
  
  - Mul on vaja mitte vähem päeva, "sahib", - ütles peremees kioskites, kui ta võttis ego poole, et selgitada, mida ma otsin.
  
  
  Kakskümmend neli tundi on liiga kaua, " ütlesin ma.
  
  
  Ta tõstis käed peopesad üles. Tühi, nii tühi, oli relv 45-nda kaliibriga, mis kunagi kuulus matemaatika välja "Cobra", истекшему verega posti teel. Selle ja tõmbasin paki pangatähtede ja Бэшем aplalt lakkus huuli, ei vähendades silmade raha, millega seda, viipab enne ego nina.
  
  
  - Mul oleks hea meel teid teenindada, "sahib"... aga mul on käed seotud. Padrunid, mille kohta te küsite minult, ei ole nii lihtne leida Indias. Mul on vaja vähemalt üks päev, et leida ih...
  
  
  - See on tõeline häbi... meie mõlema jaoks. Kannatlikkust!
  
  
  "Aga võib-olla saan seda teile näidata, et-et veel," ütles poepidaja ja kadus taga poodi ainult selleks, et siseneda läbi minut koos сверкающим стилетом, kes hoidis käes, nagu hinnaline ese või annetuse koll. Kui oleks jumaluse-roomajad, Надь, vaatasin seda stseeni, see kindel, et nad ei oleks rahul. Nüüd стилет on lisatud minu предплечью väga kerge ножнах, mis on peaaegu identne sellega, mis ta kandis, kui inimestel Shiva õnnestunud обезоружить mind.
  
  
  Niisiis, mul oli nuga, luud (превращенная on kaks sama stick pikkus on umbes jalga iga) ja piits on буйволиной nahad. Kõik see, mis pidi asendama relv. Ma ei olnud päris relvastamata, hästi, aga tema ja ei olnud ходячим arsenal.
  
  
  Siiski, kui oleks kõik läinud plaanipäraselt, võib-olla, ma isegi ei oleks kasutada relva. Mul ei olnud kavatsust kohtuda meestega Cobras, kuni ta ei olnud valmis vastasseisu Шивой palju rohkem isiklikku alusel, kui varasematel aegadel.
  
  
  Seega oli oluline, et kohtumine Реевой on läinud sujuvalt. Tema lubas tüdruk leida ja vabastada tema isa. Omakorda, ta näitas, et on rohkem kui valmis proovige saada kõik võimaliku informatsiooni. Pakti, sündinud ja vang üle vorme vastastikust pettumust. Riva vajas mind, tema, vajasin teda mitte vähem, kui mitte rohkem.
  
  
  Nii et ma selles oma koha ja jätkas filmi vaadata, kuulata sünkroonimata häält, värvid on sama erksad ja uhke, nagu alumiinium uus lootus. Signatuuri, üks hindi, teine бенгальском, ilmselt väga vähe vastanud tähenduses inglise dialoogi. Kuid rütm, uskumatu oskus peategelane kunstis "kung-fu" завораживали minu mõttes.
  
  
  Film lõppes poolel viiendiku. Programm teatas jätkamine kino, seega tema tõusis oma kohalt ja läks ühele ümber väljundid, смешавшись koos болтающей ja комментирующей rahvahulga. Niipea, kui see oli väljas, mulle ei valmistanud raskusi, et jääda märkamatuks, kuni seda ei ole, leidsin takso, valmis ajab mind mahajäetud linna Фатехпур-Сикри.
  
  
  Juht, hästi raseeritud ja ilma тюрбана, õnneks (sel hetkel teda kõikjal näinud sikhide), palus mul viiskümmend eurot получасовую reisi. Mustal turul dollar maksis kaksteist ruupiat. Mõistlik hind, nii et andis emu raha ette ja sell tagaistmel vana Ситроена.
  
  
  Meile ei уехало meile ühe mootorratta, tasu ei üritas mööduda. Kui täpne olla, reisi Фатехпур-Сикри möödus ilma viperusteta. See oli sama tee, mille ma läksin siis sellest, kuidas põgenenud ümber mõis Shiva. Tema oli iste, kui meil olid mitmed hekid, ограждавших kodu tänaval. Kedagi ei olnud näha, ja mõis утрамбованными teiesuguste seinad tundus tühi ja mahajäetud.
  
  
  Mind see muidugi ei обрадовало, nii nagu ma mõtlesin Шиве, Хаджи ja isegi Rive, направляющейся hiina piiril. Noh, tegin seda aeg näitab.
  
  
  Tema jälle vaatasin kella ja üritasin lõõgastuda. Aega oli veel rohkesti, kuid kui lakkuda teda lähe заброшенному linnale, seda rohkem närvis ja тревожился. Tema võttis võimaluse, et lõpeta, mida alustasid, ostes luud ja буйволиный piits.
  
  
  Бэшем oli nii lahke, et laenata mulle käsitsi puurida. Tema просверлил kaks auku pliiatsi luuad, üks kummaski otsas stick. Nüüd ta on lõpetanud organisaator буйволиного piitsa kõigepealt ühe augu, siis teise, kindlalt kindlustada paelaga külgedel. Seega, kahe pulgad tema sai midagi натянутого nahast jumper. Seda kontrollitakse sõlmi; augud puidust pulgad olid väikesed ohud отслоения naha ei olnud.
  
  
  Kui selle valmis ehitada seadme, tema nägi taamal soonega tempel kehtestas mošee Jami-Masjid. Kuid massiivne hoone tundus väike võrreldes hiiglaslik seina, возвышавшейся lõuna pool mošee. Seinad olid ehitatud auks võitu Akbar, Mughal keiser, основавшего legendaarne linn Фатехпур-Сикри. Seinad läksid ümbritsev maastik ja rühma räpane barakid, mis moodustab küla jalamil mahajäetud linna.
  
  
  - "Sahib" tahab, et ego siis ootasid? ettepaneku taksojuht, притормаживая peatuda, on riiki sisenemise пустынную parkla kõrval suuresti mahajäetud ja hääletu linn. - Ma annan sulle hea hinnaga: kolmkümmend ruupiat, et juhtida sind tagasi Agra.
  
  
  "Vabandust, aga mul on teised kohustused," selgitas ma, запихивая pulgad koos буйволиной nahka minutis püksid. Ta avas ukse ja tuli välja, ümber masina.
  
  
  - Juhtmed on seal juba ei ole, "sahib", vastas taksojuht. - Kas sa ei taha, et näitas ta sulle vaadata? Selle tuttav fatehpur sikri. Tema ja näitan sulle midagi, mida veel ei ole näinud meid üks turist...
  
  
  — Ei ole mingit kahtlust, " ütlesin ma naerdes. - Aga mul on vaja kohtuda minu india reisijuht mõne minuti. Head teed, "sahib"!
  
  
  - Kuidas tahad - pettunud ütles juht. Ta tõi mootor, kaldus nurga ja lahkus, jättes siis ise tolmu pilv.
  
  
  Tema jätkas teed jalgsi.
  
  
  Viimane turistide buss sõitis juba ära Agra. Ettevõtjad, kes panevad oma tooted õue ümber mošee, ka tagasi maale, jättes hoonete ümber marmori ja liivakivi tühjalt. Teda kiiresti ületanud sisehoovile, сверился koos kaardiga, mida rööviti üle reisijuhti, ja leidsin hoone, mis on tuntud kui "house Маруама".
  
  
  Just seal Riva ametisse mulle kohtumise vähem kui tund. Midagi ei tundnud ja ei näinud mingit liikumist, mis võiks erutada oma kahtlustest. Hoone kullatud maalid ja расписными lagedega tundus väärikalt ja pidulikult, et kõneles sellest umbes rikkuse ja poliitilise võimu Akbar. Tema istus esimene pulk kitsas marmorist trepp, mis viib rõdu, огибавший kogu maja.
  
  
  Ja siis algas ootus. Tema palve, et Riva Singh ei suutnud mind.
  
  
  Seitse tema hakkas närviliseks. Kümne minut seitsmenda tema забеспокоился kahekordselt. Kuid veerand seitsmenda tema kuulis heli остановившейся pargitud autod. Seejärel nõrk heli sammud kajasid kajas läbi выложенному marmor sisemise õue, mis образовывал joonis suur male lauad.
  
  
  Ilmselt Akbar mängis malet, kasutades oma abielunaised lammutamine ja vedu nagu elus etturit. Seda liiga aeglaselt püsti, tundsin ettur, lisatakse mängu, kuid sama решившей panna matt vaenlane. Shiva on veendunud, et saab jälgida kõiki mu liikumine, диктуя oma määrdunud reeglid.
  
  
  Aga kui mul oleks olnud võimalus öelda või teha midagi, see on, kahtlemata oleks viimane mäng, mida pidi mängima geniaalne kurjategija.
  
  
  - Nick? Nick, sa oled seal?
  
  
  See oli tuttav hääl, aga veidi hirm, paanika. Ei ole veel päris pimedaks läinud, ja kuigi taevas oli juba hämar, seda võis näha peenike kujundit Ривы kiiresti пересекающую hoovis. Ta oli lääne kleit avatud воротом. Ta oli ilusam, kui tema mäletas, kuid nüüd oli ilmselgelt ei ole aeg sellisteks mõtisklusteks.
  
  
  Nähes mind, Riva jooksis ee sandaalid kiirendatud tempos plagisesid on marmorist плитам.
  
  
  - Palun sind, hoia mind armastatakse! — pomises ta. - Siiralt, et nüüd ma tahan seda rohkem ihkas, Nick.
  
  
  Tema võttis ee käed ja surus enda vastu. Ta värises, värisemine пробежала kogu tema keha; ta прильнула minu juurde, paneb oma pea mulle rinnale.
  
  
  — Sa ei pea kartma, vaikselt sosistas ma. - Ma luban sulle, et kõik muutub paremaks. Sa ikka näed oma isa, ja tema jaoks ka kõik muutub, ei muretse.
  
  
  Ta tõstis pea ja üritas naeratada. Tema kergelt suudles ee huuled: ta on taandunud tagasi ja откинула juuksed, падавшие siin silma. — Ma usaldan sind, Nick õrnalt ütles ta. - Onu õpetas mulle kedagi ei usalda... See on nii влезло mulle pähe, et ma ei suuda mõelda oma aju! Aga ma usun sind, Nick. Mul ei ole mingit valikut. Kui sa ei saa mind aidata, kui sa ei suuda päästa oma isa, siis mitte keegi maailmas ei suuda. Ja mul ei ole enam kelle poole pöörduda, Nick! Meile kellelegi.
  
  
  Musta silmis, koos ih kurb ja hirmu väljendus, oli ka otsustav pilk. — Oleme teinud sammu edasi, — trööstinud teda ff. - Me tuleme mõlemad otsad, hääl näe. Tema veetis oma hoone, ja ta istus mu sammu, püüdes rahuneda.
  
  
  See ei olnud kerge, kuna ta oli piin pinge ja hirm, mis panid ta vabisema pealaest jala. "Ma ei arvanud, et saan tulla kohtumisele," selgitas ta läbi sekundis. - Tuli välja mõelda mingi vabandus öelda onu, et haridus Agra osta. See hotell saata mulle üks ümber oma inimesi, kuid ma olen lõpuks õnnestus teda veenda, et seda pole vaja.
  
  
  Tema rääkis lühidalt hei, sündmustest, päeva, rääkides оборудова kõik, mis nendega juhtus tuhkur, kui ta lahkus nah.
  
  
  - Kui palju mehi tal on jäänud? "päris mina, kui olete lõpetanud oma jutu.
  
  
  - Viis inimest, mitte rohkem. Ранджит haiglas, kuid ma ei usu, et ta jääb ellu. Ego on kerge hävitada sisemine verejooks.
  
  
  - Ja teine bullet jala?
  
  
  - Nad viidi ego tagasi villu. Ta ei saa kõndida, nii et ei peaks esindama meie jaoks ohtu. - Tüdruk hakkas rääkima, mis juhtus, kui ta on leidnud seotud ja кляпом suus. Praegu võib see kõlada veenvalt, et meie kaks, kuid Shiva oli kahtlane tüüp. Vaatamata pisaraid ja palveid Ривы, see on jälle keeldus hei luba kohtuda isaga. Ta ka ei avanud hei, kus hoiab vangistuses oma venda.
  
  
  - Ma rääkisin isaga telefoni teel. Ta oli väga nõrk, ta võiks ainult пробормотать paar sõna, Nick, " lisas Реева отстраненным häälega. - Kui sa ei saa vabastada teda, kui ta meil oli, ma ei usu, et ta kaua проживет...
  
  
  Ego vabastada, kinnitas selle ee, kuigi ei olnud meil aimu, kust otsida isa Ривы. Esiteks tema pidi kahjutuks Шиву. Kuigi mul õnnestus vältida lõkse, kinnitatud koletisega, tema täiesti arusaadav, et selleni jõuda on eiainult. "Kas sa tead midagi leiutada Хаджи, selle kohta дьявольском seade, mis oma onu kutsub Шкатулкой?"
  
  
  - Ma püüdsin tungida laborisse, kuid valve minu onu mind ei olnud puudust. Kuid tema midagi tundis... — Ta sulges silmad ja нахмурилась, üritades meenutada. - Aga võib-olla see ei ole oluline... " lisas ta hetke pärast.
  
  
  - Kõik on oluline. Mis see on umbes?
  
  
  - Noh... Ma kuulsin, kuidas Shiva koos hema-siis rääkisin telefoni teel ja rääkis midagi Bombay. Tol hetkel mulle see tundus kummaline, sest tal ei ole dell Bombay on... või vähemalt midagi, mida tean teda.
  
  
  Mul on eesmärke зазвенел kelluke, ja on ebatõenäoline, et see oli meeldiv heli. - Oled sa selles kindel? - nõudis, et ma olen. - Olete kuulnud veel midagi õppinud, koos hema ta rääkis?
  
  
  Riva, kuid raputas pead. - Ma kuulsin, et ta just ütles "Bombay". Paar sõna hotelli, hääletada ja kõik. Kuid kui ta läks ära oma telefoni, minu onu tundus rahul.
  
  
  Ta rääkis telefoni teel, enne või siis sellest, kuidas ego inimesed läksid üle Agra?
  
  
  - Kuni. Selles on ta kindel. Need kaks jõudsime kuskil tund aega, võib-vähem, " vastasin Реева. - Ta rääkis telefoni teel enne, kui nad tulevad.
  
  
  Niisiis, Пуран Дасс oli kaasosaline Cobras!
  
  
  Kõik hakkas selge, kuju tähendus. Nüüd on tema saanud aru, kuidas inimesed Cobras teada, et ma olen уличном kohvik hommikul, kui me Ашоком täidetud. See ei olnud juhus. Дасс kõik paigaldatud, ilmselt käskudele alludes Shiva. Pole ime, et india secret service oli enne seina, kui nad püüavad välja selgitada, kes on selle taga Коброй. Pole ime, et nad olid nii ebaefektiivne ja малоэффективны, kui viimase kuue kuu jooksul üle kogu India flash up rahutused ja ebastabiilsus.
  
  
  Vastavalt sellele, et ma teadsin korralduse kohta salateenistuse India, Дасс oli kõrgeim võimuorgan.
  
  
  Teave tuli on ego kapis. Хоук rääkis "утечках" sees IISA, контрразведки, kuid ta ei kahtlustanud kordagi midagi nii tõsist. Õnneks, tema otsustas tegutseda üks. Lahendus, mis praeguses olukorras asjad on juba muutunud mõjuv põhjus.
  
  
  - On suutnud rohkem teada?
  
  
  Riva uuesti, kuid raputas pead. - Anna Andeks, Nick. Tema püüdis iso kõik välja, aga mul on jäänud mulje, et minu onu ei usalda mind... nüüd vähem, kui kunagi varem. Ta Хаджи räägivad suurema osa päevast, kuid valvurid ei jätnud laborisse. Ma ei suutnud enam midagi teada.
  
  
  - Ma mõistan. Sa oled teinud kõik, mis suutsin, ja see on kõige tähtsam, - ütles tema hei. Nii et mul ei olnud muud väljapääsu peale tagasi villu. Seal olles tema ja võtan initsiatiivi tegevuses.
  
  
  Kuid see oli suur risk. Peaaegu vastupandamatu.
  
  
  Kui ma ei ole püüdnud saada Puusärk enne, kui ta jälle kasutada, keegi oleks võinud öelda, et teeks Siva kolm ässa üles oma varrukas... isegi kui see on lahkunud, neljas reservi. Tema ei pidanud lõpetama nüüd, hiljem, kuidas läks nii kaugele.
  
  
  "Mul on vaja saada tagasi koos sinuga villa," selgitas talle, Rive. - Ma ütlesin sulle, et ta kavatseb teha üle Шкатулкой. Kui me oodata, et kõik läheb ego plaane, tahame me seda või mitte. Mul ei ole muud valikut, Riva.
  
  
  — Mul ka, " sosistas ta. Ta võttis mu käe ja mu sõrmed on surutud oma. - Ma jätsin auto on väljaspool, ta on vaid mõne sammu kaugusel.
  
  
  Me tänavale, jättes maha maalitud freskod tuba "kodu Маруама". Taevas oli lilla-punane, päike kahvatu-oranž plekk kaugel silmapiiril.
  
  
  Riva ikka hoidis mul käest kinni, ja ta kuulis juurde heli meie samme, koputab oma сандалиями on выложенному plaatidega õue. Siis meie kõrvu müristas ootamatu sahin, müha, millest enamik inimesi verd похолодела oleks. Kuid aastaid treeninguid ja kogemusi on teinud mind vastupidav, muutes mu närvid terasest traati. Siiski, see oleks valetanud, kui ütles, et ei karda.
  
  
  Громовым kajastas разнесся keskkondades mahajäetud hooned. Riva ei suutnud ohjeldada nutma ja kallistas mind, hirmunud вцепившись minu käe. Läbi sekundis mind dazzled esilatern mootorratta, mis tegeleb eesmärgiks oli mu nägu.
  
  
  Seal oli kolm sikhide iga mootorratta, kuidas korpus ratsavägi. Nad hakkasid ringi minu ümber; ih sarkastiline naer läbistas mind, nagu paljusid stab vigastust. Siva uuesti heitis väljakutse. Aga kui oleks seda mänginud mängu ego reegleid, Nick Carter oli varsti oleks мертвецом. Midagi, mida ta oleks täpselt ei lasknud.
  
  
  
  
  12
  
  
  Kaks meest talle on teada peaaegu kohe. Üks nende ümber on Гурнек, alates side isik, усеянной armiline, aga veel elus ja terve. Teine oli mees koos posti, seesama, kes suutis võtta haavatud kaaslast. Kolmas, habe ja pea, обмотанной чалмой, nagu teised, on mulle teadmata. Aga ma teadsin, mida ta mõtleb, kuigi me pole kunagi kohtunud.
  
  
  "Sa oled tekitanud kahtlusi, kas onu, Riva," selgitas üks umbes kolme inimest. - Hääl, miks ta käskis meil sind järgida, ma tean, et sa tood meid on avatud k "Сахибу" Картеру ...
  
  
  Me Ривой seisid liikumatult, замерев. — Ei räägi meile sõna, " sosistas tema tüdruk. - Tee täpselt seda, mida ma sulle räägin, ja kõik on hästi.
  
  
  - Nad tapavad meid, Nick!
  
  
  - Ei ole. Sinu onu - maniakk koos maania ülevus: kui keegi on surnud, see on kindel, et ta ei taha tappa ego isiklikult.
  
  
  Tema varjas silmi ereda valguse pesurid, ja огляделся. Iga agent Cobra oli relvastatud пистолетами 45-nda kaliibriga, mis sel ajal olid suunatud mulle üks rind, üks pea, kolmas selga. - Nii et sa oled nõus tegema, tulistada meile mõlemale? "karjus mulle, et oli kuulda läbi müha ja mootorrattad.
  
  
  Tulistada sind, "Sahib" Carter ? Odin ümber meeste irvitas. See oli seesama, keda ma ei teadnud, kõrge, täis noor inimene, kellele ilmselt ei meeldinud, et näha mind selles asendis. - Liiga lihtne. Ei, Shiva on andnud meile erilisi isiklikke juhiseid. See kõik on väga selge. Te ei saa seista meile, sest, kui sa püüad teha seda, me tapame tüdruk; siis, kui me привезем teid tagasi, villa, Shiva tegeleb sinuga isiklikult.
  
  
  "Kui sa oled cool Нирадом," lisas Гурнек.
  
  
  Pilt puhkes minu meelest. Tema näinud, kuidas Нирад langeb pea auku koos maod, tema näinud, kuidas roomajad korduvalt ründasid teda, ja tema kuulis ego karjed ja mõistis rõõmu Shiva, nägeva, kuidas ma kannatan alates on ta sama tappev piin.
  
  
  — Muidugi, ma ei saa vastu seista, " vaidles ma. - Kolm vastu üks - see ei ole sport, issanda. Kuid ei solva tüdruk; ta ei ole sellele mingit seost.
  
  
  - Ta on aidanud sul põgeneda.
  
  
  - Ma oleks tapnud teda, kui ta seda ei ole teinud. Ego — isa vang oma peremees. Ta ei hooli meile midagi muud. Mulle sülitada, elan või suren. Tema pöördus Rive ja vaatas hei nägu. - Eks, lits?
  
  
  Tema tõstis käe ja andis hei tugeva laksu. Ta sosistas. - Lase käia, mine neile... Tee nagu ma sulle ütlen! -
  
  
  Teine tüdruk пошатнулась, ошеломленная ja испуганная. Ta ei saanud aru, mida ma teen, kuid lõpuks jooksis karjudes kõik alla tema kõri. - Ta üritas mind tappa!
  
  
  Mehed ei saanud aru, mis toimub.
  
  
  Гурнек astu alla koos мртоцикла ja Riva jooksis talle. See oli hetk, keda ta ootas. Kaks muud sikhide viisid silmad, tallad ih kingi jooksnud üle мраморному põrandal, kui nad enam sõita minu ümber.
  
  
  Riva sõna otseses mõttes kiirustades jalge Гурнека, nuttes, kuidas истеричка. See on hea mängis oma rolli, andes nähtavus tõepärasuse, mis, tundus, обезоружило Гурнека — vähemalt piisavalt, et anna mulle aega võtta стилет ümber ножен ja метнуть pistoda õhuke tera.
  
  
  Hetkeks kõik, mida ma kuulsin, oli pidev südantlõhestav oigama Ривы. Seejärel Гурнек отшатнулся, судорожно haardeseadised kätega nägu. Стилет вонзился emu vasak silm, lõika sibul pooleks. Verine студенистая mass ei tilgu emu nägu; ta välja südantlõhestav kisa ja püüdnud tõmmata pistoda.
  
  
  Ma ei seisin ja vaatasin, mis toimub.
  
  
  Neil kästi võtta minu elus... kuid mitte tingimata ühes tükis. Muidugi, kõigepealt nad püüavad päästa oma nahka, ja kui ma ei tegutse kiiresti, kõik on võimalik pidada kadunud. Tema jooksis, ja ülejäänud спрыгнули mootorrataste. See oli teine viga, допущенная гориллами Shiva, nii nagu ta suutis ronida hetke, et võtta kaks stick, mis on tehtud ümber luuad.
  
  
  Tema loodud on relv, mis esmapilgul tundus kahjutu. Kuid tegelikult delle kaks kumminuiade, ameerika tükk tugev ja vastupidav piits ümber nahad pühvel, need kujutasid endast väga ohtlikku, peaaegu surmav oht.
  
  
  See oli "nunchaku", et see, mis tema tegi, ida seade, mis teda esimest korda nägin ajal julm demonstratsioon, устроенной minu meister karate staabi-korteris AX Washingtonis.
  
  
  Relvad, on tüüpiline, et võitluskunstide, oli vaieldamatu mitmekülgsus, ja sellisel juhul on tema oleks tahtnud katsetada seda.
  
  
  Hoides kinni ühes käes, tema hakkas väänata teine teema, kui see ei saadud piisavalt jõudu ja kiirust. Pungis on ummikus marmor gaasipliidid mu jalg, kuid ma jätkuvalt põgeneda, unustades оборудова kõigile peale сикха, kelle valis oma tulevane ohver, ja selle kohta, kes on minu eesmärk.
  
  
  Гурнека ei relvastamata, kuid see ei ole parimas vormis. Tema kuulis hädakisa Ривы õudusega, kui veel üks pungis просвистела õhus ja поцарапала minu vasaku õla. Tema tundis kohutavat põletustunne, mis jättis mulle kärtspunane pärast. Kuid pungis ei satuks mulle käe. Haavad скривила mulle grimass on valus, kuid see ei takistanud mul jätkata väänata nunchaku.
  
  
  - Ma tapan su, Carter! "karjus mees.
  
  
  - Vastupidiselt tellimuste ja Shiva? "vaidles talle smirkingly. Kuid relva 45-nda kaliibriga saadeti mulle rindu. Risk — see on üks asi, kuid käituda rumalalt hoopis teine. Ta sirutas, kuni teatepulga ei ole kaotanud kiirus ja lõpuks ei повисла minu randme.
  
  
  - Ära seda yuck! - tellitud indiaanlane.
  
  
  - Teie tellimuste, magistri - pomisesin ma, vabastades "nunchaku" läbi sõrmede.
  
  
  Sikhi ikka целился mind; aga niipea, kui see lahti lasta pulgad, ta kummardus, et tõsta ih. See on ego kolmas viga viimase minuti.
  
  
  Kuni ta сгибался, seda tormas ta. Tema сомкнул sõrmed ümber randme käed, mis tegeleb hoidis relva, kogu jõud, mis on võimeline. Ta vajutas päästikule ja veidi sattus mulle jalga. Kuid seekord tema oli otsustanud veeta oma ülejäänud päevad, liigub, nagu sant, et ülejäänud osa mu keha püsiks terve ja terve.
  
  
  Agent Cobra отпрянул, püüdes eemalduda. Minu poolt on leidnud eesmärgi, mida tahtis: вытянутая, see on kujunenud sirp, ümber luud ja lihased. Jäik külg palm maandus kaela mehed; samal ajal tema sünkroonne oma parema jala.
  
  
  Selle "cha-cha-gi" ei suutnud murda emu sääreosa, kuid valu lööki andis mulle paar extra sekundit, mis tal hädasti vaja. Teda haaras käsi, mis tegeleb hoidis püstolit kahe käega. Indiaanlane-sikhi meeleheitlikult корчился, püüdes отодвинуться, isegi siis, kui on veendunud, et vähe relv enam ei saadetud teda.
  
  
  Minu taga on järsk liikumine. Kolmas tapja, lihaseline noor indiaanlane, keda ta kunagi näinud ei ole, enne seda õhtul, ruttas appi oma kaaslase. Kuigi üks kakelda oli juba raske: toime tulla kahe мужиками relvastatud пистолетами on eiainult.
  
  
  Nii et, kui olen suutnud välja relva ümber oma sõrme esimese, sundides ego langeb marmorist sülitada, tema kiirustamist valida упавшее jalge ette "nunchaku". Kokku kulus viis sekundit, et saada talle vajalikku kiirust ja hoogu.
  
  
  Kolmas mees hooletult läks rünnak. Tema отпрыгнул tagasi ja maandus siiras ego kaasosaline. Kui ta атаковал, tema juba целился kinni kolju ego teine.
  
  
  "Nunchaku" tänaseks jõudnud jõud, mitu korda ületab selle, mis on vajalik, et luumurd või luude inimese.
  
  
  Mis oli edasi, ta ei ole kunagi oma elus näinud ei ole.
  
  
  Kolju индийца sõna otseses mõttes plahvatas. Seal, kus oli turban, valtsitud, ikka пульсировала желеобразная mass. Tükid, kondita, killud koos прилипшими neile клочьями juuksed ja peanahk on брызнули mu nägu ja aju, hallikas-valge omanäolist спиралях, lagunes õhus, kui lava ümber purskab vulkaan. Aga kui "nunchuck" hästi töötanud, mul on jäänud veel kaks vastast. Гурнек oli elus, kuigi ühe silmaga. Ja elus oli noor indiaanlane, kes saabus liiga hilja, et päästa oma lemmiklooma.
  
  
  Lihaseline sikhi peatunud, väljend jälestust ja usaldamatus исказилось tema nägu. Teda uuesti käivitanud surmava stick, ja ta närviliselt jaotatakse, suunates püstoli mu nägu.
  
  
  - Tapa mind, ja Shiva скормит sind madude. Mul on vaja teatada millist emu-millist olulist teavet, ja kui ta ei kuule tema ümber mu ust, võid sa unustada, et olemas... - прошипел talle läbi hammaste.
  
  
  Tema bluffed. Ta vaatas неузнаваемую kujund oma kaasosaline. Tema võttis sekundi murdosa, et lasta minna "nunchuck", mis lendas läbi õhu, nagu "bumerang" on üks teema. Seda pole kunagi varem ei ole kasutanud ego on nii, ja ei teadnud, kuidas see töötab.
  
  
  Õnneks primitiivne relv mulle ei valmistanud pettumust. Üks või mõlemad stick (täpselt öelda ei saa, "nunchuck" lendas meeletu kiirusega) on lõigatud väike relv индийца. Kokkupõrke jõudu pallitud relvade ego käest. Püstol maandus mõne sammu taga. Suur sikhi viskas mind rünnata, kui vihane karu, koos moonutatud alates raev nägu.
  
  
  Karate või mitte, seekord see tuli mulle.
  
  
  Enne tema aega peatada ego enne, kui tema aru, mis juhtus, mees, kes oli osa meeskonnast Shiva ja "valimiskomisjon", tabas mind, nagu ton tellised. Hingamine hüüatab mul ümber kõri, kui ta kukkus навзничь, ударившись peaga vastu marmorist plaadid, mille ümber oli suur malelaud hoovis.
  
  
  Midagi sooja ja слизистое капнуло mulle näole hetkeks ослепив mind. Pisarad jooksid mööda mu põski alla pisarad, kui ta jälle üritas silmi avada. Ja kui tema sai jälle näha, ta tõstis pilgu ja nägi Гурнека, kes seisab kõrval. Haavatud silma, siis vähe, et maha ta jäi, jätkas pressida студенистое ja кровянистое aine nagu kraana, jätta avatuks.
  
  
  Seejärel jala indiaanlase согнулась selsamal hetkel, kui ta üritas püsti tõusta. Tema стиснул hambaid, kui terasest sokk ego kinga tabas mind kaela. Ta oli ainus kolmest mehed, kes ei ole kulunud sandaalid. Ja nüüd on ta kasutanud oma mootorratta saapad, et peksid mind rinnad.
  
  
  Tema ei näe Риву selle tõttu haiget, затуманивающей minu nägemus. Ta isegi ei teadnud, kus ta on ja mida temaga tehtud Гурнек, kuid ta ei saa mind aidata, see on kindel. Mul oli tunne, et mu rind pragune, et mu luud plahvatuse ära kõik korraga, kui Гурнек jälle tabas mind.
  
  
  Teda väga встряхнулся, nagu metsik hobune, пытающаяся nulli rattur. — Siva nüüd ei ole tähtis, Carter, — ütles Гурнек, andes mõista, et ego aru, vaatamata sidemed, скрывающие alumist osa ego isikutele. - Ma tapan su, nii et sinuga on lõpp kord ja kõik!
  
  
  Vastavalt toon häält ego selle aru, et ta seda mõtles. Teine indiaanlane, seesama, mis valdas mind, повалив maa minut tagasi, püüdis haarata mind jalad. Ta istus igavesti minuga, aga tema jätkas брыкаться, nagu meeleheitel inimene, eriti kui alustel Гурнека jälle дернулась, tekitades hävitav löök mulle rindu.
  
  
  Just sel hetkel tema ja sirutas mõlemad käed ja haaras mees üle pahkluu, väega painutatud ego jala. Ta püüdis mitte kaotada tasakaalu. Siis teine sikhi вонзил oma võimas rusikas, mis mulle elu. See oli piinav valu. Ma ei saanud hingata, aga kui oleks talle andnud siiralt, et nüüd, need kaks on lisatud paneks mind oma kuulsusrikas nimekirja trofeed.
  
  
  Umbes viimase jõud, mis mul jäi, see hüppas pahkluu Гурнека ja jätkas väänata ee, ma tahan kiiresti kuulda prõks katki luu. Selle asemel mees kukkus edasi, kaotades tasakaalu. Ja selle высвободил oma jalgu trikkide teise indialast. Развернувшись tagasi, tema, kargas püsti.
  
  
  Tema ootas, et suur semu Гурнека uuesti rünnata mind, kuid selle asemel on ta jooksis vastupidises suunas. Tema ei suutnud lahti lasta ego kaugel, ja veel sellepärast, et ta jooksis eest langenud relvaga. Tal oli taga, kui ta kummardus, et tõsta relv. Tema tehtud suur hüpe õhku ja напряг jala, et tekitada "lendav" kick.
  
  
  Võim lööb, lööb mu jalad umbes tagumine osa indiaanlase, швырнула ego maha. Ta on paar korda перекатился on мраморному pool, ja relv maandus paar meetrit eemale, kaugemale jõuda.
  
  
  Kuid isegi siis, enne kui kiirustada korja relv, tema närvi vaatasin üle õla. Гурнек ei olnud ümber, kes kergesti üürile anda. Ta tõusis püsti ja kõndis minu juurde. Ehkki ta lonkas, kannatades kogu oma аленка üks jalg, ta ei suutnud kõndida. Aga kõige kõnekam oli võigas metallist sära, mis on püütud mu tähelepanu... metall, mille капало студенистое aine on рассеченного pooleks silmad indialast.
  
  
  Taga Гурнека udune tegelane предвечерних varje. Riva Singh lõpuks tagasi lavale. Vahetult enne seda ta väga hästi mänginud oma rolli ja oma karjuvad horror ja põgenemisega võimaldas mul minna kaitsev tegevuse suunas наступательным.
  
  
  Nüüd on tema näinud, kuidas ta вскарабкалась sadul, pargitud hoovis mootorratta. Гурнек ei suutnud põgeneda; ta jätkas lonkama, kui seda jaotatakse, painutatud pooleks. Aga ma просчитался oma arvutused, uskudes, et ta ründas mind enne, kui kasutasin стилет, kes hoidis käes.
  
  
  Indiaanlane отдернул käsi, seejärel sirutas käe ja heitsin nuga. Tera tormasid рассекло õhk. Ja seekord Гурнек peaaegu промазал.
  
  
  Terav kui habemenuga tera вонзилось mulle reie lihasesse. Mu põlved подогнулись, seda tundsin nõrkust. Selle hotelli karjuda, kuid подавил creek, kes, tundus, сорвался mu huulte. Valu läbistada mind, скрутив närve. Ta вонзался mind, kui tuline nõel, üha sügavamale ja sügavamale, kuni kogu mu keha on tuim, nüüd juba piirata füüsilist vastupanu.
  
  
  Seda ei peaks juhtuma.
  
  
  Tema pressitud rusikatega, стиснул hambad kuni kriuksuv ja püüdis lämmatada piinav valu. Seejärel langetas oma käe, teine sulges silmad ja lõpuks tõmbas nuga ümber puusa. Mul ei olnud aega peatada verevoolu. Aga õnneks стилет ebaõnnestus veresooni reielihased.
  
  
  Igal juhul, tema ikka истекал verega, nagu забитая siga.
  
  
  Riie pükste külge mu jalg, kus расползалось suur tume laik, märja verest, mis selle juba kaotanud. Meeletu naer Гурнека kajastas kajas läbi õhu. Indiaanlane hakkas läheneb mulle ja tema püüdis доползти kuni ühe ümber hoonete, окружавших hoovis. Mul õnnestus parkima emu pahkluu, ja ta ei suutnud kõndida, ei lonkamine. Aga ta võiks ikka liikuda. Ta astus edasi, kui kolmas agent Cobra hakkas ka liikuma minu taga.
  
  
  Tema vaatas ringi ja nägi relv, mis mees on leidnud. Tema jäi koos pistoda, nii nagu "nunchuck" olid levist väljas. "Riva", korrutasid seda. "Kuhu sa oled kadunud?"
  
  
  Võimalik, et see on telepaatia. Aga kuidas oleks see meile oli, et ta mind "kuulis".
  
  
  Müha mootorratta puuvõõrik jõudu õnnistused, притупившего minu valu ja füüsilisi jahu. Ta läks läbi pimeduse, обрисовывая kujundit Гурнека valguses suur tuletorn, mille siluett вырисовывался taustal varjude ees päikeseloojangut. Indiaanlane keeras pead ja tõstis käed, nagu tahan, et peatada oma auto. Ego jures, lihaseline noor sikhi, vastupidi, nägi välja nii, nagu nad ei tahtnud muuta oma programmi. Ta jätkas läheneb mulle. Tema, haaras oma pistoda, püüdes ignoreerida пульсирующую valu, mille täiesti tuimaks alustel.
  
  
  Гурнек püüdis varjuda ühes on mahajäetud ja hüljatud marmorist palee. Nüüd, kui ta enam ei kujutanud otsest ohtu ja ohud, aitäh Rive tema suutis keskenduda oma tähelepanu oma сообщнике. Püstol haukus, ja задышал tule, kuid ootamatu pimedus, mis tegeleb tundus, voolas vihma taevast, kui jahutusosa viimastel сумеречные tuled, on takistanud tal oli hoolikalt eesmärk ja pungis пролетела mõne meetri kaugusel minust.
  
  
  Tema tagasi hinge ja seisis üks igale rahvusele, tõmmates vigastatud jalg tagasi. Teda võis näha valget чалму kimbutaja ja isegi pagasiruumi relv. Selle kaotanud kontolt израсходованным neile пулям, nii et ta ei saanud loota, kas relv on tühi või tal on veel jäänud mõned kaadrid.
  
  
  Kui seda kuulsin klõpsatust курка, tema valmistus et haavlid. Selle asemel индиец vaikselt выругался. Ta pidas relva, ja see on kurt стуком langes marmorist plaadid. Lõpuks tundus, et see ei olnud kõik заговорено minu vastu.
  
  
  Võimalik, Riva ajanud Гурнека on "nurk". Kui ei ole päris "nurk", siis indiaanlane oli kõrvale. Selle saan kahjutuks ego hiljem, kui вырублю ego kaassõitjale. Tema teadis, et Гурнек безоружен, nii et Riva suuda lahendada olukord ise.
  
  
  Nüüd on mul jäänud ainult tegelema harjumatu, india, isiklik agent Shiva. Tema напрягся ja tagasi hinge. Mees oli lihtsalt suur kuju, kujunev ümber pimedus. Pilved sulgeda kuule, заслонив särav nägu, õue Фатехпур-Сикри vajus vari. Tema silmamunad ja üritas lähemalt pimedas. Minu vastane ei tahtnud riskida, sest ma ei kuulnud ego liigutusi. Ma ei olnud kindel, näinud, kas ta mind, kui tema tõmbas nuga ümber puusa teadnud, kas see, et ma relvastatud.
  
  
  Стилет stahl kallis relv nüüd, kui tema kadunud "nunchuck". Ja tema ei saanud tugineda oma põhjalikke teadmisi karate koos avaldatud kokkupanemisel jala kaugusel haavad, mis tegeleb kogu aeg кровоточила, ja mida ma ei ole jõudnud paraneda. Tema meeskonda vere tegi mind üha nõrgemaks ja nõrgemaks, ja kui seda ei sidemes jalg, mul on varsti oleks probleeme.
  
  
  Teda hüüdis. - Tule, värdjas! Mida sa ootad? - On pühaduseteotust, epiteedid ja solvanguid, mis Indias kohe mõjutavad inimese uhkus. Võimalik, "värdjas" ei olnud üks neist ümber, kuid see on juba minu teadmised tavad ja kombed poolsaar, jätsid soovida. - Sa oled ehmunud? On see tõsi? - ma hakkasin karjuma, püüdes leida varju ego, massiivne kuju.
  
  
  Esilatern mootorratta, mis запрыгнула Реева, ei oleks suunatud minu poole. Iga sekundiga järjest tumedamaks ja tumedamaks, kuid tema jätkas, lootes leida kedagi, lihas ja veres. Siis mind навалилась suur raskus. Mind отбросило selili, minu haavatud alustel osutunud поджата подо minuga.
  
  
  Valu oli запредельной, silme ees tantsinud imelik pimestavad фосфоресцирующего valgust. Tema raputas ja üritas sõitma punktist maailmas. Подвернув jalg pooleks, tal oli sõna otseses mõttes surutud vastu maa mass тучного noore сикха. Aga ma sõna otseses mõttes tundsin, kuidas отрываюсь välja maa, kui tema rusikas tabas mind lõualuu. Ta langetas pea küljele, hingeldamine. Räpane värdjas! - прошипел ma lõpuks meenutas õige sõna.
  
  
  Emu, ilmselt ei meeldi see valik эпитета, ja ta lõi rusikaga alustas teist korda. Tema tundis oma nägu kuuma зловонное hinge mehed. Ta oli metsaline, pulli inimese kujul. Ja ta vastas, ilma sõnadeta... ainult rusikatega. Seejärel emu õnnestus suruda käed minu бедрам ja kick minu vigastatud jalg.
  
  
  Minu tase on ikka кровоточила, see on valu tugevam, kui kunagi varem. Tera стилета заскребло on marmorist plaatides. Aga seda veel ei teadnud, märkasin, kas indiaanlane-sikhi, et ma relvastatud. - Ma annan teile sind Шиве, Carter! Ta on lämbumas, koti mind põrandale. - Aga ei ole kõik on ühes tükis!
  
  
  - Kui kohutav! - pomisesin selle pentsiku, brutaalse toon, скривив huuled гримасе haiget, kui ta on puhanud põlvili mu puusad. Mu käed ja sõrmed hakkasid неметь, haava ümber ei tilgu verd, ja indiaani hoidis mu kätt. Veel paar sekundit ja seda enam suudan hoida mõõk. Ja kui selline asi juhtus, siis minu jaoks on kõik valmis.
  
  
  Tema hakkas esitada käsi edasi, püüdes tuua äge, veel окровавленное tera k teostatud arvutusi indialast. Ta sosistas. - Mis su nimi on? Me ju veel... ei kehtesta!
  
  
  — Lai, " ütles ta, усмехнувшись. - Võidukas Lai.
  
  
  — Lai, неудачница, — korrigeeritud tema ego, ja äkki двинул käe noaga k teostatud arvutused on minu vaenlane. See on läinud kõik jõud, mis mul on üle jäänud, kuni piirini.
  
  
  Kuid see töötas. Jumal tänatud, et see töötas.
  
  
  Tera terav tera puhutud puuvillane särk noore сикха, nagu õli. See ei ole peatunud. Tema koormatud kuni pistoda sügavamale, kui ta tõstis põlved, püüdes välja murda. Liiga hilja muutus taktika. Nüüd ta enam ei suutnud mind peatada. Tema вонзил стилет kahe ego ribide liha tükeldamine ja lihased, nagu lihunik kisub, vasikas.
  
  
  Noor indiaanlane перекатился külili ja raske kukkus selili, kui tema välja nuga. Jõudu meeleheidet tema переполз läbi, et lõpetada töö, ei peatu meie, teine, et tunda seda piinav valu minu verejooks jala. Стилет on kõige käepide вонзился side Лайя. Mees lämbumas, püüdes hingata. Tema pööras käepide nuga, ei tõmmates seda.
  
  
  Oja on paks, soe veri хлынул on ego küljed, kui ta вонзил pistoda tera прилипло juurde ego rinnad. - Siga! - Lämbumas indiaanlane. - Aga on ka... sa sured... sa sured, Carr...
  
  
  See on ego olid viimased sõnad.
  
  
  See hotell on, et nad ei osutunud ennustusega.
  
  
  
  
  13
  
  
  Mu käed olid libedad ja kleepuv verest Лайя. Ta jätkas rikkalikult sorima, kui tema lõikas emu rinnad, ilma peatumata, kuni tema ei olnud absoluutselt kindel, et ta on surnud. On ego kõri hüüatab korisema; ta enam ei rääkinud, kuid судорожно вздымал ja langetatakse rinnale. Lõpuks пыхтение lõppenud; Tema pani käe emu peale panna dollar. Kimp lihased on tekitanud судорожное südamepekslemine, millele järgnes непроизвольная närvinõrkus, treemor, сотрясавший ego pealaest jala.
  
  
  Ta veel kord пошевелился, siis mõõtmine.
  
  
  Tema libiseks tagasi, mu haavatud alustel venitatud minu ees. Kiirete liigutustega oma pildista särk, lõikas selle koos pistoda ja hakkas kleit haava isevalmistatud бинтами. Tema võttis kaks ribad kordon, et märjaks veri, mis tegeleb kogu aeg voolas üle sügava haava.
  
  
  Mõne aja pärast tema proovisin uuesti püsti, otsin Риву silmad. Tüdruk suurepäraselt toime tulnud oma tööga, ja nüüd oli mul vaja aidata hei kahjutuks Гурнека. Hiljem... noh, kõigepealt tema ликвидирую Гурнека, ja siis keskendunud järgmise käigu.
  
  
  Tema kuulas ja peaaegu kohe kuulsin nõrk müristamine... undamine mootori mootorratta, звенящий kaugel. Hoovis купался valguses, kui pilv, скрывавшие kuule, kadunud. Mind hämmastab, et loodusjõud olid minu poolel, nii nagu need on, kas sõna mind kaitsta. Kõigepealt oli pime, ja puudus maailmas защищало mind, võimaldades vallutada ja tappa Лайя.
  
  
  Kuid nüüd, kui noor sikhi oli surnud, tapetud minu jõu või kavalusega, kuu oli, täites sisehoovile mahajäetud linna, tema kahvatu sära. Tema, vaatasin kujundit Лайя, kes lamas selili, ego valge särk oli перепачкана hüübinud verega. Ego huuled скривились on усмешке näidata ego õiged valged hambad ja igemed olid punased laigud alates "паановой" sõitma. Laip liikumatult lamades marmor gaasipliidid, скорчившись mis poos jube piin.
  
  
  Tema ei tunne kahetsus ja ei pahanda surma noor indiaanlase, sealhulgas ka sellepärast, et see oli korgitser ellujäämise. Või Lai või tema. Tema võttis ilme hangunud, bloodied keha, ja jälle üritas püsti tõusta. Ma pidin tegema mitu korda proovima, enne kui ta suutis püsida jalgadel.
  
  
  Tema волочил mis parandab haavatud jalg, mis tegeleb jätkuvalt raskepärane ja veel tuimaks verekaotuse. Ma läksin läbi õue, peatudes hetkeks, et tõsta oma "nunchuck" sinna, kus nad langesid, ja samal ajal korja relv Лайя.
  
  
  Nii palju kui mulle on teada, Гурнек oli безоружен. Mul sama oli primitiivne ida relvad ja hinnaline saksa стилет koos terav kui habemenuga tera, mis päästis mu elu. Ja lisaks kõigele on Ривы oli mootorratas. Kindlasti tüdruk ja Гурнек teadsid топографию Фатехпур-Сикри palju paremini kui mina, mis oli ühtaegu ka eelis ja puudus. Sest, kui oli väljund, ümber sokkelosta tühjad ja mahajäetud hooned, Гурнек, ilmselt pidi teadma, kui ainult Riva ei suutnud blokeerida ego põgeneda ja hoida oma ego lõksu, kuni ma доберусь kuni nah.
  
  
  Ta peatus hetkeks, et kuulda, ja jälle kuulsin nõrk buzz mootorrattavõistluste mootor. Ta lähtus, sest erilist saal аудиенций, "diivan ja-хас". Tema, meenus, et nägin illustratsiooni palace ostetud mind reisijuhti, must-valge foto muljetavaldav hoone tohutu kesk-kolonni, mille ответвлялись neli ühesugust koridoris, доходивших kuni pool ülemise rõdu kujul ruutu.
  
  
  Ei olnud mingit lahendada kiiresti appi tulema tüdruk. Tuli liikuda samm-sammult, tõmmates tema jalg on nii mahukas pagas. Valu vähenes nüüd, kui tema sidemes haava ja peatas veri. Kuid mul oli valus. Mis veel hullem, see tegi mulle rohkem haavatavamad kui kunagi varem, on väga замедлив minu liikumist, minu võimet liikuda tavalise kiirusega.
  
  
  Kasutamise kohta karate lööki jalaga nüüd ei tule kõne allagi, ja iga liigutus löök käed ja rusikas oli problemaatiline ja raske, sest see nõuaks suurt pingutust, et säilitada piisav raskuskeskme ja tasakaalu. . . . Nüüd rohkem kui varem, mul on tulnud tugineda peaaegu eranditult "nunchuck" ja стилет.
  
  
  Kui lakkuda teda lähe Холлу, seda valjem on droned kõrvus masina mootor. See, et enne oli kauge ja ebamäärane гулом, muutus kurt müha, päevasõidutulede müha. Tema klammerdumine ühe ringi väliste veerud, mis tegeleb омелой uskumatu kuju ja tuletas meriluts hiiglane elevant. Ta peatus, et puhata ja koguda oma mõtteid. Võimas valgusvihk torkas punkti minu ees. Siis heli voolavates samme.
  
  
  - Müha! - Ma nutsin. - Kus ta on?
  
  
  Ta ei vastanud mulle, kuid hetke pärast hoone ümber läks Гурнек ja jooksis sisemise õue. Tema stahl jälitama ego, kuigi teadis väga hästi, et ma enne teda ei saada. Ta jooksis peaaegu normaalne samm, nii et ma arvasin, et ego pahkluu enam ei valuta. See on siis, kui lavale tuli Reva. Ta прогрохотала mimmo mind ja žest käskis mul paigal püsida. Isik ego oli pinges, lobe сморщен; see oli nägu, выдававшее absoluutne otsustavust, mask külma ja расчетливой otsustavust.
  
  
  Ma ei saanud eitada, et kuradi uhke selle. See on hea täitis oma töö, hoides Гурнека hirm, kuidas пойманного metsaline, kuni ma ei suutnud vabaneda Лайя. Ja nüüd, kui Lai oli surnud, jäi kindlaks määrata ainult ühe agendi Cobra. Tema tõstis stick nunchaku üle pea, hea pigistatakse üks ja visata teist.
  
  
  Ringristmik käed on viinud kinni liikumine... et, nagu ma lootsin, tugevalt hävitab plaanid Гурнека... ja väga ego elu. Riva punkti indiaanlase kaug mõlemad end õue. Valguskiir alates majaka осветил kummituslik arcade ja sammaskäigud royal palace, raamimine sissepääsu noh, kuidas экспрессионистской pilt.
  
  
  Kuid ei olnud midagi maalilist, kuidas Гурнек hakkas liikuma, korrates oma shaggy. Ta nägi mind ja nüüd ei olnud tal lahendada kokkupõrget vältida, kui Riva гналась taga mootorrattal, nagu motoriseeritud karjane, püüab püüda kadunud scott. Nüüd indiaani kujunenud loom, et побоялся, напуганное ja отчаявшееся.
  
  
  Ta püüdis mööda hiilida mind, kuid jälle Реева näitas oma oskusi, перерезав ego tee. Ta on peaaegu lõi teda. Tüdruk tegi kõik võimaliku, et vältida otsest kokkupõrget, ja ta ei saanud teda süüdistada. Tema ka ei tahtnud, et teda jäeti mootorratta.
  
  
  Siiski, isegi ei puutu teda, hei, suutnud hoida ego viis, andmata talle oli põgeneda. "Nunchaku" закружились üle mu pea, ja kui Riva jälle liikus edasi, sundides Гурнека läks mulle selle lahti lasta selle tööriista surma, ja vaatasin, kuidas ta anatoomilised õhk.
  
  
  Coli-"killer" jälle on osutunud väga teretulnud. Tema on ikka veel vaatasin seda stseeni tehes samm edasi, kui Гурнек вскрикнул ja kummardus pöörduda: kumminuiade tabanud emu rinnad. Löök oli selline šokk vait keskele ja tal перехватило hingamine. Ta jaotatakse purjus on, kui on valus, ei suuda hoida oma tasakaalu.
  
  
  Tema lonkas edasi, liikudes nii kiiresti kui võimalik, hoides стилет on ta käes. Ei olnud aega raisata, sest siis kõrvaldada Гурнека ma ikka tuli kohtuda Шивой, mees, kelle teda lõksu selle pääsenud, kuid kes vastutasuks ei näidanud mulle oma nägu.
  
  
  Гурнек jälle kargas püsti enne, kui tema sai enne teda. Ta haaras "nunchuck", kuid ilmselt kuni selle hetkeni kunagi näinud ja ei kasutanud seda relva. Ta ei teadnud, kuidas temaga nii lihtsalt швырнул ego mind. Stick on langenud, ja ta kummardus, et tõsta noh, just sel hetkel, kui Гурнек tormas minu poole.
  
  
  Tema leidis, et jälle oli selili, võitleb oma elu eest, kuid indiaanlane oli mind rusikatega. Ta ei olnud enam võimalik põhjus: on ego вырванного silmad ei tilgu студенистая ja verine substants, oli see isik ei ole lihtsalt hull, kuid isik koletised.
  
  
  See tabas mind kortsu, küünarnuki -, ja mu sõrmed tahtmatult lõdvendada haaret. Pistoda libises sellest ümber minu käte. Tema pimesi sirutas käe, kuid indiaanlane jälle tabas mind kurku peopesa käed. Ta ei teadnud tegelenud karate, kuid peab olema midagi õppinud ajal meie eelmise kohtumisi. Ja nüüd kasutas ta oma аленка ja mõistus, et surmama mind.
  
  
  Mootorratta Ривы jäi пронзительным стоном, осветив meie twisted keha beacon kerge. Tema kuulnud, kui ta sain maha masin, kuid teadis, et ta ei saa mind aidata. Ja kuna Гурнек пинал minu vigastatud jalg, kiire ja lihtne võit, millest unistanud tema, pole olnud ja rääkida. Mees oli paanikas, ja see andis talle oli uut jõudu ja otsustavust. Ta võitles oma elu eest.
  
  
  Tema ka.
  
  
  Tema tõusis püsti palm ja proovisin lähtestada. Tema, перекатился külili, kuid see on jälle langes minu peale. Vahepeal, aga mul on õnnestunud haarata kumminuiade, üks kummagi käe, tükk piits ümber nahad pühvel keskel. Nüüd ei olnud muud asutused kasutavad relvi, meetod, keda tema ei ole veel proovinud. Kui ta ainult saaks pingutada nahast pael ümber kaela Гурнека, kaks kumminuiade on aidanud mul kasutada ego, keha.
  
  
  Ta on puhanud mulle põlve side ja lõi mind rusikaga neer, miks tema groaned, kui on valus. Marmor изразцы, tundus, tantsisid silmade ees, ja hilisemad sümptomid ning mõju sambad двоились, троились. Ta üritas pöörata oma visioon, kuid kõik tundus ebamäärane, on lähedal, siis on kadunud.
  
  
  Гурнек, nüüd võimul безумства, выплевывал sõnad india murre, mida ma ei saanud aru. Aga kui tema ei kuulnud täpselt, mida ta pomiseb, siis on mul raske oli tabada tähendus ego roomav fraase; see oli, pehmelt öeldes, ei оптимистическая, mitte sõbralik tegemist.
  
  
  Tema tundis piinav, krambid jalas, kumer all ego raskuse all. Tema pööras pea just sel hetkel, kui indiaanlane saavutatud стилетом, viies oma аленка paremale, et tõsta pistoda. Sel hetkel tema hakkas tõusma üks igale rahvusele.
  
  
  Kuid ta ei kavatse nii lihtsalt alla anda.
  
  
  Ta tormas edasi koos pime puhub pistoda, kasutades nuga, et streik. Seda tõmmatakse eemale nii kaugele kui saab, püüdes hoida pikivahet. Äkki taga обезумевшего indiaanlase ilmus Riva ja alustada võita ego rusikatega selga ja õlad. Kas see oli valus teda oli või mitte, see ei lugenud. Tema sekkumine отвлекло noore сикха nii palju, et mul õnnestus vältida bloodied tera стилета ja murrab nahast pael ümber ego kaela.
  
  
  Kuidas kõik algas: esimene rünnak minu hotellituppa, siis Ашока Ananda, заглушили võrsed wc baari. Ja hääletus on nüüd kardin hääli-hääli oli minna veel ühe esindaja гнусной jõugu kurjategijate teenistuses Shiva.
  
  
  Oma tugevast pressitud kaks kumminuiade, viivitades pael on буйволиной nahad kaelas Гурнека. Indiaanlane välja creek hämmastus ja rahu samaaegselt, выронил стилет, püüdes suruda pits kurgus. Ei oleks ta ellu jäänud, kui oleks tema jätkas suruma.
  
  
  Tema скрутил pulgad ümber ja asus neid. Ma ei ole näinud isikute Гурнека ja ei hotel ego näha. Ta püüdis alla neelata õhk, tema hingamine oli astma ja свистящим, kuid õhk ei toimis kerge. Toetatud meeleheite, ta võitles oma elu eest on ülejäänud jõududega. Ja sellest ei piisanud.
  
  
  Nüüd on seda kontrollitud ise, vaatamata онемевшую jala ja väsimus. Tema tugevam tõmbas paela, aitäh палочкам, mis võimaldas osutada vajaliku surve. Veel üks korisema сорвалось huule indiaanlase, siis mees loobus, rohkem ei avalda meile vähimatki vastupanu. Ego keha рванулось edasi, ja ta kukkus kummuli. Kuid isegi siis, kui tema ei lasknud "nunchaku", kuni ei ole absoluutselt kindel, et Гурнек tagasi rüppe oma jumalaid, madu-нагов, keda ta nii väga uskunud.
  
  
  Kui ta lõpuks aru sai, et ta безжизненен, et ego keha liikumatult peitub külma мраморном põrandal ja et ainult üks lihas ego reie судорожно vibreerib, tema keerata ego ja vabastas kaela maha surmaga nahast stringid. Ego nägu oli синюшным, keel oli прикушен, peaaegu перерезан kaheks hambad, mis ta стиснул õudusega.
  
  
  — Võiks olla hullem, kutt, — pomisesin ma. - Mõtle, mis juhtus halb Нирадом...
  
  
  Aga minu tähelepanek ta ei kuulnud. Tohutu vaevaga ta aeglaselt tõusis, ei vähendades silmade kujundid Гурнека. Kuid ta ei tõuseb ümber surnud. Indiaanlane meeleheitlikult võidelnud, igaveseks anda emu austust. Kuid lõpuks lõppes kõik midagi.
  
  
  Ta oli surnud.
  
  
  — Aita mind võtta ära tema riided, — ütles talle, Rive, vältides silmapilgust tüdruk, kes tegeleb tundus, et on teinud minu jaoks on häiriv, vaikne arvates.
  
  
  Ta ei esita küsimusi, ta nägi, et ma ilma särgid ja parem pool püksid on tulvil verega. Ta нагнулась ja keerates ära, sai расстегивать särk Гурнека. India "jope" on tuhmunud verega, kuid see on ikkagi parem, kui mitte midagi.
  
  
  Riva kunagi ei vaadanud surnut, ei ole austust või tagasihoidlikkus, kuid mees oli ebameeldiv vaatemängu, ja ma ei saanud süüdistada tüdruk selle eest, et ta üritas ei vaata seda опухшее, окровавленное nägu высунутым sinine keel. Luu ümber вытекшего silma kummaline karvaga loom on сияющем ray mootorratta tuled.
  
  
  Ja siis meenus, et, et Riva mainis mulle samal päeval, seal mõis Shiva. Ta ei вдавалась üksikasju, kuid ei kulunud palju aega, et aru saada, et ta омелой meeles. Tema onu kasutas seda ise мерзкого, sest садистского maitse sundida oma kirge rahuldada ego mehed.
  
  
  Ja nüüd ma ei tunne kahetsus meie Гурнека, meil on kaks meest, kes olid surnud hoovis, ohvreid ei ole nii palju minu viha, kui palju mu otsusekindlust jääda ellu ja täita oma missiooni.
  
  
  Eemaldades окровавленные vööde, millega обмотал oma jala, tema ka võttis püksid ja jättis Риву присевшей kõrval keha Гурнека. Ta läks õue ja suundub каменному bassein, kes on märganud varem. Ta oli täis vihmavesi. Tema langes üks igale rahvusele ja veidi haava, vähese märjad plaastrid alates разорванной särgid, et vältida nakatumist haavad ja гангрену jalad. Tema ei olnud isegi kindel, et vesi ei ole nakatunud, kuid tol hetkel ei olnud mul muud võimalust, seega ta otsustas riskida.
  
  
  Kui ta tagasi Рееве, tüdruk lahkus ta koos surnut püksid ja курту. Nad olid natuke suur talje, kuid seda tasakaalustab see rihm lahkunu Гурнека. Riva on aidanud mul kanda oma särk, siis on taandunud tagasi, valasid käed, justkui hei, see oli külm.
  
  
  Ta sosistas. - Mida me nüüd teeme, Nick?
  
  
  "Noh, võtame sinu auto ja tagasi villu", ütlesin mina. Ego nägu oli pingeline, впалым, nagu oleks kaotanud kõik emotsioonid. Ta on läbinud palju, ja see oli ikka juba üle tugev kui kunagi varem. Talle meenus tema isa, ei tea, oli see, kas ta on sama suur sisemine jõud, nagu ego tütar. Sellisel juhul, kui ta suudab ellu jääda ja vastu pidada, kui me ego ei leia.
  
  
  - Mis saab edasi? - поинтересовалась Riva. - Kuidas... kuidas sa kavatsed seda teha? — lisas ta, märkides, et mu mis parandab haavatud jalga.
  
  
  Suur osa on valus taandunud, selle võiks käia väiksema vaevaga, kui varem. Tema pani "nunchuck", lükatav ih tagumise minut pükste ja стилет lükatav nahast mantel, mis hoidis tema käsivarred.
  
  
  - Kuidas? - korrake seda. - Ära muretse. Selle leida mingi viis.
  
  
  "Sa oled alati midagi leia", — ta üritas рассмеяться.
  
  
  Ta ütles mulle, et ego onu jäi viis meest, arvestamata Ранджита ja noore сикха, keda tema vigastas jalga postkontoris Agra. Niisiis, ees jäid kaks meest, lisaks Shiva ja Хакши. See ei ole lihtne... aga see asula venemaa ei ole kunagi kerge algusest.
  
  
  
  Me sõitsime vaikides. Riva hoida mõlemad käed roolil väike masin. Kui fatehpur sikri oli möödas, окутанная pimeduse ja tolmuga, ta pöördus pea ja osutas kasti armatuurlauale.
  
  
  — Selle првезла sind kingitus, — selgitas ta. - Vabandust, et ei andnud ego sind varem, kuid ma ei teadnud, et ta on sind vaja.
  
  
  Tema avas kasti ja libistas ta käe, ощупывая, kuni ei puudutanud tagumik relv. Tema uuris relv valguses on ühetasane: see oli väike "беретта" 22. kaliibriga, on üsna ebatavaline asi, et noored daamid.
  
  
  Kuid Riva tuli veel ja erakordne девицей kõikidest nurkadest.
  
  
  "Беретта" on tõhus relv asuvaid objekte. Tema pidi teadma, selle tegi tema, kontrollides relv, rahul sellega, et Riva ei unusta ego täis laadida.
  
  
  - Kui me leiame end silmside villad, притормози ja tegutse nagu poleks midagi juhtunud, - tellisin tema tüdruk, потягиваясь iste, et mind ei olnud näha. Eriti selle haige jala mind ootas raske katsumus, kuid kui kõik läheb nii, nagu ta on lootnud, ta varsti tagasi vormi.
  
  
  - Kas ei oleks parem kutsuda kedagi appi, Nick? Mulle see tundub nii riskantne, kahekesi vastu kõik noh... ma mõtlen, lisas ta, närviliselt vaadates mulle silma, et me ei kavatse minna kohutav oht.
  
  
  "See on ainus tee edasi," ütlesin mina ja rääkis hei, kõik, mis teadis Пуран Дассе, samuti põhjused, miks ta ei pöördunud kirjaga poole india salastatud teenuse toimunud operatsioone. Selleks ajaks, kui ta valmis rääkima hei lugu "утечках" toimunud kabinetis Дасса ja ego suhetes Шивой, me oleme juba silmapiiril kodus.
  
  
  Tema istus istmel, kui Riva aeglustunud liikuda. - Alates sellest hetkest sa oled mu silmad, " sosistas ma. - Mida sa näed?
  
  
  - Kui midagi.
  
  
  Oma kiire pilgu nah alt. Ta on kõvasti istus autoroolis, hoidsime kõvasti selja kinnitatud, ee pilgud olid suunatud avameelne ees. Ta vasakule maanteel kiirusele; veeris ja kivid põrkas auto alla.
  
  
  Äkki Riva затормозила. - Seal on kaks! — hüüatas ta. - Kaks valvur!
  
  
  Järgnesid heli laskmine. Viimane peatus. Alates sellest hetkest ma ei saanud endale lubada luksust endale vähemalt ühe vea.
  
  
  
  
  14
  
  
  Teda hüüdis. - Heitke allpool! -
  
  
  Tema, sirutas käe ja tõmbas oma istmel. Riva on muutunud väga kerge sihtmärk. Bullet raevukalt vile ja рикошетят. Vihm on plii täida esiklaas, miks meile jääks suuri klaasikilde.
  
  
  — Valetad rahulikult ja oota, kuni ma annan sulle signaali edasi — hoiatas teda Риву. Tema alandas käepide ja avas ukse, ползя on tolmune rada. Ukse заслоняла mind, täppe vilistati üle pea. Kogu hotelli territooriumil ning kajastas " ütles heli voolavates samme. Tema tõstis "беретту" ja tõstis pea rivne nii, et eesmärk.
  
  
  Tukk turban kukkus nagu подстреленный sõdurid.
  
  
  Keegi ootas mind seal, ja see ei olnud Alasti, selles see oli kuradi kindel. Tema sattus mees avalikult rinnad. Erinevalt tema kaaslased, tema surm oli kiire ja suhteliselt valutu. Kuid teine turvamees oli kusagil näha. Tema kitsendati silmad ja uuris jalgrada läbi küljelt küljele, juhuks, kui ta proovib, millega mulle üllatusena ja налететь mind taga.
  
  
  - Jää all! - pomisesin talle Rive, et see ei tulnud välja, ümber masina. Ta hakkas ramp iste, kuid järsult peatus ja tegi täpselt nii, nagu ta käskis.
  
  
  Kostis veel üks lask, on andnud mulle hea idee peidus nähtamatu nool. Heli kostis paremalt, suure ja paksu seinaga tasavägisem ümbritsevate villu. Jugapuu ja kadakas täielikult varjasid mu vastane. Kui ta oleks läinud minu taga, sellest kohast, kus ta oli varjus päev, mul ei oleks meil ühtse võimaluse põgeneda. Seega oli mul vaja liikuda, ja kiiresti.
  
  
  Selle kiirelt pilku raja ja leidsin midagi, mis mulle vaja oli; Tema pressitud sõrmedega kivi suurus rusikas, kes märkas äärel tolmune suusarajad. Kiire liikumise slung tema ego kaudu luuk masinad ja kurt kuulis koputust, kui ta kukkus maa peale maha umbes kümne meetri kaugusel minu ees.
  
  
  Veel üks pungis просвистела õhus. Tema ei näe röövel reedene, kuid ta ei näe mind. Tema kuulas ja varsti minu kannatlikkust oli au sees heliga voolavates samme, kuid mitte mulle, vaid vastupidises suunas. Valvur Shiva, viimane gorilla, стоявшая vahel hulluks ja mind, jooksis mimmo, pärast peidus, sest paks tara.
  
  
  See viskas veel ühe kivi, seekord on suurem, kui esimene. Jälle haukus relv, pungis взметнула keskele kitsa raja väike laps. Mu huuled сорвался creek, augustamine oigama piinav haiget. Tore, et keegi, kes ei ole kunagi tegelenud teatriga, ma olen aru saanud. See ei olnud tõmmatud-out creek, mida saab kuulda suure vahemaa, kuid see oli tõeliselt kalgendamise nutma, ja see avaldas mõju.
  
  
  Hekid laiali, jättes vahele kujund pea, закутанной turban. Liiga hilja sai ta aru, et rajal ei ole surnud. Liiga hilja sai ta aru, et kisa oli maskeeritud, et tõmmake ego ümber peavarju. Ta отстранился, isegi ei vaata minu poole. Aga nüüd tal ei jäänud aega... igavesti, tema soovis seda.
  
  
  Püstol 22. kaliibriga вонзил kuuli emu õla, закрутив seda, kuidas nuku, nii palju, et emu tuli klammerduvad tara, püüdes tasakaalu säilitada, ja varjuda. Tema jälle vajutas päästikule, ja vaatasin, kuidas ta täidab jube tants kui teine pungis murdis auk keset ego laup.
  
  
  Meie heli ei сорвалось huule mehed.
  
  
  Püütud ослепительном valguses pesurid, ta tõstis käed ja tegin veel ühe mõttetu tulistas relv. Siis ta aeglaselt libiseks, nagu oleks hotell istuda keset kõnniteed, tõmmates ees jalad, kallutades keha ettepoole, rippuvad pea rinnale.
  
  
  Riva tõstsin pea püsti ja piilusin välja, sest lõpuni on ühetasane. - Aga onu... -- alguses oli see.
  
  
  — Ta on varsti siin, ma kinnitan teile, " sosistas ma. Tema arvutas, et "Беретты" on jäänud veel paar ringi rohkem, kui raskes püstolisse сикха 45-nda kaliibriga. Nii et ma ei stahl võtta relvi. Tema aeglaselt tõusis jalule ja astus välja, sest изрешеченной täppe ust masin. Teedel olid surnud kaks meest, ohvri enda rumalus, oma naiivne usk jumalikkus sureliku Shiva.
  
  
  Kuid Puusärk oli kohal. Ego plaanid vallutada kogu India on samuti reaalsed ja kindlaks määratud. Ta rääkis "humanitaar" vajadusi, soovist, et toita ja riietada oma inimesed, kuid Siva oli türann, стремившимся kõige halastamatu diktatuuri ja ego vahendeid, et saavutada võim olid samad ebainimlikud, missugused oleksid ego meetodeid, kui ta sai võimu.
  
  
  Pikk rida hekid äkki осветилась, kui maja ümber vilguvad tuled, suured ajavaod: lamp sundis mind taanduda tagasi, kaitstes silmi pimestav valgus. Sadu putukaid, tohtrit ja hiiglane komarov, tundus, tiirles kui ray valgust mu teele. Nad on kuulujutuga ja keerutada, segunemine tolm ja lõhn surma.
  
  
  Suured kärbsed ringilt, nagu miniatuurne raisakotkad, langedes kahe окровавленных laip ja tõstes õhus püsiv kõrvulukustav müristamine. Heli, mis pani mind võpatama, kui tema навострила kõrvad palusin muud müra. Ma ei kuulnud midagi peale lendab, meie heli eredalt valgustatud villa.
  
  
  - Ravi! Aroon! - äkki kostis metallist hääl, hääl, ei sarnane meile keegi peale tema enda.
  
  
  Tema, vaatasin Риву, ja see on kergelt jaatavalt noogutas mulle. - Shiva, " sosistas ta. - See on tema, minu onu. Olge ettevaatlik, Nick, palun!
  
  
  - Neetud mokassiinkingad! Kus sa oled? Mis juhtus? Aroon? Ravi? - Siva uuesti helistasin kaks meest ja ego hääl tundus, ujus mulle, nagu echo vana plaat.
  
  
  On aeg otsest vastasseisu, kokkupõrke näost näkku. Tema kogunes vaimuga ja žest käskis Rive jääda minu taga ja pidevalt läks mööda rada. Shiva jälle karjus, kuid ego ihukaitsjad ei suutnud vastata. Vestlus toetasid lendab, toad võimu näljane kärbsed, kes налетали on elutu keha on kaks indiaanlased.
  
  
  - Ma tapan teid oma rumalus! Shiva karjus пронзительным häälega, выдававшим viha ja hirm.
  
  
  Aga ta ei julgenud välja tulla, et vastu mulle. Jälle повисла vaikus. Tema istus iso kõik välja, jälgides, et jalg ei ole tuim. Siis mitu сгибаний põlve kiirelt veri hakkas ringlema regulaarselt. Ühe käega lükata tema tihe põõsas.
  
  
  Sellest ka tema võis näha sisemine aed, lopsakas ja hästi hoitud. Ja veel kord tundus mulle, et see aed oli диссонирующей ноона, selline lopsakas ja viljakas oma kuiv maastik, liiga rikas taimed ja lilled, et kasvatada ego on selline kuiv ja tolmune tavaline. Aga jah, on Shiva on raha, ruupia ja dollareid, et meelitada Хаджи oma võrku. Ego käsutuses olid piiramatud vahendid, vahendid, позволившие ta oli saavutada võim, ja mitmeid tõttu vastavates ringkondades. Ma ei tea, kui palju ta annab Дассу, et hoida peatükk india turvateenused oma arvete vedomosti. Või Дасс oli teine fanaatik, pimesi верившим unenäod Shiva hiilguses, golden age of India, vägeva tsivilisatsiooni Mori ja Гуптов.
  
  
  Ükskõik kui meil olid motiivid on see inimene, oht maailma jaoks jäi. Kuid ei ole nii ohtlik ja salakaval, kuidas ise Siva. Tema pigistatakse on paksud oksad on tasavägisem, lootes, et metsakohinat ja piiksumist ei ole antakse minu kohalolekut.
  
  
  - Carter? Hõikas hääl, mis kõlas midagi enamat, kui lihtne puudutus sarkasm. See oli muudetud häält, kes dramaatiline tonni. - See oled sina ja teine? Sa tulid mulle külla?
  
  
  See on jälle stahl külm, kontrollitud. See ei olnud tuju jätkata vestlust, või järgima ego каламбурам. Tema oleks eelistanud lõpetada arutelu rohkem teravalt tähele. Aga ma ei saanud seda näha. Tema lõpetas ka lükata oksad, mis ei vähendades silmade päev, mille kiiruga kargasin... tundus, et pühapäeval tagasi, mitte tundides.
  
  
  Et... et, rätsep võta!...
  
  
  Ta pilgutas ja vaatas veel kord, et veenda ennast, et see on vaid trikk, optiline illusioon. Aga ei, silmad mind ei petnud. See oli Shiva, kuid ta üldse oli sarnane isik, keda tema ette kujutanud, on nen ei olnud midagi ümber sellest, et olin ette kujutanud. Ta oli absoluutselt pole nagu meie, inimese, keda ta kunagi näinud oma elus.
  
  
  Selle asemel, et parem käsi, algusest palm... või seal, kus tavaliselt jäävad sõrmed, mees kandis protees on roostevabast terasest... kuni õlani. Tal polnud parema käe, aga kuratlik ja salakaval onu Ривы ei ole kulunud meid, tavalisi proteesid, meid, tavalisi esemeid, meil on puidust või plastikust, käed. Ei, söör.
  
  
  Прикрепленная õla terasest cobra liikus edasi-tagasi-edasi õhus, "cobra", igas mõttes, mis meenutab elavat рептилию, metallist hambad, капал tugev pahameelt!
  
  
  Öelda, et see oli fantastiline ja uskumatu, oli väiksemana. Tema jätkas vilguvad, kuid see ei olnud mirage ja ei hallutsinatsioon. See oli selline n/ on jube ja hirmsa mis on n/! Kas terasest cobra kõik anatoomilised detailid olid täpsed kuni detaile: клиновидная värava kapuutsiga, avatavad ja suletavad märgistatud lõualuu. Hambad, kahtlemata, need kujutasid endast süstlad, et nahaaluse süsti, mis võib sisestada surmava pahameelt roomajad verd ohvreid.
  
  
  Tema võttis ilme kummaline ja ähvardav seadmed, juhtides tähelepanu isik Shiva. Külm угловатое nägu, mis meenutab nägu roomajad. Tal olid kitsad mustad silmad, paksud кустистые kulmud. Ta oli keskmist kasvu, mis худощавым, поджарым keha, mille aluseks oli deemonlik vaim on kibestunud.
  
  
  Ta ei olnud tavaline vastane, kuid inimene, nagu enamik mu vaenlased, kes on kogunenud ühte kampa... selliseid inimesi, nagu Карак, raskesti Libahunt või ise.ma pidin tegema teise reisi deemon, называвший ise "härra Juudas".
  
  
  Justkui terasest cobras ei piisanud, kui kaitse relvad (ja vajaduse korral ja kui наступательного relvad), terve Siva käes oli relv 45-nda kaliibriga, maailma tuntud usa Colt. Shiva mahal relvaga edasi-edasi, oodates, et mis tahes liikumise või heli, mis võiks paljastada minu asukoht keskkonnas tasavägisem.
  
  
  Ta karjus. - Ausõna, Carter! - Ma ei taha tulistada. Meil on vaja rääkida, arutada... isegi oma vestlust hr Дассом täna kuidagi kui, muide. Ja kui me siin, räägi mulle, mida sa oled teinud vennatütrega, päris miss Singh? Ma ei leia seda imearmast tüdrukut.
  
  
  Ma ei vastanud.
  
  
  Selle asemel teda tõstetakse "беретту" ja прицелился, целясь Шиве rinnad. Aeglaselt tema vajutas päästikule, mõtlesin endamisi, et luupainaja on varsti läbi. Mees on suurepärane silma paistnud, ja ma ei võiks soovida rohkem kerge eesmärk: tegelikult delle püha, лившийся päev taga, täiesti põlema ego peenike kujundit.
  
  
  Kuid selle asemel, et näha, kuidas ta langes põlvili, selle asemel, et kuulda ego viimane summutatud kisa või näha, kuidas ta squirms agoonias, tema oli hämmingus, kui nägin, kuidas pungis välja "Беретты" põrkas tema rinnad. Siis on pungis sattus vana kivist kuju keset aeda.
  
  
  - Nii oled seal! - irvitas indiaanlane ja vajutas päästikule кольта, vabastades surmava kuuli mitme cm kaugusel mu pea.
  
  
  Selle instinktiivselt согнулся pooleks, ikka ei uskunud oma silmi. Pungis põrkas tema rindu, kuid miski ei kõneles sellest selle kohta, et Shiva kandis kuulikindel korsetti all oma valge "куртой". Tõesti, seda võis näha ego обнаженную rinna all särk, ülevaade rindkere lihased. Kõik on hästi näha minu umbusklik silmi.
  
  
  Kui ta just ka ei ole teras, tegi tema. Kuid see oli võimatu. Inimene ei ole robot... või ei ole?
  
  
  Ei, muidugi ei olnud, kuid ei saa eitada, et ma olen näinud, ja ei saa eitada, et Shiva, tundus, et oli õnnistatud üleloomulikke võimeid. Tema прицелился sajandi alguses teist korda ja vajutas päästikule. Tema целился pähe indiaanlase, kuid samal hetkel ta отпрянул ja pungis ummikus kui косяке, vaevalt mitte kui eesmärk.
  
  
  Nii et ta oli haavatav, või vähemalt oli ta haavatav teatud kehaosad. Kuna ma ei teadnud, mitu kuuli mul on jäänud, seda ei stahl ootama, kuni Shiva läheb ümber mõis. Kiire liikumine, vaatamata vigastatud jalg, tõrjutakse tema paks tara ja запетлял aed. Tema teadis, et ego relv võib рявкнуть igal ajal. See oli heli, mida tema ei tahtnud kuulda, kuid siiski julgen, vaimselt palve sai tehtud, et mees jäi välja vaadata, kuni tema ei jõudnud külje fassaadi villa.
  
  
  - Sa oled keegi otsid?
  
  
  Ta pöördus ümber ja samal ajal vajutas päästikule. Kuid "Беретта" olin vait: poes oli пустынен. Üks klõps ja kõik. See viskas revolver moonutatud, ухмыляющееся isik Shiva. Metalne käsi kujul cobra tõusid üles. "Беретта" põrkas metallist kätte ja kukkusin.
  
  
  - Ei liigu, härra Carter. Meil samm - tellisin Shiva. Ta hoidis colt mille eesmärk on siiras mul on rinnad, ja ma ei kavatse eraldada ennast sellest anatoomilise osa oma kehast... vähemalt mitte nii enneaegselt.
  
  
  - Mida sa ootad, Shiva? Miks sa ei tule, nii et tulge saada see üle selle?
  
  
  - Näha, kuidas sa oled suremas, ei läbis hale surma, kallis teine? Ei, kardan, et see ei ole minu stiil. Lõppude lõpuks, mu armas madu on ikka veel näljane, kuigi ohtra edu aitäh noortel Нираду. Ma arvan, et poiss oli kasulikum, kui kelner. Aga ma tahan, et "Kobra" on ühtne ja kompaktne organisatsioon. Ja nii nagu vanem vend Нирада juba oli mul teenistuses, ma ei näinud põhjust, miks ei palgata ja poiss. Kahjuks te ei mõelnud lõpetanud oma karjääri. Monster укоризненно цокнуло keelt, kellel on relv suunatakse mind tagaistme dollar.
  
  
  Minu taga teda, kuulsin, kuidas keegi õrnalt liigub. Tema pööras pea ja nägi kujundit сикха, mille ta vigastas täna kuidagi kui enne posti peakontor on Agra всадив emu kuuli parema jala. - Ah, see oled sina, Krishna! rõõmsalt hüüatas Shiva. Siis ta vaatas mind tervita. - Ma arvan, et sa kaks tead, veel üks, teine on.
  
  
  — Meil oli rõõm kohtuda täna kuidagi kui, — pomisesin ma.
  
  
  - Juba. Seda ma mäletan, nagu Krishna on mulle üksikasjad oma koosolekut. Kuid sa ei tea mis üks härra Carter, nimelt, et Krishna — vanem vend Нирада. Ta on nime saanud hindu jumala armastust, kuigi kasvasin nagu vaga sikhi. Kuid kõik see nüüd ei ole tähtis — Shiva katkestas selle. - Piisab, kui öelda, et Krishna toidab teile teatud viha, kallis Carter, seda enam, et ta on avastanud, et te olete süüdi traagilise surma ego vend.
  
  
  "Kui tema ei tapnud Нирада, ta tappis mind", ütlesin mina. - Sa suurepäraselt tead, Shiva. See seadus džungel, looduslik valik.
  
  
  — Tegelikult, tegelikult, — irvitas индиец. — Aga sina, mul on kohutavalt kahju, et sul seda öelda, sa ei ole enam kõige tugevam, härra Carter.
  
  
  Krishna ei öelnud meile sõnad. Kahju, et ta ei märganud punnis "nunchuck" tagasi tasku. Aga kui üks relv oli suunatud mulle rindu ja teine taga, ta ei julgenud teha vale samm, muidu on nad mõlemad нажмут on курки. Nii et ma seisin seal, püüdes mitte liiga palju vigastatud jalg.
  
  
  — Sa ikka ei vastanud mu korgitser, Carter, — jätkas Shiva. - Te ei öelnud mulle, mis juhtus minu päris tema vennatütar...
  
  
  - Ta on surnud.
  
  
  Ta tõstis kulmud, kui ego ähvardav must silmis puhkes välk. - Surnud?
  
  
  - Surnud, - valetasin ma. - Гурнек tapnud teda enne, kui ta suutis lõpetada ego. Ta suri koheselt, kui see võib teid lohutada.
  
  
  — Sugugi mitte, " vastas Shiva koos, pentsiku, brutaalse naerma. "Ta on alati olnud valelik, teab шлюхой lapsepõlvest. Aga see on eriti ma igatsen teda, selle eest, mida ta tegi koos oma meestega ja et nad on leidnud nii lõbus, kui ta жилке minuga...
  
  
  - Nii see on sinu пленницей, sa mõtled.
  
  
  - Kuidas soovite, see ei ole oluline. Välja arvatud see, et see vaene isa... minu lemmik vend on sügavalt kannatama kaotada oma kallis tütar.
  
  
  Iga sekund tema hakkas aru saama, kui lihtne oli vihkan seda meest. Ta oli извращенцем, koletis meelega, nagu terasest lõksu, geniaalne, vaid perversne, hull. Mees lakkus huuli ning naeratas mulle, see naeratus, mis pidi väljendama sadism ja sarkasm.
  
  
  "Mul on väga lõbus sinuga, Carter", — ütles ta koos смешком. - Hääl näed, mida vähe aega, mis me veeta koos on toredam!
  
  
  - Ütle mulle veel üks asi, Shiva, lihtsalt protokolli jaoks, " katkestas teda selle ma, tõstes häält, lootuses, et Riva mind kuuleb, ja juhul, kui ta jäi esimene rida dialoogi. - Kus isa Ривы? Mulle sellest rääkis tüdruk ja... tahaks seda teada? Tema hei, ei usaldanud...
  
  
  Moonutatud psühholoogia Shiva on läinud täpselt nii, nagu ma lootsin.
  
  
  "Sa olid loll, et kahtles minu племяннице", — vastas indiaanlane. - Mu vend on ohutu ja usaldusväärne, vaid mõne sammu kaugusel meist. Kui õigesti mäletan, samal päeval sa läksid скотобойню. Kus sa alustasid põrgulärm, pean ma lisama.
  
  
  "Kus ta on?
  
  
  - Mis, härra Carter? Mu vend ei ole selles asendis, et tekitada kõigis kodudes ringi, hääl on ja kõik; kui täpne olla, siis ei ole võimalik tekitada kõigis kodudes ümber akvatooriumil. Ta злорадствовал, nautides jõud, mida hoidis enda käes.
  
  
  Ja tema seisis kohapeal, ei suuda teha samm ja vastupidine olukord. Tema oli sihikul kaks käsirelvi, ees ja taga, valmis sekunditega muutuda tükk šveitsi juustu. See ei olnud parim aeg minu lemmik trikke, eriti Кришной, mis on väga hotell tulistada mind, et kätte maksta surma tema vend.
  
  
  Aga äkki on pungis оборвала ego unistused lehel. Lask on tehtud jaoks tasavägisem, kus peitsin end Riva. Tüdruk oli ideaalne eesmärk. Tema hüpped põrkas kõrvale, vältides relv Shiva, ja silmanurgast vaatasin Кришну: ees tema valge särk on ilmunud aaloe plekk. Ta kukkus, kui подкошенный, löök täppe ära visatud ego avatud päev külili fassaad villa.
  
  
  Tema lootis, et võtta hetk lipu loa täitmine Shiva. Tema hüppas edasi, kokkukleepumist käsi державшей püstol, et sundida ego lase relv. Ta suutis tulistada, kui terasest käsi kujul cobra langes mulle õlale.
  
  
  Hambad, jooksevad surmav mürk, olid kahe tolli mu kaela. Teda tabas индийца lõualuu, vältides ego rinnad, sest kõik veel ei teadnud, et ta kannab jope all", ja ei tahtnud lõhkuda käe kohta terasest plaat.
  
  
  - Sa ei saa võita, Carter! Mitte kunagi! - прошипел mees, kui teda tabas tema ego peopesa käed ложбинку vahel kaela ja õla. Löök ebaõnnestus; mees hetkeks lahti taiplikkust, ja relv kukkus maha.
  
  
  Tema отшвырнул ego kõrvale, ja relv lendas mööda kruusa teele. — Tähendab seda, et me sulgub, " ütlesin ma, tehes samm tagasi. Ta libistas käe hetke ja võttis "nunchuck".
  
  
  Shiva kitsendati silmi, kui nad ei pöördunud kaks õhukest щелочки, ego nägu rohkem kui kunagi varem, oli nagu surnu isik roomajad. Ma ei usu, et ta teadis, mis on "nunchuck", kuid see on kindlasti arusaadav, et see ei ole süütu relvad. Ta jaotatakse päeval, переступив läbi laip Krishna... ja samal korraks jälle kostis lask. Kuid seekord Riva прицелилась ei ole nii kindel, ja pungis kinni tolmu ja гравии kas jalg onu.
  
  
  — Tähendab hoor elav, — irvitas koletis. - Mitte kauaks, Carter, ma kinnitan teile.
  
  
  - Sa ei suuda kindlustada õnnetus! - иронично hüüatas ma, hoides kehast, sest hambad cobra. Säravad hambad metallist varras meenutas mulle selline hullus on Shiva, tema sadistlik meetodid.
  
  
  - Rattasilindri! Ei võrsed, Nick! Hääl Ривы läbilõikav lihtsalt helistas paanikahood, sest paks taraga.
  
  
  - Jää seal; ära mine ära! - karjus talle hei omakorda.
  
  
  Tuli kasutada "nunchuck", et размозжить монстру pea või lämmatama seda. Kuid ma ei suutnud läheneda, vähemalt mitte veel.
  
  
  - Te, muidugi, aru, et minu hambad "cobra"... - väga mustad silmad индийца hetkeks pöördunud metallist käes, - ...nad on täis surmavat mürki, segu, haritud ümber mürki neli madu. Ta üritas mitte kiirustada, eluruumi kirjelduses draakon. - Selle tegid segu kogu mürk roheline мамбы, kestendav rästik ülemisse, austraalia maod ja minu lemmik roomajad põhjustel, millest te võib-olla arvasid, nimelt royal cobra. Kõik koos, härra Carter, nad toodavad mulje, võrreldes kellele surm noor Нирада tundub armuline kingitus, nagu oleks poiss üldse ei kannatanud. Aga sa ju tead, kui palju ta on kannatanud, eks, Carter?
  
  
  - Kus Puusärk, Shiva? - küsisin temalt, ei pööra tähelepanu oma lühikese kõne ja сатанинскую muigama, скривившую ego huuled. - Ma olen valmis sõlmima teiega tegeleda, vahetada. Sinu elu leiutis Хаджи.
  
  
  - Tegeleda? — korrake ta koos naerma. - Nalja teed, Carter. Kujutage ette, see on isegi võtnud ettevaatusabinõud, hävitades kõik kirjed ja märkmed Хаджи juhul, kui ta on kunagi задумает pääseda! No siin on ainult üks Puusärk, ja ta on minu oma, Carter. Keegi teine ei saa.
  
  
  - Tähendab head poisid Pekingis annavad sulle carte blanche, jah? Sa обманываешь ise, Shiva. Ei räägi juba sellest, et sa тратишь minu väärtuslikku aega.
  
  
  Kui tema teadis, индиец bluffed. Võimalik, албанец Хаджи just praegu ускользал villad, võttes endaga oma väärtuslikku leiutis. Tema läinud liiga kaugele, et näha, kuidas minu asula venemaa haledalt läbi kukub läbi. Seetõttu on selle vastu lahendus. Kuni tema oota varjatud metallist käed-cobra, mulle see ei pääse ta käest.
  
  
  Tema on teinud sammu edasi, ja Shiva jaotatakse. Ta kartis, vaatamata hirmuäratav relv, казавшееся lahutamatu osa ego keha, ego olendid. Smirkingly jätkas tema lugging suu läbi prügi-väärt kruusa viiv rada. See on jälle jaotatakse, kuid seekord on tema astus kõrvale ja jooksis päev üritab hüpata taga, enne kui ta suutis oleks сманеврировать minu metallist käega surmav löök.
  
  
  Liikumine nõudis aega, kehtib täpsusega сотой dolly sekundit aega, mis kulus, et jõuda nahast pael ümber kaela koletis, ja aega, et end liigutada ja vältida hammustatud nahaaluse hambaid. Samal hetkel, kui tema hüppas edasi, püüdes wrap naha gaur ümber kõri Shiva, terasest käsi on alla lastud ja перерезала pael pooleks. Tema puhanud stick "nunchaku" metallist varras проклятого seadme, kuid puu скользнуло mööda siledat pinda.
  
  
  Mürgised hambad ähvardavalt lähemale minu kaela. Tema tõugata Шиву juurde фасаду, lase lahti, mis on jäänud minu "nunchaku" (endine luuad) ja haaras terasest кобру mõlema käega. Mees on raske hingamine ja kunstlik käsi seisis minu ees. Ma ei teadnud, kuidas see töötab, kuid ma ei suutnud lõpetada, et küsida selle kohta.
  
  
  Mu küünarnukk on puudutanud rinda mehed. On индейце oli midagi raske, kuid mitte metallist. Ilmselt oli see plastik. Shiva jätkas irve, isegi kui on võidelnud, ja, justkui lugedes mu mõtteid, ütles: - Väga lihtne ja kuulikindel. Veel üks imeline leiutis välja Хаджи. - Ta käitus nagu maniakk, isegi kõige lootusetu olukordades.
  
  
  Ta oli nii uhke, nii kindel endas. Vahepeal on sülitamine mürk hambad on kõik lakub ja lakub, astusid mu kaela. Käsi oli üleloomulik jõud, nagu robot, samal ajal kui teine käsi indiaanlase ei suutnud ületada oma füüsilist jõudu. Aga lohe oli tugevam, ja ta meeleheitlikult võidelnud, et läikiv metallist hambad ei вонзились mulle kaela.
  
  
  Tema tõstis üks igale rahvusele ja läksin kallale, lööb ego kubemesse. Siva välja oigama, painutatud pooleks; samal hetkeks tema вонзил зубоподобные nõelu nahaaluse süsti ego liha, ego õhuke, мускулистую kaela.
  
  
  Esimene väljendus hämmastus ja lipp loa täitmine järgnes väljend thriller, исказившее ego tunnused.
  
  
  Tema, отстранился, et terasest käsi ei tabanud mind hakkas teist korda ja jäi seisma, vaadates, kuidas Shiva lämmatava, püüdes hingata. Pahameelt hakkas pihta hingamise keskused, nahale on tekkinud imelik määrimist laigud. Nahal kiiresti kerkinud tume-punased laigud - sisemine verejooks.
  
  
  - Masin on... Carter... ann... vastumürki... - простонал ta üritab liigutada jalad uuesti sisse logida villu, ja ilmselt jõuda laboris. Kuid ego jalad olid juba takerdub.
  
  
  Shiva kukkus maha, корчась tugev судорожной värisema, mis tegeleb сотрясала kõik ego, keha.
  
  
  Minu kõrval ilmus Riva.
  
  
  Kuid see ei viinud silmapilgust ja ei уткнулась pea mulle rindu. Ta istus seal, värisedes, olenevalt sellest, kui sureb tema onu, ei peatu pilk корчащуюся kujund, становящуюся liikumatu ja külma surma palge ees.
  
  
  Sest surm sobiks see show seal selles aias, kes tundus nii kohatu, nii viljakas ja roheline, ja nii kohatu on kuiv vaesus tühi ja tolmune India.
  
  
  See oli vastik surm. Kuid see Shiva ei ole kunagi olnud meeldiv inimene.
  
  
  
  
  15
  
  
  Ei saa öelda, et lõpuks lõppes kõik õnnelikult, siis on ilus pakett koos шкатулкой, перевязанным ленточкой, et võtete uksel AH. Tegelikult delle, siis surma Shiva ainult ühele matemaatika (jäi ainult üks) õnnestus põgeneda üle võrgu organisatsioonid, называвшей ise "Cobra".
  
  
  - Kull ütles mulle, et ta teab kõike usaldusväärsest allikast, et Хаджи ületanud india piiri, kaovad piiritu Hiina territooriumi. Siis selle kohta албанском ученом rohkem midagi ei olnud teada. Kuid ma ei ole nii naiivne, et uskuda, et varem või hiljem, kauges tulevikus, me ei kohtame ego oma teed.
  
  
  Kuidas ja Shiva, kõigepealt Хаджи ikka kujutas mõistatus, безликую ohtu, kelle teaduslik leidlikkus, ilmselt on juba kasutatud inimestega, правившими Pekingis.
  
  
  Igal juhul, see ei ole minu asi... vähemalt mitte veel.
  
  
  Kümme päeva tagasi, et mul on vaja teha muid asju, nimelt tappa Шиву ja korja puusärk. Shiva oli surnud. Puusärk, mida me koos Ривой leitud seifis villa hull, oli juba meie kätes. Siis see läks mööda Agra, korja oma asjad New-Delhi, võttes kaasa Риву. Ja sel hetkel vennatütar Shiva, lamav kõrval suur matt kuld väike liiva rannast mööda Малахарского rannikul. Kümne minutilise jalutuskäigu oli maaliline linn Панаджи, kui оккупированный португальцами. Me olime Goa pensionil.
  
  
  Riva kähara kõrval ja midagi бормотала unes, ee sihvakas загорелое keha благоухало maitse kreemi parkimist. Pehme, rütmiline tilgakese lained, плещущихся kohta kallas, tekitas mul on sügav unisus, imeline tunne. Ma enam ei ähvardanud, mul rohkem ei olnud vaja joosta, ma ei tunne meeleheidet. Seda enam ei võidelnud oma elu eest, ei kohanud olukordi, mis paljudel juhtudel tundus ilmselgelt minu vastu, kuid peaaegu kunagi ei благоприятствовали mulle.
  
  
  Kuid juba siis, et mul oli väga vähe võimalusi sel juhul. Kõik see aeg just Shiva lõi olukorra, диктовал mängureeglid. Ju ta oli kaotaja, mida minu arvates ei ole ta kunagi mõelnud võimalik. Isegi partii narkootikume kümme miljonit on nii ja ei ole jõudnud sihtkohta tänan kiiret sekkumist india valitsus.
  
  
  Helikopter, перевозивший heroiin ümber Hiina, oli lühike lennukid air FORCE India selsamal hetkel, kui ta on ületanud piiri ja järgneb marsruudil taevas India.
  
  
  Kaks päeva hiljem minister sooritas enesetapu: ego surm olnud umbes ego sidemeid organisatsiooniga "Cobra". Ja mis puutub Пурана Дасса, endine ohvitser india luure, siis pikk käsi Seaduse lõpuks-see on tõestanud oma efektiivsust.
  
  
  Дасс oli vanglas New Delhi oodates kohut. Emu oleks midagi öelda kohtunikele, seda enam, et valitsus lubas emu edasi lükata kohtumõistmine sureliku lause, kui ta oleks nõustunud avalikustama kõik, mida teadis toimingute kohta "Cobra".
  
  
  Otsustades selle järgi, kuidas tema ego teadsin, et ma ei kahelnud, et Дасс tunnistaja, valmis koostööd tegema, ütlen omavalitsuse ametnikele kõik, et nad hotellid teada, ja võib-olla rohkem.
  
  
  Seega, olukorda, lüngad on täidetud. Välja arvatud Хаджи, mul õnnestus, lisaks явному rahuldamisele Хоука, et täita ülesannet. Tema isegi ei unustanud lubadus Rive. Me oleme leidnud tema isa salajane koht, seal скотобойне.
  
  
  Nüüd ilmuvad aknasse госпитализировали eraldi osakonnas parim haigla, New Delhi, kus kuidagi ei kui ja öösel osutanud abi arstid ja õed, kes on teinud kõik endast oleneva, et ego on käes. Seega, tema hoidis sõna Rive ja AX.
  
  
  "Võtke puhkust kuu aega," ütles Хоук on tuulehoog suuremeelsus nüüd, kui tema lõpetas missiooni teatud edu.
  
  
  Haav jala hakkas paranema, iga mitte kuidagi ei ole, kui mul oli parem. Ja mul oli aimdus, et paari nädala pärast ma kutsu mu ülemus, et взвалить minu selg uue missiooni... millest ma ei suutnud keelduda.
  
  
  Kõik need mõtted on swarmed minu pead, kui see näha rannas, leotamiseks kuni päike.
  
  
  Tema, sirutas käe ja pakendatud ta ümber õlgade Ривы, meelitades teda endale. Kuid keegi torkasid mind ribi...
  
  
  Unisus on kadunud, ja seda kohe kargas püsti. Riva расхохоталась, kui me mõlemad pöörasid näost бородатому mehele, kes pani liiv suur vitstest korvi. - Ma palun vähe, "sahib", - laia naeratuse rääkis mees. - Kokku kakskümmend rs, ja ma näitan teile, kuidas зачаровываются madu... Väga mürgine, "sahib"... cobras!
  
  
  Andis emu kakskümmend ruupiat, ei räägi meile sõnad.
  
  
  Kakskümmend eurot on see, et "ei" tegutseda ratas maod, ja on privileeg ei näe enda ees кобру, isegi kui ta приручена.
  
  
  "Tead, sulle oleks meeldinud show", — koos смешком märkas Riva.
  
  
  — Ei ole nii tugev, nagu mulle meeldid sina, " ütlesin ma uuesti kallistades teda.
  
  
  Ülal, безоблачном taevas tiirles kajakad. Õnneks nad ei ole raisakotkad, mõtlesin ma. Ja siis unustasin selle ja стервятников, ja lohe unustasin isegi Indiasse.
  
  
  Minuga oli Riva, ja seda oli rohkem kui piisavalt, et võtta mu meel.
  
  
  NIIT.
  
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Mees, kes müüs maha oma surma
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Mees, kes müüs maha oma surma
  
  
  tõlkinud Leo Шкловский mälestuseks погибшем pojast Антоне
  
  
  Originaali pealkiri: The Man Who Sold Death
  
  
  
  
  Proloog
  
  
  Хсян Xu Chang ootasin. Üks polar ööd. Ta istus üle kogu kuuvalgel lumi, nagu dragon, valmis rünnata. Ego ninasõõrmed трепетали, ja mis on toodetud klubid paar. Ego silmad meeletult блеснули üle oma jälje.
  
  
  Valge камуфляжный varjatud vähe kaitses ego жилистое keha järsk tuule ja miinuskraadide temperatuuri. Taga, раскинув käpad pidevalt muutuvas lumi, enda ego surnud ездовые koer. Ego нарты olid purustatud kisades raev предсмертной piin koerad. Pahameelt, nüüd Хсян teadnud. Pahameelt aeglane tegevus. Pole tähtis, mõtles ta. Хсян rohkem ei ole mõelnud, et tulistada. Ta enam ei mõelnud ellujäämise. Ta mõtles ainult surma ja püstolisse oma hip, mis oli tappa ego.
  
  
  Kui sajale miili ida kaugele призрачном maastik, veel тлели varemed töö kogu ego elu. Läbilõikav kisa vastikult raev murdis ümber ego kõri, kui воспоминании оборудова kõigi aastatel, mis ta sinna pannud, ja ego julma, äkki lõhkudes. Ego laboris. Hetkeks ta alistus mõtted, mille jaoks see oli algselt. Hetkeks ta tutvustas, millist hävingut see pidi põhjustada.
  
  
  Ta tutvustas ennast ulatuslik välja usa nisu, kidur kasv ja lagunevate all kõrvetav päike, räpane ja haisev surmava seen ego-labor. Ta nägi, kuidas vene bürokraadid on hädasti vaja uusi varud tera голодающего elanikkonnast, mida nad mujalt ei leia. Ta teadmatult naeratas.
  
  
  Kuid ainult murdosa sekundist. Tuul rebis naeratus ego huulte, meenutades, kus ta oli, ja kes muutis ego saatus. Ei dani austust Хшангу Сджо Джану. See ei õnnestunud. Ja ego juhid oleksid rahul sellega.
  
  
  Kuid ta ei tule tagasi, et kohtuda nendega näost näkku. Хсян teadis, et ta sureb siin, lumi loodusliku avarusi, selle lõputu öö. Kuid enne kui ta saab maitsta surma, kui ta rahuldab oma janu mõrvad: surm see ameerika.
  
  
  Хсян olin kindel, et varsti tuleb suur ameeriklane, sest see ameeriklane oli läbiv isik. Ta on hoolikalt tapnud Сунга ja jiang büroo , tapjad iseõppinud. Ja siis tapmine need kaks käekella, ta läks palju vaeva, et luua firebomb. Hävitamine laboris oli täielik.
  
  
  Ameeriklane pussitas, kuni Хшанг magas. Ta ärkas viimaste tulemuseks on tuhmid plahvatuste ja nägin nugasid, вырывающиеся ümber kõik uksed ja aknad.
  
  
  Ta jooksis oma kelgu külge ja koerad, põgenevad ta kauge kujundid, ameerika, millest eskimod läksid kuulduste lõuna-asulas varem sel nädalal.
  
  
  Kui koerad surid teel, Хсян aru, et ameeriklane võttis ettevaatusabinõud. Ta ei kavatse lasta Хсьянга, seega oli selge, et ameeriklane ei ole ümber neile, kes jätab midagi tahte korral. Ta on tulnud, et veenduda surma Хсьянга .
  
  
  Хсянг värises viha. "Surra, ameeriklane," sosistas ta ööd. "Die esimene".
  
  
  Üks tund, kaks. Ta istus kükitades, согреваясь vihaga. Ja nüüd, lõpuks, nõrk alates kasvavat tuule, koerte haukumine.
  
  
  Хсянг kiiresti tõmbas parema käe ümber kindad on овчине ja tõukas seda hetke parkla. Sõrmedega surutakse kokku ja neid ümber automaatset relva. Hiinlased teavad ego nagu Tüüp, 54, ih koopia vene 7,62 mm TT M 1933 Токарева . Хсьянг aeglaselt досталь relv ümber tasku ja tõi tuppa odin kaheksa маузеровских maha, on piisavalt raske, et murda läbi suu mänd. Seejärel ta läks kõht lumi, avalikult vahel следами, оставленными ego ülekoormatud sleds, ja vaatas läbi sirm oma relvi.
  
  
  See ei ole raske löök kuuvalgel. Selgelt очерченная eesmärk läheneb talle siiras ees. Хсян eemaldas püstol tagasi hetke, langetas oma pea koos valge kuhjaga ja sai peaaegu nähtamatu lumel. Siis hakkas lugema. Kas ameerika oleks hea koer, selline, mis võiks elada kuni kolmekümne viie aasta jooksul. Kuid pidin arvestama, et väsimuse: kakskümmend viis tunnis. Umbes kahe ja poole minuti kilomeeter. Nelisada meetrit minutis. Seitse meetrit sekundis.
  
  
  Kui ta jälle kuulsin heli, ta stahl selgemaks. Ja насторожив kõrvad, ta suutis eristada helisid erinevad koerad. Hetke pärast tuli lihvimise саней.
  
  
  Хсжан rööviti relv. Ta ei näinud, kelk, kuni jõudsin sajale meetrit eemale. Ta hüppas lumises tormi: tormasid koera, auklik hunnik укрытых tekid припасов jooksis kogu pikkuses саней, siis suure tume kujund высовывалась ümber tagumise полозьев, kirglikud läbi kummituslik maastik.
  
  
  Хсян aeglaselt сосчитал kuni kümme, siis avas tule. Otsin peal võttis pea tume kujundid, seistes, sest набегающими koertega, Хсьянг nägi väike hari, võimalik, et peanahk ja juuksed, mis on hetkeks дымился kuuvalgust, enne kui sadada lund. Kuid liikumatu возница ja leiavad koerad jätkasid munemist.
  
  
  Хсьянг tulistas veel kord ja veel kord. Ja jälle. Koerad, нарты ja mees jätkas грохотать, ootuses kõrgel ego забралом. Nüüd ei suutnud ta miss. Nimetissõrm Хсьянга uuesti pressitud vallandada. Püstol загрохотал.
  
  
  Ego vaateväli oli täis metsikut собачьими silmad, keelte, longus kohta слюнявых пастей, käpad, скрежещущими lumises tuisk, nagu pistons убегающей neetud masin. Хсжан põlvitasin ja jälle tulistas pilu vahel on ja tegelane tume parque. Siis ta kargas tee tormasid саней.
  
  
  Lähedal, kui kelk algas ulatuslik mimmo, Хшанг nägin, et arvud ei ole nägu. Park oli tühi. Ta veetis oma vääris kuuli täidisega. Järgmine hetk ta nägi, kuidas lasti saaniga tõusis, kui sõidab näitaja выпорхнула ümber oma peidus all tekk.
  
  
  Õhuke tera блестел kuuvalgust.
  
  
  Хсьян взмахнул relvaga üles, kui keha tabas teda ja ta oli selili lumel. Tugev käsi haaras ego eest randme ja раздробила luu.
  
  
  Nõrk Хсян uuesti proovisin tõsta relv.
  
  
  'Kes sa oled?" ta karjus. "Kes sa oled selline, kes nii hästi tapab?" Стилет сверкнул alla.
  
  
  Viimane, lühike hetk oma elus Хсян kuulsin kahte asja.
  
  
  Tilkuva ego veri lumi.
  
  
  Ja nimi on: "Nick Carter".
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  
  Inimene kes müüs maha oma surma
  
  
  
  Nimi originaal: The Man Who Sold Death
  
  
  
  
  
  
  
  
  Proloog
  
  
  
  
  
  
  Shu xiang Yang ootasin. Üks polar ööd. Ta скорчился on kogu kuuvalgel lumi, nagu dragon, valmis ründama. Ego ninasõõrmed задрожали ja vabastatakse klubid paar. Ego silmad hajameelselt глядели ego oma rada.
  
  
  Valge камуфляжный hommikumantel vähe kaitses ego жилистое keha järsk tuule ja negatiivsete temperatuuride. Taga, tõmmates jalad pidevalt muutuvas lumi, enda ego surnud ездовые koer. Ego kelk раздавила воющая raev koerad. Pahameelt, nüüd Xiang teadnud. Aeglaselt kehtiv pahameelt. "Pole viga," mõtles ta. Xiang rohkem ei ole mõelnud, et tulistada. Ta enam ei mõelnud ellujäämise. Ta mõtles ainult surma ja püstolisse oma hip, mis oli tappa ego.
  
  
  Kui sajale miili ida, kaugele padrik tonte, ikka тлели varemed asjade ego elu. Läbilõikav kisa vastikult raev murdis ümber ego kõri, kui mälestus kõigi aastatel, mis ta вкладывал on see, ja selle julma, äkki lõhkudes. Ego laboris. Hetkeks ta предался mõtted, milleks ta oli mõeldud. Hetkeks ta tutvustas ennast, luumurd, mis see pidi põhjustada.
  
  
  Ta tutvustas ennast tohutu välja usa nisu, kidur kasv ja lagunevate all kõrvetav päike, määrdunud ja воняющие surmav seen on ego-labor. Ta nägi, kuidas vene bürokraadid on hädasti vaja uusi varud tera näljast elanikkonnast, mida nad mujalt ei leia. Ta alateadlikult naeratas.
  
  
  Kuid kõik see ei saanud lihtsalt dolly sekundit. Tuul lõikasin naeratus ego huulte, meenutades, kus ta oli, ja kes on muutnud oma saatust. Auhinnad Shu Xiang Jaanuar ei ole. See ei õnnestunud. Ja ego juhid oleksid rahul sellega.
  
  
  Kuid ta ei kohtub nendega näost näkku. Хсян teadis, et ta sureb siin, lumi loodusliku avarusi, selle lõputu öö. Kuid enne kui ta saab maitsta surma, kui ta rahuldab oma janu tapab: tapab selle ameerika.
  
  
  Xiang oli kindel, et peagi saabub suur ameeriklane, sest see ameeriklane oli дотошным inimene. Ta õrnalt tappis Сунга ja Jiang, iseõppinud mõrvarid. Ja siis tapmine need kaks käekella, nägi ta kõik endast oleneva, et panna firebomb. Labor on täielikult hävitatud.
  
  
  Ameeriklane pussitas, kui Xiang magas. Ego on äratanud viimastel summutatud plahvatused, ja ta nägi, kuidas leek trügib ümber kõik uksed ja aknad.
  
  
  Ta jooksis oma салазкам ja koerad, põgenevad ta kauge kujundid, ameerika, millest eskimod läksid kuulduste lõuna-asulas varem sel nädalal.
  
  
  Kui koer suri teel, Xiang teadsin, et ameeriklane võttis ettevaatusabinõud. Ta ei kavatse lasta Сяну põgeneda, nii et oli selge, et ameeriklane ei ole inimene, kes võiks midagi jätta tahte korral. Ta on tulnud, et määrata surm Сянга.
  
  
  Xiang задрожал viha. "Sure, kuradi ameeriklane", " sosistas ta ööd. "Die esimene".
  
  
  Üks tund, kaks. Ta istus kükitades, viha leotamiseks. Ja siin on lõpuks tuli nõrk on поднимающемся tuul koerte haukumine.
  
  
  Xiang kiiresti tõmbas parema käe ümber oma kindad koos овчиной ja tõukas seda hetke oma камзолы. Sõrmedega surutakse kokku ja neid ümber automaatset relva. Hiinlased teavad ego, nagu Type 54, ih koopia vene 7,62 mm TT M 1933 Токарева. Xiang aeglaselt tõmbas ümber taskust püstoli ja взвел shutter üks kaheksa padrunit "Маузер", piisavalt raske, et murda läbi suu mänd. Seejärel ta läks kõht lumi siiras vahel следами, оставленными ego ülekoormatud нартами, ja vaatasin üle visir oma relvi.
  
  
  Kuuvalgel see on lihtne. Selgelt очерченная eesmärk läheneb talle avameelne ees. Хсян surus püstoli tagasi hetke, langetas oma pea valge kork ja stahl on peaaegu nähtamatu lumel. Siis hakkas ta lugema. Kas ameerika on hea koer, mille kiirus võib tulla kuni kolmkümmend viis kilomeetrit tunnis. Aga väsimus tuli pidada: kakskümmend viis tunnis. Näiteks kaks ja pool minutit kilomeetri kohta. Nelisada meetrit minutis. Seitse meetrit sekundis.
  
  
  Kui ta jälle kuulsin heli, ta stahl selgemaks. Ja насторожившись, suutis ta eristada helisid erinevad koerad. Hetk hiljem tuli lihvimise саней.
  
  
  Хсян tõmmatakse relv. Ta ei näinud, kelk, kuni nad olid sta meetrit eemale. Ta hüppas lumises varitsus: tormasid koera, auklik hunnik kaetud tekid припасов тянулась kogu pikkuses саней, siis suure tume kujund, высовывающаяся on taga салазок, покачивалась läbi kummituslik maastik.
  
  
  Xiang aeglaselt сосчитал kuni kümme ja avas tule. Vaadates läbi kiiver peas tume kujundi набегающих koerad, Xiang nägi väike kimp, võib-olla, pea ja juuksed, hetkeks показавшиеся kuuvalgust, enne kui sukelduda lumme. Kuid liikumatu juht ja koera haukumine jätkus sõita.
  
  
  Xiang tulistas uuesti ja uuesti. Ja jälle. Koer, kelk ja mees jätkas müra, ootuses üle ego засадой. Nüüd ei suutnud ta miss. Nimetissõrm Сянга jälle обвился ümber спускового konks. Püstol müristas taas.
  
  
  Ego vaatevälja заполняли metsikud silmad koerad, keeled, kinni on слюнявых пастей, käpad, скрежетавшие on метельчатому lumi, nagu kolvid убегающей neetud masin. Xiang tõusis põlvili ja jälle tulistas läbi aja ja tema vahel numbrile tume jope. Seejärel tormas trajektoori мчащихся саней.
  
  
  Lähedal, kui lendas kelk, Сянг nägin, et arvud ei ole nägu. Park oli tühi. Ta veetis oma vääris kuuli täidisega. Järgmisel hetkel ta nägi, kuidas lasti saaniga tõusis, kui et siis вылетело ümber varjupaigana all tekk.
  
  
  Õhuke tera блестнул kuuvalgust.
  
  
  Хсян взмахнул relvaga üles, kui стилет on tabanud teda, saates ego selili lumi. Tugev käsi haaras ego eest randme ja раздробила luu.
  
  
  Хсян proovisin uuesti tõsta relv.
  
  
  Ta karjus. - 'Kes sa oled?' "Kes sa oled, kes nii hästi tapab?" Мелькнул стилет.
  
  
  Viimane lühike hetk oma elu Xiang kuulsin kahte asja.
  
  
  Nagu tilgub verd lumi.
  
  
  Ja nimi on: "Nick Carter".
  
  
  
  
  
  1. peatükk
  
  
  
  
  — Sa oled täiesti kindel, et Хсян surnud, Nick?
  
  
  On aegu, mil David Hawk võib ärritada, ja see oli üks umbes selliseid hetki. Koos staabi-AH korter Washingtonis, samal ajal kui ego kortsus твидовый ülikond пропах вонью ego odavad sigarid, Hawk filmitud enda lavastuses "Täiuslik bürokraat".
  
  
  Pruun kaust märksõnaga "Carter-Хсян" asetseb ees diagonaalselt, ja Хоук, tõmmates põkk, surus kõik endast oleneva, et veenduda, et ma ei näe midagi ümber ego sisu. Lisaks kausta ja sigari, ego peamine kark oli püüan перьевая käepide, mis tegeleb jätkuvalt kirjutada kausta, kuni tema kirjeldas sündmusi Arktikas.
  
  
  Tema, vaatasin kella ja vaatas sinise suitsu pilv, нависшее üle hallipäine pea Хоука. "Хсян surnud rivne viiskümmend neli tundi seitse minut ja kuusteist sekundit", ütlesin ma.
  
  
  Pliiats Хоука jätkas kraapima paber.
  
  
  "Emu kaks korda вонзили kurku стилет. Esimene haavata kahjustatud unearteri, teine вскрыло kõri. Keha on ikka veel seal. Kui sa tahad minna ja näha keha, see võib teile rääkida nen piki ja põiki.
  
  
  — Noh-noh, Nick, " ütles Хоук. — Ei ole nii vaenulik. Sa tead, kuidas asjad on meie Washingtonis. Me elame paberi bürokraatiat. Kuidas me saame õigustada ennast? Sellised ained, nagu sa oled, плейбои Killmaster, saavad kõik rõõmud, kõik seiklused, kõik reisimine. Ei kahetse meile neid paari armetu hetki.
  
  
  Хоук naeratas mulle laius umbes pikkuse või tagumik ego sigarid. — Hästi, Nick, " ütles ta. 'Aitäh. Mitte üksnes enda nimel ja AH. Seal on mõned kõrgemad riigiametnikud, kes soovivad, et sa teaksid, et nad hindavad seda, mida sa seal teinud."
  
  
  Tema väljastatud vastavad helid tänulikkust.
  
  
  "Хсян töötanud, et pakkuda meile väga tõsiseid probleeme," ütles ta. — Ja tema, kardan, et nüüd me näeme rohkem selline, nagu ta on. Lisaks sellele, et see on üsna kallis hobi, sõda on muutunud kohutavalt haruldane. See on sõda vanamoodne, koos armeed ja relv, koos massilised разрушениями puhas välja.
  
  
  Хсян oli sõdur uus tüüp: majanduslik sõdalane. Vähem eksemplari, on rohkem ajusid. Peaaegu kirurgiline teadmisi wen maailma majanduse ja soove maniakk avada ih. Tulemus jääb samaks: surma rahvaste organisatsiooni ja rahvaste ниспровержение kõik tsiviliseeritud süsteemid, mis on tekkinud elu. Kuid hind on toimingud on väiksem, ja eesmärgid on lihtne peita".
  
  
  Hawk võttis iso rta sigari, kühmus üle oma laua taga ja rääkis väga aeglaselt, väga selgelt ja väga läbimõeldult. - Kuid oht on väiksem.
  
  
  Ta lehvitas käega nägu, justkui pestes nähtamatu õudus.
  
  
  "Kas sa nägid õitsemise blossoms, teel siia?" küsis ta.
  
  
  — Jah, " ütlesin ma.
  
  
  "Kevadel Washington võib palju pakkuda," ütles ta.
  
  
  Tema, vaatasin teda järsult. Ma tean ego imelik viisi ulatuda kuni tegelikult mulle raske olnud võivad kahtlustada ego on see, et ta üritab обременить mind mingi конторской tööga. Tema pidi teadma ego parem.
  
  
  "Mis siis, kui hea meil oli Washingtonis, ütles ta, ma arvan, et seal on ruumi ja parem".
  
  
  — Ei ole sind, " ütlesin ma.
  
  
  Хоук naeris. — Kuidas puhkus, Nick?
  
  
  Mu kulmud взметнулись-line juuste kasvu, kuid enne, kui Kull oli aega nautida oma väikese üllatusega, tema jälle hätta ih.
  
  
  Tema küsis. - "Mis nali?" .
  
  
  'Nali?' ta ütles, et valgustus on ikka üks oma musta sigari.
  
  
  — Sa oled mind kuulnud, " ütlesin ma.
  
  
  Хоук mängib обиженную süütus. Kui midagi selle maksan kellelegi palju raha, et ta tegi talle koopia "Oscar". — Miks sa сомневаешься, mis minus on, Nick? Tema kunagi valetanud sulle?
  
  
  Meile mõlemale tuli рассмеяться.
  
  
  — Tõsiselt, " ütles ta. — Kuidas reis? Ta istus tagasi pöörleva tooli, tema silmad uurisid lagi, nagu oleks see olnud maailma kaart.
  
  
  "Kui mõni mõnus ja soe koht, kus saab vabaneda arktika külma", — ütles ta.
  
  
  Tema ootasin, midagi ei ütle.
  
  
  "Ah, võtame näiteks Prantsuse Ривьеру. Seda kuulnud, et hiliskevadel seal ilusti, just enne, kui sinna kogunevad turistid. Koht nagu Nice ' i. Mul on olnud piisavalt informatsiooni. — Kuule, " ütlesin ma. "Sa räägid sellest puhkusel või tööl?"
  
  
  Idee Хоука kohta aus vastus on uus küsimus. — Sa tead, kes on nüüd Ilus?
  
  
  — Ütle mulle, " ütlesin ma.
  
  
  "Lihtsalt üks ümber parimaid filmistaare Ameerika".
  
  
  Tema ütles. - 'Tõesti?'
  
  
  — Jah, tõesti, " ütles Хоук koos акульей ухмылкой. — Ja ta tundub olevat ka üks. Eile õhtul oli ta seal täitsa üksi, lossis Медитерране , mängis ja проигрывала rulett, ja keegi ei suutnud teda lohutada. Хоук raputas pead vastu "oma muresid" seda kõike. — Hästi, — ütlesin ma. 'Tema loobun. Kes need on?'
  
  
  Ego silmad veidi vähenenud, kui ta vastas: "Nicole Kara".
  
  
  "Nicole Teeb," ütlesin ma, — suri lennuõnnetuses neli aastat tagasi."
  
  
  'Tõesti?' — ütles Хоук, misplacing minu lennukipileti läbi tool.
  
  
  
  2. peatükk
  
  
  
  
  Ta oli tõeline friik.
  
  
  Tema, seisin ja vaatasin teda ego klaasist puuris, ei märganud midagi, kuid ego tööd. Pisike птичья eesmärk, närvi silmad, vilkuvate eest paar punkti, примостившихся pika nokk nina. Ego костлявое keha дергалось alates närvisüsteemi pinge, nagu ta alati oli plaanis joosta, kui hirmul. Nikotiini sõrmed перелистывали pilte ego, покрытом tuhk töölauale. Üks oma pisikeses toas koos hea ülevaatega oma kapid dokumente, mis seisid seal, kui mõttetud read hauakivid rahvarohke kalmistu, ta tundis oma element. Hubert Уиклоу, pühendunud fakte, pidaja mälestusi, vedaja unustatud andmeid. Ego impeerium oli tolmune arhiiv Ühtse riikliku uudisteagentuuri.
  
  
  Valguse kiired, пробившиеся läbi saastunud new yorgi õhk läbi suure akna tuba, tõid leevendust. Õhu powys liikumatu ja raske tolmu toas.
  
  
  Selle tohutu мавзолее забальзамировано minevik: ajakirjandusliku leiab polkovnikov, mis hõlmavad kuskil Ladina-Ameerikas nädalas või kuus; tapja, kelle kuriteod on tekitanud avaliku ümber neljateistkümne päeva; petturid, sportlased, presidendid, peaministrid, изгнанные kuningad, suur интернациональная jada inimesi, kes hetkeks võitnud tujukas tähelepanu ajakirjanduses, siis проскользнули edasi, et olla sisuliselt arvestamata. Kuid ei Хьюберта Уиклоу.
  
  
  Hiiglane süvendite ego meele громоздились nimed, faktid, andmed ja statistika, kui aare скряги. See, et ta ei suutnud kohe meenutada mälu, ta võiks leida kümme minut, jõudes minevik ümber sarnaste haudadele oma postkasti картотечных kapid.
  
  
  On inimesi, kes saavad teha sellise mälu kasumlik, kuid ainult ei Hubert Уиклоу. Pane ego keskkond, võõrad, tee ego tegutseda ja räägi emu, kuidas rikkaks, pakkudes vaid lihtne tõsiasi on, ja kõik, mida hüüatab ümber õhuke ego, дергающегося rta, oli abitu kogelemine. Ta hääl õlgu ja протягивал käed peopesad üles. Ta nõrgalt raputas pead. Tilk pank mängis tema otsaesist ja скатывались üle nina.
  
  
  Hubert Уиклоу oli õnnistatud on kummaline ja õhuke geenius. Friik oli tal hea sõnadega. Teine ka.
  
  
  Tema прочистил kõri.
  
  
  Вздрогнув, ta tõstis oma silmad üles. Käsi puudutas hunnikud pilte põrandal. Ego nägu suurte. Käsi шлепнула on тлеющей kohta tuhatoosi sigaret, промахнулась ja покатила sigareti lauale.
  
  
  — Rätsep võta, " ütles ta. 'Kurat.'
  
  
  — Rahune maha, " ütlesin ma. "See on lihtsalt olen."
  
  
  Emu on õnnestunud leida oma sigareti, ja nüüd, painutatud pooleks toolil, ta otsis usinasti pilte all oma laua.
  
  
  Ego sõnad закружились läbi suitsusambaid. — Lubage mul kõigepealt koristama jama. Seal. Needus.' Tema kuulnud, kui ta tabas peaga vastu tooli all, ja siis ilmus taas oma fotod; покрасневший, kuid доволтный.
  
  
  Ta õrnalt pani ih tool, tõusis püsti ja sirutas käe. — Kuidas läheb, Nick?
  
  
  — Nagu alati, " ütlesin ma. 'Ja sul on?'
  
  
  "Ma teen kõik, mida suudan," ütles ta.
  
  
  Ta võttis hunniku pilte toolilt nurgas oma tuba ja pane ih sugu. — Istu, " ütles ta.
  
  
  'Istuma.'
  
  
  Пристроив oma luukere tagasi pöördtool, siis ta kustutas sigareti, süütas teise, приставил teda уголку rta ja kiiresti õigustamatult pikaks veninud. Tuhk lendas läbi õhu ja maandus emu särk. "Kõik on veel объединеные ajakirjandus ja телеграфные service?" See hüüdnimi oli ainus, mida ta kunagi osutas keelatud teema on minu töö. — Tõesti, " ütlesin ma.
  
  
  "Noh, mis me saame teha juba täna, et meie kolleegid-ajakirjanikud?" küsis ta naeratades.
  
  
  — Mul on vaja teavet, " vastasin ma.
  
  
  Hubert jooksnud edasi lauale. — Räägi mulle sellest, " ütles ta.
  
  
  — Nicole Teeb, " ütlesin ma.
  
  
  "Suri 3. märtsil 1972 aastal lennuõnnetuses lennujaamas Frankfurdis, mille tagajärjel hukkus kolmkümmend kuus reisijat ja meeskond "Каравеллы", нанятой..."
  
  
  Tema tõstis käe. "Хууууууу ".
  
  
  "Ma ei tahtnud, et paneb sind tundma, et mind seal enam ei ole".
  
  
  — See ei ole isegi tuli mulle pähe, " ütlesin ma. "Let' s arutada üksikasjalikult. Esiteks, oled sa kindel, et ta on surnud?
  
  
  'Kahtlemata.'
  
  
  Tema küsis. — "Kas te olete kunagi kuulnud midagi tagurpidi? "Kahtluse опознании kasutatav Kuulujutud, mida sa kunagi kuuled sellistel juhtudel: mitte päris surnud, kohutav изуродован, lukustatud kusagil hotellide?"
  
  
  "Ei ole," ütles Hubert. — Ta on surnud. Mitte keegi, isegi fung-klubi, ei ole väljendatud teistsugust arvamust."
  
  
  "Kunagi ei viita vastupidist?"
  
  
  "Ei, absoluutselt mitte."
  
  
  — Hästi, — ütlesin ma. "Algus, teine ja viimane korgitser: oletame, et teda kohtan naine, kes tegeleb näeb välja täpselt nagu Nicole Teeb, nii öelda, on täielik kõne. Kust ma tean, ta on tõeline või самозванка?
  
  
  — On raske ülesanne, " ütles Hubert. Ta pani sigareti, pane käed üle pea ja istus tagasi, sulgedes silmad. — Nicole Teeb, " sosistas winston. Nicole Teeb. Sa peaksid teadma, tema andmed. Аленка, pikkus, silmade värv, juuksed. See blond loodusest või on olnud. Ta ütles mõtlikult. "Kõige olulisemad andmed — see on lihtsalt fakt. Teil on vaja midagi erilist, mida sa ei ole veel näinud filmi".
  
  
  'Hääl täpselt on?'
  
  
  "Nagu väike sünnimärk, väga kõrge sisemise poole oma vasaku puusa".
  
  
  'Täpselt on?'
  
  
  "Rohkem kui lihtsalt kuulujutud," ütles ta. "Ma ei mäleta, kust tal see läbi lugeda, kuid ma usun seda. Arvan, et sa võid loota seda, Nick. See on parim, mida ma võin teile pakkuda.
  
  
  Ta tõusis püsti ja raputas emu käsi. "Ma ei tea, kuidas sa seda teed," ütlesin ma, "aga sina oled ime".
  
  
  Hubert lase end üsna ухмыльнуться ja tõusis püsti. "On ikka, et-et, mida sul võib vaja teada, Hüüdnimi". See viskas talle ühekordset arvates.
  
  
  "Siis hakkas teine inimene, kes ilmutab suurt huvi Nicole Kara, kes jalutas mulle viimase kuue nädala jooksul".
  
  
  — Mine, " ütlesin ma.
  
  
  "Kuidas sa tead, Uni-National News on suhtumine mitte ainult ajakirjanduses. Samuti oleme kaubik amet. Igaüks võib minna siia ja osta midagi, mida me pakume. Peamiselt on pilte, peamiselt raamatuid. Umbes kuuendat nädalat tagasi siia tulin mees ja hotelli osta koopiad kõigi piltide Kohtuotsused on meie arhiivis".
  
  
  "Kas teil on juba olid sellised palved, eks?"
  
  
  "Mõnikord," ütles Hubert. "Tavaliselt on nad aga kõigepealt tulevad siia, et vaadata kõiki pilte, aga ainult siis ütlen neile, mida nad tahavad. See mees ostis vaadates. See oli esimene ebatavaline omadus.
  
  
  — Ning teine?
  
  
  "Teiseks, viimastel aastatel ei ole olnud erilist huvi Nicole Teeb. Siis tema surma ilmus mitu raamatut. Tuli välja ühekordselt memuaare & fung-klubi. Ja see oli kõik. Seejärel saime taotluse kohta üks pilt, et näidata kuulsat lugu nende aastate jooksul. Nii et paluda laulame kõik, mis meil oli, oli algusest teise ego необычностью".
  
  
  — Ja kolmandal? .
  
  
  — Kas sul on tüdruk nimega wilhelmina järgneb. See oli väide, mitte korgitser.
  
  
  Wilhelmina järgneb üsna смертоносная sõber, täpsemalt, püstol tüüpi Люгер. Ta ei ole kunagi olnud kaugel minu jaoks. Ei ole rohkem, kui Hugo, minu стилет ja Pierre, keraamiline pomm.
  
  
  — Kas see kutt oli selline tüdruk, " ütles Hubert. "All vasaku kaenla alt".
  
  
  'Kuidas see oli?'
  
  
  — Здоровяк, — ütles ta. — Üks on see широкоплечих, коренастых tüüpilise. Nägu nagu sul неандертальца. Silmad on peidetud eest солнцезащитными punktiga. Шрамм juhitakse vasaku скуле, umbes kaks ja pool tolli pikk.
  
  
  — Ta ütles, et kavatses teha nende fotodega? "See oli peaaegu kõik, mida ta ütles. Ta ütles, et mees, kelle ta töötas, oli hull nah.
  
  
  — Sa tead ego nimi?
  
  
  Hubert rummaged koera kviitungi postkasti tooli. "Sulle meeldib, Nick," ütles ta, valides ühe.
  
  
  Tema vaatas paberit, mille ta mulle ulatas. Kliendi allkiri oli all. Asukoht doodle, mis häbis oleks kuueaastast last: John Smith.
  
  
  "Ta oli lihtsalt nii suurepäraselt, nagu tundus," märkis Hubert. Peaks olema, kuidas ta vaatas oma vana sõber, oli midagi обвиняющее, sest ego hääl peaaegu absurdne, nagu riigikaitse. — Läheme, Nick. Kust seda saaks teada? Igaüks võib minna siia ja osta kõike, mida tahab".
  
  
  — Ei обращай mulle tähelepanu, " ütlesin ma. — Lõppude lõpuks, see inimene võiks olla täiesti peterburis. Võib-olla see on lihtsalt kokkusattumus.
  
  
  "Muidugi," ütles Hubert, kui tema kest k päevas. 'On ka selline võimalus.'
  
  
  Tema jälle raputas emu käe ja jättis hüvasti. Ta jätkas, et vaadata, kuni tema kõndis mööda pikka koridori poole лифту.
  
  
  "Hüvasti, Nick", — kuulsin tema häält ego. 'Hoia ennast. Ole ettevaatlik.'
  
  
  
  Peatükk 3
  
  
  
  
  'Hoia ennast. Ole ettevaatlik.'
  
  
  Need sõnad ei suutnud summutada isegi raevukas müha mootorite kolmkümmend tuhat jalga üle Атлантикой. Kõik see oli võigas. Puhkus, mis ei olnud puhkust. Kuradi Kull. Ilus tüdruk, mis tegeleb, võib olla või mitte olla surnud.
  
  
  Teda, vaatas oma salve sööki. Kogu kleit pruuni souza, окружавшего tükk недожаренного liha, justkui silma циклопа, глядел hirmunud tükk sibul.
  
  
  Vari on ületanud minu arvates.Ta kuulis, kuidas stjuardess küsis. - 'Ei ole näljane?'
  
  
  Tema raputas pead.
  
  
  Tema pikk õhuke käsi läks minu ees, et võtta salve.
  
  
  Tema oli võtnud klaasi viskit. — Mulle meeldib see, " ütlesin ma. — Võib olla, et see aitab mul magama.
  
  
  "Jah," ütles ta. — See on ka odin ümber võimalusi. Tema, vaatasin paar hele-sinised silmad ja озорную naeratus.
  
  
  "Ma olen kuulnud, et on olemas ka teised joogid".
  
  
  "Jah," ütles ta. — Ja parem on sinu küpsetatud.
  
  
  Selle põlema ühe ümber oma sigaretti kuldse мундштуком. — Ja kergete ka, ma arvan.
  
  
  "Jah," ütles ta. — Kerge, liiga. Te lõpetate Pariisis?
  
  
  'Ei ole. Mul on kannatanud reis Orly läbi nelikümmend minutit, seejärel sellest, kuidas me seal приземлимся.
  
  
  'Kahjuks. Vastasel juhul ta võiks näidata teile vaatamisväärsused.
  
  
  — Jah, muidugi, " ütlesin ma. — Aga võib-olla mõni teine kord.
  
  
  'Võib-olla.'
  
  
  Ta võttis lehed ja pöördus ümber , et lahkuda .
  
  
  "Arvan, et sulle on parem, et tuua mulle veel viski", — ütles talle hei, taga.
  
  
  Kuradi Хоук, jälle mõtlesin ma. Isegi šoti ei aitaks mind.
  
  
  Tema oli ikka veel paha tuju, kui samal päeval maandus lennujaama Nice ' i lennul ümber Pariisi. On takso, mis mind tagada oma on hotel Beau Rivage Quai des I-Aed , teda võis näha üle ujutatud päikest veepinnal Vahemere kleit ühelt poolt. Teine — peaaegu pidev joon hotellid, villad ja kõrghooned, толкающих teine teine nagu lits riknenud laste legendaarne mängude alal rikastele.
  
  
  Minu tuba oli vaatega merele. Suure prantsuse päeval puhus jahe tuul. Tema pakkimata oma kotid, pannes Вильгельмину, Hugo ja Pierre kaks volditud rätikud ja kandis ih oma kiviklibune rand.
  
  
  Terve tund selle panna silmad kinni, kuulata sosistab vee kohta kallas.
  
  
  Kui ta läks tagasi oma tuppa, ei olnud vaja teha elementaarset kontrolli. Ei saa eitada asjaolu, et keegi oli sees.
  
  
  Laua hommikusöögiks oli suur puuviljakorv. Kui inimkond oli valge kaart, прикрепленная roheline lint. Käekiri kuulus mingi prantsuse лавочнику, kuid ehtsuse saatja kahtlust ei olnud. "Tere tulemast Prantsuse Ривьеру", — käskkirja, mis kõlas järgmiselt postkaart. — Lase oma puhkust kõigile, mida me saame loota.
  
  
  Kull - sitapea! Sellest hetkest, kui ma tagasi on basseini ääres, ta viitsi mind, бесил, naerab mind igavesti. Esmalt arvati, et Хсян saaks põgeneda mind. Siis ei olnud see nii ilmne kutse võtta ei ole nii ilmne puhkust. Varem on ka olnud aegu, kui Хоук скупился üksikasjade määramise kohta. Tema võis seda mõista. On olnud selline asi, et kuidas ta teadis, ei olnud nii turvaline, kui tema teadis, arvestades riski olla схваченным. Pealegi ma ei pea oli teada kõik, et täita oma ülesanne. Kuid, ausalt rääkida, tema ei puuvõõrik meile aimu, miks see on Ilus. Mis asi Хоуку, elav Nicole Teeb või mitte?
  
  
  Mu käed olid surutud rusikad. Ja verd metsikult стучала kõrvus. Rahune maha, ütles ta endale. Oletame, et vanamees on oma auk on Дюпоне Ringi Washingtonis teab, mida teeb. Ja siis, kui sa ei tea, mis see on, proovige õppida midagi. Lihtsalt lase asjadel juhtuda. Just see teadmatus tekitab sulle nii palju probleeme.
  
  
  Tegevus. See oli see, mida ma vajasin. Siis ma alati tundsin end paremini. Ooteaeg on lõppenud. Tema võttis dušš ja panin riidesse õhtuks. Sisemises taskus камзолы oli mu uus pass nimi Nicholas Anderson. Kuhu oleks see meile läks, püssi, стилет ja gaasi pomm võib mõjuda šokeerivalt, eriti kui kaitse oli nii проницательна, nagu ma kahtlustasin.
  
  
  Seekord wilhelmina järgneb, Hugo ja Pierre jääb. Nad ei olnud kaaslased Nicholas Andersoni, turist. Kuid mees nimega Nicholas Carter auaste Killmaster AH loll, kui tuli välja üks. Tema воткнул krae kaks tera on ühelt lõikamine serv . Kolmas oli vöö seljal. Nad näevad korter, nähtamatu, julgustav ja surmav.
  
  
  Mul veel on aega, et einestada enne, kui algab õhtune töö. Astusin hotelli ümbruses, tema pööras vasakule, ületas Quai des I-Aed, järgmisel nurgas ja hakkas pikk извилистую jalutuskäik mööda kleit sadam, et lõunat süüa kuskil väljas, üksi ja küünlavalgel, grillitud krevetid, рататуем ja valge vein. .
  
  
  Ta ei kiirusta. Nüüd, kui ta oli valmis tegutsema, tema kaotas selle liigse stimulatsiooni . Tema meeldis toit ja keskkond. Teiselt poolt sadam öösel külastasid jahid ja траулеры. Taevas pimedaks, keerates ümber sinine must. Restoranides üle tee мерцали tuled. Tema tegi viimane lonks veini ja pani sigareti.
  
  
  Kui mul on puhkus, siis ta oleks juba möödas. Aeg oli hakata.
  
  
  Alasti rinnaga, keda noored kätega, ta on üles tõusnud üle kleit rohu ja punased värvid, hele сладострастная предвестница tume rõõmud ja всепроникающих rõõmu neile, kes on valmis alistuma соблазнам sees kreemina hooned. taga nah. Kui te kujud nimi oli, keegi oleks pähe tulnud ego lisada. Kuid arvestades olukorda, logi sisse kasiino, võib-olla need jõupingutused olid ülearused. Lady of Fortune on piisavalt.
  
  
  Palais de la Méditerranée Inglise promenaad Nizzas on meile parim, meil on kasiino halvim on cote d ' azur. Siiski, see professionaalselt ja tõhusalt võrdselt lahkelt, kuidas turistidele, piiravaks riisikol kümme-kakskümmend dollarit öö, nii mängijatele, mis nõuab rohkem kõrgemaid määrasid.
  
  
  Teisel korrusel on topelt kaardus trepp, mis viib algus, teine korrus, ulatub kõigis suundades, tuntud Les Salons de la Mer , tema pöördus Секретариату. Leti taga, rohkem походившим kapp, istusid kaks meest ajal фраках, kahvatu, vaatega hävimatu skeptitsism. Nende kõrval istus noor naine, kellel on raske silma, riietatud траурное kleit, ja jagas oma kahtlusi seoses inimkonna проносившимися enne ih väsinud silmad. Mõned turistid, ilmselt üks ümber mitmeid konverentse, pidevalt toimuvad linna nõukogu Nice ' i, kogutud on tooli.
  
  
  Wading neist läbi, tema pani oma passi ja пятифранковую mündi eurot. Mündid jagus sissepääsupilet üks õhtu. Viisteist franki nädalas, kolmkümmend kuus, kuuskümmend hooaeg. Kõik, mis mul on lubatud teha sees, tema tegi suurema vist siin. Tema panustanud ise oma õnne, mis siis, et üks õhtu selle võidan siis, et ta saatis mulle Хоук.
  
  
  Odin ümber skeptiline выглядевших meeste avas mu pass "Nicholas Anderson", vaatas pilti, ning siis uuris mu nägu.
  
  
  Selle täitnud vormi, kui ta otsiks mu pass arhiiv nurga taga. Rahul, ta märgib minu nimi kollase kaardi kasiino kahe бордовыми triibud külgedel ja пододвинул tema mulle.
  
  
  Kaks turvameeste sissepääsu Les Salons de la Mer кивнули mulle, kui talle lähenes päev.
  
  
  Tema oli peal kolme marmor trepiastet viivad luksuslik saal; tuba erinevatel tasanditel, lai ja pikk, nagu jalgpalliväljak, täielikult kaetud punase värviga. Vastas mulle punane kardinad обрамляли aknad on vaatega merele. Väike rõdud väljast, likomärkä kuuvalgel ja niiske kevadiselt breezes, paarid, jõid oma jooke ja vestlesime, перекрывая müra tänava liiklus. Vahel mind ja rõdud vasakul ja paremal seisid lauad. Rulett, craps, baccarat, blackjack, écarté , trente et quarante . Pehme valgus vere-punased ekraanid keerles hõbe hammasrattad, kaardid läksid kuulduste kohta roheline riie, plagisesid ja täringud ja voolas žetoone pidev круговороте kahjumit ja kasumit.
  
  
  Teda kiiresti läbis tuba, peatudes ühe umbes kaks size juua. Rahvale hooaja alguses, oli vähe. Mitu laudade olid suletud. Aeg-ajalt üle гулом järsult kuulda hääl: "Риен ne va plus", ja seal ta kuulis tiksub koordinaat on elevandiluu kohta seinad rulett.
  
  
  Midagi erilist avalikult ei olnud. Ameeriklased столпились ümber laudade blackjack ja täringumäng . Grupp baccarat koosnes peamiselt britid ja pensionärid, ning rahvusvaheline stseen oli koondunud ümber laudade rulett. Seal oli mitu üldlevinud jaapani sinine ülikonnad, valged särgid ja käesolevate lipsud, kaks araba, käputäis kreeklaste mitu скандинавов, hispaanlane, sakslased, inglased ja ameeriklased.
  
  
  Istub teenused toolid, pinges vanemad naised, relvastatud огрызками pliiatsid, склонились üle paberilehte, arendada range süsteemi nagu D ' Аламбера ja Tühistamise .
  
  
  Tema tõusis taga ühe ümber neid vanu naisi koolipingil, lähim on ühendatud pessa. Seal oli mul välja seisukohast, mis ei lubanud kellelegi tungida märkamatult läbi entrance.
  
  
  Andis üks krupjee kakssada viiskümmend franki. "On kiipe viis", — ütles talle emu. Arved kadunud lauaarvuti seifis läbi жадную pilu messingist nokaga. Ümber kalliskividega, täis värvilisi märke erineva väärikust, mulle скользнуло viiskümmend kollane ketas. Talle lubanud neil vihma äravoolu minutis камзолы.
  
  
  Mõnda aega talle, et lasta ennast magama all helina ennustused mürinaga rattad, ритуальными karjuvad stickman, слитыми lõputu rütmi:
  
  
  - Marcheno . Põsepuna. Rikkumine. Faites fox jeux. Риен ei st pluss. Кинз. noir. Rikkumine. Faites vous jeux. Риен ei st pluss. Kruvi-хуит. Põsepuna. paar. '
  
  
  Iga kord, kui uks on avanenud, tema lootust heitis silma, kuid asjata.
  
  
  Tema jõudnud hetke ja hakkas panustada. Mõnikord tool võtab minu žetoone, mõnikord sain. Mu mõtted olid ainult pooleldi kohta rattale. Tema mängis kõrgema intressimääraga.
  
  
  Möödus poolteist tundi. Заскучав, tema läksid ennustused eraldi arve. Tema lihtsalt panna summa on sõna otseses mõttes Nike Картере, доведенная kuni kümne — ja kaotas. Tema lihtsalt panna summa on sõna otseses mõttes Николасе Андерсоне, pani kuusteist ja jälle kaotas. Teda lihtsalt, pane tähti David Хока, pani üheksa ja kaotanud. Tema lõppes arv on sõna otseses mõttes Nicole Teeb ja uuesti pandud kümme.
  
  
  Minu nipp oli ainult sealhulgas rohelisel lehel, võimalus, 37 1.. Krupjee шевельнул запястьем, ja tohutu ratta väljalaskeaasta pöörlema vastupäeva. Pall on elevandiluu метнулся rool päri -, vastu voolu eebenipuu, nagu meteoor öises taevas. 'Риен ne va plus — haukus krupjee. Ratas on aeglustunud. Pall kukkus alla servani, перескочил läbi vaheseinte, aeglustunud, hüppas üks kord, teine ja kukkus kasti number kümme. Reha surunud mulle hunniku kollast kiibid ja üks roosa стофранковую.
  
  
  Tema on kiirenenud ih, libistas paar kollast stickman, сделавшему bet, ja kummardus, et koguda muud.
  
  
  Kui tema tõstis jälle pilgu, ta oli seal, siiras vastas mulle, teisel pool tooli. See oli põnev. Mee-blondid juuksed, koristatakse koos oma загорелого näo-ja перевязанные kahvatu-roheline lint, обнажали kõrged põsesarnad, подпираемые ilu, mida ei saa taandada ajal. Väike valge kleit madala kaelus kaela, et näidata kohevuse selle täis rinnad, свисало tema rikas сложенного keha. Tema nägi, et miski ei takista selle kõva соскам kaisus lahe õrn kangas.
  
  
  Ta полезла rahakotti ja tõmbas pangatähega sada franki. "Viis chips", — ütles ta krupjee.
  
  
  Ta osavalt murtud купюру ümber puust ketta ja tulistasin teda vask soon ненасытного arch. Ta võttis koti all hiire ja mõlemad käed on surutud kiibid nagu laps, сжимающий mount küpsise. Žest oli nii süütu, et ma pidin naeratama. Sel hetkel ta tõstis silmad ja vaatas mind läbi tooli, silmad, säravate, kuidas viimase hetke smaragdid. Siis oli ta jälle langetasin silmad, mis замешательством need põsesarnad ja jätkas vaadata tool. Tema näoilme oli tõsine, sünge. Sirutas käe vahel сидящими mängijatega, ta tahtis ühte ringi oma kollased žetoone семерку. Ta kaotas, pandud kuusteist ja kaotas. Ta on pandud seitseteist ja kaotas. Ta on lavastanud üheksateist ja kaotas. Ta on lavastanud kakskümmend kuus ja kaotas. Ta on pandud kolmkümmend kolm ja kaotas.
  
  
  Kümme korda järjest, ta on teinud üks number, halvim võimalus laual, ja kümme korda järjest проигрывала. Nüüd tema hinge участилось ja põnevusega tema rinnad liikusid üles ja alla, laastavad õhuke riidest kleidid. Käed roosaks lakitud küüned, сжимавшие tema тающее aare, värises, ja siis veel kaks laengut, ta on suutnud hoida midagi, mis on jäänud, ühes käes.
  
  
  Tema ei ole kunagi arvasin, et ta mängib lõbu pärast. Õhuke kiht pank блестел tema kaela alt, ja ühel päeval, kui ratas повернулось, siis hammustasin huule. Tema, vaatasin, kuidas sõrmed tema parema käe tõmbasid veel üks rida reset on тающего nimistu tema vasak käsi.
  
  
  Ta vaatas teda. Ee huuled, положивших loll sõna. — Palun, " ütles ta. 'Palun.'
  
  
  Ta on endale seadnud võitjale all number üheksa. Rituaal kordamiseks: pöörake ratast vastupäeva, saal teisele poole; sel hetkel, kui pall kukkus, kostis kisa: "Риен ne va plus" ja vaikus, kus ootasid mängijad.
  
  
  Isegi kui ta oli kurt, kõik, mida ma vaja teha, on igal aastal hei, silma, et tulemusi teada saada. Kaks pisarad üleujutatud all tema vanus, tasakaalustades seal, et libiseda mööda tema põski. Teda, on näinud kuidas tema keha напряглось. Ta raskelt сглотнула, ja tema pisarad jäid.
  
  
  Ta vaatas oma kätt. On jäänud kuus kiipe. Tema pikk pruun käsi обхватила üks nende ümber ja panna selle all number kakskümmend neli. Seekord ta sulges silmad, kui ratas повернулось. Tulemus ei olnud parem. Ei möödunud kümne minut, nagu nah jäänud vaid kaks žetoone. Põnevust teda ei vähenenud, kuid nüüd on ta tundus, et peaaegu смирилась oma kurbus. Ta ei kõhkle. Ta on endale seadnud võitjale all number kolmteist.
  
  
  — Õnnelik, — tagasi.ta tema ja edasi läbi tool.
  
  
  Ta vaatas mind ja üritas naeratada. Kuid ta ei suutnud lõpetada värisemine lõug ja huuled ja silmad tema paistis alates malva. See on jälle прикрыла ih, vältides minu silmapilgust.
  
  
  Tema jätkas vaadata nah. Taustal üleval uks avanes. Sisse astus mees. Ta paistis sellest здоровяка, mis on kogunud andmeid selle kohta.
  
  
  
  4. peatükk
  
  
  
  
  Ta seisis seal vaid murdosa sekundi jooksul, enne kui ego teravad silmad mõistsid ja edasi. Ja siis ego суперглянцевые must suguelundite balleti sussid mürinaga vajus alla trepist punasel vaibal. Tema juba sobis ümber tooli juurde.
  
  
  Siiralt taga, naeratab julma nalja, mis сморщило ego шрамм tõmmatud põsele, ta tõstis käe ja вонзил oma lihav sõrmed tema liha parem käsi, veidi üle pingutama. Ta on midagi sosistas hei kõrva.
  
  
  Ta напряглась, nägu tema hangunud hirmust. Tugev, kuid ettevaatlikud, kartes tekitada probleeme, ta üritas põgeneda ümber ego püsiv trikke. Ee pargitud naha виднелись valged laigud jäme surve trikkide ego.
  
  
  Tema lähenes ta teiselt poolt, kogu headus ja süütus.
  
  
  "Ah, sa oled seal," kordas uuesti korrata. — Ma juba hakkasin mõtlema, et kaotasin su. Kui sa oled tüdinenud rulett, kuidas juua?
  
  
  Kui sellele järgnenud vaikuses tema kuulis, kuidas krupjee ütles: "Ühik ". See on jälle kaotatud.
  
  
  Kui on odavad parfüümid окутали seda, kuidas hais kanalisatsiooni -, ning selle musta siidist ülikond заблестел mahedas valguses kasiino, Pollard Willow langetas käe ja tegi mulle kõik oma vaimsed võimed. Vaatamata vaimud, vaatamata oma ülikond, ta on alati selline inimene, kes on veetnud suurema osa oma elust харчевнях, kus kärbsed ringi loivasid üle пирогами.
  
  
  — Kes sa oled, rätsep võta? küsis ta sosinal. See oli hea märk. Ta ei kavatse korraldada stseen.
  
  
  "Võib, mr. Smith? oli mu reuma.
  
  
  Ta ütles. "Aga ?"
  
  
  Tema ei stahl vaadata. — Noh, kuidas juua? — ütles tema hei. — Sa näed nii, nagu oleks sind tore, et rahuneda.
  
  
  "Jah," ütles ta. 'Jah, aitäh. Muidugi saan.
  
  
  — Noh, siis on tore, " ütlesin ma. - "Lähme?"
  
  
  — See daamid kokkusaamine kusagil mujal, " ütles ta.
  
  
  — Sa ütled seda, " ütlesin ma. — Kuid imelik, et ta mulle seda ei öelnud.
  
  
  "Väikemees," ütles ta. — Послушайся mul on hea nõukogu ja kao siit. Ei sui oma nina siis, et sind ei puuduta.
  
  
  "Jah, aga see puudutab mind," ütlesin ma. — Olete kuulnud noor daam. Ta tahab juua minuga.
  
  
  Ego nägu suurte. "Ära sunni mind küsima sind liiga palju kordi," ütles ta.
  
  
  Ego käsi hooletult откинула jope, tahtlikult näitab mulle midagi, mis oli заткнуто värvel, samuti näitab mulle, et tal on rohkem julgust kui mõistust, ja et turvalisus Pale - de-la - Медитеране ei ole nii usaldusväärne, kui ta arvas. Otsustades ta dolly sekundit, et ma nägin seda relva, mulle tundus, et ta toetas oma vedav mehhiko Trejo .22, Model 1. Mehhiko, võib-olla mitte tuntud oma arsenali tööstusega, kuid vähe ilu, mis pärit sealt tulevad sama миролюбивы, kuidas пироманьяк on пороховом laeva. Mudel 1 — musta ja väga ebatavaline relv. Tal on valiklüliti vasakus nurgas poodi. Kui sa keerata ego ja vajutage päästikule, et relv teeb kaheksa lasku auto sabas.
  
  
  Tüdruk задыхалась. — Ära ole idioot, Guido, — ütles ta.
  
  
  — Ma ei usu, et sa oled ego kasutad, — ütles talle emu.
  
  
  — Ma ei stahl riskida.
  
  
  — Ma lootsin, et sa seda ütled, " ütlesin ma.
  
  
  Teda õrnalt ja võttis tema käest kinni ja koos me suundusime päev. Seljataga Guido pomises needus.
  
  
  Ego, meel on, või et seal скрывалось selle неандертальским minu, pidin minema läbi suure vaeva, et jõuda järeldusele, või meenutada, et keegi käskis tal oli teha. Ta ei tundu mulle tüüp, mis muutub geenius osas iseseisvat mõtlemist.
  
  
  Vahepeal on tõenäosus, et ta avab tule, väheneb iga дюймом, kui me oleme kasvanud vahemaa meie vahel. Guido oli koolitatud tegutsema, mitte mõelda, ja kui ta kohe hakkab asja juurde, et mõelda olukorda, et meil on piisavalt aega, et jalutada Pariisi.
  
  
  Seni leidnud peale selle stressirohke keha tüdruk rida tule, me aga kiirustasid päev. Kas Guido rohkem julgust kui mõistust, aga iga sekund on подтверждала on minu veendumus, et ta on programmeeritud vältida säravaid stseene.
  
  
  See oli alles paar sekundit enne, kui oleme jõudnud tippu trepp, kuid see on alati tundub pikem, kui üks ümber nende rahulolevaid kulleriga klientide jahvatab midagi oma eesmärke.
  
  
  Minnes läbi ukse, oleme läbinud esik vasaku tiiva trepp, mis tegeleb kahe kaared спускалась alla suunas sissepääsu lossi Медитерране .
  
  
  Mõne hetke pärast on ta kuulis raskeid shaggy teise trepikoda ja выглянув teisele poole, nägin, kuidas Guido jooksis alla, peaaegu meie kõrval. Ego silma all сомкнутых kulmud olid täis viha.
  
  
  Ta oli vaid kahe-kolme sammu kaugusel meist, kui me ilmusid nagu on suur päev Palace jahe öö. Vahendus naudingud ikka veel tulnud, kuigi vähemal määral. Kui seda vaatasin, enne sisenemist проскользнули must, "Citroen" ja valge on "Mercedes". Kui me toimusid mimmo kujud Lady of Fortune, tema nägi, et Guido paigal, ümar silueti taustal tuled kasiino, ta tõstab rusikas ja võiks neile.
  
  
  — Mine, — ütles see tüdruk.
  
  
  "Jah," ütles ta. 'Tean teda.'
  
  
  Me jooksime järgi Inglise promenaad. Kerge udu, läheb sügavamale sushi, kleit, kaetud kett tuled sissepääsu lahte Inglid, nagu pehme lapiga. Raskes õhus mööda sammast безвольно riputatud kolm värvi vimplid, mis pidid lisama maantee pidulik välimus. Liikumine успокоилось, vaikust rikkunud haruldane müha mootor.
  
  
  Imelik, võigas õhku riputatud üle kaldal, tunne toores mäda kogunenud pimeduses, neerurasva tõeline kaasasündinud rõõmsameelsus päeval ja õhtuti, nüüd sclerosis крадущейся öösel.
  
  
  Vaikus me kiirustasid läbi püha ja vari. Terrass hotel "Westminster" oli hulkuda kollaste lampidega ja kollased küünlad мерцали on столиках väljaspool, kus eakad külalised, укутавшись rõskus, jõid kohvi ja võitlesid koos kalli üksildane võlvid. Et hotelli виднелась полуразрушенная villa Pratt, безжизненная taga ekraan ümber palm ja обветренных ставней.
  
  
  Tema, vaatasin ringi. Alates Guido ei jäänud jälgegi. Siiski, mul oli tunne, et meid jälgitakse. Me kadunud hotell "West" ja muuseum Massena , kus vahel on puud, sest rauast värav mänginud prožektorid. Ees keset valatud kuuvalge taeva poole, otsekui пухлая naiste rinnad, виднелся dome hotel "Негреско".
  
  
  Tema jäi seisma ja pööras tüdruk enda nägu . Tema nägu suurte erutusest ja silmad заблестели. Ee keha hetkeks скользнуло mulle.
  
  
  — Tänan, ütles ta, hoides oma hinge. 'Tänan teid, sir...'
  
  
  — Anderson, " ütlesin ma. "Nicholas Anderson".
  
  
  — Noh, aitäh, härra Anderson.
  
  
  — Ei ole veel tänas mind, " ütlesin ma. — Ma ei ole kindel, et sa oled juba kargasin läbi metsa. Arvan, et su sõber Guido olnud hea meel sellest, mis juhtus kasiino.
  
  
  — Ei ole, " ütles ta. "Kindlasti mitte. On rohkem probleeme. Palju rohkem probleeme.
  
  
  — Ütle mulle, " ütlesin ma. — Su nimi on Nicole Teeb?
  
  
  See on pikk vaatas mulle silma. Ilus nägu, kus süütus kuidagi смешивалась lubaduse rafineeritud kirge, siis nüüd ilmetu meeleheide.
  
  
  "Paljud inimesed usuvad seda," vastas ta. "Vähemalt üks inimene on enesekindel".
  
  
  See on reuma, mis midagi ei lahendas, kuid enne kui ta jõudis öelda, rohkem väljendus lootusetus on kadunud koos tema nägu. Ta vallatult вскинула pea. Hr Anderson, — ütles ta. — Ma usun, et sa hotellid pakkuda mulle juua. Kas on olemas paremat aega, kui praegu?
  
  
  Baar Негреско peaaegu sugu on välja surnud. Suur tuba tuletas sünge koobas nõrga roosa valgus, mis on valitud selleks, et lamedam увядшей nahka vana hags.
  
  
  Me istusime kõrvuti sinine pink ümarlaua koos marmorist counter tops, покоившейся kunstlik леопардовой selga.
  
  
  Tema jälle tundsin habrast ilu tüdrukud, soojust oma kanget puusa kõrval minu sinine pink, painutamine tema rinnad, klassikalise kujuga nägu, kuldne hiilgus-raske kastan juuksed ... smaragd põnevust oma silmad.
  
  
  Kelner valge jope подплыл meile заученным õpingutes hotelli, склонного meele heaks äärmused maitses.
  
  
  'Mida sa tahad juua?' — küsis see tüdruk.
  
  
  Ta naeris kelmikalt, nagu teismeline, keda vabastati willy coffee house.
  
  
  — Ah, " ütles ta. — Ma tõesti ei ole sellele mõelnud. Peab tunnistama, et ma ei ole päris spets märjuke, kuid ühel päeval talle pähe juua terve коктейльную kaart.
  
  
  Jagamise jalaga, kelner väljendanud vaikne segu muret ja lõpmatu keeldute meeldiv jutuvadin. Mul oli kiusatus pakkuda emu stipendiumi teatri koolis.
  
  
  Käsi tüdrukud порылась kahe блюдцами oliivid ja kreekerid, et valida postkaardi.
  
  
  "Ma püüan seda," ütles ta.
  
  
  Kaardile oli kirjutatud: "Royal Негреско 14 F".
  
  
  See oli teos on кирша, vaarika siirup, apelsinimahla ja šampanja Moet. Lihtsalt lugedes seda, mu kõht воспламенился alates ülestõusu.
  
  
  "Ei, ma ei arva, et sa oled ekspert", — ütles tema hei.
  
  
  Tema ütles kelner: "Üks Royal Негреско". Ja šoti viskit jääga. Ta kummardas ja lahkus.
  
  
  Barre Негреско raske varjata. Tegelikult delle, see on suurepärane lõpp sõjalise město, et olla väga nähtav, nii et see oli hea meel seal olla. See oli ka põhjus, miks ma läksin siin siis sellest, kui me lahkusime kasiino. Mis, omakorda, tegi mind ainult õnnelikuks, et tüdruk valis selle koha, et juua. Sel hetkel lahing tema ei kavatse minna maa alla. Selle hotelli kohta rohkem teada tüdruk, rohkem infot Guido ja rohkem, palju rohkem mehest, kes saatis selle caveman lossi Медитерране. Ja selle hotell on aru saada, seejuures veendudes, et mind keegi ei otsi.
  
  
  Siiani tuhkru õhtu oli õnnistatud. Tema leidis tüdruk. See mäng lõppes hästi. Guido leidis mind. Ja kui tal oli õigus, nähtamatu inimene stahl oleks tunnistajaks meie kiirustades põgene "Негреско". Ja siis õhtul ei olnud just õnnistatud, aga vaevalt alanud.
  
  
  — Proua, " ütles kelner. Ta lausus talje, ta pani ee jooki ümar kõva lappi tähega "Imperial N" sõnadega "Негреско" ja "Nice" kolme sinised rõngad.
  
  
  "Мсье".
  
  
  Tema pöördus tüdruk ja tõstis oma tass. — Õnneks, " ütlesin ma.
  
  
  Ta vaatas minu peal end tassi. Vallatu ja lõbus ilme oli kadunud, tema ümber silmade. Teda uuesti nägin pisaraid.
  
  
  "Ei, seda ütles. — Ma saan aru, et sind see ei olnud selline wouldnt õnnelik õhtu.
  
  
  — Ei ole, " ütles ta. "Kindlasti ei ole". Tema hääl oli nõrk ja meeleheitel.
  
  
  "Kui sa mulle andeks see ebaviisakas kommentaar — ma ütlesin — sa tead rulett sama palju, kui palju ja ohjeldamatu, arvestades oma mängu nah".
  
  
  — Ma tean, " ütles ta.
  
  
  — Inimesed on alati nii teevad, " ütlesin ma. "Enamik inimesi, kes tulevad sinna lõbutsema, aga sa ilmselt tegid mulje kui inimesest, kes on rohkem tõsiste asjadega".
  
  
  Ta raputas pead. Isegi hämaras valguses tema juuksed paistis . "Ei, härra Anderson..."
  
  
  — Arvan, sa parem helista mulle Hüüdnimi, " ütlesin ma. — Hästi, — ütles ta. "Nick.'
  
  
  — Nii,-siis on parem, " ütlesin ma.
  
  
  "Ei, tema oli selles kasiino ei lõbu".
  
  
  "Sa kaotasid üheksakümmend viis franki," ütlesin ma.
  
  
  — Sa oled уделяешь mulle palju tähelepanu, " ütles ta. "Noh," ütlesin ma, — mul on üks Kena, ja sul oli raske mitte märgata".
  
  
  Ta lühidalt naeratas. 'Selle, arvan, et...'
  
  
  Ta полезла oma väike käekott. Tema nägi valge taskurätik, pass, pehmet ja loomulikku tooni huulepulka ja viimane, kollane võitjale. Ta võttis ego, ja kerge klõpsuga saavutas marmorist tööpind. — Viis franki, " sosistas ta.
  
  
  "See kõik on raha, mis sul on, eks?"
  
  
  'Jah. Kas see ka nii lihtne, et näha?
  
  
  "Kardan, et nii on."
  
  
  — Tegelikult delle see ei ole viis franki, " ütles ta. "See on tükk plastika".
  
  
  Tema küsis. - "Miks on sinu jaoks nii palju tähendab võit selles kasiino?"
  
  
  Sajandi algus, teine kord ööpäevas tema silmad uurisid mu nägu.
  
  
  Sa näed halb, ütlesin ma,, sa näed nälga. Ei tundu, et sul on vaja, rootslaste ja peavarju. Mul on jäänud mulje, et sa üritad võita puhkust või universaal ehted. Umbes ahnus ka ei saa juttugi olla.
  
  
  — Ei ole.
  
  
  "Aga sa mängisid, et võita palju raha. See oli oluline sinu jaoks.
  
  
  "Jah," ütles ta. — Hääl see on.
  
  
  — Arvan, et selle hotell-oleks teada, miks.
  
  
  See on jälle uuris mu nägu need targad rohelised silmad, nüüd külm ja sügavad nagu meri.
  
  
  'Mida sa näed?'
  
  
  "Oht", — ütles ta. "Raskustest".
  
  
  — Sa võid mind usaldada, " ütlesin ma.
  
  
  "Jah," ütles ta. — Ka mina arvan nii.
  
  
  "Pealegi," ütlesin ma, — millel on ainult üks rida reset viis franki, sul ei ole nii palju valida."
  
  
  Tema niiske, soe huuled lahku alates ровных valgete hammaste tahtmatu naeratus. — Aga kui tema sind ei usaldanud kedagi, tema oleks läinud, " ütles ta. "Siis ta oleks püüdnud leida keegi teine".
  
  
  — See on nii oluline?
  
  
  'Jah.' Ta võttis oma klaasi ja tegi suure suutäie.
  
  
  — Tahad veel?
  
  
  "Ma ei ole harjunud jooma," ütles ta. "Siiski, tema usun, et tahan veel ühte tassi. Ma ei tea, kas tahan seda olla purjus, et unustada, või tähistada. Jah, Nick, veel üks.
  
  
  Tema kutsus kelner, ja me vaikides подождали, kuni ta on toonud veel ühe "Royal Негреско".
  
  
  Ta tegi veel ühe suutäie, ja kui ta lõpetas, ta tundus, et tuli lahendada. "Jah," ütles ta. 'Talle usaldan sind. Ma loodan, et sa ikka neid mehi, kes aitavad. See ei ole päris minu jaoks, mitte ainult tüdrukud, kellega sa ühel päeval tutvusin kasiino.
  
  
  — Ma tean, ma ütlesin, teda rahustades meeli.
  
  
  "See läheb kaugemale sina ja mina. Jah, mul on vaja võita palju raha ja kiiresti. Oled sa näinud seda. Mul on seda vaja selleks, et palgata keegi.
  
  
  Tema tõstis kulmud невысказанном küsimuses.
  
  
  "Keegi väga eriline", " jätkas ta. "Ma isegi ei tea, kui palju see maksab. Sa tead, Nick? Sa tead, kui palju maksab palgata mõrvar?
  
  
  Tema, sirutas käe ja võttis toolilt kollast võitjale. — Viis franki, " ütlesin ma.
  
  
  
  Peatükk 5
  
  
  
  
  Hetkeks tema näoilme on muutunud üllatavalt. Seejärel pöörake mulle растерянное nägu, ta on прислонилась mulle. Seda nägin oma silmaga, nüüd on valgustatud пресловутым tule smaragd, tema huuled приоткрылись, läheneb mu.
  
  
  Järgmisel hetkel on ta напряглась. Ee isik sai пепельным. Ee pilk oli suunatud maha mind, küljel uks baari "Негреско".
  
  
  Tema ümber. Guido oli esimene, kes seda nägi, mitu ухмылявшегося. Siis ta nägi угловатого, жилистого hiina, tema kõrge sihvakas keha oli varju must jalg kuni pea. Ja nende vahel, keskkond nende ego teenijaid, nii kole olend, keda talle ma tean, kuidas dr Whyte. Лотар Инурис. Sel hetkel, kui teda nägin ego esimest korda, et ta on iso kõik välja püüdnud kontrollida viha, sweeping kaudu seda, kui ta nägi tüdruk, valmis kaisus huuled minu. Ta taastas oma näoilme ja tõmmatakse välja ego alla sõbralik сердечности. See väljend hea сочеталось ego riided: hästi lõigatud sinine pintsak, hallid püksid, särk, mis tegeleb провозглашала on ise ka üks umbes viimase loomingut Turnull & Asser on Джереминстрит Londonis, siidist sall, ja balleti sussid alates Gucci.
  
  
  Kuid vaatamata kogu hoolt ja kulutusi, mis on läinud tema riideid, dr Инурис oli arukust, порабощенным perversne ja võimas влечением.
  
  
  Ego silmad, эбеновые helmed, orjad ego emotsioone varjata oma tegelikke kavatsusi, on istutatud väike шаровидную pea, увенчанную tihedamaks, mustad juuksed, зачесанными tagasi koos kitsas otsmik. Iseenesest eesmärk, õhuke пурпурными huulte ja kitsad ninasõõrmed suur nina klaasis карликовой võrreldes pika ja laia kehaga. Ja veel, see ei ole ikka vihje jõudu, vaid ainult idee pehmus, коренящейся igaveses indulging oma nõrkuste suhtes. Käed tal olid erakordsed. Pikad, peopesad, ebanormaalselt pikad, teravad sõrmed lühikesed küüned. Käed kirurg või душителя. Sile, безбородое nägu ja kummaline valus-kahvatu nahk on loonud mulje, et железистое tasakaal on häiritud, kõigepealt lagunevatest keha ja seejärel sunnib meelt olla противоестественным pealetükkivad ideed. Ta nägi välja nagu inimene, kes saab rõõmu, kellelegi valu ja alistav teisi oma kiiksuga извращениям, mida nad juhivad. Ta vihaselt väljahingatavas. Tema nägi, et ego sall on veidi nõrgenenud, paljastades topelt mitmeid tüükad, покрывавших ego õhuke колючую kaela, otsekui groteskse krae ümber сморщенных silma.
  
  
  Teised, nagu emu, ületasid mu tee. Ih jagas vaim kõrkus edukal sooritamisel mõeldamatu del ja usk oma гениальность, mis tegeleb veendunud ih on непроницаемом иммунитете juurde nemesis. Veel enne, kui ta rääkis, tema juba teadis dr Лотара Инуриса juba nagu mees, kelle iseloom ei võimaldanud midagi peale vale.
  
  
  Ta naeratas ja kummardas. Ta tõstis ühe ümber oma vilgas käsi нерешительном tagasiside ja lähenes mulle. Tema tõusis püsti, et tervitada teda.
  
  
  — Ja, — ütles ta. — Hetkeks tema arvas, et me oleme kaotanud sind. Ja see oleks väga kurb. Kuid anna mulle andeks. Vabandage mu невоспитанность. Mul on veel ennast tutvustada. Luba mulle. Oma arstile. Лотар Инурис.
  
  
  Käes on, mida ta ulatas mulle, ei olnud jõudu. Selle põhjustas emu kogu headust, mis oleks suuteline. — Meeldiv tutvuda, doktor, " ütlesin mina. "Ma Nicholas Anderson".
  
  
  "Ameeriklane, seda ma usun," ütles ta.
  
  
  — Tõesti, " ütlesin ma.
  
  
  "Kallis žirinovski käitunud inimesed," ütles ta. "Euroopas on palju teid on kohustatud".
  
  
  "Aitäh, et ütlesid seda, doktor," ütlesin mina. "Vastasel juhul, kui seda lugesin, meil siin ei ole alati hea meel."
  
  
  — Jah, " ütles ta. "On neid, kes on unustanud, kuid see ei ole ümber ih numbrid. Neile, kes unustab, et parim suhe on see sallivus".
  
  
  "Noh, doktor, ma võin seda pakkuda teile midagi juua?"
  
  
  Ta kahetsusega raputas pead. — Ma hindan teie suuremeelsus, härra Anderson, kuid kardan, et ma pean loobuma. Põhjus, miks ta siin ei ilmalik, vaid puhtalt professionaalne".
  
  
  Ta tõusis püsti ja tema vahel on tüdruk, kes tegeleb jäi lauas. Ta paindunud pea tema poole, veel rohkem langetades oma ja ilma pehme -, kultuuri-hääl.
  
  
  See oli hääl, разрывающийся alates näpunäiteid. Ja just see algus, teine hääl oli kutsutud muljet kuulaja. Hea luure Инуриса, ego ületamatu võimeid, tema siirus kogu heatahtlikud ja kui kogu see osutub piisavalt oht pilkav isik, kelle kaks kaaslast võivad olla nummerdatud võimalik rakendada jõudu.
  
  
  "Kas te olete juba tuttav Euroopa, härra Anderson," ütles ta, " ja eriti Lõuna-Ameerika, siis võib-olla tead, et pealkiri dr kasutatakse üsna vabalt. Kuid minu puhul see pealkiri teenitud ja ostetud siis aastaid rasket koolitus. Tema md, härra Anderson spetsialist operatsioon, mis tegeleb mingil määral on mehaaniline kunst. Tunnistades seda, ja kellel ei ole kavatsust ignoreerida stimulatsiooni intellekti, tema üritas osta täiendavaid eriala. Tema ka psühhiaater tava, mis tegeleb ta сверкнул silmadega tüdruk — on pühendatud kõige keerulisem puhkudel.
  
  
  Talle kuulub neile, et oleks normaalne äratada ego, oma lõbu. — Niisiis, sa oled kapten?
  
  
  Talle oli premeerida дрожью, пробежавшей on ego keha. — Jah, " ütles ta, püüdes засмеяться. — Arvan, et meid nii nimetatakse Ameerikas. Väga huvitav ja primitiivne termin. Aga ma ei tohi häirida. Nagu ma tahtsin öelda, et see noor daam oli üks umbes minu patsiente.
  
  
  Ta tasandas häält kuni ошеломленной privaatsust. — Sa mõtled, et ta haige on, doktor?
  
  
  Dr Инурис iso kõik välja püüdnud olla tolerantne, kuid ma nägin, et iso kõik jõud tunnen ego kannatlikkust. — Noh, see on üsna üldine termin, kui nii väljenduda. Professionaalselt kõik on palju keerulisem. Aga ütleme nii, et ei häiriks suhteid arsti ja patsiendi ning laskumata tehnilised kirjeldused, et noor daam kannatab tõsine emotsionaalne häire".
  
  
  — Ma saan aru, " ütlesin ma. — Sa võiks mind petta. Ja sa oled lootust, et see nii on, ütles ta endale.
  
  
  "Ei ole kõik emotsionaalsed haigused avalduvad nii, et ih oleks lihtne ära tunda неспециалисты nagu sind."
  
  
  — Ma arvan, et mitte, " ütlesin ma.
  
  
  Dr Инурис naeratas mulle. "Mul on hea meel, et sul on selline laia silmaringi, härra Anderson, — ütles ta. "Guido selge andis mulle mõista, et sinu käitumine on seoses teda kasiinos oli, nagu oleks see, kui öelda, mitu sõjakas".
  
  
  — Jah, " ütlesin ma. — Aga teisest küljest, see on teie härrasmees ei olnud päris see, mida te nimetate sõbralik koos see noor daam. Ma mõtlen, et ta oli tekitanud hei valu, ja see ei tundu eriti püüdles juurde ego ettevõtted.
  
  
  -- Selle jälle peab teilt andestust, " ütles dr Инурис, kui ta rääkis mulle silmakirjalik särav naeratus. "Aeg-ajalt Guido muutub liiga usin. Ja selle, arvan, et ta kartis mu viha. Näete, ta ei kontrolli tavaline kliinikus. Noor daam on usaldusväärne minu hoolde villa lähedale siit, ja selles etapis ravi temaga otstarbekas paljastada tema sellele, et me usume normaalsete sotsiaalsete отдачами.
  
  
  "Eelmisel nädalal," märkis ta, " kuule, õnnestus lahkuda villa loata matkata kasiino. Guido ei ole professionaalne медбрат, ja võib-olla nii ego poolt, tuleb eeldada, et vigu. Siiski ajutine kadumine tüdrukud on väga vihastas mind Guido, ja ta pühalikult lubas mulle, et tüdruk ei ole enam hoiavad tema saatjad. Kuid, hei, mis õnnestus korrata seda täna õhtul.
  
  
  Nii et on arusaadav, kas pole tõsi, et Guido, kuidas seda öelda, üsna kärsitu temaga? Ja ütles arst. Инурис ausalt ütles: "on Ka mõistetav, et olles ameerika härrasmees, sa oled üllas, sekkusid, et kaitsta seda midagi, mis oleks sinu jaoks täiesti vastuvõetamatu käitumise".
  
  
  — Noh, doktor, ma ütlesin, olen ma varem ei teadnud, et selle taga on nii palju kõike. Mulle lihtsalt tundus, et teie teenija midagi mõelnud.
  
  
  "Välimine osa kunagi petta," ütles ta.
  
  
  "Jah, многда," nõustusin. "Rätsep võta, see ei saa kunagi arvasin, et ta on haige".
  
  
  Dr Инурис julgustavalt patsutas mind käsi. -- Noh, noh, " ütles ta. "Teilt nõutakse liiga palju, et mõista asju põhjal lühike tähelepanek, isegi arstiteadus mõnikord lüüakse ajada".
  
  
  — Selge, " ütlesin ma.
  
  
  — Ja nüüd, härra Anderson, siis saad aru, kui mul on vaja küsida luba mulle ja... er... minu töötajad lõpetada oma õhtu tüdruk ja juhtida ta tagasi meie villa. Ma ei tea, kui palju sa talle rääkisid veel omavahel, aga kui sa annad mulle mingi heatahtlikud nõu, siis on mõistlik pilk on kõik, mida ta võiks öelda, arvestades tema haigust. Mõnikord on nah tekib kiusatus öelda asju, mis esmapilgul võivad tunduda usutav, kuid kahjuks on need tingitud ee haigus, mida tema, loodan, et minu võimuses, et ravida".
  
  
  Tema noogutas nõustumist. — Ma väga loodan, et sa вылечите selle, arst. Tundub, nagu häbi, et selline armas tüdruk, nii ta on..."
  
  
  "Mul on kõik lootused, — ütles dr Инурис. "Aga ravi kestus, kõige tõenäolisemalt võib olla üsna pikaajaline".
  
  
  — Väga halb, " ütlesin ma.
  
  
  "Tõesti," ütles ta, puudutus kannatamatus. — Kuid nüüd on meil tõesti aeg minna. Oli meeldiv tutvuda teiega, härra Anderson. Tõesti armas.' Ta klikkis sõrmed ja Guido liikus, valmis tegutsema.
  
  
  Ta ei ole võttis. Tüdruk tõusis püsti, сунула käekott all üle ja kõndis nende juurde. Arst lahkelt naeratas kuule.
  
  
  Väljend неудержимого jälestust ta läbinud mimmo arsti ja Guido juurde pöörleva päev, mille kaudu nad sisenesid. Kõrge, gnarly hiinlane преградил tee kuule, aga kui ta lähenes talle ta läks kõrvale, et viska tema ees ukse, ja järgnes talle. Guido järgnes нимиЕ1 .
  
  
  "Vabandust, et побеспокоил sind," ütles dr Инурис mulle.
  
  
  Tema raputas pead: "Kui kahju," ütlesin ma. "Nii armas tüdruk..."
  
  
  "Proovige seda unustada, minu kallis inimene," ütles dr Инурис, kui läks päev.
  
  
  — Ma sind veedan, " ütlesin ma.
  
  
  — Ei ole vaja, kallis teine, " ütles ta елейным häälega. — Oh, " ütlesin ma. — Ma oleksin seda väga tahtnud.
  
  
  Isik dr помрачнело. - "Nagu soovid.'
  
  
  Selle järgnes talle päevas. Valge "mercedes" seisis tükk. Tema teada on see masin, mida nägi, kui me oleme läinud läbi kasiino. Kõrval seisis tüdruk, Guido ja koostöövõimalusi.
  
  
  Dr slapped käsi. Ta ütles. - "Mida me ootame?"
  
  
  Китайец avas tagaukse, seejärel astus edasi ja sel autoroolis.
  
  
  Блеснув oma pika aukartustäratavad lööd, tüdruk libises tagaistmel. Teda märkas, et sellel oli balleti sussid-paat kõrge kontsaga. Tänapäeval naised on harva ravi ih kulunud, kuid veel on meil üks jalanõud ei graced emane jalg nii hea. Olete näinud ih veel paar aastat tagasi, kui Nicole Kara oli veel elus.
  
  
  Dr Инурис jooksnud sees. Guido sulges ukse ja sel kõrval китайцем. Mootor juba töötas, masin отскользнула alates äärest.
  
  
  Tema, vaatasin, kuidas nad lahkuvad, kui запоминал registreerimismärk. Mercedes затормозил kurvis. Läbi tagumine aken tema nägi, kuidas arst tõstis käe ilus nägu.
  
  
  Siis muutis meelt. Suur käsi lõdvestunud, kui suur ämblik. Hetke pärast käe ümber paistmas ainult suur ja nimetissõrme kokku.
  
  
  Kui varjutaoline masin on pakendatud nurga, arst. Инурис väga aeglaselt sirutas käe ettevaatlikult ja naeratades tugev nalja ja pani sõrmed hingetoru tüdruku ja hakkas suruma.
  
  
  
  6. peatükk
  
  
  
  -
  
  
  Tema, pöördus ümber ja läks tagasi baari. Kui Palju Muud. Инурис viitas kiire surm, oleks ta lasknud Guido seda teha. Võimalik, doktor meeldinud aeglane surm, ta ei kahelnud selles. Kuid kui ta oleks hotel seda teha, oleks ta valis palju mugavam koht, kui tagumine auto iste.
  
  
  Seda ikka sel sest tool, all kriitiliselt kelner, mis nägi mitu облегченным, kui tema tuli tagasi minu väike kõnnib tänaval dr Инурисом ja ego vinge väike tundi. Ma ei обольщался sellega, et kelner oli mures minu ohutust või tõend. Tema kahtlustas, et ego tegelik huvi oli mulle, eeldades, et ma olen piisavalt terve, et maksta oma arve, et teada saada, kas mina, nagu ka paljud turistid, ei ole teada, et jootraha on kantud kontole, ja seega maksma emu kaks korda.
  
  
  Tema tehtud žest õhus, ja ta kiirustas laud, õrnalt alandamine silma, suruda mulle kontole marmori. Kui tema vaatas trajektoori ego käed, minu arvates langes käekiri. See oli paberi külge, moonutatud jalg klaasi, mille ümber saag tüdruk.
  
  
  Tema tõstis klaasi ja võttis paberi. Samal ajal, kui Teine. Инурис ja tema valetas sõber sõbrale, ta oli siis kui väga hõivatud.
  
  
  Ta kirjutas oma sõnum pliiatsiga kulmude. "Villa Нарцисса ", ta ütles: "Cap-Ферра. Aita mind, timo jumalat. 'See ei ole allkirjastatud, ja ma olen aru saanud, et seni tuhkur ei tea, kes ta on selline.
  
  
  Kuid ma teadsin, milline see oli: terve mõistusega, hoolimata sellest, et kõik see, mida ütles dr Инурис. Ilus, lootusetu ja piisavalt enesekindel endas, et minna koos võigas dr ilma vastupanu. Aga hema ta oli, jäigi saladuseks.
  
  
  See on saladus, mida ta kavatses lahti harutada nii hilja õhtul.
  
  
  Kuid tema peab tegutsema kiiresti. Ta vaatas kella. Näiteks pool sekundit, ja arsti poole Инуриса oli suur eelis. Tema arvet tasunud, ei andnud otsa ja erilist pettumust kelner, ja tuli välja "Негреско" läbi entrance. Takso ootas reisijaid. On "reno" ees järjekorda juht, толстолицый mees, näha, запрокинув pea, ja raske храпел autoroolis. Kui ta patsutas ego õlale, ta on koheselt ärkasin. Ta vaatas mind, hõõguv naeratus, mis tegeleb on segu loomse самонасмешки ja intriigid, naeratus endine sõdur. — Мсье, — ütles ta sellise tooniga, nagu oleks see äratas tähelepanu.
  
  
  Tema küsis. — Sa tead, Cap-Ферра?
  
  
  — Muidugi, " ütles ta.
  
  
  — Sa tead Villu Нарциссу ?
  
  
  "Jah."
  
  
  — Sa võid nad mind sinna?
  
  
  — Kuidas soovite, söör. Aga sorry, see on kummaline koht.
  
  
  'Tõesti?' ütlesin ma,, jobu avada tagumine luuk ego "reno" ja istudes. "Ütle mulle, miks ja kui tule поторопимся".
  
  
  Masin libises läände piki дощатого kattelaud ja pöördus esiplaanil sama pöörde.
  
  
  "On seal keegi ei ela. Siin on inimtühjad, " ütles ta.
  
  
  — Sa oled seal olnud hiljuti?
  
  
  — Ei, ma ei saa seda öelda. Kuid seal on juba palju aastaid keegi elab, m-сье. Tema ei tea seda täpselt. Paar nädalat tagasi, võib kuu aega tagasi, tema on sõitnud mimmo temaga öösel. Vahel виллой ja kallis kivide seina ja väravas rauast värav. Tema, vaatasin värava. Rahu ei olnud. Te tunnete seda, kui kodus kedagi pole. See villa oli selline maja.
  
  
  — Sa tead, kellele ta kuulub?
  
  
  — Ei, sir, ma ei tea. Tootjapoolne siin liigub üks omanik teisele, ja mõnikord juuresolekul võõrast inimest lihtsalt tähendab, et kaks anti luba elada oma villa".
  
  
  "Reno" nüüd kogub kiirust. Tema on näinud, kui hotel Beau Rivage kadus selja taga, ja siis me tulime välja painutamine teed, mis tegeleb спускалась juurde sadam kallis, вырубленной kivid, возвышавшихся üle mere.
  
  
  "On villad alati uue näo," ütles juht.
  
  
  "Sõidame Keskmine Guinea Cormiche? "ma ütlesin.
  
  
  "Jah sir."
  
  
  Nüüd oleme tõusnud, ja linna Nizza jäi seljataha. Подо minuga, paremal, meri oli näha mõlema varjus udu.
  
  
  — Ma olen tänulik, " ütlesin ma, — kui te ei довезете mind värava villa Nartsissid ja lasta minna kilomeeter varem.
  
  
  — Arvasin, — ütles juht. Ilmselt oli ta hea sõdur. Paks ja intelligentne, isegi siis. Arusaam sellest, et see annab emu, kui ta saab aru, ja unusta ülejäänud. Kõigepealt hoolitse enda ja выживайте. Ellujäämine on alati olnud parim reklaam, mida sõdurid võiks teha ise.
  
  
  Ta sõitis kiiresti ja sujuvalt, nautides väljakutse ühele ümber kõige põnevam teede maailmas. Tee ees oli lohutu, ja ta süütas mõned kollased laternad, et murda udust. Kuigi öö oli vaikne, kiirus tekitas mõnus briis.
  
  
  — Vaata, ütles ta.
  
  
  Tahvel kirjaga "Püha. Jean-Cap-Феррат вырисовался ja pühib mimmo. Paremal mulle, et-kus очерченный tuled, Cap Ферра lamas, nagu pöial väljaulatuvaid merre. Mootor "reno" заскулил, kui juht on läinud madalam käik, valmistudes nüüd joonistus lähedal laskumine väga hea-Korni.
  
  
  — Me varsti läheme sinna, " ütles ta veidi nalja. — Sind ootavad su sõbrad?
  
  
  Tal ei olnud selle vastu, et vastata emu. — Ei, ma ütlesin, ma kardan, et mitte.
  
  
  — Võimalik, ka sina seda tahad?
  
  
  Pannes ühe käega rooli, teine on see et siis groped istme alla. Kui ta tõmbas ego tagasi, käes oli tal монтировка. Ta naeris. — Võib-olla saad sa kasutada seda?
  
  
  'Võib-olla. Aga ma обойдусь ilma selleta. Tänan teid lahkuse eest.
  
  
  — Pole tähtis, " ütles ta. Imelik koht see villa. Väga püüan. Väga недружелюбая. See ei ole maja, kus sa tunned end mugavalt ja teil on hea meel".
  
  
  — Ma pole seal kunagi olnud, " vastasin ma. — Kuid ma sind uskuda.
  
  
  "Ma выключу on püha", — ütles ta. "See aitab sinu läbi öise nägemuse vastu".
  
  
  Tema küsis. — Armee?
  
  
  "Võõrleegion", — vastas ta. "Sulgege silmad mõneks minut. Tal on sulle öelda, millal me sinna jõuame.
  
  
  Mõne aja pärast auto peatus. — Hästi, — ütles ta.
  
  
  Tema avas taas silmad. Meie ümber oli кромешная pimedus. Tema surus oma juhile virna materjalist.
  
  
  — Õnn, — ütles ta.
  
  
  Tema tuli välja, ümber masina.
  
  
  Juht kummardus läbi. — Kilomeetri kohta on avatud. Paremal. Kivide seina. Kolme meetri kõrgusele. Purunenud klaasi peal. Värav seitse meetrit. Terav võimust. Sees on midagi seisab varastada. Vähemalt kuu aega tagasi. Aga vähemalt õnne.
  
  
  Ta ikka veel naeratas, kui masin vaikselt tagurdama sõitis mööda teed. Tema ootas, kuni lõpetada ego kuulda, siis läks. Kuni selle kest, selle läbi, et tera pardlid kõik veel paigas.
  
  
  Tükid sammalt, asub umbes vana soigumine, nagu idanema mäda. Rooste облупилась raudteede värava. Lunar sergei пробивался läbi tihedalt sulatatud okaspuud, поднимавшиеся ümber klochkov udu, ja mängis нечесаной muru, торчавшей ümber maa, nagu habe karkass.
  
  
  Tee vähe, mida on näha. Ainult viis masin, ainult et läbitud, arvestades jooksuaeg примятой muru. Kõrged puud seisid kui tunni vahel uudishimulik seisukohti ja виллой.
  
  
  Mõnda aega seisis väravate taga ja kuulis. Lihtsalt vaikus. Ühtegi koera, сигнализирующих minu juuresolekul. Mingit kuuenda tundeid märgistamise patrulle, tunded, mis nii mitu korda salvestatud mind.
  
  
  Tema jakki ja viskas see üle müüri, et kaitsta oma käed määrdunud klaasikilde, mis olid, kividele, oodates, et uudishimulik lõpeb verega. Tema hüppas, leidsin head tuge ja ühe liigutusega подтянулся üles, tõmmates jope kaasa.
  
  
  Присев jalamil seina, tema jäi seisma ja kuulas. Ainult vaikus. Пригнувшись ja kasutades puud nagu varjupaik, tema liikus edasi, paralleelselt rada. Tema liikus aeglaselt. Mu jalad jalg märg muru. Udu lõhnaga nõelad ja mereveega, клубился minu ümber.
  
  
  Tema ronis mäe, ja äkki nägin vilksamisi valgust läbi puud, ja läbi udu. Mõne sekundi pärast ta jõudis avatud väljad.
  
  
  Tema lõpetas äärel puud ja nägin, et jäljed masinad paremal mulle korda vasakule, siis jälle pöörduvad otse suunas sissepääsu villu. Valge "mercedes", peaaegu varjatud udu, seisis tume ja vaikne, peale viiv tee.
  
  
  Ise villa, mille jahedus külm kivi, витающая öises mere õhus, вырисовывалась ümber udu, kui koht on jube õudusunenägu. Väga aknas окруженном longus katikuga, tükk piimjas valge kardinad ei saagi valgustatud kuu ja vaatasin lavale alt, nagu невидящее silm. Kaks ülemist korrust villad olid tumedad. Sergei põles kolm aknad esiplaanil korrusel.
  
  
  Ettevõttest ning rida puid, kiire äärega maja. Tagumine osa, pool teiselt poolt ja esiosa jäi must ja безмолвными. Tema hakkas lähenemist on tihe muru. Vaid õhuke kardin varjatud parempoolne aken. Tõustes kükitama, teda, vaatasin sees.
  
  
  See oli köök. Kõrge hiinlane istus minu selja taga puust laua ja juues tassi дымящегося tee.
  
  
  Tema пригнулася ja läksin teise akna juurde, kiites niiskust, mis tegeleb приглушала minu shaggy. Aeglaselt tema tõstis jälle pead ja avastasin, et vaatan toas, kus oli ainult voodi. Guido panna see voodi najal pea poole soigumine ja листал samamoodi. Tema näinud, kuidas ta jakki ja nihkus relva vöö наплечную kabuur.
  
  
  Kolmas kolmest valgustatud tuba oli oluliselt kaugusel kaks esimest. Ja kui see kest sinna, hoides madalam aknalaudade, seda kuulsin häält doktorikraad.
  
  
  — Kallis, — ütles ta. — Ma olen väga püüdnud olla kannatlik sinuga. Ja selle leian, et kannatlikkus ei ole premeerida mõistmist ja tänutundega teie poolel; ainult truudusetus ja reetmine. Ja nüüd, kahjuks minu kannatlikkus on lõppenud.
  
  
  Nüüd tema oli akna tasandil. See oleks avatud, hääl dr, laetud oht, oli selgesti näha. Tema läks подоконнику. Teine osa selle trahvi valge kardinad, vaid osaliselt задернутой, käis toas, nagu ämblikuvõrk hauas. Выглянув läbi akna, see on selge nägi dr Инуриса ja tüdruk. Dr jakki ja накинул sall koht, kuid mõned topelt tüükad veel viskamine oma kortsus tige pilk voldid siidist sidemed.
  
  
  Tema nägi, et tüdruk oli ikka riides täpselt samamoodi, nagu siis, kui teda kohtasin ee. Käed on nah olid haakunud selja taga, nagu lapsel, kelle отчитывают halva käitumise eest, eesmärk kergelt склонена ja läikivad juuksed on ikka seotud kahvatu-roheline lint.
  
  
  — Ma lootsin, et sa näita mulle teatud tunnustust, " ütles arst. "Ma lootsin, et sa tuled mulle oma volley aare, mis võib anda ainult naine, et hakkad отплачивать mulle pühendumist, mida tema valas sind nii selge ja nii pidevalt. Te võite mind mitte uskuda, aga see oli tõesti minu kõige siiras. Kuid võib-olla see on liiga lootsin. See ei ole esimene kord. Ja nii seda ka tean, mis siis, et ei tule vabatahtlikult, võib-olla on võetud jõud". Tüdruk vaatas avalikult seda. Ta rääkis aeglaselt ja mõtlikult. — Sa oled kohutav, " ütles ta.
  
  
  Isik Инуриса исказилось viha. Ta tõstis käe ja jälle hätta. — See on hakanud juba teist korda täna õhtul, kui sa oled provotseeris mind nii, et ma tahtsin näidata julmus sinu nii erakordselt ilus nägu. Aga ma ei tohi seda teha, eks? Tema otsib nii jube. Jah, talle nii aru, minu tunnused ei leia sul õigused. Teised on juba selgitanud mulle see.
  
  
  — Ärge saage minust valesti aru, doktor, " ütles tüdruk. — Ma ei rääkinud sinu välimust. Ma mõtlen seda kõige vähem õigusi.
  
  
  'Oh, kas pole?' ütles doktor.
  
  
  — Ei ole, " ütles ta.
  
  
  — Et sama, minu magus?
  
  
  "Sa oled mulle muidu sellepärast, et sa oled selline невыразимо halb," ütles ta.
  
  
  Arst naeris, läbilõikav naer murdis ümber ego roppusi kõri.
  
  
  — Halb, " ütles ta. "Nii vähe sa tead halb, et rääkida nen nii lihtne. Kuid varsti saad teada sellest rohkem, ja ma ise olen teie teejuht, teie õpetaja, teie partner".
  
  
  — Mitte kunagi, " ütles ta.
  
  
  "Oh, jah, kallis," ütles dr Инурис. — Ja väga kiiresti. Siin, su toas, oma voodis.
  
  
  Tüdruk vaatas kiiresti ukse.
  
  
  Arst raputas pead. "Ei ole," ütles ta. — See sind ei aita.
  
  
  Tüdruk скривилась.
  
  
  Sel hetkel ma tahtsin tegutseda, hüpata tuppa, et näha dr Инуриса ja kuulda ego pehme, kes on südamik hääl. Kuid vedasin end rahunema. Siiani tuhkru ta ei teinud midagi peale mula. Tüdruk elab selle. Ja ootab, et mul oleks rohkem ja rohkem võimalusi rohkem teada saada selle извращенном mees ja ego salapärane пленнице, mis tegeleb oma fantastiline nägu ja veatut keha пробудила ego ohtu.
  
  
  Ухмылка metsikusi ja ootuses оскалила ego hambad. "Noh, mu tagaistme dollar," ütles ta. — Ma annan sulle viimase võimaluse. Sulle andnud kõik, mis minu võimuses. Anna, kas sa oled mulle tagasi see, mis sinu võimuses, või see peab olema võetud sul on?"
  
  
  "Sa võid võtta minult, doktor, kindlalt ütles ta," aga sa tead, ja ma tean, et sa ei pea kunagi olema minuga".
  
  
  Isik dr побледнело ja lõualuu surutakse kokku ja neid viha. Viin пульсировала tema виске, nagu dragon, свернувшаяся all ego kahvatu lihaks. Ta lähenes tüdruk, kes tegeleb istus vaikselt ja rahulikult, vaadates mimmo teda, nagu oleks ego enam ei eksisteerinud. Ego on suur käsi tõusis ja wrenched lint ümber tema juuksed, mis langesid hei, õlad kuldne juga.
  
  
  Viha puhkes отталкивающей osa ego isikute усилившись, et nad on paari sekundi jooksul, mis kulus emu, et haarata roheline lint ja швырнуть selle põrandale. Ta tegi pausi hetkeks, et toime tulla ja valmistuda хладнокровному ründamise nah. Tüdruk jätkas vaadata mimmo teda, nagu oleks ego kavatsused rohkem ei puutu teda, nagu kärbeste sumin.
  
  
  Dr jälle sirutas käe. Ego on pikad peened sõrmed сомкнулись õhuke вырезе tema kleit, ja sõrmenukkidega tahtlikult замерли lopsakas ложбинке vahel tema rinnad.
  
  
  Ta tegi kiire liikumine запястьем, ja tõmmatakse välja riie tema keha. Ta istus liikumatult, kui ta tõmmatakse välja riie tema õlgu ja lasi hei, koos шелестом langeda põrandale.
  
  
  Ta ei шевельнулась, et kaitsta oma обнаженную rinnad alates ahne erutus, tulivihane ego silmis. Tema käed rippusid külgedel. Seal olid ainult valged aluspüksid, ja balleti sussid-paadid.
  
  
  Hingamine dr вырывалось sellest, шипя. "Ah nii," ütles ta.
  
  
  Kui ta sundis end ignoreerida вопящий minus häält, призывавший murda ego змеиную kaela, tema käed скользнули tema бедрам ja tema aluspüksid on hakanud libiseda vastavalt pargitud бедрам.
  
  
  Hubert oli õigus aga Nicole Teeb, kui ta oli Nicole Teeb. Ta oli blond naine loodusest.
  
  
  Voodi oli paremal mulle nurgas seina vahel ja aknaga. Tüdruk, ikka veel liikumatu, oli mu vasakul, ja arstile Инурис vahel tema ja voodi.
  
  
  Tõusis põlvili, kergelt hingeldama põnevusega ja väsimust, see on rullitud aluspüksid hei kuni pahkluudeni.
  
  
  Dr Инурис tõusis jalule, haaras ee käest kinni ja hakkas tirima tagasi voodi.
  
  
  Talle lubatud hei, teha üks samm, teine, lihtsalt veenduda. Siseküljel tema vasaku puusa sünnimärk ei olnud. Sugugi mitte. Siis tema перепрыгнул aknalauale ja sukeldus tuppa.
  
  
  Arst pöördus ümber oma telje, et mind näha. Tüdruk libises tagasi oma kamp räämas riided.
  
  
  Sall langes kaela dr, paljastades ego тошнотворный krae ümber nibu. Enne seda õnnestus ületada lõhe meie vahel, ta kattis oma imestunult.
  
  
  — Guido! ta karjus. — Guido!
  
  
  
  7. peatükk
  
  
  
  
  Silmanurgast tema nägi, kuidas tüdruk tõstis oma изодранное kleit ja käisin лоскутки kangast oma sensuaalne keha. Dr Инурис oli püütud, ämblik lõksu, veedavad aega saabumine surmava Guido.
  
  
  Ta ei püüdnud põgeneda päev. Mul plateeritud eesmärke, mida ta ilmselt kartis tulla koos oma väike палачом pimedas koridoris ja seejärel maksma trahvi eest ущербный luure-ja tujukus Guido kujul пистолетной täppe 22. kaliibriga sellest отморозка. Ja samal ajal on mul tekkinud мысленная pilt kääbus-caveman спрыгивающего voodi, выдергивающего all hiire oma relv Трехо ja пустившегося põgeneda tuba tüdrukud.
  
  
  Kuidas загнанный nurka boxer, dr Инурис liikus vasakult paremale mööda seina tuba, ego, peopesad kasutusele väljapoole, nagu жесте leppimist.
  
  
  Oleks mul olnud palju aega. Arst oli sama füüsilist ohtu, nagu magus vatt, kuid tõuse püsti ja tema vahel ja Guido ei olnud mingit mõtet. Web-kaklus, kuhu ta saaks ввязаться, on plaate, kus võimalused olid tema poolel.
  
  
  Talle lubatud emu läheneda, взмахнув õla ja vasaku käega. Ta käima mind, haarates mu paremale käele. Tema lasi puhuda ja inimväärselt oma ego lõualuu. Ta kukkus vastu seina, siis tuleks lahti, kaotades teadvuse, veri струилась on ego lilla huuled.
  
  
  Tema ei stahl võta aega, et nautida vaatemängu, kuid pöördus ümber ja tormas päev. Hilja. See on puhkenud.
  
  
  Guido seisis seal. Trejo on suunatud mu elu. "Pea kinni tähelepanu," ütles ta.
  
  
  Tema tõstis käed. Talle kuulub neile, et sel hetkel on Nicholas Andersoni, kaitsja neidude on sattunud hätta, ei olnud erilist põhjust tegeleda Guido. Selles ei ole absoluutselt vaja.
  
  
  Relv jäi liikumatult. Arst oli veel üksi nüüd. Guido naeratas. — Nii see oled sina kasvuhoonegaaside pakitud seda ублюдка, eks? Noh hääl ja kõik, ma arvan. Aga ikkagi ma ei saa heaks kiita, semu. See tähendab halb minu jaoks. Ja mulle see ei meeldi. Sa oled pidi ära joosta, kui ta on seda sulle öelnud. Nüüd saad säästa sellest.
  
  
  Teravad silmad Guido märganud tüdruk ja parandanud. — Kleit yourself, — ütles ta. — Ja kutsu Тьсоенга . Ütle emu, et arstile on vaja abi. Ja ei proovi teo üles.
  
  
  Tüdruk pöördus meile selja, võtsin alla voodi kohver, valis mõned riideesemed ja alustada kleit.
  
  
  — Sina, " ütles Guido, vali tükk seina ja lisada talle käe.
  
  
  Tema tegi, nagu mulle öeldi. Guido kulutatud mul on vastuvõetav otsing. Ilmselt on ta piisavalt osa jäi objektiks sellise nalja, et õppida käsitöö. Ego otsida võiks tuua emu püstol, nuga ja gaasi pomm, kuid ta ei olnud piisavalt hea, et saada kätte kolm pardel. Guido ei olnud erinev kujutlusvõime. — Hästi, — teatas ta, " sa oled puhas. Повернитесь, panna oma käed üle pea ja hoiad ih seal, kuni ma ütlen teile, jätke ih".
  
  
  Ukse taga lähenesid shaggy. Tüdruk tuli tagasi китайцем, mis nessi rätik ja midagi sarnast väikese kausi veega. Teda esimest korda nägin ego käed. Küüned указательных sõrmedel ja мизинцах paistmas, nagu четырехдюймовые pistodad.
  
  
  "Tuvastada arst, Тьсоенг," ütles Guido.
  
  
  Китайец noogutas.
  
  
  — Sina, " ütles Guido tüdruk — tõuse üles ja selle kõrval oma valge ratsu ja mingit nalja. See on täis up sinuga kõrini. Kui oleks see sõltub minust, tema oleks застрелил sa nii siiralt, et siin kohapeal. Siis ma oleks rahulikum.
  
  
  Hiinlane преклонил põlved kõrval dr Инурисом, pühkides ego nägu rätikuga. Dr groaned ja ego pea свесилась mis kole kaela. Ego silmad моргнули. Hiinlane läks pühkida ego, kuni arst ei ole tõrjutakse ego kõrvale, püüdes mitte puudutada ego pikad küüned. — Aita mind tõusta, Chang, — ütles ta.
  
  
  Hiinlane haaras ego all hiire ja tõstis üles. Ta jätkas прислоняться selja oigama. — Too mulle brandy, Chang, — ütles ta.
  
  
  Hiinlane läks läbi toa ja hetke pärast tagasi klaasi konjakit. Dr dunked oma sea kärss klaas ja puhus paar, enne kui juua. Vaba käega ta katsus purunenud lõualuu. Siis ta pöördus minu poole koos väsinud naeratus. "Mingit tegelikku kahju, hr Anderson, — ütles ta. 'Vähemalt minu jaoks. Mis puudutab teie... noh, see võib olla hoopis teine asi.
  
  
  — Kuule, ütlesin ma.
  
  
  Aga Guido katkestas mind: "ole Vait," ütles ta.
  
  
  dr Инурис отмахнулся sellest, kuidas treener, kellel on tegemist тявкающей noor koer. — Piisavalt, Guido, — ütles ta. "Ole vait."
  
  
  Guido inimesed ei jäme vaatasin teda. Tundub, et ih suhe ei oleks kiindumust. Guido oleks sama õnnelik suunata vähe oma auto relv dr Инуриса nagu tüdruk ja mind, et igal aastal, kui me рухнем all ego täppe.
  
  
  — Noh, hr Anderson, ma arvan, on aeg teile ja mulle tulla mingi lõpliku mõista. Mulle tundus, et ma olen seletanud teil seal Негреско, et tüdruk, kes tegeleb püütud teie tähelepanu, tegelikult delle väga haige. Ja oma kohalolekut siin võib ainult süvendada ja raskendada tema haigus. Tema on valmis leppima üsna dramaatiline viisil, kuidas te nii piinav on näidanud oma lojaalsust, sest tundub, mingit kahju ei ole tekitatud. Kuid sa pead mõistma, et ma olen inimene teaduse ja ei pane mingit sekkumist, kui tegemist on väga tõsine küsimus ravi haige inimene".
  
  
  — Kui keegi on selles ruumis ja haige, arst, " ütlesin ma, — nii on teil.
  
  
  Tema jälle tundsin jõudu ego jõupingutusi ohjeldada viha, mis ähvardas nurjata ego mask благожелательного arst, et anda väljund kõverale vihale пылавшему sees on.
  
  
  Värin пробежала on ego keha. Ta tegi veel lonks brändit. Ego silmad vaatasid янтарную vedelik, kuni ta keerutas noort brandy käes. Ta hakkas aru saama, mida ma olen kuulnud ja näinud rohkem, kui ta kahtlustas. Hr Anderson, — ütles ta ühelt ümber oma снисходительных naeratab. "On selliseid juhtumeid on arsti ja patsiendi vahelise, mis tunduvad, nagu oleks see, kui öelda, imelik, et неподготовленного vaatleja. Stseen, mis tegeleb võib tunduda šokeeriv matemaatika on selline, nagu sa oleks kohe arusaadav ühele ümber kolleegidega.
  
  
  — Lõpetage ära, doktor, " ütlesin ma. "Ma ei võta, aga kui sa nii arvad, siis sa oled veel rohkem hulluks, kui tema kahtlustas, ja ma kahtlustasin, et sa oled täiesti loll ja позоришь elukutse".
  
  
  Arst surus oma koonu on шаровидную karika oma klaasi jaoks konjakit ja sügavalt hingata, enne kui впиться mulle silma.
  
  
  — Milline häbi, " ütles ta kurb naeratus. — Väga kahju. Sinu jaoks. Sa oled loll, härra Anderson. Kui sa ainult ei kuulanud mind, sa võiksid nüüd nautida väljavaade kogeda väga rikas beauty Selge Kaldast. Kuid selle asemel sinu jonn sundis sind sekkuma minu plaanid. Ja see, sir, on väga kahetsusväärne.
  
  
  — Kahjuks teid, " ütlesin ma. "Kuid mitte tüdrukud ta on siin, ma arvan."
  
  
  — Tegelased mind забавляют, härra Anderson, " ütles ta, отхлебывая brandy. "Võimalik, et teie kogemus on juurdunud westerns, nagu paljud teie kaasmaalased, aga minu põhineb faktidel. Ja nii tema, loodan, et sa ei usu mind, kui talle öelda, et, lähtudes ümber minu arvestatavat kogemust, äkiline surm vastab rohkem kangelased, kui трусов. Ja see kindel, et see nii ei ole soovitav neile, sest see on ih väiksemad, kuid rohkem tarku vendi. Kuid üsna filosofeeritakse. Piisab, kui öelda, et sa ei teinud me ise, meie tüdruk одолжения. Ja minu jaoks sa ei ole rohkem kui kerget ebamugavust.
  
  
  — See on veel selgumata, doktor, " ütlesin ma.
  
  
  — Tõesti, " ütles ta. "Ja see on nüüd ilmub."
  
  
  Dr Инурис pane klaas. — Тьонг, kogu kokku kogu oma pagasi ja pani kõik autosse. Me lahkume niipea kui võimalik.
  
  
  Jälle ta pöördus minu poole. — Vaata, hr Anderson, sa viisid mind ebamugavuste pärast. Selle peaks ma loobuma selle maja nüüd. Varsti Guido, Chang, tema, noor daam, kelle heaolu sind nii häirib, уедем. Me hakkame otsima uue peavarju ettevaatusabinõuna vastu mis tahes haigus, mis võib olla põhjustatud inimeste poolt, kellele oli uudishimulik teada oma asukohast. Ja asjades, ego õhukesed huuled avanenud et teab naeratus ja silmad метнулись tüdruk, — jätkub kuni oma paratamatu mõlemad otsad.
  
  
  Guido lehvitas relvaga minu poole. — Ja mis temaga on?
  
  
  "Ah, Guido. Kallis Guido, — ütles dr Инурис. 'Kannata. Me выпишем retsept мистеру Андерсону õigel ajal. Seniks soovitan teil võtta ego ühte kohta keldrisse tubade ja hea link seal. Küsi Chang on minna koos sinuga. Ja siis, kui Chan kõik упакует, ja siis kahekesi laadige alla cart, me vaatame, mida me saame teha, et valu mr Anderson on ego eraldatust see noor daam.
  
  
  — Mine, — ütles Guido, osutades mind ukse juures.
  
  
  Chang liitusid meiega väljas koridoris. Tegelikult delle nad on hea meeskond. Chang, пятясь enne mind mööda koridori, hoidis piisavalt kaugel minu jaoks. Guido on jäänud piisavalt kaugele maha, et mind ei saaks kiiremini liikuda relvile.
  
  
  Lõpus trepp oli väike лестничный kevad viib alla. Jalamil trepp me läksime väiksesse ruumi, tühi, kui mitte arvestada tooli puidust seljatoe ja выкрашенного on valget värvi tool, millel on lähituled paljas pirn, ввинченной lakke, виднелась kenasti volditud ajaleht. Laua all õrnalt rullitud, nagu oleks ih paned sinna ette nähtud otstarbel, panen tükid köied.
  
  
  — Istu, " ütles Guido.
  
  
  Ta on olnud tõhus töötaja. Emu kulus vaid minut, et tõmme mu käed tooli seljatoe ja jalg vahetasin.
  
  
  — Sa võid minna, on Chang, — ütles ta.
  
  
  Китайец langetas pea небрежном vibu, siis vaikselt kõndis trepist üles.
  
  
  — Ma olen saatis ta ära, " ütles Guido, — sest tahan teile midagi öelda.
  
  
  'Oi?'
  
  
  — Arst arvab, et sa oled mingi jokker, semu. Sa sunnid ego naerma. Ta märkis дулом püstol mulle lõua all ja откинул pea tagasi. — Kuid ma ei usu, et sa oled nii naljakas. Sa oled õppinud mulle palju vaeva, et täna õhtul, ja mulle see ei meeldi. Niisiis, mida ma pean teile ütlema, et see on see, mida arst on planeeritud sinu jaoks — võib-olla ta ei jäta sind elus — sa sured. Tema hoolitsen selle eest, et minna siia, enne kui me lahkume. Ja siis tapan su. Arst võib mõnda aega vihasta mind, kuid ta ikka ei ole väga rahul minuga. Ja pärast tund või nii ta otsustab, et tegelikult delle see ei ole oluline. Niisiis, sa oled surnud, ja ma olen väga õnnelik.
  
  
  Talle kuulub neile, et mitte haiget saada see ahv uskuda, et ta tegeleb koos tossike. — Mul on palju raha, Guido, " ütlesin ma. — Kui sa mind отпустишь, selle kõik sulle annan.
  
  
  — Oh, kutt, " ütles ta. "Mulle meeldib, kui mul palutakse".
  
  
  — Sa võiksid rikkaks saada, Guido, " ütlesin ma. 'Lase mind. Palun.'
  
  
  — Ma tahan teile öelda ainult ühte, " ütles ta, veidi tugevam vajutades relv. Ta tasandas häält kuni sosin. — Sa sured, semu. Ta võttis välja püstoli ja kiiresti tuli uksest välja. Tema nägi, kuidas seda suletud ust ja kuulsin, kuidas oma lossi. Tema hakkas kõigutama sõrmede sain rihma. Mõne sekundi pärast ta tõmbas tera ümber plaadi ja töötas juba üle köitega. Guido, võib, ja заигрывал koos direktor nicholas Андерсоном, kuid Nicholas Carter — see on hoopis teine asi. Ekskursioon süütu turist lõppes. Mul kulus mitte rohkem kui kolmkümmend sekundit, et перепилить köis.
  
  
  Tema võttis ajalehe toolilt. See-Матен oli piisavalt paks, et mingi trikk. Ta avas ajalehe ja jättis selle volditud ainult üks kord. Seejärel kaldus tema ja edasi diagonaalselt pingul silinder ja согнул kaks korda. Valmis toode oli koonuse vänt on vankumatu nagu kalju, peaga. See oli odav relv, aga surmav.
  
  
  Tema on kiirenenud, et lõigatud köied, vabalt kinniseotud jalad õppetooli ja ummikus käed tagasi, tõrjudes ajalehe selja taga.
  
  
  Ma ei pidanud kaua ootama. Ego shaggy загрохотали trepist üles ja lossi murduvad. Isik Guido oli helepunane. Ta koputasin uksele.
  
  
  — Määrdunud värdjad, " ütles ta. — See hotell Chiang tappis sind. Et karistada mind. Noh, nad kõik ei saa saada, jama minu jaoks. Selleks ajaks, kui selle lõpetan, siis sa pead трупом.
  
  
  — Ära tee seda, Guido, " ütlesin ma.
  
  
  "Кончай oma palved, semu," ütles ta, lähenemine mulle relv käepärast.
  
  
  Tema veidi приоткрыл suhu, et ta arvas, et ma tahan veel midagi öelda. Siis heitsin algus üle ise, ja see стукнула on ego käes püstol. Relv lendas kaare ego üle õla ja prop mootor maa taga.
  
  
  Silmad Guido parandanud. Ta istus, обороняясь tunne muljutud käsi ja jalgu lohistades. Ego on hinge вырывалось ümber вздымающихся kerge, kui tema адреналиновая süsteem приспосабливалась juurde всплеску haiget. Ego säravad silmad kunagi ei vabasta mind.
  
  
  Ma läksin temaga, kui ta заскользил tagasi. Ta lõpetas hõõruda mis parandab haavatud kätt. Ta вытянул käed tagasi, kompamine relv.
  
  
  Äkki ta langes põlvili ja ego parem käsi метнулась relvile. Tema ootas, kuni see on täielikult вытянет käsi, seejärel oma ajaleht ego локтю. Luu on katki läinud ja звериный ulguma сорвался ego huuled.
  
  
  Kusagil üleval kuulsin tema häält dr... — Guido? ta ütles. "Guido! Kus sa oled?'
  
  
  Guido oli tingitud nurk see tume подвальной toas, tema nägu исказилось alates haiget, kui tema невредимая käsi метнулась relvile. Ego sõrmed сомкнулись ümber käepideme, kui ta lubas oma relvad lüüa ego nina alt, kui ноздрям. Ego nina oli purustatud ja killud luu tungis ego kinnisideeks tapmisega aju.
  
  
  Ego bloodied isiku сорвался läbilõikav nutt kisa. Siis ta langes selili, jerked ja mõõtmine. Tema, põlvitasin, nihkus algus vasaku käe ja parema haaras relva.
  
  
  Tõstes silmad, tema nägi призрачную kujund, riietatud musta, üleval on trepid. Ego käed olid tõmmata ja relvade pikendada, ja neli кинжалоподобных küünte aeglaselt, ei tilgu tume vedelik. Ta peatus üleval on trepid ja seal ma esimest korda kuulsin, kuidas Zhang ütles, ja kaks sõna, mis ta oli öelnud, mul on ka veenid застыл tromb.
  
  
  '" Латродектус Мактаны " — igavus ütles ta.
  
  
  Aitäh сомнительному rõõm telgede koolitus ellujäämise Teda, teadsin, et tilkuva ego küüned: kontsentreeritud pahameelt must lesk.
  
  
  
  8. peatükk
  
  
  
  
  Nii ka oli. Ei ole ruumi viga. Kas selle избавлюсь alates Chang, kiiresti ja täpselt, kas see jääda minu ja разорвет minu liha on üks kõige kurja mürgid, eraldatud iga olevus maa Peal. Vimm viisteist korda tugevam kui lõgismadu maod. Aga surma, kui see oli mingi lohutus, on tõenäoline, et tuli oleks lähiajal selle tõttu дряни, mis on samaväärne яду tuhanded ämblikud, капающей iga hiiglane küünte seda alustasid.
  
  
  Ta lähenes mulle, nagu oleks tal oli безоружен, samm-sammult, kuidas keegi, kes on траурной rongkäik. Taga, peal redel, насмешливой naeratades vaatab alla, dr Инури tehtud lohakas hüvastijätt žest, justkui hüvasti kaks mängijat ping-pong, ja kadus kogu vaatevälja.
  
  
  Tema läks edasi tuppa ja pani maalitud valge värviga tooli vahel endast ja läheneva Чангом. Isik ego jäi невыразительным, hingamine väsimatu, tumedad silmad liikumatuks.
  
  
  Tema pannud jalad koos. See on olnud aeg, et halbu tulemusi laskmises. Tal oli õigus aga relv Guido. See oli "Трехо" 22. kaliibriga mudel 1. Käepide on valija on paigaldatud kiirus: kui seda vajutan päästikule, разрывалось kaheksa kuuli, ja seda hotelli, et nad kõik on lõksus kondine rinnad Chang. Kui tema целился emu pea, oli võimalus, et osa täppe промахнется tõttu tulu ego " mehhanism.
  
  
  Chang on lõpetanud jalamil trepi kõrval, tuba, varjus, закрывавшей ego впалое isik. Ja siis käed mustad varrukad, need on kole käed, hüpnootiliselt kirglikud edasi ja edasi, kuidas külm eelmäng ballett surma, скользнули üle läve.
  
  
  Ta tõstis relva kahe käega. Aeglaselt, kumerad могильные käed корчились, nagu hiiglaslik akne ритуальном vaates, ja aeg-ajalt tilk paks mürki rulli alla on küüned maha.
  
  
  Seda, tundsin, nagu püstol kõigub minu käes, kuid поборол soov avada tule. See hotell Chiang liikus edasi tuppa tuli.
  
  
  Teda õrnalt langetas oma relva, et leevendada lihaste ja sidemete pinge ootustele. Ja sel hetkel Zhang hüppas üle tool.
  
  
  Ei ole aega kahe käega. Ei ole enam aega põhjalik прицеливание. Laine hip selle, tõstis oma relva ja vajutas päästikule.
  
  
  Plahvatus toimus... täielik vaikus.
  
  
  Ilus masin surma Guido kinni kiilunud.
  
  
  Chan seisis teisel pool tooli, poking sõrmedega mulle silma. Vettehüpped, teda tabas paber kurikas, kuid kohtusin ainult õhk, kui ta eemaldas oma käed. Ta kiiresti mööda tugitool, liikudes külg, kuid kui ta liikus, tema tegi seda sama, hoides meie vahel on sama vahemaa.
  
  
  Intervalliga vaid mikrosekundites must, õline küüned pinnatud edasi, kuidas neli nooled, keda minu silmad. Ta surus relva minutis, õõtsuv nahkhiir tänna, sattudes ainult õhku.
  
  
  Iga grammi kontsentratsioonid mu aju ja silmad напрягался, et hinnata suund ja kiirus iga potentsiaalselt surmav rünnak Chang.
  
  
  Ja hüpnootiline mustreid, mis ta плел minu jaoks, olid vaid osa ulatuslikumast замысловатого kaadamine vana kava rünnak, mis lõppude lõpuks oleks lõppenud surmaga. Пронзающие õhk küüned flash up kõik lakub ja lakub, käed kaugemale раздвигались, silmad üha rohkem ja rohkem напрягались, et ei ole kursis tumedat nõrk liikumine. Siis oli hetk беззаботности, äge valu вонзающихся liha küünte ja siis piin ja surm.
  
  
  Kui ainult surm ei tule kunagi, et Chang on varem.
  
  
  Tema нацелился дубиной emu lõug, ja kui ta отдернул pea tagasi, selle iso kogu jõu vasaku käega врезал tool emu elus. Ta on vihane ja отшатнулся, kuid kiiresti taastas tasakaalu ja jälle атаковал.
  
  
  Tema, lähenes talle, esitades ees tool. Chan seisis oma kohal.
  
  
  Ego vasak käsi äkki метнулась minu silmis. Tema откинул pea tagasi, kuid liiga hilja aru, et see oli финт. Ego parem käsi oli suunatud allapoole, kaks mürgiseid odad olid suunatud võrgu ven randme minu käest, mis tegeleb oli tõukamiseks iste ettepoole.
  
  
  Viimase hetke tema отдернул tool, ja Chan iso kõik välja püüdnud kompenseerida oma käigu. Ta hiljaks. Ego väike sõrm lendas üle eesmärgil ja otsa pika küüne nimetissõrme kukkus tööpind.
  
  
  Parem käsi on tabanud oma ego bat eesmärke. Ta kummardus, et seda vältida, kui ta pöördus tool teisele poole. Talle oli premeerida habras потрескиванием. Шипящее hingamine, viha, segada kimbatus, сорвалось huule Chang. Четырехдюймовый küünte seisis, värinad, ots sügavale puu.
  
  
  Tema jälle пододвинул juurde talle tool. Тьонг hotell ei ole enam midagi kuulda. Tool on seganud emu ego kavatsustest. Ego vasak käsi ei tahtnud, mu nägu ja silmad, ja parem схватилась eest toolile ja üritas tõmmata ego on minu tugev trikke.
  
  
  Meie vahel on крашеном valge värviga puu värises запятнанный murtud küünte; tera ei ole rohkem kui poolteist millimeetrit pehme sõid, kuidas väike nool, kogu kaetud surmav mürk, alates vürtsikas kuni треснутой teisel poolel .
  
  
  Уворачиваясь ühest, ümber suure peksab Chang vasaku käega, tabas teda bat ego paremas käes, mis tegeleb цеплялась eest tool. Chan läks sära erutuse silmis.
  
  
  Tema teadis, et ta ootas: ühel hetkel on kergemeelsus. Kui tema, kummardus üle laua, et streigi, minu spin ja kael olid kaitsmata enne ego vasaku käega.
  
  
  Kui ta oleks suutnud paigal ja jätkas hoidke alumist osa tooli, siis me ei oleks rohkem kui haige randme puhas ja viimane löök vasaku käe mu kaela. See oli ettepanek, mida ma ei kavatse korrata, kuigi Chan lootsin, et ma seda teen.
  
  
  Tema aeglaselt подтолкнул juurde talle tool, ähvardavalt õõtsuv дубиной. Sel hetkel, kui puu uuesti selgus käeulatuses, Chang вытянул parema käe ja aplalt haaras oma tool.
  
  
  Meil on jälle võtnud oma positsiooni перетягивания kannu ümber tooli, kellel on ego käe mu eesmärk, kuid tema hüpped ja tänna, уклоняясь alates julma rünnaku.
  
  
  Äkki ta langes põlvili ja hüppasid alt tooli.
  
  
  Algus, teine pikk küüs paremal käel Chang отломился ja vaikselt kukkus põrandale.
  
  
  Enne kui ta suutis toibuda lipu õigused täitmise, selle uuesti püsti. Ja hääl esimest korda seda nägin hirmu ego silmis. Relv ego parempoolne nüüd oli täiesti nüri.
  
  
  Tema jälle haaras oma tool. See oli samm, mis Chiang saa ignoreerida ainult hinnaga suures ohus. Tõmmates vasaku käega, siis jälle hüppas alumine osa puidust. Ja hääletada, me olime seal nagu kaks дуэлянта pinna suurus taskurätik, vaid paar liigutust ja surm väga lähedal.
  
  
  Tema võitles kiusatus läheneda Чангу, nende surmav pistodad, riskiks oma elu, et размозжить tal oli nägu üks löök stick. Iga sekund võimalused muutusid üha rohkem minu kasuks. Tema poole võrra vähendanud arsenal on minu ees. Selle võiks endale ootama. Kuid Chang lagunes. Ta tormas läbi tool, paneb pea edasi, kuidas inimese oda.
  
  
  See viskas algus, hüppas kõrvale ja haaras ego randme tugevalt mõlema käega. Ego sõrad tahtsid minu liha, justkui paar tumedaid geniaalne silmahambad. Ego lihaseline keha ta lauale pildipool allapoole.
  
  
  Ta eemaldas ühe käe ego randme ja küünarnuki käisin ego kaela tabel ja teine võttis ego käe tagasi. Ta võitles mu kaal ja minu haardesse, närvid ja lihased порвались, ja luu oli katki läinud. Ego suu avas безмолвном крике. Kui selle lahti survet, tema käsi abitult kukkus üle ääre tooli. Тьонг panna, hingeldamine. Ego silmad väljendasid piinav valu ja безмерную viha.
  
  
  Tema, astus tagasi ja vaatas teda.
  
  
  Me mõlemad nägime seda samaaegselt: murtud küüs on veel торчал puu, ja ta teadis, et Chan otsustas haarata seda hoolimata valu ja kasutu käsi välja, et kasutada ego oma viimase rünnaku. Kui ta tõusis oma üleilmsetest paremas käes, mööda tema ego ja pussitas emu löök karate kaelale külje peal on käed, miks ego isik треснулось kohta puu.
  
  
  Jube kisa murdis ümber ego sees, ja kui ta stahl venitama, nagu lohe, lükates edasi-tagasi üle valge altari tool.
  
  
  Ümber parema silma торчал fragment seen. See ikka karjub, kui tema keha сдалось яду, соскользнув toolilt ja kurt стуком maandumist põrandale.
  
  
  Mul ei olnud aega raisata ego-meie lugupidamine enne surnud, meid see, et jätkuvalt vaadata surnukehad Guido ja Chang on selle sünge areenil. Mul oli mingi huvitab arsti juurde Инурису selle kiiresti kõndis trepist üles.
  
  
  Väljaspool kodu tema kuulis müha mootor "Мерседеса". Tema astus läbi ukseava just sel hetkel, kui masin откидывая kruus, toodud koos viiv kõnnitee ja kadus nurga taga maja. Tema nägi tüdruk esiistmel, борющуюся vastik hull.
  
  
  Kui tema jõudis nurga villad, masin oli peal kalle, спускавшегося värava. Ta oleks olnud väravas enne mind, kuid dr Инурис peab peatuma, et ava korpus. Ja siis tema ego догоню ja размозжу emu kolju on kašupähklid. Dr Инурис, peaks olema, arvasin ka nii.
  
  
  Uks paremal lastud avatud ja keha tüdrukud, закрученное ego käega, вылетело oma peaga edasi.
  
  
  Seda, tormas tema juurde, kui masin rebis värava. All завизжали kiusamine, kui Инурис järsult lõpetas selle ja hüppasid üles, ümber masina. Arvestades, tulede ta meeleheitlikult püüdis avada värav.
  
  
  Mul praegu ei ole selleks aega.
  
  
  Tema laskus põlvili kõrval tüdruk ja võttis oma pea kätte. Otsin hei nägu, talle jälle kuulsin müha mootor, kui Инурис sõitsin ümber värava.
  
  
  Tüdruk зашевелилась.
  
  
  Idas taevas on muutunud heledamaks. Udu kustutatud ja kleit puhus värskendav briis.
  
  
  Tüdruk äkki tuli teadvusele, tema silmad on parandanud hirmust.
  
  
  — Nüüd on kõik korras, " ütlesin ma, hea kallistades teda. "Ta lahkus, ja ma ei usu, et ta kunagi tagasi siia".
  
  
  Seda, tundsin, kuidas pinge tema keha on nõrgenenud ja mõne hetke ta vaatas mind ja suutis naeratada.
  
  
  See oli hea.
  
  
  
  9. peatükk
  
  
  
  
  Me istus pulk veranda koos jookidega, mida ta on esitanud seestpoolt. On скотче, kes oli ametis Инуриса, ei olnud midagi halba. Tüdruk tundus normaalne, välja arvatud mõned kriimustuste ja küünarnukid.
  
  
  Tema küsis tema, mitte kas ta tahab tulla, kuid ta raputas pead. Ma ei saa süüdistada teda. On нарастающем dawn villa tundus mitte väga ahvatlev. Tükkideks murtud ja katki roosa krohv olid paistes ja nägi välja, ja tumedad laigud rooste on levinud üle kogu pinna, nagu лопнувшие kapillaarid nina vana joodikud.
  
  
  Ei, ta ei saaks süüdistada selle eest, et ta ei taha enam sisse logida. Et nah see oli tõesti kummitab maja, mälestusi käesolevate õudused, isegi ilma laibad Guido ja Тьонга täiendava, võõrastav нотками.
  
  
  Ta прислонилась ühe ringi облупившихся puidust veergude nurga trepp, ja vaatas merele.
  
  
  Tema ütles, et kuule, et Guido ja Тьонг surnud. Uudis ta võttis tukkuma, nagu oleks sellised asjad on vältimatu maailmas, kus õiglus alati läheb oma rada ja paha ei saa vältida kättemaksu.
  
  
  Ma ei nõudnud, et ta rääkis. Ta teeb seda piisavalt, kui on valmis. Tema teadis seda. Kuid hei, kõigepealt oli vaja istuda ja nautida värske breezes, maitse, okaspuid ja veetlev teadlik sellest, et see on vaba dr Инуриса ja ego väike kamp.
  
  
  Запрокинув pea, kuldsete juustega, nagu padi vana kolonnis, ta meeldis puhtam õhk uue päeva.
  
  
  Kui ta lõpuks nêêd, tema hääl on absurdne mõtlikult. "Siin on nii armas," ütles ta. — Oh, ma ei mõtlen avameelne siin, siin, selles kohas. Ma mõtlen siin, mööda Riviera, puud, lilled, meri, taevas ja päike. Hotell oleks selle siia tulla hiljem, koos hema midagi muud. Kuid isegi selline mees nagu arst Инурис ei saa kustutada ego ilu. Ja nüüd, kui teda siin ei ole, on selle hotelli tahaksin siia jääda. Vähemalt hetkel. Kuid see ei saa olla, mitte nüüd. Mul on veel asju. Põgenemine Инуриса oli alles algus, vähemalt minu jaoks. Te ei mõtle, et ta tuleb tagasi, Nick?
  
  
  Tema raputas pead. — Ei, ta siia tagasi ei tule, " ütlesin ma. — Aga see ei tähenda, et ta enam ei kuvata. Tema teadis selliseid inimesi, nagu ta oli varem. Nad ei ole muu, kui ih langeda. Nad ei saa endale lubada, et ih plaanid olid rikutud. Ja kui nad seda teevad, on nad tavaliselt tahavad kätte maksta. Nad ei taltu, kuni kätte maksma, isegi kui see lahkuvad aastatel. dr Инурис just selline inimene.
  
  
  — Kuidas sa ih останавливаешь?
  
  
  — Tapad ih. Kuidas kiihkomielinen koerad.
  
  
  Sellel oli sinine töötemperatuur särk mitme расстегнутыми nupud peal ja выбеленные teksad. Hommikul, siis horror ööd, ja rõivaid, mille ta kiiruga haaras ümber osaga oma tuba, kus üks vale liigutus võib põhjustada Guido tulistada, see näeks välja sama hea, kui mitte parem, kui hommikul, kasiino, samal ajal, kui teda esimest korda nägin ee.
  
  
  Ta подтянула põlved ja обхватила ih kätega. Ta kummardus tema pea, et sulgeda isik oma kuldse varjatud, закрывавшим kõik, välja arvatud silmad ja otsmik. Ta vaatas mind otstest oma suguharu.
  
  
  "Sa võid istuda siin, Nick," ütles ta. "Sa oled vabastas mind dr Инуриса. See on kõik, mida ma palusin.
  
  
  — Selle, tundub, et midagi ma mäletan pro tellimus mõrv viis franki, " ütlesin ma.
  
  
  Ta tõstis pea ja naeratas. "Ma usun, et leping on täidetud," ütles ta. "Ma ei usu sind hema midagi sellist, Guido, mis tapab сыч meelelahutus".
  
  
  — Kaugeltki mitte, " ütlesin ma. "Aga mõned inimesed on lihtsalt tapetakse. Ja mulle tundub, et dr Инурис — üks ümber selliseid inimesi.
  
  
  — Sul on õigus rohkem, kui arvad, " ütles ta. — Kuid see ei tohiks olla sinu probleem. Võib-olla tema suudan leida abi teises kohas, kui see on mulle vaja.
  
  
  — Arvan, et nüüd on see minu probleem, " ütlesin ma. "Võimalik, et siis arst Инурис taha tegeleda sinuga, tema arvas, et tal on ka mõni, et minu jaoks on. Tema ütles sulle, et sellised inimesed, nagu see, ei teine, kui nad segavad, on ih plaanidest. Ja talle usun, et natuke katki ego plaane. See võib sundida mind halvasti magama, ei tea, kus ta on ning mida ta замышляет, või võib-olla, mõtlesin, et ta затевает mingi intriig, mis tegeleb ei saa olla nii, väidetavalt, on kasulik minu tervist.
  
  
  — Arvan, et sul on õigus, Nick, " ütles ta. — Aga sa võid hoolitseda ise. Sul ei ole vaja rääkida mulle ja minu mured.
  
  
  Tema on hoidnud. — Sa tahad, et see oli nii?
  
  
  Ta vaatas mind ja midagi ei öelnud. Ta lihtsalt vaatas mulle silma. Tema näinud, kuidas pisarad tulid tema silmis. Ta raputas peaga ja raske сглотнула.
  
  
  Selle välja kõrval ja kallistas teda õlgadest. 'Siis on kõik korras. Mis see meile oli, et me kõik исправим koos. Hästi?'
  
  
  — Hästi, — ütles ta laia naeratusega.
  
  
  "Muide," ütlesin ma, " ma arvan, et rumal on see krahh parima kombinatsiooni. Seda oleks meile üle, et ei jäänud voolu selle maailma".
  
  
  — Tänan, Nick, " ütles ta.
  
  
  — Ja nüüd on üks asi, " ütlesin ma.
  
  
  'Mida?'
  
  
  "Siiralt kohe, kiiresti, enne kui veel midagi juhtub, ei saa sa lihtsalt ütle mulle oma nimi, ja mida see kõik tähendab?"
  
  
  — See on pikk jutt, " ütles ta. "Miks sa ei vala endale veel juua ja mitte istuda siia, kas veergu, kus sa istu maha".
  
  
  Tema on hoidnud. "Ma olen valmis tegema kõike. Aga enne kui seda teha veel üks samm, enne kui taevas kukub kokku, või katusealune veranda jääb teile, või споткнусь lävel ja сломаю endale kaela, selle hotell-oleks teada, kes sa oled ja mida me üritame teha.
  
  
  See вылетело üle nah, kuidas автоматная koha.
  
  
  "Minu nimi on Penny Доун, ja me püüame vältida vargusi 15 miljardit dollarit Ameerika Ühendriigid".
  
  
  
  Peatükk 10
  
  
  
  
  Penny Доун. Tema oli seda nime mitu korda, et mina, kui segatakse kohapeal jäätis kange jook, mis valas endale. See nimi hei sobis. See sobis tema elurõõmu, selle kuldse juuksed, päevitunud nahk nahka ja tema valmisolekut võtta see, kui võimalusi pöörasid vastu nah.
  
  
  Tema sel vastupidi nah jalamil veerus. "Noh, Penny, räägi mulle lugu".
  
  
  Ta snuggled pea poole kolonnis, et päike обогрело tema väsinud nägu. "Lugu Penny Доун, — alustas ta pehme ja mõtlik häälega, algab ajalugu, Philip Доуна, minu isa..."
  
  
  Philip Доун sündis Hiinas pere ameerika misjonär. Nad elasid maal, kus nad hoolitsetakse haigete, aitas vaeseid ja kus möödus lapsepõlv Philip Доуна. Hiina elustiili oli ainus, mida teadsin noor Philip.
  
  
  Keskkond on palju sõpru noor Don Felipe oli vanamees Ji Shan Joe. See oli худощавый hunchbacked mees, kellel on pikad valged vuntsid, свисавшими mõlemal pool rta. Ego nahk oli nagu pärgament, aga käed olid nii paindlik kui teismelised. Nooremas Jie Shan Joe oli tuntud фокусником.
  
  
  Philip Доун oli lemmik mees külas, ja ta on õppinud Philip mõnedele oma trikke. Ji meeldis mõistatusi ja keerulisi asju. Ta võis veeta mitu tundi, jätta välja esemed, nagu näiteks keerulise kastid, mida ta on kogunud, - karp karbi sees kasti sees, mille võiks avada ainult see, kes teadis ih keerukas, kuid lihtne kombinatsioon. Vajutades üks koht, kerge koputus teisiti pani kasti avada.
  
  
  Ji Shan Joe õppinud noor Philip kunsti neid trikke, ja selleks ajaks, kui Филипу tuli võtta oma vanemaid Ameerikasse, mida ta ei teadnud kunagi, ta stahl väga vilunud luua ih. Keeruline mõistatusi Joe . Mälestuseks ja auks ih sõpruse vanamees kinkis Filippusele ühe ümber oma шкатулок, kunstiteos, kaetud ilus nikerdatud on elevandiluu värvi. Филипу Доуну oli kümme aastat vana, kui tema vanemad tagasi Ameerikasse. Ta ei unustanud kunagi meid, vana mees, meie ego kaitsta kurja silma eest. "Elu on täis maagia", — ütles Jie . Shang Joe osa rääkis poiss. "Kunagi ei tea, milliseid trikke ta mängib või mis imet teeb. See on suurim näitab kogu aeg".
  
  
  Elades Ameerikas, Filippus läks lahendada mõistatusi ja nippe. Ta armastas lukud. Lukud koos võtmega, koodlukud — kõik see завораживало seda. Kui Filippus läks ülikooli, õppis insener asi ja mingil hetkel läks tööle firmasse, mis tegeleb töötanud süsteemi turvalisuse pangandus. See oli ideaalne töö Philip Доуна.
  
  
  Üsna varakult oma karjääri alustas ta omandada teatud maine tänu oma äranägemise järgi, ilmselt волшебному talent projekteerimise ja turvasüsteemid. Kui ta on palunud teised ettevõtted, ta ise on tegelenud ettevõtlusega. Arvestades ego maine, pole ime, et valitsus varsti связалось sellega saadud ülesandeid.
  
  
  Золотохранилище ja Fort Knox on muutunud USA-s on peaaegu sünonüümid. Kuid paljud inimesed ei tea, et praegu laos föderaalreservi süsteemi all Nassau-purustatud Manhattan rohkem kulda, kui kusagil mujal maailmas. Ja kui valitsus on otsustanud tõsta see salv, see on pööratud Филипу Доуну.
  
  
  Penny Доун kolis ja поджала jalad alla ise. Tema tõi hei, veel tass, ja ta on teinud lonks, jutustades oma lugu.
  
  
  — Hea, et Philip Don — aus inimene, " ütlesin ma.
  
  
  — Ja, — sosistas ta, " aga see lugu ei ole teda. Umbes, siis jah — kiirustades lisas ta. "Ärge tehke viga selles küsimuses. Raha, kulla või määrustest; - tuvastada, või et nad palusid meid ego kaitsta, tema on mures. See oli raske ülesanne töötada välja midagi niisugust, kui Ji Shan Joe oleks uhke. Hääletada et двигало neile. Projekteerimine lossid, mis olid lihtsad ja keeruline üheaegselt."
  
  
  "Nii et uuendada süsteemi turvalisuse hoidla Nassau-pühkida ego on kõige suurem väljakutse," ütles ma. — Ja ta lõpetas?
  
  
  Ta naeratas salapärane naeratus. 'Oh, jah. Ta on teinud. See oli suurim meistriteos ego elu..."
  
  
  Valitsus armastab väita, et keegi ei tea kombinatsiooni, mis on vajalik, et avada seifi, et meile kellel ei ole vajalikku teavet, et tungida temasse. Aga muidugi, Philip Доун — on ainus inimene, kes teab ego. Ja nendega tuhkru, nagu ta on projekteeritud laoruum, valitsus наняло ego konsultant säilitada kvaliteedi ih turvameetmeid. Ta teeb kõik vajalikud kohandused vastavalt uudistele sellistes valdkondades nagu julgeoleku või meetodeid varastada. Ta ise võtab vastu lõpliku otsuse selle kohta, kes palgati relvastatud valve, oluline osa kaitse süsteemi. Philip Доун võiks elada pikk ja õnnelik elu. Elu oli hea. Ta oli väga уважаемом asendis, ta on abielus kauni gin, ja neil oli tütar, kes nad olid mõlemad väga pühendunud: Penny.
  
  
  Kuid elu on täis igasugu trikkide, Ji Shan Joe rääkis seda nii palju kordi. Ja ühel päeval see saatuslik võlu muutis kõik.
  
  
  Oli sombune suvepäev ja pere Доун läksin randa, et pääseda rõhuvad linna soojus. Kui nad tagasi tulid õhtul, meeldivalt väsinud ja отдохнувшие, Nad olid vaid mõne miili kaugusel kodust, kui see juhtus. Sõiduki juht, ехавшего teiselt poolt, ei ole kaotas kontrolli ja lobe on мочку tekkinud auto Доуна. Naine Philip oli tapetud koheselt. Endal Philip oli ainult mõned kriimustused. Kuid Penny Доун läbinud peaga läbi esiklaasi. See oli kohutav изуродована.
  
  
  Arstid sidusid tüdruk, kui võiks, kuid ütlesid Filippusele, et rohkem nad ei saa midagi teha. See jääb шрамах elu; aga Filippus Доун oli уязвлен tunne süüd sest see õnnetus, kellel sellised kohutavad tagajärjed ego lapse. Penny kasvas vastamisi paistsid, mis võivad olla teised lapsed: насмехаясь üle tema disfigured, kaetud armiline nägu. Tundub, et Felipe on stung rohkem kui Penny. Ta on igati anduma Penny, et kompenseerida tema inetus, mis on saanud talle midagi pealetükkivad ideed. Tema töö oli tema ekstravagantne reisimine, edastas on parimad koolid, нанимал õpetajate klaver ja laulmine, õpetajate tantsud, eesotsas tema kontserdid, ballett, teater, kõik nah. Ja muidugi eesotsas ee kõiki plastilise kirurgid riik.
  
  
  Tundus, et iga kuu oli teine arst ja iga kuu üks ja sama reuma: armkude, deformatsioon on liiga täis. Rohkem midagi ei olnud teha. Kasvavad, toimub nende kooli ja saanud diplomi, Penny on õppinud elama oma armid. See on hästi kohandatud, ja uskus, et tema elu lõppenud. Kuid tema isa упорствовал, vastupidiselt tema протестам, on palunud seda maagiline kirurg, keda ei ole olemas.
  
  
  Kuid selgus, et ta on olemas. Ja ühel päeval ta ilma ette teatamata ja ootamatult ilmus kontor Philip Доуна Manhattan. — Ma saan aru, — ütles see mees, — otsite kirurg oma tütrele?
  
  
  - Jah... aga kes sa oled...?
  
  
  — Ma olen üks kirurg, " ütles mees. 'Võin seda esitada ise? Dr Лотар Инурис.
  
  
  
  11. peatükk
  
  
  
  
  Nii et palju rohkem. Инурис viitas lihtne vahetuskaupa: juurdepääsu usa föderaalreservi süsteemi vahetus uus nägu Penny.
  
  
  See tundus naljakas. Ainult hull ettepanek oleks see, ja ainult hull võtaks seda. See ei tähenda, et Лотар Инурис ja Philip Доун olid võrdselt hull. Kui Filippus Доун ja hulluks, siis ta on hull armastusest oma tütrele. Kõik vanemad tahavad midagi teha, et oma lapsi; Filippus läks äärmuslikke meetmeid. Ja hind oli kõrge, Don Felipe. Ego palutakse maksma kõrgeimat hinda, mida ta võiks endale lubada: hävitada ego meistriteos. Krüpt, mida ta projekteeris, on raudbetoonist seinad. See kakskümmend seitse meetrit allpool tänava Nassau. Väljaspool väravat koos keerukalt süsteemi kahekordne võtit. Kuid juurdepääsu ise poest läbi kitsa vahekäigu kaudu трехметровый девяностотонный terasest südamik. Silinder pöörleb sada сорокатонной raam. Kui sisend on suletud, silinder pöörleb nii kaugele, et raam on täidetud tahke terasest, siis vajuvad üks sentimeeter, kui suur korgiga pudelis. Ta on hermeetiline, veekindel ja lukustatud ajal, ei räägi juba kogu e-aparaadid, televisioonis ja muus прицельном riistvara ja süsteemi turvalisuse inimesed, mis koosneb umbes ühe ringi suurimad üksused selline riik: snipers regulaarselt treenivad. koos väikerelvade ja automaatse relvi.
  
  
  Alarmsüsteemi saab lukustada mis tahes väljund ümber hoonete. Ja sees hoidla on lukustatud kambritesse, kolmik-lukud. Nad sisaldavad umbes neliteist tuhat tonni kulda väärismetallikangidega USA ja umbes seitsmekümne teistes riikides. Iga block kaalub umbes kaksteist kilo. See ei ole midagi, mida saab kandma taskus, ja teil ei õnnestu seda teha märkamatult terve laevastiku veoautod.
  
  
  Saada sealt kuld oli mõistatus, mis tegeleb Zhang Ji Joe meeldis oleks. Ja emu ka meeldis see oleks lahendus Philip Don. See oli lihtne ja keeruline üheaegselt.
  
  
  Esimesel kohtumisel kaks meest tulevad näost-näkku oma tingimustega. Philip Don, inimene, kinnisideeks tragöödia oma tütre, ei ole kohe otsustasin vahetada oma ainulaadne maagia on maagia dr Лотара Инуриса. Web-probleem oli usaldusel.
  
  
  -- Kuid, mu kallis, " ütles dr Инурис: "Me mõlemad saame usaldada sõber sõbrale. Tema usun, et sa oled viia see projekt kuni edukat lõpetamist, ja sa pead andma mulle edukat operatsiooni oma tütre. Sul ei ole valikut.'
  
  
  — Muidugi, sul on õigus, " vastas Philip Доун. — Mitte keegi, ma kordan, mitte keegi ei saa teha seda, et saan seda. Selle täiuslikuks kõige kaasaegsemaid meetodeid. Minu oma meetodid, mis põhinevad aastaid kestnud uuringutes.... Ja tema on ainus kirurg maailmas, mida saab ravida рубцовую riie, поразившую oma tütar, ja anda hei, ei ole mitte ainult uue, vaid ka ilus nägu".
  
  
  — Ja tema — unemotionally ütles Philip Don, — tema on ainus maailmas, kellel on täielikke andmeid ohutuse kohta, mis tegeleb soovite vastavalt teie soovile.
  
  
  'Täpselt nii. Tähendab, keegi meist ei ole kasulik saadavad usaldus on veel teine, eks? Seda, mida palusid mõlemad mehed on olnud suur ettevõtmine. Инурис, kavatsevad põgeneda umbes kuues osa on kuld maailma, kaevandatud juba ammusest ajast, nõustus andma Филипу Доуну kindel personali nii palju aega kui vaja. Aga сыч enda julgeoleku ta keeldus teiste madu-pead osa osalevate inimeste sellele suur rüüstatud. Selle asemel, et ta on nõus korraldada operatsiooni Senti, kui Philip näitab oma koostööd, tagades juurdepääsu kulda. Kui pikaajaline planeerimine jõuab бесповоротной staadiumis, ta hakkab ümberkujundamise Senti. Varastada kulla läheb mitu kuud, ja võib-olla aastaid. Operatsioon kestab vähem pühapäeviti.
  
  
  Veel enne, kui lõppes ih esimene kohtumine, Philip Доун ja Инурис on välja töötanud süsteemi, mis võimaldab hoida ühendust. Ja Filippus ütles arst, et annab emu, kui on valmis tööleasumist oma kava.
  
  
  Sellest päevast Philip Don tundus, et tütar on täiesti teine inimene. Esimest korda paljude aastate jooksul on ta tundus õnnelik ja rõõmsameelne. Penny ei esita küsimusi selle kohta muuta värvi, kiire kasv. Hei, tahtsin uskuda, et ta on lõpuks end olukorda. Kuid see õnn oli viga. Penn leidis, et ee-isa ajas on imendunud palavik pinge all, ja kui ta on väljendanud oma muret, ta selgitas seda põnevusega uue projekti. Penny on peatunud sellel. Tal oli hea meel, et ta enam ei таскает ee on riigi poolt kõige arstidel, ja et ta on süüvinud oma asi. Ta isegi ei märganud ego muutunud välimus; ego juuksed on aastatega halliks loodusest; kuid aja jooksul välja ego "uus projekt" ta kaalust ja согнулся. Ego nägu oli kortsulise ja vana. Lõpuks ühel õhtul ta märkas ego füüsilised muutused.
  
  
  Ta tuli vara koju, hea tuju ja valas kahte klaasi oma parima šerri, odin, mille ümber andis kuule. — Terviseks, Penny. Выпьем eest võlu elu".
  
  
  Penny vaatas isa lõbus kimbatus. Aastad on möödunud sellest tuhkur, kui ta on näinud ego nii õnnelik. — Noh, mis toimub, isa?
  
  
  Philip Доун välja oma lemmik tool. Homme õhtul teid tuleb opereerida kirurg. Ja kui sa ärkad, siis on uus nägu. Ei jää jälgegi su vana akne armid ja jäljed operatsiooni. Penny uskumatuid vaatas teda.
  
  
  — See on tõsi, " ütles ta. Ta pani klaasi ja tõstis käe, justkui sõimu. — Ma olen täiesti tõsiselt. Tema nägi tööd see mees ja ma ütlen teile, emu ei ole asuma päike".
  
  
  — Aga, isa, " ütles Penny. "Mul on tõesti juba nagunii". Philip Don noogutas. — Ma tean, " ütles ta. — Ja nii talle uhke su üle. Kuid, Penny, palun, ärme vaidle. Isegi kui sind ei huvita, ma palun sind, tee seda minu jaoks mees. Sinu isa, et tuua emu õnn ja rõõm.
  
  
  Penny ei valmistanud raskusi võtta sellise taotluse. Ta läks ees isa ja suudles ego põsele. Philip kallistas Доун ff.
  
  
  — Jumal õnnistagu teid, " ütles ta. Pisarad jooksid mööda ego lõi. "Ei astu alla, isa," ütles ta. "Ainult rõõm". Ta mugavad. "Ütle mulle, kuidas ma välja näeb?"
  
  
  — Ausalt öelda, ma ei tea, " ütles Philip. "Ma jätsin kõik oma arsti. Ta teab seda. Kuid ta ütles mulle nii palju, et sa oled väga, väga ilus.
  
  
  "Tundub, et ta on väga väljapaistev inimene."
  
  
  — Jah, väga tore, " ütles Philip.
  
  
  "Räägi mulle nen?"
  
  
  "Selle kohta eriti midagi öelda. Aga armas inimene. Hääl tal oli nõrk, mõtlik.
  
  
  — Kuidas ta on? See on kes? Kus ta on?
  
  
  "See pole tähtis". Ta tundus peaaegu vihane cl küsimusi. "Ta on parim oma valdkonnas, ja see on ainus oluline punkt, eks?" Ego toon ei läheks. "Isa," ütles Penny — sa midagi tahad mulle öelda?"
  
  
  — Ei, ei ole, " ütles Philip kunstlik naeratus. — See ei ole nii. Hääletus ainult nen eriti midagi öelda. Ma mõtlen, et mis vahe on? Oluline on tulemus."
  
  
  — Kõik see on väga kummaline, issi, " ütles Penny.
  
  
  "Noh, seda veel ei olnud,
  
  
  Noh? Ja see on natuke närvis, hääl ja kõik, nüüd, kui see on nii lähedal. Ja oma lumesadu küsimusi ei ole ka teeb ego parem.
  
  
  — Noh, ma ei näe selles midagi halba. See on estestvenno. Lõpuks, see on oluline. Ma mõtlen, sa ei jätnud mulle mingi подозрительному arstile.
  
  
  Philip Don hüppas, nagu oleks ego пнули.
  
  
  'Isa.'
  
  
  Ta hakkas nutma. Ego tütar põlvitasin tema kõrval. — Ma arvan, sa parem ütle mulle kõik, " ütles ta. Philip küünitas käega näkku. — Ma ei saa, " ütles ta vahel рыданиями. 'Ma ei saa seda teha.'
  
  
  — Sa pead, " ütles Penny.
  
  
  Ja kui nutma taandunud, Don Philip, kõik on veel ees näo kätega, ütles tütar, et ta on teinud. Ta rääkis, kuidas ta on ja salapärane doktor Инурис suutis paar aastat panna uusi inimesi, truu arstile, kõik võtmepositsioonid turvalisuse ümber ladustamist. Mõnikord Филипу Don ' s see õnnestus, näiteks, kui lahkus püüan piirivalve ja tuli tööle uus. Philip Don korraldatud nii, et kui uus mees tõi dr Инурис thoth oli valitud ja määratud. Kuid see pole veel kõik. Mehed läksid harva ravi. Teavet, mis on kogutud ja esitatud Philip, Инурис korraldatud, mida ta nimetas "maagiline исчезновениями". Valvur kao, kuid keegi sellest ei teadnud. Sest kohe, et võtta ego koht ja teha tööd ego, oli täiuslik kõne, mis on loodud dr Инурисом.
  
  
  Mõne aja pärast on kogu süsteem ladustamine oli kontrolli all terve meeskond, kontsentreeritud ühes: varastamine kulla.
  
  
  Lahendus leitud Don Филипом, oli sama lihtne kui ka keeruline. Kõige raskem oli asendada mehi, kuid dr Инурис seda tegi. Ja lihtne oli selles, et Philip Доун algusest peale teadsin, et ei ole mõtet kasutada toorest jõudu, et tungida loodud neile неприступное hoidla. Metallist ei oleks nõrku kohti. Nõrk koht, ta teadis, oli охранниках.
  
  
  Nüüd on operatsioon on muutunud oluliselt lihtsamaks. Suur osa kulla kuulunud USA. Mõned kangid kuulusid teistele riikidele, ja kui oli vaja maksta võlga, "укладчики kuld" oma erilise kingi перемещали kuld soovitud ruumi kasutades hüdraulilised liftid ja lindi konveierid.
  
  
  Iga päev vastavalt ajakavale kehtestatud Don Филипом, iga turvamees, перемещал harkkokulta ja заменял ego võlts, kui seda keegi ei teadnud mitte midagi, peale turvamees ja ta ei kavatse sellest rääkida. Nagu termiidid nõrgendab maja. Aeglaselt, kuid tõhusalt. Juba mitu aastat kadunud tuhandeid baarid. Tavaliselt, kui tingimused peeti ohututeks, veoauto võtab ja valmistaks suured pakid. Teatud aja möödudes arv kuldplaadid, ülejäänud hoidla, sai vähem summa harkkokulta võltsitud kulda. Miljardeid on varastatud. Sel ajal on kulla hind maailmaturul on püsinud stabiilne: 35 dollarit unts. Siis äkki kombinatsioon jõud hakkas imeda jõudu dollari. Trükiti liiga palju dollareid. Oli liiga palju paberraha. Usaldus dollari suhtes hakkas nõrgenema. Rahvas hotell kulla.
  
  
  Ametlikult kuld on väärtuslikum. Ametlikult dollar maksis vähem ja algas suur põgenemine kulda, eemale dollari. Kui suured rahalised targad maailma otsustanud luua vaba turg on kulla hind tõusnud rohkem kui sta unts.
  
  
  Kõik oli valmis, et finantskriisi mõju. dr Инурис ja ego sõbrad kontrollisid peaaegu kuues osa kogu kulla maailmas. Nad olid tõeline аленка turul ja olid võimelised vastama kõrged hinnad ja kõrged nõudmised.
  
  
  Ta öösel Philip Don kõik on selgitatud Senti, ja kui ta hakkas nõudma, et ta läks ametiasutustele, ta keeldus.
  
  
  "Veel ei ole. Praeguses etapis, see oleks katastroof. Midagi просочится väljapoole ja Usa majandus vajuvad kaos. Tulemus oleks olnud niivõrd katastroofiline, et absoluutselt mitte keegi ei oleks jäänud puutumata. Tööstuse kokkuvarisemist, töötus järsult ja aktsiaturu kokkuvarisemist. Kuid niikaua, kui me oleme vait sellest, on veel võimalus, et USA jälle leiavad oma kuld. Ma ütlen nüüd, sa lihtsalt hävitada üks hea asi kogu selle loo: uue elu jaoks. Kui me vait enne operatsiooni, kõik on hästi. Valitsus kuulab oma aega, kuid ei ole põhjust murda hoover, kuni me saame meie kasumit. Me peame tegema nüüd, muidu kõik, mida ma näen oma töös, et see on kole tüdruk ja isa on süüdi, kui varas". Penny kiiresti сообразила. Ee isal oli õigus. Tema ainus võimalus oli see, et teha toiming, seega tühistades tehingu vahel Филипом Доуном ja dr Инурисом. Ja siis seda ikka saab teha kõik endast oleneva, et olukorda parandada.
  
  
  Isa on nagu loeks tema mõtteid. "Niipea, kui see toiming on tehtud," ütles ta, " dr Инурис maksa oma võlga minu ees, ja mu leping temaga lõpeb. Siis, Penny, sa suudad teha seda, mida vaja.
  
  
  Ja nii ta suudles oma isa hüvasti järgmisel öösel. Enne ih kodus ootas masin. Kõrge chink on võtnud oma koha autoroolis, enne kui ta suutis istuda taga. Mees taga, kõrval, istus varjus. Ego hääl kostis läbi ego полускрытого nägu. 'Tema arst Инурис," ütles ta. "Teie kirurg, miss Доун".
  
  
  Enne kui nad olid miil kaugusel tema kodust, ta andis hei segu. Ja Penny Доун oli teadvuseta, kui nad jõudsid oma sihtkohta.
  
  
  
  12. peatükk
  
  
  
  
  Tema sai aru, et vaatasin armas nägu Penny Доун, kui ta rääkis seda lugu. Kui ta hetkeks vaikis, tema võitles palju küsimusi ja probleeme tõstatatud ee ajalugu on ere päikesepaistelisel päeval. Jäi veel palju lõpetamata pildid, mis tundus talle, et ta lõpetab. "Tähendab, et see on hea arst tegi sind sarnaseks Nicole Kohtuotsused on", ütlesin ma, twirling kätte jäänud märjuke.
  
  
  "Jah, mulje pilt filmitäht, mida ta боготворил". Ee keha тряслось alates сдержанного naeru. — Oh, muidugi, ta oli tänulik. Ma ei uskunud oma silmi, kui esimest korda nägin ennast peeglist. Uus nägu, see ilus nägu. Siis ta mõistis, et kunagi varem ei teadnud, et ilu, füüsiline ilu, — see on tõeline imeline kingitus. Kuid kingitus, — jätkas ta on pingeline ebameeldivaid mälestusi häälega, nõuab kõrge hind.
  
  
  Инурис selgitas, et Penny on teadvuseta veidi üle 72 tundi. Veel плененная graatsiline ilu oma uue näo, täiuslikkus, вернувшим selle elevil pilgul ringi peeglid, ta ei märganud приближавшегося teda arst. "Mees võiks kogu elu otsima sellist naist," ütles ta, ma seisan avalikult kõrval. "Ma ei teadnud kunagi Nicole Teeb. Aga ma tunnistan, et palju oleks andnud teada oma. Ja see, et ma näen sind nii, jätab mind рассудка.
  
  
  Äkki ta sirutas käe ja притянул tema ise. Käsi kallistas ee. Ego vaba käsi sikutas õhuke öises särk ja ebaviisakas on surutud tema rinnad. Ta on pressitud tema huultele ja засунул oma keele vahel tema hambad.
  
  
  Вздрогнув, Penny вырвалась vabadust. "Ära puuduta mind!"
  
  
  "Ma arvan, et teile on parem õppida, kuidas võtta minu märgid tähelepanu," " naeratas arst.
  
  
  Penny küsis ego lahkuda. Siis arst ütles, et hei, kus ta saalis: lõuna-Prantsusmaal, villa. Ja, nagu ta selgitas, hei, ei lasta ära minna, kuni ta on ja tema isa ei ole lõpeb tehingu. Kas Penny ei olnud muud valikut kui jääda vangistuses. Ta притворилась, et ei tea kokkuleppel Филипом Доуном ja dr Инурисом, mis oli tema kasuks. Ta otsustas, et parim strateegia, et nah on alandlik käitumine ja teadmatus. Hei, ei tohtinud lahkuda villu meile, millistel muudel asjaoludel.
  
  
  Dr Инурис, ilmselt mõistnud, et ego esimene ligikaudne lähenemine oli tõsine просчетом, paar päeva ei võtnud füüsilist pingutust. Aga ta lasi selle "блицкригу" oma извращенного sarmi. Ja "personal", Guido ja Тьонг, on muutunud vähem tähelepanelik.
  
  
  Инурис rääkis hei, mõtlesin ise. Ja tükid ümber infot, mida ta kogus kokku, vaadates ja kuulates, ta suutis ette kujutada извращенного, изуродованного mees, держащего teda vangistuses.
  
  
  Esiteks, Инурис sõltuvuses heroiini. Ego ja armastust неприкрытому kasutamiseks süstal oli ilmne. Ta oli немцем päritolu ja sõja ajal oli arstitudeng. Selle aja jooksul on ta saanud harjutada ja arendada kirurgilised meetodid on узниках koonduslaagrite, millega ta oli seotud. Kui sadu inimesi ta покалечил, tapnud, et täiustada oma tehnikat, millega ta nüüd hooples? Siis sõda põgenes Šveitsi, kus avati väike kliinikus. Ta rikkaks tänu fanaatiline tegutsemiseks uue молодостью naised on vanemad. Ego kasvav rikkus on kannustanud ego, ahnus, ja see on täielikult keskendunud утолении oma janu rikkust.
  
  
  Kõigis oma mälestustes ta meid kordagi ei maininud, kust ta teada sai, et Филипе Доуне. Ta ka ei rääkinud Penny kohta ih ärisuhteid.
  
  
  Paar päeva on möödunud lugusid Инуриса, sel ajal Senti, загорала aeda villa. Siis, ühel ööl, kui ta tundis, et Инурис ja ego kaitse on piisavalt успокоены magama aitäh cl ilmselge koostööd, hei, õnnestus pääsenud ja jõuda Nice ' i. Ta just tuli kasiinod, kui tema haaratud Guido. Kui ta tagasi villa, Инурис tuli raev ja roppusi ohtudega hoiatas selle kordumist seda õhtut.
  
  
  Nädal hei jälle õnnestus hiilida. Ja Guido jälle leidnud teda. Kuid seekord oli mees nimega Nicholas Anderson...
  
  
  Tema присвистнул. "See lugu on väga huvitav minu jaoks. Kuid on veel üks asi. Tegelik nimi on Nicholas Anderson — Nick Carter. Ta agent Ameerika Ühendriikide valitsus.
  
  
  Silmad Penny laialt avanenud, ning suu on kujunenud väike безмолвную täht Oa
  
  
  "Nüüd, kui sa oled nii selge kõik объясняешь," ütlesin ma, "ma mõtlesin, et teen sama".
  
  
  "Ma pean harjumist," ütles Penny. "Aga mina ei näe, et see midagi muutnud".
  
  
  — Mina ka, " ütlesin ma. "Me mõlemad ikka tahame, et igavesti haarata Инуриса, kuni ta meid ei tapnud. Ja kui me ego схватим seda tahan teada natuke rohkem teada selle kulla kohta, kes on partnerid Инуриса. Sa ju saad aru, et su isa sinu ähvarda mingi karistus?
  
  
  Penny langetasin silmad. "Jah," ütles ta. 'Tean teda. Aga ma arvan, et ta ka teab. Ja emu ikkagi. Ainuke asi mida ta kardab, see оборудова mulle. Ja nüüd оборудова mind jälgivad.
  
  
  "Rätsep võta, kui see on tõsi, Penny Доун," ütlesin ma. "Sa oled väga ilus naine."
  
  
  Seal разваленном veranda, see on punetav. "Ma ei ole veel harjunud nii комплиментам, — ütles ta.
  
  
  — Noh, ma arvan, et sul paremini harjuda, " ütlesin ma, tõustes koos ступенек.
  
  
  — Kõik see on nii imelik, " ütles ta. "Ei tea, kas ma saan seda kunagi sellele harjuda".
  
  
  Tema, lähenes ta ja tõstis selle. — Ma aitan sind proovida, " ütlesin ma. "See on lihtsalt korgitser ja praktika". Tema võttis ee isik enda kätte ja pani oma suu tema huultele. Ta ootas mind. Tema käed обвились minu ümber, ja ee on keha, mängud tahke punkti ja pehmete servade read, слилось minu. Tema käsi tõusis ja вплелись minu juuksed.
  
  
  — Ah, " ütles ta lõpuks, — o, Nick.
  
  
  Ta oli hing kinni, pargitud tops tema rinnad выпирали pikk V-kujundlik вырезе särgid. Tema nägi, kuidas silmad tüdrukud põlema rohelise tulega. Tema käed обвили minu kaela, ja tema huuled puudutasid minu, soe ja niiske, kirg, mis tegeleb oli rohkem, kui lihtsalt väga teretulnud. Tema reied прижались minu бедрам rütmis неудержимого soove. Ja ee käed, teenijad tema soove, on liikunud alla, et puudutada mu puusad. Selle kinnitamata tema särk, võttis tema rinnad oma käed ja suudles kõvad nibud. See võimaldas särk kannatamatult libisema koos õlgadele. — Kiiremini, Nick, — выдохнула ta. 'Kiiremini.'
  
  
  Ta peatus, kui tema tõmmatakse välja koos laulame выбеленные teksad ja aluspüksid. Ja ee sõrmed ja minu tormas tulistada mul on riideid, enne kui me juba koos langes росистую muru, kus tema käed ja jalad on haaranud mind sametist liha. Ee suu ärevalt oigasid mu kõrva, justkui hääl üle tromb, tõsta meid ja jälle опускающий et koorik mõeldamatu naudingut. Ikka ja jälle, kuni me ei lõpetanud громовым plahvatus, aga ei jäänud rahulikuks, soe ja lähedastega sõber sõbrale päike uue päeva.
  
  
  Seal lamas muru, tema stahl ütleb kuule, mida mõtlesin. dr Инурис hotell võtta selle kaasa, kui põgenes. Kui emu on see õnnestunud, oleks kõik hästi, vähemalt tema jaoks. Siis emu suutnud hoida Penny vangistuses nii tuhkru, kui vargus kulda ei ole lõpetatud. Kuid see ei õnnestunud. Emu tuli visata Penny ümber masina, et tõmbaks mind ja põgeneda. Kui ta on elus, ta oli ohus. Kuid ta ei saanud riskida tagasi villu. See oli liiga ohtlik. Varem või hiljem keegi leiab Guido ja Тьонга surnud keldris. Ja kohe siis seda keegi hakkas küsida palju küsimusi mehest, снявшем villu.
  
  
  ei ole, doktor. Инурис kunagi tagasi. Ta oli jooksus ja edasi. Võitlus ei olnud mängu ego. Ta подождет ja valmistab kättemaksu oma палачей, mis esinevad peal. Kuldne toimingute ta oli tehnik, looja deemonid, looja asendamine turvameestele, kes "võluväel" kadunud. Tema teadis, mida see tähendab. Alati oli keegi, kellel on head tingimused selleks, nagu "likvideerimine" või "tingimusteta tegevuse lõpetamine". Need valvurid olid surnud ih asendada. Alexander oli kaasa Инуриса juurde varastada kulla.
  
  
  Keegi teine avaldab tööjõu, lihased ja hunnik ajusid vaja operatsiooni sellist ulatust ja keerukust. Ma ei teadnud, kes see on, aga ma leidsin ta juuresolekul Guido ja Тьонга kõrval dr on väga õpetlik. Nad ei tundunud vanade sõpradega arsti või vanade sõpradega veel teine. See nägi välja nii, nagu oleks Guido ja Chang on määratud arstile kui toetuse alliansi liikmed.
  
  
  Nii et, kui arst jäi ilma ihukaitsjad ja kadunud tüdruk emu tuleks eemal hoida võõra silma, tema pidi järeldada, et ta võimalikult kiiresti saata oma sõpradele, ma palusin kaitset. Kui ta oli piisavalt kiire, et ta võiks tagasi kaaslaste juurde, rääkige neile, mis juhtus, ja usaldada otsuse, et nad andeks ego või vähemalt ei karistatakse kuni midagi väga ei lähe nii ei ole.
  
  
  Vahepeal ego partnerid võiksid teha kõik endast oleneva, et veenduda, et midagi ei läinud valesti, выслеживая tüdruk ja võib-olla, "Nicholas Andersoni". Nad hoolitsevad selles, et ih suhu pitseeritud igaveseks.
  
  
  Kui minu arvan -- oli õige, dr Лотар Инурис naaseb New York.
  
  
  "See kõlab hästi minu jaoks," ütles Penny.
  
  
  Ta ei tahtnud rääkida siin teise, on mõjuv põhjus, miks dr Инурис, ilmselt oli New Yorgis. Ei ole veel. — Hästi, — ütlesin ma. 'Lähme. Teil on vaja midagi veel kodu?
  
  
  Penny, kuid raputas pead. - "Kõik, mida ma vajan, see on mu pass ja ta on mul taskus. Lähme.' Ee käsi libises mu, kui me läksime teele värava sissepääsu villu Нарцисса. Ere päike paistis ja mõnus oli osa nukker, mattes villad ja cl surnud elanikud.
  
  
  — Me sõidame hääletamine on Ниццу, " ütlesin ma. — Meil on vaja veel läbida mimmo minu hotelli. Selle lihtsalt tunnen, et mul on vaja mu sõbrad seal, kuhu me läheme. Ih nimi on Hugo, wilhelmina järgneb ja Pierre.
  
  
  Varsti me oleme jälle tuli ümber hotelli. Võtsime takso lennujaamast Nice, ida pool linna, ja kui peatusime maja ees lennujaamast, Penny дернула mind varrukas.
  
  
  "Vaata," ütles ta.
  
  
  Pargitud väljaspool — parem öelda visanud — seisis valge "Mercedes".
  
  
  — Me oleme õigel teel, " ütlesin ma. "Ilmselt ta lendas lennukiga Air France Pariisis 7:30 am".
  
  
  Me lendas lennukiga Inter ümber Nice ' i kell 9:30, ümberistumisega Pariisis ja New Yorgis.
  
  
  Meil jäi natuke aega enne lahkumist. Tema tõi kohvi meile mõlemale, mitu круассанов ja koopia "International herald трибюн". Suur pealkiri esimesel lehel kohe juhtis mu tähelepanu. Kulla hind on jõudnud haripunkti. Nõudlus sinna oli рекордном tase rahvusvahelistel turgudel, ja mure tuleviku dollar on tugevnenud.
  
  
  Talle meeletult hotell, saada andmeid nende kohta, kes seisis kogu selle operatsiooni varastada kulla, kui veel oli võimalus vältida kogu katastroof. Kui suur osa kulla USA утекла, rahvusvaheline kriis kulla muutunud oleks rahvusvahelise paanika. Paber dollar on langenud oleks. Päts leiba maksis oleks miljon. Tema, meenus, et kusagil lugesin Germaanium siis Esimese maailmasõja. Paar aastat hind marki langes neli marki kuni neli miljardit marka. Kõik oli valmis selleks, et ajalugu kordub, kuid seekord Ameerika Ühendriikides.
  
  
  Reis Pariisi oli koormatud ilma viperusteta. Lennuk вильнул üle lahe Inglite, et valida kõrgusele, seejärel starti.
  
  
  "Ma tahan siia tagasi tulla kiiresti," ütles Penny.
  
  
  — Kui see kõik on möödas, " ütles ta kuule.
  
  
  "Kui" või "kui"?"
  
  
  Pariisis me пересаживались lennukite ja suur "Boeing 747" lendas õigel ajal üle Orlov . Kui minu arvan -- oli õige, Лотар Инурис oli meid rohkem kui kaks tundi. Me ei plaaninud ego jõuda, kuid vähemalt ta arvas, et me liigume õiges suunas. Üle Atlandi ookeani Penny magas mul õla peal. Tema ei vinüül tema. Kas nah oli raske öö. Tema ka väsinud, kui see on läinud, kuid ma ei tahtnud magada. Mulle ei meeldinud istuda lukustatud selles lennukis. Selle hotelli olema maa ja death Инурисом ja ego kaaslastega. Kuid, lõpuks ometi, keegi on töötajate sobinud intercom ja ütles meile kinnita rihmad. See kuulutus разбудило Senti. Ta haigutas, saavutas, siis snuggled mulle ja sulges silmad.
  
  
  — Hei, sonja, " ütlesin ma. Ta avas üks roheline silmi ja vaatas mind alt oma raske kuldsed juuksed. - 'Aeg ärgata. Meil on aeg tööle.
  
  
  Ta tõstis pea ja откинула juuksed tagasi. "Mida varem, seda parem," ütles ta. 'Mis sa oled mõelnud?'
  
  
  — Me ei kavatse külastada oma isa, " ütlesin ma. — See on esimene punkt päevakorda. Ta on parim зацепка, mis tegeleb meil on koos Инурисом. Pidage meeles, et tal oli süsteem seoses Инурисом, ja ma tahan teada, mis see on.
  
  
  Takso on peatunud ees üks ümbruses korterelamud viiskümmend aastat tagasi on Riverside drive.
  
  
  Kui tema расплатился koos juhiga, kiire огляделся. Miski tänaval tundus mulle, et ebanormaalne. Kui keegi on jälginud korteriga, ta oli hästi peidetud.
  
  
  Selle võttis oma kohvri, kui takso jälle отъехало.
  
  
  'Mis nüüd tund?' — küsis Penny.
  
  
  Tema, vaatasin kella. '5:20.'
  
  
  — Ta on kodus minut minut.
  
  
  Tõusime kaheksandal korrusel тихоходном lift. Tema võttis Вильгельмину on kabuur ja tõukas seda hetke камзолы, hoides sõrme спусковом eagle eye. Kandeplaat (Penny surutakse kokku ja neid, kui ta nägi Люгер. — Let 's just me nimetame seda tavapärase ettevaatusabinõuna," ütlesin ma. "Ma olen esimene, kes tuleb üle lift".
  
  
  Penny noogutas. Kui lift peatus, tema istus taga seisvat tasuta ja ettevaatlikult avas ukse. Kui keegi ootas koridoris, oleks ta oli sunnitud tulistama väike madal eesmärk, et saada pilu päevas. Siis emu parem olla tõesti hea ja kiire.
  
  
  Ta lükkas ukse pärani ja vaatasin teiselt poolt. — Kõik on hästi, " ütlesin ma.
  
  
  Kas Penny oli valmis komplekt võtmeid. — Hoia eemale päeval, kui avate tema ütles, tema hei. — Ja las ma login esimene.
  
  
  Sel hetkel, kui uks avanes, tema aru, et korteris kedagi ei ole. See oli täis спертым õhu ja tolmu peaaegu liikumatult rippusid valguses, проникающем aknad kaldus talad. Penny sulges meie järel ukse. 'Issi?' - hüüdis ta.
  
  
  — Ei usu, et ta on kodus, " ütlesin ma, eemaldades relv.
  
  
  — Noh, siis see mõneks ajaks, " ütles ta. Ta avas akna ja valas mulle šerri Philip Доуна. — See on kõik mis meil on, " ütles ta.
  
  
  — Kõik on korras, " ütlesin ma.
  
  
  — Mis nüüd tund?
  
  
  "Pooles kuues".
  
  
  — Istuda maha, " ütles ta. "Ma kavatsen võtta dušš ja muutuda. Kui ta tuleb, siis kui mind ei ole, siis pead ennast tutvustada.
  
  
  Tema tõusis, lahti lips ja hakkas расстегивать särk.
  
  
  "Ma eelistaksin, et sa nõustusid ettepanekutega, ning tal üksi oleks duši all," ütles ma.
  
  
  Tema võttis ee käest. Ta viskas mind vallatu pilk ja alistatud mind mööda koridori.
  
  
  "Sulle meeldib elada on ohtlik, kas pole nii?"
  
  
  — Sa võid nii öelda, " ütlesin ma.
  
  
  Ta хихикнула. "Ma ei tea, mis juhtub, kui ta naaseb koju, kui me ikka jõuame hing".
  
  
  — Me ei saa öelda "tere", — pakkusin ma.
  
  
  Avaras vannitoas on dušš. Me langenud riided ja läksid all nah. Tema jälle восхитился пышностью ee keha.
  
  
  "Kuidas sa tahad seda?" küsis ta, hoides käed кранах.
  
  
  — Kuum ja tugev, " ütlesin ma.
  
  
  Ümber kastekann hing вырвалась äge veejuga. Teda haaras seep ja Penny kergelt kokku pakkida rinnaga minu juurde, istus all juga. Tema lubas seebiga õrnalt libisema ee selga. Tema käed venitatud ja притянули mind enda juurde. Ta on saavutanud oma käed mulle õlgadele ja istusin kergelt раздвинув jalad, kui tema тянул pala vaht mööda ja vahel ee rinnad, ja siis veel allpool, on tema плоскому kõhus ja siia-sinna vahel tema puusad.
  
  
  "Ma tahan olla sinu käsna vannid," ütles ta, snuggling mulle oma kehaga ff sile, vahutav liha колыхалась minu ümber. Tema потерся kohta nah. Ta laisalt naeratas mulle laialt раскрыв silmad.
  
  
  — Помой mind, " ütles ta. "Помой mind kõikjal."
  
  
  Tema käed сомкнулись ümber mu kaela. Tema, sirutas käe ja tõstis ta jalad, kui nad ei juhtu olema, mul puusad, siis käisin tema selja soigumine vannituba ja sisse loginud nah. Kerge, pikk "ah," сорвалось tema huulte. Ja siis meie enda loodusest, praeguse universumi oleme loonud raevukas surfata, siis pööris vastupandamatu imendumist, mis meid viis, ja me oleme kadunud keerisvann on puhas erutust.
  
  
  Kus me oleks meil olnud me tagasi all müra veejuga meie переплетенных kehas.
  
  
  — Ma olin kindel, et ta on siin, " ütles Penny, kui me läksime tagasi elutuppa.
  
  
  Tema допил oma jook ja põlema sigareti. Seda, kuni ei räägi hotell hei, mida arvan.
  
  
  Penny rahutult заерзала toolil. — Võib-olla ta otsustas kauem tööl, " ütles ta lõpuks. — Lõppude lõpuks, ta ei võinud teada, et ma täna tulen koju.
  
  
  Tema ei öelnud midagi. Ta ilmselt juba kahtlustas sama, mida tema, kuid ei ole ikka veel hotellis on seda uskuda. Penny Don ei ole hull.
  
  
  — Ma helistan ego kontor, — ütles ta. Fuajees oli telefon. Tema kuulnud, kui ta valitud number üks, siis teine. — Kesk, — ütles ta. "Ma saan autom. vastuvõtt, et number, mis on teda püüdnud helistada, lukustamata. Seda, usun, et see peaks olema viga. Ta kuulis, kuidas ta nimeks number ja hetkeks воцарилась vaikus, enne kui ta uuesti nêêd. — Sa oled täiesti kindel? Ma ei kuulnud vastust, kuid teadsin, et see oli nii.
  
  
  Ta läks tagasi elutuppa ja vaatas mind. — Et midagi on valesti, " ütles ta.
  
  
  Selle joonud sellest oma tass. - 'Tema tea milles asi.'
  
  
  — Sa oled kogu aeg teadnud, kas pole nii? ta ütles.
  
  
  Ta noogutas. — Ma arvan, et oma isa hoiavad pantvangis. dr Инурис hoida sind, et veenduda, et su isa ei tee midagi, et takistada seda varastada kulla viimase hetke. Kui ta on kaotanud sind, ta ego sõbrad pöördusid su isa sinu veenduda, et sa ei teeks midagi, mis oleks võinud hävitada ih plaanid.
  
  
  "Aga niipalju kui ta teadis," ütles Penny — ma ei tea midagi sellest, mis toimub tema vahel ja minu isa".
  
  
  "Kui kaalul on viisteist miljardit dollarit, et nad ei ole ohus," ütles ma. Ja lisaks, see on nüüd umbes 45 miljardit dollarit. Viisteist miljardit — see on ametlik hind, arvutatakse kolmkümmend kaheksa dollarit unts, mida valitsus заплатило kulla eest. Vabal turul on hind ligi kolm korda suurem".
  
  
  Penny присвистнула. - "Mida me nüüd teeme?'
  
  
  — Sa oled küll ette, kui sinu isa on alati связывался arst? Инурис?
  
  
  Ta raputas pead. "Ei ole," ütles ta, " ta ei ole mulle rääkinud."
  
  
  "Arvestades seisund kodus," ütlesin ma, — ta ei pahanda".
  
  
  "Võib-olla nad ei ole ära võetud ego siit, "ütles Penny — võib-olla kontoris".
  
  
  Tema raputas pead. "Ma võin eksida," ütlesin ma, — kuid liiga palju ei juhtu nii nagu büroohoone. Asukoht лифтеры. Liiga palju inimesi on kõikjal, trepikojas, õues, mis võivad midagi näha ja meelde jätta. Elamud ценымногие parem, vaiksem. Inimesed tegelevad oma asjadega. Oleks palju lihtsam ja palju vähem riskantne haarata sinu isa oma ego koju. Arvestades aja erinevus vahel see koht ja Euroopas, sõbrad Инуриса ei valmistanud raskusi saada siia kohale, kui arst helistas neile lennujaamas.
  
  
  — Ja kuhu nad ego ära võtta?
  
  
  — Ma ei tea, " ütlesin ma. — Aga pärast, et sa ütlesid mulle oma isast, ta ümber neid inimesi, kes saavad naudingut, jättes kuskil зацепку.
  
  
  — Sul on õigus, " ütles Penny. 'Aga kus?'
  
  
  — Ütle kas see oled sina, " ütlesin ma.
  
  
  Silmad Penny заметались tuba. "Kõik tundub täpselt sama," ütles ta, " kõik paigas. Seda oleks märganud, kui see nii oleks. Ta on kohutavalt korrastanud välimuse. Ta подсунула jalad all ennast toolil ja süngelt kähara üles.
  
  
  — Mõtle, " ütlesin ma.
  
  
  Penny sulges silmad. Toas oli vaikne. Läbi akna, jättes Mes, seda võis näha oranž pall loojuva päikese, helendav siiras üle silmapiiri. Tema, vaatasin kella. Oli kuus tundi new yorgi aja järgi. Pangad kogu Ameerikas on suletud. Maailm oli vaikne ja turvaline, vähemalt homseni. Ja siis võib-olla paanika, et panna kogu teemat.
  
  
  Äkki Penny вскочила. — Ma mõistsin, — hüüdis ta.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  13. peatükk
  
  
  
  
  Tema hüppas oma kohale.
  
  
  'Mida sa sellega mõtled?'
  
  
  "Ma tean, kus ta jätab selle vihje", — ütles ta. "Kui ta lahkus."
  
  
  'Kus?'
  
  
  "Kast Gee" .
  
  
  Tema, vaatasin nah abivalmis.
  
  
  "Üks kast on elevandiluu, mis on vana Jie kinkis minu ees isa, kui ta lahkumas on Hiina. On nen ta salvestab kõik oma väärtpaberid. Kui ta kuskil ja jättis улику, see peaks olema selle kasti.
  
  
  "Kus see kast on?"
  
  
  "Ego toas," ütles Penny ja juba мчалась mööda koridori taga.
  
  
  Naasis ta hetke pärast. See oli suur töö, ristkülikukujuline ümbris on elevandiluu värvi, iga tolli külgedel ja peal oli kaunistatud suurepärane reljeefiga, pealtnäha kõik mõeldav loomi. Penny on andnud mulle ego.
  
  
  Teda haaras kaas ja tõmmatakse. Karp jäi tihedalt suletuna. Penny vaatas mind kaastundlikult.
  
  
  "See ei ole nii lihtne," ütles ta. "Ji seigelnud nii, et oli kasti, mis olid mõistatusi, mäletad?"
  
  
  "Kuidas see avaneb?"
  
  
  "Ma ei tea," oli reuma.
  
  
  — Meil on kaks võimalust valida, " ütlesin ma. "Me võime kas lõhkuda ego, mida ta ei tahtnud teha, kas me peame paljastada selle saladuse".
  
  
  "See on liiga kallis asi, et seda murda," ütles Penny. "Isa ei ole kunagi oleks mulle ei andestanud".
  
  
  "Nelikümmend viis miljardit dollarit on ka väga väärtuslik," ütles ma. "Ja mulle täiesti противны kõik, kes üritab röövida Ameerika Ühendriikide valitsus. Kas me kiiresti teada, kas panus Philip kõrvaldada palju vaeva — see hunnik katki elevandiluu.
  
  
  Teda õrnalt võttis kasti, повертев tema käes. Ta patsutas on kaas põhja ja külgedele. Selle klõpsanud. Tema пощипывал ja ощупывал nurgad. Proovinud kombinatsioonid постукивания ja pressimist. Tema тряс tema. Miski ei aidanud.
  
  
  Tema, vaatasin Senti. - 'On ideid?'
  
  
  Ta raputas pead. Mis see meile oli, see on nii lihtne ja keeruline. Alexander oli tee Ji . Teile probleemi, mis tegeleb tundus kohutavalt keeruline, kuid lahendus on kogu aeg jõllis teil ei oleks siiralt nägu.
  
  
  — Kõik see aeg jõllis sulle näkku — seda uuesti korrata. 'Hästi.
  
  
  Oletame, et see "lahendus".
  
  
  Kast oli mul süles. Tema, vaatasin kate. Midagi muud loomad. Lõvid, tiigrid, ahvid, panther, laama, elevandid, maod, karud, kaelkirjakud, mäger, vaalad, öökullid, gorilla, antiloobid.
  
  
  Penny naeris.
  
  
  'Mis on?' — küsisin ma, vaadates nah, kuni ta наклонялась, et kontrollida kasti.
  
  
  "Oh, ma just mõtlesin vana Jie . Ilmselt talle oleks see meeldinud. Näha on, et kast, kuhu ta tegi see väike poiss, oli nii palju muret.
  
  
  — Ma oleks ценымногие õnnelikum, kui oleks vana Jie kinni lihtsamaid trikke, " ütlesin ma.
  
  
  — Aga see on lihtsalt, " ütles Penny. 'Ta rahunes.'
  
  
  "Ma annan oma разгадывание minut ja viisteist, ja siis разобью ta tükkideks," ütles ma. "Vahepeal, vaata, kus on pliiats ja paber".
  
  
  Penny koheselt tagasi.
  
  
  Ta hakkas lugema. — Web-hosting, " ütlesin ma. "Viiskümmend neli loomade üleval. On kolmteist on igal pool. Põhjas midagi. Kokku sada kuus. Kuus lviv. Kaheksa elevanti. Ahv, viis. Karu, kolm. Madu, viis. Kaks öökullid. Vaalad, neli. Laama viis. Kolm kaelkirjak. Üks panther. Gorilla, neli. Баффало, viis. Viis paabulinnud ja kolm dundee.
  
  
  Tema jätkas pidada. Penny jätkuvalt kirjutada, kuni ma ütlesin: "See on kõik".
  
  
  Üheskoos, " ütles ta. "See on kokku sada kuus."
  
  
  Tema võttis mul nah nimekirja ja uurinud ego, kuni ta vaatas mulle üle õla. — Sa näed midagi erilist? Tema küsis.
  
  
  Penny, kuid raputas pead. "Mitte rohkem, kui külaliste nimekirja peole on Noah 's ark", — ütles ta.
  
  
  — Võib-olla прощальная õhtu, ütlesin ma. "Saabumisel kõik tuleb minna maale, paaris".
  
  
  Penny ikka tähelepanelikult vaatas nimekirja. - Siis on raske.
  
  
  'Mida sa sellega mõtled?'
  
  
  — Et panthers ja mägrad, — ütles ta. "On ainult üks nende ümber. Kui sa arvad, et nad midagi teavad?
  
  
  Siis ta nägi seda. — Sul on õigus, kui nad midagi teavad. Kontrolli ih.'
  
  
  — Ma vaatan, " ütles Penny.
  
  
  — Kas sa midagi neist ei märka?
  
  
  — Ei midagi erilist, " ütles ta. "Välja arvatud see, et on ainult üks nende ümber, ja suurem kui teised."
  
  
  Tema võttis mul nah nimekirja. Tema hoidis kasti ühes käes ja paber teise. — Hästi, — ütlesin ma. "Igal loomal on rohkem kui kaks, üle kolme erandiga".
  
  
  "Jah," ütles ta. "Paar cos, panther ja mäger".
  
  
  'On õige. Ja mis on öökull?
  
  
  — Sümbolid tarkust, " ütles ta.
  
  
  — Veel kord. Ja kus need öökullid?
  
  
  — Avatud üle пантерой ja барсуком, — ütles ta. 'Nii?'
  
  
  Panther, ja mäger, — korrake seda.
  
  
  Penny нахмурила kulmud.
  
  
  "A ja A", ütlesin ma. "Initsiaalid Philip Доуна".
  
  
  Seda, mis on klõpsatud пантеру. Midagi ei juhtunud.
  
  
  — Oh, Nick vaikselt ütles Penny.
  
  
  — Ei anna sisse, " ütlesin ma. — Me võime proovida midagi muud.
  
  
  Tema pani üks sõrm пантеру ja teine mägrad. Tema, vaatasin Senti. — Häält ta.
  
  
  Selle klõpsanud. Mõlemad loom скользнули all minu pöial. Kuskil kasti sees kostis vaevu слышный klõps. Ta eemaldas oma käe, ja kaas on puhkenud. Vihje Philip Donna oli esimene, mida me nägime.
  
  
  
  14. peatükk
  
  
  
  
  See oli natuke, aga see oli piisavalt: valge paberileht mustade trükitähtedega.
  
  
  Fu Kuan Йонская акробатическая trupp. Nüüd on P Teater Min .
  
  
  Ühes nurgas väike kena käekiri, mis Penny опознала kui käekiri ja isa seisid aeg ja toimumise kuupäev: 8:05 am dr Инурис ei kaotanud aega raiskamata. Nagu ma ka juba, siis ilmselt helistasin kolleegile ümber Nice ' i lennujaamast ja käskis tal oli võimalikult kiiresti võtta Philip Доуна. Hoiab ta selgituse enne saabumist New York.
  
  
  Tähendab, hommikul vara keegi, kes pussitas visiit Филипу Don. Ilmselt oli ta tähelepanelik, kuid ei ole piisavalt tähelepanelik, et hoida vanamehe sellest, et panna paberile kui puusärk on elevandiluu; ilmselt niikaua kui ta rõivastus.
  
  
  — Läksid ära, " ütles Penny.
  
  
  'Ei ole nii kiiresti.' Kui tsiteerida mu nägu ta aru, et ma ei taha, et ta oli koos minuga.
  
  
  — Sina ei ole nõus minema odin?
  
  
  — Kardan, et ma pean, " vastasin ma. "Siin me расстанемся, vähemalt mõneks ajaks."
  
  
  "Ma tahan minna, Nick," ütles ta. — Ma затащила sind siia. Ja ta on minu isa.
  
  
  Tema raputas pead. "Niipea, kui pimedaks läheb, seda lähen sel teater, ja natuke seal поковыряюсь.
  
  
  Seda tean, et see teater. See asub ristteel Бауэри ja Чайнатауна. Sa oleks liiga выделялась seal.
  
  
  'Mida?' — Võib, tasub neile öelda, et me oleme siin. Võib-olla on see ih выманит.
  
  
  "Ja oletame , et see juhtub," ütles ma. — Mis siis, kui nad võetakse kinni meile mõlemale?
  
  
  "Nad on võitnud, ja me проигрываем," ütles ta, õlakehitus.
  
  
  — Ma ei saa seda endale lubada, " ütlesin ma. "Ja Ameerika Ühendriikide valitsuse liiga. See ei ole minu mäng, kus on "homme", saad veel üks võimalus. Kui nad võidavad, ja me kaotame, on see oja mitte ainult sulle, mulle, su isa sinu, vaid ka paljudele teistele inimestele. dr Инурис ja ego sõbrad, peaks olema, nüüd on natuke hirmul. Sinu põgeneda ja vajadust võtta isa pantvangi piisavalt, et häirida ih plaanid, et saada ih närviliseks. Pidage meeles, et arst Инурис mingil põhjusel ei lasta teid ümber hoida. See on röövimine kulla jõudmas oma haripunkti. Praegu on nad aga ei tea, kus me oleme, kuid vähemalt nad peaksid kahtlustan, et me loome neile probleeme. Nii et on võimalus, et nad kiirendada operatsiooni. Kui me ei tee viga arvutustes, nad on vabad nagu linnud, ja häda tabab USA, nagu ilmselt ka kogu ülejäänud maailm. Ma ei usu, et sa tahad, et see oli sinu südametunnistuse -, Senti-Don.
  
  
  Ta langetas silmad.
  
  
  — Kuule, anna mulle homme kuni üheksa hommikul. Kui ma tagasi selleks ajaks, helista on Ühendatud teenuse ajakirjanduses ja telegraafi sõnumite Washingtonis, ja paluge mees nimega Хоук. Räägi emu kõik, mida tead. Ja siis tee mis tahad. See on kõik, mida see palun sind. Vähemalt nii, et sul on võimalus näha taas oma isa.
  
  
  Penny vastavalt noogutas. — Ja et sinuga on, Nick? Ta snuggled mulle oma sooja keha.
  
  
  — Ära muretse, " ütlesin ma. "Ma just meenus, et mul on сыч mida elada".
  
  
  Ta ei suutnud naeratada. — Siis püüdke meeles pidada, " ütles ta.
  
  
  — See on minu jaoks liiga häirida, " ütlesin ma.
  
  
  Ta tegi sammu mul. "Nüüd olge valmis minema," ütles ta.
  
  
  Mul oli kerge pintsak, tume-hallid püksid ja tumesinine kõrge kaelusega, mida tema досталь ümber osaga. Wilhelmina järgneb, Hugo Pierre ja laiali oma tavapärastele kohtadele, ja tema pani mitu бритвенных labad on voldid водолазки.
  
  
  Penny on välja mind. — Ole ettevaatlik, Nick, " ütles ta.
  
  
  — Ei впускай kedagi peale minu, " ütlesin ma.
  
  
  — Ära muretse, " ütles ta.
  
  
  Võib-olla oli see Teater Song Min lõbus üheksakümnendatel oli tabanud , kuid ma selles kahelnud. Üks võiks kindlalt öelda: kui tal kunagi oli oma õitsemise, kui eeldada, et ta kunagi oli, siis see oli väga ammu. Suur, vana, kandiline hoone, tundus, спряталось varjus Манхэттенского silla, нависавшего üle arch. Ta elas pidevas maha pool, nagu съеживаясь, et näidata lagunemise постигшее ego aastate jooksul.
  
  
  Oma suurel areenil ta on pikka aega kadunud ja suurema osa aastast teenis kino. Noh, jällegi, ei ole see juhul, kui hollywoodi külalised ootavad oma peaminister. Olid vanad westerns ja odav import filmitööstuse hong Kong. Üks või kaks korda aastas lavale läksid akrobaadid ümber Taiwan. Märgatavalt au seekord läks Куану Йонскому erakond.
  
  
  Tema скорчился on määrdunud katus, vaadates üks ümber tolmune valgus luugid. Подо minuga laval, tema nägi mees, alasti, kuni vöö, ja tüdruk kleit on tühi selja кланяющихся vaatajatele. Раздались vaoshoitud aplaus.
  
  
  Nad hüppas tagasi lavale ja on alustanud kaugele sõbra sõber. Ühelt poolt on tüdruk, ja teine mees. Paljaste puidust laual oli tass koos nooled, tutid.
  
  
  Tüdruk võttis ühe ja pöördus mees, kes seisis tema selja taga. Ta согнула käe ja iso kõik jõud метнула viskamise emu selga. Viskamise задрожал ego vasikas, vaid naha alla, esines tilk verd.
  
  
  Ta vaatas veel veidi, seejärel hoolikalt läks tõrvasaadused katuse. Seal oli veel üks katuseakna, mis oli vaja uurida. See oli ebaviisakas, kuid ei läbipaistmatu, ja vaatab alla läbi vana klaas, mu südame löögisagedus участился. Toas подо minuga seisis dr Лотар Инурис.
  
  
  Ta ei olnud üksi. Ta oli firma veel kaks meest. Ja kuigi teda kunagi varem näinud, et meil sellest, meil on teine, talle kohe teada ih. Tema on näinud ih pilte asjades ja AH.
  
  
  Odin ümber oli kõrge ja peenike, tumedate laineline juuste ja смуглым ilus nägu. Talle kohe sai teada nen Don Mario Põhimõtteliselt. Kui maffia on jalgpalli meeskond, et ta oleks parim lööja ja jalgpallur aasta samal ajal. See oli uus maffia; sündinud USA-s, on hästi haritud, intelligentne, kogenud ja kõva. Ta ei stahl oleks kasutada lihased seal, kus võiks kasutada tervet mõistust. Ta teadis seadus piki ja põiki, ja kasutasin iga lünga, mida võis leida. Sa võid võivad kahtlustada ego paljud asjad — ограблениях, ростовщичестве, narkootikumide, prostitutsiooni ja mängimine — aga tõesta seda. Ego nimetatakse "prints", ja isegi vanad доны omistati talle oli antud. See on vana koera vanade nippe. Prints teadis uued. Ta on vilgas rahapesuks musta raha üle ookeani. Ta teadis, kuidas tungida ja võtta juriidiline äri, ilma et peaks muretsema seaduses. Ta teadis kõiki nippe ja lõksu politsei ja tuhat ja üks viis, kuidas vältida ih. Kui keegi on ka kütitud üle 45 miljardi kuld, osavõtjate prints tõesti mõtet.
  
  
  Mitte vähem huvitav oli ja kolmas mees toas. Tal oli коренастое, võimas keha ja korter näojoonte täiskuu. Isegi ilma униформы ego oli lihtne teada saada. Poeg Воен, õigemini, kolonel, Poeg Сье. Tööta hiina sõjalise luure , tõusis läänes, on saanud majandusliku hariduse Oxfordis. Sõjaliselt ta oli geniaalne strateeg. Ta on teeninud maine tipptasemel juht luure agentuuri tuntud Moonrise , väljaspool Macau 1950-ndatel aastatel. Ta organiseeris operatsiooni sõjaväeluure Põhja-Koreas ja Hanoi. Vene luure pidas ego kõige ohtlikum hiina agent, kellega nad kunagi kokku puutunud. Räägiti, et ta oli sama järsk, nagu geniaalne, ja nii ambitsioonikas, kui ka lahe. Nüüd, see oleks nagu rahulik kevad õhtu, ta oli захудалом манхэттенском teatris ja otsustades tema ego isikute, oli väga vihane.
  
  
  Tema ei saanud kuulda, et rääkis kolonel Poja, kui ta istus toolil sirge selja taga puust laua taga on tühi ruum, aga teema ego, oma viha, ei olnud mingit viga. Ego nägu oli moonutatud ja viha. Tume veri voolas avameelne all ego nahk, ja kuni ta rääkis, nimetissõrm parema käe метнулся костлявым oda juurde Лотару Инурису.
  
  
  Prints seisis pool, relvad, käed rinnal, ja viskas naeratas коварному arstile.
  
  
  Инурис sirutas käed полковнику on жесте leppimist. Kuid hiinlane ei tahtnud sellest teada. Dr Инурис proovisin rääkima hakata, kuid reuma kolonel, Poeg hüppas ja lõi rusikaga lauale. Ta ei kuulnud meie jutlusi pidada. Isegi heli vait polkovnik Poja lauale ei kostuks.
  
  
  Kuid selle oleks võinud arvata, mis juhtub. Dr Инурис on tagasi linnas ja teatas Riviera üksikasjad oma ebaõnnestunud rünnakut ettevõte. Ja kolonel, Poeg reageeris etteaimatav. Ta oli maine перфекциониста. Ja hääl ta plahvatas. Инурис oli loll. Ego rolli operatsioonis oli üsna lihtne: hoida tüdruk eemale. Nüüd ta rikkus plaani. Ei korda, vaid kaks korda. Ja nüüd ta jooksis ära. Ei räägi juba sellest üllas американце Николасе Андерсоне, пришедшем hei, abi.
  
  
  Kolonel Poeg lõpetas. Ego käed tegid рубящие algatusel, kui ta rääkis. dr Инурис püüdis olla võimalikult незаметнее, mis on oluline ruumis, kus vaid kolm inimest.
  
  
  Mulle meeldis näha, kuidas arst Инурис sai peksmine. Ta sai, et ära teeninud, isegi rohkem, kuid vaadata üksi ei aitaks mul teha veel üks samm edasi.
  
  
  Kolonel elama. Ta läks tagasi oma lauale. Ta süütas pika sigareti, sügavalt hingata suitsu aeglaselt välja ego ümber paks ninasõõrmed. Suitsu струился kahe võrdse струйками. Ta hakkas uuesti rääkima.
  
  
  Tema surus kõrva vastu raami valguse luugi, aga ei ole midagi kuulnud. Ja kui teda õrnalt пригнулся juurde световому люку, tuginedes teda ühe käega tasakaalu, seda tundsin, kuidas üks akende ümber шевельнулось all mu sõrmedega. Seda tõmmatakse eemale eemale, vaadates toas. Tundus, et keegi ümber kohal ei ole kuulnud midagi. Kolonel Poeg lihtsalt jätkas, nagu varem.
  
  
  Mu sõrmed on uurinud незакрепленное klaas. Tasanduskihi, удерживающая ego on paigas, peab olema kuiv palju aastaid tagasi. Klaas sujuvalt lihtne. Tema шевельнул käega ja Hugo, стилет, jooksnud mulle käe. Selle vaikselt stahl lõigata kitt. Seejärel korralikult valitsuse noa tera on puidust raami ja поддел seda. Vihje стилета tema tõstis klaasi ja võttis ta. Nüüd on tema kuulis Poja hääl . "Hetkel on meil lihtsalt on vaja edasi liikuda. On tõelised professionaalid, kuidas hääl see idioot", — näpuga dr, Инурис — "õigesti täitnud oma juhised". See on jälle õigustamatult pikaks veninud suitsu ümber sigaretid ja jälle välja ego kaudu oma ninasõõrmed. "Tegelikult me peaksime käituma nii, nagu oleks see tüdruk ja mr Andersoni, ei ole olemas. Võimalik, et nad kujutavad ohtu meie operatsiooni, kuid on tõenäoline, et see ei ole nii". Ta vaatas Инуриса. — Sa arvad, et see tüdruk ei tea midagi meie operatsiooni. Tema, loodan, et sa aru see on õige. Mis puutub selle Andersoni, siis ego juuresolekul tundub enam kui kahetsusväärne juhus. Igal juhul, nüüd on juba liiga hilja, et pane niit meie plaanid. Liiga palju kaalul, et meid kõiki, ja me oleme nüüd lähedal lõpuks.
  
  
  "Siiski, tema usun, et mõned muudatused on vajalikud". Ta докурил sigaret. — Ma обсужу see teiega mõne minuti. Aga kõigepealt — ta tõusis toolilt, võttis ümber tasku tühi pakk sigarette ja käkerdatuna seda — mul on vaja sigarette. Ta läks üle toa.
  
  
  Tema jätkas vaadata. Dr Инурис vaatas Don Mario. Üks on-see on vastik, пронзительных, närvi смешков murdis ümber ego бородавчатого kõri. Ego närvid olid natuke vähem pinges, kui polkovniku Poeg ei olnud toas. Don Mario külm vaatasin teda.
  
  
  "Ärge muretsege," ütles dr Инурис emu. 'Kõik on hästi. Tema on see täpselt tea.
  
  
  Don Mario kaua oodanud, enne kui vastata. Ego hääl oli täis jälestust. "Ei mängi enam loll, kui vaja," ütles ta. "Kõik läks hästi, kuni sa ei ole otsustanud, et pean mina olema see väljavalitu".
  
  
  — Kõik on hästi, " ütles Инурис. 'Ärge muretsege.'
  
  
  — Kuula, " ütles Don Mario, — kõik inimesed, kellega ei pea muretsema, sa oled esiplaanil kohas. Kui midagi viltu läheb, sa pead muretsema оборудова mulle ja полковнике Poeg, sa, õnnetu värdjas, kui sa oled seal. Ja kui ei ole, siis alati on muretseda".
  
  
  "Hääl näed," ütles dr Инурис. 'Kõik on hästi. Uskuge mind. Arvata...'
  
  
  Muu teda ei kuulnud. Järgmine sekund mu hingamine on lakanud, kui metallist kett сомкнулась ümber mu kõri. Kuni selle võidelnud lonks õhu proovide all terasest surve murda, вгрызающейся krae minu kampsunid, minu käsi instinktiivselt saavutas kuni люгеру. Minu keel kummardus läbi iso rta. Mu silmad tundus, et hüppas, kui on valus. Kusagil mu aju, лишенном hapniku, tema teadis, et see, kes oli minu taga, kasutas surmava nunchuck , nii lemmik sportlased karate.
  
  
  Kett kahe käepidemed выжала minu ümber kogu elu. Kuid minu käsi ikka тянулась juurde relv.
  
  
  "Ei, ei, Carter, selle ümber midagi ei tule välja", — kostis hääl. Järgnes terav löök minu kaela ja välk тошнотворных tuled, enne kui mind neelas pimedus.
  
  
  15. peatükk
  
  
  
  
  Kui ta teadvusele tulnud, siis avastasin, et ei valeta põrandal väike tuba taga etapp. Mu käed ja jalad olid kinni seotud, ning seljal oli selline tunne, nagu keegi придавил ego koti liiva. Kolonel Poeg, Don Mario ja Инурис seisid ja vaatasid mind.
  
  
  — Sa tunned end veidi paremini? — küsis kolonel Poja.
  
  
  Teda õrnalt surus oma peaga edasi ja tagasi. — Tundub, et midagi ei ole katki, ütlesin ma.
  
  
  Kolonel Poeg põlema ühe ümber oma pikad sigarette ja lasi suitsu immitseb läbi ninasõõrmed. "Tegelikult delle sa заслуживаешь surma," ütles ta. Kasvõi sellepärast, et sa oled olnud nii неосторожен. Hoolimatus meie töö ei sobi, kas tead. Ja sinu käsi oli väga hooletu tõmmake see aken ümber valguse luugi. Teil ei ole kunagi pähegi, et kui te võtate ära klaas, värske õhu proovide toas suureneb? Täpsemalt on väga väike vool õhu proovide. Kuid käputäis piisavalt, et hajutada suitsusambaid ümber mu ninasõõrmed. Minu tähelepanek, sest suitsu ei korda salvestatud mulle elu". Ta naeratas. "Võib öelda, et ma olen üks nendest vähestest inimestest maailmas, kes suitsetavad tema tervis".
  
  
  — Kui oleks seda suutnud, tema oleks kühmus enne oma jälgimine, kolonel, " ütlesin ma. — Aga kardan, et minu praeguses olukorras on see natuke raskendatud.
  
  
  "Ma võtan selle mõtte, Carter," ütles ta. Ta viskas гневный pilk dr Инуриса. — Jah, see on Carter, idioot. Nick Carter, mitte mingi Nicholas Anderson. Ta on agent AH.'
  
  
  dr Инурис avas suu. Don Mario imestusega jälginud.
  
  
  -- Seda pole aimugi... -- hakkas dr Инурис.
  
  
  'Tasa!' - Kolonel, Poeg katkestas teda. — Muidugi, sa oled aimugi ei olnud. See on su aju on sul nende käeulatuses, jalgevahe, võib-olla kõikjal, välja arvatud pea. Nii sa arvasid, et ta on lihtsalt reisija, üsna galantne назойливый inimene, kes kogemata tuli abi raskustes hätta tütarlaps? Sa oled veel suurem idioot, kui tema arvas. Isiku nimi Nick Carter. Iga уважающей ise eriteenistused kohapeal on toimik ta. Ta on kapten tapja on AX . Kolonel Poeg vaatas mind. "N3, eks?"
  
  
  Ta ei öelnud midagi ja üritas minna сидячее olukord. Minu eesmärk раскалывалась.
  
  
  "Lisaks ego ootab," ütles kolonel, Poeg, justkui lugedes loengu — Carter on tuntud ka oma arsenal relvi. Люгер, tuntud wilhelmina järgneb. Ta võttis ego toolilt ja lokkis neile. "Стилет, tuntud Hugo". Ta korrata show. "Väike, kuid смертоносная gaasi pomm, tuntud, nagu Pierre".
  
  
  Dr Инурис hoida noogutamine iga esitatud emu suhtes. Ego nägu oli punane värv, ja teda uuesti nägin пульсирующую veeni, nagu sinine uss, all ego виском. Emu on pidanud alla neelama palju solvanguid, ja see emu ei meeldinud. Ta värises viha.
  
  
  Äkki ta astus ettepoole ja lõi mind jalaga ribidest. Tema langes ja langes. Löök ei tabanud mind, kuid перекатывание ei ole palju aidanud minu eesmärke. Valu teda jälle sel.
  
  
  Kolonel tõusis tooli. Käes tal oli стилет. Hetkeks tema arvas, et ta on minu taga, kuid selle asemel on ta astus dr Инуриса, kes astus tagasi, kui ego jagamine ei ole osutunud seina ääres ilma, et muud väljapääsu. Kolonel, Poeg занес nuga all lõug. Ta rääkis väga rahulikult, et ainult intensiivistunud on ego, viha.
  
  
  — Kuula tähelepanelikult, " ütles ta. — Sa oled juba toodi meile piisavalt vaeva. Sul on vedanud, et ma sind ikka ei tapnud.
  
  
  Ainult minu au käsib jätta sulle oma osa selles operatsioonis. Ja sinu asemel seda ei oleks liiga arvestata seda au. Nii et kuula minu nõuannet ja hellitada seda väga hästi: säilitage rahu. Midagi ei торопи; kas sa выживешь. Aga kui sa oled пренебрежешь minu nõu, ilma vähimatki kõikumine перережу su kole alla tema kõri. Mis puutub Carter, siis tema ja ainult tema избавлюсь temalt sel hetkel, kui ma tahan, mitte varem. Selle selge ütles?
  
  
  See on veidi rõhutas korgitser ots стилета on doktoriõppe kurgus. Надавил kaela Инуриса rivne nii, et kriimustada, kuid ei kaalul tema. Silmad, dr вылезли ümber tiirleb. Emu õnnestus hetkeks кивнуть kinnitus.
  
  
  Kolonel Poeg läks eemale ja jälle on võtnud oma koha lauas. — Hästi, — ütles ta. — Ja nüüd, härrad, " ütles ta, peatudes lühidalt iga meid. "Tagasi tegelikult põhjus. Enne, kui me ei hülga seda tuppa ja täna õhtul, selle tahan, et kõik oleksid kursis viimaste arengutega. Ta naeratas mulle. — Isegi sina, Carter.
  
  
  — Ära tee mulle soosib, kolonel, " ütlesin ma.
  
  
  'Отдолжение?' - ta naeris. 'Vaevalt. Lubage mul teile öelda, et-et, — ütles ta, painutamine üle edasi oma toolil. — Sa pead surema väga aeglaselt ja väga valusalt. Ja tema, " ma tahan, et sa teaksid, et osa sellest haiget meelt. Mõned neist ümber on seotud oma keha, kuid ma kinnitan teile, et see, mis lööb oma meelt, on kindlasti palju rohkem valus. Kui selle ära lõpetan, siis sa pead paluma mind surema. Sa saad edasi küsida".
  
  
  — Ei ole liiga kindel selles, kolonel, " ütlesin ma.
  
  
  Kolonel Poeg tõstis käe. "Palun, Carter, päästa mind sinu бравады ja lase mul jätkata seda, mida ma pean ütlema. Mind ei huvita, mida sina istud siin ja участвуешь meie tänases vestluses. Seda tahan teile teatada, et sa ei suuda. Ja kui sa oled elus, või pigem, kuni tema lasin sulle elada, selle taha, et teadmised sinu ebaedu давило sind, kui lamades sind suur kivi, pigistada su ümber kogu oma tahe ja elu". Ta tasandas häält. "Ma tahan, et sa mõtled sellest, Carter, aja jooksul".
  
  
  Ta slapped käsi, justkui murda õigekirja.
  
  
  "Nüüd on esimene punkt — tüdruk".
  
  
  — Ei вмешивай tema on see, " ütlesin ma.
  
  
  — Ole vait, Carter, " ütles kolonel Poja. "Ma oleksin kõige suurem idioot, kui ei oleks kasutanud тупостью oma kolleegi dr Инуриса. Sinu kalduvused juurde рыцарству täiesti ei ole mulle suhe. Isegi pead tunnistama, mida oleks rumal mitte välja tuua ff.
  
  
  — Ta ei tea sellest midagi, " ütlesin ma.
  
  
  "Ma usun, et ta räägib tõtt, — ütles dr Инурис. "Ta ütles mulle, et midagi ei tea suhe oma isa minuga".
  
  
  Kas Лотар Инурис oli suur idioot, kui näis, kas ego hullu mõtte ikka kalliks idee jagada kuskil lemmenpesä ego isiklik ülestõusmisega Nicole Teeb. Igal juhul, mind see ei ärritunud.
  
  
  Kuid kolonel Poeg teab... — Ma ütlesin sulle vaikima, " ütles ta. Arst pomises midagi umbes üritavad aidata ja suletud suu, kuid hakkas üle keha värisema all презрительным pilguga polkovniku Poeg.
  
  
  — Ei, Carter, kardan, et tüdruk tuleb neutraliseerida. Ma ütlen teile, kuidas kolleeg. Seda, ma palun sind panna ennast minu asemele. Oletame, et kui sa ütled, et tüdruk ei tea midagi. Aga ma võin lisada, et ma ei arva seda, sest see tähendab ka seda, et ma sind usaldada ja talle kunagi ei usu. Kuid oletame, et tüdruk ei tea midagi. Siis on midagi umbes äri suhe oma isa ja dr Инурисом. Siiski on üks asi, mida ta varem või hiljem avastab, kui ta veel ei avanud ee. Silmad Poja polkovnik ei мигая vaatasid mind. - "Ja see, et tema isa on kadunud".
  
  
  Tema püüdis säilitada sirge näoilme.
  
  
  — Aga kui ta teada sellest, siis ilmselt наведается umbes ego asukoha kohta; uurida, kus osaleb omavalitsused. Ja kui võimud hakkavad küsitlema oma isast, noor daam, kahtlemata, ütleb, et tema isa oli tegemist dr Инурисом, arst, kes tegi hei operatsiooni. Ja isegi kui ta oleks võtnud фальшивую isiksus, ego, oskus oma ametis osavad olla selline, et ego on tõeline isiksus varsti hüppab välja. Kuid ta ei kasutanud vale nime all. Ja siis võimu leiavad, et see arst Инурис on omandanud teatud kuulsuse, kui te arvate, et nimi võib olla tuntud, kui see on kopeeritud kohtu istungi protokolli mitmed riigid. Ei taha asjatult häbistada oma kolleegi, kuid mõned on ego kuritegusid on eriti halva maine isegi kogukondades, täiesti терпимых seksuaal излишествам. Teised seotud või viitavad narkootikumide kuritarvitamine, eriti isiklikuks kasutamiseks. Samas teised arvavad osaluse шпионажу. Ei ütle juba mõned kuriteod alaealiste vastu, mis lühidalt ütlen, saate kergesti kvalifitseerida sõjakuritegude".
  
  
  Tema, vaatasin Инуриса. Ta langetas oma silmi, kui kolm meest vaatasid seda täis jälestust. Kuid samal ajal on sellest tulenes kuum viha sellele, et olla suhtes sellist avaliku alanduse poolt Poja, polkovnik. Seda, mõtlesin, et kui kunagi avaneb võimalus, kui arst Инурис võiks saada hiina maksma, oleks ta hea meelega seda tegi.
  
  
  Kolonel Poeg jätkas... Ja seega võim paratamatult läheks arsti juurde Инурису ja edasi. Инурис, nagu me oleme juba näinud, nii sõltub täielikult oma lõbuks. Ta ihkab tugev naudingut. Ta ужасается mis tahes неудобству. Ta kardab haiget, kujuteldamatu трусостью. Hellita oma ego kätte võimude подвергните ego vähimatki haiget, ja milline oleks tulemus? Ta выболтал oleks kõik lootuses päästa oma kole nahk. Ja miks? Kõik sellepärast, et oleme unustanud neutraliseerida tüdruk. Kolonel Poeg raputas pead, nagu насмешливом жесте kahetseda. — Ei, ma kardan, et meil tuleb valida teda. Kas sa ei nõustu, Carter?
  
  
  Sul on mida öelda.
  
  
  — Selle peaks ma võtma oma vaikus eest nõusolek, Carter, " ütles kolonel Poja. "Ja see viib meid paratamatu küsimus:" kus tüdruk on?"
  
  
  Ma kardan, et ma ei tea, kolonel, " ütlesin ma.
  
  
  Kolonel naeratas mulle. — Carter, viimati me rääkisime sinu usaldusväärsust. Mis on muidugi tuntud oma mainet. Seda ütlesin siis ja ütlen uuesti: ma sind ei usalda.
  
  
  Kolonel Poeg põlema veel ühe pika sigareti ja süütas ühe umbes kaks puidust tikke, mis ta досталь üle lakitud kasti taskus mantel. Siis ta võttis toolilt minu стилет ja stahl заострять teise mängu läbi.
  
  
  — Palun, ära sunni mind tee sulle haiget, Carter. Aja jooksul on selle причиню sulle valu kõigis vormides, kuid ma lootsin, et vältida tavaline piinamine. Meeles pidama, ei ole mul tõeline vastumeelsus sellele, et tekitada sulle valu, kuid ma tean, rõõm, et minu ebaväärikas kolleeg siin - ta мотнул pea suunas doktorikraad. Инурис: "See sunniks mind seda mitte teha. Ta ei vääri sellist sugutung.
  
  
  — Jätkake, kolonel, " ütles talle emu. Mida varem see algab, seda parem. On пытке on aeg, mil oma mõistus enam ei saada sõnum haiget saadetud keha, isegi kui sa oled teadvusel. Siis hing hõljub недосягаемом tasandil, vaba ja turvaline. Selle võiks ootan seda teha, ja tean, et kui suudan saavutada selle taseme, ja jäävad sinna kuni hommikuni, Penny Доун ввдет Хоука kursuse ülesanded.
  
  
  Kolonel püsti, mööda tugitool ja peatus minu ees. Ta kummardus, haaras mu käe, nendega koos ja воткнул otsa tikud all küünte parema käe nimetissõrme. Siis ta puudutas väävelhappe peas kuuma otsa sigaretid, ja ta on koos kurja tormasid süttis.
  
  
  Tema istus ja vaatas, kuidas leegid прожигает mängu läbi, jättes must kähara jäänuseid. Kolonel Poeg sirutas laud, haaras стилет ja küünitas ego geniaalne otsa jagada sisse minu silmad.
  
  
  "Ei püsi paigal," ütles ta, "ja siis su silmad võivad muutuda оливку on шпажке".
  
  
  Tema näinud, kuidas aastani jääb põlema.
  
  
  "Kus tüdruk on?" — ütles kolonel Poja.
  
  
  Seda, tundsin kuidas soe läheneb mu nahka.
  
  
  — Ei püsi paigal, Carter, — hoiatas kolonel.
  
  
  Valu tugevnenud ja ma tundsin, kuidas mu lihased lühenevad hakkavad üle pingutada. Tera oli nõrk plekk ees minu pilgu.
  
  
  Ja siis äkki lõppes kõik. Kolonel Poeg sirutas vaba käe ja ta kustutas leegid. — Ma pidin teadma, et ei pidanud püüdma, Carter, kuid pidi. Oled sa kunagi saad teada seda.' Ta pöördus Don Mario ja naeratas.
  
  
  "Ma olen üsna raskes olukorras," ütles kolonel Poja. "Ma pean austust Картеру, ta, tema, olen kindel, et annaks mulle antud. Meil mõlemal on plusse ja väga hea. Kuigi tasuks riskima, et näha, kas see võib olla tundlik lihtsam piinamise vormidele, sisimas ta teadis, et see ei ole nii, ei ole rohkem kui tema". Ta pöördus minu poole. — Nojah, sa oled nagu oleks tervitatav mõte, eks, Carter? Sa lootsid, et läheb esimese etapi tasemele täielikku unustusse, kuidas me kõik ego teame. Ta naeris. "See on peaaegu nagu ma saan lugeda oma mõtted, eks?"
  
  
  Don Mario katkestas teda. — Hästi, kolonel. Arvan, et on aeg lõpetada naljad ja mängud.
  
  
  Kolonel Poeg vaatas kella. "Anna mulle andeks," ütles ta. "Kunagi ei tohi raisata aega asjatult. Ja meil on väga-del-täna õhtul.
  
  
  — Anna mulle nuga, — ütles Don Mario.
  
  
  Kerge tukkuma kolonel andis emu geniaalne стилет.
  
  
  Don Mario imetlevalt взвесил ego käes. Siis ta vaatas mind oma ледяными sinised silmad. "Vähem kui viisteist minut sa ütled mulle, kus see tüdruk, Carter".
  
  
  Ta läks läbi toa ja midagi sosistas arstile kõrva. Arst noogutas ja läks läbi toa. Mõne minuti ta tagasi ja noogutas Don Mario. Don Mario vastas lühike jaatav tukkuma. Mida sa meile rääkisid nen, ta ei olnud inimene, kes veedab sõnu asjata. Kolonel Poeg jälle selles, sest tool. Tema ei olnud aimugi, mida me oleme oodanud.
  
  
  Ei möödunud kümne minut, kui ma seda kuulsin järsku koputab uksele.
  
  
  'Kes seal on?' — küsis Don Mario.
  
  
  "Vito", — oli reuma.
  
  
  — Hästi, — ütles Don Mario.
  
  
  Kui uks avanes ja tuppa, kookonid, ворвалась väike kulunud, kujukesed ja kukkus mu jalg. Ego nägu oli перепачкано, särk katki. Üks klaas on ego punkte puudus. Vaatamata segadust, piisas vaid põgus silmapilgust, et aru saada, et on õnnetu olend minu ees oli ei hema muul, kui Филипом Доуном.
  
  
  — Sa tead, kes see on, eks? — ütles Don Mario.
  
  
  Kui see oli mõeldud nagu korgitser, ta juba teadis reuma, otsustades, et minu nägu промелькнуло äratundmine, võimalik, et sekundi murdosa jooksul.
  
  
  — Pea meeles, " ütles kolonel, Poeg, mul on plaanid, kuidas mr Доуна.
  
  
  — Ära muretse, " ütles Don Mario. — Ma tean su plaanid. Saad ikka ego tagasi, enamasti.
  
  
  — Väga hästi, " ütles kolonel Poja.
  
  
  — Teil on käepärast ravimid, doktor? — küsis prints.
  
  
  "Jah," ütles dr Инурис.
  
  
  "Too ih siia. Mul on vaja pakkimine ja кляповые peapaelad ja võib-olla natuke morfiini, kuni me ei hüvita ego teadvus. Ja võta kõik, mis teil on, et peatada verejooks.
  
  
  Kolonel Poeg nägi, kuidas mu silmad tõsta, kui lihtsalt mainida narkootikume
  
  
  "Ei usu, et sa oled kuulnud midagi, mida ei tohiks oli kuulda, Carter, — ütles ta. — Lähemas tulevikus sa ise oled all наркотой.
  
  
  Dr Инурис otsa ümber ruumi ja tuli tagasi koos musta kotiga.
  
  
  Philip Доун lamas põrandal, aeg-ajalt постанывая. Don Mario langes kõrval põlvili ja anti üle tema, kui ta ei osutunud ülespidi, kergelt hingeldama, nagu kala, вытащенная ümber vett.
  
  
  Vasak käsi on Don Mario метнулась edasi, ta haaras mees, sest alumise lõualuu sisse ja pani ego suu avada. Siis ta otsa panna sisse стилета ja käisin ego juurde põske, kuni teda ei näeks, kuidas nahk выпячивается silme ees.
  
  
  Don Mario vaatas mind. "Kuule, Carter, ja mõtle kiiresti. Selle spetsialist ножам. Usu mind. Tema ei ole ka vastu ego kasutada. Tema küsin sind, kus tüdruk. Seda tahan, kiire ja aus vastus. Mingit nalja. Mingeid valesid vihjeid. Kui ma ei saa vastust, selle порежу hüüdis ta põske ja küsin veel kord.
  
  
  Kolonel Poeg просиял. Mario, ilmselt oli близкти emu mõtlemisega inimene.
  
  
  Don Mario jätkas. "Ja kui ma ei saa reuma, mis mulle meeldib, selle teen veel natuke. Siis tema beru teise põse ja küsin sind jälle. Seejärel tema kallal kõrvad ja nina. Tema вырежу silmad, sõrmed. Sõrmed jalg. Terve jalg. Arst jääb emu elu, sest ta vajab полковнику elus. Kuid ta on развалиной, ja isegi arst ei suuda ego подлатать. Ja sa oled üks, kes selles süüdi on. Hoides oma suu lossis, kui suur kangelane, Carter. Kui sa tahad seda?
  
  
  Ta peaaegu ei näe tera läbi kahvatu, худую põsele mees. Ta lamas suletud silmi, tema hingamine swished вырывалось on ссутулившейся rinnad. Hema oleks ta meil oli, Philip Доун ei ole eriti midagi vaadata. Ta tekitas mulle palju vaeva, aga see oli kõige vähem. See, mida ta tegi, ähvardas katastroof miljoneid inimesi. Nii et ühelt poolt, ego ei peaks päästma. Kuid oma kinnisidee-ta ei olnud nii siin ja halb. Selle arvan, et ego oma mõtetes ta avas vaid mõned uste mitmele inimesele eest, et muuta elu, et tema tütar on heledam. Kui talle lasen Don Mario lõika ego tükki, võib see päästa Senti. Ja päästes teda, võib-olla saan ta päästa kuld.
  
  
  Teiselt poolt, kui selle avan oma suu ja ütlen neile, kus ja kuidas kätte Senti, see võib anda hüüdis ta aimu, et ta on nah teinud. Ilmselt ta väärib seda, võimalus näha tema kord: ilus.
  
  
  Kuid on üsna tõenäoline, et üks pilguheit maksab välibassein umbes nelikümmend viis miljardit dollarit.
  
  
  Rangelt professionaalsel tasemel selle võiks anda ainult üks reuma. Ja see oli täielik vaikus.
  
  
  Tema avas oma suu ja ütles: "Sa leiad oma korteris tema isa. Ta ootab mind.'
  
  
  
  16. peatükk
  
  
  
  
  Kolonel Poeg tabas Mario on tagasi. — Ilus, " ütles ta piisavalt lai naeratus, paljad komplekt terasest põlisrahvaste hambaid. "Lihtsalt ilus."
  
  
  Don Mario ei vastanud emu. Vito, " karjus ta. 'Tule.'
  
  
  Головорез koos kärss tuhkru ummikus peas ukse. Don Mario viskas emu kimbule.
  
  
  — Mine koju mees, " ütles ta. — Sealt leiad tüdruk. Уведи oma laeva. Näeme seal.'
  
  
  — Hästi, — ütles tuhkru ja kadus. Vaatamata minu juhised, Penny, ma ei kahelnud, et tuhkur on osavalt täidab ego käsku. Ta kuuleb heli võtmega lukk ja otsustab — hoolimata sellest, et kõik, mis me rääkisime sõber sõbrale, et tema isa on ikka tulnud, ja nüüd avab selle ukse. Ainult see ei ole see.
  
  
  Kolonel Poeg imelikult vaatas mind.
  
  
  Muidugi, teda tunnistan, et see tundus hull, eriti silmis selline professionaal nagu kolonel Poja. Tema peaaegu naeris. Ta учуял lõksu. Tema jaoks ei olnud mingeid selgitusi sellele, et tüdruk üritas päästa oma isa. Tema jaoks ei olnud mingit kasu. Sest on ego arvates, meil on mees, meile mul, meil on tüdrukud ei olnud suurt tulevikku.
  
  
  Ma ei saa süüdistada teda. Asukoha ego, mäng oli peaaegu lõppenud, ja ta võitis. Tüdruk ego võimude tal olid peaaegu kõik kaardid: salapärane härra Anderson, kes sattus ego käed ümber kuhugi ja oli agent AX; tüdruk, kes tegeleb võiks põhjustada emu suures hädas; ja Philip Доун, mis peab olema alati olnud mõistatus, polkovnik Poja, kuna hind on varastatud kulda, peaks olema, tundus talle oli uskumatult madal.
  
  
  Tema ei stahl aru emu oma motiivides. Ta oleks veel sellest aru ei saanud. Muidugi, tema on rikkunud reegleid. Need reeglid on öelnud: "Откажись selle vanamehe. Võtke aega tüdruk, et jõuda Хоука. Push jalutuskäigu ajal. Istu ja vaata, kuidas Don Mario lõikab Philip Доуна tükkideks. Притворись, et ei näe verd, terror ja piinav haiget. Kujutage ette kõik see hea, mida te ei saavuta, отсидевшись. Kustutage pildid verd, льющейся ümber näo ja silmade mees. Tee ise immuunne hüüab. Lihtsalt mõtle, et see on kirjutatud juhiste kohaselt.
  
  
  Mõnikord peame viskama juhiseid. Midagi minu sees valjult ütles "ei" ideele, et don Mario разрубит vanamehe tükkideks, samal ajal kui polkovnik, Poeg tervitab ja Инурис облизнул oleks huuled ja ego silmad остекленели oleks rõõmu. See oli hüper tundlikkust. Midagi minu sees подсказывало mulle, et sel hetkel, kui tema tegi Don Mario saavutada oma пытая Philip Доуна, tema oleks hakanud tunnistama, et проигрываю. Ja tema tegelikult-della-ei ole lihtsalt hotell võita mingi et. Selle hotelli võita kõik.
  
  
  Selle hotelli tagasi kuld, tagasi vana Philip Доуна ego tütre vigastamata ja kasutades mikrofonid ja kõlarid arvelaud. Selle hotelli kustuta ih maa pealt. See oli suur seiklus. Aga kui asi tuli tegude järgi, samal ajal, kui Don Mario torkasid nuga põsele Philip Доуна, et midagi sügaval minu sees ütles: выбрось see kuradi raamat määruse ja mängida oma äranägemise järgi. Полковнику Сину kunagi ei mõista. Ta oli mängur huvi. Ja minu põhimõte seisnes selles, et kui tema ei sure, mul on võimalus võita. Poeg tundus удивленным. — Ma olen üllatunud, Carter. Tõesti üllatunud. Ja natuke pettunud. Tema arvasin, et sa näitad rohkem julgust.
  
  
  — Keegi ei sobi, kolonel, " ütlesin ma.
  
  
  "Võib-olla mitte, Carter," ütles ta. — Aga sul oli maine inimene on väga lähedane sellele. Ja usu mind, mu aruanded sind täiesti värsked. Üsna hiljutine, et mõista oma hiljutise kohtumise minu hea sõber Хсянгом Arktikas, rääkimata dr Инурисе. Ta pöördus Инурису koos заговорщицкой naeratus. — Kas sa mäletad, Хсянга, eks ole, doktor? Ma mõtlen, vähemalt sa näinud foto ego, eks? Лотар Инурис noogutas.
  
  
  "See oli hea töö — sinu huvi Хсянга", — ütles mulle kolonel Poja. — Väga ilus ja natuke õigeaegne minu poolt. Kui oleks Хсьянгу õnnestub, ego ettevõtted väga edukalt слилось oleks see asi, lõppfaas mille liitub mind oma riiki. Siiski talle usu, et maailm ootab väga raske tulevikus isegi ilma vaeva Хсьянга" . Ma ei vastanud tema praalimine. Ta naeratas mulle. Ja sind ka, Carter, ootab väga raske tulevikus. Kui me Hiinas, meil on väga palju juttu. Ja sa oled mulle palju asju расскажешь. Aga kõigepealt pead pikk merereis, mis me hakkame paari tunni pärast. Kas pole nii, Don Mario? Don Mario noogutas. — Laeva töötab, " ütles ta. - "Me oleme kiirendanud sündmused".
  
  
  — Me отплывем veel enne koitu, " ütles kolonel, Poeg — tänu oma koostööle, Carter. Härra Доун siin — ta osutas mees, kes on ikka lamades alasti põrandal, — meiega liituda, sest kui sul on kodus, tal on mõned oskused, mida me hostelid oleks. Mis puutub tüdrukud... Kolonel Poeg viskas ta pea ja stahl kaaluda lagi. — Mis puutub tüdrukud, Лотар, võib-olla ta annab selle sulle hiljem, kui me jõuame enne safe harbor. Kui me merel, sul võib olla lõbus koos temaga, sest me ei riskime nii turvaline, nagu Riviera. Kui me jõuame enne Hiina, sa võid seal nii palju kui soovid, tüdruk. Kuid, ma tean sind, Лотар, tema kahtlustan, et sa oled устанешь alates nah ammu enne seda, kui me sinna jõuame. Kui see on nii, me loovutame selle экипажу, mis võib sellega teha, mida tahab, ja siis me vabaneda alates nah. See ei ole meie jaoks praktiline väärtus.
  
  
  Dr Инурис просиял rõõmu ja царственно kummardas. — Tänan, suuremeelsus, — ütles ta.
  
  
  "Tead, tegelikult delle sa seda ei vääri," ütles kolonel, Poeg, aga ma usun, et kõik on hästi, kui tüdruk osutub all meie hoole ja nii valmis, et tema andeks oma неосмотрительность Riviera".
  
  
  — Tänan teid, polkovnik, Poeg, " ütles dr Инурис.
  
  
  Kolonel Poeg pöördus maffia. — Mis puudutab sind, Don Mario, siis, ma kardan, et mul ei ole erilist hüvasti kingitus, kuigi sa ego on täiesti korralik. Mulle meeldis olla koos sinuga tegeleda. Sa oled mees, tihti, ja teie arvamus, kuidas me oleme näinud täna, ülimalt vaimustav. Tema on tõesti see hotell väljendada teile oma sügavaimat austust.
  
  
  — Ma võtan selle siin, " ütles Mario, osutades toolile. — Väga tabavalt ütles kolonel. "Väga hästi, et sina, kes sa tõid hirmuäratava agent AX Karteri poole предательству noor naine, stahl pärija ego arsenal. See on peaaegu poeetilisemalt asjakohane. Väga hea, Don Mario. Sa saad ego Люгер, ego стилет ja ego väike gaasi pomm. Lugege ih oma trofeed.
  
  
  Don Mario pani pommi minutis ja püstol ja nuga värvel.
  
  
  Kolonel Poeg vaatas kella. — Meil on mõned minut enne saabumist veoauto, nagu te ka olete kokku leppinud. Ta ütles mulle: "Kui ta saabub, Carter, me alustame teekonda. Naudi seda nii palju kui võimalik, sest see on teie viimane reis. Sõidad Hiina kulla nelikümmend viis miljardit dollarit, nagu sa ilmselt juba tead. Kasutades dr Инуриса, kasutades saamatu mr Don ja hindamatuks abi Don Mario, kes varustas vajalikku tööjõudu, on meil õnnestunud выдоить Federal reserv".
  
  
  "Ja homme kogu välibassein on raev kuulujutud, et suur osa kuldne varu USA ja kuldse varu palju ih ustavad sõbrad kadunud. Teie valitsus on andnud julgustavaid sõnumeid, kuid kuulujutud püsivad ja muutuvad järjest tugevamaks. Ja varsti pankurid ja teised valitsused on vaja garantiid, ja lõpuks tõenda seda. Nad ei saa anda tõendeid. Siis dollar midagi ei maksa, sest usaldus talle hävinud. Inimesed, kellel on dollarid, püüavad ih vahetada, aga mida? Briti nael nõrgenema. Saksa marke, isegi šveitsi franki on maapind, sest keegi enam ei usalda paber raha. Kuld, mis on jäänud maailmas, muutub hindamatu. Kellel seda on, see on ja jääb ego. Need, kelle ego ei ole, on paanikas.
  
  
  Kaks kauplust, буханкой leiba keeldub müüa seda, kui päts ei maksta, kui midagi muud, peale paberraha. Matemaatika, kellele on vaja arsti, midagi tuleb selle eest maksta, välja arvatud kasutud paberraha, et arst vastu ei võta. Stseen nagu see, korratakse mitu korda erinevates kohtades. Ja varsti jõugu on hulkuma tänavatel ja röövides, kauplused, ma küsisin seda, mida nad vajavad, et ellu jääda. Taimed takerdub, sest keegi ei saa endale autod, pesumasinad ja telerid, mida nad toodavad. Ja töö saada. Araabia sheik Pärsia lahes on vaja makse kulla enne saatmist oma õli. Ja ei kulda maksma. Nii ja õli ei tule. Ja varsti ei ole meie masinad, meie rongide, meie lennukite ja taimed mitte ainult idle, kuid kasutu. Ameerika Ühendriigid, millistena te ih tead, saavad majanduslikku kõrbes. Linn on täis голодающими. Maaelu maastik on pärast rikud võõrad мародерствующими liigad, mis tapavad scott belli sööki ja varastavad köögiviljad". Ta ei tahtnud enam midagi kuulda. Tema, vaatasin Don Mario. Ta tundus, et ei pööranud sellele mingit tähelepanu.
  
  
  Tema ütles. - 'Ja sina?' "See on sinu riik. Sa elad siin. Kas sa tahad seda?'
  
  
  Kolonel, Poeg naeris. "Don Mario — toode on uus kultuur, Carter. Ei tasu oodata, et ta juhindub tundeid. Ego asi — ellujäämise ja kasum, mitte kaastunnet. Me oleme partnerid selles ettevõttes. Me erinevad ainult ühes osas, meie valik makse meie osalemine. Hiina, kehv, kuld, valis kuld. Don Mario vähe huvitab kuld. Oh, et ta jätab endale, kuid leiab, et see on liiga ülespuhutud ja põhimõtteliselt filosoofilise perspektiivi, ebahuvitav. Kuid on kaubad, mis on Hiinas külluses, saadetis, mis tõotab suurt kasumit, kui müüa ego targalt.
  
  
  Ja see, Carter, mack ja midagi, mida saab teha selle ümber valgus: heroiin. Näete, Carter, kui dollar nõrgenema, tuleb aeg, kui inimesed hakkavad otsima teise maksevahend. Ja see vahend vahetada, mis pakub sisestada Don Mario, — heroiin. Kas sa ei arva , et see on midagi, mis paneb inimesi unustada oma probleemid? Ja ma kinnitan teile, et neil on probleem. Teatud inimesed teie valitsus on huvitatud korra taastamisel iga hinna eest; ja rahvaarv, rõõmuga дуреющее heroiini, muutub ahvatlev kiusatus. Sa nii ei arva, doktor?
  
  
  Kolonel Poeg ei stahl vastust ootama. — Tead, ise arst väga meeldib mac, eks, Лотар? Niisiis, sa näed, Carter, et Don Mario, aitäh ego partnerluse meiega, on ammendamatu varu. Ja see annab hulga emu tohutu jõud. Nii, et aja jooksul, kui oma riiki tagasi mõned meelerahu, Don Mario võita palju rohkem, kui kulla hind, mis ta on müünud päeva. Ego kasum arvutatakse poolest järeleandmisi seadustele, mis nüüd keelavad mõned ego tegevus. See on arvutatud, kui omandis maa on ammendamatu ressurss, mis ta скупит abil heroiini."
  
  
  Ja kui paanika vaibunud ja teised riigid näevad tarkus перепрофилировать, mis on jäänud oma elanikkonnast, et mingil määral on tööstuslik tegevus, siis Don Mario võtab juhtimise фабриками. Rahvaarv on ajendatud vajadus heroiini järele, täpselt nii, nagu nüüd inimesi motiveerib vajadus dollarites. Ja Don Mario muutub tegelik valitseja riik, ei räägi juba sellest, et samal ajal muutub selle seadusandja. Nüüd inimesed võivad teada ego, nagu prince, kuid ma kinnitan teile, Carter, varsti inimesed kummarduma emu, kuidas kuningas.
  
  
  — Sa oled hull, " ütlesin ma.
  
  
  Kolonel Poeg tõstis käe. — Palun, Carter, tema, anun sind. Olla realistlik. Mul ei ole kalduvused juurde hullus. Proovige mõelda kangelanna, nagu uus valuuta. Kas loogilisem hinnata tac pakk valget pulbrit, kui mingi kollane metall või värvilisest paberist? Ei, Carter, see ei ole nii. Emu tuleb lihtsalt anda teise kuju usaldust. Reguleeritust. Ja katsumusi, millega silmitsi oma osa annavad vahendid, et rakendada selle korrigeerimine. Seda tunnistan, et see on radikaalne kohanemine, kuid selline kohandamine on vajalik Don Mario rakendada ambitsioonid ego. Näete, kuld ei too emu mingit kasu. Omamine ja kuld on nüüd подчиняло oleks ego-eeskirjade ja-mõtlemist, aktuaalne hetkel. Ja nende eeskirjadega ja vastavalt sellele mõtlemine Don Mario — on kurjategija ja tähendab varastada nende vara. Ei, enne kui Don Mario on võimalik saavutada seisund, millele on ego on krediteeritud ego ambitsioonikus ja vaikne geenius, kõigepealt peab toimuma revolutsioon. Ja tema meeskonda kuld paneb revolutsioon Ameerika Ühendriikides.
  
  
  Et sama kehtib neile, kellel on kuld, siis oleme veendunud, et maailmas on alati leidub inimesi, kes ihaldavad kulla. Mis on, nii öelda, säilitavad vana usku. Hiina ego pole mac ja kuld on kahekordselt rikas, kuigi suur osa meie saagi maca on mõeldud Don Mario aastaid edasi. Hiina ja USA on väga head sõbrad.
  
  
  Ja tema on kindel, et need, kes usub kulda, ja need, kes usuvad mack, nad elavad koos pikki sajandil".
  
  
  Hääl on nii. Kogu kava. See oli kohutav. Seda võiks nimetada see on hullumeelsus. Kuid vaheline piir hullumeelsuse piirini ja гениальностью узка, ja üks kolonel, Poeg oli õigus. Failides AX ei olnud midagi, mis viitas oleks siis, et ego-teadvusega midagi ei ole. See, et ta kavatses teha, see oli midagi puudu, nagu мастерским arenguga; loodusliku produkti ristmikul eriala majandusteadlane ja хладнокровной ahnusest sõdur, tuntud oma võime sõdida. Ja otsustades, et ta ütles, emu jäi vaid paar tundi enne selle täitmist. Jälle ta vaatas oma käekella. — Veel paar hetke, härrad. Siis ta pöördus minu poole üks. — Carter, minut постучат ukse. Kui see juhtub, see tähendab, et väljaspool meid ootab ees veoauto. See auto viib meid dokid, kus грузчики Don Mario kiiresti alla laadida kuld laeva pardale. Sa сядете seda laeva, ja läbi mitu tundi me отплывем.
  
  
  Nüüd küsin don Mario vallandada sulle jalgu. Ja selle palun teil tõusta ja vaikselt minna toast ja istuda veoauto. Kui me jõuame enne laeva, tema, tahan, et sa vaikselt ja rahulikult ronisid pardale ja läksid sinna, kuhu sind transportimist. Kui sa teed, nagu ma palun, sa избавишься ebavajalikest haiget. Kuid, ma tean su kalduvus kangelaslikkusele, seda tuleb võtta ettevaatusabinõud.
  
  
  Ta võttis nunchuck toolilt. Tema nägi puidust käepidemed ja kett, висевшую vahel. Kolonel hooletu slung kett läbi mu pea ja tõmbas lingid on piisavalt pingul, et nad on hammustanud läbi mulle kurku ja ei tabanud hingetoru.
  
  
  — Sa võid tulla pardale iseseisvalt, "ütles ta," või teadvuseta. Решай.'
  
  
  Don Mario põlvitasin mu jalg, ja päästis valla köied. 'Dr Инурис," ütles kolonel, Poeg, osutades Philip Доуна. "Tõstke mees. Tema, tahan, et ta oli suurepärane haridus, kui me jõuame Hiina". Ta naeris. "Saad aru, Carter, meil oleks vaja uut"seif".
  
  
  Udu, сверкнуло kuuvalgust, roostes korpus lasti laeva riputatud sügavale & nb kohta sildamine parkla on покосившегося muuli. Vaatamata madal kõrgus -, sööda-musta laeva
  
  
  "Sarah Chamberlain-Cardiff" kerkis meie üle, kui me seisime väljas veoauto. Edasi, lõpuks muuli, suur kraana koos стонущими тросами pani pardale suur konteiner.
  
  
  — Kuld, Carter, " ütles kolonel Poja. Serva all прогнившей katuse vana сераля, тянувшегося mööda muuli, põletati paar alasti lambid, visates rajale kollane laternana. "Kui heita pilk oma sõiduki itta. Ei midagi erilist, jah?
  
  
  Ta ei stahl vastust ootama.
  
  
  — Kuid välimus on petlik, Carter. See on ennekuulmatu välimusega kaubasaadetis praam manööverdab ja ujub kiiremini võitleja. Edasi e-seadmed tehtud nii, et teha ego nähtamatu radari. Aga ma kahtlen, et "Sarah Chamberlain" peaks esitama mingeid tõendeid oma jõu. Kes oma mõistusega stahl oleks pöörata tähelepanu vaene vana kaubalaev all briti lipu all?
  
  
  — Noh, Poeg, " ütles Mario. "Nüüd on tema ka hüvasti. Minu inimesed ütlesid mulle, et nad on saanud viimase heroiin paar tundi tagasi, aga kaks tundi nad annavad ülejäänud osa oma lasti pardale. Siis selle võid sõidavad igal ajal". Nad pääsenud sõber kätt.
  
  
  Kolonel vaatas kella. — Ma ootan sind, Mario, — ütles ta. "Ma annan märge purjetama tunnis päeva".
  
  
  — Ärge muretsege, " ütles Don Mario. "Ma jään oma kabinetis, kui te ei ole sätestatud, et ujumine, veendumaks, et kõik korras".
  
  
  — Suurepärane, " ütles kolonel Poja. — Tüüpiline oma põhjalikkus, don Mario. Tema usun, et kui me uuesti kohtume".
  
  
  — Nägemiseni siis, " ütles Don Mario. Ta vaatas dr Инуриса, поддерживавшего Philip Доуна . "Pea vastu, Doktor," ütles ta. "Püüa käituda nii nagu hea poiss".
  
  
  dr Инурис ei pea ego vääriline vastus.
  
  
  "Õnnelik ma olen, Carter, — ütles ta. Ta patsutas end turvavöö, kus Hugo ja wilhelmina järgneb olid peidetud all jope. "Tänan, suveniirid". Ta yanked käepide päev ja kadus kuuri.
  
  
  — Hästi, — ütles kolonel Poja. "Kõik pardale. "Sarah Chamberlain" lubatud purjetama enne koitu — ta naeris, — koormus on muutunud.
  
  
  Kolonel, Poeg yanked vända nunchaku , sundides kett натянуться minu kaela, justkui kohandades hobune. Jätkasime teed mööda kingi muuli ja ronis сходням. Ta tõstis pea ja nägi, et hiina kapten vaatab meid on kõrge muuli. Hiina meeskonna liikmed between kõikjal ideelisuse kohta, mis tegeleb oli noh nagu hästi koolitatud sõdurid.
  
  
  Mis iganes mehhanismid ja elektroonikaseadmed meie olid pardal, "Sarah Chamberlain" ei olnud lühikirjeldus kahekümnenda sajandi alguses, kui tegu vangla ruumidesse. All tekil kolonel Poeg подталкивал mind, kuni sain raudtee päev kaamera зарешеченным akna ilma prille. Tema ees seisid kaks hiina, relvastatud mänguautomaati. Kolonel Poeg võttis mu kaela nunchaku ja досталь ümber tasku kimbule.
  
  
  Ta avas ukse ja kaamera. — Tuled, Carter. Ja hr Доун ka", " — ütles ta arstile Инурису.
  
  
  Põrand oli raud, kaetud õlgedest, dr Инурис lase Don Felipe, kes langes põhk. Valvurid seisid avalikult päev, дула ih relva hoidnud meid silmis.
  
  
  — Võid jätta vana mees, nagu ta on, Лотар, " ütles kolonel. "Carter, kardan, et sulle on käerauad ja ножные ahelad".
  
  
  Tema kehitas õlgu. Käerauad ja ножные ahelad olid kinnitatud seinad. Üks paar käsi, üks paar jalg. Selle kuulekalt läks. Kolonel Poeg lukus ih oma võtmeid.
  
  
  — Ma ka suletud ukse kaamera, — ütles ta. — Ja tema, tahan, et sa, et teadsin, Carter. Mul web hunnik võtmeid. Nii et ärge isegi arvake подшучивать üle valvurid. Seal on tõesti midagi ei saa nad teha teile. Aga tulistada nad oskavad väga hästi. Tema eelistaks muidugi, et seda mitte kunagi ei tekkinud, aga kui tekib, tema juhtida ennast sellest aru saada.
  
  
  Ta astus tagasi ümber kaamera. Uks on suletud, ja kolonel keeras võtme lossis. See on jälle püsti ja lokkis mind läbi võre. — Aeg-ajalt tema tulen külastavad sind, Carter, ja võib-olla me räägime. Aga nüüd kõik, mis ma oskan öelda, see on õnne tee. Ta pöördus ja kadus kogu vaatevälja.
  
  
  Mõne hetke pärast valvurid, lähedal lükates peaga, vaatas mind läbi võre. Ma ei pööranud neile tähelepanu. Peagi hakkas neil igav ja nad on kadunud.
  
  
  Läks vist pool tundi, kui ta kuulis häält väljaspool kaamera. Ees iluvõre jälle alles isik polkovniku Poeg. Ta naeratas ja ego зазвенел võti lossis. Kui uks avanes, ja ta nägi Poega, kaks turvameeste ja Penny Доун.
  
  
  
  17. peatükk
  
  
  
  
  — Nick, — hõikas Senti. 'Isa.' Ta вбежала kaamera ja langes põlvili kõrval Филипом Доуном.
  
  
  Kolonel lähenes ta ja haaras käest. "Teie pühendumus on imetlusväärne, miss Доун, — ütles ta. — Aga mul on kahju, et oma vabaduse moodustab mitu piirata. Sa oled käerauad, kuidas su teine Carter. Vähemalt seni, kuni me ei ole merel. Ja siis on teil lubatud hoolitseda oma isa, on ta vaoshoitud naeris, — tingimusel, et dr Инурис võib igatsen sind. Kunagi merel, selle vaatan, kas me suudame natuke elu kergendada su isa sinu. Kuid seni, kuni me peame toetama maksimaalse turvalisuse. Tema, loodan, et saate aru.
  
  
  Ta заковал oma seeklid ja läks läbi kaamera. See on jälle keeras võtme lossis.
  
  
  Me oleme kuulnud, kuidas ego shaggy tasaseks on mängijad rauast koridoris. Seejärel vaikus.
  
  
  Penny vaatas mind läbi kaamera.
  
  
  — Oh, Nick, " ütles ta. "Mis juhtub?"
  
  
  — Penny Доун, " ütlesin ma. "Uskuge mind või mitte, me ei kavatse rikkuda projekt".
  
  
  Philip Доун groaned ja поерзал peenike keha rookatus prügi.
  
  
  — Mul on vaja, et ta ärkas, ütles ta Senti.
  
  
  — Hästi, — ütles ta. Ta hakkas kutsuma. 'Issi. Issi. See on tema. Penny.
  
  
  Vanamees jälle зашевелился.
  
  
  "Tõuse, mu isa. Vajan.'
  
  
  Ego silmad дернулись ja ta pani ise istuda. — See oled sina, Penny? ta ütles. "Siin on nii pime. Ma ei leia oma punktid".
  
  
  "See on kõrval sinu vasak käsi, isa," ütles ta.
  
  
  Varjus ta groped ih, haaras ja pani nina. Vaatamata puudumine objektiivi, nüüd ta ei näe. Ego nägu lõi särama, kui ta nägi seda. "Mu jumal," ütles ta. — See tõesti sina, Penny?
  
  
  — Jah, issi.
  
  
  — Sa oled imeline, " ütles ta. 'Ilus.' Ja ta hakkas nutma.
  
  
  "L-l-l , issi," ütles Penny. "Sa ei pea nutma".
  
  
  "Ma ei saa mitte midagi endaga midagi teha," ütles ta.
  
  
  "Issi, kas siin keegi on. Me vajame sinu abi. Esimene vanamees aru, et nad Penny digikaamera ei ole üksi. Ta pööras ümber ja vaatas mind.
  
  
  — See on Nick Carter, issi, " ütles Penny. — Ta tahab meid aidata minema siit.
  
  
  — Tegelikult, härra Доун, " ütlesin ma. "Ma tahan sind tõmmata ja Penny siit ja ei anna кораблю minna kp põhja. Aga ma ei saa seda teha ilma sinu abi.
  
  
  'Mida ma teha saan?' ütles ta.
  
  
  — Piisavalt virisemine, — ütles talle emu. — Korgitser on ainult selles, kas sa oled seda teha?
  
  
  "Kui seda ei saa, selle teen seda," ütles ta. — Ma rohkem midagi ei peaks Лотару Инурису. Minu leping temaga lõppes hetkel, kui ta прооперировал Senti. Kuid ta ego salakaval sõbrad petsid mind. Nad tulid mulle täna hommikul. Ja nad võtsid mind peale seda laeva ja visati selle kaamera. Kui tema nõudis selgitust, hiina naeris ja nimetasid mind idioot. Ma aitan sind, Carter. Ta on vana mees ja ei oska kakelda, kuid ma aitan sind. Nüüd, kui Penny on kõik korras, ma ei hooli, et on dr Инурисом ja ego sõpradega, või minuga. Kõik see on kahekordne mäng".
  
  
  'Mida sa sellega mõtled?'
  
  
  "Nad arvasid, et ma olen lihtsalt vana, rumal inimene. Vana idioot. Kuid oli mis-mis, miks nad ei teadnud оборудова mulle. Tema sündis Hiinas. Tema räägin ih keeles. Ja täna on tema kuulnud hiina midagi, mis näitab kahekordset mängu.
  
  
  — Mine, " ütlesin ma.
  
  
  "Tom võtta selle kohal. Talle nii aru, Penny ütles teile seda?
  
  
  Ta noogutas.
  
  
  — Noh, siis selle, usun, et sa tead oma rolli. Tema läks asi Senti. Kuid tema ei teadnud, kes on ego sõbrad. Kuni tänaseni. Ja siis ta sai teada, et keskkonnad ego sõbrad olid hiinlased ja ameeriklased maffia. Ja tehing oli selles, et mafia on pakkuda hiinlastele kulla eest heroiini. Ei saa öelda, et mulle see väga meeldib, aga ma usun ka, et ei ole selles asendis, et kaebama. Noh, kõigepealt kõik hoidsid minust eemale, viidates mind siia ja выдав полковнику Сину. Aga teine reetmine on endiselt olemas. Hiinlased petavad maffia".
  
  
  Tema küsis. - 'Kuidas?'
  
  
  "See heroiini," ütles ta, "mürgitatud".
  
  
  'Mida sa sellega mõtled?'
  
  
  "Täpselt see, mida ma ütlen," ütles Philip Доун. "Ma ei tea, mida nad sinna panna, aga ma tean üht: heroiin on pakitud kahte eri tüüpi kilekotte. Asjad roheline kottidesse kiiresti tappa. Asjad sinine kottidesse töötavad aeglaselt. Kuid kui mõni neist ümber kukub oma keha, sa sured.
  
  
  Tuli startida müts maha col Сином. Nelikümmend viis miljardit dollarit kulla emu ei jätkunud. Ilma ühtse tulistas ta обанкротит Ameerika Ühendriigid ja tappa miljoneid inimesi. See oli parem, kui tuuma sõda. Ei oleks meie eest, meile tööstuse hävitamine. Lihtsalt elanikkond, surnud ja pidevalt умирающее, kellel ei ole jõudu ennast kaitsta.
  
  
  Ja tal oli kindel, et Hiina saab aru plaanid Poja ja kasutab neid täielikult. Don Mario tõesti muutub kuningas: kuningas kalmistu. Kusagil ego заначке oleks ilmselt paar tuhat naela käesoleva heroiini. Ta kontrollis seda ja otsustas, et kolonel, Poeg tegutseb heas usus. Ta oleks pidanud teadma paremini. Kuid põhjused kahju tal ei ole. Ta oli ainult natuke üle ahne, kui emu on vaja. Mõte sellest, et ego on petetud, сводила mind hulluks rõõmu. Välja arvatud, et kui ta mõistis, kolonel, Poeg istus oleks kuldne top, ja palju süütuid inimesi oleks surnud või surnud siis niikaua tänavatel Ameerika Ühendriikide.
  
  
  Aga ei, kui mul on midagi öelda selle kohta.
  
  
  Okei, kuula, " ütlesin ma, pöörates juurde Филипу Доуну. — Mul on teile töö. Ja sa pead tegema seda kiiresti. Aga ma arvan, et sa oled выживешь, arvestades, et Penny ütles sinust.
  
  
  "Ma teen oma parima," ütles ta. 'Mis on?'
  
  
  "Penny ütles mulle, et sa oled ekspert kindlusi ja et sa tead neid kõike, mida pead teadma".
  
  
  "See võib olla tõsi," ütles Don Philip.
  
  
  — Hästi, — ütlesin ma. "Ma tahan, et sa vabastas mind nende ahelad ja avas mulle ukse."
  
  
  "See on raske töö," ütles vanamees. "Eriti ilma igasuguste tööriistadega."
  
  
  "Oletame, et ta ütleks teile, et meil on mingi tööriistad, algelised, kuid vahendeid".
  
  
  'Kus?'
  
  
  — All minu krae, — ütles talle emu. — Seal sa leiad kaks pardel.
  
  
  Vanamees tõusis maast ja поковылял mulle негнущихся jalad. Ta откинул krae ja võttis välja kaks tera. — Hea teras, " ütles ta. "Jah, ma arvan, et me võiksime kasutada ih. Lukud ahelad tegelikult delle veel primitiivne, — ütles ta siis põgus ülevaatus. "Mis puutub ukselisele mehhanism, näed, et see ei ole ka probleem."
  
  
  "Kui kaua see aega võib võtta?"
  
  
  Ego silmad põlema väljavaade jälle kasulik olla ametis osavad olla, mis ta teadis kõige paremini. — See sõltub sellest, kui kaua seda ma töötada. Võib-olla minut kahekümne.
  
  
  — Kiirusta, " ütlesin ma. "Kui keegi tuleb, спрячьте neid terasid all õled".
  
  
  Vana mees juba вытянулся kogu kasv põrandal, hoides käed ruutmeetri mõne пятне valgust, льющемся läbi зарешеченное aknas. Ma ei näinud, mida ta tegi, kuid kuulnud nõrk hõõrdumine metall, kuni ego käed возились all märgade kihtidena õled.
  
  
  Selle proovinud puhastada oma meelt, kuni see töötas. Seda proovisin, ei raiska jõudu muretsema, nee, kas ego tugevust ja julge, kas Poeg polkovnik äkki minna sees, et igal aastal, kui поживают ego vangid. Tema püüdis ajada rütmiline hammaste tera on бетону, aeglane hingamine ja unustada aeg. Kuid väljaspool, ta teadis, et see kraan раскачивался, nagu suur pendel, vahel причалом ja laeva набивая ego kere tonni kulda. Seda võiks teha ise ei mõtle, kuid ei suutnud lõpetada ego elus. Ja saabub aeg, kui see kraan teeb oma viimase sammu, ja algab võidukas teekond polkovniku Poeg. Siis oleks liiga hilja mulle seda, mida ma oleks tahtnud teha.
  
  
  — Hästi, — kuulsin tema häält Philip Доуна.
  
  
  Ta tõusis püsti ja ego käes tema nägi ühte ümber laba, või see, et temast on jäänud. Tundus, nagu oleks ta kõigepealt jagas ego pooleks pikuti ja murduvad et ümber sellest, et on jäänud. Ta kohmakalt marssis minu juurde ja haaras lukk mansett minu parem käsi. Ta lubas остроконечному metallist libiseda sisse, hoides kõrva lähedal juurde lossi. Ta on natuke поковырял isetehtud võti pöidla ja nimetissõrme, siis õrnalt pöördus ta.
  
  
  — Peaaegu, " ütles ta. "Kuid ei ole piisavalt hea".
  
  
  See on jälle eemaldus rahu väljak ja jälle tema kuulis kiristamine metall on бетону.
  
  
  — See peaks olema nii, " ütles ta, kui tagasi.
  
  
  Täis enesekindlust, ta on ikka panid sisse точеное tera lossi järsult ja pööras ümber randme. Rahulik vaikus kaamera kostis terav naksatus. Lossi распахнулся. Isik Philip Доуна puhkes põnevust. Ülejäänu on nüüd lihtsalt, " sosistas ta. Mõne sekundi pärast ta vabastas mu teise käe ja jala.
  
  
  Tema headuses oma suu juurde ego kõrva.
  
  
  — Hästi, — ütlesin ma. — Ja nüüd vabastada Senti, väga vaikne. Ja siis tegeleme ukse kaamera.
  
  
  Vanamees noogutas mulle. Ei möödunud minutid, kuidas käed ja jalad Penny olid vabad.
  
  
  Tema kutsus mees ise ja ütles, jälle шепча: "Kuidas sa ava uks kaamera?"
  
  
  Ta sirutas käe. Ego peopesad panna algus, teine tera, kõik ei ole veel murtud. Ta võttis ego тупую poole, ja teine pöidla ja nimetissõrme kulutatud tera edasi ja tagasi.
  
  
  "See, mida ma teha kavatsen, mida nimetatakse" лоидинг ". Tavaliselt tehakse seda riba selluloidi. Ta on jäikus, nii, nii ja paindlik, et tagurdamise tuuleriiv ja tagasi. Tera teeb sama.
  
  
  — See on väga lärmakas?
  
  
  — Ei tea, " ütles vanamees. "Päris" loiden " peab olema väga vaikne. Kuid niipea, kui see keel kukub tagasi, ma ei tea, mis toimub. Meil lihtsalt peab minema seda riski.
  
  
  — Meil pole suurt valikut, " ütlesin ma. — Sean Penni vaheline nurk ukse ja seina vahele, kui uks on avatud. Kui midagi läheb valesti, on ta väljaspool liin. Et enne sind, kui kõik läheb hästi, sa oled mulle сигналишь, kui lukk on tasuta, siis tõused kõrval Senti. Kui tema võidu taga uks ei püsi paigal. Jää sinna, kus seisad, kuni ma hüüan sind. Eeldusel, et ma ikka olen võimeline kutsuda.
  
  
  Vanamees tõusis põlvili päev, ja hakkas noaga pugeda lukk.
  
  
  Tema püüdis säilitada isegi hingamine. Mul oli kiusatus täiesti peatus hingata, et oli täielik vaikus.
  
  
  Ego randme шевельнулось üks, kaks, kolm korda. Ta on töötanud vahelist ruumi ukse ja lengi. Siis ta peatus.
  
  
  Vanamees pööras mulle nägu ja noogutas. Aeg oli asuda tööle. Ja see töö oli jäädvustada mitu käsirelvi-kuulipildujad.
  
  
  
  18. peatükk
  
  
  
  
  Tema jooksis uksest välja, nagu härg, kes on näinud algaja тореадора, сгорбленный, äge ja samal ajal kokku.
  
  
  Nad seisid koridoris, üks mu vasakul, teine paremal ja ih mõtted olid üsna aeglased, neil отвисли lõuad, kui nad nägid minu välimus. Развернувшись vasakule, tema tõstis käed, nagu noad, ja lõi õla valvur, kuni ta veel сжимал oma automaat. Kui ta mürinaga kukkus maha, haaras tema ego, ühe käega hoides oli talle suhu, et ta ei karjus ja teine käsi, talje, et toetada ego. Tema tõugata ego avatud ego kaassõitjale, võimalikult kiiresti ületada lõhe nende vahel, nii et hakkas teine valvur segaduses oma relva all hiire oma kaassõitjale. Tema tõstis käe, mis hoidis talje mehed, ja рубящим liikumine läbi ego katki õla viskas kaela terve valvur. See ei olnud ideaalne löök, kuid ta oli valmis oma kaela poole. Kui ta jälle välja, tema pussitas ülalt avameelne emu nägu. Luud сломались all mu liigesed, ja veri voogas üle безвольного rta. Ego eesmärk tugevalt ударилась seina, ja ta on teadvuseta сполз maa. Tema voltimata ego teise ja lõi ego кадык peopesa, enne kui ta suutis ära, et ma enam ei прикрывал emu suhu.
  
  
  Tema оттащил keha kõrvale, on kogutud relvad ja surus oma pea kaamera. — Hästi, — ütlesin ma. "Aeg tõlkida vaim".
  
  
  Penny ja tema isa on kiire liitunud mulle. Andis emu odin ümber mänguautomaati. "Ma tahan minna see laev, ei kasuta ih", — ütles talle emu. "Me ei tule läbi võimust, me tuleme läbi selle teki. Seda tean, mida ma otsin. See on pool muuli. Järgi mind, ja kui seisame silmitsi hema midagi, jäta ih mulle. Ja kui minuga midagi juhtub, sa ei saa kasutada relva võtma tarvitusele meetmed hema iganes ja nii tuhkru, kuni on millega tegeleda. Tema, näinud tema, kui me ronisid pardale: väike luuk varustamise põhimõtteline "Sarah Chamberlain". Läksime sinna vähe освещенному koridori poole kordamööda omakorda ahtris. Liigu ettevaatlikult, kuid kedagi ei kohanud.
  
  
  Ukse ootas meid.
  
  
  — Anna mulle relv, " ütlesin ma.
  
  
  Tema yanked käepide ja ettevaatlikult avas ukse. Tema, vaatasin sünge, liikuvad vee East River viie meetri подо minuga.
  
  
  — Sa oled esimene, Penny, " ütlesin ma. "Kõigepealt jalad. Lubage endale повиснуть äärel. Ja siis lihtsalt отпускаешь. Kui on väiksem kaugus, mis jääte, seda vähem müra. Siis sõua võimalikult vaiksem kingi muuli juurde ja oota mind seal. Sama ka teile, härra Don. Seal leiad trepp viib kingi muuli, mine noolega paremale-palli.
  
  
  Möödunud ilma vigu. Ta sulges ukse, nii saaks, enne kui langeda lõpus. Jäi üle vaid loota, et meil on üks mööduja ei удивится ereda valgusega vasakust pall "Sarah Chamberlain" . Kuid ma kahtlen, et keegi ümber meeskond oli kaldal. Reisi ajaks oli liiga lähedal. Teisest küljest, meil on alati olnud poisid Don Mario, mille kohta oli vaja muretseda.
  
  
  Kolonel, Poeg ei pidanud nii püüab mulle näidata laeva. See võimaldas mul märgata uks ja trepp, juhtivat alates muuli, k & nb.
  
  
  Penny ja tema isa ootasid mind kas trepid, топчась paigas.
  
  
  — Hästi, — ütlesin ma. — Ma поднимусь selle redel ja võtan kaasa oma relvad. Järgige mind üles. Kui me jõuame tippu, lähen tema juurde Don Mario. Selle tahan, et te kaks убрались siit. Põgene nii kaugele ja nii kiiresti, kui suudad.
  
  
  — Ei, Nick, " ütles Penny. 'Mitte praegu.'
  
  
  — See on õige, " ütles antikvaar. "Teil on vaja abi".
  
  
  — Ma tean, " ütlesin ma. — Ja selle saan teda Don Mario. Vähemalt kõige otsesem abi. Aga ma ei taha, et sa kaks olid minuga. Kasutu tee sulle haiget.
  
  
  — Ma lähen sinuga, Nick, " ütles Penny.
  
  
  Tema raputas pead. — Kui sa tahad midagi teha, et mulle, sa võid. Kuid see ei ole midagi, mida saate teha siin.
  
  
  "Siis ütle meile, mida sa tahad," ütles vanamees.
  
  
  "Ma tahan, et sa helistas David Хоуку. Penny teab, kus temaga ühendust võtta, United press-teenus ja telegraafi service Washingtonis. Ütle emu, et "Сару Chamberlain" on vaja peatada iga hinna eest. Ütle emu, et Nick Carter ütles sulle helistada emu. Sa tahad seda teha?
  
  
  "Kui saame, siis teeme ära," ütles ta.
  
  
  — Hästi, — ütlesin ma. 'Lähme. Aega on vähe. Ta hakkas trepist üles. Üleval tema, vaatasin üle serva muuli. See tundus hea. Kõik silmad saavad liimitud oma erilisi kraani külge. Ta ikka liikus, nüüd on juba tagasi tulles kingi muuli. Seda lihtsalt pidi loota, et ta jättis veel vähemalt üks konteiner kulla ja ego öö töö ei ole veel lõppenud. Tema teadis, et minu töö on ka ikka ei ole päris lõppenud.
  
  
  Tema on kuulnud, nagu Penny ja tema isa ronis minu taga. Vanamees hingas raskelt. Tema pööras neile pähe. "Hoia madalal tasemel ja hoia varju. Tema kaitsen "" sind. Kao kohe. Jookse!' Talle oli üks ringkondades on maffia, ja hiina, ja aeg hakkas lõppema.
  
  
  Selle indekseerimise rajal kõht vastu muuli, kaua провисшему навесу, kuhu sisenes Don Mario. Tõusis kaitse karmin, tema подергал sulguriga.
  
  
  Ta ei olnud lukus. Teda kiiresti läks läbi ta pimedusse.
  
  
  Edasi, jõe ääres, selle nägin püha. Mul läks selles suunas relvaga valmis käes. Tema pidi olema valmis halvimaks. Kui mul oleks õnnelik, Don Mario ei märganud mind. Tema, lootsin, et mul õnnestub.
  
  
  Пригнувшись, tema rändasin, kuni ta nägi põletamine püha kontoris aknad kõikjal, выходящими lattu ja jõele. Kontor kogu laiuse jõe.
  
  
  Don Mario istus крутящемся toolil eest kirjutuslaud, vaadates "Сару Chamberlain" . Välja arvatud mõned telefonid ja koopia registri олдерменов Lloyd , tool oli пустынен.
  
  
  Ise jäädes laudas ja peites end laeva, selle jobu avas ukse ja tegin pagasiruumi automaadi. — Väga vaikselt, Mario, ütlesin ma. Ta ei пошевелился. Ta muudkui vaatab aknast laeva.
  
  
  — See on Carter, " ütlesin ma. "Ma tahan, et sa tõusid ja задернули занавеску aken, выходящем laeva. Seejärel istu. Seda tahan sinuga rääkida. Hoidke käed isikul, kui jälle сядете. Mul on sulle uudiseid sinu hiina sõbrad, kes, ma arvan, sa tahad kuulda.
  
  
  "Mis sellest, et sa tahad öelda, et tema oleks hotel kuulda, Carter, — ütles ta.
  
  
  — Sulle ei ole midagi väärt kuulata, Mario. Aga kui sa ei sa, see võib olla фатально, " ütlesin ma. "Ja siis kogu oma töö sa ei hotellid võinud olla olukord "kuningas on surnud, elagu kuningas ", eks?"
  
  
  On reuma Mario lükata tool, astus akna juurde ja задернул занавеску. Tema läks tuppa ja lõin teda, kui ta jälle sel.
  
  
  — Räägi kiiresti, " ütles ta.
  
  
  — Just seda ma teha kavatsen, " ütlesin ma. "Su sõbrad on muutnud sind".
  
  
  Mario naeris. — Muidugi, ja ratsavägi ka läheb.
  
  
  — Sulle ka parem hakata uskuma seda, " ütlesin ma. "Su osa tehinguid ei ole tehtud. Ainus korgitser jääb, kas sinu sõber, kolonel, Poeg, põgeneda vabadusse siis sellest, kuidas ta pettis sind.
  
  
  Okei, Carter, aitab mõelda, need mõistatused. Mis asi?
  
  
  "Heroiin".
  
  
  — Heroiiniga on kõik korras, " ütles Don Mario. "Ego on testitud inimesed, kes teda usaldan".
  
  
  — Sa oled ikka kontrollinud?
  
  
  "Muidugi mitte," ütles ta. "Kuid me võtsime proovid ikka mitu tonni".
  
  
  "See oli hea kraam," ütlesin ma. "Ülejäänud on mürgitatud".
  
  
  — Stop, Carter, — ütles ta. "Ma ei loh. Sul on ainult üks võimalus miljonist, et lõhkuda see asi on, ja see tähendab, et te kohandada mind Poja vastu. Tema ei söö seda.
  
  
  "Ma olen siin, et kohandada sind Poja vastu selle eest, et ta muutis sulle. Heroiin on mürgitatud . See on tõesti rämps. Ja kõige räpane roheline kottidesse.
  
  
  Mario pressitud huuled. — Tead, Carter. Sa hakkad mind huvitama. Kust sa tead nendest rohelised kotid?
  
  
  — Just nii, nagu ma tean teda umbes sinine kotti ja söövad. Kui sul oli veel selle laeva pardal, mis on ka arusaadav hiina, sa teadsid seda. See mees sündis Hiinas.
  
  
  "Kui kiiresti me suudame teha test?" — ütles Mario. — Võta laeva osa see viimane rämps. Rohelised kotid. See, et rohelised kotid, tapab kiiremini.
  
  
  Mario vastas odin on telefonid. Vito, — ütles ta. — Too mulle üks, ümber roheline kotid. Kohe.'
  
  
  Ta viskas toru ära ja vaatas mind. Okei, Carter, sul on võimalus. Samm tagasi. Enne minu lauas on katuseluuk. Mõne hetke pärast ta avaneb ja Vito tõuseb üles. Ei нервничайте oma relv. Vito tee, nagu ma ütlen. Võite kindel olla, et ta ei tee midagi.
  
  
  Подо minuga kuulnud buzz ja põranda osa libises, paljastades хорькоподобное isik Vito, вглядывающегося tuppa.
  
  
  — Kõik on korras, Vito, — ütles Don Mario. "Probleeme pole".
  
  
  Vito ronis tuppa, ja половица jälle liigutada. Ta pani roheline kott tool Mario.
  
  
  "Meil on vaja merisiga", — ütles ta. "Ja ma arvan, et ma tean õige inimene seda." Ta võttis telefoni. Polkovniku Poeg, " ütles ta. 'Kiiresti.' Ta ootas. Kui ta uuesti rääkima, tema hääl on absurdne jätkama. — Kolonel, Poeg? Don Mario. Kuule. Õnnetus juhtus üks umbes minu poisid. Saada dr Инуриса oma portfelli. Ta on meil varsti vaja.
  
  
  Ta viskas toru hargile, ei andnud полковнику Сину lahendada küsimusi esitada. Отодвинув занавеску osa sisse, tema vaatas laeva. Varsti siis selle pahur arst Инурис jõudsid mõlemad otsad трапа ja hakkas laskuda mööda kingi muuli.
  
  
  — Ta läheb, " ütlesin ma.
  
  
  — Võta see, Vito, — ütles Don Mario. Vito läks läbi toa. — Ei puutu kohta, Vito, — ütles Don Mario. "Vito käitub ausalt. Kõik , mida sa pead muretsema, see on heroiin. Aga vähemalt sa oled pean tunnistama, et ma annan sulle võimaluse, Carter. Keda paremini kasutada подопытного küülik, kui arsti-sõltlane?
  
  
  Tema kuulis shaggy ja seisis seal, kus arvasin, et достану Don Mario ja Vito lühikese sabas, kui nad üritavad midagi teha. Ukse aeglaselt lahti, ja arst Инурис tuli tuppa, Vito järgnes talle.
  
  
  Ego silmad on parandanud alates lipp õigused täitmise, kui ta nägi, et ma seisan seal. "Carter!"
  
  
  — Tõepoolest, doktor. Sinu vana veel. Tema pani pagasiruumi automaadi emu all lõug.
  
  
  Küsis ta. "Mis see tähendab?"
  
  
  Tema tabas selle raudadega relvi ego дыхательному kurku. — Ole Vait, Dok.
  
  
  — Doktor, — ütles Don Mario. "Carter ja tema tahame korraldada väike raha. See on tingitud sellest heroiini.
  
  
  Tema astus tagasi koos relvadega.
  
  
  — Mis juhtus, et heroiini? küsis Инурис. "See on tavaline heroiin".
  
  
  — Hääl, mida ma tahan öelda, doktor, " ütles Don Mario. — Kuid Carter ütleb teisiti. Ta ütleb, et ta on mürgitatud.
  
  
  -- Ei kuula teda, " ütles dr Инурис. — Et ta teab sellest?
  
  
  — Ta ütleb, et teab piisavalt, arst.
  
  
  — Sa kujuta emu? küsis Инурис. — Agent AX?
  
  
  "Seni tuhkru, see tekitas mul huvi".
  
  
  "Kolonel Poeg ei stahl oleks sind petta," ütles dr Инурис.
  
  
  "Noh, see on see, mida ma üritan öelda on see Картеру," ütles Don Mario. "Ja see on kõik sama emu suutis mind veenda, et parem kõigepealt veenduda, kui kahetseda. Hääl miks me kutsusime teid siia. Sest ma ütlesin endale: "Mario, ütlesin ma, — kes on parim inimene, et hinnata, hea see heroiin või mitte?", ja siis ta vastas ise: "Noh, ei keegi muu, kui meie vana veel, dr Лотар Инурис, mis on osutunud suurepärane teadlane ja ustav sõber." Niisiis, doktor, et anda teile tasuta proovi.
  
  
  "Ma ei taha seda," ütles dr Инурис.
  
  
  — Ei taha? — ütles Don Mario. 'Sa ei taha? Oled sa kuulnud seda, Vito? Ta ütleb, et ei taha tasuta proovi.
  
  
  "Ta on nii rikas?" — ütles Vito. "Ma pole kunagi varem näinud, et narkomaan on keeldunud tasuta proovi".
  
  
  — Ma arvan, et ta tõesti midagi tahab, Vito, — ütles Don Mario. — Nagu narkomaan. Kuid ta on liiga läbimõeldud. Sa lihtsalt viisakalt, eks ole, doktor?
  
  
  On отвратительном isiku Инуриса esinesid tilka pank. — Ma ei taha seda, — karjus ta.
  
  
  -- Noh, noh, doktor, " ütles Don Mario. — Sa oled liiga kaugele läinud selle любезностью. Ta tõmbas mu juuksenõel tõttu vöö ja tegi sisselõike rohelises kotis. Tulid välja natuke valget pulbrit.
  
  
  — Noh, doktor, me ei kavatse korraldada siin прощальную peole. Meil ei ole küünlaid, aga mul on tikud ja Vito, ma arvan, et sa leiad süstib ja nõelad, kui посмотришь kotis doktorikraad. Ja ma ei oleks üllatunud, kui seal on tükk kummist voolik ja võib-olla veel mõned asjad, mida me vajame". Vito sirutas käe ja tõmbas ta koti ümber käe doktorikraad. Don Mario avas ego, ja hakkas tuhnimine nen.
  
  
  "Ei lase neil teha seda, Carter", palus arst Инурис. — Miks mitte, doktor? Tema ütles. "Ma ei näe, kõigis kodudes umbes mida see võib põhjustada. Kui sa räägid tõtt, siis on.
  
  
  — Palun, Carter. Palun.'
  
  
  Ta ei vaadanud mind. Võib-olla see hotell aastas mind. Kuid ta ei suutnud. Ta ei suutnud oma silmi tooli, millele olid hõivatud Don Mario ja Vito. Ja jätkas kerjama. Sõnad olid nagu õhk ümber on torgatud, sisemine toru.
  
  
  "Kuld, Carter. Seda ma annan sulle kulda. Minu osa. Te võite olla rikas. Sa enam ei pea kunagi tööd tegema. Palju raha. Rohkem, kui te kunagi näete koos AX. Sa võiks kuhugi minna. Sa võiksid rikkaks saada. Lihtsalt päästa mind siit. Sa võid seda teha. Seda ma tean, et sa suudad. Selle teen seda väärt teile. Sa ei kahetse.'
  
  
  Don Mario tõusis tooli. Vito seisis kõrval täielik süstal käes.
  
  
  — Ei saa nõustuda, doktor, " ütlesin ma.
  
  
  — Keegi sind ei kuule, arst, " ütles Mario. "Väljas on liiga palju müra. See kraan hirmus müra.
  
  
  Dr Инурис langes põlvili. Higi струился on ego isikule. — Ära tee seda, palus ta. 'Ei tee seda. Palun sind. Ärge tehke seda minuga.
  
  
  Mario tabas tema ego näkku. — Ole vait, loll koer, " ütles ta.
  
  
  Ta haaras Инуриса paremat kätt ja yanked varrukas ego jope ja särgid küünarliigest. Nööp соскочила koos särgid ja taandusin. Vito ees seisis dr koos süstal käes.
  
  
  Dr Инурис hakkas virisema. Don Mario tabas taas tema ego. — Sa pead jääma rahulikuks, doktor, " ütles Don Mario. 'Pilk helge pool. Mõne hetke sa lähed õnnelik teekond... või surra. Igal juhul, sinu probleemi taga, kallis.
  
  
  Silmad, dr ümardatud välja hirmu.
  
  
  — Hästi, Vito, — ütles Don Mario.
  
  
  Ta jobu pani Инуриса jalad ja вытянул tühi, kaetud armiline käsi.
  
  
  Инурис proovisin вывернуться. Ta käima Vito ja pani ego riivata.
  
  
  Isik don Mario помрачнело. — Mitte midagi, — growled ta.
  
  
  Лотар Инурис veel корчился. Don Mario ühe käega omaks ego tõttu kaela ja teine hoidis rullimine keskele pikliku käe doktorikraad. "Hästi, Vito," ütles ta, "lähme proovime".
  
  
  Vito ettevaatlikult lähenes külgvaates, nagu тореро koos miniatuurne mõõgaga lõpliku löögi. Silmad, dr Инуриса вылезли ümber tiirleb. Ta üritas öelda: "ei, ei, Ei", aga ei tulnud midagi välja, peale pikka, piinav 'ННННН' iso rta.
  
  
  Vito oli nüüd kõrval, ilma nõela juurde alasti käes ja don Mario aitas emu, hoides käsi paigal, et leida veeni. Nõela ots on sattunud naha all ja Vito surutakse kolb alla. Don Mario vabastas Инуриса. Ta ja Vito on taandunud. dr Инурис püsti. Ta одернул varrukas särgid ja камзолы. — Ma nüüd minema, " ütles ta сдавленным hääl — kui sa minuga lõpetanud.
  
  
  Tema näinud, kuidas käsi Mario saavutas kuni люгеру.
  
  
  dr Инурис naeratas emu. — Mul on vaja minu portfelli, " ütles ta. Ta astus laua. Kaks sammu.
  
  
  Tema tegi auto Don Mario.
  
  
  Инурис vaatas mind. — Väga halb, Carter, — ütles ta. "Sa oleks võinud olla rikas". Ego silmis oli kummaline, остекленевшее väljend. — Aga sa ei stahl kuulata. Vabandades, Carter. Kuid mida tähendab igatsus see ütlus? Kes naerab viimasena...
  
  
  ha-ha-ha..."
  
  
  Ja siis iso rta tal ei läinud midagi peale vere. Ta voolu on ego särk, пачкая valge riie. Ta imelikult vaatas inimesed kui autod üleujutus, nagu oleks see kuulus kellelegi teisele.
  
  
  Suur kramp haaras ego, keha ja швырнула maa. Veri on ikka sedasi, обвивая ego kaela sall ümber vedeliku rubiinid. Dr Инурис oli vapustatud. Ego kand ударились põrandat. Siis ta surumine liikumatult.
  
  
  — Issand, " sosistas Vito.
  
  
  
  Peatükk 19
  
  
  
  
  — Hästi, Carter, " ütles Mario. — Sa olid õiged. Olgem nüüd nõus.
  
  
  — Me oleme sinuga sõlmida vaherahu, " ütlesin ma. — Me teeme koostööd, et kolonel Poeg ei pääsenud kulla. Siis võis igaüks ikka enda eest.
  
  
  — Kõlab üsna õiglane, " ütles ta.
  
  
  Mario võttis odin vastavalt oma telefonile. — Перекройте kraana, — käskis ta.
  
  
  Tema, vaatasin aknast. Heli крановой masin hakkas vaibuma. Kõrgel laevaga üle luugi peibutatakse üks konteinerite ümber.
  
  
  Don Mario pöördus Vito. — Спустись alla, " ütles ta. "Kurat, poisid. Ütle neile, et nad tõid nad kõik ilutulestik, mis suudavad koguda. Meil on seda vaja. Ja tooge veel, dünamiit ja bensiini.
  
  
  Vito kadus läbi luugi.
  
  
  "Seni, kuni me ühel pool," ütlesin ma, "ma tahan tagasi oma relvad".
  
  
  — Muidugi, " ütles Mario. Ta tõmbas tõttu vöö "люгер" ja стилет.
  
  
  — Ärge unustage, et see väike asi taskus, " ütlesin ma.
  
  
  Ta võttis Pierre. - "Gaasi pomm ju, eks?"
  
  
  — Ole ettevaatlik sellega, " ütles ta emu.
  
  
  Mario naeratas. "Me töötame koos, Carter". Ta andis ego mulle, ja pane oma ego minutis.
  
  
  Inimesed Mario hakkas trepist üles, täites kapis. Kätt, Mario ulatuslik riik juurde, vaikus.
  
  
  "See On Carter. Ta töötab koos meiega. Nii et ei нервничайте, mitte igavesti, et sa tegid vea, kui asjad lähevad natuke ei ole. Me istume maha selle laeva. Selle taha, et ego masin puhus, ja ma tahan, et see juhtub kiiresti. Kui mingi hiinlane tahab sind peatada, niita ego. Meid on petetud. Lähme.'
  
  
  Mehed jooksid ringi kilkama, läbi pika kuuri, väljumise pala muuli. Kogu ih oli kakskümmend inimest, sealhulgas Mario ja mind. Prints võttis püstol-kuulipilduja. "Ettevaatlik selle штукой", — hoiatas tema ego. "Ta oli & nb".
  
  
  — Tänan, ütles Mario. "Ma püüan, ja kui see ei õnnestu, ta patsutas end подмышке, — mul on natuke varu".
  
  
  Sadama baar ta tõstis oma silmad üles just õigel ajal, et näha, kuidas kolonel Poja мегафоном käes ilmub juures käsipuude silla ja selle kõrval on kapten.
  
  
  — Mis seal toimub, Mario? ta karjus. "Miks kraana tasuda?"
  
  
  Esimene ümber inimesi Mario kiirustasid сходням.
  
  
  Mario tõstis automaat ja tulistas lühikese sabas on tross kraana. Ilmus klubi sinist suitsu, siis slapped натянутый tross, mis rebis. Suur konteiner hoiustatud ja kõrvulukustav стуком kukkus läbi " Sarah Chamberlain ". Seal oli vaikus, siis ta kuulis karjeid.
  
  
  Полковнику ei olnud vaja, et keegi seletas emu olukorda. Järgmise sama hetkeks ta pööras ümber ja tegi märk kapten, sundides ego joosta rooli рубке. Ta перегнулся läbi esiklaasi muuli ja andis korraldusi oma inimestele tekil. Hiina, õõtsuv kirved, kiirustasid перилам. Tema näinud, kuidas metall раскалывался, kui kirved hakkas elurõõm, рубя paks sidemete köied, millega "Sarah Chamberlain" крепилась kingi muuli juurde.
  
  
  Mario peatunud pooleldi vahekäigus. Ta tõstis automaat. Linn täppe haiget sõimamine, tõmmates metalli ja liha. Mehed karjusid ja langesid...
  
  
  Tema alandas "люгер" silla ja tulistas. Kolonel Poeg пригнулся, kui pungis järsult задела teras akende all rooli raie. Kui ta tuli tagasi, käes tal oli relv. Me olime teki. Vito, — väljahingatavas Mario. — Sina ja pooled mehed lähed koos Картером. Võta dünamiiti. Ülejäänud пробираются poole rooli рубке.
  
  
  Väike tuhkur noogutas. Mario on juba läinud ja tulistas läbi müügiautomaatide on tekil. Tema näinud, kuidas hiinlane kellast üle pea ja kukkus кровавом udu.
  
  
  Ja siis tema oli sees laeva ja Vito ja ülejäänud inimesed Mario kõndis minu järel trepist üles. All hiinlane langes üks igale rahvusele ja tõstis relva. Minu kõrval kõlas lask, ja ta nägi, kuidas tukk haaras oma elu ja kukkus edasi.
  
  
  Silmanurgast seda märganud, kuidas Vito ухмылялся, kui me kiirustamas alla tekil eest teki alla. Tema kuulis tulistamist on möödas ja odin ümber inimesi Mario välja summutatud kisa ja kukkus end trepid kajutid.
  
  
  Laskmine lõppenud. Nüüd oli ainult tallata jalg, rid järgi samme, ja enne teda nägin märk noole указывающей on masinaruumis.
  
  
  Me olime koridoris. Ees puhkenud turvauks, ja pagasiruumi automaadi hakkas tulistama meid. See oli liiga kõrgel ja kaugel, täppe царапали seinad ja lagi. Tema sukeldus maa ja jälle hüppas jalad люгером käes. Teda tulistas üks kord. Kostis kisa ja pagasiruumi relv kukkus. Tema, vaatasin üle läve ja avastasin, et vaatan mimmo ajakirjad, спускающегося teisiti лестничному пролету. Pungis просвистела üle mu pea ja kukkus veekindel переборку. Tema žest tellitud Vito ja meestele jääda. Tema, vaatasin alla, masinaruumis. Suured kolvid, начищенные kuni täiuslik sära, hakkas aeglaselt liikuma. Tema nägi insener kujul, raevukalt жестикулирующего, ja inimesi, voolavates oma постам.
  
  
  Veel üks lask просвистел üle mu pea. Teiselt poolt masinaruumi läbi ukseava tungis tosin laskjale, распластались on tpanel ja avasid tule.
  
  
  Tema отполз päevas ja sulgumisel seda, kui laulame kukkus maha. Tema pöördus Vito. "Neil on sisend-all-the-gun".
  
  
  'Mida me teeme?' küsis ta.
  
  
  "Andke mulle динамитную kivi".
  
  
  Ta on olnud minu käes ligi enne kui tema lõpetas oma korgitser. Selle süütasid taht. "Ma püüan õhkima see suur trap", — ütles tema Vito. "Kui see asi plahvatab, kõik kestab läbi ukse. Jääge tekil.
  
  
  Teki all meid hakkas raputada, mootorid määrusega hoogu. Kui kolonel Poeg ei olnud lõksus üleval, ja õnnestus ta vabastada laeva kaablid, "Sarah Chamberlain" peaks juba oli merele minna. Tema, lootsin, et Don Mario peatub ego.
  
  
  Tema seisis kõrval veekindel переборкой ja süütas taht. Siis ta avas ukse ja швырнул dynamite suur tuba. Tema отпрянул. Kuuldes puuvill, selle uuesti avas ukse. See oli kaleidoskoop surmade: trap murdis keskele, nooled, истекая verega, хватались eest midagi, mida võiks haarata, ja on lõhutud, kui metall отрывался alates kinnituspunktide. Ei olnud aega edasi vaadata. Hüüab juba rääkinud kogu lugu.
  
  
  Ta tõusis püsti, astus üle läve ja kiiresti laskus trepist alla. Madrus haaras mul käest, tabas tema ego tagumik люгера üle nina. Luu on pragunenud.
  
  
  Juht seisis lähedal ja tõmbas tõttu vöö relv. Teda tulistas teda ja nägin, et all ego särk, all sinine камзолы, pihkumine veri.
  
  
  Minu taga tema kuulis veel kaadrid ja karjed. Hiinlane tõmmatakse kirves mööda seina kinnitusvahendite ja pöördus minu poole näoga. Läikiv tera повисло ego üle pea, kui ta küünitas Люгер juurde ego suhu ja vajutas päästikule. Ego eesmärk on kadunud, ja kirves kukkus.
  
  
  Mimmo mind просвистела pungis, tõesti pisaravool toru. Tema näinud, kuidas üks ümber laevapere liikmete целился kogu püss. Tema langes üks igale rahvusele ja tulistas. See karjumine отпрянул tagasi. Minu ümber tema kuulnud põrgulik стаккато kaadrid ja ulguma, ja viuhti рикошетящих täppe. Juhuslik creek, needus, urin, löök keha, опрокинутого löögiga kuuli. Mimmo mind käisid отрубленная värava. Odin ümber inimesi Vito, ohver kirves. Ja siis laskmine lõppenud.
  
  
  Tema огляделся. Tema on näinud Vito. Ta pressitud käe teostatud arvutusi. Vahel ego sõrmedega lekkinud veri. Ta tõstis teise käe ja võidukalt взмахнул relvaga. Ego isik расплылось on крысиной ухмылке. — Tee on vaba, " karjus ta.
  
  
  — Hästi, — ütlesin ma. "Panna dünamiiti ja läheme siit".
  
  
  Ego spetsialistid взрывчатке juba panid динамитные kabe masin.
  
  
  — Ma подожгу taht, " ütlesin ma. "Ülejäänud lähevad tagasi, trepist üles, sest uks".
  
  
  Nad näevad liiga õnnelik, et neil lubataks seda teha. Vito kergelt painutatud vasakule, et haavad on tehtud arvutusi, kuid üks ümber ülejäänud hoidis ego püsti.
  
  
  Teda kiiresti liikusin ühest paketist teise, hoides tikud on запалов. Nad hakkasid susisema, nagu jõulutähed.
  
  
  On aeg kaduda. Tema vaatas ukse. Vito vaatas mind, siis žest käskis mul kiirusta. Siis kuulsin lasku ja karjumine koridoris ego selja taha. Silmad Vito parandanud. Ta haaras selja, siis согнулся pooleks. Ta oli juba peaaegu surnud, kui lõpuks ülepeakaela laskus trepist alla.
  
  
  Брылев masinaruumis-näidikutuli ei põle. Metalne ukse sulgumisel. Ta oli lõksus.
  
  
  Lõksus pigi pimeduse, нарушаемой ainult kollane ilutulestikku põletamine фитилей. Tema on tõesti lõpetas oleks "Сару Chamberlain" . Kuid see oleks viimane asi, mida ma tegin.
  
  
  Eest sekundit need viis pakettaknad, dünamiit взорвут kogu toita laeva polkovnik, Poja, muutes ego lendav kirst Nick Carteri muuseum.
  
  
  
  Peatükk 20
  
  
  
  
  Aga mitte juhul, kui tema tegutses kiiresti.
  
  
  Tema kiirustas eemale trepid, sukeldus esimene kirg ja rööviti tema. See oli võidujooks ajaga, ja tema võitis. Kui обезвредил viimane kirg möödas, ilmselt kümme sekundit.
  
  
  Selle põlema mängu, tuli trepist alla ja tõusis üles. Varem või hiljem keegi on siseneda selle ukse, kui kolonel Poeg tahab, et ego laev merele. Ja kui see juhtub, ta oli nõus. Mu käsi libises tema laiuse ja сомкнулась ümber gaasi pomm.
  
  
  Tema, lootsin, et ma ei pea liiga kaua ootama. Tema ka ei uskunud , et nii läheb.
  
  
  Mul Poja ei olnud aega, kui oletada, et ta ei ole olnud hõivatud Don Mario.
  
  
  Kuid niipea kui ta sai oma võimaluse, tema pidi olema kiire. Ma ei saa endale lubada miss. Tema, lootsin, et keegi oleks meile oli väljas, kes oleks meid viinud väikese ekspeditsiooni уничтожившую Vito ja ülejäänud ego võitlus rühma, hakkas kaotama kannatust.
  
  
  Kui ta nägi viimase hetke запалы enne, kui ukse sulgumisel, ta oli ilmselt oodanud paugu ja nüüd hämmingus, miks ikka tuhkru ego ei ole kuulnud. Kui ta ei näinud, noh, siis ilmselt перегруппировывался, valmistades oma rahva hävitamise kõikide elusolendite sissetungijad masinaruumis.
  
  
  Igal juhul, ta pidi tegutsema kiiresti, sest teadsin, et mul on polkovniku Poeg jäänud ei ole nii palju aega. "Sarah Chamberlain" ei kao kuhugi, kuni ego inimesed ei kontrolli masinaruumi.
  
  
  Uks avaneks pikad рычагами — üks igal pool. Keegi võiks esitada ego väljapoole, mitte viies sees. See oli minu kasuks. Tema ei oleks üllatunud midagi. Tema pani sõrmeotsteni ühe käega kangi, iga närv on ettevaatlikud reageeris vähimatki märke liikumine. Teisest küljest, mul oli Pierre.
  
  
  Siis see on muutunud peaaegu üllatus, nii kiiresti, et ma peaaegu kaotasin hooba. Sergei pimestav зажегся. Kui esimesed kiired valgust tema hoidis Pierre взведеным. Tema швырнул бомбочку koridori ja iso kõik jõud sulges ukse.
  
  
  Ta kuulis summutatud plahvatus, siis midagi rohkem. Tema teadis, et nüüd on inimesed хватаются kurgus koridoris väljas ja surevad. Hetke pärast on kõik möödas. Keegi ei põgenevad. Ja minuti-teise saab ohutult minema siit. Pierre kiiresti on teinud oma töö ja jäljetult kadunud.
  
  
  Üleval on trepid tema surudes käepide päev ette, vaadates kella. Poolteist minutit selle lahti taiplikkust ja laskus tagasi masinaruumis.
  
  
  Seekord tema oli otsustanud mitte lubada, et midagi läks valesti. Selle süütasid запалы, ruttas üks käskjalg trepist üles ja jobu avas ukse. Kehad olid dumpinguhinnaga mõned koridoris. Tema sulgumisel ukse kinni ja jooksin nii kiiresti kui suutsin, eeldades liikvel. "Kakskümmend üks... kakskümmend kaks..."
  
  
  Kakskümmend neli tema, sukeldus oma tekile. Kostis kõrvulukustav plahvatus, сотрясший kogu laeva. Üle mu pea замерцали tuled, ja laev jälle vooderdatud pikk suursugune. Tulid kokku jõududega, tema hakkas tõusma nina. Jättis Mario laeva keskel, kus ta пробивался edasi. Ma ei teadnud, kuidas ta seda tegi, aga kui oleks seda võiks saada lähedal lähemale nina, tema oleks osutunud taga meeskonna. Võib-olla ta võiks kasutada punane heeringas.
  
  
  Tema kõndis trepist üles ja kiirustamist üle pika saali. Tema arvas, et задыхаюсь natuke. Siis ta sai aru, et lähen natuke ülesmäge. Korpus "Sarah Chamberlain" разломился kaheks. Laev oli uppumise. Nüüd vesi voolas masinaruumis.
  
  
  Ma ei teadnud, kui kaugele ta jooksis, kuid nurk on järk-järgult aina järsemaks. Ees on tema nägi luuk üleval on trepid. Tema kõndis trepist üles ja высунул pea. Ta pöördus ja läks teki. Mind pole keegi näinud.
  
  
  Siin veel kestis tulistamine. Tema näinud, kuidas tõttu luugi tulistas kolm hiina. Mu sõrmed сомкнулись ümber "люгера". Teda tulistas iga nende kaudu üks kord.
  
  
  Nüüd on minu poolel tekk oli vaikne. Välgu automaatse tulekahju veel on nähtav laeva keskel.
  
  
  Пригнувшись, tema jooksis inimestele Mario. Seda märkasin, et nad on kasutanud спасательную feat kilbi. On jäänud ainult Mario ja veel kaks inimest. Odin ümber oli ka haavata.
  
  
  Tema sukeldus nende kõrval. Tema küsis. - 'Kuidas läheb?'
  
  
  Mario tulistas pool silda. Ta võttis oma õlgadele. "Olen kaotanud palju inimesi," ütles ta. Kolonel on ikka veel seal, koos kapten.
  
  
  "Vito ja ülejäänud on surnud," ütles ta neile. — Kuid masinaruumis взорвано.
  
  
  "Jah," ütles Mario. "Me oleme kuulnud, plahvatus. Hästi tehtud. Aga ma ei успокоюсь, kuni разберусь iseendaga col.
  
  
  — Miks sa ei jäta see mulle, Mario?
  
  
  "Ei ole," ütles ta. — See on isiklik asi. Keegi ei petnud mind ära".
  
  
  Täppe on lõigatud korpus päästeameti paadid.
  
  
  — Endiselt on siin kasutu, " ütles ta. — Sa oled meile, et ei ole nõus. Seda lähen temaga ülesse. Andke mulle mõni ümber nende канистр bensiini.
  
  
  'Mida sa kavatsed teha?'
  
  
  "Me läheme rünnak", — ütles ta. — Me läheme trepist ta silla all. Oleme all raske nurga alt teda, kuid ei ole mõtet jääda siia.
  
  
  — Ma tulen sinuga, " ütlesin ma.
  
  
  — Tee mis tahad, Carter. Nüüd mul on oma asi. Läksid poisid.
  
  
  Nad ilmusid nagu mõlemal pool päästeameti paadid. Silla langes kaadrid. Igale rahvusele haavatud согнулось kaks korda, ja ta on jooksnud läbi teki all rööpad. Ta hüüdis üks kord enne, kui lennuõnnetuse kohta pier.
  
  
  Selle on moodustanud арьергард. Bullet впились teki meie ümber, kuid nüüd oleme kolmekesi olid trepid. Mario oli õigus. Kas polkovnik Poja ja kapten oli halb nurk kodadest. Bullet vilistati meie üle. Odin ümber masinad lendas alla ja mürinaga langes teki. See tähendas, et neil lõppes laskemoon. Mario avas kanister koos bensiiniga. Kui ta jõudis tippu trepid, Poeg ja kapten tuli uksest rooli raie. Viimane lask tabas satelliit Mario. Ta haaras oma elu ja согнулся pooleks. Nüüd мостике meid oli ainult kaks, koos col Сином ja kapten roolimees рубке. Mario irvitas mulle, kui me нырнули all rida tule.
  
  
  "Sa näed sama, mis tema?"
  
  
  Ta märkis согнутым sõrme, aknad, rool raie. Kuuli tabas sel nen haigutav auk. Mario märkis pöidla kohta kanister bensiini ja irvitas. Siis tõstis ta ja hakkas läbi augu ja valada bensiin.
  
  
  Kui uks avanes. Tema näinud, kuidas kapten pinevalt целился Mario. Teda tulistas kaitsmata ukse мочку ja silma. Nad on kadunud punane udu ja keha kapten соскользнуло sillal.
  
  
  Kui tema, vaatasin ringi Mario, ta tõusis püsti ja viskas mängu läbi akna.
  
  
  Siis kolonel Poeg lasi tema maha.
  
  
  Ta on natuke hiljaks jäänud. Kividele sattunud рулевую lõikamiseks tsükkel. Kostis müha, ja siis kogu salongi süttis.
  
  
  Mario on ikka veel seisis loll ухмылкой nägu.
  
  
  Ta vaatas mulle otsa ja tõstis pöidla üles. "Hei, Carter, kuidas sa arvad, kas ta nüüd onu Sam?"
  
  
  Seejärel ta sel ja kukkus küljele. Tema, lähenes talle ja пощупал ego pulss. Pulssi enam ei olnud. Keeled tule lekkinud läbi lõhutud akende ja hakkas indekseerima üle облупившейся värvi, mis oli osa varjab "Sarah Chamberlain".
  
  
  On aeg lahkuda. Ta kõndis trepist alla. Pungis põrkas metallist. Ta pöördus ümber oma telje ümber ja vajutas päästikule "Люгера". Pungis lõi tühjus.
  
  
  Tema seisis, vaadates почерневшее isik polkovniku Poeg. Ego nahk oli обуглена ja сморщена, nagu muumia. Ego hambad inimesed ei jäme оскалились mind. Kergelt помахав käega, ta tõstis relva.
  
  
  Talle oli juba trance, kui ta vajutas päästikule. Стилет oli juba mul käes, ja вонзил tema ego elus. Oli liiga hilja, et peatada, kui tema kuulis hammer löök on tühi ruum. Nuga libises sees. Kolonel Poeg gasped.
  
  
  Tema отдернул nuga. Ta отшатнулся, kui tulekera oksendas kogu roolisamba pistikud ümber ego, nägu ja juuksed.
  
  
  Tema eeldan, et ta oli juba surnud, kui отшатнулся alates käsipuude ja перевалился nende kaudu. Ta oli kindlasti surnud, kui tema aju kukkus umbes teki all. Потрескивающее leek algus расползаться ääres silla. Tema laskus trepist alla.
  
  
  Tema, оцепенел ja füüsiliselt väsinud, kui viskas pierce. Ulguma läheneb sireenid lekkinud on mu teadvus ja viimane pilk minu taga ütles mulle, et see ei olnud halb uni. Esimesed tuletõrjeautod on juba peatunud. Ih tuled olid nõrga valgusega võrreldes ere tumm kuma silla laeva.
  
  
  Edasi, mimmo muuli, tema nägi halva meest мятом твидовом ülikond, потягивающего sigari.
  
  
  Tema, lähenes talle. Nagu tere ta tõstis käe. — Noh, Nicholas, " ütles ta. 'Sa oled? Siin? Ja tema arvas, et saatsin su puhkus.
  
  
  
  21. peatükk
  
  
  
  
  Kontoris lõhnas kõik on sama: сигарным suitsu ja vana твидом. David Хоук istus lauas ja ei kiitnud loksutatakse oma pea.
  
  
  — Väga hooletu, Nicholas, " ütles ta. "Väga juhuslikult".
  
  
  Ma kardan, et see oli parim, mida ma võiksin teha andmeid, kui muudest asjaoludest, " ütlesin ma. "Kõige tähtsam on mitte anda полковнику Сину ära ujuda kulla. Kui ta oleks jõudnud avatud kleit, kõik võib muutuda natuke raskem. Ja hiilis oleks kuulujutud kaotsiminekust kulla.
  
  
  Хоук õigustamatult pikaks veninud sigar. "Meil õnnestus nip see on juba eos," ütles ta. "Kui sa eile отсыпались, valitsus välja muljetavaldav statistilised andmed kaubavahetuse bilanss, предсказав parandada majanduse tuleval aastal, samuti on kinnitanud oma valmisolekut keeldumine tõsta ametlikku hinda, kuld. Selle tulemusena kulla hind on vabal turul Zürichis, Pariisis ja Londonis langes ja dollari suhtes teiste valuutade suhtes on praegu parim päev viimastel kuudel. Ja see, ma usun, et üsna sunniviisiline surma polkovniku Poeg on juba tulnud, enne on neid inimesi, kes ootasid signaali "Sarah Chamberlain". '
  
  
  — Noh, " ütlesin ma. Tundub, et asjad lähevad muuta.
  
  
  "On veel palju tööd puhastada," ütles Хоук. "Ma rõõmuga võin öelda, et võimu Washingtonis oli mulle suur abi. Tuletõrje tõi tulekahju laeva pardal miinimumini. Politsei oli õnnelik vabaneda Mario ja ego pere, sealhulgas leida heroiini. Tal oli korralik summa, seal all on seda пирсом, terve ladu all руслом jõe". Kull tõi mängu läbi värsket сигаре. "Siis selgitada olukorda Don Mario politsei oli ainult hea meel täita mis tahes meie palvet. Ümber laeva erakordselt range, kuid ненавязчивая valve. Tagasi kulla hoidla osalevad ametnikud riigikassa ja kõrgemad klassid on sõjaväeluure. Kõik valvurid, mis on seotud varamu föderaalreservi süsteemi ja kõik ametnikud, mis on seotud ego ohutuse, vahi alla võetud. Tõenäoliselt on meil vaja suur osa pühapäeval, et kõik selgitada, kuid lõpuks pühapäeviti me ootame, et kuld tagasi lattu, ning võlts kuld выброшено. Конфискованный heroiin on hävitatud.
  
  
  — Sa ütlesid, et kõik, kes osalesid kaitse ladustamine, vahi alla võetud? Tema ütles. Хоук õigustamatult pikaks veninud on sigar, enne kui vastata. — Noh, " ütles ta. 'Ei ole päris. Peale ühe inimese.
  
  
  — Philip Доун?.
  
  
  Хоук noogutas. "Eile seda nägin, ego tütar," ütles ta. "Kui ta helistas mulle eile õhtul, ta ütles, kust seda leida. Seega, kui sadama baar kõik oli vaikne, ma läksin külla tema. Me oleme vestlesid. Ta ütles mulle, et sa oled väga aidanud hei, Nick. Ja ta ütles, et kuule, et see on väga meile aitas. Sest niikuinii, kui sinuga midagi juhtub pardal reisilaev, kuid ta ei helistasin, noh, ma ei tea, mis seisus oleks täna on see riik. Natuke tuhka alates sigari langes emu on gillett. Ta tundus, et ei märganud.
  
  
  — Ja tema isa?
  
  
  Хоук välja hall suitsu ja pani sigari tuhatoos. "Philip Доун on surnud," ütles ta. — Mulle ütles tüdruk. Ta suri varsti siis sellest, kuidas nad pöördusid tagasi koju. Tema eeldan, et ja katsumused sellel laeval väsinud teda. Ta ütles mulle, et nad naasevad koju, ja ta tundus õnnelik. Ta вымылся ja sel toolil elutuba. Ta palus klaas sherry ja palusin tal rääkida kogu lugu, mis temaga juhtus. Ta oli väga üllatunud sinu Nick. Ta ütles, et on vana hiinlane...
  
  
  — Jah, " ütlesin ma.
  
  
  "Jah, see on nii ja nimetame," ütles Хоук. "Noh, ta ütles, et tema isa arvas, et see Ji võlunud kõikide pillide oleks sinuga. Et sa oled olnud mingi võlur. Inimene, kes on silma paistnud mõned üsna maagiline asjades. Seejärel ta istus tagasi oma tooli ja восхитился tütar. Ta ütles mulle, et siis ta tõstis oma tass ja ütles terviseks. "Oh волшебстве elu". Siis ta tegi lonks, pane klaas ja sulges silmad. Penny ütles, et teadis, et ta on surnud.
  
  
  — Anna andeks, " ütlesin ma. "Ta on põhjustanud palju probleeme, kuid hing ta ei olnud halb inimene. Ego viga oli selles, et emu on kõik ükskõik, lisaks ego tütar.
  
  
  Ego on maetud täna hommikul, " ütles Хоук. 'Kõik on normaalne. Tüdruk ka nii arvab. Kui ta oleks elus, me oleks pidanud esitama talle oli süüdistuse. Oleks ta veetis oma ülejäänud elu trellide taga".
  
  
  — Ma ei stahl seda panna, " ütlesin ma.
  
  
  Хоук sünge naeratas. "Noh, ma tean, ego talent, tema oleks ka ei stahl seda panna," ütles ta. "Aga ma tean, et ego tütar tunneb end hästi, siis ta tõenäoliselt ei tekitanud oleks hei, liiga palju vaeva. Lisaks on ta teinud kõik võimaliku, et parandada oma viga. Ta lahkus täielik komplekt joonised uue süsteemi turvalisus panipaigad. Lõpuks kirjutas ta, et isegi kui ta ei ole veel leidnud asutuste murda läbi nah".
  
  
  Tähendab, kõik on valmis, " ütlesin ma. "Kõik otsad on, tundub, et on jälle seotud. dr Инурис, kolonel, Poeg, Don Mario, Don Phillip: kõik on surnud. Kuldne seif ja heroiin ei tagastata.
  
  
  "Pooled taas turvaliselt," ütles Хоук. "Vähemalt sel hetkel." See on väga õigustamatult pikaks veninud sigar. — Ja kõik on sama, Nicholas, see oli kuidagi lohakas. Siis ta ухмыльнулся, sirutas käe ja haaras mu. "Veel kord," ütles ta, "minu tänu ja tunnustust silmapaistev выборного ametnik".
  
  
  — Tänan, " ütlesin ma.
  
  
  "Me oleme tänulikud," ütles Хоук. "Noh, Nick, ma arvan, sa oled austatud"puhkus".
  
  
  — Oota, " ütlesin ma.
  
  
  Хоук tõstis käe, kutsudes vaikus. — Ei, seekord tõsiselt. Sa oled teeninud on. Mõnda aega. Mine kuhu tahad.
  
  
  'Ma ei usu seda.'
  
  
  'Ürita.'
  
  
  — Võib-olla, " ütlesin ma, kui te ei kavatse lahkuda ametist.
  
  
  — Oh, — ütles Хоук. 'Oota sekundis. See, et unustasin. Ta sirutas oma laud. "Tüdruk palus mul edastada teile see. Ta ütles, et ee-isa hotell oleks, et see oli sul. Ta tõstis ristkülikukujuline voldid, pakendatud pruun paber-ja перевязанный trossi.
  
  
  Seda ikka sel ja pakkimata seda. Kast Ji . "Tüdruk ütles ikka, et-et. — Dai-ka igal aastal, et see oli teine kord? Veel üks ego nali. — Lihtsalt ei ütle mulle, et su mälu võtab sind. Ee sõnum oli järgmine: "Öelge мистеру Картеру, selle panin viis franki, et ta ei mäleta, kuidas avada seda värki".
  
  
  Talle naeratas, vajutades пантеру ja mägrad. Kaas kasti отлетела.
  
  
  Selle sees nägi nimekirja aega lendavate lennukite, обведенный number reisi ja aja. Selle kiiresti kinni katta, enne kui Хоук nägi, mis on sees. Tema, vaatasin kella ja tõusis püsti. — Noh, seda paremini teha. Хоук ka püsti ja jälle surus mul kätt. — Räägib, on Nicholas, " ütles ta. "Kindlasti jätke sõnum, kus me saame sind leida."
  
  
  — Muidugi, " ütlesin ma. 'Ilma jõupingutusi. Võite leida mind, hong Kong. Proovige hotell " Пенинсула ".
  
  
  Tal on lokkis emu ja kiirustamist päeval. Ta seisis seal, irvitades, kuidas чеширский kass, suitsetamine sigarid.
  
  
  Kõrgel mägede kohal on Riviera, väikelinna tee lõpus tasub hotell, ümbritsetud seinad. Need, kes sees on, saavad näha kõik väljas. Kuid need, kes on väljaspool, ei näe sissepoole. See on koht, mis отгораживает maailma.
  
  
  Tagasi seina võlub maastik apelsini oliivisalude ja viinapuude, спускающихся ainult kauges ослепительному vahemerd. Seina sees on aiad on palju puid ja lilli, ja ere раскрашенными linnud. Kuidagi ei ole, kui päike paistab vana kivist seina ja sinine vesi basseini ääres on kutsuvasti kutsub enda juurde keha.
  
  
  Õhtuti sergei küünlad vandid diivanilauad, väljaspool õrnalt päilyntä intiimsuse all jahe taeva all, усеянным tähte.
  
  
  Ja siis sul on veel aega vahel õhtul ja järgmine kuidagi kui...
  
  
  Lunar püha kõrvetasin tuppa, tema nägu oli täis valada hõbedane sära. Ta пролежала põrandal praht, tema nahk oli pehme ja niiske, snuggling mulle.
  
  
  — On šampanja?
  
  
  Ta naeratas ja raputas pead. "Õhk ja ilma joovastav". Ta kummardus lakub mulle: "Nick?"
  
  
  Ta on saavutanud pea mulle õlale. Tema puhus magus maitse tema juuksed . 'Mida?'
  
  
  'See ei ole tähtis.'
  
  
  "Ei, seda ütles. 'Mine. Et sa oled kavatsenud öelda? Ee käsi libises üle mu reit. 'Ei ole tähtis.'
  
  
  — Hästi, — ütlesin ma.
  
  
  — Lihtsalt mul oli huvitav...
  
  
  'Mida?'
  
  
  "See on rumal". Ee käsi oli tõesti väga andekas ja искусной.
  
  
  "Pole midagi," ütlesin ma. "Ei ole oluline, et see on loll".
  
  
  "Noh, see on rumal .
  
  
  "Noh, kui sind see häirib, sa võid kohe öelda seda," ütlesin ma.
  
  
  Ta hetkeks нырнула all lina. Kas laulame ka oli suurepärane idee, mida seal teha.
  
  
  Üleannetu надутая ja нахмуренная korraga, see on jälle вылезла all voodilinad. Käsi jälle on hõivatud.
  
  
  — Ei ole, " ütles ta. "Ma tõesti ei tohi küsida".
  
  
  — Palun, " ütlesin ma. 'Lihtsalt küsi. Et pakkuda mulle naudingut.
  
  
  Ee käsi nüüd on olnud väga hõivatud. — Sa ei pahanda?
  
  
  "Ei, seda ütles. — Olen kindel, et ma ei pahanda.
  
  
  'Oled sa kindel?'
  
  
  "Täiesti, täiesti kindel."
  
  
  — Ja ma võin seda esitada teile kaks küsimust?
  
  
  "Esita mulle kolm, viis, sada küsimusi".
  
  
  — Siin on ilus, tõde on, Nick?
  
  
  — See odin on kohtavad oma küsimusi?
  
  
  — Ei ole, " ütles ta, hoidsime kõvasti huuled minu. — Tema lihtsalt hotell tänan sind.
  
  
  — Ja need küsimused?
  
  
  — Hästi, — ütles ta. "Esimene korgitser: ei tagasta kas sa võid mulle viis franki, kes te mind peate?"
  
  
  Tema reuma venitatud juurde öökapp ja досталь ümber rahakoti ee pangatähega viis franki. Tema andis kuule.
  
  
  — Algas teine korgitser?
  
  
  "Nüüd inimesed ütlevad, et ma olen väga ilus. Ja kõik inimesed alati ütlevad, et ilu ei lähe kaugemale väline. Nick, kui see on ilus, minu ilu on ainult väljast?
  
  
  Ei olnud vaja sõnu. On reuma selle, leidsin tema keha.
  
  
  * * *
  
  
  
  Raamatu kohta:
  
  
  Nick Carter näinud, Nicole Lõvid kasiino Prantsuse Riviera. Aga... Nicole enam ei olnud. Paar aastat tagasi ta suri autoõnnetuses.
  
  
  Siis, kes on see naine näost surnud tüdruk? Ülesanne Carteri oli selles, et teada saada.
  
  
  Aga mitu inimest ennast, et ego, kohutav olukord maksis miljoneid dollareid. Vahepeal keegi võtab ära suure osa maailma kulla reservid läbi spioon vandenõu, mis ulatub luksus prantsuse rannad kõrval "haisev" rannapiirkond New York...
  
  
  Millist sütitav rolli Penny Downi mängib selles kahtluse delle?
  
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"