Carter Nick : другие произведения.

81-90 kolekciju detektiv priče o Nick Carter

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:

  
  
  
  Carter Nick
  
  81-90 kolekciju detektiv priče o Nick Carter
  
  
  
  81. Kremlju slučaj http://flibusta.is/b/663741/read
  
  Kremlju Fajl
  
  82. Španski povezanost http://flibusta.is/b/607273/read
  
  Španski Povezanost
  
  83. Smrt Glavu Zavjera http://flibusta.is/b/607245/read
  
  Smrt je Glavu Zavjera
  
  84. U Pekingu Dosje http://flibusta.is/b/690087/read
  
  Pekinšku Dosje
  
  85. Horor od leda Teror http://flibusta.is/b/691313/read
  
  Led-zamku Teror
  
  86. Ubica: Šifra Lešinar http://flibusta.is/b/612804/read
  
  Ubica': Šifra Lešinar
  
  87. =================================
  
  88. Vatikan Osveta http://flibusta.is/b/635621/read
  
  Vatikan Osveta
  
  89. Kobra Potpisati http://flibusta.is/b/671056/read
  
  Znak Kobra
  
  90. Čovjek koji je prodao svoju smrt http://flibusta.is/b/678851/read
  
  Čovjek Koji Je Prodao Smrti
  
  
  
  
  Kremlju slučaj
  
  
  preveo Lev Shklovsky
  
  
  u ime sećanja na mog sina Anton
  
  
  
  
  
  Poglavlje 1
  
  
  
  
  
  
  
  Otmice Američki avion je trenutno nemoguće. Znaš to, ja znam to, i svaki kreten koga nikada ne čita novine to zna.
  
  
  Ali zašto je stjuardesa Rase 709 na Grand Lachlair Ostrva tako blizu sa tamne puti, crne kose putnik sjedi na jedno oko prednjeg sjedišta? Ona flertuje sa njim?
  
  
  Kratko-barrelled stvar koja je držala pod uniforma joj sve vreme, zagrijavanje između grudi, koje bih uživao gledao od početka leta. Izgledalo da su svi spavaju, i prvo sam pomislio da je bio čovjek dira joj malo i pustiti emu uraditi šta god treba da uradim. U dobrim airlines, mušterija je još kralj. I kada je otvorio zatvarač od njenog bluza malo, ona je već se veselim voajer igru. Dok nije izvukao sjajan komad metala da glinted nakratko u svjetlo.
  
  
  Stavila ego u ego ruku, okrenuo, i hodao je kroz vrata naprijed kolibu. Čovek stajao i gledao do oltara opet, oružje, jasno vidljiv u Ego je desna ruka. Ja sam imao Lugera u rame futrolu pod moju jaknu, ali znao sam da ću odmah privukao ego pažnju ako uzeo sam jedan korak ka tome. Nož je uvukla u svetle kože koricama blizu njegovo pravo nadlaknici. Možda su koristili tihi proljeće mehanizam da oslobodi ego u ruci neprimjetno, ali odlazi na ego je potpuno druga stvar. Čovek će se vidjeti. Imao je priliku da upucati prije nego što joj ego bi, na primjer.
  
  
  Dok sam još uvijek pokušavamo odlučiti koje akcija ima najbolje šanse za uspeh u obzirom na okolnosti, odluka nije napravio za mene. Svi se probudio da zvuk pucnja u kokpitu. On mogao da čujem iznenađen zvuči putnika skakati gore i dole na svoja mesta svi oko njega. Onda je glasni glas rješavanje softver koji istraživački problemi. "Svi ostanite mirni. Let pravcu se promijenio. U Havani, možeš da ostaneš na sigurnom. Nema razloga za paniku."
  
  
  Njegov akcenat je španski. Pored mene, Tara-Sawyer je oteo duboko, i iza nje, Randolph Fleming je dah uhvaćen u njegovo grlo.
  
  
  - Smiri se.. šapnuo riječi bez seli njegove usne, " Pokušaj da tišina žena."
  
  
  'Kubi? Ali šta je sa anti-otmica sporazum?
  
  
  Nema vremena da ti objasnim. Jedini ljudi koji mogu izvući se s tim na Kubi su Castro je agenata ili ego velikog prijatelja u inozemstvu. Ali ako misli o tome i gasi se, ona može da sazna za sebe. Ona nije toliko glup.
  
  
  Čovjek je mračno pogled pomeli putnika. Ego je odmarao oči na nas na trenutak, onda je podigao ovde da izmere reakcija iza nas.
  
  
  Glava joj polako okrenuli na stranu, kao da pokušavam razgovarati s djevojkom pored mene. Pokriva mojoj zbrkanoj rame, ruka mi je skliznula pod mojim reveru prema Lugerom . Čovek me je ignorisao.
  
  
  To je pretpostavio da su putnici nisu bili naoružani. On stavi pištolj u njegovu lijevu ruku. On je sjedio u krilu na desnoj strani aviona i lako staviti ego dolje bez ustajanja. On je povukao okidač.
  
  
  Pištolj je odletio preko ego ruke, i njen otišao opet. Ispred snijeg-belu košulju ego je postala crvena. On je pao unazad na vrata i objesio je tamo, kao da se pogodio za to. Ego je usta ispustio otvoriti u vrisak to nikada nije izašao. Ego je kolena tresla i pao. Neko je gurnuo je vrata otvore sa druge strane, ali ego tijelo prolaz blokiran. Onda je moj dva Prvi pucao u nju, skočio naprijed.
  
  
  Iza njega, on je čuo histerična, vrištala je od žene. Moral je počeo da izmiče kontroli. Leš je odvukao sa sobom po jednu nogu, i vrata koja su se otvorila. Stjuardesa je revolver opalio na vratima. Onako bulje zazviždao kroz pazuha, probušili su mi kaput, i nastavio je svoju putanju do vikati nazad od aviona je obavijestio me je da je neko bio ozlijeđen. On je zaronio, zgrabio devojka je zglob, i vrteli njom dok ona ne ispustio pištolj. Ona se borila da se brani, testiranje joj dugo, oštrim noktima na mom licu, i morao sam da ostavim moje lugera da je oboriti s karate udarac u vrat. Pala je limply u moje ruke, i bacio sam joj na mrtvo tijelo joj prijatelj. Uzeo tri pištoljima, založio dva za minut, i držao Oružje spremno.
  
  
  Nisam znao što je u taksiju. Avion shuddered, odjednom promenio pravac i naglo počela da pasti u okean. Ja sam izgubio ravnotežu i otišao leti kroz kolibu vrata, i morala sam da uzmem okvir vrata.
  
  
  Pilot je leži licem u svoje mjesto, vuče na kontrolu štap. Bilo je krvi trči po metka u leđa. Navigator je stajao iznad njega. Co-pilot onda čini divlje napori da se avion nazad na pravom putu. Navigator povukao pilot sa volana i pokušala da zaustavim krvarenje sa maramicu. Mogao je pokušao zaustaviti Nijagarine Vodopade. Co-pilot onda je preuzeo kontrolu nad avionom, i prešla na automatskog pilota. Okrenuo se, verovatno pomoći navigator, vidio me je, i zamrznula. Naravno, mislio je da sam Pirate broj tri.
  
  
  Oružje uspeo da izvuče pištolj i namignuo Emu. "Možemo odletjeti do Grand Laclair. Da su izgubili rat."
  
  
  Prvi kopilot izgledao je mimo mene na nered u prolazu. Navigator odjednom se pretvorila, drži pilot sa jedne strane, a bulji u mene. To je smrtno svijetle. "Ko si ti, krojač?"
  
  
  "Янтье Параат". Joj, klimnuo da pilot. "Da li je mrtav?"
  
  
  On tresao glavom. Kopilot me pogledao.
  
  
  "Ona je upucao Howie ... stjuardesa!" Onda ego mozak ubacio u drugu brzinu. 'Si . ... Halo tamo . .. šta ti radiš sa pištoljem?
  
  
  Joj, emu chuckled. "Nije li ti drago što on je bio sa mnom? Bolje ti je da kontakt JFK Crodromu, ny i javi mi se. Onda možeš odmah da pitam ako Nik Carter ima dozvolu da nosi pištolj na brodu. Reci im da se konsultujem Timothy Whiteside. U slučaju da si zaboravio, on je predsjednik ove aviokompanije.
  
  
  Izgledali su jedan na drugog. Onda kopilot pao na svoje mjesto, drži oči na mene, i napravio radio kontakt. Na reumatizam došao posle nekog vremena. Verovatno su imali uzeti Whiteside za smeće. Ego glas je apsurdno uzrujan i besan. Njena, znao šta je on mislio poremećaja. On je već bio sposoban za ubojstvo ako je jedan od ego avioni stigao je malo kasno.
  
  
  U međuvremenu, s druge dve stjuardese u kokpitu došao kući. Oni su brzo osjećao da je situacija je bila pod kontrolom ponovo, i igrao umirujuće poruke kroz zvučni sistem.
  
  
  Pilot je uzeo joj je puls. To je nepravilno. Rekao navigator o ovome i ponudio da stave ego u praznih sjedala iza.
  
  
  Joj emu još se nije dopalo, ali on je shvatio da emu treba moja pomoć. Nismo isključili pilot i udario ego preko leševi u prolazu. Uniformisane plavuša je bio dovoljno srećan da gomilu naslone između tri prazna mesta da bi mogli lezi na ego. Nije baš udobno mjesto, ali imao sam osjecaj da ego ne bi smetalo za još dugo.
  
  
  Jedna od stjuardesa poceli da daju prve pomoći, i Tara Sawyer je stajao pored nje. Pogledala na trenutak, a onda rekao, " Ostavi me na miru. Mogu to podnijeti. Još uvijek imaš puno toga da se uradi."
  
  
  Navigator i ostavio sam pilot da devojke. Preselili smo još u nesvijesti stjuardesa da prazno mesto iza pilot.
  
  
  On pretražili joj temeljito, ali nisam našao ništa više oružja. On bi vezao joj ruku, nogu i zglobovima čvrsto, samo u slučaju da je ona htjela sam probati nešto sa njom otrovne nokte kada se probudila. Stavili smo mrtvi otmičar u ormaru tako putnici ne bi vidiš, ego, i vraćam u kolibu. Ali kopilot još uvek izgledao pale i zabrinut. Pitao je za pilot je stanju, i moj reumatska ego nisam bila sretna. On je proklet. - Keler ... Kako su mogli da se složiti sa ovim pištoljem? A ti si?'
  
  
  "Imam dozvolu da napravite to, kao što sam ti rekao. Dva pištoljima su skrivena pod njen grudnjak. Elegantno, zar ne misliš? Koliko ja znam, posada nije provjerio za oružje.
  
  
  Dvoje ljudi koje je frka zvukove kao što su prepoznali sigurnosni proboj. Pitao sam se šta je to bilo kao na co-pilot. Još uvek imamo dug put.
  
  
  "Da li misliš da još uvijek možeš dobiti avion za Luku iz Španije, ili želiš da preuzmeš?"
  
  
  Ego je obrve lepe. Mislio je da sam ga ismijavali. "Hoćeš da kažeš da možeš upravljati ovim avionom?"
  
  
  Izvadio je njen novčanik i pokazao joj dozvolu. On tresao glavom. "Hvala na ponudi, ali ja ću to uraditi."
  
  
  "Ako se predomisliš, ja ću preuzeti," rekao sam. "Ja ću biti tamo."
  
  
  On chuckled, i nadala se da će on je opušten. Joj, otišao je van po cijelom kolibu. Stjuardesa služio piće i pokušao da smiri putnika dole. Drugi dao kisika da stari. Vjerojatno je imao srčani udar. Tara Sawyer je još uvek bio zauzet sa pilotom. Tiho i efikasna. Volio sam njen glas više i više. Ne mnoge žene su udobno sa ovom situacijom. Pogledala kada joj je muž je stajao pored nje. "On ne može to podnijeti, Nick."
  
  
  "Ne, ne vidim."
  
  
  Sedi iza pilot, vezan stjuardesa je počela da se oporavi. Njene oči otvorio jednog po jednog, i ona je htela da podigne ruku na moždani udar ju boli vrat. Kada je primetio da su joj ruke su mi bile vezane, pokušala je da pogledaš okolo. Seronja je bol izazvana ovaj pokret je samo poruku od sl. 'Ej . .. "ona se žalila. 'Vrat.'
  
  
  Pogledala me je.
  
  
  "Ne slomljen," on je objavio laconically. "I ne moraš uzeti zlog oka da pucam."
  
  
  Ona zatvorila oci i durio. Joj da ne ide u hotel tako izgubila je svest opet, i jedna oko druge stjuardese. On je zamolila da donesem čašu viski i voda i pitao sam je da bude siguran da joj kolega popio piće. Ona pažljivo poslušao moje naredbe, nagla devojka u stolici, diže joj glavu do brade i točiti piće u njenom grlu. Djevojka je progutala, vezan, i bio pun kao stjuardesa je sipala viski u atmosferski zrak. Neki od tog viskija na njenom uniformu.
  
  
  Pitala sam je: "Jesi li ikad vidio, prije nego ovaj let?"
  
  
  Visok stjuardesa sa cerro-zadimljeni oči red je vratiti se i pogledao me. Sad kad je završio pomoć putnika, postojao je nagovestaj da vezana bijes u njenom glasu. "Ne, Edit, djevojka koja je obično leti sa nama, zvao neposredno prije leta reći da je ona bila bolesna, i poslao prijatelja. Pogledaj ovo prijatelj!
  
  
  "Da li se ovo često dešava?"
  
  
  "Koliko ja znam, to je bio prvi put. Obično ima rezervni stjuardese na aerodromu, ali danas je jedan od ovih devojaka nije došao da nas."
  
  
  Njenih sumnji. "Niko nije također mislim da je to slučajnost?"
  
  
  Ona me upravo pogledao. "Gospodine, u avijaciju mail posao, uvek možeš očekivati sve u zadnji trenutak. Pitali smo devojka par pitanja, i kada se ispostavilo da je ona razumeo profesiji, odveli smo je sa nama. Kakav si ti policajac, uopšte?"
  
  
  "Onaj koji je danas imali srece. Mogu te baciti ćebe preko pilot? Svi ovi ljudi će misliti da je vidjeti leš."
  
  
  Izgledala je strašno u crvenom kosom stjuardesa, koji je bio polako oporavlja se u svoje mjesto, i bili prestrašeni onim.
  
  
  Ona me je pogledao kao ranjenu pticu skakućeš dole šuma putu ka gladan mačku. Njen auto je pored nje. Lakše je za žene da razgovaraš sa mnom ako se ne plašim se nje. Pokušao je da izgledaju što je više suosjećajna moguće.
  
  
  "Kad izađeš iz zatvora, ti ne izgledaš kao primamljivo kao i ti sad, Sestro. Učitelj zadužen za ubistvo plus, šta god da su voljan da ti dam za oteti avion. Ali s druge strane, ako želiš raditi sa mnom, daj mi pristojan reume test, možda mogu napraviti nešto za tebe. Kako se ono zoveš?"'
  
  
  Ona je otvorila, i ja mislio da sam uhvatio nešto nade i iščekivanje u nju mršava, zategnuti glas. "Mary Austin."
  
  
  "I tvoj dečko?"
  
  
  "Juan ... Cardosa ... Gdje je on?"
  
  
  To je rekao hej, i bez daljeg odlaganja. 'Suviše je kasno da mislim o nen.'
  
  
  Trebao sam da znas njenu reakciju. Ona može reci mi ako je stvarno imao nešto sa imele. Lice joj je izgledalo kao da je to bio je istrgnuo joj slaganje dolar računa na telefon. Ne počela je da plače.
  
  
  On je nastavio u prijateljskom tonu. "Reci mi više o Juan, Mary. Ko je bio on?'
  
  
  Njezin glas je ovdje kao što je pričala između sobu. "Kubanska izbjeglica. On je bio sve-u, i emu se morala vratiti. Rekao je da je u srodstvu sa Castro, i to nisu jer emu štete za to."
  
  
  Mislio sam da je izgledao je više kao tajnu policajac. To je bilo teško za uzimanje u izbjeglice. nikad ne znaš ko stvarno pobegao, ili koji je da radim za neprijatelja ."
  
  
  "Koliko dugo si znala ego?"
  
  
  'Šest mjeseci.'Izgledao je kao dijete plakati nad slomljenim igračka. "Upoznao sam ga kad sam radio za Eastern Airlines let za Miami. Dvije nedjelje dana, pitao me je da dam otkaz. Da im treba moja pomoć. On će naslijediti mnogo novca u Kubu, i ako dođe, možemo da se venčamo. Sada ... si ubio ego."
  
  
  "Ne, Mary, ubio si ga kada si dao im pištolj i pucao na njega."
  
  
  Ona plakao glasno. Putnici pogledao u iznenađenje, neki od njih se još uvijek bojim.
  
  
  "Ja sam otpušten ... to je bila nezgoda ... navigator je naletela na mene ... udario me je ... ja ... ja ne želim da povuče okidač na ... njeno ... njeno samo čeka da oni da će promijeniti kurs ... '
  
  
  Joj je ustala, stavila naslon, i staviti je na tri mjesta. Bila bi tražio od Hawka da uradiš nešto za jok. U najmanju ruku, ona nije znala da je prvo pravilo, koje koriste oružje: nikad ne uzmem pištolj ako ne plan da ga koristi. Drugo pravilo: deca ne bi trebalo da igraš s pištoljima.
  
  
  
  
  
  
  
  Poglavlje 2
  
  
  
  
  
  
  
  Kada je moj šef, David Hawke, zove me N3, koja je moja službena šifru, kao prvo Killmaster, znam da će mi dati nemoguca misija.
  
  
  Obično, kada niko nije tu, on me zove se Nick. Ali kada je kašalj, i kaže N3, njezina prva pomisao je da trebam dupli moje životno osiguranje. Nažalost, ne kompanija je bio dovoljno lud da me osigurali, tako da nije važno.
  
  
  Došao sam da se prijavim. SJEKIRU je najsiromašnije štab-PO stanovima od svih obavještajne službe. Momci oko CIA " i " FBI su okrenuli leđa, a tajna Služba članovi su čak i teže, molim te. Oni misle da si najbolji izbor, jer oni treba da ga zaštititi.
  
  
  On je umoran. Imao je završen težak zadatak i radovao da nekoliko tjedana u ribolov na sjeveru Michigan. Hawk gurnuo novine preko stolice, kašljao, i rekao, " N3, ne razumiješ što to znači?"
  
  
  To je mogao biti s obzirom da reume prije citati naslove tako vrištala " Poteškoće."
  
  
  
  
  GENERAL HAMMOND
  
  
  UBIO U FLYRE
  
  
  
  
  Ja ne mislim da je mnogi Amerikanci znam Hammond. Da uradim ovo, oni moraju znati o ostrvu Grand Laclair. General je diktator tamo. Ostrvo kompliciran povijesti. Nakon što ga je osvojio za španski, to je pao u ruke francuski, i onda je bio zarobljen od Britanaca. Stanovništvo je 90 posto crnih, potomak robovi doveo oko Afrike da radim na šećer plantažama, i sličnom u gustom šume. Prije deset godina, otočani odlučili u referendum slomiti sa Britanskim i proglasiti nezavisnu republiku. Tam stahl mora pravilo Randolph Fleming
  
  
  Fleming je najnadarenijih i popularna osoba na ostrvu. Napravio je važno promjene i Stahl je pravi otac prema svom narodu. Onda ego je ispao. On nije dao previše vojske, i oni su ogorčeni. Fleming je pobegao u Ameriku, gde Emu je gotovo politički azil. Hammond je došla na vlast i zarobljeni ljudi, kao vojni diktator treba. Sada Hammond je mrtav. Nesreća? Možda ne. To nije bilo važno. Otišao je moć vakuma. Netko tko je pokazao znake vodstvo pod diktator je bio zatvoren ili inače izvesti iz zemlje tokom Hammond je pravilo, i on se bojao da on već zna ko je, diplomati su tražili da pomoći vratiti red na ostrvo.
  
  
  Hawk gunđao: "Moramo inteligenciju ukazuje da su Rusi su postavljanje raketne baze na ostrvu. Naravno, veoma mirni, kao i uvijek. Tako da ćemo morati i tiho i na tajnom zadatku. Da skrenem pažnju na nas, Kuba je da pravite malo buke za Grand Laclair. Žele da pomognu svoje komšije u nevolji. Ali znamo da je sve je u rukama, i Rusima i to svrha "pomoc" je instalirati rakete na ostrvu. Dakle, ova operacija završi u Kremlju je dosje".
  
  
  David Hawke ubacili prste na rubu su njegova stoica i pogledao me ozbiljno. "Ovo je jedan-čovjek operaciju, N3. Naša vlada ne želiš drugo Kubanac lansiranje projektila. Mora da si Randolph Fleming da Grand Laclair što je prije moguće."
  
  
  On je sumnjao u to bi vojska sjedi mirno, ili ništa rekao o tome.
  
  
  "To je tvoj posao je da osiguram da ne nanijeti štetu. Moraš uzeti Fleming da je predsjednička palača. I ti ćeš morati da se ponašaš tako da niko neće znati šta je u našoj zemlji ima neke veze sa ovim."
  
  
  Joj sarkazam je bio jasan: "ja sam nekad pucali na nas, otrovala, pretio na svaki mogući način, nema ničeg specijalnog o tome, ali nisam ga još našao: napravi sebe nevidljivom. Kako želiš da joj stahl nevidljiv? '
  
  
  Njen dobar u mnogo stvari, ali pravi Goshawk smijati nije jedna oko njih. Potpuno je bezosećajan. Nije čak ni osmijeh.
  
  
  "Ovo je već sređeno. Sretan Fleming i Tom Sawyer ste dobri prijatelji ."
  
  
  "Ja sam kao Hak Finn bolje, ali kako mogu da Mark Twain je knjiga mi pomoći?"
  
  
  Hawke ne kao takvu pamet, pa on mi daje gorak pogled. Thomas Sawyer. Možda si čuo za nen. On je predsjednik Sawyer Hotelske Grupe, najvećih na svijetu. Prije tri godine, Generale Hammond je dao Im zemljište na plaži da izgraditi hotel i kasino gdje bogatim turistima mogao zabavno i dobiti ono što bi oni troše novac. Oboje su to zaslužili. Razumiješ, naravno, to Sawyer se ne koristi od preuzimanja to odmah nationalizes ega profitabilne kompanije. Nadam se da si sada shvatiti da Sawyer obećao sve naše pomoći u zamjenu za Fleming je obećanje da posao je ego ne bi bio ugrožen u budućnosti. I Fleming je dao svoju rec ."
  
  
  On je klimnula sa njom. Politika čini čudnim drugovi za smeće. Patriota Fleming i strastveni biznismen Sawyer. I ja ću staviti njih dvoje zajedno. Otišla je Hawke je previše strogi uredu sa banalno ideja da bi svijet bio nered.
  
  
  Sve Sawyer u New Yorku je izgledao kao svi drugi hoteli u istoj cijeni: mali hodnik okružen skupim prodavnicama. Ali jedna stvar je bio drugačiji. Tamo je privatni lift koji je doveo otvoreno je na najviši kat. Kada sam stigao u vrhu stepenica, stao sam na mekan tepih od prostran hodnik, gdje je elegantno obučen plavuša me je čekala. Skupo Zhirinovsky knjige na Internetu su visi na zidu, ali samo oko njih nije mogao porediti u kvalitet sa dvije noge namigujes ispod usku majicu. Mala nježna, kao mala ruka mahnula mi. "Gospodine Carter? Klimnuo sam sa njom.
  
  
  "Njeno ime je Tara Sawyer," ona je rekla. "Moj otac je na telefonu, kao i obično i me je zamolila da te vidim."
  
  
  Dala mi je ruku i vodio me je niz hodnik, soba na drugoj strani. Sobi smo ušli je bila jedna od najvećih sam ikad vidio. Prozorima dao pristup terasi ispunjen biljke i mala drveća. Nije bilo stolice za nas, ne vitrine za nas, bez dokumenata za nas, samo ostrva udobne stolice i kauča. I baru. Gospodine Sawyer znao kako da primaju goste. Djevojka me pustili i krenuo za bar.
  
  
  "Šta mogu da vam donesem, Gospodine Carter."
  
  
  "Naravno, molim te."
  
  
  Ona je sipao mi čašu za konjak i pomogla sebi da sok. Otišli smo na staklo dvorište vrata ... i gledala napolje u sneg u parque ispod.
  
  
  "Kakva sramota," ona je rekla. "Ima mnogo lepih stvari, i niko se ne usuđuje da odemo tamo, noću.
  
  
  Pomislio sam da bih mogao da smislim mnogo mjesta da bi to bilo nesigurno za neke ljude, čak ni kada. Na primer, ova soba ne bi bio tako siguran za Tara ako Sawyer nije svjestan da joj je otac prisustvo na istom spratu. Ona je bila veoma zgodna, mnogo ženstvenost pod tanka tkanina da hung tako slabo iz grudi i zagrlila je kukove čvrsto. Ona je data tihi tost od jok da pobrini se da se moje divljenje nije isklizne iz ne. Tada su se vrata otvorila iza nas, i da je sve gotovo.
  
  
  Thomas Sawyer nije bila ono što sam očekivao da bude. Zamišljala sam nju kao visok, energičnim čovječe, zrači uspjeh i snagu. Umjesto toga, je vidio čovjeka koji se ne dva metra visok, ali, pola glavu kraći, iako sa brzo pokrete. Ego je jedini jača strana u nen je bio njegov neočekivano nizak glas. Prestao je nekoliko metara od mene, i pogledao me gore i dole, kao da je neko gleda u auto razmišljaju o kupovini. "Gospodine Carter." Nije bio siguran.
  
  
  On je klimnula skromno.
  
  
  "Da ti nisi ono što sam zamišljala da će biti."
  
  
  On se nije žalio, i on je to znao. Većina ljudi misli da je super agent izgleda kao krst između Bogart i Gospodine Ogilvie Rennie, nesretni tip koji je bio pod nazivom "C" od Britanaca odsjek za M. I. 6, čovjek čiji priču uništio članak u njemački časopis Der Stern. I to nije kako sam pogledaj sve.
  
  
  "Hotel bi volio razgovarati s tobom na stolu granice," hotel mogul nastavak. Ali to može da sačeka. Ti i Tara moramo da uhvatimo avion, i vreme nam ističe. Odeš po JFK Crodromu, NY na pet minuta protekla dva.
  
  
  Dakle, plavuša je nastavio. Slučaj je postao zanimljiviji. On je dotakao lakat. "Ako ti si se već spakirao stvari, bolje da idemo. Moje torbe su vec dole, ali pre nego što smo mogu otići, moram razgovarati sa Dama Hema."
  
  
  Došla je u drugoj sobi, kao Sawyer prati me u hodniku. Trenutak kasnije, vratila se nosi nerc šešir i odgovara krzno zbog pale plavu haljinu. Ona je nosila kofer, što je namjerno bacila na mene od pet metara. Pa, znala je kako da se granica i sama. Nešto što mogu da cijenim. Njen kofer je uhvatila i gledao kako da joj oprostim joj otac.
  
  
  U limuzini to je dovoljno veliko da bi mafijaš je auto izgleda kao jadna Toyota, ona je zatvorena na krovu i to nas je razdvojila od vozača i odjednom otišao u vezi nje posao. "Sada ne mogu da vam objasnim na nekoliko stvari. Dr Fleming, nemam pojma tko si, ili što je tvoj pravi posao. Mora da misle da si bio unajmljen od mog oca kao zaštitar u hotelu. On je ovo čudno ponos, nazovi to nevinost, ako hoćeš, a da on zna da bi drugi osim ego od svojih ljudi bi mu pomognem da dođeš na prijestolje, mogao bi odustati predsjedništva.
  
  
  'Da?' - Gledao sam joj reakciju. "Ne zna da je tvoj otac je upravo kupio vojsku?"
  
  
  Ona twitched uglovima njena usta na trenutak, i usne joj se činilo da stavim ružna riječ, ali odlučila je da ne izbjeći temu. "On ne zna i nema ideju, a on nikad ne znaš bolje. On misli da je vojska misli da je on jedini koji to može srediti situaciju. Ali moj otac nije siguran da je vojska komanda će održati svoju riječ i morat ćeš biti spreman za neugodnih iznenađenja sa ove strane.
  
  
  Jedino tada razumem je. Otac je poslao njegov slatki mali kćerkom da budem siguran da nisam radio svoj posao. To nije samo Veliki Laclair je vojska, to nije vjerovao. On nam nije vjerovao Asa, nas, mene, i bio je spreman, da baci sočne kćer kao mamac da se uverim da je sve prošlo putu. Pa, to je bio mamac bila sam sretna.
  
  
  "U tom slučaju, ne treba da izgleda kao da smo jedno za još jednog prijatelja. Naravno, Thomas ćerke ne bi otišao sa maloljetnikom sluga. Isto je i sa Fleming. Ali ti ćeš morati da to srediti."
  
  
  Joj je predložio da svi uzeti taksi odvojeno stići na JFK Crodromu, NY odvojeno. Osim toga, hej, nema potrebe da znaš da sam trebao da radim nesto drugo. Bio sam ostavio u avio-Manhattan uredu, pokazali su mi dokumenta za kompaniju je predsjednik, i čekao dok je provjerio podatke preko telefona u SJEKIRU ureda u Washingtonu. Hotel gdje se ukrcao naoružan i ne mogu si priuštiti da privuce pažnju kada provjeravam putnika.
  
  
  Hawke je reakcija je bila impresivna dovoljno da je predsjednik odmah nazvao glavni izvršni oficir na aerodromu, i kada sam došao tamo, bio sam lično sprovedeni u avion.
  
  
  Tara Sawyer je već bio u avionu, da pričam zgodni, obrazovani lica, tamoputi čovjek koji sjedi u red tri mesta pored prozora. Ona sumnja se da je ovo Randolph Fleming, Thomas Sawyer je novi dragulj na Grand Laclair Ostrvo. Bacio sam pogled na njega kao da sam seo pored nje i primetio da je exuded vodstva i iskrenosti. Pogledao me za trenutak, onda ignorirao me opet.
  
  
  Verovatno su mislili da sam je potrebno put potreba. Joj ego mogu joj čitati misli. Kada je došao na ostrvo, on bi se osećam sigurno, ali dok on nije u predsjednički stanove, on je laka meta.
  
  
  Pitao sam se za trenutak zasto Sawyer nije iskoristio njegov privatni avion za prevoz nas, i odmah pomislio na ponos Tara je spomenuo: Fleming bi nema sumnje da je odustala od takve stvari, zato što je to možda izgleda kao povratak posledica. Fleming je glas je mekan, njegove riječi sa njim, i on je govorio da je Tara u upečatljiv ton. Činilo se da putnicima da su razgovarali o ništa. Kad smo bili u zraku, stjuardesa doveo jastuke i deke. Uskoro, većina putnika ugasio svjetlo, i ovaj razgovor je utihnuo. Spavao je pitanje za mene. Prvo, naravno, morao sam paziti na Fleming, ali osim toga, Tara je zavodljivo prisustvo pored mene nije moj život je bilo lakše. I njena, osjećao da napetost je bio obostran. Sve što smo mogli uraditi je da pokušam da smislim nešto drugo. Bar me on držao budnom.
  
  
  Samo sam je upoznao Fleming nakon otmice incident je preuzeo kontrolu nad njom. Onda je nevoljno priznao je da je to bila sretna slučajnost da nove sigurnosne policajac u Sawyer Grand Lachlair Hotel je bio na istom letu. Nadao se da ego ostrva i ego stanovnika će se žaliti na mene.
  
  
  Onda, kao primjeri da je još uvijek uznemirena putnika, on je snizila natrag na svoje mjesto i dozvolio sebi da padne u mirno spavati.
  
  
  
  
  
  
  
  Poglavlje 3.
  
  
  
  
  
  
  
  Grand Laclair Aerodrom nije veliko kao Chicago o'hare Aerodrom, ali izgledalo je kao poslednji avion je ostavio sve putnike na Grand La Clare. Aerodrom je tako moderno to pitao sam se ako Sawyer već platio za njega oko prodaje svoje hotel i kasino. Taj blještavi otoci su bili kočio grupa vojnika u šorcu je i košulje sa kratkim rukavima. Osim svoje oružje, oni ličili su velike Izviđačima. Neki oko njih formirali kordon oko avion i crni limuzine čekati ovde.
  
  
  Stjuardesa najavila da cemo se svi da ostanu u našoj mesta dok Dr Fleming ostavila na aerodromu. Stepenice prišao, a vrata su se otvorila. On je već video velika gužva, a sada bi mogao da cuje zaglušujuća živjeli kao novi predsjednik ostrvo kročiti na svoju zemlju.
  
  
  Pored mene, Tara Sawyer prošaputao:: "Pogledajte stav prema njemu. Ona bi nama biti na dnu i gledati ga ići dole".
  
  
  "Bio bi gurnuo daleko od sigurnosti." Biti drago mi je da si ovdje, " rekao sam.
  
  
  Kroz prozore, vidjeli smo Fleming, koji je sada u podnožju avion je rampa, podignite ruku da pozdravi ostrvljanima. Debeli čovek u svjetlo uniformu salutirao, onda prišao da Fleming i uzdrmao im ruku. Fleming se.
  
  
  "Pukovniče Karib Jerome," Tara rekao. "Šef je vojnog Osoblja. Čovjek koji je sredio Fleming je vratiti.
  
  
  To je bio moj kontakt. Njena, pogledao ga pažljivo. Ego crnom nije crna. Imao je orijentalni oči, visoke jagodice i tamna koža, što ukazuje da je on bio potomak Brazilski Indijanci koji je pokorio ostrvo u prahistorijskog puta. Mogao je prošao veliki Vijetnamski. Jerome je stavio svoje usne na Fleming je uho tako da ego možda čuo za masovnu histeriju.
  
  
  Mogu ti reci po izraz na njenom ego, da bi upozorila Fleming o moguće opasnosti. Uzeo je Fleming je ruku i doveo Ego da čeka limuzina.
  
  
  Fleming se nasmiješio, tresao sa Jerome je ruku, i prišao da publika iza policija kordon da se rukuju sa ljudima - akcije to je, kao i svaka normalna policajac i čuvar, mrzio. Aplauz nije se zaustavio kada je ušao u veliku auto sa zvaničnim zastave na krilima, neke promatrači uspjeli se probiti kroz policija kordon i probaj da zaustaviš kola u pokretu. Morali smo da čekamo u avionu do vojna policija došla na brodu da uhapsi stjuardesa koji je pokušao da otme avion. Ona me je pogledao kao da su je odveli odavde, nestrpljiva i ispitivanja. Nasmejao se i klimnuo. Možda umanjenu kaznu mogao pod uvjetom da, poslije svega, da bi postao žrtva stari trik. Kao što je ona hodala niz stepenice okružen vojnici, publika smatrati je VIP i navijali glasno. Javnosti verovatno nije informisao o pokušaja otmice. Konačno, dobili smo dozvolu da izađemo. Publika je uvijek navijanje. Imali smo sa poznatim Dr Fleming je odletio. Tara se smijali i mahnula dobiti pažnju publike. Niko nije obraćao pažnju na mene. Drago mi je od toga. Jedna od najgorih stvari koja se može dogoditi tajni agent je da bude otkriveno. Odvedeni smo do relativno miran carinu, gdje smo čekali naše prtljag stići na pokretnu traku. Njena je Tara je prtljag broj i njegov. Torbe su izvadili iz kolica carinici i stavio ispred nas, tako da možemo ih otvoriti.
  
  
  Ispitivanje je veoma temeljita. Na Karibima, tako carine su obično uobičajeno. Oni obično dogovor sa bogatim turistima koji ne žele da se uvredim ili uplašiti. I iznenađuje me čak više je način na koji sam pretražio. Našli su moje rame futrolu, otkopcane moj sako,i loše prolazi u Lugerom .
  
  
  "Objašnjenje, molim." Ovaj čovjek nije izgledao je kao da je hteo da me tretiraš kao bogati turista koji ne bi trebala biti uvrijeđena.
  
  
  Rekao sam im da sam bio u new zaštitar u Sawyer Hotel. Ne impresionira čovjek. On pukao njegova prsta, i onda dva policajca, koji je stajao unobtrusively u istaknuti položaj, istupio u uglu sobe. Naredio mi je da bude odveden u policijsku postaju na ispitivanje. Jedan od policajaca je oteo moj Lugerom. Tara je izgledala kao da joj je htio da se bori otvoreno na licu mjesta. Stao sam na prstima tako da ona ne radi ništa glupo. Nema svrhe raspravljati se sa vlasti. Rekao sam joj da ću je vidjeti kasnije, u hotelu i otišla s policajcima da policija kombi ispred aerodroma. Bio sam dozvolila da uzme moj kofer sa mnom. Ako David Hawke imao čuo, on ne bi umro od gnjeva. Imao je rekla da je obični policajci. To je deset kilometara voziti u glavnom gradu, i put je bio dug. Publika je uvijek postrojeni na putu, i prije nego što nas Fleming je povorka krecu u tri kilometara na sat. Bili smo se kreće duž prošle konvoj motociklisti koji. Ljudi koji me je odveo na stanici su, kao i svi ostali policajci širom sveta, pedantan i dosadan. Hieronymus proglasila slobodan dan i organizovao zabavu to je trebalo da počne u večeri. Za ove momke, naravno, to samo znači više posla. Kad smo prošli mimo od Sawyera Hotel, ljudi su još uvek stoji u treći i četvrti reda. Veliki travnjak pred hotel je pun turista je slikati. Hotel je arhitekture je bio sterilan, dizajniran da strahopoštovanje i držati turiste iz zaboravio šta da su bili ovdje za: izgubiti dolara na kockarskim stolom. sa iluzijom da je ovde bio prijatno zabavljaju. Veliki zgradu ispružio na bulevaru zajedno luku i nalazi na rubu posao okrugu. Vidio sam tri ogromno zadovoljstvo jahte u luku i mislio sam da je kasino dobro radimo sa ljudima koji je mogao priuštiti tako igračke.
  
  
  Policijske stanice je bio smješten u neprimjetan mjesto, gdje ne bi došao preko oštro oko za turiste. I to je skoro kao nov kao aerodromu. Sawyer platio pa se za svoju zemlju i njegova prava. Tamo je znak u čekaonici hvale ego velikodušnost. Bio sam doveo u kroz zadnja vrata. Stjuardesa tko je pilot ubijen je sjedio na drvenom klupi. Ne u njemu bio zavezan i place, tiho zatvorenih očiju. Verovatno je zamišljao užasnim stvarima koje se mogu desiti s njom. Njen auto je pored nje, i stahl je masira hej vrat. On mi je dao neke savjete, mi je rekao da vam kažem istinu, a da ne pokuša da lažem, i opet obećao da ću pokušati da uradiš nešto za jok. Posle svega, ne, ona nije bila privlačna za provesti život u digitalne kamere. Ona je pokušala da mi se smijati, ali stavio njenu glavu na moje rame i plakao. Čuvar je ušao u sobu i odveo odavde. Oni ne žele da se osjeća ugodno.
  
  
  Imala je još jedan sat. Trik to neće učiniti neprijatnim. Joj zabrinuta. Nisam mogao da otkrije svoj identitet, i nisam stvarno želiš da se Sawyer je pomoći u ovom trenutku. Odlučio sam da igram imbecil i vidjeti što će se dogoditi oko toga.
  
  
  Konačno, dva policajca su došla do kraja čekanja. Prošla je kroz vrata označio uprave. Jedan je bio vozač koji je auto u koji je doveo, a drugi je bio u civilu.
  
  
  "Žao mi je što ste čekali," druga rekao. Zvučao je previše uzbuđeni. "Zašto si sakrio pištolj u tvoje rame futrolu?"
  
  
  Nisam mogao da im kažeš bilo šta. On je rekao, " mislim da ovo je vrlo ugodno mjesto za ego nosi."
  
  
  Da im se nije svidjelo. "Samo lokalne vlasti imaju pravo da nosi oružje, Gospodine Karter, prekršio si zakon ... '
  
  
  "Kao šef obezbeđenja na Sawyer Hotel, zar nemam pravo da nosiš pištolj?
  
  
  'Samo na radnom mjestu. Kao što sam rekla, prekršili ste našim zakonima, koja je osnova za što sam poslan u inostranstvu kao nepoželjan vanzemaljca.
  
  
  Joj, on chuckled na pomisao da Hawke je reakcija ako zvao sam Emu i rekao joj da sam bio izbačen sa ostrva. Odlučio sam da se prijavim akupunktura na nervni sistem utjelovljenje osoba. Njen otac je rekao da zamišljeno: "Onda je bolje da pozovem Tom Sawyer. Emu neće svidjeti.
  
  
  To radio. Grebao je ispod majice sa jednim prstom, što ako je njegov ego je odjednom ujeden od parazita. 'Um-m-m... moramo to ponekad... Um ... osobni odnos sa Gosp. Sawyer?
  
  
  "Mi smo polubraca. On je najstariji.
  
  
  "Ahem... sam ću to provjeriti sa mojim nadređenima.... On se okrenuo drugi agent. "Howard, uzmi ego u ćeliju. U međuvremenu, vidimo šta... "nije završi rečenicu i žurno nestala kroz na vratima piše" upravom ".
  
  
  Niko od njih neće biti zaposlen od mojih policijskih snaga. Oružje je već zbunjen nu toliko da su nije se čak potrudio ni da se vidi dalje. Nož nosim na moja podlaktica nije pronađen. Ali nisam hteo da izazivam još nevolja dok to je apsolutno neophodno. Vijesti za svoju ulogu u otmice priču još nije došao ove zvaničnici, ali na višem nivou to bi bilo da znam. Pratio je Howard da je veliki ćelija u podrumu zgrade.
  
  
  Mobilni je bio ovalni u formi sa klupe suočava jedni druge u dva zida. Na jedan od klupa sjedio debeli čovjek, verovatno Američki biznismen. Bio sam umoran, a on je imao modricu to je bilo se bluer i bluer. Držao toliko udaljenost moguće između njega i drugih zatvorenika, sumnjivo Crnca. Kad Howard lijevo, Crnac ustao i gunđao, i Stahl je pokušao da hodam okolo me. Joj, okrenuo da ga.
  
  
  "Stoj", rekao je.
  
  
  Pokušao je da se oko mene, ali stalno sam da budem siguran bio je ispred mene. Bez ego je upozorenje, šaku uhvatio me u struku.
  
  
  Ego da ju je uhvatio za zglob i bacali je nad njom, kad bi je vratio na zemlju. Izgledao je zadovoljan, jer ako je to ono što on želi. Skocio je na noge i počeo ponovo da napadne, ali kada je video nož to bio drži ga, on je odustao od svojih planova, ramena stresla, i prodao. Imao sam utisak da je bio običan svađalica, ali emu je platio da uplašim njegovi cimeri i primorati ih da prizna sve je rekla policiji tokom ispitivanja. Hteo je da odremam na digitalna kamera, ali sada je odlučio da je bolje da ostanem i čuvam Crnac. Međutim, za pola sata, on to nije uradio ništa drugo.
  
  
  Onda Howarda ponovo pojavio, otvorila vrata, i pokazivao jesam me. Pijani Amerikanac je pokušao da izađe, ali veliki Crni zgrabio ego i pao. Joj umoran od njega, i udario ruku na ego je vrat. On se srušio na zemlju, i sumnjao sam da će spavati.
  
  
  "Stavi ego negdje drugdje," Howie joj rekao. "Ili ću reći našoj konzula." U svakom slučaju, htjela je da te upozorim Fleming da se ovaj svinjac će da bude očišćeno zauvijek. Izgledalo je razumno Howard da nije oklevao da pratite moju naredbu, vučem u nesvijesti čoveka u hodniku i odlazi ego tamo.
  
  
  Tara Sawyer je sjedi u baru. Držala moje Oružje, i na trenutak sam pomislio da je bio dovoljno lud da mi pomogne. Bila je baš avanturistički. Ali onda je vidio nervozan izraze lica tri policajca iza Ne. Tip koji me je ispitivao je da se znojim.
  
  
  "Tvoje hapšenje je bila greška, Gospodine Carter. Izvinjavam se zbog ovog nesporazuma." Dao mi moj kofer.
  
  
  Tara bila moje Oružje. Ego stavi to u rame u futrolu, i zajedno smo išli kroz vrata, koji je otvorio dva policajca. Sad sam primijetila da je kamera bila jednu prednost: nije tako toplo, kao vani. Čak i u februaru, vrućina rouz od ploce kamenje i odražava sa zidova od kuće. Pogledao Tara questioningly. Još uvijek se činilo ogorčen.
  
  
  "Šta je smiješno prizor. Joj, otišao je otvoreno da Fleming; ego je prvi službeni akciju je da naručim tvoje puštanje i dopustiti ti da nosiš oružje bilo gdje, bilo kad. I ovo veče je adrese Parlamenta u vanredna sjednica. On nam je dao karte za javnost galeriji, želi te čuti ego izvesti. U 2: 30. Tako da još imamo vremena za ručak i pića."
  
  
  'Je li to sve?'upravo pitao.
  
  
  Zgrabila mi je ruku. "Prije nastupa, da. Ne želim te požurivati, Nick. Osim toga, ona je previše gladan.
  
  
  Nisam mogao da nađem taksi. Ulice su bile pune ljudi plešu, pjevanje, i navijaju. Oni ne žele da čekaj za večeras da proslavimo. Pokušavam da se probiti kroz gužvu, da smo prošli mimo od "domaći tržištu štale" to pod uslovom turiste sa suvenire doveo oko Singapur.
  
  
  Bio je red poslovanja zgrade između tržištu i u hotelu, kao i širok put koja je dovela ravno na glavni ulaz u hotel. Predvorje je neobično velik, okružen velike prozore od radnje, i u redu je ulazu u kasino. On je krenuo prema recepciji, ali Tara uzeo ključ iz njene torbe. Ona je već unajmila sobu za mene. Napravili smo putu kroz gomile turista do lifta i dobio je na najviši kat.
  
  
  Tara mi je pokazala moju sobu, veliki stan sa pogled na zaljev. On je pazio na travnjak palme, bijelu plažu, i jedrenje jahte pokriva svjetlo-zelena vode. Novac. Tu je mnogo novca svuda. Nakon noći let i da nas otkriju da digitalna kamera, ona čak i osjetio previše prljavi da sedi na skup namještaj. Hodao je kroz spavaću sobu i u kupatilo. Tušem bila dovoljno velika za dvoje ljudi. Tara je zvala. "Doneti čistu odeću, tako da možemo oprati još jedan."
  
  
  "Oh, ne," ona je rekla da se smeje. "Ne praznog stomaka. Moja soba je pored vrata, a ja idem da se okupam tamo."
  
  
  Pa, barem je pokušao. On čuo vrata otvaraju i zatvaraju, naručila dva pića na telefon, napuni njegovu odjeću, i upalila tuš. Pustio je umirujuće topla voda teče preko mene dok mi cijelo tijelo je bilo crveno, a onda prešao na hladnom vodom. Tako da, čak i bez trezora, osjećam se kao nova osoba.
  
  
  Kad Tara je stigao, nosi nisko odrezanu haljinu koja odgovara joj predivna plave oči, njena je bila nazad u svoju odjeću. Trenutak je pozdravila, doveli su pića.
  
  
  Donijeli su Martinique udariš u visoki, ohlađen čašu, ali kad joj je završio, ona još nisam predomislila, pa smo se liftom. Oko hotela četiri restorana, Tara je odabrala jednu na drugom spratu. Igrali smo ovu igru na stolu pod svjetlo kišobran, i rekla mi je da je bio poznati jastoga sa puterom i sok od limuna.
  
  
  Pitao sam se, šta nas čeka, kad Rusi napraviti svoj sledeći potez. To osujećen do ovde je pokušali ubiti Fleming, odlazi ego da trunem u Kubanskom zatvoru, tako da sada bi razviti novi program.
  
  
  Ali nema smisla u gladuju dok ih je čekala da se vrati potez. Mi uzivao u naše obrazovanje, onda hodali ruku pod ruku da vlade zgradu za Fleming je govor.
  
  
  
  
  
  
  
  Poglavlje 4.
  
  
  
  
  -
  
  
  Nismo trebali doći ovdje mnogo kasnije. Sva mesta su već uzeti, samo za naše odvojena mjesta, a general galeriji disao vrućina od guzve u hodniku. Randolph Fleming sjedio na stanici su na jednoj strani, između glavu Zakonodavno tijelo i Karib Jerome je prazna stolica na druge. Pukovnik stajao iza mikrofon i dostavljena uvodni govor.
  
  
  Kad je završio i Fleming je ustala, zidovi skoro se srušio na tisućama aplauz. Ona je također ošamario, i Tara je mahao, njene oči mokar od uzbuđenja.
  
  
  Fleming čekao petnaest minuta za aplauz da se povuce dovoljno da potpuno umrem dole, podizanje obje ruke. Kada je to bilo dovoljno tiho, ego-toplo glas zazvonio oko govornika. On je drago mi je da i sretan što sam kući, i zahvalna da ljudi su još jednom velikom zemlji, ego da vodi zemlju. Predstavio program koji ne čini značajno, i obećao javne izbore za godinu dana, tako da je on bi vojno dekreta za samo jednu godinu. On je govorio za sat vremena, i to je bila jedna od najboljih politički govore da je imala ikada čuo.
  
  
  Tamo je još jedan minut je ovacije, i kordon vojnika spriječiti Fleming iz se u ruke gomile. Tri čovjeka, u pratnji obezbeđenja, i onda je napustio zgradu kroz vrata. Do sada, vojska je pratila svoj sporazum sa Sawyer. I izgledalo mi je kao da to ne bi učinili drugačije, data velika popularnost novog predsjednika. Tara i ja sam čekao za paniku na izlazu da se smiriti malo. Prskalice je sijalo u Tara je oči. "Šta mislite o tome, Nick? Znaš li šta je Fleming uradio? General Hammond je obitelj još uvijek živi u palati, i Fleming im rekao da uzmi svoje vrijeme i tražiti nešto drugo. On ostaje u hotelu već dugo vremena i ima ceo sprat ispod naše."
  
  
  Netko mislio da mi olakšati posao. To bi bilo skoro nemoguće pratiti Fleming u palaču, gdje sam imao ništa da uradimo posle svega. I ovaj događaj doveo ego otvoreno u moju službenu sferi aktivnost. Onda mi je sinulo. "Nisi se ego uradi to slučajno, zar ne?"
  
  
  Njen osmjeh potvrdilo moje sumnje. "Šta je malo covek!
  
  
  "Hvala ti na pomoći, mogu sada da držim ga na oku."
  
  
  Većina ljudi je izašao kroz izlaz, i odlazimo, kao. Kontejner je visio iz moje ruke. "I sada dužnost je uradio ..."
  
  
  "Propustio si šansu, mlada damo. Dug je daleko od toga da bude ispunjena. Moj dan je potpuno je preokupirana. Odvešću vas do hotela, da glasaš, i to je to. Najbolji način da se odgovori na siledžija je da se bori tako da sada Tara mogu da idu na mesec, jednom. I stvarno sam morao uraditi mnogo stvari: razgovarati, menadžer hotela, posjetu Fleming, i naspavaj se. Nisam mogao da spavaš poslednjih trideset šest sati, i možda sam imala naporno veče ispred mene.
  
  
  Pogledala me je sumnjivo i durio nešto kao što sam i rekao zbogom da je u liftu. Dobro, što sam mislio. Upravnik pitao za to, i primetio da Ego već postavljen u krilo. On nije sretan sa moje prisustvo u ego države. Možda je mislio da je to bilo zbog njegove greške. On me je upoznao sa njegovog šefa sigurnosti, Lewis, i onda nas je doveo iz ego uredu što je brže moguće.
  
  
  Lewis je bio visoki Crnac koji se igrao profesionalno na ragbi tim u Sjedinjenim Državama. On je bio bezobrazan prema meni dok on ju je nazvao ego je "ekspres" (nadimak za štampu je skovao za njega u to vrijeme) i odbijen emu je mediji o nekim ego je najbolje odgovara. Ovo je ego prednost se i ponašam prijateljski. Rekao mi je za posebne mjere on uzeo i da ga zaštititi, i trebalo mi je da Fleming je uredu da me upoznaš sa svojim timom.
  
  
  Bilo ih je četiri, sve kršan Američki Crnci, sakriven u uglu hodnik. Lewis proklet ispod njegovog daha i govorio u aroganciju oficirima. Ipak, on je riknuo, uvek sam mislio da bi mogli da postavi sve na stranu. Ego je iznervirana da poručniče, i dva vojnika su poredani u stražarskoj kucici na Fleming je vrata nakon šalje Ego je muškarce. Osim toga, oni su također poslao dvoje ljudi koji su bili šapuće jedna drugu preko sobe: debela, niske, debele italijanski-Amerikanci. Tako je mafija također zaštićeni Fleming, a s njim, njihove interese u kasinu.
  
  
  Upoznao sam ljude oko hotela, onda u tri vojnika koji stoji ispred Fleming je stan. Poručnik ju pitao da li se predsjednik je bio nazad. On me je pogledao kao emu pravio neposteno ponudu. Lewis lajao da sam Sawyer je obezbjeđenje i to mogli su da je radio i bolje sa mnom. Poručnik još nisi primetio me; se je jednostavno okrenuo i pokucao na vrata. Ego je otvorio tjelohranitelja na drugoj strani. Fleming me vidjela na vrh napad vještine vrijednost ostalima u sobi i pokretale me.
  
  
  Soba je bila puna sve vrste vladini zvaničnici zelis biti kao moći liže k posebno one iz matematike. Pukovniče Jerome da li je bolje nego iko drugi. Nije dugo ostati, dovoljno dugo da se zahvalim Fleming i čestitam ego na njegov govor. Bio je do ušiju zaljubljen u organizaciji njegova vlada, ali on je bio zainteresovan za moje zdravlje. On se nadao da neću stići na još nevolja na otoku. Ego zahvalio nje i levo.
  
  
  U holu, Lewis me pitala da li bi mogla da ostane bezbedan na drugom spratu. Išli smo na pod i vidjela vojnici, vojniče telohranitelji, i mafija svuda. Predsjednik Randolph Fleming je dobro zaštićen.
  
  
  Lewis joj zahvalili, oslobođen sebe, i išla u svoju sobu. Mali zamke je ostavio zbog nje nisu pogođene. Niko se nije potrudio da potrazi svoju sobu. Pitao sam se da li Grand Laclair je informacije o unreliability trupa je došao iz suspiciousness neke previše vojnik. On ju je nazvao, u stab je i čekao Hawke je glas preko telefona.
  
  
  Pitao u piskav ton zašto se nije javio ranije, odmah nakon slijetanja. Kada ti je rekao o Emu Oružje incident, on pusti svoju netrpeljivost zbog fanaticni usluzi, i kada je imao uradili svoj bijes dovoljno, dao Emu kratak račun događaja.
  
  
  "Siguran sam da je otmica od aviona je organizovao Rusi," rekao sam. "Ali, ovo je uradio u mraku. Stjuardesa nije znao da je ona bila. Nisam mislio da je pametan, ili barem se uspaničila. Uradi nešto za jok." Postoji pauza kao što je on napravio je poruku, i onda pitao, " Fleming, zar ne sumnjamo da je ovaj dok je bio na brodu? On nije glup.
  
  
  "Mislim da on ne razume zašto je ona ovde. U svakom slučaju, sve je dobro na ostrvu. Ljudi se ponašaju kao da je novi predsjednik je Bog."
  
  
  'Odlično. Pitam se kako su naši prijatelji ce reagovati na to. U svakom slučaju, drzi oci otvorene."
  
  
  Poljubio sam telefon zbogom, spusti ga, i otišla da čašu viskija bi doveo me u moju sobu. Napravio sam zdravica za moj šef, pozvao sam recepciju, i rekao sam hteo da budem probudio u pet, i propala dole na mom krevetu.
  
  
  Kada je moj telefon zazvonio u pet sati, osmeh se pojavio na mom licu. On zijevnula generalno i Tara je zvala. Upoznali smo se u baru, u 5: 30, a pre toga, njene lasica spremio pod tušem. Izgledalo je kao pakleni odmor. Kad sam dosla u bar, ona je već bila tamo, dva martinija u ohlađen naočale pred njom. Svi muškarci u baru su užurbano skidam je sa njihovim očima. Fantastično! Ona je bila raspoložena za zavodljive orao, i njena je bila u dobro raspoloženju. Znala je dobar restoran na drugoj strani Sturt Bay, sa terase pogledom na luku. Počeli smo sa morskog psa, juhu, ali bio sam previše zauzet sa Tara da se setim šta drugo da radim.
  
  
  Svjetla koja je došla na poslije mraka formirali sjajem silver ogrlicu oko plaži. Zvuči proslava je zvala iz zastavu. "Pridružite nam se na," ja sam je predložio.
  
  
  Na pijaci, festival je porastao za orkestar. Otočani bio pijan, turisti su ... uživajući u aktivnostima, a djeca su umorna. Plesali smo stalno na putu nazad u hotel. Čuvari na spratu je zamenjena, ali moj specijalni LIČNU kartu će ti omogućiti da uposli brzo. A da ništa ne kažeš da nas, Tara je stao u vrata iz moje sobe. To je otvorio ega, koji je držao ga je nazad, kao što je obično pitala za bilo kakve znakove hakiranje, ali nisam našao ništa. Tara je otpočela balet papuče i igrao sa njom prste u dubokom hrpu od zida da se žalim dok njen otac nam je sipala toplo viski. Ona je probala, i okrenulo je glavu nazad, i polako je sipao na staklo niz grlo.
  
  
  "Sad", rekla je u promukao glas,"ja ću prihvatiti tvoju ponudu za tuš zajedno."
  
  
  Ne mnogo od ovih nudi na Grand LaClare, pa to je uvek pametno da iskoristi ih. Mi smo išli u spavaću sobu da skini se, i Tara je pobedio na takmicenju zato što se ispostavilo da Ne imala ništa joj pod haljinu. Ne imala dugo, tanak, pun, glatko tijelo.
  
  
  Ušla je ispred mene da tušem, okrenuo prisluškivač na punu, malo toplije, i ušao u tuš. U sobi je bilo oko dva metra od dva metra. Mogli bi ušetati tamo. Hej nije briga ako joj je kosa mokra, ona je stajao ispred mene, onda ste se povukli pa to njene i njeno tijelo je mokra. Joj počeli lathering nju. Ee lice, vrat i torzo noge.
  
  
  Kada ona je klizavo, ee zgrabio i pritisnuo joj je protiv mene. Okrenuli smo se oko oprati sapun, i pritisnuo je svoje usne na njen. Poljubili smo dugo i strastveno, i on bi mogao da osjetim njenu drhti od želje.
  
  
  Ona je pokupila ee, i na putu ka sobi, on je zgrabio kupanje peškir i obmotao ga oko Tara, i stavi ih na krevet. Obrisao je to, onda otkinuo peškir. Kad je bilo brzo osušiš, sve je spremno. Joj, ušao ne u jednom brzo prijedlog kao ona podizao je nazad da me primili. Ona je fantastično, je tačno znala šta želim, i preselio glatko sa mnom. Ne sećam se koliko dugo je trajalo, ali sam zaspao je skoro odmah, kad smo gotovi. Potpuno sam iscrpljen sa njom.
  
  
  
  
  
  
  
  5 poglavlja
  
  
  
  
  
  
  
  Doručkovali smo u restoranu. Tara je uzeo neke tropsko voće, joj dva tuceta ostrige. Prije nego što joj je ovde stigla, Tara je iskočio iz kreveta da se istuširam i obuci se u svoj stan. Imao sam puno slobodan dan. Dok je bila pod tušem, telefon je zazvonio preko zvuk tekuće vode. Pokušala sam to da ignorišem, ali osoba na drugoj strani linije je redovna. On je porekao medija za Hawk. Dopustio sam da se to dogodi i pobjegao nakon što telefon, ostavlja trag kapi leđa.
  
  
  Šapat na drugoj strani linije bio conspiratorial. "Dobro jutro, Gospodine Carter. Ovo je Karipski Jerome. Mogu li razgovarati s tobom na par minuta?"
  
  
  Bio sam upozorio Jerome. SJEKIRU zvaničnici je mislio da je možda bio ruski agent na ostrvu. Ali možda je samo ljubazan poziv. U svakom slučaju, to bi bilo kao neutralan moguće. "Daj mi deset minuta da se obučeš," rekao sam.
  
  
  Zvao sam poslugu u sobu, naredio je vruće kafe ... i dodatnih kup, osušiš, stavi na balet papuče, i pretvorio u čistu odeću i jaknu kako bi sakrio moje rame futrolu kada kafu i pukovnik je stigao. U međuvremenu, prošao sam kroz šta Hawk mi je rekao o Jerome.
  
  
  Jerome je bio trideset šest godina član ugledne porodice, ali ne sa ostrva. Školovao se na Oksfordu i uzeo specijalno kurs na Sandhurst Vojnoj Akademiji. Nakon toga, on je napravio ime za sebe kao advokat. Kada Randolph Fleming je prvi izabran za predsjednika i Britanske trupe su otišli sa ostrva, Parlament je osjećao da je ostrvo treba svoju vojsku. Fleming imenovala za Šefa Policije General nova armija. Jerome rouz na položaj šef Osoblja. Jastreb reče: "Pukovniče, iznenadili ste nas. Prema mišljenju CIA, on je politički ambiciozan i hteo da preuzmu vlast nakon Hammond je smrt. Umjesto toga, odmah se vraća Fleming."
  
  
  Hawke je misleća mašina uglavnom zauzet sama sa moguće ego motiva. Zašto ambiciozan čovjek koji je imao priliku da preuzmu vlast poslati pismo politički protivnika kojima je imao ranije pomogao zbaci? Naš eksperti da verujem da Jerome je bio dovoljno pametan da shvatim njegove nepopularnost. Znao je da parlament ga nikad ne bi podržali. Ali ako je on imenuje Fleming kao predsjednika, on može postati jaka osoba iza prijestolje.
  
  
  Hawke ju pitao da li se Jerome Imele imao pojma o moj pravi identitet. Ali koliko je znala, on je ništa više od predstavnika Thomas Sawyer.
  
  
  Taj Pukovnik je došao kroz sobe ispred konobar i stajao otvoreno, nije ni smijati, dok smo bili sami. Samo ego je tamne oči preselio. Htjeli su je. Pogledali su veliki krevet, deke na podu, viski i naočale na stolu. On je studirao me dugo moment, kada je proljevala Emu šalicu kave. Crna, bez šećera. Još uvijek ne osmijeh. Odlučio sam da igram pažljivo. Vrata zatvorena iza konobar. Jerome je potonuo u duboko stolicu i pije kavu.
  
  
  ", Kako si se smjestila lijepo," onaj promukao glas je zvučao bez emocija. Tamo je vadičep iza pitanje. Nisam trebao misliti na to prije. To je apartman, VIP. Šta sam trebao da radiš kao zaštitar ovdje? Pogledao je skup namještaj s prevelikom divljenje i ljubomore i dao kratak smijati.
  
  
  "Ovde možete da vidite kako je teško biti u najboljem pozicije. Mogu to namirisati jer hotel je pun. Idem da se preselila u podrumu uskoro. Ove sezone, sve mora da bude ispunjena, i pukovnik to zna. U zemalja kao što su Veliki LaClare, mladunci morate predati svoje goste knjige na policiju.
  
  
  'Jako loše za tebe. On stalno gleda u mene questioningly. Onda je podigao obrve i bacio temu. "Hotel preuzima ovu priliku da vam se zahvalim za tvoj rad u avionu. Predsjednik Fleming - i ja, imali sreće da si na avionu. I naoružani ." Napravio da se mrštiš. "Je li to bio poznat na del sama da ste imali skriveno oružje?"
  
  
  Nije ni trepnuo. Nasmijao emu, kao matematike majore dati još jedna misterija. "Moj gazda zna da uživam u radu sa svoje oružje. Kao što znate, on ima neki utjecaj ."
  
  
  Pa dobro. Sada, po prvi put, nasmijao se na pomisao da mi posebnim privilegijama. "Ja sam jako sretan ponovo. Ako ti ne odgovara pravilno, Predsjednik Fleming bi već bio mrtav ili u pogrešne ruke. Da reagujem tako brzo, morate biti vrlo iskusan osiguranje." Još otvarač za duplo dno. Što je više nego samo hotel zaštitar? Njena dalje oprezna.
  
  
  "Ja u pratnji Gđice Sawyer. Ona može da bude ozlijeđen ili pogine, i moj reflekse udarac u kada neko uperi pištolj u mene.
  
  
  'O? Tako da je to zaista bila iznenađenje? Znaš li da je Predsjednik Stahl je meta? Ali onda se, naravno, u tvom mjestu, niste mogli znati da su bili pokušao da otme ego i odvesti ga na Kubu."
  
  
  Njeno pitanje je mogao vjerovati. - "Šta je ovo p/?""Ovo stjuardesa je priznao?"
  
  
  Ego je oči, njegov promukao glas, bili bez izraza. "Mi smo dobili informaciju iz drugog izvora. Djevojka je pobegao pre nego što je mogao da je ispitam.
  
  
  Pobjegao je kroz zatvoru ona je u? Mislio je da ponovo joj uplašio izgled. Može stvarno biti agent dovoljno dobar da me prevari nakon svega? Jerome pogodila moje misli. "Njen navodni nevinost u zabludu ženske zaštitar. Koristila je karate potez, ukrao joj odjeću, i samo je otišao."
  
  
  "Ali gde je mogla otići?"
  
  
  Nemiran slijeganju. "Ove luksuzno krstarenje brodovi dolaze i odlaze ovdje. Pretpostavljam da je dovoljno pametan da dobije na brodu jedan od tih brodova.
  
  
  Našao sam da je to teško povjerovati. Ali, također je i nikada nije vjerovao da je stjuardesa može krijumčariti dva revolvere na brodu avion. Pukovnik mahnuo obzira na stranu i nagnuo ponovo u svojoj stolici. 'To nije važno. Hvala ti predsjednik je bezbedno stigla. Vojska je uvjeren da će biti bolje ako daju emu punu podršku, pa ovi problemi riješeni da svi zadovoljstvo." On je završio svoju kavu i ustao. "Ako se ikada mogu li vam pomoći, naći ćeš me u palati."
  
  
  Primio sam ruci je držao i pustila ga je. Znao je više o meni nego on priznao. To je bio jasan sa ego kandidata da je vojska bi šutnju. Samo smo ti zahvalni za otmice incident ne bi napravio Jerome napraviti politička izjava da samo hotelskog obezbeđenja. Sumnjao sam da je pokušavao da mi to mi vise nije potrebno da igram moj dupli ulogu sa njim.
  
  
  Čekao je na momenat dok je shvatio da je napustila hotel, zatim otišao preko sobe. Nema više vojnika na spratu. Lewis ' ljudi je takodje nestao. Samo još uvijek je bila puna mafije.
  
  
  Otišao je da se Fleming je stan na sprat ispod. Samo sindikat je ljudi su bili prisutni. Rečeno mi je da je Fleming je još uvijek spava. Našla sam iste slike na sprat ispod je. Čudno! Mislio sam da ću pogledati u Kasinu. Voleo bih da joj odgovore, i možda mogu ih naći tamo.
  
  
  Rulet, kocka, i poker stolove formirali pravougaonik oko sofi, okružen velvet-umotana lance. Nitko ne smije ovamo osim croupiers i blagajnike. Stolovi bili su pun turista. Nema prozora da pogledaj, bez radnog vremena pokazati put. Samo zatvor je od novčića, hrskavog čipsa, uzbuđen viče i prokletstvima. Ovo nije moja igra. Zarađujem kladim se sa njom svakog jutra: da ja ću se vratiti u krevet bezbedno noću. Kao što sam pokušao da guraš svoj put kroz gužvu, bio sam pola-gurali od uzbuđenu publiku ide kao krdo slonova za jackpot pobjednik. Pored kola zvoni, ona je iznenada čuo da zvoni u mojoj sobi na spratu. Razlog je deset metara, usne zakopana u nezadovoljstvo, obrve podigao pogled od uzbuđenje.
  
  
  To flickered kao svetionik. Dugom crvenom kosom, i odelo sa prednosti u svim pravim mestima.
  
  
  Dok je čekala sam je da se uposli krdo slonova, vidio sam ju da se okreni i nestala kroz skrivenim metalom klizna vrata negde blizu blagajne. Otišao je na isto mjesto. To je napravio moj posjetiti još više hitno.
  
  
  Sretnik da kasu pre nego što me. Čeka Clare da uzmem sips, a plati čovjeku. Kada sretni pobjednik je nestao, sluga pogledao moj praznih ruku i rekao u dosadno ton, " Šta mogu uraditi za tebe, drugom?"
  
  
  Mrzim kad neko nazove da mi je prijatelj, i nikada nisam vidio ovu osobu prije u mom životu. Treba mi Čip Cappola. Želim da razgovaram sa njim."
  
  
  Neugodnim lice postao još više neprijatno. 'Nikada nisam čuo za to.'
  
  
  Stavio sam moj novi ID karticu na šank. U nen je rekla da je njen novi šef osiguranja u Sawyer Hotel. Samo me je pogledala. "Zašto mi nisi rekao za ovo ranije?"
  
  
  "Nisi pitao za ovo. Gospodine Sawyer očekuje ego gostiju biti ljubazan da ego osoblje. Kako se ono zoveš?"'
  
  
  Nije očekivao ovo, i da ih nije kao to. On je bio sve oko sebe, koji je momentalno cringes kad on ne može lajati više. "Tony Ricco". To je ništa više nego brbljati.
  
  
  "Dobili ste jedno upozorenje. Ne možeš uvijek računati na nas za trenutak! Ne daj da ti čujem te žale. Sada, gdje je Cappola?
  
  
  "Kroz ova vrata." On je uperen u pravcu gdje je riđi je nestala. Pritisnuo dugme ispod pulta i debeo metalna vrata koja su se otvorila. Oklop, kroz slijep proći. Zgrada ovde liči na sigurno, i također je služio kao sef. Visoki crnac sedeli za stolom pola puna neka vrsta kontrolna ploča. Nosio je kaki uniformu bez znacke i mogao prošao za hotel policajac. On je bio prijateljski nastrojen kao blagajnik. Kada je došao, mu je hladno, nedovoljno oči gledaju u mene.
  
  
  "Moram Cappola," rekao sam, pokazuje mi LICNU kartu.
  
  
  Nagnuo se u izgradio-u mikrofon i rekao u dubokom vrišti, " Carter ovdje. Novi zaštitar.
  
  
  Reume zvučalo na interfon. "Pošaljite ego."
  
  
  Pritisnuo dugme, i heavy metal ploča otvorena tiho opet. Iza njega je velika soba sa golim žute zidove, praznu stolicu, nekoliko prazna stolica, i duboko jedan od kauču gdje je riđi je bio sjedi. Cigareta između njenih usana pušten tanka plavi dim u mlaz između nje pola zatvorene oči. Pogledala je u mene kao da sam starog poznanika.
  
  
  Čip Cappola je prikaz čoveka koji je hteo da vidi trideset godina mlađa od sebe. Ego je beli svileni odelo hung stenjanje na stalak. Ego je svijetlo roze majice sa tamno crvena monogram na rukavu je bila jedina dobra stvar u sivom sobu. Ego je glas je kao bezbojna. "Ove godine guske letio na jug."
  
  
  "Što nisu ostali u Miamiju," rekao sam.
  
  
  Ne znam koji je došao sa tim idiotskim kod riječi. Trebali su da izgleda sumnjivo, ali je u isto vreme kad i oni ne bi trebalo biti nešto što može biti rekao slučajno. Cappola dao mi odbojan vidi.
  
  
  Nick Carter, eh? Killmaster? Ne izgledaš kao ubica znam. Ali nemoj da me vređaš ispred dame." On je ukazao na crvenokosa. Mitzi. Gardner. Možda si čuo za nju.
  
  
  Čula sam da joj je. Ali ne izgledaš kao tipični od Mitzi. Nije dovoljno glupa. Prema mojim informacijama, ona je bila ljubavnica veliki broj mafije vođe, četiri od kojih su vec bili mrtvi. Vjerovatno bi se pobrinuti za šverc novac za njih. Mafija lutke pod ključem da Švicarske banke. Sada pripada Čip Cappola, visoki gangster htio u Sjedinjenim Državama. I takav tip sada je radio za SJEKIRU.
  
  
  Cappola nije bio zainteresiran za nacionalnu sigurnost. Ego odanost je samo za podzemlje nacija. Ali jedno je sigurno: nije hteo Komunisti da preuzme kasino, pa to je da Emu je prednost za podršku Randolph Fleming. Sa Fleming u sedlu, Cappola je posao na Grand Laclare nastavila neometan, baš kao i u General Hammond je vrijeme.
  
  
  Cappola je ukazao na stolicu, i on je prihvatio ponudu. "Ja sam proklet drago mi je da ste bili u tom avionu Fleming došao. Ako ga izgubimo, svi smo rizikujemo naša sopstvena koža. Onda ćemo zaboraviti naš kasino, i Sawyer će izgubiti sve."
  
  
  "Nismo se izgubili ego još," njegova mafijaš odbijen mediji. "On je predsjednik, i Pukovnik Jerome kaže da je u redu."
  
  
  Odmah sel. "Jesi li razgovarao s Jerome? Rekao emu, ko si ti? Ispljunuo riječi bijesno.
  
  
  "Zašto si tako ljut?"
  
  
  "Da li si rekao emu?"
  
  
  'Naravno da ne. Šta imaš protiv njega, uostalom?
  
  
  On je stavio svoje ruke na stolicu i nagnuo naprijed. "Karipski Jerome je naručio otmicu Fleming."
  
  
  Njena ostao neutralan. "Odakle je ovo ideja dolazim, Capolla?"
  
  
  "Ideju? Znamo. Misliš samo SJEKIRU zna šta se dešava? Imamo čovjeka na Kubi. On je kao da sa Castro." Pritisnuo dva prsta zajedno. Jerome želi Fleming trajno ukloniti.
  
  
  Nisam impresioniran. Šta god informacije Gordeev je Koza je za nas, nije važnije naša. Osim toga, to nije uklapao pukovnik je ponašanje. Fleming je u Sjedinjenim Državama. Jerome je zvao ih nazad.
  
  
  Cappola vidite, reče. 'Slušaj. Dok Fleming je na kopnu, Jerome mogla ni izvesti svoju udara sa pomoći od Rusa. Amerikanci će poslati Fleming u pravom trenutku da brkaš stvari. I to bi bilo Jerome je tok. Ali sa Fleming u publici u Kubanskom zatvoru, Jerome može prevariti javno da će osloboditi Fleming, kad se on vrati na vlast. On će uspjeti, i to će biti poslednje što nam nikad neće čuti od Fleming."
  
  
  Uvijek sam slušaj da ništa to ne odmah izgleda kao gluposti. Ali ja ne želim da budem bez rijeci do mafijaši ' vrišti. Čak i ako sve to istina, Jerome je bio vezan otvoreno sada. Tamo je buzz, tri kratak pišti. Cappola skočila, pročitao sumnje na mom licu, i rekao da je crvenokosa žena:: "Hajde, opusti se. Bio je u žurbi da izaći iz ureda.
  
  
  Mitzi Gardner ustao i nosio joj je torba preko ramena. Uzela je vreme se i pogledao me appraisingly i malo teasingly. "Neko je imao srčani udar u kasinu," ona je rekla glatko. "Ponekad, tamo je veliki pobednik ili veliki gubitnik." Ne glas je bio malo promukao. "Hajdemo da se provozamo, dušo."
  
  
  "Šef osiguranja je pobegla sa damom? Ako misliš da je Jerome želi oteti Fleming, bolje da pobrini se da ne.
  
  
  Namrgodila ramena. "Da ima još ljudi u kasinu. Fleming je apsolutno sigurni danas. On spava, a da Ih ne moram otići u hotel večeras. Uostalom, imam nešto da ti kažem ... i da ti pokažem nešto." Rekla je da svi govore " ti " u crnim sluga,"idemo dole, Duke."
  
  
  Nasmijao se široko. Voleo ju je hiljadu puta više nego ja. Dugme je sada pritisnuo otvorio lift suprotno kasinu ulaz, što nas je odveo u podrumu garažu da bi mogla primiti četiri vozila. Tamo je bio Volkswagen van i svjetlo ljubičasta Cadillac. Prikladno za korisnike koji ne žele da ih vide. Ja sam joj rekla nešto o tome.
  
  
  Smijala se suho. "Lift ide do Čips stan na krovu. "Gdje je Fleming sada?"
  
  
  Ona ima za volanom Kadilak. Njen auto je pored nje. Sakrij se na pod dok smo se oko hotela, " ona mi je rekla. Jerome bih vas zamoliti da ga pratiš, ako pokazao si se ispred hotela."
  
  
  Hej igrali zajedno, pustiti Hej me uplase, i radi klupi novinare dok Mitzi pritisnuo dugme. Čelični otvor je otvoren. Ona iskljucite motor i odvezao se. Tup echo izvana mi je rekao da smo prolazili kroz veliki garaži. Gume creaked kao okupili smo iza ugla u planini. Okrenula na bulevaru i nakon kilometar pušten mi oko moje skrovište. yahoo je nered sinoć je bila zaokupljena, i ulica je bila tiho opet. Publika je nestao.
  
  
  "Jerome," rekao sam. "Ako Cappola je bio u pravu, zašto nije ubio Fleming? Zašto je poslao njegov ego na Kubu?"
  
  
  Nije pogledaj me. "Niko ne želi leš. I živi Fleming još uvijek može biti korišćeno kao predmet pregovorima s Rusijom ."
  
  
  'Možda. Takođe se pitam zašto Jerome, želi da ga pratimo."
  
  
  Pogledala me je na iznenađenje. "On je već se sapleo o te jednom. Sva ova galama pištolj nije bio nesretan slučaj, naravno. On želi te napolje. Koliko puta da li ti stvarno treba da se prikljucim na glava okrenuti na umu? '
  
  
  Imala je sve to staviti na cekanju. Fleming je na sigurnom u Cappola je penthaus, a sada sam imao vremena da razmislim o svemu. Ja ovo radim najbolje kada sam opuštajuće. Pa sam odlučila da se opustiš.
  
  
  Da smo prošli mimo tržištu i palate. Dalje, uz brdo, da je vidio oronule tvrđava to mora da je služio kao zatvor u starim danima. U podrumu je pun politički zatvorenici. Prljavi mjesto. Stari grad sagrađen ... u podnožju brda. Put je negde tamo. Mitzi našao teško manevar u autu mimo kolica igra sa djecom i ženama nosi namirnice. Ovdje ćete pronaći prave boje i šarm ostrva. Nismo vidiš li turiste.
  
  
  Prošli smo starom hotelu, u kome bila u stanju stanju. Izgleda kao djumbir kolacica. Travu su izumrli sa travom, i prozore i prozori su se ukrcali sa šperploča. Stotinu godina, to je bila luksuzni hotel.
  
  
  "Pokušavam Poinciana," Mitzi rekao. "Kada je sagrađen, to je najbolji hotel u Karibima. Sada je termita raj. Ponekad ega lasica je još uvijek koriste planinu stanovnici koji kamp tamo kad moraju biti blizu grada ."
  
  
  Neke stvari o devojci bili u pravu. Ona ne zvuči kao kurva. Tamo je obrazovanje i inteligenciju u njenom glasu. I za jednostavno novac kurir, njeno mišljenje napravio veliku razliku, u mafiji. Čak su rekao hej moj pravi identitet. To me učinilo radoznalim. Pitala sam u vezi toga. Odgovorila je sa Mona Lisa osmijeh.
  
  
  Kada Chip je bio zabrinut da će izgubiti kazino, Davey ju je zvao i pitao ego da pošalje te ovde da spasi dan."
  
  
  Davey? Davey Hawk? Bio Hawk prati naređenja od ta riba? Osjećao sam se kao da sam već bila je udario ispod pojasa. Bio Mitzi Gardner SJEKIRU agent? Bio Hawk igraš igru ponovo i pustiti me da shvatim neke stvari za sebe, opet? "Dušo", ja sam rekao, " ja sam jako vezan za šale, ali ko si ti, dođavola?"
  
  
  Ona odgovorila na moje otvarač pitanje na reumatizam. "Šta šešir bi trebalo da obučem za tebe?"
  
  
  Zakleo pod njegovom dahu. "Radije ću ti baciti ih sve."
  
  
  Ona nije izgubila poverenje. 'Si sretna. Vrijeme je skoro ovdje."
  
  
  Bili smo sada, voziti kroz otvoren prostor s gustom džungli vegetacije. Onda, tu su šećerne trske. ravnice i mali plantaže banana. Rekla mi je za promjenu ekonomiju ovog područja. Banane su profitabilnije od šećerne trske. Zvali su to zeleno zlato. Meso, klinčiće, turskoj, i miriše tonka pasulj su takođe postaju sve više privlačan da rastu. Rekla je da Ne imala je vlastiti mali plantaži na drugoj strani otoka.
  
  
  Put nije bilo pravo na sve. Šetala duž obale neko vrijeme, onda je prišao planinama da sličan grebena kroz centru ostrva. Kada smo otišli na plantaže, područje je postao poput na zapadnu stranu, a na drugoj strani, vidio sam da je duboko kanjonima prekrio drveća i biljke. Bili smo oko deset milja izvan grada kad Mitzi okrenuo teško auto sa autoputa na zemlji put, pratio sam ga za pola milje, ali onda je prestao u laguni.
  
  
  Ona je ugasio motor, istjerana sa njom sandale, i otvorio vrata. On je sjeo na trenutak da pregledam pogled. Za tamno plavu vodu, oko milju udaljen, možeš da vidiš cijeli hotel područje, i teren tamo rose velikog nagiba, i još uvek možeš da vidiš tragove stari tvrđava.
  
  
  I pogled na isplata ispred mene je čak i bolje. Mitzi skinula odecu i pobjegao s & napomena. Okrenula i mahnula mi invitingly. Ali ja ne treba drugi nagovještaj. Brzo je svukla i pratio.
  
  
  Postoji samo svjetlost na otvorenom aktivnost, a i voda je skoro toplo. Devojka plivao s brzo, glatko pokretu, i bio samo uhvaćeni od strane njenog daleko od obale. Mogla podnijeti ona, ali bili smo & napomena. Koža joj se osjećao mekan. Pokušao sam da je dovedem dole po njene kukove, ali bacila se vratiti i golubica oko mene. Niko oko nas je spreman kada se ona pojavila, potpisali, i skočio natrag u mene. Nema ništa da se držim u duboko, ali mi ne treba da se. Bila je predivna.
  
  
  Kad je bilo gotovo, ona se pojavila. Ja sam plivao s njom i da smo završili. Joj je zaspao u mirni toplo & napomena. Nisam primetila ovo do moja meta je pao i zagnjurili smo u toplom slanu vodu.
  
  
  Djevojka je nestala. Osvrnuo sam se i vidio da je, već bila, na plaži. Na njen stomak, na brown pozadini za bijeli pijesak. Joj, primjetio da te neće vidjeti podijeliti na njene kupaći kostim. Plivao na plažu, propala dole pored nje, i vratio se da spavam. Do sada, nije mi samo poruku od nje promukao glas. "Dobro jutro, Carter. - Upoznat ćeš saveznik.
  
  
  On je otvorio oči i vidio da je sunce je već podešavanja na zapadu. Nitko nije bio na vidiku na plaži. Samo nekoliko krabe i puno peska. Onda je ukazao na rtu preko vode. Nešto prišao nam preko vode, ali to nije čamac.
  
  
  Izgledalo je kao da je ljudski lik. On je trepnuo, tresao glavom, i pogledao još jedan put. On je još uvijek tamo. Tri stotine metara, i na mjestu gdje je on primetio da je to apsolutno nemoguće da stojim ovdje, izašao čovjek. Ona je visok, mršav, i obucen u dugoj beloj haljini koja mi je lupalo k'o fan. Nam je prišao sa veličanstvena, ali odlučna pristup. To je bilo nevjerovatno.
  
  
  Djevojka pored mene ustao i mahao. Ona je obucena, tiho. Znala sam da je to halucinacija. Doduše, voda je bila slana i ima ukus kao sirup, ali on se skoro utopila kad je zaspao u to.
  
  
  Čovjek je bio bliže. Desetak metara od obale, on pokupio mantiju, zabio u vodu na butinama, i rose, opet, prilazi obali. Mislio sam da je oko dva metra visok. On je bio stari, sa dugom brada i bela kosa. Bio je mršav, ali je žilav.
  
  
  Njena sedeo go na pesku, bulji u tamnim ocima i širom usta, smješkaš Mitzi Gardner. Ona je sjedila pored mene, i on ju je uzeo ruku s prsta da bi postigli za košarku, nežno, kao da je bilo jaje. Rekla je par reči emu u jeziku nisam prepoznao, i oni su se smejali. Pogledala je u mene i rekao: "Ovo je Noah, Nick. Bio je ovdje duže od bilo koga mogu da se setim. On je također protivnika komunističke rakete na otok."
  
  
  Njen ustao. Šta sam drugo mogao da joj uradio?
  
  
  Noah je pogledao me pažljivo, onda se rukovao sa mnom. Moj potpuno nestao u ego palm, ali stegnuo mi je Rivnenskaya ruku, dovoljno da se inspiriše iskrenost i povjerenje. On je dotakao meso, toplo, sa krvlju unutra, živ.
  
  
  "Stvarno ti se divim, Gospodine Carter. On je imao izrazito Britanskim akcentom, i glas da bi mogao da vrišti i da je htio. "Mitzi mi je rekao o upoznam tvog dela, što učvrstio je moju vjeru u tebe."
  
  
  Progutao je to. "Tvoja vera u mene?" "Bar još uvek sam radio ono što ja mogu. Bojim se da malo ne pretjeruješ nevjerovatno.
  
  
  Pogledao Mitzi. Mora biti blizu vezu između njih. Očigledno, oko poštovanje, prijateljstvo i razumijevanje. Onda je izdao svoje pažnju da mi se vrati.
  
  
  "Moram da se izvinim, Gospodine Carter. Mitzi je pitao da te dovedem ovdje prije nego što si previše zauzet sa svojim poslom. Nažalost, tu je problem ovdje ." On je ukazao na planini. "Moram da proteramo ozbiljna bolest. Ne mogu da ostanem, ali mislio sam da bi trebala barem da te upoznam i da ti obećam mi pomoći ako trebaš. Nadam se da će mi u posjetu ponovo."
  
  
  Nagnuo se dolje, poljubio djevojku je ušnu školjku, klimnuo na mene, vratila se da & napomena, pokupio ogrtač, i nestao je baš kao što je on došao.
  
  
  On je gledao sam ga. Mitzi kikotali. "Ono što je ostalo od sredio? Mislim da si vidio duha.
  
  
  On je pokazala da je duh. Kako...?'
  
  
  Ona je postalo ozbiljno, pogledao me, na trenutak, i rekao: "ne pitaj previše, Nick. Stvarno je vidio nevjerovatne stvari sa njima lasicu kao upoznala tog čovjeka. Ti ćeš iskustva da je to previše. Sada bolje da se vratimo da Fleming je prije nego što se probudi i ne želim da prošetamo."
  
  
  Kao je obučena, on je samo pogledao u visok, mračna figura koja je iznenada nestao sa stijene na dnu rtu hill. "Reci mi više o tvom prijatelju," on je nju pitao.
  
  
  Namrgodila braon rame.
  
  
  "Mislim o onome što sam ti rekao. Biti spreman za iznenađenja. Noah mogu ti osigurati dovoljno blizu njih, a ja sam siguran da nisam čuo ili vidio sve ih još."
  
  
  Ona je istrčala ispred mene do auta. Kada joj je otac sjeo u, motor je ludo. Pre nego što sam zatvorila vrata od nje, ona je stao na gas i odvezli smo se u punom brzinom duž pratiti nazad na put.
  
  
  Nije nam rekao za minut da je ovo Noah tip je imao poseban magiju. Samo sam mislio da je bila jako pametna i lukava. "Da li je on pravi pustinjak?" Mitzi. pitao ju je. Sve osim toga. On je vođa pleme preko stotinu ljudi. Žive u jednoj staroj tvrđava. On kaže da ego, ljudi su se preselili ovde pre nekoliko stotina godina, onda rob pobune. Zajedno, to je jezivo grupe. Oni mogu biti svuda u džungli i nećeš moći da je vidim ih, ako oni ne žele."
  
  
  "Kako si znao da je ego?"
  
  
  Ona namrštila usne i pogledao me.
  
  
  "To je takođe vrlo čudno. Njena je pluta u laguni, kada je odjednom došao da daj mi poruku. Čips ' pomoćnik u kasinu ubijen, i Čip je pitao da se uposli na Miami. Ovaj tip je poginuo u deset minuta poslije tri. Noah mi je rekao da je u tri i petnaest.
  
  
  To je bilo lakše. Barem sam imao neke čvrste tlo pod nogama sada. "Džungli bubanj," i ja sam se smijao. "Telefon u džungli".
  
  
  'Verovatno. Ali, kasnije, ona je vidjela jedan dan liječenje vrlo bolesna žena sa vudu. On je rekao da joj je golub. Stajala je još, i sada je sve bolje i bolje ."
  
  
  Moja glava tingled. Djevojka pored mene je dovoljno jaka da preživi u surovom svetu od mafije. Da to učinim, treba da praktičan stav da je sve. Sada je govorila o vudu i crna magija kao da je vjerovao u njih. Nisam je pitao imate li još pitanja.
  
  
  Odvezli smo se u tišinu za pet minuta. Odjednom je bio crnac u sred puta. Pokazao za nas zaustaviti. Mitzi usporio i otvoren prozor. Izgledao je zbunjen, ona je pitala ego nešto u lokalnom dijalekt, i on tresao glavom. Bez reči, Mitzi pretrpan, okrenuo, i ubrzati.
  
  
  "Noah pitala za nas," ona je rekla. "Bilo je žurbi. Nešto će se dogoditi, ali on nije rekao šta.
  
  
  Pogledao Mitzi i onda nazad u glasnika. Put je napušteno. Kada smo se pretvorio u narednih putokaz, put je bio jako loše. Trebat će nam Džip lako prevladati sve prepreke. Prestao sam na pola puta ispred velike rupe u cesti.
  
  
  "Moramo da nastavimo dalje," Mitzi rekao.
  
  
  Ti ne hodaš. Popeli smo se na drvecu kao planinske koze dok konačno smo stigli veliki zid sagradili oko škriljac. Tvrđava zauzeta cijeli cape i izgledalo je neprobojan. Kad smo prošli kroz kapiju, dvorištu zidovi su također napravljen od prošlost. Kamene zgrade su izgradili protiv toga, neke oronule i ostali u odličnom je stanju. Ovde krovove je služio kao platformu za zid. Ljudi okupilo se oko nametanje figura Tony neće. Imali su mraku lica Domorodački Amerikanci. Ljudi nosio samo oko struka, dok žene nosio kratke šarene suknje. Svi su bili tihi, da je bilo raspoloženje u depresiji.
  
  
  Kao što smo ušli, Noah je došao da nas. Ego je lice bilo je mračno, ali ego je ponašanje ostao je ponosan i dostojanstveno.
  
  
  On je prekršio vijesti za nas bez udaranja oko. Dr Fleming je oteta. Čip Cappola umro pokušao da ga spriječi. Jerome je preuzeo hotel. Krstarenje evakuiraju svi Amerikanci i Evropljani."
  
  
  Pitao sam je, " Gdje je Tara Sawyer od?"
  
  
  Nije, dok kasnije da mi je sinulo gde joj informacije dolazi. Ali tokom naše tihi voziti Kadilak, nije čula džungli bubanj frakcije na sve.
  
  
  Poruka nije rekao ništa o njoj, " Noah mi je rekao. U svakom slučaju, poruka je bila tamo. Dakle, nije se oslanjaju samo na vizije. "Kako znaš sve ovo?"
  
  
  On je bacila pogled dole na ljude oko sebe, i on je vidio da ego je usta da je nestrpljiva da se trza. "Molim te, ne sumnjaj u mene, Gospodine Carter. Nije bilo dovoljno vremena. Dr Fleming je drže u tamnici pod stare tvrđavu, i Ego je potrebno da bude spašena. Tvoj Gđice Sawyer je poslao kući na jednom od brodova.
  
  
  "Izgleda da je teško za mene. Ja ne mislim da je Jerome bi je pustili ako mogao ju je držao za otkupninu."
  
  
  "To je argument. Ali to nije sve. Opisi oboje ste bili raspoređeni, i deset hiljada dolara ponudili su za tvoje hapšenje.
  
  
  Zakleo naglas. "Čim sam da se malo smo skrenuli, nebo pada."
  
  
  "Drago mi je što si napravio taj skretanje," Noah osvrnuo. "U suprotnom, bio bi mrtav do sada." Sada barem možeš da se boriš."
  
  
  "Ja bih radije radio nešto," ja sam pristala. Joj, pogledao devojka. 'Ostati ovdje. Ovdje si na sigurnom. Joj beru imaš auto."
  
  
  'Smo dobrodošli. Ne znam područje. Ja je znam, i ja još uvijek imam posao da uradim." Tamo je bila od metala poruku u njenom glasu da je ukazao na lik osobine to zaslužila joj mjesto u mafiji bratstvo.
  
  
  "Ona je u pravu," Noah je rekao. "Ne možeš se vratiti u Luku u Španiji od priobalnim put. Morat ćete proći kroz planina, i onda ćete biti u mogućnosti da koristi sve što pomoć koju možeš da dobiješ." On je ukazao dugo prst na jedan debeli, mrak čovječe, pa još jedan. "Pantalone, košulju. Požuri. Ti ideš sa mnom."
  
  
  Sam nije kao to. Kako sam mogao da budem siguran da je Tony je priča je istinita? I ko bi trebao ovo pratnja na putovanju koje Bog zna kako će se završiti? Ali nisam imao izbora. Noah i Ego ljudi su većina, a čak i Mitzi udružio sa Tony neće. Pa ja sam se složio, bar za sada. Kad smo stigli do Cadillac, par koji je bio tamo, takođe, smejući se. Naši vodiči su sada nosi koljeno-dužinu pamuka pantalone i bijele košulje sa umotanim rukave. Imali su mačetama sakrila u svoju pojaseve.
  
  
  Oni igrati ovu igru sa leđa.
  
  
  Bilo kamo, i Mitzi morala gurnuti auto i natrag za pet minuta dok konačno smo bili u mogućnosti da se niz brdo. Glavnog puta je već bila loša, a ovo je užasno. Vozili smo se u nizak opremu preko ono što je izgledalo kao Švajcarski sir sa rupe u njoj, a da stvari budu gore, završili smo na litice na drugoj strani grebena. Okrenuli smo i pratio uskom stazom koja je dovela polako dole. Auto na jednoj strani oprala planini, a na drugoj svoje bulje u ponor nezamislivog dubinu. On nije ništa rekao, tako da ne ometam Mitzi. On mogao da se koncentrišem bolje na vožnju.
  
  
  Nakon nekoliko kilometara od ovih teškoće, vozili smo kroz grmlje ponovo, i bio sam u stanju da dišu slobodno opet. "Tako da znaš put," Mitzi joj rekao. "Kako smo se u Jerome je tamnica?"
  
  
  Što je kimnula ne glavom. "Moramo da saznamo nešto o tome prvo. Prvo moramo da odemo na taj stari hotel da joj pokazao si na putu za tvoj prvi susret sa Nov. Tamo smo mogu razviti našim planovima ."
  
  
  To je bio mrak kad smo konačno izašao na cestu dovoljno široko za Kadilak. Mogli smo vidjeti svjetlo kroz vegetaciju ispod. Pa, bili smo nije daleko od grada. Mitzi uključio farove da izađem na put.
  
  
  Sa snopom svjetla svijetlom, pustili čovječe. On je uperio pištolj u nas. Cura odmah usporio, stavi je u rikverc, i ubrzano opet. Joj instinktivno se okrenuo. Svjetla uhvatio još jednog vojnika, koji je okrenuo pušku gore. Prije ego sačmaricu bio dovoljno visok da udariti nikoga oko nas, moj Lugera otkaz. U isto vrijeme, na staklu je bio slomljen. Bilo je mnogo šrapnel na Mitzi, ali je nastavio da vozi. Upucana je kroz otvor gdje vjetrobran je nekada bio, i vojnika pred auto pao.
  
  
  Mitzi zaustavio auto, i ja sam imao vremena da provjerim naši vodiči. Niko od njih nisu povrijeđeni. Bili su sklupčan u zadnjih sedišta, i sada oni su pažljivo opet. Ja sam otišao napolje da pogledamo poklone Pukovniče Jerome dao nas. Dva vojnika je poginulo. OVDE je odveo odore i oružje i bacio ih na zadnjem sedištu. Tony Neće ljudi zgrabio svoje oružje. Rekao sam joj. "Možeš li to podnijeti?"
  
  
  Što su mogli. Oni služio kao palatu stražarima kad je Fleming je bio predsjednik. Možda ćemo jednog dana moći koristiti to znanje. Za sada, on držao oružje za sebe i naredio da vas dvoje ih odvući leševi u žbunju, gdje bi ležati mirno dok se neki gladan zvijer se pojavio.
  
  
  U svakom slučaju, blokada puta dokazala da su informacije Tony dobio bio u pravu. Ovaj starac je imao više u rukavu nego joj je stalo da priznam. Pa Jerome je bio zadužen, Noah je rekao. Bilo je vrijeme da smisli način da besplatno Fleming. Tony je autoritet mi je dalo više povjerenja u moj ego prijatelji. Poslije svega, oni su predstavili, a sada je to što su dokazali da se mogu nositi s oružjem, oni su još uvijek može biti korisno.
  
  
  Imali smo problema se u hotel, i Mitzi parkirala auto u napuštenom šupi iza zgrade. Od tamo, otišli smo na prastari predvorju. Miris buđava i trulo drvo se natjecao za prevlast. Naši vodiči doveo nas je škripi stepenište do kuhinje. To je bio veliki kuhinji sa police zajedno jedan zid i worktable u sredini. Nismo sami. Svijeću je bila gore na stol, i troje ljudi je jelo iguana, lokalni delikates to napravila mi krči stomak.
  
  
  Onda, sa dva muškarca i naša dva vodiči uzbuđeno ćaskati sa tri domorodaca, konačno smo bili u stanju da pojedu. Kada je moj brutalno gladi bio zadovoljan, njegov osećala malo manje kao jo-jo na konopac iznenađenja i poteškoće. Moj tanjur je i dalje pola punu kada tri domorodaca otišao. On je bio sretan da vidim ih. Treba da smislimo taktika, i ne osećam se baš kao nepozvan zabavu.
  
  
  Noah mi je dao imena naši vodiči, ali pošto nisam znala jezik, ovde sam zaboravio. Sjećam se samo jer je to bilo dugo i imao puno suglasnika. Međutim, nu nisam hteo da uvredim po samo zovem ih Tom ili Harry, tako mi je objasnio njegov problem s njom i pitao ih za svoje mišljenje.
  
  
  Na viši od dva se nasmijao i rekao: "možeš zovi me tako." On je proglasio je solidan "četiri".
  
  
  Mitzi rekao u moje uvo, " Lenny. ovo je veliki školjka. Oni jedu ego meso za povećanje potenciju."
  
  
  Nen je stil, " ja vidite, reče. "Cijena mnogi ljudi bolji nego što, na primjer, moje ime je N3. A ti?"Joj, pogledao broj dva.
  
  
  Smijala se široko. 'Vojno osoblje.'
  
  
  "Dovoljno kratka," ja sam pristala. 'Šta to znači?'
  
  
  On ponovo nasmejala. "Ptice lovice. Vrlo opasno.'
  
  
  'Odlično.'Ovde je volio. Mogli bi da se šališ o izgledi da se bori cijeli Grand Laclair vojsku. Možda, još uvek smo imali mali priliku.
  
  
  "Razumeš da mi treba Dr Fleming. Uzmi Fleming iz zatvora zauvijek. Ali prvo moramo da odemo tamo. Da li neko oko znaš ništa o mogućnosti za bijeg, kao što su tuneli da se zatvorenici možda iskopao u prošlosti?
  
  
  Reume je bio negativan. Tamo je bio jedan. Preuzak da se okreneš i previše skupo otpuzati natrag u ćeliju. Gdje je rupa je otvorila, tamo je sada željeznim vratima. Preko puta nje, izbledeli lobanje nesretan čovjek koji je napravio posljednji pokušaj da pobegne i dalje lezi. To je bilo davno. Tako da moramo da radimo na nasoj instinkt, i to često se ispostavi da je krvava. Rekao sam joj, ono što sam mislio o tome. "Šta misliš, gde želiš da počneš?"
  
  
  Oni Arijevci sažalila na njihovim ramenima. Rekao sam to za oboje. "Ako Fleming umre, pa ćemo. Jerome želi da izgradimo raketu stanicu na našoj planeti. Borit ćemo se, ali nemamo dovoljno ljudi i oružja zaustaviti ego."
  
  
  Zavolio sam par više i više. Ovde godinama je teško pogoditi, ali ovde je koža glatka i ovde koordinaciju je bilo u redu. Preselili su se sa grace za tigrove. On je ukazao na uniformu. 'Stavi ovo. Ti ćeš igrati ulogu vojnici. Uhvatili ste Mitzi i ja, i ti ćeš nas odvesti do tvrđave. Reći ćeš Jerome nam je naredio zatvoren na Fleming je digitalne kamere.
  
  
  Djevojka je oči suzio na trenutak. Nisam kao da riskira svoj život, ali naše "trik" bi bilo uvjerljivije da je bila tamo.
  
  
  Vojska i Lenny skinuo svoje majice i pantalona, oklevao sa svojim ogrtač za trenutak, onda shyly se okrenuo i otišao im ih previše. Oboje ih je nosio owang, za bitku amajlije na svoje pojaseve, oko vrata. Naravno, to oružje je korisno, ali možda misle da je to, ne bi škodilo da malo dodatnu zaštitu. Stavili su na vojska doublets nad svojim amajlijama, obuci pantalone, i ako su znali da smo spremni da idemo.
  
  
  Mitzi vozio. Njen auto je bio pored nje, i naša dva majstora sedeli u leđa, oružje upereno u vratu. Na putu da stigne do tvrđave, devojka je napravio najviše na kratak put. Ulice su iznenađujuće prazna. Svi ostali unutra i zadržao zavese zatvorena. Prodavnice su bila mračna i izdat od pljačkaša. Luke Španiji je bio odjednom mračnoj gradu, veoma drugaciji od zabavno od prethodne noći.
  
  
  Tvrđava je smještena na niske hill. Zeleno travnjak pred njim uradili njene najbolje je napraviti ga da izgleda prijateljski nastrojen, ali efekt je uništio željezne ogradu oko njega, a topovi su montirane i u centar za travnjak. Parking ispred vrata nije mjesto bilo ugodnije.
  
  
  Kapralov i dva vojnika su vidjeli naša svjetla i blokirala cestu, pištolje. Mitzi usporio i prestao nekoliko metara ispred njih. Iza mene, Lenny pitao, " Kapralov, idemo da vidimo šta imamo. Debela uhvatiti! Gurnuo me je naprijed sa brnjicu njegov pištolj i smijao se srcem.
  
  
  Kapralov prišao oprezno. Hotel je prvi pogled na ovo. Je kuhala dijelili uspjeh pricu o tome kako su nas i nepremostiv izazovi su prevazići. Kapralov bio impresioniran. Kada su završio svoju priču, on polako podigao pušku i uperio u mene.
  
  
  Moj život se smanjio. On ne bi ubio Mitzi. On je bio siguran u to. Ne mogu uzeti jamčevinu ili otkupninu. Ali šta Jerome planirala za mene je potpuno drugačije. Kapralov mi je ostavio u mraku za trenutak, da me gledaš kroz vizir. Onda je lajao komandu. Vojnici očistili put. Kapralov je ušla u auto i naredio Mitzi da ode u tvrđavu. To je siva zgradu. Bez prozora, a samo jedna vrata u sredini, kao otvorena usta. Tamo je bio čak i drveni jezik viri iz toga. Mitzi prestala i parkiran na pločice na parkingu, i sada bi mogao da vidi da drveni jezik je bio most preko duboko šanac. Bilo je korov u nen sada, ali davno, postojao je dugačak red robova sjedi ovdje. lije vodu na ego kroz njenu haljinu. Svaki napadača morao da se oslanjaju na odijelo. Vojnik stoji u sred most, i na cijelo područje je obasjan od svetla svetlo. Kapralov otišao. "Uzmite ih dok držim taj tip na nišanu."
  
  
  Ja sam gurnut oko auta. Mitzi izašao na drugoj strani. Vojska i Lenny imali svoje oružje pritisnuo da nam leđa. Kapralov su se naslađivali malo više i ušla unutra. Par minuta kasnije, on je došao opet, u pratnji poručniče. Vojnika na mostu sirove pozdravila, i novajlija je ponašanje mi je rekao da je on bio ovdje glavni.
  
  
  Kapralov porazgovaram sa zauzet razloge dok policajac ušutkan ego sa gest. Sa zvezda u svojoj ego oči, mogao bi pogoditi tko bi osvojio je nagradu ako je to bio pravi hvatanje.
  
  
  Lenny je poručila, " Naređenja od Pukovnika. Ovo dvoje ne bi trebalo da bude zaključan, zvani digitalne kamere, kao Fleming. Vidiš, sve zarobili ptice su zajedno.
  
  
  "Ja vidim," poručnik rekao uskoro. "Uzmi ih do stražare."
  
  
  Okrenuo se, a mi smo bili prisiljeni da ga pratiš kroz kamen koridor to ponovio sablasno. Prava noćna mora za one pate od klaustrofobiju. U stražarskoj kucici, poručnik javio da bi smo trebali pretražiti.
  
  
  Vojska brzo rekao, " mi Smo se već pretražili ovde, Poručniče. Oni su sto posto čistog."
  
  
  Poručnik chuckled, " Veoma dobro.'"Nick Carter, zar ne? "Vrlo opasno," rekao Pukovnik. Ali mislim da ti zubi će biti izvukao večeras."
  
  
  On ramena stresla i pokušala da izgledam kao pretučen psa. Sada je on okrenuo pažnju na Mitzi. Čak i sa suzama u očima i pokriven kao uplašenog mačka, ona je još uvijek vrijedi vidjeti. Možda emu se sviđalo kada je bila mala malena. Za trenutak, njeni kukovi potresla i natrag, i spasio bradi sa jednim prstom.
  
  
  Pukovnik je rekao da si vrijedi puno za sindikat. Da oni žele da platiti da te vratim. Mi to znamo." Mitzi pogledao još više prestravljen, pljeskanje joj ruku preko usta i jecao. "Molim vas, gospodine, nemojte me poslati ih. Oni će me ubiti."
  
  
  On je podigao obrve. "Da te volim ih toliko mnogo, zašto bi to uradili?"
  
  
  Odgrizla je usnu za trenutak, onda, kao da je znao da poručnik ne bi mogao da je nateram da razgovaramo, ona je šapnuo, " ne znam.: "Morao sam da donesem neki novac negde. Ali, ego mi ga nisi ni dostavi ga. Sada, postoje znak za dolar u ego je tamne oči. Bože, on je imao bujnu maštu. On je apsurdno nestrpljiv. "Gdje su te dolara sada?" Ona odjednom izgledalo nade. "Mogu ti pokazati gdje ... Ako nas pustiš, ja ću ..."
  
  
  Ego je smijeh je bio neprijatan.
  
  
  "Želiš dosta, dušo. Kao za Carter, da sam je izgubila ego, pukovnik bi lisicama mene umjesto nje. On je podigao ramenima. "Za nekog razloga, on je zapravo razmišljao o ovom gospodinu ovdje."
  
  
  Devojka trljanje njene ruke zajedno, držao joj ovde emu, i došao ližu da ga pokoran i napaljen na svakom koraku.
  
  
  "Samo joj, onda?" Samo ti i njim?'
  
  
  Požuda je da se vidi na licu. Bez skida pogled sa nama, govorio je da naša dva muškarca. "Jedna osoba po tebe ćemo ostati ovdje, drugi će uzeti Carter u ćeliji."
  
  
  Imala sam užasan trenutak kada sam mislio da je poručnik htjela biti sama s djevojkom. Onda joj je shvatio da bi mogli da mi pošaljete sa jednim od ljudi oko sebe. On je iskočio njegovi mišići malo, kao da mi se sviđa ideja da i on planirali napad na osobu usput. Mitzi mogu podnijeti poručniče, ali bi moglo biti borbe, a ja ne treba incident koji će pokrenuti još vojnika. Poručnik vidjela moje pokrete, vidite, reče, i odlučio je da dođeš sa mnom. On je ušao kroz vrata ispred Lenny i ja. Mitzi nazvala nakon emu u slatko ton, " Poručniče ... vidimo se kasnije, da ..."
  
  
  On je niz hodnik, i primijetila sam da mu je hod bio više uznemireno, nego njegov vojni hod. Poručnik je misli nisu o ego dužnost. Na kraju hodnika, on je otvorio debeli kamen vrata, pokazivao jesam nas u, i tresnula ga iza njega. Njenu sumnju je to sa ovim granita blok iza nas, ne zvuči može probiti tamnice na prizemlje. Otišli smo kamen spiralu stepenice i ušli niže niz hodnik. Voda je kapala i tamo je bio odvratni zadah. Nema mira ali poručnik je lampu, i on je vodio način, u prolazu dvadeset željezna vrata na obje strane truli koridora. Na kraju hodnika, on je uzeo brass je ključ za četiri inča dugo, otključana vrata, i stajao pored ćeliju.
  
  
  Dr Fleming je sedeo na zid, jednu ruku ispupčene jedno pleme. Uhvatio svoju drugu nogu ispred njega. Izgledalo je ružna i natečene. Sjedio je na zeleno moss da je prekrivena kamen sprat, i jedan od Ego ruke visi nad glavom na željeznim razbiti privržen uzdah.
  
  
  Pogledao me je, trepnuo, i vidio Prodati i mene. Onda je vidio mog čuvara, i konacno poručniče. Ramenima, srusio ponovo, i egoizam, srusio naprijed u utučenosti. Policajac je stajao iznad njega, nasmijani. On unfastened mu ga u futrolu, izvadio svoj revolver, i stao tako da bi mogao da vidi Fleming i mi jasno, polako ciljanje oružjem na mojim kukovima.
  
  
  "G. Predsjedniče," glas zvučao je klizavo. "Ste se nadali da ćete naći dobar saveznik na ostrvu? Čovjek koji je već spasio te jednom, i možda mogu da uradim to ponovo? Predstavljam vam ego da te. On može ostati sa vama."
  
  
  Iza mene, Lenny je očigledno držao dah. Imao sam nekoliko opcija. Mogao sam stajao sa strane i pustiti moju matematike i pucao u poručniče. Ali možda policajac je brži, i on je počeo da shvatam Lenny više i više. Ili da sam mogao uzeti moj um sa njega i izvukao moj Lugerom.
  
  
  Dok je razmisljao da ovo, pacov veličine mačke ulete kroz ćeliju kroz poručniče čizme. Sergei ego lanterna vjerovatno je uplašen životinja. Poručnik izmaknuo i pucao u nju. To mi je dao dovoljno vremena da uzmem Oružje. Ju je upucao Poručnik Frank je u glavu. Fenjer letela kroz vazduh. Ego je bio u mogućnosti da ga uhvatim sa svojim slobodne ruke, gori njegove prste na vruće lampu, ali on je bio u stanju da brzo stavi to dolje bez prekida to. Poručnik je pao na svoje lice. Zeleno moss na podu polako postala crvena. Lenny i šmrkala sa zadovoljstvom. Drago mi je da moj potez nije ego, po iznenađenje. Konacno, po refleks, on bi mogao da povuče okidač i ubij me. On je zahvalio mu tapšanje po ramenu.
  
  
  Fleming trepnuo. On još nije navikla na svjetlo. Bilo mi je neugodno.
  
  
  "Ne razumem ništa drugo," on mrmljao. "Pukovniče Jerome je da me pitaš da se vratim i da vodi zemlju. Zašto onda sam uhapšen sada? Zašto su te doveli ovde?" Zašto si tako dobro opremljeni za ovo vojnik?
  
  
  "Kasnije" ego je ućutkali. "Nema vremena sada." NAS David Hawke, NAS Tara Sawyer ne bi Fleming da znam o SJEKIRU uplitanja. Nakon Jerome je izdaja, on je bila u iskušenju da reci Im sve. Ali ako Hawk i Tara bila u pravu, ako Fleming počeo ponašati tvrdoglav i nisam htela više da se igraš, ko bi Frobel Ostrvo? Pa moram da lažem. On je ukazao na nogu. "Koliko jako si ranjen?"
  
  
  On je uvek izgledao je čudno, ali njegov ego je pokušavao da preusmjerite svoju pažnju od politički teme.
  
  
  On potpisali. "Moj početak su slomljene."
  
  
  Počeo je da potrazi poručnik je džepove i pitao za kljuc lisice. Ego nije bio s tobom. Mogao sam otkaz na lanac, ali nisam imao puno municije. Možda ću trebati nekoliko metaka gore. Stavio sam jednu nogu na zid i izvukao. Malter između kamenje je vijekova stara, i bio oslabljen akciju vlage. Osjetio je lanac vežite malo, ali ga ne skida. Njena twitched još par puta, ali to je bila beskorisna. Moramo da je iskopamo. Joj, napravio sam brzo, pokret sa mojom rukom, i nož je pao iz svog kožne korice u moj zakrivljeni prstiju. I oštrim metal malo u malter, kuca adobe preko ciglu po ciglu. Lenny poceo da pomaže. Trajalo je više nego što je mislila. Uprkos hladno, on se znojio. Da poručnik ne dodje uskoro, to bi se moglo dogoditi nekome da idem saznati šta se desilo sa njim.
  
  
  Njegova je duboko ritam na jednoj strani je blatnjava. Onda je izvukao lanac sa svim njegovim možda, zajedno sa Lenny. Kada se oslobodio, pali smo za glatko moss. Fleming je privukla naprijed. Lenny i ja sam je podigao naš ego. Mogao je da stane na svoje dobre noge, iako je bio veoma slab, i da mu je glava se vrti od buke morali smo napraviti. Ostavio ju je Lenny da zadrži svoj ego dok je on fotografirao poručnik je jaknu. Ego također je odveo pojas i revolver i dao ih sve Lenny.
  
  
  "Skinuti ovu jaknu i obuci ovo. Unapredjen si, cestitam ."
  
  
  Lenny poslušao. Sa Fleming između nas, mi smo se vratili do stražare.
  
  
  Mitzi Gardner je isto obučene sa onim smiješnim grudi lučna u olakšanje. Ona je uzeo stolicu za Fleming, i kao on je potonuo u to, pitala:: "Gdje si bila tako dugo? Samo želimo da izađe i vidi. Bože, što su mu uradili?
  
  
  "Ključeve. Pogledaj u gaće.
  
  
  On je otvorio na gornjoj fijoci i bacio mi šaku. Pokusao sam nekoliko puta pre nego što je konačno pronaći pravu. Šta više, bravu je tako zarđao da sam morala da prebijem ego sa kugle prije nego su se otvorila. Samo kada lisice su uklonjeni da li je vidjeti nokte unutra i krvi oko rane na Fleming je zglob. Rust iz starog razbijanje bio u rane, ali to je nemoguće da opere. Nema lijeka u čekaonici. Treba da sačekaš.
  
  
  Rekao mi je kako je on bio će izaći iz tvrđave. Lenny je stajao okrenut zidu u svojoj novoj uniformi. Morao sam da kažem vojnika na mostu da poručnik hteo da vidim ego. Da li je došao, da smo vezani ego i zgađen emu. Mitzi onda je pobegla u auto i doveo ee na most. Imamo Fleming je na most i Ego odvukao ju do auta. Lenny, u njegovoj poručniče je jaknu, sjedio je na prednjem sedištu, između Mitzi i Ostali.
  
  
  Na stražu, Lenny bi trenutku poručnik je revolver u Mitzi, okrenula prema njoj tako da čuvar ne vidi, egoizam. Rekao bi kaplar da Jerome je naredio devojku da budeš odveden na njega. Ako je uspjelo, mi bi prošao. Ako to ne upali, ja ću još uvijek imao Lugera. Lenny i Vojska su također bili naoružani. I tri za tri je veoma povoljan odnos.
  
  
  Imamo tamo u Kadilaku, nema problema. Mitzi okrenula na njenu svjetla i odvezao niz brdo. Stražari su vidjeli da smo u Raj, i otišli su na putu bez nas blokira u bar. Nisu očekivali bekstva.
  
  
  Kapralov digao je ruku kako da se rutinska provjera, i Mitzi otvorio prozor. Nagnuo naprijed pokriti Lenny lice i pokušao da vidi nestrpljiv. "Pukovnik predomislio. On želi devojku dovela do njega. Sad.'
  
  
  Kapralov izgledao je zabrinut. "Poručniče, ako si doneo ee sebe, ko je glavni ovde?"
  
  
  "Ti," Lenny pukao. "Ne dopusti da iko proći dok se ne vratim.....'
  
  
  Kapralov skočio natrag. Lenny je glas nije zvučalo kao poručnik je. "Hej, sačekaj... da ti nisi ... - hej ... šta to znači?"
  
  
  On je čuo pucanj i koljena. Vojska je upucao kaplare. Vojnici nisu bili na oprezu, ali kao Mitzi vozio brzo, jedan od njih uspela da staviš ruku na svojoj bravi. Razbio joj ruku sa dupeta od svoje oružje i onda se ubio vojnika. Drugi čovjek je usmjeren ti njegovu pušku, ali nisam imala vremena da povučem obarač. To je bio samo na vrijeme da pumpa dovesti u emu stomak.
  
  
  To je bilo sjajno. Sad smo bili brzi niz put u punoj brzini. Bili smo na dnu brda kada sam čula auto. Znala je da zvuči previše dobro. Mi smo bez goriva. Mitzi zaustavio auto, pogledao je u mene i ramena stresla. Od hitne zakoni su na snazi sve preko ostrva, nema šanse za goriva. Sve benzinske pumpe bili zatvoreni. I Fleming je bio u stanju da hodam dvadeset milja u planinama.
  
  
  Možda ćemo moći da uzme ego da Tony Neće hotel, ali, šta je sledeće? Ako Jerome je shvatio da je Dr Fleming je pobegao, on ne bi bio siguran u blizini Luku iz Španije. Morala sam naći drugi auto. Odakle smo sada, mogao sam da vidim priobalnim putu dole. Auto je bio parkiran u blizini starog gradu. Mračna figura si stajao pored njega, i fenjera gore na putu. To je bio prepreka. Njen odlučio.
  
  
  "Ovo je naš novi način za transport. Ne znam koliko vojnika ćemo morati odvesti iz okupljanje, ali ne možemo riskirati pucanje.
  
  
  Možda postoje i drugi ljudi koji mogu korak u. Vas dvoje pristup ih i odvući pažnju ovih momaka. Ja ću se pobrinuti za njih. Stavi ih zajedno. Mitzi, imaš li pištolj?" Uzela uvrede na mene."Da li ja izgledam gola?"
  
  
  "Ostani ovdje sa Fleming. Ako neko dodje, ah, evo, ako postoji drugi način, ali prvi pokušaj vidjeti ako ovo nije trik."
  
  
  Lenny i Vojska su otišli. On je hodao kuće u brdu. Kada mimo domova prošao, to je pregledao okolinu. Ona sada mogu jasno da vidim blokadu svjetla. Moj shaggy koji se utopio iz paprat i drugim biljkama. Prišao džip i pogledao pažljivo dok je vidio auto. Ovde ne razumijem, ali što god da Lenny i Vojska su nam govorili, to mora da je bilo zabavno. Četiri vojnika stajati u grupi oko dva dječaka su savila se sa smijehom. Oni okrenuli leđa me. Ponašao se brzo, bojim se da će se okrenuti. "Trebalo je da ih je pratio sa Oružje spremno," rekao sam oštro. "Ti si sve meti. Mi smo jedan pokret! '
  
  
  Smeh odjednom su prestali. Oni su stajali zaleđen. Lenny je uzeo nazad par koraka i uzeo cilj. Zlato pletenice ego majice je epolete glinted u tami. On je otrčao do džipa, došli u zadnji odjeljak, i vratio se sa užetom. Ostalo je učinjeno brzo. Kad bih vezana posljednja cetiri jela i vezan je, proverila sam Džip je gasom. Na moju sreću, rezervoar je pun. "Stavi ih u grmlje i uzmi te svjetla vani," rekao sam. "Idem da pokupim Fleming."
  
  
  Je vozila Jeep tamo gde smo ostavili u Cadillac. Samo sad da li je on primetio da je džip je svjetla nisu radili. Prokletstvo!
  
  
  Mitzi mi je pomogla da prebaci Fleming da manji auto. Dobila je u pored mene kada joj je otac sjeo za volan, i odvezao. "Lambyja i Vojska morati da se u hotel na svoje. Od tamo, mogu sigurno vratiti kući ."
  
  
  Džip mora da je bio dobar, ali to nije savršeno rešenje. Bez svjetla i ne čekove spasiti, nisam morala da misliš o vozim kroz planine. Pomisao da voziš ovako, preko okrećući mimo putevi sa svakakvim precipices, dao mi naježio sam se. Trebalo bi rizik vozio priobalnim put.
  
  
  Lenny i Vojska nije kao da zaostane, ali su ga gledali kao jedino rješenje.
  
  
  Kada su otišli, ona je doveo nazad u Džip. Sada sam ja konačno mogla da daj Fleming okretanje to je bilo me je mučio za neko vrijeme. Joj, zvao preko ramena: "da li znaš šta se desilo sa Tara Sawyer? Pustili su?
  
  
  'Ne. Vojnici koji je uhvatio me je rekao da će tražiti od milion dolara otkupninu za jok. Gdje me vodiš u svakom slučaju?"
  
  
  "Da Noah."
  
  
  Ego je glas izrazio je sa bolom i strah. "Da, ovo je prvi put. Onda ću ja morati ići u grad. Ljudi će slušaj me."
  
  
  On je neka emu budala ga. Imam dovoljno problema sebe da ne svađaj se sa njim. Bila sam zabrinuta za Tara Sawyer. Nisam mogao dozvoliti da joj se nešto desi. Joj, stao na gas. Prije sam se da Fleming i Mitzi, što prije ću se i vratiti u grad. Okrenuo sam se iza ćoška i vidio svjetla na putu ispred. Još jedna prepreka.
  
  
  "Zaronite dole," Mitzi dlaka na njoj. "I spremi se."
  
  
  Ne usporava. Njen hotel, da bi mislio da ću prestati, samo da probije barijeru u zadnji tren. Vidjela sam je samo deset metara: veliki kamion sa malim brzo haubice u prtljažniku. To je blokirala cijeli put. Postoji prolaz.
  
  
  Na jednu stranu od nas, masna vodu iz močvare odražava sveto svjetlo iz fenjera. Pa, ja ne bih išao dalje tamo. Na drugoj strani su palme. Oni ne rastu u & napomena, pa, tamo bi bio solidan tlu, ali stabla su bila ližu međusobno nego što bih voleo. Pitala sam se ako mogu da prođe u Džipu. Ali ovo je bilo najmanje loše opcija. Joj volan okrenuo i ona je skliznula s puta sa gas na tabli. Čula sam ih kako viču," Stani, " a zatim pucanj. Onako bulje zazviždao u srednjoj kroz palm ode.
  
  
  Pucanj upozorenja.
  
  
  Fini ljudi! Mitzi pretvorio u njenu stolicu i uzvratio vatrom, ali ne tako pažljivo, ne u vazduhu. Nisam gledaj nazad. Osjećao sam se kao da sam na jahanje divljeg pastuv po prvi put u mom životu. On je zabio u drvo, skočio na drugi način, na dva točka, i skoro da se prevrnula. Pucali su na nas, ali nas nisu videli. Pokušao sam da se vratim nazad na put, ali kad jesam, našao sam još jedno iznenađenje.
  
  
  Tamo je Džip je na putu, i četiri vojnika trčao prema njemu. Fleming da vriskove, od boli iza mene. To nije bilo zabavno za njega. Mitzi pucao preko Fleming je glavu na Džipu da nas juri kada gurnuta koliko je mogao za mali auto vozač. To nije dovoljno brzo. Onaj oko naše gume je bio prazan.
  
  
  "Nick, stižu nas." Mitzi vikao.
  
  
  Hej, nisi trebao da mi kažeš. Ovde onako bulje udario u metal Džip skoro na istom trenutku dok je čuo pucnjeve. On mi je dao Lugerom.
  
  
  "Pokušaj da se u grupu. Nanišani i pucaj ponovo." Ona koristi obe ruke, ali to je veoma teško cilj je na pokretnu metu kada si trese sa jedne na drugu stranu. To je bio jedan od onih puta kad sam se pitao da li moje ime bi dodao na listu to Hawke drži u sefu, i jedno ime je zvjezdicu ukazuje da je osoba u pitanje je mrtav.
  
  
  Mitzi vrištala. Joj, mislila da je povredim, ali ona je sjedila iskren. Vidio sam joj pada u retrovizor. Iza nas, Džip se otele kontroli i ubrzala punom brzinom u močvari, gdje polako i majestically potonuo do dna. Njena, video bljesak svjetla na kratko prije idemo van.
  
  
  Mitzi gurnuo oružje među nogama i okrenuo se. Da smo se vozili na istoj guma. To nije samo buka u noći. U džungli, zvuk bambus štapiće udara hollow drvene bubnjeve mogao biti čuo. To je bilo ovdje, širile su se zvuk. Pitao sam se da li Vojska i Lenny može da pošalje radio poruku da plemena. Možda to je bila poruka za naš bijeg, poslao nevidljivi ličnosti na prašume.
  
  
  Ritam pokupio. To je kao katastrofa. Iza mene, čula sam da joj je slab glas Dr X. Fleming. "Mi smo pod prismotrom, i oni su brzo sustiže nas."
  
  
  Ona je bio gurnut u zadnji brzinu za džip je softver.
  
  
  
  
  
  
  
  Poglavlju 6
  
  
  
  
  
  -
  
  
  Ispred nas je na putu, neko sa lampu pokazivao jesam nas okrenuti na seoskoj cesti. Stahl nije pitaj je pitanja, i skrenuo. On je vozio auto po pesku da još jednu lampu pored vode, okrenuo na motor, i izašao.
  
  
  Noah je bio tamo, sada bez beloj haljini i nosim oko struka. Na putu smo bili samo vozi dole, čula sam zvuk automobil se približava. Nismo imali dovoljno vremena. Bili smo stoji sa leđima ka moru. I moj Lugger je napušteno.
  
  
  Mitzi izašao previše. Noah izvukao Fleming kolena pod snažne ruke.
  
  
  "Pođi sa mnom, Carter. Uzmi Mitzi ruku i ne pustaj. Ostani iza mene."
  
  
  Lugera uvučena je u njegovom pojasu, ju je uzeo ruku, i pratio Nov. Što je drugo mogao da uradim s njom? Da ćemo uskoro umreti u svakom slučaju. I možda bi se mogli cak i da pliva tako daleko da su naši progonitelji neće nas naći, ako budemo držali naše glave dovoljno nisko u mraku talase.
  
  
  Noah stao mirno i samouvjereno u more. To je lako rastvorljiv od Fleming. Mora rose oko ego je nogu, u sred ego je butinama, onda odjednom je počela da se ustajte ponovno, korak po korak.
  
  
  Na sledeći korak, da joj prst udario nešto teško. Zamalo da se spotaknuo i onda je podigao je stopalo. Joj stopalo ogrebao kamen i malo više osjetio teško zemlju. Joj, stavljam tvoj alenka na to. Posegnuo sam svaki pleme, i osjećao sam se kao da sam bio korak iznad prvi. Otišli smo četiri koraka i hodao je otvoreno na neujednačen kamen površina, možda šest cm ispod vode.
  
  
  On chuckled tiho. Joj je dobro upucen u molitve. To je bio prvi put Tony Opsjednut vidio, hodati ovom kamenu stazu. Međutim, shvatio je da je stari kamen strukturi, verovatno preplaviti branu da je vec odavno potonuo ispod nivoa, kao rezultat zemljotres. Nisam mislio da Noah je ikada vidio ego preko vode. Verovatno je otkrio ego sasvim slučajno, dok sam plivanje, i uprkos što nisam zabavljač, on je koristio da uplašim mu praznovjerna sljedbenike.
  
  
  Iza mene, Mitzi čuo da je zabavno. "To je velika cast za tebe, Nik. Sada znam nešto što je misterija za skoro svi. Pazi na klizavo područja i ostati u sredini. Zid je samo pola metra široke ."
  
  
  Stisnuo ruku. Dovoljno jaka. "Znala si i pokušala da mi kažeš priče o Deda Mraz, ti prljava kurva. Kako si ti postao poznat?'
  
  
  "Dok se na plivanje. Udarila je glavu na to i pao u nesvijest. Noah me je spasio. On mi nije rekao šta bih nabasao na do njene pretio Emu da ću se pobrinuti za to. Zakleo se da to ostane tajna."
  
  
  Bili smo skoro na drugoj strani kada su par reflektore je sijalo preko vode. Bilo je viče za dozvolu da obavimo i bes. Našli su dzip, ali tu su bili ljudi. Već smo se iz svijeta je do, tako da nisu mogli da nas vide. Došli smo da strme litice sa uskim stepeništem urezana u to. To je bilo dugo i teško se popne, ali Noah, nosi Fleming, pokazao znake umor kao što je on došao na vrh korak i skočio pet metara dolje na pozornicu na kojoj sada služio i kao bedem i za krov kuće ispod. Mislila sam da će uspjeti kao fitnes trener u SJEKIRU program. Dao Fleming u njegov raširene ruke, i predsednik je brzo izvede u sobu.
  
  
  Kada smo stigli, primjetio sam da je soba je već bio spreman za ego tretman. Gori baklje visio iz kameni zidovi. U centru pod krevet pokrila s mirisnim ode. Prošli smo vrsta čast čuvar koji se sastoji od plemena, od kojih je svaki dodirnuo Fleming lako, kao da daj emu neki od njihova snaga.
  
  
  Kada Fleming je legla na krevet, on joj je rekao: "noga Mu je slomljena, a nema rđe na ruci. Mora da je trovanje krvi, i nisam imao vremena da odeš do apoteke na antibiotike. Emu treba sada. Postoji li način da se to ovdje? '
  
  
  Visok, tamne puti čovek me je pogledao nepristrasno. Fleming je glas zvučao je slab, ali on se nasmešio. "Hvala vam zbog vaše brige, Gospodine Karter, ali ja sam u dobrim rukama. Joj se kladim na Tony je medicinsko znanje je veća nego u najskuplji specijalista na Park Aveniji."
  
  
  Patrijarha rekao tiho ," obaviješteni Smo vrste povrede, i možemo početi terapiju odmah."
  
  
  Dve žene iz Fleming. Noah kleknuo pored njega i uronio sunđer u tekućina koja je već sjedi u činije pored kreveta. Uz to, on je očistiti ranu na Fleming je zglob. Onda je proširio debeli zelene žele na jok.
  
  
  "To je toplo mješavinu coca ostavlja i zelene sapun," Noah je rekao. "Mi ćemo staviti povez preko njega. Ovaj materijal će izvući prašinu oko rane, a onda ruku će ozdraviti brzo."
  
  
  Prema noge dio je bio malo tezi. Noah ispraviti svoju nogu. Onda, uronio njegov prst u posudi od tamno crvena debele supstanca. Uz to, on je nacrtao krug oko rane, i u krug, nacrtao je "X".
  
  
  Nasmijao se na mene. "Pevac je krv," on je objasnio. "Da isteraš đavo od kostiju." Sada nekoliko slojeva začine ostavlja vezao za nogu, na vrhu koji je bio paštetu od toplo brašno. Čvrsto zavoj oko cijele nogu.
  
  
  Pitao sam se koliko je ovo manifestacija primitivna medicina, koji je dokazao svoju efikasnost tokom vekova, i psihološki uticaj.
  
  
  Nisam znala da joj je. Ali Fleming je verovao u to, i možda da se to vjerovanje može izliječiti ego. Kao i mnogi vodećeg političara, možda je tajno biti duboko religiozan.
  
  
  I ako ne priznamo javno, možda duboko u sebi on prihvatio zabranjeno mistike u vudu. Ali nisam imala vremena da sačekamo i da vidimo kako bi to ispalo za njega.
  
  
  Tony je odveo na stranu i pitao Šta je bilo: "da Li bubnjeve isto tako rekla da je Fleming želi da se vratim u grad i izvesti pred ljudima?"
  
  
  Stari nasmijao je suho. Fleming je idealista, i vrlo tvrdoglav u svojim vjerovanjima. Ali kad dođe preko šok, reći ću im istinu. Pretpostavljam da želiš da se vratim i besplatno Gđice Sawyer?"
  
  
  Nisam reci Im što bi mi rekao za hotel magnat je kćerka. Znao je veliku stvar za nekog ko je živeo tako daleko na brdu. Možda je to bilo na bubnjeve da zadržao ego informisan, zajedno, naravno, mogućnost da se pravilno objasniti ove rijetko džungli znakove.
  
  
  Moje lice je malo ukočeno kao što sam rekao, " Ako ne dobijem nazad u jednom komadu, ja ne mislim da ću preživjeti na svoj način."
  
  
  Mitzi prisluškivala. "Ti si lud ako pokušaš ovo. Ali ako to uradiš, ja ću ići s tobom."
  
  
  "Pogrešna pretpostavka," rekao sam. "Ne mogu te iskoristiti. Noah, pobrini se da ostane ovde.
  
  
  Na moje iznenađenje, je klimnula. "Ja ću ti dati uputstva ..."
  
  
  "Ne," ego prekinuo. "Ja ću se vratiti istim putem."
  
  
  On je podigao obrve. Znala sam da na kraju ne bi bio u stanju da se predomislim. On ramena stresla, uzeo Mitzi je ruku, i vratio se da Fleming.
  
  
  Prišao merdevine uklesana u kamenu. Iza njega, mogao bi da joj čujem uzbudljiv gorštaci pevam, verovatno namjeravao pomoći Fleming se oporaviti. Joj prešli zid i u vodu nazad na drugu stranu. Džip je vidio kroz maglu. Izgleda napušteno. Nema ni traga od vojnika.
  
  
  Na pola puta niz, moje stopalo udario klizavo komad morske trave raste između kamenje, i on je nestao. Ustao je, pljuvanja blato. on uspravi se i hodao više oprezno.
  
  
  Kada sam došao na plažu, dobio sam mokra.
  
  
  Skinuo se i pokušao da ti zavrnem ih kao najbolje sto je mogao. Lugera osušio kao najbolje sto je mogao, a ispustio pištolj na prednjem sedištu od Džipa. On prekrili joj odeću na haubi da bi mogli da suho u toplini motor.
  
  
  Cizme je još uvijek. Vlazno, ali ja ih trebamo za vožnju.
  
  
  Radovao sam se dobro put sa guma i nije bio razočaran. Kada je stigla mjesto gdje je drugi Jeep je ušao u močvari, prestala je da napuniti Oružje . Vidjela sam je, aktivnost na licu mjesta, tri ili četiri čovjeka na strani puta. Možda ljudi koji su u auto, zar ne udavim, ali nisam vidio šta rade.
  
  
  Odin oko njih iznenada ušao u sred puta i pokazivao jesam za mene da vozim bliže. Ona je skoro srušio od Ego nogi, ali je video oko struka na vrijeme. Još uvijek je imao Lugera spreman i odvezao se u Lizati. Čula sam da joj je smijati, neku vrstu trijumfalan zvuk, i onda Džip je nos pucanj kroz močvaru. Sredili su ego. To je napušteno. Nema leševa.
  
  
  Tony je Osvojio je džungli pomoćnika izvukao rezervna guma i otkotrljao ego da mi se vrati. Izašao sam i vidio dvoje ljudi oko njih podigni ispred moj Džip, promijeniti volan, i stavi auto nazad u sa velikim osmjehom, što je značilo da je sve u redu sada. Onda su brzo nestali među palme. Tako brzo, da je ne bi videla da je trepnuo.
  
  
  Njen vozeći brzo, pogodi šta naći ću naprijed, gdje veliki kamion je blokirala cestu. Tony Marshall je ljudi su zauzeti, ali auto je bio previše težak i ne mogu se pomaknuti. Izašao je, iza volana u kamion, i pokazivao jesam ih s puta. Stavio sam ga u rikverc i iskočio. Bio je to divan prizor kamion tobogan u močvaru. Samo cijev je još malo iznad vode.
  
  
  Na moj dodatno putovanje da daljinski hotel, niko nije upoznao. Par ljudi su igra u kuhinji. Igra je novo za mene. Svaki čovek ima sjajne čip koji izgleda čudno kao ljudska prst. Uzeli su pretvara rolling ovde oko stola. Koji je došao da poližeš dekolte u sred želudac stolicu, - rekao je Premijera, sudeći po uzbuđenje da je to uzrokovalo. Koko je bio zadnji da se kotrlja. Pustio iz glasno plakati kao prst mu je pao u pukotinu. Gubitnici platio emu duplo više. Kada on i Lenny me vidjela, prestali su da igraju. Kada sam rekao da želim da me uzmu u Sawyer Hotel, oni ne izgleda vrlo uzbuđen.
  
  
  Lenny kašljao značajno. "To je rizično dovoljno da varaju poručnik u tvrđavi," rekao. "Ali prevariti pukovnik? "Ne znam."'
  
  
  Trebao sam par pomoćnika. To je važno da im se vjerovati u uspjeh operaciju. Nervozna i sumnjam ljudi ne treba nam. "Noah zna gde idemo," najavio sam. "I on će nam pomoći."
  
  
  Oni su bile magične riječi. Ako Noah je mislio da bi mogao raditi, to bi. Otišli smo u Džipu u dobrom raspoloženju.
  
  
  Ulicama grada bio jos prazan. Ukupno smo vidjeli ne više od šesto osoba. Kada čuju Džip, oni su uplašena kao miševi. Nema prometa, u javnim zgradama je bio zatvoren, i prozori su bili mračno osim na prizemlju Sawyer Hotel.
  
  
  On je uperio pušku u moja leđa dok smo se vozili prema glavnom ulazu. Stražu u sjeni gledali nas je ceo dan.
  
  
  On je iskočio, i pokazivao jesam mi je da ga pratiš. Njen otac je došao do nje, u pratnji Vojska i "Poručnik" Lenny. Čuvar nas zaustavio. 'Žao mi je. Pukovnik je rekao da niko ne dolazi večeras.
  
  
  Lenny ispružio i glared vojnika. "Idemo unutra. Ako želite da nas zaustavite, možda se povredim. Zatvorenik je Nick Carter-e, covek za koga Jerome nudi hiljadu dolara. Da krenemo.
  
  
  Stražar je uperio pušku u mene i oblizao usne. "U tom slučaju, ja ću dovesti ego tamo."
  
  
  Lenny je zarezao. "O, ne, ti nećeš voziti tvoj ego. Ja ću je dostaviti osobno. Misliš da možeš uzeti ovu nagradu dalje od mene. Vrati se, gade! '
  
  
  Stražar je izgledao kriv a ne idemo dovoljno brzo. Vojni čovjek prošao mimo mene i udario njegov ego sa dupeta od puške preko uha. U isto vrijeme, on je slučajno dodirnuo okidač. Onako bulje nogu zazviždao prošlosti, između, više nego što je trebalo biti. To je bio počeo da se previše realan. Lenny je pokazao svoje zube opet. "Pukovniče. Gdje je on?'
  
  
  Sada radije impresioniran čuvar mrmljao skoro unintelligibly: "U kasinu, Poručniče. Vodi?"
  
  
  "Mislim da možemo da ga nađemo sami." Tamo je bila upozorenje u Lenny glas. "Ostanite na svom mjestu."
  
  
  Gurnuo me je u holu. Thomas Sawyer bi bili šokirani da vidim oštećenja. Veliki klupa postavljeni. Policama u novine i magazine su se prevrnuo, ali niko od prikaži slučajeva su ostala netaknuta. Radnji police su bili prazni. Kakav nered!
  
  
  Pukovniče Karib Jerome bi mogao biti dobar covek, ali je on bio loš zapovjedniče. Ako on nije dozvoljeno svoje ljude da ga opljačkam, a on će dobiti više, ako je njegov plan je bio uspešan, naravno.
  
  
  Kazino je čak i gore od predvorju. Hiljade stolove su uništeni i ne može da bude popravljena. Na Internetu, golotinje iznad izdužene bar ogrebao, brojke su odsekli. Vojska i Lenny nam je zviždala pod prozorom. "Dobra vest je promaklo."
  
  
  Staklarija je razbili na podu oko bara. Nema boce. Vojska ljude i Lenny izgledao neprijatno oko prazne sobe. "Gdje su svi nestali? Gde je pukovnik?"
  
  
  "On je spavao u šoku. Kako bi bilo da postoje tri stotine sobe sa udobne krevete. Kao za Jerome, mislim da je u Cappola Čip ured brojim kazino, novac. Idemo da ga.
  
  
  Mi smo prošli mimo blagajne. Oni su ostala netaknuta. Ali nema hrpu kovanica iza stakla podjeli, ne računa na otvorenom ladice. Vojnici su drži podalje odavde. On je pritisnuo dugme to obično aktivirao metalna klizna vrata.
  
  
  Njen prošli između momci. U neprijateljske crne cuvara u kontrolnoj sto je uhvatila nespremnog. Uzima pištolj, ali onda je vidio da je Lenny je pištolj je bio na moja leđa, osjećao me, i smijao se.
  
  
  "Ne, ali, Gospodine Carter. Gdje si našla ovo, Poručniče?"
  
  
  Možda je zamijenila strane, ali izgledalo je više verovatno da me to je bilo Jerome je špijun, sve vreme.
  
  
  "Priveden na kontrolnom punktu. Reci pukovniku da smo ovdje.
  
  
  Ali crnac neće nas pustiti unutra, još uvek. "Mitzi ostavio ovde sa Carter. Gdje je ona?'
  
  
  Lenny Arijevske ramena stresla. "Ona nije bila sa njim. Možda je otišla."
  
  
  "Pa, to nije važno." Pritisnuo zvono. "Pukovnice, imate društvo."
  
  
  To nema smisla da se uzbuđivati. "Rekao sam ti da sam ..."
  
  
  "Dva vojnika su došli da dostavim Gospodine Carter."
  
  
  Stahl je glas je odjednom jače, sada. "To je super. Pusti ih unutra.
  
  
  Vrata koja su se otvorila. Karib Jerome je sjedio u Cappola stolu. Pred njim su gomile novčanica i monettes. Nedavno kasino, hotel prihode i predvorje prodavnice: veliki sindikat i Sawyer novac.
  
  
  Njen prijatelj je nasmejao. "Jesi li otkrio način da se obogatiš, Jerome?"
  
  
  Nasmijao se na reumatizam. Samo ego je osmijeh je bio malo hladnije od moje. "Moraš priznati da je to dobar način." Pogledao Lenny. "Poručniče, gde je devojka koja je učila sa ovaj čovjek je došao?"
  
  
  Joj, rekao je to. 'Mrtav. Udavila se.
  
  
  Crne oči suzio. "Ona pliva kao dolphin, Gospodine Carter. Ne pokušavaj da me prevari. Vrijedi puno u Miamiju."
  
  
  Gledao je preko ramena na vrata, koji je još uvek otvorena. Crnac je pratio naš razgovor. Kad je bio iza mojih ljudi, nisam mogao da koristiš moj lugerom. To bi značilo smrt Tom i Lenny. On je pitao da se zatvori vrata, i izabrao je najbrži način da obavestite pukovnik sigurnosti ego pažnju.
  
  
  Joj je rekao da sigurno da Jerome: "možeš dobiti dobar otkupninu za Mitzi, ali sam zadrži novac, ovo je poručnik više nikad neće vidjeti svoje tisuća dolara." To je bilo dovoljno. Vrata zalupila. Jerome nagnuo na gomilu novca na stolu. Kad je pogledao ponovo, gledao je otvoreno, skoro direktno na moj lugerom.
  
  
  "Uzmi šta ti treba," Lenny i Vojska je rekla da je kao ih pištolje preselio se dalje od mene, mnogo da Jerome je iznenađenje. Ego je lice zategnuta. "Izdaju, Gospodine Carter? Mito vojnici! Oni će biti na vojni sud čim je gotovo. .. '
  
  
  On je brz. Sumnjao sam u to. Ali još uvijek nije dovoljno brzo. On je bio na stolu, i njegova ruka se brzo da mu ga u futrolu. On je bio malo brže, zamahnuo oružje oko njegova desna ruka na lijevo, bacio nož u ruci, i bacio. Nož je prikovao ego je ruku na futroli i ego je propao.
  
  
  Priznajem da on nije kukavica. To je bio veliki rizik za njega. Ali ako bi mogao da me upucaš, ili ako se on ubije, to bi alarm crnje napolje i moje šanse da bi bio izgubljen. On tiho sel. Odveo ju je Lugerom i naredio emu da staneš uza zid. Njegove male crne oči su bile pune mržnje, ali on je kao emus rečeno.
  
  
  Lenny je stavio pištolj na vrhu gomilu novčanica i dao pukovnik pretragu. On izvukao nož, moj revolver, i pronašli jednu viška u džepove svuda.
  
  
  "Sada sedi na sofi, tako da možemo razgovarati. Gdje je Tara Sawyer? Rekao sam joj.
  
  
  Jerome nije ni trepnuo. Seo je udobno na kauču, i prešao noge. On lezati iznad gornje usne sarkastično i dao kontra-okret. "Gdje je Mitzi Gardner?"
  
  
  Nisam imao vremena ili želiš da se igraš Q & A. naravno, stalno Tara u hotelu. Ali ja ne mogu računati na Jerome je cijelu vojsku spava, a ja ne želim da rizikujem da pretražite ceo hotel. On stao ispred pukovnik i da je udario u cijev oružje u njegov ego. To je bila ružna ogrebotina. Joj ego ne želiš da je ubiješ, on je bio jedini koji je mogao da kontroliše vojska u to vrijeme, a on je još uvek trebao nen. Ali prvo, bio sam zabrinut u vezi Tara bude na sigurnom. On joj je rekao da je ovo Jerome i dodali, " ja ne žalim, izobličavajuća tvoje lice ako moram."
  
  
  On je jedan zgodan muškarac. On je znao da je i on je bio uzaludan. "U redu", kaže on. "Ne možeš besplatno je u svakom slucaju. Gđice Sawyer je u hodniku u njenom apartmanu na vrhu. Postoje šest stotina mojih vojnika između donji i gornji spratovi."
  
  
  
  
  
  
  
  Poglavlje 7
  
  
  
  
  
  
  
  Dok Lenny držao pukovniče na nišanu, Vojska i skinula Jerome je jaknu i košulja i cijepala košulje u trake da ga vežem. Pustimo emu sedi na sofi.
  
  
  "Ostati ovdje da pazi na njega," on joj je naredio. Pokazao joj emu kako vrata se kontroliše radio. "Čekaj dok Lambyja a ja dođem do vrata. Otvori to da Rivnenskaya dovoljno da nas pustite da prođem, i onda zatvori opet.
  
  
  Lenny stavi pištolj u moj ponovo, i počeli smo hodati. Crnac je bio zaglavljen u detektiv roman, i ne gledaj gore dok je imao je gurnuto je ispod nosa kao emu lugerom. Kad sam vidjela što je čitati, morao sam da cerekanje. "Ne čitaj, uradi to; to je dodao trenutak prije nego Lenny udario njegov ego je teško u lobanji sa dupe iz svoje puške. On prevrnuo stolicu i na podu. Da li je bio mrtav ili ne uglavnom zavisi od debljine ego lobanje. Izvukli smo ego da jedan od kazina je kasa i njega vezali za stolicu. Hodali smo brzo da liftove. Na pola puta niz hodnik, lift vrata su se iznenada otvorila. Vojnik izašao, vidio nas je, i pokušao da je ponovo upustiti se. Stiletto je ostavila i na trenutak našao ego u ego adamovu jabučicu. Lenny uvukao ego iza recepciji. Ključeve Tara je sobe nisu bili tu, tako da moramo da idemo u što je tiše moguće.
  
  
  Vratili smo se u liftu, a on pokupili dva mačeta da se od vojnika je pojas nakon udara ego. Sada smo samo 599 protivnika.
  
  
  Na vrhu, mi smo otrčali do vrata u tarinom stanu. Brava je pokvarena štiklom, i bili smo unutra prije nego što još neko pojavio u hodniku.
  
  
  Soba je bila guši. Klima je bio isključen. Tara Sawyer da legneš na krevet, ruke i noge raširi. Nosila je gacice i brushalter. Zglobovima i stopala su bila vezana za krevet do zastora, pa jedva da je mogla pomaknuti. Ne nije imao nabijenom u ustima, ali to verovatno ne bi bilo potrebno. Zvučne izolacije od Sawyera Grand LaClare je bio izvrstan. Najviše, to bi mogao biti čuo sam u susjednoj sobi.
  
  
  Videla me i Lenny. Lice joj je iskrivljeno sa očaja, a on je mislio sam da će plakati vani. Hej stavim ruku preko usta. "Jerome je ljudi ovdje. Biti miran.'
  
  
  Njene oči ulete da Lenny. Mislila je da sam bio uhvaćen, takođe. To je Ay koji objašnjava da je bila na našoj strani. Njene divne plave oči su sada velike i tamno . Strah u očima joj je sada, zamenio je bes. Odsekao mu ruku oko nje rta i poljubio. Onda je objavila da je odvezati pertlu. "Ubili su mog ega?"
  
  
  Joj znao da je bila imela misleći da Fleming. Rekao sam joj. "Ne, uopšte. Bili smo u mogućnosti da ga pokrivaju. Povredjen je, ali on je sigurno u planinama s Noah-om."
  
  
  'Ko je to?'
  
  
  Naravno, ona je imala nikada nisam čuo za ove stare crno čarobnjak i ego pleme. "Da ćeš me zvati lažljivcem ako rekao sam ti da više o novembra, ali ako možemo napustiti grad živ, upoznaću te sa njim. I čak i onda, nećeš verovati."
  
  
  To je bilo brzo popustile od pertlu da smanji bol. Joj ruke i noge su bijelo i otečena iz krvotok poremećaj. Hej, to je boljelo, i vidio je da je to bi bilo neko vrijeme prije nego što je ona mogla ponovo hodati. Međutim, nisam mogao riskirati noseći sl. Ako je neko pokušao da nas zaustave na putu, ja bih očajnički trebaju moje ruke, i verovatno Lenny previše.
  
  
  On dabbed Tara je zglobovima ruku i nogu sa hladnom vodom oko kade. Onda je ona uzela iz tanka pamučnu haljinu oko u zahod. Bolje izgleda kao što je ona bila, ali njene gaćice i polu-transparentni grudnjak su idealne za putovanje tokom rata.
  
  
  Trebalo je Tara dragocjeni minuta da ostane na nogama. Napravili smo sobu po sobu, proveri ovo. Lenny imao je poslala niz hodnik, da proverim da li izlaz prohodan.
  
  
  Trenutak kasnije, on je petljao tuda mu glavu na kraju dana, i pokretale da nas. Mi smo otrčali do lifta brzo kao i Tara je stanje bi dozvolio. Čim je pritisnuo sam dugme, vidio sam ju kao otvorio vrata u hodnik.
  
  
  Smo dobili prvi sprat i vrata lifta polako otvorio. Vidio sam vojnik kroz pukotinu. Čak i gore, Pukovniče Karib Jerome je bio tamo sa pištoljem uperenim u nas.
  
  
  On je sakrio iza metalna vrata i istovremeno pritisnula dugme za podrum. Onako bulje odskočio metalni zidovi lifta. To je cudo da niko ne oko nas je ozlijeđen. Vrata zatvorena i ušli smo. Osjećao sam se kao da sati je prošlo. Ako nema auta u garaži, ili izlaz je blokiran, David Hawke mogao napisati jedan kroz svoje agente. Tom Sawyer bi izgubio svoju kćerku, i Noah bi izgubio prokleto dobar pomoćnik.
  
  
  Pitao sam se gdje je drugi pomoćnik Tony Opsjednut je. Verovatno mrtav. Ako Jerome imao nagovorio Ego ego da ide za veliku sumu, možda je očekivao metak. Pukovnik će nema razloga da držite svoju riječ. To je očigledno da je to bila greška da ostavi jadnog glupak ovde sama sa takav karakter.
  
  
  Lift udario u vazduh tampon u podrumu. Bili smo u garaži. Mnogi su kola koja pripadaju goste i visoko plaćene osobljem, ali ja nisam očekivao da ću naći ključeve u njih, a ja jedva imala vremena da proveri ih sve. Vojni kamion je parkiran na izlazu. To je verovatno bio spreman za hitne slučajeve, i upalilo je brzo. Osim što je činilo se na kilometar.
  
  
  On je pokazala na nju. "Trci do kola," rekao sam. "Uzmi ego dok sam pokrij joj povlačenje."
  
  
  Oni su bježali. Barem Lenny je trči najbrže što može, baš kao i on je vukao kamen koji se kotrlja Tara za ruku. Lift vrata su se otvorila. Kada su se otvorili na dva inča, upucao je kroz otvor, nakon Jerome je trag. Čuo sam njen vrisak i nadala se da je bio pukovnik. On nastavio da puca kao su se vrata otvorila i više i više vriske si čuo. Konačno, neko je došao je sa super ideju šalje lift nazad. On snimao do vrata su bila potpuno zatvorena. Sada imamo malu prednost. On je vodio u kamion i skočio u pored Tara, koja brzo pokrenuo motor i onda smjestio u sedi pored vozač. Sretan. Ako je to bio Mitzi Gardner, bili bismo raspravljali o tome ko će voziti, i nije bilo vremena za to sada.
  
  
  Otišao sam iza nje u drugu brzinu i okrenuli na izlaz. Ego nije blokiran. Kao mimo prošao glavni ulaz u hotelu i pogledao na vrata, ona je vidjela Jerome i nekoliko njegovih ljudi ističe. Prestali su na stepenicama da puca na nas, ali bili su suviše brzo. Pucnjeve otišao niska.
  
  
  Sam skretao da umanjimo dalje šanse da se udario mikrofoni i govornika, i čuo Lenny pucati sa leđa. Joj emu vikao za njega se da se popne. Nije me čuo. Ili je možda bio previše uzbuđen da reaguje.
  
  
  To je prekasno. Čuo sam njen vrisak nakratko, i u retrovizor vidio sam Lenny ispasti oko auta. on je samo ležao još u sred puta. Ispred ego je košulja je natopljena krvlju. Njegovo telo se treslo kao metak ga je pogodio. Jerome je dobio svoju osvetu na emu sada da smo predaleko da bude uhvaćen.
  
  
  On se koncentrisao na vožnju, da pokušavam da ignorišem svoje umora. Nema više metaka nam je zviždala pod prozorom iza nas. Jerome i njegovi vojnici otrčala do kola parkirana na ulazu u hotel. Bili smo daleko od kuće i na sigurnom.
  
  
  Na bulevaru, skrenuo sam to i stao na benzin. Kamion je bilo više pogodno za nosi težak teret od za povećanje brzinu. Imali smo malo vremena, ali to nije dovoljno da se izbjegne pukovnik je potjeri.
  
  
  Bili smo u gradu, i krenuo za Tony Neće hotel. Nešto se moralo biti riješen brzo. Nisam mogao da izbegnem Jerome na obali put. Imao sam dvije opcije. Prvi je da sakrije kamion u šupu na staru gostionicu. Druga je bila loša trnovit put kroz planine.
  
  
  Palo mi je na pamet da pukovniče verovatno je znao za inn postojanje, i da se Noah je koristio. Emu ne bi ni trebali da se borimo. Cijela zgrada je napravljen od drveta. Mogao je spalila nas.
  
  
  Pa on je izabrao planine putem. Naš teški kamion mogao podnijeti rupe i modrica vjerojatno bolje od upaljač auta iza nas, i ne mogu ići brže od nas na ovom putu.
  
  
  Kad smo stigli do krivine, oni nisi primjetio nas je. Sergej ga isključio i pretvorio volan. Bili smo sada nevidljiv u džunglu okruženje za dva Vozila, u prolazu mimo nas na glavnom putu. Sjajno. On je prestao da, sredio svetlo oko nosilac, i otišla na utovarnom doku da proverim ono što smo imali sa nama. Ili možda Lenny ispustio pištolj. Moja municija zalihe je nizak.
  
  
  Nisam mogla da nađem pištolj između zavojnice za konopac, lopatom, i tri kutije. Ona je pobjeći kad Sergej Fenjera ispustio poruku u jednu od kutija svuda: "Dinamit". On izvukla kutiju naprijed. Nekoliko stapova pala, ali većina njih su još umotan uredno u piljevini.
  
  
  Ako Pukovnik Jerome sazna da smo otišli glavni put, on će nesumnjivo okreni se. Ali, bili smo spremni da prihvatite to. Vozili smo se oko 100 metara u džunglu. Joj pojavila oko kamion rez i pobjegli natrag na raskrsnici, spreman usput. Uradio sam to kad Jerome je Džipova došao u pogledu. Vozili su se brzo, iskočio iz ugla, i da joj je izbjegao ovde svjetla. Vidjeli su kamion u daljini i jahali prema da, dereš u trijumf. Kao prvo Džip prišao, fitilj zapalio ga. On je bacio dinamita na zadnje sedište i sakrila sam se koliko je mogla, u stvari.
  
  
  Eksplozija se desila odmah i izbacio me na put. Ali moj fizicko stanje je mnogo bolje nego džip je putnika. Ja i dalje držao dah kada sam čuo Tara je glas kako me doziva. On ustao ranije nego što bi on volio i pokazivao jesam za Ay da se držim podalje, gledajući duboko krater koji je formirana u putu. Iza mene, drugi Jeep je povukao do krivine. Djevojka i trčao sam nazad u kamion. Bili smo već punom brzinom kada Džip stao da stanemo kod rupe u krater. U retrovizoru, ona je vidjela Jerome je visok shvatiti nagla ogromna rupa na putu. Meci zazviždao pored nas, ali mi smo već bili predaleko za njih da nas povrijediti.
  
  
  Tara ne razumem šta se dogodilo. On je objasnio šta je našao u kamion, nagnuo da joj dati brzo poljubac, onda okrenuo pažnju se vratim nazad na put.
  
  
  "Za sada smo sigurni," njen muž kaže. "Ne znaju voziti kroz ovu rupu, inače će morati smanjiti drveće. A za to treba vremena. Spremi se za uzburkanom moru vožnju ."
  
  
  U mraku, zamalo sam udario u drvo kao što sam pretvorio u uglu, što me je podsjetilo da sam trebao Sergej. Rizik biti otkriveno je manje važno od rizikujem da naletiš na drvo. Pogled na sat mi je rekao da je noć je već bio kraj. Kad dođemo do najtežih mjesta, to će biti gotovo svjetlo. To je bilo mnogo lakše tako.
  
  
  Ali za sada, još je bio mrak, i svetoga svetlo sija kroz gusto lišće. Tara morao se držati vrata postavio za dan izbjeći je udario glavu na krovu. Ušla je nekoliko milja, onda se smijao gorko.
  
  
  "Nick," ona je rekla. "Ja ne mislim da sam ja prava osoba za ovo. On je bio oduševljen da se nađemo Fleming. To je tako romantično ." Njen smijeh je zvučalo razočaran. "Sada znam da je to zapravo Della Ulicu."
  
  
  Joj, chuckled. "Je iz Bajke Svijeta razočaravajuće?"
  
  
  Dakle, ona je uplašena, pričaš da bi ostala u provjeri. Popeli smo se više i više, i to će biti još teže od sada. Joj, mislio sam da je to bio dobar izgovor da pusti uzde. Konačno, anksioznost je stimulans, a seks je odličan za smirenje. Zaustavio se i okrenula kljuc za paljenje. Bila je veoma tiha. Izašao je, otišao u auto, otvorio vrata na Tara je strani, i izvukao je napolje. Dovukao sam je u auto, tako da sam mogla da provjerite područje sa upaljenim svjetlima za bilo zmajevi ili bodljikavo prase to bi moglo upropastiti zabavu. Usta su joj bila gladan kao moj. Hej, to je samo teško kao što su i za mene. Trebalo mi je dugo vremena pre nego što smo konačno igrala tako kamion igru potpuno iscrpljena i zadovoljni. Nasmijao sam joj se. 'Se osećaš bolje?' Ona je klimnula, nagnuo nazad u njenu stolicu, i zatvorila oči.
  
  
  Kad smo stigli do litice lice, već je bila svetlost. Rekao sam Tara držati oči zatvorene, za neko vreme, i naravno, ona će odmah otvorio ovde da se vidi sa kamatama. Kada je izgledalo kroz prozor i videla samo u ponor, okrenula pale. Sedela je pravo, podižući je bradu.
  
  
  Kao da smo prošli opasan dio provaliju, mislio sam da je Fleming. Na mjestu gdje put došao u kraj, imamo i nastavila da hodaš. Sada je otkrila nešto što nije primetio ranije. Trag je vodio u strmim klisure; iza granice, na drugoj strani, pecina, gde pleme je prethodno viška stanovništvo je da me je ubo. U ovom trenutku, niko ne čini da su tamo živjeli. Debelim drvena vrata tvrđave bili zatvoreni. Pobijedio sa dupe mu pištolj. Par minuta kasnije, ona čuo zveckanje lance i pomeranja od drvene strijele. Onda vrata koja su se otvorila i čovek u belu košulju pokretale nas unutra. Tara je izgledao je kao da je videla duha.
  
  
  Noah je pozdravio devojka inače, kaže da je Fleming je bolje, onda je zamenio na Barents More, Područje je loše vesti odjel.
  
  
  "Našu liniju je isekao sinoć. Nismo čuli ništa od unutra lasica sa njima nakon što si otišao. Možete li mi reći šta je situacija u Luci u Španiji?
  
  
  On sumnja da je stari hotel na periferiji grada je više od samo prenoćište za plemena koji želi posjetiti grad. To je trebalo da bude u centru Barents More teritoriju za poruke koji je prošao kroz gradova i vjerujem koristi džunglu bubanj. Ako nema više izvještajima, to je značilo da Jerome imao upali Preselili su se.
  
  
  Bio je vrlo umoran. Sata dugo napetost počeo da akumuliraju. Ovo sjajno tvrđava je neprobojan. Kraljevi, pirata, i pobunjenici su uvijek je pokušao uzalud da izazove visokim zidovima im u drevna vremena. Ali ovaj put jedina zaštita je bila moje Oružje i nekoliko metaka, Mitzy Gardner je isto obučene sa onim smiješnim malo odugovlačiti, i nekoliko sanduka dinamit. Malo protiv moderan opremljena vojsku. Joj, nagnula ka debeli kamen uzdah i obavijestio Tony pobjede. Rekao sam emu šta ću da radim sa dinamit.
  
  
  "Trebalo je raznio da cliff odmah," ja sam priznala.
  
  
  "Ali nisam mislio da je to onda, i sad je predaleko. Ali ja sam samo pretvara ovaj put u minsko polje. Ne očekujem Jerome je da dođe ovdje u džipova. Ego je na iznenađenje. Moram da nosači.
  
  
  Noah je sastavio tim, i upoznao sa devojkama.
  
  
  
  
  
  
  
  Poglavlje 8
  
  
  
  
  
  
  
  Ljudi povukao dinamit iza kamiona. Vodili su ljubičasta otvori kutiju odavde do fort, ostaviti punu kutiju za uređaji, mine, usput. Prije odlaska na kamion, to je uklonila distributer rotora tako da nitko drugi ne bi mogao početi kamion. Okrenuo put u minsko polje, pobrinuti se da detonatori su namjestio da jedna osoba može detonirati jedno punjenje nezavisno od drugih. Kao da je radio, on bi mogao da čuje bubnjeve u tvrđavi, oni nisu poruke, ali zvuči svečano. Joj pretpostavljam da je to Noah je pokušavao da podigne moral malo.
  
  
  Kada je zavrsio, on je bio osjećaj potpuno iscrpljena i gladan. On jedva stigao do tvrđave. Zaista, nije bilo ritual. Sveti ptice su ubijeni i kuvano u ključalu vodu. Go plemena sa spears plesala oko kotao. Imali su odlične kraj vojne oružje za borbu bazuke i strojnica.
  
  
  Noah brinula o tome pre nego što je imala šanse da jedem bilo šta. Nisam čak ni bio u polusnu, još uvek. Kad je Noah dobio ovaj jedan poziv, i da joj je lagao u kul mračno sobu, na senku liniju na dan mu mogla vidjeti da sunce je već stigla do podneva položaj. Stavio sam čovjek na strazare na tragu. Sa ove lokacije, trebalo bi da čuješ vozila približava iz daljine. Sada stoji pred Nov, i on je bio uzbuđen.
  
  
  
  
  "Vojne prišao kamion," Noah je rekao.
  
  
  Njen odmah se probudio. - 'Koliko je ovde?'
  
  
  "Ne može da računa." Noah je govorio da je posmatrač.
  
  
  "On kaže:"jako, jako puno."
  
  
  On ustao i otrčali do vrata. Do sada, oni bi trebali imati pratio trag, i odveo se u hotel da budem sigurna da nisu našli nikakvu dinamit. Rat ples je tamo, i ljudi koji je otišao u svoju pećinu bježali nazad u tvrđavu.
  
  
  On je prošao vrata Fleming sobu i zastao na trenutak. Stajao je za dan između dve devojke. Nema ružna crvenim prugama na njegovom zavoj ruku, nema sivog pruge na njegovu čokoladu-braon. Nisam imala vremena da razmisljam o tome, ali Fleming je brz oporavak me iznenadio. Bacio sam oko glave dok sam hodala. Pobjegao je kroz vrata i niz put. Ako su brzo, njena, možda naletimo na njih, ali mu je morao da bude siguran.
  
  
  Kada sam došla prolaz, ja sam još uvijek mogao ništa da vidim. On je bio na poljani sada, i kroz krošnje je mogao da vidi kamion na dnu klisure oko pola milje ispod. Grupa od trideset ljudi stajati rame uz rame imao nameru da se penje. Pitam se zašto. Onda sam čuo neku buku iza mene. To je Mitzi. Ne imala reumatizam.
  
  
  "Tamo je još jedan napad sa druge strane, Nick. Brodovi u zaljevu. Mnogo brodova.'
  
  
  Ovo je objasnio zašto grupa je i dalje čeka dole. To je bila zajednička akcija, je pincer to bi početi istovremeno na dva fronta. Ee stavi svoju ruku oko ramena. "Možeš li da detoniramo rudnicima?"
  
  
  "Ovo je uvijek bio moj cilj u životu. Šta bi trebao uraditi?'
  
  
  On joj je pokazao hej bravi, dao joj hej upaljač, i rekao joj sta da radim. "Put između ova dva poena je bio pun zamki." Istakao je dva poena. "Motor na redu zapali najniži optužba tri minuta nakon bravi fitilj. Kada prva grupa dolazi na red, u ee mora da je zapalio. Nadam se da će biti dovoljno, mada neke vojnike mogu biti glup ponekad. Uzmi svoje vrijeme. Ali zaustavi ih."
  
  
  'Sa zadovoljstvom.'Poljubila me je i ja imam utisak da je ljubiš me za rastanak. "Sretno sa flotu."
  
  
  Joj, chuckled. Ovo će raditi. Vjeruj Noah."
  
  
  Uvjerio sam joj bolje nego što sam se osjećao. Nemamo opremu da izdrži opsadu na obje strane dugo. Trebala sam da uradim ono što sam mogla u okviru svojih sposobnosti, ali nešto mi je rekao da je to bi bilo potrebno čudo da se preživi ovo dan.
  
  
  Velike promjene su se desile u tvrđavi u mom odsustvu. Pleme je bio zauzet. Merdevine su stajali na krov da je poslužio kao zaštitni zid i lobanju veličine kamena su doveli u novčaniku koji su prošli oko ruke kao pokretnoj traci.
  
  
  Začudo, bilo je jedinstveno iz vida. Ritmičko ljuljati svih onih crnih ruku kao prošli su materijal kao živi ruku dao samopouzdanje da ovi ljudi, koji su verovatno nikad se borio pravi rat u njihove živote.
  
  
  Noah je držao svoj izgled, ali izgledalo manje uvjeren od ego ljudi. On je govorio da Fleming u tiho do vrata. Fleming nagnuo na stolicu i izgledalo je da pokušavam da ubedim Tony nešto. Lizzie došao da prati razgovor.
  
  
  "U redu, Noah, ja želim da verujem da Jerome je igra dvostruki igru. Ali ne mogu dopustiti da ti i tvoji ljudi riskirati svoj život mom cilju. Ako Jerome je to snažna, onda ne mora da sluša, kao što sam i ja joj General Hammond. Sam će se predati i bit će prognani u Sjedinjene Države. Jerome je sposoban čovjek, i da je ovo ostrvo, ipak, preživeo je vojni diktator prije. Možda mogu ni da ih neki savjet. Joj želim da mu dam je bila moja poruka.
  
  
  Šaljem Jerome poruku u svijet je potpisao svoj nalog za smrt. Čak i ako Pukovnik je ostalo Tony Neće i Ego pleme sama, ona ne bi pripadala zemlju živih za trenutak. Joj, mislio da je loše dovoljno da upoznaš poraz. Mrzeo je to. Ali bilo je još gore da zamislim šta bi se dogodilo da me ako Jerome je bio kao uvrijedio kao što sam i mislio. Glava je odgovor ju je čekao. To je provalio u dosadan tirada.
  
  
  Fleming, cenim tvoj idealizam, ali ne vidiš. Kad General Hammond riješio, ljudi još uvijek vjerovao je da će otići sa ostrva da otočani. On je mogao da priušti da te izbacim. Karib Jerome ne može biti tako velikodušan. On je kao nepopularan kao on je ambiciozan. Dok god si ti živ, ti si pretnju s njim. I to nije samo tvoj život u pitanju. Ako Jerome uspije, on će se pretvoriti ovu planinu u raketne baze. On će nas odvesti daleko, i dovede naše neprijatelje ovdje. Ne može ostati na moći bez Rusije podršku. Ova planina je naš sveto kući stoljećima. Ovi ljudi bi radije umro nego napustiti ovu planinu."
  
  
  Stari je govorio je dobro. Bio je uvjeren od Fleming, koji je pokazao da je on nije bio osjetljiv na razuman argumente. "Moram priznati da si u pravu, Noah. Njen žive u svijetu snova predugo. Nadam se da ponekad preuzima na zavodljive zrak. Ako ti je to potrebno, mogu da bacam kamenje sa jednom rukom."
  
  
  Dodirnuo Tony Osvojiti ruku u znak poštovanja, onda je odšepao sa svojim dobro nogu na liniju.
  
  
  Noah je pokretale sa mnom. Popeo sam se na krov i gledali na borbene polozaje u laguni ulaz. Približavanjem flotu odbacio mediji da mi kažeš kako se Britanci su evakuisani Dunkirka tokom izbijanja II Svjetskog Rata. Svaki ribarskom brodu, svako zadovoljstvo ti je brod, ukratko, sve to može biti pronađen u Luku iz Španije, bio prilazi nam.
  
  
  Joj snovi su za Američki torpedo brodove i prikrivanje zrak da probaju sa brzo borci. Ali to je bilo divno sanjarenje.
  
  
  Prvi plovili brodovi jedan za drugim na maksimalnu brzinu na & napomena u našem pravcu. Brodove koji plovi na njih će preživjeti. Prvi koji će se suočiti iznenađenje. Oni su brzo prišao, očigledno, zaboravili pod vodom brane da će uskoro prestati ih iz kreće. Tony je reputaciju za pobjedu bi plasila ljude iz ovaj mali luke, tako da one ne znaju ništa o poplavljena brane.
  
  
  Gledao je kako prva dva jahte trkao rame uz rame zajedno. Čak i bez dvogled, mogla je vidjeti bazuke i mitraljezima da ljudi stalno na palubi. Udarili su branu u isto vreme kao zvuk metal puca. Lukove lud, trup tresla, i potres mozga bacio ljudi sa terase u more. I da proslavimo brodolom, u isto vrijeme, tamo je bio pop prvi naboj da Mitzi eksplodirao.
  
  
  Iza prva dva nesretnu jahte su dva tugboats to više nije mogla kočnicu. Oni su udarili u kamen zid i objesio je na ugao. Oko ljudi koji je pao u more, neki se utopio ... pod pritiskom čizme i druge opremu, a drugi nije uspio stići do brane. Sledeći brodove uspeo da se zaustavimo u sred laguni. Ali tri camca prepun vojnika naoružani do zuba udario u branu bez dodatnih vidljiv štete. Našli su prepreku sa štapova. Lagali su na vrhuncu preplaviti branu na stepenicama je dovelo do tvrđave.
  
  
  Ljudi oko prvi brod počeo da pređe brane na stepenice. Treći brod pretrpan malo i pucao nego u komandi zaklona u ograde.
  
  
  Nisam primetio Noah popeti stepenicama, ali primetio sam da ga je stajao pored mene. Imao je bambus periskopsku sa ekstra ogledalo koji mu je omogućio da vidi iskren preko ograde. Podigao je svoju ruku, spreman da signal. Brown ličnosti stajao pored ograde, svaki držiš kamen.
  
  
  Zvuk vojničke čizme postao više i više samo po pucnjavu od brodova. Onda sam cuo režanje sa druge strane zida, i znala sam da su vojnici su sada otvoreno ispod nas. Noah spustio svoju ruku. Tamo je bio naglih pokreta uza zid.
  
  
  Ljudi zaboravio meci lete nad glavom, nagnuo osam metara-debeo zid, bacali kamenje, i trebalo pokriti opet. Tri oko njih srušio od njihove rane. Drugi uzeo ovde i odveo ih mjesta.
  
  
  U pokrivaj odjednom su prestali. Pratio sam nju bedemima na dnu stuba. Vojnik je vidio pad, lančanu reakciju od tijela rolling ka moru.
  
  
  Tony je ljudi neće ponovo, doveli su kamenje i spreman za ponavljam uspjeh.
  
  
  U pokrivaj nastavili, i smrtonosni trag nam je zviždala pod prozorom preko bedemima opet, pravio rupe u vjetar-pretučen da se žalim.
  
  
  
  
  
  
  
  Poglavlje 9
  
  
  
  
  
  
  
  Druga eksplozija je razorila džungli. Pa Mitzi morao svjetlo drugo punjenje prvi. Ona ne treba Noah sada. To još uvijek ne bi pogodio brodove iz Oružje, i meci oko ovde artiljerija nije štetu zid previše još. Stari ogromni kontroliše stepenice pa. Joj, pobjegao na putu. Mitzi sjedio na zemlji sa treći fitilj u ruci i izgledalo je zabrinut. "Postaju sve pametniji," ona mi je rekla. "Prvi put kad sam imao sedam, a drugi ovo je imao cetiri, svi zajedno. Ali sada idu jedan za drugim. Na udaljenosti od osam metara. To je šteta, cijeli podrum za jednu osobu.
  
  
  "Ne, nisu vrijedni toga," ja sam pristala. 'To nije važno. To će biti uništena od strane ovde pojedinačno ."
  
  
  Vojnici su otišli. Oni ne žele da se bore, nego i oni, izazvali na za psovanje od policajaca iza njih. Nisu gledaj napred, ali u stranu, i na zemlju u obliku zamke.
  
  
  Trcao sam kroz rastinja da pogodno mesto za mene. Je viri komad stijene to odnosi na put od ispod. Ako je mogao stići ranije nego vojnici, on bi mogao da radi konstruktivno sa svojim Lugerom . Njena došao kada je prva osoba koja je bila na dohvat ruke. On je bio kratak, zdepasti, i veoma mračno. Ego je lice bilo okupana u znoju. Napravio je daha, onda polako se vratio, drži oči na tragu. On je ciljao u oružje, onda predomislio i uspeo da izvuče pištolj ego opet. Postoji bolji način. Poslije svega, on nije znao da sam tu.
  
  
  Moje zalihe municije mnogo poželjan u svakom slučaju, i nisam mogao da računaš na to sada. Ona je unsheathed po štiklama na desnoj nadlaknici. Kao vojnik prošao je ispod mene, skočio je na ga s leđa. Ona je udario ego udarac. Osjećao sam se kao da malo uzoraka od zrak je otišao u njegovim plucima je biti otkriven od njega. To nije moj običaj da ubije u nesvesti protivnika. Ali ovog puta nisam imao izbora. Sada nije mogao da priuštimo luksuz uzimaju zarobljenike. Nerado je završio svoj posao, je odvukla ego u žbunju, uzeo Ego je pušku i bandolier, i požurio nazad u njegovo skrovište. Ako je nastavilo ovako, mogao je uništiti ih je nekoliko, kao akumulirana zalihu oružja. Zgodno i razuman!
  
  
  Sljedeći je izbušio njegov nos je iza ugla. Prestao je, pogledaj iznenađenja u ocima kada je video ove fleke od krvi na podu ispred njega. On je podigao glavu jos vise, okrenula se i videla me. Nosio je automatsku pušku vezana za njegovog stomaka, i zamahnuo promisingly u mom pravcu.Brzo je izvukao pištolj iz futrole, i ispalila metak u emu glavu prije nego što je mogao povuci okidac. Ona je bila tiho zahvalio za Hawk za obuku u brzinu i spretnost, što sve najbolje SJEKIRU agenata treba da uradiš na redovnoj osnovi i koja je obično prezire jer oni imaju naviku uvijek svesti na moj opušta. Ali ponekad djeliću sekunde više brzinu znači razliku između života i smrti. Ponizna, Nick, ja sam mislila.
  
  
  Ali to je još uvek lepo urađeno.
  
  
  Nažalost, čovječe otkotrljala od trag toliko daleko da on više nije u slijepu točku. Ali ne mogu da se odreknem na ovu mašinu.
  
  
  Sa oružje u desnoj ruci, skočio je dole, otrčao do leš, i počela je da radi brzo, nikada ne skida pogled sa puta. Bila je napunjena sa municije kao mazga. Zlato niz!
  
  
  Ego otkotrljao joj uz put u žbunju, skupio svoje oružje, i pobjegli natrag na svoje mjesto. Niko ne dolazi iza ugla još. Čudno. Bio sam zauzet za neko vrijeme. Mora da su čuli Lugerom.
  
  
  Čekao sam još deset minuta za nju, ali nitko nije došao, i počela sam da se osećam kao da gubim vreme. On se vratio da Mitzi sa svojim plijenom. Od sada, on bi mogao da vidim u kamione i džipova ispod. Vojnici okupili su se oko čovek sa toki-voki. Oni su verovatno ceka nova naređenja od nekog više. Mitzi procenu naša nova oružja. Joj, chuckled.
  
  
  "Oni neće zaustaviti ništa Jerome može da baci na nas, ali barem imamo malo adut. To malu vojsku tamo će znati da smo naoružane
  
  
  On je ukazao na grupa ispod. "Oni su promijeniti svoje planove. Put je preopasno, i ne mislim da će se još jedan frontalni napad. Ali pripazi na ovde i upozori me ako sam u krivu."
  
  
  Ona je i lizao, usne. "Ostavi pušku ovde, hoćeš li?" Možda ja mogu napraviti nešto korisno sa tim."
  
  
  Ostavio sam joj pušku i malo municije. Čim je otišao, je čuo novi zvuk - gromoglasno rudnik na obali put. Možda je vrijeme da se raznese dinamitom opet.
  
  
  On je završio utovar to je kada novi automobila su se zaustavila na kraju puta. Vojnici su vani i vidjela sam čovjeka sa toki-voki. Nije imao pojma da ovi vojnici bi pristup grupe. Umjesto da ih čeka da se raziđete, Stahl eksplodirala prvi naboj.
  
  
  To je eksplodirala pod džip i također uništen dva kamiona. Kada buka od eksplozije oslabio, eksploziju automatsko vatra je pucao na auta iza nje. Kola koja su još netaknuta prebacio u rikverc i oprezno se vratila. Izgledalo je kao da bi bio miran za vrijeme, tako da je odlučio da se vratiš u tvrđavu. Krov je bučno. Svi su u skrivanju kao bazuke i dalekometnim puškama nastavio da puca na ogradu. Noah je pokretale mene da vidi kroz ego periskop. Vidio sam velike grupe vojnici će kroz preplaviti branu na stepenice. Neki od njih su već stigli na stepenicama i penjanje ih. Noah je pogledao grim.
  
  
  Sav promet seli brže nego što bih voleo. Ako naslovnici je trajala duže, oni bi pogodio svoje ljude, ali ne možemo do njih dok vatru prestao. Ubacio sam se na telefon, i rekao je Noah da se javi mi kad su gore.
  
  
  Međutim, ovo nije neophodno. Nakon nekoliko sekundi, pokrivaj odjednom su prestali. To je bio znak za mene. Njena stopala došao da poližeš kao njena, stao je između dva šiljka. On udariti vojnika u lice sa automatsku pušku, ali je izbjegao kao vojnik je uzeo poslednji korak. Pucanj u "automata" bacio ego na covjeka iza. Oboje su pala je preko ivice. On i dalje pucati dok stepenice i većina brane su očišćeni. Posljednji od ljudi se vratio na njihove brodove i trebalo pokriće za ronjenje u vodu.
  
  
  Nema vise pucanja. Flota se preselila u kraju brane i usidren gdje Mitzi i ja smo se grle u slanu vodu. Činilo se odavno.
  
  
  Otišao je nazad u Noah. Ja sjedim i zapalio jedan oko dugo, mršava i ukusna cigarete napravio posebno za mene u Istanbulu. "To je bio prvi čin," rekao sam. "Vjerojatno možemo da se odmoriš."
  
  
  "Možda je to tačno, za tebe, Nik. Veoma sam vam zahvalan za sve što ste učinili. Ali opsadu nije slomljena jos, samo kasni, a ne za dugo. Jerome je vojska će se vratiti. Znam da moji ljudi misle da su pobijedili, i to je razlog zašto očekuju yahoo. Ako im ne dam gozba, oni će misliti da sam zaboravio hvala bogovima za pobjedu, i oni se boje strasila neće uslugu nam više. Onda će izgubiti volju za borbu."
  
  
  Noah me ostavio sam da organiziram proslavu sa svetom vatru, bubnjeve, i svečanu igranku. On je delio put između gledao gozbu i gledati flotu. Neka brodovi su usidren do obale. Stvarno je bio iznenađen da su vojnici ostao blizu brodove i nisam pokušao do tvrđave kroz plaži. Voki-tokije će biti crveno-vrelih od naredjenja i kontra-izvještajima.
  
  
  On je stajao u vodi kada je osetio ruku na svoju ruku. To je topla ruka se drži za prste. Pogledao sam okolo. Devojka se nagnula preko mene. Ona je gola od struka na dole, i koža joj sija iz svečanoj igranci. Njene grudi narasla. moje lice. Moje disanje je počela da se ubrzava. I to nije sve.
  
  
  Trebalo je da držim na oku sad kad su svi bili zauzeti da se zabavljaš. Ali ta prokleta bubnjeve ne radi na meni, takođe. Također, nema vidljiv aktivnost na brodovima. Pratio sam je niz stepenice. Našli smo još jedno drugom mekan dvorištu oko ostavlja u tiho do vrata.
  
  
  Onda je sve bilo gotovo. Zvuk bubnjeve je ovdje. To je malo kao da se moli, i osjetio je neobično smiren. On je pomogao djevojku, a mi smo se vratio, ruku pod ruku. Ostavio sam je da se vrati nazad u liniju i da gledam u zidove.
  
  
  Flota je nestao na moru!!! Jedan brod je i dalje u laguni, priprema se da budem posljednji prirodni harbor. Šta se dođavola desilo? Ja sam otišla dole da vas obavestim Tony Marshall, koji je upravo razgovarao sa Fleming i Tara. Rekao sam im vijesti.
  
  
  "Sad možemo da se Fleming i cure odavdje," rekao sam. "Možda možemo da se preselimo na drugo ostrvo i poslati poruku u Sjedinjene Države. Onda oni mogu da nas pokupi avionom. Na taj način, bar Fleming bi ostao živ da probam ponovo. I ja mogu da dođem kasnije da eliminirati pukovniče."
  
  
  Ali Fleming ne želim da čujem o tome. Nema aviona. Ne eliminaciju Jerome. On je odustao i sourly rekao im da je ego, lične stvari. Samo je morala da se nagodimo sa Nov dok je gledao uništio brodove.
  
  
  Noah je izabrao nekoliko ljudi da mi pomognu. "Najbolji plivači," rekao. Nisam treba plivači, samo nosač. Iskoristio sam priliku da pitam kako Mitzi radio.
  
  
  To je još gde ee je ostalo, ali nije bilo Džipova ispod. Samo kamion je još uvijek tu. Ona mi je rekla da su otišli, sve u jednom, verovatno u isto vreme kao brod otplovio. Rekao sam joj to, i pogledala me je skeptically.
  
  
  "Ti ne misliš da Jerome će odustati, zar ne? Šta će to napraviti?
  
  
  Nisam rekao Noah i Fleming ono što sam stvarno razmišljao o Della Ulici. Ali mogao je razgovarao sa Mitzi. "Ja ću poruku da je molio Castro za pomoć. Predviđam da možemo očekivati bombardera, lubenice, i sve ostalo što Rusije mogu poslati u našu glavu kroz Kubi. Nadam se da nećemo više biti ovdje." Rekla sam mu za brodove koji su se nasukao na branu, i to sam nameravao da savjetujem Noah poslati ego pleme u džunglu neko vreme nakon što smo otišli. Cijelo područje hotela, i pod nogama, mogu biti vrlo vruće.
  
  
  Pogledala me je sažaljivo. "Beznadežno lokaliteta Rusiji. Srećno sa tim."
  
  
  
  
  
  
  
  Poglavlje 10
  
  
  
  
  
  
  
  U headwind je dovoljno jaka da se otresem površinu vode, ali to je jedva usporio našu brzinu. Napred nije napravljen za brzinu, ali kapetanice, upada nosi proizvode sve preko unutrašnjih okruga za Luku iz Španije, i iako smo bili na jedrenje u brzina, imala sam osjećaj da smo hodali.
  
  
  Uz pomoć od ljudi Tony neće joj oslobodio ovaj brod, koji je bio uključen u trči nasukala se negdje tokom neprijatelj napad, i onda mali popraviti je došla u ruci.
  
  
  Noah je poslao svoje ijude u područje na drugoj strani planine, gdje su raširite se da bi pali u rukama Jerome je vojnici. Možda je napravio Tony Obsal shvatiti da tvrđava je više nije siguran, i da mu je bilo teško dobiti Ego da pođeš s nama. On bi voleo da ostaneš sa njegovo pleme, ali rekla sam mu da je odslužio svoje pleme bolje ide sa nama ... i da nam pomogne. Osim toga, to je bilo poznato da je on uzeo Fleming pod svoje krilo, on je nesumnjivo morati da plati cenu. Fleming, takođe, snažno insistirao je da nas prati, i na kraju je nevoljno dao u.
  
  
  Sada ćemo izaći na laguni na zarobljen tug brod. U brzini koji smo imali pre nego što, čak i do najbližeg ostrvo, putovanje okrenuo delom u noći putovanje. Međutim, u svijetlu svjetlosti, bili smo sad lak plen ako neprijatelj avioni se pojavila prije nego što smo otišli u laguni. Onda je ona nas je zamolila da pokušati plivati pod okriljem obali i pobjeći neprimjetno, i onda krst otvorenom moru u mjestu gdje nismo očekivali.
  
  
  Svuda smo otplovio, u sandbanks su plitko, ali ja bar nisam vidio nikakve poplava odbranu ispod nivoa mora. Da smo otkrili? . Onda bi malo nade.
  
  
  Pratio sam krivulja laguni. Plaža je prekrio džungli do vode. Taj škriljac otišao pod vodu u podvodni kanjon. Njen stalno koliko god je moguće, lizati do obale. Joj, nadajući se da tug na tamnoj lišće ne bi biti vidljiv u daljini. Ali to je bilo uzaludno se nadam.
  
  
  Skoro smo tamo kada smo culi da se približava se avion. To je odletio polako i nisko, nije primjetio nas je dok je otvoreno iznad nas, i doletjela brzo pretvoriti. Avion ne bi nositi bombi, ali nekako to bi bio naoružan, inače ti neće smetati da leti nazad.
  
  
  Mali vuču smo ukrali imao dobar pokretljivost i bilo brzo da se obratim. Noah je gurnuo Fleming u kokpit iza mene, onda gurnuo Tara napolje, dame na palubi.
  
  
  Brzo grad od metaka za nas nakon prelaska vodu. To je promijenila kurs, a metak je promašio svoju metu. Kada se avion je stigao, drugi put ga je čuo od groma naše mitraljez. Brz pogled na krmi mi je pokazao da Mitzi je još dobra devojka. Oružje je bilo u Ne ruke, i također je pogoditi metu. Rezervoar u jedan od krila eksplodirala, i da se avion srusio u more. Mitzi joj je snizila automatsku pušku, i dao mi je znak pobjede.
  
  
  To je jos uvijek nije se usudio da se radujemo. Avion sigurno je imao radio kontakt s bazom. Sada to ... .. to je nestala, drugo pilota izgleda da si uzela dionica. Ali to može da potraje neko vrijeme, i nećemo čekati ovde.
  
  
  Na usta od laguni, dubinu bio tako površan da sandbanks jasno vidljivo da golim okom. Ali tug imao svjetlo nacrtu, i prošli smo bez problema. Preobrazio sam je sa rtu i na moru. I ovde je vidio jednom: dva oštrim prows brzo patrolni čamci sekao kroz vodu. Tanak hrtovima trkali prema nama, punom brzinom, čim vidjeli su nas. I videli su nas odmah. Naša četiri-to cilindricni Dodge neće moći da izdrži moćan ovde motore u motor sobe.
  
  
  Sve što smo mogli uraditi je da kupi vremena. Možda bi se trebali vratiti u upitna odbrane iz tvrđave? Pitala sam se ako bi mogli to srediti. Joj maneuvered tug i pitao. "Da li neko zna kako da upravlja brodom?"
  
  
  Devojke bi to mogao uraditi. Naravno, oni su samo plovila na jahti, ali rad tug nije bio mnogo drugačiji.
  
  
  "Zamijeni me. Vratimo u tvrđavu. Moraćemo da sačekamo dok ne padne mrak pre nego što smo pokušaj ponovo."
  
  
  Tara je pao u Fleming je mimo i uzeo volan. Rekla je da u napeta ton. "Oni su prebrzo, Nick. Nećemo pobjeći od njih.
  
  
  "Moj zasjedu će raditi. Vjeruj Ujak Nick.
  
  
  Nisam imala vremena da ti objasnim. On je pobegla u odmorištu palube, zgrabio automatsku pušku i municiju, i skocio preko palube. On je ušao na obalu i zagnjurili smo u džungli. Napred uznemiren clumsily pravo prema fort. Patrolni čamci okrenuo i oboren mašinkama. Samo iza tug, bilo je fontane u vodu.
  
  
  Ali oni su bili u prevelikoj žurbi. Nastavili su da plivam rame uz rame. Ovako se nikad ne mogu proći kroz uski prolaz.
  
  
  Ovo ne radi ovdje. Prvo se nasukao na okupu. Brzo brod krenuo nazad, bacajući najviše od svoje posade more. Po džungli sklonište, on je pucao na od ljudi je još na brodu.
  
  
  Ali, drugi patrolni čamac također su ista sudbina. Ali to je bilo van domašaja mi strojnicu. Nažalost, ovo nije posao i promijenio položaj. Oni me ne vidiš, i oni ne znam gdje sam bio, ali dvije mašinke su pucali dugo pukne prema drveću koja leži između njih. Čekao ju je iza debeli dnevnik dok su umorna, ili nestalo municije. U svakom slučaju, to nije bila dugo u dolazi. Oni su imali veći problem od automatsku pušku na kopnu, koje se još nije mogao udariti ih. Na tisućama ovde motora rouz da je piskav podsjeća koliko su pokušali napraviti dalje od sprud. Krma je potresla široko. Svi ali kormilar skočila sa broda da bi izbjegli oštro trenutku. Brod se kreće svaki centimetar, ali se kretao. I nakon pola minuta posla je otpala. Posada je skočio na brodu i vratio se u Luku iz Španije. Joj, prišao da & napomena i gledao preko vode iz laguni, da je cliff. Naš tug bezbedno stigla, i svi se penjem uz stepenice. Mislio sam da sam spreman prijatno iznenađenje za njih. Ako jedan patrola izveli brod iz sprud tako lako, možemo li dobiti još jednu. Mi bi uzeo nen i otplovio brzo dole Grand Laclair. Neki od ljudi oko nas ne bi bio u stanju da se stavi na svoje posade uniforme. Ako neko na obali su nas vidjeli, uzeo bi nas za Jerome ljudi. I dobiti čamac bude izvadjen iz vode nije trebalo da izazove probleme. joj, joj je bio plan da se vratiš u tvrđavu, pokupi svoje ljude, i pošalji tug ovdje. Da je imao dovoljno snaga da se izvini upada, mogao bi se lako izvući patrolni brod.
  
  
  Odjednom se osjećam vrlo dobro. Dok cuo sam njen glas. I zvuk cizama škripi uzbrdo iza mene. Bilo je bar četvoro ljudi. Pričali su da jedno drugo. Odakle se oni stvoriše? Možda ih je namamio ovdje do pucnjave. To je bio put za mene da nađem sigurnije mjesto.
  
  
  On je mislio na trenutak na brod, koji je vidio na zadnjem špil patrolni brod. Ali sve to nije izgledalo kao najbolje rješenje za izlazim na otvoreno more. Ako su vidjeli mene, da ću biti mrtav. Možda će pokušati da plivaš do tvrđave pod okriljem overhanging lišće.
  
  
  Ali sa svim krv u B & napomena, on bi mogao biti siguran da kompanije. Barakude ili ajkule. Najbolje što sam mogao da uradim je da pokušamo da nastavi sa vojnicima u toj oblasti su već pretražili.
  
  
  Otišao je na zemlju i oprezno probušio svoju glavu po grmlju. Treći patrolni čamac je usidren s plaže, a Ego je čamac je ležala na pijeska je na dnu brda. Ovaj brod može nositi nekoliko ljudi. Pa, nije mnogo, inace bih morao da čujem više glasova.
  
  
  Šta sada? Nisam hteo da čekaj za vojnike da se pojaviti u mojoj oblasti viziju. Ona je lovac po prirodi. Ne volim da čekam poteškoća da dođeš do mene. Ja ne tražim nju. Napadaju čovjek uvijek ima prednost. Pored toga, imala sam dodatni argument. Itko upozna ovdje može biti samo neprijatelji. I svaki zvuk čuli su da bi mogla biti zvuk jedan oko njih. Oni će morati da sačeka da pucajte dok oni su sigurni da nas neće ubiti sama kroz svoje ljude, i ja mogu napasti ga čim sam vidio ili čuo nešto.
  
  
  Drži automatsku pušku, tako da to ne bi uhvatili u velikom ostavlja i lozu, on je počeo polako naprijed na zemlju. Tridesetak metara daleko, sam vidio nešto braon kreće. Čovjek se sagnuo da se sakrijem ispod vine, njegovu pažnju fokusiran na nešto naprijed, leđima prema meni. Sa jedna brza kretanja, odjednom je nestao u lišće, i njen ego izgubili iz vida.
  
  
  Pratio sam ga. Ako joj ego može ubiti, da bi to ostaviti rupu u iht. I tu rupu će biti dovoljno velika da gđice Nick Carter.
  
  
  Ako bih pucao u njega, on bi bio mamac daleko od ostalih, ali mogao bi se okrenuo u svakom trenutku, vidio me je, i dao mi je pun pogodak. On nije u dometu od štiklama.
  
  
  On je uzeo automatsku pušku u lijevoj ruci, potresla njegova štikli u svoju desnu ruku, i počeo je da ti se prikradem ga. Njena je tri metra iza njega. Onda se okrenuo. On me je pogledao u iznenađenje i podigao automatsku pušku. Nož je ispustio. To zabio u emu je grlo prije nego što je mogao povuci okidac. Klonula je i bez previše buke. Otišla sam kod njega po štiklama.
  
  
  Onda mi je glava eksplodirala.
  
  
  Kad sam došao sebi, moja glava nije imalo smisla da dvadeset pobijediti grupe, jedni igra neku drugu pjesmu oko njih. Pogledao je u drveću i vidio tri ružna, sretna lica iznad vojska uniformu. Ruke su mi bile vezane ispod mene. Jedan od tri bio naredniče, druga dvojica su vojnici. Narednik mi kresnuo štikli u njegovom pojasu, i vojnika je nosio moj automatsku pušku, i moje Oružje. Narednik vidio me da otvorim oči, i lizala došao, i izbacio me između rebara je cizmom.
  
  
  "Za Belmont," on govorio, i izbacio me opet. Pa Belmont je grlo bio je operisao. Grlo ce biti sljedece. Sa joj ruke iza leđa, ništa nisam mogao da uradim protiv ovoga u pitanju viša sila. On je trljao svoje ruke zajedno, drago mi je sa svoju nagradu. "Ustani, Gospodine Hiljada dolara," rekao. "I ti ćeš dobiti unapređenje, takođe."
  
  
  Nisam potez. Tako su cijeni me više živi nego mrtav. Ako su još uvijek će me pretvoriti u bezbedno, izgledalo je razumno da trebalo bi sve da radim, takođe. Narednik pukao prste. Vojnici povukao me na noge. Odin oko njih pritisnuo oružje protiv mog ramena i počeo gurati. Bile su dvije opcije. Ili bi on slomio ramena. Da sam nastavio dalje.
  
  
  Gurnuli su me iz gdje je brod je na obali. Narednik lajao na ostatak svojih ljudi da prestanu. Uhvatili su me.
  
  
  Dva glasove odgovorila je, i posle nekog vremena, vojnici prateće ovde pojavila oko džungli. Svi su bili vrlo zadovoljan sa sobom.
  
  
  Narednik je naručio novi zatvorenici nositi mrtvi kolega, i mi smo na putu. Tijelo nosača su ispred mene, druga dva pored mene, i narednik pozadi. On nije brinuo za svoju budućnost. Verovatno sam imao sastanak sa mokrom podrumu i sadistički ispitivač, i onda sastanak sa omčom.
  
  
  Čak i ako Hawk saznali za moja sudbina, tu se ništa nije mogao da uradi. U njegov položaj, Emu mi je bilo teško da priznam da je Američki agent je bio umešan u unutrašnje poslove Veliki Laclair.
  
  
  Kad smo bili na pola puta do plaže, pucanj je zazvonio oko džungli. Viknuo iza nas natjerao nas je sve okrenuti. Narednik ih je zaustavio. On će pasti. Ispred ego uniformu jaknu postala crvena. Vojnici je naletela na njega, kao da pokušavam da uhvatim njegov ego. Izmicali ga, uzeli su svoje puške debele rastinja oko nas. Drugi pucanj. Vojnik s lijeva, drži glavu, dobio je udarac glavom i pao na zemlju. Na moj zar ne panici, presavijena i pobjegao.
  
  
  On je udario u zemlju. Lezao je mirno. Druga dva vojnika su digli ruke u vis. Mitzi se popeo kroz rastinja, uperio pištolj u njih. Ona je ubio jednog prije nego što je bio dovoljno blizu da stisnem ruku. Preostalih vojnik je podigao ruke čak i više.
  
  
  Ona glared na mene. "Ne postaješ sentimentalan, si ti, Carter? Nemamo vremena za zatvorenike." Ona ju je povukao zglob besplatno i zamahnuo male ruke u vojnika, koji je, do sada otišao pale.
  
  
  "Stop," rekao sam. "Želim da se ovde živ. Drži moj ego na nišanu i vidi možeš li odvezati zglobove sa jednom rukom.
  
  
  Okrenula sam se, i počela je da odvežite uže oko mojih zglobova. Masiraju grčeve od mojih prstiju, ja sam prišla vojnici sa konopac i pokazivao jesam to neću zadaviti ovde sa tim. Nisu shvatili šta je mislio.
  
  
  Vojnik koji je bio oboren je skočio na noge kao da Nessus imao mnogo vode na ramenima, i dva vojnika pratila me je do obale, Mitzi za naslovnicu. Tanka brod je zapeo u plićak. Mi ušao u vodu i vodio je dva vojnika da rt. On im je rekao kako da odgurnem brod, a onda je Mitzi na krmi i pomogao je na palubi.
  
  
  Otišla je do taksija i upali motor. Čuo sam motor početi i otišao na luk. Tamo je bio promukao gunđaš. Onda je prestalo. Još g? n? rale, i onda ništa. Moja dijagnoza je: kvar. I on bi mogao hvala sebe za to.
  
  
  "Prestani," Mitzi vikao na nju.
  
  
  Skočio je na brodu da budem siguran da sam bila u pravu, i pronašao rupe ostalo od moje odluke. On je bio u pravu. To je udario od goriva kada je pucao na tim. Da stvar bude gora, rezervoar je prazan na dno. Moramo kap benzina.
  
  
  Joj, osećao bespomoćno. Naše gorivo, naše energije. Naša moć, da je naš patrolni brod, moramo napustiti ostrvo. Apsolutno ne, uopšte.
  
  
  Mitzi vikao svuda po kabini. "Nick, vojnici. Beže! '
  
  
  Ju je upucao je otišao u vazduh, i prestali su. Sa pao ramena. Vjerovatno su očekivao metak u leđa, odmah. Skočio je na brodu i cekamo da ih. Nema svrhe da ih, ali njen hotel, i nosi više municije. Ovde pokazivao jesam joj do banke i zvao Mitzi.
  
  
  Kada je uhvaćen sa nama, Ay dozvoljeno je da držim ih na nišanu, a drugi je pušten iz svoje cipele i pantalone. Vezao noge gaće zajedno, punjena gaće sa mecima, zavezao ju pojas, i zamahnuo noge oko njegovog vrata.
  
  
  "Sada pusti ih," on je naredio devojka. "Ne treba nam više ih, i oni nas više ne može povrediti. Dva manje-više ne pravi veliku razliku."
  
  
  Pokazao im da odu. Oni ne treba nikakvu podršku. Kada su otišli, Mitzi i ja smo krenuli za tvrđavu najbrže što možemo. Noah je prženje ribe, i nebo je nateralo me je da shvatim koliko sam dugo nedostajalo to. I kosti mi je rekao da trebam spavati. Iako sam imao posla i to je još uvek bio mrak, to će biti neko vrijeme prije nego što je tama pala, a ja sam mislio da je vreme da napravi pauzu sa rum, zgodne ribe, i voce.
  
  
  Našao praznu sobu, spustio se do kamena sprat, i opušteno. Mitzi će izvještaj. Nisam imao pojma koliko visoko je bila na Hawke listi, ali, ako mi nikada nije izašao to živ, neki ludi preokretu sudbine, ja bih da odem po nju. Zaslužila je poseban medalju.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  11 poglavlju
  
  
  
  
  
  
  
  Vrijeme je da se uništi ljestve. Sada da pobegneš od mora da je nemoguće, Stahl mogu više da nam služiti.
  
  
  Uništavanje tako arheološki blago bio korak nije hteo da uzmem, ali to je previše opasno pristup do tvrđave. Mi smo mogli da cujemo kola približava duž obale put i na putu, ali Jerome možda ideja poslati veslanje brodovi u noći i da pošalje svoje ljude gore bez nas to ne primijeti. I bilo je premalo nas da gledamo svim frontovima. Tony Opsjednut oči zacrnili kao što je rekao Emu šta da radim.
  
  
  On je otvorila poslednji slučaj dinamita, izvadio dva štapa, i pogledao stari patrijarha. "To me boli previše, Noya. Ako izađemo odavde živ, obećaj joj da SJEKIRU će graditi nove stepenice ."
  
  
  To je odgajila mitraljez da treći korak od dna, ubio je nekoliko rupa u težak početak, reklamiraju dinamit štapiće na mekša, non-oksidisano dio, i zapalio fitilj. On kandidovao opet i već je bio unutar zidova kada eksplozija se desila. Lavina prirodnih kamen sevali u vodu, a kada zvuk je umrla dole niz liticu postala previše odvraćanje nagib opet.
  
  
  Pa, sada je bilo samo dva pristup putevi ostalo da se nekad noću. Dr Fleming je izgledala prilicno dobar, i ja sam imao ne sumnjam da ćemo je moći pomaknuti ego na drugo ostrvo. Nov. Ostatak grupe bio u stanju da se pridruži Tony ljudi porazili u džungli. Idem u grad, naći Jerome, i ubiti ga. Ako vojska su obezglavljen, stvari koje bi vjerovatno smiri se i Fleming mogao biti vraćen kao predsjednik.
  
  
  Predložio sam plan da se Noah, a on je nije smetalo. Dogovorili smo se da će čuvar obale puta te večeri, i ja bih gledao trag. Njen pripremila ego, pokazao kako da detonira mine i rekao sve o tajming. Onda je nestao u drugom pravcu. Dok smo imali dinamit, niko ne bi mogao da nas napali nocu.
  
  
  Tara želi da pomogne. "Moj otac me je poslao da ti pomognem. Nisam ti zaboravio na to? I ti treba da se odmori. Misliš da ne mogu raznijeti kao Mitzi kad je trebam?
  
  
  Paljenje šibice su dostupni, da. Ali kako će ona podnijeti uzbuđenje? Ali bar ee, kompanija bi mi sata više ugodnijim. Osim toga, on nije očekivao napad u noć. Pukovnik je trupe su pretrpjele značajne gubitke, i on je mislio da posle gubitka patrolni brod je ego, Jerome će mi trebati neko vrijeme da lize svoje rane.
  
  
  Rekao sam djevojka bih da je gledam u prvih nekoliko sati, ali ona nije želela da čujem o tome. Mislila sam da je trebalo da se opustiš. Bez znači ništa posebno. Pa ispružio sam i pusti da spavam se bolje od mene.
  
  
  Već je bio u sred bijela dana, kada sunce u oči me probudio. Osećao sam se kao ljudski opet, osim za udario po glavi, gdje vojnik me udario. Tara seo sa njom na drvetu, budan ali spava. Ne imala tamne krugove ispod očiju. Nju je pregazio sa njom.
  
  
  Njezin glas je apsurdno hollow. "Nick, ona je bolesna, moj život boli. Postalo je još gore u poslednjih nekoliko sati ."
  
  
  Bili smo pod velikim hodnik, okružena drvećem, i pruge na žutom suncu filtrira lišće. Tara je koža bila greenish-žuta i blistala sa male kapljice krvi. Sivi izmaglicu pred njenim očima. Ona je pokupila ee i pobegao u brda, na vrata. Tony Marshall ušao je i nazvao za nju. Joj, bojim se da će i dalje biti na straži. Posle svega, on je bio jedini liječnik mi ikada imali, bez obzira na cijenu.
  
  
  On je ušao u tvrđavu par sekundi posle mene. Tara je položio pažljivo na podu, i Noah odmah postavi na posao. Osjetio je žlijezde na njen vrat, je zgrabio ruku, otvorila usta, i pregledao skreće. Prije nego je bacio ovde je video plikove na vrhovima prstiju.
  
  
  Starac nikada nije bio u takvoj žurbi. On je upao u jednu od soba oko nas. Trčao sam za njega, ali prije nego sam stigao do vrata, izašao je opet sa drvenim otiraca, i bundeva. On je ispao otiraca, je sutnuo, i pokazivao jesam za mene staviti mala devojčica u to. Joj, shvatio je da mora svetac i nije bilo vremena da se zapali baklje u jedan od mračne sobe.
  
  
  On je ležao na otiraca, i skinula haljinu. Odjednom Mitzi je također u dvorištu, prvi zainteresovana, ali onda je zabrinut kada je vidjela da je djevojka je bez usne.
  
  
  Noah držao pola tikvice u jednu ruku oko njegove velike ruke. On je protresao sadržaj, koja je izgledala kao mešavina vode i zelene sapun.
  
  
  """Ponovo". Ega je bilo neprimjereno. Kad smo poslušali, podigao Tara je glava, otvorio Hej usta, i nasula tečnost dole Hej je grlo. "Manchin," rekao je polako. "Veoma otrovnog drveta. Jedan zalogaj iz fetusa ' egom mogu jer je iznenada, bolne smrti. Čak i dirljivo gepek može da bude vrlo opasno. Samo pogledaj jadno dijete." Odjednom, Tara rastegao. Noah je pokupio opet i sipali tecnost u njenom grlu opet. Dok je ležala na podu, borite za zrak, njen otac se sjetila da je on već zna o manzinella. To je bio prilično ozbiljan, kao Noah je upravo spomenuo.
  
  
  Stari je potrebna pomoć. On je rekao, " Naspi malo tekućinu na prstima. Ne tri!
  
  
  Sam je to uradio. On mi je da smo joj mogao vidjeti nazad. To je takođe bio prekriven ode. Ona je polio sa tečnim hej je sipao na leđima, kao i njeno tijelo je stisnuo u bolno grčeva.
  
  
  Čuo sam starog uzdah s olakšanjem. "Mislim da smo ga upravo u vrijeme", kaže on. "Ona će biti u redu."
  
  
  Nakon nekog vremena, konvulzije prestao da, i djevojka je ležao nepokretni. Sada Noah spusti bundevu sa sapun mešavina i pokupio druge bundeve. Počeo je da se debeli emulsion oko bijeli prah i ono što je izgledalo kao bakra. On okrenuo djevojku, i sipala čašu. Onda ležao je na njenu stranu.
  
  
  Sada je tvoj red.' Ustao je, otkopcane moju majicu, i okrenuli naopako. Tkanine je takođe bio otrovan. On je trljao svoje ruke sa sredstvo za dezinfekciju, u najboljem slučaju, onda je uradio isto sa svoje ruke i smijao se. "Trebao sam te upozoriti. Džungli je obično drugačije, ponekad neprijatelja. Uzmi sa druge strane mat; sada smo duhovno u senci."
  
  
  Tara je otvorila oči kao odveli smo je jedan od mracnoj sobe i ležao je na nosilima. Ona je pri svijesti, ali je i dalje mnogo bolesna.
  
  
  To je značilo da će biti egzodus kroz tvrđava. Trebalo je da se nosim Fleming i Tara, ali to nije moguće. Ne na strmim planine. Ne sa svim opasnosti koje prijete nam. Čekati zauvijek. Vidio ju je sjedio kraj plavuše, i iznenada shvatila da je više brinuo o njoj nego što je on hteo da priznam. Voleo sam to, i sada je jasnije nego ikad. Ako Noah nije povredjena odmah, ona bi biti mrtav do sada. Stari je spasio u pravom trenutku, i za to je rose, opet u moje poštovanje. Namirisao sam svoj doručak. Nisam obraćao pažnju dok Noah je pozvala. Onda je otišla sa ostalima koji su već na ručak.
  
  
  Imam iznenađenje za mene. Nismo imali goste. Tamne puti mladiću u oko struka. On je donio vijesti, i sudeći po izrazu Tony Neće lice, nije bilo vrlo dobre vijesti. Noah kaže da mi na glas to ponovio sa pospanost kao Mitzi i Fleming je stajao dejectedly zajedno. Pleme nije bila prazna te noći. Oni su poslali svoje izviđači.
  
  
  Karib Jerome je vojnici nisu sedi da staviš svoje ruke dole, takođe. Oni postavimo kordon zajedno laguni je ivice na plažu, gdje treći patrolni čamac je usidren. Bili smo opkoljeni. Sa dva pacijenta, ne moram čak ni da mislim o prolazi kroz kordon. Pitao sam coveka da li može da me izbavi, a reume je bila kratka: ne. Došao je ovdje prije iz obruča je završen. Sada je mogao da se vratim, takođe.
  
  
  Tarin nije primijetio pokretima trupa. Da nije spavala, možda je neko čuo sam ga. Ili su možda previše daleko, nakon svega. Joj, pogledao tihi ličnosti oko mene, shvatio koliko smo slabi, i odjednom se njegov da nije gladan više.
  
  
  Uzeo sam na sebe. Bar je to ono što me je održalo zauzet. Nakon ručka, sedeli smo u tišini. Čekali smo.
  
  
  Čuo sam ga prvo u djeliću sekunde prije nego što Noah okrenuo da se suoči sa mnom. To je bio mrak, lijeni hum aviona. Stari polako ustala i rekla, kao da nas pozivaju na caj, " predlažem da uzmemo sklonište u tunele. Gospodine Karter, hoćeš li uzeti Gđice Sawyer sa tobom?"
  
  
  Kao Mitzi je jednom rekao, da je stari bio pun iznenađenja. Dakle, on je imao podrumu pod tvrđava. Pitao sam se koliko je duboko, a ako to može da izdrži bombe, i ako nisi bio zakopan živ. Mitzi lice izblijedila, i on je znao da ona mislio isto, odmah. Ali opet, nismo imali izbora.
  
  
  Išao sam da se Tara. Laknulo mi je da vidim da je ona već bio u stanju da stavi svoje ruke oko mog vrata. Kao odveo je napolje, Noah otvorio vrata oko debeli prošlost zidu da nije vidio kroz prije.
  
  
  Mitzi i djecak su već daleko od očiju. Fleming je upravo ušao kroz rupu na štakama. Pratio sam ga. Noah zatvorio debela vrata iza njega, ostavljajući nas u potpunoj tami.
  
  
  Trenutak kasnije, on je udario iskru s komadom flintu i zapalio svecu. Imali smo sveta. Noah ruku svijeću za dječaka, pokupio Fleming, i hodao par koraka u mračni tunel, mali plamen iznad dečko glavu pozivao nas.
  
  
  Tunel je dovoljno široko za nas da prođemo, ali visinu ostavio mnogo poželjan. Visok čovjek bi da se sagnuti. Morao sam da saviti koljena, i Mitzi pognute joj glavu da izbegnem da me udara.
  
  
  Bio je dug put. U svakom slučaju, bilo je dovoljno kamenje iznad nas da izdrži teško udara. Kad smo stigli do dna, našli smo se nakon oštro skretanje u prilično veliku sobu.
  
  
  Igrali smo ovu igru na podu, i Noah ugasiti svijeću. "Da spasi zraku", rekao je. Par minuta prošao. Avioni možda dugo zbog nas, ali, nema eksplozija slomiti tišina. Naše usluge. Sam nije kao to. Šta su onda oni čekaju?
  
  
  Onda on je mislio da je nešto drugo. U našem je raš da pobegne pun naslov, mi smo potpuno zaboravio da ćemo možda mi još jedan izlaz. Nakon svega, to je moguće da vazdušni napad će blokirati vrata u tunele. Bio je samo jedan lijek koji uvijek garantovano nam izlaz: dinamit." I otišli smo na vrh.
  
  
  Mitzi doveo automatsku pušku, i potraži za nju ego u mraku. Otišao je gore, vratio se na vrh, i gurnuo težak početak otvorena vrata za tri inča. Svijetlu dana svetog Gospod je oslepeo mi je, ali uhvatio sam je u pokretu. Ostao sam gdje sam ja bila do moje oči prilagodio na svjetlo. Četiri čovjeka u ruski uniforme se pojavio. Siguran. Pukovnik želi Fleming uhvatiti živog, nije poginuo od bombe. Onda bi on mogao biti siguran da ego nije trajno isključeni.
  
  
  Imaju automatsko oružje. Nakon padobranom dolje, su se razdvojili. Dva od njih ušao zajedno u jednom pravcu, dva u drugoj. Hodali su oko sobe ... i da se očigledno iznenadjena da saznam da nema jedan. Postepeno, počeli su da se radi brže. Niko oko ih je gledao u mom pravcu. Gurnuo je vrata malo šire i pretvorio je sebe u zrak protiv da se Žalim, koji je sada u sjeni. Napravio sam glupu grešku. Da sam čekao na njega na vrhu, ubio bih joj je lako. Sada sam morala da čekaj ovde i pokušati da iskoristi to.
  
  
  To je uzeo jedan od njih je dugo vremena da mu glavu kroz vrata gdje je držao. Sve ove prazne sobe napravio ego neoprezan, pištolj uperen dole. Uzeo je par koraka nazad. Kad je bio u njoj, udario sam ga sa dupe mitraljezima na njegov ego hram. Pao je i ne mrdaj. Njen vratiti u taj dan.
  
  
  Broj dva prešao sobi sa njegovom da mi se vrati. To je dovoljno blizu za štiklama. Je skoro nikad ne gđice, ali on se okrenuo. Oštrim čelika prošli mimo ga, udarajući u zid i spavati do temelja ispred Ego je stopala. On pogledao u iznenađenje i okrenuo se prema meni. On je već na vratima. Viknuo je nešto sa ostalima u stacato ruski. Odmah došao reumatizam. Isplanirali su da ulaze sa vatrom. To je bilo u redu sa mnom. Joj, otišla niz stepenice u tunele. Kao što sam i očekivala, nisu ubili niskim, ali direktno napred, zurio jedan za drugim. To je bila presečena u pola do ovde u pukla prije nego ih je vlastiti pusti je da je ovo bilo prekrasno, tako da zvuči svoje oružje ne bi alarm četvrti marinac.
  
  
  Nisam mogla da ne čujem Mitzi da se penje uz stepenice iza mene zbog buke. Sada njen glas došao je s leđa. 'Šta se dešava?'
  
  
  "Imamo kuće. Četiri. Već imam tri ležeći ovde, jedan je negdje napolju.
  
  
  Njen muž je otišao do vrata, ali ne vidim četvrta osoba. Njezin glas je vrištala glasno, ali on je ostala skrivena. Dvorište je mrtva tihi. Suviše je tiho. Nisam imala pojma gdje je on bio, i vjerovatno će me ubiti ako ja zaglavio svoju glavu predaleko oko vrata, rizikujem da izgubim ego brzo. Nisam vjerovao je da će dozvoliti sebi da budem namamili opet ovamo. Možda on je bio pametniji od svih njih.
  
  
  To je bačena na Mitzi od strane ruskih automatsku pušku. "Pogledaj municije."
  
  
  'To je dovoljno.'
  
  
  "Drži prolaz pod kontrolom. Ja ću se vratiti i pitaš da li postoji još jedan izlaz, to je jedini izlaz."
  
  
  Poslije njen opis situaciju, Noah sveću. U prigušiš svjetlo plamen, ona je vidjela Fleming naslonjena uza zid. Tara je sjedila pored njega, nekoliko metara. Ona je već bolje, iako je još uvijek gledala ošamućen. Ovo mračnu rupu duboko u planine, mirišući na blato i buđava, nije idealno oporavak ni ti. Ali ne mogu da promenim njeno stanje dok sam nokautiran četvrti čovjek. Noah mi je rekao nešto dječak koji je probio liniju Jerome je vojska. Dječak je klimnula, uzeo svijeće,i pokretale me pratiti. U prigušiš svjetlo pao na naslikao Holst je to objesio na neku vrstu primitivne oltaru. Podigao je strani platnu. Prolaz se pojavio iza njega.
  
  
  On se nada da će dečko da znaš put, jer taj panj svijeća ne bi spaliti dugo vremena. Mi spustio niz stepenice i ušao u tunelu sa niše u zidovima. Šta-gdje su svijeće vezan za stenjanje u vlasnicima, obično su gamad nekoliko cm duga. Tamo je bio faul, trulo miris. Ubrzo sam videla razlog za to. Većina niše bio pun ljudskih kostura, i iza njih, na kamen police, bili hollow lobanje. To je trebalo da bude plemenski nasip.
  
  
  Moj osećaj za prostor mi je rekao da ćemo otići na drugu stranu tvrđave. Nakon nekog vremena, vidio sam to na kamen spratu krug svijet. Iznad to je krug uzdah rupu, jedva se širi od mog ramena. Nisam mogla da ne. Dječak vidio. Uzeo je mitraljez od mene, stavi ego na podu pored svijeće, i pomogla mi je da se. Ja stavim ruke na vrh i popeo kroz ne.
  
  
  Pogledao sam okolo. Njen, da stojim protiv vanjskog zida. Nema pokreta nigdje. On je stavio ruku kroz rupu i pokupili je mitraljez.
  
  
  Ona kajganu preko ivice krov i vidio je cetvrtog muza. On je ležao na stomaku pod padobrana, njegovo oružje upereno u vrata gdje Mitzi stajao. Kad radim nezavisno, oni su obično ne vrlo impresivno. On je mlad i vitka, ali je smrtonosno zbog smrtonosno oružje u njegov ego-dječje ruke. Ego je pozvala da joj je na ruskom: "Jesi li pogledao u stigao?"
  
  
  Okrenuo se. On je povukao okidač. Zbogom, nepoznati vojnici. Mitzi se pojavio na vratima, vidjela tijelo, i otišla na to. Joj, skočila s krova. U treptaju oka, peti padobranac izletela iz iza pola-otvori vrata. Udario je teško revolver u Mitzi vrat. Ako bi ga našao i ubio ego, imao bih da pucam Mitzi. Prokletstvo!
  
  
  Pogledao je u mene i vikao na dobar engleski, " Bacite oružje."
  
  
  Rekao je nešto za djevojku. Automatska puška je ispao.
  
  
  "Dođi ovamo, nemoj previše blizu. Stani uza zid."
  
  
  Ego oblik je oko bolje materijal od toga ego kolege. Nen je nosio oficir je rame trake, i voki-toki visio iz joj remen. Ni sa udaljenosti, Mitzi mogao čuti teško disanje. On je zagrlila je jače, i pala je tihi.
  
  
  On se smijao. "Dajem ti šansu. Reci mi gde je Dr Fleming je." Ako ne, ja ću njoj pucati prvi. Onda ćeš i ti umrijeti."
  
  
  Moj nož je bilo van domašaja u dvorištu. Mitzi glas došao kroz stisnula zube. "Da ga pustim da ide do đavola."
  
  
  Okrenuo sam se polako tako da ne bi on povukao obarač. On stahl prijetiti. "Rekao sam ti da ne mrdaš."
  
  
  Pretvarao da bude uplašena. - 'Ne pucaj. Ja ću ti reći. Krije se. Otići ću po njega.
  
  
  Mitzi me je proklela. To takođe može da radi. Šta ubica devojka. Ako mi dozvoli kroz vrata, mogu uzeti pištolj iz jedne od Rusa. Ali trik nije uspeo. Ruski je takođe znao gdje su njegovi drugovi su. Joj, vidjela sam kako je on mislio.
  
  
  On je mogao da koristi Mitzi i mene kao štit i otišao u podrumima sa nama. Kod nas je kao taoce, on može narediti Fleming da se predaju. Ali šta ako Fleming nije stalo do naših života? Šta ako se on ubije nas pogoditi neprijatelj? Ovo je prilika da nije mogao riskirati. Pa je prešao na drugu stranu. Verovatno je shvatio koliko je to važno Mitzi je do mene, i znao je iz brzinu s što joj pištolj bacio čim uhvatio ju je.
  
  
  
  'Da. To uraditi. Idi za njim. Ali ako pokušaš nešto, taj komad kurva ce umrijeti."
  
  
  Morao sam da igram ga. On je bio glavni viši od devojku, i znao sam da se mogu riješiti Oružje pa dovoljno da pucamo emu u glavu dok je on me je gledao kroz vrata da njezin je ušao.
  
  
  "Polako," on je naredio . Ne saginjem. Posmatram te.'
  
  
  Otišli smo u tunele. Prije nego sam stigao do stepenica, on me je zaustavio. Vjerojatno da se tvoje oči navikao na svjetlo. Dakle, on nije to glupo.
  
  
  Bio sam vam dozvoliti da nastavite. Nije mene slijedio više. Kada njena došao, njena osjetio ruke na njenoj ruci. "Ja sam videla i čula. Dođi sa mnom." Noah je šapnuo to u uvo.
  
  
  On držao me i gurao me naprijed. Ja šapnuo da emu šta sam i do, i ego je prsti stegnuti na ruci.
  
  
  "To nikad neće uspjeti. Ne možeš da vidiš iza sebe. Rizik da vidim senku i povukao oroz je prevelik. Pokušat ćemo drugi način. Riječ "sjenu" dao Noah ideju. Barem, to je ono što mi je rekao, kasnije. On sveću, koja samo slabo svijetlom kutija puna mala drvena lutke. Noah je jedan oko njih, zaglavio dugo iglu u to, što on je također je oko kutiju, onda je održao lutku gore ispred njega.
  
  
  Ego je usne počela je da se preselimo u tihoj molitvi. Oh, moj Bože, Mitzi je sedela ispred sa revolver uperen u njen vrat, i Noah nisam znao šta da radim, osim pozvati neke bog groma.
  
  
  Fleming i Tara su također bulji u staroj čovjek sa širokim oči. Noah ide na stepenice, još mrmljao u sebi. Pratio sam ga.
  
  
  Morala sam da ga vidim. Osim toga, bila bi objavio Mitzi ako trik nije uspeo.
  
  
  Mitzi i vojnik stoji u mraku, ispred vrata, i u sjeni. Novembar i prestao sam na stepenicama dovoljno daleko da se sakriti od njih. Ruski pogledao nervozno niz stepenice u otvori vrata. Mitzi je napeta i spreman da se baci na nikoga ih ako je potrebno. Zarežao tiho za sebe. Nemoguće! Nikada nećeš moći to da izvedemo sa neki ludi trik.
  
  
  Stari ispustio lutku. Oštrim klik, to je pao kamen sprat, pokazujući se u zrak sunca. Ruski je meta se preselila naglo prema tlu. Čekao ju je upucao to bi bio kraj nit od Mitzi je život. Ništa nije kao to. To je Tony koji je psovao je i dobio. "Bez trikova," ruski rekao. Ovo lutku, sa iglom zaglavljen u leđima, bila najveća super trik to je ikada vidio.
  
  
  Tamo je iznenada, divlje pokret u sjeni. Čovjek twitched obje ruke. Ego je prstiju se rastali kao da je bio pogodila električni šok. Pištolj clattered na zemlju. Iznenadio, držeći prsa sa obe ruke, vrti na svojoj osi, i onda je pao na zemlju kao beživotno masu.
  
  
  Mitzi ego je imao pistolj u ruci, prije nego što sam došao do njih. Ona je neka oružje objesiti limply kao izgledala je od vojnika da lutka u šoku. Okrenula na tu tako da on je ležao na leđima. To umrijeti. Ego je lice uvrnuto u bolno pravi grimase. Ego je oči bulged. Klasičnu sliku-težak srčani napad.
  
  
  To je bio čovjek je ubio strahom. Znao sam to. Jer to je bila jedina opcija. Vojnik koji je vidio četiri od njegovih prijatelja ubio u stari piratski tvrđava da je bio legendaran. Čovjek okruzen neprijateljima. Napeta do maksimuma. Sve oko, simbol smrti padne na ego noge niotkuda. Ega i dodaje dolara je prestala. Nemoguće ?
  
  
  Joj, pogledao Tony neće. Starac je bio zauzet sa leševima. On je vukao pet mrtvih vojnika sa padobrancima. On je stajao prekriženih nogu protiv njih dvoje. Kao da je u opuštenoj pozi. Držao treći da se žalim, savij koljena i prekrštene ruke. Cetvrti je na isti način. Stavila policajca u pletenu stolicu gdje Fleming je sjedio. Stvorio grupa tip ljudi koji je završio posao, a sad čekamo.
  
  
  Za šta? Naravno! Kako sam mogao biti tako glup? Ako Fleming je bio zarobljen, imao bi bio oduzet. Muškarci su morali biti odveden sa zatvorenika. Uskoro helikopterom. Pilot će biti sama, jer sve raspoložive prostor mora biti okupirane od putnika. Mogao bi biti isključen od ego! Sve što mi treba je policajac radio.
  
  
  Išao sam da ga dobijem. Noah je završen još život, i istražiti nebo. . On se nasmešio. "Stignemo do helikoptera. To bi moglo biti korisno ponekad.
  
  
  Pogledao me je kao da je hteo da me izazvati napad na ego umjetnost vudu. Onda je otišao u tunele. Mitzi i ja smo čekali do helikoptera.
  
  
  Pola sata kasnije, čuli smo zvuk propeler oštrice. Letio je nisko, zaokružio tvrđave, a glas je došao preko radija. On želi da zna da li smo Fleming. To je lako, ne moram čak ni da lažeš. Rekao sam joj da smo imali Fleming i da je bio još uvek živ. Pilot se smijao, slomio kontakta, i počela je da zemlju.
  
  
  Onda se nešto desilo da nismo predvidjeti. U padobrani su se povukao dolje do odjednom nalet vjetra. Leševi ruskih vojnika je prevrnuo preko kao vosak ličnosti.
  
  
  Zvuk motor odmah se pretvorio u piskav vrištanje, i helikopter pucao. Kada sam hodao sa njom oko vrata sa automatsku pušku, avion je bio sa mnom zauvek. Nisam vidio pilot. Bilo je nemoguće da se ego na zemlju. On je bio ubijen, helikopter obmanuti. Nestao je iza liniju i spalio u vodama laguni. Naš transport je nestao. Mogao je udario se u glavu.
  
  
  Iza mene, čuo sam Mitzi definiše nekoliko kletve to su nova, čak i za mene.
  
  
  Išli smo. Svijeću bio gori, što se odrazilo na radoznale oči. Njena, on tresao glavom. Loše sreće. Imali smo osigurati zamku. Noah je bio tih. On je izgledao ozbiljan i podigao obrve tako da mu je srednje čelo je bio posut. Uzeo je duboko.
  
  
  "Ima skoro nikad nije bilo oluje u zimu. Obično samo u junu, julu, posebno u avgustu. Ali ne košta da pokušamo. Hoćeš li me ostaviti na miru? Ja ću biti spreman za ceremoniju." Zašto da ne? Dobar šou će ubiti vremena pre nego što Jerome je sledeći napad.
  
  
  Pomogao je Fleming uz stepenice iza devojke i mladi maternji. Noah je dozivao nas. Ovo je uvreda je bogovima." Odjednom bijes u nju ego je glas oslobodi me.
  
  
  Ona je izvukao iz stolice od policajac je leš i dozvoljeno da sjedi na njemu. Onda je ona donijela uređaj da se uklapa u rupu u ogradi. Borio sam se da je uvlačimo i konačno uspio gurnuti ih u more. Onda joj sel pored Fleming. Odjednom Noah se pojavio. Izgledao je kao da je potpuno druga osoba. On je bio turbaned i visio sa amajlije i lance, i lubenice visi od svog ega pojas napravio potisnuti muzici kao i pjevao je. Ego je oči širom otvorene, ali on nije vidio ništa. Izgleda da nas ignorišu potpuno i otišao gore je po stepenicama na krov.
  
  
  Tu je počeo plesati i pjevati. Objekti na koji ga je objesio napravio zvuči u skladu sa ritam ego je kretanja. On je širio svoju duge noge, bacio nazad svoju glavu, i podigao ruke na nebu. Vjetar, jači nego prije, leti Ego je kosu i bradu divlje. Glas koji sam imao ranije mislila da bi mogle biti cveta u stvari, uveliko.
  
  
  Sada je stajao i slušao u tišini. Nešto u emu odgovorio. U početku, sam mislio da je bila oluja se približava iz daljine. Ja shivered. Onda sam shvatila da je to bio drugi zvuk. Sada sam drhti čak i više. To nije bila oluja koja se javila, na reumatizam došao iz aviona. bombarderi. Očigledno, Jerome i njegova strana asistenata odustao pokušava uhvatiti Fleming živ. Sada Fleming je samo prepreka sprečavajući ih da se ulazi u ostrvo.
  
  
  Vidio sam joj leti iznad ogradi, možda dvije milje odavde. Njen otrčao do stranica to nije daje pristup. u tunele i pokretale ostalima. Djevojčice i dječaka su uzimali Fleming je ljubičasta jedan, stolicu i svi, dolje do tunela. Noah ih je pratio. On pokupio svijeću od oltarskih, zapalio ga, i otišla dole.
  
  
  Kao što smo i ušli u podzemnoj odaji, bilo je dosadno eksploziju. Još jedan odmah pratio. I još jedan. Prašine i oštru isparenja ušla u sobu i prikupio. Bilo je pet puta za redom.
  
  
  Tara je klaustrofobicna. Ona je otrčala uz stepenice. Krenuo sam za njom, je zgrabio, i držali čvrsto. Onda je to bila tiha. Nema više eksplozije. Prvi aktivni rekreaciju avion je nestao. Sada je moguće da očekujem dolazak helikoptere i padobranci i izviđanje na rezultati bombe. Njen hotel će platiti ih na vrijeme.
  
  
  Počeo sam da se popnem, i saznao da ja nisam jedini. Svi umoran od ovo groblje dole. Tara, Mitzi, i dječaka pratio. Fleming i Noah pratio, podržavaju jedni druge.
  
  
  
  
  
  
  
  Poglavlje 12
  
  
  
  
  
  
  
  Oltaru bila prekrivena sa ruševina, i rupa je napravio iznad toga. Možda Noah hajde jedan dole, oko njegovog bogovi u svoje vrijeme ples. Soba gore je još netaknuta. Je li izlaz prohodan, osim debelih granita vrata koji su bili potpuno srusena.
  
  
  Dvorište je kratera, i ruševinama ležao od zida do raspada. Tornja na ogradi pogodili. To jednostavno nije više tamo. Nekoliko prostorija su uništena, i zid je rušiti oko jedan od njih.
  
  
  Stari patrijarha stavi ruku na Fleming je rame, pregleda štetu. Bes je bio očigledno ego osobe. Okrenuo se i pogledao gore u planini vrhove, izgleda da je mislio na trenutak, onda je rekla nešto u svom rodnom dijalekt Fleming. Predsjednik Grand LaClare da je čudno, tužni smijati.
  
  
  Crno-plavo nebo, ušli prema nama preko drveta. Iz debla savije naprijed i nazad, i jak vjetar nam je zviždala pod prozorom kroz lišće. Kroz rupu u spoljnom stenjanje područje, mogla je vidjeti ogromni valovi u laguni.
  
  
  Visok gray shvatiti se pojavio na ulazu u laguni: corvette. Pitam se šta žele od ovo zapali brod. Mali topove na ovom brodu nije mogao pobijediti rezultat bombardovanja.
  
  
  Pored mene, Mitzi Gardner vidite, reče. "Šta misliš, šta Jerome je pomorske snage će pokušati ponovo?"
  
  
  "Ovaj brod ne pripada Jerome. Oni jedra pod Kubanska zastava, ali gospodar je ime može biti više kao Ivan od Juan. Ovo je podmornica lovac, tako da nose dubinu optužbe i mine. Možda misle da nas mogu raznijeti razaranjem kamen pod vodom."
  
  
  Ako je to slučaj, oni će da dođu bliže ili koristi ronioci, i ja mogu s njima. Ostale su nam se pridružili, gledati pažljivo kao brod prišao. Imala je skoro bez brzine i preselila se sa najveći oprez, između plićaku, otvori zaštite od poplava. Nisam mislio da ce ici tako daleko kao da je napad, ali mi je izgledalo da se nadam do zadnjeg trenutka.
  
  
  Ali to se nije dogodilo. Samo van dometa naše oružje su ostavili sidro i bacio četiri plivači u vodu. Napravili su sa dubinu optužbe. Dao sam im vremena da se dovoljno blizu da mi strojnicu, i onda je pucao eksploziju u vodi, prati put vjerovatno su odabrali. Prva faza je bio neuspješan. Ali sljedeći udario ih sve.
  
  
  Na fontani vode eksplodirala kao četiri optužbe eksplodirala istovremeno. Tonama vode i pomalo crno gumene odletjela u vazduh. To je izazvalo val koji se bavio težak udarac "korvetu". Brod počeo da odem laguni, ali imao sam osjecaj da je patio ogromnu štetu. I pazi na uzburkanom moru izvan laguni, on je mislio da je on možda neće stići u Luku iz Španije. Da su crni oblaci su se brzo približava. Vjetar je urlao, slanje velike pjene glave lete okolo .
  
  
  U početku, nisam čula da bilo koji drugi zvuk na sve. Ali onda je vidio odred helikopter se približava. To je nemoguće za helikoptera da leti u ovo vrijeme, ali u nekim zemljama, ljudski životi se ne računa.
  
  
  "Čuvaj se" vikao sam koliko glasno mogu preko vjetar. "Oni će pokušati da nas napasti ovdje i onda zemlju ovdje s jedan helikopter. "Požuri! '
  
  
  Noah i djecak su uzimali ljubičasta Fleming odavde do tunela. Tara ih je pratio, i Mitzi i zatvorio sam liniju. Kada Tara do stepenica, ona je iznenada se okrenuo. "Krojač, imao sam dovoljno. Pokaži mi kako da se nosim sa takvom stroj. Želim da ti pomognem! '
  
  
  Ne imala hrabrosti, i iz nekog razloga je on bio ponosan na nju. On joj je dao kratak instrukcije, da joj kažem da ne pucajte dok je bila sigurni da neprijatelj je bio u sobi.
  
  
  "Ostani ovdje, Tara," joj je otac rekao. "Mitzi, blizu još jednu rupu. Ići ću drugim putem. Onda vas ne pucajte na posade, dok izlaze. Možda možemo otići odavde, nakon svega. Čekao je dok Mitzi je nestala u jednu od okolne zgrade. Onda je istrčao na drugu stranu dvorištu. Jedva sakrio ispod krova kako je išao kao sačinjava ambasade izvještava, šalje grad od 50 mm metaka u zidove. Kada linije koja je završila, njen muž joj je išao u dvorištu i pucao u najbližoj jedan. Letio je kao pijani ptica prema džungli. Mitzi čuo pukotine u automat. To je udario jednog od helikoptera, ali to nije efikasan udario. Tara otkaz nekoliko dugo propadne, ali nije pogodio ništa.
  
  
  Zbog buke svoje oružje, onda verovatno nisu ni čuti ih pucali na nas. Vratili su se da lete iznad nas opet, i pokriveno je sletanje jedan od helikoptera, što očigledno ima problema. Teško je počela kiša.
  
  
  Helikopter je pao na zemlju kao umoran ptica. Vrata su se otvorila, na drugoj strani, i dvije mašinke pucao na zidu gdje su djevojke sjedi. Onda pilot ima oko helikopter i šetao okolo. Devojaka strojnice su se smijali. Pao je, obilno krvari. Ali, drugi čovjek u helikopter je bila još puca u našem pravcu. Ego je mogla vidjeti da joj odakle on je stajao, pa je trčala po sobi i otrčao do helikoptera. Morao sam da tišina ego. On je pucao kroz staklo, i video ko je pucao je meta je red da crveni kašu.
  
  
  Sada je kiša u teškim povjetarac. Je nebo postalo je prljavo zelene. Tamo je grom, i bila je zaglušujuća groma. Ostali, ambasada je rekao, da više ne može da izdrži oluja. Pokušavali su da sletite na plaži.
  
  
  Bio sam samo da uzmem konopac da vežem za slijetanje helikopter kada Mitzi je vikati natjerao me zaustaviti. Ona je ukazao na mjesta gdje Taru bi trebalo biti.
  
  
  Znao sam da je to čak i prije nego što sam došla: Tara Sawyer je ležala na podu. Njene divne tijelo pretvorio u krvava masa, rastrgano od strane teško metaka iz helikoptera. Sa brz pogled, je brzo nestao po sobi. Ja nisam mogao da priuštim živjeti sa nama, ništa. Morao sam da povežemo ovo jedan od helikoptera. Ali nije bilo lako za mene, bila sam jako zabrinuta za nju. Jadni Tara! Hej, ti ne bi trebalo da su se borili.
  
  
  Mitzi mi je pomogao. Kada smo zavrsili, morali smo da puzi niskih na zemlju da cemo izbjeci da budem uništio je vjetar, što je visokim položajima oko 150 km / h. Ne idemo u tunel. Nije želela da je vidim Tara ponovo, odmah.
  
  
  Hotel je mirno da mislim. Tony neće ne želim da je vidim, takođe. Pitao je za uragan i njegov ego. U Februaru! Joj, mislio o nekoliko stvari.
  
  
  Sedeli smo jedno pored drugog, nije rekao ni riječ, oboje pun naše crne misli. Oluja je nastavio da se bijes za još jedan sat prije nego smiruje. I iznenada je postala nepodnošljiva tišini. Na jugu, uragana rotiraju u pravcu kazaljke na satu, na severu je suprotno od kazaljke na satu. Brzina se povećava iz centra za vanjski prsten. Ako se Noah ne mogu samo zato što je uragan, ali se također promjenila ego, uskoro ćemo dobiti punu udarac iz drugog pravca.
  
  
  Pogledao kroz rupu da su bombe napravio u vanjskog zida. Vidio sam je, u corvette. Brod se nasukao, i ljuljao gore i dole. Talasi su nekoliko metara visok ga udarim sa zastrašujuće silu. Većina helikoptera uhvaćen u drveće i slupao, i zaglavio patrolni brod je nestao. Oštećen jahte pluta u laguni bili na obalu, i potpuno je uništio.
  
  
  
  
  
  
  
  Poglavlje 13.
  
  
  
  
  
  
  
  Noah zanimljivo je kružio oko helikopter i klimnuo za sebe. Ali kada je došao do nas, i lice mu je mračno i oči su mu bile mračna.
  
  
  On je rekao da u nježna ton moguće, "potcenio sam te i moram priznati da ne shvaćam to, ali čak ste nas je unajmio taksi da nas izbavim odavde."
  
  
  On je nastavio da izgledam grozno. "Gđica Sawyer je velika cast za sve nas. Umjetnost ne posjedujem je umjetnost uskrsnuća. Ali možemo li barem dobiti mjesto među naši heroji."
  
  
  Tara je vudu sahranu? Nisam mislio tako. Ona nije mogla ni zamisliti da je njen otac bi to cijenim. On će uzeti njeno tijelo sa njim, ali su odlučili da ne pričamo o tome, još uvek.
  
  
  Noah nije završili razgovor opet. "Vetar će se uskoro vratiti." On je ukazao tu. "Tvrđava je ozbiljno oslabljeno bombardovanja. Kada oluja udari ponovo, zidovi će propasti. Bolje da se dole."
  
  
  Nije čekati naš odgovor, ali prošao kroz tunel. Mitzi i pratio sam ga. Odjednom je mislio da je Tara. Pomisao na smrt me je natjerao da je bolestan. Drago bi mi bilo da koristiti sve metode naše organizacije i organizacija da znam protiv Pukovniče Karib Jerome.
  
  
  Dve sveće spalio pred oltarom. Verovatno jedan hvala bogovima i jedan moliti ih za dobar budućnosti. I dobro bi nam došao je bilo koju vrstu pomoci. Noah je bio zauzet mumljati, opet, možda s namjerom da glatko Tara je put u zagrobni život.
  
  
  Joj, nije potrebno. Joj, osjećao nemiran i zarobljen. Nisam ni znao da sam hodati do Noah mi je rekao da u niskom glas, "ne moram da ostanem ovde, Gospodine Carter. To je labirint; postoje i druge sobe da bi možda htela da istražimo, kao." Dodirnuo je kamen koji izgleda da budem deo zida. Kao rezultat toga, deo zida ravno unutra. Izvan je hodnik.
  
  
  Mogao sam čuti blagi poruku od sramote u njenom glasu. Verovatno je mislio sam da se miješa s ceremonije i da mi je drago što je mogao da ode. Bilo je nekoliko svijeća u džepu, i zapalio jedan. Onda su on i Mitzi ušla kroz vrata, i Noah zatvorena opet iza nas.
  
  
  Našli smo se u sobi sa pa u sredini. Pa, to je bilo mjesto gdje vode je bio pohranjen na trajanje dugu opsadu. Ostatak sobe poslužio kao hrana podrume. Oni su bili dovoljno cool da nastaviš hranu u ih za dugo vremena. A onda smo naišli na celu mesnicu; sobu popunjen do kraja s trupla. Pitala sam se kako je stari hranila je njegovo pleme, ako ne mogu loviti sigurno izvan zidina.
  
  
  Proveli smo sat vremena kroz podzemne odaje, ali tamo je bilo puno svježeg zraka uzoraka svuda. Njen zadatak je da nađem izvor ovo. Hodali smo dolje vjetrovit hodnik koji je doveo do površine. Na mjestu gdje sam i sumnjao, bili smo na nivou dvorištu, došli smo preko željezna vrata blokira prolaz. On je izabrao bravu sa svojim štiklama dok se ona otvorila. Da smo otišli i našli stepenice vodi do ugla toranj. Zrak je došao kroz embrasures.
  
  
  Naišli smo na zaključana vrata. To je unbolted, i otišli smo stepenice oko mahagonija zid koja je dovela ravno u sobu na vrh tornja.
  
  
  Mitzi rekla to prije. Niko ne zna sve trikove ovih prevarama! To je bio radio! Ispunjen prenos i primanje opremu: najbolji.
  
  
  Njen auto pred konzolu i smijao se. Mitzi reagirala jako drugačije. Ona je bila bijesna.
  
  
  "Hajde da razgovaramo da taj stari licemer prevarant!" ona je vikao. "On je napravio svi izgledamo kao idioti. On šalje svi su otišli, tako da može da pozove na bogovi u miru, ali u stvarnosti, on ide da mu radio sobu slušati vremenske izveštaje. Nije ni čudo što je znao uragan dolazi."
  
  
  "Uzmi krojač, da," ja dodao. "On me je natjerao da čujem zvuke koje ne postoji. Džungli bubnjeve! Mislim da je negdje u žbunju, blizu Luke Španjolsku, tamo je još jedan oružje sakriveno, tako da možeš signal najnovije vijesti ovdje. Da vidimo što se dešava u svijetu ."
  
  
  Mislila sam nekoliko prekidača, i Sergej svetleli. Uređaj je počeo da pevušiš. Ali jedini zvuk imamo je pucketanje od statički elektricitet. Oluja je bila previše jaka da uzmem nešto u. On je isključio radio. Na rupe u radio-sobe su zatvorene. Nismo imali gde da pogledaj napolje, ali barem iz zvuči smo mogli čuti, mogli bi reci da je oluja je nazad u punoj snazi.
  
  
  Izašli smo na radiju sobu, pokušavam da obriši sve tragove naše prisustvo. On nije htio reći Noah da bi otvorio ego igru. I sat kasnije, kada se stari je mimo prošao gledati helikopterom kroz oluju, pokušao je da se nevina lice. Ali to nije sve.
  
  
  Oluja je gotovo. Ali helikopterom, takođe. Sve što je ostalo je bilo hrpa metala protiv jednog od zidova. Propeler oštrice bila savijena kao pipke.
  
  
  Radio je bio naš zadnji kontakt s vanjskim svijetom. I nećemo moći da ga iskoristimo ego u narednih nekoliko sati. Čak i ako je ona bila u mogućnosti da kontakt Hawk, on nikada ne bi mogao da pošalješ helikopter u oluja koja je još divljaju. Sve što je ostalo je da sačekaš do sledećeg jutra.
  
  
  Nisam imao ideju šta pogled će biti kao na ostrvu, u tom trenutku. U svakom slučaju, bilo je očigledno da se svi putevi su blokirani od pao drveće. Čak i najteži tenkovi nije mogao preko puta. Pa nismo očekivali noć napad. Otišao sam da mu kažem vesti u vezi helikoptera.
  
  
  
  
  
  
  
  Poglavlje 14
  
  
  
  
  
  
  
  Jeli smo edu, za Tony je nepresušne zalihe dobio, kad je stara ogromni odjednom pogledao gore. On bi čula: zvuk uzbuđen glasovi izvan kapije. Noah je na stepenicama u dva korake. On istrćala za njim do kapije.
  
  
  Pleme se vratio. Noah je gurnuo otvori vrata i ljudi požurili u. Noah preveo ovde reči za mene. Kada je uragan pogodio, sakrili su se u pećine razbacanih po celom ostrvu. Onda su čuli bubnjeve iz pravca Luku iz Španije: glavnom gradu je uništen, vojska je raspuštena. I Jerome je bio mrtav!
  
  
  Oni su bili šokirani stanje u fort, ali sada su bili sigurni opet, nadali su se da popravim štetu. Kad su počeli da se priprema za praznik noć, Mitzi i ja sam radio isto, ali na malo manje skali.
  
  
  Morat ću čekati do sljedećeg jutra da budem sigurna da je moj zadatak je završen. Morala sam da vidim pukovnik je telo svojim očima i prave otiske prstiju za POLICIJU. Prema plemenski zvaničnici, Tony Opsjednut je tijelo još uvijek bio u Sawyer Hotelu, pa mi treba da stigne tamo što je pre moguće. Ako kamion nije uništen, on je mogao da koristi to da dođem do glavnog brzo. Vodio bih je sa mnom, ljudi mačetama da raščiste put gdje je potrebno. Nadajmo se da kamion nije patio sudbina helikoptere i brodove u laguni.
  
  
  Konačno, do ponoći, spavali smo. Sledećeg jutra, on odlučio da se ne zovi Hawke za pomoć samo još. Ne sviđa mi se to, i Hawke rekao je da je važno da je on to uradio sama, bez vanjskih pomoći. Još uvijek sam imao priliku da pomognem Fleming uzmi predsjedništva na svoju ruku.
  
  
  Fleming je u korist od ulaska u Luku iz Španije što je prije moguće. Ali Noah je izgledalo manje uvjeren. Bubnjevi u džungli bilo je zabavno, ali naravno, on nije ništa čuo na radiju još. Nešto sigurno ne želiš da kažem naglas. Poslao je neke mladića sa mačeta da raščistite put sa mnom i otišla sam sa ih u kamion. Na srecu, ni drvo pao na to. Ja sam dao rotora, osušene u karburator, i zatvorili su hood. Mitzi Gardner sjedio je na prednjem sedištu, stavljajući ostavlja na mokrom presvlaka. Ee mitraljez ležao na tabli.
  
  
  Nisam protesta. Ne imali pravo da prisustvovao ceremoniji zatvaranja. Sada smo sama ponovo, i samo Tony Uništili ljudi su očistili put za nas. Moglo je biti i gore. Drveće na putu su uglavnom malo, ovde je lako. Gdje put otišao blizu mora da, ponekad cijeli dijelovi su bili brojao. Ako je potrebno, ljudi ih stavljaju zapise u duboko mjesta tako da mogli bi da se vozimo zajedno ih bez problema.
  
  
  Dan je bio jasan. Nebo je bio nevin plave, i more bio miran. Ali plaže su kao brod groblje, i kuće na obali su uglavnom u potpunosti uništena. Prvi veliki zgradu smo prošli, stari Poinciana Hotel je samo puno đubreta. Tamo, Tony Neće momci iskočio oko auta ući u nesreći i potraga za vrijedna nalazi ispod kamenja. Cijelo selo ispred bio tužan prizor. Ljudi ušao je lutao kroz ruševine, ponekad pokupiti nešto, onda pada i dalje.
  
  
  Pokušavam da zadržimo brda tvrđava, što je prebrodila toliko oluje, izdržao ovaj udarac, kao.
  
  
  Vlada Kvadratnih još uvijek izgledalo je prilicno dobar, osim da ne jedan prozor je netaknuta, a put je prekrivena smeće. Vojnici u toj oblasti su nenaoružani i hoda kao ošamućen roboti. U poslu distriktu, nekoliko vojnici su bili čisti u ruševinama, pod pravcu juniorima policajcima. Gledaju nas kao da smo prošli mimo, ali nisu nas pokušati zaustaviti. Sada je taj pukovnik je mrtav, izgleda da su bili u vakum moći. U Sawyer Grand LaClare, elegantno visoka stabla da je odlikovani travu si pokvaren kao grana. Bili su razbacani tu i tamo. U luci, nekoliko brodovi su plutali puna vode. Voda je prljava u boji. Na bijelu plažu je u ruševinama, okružen uništio sunca ležaljke i kišobranima. Nema vojnika blizu inn.
  
  
  On se zaustavio na glavni ulaz. Ušli smo sa naše oružje u pripravnosti. Uzeo u obzir da je Jerome možda nekoliko vojnici čuvaju ga kao čuvar časti. Moram uzeti u obzir. Ali to nije slučaj. Hodnik je napušteno, kao da je kasino.
  
  
  "Možda u Čip dnevnicima?" Mitzi mislio naglas. Otišli smo tamo. Za kasu, naravno, nije bilo crno zaštitar. Na moje iznenađenje, električni bravu još uvek radi. Preselili smo se na. Još uvek niko nije na vidiku. Otvorili smo vrata Capolla je uredu sa dugme na kontrolnoj ploci. Jerome nije bio tamo, ali novac je tamo. Pored mene, čuo sam njen uzdah je duboki uzdah olakšanje. Mitzi pobjegao joj jezik preko njene usne kada je vidio hrpu račune.
  
  
  "Momci u Miamiju ce ljubav je da to čujem," ona je rekla. "Mislim da je sve Sawyer će se uskoro otvoriti."
  
  
  "Ali gde je Jerome je tijelo?" Pitao sam nestrpljiva. Trebao sam otiske prstiju. Mitzi je predložio da pogledam na krovu stan.
  
  
  "Hajde, Nik. Ostavit ću novac ovdje. Ništa još uvek mogu dogoditi, a ona ne bi to željela novca da nestanem u samom vrhu vremena."
  
  
  "Ne želim da te ostavim ovdje samu," joj je otac rekao. "U takvim situacijama, ovaj grad je sigurno vrvi od pljačkaša."
  
  
  Usni lezati. "Vrata mogu biti zaključana iznutra, ali možeš samo da je otvoriš oko hodnika. To je skoro kao bezbedna ovde, dok je to u sef. Znaš li kako je lift kontrolnu ploču radi?
  
  
  Znao sam to. Uzeo sam blizu pogledaj je, baš kao što je uradila kada smo se prvi put koristio ego zajedno. Jedva da se osjećao lift zaustaviti, ali kad su se vrata otvorila, ona izašla na debele tepih od gornji sprat.
  
  
  Saobraćaj je bio previše brzo. Ruku sa pištolj me je udario u glavu. Joj refleks nagnuo, ali bila sam hit. Moja ruka je bila trenutno paraliziran. Moj pištolj je pao na zemlju, i nisam mogao da savij lakat da uzmem Oružje.
  
  
  On je skočio natrag, i zgrabio zglob čovjek koji drži pištolj sa lijevoj ruci: to je bilo Jerome.
  
  
  Dakle, on nije mrtav. Imao je rana na njegovom celu. On bi vjerojatno bio za neko vreme, ali sada ego mišići su potpuno netaknut. I mogao bi se boriti skoro dobro kao i ona bi mogla. On zna sve trikove.
  
  
  Dok je moja desna ruka je još uvek bio mlohavo i ego je ostalo zglob je bio težak, on me je udario u bradi i onda odmah zveknuli kolenom u prepone. Njen pizdio nego što me boli. Ali ja je trebalo da drži pištolj dalje od mene. Joj se mišići zategnuta u početku, a onda iznenada pao na pod. U reume, on je popustio mu stisak. On je dobio na koljena. On je uganuo zgloba besplatno i pokušao da ciljaj u revolver. Pokopao je svoje zube u ego je noga i stalno grize. On je vrištao na bol i udvostrucila preko mojih leđa. Pištolj je pao na zemlju. Odgrize joj opet. On je vrištao, i ja sam se osjećao toplo krvi ide niz gaće. Onda prste našao pištolj. On je skočio na noge, povratio njegov ego, pao na jedan od plemena, i upucao Jerome.
  
  
  On je skinula svoju desnu ruku dok on osećao snaga mu se vratiti. Onda ona je vukao za leš u lift. Nisam imala vremena da uzmu otiske prstiju. Kresanje sa mojih prstiju sa Hugo, moj nož, brže. Ovde vezao sa maramicu i stavio ga na minut.
  
  
  Kada sam ušao u prvom spratu, bio sam iznenađen da nađemo Mitzi je još uvijek tamo. Kada joj je telefon zazvonio kroz interkom, ona je otvorila vrata iznutra. "Jeste li pronašli ego?"
  
  
  'Ego je našao.'
  
  
  "Nick, ime joj je. Hajde uzmi kamion i isporučiti novac u Noah, da će tamo biti na sigurnom."
  
  
  'Dobro. Čekaj ovde dok sam kamionom u garazu."
  
  
  Kamion je uzeo, i stavi novac ispod cerade i vratio u brdima.
  
  
  Skoro smo u tvrđavi, nije daleko od glavnog grada, kada Džipu izvukla iz suprotnog pravca i blokirala cestu direktno ispred nas. Pukovnik u ruskom uniformu izašao oko auta i izvukao pištolj. On je vikao nešto na nas. "To je naredio da nema vozila bi trebao biti dozvoljeno na ulici. Zar ne znaš... "Onda je vidio Mitzi je crvenu kosu i počeo da sumnjam nešto. 'Ko si ti? Šta radiš u kamion?
  
  
  To je izašao, mašina pištolj i pucao na njega. Nakon što sam je se riješio policajca, a vozač je Džip, on je udario gas na putu. To je zašto nismo vidjeli nikakve viši časnici nigdje na ostrvu. Čak i sada, su sedeli u fort i slušati nova naređenja. Luke Španiji je bio po zakonima rat strane sile!
  
  
  Kad smo bili malo distanci od grada, naišli smo na Noah i ego ljudi. Sa novembra u trag i Fleming u drvenom nosiljka, oni su išli na naš način.
  
  
  Joj je zarezao i pogodio zastrašivanje pedale. Kako bi Fleming nagovorio stari da uradi tako nešto? Bog zna koliko vanjskih poslova trupe su na ostrvu. On je skočio iza kola i prišao da Noah. Našao sam to ne bih više mogao da kontroliše moj glas s bijesom. On čak i počeo je vikati na njega, ali on ne misli o povratku. On je opisao situacija u gradu, kontrolu moći. Nema reakcije!
  
  
  "Sada da Jerome je mrtav, ljudi će se podići," rekao. "Oni će podrška Predsednika Fleming."
  
  
  Kako? Sa mačetom? Mačeta protiv strojnice? Noah stao oko mene i plemenito hodao po. Pleme ga je pratio, pored mimo kamion. Oni su pevali i svirali muziku na svoje drvene bubnjeve. Joj, uskočio u auto i počeo da se okrenem kamion. Ali Mitzi za volan.
  
  
  "Nećemo se vraćati sa ovaj teret, draga. To je odvezem na planinu zauvek, čak i ako je moram to sam uraditi."
  
  
  Žena. Pa, Hawke samo unajmili u Fleming je slučaj. Ako je insistirala na tome da budem ubio, i odlučili da bi ona posjetiti mafije prijatelji da li barem dobiti novac, on bi mogao da, tesko je zameriti joj. Bar je njen život će biti pošteđeni. Njena skočio iza kamiona i pobegao da Fleming je na čelu procesiji.
  
  
  Kao nastavili smo hodati, primjetio sam da je hooting iza nas je sve glasnije. Gledajući unatrag, on je shvatio zašto. Sve više i više ljudi, koji je činilo da se pojaviš niotkuda, pridružio nam se u džunglu.
  
  
  Stanovnici staro selo izašla iz šume kao zube od zmaja. Ljudska rijeke tekle iz brda. Bili smo se upoznali od rezidenata za kapital.
  
  
  Onda nešto ludo se desilo. Lokalni vojnici izašao iz fort ne da nas napadnu, ali nam se pridružite. Oni je počeo da puca u pravcu iz tvrđave.
  
  
  Onda sam shvatio je. Jerome je vojnici ga je gledao dok su saznala šta je on stvarno da, dok Rusi im je rekao. Sada su napravili revolucije. Vojnici, i ljudi su se nastavili po Fleming. I vojnici su se pridružili časnici koji su bili u tuš za Fleming. Ljudi koji su bili na Kubanci i šačica ruski savjetnici sada smo zarobljeni u tvrđavi i okružen masa ljudi i vojnika. I mnogo ljudi sada znam za strah.
  
  
  Vikao i maše svojim noževe, domorodaca pratio naplaćivati naoružani vojnici. Mnogi su bili povredjeni. Ali mnogo više počela oluja zidovima tvrđave. Borili su se dok pucaju u tvrđavu prestao. Nije potrebno više od pola sata. Ljudi koji su ulazili kroz prozor i kroz zidove sipao kroz vrata. Nisu imali nas Kubanci, nas ruski "savetnici".
  
  
  I vojnici su formaciji i preselio u gdje Fleming gledao borbu. Oni pozdravio i predstavio pušku kao znak odanost. Znao sam da Fleming je bio odveli na mesto gde moja vlada mogao vidjeti moj ego.
  
  
  
  
  
  
  
  Poglavlje 15
  
  
  
  
  
  
  
  Da je samo jedan avion u zračnoj luci ne mogu skinuti. Bio je samo jedan brod u luci da je bila spremna da isplovi. Svi strani pilota, časnici i "savetnici" su doveo na brod i napustio zemlju kao neželjena stranci.
  
  
  Fleming je počeo da čist efikasno. Toni Neće pleme je otišla nazad u tvrđavu. Hammond obitelj pozvao Fleming da dođe i živi u palati. Oni će otići čim aerodromu se otvara u normalu saobraćaj.
  
  
  Mitzi poslao kurir sa porukom. Ako ona je pitala za Davey je hotel da kažemo momcima u Miamiju gdje je ona bila i da ce ostati tamo dok nije dobio dalje naredbe.
  
  
  "Tara Sawyer je na počinak u lijepa svečana sahranu," napisala je. "Ona je zakopao u mramor negdje u tunele."
  
  
  Ona je još ostalo tjedan pomoći Fleming ako je potrebno. Ali nije bilo nikakvih drugih problema, i emu nije potrebna moja pomoć. To je neka vrsta odmor.
  
  
  Kada se vratio u Vašingtonu, Sawyer buncao da Hawke o smrti svoje kćeri. Zahtjevao je da bude sahranjen u kući. On još uvek nije obavijestio Emu od Tara je sudbina. Hawk pusti me da riješiti problem.
  
  
  Sawyer pokušao smiriti i rekla joj u vezi Tara je podvizima. Istakao je da emu veliku zahvalnost domorodaca i vidio da neki od Sawyer je bes i duboko tuga su se pretvorile u ponos.
  
  
  Emu nije joj rekao za Mitzi. Nema svrhe počeo rat između njega i mafije. Ako djevojka želi da skine gornji sloj krema, mislio sam da zaslužuje to. Thomas Sawyer lako mogao je platio renoviranje sa njegova kompanija je profit, i možda sada Mitzi mogao otići na posao i živio je miran život.
  
  
  On im je rekao da oboje o novembru. Hawke me je pogledao kao da on nikada nije čuo to ime ranije, ali Sawyer izgledalo je veoma impresioniran priče joj je rekao o nen.
  
  
  Kada Sokola i ja smo bili sami, donio sam teglu Jerome je prstiju na stolicu. Jastreb pogledao Ne kao on gleda u teglu od kikiriki putera. Onda, sa cvetaju, postavio Mitzi Gardner je poruku pokraj njega. Pogledao ne i onda me je pogledao. Nisam vidio mišić potez pod pergament kožu. Nije ni trepnuo.
  
  
  'Sviđa mi se tvoj rad.' To je bio njegov obično spa ton. "Čekam tvoj izvještaj."
  
  
  Počeo sam sa malog detalja. Stjuardesa; "bio sam prilično siguran da Jerome je ubio, ali mi i dalje možemo provjeriti. U zatvoru to Fleming je trebao da pregleda. Tamnice se pretvorio u laboratorija za univerzitet. Onda, sa bez izraza lica, dao je hronološki pregled aktivnosti Tony Neće.
  
  
  "On je znao za uragan dva sata prije nego," Hawke mu rekao. "Ima dovoljno vremena da pokažemo da se ne boji, i dati punu nastup. Pitam se zašto ostatak ostrva je uhvatila nespremnog, pa nisu mogli da dobiju brodove i avione da sigurnost na vrijeme. Mogu nazvati na mobitel? '
  
  
  To je moguće. Zvao sam vrijeme biro i došao u kontakt sa jednim od mojih prijatelja koji radi tamo. "Jim, kada si se uragan upozorenje prošle nedelje?"
  
  
  Nešto je bilo kao kletva na drugom kraju. "Prokletstvo, Nick, prekasno je da spasiš sve. Satelit ne vidi dok ne prošao preko Grand Lachlair. Kad smo dobili upozorenje, i to je sve gotovo. Nikada nismo videli uragan potez tako brzo. I ovo je u februaru! Čak i Noah nije nas upozori unaprijed."
  
  
  Mislio sam da ludim. "Šta ti znaš o Noah?"
  
  
  "On je naš posmatrač u toj oblasti. N. O. A. H. (Noah) ovo su ego kod slova. On je prilično dobar. On obično predviđa vremena kao brzo kao i mi. Kako je to? To zvuči pomalo čudno.
  
  
  'Noah .. . ništa nije kao to. Hvala ti.'
  
  
  Ja sam joj prekinuo vezu. Hawk spusti drugi. Ego je glas zvučao grim. "Ako je on i prijavio na vreme, on je mogao spriječiti dosta štete. Mnogo života je bila bi spasio ."
  
  
  "A na ostrvu je pao u ruke našeg velikog brata na drugoj strani okean," ja dodao.
  
  
  Izašao je iz ureda bez riječi, i zatvorenih vrata tiho iza njega. Vrijeme satelit je stalno fotografisanje površini oceana. I ovo ludo uragan nije slikao dok je udario obali ostrva. Ima satelitske nikad nisam vidio prije oluje?
  
  
  Zapalio cigaretu i probao sam da ne mislim o tome više. Joj cigaretu je odbačen. Da je ovo posao počela da me senilna?
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  
  
  
  O knjizi:
  
  
  
  
  
  Postoje mnogo načina da se ubije osobu ... Kineski ubice vole nožem, dok drugi ubiti golim rukama.
  
  
  Američki mafijaši koristiti velikog kalibra pištoljima, ruski ubojice koriste dinamit.
  
  
  Međutim, postoji samo jedna osoba koja može da vežba sve ubiti tehnike. Ego je ime je Killmaster !!!
  
  
  Ovaj put, Nick Carter ce morati da koristi sve svoje vještine da se nosim sa mesari upoznaje na putu ka "Kremlja Dosje".
  
  
  
  
  
  
  Carter Nick
  
  
  Španski Povezanost
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Španski Povezanost
  
  
  Posvećen članovi Tajna Služba Sad-a
  
  
  
  
  Prvo poglavlje
  
  
  To je Hawk, i on je bio neobičan. Nije imao mnogo prakse u to, i on se ne bi bili odlični na to čak i ako je bio u super formi.
  
  
  "Ideš na skijanje, N3?" pitao me je na telefonu.
  
  
  "Naravno, ja idem na skijanje. I to veoma dobar, ako mogu tako da kažem"
  
  
  "Skupljam tvoj skijama. Ideš u Španiji."
  
  
  "Teško je na skijanje u Španiji," rekao sam. "Čista snijeg"
  
  
  "Amandmana. Sierra Nevadi. Prijevod. Snijeg-ugasili planina".
  
  
  "Pa, možda pada sneg s vremena na vrijeme ..."
  
  
  "Ti ćeš imati društvo."
  
  
  "I skijaš?"
  
  
  "Apsolutno fantastično. Također stručnjak za trgovinu drogom. To je na pozajmici iz Trezora je narkotika."
  
  
  "Snijeg ptica?"
  
  
  "To je zabavno. Oboje ćete biti žurke u skijaškom u Sierra Nevadi."
  
  
  "Zove...?"
  
  
  "Sol y Nieve".
  
  
  "Prijenos:"sunce i sneg Ne, gospodine. Mislim, ko si ti?"
  
  
  "Ja ću ti kasnije. U međuvremenu, uzmi San Diegu let da se Ensenadi."
  
  
  "Ensenadi?"
  
  
  "Malom gradu pecanja na Baja California."
  
  
  "Ja znam kako je, i ja znam gdje je. Joj ego čak ima poseban miris. Šta pustinju grad ima veze s na skijanje?"
  
  
  "Ćeš upoznati Trezora agent tamo."
  
  
  "Ah."
  
  
  "Budi dobar prema njoj. Moramo joj stručnost."
  
  
  "Njom?" Zvona zazvonio u mojim nervima.
  
  
  "Ee."
  
  
  "Šta je to? Ima li da budem dadilja za zavisnike?"
  
  
  "Trebao bi vidjeti to sastanak odvija."
  
  
  "Sastanak?"
  
  
  "Između toga i jedan od veze slomiti Turska-Korzici-Kalifornija. On želi da pevam. Hoću da čujem muziku pre nego što emu su prerezali vrat."
  
  
  "Gospodine, ponekad ..."
  
  
  "Ne govori to! Adresa je La Casa Verde. Pitaj Juana Rivera."
  
  
  "I?"
  
  
  "Dovedi je u Washington sa tobom."
  
  
  "Kada?"
  
  
  "U sledeći avion da se Ensenadi."
  
  
  On nije vidio moj sttegnutim pesnicama.
  
  
  "Nikolaj!" Hawk potpisali. On sumnja sam bila lakomislena.
  
  
  Ja sam joj prekinuo vezu. Posle zatvaranja slučaja na Filipinima mirisalo je kao da je prezrele kokose, njen je odletio u San Dijegu sa Havaja samo prije dva dana. On je bio samo početak da se riješi svoje tajne u svojim mišićima i napetost u njegovu psihu. Ubistvo nikad nije prijatno, svoje premašio kvote u Mo. A.
  
  
  To je najbolje za sve da pobacam po pogledu, oko glave - uz pomoć jato divne zvijezde u San Diego da snimamo TV serije. Ali sada...
  
  
  Zvao sam prodavca, da mu kažem u vezi moje najnesrećniji boje promjena, ubrzano povećanje planove, i pitao ga da pripreme moj račun. Onda je pozvao na aerodrom i saznao da je sledeći avion za Ensenadu bi krenuti za sat i po.
  
  
  Ako sam vas prekidam moja oštra tušem, ja ću samo biti u mogućnosti da to uradi.
  
  
  * * *
  
  
  Baja California je rep da visi niže od Kaliforniji pravilno. Izgleda da niko nije znao šta da radim. Ovo je bila predmet rasprave između NAS i Meksiko za mnogo godina. Nakon mjeseci ćaskanje preko vlasništvo pustinje striptiz, Meksikanci je, konačno, popustio i složili se da se vrati.
  
  
  Nagnuo se vratiti na svoje mjesto, i spavao sam celim putem do malog aerodrom na zemlju striptiz blizu mali ribarsko selo zvao Ensenadi. Rec stvarno znaci "bay" ili "mali stream" ako si u zanimljivo male stvari.
  
  
  Kada sam izašao na avion bistar sunčano svetac, svjetlost je bila toliko jaka da sam stavio naočale.
  
  
  Novi Mustang taksi je bio parkiran ispred operacione toranj, a vozač je zvao ju je da Ego nazad u grad. Nakon prolazu rutted ceste, savana prekrio sagebrush i masnim šumi, konačno smo došli u glavnoj ulici u gradu.
  
  
  La Casa Verde - što je trebalo da bude zeleno ako moj španski je i dalje taman, ali je u stvari je nekako blijedi pastelne mislim da je na kraju da se vuče blok, gde leži se sunčali kao guštera na kamenu.
  
  
  On je izašla iz taksija, uzela torbu, i otišao u predvorju. Motel je mrkli mrak sa vedrije suncu, ali mogla sam da vidim mustachioed tinejdžer koji se pretvara da zainteresovana za moj dolazak. Emu mahao na nju i javila na telefon kod kuće.
  
  
  "Livi". To je bila djevojka u mini-centrala.
  
  
  "Možeš li da me spojite sa Senjorita Juana Rivera?"
  
  
  Tamo je bio jedan klik, i dugo prsten.
  
  
  "Livi". To je druga devojka.
  
  
  "Juan Rivera?"
  
  
  "Njeno."
  
  
  "Da li govoriš engleski?"
  
  
  Bilo je kolebanjima. "Jess?"
  
  
  Joj, zatvorenih očiju. Ovo je trebalo da bude jedan od tih zadataka. On klimao glavom i kaže kod izraz, pokušavam da ne osećam apsurdno:
  
  
  "Oktobar je osmi mjesec dana u godini."
  
  
  "Izvinite, molim vas? Oh, da! Onda jabuke su zrele."
  
  
  "Dobra devojka! Ovo je George Peabody." To je bio moj trenutni tajno ime, i Hawke ne pitaj me da promenim svoj ego. Pa, još uvek sam bio George Peabody.
  
  
  "Ah, Gospodine Peabody." Bilo mu je drago da to čujem naglasak je nestao. "Gde si?"
  
  
  "Ja sam u predvorju," rekao sam. "Trebao sam odijelo njom?"
  
  
  "Ne, ne!" kaže ona brzo. "Ja ću biti dolje."
  
  
  "U barre", ja potpisali, pazi na vrlo mračnom protok predvorju, gdje čovjek iza pulta je brisala njegove ruke.
  
  
  Okrenuo se i krenuli za mracnoj baru. Šanker me je pogledao. "Gospodine?"
  
  
  "Kiselog piska," rekao sam.
  
  
  On je klimnula
  
  
  
  i okrenuo da to uradi.
  
  
  Mogao sam osjetiti teško zrak kreću tiho iza mene, što dovodi miris svežeg limuna sa mnom. Okrenuo se i video je vitka, tamno, tamnokosa cura u nju dvadesete, sa skoro sjaj pale bijele kože tu vodu ljiljani obicno imaju.
  
  
  "Džordž," rekla je na španskom. To je bilo kao "Pd-hej".
  
  
  "Juana?" Rekao sam joj, pravilno izgovaram ego pola puta između "h"i " v".
  
  
  Ona držao joj ruku. Ja ću uzeti to. Onda on je ukazao na stol uz zid.
  
  
  Došli smo. Ona je bila elegantna, čisti, i veoma ženstvena. Njeno tijelo je lagano i fino oblikovane. Ee noge. "Dobri stari Hawk!" Da sam mislio na nju. Kako liči na njega!
  
  
  Igramo ovu igru.
  
  
  Ona je naredio ledeni čaj, smjestio u stolicu, i nagnuo naprijed, oči su joj sija. "Sada. Šta to sve znači?"
  
  
  Njena, on tresao glavom. "Nemam pojma. Moj nadređeni u Washington će nas uputi."
  
  
  "Kada?"
  
  
  "Večeras."
  
  
  Lice joj je bilo prazno. "Ali, to znači da smo neće biti danas ovdje."
  
  
  "Es istina".
  
  
  Njena usta ispustio otvorena. "Onda neće biti vremena za..." usta su Joj pukao zatvorena.
  
  
  "Šta, Juana?"
  
  
  Lice joj je bilo roze. "On je olvidado da mi."
  
  
  "Imaš kratko pamćenje," rekao sam, i završio kiselog piska. Lijepa Aguardiente, što sam mislio. Jednog dana ću morati posjetiti Pisco, Peruu.
  
  
  Njen ustao. "Spakuj kofere, Juana. Idemo na sledeći let odavde."
  
  
  "Ali trebala bi da znaš nešto u vezi misije..."
  
  
  "Lekovi", rekao sam.
  
  
  "Naravno, to je o drogama"
  
  
  "I na Mediteranu. Idemo u Španiji."
  
  
  Njena usta formirali o.
  
  
  "Idem na skijanje."
  
  
  Ona je bila piješ ledeni čaj. "Možete li to ponoviti?"
  
  
  Nikada to nisam uradila.
  
  
  Onda je ona me je prevarila. Njene oči svetleli. "Ah! Naravno, Sierra Nevadi! Postoji prve klase odmaralištu blizu Granadi."
  
  
  Gledao sam to.
  
  
  "Možeš li da skijaš?" pitala je.
  
  
  Ovo je dan za to pitanje. "Sto radis?"
  
  
  "Vrlo dobro," ona je rekla placidly.
  
  
  I skroman, što sam mislio. Mirno je rekao, " mi Smo ćeš udovoljiti."
  
  
  Barmen je gledala u mene. Juana namignuo je, a ona namignuo reumatizam. To je bila lepa, fina, i ostvariti.
  
  
  * * *
  
  
  Kao što smo izašli napolje, bljesak svjetla skakanja pušku cijev drew moj pogled, da crna rupa na kraju. Ovaj čovjek je lagao stan na krovu, po hot ulici preko puta, i znala sam da mi je bilo u centru prostor je ego prostor.
  
  
  On se smrzla na trenutak. Onda je bacio to da Juana strani i zaronio u suprotnom pravcu, prema sklonište od vrata. Pucanj je zazvonio preko puta.
  
  
  "Stani!" Hej zvala da joj se.
  
  
  "Ali, Nick..."
  
  
  "Ućuti!" Ja dlaka.
  
  
  Brzo je ustala i pobegla u predvorju prozor. Pokrio sam ga i gledao kroz prozor. Sjaj iz puške cijev je opet uhvatila. Muškarac je još uvek bio na krovu susnu robu radnju.
  
  
  Kao muž joj prišao njegovom pištolj, on je podigao pušku i ponovo pucao. Smeta, iskopao oči u drvenim struktura iskren iznad Juana glavu. Sada je puzao nazad u vrata. "Dobra djevojka!" Da sam mislio na nju.
  
  
  Kada je pogledala opet, čovjek je otišao.
  
  
  Mogao sam da čujem kako trči noge. Pogledala sam kroz dusty prozor i vidio čovjeka u crno odijelo izlazi iz radnje na ulici i tražim je na mjesto gdje je snajperista je i čeka nas.
  
  
  Trčao oko hotela, maše Juana da ostane unutra, i otišao u susnu robu radnja je stepenica, dvojicu na vreme, na katu.
  
  
  Već suviše kasno. On je otišao.
  
  
  Ništa nije ostalo na krovu ali mnogo Meksički opušaka i sombrero je kupio dva dana ranije iz prodavnice ispod.
  
  
  "Stranac", rekao je dvoje ljudi u radnji, čovek sa stomak i nasmejano lice. Gonzalez.
  
  
  "Turist?"
  
  
  "Da."
  
  
  "Možeš li da opišeš ego?"
  
  
  Gonzalez ramena stresla. "O tvom visine. Smeđa kosa. Smeđe oči. Tanki čovjeće. Nervozan."
  
  
  To je sve.
  
  
  Juana je odveo na stranu u predvorju hotela dok smo čekali za taksi da nas pokupiti i odvesti nas do aerodroma.
  
  
  "Bio je tu prije dva dana," joj je otac rekao.
  
  
  ", Zar ne?"
  
  
  "Koliko dugo si već ovdje?"
  
  
  Turneji."
  
  
  "Da li misliš da on zna ko si ti?"
  
  
  Njene oči suzio. Ona je kao uvreda. Ona je latinski, lijepa, i pun vatre. "Ja ne mislim da je tako!" Rekla je da indignantly.
  
  
  Oni ne misle da je to bila uvreda.
  
  
  "Šta si radio na prije nego što si se javio za ovaj zadatak?"
  
  
  "Kap od droge".
  
  
  "Slomiti?"
  
  
  Ona je klimnula, smanjenje joj oči.
  
  
  "Sve ovo?"
  
  
  "Da." Bradi podigao drsko.
  
  
  "Jedan ostao?"
  
  
  "Možda," ona je rekla evasively.
  
  
  Okrenuo se i pogledao kroz vrata na vrhu susnu robu radnju.
  
  
  "Da", složio sam se. "Mislim da možda je tako."
  
  
  Lice joj je uvrnuto sa bijesom.
  
  
  Ee zgrabio je za lakat. Taksi je stigao. Sretan Nick. Spasio Ensenadu je kompanija Taksiju.
  
  
  "Hajde, Juana. Sledeća stanica, Washington, DC."
  
  
  Vrlo autoritarni. Vrlo dominantna žena.
  
  
  Ona mirno se popeo u taksi, treperi lijep komad butine. Ali skoro nisam primijetio.
  
  
  Dva
  
  
  Hawke sjedio na konzoli SJEKIRE kino kontrolnu ploču, tipke i postavljanje diskovi. Stisnem jedno dugme da se igram audio. Jednu traku dugme. Stisnem jedno dugme za 16 mm film. Stisnem jedno dugme za prenos uživo. Stisnem jedno dugme za stare crno-beli film.
  
  
  
  
  
  
  Stisnem jedno dugme za slajdovi. Ili, ako želiš da odmorite oči, jedno dugme za meko ženski glas izražavajući inteligenciju rezultate.
  
  
  Razgovor je do sada bio neobavezno cavrljanje. Joj izbrisati sve oko nje glava. Samo se sećam da sam može vidjeti Juana Rivera vizuelno, a zaista jesam. Međutim, nešto u njenim misli izgledao pred-odlučna, prije testirani, i uzaludnom.
  
  
  Ali bila je lijepa, a ja sam kao lijepa žena. Da sam mislio na nju: "kad bih samo mogao izbrisati njen glas, kao Soko može izbrisati snimak nije hteo da čujem."
  
  
  Brylev potpuno je otišao, i pred nama je slika na ekranu da je zaručen iznenada pojavio na stenje.
  
  
  "Enrico Corelli," mekan ženski glas je rekao preko slika koju je pokazao preko ekranu. To je bio još fotografija, uzeo oko petnaest godina, i raznesen do najmanji dio neke veće fotografiju. Pozadini scena je Vatikan kružni prolaz.
  
  
  "Slikati, na primjer, u 1954," glas nastavak. "Ovo je poslednji preživeli fotografiju Corelli. Ostatak ego fotografije su kupio za mnogo novca. Istrage ne može da dokaže da novac dolazi od mafije je blagajnu. Ali to je ono u šta veruju."
  
  
  Oči su joj je trebalo dugo i pažljivo pogledajte. Lice je skoro razlikuju. Crte lica bile prilično obično: tamna kosa, firma bradu, lice stanju, bez razlike. To je zapamtio od ego najbolje što može, ali zato jer je bio prokleti toliko puta okolo tako mali komad zrnasto film, tamo je skoro ništa na to da može da se koncentriše na.
  
  
  Mapa je pokazao preko ekranu. To je karta Korzici. Grad Basria je iznio u krug.
  
  
  "To je utvrdio da je Enrico Corelli živi ovde, u predgrađu Basria, Korzici, u vilu izgradio u Napoleonska doba. On ima osoblje deset sluge i dva telohranitelja. On živi sa ženom po imenu Tina Bergson.
  
  
  "Corelli je sada četrdeset pet godina. Radio je za italijanski vlade u Zlocin, ali je otkaz prije par mjeseci kasnije. On je nakratko u braku, ali ego žena je umro od upale pluća kada Corelli nije radio. Gnusnom, počeo je raditi za članovi bande krivotvoritelja i protjerali lopova unakolo Sjedinjenih Država koji su rođeni na Siciliji i bili mafije članova u New Yorku i Chicagu. On stahl je dobar zastitnik i veoma dobar biznismen za njih. Kada apoteci lanac je uspostavljena, on je bio jedan od prvih ljudi da otvori poenta tok, blizu Napulju.
  
  
  "Droga mreže napredovalo u 1960-tim, a do kraja to vrijeme, Corelli Stahl je bio ključna osoba u cijeloj mafije lanac.
  
  
  "Sa njima da saznam, on je imao drugačije ljubavnice. Jednom je pokušao ubiti ego kada joj je bacio s drugom ženom je sova. Ona je kasnije našli utopio u Zalivu Napulju."
  
  
  Mapa je nestala, i luksuzna jahta o 180 metara dug, ispunjen ekran sa prelijepa boja tobogan.
  
  
  "Ovo je Corelli je zadovoljstvo jahtu, Lysistrata. Ona putuje pod zastavom Francuske. Corelli sebe smatra građanin Korzici, iako je on rođen u Milanu."
  
  
  Slika veliku vilu sada se pojavila na ekranu.
  
  
  "U Corelli Kuću. Iako ima samo dva telohranitelja da čuva ego, Ego imanje je stalno patroliraju pola tuceta napadača."
  
  
  Novu sliku pokazao se. Tijelo leži u travi. Upucan je nekoliko puta. Leš je neprepoznatljiva, ali sa pojavom od njene ostatke, odlučio sam da metke koji je udario to su lažni metaka-obični metke rez u sečiva pismo X. dumdum Metke red gljive u rez, uništi stanju, kada su pogoditi metu .
  
  
  "To je bio francuski agenta po imenu Emil Ferenc. Pokušavao je provaliti u Vilu Corelli, kao i imanje je zvao. Očigledno, bio je otkrila patrole, i ubio."
  
  
  Onda sliku pusta, pustinje-kao selo se pojavio na ekranu. Objektiv je doletela na figuru koja je stajala pored majestic Lombardiji poplar, samo drvo bilo veličine na vidiku. Kao figura rasla, jedan je mogao da vidim taj čovjek je bio dijete godina, ali radije visoko i čvrsto je sagradio. Lice je u sjeni.
  
  
  "Enrico Corelli. Ovo je najbliže sliku koju mi je iko uspeo da fotografiju u zadnjih deset godina. Slika je uzeta sa teleskopske sočivo iz sigurne ankete tačku na suprotnoj hill. Iako lice je razlikovati, osoba je telo može biti video jasno . Kaže da je kompjuter procjenama, Alenka je ego je o 182, visina-6 stopa, sjedio je odmah, i zdravlje-odlično kraja vojskom."
  
  
  Ekranu postalo crno. Onda film je pokrenut. To je za scenu na plaži, vjerojatno na francuska Rivijera. Zapanjujuća plavuša u malom bikini vratili po pesku, njiše kukovima kao njena duga plava kosa leprša oko ramena. Ona je zastao na trenutak i okrenuo, kao da je neko imao razgovarao sa njom. Izgledala je u kameru i smijao se.
  
  
  "Tina Bergson. Hej, dvadeset-tri godine. Rođen u Švedskoj, preselila se u Rim, gdje je imala kratak ali neuspješnog filmsku karijeru.
  
  
  
  
  
  Onda, prije dvije godine, preselila se u Švajcarsku, gdje je bila umešana u novac manipulacija, očigledno za dobrobit mafija ili neki organizacije kao mafija. Ona je uhvaćen, ali nikad nije doveden na suđenje. Većinu novca koji je rekao da su se promijenile ruke da joj pomognes da pobegne iz Švicarske vlasti.
  
  
  Ubrzo nakon toga, ona je našla u Enrico Corelli je kući. Corelli nije oženio, ali ona je njegova stalna prijateljica. Ona govori švedski, francuski, italijanski i španski, kao engleski. Ee je IQ je rekao da 145 na osnovu rezultata pravi test uzeo kada je popunila Švicarske banke posao prijavu. Ona je sjajna skijaš ."
  
  
  U film, ona je sada bljeskove na skijama na padini. Joj morala priznati da je bio jako dobar. Nije ni čudo Ay hteo da provedem zime na skijanju, ona je izgledalo da je volim sport.
  
  
  Drugu mapu se pojavio na ekranu. Pokazao je svijetu u miliona km projekcija sa linija koja ide sa Srednjeg Istoka u Tursku, od Turske na Siciliju, sa Sicilije da Korzici, na Rivijeri, nazad na Korzici, i onda u Portugalu, thence na Kubu. onda , u Central Meksiku, i onda u San Diego u Kaliforniji.
  
  
  Droga lanac.
  
  
  "Bilo je puno promjena u glavna droga lancu u proteklih par godina. Tipično, tešku drogu početi u Istoka i završiti na zapadu, preko Sredozemlja Mora, gdje su procesuirani. Kontrolu nad ovim lanac je usidren na Korzici, samo prestani pre nego što najvažniji obrada na Rivijeru. Drogu i onda se vratiti na Korzici a onda na Kubi preko jednog od tri stanice: Portugal, Maroku ili Alžir.
  
  
  Novi mapu. On je ukazao na Korzici opet.
  
  
  "Od ovih statistikama, distribuciju linije produžiti nazad u Srednji Istok i dalje do konačne destinacije, na Zapadu. Novac od Zapada dolazi ovamo, gde je onda dijelili među veze u mrežu."
  
  
  Objektiv je doletela na mapi, pokazuje Corelli imanje u predgrađu Basria, okružen krug.
  
  
  "Rico Corelli je osoba koja upravlja lanac. On dobija njegova naređenja od Sicilije, gdje zamjenik mafijaša kontroliše istočni dio razbiti. Ne u zapadnom kontroliše ostale razbiti, plus širi."
  
  
  Slika je otišao, i Sergej svetleli.
  
  
  Sedeli smo u tišinu za vrijeme.
  
  
  Hawk oslobođen grlo.
  
  
  "Interesantno", rekao sam.
  
  
  "Akademsko," Juana rekao.
  
  
  "Slažem se sa njom," on je nastavio.
  
  
  Hawk je protiv toga. "To je samo sastanak."
  
  
  "Šta je sa Corelli?" Juana pitao.
  
  
  Hawk zatvorila oci i ljuljao se vratio u udobne stolice.
  
  
  "Mafijaša postali su nezadovoljni sa profit od droge program", Hawk je konačno rekao. "Prije šest mjeseci, počeli su da šaljemo ljude iznutra da test sistem za inteligenciju. Corelli uzeo značajne - previše, prema NAMA Ne. Ali Sicilijanska drugo mogao da smislim način da ispravimo situaciju. Na sastanku, odlučeno je da Corelli bi da odeš. Jedna osoba koja je poslata da ga je udario, ali je on nestao kroz polja viziju. Video si šta se desilo takozvani rov agent koji je pokušao provaliti na imanje.
  
  
  "Onda mafije capos odlučio napasti Corelli kroz Tina Bergson. Detektiv koji tvrdi da je iz Švicarske je pokušao da uhapsi njom jednom u Basria na stari Švicarac optužba. Ali Odin je tjelohranitelja Corelli umesao i spasio Tina. Onda su vukli detektiv je sebi u blizini plaži, vezan ego, i dozvolio mu da čeka plima da se okrenem, pre davljenje. Čovjek je pobegao i ostavio Korzici, nikad da se vrati ."
  
  
  Podigao je svoju ruku.
  
  
  "Nick?"
  
  
  "Kako da znamo sve ovo?"
  
  
  "Corelli nam je rekao."
  
  
  "Direktno?"
  
  
  Hawk potpisali. "Imamo nekoga blizu Corelli, iako je nisam vidio. Corelli dao informaciju u svoju inicijativu."
  
  
  "Zašto ne?" Juana pitao.
  
  
  "Rekao je da želi da ostavi za dobro."
  
  
  "Da spasiš sebe i devojku?" Pitao sam je.
  
  
  "Apsolutno fantastično. I dobiti utočište u sad."
  
  
  "Zauzvrat za...?"
  
  
  "Cijeli komandu linija, ispravi lanac, i kako se to radi."
  
  
  "Kako da znamo da ovo nije zamka?" Pitao sam je.
  
  
  "Ne." Hawk otvorio oči vezana. "Glas gdje si ući". Okrenuo se da Juana.
  
  
  Zaspala je.
  
  
  "Sa mi tvoja stručnost, da ti je potrebno da sazna da li Corelli nam govori istinu, ili ako on nas vodi niz park."
  
  
  On potpisali. Ponekad Hawk je dikciju je beznadežno Viktorijanski.
  
  
  Juana ignorisao riječi. "Ja ću to saznati."
  
  
  "Ima li nešto postavljen?" Pitao sam je.
  
  
  "Naći ćemo se u Sol y Nieve. U skijaškom u Španiji. Jesam li ti rekla za ovo?"
  
  
  "Ukratko"
  
  
  Hawk nagnuo nazad. "Svake godine Tina Bergson ide u ovo odmaralištu, a Corelli ide sa njom. Proveli su oko mjesec dana tamo."
  
  
  "Je li on tamo kao Rico Corelli?"
  
  
  "ne. Ne znamo šta ime koristi. Ali znamo da su uvijek. I Corelli hoće da se nađemo tamo."
  
  
  "Ovo bi mogla biti nameštaljka," ja mrmljao.
  
  
  "Naravno," Hawk rekao. "Zato si ovde, Nick. Glas zašto u foto SJEKIRA".
  
  
  "Čekam udara."
  
  
  On je klimnula. "Recimo mafijaša znao o Corelli planove. Ne bi kao da se naš broj jedan snagator
  
  
  
  
  
  
  i naš broj jedan lek stručnjak? "
  
  
  On je masirao joj je bradu. "Kako ćemo vidjeti kontakt?"
  
  
  Jastreb reče: "imamo muškarca u Malagu. On je dečak u Sol y Nieve. Corelli čuvari će mu priđem. Ti ćeš naći našeg čovjeka u Malagu, a on će ugovoriti sastanak sa dečakom na odmaralište. Onda ćeš upoznati Corelli licem u lice."
  
  
  On je klimnula sa njom. "I?"
  
  
  "Onda Gđice Rivera će preuzeti *
  
  
  "Jesi li spreman putovnice?"
  
  
  "AX Identifikacija je dokumente. Još uvijek ćeš biti George Peabody, ali sada si profesionalni fotograf."
  
  
  "Gospodine, ne mogu kontrolirati Kolač, a još manje Hasselblad!"
  
  
  "Ove kamere su pouzdani danas! Također, oni su dobri u tome da znati osnove. A ti, Gospođice Rivera, zar model fotograf. Sve vaše papire su gotovi. Spali ih sjetila prošlosti."
  
  
  "Ja sam pozirao go?" Juana pitao.
  
  
  Hawk je bila šokirana. Ego je plave oči proširio. On je bio posljednji od starih, potpuno potisnuto čovjek u društvu gde seksualna sloboda je pravilo. "Moja draga djevojko!"
  
  
  "Da li bi poziraš gola?" Pitao sam brzo.
  
  
  "Naravno," ona je rekla. "U profesionalnom smislu. Kada sam igraš svoju ulogu, igram joj sve."
  
  
  Hawke lice promijenile boju. To je veoma crvena. On je buljio u svoje ruke u agoniji statičnog. "Ako si već radio," on interjected.
  
  
  Joj, chuckled. "Nastaviti."
  
  
  "Znam da ti neće smetati da smo osnovali vlastiti identitet kao muž i žena tim," rekao je da brzo, njegove oči sija.
  
  
  "Gospodine," rekla sam.
  
  
  "Gospodin i Gospođa George Peabody od Milera Padne, GDINE."
  
  
  "Volim to!" Juana rekao tiho.
  
  
  "Mrzim to!" Da sam riknuo. "Previše je neuvjerljivo! I to izaziva komplikacija!"
  
  
  "Ali lakše za Gđice Rivera da se ponašaš - ako ima da." Hawke lice bacio opet.
  
  
  "Ne sledite logiku!"
  
  
  "Neudana žena, devojka kao Gđice Rivera..."
  
  
  "Prezirem ga!" Juana prekinuo.
  
  
  "... To bi bilo mnogo teže da, oh, uhodio, recimo, nego biti udana žena. Vidim?"
  
  
  Njena je leži licem u pesku. Stvarno sam to vidim, uvrnute logike.
  
  
  Hawk okrenuo da Juana. "Da li se slažeš?"
  
  
  "Potpuno." Smijala se šarmantno.
  
  
  Hawk klimnuo u zadovoljstvo. Onda me je on pogledao. "Nikakve nedostatke?"
  
  
  Prokleti ga! "Izgleda pouzdani," ja sam priznala. "Moramo postaviti neka vrsta alarm," on je nastavio. "Mislim, u slučaju da se sve raspada. Želim da budem u mogućnosti da spasim Juana i moje kože, bez obzira na sve."
  
  
  "Imamo muškarca u Granadi, samo pola sata iz odmarališta. Malagu ću vas obavijestiti."
  
  
  "Zapravo. Ovo bi trebalo biti dovoljno."
  
  
  "Možeš poslati svaka kodirana poruka želiš preko Granadi."
  
  
  "U redu", rekao sam. Okrenuo se da Juana. "Imate li nešto da se razgovara?"
  
  
  Pogledala me je, i onda u Hawk.
  
  
  "Mislim da nije. Ona će biti upoznao u tvom naručju dok nisam upoznao Gospodina Corelli. Onda ću se na posao."
  
  
  * * *
  
  
  Imao sam samo sam zaspao kad je bilo oštro pokucati na zaključana vrata odvojiti moju sobu iz Juana.
  
  
  Njen ustao. "Da?"
  
  
  "Nick!" ona je šapnuo.
  
  
  "Šta je to?"
  
  
  "Prozor."
  
  
  Joj, okrenuo. "Šta je sa ovim?"
  
  
  "Pogledaj napolje."
  
  
  Posegnuo za rame futrolu visi sa kreveta. On je ušao tamo do prozora, držeći u senci i grljenje se da se žalim. Povlače zavese sa cijevi njegovo oružje, on je virila u mraku ulicu ispod.
  
  
  Preko puta ulice je Cadillac, najbolji auto u bloku.
  
  
  U nen, tu je bio čovjek koji sjedi na na mjesto vozača, koji je direktno ispred mene. Onda, kako je gledala, drugi čovjek požurio preko ulice u Cadillac, govorio je kratko da vozača, i popeo se na zadnjem sjedištu.
  
  
  Taj caddy počeo i vozio brzo niz ulicu, pretvara tačno na uglu.
  
  
  Njena se vratio na zidu odvojiti naše sobe.
  
  
  "Da li prepoznajete ego?" Sl pitao.
  
  
  "da. Joj, ga vidio kako izlazi oko auta maloprije. Izgledao u mojoj sobi ... ili tvoj. Joj ego lice vidio. I onda je požurio u predvorju hotela."
  
  
  "Tko je on?"
  
  
  "Vidio sam ego u Zračnoj luci danas nije kada. Kad smo stigli. On je imao malu kožne torbe. Oko njih, gde možeš staviti na oružje sa teleskopske vid."
  
  
  "Dobra devojka," rekao je absently.
  
  
  Postoji pauza. "Šta sad da radimo?"
  
  
  "Idemo u krevet," rekao sam. "Bar znamo šta oni znaju."
  
  
  "Ti ne ideš da potražiš ego?"
  
  
  "U Vašingtonu? To je veliki grad."
  
  
  "Nick!"
  
  
  "Idi u krevet, Juana." Uništeno je u dan. "Slatki Snovi."
  
  
  Joj, čuo kruli pod njen dah, i onda je otišao u dan. Trenutak ili kasnije, ona čuo huk u krevetu kao i popela se i sjeo.
  
  
  Onda je tu bila tišina.
  
  
  Sedeo je do prozora, gleda, čeka. Ali niko nije dosao.
  
  
  Tri
  
  
  Prošli smo kroz niske brda i sletio na uzletištu blizu Malaga. Taksi nas je odvezla u grad kroz niz minijaturni Evropskim automobilima za sve ima i oblike.
  
  
  Ostali smo u jedan od glavnih hotela u gradu, sa pogledom na luku Malaga. Bilo je nekoliko brodova i jahte usidren ili usidren u blizini dobro čuvana lukama.
  
  
  Juana bio umoran. Zaključala se u svojoj strani sobe, uzeo spavanje, i istuširala. Je odmah otišla da SJEKIRU sigurnu kuću.
  
  
  To je bio mali kancelariji, u kući, jedan blok daleko
  
  
  
  
  
  
  ulice i iza ugla.
  
  
  "Građevinska poboljšanje," da čitaš znak za dan. APP. RAMIREZ I KELLY
  
  
  Joj, kucala.
  
  
  "Quién es?"
  
  
  "Senjor Peabody."
  
  
  "Njeno."
  
  
  Vrata su se otvorila. To je Mitch Kelly.
  
  
  "Zdravo, Kelly," rekao sam.
  
  
  "Zdravo, gospodine." Vidite, reče on i pusti me unutra. Onda, recimo, gore i dolje, mraku, antikviteta hodnik, on ih pažljivo zaključana vrata.
  
  
  Joj, pogledao u kancelariji. To je bio mali, sa samo zlostavljana stolu, gomila starog podnijeti ormari, i vrata koja vode do kupatila. Iza stola, prozor gledao na luku i grad Malaga.
  
  
  Kelly me je udario ti je na leđima. "Nisam te vidio sa njima lasica, kao pročulo se za crveni narandže slučaju, Nick."
  
  
  Ovo se dogodilo u Grčkoj. "Pet godina, stvarno?"
  
  
  "Zapravo. Hawk rekao si da dolaze."
  
  
  On je otvorio ladicu i uzeo u redu par Bausch & Lomb 30x dvogled, koja je težila zamišljeno u ruci.
  
  
  "Možda imam neke novosti za tebe."
  
  
  "Jao?"
  
  
  On je stavio naočale preko njegove oči i pretvorio da pogledam preko harbor. Shvatio sam da je gledao brodove kad sam je pokucao na vrata.
  
  
  Kelly je dovelo TOPOR u Malagu za najmanje tri godine. Ego je posao je bio da znam šta i ko dolazi i odlazi oko Malaga.
  
  
  Gledao je preko ego je rame. Studirao je zadovoljstvo doku u centru luku. Bio je naročito zainteresovan za veliku jahtu usidren negdje u sredini.
  
  
  "Glas je sve", rekao je. "Ovo je Lysistrata. Corelli Jahte".
  
  
  Sjetio sam se slika koju sam video u TOPOR je štab.
  
  
  Dao mi dvogled. To je bio njen ego koji se fokusiran je. On je bio odličan, On je bio vrlo dobro vidjeti jahta. Nekoliko članova posade su krcate oko na palubi. Sve je tiho i mirno na brodu. Mogla je vidjeti red kabine na glavnu palubu sa dva reda portholes, što bi značilo da je koliba je bila smještena na dve palube ispod.
  
  
  To je bio veliki, lijepa zadovoljstvo jahtu. Francusku zastavu letjela u stern.
  
  
  Mitch Kelly seo u njegovoj stolici i razgrnuo papir. Joj, znao je da želi da joj obratiti pažnju na ono što je govorio. Jer je on hteo da joj dam red, on je vidio da je neko u džemper i pantalone došao iz glavne kabinu i na palubi. To je žena s duga plava kosa. Ona je bila veoma sisate i imao je mali struk, i čvrsto-uklapa pantalone to iznio joj butine i zadnjicu ostavio ništa za maštu. Ispod ove plave pantalone, Ne imala dobre noge. Koža joj je bila fer i glatko, a oci je imala plave. Izaći u sunčano sveto svjetlo, stavila je na tamne naočare i absently izdržao je ovde na licu mjesta.
  
  
  "Tina Bergson," rekao naglas.
  
  
  Kelly craned vrat i virili kroz prozor, žmirkanja u sunca na & napomena. "Da, navodno".
  
  
  "Savršenu djevojku," rekao sam.
  
  
  "Još jedna stvar u vezi Nick Karter," Kelly je namirisao. "Kako si?"
  
  
  "Ja sam samo radim ono što taj čovjek u Washington kaže," ja mrmljao.
  
  
  "Ovo je došao juče," Kelly je rekla, trese novine ponovo.
  
  
  On je otkinuo njegov pogled dalje od Tina Bergson je tanak ramena i džemper-pokriven prsa i nerado smanjila dvogled. Keli je uzela, okrenuli stolice okolo, i fokusirani ovde na Tina Bergson dok je čitala kucala informacije.
  
  
  CALLIE. RAMIREZ I KELLY. 3 PASEO ZAFIO. DOLAZAK U UTORAK NA LYSISTRATA. KORISNIK JE SPREMAN. TINA BERGSON ĆE DONIJETI EGO NA JAHTI. KASNIJE POSTAVLJA SKI SASTANAK SA DROGOM EKSPERT.
  
  
  "Rimskim nos!" - ponovi to sa smeškom.
  
  
  "To je Corelli je nadimak," Kelly je rekla. "Prilično otrcano, zar ne?"
  
  
  "Prilično otrcano, da." Rimski Nos je indijka šefe.
  
  
  "Corelli sebe smatra izgnanik. Znaš, od mafije."
  
  
  Pogledao poruku opet. "Sudeći po riječi, mislim da je sastanak mene, zar ne?"
  
  
  "Zapravo. Ona zna tvoj hotel. Već sam joj poslao poruku."
  
  
  "Kad će ona biti tamo?"
  
  
  "Ona bi trebalo da te pokupiti u predvorju u podne." Kelly pogledao njegov sat. "To ti daje pola sata."
  
  
  "Šta je sa Juana?"
  
  
  "Ona može da sačeka. Ovo je preliminarna istraga."
  
  
  Njena, on ramena stresla. "Šta je sve ovo gluposti o?"
  
  
  "Rimskim Moje bila uplašena. Mislim da on želi da zna ako je praćen."
  
  
  Ili ako možete, što sam mislio.
  
  
  * * *
  
  
  Čekala sam je u hodniku u podne.
  
  
  Kad je ušla, sve oči u holu su na jok, žene u potrazi sa ogorčenje, ljudi gledaju na sa kamatom. Lokalcima na stolu odjednom se pretvorila u prijateljski Lotharios.
  
  
  On ustao i odšetao s njom. "Gđica Bergson," rekao je njen engleski.
  
  
  "Da", odgovorila je sa samo blagi akcenat. "Ja sam kasno. Stvarno mi je žao."
  
  
  "Ti si vredna čekanja," rekao sam.
  
  
  Pogledala me je hladno. On je mislio da je ledenjaka u fjordove. "Idemo, onda?"
  
  
  "Da", rekao sam.
  
  
  Okrenula i vodio me je oko predvorju i u sija sunce od Bryliv Ostrvo.
  
  
  "To je samo suprotno trgu," ona je rekla. "Možemo prošetati"
  
  
  On klimnuo i uzeo njenu ruku gallantly. Nakon svega, njena je bila u Evropi. Ona mi je dala ego bez komentara. Svaki španski oko okrenuo sa pismo pozdravi nas dvoje - mi divljenja, da me od zavisti.
  
  
  "To je prelep dan," ona je rekla, duboko udahni.
  
  
  "Sviđa li ti se Malagu?"Oči su joj bile privlači njeno lice.
  
  
  "Oh, da," ona je rekla. "To je lijeni i lako ovdje. Volim sunčano brylev. Volim je toplo."
  
  
  Ona je rekao da je ovo
  
  
  
  
  
  ali nisam to pomenula. "Kakav je bio tvoj brod put?"
  
  
  Ona potpisali. "Bili smo uhvaćeni u oluja s Costa Brava. Inače..."
  
  
  "I tvoj je tvoja druže?"
  
  
  Pogledala me je smišljeno. "Gospodin Roman?"
  
  
  "Gospodin Roman." Šaradu nastavak.
  
  
  "Vidjećeš da ego uskoro."
  
  
  "Pretpostavljam da si na skijanje,"rekao sam kao mi se obratio u marini bar.
  
  
  "Volim." Smijala se. "I?"
  
  
  "Umjereno," rekao sam. "Uglavnom u Sjedinjenim Državama. Aspen. Stowe. *
  
  
  "Želim da idem u Ameriku jedan dan," Tina Bergson rekao, njene plave oči toplo i bulji u mene napeto.
  
  
  "Možda G-ovaj, Rimski - hoćeš nešto da kažem o tome."
  
  
  Ona se je smejala. Njegovi zubi su bile savršene. "Možda, zaista." Pogledala me je oštro. "Mislim da te i on će se slagati."
  
  
  Onda smo bili na obalu, i mladić je na kraju je stajao u pažnju, režira njegov stav prema Tina Bergson. On je bio prilično tanko, ali on je izgledao je žilav i jak. Imao je crna kovrdžava kosa i olovku-tanke brkove.
  
  
  "Gospođice", rekao je. On je održao svoju ruku da joj pomognem dole u mala, slatka motorni čamac vezana na doku.
  
  
  "Hvala ti, Bertillo," rekla je tiho. "Ovo je Gospodin Peabody," ona je rekla da ih uperen u mene.
  
  
  "Gospodine," Bertillo rekao. Ego je oči su bila mračna i inteligentan.
  
  
  Joj onda skočio nakon Tina Bergson i onda Bertillo otišao, uzeo motor, i dogovorili smo se za luku na jahti tri stotina metara odavde.
  
  
  Zaljev je sijalo na suncu, galebovi pokupio otpada od plaže, a kao što smo proći kroz vodu, prebacili su ljutito u nebo, prskati nas sa morskoj vodi.
  
  
  Par minuta kasnije, bili smo vezani na jahti. Njeno ime, Lysistrata, može biti viđen sada. Iznad nas, dva mornari pogledala dole i pao na lestvici. Popeli smo se na brodu.
  
  
  U kolibi na glavnu palubu da služi kao glavni lounge, vidjela je mišićav čovjek koji sjedi u udobnom lounge stolicu. On je pušenje cigara to napravio baraba plave dim oblik preko ego je glavu.
  
  
  Otišli smo u. Ustao je, njegov veliki meta raste u oblaku dima. Tina! on je pozdravila, i smijala se na reumatizam.
  
  
  "Ovo je Gospodin Peabody Amerike," ona je rekla. "Gospodine Peabody, ovo je Gospodin ... er ... Rimske".
  
  
  Pogledao sam okolo. Okruženju bilo predivno.
  
  
  Smejao se i rukovao. Ego moć je bio solidan. "Gospodine Peabody, njom, pretpostavljam da ideš na skijanje?"
  
  
  On je klimnula sa njom. "Ja radim slalom."
  
  
  "Tako je Tina. Njenom, takodje, ali ne zadugo. Provedemo malo vremena u Sol y Nieve. Pretpostavljam da ćeš biti tamo?"
  
  
  "Njeno."
  
  
  "Sa tvoj pratilac?"
  
  
  "Da."
  
  
  "Ovaj momak. - Razumije sastanak?"
  
  
  "On je ona."
  
  
  "Jednostavan?"
  
  
  "Moja suputnica je žena. Ona razume."
  
  
  To je studirao pod "Rimskim nos". Na slici sam ju vidjela sam shvatio da je lako mogao bio Rico Corelli. U stvari, bio je prilično siguran da je to bio Rico Corelli. On je bio u pravu godinama, iako se nije pojavio u njegovim godinama koliko većina ljudi u njegovoj e-mail posla.
  
  
  "Uvek sam imala dobar odnos sa Amerikancima," Corelli rekao.
  
  
  Tina se. "Uvek".
  
  
  "Nadamo se da vaše prisustvo u našoj zemlji," rekao sam. "Bar njen, razumijem da si..."
  
  
  Corelli podigla ruku. "Nadam se da cu napraviti put. Da li možemo da se dogovorimo."
  
  
  "To će trajati samo jedan sastanak," rekao sam. "U skijaškom."
  
  
  On je klimnula.
  
  
  "Koji je razlog za ovo preliminarni sastanak?" Pitao sam oštro.
  
  
  "Sigurnost," lajao, da duvaš na njegove cigare. Gusti dim je počeo da se pita po kabini.
  
  
  "Izgleda bezbedno." Nagnuo naprijed i razgovarao je tiho i poštedjeli. "Uvjeravam vas, dok sam ja okolo, osiguranje neće biti problem."
  
  
  Blagi osmeh flickered preko njegove usne. "Vjerovatno ne."
  
  
  Upravitelj je doneo piće. Njena, nagnula se vratiti. Sastanak je bio razgovarali i dogovorili. To bi bilo jednostavno da ga kontaktiram u odmaralištu i donesi Juana zajedno.
  
  
  Pili smo.
  
  
  Razgovarali smo o nečemu drugom. Petnaest minuta je prošla. Konačno, Tina ustao.
  
  
  "Vjerujem da je G. Peabody je vrlo nestrpljiva da se vrati u hotel."
  
  
  On je klimnula sa njom. "Hvala vam na vašem vremenu, Gospodine Roman. Jedva čekam da još završena diskusija u sneg zemlje."
  
  
  Gledali smo jedno drugog, a on se okrenuo da odem. Tina je došao do mene, i uzeo je moju ruku.
  
  
  "Žao mi je što ne mogu da se vratim na obalu sa tobom. Ali Bertillo će te odvesti nazad."
  
  
  On polako kimnula ruku. "Hvala vam na šarmantan gostoprimstvu."
  
  
  Bili smo na palubi, i otišla sam na brod. Je mahnula mi je od terase kao brod počeo da se okreće i krenuo za luku iz bara.
  
  
  Imali smo otišli samo pedeset metara, kad je odjednom vikati sa jahti. Zaprepašćujuću zvuk proširio brzo i stalno preko površine vode.
  
  
  Okrenuo se brzo. "Prestani, Bertillo!"
  
  
  Joj, video Tinu izaći oko teretane gdje je otišla. Ona je saplela.
  
  
  Niz orange bljeskovi je izbila u kabini, slijedi tisućama bum.
  
  
  Čuo sam vrisak.
  
  
  Još jednu priliku zazvonio, i vidio Tina Bergson padni na palubu, njen glas odsjekao sredinom stomak vrišti.
  
  
  Lik u mraku odijelo da se kreće brzo preko palube, kao muškarca u čamcu.
  
  
  
  
  
  panter, i skocio preko ograde na suprotnoj strani u vodu. Povukao sam se iz mog oružja, ali sam mogao pucati kako treba.
  
  
  "Idi oko broda!" Bertillo pukla na nju.
  
  
  Iznenađen, uplašena, ali, sposobna, on je pucao na motorni čamac, i zazviždao do na desnoj strani mimo luk na jahti.
  
  
  Samo što mjehurići pokazao gdje čovjek u odijelo je otišao. On bi napustio svoju opremu za ronjenje tamo, toliko je očigledno. On je nestao zauvek.
  
  
  Mi smo obišli pun minut, ... ali on se nije pojavio.
  
  
  Otišao je po stepenicama na palubu, gdje četiri članova posade okružen Tina, koji je bio zadihan ali stenjanje tiho. Njen džemper je rame je natopljena u brzo suši krv.
  
  
  Nju, pobjegla je u salon.
  
  
  Veliki čovjek je ležala na podu. Ego meta je skoro potpuno uništen pucnjeve. Umro je prije nego što je udario u špil.
  
  
  Napolju, on je bio u potrazi na plaži, ali čovek u odijelo nije bio tamo.
  
  
  Ona je pokupila brod prema obali i zove Mitch Kelly. On je bio u šoku, ali on je profesionalac. On je odmah pozvao Malagu Stražu.
  
  
  Tina je otvorila oči.
  
  
  "To me boli!" ona jadikovati.
  
  
  Onda je vidjela krv i onesvestila se.
  
  
  Četiri
  
  
  Mitch Kelly otvorio donjoj fioci od ormarima. On je vidio kroz šta prolazim. Gledala sam kako je stigla kože slučaj koji je držao radio odašiljač.
  
  
  Bila je to lijepa mala set: Japanski-napravio, s čvrstim države tranzistora. Skoro da bi mogla da odem do meseca i vrati se sa tim.
  
  
  To hummed za nekoliko trenutaka poslije on se okrenuo na ego, dok se zagrejala. Nije pogledaj me, ali on mora da radi, kontaktirao SJEKIRU nakon nekoliko preliminarni pozive, i kratko porazgovaram sa operater u SJEKIRU Monitorom, koristi uobičajeno R / T gluposti.
  
  
  "Ja sam Soko."
  
  
  To je odgovorio od " Sir?" Njen bes je bio jedva sadrži.
  
  
  "Nik, ovo nije ovlašteni poziv! Joj, želim da znaš..."
  
  
  "Jesmo li čist?"
  
  
  "Da."
  
  
  "Okršaj".
  
  
  "To je u redu." Hawke Stahl je glas bio je oprezan. "Šta je, Nick? Uvijek sam se leptire kad si u skladu sa mjere sigurnosti."
  
  
  "Koja je organizovala ovu misiju? Trezora?"
  
  
  "Znaš da sam ovlašten da razgovaramo."
  
  
  "To je čudno miriše."
  
  
  "Reci to ponovo?"
  
  
  "To smrdi! Corelli je mrtav."
  
  
  "Mrtav?" Pauza. "Ah, da joj draga."
  
  
  "Ko je ugovorio ovaj?" Pitao sam opet.
  
  
  "Ne mogu..."
  
  
  "Bio namještaljka. I ko god da je sredio da me iskoristio da ubije Corelli."
  
  
  "Nema šanse! Oh, joj, znam što misliš."
  
  
  "Pogledajte ovo, gospodine, molim vas! Ako mafija je cisto, i onda je nešto pošlo po zlu sa naše strane. Ako Corelli igra, onda Trezora je varanje."
  
  
  "Sigurni ste da je mrtav?" Hawk pitao oštro. Ego ton glas mu je značilo da oporavio od svog prvog šoka.
  
  
  "Pola glava je bila uništena? Oh, da. On je mrtav, gospodine."
  
  
  "I njegov pratilac?"
  
  
  "Ona je živ, ali je ranjen."
  
  
  "Mislim da je to bila prava stvar," Hawke rekao. "Rimskim kontrolu provjerio Corelli."
  
  
  "Rimskim kontrole može biti plaćeno od mafije."
  
  
  "Nicholas..." on je također napala me.
  
  
  "Smatraj da, gospodine, to je mesto, od Rusije je gotova."
  
  
  "Smiri se, Nick. Vratit ću ti se čim sam da obavim nekoliko poziva."
  
  
  "Gđica Rivera i da joj neće biti dostupan za komentara."
  
  
  "Ostani tamo! Želim da ovo razjasnimo."
  
  
  "To je već raščišćena, Hawk. Ili možda precizniji termin je zapisana. Zbogom."
  
  
  "Nick!"
  
  
  Pretplatio sam se na to.
  
  
  Keli je uzela se vratio do razgovora između Hawk i mene. Nije se uključe u namjerno neposlušnost. To je razlog zašto je pričao o nebitnim stvarima. Otišao je na stolu i sjeo. On je studirao me pažljivo, čekaju na krov da se sruši na meni.
  
  
  "Misliš da je to bio SJEKIRU?" konačno je tražio.
  
  
  "Mislim da mogu, ali ja ne znam."
  
  
  "Curenje?"
  
  
  Pogledao je u ruke. "Možda."
  
  
  "Šta je sa djevojkom?"
  
  
  "Juana? To ce se zaista ne znam o njoj. Ako je umešana, sigurno ću biti daleko."
  
  
  "Gde idete?"
  
  
  Joj, pretvorio u dan. "Hajde da se vratimo u hotel. Pitam se da li će biti tamo."
  
  
  Ona je bila. Joj mogao čuti preturate po njenoj sobi je cim joj je ušao u njen pola sobe. Barem to je kao da ne. Samo da budem siguran da je izašla joj Lugger, i prešao na susjednom dan.
  
  
  "Juana?" Rekao sam, tiho.
  
  
  "Ah. Nick?"
  
  
  "Gospodine Peabody."
  
  
  "Kako je prošlo?"
  
  
  To je bilo Huana, u redu. Mogu ti reci po njen glas. Ona je podržala Lugera, ko je to odlučio da je bila sa ubicom, to bi ona već otišao Malagu, otkako joj je učešće u predstavi bi bio završen.
  
  
  On je otvorio vrata i otišla. Ona je bila obučena u vrlo strogi ali kul izgleda odelo to je ukazao na ukus i novca, ali zar nije skupo. Ona je nasmijana, što je značilo da je ona, zar ne znam ništa o Corelli.
  
  
  "Izgledaš umorno, Nick."
  
  
  "Njeno. Svježe na energiju."
  
  
  "Zašto ne?"
  
  
  Podigao je na ivici kreveta i pogledao Ne. Hotel ima najviše iz svijeta kada čitanje njeno lice. Okrenula se i pogledaj me, jake svetlosti u Malagu ulazi u jok, prosvetljujuće svaki detalj njeno lice.
  
  
  "Rico Corelli je mrtav."
  
  
  Njeno lice izblijedila. Ako radi, Ne imala odličan kontrolu nad njom arterijski sistem. Bilo psihologa
  
  
  
  
  
  
  Vrsta prijenosa
  
  
  Tekst Prijevod
  
  
  Izvor sms
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Prijevod rezultate
  
  
  To će vam reći da arterijski sistem je nevoljno.
  
  
  "Ubio? Na jahti?"
  
  
  On je klimnula sa njom. "Lik u odijelo."
  
  
  "Šta je sa ženu koja je učila sa njim?"
  
  
  "Tina Bergson bio ranjen, ali ona je još uvek živa. Izgledalo je kao namještaljka, Juana."
  
  
  "Šta sad da radimo?"
  
  
  "Čekamo," rekao sam. "U reči od Hawk. Već je prijavljena."
  
  
  Ona me je gledala. "Možeš li vidio čovjeka koji je ubio Corelli?"
  
  
  "Samo ego siluetu."
  
  
  "Da li je izgledao kao onaj koji je pucao u nas u Ensenadi?"
  
  
  Njena, on ramena stresla. "Njegov ego još nije video ni ja."
  
  
  "Možda je bio čovjek u autu u Vašingtonu."
  
  
  "Ovaj put nosio je odijelo. On je mogao biti pravi. I on bi mogao biti Senator Barry Goldwaterom."
  
  
  Juana ignorisao. "On nas je pokupila u Ensenadi i nas je pratio u Malagu, preko Washingtona." Sad ona je pozitivna i izgledalo je otvoreno na mene.
  
  
  "Možda."
  
  
  "To mora biti!"
  
  
  "Ako ti tako kažeš."
  
  
  Preselila se prema meni dok ona je bila oko šest cm dalje od mene. "Su rekli da si ti jedno oko najbolje. Kako ste dozvolili da se ovo dogodi?"
  
  
  Njen pogled bio fokusiran na Ne, ne dozvoljava bilo izraz da pokažem na moje lice. Ali bilo je toliko bijes u meni to valovi emocija mora da je došao do dirao, jer ona bili prestrašeni onim što ako ona očekuje od mene da je udario.
  
  
  "Ja ću zaboraviti da si ikada to rekao."
  
  
  Uvukla se zajedno i kimnula ne glavom strogo motri. "Ne neće"
  
  
  Telefon je zazvonio.
  
  
  "Kelly je ovdje," glas rekla. "Ja sam u kontakt sa Tinom Bergson."
  
  
  "Jao?"
  
  
  "Građanskog Stražar je odveo u privatnu kliniku, nije daleko od nas, nije daleko od Alcazaba. Onda doktor dođe naše plaće."
  
  
  "Kako zgodno."
  
  
  "Ona je pri svijesti. Ona želi da te vidi."
  
  
  Mislila sam da za to brzo. Dobro. Daj mi adresu."
  
  
  "Moram te odvesti tamo."
  
  
  Dobro. Ja ću se vratiti u petnaest minuta." Kelly, kako si Građanskog Čuvar znam gde da je uzmem?"
  
  
  Kelly chuckled. "I mi imamo nekoliko oko njih."
  
  
  Smeši, je prekinuo.
  
  
  "Šta je to bilo?" Juana me pitao. Ona je još uvek bio emotivno potresen vijesti od Corelli je smrt. U tom trenutku, njen otac je odlucio da je nevin.
  
  
  "Tina Bergson. Oporavlja se. Ja ću ići da razgovaram sa njom."
  
  
  "Njom?"
  
  
  Njen hotel, tako da Juana je uvijek bio vidljiv. "Idi."
  
  
  Ona je opuštena. "Ah, dobro." Osmijeh. "Pitala sam se šta ćeš uraditi sa mnom."
  
  
  "Kao i uvijek, njen beru preuzima si sa njom. Ti si veoma lepa devojka, a ja volim lijepe djevojke." Joj, chuckled.
  
  
  Ona zapravo obučem ... stidjela. Mislim da je ona bila zabrinuta opet, pitao za svoj razum.
  
  
  * * *
  
  
  Mitch Kelly proveo većinu odvezem u ured i klinikama hvalila da Juana Rivera. On je igrao ulogu vrlo cool, sofisticiran specijalni agent. U stvari, mogao bi da šarm žene, čak i kad nije igrao ulogu. Juana izgledalo je odlučan da prihvati ego čin, očigledno je da koristiš svoj interes u Kelly da mi da podsticaj.
  
  
  Ali nisam obraćao puno pažnje, bila sam previše zauzeta.
  
  
  Prvo, on je bio bijesan na sebe za nisam predvideo proizvodnju. Sa ovim snajperista posluju u Ensenadi i čudno tim nas gleda u Vašingtonu, trebao sam biti spremni za probleme u Malagu. Međutim, prije nego, mislio sam da je ubica su na mene i Juana, i ne Corelli. Kako sam glupa!
  
  
  Ovo je ono što sam shvatila u moje misli. Sviranje za rogove, van auto konačno donio mi šoku, i on je počeo da gledam mimo mene kroz uski ulice Malaga.
  
  
  Auto zaustavio na ulicu i dobili smo kroz ne. Klinika je bila smještena na usku ulicu označene sa sunčevoj svetlosti do zgrade oko jok. Zgrada je bila čista i dobro održavana. Ovo je definitivno nije dio zabitima Malaga.
  
  
  Kelly je ušao kroz glavni ulaz. Hodali smo na okruglasto mramor stepenice, slijedi žena u belom uniformu sa prilično impresivan zadnjicu, koji je takođe pričao sam na kratko sa Mitch Kelly kao što smo i ušli. Kao što smo i hodao je drugi sprat, tanki čovjeće u odelo za posao i crna kravata je pozdravio Kelly sa velikim osmjehom na licu.
  
  
  Prema Kelly, bio je to Dr Hernandez, Tina Bergson je lekar. Od Hernandez je krasni osmijeh, on je rekao da novac UVIJEK platio ego je račune i doveo ego da pun čir kada ga pozdravio svoje poslodavaca robovi.
  
  
  "Kako je?" Kelly pitao.
  
  
  Hernandez savio ruke ispred njega, uzeo jedan duboki udisaj, i zabrinuta za dugo vremena.
  
  
  "To je rana od metka, znaš. Tako ranu ponekad uzrokuje sepsu u krvotoku. Sepsa je za ozlojeđenost, " rekao mi je, kao da je on glavni glupan u grupi. "Stvarno misliš da će izaći iz ovoga u redu. Uz božiju pomoć, to će izaći!"
  
  
  "Koliko brzo?" Pitao sam je.
  
  
  "Nekoliko dana," Hernandez rekao nakon trenutak je pomislila.
  
  
  "Ah," rekao sam. "Onda nije tako ozbiljno."
  
  
  Ego je crne oči blesnuo na trenutak. Onda se nasmejao je zabrinut, zabrinut osmijeh. "Dovoljno ozbiljno, Gospodine Peabody," on intoned. To je značilo da se on nije htio pustiti odmah. Morao sam da prihvati činjenicu da ego otpor možda medicinski opravdano. Ranu moze biti prljave stvari. "Ali dobro je to što ona je
  
  
  
  
  
  "ona je došla ovde, odmah," Hernandez nastavak. Ona je bila skoro u šoku. Kada je u pitanju rane od metka, ne moraš da brineš o šok."
  
  
  On je klimnula sa njom. "Možemo li da idemo u da je vidim?"
  
  
  "Naravno, naravno," Hernandez teleportirao, pretvara da Kelly i maše ih prema vrata u hodnik. "Molim te, uđi."
  
  
  Kelly je otvorila vrata i ušla u veliki, hladnoća sobu sa bolnici u sredini. Zavese su privučeni, i lampa je bila gore na noćnom ormariću.
  
  
  Tina Bergson je bilo prelijepo, čak i ako je ona bila umotana u vrlo složena bijele posteljini platno, i grudi su joj je bilo pokriveno sa bolnici deke. Kosa joj je protresao preko jastuk, halo od zlatne strune.
  
  
  Ne imala joj oči zatvorene, kada smo ušli, ali ona otvorila ovde kao što smo pogledao ne.
  
  
  Izgleda da me nije htio. "Gospodine Peabody," ona je rekla.
  
  
  On je klimnula sa njom. "Drago mi je da vidim da izgledaš tako dobro."
  
  
  Pokušala je da se smeješ. "To je bilo... to je bilo..." I suze su tekle u njenim očima.
  
  
  Joj, otišao do nje. "Tina, to je bilo užasno. Imate li nešto da mi kažeš?"
  
  
  Njezin glas je šapat. "Tako sam posramljena. Ja sam..." pogledala nas pleadingly.
  
  
  Joj, okrenuo. Dobro. Ispraznite sobu. Ona želi da razgovara sa me na miru."
  
  
  Juana uspravi se. "I mi."
  
  
  Pogledi su nam se sreli. "Ostani, Juana. Ostatak ti, gubi se odavde!"
  
  
  Hernandez i Kelly obediently izašao kroz sobe sa ženom u belu odoru.
  
  
  Uzeo je Tina je ruku. "Šta je to, Tina? Zbog cega se stidis?"
  
  
  Okrenula se dalje od mene. "Kvaka," ona je rekla. "Igru igrali smo se."
  
  
  "Igra?" Juana glas je oštar i čak.
  
  
  "Da," Tina je rekao nervozno.
  
  
  "Pričaj nam o njemu," ai joj je naredio.
  
  
  "To je Rico je ideja. Mislim, bio je uplašen i znao da je neko pokušao da ubije ego."
  
  
  "Kako je znao?"
  
  
  "Ovo je već pokušao."
  
  
  Dobro. On sumnja da je neko pokušao da ubije ego. Zbog ego dogovor sa nama?"
  
  
  "Da," ona je šapnuo.
  
  
  "Ako je znala da je neko bio udariti njegov ego, zašto je pala u direktnu zamku?"
  
  
  "Nije to uradio," Tina je rekao. "Nije pasti u zamku. To je samo to."
  
  
  Okrenuo se i gledao u Juana. Čudno je mislio da je palo na pamet. Otac joj je stisnuo Tina je ruku čvrsto.
  
  
  "Hajde," on je pozvao nju.
  
  
  "To nije bio Rico na brod," Tina je konačno rekao, rolling joj oči pleadingly.
  
  
  Tak! Nije ni čudo da je to sve se dogodilo tako brzo!
  
  
  "Ne?"
  
  
  Osoba koja si govorio da nije Rico Corelli. Ovo je čovek, Rico znao za godina. Ego je ime bilo Basillio di Vanessi. Na Siciliji.
  
  
  "Šta je sa Riko? Bila je na brodu?"
  
  
  "ne. Rico u Sierra Nevadi teretanu. Čim sastanak na jahti je gotovo, imali smo da obavestimo ego - a onda ti i on će se naći u skijaškom. Ovo preliminarni sastanak je bio test. Rico-Hernini palubi."
  
  
  "Guernini?"
  
  
  "da. A-kako je to? "blizanka!"
  
  
  "Dvojnika," Juana rekao.
  
  
  "Da! Znaš, da saznam ako je neko pokušao da ubije Rico. Vidim?"
  
  
  Ili me ubiti, ja sam mislila.
  
  
  "Ovo je za stvarno."
  
  
  "Pa, to je Vanessa koji je mrtav, a ne Corelli?"
  
  
  Ona je rekla, " Da. Da je to istina."
  
  
  Juana me odbacila i stajao pored kreveta. "Lažeš," ona je pukla. "Ja to mogu reći."
  
  
  Tina pola sedela je na krevetu, divljih očiju. "Zašto pričaš tako sa mnom?"
  
  
  "Ne govoriš istinu! Corelli je mrtav! A ti si pokušao da nas ubije sa lažnim!"
  
  
  "To nije istina! Kunem se!" Tina je lice bilo pokriveno u znoju.
  
  
  "Ja ne verujem u to!" Juana pritisnuo teško.
  
  
  "Rico je sada u Sierra Nevadi. Pustili smo ego s jahte u Valenciji. Mogu to dokazati"
  
  
  "Kako?"
  
  
  "Njegov..." Tina se pokvario. Počela je da tužnu.
  
  
  "Kako?" Juana pitao, nagla i trese joj nasilno.
  
  
  Tina shuddered i groaned, što povrijediti. Joj suze su teče. "To je istina!" ona je plakao. "Corelli je živ!" Sada je otvoreno plače. "Valencia ima podatke o ego odlazi jahta!"
  
  
  Juana uspravi se, njene oči suzio, ali sam zadovoljan. "Možemo provjeriti."
  
  
  Juana, nježno je gurnula na stranu, daje Ne značajan i znajući da vidi. Juana je bilo hrabro, i to mi se dopalo. Sada smo znali Corelli je još uvijek živ.
  
  
  "Gdje je on?" Pitao je Tina.
  
  
  "Rekao sam ti. U Sierra Nevadi." Oči su joj se otkotrljala nazad u horor.
  
  
  ", Ali..."
  
  
  "On će mi reći gde je on će te upoznati."
  
  
  "Da li je on inkognito u odmaralištu?"
  
  
  Tina klimnuo očajnički. "Da, Da! Oh, G. Peabody, žao mi je što o tome što je pošlo naopako."
  
  
  "Trebao bi biti," ja sam pukao.
  
  
  "Hoćeš li da ideš tamo da bi upoznala ego?"
  
  
  "Mi smo dobro došli!"
  
  
  "Ne?" Lice joj se raspao.
  
  
  Njen "ne!" je kategorički.
  
  
  "Zašto, zašto ne?"Počela je plakati opet. "On je... on... me ubiti!"
  
  
  "Da", ja sam rekao da je tiho. "Verujem da će."
  
  
  Pet Poglavlje
  
  
  Nema potrebe da projekat mislio talase oko tvog mozga na nekog drugog. Pokušavala sam godinama, ali bez uspeha. Ali u tom trenutku znao sam, da sam bio samo treba da komunicira sa Juana Rivera kroz moždane talase - pravi medij percepciju.
  
  
  On popravio mu pogled na licu i postao vrlo pažljivo. Mislio sam, " Dođi da joj pomoć, Juana." Ti si dobar momak;
  
  
  Juana, pogledao me, njeno lice, bacio, kao da je bilo sramota da čovek je gledao je tako pažljivo.
  
  
  Znao sam da moj prvi misao nije probio je. Pretpostavljam da si moj izgubio jedan
  
  
  
  
  
  tip, ipak.
  
  
  U pakao s njim, on je mislio da je konačno. Imam osećaj da je uhvatila.
  
  
  Okrenuo se Tina i pukao, "nije Nam dopušteno da se!" i rekao je to opet. "Gotovo je. Lagao si nas je zadnji put. Ne sastanak."
  
  
  Juana oči suzio, i mogao je skoro ju pratiti mislio procesa kao je prošao je convolutions igre i counterplay.
  
  
  "Čekaj malo," kaže ona brzo. "Ne možemo je samo ostaviti Španiji a da ne vidite G. Corelli!"
  
  
  Tina prestao da jeca i pogledala me je, nadam se.
  
  
  On je buljio u Juana kao vrt crv na svježa salata. "Oh, da, možemo!" Rekao sam ljutito. "Su nam lagali, i ovo je nit."
  
  
  "Ali šta je sa informacije Corelli je da nam dati?"
  
  
  "Mi ne treba."
  
  
  "Ti ne treba," Juana molila, " ali trebam to! Njena je taj koji je poslao ovdje za njega. Ti si samo telohranitelj!"
  
  
  Bacio sam pogled na Tina da vidim kako je uzeo naše malo dramatično improvizaciju. Ona je pretvorila u posmatrač u brzom teniski mec.
  
  
  "Ja ću u kontaktu sa SJEKIRU,", ja sam riknuo, radi nešto kao kasno-berba Bogart. "Ruski lokalitet oslobođen!"
  
  
  "Pusti me da razgovaram s njim!" rekao je Juana, već zbunjen. "Stavio sam dosta na liniju!"
  
  
  "Mi ne bi trebalo da pričam pred njom," rekao sam nevoljno, maše Tina.
  
  
  "Nije me briga ko čuje! Ovo je moj zadatak!"
  
  
  Razmišljao sam o tome, pretvarajući se da je težak posljedice. Konačno sam joj i rekao: "da li zaista želiš da ideš i upoznati Corelli?"
  
  
  Juana klimnula. "Naravno! Samo zato što si uništio prvi sastanak..."
  
  
  "I?" Prekinuo sam ga, pretvara da Tina. "Kakva je garancija možeš li nam dati da ćete upoznati pravu Corelli u Sierra Nevadi?"
  
  
  "Već sam ti rekao! Znat ćeš kad ti dobijemo pravu informaciju."
  
  
  Njena, on ramena stresla.
  
  
  Juana prekinuo. "Moramo da se nađemo Corelli," ona je rekla. "Ovo je jako važno za mene!"
  
  
  Dobra djevojka, što sam mislio. Drži mu lice ravnodušno, nagnuo se preko Tina. "Pokušat ćemo ponovo."
  
  
  Zatvorila oci u olakšanje i smijao se.
  
  
  "Moraćeš da radiš pažljivo sa nama, Tina," joj je otac rekao. "Nema razloga da pretpostaviti da ubica neće ići kući sada. On će hteti da te ubije, takođe."
  
  
  Juana pokušao ubiti. "Zašto da ne? Ako Emu je platio da ubije Rico Corelli, radio je njegov ugovor."
  
  
  "Ali definitivno će saznati za svoje pogreške. Mafija zna da Corelli je da živi ili da umre. Onda je ubojica će chase Tina - da vodi ego da Corelli!"
  
  
  Tina i šmrkala.
  
  
  "Stavit ćemo stražara u ovoj sobi," najavio sam. "Reći ću Mitch Kelly."
  
  
  "Ali trenirani ubica može ubaciti bilo gdje. Kako stražar znam za Hema pratiti?" Juana pitao.
  
  
  Njene obrve furrowed. "Nemamo pojma tko je ubojica. Emu će morati da držite sve podalje."
  
  
  "Ali znamo," Tina je rekao da je iznenada, sedi i wincing u bolovima u naglih pokreta.
  
  
  Juana i okrenuo sam se sa njom, usta ti otvorena. "Znaš što?"
  
  
  "Ko je ubica. Ovo je čovjek po imenu Komar. Mora biti. On je profesionalni ubica. Ego je pravo ime je Alfreddo Moskato."
  
  
  "Kako znas?"
  
  
  "Jer ubojica pokušao provaliti u Rico je vilu na Korzici prije šest mjeseci. Bilo je puno zamki i uređaji uz zid, pa je mogao ući unutra. Ali kada je pokušao, udario žice da ideš na infracrvenom kamerom. fotografije su se pojavili, a on je shvatio da je Moskato."
  
  
  "Da li Rico Corelli znam Moskato?"
  
  
  "ne. Nikad se nisu upoznali. Odin oko Riko je narod je poznat kao Moskato."
  
  
  "Dakle, ti kažeš Moskato ne znam Corelli vidom i misli da je on ubio ego."
  
  
  Tina klimnula. "Da nisam mislila o tome, ali, da, rekao bih da je tako."
  
  
  "Šta još znaš o Moskato? Bilo šta što nam može pomoći identificirati ego?"
  
  
  Tina je lice okrenuo roze. "Emu stvarno voli devojke," ona je rekla.
  
  
  "Ništa više od toga?"
  
  
  "Emus kao parovi," Tina rekao, sramota.
  
  
  "U paru?" Pitao sam veselo.
  
  
  "Ovo nije smiješno!" Juana rekao oštro.
  
  
  Vratio se da Tina. "On ima tri priču seks navika?"
  
  
  "Da," Tina je rekao. "To je povezan sa njim. On radi to svake vremena pre nego što on ode na posao. To opušta ego."
  
  
  "Možda možemo koristiti to znanje da ga nadjem pre nego što on nadje nas."
  
  
  "Nađe nas?" Juana potvrdio dully.
  
  
  "On će pokušati da nađe put da Corelli opet. Zato što on ne zna ego na prvi pogled." On je buljio kroz zatvorena prozor. "I najlakši način da uhvatiš Corelli je da nas gleda."
  
  
  Juana je oči svijetle. "Onda ćemo da vidimo se u Malagu i on dolazi za nas."
  
  
  "ne. Naći ćemo ego prvi." Ali morao sam da popravim nešto. "Tina, kako da stupim u kontakt pravi Corelli?"
  
  
  - Okrenula se. "Morat ćeš pričekati dok on me zove."
  
  
  "Ali, kako će znati gde si-mislim, skrivena u ovim posebnim klinici?"
  
  
  Namrgodila ramena. "On će. Ja ti garantujem"
  
  
  "Ne želim da idem u odmaralištu i čekati ego tamo," rekao sam.
  
  
  "Doktori kažu da ću biti u redu za par dana."
  
  
  On je klimnula sa njom. "Onda ćemo čekati. U međuvremenu, da ćemo pokušati da se swat Komarca. Ona bi volela da nestanem dok radimo na ovom skupu."
  
  
  * * *
  
  
  Ona je brzo obavijestio me Mitch Kelly
  
  
  
  
  
  
  Minut kasnije, on je bio na telefonu, prevariti zapovjednik Malagu u dodijelit član Civilne Stražu da pazi na Tina Bergson. Na putu natrag u hotel, rekao sam da je Kelly o pravcu operacije.
  
  
  On je rekao da nije čuo da Mosk je u Malagu, ali naravno, on je nisu otkrili nikakve osjećaje u toj oblasti. On misli da je njegov ego je kritikovao. Uvjerio sam ga da nisam.
  
  
  "Pakao", rekao je. "Zašto ne pogledaš?"
  
  
  "Šta podzemlja?"
  
  
  "Malagu gulaš", rekao je. "Glasa od tamo gde su naučili o Komarcima. Krojač, ti i Juana izgleda sasvim normalno. Ti bi mogao biti par izopačen imigranti pokušavam da unajme tjelohranitelja. Imam ugovor koji zna gulaš iznutra. Ego je ime mi je Diego, Perez. Slušaj, poslat ću joj večeras. To će te okružuju."
  
  
  Njen, da sam pogledao Juana, sve prim i napeta sa mojim muževan šovinizma.
  
  
  Dobro. Hajde da probamo."
  
  
  Završili smo se voziti u tišini.
  
  
  Čim smo se vratili u hotel, njen je telefon zazvonio.
  
  
  To je Kelly.
  
  
  "Odin. Napravila sam dogovor sa Diegu."
  
  
  "U redu."
  
  
  "On je pet metara sedam cm visok, glatki-tražim, sa malim brkovima, i vrlo je inteligentan. Ne dopusti da tvoja veza vodi."
  
  
  "Tako je"
  
  
  "Dva. To je bio samo dešifrirao od u Interpolu signal."
  
  
  "Interpola?"
  
  
  "Poslao sam njihov opis je mrtav, zajedno s otiscima prstiju. Ovo nije Corelli. To je Vanessa, u redu."
  
  
  On je klimnula sa njom. "Tako Tina je govorio istinu."
  
  
  "da. Srećno večeras, Nick."
  
  
  * * *
  
  
  Diego Perez ispostavilo se da je tačno ono što Mitch Kelly imala opisao - glatko izgleda pratnju tip koji je nosio svijetlu, ali pristojnu odjeću i držao se stalno kupujem dosadnom razgovore da zabavljam dame, u ovom slučaju Juan Rivera.
  
  
  "Njeno ime je Diego Perez," rekao mi je kada sam ga pustio.
  
  
  "Kako si?" Rekao sam joj. "Ovo je moja žena Juana."
  
  
  "Lijepa dama," rekao je sa lukom. Ukrao je pogled na Juana. Ona je pokušao da nastavi lice joj je još uvek, ali mogla sam da vidim bes zgrade u njoj. Ona sumnja da sam bio si je ismevao.
  
  
  "Gospodin Keli mi rekao svrhu našeg veče," Dijego je rekao uskoro, daje mi smisleno vidi.
  
  
  "Gdje da počnem?" Pitao sam je.
  
  
  On se zove mesto, i mi smo je zvao taksi i igrao igru. Diego je sedeo sa Juana, teleportirat i pricaju na španjolskom i onda engleski. Gledao kroz prozor.
  
  
  U Malagu, stvarno ne znam gde čorbe započelo i gdje klubova završio. Počeli smo sa restoran sa pogledom na Mediteranu, pored luci, u zoni grada zove La Malagueta. Sunce zađe, iznad površine Mediteranu, i jeli smo morsku hranu i pili vino i konjak. Konobarima palio svijeće sa obojenim naočare, i pala noć.
  
  
  "Imam ideju, Diego," rekao sam.
  
  
  "Ideju?" Diego poceo da se smejem. Emu sviđa intriga.
  
  
  "Ja sam bogati Američki turist. Ovo može biti viđen na putu sam baciti novac okolo. Njen hoda s mojom ženom. Ali, dosadno mi je sa mojom ženom. Želim joj da idem u krevet ne samo kao obična djevojka sa sela. Želim dva od njih!"
  
  
  Dijego je bio oduševljen. "Ali, kako da ti objasnim tvoju ženu prisustvo, gospodine?"
  
  
  "Ona je sa tobom, Diego."
  
  
  Ego je lice provalio u krasni osmijeh. "Ah!"
  
  
  "A kad nađemo dve devojke koje rade u parovima, saznamo da li ih je pitao da se ponaša u poslednjih par dana, posebno se sinoć".
  
  
  Diego je lice bilo puno divljenje: "Onda idemo."
  
  
  "Zapravo. Vidjet ćemo što će se sljedeće dogoditi."
  
  
  Počeli smo da će valjda biti i koji disko u Malagu. Evropske disko je, u suštini, mračnom mestu, sa niski strop i vrlo malo prozore. Mali stolovi su dogovorila oko platforme u sredini. Sa stropa objesiti razne gluposti - sušena moss, pojaseve, konopce, kao, tange, grudnjake, odjednom, skoro sve što možeš da zamisliš.
  
  
  Uvijek postoji glasno stereo kasetu igrati negde. Zvučnici emituje zvuk ... u svim pravcima oko skrivene niše. Stroboscopes flash multi-boje se svjetla u svim pravcima. Boja slajdove sa go tijela, a parovi u različite stavove seksualnog odnosa projicira na zidovima. Buka je fantastično.
  
  
  Onda je sve u disko svetla isključi i grupa gitaristi ući na scenu. Mužjak ili ženka flamenko plesač izgleda.
  
  
  Do ponoći, imali smo prošli pola tuceta mjesta sa negativnog rezultata.
  
  
  "Važi?" Nakon nekog vremena, Diego je nju pitao.
  
  
  "Ništa, gospodine", rekao je. "Postoje mnoge žene raspoložive samaca, dupli, čak je trostruka, ali skoro nitko nema izveo je trostruka."
  
  
  "Pa, to ćemo pokušati ponovo."
  
  
  "Mi smo iz sjedišta." Diego oči suzio. "Mislim da bi trebali pokušati Torremolinos."
  
  
  "Gdje je?"
  
  
  "Malo južnije. Na Costa del Sol".
  
  
  "Više valjda biti i koji disko?"
  
  
  "Najbolji. Živim. Životinja. Izopačen."
  
  
  On je klimnula sa njom. ", To dobro zvuči. Hajde."
  
  
  Na primjer, u pola dva ušli smo mjesto na pola puta niz glavnu ulicu od Torremolinos. Bilo je mračno mjesto. I vidjali divlje životinje su se šetati i nazad u kavezima visi sa plafona, pored ulaza baru.
  
  
  Sjaj naslikao stolice i stolove blistala u mraku. Učio fiamenko igrač je nestao u nju i obično korak
  
  
  
  
  
  
  Vrsta prijenosa
  
  
  Tekst Prijevod
  
  
  Izvor sms
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Prijevod rezultate
  
  
  s na mali pozornicu u sredinu prostorije. Slajd dva ekstazi lezbejke je projektovan na zid. Pojačani gitaru natjecala se sa svedoci izgubljenom od nikad postojeće pjevač na očitom pokušaj da omamljivanje sve goste.
  
  
  Seli smo, naredio sangrije, i gledao.
  
  
  Diego je nestao.
  
  
  Juana i ja gledali jedni druge.
  
  
  Moja ruka je zahvatio mom ramenu. On je mahao okolo, iznenadio neočekivano ljudski kontakt.
  
  
  "Ja sam im," Dijego je rekao mi u uho.
  
  
  Dodirnuo Juana ruku, upozorio je da ostane tamo i pratio Dijega u tamu. Tamo je mala vrata na strani disko. Diego me vodi kroz nju, i prošli smo niz mračnu hodniku da sobu na kraju. Žena neodređeni godina u prljavoj, odrpani flamenko odelo sedeli za stolom. U nekoga iznad njene glave, slab električni brylev sija. Ne imala crna kosa, crne oči, i crne kese ispod njih.
  
  
  "Bianca," Dijego je rekao. "To je muškarac."
  
  
  Bianca nasmijao tiredly. "Ja sam kao ti," ona je rekla.
  
  
  Nasmijao se na nju. "Tvoja druže?"
  
  
  "Ona nije dobra kao ona, ali ona ce biti tamo."
  
  
  "Njeno ime?"
  
  
  "Karla". Namrgodila ramena.
  
  
  "Bianca," rekao sam. "Moraš biti dobro. Ne želim da gubim novac."
  
  
  "Nemoj trošiti novac na Bianca i Carla!" žena i šmrkala. "Mi smo dobro. Vrlo dobro".
  
  
  "Ne želim amateri!" Rekao sam joj. "Želim da znaš da ste radili zajedno."
  
  
  "Naravno da radimo zajedno," Bianca kaže, mahao ohrabrujuće ruku na mene. "Ne brini o tome. Ćemo podijeliti novac."
  
  
  "Koliko mnogo"
  
  
  "Sedam hiljada pezeta po komadu."
  
  
  "To je puno! Trebali biste znati da ako si dobar!"
  
  
  "Slušaj, pitajte nekoga ..."
  
  
  Dijego je rekao, " Tko je, Bianca? Imas li preporuke?"
  
  
  "Naravno, imam preporuke! Ovaj Francuz živi u Marbelli."
  
  
  Njena, on tresao glavom. "Ne vjerujem da je bilo Francuz!"
  
  
  Ona se je smejala. "To je dobro. Njena deca!"
  
  
  Diego i ja ramena stresla ramena.
  
  
  "Hej," ona je rekla. "Bio je jedan koji upravo smo jučer! Carla i nju. Pravo đubre, on je! On sve zna! I odmah! Oh, kažem ti..."
  
  
  "Tko je on?"
  
  
  Ona je protiv toga. "Ne znam. Nije nam rekao svoje ime. On je mračan tip. Znaš. On izgleda kao talijan ili tako nešto. On ne govori španjolski."
  
  
  Pogledao sam Diego, i on je spustio poklopac od jednog oka.
  
  
  "Gdje on zivi?"Pitao sam je.
  
  
  "Otišli smo u vilu otvoreno ovde u Torremolinos."
  
  
  On je došao u svoju torbu i izvukao deset hiljada pezeta. "Daj mi adresu," rekao sam,"a deset hiljada."
  
  
  Njene oči proširio, i vidio je znoj izaći na čelu. Usne su mokre sa pljuvačkom. Ona je rastrgan između pohlepe i oprezom. Sada sumnja da je njena možda bude više nego samo mušterija, sa čudne seksualne želje. Ali ona je bila više zanima novac od sumnje.
  
  
  Je stigla za novac.
  
  
  "Adresu?"
  
  
  "Ne znam njegovu adresu... sam ću te odvesti tamo."
  
  
  Vratio sam novac i povukao pet hiljada rubalja. "Ostatak je kada stignemo tamo, Bianca."
  
  
  Diego izgledao je čudno. "Senjor. Šta je sa drugim sinjora? Tvoj...?"
  
  
  "Idi tamo, Diego, i odvedi je kući za pola sata."
  
  
  On je mislio da, ako te itko gledao Diego, oni će ga slijediti i Juana nazad u hotel.
  
  
  Bianca ju je uhvatio za ruku i izašli smo na stražnja vrata u disko.
  
  
  To je bilo veoma mračno napolju. Neonska svetla svijetlom ispred zgrade, ali je bio skoro mrkli mrak.
  
  
  Bianca kaže: "Čekaj ovde".
  
  
  Ona otišla, i pola minuta kasnije taksi povukli u kuću i je mahnula mi.
  
  
  Njen auto je pored nje, miriše na ustajalo miris joj šminku, da joj teglu, i svoju odjeću.
  
  
  Govorila je da je taksista, ali je tuzno očiju, Starče u beretka, i on je odvezao, navijaš kroz usku ulicu to je dovelo do brda na periferiji grada. Ostavili smo spa dio Torremolinos i ušao u predgrađu stambena područja.
  
  
  Deset minuta kasnije, Bianca nagnuo naprijed i kucao na taksi-vozača na ramenu.
  
  
  "Aqua! Glasanje rezultata".
  
  
  Što je zaustavio taksi.
  
  
  "Onaj tamo?" Pitao sam je, Bianca, identifikaciji vilu je pokazivao.
  
  
  Zaspala je.
  
  
  "Čovjek-da li on živi sam?"Pitao sam je.
  
  
  "Ovo je za stvarno. Nema nikog drugog."
  
  
  Hej joj dao pet hiljada pezeta, izašao je u taksi, platio vozač, i mahnula ih obe na putu.
  
  
  Taksija nije bilo.
  
  
  Provjerio sam u rame u futrolu. Oružje je čekao.
  
  
  Vilu da je Bianca snimio je bio mali žbuka kuću okružen dobro čuvana vrt. Tamo je bila otvorena vrata ispred kuće.
  
  
  Njen muž je došao.
  
  
  Kuća je bio mrak.
  
  
  To je zaobišla. To je očigledno da osobu u kući je bilo van ili spava u smeće.
  
  
  Pogledao sam kroz prozor i vidio kuhinji i trpezarija.
  
  
  Drugi otvoren prozor na spavaćoj sobi, i neko je spavao u jedan od njih.
  
  
  Gledao sam tu da se uverim da niko ne gleda u mene. Onda, pravite malo buke moguće, da je otišao na kuhinjski prozor i pokušao da ga otvori.
  
  
  Na moje iznenađenje, to je pušten i izletela.
  
  
  To je stigla.
  
  
  Seks u vilu naravno, i njen se iskrcali na to bez zvuka. Nacrtala sam to
  
  
  
  
  
  Vrsta prijenosa
  
  
  Tekst Prijevod
  
  
  Izvor sms
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Prijevod rezultate
  
  
  Povukao sam se iz moje Oružje i krenuo na vrata u hodnik u kuhinji.
  
  
  Spavaću sobu vrata su bila odškrinuta. On je brzo prošao kroz ne u spavaću sobu i primetio prekidač pored prozora. Doveo je svoju dio krevet i okrenuli na brylev.
  
  
  "Ne mrdaj," rekao sam, misli da je možda pištolj korisno.
  
  
  Nema kretanja. Ništa. Gledao sam to. Sergej, koji je poplava u sobu, pokazao si mi šta se dogodilo, i osjećao sam se loše. Osoba koja je lagao u smeće više nije bio tamo. Jastuk i bedclothes su gurnuo da izgleda kao spavač.
  
  
  Osjećaj trenutak apsolutnu paniku, uzeo sam svjetlo ugasi moj ego.
  
  
  Zvuk iza mene je došlo prebrzo. Iako je preo je kao brzo kao on mogao da, pretvara Oružje uhvatiti ko god da je bio, njen nije završio u pokretu. To je utonuti u mrak trenutak teško metal predmet me udario u glavu.
  
  
  Prvo što sam shvatila kad sam se osvestio je bila da nisam mogao da dišem. A onda sam saznao da je moja glava bila previše boli. Treći što sam osetila bio je u poziciju u kojoj moje tijelo je bilo uvrnuto. Njena je bila u veoma uzak prostor, jedva dovoljno mjesta za bole me bones.
  
  
  Ja sam bio pun, pokušavam da dišem čist zrak kroz maglu otrovna isparenja da je oko mene.
  
  
  Otvorio sam oči i vidio ništa u početku. Oči da me je ubo, zamagljen, i ponovo na pravom putu. Odjednom sam shvatio da ne mogu pomicati svoje ruke i noge.
  
  
  Pokušavam da sedim iskren, vidio sam ga u prigušiš svjetlo da sam bio zaglavljen na prednjem sjedištu veoma mali Volkswagen. Motor je bježati, ali auto nije pomerao.
  
  
  Priznao i pokušao da ocisti svoj vrat, ali nisam mogao.
  
  
  Izduvni gasovi! Da pokazao kroz glavu, i on je sjeo iznenada, kad pogledaš okolo, ne primijeti po prvi put kako crijevo virio u skoro zatvorenih prozora.
  
  
  Auspuh je prolazio kroz crijevo u druželjubiv auto. Znao je dovoljno o ovim kolima da znaš da su praktično zrak i voda-tijesno unutra. I sa dolaskom ugljen-monoksid, nisam imao puno vremena.
  
  
  Moj zglobovima ruku i nogu je suđeno sa čvrsto konopce vezani zajedno, tako da sam na bika juri bika psa. On je došao, pokušavam da uzmem kljuc za paljenje da bih to, ali on nije mogao manevar noge dovoljno visoko u auto je granica do ključ.
  
  
  Ležao je zadihan u očaj. Da sam znala, ne bih imao vremena da dišem svežeg vazduha u plućima.
  
  
  Znao sam da postoji Komarca čekaju napolju, i nakon pet ili deset milja to je otišao u garažu, otvorio vrata auta, isključio motor, i odveo me negdje za isporuku. Potpuno je nadmudrio me!
  
  
  Sam mogao doći do svoje zglobove sa moje desne strane, ali nisam mogao da podigne ovde dovoljno visok da diraj čelika oštrica vezana za svoj zglob. Okliznuo se i seo i udario mjenjač polugu, skoro da izgubiti njegov ego stanju.
  
  
  I onda čelični oštrica je dotakao.
  
  
  Izgubila sam svest za trenutak, i cijelo tijelo je mučena je to bolna kašalj. Nisam imao vremena na sve.
  
  
  Oštrica izašao, a on je pokušao da iseče konopce drži svoje zglobove. Minut kasnije, konopac je puklo. Nije mogla disati više, i držao dah. Tama je počeo da pada na mene sa svih strana. On jedva može micati prste sada.
  
  
  Ugljen monoksida je nastavio da tece u auto.
  
  
  Onda moje noge su čudesno pušten. Ovde je gurnula dalje od zglobovima i stao na gas sa jednom nogom. Volkswagen skočio, ali nasilje držao.
  
  
  Okrenuo mjenjač poluga u stranu, i dolje do unazad, i stavi nogu na gas opet.
  
  
  Volkswagen hitac kroz zatvorena vrata garaže i da je udario u jok.
  
  
  Ali vrata se nisu otvarala, iako nisam mogao da čujem crack od drveta.
  
  
  Volkswagen je vodi naprijed.
  
  
  Moj vid je izblijedjelo opet, a on je mogla vidjeti. Moja pluća su se tresti od toksičnih zrak uzoraka.
  
  
  Opet, to slomiti.
  
  
  Dana kada se doselila pored.
  
  
  Vidjela sam je vani noću. Naprijed.
  
  
  Volkswagen preokrenuti to ponovo, i kroz otvorena vrata ga je upucao na prilazu. To skliznule na prestani u otvorenom prostoru. Svež vazduh je sipao u kroz prozor.
  
  
  Da joj redu, odjednom je pukla od narandže plamen prethodio je zvuk pucnja.
  
  
  On je presjeci užad oko zgloba i oslobodio vene. Otkazao otvorena vrata i otvorio prozor, kašlje na svež vazduh. Minutu poslije, morala sam volan u mojim rukama. Volkswagen to uradila oko, zapalili sveto svjetlo, i naciljao, ego na mjesto gdje je pucanj je došao iz.
  
  
  Netko je vrištao. Još jednom se začuli. On je vozio preko puta na travnjak, i ide ka žbunju je odrastao blizu garaži. Kada sam je video, video sam ljudsko siluetu iskočio iz grma i trči preko travnjaka. To je bio Volkswagen da držao je ukazao na njega.
  
  
  Okrenuo jednom, njegov uplašio lice svijetlom kod kola je bistar farove. On je bio kratak, tamno, rundu lica čovjek s debelim obrvama, dugo zulufe, i komarac glupi plavi bradu.
  
  
  On je ponovo pucao, ali je promašio, i bio je težak udarac na gas. Volkswagen skoči naprijed.
  
  
  Moskato zigza
  
  
  
  
  
  
  Vrsta prijenosa
  
  
  Tekst Prijevod
  
  
  Izvor sms
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Prijevod rezultate
  
  
  gged sada, pokušava da pronađe sklonište u malom dvorište. Udario sam benzin i prisilio Volks da idem najbrže što sam mogao. Joj, vidio ga skočiti na zid i skočiti preko ne.
  
  
  Uzeo nogu na gas i naglo pritisnuo nasilje dugme. Volkswagen okrenuli naopako, iskopao trave, i zakucao se u zid.
  
  
  Točak je u stomaku, ali nije bilo dovoljno brzo da ozbiljno povredi sebe.
  
  
  Popeo se oko auta i skočio na zidu, gledajući u klupko vegetaciju i grmlju u narednih dvorištu.
  
  
  Nitko nije bio na vidiku.
  
  
  Vratio sam se unutra i ušla unutra. U svojoj sobi, mogao sam da vidim gde Komarov drži, a gdje je sakrio pre nego što me je udario. Našao sam svoje Oružje na pod gdje joj je ego je ispao.
  
  
  Ego je podigao i počeo da hoda preko sobe, planiranje postavio zamku za Moskato. Prije ili kasnije, emu će morati da se vrati.
  
  
  Odjednom sam shvatila da nisam bila sama u kući.
  
  
  Čovek stajao u hodniku, kako mi se smeši.
  
  
  Prva stvar koju sam video je Webley Mark VI, veoma smrtonosno oružje. Skoro odmah nakon toga, njene oči fokusirane na čovjek drži pištolj.
  
  
  On je bio veliki, nametanje čovjek u leti mantilu. On je zastava je bila na Webley, skoro opušteno, kao da je to ništa više nego vizitku, njegov ego uperena pravo na mene u životu.
  
  
  Šest
  
  
  Imao je dugo, gotovo mršava lice sa tamnim ocima i zena koja ga je nosila koji je pao nepažljivo preko njegove oči. I u isto vrijeme, iako ego je karakteristike su nepokretna u bez izraza masku dispassion, njegove usne su slanted u stanu osmijeh.
  
  
  "Odletio je," rekao je nažalost, u britanki engleski. "Sada, to je najgluplja stvar na svoj deo da emu bijeg."
  
  
  Emu mahao na nju, pazi da se ne cilj svoje na njemu. "Možeš li, molim te, nabavio to lice iz moje lice?"
  
  
  "šta? Ah!" On se nasmešio. Webley se spušta u stranu džepu leti payt i nestao. "Ti si Amerikanac, zar ne?" Izgledao je ožalošćena ideja.
  
  
  "da. I nema svrhe da me optužuje za bežanje. Da se nisi uselio u ovaj koridor kao Q E II joj ego bi ju je ubio!"
  
  
  On ramena stresla. "Pa, to se ponekad dogodi, zar ne?" "Šta ti misliš? Hoćemo li ga pratiti?" Ima li šanse?"
  
  
  "On je već daleko odavde," rekao sam. "Bojim se da smo možda zaboraviti na ego."
  
  
  On je studirao me pažljivo. "Ne prepoznajem te, druže. CIA? Vojne obaveštajne službe?"
  
  
  Joj mirno je rekao: "ja sam Američki turist. O čemu to pričaš?"
  
  
  On se smijao. Adam je ego jabuka odbio gore-dole kao njegova meta okrenulo leđa. On je bio velik, zgodan muškarac u tipična Britanski stil sa sako od tvida. "Nemate pojma, zar ne?"
  
  
  On potpisali. "Prokleto krojač. Joj Parson. Barry Parson. Britanski državljanin. Na odmoru u Španiji. A ti?"
  
  
  "Džordž Peabody. Isto tako, svoje siguran."
  
  
  Dao je ozlojeđena osmijeh. "Sranje."
  
  
  "U del sebe, da," on joj je rekao, također smeh. "Mračno je ovde. Želiš kolac ego?"
  
  
  "Izvinite, molim te?"
  
  
  "Leži na ego. Znaš. Čekaj za ego ovdje."
  
  
  "Ah. Održavati zapažanja? Potvrdno. Potpuno se slažem sa tobom, antikviteta."
  
  
  "Pozovi me, Džordž."
  
  
  On je šmrkala. "Onda George."
  
  
  Njena, on ramena stresla. "Mi ćemo čekati." On je ušao u krevet i sjedio na ivici je.
  
  
  On je prošao pored mene i pao na jastuk, naginjem protiv kreveta. Mogao sam ga čuti tvoje konstantno glumljenje u džepu. Izvadio je čopor španski cigarete, upucao jednom u usta, i brzo zapalio sa dugo vosak meč. Da se izvinim. Dim?"
  
  
  Njena, on tresao glavom. "Otkaz".
  
  
  "Kako si se u njega, na prvom mestu?" "Šta je to?" pita on odjednom.
  
  
  "KO je?" On grimaced, jer je znao ... koliko glupo je to zvucalo. Ali tu je uvijek sigurnost.
  
  
  "Komarca," Parson je rekao, kao da je potpuno nesposobni.
  
  
  Njen pokušavam da vidim svoj put u pravu zaklon. "Ova žena živi u Malagu," rekao sam. "Ona je udata za biznismen znam. Međutim, kad joj je muž počeo igrati igre u Švicarskoj sa njegova ljubavnica, žena odlučili da imamo aferu sa čovjekom koji se zove Komarca. Sada je on ucenjivao joj da će joj reći o ih je aferu sa svojim mužem. Njene se ponašaš u ime sinjora da se Komarca da stanem i dati na ego okrilje papir ucjena ."
  
  
  Duhanski dim rose u zrak. Bilo je mračno, ali mogla sam da vidim da Parson je nasmijana u konfuziju. Vidite, reče on opet, vrlo tiho, vrlo meni.
  
  
  "Znaš kako da koristiš promašaji," rekao je da u razgovor. "Džordž? George, da li je ovo neophodno?"
  
  
  "Pitao si za pravu priču. To je istinita priča." Joj, okrenuo da ga. "I?"
  
  
  "Ah. Njoj." Uzeo je duboko. "Pa, Komarov, koji je poznat mi na mnogo načina, ali ne toliko kao veliki fan."
  
  
  "Pa," rekao sam timidly.
  
  
  "To je uglavnom mi je poznat kao prezzolata pištolj. Ovo je slomljen latinska riječ za Tut čovjek / Ego pravo ime je Alfreddo Moskato, stoga Komarca. Ego je poslali kroz Rimuje raditi ovdje u Španjolskoj, ali ne znam kakav posao. Komarca napolitanskim porijekla "
  
  
  "Ali zašto si ga love?"
  
  
  "Ovo je
  
  
  
  
  
  Vrsta prijenosa
  
  
  Tekst Prijevod
  
  
  Izvor sms
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Prijevod rezultate
  
  
  U početku to je bio vojnu aferu, ali to se pretvorilo u paravojne aferu. Komarov uletio na jednog od naših ljudi u Zlocin prije šest mjeseci i ubio ego."
  
  
  "Odin će Po upoznaš svoj narod?"
  
  
  "Vojne obaveštajne službe," Parson rekao je suhoparno. "Mi smo zabrinuti zbog droge trgovinu na Mediteranu. Oružane snage su puni toga. Pokušavamo da zaustavimo ego na oba načina od kad je počeo drugi Svjetski Rat. I bili smo trenutno u planu kada Tri je ubio Moskato." Parson je zastao zamišljeno.
  
  
  On je klimnula sa njom. "Ja vidim. Izvinjavam se."
  
  
  "Bio sam u Španiji prošle nedelje kada dobili smo obavijest da Komarca je ovdje. Pokušao sam da je nađem, ali nije uspeo. Onda, samo večeras, pobegao sam iz vode i da joj je otkrio da si razgovarala sa prostitutkom da joj je trebala biti Njena samo sumnjao u nju nakon što je otišla nazad u disko i došao za uzeti.
  
  
  "Vojne obaveštajne službe?" Ja sam se navikao na to. "MI6?"
  
  
  "Zapravo, pet." On se nasmešio. "Vi ste vrlo shvatljiva kada misliš o MI6. Šesta je, naravno, špijunaža. I prvih pet je kos. Zar ne? Sada neću ti smetati o posebno vaše ID tag, jer znam da ti Jenkiji su užasno svjesno o sigurnosti i sve to. Međutim, ovo bi trebalo da ne zakomplicirati našu vezu. Predlažem da se radi u paru i pokušaj da stignemo našeg čoveka Moskato."
  
  
  "Koja su vaša naređenja o Moskato?" Pitao sam je.
  
  
  "Izvinite, molim vas? Jao. U stvari, Komarca je veoma naporna igrač. Ja sam rekao da, da brojim svoj ego."
  
  
  "Ukupno ego?"
  
  
  "da. Eliminirati ego."
  
  
  "Šta misliš ko je iza toga?" Pitao sam je.
  
  
  "Mafijaš, nema sumnje. On je obavio posao za svoje očeve mnogo puta."
  
  
  "Žao mi je zbog Justin."
  
  
  "Tri?" Pokazao mi je prazno u lice.
  
  
  "Čovjek koji je ubio. Tvoja..."
  
  
  "Oh, Tri Delaneys. Da.Jadni Tri." Parson potpisali. "Pa, on je znao što se upušta kada je ušao, zar ne?"
  
  
  Njena, bulji u njega u mraku. Joj, mislio da je to samo kao Britancima. Očvrsni i sve to.
  
  
  "Šta si dobio iz tvoj gazda?" Pitao me je sardonically.
  
  
  "Svetac?"
  
  
  "Izgubljen ženu?" On je napravio pauzu. "Ti si uzeo Komarca je mesto u njen ... ljubavi?"
  
  
  Jao. Moju priču. "Ovo je čisto kavaljer otvarač," rekao je njen sa osmehom.
  
  
  "Ti Jenkiji stvarno previše staromodan otmenost. Dobro urađeno!"
  
  
  Pali smo tihi.
  
  
  Nakon sat vremena, odlučili smo da Moskato da se neće vratiti.
  
  
  Dva sata kasnije, pili smo je u moju hotelsku sobu. Onda je to bila "Barry" i "Džordž". Njena je i dalje sumnjičav, ali odlučila je da će možda dovesti do informacija.
  
  
  * * *
  
  
  Juana sjedio je na ulazu u njenu sobu, kosa joj je vise preko ramena, njene oči pun lukova, i da joj je lijepo lice je nezadovoljno.
  
  
  "Šta je ovo viziju preleposti?" Parson je vikao, maše čašu za konjak.
  
  
  "Ovo je Juana," rekao sam. "Zdravo, Juana."
  
  
  "Je li to moja sinjora si mi pričao?" pitala Parson, pravi razrađen geste. Bio je skoro kao pijani kao on.
  
  
  "Ne, naravno da nije," rekao sam. "Ovo je moja žena!" Parson je okrenuo da me pogleda. Onda pogleda i zurila u Juana.
  
  
  "Rekao sam, sad! Imate odličan ukus, stari! Odličan ukus!"
  
  
  On ustao i poklonio. "Hvala ti, Barry. Oh, Juana. Molim vas, uđite." Žao mi je što kasnim. Ona je ispunila stari prijatelj."
  
  
  Parson vidite, reče. "Da, tako je, moj dragi. To je Barry Parson je ime."
  
  
  "Ovo je Juana Peabody," rekao sam.
  
  
  Juana je već bila budna. Ona je došla u sobu, i buljili u mene. "Što se dogodilo?"
  
  
  "Reći ću ti kasnije, žena," rekao sam, podsjećajući hej u njen status sa Parson. "Dovoljno je reci da, naletjela sam na starog prijatelja Barry Parson sve je preko Šest."
  
  
  "Pet," Parson je rekao.
  
  
  "Pet i jedan šest, kao što sam rekao." Nasmijao se na nju. "Pridruži nam se, Juana?"
  
  
  "Kasno je i umorna sam."
  
  
  "Ne izgledaš umorno," Parson je rekao, hodanje do nje i gledao Ne napeto. "Izgledate veoma veselo." Nagnuo se dolje, podigao brada, i dala si joj brzo poljubac u usta. "Da li se vidi?"
  
  
  Zatvorio je oči, čeka eksplozije. To se nikad nije desilo. Kada sam otvorio oci, video sam da se smeje u Parson i pušila cigaru koji je magično sletio u njena usta. Španski rose puši iza ego sjaji odozgo.
  
  
  Njen otac nagnuo nazad na kauč, zapanjena. Šta se desilo sa Oslobodio Juana?
  
  
  Juana je sada gledam u Parsons oči, i njeno tijelo besplatno i povijanje prema njemu. "Ti si Britanac, zar ne?"
  
  
  "Stara Shaggy Lav u Parson!" rekao je sa smijati. On je zagrlila. "Ti Jenkiji su stvaranju super vrsta ženke."
  
  
  Nije to odjebati. "5?" rekao je Juana. "Kako to misliš, pet?"
  
  
  "Vojne obaveštajne službe," rekao sam. "Kontraobaveštajne, eh, Barry?"
  
  
  Parson je klimnula. "Apsolutno fantastično, čovječe. Joj, što sam rekao, vas dvoje ne želim da dođe do moje nalazište i popiti piće?"
  
  
  Juana nasmijao jarko. "Ljubav."
  
  
  Pogledao me je lagano. "U redu."
  
  
  "I ti možeš da pođeš, Džordž."
  
  
  "Govorim," rekao je, kao iskreno kao što je on mogao. On je počeo da izgleda kao David Niven.
  
  
  * * *
  
  
  Morao sam dati moj ego da Juana. Igrala je na ego, kao da je igrao sl.
  
  
  Svetac je gori u dnevnoj sobi Barry Parson je vila. To je bilo prelijepo stan.
  
  
  
  
  
  Vrsta prijenosa
  
  
  Tekst Prijevod
  
  
  Izvor sms
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Prijevod rezultate
  
  
  unutrašnjih poslova je odlikovan u uobičajenom stil na španjolskoj obali-tepihe, tapiserije, debeli drvene stolice, sofe, stolove.
  
  
  Ona je još uvek igra pijan kad mi je ušao u sobu. Od kada to je bilo najbliže, njen otac je ušao preko kauča i sjeo na ivici, baciti glavu unazad i da zijevaš kad tad je užasno.
  
  
  Juana, pogledao me, onda se okrenuo i nasmiješio Parson. On je pogledala u mom pravcu, vidite, reče, i podigao Juana u svoje ruke. Da su se poljubili dugo i duboko. On ih je posmatrao kroz reže svoje oči, i opet se pitao šta Juan Rivera je konzumiraš umjetnik je kao.
  
  
  "Que bruto! En nuestru casa! Miliona rayos te patten!"
  
  
  Joj, podigao glavu. Žena je sedela na vratima, prekrštene ruke, gledajući Parson i Juana. Ona je divna, mlada žena sa smeđa kosa, tamna smeđe oči, i bele kože.
  
  
  Parson je povukao Juana dalje od njega, i pretvorio u zenu na vratima. "Elene", rekao je. "Ovo je, George, i to je Juana."
  
  
  "Ha!" šmrkaju Elena.
  
  
  Juana pogledao Parson, onda nazad na ženu. "Ko si ti?" "Šta je to?" pita ona tiho.
  
  
  "Ovo je moj -" Parson okrenuo se prema meni i izgledalo je da je mig, " - žena."
  
  
  On je klimnula sa njom. "Kako si, Elena?"
  
  
  "Elena Morales," ona je rekla, i smijao se. Okrenula Parson, podigao bradi, pogledao ga, i otišla u krevetu pored mene da se ugojiti.
  
  
  Juana lice pomuceno na trenutak, ali onda magicno ušao je kao Parson stisnuo je i doveo je preko sobe kroz vrata Elena je ušao kroz. Trenutak kasnije, čuo sam zveckanje naočare i boce. Više pića!
  
  
  Elena je ogrtač je pao iz svog ramena. Nosila je tanak spavaćicu pod njen ogrtač, i mogao je da jasno vidim obris njene grudi. Ne imala punu izgraditi i izuzetno stanju od glave do članaka.
  
  
  "Da li si stvarno u braku da Parson?" Pitao sam je.
  
  
  Ona vidite, reče mischievously. "Zašto želiš da znaš?"
  
  
  "Jer sam radoznao."
  
  
  "Obaveštavaću te."
  
  
  "Mi nećeš reći?"
  
  
  "Ja ne mislim da je to velika stvar." Posegnula i maznuo mi je nos. "Sumnjam da ti to znaš."
  
  
  On je došao i uzeo ju je za ramena.
  
  
  "Hej, vasa zena," ona je rekla. "Ona je lijepa. Mislim da se Barry voli."
  
  
  "Hajde, gospo," rekao sam joj koliko je nagnula se protiv mene, ogrtač udobno popraviti.
  
  
  "Ne razumem šta hoćeš da kažeš," ona se smejala.
  
  
  "Uvek ima previše priče, u svakom slučaju," ona je rekla trezan. "Zar ne misliš tako, George?" Odlučila je da je "Pd-hej".
  
  
  "Da, navodno".
  
  
  Sakupili smo zajedno kao da smo u zemlji grom, i sjetio se sluh zatvor od boce i naočale u susjednoj sobi. Ali to je bilo sve. Šta god da Parson je miješanje za nas nije završio u svakom naočale za Elena i ja. Nisam je ponovo vidjeti, Parson, ili Juana.
  
  
  Elena također nisam komentar na nedostatak alkohol. Ona je bila zauzeta mi pokazao koliko bih joj nedostaje u životu ne ne.
  
  
  Ona je uzela veliko zadovoljstvo u mom ramenu futrolu, i moj 38-njegov Lugerom. Pokušala je da poništi ego, i sve što se spetljala. To je poslednja stvar koju sam nosio, a čak i više nego što je bila ona. Nekako, pobjegla je u futrolu i bacio ga na pločice sprat.
  
  
  Joj, osjećao-bespomoćna-bez to je skoro rekao "go".
  
  
  Ona je uzeo lampu prekidač i isključio brylev.
  
  
  On primetio da je buka od boce u susjednoj sobi je prestala.
  
  
  Sedam
  
  
  Do Sol y Nieve Ski Područje, glavu oko Malagu na vjetrovit put u južnom padinama od Sierra Nevadi. Sierra Nevadi hotel gdje smo bili registriran je na dnu Prado znam reći, i Juana i ja smo bili u odelu koji je predvideo skijanju.
  
  
  Bele padine od Borreguilas razdvaja ski na pola puta između Picacho de Veleta i Prado znam reći. Niže kablovsku auto iz Prado znam reći završava, a gornji kablovsku auto pocinje od Borregilas. Strojarnica je u blizini.
  
  
  Dva paralelno barrancas sadrži niže ski ide od Borregilas da Prado znam reći. Oni su odvojena od oštre grebena svuda granita i mica, na kojoj je čak i nakon što je najteže snijega samo male mrlje od snijega su vidljive.
  
  
  Kabl auto koji ide iz Prado znam reći da Borreguilas je suspendiran iznad glavnog barranca, gdje je svjetlo staza se nalaze. Teže tragovi su se nalazi na istoku u obližnjem klisure.
  
  
  Sjedio sam na balkon da trčao oko hotela i gledao skijaša, ali uskoro je odlučila da bih ja radije ski od sat. Ali samo da osigura moju masku, uzeo sam pola tuceta slike koristeći Rolleiflex 1, što sam donio besplatno da SJEKIRU rekvizit odjel da budem siguran da kuće ispod me video.
  
  
  To je bio naporan vožnju, i ubrzo nakon što sam otišao unutra, otpočeo je moje cipele, i sa umoran uzdah, ja klupi-pritisnuo na krevet. Ali nisam mogao da spavam. Joj, mislio o događajima u zadnja dva dana.
  
  
  To je bio dva dana od komarca ubio Rico Corelli blizanke, drugi po komandi. Apsolutno ništa se nije dogodilo u dva dana nakon što je moj sastanak sa Barry Parson i Elena Morales. Ali ona je bila u kontaktu sa Mitch Kelly, i nekoliko poruka je stiglo od Hawk:
  
  
  stvar
  
  
  
  
  
  
  Vrsta prijenosa
  
  
  Tekst Prijevod
  
  
  Izvor sms
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Prijevod rezultate
  
  
  Questioner: Molim te, nemoj pokušaj komunicirati direktno sa Rico Corelli pod bilo kojim drugim okolnostima. SJEKIRU je sporazum sa njim ostaje nepromijenjena. Nema znakova dvoličnost na dio ego. Čekaj dok nisi dobio obavijest od putem Tina Bergson.
  
  
  POZICIJA: Naši podaci ukazuju da Moskato trenutno nije u Malagu ili Torremolinos. Ne ponavljaj to, ne pokušavaj da ga pratiti. Pripazimo na to.
  
  
  funkciju: da Je Sol y Nieve sastanak je još u razvoju.
  
  
  POLOŽAJ: tražio informacije o Barry Parson nije dostupan. MI5 ne otkriti da li postoji takva osoba. Očigledno, ime je pseudonim; MI6 vjerojatno neće otkriti ego je identitet dok ego završi svoje trenutne misije. Žao mi je, ali nemamo potvrdu, ne moramo odbijanju ego ili ego uloge u ovaj plan.
  
  
  POZICIJA: Moskato je ubica koji je radio za mafiju za mnogo godina. On je također napada na slobodi.
  
  
  POZICIJA: Elena Morales - malo se zna o njoj. Ma nema dosije od prethodne umiješanosti u špijunaže, kontraobaveštajne, ili tajni rad u Španiji za Vladu. Međutim, ona možda nije španski, ali francuski ili talijanski. Nema tragova na sve.
  
  
  POZICIJA: Potvrdu od Moskato prisustvo u Meksiko na vrijeme snajperista je napao u Ensenadi. Osim toga, tamo je rekord koji je napravio put u Evropu u isto vreme kad i vas, iako ne preko Shvate.
  
  
  To je od Hawke.
  
  
  Drugog jutra, nakon ubistva zamjena Rico Corelli, dobila sam poziv dok doručkujemo sa Juana.
  
  
  "Kelly," glas rekla. "Tina je dobila obaveštenje iz Rimskog Nos. Moraš da odeš do Sol y Nieve danas."
  
  
  "To je u redu."
  
  
  "Ne gledaj na ego. Čekaj do prve noći. U ponoć, idi do cableway strojarnicu i upoznati ego kontakt tamo. Kontakt zove se Arturo. On će ugovoriti sastanak između tebe i Roman Nos u koje vreme-treba da ugovorite sastanak sa Juana. Ali prva dva sastanka moraš da ideš sama."
  
  
  "To."
  
  
  "Glas je sve," Kelly je rekla. "Sretno."
  
  
  "Sačekaj. Kako je Tina?"
  
  
  "Pridruži se nama."
  
  
  "Kada je tačno je ona će odmaralište?"
  
  
  "Ništa nije rekao. Hernandez nije pušten ee još i nije rekao kad je on ce je osloboditi."
  
  
  "Ništa o Parson?"
  
  
  "Negativna".
  
  
  "Elena Morales?"
  
  
  "Isto."
  
  
  "Vi stvarno naporno, zar ne?"
  
  
  "Oh, Nick!"
  
  
  * * *
  
  
  Oko četiri sata na dan, ja otkotrljala se iz kreveta i obuci moju ski pantalone, košulju, i džemper.
  
  
  Skijaše su još uvek na padinama. On mogao da vidim ljude u crvenoj jakni, djevojke u zelenom jakne, a brojke od oba pola padaju u jakni kako hoda ulicama od najnižeg sprat. Nakon prolazu strojarnicu mimo na najniži padina kabl auto, ja sam vidio početku drugog majmune, diže da Borregilas u velikom zaokret sve do vrha najviši vodopadi - Veleta.
  
  
  Kabl kola su još uvijek vodi, idu gore i dolje u isto vrijeme, prolazi još jedan, ići gore pun, idem prazna. Izgledao je zamišljeno u strojarnicu.
  
  
  Do Rico Corelli. Kad bi samo znala šta je stvarno izgledalo kao da. Hotel je bio mali - možeš uzeti svoje mjesto u predvorju i upoznati ga bez smiješno cape i noževa da Hawk i njegovog sluge toliko voleo.
  
  
  Još uvijek. Jedna osoba je već ubio. Rico Corelli je bio veliki čovjek na opasnu misiju. Osiguranje je važno.
  
  
  On je pokucao na Juana vrata.
  
  
  "Da?"
  
  
  "Idemo dole, Juana."
  
  
  Izašli smo zajedno, kao muž i žena - trudim se biti u braku u kome vatre sex i ljubav su već dugo ugašen. Neženja muž i nevina žena.
  
  
  * * *
  
  
  Zrak je hladan, ali čist. Snijeg ispostavilo se da je savršeno za skijanje, samo svjetlo sloj prah u redu mjesta. Nema oluja je predvidio. Ali sam osjećala da možda ima snega te noći.
  
  
  Ćemo igrati ovu igru za Odin okolo poslednji stolove u Prado i upija toplu čokoladu sa konjak. Grupa četiri došao obroncima, parkiran svoje skije i palica protiv strane restorana, i pretražila za stolicu i stolice.
  
  
  Oni su govorili njemački. Znam da je malo njemački, pa sam se ponudio da ih pola naših stolica. Oni pogledao Juana i brzo se dogovorili. Zabavi se sastoji od četvoro ljudi. Jedan je bio u svojim četrdesetim godinama i očigledno vođa grupe, drugi tri su vjerojatno u kasnim dvadesetim. Vođa govorili njemački, ali Delle je zapravo Švicarske. Ostala tri su različite-Danac i dva Nijemci.
  
  
  Nisu mogli uzeti njihove oči sa Juana, ili čak i nakon Muchacho ih je doveo je četiri vruća šolje od čokolade.
  
  
  "Herr Bruno Hauptli," veliki čovjek rekao, posegnuo da se rukujemo.
  
  
  "Džordž Peabody. Širom Države."
  
  
  "Ah, da! Siguran. Ona zna nešto o Americki akcenat u tvoj njemački."
  
  
  "Žao mi je", ja chuckled. "Ovo je Juana, moja žena."
  
  
  "Sretan tip!" Bruno Hauptli pitao, okreću njegovoj prijatelji i objasniti na njemačkom da je bila udata za mene.
  
  
  "Da, da," dva Nijemci rekao, gledajući Juana. Taj Dane zaronili u cokoladu.
  
  
  "Idete na skijanje sutra?" Herr Hauptli pitao.
  
  
  Juana klimnula. "Namjeravamo."
  
  
  "Ah! Neću biti na padinama sutra, ali možda sljedećeg dana ili uskoro
  
  
  
  
  
  
  Vrsta prijenosa
  
  
  Tekst Prijevod
  
  
  Izvor sms
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Prijevod rezultate
  
  
  Herr Hauptli ošamario butini uzbuđeno."Zašto ne možemo odraditi duo - trojicu, mislim," rekao je, sjeća mene.
  
  
  Juana glared na njega. "Voljela bih to."
  
  
  "Herr Peabody?"
  
  
  "Ah, volim to, volim to!"
  
  
  Svi su se smejali, jer je očigledno da nisam hteo da mi se sviđa.
  
  
  Razgovor je nastavio. Hauptli odjednom zgrabio Juana ruku, izvukao stolicu, i sagnuo sa njom preko njihove skije i poljaci. Oni su bili duboko u neke tehničke diskusija o bravu na njegovom skijama. Juana seethed i dlaka.
  
  
  "Herr Hauptli," jedan od mladih ljudi su rekli da joj je na njemačkom. "On je biznismen, zar ne?"
  
  
  Njemački pored mene je, po običaju, plavih očiju i plava. "Da! Herr Hauptli je jedna od najuspjesnijih biznismena u njemački tržištu", kaže on. "Nen je velika odgovornost."
  
  
  "On je na odmoru?" Pitao sam je.
  
  
  "Veliki sastanak će biti održana u Parizu u nedelju dana. Sada Herr Hauptli je opustiš, uživaš u suncu, sneg i..."
  
  
  Pauza.
  
  
  Nijemci se smijao, i ne baš melanholija Dane ošamario stolu.
  
  
  "Devojke!"
  
  
  Smijeh.
  
  
  To me podsjeća na jednu od onih starih njemački operu komičari sam vidio u noćni nastup - stare filmove iz 1930-ih. Nešto u vezi ovo ne izgleda baš u redu. Ali nisam mogao to shvatiti.
  
  
  * * *
  
  
  Restoran je namjestio kao tipičan refectory u odmaralištu, sa jednom dugo stol u centar sobe u stilu nadvožnjaka i mali stolove uz zidove sobe.
  
  
  Naše grupe - Juana i njegova žena, zajedno sa Herr Hauptli i njegovi prijatelji-bio otvoren u centru sastanak. Herr Hauptli nastavio da pođem neprekidno Teutonski brbljanje to skoro istovremeno zapanjena i zapanjena svi. Čak i oni koji nisu razumjeli njemački ili engleski izgledala potpuno hipnotisana ego harizmu.
  
  
  On je iskoristio vrijeme tokom duge obrok i pažljivo ispitanih ostatak hotel je gazda.
  
  
  Htela je Rimljanin Nos, pokušava da vidi pravog Rico Corelli u moru lica oko mene. Nije bilo prilike.
  
  
  To je jedanaest-trideset prije nego što joj je put bio ni znati. Brendi je stigao i sjeo, pijuckali joj ego. Kada Herr Hauptli zastao daha, njen otac se okrenuo Juana i rekao: "ja izađemo na svež vazduh pre nego što odem u krevet. Ideš li, dragi?"
  
  
  Ona mi je dala mirni osmijeh. "Ne, draga. Da se izvinim. Previše je hladno. Nemoj zakasniti."
  
  
  Nasmejao se i završio brandy.
  
  
  "Herr Hauptli, to je bila prava poslastica. Vidimo se sutra ili nekad - stvarno?"
  
  
  "Da", kaže G Hauptli, lice mu je bacio s vinom, brandy, i uzbuđenje jela. "Laku noć weidersehen".
  
  
  Gurnuo nazad svoju stolicu, poklonila za dva Nijemci i Dane, i hodao je kroz restorana.
  
  
  To je bilo vrlo hladno napolju. Zrak je bio cool. On je zabio glavu i onda se vratila gore u našu sobu i kupio sebi neke slušalice i čarapu. Također sam stavio na moj prohladno, provjeravam tegove u rame u futrolu, i da budem siguran da je nož bio vezan za članak.
  
  
  Je stigao do vrha trnovit put bez incidenta. Dalje od zaštitu od zgrade, osjećao sam se hladnije od lasica osjetio s njima kad sam stigao u Sierra Nevadi. Vjetar prerezati moju odeću dok sam se osjećao polu-gola.
  
  
  Nema mira u strojarnicu. Nema naznake na planini ni ti. On pogledao preko ramena. Žuti zraci sunca oko hotelske sobe i oko prozore s kojima se suočava Prado napravio zlatni šare na bijelu snijeg.
  
  
  U zgradu gdje chairlift kola nalazio bila je okružena snijeg. Glavnom ulazu u dolinu može biti viđen. Motor sobu, vrata su bila zatvorena, ali ne i zaključana. On ju je drškom i gurnuo sam je otvorena. Unutrašnjost zgrada je veoma mracno, iako odsjaj zvezda u snijegu doveo malo mira. To je bilo nevjerojatno kako vedro nebo je bio, cak i usred noći.
  
  
  On mogao da joj vidim iza volana dok zaokret, gdje tramvajima pretvorio u polukrug u suprotnom pravcu. Tamo je kabl auto u sred polukrug je stomak, što je držao lasica do kola počeo ujutro.
  
  
  Joj je idi naprijed kada je vidio da je neko u prolazu je mimo kablovsku auto. Tko god to bio, to je ušao to mora da je bio unutar zgrade ili je ušao kroz neki drugi ulaz. Mislio sam da on mora da je bilo da me čeka. Onda, naravno, on će biti moj kontakt osoba.
  
  
  Arturo.
  
  
  Zgrabio je pištolj, povukla ego, i napet, naprijed, otvaranja usta da šapat " Arturo."
  
  
  Nisam joj to rekao.
  
  
  Netko drugi!
  
  
  "Arturo!"
  
  
  Zvuk izgledalo kao da dolazi iz iza kablovsku auto. Njen uzeo pištolj i napravio ego siluetu tamo. Ako je zvao Arturo, to nije bio Arturo. I otkad je bila bi trebalo da se zove po Arturo, joj, da sam znao da je ta osoba bi biti netko drugi ko bi pokušati naći Arturo prije mene, neko ko nije na mojoj strani.
  
  
  "Da?" "Šta je to?" pita glas na drugoj strani velikih strojarnicu.
  
  
  Odmah, sav glas su se začuli.
  
  
  
  
  
  Vrsta prijenosa
  
  
  Tekst Prijevod
  
  
  Izvor sms
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Prijevod rezultate
  
  
  odjek pucanj-izvještaj da savije leđa i dalje u ovoj maloj sobi kao kuca za stotine bubnjeve. Bljesak orange plamen se pojavio i odmah je nestao. Čuo sam njen vrisak na moje levo.
  
  
  Ona je prolaz odmah dolje i pucao u lik iza kablovsku auto.
  
  
  Neko je psovanje na španskom. Na moje levo, čula sam zvuk tijelo pada i uzdah. Joj, još jedan metak, pokušavajući da vidim čoveka za kablovsku auto. Nisam mogao da napravim jedan dio ego.
  
  
  Vrata su se otvorila ponovo, i njen broj je bio otkrio, on je napravio svoj bijeg. Ona je pucao još jednom prema zvuk dan, onda se otrčao kroz tamu u lokaciju.
  
  
  Nitko nije bio tamo.
  
  
  Tamo su bila vrata to je bio drugi ulaz u strojarnicu. Otvorio sam i pogledala. Nitko nije bio na vidiku. On brzo otišao napolje i pogledao gore i dole snješko padinu. Nas Odin. Niko ne.
  
  
  Nazad u zgradu, nju čuo neko se borio i teško ju je našla dječaka i Stahl kleči preko njega na betonu. Ego nisam mogao da je vidim na sve.
  
  
  "Arturo?" Pitao sam je.
  
  
  "Da." On shuddered.
  
  
  "Gdje mogu naći osoba koju sam ja došla vidjeti?"
  
  
  "Vrh Veleta je Picacho de Veleta. Dvanaest sati. Sutra navečer."
  
  
  "Ok," ja šapnuo. Joj, presavijena. Joj ego čuo radio, odrpani diše. Onda, prije nego što je mogao reći ništa drugo, ona čuo poznato gurgling rasp to je zvučalo veoma mnogo kao zvecka, ali to nije stvarno pođem na sve.
  
  
  Nešto drugo.
  
  
  Život napušta tijelo.
  
  
  Arturo je mrtav.
  
  
  Brzo je ustala i otišla kroz motor sobe, vozite oko pojava na površini, sa dugom i spreman sam mislio, dok je stigao do Prado znam reći i pobegao u hotel.
  
  
  Međutim, izgledao je nazad samo jednom i to vidio motor sobi je bilo upaljeno sa svetac, i mračna figura lutali po unutra.
  
  
  Snimke su dovoljno glasno da uzbunu cijeli Sol-ne-Nikada policije. Građanskog Stražar je bio tamo.
  
  
  Šokirani je, popeo sam se na stepenicama i prošao kroz hodnik, lijevo u bar, pokušavao da dođem do daha sa jakim gutljaj konjak.
  
  
  To je pomogao.
  
  
  Nekoliko.
  
  
  Ali ne stvarno.
  
  
  8
  
  
  Je utišala uzbuđenje da je na vrhuncu, odmah nakon pucnjave u Arturo, i kasnije istragu ubojstva imala je potpuno ne nestane za pola sata. Građanskog Čuvar stacioniran u skijaškom se pobrinuo za leš i počeo dugo, naporan proces ispitujući posjetilaca i usluge osoblja na odmaralište.
  
  
  Nije zavidim joj policijski posao. To je bio težak, nezahvalno, i posebno neprijatno rad na ovim heightsu u ovo doba godine. Oni su bili dobri ljudi.
  
  
  Bio sam sretan. Ništa doveo ovde sa mnom.
  
  
  Volim konjak malo. Držala sam oči na predvorju hotela, gledao sve ulaze i izlaze. Ona bi voljela da netko tko je izgledao kao čovjek bi ona našla u smeće u vili u Torremolinos, čovjek kojeg sam došao da verujem da je Komarac.
  
  
  Napokon, on ustao, ušla u dvoranu, i pogledao Prado znam reći. Činilo se da niko u inostranstvu sada.
  
  
  Prešao sam predvorju i otišao uz stepenice na drugi sprat, gdje je naša soba je bila smještena. Kao stavio sam ključ u vratima, čula sam da joj se smiju u susjednoj sobi. Juana je smijati.
  
  
  Smeši, Brylev otvorio vrata i da ga je neko ukljucio. Pa, ona se useljava Herr Hauptli u njenoj sobi. Barem izgledao je čudno, čak i u njegov prostački Teutonski način. Jedina uteha je da takav ekstravagantan osoba imao nekoliko skrivenih bore.
  
  
  On otišao do nje i stavi uho na nju.
  
  
  Kikotanje. Zabava je prosuo iz ne vole mjehuriće oko čašu šampanjca. Herr Hauptli mora biti bolje u trpezariji nego u salonu, mislila je da mirno. Nije imala povjerenja u matematici.
  
  
  "Molim te," Juana rekao. "I stavi malo leda, molim te, Barry?"
  
  
  Barry!
  
  
  Ona je otišla iz dan, se mrštiti.
  
  
  Barry Lik?
  
  
  Onda joj ego mogao čuti njen glas, potisnuti ali jasan - je nepogrešiva Britanskim akcentom, hteo zabavni, i hteo uzbuđenje.
  
  
  "Zapravo, Dušo. Jednu čašu viskija, u redu!"
  
  
  Kada smo se posljednji put vidjeli Parson je u Malagu. Sledećeg dana, nakon ubistva Rico Corelli je duplo, on i Elena pridružio Juana i mene za kupovinu i ručak. Da smo otišli na večeru sa njima noći prije nego što smo krenuli za Sol-ja-Niev. Ali nismo nikome reći oko njih gdje idemo, jer nismo znali da dok je rano u jutro. Kako Parson znam gdje smo?" I zašto je li nas pratio? Da li je on otkrije da je Komarac također nas prati? Vrlo verovatno. Komarov bio ovdje sumnjao sam da je on ubio Arturo. U najmanju ruku, da je ovo bila najočiglednijem mogućnost.
  
  
  Ali zašto mi nije Parson da zaustavi Komarca ako ga pratila? I zašto...?
  
  
  Da Komarca me je zaustavio. Njen um brzo ponovo na pravom putu i pomeša karte u potpuno novi ruku. Onda sam shvatio da je moguće da Barry Parson možda nije nevin Britanski MI5 policajac, on je tvrdio da se.
  
  
  Tako je:
  
  
  Kolač pridruži mi se u vili gdje Komarca se skrivao u Torremolinos.
  
  
  
  
  
  
  Vrsta prijenosa
  
  
  Tekst Prijevod
  
  
  Izvor sms
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Prijevod rezultate
  
  
  koji je pomogao im služiš ego noć prije.
  
  
  Našao sam čovjeka u sobi i pokušao da ga zgrabim, ali sam prekinuo. Čovjek je pobjegao. Još jedan čovek, koji se predstavio kao Barry Parson, ušla u sobu, tvrdeći da bude tajna Britanski agent, onda komarca.
  
  
  Pretpostavljam da Velečasni nije agent na sve. Pretpostavimo da osoba u pitanje je samo John Doe. Recimo Komarov reklamira John Doe tamo i onda me prekine da lažnim Komarca nestati. I onda pretpostavljam da emu nije uspio da me uvjeriš da Komarca je nestao.
  
  
  On je Komarac onda! Barry Lik! A on me samo sljedili da Sol-ja-Niev, pratila me je u strojarnicu, ubio Arturo, verovatno pod pretpostavkom da Arturo bio ja, i pobjegla. Sada je bila u vezi sa Juana, nadajući se da ego vodi pravi Rico Corelli!
  
  
  On je izbila u hladnom znoju.
  
  
  On brzo se javio na telefon. Jednog u svaku sobu u apartman. Joj se javila na telefon, i stolicu odgovori odmah - ne tako, ne bi napraviti puno poziva u gluho doba noći.
  
  
  "Gospođa Peabody, molim te."
  
  
  Trenutak kasnije, telefon je zvonio u susjednoj sobi.
  
  
  "Zdravo?" To je bilo Huana.
  
  
  "Ne, riječi su bile pričao sa nama. Ovo je Nick. Mogu da je čujem tamo, Parson. Zamisli da je ovo pogrešan broj."
  
  
  "Stvarno mi je žao. Joj, ne vjerujem da si..."
  
  
  "Samo tvoj ego tamo. Vidimo Corelli u ponoći sutra navečer. Велета. Kontakt je mrtav. Drži Parson je tamo celu noć, ako možeš. On bi mogao biti osoba koja je ubila Corelli lookalike."
  
  
  "Ti si me muči, molim te, i ja ne moram da trpim to."
  
  
  "Ne govori im ništa. Drži tvoj ego u kontaktu. Ako si razumeo sve ovo, i mogu da se uskladi, kažem:"ne želim da budem nepristojan, ali ne mogu ti pomoći. Onda spusti slušalicu."
  
  
  "Ne želim da budem nepristojan, ali ne mogu ti pomoci."
  
  
  Ja sam joj prekinuo vezu. Ona može da čuje Parson je glas oko drugom kraju sobe.
  
  
  "Koji je to bilo, Juana?"
  
  
  "Pogrešan broj. Neki pijani Englez."
  
  
  Parson se smijao. "Da li si sigurna da nije Amerikanac?"
  
  
  "On je imao isti naglasak kao ti," Juana uzvratilo.
  
  
  Dobra djevojka! To je kul, kao barut.
  
  
  On provjerili njegov nož, njegovo oružje, i promjenili u džemper i jaknu. Idem u bar jednom. Njen hotel da mislim o tome. I on nije hteo da ostanemo u ovoj sobi za oba kraja noći. Možda bih mogao platiti barmen da me pusti da predvorju kraj bara.
  
  
  Svetac ga isključio i tiho je ostavio.
  
  
  Bar je baš kao njegov ego je ostavio. Pogledao sam okolo. Ne mislim da svi spavaju još.
  
  
  Stolici probao. "Gdje su svi nestali?"
  
  
  "Disko," Klera rekla, iznenadila. "U podrumu."
  
  
  "Ne čujem nikakvu buku."
  
  
  "To je izolovano od zvuka, Sektor."
  
  
  On ramena stresla i otišla niz stepenice da bi on mislio da je dovelo do niži nivo hotela, gdje zalihe sobe je bila smještena.
  
  
  Tri vrata vodio iz slijetanje ispod, i jedan je rekao: DISCOTHÈQUE.
  
  
  Otišao je u bar na redu i naručio piće. Barmen, obučen kao flamenko plesač sa dugo zulufe se držiš njegove lobanje, brzo spreman piće.
  
  
  Sada, pustio sam oči lutati pažljivo preko disko mušterije. Nije primetio mjesto: možda je mjesto gdje Komarca sakrivao nakon ubistva, ako zaista Komarca nije Barry Parson.
  
  
  Ali nisam je videla, osoba kojoj sam te prvi put video u sobi za vilu u Torremolinos.
  
  
  On je bio da sednemo kada je video poznanik.
  
  
  Sjedila je na drugom kraju, u miru, pod overhanging dio ono što je izgledalo kao jedna velika, ravan kamen. U jedan od onih svijetle trenutke, Sergei udario ju je otvoreno u lice, a ona je trepnuo i okrenuo.
  
  
  Očito je Elena Morales.
  
  
  Što je njena uloga u ovoj šaradi? Da li ona zna zašto Barry Lik je došao da Sol y Nieve? Da li je bila deo toga? Ili je ona samo nedužni promatrač, deo predstave Parson je sredio da bi zaštitio svoj dio?
  
  
  Ili je bio u pravu u vezi Parson?
  
  
  On je prišao joj, odjednom pojavljuju u tami iznad nje i smeše se široko.
  
  
  "Zdravo, Elena."
  
  
  "Džordž! Kakvo ugodno iznenađenje!"
  
  
  "Kad si došao?"
  
  
  "Oh, Barry, i da ga imaš ovde oko jedanaest. Oboje smo se istuširala, promijenio, i otišao je skrivena u trpezariju, ali, naravno, to je bilo vrijeme za jelo. I videli smo tvoju ženu. Rekla je pojeo si otišao." Njene oči svjetlucaju. "Na posao."
  
  
  "Ali sada si sam!"
  
  
  "Pa, došli smo ovdje, nas troje. Tamo je bio još jedan divan osoba ovdje. Njemački. Barry je da odeš gore da se nešto srediti sa svojim prtljagom. Vratio se oko pola sata kasnije. da odem. Onda smo plesali i ... "
  
  
  "Koliko dugo njemački ostati?"
  
  
  Elena se. "Je li to ono što ti nazivaš unakrsno ispitivanje, George?"
  
  
  Njena je bila smijati. "Naravno ne. Šta se desilo nakon što je Barry se vratila kroz prtljag?"
  
  
  "Nemačka je ostavio, kao što sam rekao, i onda je oko pola Barry je rekao da će uzeti Juana u njenu sobu. Juana bio umoran. On mi je rekao da čekati ovdje." Ona je protiv ljutito. "Ja sam još uvijek ovdje."
  
  
  Joj naručila pića.
  
  
  "Šta će se desiti ako Barry ne zovu?" Ona je pitala, g
  
  
  
  
  
  
  Vrsta prijenosa
  
  
  Tekst Prijevod
  
  
  Izvor sms
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Prijevod rezultate
  
  
  sječajući se što sam rekao Juana.
  
  
  Ona vidite, reče. "Idem u krevet, sama."
  
  
  "Možda čist."
  
  
  Njene oči fokusirane na moje lice. "Jesi li nešto kriješ od mene?"
  
  
  "Možda."
  
  
  "Ok," ona je rekla, pretvara u mene i stavlja joj ruke na mojim kukovima. "Glas šta ću ti reći. Zašto ne uzmete bocu i idi u moju sobu? Čekat ćemo dok Barry vrati tamo."
  
  
  Uzeo sam joj flašu konjak i otišli smo gore zajedno. Elena je malo weaver, ali je zadržala alkohol dobro.
  
  
  Je ovde soba je na trećem spratu. Elena je uzeo ključ u torbu i predala mi. On je otvorio vrata i pustite je. Ona je upila svetac, i on je zatvorila vrata iza nas.
  
  
  Ona je uzela par papirne čaše, otvorio bocu, sipao konjak, i počeo da pije, sedi na rubu kreveta.
  
  
  "Žena ti je veoma lepa," Elena je rekla.
  
  
  On je klimnula sa njom.
  
  
  "Da li imaš obiteljskih problema?"
  
  
  "Ne više od bilo koga drugog."
  
  
  "Ali izgleda da tvoj Jean voli drugih ljudi."
  
  
  "Kako je Barry?"
  
  
  "Da."
  
  
  "Da li je Beri vaš muž?" Pitao sam je.
  
  
  Što je kimnula ne glavom. "Da se pretvaramo." Smijala se.
  
  
  "Koliko dugo si znala ego?"
  
  
  "Ah. Možda mesec dana."
  
  
  "Gde si upoznao ego?"
  
  
  Ona podigla obrvu. "U Malagu."
  
  
  "Šta Barry za život?"
  
  
  Ona se je smejala. "On je ljubav."
  
  
  "ne. Mislim, šta je ego stvar?"
  
  
  "Ja se ne miješam u muškarci."
  
  
  On je klimnula sa njom. Siguran. Ona ne bi. Ona je španski. Spanjolac ne mešaju u njen muž je "druge" život ikada.
  
  
  "A ti," ona je rekla s osmijehom. "Šta si ti uradio?"
  
  
  "Ja sam fotograf," rekao sam, pokušavam da se setim šta je bilo na moje pokriće nakon trenutak potpuna amnezija. "Ja sam prodala na internetu."
  
  
  Elena pogledao me pažljivo. "Znaš, nikad te nisam video kamerom."
  
  
  "Mi smo na odmoru," rekao sam lamely.
  
  
  "Pa, to je zapravo za Britansku, takođe," ona je mumljala tiho.
  
  
  "Barry nikad ne radi, takođe?"
  
  
  Što je kimnula ne glavom. "On kaže da je predstavnik kompaniju u UK. Prodajni predstavnik".
  
  
  To je novi. Ovo je očigledno Parson je legenda. Odlučio sam naučiti više o nen.
  
  
  "Što on prodaje?"
  
  
  "Stvarno ne znam. Ne pitaj ga."
  
  
  "Da li on ikada odgovaraju UK?"
  
  
  "Ja ne mislim tako. Nisam ga nikad vidio da pišeš pisma. Ali on čini mnogo poziva."
  
  
  "Ah."
  
  
  "Mislim da mu je sekretar. On uvek priča sa njom."
  
  
  "Ja vidim." Njene obrve furrowed. "Gdje je ona?"
  
  
  "Ne znam. On je na telefonu, a ja stvarno ne znam gde je on zove jer ja nisam u sobi kad počne. Ili kada se ona zove emu, to bi trebao biti s obzirom da emu do telefona, i on čeka da ona napusti prostoriju."
  
  
  On je klimnula sa njom. "Ti španjolski devojke su divni," rekao sam. "Američki žena je prisluškivanje na vratima. Ili da slušam ego." "Ali, izbegavati prisluškivanje, treba ti specijalna discipline."
  
  
  Zaspala je. Onda se smejala. "Previše za mene."
  
  
  "Čuješ li?"
  
  
  "Ja."
  
  
  Joj, chuckled. "Dobra devojka."
  
  
  "Međutim, nikad nije pričao o tome šta mail posao. On uvek priča o ljudima. Ljudi ne razumijem. On zovu ih " jedan, ili sebi, ili čovjek ili žena ."
  
  
  Za agenta, to nema smisla, kao dobar razgovor.
  
  
  "Da li si ikada pričao sa ego sekretarica?"
  
  
  "da. Dao sam joj malo akcent, da bi ona mislila sam da je bilo glupo." Nasmiješila mi se sa odjednom pixies-kao bljesak za humor.
  
  
  Stisnuo joj butine. "Ti nisi glupa na sve, Elena."
  
  
  "Ali ona misli da sam glupa."
  
  
  "KO je?"
  
  
  "Chris. Žena Barry priča."
  
  
  "Da li znaš njeno drugo ime?"
  
  
  Elena je kimnula ne glavom.
  
  
  "Da li je pričao sa njom dok ti ego znao?" Pitao sam joj se, ali nisam znao gde da idemo, samo nastavi uobičajeno put skuplja informacije.
  
  
  "Ah, da. Uvijek je bio u kontaktu s njom. On je pozvao na daljinu brojeve da sredim neke njegove poslove."
  
  
  "U Engleskoj?"
  
  
  "Oh ne, ne uvijek. Ponekad u Francuskoj."
  
  
  "Da li si sigurna da je to bio Francuskoj?"
  
  
  Ona je protiv toga. "Mislim da je tako. Ne slušaj je pažljivo, George. Ja ne dobijete uvijek u pravu šansu. Zašto si toliko zainteresiran?"
  
  
  "Ja sam kao Barry." Nasmijao se na nju. "Samo sam se pitao šta zemlji posao je u, to je u publici."
  
  
  "Ja volim Barry previše."
  
  
  "Da li znaš noć Barry i ja sam otišla kući u vilu sa Juana?"
  
  
  "Da."
  
  
  "Gdje je on bio taj dan?"
  
  
  "On je u kući cijeli dan. Ja sam mislio."
  
  
  Pa on nije pucao Corelli - to je Komarac ili neki nepoznate grupe. Barry nije Komarca - nema šanse.
  
  
  "I on je govorio da je Chris taj dan?"
  
  
  "Chris?"
  
  
  "Djevojka. Sekretar".
  
  
  "Ah. Ne. Ja ne mislim tako. On je ostao u vili. Otišli smo na plažu."
  
  
  "Plaži? U zime?"
  
  
  "Sedeli smo na pesak u sunce." Zakikotala se. "To je bilo zabavno."
  
  
  "Kako bi bilo da slijedeći dan? Poziva u Englesku?"
  
  
  "ne. Ništa taj dan."
  
  
  "Kasnije?"
  
  
  "Pa, mislim da je zvala jutros. Znaš, to je ranije danas."
  
  
  "Chris je devojka?"
  
  
  "Sveti Ona je fina djevojka. Veoma efikasno. Imam njenu sliku u moju glavu ured. Znaš šta? Sjedio je na stolu u kancelariji. Baš formalno."
  
  
  On je klimnula sa njom.
  
  
  "Vidim je na telefonu. Joj, vidim joj pričaš da Barry. Ona misli da sam loša, i ona, hej, ne kao mi." Elena je pokazao svoje zube.
  
  
  "Da li ona zna da je sa tobom i Barry?"
  
  
  "Oh, naravno. Kristina i ja..."
  
  
  dosegli
  
  
  
  
  
  Vrsta prijenosa
  
  
  Tekst Prijevod
  
  
  Izvor sms
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Prijevod rezultate
  
  
  zgrabio je ee ruku. Ona je skoro prosuo svoje pice. "Šta je to?" Prebacila se na naglasak.
  
  
  "Kristina? Rekao si da je Chris."
  
  
  "To je isto ime. Nešto nije u redu?"
  
  
  Nešto nije u redu. Nešto je bilo vrlo dobro. Sada se sve posložilo. Chris je bila Kristina. Kristina je bila Kristina. Christina, prestani sa usred sa prednji deo nedostaje, je Tina.
  
  
  Elena potpisali. "Odlaziš?"
  
  
  Njena, on tresao glavom. "Šta ti je dao tu ideju uopšte?"
  
  
  "Tvoj um je već otišao negdje drugdje."
  
  
  On je došao i pokupio. "Ne više. Vidi. Nema više konjak. Bilo kakvu ideju?"
  
  
  "Ja sam mislio o tome," Elena kaže, osloboditi se oko ruke. "Nosim nešto udobnije."
  
  
  Ona je ustala i otišla sam u kupatilo.
  
  
  Kada je izašla, nije bilo udobnije na nešto.
  
  
  I da sam bila potpuno udoban.
  
  
  Devet
  
  
  U jutro, nju doručak je skoro gotov kad Juana je došao u hotel trpezariju i prišao mi. Imala je samo tuširao i smijao.
  
  
  "Dobro jutro, Gospođo Peabody," rekao sam, da sedim i da se pretvaram da luk u struku.
  
  
  "Dobro jutro, G. Peabody," rekla je suhoparno.
  
  
  Ona je sjela.
  
  
  "Izgledaš nervozno," rekao sam, da uvlači kroasan. "Kamenje u vaše smeće?"
  
  
  Ona je pogledali tu da se uverim da niko ne sluša. U ovom trenutku, tu su samo šest drugih kupaca u trpezariji.
  
  
  "Stalno sam ego tamo cijelu noć, samo zbog tebe!" ona me je napala pod njen dah.
  
  
  "Hvala vam", rekao sam. "Siguran sam da si uživala u tome."
  
  
  Zacrvenela bijesno. "Šta je sve ovo?"
  
  
  "Rekao sam ti. Nisam još ni sigurna da Barry Parson je ko je on kaže da je on."
  
  
  Pogledala okolo. Konobar upala na nas. Sa osmijehom, narucila, i da me konobar požurio daleko. Okrenula ka meni. "Ja," ona je priznao.
  
  
  Joj, pogledao gore. "Jao?"
  
  
  "Ti rekao da je možda bila osoba koja je ubila Corelli lookalike."
  
  
  "Joj beru je nazad. On ne može to uraditi. On ima alibi."
  
  
  "Ali izgleda da znaš mnogo o mafiji."
  
  
  Njena, on ramena stresla. "On tvrdi da je agent. I to Britanske vojne obaveštajne službe radi na pokušaj eliminirati mafija je droga mreže."
  
  
  "Znam da sve ovo. Ali izgleda da je malo vjerojatno."
  
  
  Interesantno, što sam mislio. Uvijek sam imao istu ideju.
  
  
  "Gde si bio čitavu noć?" "Šta je to?" pita ona iznenada.
  
  
  Konobar doveo pladanj kontinentalni doručak i pušiti travu od kafe.
  
  
  "Bio sam kod nekog drugog."
  
  
  Jedan obrvu rose, kao što je ona otvorila roll i pijane ego. "Jao?"
  
  
  "Gospođa Parson."
  
  
  "Ako postoji Gospođa Parson," ona chuckled. "Mislila sam da bi mogao naletjeti na jok u disko."
  
  
  "To je ono što sam i uradio."
  
  
  "Šta se stvarno desilo da čovjek koji je ubio?"
  
  
  Pogledao sam okolo. "Komarca pratio si me u strojarnicu i ubio ga. Međutim, ona zna da je mesto sastanka. Ja sam sastanak Corelli večeras u ponoć."
  
  
  "Da li je stvarno bolje za tebe da pričamo tako da slobodno ovde?"
  
  
  "Bubu u džezva?" Joj, chuckled. "Sumnjam. Ali nemoj ništa da kažeš u svoju sobu da želiš da ostane tajna. Njena, siguran sam da prokletu stvar je ozvučena. Mislim, to je kako sam bio napadnut od potencijalnih Corelli ubica. Juana, da li Parson reći ništa o Corelli?" "
  
  
  "Corelli?" Što je kimnula ne glavom. "Ne, zašto ne?"
  
  
  "Mislim da on zna Tina Bergson."
  
  
  Juana zamrznuo. "Možeš biti siguran u to?"
  
  
  "Ne baš, ne." Joj, nagnula se vratiti. "Zašto ne?"
  
  
  "On govori italijanski, znaš. Vrlo dobro".
  
  
  "Šta li Tina Bergson ima veze s tim?"
  
  
  "Ništa. Njen, da razmišljam o Corelli."
  
  
  "Misliš da Parson je italijanski i zna Corelli?"
  
  
  Juana kimnula ne glavom. "Mislim da ništa od nje. Samo sam joj rekla da je on me je iznenadilo kad je došao sa italijanskim izraz."
  
  
  "Šta izraz?"
  
  
  Zacrvenela. "Ne sjećam se."
  
  
  "Ali znaš da je to bio italijan?"
  
  
  "On priznao. On je takođe bio je vrlo cool."
  
  
  "I to je bio nesretan slučaj?"
  
  
  "Mnogo znači." Juana pogledao joj tanjur. Ona je iznenada primal i precizan. Nije se smiješi, iako je bio smije unutra. Nešto namerno u sred ljubav, ona je znala. I on je došao sa lijepo bogat italijanski izraz. Zanimljivo. Vrlo zanimljivo.
  
  
  "Ide na skijanje?" Pitao sam je.
  
  
  "Ne znam. Mislim, ja znam njom?"
  
  
  "Samo sam razmišljao. Ići ćemo na padinama večeras, Juana. Trebao bi se pojaviti na naslovnoj strani. I bolje da uzmem neke slike." Dobro. Umoran sam od svih ovo budoaru posao."
  
  
  "Podnosiš to vrlo dobro," rekao sam opušteno, gledao je preko nje. "Ustvari, nikad nisam vidio da izgledaš kao prije... Oh, drago mi je što ako znate što mislim."
  
  
  Bila je ljuta. "Ja ću uzeti tvoj ..."
  
  
  "Sad, sad," oni upozorim, pijuckali ostatak svojih prevara leche kafu.
  
  
  "Kada ideš na skijanje?"
  
  
  "Moram da odem do moje sobe i počistiti prvi."
  
  
  Zaspala je. "Ja ću biti spreman na devet-trideset."
  
  
  "Devet-trideset onda. Idemo do vrha. Велета. Igraš?"
  
  
  "Naravno! Bradi pucao. Ona je bila izazov. Osećao sam se bolje. Ona je još uvijek se bori za svoje značenje i njen spolova. Dobra djevojka.
  
  
  * * *
  
  
  Izvukli smo našu opremu na Prado znam reći i igrao jedan-na-jedan igra uz kabel auta napraviti prvu trku da Borreguilas.
  
  
  Bila je bolja dan, sunce visoko u nebo i vetar donosi neke vlagu.
  
  
  
  
  
  Vrsta prijenosa
  
  
  Tekst Prijevod
  
  
  Izvor sms
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Prijevod rezultate
  
  
  ponovno. "To će da pada sneg večeras," sam mislio. Sjetio se da je namirisao snijeg u vazduh noć prije. Sada bi se to desilo, on je bio siguran u to.
  
  
  Kabl auto bez pokrića i gledao, i sjedili smo penjati gore i gore vrhove od Sierra Nevadi. Možeš da vidiš sve, od tamo. Postalo je hladnije i hladnije - brzo. Okrenuo sam se i pogledao dole, i bilo je kao da vidim kraj svijeta. Na velike udaljenosti ispred mene, cijela Granadi područje je raširite se, iako je bilo nekih izmaglicu dolje, i dovoljno da blokiram pun panoramski pogled na sve.
  
  
  Skočili smo sa kabl auto dok se čuvar je držao, i otišao do stana na ulici. To je vrlo visoko ovdje, zrak je bio mršav, i hladno omotan oko nas sa svih strana, i probio kožu kroz našu odeću.
  
  
  Hodali smo u tišini na vrh skijanju. To je bio pusto zemlju - pokriveno mica škriljac i sneg - nema drveća ili thickets nigdje. Samo snijeg, sa ledom, i nebo. On tiho vezan se u njegov Austrijanci i gledao Juana se hrvati s njom Kanađani.
  
  
  Mi smo stajali tamo za par minuta, gleda dolje na terenu, i onda sam uzeo njenu kapu, povukao kapa dolje na ušima,i mahnula na nju.
  
  
  "Vi prvi!"
  
  
  Ona je klimnula, gurnuo sebe naprijed, bent njena koljena, i počela je da pođemo strmim dio prvi pad.
  
  
  Pratio sam nju, opustite i uživate oštra snijeg na rubu moj skijama. Bili smo u najboljem vremenskim uslovima.
  
  
  Jedan dan smo se odmarao, a ona nas je doveo par sendviča, što je doveo neverovatno vrijednost da ih. Jeli smo ih i nije rekao ni reč jedno drugom. Samo smo se kupaš u sunce i bila je oduševljena sa samoća i ljepota planini.
  
  
  Završili smo naše sendviče i nastavio dalje.
  
  
  Bila je to sjajna trka.
  
  
  Divno.
  
  
  Nakon što kratak spuštanje u Borreglas, sedeli smo u predvorju hotela ceo dan razmenjujući priče sa Barry Parson i Elena Morales kao vatra pucketaju i turista je došao i otišao. Mogli smo vidjeti niže novo - od Borreglas da Prado znam reći-kroz prozor, i proveo vrijeme koja se osvrće na oblika raznih skijaše.
  
  
  Konačno otišao da se odmoriš i istuširaj se. Taj obrok je bio skroman, sa uobičajeno veliki broj suđe, i u jedanaest-trideset počeo je da se malo nervozan. U tom trenutku, još uvek smo se sedi i pije.
  
  
  Ispričao sam, otišao je gore u njegovu sobu, i provjerio svoje oružje i ukosnica. Onda ga je izvadio, napravio kartu područja, i provjerio da spomenika Velet, koji je vidio tog jutra od vrha skijanju. Vlada put oko Granadi da Motril na Costa del Sol, bila je rekao, otrčao pravo pored betona strukture.
  
  
  Put od Prado znam reći povezan sa običan autoputa, oko tri kilometara od Muzeja Prado. Njen obilježila pravac sjever na vilicu, i onda jugoistočnoj da Velete na autoputu. On spusti kartu za trenutak, uzeo ključeve iznajmio Renault, i otišao u predvorju.
  
  
  U trpezariji, vidio Juana jos uvek sedimo sa Elenom. Pitam se gdje Parson je. Ja stojim tamo, gleda kroz prozor na ispred hotela gdje Reno je bio parkiran. Nekoliko ljudi su se kreće duž Prado, verovatno u baru Lici mode. Jedan od njih je bio Herr Hauptli.
  
  
  Izašla sam kroz ulazna vrata u hotelu i u tami napolju, a on me je videla mašući:
  
  
  "Ne zaboravi, mi ću u ovoj trci, jednog dana!
  
  
  "Radije bih da to uradim po danu," rekao je na nemačkom.
  
  
  Smijao se glasno i ušao u predvorju.
  
  
  Joj zalazak sunca u Reno. Hladni vetar dole na padinama. Auto je hladno ali udobno. Vrućina motor će brzo da zagrejem ego.
  
  
  Svjetlo snijeg je počeo da pada. Bilo je rano da se držimo, ali to je pao na ledeni mrlje od snijega koji su već na cesti. Sniježnim nanosima počeo da akumuliraju zajedno ivici trotoaru.
  
  
  Reno hummed kao srećna ptica. Odvezao se polako i oprezno gledala svetla bijele linije u centra puta. Dupli lane puta je uzak lane za dva auta u prolazu. Gledao sam autobus i kola jedva da uposli mimo još drugim tokom put oko Granadi, podsjetila me je od slona parenja sa antilopa da odbija da sarađuje.
  
  
  Ona je ispunila dva auta ide prema Prado znam reći, i onda vozio na glavni put, u kojoj je postao slijediti zavoje i okreni se prema Veleta. Snijeg je sve teže. To je prešao zraci svijeta i formirali zavese ispred mene. Jedva sam mogao vidjeti autoputu, i iako je to bilo širi od prilazu, ovo nije napravljeno za preticanje ili štos vozi na svakom terenu.
  
  
  Reno je vozio lako na mladi, ali mogla sam da vidim da snijeg bio počeo da se drže na trotoaru malo. Ponekad sam mogao da vidim ivici autoputu na sve.
  
  
  Je steely glas došao padinu
  
  
  
  
  
  Vrsta prijenosa
  
  
  Tekst Prijevod
  
  
  Izvor sms
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Prijevod rezultate
  
  
  Sada Renault morao dati sve svoje gasa. On je prebacio u nizak opremu i preselila se polako i oprezno kroz sve veći površinu snijeg.
  
  
  Konačno je vidio znak: VELETA. I dalje znak, na cesti isključio glavni put i da mi poznato betona spomenik na vrhu litice.
  
  
  Gurnuta do Renault na cesti i okrenuo se preko stijena i led dok nije došao u stan područje, očigledno prokleti oko teško kamenje. Nema ni traga od kola.
  
  
  Moj sat je rekao pet minuta poslije ponoći. Pitam se šta se desilo sa Rico Corelli. Onda još jedan mislio palo na pamet: imao Corelli odlučio da se ne drži sastanaka kad se pročuje da Arturo je mrtav? Bio Corelli, takođe, krije se iza stijena, čekala da se vrati na otvoreno, da me upucaš?
  
  
  Isključio sam motor i Reno je umro. Bilo je tragova guma svuda u zaleđenom korpe, ali ništa ne znače. On shuddered. To je bila usamljena ovde, na veoma usamljeno mjesto u planinama. To je bio samo Corelli i njega , i on je sredio taj način. Ubiti me za Arturo je smrt? Za smrt Basillo di Vanessi?
  
  
  On je pažljivo ugasio svjetla. Sjedio je tamo neko vrijeme, težak mu mogucnosti. Onda je on stavio na njegovom prohladno i izvukao Lugerom . Tamo je bio džepu lampu u komandnoj tabli pretinac da sam obično nose sa mnom, i Ego ga je izvadio i ukljucio.
  
  
  Onda je otvorio vrata od Renault. Vjetar se zabio u mene sa zastrašujuće efekat. Lizanje izvukao joj mogao da ga i stajao pored Renault, zatvara vrata sa thud. Napravljen je od zraka za svjetiljku u noći i ne mogu da vidim samo sneg u wc šolju prema meni, mucenje u svim pravcima na vrhu vrhunac, kuda vjetar puše sa svih strana kompasa.
  
  
  Spomenik je nabijeno tamo, mračnom i tihom, i Ego hodao dok nije našao plavi SIM karticu, je da je on izvukao iz nazad pogled. Nisam imao pojma kako Ego vozač razgovarali ego u probijem led i ledeni novac, ali on je stajao tamo. To dodirnuo hood. To je bila još topla.
  
  
  U spomenik je gomila zgradu materijala otišao po prvi majstora da završi spomenik. Stajao sam tamo na Sim Karticu, pokušava da sakrije od vetra, i tamo sam čula odjednom buku nije daleko od mene.
  
  
  Njen muž je držao Lugera cvrsto u ruci i pretvorili u lice pravcu zvuk dolazi. Kao vetar šlag okolo, kida zvuk i čekaj ego u svim pravcima, nije bio siguran da li gledao sam njeno lice-u-lice sa pokreta ili ne.
  
  
  Onda shaggy čuo.
  
  
  Lugera ga držali u rukama, u cilju, i spreman da se stisnem.
  
  
  "Ah, Peabody," glas je rekao, kao da je kroz šal.
  
  
  On nije znao to.
  
  
  Ali kada je ušao u lampu mjesto, njegov ego je odmah znala.
  
  
  To je Barry Parson.
  
  
  Ali sada nije imao Britanskim akcentom na sve. On je govorio u nejasan način, koji me je napravio vjerovati da do sada imao je, nakon svega, samo igrao ulogu Britanski tajni agent.
  
  
  Ko je bio on?
  
  
  On je istupio iza gomile materijala za gradnju i posegnuo da se rukujemo.
  
  
  Svoje smrznute.
  
  
  "Opusti se," Barry Parson je rekao. "Sve je u redu. Joj Corelli. Rico Corelli".
  
  
  10
  
  
  Snijeg tunela oko nas dugo vremena, i niko oko nas se preselio. Postalo je hladnije i hladnije.
  
  
  "Važi?" rekao je, nagnuti dolje da poližeš mi je, pokušava da vidi moje lice.
  
  
  Oružje je ušuškana pod joj prohladno, za svaki slučaj. "Kako mogu biti siguran u to?" Ego je nju pitao. "Prvo mi kažeš da si Barry Lik, i sada mi kažeš da si Rico Corelli."
  
  
  On se smijao. "Idemo. Ovo bi trebalo da je očigledno! Dobro urađeno=), i koji bi mogao biti ovdje, ali Rico Corelli?"
  
  
  "Bilo tko bi mogao biti ovde odgovor na tvoje otvarač. Netko tko je znao za sastanak."
  
  
  "Ko ali Rico Corelli i ubio dijete?" pitao.
  
  
  "Komarova. Možda on zna."
  
  
  "Misliš da sam moron?" Parson je pitao sa smijati.
  
  
  "On bi bio jedini koji bi znao da Corelli me upoznao ovdje."
  
  
  "Budi razuman! Nije Komarac!"
  
  
  "Ti tako kažeš, ali ja nju ne znam."
  
  
  "Ako on je komarac, šta bi radio ovde?"
  
  
  "Pokušavam da nađem Corelli i ubiti ego."
  
  
  "Ali joj Corelli."
  
  
  To se pretvorilo u jednostavno komediju. On tresao glavom resignedly. "Podnošljivim, ti si Corelli. Ja sam jebeno je hladno. Idemo u moj auto i razgovarati."
  
  
  On se nasmešio. Dobro".Ona je predvodio ego unaprijed da Reno.
  
  
  "Dobar posao", rekao je.
  
  
  "Sjajno", rekao sam. "Kad ti kiriju, vi uzmite najbolje iz nje."
  
  
  On je otvorio vrata sa svojim ključ i ušli, onda posegnula i otvorio suvozačeva vrata za ih. Popeo se u i zalupila vrata. Auto bio. To je bila još topla unutra.
  
  
  "Da ti kažem nešto o Basillo di Vanessi," rekao je da nakon minutu šutnje. "Zamena. Pokušavali su uhvatiti me mesecima."
  
  
  "Njima?"
  
  
  "Neko je oko na vrhu nivo mafije," Parson je rekao. Joj mogao pomoci. Njegov još mislio nen kao Barry Parson,
  
  
  
  
  
  Vrsta prijenosa
  
  
  Tekst Prijevod
  
  
  Izvor sms
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Prijevod rezultate
  
  
  ne kao Rico Corelli.
  
  
  "Ali, kako ti to znaš?"
  
  
  "Imam prijatelje tamo. Na vrhu. Kapu Kapu i želi da bude isključeni uobičajeno. Želi da bude potpuna."
  
  
  "Šta je ego je ime?"
  
  
  On se nasmešio. "Zaboravi. Samo mi vjeruj."
  
  
  Dobro. Tako Šef Šef želi da ostavite."
  
  
  "Želiš da me ubiješ. Pokušao je da mi kažete dvaput. Jednom na Korzici. Jednom u Napulju. Bio sam tamo u dostavu."
  
  
  "Napulju? "Gde je Komarac došao?"
  
  
  Pogledao me je oštro. "Ti ćeš biti u redu."
  
  
  "Bio sam rekao."
  
  
  "Hema?"
  
  
  "Ništa."
  
  
  "Kada je moj drugi napad nije uspio..."
  
  
  "Onaj u vilu na Korzici?"
  
  
  On je protiv toga. "Da." Čekao je. Onda: "Kada je pao, odlučio je da odem zbog posla. To je bilo kada sam došao da te ljudi."
  
  
  On je klimnula sa njom. "Znam sve o tome." To ne postoji. Ali je to bilo beskorisno slušati ego je priča. Nisam imao način da znamo da li je to istina ili laž.
  
  
  Dobro. Kada smo otišli Korzici na jahti, Vanessi odneo sa sobom."
  
  
  "Da zauzme tvoje mjesto?"
  
  
  "da. Kada smo stigli do Valencia, ostali smo u luci za jedan dan, i njen ostao na obali kada su otišli."
  
  
  "Da li Lysistrata isplovi bez tebe?"
  
  
  "Apsolutno fantastično. Vanessa igrao Rico Corelli."
  
  
  "I kada su se iskrcali u Malagu, Vanessa je još uvek igra Corelli?"
  
  
  "Da." On je napravio pauzu. "Uz pomoć Tina Bergson."
  
  
  "Bila Vanessa u Malagu?"
  
  
  "ne. Ostao je na brod. Mislili smo da će biti bolje ovako. Onda neće biti greška. Mislim, samo u slučaju da neko prepoznaje ego."
  
  
  "Može li neko u Malagu identificirati?"
  
  
  "Imamo šansu," Parson se smijao.
  
  
  "Onda?"
  
  
  "Onda te je kontaktirao Tina i došla je da te upozna."
  
  
  "To je u redu."
  
  
  "Ja verujem da ga je neko izabrao si da je poslije te prati na jahtu, stavlja na opremu za ronjenje, a pogođen."
  
  
  "KO je?"
  
  
  "Moskato, naravno. Tko još? On zna sve o meni. I on mora da ima više od jednog oka na brodu kada je stigao. Samo je vrijeme kad si u blizini brod da te uvlacim u to."
  
  
  "Zašto ne Moskato te prepoznao?"
  
  
  "On ne zna za tu jahtu, o Tina, zbog sastanka sa vama, ljudi..."
  
  
  "Ja vidim. Ali on stvarno nisam te prepoznao."
  
  
  "To je u redu."
  
  
  "I on je ubo i ranjen Tina."
  
  
  "Hvala Bogu, nije ubila!"
  
  
  On je gledao sam ga. Zagrabio je u džepu i izvukla kutiju za Američke cigarete. Zapalio jedan i mahnula utakmice. Zadnji put, on je uzeo iz španskog cigareta. Ali onda se, naravno, on je igrao Britanski tajni agent Barry Parson. On je potpuni glumac i znao kako da efikasno u redu rekvizite su.
  
  
  "Kako je ona sada?" Pitao sam je.
  
  
  "Misliš šta oni kažu da oko klinici?"
  
  
  "Da." On je znao.
  
  
  "Ona dolazi."
  
  
  "Kad može da ti se pridružim?"
  
  
  On je oklevao. "Brzo".
  
  
  "I onda-sastanaka sa svojim partnerom?"
  
  
  "To je u redu." "Vidi, Tina je dio kazne. Znaš to, zar ne?"
  
  
  "Da", rekao sam. "Ali želimo da upoznate prvi, a onda ćemo o detaljima."
  
  
  On je klimnula. "To je sve što je važno sada."
  
  
  ", Jedna stvar me zbunjuje."
  
  
  "Šta je to?" Dim ruža pred ego je lice. Na vetrobranskom staklu Renault, mogla je vidjeti odraz svoj ego kao uzeo je dovukao na svoju cigaretu.
  
  
  "Kako si uopšte ušao posle Komarca u Torremolinos?"
  
  
  On se smijao. "Uredno, ha?"
  
  
  "Vrlo uredna. Joj napravila pauzu. "Previše uredan."
  
  
  Ego je oči gurnuli preko moje. "Šta hoćeš da kažeš?"
  
  
  "Ja kažem da ne mogu da u potpunosti se slazem sa tvoju priču, Corelli. Ulazite u posao kada je moj Komarca ohladio, a onda igraš Barry Parson, tajni agent. Šta se daje?"
  
  
  "Idemo nazad," Parson je rekao ozbiljno. "Slušaj. Joj, znao sam da si nakon komarca. Da li se slažete?"
  
  
  On je klimnula sa njom. "Možda bi pogodio da, naravno. Ali zašto su te u Malagu, uopšte? Mislim, Rico Corelli. Skrivao si u Valenciji. Zašto da idemo u Malagu da izložiš uzalud?"
  
  
  "Osiguranje," rekao je polako.
  
  
  "Osiguranje?"
  
  
  "Bio sam na sigurnom od trenutka kad sam je ostavio na jahtu u Valenciji. Da li razumes?"
  
  
  On je klimnula sa njom.
  
  
  Dobro. Savchenko je na jahti dok je radio, kada se" Komarca " udaren. Stvarno opet?"
  
  
  Mislili su da je o njoj. Dobro. Pretpostavimo da si ti trebao biti u Sol y Nieve u ovom trenutku."
  
  
  "To je ono što sam rekao Tina."
  
  
  "I ja sam tako mislila. Mislim, zašto ste došli u Malagu pomoći? To je bio moj otvarač."
  
  
  "Uzmi da vaš hotel, i da saznamo što više o tebi." On ramena stresla. "Mislim, moj život je umotan u lep mali zavežljaj. Idem u Ameriku. I ti i ona devojka tamo su moji čuvari. Zar ne?"
  
  
  "To je u redu."
  
  
  "Pa, ja ću te čekati da se oporavi.
  
  
  Tamo je bila dugo tišini. Njen pogled je hladno. On me je pogledao kao hladno.
  
  
  "Gde si me odveo od?" Pitao sam je.
  
  
  On potpisali. Dobro. Vidi. Bio si u lovu. Joj, znao sam da ćeš pokušati pronaći Moskato. Stvarno?"
  
  
  "Pretpostavljam da je tako."
  
  
  "Samo sam čekao dok sam te našao."
  
  
  "Da li si da me identifikuje ranije?"
  
  
  "Oh, naravno. Gledao sam gdje Tina je otišao."
  
  
  "I onda pratio si Juana i mene te noći?"
  
  
  "Naravno, naravno."
  
  
  "U vilu."
  
  
  "Zapravo. Kad si udario onu kurvu - onaj koji je imao trojku sa Moskato, a drugi su bila širom - znao sam da smo bili u del. Samo sam pratila tebe."
  
  
  "Ali zašto
  
  
  
  
  
  
  Vrsta prijenosa
  
  
  Tekst Prijevod
  
  
  Izvor sms
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Prijevod rezultate
  
  
  Hoćeš li se boriti put od kad sam imao Moskato mrtav? "
  
  
  Ego je oči upoznao moje. "Svi griješimo, zar ne?"
  
  
  Njena, on ramena stresla. Dobro. Ali zašto priču?"
  
  
  "Barry Parson je džez? Upravo sam oprala prašina sa polica, " rekao je, pasti u Barry Parson je Britanskim akcentom. "I izgledalo je kao da je bilo ono što je trebalo da se uradi, u ovom trenutku. Šta ću da radim, da se odlučim, i kažem:"Što glas za nju, dobra stara Rico Corelli! To nema smisla, ne? "
  
  
  Njena je bila smijati. "Još uvijek ne kao lasica sve ovo bifurcation i utrostručiti. Mogao si napravio kontakt sa Juana odmah. Spavao si sa njom, tamo, a opet ovdje. Zašto jednostavno ne daš hej informacije i pitaj je da proverim? "
  
  
  On je malo dole na svoje cigarete i gledao kroz vjetrobransko staklo. Sneg pada, ali postaje lakša sada. Pogledala sam gore i videla naša dva lica ogleda u tamna noć.
  
  
  Ego je oči buljio u mene.
  
  
  "Ja ne verujem u sobi," rekao je, mrštiti. "Mislim, čak ni moj. Ovo je mjesto iznajmio sam je u Torremolinos. Kako da znam da Moskato nije rekord me na kasetu pre nego što sam pratio te do njegovog stana? Nakon svega, mislio je da bi me ubio na brodu. Ali možda to je bila zamka. Stvarno? Možda Moskato nije bio tamo, možda Moskato je uvijek misli na mene i da me čeka. Kako sam mogla znati ga? "
  
  
  Ona je sjedila tamo.
  
  
  "I u ovom hotelu. Ne vjerujem joj ništa. Ništa nije kao to. Mislim da ima bube u svakoj sobi. Morao sam proći kroz budućnost sastanak jer je to bio dio prvobitnog plana. Ne volim da odstupiti od početne planiranje, jer je to ostavlja previše šansu. Pošto smo već znali jedni druge, to je samo je odigrao kul i nastavila je od tog trenutka. Žao mi je ako to je uvrijedio tvoj smisao za redom."
  
  
  To je imalo smisla.
  
  
  "Šta sad?" Pitao sam je.
  
  
  "Dogovorili smo sastanak izmedu djevojka i ja," Parson je rekao, opet poslovno. "Dostaviti mikrofilm".
  
  
  "Gdje je?"
  
  
  "Pa, znaš što mislim o hotelu. To ti daje pravo da li broj. I ne volim da se družim sa ljudima u Prado znam reći. Vidi, sta je sa ski?"
  
  
  Mislili su da je o njoj. "To je baš napustio, u redu-u puta. Nema insekata u snijegu, takođe." On se smijao, pitajući se kako tačno je to bilo.
  
  
  "Do đavola sa snijeg. Možeš upucati osoba u pariz sa teleskopske leće." On shuddered. "Ne sviđa mi se uopšte."
  
  
  "Ali ako niko ne zna da si Corelli..."
  
  
  "Ko je to rekao? Pored toga, postoji još jedna loša stvar. Ako Moskato još uvek postoji, i njeno, naravno da je on nakon Arturo kupio ego - hoće li pripaziti na tebe i tvoj posao, stvarno?"
  
  
  "O Juan?"
  
  
  "Naravno! Tako da moram da ga vidim negde da je oba oka-uhvati i zaštićeni u isto vrijeme."
  
  
  Njena, on ramena stresla. "Ovo nije lako bibliju da popunim."
  
  
  "Ne? Šta je sa jednim od ovih kablova kola? Kad si u jednom oko njih, ti si izolovan, sam, i na sigurnom!"
  
  
  Razmišljao sam o tome. "Gondolu? Joj, znam na šta misliš. Na ne sa njom i ustani zajedno. Dok si tamo, zaključan u kablovsku auto, možete se ubaciti u kontrolisano okruženje i niko neće biti pametniji. da li je sve na filmu? "
  
  
  "To je u redu."
  
  
  Sjedio sam i mislio. "Ali neko je još uvek mogu da te upucam od padinu."
  
  
  "To je gde ti upadaš, stari," Parson je rekao, pješke natrag u Britanskoj univerzitetu. "Ti skije, stojim na Borregilas stanicu i pokrivaj nas dok se približavaju."
  
  
  Razmišljao sam o tome. Sviđa mi se. Što sam više mislila o tome, više mi se sviđa.
  
  
  "Ja ću kupiti ovaj," rekao sam.
  
  
  "Koje je vreme?"
  
  
  Njen rekao: "Sutra u deset ujutro?"
  
  
  "Zapravo," Parson je rekao. "Ja ću se kloniti, Juana. Ne želim nikakve komplikacije kad smo tako blizu dogovora."
  
  
  "Srećno," rekao sam.
  
  
  On je stajao u snijegu, prepravljala vindjakna. Može osjetiti hladan kulja kroz otvorena vrata, iako snijeg bio je skoro potpuno nestao.
  
  
  "Počnemo," Parson je rekao. "Ja ću pratiti."
  
  
  On je klimnula sa njom.
  
  
  On je zalupila vrata u lice i požurio oko spomenik, gde je nestao iz vida.
  
  
  * * *
  
  
  Renault počeo bez problema. Pustio sam EMU se zagrijati malo, onda cekali dok nisam vidio Simka dođi iza ugla od spomenik, njen farove kosim dole na provizorne put. Onda je odvezao, puzi niz kratak prilazu na autoput. Mahnuo Parson u retrovizor.
  
  
  Vidio sam Sim Kartice da me pratiš svoje treptajuča svjetla u pada snijeg.
  
  
  Obrti i izgleda da su prilično oštre, zahtijevaju stalno kocnicu i downshifting. Počeo je uživati u puta kada je osetio prvom mokrom kočnicu sistem.
  
  
  To spustio kroz dolinu oko crni mica da uzgajaju gore, gde je put bio prokleti u V-u obliku jarak. Na kraju, vidjela sam na trotoar pravi brzo oštro znak ravno naprijed.
  
  
  U sred njegovog stomaka, počeo je da uspori i osjetio skliznuti. Mislio sam da sam nabasala na smrznutom mjesto na putu do nesreće, i pokušao opet. Ali to nije bilo smrznuta mjesto na sve.
  
  
  Udario sam nasilnika opet da bude uvučena u posao kad downshifting, ali
  
  
  
  
  
  Vrsta prijenosa
  
  
  Tekst Prijevod
  
  
  Izvor sms
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Prijevod rezultate
  
  
  Izgleda da nije prijenos li moći na točkovima.
  
  
  Njena je izbezumljeno pritisak na sedištu, polugu, ali sada njen je prebrzo isao da počnem, i mogao smenu u nižu brzinu.
  
  
  Ja usporilo na podu kao što je pošlo nizbrdo, ali brzina je bila previše brzo. Srećom, krivinu ispostavilo se da je jako dobar. Napravljen je po stvari. Ali onda sam pogodio levo okreni u suprotnom smjeru i udario nasilnika iznova, nadajuci se puta će mi dati zamajca ovdje. Ali nisam osetio ništa, ali mokar neefikasnosti.
  
  
  Ništa.
  
  
  Okrenuo sam se volan teško i pretvorio ga. Put srediti, ali počela je da se spuste kao autoputu pretvorio u dugo, nivo preći prijelaz visok rocky padinu. Na kraju pješačenje, on je primećen na par nazad znakove sa velikim upozorenje na putu ispred.
  
  
  Povezao sam se na nasilje, opet, ali ne odgovor. Je pritisnuo, na sedištu, polugu, ali on nije mogao smanjiti ego na minimum. Joj se okretala kolut naprijed i nazad, pokušavam da dobijem trenja tip snijega smanjiti Renault je brzina tako da joj je mogla da spusti prokletu stvar u nizak opremu.
  
  
  Nije uspio.
  
  
  Parson je vidio svjetla iza njega, a ja sam se pitao da li je on gledao me S i čudno preko mog neobjašnjivo loše vozi.
  
  
  Svjetlo joj pokazao dva puta, kao signal za pomoć.
  
  
  Kriva je sve bliže i bliže, i Renault ne može da kontroliše to. On je mislio u vezi prelaska unutrašnje jarak, ali odlučila je da su šanse slomiti osovine i pljačkaju točkove je bio prevelik da rizik. Ja sam takođe bila smrskana stan na škriljac banka koja rose oko jarka kao volan je odrastao blizu mojih leđa.
  
  
  Gume stao, a on se okrenuo volan na lijevo da se okrenem previše brzo. To se srušio u ukazuje da je banka mog u pravu. Reno izveo rame na putu i ide pravo na vanjskom rubu put, gde je tu bio za stopu od kamena gomilaju pod bijelom-naslikao drvene ograde to proteže nekih dvadeset metara.
  
  
  Udario je u stranu ograde, pokidao nešto sa Renault tijelo, a onda galloped nazad na nasip. Ali to je izvukao teško i auto ispravi ponovo.
  
  
  Ispred mene, na putu je nastavio da se spuste brzo. Nekoliko jardi, vidjela sam na cesti pravi oštro pravo okreni, sa još drvene ograde štiti dijelove i veoma veliki znak prije red.
  
  
  Nikada neće biti u mogućnosti da se ove stvari.
  
  
  Zvuk tisućama motor blizu uho uhvaćen je i okrenuo se brzo.
  
  
  To je bio Velečasni.
  
  
  On je pucao na mimo Sim karticu na mene i pucao je na putu ispred.
  
  
  Pitao sam se što se dovraga krojač pokušava da uradi. Ona je zamolio da nazovem iz emu, ali ne Stahl.
  
  
  On me otvoriti ispred mene, i skoro je vikao na mu da izađe na putu ili se udarili.
  
  
  Pokušao je na sedištu, opet, očajnički pokušavajući da se dole korak, ali to je bilo od koristi.
  
  
  Parson je pravo ispred mene. On je skoro zatvorila oci, čeka na sudar da se desi.
  
  
  To se nikad nije desilo.
  
  
  Odjednom, moj prednji branik je ševio protiv Parson je zadnjem braniku. Vidio sam crvena svetla od Simon Parson treperi, onda izlazi, onda ideš, onda idem opet van.
  
  
  Njen usporava.
  
  
  To je stari trik da prestaneš da odbegli auto od kocenja auto ispred to da uspori auto iza.
  
  
  Joj čvrst stisak na volan bio jer sam znao da je jedan kamen na pogrešnom mjestu na cesti bi baciti Renault sa Simon branik, i ja bih bio izbačen lijevo ili desno, onda uzrokuje da klizi sa usporava auto i ici ni u litice, ili preko ivice litice u zrak.
  
  
  Parson je nasilje je nastavio da trepni i trepnuti, i dok smo je došao red, imao me je zaustavio. Stavio sam ga u rikverc i ušao u auto, drhti.
  
  
  Vrata su se otvorila i Parson je izašao kroz SIM karticu. Vratio se na moju stranu kola, i sneg pada svuda oko njega.
  
  
  Moj upaljena svjetla vani, prosvetljujuće iza Simon i pokazuje Parson stojim tamo u noći.
  
  
  "Neću te pitati što se dogodilo," Parson je rekao polako. "Neko udario u tvoj Renault."
  
  
  On je klimnula sa njom. "Hvala vam za vašu pomoć. To je dobar trik."
  
  
  Zaustavili smo se u Esqui Prado baru pre nego što sam je uzeo njeno auto u garaži. Imala sam tri lumumba je i šolju kafe, i još uvek se ne osjeća dobro.
  
  
  11
  
  
  Joj se vratila u njenu sobu nakon kratkog boravka u Barre Esquí sa Parson. Rum i čokoladu u lumumba mi je pomogao smiri se malo, ali bio sam još tresu kada stavio sam ključ u vrata i ušla unutra.
  
  
  Okreće na sveto svjetlo, čuo je šuštanje na drugom kraju sobe, onda će se vrata koja su se otvorila, i Juana bio tamo, oči širom. To je kao da je upravo probudio iz duboko spavati.
  
  
  "Jesi li ga upoznao?"
  
  
  "Da", rekao sam. On brzo otišao u biro i pokupio svesku. To je bilo brzo naškrabane na nen od bug i pokazala da hej.
  
  
  Zaspala je da je razumjela.
  
  
  "Kako se to dogodilo
  
  
  
  
  
  Vrsta prijenosa
  
  
  Tekst Prijevod
  
  
  Izvor sms
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Prijevod rezultate
  
  
  ići? "Šta je to?" pitala je.
  
  
  "Ništa za prijaviti. Ja ću da vidim ego ponovo." On je bio zauzet pisanjem u svesku. "Upoznat ćete ga sutra u deset sati u gondola. Više detalje kasnije."
  
  
  Zaspala je.
  
  
  "Sad idem u krevet i odmori se."
  
  
  "U redu", rekla je.
  
  
  Da sam ukazao na hodniku vrata, što ukazuje da bih da je upoznam van uskoro.
  
  
  "Dobro veče, George," ona je rekla, i vratio se u svoju sobu.
  
  
  Skinuo sam odjeću, promijenilo u čisto i izašao u hodniku. Juana sjedio i pušila cigaru.
  
  
  "Da li si sigurna da su sobe ozvucen?" pitala je.
  
  
  "Pozitivan."
  
  
  "Jesi li upoznao Corelli?"
  
  
  "da. Znamo ego kao Barry Parson."
  
  
  Studirala je mene. "Skoro sam da pretpostavim."
  
  
  "Ja uradio isto."
  
  
  "Možeš biti siguran?"
  
  
  "Kako mogu biti potpuno siguran? Ali on poznaje tebe na kablovskoj auto, gde, krojač, vi ćete dobiti materijala"
  
  
  "Šta je to?"
  
  
  "Mogu ja to," rekla je samouvjereno.
  
  
  Dobro. Pokrivaću te sa ski padinama. To je ono što Corelli želi."
  
  
  "Ali, kako mogu Komarca znam za sastanak između njega i tebe?"
  
  
  "On je bio nas gleda sve vreme."
  
  
  "Pokušat ću paziti na njega."
  
  
  "Ne brini. Ja ću se pobrinuti za to. Samo upoznati Corelli i vidi da li se on šali sa nama ili ne."
  
  
  Pogledala me je. "Zašto nije on mi je dao informaciju ranije?"
  
  
  "On kaže da je htio biti siguran."
  
  
  Namrgodila ramena. "Pretpostavljam da ima smisla."
  
  
  "Uzmi kabl auto s njim i ski iz Borreglas. Naći ćemo se u baru dole kada je sve gotovo." Onda ćemo požuri i proverite autentičnost njegove stvari."
  
  
  "Malagu?"
  
  
  "Granadi. Imam odašiljač tamo."
  
  
  "U redu."
  
  
  Joj, otišla nazad u sobu i da dignem za spavanje.
  
  
  * * *
  
  
  Sada bi mogao da vidim sve zajedno rocky grebena. Sunce svetac je čisto bijela. Snijeg sveti Gospod je oslepeo moje oči, ali nekada sam filter u mojoj Zeiss 60x naočale.
  
  
  Kabl auto je bio pomaknut, a ja mogu jasno vidjeti Juana je žuti pulover. To je bio samo joj i Parson unutra. Gondolu obično nosila četvoro ljudi, i znao je da Parson dao sam napojnicu osoblje za privatnu vožnju, ali nisam se brinula. On je imao novca da uradim to.
  
  
  Naočara otkotrljao preko polja ponovo, i onda ego je vidio.
  
  
  * * *
  
  
  On je ležao na svoj stomak u granita ivice na pola puta između Borregilas i Prado znam reći. Bio je obučen u sivom odeću, pa definitivno je pomešali sa mica i granita prošlost. Ali mogla sam da vidim da je on bio je covek na kraju krajeva, i mogla sam da vidim da držao je dugo pušku uz litice. Nišan je spojeno sa puškom.
  
  
  Nisam mogao nikome reći da je tip puške od poena.
  
  
  Ležao je vrlo mirno i čekala. I on je gledao kod gondole sa Juana i Parson. Kako je znao da su uzimali ego? Kako bi on znao?
  
  
  Parson? Parson je zamjena? Da li je neko ugovorio Juana? Kako je procurila informacija opet? U svojim sobama, niko nije rekao ni reč za nas. Niko ali Parson i meni znali da je vrijeme i mjesto.
  
  
  Ipak, ubica leži i čeka.
  
  
  Moskato? Vrlo verovatno.
  
  
  On otkopcane joj prohladno i izvukao Lugerom . Joj ego je tretiran i uživate u minutu. prohladno je. Ja bih za prelazak staze i dobiti uporište na litice do toga. Onda ću morati da prelazi preko stijene i da ga ubiti prije nego on može napasti.
  
  
  Nije bilo drugog načina. Ako pustim Moskato da živim, on će probati opet da se Rico Corelli - pokušaj ponovo dok emu uspije!
  
  
  Sudeći po brzini od kablovske auto i lokaciju osoba na stenama, imala sam oko minut i po da napravim potez.
  
  
  Provjerio sam spuštanje malo da izbjegne opasno tajkun i vozio ispod njega. Kada joj je udario na dnu tobogan, nešto se dogodilo sa ostatkom snijeg na vrhu, a ona iznenada našla tone u tobogan na koljena. Gurnuo sam i odbacen, i sneg pao sa mnom. Bio sam sretan. Velika kugla kotrljala snijeg nastavio da odeš od mene i pogodila kamenje u blizini.
  
  
  Njen izgubio dragocjeni sekundi.
  
  
  Kamenje bila ispred mene, ali nisam mogao ni vidjeti čovjeka kako ispod mene. Morao sam izvaditi kameru i polako pan duž grebena.
  
  
  Onda ego je vidio.
  
  
  Bila sam izbacena kurs za oko stotinu metara! On je bio previsok.
  
  
  To brzo počeli da se spusti na brdu opet se vraća u drugom pravcu, odstupanje od toga naravno, i povratku na stvar unutar ljudskih do na stenama.
  
  
  Pustila sam spone i stavim skije u stijenama, da oni ne bi skliznuti. Onda on je izvukao i pogledao je preko ivice kamenje.
  
  
  Na primjer, vidio sam da su žičare polako raste između druge i trece žrtve je čelična stuba. I ona bi mogla da bude viđena od covek sa puskom, koji je zavladao ego čvrsto i upravljao gondola pazljivo jer je pomaknuo su čelični kabl.
  
  
  Je lugera uperena u glavu i otkaz.
  
  
  Tebe je pogodio kamen i odleteo negdje. Mogao sam da čujem rikošet pjevanje.
  
  
  Čovjek okrenuo brzo. Nisam mogao da vidim u magli na njegovo belo lice. Nakostrešila mu se brzo okrenuli, i uperio pušku u mene - opseg i sve.
  
  
  Pokreni oči uhvaćen u snijegu iza mene-preblizu
  
  
  
  
  
  
  Vrsta prijenosa
  
  
  Tekst Prijevod
  
  
  Izvor sms
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Prijevod rezultate
  
  
  poverenje.
  
  
  Upucao sam je opet. Ali je on nestao iz vida odmah nakon što je pucao. Ego je mogla vidjeti.
  
  
  Pognuti tamo, ego pokušao uzalud da je nađem.
  
  
  Još jednom slomio kamen sa moje strane.
  
  
  On sakrio.
  
  
  Gondolu bilo da se polako uzduž kabl, i Juana je žuti pulover mogao da ga vidim, i to je sve što sam bio pažnju.
  
  
  Revolveraš je ustala i okrenuo od mene uperili u gondola. Upucao sam je opet.
  
  
  Pao je, puzao iza stijena, nestao je to u potpunosti. Je, vidjela sam ga udario litice, i usmereni su na gondola.
  
  
  Počeo sam ga preko stena, ali znao sam da ne mogu doći do na vrijeme.
  
  
  Sa pucketanjm kabl štipaljkama, on je vrati na svoje skije i počeo je nizbrdo, dva palice u jednoj ruci i lugera u drugoj. Nije udobno ski položaj on mogao zamisliti.
  
  
  Jer je napredovala, shvatio sam da nisam mogao da pucam na skijama, i tako, proveo je više dragocenog vremena.
  
  
  On je spustio na nivo gdje je on, čučala, slomio besplatno za vezu, i zgrčenog dole preko stijene.
  
  
  Glas je!
  
  
  Upucao sam je.
  
  
  On je ciljao u gondola, i otpustio je baš kao što sam uradio, ili možda djeliću sekunde kasnije nego što sam uradio. Šta se desilo sa nama, svoje upucao izgleda da ga je uzrokovalo da zakaže, i ego optužba je bezopasan jer je udario u bazu gondola, nego kroz prozor u Parson je dolar gomilu.
  
  
  Udario je strijelac.
  
  
  Pao je lice u stijenama, onda reflexively okretala i zamahnuo pušku oko dok je uperen skoro direktno na mene.
  
  
  Joj, skočio natrag, i u snijegu, klizi niz planinu. Meci lete svuda oko mene, ali niko od njih me je udario. Joj zalazak sunca je nazad na litice-linije, držeći se ne za kupovinu.
  
  
  Rok je klizavo, ali njen je dopuzao to, i kada drugi onako bulje eksplodirao je blizu mog uveta, ja podigao njenu glavu, vidio ego jasno, i pucao u emu u vrat.
  
  
  Odmah je pao. Krv je eksplodirala oko njega u crvenoj oblak.
  
  
  On je bio tada u lokvi ledeni crvenilo kada je otišao do njega.
  
  
  To je Alfreddo Moskato.
  
  
  Komarac.
  
  
  Provodadžija!
  
  
  * * *
  
  
  Pušku, taj prvi pucao u mene i to je trebalo ubiti, Rico Corelli u gondola je Winchester 70 Super Razredu pušku, kalibrisana za 30-06 Springfield metaka i opremljena sa Bausch & Lomb Balvar Lee dot varijablu-moć optički prizor. To je bilo divno bušenje platformu.
  
  
  U 30-06 Springfield Zdravo Brzine čauru, sa bronzanu napojnicu, možeš isporučiti brzinu od 2,960 metara po sekundi i brzina 2,260 metara u sekundi u 300 metara, sa udarnu snagu 2,920 ft-kg brnjicu energije i 1.700 ft-kg. funti za 300 metara. U Bausch & Lomb moć prilagodljiva prostor je prilagodljiva od 2 1/2 da 4x, sa samo dva pokretni dijelovi kontrolira visine i vjetru.
  
  
  Ako nesto mogu da pomognem ubije osobu od daljinski pucnjave lokaciju, ova kombinacija mogao.
  
  
  Joj, savijeni preko mrtvaca. Imao je novčanik i papire, ali očito su krivotvoreni. Ime je rekao da Natalio Di Cesura, i novinama je pisalo da je došao iz Bari, Italija.
  
  
  Imao je tamna koža, tamnu kosu, i obrijao plavi bradu i štapić. Ego je zulufe su kraće nego što je normalno, ali ne izgledaju tako dugo.
  
  
  Nosio je lijepo prohladno i čvrsto ski pantalone.
  
  
  On se pretvorio u zvuk odjednom korake na stenama. Odin Građanskog Stražar došao do mjesta, skinuo skije i došla je da me sa svesku u ruci. Joj, primetio da ego futrola od nje pojas je otkopcane.
  
  
  Pogledao me je, rekao ništa, a onda otišla u "the rock" gdje je mrtav čovjek leži. Nagnuo se dole i gledao u tijelu, onda pažljivo pregledao ego i napravio neke beleške.
  
  
  Dodirnuo leš je vrat i osjetio puls. Mogao je rekao emu da ego ne bi biti tamo. Uzeo je papire, pregledao ih, i onda pregledao Winchesterka 70 sa obima.
  
  
  On ustao i okrenuo se prema meni.
  
  
  "Oprostite na smetnji, gospodine," rekao je to na engleskom.
  
  
  Nasmijao se na nju. "Kako si znao da je engleski?"
  
  
  "Znam da si Amerikanac," on me ispravila sa osmehom. "Sa svojim skije".
  
  
  Bili su Austrijanci, ali kupio sam od ovde u Sun Valley. I to je bio usađen u njih.
  
  
  "Da li si prisustvovao-nevolje?" "Šta je to?" pita da delikatno, ali izgleda.
  
  
  Njena, on ramena stresla.
  
  
  "Možda ti si više od svjedoka. Možda si bio umiješan u ta osoba je smrt?"
  
  
  Nisam joj ništa rekao. Kada je on će recite mi moja prava? Ali, naravno, u Španiji si, ne pročitam tvoja prava.
  
  
  Počeo je da otkopčam svoje mogao da izvadi njegov novčanik.
  
  
  Guardia oružje, Amerikanac Colt .45, je odmah u Ego je ruku i prekriven je moj život.
  
  
  "Žao mi je, gospodine, ali molim vas, nemojte uzeti nešto iz džepova."
  
  
  "Samo želim da predaš svoju ID karticu," ja sam se smijao. "Došao sam na preporuku Gospodine Mitch Kelly oko Malaga."
  
  
  Priznanje flickered preko lica. "A. Jasno. Imaš ego karticu ovdje. I jedan oko tvoje." Pogledao ne i polako stavila joj nazad u plastiku direktorij. On predao novčanik i zalupila ego zatvorena sa pametan šamar.
  
  
  Uzeo sam ga, a da to skloni.
  
  
  "Žao mi je, gospodine. Nije n
  
  
  
  
  
  Vrsta prijenosa
  
  
  Tekst Prijevod
  
  
  Izvor sms
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Prijevod rezultate
  
  
  Ovdje čekam vas za ispitivanje. Ako želiš da odem? "
  
  
  Oh, to je divno malo SJEKIRU logo na uglu Mitch Kelly je kartica to je izgledalo da su svi znamo i volimo.
  
  
  Okrenuo se i uperen u mrtvaca. "Je li on znati da si ti?"
  
  
  Guardia tresao glavom. "Ja ne mislim tako. Ali ću saznati uskoro."
  
  
  "Ljubazan savet," rekao sam. "Ova osoba je možda je htio u Malagu za zločin. Ubojstvo."
  
  
  "Ah."
  
  
  "I ubistvo dečko sinoć je otvorena na Prado znam reći."
  
  
  Guardia oči suzio. "Znaš, mnogo toga, gospodine."
  
  
  "To je moj posao. Znam mnoge stvari. I slikam ih, " dodala je sa osmehom.
  
  
  On je pozdravio. "Prima: izvinjavam se što sam u pritvoru. Mislim da bi bilo lijepo da ti nisi ovdje kad je moj kolega stigne. Malo je mlada i impulsivna."
  
  
  Izgledao je na brdu. Još Guardia je na skijama i trči niz brdo.
  
  
  "Hvala vam."
  
  
  On poklonio od struka na dole i pozdravio. "Reći ću Gospodine Keli je da smo se upoznali."
  
  
  Okliznuo se kroz spone, pokupio svoje poljaci, i brzo se spustio do Prado znam reći.
  
  
  * * *
  
  
  Nakon pola sata od toga, vratio sam se u hotel. Juana me je čekao u dnevnoj sobi za veliki kamina.
  
  
  Bili smo sami.
  
  
  Lice joj sija od uzbuđenja. "Imam ovo," - ona mi je šapnula.
  
  
  On je klimnula sa njom.
  
  
  "Šta je to metež?" - ona je mislila.
  
  
  "Ja sam uplašen Moskato i ubio ego."
  
  
  Njeno lice izblijedila. "Kako je znala da se nalazimo na kablovskoj auto?" pitala je. "Niko nije znao, ali ti i ja, i Parson."
  
  
  "Misliš da Parson je stvarno Corelli?" Pitao sam je.
  
  
  Namrgodila ramena. "On sigurno zna mnogo o drogama mreže. I on je voljan da nam ga na srebrnom pladnju. Veoma sam uzbuđen zbog toga."
  
  
  "Jesi li ikad bio razočaran?" Pitao sam veselo.
  
  
  "Vrlo čvrsta. Čim smo počeli da se igraš sa tim prva zamjena Corelli."
  
  
  "Danas nije kada ćemo vam sve u Granadi."
  
  
  "Ne mogu biti sigurna da je informacija tačna, Nick," kaže ona, kao da je razmišljala o tome već neko vreme, i konačno odlučila. "Izgleda da je šteta što sam doći ovako daleko, i ne mogu reći da Corelli autentičan ili ne."
  
  
  "Ne brini. SJEKIRA pamćenje banka će znam."
  
  
  "Ali se pitam zašto sam je poslao ovdje na del sebe." Sada je ona se duri.
  
  
  "Zaboravi. To je dio posla."
  
  
  Mehaničar u Prado znam reći garaži se izvinio. "Ja ću dobiti ego od dva sata popodne. Je li to dovoljno brzo za tebe, senor?"
  
  
  Njena, on ramena stresla. "Trebao bi biti. Šta se desilo?"
  
  
  "Tekućina za kočnice ispraznili, gospodine."
  
  
  "Zašto?"
  
  
  "Naftovod neuspjeh". Nije hteo da kaže koliko.
  
  
  "Odmor?"
  
  
  "Veoma čudno, gospodine," on je priznao. "Ne dijelove tekućine liniju nosi napolje na ovaj način. U stvari, to je nemoguće."
  
  
  "Šta se onda desilo?"
  
  
  "U redu je pokvaren."
  
  
  "Rez?"
  
  
  "Izgleda kao da jeste, gospodine." Sada emu je nelagodno. Takve stvari su neshvatljivo da emu.
  
  
  "Da li neko ovo isekao na cilj?" Pitao sam je.
  
  
  "Ne znam. Ne želim da pričam o tome. To je vrlo ozbiljna optužba."
  
  
  "Ali tamo nema nikoga da se napuni, pa zašto mi ne kažeš?"
  
  
  Vidio me je na osmijeh. Dobro. Rekao sam joj da je neko izvadio tu liniju, gospodine. Rez! Ima li to smisla?"
  
  
  "Oh, da", rekao sam. "To ima smisla."
  
  
  Dječak je izgledao ozbiljan. "Onda imaš neprijatelja, gospodine. Žena je muž, možda?
  
  
  Španci su tako neizlječivo romantike!
  
  
  "Da", rekao sam. "Osjećam se kao da bi to mogao biti. Ali i to je vredno toga, znaš?"
  
  
  On je obasjan. "Dobro onda. Dobro!"
  
  
  "Bicu tamo u dva."
  
  
  "O, ima još jedna stvar," rekao.
  
  
  "Šta je to?"
  
  
  On je oklevao opet, gledam okolo i da vidimo da li iko sluša.
  
  
  "Da li znaš šta je to?", a on je uzeo nešto je ispalo iz džepa, i držao u ruci.
  
  
  Ego je uzeo od ego je palm. To je bilo divno grešku. Magnetni odašiljač u kombinaciji sa pravcu velikanu. Lijepa model! Potpuno profesionalno. Verovatno Japanski ili nemački.
  
  
  Joj, pogledao. "Nemam pojma šta je to."
  
  
  "I meni, senjor."
  
  
  "Gde si našao ovo gadget?"
  
  
  "Bilo je prikaceno na dnu Renault, gospodine."
  
  
  "Kako zanimljivo. Pretpostavljam da je to samo otišao od auto puta kad sam se vozio."
  
  
  "To je privlačnost, znaš, senor? Mislio sam da ćeš biti zainteresovan da vidiš."
  
  
  "Mi... vrlo zanimljivo."
  
  
  Pravcu nalazaču položio ga dole za minut i izvukao nekoliko stotina pezeta. Ovde je dao dečko. "Ovo je za tebe," i ja sam rekao. "Za vaš interes i za tvoju šutnju."
  
  
  "Razumem, gospodine."
  
  
  On je bio siguran da je istina.
  
  
  Znao je da joj sada, kao Moskato znao za kablovsku auto sastanak.
  
  
  Joj samo rekao emu 1
  
  
  Dvanaest
  
  
  Kao Juana i ja smo sjedili u Milostivog vrt, kratak, tamnokosa, kovrdžava Ciganka po imenu Gervasio Albanes je došao da nas. On je vodio naš put, koji je već bio ispred nas. Za dizajn, Juan i nju su ostavili iza.
  
  
  "To je toplo za Andaluzije," rekao je u vrlo dobro engleski naglasak.
  
  
  "Ali ne za Maroku," on kaže da od reume, opet sramota za Hawke i potpuno djetinjasto priznanje sistem stvorio SJEKIRU.
  
  
  On je klimnula
  
  
  
  
  
  Vrsta prijenosa
  
  
  Tekst Prijevod
  
  
  Izvor sms
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Prijevod rezultate
  
  
  Je pogledao oko sebe. Postoji konkretan klupi pod pepper drvo, a on nas je vodio tamo. Sedeli smo zajedno, pazi na odražava bazen i veliki Maurskom hodnik suprotno.
  
  
  "Imam vijesti za tebe," rekao je da u šapat. "Da bi se trebali naći odmah nakon repove završava."
  
  
  "Vijesti?" Pitao sam je.
  
  
  On je stavio prste na usta. "Kasnije. Na brdu suprotno." On je uperio prst na mimo Milostivog na prodavač na sjeveroistoku. Rečeno nam je ranije bilo je nekoliko pećine na brdu, pecina, gde veliki broj cigani su bili još uvek peče. U stvari, to je ono što Gervasio lično nam rekao.
  
  
  On je klimnula sa njom. "I onda izlete. Na ulazu da Milostivog."
  
  
  Publika na ulazu da Milostivog je da nas kad smo izašli, i Gervasio nas vodio na parkingu.
  
  
  "Imaš li auto?"
  
  
  "Avaj, ne," rekao Gervasio, nasmijani. On lil šarm u pravcu Juana. "Imam samo mali Lambretta ...
  
  
  "Ne proliti krv svuda po putu," rekao sam. "Pođi sa nama. Odvest ćemo te ovde kasnije, i možeš pokupiti Lambretta."
  
  
  "Svuda si u hotelu, i to je to."
  
  
  "Negativno. Mi smo samo praktičan. Ne smijemo gubiti vrijeme da se vozim nazad i nazad dok čekam da prevaziđe veliki brda. Gdje idemo?"
  
  
  "Živim u pećini, gospodine," rekao je tragično, daje Juana više sok sa svojim očima.
  
  
  Bila je da ga gledam. On je se da ne.
  
  
  "Zaboravi, Gervasio. Kladim se da imaš četrnaest-litru bacač pun od čistog zlata novčiće na dnu pećinu.
  
  
  Ego je oči je sijalo. "Ti si duhovito čovječe, gospodine."
  
  
  Gervasio i Juana se popeo na zadnjem sjedištu. On ju je gledao warily, ali mogla sam da vidim kako mu se oči ponekad me je pogledao u ogledalo.
  
  
  "Dođi ovamo, gospodine, i onda ravno na," on je rekao meni, i nastavila da trči dok, nakon kratkog vremena, stali smo ispred rupa u zemlji. Bilo je i drugih auto je parkiran tu, kao gomila motocikala. Uglavnom bilo mjesta i Pezo. To je jedna velika kreditnu karticu u blatu.
  
  
  "I sjedimo ovdje."
  
  
  On je klimnula sa njom. Joj, da ga gledam u retrovizor. "I sada, za vijesti, Gervasio."
  
  
  "Senjor Mitch Kelly želi da je ti nazoveš emu u Malagu, odmah."
  
  
  "Da li je objasnio zašto?"
  
  
  "Naravno da nije, gospodine. Ali to je bilo stalno."
  
  
  "Gde mogu da je nazovem ego?"
  
  
  "Imam linije u kući."
  
  
  On je ukazao na ulaz u pećinu.
  
  
  Pogledao Juana. "Pa, idemo."
  
  
  Imamo i pratio Gervasio u pećinu. Unutra, to je namješten kao i svaki drugi kuće, sa teškim španski nameštaj, tepihe na hard-spakovala zemljani pod. Bilo je žarulje i lampe uključena u električnu kuće. Glavna soba je smrdjela vrlo snažno kuvanja.
  
  
  Gervasio otišao na policu, na kraju sobe i izvukao kožnu slučaju da belied medija od Mitch Kelly je ja R / T sigurnu kuću u Malagu.
  
  
  On uključen u ego i pustiti je da se zagrijati. On je sjedila i gledala u to. Juana ustao i odšetao uokolo, gledajući u strahu u zavese na zidovima, je intricately tkanje tapiserije, čipka pokriva stolove, Internet.
  
  
  Gervasio dao kod slova a odgovorila na Kelly je zahtjev za identifikaciju.
  
  
  "Kelly?" Rekao sam da, nakon trenutak. "Zašto telefon?"
  
  
  "To je devojka. Ona je krenuo da Sol y Nieve."
  
  
  "Zapravo. Pa?"
  
  
  "Da li imate bilo kakvih problema?"
  
  
  Prestao je, gledam Gervasio. "Nevolje"?
  
  
  "Pa, nisi pojavio tvoj Roman nos još. Stvarno?"
  
  
  "U stvari, jesmo."
  
  
  Tamo je tisina. "Slušaj," Kelly je rekla. "Rimskim Nos se zove djevojka juče i rekao joj hej, o smrti mladić, i jutros-za smrt drugog čoveka!"
  
  
  "To je istina."
  
  
  "Rimskim Nos je odbio da te upozna ili N. X., stvarno?" N. X. Droge ekspert. Vrlo dobro. Juan Rivera.
  
  
  Čekao je. "Negativan. Šta mu je to razlog?"
  
  
  "Rimskim Nos kaže da želi otkazati sve ovo. On je siguran da je to namještaljka. On je sigurno taj ego organizacija je pokušao da ga ubije. Da li me čujete?"
  
  
  "Glasno i jasno."
  
  
  "Djevojka je sada vozi u crvenom Jaguara. U crvenom Jaguara. Razumes?"
  
  
  "Ja vidim. Otvarač. Zašto je došao?"
  
  
  "Ona kaže da želi da razgovara Rimski Nos u susretu."
  
  
  "Čekaj malo. Oboje smo se upoznali Rimski Nos. Ponavljam. Oboje smo se upoznali Rimski Nos. Da li me čujete?"
  
  
  Pauza. "Čujem te."
  
  
  "Ne razumem zašto misli da se nismo sreli Rimski Nos?"
  
  
  "Možda i nisi."
  
  
  "Postoji takva mogucnost. Rimski Nos nije bio na del sama jedinstveno identificiran. Ali on nam je dao materijal."
  
  
  "Djevojka tvrdi da nisi upoznao Rimski Nos. Rimski Nos želi da se vratite na Korzici bez da te prepoznaju svoj neprijatelja. Zato ne izlazim sa tebe."
  
  
  "Tako nam je Rimski nos nije Rimska nos."
  
  
  "Ponovno izvođenje predstave u Malagu Bay. Da. Vrlo verovatno."
  
  
  "To je prilično jasno da mi je," ja sam priznala. "Dvije stvari: Rimljanin nos je Rimljanin nos, ili Rimski nos nije. Callie. Ulazi u auto i pridruži nam se u Sol y Nieve."
  
  
  Pauza. "Zašto ne?"
  
  
  "Treba mi tvoja pomoć. Moramo biti sigurni da je Rimski Nos je ono što tvrdi da."
  
  
  "Kako joj mogu pomoći?"
  
  
  "To je komplikovano priču. Ali ja znam šta sada da radim."
  
  
  "Hotel bi rekli istu stvar!"
  
  
  "S
  
  
  
  
  
  
  Vrsta prijenosa
  
  
  Tekst Prijevod
  
  
  Izvor sms
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Prijevod rezultate
  
  
  stari y Nieve. Sierra Nevadi Hotel. Večeras. Zar ne?"
  
  
  "To je u redu."
  
  
  "Niti komunikacije."
  
  
  Sjedio sam i gledao kako set za dugo vremena. Onda sam vidio, okrenula se i videla Juana kako me gleda.
  
  
  "Važi?"
  
  
  Pogledao sam okolo. Gervasio bio i gledaju u nas sa širom otvorene oči. Joj, pričali da Juana. "Imaš li ovo mikrofilm?"
  
  
  "Da," ona je rekla, da ti uskacem u njenoj torbi.
  
  
  Dobro. Daj Gervasio."
  
  
  Ona je upravo to. Izgledao je dolje u mali zavežljaj film u ruci. Onda me je on pogledao questioningly.
  
  
  "Udarac ovo roll i poslati ego, simbol za simbol, da SJEKIRU."
  
  
  U ciganka klimnula.
  
  
  "Juana, vrati se u Reno u Sol-y-Nieves."
  
  
  "Bez tebe?" Njene oči suzio.
  
  
  "da. Idem da presretnu Tina Bergson."
  
  
  "Ali zašto?"
  
  
  "Čim se pojavi u odmaralištu i priča sa pravi Corelli, ona je odmah prepoznati."
  
  
  "Ali...?"
  
  
  "Mislim, neko je pokušao da ubije ego."
  
  
  "KO je?"
  
  
  "Čovjek koji sebe naziva Barry Parson."
  
  
  Juana oči proširio. "Ali zašto mora da bude Parson?"
  
  
  "Trebao bi biti."
  
  
  "Tako je bilo dvoje ljudi da ubiješ Corelli?" pitala Juana, mrštiti.
  
  
  "To je moguće da su mafijaši su odlučili na dva ugovore sa njim u slučaju da ne uspe."
  
  
  "Komplicirano je."
  
  
  "Zadrži novac koji to je tvoj život. Slušaj me. Hajde da analiziraš ovo. Pretpostavljam da Parson želi ubiti Corelli. Stvarno? I Parson ne znam Corelli vidom ništa više nego nama. Ali on zna da sam ja pokušavam da zakažem sastanak s Corelli. Nije samo njena , ali ti i ja. Pa to postaje liže da nas. Kao moći lizanja ."
  
  
  Lopov mislio njom. Juana nisam propustila nagovještaj. Zacrvenela.
  
  
  "Sada. Pretpostavimo da Parson je bio prisutan sa Moskato kada Arturo je ubijen. Parson je gledala u mene, naravno. Onda mora da je čuo instrukcije koje je dobio od Arturo kad je umirao. Tako daleko?"
  
  
  "Sjajno".
  
  
  "Onda Parson ide na sastanak da se sakrijemo i cekamo Corelli da se pojavi. Ali tko će se pojaviti? Njoj. Ne Corelli. Parson je stajao tamo, i hodam do nje, i cijelo joj je lice je prekriven jaje."
  
  
  "Ali zašto nije Corelli da ideš na sastanak?"
  
  
  "Čuli ste šta je Kelly je rekla. Rekao je da Corelli bio uplašen kada Arturo je upucan. Moram da pretpostavim da je imao sve i nastavljamo bez njega."
  
  
  "Zašto ne Komarca idem tamo da je ubije Corelli?" pitala Juana nevino.
  
  
  "Razmišljala sam o tome," ja sam priznala. "Pretpostavljam da je bila u takvoj žurbi da bijeg nakon Arturo je ubojstvo, to nije čuo šta Arturo rekao."
  
  
  Ona je protiv toga.
  
  
  "Ok, "rekao sam, da nastavimo brzo," To je Parson je mjesto, i to je njena. Šta Velečasni rekao? Jedino on može reći istinu. On zna da nisam Corelli. I on zna da je sastanak će se održati. On kaže, " ja sam Corelli! A on je još uvek igra praktična šala, u vezi sastanka sa vama."
  
  
  "Šta je sa mikrofilm? Dao mi je film."
  
  
  "Proveravamo to. Ali zamenim ovu vrstu informacija je veoma jednostavna: imena, mesta, i datumi."
  
  
  "Dobro..."
  
  
  "On glumi film, uredila sastanak sa tobom. On je uredila sastanak igrati Corelli. On prolazi ti lažni film, i u međuvremenu Moskato pokušava ubiti ego, a ja sam ubijao Moskato."
  
  
  "Ali, kako Moskato znam za sastanak?"
  
  
  "Greška u Renault," joj je otac rekao.
  
  
  "Šta je Parson čeka sada?" - ona je mislila.
  
  
  "On čeka Tinu da se pojavi. On zna o njoj, čak i ako on možda ne znam nju lično. Mislim da mora da je lažirao ove " poziva "da Tina da zbuni Elena. Ali on zna da Tina će na kraju da se pojavi u Sol y Nieve. Čekat će ju i pusti hej hum ego Corelli, i bingo! Vidiš? "
  
  
  "A što je dobro u presretanju Tina?"
  
  
  "Želim da je upozorim da je njen izgled u Sol y Nieve će to utjecati na Corelli."
  
  
  Zaspala je. "I?"
  
  
  "Dopustite mi da shvatim," rekao sam lagano. "Nemam poanta još."
  
  
  * * *
  
  
  Juana Rivera uzeo Gervasio i da rent-a-car radnju u Granadi, gdje je pokupila Mjesto mini sa menjacem. Juana onda dovezao Gervasio nazad u Milostivog, gdje ego mini-motor je bio parkiran.
  
  
  To je otišao u Mjesto u Malagu-Granadi autoput i krenuo za Malaga. Već je bila prilično je kasno, ali sunce ne sija još. Ona ima više od jednog oka na crvenom Jaguar - auto je lako da se razlikuje.
  
  
  To mora da je bilo više od dvadeset minuta prije nego Ego je vidio, kao zadirkivali su ga na brzom spuštanje kroz dolinu od mene. Brzo je okrenuo leđa, odvezao u spaljene polja pšenice, i napravio brzo znak za tri ugla. Bio sam ispred Jaguara i vratiti se u Malagu, kad sam ga videla pristup me u retrovizor.
  
  
  Držao ruku i mahnula hej, hej nekoliko puta, što ukazuje da prestane.
  
  
  Vidjela je ruku, a onda je vidio auto, i konačno vidjela me je. Bila je iznenađena, ali ne i u depresiji. On je ukazao na pored autoputa i izvukli smo zajedno.
  
  
  On izašao iz sedla i prišao da Jaguara. Ona je sjedila tamo, izgleda cool i šik na istom Skandinavski stil to Ne imali, u svijetlu zeleni dzemper i sivoj suknji.
  
  
  "Razgovarao sam sa Kelly," ja sam rekao kad sam mogao dobiti glas.
  
  
  "da. Znate li zašto je ovde?"
  
  
  "Naravno. Ali se plan promenio."
  
  
  Ee osoba
  
  
  
  
  
  Vrsta prijenosa
  
  
  Tekst Prijevod
  
  
  Izvor sms
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Prijevod rezultate
  
  
  pao. "Je Riko otišao kući?"
  
  
  "Možda, da. Vjerojatno ne. Ali, postoje problemi. Drugi čovjek je predstavljajući se kao Rico."
  
  
  "Kako si...?" Ona je trepnuo. "Ja vidim. Da. Neko je da se pretvara da je Rico."
  
  
  "Osim ako Rico promijenio mišljenje o pričam sa tobom kasnije."
  
  
  "ne. On je bio siguran." Oči su joj pomerio malo. "Slušaj. Ne vjeruješ mi? Iskreno...?"
  
  
  "Ja ti vjerujem," rekao sam. "Problem je da imamo još Bliznakinje, drugi zamjenski, još jedan-Rico Corelli."
  
  
  "Onda bi trebala biti upozoren pravi Riko..."
  
  
  Njena, on tresao glavom. "Neko je pokušao da ubije ego. Cim si mu priđe i upoznati ego, ubica će znati tko je Rico je. Vidim?"
  
  
  Lice joj je promijenilo. "Da, da, razumijem!" Pogledala me je ozbiljno. "Šta hoćeš od mene?"
  
  
  "Želim da ostaneš u Granadi."
  
  
  Ona je malo joj je usne. "To je tako usamljen."
  
  
  "Ali si ti bio u bolnici sam."
  
  
  "To je izluđuje!"
  
  
  "Kako ti je rame?"
  
  
  "Vrlo dobro" smijala se. Očito, tu je samo mali povez. To čak nije ni bio u dramatične obline njen džemper.
  
  
  "U redu, hoćeš li učiniti to, Tina?"
  
  
  "Šta ja treba da radim?"
  
  
  "Ostanite u Granadi?"
  
  
  Ona potpisali. "Dobro..."
  
  
  "Ja ću te odvesti na večeru," rekao sam conspiratorially.
  
  
  Njene oči svetleli. "Će, George?"
  
  
  Njena je bila smijati. "Sa zadovoljstvom."
  
  
  "Onda ću ja da uradim to."
  
  
  "Slijedi me da Jaguara. Otići ćemo u hotel i da te prijavim."
  
  
  Ona je klimnula, oči su joj svetle sa uzbuđenje.
  
  
  "Misliš da Riko će biti ljut kad čuje?"
  
  
  "Šta - da sam imao večeru sa tobom?"
  
  
  "Da." Namrgodila ramena. "Svejedno, koga je briga?"
  
  
  Do sada, lasica ona veined opasno, i veliki uspeh. Njena, pretpostavljam da je mislila da joj može opasno živjeti zauvijek sa iste mjere sigurnosti.
  
  
  * * *
  
  
  Imali smo veceru u lijep restoran u šoping distriktu Granadi. Muzičara igrali španske na jedan ugao, i konobari su iznad nas, daju sve od sebe da se kvari nas.
  
  
  To je za deset kada smo izašli, zaokružio restoran i ide u hotel. Granadi je lijep grad noću. Prodavnice su zapalio sa svetom svjetla, i ljudi koji hoda ulicama oko sat. Deset sati je kasno, ali neki ljudi nisu još. Građanskog Čuvar izgledalo je da zaštiti ulice od kriminala.
  
  
  Ušli smo u hotelu, i Tina je otišao da joj ključ. Sve oči u predvorju okrenuo i pratio sam je da prošetamo. Čuo sam njen uzdah nekoliko puta. Ovo je ponavljam njenog nastupa u Malagu.
  
  
  Ona je držao ključ i okrenuo se prema meni s zla vidi.
  
  
  "Tako je nespretan sa ključeve."
  
  
  On je klimnula sa njom. Dobro. Znam mnogo o njima."
  
  
  "Da. Onda dođi i stavim kljuc u bravu, molim te." Oči su joj sija sa hranom, vino, i očekivanja.
  
  
  "Ja sam samo čovjek," rekao sam, i pratio je u liftu. Kada taj dan zatvorena za nas, s njom, vidio sam da svaki covjek u predvorju me je gledao s zavidim oči.
  
  
  Odvezli smo se u liftu, a silken hvataljke joj oprala kosu protiv mene jer se preselila tiho pored mene. Okrenuo se i pogledao hej u oči. Smijala se.
  
  
  Lift se vrata otvorila i da smo izašli u koridor. Postojao je dugačak red velvet tepih na podu. Tamo je bio veliki antikviteta sofi postavili uza zid. Cvijeće u vaze hung od zidova.
  
  
  Našao sam broj sobe i pokušao da ubacite kljuc u bravu.
  
  
  Tina kikotali.
  
  
  Nisam znao da je toliko pijana. Pokušao sam to opet.
  
  
  Vrata su se otvorila magično.
  
  
  Ona je ušla u sobu ispred mene, pretvara nešto kao što je ona pa, i hodao mimo mene sa joj cijelo tijelo. Ona bi mogla osjećati kontakt iz glave do pete, u obliku naizmjenične i direktno trenutni trese.
  
  
  Ušao sam, i vrata su zatvorena iza mene. Joj sigurni da niko nije dotakao ego. Neki hoteli su začarane.
  
  
  On je stajao tamo i gledao Ne sa glupo osmijeh na licu. Znam da je to bilo glupo osmijeh, jer sam se desilo da vidi moje lice u malom povezani ko rođena braća-oštrice ogledalo koja je visila na jedan od zidova. I gledala me je sa izraz da bi se jedino mogle opisati kao što je teško s primitivne požuda.
  
  
  Imao sam je u rukama. Njen otac je držao blizu mene. Ona potpisali. Ona mi je rekla da je ona bila u klinici za tako dugo i tako užasnu bol.
  
  
  Tužan, tužan.
  
  
  Da, da, ona mi je rekla.
  
  
  Kada je video da sam se saosećao sa njom povrijediti, pokazala mi je rana na njenom ramenu. Ne postoji drugi način da mi pokažeš ovo nego da skineš svoju majicu, i kada je ona uradila, vidio sam da ne imala ništa ispod džemper na sve, to je, ništa, ali ovo je prelijepo zlatni sakriti. To je kao da je priroda napravila to.
  
  
  U stvari, on ni pogledao mali zavoj na ramenu i divio Dr Hernandez je posao.
  
  
  "Zar to nije grozno?" pitala je.
  
  
  Sam se saosećao sa njom.
  
  
  "I ja sam jednom imao ožiljak na moj kuk," ona mi je rekla. U stvari, to je zato što nisam kao cijepljenja kutiju u ruku, ona je nastavio, i tako cijepljenja kutija je stavila na moju nogu. To je jako velik.
  
  
  Sam se saosećao sa njom.
  
  
  Vjerovala je u mene. Nakon nekoliko trenutaka, skinula je suknju i gaćice, i pokazala mi je ožiljak na njene butine. Izgledao je stvarno dobro na nju. Joj je rekao da je to.
  
  
  "Naravno," ona je rekla, " vi mora da je rana previse.
  
  
  - Ja sam veteran mnogo borilačkih vještina.
  
  
  
  
  
  
  Vrsta prijenosa
  
  
  Tekst Prijevod
  
  
  Izvor sms
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Prijevod rezultate
  
  
  dolara, uvjerio joj, joj, i počeo pokazati dokaze.
  
  
  Mi nekako završio u spavacu sobu u ovom trenutku, i Tina pažljivo povukao natrag bedclothes i provjerio da li plahte malo, prenos jastuke u čudnu poziciju.
  
  
  Kada sam je pitao zašto je ona delila jastuci toliko, rekla mi je da je švedski žene imaju vrlo napredna ideje o ljubavi. Da dokaže da je švedski žene tretiraš svoje muževe i ljubavnici pa, ona se useljava trenutne životni vijek karte sastavio Ujedinjenih Naroda, koji je dokazao da životni vijek švedski ljudi je 71.85 godina, u odnosu na životni vijek Američkih muškaraca, što je 66.6 godina.
  
  
  "Pokazaću ti zašto," ona mi je rekla. Imamo određeni metode održavanje protok životne sokove.
  
  
  Trinaest
  
  
  Doručak u Granadi.
  
  
  "Moraš da mi obećaš da ostanemo u hotelu ovde," rekao Tina, gleda okolo u veličanstveni unutrašnjih poslova u trpezariji.
  
  
  Tina je tužan. ", Ali ćeš mi nedostajati skijanje!"
  
  
  "Ako odeš u Sol y Nieve, ti ćeš biti odgovoran za Rico je smrt."
  
  
  "Ja to razumijem." Ona se durio.
  
  
  "I možeš da staviš sebe u tvom stanu."
  
  
  Dobro. Gdje ćete?"
  
  
  "Vraćam se za odmaralište. Ja imam posao da uradim."
  
  
  * * *
  
  
  To je bilo ugodno 40 minuta vožnje u planini da Sol-ja-Niev. Kada je stigla, skijaše su već bile na stazi. To je jasan dan sa lijepa svijetla prah, onda kratko padne noć prije.
  
  
  Ušao sam u hodniku i videla Mitch Kelly sjedi u baru pored predvorju.
  
  
  On je stavljena na stolicu pored njega. "Izgleda kao što si je otvorio bar jutros."
  
  
  "Zapravo. Upravo je ušao."
  
  
  "Ti si ranije, zar nisi?"
  
  
  "Mislila sam da ću dođi ovamo čim sam mogao. Šta je zaplet?"
  
  
  "Znaš li što je to. Naš čovjek je ovdje, ali je bojim da pokaže svoju ruku. I imamo dvojnik ko želi biti predvođena njegov ego Rimskoj Nos."
  
  
  ", Zar ne?"
  
  
  "Glas na ono što mi radimo."
  
  
  Mi poklonili naše glave zajedno, i dao emu dijagram - lud, strijele, čekić, vidio, i građe.
  
  
  * * *
  
  
  Otišao sam u svoju sobu i promenio odecu. Ja sam stavio na moj ski opremu i čekao Juana da zovi me.
  
  
  Uradila je to od vrata.
  
  
  "Ja vidim da si se vratio," rekla je da joj u srednjoj, ozbiljan glas, ranjenog Puritanac.
  
  
  "Da," rekao je muzički. "To je duga vožnja."
  
  
  Ona je šmrkala. "Šta je na programu danas?"
  
  
  "Idemo na skijanje."
  
  
  "Dobra."
  
  
  "Onda ćemo akciju večeras."
  
  
  "Akcija?" Njene volje poboljšana.
  
  
  "Vi ćete se pobrinuti za Elena."
  
  
  "Kako?"
  
  
  "Ostani s njom sve vreme. Joj što to radim sa Parson. Kelly i nju."
  
  
  Zaspala je. Izgledala je razočarana. "Ali Elena izgleda potpuno nevin."
  
  
  "Nevinost ili krivice nije otvarač. Moramo da izolujemo Parson. Ja ću to srediti za nju. Ali ja ne želim da Elena odvlači mi pažnju."
  
  
  Dobro. Sada. Šta kažeš sada?"
  
  
  "Izgleda da je divan dan za padinama."
  
  
  Ona je obasjan. "U pravu!"
  
  
  * * *
  
  
  Proveli smo ostatak dana u snijegu. To je strogo opuštanje i opuštanje. Za par sati, zaboravio Corelli, Tina, Elena, i Hauptley - zaboravio na sve one problematična ljude i zadatak, španski Veza koja je pokazao tako teško utvrditi. Imao sam planove. Samo si morao da čekaš Parson biti na pravom mjestu u pravo vrijeme. Prema veče, naletjeli smo na Parson i Elena blizu Borreglas. Elena povukao i depresivan, ali Pastor je bio stari ego rodjen u nju.
  
  
  "Imali smo nevjerovatan trči jutros, zar ne, Elena?" On je zaista bio tako Britanski to je njegova krv skoro zgrušana.
  
  
  "Jao?"
  
  
  "Mislila sam da je bilo sjajno! Odlično uslovima! Stvarno sjajno kilometraža! "On vidite, reče u Juana. "Kako si, draga gospo?" Ego je glas je profitirao.
  
  
  "U redu," Juana rekao.
  
  
  "Mislim da smo mora da je nedostajao si nam sinoć. Gdje si bio?"
  
  
  "Sve okolo," Juana rekao.
  
  
  "Bio sam u Granadi," rekao sam.
  
  
  Parson ramena stresla. Ego je odveo na stranu.
  
  
  "Moras nekog da upozna, hema," emu joj rekao u niskom glas.
  
  
  "Jao?"
  
  
  "Za put".
  
  
  "Putovanje? Šta put, antikviteta?"
  
  
  "U sad."
  
  
  "Već? Misliš da sam gledao kroz materijal dao sam ti...?"
  
  
  "Ne još. Ali izgleda da je razumno da se napravi put. Njen siguran da to neće biti problem sa logikom."
  
  
  Parson je oslobođen grlo. Dobro. Gde ćemo to da uradiš?"
  
  
  "Ne ove sobe," rekao sam. "Ja sam uvjeren da su oni u redu."
  
  
  Ego je oči proširio. "Ti stvarno ne mislim da je tako?"
  
  
  Ti prokleti licemjer! On je taj koji je povraćao bube!
  
  
  "Stvarno mislim tako," rekao sam.
  
  
  "Gde onda? U snijegu? "Vidite, reče on.
  
  
  "Disko".
  
  
  "U podrumu hotelu?"
  
  
  "To je u redu."
  
  
  On je klimnula. "Ti si na."
  
  
  "Deset sati?"
  
  
  "Dobar show."
  
  
  "Rekao sam Juana upoznati Elena. Ne želimo ometanja. Ovo je važno."
  
  
  "Naravno, spomenik."
  
  
  "Nas četvoro će večerati zajedno, i onda Juana će sedeti sa Elenom u dnevnoj sobi."
  
  
  "Ja ću priznati da je Elena je krajnje neprijatna problem," Parson je protiv toga. "Žao mi je zbog toga"
  
  
  "Ništa to ne može biti sređeno."
  
  
  Mi smo imali večeru zajedno i sve je prošlo po planu. Juana i Elena je otišla u dnevnu sobu, i Parson i njegova žena otišla u disko na " o poslu."
  
  
  Thu
  
  
  
  
  
  
  Vrsta prijenosa
  
  
  Tekst Prijevod
  
  
  Izvor sms
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Prijevod rezultate
  
  
  Šou još nije počeo. Stereo pod uslovom glasnu muziku, i plesači lutali po podu praviš majmuna, krpe, i ništa drugo da je "u" u ovde specifične zločina.
  
  
  Parson i ja imam sto u uglu. Sjedio sam u kutu, dva zida vodi dalje od mene. Parson je sjedio na moje levo. To je postavljen od strane ego tamo posebno. Tamo je prazna stolica s desna.
  
  
  Naručili smo neke meke vino za početak. U stvari, to nije trajalo dugo za muziku glasnije i akciju na plesnom podiju da ubrzaju. Nekoliko pijanci su već izvlacenje svojim drugovima na njihovim ramenima.
  
  
  Onda Mitch Kelly pojavila, nas je vidio u kutu, i pretvorio između čvrsto spakovala stolove da hoda prema nama.
  
  
  Vidite, reče on na mene. "Džordž," rekao.
  
  
  "Kelly," rekao sam. Okrenuo se Parson. "Barry Parson, ovo je Mitch Kelly. On je čovjek rekao sam ti o tome."
  
  
  Kelly chuckled i sjeo. On je naredio da iz konobar, i dijete je nestao u masi. Bio je mrak, i bilo je disko svetla u centar podij.
  
  
  "Stvarno ne gledaj italijanski," Kelly je rekao da sa ego - širok, deaktiviranje osmijeh.
  
  
  Parson je lice zamrznuo. "Pa, tebe."
  
  
  "Ne pretvaram se da radim to," Kelly odgovorio.
  
  
  Parsons oči suzio. On je pogledala me je, i onda, ne vidim izraz na mom licu, vratio se da je Keli. "Šta bi to trebalo da znači?"
  
  
  "Ovo bi trebalo da znaci: kako možeš da dokažeš da jesi šta misliš ko si ti?"
  
  
  Parson je opušten. "Pa, sada. Mislim da sam dokazao da tvoj kolega. Zar to nije dovoljno?"
  
  
  "Ja sam osoba koja je trebao srediti premještaj u sad." Kelly je lice zategnuta. "Ne želim da pokušamo da transport pogrešnu osobu!"
  
  
  "Da sam ja prava osoba," Parson je rekao, njegov naglasak znatno smanjila. On bi trebao biti više kao uloga " Corelli "to je igrala sa mnom u"Velet". Joj sel, uživam u kompromis.
  
  
  "Osjećam se kao da smo pričali o dve različite stvari, G Parson," Kelly je rekla ljubazno. "Imam dozvolu da nađem prevoz do Sad-a osoba koja je ključna ličnost u razbijanju na Mediteranu drogu."
  
  
  "Njen muškarac," Parson je pukao.
  
  
  "Ovaj čovjek je ime Riko Corelli. Jesi li Rico Corelli?" Kelly imala nejasan osmeh to uopšte nije dotakao joj ego oči.
  
  
  "da. Ime joj je Rico Corelli." Parson je usne su bijele, i stisnuo mu je ovde veoma teško. Napetost, napetost.
  
  
  "Bojim se da ćeš morati da dokažemo da je moje zadovoljstvo, Gospodine Corelli."
  
  
  Parson stavi ruku na usta. "Ne tako glasno! Ovo ime mi je poznat svuda!"
  
  
  "Jer sve ovo buka, niko ne može čuti," Kelly se. "Ponavljam, moraćeš da dokažeš da tvoj identitet za mene."
  
  
  "Ali ja sam već dao George Peabody materijal bi to moglo dokazati."
  
  
  Njena, on ramena stresla.
  
  
  Kelly dostigao u njegovu košulju džepu i izvukao kovertu. To je bio veličine pismo. Otvorio ju je i izvadio mali film. On je stavio paket u sred stolicu.
  
  
  Konobar doveo Kelly piće.
  
  
  Parson je blenula u taj zavežljaj.
  
  
  "Moj mikrofilm?" "Šta je to?" pita on u tiha glas.
  
  
  "Ne, Rico Corelli," Kelly je rekla.
  
  
  "Ali sam dala G. Peabody! Pravi film je Rico Corelli!"
  
  
  "Negativan, Parson. To je nemoguće."
  
  
  Parson je blefirao dovoljno dobro, ali mogao bi da vidim napetost oko ego je oči, mali crow je metara živce raste u ego, tijelo.
  
  
  "Njeno ime je Rico Corelli, Parson. I njena, izazivam te da izazov to je činjenica."
  
  
  Parson je lice bilo kao granita. Bio sam podsjeća na škriljac duž skijanju. On je buljio u rola mikrofilm. Pokupio ga je da ga pregledam opet, čak i smeta da se razvija to.
  
  
  "Ne moraš da pokušaš da ga pročitaš," Kelly je rekla. "To je previše mali da jasno vidimo. I duplikat u svakom slučaju."
  
  
  Tanka kap krvi se pojavio na Parson je čelo. "Duplikat?"
  
  
  "Da, zaista," Kelly je rekla s osmjehom, to bi bilo zavist kobra.
  
  
  "I original?"
  
  
  "Gospodine Peabody otišao ego u Washington da se odjavio od Droge Biro njegove velike zemlje."
  
  
  Parson je zurila u Kelly dugo trenutak. Konačno, uzeo je duboko.
  
  
  "U redu", kaže on. "Tak tak tak."
  
  
  "U del da, Barry," rekao je njen sa osmehom. "Važi?"
  
  
  Okrenuo se prema meni, usne mu se uvija. "Šta te je nateralo da tako šaradi? Ne razumem te."
  
  
  Hteo je da se brani. Mitch Kelly i njen postigli naš glavni cilj. Ustanovili smo da Velečasni nije Corelli. Ako je bio Corelli, on bi chuckled i mi čestitao na mom malu igru. Ali ne bi se predao. Problem za Parson je da nije znao ko Corelli bio na sve, on sumnja da Mitch Kelly možda ga. I mikrofilm ego je uznemirujuće. Ega je bilo lažno. Ovo je možda istina. On samo ne znam što da radimo sledeće.
  
  
  "Zapravo," rekao joj je s osmijehom, " ovaj sastanak je bio ugovoren na optužbe za G. Corelli." On je klimnula prema Kelly.
  
  
  Keli se. " - da. Njen hotel zna šta je čovek koji je unajmio da me ubiješ izgledao."
  
  
  Parson je lice bilo masku za staru kožu robe.
  
  
  "Ti si vrlo duhovito, G-K."
  
  
  
  
  
  
  Vrsta prijenosa
  
  
  Tekst Prijevod
  
  
  Izvor sms
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Prijevod rezultate
  
  
  Ellie "
  
  
  "Možeš me zvati Corelli. Čuješ sličnost, Gospodine Parson?"
  
  
  Šta prokleti slučajnost! Da sam mislio na nju. Nema istine u šta Kelly je da kažeš ... da je on uzeo ime je Kelly da zvučiš kao Corelli. Ali prekrasno sviraš.
  
  
  Dobro. Corelli. To je mačke i miša igru." Parson je ušnu školjku sada blistala iz staklenke. "Ne sviđa mi se mačke i miša igre."
  
  
  "Niko ne zna" Kelly je rekla. "Posebno miš. Prije minut, si mačka. Sada su ti i oči crvene."
  
  
  Parson potpisali. "Idemo. Šta hoćeš?"
  
  
  "Želim da znam zašto ste pokušali da me napravis da izgledam kao budala!"
  
  
  Parson je nasmijao tanko. "Glumila sam tebe kao budala od prvog trenutka kada sam te upoznao, George - kako god da se zoveš, Gospodine Tajni Agent Poe Monotonously-i ne razumijem točno si mislio."
  
  
  "To nije bilo dovoljno," rekao sam lagano. "Veoma nepristojno od tebe, Barry-beba." Njena, nagnula ka njemu. "Mislim, kada si odveo na uloga Corelli u Velet."
  
  
  On ramena stresla, lice mu je postavio u smrznuti osmeh. "Vrlo jednostavno. On prisluškuju tvoj auto. I on je bio tamo kada se Arturo je ubijen. Otišao sam da Veleta naći Corelli i ubiti ego."
  
  
  Pogledao sam Mitch Kelly, koji zavaljena glavu i pio je alkohol.
  
  
  "Tako si u strojarnici kabl kolima prve noći?"
  
  
  "Naravno. Pratio sam te da Sol-y-Niev naći Corelli. To je samo pitanje provjeravam da li se naći svakome koga sretnete."
  
  
  "Tako si znao da je bio sa Corelli..." pretvorio sam da pogledaj Mitch Kelly, " ... ponoći u Veleta."
  
  
  "To je u redu."
  
  
  "I ti si me ceka kad sam stigla?"
  
  
  "Upravo. Parson je nasmijao pomalo. "Jedva sam da objasnim da je to slučajnost, mogu li? Trebao sam ti rekao da sam Corelli kada si me našao. I osim toga, znao sam da ću naći, Rico Corelli kroz tebe." Okrenuo se Keli. "Baš kao i mi."
  
  
  "To je bilo nekako iznenada inspiracija, zar ne?" Ja sam predložio je to.
  
  
  "To je u redu."Parson je dobiva samopouzdanje.
  
  
  "I mislio si da Corelli doći na površinu da saznam zašto si glumi njega?"
  
  
  "Tako nešto"
  
  
  "I nadao si se da lažni mikrofilm ne bi provjerio do tada?"
  
  
  "Morao sam riskirati."
  
  
  Njena, nagnuo se vratio, da ga gledam. "Ne stvarno, Barry. Dobar pokušaj. Ali nije dovoljno dobar."
  
  
  Parson je protiv toga. "Ne razumem."
  
  
  "Stvar je u tome, da si isjekao kočnice u Reno pre nego što sam otišla za Veleta. Želiš da budem potpuno isključena iz cijelog terena gledišta. Želiš Corelli biti potpuno sam na spomenik, tako da možeš ubiti tvoj ego i slobodan si. Zar ne?"
  
  
  Parson je uzeo duboko. "Ja to poreći. Zašto bih sve ovo problema da te spasi od kada je tvoj auto bio van kontrole?"
  
  
  Kelly me pogledao. To je bio argument.
  
  
  Ali joj poznat reume na ovo otvarač: "trebao Si me nakon Corelli nije došao na sastanak. On je bio jedini koji je mogao bi te odvesti njemu. Osim za Juana. Ali Juana nije bilo dozvoljeno da se nađemo Corelli dok nije spreman za mene, Barry. Živ. Zašto ne pretvaraj se da si Corelli prije Corelli konačno proglasi sebe za mene. Stvarno?
  
  
  Sjedio je nepokretni.
  
  
  U diskoteci, mi je sveti svjetlo odjednom izašao, i onda Sergei blesnuo na opet. Stereo je bio isključen, kao i igrači ostavio podu sa markica. Profesionalni španski plesači obučen u flamenko kostime okupilo na mali pozornici. Šest gitaristi su sedimo na stolicama iza pozornice.
  
  
  U trenucima to je pratio, mužjak pjevač istupio, strummed svoju gitaru, i počela da priča priču o ples.
  
  
  "Šta hoćeš sa mnom?" Parson je pitao, gledajući Kelly.
  
  
  "Neko te unajmio da me ubiješ," Kelly je rekla, usne joj se razišli.
  
  
  "Ja to poreći," Parson je rekao.
  
  
  "Ne daj mi to sranje," Kelly je rekla u nizak, prijeti glas. "Neko te je unajmio. Ti si profesionalni ubica. Barry Parson je prica za naslovnicu. Od početka II Svjetskog Rata, ti radio u bezbroj zemalja. Hajde. Interpol zna sve o tebi."
  
  
  Ovo smo izvukli oko šešir.
  
  
  Parson je lice okrenuo leda. "Ja sam samo-zaposleni, to je istina. Ja radim za sve koji me plaća."
  
  
  On pogledao Kelly. On je nastavio s pritiskom. Parson je se pokvario. On priznao. Bio je bijesan. Sada će raditi za Kelly, ako Kelly stavlja to dovoljno visoko.
  
  
  Ali ne želimo da se na sve.
  
  
  "Tko te unajmio da me ubiješ?" Kelly pitao opet.
  
  
  "Ako ti kažem, ja ću biti meta večeras," Parson je rekao da sa šupljim smijati.
  
  
  "Ako ti se ne, ti si sada metu sjedi u ovo disko," Kelly je rekla, stavlja mnogo energije u te riječi.
  
  
  "Ja sam mrtav u svakom slučaju," Parson razumne.
  
  
  "Izvući ćemo te odavde. Reci nam ko te je unajmio, i da ćemo ići pravo u tebe." Odvest ćemo te na odmaralište. Imam pomoćnika."
  
  
  Kelly okrenuo da pogledam u baru. Odin Poe od konobara koji stoji tamo pogledao Kelly i klimnuo. Onda Kelly je bacila pogled dole na stolicu u daleko uglu sobe. Čovjek u crnom je sjedila tamo. On je okrenulo njegovo beretka sa prstom kao Kelly ga pogledao.
  
  
  Malo ukras da sve izgleda u redu.
  
  
  Parson je brašno-zasnovano, čist
  
  
  
  
  
  Vrsta prijenosa
  
  
  Tekst Prijevod
  
  
  Izvor sms
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Prijevod rezultate
  
  
  psst.
  
  
  Flamenko muziku počeo igrati, i solista je došao na ples. On je bilo brzo i stabilno. Ego pete otišao kao strojnica. Ples je porastao u tempo i volume.
  
  
  "Reci mi tko te unajmio!" Kelly je umro.
  
  
  "To nije to," Parson je pukao. "Ništa drugo, ali ne njega".
  
  
  "Mafijaš?" Pitao sam je.
  
  
  Pogledao me je meni. "To je bio Moskato je šefovi! Nije njeno." Ego je oči proširio. Shvatio je da je praktično mi je rekao tko je unajmio ego.
  
  
  Postoji samo jedna osoba lijevo!
  
  
  "To je bio njen!" Ja šapnuo, naslanjanje bliže Parson. "Tina!"
  
  
  Činilo se zamrznuti u vremenu i svemiru.
  
  
  On je otvorio usta i zatvorila ga opet. Ego Meta klimnuo malo. To je sve.
  
  
  Onda je on se iselio.
  
  
  On se preselio brzinom svetlosti. Joj,vidio ego je ruku na krilo posegni za pojas gdje je sakrio svoj veliki Webley. Tumor na njegovoj majici je vidio. Nadao se da udario Kelly sa prvi metak, ali to je bila odsečena od Ego ruku sa pištoljem čim je izvukao. Iz tog razloga, to je postavljen od strane ego lijevo od sebe tako da to može da bude pod kontrolom ego ruku sa pištoljem. Pucanj je zazvonio glasno i jasno, ali srećom, sleteo je na podu.
  
  
  Odmah, sekund pucali su se začuli.
  
  
  Parson je napeto u sedište, onda pao kao lutka kada svojim konopcima su odbačene, i da mu glavu nagnite na tabletop.
  
  
  On stavi nogu na Webley je revolver, i Kelly brzo ustao i odšetao do Parson je tijelo. Bilo je toliko buke iz muziku, ples i zabava da, da naše iznenađenje, nitko nije primijetio sekundarni igra u mraku u diskotekama.
  
  
  Kelly zgrabio Parson je rame i ispraviti njegov ego u sedište. On je došao i uzeo Webley, jebeni njegov ego između pojasom i njegov stomak. Onda se okrenuo, zgrabio Parson je desno rame, i pomogla Kelly lift Ego na noge. Drži naš ego zajedno, napravili smo putu kroz gužva stolove u disko ulaz.
  
  
  "Mui pijan". Kelly klimnuo da jedan od konobara.
  
  
  Konobar nasmijao sympathetically.
  
  
  Kao drugo flamenko ples nastavio, mitraljeza snimke za plesace petama je to nemoguće da se razlikuje zvuči pravog automatsku pušku od pete lokalnih Jose Greco ples.
  
  
  "Ponekad mrzim ovaj posao," Kelly mi je rekao kao prošli smo dole u holu.
  
  
  Izvukli smo Barry Parson je beživotno tijelo, prekoputa-hvala bogu napušteno trenutno-na stepenicama, i onda je počeo polako da se penjemo.
  
  
  Veoma je bio mrtav kada smo konacno staviti ego, ego, našem krevetu u ego je svoju sobu.
  
  
  14
  
  
  Mitch Kelly je radio kao detektiv za San Francisco, Policijski Odjel za nekoliko godina, prije nego se povučemo da se pridruži SJEKIRA Stabilna. Čim je ona zatvorila vrata da Barry Parson je sobi, brzo je počeo preturate po džepovima Parsons ' odeću.
  
  
  Da raširim sadržaja na toalet i otišao u kupatilo peškir. Bilo je mnogo krvi na Kelly i tijelo rukama. Keli je ubio emu u dolar stek, i sila uticaj ubio Parson je odmah. Kelly je koristio svoj Colt.38 Detektiv Poseban, opremljena sa ovim posebnim metaka sa srednja brzina i visoko penetracija.
  
  
  Kada je Kelly izašao iz kupatila, on je sušeni sebe temeljito i pogledao njegov sat.
  
  
  "Novčanik," rekao sam. Gledao sam kroz papire. "Barry Parson, tako piše."
  
  
  "Strogo pokrij se," Kelly mrmljao, dolazi sa mnom, i stojim pored nje, gleda. "Neko je uradio dobar posao."
  
  
  "Dokumente? Misliš da je to bio MI5?"
  
  
  Kelly tresao glavom. "Rekao sam ti da smo kontaktirali Britanski. Nisu potvrdili da ego, identitet."
  
  
  "Da, ali..."
  
  
  "Kada je Britanska ne potvrdi, Britanci poreći. Vidim?"
  
  
  Može se dobiti preko kreditne kartice i pasoš. On pogledao njegov pasoš, ali Kelly tresao glavom. "Zaboravi. Ovo je također paravan."
  
  
  "Izgleda kao pravi"
  
  
  "Možeš da se dobro postavio dokumenata napravio u Portugalu ako imaš novac za njih. Uključujući najbolji lažne pasoše na kontinentu. Postoje stotine lažne lične karte plutaju oko Evrope-sve je napravljeno u Lisabonu."
  
  
  Izgledao je zamišljeno u novinama. "Smrdi na vladu stvari?"
  
  
  On tresao glavom. "Ja bi rekao da je slobodnjak. Plaćenik. Nešto kao to. Rekao sam ti da Interpol je proglašena za EMU prodaje zabranu." Ali ipak cu da proverim svoj prst ispis ego."
  
  
  On je nastavio da čita novine, i onda je preuzeo njegov ego prtljag. Ništa tu da nagovještaj na išta drugo nego bogat Britanac koji je proveo većinu svog vremena ... putujući po kontinentu.
  
  
  Kelly je izvukao iz malog i počeo da krenu Parson je materijali. Kad je završio sve deset, on ih pažljivo zbrisan sa mastilo i smjestili je prijepis na pergament. Onda uzeo je mali Japanac-napravio mini kamera sa njegovo ime pečat na to i trebalo par slika Parson je lica. Kada je na miru, Beri Parson je izgledala potpuno bezopasan, bez život sila koja je uvijek dospio u ego šta je to bilo u životu.
  
  
  Postoji apsolutno ništa u te stvari da bi kravatu Parson do sindikata, u bilo kojoj zemlji. Mislili smo da Velečasni nije pčela
  
  
  
  
  
  Vrsta prijenosa
  
  
  Tekst Prijevod
  
  
  Izvor sms
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Prijevod rezultate
  
  
  Radi sa bendom, Tina je bio vođa, ali posebno sa njom.
  
  
  I to napravio Tina broj jedan znak pitanja. Koja je radila za - ako je stvarno radio za nekoga?
  
  
  Kelly stalno gleda na sat.
  
  
  "Zabrinuta sam za vrijeme?" Pitao sam je.
  
  
  "Pitam šta ćemo da uradimo sa ovim tijelom."
  
  
  Uzeo je duboko. "Nema puno što možemo uciniti. Trebali otići i ostaviti ga ovdje."
  
  
  "Ali Elena Morales?"
  
  
  "To ide u i nađe ego. I ona eksplodira joj suza. Ništa povezati Parson sa nama, ništa konkretno."
  
  
  "Bili smo vidjeli s njim u disko."
  
  
  "Možeš li popraviti to?"
  
  
  Kelly je mislio o tome. "Vec je kasno. Zašto je njen glas provjeravam put? Jedanaest-trideset. Ja ne mislim da je moj kontakt je na dužnosti, odmah."
  
  
  "Visoki čovjek sa fu-Manču brkove?"
  
  
  Kelly vidite, reče. "da. Znaš ego?"
  
  
  Njen auto i zurila u tepih. "Imamo još jedan problem da se brineš. Tina ne zna da je njen ubica je mrtav. Ona misli da ću čekati da stigne u Sol-ja-Niev dirati Corelli. A to znači da će doći. ovdje. Moramo da je zaustavimo."
  
  
  Kelly je protiv toga. "Kako?"
  
  
  Mislio sam o tome duze vrijeme. "Gledaj. Šta kažeš na ovo? Zovemo Tina u njenom hotelu u Granadi. Mi ostavite poruku od Osoba. Nen kaže da odlazi za Sol y Nieve, i želi da zna gde da je upoznam. Onda ćemo čekati ovdje dok ona pozive iz hotela. Mi ćemo saznati ko Hema želi razgovarati. I ovaj čovek je Rico Corelli ."
  
  
  On je buljio kroz prozor, i čekao na Kelly je odgovor. ", To dobro zvuči. Što možemo izgubiti?"
  
  
  "Pretpostavljam da je ona zove Parson odmah da mu kažem ko upucati?"
  
  
  Kelly ramena stresla. "Ona sazna da Parson je mrtav, a onda kontakte Corelli. U svakom slučaju, mi smo ispred."
  
  
  "Idem u čekaonici presresti Elena Morales," rekao sam. "Ne želim da zalutaju ovamo i pronaći telo. Mogla je upozorio ceo hotel."
  
  
  "Pridružit ću vam se čim sam se pobrinuti za Bergson žena."
  
  
  Ostavili smo vrata otključana i otišao u hodniku. Nitko nas nije vidio.
  
  
  * * *
  
  
  Oboje Juana Rivera i Elena Morales pogledao me je kao da sam ušao u predvorju par minuta kasnije. Mogao sam da čujem glasno smijeh i viče zabave cijelo predvorje. Juana i Elena su u sred bučno yahoo s Herr Hauptli, dva ego Nijemci, ego Dane, i grupu za dvadeset drugi ski para jedno.
  
  
  On je prišao i klimnuo da Juana i Elena. Između njih, oni su za mene. Herr Hauptli me vidjela, me pozdravlja, a me je uveo u grupi.
  
  
  Vidite, reče on je u njoj, mahao je ruku, i nagnuo se vratio na klupi između devojke, gledaju u plamen vatre. To je sigurna i osigurana, daleko od pucnjave i vidim krv.
  
  
  Gospodine Hauptley tretirali grupa da mu uzbudljivije sportski podviga - on je bio amater hunter, stručnjak ribar, vrlo uspješan yachtsman, i veliki alpinista - i ona našvrljan na par linija na večeru račun i pretvorio ga u. Juana uz upozorenje da zadrži ego iz vida.
  
  
  Ona ne bi ni to priznati, ali znao sam da je čitanje iz svi vida. Oštar lakat u rebra mi je rekao da je razumjela.
  
  
  PARSON JE MRTAV. TINA JE ČOVJEK. REP OD JELENA.
  
  
  Ja sam stavio u taj zadnji dio jer nisam znala šta da radi sa Elenom Morales. Ako je ona bila u ozbiljnoj vezi sa Barry Parson, ona bi znala - ili pogodio-šta je radio. Inače, nije bilo potrebe da je odvedem da se istraži. Bella je jebao do hotela da zna o Parson je smrt. Osjetio sam, da ako Juana nije mogla da podnese, mogu.
  
  
  Mitch Kelly pojavila u dnevnoj sobi vrata, smeje široko i mahao nam je poznato param. Onda je on me je primjetio, prišao brzo, nagnuo, i rekao u niskom glas, " predvorju. Brzo." Niko drugi nije čuo. Stisnuo moje rame, dao Juana velikodušan poljubac u obraz, i ostavljen u dnevnoj sobi sa ponizno klimni glavom da Her Hauptli.
  
  
  Dodirnuo Juana butine i da odem. Kelly je sedela ispred od poda do stropa staklo u predvorju to prevideli podnožju ski trag. On je gledala svoj odraz u ogledalu. Predvorje je potpuno napušteno.
  
  
  On je govorio u uho bez seli njegove usne , stari policijski trik pozajmio od njegovoj ćeliji.
  
  
  "Izašla je oko hotela u Granadi. Izgleda kao da je krenuo za Sol-ja-Niev."
  
  
  "Kad je otišla?"
  
  
  "Večeras. Ne znamo kada."
  
  
  "Ovo je loše vijesti."
  
  
  Kelly je klimnula.
  
  
  U odraz staklo prozor, ona je vidjela jedan od zaposlenih spusti telefon i hodam kroz hodnik do predvorja. Minut kasnije, on je došao opet. Elena Morales pratio brzo i dostojanstveno.
  
  
  Kelly napunjena je. Elena krenuli namjerno za stepenice. To znači da će njena soba - soba je podijelila sa Barry Velečasni!
  
  
  Kelly i njen razmijenili iznenađen pogledi. Joj, vidio sam Juana dolazi iz dnevne sobe sa zabrinut izraz na njenom licu. Kelly je udario.
  
  
  "Nastavi da Juana u dnevnoj sobi. Da joj se pridružim. Idem po Elena."
  
  
  "To je u redu."
  
  
  Čekao je dok Elena je bila na pola puta uz stepenice prije početka
  
  
  
  
  
  
  Vrsta prijenosa
  
  
  Tekst Prijevod
  
  
  Izvor sms
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Prijevod rezultate
  
  
  d onda ne. Da se nešto dogodilo. Neko ju je upozorio. Nisam mogla shvatiti, ko je i zašto. Ipak, bilo je očigledno da ona ide u njenu sobu.
  
  
  Treći sprat. Niz hodnik, oko krivine. Je stigla u njenoj torbi za ključeve. Ali kad je sredio ovde, i dodirnuo podnijeti, vrata su se otvorila. Okrenula skeniranje hodniku. On očekuje takav potez, i sakrio se iza ugla, da se ne vidi.
  
  
  Nije me vidiš.
  
  
  Čuo sam, da se vrata zatvore iza nje.
  
  
  On se preselio brzo niz hodnik i prestao za sledeći dan. U početku, nisam mogao da ne čujem je zbog debljine trupa. Tepih spriječiti zvuči iz dolazi kroz jaz između vrata i kadru.
  
  
  Ali onda sam se da sam čuo glasove šapuće unutra. Jedno svetlo, piskav glas žene-čuo je. Naravno, glas Elena Morales. Ali da li je pričala da Hema?
  
  
  Nas Odin. Niko ne. Naravno, koristila je telefon!
  
  
  Onda murmurings prestao ponovo, i ona je bila više čuo. Čekao sam zvuk zamjena slušalicu u bazi, ali to propustio. Tada su se vrata otvorila i creaked zatvorena. Ormar? Da li je haljina za izlazak?
  
  
  Ušao je brzo do samog kraja hodnika, i na balkon da okružen zgrade na tri strane. Pobjegao iz vida i zgrčenog protiv vanjskog zida, čeka za Jelena da izađete u hodnik.
  
  
  Ali, nije se pojavila.
  
  
  On pogledao njegov sat.
  
  
  Petnaest minuta.
  
  
  Počeo je niz hodnik, i stao ispred vrata, craning vrata i stavio mu uho do ploča.
  
  
  Ništa.
  
  
  Oružje je izvukao i zagrlila Ego na grudima kao on istupila i okrenuo podnijeti. Unutra je još uvek otvoren, i tako su Keli i mene.
  
  
  Brzo je ušao unutra, naslonjena uza zid i drže Oružje ispred njega.
  
  
  Nitko nije bio tamo niko ne živi.
  
  
  Parsons ' tijelo ležao tačno gde mi nije ostavio.
  
  
  Ali niko drugi nije bio u sobi.
  
  
  Gdje je Elena Morales?
  
  
  On je bacila pogled dole na wc vrata, ali orman je bio premali za bilo koga da se sakriju u. I još...
  
  
  To je bio slab zvuk, i u početku mu nije ni siguran da bih cuo to. Ali kao što je stajao tamo, jedva se usuđuješ da dišeš, da joj ego čula da je opet. To je bio jasan zvuk osoba pokušavam da ostanem još uvijek, ali se kreće malo. On pogledao u kabinet ponovo, ali zvuk dolazi iz pogrešnom pravcu.
  
  
  Ne. Došao je do kupatila.
  
  
  Oružje da ju je uhvatio čvrsto i otišla ravno u wc. To je bila zatvorena.
  
  
  "Elena," rekao sam joj da je tiho.
  
  
  Nije bilo odgovora.
  
  
  Neko je bio tamo, i nije Elena. Gdje je nestao? Ili je ona tu sa nekim drugim?
  
  
  "Elena," rekao sam, glasnije ovaj put.
  
  
  Ništa.
  
  
  "Ja idem da otvorim vrata. Imam pištolj. Izađi, ruke iznad glave, " ja lajao, stojeći na jednoj strani nego dan.
  
  
  Ništa.
  
  
  Zgrabio sam dršku od dana, još uvek stoje ti je stisnut na oplate dana, i pretvorio ga. Vrata su se otvorila i zamahnuo unutra. Njeno tijelo je napeto. Naše usluge.
  
  
  Kroz otvoren krek, on bi mogao da vidim kupatilo. Sergei bila u vatri. I tamo je, blijeda i napet, sjedio Tina Bergson, prestrašen do kostiju.
  
  
  On se preselio u pokrij joj oružje. Onda je vidio njenog ležao u bazen sa njom zalihe položena za upotrebu. Potkožno, flašu tekućina, pamuk briseve.
  
  
  Gledala me je sa širom otvorene oči.
  
  
  "Gdje je Elena?" Ona je pitala za ee, iako je mogla da bude pitao sto više pitanja umjesto.
  
  
  Što je kimnula ne glavom. "Nisam vidio Elena. Samo Beri video. I on je... on je bio mrtav." Njezin glas je pala na šapat. Ona je bila na ivici da se onesvestila.
  
  
  On je ušao u kupatilo i zgrabio je otprilike od lakta. Ona se udruživala sa mnom, teško diše.
  
  
  "Ona je ubio ego?" njezin glas je šapnuo to u uvo.
  
  
  Nisam joj ništa rekao. Kako sam mogao da joj kažem hej to je Kelly i nju?
  
  
  "Zašto si se vratiti u Sol-ja-Niev?" Sl pitao tiho.
  
  
  Oči su mi. On je gurnuo niz i seo sa njom, na ivici kadi. Njen auto je pored nje. Ona je drže Oružje na grudima. Bila je lukava žena, i da joj je otac joj ne vjeruješ u sve.
  
  
  "Da vidiš..."
  
  
  "Barry Parson," ja dodao. "Da pokaže emu da Corelli tako da on može ubiti ego."
  
  
  Naše usluge.
  
  
  Usne su mi klecale, a oči joj je ostavio moj. "Da," ona je šapnuo.
  
  
  "Te je unajmio Barry Lik ubiti Corelli," rekao sam glatko. "To ne možeš da porekneš. On nam je rekao ranije."
  
  
  "Ja ne poričem," rekla je čvrsto. Njeno lice je imalo povratio svoje boje. Moj pogled, skliznula da injekciju.
  
  
  "Motiv?" Pitao sam je. "Jesi li narkoman? Da li je to sve?"
  
  
  Namrgodila ramena. "Ja sam zbunjena. Ne znam zašto sam želeo da je ubije ego, osim što mrzim ego više nego ikome na svijetu."
  
  
  "Ali on je odbio da uradi to, pretvara u svi umešani u droge mreže," rekao sam.
  
  
  Ona spustio je glavu.
  
  
  "Zašto si se vratio?" Pitao sam opet.
  
  
  "Naći Barry," Tina je rekao tiho. "Otišla sam na balkon, pogledao unutra i vidio ga. Mrtav. Joj, ušli..."
  
  
  Njena je gledao preko ramena. Naravno! Balkon! Ovo je th
  
  
  
  
  
  
  Vrsta prijenosa
  
  
  Tekst Prijevod
  
  
  Izvor sms
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Prijevod rezultate
  
  
  kako je Elena je izašao kroz sobe bez da je vidim. Kada Elena našao Barry mrtva, ona je uplašila i pobjegla. Ona je samo otvorio francuskim vratima, izašao na balkon, i požurio daleko. Onda, odmah nakon toga, Tina otišli putem upoznati Barry u ego sobu - možda su oboje bili planirala da sretnem - i ona je našla Barry mrtav. Joj treba za drogu bolje od nje i otišla je u kupatilo bolje, baš kao i njena.
  
  
  "Otišao sam u i otkrio da je upucan u. U početku, sam mislio da je Elena možda ju je ubio ego. Ali možda Corelli saznao da Barry je bio ego buster. Možda Corelli znao sam..." Njene oči ispunjen suze. "Bojim se, Nick!"
  
  
  To je šokirano je. "Ti moraš da me vodiš na Corelli, Tina. Ovo je jedini slučaj za reumatizam. Previše ljudi je pokušao da nas zaustavi od dobiti spisak imena. Previše. To je na tebi sada, Tina."
  
  
  Okrenula pale. "On će saznati, Nick! On će misliti da sam unajmio nekoga da ubije ego! Ne možete me natjerati na to. Moraš me pustiti da odem!"
  
  
  "Šta mi želimo, Tina?" "Ti si jedini sa reumatizam. Vodiš me da ga otvoreno sada. Samo mi pokaži tvoj ego, i..."
  
  
  "Neće to da prizna! ona pitao. "On ce poricati njegov identitet."
  
  
  "Tina..."
  
  
  Ona je uzeo injekciju. On pogađao, šta će da uradi čim se okrenula prema ramenu. Pritisnuo joj je kao oružje protiv mekani deo njenog vrata. "Ne, ne, Tina! Ne igala. Sigurno ćeš biti u redu za par minuta, ali uvijek ćeš morati da se vratim u stvarnost."
  
  
  "Nick!" ona plakao, još uvijek drži na iglu.
  
  
  Lugera i stavio ga u dzep i tražio iglu. Lice joj je promijenilo skoro odmah. To serena, lepa maska pretvorio je u lice nevaljalac - oči treperi, zube otkrio, usne su se razišli u životinja zagušljivo.
  
  
  Igla je potonuo u moja podlaktica prije nego što sam mogla da se branim od svedoci crtica.
  
  
  Ona se smejala, niske, mirthless jauk.
  
  
  Joj, osjećao sve ide preko mene. Njena, osećao sam se kao loptu za komadiæ.
  
  
  Odvela me je u susjednoj sobi, a onda gurnuo me je u stolicu.
  
  
  "Mali mješavinu svoje, Nick," rekla bi sa tim sotonske osmeh od nje. "Ti ćeš ostati tamo kao dobar, mali decko. Ja ću da odem odavde."
  
  
  Ne, Tina! Pokušao sam da kažem, ali nije uspelo.
  
  
  Delovalo je kao da se kreće u ubrzan pace-sto slike po sekundi, trči kroz francuski prozore na balkon. Onda je tu bila tišina.
  
  
  Nakon nekoliko stoljeća to, čuo sam da neko kuca na vrata. To je Kelly.
  
  
  "Nick! Jesi li tamo? Nick?"
  
  
  Njena usta su se otvorila. Bar je prešao. Ali nisam imao glas. Jesi li polio?
  
  
  Vrata su se otvorila i Kelly uletio u sobu s pištoljem. Samo je stajao tamo i buljili u mene u zaprepaštenje.
  
  
  "Hej, Nick!"
  
  
  Usne joj se ponovo premešten. On pati od polio. Joj, govorio.
  
  
  Kelly je pogledao oko sebe, provjerio kupaonu, i mirisao na injekciju. Odmah, vratio se da mi je, me je ošamario preko lica, me je podigao iz moje stolice, i vukao me je u kupatilu. Zabio mi je glavu pod tusem, i hladna voda udari moj vrat.
  
  
  Kelly je razgovarala sa mnom dok je radio.
  
  
  "Ovo je nešto novo. Imamo zaliha za to. Kuca ti, pa ti ne mogu da se pomerim, ali ti mogu vidjeti sve što se dešava. Privremeno polio. To dolazi od kurari, također poznat i kao urari, urari, uurali, vurali. i woorara. Ali to je bilo blizu sa nešto drugo. Ne pitaj me šta je. Formule uvijek nestao čim smo se ovde ."
  
  
  Uskoro oživjela.
  
  
  "Brzo!" Rekao sam joj. "Ovo je Tina. Dovezla Granadi upoznati Barry Lik, i našao Ego je tijelo ovdje. Ona je na putu sada. Ona misli da ego ubio Corelli. Ako ona bježi sada, ona može ubiti ego kasnije."
  
  
  Kelly pukao. "Došao sam ovde da te nađem. Tina je dole u holu, praviš scenu!"
  
  
  "KO je?" Pitao sam nestrpljiva.
  
  
  "Tina Bergson".
  
  
  "Tina!"
  
  
  "Apsolutno fantastično. Ali sada je otišla."
  
  
  "Nestao? Ali...?"
  
  
  "Bila je u hodniku, ali je ona otišla," Kelly mi je rekao kao što smo pobjegli kroz sobe i dole niz hodnik. Kao što smo počeli niz stepenice, vidio sam gomilu ljudi u predvorju. Svi su gledali na parkingu.
  
  
  Juana vidio, i ona se okrenula brzo i čekao nas.
  
  
  "Šta je sve ovo?"
  
  
  "Ona je u crvenoj Jaguar," Juana rekao, ukazujući na parkiran auto. Joj, sam vidio svjetla hajde u jedan od njih, sve oko njih. Sergei rez kroz tamu i zapalila snijegom pokrivene planine gde put okrenuo od Prado znam reći i doveo je na autoput.
  
  
  "Ona je napravio veliku scenu," Juana rekao brzo. "To je bio vrlo dramatično."
  
  
  "Previše grubo," Kelly rekao je suhoparno.
  
  
  "Ćeš da mi kažeš šta je uradila?" Pitao sam nestrpljiva.
  
  
  "Ona je došla ovde, nema više nego pre deset minuta, podigao pakao i pitao za Mario Speranza!"
  
  
  "Ko je Mario Speranza?" Pitao sam je.
  
  
  Kelly tresao glavom. "Kada sam rekao da Senjor Speranza nije ovdje, skoro je ušao u histeriju, ovde u lobiju."
  
  
  Ja je mogu vidjeti
  
  
  
  
  Vrsta prijenosa
  
  
  Tekst Prijevod
  
  
  Izvor sms
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Prijevod rezultate
  
  
  Jaguar je počela da se preselimo. Tina je plava kosa leprša iza nje.
  
  
  "Natjeralo je sve od nas otići u hodniku u bijegu," Juana objasnio.
  
  
  "I onda je odmah pao, i recepcioner morao je ozivjeti," Kelly završeno. "Pratio sam te."
  
  
  On je pokušao ubiti, misleći da je brzo. "To je nastup-scena su ovde dole. Šta je ovo, ne znam. Ali moram da je zaustavim."
  
  
  "Zapravo," Kelly je rekla. "Šta da radimo?"
  
  
  "Pogledaj ovo Mario Speranza," Kelly joj rekao. "Ja vjerojatno ne postoji. Idem po Tina!"
  
  
  Joj carapace napravio svoj put kroz gužvu u pokretna vrata i viđen tamo do G. Hauptley i njegov ego tim ulizica. Mahao je i okrenuo.
  
  
  Bilo je hladno u Reno. Počelo je prilično dobro. On je otišao na put i okliznuo dvaput prije nego što je sve pod kontrolom. Bilo leda mrlje na cesti, baš kao i prije dvije noći.
  
  
  Put spustili i pretvorio pravo. Crveni Jaguar nisam mogao da je vidim, ali on se sjetio da puta okrenula pravo i onda je počeo da skreni lijevo na dugo, širom potkovica znak da držao do ivice barranca.
  
  
  Okrenuo sam se na motor, jer nisam htjela izgubiti iz vida Jag.
  
  
  Mogao sam da vidim ivice puta u mom svjetla, a ja sam slučajno je kliknulo na nasilje dugme da proverim dim. Laknulo mi je da se osjećam napetost u zavoje.
  
  
  Joj Renault skrenuo oko krivine i video Tinu Bergson je crveni Jaguar na pola širok potkovica krivine. Ona je vozila polako, ali je onda pokupila brzinu kada sam primetio, takođe.
  
  
  Auto je izgledalo da je korak napred u tami, svetla odražava gore uz put kao da su se penju na nebu. I onda on nije mogao da veruje šta on je viđao-Jaguar je udario u banci, skoro udarila kameni zid.
  
  
  Okreni se, Tina! Vikao sam protiv svoje volje. "Promijeniti!"
  
  
  Da li je ona ili ne, ja to ne znam, ali sledeće što sam vidjela je bilo Jaguar, ide ne za plićaku, ali za vanjskom rubu put. "Tina!"
  
  
  To je izgubio plakati.
  
  
  Jaguar pokupi brzinu i ode preko ivice, kao da ego naučio da radim na vrlo plitka skačeš u lokvu.
  
  
  Svjetla uhvatili ostro mica škriljac ispod, mrlje od snijega ti je stisnut na škriljac i uništio zbrka svjetla i odraz u snijegu, onda kola ušlo u stijenama, odbila, okrenuo se i gotovo, farove kruže kao petardu u noći i sudario se sa pada u komad oštro kamenje na podnožju barranca.
  
  
  Postojao je trenutak tišine.
  
  
  Onda, jak bljesak plamen je pucao u nebo, i glasno eksplozija sevali u zraku. Dim se razvila mimo orange plamen, oštra, guši crni dim.
  
  
  Vatra porasla, onda je pala na ruševinama unakaženo Jaguara i počela polako jesti na metal. Onda dim rose polako, vatra ples po ivicama crvenog čelika, jasno čašu, i boje plastiku.
  
  
  Potresena, da je vozio oprezno duž autoputa sve dok je tražio mjesto gdje je crveni Jaguar je otišao preko ivice. Pogledao me je. Sve što sam mogao videti je pukotina u stenama rez u rame u rub.
  
  
  Reno parkirao, izvadila sam ključ, i izašao oko auta. Bilo je hladno na autoputu. Prišao je ivici putu gdje Jaguar prošao kroz kamenje. On je stajao tamo, gledajući u ispasti kamenje, i pratili su izgorjeli crni liniju u škriljac ispod gdje je crvenu vatru pucketaju preko ostaci Tina Bergson i crveni Jaguara .
  
  
  Za nekoliko sekundi, prvi hotela je gosti dovezao u Fiat auto, parkirala, i mi se pridružiti na rub. Bulji.
  
  
  I onda je došao drugi.
  
  
  I više.
  
  
  Uzbuđenje azila.
  
  
  Smučilo mi se.
  
  
  Onda sam otišao u rocky majmune, koristi moj džep flash, i prošla su izgorjeli dio rock gdje je crveni Šiljak imali prvi udario, i konačno došao do područje pored samom autu.
  
  
  Ali plamen je proždirao olupine, i to je nemoguće prići a da se ne opečeš.
  
  
  Stajao je ruku na vrh glave, čeka.
  
  
  Vatrogasni kamion stao na cesti, i uskoro veliki vatrogasac u prsluk i nosi portabl za gašenje požara srušio na padini i počeo prskati gori ostataka.
  
  
  On shuddered.
  
  
  Vatrogasac je stajao tamo, gledajući u izgorelim olupini. Građanskog Čuvar pridružio se za njega i napravio je svjetiljku u spaljene auto. Svjetla je bio jači od mene.
  
  
  Lizzie došao do nje.
  
  
  Vidio sam to, onda.
  
  
  Tamo je bila spaljena leš na prednjem sedištu. Ono što je ostalo od bilo je crno i jak.
  
  
  Tina.
  
  
  Sve što je ostalo od zlatnu djevojku sa zlatnim kožu.
  
  
  Joj, okrenuo, bolestan.
  
  
  Njena mora da pali na rock pored olupine i zagnjurili smo u zemlji miroljubiv funk. Neko tresla ruku i rame. Shvatio sam da je glas razgovarao sa mnom neko vrijeme.
  
  
  Njen mešan.
  
  
  "Nadimak."
  
  
  To je Kelly.
  
  
  "Ona je mrtva," Kelly je rekla. "Ništa."
  
  
  "Mislim da se ona samo se osjećala kao da je gotovo i hej, bolje bježi." On potpisali. "Znala je Rico će biti Corelli
  
  
  
  
  
  
  Vrsta prijenosa
  
  
  Tekst Prijevod
  
  
  Izvor sms
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Prijevod rezultate
  
  
  do kraja njenog života."
  
  
  "Ali Corelli nisam ni znao!"
  
  
  "On ce saznati. To je razlog zašto je otišao, " rekao sam. Glasa, kao što sam i razumeo.
  
  
  "Provjerio sam to ime, Nick."
  
  
  Pogledao me je i pokušao ubiti. Nisam razumeo šta je mislio.
  
  
  "Mario Speranza nije registrovana u hotel."
  
  
  Sjedio sam i mislio o tome. "Ali to je ime joj je dao činovnik."
  
  
  On je klimnula. "Clare kaže da je rekao ovo. Clare kaže da je kad je izašla kroz lobanju."
  
  
  On je buljio u olupini ispod nas. "Hoćeš da kažeš da Rico Corelli nikad nisam bio u Sol y Nieve uopšte?"
  
  
  "Ja kažem da on definitivno nije bio ovde ili bilo gde drugde u Sol y Nieve Hotelu-u zadnjih mjesec dana ili tako nešto. Ako ego ime na naslovnoj je Mario Speranza."
  
  
  "Ali onda..."
  
  
  "Mogu li to vidjeti? Možda je on znao za Tina. Možda je znao da ona bi unajmio ubicu da ubije ego."
  
  
  Joj, tresao glavom da razjasnimo to. "I sva ta sranja o sastanak je samo lažnjak smrt Tina Bergson?"
  
  
  "Ne, uopšte. Ja kažem da je Rico Corelli mora da zna o Tina Bergson i Barry Parson. I on nije došao na odmaralište na sve. Svi su mislili da je bio ovdje - ubicu unajmio mafijom, ubicu unajmio Tina-i nas jer smo trebali da nađemo Corelli. Svi ovde, osim Corelli! "
  
  
  "Gdje je onda kurvin sine?"
  
  
  Kelly ramena stresla. "Mislim da je bolje signal Hawke i početi iznova."
  
  
  Moramo da idemo gore na brda, ali nisam mogao da odem moj ego na miru.
  
  
  Onda se okrenuo i pogledala se u olupini.
  
  
  "Zašto je otišla tamo?"
  
  
  Kelly tresao glavom. "Ona je bila lijepa žena, Nick. Lijepe žene rade gluposti. Mora da je voleo Corelli. I mrzio sam ego, takođe."
  
  
  "Ili je voljela novac," rekao sam.
  
  
  "Ti ne misliš tako mnogo u vezi ljudi, zar ne, Nik?" Kelly potpisali.
  
  
  "Bi li ja to imati? Dugujem joj, stvarno?" Njen glas smirio. "Mislim da je odlučio da je bolji način nego li da trčiš po cijelom na otvorenom bazen pokušavaš pobjeći od Rico Corelli je platio pištolj."
  
  
  "Ona će nikad se ne zna kad je on će da udari je," Kelly je rekla nepristrasno.
  
  
  "Pitam se gdje je taj gad je sad?" Njena, mislio je pola naglas.
  
  
  Petnaest
  
  
  Sledećeg jutra, mi smo bili prvi za doručak. Uprkos Juana je blistavo izgled, ona je duhovno depresivan. Njeno objašnjenje je da smo bili u stanju završiti zadatak.
  
  
  Pojeli smo kontinentalni doručak i sjedio u svetlu sunčevu svetlost. Ja sam predložio da idemo na skijanje u jutra prije nego odem, za Španjolsku, ali ona je prigovarala.
  
  
  "Samo želim da pakiras moje stvari."
  
  
  On je klimnula sa njom. "Ići ću u Veleta i par vodi."
  
  
  Ona je klimnula, njen um drugdje.
  
  
  "Penny?"
  
  
  Nije odgovor.
  
  
  "Dva novčića?"
  
  
  "Šta je to?"
  
  
  "Da upoznam tvoje misli. Šta se desilo?"
  
  
  "Mislim da je mislio na trošiš ljudski život. Tina Bergson. Barry Parson. Komarca. Prvo odvesti do Rico Corelli. Čak i Elena Morales - gde god smo treba joj."
  
  
  On je došao i uzeo njenu ruku. "To je način na koji svet funkcioniše."
  
  
  "To nije dobar svijet."
  
  
  "Da li neko obećavam ti šta je to bilo?"
  
  
  Što je kimnula ne glavom.tužno.
  
  
  Platio sam račun i otišao.
  
  
  To je kul, ali Velet još uvijek je veoma tiha. Sunce je sijalo jarko. Površinu staza je dobro pokriven sa prah. Uzeo je to, nekad dvogled, i pregledao padinu. Kao što sam rekao ranije, bila su dva descents od vrha Veleta.
  
  
  Ovaj put je odlučila da napravi više trči, taj koji je ušao u levo, kada si otišao. Samo sam je stavljao u svoju kožu slučaj kad netko popeo preko stijene na kraju kabl kola i prišao.
  
  
  To je Herr Hauptli, i ovaj put je bio sam.
  
  
  Mahnuo njom. "Dobro jutro, Gospodine Hauptli."
  
  
  On se nasmešio. "Dobro jutro, Gospodine Peabody."
  
  
  "Nedostajala si mi juce, ili kada idemo na skijanje zajedno."
  
  
  "Tamo je, bez sumnje, pritisak od firme,"on je rekao..
  
  
  "Da", ja sam rekao, što mu daje pogled na brzaka. Ali on se okrenuo da gledaj dolje padinu.
  
  
  "Gdje je tvoje omiljene zene?"
  
  
  "Pakovanje".
  
  
  "Onda odlaziš?"
  
  
  On je klimnula sa njom.
  
  
  "Šteta. Vrijeme je bilo tako lijepo."
  
  
  "Zaista, tamo je."
  
  
  Nasmejao se i ukazao na greben od kamena na vrhu pratiti. Ja se njemu kao on obuo čizme čvrsto i počeo da trljaj plavi vosak na njegovom skijama.
  
  
  "Gde su ti prijatelji?" Pitao sam je, sedite pored njega. Što, dovraga, ja nisam imao ništa drugo učiniti u ovom trenutku.
  
  
  "Oni su u hotel," on se nasmešio. "Izgleda da nisu bili željni da mi se pridružite danas. Bilo je kasno u noći, u Esqui Baru, i imali su lumumbas lete okolo uši."
  
  
  "Ti si obično nerazdvojni."
  
  
  "Tako je to sa novcem. Privlače kao magnet." On se ponovo, vrana noge na uglovima njegov ego oči duboko i pratio.
  
  
  "Ti si cinik, Herr Hauptli."
  
  
  "Ja sam realista, Herr Peabody."
  
  
  On je podigao prvu ski i počeo pažljivo prijavljuju vosak na uzici. On je pedantan i metodičan radnik, što je i za očekivati od dobar njemački.
  
  
  "Gospođo Peabody me podsjeća na nekoga blizu mene," rekao je da nakon trenutak.
  
  
  "Naravno."
  
  
  "Znaš, nisam imala kćer." Pogledao me je. "Naravno da ne znaš. Izvinjavam se." Nastavio je vosak
  
  
  
  
  
  
  
  Vrsta prijenosa
  
  
  Tekst Prijevod
  
  
  Izvor sms
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Prijevod rezultate
  
  
  sudar. "Bila je najljepša cura."
  
  
  "Bio tamo, Herr Hauptli?"
  
  
  Ignorisao je moja intervencija. "Hej, ona je devetnaest i otišla je na fakultet," on je nastavio. "Moja žena je njena majka je umrla kad je bila mala pet godina-stara djevojka. Bojim se da nikada neću moći da joj dam bilo odgovarajuće smjernice u odrastanje. Da li razumes?" Ego je oči podigao i upoznao moje.
  
  
  "Nikad nisam bio otac, tako da to ne znam, Herr Hauptli."
  
  
  "Iskrena reume". On potpisali. "Da li je to bio roditeljskog nemar, ili nenajavljen gubljenje materijalne stvari prema njoj , kad je otišla za univerziteta, izgubili smo kontakt."
  
  
  "To se dešava ovih dana."
  
  
  "U njenom slučaju, najgore se desilo. Joj drugovi su veoma zavisnik od droge." Pogledao me opet. "I ona je na kraju bila umešana u ovu grupu do tacke gde ne bih mogao podnijeti." On je nastavio depilaciju. "Ona je ovisan o heroinu."
  
  
  On je buljio u Hauptley.
  
  
  "Godinu dana nakon što se navikla na to, je umrla od predoziranja." On je pazio na Vega je u Granadi. "Nezavisna upravljanje".
  
  
  "Žao mi je", rekla sam.
  
  
  "Nema smisla gubiti vrijeme ovako kasno," Hauptley rekao, njegov glas grubo, u odnosu na njegovo normalno ugodan glas.
  
  
  "Žao mi je za ovo gubitak ljudskog života," rekao sam, misli o onome što Juana rekao na doručak.
  
  
  On ramena stresla. "Na neki način, ne krivim sebe. Nju izbjegava i njen otac je odgovornost. On je postao blizak sa druge žene, ne samo na jedan, ali mnogi-i zanemario svoju kćer." On je mislio na trenutak. "I izdržala je moj prezir, reagirao kao najbolje sto je mogao. Odbijajuci sebe kao on je odbio."
  
  
  "To nije ono što psiholog mogu vam reci," rekao sam oprezno. "Preispitivanja je opasna igra."
  
  
  "Nisam je samo upoznavanje zena. Njen radim ovaj posao."
  
  
  "Svaki muškarac bi trebao da imaš posao," rekao sam.
  
  
  "Ali nisam imao."
  
  
  Gledao sam ga, znao šta će da kaže.
  
  
  "Droge," rekao je gorkim osmijeh. "da. Ona je verovatno bio drogiran sa heroina da je moje jedino dete koristi da se ubije. Kakve to ima veze s svoj moral, Herr Peabody?"
  
  
  Njena, on tresao glavom.
  
  
  "Ne ide dobro sa mojim. Počeo sam analizu joj je posao, što sam uvek bio. Počela sam razmišljati o ego uticaj na ljudskost. Nisam kao što sam vidio."
  
  
  On je izabrao drugu ski i počeo da vosak to.
  
  
  "Odlučio sam da je vreme da idemo iz posla i počnite popravljati moj nedjela godinama."
  
  
  Joj mogla ništa da kažem. Čekao je.
  
  
  "Oni su mi rekli šta bi se desilo ako bih otišao organizacije. Tražit će me do kraja svijeta. I ubiti." Nasmijao se žalosno smješka. "Da li razumes to?"
  
  
  "Da, Gospodine Corelli."
  
  
  "Enrico Corelli," rekao je sa polu-osmijeh. "Rico Corelli, i ti si Carter. Ja sam rekao da je Nick Carter je najbolji."
  
  
  On je klimnula sa njom. "Obično. Ne uvijek. Ali obično."
  
  
  "Kažem ti, to je administrativni problem od samog početka. Jednostavno sastanak, zar ne? Naći u snijegu-dogovor sa snijeg! "On se smijao, pokazujući mu jak zube. "Šala, Gospodine Carter! Šala."
  
  
  "Da", rekao sam.
  
  
  "Izgleda jednostavno. Ja odem na Korzici Lysistrata i naći ćemo se u Sierra Nevadi."
  
  
  "Naravno."
  
  
  "Bilo problema od samog početka. Je Šef je saznao za moj plan. Netko blizak meni da pretpostavim. Ili čuo to. Mafijaša odlučio da mi potpisati."
  
  
  "Komar".
  
  
  "da. Da spriječimo takav udarac, ona je ubedio njen stari kolega Basillio Di Vanessi da slikam me na moju jahtu. I veoma fina devojka je spavala sa išao s njim, da bi karakterizacija pravi."
  
  
  "Smjestio si svoj čovjek?" Rekao sam lagano.
  
  
  "Ne znam da li je napad će biti uspješna," Corelli rekao. "Zapravo, napravio sam ono što si rekao da jesam. Ali joj nisam mislio Komarca izliječiti. Nadao sam se da je sastanak između Basilio i ti bi ići bez problema, a da pravi sastanak izmedju tebe i mene, može biti sređeno. "
  
  
  On potpisali.
  
  
  "Ali to nije sve. Pre nego što sam je ostavio moju jahtu u Valenciji, otkrio sam da je moja prelepa švedski nightingale je zaveru da me se otarasi!"
  
  
  "Tina Bergson?"
  
  
  "da. Ona želi njenu smrt. Ona potpisali ugovor sa mnom sebe." Corelli nasmijao sardonically.
  
  
  "Postoji razlog?"
  
  
  "Samo sam radoznao kao i ti si, Gospodine Carter. Ti bi trebao shvatiti Tina malo jasnije."
  
  
  On je shvatio da joj savršeno, ali nisam ništa rekla.
  
  
  "Ona je nimfomanka, Gospodine Carter. Ja ne mislim da je ovo iznenađenje za tebe. Ali možda je razlog zašto je postao takav Frojdovski simbol je jednako zanimljive kao i činjenica svoje opsesije."
  
  
  Izgledao je na njemu zanimljivo.
  
  
  "U svojoj petnaest, ona je silovao švedski farmer. Ona je zatrudnela. Abortus je bila uspesna, ali sepsu razvio. Kad sam bio petnaest, imao sam histerektomija. Ovo nerotkinja, lepa, inteligentna stvorenje je postao opsjednut uništava. ženstvenost, sa svoje nesposobnosti da budem majka. Zato što je ona bila žena nam je, ali čovek u nas, ona je postala ono što bi trebala postati-supermen! Sa ove lepote i ta inteligencija-uvjeravam vas da joj inteligencija je ograničen
  
  
  
  
  
  
  Vrsta prijenosa
  
  
  Tekst Prijevod
  
  
  Izvor sms
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Prijevod rezultate
  
  
  Osim ako me, Gospodine Carter! "ona je odlučila da će preuzeti mali carstvo što on je bio gospodar."
  
  
  "Droga mreže," rekao sam.
  
  
  "Apsolutno fantastično. Sad sam pričao o njoj ambicija nakon što sam odlučio prekinuti lanac i otkrila da joj najskrivenije tajne u Sjedinjene Države Odeljenje za suzbijanje narkotika."
  
  
  On je klimnula sa njom. "I to je bio razlog zbog kojeg je unajmio Parson da te ubije!"
  
  
  "Ovo je za stvarno. Srećom, ja protumačili njeno prvi šokiran reakcija na moju odluku da se razbije lanac kao sumnjičavi i stalno otvorene oči. Iako ona mi je obećao da će ostati vjeran i pridruži mi se u Ameriku, da joj pretpostavljam da je to ona bila da Mu lazem. Okrenuo sam se na njen telefon - naš vilu na Korzici je veliko, i svi oko nas ima dosta slobode - i konačno čuo napraviti dogovor sa Barry Parson u Malagu.
  
  
  "Većina interesantno".
  
  
  "Moj sljedeći korak je da pošalju svoje špijuniram Parson. Mislim, usput, da li će naći Parson u Interpola kao Daniel Tussauds, kasnim francuski pod zemljom. On je bio deset godina dijete tokom prvog Svjetskog Rata. Dva, i odrastao špijunirati i ubiti."
  
  
  "On je sada mrtav."
  
  
  "Kao što sam i sumnjao." Corelli ramena stresla. "Čuo sam za tebe ostavljajući disko sa prijateljem iz Malaga."
  
  
  Nasmijao se na nju. "Ne mnogo pobjegao si."
  
  
  "To je dovoljno," Corelli potpisali. "Pa, Elena Morales držali na oku Parson, dopustio da ih pokupim na sipku u Torremolinos. I to je ona koja me je upozorio, kažu da je došao da Sol-ja-Niev da me pronaći i ubiti me. Zato je nisam upoznala si u Velet."
  
  
  "Razumio sam to."
  
  
  Corelli klimnula. On je završio sa svojim skijama. "Nadao sam se da možda Tina bi mogao biti ubijen na Lysistratus jahti ako se nešto dogodilo tamo, ali kao što znate, ona je pobjegla ozbiljne povrede. U Capos planirali pogubljenje pa, ipak. To je značilo da moram da pripazim na vrijeme, tako da ništa se ne bi desilo. Ne samo Šef ubojica, ali također i za Tina je ubica za iznajmljivanje! Komarac. I pastor. Tako da sam samo stahl herr Hauptli, zapošljavanje nekoliko nezaposleni glumci u Valenciji da igram ulogu mog trebao ulizice."
  
  
  Njena je bila smijati. "Ti si veoma snalažljiv čovjek, G Corelli."
  
  
  "Živjela sam dug život zbog svoje snalažljivosti u veoma opasan posao." On je protiv toga. "Ne profesija. To prezire vrlo značenje profesiju. U vrlo opasno reket. To je dobra reč. Teška. Stan. Neromantično. Rakete".
  
  
  On je klimnula sa njom.
  
  
  "Gledala sam te u strahu za neko vrijeme." Corelli se. "Odmah sam znao da si ubio Komarca. I predvideo sam da ćeš ubiti Parson, takođe. Tina je smrt je bila iznenađenje za mene. Ne mislim da je počinio samoubojstvo, kao što kažu u Prado znam reći. Ali mislim da je ona mora da sam izgubila kontrolu nad kolima nakon sasvim je moguće da ćeš otkriti da je Parson je mrtav, a mislila sam da je znao sve u vezi nje i da će je ubiti."
  
  
  Joj, rekla je ," U ovom slučaju, ona je odlučila da pobjegnemo prije nego što si znao da je ona ovde."
  
  
  "Ono."
  
  
  "Ona je mrtva. Glas i sve vezano za to."
  
  
  Corelli klimnula. On zategnuta ski štipaljkama, prilagoditi svoje čizme, i staviti tačku na. On ustao i saviti koljena.
  
  
  Počeo je da se obučem.
  
  
  "Želiš li da se voziš sa mnom?"
  
  
  "Lijepa".
  
  
  Vidite, reče on. "Pre nego što se to, Nick, ona bih da imaš ovo."
  
  
  Pogledao me je. On je držao iz kovertu. Tamo je jaja na nen. On je otvorio koverat i vidio poznato izgleda rola mikrofilm.
  
  
  "To je upravo ono što ti misliš. Imena. Mjesta. Datume. Sve. Sve od Turske preko Sicilije, i Rivijeri u Meksiko. Ne možeš promašiti naše stvari, naš čovek, ako pratite činjenice. Želim da ovaj lanac uništila, tako da to ne može biti ponovo sastavili. Bella Beatrice ."
  
  
  Beatrice. Ego kćer. I zar nije to Dante je slika ženstvenosti?
  
  
  "U redu, Corelli," rekao sam.
  
  
  On me je ošamario na leđima. "Idemo!"
  
  
  * * *
  
  
  On je počeo polako preći protiv baci redu, onda prešao na padini i otišao na pretvoriti u bijegu. Onda se okrenuo nazad u lijepo dizajnirana Christie i hodao po hrpa kamenja.
  
  
  Mikrofilm stavi u unutrašnji džep od njegovog ski jaknu i potrčao za to. Snijeg bio u pravu. Mogao sam osetiti moj skije grize u prah sa lijepo skakanje odbije.
  
  
  Corelli je bio ispod mene, kao i on se preselio zajedno krivulja kamenje. Završio je nekoliko skretanja, ušao Wedeln, i onda okrenuo na vrlo široke preći duž nježan uglu stazi.
  
  
  Pratio sam ga, vodi nekoliko skretanja i tresao od krivine moje tijelo. Na kraju utrke, otvori na preći, ona je vidjela od trećeg skijaš na alternativni put.
  
  
  Obroncima su takva da smenjuju se iz sekcije intersektovana na određene intervalima, nešto kao dva žice da su slobodno uvrnuto u određenim mestima.
  
  
  To je bio mladi covek u brown jaknu. Izgledao je kao tinejdžer, ili barem je imao to je žilav, tanak izgraditi. Bez obzira na njegovu starost, on je bio odličan skijaš. Ego skije iskopanih u snijegu, i on je bio gospodar saterao u ugao i miče.
  
  
  
  
  
  Vrsta prijenosa
  
  
  Tekst Prijevod
  
  
  Izvor sms
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Prijevod rezultate
  
  
  vlastite kilometraža.
  
  
  Na dio nagib gdje dva tragove strmoglavi, mlada skijaš se srušio u njegovoj strani i polako se spustio u nizu stan transverzala. Kada je stigao do Corelli, on je nestao iz stav prema rocky grebena ... da se razdvojili u dvije staza.
  
  
  "To je lepa soba," rekao sam.
  
  
  On je klimnula.
  
  
  "Kad stigneš u sad-u, odvest ću te da Alta i Aspen. Oduševit ćeš ih!"
  
  
  On se smijao. "Vidim te za ovo!"
  
  
  "Dobar posao", rekao sam. "Samo naprijed. Pratit ću te u sledećoj."
  
  
  Vidite, reče on i počeli hodati.
  
  
  Njena je došao prije nekoliko trenutaka kasnije, onda. Moje pravo ski je zaostaje malo, i pokušao sam da se prilagodi moj stav za bolji ugristi.
  
  
  Pratio je strmo kap, usporava sa čistač snijega jer most između dva kamena izdani je preusko za ove optužbe, i onda je došao u širokom čistina, okružen snegom i ledom, što sada izgleda kao piknik područje za bilo skijaš. Corelli vidio na kraju.
  
  
  Počeo je niz stepenice, nakon Corelli levo, i to je bilo kad je dječak vidio ponovo.
  
  
  Otišao je dole brže od nas dvoje u drugi trči i sada prilazi raskrižju dva tragove na dnu široka, nagnuti polje.
  
  
  Prestao je za trenutak, u kom u sneg u hokej prestani, i samo je stajao tamo. Barut je bio dobar. Snijeg ispod izgledalo je solidan. Ali nisam kao ugao oblasti pogled. Mislim, to je skupo i skoro stan, ali je bio concave nagib na vrhu da nisam baš sviđa.
  
  
  Ipak, Corelli imao problema se sa tim, na pola puta. On je vozio sa moje lijeve strane, odmah iza mene, i dok je gledao sam ga, otišao je u oluju, i vratio se sa desna na lijevo. Iza njega, on je vidio mladog čovjeka na druga rasa, približava greben od kamena da nas razdvojili u životu od ego.
  
  
  Samo sam da odem, kada sam uhvatio upozorenje flash u uglu oka. Izgledao je više, žmirkanja protiv blještavo sunce. Jesi oči igra sa mnom? Ne!
  
  
  Tip je držao nešto u desnoj ruci, i levom rukom on je stiskala oboje ski klubova. On je držala neku vrstu oružja-Da! To je pištolj!
  
  
  Sada dijete prestao i zgrčenog na snijegu. On je iza stijena sad, i nisam mogla da vidim sta je on radio, ali sam znao instinktivno da je ciljao u Corelli, koji je na skijanje sa njim, svjestan da je ciljao u prostor.
  
  
  "Hauptli!" Vrištala sam, koristi moj ego kao paravan, samo u slučaju da sam bio prevaren od strane neke optička iluzija.
  
  
  On je okrenuo glavu brzo, izgleda gore na brdo na mene. Mahnuo rukom u mladiću. Corelli okrenuo i mogla da vidim sve iz svog ugla. Mahao je, završio je na nju u upozorenje. Corelli znao da nešto nije u redu i reagirala. Pokušao je promijeniti trči liniju, ali izgubio je ravnotežu i pao zbog loše glavu na jesen. Ali on povukao se zajedno i ošamario butini, a onda je počeo da klizi.
  
  
  On je skočio na njegov skije i udario poljaci, spušta dolje do stena gdje tinejdžer sjedio. On je uvučena oboje ski-pendreka pod lijevu ruku i izvukao lugerom.
  
  
  U tajkun pojavila oko niotkuda. Pogledao sam u stenama u oblasti tip je glava, ali nisam mogao ništa da vidim. Magnat me je pokupio na pola puta između kolena i ski snimak i bacio me licem u snijegu, potpuno pljačkaju jedan ski kada sigurnost bavi popustio, i nastavio kroz slobodi polje. Joj, okliznuo, i konačno su prestali. Drugi ski je pored mene. Ja čak i ne sjećam kako je otpalo.
  
  
  Corelli imao kajganu na snijeg i sada se okrenuo pogledaj stena.
  
  
  Prvi hitac se začuli. Propustio. Sada, mogla je vidjeti tinejdžer izlazi oko stena i naprijed. Emu je lugera usmjereni na nju glavu, i povukao obarač. Predaleko u redu.
  
  
  Okrenuo se brzo i videla me. Ego je ispala kapa. Zlatnu kosu tekla oko ego je grlo.
  
  
  To je Tina Bergson!
  
  
  Bio je tako iznenađena da je on mogao da razmišljam.
  
  
  Ali je onda moj mozak ponavlja cijelu priču bez upozorenja.
  
  
  Tina!
  
  
  To nije njeno tijelo u crvenoj Jaguara.
  
  
  To mora da je Elena Morales. Video sam je, to je sada. Vidio sam Elenu idi u Parson je soba i naći Parson je tijelo gdje mi nije ostavio. I ee je vidjela u sobi - Tina Bergson je već bio tamo! Tina je došao da Sol-ja-Niev naći Parson i poslati ego da Corelli ubiti ego. I da je našla Parson je mrtav pre nego Elena imao ni ušla u sobu. Tako je pozvonio u dnevnoj sobi dovesti Elena. I Elena došao, poslao poruku.
  
  
  Tina napravio Elena izaći na balkonu i idi dole do crvenog Jaguar, jer je znala da je Elena je Corelli oči i uši. Stavila ju je u Jaguara i ubio je. Na kraju potkovicu, van pogleda je, stavila je Elena iza volana, vozio Jaguar na ski čizme ili nešto teško, drži benzin, i skočio sebe.
  
  
  I pobegli u mraku, mada joj je školjka, odmah iza nje.
  
  
  I sada...
  
  
  Sad je bila ovdje da ubije Corelli i preuzeti droge mreže sebe, kao što je i uvijek.
  
  
  
  
  
  
  Vrsta prijenosa
  
  
  Tekst Prijevod
  
  
  Izvor sms
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Prijevod rezultate
  
  
  led hotel napraviti!
  
  
  Vidio Corelli opet ustati i buljiti u Tina. Tina je upucao me opet. Abe odgovorio sa vatrom. Njena je bila predaleko da uradim nešto dobro.
  
  
  Pogledala je u mene, onda na Corelli, i počeo da hodam kroz sneg prema Corelli. On je očajnički pokušava da izađe iz snijeg i dolje padinu. Kao i mnogi ljudi u izuzetno opasan profesija, jasno je voleo da nosi pištolj.
  
  
  Ona namjerno požurila prema njemu u nju ski čizme, drži oružje srednjoj.
  
  
  Snijeg oko magnat je veoma hladno. Može da vidi to pucketanje sa napetost na vrhu majmune, koja je formirala zaobljeni iznijeti da sloped prema dnu terena.
  
  
  On je povukao Lugera u snegu i ispalio jednom, dva puta, tri puta. Pucnjava je zvonio u zrak. Snijeg razbacani u svim pravcima. Tamo je bio razdvajanje pukotinu, i cijelu ploču od snijega i led je počela da se topi-razdvajanje, sa upper pola magnat da je pao na zemlju.
  
  
  Od početka je bio brzo se kreće. Gorka!
  
  
  Ona očekivao ego je pristup, ali ona nije mogao izbjeći. Ona je upucao Corelli dva puta, a onda trčala prema njemu, izbegavajuci snijeg tobogan, ali ona ga je uhvatila i odneli ga dolje. Njom, vidio je zuti kose nestao u ovom materijalu.
  
  
  Onda snijeg akumulirana i počeo da se raspasti na kičmu kamenje, stati sa galame i pada.
  
  
  Pokupio sam moj skije i hodao polako dole da Corelli.
  
  
  On je ležao na leđima, obilno krvari u snijegu.
  
  
  Joj, otišao do njega. Ego je lice bio bijelac sa bol, i oči su mu bile fokusirana. On je bio u šoku.
  
  
  "Prekini lanac!", a on mi je šapnula.
  
  
  Joj ego podigao njenu glavu na snijegu. "Ja ću to da uradim, Riko."
  
  
  To je bio prvi put ego nikada nije zvao je po imenu.
  
  
  Nagnuo se vratio sa malim osmehom na usnama.
  
  
  Šesnaest
  
  
  Joj ego zatvorila kapke.
  
  
  On je pomogao Građanskog Stražar se pobrinuti za Corelli tijelo, onda vozio skije kada nekoliko ljudi sa lopatama počela kopati za Tina Bergson. Čovek sa fu-Manču brkove ga je odveo na stranu i rekao da ih od tužno kraja Barry Parson.
  
  
  Pod tuš, to je bilo lijepo da se oslobodiš napetosti i napetost povezan s ovom španski Veza slučaj. Ja toweled joj je isključen u mojoj sobi prije oblačenje i kuca za Juana Rivera. Vreme je da ti kažem poslednje poglavlje u priči i početi tvoje putovanje u Malagu sa tim.
  
  
  On provjerio svoje Oružje u rame futrolu da mamuran kreveta i posegnuo za svoj ogrtač. Od moje noge su suve, zalepio sam joj štiklom i umotao ramena u kul grubog materijala. Ogledalo u kupatilu je pokucao, ali uspeo sam da operem kosu. Proverio sam ponovo, i otkrio da su sivi niti više nije pojavila se nakon što sam ga izvukao ovde nedelju dana ranije.
  
  
  Znao sam da će u budućnosti bih da vidim ih više, ne manje.
  
  
  Moje torbe su spakovani - uradio sam to pre nego što sam dobio u tuš i njena, mislio o tome da stavim na neku odjeću prije nego što sam zvao Juana, a onda pomislila, dođavola, odšetao do vrata i ubacio ga golim zglobove.
  
  
  "Dođi unutra," ona je čuo potisnuti glas rekla.
  
  
  "Da li ste spremni?"
  
  
  Nije bilo odgovora.
  
  
  On je otvorio vrata i otišla.
  
  
  Vrata zatvorena iza mene, a ja sam je pretvorio u iznenađenje naći Juana sedi u fotelji preko puta mene. Bila je potpuno goli, sa maramicu vezan oko usta, i ruke su joj bile svezane na leđima, i vezanu za stolicu. Noge su mi još bile svezane na noge od stolice. Pogledala me je sa gluvonema, moli oči.
  
  
  Posegnuo za kvaku.
  
  
  "Ne, ne, Nick!" glas je rekao tiho.
  
  
  Zavjese na prozorima flickered, i Tina Bergson izašao iz iza njih, s pištoljem u ruci. Izgledalo je ogromna - za ne. To je Parsons Webley Mark IV. Ona je nosio skijašku odjeću - iste one koje je nosila na padini. To je bila vlažna i hladna, ali inače potpuno normalno. Njene oči su izgorjeli s strast ludila.
  
  
  "Zdravo, Nick," rekla je sa veselo smijati.
  
  
  "Tina," rekao sam.
  
  
  On nije umro u lavina izazvao si."
  
  
  "Ja vidim."
  
  
  On se okrenuo pogledaj Juana golo telo opet. To je kad sam vidio opekotine na njene gole grudi. On shuddered. Tina Bergson imao sadomasochistic tendencijama, možda lezbejka tendencija da je dovelo do nimfomanija.
  
  
  "Ti si bolestan, Tina," rekao sam lagano. "Šta je dobar povređuješ ljude kao Juana?"
  
  
  Tina je eksplodirala. "Rico je bio budala pokušavaju prekinuti lanac droge! Imao je najbolje za pravljenje novca plan na svetu, a on je samo jebeni otarasiti to!"
  
  
  "Ali ovaj način ubio moju kćer je ego."
  
  
  Tina chuckled. "Ovo je kćerka postala kurva, baš kao i sve žene - svaki čovek je otišao na taj glupi fakultet je otišla."
  
  
  "Samo u tvojoj mašti, Tina," rekao sam. "Ti treba psihijatar."
  
  
  Ona je bacio njenu glavu nazad i smijao se. "Ti si Puritanac, Nick! Da li znaš to?" Puritanac!"
  
  
  Mislio sam da ramena futrolu visi na uzglavlju u moju sobu i proklet sebe jer sam glupa budala. Ja nigde ne idem bez nje. Sve zbog glupo sentimentalan
  
  
  
  
  
  Vrsta prijenosa
  
  
  Tekst Prijevod
  
  
  Izvor sms
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Prijevod rezultate
  
  
  Njeno zanimanje za Juana Rivera stavi je na smrt.
  
  
  "Daj mi mikrofilm, Nick," Tina je rekao da, kreću se dalje od zavese, gde bi ona bila da me čeka. "Vidio sam te sa Riko. Ti mora da je to. Daj mi ga ili ću te ubiti."
  
  
  "Nema posla, Tina," rekao sam. "Ako ti dam traku, ubit ćeš nas dvoje i otići."
  
  
  "Ne," Tina je rekao da, oči su joj sija. "Briga me šta si uradio s tom kučkom. Možeš ostaviti i vratiti se u sad, ne zanima me. Samo mi treba mikrofilm i ja ću te pustiti."
  
  
  Njena, on tresao glavom. "Mi nije stalo, dušo."
  
  
  Njene oči su bile sjajne i plavi, kao hladan led. On je mislio da je Skandinavsko fjordove i led koru. I mislio sam da to lijepo tijelo pod mojim skijaškoj odeći.
  
  
  Tina uperio teško Britanski Webley u Juana. Njen pogled je namješteno na Jok sa skoro bolesno fascinacija. Juana oči umotan u alarm. Vidio sam joj se tresu. Suze prate niz obraze.
  
  
  "Ti si čudovište," rekao sam mirno. "Možeš li da me čuješ, Tina? Mogao si me na umjesto mučio Juana." Kakav je nehumano stvorenje si ti?"
  
  
  Tina ramena stresla. "Ubit ću je kad izbrojim do tri, i ako ne doneseš tim filmovima, Nick."
  
  
  "Nemam film," rekao sam brzo. Odjednom sam imao plan. Njen hotel, tako da mislim da sam bio previše protestira.
  
  
  Njene oči suzio. "Vidio sam te sa Riko. Mora da si dobio film od njega. Da ih trebao privatni sastanak s tobom. Glasa i to je to. I on ima ego. Mora da je dao njegov ego da te. Odine, Nick."
  
  
  Njene se znojim. "Tina, slušaj me! Poslao je mikrofilm u poštu. Otišao je ego u Vašingtonu."
  
  
  "Rico ne bih vjerovao poštu," Tina i šmrkala. "Znam ego bolje od toga. Mislim da nešto bolje, Nick. Dvije."
  
  
  "Tina, to je istina!" Joj impulsivno preselio prema njoj. "Sada spusti pištolj dole i povuci Juana oko stolica!"
  
  
  Tina okrenuo se prema meni. Mali teško pištolj je uperen u moje grudi. "Ovo je Webley.455 Nick, " ona je rekla oštro, grimacing. "On je moćan kao Colt Granicu. Ne teraj me da te rastrgnuti na komade. U tako kratko udaljenosti od svoje grudi i srce, tamo će biti ništa nije ostalo. Morao bih da idem kroz tvoje stvari, da nađem film. I sviđaju mi se tvoja velika teško telo previše da uništi ego. Daj mi to, Nik. Film! "
  
  
  Juana je plakala.
  
  
  To uznemirilo malo.
  
  
  Tina vikao, onda stavi pištolj da Juana glavu, samo cm od nje kosu. "Daj mi taj film, Nick. Ili će ona umrijeti!"
  
  
  On je buljio u jok u očaj.
  
  
  "Rekao sam jedan i dva, Nick! Sada je zadnji trenutak da glasanje... " Ona potpisali.
  
  
  "Stani!" Plače. "To je u drugoj sobi!"
  
  
  "Ja ne verujem u to," Tina je rekao da sa malim osmijeh. "ne. Nosiš to sa tobom. Tako vrijedna stvar."
  
  
  Moje lice je ispao. "Kako možeš biti tako siguran?"
  
  
  Smijala se. "Znam! Glasa i to je to. Znam je!" Počela je prema meni. "Daj mi to!"
  
  
  On je došao u uglu mu terry-platna ogrtač. "Tina..."
  
  
  "Polako!"
  
  
  To je podigao svoju tešku brnjicu i usmereni su ga u moj vrat.
  
  
  Njena se odselio. "Mi je u džepu."
  
  
  Ona me je gledala, oči su joj maznuo zatvorena, njen mozak radi brže.
  
  
  "Onda skini ogrtač i pričaj sa mnom. Polako."
  
  
  On je odvezana joj remen, mislio bijesno. Nema filma u džepu, naravno...
  
  
  "Sa!" ona je pukla.
  
  
  Ona je bila predaleko da uzmi joj odjeću, kao da je on nadao na početku. Ego je uzeo iz ramena i podigao to njegovo tijelo. On je stajao tamo, golog i bez zaštite. Kad bi samo bila je bliže, taj ogrtač bi potresen je oteo Webley ruke dalje, i ...
  
  
  "Baci ga na krevet!"
  
  
  On potpisali.
  
  
  Preselila se prema njemu, drži pištolj na grudi i srce. Uz lijevu ruku, ona rummaged u jednu od njenih džepove. Prazna. A onda još jedna. Prazna.
  
  
  "Lažov!" ona je vrištala. "Gdje je? Gdje je to?"
  
  
  Vidio sam njene oči spaliti sa plavim plamen kao ona je zurila u mene, njen pogled idu gore i dolje moje tijelo i spusti noge. Preselio sam se noga joj malo, wincing, pokušavam da joj ne daš da je vidim lepljiva traka gdje je otrčao je pozadi na moj zglob.
  
  
  Njen pogled namjerno pomaknula da joj nogu. Ona je vidjela moje pogled nestati, a oči joj da je negde u mislio. Izgledala je malo pažljivije u nogu, i onda u nogu, i ona je vidjela jedan mali komadić lepljiva traka ide niz svoj zglob.
  
  
  "Glas to!" ona je pukla. "Kači na zglob! Donesi ga, Nick. Donesi i..."
  
  
  "Tina, kunem ti se!"
  
  
  "Želiš da te ubijem i uzmi trake sa sebe?"
  
  
  Znala sam da bi.
  
  
  Osjećaj goli i ranjiv, sagao sam se i posegnuo za moju desnu nogu. Kada Ego stavi ga na, traka za cevi je bila popustio zbog vlage u tuš, i njegova ukosnica je odmah uklone.
  
  
  "Brzo!" Zvala me, nagla me i posegnuo sa njenoj lijevoj ruci da ga uzme od mene.
  
  
  Izvadio je nož i prišao joj, držeći svoju lijevu ruku kao da je drži mikrofilm. Njene oči flickered da mi sttegnutim pesnicama, a ona reflexively dostigao.
  
  
  On je gurnuo s rukama. Pustila je svoje prste diraj ego. Ee da ju je uhvatio za zglob. V s
  
  
  
  
  
  
  Vrsta prijenosa
  
  
  Tekst Prijevod
  
  
  Izvor sms
  
  
  1507 / 5000
  
  
  Prijevod rezultate
  
  
  U jednom trenutku, desnoj ruci ostvarila kontakt sa njeno tijelo i zaglavio štikli u hej vrat, zar ne ispod joj uvo.
  
  
  Sa gurgling plakati, ona je ispalio Webley.
  
  
  Onako bulje udario kroz hotel zid, čineći je način na drugu stranu.
  
  
  Moje grudi spalio sa vatrom, eksplodira barut.
  
  
  On izašao nazad.
  
  
  Ona je pala, a krvnog gushed oko njeno tijelo je zlatni kožu.
  
  
  Kakav gubitak.
  
  
  Kakva šteta.
  
  
  Uplašio, ustao je, pokupio njezino tijelo, i odnio u krevet.
  
  
  Jednog dana, ona je otvorila oči.
  
  
  "Nick," ona je šapnuo, i nasmejala se veselo. "Nikad neću doživjeti sedamdeset-sedam, zar ne?"
  
  
  "Izabrao si pogrešnu profesiji," rekao sam.
  
  
  Otišla je hramlje.
  
  
  On je napisao pismo Juana, pokušavam da je utešim od odvežeš joj od predsjedavajućeg, i onda je odveo do ormara gdje je ona se promijenila. Onda sam otišla u svoju sobu i popeo se u moj.
  
  
  Otišao sam natrag. Njena je drži Rolleiflex sada, izgleda točno kako njen trebao pogledati u zaklon. Dragi stari Hawk.
  
  
  U stvari, ona je srećna da se obučem. Kada si obučena, to se uvijek je lakše pričati o svakodnevne stvari.
  
  
  "Gde je ovaj mikrofilm?" Juana me pitao.
  
  
  To je pokupio od Rolleiflex. "Ovde," rekao sam. "Dobar kamerman uvijek nosi njegov film u njegovu kameru."
  
  
  Ona zaglavio joj jezik u mene.
  
  
  Uhvatio sam to na filmu. Posle svega, on je bio jedan od najboljih fotografa na srednjem Zapadu, zar ne? I Juana ne treba da znaš da sam imao mikrofilm u mom džepu, kao cigarete ili je privezak za ključeve, zar ne?
  
  
  
  
  
  
  Smrt Glavu Zavjera
  
  
  
  
  Smrt Glavu Zavjera
  
  
  Uvod
  
  
  Mumura Ostrvu je bilo kao mali zeleni biser na deep blue baršun na Južnom Pacifiku. Skriven na uglu Tuamotu Arhipelaga, Mumura je bio jedan od rijetkih stvarno Sredio ostrva to nije bila pod uticajem misionara i civilizacije. Ljudi Mumuran su i dalje slobodne u punom smislu te riječi. Nitko nije stavio čvrsto cipela na nogama ili prekrio prelepe smeđe grudi od svoje žene. Ukupno ih oko pet stotina ljudi, oni nisu znali za raj to je bio ovde ostrvo jer oni ne znaju ništa drugo.
  
  
  Skoro cela populacija je sad čeka na zlatne plaže kao motorni čamac prolazi kroz nježan breakerse na obali. U luk ove strane broda stajao Atmatov, visok i pravo, ne bojimo se brzinu brod ili zavijanje motora, kao vođa bi trebao biti.
  
  
  Kad se brod zaustavio nekoliko metara od obale, ljudi trcao da im šef, ali žene ostati na plaži, smeje uzbuđeno između sebe i upozorenje djecu da se ne miješaš.
  
  
  Nakon hodanja po brodu, Atm uzeo veliku kofer od članova posade i ušao u vodu, drži to visok da ga zadržim suv. Brod je urlao da život i ubrzala nazad u bijelu jahtu, koji je već bio kreće lako pola milje daleko.
  
  
  Atm strode dole na plaži, ponosno nosiš kofer ispred njega. Postavio je ego kamen koji ego je preci su koristili kao žrtveno oltar, ali sada je stahl stoji.
  
  
  U Mumurans gužva oko. Mjuzikl ritam ovde jezik ross od uzbuđenja.
  
  
  Atm podigla je ruku za tišini, i odmah jedini zvuk koji bi mogao biti čuo je bio uzdah večeri povjetarac u dlanovima. Sijedi šef nasmijao nježno na svoje ljude, i sagnuo da poništi brave iz torbe kao emu pokazao bijele ljude na veliki brod.
  
  
  Pobjegao je ruku preko sjajne brown materijal za kofer. On nikad nije dodirnuo ništa slično, i pojeve BANKOMATA su trljaš sa zaprepaštenje. Onda, vidimo nestrpljenje od njegovih ljudi, on je zgrabio poklopac na obje strane i maznuo.
  
  
  On je doveo na blaga, jednog po jednog, i dozvoliti da ljudi uživaju svaki oko njih. Deo tkanine to je neverovatno fleksibilna i tačka sa obojenim spirala, za razliku od nas, kao jedan cvijet u Polineziju. Ogrlice napet sa neverovatno kamenje odražava sunce je sveto svjetlo i okrenuo ego u dugu. Mali okrećući oblutak pakete sa papir-umotana trake to jeo slatko. Atm ubacio jedan u usta i počeo žvakanje da pokaže šta emu pokazali su beli muškarci. On je raspoređen ostatak kordon trake, to vidio što je moguće više djece imaš ah. Čuda se nastavio da zrači oko kofer. Postoje stvari koje su odbijeni, stvari koje je sijalo, stvari koje je napravio zvuči. Svaki novi blago izazvao publika da šum sa radost..
  
  
  Ovaj dan će sigurno biti zapamćen na Mumura.
  
  
  Na brodu jahti, sada doba udaljio od Mumura, dva muškarca stajala na ogradu, gledajući otok povuče kroz dvogled. Jedan je bio težak, medvjed-kao, sa zbrka crna kosa da treba veš. Drugi je viši i nasloni se kao bic, sa srebrnim kosu lijepo urediti se vratio iz srednje, glatko čelo. Iako su muškarci bili u civilu, bilo je nešto u vojnu o ih je ponašanje. Iza viši čovjek je sjedio veliki nemačkog Ovčara i mišićav crni Doberman, pogled na svijet sa mržnjom.
  
  
  Fyodor Gorodin, teži jedan rekao. "Zašto ne uzmemo ovo, Anton? Trebalo bi biti dovoljno daleko od ostrva do sada. Ego je glas je bio grub režati to napravio ego izgledati više kao medvjed.
  
  
  Sijedi Anton Zhizov spustio je glavu i klimnuo polako. Ego je male crne oči su bili skriveni od duboko utičnice pod pravo crni obrva. "Da, mislim da je vrijeme došlo."
  
  
  Zhizov okrenuo trećeg čovjeka, koji je bio koračala moje sve na palubi iza njih. "Što kažeš, Varnov? Jesi li spreman?"
  
  
  Varnov bio mršav sa uskim, zastala ramena to napravio ga da izgleda čak i manji nego što je zapravo bilo. Imao je blijeda, zdravo koža od čovjeka koji rijetko idu vani za medicinske svrhe.
  
  
  "Da, da, to je spreman," Varnov pukao. "Bio sam spreman za poslednjih dvadeset minuta."
  
  
  "Pretjerano žurbi može biti veoma skup," Zhizov rekao tiho. To treba da izgleda prilično sada u zalasku sunca." Okrenuo se da mladi matematike major u mornar uniformu. "Boris, reci kapetanu da drži nas, želim slikati."
  
  
  Mladi čovek postao uzbunu. Počeo je da krenemo prema mostu, ali oklevao. "Gospodine"?
  
  
  "Šta je to, Boris?" pitala Zhizov nestrpljivo.
  
  
  "Ljudi na ostrvu. Oni će imati vremena da se evakuišemo? "
  
  
  "Ljudi? Misliš na one smeđe boje kože divljaci?
  
  
  "Y-da, gospodine. Izgledali su bezopasno.
  
  
  Gorodin pucao iz ispod ograde, ego mišiće njegove ogromne ramena stiskaju. "Šta si ti kuka kako je, dečko? Dobili ste naredjenje! "
  
  
  Zhizov je odgojila, manikirane ruke. "Boris je mlada, Fyodor. To zadržava dodir humanizam,
  
  
  
  
  što nije uvijek loše."
  
  
  Okrenuo se da mladi mornar. "Ako želimo da postignemo naše ciljeve, Boris, moramo žrtvovati neke živote. Kao što znate, hvala na promjene koje smo gajili, uslovi za sve narode svijet će biti poboljšane, tako da ove jednostavno domorodaca pomogao svoje živote za dobrobit čovečanstva. Razumeš li, dečko?
  
  
  "Da, gospodine", Boris kaže da, iako je još uvijek postoji sumnja u njegov ego je oči. On se preselio naprijed na most.
  
  
  "Ne znam zašto pokušavaš da objasnim," riknuo Gorodin. "Naređenje mora da bude izvršena odmah. Baš kao što smo ti i ja naučio."
  
  
  "Moramo da prepoznaješ to vremena se mijenjaju," Zhizov rekao. "Kad smo u moć, trebat će nam tako pametna mlada ljudi kao Boris. To bi bilo mudro da pritisni ego odmah ."
  
  
  U igru od motora se promijenila, i jahtu usporio. Sa pomeranjem u ravnotežu, dva psa riknuo, oborio s nogu od nestabilan podršku. Zhizov zgrabio nit ih dvostruko povodac, kružili preko gelender, i ošamario oboje pse u lice. Oni pritisnuo sami protiv kolibi pregradu, crna usne rastanak od jaka bele zube u silent režati.
  
  
  "Ne znam zašto ovi psi ne te rastrgnem, kako si prema njima," Gorodin rekao.
  
  
  Zhizov dao kratak, laje smijati. "Strah je jedina stvar ove životinje razumem. Ubili bi me u komandu, jer su znali da sam imao moc da se ubiješ ovde. Trebalo je da naučiš više o psihologiji, Fyodor. Sa mladi čovjek kao Boris, ti treba da budeš strpljiva. Samo okrutnost radi sa ovim slatkim đavoli." On je vodio kože kabel oko pasa lica opet. Nisu napravili zvuk.
  
  
  "Ako ti se završi igra sa ljubimcima," Varnov rekao sa jakim sarkazam, " ja ću se nastaviti demonstracije."
  
  
  "U svakom smislu. Hajde da vidimo da li je sve vreme i novac smo uložili u ćete isplatiti ."
  
  
  Varnov ući i izvukao crni kožni slučaj. Od ovih je pokupio tankog metala cilindar, šest cm duga i ukazao na jednom kraju. "To je elektronska olovka," on je objasnio. "Ovo je kako sam kontrolu okidač, kompliciran set postavke to jedino znam."
  
  
  "Treba sva ova priča?" Gorodin se žalio. "Da vidimo šta se dešava."
  
  
  "Budi strpljiv, Fyodor," Zhizov rekao. "Ovo je bitan trenutak za G. Varnov. Morali smo ga pustiti da uživam u potpunosti. Na kraju, ako ego projekat propadne, ono što je ostalo od život će mu biti neprijatno." "Neće uspjeti," Varnov rekao brzo. "Moraš to zapamtiti ovo je jedan oko moje manje destruktivne uređaje. Ipak, to će biti više nego dovoljno za ostrvo veličine Mumura." Drži elektronski olovka u ruci, počeo je da otkopčaj košulju. "Ljepota je u tome, da čak i nadležni carine inspektori nikad ne bi našla bombu u kofer, jer nema bombe tamo."
  
  
  "Svi mi to znamo," Gorodin rekao da je nestrpljiva. Varnov nastavila kao da ego nije bio ometen. "Nema bombe među trice, jer kofer sama je bomba. Mekan, savitljiva, machinable u stanju, krajnji produženje plastični eksploziv princip je nuklearne fissionable plastiku. Detonator je mali i staviti na metal zasun. Glas i okidač." Pa je sada i njegova prsa bila izložena, Varnov iskopao svoje prste u ono što je izgledalo, zarasla vertikalno ožiljkom na lijevoj strani prsa.
  
  
  Veliki Fyodor Gorodin počeo i okrenuo. "Oh, jedva čekam da ga gledam kako to radi," Varnov rekao sa kratkom smijati. "Ne žalim gleda nekoliko stotina ljudi umiru iz daljine. A ipak te volim da vidim muškarca otvori mahanje svoju kožu." Zgrabio ivice ožiljak sa svojim prstima je lagano ga izvukao. Sa taj zvuk, meso odvojena od prsa, izlažući mu širina, koja sadrži rundu metalne predmete koje veličine srebrni dolar. Sto mali kontakt poena, ne veća od glave igle, prekriven ego.
  
  
  Varnov olako dodirnuo ivici disk sa svojim pisaljka. "Pristup ključ, ja to zovem ego Za mene ključ za bogatstvo i preselio, za tebe ključ za moć."
  
  
  "I za one koji stoji na putu," Zhizov dodali, " ključ u zaborav." "Apsolutno, u stvari," Varnov rekao. Počeo je da dotakni vrh iglu za nekoliko poena na obaraču disk. "Ne trebam sjetiti poretka kontakata," rekao Zhizov. "Mijenja automatski nakon svakog završen signal. Čovek mora da se pokrije ."
  
  
  Gizov nasmijao tanko u emu. "Divim temeljitost od tvojih samo-odbranu. To je bilo lijepo povezati lozinku za pejsmejker."
  
  
  "Da, i ja sam tako mislio," Varnov se dogovorili. "Ako iz nekog razloga mi je što je ovako dolara prestane da kuca, pristup ključ je programiran da signal eksplozija je sve postojeće nuklearne plastične puno ime. Jednom smo započeti posao i sve uslove našeg dogovora su se upoznali, to će, naravno, onesposobiti šifru od tvoje srce ."
  
  
  "Naravno"
  
  
  
  
  
  Zhizov rekao.
  
  
  Varnov završio manipulira olovka i izgladio kroz kožu frku. "Tamo. To je uradio."
  
  
  Tri ljudi buljili u ostrvo na horizontu. Gorodin polako okrenuo masivne glavu.
  
  
  "Ništa se nije dogodilo, Warnow,"rekao je," tvoja bomba ne radi."
  
  
  "Samo da nastavimo da gledamo," Varnov rekao emu. "Tamo je automatski odlaganje od trideset sekundi između ulazi u pristup ključ i staviš detonator u kotlovnicu. Ovo će mi dati vremena, ako ikada bude potrebno, da signal da se povuče.
  
  
  "Mudar mjere opreza." Zhizov odobrio. "Ali ovaj put, tako kašnjenje se neće biti potrebno."
  
  
  Varnov gledao kao druga ruka završio polukrug na licu ego ručni sat. On izbrojao dole zadnji tren naglas. "Pet, četiri, tri, dva, jedan."
  
  
  U početku to je bio drugo sunce, raste kao drugi postavljaju. Ego je žuto-narandžaste vatrena lopta je rasla kao veliki trenutak rak kao crni dim i bijeli paru nejasna Mumura Ostrvo. Udarni val aktivnosti pregazili su & napomena prema jahtu, što bi moglo biti viđen kao tri metra osigurač bijegu od pada. Aktivnosti na otvorenom pogodio stern, zapljusnuo brod i ego putnika. U isto vrijeme, zvuk je udario ovde. Je duža, zar ne rikat kao grom povećan za hiljadostruko.
  
  
  Anton Zhizov se okrene svojim drugovima sa tankim-prica, trijumfalan osmijeh. "Mislim da smo dovoljno videli. Idemo unutra i osuši dok sam rekla kapetanu da potez."
  
  
  Dva psa krili, dok stomak-prvi na palubu, njihove oči proširenje u horor kao vatrena lopta, sada je dosadno crveno, rose u nebo na crni dim kolone. Zhizov uticala na uzici, fastening gušenja ogrlice čvrsto, i polu-uvukao životinje sa njim, ide prema kolibi.
  
  
  Od jahtu je udaljenost, oblak dima besna lepotu. Mumura Ostrvo, sada crni i uvelo, više nije bila lijepa. Samo nalet vjetra drew popuniti prazninu gdje su proključalo plamen imao troši kisik. Inače, bila je tišina. I smrt.
  
  
  Odin
  
  
  Nuklearna eksplozija je počeo da uzima danak na mom životu dvije nedjelje nakon vatreno smrt Mumura i nju ljudi. To se desilo na najintimniji momenat.
  
  
  Njeno ime je Jolanda. Ne imala pravo, jet-crna kosa i bele kože. Ona je ispunila ee ranije u toku večeri u malom flamenko klub samo van Brodveja. Ona je plesala tamo, nosi uske crvenog baršuna haljinu koju je pokazao sa njene divne grudi i mali struk i treperenje oko plesačica je duge noge. Dala mi je dugo, izazov je da izgledam kao ona je zastao u nju plesati ispred mog stola. To je bio poziv i izazov. To je vadičep izgleda da ne mogu ignorirati.
  
  
  Sada je to bila je ležao na mom krevetu, - Ne, samo je imao ponosan osmeh na njenom licu. Ona je htela da se divio za nju golo tijelo, i ne živim sva moja očekivanja za bilo kog razloga.
  
  
  "Hajde, Nick," ona je rekla, " riješiti tvoju odjeću i dođi sa mnom."
  
  
  On je skinuo svoju majicu, vidite, reče, i uzeo još jedan gutljaj od njegovih Remy Martin.
  
  
  Yolanda pobjegao joj oči preko moje gole grudi, i po tijelu. "Hajde," ona je rekla imperiously, " želim te sada."
  
  
  Osmijeh joj proširio malo. "Čudna stvar mi je dao. Ne reagira dobro na naređenja u mojoj sobi. Morat ćemo složiti tko je ovdje glavni."
  
  
  Sedela je na stolicu, njeni španski oči sjaje, njen carmine usne rastali nešto da kažem. Ona brzo prišao na krevet i riješiti ee je istraživački problemi sa njenim ustima. Na početku, ona je napet i zgrabio golim ramena, kao da pokušavaš da me odgurnuti od sebe. On spušta svoju ruku joj blijedi strane, gnječiti gipko meso gdje bulge od njenih prsa je počeo.
  
  
  Ona je bio pun ispod mojih usta, i da joj je jezik ulete napolje, hesitantly prvo, onda sa velikim nestrpljenje. Ruke bi joj se preselila u mojim leđima, i ja sam se osjećao ugriz joj je nokte kao njenih prstiju gurnuli preko moje tijelo. Joj radoznali ruke spušta u pojas moje pantalone, u potrazi, u potrazi.
  
  
  Odjednom, ona je povukao usta dalje od moje. Ona je teško disanje, a i koža joj sija sa vodu od želje. Ona je našla moju kopču, i onda je ušao sa malo ruke mi se tresu. Joj ustao i završio ne radi, vraća gola ležati pored nje. On je poljubio otvori usta, gurali mu jezik kroz nju oštrim zubima. Uzela je moj ego u usta i sisao, pomera usta i nazad na svoj jezik u senzualna obećanje zadovoljstvo mi je da dođem.
  
  
  Njena majka nježno povukli, ljubiš je usmereno bradu, onda se preselila u rupu u grlu. Yolanda držao dah oštro kao moj jezik je skliznula linija između grudi.
  
  
  Ju je odgajao lice iznad nje i ona se skupio njene grudi sa njom duge prste, nudi ovde sa mnom. Njene bradavice su vertikalno, mokra ruže protiv tamno braon baraba. Kao i njen otac nagnuo dole da uzmem ponudu, je uporan squeak zazvonio u malu sobu pored mojoj dnevnoj sobi, koji ja koristim, kao moj studija.
  
  
  "Oh, Nick, molim te, nemoj prestati," Yolanda disao kao njena majka je oklevao.
  
  
  "Dušo", rekao sam, " postoji samo jedna stvar na svijetu da mogu da te ostavim sve u jednom.
  
  
  
  
  
  Prokletstvo, i zvuk koji čuješ je to.
  
  
  Zamahnuo noge preko strani kreveta i strode preko sobe u njegovu kancelariju. Na stolu, na crveni telefon je nastavilo vrištava poziv. - Osim mene, samo još jedna osoba koja je imala ovaj broj telefona - David Hawke, Direktor i Šef Operacije od SJEKIRE, Specijalni Obaveštajne Agencije. Elektronski signal šifrovan spriječiti neko od povezivanja na liniji. Ja sam se javila na telefon i razgovarao u odvjetnik, ostavljam moj glas lnaudible u sobi.
  
  
  "Ti imaš talenta za izbor najnezgodnije vrijeme da zovemo," rekao sam.
  
  
  Hawke glas odgovorio sa poznato suho u Novoj Engleskoj zvuk. "Dama će morati čekati, Nick, hema bi bila sa nama. To je hitno ."
  
  
  "To je ono što sam mislio," rekao sam, da ignorišem moj ego je točan izgleda kao da je šta radi.
  
  
  "Bila nuklearna eksplozija u Tihom Oceanu. Malo ostrvo zovu Mumura u Tuamotu grupe ."
  
  
  "Misliš, netko je započeo testiranje opet?" Pitao sam je.
  
  
  "To nije test. Ostrvo je uništen, zajedno sa nekoliko stotina Polynesians koji je živeo tamo".
  
  
  "Prije koliko vremena se ovo desilo?"
  
  
  "Dvije Nedjelje."
  
  
  "Nisam čuo ništa o tome."
  
  
  "Znam. Tamo je potpuni zastoj tekuće uređaj. Naravno, sve velike zemlje zna za ovo. Svi imamo radijaciju otkrivanje sistema koji nikome dozvoliti da nađem nuklearne eksplozije bilo gdje u svijetu. Ali ništa od zemlje sa nuklearne sposobnosti priznati da su znam ništa o tome."
  
  
  "Da li je neko laže?"
  
  
  "Teško je sigurno reći, ali ja ne mislim tako. Jutros, naša vlada je dobila otkupninu od ljudi koji je tvrdio da je raznio Mumuru."
  
  
  "Misliš da traže novac?"
  
  
  "Mnogo više. Šta oni traže je prihvatio bezuslovnu predaju ... sve AMERIČKE vojne snage i transfer od nase vlade da IHC."
  
  
  "Mogao poruku biti dolazi od čudak?"
  
  
  "Bili smo sigurni da je to bio pravi. Oni su činjenice o Mumura eksplozije koja je samo počinioci mogao znati."
  
  
  "Oni će se sigurno pitati za visoku cijenu. Šta ako smo ih odbiti? "
  
  
  "Prema izvještaju, ove velike gradove će biti razotkriven kao Mumura. New York City će biti prvi, i nakon toga, jedan po našim gradovima će biti uništen svake dve nedelje, dok smo predaju da ih zahtjeve ili ništa nije ostalo ." "Gdje se ja uklapam u?"
  
  
  "Predsjednik želi da svaki napor ovo da radim, ali ne možemo priuštiti vidljivi operaciju. Imamo punu podršku Zajednički obaveštajnog Komiteta, ali posao sama spada da SJEKIRU. I ti si čovek, Nick.
  
  
  "Kad želiš da bude u Vašingtonu?"
  
  
  "Koliko brzo možeš li to učiniti?"
  
  
  Po prvi put, video sam Yolanda stoji na vratima, gledajući me. Još je bila gola. Jednu ruku odmarao na okvir vrata, i njen duge noge su malo razdvojiti. Joj španski oči zapalio sa željom.
  
  
  Rekla je da na telefon, " ja mogu otići odmah ako me trebaš, ali ako sutra ujutru?"
  
  
  Hawke je uzdah zazvonio jasno žicu. "U svakom slučaju, je, mislim da ne možemo ništa učiniti večeras. Nastavi da zabavljam tvog dama, ali probaj da spasiš malo energije. Joj, hoću da budeš ovdje i uzbunu prva stvar ujutro. Tamo je vreme faktor ovdje, i jutro brifing će biti od presudne važnosti.
  
  
  "Ja ću biti tamo," rekao sam, i spustila slušalicu.
  
  
  Yolanda oči skliznula po celom mom telu, dugotrajan kao što su našli u centru njeno zanimanje.
  
  
  "Hvala Bogu," ona je rekla. "Na trenutak, mislio sam da sam izgubio tvoju pažnju."
  
  
  "Imati cemo šanse, je" sl je uvjerila. Joj brzo napred i pokupio. Bila je velika devojka, sred-ramena i visok, sa velikim, firma kukovi, i nije se navikla da me podigli u vazduh muškarac. Odveo ju je u sobu, i postavio je spusti na posteljini.
  
  
  "Oh, Nick," ona je disao, " molim te nemoj me ovako ostaviti opet."
  
  
  "Ne veceras," joj je otac obećao. Onda je njena, nagnuo naprijed, i nastavila akcije od mjesta gdje smo stali.
  
  
  Drugo poglavlje
  
  
  Kada sam izašao iz 747 u Međunarodnog Aerodroma Dulles, bio sam upoznao do tihi mladić koji me je izvukao u čeka limuzina. On maneuvered pažljivo kroz jutro saobraćaj, i konačno prestala ispred je neopisiv dupont Centar zgradu.
  
  
  Ona zna čoveka koji ti je došao na dan kad je došao u. On je bio predsjednik je šef savjetnik za nacionalnu sigurnost. On nije smejao. Ljudi u predvorju - časopis prodavac skenira posjetilaca, čuvar u liftu-izgleda prilično obično ako ne da ih gledaju u oči. Onda si vidjela je teško, ozbiljan analizu da se pojavi u očima vladini agenti na dužnosti. SJEKIRU sedište je potpuno sigurna.
  
  
  Predao sam preporuke tri puta, moje lice je bio skeniran koristeći telecomputer, i moj otisak dlana je potvrdio elektronski senzor. Konačno, elektronski, i ljudske su pse čuvare uvjeren da sam ja, zaista, Nick Carter, SJEKIRU N3 agent ocijenjena kao Killmaster, i ja sam bio dozvoljeno da vidim Davida Hawke. On je sjedio u svom zlostavljane kožne stolice, žvakaća je jedan od dugo cigare je skoro nikad nije zapalila.
  
  
  Ego je steely plave oči izdao emocije dok je klimnula na stolicu preko puta.
  
  
  
  
  
  "Ne razumijem", rekao je," kako gledaš tako zdrav, s obzirom na divlji život vodite između zadatke."
  
  
  On vidite, reče na starca koji je sedeo kao pravo kao trkačkim automobilom, više izgleda kao čovjek u pedesetim od sedamdesetih. "Tajna je uvijek da mislim čisto," emu joj rekao.
  
  
  "Naravno", rekao je. Jedna strana od rta je ego iskrivljena malo, što je bilo najbliže osmeh je ikad viđen na svojoj Novoj Engleskoj kože čovječe. Onda je postalo veoma ozbiljno. "Nick, u velikoj smo nevolji."
  
  
  "Pa, to je slično. Rekao si da smo primili poruku jučer."
  
  
  "To je dobro. Ovaj čovjek tvrdi da su on i njegovi ljudi su odgovorni za Mumura bombe, i spremni su da unište našu gradova, jedan po jedan."
  
  
  "Ko je taj čovjek?" Pitao sam je.
  
  
  "Anton Zhizov. Pretpostavljam da znaš ime."
  
  
  "Naravno. Broj dva čoveka u ruska vojna komanda. Mislio sam da si rekla da nemamo jednog od velike moći uključen."
  
  
  "Sovjeti negirati bilo kakvu odgovornost za Zhizov. Kao što znaš, on je bio vođa militantni tvrdolinijaša u Kremlju. On je sve nezadovoljni sa raste popuštanja između naših zemalja. Izgleda da je izašla na svoju ruku. Uzeo je sa njim Crvene Armije Pukovniče Gorodin i neke časnici, koji ne vjeruju u mirna koegzistencija. Oni su također čini se da su se izvukli sa krađom velike zalihe ruski zlato."
  
  
  "I Zhizov misli da sa malu količinu nuklearno oružje, mogu poraziti Sad?"
  
  
  "Prema našim stručnjaci, on očekuje da čim on se gura nas da pregovaraš ili eksplodira nekoliko našim gradovima, Sovjetski vlada će se promijeniti svoju politiku i podršku ego."
  
  
  "Misliš da Rusi će to da uradiš?"
  
  
  "Ne želim ni nagađati," Hawke rekao. "Naša glavna briga je zaustaviti Zhizov. Predsjednik je jasno da će se ne predaju. Ako Zhizov govori istinu - i moramo pretpostaviti da je on-ego bombe su već postavljen u broj Američka grada."
  
  
  "Rekla si da je New York je prva meta. Zhizov nam je dao rok? "
  
  
  "Deset dana. Hawke oči trzanje da otvorena stranica kalendar. "Imamo devet dana."
  
  
  "Onda se prije počnem, to bolje. Imamo li tragova? "
  
  
  "Samo jedna. Agent u Los Angelesu da radim sa Komisije za Atomsku Energiju vidio povjerljive informacije o Mumura eksploziju i Gizov je poruku, i kontaktirao nas je samo nekoliko sati. Agent kaže da Ne mora vrijedna informacija i pita da čovjek biti poslao tako da ona može da isporuči osobno."
  
  
  "Ne," prekinuo sam, " rekao si da je ona?"
  
  
  Hawke malo dole na svoje cigare i nisu voljeli, ali je vidio da je sjaj u Ego oči. "Nisam siguran kako ćeš se u ove stvari, Nick, ali agent je žena. Veoma privlačan, prema sliku u njenom dosijeu."
  
  
  Dao mi osam do deset crno-bijela slika preko stolice.
  
  
  Lice koje je gledala me je imao visoko jagodice, veliki, široki-set pale očiju i usta, sa osjećajem za humor, smjestio gustom plava kosa koji je pao slobodno preko njenog ramena. Okrenuo sam sliku kod provjeriti statistika prirodni stanovništva pokret. Rona Voelstedt, 26, 5 m-7, Alenka 115 funti.
  
  
  Predao sam ga nazad Hawke.
  
  
  On je rekao ," Ako bih bio sretan kao što si ti, ja bih je napravio bogatstvo na trkalištu i povukao u dvije nedjelje."
  
  
  Joj, chuckled. "Kao što sam ranije rekla, dugujem joj sve čisto misli. Hoćeš da počnemo odmah? "
  
  
  "Ti si rezervirao kod jednog poslije podne. let do obale. Prije nego što odeš, pogledaj specijalni efekti. Stuart želi da ti pokažem neke nove igracke.
  
  
  Kao i obično, Stjuart je izbirljiva i pedantan oko mi pokazati njegove najnovije dizajn, ali pošto ego igračke je spasio mi je život više nego jednom, pustio sam emu predstaviš ih kao on vidi stati."
  
  
  "Mali vatru iza stakla podjeli," Stjuart je rekao da se tako zdravo.
  
  
  "Ti si to učinila ovaj put, Stuarte," rekla sam. "Izmislio si vatru!"
  
  
  Ignorisao moj komentar i nastavila. "Ove bele pilule ja držim u svojoj ruci su napredak u odnosu na naše uobičajeno dim kuglica. Ja ću pokazati to ." Okliznuo se jednom rukom kroz usta-volim gumene pečat na pregradu i bacio jedan od kuglice u vatru, brzo povlačiti svoje ruke.
  
  
  Tamo je mekan pop, i plavu maglicu pun malih, zaključali u sobu.
  
  
  "Je li to to?" Pitao sam je, malo razočaran.
  
  
  "Kao što vidite," Stjuart je rekao da, kao da nije ništa rekla, " dim izgleda vrlo tankim, jedva boje vazduhu, i očigledno je da ne ometa viziju ili akciju. Međutim, to bi bilo vredno toga, ako te je namirisao malo.
  
  
  Pretvara lica, Stewart otvorio gumene usne od pečat sa palčevima. Dim izlazi je previše mršava za ego vidio, ali otišao sam i uzeo minimalne dah. Odmah, priznao i kinuo. Suze koliko religija ovdje oči, i sluzav membranu nosa i dusnik izgledalo je da je spalim. Nakon za petnaest sekundi, nakon Stewart poklopac zatvoren, simptomi je nestala, i ona je bila sposobna da izađem iz toga.
  
  
  
  
  
  Mogu disati i vidim ponovo.
  
  
  "Jaka stvar," rekao sam, da primetim da Stewart izgledalo je malo pun sebe moju nelagodnost.
  
  
  "Efekat, kao što možete zamisliti, privremeno," rekao je, " ali se dim iz jedne kuglica mogu onemoguciti svi u srednjim sobu za tri sekunde. Sada hoću da probaš." On mi je dao ono što je izgledalo kao obična posteljini maramicu.
  
  
  "Da li želiš da joj razneti nos?" Pitao sam je.
  
  
  "Super-u redu mreža je upletena u platno", rekao je. Uglove ću zakačiti na glavu da se osigura masku je zaštićeni od dima izlaganje ."
  
  
  Njena marama je povukla preko nosa i usta, a ona je pritisnuo dva uglove u stražnji dio glave. Oni su zaglavili zajedno i održati masku u mjesto. On je otvorio gumene rampi na staklo podjeli, uzeo mali eksperimentalni dah, i uzeo duboko. U jak miris je bio i dalje je prisutna, ali ovog puta nisam imao neugodnim stvarima. Zatvorio je pečat i uklonio maramicu-masku.
  
  
  "Dobar posao, Stuarte," rekao joj je ozbiljno.
  
  
  Pokušao je da ne izgledaš previše zadovoljan. "Imam još jedan mali predmet koji ti treba." Oko sanduk, on je uzeo iz smeđe kožni kaiš i držao ga je ispred mene, kao ponosni otac pokazuje svoje novorođenče.
  
  
  Uzimajući pojasa oko Ego ruke, on joj je rekao, " Stewart, mora da si skliznuo. Ovo je jedan od najvažnijih očigledno lažni trbuh sam vidio godinama. Ovo neće budala profesionalni agent za deset sekundi. Šta je unutra, Kapetan Ponoći dekoder?
  
  
  "Zašto ne otvoriš tvoj ego i saznati?"
  
  
  Nešto u Stewart ton mi je rekao da je bila ispred mene, ali sam pregledao poseban vežite, i brzo pronašli mali proljeće zasun to nije otvorio tajna odaja. To je otvorio ego, i tamo je bio oštro poruku kao na papir pokriti došao s kopčom.
  
  
  Stjuart je rekao: "U stvarnom model, tamo je mala eksplozivni naboj unutra umjesto da je kapa u hodniku. Nije dovoljno jaka da ih uništi, ali, sposobna ubijanje ili sakaćenja oštre-uočena neprijatelj agent koji su uzeli tvoj ego daleko od tebe.
  
  
  Da joj je uzeo pola tuceta dim jaja i nos masku-masku i mijenjao svoj remen da Stjuart je štos model. Uzeo sam ga iz oko mala torba sam ponio sa mnom, alat od moje trgovine - Wilhelmina je, moj devet-milimetara. Lugera i Hugo, moje dvije oštrice, oštar nož. To je reklamirala od Lugera u FBI-stil pojas futrolu, i štikli u specijalno napravio antilop kožne korice, koja je vezana za svoju desnu ruku. Sa pravilnom steže moja podlaktica mišiće, Hugo pasti dršku prvi u moju ruku. Stavio je na jakni opet, uzela torbu, i krenuo vani da se taksi da Dulles. Killmaster je opet u akciji.
  
  
  Treće poglavlje
  
  
  To je bio jedan od onih rijetkih dana u Los Angelesu kad vjetar pomaknula, zamišljao grada pored bazena ležao kao živi organizam na beton i asfalt, sa ogromnim autoputevi otvoren kao veliki režeš nož.
  
  
  To je bilo dugo taksija oko Los Angelesa da Rona Folstedt je adresa u podnožju kanjon u Planinama Santa Monica. Ja sam zapalio cigaretu dok vozač mi je rekao tačno šta bi on uradio da je on vozio Dodgersima.
  
  
  Dovezao me je, ispred udobno kolibu skloniti sa puta među pines. Tišina kanjona je bio slomljen od zvuka desetak motore prolazak na putu. Izgledalo je kao da je čudno mesto za upoznavanje na bicikl klub, ali ne možeš ignorisati sklonosti od motociklisti koji.
  
  
  Popeo se na kratko kamen stepenice i trudged preko tepih oko borova do ulaznih vrata. Ne postoji zvono, pa sam je pokucao na to.
  
  
  Devojka koja je otvorio vrata bio je bar bolje nego slika koju sam video u Hawk je uredu. Koža joj je bila čista i bela, sa blagim rumenilo na nju jagodice. Oči su joj bile sada tamno plavo na sjeveru slobodnog zidarstva, i njena meka plava kosa izgleda da bude obasjan po mjesečini.
  
  
  "Njegovo ime je Karter," rekao sam, " od SJEKIRU."
  
  
  Oči su joj gledao u lice za trenutak, a onda je držati mog ramena i trčala po tijelu. "Uđi", rekla je. "Njeno ime je Rona Voelstedt."
  
  
  Dnevnoj sobi izgledala je kao eksplozija u prodavnici ploča. Komadici i dijelovi od gitare su se raspršili bez ikakvog metod, boca lepak i šelak sjedio na tepihu, i nekoliko preživjeli instrumenti su postavljena uz zidove.
  
  
  Rona je vidio to. Rekla je ," Moj hobi dizajnira i popravak gitare. Smatram da je dobar za opuštanje ."
  
  
  "Trebalo bi da provedeš dosta vremena sami raditi na njih", rekao sam.
  
  
  "Nisam znao koliko tvorove je bilo do sad."
  
  
  "Možda možemo da napravimo neke izmjene način da provedeš svoje slobodno vrijeme," rekao sam. "Ali prvo, da ćeš nam dati neke informacije o Mumura eksploziju."
  
  
  "Nisam siguran da shvatam šta misliš," ona je rekla o.
  
  
  To je slučaj na reumatizam. Nisam svjesno daj joj identifikacijski mark. Joj, znala da Hawk bi recite joj da, i njen hotel bi bio siguran da sam pričao da pravu ženu.
  
  
  "Možete li je spasiti šibicu?"
  
  
  
  
  
  Rekao sam joj.
  
  
  "Žao mi je, ne držim ovde od kako sam prestao pušiti."
  
  
  "Pokušao sam prestati pušiti sebe prošle godine, ali sam samo je trajao dve nedelje." Uvek sam se osećala pomalo blesavo prolazi kroz jedan od tih postupaka, ali tako mali mjere opreza mogu da čine razliku razlikujem živjeti špijun od mrtvog špijun.
  
  
  Rona Folstedt opušteno i seo sam na kauč. Nosila je plavu hlače da držao noge tajnu, ali joj slobodi bluzu gaped toliko da izložena firmi, podigao grudi da ne trebam podršku donje rublje industrije. Da je mršava, ali ne mršava. Njen auto je bio pored nje, disanje u svjetlo cvjetni miris, i ona je govorio.
  
  
  "Kao što verovatno već rekao, to se zove nuklearnu elektranu. Većina naših tajni rad i istraga uradili su FBI, ali mi neki posao sebe. To je bilo na jedno oko njih to joj je upoznao Knox Varnov.
  
  
  "Pet godina, on mi je držao veoma manje položaj u jednom od naša energija projekata. Počeo je da priča na cocktail zabavama, i izgleda da je izrazila neke čudne političke stavove. Rečeno mi je da se toliko blizu da ga koliko sam mogla da poližeš ga poslušati. To nije bilo teško. On zaista želi da neko sluša njegove ideje. On je mislio na proces pravljenja nuklearna bomba od plastike, koja bi mogla biti s obzirom skoro svaki oblik. Ego je pitao šta je cilj će biti, i ego oči zapravo svetleli. Prema ego, nevinog izgleda objekata mogu biti oko ovog materijala, koji mogu lako biti krijumčari da li zemlji na svijetu i stavljen u ih gradova. Možete tražiti da strane predaju, ili su gradovi su uništili jedan po jedan."
  
  
  "Naravno da izgleda kao Mumura."
  
  
  "Ovo je ono što sam mislio da emu je trebala lova da popravi svoju proces, puno novca. On je rekao NPP zvaničnici u vezi njegovog plana, i da su praktično ga izbacila iz ureda. Fokusiramo uglavnom na mirno sazvežđe atomsku energiju danas, i nitko ne želi da priča o oružju.
  
  
  "Za estestvenno, Varnov je pušten s posla na zadatak. Bio je jako se uvrijedila. Zakleo se da će se i sa cijeli zemlji ne podržava ego. Ubrzo poslije toga, on je nestao iz pogled, i nismo previše trudiš da se nađemo na ego, jer, iskreno, smatrajte sebe ego nakaza."
  
  
  "Da si napravio dobar posao Varnov," rekao sam. Onda, da zadirkivati joj malo, dodao je, " Koliko je blizu si uspio doći do njega?"
  
  
  Ona joj je snizila poklopce i pogledao me je tamno plave oči. "Zapravo, njen je nikada ne dolaze ovako blizu. Warnow je tako predan plastičnu operaciju proces koji je mogao biti zainteresiran... druge stvari. Osjetio malo mi je lakše. Imao je elektronsku pejsmejker da regulisana njegov ego je otkucaj srca, i to bi bilo nezgodno ako je zaključao u tokom intimna trenutak. Reci mi, Nick, ne koristi takve umjetna lekove, zar ne?
  
  
  "Ne," ja chuckled. "Još uvijek lasica koristi sve originalne dijelove."
  
  
  "Drago mi je da čujem to. Želiš koktel?" "
  
  
  "To je super ideja," rekao sam. "Onda ću nazvati Hawke u Washingtonu i reci mu ono što si meni rekao. Ako imamo sreće, moći ćemo da ovo veče provedemo sami.
  
  
  Išli smo zajedno na svijetlu, compact kuhinju u kući. On je rekao, " imaš prilično izolovano mesto ovde."
  
  
  "Da, znam ga. Sviđa mi se to. Nikad nisam bila posebno privukao masu. Ovaj put van cul-de-sac završava nekoliko milja na brdu na privatni posjed, pa nema mnogo auta.
  
  
  "Ako to nije za riku motorima na ulici, možda završiš daleko od grada. Oni delovi su ovdje da hodam? "Ne, ovo je prvi put da sam ga vidio. Izgleda da čekam da se nešto dogodi. Malo je jezivo, ali oni nisu došli do kuće."
  
  
  Uzbunu zazvonio glasno i jasno u svojoj glavi.
  
  
  "Rona, to poziva prema Hawke jutros - da li si upotrebila telefon odavde?"
  
  
  "Da, jesam. Zašto...? "Ona je bio pun razumijevanja kao svanulo. "Da li mislite da je moja linija je prisluškivan?"
  
  
  "Na sigurnije je da pretpostavim da su sve linije prisluškivane dok ne dokaže suprotno. Ne sviđa mi se ovo bajkerske bande. Imaš li auto?" "
  
  
  "Da, to je parkiran na ulici vodi gore na brdo."
  
  
  "Stavi par stvari zajedno i idemo odavde."
  
  
  "Ali gde idemo?"
  
  
  "SJEKIRA, ima kuću na plaži u Malibu tako agenti mogu koristiti ego kad je trebalo. Bit ćete sigurniji." To nije Stahl koji dodali, "Ako smo prošli mimo gomile motociklisti koji," ali to je šta sam ja mislio.
  
  
  Četvrto poglavlje
  
  
  Izašli smo na zadnja vrata i okliznuo kroz grmlje sa strme nagib gde je Rona je auto bio parkiran.
  
  
  "Ti bolje pusti mene da vozim." joj je otac rekao. Ovo će možda trebati neko kompleks izbjegavanja ."
  
  
  Dala mi je ključeve i brzo došla na mjesto suvozača. Ona je sjeo za volan, primijetila sam da zadnjem sedištu je bio zaglavljen sa veliku količinu ee gitaru opremu-ploče oko rosewood, zavojnice sa čeličnim i najlona veze, i grif pločicama oko ebanovine.
  
  
  Grupa motociklisti koji nisi primjetio nas još, ali su dangubljenja moje sve na dnu put. Uzeo sam motor, i čuli vrištanje iza nas. Ona je zalupila mjenjač polugu
  
  
  
  
  
  
  u niskoj jedan, i kola, skočio uzbrdo. Mi stao zajedno S-krivinu, trenutno daleko od očiju, ali mogla sam čuti ih kola gromoglasni uzbrdo iza nas.
  
  
  Odmah smo uspjeli dobiti na brzini na kratko popeti, a on tiho zahvalio Rona za koji auto sa nekim mišića ispod haube. Motorima pojavio u retrovizor, i ona je čula pop to nije bio deo ovde auspuh. Onako bulje odletela od nazad u auto, pratila još jedan nizak-cilju jedan.
  
  
  Okrenuo kola još jedna krivina i povukao Wilhelmina iz nje futrolu. On pušten sigurnost uhvatiti i predao Lugera da Rona. Njen rekao: "ne mogu da usporim da ti dam dobar pogodak, ali nastavi da snimaš i to ćemo im dati nešto da mislim o tome."
  
  
  Rona bila naslonjena kroz prozor i pucaju na bajkere sa njenoj lijevoj ruci. Bio sam drago mi je da vidim da je ona znala kako se nositi pištolj. Drži kola na putu, bio sam prezauzet okolo da vidi da li pogodio ništa, ali promjena u motor igru iza nas je predložio da se mi je da je bar usporava je ovde.
  
  
  Kada sam uhvatio moj dah između nas i bajkeri, jak miris benzina mi je rekao da su digli rupu u naš tenk. Gorivo igle je već ljuljati u trenutku E, pa znao sam da ne idemo dalje. Joj gas gas na podu, i uzeli smo još dva opasno izgleda.
  
  
  Motori su još uvijek trese niz put iza nas, ali imao sam par izgleda da između nas kada motor kašljao i znao sam da je to loše. U poslednjih trideset sekundi, ona je očajan plan da nas odvedete odavde živ. Rona imao isprazni Oružje ,i nije bilo vremena da se osvježim. Grmlju na obje strane put je bio predebeo za nas voditi dalje. U progonitelji su samo sekundi od akciju, tako da je moj prvi pokušaj biti jedini koji smo mogli dobiti.
  
  
  Prestao je naglo u sred puta, zgrabio kalem od čelika gitaru niz od zadnjem sedištu, i vozio je na pola do ceste. On obavešten žicu oko šest, okrećući nit dva puta, da bi bio siguran. I ide sve do kola, on je bacio reel kroz zadnje staklo, skočio je na prednjem sedištu, i stisnuo posljednja kap moć oko auto po nas blagi nagiba i van vidokruga gomila chapparal na putu. s druge strane ceste.
  
  
  Grom je bio samo jedan odbiti od nas kad se nagnuo se preko sjedišta i u isto vrijeme je rekao da Rona, "Dođi i sedi iza kola!"
  
  
  "Ali, Nick, oni ce da nas vidi cim su se kroz žbunje ovdje."
  
  
  "Mislim da će imati nešto o čemu da razmišljaš," rekao sam. "Sada uradi kako sam ti rekao."
  
  
  Nakon Rona upute, je zgrabio rola gitaru žicu i povukao ga. On je otvorio vrata za nju, umotan žicu oko prozora, i podiže prozor zadržati ego na mjestu. Onda joj, zalupila vrata. Motorima urlao otvoreno, dole na putu kao da je pao pokraj Rona, ostavljajući čelika gitaru niz napet preko puta oko četiri metra visok.
  
  
  Dva lideri motor grupa je pogodio u žicu skoro istovremeno. Izgledalo je kao da su sjedili u jedni druge, ali u sledećem trenutku, oboje glave su smrznuta u vazduhu, i motore iskočila iz ispod njih. Helmeted glave pogodio asfalt i odbio ludo uz put kao jezivo fudbalske lopte. Motorima, njihova upravljač još uvijek držao u rukama bezglavog jahači, smijali do brda za nekoliko metara prije nego što jedan zamahnuo da udari, poslati ih oboje uplela od mesa i strojeva.
  
  
  Ostatak bajkera pokušao da smanjimo i sklizne na slik i asfalt. Rezultat je bio gomile, zbrka savijena kola i slomljena žice. Rona ju je uhvatio za ruku i idemo. Bili smo leži licem prema dolje iza žbunja kad mi smo mogli da cujemo preživjeli od bandu počevši od svoje motore i nestaje u daljinu.
  
  
  Rona je tanak tijelo shuddered. "Šta misliš, šta su oni, Nick?"
  
  
  "Mora da su povezani sa ljudima koji je eksplodirao Mumuru i prijete New York. Tvoj telefon mora da je bio prisluškivan mnogo davno. Jutros, kada si nazvala Hawk, znali su da si ti na tragu nečega. Cekali su me da vidim ko je SJEKIROM bi poslao, i onda su planirali da se oslobodimo od nas.
  
  
  "Da, ali to je samo vojsku. Ko daje naredbe? "
  
  
  "Vođa je bio Anton Zhizov, prava borba hawk Crvene Armije. Izgleda da je jedan od ijudi sa njim je Fyodor Gorodin. Ne tako pametna kao Gizov, ali veoma opasno. I ako je tvoja pretpostavka je u pravu, tamo je Vorn Knox.
  
  
  "Dakle, sve što treba da uradim je da nađem ovde i zaustaviti ih od uništavanja većina Sad-a."
  
  
  "To je sve. Ali, krojač, imam osam celih dana.
  
  
  Onda, nakon reklama, vratili smo se na put i otišao na clapboard-dali radnju vodi jabuku-cheeked žena koja je uvek izgledao kao svi mama. Rona kupio
  
  
  
  
  
  
  Imam pivo i šačica sitno za telefon.
  
  
  Prvi put, zvala je kontakt osoba za Zajedničke obaveštajnog Komiteta u Los Angelesu. Joj je rekao Emu o gomilanju dug na putu i o Rona je auto u grmlju. Pozvao sam je da pozovem taksi, i Rona i seo sam da sačekam
  
  
  Pet Poglavlje
  
  
  Malibu. Igralište za filmske zvijezde, vikend kuću za bogate, i lokaciju hitne susjedstvu Broj 12 SJEKIRU. Neki oko njih primeceni na drugu stranu zemlje zbog koristi od SJEKIRU agenata u posebnim pod drugim okolnostima. Osetio sam da Rona i ja smo se upoznali zahtjevima.
  
  
  Svaki SJEKIRU agent imao isti kljuc koji je otvorio vrata za bilo koga od njih. Bili su nalazi u razne naseljima i zgrade. Onaj u Malibu je nedovoljno opisao izraz "Hitno Kabini". Moderni zgrade, okružen stakla i mahagonija, bila zaštićena od pristup putu da pacifičkoj Autocesti od sedam metara ogradu. Dole je ogroman dnevnoj sobi sa visoki strop i udobno nameštaj dogovorila oko visi kamina. Deset nogu visoko blackwood bar trajala dnevnoj sobi iz malog, funkcionalna kuhinji. Spiralni stepenice oko kuje željezo je dovelo do tri način slijetanje gde je soba bila smještena.
  
  
  Rona primetio kupatilo sa potopljenih Roman kadu. "To će biti kao u hotelu da se okupam," ona je rekla. "Da li misliš da postoji išta što mogu sakriti u kasnije?"
  
  
  "Pogledaj kroz soba," rekao sam. "Ova mjesta su prilično dobro opskrbljen."
  
  
  Otišla je na spratu i rummaged kroz ormar, i ladice dok bar provjerim. Uskoro, spotaknula se i saplela se opet sa velura ogrtač iza je ruku, i ruke su joj bile pune boce i konzerve.
  
  
  "Vjerojatno je postavljanje gdje se skriva za sve prilike, zar ne?"
  
  
  "Oni nisu to ne bi otmeno," njen muž kaže. "Bio sam u par gdje morala sam da se borim pacove u mjesto za sefove."
  
  
  Rona je blenula u mene dugo trenutak od dnu stuba. "Ovo je web službi da nećemo imati ovdje."
  
  
  "Bar jednom" ja sam pristala. "Šta voliš da piješ? Zdravo, ja cu imati par spreman kad dođeš.
  
  
  "Šta god želite da," kaže ona, kao što je ona ušla u wc.
  
  
  Odsek je od zida do kadi je napravljen od šljunkovitoj stakla i suočio se sa bar napolju. Kada svetlo u kupatilu je upalio, čaša je bila prilično mala, i sve što se događa unutra je jasno vidljivo, bar je u izgledu, da te neko posmatra okolo baru. Ne mogu biti sigurna da Rona znao za ovo voajerske efekat ili ne, ali od grace njene pokrete bih učila, mislio sam da jesi.
  
  
  Dala boce i limenke na polici, onda je skinula svoju bluzu. Čak i kroz iskrivljena stakleno oko šljunak, roze boju njenih bradavica kada je bio drugačiji od belja meso od njene grudi. Ona izašla iz njenog crni plave pantalone, i skliznuo striptiz crnih bikini joj dugo, tanke noge. Ona provjerio vodu sa jednom nogom, uzeo zadnju da se pogleda u ogledalo, i otišao u kadi.
  
  
  Otišao je na telefon na kraju bar nazvati Hawk. Odmah sam pozvao nju nazad na njen osobni broj. Naravno, postoji mogucnost da je Malibu je telefon je prisluškivan, ali s obzirom na brzinu od saobraćaja, nije mogao prestati da brineš o tome.
  
  
  Pre nego što sam mogao da ti kažem što si naučila od Rone, Hawk otvoren razgovor.
  
  
  "Upravo sam dobio u kontakt s veoma uzbuđen JIC predstavnik, koji je rekao da si napustio emu sa radije prljavi čišćenje posao, koje je trebalo riješiti i objasniti da je lokalna policija."
  
  
  Ona je prepoznao za tačnost u izvještaju
  
  
  "Nick, razumijem," Hawk nastavio je, " to se u našem poslu, neki nameštaj će definitivno biti ostavljen. Zar ne bi bilo previše se da li je to neophodno baca u pažljiviji način u budućnosti?.. reci, pucajući im da dodaju dolar?"
  
  
  "Ja ću pokušati da budem opreznija," obećao sam, " ako okolnosti dozvolu."
  
  
  Dobro. Sada, reci mi, da li Gđica Volstedt imaš nešto vrijedno za nas?"
  
  
  On potisnuti osmijeh kada je video Rona se u kadi i dosegni sa svojim golim rukama za peskir. "Da", ja sam rekao,"mislim da je tako."
  
  
  Joj je rekao Hawke o Rona Knox je istragu o Varnov prije pet godina, i Ego je shema za ucjenu nacija, prijeteći da joj upropastiti gradova, jedan po jedan. Hawk je bila posebno zainteresovana kada ti je rekao o Emu Varnov je ideja da plastične nuklearne eksploziv.
  
  
  On kaže: "Ovaj ide baš dobro sa novom razvoju u ovoj oblasti. Ne želim razgovarati o tome preko telefona, ali ona bi kao da letim natrag u Washington u jutro."
  
  
  "To je dobro. Ja ću biti tamo sutra."
  
  
  Rona je već bio van, oko kade, susiti se sa peškir. Sa opušteno senzualnost, preselila se u fluffy peškir gore i dole glatko u njene butine. Kada Houkou odgovorio, mora da sam zvucao malo razočarao da takvoj uvod završio tako brzo. Hawk oslobođen grla u njegovom osuđujete način. "Možeš uzeti Gđice Folstedt sa tobom. Moj projekat će raditi za vas dvoje."
  
  
  "Mi ćemo biti tamo," rekao je sa sjajan entuzijazam.
  
  
  Prekinuo sam i napravila nekoliko martinija.
  
  
  
  
  
  frižider za alkoholna pića ispod šanka. Kao da joj je netko bacio krišku limuna u svakom čašu, Rona došao po kupatilu. Ona je nosio kratke velura ogrtač vezan kaišem. To je dovoljno do nabor gdje butinu ispunjava guzu.
  
  
  "Bojim se da je ovo ogrtač nije za visoka cura," ona je rekla.
  
  
  "Ne bi to rekao," da joj je otac rekao. Rona noge, kao da su sada, ne izgledaš ni malo mršava. Umjesto toga, pogledali su skupljeni, glatko, i gipko. Hej Martini i predala mi.
  
  
  "Hvala ti," ona je rekla. "Jesi li zvala Vašingtonu?"
  
  
  Hawk želi da leti tamo sutra. Rekao je da ima posao za nas oboje. Jesi li u redu?"
  
  
  "Zašto da ne? Trebalo bi da je bolje nego da se mota ovde sa motociklisti koji i krojač zna ko je pucao na mene.
  
  
  Rona uzeo gutljaj oko joj piće, onda postavio čašu na pult, i počela da se plaši nasilno, kao da bi ona bila nošen naletu hladan zrak uzoraka.
  
  
  Uzeo je korak prema njoj. "Ron, šta nije u redu?"
  
  
  Uzela je duboko. - Mislim da je ovo sa zakašnjenjem reakciju na sve uzbuđenje danas, ne kada. Ne mislim da je tako kul i sabran kao što sam i mislio."
  
  
  Njen muž je došao i zagrlila je. Njeno tijelo koje je izgledalo tako je tanak i sposobna u odjeću, pretvorio u mene sa toplo fleksibilnosti to je bilo nevjerojatno. Njene grudi pritisnuta uz grudi, lagano kreću sa njen dah.
  
  
  "Tako se jebeno plasim, Nick," ona je rekla, " i za tebe, za mene, i za sve ostale u svijetu. Kako će se to završiti? "
  
  
  "Loše", rekao sam. "Ali ne za nas. Sada, samo se opusti i pusti mene da brinem."
  
  
  On izmasirani gladak mišiće za nju nazad kroz velura ogrtač.
  
  
  Ona zavaljena joj glavu da upoznaš moje oči. "Nadam se da je u pravu si, Nick," ona je rekla.
  
  
  Nagnuo se preko i poljubio je u usta. Ne mirisala je na sapun oko kade, sa slabim cvjetni miris joj na kosu. Ne usne su kul i savitljive, i oni ima ukus mente.
  
  
  Moje ruke skliznula i našao otvori porub njen ogrtač, i onda je skliznula s toplim, pakleni humke njene grudi. Sa malim plakati želje, povukla se dalje od mene. Dovoljno vremena da se opusti remen i gurni odoru preko ramena, čime emu da padaju na pod.
  
  
  Polako, namjerno, pobjegla je moje ruke kroz nju golotinja, pritisnuo protiv njene grudi na trenutak, onda pusti mi bradavice ustajte ponovno, kao imala je ruke nad svojim tijelom i ravan stomak sa ego-mekan, antilop-poput kože.
  
  
  Njene oči su bile čarobne kao ona zavaljena joj glavu da vidi, napravila prste u nju svilena jastuk prema njoj topli centar, i njen gladan oči podigao da upoznaš moje.
  
  
  Kada joj je muž stala pozadi i žurno skinuo odjeću, studirala je sa mnom sa iskrenom interes i divljenje, nikad ne okreće, čak i kad sam bila potpuno gola. Onda je samo otvorio joj ruke da me pozdravi.
  
  
  Bacio sam pogled u sobi slijetanje, ali je kimnula ne glavom kao da je da kažem da joj je potrebno da je previše hitno da odlaganje - to mjesto je ovdje, da je došlo vrijeme. Mi leže na debele plavi tepih, i povukla njeno tijelo. Prvo, njen jauk si meka kao uzdah vetra, ali uskoro su se pretvorila u ocajnom plače potražnje kao ona se prevrne i povukao me na njoj.
  
  
  Kada njena ušao ne, ona lučna joj tanak fer tijelo da me upozna. Onda, tu je bio izvrće, okrećući ritam joj agoniji želja, zgrada zajedno na vrhu vala vrhunac, slijedi dugo, brzo spuštanje prazno obali slatko iscrpljenosti.
  
  
  Šesto Poglavlje
  
  
  Sledećeg jutra, Rona išao na posao, i spreman bogat doručak. Kasno vježba dao nas oboje veliki apetit, i mi oduševljeno stavio edu. Kao kafu u našoj čaše ohladi, sve ostalo je počeo da se zagrijati. Međutim, to je bio radni dan, i oko šta ona zna o Ron noć prije, mjesto da se odmoriš, onda doručak može da nas drži zauzet do kasno u noć.
  
  
  Umjesto toga, njene, dobio sam u kadi i uzeo hladan tuš.
  
  
  Išli smo svuda Los Angeles. Međunarodni na devet sati leta, i na Dulles smo se sreli u SJEKIRU limuzina za još od Hawk je tajanstvena i efikasna vozača.
  
  
  Prošli smo kroz obred, sigurnost, i uskoro igra kao ovo na stolicu suprotno David Hawke. SJEKIRU vodi čovek je vodio njegove oči preko Rona Voelstedt i okrenuo se prema meni s neizgovoren pitanje u njegove oči. On ramena stresla i nasmiješio ga kao nevino kao što je on mogao.
  
  
  Hawk oslobođen grlo oštro i spustio se na posao. "U vrijeme kad si me je zvao juče, Nick, bili smo drži mornar po imenu Juan Escobar sa Kariba brodu Gaviota. Ego je priveden u Fort Lauderdale nakon sumnjivog dok prolazimo kroz carinu. Ne krijumčarenje je nađen na nas na nen, u naš ego kofer, ali pošto svi naši ljudi su na dupli uzbunu ovih dana, na Floridi vlasti je zvao naš ured. Escobar je doveo na ispitivanje, ali nismo ništa iz njega. Onda, kad ti dao Gđice Voelstedt informacije o Knox Varnow i Ego je nuklearne-plastičnog eksploziva, uzeli smo bliže pogledaj kofer je doveo. Naravno, naša laboratorije su pokazali da je ovo fissionable materijal.
  
  
  
  
  
  
  Na unutra, našli smo microelectronic detonator to bi mogao biti aktiviran od dugog dometa radio signal. I, zanimljivo je to srediti je ugravirano sa malim lobanju - mala smrt metu.
  
  
  "Da li si saznao nešto još od mornar?" Pitao sam je.
  
  
  "Mali. Ja ću joj da uradim matematiku i da ti kažem lično.
  
  
  Hawk pritisnuo dugme na njegov interkom i rekao, " Pošalji Escobar." Minut kasnije, par grim lica vladini zvaničnici ušao, i mrzovoljna, rošavom čovek stao je između njih. I vladini zvaničnici lijevo, i Hawke pokazivao jesam Escobar za stolicu.
  
  
  On je prišao i stao ispred čovječe. "Pusti da tvoja priča," rekao sam.
  
  
  Escobar pomaknula neugodno. "Već sam rekao da je to dvadeset puta."
  
  
  "Ponavljam", rekao sam. "Mi."
  
  
  On je gledao u lice ... i počeo da govori bez oklijevanja. "Veliki momak, dao mi kofer i pet stotina dolara. Rekao je da napravimo pauzu za par tjedana. Onda, kad se sretnem sa njom brod, daje mi još pet. Sve što sam napraviti je staviti moj kofer u ormarić u Clevelandu i ostavio svoj ego tamo. To je sve što znam. Njena, kunem se."
  
  
  "Ko je veliki čovek?" On je nju pitao.
  
  
  "Ne znam njegovo ime. Ponekad dođe na brodu u jednom luke, ponekad u drugu. Sve što znam je da ima nove vlasnike, i kada se izda naređenje, svi pokori se."
  
  
  "Nove vlasnike, rekao si?"
  
  
  "da. Pet, ili šest meseci, kupili su Gaviota. Većina stari oni tim je otpušten, a neki od ljudi oko nas su ostavili iza. Ja radim za nikoga. Vidiš, to je posao. Novi ljudi su je zaposlili za tim, ne oko Južne Amerike kao i mi ostali. Pricaju smesno i drži se dalje od nas."
  
  
  "Reci mi više o velikog čoveka."
  
  
  "On je gazda, to je sve što znam. Izgleda opasno i govori u niskom glas. Veliki ramena, kao bik je."
  
  
  On je bacila pogled dole na Hawk.
  
  
  "Ovo opis odgovara Fyodor Gorodin", rekao je.
  
  
  Rekao je da Escobar, " da Li još neko dajete naređenja?"
  
  
  "Ja vidim samo jedna osoba dva puta. Mršav, je zlokoban, sijeda kosa. On je jedini koji je ikada video da naređuje da veliki momak.
  
  
  Vratio se da Hawk. "Zhizov?"
  
  
  On je klimnula.
  
  
  Gurnuo je ruku u džep, i polako je odšetao do sada da se žalim. Onda je njena, vratio se i stao ispred mornar opet. Ona je zurila u Emu oči dok izgledao je daleko.
  
  
  "Juan," emu rekao sam joj, " ti si vjerovatno cula da Sjedinjene Države tretira kriminalci pošteno i da ne moraš da se plašiš tretiraju. Ali ovo je drugačija situacija, Juan. Nema vremena za strpljenje. Ako si nas lagao, sam ću se pobrinuti da to čak i ako si živ, ti si beskoristan u sinjorita. Razumiješ li me, Juan?"
  
  
  "Da, gospodine!" je slomljen. Njegov ispupčena oči mi je rekao da je znao da nisam se šalio. "U ime moje majke, ja govorim istinu! Bilo je šest drugih ljudi koje su također pomogao sa koferom. Kuda oni ihk, nisam čuo to. Moj posao je u Clevelandu. To je sve što znam, gospodine, vjeruj mi.
  
  
  Ja sam ga napravio. Klimnuo sam da Hawke, i on je uzeo Escobar.
  
  
  "Pretpostavljam da si proverio brod i ti novi vlasnici," rekao sam kad nas tri bili sami opet.
  
  
  Gaviota je Venecuelanskom verzija svoju budućnost pravopis pismenost. Bivši vlasnici su platili veliki iznos u gotovini od čoveka koji je rekao da je on predstavljao Vedrih Krstarenja. To je, naravno, je lažnjak.
  
  
  Rona progovorio. "Možeš li ti preuzeti brod i ispitati posada? Saznaj gde su bombe došao? "
  
  
  "Što smo mogli," Hawke priznao. "Ali ne možemo biti sigurni da Gorodin bi biti na njemu, i izgleda da ima skoro bez Iznenađenja. Čak i da znamo gdje su bombe napravljene i gdje okidač uređaj je bio pohranjen, riječ brod je zarobljavanje bi postigli ih prije nego što smo uradili. I onda oni mogu da detonira bombe već postavio u Bog zna šta gradova. Ne, ove vježbe treba da budem mirna, glas zašto želi da ti i Nik ovde.
  
  
  "Pitao sam se kada bi došla prije toga," rekao sam. "Bez uvrede, Ron, ali ja sam navikla da radim na miru."
  
  
  "Ne ovaj put," Hawke rekao. "Naš prvi korak je da staviš nekoga na brodu brodu. I samac privući će mnogo pažnje."
  
  
  "Zašto ne?" Pitao sam je.
  
  
  "Tako dešava se to da Gaviota je specijalizovana za ..." - ovdje stari sazna da je neophodno da jasno grlo opet - " ... medeni mjesec krstarenja."
  
  
  Rona Voelstedt poceo da se smejem, ali brzo se otrijeznio kada Hawk joj je dao jedan od onih teško Nove Engleske izgleda.
  
  
  On je rekao: "ja imam dogovoreno sa Komisije za Atomsku Energiju za Gđice Voelstedt biti dodijeljen Sjedinjene Države su za vrijeme ovog hitno. Ne mislim da, ako bih vas zamolio da igram ulogu mladencima, ti bi proširiti tvoja gluma talente previše.
  
  
  "Mislim da možemo to srediti," rekao sam, unperturbed.
  
  
  "Dok je na dužnosti," Rona dodao, namiguje me kad Hawke nije gledao.
  
  
  "Znao sam da mogu računati na vašu suradnju," Hawke rekao je suhoparno. "Pridružite na krstarenje, sutra u Antigui. U Gaviota će pozvati na nekoliko Karibima luke, plovi kroz Panamski Kanal, i glavu na zapadnu obalu Meksika sa prestani u Los Angelesu. Ali ako nisi nalazi se u operativni bazu i invalidi to kad brod dođe u Panami, a onda
  
  
  
  
  
  
  to će biti prekasno. Jer u osam dana planirano je da se aktivira bombu u New York."
  
  
  "Kratak medeni mjesec" je osvrnuo.
  
  
  Hawke nastavila kao da nije ništa rekao. Ekskurzija lokaliteta Rusije-saznati gdje da stavim kofere bombe na brod, i vratiti se do izvora. Tamo bi trebao naći Anton Zhizov i, najverovatnije, Knox Varnov. Onda si sam. Dat ću ti sve moguće podršku za tu svrhu, ali bilo velikih operacija je nemoguće."
  
  
  Rona, i ostavila sam kroz stari je ured i uzeo isto let za Dokumenta staba. Dali su nam sve dokumente i fotografija bi treba da se uposli sebe kao Gospodin i Gospođa Nicholas Lovac.
  
  
  Kada smo otišli SJEKIRU štab, Rona igrao, da se ponašaš kao mlada na svetu.
  
  
  "Ne misliš, "ona je rekla shyly,"da, pošto je naš 'brak' ne zvanicno pocinju tek sutra, da bi trebali ostati u odvojenim sobama danas?"
  
  
  "Dobra ideja," rekao sam dok sam je pozdravio taksi. "Moram da odem odavde prilično kasnim danas, i ne želim da te probudim kad dođeš."
  
  
  "Stvarno, također?" "Šta je to?" pita ona sa teškim sarkazam. "Kako se zove?"
  
  
  "Hajde, dušo, nećeš zažaliti me uživaš sinoć je momačko veče."
  
  
  Igrali smo ovu igru za pakiranje, i Rona preselio što dalje od mene, kao od mjesto bi dozvolio. Ona je sedela sa svoje ruke obuhvati i njena koljena pritisnuta zajedno, mrštiti kroz prozor.
  
  
  On ju je pustio duri se za pola bloka, zatim relented. "Ako ćeš se osjećati bolje, ja ću biti u SJEKIRU štab večeras i pripazi."
  
  
  Ona okrenuo se i pogledao me sa njom Nordijskim plave oči. "U del sebi?" "Šta je to?" pita ona u djevojčica je glas.
  
  
  "U redu", rekao sam. "Ne smeta mi da se mešam posao i zabavu kada je jedan ne upliće se sa drugim. Ali danas, sve bi trebalo biti na poslu. Želim da delim sve što imamo o Anton Zhizov, Fyodor Gorodin i Knox Varnov."
  
  
  Rona dopire i stavlja joj ruke olako na mom ramenu. "Žao mi je, Nick. Ona nije trebala biti djetinjast.
  
  
  Joj, Hej chuckled. "Tamo ne bi drugi način."
  
  
  Onda je ona ušla pored mene, i nagnuo se dole da joj dam meko poljubac.
  
  
  Poglavlje Sedam
  
  
  Sledećeg jutra, par sati prije Gaviota je arrival, unajmljen je avion izveo nas je iz Antigui. St john's, glavni grad malo ostrvo, još je vrlo Britanski u centralnoj dijelovima grada. Ali kad jednom kreneš maternji naseljima, počinješ da čujem meki mjuzikl jezik kalipso i vidim šarene kostime da ljudi nose ne impresionira turisti, ali zato što oni svidjaju boje.
  
  
  Putničkog agenta u Kraljica je Hotel bio u žurbi da nam prodaju karte za Gaviota krstarenje.
  
  
  "Već si promašio prvi dio let,"rekao je," i dalje ću morati da ti naplatiti punu cenu."
  
  
  "Šta misliš, dragi?" pitala je, kao da nakon nastupa preciznost geometriju detalj.
  
  
  Ron pobjegao njegov jezik sensuously preko njegove usne. Siguran sam da možemo da radimo sa sve što je ostalo od leta.
  
  
  Namignuo agenta. "Vidjet ćeš kako se to radi."
  
  
  Sa nekim oklijevanje, on je napisao nekoliko ulaznica za Gospodine i Gospođo Hunter. Nešto manje nevoljno, on je uzeo moj novac.
  
  
  Rona i ušao sam u blizini neko vrijeme, gledajući prozora i držati za ruke, igra mladenci u slučaju da netko nas gleda. U stvari, to nije bilo teško uopšte.
  
  
  Posle nekog vremena, mi smo otišli dolje na dokovima da gledam Gaviota ući. Bila je glatka i bela, sa brzo izgleda siluetu, možda manje od pet stotina metara dug. Kako joj je način na plodove doku, sretan medeni mjesec putnici su znatno odsutan.
  
  
  Izolirani par tu i tamo pogledao je preko ograde sa osmijehom, ali brod je izgledalo da plovi sa mnogo manje od putnika svoj kapacitet. Očigledno, novi vlasnici nisu promovirati svoj proizvod mnogo, što je razumljivo s obzirom na drugih firmi koje su imali.
  
  
  Gledao sam nekoliko putnika i članova posade napustiti brod, i na minimum periodične utovar, ali ja ne vidim ništa sumnjivo ili poznata lica. Prema Juan Escobar, većina tim izgledao je više Sloveskih od latinski.
  
  
  Rona i ja igrali ovu igru i našao yaleu. Prilično unenthusiastically, on nam je pokazao naš kolibu, vanjski sobu jedan paluba ispod Šetalištu. To je rijetko namješten: stolicu, sofi, mali stolice, commoduse, i dva slobodna kreveta. Drugi je izgledao neobično za tu krstarenje, ali Rona i uskoro sam otkrila da mogu lako rolama zajedno. Ta fluorescentna lampu komodu ogledalo dao sa veoma hladna sjaj. Otvorila je zavese i pustiti u toplom Karibima sunce od Brylev.
  
  
  Rona došao da stojim pored mene. Rekla je,
  
  
  "Pa, šta biste želeli da radimo sad, dragi muž?"
  
  
  "Ne treba da ti kažem šta ja želim. Međutim, prvo ćemo da prošetamo po brodu. Zapamti, uradi to sa zadovoljstvo?
  
  
  "Oh, dobro," ona je rekla. "Ali ako je ovo medeni mjesec ne oživi vrlo brzo, mogu otići kući sa mamom."
  
  
  Joj je udarila prilično zaobljeni dupe i gurnula je
  
  
  
  
  
  
  na palubi. Proveli smo nekoliko sati hoda do palube, da gledam u barovima, teretanu, dnevna soba, pozorište, da karticu sobu, i suvenira. Nedostatak drugih putnika je užasno. Medeni mjesec parovi upoznali smo se činilo se previše meša sa još jedan prijatelj da primetio da li je još neko bio plovi sa njima ili ne. Nekoliko članova posade smo se sreli bio je veoma zauzet sa svojim zadacima i činilo da se osećam nevidljiv za nas.
  
  
  Proveli smo ostatak dana sedi u posmatranju lounge, pijuckali par voće piće sa rum, tajno gledao koji se ukrcao, a procjena ovde prtljagu.
  
  
  U sumrak, niko nije nalik na Fyodor Gorodin ili Anton Zhizov došli na brod, i bez čudnog koferi su se pojavili u rukama vraća putnika ili članova posade. U međuvremenu, slatki rum piće pijana nelagodno u stomaku.
  
  
  Kao tami dokotrljala se iz Atlantika, i Gaviota dao par rogova pozvati lutalica putnika na brodu, a mi smo spremni da isplovimo. Lokalni čelika bubanj bend otpjevao nas kao brod otišao sa dokova.
  
  
  Imali smo veceru u skoro napustio trpezariji, a onda otišla po palubi i vratio se u kabinu. Ispred vrata, Rona okrenuo da me pogledaš, i ee zagrlila je i poljubila. Sve je počelo sa jednostavnim prijateljski poljubac i onda večera. Ali onda sam se osjećao vrh jezika oprati moje usne olako, skoro shyly, i imala sam osećaj da "medeni mjesec" neće biti šarada. Imao sam više od viziju kada joj slatku, malu ruku okliznula se pod elastično moje pantalone i zaigrano posegnuo dole je, čeka na nežan i miluje to obećao duge noći erotski akrobacije..
  
  
  Ona se povukli a, kreće se sa senzualnost svih žena ali nekada efikasno za samo nekoliko, je skinuo odeću. Ona to uradila polako, od prvog dugme na bluzi u zadnji stisni kukova, što je izazvalo njene gaćice da je polako na pod, izlažući njen ten, blijedi kožu. Dva uske bele trake kordon opisao obrisa od bikini je nosio dok sunce kupanje. Bijeli granica je smjestio je fluffy-mekan trougao to je bio samo nijansu mračnije od nje fer glavu.
  
  
  Tokom naše divlje vođenje ljubavi u Malibu kuću, nisam imao šansu da cijene Ronas ' neverovatno tijelo. Lean rambo izgledala je da posjedujem u njenu odjeću je mogao da prevari. Iako nije bio ekstra gram bilo gde na to, ali je bilo bez oštrih uglova ni ti.
  
  
  Pozirala je ispred mene, uživaš u moje divljenje. "Ne misliš da sam previše mršava?" rekla je, njeno lice ne pokazuje imalo sumnje.
  
  
  On je imao infarkt bradi i pokušao uzeti kritični vidi, " Pa, sad kad si to spomenuo..."
  
  
  Dodirnula mi je usne lagano sa svojim prstima. "Razumem poruku. To je put prestao sam za pecanje komplimenata."
  
  
  Ee stavi svoju ruku oko struka i izvukao blizu, ljubi mekog udarca u njenom životu.
  
  
  Rona ušuškati mi, čime ubijanja koja se vrše na zvuči zadovoljstvo kao što je istražio joj život, a sve sa jezikom u sporo krug, stalno silazi.
  
  
  Pustila sam je i pala je na vrh mi je, jako želi u usta. On ju je pokupio i odnio u krevet. Tamo sam joj je snizila nježno na satenu coverlet.
  
  
  Rona malo joj donju usnu između zuba i gledao hungrily kao on skliznuo iz odjeću.
  
  
  Istina je da nismo bili bezbrižan mladenci smo se pretvarali da se. Ali sumnjam da bi bilo legalno tek vjenčani par nikada nije imao više ispunjava bračne noći nego što smo uradili. Prije nego što smo konačno zaspala, prvi gray zrake zore, osvetlila istočne horizontu.
  
  
  8
  
  
  Dok Gaviota ušao Martinique, bili smo gore, obuci se, i ima dobar doručak. Rone Hotel, posjetiti šarene butika na obali Fort de France, ali ja sam rekao hej, ja bi trebao da ostaneš gdje mogu gledati tko si i što dođe na brodu. Oterala sam je sama, ali ona se vratila manje od sat vremena kasnije, kažeš da ovde, nije zabavno.
  
  
  Kako se ispostavilo, mogao bi ići sa njom, uprkos činjenici da je volio da gleda u njega. Proveli smo četiri sata u Martinique, tokom koje vrijeme nekoliko mladenci otišli na obalu i vratio se sa shaggy slamku šešire i druge smeće po prodavnica suvenira. Posada uglavnom ostali na brodu. Nema sumnjivih kofere. Ne teško, neumoljivo Rusi. Ne mršava Rusi sa sedom kosom.
  
  
  Sinoć, Rona i ja išao okolo igrališta opet. Aktivnost na Gaviota je bio, kao i obično, minimalno. Mi smo u penziji rano za naše kolibu, gdje je akcija je bila znatno ubrzanim.
  
  
  Naš sljedeca stanica bila La Guaira, luke u Karakasu. Od Gaviota registrirana je u Venecueli, nadao sam se da će se nešto dogoditi u ovoj zemlji je glamurozno kapital.
  
  
  On je bio razočaran opet.
  
  
  Te noći, počela sam da brinem za našu misiju, iako nisam priznati moje sumnje da Rona. Nakon svega, nismo li dobar razlog da vjerujemo da Gizov i Ego timovi nisu prethodno namjestio sve kofer bombe za sudbonosnog sat.
  
  
  
  
  
  
  Ili gradova Amerike možda već biti zamka i spreman da eksplodira u nuklearnoj oblak čim je pritisnuo dugme na neki nepoznatoj lokaciji. Ako Huan Escobar je govorio istinu, najmanje šest puna imena su poslali sa Gaviota članova posade. Koliko znamo, možda ima drugih načina da ih distribuciju.
  
  
  I pet dana kasnije, prvi bombu u New Yorku će da eksplodira. S obzirom na nesiguran raspoloženje Američka javnost ovih dana, uništenje naš najveći grad je možda sve što je potrebno da počnemo bučno pregovore. Naravno, nema pregovora sa ljudima kao Anton Zhizov.
  
  
  Imali smo samo dva izbora - predajte se ili se boriti. Najverovatnije, zatim u maloj demokratska debatu, vlada je odlučio da se bori. Ali to bi bilo smešno, pošto nema vidljivih neprijatelja. Skrivena bombe koje su izazvana radio signali oko nepoznatoj lokaciji, ne predstavljaju vidljivih meta. Kada početak drugi i treći gradova eksplodirati, ljudi će se boriti može da nestane. Čak i ako se to nije dogodilo, uništenje zemlje većih gradova bi opljačkao ljudi snagu da se odupre.
  
  
  Pa Gaviota je bio nas samo igra. Na oprezu carinik koji je uhapšen je Juan Escobar predstavio nam sa malim jaz u neprijatelj je oklop. Moj posao je bio da se kroz tu rupu i izbavi završni udarac prije nego što je mogao da udari.
  
  
  Još pet dana.
  
  
  Naše ljubavi, to noć imao isti spontanosti, bar na moj dio. Naravno, Rona osetila da nešto nije u redu.
  
  
  "Šta je, Nick? Jesi li brinuo o misiji? "
  
  
  "Trebalo je već uzeo malo akcije," rekao sam. "Sutra idemo da Kurakao, i ako se ništa ne razvija tamo, imamo problem."
  
  
  "Da li bi radije da joj se preseliti u njenoj strani kreveta i pustiti da spavam?" "Šta je to?" pita ona ozbiljno.
  
  
  Ee zgrabio i držao golo tijelo za njega. "Dušo, ako mi još samo pet dana prije nego što je svijet počeo eksplodira, ona je trebala provesti kao malo vremena moguće spavati oko njih."
  
  
  Sa blagim pur zadovoljstva od Ron, ona noge omotane oko moje. I, za neko vreme, nisam ni mislio o nuklearne bombe u obliku kofere, ne misli o mrtve glave.
  
  
  U Kurakao, Fyodor Gorodin se pojavio na brodu Gaviota. Bio je tako mi je drago da vidim radi, sred-ramena ruski da je mogao da ga poljubila. Kurakao je međunarodni freeport sa neke od najboljih u kupovinu na Karibima. Većina putnika je napustio brod ujutro u potrazi za pogodbe u kupovinu, i kada su se vratili kući, našli su snažna Gorodin među njima, pokušavam uzalud da izgleda kao tipična krstarenje putnika u Palm odelo, šta god je to bilo. . Ego vidio odmah i stalno Ego na vidiku dok se pretvarao da lutaš po palubi prije kako se ušulja u policajce odajama.
  
  
  Bio sam malo razočaran što je nisam doveo jedan od bombu kofere sa njim na brod. Ali pošto Kurakao je istorijski sjedište krijumčari, imala sam sumnje da je došlo vrijeme. Ako jedan puno ime po pojavio, mogu da pokušam da ga pronaći, koja bi jako pojednostavim moj posao. Ali ako ne, uvijek mogu uhvatiti Gorodin.
  
  
  Nakon što si saznao što kolibu veliki čovjek je odsjeo u, pridružio se Rona u barre u sobu za ispitivanje.
  
  
  "Gorodin je na brodu," njezin glas je rekao.
  
  
  Njene plave oči proširio sa uzbuđenje. "Oh, Nick, to znači da ih možeš pratiti bombe kroz to."
  
  
  "Ili je udarac u moju glavu. Jer tako daleko lasica to je bio promašaj ."
  
  
  Kratak povrijediti gledaj, uhvatili joj oči i on je uzeo za ruku. "Nemoj pogrešno da me shvatiš. Na neki način, to je bilo najbolje tri dana u mom životu. Ali posao je na prvom mjestu, i nije pretjerivanje reći da je cijeli svijet na ramenima."
  
  
  "Znam, dragi," ona je rekla. "Nisam htela biti sebična."
  
  
  "Kad se ovo završi, možemo uzeti malo odmora," rekao sam. "Bilo bi lijepo da se u krevet, ako nismo već pridružio Zhizov, Gorodin, i Knox Vamov."
  
  
  Ron pogledao Ne u iznenađenje. "Moram da se nadam da je tako!" Onda nasmiješila mi se i sve je bilo u redu da ponovo.
  
  
  "Šta nameravaš da uradiš?" pitala je.
  
  
  "Molim se da jedan od kofera sa bombe će biti doveden na tabli tako da to može da se useli. Inače, morat ću da idem u Gorodinym. Brzo i precizno. Jer negdje Zhizov i Varnov čekaju sa dugmetom koje mogu lako da raznese većina Sjedinjenih Država. Ako ja sam neoprezan, neko mogao da ih pošalje poruku, tako da ne moraju da čekaju rok."
  
  
  "Šta mogu da uradim, Nick?"
  
  
  "Mi se makni s puta," on pukao, onda relented. "Rona, stvari mogu biti lud i smrtonosna od sada. Oni su treniran da radim ovo, ali ti nisi. Želim se vratiti u kabinu i zakljucaj. Ne otvaraj vrata, dok sam ti dao signal.
  
  
  "U redu," ona se durio.
  
  
  Ron ju je poslao na putu. Ona je bio dobro društvo. I korisno. Ali ne u ovoj fazi operaciju.
  
  
  Vratio se na palubu da se bolji pogled na brod. Kad padne noć, pripremili smo da odeš, a ne jedan kofer je doveo na brod. Dovezli smo se iz Willemstad Harbor
  
  
  
  
  
  
  Nakon prolazi njiše gumeni čamac most, nazvali su ga Kraljica Emma, i odlučio da se ne bi morala suočiti s G. Gorodin. Onda sam čula da je to početak.
  
  
  To je bilo brzo brod sa blizanac za čamce motor i nema svetla. Kao da je on izvukao sam sebe, neko je bacio konopac iznad njega. Odred, ćelavi covek na brodu činilo se da daje naredbe. Ego ljudi mrdnuo mračno pravokutni objekt na palubi. To je kofer, i on je mislio da je samo kao Juan Escobar.
  
  
  Kao povez počela je da raste, preselio se nazad duž pruge da vidimo ko je dizati. To je bio moj drugi Fedor Gorodin, i dalje nosi sladoled odelo, a on je bio režiser par non-latinski članovi ovde grupa. Ulaženje u konjski rep od Wilhelmina je košulju, povukao je oko na futroli za pojasom. Drži poznato Lugera ,uzeo je korak prema Gorodin i njegovi prijatelji.
  
  
  Jedan korak je sve što sam uspjela. Nešto udario glavu, i palubi potresla i udario me sa ogromne šake. Tamo je hitno eksploziju zvuk u moj glavu koji je izgledao kao da se potroši nazad kroz lobanju, kao da je sve prošlo je tiho i crna.
  
  
  Poglavlje Devet
  
  
  Začudo, prvo njen, samo sam shvatila da je to moj nos je bila nestrpljiva. On je pokušao da dođe do i ogrebotine njegov ego, ali ruke ne bi potez. Njene oči su otvorene. Onda sam shvatila da moje glave. Boli kao jedan veliki zub kad živac bio uhvaćen u eksploziji hladnog vazduha uzoraka. Njene oči zatvorene opet i polako otvorio ih. Bol ne nestane, ali moja okolina je došao u fokus.
  
  
  On je ležao na leđima na uski krevet u malom unutrašnje kolibu. Vidio sam da moje noge su vezani uz nekoliko zavojnice za prikrivanje kasetu. Moje ruke su prešli na zglobovima iza mojih leđa, oni su također zajedno. Rona Vohlstedt sedela je na krevetu preko puta mene, nosi bistar prugastu bluzu i pantalone. Joj ruke i noge su također snimio zatvorena.
  
  
  "Drago mi je da si ponovo sa nama, Gospodine Karter," težak glas riknuo od negdje oko ispred kolibe. Uz napor je okrenuo glavu u pravcu glas. Fyodor Gorodin je ležao u plasticnoj fotelji suočava sa dva kreveta. "Mislim da to ima smisla, da te pozovem G Hunter," on je nastavio. "Ovo, maskenbal završio skoro čim počelo."
  
  
  Ispred kolibe vrata, mlad čovjek sa uredno očešljao smeđa kosa sjela na rasklapanje metal stolici, pored karticu stolu. Ona zna Oružje drži, pokazuje na mene, Wilhelmina. On je pomerio ruke djelić centimetar i bio je ljut na nedostatak pritisak tamo gdje je trebala biti pritisak. Nema štiklama. Vidio sam je kako leži u Gorodin je pojas.
  
  
  "Da, Karter," Gorodin riknuo, " mi imamo svoje oružje. I tvoje ... "žena". Možda možeš da razgovaraš sa nama.
  
  
  "Nisam te pratio," rekao sam, kao u stara koledž. "Moje ime je Nicholas Lovac."
  
  
  Gorodin okrenuo mlada matematike majore i lajao, " Boris, daj mi mapu." Oteo je pet do sedam karticu iz oko Boris je ruku, i Stahl čitam naglas. "Nick Carter, agent SJEKIRU N3. Rejting: Killmaster. Izvještaje da je David Hawke, Washington, DC, Direktor SJEKIRU. "Ne mislim da ovi ljudi znaju da si po reputaciji? Carter? Kada je tvoj prijatelj, Miss Voelstedt zvao AX, znali smo da će poslati agenta. Možda ako naši drugovi u Los Angelesu znala si, da će biti više oprezan u svojim potjeri.
  
  
  "Ne samo da je svoju reputaciju, ali vaše mi je lice poznato nešto oko nas, tko smo mi da kopije tvoje slike su napravljeni, Carter. Kapetan te prepoznao, kada si se ukrcao sa ženom u Antigui. On mi je rekao o njoj na radiju, i oni imaju tvorove te posmatra. Kada njena došli na brod, znali smo da ćeš biti na potezu uskoro, i spremni smo za vas."
  
  
  "U redu, Gorodin," rekoh, šetao kroz igre, " šta ti treba?"
  
  
  "I znaš moje ime, ja mogu da je vidim. Pa, to je bilo za očekivati. Želim to je vrlo jednostavno. Prvo, ona, želim da mi kažeš sve što znaš, a osumnjičeni o našem poslovanju. Pretpostavljam da imaš ime Gaviota od Juan Escobar. Vidjeli smo ego odveden u Fort Lauderdale.
  
  
  Joj brzo izračunao je da ništa oko što smo znali bi došao kao iznenadenje da Gorodin, pa je izložen da emu, koristeći drugi deo njene misli da traže put napolje.
  
  
  "Mi znamo da Anton Zhizov vodi tvoj šou," rekao sam. "To je bilo ocigledno jer je potpisao otkupninu telegram. Znamo šta bombe ti koristiti, kako si isporučimo ovde ovih gradova. Sumnjamo da ih je bio napravio za tebe od naučnik po imenu Knox Varnov. Ovo je to."
  
  
  "Vrlo dobro" Gorodin rekao. "To je reume za jednostavno dio. Sada želim da mi kažeš to. Naravno, nakon što smo preuzmi upravljanje, organizacija neće biti bitno, ali će i dalje pojednostaviti situaciju ako smo upoznati sa svojim operacijama. Možeš početi time da kažeš mi šta fiziološke agenti."
  
  
  Nisam joj ništa rekao. Moja glava throbbed. Pokušao sam da mislim.
  
  
  "Carter, nemam strpljenja za igre," Gorodin pukao, i sve privida šala je nestao. "Mogu da razgovaraš - mogu da napravim bilo čovjek razgovarati - ali možda će nam biti brže ako dobijem posao."
  
  
  
  
  
  
  ovde od žene ".
  
  
  "Ona ne zna ništa o tome," rekao sam brzo. "Ovo je jedan zadatak za jok."
  
  
  Gorodin je iskočio iz njegove stolice i uzeo korak naprijed sa iznenađujuće brzinu za veliki čovjek. Sa svog dlakave ruku, skinuo mi je u usta. Okusio sam joj krv.
  
  
  "Tišina," on je naredio, " Kada završim sa njom, da ćeš da imaš još jednu šansu da popričamo."
  
  
  Kao krupnih ruski se okrenuo od mene i stajao iznad Rona, moj bol-oblačno mozak podsjetio na štos pojas Stewart bio tako ponosan na Specijalni Efekti. Onaj koji je eksplodirao u ruke od lošeg momka kada je uzeo ego daleko od tebe da prouči očigledno lažna kopčom. Zašto nisi naći Gorodin? Joj pogledao dole i video reumatizam. Moj sportski majicu pokriven je.
  
  
  Pokušao je da čekaju na krevet da dobijem svoj remen. Mladi Boris, koji je sjedio za dan, pokazivao jesam me lagati još sa brnjicu svoje oružje. Čak i ako joj remen bila u mogućnosti da ga nacrtati i Gorodin imao ga je uhvatio, Rona, a ja bi još uvek bio potpuno vezan sa pištoljem pokriva nas i brod sa očigledno neprijateljski članova posade. Lezao je mirno, pokušavam smisliti alternativu.
  
  
  Gorodin izgledao otvoreno u Ronas lice. Odakle on je sjedio je mogla vidjeti da joj je plave oči širom i uplašeni, ali ona nije izgubila kontrolu.
  
  
  "Sada je tvoj red, Gđice Voelstedt,"rekao je," reci mi o TOME."
  
  
  "Šta se da je Nick rekao je istina," rekao je Rona mirno. "Ne znam ništa o SJEKIRU."
  
  
  ", Prije ili kasnije, reći ćeš mi ono što želim znati," Gorodin rekao. "Pametniji si, brže ćeš da razgovaramo." Uz to, rus je stigao i zgrabio Rona je bluzu, klizi svoje debele prste između dugmad. Smejao se i povukao, i bluza otkinuo, odlazi emu sa pregršt krhke građe.
  
  
  Rona grudi dosli na videlo, na gornji dio je malo osunčana i zaobljeni donji dio bijele, jer je nije bilo sakriveno od strane bikini prsluk.
  
  
  Gorodin okrenuo da se Boris na vratima. "Šta mislite o tome, dečko? Ne tako velika kao neki, ali je solidan i pun.
  
  
  Boris klimnuo curtly, ali njegov ego je oči pokazao neslaganje Gorodin akcije.
  
  
  "I to dobar osećaj," Gorodin rekao, vodi svoju veliku ruke iznad Rona grudi. "Šteta što nemamo vremena za zabavimo pre ispitivanja počinje. Možda neće biti vremena za to kasnije, ali ako damo odgovore ispravno.
  
  
  On mogao vidjeti mišiće u velikom čovjeku ruke kretati se kao on je počeo da stisni devojka je grudi.
  
  
  "Počet ćemo opet," rekao. "Reci mi imena svih znaš povezan sa SJEKIROM."
  
  
  Rona bio pun kao Gorodin stisnuo njene grudi kao zrela voće u njegove ogromne ruke. "Ja ne znam drugi ljudi!!" ona pitao.
  
  
  Gorodin uspravi se, odlazi crveni prst označava gde je držao Rona. On tresao glavom nažalost i okrenuo se prema meni. "Tvoja prijateljica će biti i tvrdoglava. Izgleda kao da ću morati da povređuješ one oko sebe, i mislim da bih volela da vas povredim najviše." On je vodio svoje ruke iznad Rona je golim stomak i počeo da poništi gumbe pantalone.
  
  
  Ovo je gdje heroj film bi rekao, " Stani, ne diraj je dama! Ja ću joj reći šta želiš da znaš. To nije tako. Naravno, Ronu voli, a šta Gorodina je da će joj uraditi bi me uplašilo, ali ona je profesionalac, i da nisi u špijunski posao, da li je to bio Killmaster za SJEKIRU ili dva ... ja ću malo da špijunira za Atomsku Energiju Komisije ako nisi spremna da preuzmem rizik. I iz praktičnih tačke gledišta, i minuta to bi za Gorodin da uništi Rona Folstedt samo da saznamo da hej imao ništa za reći emu bi mi dati puno više vremena da nađemo put napolje da bi mogao da izvrsite zadatak. Na kraju, najvažnije obzir bi trebao biti mesto, od Rusije. Tako je stisnula zube i pokušao je da se skoncentrišem na svoj plan bijega.
  
  
  Zglobovi je pogodilo na taksi vrata.
  
  
  Gorodin se zakleo na ruskom kao su se vrata otvorila i pale mornar stajao bulji u njega, pokušavam da gledaš polu-gola plavuša na krevet.
  
  
  "Radio poruka za vas, gospodine," mornar mrmljao.
  
  
  "Ne sada, idiote," riknuo Gorodin. "Gubite se odavde!"
  
  
  "B-ali, gospodine, ovo je General Zhizov. Hitna ".
  
  
  Groktuci od nažalost, Gorodin se okrenuo od Rona.
  
  
  "Odlicno. Recite generalu, ja ću biti tamo.
  
  
  Oficira koji je pozdravio pametno i nestao.
  
  
  Gorodin stao na stolicu gdje Ego je mlad asistent sjedio. "Boris, uvijek paziti na ove ljude. Pazi za Carter.
  
  
  "Da, gospodine", Boris kaže, bez oklijevanja, uperio Wilnelmina na mene.
  
  
  Gorodin izašao i zalupila vrata iza njega. Radim iza leđa, pokušala je da povučeš joj košulju, tako da se Boris mogao da vidim caroliju pojas. Kao što je preselio, vidio sam Boris je palac stegnuti na okidač.
  
  
  "Bolje ti lezi dolje", rekao je. "Ne sumnjam da ću te ubiti ako moram."
  
  
  On je mislio na to. On je prestao da se krece.
  
  
  Rona zatvoreno tužnu. Njene oči ulete da Ne. Ona ne izgleda kao tvoja "blebetuša". Boris gledao, previše. Kada mu pogled mi je pao na njene gole grudi, izgledao je loše.
  
  
  
  
  
  
  Rona plakao ponovo pusti iz serije jadno ubijanja koja se vrše na zvuči, i bio pun. "Boris," kaže ona, sa suzama u očima, " da li bi mu dozvoliti da mi ovo uraditi?"
  
  
  Onda sam shvatio je. Rona je više profesionalno nego što je on zamišljao. Imala je uhvatio ranije bljesak suosjećanje u mladić je oči, i sada se igrala s njim.
  
  
  "Ne mogu ti pomoći," Boris rekao. "Moraš reci pukovniku šta hoće da zna."
  
  
  "Ne mogu", rekao je Rona. "Ne znam ništa. Dovraga, radeći grozne stvari za mene. Ne izgledaš kao on, Boris. Vidim ljudskosti u tebi. Molim te, reci mi."
  
  
  Ona je dobra, stvarno uvjerljiv, i samo polovično.
  
  
  Boris malo usnu, ali tresao glavom. "Ne mogu ti pomoci."
  
  
  Dragocjeni sekundi prošao. Imao sam određenu količinu fizički slobode, dovoljno za očajan igru - ako Rona bi me omesti. Uhvatio njenu pažnju, onda je izgledala poštedjeli u paklu cigareta kako leži na karticu stolom ispred Boris.
  
  
  Dala mu je mali osmeh i potpisali teško. "Razumem, Boris," ona je rekla. "Ti radiš za ono u što vjeruješ, baš kao i mi. Šta bi uradila da nas sa mnom, znam to bi bio drugačiji da si ti bila glavna."
  
  
  Dječak pogledao Ne sa nečim veoma blizu zahvalnost.
  
  
  "Ne tražim od tebe da izdaš svoju uvjerenja," Rona nastavak. "Ali, možeš li mi učiniti malu uslugu?"
  
  
  "Ako mogu," Boris odgovorio skoro inaudibly.
  
  
  "Pre nego što ta zvijer Gorodin počinje da me muči, shvatio sam." Hej, uspeo sam još slaba osmijeh.
  
  
  "To je mala poslastica, ali verovatno zadnji. Hoćeš li mi dati jedan?" "
  
  
  Boris oklevao, onda je klimnula. On je uzeo ranac ispred njega. "To su Rusi. Da li ti smeta?" "
  
  
  Što je kimnula ne glavom. "Cigaretu je cigaretu kada živce treba olakšanje."
  
  
  "Ovo će biti neprijatno", rekao je. "Ne mogu pustiti u tvojim rukama."
  
  
  "Molim te zapaliti tvoj ego i stavi je u usta," odgovorila je.
  
  
  To je bilo vrlo male šanse. Ja bih samo par sekundi. On napet, skupio.
  
  
  Boris zapalio cigaretu, ustala, i uvučena pištolj u njegovom pojasu. Prešao je na kabinu i stavila cigaretu između Rona je usne. Kao što je preselio, da je zadao noge iz kreveta na palubu i polako sjeo.
  
  
  Bio je o da skočiš na njega, kada je on okrenuo. Njena, nadajući se da će biti gotovo Rona, povremeno dižeš cigaretu iz njene usne. Ali očigledno, on je bio da se vrati na svoje mjesto.
  
  
  A sada me je video u uglu oka. On je mahao oko da se suoči se sa mnom i zgrabio lugerom . Ali ovdje imam neočekivani slomiti. Kada se Boris se pretvorila u lice me je i okrenuo. Ron, je odgajila koljenima skoro ispod brade, i cilj joj noge na metu, i udario ih naprijed sa moćnim potisak. To je uradio sa neverovatno agilnost i munje brzinu.
  
  
  Boris je imao pistolj u ruci, ali prije nego što je mogao podići, on je bio katapultirao prema meni, gubi svoje stanje, sa takva sila koja je pala naglavce na noge, i Oružje srušio na palubu s nesreće. Trebalo je samo delić sekunde da podignem povez preko stopala, sada klub sa dvostruko kože jedini, i razbij ih u moj ego je lubanju. Prvi udarac je zapanjujuće u najmanju ruku, ali naredna tri, ponovite brzo, obavljaju diže i udaranje dolje puna mera od moje težine, stavi ego u zaborav.
  
  
  "Jadna Boris," rekao je Rona, nakon što je skocio preko i gledao dole na njega sa bolestan izraz"skoro sam počela da mi se sviđa."
  
  
  Deseti poglavlje.
  
  
  Nisam imala vremena da izrazim zahvalnost i divljenje za Rona je neverovatno agilnost i brzina u trenutku istine. Bila sam previše zauzeta provjeravam teretanu za oštro kraja nešto da teži nas dole. Ali na prvi pogled, tamo je bio ništa oštriji nego glup ugao mirrorless biro.
  
  
  Onda fluorescentna svetla iznad stola uhvatili joj oči. Naravno, to je bilo van domašaja, ali cijev lako slomiti ako je mogao da udari nešto. Možda je zaboravio svoju Lugera, koji je sad odmara na palubi u blizini. S rukama iza leđa, ja nisam veoma dobar pogodak; osim toga, pucao bi da praviš previše buke. Iz istog razloga, ona se nije mogao da baci pištolj na Brylev.
  
  
  Ju je zakucao vezan članaka preko ivice krevet i Prodala. Radi petama druge jedno protiv drugog, uspeo sam da se opusti jedan oko moje cipele tako da je visio sa prstima od mojom desnom nogom. Samo sam imao vremena za jedan pokušaj. On nježno zamahnuo noge sa krilu nekoliko puta, onda je ustala i ispravio s svu svoju snagu.
  
  
  Slobodan čizmu lijevo stopalo i to je uništilo naviše. Činilo se da se polako dok sam gledao pokret ka meti. Peta od njenih cipela pogodio mrtav centar fluorescentna svetla, rezultirajući u jedan od najljepših malo modrica da bi ona ikada čula.
  
  
  Koliba je utonuti u mrak, i on je skočio preko poda da gdje bi mogao čuti krhotine stakla pada. Čučala, on je zgrabio iza nje i našao mršava krhotine stakla. Bili su prilično oštre,
  
  
  
  
  
  
  ali većina njih su premala. Po svoj put kroz krhotine, napokon sam našao jedan dovoljno velika da primi moj ego između palcem i kažiprstom i vidio traka na zglobove. Kad sam radio sa zakrivljeni čašu, moja ruka odjednom postao mokra. Znao sam da sam se posekao, ali ruke su mi bile previše depresivna da osetim bol.
  
  
  Kada bar malo formirana je na traci od svakog debljine, zglobovima rastali i oni iskočiti. Kao ona je nastavila da radi u mraku, lepak na njenim člancima unistio.
  
  
  "Voila," Rona joj rekao. "Nešto reći da ga pronaći."
  
  
  "Ovde sam," Rona glas zazvonio oko tami.
  
  
  Kretao se prema njen glas kad je čuo da je neko grebu na palubi izvan kolibe vrata. Onda je brava otvorio.
  
  
  Prerano je za pregradu, pritisnuo sebe uza zid. Vrata su se otvorila, i sveti Bože poplavljena za Gorodin, koji je oklevao za sekund. To je djelić sekunde duže. To ga udarim sa ego-tupim pravo u vilicu, šalje valovi sve do mog ramena.
  
  
  Ego je zgrabio do struka kada je bio pad i izvukao je napolje vrata. To je bio rastrgan od Gorodin je pojas za nož, i Hugo vukao natrag u korice na ruci. Bilo dovoljno svetla na palubi naći Wilhelminu, i Oružje je uzeo i nju.
  
  
  Sada nje, je otišao u krevet gde je Rona čekamo, strpljivo, i napravio kasetu od nje zglobovima ruku i nogu.
  
  
  "Hajde," ja dlaka, bacaju hej ono što je ostalo od nje bluzu. "Ostani iza mene, ja ću pokušati da nas baciti preko ivice. Ovo je naša jedina šansa.
  
  
  Mi smo ušli u koridor. Pokušao sam da orijentirati. Mogao sam da vidim joj u svakom kraju hodnika, osim za uske metal stepenice. Imao sam pola-pola šanse pretpostavljam da kom pravcu bi bio bezbedan. Odlučila sam se i trcao za stepenice, Rona odmah iza mene.
  
  
  Ali sam je napravio pogrešan izbor.
  
  
  Kao što smo postigli dnu stuba, čula sam zvuk teške noge približava. To je izvukao po Oružje i pucali u spuštajući muškarcima.
  
  
  Koristio sam svoje odrešene ruke da gurni je Ron je kao tijelo preleteo nas i udario palubi. To je bio jedan oko Sloveskih mornari. Čuli smo korake dolazi niz hodnik na gornjoj palubi.
  
  
  Onda se okrenuo i pratio Rona da stepenicama na drugom kraju hodnika. On je mogao videti da smo bili na donjoj palubi, i on je znao da smo morali da se popnem dva nivoa više prije nego što dođemo do ograde.
  
  
  Mi clattered se metal koraka i do sledeće palubi samo kao grupa Gorodin ljudi požurila iza ugla. To je otkaz u ih pravcu, što usporili ih od Rivne tako da možemo da trči sledeći let stepenica. Dole, neko iznenada otkaz dva kako tutnje pucnjeve. Meci odbiti od čelika pregrada što smo skočili na sledeći palubi iz ih je dohvatiti.
  
  
  U hodniku, tamo su vrata koja vode za spasavanje područje. Nisam mislio o oslobađanju jedan oko brodova, ali bilo je za spasavanje pohranjene zajedno pregrade, i da smo mogli uzeti neke od njih, možda ćemo moći da preživim u & napomena.
  
  
  Kad smo provalili u ulici dan kasnije, tri člana posade su stoji između nas i ogradu. Jedan od njih je imao pištolj oko njih. On je podigao oruzje vatru, ali Wilhelmina je već bio u ruci. Joj poslao metak kroz ego režanj, i pala je na pušku. Jedan od drugih članova tima povukao puške ga osloboditi od mrtvog čoveka, a treći je izvukao pištolj iz ruke njegovu odjeću i pucao u našem pravcu. Wilhelmina odgovorio. Napadač srušio i karte za natrag u ogradu, prevrtanje stranu da hit u crnom Karibima ispod. Preživjelog odustala besplatno njegova puška i pobjegao na krmi.
  
  
  Da sam ja pocepao poklopac drvenom kontejner oznacenu kao "Život Jakne" ali pronašli samo jednu unutra. Ego Rona bacila na nju, i namrgodila, pokušavajući da skupi ostaci bluzi.
  
  
  Tamo su bila oštra viče sada, i ljudima iz obje strane su trčali preko palube prema nama. Vrijeme je da se spasiš. On je klimnula da Rona, onda se popeo na ogradi, popeo do uski vanjskom rubu, i pala.
  
  
  U bijesan pucnjave da pobegne joj, zaboravio na sirovo rana na moj smrskana lubanja. Sjetio se da je to dobro kad je udario u slanu vodu teško.
  
  
  Onda brylev otišao. Ali je uskoro došli, da nam kasljanje i pljuju iz vode kao pokvarena radijator.
  
  
  U Gaviota otplovio par stotina metara, ali sada je bliže, njen reflektore igra preko vode.
  
  
  Vjetar je bio oštro i mora da je teško. Oni će biti teško mjesto u koje se okean pustinju. Voda je topla, ali puna neprijateljski stvorenja sa oštrim zubima - i bio je usamljen.
  
  
  To je usamljen! Palo mi je na pamet da nisam vidio Ron i lasica skociš u more. Da li je stvarno skok sa mnom? Ne mogu biti sigurna. Ona lebdi u širokom krugu, tone u vodu kao reflektore oborio pored mene, ali Ronu nisam mogao da je vidim.
  
  
  
  
  
  
  U Gaviota je sada polako prilazi mi. Sa moje točke gledišta, na nivo vode, izgledalo je ogromna i prijeti. Oko pedeset metara, brod je došao da prestane, i svjetla počela metodično se vrzmaju napred i nazad na & napomena.
  
  
  Nešto bela ubila na valovima između mene i brod. Sam nije mogao riskirati doziva. Moj glas je nosio lako preko vode, i brod je motori su sada tih. Joj puzi tijelo kreće ka predmet u & napomena, ali su prestali kada je moja ruka dotakla tkivo i mesa.
  
  
  To nije Rona. Sa mješavinom olakšanje i razočarenje, otkrio sam da je tijelo član posade koji su pali na brodu nakon što ga je upucala.
  
  
  Dugo palac od baterijske lampe nas našli u slijepom plamen. Joj odmah ronio, ostavljajući mrtav mornar na površini pored mene zauvek. Pod vodom, je pogledao u pravcu brod. Može čuti ovdje grom pucnjave i zvuk od metka pogodi vodu.
  
  
  Kad sam se pojavila, trup broda upala prije mene kao bijeli čelika zid. Oni su još uvijek puca na palubi, i ona je čula zvuk za spasavanje spustio. Vratio se uz korito na stern, gdje ga je sakrio pod pokrila kao najbolje sto je mogao. Ovde je van domašaja od baterijske lampe, i ne bi bilo teško videti sa broda da nije pregaziti me. Nažalost, nije bilo mjesta uhvatiti na gelender, pa sam morao da plivam duž & napomena da ostaneš blizu trup.
  
  
  Brod je pljesnuo amidships, i veslača krenuli za poput srebrnog patch vode gdje svetu tikvu je pala. Nisu stigli na mesto, povukao natopljena tijelo u brodu sa nekoliko moćan udaraca. Neko se zakleo, onda je ustala i zvala Gaviota kroz megafon.
  
  
  "To nije Carter ili žena! On je na miru, svuda oko nas! "
  
  
  Nakon trenutak za početak tišina Gorodin glas zagrmi iz: "vrati Se na brodu. Pretražićemo opet kad bude svetlo."
  
  
  Brod obediently se vratio u Gaviota i bio je ukrcali na brod. Dana je još uvek bio dobar sedam sati, i ja nisam očekivao da ću biti tu kada to je stigao. U jako gruba procjena, njena, pretpostavio sam da smo negdje u Zaljevu Hondurasu. Odveo sam je naravno pod zvezdama, i čim zvuči na palubi je umrla dole, ona se pari bez pljusak na istoku, što sam izračunao je pravcu najbliži zemlju. Voda je bila još topla, i mora se smirio dovoljno da plivanje lakše. Ako budem imao sreće, možda sam do nešto zemlje ili biti viđen od prijateljski brod.
  
  
  Plivanje tiho, ide sporo da bi mu ostalo više energije, pitao se više što bi se moglo desiti da Rona. Ona osjetio veliku tugu.
  
  
  Poglavlje jedanaest
  
  
  To je bio dan svetog, u roze i zlato, negdje u prednosti, dok je igrala je, plivao njom, igrala je u Karibima. Moj tjelesne toplote imao ispario prije par sati, i jednom tople vode sada osjećala ledeno hladna. Kad je svjetlo dovoljno, prestao je da skeniraš horizontu. U početku, nisam mogla da ne vidim zemlju u mojoj oblasti viziju, a moji mišići vrištala u protest je da sam još uvijek pliva sa bez ikakvog nagradu. Onda je on primetio parče brown, gdje plavog neba i nebo upoznao na istoku. Odlučio sam da je to bila ili Hondurasu ili, ako struja je uzeo me na sjever, Jukatanu. To nije bilo važno. Svaki komad se osuši, čvrste zemlje je dobrodošao.
  
  
  Dao sebi par minuta da pliva, a onda se okrenula i počeo dugo, svjetlo puzati prema daleko banke. Nakon nekog vremena, imam kompaniju.
  
  
  Prvo, to je bio samo talas na meku površinu, da moja desna. Stao na & napomena, gledala sam to, i vidio novi talas. Onda još jedna. I još jedan. Joj, znao šta je, čak i prije prvog srp u obliku leđnim kotrlja se pojavio na površini.
  
  
  Ajkule.
  
  
  Kada je prestao da se krece, oni su promijenili smjer, prešao je ispred mene, i onda se vratio, sad lizanje. Mogao bi da napravi troje ljudi oko njih, iako je imala nema sumnje da su bili prijatelji u blizini. Kada svoje potpljenu u vodi, to mogao jasno je da bude viđena od ovde kruži nad me na udaljenosti od oko pedeset metara. Imali su škriljac pukotine i bijeli niz plave ajkule život. Iako je bela ajkula je više uporni ljudožder, plavi ajkula nije moj omiljeni pratioca u daljinu plivanje.
  
  
  Tri primerka oko mene su između osam i deset metara dug. Njen je bio čudan provalnik u ih vode-nespretan, polako, možda je opasno, ali potencijalno ručak. S vremena na vrijeme, jedna od tri bi se požuriti prema meni, i onda se zaustavim dalje, kao da se testira moje reakcije. Znao sam da pre ili kasnije, netko oko njih bi dođem i da me ubosti sa svojim oštrim zubima.
  
  
  On je nastavio plivanje grb zemlje. Uz napor, držao sam udar polako i opušten, kao da je tri predatori, zar ne muči me. To je više za moju korist od za njih; ne izazivaj ajkula.
  
  
  Moja pratnja drew stalno bliže kao da sam nastavila moj agoniji napredak prema obali. Srećom, krv imao dugo od kad su oprani iz rane na glavi i rez na njegovom palac.
  
  
  
  
  
  
  
  gdje joj je ego morao odsjeći joj s fluorescentnim svjetiljku. Ako prosuo sam svježe krvi u vodu oko mene, ajkule ne bi oklevao da me raskomada.
  
  
  Kad je moja pažnja je bio fokusiran na ajkule, nisam primetio brown jedro između mene i zemlju, malo na severu. Pošto nisam znala da je u veličini, nisam mogla reći udaljenost da ne. Ali to je bila blizu mene, i bio sam mentalno žele doprijeti i ubrzati ego. Sa jedro, to ne bi bila iz Gaviota, čak i ako je to bio, radije ću rizikovati s Gorodin je posada nego sa smrtonosnim torpeda to stalno mi se približava.
  
  
  Dok je razmišljao sam o ove misli, nešto pokazao iskren ispod mene. Nisam ugrožena, ali turbulencija poslao mi se vrti kao gužva. Moji drugari tvrde da su pripreme za napad.
  
  
  Prestao je da pliva i mahnula mahnito na brod. Nisam mogla reći da je vidio mene, ali brod nastavio je dalje u mom pravcu, koji mi je bio utočište. Kada drugi ajkula je prošlo u roku od dva metra od mene, Hugo drew od svoje korice i držao dršku spreman pod vodom. Nož nije promijeniti šanse mnogo protiv tri ubojice težak između tri stotine i cetiri stotina funti svaki, ali da li mi dati priliku.
  
  
  On je zaronio nekoliko puta da gledam ajkule dok drži oči na brod se približava. Sad još jedna ajkula odvojila od njenih drugara, i napao me. Tamo je teoriji to jer-ajkulinih usta nalazi se na donjoj strani glave, to mora roll na leđima da ujeda. Ne vjerujem u to. Kada donja vilica se svodi na svoje ovise, opakoj crescent otvara u smrtonosni pećine zube. Ajkule može da te ugristi u skoro poziciji.
  
  
  Ovo je odlučio da me napadne na lomači. Njena je otišao ispod površine upoznati ego na isti način, predstavljajući se kao mali gol moguće. Bio je na vrhu me je kao sina,crno pod vodom raketa, pre nego što Hugo mogao staviti ga u obranu. Ljudska pokretljivost pod vodom je ograničen na najbolji. I tamo je bio jedini put da se bacim i pusti da veliki crni stanju proći ispod mene. To je tako blizu da je zrnasto da koža ajkule ogrebala mom ramenu.
  
  
  Pronalaženje mi je bespomoćna, ajkula trenutno promenio pravac i pridružio se drugom dvojicom. Ovde je uzbuđen pokrete predložio da se pripremaju za zajedničku napad. Gledam u brod, on je shvatio da je ovo bio običan drvene brod sa jednim jedro. Mali, crni lica ljudi su stajali u luk, uperio u mene. Činilo se da viče, ali nisam mogao da ne čujem riječi.
  
  
  U ogledalo zadnji prolazi kroz vodu u blizini. Ovaj put njen ronio dublje, i tako je ajkula. To napravio skretanje ispod mene, i krenuli su gore, široke čeljusti, njegovo zlo oči čini se da me izazoves. On je napravio kolut naprijed i izbegao smrtonosne zube za par centimetara, ali ovaj put Hugo je spreman. Zaglavilo se oštricu u gornji deo ajkula je život. Moja ruka povlači za nos, kao da je udario kao brzi vlak, ali držao sam kao morski pas je zamah nosio nas je obojicu i nož oštrica izrezao kroz teško bijele kože života.
  
  
  Prije nego što smo stigli do površine, gurnula sa povrijeđen ajkula, što onda ostavili tamno crvena krv kao dim, petlje hrabrosti ispupčena oko nje okupili cijelom dužinom život.
  
  
  On ustao i odšetao iz ubio ubica, recimo da se vratim samo jednom da vidim njegov ego je nedavno drugari šamar njegov ego u stomak i nasilno otkinuti veliki komad mesa i iznutricama. Treći ajkula stalno tempo.
  
  
  Povukao je sebe do površine i disao slatka, svežeg vazduha u plućima. Nakon jedne minute, moje uši prestaju da zvone, a čula sam glasove. Tri metra iza mene, brod je ronio u malom sjajno, jedro dizanja grebena. Tamo su četiri čovjeka u čamcu. Bili su kratke i mračno, sa delikatna karakteristike set symmetrically na mali okrugli glave. Riječi su govorile su nešto nerazumljivo mi je, ali shvatio sam da su Maje, drevnom jeziku niže Meksiko da je sada pričao u jugoistočnom delu Jukatanu, Quintan-a-Ru.
  
  
  Brown ruke na mišićave ruke stigao i povukao me preko vode u drvenom brod. Čujem zvuk iza mene, njen otac se okrenuo pogledaj prokleti pjena na plaži gdje dva ajkule imao rastrgan ranjenika na komade. Za nekoliko minuta, njezina bi biti sledeći.
  
  
  Otac joj je održao svoje ruke u znak zahvalnosti da mu spasioci, ali ih zatvorene oči i bez izraza lica nije odgovorio. Odin oko njih gestured za mene da sednem na luk. Je li tako, i ostavili su jedro. Vjetar je pokupio na platno, i svjetlo brod izgleda da ustati iz vode i trči prema obali.
  
  
  Poglavlje Dvanaest
  
  
  Kao brod pomaknuo glatko i tiho prema obali, na moj trud od prošle šesnaest sati počela da me sustići. Borbe i bijega na Gaviota, dugo da pliva, a borba sa ajkulama umoran me. On klimnuo i zatvorenih očiju da ih pustim da odmaraš, i sekundu kasnije, tac
  
  
  
  
  
  Na dnu je brod izgleda da ogrebotina šljunak, i ljudi su trčali dole grupe koliba izvući brod je na obali.
  
  
  Sve aktivnost je prestala kad je njen muž je došao i zaustavio na plaži. Odin nije nam po Maja je ne više od moj pazuh. I kao što je moj čamac-prijatelji, oni nisu nam pokazivati pozdrav ili neprijateljstvo na njihova lica, iako su me pogledao sa nekim znatiželju.
  
  
  Bili su potomci težak i tvrdoglav Maya Indijanci koji nikada nije podnijela da španski pravilo u doba kolonizacije. Nakon 1847 ustanak u zapadnoj Jukatanu je deformiralo španski, oni su pobjegli najbolje što su mogli da džungli Quintana Roo, gdje je naoružani otpor nastavili do dvadesetom veku. Čak i sada, daljinski sela kao da sam doveo da su otišli u potpunosti da savezne vlade da upravlja sama u skladu sa starim plemenski tradicija.
  
  
  Dva čovjeka iz ribarskom brodu, prišao mi je sa obje strane. Svaki od njih stavio mali braon ruka je na mom laktu i gurnuo me naprijed. Nisam znao da sam pratnju ili zarobljeni.
  
  
  Vodili su me kroz selo o dvadeset kuće između redova od tih, budnim Maya ljudi. Stali smo ispred kolibe manje od ostalih na vanjskom krugu selo. Krov je krovom, i blato zidove imao prozore.
  
  
  Kao odina, oko mog čoveka, počeo je da me vodi kroz vrata, a on je gurnuo Wilhelmina je metal blok, još pritisnuta uz moju butinu. On je podigao vlažno majicu i izvukao lugerom .
  
  
  "Pištoljima!" on pukao, prva riječ na španjolskom je cula od nikoga oko njih.
  
  
  "Bez se funciona," emu joj rekao. To je bila istina. Pištolj nije radio dok nakon noći je uvođenje u slanoj vodi. "Ne tiene balas," ja dodao. Također istina. Koristio je sve njegovu municiju dok pucaju nazad u Gaviota.
  
  
  Nema odgovora iz Maya. Izgleda da su jedini znali par reči za španjolski. Nakon nikada Wilhelmina, Indijska je gurnuo me je u kabinu i zalupila drvena vrata iza mene. On je govorio da je njegov pratilac u Maja jezik. Od nje ton, mogao bih reći da je onaj oko njih je trebalo da ostanem i čuvam vrata, a drugi je bio na neki zadatak. Podigao je u zabio zemlji pod i da se nagnula ka zidu.
  
  
  Po prvi put u nekoliko sati, njegove misli su se okrenule misija je da je umiješana mi se pridružiti na Karibima. Je li stvarno samo jučer sam da joj je sin bio na ivici poraz u zavjeru sa koferom i bomba, kada se preselio prema Fyodor Gorodin Lugerom u ruci? Međutim, koliko sam daleko od toga da bude u stanju da uradim nešto spriječiti nuklearne uništenja Grada New Yorka u još tri dana.
  
  
  Pokušao sam da donesem moje misli nazad u moju trenutnu situaciju, ali viziju Rona Folstedt, vitka rambo i plavuša Nordijskim plavuša, je pokazao kroz glavu. Gdje je ona sada? Mrtav? Bolje je da se udaviš nego da bude otet od strane Gorodins.
  
  
  Vrata moje kolibi koja su se otvorila i moja dva stražara ušao. Sa gesta i gunđanje, i naprave da to jasno da ona bi trebala biti u pratnji ovde. On ustao i odšetao s ih natrag u selo.
  
  
  Došli smo da veći kolibu od ostalih. Jednom je naslikao beli, to je postepeno pretvara gray. Dva Mayanci me vodi kroz vrata, onda stao ispred stari muškarac koji sjedi na platformi. Imao je shaggy je sivu kosu, i lice kao teško i naborana kao orah oklop.
  
  
  Podigao je pokvaren ruku, i moja dva stražara ste se povukli, i ostaviti me samu sa njim.
  
  
  "Joj Cholti," rekao je da u jaku, nisko glas koji je izgledao na mjestu sa njenim godinama i male grudi. "Njen glas je El Jefe, Šefe."
  
  
  "To je čast,"rekao sam," i drago mi je da naći nekoga tko govori engleski."
  
  
  "To je njoj u selu, ja govorim engleski," on je ponosno odgovorio. "Otišao sam u školu u Merida. Oni će naučiti da njihovi sinovi, ali oni ne žele da znaju Yankee jezik." Onda je zastao, ruke su mu bile u krilu, čeka da ja nešto kažem.
  
  
  "Ime mi je Nick Karter," rekao sam. "Njen agent je iz Sjedinjenih Država. Ako si ti mogao da me odvede na najbliži grad sa telefonom, bio bih zahvalan. Ja ću platiti tebi.
  
  
  "Bio sam rekao si imao pištolj," Cholti rekao.
  
  
  "da. U mom poslu, sam mora ponekad da se branim, ponekad je ubiti."
  
  
  "Beli ljudi nisu vrlo popularan u Quintana Roo, Carter. Ne sviđa mi se beli ljudi sa oružjem na sve. Moji ljudi su bili tretirani veoma lose po bijeli ljudi sa oružjem."
  
  
  "Ne želim da nas povrijedi, ti, nas, tvoj narod, Jefe. Ljudi se borim su zli ljudi koji žele uništiti veliki gradovi se za svoju zemlju i ubiti toliko od mojih ljudi ."
  
  
  "Šta bi to trebalo da znači za nas ovdje u Quintana Ali?
  
  
  "Ako su zli ljudi su dozvoliti da pobede, nema mjesta na svijetu će biti siguran od njih, čak i nije tvoje selo. Upravo su uništili ostrvo u Tihog Oceana, gdje su ljudi veoma mnogo volim svoju.
  
  
  "Reci mi kako si završio na moru, Nick Carter."
  
  
  Rekao Im da priča o vremenu Rona i ja sam se ukrcao na brod na Antigui. Cholti slušao sa njegovim očima suzio, njegove ruke dalje u krilu, njegove oči skoro zatvorena. Kad sam završila, sjedio je pun minut.
  
  
  
  
  
  
  u tišini. Onda ego je otvorio oči i on pretražili moje lice.
  
  
  "Ja ti vjerujem, Nick Karter," rekao. "Tvoj glas ne lažem, i oči ti reći istinu. Telefon tražiš se može naći na severu u Vigfa Chico. Ja bi trebalo da si tu, ali ...
  
  
  "Ali šta?" Ja sam izazvala njega.
  
  
  "Ti si bijelac. Doveli su pištolj u naše selo. Zbog tih razloga, moji ljudi te žele mrtvog. Slušat će me kao el jefe, i možda ja mogu napraviti ih da vjerujem, kao što je ona, to ti ne želiš da nas povrijediti. Ali tamo je onaj koji ne može biti uzdrmana ."
  
  
  "Tko je to?" Pitao sam je.
  
  
  "Ego ime je Tihok. On je moj sin. Kada umrem, on će biti glavni ovdje. Bojim se da će se dogoditi vrlo brzo. Teehawk se neće složiti da te pustiti dok ga upoznas."
  
  
  "Naletjeti na njega? Mislio sam da si rekao da ovdje nitko ne govori engleski."
  
  
  "Postoje i druge parove," stari rekao. "Moj sin je čekaju te ispred moje kuće, odmah. Kako ti se ponašaš sa njim će odlučiti tvoja sudbina. Ovo je kako bi trebalo biti ."
  
  
  "Razumem," rekao je da stari. Cholti klimnuo prema vratima svojih koliba. Onda se okrenuo i otišao.
  
  
  Prije nego što je uzeo dva koraka u čistina ispred poglavice ' kolibi, nešto sevali kroz vazduh i udario u zemlju u noge. To je šest nogu koplje, njegovo usko, dvije oštrice oštrica uvlačenja u zemlji.
  
  
  Na suprotnoj strani čistina stajao mlada Maja, skinuti do struka, njegov braon koža vreme budeš tako stegnut i svetlucava od znoja preko zategnuto mišiće. On je zaradio blizanac da koplje na noge, drži ego pod uglom, na tradicionalni izazov pozu. Bilo je seljani su svuda oko nas, njihova lica ravnodušno, ali njihove oči na oprezu.
  
  
  Dakle, ovo je Tihok, šefov sin. Ovo je čovek, ja bi morala da se suoči u borbu, ako je otišao na selu žive. Ali ako ego je ubije, zar Ego je otac me pustiti da Vigia Chico? Čak i ako je stari slaže se, da li će mi dopustiti ego ljudi žive? Nekako sam morao je poraziti Teehawk, ali nisam uzeo ego od njega.
  
  
  Prije dodiruje koplje, Hugo namjerno drew to od korice od ruci. To je podigao do štiklama tako da seljani su mogli vidjeti ego, onda je poslao ego ode prema vratima od poglavice ' kolibu, gdje sam zaglavio, ručicu da se trese. Iako nije bilo zvucni odgovor od stražare, mogao bi smisla joj implicitno odobrenje.
  
  
  Onda je povukao koplje oko zemlje i, držeći ego u istoj poziciji kao Teehawk, preselili su se u centar na čistinu. Tamo smo dodirnuo spearheads u pozdrav čudno sličan koristi u borbi osoblje. Smrtonosni razlika je u tome što te spears probio dvanaest cm čelika oštrica, oštrica sposoban pirsing osoba ili odrezati opasnosti iz njihovih tela.
  
  
  Uzeo je korak nazad u spreman stav, i mirno, odmah bi bili napadnuti, ljuljanje koplje dupe. Ispao mi je koplje da blokira udarac, onda brzo podigla to da odbije oštrica bi podijeliti mi se lobanja.
  
  
  Moje reume je moj odgovor, koji je Maya očekivao i blokirani. Onda je preselio u brojač u očekivao udarac, ali on je samo feinted sa oštricom i zamahnuo dupe na stranu protiv ego je grudni koš. Teehawk groaned u bolovima, ali kako prešao svoje koplje, spreman da blok završni udarac.
  
  
  Povukli smo se, vratio se da nam početni položaj, i bitka je počeo ponovo.
  
  
  Umetnost warstaff je koliko ozvaničena kao mačevanje ili čak ni plesati. Svaki udario je blok, svaki blok pokrete da pulta. Jedini zvuk u Jukatanu čistina bila od metala iz okna i sukob sečiva, naglašavala do teško disanje od Teehawk i sebe. Vidio sam više nego jednom, otvaranje rupu da vozim koplje oštricu u, ali ja sam usporen moj zamah da Rivnenskaya dovoljno da dozvoliti mlada Maja da blok. Uspeo sam da sačuvam ego svoj mač dalje od mene tako daleko, osim za nabor u mojim proračunima da, ostavio je krimson fleku na košulji.
  
  
  Proboj došao kada je bio nokautirao koplje jedan po jedan po Ego rak sa dvostruko bio ubod nagore, dok on očekivao normalan bio ubod nagore i crtica napad. Sa ego koplje visi beskorisno u jednoj ruci, Teehawk je grlo je otkrio za moju oštricu. Pritisak je gurnula deo jedan milimetar u stranu, jedva rezanje njenu kožu. U Maja je oči, video sam to znao je šta sam učinio.
  
  
  Ponovno kontrolu nad svojim koplje, Teehawk optužen za smrtonosni žestinu. Joj ego dao način za napad i počela je da se boji da dvoboj može završiti na samo sa Teehawk je smrt ili moj.
  
  
  Nit došao sa zapanjujuće iznenađujuće. Tiho, napao me je visoko, i zgrčenog i zamahnuo dupe od puške kao bejzbol palicom, uhvati me samo iznad vrata i kuca moje noge ispod mene. Sam da je pao na zemlju i stavio na moja leđa upravo na vrijeme da vidim oštrica Teehawk je koplje skočiti u lice. U poslednjoj sekundi, to je potonuo u zemlju tako blizu moje uvo da mogu osjetiti ego peel.
  
  
  On je skočio na noge, koplje spremna opet, i suočio se sa protivnikom. Tamo je poruka nova u ego oči : osobnost. Čak smo se i sada. Joj ego je spasio život, što nije mogao da oprosti dok on ne bi izgubila.
  
  
  
  
  
  spasao moj.
  
  
  Ona je kockar. Iskorak, on zavaljena joj oštrica prema Teehawk u pozdrav. On je donio svoje koplje dole da upoznaš moje, a bitka je gotova. Ostavili smo naše oružje i držali naše šake u Maya mode. Seljani su pričali approvingly, i po prvi put vidjela osmesi na tamnoj lica Indijanci.
  
  
  Stari šef nam je prišao i obratio Tihok u Maya. Onda se okrenuo da me i rekao: "ja sam rekao mom sinu da je on se hrabro borili i časno. Ja sam joj kažem istu stvar za tebe, Nik Carter. Vigia Chico je sat vožnje. Dva moja najjačih ljudi će te odvesti tamo u kanuu.
  
  
  Predao mi je torbu umotana u vodu platna. "Moraš očistiti i koristiti pištolj prije slanu vodu osuši se, u suprotnom, to će biti beskorisni protiv zla ljudi te traže."
  
  
  Ego joj se zahvalio i uzeo Hugo za dan u kolibi. Onda sam pratio dva mišićav ljudi koji su već čeka da me odvede u kanu.
  
  
  Trinaest
  
  
  Obale kanu putovanje je bilo brzo i tiho. Dva Mayanci pozdravio nas je srdačno na surf je ivice. Niko od njih nije razgovarao sa nama.
  
  
  Mi čak u Vigla Chico, nagodbu tri puta veće od selu smo otišli. Kuća je izgledalo trajnije, i pruge sa istoka završio u vanjskom rubu grada. Moj oarsmen odveo me na ono sto sam mislio da je bila kuća lokalne vođu, nakratko razgovarali s njim u Maja jezik, i onda odjednom me ostavila bez da ga gledam.
  
  
  Pitala me za broj telefona, i bila sam odvedena u general zgradu to izgleda da je služio kao školi, trgovino, sastanke, skladište, i tako dalje. Telefon je rano model u zagriženi drvene slučaj sa drškom na stranu.
  
  
  Slijedeća dva sata su proveli vozi da Merida, glavni grad Jukatanu, i od tamo kroz labirint poluautomatske i srednji operatera, dok poznati glas David Hawk Novine su se začuli na liniji.
  
  
  Rekao sam emu gdje sam bio i dao emu na sažeti verzija kako sam stigla tamo, govorim brzo iz straha da možemo da izgubimo kontakt u svakom trenutku.
  
  
  "Moram brzi izlaz odavde," emu joj rekao. "Postoji željezničke, ali izgleda da je taj voz je pobjeći kad se svaki put to je potpuna pomracina sunca."
  
  
  "Ja ću vas odvesti do helikoptera. Kakav je status misije? "
  
  
  "Kofere stići na brodu Gaviota od Kurakao. Fyodor Gorodin izgleda da je biti šef operacija sa Zhizov, navodno kod ih sjedište i samo ponekad se pojavljuje na ulici. Nema potvrdu da Knox Vornov je ključna osoba, ali dokaz je dovoljno jaka da možemo smatraj to je sigurno." On je oklevao, onda dodali ," izgubili Smo Rona Folstedt."
  
  
  "Žao mi je što to čujem, Nick," David Hawke rekao. Njena, znao da je to ono što je on mislio. Kao direktor AX, on je upoznat sa smrću, ali njegov agent odred izazvao Emu dublje bol od mnoge znao. "Možeš li da radiš ovde, sam?" on dodao.
  
  
  "Mogu, ali bilo bi lijepo da se netko je bio upoznat sa ovom području. Postaje mračno ovdje, i ne treba da vas podsecam da smo sastanak rok."
  
  
  "Naravno ne" Hawk rekao je suhoparno. "Čekaj malo."
  
  
  Telefon pucketaju soundlessly u uvo za par sekundi, i on je znao da je Sokol bio ulazi informaciju u svoju desktop kompjuter. Onda se vratio sa odgovor:
  
  
  "CIA agenta po imenu Pilar u Veracruz. Ona će kontaktirati u Hotelu Baia Te."
  
  
  "Njom?"
  
  
  "Da, Nick, izgleda da si u sreću. Bio sam rekao da je to bila crvenokosa, dobro opremljena... hm... sve dodatnu opremu ". Hawk oslobođen njegovog grla, a onda je nastavila u drugačijim tonom. "Možeš li mi srediti helikopter sleteti na Vigia Chiu?"
  
  
  "Nalazi čistina odmah iza ove zgrade. Koliko brzo mozes li poslati po helikopter? "
  
  
  "Ja ću morati da radim kroz Stejt Departmentu. Ako su na mark, ću ptica u tri ili četiri sata."
  
  
  Dobro. Ja ću se pobrinuti da upali u luku zona sa bakljama ili vatre. Kao što smo razgovarali ove detalje, palo mi je na pamet da je u normalnim okolnostima, takve informacije nikad ne bi prenosive zaštićen zbog javne telefonske linije. Okolnosti, no, bilo ali običan, uslovi su primitivna.
  
  
  "Ti treba novac," Hawke rekao. "Ja ću čekati u hotelu u raznim Centralne amerike valutama. Još nešto?"
  
  
  "da. Moj Lugera uzeo slana voda kupanje, tako želim da imam pištolj čišćenje kit korisno. Djeca 9 mm streljivo ".
  
  
  "To će biti tamo za tebe." Postoji pauza na crtu, kao da Hawke želeo da dodaš nešto drugo. Ali onda je samo rekao, " Ima više od sreće, Nick."
  
  
  Imao sam posao gdje je nagovorio lokalna prefekt da direktno na upozorenja za helikopterom. Nije hteo da mi pomogne. Domorodaca Vigia Chico su malo manje neprijateljski na otvorenom bazen od Maja u priobalnom selo, ali njihova veza u staru tradiciju ostala je jaka. Bijeli ljudi rijetki lečenje došao da Jukatanu na mirno misija, i ljudi nisu bili željni da ih upoznam.
  
  
  
  
  
  
  jedan oko ovde leteća kola.
  
  
  To je konačno došli ovde je nerado saradnji na staromodan način. Obećavajući im novac. Nasamo, da joj se nadam da je to CIA, State Department pilot dovesti u neki novac. To bi bilo malo nezgodno da izađem na Chico je Vigia ako stanovnici su mislili su da je prevarena.
  
  
  Za narednih nekoliko sati, poput brige bili skriveni u njen mozak kao što je režirao položaju upozorenja. Bilo je mnogo suv mrtav oko drveta, i upalila sam šest vatra u krug da se izloži zone.
  
  
  Čim monfriz su zapalili i na čistinu upalio Auto i Stahl čekao. I čekaj. I čekaj.
  
  
  On je trebalo da znam da stvari nisu bile ići tako dobro sa State Department uključen. Do vremena kad sam čuo zvuk, helikopter je rotora je bio početak slomiti, i moj vatrogasna brigada je definitivno bio nezadovoljan sa kašnjenja. Pilot primijetili naše male grupe, i dovela mu je brod u poslati gore, veliki oblak debele crveno-smeđe prašine.
  
  
  Pilot je ime bilo Martin. Bio je mršav mladić sa uperenim nos. Razmijenili smo Lične karte dok seljani gužva oko, gledam u helikopteru sa velikim sumnje.
  
  
  "Nadam se da su poslali neke novac sa tobom," rekao sam.
  
  
  "Novac? Zašto?"
  
  
  "Da ti pomognem sa alarm vatre, morao sam obećati ovi ljudi neka plaćanja."
  
  
  Martin natjerali su je da zažmiri u munje nebo. "Ne znam šta ti treba upozorenja za; skoro cijeli dan.
  
  
  "Kada je bila pitao helikopterom," rekao sam hladno, " bio je mrak. Nadao sam se da State Department reagovati dovoljno brzo da me izvući odavde prije zore. Imam prilično zauzet, stari prijatelju.
  
  
  "Niko nije rekao ništa o donosi novac," kako je govorio.
  
  
  Ljudi oko nas su i šapuće, i on se bojao da bi uhvatio suštinu naš razgovor.
  
  
  "Jeste li ih dovesti svoje pare?" Pitao sam je.
  
  
  "pa... neke od njih," rekao je pažljivo.
  
  
  On je izgubio živce. "Zato idi, uzmi krojača! Obećao sam ovim ljudima je novac, a ja sumnjam da će slomiti tvoje kosti ako ne budeš ovde."
  
  
  Izgleda uvrijedio, Martin izvukao zlostavljana novčanik iz zadnjeg džepa i počeo da prelistavate račune. Iznerviran sa njom, uzeo sam novčanik od njega i izvukao novčanik. Iznos račune je samo oko pedeset dolara. To je prošao ego na viši, koji svečano brojao ego, onda klimnuo bez smeje. On je govorio da mještani koji se odselile da raščiste put za nas.
  
  
  Kad smo igrali ovu igru u helikopter, Martin je rekao: "morao Si da im dam sve? Oni su Indijanci će vjerojatno i biti zadovoljan sa pola od toga.
  
  
  "Možda," rekao sam. "I možda ne bi biti sretan dok ne spusti koplje kroz tvoje grlo. Da li će te koštati dvadeset pet dolara?"
  
  
  Počeo je motor na život bez komentara
  
  
  "Ne brini," emu joj rekao. "Ja ću to učiniti puno izvješće na tvom doprinosu, i ti ćeš biti platimo kroz normalni kanali u Stejt Departmentu. Ako imaš sreće, da ćeš vratiti svoj novac do Bozica. Možda ne za Božić... "
  
  
  Po prvi put, Martin opustiti malo, čak i uspio osmijeh. "U redu", kaže on. "Moram da priznam, to je jeftinije od koplja u grlo. Gdje?"
  
  
  "Veracruz," emu joj rekao, i skočio.
  
  
  Poglavlje četrnaest.
  
  
  Hernando Kortez otišli na obalu u Veracruz u iz 1519, postaje prvi Spanjolac da kročiti na Meksičku tlu. Sa njima, Lasica grad je bio uhvaćen u raznim ratova od strane Amerikanaca i francuski dva puta.
  
  
  Kao što smo glided preko Zaljeva Campeche, i on natjerali su je da zažmiri u sunčanog grad, bilo je jasno da Veracruz je sada barem nagradu dostojan da će sva ta krv i grmljavina.
  
  
  Dogovorili smo se dole na stepeništu Američki Konzulat, gdje je ona odbila poziv da ostanem na ručku. Osjetio sam ukočen i vlažne od napora, iscrpljene od nesanice, i ne osećam kao pravi mali razgovarati martini sa nekim iz naše vanjske osoblje. On je protresao Martin je ruku, uvjerila ga je da opet da će dobiti svoj novac nazad, i koristio vanjski telefon da pozovem taksi.
  
  
  Vožnja taksijem do Baia Te Hotel uzeo si kroz neke od gradskih drevni kamenim flagstones sa neobicno stare kuće, kao kroz širom moderne ulice do čelika i čašu nebodere.
  
  
  Moj inn je izlazio ali udobno, sa velikim dvorišta otvorena prema nebu i tri reda soba oko toga. Rekao vozač je da sačekamo i ušla unutra. Kada mi je dao svoje ime, čovjek na stolu mi je dao ključ od sobe, debeli zapečaćen kovertu, i paket veličine klarinet slučaj. To je došao u različite veličine i boja: dolara, pezosa, quetzal, cordoba, colonas, lempirs, balboa, bolivars, gourdes, funti, franaka, i guldena. Povukao sam pezos, platio vozač, i otišao sam u svoju sobu, na trećem spratu sa torbu ispod moje ruke. Nismo čuli od nekog drugog, Pilar.
  
  
  Uzeo je dugo sparno kupanje, slijedi hladan tuš, onda se skidaju pakiranje od ugla čistiji.
  
  
  
  
  
  
  Počeo sam raditi na Oružje. Možda je pitao Hawke da mi donese novu pištolj, ali Wilhelmina je stari prijatelj.
  
  
  Lugera rastavio ga i pregledala sve detalje. Zato jer je to bila pa frustrirana i zaštićena vodootporne prevlaka, slana voda još nije oštećen metal. Koristio rastvor u svaki dio, čak male srafovima, a radila mrlje kroz rupu dok su bili čisti white. U rastavljen pištolj osušio sa trunje-besplatno pamučni štapić, dodirnuo važni delovi sa niskim-viskoznosti da ispuštaš ulje nafte, a zatim ih ponovo sjedinjuje Oružje. On je uvučena osam rundu klip po kutiju metaka Hawk je doveo, onda skliznula Wilhelmina u pojas futrolu.
  
  
  Moje telo je trebalo da spavaš, ali moj um neće odustati. Tamo su planovi da uradim ovo, blizu rupe. I svaki put kada je pustio da mu mozak odmori se, slika Rona doći u pogledu. Plavuša čija je vitka, lagano tijelo je bilo u mojim rukama za mnoge noći mogao biti smatrano samo još jedan izgubio posao partner.
  
  
  Ne dozvoljavaju nam vremena treba da auspuh svoju tugu, mislio sam da gorko, i letjeli po sobi. Na stolu, pitao sam je da li postoji u blizini prodavnice gdje sam mogao da kupiš odjeću.
  
  
  "Da, gospodine. Aguilarz, koji se nalazi preko puta, da li je odličan izbor, " rekao Clera.
  
  
  "Gracias. Čekam posjetioca. Ako se ona vrati, reci joj, hej, gdje ćeš me pronaći."
  
  
  On je prelazio ulicu i proveo šačica Hawke je novac na odecu. Nakon oblačiti u novo odelo sa odgovarajućim pribor, on je konsultovan svoj recepcioner još jednom i dovlačio na ulici na ulicu kafiću. On seo sa njom na stol gdje je mogao gledati ulaz i naručili bocu lokalne brandy, što je spalio kao vatra ali nije loš ukus. Kao što sam sipala brandy, pitao sam se koliko dugo da čekam prije nego što sam odlucila da je moj drug, Pilar, nije da će se pojaviti.
  
  
  U tom trenutku, tamne puti devojka u nisko odrezanu bluza koju jedva sadrži joj prelepe grudi zamahnuo između stolove i stali na moje mesto. Njena kosa beše crna a debele, malo tousled, svež iz smeća. Ne imali kafu boje oči to obećao egzotičnim zadovoljstvima.
  
  
  "Možete li je spasiti na meč?" pitala je sa blagim akcenat.
  
  
  "Žao mi je, ne držim ovde od kako sam prestao pušiti." Hej dovela do toga.
  
  
  "Prošle godine pokušao sam prestati pušiti sebe, ali samo je trajao dve nedelje," ona je ispravno odgovorio.
  
  
  "Mora da si Pilar."
  
  
  "da. I ti si Nick Karter... Čije ime je Killmaster. Poznata mi je vaša reputacija." "Ne znam da li ja treba da se ponaša skromno ili se izvinim."
  
  
  Joj pune usne zakrivljeni u osmijeh. "Ti nikada ne bi trebalo da se izvinim. Mogu li sjesti?" "
  
  
  "Naravno. Moji su maniri malo iscrpljeno danas, kao i sve drugo.
  
  
  Pilar seo je u stolicu preko puta mene. "Izgledaš kao da ti treba da se naspavaš," ona je rekla.
  
  
  "Posao je na prvom mjestu," rekla je sa reći osmijeh. "Možemo li da razgovaramo?"
  
  
  Njene divne oči su lutali po mokasine u kafeu i prolaznika na trotoaru. "Ovo je kao dobro mjesto," ona je rekla da me sa slijeganju.
  
  
  Pokazao za konobara da te pitam za jos jednu casu, onda sipao Pilar brendi. Onda me je pitao da joj oštro: "Sta si uradila sa kosom?"
  
  
  Instinktivno, ruka joj je otišao da Golov u trenutno zbunjenost, onda se smejala. "Mora da si bio rekla sam bila crvenokosa. Kao što znate, u našoj mail posao tamo je dio treba da promene izgled. Sviđa li ti se crno? "
  
  
  "Volim to. Kladim se da je tebi novac, ti si bila samo luda kao crveno.
  
  
  "Zašto, hvala ti," ona je rekla, i dao mi cudnim pogledom od ispod duge trepavice.
  
  
  Za trenutak, Pilars ' karakteristike izgleda da nestane, zamijenjen tanka lice Rona Folstedt. On je popio gutljaj jake brendi i slika je nestala.
  
  
  "Jedina stvar koja nam je," rekao sam, "da li je brod koji je doveo kofer na brodu Gaviota. Nisam mogla naše ime, naš identifikacione brojeve u mraku. Vozio je previše nisko u B & napomena i pokreće dva za čamce motore ."
  
  
  Pilar malo joj je usne i kimnula ne glavom.
  
  
  "Ništa nije kao to. Jesi li video nekoga u blizini ljudi na brodu?
  
  
  "Glavni osoba je bio kratak, debeli-set, i potpuno ćelav."
  
  
  Ona je podigla ruku da zaustavi me. "Je zdepast, ćelavi tip?"
  
  
  "To je dobro. Znaš ego?"
  
  
  "Mislim da je tako. Tamo je čovek koji vodi bande krijumčara u Kurakao. Ego je ime je Torio.
  
  
  "Možeš li da mi kažeš gdje da se nađemo ego?"
  
  
  "Mogu te odvesti tamo. Kurakao zna, i što možemo brzo ."
  
  
  Za trenutak, bio je u vezi sa predmetom. Ona nije poslao u hotel da budem kao Rona. Ali Pilar je bio u pravu, mogao bi provoditi dragoceno vreme u Kurakao bez žica, i vrijeme je za vas bio odlučujući faktor.
  
  
  "Koliko brzo možemo otići?" Rekao sam joj.
  
  
  "Možemo uhvatiti rano pecanje sutra ujutro. Ja cu da sredim sve za nju.
  
  
  "Možemo li da počnemo malo ranije?"
  
  
  "ne. I važno je da si se malo odmoriti večeras. Sutra ćete morati biti jaki i uzbunu."
  
  
  Moj bole mišići se dogovorili. Imali smo još jednu čašu za konjak, i ona je ušla me vratiti u hotel.
  
  
  "Doći ću te pokupiti ujutro," Pilar kaže, " i ići ćemo na aerodrom."
  
  
  Ostavili su joj u dvorištu i ustao je iscrpljen.
  
  
  
  
  
  
  u moju sobu.
  
  
  Poglavlje Petnaest
  
  
  Uzeo je njegov drugi tuš dana i drew roletne protiv veče sunca. On je skinuo svoju novu odecu i stavi ih na stolici. Onda je on počeo goli u krevetu, povukao je pokrivač preko njega, i zurila u plafon.
  
  
  Samo da te nateraju da spavam je obično nemoguće. Svaki živac u moje telo treba da se odmori, a moje oči su kao vreća pijeska, ali ona nije mogla da spava.
  
  
  Negdje, bivši Američki naučnik i bivši ruski general ste se pripremali da izbriše mojoj zemlji, grad po grad. Dan posle sutra, prvi koji će ići u New York. Mora da rush negdje da se zaustavi ih, ne letiš iz kreveta u krevet u hotelu u Veracruz.
  
  
  Ali zuriti u bitku bez pripreme bi bilo glupo i opasno. I ako Pilar možemo pronaći krijumčara Torio, možda je još uvijek imam dovoljno vremena za završetak misije. Joj, zatvorenih očiju. Rona vizija plivao pre nego što me je izblijedjelo, i onda se vratila.
  
  
  Sunce filtriranje kroz orange roletne postepeno uzmicalo kroz sve kao sivo, i konačno bio je mrak. Međutim, moj um nije mogla da se smiri.
  
  
  Svaki zvuk sa ulice ispod izgledalo do moje uši otvoreno. Flushinga u wc-u susjednoj sobi, fontana Nijagarine Vodopade.
  
  
  Onda mi je neko pokucao olako na moja vrata.
  
  
  "Da?"
  
  
  "Ovo je Pilar," došla je blagi odgovor od reumatizam.
  
  
  On je puzao po smeću, uzeo je peškir i otvorio vrata. Pilar je nosim crnu haljinu, sa malim cveće, da izgleda da raste sretno u brdima i dolinama njen bogati zemlji.
  
  
  "Uđi", rekla sam.
  
  
  "Ja stvarno ne verujem da ćeš moći spavati," ona je rekla, i ušla unutra.
  
  
  "Tvoja lepota je zamenio samo tvoju mudrost," ja sam odgovorila.
  
  
  "Doneo sam ti nešto da ti pomogne." Sjela je olako, na ivici kreveta.
  
  
  "Pilule?" on je nju pitao. "Nikad nisam uzmi ih."
  
  
  Ona mi je dala lijeni osmijeh. "Ne, ne pilule. Mnom."
  
  
  "Pa," odgovorio sam, oporavlja se od moje iznenađenje, " ti si definitivno ukusno ploču, i nije teško progutati na sve."
  
  
  Njene divne lice postalo ozbiljno, skoro stern. "Ne šali se," ona je rekla. "Naše živote, može ovisiti o tvojim fizičkim stanjem sutra, i..." Ovdje oklevala, njene oči kreće preko moj peškir-obučen u formi. "I možda ću ostale moje sve sama večeras, takođe."
  
  
  "Možda," rekao sam.
  
  
  "Ostavit ćeš sve da me?"
  
  
  "Pilar, ona je u tvojim rukama."
  
  
  "Bien. Hoću da legneš ovde na krevet prvi."
  
  
  On obediently prišao u krevet i da sedi kada joj je jaka braon prstiju gurnut pod peškir nosila i oprala daleko ego.
  
  
  "Neće nam trebati peškir za to," ona je rekla glatko. "Lezi za život, molim te."
  
  
  Njeno tijelo je ležao u krevetu, da joj ruke završiti u jastuk. Nešto kul dira moj vrat na bazi mi se lobanja i polako puzi leđa. Slab dašak cimet dostigla je. Preko ramena, vidio sam Pilar uzeti malu bocicu oko torba je nosila i sipaj sadržaj niz moju kicmu.
  
  
  "Cimet ulje," ona je objasnio. "Sada želim da spusti glavu i pustite me da vam pomoći da se opustite."
  
  
  "Da, gospođo," ja chuckled. Tamo je bio šapuće, svilena zvuk. Bljesak mračno butine uhvatio u uglu oka, i shvatila sam da Pilar imao bi skinula svu svoju odjeću.
  
  
  Kao da osjećam moje misli, da je ona zatvorila oči sa lagani dodir joj kul, mekani prstiju. "Opusti se," ona je mumljala. "Sad je sve što ti treba da uradiš je da se opuste."
  
  
  Onda joj ruke odmarao na leđima u glatko malo krugovima, njen prst pritiska čvrsto i nježno. Ona namazao uljem na svojim ramenima, i na grudi, prave odobravanje buku za sebe. Našla je nabor na mojoj strani gdje Maja koplje imao je okrznuo me, i njenih prstiju, udario bol.
  
  
  Ona prijavila ulje mog struka, da joj ruke klizi slatki preko kože s mirišljavim lubrikant. Dolje, dolje, nad zadnjicu i natrag za butine. Dodirni hollow na koljena malo više, onda je moj listovima, duž Ahil tetive, tako da mi je za petama su odmara na nju skreće.
  
  
  Pilar nježno prijavila ulje tabane, klizi joj prst između i oko svakog od mojih prstiju.
  
  
  Moja koža je živ i ultraosjetljivi da joj dodirnem. To je kao da sam mogao da osecam bliskost joj golo tijelo kroz pore.
  
  
  On je rekao, " Pilar, ne znam da li sam uzbuđen u vezi nje, ili ako želim da spavam. Molim te donijeti odluku! "
  
  
  "Smiri se," ona je kritikovao tiho. "Tek smo počeli."
  
  
  Onda je ona uzela moje prste, jednog po jednog, da nagovoriti ih, rolling ih između prstiju. Sa njom palcem i kažiprstom, napravila je i podmazano korice da spušta, gore i dolje, jedno od pete.
  
  
  Onda Pilar uzeo svaku nogu u njene ruke i izgnjecen dok mogao sam da osetim u kostima puca. Onda se preselila joj ruke gore, noge opet joj je stručnjak prstiju kopaju u zategnuto mišiće, stiskanje, manipulira, crtež na bole bol.
  
  
  Posebne pažnje mojoj zadnjici. Sa jedne strane na svakom mjestu, ona se sagnuo i stisnuo sa iznenađujuće snagu za ženu, da joj ruke rolling rhythmically od svoje pete do vrhova prstiju.
  
  
  Krevetu pojavilo nešto kao Pilar
  
  
  
  
  
  
  ona je na nogama. Po ovoj poziciji, ona nagnuo naprijed i pobjegao joj je lagano prstiju niz leđa, magično opuštajuće napete mišiće.
  
  
  Kako je stigla čekam da masažu moja ramena i vrat joj da sam osjetio bradavice joj ljuljati grudi oprati protiv mene. Sada joj ruke skliznula golim vratio iz mog ramena da moje noge.
  
  
  "Sad se okreni," ona je rekla,"i ja ću se na drugoj strani."
  
  
  "Ne znam da li mogu to srediti."
  
  
  "Ne brini, njen sef, ne možeš to uzeti."
  
  
  Joj, prevrnula na leđima.
  
  
  Pilar potpisali. "Zašto, Nick, ja sam mislio da si opuštajuće!"
  
  
  "Prokleto krojača!" Njena, chuckled, to je prilika da se pogled na moje gole maserka. Koža joj je bila kao sjajne bakra-glatko i bez greške. Njene sise su bile pune i zrelo. Oni su potopili, onda rose oštro. Joj uski struka i okrugla, firma bedra blistala sa blagim sjaj zlata.
  
  
  Ona nežno nagnuo dole da uzmem bocu od nafte iz stol i poprskao ego na mene, širi svoje ruke.
  
  
  "Ne brini," kaže ona, kao da čitaš moje misli opet, " ništa se neće biti ostavila nedovršenim!"
  
  
  Tako da je ona sada ima svoje ruke na njoj. Njene oči zatvorene , i nije bilo uznemirujuće slike u njenoj glavi. Imao sam osećaj bestežinskog stanja, je kao da moje tijelo, rukovodeći te znajući prstiju, bio je spazio u svemiru. Njena je izgledalo biti u čokoladi... zategnuta, razvuceno, slatki zategnuto do tačke dolly točku sloma.
  
  
  Oči su joj pukao otvoren i on je zgrabio Pilars ' ruku. "To je dovoljno," rekao sam. "Upravo smo do granice masažu. Imate li druge talente? "
  
  
  Pilar mi je dao lijeni, zadirkivao osmijeh. Osjećao sam se šok izuzetne zadovoljstvo kao njena usta zatvorena preko moje.
  
  
  I na trenutak sam se osetila kao da sam izvukao mali velvet rupu u svijet nezamislivo zadovoljstvo. Tada sam osetila da drhti od oslobodi. I po prvi put u nekoliko sati to je bio prazan od nas iz misli, nas od osećanja, koji pluta u prazninu, kako pluta u duboko pa zaborava.
  
  
  Topli, gori telo pored moje ju je povukao dolje i pokrio nas obojicu s stanja.
  
  
  Za manje od minute, san koji je bio žudnja ga toliko dugo umotana me u topao, cimet-mirisna je zagrljaju.
  
  
  Poglavlje Šesnaest
  
  
  Probudio sam se u zoru sa osećaj da je sve stare delovi su zamijenili novi, teflonom obloženi stalnim pritiskom komponente. Mogao sam da čujem vode prskati u kupatilu i ženski glas pjevanje na španskom. Joj pojavila oko smeće, prišao Dan i gurnula.
  
  
  Potoci para da provali u sobu. Iza polu-transparentni zastor za tuš, mogao sam da vidim sjenka Pilar je prekrasno tijelo kao ona lathered i pevala nešto od dana od Pancho Ville. S vremena na vrijeme, zastor se zaglavio u njenu kožu, izlažući je sjajno površinu kao celofan prozor u slatkiše kutiju.
  
  
  On je stajao tamo za trenutak, uživam u prizor, onda je zgrabio zavjesu i povukao ga u stranu.
  
  
  Pilar bio pun na zastavu dozvolu da obavimo i pokriveno lice sa rukama u instinktivna ženske gest. Onda je ona stavila ruke dolje i sjedio smeje pod tušem avione, dok se voda curi niz brda i doline od njeno tijelo joj je napravio svjetlucaju kao foke.
  
  
  "Dobro jutro, kerido," ona je rekla. "Nadam se da je ovo njena jedina emitovanje, a ne tvoje." Njene oči su lutali po tijelu. "Da li se uvek probudim ovako?"
  
  
  "To sve zavisi od toga ko je tuširao u susjednoj sobi."
  
  
  "Nadam se da si se naspavala."
  
  
  "Kao klada. Da svijet nikad ne sazna za ovo tabletu za spavanje droga tvoja ćemo videti najnoviji na barbiturate.
  
  
  "Laskavac. Sedite i ja ću se opereš leđa."
  
  
  Stao sam u tuš, Pilar i pretvorila me u blizini. Ona lathered joj ruke, ali područje od mog tela da je lathered je definitivno nije moja leđa. Okrenuo sam se suočiti s njom, i vode prosula na nas oboje. Po prvi put, shvatila šta visoka cura je bila.
  
  
  "Čini mi se," i ja sam rekao, " da sam se mnogo naredbe od tebe. Vrijeme je da ja preuzmem.
  
  
  "Šta si mislila, Kerido?" ona je disao kao ona nagnuo naprijed, te predivne grudi ljuljati prema meni.
  
  
  Odveo do oružja, Pilar podigao je i odveo na njegovoj strani. Onda je snizila tome, za nijansu centimetra na vrijeme.
  
  
  - Da, mali zvuk zadovoljstvo kao što joj ruke omotane oko moje grudi, i ona je povukao nas zajedno, pritiska grudi protiv moje. Počeli smo polako, njišu se, nepokretni ples, u tuš, postepeno se povećava ritam dok Pilar je da se okreće, a trese se kao opsjednut žena. Odjednom, ona je vrištala, njen glas narušavajuci monotono brujanje od vode.
  
  
  Umjesto toga, stajali smo zajedno, pustiti naša tijela oprati.
  
  
  Obukli smo se brzo i onda je otišao u kafić u blizini za ukusan doručak huevo rancheros. Mi oprao naš ego sa Meksičke pivo, koji čak i na doručak je bolje od gorkog Meksički phi kafu.
  
  
  Taksi nas je odveo na Aerodrom Nacional, gdje smo se igrali mali avion igra kao ovo. Otišli smo u pola sedam. Sa dva sata vreme je razlika, mi bi su se iskrcali u Kurakao oko podneva.
  
  
  Kad smo letjeli
  
  
  
  
  
  U mirnom zelena od Jukatanu i deep blue Kariba More, njen um ne može pomoći, ali sjećaš se da ne toliko sati pre njene, bori za svoj život tamo.
  
  
  Kao da je obostran pristanak, Pilar i ja nismo razgovarali tokom put. Ranije jutros, bili smo samo muškarca i žene uživaju život, i još jedan prijatelj, kao da je naš najveći problem je odlučiti šta da pojede za doručak. Ali sada smo dva profesionalca hoda prema nepoznatim opasnosti, znam da se nećemo nikada vratiti. Ovo nije vreme za caskanje. Sjedili smo tiho, izgubio u svojim mislima.
  
  
  Pilot je glas je provalio u tišini. "Oni su svuda oko vas, koji su u hodnik na desnoj strani, sad mogu vidjeti otok Arubu ispred. Arubu je najmanja od tri ostrva to čine Nizozemski Antili. Kurakao je još pedeset kilometara istočno. Počinjemo spuštanje, i slijećemo za petnaest minuta."
  
  
  Kao pilot je nastavio da nam kažeš o Kurakao je vremenskim uslovima (savršena, kao i uvijek), gledao sam Arubu prođi pokraj nas. U Škripcu između Arubu, i Kurakao su tačka sa bijelim jedrilice i mnogo mali braon ostrva bez stalne stanovništva, iako su ponekad se koriste ribari.
  
  
  Naš avion je sletio na Plesman Aerodrom, i našli smo naknade za pet milja putovanje u glavni grad Willemstad. Koliba je bila stara "Mo", sa krova ukloniti tako da bi mogla biti korištena u zraku.
  
  
  Vozač je bio pričljiv mali čovjek koji je izgledalo je odlučan da nam kaže sve na trač tokom naše kratko putovanje. Nisam obraćao pažnju na ono što čovjek je reći dok jednoj rečenici prošao kroz glavu kao led.
  
  
  "Čekaj malo," on laje u vozač. "Šta si rekao o plavuša vuku haljinu?"
  
  
  On se pretvorio u svom sjedištu sa širok osmijeh, drago mi je da zagolicao interesa. "Oh, da, gospodine. Prije dva dana, bilo je puno uzbuđenja na pecanje na dokovima. Jedan od brodova se vratili sa žutim kose dama. Nosila je život jakna da držao na površini, iako je ona nije bila svesna kada su je priveli. To je veoma čudno, jer je samo jedan od naših brodova nije bio u nesreći."
  
  
  "Gdje je ona sada?" Joj, interjected,
  
  
  "Kada je postala poznata na ribolovna područja, žena je muž uskoro stigao i odveo je sa njim."
  
  
  "Njen muž?" - ponovi to.
  
  
  "Ah, da. Ovo je veliki medved-kao čovjek koji ponekad pliva sa Goviota."
  
  
  Gorodin! Mora da je otišao natrag u Kurakao kada je on mogao da me nađeš ili Rona u & napomena. Nema sumnje da je čekao tamo kad je riječ je došao po to bila je dovela ribari. To je bilo prije dva dana. Izračunao sam šanse da Rona je još uvijek živ. To je bio pokušaj: "ne znam gdje je čovjek će njen muž... oteo ženu?" Pitao sam je.
  
  
  "Ne, gospodine, ali možda je moj prijatelj Sebe, ribar, mogu da ti kažem." To je on koji se izvukao dama je haljinu."
  
  
  "Možeš li me odvesti do Sebe?"
  
  
  "Sada, gospodine?"
  
  
  "Trenutno." On je potegao deset guilder račun od oko njegovog ispupčena novčanik i predao vozač. "I to brzo."
  
  
  "Pet m je," rekao je, deponovanje novac za minut.
  
  
  Za pet minuta, skoro na drugoj, napravili smo naš put kroz lavirint usku ulicu na pecanje dokovima izvan Willemstad, čišćenje sa rog da vozač uvijek gnjavio. Zaustavili smo se naglo na nasip ispred okvir kuća sa velikim prozor namazala sa dim i prebrodila znak da je rekao Vanvoort Skrovište.
  
  
  Kao da sam hodala naokolo auto, osjetio sam tug na rukavu i shvatila da je skoro sam zaboravio na Pilar.
  
  
  "Nick, plavuša... je li ovo tvoja Rona?"
  
  
  "Trebao bi biti."
  
  
  "Šta ćeš da uradiš?"
  
  
  "Naći nju ako možeš."
  
  
  "Ali imamo dobar u Rusiji."
  
  
  Ako to nije za Ron, neće biti nikakve misije. To je bila ona koja nam je dao ključ, i sada je ona nas može odvesti do Gorodin. Osim toga, ona nije treniran da radim opasan posao kao da smo. Ako je ona bila u Gorodin ruke sada, ona bi platio užasnu cijenu. Mora da, pokušao sam je pronaći. Njen muž duguje puno ."
  
  
  "Hej, ti ne moraš ništa raditi," Pilar kaže. "Nisi je prisiliti da se završi zadatke. I vreme je ... da li znaš koji je danas dan?
  
  
  "Da, znam ga. Sutra je rok ."
  
  
  "Zaboravi na nju, Nick. Pođi sa mnom i ja ću te odvesti da Torio." Naći ćemo ego na waterfrontu, ne daleko odavde."
  
  
  On stao ispred vrata Vanvoort svetilište, i pogledao u Pilars ' lice. Kada sam govorio, moj glas je hladno. "Odluka je moja, i njegov ego je to napravio. Hoćeš li poći sa mnom?" "
  
  
  Upoznala moje oci za trenutak, onda se okrenuo. Ona je stigao i dodirnuo moju ruku. "Žao mi je, Nick. Ti moraš da se ponašaš prema vašoj savjesti. Ja ću ti pomoći na bilo koji način pitaš. "
  
  
  Stisnuo ruku i ušao kroz vrata.
  
  
  Poglavlje Sedamnaest
  
  
  Vanvoort je Skrovište nisam turista baru. Svjetlo je dim, ustajao vazduh. Zidovi su bili pokriveni sa posterima oglašavanje pivo i političara. Linoleuma pod bio umoran da golim drvo u striptiz duž ispred neobilježen dasci.
  
  
  Klijentela je ribari i mornari.
  
  
  
  
  
  mnogo naroda. I svi muškarci. Zujanje razgovor i kucanje čaša odjednom prestali kada mušterije primetio Pilar, koji je već bio u potrazi spektakularan u kratkom lemon-žutu haljinu.
  
  
  Iza pulta sjedio klub stopalima Holanđanin sa dinje-kao bicepse viri ispod kratke rukave njegov ego majicu.
  
  
  "Tražim ribar zove Sebe uzvišeni," rekao sam.
  
  
  Je Holanđanin sitne oči flickered preko mene kao insekti. "Ko kaže da je on ovde?"
  
  
  "Ego je još jedan taksista. Onaj u Hudson.
  
  
  On je potresla njegova masivne glavu sa jedne na drugu stranu. "Ne znači mi ništa."
  
  
  Postavljanje obje ruke na rod, pritisnuo njegovo lice protiv toga. "Gospodine, nemam vremena da se igram, i nemam vremena da ti objasnim. Ali želim da znam ovo: ako ne pokaži mi svoju Podmornicu u pet sekundi, ili mi kažeš gde mogu da nađem, idem da prošetam po ovom baru i slomiti tvoje kosti dok ne dobijem reume."
  
  
  Je Holanđanin znao da sam ozbiljan. Ego rumenilo izblijedila. "Tamo," on je umro. "Sam u kabini po zidu."
  
  
  Kad sam se okrenuo od bara, brbljanju počeo ponovo, i svi bio zauzet gleda na Pilar.
  
  
  Usamljeni čovjek u kabini je bila crna Djevica pacifičkih ostrva.
  
  
  "Sebe?" Pitao sam je.
  
  
  "Zapravo, druže. Sedi dole. A žena, takođe. U ego predstave, mjuzikl dio je bio Britanac, i dio je bio kalipso-melodic, što čuješ u nekim dijelovima antilima. "Moraš usaditi u Hans strah od Boga, napravi ego povuče ovako."
  
  
  "Želim pitati u vezi žena koju si doneo pre dva dana. Onaj koji si našao u moru."
  
  
  "Ah, dama sa žute dlake. Vrlo lijepa. Ona ne probudiš da ti kažem da nas. Vrlo, vrlo umoran. Mora crpi snagu. Ali ja ne mislim da je to povrijediti. Ništa nije slomio ."
  
  
  "I čovjek ju je odveo? Onaj koji je rekao da joj je muž?
  
  
  "Oh ho, možda on nije njen muž," ha? On ne izgleda kao žuti kose dama koja je zamijenjen za njenog muža. Previše, previše ružno. Da li si ti čovjek, druže?
  
  
  "Ne, ali njen sluga, i čovjek koji ju je odveo definitivno nije. Znate li gdje je on ju je uzeo?"
  
  
  "Da, znam ga. Reći ću im put do Kraljice Bolnicu. On kaže da nikad ne min ', on preuzima dama da gdje je on ima prijatelje. Rekao je da su brine o njoj. Pa sam pazi gde to ide. On preuzima djevojka da motorni čamac sa dvojicom muškaraca. Oni će da se Mali Pas, malo ostrvo dvanaest milja offshore. Ništa drugo nego velika Mali Pas kamenje. Velika stijena i ribar je koliba. Ribari više koristiti ovo mjesto. Ljudi sa oružjem sada uplašiti svi.
  
  
  "Možeš li mi pokazati kako da se Mali Pas?" pitala je.
  
  
  "Naravno. Idem dolje na dokovima, možeš da vidiš ovo mesto. Dozvoli mi da vam to pokažem."
  
  
  Crni čovek ustao i odšetao odavde kroz kioska. Pilar slijedio nas je na ulicu i dolje par strmim blokova do obale, gdje Sebe, sam preko mineralnu vodu, na šta je izgledalo, oštre ivice oko braon kamenje.
  
  
  "Mali pas", rekao je. "Možda oko 500 metara dugo, 200 metara dugačak. Jedino sigurno mjesto za slijetanje brod je na drugoj strani. Ne možeš da ga vidim odavde.
  
  
  "Moram gliser," rekao sam. "Da li ti znaš nekog ko iznajmljuje mi jedan?"
  
  
  "Naravno. I ja imam jednu sa najbrži brod u luci, osim šverceri i policija. Naplaćuje puno novca, ali vi ćete dobiti svoj novac."
  
  
  Dobro".Joj," okrenuo se na Pilar. "Sad ću da te pitam nešto da uradiš to će biti jako teško za tebe."
  
  
  "Šta je, Nick?"
  
  
  "Čekaj me. Čekaj dok se ne vratim do mraka, reci Davidu Hawk u Washingtonu i reći im sve što znam ."
  
  
  "Moći joj da idem sa tobom? Ja mogu da upravljam brodom. Mogu da ti pomognem na mnogo načina ."
  
  
  "Ne," rekao sam čvrsto. "Ovo je moj posao, i želim da ti ostaneš ovde."
  
  
  "Da, Nick," rekla je sa nekarakteristično ostavku.
  
  
  Stiskao sam joj ruku i pratio je Znao da dokovima gdje ćemo naći ego, druga na taj brod. Ispostavilo se da to bude veoma brz brod, koji je ponosan muž pažljivo držao u dobrom stanju. Čovek nije bio previše zabrinut zbog dopustio strancu skočiti u njegov ponos i dika, ali dovoljno guldena promijenio ruke smanjiti ego otpora. Motor je bio div Evinrud ,što odmah došao u život, i uskoro to je već prolazi kroz svjetlo tjesnac prema Mali Pas. Pre nego što se previše približio, to napravili širom krug oko rocky ostrvo. Na ulazu na daleko obali, na brod sa koliba je bila vezana za neobilježen luku baru. Tamo je bila drvena kolibu za Pierce. Pale gray dim lezati oko dimnjaka.
  
  
  Zadavljena je od Evinrud, onda pregledao kabinu i okolnim kamenje za neke znake života. Nije imao. Pa počela sam motor, i otišao nazad na ostrvo.
  
  
  Joj je odlutao duž rocky obali, na krajnjoj strani u tražio sam moguće slijetanje mjesto. Nazubljeni vrhove ustanite petnaest ili dvadeset metara, kao da je neki veliki poremećaj u središte zemlje bacio ovde sa okeana. Konačno sam udario uski klin u vodu između par viri stene, i sam uspio da obavim brod preko. Osigurao sam joj, se popela na stijenama, i napravio moj put u kolibi na drugoj strani otoka.
  
  
  
  
  
  
  
  Saobraćaj je bio spor u najbolje, i on se preselio oprezno, u slučaju da Gorodin imao postaviti nadzor. Dvadeset minuta kasnije, on je došao udobno mjesto gdje je mogao lezi i vidi u kolibi. Ovdje, izgledalo veće od iz okeana stranu, i izgleda da je podijeljen u dvije sobe. Jedini prozor mogao vidjeti, bio zaglavljen sa table sa samo ubijali rupe. Još uvek nema ni traga od ljudskih života, samo vrti dim širi kroz vazduh. Sada je to bila je niz vjetar dima, ona primetila neprijatno miris. Možda u njenom srcu, znao sam šta je to bilo, ali odbio sam mislio da i ispuzao prema kolibi, pokušavam da cemo izbjeci da budem vidio će prozor u slučaju da neko gledao to.
  
  
  Napravio je to da kolibi bez problema i sjeo pod ukrcao se prozor.
  
  
  Smrad ovdje nije bilo sumnje. To je miris spaljenih tela i ljudska kosa. On stisnula zube i pokušao obrisati mentalnu sliku onoga što bi se moglo desiti da Rona Folstedt. U kolibi, oštrim, jedva sadrži glas bijesa su se začuli. To je bio težak režati od Fyodor Gorodin.
  
  
  "Dala si mi dosta nevolja, ti i Karter," rekao. "Ali još uvek možeš zaradi moj oproštaj. Imaš informacije, treba mi informacija. Razmena. I stvarno, Della, kako možeš da kažeš bez da je matematika velike kao njegov ko je toliko talentovan u uvjeravanja? "
  
  
  On polako podigao glavu da trepnem kroz prostor između odbora, i Gorodin glas nastavak.
  
  
  "Mi znamo da Carter nije se utopio. Ego je rekao da su doveli na obalu u Maya ribarsko selo u Jukatanu. Osim toga, nismo mogli da pratimo ego. Tamo bi bila kontakt gde možeš da ga kontaktirati u slučaju nužde. Joj, želim da mi kažeš gdje je."
  
  
  Sada mogao vidjeti sobu kroz klupice. Rona-Folstedt sjedio na drvenom stolici, pored Gorodin. Web konopac je vezan oko struka, vezao joj ruke na njene strane i drži dolje na stolicu. Ona je samo nosi komad hlače nosila kad ronjenje sa broda za krstarenje. Ispod struka, ona je gola, otkrivajući mali, dobro formirano grudi. Oči su joj crvene i kosa joj je upetljan. Kada je pričala, to je u dalekom, umoran glas.
  
  
  "Nema kontakt osoba," ona je rekla.
  
  
  "Ti si lažov i budala," Gorodin rekao. "Trebao bi da znaš šta mogu da ti kažem. Ja sam vrištala u agoniji sada ili kasnije. Na jedan ili drugi način, naći ću je za Carter. On je već ubio neki od mojih najboljih ljudi, i svaki tren je još uvijek živ, on je pretnja za naš plan. Sada, još jednom-gdje možemo pronaći Nick Carter?
  
  
  "Nemam pojma gdje je on," Rona rekao u umoran monotonim.
  
  
  "Nemam više strpljenja," riknuo Gorodin. "Sada ću ti pokazati šta se dešava sa ljudima da sam izgubila strpljenje."
  
  
  Veliki ruski odstupio, a izvor dim oko dimnjaka je otkrio. U velikom željezo kotao, crveno-vrelih gomilu smouldered oko ugalj. Gumene-pokriven bavi neke dugo alat protruded iz ugalj. Gorodin pažljivo prihvatila ručicu i izvukao alat. Bili su dugo, oštro nosa kliješta. Kliješta sija sa tupim narandžasto svetlo, kao da je on pokazao ovde da Rona.
  
  
  "Možda si čuo za ovu tehniku", rekao je.
  
  
  "Meso je rastrgan od tijela malo na vremenu. Posebne pažnje je platio da delikatna grudi žene. Živjet ćeš duže vrijeme, ali u svakom trenutku to vrijeme, molit ćeš umrijeti."
  
  
  Rona je pogled odmarao hypnotically na blistavi napojnice od kliješta. "Ali ja ne znam ništa,"kaže ona, sa suzama u očima," ništa."
  
  
  Gorodin je ignorisao. "Ja ću ti dati još jednu šansu da mi odgovorite na pitanja," rekao je hladno. "Onda ćemo početi."
  
  
  Smatrao je njegov plan djelovanja. Gorodina mogao ubiti pucati kroz prozor letvice, ali se u senkama, u mracnoj sobi, on je mogao videti da je dvoje ljudi su stajali streljaće. Oni će vjerojatno biti naoružani i da će vjerovatno ubiti Rona prije nego što sam ga iza ugla u kolibu da se vanjskog zida. Još jedna vrata, otvori, nasuprot prozora, izgleda da je vodila u drugu sobu. To nije pomoć. Ako u sobi ima prozor, ego bi izbo ga.
  
  
  Dok je pokušavao da mislim da je izvodljivo plan, Gorodin stavio hvataljke u njemu i pretvorio ih u mom pravcu. Da nestane iz vidokruga kada je rekao da jedan od nevidljivog ljudi: "Uzmi ego ovdje. Pokaži Gđice Wohlstedt što ona može očekivati ako ona ne sarađuje sa nama."
  
  
  U Teretni tip sa kratkom kosom prešao sebe pred prozor, i kad sam pogledala opet, on je otvorio vrata na suprotnoj strani. Miris spalio meso širi kao otrovan plin. Slav vratio trenutak kasnije, vuče nešto na podu nekoliko metara od Rone.
  
  
  Stvorenje na podu je bilo u obliku ljudskih glava, torzo, dve ruke, i dve noge. Čovjek mi nije rekao ništa drugo o tome. Meso i mišići su rastrgan, spalio, rastrgan, i rastrgan od svaki dio glavu i tijelo. Nije izgleda da organ bilo gde to može da se koristi.
  
  
  
  
  
  
  to nije unakažen. U mnogim mestima, kosti je pokazao preko rupe u meso, dok je stvorenje bilo krvarenje i drugo tijelo tekućine.
  
  
  Usne su potpuno otkinuta, ostavljajući lobanju-kao pravi grimase od izložena zube. Gdje jedno oko je bilo, bilo je sada samo mokar, crna rupa.
  
  
  Najgore od svega, ovo ostatak muškarac je još uvek živ.
  
  
  Rona začepi usta i okrenuli kao ukazuju da se ogrebao u podu, sa i čisti ruku.
  
  
  "Ne možeš da okreneš leđa starog prijatelja kao to," Gorodin rekao. "Ili možda ne prepoznajete zgodni, mladi Boris."
  
  
  Ron da se tresu tužnu.
  
  
  "Našli smo ego u nesvijesti, ali još uvijek živ," Gorodin nastavak. "Mi oživio je. Mi ga je njegovala i hranio njegov ego prije suđenja. Onda je platila cijenu, ne vrlo čvrsto, priznajem, u to neoprezan trenutak kada je izbjeći svoje obaveze, i da ću te pustiti i Carter pobjeći. Naglo raste, ego Stahl je glas pojačani. "A sada je tvoje vrijeme. Trebam Nick Carter, i možeš mi reći gdje da nađem ego."
  
  
  "Ja... ne znam," plakao Rona.
  
  
  Gorodin se zakleo na ruskom i posegnuo za gumene ručke kliješta.
  
  
  Je vodootporno cijev sa šest dim muda da Stewart dao mi je u ruci. Nekako sam morao baciti jedan od kuglice u sijaš ugalj. To je bio lak udaljenost - problem je da pošalje otrov kroz istopiti prozor. Trebao sam vazdušni pištolj, i kada slika se pojavilo u mojoj glavi, brzo sam izvukao hemijsku olovku oko džepu košulje i odvrnuo kapu, izbacio ego zajedno sa čaurama koje je unutra. Ovo me je ostavio sa tri i po cm cijev, uske na jednom kraju i dovoljno širok na drugi primiti jedan od dima kuglica. Ispustio je metak u centru podnijeti, zaglavljena između prozor odbora, i počela je pažljivo prilagođavam to da budem siguran da raketa je putanja je bila točna.
  
  
  Gorodin sada prišao Rona. Drži kliješta u svakoj ruci, pritisnuo je vruće hvataljke da joj leva bradavica. Nju napravio, malo kućne duvaljku sijaš ugalj. Moj prvi pokušaj trebali biti savršeno, jer ja ne mislim da ću moći da uradim to ponovo.
  
  
  Uzeo je duboko, pritisnut na njegove usne do kraja cijev, i izdiše sa eksplozivnim dim.
  
  
  Loptu odletio u uglja i magarca na vrućem žaru sa ukusno siktati i gljiva dim, širi pale, guši dim u svakom uglu sobe.
  
  
  Blagoslov Stjuart je genijalnost, izvadio maramicu masku i prekriven njegovog nosa i usta. Okrenuo uglu kolibi i ramena otvorena vrata. To shuddered i onda je razbijen kao njegov jak udarac udario.
  
  
  Kao mu uleteo u kolibi sa Oružje u ruku, da je vidio Gorodin izaći vrata u susjednoj sobi, a jedna od ego ljudi slijepo hteo metu za njegov automatsku pušku.
  
  
  Bio je upucan i pao. On je jos uvek pokusavao da pokupim automatsku pušku sa poda, pa je ponovo pucao, a on je prestao da se krece.
  
  
  "Druga osoba u sobi me je napao s crveno-vrelih kliješta nakon po ih iz poda, gde ih je pala Gorodin. Emu ju je upucao u glavu, onda nasrnuo na Rona i brzo oslobodio. Između kašalj, Hej uspio izdahnite moje ime.
  
  
  "Nick?"
  
  
  "Zapravo," rekao sam. "Smiri se, ja ću te izvući odavde za minut."
  
  
  Plathina masku mi je spao moj rta kao nosio sam je vani da Ron i spustio je na zemlju. Čekao je da se moje oči da jasna, a onda se vratila u Gorodins.
  
  
  On je prešao koprca ostaci Boris i u drugoj sobi od koliba. Prazna. Tamo je bila daska prozor, ali to je bila slomljena. Pogledao je u okolnim kamenje, ali ne vidim Gorodin.
  
  
  Rona je daleke plakati bacio me udaljite se od prozora. Pobjegao je kroz kolibi, i kroz vrata. Gorodin pobjegli zajedno kratak put između stene na doku gdje je brod je bio parkiran. Kada njena došla kroz vrata, okrenuo se i upucao me sa dugo cijev kao Erma pištolj. Onako bulje je ego me uhvatili u rukavu, Rivnenskaya dovoljno da uništi moj meta kada su joj dva vratiti ispaljeni su hici. Odin oko njih udario auto gorivom, i brod je upucao sa glasno eksplozije kao Gorodin bacio sa puta i na stene.
  
  
  On je kleknuo pored Rona. "Možemo li hodati?"
  
  
  "Ja... mislim da je tako."
  
  
  "Onda otvori um iza mene. Imam usidren brod na drugoj strani otoka. To neće biti lako, i Gorodin je tamo negdje sa pištoljem.
  
  
  "Voziš, Nick," ona je rekla. "Ja ću to da uradim"
  
  
  Joj košulju i otet i otišao da ee Rona, ne iz skromnost, ali zato jer je to bila skoro boja kamen. Moja sopstvena koža je preplanuo dovoljno da ne budi tako očigledan metu. Sa Rona iza mene, vratio sam se preko ostro kamenje u pravcu mog broda, bolno oprezni i najmanji zvuk ili pokret.
  
  
  Kada ego ga vidio, bio je samo jedan uski greben od kamena između nas i brod, bljesak metala u sunce.
  
  
  
  
  
  
  Ona je bila bačena teško do temelja Ron, koji se srušio pored nje, kao stan krek u Erma pištolj razbio tišini i šljunak prosuli dva koraka ispred nas.
  
  
  "Ostani gde si, "Rona dlaka na nju, i naciljao, Oružje na mjestu gdje bi ona video bljesak pištolj je brnjicu. Ona je upucao jednom, dva puta.
  
  
  Gorodin ruku i rame umotan oko stena, i otpustio je divlja upucao to odbiti od kamenje iznad naših glava. Joj da je pucao na reumatizam i čuo ruski vikati nego što me boli kad se moj onako bulje pocepao emu je podlaktica.
  
  
  Sada nepažljivo, Gorodin pomaknula pregledati mu ranu i bacila savršeno sjenu na stenu ispred njega. Očigledno, on nije bio ozbiljno povrijeđen, jer sam video senku stisneš i sklonis svoju desnu ruku, onda uzmi pištolj, opet i puzi više kamenja za hitac.
  
  
  Kada Gorodin je meta se pojavio, on je bio spreman sa svojim lugera cilju. On je povukao okidač. Čekić udario prazne kameru zid. Nekada sam dva kruga municije, i nisam imala drugu.
  
  
  Ruski je upucao, ali zbog metka u njegov ego mu tačnost je siromašna, a on je zaronio nazad na vidiku.
  
  
  Njene oči skenirala ostro kamenja oko nas, tražeći mjesto gdje bi to moglo biti bolje izolirana. Deset metara od putem smo dosli, tamo je kovčeg u obliku šupljinu.
  
  
  Otišao sam na Rona uvo, i on je šapnuo " žao mi je.: "Kad ti kažem ti, diži se i idemo u rupu to je tamo. Brzo i sačekaj.
  
  
  Ona otvorila usta da kažem nešto, ali Gorodin ustali i uzeo cilj. "Idi!" Rekao sam lagano. Rona iskočio, sagnuo, naleteo, i usla u ostave kao onako bulje malo parče stene cm od rupu.
  
  
  On je skočio na noge i pratio. Kada joj, golube u plitkom bazen, i zanovijetati oči spalila moje rame i udario u zemlju. On je izleteo sa skrovita mjesta i osjetio ljepljivo vlažnost krvi na tom mjestu.
  
  
  "Ti si bio pogođen!" rekao je Rona.
  
  
  "Teško."
  
  
  Gorodin glas došao spolja, i možda sada izgleda zašto se nisam vratila svoju vatru. "Carter, čuješ li me? Još jedno ovakvo će te ubiti! Izadjite sa podignutim rukama! "
  
  
  Nakon nekoliko sekundi tišina, jos dva su se začuli pucnji. Jedan od metaka udario nam uske otvaranje i odbio naprijed i nazad, razbio nam krhotinu od kamena.
  
  
  Približava Rona, šapnuo da joj:: "Sljedeći put puca, vičeš."
  
  
  Zaspala je na razumevanju i na idući pogodak, on da je patio vrišti. To je Ay ko joj je dao ok znak, i Stahl čekao.
  
  
  "U redu, Karter," Gorodin voljeni moj. "Izlazi ili žena će umreti!"
  
  
  "Ne mogu!" vikao joj reume, glas apsurdno zategnuti od bolno. "Ona je bio ranjen, i žena je ozbiljno ranjen. Pustite je, a ja ću dogovoriti sa tobom."
  
  
  "Ja ne mislim da imaš municije ili, ah. Baci pištolj, a onda ćemo razgovarati."
  
  
  Posuo je krv na njegovoj rana, na Rona je kose i na njenom licu, i stavio je na njenim leđima i rekao joj sta da radim. Onda je pozvao da Gorodin i bacio pištolj.
  
  
  Kada je čula Gorodin je pristup, ona prevrnula da život i lezi pogrbljen iznova i kancelarijskog materijala. Teško shaggy tišina je pala preko nas. Nakon pauze Gorodin rekao: "Carter, van!"
  
  
  Onda Rona vikli rekao, " on je ... On je u nesvijesti."
  
  
  "Vjerojatno ne," riknuo Gorodin. "Pusti me da znam da li se pretvara."
  
  
  Ego pištolj eksplodirala je očigledno zbog mene i zanovijetati oči razbili zemlju i ruševinama inca iz moje glave. Ego je riječi signalizirao je trik, i njen se nisam pomakao.
  
  
  Sjena je pala na stenama. Vidio sam u uglu oka kao i nagnuo se preko mene zauvijek. On je znao da je imao pistolj u ruci, pažljivo s ciljem njegov ego, i čekala u nestrpljiv očekivanja. Rona, što sam rekao, nemoj me iznevjeriti!
  
  
  Onda je čula gurnuti od njenih nogu, mekani thud od njenih nogu, kao da je to povezano sa Gorodin tijelo, i on je saplela.
  
  
  Hvata nož u ruci, on je odmah okrenuo se i vozio oštricu u Ego je ogromne grudi. Sa dugo uzdah i gurgling uzdah, dao pištolj. - i njegov život.
  
  
  Rona je odveo u dim popodne i rekao: "brod upravo prošao grebena. Čekaj me tamo - imam samo još jednu stvar da uradiš."
  
  
  Pogledala me je questioningly, onda se okrenuo i otišao nazad na brod. Posegnuo za Erma je pištolj, koji Gorodin je palo, i izbili su mi sve, ali jedan od školjki. Onda je otišao preko stijene da je ribar je koliba. Vrata koja su se otvorila i dim raščistio.
  
  
  Hodao je kroz sobu da se Boris je pocepana ostaje. Tamo jedva da su bile samo da proverim oko razbijeno grlo, i radi ruku ogrebao podu.
  
  
  Osjećao sam se kao da ja imam nešto važno da kažem, ali nisam mogao pronaći riječi. Samo spusti pištolj na podu za pomera ruku i izašli kroz vrata.
  
  
  On je bio samo pješke natrag u Rimu i brod kada je čuo pucanj
  
  
  Poglavlje Osamnaest
  
  
  Kada sam se pridružila Rona u čamac, ona je pogrbljen u luk, grlim je sebe kao mali napustila dijete. Suze su gledam niz obraze,i tresla se jadno.
  
  
  "Sada je sve u redu", rekao sam. "Niko neće da nas prate."
  
  
  Posegnula i prešao joj ruku preko grudi.
  
  
  
  
  
  
  prema mene, držeći me kao da sam gomilu spasenje. Nakon drži joj kul kroz noćnu moru nasilja i dugo ostati u okeanu, ona je na kraju izdržljivost-na ivici kolapsa. I njena, znajući da Ćao potreban odmor i medicinsku pažnju.
  
  
  Drži Rona pored mene sa jednom rukom i upravljati brodom sa drugim, on je prešao preko vode i krenuo za Kurakao dokovima. Kako mi je prišao nadvožnjaka gdje je brod je usidren, vidio sam figuru koja je stajala tamo, čeka. To je Pilar. Očigledno, dok je gledao brod, vidjela nas približava.
  
  
  To usporio, pomaknuli do pristaništa, i bacio konopac na Pilar. Je osigurao ego da je spajk, kao da joj je skočio i osigurao stern. On je onda pokupila Rona i podigao je na pristanište, gde je u trans-kao catatonia šoka, sedela je kao zombi.
  
  
  "To mora da je Rhones," Pilar kaže.
  
  
  "da. Ona je u lošem stanju. Mi ćemo uzeti taksi do bolnice.
  
  
  "Ja mogu bolje od toga. Džip je iznajmila sam ovo dok te nije bilo. To je parkiran iskren tamo. Uzmi Rona vratio, nje, ja ću da idem. Znam put do bolnice. Onda je dodao komično, " Tvoja Rona je veoma lepa."
  
  
  "Pilar," rekao sam, " drago mi je da te vidim. Ti si zgodan partner. Hajde."
  
  
  Kao Pilar i vozio sam u Džip kroz ulice Willemstad, rekla je, " Šta se desilo na otoku?"
  
  
  "Gorodin bio tamo sa par njegove siledžije," njen muž kaže. "Hteo je da mučenje Rona da je nateram da razgovaramo. Ono što nije znala je da ona ne može da odgovori mu. Ona je samo fan igra za strastveni profesionalci ."
  
  
  "Ali ona je stvarno bila dobrovoljac," Pilar kaže.
  
  
  "Ustvari, ali niko ne oko nas uzeo vremena da ti kažem o mogućim rizika."
  
  
  Pilars ' crne oči srele moje u retrovizor. "Da li ti je stalo do nje, Nick?"
  
  
  Je zastao na trenutak prije nego što odgovorite. "Ako misliš da ja volim ee, violine i svijeće, i onda ne moram reumatizam. Radim ovo prljav posao za tako davno, ne znam da li sam stvarno mogu da volim nekoga u klasičnom smislu te riječi. Ali ako misliš da me je briga šta će se desiti njoj, naravno. Inače, ne bi otišla da se Mali Pas Ostrvo pomoći Hej. Joj da izgleda previše čovjek, ali njena nije se pretvorio u led još."
  
  
  Pilar razgovarao tiho, gleda pravo. "Nick, reci mi nešto."
  
  
  "Naravno."
  
  
  "Da li se ti brineš šta će biti sa mnom?"
  
  
  On je došao i stavio ruku na toplo meso ramenu. "Mnogo", rekao sam.
  
  
  Pilar potpisali, onda je rekao da zanimljivo:: "nadam se da nećeš požaliti."
  
  
  U tom momentu, mi smo se okrenuli i izvukao u ulaz u Kraljica je u Bolnici, sjajni novoj zgradi u pastelne plavo. Ostavio sam joj gomilu u radnje, i Odin me je uverio na telefon da Rona bi pružiti najbolji mogući medicinsku njegu. On je rekao doktoru da li dodatni troškovi će biti plaćeno od Američkog konzula, i onda zvala na konzulat da se dogovori.
  
  
  Vratio se na Pilar u Džip. Bio je mrak, i nebo je sijalo sa beskonačnosti zvijezda. On je rekao, " hajdemo opljačkati šverceri."
  
  
  Ona je stavio iza volana džip; Pilar joj dao preporuke. Vratili smo se na obali i onda okrenuo jugu.
  
  
  "Mora da postoji drugi vijest da mi nisi rekao," Pilar kaže. "Kako si napustio Gorodin?"
  
  
  "Mrtav."
  
  
  "I njih dvoje koji su bili sa njim?"
  
  
  "Takođe mrtav. I momak po imenu Boris se ko je umro jer je previše dobro opremljena i previše nepažljiv da se igraju."
  
  
  "Tako si ostavio iza četiri tijela?"
  
  
  "To je dobro. Ali negdje Anton Zhizov i Knox Varnov spremaju da se raznese u njujork sutra. Ako ne možemo da ih prvo, nije bitno da li su pronašli su četiri tijela na Malog Psa na Ostrvu ili četiri hiljade."
  
  
  Pilar izgledao pažljivo. I on je bio tih.
  
  
  Vozili smo se najviše zabačenom dijelu obale, gdje najsiromašnije oko lokalnih ribara usidren svoje jadne-gledam brodove u debele ulje i smeće. Nakon nekoliko kilometara, Pilar uperen u sivom, teško smjestiti zgrade, zapalio s prednje strane jedne pale sijalicu. U odnosu, Varnov Skrovište je kao da je koliba o Viku Trgovac.
  
  
  "Ovo je mjesto gdje moramo početi," Pilar kaže. "Ako ti treba Torio, idem da Malo Lisa."
  
  
  Zvučni valovi udariti na nas kad smo bili i dalje pola metra dalje od temelja. Potpuni nered mogao glasnije. Unutra smo se pridružio sto ili tako veseo ljudi koji, dok ne nerede, bili bar histerična. Sve je izgledalo biti u stalnom prijedlog. To je nemoguće da cujem zvuk, tako da se svi je vikao. S vremena na vrijeme, oštro žena smijeh prolazi kroz kakofonije. Jukebox igrao negdje, ali samo odjekivanje najdublje bas note mogao biti čuo.
  
  
  Pilar i borio sam se putu kroz divlje tijela da jednostavno odbor je postavili u zgradi. Žena veličine Godzilla sjedio sa strane, sipaš piće u neoznačenim boce. I skoro kao privlačna.
  
  
  Pilars vikao na uvo. Nije ni bio divlji lov.
  
  
  "Mali Liza!" ona je potvrdila sa smeškom.
  
  
  Lisa je nosio slom čvrsto plače od joj se u gaće.
  
  
  
  
  
  
  crvena boja to ne može biti ljudska kosa. Negdje između šest i sedam metara visok, Lisa je bilo pokriveno u torbe, džepove, i čudno u obliku komade od mesa. To je kao amater vajar brzinu rukuješ sa clay na okvir. S namjerom da zavrsim posao koji je kasnije, on pripada izgubio vjeru u svoju kreativnost i odustao.
  
  
  Kad sam konačno našao njenu pažnju, Lisa se preselila radimo prema meni sa druge strane bara, meso je raznim delovima ples u različite ritam.
  
  
  "Šta će to biti?" njen glas otkopčana kao prazan cijev okreće na kaldrma.
  
  
  "Želim Torio," vikao sam.
  
  
  "Nikad nisam čuo za nen," zagrmi Mala Lisa na Reumatizam.
  
  
  "Gorodin me je poslao."
  
  
  "Nikad nisam čuo za nen, takođe."
  
  
  Izvadio je njegov novčanik. Bio sam ponestaje guldena, pa sam raširite nekoliko Američki zabilješke na ploči pred velike žena.
  
  
  "Čuo sam da se o Andrew Jackson," ona je rekla. "Torio spava u stražnju sobu." Ona je uperio prst veličine krastavca.
  
  
  Sa Pilar u vuču, krenuo sam za uske vrata na kraju bara. U malu sobu iza toga, tamo je bio jedan stolicu, jedan stolicu, i jedan krevet. lansiranje.
  
  
  Vrata zatvorena iza nje, i buka je umrla dole. Joj, provjerio drugih vrata, u suprotnom stenjanje. To je dovelo u otvorenom za zgradu. Otišao je kod svojih krijumčar, pretražili Ego, i našli Colt .38 automatski. Nakon što dam ovo na Pilar, ugurao, uzeo njegovo oružje emu pod nosom, a da ga ošamario preko lica.
  
  
  Ona je vikao " Torio!".
  
  
  On je okrenuo glavu, gunđao piteously, i polako je otvorio oči. Kada je vidio pištolj ispod nosa, očiju proširio.
  
  
  "Hej, šta je ovo pljačka?"
  
  
  "Ustani, Torio," ja sam riknuo. "Idemo da se provozamo."
  
  
  Ovo ego prestravila se. On sel. "Čekaj," on je priznao. "Ne znam ni ti."
  
  
  "Ovo nije tako, ne bi igru," emu joj rekao. "Igraj iskreno sa mnom, i imat ćeš povratnu. Sada pomeri ego! "
  
  
  Ego je iskopala olako sa cijev da naglasim, i Torio je iskočio iz kreveta s iznenađujuće agilnost za nekoga sa teški mamurluk. Ego je gurnuo kroz zadnja vrata, a on je obediently otišla do mjesta gdje smo parkirali Džip.
  
  
  Pilar vozio, i ona je u leđa s Torio, lugera obučen.
  
  
  "Vozi dole na putu za oko stotinu metara, a onda je skinuti kad si naći tamno mesto," joj je otac rekao.
  
  
  "Sada, Torio,"rekao sam, kao što smo se odvezli do dim put i parkiran," ne želim da znam ništa o koferu."
  
  
  "Koferi?" "Šta je to?" pita on.
  
  
  "Nemam puno vremena, Torio," rekao sam, " a ne zna ni moje strpljenje. U samo minutu ili dva, da ćeš čuti kosti puca i vidim mnogo krvi. Ove kosti i ova krv će biti tvoj, Torio, pa molim te uzmi ovu priliku da dijelimo informacije."
  
  
  Na mjesečini, je mogao da vidi kapi vode raste iz ego je skalp i cure niz glatko strane ego je glavu.
  
  
  Brzo je klimnula, " dobro, Dobro. Neću da budem heroj stranim kučke. Misliš kofere da ju je odveo u Gaviota, stvarno?
  
  
  "Pametan zaključak, Torio. Želim da znam ko ti je dao ovde i gdje si ga ti uzeo."
  
  
  "To je bio krupan momak sa strane zvuk koji sam napravio dogovor sa prije šest mjeseci. Veliki, dlakavi majmun. Nikada mi nije rekao svoje ime, a on nije bio tip trebao sam da postavljaju pitanja o tome. Uvijek mi platio unapred, onda mi je rekao kada pokupiti moj kofer. Njena je idu južno odavde, malo u brda, i on je došao do helikoptera sa koferom i odveo je ego na brod. Vjeruj mi, to je sve što znam, druge. Čak sam i pogledao u moje kofere i to je bio prazan. To je jebeno čudno posao, ali ne mogu si priuštiti da budem radoznao.
  
  
  "Koliko kofera si stavio na brodu?" on je nju pitao.
  
  
  "Pusti me da vidim, zadnji put kad smo uzeli to je bilo prije tri noći. Tamo će biti osam ukupno.
  
  
  "Možeš li nas odvesti do mjesta gdje helikopter slijeće?"
  
  
  "Naravno, ali uvijek ima nekoliko stražara sa puškama. Oni i pilot, momka po imenu Ingram, koji je ostao tamo kada mu je pilot je u hodniku unutra.
  
  
  "To je na vama," i ja sam rekao, " da vidim da ćemo proći kraj čuvara. I sada imamo uputstva.
  
  
  Pilar vozio juga i okrenuo na usko cesti znaku Torio. Onda smo izašli na otvoreno. Srećom, Pilar iznajmio četiri točka-voziti džip: bilo je teško da voziš: put pretvorio u trag, cijeli teritoriji hotelu, ali rocky, i teren pretvorio u brdima.
  
  
  Sada sam imao krijumčar sjedila je ispred mene, tako da kada searchlight udario nas, mogao bi da poskoci i mašite rukama tako da ego bi znati pre nego što neko je počeo da puca.
  
  
  "To je ona, Torio," on je zvao.
  
  
  Čovek sa puškom preselio polako naprijed i prestao nekoliko metara. "Šta ti radiš ovde? Tamo će biti pokupiti danas "
  
  
  "Postoje problemi u Gaviota," Torio rekao. Veliki momak je rekao da bih trebao doći i reći Ingram.
  
  
  "Ko su druge dve?"
  
  
  
  
  
  Čuvar pozvao sumnjivo.
  
  
  "Oni su... oni su... Torio počela je neprijatno.
  
  
  "Mi smo sa Gorodin," rekao sam. "Imamo informaciju da moramo da Zhizov odmah."
  
  
  Imena su važno da stražari. Ego puška je nos spuštaju, a on je prišao da džip. "Pokaži mi OSOBNU kartu, molim vas, gospodine," rekao je sa poštovanjem.
  
  
  "Naravno," rekao sam, i posegnuo za komad papira. Bio je u posjedu ego tako da čuvar može doći do njega. Kao što je uradio pa, ego zgrabio ruku i gurnuo ga napred. Pilar brzo udario je čoveka iza uveta, uzrokuje ego da se smrznuti prije nego što je mogao da plačem.
  
  
  On gadno je i vezao joj parče najlonski konopac, da je našao u čamac i da se koristi za takvu situaciju. Okretanje ego je searchlight, to svijetlom joj je mala drvena zgradu pedeset metara. Samo iza to je bio mali, čvrsto helikopter. Svetac ga isključio i pokazivao jesam za Pilar da isključi džip je motor. Guraju Torio ispred mene, Oružje u ruku, njen muž kajganu u zgradi sa zavojnicu konopca i požurio daleko, Pilar da me pratiš. Kako mi je prišao vratima, a on je gurnuo otvoren i upali su unutra, pritiskanje tipke na searchlight. Dva muškarca spava na krevet protiv daleko zid igrali ovu igru. Jedan je bio težak Sloveskih tip koji je možda bio brat invalide čuvar na ulazu, drugi je bio pale, mršava čovjek sa velikim nosem i slabu bradu. On je odlučio da će biti Ingram, pilot.
  
  
  Čuvar je posegnuo za njegovu pušku, koja je bila postavljena protiv jecaj blizu glava mu je krevet.
  
  
  "Ti ćeš umrijeti pokušavajući," emu joj rekao, i čovjek je zamrznuo. Ingram zamrznuo, trljao svoje oči i treptanje.
  
  
  Pilar našao Mira je prekidač i ego je plamen vatre poplavio jednokrevetnu sobu zgrada. Da nam je ostavio je bio složen kratkovalne radio stanice.
  
  
  "Torio! Izdao si nas, " čuvar optužen.
  
  
  "Naravno," rekao krijumčari, " sa pištoljem u moja meta, ja ću prodati brzo kao i ti, kompa."
  
  
  "Ingram, obuci se," ja sam naredio. "Helikopter gorivom sa gas?"
  
  
  "Da, u potpunosti," rekao je nervozno.
  
  
  Čovjek je drhti od straha. Nije bitno koje je boje da to ne može da leti, " rekao sam. "Samo prati naređenja, a niko neće stradati." Ovo je umirio njegov ego, i on je počeo da se povuče na njegovu odjeću.
  
  
  "Torio, sedi u ovu stolicu," rekao sam, i krijumčari požurio poslušati. On je bacio zavojnicu konopca da stražara i rekao, " Veži ga. Ne moram da vas upozorim da dobro radim svoj posao.
  
  
  Torio također usmjereni na čuvare sa svojim lugera, da budem siguran da Torio je osigurana u dobrim čvrsto čvorova. Pilar je držao krijumčar koji je kalibra 38 pištolj i pazim na Ingram, ali on nije nameravao da se jer nam nevolje.
  
  
  Kada Torio je veoma vezan, rekao stražara, " Sada sedi na stolicu na drugom kraju sobe." Kada je poslušao joj sullenly Pilar kaže: "Uzmi konopac i veži ga, djeca."
  
  
  Pilar mi dali Colt i odšetao do čuvara. Ovo je ozbiljnu grešku. Ona je stala između mene i naš zatvorenik. U jedan brzi pokret, čovjek izvukao nož od negdje ispod odjeće i zgrabio Pilar, pretvarajući je pred njim, s njom se vratiti i drži oštrica nož da joj grkljan.
  
  
  "Baci pištolj ili žena umrijet će," on je rasped.
  
  
  Čučala kao on je stajao iza Pilar tijelo, i čovjek je ponudio bez cilja, nije mogao biti apsolutno sigurni da bih to propustio i udario u smrt mjesto. Ako sam okrenuo pištolj na bolje cilj, to bi joj prerezati grlo. Tako je oklevao.
  
  
  "Prokletstvo, krojač joj rekla da baci pištolj." "Ne" je slomljen. "Misliš da blefiram njom?"
  
  
  Kada nije potez, čuvar okrenuo nož, i crvenu crv krvi se spustila niz Pilars ' vrat. Oružje još uvek držao spreman.
  
  
  "Ingram, uzmi taj idiot je pištolj," čuvar lajao.
  
  
  "Ja... ja ne mogu to da uradim," pilot rekao u nesigurnim glas.
  
  
  Stražar je vikala na njega, " Budi muškarac, bar jednom, ti ubijanja koja se vrše na zemljotresa, ili ću te..."
  
  
  Nikad nismo saznali ko je stražar bi uradio da Ingram, jer u njegov pilot je bijes, okrenuo Rivnenskaya glavu dovoljno tako da Oružje mogao staviti u položaj i pucaj emu kroz nezaštićen levo oko. On se okrenuo od Pilar, skakala sa zida, i pala na pod. Nož je udario bezopasno prošle daleko.
  
  
  Pilar bulji u mene sa uvrijedio izraz. "Ti bi dozvolio da ih presjekao grlo prije nego što si se odrekao svoje oružje, zar ne?" ona je rekla.
  
  
  "Naravno," ja sam priznala. "Ako je imala svoj pištolj, ti i ja bismo oboje biti mrtvi."
  
  
  Zaspala je polako. "Da, njom, pretpostavljam da si u pravu. Ali ipak... " što Je kimnula ne glavom. "Ti si super. Ti me hvata jeza."
  
  
  "Mi cemo te ugrijati kasnije," rekao je da brzo, i postao pilot. "Sada, Ingram, da ćeš me odvesti na mjesto gdje te mogu pokupiti kofere da uzimaš da Torio."
  
  
  "Misliš Gisov skrovište?"
  
  
  "To je dobro. Gdje je to u hodniku?"
  
  
  "U planine na granici Venecueli i Britanski Gvajane. Ali njen nikada ne bi moći sleteti tamo u mraku. Ne kad to je dovoljno teško.
  
  
  Pogledao je u svoj sat. "Ako siđemo sada, trebao bi biti bistar
  
  
  
  
  
  kada stignemo tamo. I Ingram, ako si se slučajno uputi me u pogrešnom pravcu, ti ćeš biti zaključan dva metra pod zemlju zauvijek..."
  
  
  "Ja ni hrabar ni glupa," on reče. "Ja ću da uradim ono što ti kažeš."
  
  
  "To je dobro, Ingram. Možda ti se još živi da pišem tvoja majka je sve neprijatno detalje."
  
  
  Pilar, koji je sjedio mirno na stranu, progovorio. "Nick, zvučiš kao da si došao iz Odin je mjesto."
  
  
  "Nju", rekao sam. "Ovo je nit red, i najverovatnije neće biti vatromet. Žena može biti smetnja ."
  
  
  "Ne," ona je rekla, širi noge odlučno. "Mi smo došli do sad zajedno, i ja neću biti ostavljen. Njen pomogao ti puno, zar ne? "
  
  
  "To je istina, ali ..."
  
  
  "Uzmi me s tobom, Nick," ona je rekla. "Mogu da puca kao ti, ali dva pištolja i duplo šanse za uspjeh. To mi puno znači, querido "
  
  
  Za trenutak, nisam mogao da se odlučim.
  
  
  Ali šta je Pilar kaže ima smisla. Ona je bila iskusni profesionalci, teže nego što većina muškaraca. I znala to ona je potrošna roba, da ako je potrebno, Sova misija bi žrtvu joj to.
  
  
  "Onda idemo," rekao sam. "Pošto nećeš da iskoristiš Džip da se vratim u grad, ići i povuci distributer kapetane, tako da to nije beskoristan da neko pronađe korisna." On mogao pomoći, ali dodati, " da li znaš šta je distributer kapu je?"
  
  
  Joj pune usne zakrivljeni u malo ruga osmijeh. "Da, querido, ja znam o distributer kape i mnoge druge stvari nećeš verovati."
  
  
  Joj, vidite, reče na reumatizam. Dobro. I ti mogu dati je naš prijatelj još jedan udarac u stavi ga na spavanje, dok.
  
  
  "Ja ću požuri," ona je rekla, i uzeo .38 iz mene i požurio daleko.
  
  
  Prišao voki-toki, smrskao sam je na podu do slučaj otvorila, i onda uništio muda s kundakom stražar je pušku. Tokom ovakvo ispitivanje, gledao sam Ingram, čak iako je bio veoma dobar dečko, i nema više opasnosti od bezubi crni pas na kanapu.
  
  
  Joj Torio rekao: "ćeš raditi za neko vreme i onda možeš da se vratiš Willemstad. To je dug put, ali će ti imaš vremena da razmisliš o tome kako je najbolje da se zaradi. Berry cijevi, " rekao sam.
  
  
  Jedva je se. On nema mnogo smisla za humor.
  
  
  Pilar se vratio sa automat poklopac, koja je dala da mi se rugaš naklon. "Ko god da je tamo, ne bi trebalo da se probudiš prije podneva," ona je rekla. "I onda će on imati glavobolje koje nijedna kolicina aspirin može izliječiti."
  
  
  "U redu, Ingram,"i ja sam rekao," pusti da tvoja se u helikopter." Onda smo nas troje trudged niz rutted put da čeka helikopter.
  
  
  Poglavlje devetnaest
  
  
  Ingram izgleda da preuzmem kao on je na čelu helikopter i mi smo otišli u noćno nebo. Mi smo krenuli na istok i malo jug, uskoro odlazim svetla Kurakao iza nas. Malo ostrvo Bonaire također mi je pobjegla, a tamo je bio samo crni Karibima More ispod nas i zvjezdanog neba iznad.
  
  
  Uskoro uhvatili smo svjetla Caracasu i šetala duž obale Venecueli za neko vrijeme.
  
  
  "Ti kažem ovoj planini skrovište Gisov je teško naći," rekao sam.
  
  
  "Gotovo nemoguće," Ingram rekao. "Ne airlines letimo iznad ovog mjesta. Ali ako su oni, oni nikada ne bi vidio. Zgrade su sagradili sve preko aka narandžasto-braon rock planine. Ego je skoro nevidljiva iz vazduha uzoraka. Nema puteva do toga. Sve zalihe mora biti dostavljena za avion. Zhizov napravio dogovor sa jednom od Južnog Američke vlade, ne znam koji je, za transport teret. Moj posao je bio da transport VIP sobe duplo od ove kofere. I ako nisam znao oznake da me uputio, ja nikada ne bi nasli ovo mesto na miru."
  
  
  Prošli smo Timu levo, i ide ka jugu da glavu kroz unutrašnjost. močvarno teren od Orinoco Delta. Istočni nebo je počela da se opusti, i detaljima iz zemlje su postali vidljivi kao što smo se zakačio u planinskom terenu poznat kao Gvajane Brda.
  
  
  Onda smo morali da dobije visinu, i Ingram prilagodio igru od glavnih rotora da se dublje gutljaj od tanji zrak. Stahl je dan je jače, ali srednjoj oblaka pokazao znake nakon toga nestane.
  
  
  Mislio sam da je namerno izbegavala palo na pamet. To je bio dan kada New Yorku bi umrla da nisam mogao da ga zaustavim.
  
  
  Ingram gurnuo moje rame, prekidaš moje misli. On je ukazao ispred na stijene, kao onaj u obliku podigao pesnica, daje razvrat pozdrav.
  
  
  "Možeš vidjeti da je naprijed?"pilot vikao od zvuka naše motor. "Ovo je znamenitost da pilota mora proći. Mi to zovemo Prst Planinu. Samo je izvan to je mali roki dolini gdje Zhizov podigao svoju kuću.
  
  
  "Kolike su šanse da će početi pucati cim nas vide dolazi?"
  
  
  "Mislim da to nije vjerojatno. Ingram izgleda da su se okupili hrabrosti u vazduh da emu je nedostajalo na zemlju. "Oni su veoma sigurni u njihovu sigurnost ovdje, i kao ambasada izvještava, oni dolaze i odlaze vrlo često. Osim ako su nekako saznao o tome šta se desilo
  
  
  
  
  
  ne bismo trebali imati više problema sletanje u Kurakao."
  
  
  "U redu", rekao sam.
  
  
  "Ali, to je samo početak. Čim su mjesto ili dama, sve ode do đavola.
  
  
  "Možeš li mi dati ideju za fizički izgled ovog mjesta?" Pitao sam je. "Gdje da li Zhizov je sjedište došao? Odakle naučnik Varnov radi svoj posao?
  
  
  "Ne," Ingram rekla da, i onda me je pogledao vrlo brzo, jer ako me uvjeri svog iskrenost. "Veruj mi, ne bi ti rekla da sam znala. Sve što radim je da ostanem na heliodrom dok neko dobija ili sedi, ... ili dok su teret šta god žele da ponesem."
  
  
  "Šta ako želiš da prenesem poruku?"
  
  
  "Dajem moj ego do čuvara u helikopter slijetanja. On će izaći i upoznati nas. I on ce biti prvi hema ćeš morati da se nosim sa tim."
  
  
  Okupili smo na klimajući palac od stijena i počeo da pasti u uskom kanjon sa čistom litice na sve strane. Čak i onda, ako ne želiš to, pa, ne bi to vidim sa zgrade grubo napravio oko stena. Izbrojao sam četiri velika zgrada, jedan mali blizu stana zemlje smo prelazak. Nizak rocky grebena, i stene su cijelo područje, i bilo je samo onesvestiti tragove putevi koji povezuje zgrade.
  
  
  Dok sam ja gledala, čovek je došao iz malog zgrada u blizini heliodrom i pogledala nas. Nosio je puška preko ramena.
  
  
  "To je zaštitar," Ingram rekao.
  
  
  "Je li samo on?"
  
  
  "On je jedini koji sam ikad vidio. Možda ima drugih ."
  
  
  Pilar joj je rekao, " dolje iz vida." Nakon što je zauzeo stav, takođe je napravio nevidljiv od Stahl.
  
  
  "Kada sletimo," rekao Ingram, " neka obezbeđenje dođi bliže, otvoreni dan."
  
  
  "Šta ako ne mogu dobiti ego ovde?" pilot pitao nervozno, ego hrabrost u zraku počinje da nestaje.
  
  
  Pokušaj vrlo teško, " rekao sam. "Kao da ti život ovisi o tome. Jer, Ingram, stari prijatelj, to je istina.
  
  
  Pažljivo smo se iskrcali u malom čistini i Ingram je rješavanje istraživački problemi sa motorom. Kao velika rotora došla do prestani, čovjek s puškom vikao nešto od gdje je stajao dvadeset metara.
  
  
  Ingram otvorio vrata, i vikao, " imam nešto za generala."
  
  
  "Jesi li ti glupo?" čuvar se zove nazad. "Ponesi ovo."
  
  
  "Da mi... treba mi neka pomoć," Ingram rekao. "To je previše teško za mene."
  
  
  Tamo je tisina. Ali tada smo čuli shaggy koracima preko šljunak prema nama. "Znaš, to ne bi trebalo biti porter," čuvar se žalio. "Trebalo bi da-"
  
  
  Prestao je naglo, kao da bi mogao da nas vidi. Znao sam da smo bili u nevolji kad sam čuo nepogrešivo zvuk čuvar uklanjanje njegova puška i pretvara ga u zatvor. Oružje imala je spremna, ali bi bilo fatalno da rizik ispaljivanja metka sada i upozorila cijelu posadu. Umjesto toga, pritisnuo sam ga dole na moje rame, i Hugo je pao u moj palm. U štiklama prevrnuo je preko nje, i držao oštrica između palcem i kažiprstom kao on brzo se popeo kroz vrata. Čuvar je podigao pušku, i njegova oštrica je napravljen u ego pravcu.
  
  
  Nož se preokrenuo u vazduhu prije oštrica ušao u čovjeku vrat. On je napravio zvuk kao promukao šapat, uzeli dva koraka iza, i pao na zemlju, krv kulja dole ego je grlo.
  
  
  Pilar uskočio oko helikopter. Ingram zurila u mrtav čovjek iz pilot je mjesto.
  
  
  "Šta sad?" Pilar pitao.
  
  
  "Sada ću da se ušunjamo i da istražimo ovaj kamen selo. Ti ćeš ostati ovdje da pazi Ingram. Kad se vrati, da bi ona mogla biti u bijegu, i treba mi neko da me zameni.
  
  
  "U redu, Nick," rekla je sa blagom sporazum da me iznenadio.
  
  
  On je poljubio olako, onda savijeni preko mrtav čuvar, povučen u štiklama daleko od svoje grlo, i obrisao oštrica čist. Ego vratio na korice od ruci, onda se popeli preko stena, izbjegavajući put koji vodi kroz stražu.
  
  
  Sjećam se kako sam video, ovo mjesto od ptica je pogled, ona je požurila prema najvećoj zgradi. Izgleda logično da pretpostavimo da bi ovo mogao biti sjedište operaciju. Ja sam ležao na malom grebena koji otvara na put koji vodi direktno do dugo, nisko zgradu zovu barake. Dok je gledao, ljudi su u lošem plavi odjeću i posao kape se iselio iz izlaz. Bili su nenaoružani. Drugi su uspeo da izvuče pištolj pištolje i smeđe ruskoj Vojsci uniforme sa crvenim šišanje. Iza barake, on primetio veliki kvadratnih zgradi koja je napravio njena prva meta.
  
  
  Joj ispitivač ostavio svoje pozicije i hodao oprezno po barake do tačke iznad toga. Kao i ostali, to je samo oko šest stopa visoka, i on pretpostaviti da je ministar unutrašnjih prostor spustio ispod zemlje nivou. Čula sam glasove i kleknuo slušati uski ventilacioni sistem.
  
  
  "Jesi li poslati po mene, Generale Zhizov?" To je bio mladi glas-moćni, vojne.
  
  
  Zhizov odgovorio sa uljani-glatko štićenog intonaciji. "Poslao sam po tebe, Majore Rashki, jer nisam dobila poruku, u dogovoreno vreme od Pukovnika Gorodin. Stoga, moramo pretpostaviti da će biti dostupan u posljednjoj fazi operaciju. Treba mi drugi po komandi,
  
  
  
  
  
  i on je odabrao tebe."
  
  
  "Čast mi je, Generale."
  
  
  Reci mi, Majore, jeste li se potpuno upoznat sa plan?"
  
  
  "Da, gospodine. Stavili smo nuklearnu eksplozivnih naprava je u sedam Američka grada, i najnovije uređaj koji je bio stavljen na Panamski Kanal. Imena gradova i točnu lokaciju puno ime je poznato jedino ti i Američki naučnik ."
  
  
  "Vrlo dobro, Rashki. Znaš li kad je prvi bomba je trebao otići? "
  
  
  "Danas, gospodine." On čisti njegov vrat na sramotu. "Postoje glasine cijelom kampu, gospodine."
  
  
  "Da, teško da je to tajna; mehanizme su očigledno. Joj, reći ću ti to prvi Američki grad biti uništena je New York. Od ih vlada ne prihvatite naše uvjete, Dr Varnow će se aktivirati prvi Rivne bombu u četiri sata."
  
  
  Pogledao je u svoj sat sa olakšanje. Tamo je ledeni straha jer je zaokruženo Venecuelanskom nebo u zoru, New York možda čak i tada bili uništeni od prokletog plamen nuklearne eksplozije.
  
  
  Dok su mislili da šanse su bile protiv mene, lagan režati ponovio oko ventilatora.
  
  
  "Ah, vidim je, moj pas prijatelji su budna," Zhizov brijao je kao. "Ne brini, Majore, koliko ja kontroliram sve, neće ti nauditi. Ali jedna reč od mene i ubit će te u sekundi." Zhizov je oduševljena smijeh je imitirala do ubijeđeni Raschke. "Ove zveri su napravljeni od strane dva od najmoćnijih snaga na svijetu, Majore," Zhizov nastavak. "Strah i mrzim. Sjećaš se ovoga "
  
  
  "Da, gospodine," glavna odgovorio uncertainly preko kuce od zvijeri.
  
  
  On je odselila iz ventilator i sjedio, gledao prolaza koji između zgrada. Prvo, trebam dokaz da Knox Vornow je ubojstvo, što je bio ključ za cijeli ubica slučaj.
  
  
  Radnici prošao pojedinačno i u parovima. Oružane vojnika sa svojim ovde defiant imajući izgledalo je drago mi je da poenta ravnodušnosti. Možda, kao Ingram imao je natuknuo da, došli su nepažljivo pretpostaviti da ih sigurnost na ovakvom mjestu je neranjiv.
  
  
  Bilo je jasno da sam trebao slobodu kretanja. Pa, čekao je sljedeći radnik da proći ispod njega i pala iza njega. Ego je udarim sa Oružje ,i otišao je mlitav na rukama. Ona je brzo odvukao do ego do stena i ušutkan zauvijek ego.
  
  
  Otišla je plavo odelo je nosio i povukao ego na njenoj odjeći. Hlače su bili malo previše kratak, ali inače se uklapaju. On je stavio šešir i pritisnuo vizir da mu je čelo. Od razumno distance, to bi moglo proći neopaženi. Nakon krije radnik je tijelo između dva giganta stene, on vraća u trag i pratio ga. Čuo sam shaggy glasove iza mene. On je ušao u nizak vrata, izgledao je kao ostavu. On je kleknuo, njegov nazad na put, i prepravio sa podnijeti ceo dan, kao da provjeravam neispravan bravu.
  
  
  Topla miris hranu dostigla moj nosnice kao dva radnika zastao da se zadržavaju na putu iza mene.
  
  
  "Ne moram da pogodi tko dobiva doručak nosiš," rekao je jedan oko njih. "Amerikanac, zar ne? Da naučnik."
  
  
  "Naravno", rekao je još jedan. "On je naš počasni gost."
  
  
  "Šta je on dobio jutros kad smo jedeš našu i obično smeće?"
  
  
  "Sveža jaja, šunku, tost i zrela paradajz."
  
  
  Prva radnica stenjala expressively. "Molim se da neće biti šlag dok svi možemo napustiti ovu planinu cistilišta i živjeti kao ljudska bića opet. Kako zavidim dobro Eda i žene koje Amerikanci uživaj."
  
  
  "Ovaj put je u blizini, druže. Danas moramo napasti Amerikanaca."
  
  
  "Ako je tako, onda danas slavimo. Ali sada moram da idem."
  
  
  Dok je gledao, jedan od dva muškarca pratio obližnje put, ostali lijevo, dok drugi, nosi tacnu sa hranom, i dalje hodaju otvoreno. On je neka emu šetati stazom, a onda pratio, prekriva njegovo lice sa njegovim kapu.
  
  
  Nije se okreni, tako da sam je pratio ga je jedan od većih objekata koji je stajao pored iz grupe zgrade. Otišao je dole par stepenice, otvorili vrata i nestala kroz to, dao im par sekundi, i onda je prošao kroz ista vrata.
  
  
  Joj otkriće je da su ove zgrade su iskopali mnogo dublje i završio mnogo detaljnije nego što smo mislili. Ovde Je dobro osmišljen dizajn ukazuje na dugo pripremi period.
  
  
  Tamo je bio jedan dug hodnik sa zidova oko glatko kamen koji su zakrivljeni nježno u luku. Iako nisam mogao da vidim radnik, on je čuo od shaggy je ego naprijed. Hodnik je zapalio sa električnog svetla u redovnim razmacima, i nije bilo sumnje da postoji elektrana tamo.
  
  
  Onda sam se sjetio da nekoliko godina, bile su glasine da je ruski baza je bila biti spreman negdje u Južnoj Americi. - To je bilo tokom Kubanska raketna kriza, na primjer, a u slijedećem popuštanja, takve glasine umrla. Sada ispostavilo se da je to baza podataka je činjenica. Vjerojatno je napustio službenim ruski režim, ali pokrenuti po Lokalnom nivou i ego frakcije kao skrivene centar ovde operacije.
  
  
  Svi niz hodnik, njen
  
  
  
  
  
  
  Samo sam prošla kroz vrata. Očigledno, nije bilo mnogo sobe, kao da su morali da je isklesana iz čvrstu stijenu. Čujem glasove naprijed, prestao je naglo.
  
  
  "Ja sam kraljevski doručak za vaše Visočanstvo ego." To je bila hrana dostavljača glas, puna sarkazam.
  
  
  "Samo dostavljam edu i ostaviti idiotski komentara." Telefonska glas je bilo grubo i poslovno ."
  
  
  "Što je Američki radi tamo?" radnik pitao. "Da li je on spreman za poseban dan."
  
  
  Sad je polako se preselila duž zakrivljeni zid da pogledaj procesima, a do tačke gde je mogao da vidi nit koridora. Vojnik sa impresivan crni brkovi stajao tamo, čuvaju masivne vrata. On je uzeo hranu tacnu iz radnik i ispupčene usnama prije nego što kažete, " nije ništa drugačije od i obično, osim što je on ustao u zoru ovog jutra. Ali ne mogu da znam šta se dešava u glavi."
  
  
  "Ne, ja ne mislim tako. Pa, najbolje za njega, najgori za mene. Ide na doručak za dosadna kašu.
  
  
  On je požurio nazad niz hodnik na put kojim je došao. Sad, da sam znao gdje da nađe Barnabasa, morao sam da nađem način da dođemo do njega. Dok razumijevanje ovaj problem, skrenuo sam to za znakove, i kasno sam vidio figuru približava u daljini. Mogu ti reci po obliku to je bio jedan od vojnika.
  
  
  Slučajno, kao ako je nešto zaboravila sam, okrenuo leđa. Zvao je da mi je, ali ona je igrala gluv i glup. Oko krivine, van vidokruga vojnici, on je požurio nazad u utočište za Varnova. Ali " shaggy dolazi iz ovog pravca. Napravio. Obrazovanje isporuka radnik će se vratiti, slijedi drugi vojnik na vrata u Štali.
  
  
  Brzo je natjerao da se predomisli i požurio da jedina vrata koja vode niz hodnik.
  
  
  Vrata su bila zaključana, pa sam otišao pod radnik je radio u mojoj minut i našao tanka elastično striptiz od čelika. Ovaj uređaj je jači i fleksibilniji od tradicionalnih komad plastike, i radite li brzo sa jednostavnim bravu.
  
  
  Kao radnik je i dalje se približavaju sa jedne strane i vojnik iz druge, joj, otvorio vrata i požurio unutra.
  
  
  Poglavlje dvadeset.
  
  
  Za nekoliko sekundi, luksuzna unutrašnjost ove sobe došao zajedno. Nije bilo teško pojaviti, nije dosadno boje. Meka tekstura-jastuci, sofe, kreveta, ležaljke-sve u karneval duginih boja.
  
  
  "Mogao bi bar kuc" je jasno ženski glas je rekao da je iz negdje sa moje lijeve strane.
  
  
  "Veliki naučnik trebao ustati rano danas," još jedan glas je rekao da sa druge strane.
  
  
  Kao oči prilagođen da prigušiš svjetlo, njena, otkrio sam da su glasovi bili dolazi iz redom od saten kreveta i pufnastim jastucima u produbila kružića na svakoj strani sobe. Dok je gledao, odsutan plava glave su se pojavili na levo i desno, slijedi tijela koja je izgledala kao koledž navijačica softver. Plavuša broj jedan nosila je pink spavaćicu dovoljno kratka da odem nikakve sumnje da je ona bila rođena plavuša. Broj dva je nosio harem pidžame koje si providan dovoljno da potvrdi da je takođe i prava plavuša.
  
  
  "Nadam se da ne smetam," rekao sam.
  
  
  "Zove se Terri," rekao plavuša broj jedan u roze useve vrhu.
  
  
  "I zove se Jerry," rekao je broj dva u haremu pidžamu.
  
  
  "Obojica su napisano sa 'i'." Terri objasnio
  
  
  "Važne informacije," rekao sam.
  
  
  "Mi smo bliznakinje," Jerry predložio.
  
  
  "Još zapanjujuće otkriće," rekao sam.
  
  
  Devojke ustao iz kreveta i došao na moju stranu.
  
  
  "Nikad te nisam vidio prije nego," Terri rekla.
  
  
  "Ti ne pripadaš ovdje, je li?" dodao Jerry.
  
  
  "Došao si kao oluja," Terri rekla. "Mislim da te jure, a ti želiš da te sakrijemo. Kako se sjajno!"
  
  
  "Ti nisi policajac, zar ne?" rekao je Jerry. "Mi ne skrivamo policiju."
  
  
  "Nisam policajac," ih je uvjerila. "Ko sam i šta sam uradio je previše za objasniti za manje od sat vremena, i nemam trideset sekundi. Ali ti mogu reći da sam jedina u blizini dobrih momaka i ja se uopće ne šalim - treba mi tvoja pomoć ."
  
  
  U tom trenutku, čuli smo glasove i otišao da slušam ispred vrata.
  
  
  "Zašto si se okreni i vrati se kad bila je te zovem?" To je glas vojnika, koji je vikao na mene u hodniku.
  
  
  "Ne znam o čemu pričaš. Ona je samo bila ostavio za doručak. Nisam te vidio samo sada, " radnik odgovorio.
  
  
  "Ti si hodajući ovdje prije minut, onda se okrenuo i otišao nazad."
  
  
  "Ne ona."
  
  
  "Nitko nije došao s tobom?"
  
  
  "ne. Pitaj Yuri u profesor vrata. "Ja ću. Promijenit ću joj ego. I ako lažeš, nije bitno. Idemo, druže! "
  
  
  Zvuk radnik je korake dolazi niz hodnik. Ključeve prsten ispred vrata.
  
  
  Joj ušuškati da se žalim iz obavešten strani dan, Oružje u ruku. Blizanci zurila u pištolj sa širokim cornflower-plave oči, onda gledali jedni druge, ali u frustracije. To mališana, kroz ovde mali mozak u ovom trenutku, može značiti život ili smrt za mnogo ljudi.
  
  
  Čuvar otključana vrata i otvorila pukotinu.
  
  
  "Dobro, dobro, djevojke, rano ustati," rekao.
  
  
  "Šta je oko nje?" Terri rekla.
  
  
  "Možemo gore kad god hocemo," Jerry dodao.
  
  
  "Gore dolje, gore, i dalje.
  
  
  
  
  
  
  Pa, to je vaš život, " čuvar i šmrkala.
  
  
  "Ko je oko nas želi da razgovara jutros?" pitala Terri.
  
  
  "Ili je to oboje nas opet?"
  
  
  "Treba nam ovo, mi smo to treba i nešto drugo. On je samo imao za doručak, i njegov posao je na prvom mjestu. Onda eda - i žena za desert ."
  
  
  "Šta onda radiš ovdje, Marcus?" "Ne da nam uđu u sobu osim ako profesor šalje te da dođeš po nas."
  
  
  "Tražim čovjeka," rekao je izmirenje.
  
  
  Emu odgovorio na devojke se smije.
  
  
  "Mislila sam da sam vidjela radnik u hodniku," Marcus nastavila rawly. "Neko ko nije mjesto u timu. Mislio sam da će doći ovdje."
  
  
  "Nismo videli jedna osoba," Terri rekla nevino.
  
  
  "Bilo je takvo razočarenje," Jerry dodao disgustedly.
  
  
  "Nisam u blizini ljudi koji vide fantoma," Marcus je rekao. Čuo sam ga trebati privremeni korak naprijed. "To će biti neko vrijeme prije nego što profesor završi dorucak, i poslaću po jedan oko tebe. Pošto ona je već ovde, možda možemo zabavljati druge zabavu malo ...
  
  
  "Definitivno nije!" Terri ubacim. "Naš ugovor kaže da smo ovde isključivo za Dr Varnov. Bili smo upozorio da se ne igram sa drugima."
  
  
  "Ali razmisli pažljivo," Jerry rekao mischievously.
  
  
  "Mucenje," čuvar rekao. On se vratili i devojke zatvorena vrata. Bravu zatvorena.
  
  
  "Sada smo stvarno u nevolji," Terri kikotali.
  
  
  "Ali smo se toliko zabavljali," njena sestra je rekla.
  
  
  "Hvala puno, "rekao sam, i skliznuo Oružje nazad u futrole. Joj, chuckled. "Možda mogu naći nekog vremena da ti se odužim. Istina je da si ovdje samo da... griješiti... služim Warnow?"
  
  
  "Čuli ste šta smo rekli da Marcus, mi smo samo vetar - gore igračke za Američki naučnik," Terri odgovorio.
  
  
  "I s obzirom kakva je on osoba, ne zauzimaju puno našeg vremena," Džeri rekao, i došao do mene.
  
  
  "Kako si ušao u ovo?" Pitao sam je.
  
  
  "Misliš, šta radim dobre devojke poput nas u mjestu kao što je ovo?"
  
  
  "Nešto kao to."
  
  
  "Mi odgovorila na oglas u podzemni novine u San Franciska," Jerry rekao. "Vezane devojke želim putovati, uzbuđenje, avanturu."
  
  
  "I očigledano si dobila posao."
  
  
  "Naravno. Mora da je bilo pedeset drugih devojaka, ali imali smo prednost biti blizanci."
  
  
  "To nije sve što si imao," rekao sam, uz napomenu ih je velikodušna oblika.
  
  
  "Volim te", Terri rekla.
  
  
  "Kladim se da si i vrijede mnogo više od čovjeka od profesore," Jerry dodao.
  
  
  "Ne zanima me ego seksualni talent ili ih odsustvu," rekao joj je ozbiljno. "Ali ispostavilo se da je najopasniji osoba na svijetu, prijetnja za Sjedinjene Države i cijeli svijet. Poštedeću te grozne detalje, ali vjerujte mi, nema ništa važnije budućnost čovječanstva sada nego za mene da odem u Varnov je laboratoriji. I ona, želim vi djevojke da mi pomogneš ",
  
  
  "Misliš da je glup me pokušava da bude važnije od ovoga?" rekao je Terri, podižući je kratak spavaćicu čak i više.
  
  
  "I ovo?" Jerry interjected, da slomi i pojas za nju donji dio pidžame i da ga povučemo u sred joj zaobljeni bedra.
  
  
  "Rekao sam da više važno, djevojke, nije više zabavno."
  
  
  "Zašto bi mi ti pomogao?" pitala je Jerry. "Ti nećeš ni biti ljubazan da nam."
  
  
  Bilo je jasno da patriotizam i humanizam su reči koje nije vidljiv u ih je prilično sjajno glave. Ali bez ovde je da pomogne, moje šanse su nula.
  
  
  "Kako stara izreka kaže," poker face čovjek rekao sam joj, " ti počešeš moja, ne tvoja."
  
  
  Par teleportirat osmeha znanja osvetlila sobu. "Misliš da će?" blizanci kažu da je u jedinstvu.
  
  
  "Ako možeš mi pomoći da uđem u Varnov je laboratorije."
  
  
  Klima glavom sretno, oni mi je uzeo ruku, i odvela me do gomilu šarene jastuke, gdje su uklonjeni brzo tanka pokriva. U treptaju oka, oni su bili goli, uzima razne zavodljive predstavlja među jastuci. On je otkrio da je Terri imali mali beleg ispod levog grudi, a to je bio jedini način na koji je mogao da joj kažem osim blizanci.
  
  
  To je bio jedini put u životu da njena je bila u žurbi da završi šta je verovatno je najuzbudljivija stvar oko svih ljudskih operacije. I tako postavila novi svjetski rekord za uklanjanje koliko odjeću moguće u manju količinu vremena.
  
  
  "Mmm, ukusno," Terri osvrnuo.
  
  
  "Znala sam da će imati više od toga stari profesor," Jerry odobrio.
  
  
  "Dođi ovamo," Terri naredio, " to je otvorena između nas."
  
  
  Brzo je dobio na koljena i smjestio u klasičan poziciji sa Terry je više nestrpljivi malo tijelo.
  
  
  "Nje ispod imele, nije mislio između mene i između nas," rekla je sa uzdah, nisko da se žalim to nije zvučalo kao žalbu na sve.
  
  
  "Mogu li?" Pitao sam ga dalje po ulasku u vrata raja.
  
  
  "Oooooooh," ona jadikovati.
  
  
  "Ja ću je nazvati igra u budućnosti," ja sam joj rekla, i zagnjurili smo u tunel ljubavi.
  
  
  To je kako je sve počelo, iako za veoma kratko vrijeme usvojili smo beskrajne broj gimnastički predstavlja, većina koji nisu opisao u brak uputstva.
  
  
  Posle nekog vremena, mi smo postali tako se zadubili u još jedan prijatelj Jerry rekao u nizak, tužno glas:: "ja zaista ne volim da igram sedamdeset."
  
  
  Stavili su me u neugodan položaj razgovarati, ali okreće glavu, sa veliki napor, pitao sam je
  
  
  
  
  
  
  Nevino: "Što to znači, Jerry? "sedamdeset da se igraju."
  
  
  "Bože, svi znaju da," ona je rekla grumpily. "Sedamdeset-šezdeset-devet sa jednim okom."
  
  
  Ona je prišao sa pismo za nju, i sa malo ubeđivanja, postala je treći partnera u jednom od najzahtjevnijih, egzotična, i dosadan predstave mogu da se setim. I sećam se da je to puno.
  
  
  Nakon toga, kao da joj je netko tražio da haljinu brzo, blizanci me pogledao sa sretna lica izmešano sa malim osmeha i namiguje zahvalnosti. To je bio Jerry tko je rekao da je sa dugim, sretan uzdah,"znate, mislim da su tri od nas će biti super par."
  
  
  Ali moj um je već bio zauzet sa problem Warnow i kompanija. "U redu", rekao sam, " zabava i igre su gotove. Sad hajde da vidimo ako možemo pronaći način da jedan od Nox Varn.
  
  
  Oni klimnuo skoro u jedinstvu. Ali da nema pravog kamate na njihova lica.
  
  
  "Sjećaš li se naš mali dogovor?" Joj ih pitao.
  
  
  "Da", Terri rekla se mrštiti. "Ali to može biti opasno da ti pomognem."
  
  
  "Osim toga," Jerry dodao. "Mi imamo puno za izgubiti. Oni nam platiš više para nego što smo ikada videli u naše živote. Kada odemo odavde, idemo da ga koristiti za otvaranje mali clothing radnji."
  
  
  U to vrijeme je imao sam dojam da blizanci nisu glupa kao da su se pretvarao da.
  
  
  "Zato ćete otvoriti clothing radnji kada odeš odavde," rekao sam. "A šta misliš da ćeš ikada otići odavde? Ti si zatvorenika, zar ne znaš? "
  
  
  Terri kimnula ne glavom, " Mi nismo zatvorenike na sve. Moramo da dođe i ode, kao mi, molim te. Kad nam dosadi da bude zatvorena, hodamo po cijeloj kući. město. I niko nas zaustaviti ."
  
  
  "Naravno", rekao sam. "Možeš ići kuda god ti želiš, jer nema šanse da iz oko ovog kamena tvrđava, osim zraka. Ali reći ovim ljudima da želiš da prestanem pušiti i pitati ih da te izvučem odavde. "onda će znati što je trebalo je davno da si možda, kao robovi biti u lance."
  
  
  Sada ih je imala punu pažnju. Ovde je sladak sijaš lica su postale ozbiljne, i razmijenili su uplašio pogledi.
  
  
  "Nisam rizikujem svoj život, dolazi ovamo sa smijeh," on je u žurbi nastavak. Ovi ljudi će da preuzme Americi i cijeli svijet sa atomsku snagu. Ovde bombe su već stavili u ključ NAS gradova, i spremni su da eksplodirati ako mi ne ispunite sa ovde zahtjeva ."
  
  
  Pogledao je u svoj sat. "Ako ja ne mogu da Varnov, koji je jedini koji može da aktivira uređaj, prve atomske bombe će uništiti New York i sve ego rezidenata za samo dva sata."
  
  
  Otac joj je klimnula kao oni gaped. "Da, ovo su činjenice. I želim vi djevojke da bi prestao da pokušava da zahtevaš ovu glupu plavušu na mene i nastavimo. Jer, osim Varnov, koja je prijavila svojoj zemlji, mi smo samo tri Amerikanaca u sred neprijateljski kamp.
  
  
  "I bez mene, ti nikada nećeš izaći odavde živ."
  
  
  "Oh, moj Bože," Terri rekla. "Kako ti možemo pomoći?"
  
  
  "Želim ovo je postupak da se koristi da se vas dvoje na Warnes' laboratoriju, životnih nastambi, i sve drugo, i nazad. Želim da mi kažete sve što si vidio tamo, to će mi dati trag da ego operacije. I to brzo, vrijeme je da krenemo odmah! "
  
  
  Oboje su počeli da pričaju u jednom. "Čekaj," rekao sam, " Terry, samo naprijed."
  
  
  "Tamo je zaštitar," ona je rekla. "Ali Marcus je na dužnosti, većinu vremena. On spava u maloj sobi iza profesor vrata da izgleda kao da je čisti čelik. I on je jedini koji nas vidi napred i nazad. On je pritisnuo alarm dugme, i Varnov ide na drugoj strani vrata, otvori, i govori kroz neku vrstu željezo rešetku. Nema ključ za ta vrata; to se otvaraju iznutra - i profesor nikada nam ne govore zašto ."
  
  
  Dobro. Još nešto?" Pukla sam. "Šta je unutra?"
  
  
  "Kada odeš u," Džeri rekao, " ti ćeš vidjeti kancelarija sa stolom i telefonom. Mjesto je golim, nema drugog nameštaj. Ali tamo su podnijeti ormarića. I veliki smjestio mapu Sjedinjenih Država visi na stenje blizu stolicu. Još jedna vrata vodi kroz ured b ...
  
  
  "Čekaj malo!" Terri prekinuo. "Tamo je zid siguran iza ove kartice. Pa, nisam baš sigurna. Ali kvadratnih kutak.
  
  
  "Kako znas?" Sl pitao.
  
  
  "Jer je jedan dan kad sam došao, vidio sam to. - Mapa je uzeo slobodan i da legneš na pod pod ovu rupu u stenjanje na primjer kvadratna metra. Warnow imao papire raširite se na njegovom stolu to mora da je bio čitanje dok se on me je čekala. Izgleda da je zaboravio da staviti u novine i dalje pokrivaj město sa mapom.
  
  
  Ona vidite, reče. "Ili je on misli da sam preglup da znaš razliku između stenjanje rupu i ti znas sta. U svakom slučaju, pravio sam se da ne primetim, a nisam radoznali u to vrijeme. Sledeći put kad je poslala po mene, mapa je još uvijek tamo, bez papira."
  
  
  "Kako to da ti kažem osim?" Pitao sam, samo da potvrdim imam dar da predosjetim.
  
  
  "Imam beleg ovde," Terri rekla s najslabije nagovještaj osmijeh, ukazujući na područje pod joj ostavio grudi. "I kao što možeš da vidiš, nosimo razlicite kostime da razlikuju nas."
  
  
  "U redu, Jerry, samo naprijed. Šta je u sobi pored ured? "Pa, to je zaista velika soba odvojena od zavesa.
  
  
  
  
  
  Na jednoj strani je krevet, par komada nameštaj, i kupaonicu koji povezuje direktno u kancelariju. S druge strane, ne pitaj me. Nikada ga nisam vidio, ali ja mislim da je to vjerojatno neku vrstu opreme. Oh, da, i pored kreveta, tamo je još jedan oko ove unutrašnje telefone.
  
  
  "Da li si ikada čula sam ga kako priča na ove telefone?"
  
  
  "Samo jednom. Ali to je bilo nekako dva odvojena razgovor, i on nije razumio "
  
  
  "Dva puta kada je bio tu, Emu zvali su," joj sestra je rekla. "Nisam razumela ono što je on govorio bilo. Ali mislim da sada znam ."
  
  
  "Pričaj mi o tome, Terry."
  
  
  "Pa, izgledao je jako ljuta. I rekao je nešto kao, " Vidi, ne idem na mene, Generale, i nemoj da mi pretiš. Zapamti, ako odeš, i sve ide sa mnom. Uključujući u Moskvi, general koja je došla na konferenciju sa dva kofera. Ali iz nekog razloga, jedan od njih je izgubila ." I onda je zastao i rekao, " da Li vam to nešto znači, Generale?"
  
  
  "Ne znam šta on kaže da general," on osvrnuo. "Ali to mi govori mnogo. Varnov ima ovakav sistem da, ako on umre, sve gradove, uključujući Moskvi, će umrijeti s njim. Ne samo da je zlo kopile, on je također jebeno pametan.
  
  
  Moj um se otele na trenutak kao što sam sredio raznim aspektima izvedivo plan. Onda je on rekao, " u jednu ruku, vrijeme je najvažniji faktor. Ali ja ne vidim to. Mogu da se Marcus da vodim jednog od vas da Ond. Ali ne mogu natjerati Warnow da se otvorim ako on ne preuzmu inicijativu. To jest, ako već nije poslao Marcus, nakon tebe.
  
  
  "Također, ne mogu da se probijem kroz nakon što si bez ubijanja Markus, koji će stajati otvoren je za jedan dan gdje Varnov je egom mogu da vidim. I pre nego što sam mogao pobrinuti za Marcusa, i on je zalupila vrata u lice. Tako da je to sve zavisi od te devojke. Ko dolazi da vidi njega danas, moram da je nešto udarilo u ta vrata tako da ga ne zatvore potpuno, i to tako da Varnov ga ne primjećuje. I potrebno čudo vremena ."
  
  
  "Imam bolju ideju," Terri rekla. "Onaj koji je dobio profesor je odobrenje ide sa njim u spavaću sobu, pumpe ego, i stavi ga u krevet. Ona je onda, moli joj da idem u kupatilo. On ne moze raspravljati sa tim, tako da zaključava se u kupatilu, baciti kroz vodu, i onda ide na studij i otvara čelična vrata za tebe. Onda je vrati kroz vrata, i penjao se na krevet sa Varnova.
  
  
  "Cisti genije," rekao sam.
  
  
  "U međuvremenu, morat ćeš se otarasiti Marcus," Terri rekla, " i sacekam dan."
  
  
  "Daj mi pet minuta," rekao sam. "I ona, želim Marcus biti namamio ovdje od strane preostalih devojku, tako da ona može biti sređeno brzo i tiho od nen."
  
  
  "On obično ne želim da nas oboje u jutro zabavu," Jerry rekao. "Ali pretpostavimo da on to zna?"
  
  
  "Ne brini, ja ću biti spreman za gotovo ništa," joj je otac rekao.
  
  
  Tamo je bio još jedan pažljivo tišini, i onda je on rekao, " Sada je sve što treba da uradimo je da čekamo. Ali za koliko dugo?
  
  
  "On je kao sat," Terri rekla. "To bi trebao biti ovdje svake minute."
  
  
  "Da," Jerry rekao. "Ali ako je ego je veliki dan da izbriše New York, možda će on biti nervozna i prokleto dobro ne želim da spavam."
  
  
  "Isuse," Terri jadikovati.
  
  
  Nisam joj ništa reći, jer veličinu u obzir i potencijal katastrofa u odgovor preplavljen moj mozak.
  
  
  Dvadeset i jedna
  
  
  Tamo je bila neka vrsta noćnom ormariću u mračnom kutku sobu, i seo sam na to, potpuno isključena iz od svjetla. Minute uzrujana tako beskrajno, i moj tijesno, izgurati nikakva mišiće molio za olakšanje. Konačno je on ustao. To je bilo glupo da ostane u tako neugodan položaj kad bi verovatno mogao da čuješ upozorenje zvuk ključ jednom dnevno.
  
  
  Pola sat vremena je prošlo od kada je suđeno da reume na ogromnu otvarač uklonjena, Varnov hteo da odustane neozbiljni sv i koncentrisati se na grim poslova na dan, njegova ruka spremna da pošalješ signal da bi raznijeti grad New York. u nebo. I ako u zadnjih sat vremena predsjednik nije odlučiti da rizik paniku u naciji i evakuirati Manhattan, sudbina svih ovih ljudi je u mojim rukama.
  
  
  Kao čekao ju je, borio se raste osjećaj straha, izračunavanju izvodljivo od pola tuceta alternativni plan. Svi su praktične i dovoljno pametna. Ali svaki došli u ćorsokak - je neprobojan čelika zid između mene i Varnov.
  
  
  S vremena na vrijeme, nejasno potisnuti zvuci, se mogu čuo zajedno tunel koridora. Nejasno glasove, je thud teška stopala, dole do kraja metala. Devojke me slušati sa svojim ušima stan uza zid, ali izvještava da nisu čuli ništa bitno, samo beskoristan brbljanjem kao nekoliko ljudi, očigledno u žurbi, prošli mimo.
  
  
  Onda, nakon što je dug period tišine, kad je bio da rizikujem ocajnicka prica, bez obzira koliko ludo rizik, bio je nestrpljiv pokucaj na vrata, a odmah pored zveckanje kljuc u bravu.
  
  
  Već je bila dobro sakrivena, kad Marcus uletio u sobu profesor je konkubine i vikao: "Ti si Mala Gospođice Krtica," Američki zahteve.
  
  
  
  
  
  
  Tvoje usluge za dva! Profesor je priveden zbog posete od svojih nadređenih, i on kaže da, ako se ne vratiš odmah, on će nahraniti general je psi za večeru.
  
  
  "O, moj Bože, ovi psi će pojesti jadna mala me u tri zalogaja," Terri rekla u svojoj slatko glas. "Hajde da požurimo pre nego što profesor gubi strpljenje."
  
  
  "Mislim da si htio reći, ego - cool, ne ego-vruće, draga Terri," Jerry ispraviti.
  
  
  "Zovem ih kako ja vidim ih, dragi," odgovorila je, i otrčali do vrata.
  
  
  "Oh, Marcus," Jerry pitao, " možeš li se vratiti za mali trenutak prije nego izbavi moja sestra?
  
  
  "Vrati?" Marcus pukao irritably. "Zašto?"
  
  
  Ja sam usamljena i ... I treba mi pravi muskarac, a ne ovako umoran stara vreca kostiju.
  
  
  "Da ne? Da je ovo slučaj sada? Marcus je rekao, njegov glas tresao od uzbuđenja. "Šta bi ti uradio sa pravim čovjekom u samo mali trenutak?"
  
  
  "Imate li dvije male minuta?"
  
  
  "Mogu spasiti mnogo, ali možda imam problem."
  
  
  "Neću ti reći. I ne mislim da bi trebali riskirati?"
  
  
  I onda, onda je grozno, nesigurna pauza: "Da, odmah se vraćam. Za manje od minute. Biti spremni!"
  
  
  Kao da je to bio neki znak uzvika sporazum, vrata zalupila sa thud. A onda, tu je bio veliki vakum šutnje.
  
  
  "Ne gubi nas na trenutak," Jerry rekao je da je u niskom glas,"i zadržite ga!"
  
  
  "Krojač, nikad ne znam šta ego udario," ona mrmljao, i njen čučećeg opet dole.
  
  
  Marcus vratio nekoliko sekundi kasnije.
  
  
  "Kao što vidite, njen muž joj je ljubavnik," Jerry rekao.
  
  
  "Ja sam spremniji nego što ćeš ti ikad biti," rekao je da Vaughn sa nervozan cerekanje. "Ali moram da čuvar Warnow je vrata, i nemam vremena da se svučem."
  
  
  "Zaboravi na ovaj glupi dan," Jerry je odgovorio. "Divljeg slona toranj dvadeset metara visok ne bi bio u mogućnosti da ga slomiti ako unutrašnje soba je bila pokrivena od poda do stropa sa kikiriki."
  
  
  Očigledno, Marcus je previše daleko od želim da odgovorim. Ali minut kasnije pustio par poslovno grunts kad je Jerry rekao je, "Oh, moj Bože, ti si previše!", i da joj se iskrao sa leđa toaletnom stolu.
  
  
  Njeno blago ali brzo istupio sa štiklama. Njoj Bih i Hercegovine sud osuđen zbog ih na trenutak kad je podigao svoje oružje preko ego je ženu. Jerry je otvoriti oči proširio na vidiku od mene.
  
  
  Odjednom, možda dovela neka životinja instinkt ili pogledaj me u Jerry je uplašio oči, Marcus podigao glavu i pola pretvorio u mene.
  
  
  Pa je umesto toga, on je ubo emu je oštricu u prsa.
  
  
  Ego je usta su bila otvorena i oči su mu bile otvoreno mogao vjerovati. Ali onda, sa malo plakati i užasna pravi grimase, on je brzo izvukao po nož, i obediently srušio na vrhu Džeri i zamrznula.
  
  
  Njena obrisao oštrica na ego uniformu jaknu i našli oružje, dok Jerry, sa najviše uzasnut izraz na njegovom licu, pokušao uzalud da gurnem telo dalje od jok. Ego je zgrabio ruku na rame i povučen, a on je krenuo na podu. On gledao u beskonačnost svemira.
  
  
  Džeri je sjeo i obrisala krv sa njom golo tijelo sa uglu listu kao da je ona me pogledao sa izraz ne mogu baš da mjesto. Osim toga, možda je to bila mješavina divljenje, nevjerovanje u blizu stvarnosti divljak smrti, i trunčicu gađenje. Da li je on me je mrzeo, krv ili leš, ne bih mogao reći.
  
  
  "Da", ja sam rekao, kao da reagira na neizgovoren otvarač, " glas kao da se ovo desi. I ako ne požurim, milione drugih, mnogo nevinih ljudi će umrijeti."
  
  
  Onda ju je ostavio i, baci pogled gore i dole niz hodnik, on trčao sam za veliki čelična vrata za koje Varnov i daljinski uređaj čekali na krila.
  
  
  Par nestrpljiv, znojav minuta je prošla. A onda je čula klik bravom, i vrata su otvorena samo razbiti. Počelo je da krene prema meni, ali uhvatila sam ga sa mojim ego i stisnuo u, baš na vrijeme da uhvatim pogled Terri je gola nazad, koji je skoro skriven od pogled do zatvaranja vrata.
  
  
  - Zatvorio vrata ... nježno ... i pogledao u sobu jedan gutljaj. Prema Džeri je opis, nen je imao stolicu sa telefonom, ormari, veliki smjestio mapu Sjedinjenih Država, i dio Centralnoj Americi to nije spomenula. On je otišao po fiokama stolice, ali bili su u zatvoru. To je napravio još jedan prolaz, u ormariću, rezultat je isto.
  
  
  Pregledao sam mapa. Prstenje, uvučena u crvenu olovku i flomaster otišao oko sedam NAS gradova i Panamski Kanal. Mete za uništenje. Jedan od gradova ovdje je Cleveland, ali možda ćemo imati o to oglušila, od ego-uništavanje bomba je bila presreli carine. Na mapi, gradova odbrojani, i sa izuzetkom Cleveland, bili su u izuzetnim reda: New York, Chicago, Hjustone, Los Angeles, San Francisko, i Washington, DC.
  
  
  Međutim, primjetio sam da je kapital je sačuvati do zadnjeg, nema sumnje da daš naša vlada priliku da pregovarati dok poslednjih sat vremena.
  
  
  - Mapa je suspendovan od strane žice iz jak bakra kuka. Ego je dopustila da joj slobodan sa sigurnošću da, kao Terri rekla, ona će biti pronađen u ogromna rupa ili skrovište gde tajni dokumenti su bili skriveni. Ali nema takvu rupu
  
  
  
  
  
  Zidovi pod mapu su glatki.
  
  
  Palo mi je na pamet da jednostavno rupa-u-žalim mapu nije bilo previše pametna za Varn nivou naučnik. I sada poceo je da eksperimentiše sa glavešine kuka, okrećući ego u različitim pravcima, ali otkriješ da je čvrsto popravio i nepokretni. Ali ne potpuno nepokretna. Jer kad kuka je povukao natrag, to je kliknulo malo. Odmah, kvadrat dio zida ubacili nazad bez zvuka, otkrivajući teglu sadrže mali kožne-vezan notes i niz odbrojani crteža, svaki sa crvenim zaokruženo lobanje sve preko toga, koji je, da mi je bar jasno ukazuju na lokaciju bombe kofere da je bila postavljena.
  
  
  Namjestili su lokacije, to jest, ako si imao prikladno objašnjenje, u kojoj je zgradi u koji grad u hodniku. Bez pomoći ili druge smjernice, prijepis nije imalo smisla.
  
  
  Iako izgleda kao da godinama u ovim napeta, inače nervozan okolnostima, pogled na sat mi je rekao da su samo dva minuta je prošla. A pošto je znao da Vamou mogao živjeti još deset minuta ili više kad Terri upozoren da mi treba za put, ona je podigao u stolicu i počeo brzo učim od kožnu-vezan dzepnu knjigu.
  
  
  Prvo, slova i brojeva sadržane u nen su kao jasno da većina ljudi kao Kineski križaljku. Ali ja sam navikla da sve vrste zagonetki i nema mnogo agenata u svijet koji si tako dobro upucen u umjetnosti rješavanje pristupne šifre. Ona uskoro postao svestan Američki šifra koju koriste naučnika Varni doba u nen. I dok je šifra je u biti jednostavno ako je neko imao dali divno pametan matematički formula za ego dekodiranju, koliko znam, nikada nije bio hakovan do neprijatelj unutar ili van NAS.
  
  
  Ja sam pregledao moje pamćenje, i u principu šifra je palo na glavu odmah. Našao je na olovku i vlasnik na sto pored notes i napravio brzo stenografiju bilješke, dešifriranju i skrati samo osnovne osnove tekst i brojeve, uključujući glavu smrti zavjeri. To uključuje tajne Varn bomba eksplodirati naprava aktivira samo-pogon pisaljka. Oko elektronike ... bila napravljena u dolar veličine disk veličine kožu mlatnuti da ego stanju da prenese moćan visoke frekvencije signal na velike udaljenosti-uređaj nešto slično pacemaker, ali mnogo sofisticiraniji, eksplodirala sve bombe u jedinstvu sekundi nakon Varns ' zadnji otkucaje srca.
  
  
  Ovo kompliciran, neverovatno mala daljinski uređaj je nazvao "Ključ" na prvu stranicu. I na zadnju stranu, pod ide: DEAKTIVIRATI, je postojao niz pet brojeva da, kao objasnio je u tekstu, bila je ključ iskljuci puno ime cak i nakon što su dobili eksplozije signal. Ovo hitno sigurnost novosti će izbjeći vezuje pejsmejker da Warnow srce.
  
  
  Ali postoji kvaka. Nakon time-lapse signal koji je aktivirao bombu je poslao, bilo je samo još trideset sekundi da otkažem eksplozije.
  
  
  Ona brzo mentalno fotografisao brojevi i projektovao ovde slike na zid ispred njenog uma. Imam skoro greška-slobodne memorije, i sjećam se tuce brojevi ne bi bio veliki problem. Međutim, on je napisao to brojevi na komad papira, na koji je prikupio i spusti dole za minut.
  
  
  Studirao sam to za minut sa olovka i disk, a onda napisao lokaciju kofere-puno ime u mnogo gradova.
  
  
  Koji ovo radio, stavio sam knjigu i beleske sa transkript svoj smisao u svom drugom širina. Trebalo mi je pet minuta da zapišeš su činjenice, jer sam želeo da imaš direktnu trenutno znanje o uređaj ako sam da će biti prekinuto Warnow je ubica plan. Otkrio sam da mogu da se setim skoro sve da sam stavio detalje u pisanju prvih. U svakom slučaju, jednom si imao uređaj shvatio, bilo je tako lako raditi kao dira raznim kompas poena sa olovkom.
  
  
  Sada je gurnuo planove, koje su previše razvijen za ih nositi, u zid kontejner, pukla glavešine kuka da zatvorite rupe, i objesio kartu natrag.
  
  
  Joj tiho ušli u kupatilo i prišao da neki dan. Leaning blizu njega, čuo sam šta pretpostavio sam da je Varnov glas i Terry odgovara na glas. Ignorisao sam razgovor kada sam izvukla oružje iz futrole, i pokupili je kvaka. Ali suština je da Varnov se izvinio što si požurila zbog "hitno eksperimente to treba biti spreman odmah," i Terri molio za hej, još nekoliko minuta s šarmantan profesore, ko je bio tako veliki čovjek koji ga je gušiti. više isti.
  
  
  Kada je njena majka polako otvorio vrata i pogledao u, Knox Warnow, nosi belu laboratoriju jaknu preko pantalona, je stajao u profil me, njegove ruke na njena ramena-Red kad je, obučeni u budoaru odjeća, pogledao Emu u oči sa lažnim zrak. obožavanje.
  
  
  U Varns ' kosa beše crna, teško šarao sa gray. To je imao malu rtu
  
  
  
  
  
  vitki karakteristike i tanak tijelu koji je izgledao skoro krhka. Prije lasica, dok joj pogled upoznao Ego je svjetlo zelene oči koje su bez emocija, iako su bili teško i sjajni kao smaragde, on je bio neobičan pretnja za opstanak i najmocnija država na svijetu. I ne mislim da postoji čovek koji bi mogao proći kroz jednu rundu s Terri ili njen blizanac.
  
  
  "Poslaću joj za tebe i tvoju sestru večeras," on je govorio sada. "Neće biti nešto, da proslavimo sa starim šampanjac i specijalnu večeru. I onda provesti dugo, egzotičnu noć za zadovoljstvo zajedno ."
  
  
  "Sumnjam da je to vrlo mnogo, Varnov," emu joj rekao kako je ušao u prostoriju iza Lugerom . "Nisam očekivala da se vratite u Sad večeras kao moj zatvorenik."
  
  
  Ego je lice pao iz pogubljenje dozvolu zastavu kao on okrenuo se prema meni. Kao i on je zgrabio za reči, on joj je rekao, " Teri, vrati se u svoju sobu. Želim da ti i tvoja sestra biti obučena i čekala da se vrati po tebe."
  
  
  Ona otvorila usta da kažem nešto, onda požurio daleko
  
  
  "Ja znam ko si ti," Varnov rekao mirno, lice mu je miran. "Da li vas to iznenađuje?"
  
  
  Jesam, ali ja joj nisam rekla.
  
  
  Varnov potonuli u masivne kožne stolice, pored kreveta, prešao noge, i prešao ruke preko grudi. "Misliš, Karter," on je nastavio sa šapnuo osmijeh, " da nisam spreman za situaciji kao što je ova? Naravno da ne. Nikada neće izaći iz ove sobe, dok si ti živ. I ako ja umrem, skoro odmah pola svijeta će biti pepeo."
  
  
  "Znam sve to," sam rekao. "Imam shvatim tvoje tajne dokumente, i tvoj sve uzalud. Brojevi 5-21-80-54-7 uraditi ništa razdvoje za tebe?"
  
  
  Ego-manično izraz širio se kao sveću na vetru i otišao. Za trenutak, mogla skoro da vidiš zupčanici na ego protiv smjenu dolje, sudare oštro, a onda, nekako, kroz alternative.
  
  
  On ramena stresla i staviti na pale, dao ostavku osmijeh. "Pa," rekao je, " i na kraju, nije ništa važno. Da svi ljudi, i sve gluposti koje stvorenja od smrtnika, nit mora doći."
  
  
  "Plemenitog filozofiju," rekao sam.
  
  
  "Nas dvoje," on je nastavio, " da li sam u tamnici sobi pod kontrolom gustinu svijeta. Razmisli o tome. Samo razmisli o tome! Na neizrecivo moć koju mi imamo u našim rukama ." On je napravio pauzu. "Možemo da udružimo snage i vladati svetom zajedno. Ili možemo uništiti još jednu, jos jednu u narednih par minuta. Šta će to biti? "
  
  
  "Treba nam ovo, mi smo to treba i nešto drugo," rekao sam. "Čak i loš gubitnik zna kada je kraj igre. I prihvati svoje gubitke. Sada, ja ću ti dati trideset sekundi da odlučiš. Pođi sa mnom i suđenje, ili umrijeti u ovoj stolici." Lično, nadam se da ćeš izabrati smrt. Zato će uzeti malo više rizik na vratu da te izvučem odavde.
  
  
  Varnov klimnuo polako, prste jedne ruke spasmodically gnječiti debele obloženi ruku na stolicu. "U redu, njen i ja ću ići s tobom," rekao. On unclenched noge i izgledalo je da ustaneš.
  
  
  Ali odjednom je gurnuo u stolicu je tamo. Upper mekani deo ruku odmah nabore na skriveni šarki, otkrivajući mali svijetlom u konzolu. U nen je imao veliki crveno dugme, prekidač i odbrojani biranju.
  
  
  Kad je udario ruke na dugme, to je pucanj kroz emu grudi. Međutim, njegove druge strane je već tražiš biranju. Pa sam ga opet upuca. Moja ruka shuddered i vratio se da prekidač. Ne znam da li je to bio povratne grč smrti ili poslednji nadljudske napore od čoveka koji je bio samo sekundu od večnosti, ali na moje iznenađenje, ruka nastavila je da se spusti, i kao tako povukao prekidač.
  
  
  Tanka klik je pratio do dalekih potisnuti zvuke zvona i sirena. Ako tako zvuči može prodrijeti u ogroman kameni zidovi i pola tone čelična vrata, znao je, da je vani, u ovoj zajednici vojnika i radnici, to je vrištala, zveci, uho-razdvajanje poziv za pomoć.
  
  
  Njen plan je bio da se Warnow da mi kažeš gde je on nahranili presudno olovka, bez koje će to biti nemoguće da otkažem detonira signale pejsmejker. Ali sada je mrtav, nisam imao olovka, i poslednjih trideset sekundi si otkucava sat. najubojitije više eksplozija u istoriji čovječanstva.
  
  
  Vamov oči otkotrljao nazad u glavi, zaslepljujuća smrt, kao što je on pogledao ruku u moj sat, nagnuo, rastrgao Ego je jaknu, i u skoro isto prijedlog otkinuo mu je košulju. A onda, tu je bio olovka; to je suspendiran iz Ego je vrat dugo silver lanac!
  
  
  Ego je prsa bila gola, ali zapanjujuće sa krvi. Ludo, je obrisala krv od četiri inča trgu sakriti, graničilo tri strane od plastike jamu. On spušta svoje prste ispod ruba i povukao natrag cev od sakriti da otvori ključ sa ego spuštanje po mali odbrojani kontakt poena.
  
  
  Drži iglu kao pažljivo kao neurohirurg možda držao skalpel, on dotaknuo vrh iglu u poena u kontaktu, što je izazvalo elektronski kombinaciju signal zagrijavanje signal.: Pet... dvadeset jedan... osamdeset... pedeset četiri... Sedam!
  
  
  Sada oči pao na sat. Četiri, tri, dva, jedan i-bug
  
  
  
  
  
  
  ! Vrijeme za udarac i uništiti gradova, što nije došao, imao sam četiri sekunde prije nego što skladištu. I to se dogodilo!
  
  
  Ili je to bio?
  
  
  Pogledao je u ruke na stolicu. Iznad crveno dugme je natpis: samouništenje. Iznad prekidača je natpis: ALARM. Broj biranju pregledao to sada. To je nazvao "PROMAŠAJ ODLAGANJA" i oblacis od nule do šezdeset minuta. Na pokazivač, što Varnov je očigledno pokušava smanjiti na nulu, je držao na šezdeset.
  
  
  Šezdeset minuta do čega? Iznad crveni samouništenje dugme, zeleno brylev svetleli. Ne postoji drugo dugme da otkažem privremeno bravu, tako da sam nadam se da je kliknulo isto dugme opet. Ništa. Zeleno svetac je nastavio da gori.
  
  
  Slušao sam joj. U daljini, alarm zvona i sirena je nastavio da hum glasno. Joj lanac i perje su bačena preko Warnow glavu, on staviti uređaj za minut i otrčao do vrata sa pištoljem u ruci. Polomim otvorena vrata i prestravila se uz zaglušujuće zvuke zvona i sirena. Prijavio da je čelična vrata su bila zatvorena, tako da niko nije mogao da uđe i otkriti Varnow tijelo, onda prokleto kroz obezbeđenje i u tunel. Na početku, ona nije vidjela nikog i požurio da bliznakinja spavaće sobe.
  
  
  Kao što je on došao do njega, dva vojnika sa puškama došao je tu iza krivine i uzeo cilj. Njena pritisnut kameru ekran kao otpustili su, ali je promašio. Je pažljivo pucao pravo ruku pucao u trag. Jer je srušio se i pao, drugi brzo se povukao za usmjeravanje.
  
  
  On je pokucao na vrata i vikao njegovo ime. Terri pogledao sa velike oči, onda otvorio da me pusti unutra i zalupila vrata.
  
  
  Obe devojke su bile obučene u pristojno, skoro teške sivo odijelo. Bilo je par malih identične kofere za dan.
  
  
  "Zaboravi", rekao sam. "Mi smo u škripcu, i ti ćeš biti prebrzo to da nosi ovde. Jesi li spreman?
  
  
  Oboje su klimnuo ozbiljno.
  
  
  "Je li netko oko li si ikada pucao iz pištolja?"
  
  
  "Moj tata me je naučio da pucaš mete po pištolj," Terri predložio.
  
  
  "Jerry?"
  
  
  Što je kimnula ne glavom. "Uvijek sam mrzio oružje. Ali ako treba, mogu da nanišani i povuci okidač."
  
  
  Prišao Markus ' ležao tijelo i povukao ego pištolj iz futrole. Terri je ego dao joj je gore. "Pucajte da ubijete," joj je otac rekao. "Hajde, idemo"!
  
  
  Ovde je odveo pažljivo u tunel. Alarm je prestala, i tišina je bio slomljen. Pobjegli smo u stranu u prvu krivinu u tunelu, grljenje se da se žalim. Tamo sam otišao i ispuzao naprijed dok sam mogao da vidim pored putokazi.
  
  
  Tri metara, na povlači vojnik stajao streljaće pušku spreman. Vidio me je trenutak kasnije pucaš, a on je pucao emu u prsa. Moja meta je bio visoko u ovo nezgodan položaj, i to je naglo uhvaćen od ego u usta, onako bulje probio dva prednja zuba prije nego što prolaze kroz ego je mozak.
  
  
  Kad smo prošli mimo ego tijela, devojke zaustavio se i pogledao dole s izrazom lica gađenje. Vojnik je nosio pištolj. Nagnuo se dole da ga pokupi i predao Jerry. Za trenutak, ona je zurila u pištolj kao da je smrtonosno oružje. Ali onda, sa slijeganju, pitala me je kako da koristi to i pokazala mi je svoj telefon.
  
  
  Sada smo se uputili ka izlazu, oko tunel, gde je bio tražim skrivene vojnici. Nismo našli ništa, išli smo na dan brylev. Mi smo požurili niz put za nekoliko metara i naleteo na par vojnici. ljudi u posao odjeća hodaš brzo prema nama. Bili su nenaoružani, pa ih nisam pokušao ubiti. Nisu me ni pogledati. ali je gledao devojke zanimljivo u prolazu.
  
  
  I onda je, sjetio sam se da sam bio i u poslu odjeću, muškarci su tako rastrojen na pogled na devojke koje nisu mogli pogledaj me pažljivo. Možda ima toliko radnici model koji nisu svi od njih su dobro poznate još jedan prijatelj.
  
  
  Skrenuo je sa staze i doveo devojke gore na brdu posut sa velikim stene to je služio kao sklonište i sklonište. Kad sam prestao na veliki kamen i pogledao dole ponovo da budemo sigurni da smo pod prismotrom, dva uniformisani ljudi, koji nosi policajac je znak, izašao iz iza kamena sa puškama ukazao otvoreno na nas od par metara.
  
  
  Nije mogao čuti naše glasove, a ja sam bio uhvaćen lugerom, pa, nije bilo vremena da se podigne moj ego.
  
  
  "Stojim ovde i odmah mi reci ko si," policajac je rekao da me je na ruskom.
  
  
  Srecom, bio sam naučio govoriti jezikom sa savršenim tečno, i ona je brzo rekao na ruskom: "ja sam Boris Ivanov je i Bojnik Rashki mi je dao uputstva za pratnju ove devojke da uzvisine među stenama, gdje će biti sigurno, dok je opasnost je gotova."
  
  
  Policajac vidite, reče, gledala me je pravo u oči, i kaže, " Veliki Stahl ne bi poslao radnika da radi vojnik je posao. U svakom slučaju, sastanak radnika je moj osobni zadatak, i tako ime kao Boris Ivanov nije na mojoj listi. Ja je se ne sećam, i ne sećam se da li se suočava sa strane tinge, nema sumnje da je Amerikanac. Pa, ti ćeš biti Nick Carter tražimo. Jako teško, jer si obučena kao jedan oko nas." Kao policajac pročita ovo radije duge optužnice, ukrao je pogled na djevojke.
  
  
  
  
  
  Kao policajac čitati iz duge optužnice, ukrao je pogled na djevojke. Imali su se mrštiti, zbunjuje izgleda ljudi koji ne razumiješ jezik govore, ali je u isto vreme su izgledala uplašeno i glupo, kao Terri pogledao nemilosrdan ruski položaju s zapeta puška nešto blizu panike.
  
  
  "Otvori svoju desnu ruku," rekao je kolegu, " i samo baci pištolj na zemlju. I onda ćete poći s nama."
  
  
  Nakon oklijevanja, kao i muškarci gledao unblinkingly u pištolj koji su je držali mlitavo, njenih prstiju opušteno i oružje pao na zemlju. Mekog thud je napravio pri spuštanju nikad nisam čuo. Zvuk je bio prekinuo dva popušta napravio blizu, kao div ruke ošamarila moje uši.
  
  
  Dok je gledao sa smislom krajnje unreality, policajac polako karte za natrag, stavi jedno oko kroz glavu, pao kamen, ispala ti njegovu pušku, i pao u stranu na zemlju.
  
  
  Ego od drugarice koja je dobila metak u vrat gushed crvene kao da je pao na koljena i pao naprijed, još uvijek drži pušku u njegovim rukama.
  
  
  I iza mene, još uvek upireš prstom u Marcus je težak, s pištoljem, je sedeo Terri, njene divne usta formiraju velike rundu, tihi oooooh ...
  
  
  Džeri je također drži pištolj, iako je ona imala jedan. pokupio ga je bez entuzijazam i naciljao, bez uspjeha.
  
  
  Odjednom, Terri joj je snizila pištolj, pao na zemlju, i vrištala. "Ti si trebao-otpušten u isto vrijeme," ona je plakao, optužujući Jerry, ko je, gledam mrtvih vojnika, također je počeo da plače.
  
  
  Pretraživanje u tousled plava glavu zakucava crni trn ... njen otac je rekao da je tiho:: "dužan sam ti, dušo. Bože, kako sam se sigurno volim te! "
  
  
  Ona je pokupila mu kažnjen Lugera, i onda te je odveo ih oboje u svoje ruke, zagrlila ih, i rekao, " Idi, mali vojnici, idemo!"
  
  
  Dvadeset dva
  
  
  Koliko brzo smo se popela na vrh brda, puzao nisko, bježi iz rock rock, što smo počeli da kruže prema heliodrom. Ispred nas, na podrucju iznad zgrada je bila puna vojnici traže nas. Neki od radnika su date oružje, i takođe su lovili nas. To je nemoguće za proći, pa smo krili u malom džepu između dva velika stijena u obliku čučeći prahistorijskog čudovišta.
  
  
  Devojke sjedio s zaprepaštena lica, njihovo oružje odmara u krilu.
  
  
  "Ne razumem kako si pobjegao sa ovim," rekao sam. "Zašto nismo vojnici vidim vaše oružje?"
  
  
  "Jer," Terri rekla, " kada smo otišli dolje i vidjela radnik dolazi, on je imao pištolj, ušuškana pod pojas za svoju suknju i jaknu bačen preko njega. Jerry javio ga, i ona je uradila isto. One kocke mogao da nas povrijediti, ali ja sam mislila da su je vidio pištolj, oni bi podići alarm. Tako da kada policajac i ego sluge iskočila sa svojim puške i počeo pričati u ruski, joj, Jerry šapnuo i rekao: "Povuci iz tvoj pistolj i pucaj kada sam se opaliti te."
  
  
  Terri potpisali, " Ali ona to nije mogao podnijeti. Ona ima hladne noge, zar ne, sestro? "
  
  
  "Ja vjerojatno ne bi bila u mogućnosti da pucam zmiju ako to je umotano da me udariš," Jerry je odgovorio.
  
  
  "U svakom slucaju," rekao sam, " to je bio hrabar igru, i prokleto pametna igru. Obojica ste vrlo pametni mačke. Pa, zašto si se pretvarala da glupa plavuša? "
  
  
  Jerry je odgovorio sa nastranog osmijeh. "Pa," ona je rekla, " znali smo za duže vrijeme da ljudi kao da se osećam se superiornim. I ako ti si seksi plavuša, možeš dobiti mnogo više od tipa ako ti dati im sladak ali blesavo je rutina."
  
  
  "To nije pola," Terri rekla. "Ako ti se sakrij iza tako dimna zavesa, možeš gledati kako, slušaj, mislim i na vrhu svaki put. Jer kada ti izgleda praznoglav, idi pored puta. Izgledas opasno, kao nameštaj. I tako velika točkove koji će pokušati da varaju, na različite načine, ti dozvoliti da otkriju sve njihove tajne "
  
  
  "Jesi li ikad razmišljala da postanem špijun?" on je nju pitao sa cerekanje.
  
  
  Ovde glave klimnuo skoro u jedinstvu.
  
  
  "Sami," Džeri rekao, " mi malo špijuniranje. Za korporativno direktora. Poslovne stvari. Ali to je teško, nemilosrdan igru, i želimo to završiti. Mislili smo da je ovo predstava će biti normalan odmor." Pogledala strmim greben od kamena. "Odmor. Mogli bi da se pridružite WACS, imaju više odmora, i biti sigurnije."
  
  
  Klima glavom, on je napunjen novi klip u Lugerom . "Ako ikad izađem odavde živ, ja ću sećaš se devojke," rekao sam. "Imate dosta talenta," dodala je sa smeškom.
  
  
  "Ne mislim da je dobro da izađe živ, je li?" rekao je Terri, grize za usne.
  
  
  "Ja ću biti iskren sa tobom. Ali ne izgleda vrlo dobro. On je pregledao njegov sat. "Imam osećaj da, ako mi ne gledaj dolje na ovo Kamenog Doba tvrđava se od ovo Rivne helikopter u dvadeset pet minuta, biti ćemo u potrazi sišao sa neba. Ili gore - iz pakla ."
  
  
  "Što to znači?" Džeri rekao, njene obrve ide gore. "Gledajte, to je daleko od sretan na ovaj svijet. Ali ja nisam spreman da umrem."
  
  
  "Ja ne mislim da bi trebao da znam šta to znači," rekao sam. "U svakom slucaju, ovo je samo je stručnu procenu. I ako je on u pravu, to ne bi bilo dobro da te upozorim unaprijed. ".
  
  
  
  
  
  
  "Možeš li da upravlja helikopterom?" rekao je Terri.
  
  
  "Da, ja mogu letjeti skoro sve. I da je moja memorija od topografija bi nas odvede na najbliži grad. Ali ako sve prođe dobro, imamo pilota koji zna svaki centimetar ove zemlje."
  
  
  Njen pogled slanted kroz prostor među stenama. Sa moje lijeve strane, je helikopter sjediti dalje od centra svoj sajt. Ego je preselio kratak distanci, bliže tenk. I njena, nadao, što je značilo da Ingram je udavio ptica. Gdje je on bio? Gdje je Pilar? Igralištu i okolini su ih napustili. Tijelo mrtav čuvar je uklonjena.
  
  
  Pilar mora biti u skrivanju. Ili je uhvacen? Konačno, pitao sam, kako vojnici znam da su posle Nick Carter? Sa Varnov mrtav, koji bi mogao proći na riječ?
  
  
  Logičan izbor za objašnjenje činilo se da je ni to Pilar zarobljeni, i ne bio mučen za istinu, ili Ingram je pobjegao i neka ti se omakne.
  
  
  "Idem da proverim helikopter slijetanja," rekao sam. "I ona, želim vi djevojke da ostanem ovde. Nas troje možda nikada neće to učiniti zajedno. S druge strane, ako ste uhvatili na miru, se mogu pretvarati da sam glupa i da kažem da si samo uplašeni i sakrio dok pucnjava je gotovo."
  
  
  Joj, chuckled. "To neće biti teško za tebe da se pretvaram da sam glupa?"
  
  
  Oni chuckled lagano, i dao mi je par moju dole osmeha.
  
  
  "Sad" ja sam nastavila, " možete da jasno vidim rampu kroz ovaj mali špijun rupa između stena. I ja želim da se jedno oko tebe da paziš na to sve vreme. Kada odem tamo, ako je sve je jasno, ja ću da skinem kombinezon i čekati da joj u odijelu nosim. Ovo će biti tvoj signal da prođe duplo. I mislim da je duplo."
  
  
  Oboje su klimnuo ozbiljno.
  
  
  "Ako vidiš da imam problem, ostani tu dok sam dao signal da je gotovo. Takođe njene, bi mogle biti prilično mrtav. Ako to je očigledno da si ti, idi tamo i poceti tvoj nevini čin. I nemoj da te uhvate sa pištoljem. Riješi ih se."
  
  
  Počeo je da ode, onda je prestao. Namignuo je i dao im mali pozdrav.
  
  
  "Zbogom, Nick," Jerry rekao.
  
  
  "Zbogom i srećno, Nick," Terri rekla.
  
  
  Joj, okrenuo se i ronio
  
  
  Poglavlje Dvadeset-tri
  
  
  Bilo je mnogo vojnika i nekoliko radnici pretražuju padinama iznad skup od zgrade iza mene. Ali kada je sve na iskren obali kroz helikopter stanu, niko ga upoznao.
  
  
  Okolno područje izgledalo je pusto i tiha sada. Nedostatak trupe ne čini naročito prijeti da će me. Moguće je da, nakon češljaju helikopter je okruženje, vojnici fokusiran njihovi napori se na viši teren iznad centru kompleksa, gdje je bilo mnogo više skloništa.
  
  
  S druge strane.
  
  
  On trčao oko sklonište i vozio se nasip prema heliodrom. Vidio sam je helikopterom. On je čučao dole prazna i ne zasticenog, spreman da leti u nebo. Moj elektricni sat mi je rekao da četrnaest minuta je ostalo još mnogo vremena. Za Wilhelminu je, otišao do tačke u blizini dan betona stražu. Vrata su bila zatvorena, i on otišao u jednu oko uski metal-zatvorenih prozora da pogledam unutra.
  
  
  U tom trenutku, vrata koja su se otvorila. On je ispustio u lice i odrastao Oružje za paljbu iz blizine. Ali moj cilj je dugom crnom kosom i prijateljski, zubi osmijeh.
  
  
  To je Pilar! Ako to nije za pištolj da joj ostavio, koji je vezan oko struka, izgledala potpuno žensku i poželjno.
  
  
  On je opuštena da mu je prst na obaraču, i ustao sa osmijeh, a onda posegnula u njegovoj radna odijela i držao Oružje u futrole.
  
  
  Pilar prišao mi je otvorenih ruku. Ona me zagrlila, i poljubio me je. "Nick!" ona je rekla. "Nisam siguran, ali čuo sam pucnjavu i mislio da si se možda ..."
  
  
  Njena je bila smijati. "Njeno je samo pola mrtva," joj je otac rekao. "Od iscrpljenosti. Gdje je Ingram?
  
  
  "Su je oduzeli. Da kazni ego je što sam te dovela ovde."
  
  
  "Možeš umrijeti od ovde disciplina," rekao sam.
  
  
  Ona se vratili i divio me opet. "Izgledaš iscrpljeno, Nick. Ona potpisali. "Ti si veliki čovek, a ja ću da mrzim te izgubim." Ona je izvukao pištolj u futrole i naciljao, ego mi u prsa sa strane tako smireno je možda bio parče čelika umotan u šaci. "Ali," ona je nastavila, " glas je kao, kao što kažu, cookie propadaju, ha?"
  
  
  "Tako si na drugi tim, svi zajedno," i ja sam rekao, stvarno mucanje, jer sam mislio da svakog trenutka da će me ubiti.
  
  
  "Ne," ona je rekla, " ne baš. Dvostruki agent, novčić sa dva lica. Tajno sam služiti Rusije, a također i pretvarati da sam agent tvoj Americi. Obje mi platiti pa - pa, vrlo dobro. I moja ljubav za novac je veće od ljubavi za bilo koju zemlju, znaš? Ona samo se nasmejala.
  
  
  Njena, on tresao glavom. "Ne, ne razumijem. Nije jasan.
  
  
  "Rusije," ona je objasnio, " istina i službeno SSSR-a mi rekli da otkrijete ovo je baza, tako da Varnov, Generale Zhizov, i ego nezavisni frakcije mogao biti sadržane pre nego što su detonirali atomsku bombu.
  
  
  
  
  
  Ovo je jasan rat u Americi. Pa, dok, je bila tvoj saveznik. Ali tada, kad sam vidio da je dobar general ne može izgubiti sa Varnov je pomoći da porazimo moćan Sad, bio sam uvjeren, da udružimo snage. Ovo je sjajna strategija za Rusiju, i vlada u moć će biti u skladu čim udara je završen."
  
  
  Prestala je, i sad joj prst zategnuta na okidač.
  
  
  "Osim toga," kaže ona, " general mi je platio sjajnu sumu. Moj novac pojas ima postanem debela valutu pojas. I zaista, novac je web moć koju obožavam."
  
  
  Hteo sam da joj kažem da Varnov je bila mrtva, ali sam znao da mi ne bi vjerovala. I vrata na ovoj sobi mora da bude raznesena sa moćnim eksploziv prije ove stvari može biti dokazano. Osim toga, pogled na sat mi je rekao da je samo deset minuta.
  
  
  Šta god da je, ovo burne misli su grubo prekinuli kada Pilar je pokazala joj zubi u pravi grimase i da glasno, piskav suza.
  
  
  Odmah, tri vojnika sa automatskim puškama požurili iza ugla stražu. Oni su pažljivo pratio od Generala Zhizov, sjajna u svoje udar uniformu. Dobermana i njemački Ovčar pas borba sa lanac; uzice si da skakućeš ispred njega.
  
  
  Kada se ovo sveto grupa okružen me, Gisov naredio Pilar da me oslobodi od moje oružje. I ruka koja je imala hvata me tako nježno ranije probio moju odjeću, našao oboje oružje i nož, i oteti ih.
  
  
  "Divim se tako neprijatelj, Karter," general je rekao. "Ali moje divljenje ne uključuje milost. Dakle, ja vjerujem da kazna treba da odgovara zločinu. I što bi se moglo biti tako prikladno kao da se hrani jedna životinja da još od svoje vrste? Premda, naravno, ovo je više tip". Izgledao je poštedjeli dole na pse, koji me gledao s ljut oči, riknuo i pokazao im sjajno, mučen zube.
  
  
  Kada je to rekao, on je počeo igrati sa apsurdno prevelike kaiš to Stjuart mi je dao u Vašingtonu. Misli u slučaju nepredviđene situacije u budućnosti, ona je zatvoren ego-podršku pojas oko nje radna odijela. To je moju odjeću izgledaš smešno, ali takođe posebnu pažnju na kopčom.
  
  
  Sjećam da je pojas bio potopljena u slanoj vodi već dugo vremena, ona mentalno hvalio Stuart za pravljenje vežite potpuno je otporan na vodu.
  
  
  Kad mu je navodno lukavi korak bio da poništi vežite, general uhvatili gest.
  
  
  "Miči ruke s kopčom!" on voljeni moj. Poslušao sam kao da sam bio uhvaćen sa rukom u smrtonosni tegli keksića.
  
  
  "Kaišem od njega i donesi mi je!" naredio Pilar.
  
  
  Sa odbojan "uhvatio" - "ti-se-ne-nas"? Smeši, Pilar nevezanih joj pojas i predao Egomedov. Kada je jedan od Po vojnici preuzela pse, počeo je da istražuje ih, ponekad tražim da mi daš uski-eyed vidi samo-zadovoljstvo.
  
  
  "Američki način prikrivanje mini oružje," on je rekao, " nije dovoljno pametan da budala bilo pet godina ruske dečko. Šta imaš ovdje unutra, zar ne? Jedan metak pištolj? Nož prekidač? Ili tradicionalno cijanid pilule? "
  
  
  Dok je radio na pronalaženje loše skrivene proljeće zasun, rekao je, " Kako to da bude samo idiotski. U ovom curl je skrivena kvaka i...
  
  
  On natjerali su je da zažmiri na lutku vežite kao zamke eksplodirala sa zaprepašćujuću zvuk, zvuk skačeš po brdima i kratko odzvanja kroz kanjon.
  
  
  Ruke drže vežite nestao, a general polako se preselila krvarenje panj prema njegovom licu, koji je bio izložen kao da su bili truli lubenicu. Nije pao na zemlju.
  
  
  Onda je bacio na nju i prerezati vrat vojnika, koji je držao uzici u jednoj ruci i automatsku pušku u drugoj. Prije nego što je pao, on je zgrabio za pištolj i pao dole do njegovi prijatelji ' ego u kratkom pukla to ne kucaš ovde dole kao igračka glineni golubovi. Pilar uperio pištolj u mene u životu, tako da joj, poljubio je zbogom sa olovnu poljubi bez kajanja.
  
  
  Vojnik bi pokidano u karateu dolazi u život ponovo počinje da bude gore. Ego povukao nazad i pritisnuo joj je do temelja s drugom brzo tug.
  
  
  Očekivao sam je psima da me napadne, odmah. Ali, naprotiv, oni su se okrenuli protiv svoje bespomoćan, gospodar, koji je imao tako okrutno uvrijedio ovde i okrutno žvaće na ovaj prokleti ostatak čovjek.
  
  
  Sada skinuo sam svoje odelo i, nakon da budem siguran da su olovka, i malo kože kod knjižica transkripte još bili u džepu jakne, okrenuo monstruozno stene. Velikodušno podizanje i širi mu ruke, on je poslao djevojkama žensku pobedu signal i pozdrav.
  
  
  Za trenutak, gledala sam ih sakupiti sa stijene i trci prema obali, njihova plava glave ronio u sunce. Onda je pokupio Oružje i štiklama iz zemlje kod Pilar. Stajao sam je i mislio: kako zlo je lijepa. Kakav gubitak.
  
  
  On je otvorio, okrenuo da ode, onda, sa usputno to nije suđeno zbog pohlepe, otvorio.
  
  
  
  
  
  ee bluzu i skinuo šta je tekućina i krv kao debeli valutu pojas, naime novac pojas.
  
  
  Uzimajući ego sa njim, joj, otrčala sam do helikoptera. Prijavio se na pokazivač goriva, skoro plakao sa radost kad je našao rezervoar je pun, i zagrejane motor, veliki mač se vrti kao devojke zaronio i popeo se na brod.
  
  
  On unaprijeđena gore, prilagođeni njegov ritam, i letjeli smo sa zemlje kao veliki wingless ptica uplašio od pogotka. Ispod kompleksu zgrada gdje Knox Varnov i Anton Zhizov je fatalna zaplet je preuzeo mjesto, izgledalo je da uđe u zemlju kao što smo rouz i pobjegao.
  
  
  Vozi kroz tesnac između planina, u prolazu mimo džinovske produžena prst rock, skoro smo izgubili iz vida područje.
  
  
  Ali nakon jedne minute, postalo je šokantno određeni za nas, kao što je raznesen, spalio, smrvila nuklearne eksplozije to očekivao sam da će svakog trenutka dok sam gledala u moj sat. Kada zvuk je došao do nas, i valovi došlo do nas. Helikopter je podigao, preskočiti, i uvrnuta, kao da je ogromna ruka ovaj ego.
  
  
  Zaslepljujuće bijele svetac je tako svetlo koje smo bili prinudjeni da se vidi dalje. Ali kada helikopter let prestali smo gledali u eksplozije sajt i vidio pale zadimljeni mrežu u usponu, širi oblak.
  
  
  On je klimnula da bliznakinja iscrpljen lica i rekao," Da, zapravo. To je bio veliki, deda je od eksplozije. I njena, znao da dolazi. Jesi li radoznala da ne vidim svrhu u upozoravam te? Ti bi bilo histerično u panici."
  
  
  "Zašto se nisi bojao?" Terri pitao razumno.
  
  
  "Jer su prijetnje smrću skoro uobičajeno da mi", rekao sam. "U svaki zadatak, on prati moje lakat."
  
  
  "Vjenčani prsten?" rekao je Jerry. "Šta je zadatak? Reci nam šta radiš." Reci nam što je ovo grozan posao je sve."
  
  
  "Ko su ovi ljudi?" "Šta je bilo u te zgrade?"
  
  
  "Šta zgrade?" Rekao sam joj. "Šta ljudi? Nema ljudi. Nema zgrade. Ovde nikada nije postojao ."
  
  
  "Vijesti od eksplozije će udariti naslove, i onda mi možeš reći sve naše prijatelje šta se desilo," Džeri rekao.
  
  
  "Da se neće nikada doći do novina," rekao sam. "I, ako sam je pitao, da ću odustati i najmanji znanje o eksplozije i događanja koja ga okruzuje. Tema je zatvoren. Period! "
  
  
  "Kako možeš biti tako tajanstven u lice -" Terri počelo.
  
  
  "Moj posao je misterija," rekao sam. Onda, s osmijehom: "I njen fantom koji ne postoji na Della Ulici, je samo jedna slika tvoj san."
  
  
  Terry joj dala novac pojas i rekao: "ja dugujem tebi, draga, i tamo je mala isplata. Ja sam zaduzen za oboje. I mislim da je dovoljno za ovaj jako bogatog pojas da otvoriš prodavnicu odjeće.
  
  
  Poglavlje Dvadeset četiri
  
  
  Dva dana kasnije, bio sam počeo između saten posteljinu na krevetu veličine teniski teren u najskuplji i luksuzni apartman Kraljevske Curasao Hotel na Pescadera Bay. U jednu ruku je bio čašu suv orange liker, nazvali po otoku, a u drugom je mekan plavi telefon. U mojim ušima, čuo sam glas David Hawke, koji su mi dali je neobično veseo signal iz njegov tron u Vašingtonu, DC.
  
  
  "I ne zaboravi da je pošalje novac!" rekao je emu.
  
  
  "Sani?" on je vikao . "Pa, to nije sunčani ovdje. Padala je kiša ceo dan! Cerekao tiho.
  
  
  "Pošaljite ga telegraf!" za emu u reume vikao na nju. "Ja sam covjek od beskrajno strpljenje. Tako je bilo kad u sledecih sat vremena je u redu. I ako je to stvarno kiša, biti siguran da se nosi mantil! "
  
  
  Spustim slušalicu.
  
  
  Okrenuo se i namignuo Rona Voelstedt, koji je pored mene, postavljena na jastuke, i pila čašu aka lokalne formulu.
  
  
  "Hawk želi da zna ako želimo dobiti dodatno otići iz vlade," njen muž kaže. "On je predložio da se opušteni krstarenje Karibima."
  
  
  Rona uganula lemon-kiseli lice. Onda je ona vidite, reče. "Nisam znao da je taj starac sam imao smisla za humor."
  
  
  "To dobro skriva," rekao sam. "I to samo steže ego kada je posebna prilika vrijedan mali osmeh. Na primer, kada cela nacija je spasio iz atomsku uništenje grad poslije grada."
  
  
  Rona je pijuckati joj piće. "Šta je još rekao?"
  
  
  "Samo to, prati moje instrukcije, ego momci našao sve torbe sa bombe. Rekao ruske vlade to atentata poražena; file je zatvorena."
  
  
  "O, moj Bože," ona jadikovati. "I to je sve o cijeli kapar stvar? Malo krstarenje, nekoliko hitaca, plivanje u oceanu, spravu za mučenje, još pucnjave, i mali eksplozija?"
  
  
  Ona vidite, reče. "Pa, šta treba da radimo, da se zabavite?"
  
  
  Nije rekao ni reč za nas.
  
  
  Ali sam još uvijek proveo sledeće dve nedelje odgovara ovo otvarač.
  
  
  
  Konac.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  U Pekingu Dosje
  
  
  preveo Lev Shklovsky u znak sjećanja na svoje izgubio sina Anton
  
  
  Pravo ime: Pekinšku Dosje
  
  
  
  
  Prvo poglavlje
  
  
  Nisam obraćao pažnju na naslov. To je rekao nešto o senatoru koji je upucan.
  
  
  On staviti novčić na sjajne brojač u Waldorf je kiosku. To mora da je uzeo ih je za sat vremena ego toliko sjajna. "Dok ti radiš ovo,"rekao je devojčicu iza pulta," volio bih da joj kupim paklu Lucky strike."
  
  
  Nagnula dole i pregledao ispod police. Stvarno mi se sviđa ono što se dogodilo kada je nagnuo. To je dodao za pola dolara.
  
  
  "Ne, ne," ona je rekla. "Cigarete sedamdeset-pet.
  
  
  Joj, pogledao ne. "New York City područje je dovoljno da nas natera da prestaneš da pušiš," rekao sam.
  
  
  Ona mi je dala svoj osmijeh.
  
  
  "U redu je," rekao sam, bacaju još jedan novčić na pultu. Nick Carter, poslednji veliki potrošač.
  
  
  Vidio je svoju odraz u predvorju ogledalo. Uvijek sam mislio da sam gledao ono što je mislila da sam ja. Tajni agent. Njezin je previsok, i mislim da stane u elegantnu spa odelo. Pored toga, i ja izgledam kao da sam hodala na vjetru i loše vrijeme za dugo. Male devojke zovu ovo lice "stari." Velike cure to zovem " prolaze kroz puno toga." Mislim da je to samo bore, i ostatak ne smeta mi.
  
  
  Pogledao je u svoj sat. 1:50. Njena je stigao ranije. Hawk je htio da upoznaš nekoga na TELEFON da me izvesti na neku hitnu situaciju. Poslao bi me djevojka. Crvenokosa. Pitala bi me kad bih znao kako da Toranj Restoran. I ne postoji restoran u New Yorku.
  
  
  On je ušao preko jednog od velikih obloženi stolice u čekaonici — koja je imala pepeljari pokraj njega. Iskoristio sam zadnje pakovanje od mojih posebnih hranu i zaboravio sam da naručim još jednu. Ali Lucky Strike je dobro, takođe. On je otvorila novine.
  
  
  "Kasno sinoć u ekskluzivnom Kasino Grenada u Nassau, Senatore John. Sejbruk, predsjedavajući Vojna Pitanja Komiteta, da je ubijen od strane visok napadača u frak. Prema svjedocima, u senatora je upravo dobio par puta, sam sam i igrala Ajnca, kada igrač pored njega, vikanje je "varalica", izvukao pištolj i da ga je upucao dva puta. Lokalne policije stavio osumnjičenog u pritvoru. Preliminarni psihijatrijski izvještaj ukazuje na to da je ovaj čovjek, Chen-lee Brown, je metalno nestabilna. Maksimalna sto kladim se da je dva dolara."
  
  
  Joj, pogledao jebenu sliku. Chen-lija, Braon nije pogledaj sve mentalno nestabilan. Izgledao je više kao mačka koji je pojeo kanarinca. Usko Azijska oči na široki teško lice. Usta uvrnuto u zla smijati. Pogledao fotografiju ponovo. Nešto me muči. Nešto kao ovo dvoje slike pored jedno drugo: naći grešku.
  
  
  "Oprosti, ali možeš li mi reći kako da dođem do Kule restoran?"
  
  
  Vrlo crvenom kosom. Debele bakra boje oblaci oko lepog lica. Lice koje je izgledalo biti u oči. Oči koje izgledaju kao potpuno obojeni. Green, smeđa, crvenkasto-braon. Ona je imala neku vrstu vojne odjeću. Samo Fort Knox: da postoji rudnik zlata skriveno ovdje.
  
  
  Rekao sam joj. "Toranj?" Nikad nisam čuo za nen."On je morao reći, i on je rekao da je to kao savršen glumac.
  
  
  'Ne?'Ne, rekla je, wrinkling lepa linija na njenu lijepu čelo. — Možda misliš na Toranj Inn?" Ovo je također bio dio teksta.
  
  
  'Oh, ne. Kako glupo, zar ne? Hteo sam da upoznam neke prijatelje, i mislio sam da su rekli "Toranj" restoran. Ona je bila odlična glumica sebe.
  
  
  "Znaš šta," rekao sam joj, dovoljno glasno za nekoga ko bi mogao biti zainteresiran da čuje. — Ja ću zadržati novac, i tamo je telefon knjigu u baru. Naći ćemo svi restorani imaju reč "Toranj" u njihova imena.
  
  
  "To može potrajati nekoliko sati," ona je rekla.
  
  
  "Znam", rekao sam.
  
  
  Našli smo veoma mračan kutak. Naredio sam da joj se bourbon, i ona je sherry. Dama je bila dama. 'Dobro?"Rekao sam joj kad mi je konobar donijela naša pića. Ne da je on bio u takvoj žurbi da pređemo na posao.
  
  
  Ona je pitala. — Jesi li čitao današnje novine još?" Tako da može doći do kraja.
  
  
  Njena, on ramena stresla. "Samo naslovnoj strani."
  
  
  Zaspala je. To je ono što je tražila da razgovara o tome.
  
  
  "Misliš Senator Sejbruk?"
  
  
  'Ne stvarno. U stvari, on je to nazvao imele u vezi da Chen-lija, Brown.
  
  
  — Je li to povezano s njim?"
  
  
  "Mmmmm. Djelomično.'
  
  
  Svemogući Bog. Još jedna devojka koja je zarucena voli da igra igre. Samo ne voliš igre, i ni djevojke koje igraju ih. On je popio gutljaj burbon i čekala.
  
  
  Ne pokušavam ja da se igram praktična šala na tebe... to je jebeno sjajno... je tražio prava riječ,"... krojač uzmi to... pa, teško nije prava riječ." Je stigla za tašnu, ona pored.
  
  
  — Sjećaš li se kako je Senator Morton je umro?"
  
  
  Provjerio sam pamćenje. "To je bilo prije tri ili četiri mjeseca. Pad aviona, zar ne?
  
  
  Zaspala je. "Privatni avion. Pilot nije preživio.
  
  
  'Šta je bilo?'
  
  
  'Dobro. Ona je otvorio joj je tašnu i uzeo isječak iz stare novine. "To je to pilot," ona je rekla. Čak i u prigušiš svjetlo, znao sam šta je mislio pod imelom. "Čen-lee Brown", rekao sam.
  
  
  Što je kimnula ne glavom. 'Ne, ne. Charles Bryce.
  
  
  Fotografiju, pregledao ga opet. To je zaista Chen-lija lice. "Ako je to slučaj, onda svi ovi Kinezi su slične jedna drugoj, i ne mogu da razumem je priču ispričao."
  
  
  Ona je skoro se smijao. "Možda je ovo jedino objašnjenje. Ali to ne može biti ista osoba, zato što "— ona je zastao — " jer Charles Bryce je mrtav. Nagnula se vratio i čekao bomba da eksplodira.
  
  
  'Blizanci?'
  
  
  "Kako je oko trojke?" Je stigla u torbici opet i izvukao fotografiju. Bila je na tajnom SJEKIRU slučaj. Prepoznao sam to kao Henderson je rukopis. Na njemu je pisalo "Lao Zeng". Slika je veliki i jasno. Oštriji od slike iz stare isecci iz novina, i oštriji nego fotografije sa današnje novine. Nema sumnje to je isto lice ponovo. Izbliza, izgledala je starije, ali lice ostala ista. Sada odjednom sam shvatio šta je mislio sam da je čudno prije. Tamo je bio poklon u sred čela. U manje jasno fotografije, to je izgledalo kao jedna od obojenih mrlje od Indijskog kaste simboli oko njih. Osim da je to bio pravi bradavicu. Preciznije, tri bradavice. Skrivena u sred tri različita čela. Ovo je nemoguce, cak i ako je trojkama. Chen-lija Brown, Charles Bryce, i Lao Tseng su trebale biti ista osoba. Ali ako je ovo Charles Bryce nije ustao iz mrtvih, to ne bi bilo moguce.
  
  
  "Ko je Lao Zeng?"
  
  
  "Glavni Agent KAN .'Pa glasanje je to tako; KAN je bio iza toga. Azijska ubica odred. Slobodan federacije Kineski, Kambodžanaca, Laotians, Vijetnamski i neko drugi ko misli da NAS je koren od svih ovde problem. Šta ta riječ znači da njih, to znači da nas je, "Amerikanci su da im grkljane rez." Jer KAN uglavnom je to uradio.
  
  
  Joj, pogledao devojka. Ona je zurila u njen čašu kao da pokušavaš vidjeti u budućnost. "Lao Zeng ima M1 diplomu," ona je rekla.
  
  
  Prve klase ubica. Ako je naišao na ovo Lao Zeng, ona bi upoznao jednaki. Pogledala me je sa očima punim strah. Ne daj joj da pogleda ravno u mene. Njeno najbolje je da zadržim taj pogled u njene oči. Bio je to prvi znak blagosti bi ona videla od kada smo se upoznali. Šarmantan, požurio devojka u predvorju pretvorio u strogo je poslovna žena čim smo bili sami u mraku baru. Ja stvarno ne želim da se ponašaju kao Don Juan, ali to je obično obratno. Moj pogled, okrenuo da je trepnuo, a sada je moj red da pređemo na posao. Joj, osjećao da nije uzela stvari olako.
  
  
  "Lao Tseng," rekao sam uskoro, " gdje je on sada?"
  
  
  Emocije u njenim očima je nestao kao polako bledi od tv sliku. "Ne znam" odgovorila je, polako. "Gdje je on obično ideš?"
  
  
  Ona potpisali i ramena stresla. — Mi ne znamo ni ti. Kini? Indokini? Pre oko pet godina, izgubili smo poslije. To može biti bilo gdje.
  
  
  Posegnuo za minut za cigaretu. Mora da je ostavio ju je ovde u lobiju.
  
  
  Pogledala me je i nasmiješio. — Ti si je ostavio ovde u lobiju. Ona ju je povukao pakovanje od oko njene tašne.
  
  
  Uzeo sam joj jedan na ne baš, sa filter, i upalio cigaru i tako dalje. Na sreću, ona ne pripada najnovije generacije, kroz njih, ko ste uvrijeđeni takve stvari. Zovi me staromodnim, ali sam sigurna u jedno: žena može samo pokazati agresije u javnosti.
  
  
  "Sad", rekao sam, " šta je moj zadatak?"
  
  
  "Da," ona je rekla. "Ovo je vaš zadatak sada."
  
  
  "Hawk zamišlja da će neko pokušati odvući Chen-lija, oko zatvora. Ko god da je, to bi mogao da bude ključ za sve ovo." Ona je ukazao malo na zrak. "Pa,"ona je rekla," to mora biti politički zavjera."
  
  
  "Reci to, samo napred. Ovo mora da je šala. Dva senatora je ubio dva Kineski ljudi koji izgleda isto, ali nije ista osoba, i takođe su se ispostavi da dvojnika od visokog KANNA agenta, i ti misliš da je to politički zavjera.
  
  
  Pogledala me je questioningly. — Kako bi ti to nazvao onda?"
  
  
  "Radije bih to nazvao sci-fi priču."
  
  
  Ona je zurila u mene na trenutak, onda su se smejali. "Nisu mi rekli da si tako smiješno," ona je rekla.
  
  
  "Ne pokušavam biti uopste zabavno. Izgleda kao da ovo nije posao za John Brunner ili nekog drugog. Ona je ovde samo za mišića posao."
  
  
  "Hmmm," ona je rekla, da ližu sarkazam sa njenim usnama. Ako će to da se desi ponovo, njen, da sam se nadala da će me pustiti da to uradiš. "Mišića," ona je rekla, " je nužno stanje. Oni koji žele da Chen-lija, neću to da radim sa oružjem." Uzela gutljaj joj piće. Nekoliko ured lude, u daljini gledali Ne bez nade u njihovim očima. Mislio sam da bih mogao prodati moje mesto ovde za četrdeset ili pedeset tisuća dolara.
  
  
  I kao za mozak, "ona je rekla," ne bi bio živ da nisi ovde. Ja ne mislim da je "n" u N-3 ne znači da je nula.
  
  
  "Ono," ja sam rekao. "Njegova genije. Ali uvek sam mislio da ćeš napisati "na nuli", sa "h" umesto "0". Joj hvala bijesnog. Nisam siguran zašto. Ona je također ne znam ništa drugo i promenio temu. "Gar Kantor nas čeka u Nassau. Ćemo kontaktirati ga čim stignemo tamo."
  
  
  'Smo?"Ispostavilo se da je oštrije nego što sam planirao. Za sada. Ja ne volim da radim sa ženama. Igrati se. Ne posebno teška na posao. Kad je teško za mene, stavio sam samo sa jednom ženom oko mi, Wilhelmina. Moje lepo, 9 mm Lugera pištolj.
  
  
  "O, ne, rekao sam. "To neće da se desi. Također, ako ti mišići su u planu, onda ti nisi jedini oko njih. Nemate dovoljno za to. Sedela je naglo. Tamo je bijesa u njenim očima. "Ne da misle da je nedostatak," dodao sam, " ali ne kao mišićav tetke."
  
  
  "Dakle, to je samo mršave tetka koji radi samo stane na put?"
  
  
  Joj, pogledao ne. — Ne bih te nazvala mršava na sve.
  
  
  Ona to nije shvatila kao prijateljski komentar. Ona je učiteljica je lice. "Pa, Gospodine Carter, to izgleda kao ŠTAB, želi da učestvuje. Između ostalog, znam iso-to je prošlost, dijalekt Kineski, i mislim da bi to moglo biti korisno da nam se.
  
  
  "U Nassau?" On se smijao.
  
  
  "U Nassau, i možda negdje drugdje. Ona se nije smijala.
  
  
  On je klimnula sa njom. Ja razumijem."Ne razumem uopste. Ali nešto je bio počeo da se slegne. Da li to je zavjera da se ubije sve Sjedinjenih Država senatori ili nešto drugo, to je Možda je posao. I osim kad je u pitanju ubojstvo, KANNA i nije govorimo istim jezikom. Onda je ovo Lao Zeng. i prije ili kasnije nakon toga, može dovesti do njega. I može biti bilo gdje. U Kini, u Indokini možda. Pa to je više nego verovatno da bi mi ee znanja.
  
  
  — Kada ćemo otići?".
  
  
  "Četiri i trideset." - Ne imam dvije prvoklasne avionske karte. — Pripremio sam apartman za nas na Raj ostrvima.
  
  
  Na taj način, možemo podijeliti i kućne poslove i krevet. Pokazao mi je da konobar i platio za pića.
  
  
  "Usput. Kako ti je ime?'
  
  
  "Stuarte," rekla je. "Linda Stewart." Ona je napravila pauzu. "Gospođo Stewart."
  
  
  "Oh, rekao sam. I šta onda? Nju nisam hteo da je oženi.
  
  
  "Ko je taj srećnik, Gdine Stewart?"
  
  
  'Te.' Ona je ukazao na karte na stol.
  
  
  G. i Gđa John Stewart Trci New York-u Nassau
  
  
  — Ostatak tvoje dokumenti su u nase kofere. Vozačka dozvola, putovnica, itd. Sve u ime G. John Stewart. Joj prtljag je ostavio na recepciji. Dok ti naručiti taksi, ja ću uzeti njegov ego. "Reći ću joj ostali na avion.
  
  
  I dalje smo bili za stolom. Lepo, super, mračnom kutku stolicu. Ee da ju je uhvatio za ruku i izvukao je dolje. Izvukao sam je teško, jer sam znao da je ona neće vrištati. On se preselio ruci, i štiklama se spušta u moje ruke. Pobrinula da bih ga vidio. "U redu, Linda. Joj jaka je držao ee ruku. — Želim da znam tvoje ime." Trebam tvoju OSOBNU, i zelim ego sada.
  
  
  Lice joj je bilo belo i njene oči su mračni. Odgrizla je donju usnu i pogledao dole. Bez reči, zgrabila torbu. "O, ne, draga, ja ću to sam da uradim."
  
  
  Bez skida pogled s njenog lica, on je uzeo torbu iz Ne i pretražili sadržaja sa svojim slobodne ruke. Ključeve, kompakt, karmin, novčanik. Tu je bio i pištolj da je ugledao. Precizni.22. To je uspostavila ego za minut. Nakon malo petljanja, našla sam ono što sam želela: penkalo.
  
  
  On spusti ga na stolicu i izvukao slučaj. Drži je čvrsto, je otkrio njenu šifru. Tara Bennett. Godinama dvadeset-osam. Crvena kosa. Zelene oči. Pa, zvanično, njene oči su zelene. "IDAX-20. Klase R. ' Ona je radila u znanstvenog odsjeka, i bio je veoma pouzdan. Kao što sam pročitao, studirala je moje lice. Znala sam čitao, ali ona je još uvek izgledao šokiran.
  
  
  "U redu, skloni to. On je ukazao na olovku. Nju nisam pusti je kada je staviš ee daleko.
  
  
  — Vjeruješ li mi sada?" Njezin glas je još uvek uzdrman za sarkazam.
  
  
  "Nikad te nisam pitao, Tara," rekao sam.
  
  
  Pogledala me je quizzically. — Pa šta je sve dobro?"
  
  
  "Ništa dobro se ne," rekao sam. "Samo kad radim sa ženom, to je više pogodno za mene da zna da ja ne radim za jok. Nisam bio siguran da ako si znao za to.
  
  
  Otišao sam do izlaza. Ona je uzeo njene stvari i pratila me je u tišini. Kao prošli smo kroz predvorje, otac joj je okrenuo prema njoj. "Reći vrataru da pozovem taksi. Vidimo se kod ulaznih vrata za par minuta."
  
  
  Ona joj je snizila formalni zelene oči i otišao.
  
  
  "Dva pakovanja Lucky Strikesa," rekao sam. Joj gill je sada u Gdin John Stjuart je račun za troškove.
  
  
  Devojka iza pulta je blenula u mene na trenutak, a onda mi je dao oboje kutije. Što je kimnula ne glavom.
  
  
  I ona je pitala. 'Ko si ti?"Neka vrsta mazohista?
  
  
  
  
  Poglavlje 2
  
  
  
  
  Ako želiš da znaš zašto ja ovo radim, dozvoli mi da ti kažem da ne radim to zbog novca. Ako si nezaposlene za šest mjeseci u protekloj godini, verovatno si zaradio više od nje, a to je da ne brojiš nezaposlene. Ako želiš da znaš zašto ja ovo radim, onda sam ja da ti kažem da je pravi razlog zašto je patriotizam. Naravno, uvek možeš biti istina. Ali ako me stavite na doku, i želiš istinu i ništa osim istine, nju, trebali bi da dodam da je 40 stupnjeva je u Nassau, i odmah joj je bio na roze pesku plaže pored jedan od najboljih na svijetu tela u jedan od najmanja bikinijima na svijetu. Ova devojka je imala sve. Da ee slijepo crijevo. Tara Bennett je lijepo prikazali. Odin D sedamdeset-pet; kremasto tijelo. Jedna i po oko koje su noge... bila je jedna od najljepših cura koje sam ikada gledao u nju. I imala sam osećaj da, ako igrao sam karte, nije bilo samo moje oči da bi na njoj.
  
  
  Kao što kažu, to je dobro. Ali ja ne mislim da je to me manje patriotski. Noć pre nego što je imala primili poruku iz Firme je stanici kaže, " Drži glavu dole, sve je mirno." Rekao mi je da će me kontaktirati kad dođe vrijeme za to. Prije nego su imali lasica, samo smo morali da se ponašaš kao normalna Americka par na odmoru. To znači, ako jesam, da dok smo bili jesti, nije nam bilo dozvoljeno da nam kaže išta osim - naglas - da li možemo da plivamo ili ne.
  
  
  Ostavio ju je u svojoj sobi, podsjecao sebe da je Linda i njeno ime je Gdin John Stewart, i otišla da se dobra slika. Mrzim ostrvo pića, i ostrvo barmena poštovao me za to. Ovo je besplatan savjet: naručio Karibima povez i oni će te ignorira. Naručio cist viski i oni daju ti sve informacije koje su ti potrebne.
  
  
  Njen hotel pita za lokalne mišljenje o pucnjavi. Dobio sam šta hotel treba. Ljudi su tvrdili da je to bio samo prljav posao. Chen-lija, nije bio sa ostrva, i nisam turista. U svakom slučaju, nije mentalno nestabilan. Kad je prvi put je posetio grad, on je potpuno razočaran u nen, ali nakon toga je samo nestao. Nesto prljavo se događa.
  
  
  Kada se vratio u sobu, nije otišao u spavaću sobu. Ona skinula odecu i dignem da spavam na kauču. Ovo je još jedan besplatni savet: ništa izgleda da žena kao muskarca koji se ocigledno ne apetit za nju.
  
  
  Zapalio cigaretu i pogledao Tara. Spavala je na plaži. Pitao sam se, da je ona spavala prošle noći. Ali ja nisam htjela nastaviti sa tu misao. To je sve sto je ona uradila, naravno, to je lepo, takođe.
  
  
  "Gdine Stewart?" To je bio hotel glasnika. Ruci je držao iznad njene oči, protiv sunca. "Postoji gospodin u luci koji želi da razgovara sa tobom." To će biti Gar. Naravno, u hotelu izbjegavati ljudi u hotelu. Ja klimnuo i pratio sam ga. Stigli smo u nit roze pesak na plaži, na početku vjetrovit rocky trag. "Vi mora da prolaze ovuda," rekao. — Možeš da se vratiš ovde. Neće vam biti dozvoljeno kroz predvorje, u kupaći kostim.
  
  
  "Hvala vam", rekao sam.
  
  
  - Glas na ovom putu. Na drugoj strani je stepenice dole.
  
  
  "Da", rekao sam. Ja sam shvatio zašto je oklevao, ali ponudio ih cigaretu umjesto napojnicu. "Vidimo se kasnije, "rekao sam, sa vazduhom o vacationer:"dobićeš napojnicu sutra." Mislili smo da G. Stjuart je bila darežljiva osoba, zar ne?
  
  
  Pratio sam put koji je doveo do luke. Pogled je bilo jedinstveno. Van, tamo gdje ostrvo zakrivljeni, rose zelene tropske brda okružen uski roze granice. Na moje levo, tamo je zid oko roze kamen sa pruge na tamno crvena primroses, kao skakuće li se kada si stavio deset žućkasto-braon muda na tome. Sa druge strane, za sedam metara ispod mene, lezi vode to je sijalo kao safir je u sunce. Šta god da je, sigurno nije bio kraci put. Luku je bila još tri stotina metara, i Lizala još nisam došao do njega.
  
  
  Ako ona nije bila čuo munja u taj kamen, djeliću sekunde prije nego što je stigao, bila bi velika stan palačinka umjesto pa oko šest metara u prečniku. On nije samo jeseni, on je gurnuo-ego. Joj, potrčao i držao u kameno da se žalim. U boulderu je udario put i potonuo dalje u vodu. On je ostao tamo gde je bila i slušao. Tko god to bio u prednosti. On je mogao biti me gledati odozgo. Sve što sam imala da pogledaj je usko put i vodu sedam metara ispod. Oštar stijene na dnu blistala kao oštrim zubima u požudne usta.
  
  
  'Dobro? Netko je čuo u šapat. Nije na Harvard diploma da znate da ih je dvoje ljudi. Nije da je ovo otkriće mi pomogao, mnogo. Njen muž je bio doslovno stajao okrenut leđima stenjanje i bio go. Umjesto oružje, sve on mogao da joj je paket cigareta i kutiju šibica. Nije bilo ni nikakvog kamenje blizu mene. Njena bila zakopana uza zid. Ako ja sam otišla dole, morao sam da pratimo trag. Ne preko vode, čeka da ga upucaju.
  
  
  Drugi tip verovatno klimnuo na reumatizam, jer do sada napada nije cuo od naše glasove. Moj Bože, to je velika. Jedan tona cigli. Pun hiljada kilograma. To je kao da sam udario Leopard tenk.
  
  
  Mi sudarila na uski, rocky put, i udario je u mene sa šunkom veličine ruke, je udario moja leđa. Nisam imao snage da uzme taj udarac. Najbolje što sam mogao da uradim je da pokušaš da se odupre. On je pokušao da stavi ego da svaki pleme, ali on se prevrne i uhvatio udarac sa teškim mišiće od butini. Nije baš smrviti.
  
  
  Nisam ga se mogao otarasiti kopile. Bukvalno, zaglavio mi se kao jedna velika cev lepak. Stavio ruke oko mog vrata, i izgledalo je kao da nema ništa da uradim. Moja desna ruka je uhvaćen negdje ispod nas. Sve što sam mogao je udario ego u oči sa prstima moje lijeve strane. On ne volim da radim to, ali sa ove udaljenosti teško da je mogao propustiti. Osjetio sam nešto red da marmeladu ispod noktiju, i napravio je nehumano zvuk strah. On prevrnuo mi se i pao na koljena. Krv curi između prstiju. Stajao je opet.
  
  
  U prvom krugu, ali najbolje je tek dolazi.
  
  
  Moj sljedeći protivnik je već čeka. Stajao je mirno malo dalje niz put, na tihu .45-kalibar revolver uperen u lice.
  
  
  Izgledao je njegov najbolji na Uskrs u svoje bijelo odijelo. bijelu košulju i bijelom kravatom. Osim toga, bilo je jasno da on ne bude krvi na njegov ego. Dobro utakmice, te dvije. Ovo plave kose dandy sa pale oči i tota bivši šampion u teškoj je šarena. I da onda Nik Carter u svoje ljubičaste kupaćem. On je stajao tamo, dahtanje, vodi svoju ruku na duboko posekotinu na glavi. Bivši šampion pao nekoliko metara ispred mene na tragu.
  
  
  Plavokosog kompliment me. "Pa, Gospodine Karter, vidim da si razuman čovek. Znaš, naravno, da će biti veoma glup da pokuša da me napadne?
  
  
  On mora da je bio Britanski. Riječi izašla je oko njegovog vrata u poznato, drugačiji akcenat.
  
  
  "Da, naravno", rekao sam. "Moja majka me je naučila da nikad ne da se svađam s naoružanom čoveku. Ako to je van dometa.
  
  
  — Šteta što nisi dopustiti da je taj kamen padne na tebe. To bi bila mnogo prijatnija za mnoge ljude. "Američki turist ubio pada rok." Ne quibbles, ne teška pitanja. Ne komplikovan plan da se riješim tijela.
  
  
  "Slušaj", rekao sam. "Ne želim da budem teret. Zašto ne bismo samo uzeti pauzu?
  
  
  On se smijao. Ili bolje, on neighed. Ego pištolj još bio uperen direktno u mom životu. "Ah," rekao je, " ti već me je ostavila jednom tijelu koje moram riješiti. Dva tela je stvarno malo veći problem.
  
  
  Rekao sam joj. "Dva tijela?" Tvoj bivši šampion nije mrtav. Samo ce da se nikada biti u mogućnosti da veze opet. "Kane — - on je ukazao na još-mrtvih tijela -" ja ne trebam ga više. Ali kad bolje razmislim, "slomio mu prsti kao koledž komedija profesore," on nema rana od metka, i njegov ego smrt može biti izazvana pasti. Nasmijao se sa zadovoljstvom. "Mislim da Kane će pasti. Oni su blatnjave kamenje je tamo, pod vodom.
  
  
  Ego je osmijeh proširio. Kopile stvarno ide na živce. U mojoj profesiji, ubistvo je dio mog posla. Mislio je da bi bilo mudro pustiti ga da progovori. To bi spasiti put pokušavam da smislim šta da radim sa tim. Web problem je bio što nisam došla sa još ništa. Mogao bi već da zamislim novinski izvještaj o sebi: "Killmaster uništio Hrabar Dan." Mi se nije sviđalo uopće.
  
  
  To nije najgori situaciju koju bi ikada bila u, ali to nam nije rekao ništa. On je bio pet metara od mene, a on je imao pistolj u ruci. Bio je van mog dometa, ali ja sam bio na nišanu.
  
  
  Iza mene, put je bio otvoren kao strijela. Da moja desna su visoke litice. Vode na lijevo. Između nas je slijep polu-isključen giganta. ko bi me ubio da me ne vidiš da može. Ako to tebe nije me udario prvi. Ali možda je još mogu koristiti joj nekako, ovo Kane. Trebao sam mislio o tome. Trebalo mi je vremena.
  
  
  — I kako ćeš se riješiti tijela?" Pretpostavljam da neće biti rupa u nen."
  
  
  U slučaju reume, on je došao u unutrašnji džep od njegovih doublet i izvukao razrađen veliki viski pljosku. On je podigao silver poklopac sa palcem.
  
  
  Nisam razumeo.
  
  
  On whinnied opet. "Ne viski, Carter. Benzin. Tu je špilja u kamen oko krivine. Kane bi napravio požar je tamo...
  
  
  "Da me koristiš kao drva za vatru."
  
  
  "Postoji glas." On potpisali teško. "Mislim da ću morati da uradim sada." Nadam se da Chen-lija će ti zahvalim propisno."
  
  
  Bio je gladan za neke informacije. — Zašto ne samo čekati da uraditi to sebi?"
  
  
  Voljela bih da je vidim. Ali on nece biti u zatvoru do sutra navečer. I niko nije mogao da te našao ovdje.
  
  
  Samo tako. Planirali su ego je pobjeći. Hawk je bio u pravu opet. Ali šta je to kopile ima veze s tim? Kane zaustaviti i da je mala uzdah. Uzeo je korak ka tome.
  
  
  "Natrag, Carter. Plavi čovjek je brz korak naprijed, drži pištolj pred njim. Gurnuo pljosku benzina vraćam se za minut, ne zaboravila da stavi nazad kapu. Benzina mrlja širom ego je jaknu. Nije primijetio.
  
  
  Kane groaned tiho opet. Joj, pogledao ga je. Odjednom, izlaz je vidio. On je uzeo još jedan korak naprijed. Plava, takođe. "Natrag," rekao je sa oštrim flik iz ruku.
  
  
  "Da li želiš Kane da se probudim? To će biti teško da se izboriš sa njim, kad on dolazi na pameti. Mogu ubiti ego jednim udarcem.
  
  
  — I zašto želiš da budem od pomoći?"
  
  
  "Čast," rekao sam. "Ako moram umrijeti, želim joj da se barem jedan sa mnom, oko vas dvoje. Namjerno njene, on došao do Kane je tijelo. To me je napravilo malo poliže. Možda nije dovoljno blizu, ali trebalo bi da bude dovoljno. Ne još...
  
  
  Nagnuo se dolje što je ostalo od Kane lice i uhvatio njegovo oružje sa nevidljivim za ruku. Kejn je napravio zvuk to je zvučalo više kao "Gaaa" od ičega.
  
  
  "Isusa Hrista," rekao sam, da se brzo ponovo. — Mislim da je on ima plan."
  
  
  'Ko je?' Wittmans istupio malo da me razumiješ bolje. — Plan, - ponovi to. "Planier ili ribel".
  
  
  On se vratio da je poližeš malo da razumeš moj nerazgovetan riječi. Glas je ukazao na nju i postavio na posao. Sa okretom palac, zapalio kutiju šibica i bacio na njegov ego-natopljena jaknu. Odmah svetleli. On ispustio oružje i pokušao da ugasim vatru, ali to nije posao. Plamen brzo širi. On je skočio i wriggled, vrišteći kao gori lutka. 'Pomozi mi. Bože, pomozi mi. Molim te.'
  
  
  Pogledao sam ga ... i ramena stresla. "Ako ti se ne sviđa vatra, voda je u blizini."
  
  
  Onda se okrenuo i otišao natrag niz put do blijedo-roza plaži.
  
  
  
  
  Poglavlje 3.
  
  
  
  
  Tara je nestao. Verovatno je već otišao gore u njenu sobu. Bio sam u modricama i krv, i trebam okupati. I piće. I nešto drugo. Morao sam da se nosimo sa ovom slučaju prvi.
  
  
  Joj ego našao sam je u kuhinju u restoranu i kod kuće, pored bazena. On-ale hamburger sa ukrasi, je zgrabio ego, po ogrlicu i ošamario preko vilicu. Kuhar koji je radio na roštilju razumeo i otišao.
  
  
  "Pa, Lizalicu, koliko su vam platili za ovo?"
  
  
  U njegovom reume, uzima sataru. To je bilo pogrešno. Njegova leđa su pritišće da se žalim, i oba zgloba bila primljena u udruženje. Ovde pretvorio malo više, samo da budemo sigurni.
  
  
  "Hej, mali, zar nisi u redu? Pusti me da idem.'Ego je ime je Carla. To je bila ispisana po celom uniformi.
  
  
  "Ne dok mi ne kažeš ko je to bio, Karlo." Ko ti je platio da me pustiti na ovom putu da večnost?
  
  
  "Pusti," on je vikao. Je stegao stisak i dao mu svjetlo koljeno udarac u životu. On groaned. 'Nju, kunem se. Ne znam ko je to.
  
  
  "Kažu da je to Karlo. Bio je u belom?
  
  
  'Ne. Čovek u belom... on prestali.
  
  
  "Tko je to bio, Carlo?" Njegov ego je udario ga je u zid.
  
  
  "Idi do đavola", rekao je.
  
  
  Ego je odvukla na roštilj. Meso prekriven sa debela. Ona je gurnuo niz od ego je glava tako da je mogla da vidi kroz rešetke i zamisli kakav ego Gol bi izgledalo kao kasnije. "Vazdušna-Narukvicu," rekao.
  
  
  "Lijepa Christian. I taj koji je poslao?
  
  
  — Ne znam, " on tulio. 'Nju, kunem se. Ne znam.'
  
  
  Ego oslobodio nju i uzeo je korak nazad. Najverovatnije, neće više stvarati nevolje. "Onda mi reci kako je izgledao."
  
  
  On je potonuo nazad u svoju stolicu. "Gromado", rekao je. Kineski. Ali vrlo je velika. U neko ludo sivo odijelo.
  
  
  Nikada ga nisam vidio prije.
  
  
  "I ovo Bangel, gdje mogu da Ego ga naći?"
  
  
  On mi je dao uplašio vidi. Njena, okrenuo ga sa ozbiljnim izrazom. Šta god da se bojao da mi kažeš, on je takođe bio i bojim se da to ne kažem da mi je.
  
  
  "Ovo su dvojicu iz Grenada Hotel.
  
  
  Senator je ubijen u kasinu u Grenada. Barem dva delovi slagalice već stati, i pitala sam se kako bi sve izgledalo. — Šta još znaš?"
  
  
  'Ništa više. Dobrodošli ste. Ništa nije kao to.'
  
  
  "U redu", rekao sam. Ne sviđa mi se mučio uplasen mali momak. Šta sam trebao da znam, ja cu pokusati da saznam na drugi način. Okrenuo se da odeš, ali, ima još nešto hteo je da zna.
  
  
  "Usput." Joj, okrenuo. "Kako da je plaćam te da povratimo ovu slatku poruku?"
  
  
  On je trljao svoje vene. "Petnaest."
  
  
  "Onda te je slagao. Platio sam joj dvadeset dolara.
  
  
  "Nik, jesi li to ti?" Ona je bio pod tušem.
  
  
  Rekao sam joj. "Ne, Prljavi Silovatelj'.
  
  
  — Ne razumem te, " ona je vrištala. 'Cekaj.'
  
  
  Ona je sjela na krevet. Vrata su se otvorila i ona se pojavila u oblaku paru,kosa joj curling pod tušem. Nosila belom terry-kaput. Pitao sam se zašto sam uvijek mislila da je crna čipka je bilo tako seksi. "Gar zvao..." Ona je zaustavio se i pogledao me. "O, moj Bože, Nika. Šta se desilo?'Ona je trčao prema meni kao vatrene bijele anđeo.
  
  
  "Udario sam se na vrata," rekao sam.
  
  
  Njene oči skenirala posjekotina i modrica na leđima. "Izgledaš užasno," ona je rekla.
  
  
  — Onda bi trebalo da vidiš ovo vrata."
  
  
  Ona potpisali. "Sedi da glasaju ovako." Nestala je i vratio se par trenutaka kasnije sa toplu odeću, i zdjelu vode. "Kao što kažu u filmovima, to može da boli."
  
  
  "I, kao što kažu u filmovima — uzimam to kao metak. Šta je to sa Gar?
  
  
  — Hoće na večeru sa nama večeras." U osam sati u Kafiću Martinique. Tretira moj nazad, skoro pažijivo. — Hoćeš li mi reći o ovoj priči?"
  
  
  "To je bila zamka. Chen-lija, je prijatelji, znam da sam u gradu. Ali ne razumijem kako oni to znaju. Okrenuo prema njoj i uhvatio na oku. Izgledala je zabrinuta i pokušao da sakrije to. Rekao sam ti, dušo. Ovo nije igra za žene." Trebao je da zna da će je naljutiti, ali on nježno ju je povukao natrag na krevet. "Vidi," rekao sam. "Siguran sam da znate da vaš brod, šta god da je sa nama, ali šta god da je to za nas, njen, da nije bliskoj borbi. To je sve što sam imao na umu.
  
  
  Pogledala dole i potpisali. "Ja sam trenirao agenta i ja mogu da se dobro brineš o sebi." Zvučalo je kao glas od trenirani agent, ali nije imalo smisla, kao loše pod nazivom film: ne odgovara slici. Sunce je dao joj dobro magla od pjegava to napravio da izgleda nevino, i vrlo je krhak. I to je tako. Ona je pokupila ee. To je osjetio mali i toplo. Osećali su da i od limuna, i poljubila sretno otvorenih usta. Je prstima duž most joj nos. "Ti pjegava," rekao sam.
  
  
  "Ali ja bar ne izgoreo od sunca," smijala se. "Većina plavuše se izgoreo od sunca."
  
  
  To me podsjeca na nešto. Telefon je zgrabio. Dajte mi policiju. "Rekao sam joj operatera. Je Bahama se policajac javio na telefon. "Postoji rocky put ka Raju Hotel harbor. Da li znaš to?"' On je to znao. Oko pola sata, plamen vidio tamo. Izgledalo je kao neki momci su igranje sa vatrom. Mislim da je bolje da pogledam tamo. Narednik razumeo, a on je prekinuo.
  
  
  Okrenuo sam se da Tara. "Nismo se trebali naći Gar do osam sati..."
  
  
  "Slušaj, Nick." Izgledala je nemirna. "Mislim da imamo misiju, i..." ona mucao... prekinuo sam joj i nastavio je moja kazna. "To nam daje vremena da trčim naš posao prvi." Njen hotel bi voljela da pogledate ovo kasino u Grenada.
  
  
  Mislio sam da sam video razočarenje u njenim očima.
  
  
  Joj, otišao u kupatilo da se istuširam. Okrenula na radiju. Ja sam pogledao u ogledalo u kupatilu i pitao zašto sam još uvek nisam imala jedan je sivu kosu, između nas. "Onaj Poruku Samba" je svirala na radiju dok muzika je stvoren za "važan puštanje Barents More teritorija".
  
  
  Senator Paul Lindale je mrtav.
  
  
  Senator je tijelo nađeno na Ego je vratima. Verovatno je pao kroz prozor u njegov ured na deseti sprat. Naravno, oni su mislili da je to bila nesreća.
  
  
  
  
  Poglavlje 4.
  
  
  
  
  Uvijek je tri sata ujutro u mraku od kazina. Svakog sata, svakog dana, po bilo kom vremenu, uvijek je tri u jutro. Igrao sam karte i kockice sa umoran žena i muškaraca sa drooping glave, nagla stolove i vikali, "Hajde, dušo." To je skoro na svijetu sastav. U ugla, tamo je bubanj sekcija da održali ritam sa napotaju slot mašine, i povremeno tanjir od isplata: pedeset muda u kabinu. Prostor postaje tiše kao zabava cijene rastu. Na primjer, u posere stolove, čuješ iglu kap, posebno kad deset hiljada dolara je u pitanju.
  
  
  Kazino u Grenada bio drugačiji. To je zamijenjen za ček za pedeset dolara-Jon Stewart definitivno ne želim da se igraš više, jer je jedini način da prođemo kroz kasino je kretati okolo tokom igre. Joj, vidio Tara gleda novajlije spermu na jednom od tih jednoruki ubice su punjeni sa odaje. Onda smo pomirisao zrak, ali ne razumem ništa.
  
  
  Razišli smo se da pripazi na dva najverovatnije poena. Tara igrao rulet sa Kineskom krupije, i njen auto za blackjack stolici, koje senator napravio svoj pobede i poraza.
  
  
  Imam dvadeset jedan ruke u prve ruke, kao i prvi i drugi. Stavio sam moje cipove na treću rundu, ali diler me je zaustavio. Čipovi su nestale pismo G od Grenadom. Rekao mi je da uzmem ih natrag u kasu. Ovo su novi čipove, on je rekao. Imali su ovo teškoća ranije u toku dana.
  
  
  Već sam imao poteškoća, i ovaj put ne želim da rizikujem. Ovo vrijeme on je bio naoružan. Joj, otišao u kasu. On se izvinuo obilno i predala mi drugi chips, što je ljubazno mi je gurnuta u ruci.
  
  
  Pet sekundi kasnije, on je šokirao.
  
  
  Ne znam šta su mi dali, ali mora da je bilo gluposti. Kad sam otvorila oči, dva Chen-lija, sa dve bradavice u sred čela bila nagla me. Ali ako su oni tamo, oni su otišli, jer kada je konačno došao da, obojica su nestali. Kao moj pištolj: Wilhelmina otišla sa drugim muškarcem. Ovaj put sa Kinezima. Sjedio preko puta mene u sobi i nasmiješio mi se. To je bio mali, puna dima, zvuk-dokazana sobu, izgleda da su koristili Krasnoyarsk ured, koji je otišao za svoj posao i raspoređen čips. Bilo je oko šest drugih ljudi u sobi pored čoveka sa pištoljem, i nitko ne smeje osim coveka sa mojim pištoljem.
  
  
  "Dobro došli u naš skromni okupljanje. On samo pognute glave. Hef je bio kratak, pa-napravio čoveka, elegantnu silk odelo. Dozvoli mi da se predstavim. Zovem se Lin, Lin Qin.
  
  
  "Gospodine Qin." On je klimnula, takođe.
  
  
  "Gospodine Lin," on "ispravljena". Zadnje ime je uvijek spomenuo prvi.
  
  
  Sve to zahvaljujući je previše malo. Pitala sam se ako bi on mogao da me izazoveš da viljušku dvoboj. "To me rastužuje nas," on je nastavio, " da smo imali zahtjeva vaše prisustvo u našem malom okupljanje u tako, možemo reći, naglo mode. Ali smatraj se počasni gost.
  
  
  Krug, od kamena lica ispitanih njom. "Stomak, momci, ne bi to propustio za ništa."
  
  
  Smijeha, Lin okrenuo prema drugima. "Gospodine Carter je šala," rekao im je.
  
  
  Oni još uvek nisu smijali.
  
  
  "Pa," on ramena stresla, " kao što vidite, moji prijatelji ne slušaj gospodo je šala između sebe. Oni više vole da pređemo na važnije stvari odmah. On pokupio cigaretu i ubacio na kraju zlato-oniks slučaj. Odin po ego saučesnika skočio dati je svjetlo. Slab slatko miris širi kroz sobu. "Oh, kako nepristojno od mene. On mi je dala telefon. "Cigaretu, Gospodine Carter."
  
  
  Njena, on tresao glavom. Pitao sam se zašto sam toliko stalo do ovo je Jon Stewart gluposti. Moje ime je izgledalo najviše dobro čuvana tajna u ovom gradu. "Pretpostavljam da to ne bi pomoglo ako ti kažem da je našao si pogrešnog čoveka, i da je moje ime je John Stewart?"
  
  
  Lin je odgajio jednog obrvu. "Žao mi je, Gospodine Carter.
  
  
  Odin Po će upoznam tvog starog neprijatelja-naš stari prijatelj. Vidio je tebe stići na aerodrom i obavijestili Gosp. Bangel. Nagnuo se vratiti ugodno u svojoj stolici. — I dok smo razgovarali o našim bivši poslodavac—" — pretpostavljam da ste čuli za ego je rano smrt?"
  
  
  Da, tragično, rekao sam. "Da bude odveden na glasanje kao ovo, na vrhuncu moje mladosti."
  
  
  U stvari. Osmeh se vratio. "Ali mozda neprikladno tragedija. Vidiš, neki oko nas nije slagao sa G. Bangel je način poslovanja, i sad je to njena je preuzela, one neslaganja će nestati. On obratio pismo ostalima, "što u ovom svetu."
  
  
  Sada oni su se smejali. Još nekoliko cigarete se pojavio i zapalila. Počelo je da zastupa prirodu ihc. Slatki smrad uspjeh je napunio prostoriju.
  
  
  — I sada, Gospodine Karter, spremni smo da ti ponudu. Ne bi trebali. Ali vašu trenutnu smrt bez naše pomoći neće biti od koristi, za nas.
  
  
  Bio sam iznenađen da Bungel ovo nisam primijetila prednost. Našao sam ovo suprotnosti cudno.
  
  
  Pitao sam je. — Šta je ovo prednost?
  
  
  Pet posto. Pet posto od profita. Ovo je dobar predlog. Ali ne očekuj milione. Je maloprodajna cijena heroin je mnogo više od price smo se za to."
  
  
  'I ostatak?'Njena,' pogledao svoju cigaretu slučaj. 'Trava. Hašiš?
  
  
  "Naravno, pet posto od ukupnog iznosa. On se opet. A druga, kao što si rekao, je sitnica... To je nas nije pitao za opijum.
  
  
  "Ti dovedi ego ovdje u Nasau i prokrijumcariti u Sad-u sebi." Njegova je to kao aplikaciju, ne kao otvarač.
  
  
  On je klimnula. Ali, naravno, već znaš to. U suprotnom, vi i G. Bungel "— on je oklevao — " ne bi biti tvrdi.
  
  
  Ovo poslednja izjava prepao me. On mi je ponudio dogovor kao da je bio dea agent, i kao da Bangel samo radio s drogama. Pa, možda je to bio. Možda je ovo Chen-lija, bio član narko grupom. Možda je samo tako sam naduvan da im pomoći AMERIČKI senator. Možda je sve jedna velika, luda slučajnost. Ili možda Lin htio da misle tako.
  
  
  "Ja vidim ti oklijevaš, Gospodine Carter. Možda želiš da se konsultujem nekoga prije nego što konačnu odluku. Oooh! On je klimnula sa čovekom koji je sedeo na dan.
  
  
  Chu ustao i otvorio vrata.
  
  
  Kontejner.
  
  
  Vene su vezani zajedno, njena haljina je rastrgan, i kosa joj je došao na slobodi tokom borbe. Kosa vidjela sam je postavio i obješen pre nego što je otišla. Duboko nesrećna, pogledala je u mene, samo na mene.
  
  
  'Žao mi je.'
  
  
  Dva muškarca su se drži dolje. Na svakoj strani. Oboje nosio Sten strojnica; kratak, svjetlo Britanski oružje da bi mogao pucati pet stotina metaka u minuti. Instinktivno, on je prišao joj. Oni pusti je i odrastao svoje oružje kao ja i još jedan čovjek je došao da me zgrabiš. Samo su napravili grešku. Mora da su prestali tražiti me kada su pronašli pištolj.
  
  
  Sa brzo pokret, on se preselio joj nož u dlanu, tako da samo secivo je viri. On je mene prvi, i zabio sam svoju emu bodež u dolar gomilu. Ego je otvorio usta i on je umro od iznenađenje. To se dogodilo tako brzo — i bez ikakvog razloga — da su drugi, odmah izgubili stražu. Trenutak iskoristio si ga.
  
  
  Otišao sam da vidim Lin Jing.
  
  
  Sa zamahom svog lijeve strane, doveo ego ispred njega, onda je držao u peglu stisak, držim nož na ego je grlo.
  
  
  Dva automatsku pušku heroji se smrzla na mjesto. Drugi je ostao gde su zbunjeno. Lena je mogao da koristi kao taoca da se Tara i sebe odavde. Ali nisam želela taj način.
  
  
  "Odveži joj," ja sam naredio.
  
  
  Za trenutak, nitko pomaknuo. Samo joj. Lina je gurnula naprijed do jedan od Tara je stražara. U sharpness oštrice napravio joj Lin odgojiti je brada, i vrat joj je bio izložen. "Ma-odveži joj," uspio je. Čuvar spustio svoje oružje i da li kao emu je rekao.
  
  
  To je Tara ko je to naručio. — Gubi se odavde.
  
  
  'Ali,. Nick. jednako
  
  
  'Idi!'
  
  
  Ona je došla do vrata. Lina napravio joj udahnuti i gurnuo ego prema čuvarima, koji se povukao u horor kao što je oteta od automatsku pušku iz jednog od njih i počeo pucati. Prvi udario je jos jedan strelac, i onda je dječja igra.
  
  
  Deset sekundi kasnije, sve je bilo gotovo.
  
  
  Automatsku pušku pao je i pokupila Wilhelmina. Na stolu u uglu, on primetio da je mali otvori kutiju čips. On je pažljivo uzeo jedan oko njih u ruci i pregledao. Tamo je veoma mala igla viri iz strani, dva milimetra dugo. Čip razbio ga na pola. Svetlo zuto tečnost izašao. Onesposobljavanje kapi. Čipovi su koristio protiv mene. Stavio sam poklopac kutije i stavila ga na minut. Ko zna. Ako igra išao protiv tebe, možda nisu mogli doći. On je vodio prstima kroz kosu, malo mu kravatu, i zatvorenih vrata na raspušten Nassau Kineski Unije zauvijek.
  
  
  Pogledao je u svoj sat. Bili smo tu za dvadeset minuta kasni. Kad smo stigli do Cafe Martinique, u stanicu je nestao.
  
  
  Ali sada joj je zaista se veselim tome.
  
  
  
  
  5 poglavlja
  
  
  
  
  Odbacio sam je u hotelu, i otišao da traži stanici. Bila je u malom hotelu u blizini obale. Kada sam došao tamo, bio je pun policajci; hitnu aktiviraš alarm mi je rekao da ću možda biti kasno. Ispalo je da sam bio baš na vrijeme.
  
  
  Doktor je gledao u mene i dao beznadežan slijeganju. — On ima samo nekoliko minuta. Nije mnogo što mogu da uradim u vezi toga.
  
  
  On je čučao dole pored Gar. "Sutra uveče," šapnuo.
  
  
  On je klimnula sa njom. Znam nju. Chen-lija bijeg. Joj, čuo moj sat otkucava niz ego je život. Ili je to bio moj dolar gomilu? - Još nešto?'
  
  
  On je rekao. "Ostavio sam ti poruku. Reci Tara..."
  
  
  To je nešto da glasaju, za. Gar i njen možda zajedno radili na pet ili šest zadatke. On je profesionalac, dobro kao ti, može poželjeti. Mislio sam da će uvek biti tu za nju. Glasanje glas što si se sa smrću. Ti ostati besmrtni do zadnjeg trenutka.
  
  
  Vratio sam se u svoj auto i išli sa, kao da brzinu imao je ubrzalo moj koncept svijet. Ali to nije slučaj. Zapravo, više je naučio o tome, manje ego razumeo. Tri identične Kineski ljudi. Tri mrtve senatori su otvorena. Kazino. Bijeg od smrti. I Lao Zeng, koji je bio negde u Indokini. Nije odgovarao i to se ne uklapaju. Podlogu za sve ovo je CANNAH, i CANNAH je ubica odred. I ako senat sezona lova je otvorila, tri su vec bili mrtvi, i devedeset sedam su još bili živi. U trenutnoj brzini, uskoro će uništiti cijeli Američki vladin sistem. To je bilo na meni da saznam šta su nameravali da se ispred ovde i sprečiti to. On je ostavio poruku za mene. Ili je to značilo za mene? Rekao je, " Reci Tara da Tara Bennett. ID = SJEKIRU-20. Tara Bennett, naučio žena.
  
  
  Odjednom, on je bio ljut.
  
  
  Tara je nešto znao da njena nije. Na primer, ona je znao zasto je ona bila sa mnom. I ne zbog Sutoan dijalekt. Kad mi je rekla u taj bar da sam bio takav jebeni genije, znala je da ne imala mozak za ovaj posao, i kao za mene ... "Mišiće," ona je rekla, " je preduslov za ovaj zadatak. Odjednom sam shvatio klasik žena uvreda da želiš privući me samo zato što je moja snaga.
  
  
  Pa, to se može promijeniti večeras. Tara i ja bi fina i veoma dug razgovor. Da li mu se sviđa ili ne. I rekla bi mi istinu.
  
  
  Ona je ležao u krevetu, i svetlosti sveti je bio isključen. Ne zauvijek.'Ne, rekla je, kao Brylev posegnuo da ga uključim. Brylev ukljucio. Mali ljubičasta ožiljak veličine petoparca natekao na obrazu. Držala je joj prste pokrij joj ego. Da li to boli, ili oko taština. Izgledala je mali i bespomoćan opet.
  
  
  On joj je rekao," Gar je mrtav. "" ... i mislim da je vrijeme da mi kaže šta je on umro."
  
  
  "Gar? Oh, ne. Okrenula je glavu, a suze su tekle u nju zelene oči. On je skoro očekivao suze da bude zeleno.
  
  
  "Šta je on to radi?"
  
  
  Pogledala me opet. "Ne znam, Nick. Zar ne... ja stvarno ne znam.
  
  
  "Reci to, dušo." Ti nisi prvi nevaljala žena koju sam ispitivao, i ako si da ponekad mislim da ću ti dati prednost...
  
  
  "Oh, Nick. Suze su sada da teče u punoj snazi. Ona uspravi se i zakopao njeno lice u moje grudi. Nisam odgovor.
  
  
  Uvukla se zajedno, sedeli gore i kaže, jeca, "bio sam rekla da ne pričaš. Nisam trebao da ti kažem, " ona je sama ispravila.
  
  
  Otac joj je digao ruku milja na ožiljak na obrazu. "Onda, recimo, saznat ću oko tebe."
  
  
  "Neće to raditi."
  
  
  Joj, pogledao ne. "Mi imamo druge načine." Rekao sam joj. Čuveni serum istine Kolodezny, na primjer.
  
  
  "I to?" pita ona.
  
  
  "I ovo ... sam ja rekao. Ee uzeo ju je u ruke i poljubio dugo i polako. "Više," ona je rekla. "Hej, više. "U redu", rekla je sa uzdah. Ti si pobijedio. Amerikanci će sletjeti na Normandiju obale.
  
  
  Je stegao stisak na nju. "Das weissen vie", rekao sam. Joj, osjećao njene grudi. "Šta još, Gospođo?"
  
  
  Ona je počeo da se smeje, i malo joj je usne. "Bomba će pasti na Shirohima."
  
  
  On je stavio ruku iza uha. "Da Sirohima?"
  
  
  "Da Hirošima." Bili smo oboje se smeju i sada.
  
  
  "Vrlo zanimljivo," rekao sam, da odvežeš njen ogrtač, vjerojatno na najbolji prsa u cijeloj zapadnoj hemisferi. Ili je možda najbolje hemisfere Zapada. "Ah, djevojke, djevojke. Ti si stvarno super. Bademantil pokrio to opet. "Pa, hajde da pričamo sada.
  
  
  "Mislim da sam kao aktivan deo bolje."
  
  
  Nasmijao sam joj se. "Znam", rekao sam. "Ali to je koliko ja znam istinu." Nema seksa, dok mi ne kažeš. Moje metode mučenja je seksualni nezadovoljstvo." joj vezati otkopcane'
  
  
  "Upozoravam vas, ti ćeš biti bijesan za sat vremena."
  
  
  Pogledala je u mene i kikotali malo nervozno. "Zvijer", rekla je. 'Oh, ne. Slatko riječi neće pomoći. Nagnuo se vratiti i prešao njegove ruke. — Ja ću ti napraviti poštenog ponudu. Ako mi ne daš ono što želim, neću ti dati ono što želiš."
  
  
  Ona je protiv toga. "Prostacenja," ona je rekla.
  
  
  "Ah! To je dio plana. Ako ti ne govorim brzo, i ja ću te uvredim dok ne padne.
  
  
  "Ozbiljno, Nick. Imam naređenje...
  
  
  'Ozbiljno. Kontejner. Ne zanima me. Pogledao je pravo u oči. "Prvo, ne volim da rizikujem svoj vrat ako ne znam da sve ZNAM. Drugo, mi se ne sviđa ideja da ne budem vjerovala. Nikad nisam vidio Hawk ništa sakriti od mene.
  
  
  — Nije da ne vjerujem ti, naravno. Ako postoji jedna osoba kojoj ne vjeruje, onda sam to ja. Ili barem je moja teorija, mislim. Rekao je da si mogao da sam ti rekao. Možda misliš da je cijeli svijet je poludio."
  
  
  "Sa Gar i tri senatora u lijes, vrlo je vjerojatno da ću da odem. Pa samo naprijed. Koja je tvoja teorija?"
  
  
  Uzela je duboko. "Da li si ikada čuo za jednoćelijski kulture?"
  
  
  'Mmmm.' Biologije... genetici. Nešto kao to?'
  
  
  — Pa, ti si bliže. Ovo je novi način za reprodukciju."
  
  
  — Šta nije u redu sa starim?"
  
  
  "Slušaj", rekla je. — Lomim svoja naređenja da ti kažem ovo. Pa moraš biti ozbiljan i slušaj."
  
  
  "Slušam," rekao sam.
  
  
  "Hvala na proces zovu jedna ćelija transplantacija, moći kroz nukleus ćeliju oko zreo za tijelo od bilo mobilnog širom ni jedan deo njegovog tela stvoriti novi organizam koji je genetski identični."'
  
  
  Joj, pogledao ne sa osmehom. 'Ponavljam.'
  
  
  "Oni bi mogao izvući iz ćelije u blizini moje udario ekser, stavi to u redu hemijske okruženje, a rezultat bi bio beba devojka koja će izgledati isto kao ju je na svaki detalj."
  
  
  — Da li se to desi?" "Ne vjerujem joj nešto oko ovog.
  
  
  'Da. To nije tajna. Da budemo precizni, ima članak o tome u Vrijeme 1971. Do sada, ovo je samo bio uradio sa žabama. Barem... koliko mi znamo. Ali Kina je cijena je put pred nama u mnogim stvarima."
  
  
  'Čekaj malo. Hoćeš da kažeš da Chen-lija i Charles Bryce su klonovi iste biljka?
  
  
  Zaspala je shyly. "Rekao sam ti da ti se ne bi svidjelo," ona je rekla.
  
  
  '- Ne razumijem. Mislim... Zašto? Mislim, čak i ako je moguće, da je to još uvijek nema smisla.
  
  
  'Slušaj. Čak i u ovoj zemlji, bilo je studija grupe. Bili smo pokušavam da shvatim kakav bi ljudi trebali biti jednoćelijski da se razmnožavaju. I jedan od razloga što nismo učinili ništa eksperimenata u ovom pravcu je zbog odgovor na ovo otvarač: najgori ljudi. Hitleri. Ljudi sa megalomanije. Ljudi kao Lao Zeng, na primjer. Prve klase ubica.
  
  
  "U redu, recimo da Lao Zeng stvara..." nije Bilo je teško poverovati u tako super fantazija. "Šta oni koristi od toga? Osim za sebičnost. I kakve to ima veze sa KANU, a senatori? Kakve to ima veze sa cijeli Nassau situaciju?
  
  
  Što je kimnula ne glavom. 'Ne znam. Ne znam ništa o tome. Sve što znam je da je ova kopija prve klase ubojice će izrasti u prve klase ubice. Oni će izgledati i mislim — i ubio-kao i original. I moja teorija je da KANG uzeo Lao Zeng je materijal za stvaranje odred čistokrvni ubice."
  
  
  'Znaš o ovom...'
  
  
  'Šta gluposti...?'
  
  
  "Žao mi je što sam te to pitao.
  
  
  Studirala je da me pažljivo. "Misliš da je luda?"
  
  
  "Naravno da mislim da si lud. Ali takođe njene. Zdravo ljudi su sad leži u krevetu i pitam se kako to da se otarasim korov u bašti. I normalno žene sada spakuj svoje obroke. Morate biti ludi za rad u SJEKIRU."
  
  
  "To je moja teorija," ona je rekla.
  
  
  "Ona je luda, ali to ne znači da to ne može biti istina."
  
  
  Je udahnula predahnuti. "Hvala ti, Nick." Onda se smejala. Reci mi...'
  
  
  - Da.'
  
  
  Ona je gurnuo njenu kosu unazad od nje čelo. — Jesi li ikada upoznao neke obične žene?"
  
  
  "Nije".Njen rekao. "Nisu moj tip."
  
  
  "Koji je tvoj tip?"
  
  
  Brinete, " rekao sam. Izgledala je povrijediti. "Niske, debele, i veoma glup. Iako, "ja dodao —" otvoren sam za sve."
  
  
  "Kako je ovo otvoreno?" pitala je, da se otkopavaš moju košulju.
  
  
  "Vrlo otvorena," rekao sam, skida joj haljinu. "Super," ona je rekla. I to je bio nit naš razgovor.
  
  
  Želim da ti kažem da je znao sam nekoliko žena. I, pomislio sam, to sam već znao najbolje. Ali želim ti reći da sam bio u krivu. Tara je nešto drugo. Vrlo drugačija. I vrlo različita od toga. Čini mi se da svaki put kad neki štreber pokušava reći nešto kao ovo u knjizi, to zvuči kao visinu od dosade. Ona je uvijek "pada", ona je "bacas", on je "pirsing" prema njoj, a ona je uvek "eksplodiraju". Nešto kao to uvijek zvuči kao transkript hrvanje.
  
  
  Tara je bilo drugačije, a ja nemam reči za to. Natjerala me je da se osećam kao da joj je telo je izmislio, i došao je do života po prvi put i samo za mene. Ona je bila otvorena, i nevin, ona je bila vruća kao puter i serena. Ona je bila djevojka kao i žena. To je bilo pitanje i odgovor. Ona je Tara. I ona je postala moja. Njena je bilo drugačije, takođe.
  
  
  Joj, pogledao ne. Bilo je suze na oči. Poljubila mom ramenu. 'Hvala vam. Hvala ti.'
  
  
  Dopustio je da mu ruku igrati kroz crveno oblak. Misliš da si na farmi rooster da si rekla ništa, samo jedno drugom osećanja. Pa on je samo umukni i poljubio je opet.
  
  
  Bili smo tako bliski kad čuli smo pokucati na vrata. Joj, ustala iz kreveta. Ako je to bila djevojka za noći, ona bi došao ako mi nije odgovorio. Ali opet, možda to nije bila devojka.
  
  
  Je zamotanu ručnik oko struka, pokupio oružje, i otišao do vrata. On je otvorila pukotinu.
  
  
  To je posluga u sobu. Na kolima je funkcionalan, vozi sistema, zajedno sa šampanjcem je u srebrnom hladnjak.
  
  
  On je stajao tamo, gledajući u to, i uzdišu teško, iznenada jako gladan. "Volio bih da narucimo ovo za nju," rekao joj je da konobar, " ali mislim da si dobila pogrešan broj."
  
  
  Pitao. "Gdine Stewart?"
  
  
  'Da. Joj Stewart.
  
  
  "Gospodine Garsone Kantor ovo naručio za tebe." Do ponoći, rekao je. Iznenađenje.'
  
  
  "U redu, rekao sam konobar kada je nestao ponovo. Stanica je poruku u hodniku je negde u sredini svoje.
  
  
  — Misliš, kao grašak u Krštenje pitu?"
  
  
  Nemam pojma šta ja mislim, ali Gar mi je rekao da je ostavio poruku, i ovo eda je sve što nam je ostavio, tako da... " izgledala Je oko stolicu, i pitao sam za nešto značajno. Komad papira. To je bio sa šampanjcem. Kovertu, unutra je samo poslovna kartica sa natpisom " sve Najbolje velikim slovima. Gar napisao nešto što je trebala biti kod.
  
  
  M-1 x4 + ?
  
  
  "Koliko je užasno," rekao sam. "Ovo je glupost." Ona je ponovno ispitivati do ego poruka: "Možda ovo je formula." Dao sam kartu na Tara: "Glas. Ti si naučnik u porodici."
  
  
  Tara se vratio ego mi i ramena stresla. — To nije moje ime, to znam. M minus 1, pomnožiti 4 plus nešto." Što je kimnula ne glavom. "U pravu si, to je glupost.
  
  
  Gledao mapu opet. Hej, cekaj. Shvatio je.'Odjednom je sve imalo smisla. "Da li znaš šta to znači? To znaci da ste bili u pravu.
  
  
  Pogledala me je blankly. "Kao što?"
  
  
  "O njima pbx. Vidi. Otac joj je pokazao joj karticu opet. "To nije M minus 1. Ovo je bend M 1. Ml. Kodno ime Lao Zeng. I Ml x 4 je Ml puta 4. Tamo su četiri MI je. Četiri čovjeka koji je izgledao kao Lao Tseng. Četiri grane. Plus znak pitanja. Plus Bog zna koliko ih još.
  
  
  Zbunjen, nagnula nazad u njenu stolicu. "Vi ste svedoci istorijski trenutak."
  
  
  "Oh, hajde," ja sam rekao. "Bio si u pravu, pre."
  
  
  "Da, rekla je da. "Ali nisam nikada požalio što pre."
  
  
  To mora da je bio moj deseti cigareta. Pa, to je previše. Bacio sam cigaretu preko balkona ogradu i gledali kako se to ronjenje kao hrabri mali bombaša. "Živimo sa čast i padaju kao pokvarena kruške." Vjetar je pokupio od mraku luke, i vezan ribarski brodovi su se micati nervozno u valovima, kao nestrpljiv djecu koja su se budili pre nego što roditelji i sada se radujem se novi dan. Nisam mogao da spavam. Čekao je dok Tara zaspao, onda sipao sam sebi čašu šampanjca i izašao na balkon. Hiljade zvijezde i bijeli mjesec mamuran svijet običnu vodu i plaži. Za trenutak, da sam htio da zaboravi taj drugi svijet, sa ego i teško linije i krv-crvenilo. Ovom svijetu za ubistvo i smrti, gdje prvo pucam, a onda postavljam pitanja.
  
  
  Ali imao sam mnogo pitanja ovde sam. I sada odgovore mogao da odložiti do kasnije. Chen-lija je bio jedan od onih PBXs. On je ubio senatora. Sada, neko je planirao da spasimo Chen-lija, oko zatvora večeras. Ali ko je bio taj "neko"? A kad je to bilo "danas"? Ovo "hema-da" može biti dvanaest ljudi sa ručne bombe ili jedna osoba sa dobar plan. I danas najduža reč. Traje od sumraka do sljedećeg jutra. Bilo je nešto drugo. Lin Qing je rekao da sam bio meta "stara neprijatelja". Šta starog neprijatelja? Imao sam hiljadu neprijatelja. I ako je još bio na ostrvu, on bi mogao preci moj put. Nekako je morao da nađemo odgovore. A prije toga, " večeras."
  
  
  Okrenuo se i pogledao unutra, na Tara spava tamo. Mjesec je ogleda u čaši po danu, izgledalo je kao da je suspendovan u vazduhu, u blue četvrt sa mesec kao svetlo. Njene oči udaljila opet. Tu je i nešto slično. Još uvijek sam imao Tara da brineš i zaštititi. Ona je agent i viši istraživač, ali hej, i ja sam bila potrebna moja zaštita. Još jedan razlog što ne mogu da spavam. Ovo ne bi bilo moguce da nemam plan, kao da je odakle da pocnem, u trag svih tih "zašto".
  
  
  On je započeo svoju potragu za nju. U fioci od stola stolicu, našla sam ono što sam trebao. Ove zato letke su ostavili za turiste. "Zabavno u Nassau". "Gdje se sve ovo dešava?"
  
  
  "Gdje se sve ovo dešava?" bila je mapa ostrvo. Pokupio ga je bolje pogledati. Zatvor je našao. Dobro. Ako ona je poslao u hotel da pobegne zatvorenik, gdje bi joj ego je odvesti? Njen hotel bi joj sa ostrva. Tako sam da odem do obale. Mali avion može koristiti na plažu kao pista. Ili brod bi ga koristili. Privatni brod, odmor i privilegovanu jahte. Pratio sam nju iz zatvora da haljinu. Haljina je bila vrlo skupa, tamo su mnoge puteve. Celo ostrvo je uzela to.
  
  
  Kada sam pogledao opet, njen izgled promijenio. Sunce mi je ispala iz iza Zemlji linije, i nebo je prekriven Majku Zemlju sa poznato roze ćebe. Ribari izašao, oko svoje kuće, na Bay Sturt i krenuo za njihove brodove usidren na pristaništu. Žene otvorio svoje tezge na tržište sa gej slamku šešire i kitnjasto torbe od školjki. Ako ja sam Jon Stewart, mogli smo proći kroz ovo tržištu i idi vode na skijanje na more, i onda ručak u gradu sa tek ulovljene morski grgeč. Ako on je Džon Stewart, on ne zna o Chen-lija je predstojeći pobjeći sada, i ako je, on bi otišao u policiju da to spriječim. "Ali Nick Carter će pomoći Chen-lija pobjeći.
  
  
  Ubica je bio samo jedan zupčanik ceo auto, i njen bi biti cijeli auto; kao mesto gde su masovnu proizvodnju PBX. A sa malo sreće, Chen-lija će me odvesti tamo. Ako bi samo mogao da napravim ego pobjeći. Svi osim mene.
  
  
  To je šest sati ujutro, i sada sam imao plan. Može sad spavati.
  
  
  
  
  Poglavlju 6
  
  
  
  
  Pravilo broj jedan: upoznaj svog neprijatelja.
  
  
  On ugasio Interfield Put i krenuo na aerodrom. Mog starog neprijatelja, bar po Lin Jing, vidio me stići na aerodrom. Možda aerodromu mi mogao dati neki trag. Pa, to je divlja vožnja, ali vredelo je pokušati.
  
  
  Pogledala je u lice iza kase. Carine. Informacija. Hertz rent-a-car. Rezervacije. Niko oko njih mi nije dozvolila ništa da se pojavio u medija. Otišao sam do kioska i kupio si novine. Da, imam nešto da radim dok njena, mislim o tome šta da radim. Nen nije imao ništa o kasina u Grenada. Stranci. Ali ne tako da ne bi bilo čudno. Verovatno ne želim da je uplašim turista. Ili možda, možda su policajci samo nisam znao za to. Možda je netko drugi dolazio ranije i očistiti ovaj nered. Neko drugi na ovom drogom.
  
  
  Ili neko drugi . Na listi mrtvih provjerio. Bangel je umro u bolnici. Nemara s cigaretom. Ego je moja majka, koja je živela u Kensington, bio ego preživjeli. Samo dobre stvari o mrtvima. De mortuis nula nisi bonum. Pogledao sam okolo područje zbog moje novine. Ne starog neprijatelja lurked u sjeni.
  
  
  Ima još jedna stvar koju je mogao da uradim. Prilično engleski BOAC devojka provjerio liste putnika za mene u ponedjeljak navečer. U ponedjeljak uvečer, stigli smo po cijelom New Yorku u 7: 30. Pan Am ostavio za Miami u sedam, i Britanski avion oko Londona stigao je na osam-ne, četvrt do osam. Da je bilo malo prerano. London. Razmisljao sam o tome neko vrijeme. Charles Okuna je neprijatelj oko Londonu. Ali ne, oni imaju ego kada su upali u svoju laboratoriju. Osam! Vin! To mogao biti on. Karlo, dostavljač, kaže čovjek koji su platili emu je bio veliki Kinez. Krilo Tak je pet visok agent KAHN u Londonu. I to je malo verovatno da je zaboravio da je on ikada upoznao mene. Dozvolite mi da vas podsetim da je on sada je imala tri prsta ruku.
  
  
  'Draga. Smijala se devojka iza pulta. "Možeš li mi reći Gospodine Krila bio na tom letu u ponedjeljak oko Londonu?"
  
  
  "Oh, žao mi je." Ona čak i izgledala je vrlo tužno. — Ali bojim se da nije mi dozvoljeno da vam kažem tu informaciju."
  
  
  "Znam da ne možeš," rekao sam.
  
  
  Pogledao je pravo u oči. Vidi broj dva: jedva pod kontrolom, zažarene strast.
  
  
  Ona mi je dao informaciju. Vin Vo je zaista na ovoj listi putnika. On nije bio sam na ovo putovanje. Ega momak putnik je zvao Hung Lo.
  
  
  "U slucaju da se pitas," ona je dodao korisna, " oni sam rezervisao put natrag u London na deset sati večeras."
  
  
  On je bio zainteresovan.
  
  
  Uzeo sam šansu i pozvao u Grenada Hotel. Gospodine Vin Po registrovana je sa njima. Moje kockanje je počeo da se isplatiti. Ali s druge strane, određena Hung Lo. Ne možeš pobijediti sve vreme, takođe.
  
  
  Vratio sam se u hotel i našao Karlo, naš zajednički prijatelj. On bi shvatio Krivica. Joj je rekao emu šta joj hotel znao, i rekao emu koliko bih platio je za to. Došli smo do dogovora.
  
  
  Rekao sam Tara šta da očekujem. Ona je mislila da će biti zabavno.
  
  
  On je poljubio zbogom i vratila se do auta.
  
  
  Pravilo broj dva: ići u zatvor. Idi otvoreno u zatvor.
  
  
  Ali na putu, on se zaustavio na Cijevi Mira, engleski cigaru proizvođač u Nassau. Imali su svoju ružnu brend sa zlatnim odvjetnik. On joj je naredio da pošaljem nekoliko kutije u hotel i uzeo par paketa s njim na hitnu koristiti.
  
  
  Otišao sam u bar na Beju i imao sendvič i pivo. Onda još jedna. I još jedan. I burbon da se zagreje. Kada je otišla, on je pijan i posrnuo si. Nisam imao svađu sa barmenom o bill. Poenta je, da je bio u pravu, ipak. Izašao je u žestoku raspoloženje, vratio se u kola, i odvezao se. On je pogrešno skrenuo na jednosmjerna ulica i trubnula u nadolazeći kola. Stvarno mi se sviđa mi se kako ovo zvuči rog. Počeo je da trube, " Ovo je-kuci smo i dalje u bitku."
  
  
  Ovaj policajac se pojavio kod Parlamenta Sturt. Nisam imao dokumente sa mnom. Bio je vrlo ljubazan. On se ponudio da me odvede natrag u hotel. Oprosti i zaboravi. On je želio da se naspavaš.
  
  
  Joj ego udario ga je na bradu. Takođe dobar način da uđemo u zatvor.
  
  
  U Nassau zatvoru, nije tako loše kao i obično. To je nespretan, dva-priča kamen strukturu na zapadnoj strani otoka. Lokalci je zovu ga "hotel", jer to je ono što izgleda. To ima mnogo prirodne ljepote za ponuditi. Uredno travnjaka i uske vrtovima. Klijentela uglavnom sastoji se od ljudi koji su spavali sa svoje opijanje, za jednu noć, nasumice lopovi i povremeno lokalni "kriminalac manijake". Do sada, lasica se rasnih nereda ne rezultiralo nasilne zločine. Tako je, ljudi kao Chen-lija, bili ne smatra na bilo koji način kada su postavili njihov sigurnosni sistem. Ali jesu emu najbolje što su imali. Čuvar je stajao ispred ego kameru.
  
  
  On je bio jako pijan. Rekli su da sam pravo na jedan poziv. Rekao sam im da sam te htio nazvati Svetog Petra. Rekli su da sam bio jako pijan.
  
  
  Vodimo me gore. Osim Chen-lija, bile su samo dve ostale zatvorenike. Stavi me u istoj ćeliji sa ovo dvoje ljudi.
  
  
  Odin spavao oko njih, očigledno je pijana.
  
  
  Drugi je izgledao kao muškarac ti to ne bi želio biti zarobljen u istoj ćeliji sa njim. On je bio veliki čovjek s čvrstim sagraditi, i ožiljci ubodne rane to napravio njegov plavi-crno lice izgleda kao mozaik pokrivač.
  
  
  On je mislio o nečemu kad je ušao.
  
  
  Chen-lija mobilnog je na drugom kraju. Tamo, na kraju hodnika. Da je ostao na lijevo, njen ego ne bi vidio. Moj prvi pogled na grani. On je bio smireni.
  
  
  Zapalio cigaretu i dao paket u velikoj cimera. On pokupio jedan, pregledao je osetio zlato nosioca, i držao ga na svjetlu. "Takva sranja." I on se nasmešio.
  
  
  Ego je ime bilo Wilson T. Šerife, a on je imao bar koji se zove Drvenom Novčić, lokalni uspostavljanje izvan grada. Odjednom, policija je uletio i našao pakete heroina ispod šanka. "To je podmetnuo, čovječe. Nisam toliko glupa. On raširi ruke. Cisti su. "S druge strane," on je ogrebala glavu, " ako je tako pametan, onda, zašto je njegov ovde?"
  
  
  Zatvorili su ego baru i onda je ubio ego. Prema Ego, tamo nije bio neki problem sa drogom u Nassau, drotovi samo pretvarala da je bigwigger. To je kao da su oni stvarno imaju veliki šef. — U međuvremenu, neki pametan tip je smijeha."
  
  
  "Da", rekao sam. "Kakvo uzbuđenje."
  
  
  Wilson T. Šerif i njegova postali prijatelji. On mi je rekao o svojoj Jean i decu i žuti kuću da bi sagradio za sebe. Pitao sam ga da li je imala bilo kakve ozbiljne neprijatelja, i on se smijao. "Bože, da. Ali moji neprijatelji. Oni su verovatnije da je izrezati na komade od ukrasiti ti na ovaj način. Glasanje što me čini tako ljut, čovječe. Niko oko njih će se sve okolo."
  
  
  "I tvoj bar?"
  
  
  On je podigao ramenima. Ako neko ne treba, oni ce i dalje imati da kupim. Ili ja ili vlada. U svakom slučaju, će morati da plati."
  
  
  "Osim ako oni to rade za neke druge svrhe." On je već znao tko su "oni" su.
  
  
  Nešto je poznat u ovom zatvoru. Policajci su dole na dužnosti do deset. Čuvar Jung lee je bio jedini zaštitar gore. Ego koji se menja svakih pet sati. Sledeći zaštitar će biti ovde u četvrt proteklih šest. Upravnik Bruckman će biti zamijenjen Tamničara Kramp.
  
  
  On je zamolila nekoliko pitanja za emu o Chen-lija. Naš spava cimera uznemirilo nakratko u snu. Onda se okrenuo i počeo da hrče.
  
  
  Chen-lija, imao je samo jednu mušteriju. Mornar, Wilson misli. Mršavi tip u trenerku. Chen-lija, zvao ego Johnny. Johnny je dolazio svakoga dana. Zadnji put je bilo jutros. On je imao tetovažu veliki crveni leptira na ruci. Nisi mogao propustiti od kilometra.
  
  
  Jedna stvar ovladati svojim tokom godina. Stvari koje se ne mogu biti propustio u radijusu od 1 km obično su postavili zbog nekog razloga.
  
  
  Narednik je došao do mene. Već je bio veoma trijezan. Imao sam mnogo kajanja. Pitao je da li bih mogao nazvati Jean.
  
  
  U šest sati, kao što je i planirano, Tara je stigao. Ona nije razumjela kako sam mogao biti tako glup. Ona im je rekla da sam bila dobra osoba, dobar građanin, dobrog muža, i da nikada nisam uradio ništa, ... tako divlje i prije. I nje nikad ne bi uradila to ponovo. Kasnije, ona mi je rekla da je plakala prave suze.
  
  
  Ostavili su optužbe u zamjenu za sve u redu.
  
  
  U deset minuta poslije šest, zid telefona u mom bloku zazvonio. Stražar Bruckman napustio svoje mjesto i otišla niz hodnik da odgovorim na emu. 'Da. On je pogledala u mom pravcu. 'Da. Poslat ću joj ego dole odmah.
  
  
  Okrenuo je leđa stenjanje. "Hej," rekao na telefon, " hotel želi da te pitam.".. Ego Stahl je glas je nizak i povjerljiv. Nadao sam se da vadičep ego ne bi trajalo predugo, jer bi mogli da prekinete moj raspored.
  
  
  Pogledao Wilson. T. Šerife. Stvarno mi se svidelo. I on je zrelo, da umre veceras. Biti ubijen od strane CANNA jer je bio svedok. Nije verovala naši tihi digitalna kamera, društvo. Bio je previše mirno. I malo pijana. Ego miris bi se osjećala u Parizu.
  
  
  Ali šta me je briga? Najmanje što sam mogla je da zaštiti Wilson. On je sjedio u svom krevetu. "To si ti, čovječe," rekao. "Možeš ići kući sada."
  
  
  "Da ćeš otići," rekao sam. Veoma uskoro.'
  
  
  — Ne bih se kladio Stahl na to.
  
  
  - da. Da budem iskren. U jamu joj doublet je dotakao: "izazivam stavi sve ispod." Sada, otvori sada.
  
  
  Ona je stavio ovde emu u ruku. Znao je da čipove je doveo iz kasina bi da bude korisno.
  
  
  Kada Tamničara Brookmana došli po mene, Wilson je vec zaspao, i Brookmana me je dovelo do stepenica. "U redu, Stuarte. Moraš da odeš sama. Ne mogu da napustim ovaj svijet.
  
  
  "Hvala vam, Agente Brookmana," rekao sam.
  
  
  "Na dnu stuba, samo skreni lijevo. Tvoja žena te čeka tamo.
  
  
  Joj, klimnuo sa osmehom. "Zaista," rekao sam. "Želim da vam se zahvalim. Bio si tako dobar prema meni. On je održao svoju ruku. 'Pet.'
  
  
  On je održao svoju ruku.
  
  
  Pet sekundi kasnije, to je bio pod jedro.
  
  
  Tri puta veću dozu od anestetika je na svakom znak. Obojica njih će biti oko pet, za šesti sat. Ovo bi trebalo biti dovoljno dugo.
  
  
  Chen-lija, pogledala me i klimnuo tiho. Mislio je da je to dio plana.
  
  
  To je bila četvrt proteklih šest. Na stepenicama, ona je bio suočen s Upravnik Kramp, Bruckman zamjena čuvar. "Bruckman je poruku za tebe," i ja sam rekao.
  
  
  'Ej? Prestao je, zbunjen.
  
  
  Posegnuo za minut i izvukao presavijen komad papira. Joj čvrsto stavio ovo zajedno sa čip u ego čeka ruku.
  
  
  Joj ego odvukao spava tijelo vratiti gore u zatvor.
  
  
  Dole, narednik propovijedao o opasnosti od pića.
  
  
  Rekao je narednik da on bi bio dobar momak u suprotnom. Mi te je bilo žao jedni za druge ruke.
  
  
  Službenik u čekaonici čuo naredniče pasti i došao da vidiš šta je u pitanju. "Samo se prevrnuo." Rekao sam joj. 'Tek tako. Dođi i vidi." Ego ju je uhvatio za ruku kao da pokušava da je požuriti gore.
  
  
  Policija pisac pao na vrhu naredniče.
  
  
  Tara me je čekala na pultu.
  
  
  "Sam se rukovao sa svih policajaca koji su bili tako ljubazni da mi", rekao sam.
  
  
  "Stvarno nam je potrebno da bude na naš čuvar," kaže ona, kao da smo otišli. — Mislim, svi ovde spava sada tako dobro.
  
  
  Počela je da pevušiš Brahma je Uspavanka.
  
  
  
  
  Poglavlje 7
  
  
  
  
  Tara i da joj je htio mjesto za razgovor. Našli smo mesto nedaleko od zatvora. Pravi lažne antikviteta blok-sa plastičnim cigle i drveni vinil. Ovo mjesto se zvalo "Het Schelmenhor", i pitala sam se ako to je bio pravi gad.
  
  
  Nisam očekivala poteškoće iz zatvora. Svi od njih ce spavati nekoliko sati. I, kako je netko jednom rekao, spavanje do ponoći je važno. Joj sumnjao u to ovde spavati bi biti prekinut. Neprijatelji prvi auto ne bi biti tamo do deset sati, i od devs rezervisao kartu za deset-satno putovanje u London, bijeg je morao voditi mjesto prije deset sati.
  
  
  I bijeg je preuzeo mjesto. Njena, pobrinuo za to. S druge strane, policija također joj pomogao. Bar je držao ih žive. Uz malo sreće, nitko nije upucan. Chen-lija, prijatelji bi pogledaj policiju, on se nadali, ne probudite pse. To je dobra stvar koju sam uradio je to dan.
  
  
  Vodio je Tara za sto u uglu i naredio burbon. Ona je naredio sherry. Moja dama je ostao dama. "Ima li vijesti od Carlo?"
  
  
  Počela je da tražeći joj u torbicu. "On zove," ona je rekla. "Spasio." Došla je sa šakom opušaka, grimaced, i ronio opet. Naš besciljna potraga je dovela nas ne vodi nikuda. Onda je počelo metodično pražnjenje torbu, jedna stavka na vrijeme. Compact kutiju. Cigarete. Novčanik. Pogledala me je u neredu. "Ako ti se još jedan komentar u vezi ovoga, Karter, ti ćeš biti u redu."
  
  
  Ona je nastavila reid.
  
  
  Ja sam nastavila moja potraga za odgovarajuću komentar.
  
  
  Jesi li čuo vesti? - Ne, naravno da ne. U tabletop počinje da liči Waterloo Trgu. "Senatore Cranstona." Izgledala je gore. 'Saobraćajnu nesreću. Barem, ovo je službeni app.
  
  
  — Jesi li dobiti pravu informacija?"
  
  
  Zaspala je. "Kada sam zvala u Washingtonu da obavijestim o naši nalazi, shvatio sam sve. Pravi razlog je da je avion bio ostecen.
  
  
  Njena, on tresao glavom. Jos jedan dan i smrt. I tako daleko lasica u kući Kanu je imao sve adut. "Želeo si poruku od Karlo," njen muž je porekao medija. — Mislim da je bolje da požuri sa potragom." Ona je tražeći u njenoj torbi... Je pukao joj prste. "Ja sam siguran da je to bio."Carlo očešljao svuda Grenada, baš kao što si rekao emus bio, i kad su izmislili u Francuskoj, Karlo otišao za njima. Na moru vili", rekao je. Na kraju Kaskada Put. Onda se okrenuo lijevo ili ravno naprijed. Pa, najmanje ti odbijaš da jedeš
  
  
  Dobila je najnemoralnija vidi u posljednjih nekoliko dana koje Ne. "Tara!" Moj glas je apsurdno grubo. Ona je našla papir. "Skreni lijevo," ona je rekla.
  
  
  Pokušao je da sjećaš se hotela brošuru. Mapa da bi on je studirao na balkonu u zoru ovog jutra. Prema podacima" Gdje se sve ovo dešava? " u Kaskada put vodio paralelno sa Atlantik, reci kilometar od mora. Prema podacima" Zabava u Nassau, "Kaskada Put je bio poznat kao glavna ulica milioneri." ... sa nekim većina ekstravagantno vile u sve Bahame." U svakom slučaju, to je dobro mjesto za skrivanje za Chen-lija. I dobro mjesto za početak tvoje pobjegne s otoka. Nema sumnje da je Po Vin je čekao tamo, Chen-lija.
  
  
  "Usput," ona je rekla. "To je još uvijek tamo."
  
  
  "Tko je," rekao sam, " gdje drugdje?"
  
  
  "Vin je još uvijek na Kaskada Put. Bar, u svemu sudeći, on je tamo. Carlo rekao da Ego je uklonjen iz registracija na Grenadom. Odveo sam svoju prtljagu. Izgledao je kao da ću da se skrasim tamo.
  
  
  Tamo trebao biti. Srećom, Karlo gledao Krilo. Ali šanse da se to isplatiti je slim. Carlo možda bio je podmićen. Samo sam sretan me čini nervoznim. To me je podsetilo koliko naših života i sudbine je sakrivena u krugu od kritike ironicno bogova. "Piće," rekao sam. "Moramo da krenemo na posao."
  
  
  "Kaskada Put?" Izgledala je nestrpljiv.
  
  
  "Delom," rekao sam.
  
  
  — Šta mislite pod 'djelomično'?"
  
  
  — Mislim, ja sam e-dio koji se bavi će Kaskada Put. Ti si drugi dio, vraćam se u hotel.
  
  
  Ona uvrnuta njeno lice. "Ti uvijek sve na zabavne stvari." Šta je dug?
  
  
  Imam predosjećaj. — Želim da se spakujem i da vozim oko hotela.
  
  
  Zapisala sam adresu i dodao poruku da bi grant joj pristup. Abe ruku joj to. "Naći ćemo se tamo ponovno."
  
  
  Ona izbjeći moj pogled. "I ako"... i ako ne dođeš?
  
  
  Joj je ignorirao namjere. "Ako ja nisam ovde do ponoci, kontakt Hawk i pobrini se da možeš otići odavde što je brže moguće."
  
  
  Pogledala me opet s tim smiješno, pažljivo gledaj. Ona je mislio o tome šta bi se desilo ako se nikad nismo upoznali opet.
  
  
  "Doći ću," rekao sam. "Ne brini. "Joj, ja odlazim.'
  
  
  Ona je poljubio ee, ali moje misli su bile na drugom mestu.
  
  
  
  
  Poglavlje 8
  
  
  
  
  Mnogi kažu da je to sreća se ne radi o novcu, ali počinjem da sumnjam da bi mogli biti u redu. Kuću u Kaskada Put je izgledao strašno sretna. Moderna zamak svuda roze kamen sa staklenim zidovima pogledom na more. Stigneš do nakon dugo U-obliku prilazu. A sudeci po tome što je bilo u garaži, imaš samo sa Bentli ili Aston Martin ili Lamborghini. Kad si već tu, možeš izabrati od nekoliko dobrih stvari. Bilo je štala, teniski tereni, i mali luke gdje petnaest metara jahtu bio izložen. I ako si umoran od svega ovoga, mogla si samo pogledaj okolo. Samo mjesto je bilo veselo požuruješ prirodu. Pored prilazu, drevni smokvino drvo je stvorio niz prirodni kapije. Ego je debeo grane se sagnuo da tlu da se odomaćim kao novi drveće. Bilo je i drugih drveće sa scarlet ostavlja, kao kroz hotel, i to je zamršeno od mirisa i cveće. To je kao da imaš zabava u bašti i samo pozvao cvijeće.
  
  
  Sakrio sam moj auto pored glavnog puta i nastavila da hodaš. Bila je prošao pored kuće, ali to nije važno. Imali su osiguranje. Ali sada ga nema.
  
  
  Jednim udarcem, slomio si nešto u emu vrat. Joj ego uzeo pištolj sa njim. Kao suvenir. Nikad ne znaš kad ti može zatrebati pištolj. To je bila smještena tridesetak metara od kuce, u uredno landscaped područje. Imao sam pogled na popločan terasi. Tamo je bar sa hrane i pića. Na terasi je čekala goste. Čekao sam nju.
  
  
  Napustili su kuću. Vin sa starijim muškarcem i ego žena. Vin se nije promijenilo. Bio je jedan visok, ćelavi ljudi oko njih, veličina ormare, čija lica nije odražavaju vrijeme ili emocije. I ti bi mogao izrezati ego oko žute sapun. Nosio je što Carlo se zove "čudan sivo odijelo-uniformu sve Maoists." Sudeći po odjeću, muž i žena su na engleskom. Silver-bijelu kosu, izuzetno neukusno u luksuznom način. Možda jedan od tih fensi zaglavlje nosača. Vojvode i Vojvotkinje od Atwaters-Kent. Grof i Grofica Gazda u uspjeh.
  
  
  Čovjek sipao nešto pića, i žena je prošla jelo gotovo. Sve je bilo jednako prijatno. Nije tipicna uvod u krvi i junaštvo.
  
  
  MG stigao. Plavuša, devetnaest godina, suv, lijepa. izašao sa ovim kutijama svuda prodavnica. Poljubila muškarca i žene, ušao u kuću, i vratio se par trenutaka kasnije sa večernjoj haljini bacio ga preko joj ruku. Ona je pritisnuo joj ego da njeno tijelo i pravio piruete sa osmehom. Sve, uključujući i Po Vin, smijala na reumatizam.
  
  
  Počela sam da mislim da sam napravio grešku. Ovog sretnog mjesta Britanski više klase može biti upravo ono što je izgledalo: sretni scenu Britanske više klase. Kao za stražar, mnogo bogat parobrodi zaposliti stražara da čuvam svoju imovinu. Može biti da Vin me je dovelo do mrtav kraju, ja znam da on me je dovelo do kraja, a tajno se smijao u njegovu šaku. Ako je to slučaj, to bi uveliko sve upropastila.
  
  
  Ali to nije slučaj.
  
  
  Par minuta kasnije, batler je izašlo. Imao je veliku kutiju cigareta sa njim. Batler je izgledalo kao Kinez. Djevojka je da se vrati kući, i batler okrenuo prema njoj, i zbog toga mi je. Izgledao je kroz ova puška je nišan. Batler je imao malu bradavicu u sred čela. Odjel broj tri.
  
  
  On je također imao pištolj u paklu cigareta. Trenutka kada je donio, Po Vin također zapalio cigaretu i uperen u sjeni van dvorišta.
  
  
  Tri razbojnici došli kroz grmlju. Svi su bili Istočnjaka. Znao sam jednog oko njih. Lukav čovek u belu košulju, traperice, i iscrpljeni bordele.
  
  
  Do partizana. Je iz Kambodže terorista.
  
  
  Prvo, borio se protiv vlade Princ Sihanouk, i onda, kada se to kraljevske vlade pao, planirao je protiv Lon Nola režim. Ako prihvatite Kambodžanska politika za šta je to, možeš zvati ego patriotska fanatik. Ali ega ovdje prisutnim napravio ego Komunista simpatizer. U kockice igra Azijska politici, teško je reći koga je što bez kristalnu kuglu.
  
  
  Druge dve su novo za mene. Ali, verovatno su imali impresivan kriminalni dosije. Nosili su travu-mrljavim kaki pantalone i corduroy doublets. Ako ste vidjeli ovde kao što je ovaj, vjerojatno si ih usvojio za baštovani. Oni su uvrnuti vlasnicima kao iščupao cvijeće i gurnuo ih u kuću. Djevojka je vrištao na par puta, ali je batler verovatno već ušutkan druge sluge, kao niko nije došao da vidi što se događa.
  
  
  Zatvorenici su poslali na četvrti sprat. Djevojka je odveden u odvojenoj sobi. Gledao sam scenu kroz debelim prozorima dok jedan od pljačkaša, u naletu oprez, povukao zavese i sakrio se u scenu iz mene.
  
  
  Brzo je ušao na imanje u krug blizu drveća dvorištu. Sergei je već pretvara plavih. Pogledao je u svoj sat. To je pola šest. Vatromet mogao da eksplodira svakog trenutka.
  
  
  Vratili su se na terasu, sada gospodari situaciju i kuću. Krilo sipao sam sebi piće i odrastao mu šolju za sendvič sa sirom. Završio je njegovo piće jedan gutljaj. "Bolje da idemo kroz poena."
  
  
  Svi su igrati ovu igru oko stolica. Je žilav gospodin je počeo sa opći pregled, nešto kao: Ica eno, sretan thao.
  
  
  Bez imalo prevod na ekranu. Lijepo. Hej je bio paravan za šou, i nen je trebala da imaš puno "Oo zurabe tao"u to.
  
  
  Ne znajući da je to, Krilo dosao da me spasi.
  
  
  "Engleski samo, Kwan. Engleski. Među nama, bismo razgovarati četiri različite jezik. Tako da razgovarati na engleskom kao na početku smo se dogovorili." Okrenuo se Wang Tong. — Bilo kakvih problema sa broda?"
  
  
  Van tresao glavom . 'Kako si ti. Johnny provjerio sve. On je vec na brodu.
  
  
  Johnny. Mornar. Sa tim tetoviranim leptira na njenoj ruci. Onaj koji je posjetio Chen-lija u zatvoru. On je sada u komandu nad Vojvoda je jahta.
  
  
  Krila se nasmiješio, a pretvorio se u grupu. "Shvatićeš da je Johnny će biti vrlo loše kapetane. Nije daleko odavde, na jahti će se nesreća. Ti ćeš biti tajno spasio podmornicu i tvoje greške. "će biti pokopan na morsko dno."
  
  
  Imao sam osecaj da ove su "bube" ljudi koji gore u kući. Ne tako, ne bi bilo teško otkriti ovde plan. Podmornicu spašavanje je dobar i pametan trik. Ali glumi pada bila je genijalna. To je stari trik da se sakrije jedan zločin je počinio još jedan. Mogli su predstavili kao propalog otmice aviona sa tela Britanaca na brodu kao tiha svjedoka. Nekoliko masni tragove Chen-lija prisustvo na brodu je bilo dovoljno da ukazuju na to da je udavila u moru. Nećeš moći pretražiti cijeli ocean da nađem tijelo. Pitao sam se da li Johnny, "kapetane," bi idi kod sove jahtu nakon svega ovoga. To bi bilo dobro je povuci. Ego tetovažu vezan ego da Chen-lija, zato što je ona mogla biti viđen u Parizu. Pitala je da li to već udario Johnny. Odlučio je da je Johnny je majka treba da brineš o tome.
  
  
  Imam par zabrinutosti sebe. Na primjer: kako da se razoruža podmornica? Kako sam mogao spasiti stariji par i devojku?
  
  
  "Što je za djevojku..." To je bio treći coveka koji mi je otvorio usta. Izgledao je najbolja u blizini, a on je imao komplet od nerđajućeg čelika zube. Kad bi se osmjehnuo, izgledao je kao mehanički ajkula. Sada je on se smeje. — Mislim — "on rekao sa požudne, potajno vidi," zašto bi smo ubijem sada?" Možemo uživati hej-možda na moru. Ego je smeh pretvori u groznicu zabavno. Ego plan je prihvaćeno. Wang i Kwam također se.
  
  
  Više spustiti smijeh je bio izmislio. "U redu", kaže on. Onda se zabaviti. On se okrenuo batler. — Da li znaš šta da radiš?"
  
  
  Batler je izgledalo da trebati otvarač kao uvreda. Naravno, on je znao šta da radim. "Ubije nekoliko ljudi, a onda tablu." Izgledalo je skoro je sramota od ove male poslove. Ali on je imao svoje razloge za to. Bradavicu na čelu ukazuju da je on bio mlad. Naslijedio Lao Zeng je užasno sposobnosti i arogancija koji ju je pratio ovde. To je očigledno da emu nije kao u podređenu poziciju. Vin, Po studirao grana je lice. — Ne brini, Hyun Lo. Doći će i tvoje vrijeme.'
  
  
  Oh, moj Bože. Ako to je strip, ja bih Sergei na vatru trenutno.
  
  
  Prati ovaj scenario.
  
  
  Batler je ime bilo Hong Lo. Hung Lo stigao, oko Londonu sa Krilo. Lo je karta je rezervisao natrag u London sa Krilo. Deset sati danas. Ali Hung Lo očekivao da ću biti na taj brod. Chen-lija, ega dvojnika, biti u avionu. Zgodan dvojnik.
  
  
  Naravno, aerodrom je punoj policajaca. Ali on ce imati sve relevantne identitet listove i Britanski pasoš, sve je u redu, kao dokaz da je on je upravo stigao oko Londonu. Nema sumnje da će biti ljudi na aerodromu koji će kunem se da su vidjeli ego tamo nekoliko noći ranije. Mogao sam zaboravio praćenje ovo podmornica. Ja bih se brinuo za praćenje avion kasnije.
  
  
  Vrijeme je da se brineš o nečemu drugom.
  
  
  Komisija nastavila kontrolu tamo, na terasi. Njena skliznula tiho kroz kuću. Vrata su bila zaključana. I prozore činilo se da je tu samo za zabavu. Čvrstu, neometan lukove kao lukove katedrale - da li je debelim, neprobojna stakla, onda zapečaćena i postavio u kamenje. Svež vazduh je zato što je pitanje za klima uzoraka. Samo na četvrtom spratu su prozori stvarno. Velike prozore to može biti preselio horizontalno. Onaj oko njih su bila otvorena. To je, kako kažu, web konja da se kladim. Kamenja oko koji su izgradili ovu palatu nisu bili mali na sve. Oni su veliki, stan kamenje nepravilnog oblika, je namjestio zajedno u nepravilno intervalima. Fulcrum poena ponekad su nalazi na udaljenosti od jednog i po metra jedni od drugih. U svakom slučaju, to je samo počeo penjati. Kad sam bio tridesetak metara gore, znao sam da nisam Tarzane. Tridesetak metara visok nije dobro znati da ti nisi Tarzane. To je još gore da shvatiš da si se zaglavio u jednostavno kukaš oko kamena, bez druge uporište u blizini. I to je kada nogu, bio sam balansiranje je na švorc, ostaviti da visi na lijevu ruku, što je sada zaglavio u niša iznad moje glave. To je sve što je držao me tamo. Pada ne bi me ubij odmah, ali to nije poenta. Ovo će koštati živote devojka i da je stariji par.
  
  
  Uz napor, on je zahvatio mu je teško stisak sa jednom rukom i pažljivo pregledao gejbl vrata dobro. Ništa što mi može pomoći. Ne footholds, bez trikova, za ruke. Samo kamen. Sa brzo pokret, on je uzeo nož u desnu ruku i pokusao da napravi još jednu uporište, vozi ego pravo kroz kamen dijelove. Njegov mogao je to uraditi i u šest mjeseci, ali moja lijeva ruka je držao boli i njen mogao izdržati još šest minuta. Činio je da ponovo razmisli o opasnosti od moguće pasti. Sve u svemu, slomljenim šef je isto kao smrtna presuda.
  
  
  On je pokušao ponovo, sa otvorenim vratima po glavi, da vidim da li je bio dio malo prebrodila betona između njih. To je dao jak pritisnuti, a to se srušilo u jedan veliki komad. Sada sam imao prostor za svoju desnu ruku, za primer, na istoj liniji kao moja lijeva. On spusti nož među zubima, zavladala podnijeti, i izvukao sam sebe polako, zadihan.
  
  
  Dao sam ga da svakog pleme gdje je moja ruka. Od tamo, da je sve prošlo dobro. Imao sam prirodni odmor, prozor okvir. Kod poslednju, stenjanje trud, on stigao tamo.
  
  
  Prozor otvorila.
  
  
  Ide unutra.
  
  
  Našao sam se u neku vrstu gostinjsku sobu. I ako je gostinjska soba, najbolje što možete da pitate za (druge nego bogatstvo) je posjetiti bogat. Veliki tikovo pod je prekriven orijentalna tepihe. Ne oni koje si kupio u lokalne trgovine, ali teme ti se svuda Persije. Pick-up službe. Krevet je bio stavljen na neku vrstu platformu i prekriven deset kvadratnih metara od krzna. Kamen je slika je potpisao Gospodine Van Gogha.
  
  
  Nisam mogla da se pomerim za pet minuta. Ruke su mi se tresle od nedavnih napor. Da se izvinim. Takođe znam da heroja trebali li bi nikad ne umoriš. Ali to se dešava samo u maštu od pisaca razveden od stvarnosti. Mislim, ne mogu vjerovati svemu što pročitaš.
  
  
  Uhvatio njegov dah opet i postavio na posao.
  
  
  Njena djevojka našao njen prvi. Bila je vezana za krevet. Bila je tako vezan da ne mogu da prestanem da mislim da bi se zabavio s njom prije nego je otplovio. Izbliza, još je bila lepa i nježno lijepa. To je bio ovakav prizor za sapun reklamu. Izuzetno dosadna. Njeno tijelo je bilo nešto drugo. Recimo da je ovo bilo interesantno. Njene bele haljine je djelomično otkopcane, otkrivajući ni belja meso. Pogledala me je sa širom otvorene oči. Ona je pokušala da vrištim, ali hej, oni vezan je. Znaci, osim na" Hm, hm, " ona ne može ništa reći.
  
  
  Joj je rekao da hej umukni i bio sam njen prijatelj. Ona se smirio malo, a ja povukao oko čašice. Ona je ležala na krevetu sa njom i ruke i noge raširi. Počela je da se opusti konopce oko noge. Počela je da tužnu. Hej joj rekao da ne nije imao vremena za to sada. Opisala sam joj da hej, naše šanse za preživljavanje taj dan, i pitala je da li ce se kao da mi pomogne povećati šanse. Rekla je da je spreman. On vezao je opet i zaglavljen je.
  
  
  Čuo sam da ih vratiti. Osjećao sam se kao da su bile na drugom spratu. Glasovi su bili glasni. Tamo je pukla od smijeha, a netko je rekao, "Hajde..." a neko je rekao, "Da," i onda, tu je bio shaggy na stepenicama. Sanse su pola-pola. Jednu šansu da je Hyun Stem došao ubiti Vojvodom i vojvotkinjom. Još misli da je on taj koji će doći posjetiti prelepa devica.
  
  
  Možda Vin samo sam hteo da pišam.
  
  
  U svakom slučaju, morao sam napraviti izbor. To je mogao biti samo na jednom mjestu u isto vrijeme.
  
  
  On sakrila sam se vratio u sobu i stajao pored vrata.
  
  
  Vrata su se otvorila.
  
  
  Devojka progutao.
  
  
  Prokletu kopile se zanela da je otkopčao šlic prije nego što je zatvorila vrata iza njega... ja sam uskočio, nakon što ga i zgrabio ego, po grlu. On je zastava je bila na ruke, ali sam se predomislila sa mog ega i pritisnuo joj nazad da se žalim. I on me je udario.
  
  
  On je vrištao. Krv počela teći. Smejali su se dole. Ovo sadiste mislio da je to bila djevojka koja je vrištala.
  
  
  Vin pokušao da se zaljubi, ali joj ego na nju nazad. Mislim da je to bila ego koji me ljuti. On me je napao sa sile koje ona nije znala da postoji u nen. Također, s nožem to nisam očekivao. On je ciljao u moj rasklapanje dolar i udario me je u rame... On je za cilj me ponovo, ali ovaj put nije bio spreman. Ona je zgrabila za ego nož za ruku i prijavila osnove judo. On je letela kroz vazduh u zapanjujuća salto i pala sam licem u spavaćoj sobi na spratu. Nakon toga, nije se ponovo micati. Joj ego, njeno tijelo, udario ju je. To kopile je sletio otvoreno o svojim nožem. Ovaj put, mislila sam da, to je otvorena za dodati dolar. On je vukao telo joj je ispod kreveta. Onda je pustio nju.
  
  
  'Koje je tvoje ime?'Samo je zurila blankly...
  
  
  Njen je bio uporan. 'Tvoje ime? Kako ti je ime?Djevojka je bila u šoku. Ona je udario ee. Onda je počeo da plače, a dozvolila pasti na meni. Ona se udruživala sa mnom, jeca. On je poljubio samo jednom, na vrh glave. "Slušaj, draga," rekao sam. "Razgovarat ćemo kasnije. Sad moraš otići odavde. Moram da idem da nađem drugi brod. Zaspala je i to pokušao izvesti i sama ponovo zajedno.
  
  
  "Je tamo merdevine u leđa?"
  
  
  Ee meta rouz i pao.
  
  
  'Dobro. Onda samo napred.'
  
  
  On je otvorio vrata za nju. Ima više glasova ispod sada. Chen-lija i ego je drugovi stigao. Chen-lija opisao spava zatvoru. Rekao je da je to kao šalu. I dalje je mislio da je to bio dio plana. Ego priču udario svi su kao bombe. Bio je mrtav tišini.
  
  
  "To je bio Karter," Poe Vin rekao.
  
  
  Devojka i ja smo išli na luku do stepeništa. "Požuri," ja šapnuo. Počela je niz stepenice.
  
  
  Njena, on se pretvorio u hodniku.
  
  
  "Ne možemo dozvoliti da Carter upropastiti naše planove." "Ono," rekao je Van. "Mi ne jebe."
  
  
  Bio je skoro u starijeg para sobu.
  
  
  Djevojka je nazad. Gdje da idem?'
  
  
  "Hrista Boga," rekao sam. "To je svoj vrt. Znaš gde da se sakrijem, zar ne?
  
  
  Pogledala me je blankly i progutala. Ona je još uvek u šoku.
  
  
  "Čen-lija," Wing je naredio da, " sada promeniti. Moramo da izgledaš normalno na aerodromu.
  
  
  Djevojka je samo sedeo tamo. Ee da ju je uhvatio za rame. Gdje si uvijek kriju kad si igrao žmurke?
  
  
  "U štali," ona je rekla. "Pod slamku."
  
  
  Hung počeo uz stepenice.
  
  
  "Onda idi," ja šapnuo. "Požuri se." Pobjegla je.
  
  
  On ima pravo sobu, samo sekundu i po ispred ego. Elegantno par sjedila na podu sa svojim ustima vezan i njihovih leđa jedni drugima. On je sakrio iza zavese i izvukao pištolj čim Hung Lo otvorila vrata. Ona je upucan dvaput prije nego što je shvatio što se događa. Kada je shvatio da je ovo, on je već bio mrtav.
  
  
  Dvoje ih je legao.
  
  
  Ego tijelo je stavio u zid kabinet i naredio par da se pojavi mrtva. Oni ne razumeju naš riječi. "Mrtav," ponovi to, gura ih. Moje rame je umrljana sa pravu krv, a on je pobjegao je ruku preko toga da krvi ovde.
  
  
  "U redu, mi odlazimo," Krila kaže iz stepeništu. "I mislim da bi trebao da brod što je prije moguće."
  
  
  Tamo je bilo brujanje od nekoliko glasove. Joj imao pojma koliko ih je bio uključen. I koliko ljudi je sa Chen-lija. Ali šta god da su bili sa nama, oni su igrali druga violina. Wang Tong je preuzeo komandu.
  
  
  "Uzmi Hong Luo i odvući da je seks đavo od toga piletine."
  
  
  On se smijao. Našao sam staromodan šala smiješno. Priznajem da nije tako smiješan, ali je veoma blizu.
  
  
  Vratio se u svoju staru mjesto za skrivanje Iza zavese. Stariji par izgledao uvjerljivo mrtav. To činjenica mi je dao možda tri minuta.
  
  
  Zvuci metež i razne uzvike i rečenice mogao biti čuo u hodniku. Oni su otvorili vrata u ženski wc. Ne, za nas, seksualne đavola, da nas piletinu. "Predajte se, lemuri," Kwan je rekao. — Što im se dogodilo?"
  
  
  Tamo je bio kratak razgovor. Onda su se smirile, i vrata u sobi je bio u otvorila pukotinu. To je Wang i tri ego drugovi. Oni gledao gloomily u "mrtav par" i pričali uzbuđeno. Odin oko njih je krenula u potragu za Hong Luo. Tamo su bila tri muškarca ostavio, ali oni nisu bili naoružani.
  
  
  Oko njih, Odin otvorio vrata od zid kabineta.
  
  
  Ah, " rekao. Ostatak nam se pridružio mu pomoći. Svi se sagnuo da pogledaj leš. Wang sumirani to rekao. "Ubistva", rekao je.
  
  
  Ovaj trenutak možda neće se ponoviti. U svakom slučaju, on je morala da se ponaša sada. Moje rame je još uvek krvarim u pozadini od zavese, i uskoro su drew zaključke iz mjesto. Zamišljao sam kako bi bilo: otišao bih van i pucaj, bang, bang, bang, i pucaj u sve tri od njih dok su još stoji na zidu kabineta.
  
  
  Izašla je da puca.
  
  
  Moja ideja je bila u redu.
  
  
  Ona je oboren od strane jednog oko njih, ali Wang, a drugi je skočio sa puta. Oboje su skočili na mene sa suprotnim krajevima. Napali su istovremeno i razdvojiti posao. Prvi udarac je bio udarac u moj zglob, i Wilhelmina iskočio mi se oko ruke. Van Sačinjava nagnuo kao punjenje mužjaka i udario me je u rebra. Njegovo tijelo zavaljen u bolovima, pustiti iz vazduha kao probušena guma. To me je oborila malo, ali na moj nacin na podu, i bacio sam se u Kombi je za članke. Pao je i pao sa thud. Za jedan ludi trenutku, mislio sam da ću uspjeti. On je uzeo nož u ruci, ali to je sve uzaludno. Drugi nisam spavao. Ovaj put, on nije cilj za moj zglob, ali fokusiran na izvor sve moje sjajne moći. Deset funti klub sletio na moju lubanju sa huk.
  
  
  Kada je došao da, on je ležao na podu ono što je izgledalo kao u biblioteci. Na trenutak, mislio sam da sam bio u javnu čitaonicu. Soba nije bio toliko veliki. Moja meta je kao prezrele dinje, i otvorim oči je kao tegove. Ipak, napor se isplatilo. Sada, znao je da je jedna stvar koju nisam znala prije nego: sada je saznao koliko ih je bilo. Jer sve deset izgleda da je imao ih je u ovoj sobi sa mnom.
  
  
  Moj pištolj je otišao, kao i moja štiklama. Moje rame nije otišla, ali on je hteo da bude otišao. Osjećao sam se kao da netko stalno kopira moj ruku.
  
  
  Da li si ikada radila specijalne operacije u ratu, možda si bio u ovoj poziciji. Ili ako si ikada bio klinac u oblast gdje je o " naša 'bande' protiv 'ovde'. I" prijatelji " su stisnuo u slepu ulicu. Karte su protiv tebe, i konjica neće da se otvore. To je protiv ostatak svijeta, a ti ne šanse. Osim ako vi imate nešto "specijalno". Hemingway je koristila reč cajones, što znači "jaja" na španskom, također poznat i kao mačo. Ili, ja kažem da je u Dutch, plemeniti deien. Ne razumijem zašto testisi su postali simbol sve hrabar i pošten, ali opet, to nije oko one koji pitanje takav kliše. Ja čvrsto verujem u takve izraze kao" Radi na vrijeme čini li spreman "i"osoba je vrijedi koliko ego jaje". Pa, imam ih tri.
  
  
  Moj lični blago.
  
  
  Naravno, trebao bi znati da nisam rođen sa tri jaja. Treći je bio poklon od SEKIRE. Na del sebe, ovo je također loptu u obliku bombu. Smrtonosni gas bombu. Tiskana korisničko uputstvo za to pročitao: (1. Povuku iglu. 2. Bacite bombu. 3. Trči što dalje možeš.) i "Listu mogućih parking mjesta", što je SJEKIRU sleng za gdje se možeš sakriti skrivenog oružja. Za +3 kaznu ("koristiti fleksibilan dodatak za Z-5 i postavi bombu na dijelove tijela") sadrži neke između redova.
  
  
  Šta onda nisam znao, ali sada znam da je to "Između svoje dijelove" bio najsigurniji sklonište na svijetu. Niko ne bi pomislio da ga potraži za bombe tamo. I ta činjenica je spasio mi je život više no jednom. Ali tu je jedan problem s tim granatu: kako da se ee oko sklonište.
  
  
  Ti glasati pred da je vaš streljački vod. Dvanaest oružje usmjereni na tvoja dolara. Ti si ponudio povez, i ti kažeš "ne". Nude vam cigaretu, a ti kažeš ne. Pitaju ako si posljednji zahtjev, i ti kažeš, "Da, gospodine". Njen hotel bi kao da se sama udobno za prošli put.
  
  
  Ovo je problem sa bombu.
  
  
  "Mislim da on je budan. Kwan je rekao. Kombi je došao da vidim da li je to bio slučaj... nisam mogao da se pretvaram da sam mrtva zauvijek.
  
  
  "Nick Karter,"rekao.
  
  
  On polako izvukao sam sebe i osjetio glavu. "Desilo se da sam u blizini, a ja sam mislila sam da svratim i da svratim."
  
  
  On se nasmešio. "Volio bih da smo znali da ćeš doći."
  
  
  "Znam", rekao sam. — Trebao bi napraviti tortu."
  
  
  Sa gest, on obratio pismo sa ostalima. "Hej, dođi ovamo. Želim da upoznaš poznati majstor ubica, Nick Carter, zadnji put." Od kako je on to rekao, bila je očekivao aplauz, i možda još nekoliko.
  
  
  Umesto toga, on je dobio nemilosrdna niz sneers.
  
  
  'Sada...'rekao je Van. — Postoji još jedan problem. Tko će imati čast da ubija naše Killmaster? To je bilo retoričko otvarač, naravno, da Kombi hotel, da se ljudi da pomognu emu krunu.
  
  
  "Za mene. Kwan je iznenada povukao pištolj: "bila sam izvršavao naređenja dovoljno dugo. Trebam ovu čast za unapređenje." Wang također izvukao pištolj i jesi ego Kwan. On je rekao. "Više vrijedno toga."
  
  
  Pitao sam se tko je više vrijedan oko njih. Stvarno sam počeo da se zanima.
  
  
  Dva muškarca stajala gledamo jedno u drugo, dva oružje upereno u jedno drugom srca.
  
  
  U krugu ljudi uzeo odmakni se od njih, kao da su izvodi ples bez muzike. Ovaj potez povećalo tenzije, što je dovelo do dva heroja sa oružje za borbu. Sada je na ponos. Ako nikoga ih povukli, oni bi izgubiti lice. Ili nešto drugo.
  
  
  — Naređujem vam da spustite oružje. To je bilo besmisleno igru, i Vahn je to znao.
  
  
  — I kažem vam da ne primam više naređenja.
  
  
  Mislim da Kwan je prvi pucao. Dva bljeskovi se desilo u djelicu sekunde, i on je već na pola puta preko sobe. Dvoboj dao svi ometanje im je potrebno. Sjedi dolje na pod, izvadio je bombu u ruci i počela puzati svaki centimetar prema vratima. Na prvi hitac, i on je ispao, držao dah, i potrčao prema izlazu. Gas stvorio smrtonosni dimna zavjesa. Oni bio pun i pao, pokušava da dopre do mene. Jedan je prošao kroz ne, ali joj ego šutnuo u životu i savijena. On je veliki skok i prisilio da skoči. To je bio težak antikviteta oak vrata sa ukrasni ključ u ukrasni bravu. Vrata kliknulo reassuringly i samouvjereno. Ona ne bi mogla da izdrži pritisak od osam banditi zauvijek. Ali opet, nisu imali baš puno vremena. Gas ne bi nokautirao ovde sa nogama u šezdeset sekundi, i u tri minuta će sve biti mrtav.
  
  
  Otišao je na četvrtom katu, otvoren prozor, i uzeo duboko. Plin će ostati gdje je: u zatvorena biblioteci na drugom spratu, u sobi, gde prozori su bili zatvoreni.
  
  
  Stariji par još bio gdje ee ih ostavili. Bili su toliko uplašeni da su još uvijek se pretvarala da je mrtav. Ihk ju je pokupio, vratiti nazad, i nosio je dolje tri sprata.
  
  
  Došli smo do trava ispred kuće i lezi na travu doći do daha. Pogledao kroz prozor biblioteke. Tri tijela ležao mamuran na nen. Prozor mogu da otvorim, ali su umrli pokušavam da otvorim.
  
  
  
  
  
  Poglavlje 9
  
  
  
  
  Nema apartmana ostavio u Britanskoj Kolonijalni, pa iznajmio sam je tri sobe. Dva oko njih su za Thestlewaites. Ispostavilo se da je prezime Vojvode i Vojvotkinje. I stvarno su bili Vojvodom i Vojvotkinjom. Ispostavilo se da je to devojka, Noni, bila ih je kćerka. I s obzirom da je vojvoda je osamdeset-tri godine, njen otac je mislio da smisao za respekt za plemstvo.
  
  
  Noni dobio drugu sobu.
  
  
  Noni, samo je nastavio da dolazi za trećinu.
  
  
  Treća soba je bila moja.
  
  
  Nježno, pokušao sam da joj objasnim da ja nisam njen tip. Ona protestvovali su tamo-amo, i rekao je da joj se sviđam. Nežno sam objasnila da ona nije moj tip. To je rasplakao. Rekao sam joj da sam lagao. Rekao sam joj našao sam je izuzetno zavodljive i strašno sexy. Otac joj je rekao da je bila jako povređena.
  
  
  Ona je bio pun razumevanja.
  
  
  "Ja sam zvao i imao je dva razgovora. Prvo je bilo sa London, sa Roscoe Kline. Rosko je bio AH agent. Kao strijelac, njegovi talenti su daleko ispod prosjeka, ali kada je došlo do praćenje Hema nigdje, Roscoe Kline nije sunce na njega.
  
  
  Rosko je izgledao kao da se ništa nije on nikada ranije nisam vidio. Emu nije uspio da izgleda kao tri različitih ljudi u istoj područje. On je imao svoj poseban način da se mijenja izraz njegova lica i stav. Jednog dana vidjela si potrčko. Ako pogledaš nazad opet, potrčko je nestao i vidiš nekog drugog — advokat ili vozač-u svakom slučaju: neko sasvim drugi. Onda je to samo tvoja osećanja, mislio si da te nisu pratili... Priča kaže da je to Roscoe jednom pobjegao je kroz Dachau tako jednostavno išla iz Nacističke uporište, samo zato što, kao je on to rekao, "izgledao je kao nemački."
  
  
  Vjerovao ili ne. Potpuno vjerujem u to na duge staze.
  
  
  Rosko obećao da uhvatim avion za Nassau. To će i dalje pratiti Chen-lija i Vin Wo dok ne dođem tamo. To je deset minuta, deset. Zvala sam je na aerodrom. Putovanje u London otišao na put. Onda se okrenuo na radiju. Tamo je vijesti za bijeg, ali ništa o Chen-li je moguće hvatanje. Rosko mora pokazati njegove trikove.
  
  
  Hotel doktor pregledao moje rame, zavoj moj ego, i dao mi je injekciju.
  
  
  On nam nije vjerovao sa jednu rijec što sam udario u vrata.
  
  
  Njen hotel, istuširaj se, popij nešto i četrdeset sat sefova. Ali ona je takođe zainteresovan da vidim Tara, i nisam toliko direktni da ne shvataš da je ona mora da su prošli kroz pakao za poslednjih nekoliko sati. To je bilo dirljivo kada je grimaced i rekao, " Vi momci uvijek zabavno." Isto tako je znao da je ona ustvari imao je imela na umu. Radije bih početi u potrazi za njom nego da sedim i cekam. On se nada da Tara je otkazao hotelsku rezervaciju i otišao u adresu dao bi joj. Odvezao se u žutoj kući na drugoj strani grada.
  
  
  Gđo Wilson. T. Šerif mi odgovorili na pitanje. Ne, ona mi je rekla, Tara nije bio tamo. Hema je ovo Tara? I hema je za ne njom? Krv počela da pevušiš u mojoj glavi. Tara je trebala biti ovdje prije par sati. To je najsigurnije mjesto je mogao sjetiti. Ali nisam smio dopustiti da se Ay se vratiti u hotel. Joj trebala poslati joj iskren ovdje. Poruka da je Gđa Šerif ju je poslao mislio da ću se riješiti uhode. On zamišljao dvije žene sede zajedno, piju kafu i da se igra sa decom.
  
  
  Spektakl, to sada predstavila pred mojim očima je bio ništa manje prijatno.
  
  
  Imali su Kontejneru.
  
  
  Ali, glas problemi opet. Ko su oni'? I gdje su odveli njom? Nju više ne znam gdje da počnem. Čak i sada, Tara mogao...
  
  
  Ime joj je Gospođo. Šerife, Hema je bio tamo.
  
  
  Dala mi je bocom ruma.
  
  
  Zaglavilo se u ne. To bi bilo glupo da odem dok ne znam gdje da idem. Grenada? Ja ne mislim da su uzeli Tara tamo. Ali to je jedino mjesto na koje je mogao da se setim. I to je razlog zašto nisu odvesti tamo. On je uzeo još jedan gutljaj ruma.
  
  
  Njen gospodar ju je poslao. Šerif mi je zaradila papir i olovku i napisao poruku za policiju o Wilson. On im je rekao tko je pravi krivac bio, i da će verovatno naći ovde pet metara ispod travnjaka. Rekao sam im da možda ima još tela, ali nisam znao gde je.
  
  
  Onda je ovo sveto mjesto upaljen ponovo.
  
  
  U "Drvenog Novčić" je točno ono što Ego Wilson je imao mu rekao. Donekle trci kafani na strani puta. Mimo vozili pored nje i parkiran između drveća.
  
  
  Prozori su bili mračno, ali kad sam se približila, vidio sam da su pokriveni sa crnim zavese.
  
  
  Čuo sam joj glas.
  
  
  Posegnuo za Wilhelminu. Uzela sam ga kad je vazduh u sobi postao za disanje ponovo, i morao sam da ukrade to za mrtav trik u patnji Tajlandski. Stiletto našao ju negdje na biblioteci sprat. To je lijepo da dobijem moja stara pouzdan oružje. Novo oružje je kao nova ljubav — ti si uvek se bojala da će te iznevjeriti.
  
  
  Lizzie naginjala prema mracnoj prozor.
  
  
  Eh bien, Loto?
  
  
  Pameti posjete.
  
  
  Čekali su nešto, i pričali su na francuskom. Francuska je zajednički jezik u Indokini. Mnogi oko ovih revolucije razorenom zemlje jednom francuskih kolonija i onda se suočio nezavisnost dok razmišljam zajedno o kom pravcu da uzmem. Lijevo ili desno. Nikada bila tako dobra u ovim istočne jezike, ali barem je govorio francuski.
  
  
  "Da le Jahtu je parti. Vidite li znak?
  
  
  Čekali su signal koji brod je nestao.
  
  
  — Плюс важно, où sont les autres?
  
  
  Oni su takođe čeka u "ostali". Ako te "ostale" bili gdje sam se nadala da će biti, mozda je dugo čekao da se vratiš.
  
  
  On napet uhvatiti svaku riječ su rekli. Pitali su se da li je kontaktirao les autres sa Carter. Mislili su da je šteta što su nije bilo dozvoljeno da pomognem.
  
  
  "C'est dommage," rekao, " que la femme est mort."
  
  
  Moj dolar gomilu prestalo kucati.
  
  
  Tara je mrtav.
  
  
  Mudrosti, prudence, samoodbrane, priliku, svrhu, ah, život, sve se srušilo u besmislenom prašine. To je samo poludio. Skočio i udario u vrata otvorena. Ona je napao prvog kreće objekt na vidiku. Nije čak i izvučeš pištolj. Njen hotel mogao osećam meso u svoje ruke i osjetio primitivna potrebu da suze i odmazdu. Njen hotel može biti svoje oružje.
  
  
  Odjednom ispostavilo se da sam se borio sa troje ljudi. Zajedno, bili su dva metra visok i tri stotinu i pedeset kilograma, ali kada dođe do ludila, ne kao sunce. Slep od besa, blistavo bijes — to je ono što se pretvara budale u superhumans.
  
  
  On je kontinuirani bijesan mašinu. On je bio fabrika koje su se bavile udaraca i udarce. Niko od njih nije pobjegao mi je. Bili smo sredio kao Kineska slagalice-jedan, vrti, šutiraju loptu. Svi su se bojali da pucam, bojim se da je pogodio jedan kroz njih.
  
  
  Njen hotel bi voleo da ti kažem kako sam ja to uradio. U stvari, njen hotel bi znao za sebe. Ali, sve čega se sjećam je svoj bijes. Kad je bilo gotovo, oni su svi mrtvi. I da je to uradio samo golim rukama.
  
  
  Tara je tijelo je ležao na pultu. Nema puls. Nema znakova života. On je podigao i odneo je napolje. Njena crvena kosa su me spržili kao šačica plamen. Lice joj je izgledalo pale na mjesečini, ali slab magla od pjegava još uvijek prekriven njenom nosu. Izraslinu zaglavio bolno u grlo, i ja sam vrištala je da se oslobodi u strašan kučkin sin. Ali nisam išao dalje, on je ostao tamo.
  
  
  On je poljubio zbogom.
  
  
  Ona je uznemirilo nakratko u mojim rukama.
  
  
  Ee je poljubio opet.
  
  
  Ona chuckled i grimaced. "Hej, Nick," rekla je sa smijati. — Da li je te uplašim loše?"
  
  
  Skoro da sam je ispustio, bio sam toliko šokiran ovaj neočekivani nastup. Nije mogao da kaže druga reč za nas. Ona je izbila smijati. - Smiri se. Ti nisi lud. Uspavana Lepotica je živa i zdrava."
  
  
  Konačno sam uspeo da kažem "Šta-ha-bu". Ili nešto slično.
  
  
  Ona ponovo nasmejala. — Pusti me, i ja ću ti reći sve."
  
  
  To je spustio do ee. "Hmmm", rekla je. "Lepo je biti ponovo pokrenute." Ona je ispružio joj ruke i okretala u mjesečini.
  
  
  Bila je predivna. Ona je mitska nimfa. Mlada po starom legendom, ponovo rođen, diže iz vrhove haljinu, magično stvorenje kroz bajke, probudio bez ozljeda od čin koja je trajala stotinu godina.
  
  
  Pogledao Ne, više ili manje, zbunjena sam. Ona je završila svoj ples, kimnula ne glavom, i vidite, reče. "Mrzim da ti kažem istinu, draga. To je stvarno vrlo neromantično."
  
  
  Probaj, " rekao sam.
  
  
  "Biljke," ona je rekla.
  
  
  Organske povratne informacije?
  
  
  Organske povratne informacije".
  
  
  "Već si to rekao," rekao sam. "Ali šta?"
  
  
  Pa, nema sumnje ste čuli za ove teorije o tome kako da zaustavim glavobolju, kako upravljati astmu samo kontrolom moždane talase... "Pa što?" Tamo je bestseler zvao Biljke. Ja ne čitam li bestseleri, ali sam čuo za ove teorije. To nema nikakve veze sa "kako mogu imitirati mrtva osoba iz matematike?"
  
  
  "Pa," ona je rekla, " to sam i uradio. Pitali su me gde si, Odin oko njih me je udario i pala sam. Onda je počeo sa ovim bio-povratne informacije. Ja joj je snizila puls dok sam mogao da osjetim njenu ego više, i držao dah. Uvijek sam to kad su mi previše blizu."
  
  
  Samo tako? Slomio sam prstiju.
  
  
  Ne. Nije lako. SJEKIRU je spreman za grupu žena agenata. Ovo vežba trajalo za mnogo mjeseci. Ali to radi."
  
  
  Ali mi reci, zašto ne razgovaraš sa mnom? Namrgodila ramena. — Nisam bio siguran da si to bio ti na početku. Ali također "— ona je zastao i gledao u pod — " idi do hotela da vidimo da li ti smeta."
  
  
  Dao joj je otrovan vidi. "Bio sam tako jebeno zabrinut kada su je rekao da ste mrtvi to ne upali u ovaj klub kao luđak."
  
  
  Zdravo tamo.Ne vičite. Misliš da je došla zbog zabave?
  
  
  "Nije".Ali ti baš i nisi imao zabavno. Spavao si na poslu.
  
  
  Ona zna da je ovo način ima nekoliko prednosti. Čak možeš prestati tvoj puls dok uši i dalje funkcije. I ljudi obično ne stidi se u svoje riječi u prisustvu preminuli.
  
  
  Tara mnogo naučio. Nije da to ima nas dalje, ali barem tajne Nassau su rešeni.
  
  
  Lin Jing i Bangel imao orijentalni apoteku. Bangel također imao hotel u Nassau. Kada je sve izgledalo je predobro da bi bila istina, Kinezi kompanija KAN dao ponudu to nisu mogli odbiti. U zamjenu za ne gasi izvor droge, KAN zahtijevao dvadeset posto od profita i periodične usluge. Taj "slučajni službe" je veoma jednostavna: svi su pokrivaj i pokriti je PBX serija koja KANG je pokušavao da biljku negdje.
  
  
  Nasau je idealan područja. Blizu Ameriku, ali još uvijek Britanski teritoriju. Ovo je spasio ovde nevolju i opasnost. I kao zadnjih nogu od ovde putovanje, da to je bilo veoma lako da se ukrca na ribarskom brodu i sletjeti na daljinski Floridi grebena. Sistem je radio u redu.
  
  
  Charles Bryce, na primjer, je čovjek koji je ubio Senatora Morton. U početku je radio kao jednostavno kuhinji pomoćnik u kasinu u Grenada, onda KANG je imenovan po ego, povukao pravu veze tu i tamo, kao pilot je "Leteći Asa"; - on se srušio avion sa senatorom u nen. Kao za MOGU, sistem je radio glatko, ali Lin Jing je prigovarala da veruju papir. To je uglavnom namijenjen protiv korištenja oštro rezove. Bilo je i drugih učesnika koji je govorio.
  
  
  Ovo kulminirala kada Chen-lija upucao Sejbruk. To je bilo nemoguće. Senator Sejbruk možda Chen-li je meta, ali ego trebao ubio kod kuće, u Maine. Kada Sejbruk ušao u kasino sa iskren oči, Chen-lija, pomislio sam: "Zašto bih ja trebao da je čekam?"
  
  
  To je bilo prokleto glupo. Zato ćete otvoriti svoje gnijezdo.
  
  
  Chen-lija, uhapšen je.
  
  
  Lin Jing je odlučila da ode. Dovoljno je loše da se okrenem Bangel u za to, ako je neophodno. Ostatak ekipe je također bila na ivici da se pobune.
  
  
  Cijeli kasino posao u Grenada je odjednom pod prijetnjom.
  
  
  Poslali su Od Vin. Ovde veliki čovek u Londonu, plus spasilački tim od Kang da Chen-lija. Krilo imao uspostavio sebe kao diler opijuma, i ovu ulogu dozvolio mu da dobije Lin Jing je poverenje, kao i poslati Lin Jing po mene. Ali zbog ovog kaosa i pobune u Grenada, KAN morali naći novu lokaciju. Tako su uključeni Drvenom Novčić u slučaju, krije drogu od Wilsona. T. Šerife. Ovaj bar Stahl ih je novi štab. Tamo su se okupili da isplanira svoj sljedeći akcije. Većina ljudi oko njih čak ni jela i spavao tamo. Plan je bio dobar.
  
  
  Krilo je mozak iza Chen-lija bijeg oko zatvora. Takođe je isplanirao nesreću sa jahti i doveo podmornicu. Onda je sređeno a "poslovni sastanak" sa duke, a također i pobrinuo se da vojvoda je odan batler je nestala. Nije to čudno i prijatno da Vin znao veliki batlera? Upravo je stigla oko Londonu sa Dama Cheryl je preporuka.
  
  
  On je napustio se nasilnih djela, da Wang Tong. Ovi časovi nije loše, pa, nasilna. Što je bio dosadan je prijevode. Negdje, iz francuske da Kambodžanska, Tai, Kinezi, i specijalni engleski Van Tong, greške su uvukao u, i sam planove izgubili neki od njihovo značenje. Šta je pratio izgledao kao nešto iz "Policajce"film komediju.
  
  
  Svaki put kada je jedan od tipova oko KAN sapleo tijelo, mislili su da je to bio KAN radi.
  
  
  Nakon svega, KANNA imao razloga da ubije Bangyeol, i KANG također planirao ubiti Lin Ching. Dakle, svi su mislili da je to bio netko drugi u grupi ko je to uradio, i tiho očistio tijela su ostavili za nju.
  
  
  Ostalo je manje zabavno. Ovo je aja dio koji se bavi imela je odnosu na od njih. Imaju za njega kada on me je kontaktirala. Momci na Telefonu je to uradio, i obavještenje došao da " Amerikanac je mrtav." Vin je samo mislio da je zdravo za gotovo da sam ja bio taj Amerikanac. Bilo je kasno u noći kada je Krilo grupe koji su njihov način na Kaskada Put, a ostali su priče preko general razgovor.
  
  
  Oni su odlučili da je bolje da mi i to brzo. Ali već sam bila na Kaskada Put. Uzeli su Tara umjesto mene.
  
  
  "Gde si?"
  
  
  Okrenula se.
  
  
  Rekao si da su tvoje. Želim da znam gde je.
  
  
  Ona je neka pesak trči niz moje grudi. - "Mislim da je veoma bolesna otvarač." Nacrtala je dolar stek u peska na grudi. 'Šta se dešava?'Šta je bilo?' pitala sa smijati. "Da li si ljubomorna, Carter?"
  
  
  Naravno ja nisam ljubomoran. I ne zovi me Carter. Izgledaš kao žensko novinar oko film.
  
  
  "Dogodilo se da sam se igrati Lauren Beckall." Ona je ustala sa dostojanstvom i naleteo je na plaži u mjesečini. "Ako je potrebno mi je," rekla je, " samo suza." Jedina stvar koja će oduzeti iz svoje dostojanstvo je da ona nije imala odjeću. Kada smo se prvi put sreli, izgledala je kao da je prilično pristojno mlada damo. Ali u zadnje vrijeme, je izgledao je više kao pokvarena mlada damo nego pravi dama.
  
  
  Joj definitivno hotel sl. Njen hotel ee opet. Ali najgore je bilo to što sam mogla da zviždi.
  
  
  On ustao i pratio niz plažu.
  
  
  Otišli smo na plivanje.
  
  
  U & napomena, usred valova smo skliznula još jedna oko druge.
  
  
  "To neće raditi," ona je rekla. Rekao sam joj. "Stavite ulog?"
  
  
  Pa, to je moglo biti, ako mi nije bila rasturena po još jednu nedelju aktivnosti na otvorenom. Tako smo vodili ljubav na samom rubu okean, ponekad se pod vodom, ponekad go. Pali smo u isti ritam kao talas, ili val — u isti ritam kao i naš, tako da je to i postao talase i obalu, sastanak u njihovom prirodnom kurs i kažeš zbogom, mi postao još više prijatelja, pozdrav i kažeš zbogom milja, sa mokrim slano poljubaca. U stvari, to nikada nije prestalo. Moja usta na grudima odmah napravio joj početi ispočetka kao što smo se spustili zajedno u wc šolju vode i rose, opet zajedno, dahtanje sa uzbuđenje.
  
  
  Nekoliko dana kasnije, ona mi je rekla,"znate, bojao sam se da joj je prvi put."
  
  
  On je vodio u svoje ruke na njen stomak. "To je strašno igru, dušo. I ako ne možeš da se igraš sa noževima ili kung-fu... pa, ne krivim te. On se zagledao duboko u njene oči. "Onda mi dozvoli da ti kažem šta.: Bila sam jako ljuta na tebe."
  
  
  Što je kimnula ne glavom. — Ne znači onda. Mislim, do ovog dana, kada ste ti i ja smo bili sjedi u baru, kada si sjedio tamo, na drugoj strani stolicu, miliona milja daleko.
  
  
  "Vidi," rekao sam lagano. "Glas kao njena. I niko ne može da me teras da placam za to. Sad znaš kako je to, ona je sa tobom, njen je tvoj. I ostatak vremena... pa, onda to je verovatno sve svoje.
  
  
  Smijala se. Tamo je naletu tuge u to. "Ne brini. Carter. Neću probati da te promeni. Jednostavno... Ona problema sa tim, obzirom na to šta da kažem, onda je odlučio da nastave — " to nisam znao da si i ranije. Onda, ako joj je ime nije Loren Beckall, onda moram ovo grozno, odvratno tendenciju da Siroče Annie. Smijala se ponovo, ali ovaj put lice joj je bilo veselo. Ne brini. Sada je vrlo velika i jaka, i da te volim kakav jesi."
  
  
  Imam ugrađeni refleks na izraz "volim te", u nizu odbije. On nikada nije obećao sam joj sve... da smo svi držati non-obavezujući... pogledao sam Tara. "Mislim," rekla je, " možda volim i tebe."
  
  
  "Moj Bože," rekla je...
  
  
  
  
  Poglavlje 10
  
  
  
  
  Britanskog Muzeja je lepši nego ikada. Za mene, uvijek nešto zlokobno o ovome atrakcija. Gledaš neki oklop da je Kralj Arthur mora da je nekada nosio, ili monah je ogrtač to "datira 610". Odjednom shvatiš da si povijest nije samo mala priča da je pod pritiskom i suho u ovim knjigama istorije, kao jedan niz barren ljudima i događajima ide ruku pod ruku na spojeve koji su uvijek se sjetio. (1066, Viking pobjede). 1215, Magna Carta.) Povijest je burna, burne zbrka činjenice napisano sa hrabrosti, samopouzdanje, i krv. Povijest je zbog ljudi kao ti i ja, zauvek osuđena da služe našim jednostavno, zemaljski postojanje. Ne metal štit, ili dio odjeće.
  
  
  Kao što sam rekao, to je jezivo.
  
  
  Imao je da se nađemo Rosko na jedanaest sati u sobi gde je Policajac je otisci su bili zadržani. Specijalni proći je morala da uđe. Imala sam ovaj prolaz, i upute da se ima, kao i briljantan letak o John Pozorniče (1776-1837). Ona mi je dala propusnicu za Margaret Rutherford lookalike, koji je onda mi je dao ogromni direktorij otiske. "Romantičnu živim u stvarnosti," je letak kaže. "Policajac Hotel vratiti u prirodi." Ako je tako, onda je priroda (1776-1837) je divno mjesto. Jedan pogled sjajan zelene.
  
  
  "Ali da. Onda nema toalet u kući.
  
  
  Joj, okrenuo. To je Rosko Klein.
  
  
  "I dalje se divim ova slika," rekao. Okrenuo se i divio sliku. "Naš zajednički prijatelj iz Nassau došao ovdje. Iznajmio je kuću na selu u Cotswolds. Joj, išao na drugu sliku. Kuća s krovom krovove i bistar green rivera. "Tvoj Chen-li je još uvijek tamo. Otišli su tamo iskren oko aerodroma i sa njima lasica ne izlazim nigde. Bilo je bez posjetitelja. Nema telefonskih poziva, " što je neobično. Oni su samo gomila squires vodi tih, uredno otvorenom život. Naravno, imali su samo ovdje već dvadeset četiri sata.
  
  
  Okrenuo još jedan list i ovaj put, istražiti mlin i potok. "Jeste li videli nekog drugog KANG agenata?"
  
  
  "Niko ne, Nicky. Da niko ne.'
  
  
  — Da li je neko muči?"
  
  
  Tko sam ja? Lamong Cranstona? Sa sposobnost da oblak umu? Niko ne vidi sjenu, dušo.
  
  
  Onda imam drugi otvarač, Roscoe... Zašto hoćeš da kažeš da sam pogledaj ove slike?
  
  
  Joj, okrenuo. Rosko ramena stresla. — Samo sam mislila da bi trebao da znaš nešto o umjetnosti."
  
  
  Šta sam rekao onda nije pogodan za compaction.
  
  
  Imali smo ručak u West End restoranu zvao Lovac je Koliba. Šumi-teretno restoranu sa vrsta jegulja-u-žele zečeva i-vratiti meni. Zvao sam Tara i rekao joj da dođe. Bili smo ostati u" stan ", koji je pripadao prijatelj Rosko je, devojka koja je trenutno rade po gradu. Bili smo sami, i imali smo manji problem s tim John Stewart gluposti o portere, konobari, a sobarice. Takođe je najviše miran način da stupi u kontakt sa gradom. Vidjela sam kako je Rosko pogledao Tara kad je ona ušla. Nosila smaragd zelena od kašmira haljinu sa uskim ovratnika i čvrsto kao kuga, što je izloženo je u najbolje, i pomogla joj firma rundu grudi. Mora da je otišla u kupovinu i kupio ego tog jutra. Ja bar nikad nisam video ranije, ego. Mogu ponekad zaboravi da joj haljinu, ali ja nikad neću zaboraviti njene čvrsto haljinu.
  
  
  On je upoznao je sa Roscoe. Smijala se svoj osmijeh. Kao što sam rekao prije nego što, Roscoe može da vidi šta god emu voli, ali sada je specijalizovan u gledati bez izraza. Gospodine Poe, Prosečna Osoba. Prosecne visine, izgraditi, lice, i odeću. Procenio sam da je on bio za pedeset godina ili tako nešto, i ja se ta cifra dodavanjem sve što je uradio. Ali on ima svoje gustu kosu, to nije grej, i nije tako agresivni crna boja se to dogodi kad se boje.
  
  
  Pa Tara se. Par trenutaka kasnije, kada Rosko ga pogledao, to je bio Gary Grant. Bio je visok i mršav, i odjednom nen je nosio odijelo po mjeri, i vidio je da je iznenađujuće bele zube. Ah, beli to zaslepljuje, i Tara izgledao je zaslijepila.
  
  
  Seo je, oslobođen grlo, i sa firmom, zapovjedne gest se zove konobara i naručila pića. "Reci mi," rekao je da Rosko, " ko gleda trgovine sada?"
  
  
  'Trgovinu?'
  
  
  'Napolju. Tvoj ministrom trgovine.
  
  
  "Oh, navodni trgovine. Charlie Mace. Jesi li ikada vidio ego?'
  
  
  Njegov ego je nisam vidio.
  
  
  "Pa, to je dobro. Oružja su također dobro. Ako se nešto dogodi i ja ne mislim da će se on će mi javiti. Unutra je decak sa njim, Pearson. Tako da ne moraš da brineš o tome."
  
  
  'Dječak?'
  
  
  Rosko me je pogledala pravo u oči. — Mislim da si baš pametan kada si dvadeset."
  
  
  Razmisljao sam o tome neko vrijeme. — I dalje, to bi se osjećala puno bolje kad si sjedio tu trenutno."
  
  
  Rosko tresao glavom. — Ja sam tragač, Nicky. Nije pas čuvar. Osim toga, ja sam se previše - " prestar,"pokušao je da kažem, ali uhvatio sam sebe u pravo vrijeme," joj stahl je bio previše lenj u zadnje vrijeme da leži u travi za nedelju dana čeka."
  
  
  "Kako možeš biti tako siguran da će ostati tako dugo?"
  
  
  - Proizvoda, na primjer. Naredili su namirnice-na primer, za nedelju dana. Čak su je unajmio čistačicu. To znači da planiraju se dobro momci, neko vreme. Tako vijesti brzo širi kroz selo. I vjeruj mi, to je već vijesti u tim gradovima, ako netko kihne dva puta.
  
  
  "Pa šta ćemo da radimo?"
  
  
  "Samo čekaj?"
  
  
  Izvadio dva e-mail kutije. Mali dzep, crne kutije. 'Jedna za tebe, jedna za mene.'
  
  
  'Radi iz daljine?'
  
  
  'Da. Samo idi do najbližeg telefona i pozvaću devet, tri-šest-četiri-zero-zero-zero. Van grada, moraš prvo okreni nula-jedan. Onda klik šifra ovo slatkišu i čut ćete snimku Mace je izvještaj. Izvještaj svaki sat.
  
  
  "Je li to sve?"
  
  
  "Ne," to je rekao. "Postoji nešto drugo. Također možete nazvati i ostavite poruku na kasetu. Onda Mace i njen egom mogu slušati. Dolores je stalno praćenje monitor, tako da ćemo biti upozoren ako nešto krene naopako. Samo budi sigurna da kažem hej gde si odsela. Dolores je bila SJEKIRU centralu.
  
  
  — A ova kuća — da li je moguće da stavim Reicha u to?
  
  
  Napravio je kiselo lice i tresao glavom. 'Teško. Ili su trebali biti odsutan neko vreme, ali nisu pokazuju znakove to još. Možda da probamo da se pošalje radnik iz nekog razloga. Ali ako Poe Vin pao na takav trik, bio bi mrtav. Imamo vezu sa lokalnim telefon mreže, pa smo se da da mogu presresti sve odlazne poruke.
  
  
  Sam nije kao to. To je večno čekati. Ali nisam mogao da rizikujem stavljajući sebe u opasnost. Vin Vo me se sjeća. Samo pokazati emu lice i cijela operacija bi bila promašaj.
  
  
  Pogledao je u svoj sat. To je bio dva minuta do jedan. "Ako ti zovem sistem radi, ja mislim da ćeš imati vremena da uradim to."
  
  
  Rosko mi je dao njegov blistavi osmeh. — Zašto ne uradiš sada?" prijatelj? Drži to u prstima na neko vrijeme. Pokušaj sama.
  
  
  "Verujem ti bez pogovora, Roscoe," rekao sam. On vidite, reče na Tara. "Mislim sa telefona. Znam da ćeš mi dati tačan izveštaj.
  
  
  Može tvrditi da, ali N-3 je uvek važniji od K-2. Rosko se javio na telefon.
  
  
  Tara se.
  
  
  To je bilo slatko, ali je prazna osmijeh za ženu koja ne zna flota je samo plovila. "Gladan sam," ona je rekla, da gledam u meni. "Osim toga, on nije moj tip," ona je dodao bez tražim.
  
  
  Njene obrve rose. "Nisam čak ni pomislio o nama za trenutak," rekao sam.
  
  
  Mace nije imao Barents More teritoriju da nam kaže. Što u osnovi dao nam je slobodan dan. Kupio sam joj neke karte za mjuzikl. Jedna stvar koja se zove " Reci svojoj Mami, "što arogantni New York Times prodavac zove"prilično smiješno ako voliš takve stvari."
  
  
  Tara je spreman za kupovinu, i njeno malo nervozna zbog ništa ne radim. Moj glas mora da je zvučalo je apsurdno jezivo, jer je odjednom prestali da pričamo.
  
  
  "Znam što si mislio," rekla je da na kraju. "Misliš da će ovo biti jedan od njihovih od boga zaboravljenom turističke zamke, pa šta radiš sa tom devojkom? Ili bolje rečeno, što je ona radila ovdje? Sve što možeš je da budeš kidnapovana i u šoping."
  
  
  Nisam odgovor. Ee mislim ... da je blizu.
  
  
  — Pa, imam razloga da budete ovdje. I razlog je to kad si skontao gde laboratorije su u Hodniku ovde, ja ću znam ko su klonovi oko njih i šta da radim sa njima. Ona me je gledala u isto non-nepristojan, čvrsto-prica kako je imao prvi dan kada smo se sreli u Waldorf. I dlake na vratu ustao baš kao i onda. Njen znao da njena reakcija je čisto odbrambene. Ona je sjedila tamo i, osjećala se kao da me nerviraš, i nije bilo mnogo toga bi mogla da uradi u vezi toga. I ona je nerazumno osetljiv, i ona takođe mogao nista uciniti o tome.
  
  
  Mi smo stajali na uglu picadillyju, gledamo jedno u drugo u bespomoćan bijes.
  
  
  Rekla. — Osim toga, ima još nešto mogu da uradim.
  
  
  "I tako je to," sam rekao. "Misliš da ćeš takođe da kažem nešto."'rekla. — Ja također mogu te učiniti veoma srećnom."
  
  
  Teško je svađati se sa takvom čistu istinu. Dogovorili smo se da se nađemo u stan u pet sati. Do tada, tvorove oko nas će se pobrinuti same za sebe. Otišao sam na lansirnoj rampi na Charing Cross roadom. Bilo je malo mutno. Nije baš maglu, ali radije neka debela hladno. Liječenje rane na mom ramenu povrijediti. Pitao sam zašto se ljudi se sviđa boli još jedan prijatelj toliko kada se ta bol zapravo postoji.
  
  
  
  
  11 poglavlju
  
  
  
  
  U petnaest do tri, je stigao na lansirnoj rampi. Upravo na vreme da me podsećaju da je to bio blizu tri sata. Englezi ne pijem na sve, ne kada. Zato bar prema Rosko - ne možeš vjerovati engleski. Naručio sam pivo i bacali kroz novine.
  
  
  Na strani deset London Times-a, tu je mali dio vijesti sve preko Ujedinjenih Država. Ispostavilo se da Senatori Bale i Croft su bili žrtve helikopter nesreći dok provjeravam efekat Uragana Carla. Barem, to je ono što su mislili. Helikopter i pilot su nestale, a istraga je odložen zbog Uragana Dora.
  
  
  Tako ih je postao šest. Morton, Sejbruk, Lindale, Cranstona, i sada Neil i Croft. On bi mogao da zamislim da Vašington akrobacije.. Privatni razgovor o pokušaja atentata i zavjeru. Ohrabrujuće vlada izjave. U međuvremenu, tajne pregovore su odvija u Hawke je uredu. Kako možemo uzeti mjere sigurnosti bez izazivanja raširena paniku?
  
  
  Pitao sam se, kako — ako Hawke li to je da će srediti klon slučaj. Do sada, lasica je imao cvrst dokaz za teoriju. I ako bi bio ni blizu teže prihvatiti našu teoriju, ja još uvijek ne bi ga sreo na neko vrijeme. Nema sumnje da su klonovi su već u zemlji. Ali kako možeš ih staviti na hteo listu ako ne znaš koliko kopija ista osoba u blizini?
  
  
  Ali naravno, to je bilo Hawke je problem. Do sada, imao sam i sopstveni problem. Moj zadatak je bio da nađem izvor ove PBX sistem, gde god su se nalazi. Ubiti originalnog i uništiti kopije. Također pokušavamo saznati koliko-ako ima nekoliko ihs otišao-jesi slobodan sa ubojstvom red. Ako je to učinio i živio dovoljno dugo da ispričam priču, Vašington mogao počeo potpuni zastoj. Bar ne da poživim dovoljno dugo.
  
  
  Sve je otišlo u krug i onda mi se vratila. Washington čekao moj prvi potez. I Chen-lija ju je čekao prvi potez. I onda dođe trenutak da ti ne bi trebalo da mislim o uopšte: šta ako je ovo Chen-lija, ne pomjera? Šta ako on je samo sedeo u skrivanju i ima sve manje i manje senatori?
  
  
  Zvono je poceo da zvoni. Devojka u baru mi je rekao da je vrijeme zatvaranja. Platio sam je i ostavio.
  
  
  Ponekad se pitam da li smo mi dio neki ogromni šaha. Velika Ruka dolazi i može pohvaliti da će vas staviti gdje si ti uopšte ne bi bilo. Izgleda kao veoma nasumično pokret. ali na kraju, ispostavilo se da je završni potez celu utakmicu.
  
  
  Otišao sam u kratku šetnju. Besciljna, mislim. Po Bond-izbrisao. U dobra vremena, našao se u Burlington Arcade, duga, uska galeriji prodavnice. Joj, on craned njegovog vrata kao i svi drugi da pogledaj zastavu-odlikovan plafon u galeriju. On je gledala izloge sa košulje i kamera, i prozore s Kineskim figurice.
  
  
  Bio sam zaobilaznim putem kada se muškarac u Virginiji uzeo sliku njegove žene.
  
  
  Onda sam naletela na slučajnost.
  
  
  Moja prva reakcija je bila da se okreneš tako da ne bi mogao da vidi da me; da vidi moje lice u odrazu u izlogu radnje. Ali onda sam shvatio da on ne bi prepoznao me je u kraju. Joj ego znao njeno lice skoro kao da je znao svoj. Upoznao sam ga dva puta. Joj ego je već ubio sam ju jednom. Ali ne u ovom telu. Chen-lija je negde u selu. Hung Lo je u pakao, i nisam mislio da Lao Zeng bila u kupovini sada. Ovo lice pripadao je nekom drugom. Isto široka, teško lice. Isti stan, neprijateljske izraz. Isto savršeno postavljen bradavicu.
  
  
  Novi ogranak.
  
  
  Pratila sam ga s opušteno, smiri hod. Pikadili cijev, nazad na Russell Trgu.
  
  
  To je rizično da prati ga pažljivo. Ali postoje neki rizici trebao bi da uzmeš. Štaviše, počeo je kao čovjek koji nisam očekivao nevolji. Nije pogledaj mu progonitelji ili okreni se. Izlaz: više izbora. Ni on nije znao sam da je neko proganjao ; ili je znao i vodi me u zamku.
  
  
  Pratio je to za nekoliko blokova dok grana je nestao u crveno-brick zgradu. Vrata su bila odbrojani 43, i bronzanu pločicu sa imenom dodao nevažno informacija: "Fiterstone Društvo "sa nebitna tabulator:"Osnovao u 1917." Kakav Fiterstone Društvo je to bilo? Sledeće što sam morao da uradim je da saznam.
  
  
  Tamo je bio makrobiotičkoj restoran preko puta ulice. Odjednom sam imao veliku želju za zdravu hranu.
  
  
  To je preuzela od stola sa pogledom na ulici, konobar, koji ne izgleda kao zdrav kao što ti misliš, u ovom okruženju, oprao par mrvice i mi dali jelovnik. Da sam imao izbora: suncokreta oskoruša (šlag jogurt sa seme) ili lista sve smrtonosne uvarke. Špinat sok, kupus sufle. Je zastao na flašu organske limunadu, pitajući se šta organ bi uspio skuhati ego okolo.
  
  
  Par udovica sa hoda štapiće napravio bolan put kroz Fiterstone je Društva.
  
  
  Sočno tinejdžer u majici i farmerkama, uzeo stolom pored mene i naređuje suncokreta . Pogledala me je kako malim devojčicama.
  
  
  Žena je došla sa veliki broj paketa. Na njihove glave su nosila je previše crveno šešir i skoro hvalisav bore. U početku, sam mislio da je priča za sebe. Ali ja sam bio u krivu. Govorila je da joj torbu. "U redu," ona je rekla, " i molim vas ostanite mirni.
  
  
  Ona je bio apsolutno u pravu u vezi toga. Vrećica s previse velika usta MOGU biti jako dosadni.
  
  
  Sjela je za stolom pored mene i skinula fluffy brown ogrtač. Hej, to nije daleko od osamdeset, ali ona je još uvek oblači se da odgovara njenom mladosti. Ona je neka vrsta tinejdžerke. Pearl ogrlice i ustajao parfem.
  
  
  "Sedi," ona je rekla da torbu. Okrenula i dala mi je ponizno osmijeh. "Ne razumem zašto ego ne dozvoljava u restoranima. Oni kažu da to ima veze sa mislim ili tako nešto. Ali to je veoma uredan. Izgledala je u njenoj torbi. "Nije li tako, dušo?"
  
  
  Stisni je šest funti Terijer. Takođe poznat i kao Roger. Koincidencija je, da je ne volim sve te male brbljati pse na sve, i nešto o to mora da je bila ispisana po celom licu. "Nadam se da se ne bojiš pasa."
  
  
  Rekao sam joj da se ne bojiš pasa.
  
  
  Oh, dobro je. Smijala se i provjerio moju ruku. "Jer Roger ne bi povrijedila ni muhu."
  
  
  Pitao naglas, s obzirom na ego je rasta, ako muvu ne bi povredila emu. - Da, je piskav se smijati, i coquettishly seo lizati.
  
  
  Ime joj je bilo gospođo Mabel. Ona je živjela u bloku za vise od pedeset godina u kući koja je skromno opisao kao prilično raskošno. "Ah, recimo samo da je... poklon od, recimo ... još. Gospođo Mabel želi da pusti me da znam da Ne zapravo imao seks. Jasno sam da gospođo Mabel da ja nisam bio iznenađen.
  
  
  Ovo zaslužio mi par poena, i ovaj razgovor je preuzeo određene pravcu. Receno mi je od strane hej, da sam sedela i čekala za prijatelja koji je trenutno prisustvovali Fiterstone Društvo.
  
  
  "Mmm," ona je rekla. "I nisi želeo da idem tamo." Ne vjeruješ u te stvari? jednako
  
  
  Rekao sam mu da ne znam mnogo o tome.
  
  
  "Niko ne zna o duhovima, Gdine Stewart. Samo moramo da prihvatimo da su tu."
  
  
  Samo tako. U Fiterstone Društvo dopušta da pričaš sa mrtvima.
  
  
  Pitao se, da li ovaj ogranak imao ispitivali senatori.
  
  
  Pitao sam je da li ona ikad bila tamo, i ona je šmrkala.
  
  
  "Ha. Ne, to je malo vjerojatno. John Fiterstone me je proklela 1920. Prokletstvo, zamisli to. On je rekao da sam bio svađalica, da se blago izrazim. Oh, on je bio čovjek iz pristojnosti, pravi fanatik. Ona odabrala glave sa njom kažiprst, što je sijalo sa kolekciju dijamantni prsten. Sjećanja na prošlu skandal.
  
  
  "Pa, ako mene pitaš —" rekla je meko u moje uvo, " ne postoji jedno telo u ovoj kući da trebamo da pricamo. Mrtav ili živ, ti mora da si anđeo da ući u ovu kuću. I anđeli, moja draga, si izuzetno dosadna. Ona je dao ono što nazivamo nestašna mig.
  
  
  Konobar doveo hej, sok bogata vitamini. Uzela gutljaj i napravio lice gađenje. Ovo piće je veoma dobro za tebe.
  
  
  Šta sam ti rekao opet? Oh, da, pa, kad je preminuo, njegovoj kećri preuzeo. Pa, ja govorim o neobičnosti... Alice Fiterstone, draga gospođo, gospođo Mabel namrštila usne na neodobravanje. "Igrati devicu predugo nikada nije dobra stvar."
  
  
  On je ignorirao gospođo Mabel je psiho-seksualni teorije.
  
  
  Pa, gluposti. "Ah, Touwe" ili "Wauwe". nešto kao to. Ja nju ne znam tačno. Ako mene pitaš, dušo, to je zato što tradicionalne Kineske hrane ona naučio kao dete. Oni jedu grozne stvari kao, znaš. Mislim da je uticao na njen mozak.
  
  
  Ona je naučio mnogo od dovoljno ljudi tokom godina da znaš da bi trebalo da slušate na sve. Od ovde omiljeni leteći tanjir teoriju da korak-po-korak reprodukciju ovde najbolje golf. Svi hoće da budem čuo. I ako si spreman da slušaš stvari koje niko ne želi da čuje, velike su šanse da će ti reći stvari koje niko drugi neće. Pa sova cijelom svijetu ne bi prekinuo joj da nije gledao na ulicu. Ono što sam vidjela tamo mi je rekao da možda ja imam osvojio glavnu nagradu.
  
  
  On oslobođen sebe i otišao do telefona. Ego je našli u muškom wc-i nazvao njen broj. Mace nije trenutni.
  
  
  Snimam ga.
  
  
  Grana je upravo otišao kroz broj 43. Otišao sam u uglu da pošalje poruku. Osim ako to nije bio grana da ju je jurio ovdje. Osim ako bi on mijenjao i šepa, zadnjih pola sata. Naravno, to je moguće. Ali nije joj vjerovati. Moj ogranak izgledao drski da se mučiš sa maska. A ako je bilo ko drugi, on bi naišao na nešto veće. Ovo su kloniranje stanice.
  
  
  To je deset minuta do četiri. Ostavio sam joj poruku za Roscoe. Rekao sam emu da dođem ovdje i držati na oku sledeći klon. U međuvremenu, ja ću sjediti ovdje i gledati. Videću da li je još neko dolazi."
  
  
  Gospođo Mabel je govorio da Roger opet. Joj se pitao da li mogu da dobijem njen moj sledeći reume test bez predavanja na hemijskom sastavu hranu. Uzeo sam šansu na nju. "Zašto Alice Fiterstone odrastao na Kineski ed?"
  
  
  Gospođo Mabel izgledalo je da misle da je to glupo otvarač. Pa, draga. Šta još Kinesko jelo?
  
  
  Čekaj sekundu. — Misliš na Featherstones su Kineski?"
  
  
  "Pa," ona je uperen u mene. 'Ne stvarno. Ali opet, ne baš.
  
  
  Ukratko, Stari Džon je čaj izvoznik. Živio je u Kinu, za mnogo godina. Ali sa revolucija 1912, postalo je jasno da Zapadnjaci da su bili više dobrodošli. Ego slučaj je oduzeti. Ubio ego je žena. Pa John se vratio u London sa svojom ćerkom.
  
  
  I sa sklonost za mistike.
  
  
  On je tvrdio da je razgovarao sa ženom svaki dan. I emu nije uspio uvjeriti mnogi od starog plemići da bi on mogao biti ovde je " kontakt sa mrtav." Pomogli su emu i osnovao Fiterstone Društvo. To je bio prilično sve gospođo Mabel znao za to. Osim da John i njegova kći Alice živjeli kao pustinjaci. Samo da izađeš sa vremena na vrijeme da baci kletvu na manje čistog srca.
  
  
  Završila je svoju priču baš na vrijeme. Za manje od sekunde, pogledala je u njenoj torbi. "Roger!", a on ju je ugrizao. 'Loš pas.'
  
  
  Ona oslobođen sebe i otišao.
  
  
  To je u 4:30 kada Rosko je stigao. Uzeo je sto je na drugom kraju sobe i ostavio poruku na krilu kao on prošli mimo:"Tamo je iza vrata u uličici."
  
  
  Počela je kiša čim sam otišao u restoran. Prestao je u skloništu ulaza i gledao kroz prozor, preko puta ulice. Žena u šezdesetih u crnom svilenu haljinu je kleči na prozoru, pazi.
  
  
  Kroz kiša od nje, čuo njezin glas. "Da, konopac. on je rekao. "Ah, konopac. Ugh.'
  
  
  
  
  Poglavlje 12
  
  
  
  
  To je uski kaldrma aleji da je pobjegao dužina blok. Neki gdje je ona bila malo šire tamo gde je nekada bila ulaza za neke štalu ili malu igru. To je završila u tunel oko dvanaest metara dugo. A onda, tu je bio strani ulice.
  
  
  Broj 43 je četiri priču vilu. Nije bilo vatre da pobegne, ali je bio iza vrata.
  
  
  Vrata su se otvorila.
  
  
  I tamo je bio moj prvi ogranak. On me je vidio, također, i dao mi brzo, ispitivanja vidi. "Ja nisam te vidio, prije nego"vidi.
  
  
  Kad si u nedoumici, trebalo bi da improvizujem. Prišao sam mu i smijao se. Žao mi je, ali ja tražim Marsden je kući. Izvukao sam Rosko je poruku iz mog džepa i pretvarala se da proučim. To kaže da sam trebao biti na broj četrdeset-četiri, ali sam ramena stresla - " nema četrdeset četiri na sve.
  
  
  On pogledao me. 'Ne znam. Ali bar nećete naći ego u uličici." Ovo joj je prvi put pričao sa klon. Čuo sam drugi razgovaram sa njom, ali ne i za mene. Sad me udari. Sve ih je govorio je savršen engleski bez akcenta. Američki naglasak na engleskom. Oni su potpuno obučen.
  
  
  "Slušaj", rekla sam, " pa, možda cu koristiti tvoj telefon. Imam Marsden je broj " nisam razumeo sa Roscoe je poruku.
  
  
  On tresao glavom. "To je u kvaru."
  
  
  "Oh, rekao sam. "Pa, hvala vam."
  
  
  Nisam imao drugog izbora nego da odem napolje, kroz ulicicu. Kiša je padala jače, sada. To je udario trotoar i ponovio glasno u užem prolaz. Mjesto je jeziv. Uličici je mrak. Kiša je mrak. To je klizavo, zato odjednom kiša. Joj ogrlicu pojavila.
  
  
  To nije nešto što sam vidjela ili cula. To je bio samo instinkt.
  
  
  Prestao je da zapali cigaretu. On se zaustavio na Rivnenskaya samo se odmakni od mene.
  
  
  Nije se okrenuo. On pusti nož klizi iz ruku i nastavio je na putu. Čuo sam Tara opet kažem, "ja sam prvi čas ubica," ona je rekla,"moram da budem u prvoj klasi ubica."
  
  
  Dobro. Tako da sam je pratio. Između echo svoje korake, i tražim od kiše, mogla bi se drugi zvuk.
  
  
  Tunel je ispred mene. Joj, usli u tunel. To je tamnije tamo. On je čučao u sjeni zid i pogledala natrag niz ulicu.
  
  
  Ništa nije kao to.
  
  
  I još... da nisam vidio da se to sprema. Dlake na vratu ustani s razlogom.
  
  
  Jedini zvuk koji bi mogao biti culi je zvuk kiše. Tihi onako bulje izletela je niotkuda. To je pogodio kameni zid. Joj se smanjio nazad i mijenjao svoj mač za wilhelmininu. Samo za svaki slučaj. Nisam očekivao da ću te morati ubiti ego. Ona je pokušavao da dobijem neke odgovore od njega. U ovoj fazi slučaju, još jedan mrtvi ogranak će dovesti do još ćorsokak.
  
  
  Je otišao natrag u senci i skinuo kaput. Spustio sam je kao kamen u stenjanje. Onako bulje-eyed mimo zazviždao pored mene i okrznuo moj kaput... Na njen stomak, što je počela da se provlačiti kroz tunel, u pravcu iz kojeg metke je došao.
  
  
  Stvar je u tome, on nije navikao da nedostaje upucao. On čeka da njegova žrtva da kažem, "fiju", ili " auč." Tišina na Emu na živce, ako je imao. On je izašao kroz skloništa čim je stigao ulaz u tunel. Joj metak je niži i udario emu u ruku sa pištoljem. Ne u ruku i sama, ali u pištolj koji je pao na zemlju, okrenuo se da podižem svoj ego. Joj, skočio i napao. Trenutak je stigao za svoje oružje, on je bio izbacen daleko ego. To je bilo tesko da se borim protiv njega. On je bio dobar. Znao je svaki trik koji je znao. On je imao nož. Tako to je bio tamo, i poslao je skrivena u moj dolar gomilu. Ego da ju je uhvatio za ruku i uspeo da je sprečim da se kreće. Ali, ne za dugo. On pokupio sve pleme, i skoro me udario, gde je stvarno ljut na mene. Joj, okrenula se i nagnuo naprijed malo i to me je pogodilo u životu.
  
  
  Udarac oborila me s nogu, i nož skoro me udario. Njen ustao. Vrh glave udario ego je bradu sa glasnim dole do kraja za zube. Ovo je prekršio ego je namjere. Sa karate udarac u ego ruku sa nožem i nokautirao ego, oružje je stajao odmah između stene, uperi dole. Joj je nastavio da se držati ego je zglob i bacali ego na leđima. Pokušao je da se otarasi njene moći koristeći judo potez, ali joj je vec spreman za ego potez. Okliznuo se i pao na mokrom kamenje. Čuo sam suh se lomi kosti. Ležao je tamo, gledajući u iznenađenje. Ego je noge su zaprepašteni, on je još uvek bio svestan i ne osećam nikakav bol. Šok samo rasla sve te osjećaje. Možda njegove noge su trajno onesposobio. "U redu", rekao sam. "Ja znam ko si ti. Hoću da čujem malo više detalja od tebe. Koliko vas je tamo?
  
  
  Zatvorio je oči i nasmejala se arogantno.
  
  
  "Dosta." "Previše da nas zaustaviš."
  
  
  Gdje je tvoja baza?
  
  
  Taj osmijeh ponovo. 'Sljedeći. Na mjesto gdje nas nikada neće pronaći.
  
  
  Stavili su ga na nišanu. 'Dobro. Ćemo početi od nule. I ne trebam odgovore, kao "mnogo" i "više". Želim da dobijem odgovore, kao koliko i gdje. Pa samo naprijed.
  
  
  Ego je lice bilo mirno.
  
  
  "Ili ćeš me ubiti?"
  
  
  On tresao glavom. "Nema razlike između smrti i život. Ti Zapadnjaci ne razumijem. Nisam mogao da ga nadjem. Tako njen je već mrtav.
  
  
  Ti si otišao sa nekoliko pretnji kada najnovije opasnost postane takav reumatizam. To je slijepa ulica. Njena također, nije. Ali onda, da ne mogu da dobijem ono što hotel rekao, uvijek sam je mogao pokušati da se potvrdu da je mislio sam da sam je poznavao.
  
  
  — Ali ti misliš da je drugi će uspjeti. To vas može ubiti cijeli sto senatori?
  
  
  Ne moramo da ih sve ubiti. Dovoljno da uplašim ih sve do smrti. Da pozove kraljevstva u vaše vlade. Tvoje... Kongres, kao što si zvao ego. Onda ćemo kontaktirati vaše predsjednik, i sve će biti kao i mi želimo."
  
  
  Sada je bio moj red da pokažem neke prezira. "Mislim da si zaboravio nešto." Ovo je predsjednik je tjelohranitelja, i prilicno cvrsto sigurnosni sistem."
  
  
  On tresao glavom. "Mislim da si zaboravio nešto." Ovaj sigurnosni sistem je zaobišla prije. I osim toga, nećemo ubiti ego. Imamo samo nameravam da kontroliše ego mozak.
  
  
  Stoga alexander ovde master plan. Paralizirati Kongresa i da je predsjednik tvoja lutka. U lice haos u Kongres, aktivni služba će neograničenu moć. I KAHN će imati potpunu kontrolu nad tim. To nije nemoguće kako je izgledalo. Čuvari su samo zaštićeni od metaka. I ne smeta mi omlet pun mijenjaju um drogu. Ili protiv aspirin, što nije aspirin. To je sve što im je potrebno. To je rekao da Raspućin imala kralja u ego moći. Ali danas, čak ti i ne treba da bude Raspućin da to uradim. Samo treba da budem narko tip. Kraljevi Srednjeg Veka imao svoje tasters. Ljudi pokušavaju hrane i pića da budem siguran da su nije otrovan. To je bio posao. Ali to nije slučaj sada. Stoga, privlačenje njihove sjajno pedagoški sposobnosti, vladari su bespomoćne. KANG je plan je bio lud. Ali to nije bio toliko lud.
  
  
  On je izgubio svijest. Ili je tako izgledalo. Nisam morala mnogo da se uradi. U svakom slučaju, nisam više informacija. Ali jedna stvar je jasna: on je morao umrijeti. Ili cijela ova KANG klika će doći za nama.
  
  
  On pogledao joj nepokretni tijelo. Njena, pomislio na trenutak. Joj, razmišljam o najbolji nacin za njega da umre. Joj, nestao. On se vratio u tunel i uzeo mu kaput i u štiklama da bi ispustila. Od tamo, ona je i dalje niz ulicu.
  
  
  Sve što sam čuo je slab zvuk. Naravno, on nije bio u nesvijesti. Okrenuo se i podigao pištolj.
  
  
  Pucao je sebi u oko.
  
  
  Prve klase ubistvo.
  
  
  
  
  Poglavlje 13.
  
  
  
  
  Izvedbu" Reci Majci " u Lyric Pozorište, kao što sam obećao, je "baš zabavno ako voliš takve stvari." Loša stvar je, da vjerojatno neće biti ego-gleda. Jedino interesantno je devojka koja je već ispuzala iz nje odjeću. Janice Venus. On je se od dana kada joj je ime bilo Janice Drvo.
  
  
  Janice Venera je bila plavuša boginja, i šta god da se zove, sa lepa cifra. Ona je bila vruća pratilac na putovanje na Rivijeri, vjerovatno pet godina. Rastali smo se kao prijatelji. Moj posao i svoju budućnost su spašene od ljubazan i bogat Računati Hoppup. On mi je dao neke informacije o Almazov je krijumčari, i Janice mi je dao gomilu Almazov. Zadnji put kad ih je vidio, u Lijepo su se vjenčati.
  
  
  Kako je izgledalo sada, sve što je mogao ispostavilo se malo drugačije. Tokom pauze, zvao sam je i dobio snimljena poruka od Mace. Oko šta Emu uspeo da sakupim kroz teleskop, izvor dobro kašu je zobene pahuljice.
  
  
  To je sve što imam sada.
  
  
  Rosko objavio je da je brojao tri telefonska razmjene. Odin bio u Adison Hotel; jedan je još uvijek u Fiterstone je, a treći je bio na Stari Vic, gledajući Gospodine Laurence Olivier igrati Hamleta. Ostavio sam joj "Reci mami" poruka, što je baš zabavno, ako voliš takve stvari.
  
  
  Vratio se na vrijeme da počnem početku drugog čina. Svjetla je već otišao, a Tara morao talas me vratiti na svoje mjesto. Orkestar izveden od početka za drugi put.
  
  
  'Vijesti?'Šta je bilo?' pitala za šapat.
  
  
  'Da. Postoje tri.'
  
  
  "Pa, tri? Ili tri?
  
  
  'Da.'
  
  
  Ona je napravila pauzu. "Dakle, to je samo sedam.
  
  
  'Da. On je klimnula sa njom. Još uvijek lasica.'
  
  
  Bend svirao pjesmu to Janice je pevao. "Ova devojka," Tara je rekao, " da li je znaš, ili su ove znakove ljubav na prvi pogled?"
  
  
  Nisam znao da je imao sam takve simptome. "Već sam znao joj," rekao sam. "Nekoliko godina. Fina devojka. Ništa više.'
  
  
  Tara podigla obrvu. "Pa, ona ne vidi da curice više."
  
  
  Ona je verovatno u pravu u vezi toga. Janice je trenutni broj je 90-60-90.
  
  
  "Mi smo bili samo prijatelji," rekao sam. "Moju časnu riječ."
  
  
  Tara me pogledao. "Reci svojoj majci.
  
  
  Poslije koncerta, išli smo iza pozornice. Janice je vruće. Tara je kul. Janice nas je upoznao sa njom nova ljubav, Mickey. Tara se topi napolju. Četvorica nas je otišao po pivo.
  
  
  U taksi kući Tara je rekao: "u pravu Si, ona je fina djevojka. On je dodao radije oštro,"Ništa više."
  
  
  Postoji nekoliko načina da saznaš da li neko se javio na vrata, dok si bio odsutan.
  
  
  Nažalost, svi znaju da te manire.
  
  
  Pogotovo onih ljudi koji pokušati da otvori vrata do vas u vaše odsustvo.
  
  
  Hvala, Jan Fleming, ovo multi-kosa zamke postao poznat. I bilo iskusan agent zna kako da uradi to. I drugih autora od špijuna priče su izloženi druge dobro trikove. Trik je da budeš tajni agent je taj ego taktika i dalje tajna. Danas, za cijenu paperbacks, svako dijete je pljunuta slika Carter.
  
  
  Pa, Carter je vještiji.
  
  
  I ako ti ponekad mislim da ću da pokvariš dobra stvar koje dajemo za tih nekoliko guldena, razmislite opet. Stvar je u tome, neko je uzeo moj mamac. Kad smo se vratili u stanu, shvatio sam da je neko i bio tamo. Inače bio. Ona je pokazivao jesam za Tara da dođem ponovo, i čekajte moj signal. On je zgrabio pištolj i otvorio svoje bravu sa univerzalni ključ. Nježno pritisnite umjesto kakofonije od zvucno lupanja ključeve. Bilo je mračno unutra. I to je bila tiha. Tako glasno, tišina izazvao nekog nisam želio biti tamo. Njen muž je zahvatio Wilhelmina cvrsto u ruci i počeli hodati oprezno po stanu. Sobu po sobu. Kroz zakrcen dnevnoj sobi, dnevna soba, i konačno dnevnoj sobi, želeći da je Rosko je prijatelj su je odveli macka odavde pre nego što je otišla, jer ta mačka je bila zalepljena za petama.
  
  
  Dobro. Dakle, naša gošća, je čekao u spavacoj sobi ili skriva pod tušem. Ili ega je bilo davno otišao.
  
  
  Njena, svratio u spavaćoj sobi. Netko je bio tamo. Čuo sam ga da diše. Moj sljedeći korak je remek-delo od koordinaciju. Sa jednim pokret, on je bacio otvori vrata, okrenuo na saint, i uzeo cilj.
  
  
  On je iskočio iz kreveta kao hleb na toster. Isuse, Nick. Je li ovo tvoje veštine da kaže "dobro jutro"?
  
  
  On je spustio je pištolj i tresao glavom. — Ne, Roscoe. Ali to je dobar način da se pozdravim sa metkom, ti jebena kučko. Da li znaš da sam mogao da te ubijem?
  
  
  On je gurnuo svoju kosu i zijevnula. Onda je ogrebala bradi, bulji u mene. "Amerikanci su svi kao to," reče. Slušaj. Ovo je moja devojka je mjesto, zar ne? Zato ne želim da razgovaram sa tobom. Pa, ja imam kljuc. Pa, svoj ušao. Pa kako sam trebao da znam da dolaziš?
  
  
  Rosko... - ju prodati na rubu kreveta, -...kao za ovim metode vaš rad... jednako
  
  
  Podigao je svoju ruku. "Ne propovedam. Nick. Dobrodošli ste. Zapalio cigaretu, i vidio sam plamen je drhtao malo. "Gdje je Tara?"
  
  
  Otišao je u prozor i signaliziram sa njom.
  
  
  Ne propovedi, Roscoe. Reč.
  
  
  On potpisali. 'Riječ?'
  
  
  A.'
  
  
  "Vatra".
  
  
  Glasanje je riječ.
  
  
  Pobijedio mu cigaretu protiv dupe pištolj. "To je moj posao, Roscoe. Ti si sjena. Ja sam pucao u nju. Što znači da postoji mnogo ljudi koji planiraju da me ubiješ. I onda, ako ne ostaneš na oprezu, da će uspjeti.
  
  
  Pif-bang, i njegov mrtvi. Razumio?
  
  
  On klimnuo i smijao se. "U redu", rekao sam. "Nije smiješno. Ovo je jebeno ozbiljna. Mislim ti si genije, Roscoe, ali mislim da si se previše. U prevodu, ovo je zvala da si postao ravnodušan. I to je veoma dobar način za umrijeti.
  
  
  Razumes?" On je klimnula. Nije osmeh.
  
  
  Trebao sam prestao. Ali, kao i svi sveštenika, on je bio u njegovom uredu. dugo, i imao je pretrpio samo jedan moral udarac iz koje on nije mogao povratiti.
  
  
  Rosko ramena stresla. "U redu", kaže on. Pa, sve sam već čula ranije. Ali večeras... da si napravio oluja u čašu vode. jednako
  
  
  Tara je sedeo na vratima. "Bit će piti čaj.
  
  
  Smijala se. Jedna ili dvije kašike?
  
  
  Rosko nasmijao reumatizam. "Ovo je druga tvoj je nedostajao njegov poziv.
  
  
  'Šta je bilo?'
  
  
  "Stvaranju vojnu obuku filmovi".
  
  
  Tara napravljen caj.
  
  
  Rosko je razlog dolaska bio Fiterstone kompaniju, i hteo je da znam šta da radim sa tim. Gledaj opet sutra, ili šta? "Da", rekao sam. "Nastavi da gledaš. Moramo da znamo da kada se ove klonovi stupaju na snagu. Previše mali da se desi, ja se ne sviđa. U međuvremenu, hajde da izbliza. Da vidimo da li možemo da otkrijemo šta se dešava unutra. 'Hmm. Samo ne znam da ju još, Nick. Sumnjam u to.
  
  
  'Zar ne?'
  
  
  — Šta ćeš onda uraditi?"
  
  
  "Poseti Fiterstone Društvo upoznati moja draga kasno Tetka Myrtle.
  
  
  — Misliš samo da uđem?" Samo tako.'
  
  
  "pa... mogao bih letjeti, ali mislim da bi bilo sjajno, zar ne?"
  
  
  Rosko ustao. — I ti meni kažeš da se ne šaliti." Došao si sav ovaj put?
  
  
  Ako je ovo Kamp CANNA, ti si nit. Izgledaš prilično poznato, druže. Ti si skoro kao anonimni kao Nixona na konvencija Demokrata.
  
  
  "Računala sam na vašu specijalni efekti odjel da daj mi masku i odgovarajući kamuflaža bi moglo da pomogne.
  
  
  Rosko potpisali. "Naš specijalni efekti odjel," rekao je, " je mrtav."
  
  
  'Umrla?'
  
  
  "Pa, znaš... stvarno je malo bolno,... To je stara dama koja je nekada radio za Ealing. Znaš, ovo filmski studio. I ... pa, ona je preminula. Znam je! On me prekinuti prije nego što je ona mogla da kažem reč. Ovo je smiješno, ovo je, ovo je dijete je posao, i to je nemoguće. Ali bojim se da je samo Londonu ogranak SJEKIRU.
  
  
  Svoje napravio za emu, nemoj ništa reći.
  
  
  On je rekao. = "Mogu li je tamo?".
  
  
  "Žao mi je, Roscoe. Trebam ti vise napolju. Ako je samo jedna osoba po ovim PBX stanice ide u Sjedinjenim Državama, onda još senator će ići u mrtvačnicu. Moramo saznati što je ovo steamboats smjeraju.
  
  
  Bacio je svoje ruke u zrak.
  
  
  'Onda je u redu. Vratili smo se na polaznu točku. Ti tamo. Pa mogu i da te pitam sad. Ako ti umreš, mogu li da uzmem ovu kravatu od njega?"
  
  
  Znam nju. Budi ozbiljan. Ali ozbiljno, šta vi momci govore?
  
  
  Predlažem, "Tara pogledao nas je," to ne idi tamo."
  
  
  Ne, rekao sam joj. 'Definitivno ne.'
  
  
  "Ali, Nick. jednako
  
  
  Ne.'Njen rekao.
  
  
  'Ali...'
  
  
  Onda niko ne sluša me. Ovo je koncem.'
  
  
  
  
  Poglavlje 14
  
  
  
  
  Pa Tara je otišao u svakom slučaju.
  
  
  Pa, ne baš Tara. Ne Taru, " zgodna crvenokosa." Zgodna crvenokose su previše lako mjesto na ulici punoj ljudi, i previše je lako pronaći. Žena koja je došla na prijem u broj 41 slijedeći dan je miš lica usedelica. Sa dodo-smeđa kosa, upecane nos, i torbu za haljine. Imali smo kostim, perika, i šminku, zahvaljujući Janice i "Reci Mami" kompanije. Ako je Tara nije vratio u pozorište za sedam sati u posljednje, šou možda ne nastaviti - periku i nos je pripadalo njenoj majci.
  
  
  Elektronska diktafon i kamera za ručni sat su napravljene od aluminijuma.
  
  
  Diktafon je najnoviji model , mali baterije Sony. to je bila velicine cigaretu slučaj i prerušeni u takav način da to, također, je izgledao kao cigaretu slučaj. To je bilo pod kontrolom zvuka, što je značilo da nije snimak tishchina. Brzinom od 4.75, uspio sam dosije jasno zvuk za oko dva sata. Pretvarajuci se dugme za sve dole, mogao je dosije iz ženine torbice, baš kao i Tara. Veliki otvori platnenoj vreći.
  
  
  Ako si se ikad pitao kakav si ludi ljudi će razgovarati s mrtvima, odgovor je bogat ludi ljudi.
  
  
  Bibi Hodgson, na primjer. Tara naleteo na nju na putu (klik). Dobro. Tako da znam ko je ona, takođe. Ali Tara kaže da prema Vogue, ova dama je "beskućnik," naslov to može biti samo zaradio ako proveo si mnogo novca na balet papuče i kaiševi. Oko njih su žene za koga mali troškovi još znači Dior haljinu. Gđo Hodgson dobiva svoj novac od Gospodina Hodgson. William A. Hodgson od Hodgson je agencija za Nekretnine. I znam tko je on. Hodgson je agencija za nekretnine poseduju pola Floridi, a veliki dio ostrvo zovu Manhattan.
  
  
  Tamo je takođe, Gđo Wentworth Frogg, koji je imao oko četrdeset pet milijuna dolara. Tara je upoznala dole u čekaonici. Ona je također fotografisao prijem sebe. U Viktorijanskom sobu sa crvenim luksuzan sofe i dosta konzervi, skreće. Tara je da popunim obrazac. Nekoliko pitanja o njoj osobni život i život preminulog. Prema završen formi, G. Louise Rigg Svetog Louise, Missouri, je u posjeti njena tetka Myrtle Rigg. U "Razloga da posete" sekcija, Tara je napisao: "Pitati za savjet o investiranju u spomenika." Ona nije znala zašto bi ona napisala. Rekla je palo mi je na pamet.
  
  
  "To je puno novca, draga?" Recepcionar pitao. I Tara je odgovorio: "Tako velika, da je to me plaši."
  
  
  Recepcionistkinja mi se nasmiješio,
  
  
  Tanka Orijentalna dečko je odveo gore u ljubičasto čeka sobi punoj palme. Rekao hej Sunce Ping bi ugovoriti sastanak. Sunce Ping ce doci da vidim joj u pola sata. U međuvremenu, možda bi mi mogla procitati časopis za neko vrijeme. Želiš li šalicu čaja?" Nestao je i vratio se na trenutak kasnije sa svježu šoljicu. Tara je uzeo, a dječak je nestao ponovo.
  
  
  Ona je samo čekao minut ili dva, onda je otvorio vrata. Nitko nije bio na vidiku u hodniku. Preko puta, žena je pijani smijeh zazvonio iza zatvorenih vrata. Bio je blagi hum na početku drugog dana. Medij koji stenjala je kao da je pao u trans. Treca i posljednja, vrata su bila sa natpisom "Odmoriti". Nema zvuka od tamo. Tara pokušao da ga otvori. To su bila zaključana.
  
  
  Od nje prevelike torbu, uzela iz čačkalicu i komad plastike. Nije se navikla na to, i ona ne radi dobro. Ali nema tragova na stepenicama, i nitko nije ušao na druge dve sobe. Konačno, ona je otvorila vrata.
  
  
  Ona je zatvorena iza nje i gledao uokolo. To je bio mali belu sobu. Bilo je nekoliko tone, mali frižideru, i duplo peć sa kettle. Staklo prikaži slučajevima stajali su na zidovima. Imali su sve vrste čaj u jednom svuda. zeleni čaj. od kamilice. Greška Souchong. Kolekciju roze i bijeli sa cvetićima se od njih mogu sjedio uredno na gornjoj polici. Baš kao i zdjelu dječak doveo da ay. U drugom prikaži slučaj, s druge strane sobe, sjedio kolekciju od smeđih flaša. Svaki je sadržavala neka vrsta granular prah. Oznake samo rekao "Za", " B " ili "H". Još jedan set od boce sadrzi tecnost, i na dnu polici su injekciju igala.
  
  
  Prozor je bila zaključana.
  
  
  Tamo je koristiti iglu u sudoperu. Tara je odgajao ego. Tamo su još nekoliko kapi tečnost ostavio u nen. Ona pažljivo ubrizgali ego u prazan ampoule pored nje. Ona je nanjušio bočicu. Naučni kompjuter u njenom umu trčao kroz nekoliko hiljada udarac kartice i dao iz reume za manje od sekunde. Ona je stavio ampoule u ranac i otišao do vrata.
  
  
  Glasovi su se začuli u hodniku.
  
  
  Smrznula se.
  
  
  "Pa, Gospođice Alice. Ne brini. To je muški glas. Sa visokim nosne Azijski akcenat. Govorio je kao da je pričala da dijete. Naglasak na svakom slog odvojeno. "Također, nema ni ne sjećaš?"
  
  
  Alice odgovorio nejasno. 'Da. Znam nju. Zlo postoji od... ali ponekad se pitam...
  
  
  "Nemoj biti iznenadjen, Gđice Alice. Vjeruj mi. Tvoj otac je verovao mi, takođe. Još uvek...
  
  
  Sjećaš li se šta je rekao da si juce?
  
  
  Alice potpisali. Da, Jan. Ja ti vjerujem.'
  
  
  "U redu", kaže on. "Znači, sećaš se šta da radim?"
  
  
  "Ništa", rekla je u niskom glas.
  
  
  Ništa poput toga. Tačno.'Onda, tu je bio kratak odmor." Pa, zašto ne odeš gore i sama to uradila?"
  
  
  Možda zaspala je na reumatizam. Web uzeo par koraka uz stepenice. Drugi par uzeo je samo par koraka. Ruka je pokucao na vrata. Vrata su se otvorila. U pozadini, pijani žena je još uvek priča. "Oh, dragi, dragi Roberte." U neku tužnu pesmu.
  
  
  'Dobro? Čovjek je rekao.
  
  
  Emu je odgovorio od žene sa oštrim glas. "Kako ti je dao veličanstven izgleda da zvijezde. Najkasnije do sutra.
  
  
  "Pokušaj da se to danas. Možda ćemo morati to sutra."
  
  
  'Dobro. Onda ostavi me na miru.
  
  
  Vrata zatvorena, i ljudi je shaggy glasove ponovio niz stepenice.
  
  
  Tara je cekala do hodnika je tiho opet. Ona je požurio nazad u njenu stolicu u čekaonici. Izgledala je na ledeni čaj bi ona ostala netaknuta. Ona je nanjušio to. To je caj.
  
  
  Ona pokupila časopis. Vrata su se otvorila.
  
  
  Žena je nosila crno kimono. To je prekriven veliki tijelo sa značajne prednosti. Ne imala kratak, muškom frizurom i strogo lice. Pričala je u mjere, glas.
  
  
  Moje ime je Sonny. Dogodila se greška. Ne mogu da te vidim danas. Mogu li se vratiti sutra?" To je više kao naređenje. Sutra u dva sata. Poklonila joj glavu kratko, ne dozvoli joj oči, da učestvuje. Oni glided mimo Tara kao crno svetlo.
  
  
  Tara je ustala. 'Ali...'
  
  
  U dva sata.'Kao i Tara dolazi niz stepenice, zvala je. "Tvoja tetka će biti tamo, onda."
  
  
  Tara prestao da snimaš i okrenuo se prema meni. "Je Louisa Rigg da ide da vidi svog Tetka Myrtle koja cmizdri?" Sutra u isto val, i čut ćete da je to sve."
  
  
  Ona je veoma zadovoljna sobom. Ona je zažarene sa uzbuđenje. To je Hansje Brinker, koji je našao jednu rupu u branu i sada je zaglavljen palac u to da spase zemlju od ogroman katastrofa. Ona je bila toliko sretna da ja stvarno ne želim da joj kažeš kako mi ona ne zna ništa. Samo slike možeš imati neke vrednosti. Rosko pokupio razvoj film. Sledećeg jutra smo se reumatizam.
  
  
  "Volio bih da si sliku šta ego ime je opet taj koji je pričao sa Alice."
  
  
  "Yana?"
  
  
  Da. Ego glas zvuči kao glas od poznati agent KANG.
  
  
  Tara je oči proširio. — Misliš ostatak ljudi nisu uključena?" I to narcologist? Tako da to nije tačno ono što bih nazvao djetinjasto nevin zabavno.
  
  
  Ne sasvim."Joj se.
  
  
  Šta je bilo u šprica? Je pentotala?
  
  
  Ona joj je snizila usta. — Kako si znao?" Ostavio sam ga za kraj.
  
  
  Nasmijao sam joj se. "Slušaj, moja draga. Prema dvanaest trikove su za varanje bogat kučke, imaju jedanaest tamo. Natrijeva pentotala je serum istine, zar ne? Pa, dali su ove dame dobra šansa dajući ovde ovaj čaj prije toga, i dame im reći sve što želim da znam. Sve vrste podataka o pokojni ljubavnik. Onda, od reči do reči, srednje ponavljam to kasnije. Ispalo je vrlo uvjerljiva nastup. Ove dame, ne sećam se šta su rekli pre nego što. Te dame su bez rijeci. Ujedno zahvalan i velikodušan.
  
  
  Tara je usta formirali tihi "O".
  
  
  "To je broj od drugih prednosti. Ako je ovo istina je optužujuće, uvijek postoji mogućnost za ucjenu. I ako ima dovoljno novaca u igri, duh govori šta da radim sa tim. Šta god da je za nas — dobrotvorne svrhe, promocije, Švajcarski bankovni račun — možeš biti siguran da su skupljaju novac. Tara je izgledao zbunjen. "Ali kakve to ima veze sa KANG?"
  
  
  Ništa poput toga. To je u redu. Mislim da je u Nassau opet. U Featherstones bio uključen u prevaru, KAHN je saznala za to, i ucenjivao ovde. Vjerojatno isto koliko i sa Bangel. Palo mi je na pamet da Bungel i Featherstones imali još nešto zajedničkog: oboje su bili dileri droge.
  
  
  Joj je rekao da hej,:
  
  
  "Pa KAN mogao istom putu da uđemo unutra. Prijete da prestanu da ih podmetače ako oni ne primaju dio prihoda plus par usluga. Usluga možda stanovanje klonovi.
  
  
  Što je kimnula ne glavom. 'Šarmantan.'
  
  
  Njena, on ramena stresla. 'Šarmantan. Bezbedno. Ali sabran za sebe.
  
  
  Ovako nećemo prići bliže PBX štab. Osim toga, nismo ovdje da rješavanje misterije društva. Naš zadatak: iht.
  
  
  Ona shivered malo. — To je blaži riječ od ubistva, zar ne?"
  
  
  Joj, pogledao ne. Ona je sedela na svilenu stolicu u spavaću sobu, noge ušuškana pod njom. Nosila je blijedo-roza odijelo, i izgledala je roze i bijeli i glatko kao svila. Kao jedna od devojaka oko njih koji okretati pogled Sam Peckinpah film. Kao jedna od onih devojaka koje plaču u Fove Priču.
  
  
  Njena, on tresao glavom. "U rizik od zvuči beznačajno, ali šta devojka kao što si ti stvarno u ovaj posao?"
  
  
  Vadičep smeta joj. Studirala je noktiju. Dugo. To je kao da nikad nisam video ovde ranije. -"Pa," rekla je da na kraju, " to je to... duga je To priča. Pre nekog vremena... Uh, upoznao sam je... muškarac.
  
  
  Prije mnogo vremena. To je prošao među kandidatima, kao najbolje, i onda,... ovaj čovek... otišla sam u AH... da Smo - pa, nije važno. - To je bilo tokom Johnson je vrijeme, kad se Rat u Vijetnamu je ponovo na vrhu. Pa, ja ... potpisao. Ona zavaljena joj glavu unazad i nasmejala se veselo na mene. "Takođe sam mislio da ce biti veoma uzbudljivo i romantično da bi radio sa ljudima kao James Bond svaki dan."
  
  
  "Da ne zaboravim spomenuti, Nick Carter?"
  
  
  Ah, " ona je rekla. "Nisam dovoljno hrabar da sanjam o tome."
  
  
  On je prešao preko sobe i seo pored nje. Odveo ju je bradu u njegovim rukama.
  
  
  Slušaj, " rekao sam. "Mi neće donijeti život još nekoliko će upoznati tvoje želje."
  
  
  Hmm. 'Ona glared na mene. — Kako ti znaš šta sam sanjao?"
  
  
  U redu, " rekao sam. "Pusti me da pogodim. Joj, zatvorenih očiju. "Želiš da plutaju slobodno u vazduhu i vodi ljubav tamo."
  
  
  Mmmm... izgledala Je baš pažljivo. 'Zanimljivo. Ali možda previše je vjetrovito.
  
  
  Onda je sve u redu. Šta je sa... kako vezi muzeja? Tamo imaju krevet xvi vek-po starom kafani. Možemo odi iza baršunaste zavjese i ogrebotine ta imena na uzglavlju kad završimo.
  
  
  Volim to, " ona je rekla. "Ali muzej se ne otvara do deset ujutro." Pogledala me je. — Slažete li se sa mojom idejom?"
  
  
  Njen otac se složio.
  
  
  U kadi.
  
  
  U kadi?
  
  
  "U kadi."
  
  
  Slušajte, mogu da vam preporučim to. S obzirom na mehurići i sve što ide uz to, to je uredno, čisti seks. Ti samo treba nikad da probaš u tom slučaju. Barem ako si ti moj broj.
  
  
  Ona je sasušena me. Sa velikim, mekani toplo peškir.
  
  
  "Želim da te pitam ono što je ono," ja sam rekao.
  
  
  O čemu?'
  
  
  Radila je neke zanimljive stvari sa ovaj peškir.
  
  
  "Nema veze," rekao sam.
  
  
  Sa pravu djevojku na svijetu, previše, nije sve tako loše. Ti i ne treba da se oblače da namjesti alarm na pravi put. Ne sa dvoje ljudi koji vole jedni druge, i drugačije seks. Problem je u tome što to ne traje dugo. Poteškoće vratiti.
  
  
  On ju je uzeo ruku, stao na stranu, i upalio cigaretu. "Trebalo je da te pitam.".. "Zeznuo sam kroz dim prsten. "Da li je to Kineski riječ kao 'oh, tove, vau'?"
  
  
  Ona je vodio prstima kroz kosu na grudima. Želiš li da promenimo temu, draga? Ili hoćeš da probaš igrati tu kadu scenu na Kineskom?
  
  
  To je objasnio do Alice Fiterstone pjeva. Tara je protiv toga. "Ah, uže, vau?" Namrgodila i pomislio na trenutak. "Ha. Čekaj sekundu. Rekao si da je to pjesma. On je klimnula sa njom.
  
  
  Ona je ustala iz kreveta. 'Ne idemo daleko. Zgrabila joj haljinu i otišao u dnevnoj sobi. Čuo sam diktafon opet raditi.
  
  
  Ona se vratila da se smešim. Ne imali tih riječi. "Shvatio sam," ona je rekla ponosno. "Tao".
  
  
  "Je Dao? Kako je Tao Je u drevna Kineska religiji?
  
  
  Zaspala je. Ovde Večeras molitve su stalna pjesmu: "O Thao! O Thao! Velike su šanse da je to zvuči kao " Oh, tauwe, vau." Kad bi samo znao što si slušala.
  
  
  Ona je propala nazad na krevet i sklupcan u loptu, ukrasni joj ruke oko koljenima. Ona je bio vrlo pouzdan. Naravno, najbolje objašnjenje lasica smislio tako daleko je radije sumnjivog teoriju da Alice je bio opsjednut sa konopcima i vezanje sve vreme.
  
  
  Tara teleportirao. "Oh, Nick. Savršen. Sve je stvarno. Oni su Featherstones koji žive kao pustinjaci-Sranje asketa. Kao što pričam sa mrtvima. Tao mysticsi. I oni su bili psovanja gospođo Mabel, kaže da daija objašnjava da li su fanatici. I također. Ona je zastao kao Boltini kada objavljujući Leti Wallands. I Alis, koji se bavi kada uvijek se ponavlja, da će se zlo jednom je čisto. Ups. 'Ona u krevet. "Pa, navodno, ovaj ogranak da ti kaže da smrt i život su jedno te isto. Ovo su oboje Tao ideje. Kako su to vidim, to je sve isto. Dobra i zla, smrt i život. Svi su postati ponovo u velikoj Jedinstvo Thao."
  
  
  Njena, on tresao glavom. "Znači isto kao Veliki Električni Helikopter u Raj."
  
  
  Ona potpisali i grimaced. "Tipican filozofskih ideja. Ali nije loše.
  
  
  Noga joj je bila savijena. 'Sljedeći?'
  
  
  "pa... zato što misle da je zla ne postoji, to ne urade ništa da zaustavi ego. Ništa, i sve će biti kao što je to zauvijek. Ovo je ovde je super moto.
  
  
  'Mm-hmm.' ovo je možda istina za Alice. ali ne za PBX, KANU nije baš ništa ne rade sada."
  
  
  Mmmmm. Ne znam. Ljudi protumačiti religiozni pravcima na čudne načine. Pogledaj samo Inkviziciju. Ili one koji su beskrajno rata za Sveti Gral. Ne bi isključio moguće veze.
  
  
  On je mislio o dosljednost i odbacio tu mogućnost. Politika je web vjeru u ovim krajevima. I ako je neko piše veče molitvu, to je više kao, "O Mao" nego "O Tao".
  
  
  Stvar je u tome, "ona je nastavila," mogu da se Alis da razgovaramo. Ako je stvarno Taoistički, ona neće da okolišamo. Možda će mi reći mnogo o tome šta se događa u toj kući. U stvari, to mogu da vam dam sve odgovore.
  
  
  On je vodio svoje ruke iscrpljen. preko njegove oči. "Nadam se da ne moramo biti škrt, ali nećeš vratiti u tu kuću."
  
  
  Da je zelenooko vidi iz ne.
  
  
  Provodili smo dosta riječi na ovo.
  
  
  A zašto da ne?'
  
  
  Ovo je zato sto čim te vide, oni će te napuniti pentotala i ti reći ću im sve . Koristi tvoj razum, Tara. To je veoma opasno tamo. Mi čak ni ne znam koliko je opasno je dok smo identificirati ove slike. Ostani daleko od njih. Obavio si svoj dio. Rosko i ja cu da nastavim istragu, Alice.
  
  
  A kako ćeš da uradiš, da ako ona nikad ne izađe?
  
  
  Pa... onda možemo ući unutra zauvijek.
  
  
  Ona izašla iz kreveta i počeo da pace ljutito po sobi. Ali ovo je tako glupo. I ti gubiš toliko vremena zbog toga. Također, to je čak i više opasno za tebe. Već imam propusnicu za ulazak. Sutra. U dva sata.'
  
  
  Bila je u pravu. Napravio sam grešku to nikad nisam napravio ranije. Napravio sam emotivnu odluku. Više od svega, njena želja je bila da je zaštitim. I to je bilo pogrešno. Emocije su neprihvatljivo u moj posao. Ostavite ih na dan čim počneš.
  
  
  Joj, složili su se da će se vratiti. Pod dva uslova.
  
  
  Prvo: tako da možemo se suočiti sa slike prvi. Ako je ovo mesto je pravi uporište KANNA je agenata, ona ne bi otišli tamo. Ona je pristala.
  
  
  Drugo, Roscoe i ja bih čekati ee u makrobiotičkoj restoran preko puta ulice i ostati u kontaktu sa njom preko mikrofona. Ako čuli smo nešto kao lozinka, mogli bi spasiti.
  
  
  Ona je pristala. Usput, sa malo iznenađenje. "Pa, Nick, ne mogu da zamislim šta bi se dogodilo da je drugačije. Nije da se bojim se za nju, "ona je rekla," to je samo sam... "ona je mislila, za trenutak —" ja bojim."
  
  
  
  
  Poglavlje 15
  
  
  
  
  To je bio usran dan. Posekao sam se brijući se. Tara je ispao ogledalo. Kafa je slaba. I počela je padati kiša. To je bio dobar dio.
  
  
  Prije jedanaest sati, Tara je napustio kuću. Ona je morala da stavi na šminku i haljina na vrijeme da se Fiterstone rano. Nadala se da će skliznuti stepenicama kroz zgodno nalazi čekaonici na drugom spratu da se sreli sa Alice Fiterstone.
  
  
  Moj telefonski poziv za Mace u 11 sati je još jedan udarac. "Žao mi je momci," članovi benda je rekao — " još uvijek bez akcije."
  
  
  Dobila sam poziv od Lajtfut čaj radnju i da je rekla da je moj red ne bi biti spreman do podneva. Nisu imali kurire.
  
  
  "Ne mogu se ego?" Rekli su da. To je bio složen red.
  
  
  To je značilo da su slike koje Tara uzeo u Fiterstone je ne bi bilo tako lako identifikovati. Trebali su da pošaljem ovde u Washingtonu. Vjerovatno. Bilo kako, ja ću po nju reume u podne. Ima još dosta vremena da kontakt Tara u kazalište ako je potrebno. On je izašao kroz stanove i hodao po ulicama. Rosko je upoznao u makrobiotičkoj restoran u jedan sat u podne. Odlučio sam da prvo otići nešto da pojedemo.
  
  
  U deset minuta do dvanaest, ona je u Lajtfut je čaj radnju. Mali prljavi pritisak srednja i mala radnja na tlo pod oronule zgradu negdje u Sohou. Zidovi su obloženi od poda do stropa sa polica, prepun ogromnih limenke za čaj. Prozori suočava sa ulice su također ispunjen hrpe čaj.
  
  
  Neki muškarac u nosio brown kecelju je stajao iza pulta. Pogledao u moje papire i klimnuo. Uzeo je u teglu sa polica i postavio ga na šanku. Počeo pakovati ego u brown ukrasni papir.
  
  
  "Ja, uh ... bih volio da koristi ego ovdje," rekao sam.
  
  
  On tresao glavom. "Radnji nije pogodan za to, je li?"
  
  
  — Možda je gore?"
  
  
  Pogledao me je sumnjivo. "Ne znam", rekao je. — Moram da provjerim." Otišao je na kasu i pritisnuo N-3. Nakon nekoliko trenutaka, telefon je zazvonio dva puta, a onda je ćutala. "U redu", rekla je. Ona pritisnula dugme ispod pulta i mali dio zida skliznula otvorena.
  
  
  Otvaranje mi je dao pristup uskim stepeništem vodi do lokalne AH štab. Stepenice su doveli do mali, aljkavo prijem. Dva narandžaste stolice, stolicu ispunjen brojeve od Barents More Tearooms, i veliku, zlostavljane stolu stolicu. Tamnokosa lepota sedeli za stolom, žvake. Pogledala me je zanimljivo, prestao žvakanje, i prekrstila noge na drugu stranu. Desno od njih je još jedna vrata. Za svetinju. Pogledao je u svoj sat. To je dvanaest sati. On stavi obje ruke na stolicu i nagnuo naprijed malo. "Želim razgovarati sa Dolores," rekao sam.
  
  
  Stavila na potpuno bez izraza lica. Osobna joj pokazao se. Oči su joj napokon pokazao malo razumevanja, i zaspala je. "Ti ne znaš ništa za siguran u ovaj čaj prodavnicu," ona je rekla. "Da li vam treba Dolores ili tvoju poruku?"
  
  
  "Poruka," rekao sam. Ona je pritisnuo nekoliko tastera na njen telefon, kao da je on počeo da raspakujem čaj teglu. Ona mi je dala telefon. Tamo je snimio poruku od Roscoe. "Vidimo se u jedan sat popodne." Onda Mays opet: "Žao mi je momci, bez akcije."
  
  
  On otvori teglu i seli na stolicu. Svaka fotografija je uredno spojena za kompjuter karticu. Dragi Zhirinovsky Dame Gđo Hodgson i Frogg su prepoznali kao takav. Fiterstone sekretarica je bio ključni čovjek u smjene Agnes Corona, bivši sekretar Skotland Jard, jer neke dokumente Ne imala je ukradeno od tamo. Nema dokaza da je umiješanosti je nikad našao. "Nemar" je bio razlog za njenu ostavku. Međutim, bila je pod sumnjom. Dječak koji je doveo Tara čaj i izvede je u čekaonici je Pam Konja, mlada terorista koji je specijalizovan za psihološkom oružju. Naročito dobar u borbu drogu. On je bio glavni istražitelj u KAN. Negde u Aziji, izgubili su ego u izgled. Hvala na sliku Tara AH ažurirani ego podataka u arhivi. Poslednja ali ne i najmanje, tamo je Sunce Ping. M-2. Drugorazredni ubica. Počinje drugom razredu ne znači da je loše. To ne znači išta drugo nego da je bio ubica. I sve su one koji su sada ljut na ljude, poslati vaše pritužbe da Mao Ce tung. Sunce Ping je zla tetka. Prema kompjuteru mapu, ona je ekspert u shvatam fizičko mučenje.
  
  
  Skočio sam na telefon i nazvati pozorište.
  
  
  Tara je već otišao.
  
  
  Udario sam je na telefonu, tako da je to teško stolicu tresla, i rekao sam joj da sam želio Dolores. "Dolores lično. I to brzo! Recepcionar je ubrzalo joj žvaće na četiri ili četiri puta i pritisnuo nekoliko dugmica. Vrata Jok je otvorila pukotinu. "Neće ti nedostajati Dolores," ona je rekla. Ovo je web zasnovana na tabli model.
  
  
  Devojka u centrala bio je visok, čovjek sa širokim sivu kosu, dugo mrtav majicu, i užasno lice.
  
  
  Rekao sam joj. "Dolores?"
  
  
  On potpisali.
  
  
  "Vidi," kaže on, i ukinula mu uvo par slušalice.
  
  
  "Joj Karter," rekao sam.
  
  
  'Ej.' Izgledao je malo ispravi.
  
  
  Rekao sam im dati Rosko hitnu poruku. Planovi su se promijenile. Trebalo je da presretnemo Taru, prije nego je ušla u lavlje jazbine. Ja ću se vratiti u stan, u slučaju da dođe. Sada je krenuo na makrobiotičkoj restoran. Ako sam mogao da je upoznaš, srela sam ga u pola dva.
  
  
  Uzela sam taksi nazad do mog stana u rekordnom vremenu. Tara nije bio tamo. Sve što mogu učiniti je da sačekamo. Ako ona nije bila u pozorište ili ovde, mogla bi biti bilo gdje. I London je veliki grad. Nije bilo pravih razloga za paniku. Prije Rosko je vidjela, nisam imao razloga da je upozorim na vrijeme. Čak i ako je to u posljednjem trenutku. Međutim, njen otac je bilo malo neugodno. On je nastavio da hodam okolo u prazan stan. Kiša pattered nervozno protiv prozore. Bio je blagi brujanje džez iz susedne ulice. Čuo sam kola stenjanje sa ulice same. Negde visoko iznad mene, avion proletjele. Cat je eksplodirao. Sat otkucava.
  
  
  Njen hotel treba biti uništena. Definitivno sat. Možda da zaustaviš vreme. Ili je to možda bila jer nisu bili pravi zvuk za nju da čuje. Zvuk Tara dolazi kroz vrata. Cijela, grozno vrijeme, ako se ništa ne dogodi, sve se prijeti da će se dogoditi u jednom, a ne ovako.
  
  
  U jedan sat na dan, njen broj biranju. Njena dobila reume Rosko na moju poruku. Onda tri prstena i Mace je bend: Sonny, momci. Još uvijek bez akcije.
  
  
  Ja sam joj prekinuo vezu. On je trljao svoje oči i trljati mu vrat. Bolelo opet. Prestao je trljanje to. Sta je moj radar me upozoriti u vezi? Joj, pogledao u zid. Onda na telefon. On podigne slušalicu i pritisne broj ponovo.
  
  
  ROSKO: Umukni. Nicky. Naći ćemo je.
  
  
  Bi-ja, baj-ja, baj-I. Irina: Žao mi je, momci. Još uvijek bez akcije.
  
  
  Drži slušalicu malo dalje od uha.
  
  
  Ovo su bili vrlo riječi koje Mays nekada dva puta!
  
  
  Svakih sat vremena je dala novu poruku. Naravno, on možda nije bilo u mogućnosti da smislim još nešto, ali nije bolelo da ponovim to u svakom slučaju. Svakog sata u proteklih nekoliko dana, će se vratiti sa nekim čudnim izvještaj ili vijesti predmet za što je pojeo u selu. I ako on nije mogao sjetiti ništa, Matt smislila bi to u svakom slučaju.
  
  
  On stavi telefon nazad u uvo... slušao sam joj pažljivo. "Žao mi je momci. Još uvijek bez akcije. Da! Glasanje je to! U ego-bio je blagi režati u zadnje riječi. Avion je to proletio je pored. Ovaj zvuk je bio tamo ranije. Bilo je nešto pokvareni tamo.
  
  
  Dolores je zvala. On mi je potvrdio da je ista poruka bila tamo za tri sata. Ne, on je rekao, on to nije shvatio kao sumnjiv. On je samo mislio da Mace pokušavao da napravim šalu od koristi istu poruku iznova i iznova.
  
  
  Rekao Emu o avionu. On je tihi za trenutak. "Svemogući Bog.'on rekao. 'Pravu si.'
  
  
  Nisam imao Mace više. Njena je negdje između bes i paniku. Bijes da sam dobila toliko zapela u Tara je sigurnost da sam izgubio trag ih je prave namjere i nije znao za Mace je poruka pre. Sve nase nade za "sazvežđe danas je slucaj" su na osnovu Chen-Lija Brown je poslije emisije, posle šou, koji je da dovesti do kloniranje laboratoriju i da Lao Tseng. Ako on je već napravili potez, sve se nadam da je izgubio. Nikada nećemo naći ovo PBX čašice. Mi nikada ne bi bila u mogućnosti zaustaviti ih. Bog će kazniti me za ovu kučku koja je upravo mi se uvukao pod kožu.
  
  
  "U redu" Dolores joj rekao. "Namjera je sljedeća. Trebam helikopter koji može da me odvesti tamo. Daj Rosko dodatna pomoć...
  
  
  — Šališ se?" prekinuo me je. "U Londonu ured i nije tako veliki. Mi jednostavno nemaš dodatnu pomoć — barem ne trebaju ti.
  
  
  "Helikopterom?"
  
  
  "To je još uvijek dešava."
  
  
  'Dobro. Onda reci Rosko da oklop Odin. I zaboga, reci Im da budu oprezni!
  
  
  'Slušaj. Ja se ne bih brinuo o Rosko da sam na tvom mjestu. Ponekad može biti malo pedantno, ali ne i kada se njegov ego je u pitanju. On voli život previše.
  
  
  Joj potpisali. "Nadajmo se da je tako."
  
  
  Helikopter bi trebao da pokupi me u pola jedan u Hyde Park. Svako bi bio iznenađen, ali to nije moja stvar. U svakom slučaju, oni će biti pričam o tome za par dana. Wilhelmina je ocistio i ponovo napuniti akumulator. Okliznuo se u štiklama nazad u koricama i ubaci još gasa bombu. Sretni Pierre, tako iskren u sredini.
  
  
  Stavio sam na mom mantilu i otišao je van na kišu.
  
  
  
  
  Poglavlja 16
  
  
  
  
  Rosko pogledao njegov sat. To je pet minuta do dva. Tara rekla je da će Fiterstone je u pola dva.
  
  
  On nije želeo da izgleda previše sumnjicav trčeći oko restorana kao luđak. Tako je platio, imaš novine, i otišao da pročitam u ulazu. Kiša je počela padati teže. Pa osoba čitanje u ulazu neće stajati napolje. Verovatno je mislio na svog zaboravio kišobran.
  
  
  Mora da je vidio Tara kada je došla iza ugla preko puta. Ona nisam ga vidio. Ne imala kišobran, i to pod uslovom da je potrebno neznanju da ograniči joj je pogled.
  
  
  Rosko prišao joj od njegovoj strani ulice. Prošao prodavca je mimo. Osim shoemaker. Mimo Lane. Verovatno nije uzeo svoje oči sa Tara, pa nije primetio coveka. To je moglo biti dvoje ljudi. Oni su došli do njega. Verovatno nije upozorio činjenicom da čovjek nije koristio tako dobra crni kiša kišobran. I do sada, lasica držao njegov ego savio u ruci.
  
  
  Barem, to je bio slučaj, kao i mi kasnije zamišljao.
  
  
  Liže do večeri smo našli Rosko je tijelo. On je bio u uličici. Ego je ruke su još uvek drži za veliki crni kišobran, oštrim predmetima koje su potonuli u emu je rasklapanje dolara.
  
  
  
  
  Poglavlje 17
  
  
  
  
  Helikopter je sletio u močvarno polje oko kilometar od kuće. Veliki je Fiat 130 me je čekala. Vozač mi je dao ključeve, uperio me u pravom smjeru i seo pored mene. Pored mog vozača. Onda smo svi išli svojim putem.
  
  
  Kiša je prestala, i pejzaž je sijalo je nestvarno žuta-zeleno. Jedan od tih cvjetova od Pozornika je slike. To je bio jedan oko sjajno pejzaže sa kolibe i hoteli iz vremena Richard Lavljeg je Dolar gomilu. Joj, osjetio sam da mi ključanje krvi na ovo univerzalno izazov. Dobrovoljno. Krstaški Rat. Njen auto je tvoj veliki Fiat ubijati zmajeve. Moj pištolj i štiklama su novi Excalibur. On je dio povijesti, i napravio povijesti. Već sam mogla čuti rogove pozdrav moj dolazak. Joj, sve-heroj.
  
  
  Oh, moj bože. Ali: konačno::
  
  
  Je parkirao auto iza šumu od drveća i nastavila se kroz mali grmlju na imanje. To je sklonište su iznajmili za sebe. Kuću s krovom krov da odiše čudan atmosferu. Bila je veoma tiha.
  
  
  Suviše je tiho.
  
  
  Je pogledao oko sebe. Do glavne kuće su dva mala kuća, jednako čudno. Najbliži je u vezi dvadeset metara od glavnoj zgradi. Oboje su se ukrcao se. Pitam se kakav je softver Mace koristi. Bio je prilično siguran da je bilo više ne koristi.
  
  
  On se preselio iz one tree da još i dobili drugu kuću. Ona je također imam pogled na prilazu. Moja sreća je bila previše dobro da bi bilo istinito. Tamo je auto.
  
  
  To je bio stari Američki karavan. Ove stare 1952 Chevy pseudo-drvo kola. Krov rack je štap prtljag. I na pecanje opremu.
  
  
  Gde su otišli, nisu otišli na pecanje. Ali su htjeli negdje, a on je stigao baš na vreme.
  
  
  Dobio sam još jednu kuću. Vrata su bila zaključana. Izgledao je unutra kroz jedan od nba-prozorima. Posegnuo za prozor. To je otvorio. Možda previše lako. Wilhelmina ga je pripremio, i ušla unutra.
  
  
  Ako je to bio netko drugi nego Mace, da ću biti u nevolji. Te stare poda me je odalo u najmanju pokret. Oni creaked pod mojim ulaz. Ali ako je neko bio tamo, oni su bili tihi.
  
  
  Njen nastavila dalje. Bile su samo dve sobe na donjem spratu, i izgledalo je da su prazne, veoma prazno. Kamin je visio sa bakra lonce i čist ali spalili rešetku.
  
  
  Otišao je gore.
  
  
  Kupatilo.
  
  
  To je ego mjesto u domk. Mace je diktafon je još uvijek bila u krevetu. Moćni dvogled jos uvijek bili oko prozor. Krevet je bio zbrka plahte. Mace i Pearson uzeo izgleda da spava ovde. Tamo je bio jedan prikaz konzerve u uglu. Slabe smrad ribe i dalje ostane u zraku.
  
  
  Nema znakova borbe.
  
  
  Šta je dobra vest ovo može da znači. Nešto ih prisilio da odmakni se od svog post. Ali to ne znači da su mrtve.
  
  
  Pogledao sam kroz dvogled. Chen-lija, vidio je u kuću. On je pričao sa dva muškarca. OVDE noge mogao da je vidim, ali ovde lica ne mogu vidjeti. Koristio sam svoje diktafon da pošalje poruku Dolores. Ova stvar je u bežičnu vezu s Je lepota u čaj radnju. Onda je otišao natrag i popeo kroz prozor.
  
  
  Hladnjikav vrijeme. Joj, osjećala neugodno. Mislio sam da je vreme. Ali opet, joj, mislio sam da možda ovo bude upozorenje.
  
  
  On ide za drugu kuću. Onaj koji je bio najbliži glavnoj zgradi. Daske da je bio pijan u vrata čupali su. Wilhelmina ga stisnuo i otvorio vrata.
  
  
  Šta vidio sam tamo napravio svoj stomak stisneš.
  
  
  Bilo je krvi svuda. U starom drvenom podu je natopljena i naslikao razvrat boje se smrti. To zamrznuo između šavovima od poda. Bijeli pamuka nameštaj je namazala sa zemljom. SJEKIRU je ručni sat ležao slomljen. Na .38 iz pištolja SJEKIRA, bio je prekriven krvlju na floured stolicu. I sjekira, naslikao crveno, ležati pored kamina.
  
  
  Kamina.
  
  
  To je bio još gori. Još uvijek je dao vrućinu. Tamo je gomila toplo pepeo na onu rešetku. U kutu, pored vatre, lezi... ruku. Čuo sam vrlo čudan zvuk, i onda sam shvatila da sam dodao povraćki da nered.
  
  
  Otišao sam u kuhinji i okrenuli na tap, onda prosuli hladnom vodom po licu i zaglavio moj zglob ispod slavine. Moje uši prickled. Slavine isključio. Mislio sam da sam čuo nešto. Drveni pod škripi.
  
  
  
  
  Poglavlje 18
  
  
  
  
  Tara je rekao da me kasnije, ali ti mogu reći i sada. Točno određenim redoslijedom.
  
  
  Ona nije vidjela Roscoe. Ali ona ne gledaj natrag, takođe. Znala je da je bio tamo. Zajedno sa mnom. U restoranu. Ona je ušla Fiterstone Kancelariji kao što je planirano u 2:30. Oko vrata, Ne nosio niz bisere to mogao prenijeti svaki razgovor za pet metara Ne do telefona preko puta ulice. U njezinu torbu, Ne imala isto diktafon da je imala nekad dan prije.
  
  
  Tara se osjećao dobro.
  
  
  Recepcionar je primjetio, malo ljut, to je Tara bila previše rano. Pam brzo pratio na isti drugom spratu čekaonici kao i dan prije i ponudio hej, još jedan čaj. To je ostavila na studije isto časopisa.
  
  
  Ovaj put, Tara uzela šoljicu čaja. Mirisala je prijatno sa cimetom. Ona prelivene joj prst u tečnost i lizao to. Moja devojka ima jedan u hemiju sa razlogom. "Čaj," ona reče: biseri i Sonny, " je pun methaqualone." Prebrojala o pet stotina miligrama. Ovaj lijek ti daje ono što zovu " dobro pripremljena." S jedne strane, osjećaj pospanost, na neki osjećaj za slavlje. Kao za štrajk sebe, može te ubiti na dva načina. Droga sebe, ili nepostojanje droge. Povlačenje simptomi su slični onima od epilepsije — nekoliko dana napade to može da se završi u potpunosti propasti: smrt. Ovi ljudi ovdje, znao je šta radi. To je pet stotina milligrama je dovoljno da ti raznijeti glavu. Bar dovoljno da mislite da je vaša Teta Myrtle porasla oko mrtav.
  
  
  Tara je sipao na sadržaj čaše u one vazne liangs. Ako je ovo vino nije pravilno ukorijenjen u tlu, to će sigurno doći s.
  
  
  Ona tiho izašla u koridor opet, i opet tamo je bio nitko je ne može zaustaviti. Otišla je po stepenicama na najviši kat. Dvoje vrata dovelo do sobe u ispred zgrade. Onaj oko ove sobe pripada Alice. Ona zatvorila oci i pokušao da zamislim kroz prozor njen otac je imao istakao. Stojim ispred kuće, to je desno od jok. Dakle, trebalo bi biti na vrata lijevo.
  
  
  Ona je pokucao na vrata.
  
  
  Alice je glas je apsurdno loše: "Dodji unutra".
  
  
  Alice Fiterstone ležao na krevetu u plavu svilena pidžama, skrivene između pet odštampao silk jastuci. Alice Fiterstone ne izgleda previše zdrav. Sitne kapljice od tin stajao na Jok je čelo, i ona zahuktao sama sa orijentalni fan. Svoj bijeli, naglašeni kosu ležao mokra na leđima joj je glavu, a učenici oči su joj bile pinpricked. Podsetila Tara od prljavi kraljica od Alise u zemlji cuda.
  
  
  Alice Fiterstone bio pun droge. I to napravio Tara je posao lakši. Hej, nije bilo potrebno da se brineš o logično-zvuči izvinite na sve. Alice je daleko od logična, na trenutak. Bila je negde u granice zone, gdje je jedini kazna je gluposti, i logika stvara zbunjenost.
  
  
  Ona je počela da govori u niskom glas. Iz nekog razloga, ona je mislila da Hej je šest godina i Tara bila njena majka. Zaista, postoje lijekovi koji može da te misliti na taj način. Hašiš je već sposobna za mnoge stvari, ali su stvari koje te progutati, pomiriši ili injekciju, samo da završim posao. Ali možda je to bio samo kamuflaža "Reci majci" zvoni zvono. U svakom slučaju, Tara držao i igrao Majka.
  
  
  Majka mora da zna sve o Ian. Moja majka nije mi vjerovati koliko i moj otac. Alice je rekla da nisam uradila to sama.
  
  
  Yang je vatreni Sranje. Ali Jan promijenio. Alice ne znam zašto. Ona samo osjecala na taj nacin. Alice voli da se osećam. Ne također je imala lepo-da-diraj teddy miša. Zar ne Mo hoćeš da je vidiš?
  
  
  Kasnije, rekla je iscrpljen.. Šta je sa ovim Ian?
  
  
  Pa, pre oko pet godina, na posthumno savjet papa, Jan preuzeo je upravljanje. Sve je bilo dobro dok prije dvije godine. Onda je otpustio sve one stare osoblja i imenovao novo osoblje. Oni su također daija objašnjava da li je on rekao. Ali ipak... je Alisa, zar ne volim ih baš puno. Ne nove, naravno. Pam Konja, Kontakt. I onda četvorke.
  
  
  Butinama?
  
  
  Ove četiri momka koji je sve izgledaju isto. Tokom IHC, samo jedno oko njih je išao u lov. Ne, on nije mogao. Ne love, ju je ljubio... Alice je počeo da plače. Možda će da me je.
  
  
  Tara je rekla da je njena majka bi je zaštitila. Alice prestala da plače. Počela je da peva. Tara pogledao gore i provjerio joj sat. To je pet minuta do dva. Hej, morao sam se vratiti brzo dok ona je čekala u čekaonici. Ali šta je sa tim butinama? Da li je Alice rekao još nešto?" Alice klimnula. Zakikotala se. Imaju tri brata, i ove braća su trojke. I izgledaju kao ova četvorke. Ispostavilo se da su sedamdesetih... ili ne? Alice je samo nastavio da se smejes. Trojkama prvi. Onda četvoro... Alice, samo je nastavio da se smejes. Bilo je i Chen-lija Hong Lo, koji su negde u Irskoj. Ili na Islandu. Ili negdje drugo. I onda je tu bio Peng Li, pilot. Alice mahali su joj ruke. On je bio u Americi. A onda, tu su, a onda, tu su bili "— Alice računao na prstima — " Budalast, Sheezy, i Doe. Zakikotala se. Ali su umrli za par nedelja. Otišli su u Ameriku sa Pam Konja. Da se nađemo čarobnjak. Ne, upoznati Prezbiterijanska. Da razgovaram sa novinarima. Da idemo kod zubara. To je spreman. Čisto. Pa, ona ne sećaš.
  
  
  Tara je mislio o tome. Pa su otišli, nekoliko nedelja kasnije. Da ... predsjednik! To bi trebalo biti ovako. Otišli su da ih upoznam.
  
  
  To je dva minuta posle dva. Tara stisnuo Alice za ruku. "Ovo su sva braća znaš?" pitala je.
  
  
  'Ej. Ne,' rekao Alis. "Ima mnogo više. Ovo je velika obitelj. Ali, ostali su daleko. Alice prestao da pevušiš.
  
  
  "Da li si sigurna?" Tara pitao sternly. "Ti nećeš ići u raj, ako te lažem."
  
  
  Alice izgledao je trijezan. "Bar je to ono što Ian kaže. On kaže da, ostali će ostati u kući na neko vreme, i da bi trebali da odemo ih odatle. Pa, kada Pam je Konj i ostale da odu, nova dolaze ... Oh, stvarno, Mama. To je ono što je on rekao. Alice iskreno pokušao joj najbolje.
  
  
  Tara je ustala. "Pa, moja draga," ona je rekla. "Sad moram da idem, a ti si dobra djevojka, i" - ona je pokušala da smislimo nešto majčinski da kažem - " sada jedi svoj indijski orašcic obediently, a ja ću biti sa vama opet uskoro." Tara zatvorio vrata za nju i uzeo duboko. "Čuli ste to, dušo," ona je rekla da joj ogrlicu. "Postoji samo jedan u Americi. I ovo je pilot. Pilot helikoptera, mislim. Ili je možda bio ubijen zajedno sa senatorima je on ubio. Ona je napravila pauzu, onda mogao pomoći dodajući, " I nisi htela je da dođe ovdje." ha-ha.
  
  
  Smijala se i pala niz stepenice. Na dnu stuba, na putu gore, Pam imao Konje i Sonny. Izgledali su ljuti. Vrlo ljut.
  
  
  Pam Kona imao špric u ruci.
  
  
  Sve Tara mogu da kažem je, " Da, Nick.'
  
  
  
  
  Poglavlje 19
  
  
  
  
  Ako provedeš ceo svoj zivot pokusavajuci da naoružajte se protiv dan sranje, ovaj dan sranje će doći.
  
  
  Joj pištolj je stavio pored lavaboa, i škripi poda me natjerala da zaroni za nju. Već suviše kasno. Nož pregazili sobu, stavlja ruku u sudoperu kao novi leptira u kolekciji.
  
  
  "U redu, Carter. Polako se okreni."
  
  
  Ovde je tri. To nije bio "oni" očekivao. Izgledali su kao tri lokalne Ivanovs. Super dandy. Ovde Šveđani i frizure deset godina mlađa nego što ih, i jakim mišiće zar ne uklapaju sa moderna odeća. Došli su na mene sa svojim pištolje. Vođa je ispred.
  
  
  "Stavi ruke iza glave," rekao.
  
  
  Ego je pogledala gore i dole. Jedina dobra stvar u vezi nen je ego odelo. "Trebala joj je podigao ruke,"rekao sam," ali imam tehnički problem." On je ukazao na nož još zastava je bila u mojoj ruci.
  
  
  Okrenuo se da je jedan od njegovih drugara. "Giles," rekao. Identificirajte se, gospodine. Giles, prišao mi i izvukao nož. Moja krv mi je u vezi ovoga. Giles pretražili me. On je pronašla nož, ali nije blizu benzinske težinu. Verovatno nije joj ego tip.
  
  
  Giles se. Vrlo uveren. "U redu, šefe. To je čist.
  
  
  "Onda ti i Robi, uzmi ego u kuću."
  
  
  Giles i Robbie mi je uzeo ruku, i sa par pištolje pritisnuo da kičma mi je, bio sam doveo u kuću.
  
  
  Nema sumnje u to. Napravili su najbolje ubice oko ovih dana. Bangel, Lin Jing, a sada ovi steamboats su stvarno napravila sebi u pristojnosti. Vin Vo je nešto drugo. Kada sam se pridružila ga u sobu, dao mi je ubistveni pogled i pukao u kopile: "Biljka ego." Oni gurnuo me je u stolicu. Svaki od njih je uzeo moje rame i priljubila: njegovo mjesto. Krilo klimnula. Glavni negativac je također sel. Njena je bila u drugom drvo-teretno biblioteci. Samo nije to bio veliki kao onaj u Nassau. I prozori su otvorena. Osim toga, Chen-lija, nije ni ovdje.
  
  
  Krilo je prešao preko sobe, tri prsta prstiju zveckao cigaretu kao kreće planinu. To je podsjetila na sretniji puta. "Mi smo veoma umorni od vas, Karter," rekao je, najzad. Ego je glas je bio visok i ledeno. — Osim toga, uvijek si bio glup.
  
  
  Necu da odgovorim na to iskreno. Sve što sam uradila je da privlači pažnju. Osim toga, ne slona ga mogla spriječiti da mi kažeš da sam glupa.
  
  
  "Mislio si da tvoji prijatelji u tu kuću da nas gleda kako bi konačno nas uhvatiti." On se nasmešio. U svakom slučaju, on ispupčene njegove usne. "Na del sebe... bilo je baš suprotno. Imali smo oko na upoznati tvoje prijatelje i znali smo da će nas dovesti do tebe. Bar smo bili spremni za tvoj posetu.
  
  
  On je bio u pravu. On je bio glup. Da joj je pao u ih primi sa otvorenim ocima. Ali s druge strane, AH znao gde je ona bila. I Vinh Po bi da znaš bolje ako su znali da je On ustao na stolicu. On otvori ladicu. "U slučaju da si mislio da ti prijatelji će ti pomoći..." držao se mali kaseta. — Zamolili smo tvoj agent, Mace, da donesem konačnu izvještaj. "Kosta, on je napravila tri. Nismo pronašli povratni poruku da će je namamiti ostali ovdje, kao što je namamio si. On staviti traku u malom prenosni diktafon. "Kad treća poruka počinje ponavljam, nećemo više biti ovdje." Okrenuo da mi se vrati. "Mislila sam da bi mogao biti zainteresiran da čuje službeni posvećenost što se ovdje dogodilo danas."
  
  
  Pritisnuo dugme, i Mace započeo svoju nakon smrti izvještaj.
  
  
  "Žao mi je, ja sam otišao na pecanje. Ne jedem hranu. Razmažena kašu još bolji ukus. Brzo probao, brzo rastužio. Ah.'
  
  
  Za tren sam pomislio da je Mace imao je napravila grešku, ali brzo sam se molila da je on bi oprosti mi, ma gde on bio u magli na trenutak.
  
  
  Mace nisam izgubio svoj put. Pa.
  
  
  Uobičajeno zatvaranje je "nit poruka".
  
  
  "U programu" znači da poruka je u hodniku u šifru. Jednostavan kod za brzo poruku prijenos. Zajedno sa prvo pismo, uvek treba uzeti sljedeće četvrti riječ. Prebrojao sam ga. Mace je poruku da nam je: "žao mi je. Eda je oštećen. Brzo!'
  
  
  Pojačanje stiže kao što je bend svira. Obdaništu ili ne. On može očekivati pomoć u roku od sat vremena.
  
  
  Krila se okrenuo glavni zlikovac. "Cornelius, "rekao je," sada ubacite ovu kasetu."
  
  
  Cornelius uzeo traku i izašla kroz sobe.
  
  
  "Sada, Carter... Sada kada si pomogao nam je mnogo, ja ću ti napraviti uslugu... Se Chen-lija," rekao je da Giles.
  
  
  Giles je nestao. 'Dobro. Šta ti zapravo želiš da znaš o nama?
  
  
  Prošao je kroz cijeli svoj arsenal grimaces i smije prije no što je našao reumatizam. — Želiš da znaš gde su sjedišta su iz, zar ne?" A sada, "rekao je, kao Giles i Chen-lija, ušla u sobu," to je to mesto gde cemo te odvesti."
  
  
  Pogledao Chen-lija.
  
  
  Šta sam našao najmanje privlačno nen su injekciju igle u ego ruku.
  
  
  Nisam imala vremena da probaš nešto, pa sam napravila još neuspješnog pokušaj emu je grlo, ali Robi i Giles me pobedio. Bio sam bačene u mojoj stolici. Udarac da su mi vilicu, to mi se činilo da uništi plombe oko moje zube. Vin došao i pogodili mene. Sve se desilo vrlo brzo. Giles i Robi su me drži dolje. Chen-lija otkotrljala u rukavu. Ništa krojač mogao uraditi. U jedan brzi pokret, iglu nestao u ruci.
  
  
  Držali su me za par minuta. Sekundi prošli, možda. Ili sat. Ne znam više. Cornelius se vratio i rekao da je imao slomljeno traku na kasetu. Rekao je da mu je žao. Vin Wo zakleo i hteo lepak da je sredim. Okrenuo se Cornelius i rekao, " Pas štene. Šupak.'I onda ego je lice postala crvena. Crvene ruže. Latice su se otvorila, i jedan po jedan, oni su pali na pod. Voli me, ne voli me...
  
  
  "Capulets," rekao Giles. On se je smejala. Debela vode buba je ispuzala iz rta. Ego je pokušao da je otuđimo sa njegovom rukom. Ostani kao razuman moguće.
  
  
  To je izgubio igru.
  
  
  Moja usta presušili. Pokušao je da ustaneš. Ali on nije znao kako da to uradim više. Pogledao je u svoj balet papuče. Zbog netačno oba kraja dvogled. Oni su daleko. Ali kopče. Što su bile lepe. Bili su zlato. Oni sija.
  
  
  
  
  Poglavlje 20
  
  
  
  
  Sledeći period je bio stalni noćna mora. Ne sećam se koliko je sati, ili dana je trajalo. Više nije bilo nikakve razlike između vremena i noć, između spavati i probudio. U tvojim snovima, ti si ponekad jurio čudovišta. Svi smiju. Pločnika crack i povraćanje. Ali onda otvorite oči, mrdaj glavu, i vidim tvoju poznato krevet nogu opet, zavesama, košulja ti je bacio na pod sinoć. Ti mjere tvog razuma na svoj način, tako je umirujuće razliku od stvarnosti.
  
  
  Samo stvarnosti ne postoje za mene.
  
  
  Kada sam otvorio oči, video sam je čudovišta. Smije ogledalo lica. Kaleidoscopic stavove. Jedan se menja, i širokim, polako kreće svemir spajanja oblicima i mijenja boje. Mitska stvorenja i nemoguće događaja. U mojim snovima, Tara stalno vracao. Kosa joj je zelena. Oči su joj divlja. Jednom je stisnuo ruku dok je iskrvario. Da bi je držao u rukama jednom, i ona bi plakali godinama.
  
  
  Polako snove prošao. To je postajalo sve manje zastrašujuće. Moja meta je pretvorio u jednu belu prazan ekran. Bez slika. Ne misli. Jednog dana sam otvorila oči i mislila "avion". Ona je u avionu. Pokušavam srediti tu riječ sa percepciju me šalje nazad u duboki, nemiran spavati.
  
  
  Njena je bila u autu. Gledao kroz prozor. Zatvorio je oči.
  
  
  Kada sam pogledao to ponovo, pogled je bio isti. Nebo je još uvek plava. Trava je zelena. Taj autobus se nije promjenu oblika ili boje. Bilo je nekoliko slova na leđa. Ali nisam mogao da vidim šta je to. To je glupost, to je hijeroglifima. On shuddered. Šta su nam uradili, što god drogu koju su nam dali, ne mogu pročitati!
  
  
  Onda je on pogledao u drugom smeru i oprezno, sa pola-otvori oči, pogledao oko auta. Bila sam vezana za nekoga na moje pravo. Osjetila sam to. Ali njen nije će pogledati u ego je smjeru još. Nisam poslati ju u hotel, da bi znao da sam već bila budna.
  
  
  Auto je limuzina. Na prednjem sedištu je bio skriven od pogled teška gray zavese. Nije bilo nas, ne zvučiš, ali zvuči motora i zvuk puta. Sjediti pored mene nije pričljiv. On polako zavaljena njegovu glavu na desno i pogledao u njegove grupe sa suzio oči. Nisam morao da budem toliko oprezan na sve. On je zaspao. Tanka, žilav čovječe. Vijetnamci, mislim. Doktor ili pomoćnik u bijelom bolničku spavaćicu. Ne. To je vjerovatno samo još jedan KANU agent obučen se igrati doktora.
  
  
  Joj pokušao vrata. Zatvoren. Za estestvenno.
  
  
  Pogledao kroz prozor opet. Autobus je jos ispred nas. On još uvijek može je pročitati, ali ono što je zapisano u taj bus nisam mogao. To je napisano u Orijentalna pisma.
  
  
  Mi sevali preko mosta. Druga vozila na putu su kola i biciklima. Bila je samo još jedna kola. Još jedna limuzina. Jahao je iza nas.
  
  
  Izgledao je opet. Ne znam koliko dugo sam pogledao. Sledeće što sam ja vidio je gradske ulice. Bučno tramvaja, ljudi na biciklima. Bullock kola i ljudi u zelenu uniformu i slamku kapa svuda. Njen pogled mimo joj da spava čuvar kroz prozor u njegov u pravu. Vidio sam je u Moskvi Vrata." Sve je iza ove kapije. Kako sam mogla znati ga? Nešto se vratio. Potražio je svoj prozor. Suprotno hotel, na krovu zgrade, video sam šta sam hteo. Veliki boja portret Ho Chi Minh Grad sa područje od 40 metara kvadratnih.
  
  
  Samo zgradu pripadao Vijetnamski državne banke. Grad je bio u Hanoi. Vin Vo me je odveo u Hanoi.
  
  
  On je gledao okolo sa ponovni interes. Nisam je vidio u Hanoju, u osam godina. Nekoliko zgrada je govorio o ratu, ali šteta i nije tako sjajan.
  
  
  Hanoi je lijep grad.
  
  
  Grad dugo, sumnjivo zastave tackastu tu i tamo sa starom francuskom kolonijalni vile. Budistički spomenika, Kinezi hramova. Crvena reka je jasno i glasno, a filmove ovdje na svoje banaka roll vezana uz plavu. Iznenađujuće, nema anti-Americki slogane na bilbordima. Nema znakova od mržnje. Ovi ljudi te ne mrzim.
  
  
  Ovo je pogrešan stav u rat. Ti mrziš, i onda odmah mislim da drugi te mrzim. Jedna stvar je da mislim o tome. Ali na prvom mjestu, ne bi mogao da razmišljam. Drugo, njena agent SJEKIRU. Nije da oni ne misle. Ali ovde se priprema za rat.
  
  
  Na sporedni put, drugi limuzini izvukla Lizati. Njen pogled ušla unutra. Bilo je zavese na prozoru. Ali naprijed, Chen-lija, sjedio pored vozač. Chen-lija, vidio me je i vidio sam bio budan. Srusio vozač koji trubnula svoj rog.
  
  
  Moj doktor je probudio. Dala mu je omamljen, uplašio pogledaj šta su trebali biti poput ovih zadnjih par dana. "Ragbi", rekao sam. "Lijepo loptu..."
  
  
  On se je smejala. "To nema nikakvog smisla. Carter. Nisi uzeo ovaj lijek za dvadeset četiri sata. Efekat je gotovo. Već si zaspao sve. I sa ovim H-2, ima apsolutno ne nuspojave."
  
  
  Pogledao me je appraisingly. "Dobar pokušaj."
  
  
  On je, Bog zna zašto, Amerikanac. Bar je pričao kao jedan oko Amerikanci. Ali drugi? Ili neprijatelj?
  
  
  "Koliko... koliko je dugo ovo pod ploviti?"
  
  
  "Ah," rekao. "To je povjerljiva informacija. Recimo samo... dovoljno Dugo, da te dovedem ovde. I ne pitaj me gdje je "ovdje".
  
  
  "Hanoi", rekao sam.
  
  
  Ego-prijateljski izraz je nestao. Ego je oči suzio. Pritisnuo dugme i prozor iza prednjem sedištu spušten. "Gospodine Krilo", rekao je. "Tvoj zatvorenik je budan."
  
  
  Zavjese klizi nazad. Stan Vin lice pojavilo, odsečena na vrat pored prozora. Izgledao je kao ogromna lutka. Pogledao me je i riknuo.
  
  
  "On misli da smo u Hanoi."
  
  
  "Ah," Krilo i rekao. Onda je klimnula. "Da, Hanoi. Hoćeš li da vidiš to tamo? On je ukazao na skupu sive zgrade. ". Li Nam De".
  
  
  Pokušavam francuski zatvoru. Takođe poznat i kao Hanoi Hilton. Mjesto gdje je naš ratni zarobljenici su bili držani.
  
  
  "Bez sumnje ste čuli priče o ovom mestu," rekao. — Ali ćeš naći to zatvor na koja šaljemo te je vrlo opasan... potpuno drugačije. Mada, ne vidim razlog zašto bi trebao da znam gde je on u hodniku. Pritisnuo dugme i zavese opet zatvorena, blokira pogled.
  
  
  "Dr. Kuoi?" Dakle, to je bio pravi doktor. — Za budala naš Gospodine Karter, nije tako, ne bi bilo glupo. Čak i bez dobrog pregled, to je još uvek u stanju da izračunati svoj smer i vrijeme. Nije da se vratio, ali i ja tako mislim... možda još jednu šansu."
  
  
  Moje ruke su mi klecale na rijeci. Ona nije mogla prestati da se trese, u sve. Imamo osjećaj mučnine moja crijeva. Nisam mogao da se setim droge sama uzrokuje tako osećanja. Ali možda moje tijelo je to uradio po svome. Quoy pogledao me je i nasmiješio se opet. Ego je osećaj nadmoći je vraćena. "Ne brini, Gospodine Carter. Ovaj snimak će vas uspavati. Ne, tamo će biti još loših snova. Ništa opasno. Želimo da ti budeš svježa kao kamilica kada stignemo tamo.
  
  
  Nisam imala baš mnogo izbora. Prokleti Isuse.
  
  
  Još jednu šansu.
  
  
  Pustinju.
  
  
  
  
  Poglavlje 21
  
  
  
  
  Kada sam se probudio, bio je mrak. Ja sam ležao na nešto meko. Vazduh je ispunjen mirisom vitek. Bio je blagi, umirujuce hum, refleks pokret, i ja sam pogledao na sat. Naravno, nisam imao stražar više. Odveli su ih dalje od mene još davno. Kad sam bila pod anestezijom je.
  
  
  Njen stahl za navigaciju. Njena ležala na podu na meko madrac, prekriven sa pamuka stanja. U sobi je bilo upaljeno do kasno sumrak, i ranije zvijezda sjaji kroz ventilacioni sistem. Tamo je povjetarac. Ovo doveo je to metež.
  
  
  To nije bilo buke. To je bila pjesma. Nisko, jasno mješavinu stotine muške glasove koji su došli zajedno u jednoj rečenici: "O Tao; o Thao.
  
  
  Soba je bila velika. Rijetko namjestena, ali udobne. Set lampe. Nije bilo stolice, ali bilo je puno jastuka na sprat; pod je prekriven tkanje podloge. Na drugom kraju sobe je još madrac sa još gomilu jastuci.
  
  
  Ali ne. Oni nisu bili jastuci. Kontejnere bili tamo.
  
  
  Nije potez. Ona još spava. Ili ona je još uvek bio pod uticajem pilule za spavanje.
  
  
  On je ustala i otišla na drugu stranu sobe. Bio sam još uvijek trese. On dodirnuo rame. To je bilo stvarno. "Tara?"
  
  
  Gladovala je, okrenuo, i zakopao njeno lice u madracu.
  
  
  "Tara," ponovi to. Što je kimnula ne glavom divlje. "Ne, ne, molim te," ona je rekla.
  
  
  Što je kimnula ne rame napred i nazad. "Taru". Ona je otvorila oči. odjednom, odjednom. Širom otvorena. Ona me upravo pogledao. Naš olakšanje, naše reakcije, naš priznanje.
  
  
  Njen pogled je bio u nevolji. Konačno, usne joj se preselio. "N-Nick?" rekla je tiho.
  
  
  Šta god da su joj učinili u poslednjih par dana se nije promijenila. To je upravo ono što sam video zadnji put. Zelene oči to skenirali smo širok i sjajem. Nema crnih crta na od bolesti ona pretrpila. Čak joj pjegava još uvijek su razbacane svuda po licu.
  
  
  Podigla je lice i uzeo moju ruku, trči polako dole moje rame, za vratom, i niz obraze. Kao da pokušavam da ubedim sebe sa njom prstiju. Kao da ona nije baš vjerovati njenim očima još uvek.
  
  
  "Oh, Bože", rekao sam. "Oh, Nick," ona je rekla. I istopila u jedno drugo do boje je nestao. Poljubili smo se, i na stotine glasove završio pjevanje.
  
  
  On povukla i vodio ispitivanja ruku preko njenog lica. "U stvari, ja bi biti zao da te vidi ovde umesto da budem srećna. Kako... protresao sam glavu, " kako si došao ovamo?" Kad ju je napokon mogao da ponovo razmisli, joj, mislio sam da si na sigurnom u Londonu.
  
  
  Nagnula se vratio na dušek i zakopao njeno lice u njenim rukama, sjećam se kako je bio ovdje. Iznenada me je pogledala.
  
  
  "Ali ako ti nisi bio tamo.".. nisi bio tamo?".. Nisi bio tamo.
  
  
  Pokušao sam da razumijem. "U Fiterstone je?" Ne, to je Roscoe.
  
  
  "Rosko? Ne, ego nisam ga vidio. Ali mislila sam o tome... mislim, zadnja stvar koju sam uradio je da te zovem, i... i kada se ti nisi pojavio, joj je mislila da joj je mislio da su te uhvatili, takođe. Djeca su mi rekla što se dogodilo. Nick, ja se secam nje... ili, da. Mislim da sam se setio sada, to je takođe bio pravi šok, ali..... Bio sam rekao onda... da postoji više ništa ne možeš učiniti za mene. Da si ovde zatvorenik.
  
  
  Mora da je imao nekih veza između ovoga vili i Fiterstone je kući. Možda radio. "Pa, oni su bili u pravu u vezi toga. Rekao sam joj. "Bio je ovde zatvorenik. Ali ne i u Londonu. Otišao sam do ovde vilu.
  
  
  'U kuci? Da Chen-lija?
  
  
  "Čekaj," rekao sam. Provjerio sam u sobi za mikrofone ili druge skriveno za prisluškivanje. Nema ništa tamo. Receno mi je od strane Hej, šta mi se desilo na moj poslednji dan u Londonu. Niko oko nas je znao šta se desilo sa Roscoe. Upravo smo znali da to ne može biti dobro.
  
  
  'I vi?'
  
  
  Pitao sam je. — Šta su ti uradili?" Trčala je za ruku kroz crveno anđeoski kosu.
  
  
  "Zapamti," ona je rekla. Dodirnula je lice ponovo. "Sećaš se, da si me upozorila da ne idemo tamo. Rekao si, " Oni će te napuniti pentatol, i onda ćeš im reći Hawke je srednje ime." Bio si u pravu za jednu stvar. Nisam znao da Hawke je srednje ime. Oh, Nick, tako me je stid. Počela je da plače. Ne ove velike ispupčena suze puna sažaljenja, ali ove patnje od duševnog bola.
  
  
  "Hej, smiri se," rekao sam lagano. "Ne krivi sebe sada. Sada je vadičep od će ili moć. I kakve droge ima veze s tim? Uzeli su tvoju volju. U injekciju rat, nema heroji uopste. Ti bi trebao da znaš kako.'
  
  
  Ona je klimnula, i ispuzao još više hollyhocks. "Znam to," ona je rekla. — Ali to ne pomaže mnogo. Naročito kad sam razmišljala te dovoditi u opasnost.
  
  
  Dobro, možeš podnijeti kriviti, jer jedina osoba koja je stavila sebe u opasnost je njen muž. Mora šuti zarobljeni Vin i to učinio potpuno bez tvoje pomoći. I mislim da, ako smo stvarno gledaj u ovo, mislim da je moja krivica što sam te uhvatila. Trebao sam poslušati moje misli i ne dozvoli da ti biti bliže na to mjesto o Parizu.
  
  
  Smijala se. To je bio prvi osmijeh ona bi imali u dugo vremena, a usne su još uvijek bori. "Pomislim," ona je rekla, " ti bi trebao nazvati to sudbina. Trebala je slušao tvoje mišljenje, ali ona je prokleto pobunjenika. Da svakog koji tretira me kao devojčica, ili bar kao devojčica, hocu da dokažem da sam vrlo korisno u praksi."
  
  
  Ona je bila dirnuta ee štapove. "Previše korisno," rekao sam.
  
  
  Ona je snizila stanja da je prekrivena krevet malo.
  
  
  "Želiš li da probaš i vidi da li možeš da koristiš to sada?"
  
  
  Ona je stvarno želeo da ga vidim.
  
  
  Tu je kucanje na vrata.
  
  
  Otvorio ju je i dvojica su ušla. U jednom trenutku, sam zaboravila da smo zatvorenika. Ljudi su se oblačile u jednostavno tkanine odjeću. Ovde glave su se obrijao. Ovde lica bili-mrzim da koristim tu reč kada je u pitanju Istočnjaka - mislio lica su neshvatljive. Odin bio okružen veliki bokal vode. Oni poklonio.
  
  
  Nisu rekli riječ sa nama.
  
  
  Čovek sa jug hodao po sobi i sipala vodu u krčag, ili bar nešto što liči na to. Još se pretvorio u dim cega je svetlo, kao zamrznutih kruške u zaledjene čaše loptu. To nije pirsinga, stvarno, ali je ipak naterala da nas trepnuo.
  
  
  On je otvorio ormar. Tamo je naš, Šveđani '— pa, moj, Šveđani', a neki smeće pozajmio da Tara — ali on izvukao druga dva odela. Par gray svilena pidžama. Ne one koje nosiš na odmoru, ali one koje nosiš da formalni događaja.
  
  
  Za Taru, on je divan, svilene-vezene aozai, tradicionalna švedski žena je haljinu.
  
  
  I dalje su u tišini. Morali smo da operem, haljinu i biti spreman za pola sata, kao, da nas, ako postoji signal. Spreman za šta smo mi, nisam znao. Pantomime je Ovde zar ne obavestite nas o ovome.
  
  
  Bili su monasi, " rekao sam kada su ponovo nestao. 'Ili ne?'
  
  
  — Ja - ja ne znam. Prala po vrč.
  
  
  On je klimnula sa njom. "Oni su monasi. Skoro ih je čuo njeno pevanje. "O Tao: O Tao'And Je, otišao do prozora i otvorio zglobova. Tamo je bio rešetku iza njih. Koliko sam mogao da vidim, zgrada bili smo u je bio deo "veliki stari kamen tvrđava." Krajolik u daljini kao da je Rajski Vrt. To je tiho i bujna, osim za cvrkut od cvrčci. Mali povorka obrijane glave ljudi hodali jedan za drugim, pognute glave, kroz dugo trava.
  
  
  'Da."Joj, je bilo gledanje kako nemi film, i odjednom se naljutila na situaciju. "Oni su monasi. Tao monasi. I ovo je manastir. Bio si u pravu. Tao i KANG nekako povezani. Iako ego bog zna kako. I kako je moguće da manastira mogu da još postoje na ovom dijelu svijeta? Roletne opet zatvorena. "Grand Prix igra," rekao sam. "Udario duplo ili u drugi krug." Joj, odselila se od prozora. "Dušo," ona je rekla, dolaze iza mene sa sunđer i sapun. "Glavna stvar," ona je počela da udara leđa sa mekanim spužva", je ...gde god da smo, kako ćeš nas izvući odavde.
  
  
  Joj nagovještaj bio jasan kao moj razdražljivost. Ali to radio. Ako ništa drugo, ovo me je zasmejavao. Uhvatio ju je sunđer i poljubio.
  
  
  "Ako ćeš da nasapunjaj mene u svakom slučaju, da li je to malo veći i malo je u redu." Ona je napravila mali zvuk u grlu. "Ha?" i bacio njenu glavu nazad. "Moj Bože," rekla je, " svi ovih dana... ili sati, ili godina... ovo je grozna lijek koji mi je dat. Oh, Nick. To napravio svet tako strašno. Sve je prava noćna mora. Osim kad sam sanjao da si me drži. Onda sam počeo plakati, i sve što je ostalo od mene je rekao, "čekaj, ovo je Nick." I mislim da je zato sam se držao na nju. .. sada sedimo ovde protiv vlastite male prepirki, kao da se to nikada nije desilo. dogoditi.'Pogledala me je: "volim te, znaš li to?"
  
  
  Odjednom, sam imala sećanja. Tara, zelene oči i jeca u mojim rukama. Imao sam isti san, " rekao sam. "Verovatno isto droge. Počinjem da se pitam zašto su nas doveli ovdje. Što žele od nas. Zato što pocinjem da mislim da oni žele da budemo zajedno. Ne samo ona, ili ti. Ali zajedno smo.
  
  
  Što je kimnula ne glavom i pokušao ubiti. '- Ne razumijem.'
  
  
  Nasmijao sam joj se. 'Hvala Bogu. Jer ja to ne razumijem. Za sada. Ipak, njene osećam kao da ćemo uskoro saznati. U međuvremenu, pre nego što počnemo brinuti, hajde da brinem o ovim klonovi. Već smo znaš nešto o ove odrasle klonovi, ali ovi su klonovi u procesu biti stvorena, leglo si spomenuo, moramo uništiti ego.
  
  
  Ona umotana sebe u aodai. To je blijeda, zelena sa žuto cveće i pao na pola puta niz sočne bedra nad njom saten pantalone. "Ah," ona je rekla. "Kao za te odrasle PBXs, čula sam sa Alice."
  
  
  Rekla mi je Alice je priča dok si ofarbala kosu. Šanse su malo bolje od nje, on bi se nadao. U to vreme, bio je samo jedan ogranak u Americi, i sa malo srece, to je već otišao u sjeni kraljevstva. Mrtav.
  
  
  U Londonu, ovde je imala tri, ali neće dugo trajati ako ja dobijem svoj način. Uz malo sreće i par nedelja života, mogu zaustaviti ih. Postoji i šansa da SJEKIRU u London je bio odgovoran za ovo. Čak i tako zarđao SJEKIRU (S) ponekad radi dobro. Pa, sada je na Tara i mene. Ako bi mogli da uništim ovo mesto, svi skakati od mjesta do mjesta bi biti gotovo.
  
  
  Njena se borio sa otvor za nju svilena pidžama. Morao sam da je kravatu na mom ramenu.
  
  
  "Šta li tako leglo pbx izgledati?"
  
  
  Ona potpisali. — Baš kao što su oni ... kao da je ljudskih embriona. Vjerovatno su u kontrolisano okruženje — možda u inkubatoru - ili negde u labaratoriji."
  
  
  "Kako su epruvete bebe?"
  
  
  Zaspala je strogo motri. "Nisam imao najlakši posao u ovaj zadatak. Ja stalno moram da se natjeram da zapamti da je ovo gotovo-deca su buduće ubice."
  
  
  On je bacio njegov prokleti zatvarač pidžamu na podu i posegnuo za svoju odjeću. On pogledao svoju plavu majicu. Nosila sam je za tako dugo da ga je stavio na skoro bez pomoći. Moj Bože, on neće da fensi haljina loptu. I osim toga, igra je već previše iznenada napraviti problema sa Orijentalna etiketa.
  
  
  "Kako da se otarasiš?"
  
  
  "Imao sam mali laserom u moju torbu. Pa, čekaj. Možda još uvek imam to. Otišla je do ormara i rummaged u njenoj torbi. "Ne, ne više," ona je rekla. "Mislim da treba da improvizuje nesto. Možda nešto sa hemije. Sve što možemo da nađemo u laboratoriju.
  
  
  Na kraju, ona se očešljao joj kosu sa zadnji češalj. Moj crvenokosi gejša. Stavio sam na čarape. "Pa, šta ti je na tebi. Mislim da cu samo da gledam svoja posla.
  
  
  Ona je protiv toga. — Samo sam mislio... da su uzeli tvoj pištolj, zar ne? Pa, šta misliš...
  
  
  Ona je malo joj je usne.
  
  
  On je potegao na hlačama. O moj donji veš koji su nije poletio. Za dobra stara Pierre, još uvijek lijepa, sakriven u sredini.
  
  
  "Pa," rekla je čvrsto, i sasvim suprotno njenoj prirodi, " kako to da ti uradi to je na tebi. Mislim da cu samo da gledam svoja posla.
  
  
  On je odgajio jednog obrvu, ali ne odgovor.
  
  
  
  
  Poglavlje 22
  
  
  
  
  Pa, Gospodine Karter, konacno se srecemo. To je Lao Zeng, pra-pra-pradjed je za kompaniju. Sa pra-pra-pradjed je bradavicu u sred čela. Bio je u kolicima. Koji izgleda da mnogo toga objasnilo. Zašto on je nestao iz bojnom polju. Teži da uzdignemo sebe najviše grane. Bezbroj puta na dan da gledam ono što je nekada bio, opet u akciji, opet u kompaniji. On se izlilo viski i, ponudio je da nas.
  
  
  Tara je rekao ne. Stanan ga je uzeo.
  
  
  On je podigao staklo. "Za Nick Karter,"rekao je," i svi mali budućnost Carters."
  
  
  Posegnuo za minut za cigaretu. Bili su otišli. Lao Zeng mi je dao jedan od velike lacquered kutiju. Cigareta ima zlata odvjetnik. Očigledno, on je zaplijenio moj.
  
  
  Bili smo u ego sobu. Ili u ego ured. To je veliki prostor. To bi bila velika, ali prozori su bili zatvoreni, a atmosfera je malo ustajao. Ovdje, nameštaj su malo raštrkana. Dugo tikovo stolicu, okrugle, bijele sofi. Jedna stolica. Samo ukras je bio veoma šareno odeću, i kolekciju oružja na zid iza njega. Mora da ima oko stotinu oružje. Ne posebno rijetko ili posebno stari, ali su bili tu za gotovo, i ovaj zid je bilo pokriveno je sa ogromnim stanja neprobojna stakla. Pored pištolje, bilo je i drugih oružje: nekoliko noževe i ručne bombe, kao neki nepotrebne stvari u neporecive opasnost. Svaki pojedinačni deo je obasjan za malo pažnje, i ispod to je mala slika.
  
  
  "Vidim da ti se divim moju kolekciju," rekao. "Dođi i pogledaj izbliza." Ustala sam na kauč, i okrenuo kolicima da me pratiš. Pod AMERIČKE Vojske pištolj prikaži je znak na kome piše " Bristol, Kenneth, Dejonu, 1952." Pored to je biser-sredio štiklama. Hample, Stewart, Parizu, 1954. On pogledao prokleti štiklama i da malo poguraju. To je kao da vidiš mač sa Bonaparta i Napoleona ispod, ili dvokolica sa Har i Ben ispod. Stu Hample je bio jedan od onih skitnice čija imena su već stvaranju mitovi. To je najbolje što AX, N1 je ikada imao, od Pariza 1954. Kada je neko uzeo to pearl-sredio štiklama od njega. Zajedno sa ego život.
  
  
  'Tobom?"Joj," pretvorio u Lao Zeng.
  
  
  — Znao sam da ćeš biti impresioniran", rekao je. Nju lično uhvatio sve ovo oružje sa stenjanje.
  
  
  To je uperen direktno iz mene. — Ali mislim da ima nešto u tome što bi vas moglo zanimati više." Otišao sam u pravcu naveo. Nisam trebala da čitaš znak da vidim da je on dodao Wilhelmina na to. I moj nož. Ne biseri olovku, ali još uvijek moj Hugo.
  
  
  "Samo u slučaju da mislite da možete uzeti ego nazad," rekao. "To je neprobojna stakla, to je pokvarila i čvrsto zaključane."
  
  
  Vidite, reče on. "Sedi i popij piće." Eda će biti podignuta odmah, i imamo još mnogo toga da razgovaramo."
  
  
  Bio je uvjeren u njegove sigurnosti. Možda je bio u invalidskim kolicima, ali on je takođe bio i vozi kontrole. I to je dobra stvar. Postoji nešto u tome što si u kontroli to cini da ljudi izgubiti kontrolu nad svojim rečima. To je u redu, ali to je istina. Možeš trenutku tip je pištolj u glavu i pitaj ego za ego priče, ali sve ti je par zatvorena usta. Ali tip koji mi je uperio pištolj u glavu mora da ispljuni ga iz dna duše. Da li razumeš nešto o ovome, molim te, javi mi.
  
  
  Nagnuo se vratiti na kauču. -"Impresivno," rekao sam. - Figurativno govoreći.
  
  
  On fokusiran njegov pogled na Tara. "Ti si naučnik", rekao je. — Ti si stručnjak u mikrobiologija. Ne sumnjam u tebe, već znam sve o našem klonovi.
  
  
  Tara me pogledao. Pokazao joj da nastavi.
  
  
  "Da," ona je rekla. "Oduševljen sam vašom moderne tehnologije."
  
  
  Emu izgledalo je da je tako. "To je dovoljno... fantastično, zar ne?"
  
  
  — Koliko dugo si radio ovo?"
  
  
  On se nasmešio. "Dvadeset-prije dvije godine. Pa, na del sebe pre nego što se to... Ali u tom trenutku, počeli smo sa mojom porodicom. Dr Kuoi... okrenuo se prema meni, " pretpostavljam da si vidio ovo ranije... pa, moj otac je počeo. On je bio vrlo zainteresovan za genetiku i uspio vlada pružiti emu sa malim laboratoriju. Naravno, pod uslovom da, da u vrijeme je dupla na neki od najboljih u komunistički umovi svijeta. On je počeo da radi na Nguyen Šoguna..."
  
  
  "To fizičar?" Tara je izgledao iznenadjen.
  
  
  Lao Zeng klimnula. 'Da. Ali Šoguna imao nekoliko genetski abnormalnosti. Tara izgleda da to već znate. "To je upravo ono što sam je ja zamolio da kažem. Brakdon sindrom, zar ne? Ego simptome samo pojaviti kad si 30 godina."
  
  
  Tačno. Ali, kao što vidite, embrioni ne može da preživi opustiti tokom inkubacije u epruvete. Nekoliko grupa Šoguna je pbx umro prije trećem mjesecu. Prvo, Kuoi mislio ego bili u pravu. Vlada sam isto mislio. Oni su povukla svoju podršku. Onda, nekoliko godina kasnije, Šoguna sebe počeo da pokažem anomalije."
  
  
  "I onda KANG je odlučio da nam pomogne za još jedan pokušaj?"
  
  
  Okrenuo se prema meni. 'Da. Ali samo ovaj put KANG je našao emu to je i fizički i genetski savršen."
  
  
  "Dakle, to si bio ti."
  
  
  Želim da budem ja. Osim toga, moj... — moj savršenstva, imao sam broj, hoćemo li da kažeš, 'talente' to KANU je strastven u vezi da pricate.
  
  
  "Talent za ubijanje u hladnoj krvi", rekao sam.
  
  
  On obučem ... stidjela skromno. Ali ti si, Gospodine Karter, također su nadareni ubica. On je napravio pauzu. "Iako, ako hoćeš da čuješ, tvoja krv je još nekoliko stepeni je toplije." Ko je on da utiče na tvoj ego?" Smijao se na mene sada, isto catlike osmijeh vidio ju je kako koristiti, u Chen-lija na slici uzeti sljedećeg dana, onda na Senatora Sejbruk ubistva. Hong Luo je smijeha kad je došla da ubije vojvodom i vojvotkinjom. Ovo nije bilo vremena da ti objasnim da ih razlika između psihotični ubica i neko ko ubija samo u samoodbrani. Davno, imao je već temeljito istraživao sam. Odavno bi bila bez sef, pitajući se da li je bio loš kao da su ljudi on je uništio. Ako ne moraš da ostaviš sve i mirovinu na zemlji kuću. Postoji velika razlika između mene i Lao Zeng. To je doveo temu vratiti na gdje je taj hotel.
  
  
  — I ovo klonovi tvoj zaglavio?"
  
  
  Da. Ca počeo drugi pokušaj. Cijela grupa preživio. Dr Kuoi je radio na trećem grupa kad mu dolar gomilu nije uspio. Razumiješ da nema jedan da zameni ego. Cijeli ego operacija je bila tajna. Emu je pomagao samo njegov sin. To sina onda je pokušao da iznese trećom grupom, ali on nije imao dovoljno znanja. Ne želimo da vlada da znam šta smo radili, pa smo prokrijumčario u Sjedinjenim Državama. Tamo je dobio odlične genetski obrazovanje. Naš Dr Kuoi je s Harvarda. Ovo činjenica je izgledalo molim te emu.
  
  
  Tara je rekao: ", A poslije toga, on je mogao da pratim njegov otac je stopama."
  
  
  Lao Zeng bio srećan da je bio u stanju da se odgovor "da". On je vrlo sretan da ima više sinovi, posebno nakon nesreće. I glas ego se san ostvario. U ovom trenutku, Dr Kuoi je izlaska trideset-pet novih PBXs. Trideset-pet novih Lao Tsengs. Sve je u odličnom je stanju. Hvala, u providens.
  
  
  Za trenutak, pitao sam koliko ih je bilo u originalnom grupe.
  
  
  Kratki telefonski poziv prekinut moj tok misli.
  
  
  "Ah, vrijeme je za jelo," rekao. Koji je dan bio je otvoren za par monasi koji liče-klonovi? Ne, to je besmisleno - i da nas vodi uz kamen hodnik u trpezariju.
  
  
  To je proslava da smo se sreli. Pa, gozbu ako ti se sviđa majmunski mozak, koza rep i sirovo lignje. Trebalo je Tara trenutak da shvatam šta ona je bila protiv, i ona je jeo s užitkom od tri dana apstinencija od mnogo "a" i "hm." Na del sebe, majmunski mozak su ukusne. Ovo je ono što sam rekao sebi, i šta ja treba da jedem da održim svoju snagu. Ali je on nastavio da tišini, u nadi tamo je bio sendvič radnju iza ugla, i pitao se, da li bih povrijediti samu sebe do iskaču da se hamburger. To je samo misli: šta seljak ne znam, on nije.
  
  
  Edu je služio do silent monasi. Nakon glavnog jela, Lao Zeng im dao zadatak u neshvatljivo jezik. Super konačno. Stogodišnjicu jaja.
  
  
  Razgovor za stolom je vrlo ugodno. Ono što je zaista želeo da kažem je kasnije. U isto vrijeme, on je veseo i otvoren. Jednog dana, on je odbio uloga leprsa krilima, vjerovatno domaćin. Odin je krug monasi ostavio u kuhinji otvorena vrata za trenutak, i Lao Zeng eksplodirala, i vukao svoju jaknu bliže da se zaštiti od smrtonosne nacrt. Monah brzo trčala i zatvorenih vrata, i Lao Zeng stekao hrabrost. Joj iskoristio ego gaji uslugu i pitao ego o vezi između KANNA i Tao i kako se ovaj samostan preživio Komunističke čišćenje.
  
  
  On pljeskali su mu ruke, i tihi konobari počela čistina podalje tanjura. "Ne postoji ništa zaustaviti od kažem," on je rekao. "Ne postoji ništa što ti možeš da uradiš sa tom informacijom. Jedina veza koja postoji između nas je jedan od obostrana korist." Onda monk se pojavio sa lonac čaja. Posuo je šalicu za Tara i jedan za mene. On je prišao Lao Zeng, ali drugi je mahao s njim, jer je on nastavio da priča. "Manastir nam daje dvije važne stvari. Kao prvo, laboratorija za naše eksperimente. Ne samo genetski eksperimenti, ali eksperimente s ono što vi zovete mijenjaju um drogu." Nagnuo se vratiti i trljati ruke od njegovih kolica.
  
  
  — Mislim da si imao čast da probaš oko njih?
  
  
  "Dozvolite da vas uvjerim, Carter, to je prilično smo daleko zajedno na ovome. H-20 samo je halucinogena bez nuspojave." Kuoi rekao istu stvar, ali to ne bi škodilo da čujem dobre vijesti drugi put.
  
  
  "I drugo?"
  
  
  Drugo, vidimo se za sebe. Samo idi do prozora.
  
  
  Joj, otišao je do prozora.
  
  
  I vidio sam polje cveca. To se proteže na horizontu u svim pravcima. To je bio polju maka. Opijum cveća. Za trenutak joj je pokušao da je neko ego tržištu, ali ona jednostavno nije znao ono što dolazi sledeće triliona. On je nastavio da buljim kroz prozor.
  
  
  "Dobar pogled, zar ne?"
  
  
  Nije mi trebalo da vidim ego je lice da znaš da nen je nosila tanak osmeh.
  
  
  "Znači ti si dobavljač," i ja sam rekao, " da se ovo Nassau klika i Fiterstone Društvo.
  
  
  Dao je zadavio smijati. - 'Između ostalih stvari. Među mnogim, mnogim drugim. Vjerujemo da je opijum je naša najbolja sredstva za zgradu svjetsku organizaciju. Opijum je i naša glavna oružje u prethodnom rat.
  
  
  "Da li ovi sveštenici," ja sam ga pitao, " složiti s tvojim pravilom?"
  
  
  "Ovi sveštenici," on je rekao, " ništa ne znam o politici. Oni su čak i ne znam šta da radimo sa ovim drogu. Znamo što se događa u laboratoriju. Sve što oni znaju je da kad država je promijenila drugim hramovi i manastira, KANG stalno ih za njih i njihovu imovinu netaknuta. Oni su veoma zahvalna. Oni ne postavljaš pitanja. Da je znao istinu, da će biti vrlo uzrujana. Ali to je verovatno da će saznati.
  
  
  Joj, pogledao dva monasi za jedan dan. Oni spustio svoje oči.
  
  
  "Oni ne govore engleski," Lao Zeng rekao. Pa, ako si mislila da im kažeš ono što zaista imamo, bojim se da će biti jako teško. Osim ako, "on snickered," možeš gospodaru i radije složene i nepoznat Susoy dijalekt."
  
  
  Njen otac je pokušao teško ne pogledaj Tara.
  
  
  "Ali," rekao. 'Sjednite. Čaj se hladi. I još uvijek imamo mnogo toga da pričamo.
  
  
  Vratio se na stol. Pogledao Tara. Izgledala je slabiji nego što sam mislio. Tih nekoliko sati uzeo svoj danak na nju. Jok je kapci su teški. Posegnuo za pehar. Oči su joj iznenada blesnuo na mene. Zelena svjetla. Ali to je značilo: Prestani! Pogledao Ne. Čaj je bio drogiran, i otkrila je prekasno. Pokupila sam moju šolju i pretvarala se da uzmi gutljaj. — Šta još želiš da razgovaramo?" Lao Tseng ga pitao.
  
  
  "Tvoja deca," rekao. "Ti i Gđica Bennet je.
  
  
  "Našu što?"
  
  
  "Deca," rekao. — Ali možda bi bilo bolje ako Dr Quoy sve objasnio." Gurnuo sebe mu stolicu i okrenuo se da mali interkom. Pritisnuo dugme i Stahl čekao. Dok je radio ovo, s ledja za mene, ona je sipala čaj nazad u čajnik. "Sad", rekao je jednostavno u glas kutiju. Onda je bio na stolu. Pogledao Tara. Ona je malo čudna, ali je ona još uvijek seo direktno. Kuoi došao i objasnio.
  
  
  To je zaista vrlo jednostavno.
  
  
  Otišao je na nama je da se cijepljena. Dovešće malu vojsku N3 agenti za sebe. Ali ovaj put, ove N3 agenti će raditi za KAN. Tara bi im dao broj sjajno specijalista u oblastima genetike. Klonove Tara da će nastaviti da radim na vaccinating ljudi. Prvi naučnih sposobnost je već bio u genima, i KANG je imao samo da pruži neophodnu praksu.
  
  
  Ali mogu da uzmem jedan korak dalje.
  
  
  Šta bi se desilo, da su mislili, ako je Tara i imala sam bebu? Ili više djece. Statistički šanse su četiri prema jedan da ćemo proizvesti agent koji nadmašio sve drugi agenti. Briljantan ubica sa naučne tačke gledišta. Najbolje od oba svijeta. I onda, koristili ovo kao originalna, su potrebne broj duplikati za presađivanje. Šta su najbolji cijena za KANU? Dr Kuoi je bio oduševljen. Sa ili pedeset sto ovih superclones, KANG mogao preuzeti svet.
  
  
  Tara počele da padaju naprijed. Izgledala je malo usporeni. Ona odmarao bradi na ruci i izgledalo je da je borba držati na mjestu. Takođe imao da pijem caj, pa ju je počeo oponaša njene simptome.
  
  
  Lao Zeng okrenuo Kuoi. "Mislim da će uskoro biti spava sada," šapnuo. — Kada si planirao da obavi prvi operaciju?
  
  
  "Do svitanja", rekao je. "Ako su još uvijek spava." U međuvremenu, treba mi vremena da se pripremim u laboratoriju. Operacija je beznačajno. Svaka ćelija u tvom tijelu nosi sve genima je trebalo da napravimo točnu kopiju. To je samo jedan beru tanak sloj sakriti sa ovde podlakticama. Kada su se vratili sa svojim ćelijama, ja ću provjeriti.
  
  
  Tara je već spava, glava mu je stavimo na stolicu. On je promrmljao nešto i također spustio je glavu.
  
  
  Lao Zeng pljeskali su mu ruke.
  
  
  Nekoliko monasi su se pojavili. To je previše teško za jedan monk da me nosiš, a ja sam nosio do dva. Vodili su ljubičasta jedan odavde i nazad u naše jasmine sa mirisom zatvoru.
  
  
  
  
  Poglavlje 23
  
  
  
  
  Ključeve clanked na lanac, a vrata su se otvorila. Bili smo stavili u dva odvojena pokrivačima, i monasi su dozvoljeno da izađe. Oko nje ugla, on je gledao zatvorenih očiju, kao Quoy savijeni preko Tara. Malo svjetla na ego Thalia je privezak flickered. Prijavio njen krvni pritisak sa nekoliko svojih, onda ubacio joj grudi sa lično prst. Onda je uzeo stetoskop iz džepa. On mora da je bio jako osetljiv. Na koristi slušalice bili više nego obično, i otišao dublje u njene uši. Izgledao je drago. Onda je on došao do mene.
  
  
  Sada stajao je ispred mene, psovanja tiho. Monasi nije skinem jaknu, i da Im treba golim rukama da izmerimo krvni pritisak. Prošli smo kroz cijeli farsa. Pretvarala sam se da sam mrtav teret. Emu je bilo teško dobiti svoj sako. On staviti zavoj na ruci i počeli da rade. Pitao sam se da li emu bi mi reci moj krvni pritisak, ako stvarno sam da sanjam, da nisam glumi.
  
  
  Pretpostavio sam da to nije slučaj.
  
  
  Je li provjerio da li moje grudi, onda je izvukao stetoskop opet. Čekao sam hladnog metal audiciju komad da pritisnem protiv moje grudi. Onda ego zgrabio je za glavu, i izvukao je teško.
  
  
  Bol mora da je bilo napeto. On je bacio nazad svoju glavu, a suze su tekle u njegove oči. On groaned. Ego je zgrabio je za kravatu i povukao opet, pola je davio. Prevrnuli smo gotovo dok je njena bila na vrhu, a on je već bio emu udarac u bradu i onda udarac ego je vrat da bi ego u nesvijesti dugo vremena.
  
  
  Na trenutak, mislio o ubijanju ego. To je mogao samo zadavio ga. Ali činilo se kao glupi potez. Sam ću i osvojiti rundu, ali ja ću izgubiti meč. Ego smrt će biti naša smrt. Kada se nada da automatsko telefonskih kroz nas isparila, Lao Zeng bi odmah poslati streljački vod. Ili su samo nas je ubio, ili ubili su nas sa svojim sedativ špric. Bar će nas dokrajčiti. U međuvremenu, ats porodica će nastaviti da postoje zajedno sa trideset-pet braću koja su da otvor. Ne, to je bilo bolje da odem u san da Lao Zeng za neko vrijeme. Bar za neko vrijeme.
  
  
  Morala sam da radim sa Kuoi je u nesvijesti tijelo. To je Thalia je ego šarm da ga skinuli. To je bio cijelu kolekciju ključeve. Mora biti najmanje dvadeset. Odin oko njih je trebala biti ključ ego laboratoriju. I ovo je laboratorij nadao sam se da ću u.
  
  
  Onda joj ego se pobrinuo za bijeli kaput. Iz nekog distanci, ovo bi trebalo da mi daš nešto skriva. S leđa, takođe. U svakom slučaju, ovi sveštenici stalno spušta svoje oči.
  
  
  Naš je obrnuta situacija, da. Ovaj put, on je mrtav, i bilo je teško za mene da se svučem ego. Okačio je privjesak za ključeve oko struka i staviti na Ego je bijeli kaput. On je oko osam centimetara viši od Dr Quoy, ali nije me bilo briga. Sagnuo, okrenuo ego je nepokretni tijelo u žalim, i prekrivena ego sa pamuka ćebe. Ako su bili oprezni, pronašli bi nikoga u redu. Dok god ne provjerim previše usko.
  
  
  Joj, shvatio sam da sam se oslanjaju mnogo na moje sreće i na drugim kratkovidosti.
  
  
  Uzeo jedan pogled na Tara, koji je spavao mirno, i otišao u hodniku.
  
  
  Gdje da idemo?
  
  
  To je malo verovatno da je laboratorijski nalazi u ovoj zgradi. Možda je u hodniku u jedan od napuštene zgrade u više ili manje udaljene lokacije. Pa sam morao da nadjem izlaz prvi.
  
  
  Idi kamen hodnik je hladno i mračno. Samo palio svijeće stavio u redovnim razmacima na zidovima. Tamo je bio i dan sa brave. Monaha ćelije koji su sada prazna? Ili zauzet zatvorske ćelije?
  
  
  Otišao sam na lijevo i pratio koridor na oba načina. Otišao je svaki dan. Vrata nisu bila zatvorena. Iako sa Kuoya je ključ lanac oko mog struka, njena osetila kao da sam imao ključeve cijelo kraljevstvo.
  
  
  Noc je jasna i smiren. Zvezde su već bili vidljivi, iako nebo nije bilo je prilično mračno još. To je samo pola osam ili deset sati, ali Tao braća su već ulazi u jednoj tihoj liniju u velikoj zgradi to možda bila smještena ovde spavaonice.
  
  
  To znači da ne može biti laboratoriju.
  
  
  Bilo je pet zgrada u ukupno.
  
  
  Sve zgrade u kompleksu grade oko teškog sivi kamen to je jedna noga debeo. Ja ću zadržati novac, je napravio ruku. Iskreno, kao Kineski Zid. Ali onda je pra-pra unuke od onih graditelji. Ove zgrade su bile samo šest stotina godina. Ali. To je prvobitno tvrđava. Ili možda to je uvek bio manastir.
  
  
  Lao Tseng je odaje, kao i naš "gost ćelije", nalaze se u najmanja od pet zgrada. Iza njih, proteže na sve strane, su polju maka u daljini. Malo u lijevo, u ogromnoj dva priču pravougaonik, su monasi ' spavanje. Suprotno je ovo barn-kao strukturom za koju se ispostavilo da hram. Stoga postoje dve zgrade otišao.
  
  
  Izabrao sam najdalje krilo kao mogući laboratoriju. Možda dvostruki rešetke na prozore i oblaci dima oko dimnjaka napravio to verovatno za mene. Pokušavam da joj kažem da to nije ni bio tako glupi izbor.
  
  
  Svoje ostvario ovo je veoma jednostavno. To je takođe bio prošli mimo od dva monasi sa knjigama koji su čuvali vrata. Širom hodniku je bio isti kao onaj koji je otišao. Mokre i prazno. Oni su svijeće. Tražiti šansu, on je odabrala jednu od soba i zastao na trenutak da se uverim da nema zvuka unutra.
  
  
  Bravu probao. Vrata su se otvorila.
  
  
  To je manastir ćeliju. Krevet je ništa više od ugla sobi pokriven sa mat.
  
  
  Tamo je bio sudoperu, jastuk, neke knjige, i mali čitanje svjetlo. On se pretvorio u lampu i pogledao knjige. To su dva primjerka Marksističko Bibliju: Komunista i Kapital, kao i broj pamflete. Ovde bacali kroz to. Jedan od njih se zvao "Kako ću preuzeti je ... nerazvijen zemlji? "i drugih" Kako sam potkopati pretjeran zemlji?" I to uključuje sve osim Island.
  
  
  Tamo je definitivno bio monah koji žive ovde. Ali ne Tao monk. Komunista monk. Jedan od ovih okrutno, odani, komunističke asketa. Pitam se koliko soba oko nas su bile okupirane, na ovaj način. Ali ja gubim vreme. On je izašao kroz ćelije i hodao po, mimo druge, identične drvena vrata. Ne znam kako bih ga prepoznao, šta pravu vrata izgledati. Nisam mislio da će biti neonska svjetla kutiju sa LABORATORIJU pisma treperi iznad toga. Ali, nekako sam očekivala vrata biti drugačije, i možda malo više moderna.
  
  
  Vrata zatvorena iza mene. Meka shaggy je došao do mene. To je bio jedan čovjek. Sa svojim pognute glave, on i dalje hodaju, pokriva bradi s jedne strane: Kuoi razumijevanje šiljasti genetski problem.
  
  
  Čovek je ušao pored mene bez gledaju u mene i nestala oko krivine niz hodnik.
  
  
  Sada morao sam da donesem brzu odluku. On je mogao da ostane tamo gde je, i tako uzbuđen sumnje. Mogao je da ode van, što bi moglo biti sigurnije, ali ne i vrlo isplativo.
  
  
  Tamo je bio i dupla šansa da se ne bi našla ... ono što sam htela. Ali ako je on učinio, je da će biti računovođa u New Jersey, ne tajni agent u Hanoi.
  
  
  On je nastavio, i pretvorio u uglu. I pedeset hiljada New Jersey iznajmljuje računovođa chuckled kao i olovnu cev je skliznula oštro, skoro da pasu glavu i udarajući u zid iza mene sa nesreći.
  
  
  On me je čekao, kraj telefona spremna u ruci. Trenutak cijev pogodio zid, Ego da je uhvatio za zglob, i pretvorio je, ali ova cijev nije bio jedini koji je napravljen od vode. Ego moć je unshakeable. Još uvijek drži na telefon, bacio opet, ovaj put ciljaj u srednjoj jedan. Ali sada je čvrsto zgrabio ego je zglob i udari njegov ego sa koljeno...
  
  
  To je predstavništvo. Ne poštuje ga. Jedan lagan udarac nije dovoljno ni da kucaš popravio ogrlica je ego.
  
  
  On je bio apsolutno u pravu u vezi toga. Na moj drugi udarac, to je golub u nogama, i da je pao na zemlju. On je sedeo na meni, i počela da me udara. Okrenuo sam se preko, ali on me je zgrabio za vrat. Ona je pokušala da joj najbolje da se povučeš joj ego, da joj ruke dalje, ali nisam mislila da je pokušavao sam dovoljno teško.
  
  
  Ovom trenutku pre smrti je veoma bistar. Mnogo puta bio je samo jedan minut dalje od smrti, i to je bio jedini sa ovim u zadnji tren svjetlost to sat prestao.
  
  
  Telefon je kako leži na podu, van mog dometa. On fokusiran intenzivno na jedan fokusiran pokret. Moje noge su moj ego je nazad. On spusti noge na pod i šutnuo kao konj da baci svoje jahač. To nije kucao ego oko sedlo, ali izgubio je ravnotežu malo, a kada sletimo opet, on je otprilike šest cm u redu. Da je moja ruka dotakla ekran, i pogodio njegov ego još glave.
  
  
  Ugh.
  
  
  On se otkotrljao preko mene i lezi nepokretni na kamen sprat, krv curi iz veliki narandžasti posekotinu na glavi. On ne krvari iz predugo. On je bio mrtav.
  
  
  Nisam mogla da ostavim ego ovde, a ja nisam mogao da rizikujem da vučem ego, tijelo, za neko vreme. Bili smo samo par metara od drugog drvena vrata drugu ćeliju. On je otvorio vrata i odvukla ego unutra.
  
  
  Otac joj je bio savio tijelo kad je čuo glas oko vrata.
  
  
  "Problema, Doktore?"
  
  
  Nije se okrenuo. Njena je pogrbljen, pa sada moje visine i lice mogao da me odati. Pokušao je da se njegov glas visoki kao Kuoi je.
  
  
  "On će biti u redu."
  
  
  "Mogu li da joj uradi nešto za tebe?'
  
  
  "Pobrini se da moj ego nije uznemireni kada nisam tu."
  
  
  "Ali ovo je moja soba.
  
  
  "Onda uzmi ego sobu, uzmi krojač. Ovaj je iz matematike je potreban odmor. Moj piskav glas ispustila malo, ali se nije secala.
  
  
  "Da, Doktore," rekao je uskoro. I otišao u lijevo. Kada je zatvorila vrata previše čvrsto iza njega da mi to nije kao da prima naredjenja i nije bilo briga da sam ja znao za to.
  
  
  On je proveo minut u potpunoj tami procijeniti koliko je zbrku je napravio tokom svoje istraživanje. Nisam našao ništa za njom. Osim poteškoća. Vrlo je verovatno da sam završio u pogrešnu zgradu, i ako nisam bio srećan, možda bi završio u ćorsokak. Od trenutka kada Nassau lijevo, sve je pošlo naopako. Ali s druge strane, su bili u pravu u pravom smjeru. Tara i da joj je završio tamo gde smo trebali biti. Zajedno, živ, u PBX štab. Sada, sve što je ostalo je da pređemo na posao. On je otvorio vrata pukotinu ... i gledala napolje u hodniku. To je dobra stvar koju sam uradio. Samo onda otvorio vrata na kraju hodnika, i šum čuo glasove. Prvo tamo su bila tri. Tri grane je stajao iz vrata i poželio jedni druge laku noć. Svi su govorio engleski. Njen da pretpostavim da je to bio dio ovde treninga. Tada su se vrata otvorila i šire, i to je kao da stojiš na kraju pokretnoj traci... četiri... deset,... osamnaest,... dvadeset jedan identične kopije. Serijski klonovi.
  
  
  Sastanku, ili šta god da je, da je gotovo. Oni su bili na putu u svoje sobe. To je izabrala lokaciju PBX umjesto u laboratoriju.
  
  
  Da si ti čekao da strašno scena gde Carter istovremeno ubija dvadeset jedan ubojica s olovnu cev, onda si pogriješila. Bez da kažeš bilo šta, on je zatvorila vrata i otišla sam do prozora.
  
  
  Međutim, ako čekaš moj problem da se završi, ti ćeš morati još malo čekati. Na mjesto izgleda napušteno. Pod okriljem nizak, uredno skratio rastinja, ušao je u posljednja zgrada. Ovo mora da je bio labos.
  
  
  Ona je već skoro star jedan dan, i koja je sada pod zaštitom kučke od ovih prisutnog monasi. Između pbx ljudi koji su bili identični u rođenju i monasi koji je izgledao identične u njihovim identične platio sam i obrijao glavu, imala sam osjećaj da sam bio stahl učesnik u prirodnoj veličini lutkarsku predstavu. Samo neko imao dovoljno maštu kada emu morao stvoriti različitih likova.
  
  
  Bio sam u prolazu je mimo zgradi oko pet metara kada se pojavila niotkuda.
  
  
  "Još je na poslu... doktor?"
  
  
  Naglasak na zadnja riječ je značilo da se on ne bi vjerovati u ovo "doktor" u sto godina. On osećao umoran nostalgija za dobra stara specijalni efekti odsjek za prerušavanje u Vašingtonu. On je zahvatio olovnu cev u džepu i okrenuo se.
  
  
  Grana me je čekao, s pištoljem u ruci. "Super, N3", rekao je. Ego je usne zakopana u prezriv osmijeh. "Moj Bože. kako si odrastao, Dr Kuoi.
  
  
  On nije jedan korak u mom pravcu, a on je i dalje van mog dometa.
  
  
  'Dobro."Joj, čula sam da si neki od sveta krava. Pa, ne mogu te ubiti. Ali siguran sam da su oni, želim te nazad. Pa, idi nazad.
  
  
  Znao je šta on želi. On nije mogao da me ubije, ali je da će me napumpati trag ako emu htio. Stekli karakteristike, kao što rane od metka, zar ne prenio na djecu. To je trebalo da deaktiviraj ga. ali moram uzeti ego, po iznenađenje. Pre nego što on može pucati. Čak i ako je promašio, to zvuči .45 bi nacrtao cijeli vod ovdje.
  
  
  Njena je mirno kao komad stijene. "Požuri", rekao je.
  
  
  On je samo nastavio da zure u njega za sa kamenit lice.
  
  
  'Zašto? Zašto bih ja to uradio? Ne možeš me ubiti, ako to nije ništa. Ti čak ne može da me povredi, " ja sam lagao. "Njegova krv vod će odgoditi mali operacije su spremni za mene. Pa, ako se želiš vratiti, morat ćeš da me ubedite prvi put.
  
  
  On je oklevao. On nije bio siguran da li je moja mala doprinos znanosti je istina ili ne. Ako ništa drugo, on je imao svoje sumnje. Ako mi dozvoli bijega, on će biti u nevolji. Ako on pumpe mi puno metaka, da bi on mogao biti u još veću nevolju. To je značilo da je ego je izazvao da tuča.
  
  
  On je prihvatio izazov. Samo ego je prvi izbor oružje nije bio pesnica, ali karate. Imam crni pojas u karateu. Ali sam takođe je imao crnu olovnu cev. To je sve vrlo dobro planirano. Za početak, drugi put za pola sata, sam imala tijelo koje sam morao da se otarasim.
  
  
  Pa, glas ti imao je bio zatvoren šupu. Ali Dr Kuoi je možda ključ za to. Trebalo mi je šest pokušava, ali na kraju su se vrata otvorila. Ona je bio uvukao unutra od Grana je leš i zaključana saraju vrata.
  
  
  Redovnici su još uvijek stoji sa njihovim očima spustili su, čuvaju prilaz na ulazu u laboratoriju. To je bilo nevjerovatno. Najverovatnije, klonovi bili ovde braca, ali su sve vidjela i jesi ništa. Ona je počeo da shvata malo Tara je objašnjenje Tao moral. Nema smrti, i nema upozorenja, pa ako bi naletjeti na to da idemo u drugu. ti samo ne čini ništa. Joj, prošao kroz laboratoriju vrata.
  
  
  Unutrašnjost ove zgrade je bio drugačiji od drugih zgrada. Tamo je bio mali prijem u manastir i veliki bijeli dupla vrata. Deseti ključ mi je dao pristup, i vrata koja su se otvorila.
  
  
  Mislim da je najgore mesto koje sam ikada bio.
  
  
  Red veliku čašu cijevi ispunjen raste voće stajali su na zidu. Učinit ću ti uslugu i izostavi opis.
  
  
  Tamo su ostale epruvete. Manji - s kocke supstanca pluta u tečnost. Izbrojao sam pedeset od njih. Koji oko njih čovjek, a ko nije, nije mogao reci. Tamo je stolicu u centar sobe. Nen je imao kaveza sa žabe i štakora, i nekoliko zamorce koji se pojavio kada Brylev ukljucio.
  
  
  Preko puta ulice je ured. Veliku čašu prozor odvojena Ega iz laboratorije, ali to mu je omogućilo da pripazi na sve, od tamo. Uza zid pod uglom da je prozor bio svaki ludi naučnik je san. Oko šest metara visok posao stolicu, ispunjen ključa burad nahranio na električnoj grijanje zavojnice, voda kondenzatora, i malo gasa baklje. Cijelo ovo mjesto je bila pokrivena neka vrsta metalni krov, kao hood preko šporet, a tamo je bio neraskidivu čašu ekran da je pokrio sve.
  
  
  Ali to nije sve.
  
  
  Tamo je bio još jedan par dupla vrata je u laboratoriju, odmah pored vrata Quoy je uredu. Otvorio sam ga, razumeo sa ključeve, i otvorio ih. On je nazad u užem koridora. Šest zatvorena drvena vrata.
  
  
  Ključ za prvi našao.
  
  
  Mlada Thai čovjeka u njegovoj dvadesetim je išao na podu u uglu. Kada me je video. počeo je plakao i ispuzao dalje u njegov ugao.
  
  
  U drugu sobu, stara žena sa divlji, prazna vidi skocio na mene i počela da me pobijedi u prsa sa divljim, besciljna udaraca. Ee ju je uhvatio za ruku i nježno, ali čvrsto gurnuo ju je natrag. Umjesto mene, je počela da udara po mekan da se žalim. On je zatvorila vrata i pomislio na trenutak.
  
  
  Kuoi je rekao da takođe eksperimentisao sa drogom u laboratoriju. Rekao je da je to mijenjaju um drogu. Pa, ta dva mišljenja su očito promijenila. Znanost ide naprijed. Mislio sam da sam video dovoljno je na put.
  
  
  On se vratio u laboratorij i posjetio Kuoi je uredu.
  
  
  Zidovi su bili pretrpan sa knjigama i fascikle. Verovatno mu je lična arhivu. Ego stolicu pretražili njom. Nisam znao što sam očekivao. Ali šta da sam našao je bio izvrstan. Set osam ključeve. Ovde u odnosu na ključeve na moj kaiš to mi je dao pristup laboratoriji i ćelije. Da. Svatko imao svoj plan. Manji set duplikati po minuti okliznuo se u. Onda još jedan mislio je palo na mene, i on je sakrio ovde u rubu svoje gaće. Moj skrivene šanse za pobjedu počeo da poveća.
  
  
  Ona je zatvorio laboratorij vrata iza nje i izašao, mimo od drooping monasi, u noć.
  
  
  Na pola puta do tamo, video sam nešto zanimljivo. Dva monasi koji su imali radije žustre rasprave. To je bilo nevjerovatno da ovi sveštenici mogu razgovarati, ali čak i više nevjerovatno je da su se svađali jedno s drugim. Joj, sakrio sam se iza neke grmlju kada su prošli mimo mene, sada su bili tihi.
  
  
  Ostatak putovanje kroz joj kompleks je dosadno. Vrlo je važno da ja imam vremena. Njena mora da je bilo za oko sat i pol. Osjećala se kao da je imala posla ovo Kuoyu dva sata udarac, ali ona i dalje preuzeo rizik. Kada sam došao do glavne kapije našu kuću, ovde cuvaju dva monasi. Kad sam je ostavio, nisam bio tamo. Ali, kao i svi ostali, oni ga obožavaju njihove oči i platio ne pažnju na mene.
  
  
  Nisam vidjela nikoga u hodniku. Brzo i tiho je, imam na dan našeg ćeliju. Njena je bila tiho otvorio vrata. Tara je još uvijek tamo. Još uvek spava. Pogledao kroz kameru na drugom mat. Kuoi je još uvijek tamo. Uvjeren da je njegova pozicija, Dellee ušla u sobu. Ali on ne bi bio tako siguran.
  
  
  Jedan par ruku zgrabila mi je sa leđa. Ruku zatvorena oko mog vrata. Pokušao sam da bih se dalje, ali još ruci je držao moju ruku u mjesto i otkotrljala u rukavu kao ruku stegnuti oko mog vrata. Izgledao je nazad. Bili su dva monasi. Mora da me je pratio u tišini. Treći me je čekao ispred vrata. Špricem. Dr Kuoi ustala iz kreveta. Osjećao sam se kao kreten za to. Joj snažne ruke izvukao besplatno i ona zraka njen bijes na prvi monah koji je došao na dohvat ruke. Na primjer, nakon par sekundi, zečiju rupu otvorio i počeo da pada.
  
  
  Dublje.
  
  
  Sve dublje i dublje.
  
  
  Nazad u zemlju Čuda.
  
  
  
  
  Poglavlje 24
  
  
  
  
  Tara je sedela ispred mene i rekao nešto nešto nerazumljivo. Nosila svoj blijedo-roza gaćice. Ne imala kvadratnih gazu zavoj omotan oko podlakticama. Njene oči pala na nadlaktici. Bila slična kvadratnih gaze.
  
  
  Uradili su to. Oni cijepljena nas.
  
  
  Ovo nasljednika su već pluta u epruvete, negdje u nalaze svuda noćna mora, negde između trapava pacove i žabe.
  
  
  Joj je iskočio iz kreveta.
  
  
  "Smiri se," ona je rekla. - Smiri se. Još si slaba. Dan zaštićeni. Ne možemo ništa da uradimo još. Okrenula se i počeo mrmljao nešto. On tresao glavom, pokušavam da ima smisla njenih riječi.
  
  
  Onda ego je vidio. Govorila je da je monk. Ovo koještarije je trebalo da bude sada poznata Sutoi dijalekt. Ovo je tek drugi put da sedativ iskustvo me je natjerao pitanje svoj razum.
  
  
  Čovjek je sjedio na podu, još uvijek drži tanjur hrane da je zaručen ego se pridružuje u svoju ćeliju. Izgledao je baš kao i ostali. Skinhed. Ali kada je otvorio oči, on je znao da je poseban. Nikada nisam vidio takav pogled. Oni sadrže sve znanje i nevinost je milionima godina čovečanstva.
  
  
  Tara okrenuo se prema meni.
  
  
  "Ning Tan je abot. Došao je ovde da nam pomogne. Bar da budem siguran da je naš edi nije drogirana. Planirali su da nas spustis sa pilulama za spavanje." Njezin glas je apsurdno malo nesiguran.
  
  
  Joj, pogledao Ning Tang, one beskrajne oči. "Je li to sva pomoć koju nam daje?"
  
  
  Namrgodila ramena. 'Ne znam. Pomažu nam u bilo koji način je protiv ego vjere. Šta god da se desi je da nam je, to je sigurno će od, recimo, Bože. On oseća kao da je sve u to, i to smeta njegov ego."
  
  
  "Kakav religija je ovo, krojač?" "Drogira i ubija ljude volji Boga?"
  
  
  Pogledala me je mirno. On kaže da ego akcije ne može spriječiti ubojstva. To jedino može utjecati na koji je ubijen. Ako ne uradim nešto, oni će nas ubiti. Ako pomaže nama, mi ćemo ga ubiti.
  
  
  — Je li to sve ubistvo za njega?"
  
  
  Zaspala je ozbiljno. "Sve je ubijanje za njega."
  
  
  Njene obrve furrowed. — Onda zašto je on da nam pomognete?"
  
  
  "On kaže da nam pomaže ni šanse."
  
  
  Je pogledao oko sebe. Bile su dvije od nas, i mi smo zaključani na digitalne kamere. Nenaoružan. Van, tamo je bilo mnogo ovde. Svi su naoružani. — Je li to ono što on to zove?"
  
  
  Monah je rekao nešto. Tara preveo. "On kaže da razume naše osjećaje... ali volio bih da možeš shvatiti to. Rekao je... da je ona veća, kao da strahu moja reakcija. "Rekao je da razumijevanju će ti donijeti mir."
  
  
  'Oh, zar ne? Onda, to je sjajno. On govori lako za svijet. Ovdje, u ego malo Sranje hram. Ali što je sa ovim? Šta o svim tim stoku da napraviš svoj put kroz život hvala ti za lutke i on raste u svoju baštu? Pitaj ga šta on misli o tome. Tara pogledala na pod i potpisali.
  
  
  "Pa, požuri," rekao sam. "Pitaj ga."
  
  
  Oni su razgovarali, skoro deset minuta. To mora da je bila veoma interesantna. Ning Tan zastao u mislio da dugo vremena i razgovarao u zalosnom glas. Konačno, nešto je rekao da je napravio Tara okreni se.
  
  
  "On ne zna ništa o ovome opijum," ona je rekla. "On ne zna mnogo o tome šta se događa tamo. On je proveo njegov cijeli život je ovdje. Ali on kaže da veruje-sudeći po vatru u svoj glas, "rekao je," da li si blizu da izvor univerzalni energije. Onda mi je rekao da vas upozorim da ne monasi su monasi. Neki su oko njih... za pola... stotine... U KAN partizani."
  
  
  Već sam mislio da se nešto slično sebe. To je objasnio monasi vidio sam se svađati i monasi tko bi me je zgrabio da mi da injekciju. Ali posljednjih par vidio sam izgledala je isto kao i svi ostali. Dole na spustio oči. On ramena stresla, osjećaj je dosadno bijes izgraditi. "Sjajno", rekao sam. Dobro da znam. Pa pola njih su partizani oko njih. Ali, ako svi izgledaju isto, kako možemo prepoznaješ ih?
  
  
  Tara ruku Otvarač iznova i okrenuo se prema meni. "On kaže da ne možemo to raditi na del."
  
  
  Joj, ustao i počeo da kopa napred i nazad na digitalnu kameru. 'Pa, ako to možeš smiri ego je savjest, on nam je rekao nešto, ali on nije ništa rekao. Tako zagonetkama emu dušu.
  
  
  Ning Tan ustao. On mora da ide, rekao je ljubazno. Ali on ce se vratiti tokom naš sljedeći prihvatio da kukaš seansa. I prije nego što ih, lasica, on nas je ostavio neki Tao prazne rijeci:
  
  
  "Akcija pruža manje odgovore nego što ljudi misle."
  
  
  "Ideje su jači od oružja."
  
  
  Da koje je on dodao u svoju svečanu približavaju se adresa:
  
  
  "Na Dan Čuda, sve će se ostvariti." I opet, to razumijevanju je ključ na otvorenom bazen. Ovo vrsta razgovora stvarno me izluđuje. Ali on me je pogledao zbogom sa svojim starim oči, i na trenutak osjetio ništa. Za trenutak, on zna sve odgovore, a ti odgovori su u pravu.
  
  
  On je otišao, i čuo sam ego ključ naša vrata. Zvuk me doveo nazad u brutalno stvarnost. Htjela sam udariti nekoga. Ali jedino je Tara. On je nastavio da pace gore i dole sobu.
  
  
  "Dobro je da si ljut na mene sada," ona je rekla. — Što ste mislili tada?" Da ću se pretvoriti ego u uvjeren SJEKIRU agent za deset minuta.
  
  
  — Mogao si bar da pokušamo, draga. Umjesto da čuje ovo gluposti me, ovo razumijevanju će mi donijeti mir."
  
  
  'Oh, moj Bože. koliko si glup.
  
  
  "Ah. Dobro. Ti si pametna, i ona je sranje.
  
  
  Ona potpisali. "Nisam joj to reći.'
  
  
  Oh, ne? Joj pokupio jednu oko jastuci sa poda i mahnula hej gotovo. Sve je tu, dušo, na skriveni mikrofon. Hoćeš da igramo?
  
  
  Uzdiše ona ponovo. "Pa, to nije ono što je imela i mislio. To je samo teško da kažem da si shvatio...
  
  
  "Da, Da. Znam nju. Onda ću najzad naći mir."
  
  
  "Da," ona je rekla. Što je kimnula ne glavom, uzeo još jedan jastuk, i bacio na mene. To je kad se to desilo. On je bacio jastuk u mu ruku u nju. Ona je golub u stranu, izgubila je ravnotežu, i sletio na dušek. Od tamo, ona je počela da bacaš jastuci na mene, što v-ne bacila na nju. Ona ima sa big orange jastuk i počela da me udara sa tim. Uhvatio sam je i gurnuo nazad na dušeku, i da smo počeli da se ljubimo bijesno. Ovo je umirio nas malo. Mi panted i zagrlila. Onda je to bila u jok. Sve je točno onako kao i uvek je bio sa nama. Samo u zadnji tren da li sam mislila. On bili prestrašeni onim. "Ne brini," ona je rekla. "Ako oni žele da naprave super bebu za njih, oni ce morati pricekati nekoliko tjedana." Ali nije uspelo. Ideja o KANU biti hotel za nas da učinimo ovo je odvratan. Joj se spusti iz ne i njezno ljubio. "Žao mi je, dušo. Bojim se da ne želim preuzeti taj rizik.
  
  
  Nakon nekog vremena, ona je rekla: "u pravu Si. Lagao sam ti. Ona bi mogla imati dijete sa tobom sada." Ona me poljubila. Hocu tvoju bebu.
  
  
  'Trenutno?'
  
  
  — Ja ću želim da, kad izađemo odavde, i ... ne kao ovo je... pa, ona ne bi želim da to oni znaju." Bolje je da se ubijem od ovoga. Ali ja vjerujem u tebe, Nick, " rekla je sa osmehom. "Mislim, kao ta osoba je rekao, da si blizu da izvor znanja. Vjerujem da ste plemeniti lik, i da imaš sretna zvijezda, bez obzira na to što je ta osoba nam kaže. Vjerujem da ćeš nas izvući odavde.
  
  
  Trebao sam mislio o tome. Ustao je, umotan ručnik oko sebe, i počela da se vrti u krug ponovo. Sada, nju bi rado promijeniti joj plemeniti karakter da cigaretu. Joj, gledao kroz prozor. To je podne. Izgubio sam ga za pola dana.
  
  
  "Našla sam njen laboratorij," joj je otac rekao. 'Dođite ovde.'
  
  
  Ona je napravila dešava oko pamuka stanja i krenuo prema prozoru. Bili smo iznenada jako depresivan. On je ukazao na laboratoriju i rekao mi svoju lokaciju. Pokazao joj ključeve je uzeo iz Kuoi je stolicu. Još uvijek sam ih imao. "Sve što moramo uraditi je otici odavde.
  
  
  "Misliš da možeš to da uradiš?" — Šta je to? " pita ona tiho.
  
  
  "Naravno", rekao sam. "Zlatni dušu, i sretna zvijezda? Za estestvenno. Kako mogu propustiti?
  
  
  Ona potpisali teško i malo moje uši. "Divno," ona je rekla.
  
  
  Gomila ključeve jingled za dan. Oboje brzo smo u svojim krevetima, gdje smo se pretvarali da spavam.
  
  
  Vrata zatvorena opet. On je pogledala na tacnu sa hranom. "Bolje da imam večeru," rekao sam. "Edi je trebalo da se opiti nas."
  
  
  "Hm." Ona writhed na otirača kao satu umjetnosti model. "Drago mi je da to nije slučaj. Mislim da je gladna. Nosila je poslužavnik niske sto i podigao poklopac još vruća tanjir.
  
  
  Međutim, ona je nanjušio je to sumnjivo. Ona zijevnula. "Ne brini," rekao sam. "Ovo je Kineski eda. Tebe će probuditi za sat vremena.
  
  
  Preuzeli smo. To je jednostavan eda, pirinač sa povrćem. Ali bilo je ukusno, i bar to bio punjenje. Pogledao Tara i osjetio gladan opet. Ali to je morao da sačeka. Na drugom mestu i u drugo vreme. Osjetila moje oci na njoj, pogledao gore, nasmijao shyly, i pretvorio njenu pažnju, nazad do njenog tanjira.
  
  
  Pokušao sam da razumijem. To je iznenada sramota. Još uvijek sam imao mnogo toga da razumijem o njoj. Moja reakcija da se žene obično je jednostavno. Kada sam imao pitanja, oni su sve oko sebe, što može biti lako odgovoriti sa obje i da i ne. Samo ovaj put, ništa nije jednostavno oko na sve. Ne pitanja ili odgovore. Nije moja žena, i moja osećanja za nju. Jednostavno imena su više ne primjenjuje.
  
  
  Ona nije lijepa djevojka s čaše ili kalendar lepotu, iako nisam mogao da zamislim da mjesec to ne izgleda bolje u jok. Ona je oboje Kategorija a i kategorija B. Ona je bila ovjerena znanstveni genije i izvrstan radnik. Ona je bila pametna i seksi. Nježan je i uzbudljivo. To me stimuliše, iritirala me je izazvao me, podigao raspoloženje. i ako je ljut na mene, također okrenuo me.
  
  
  — Kako bi bilo da smo se na posao?"
  
  
  "Kako" je pitao, " možeš li zamisliti to?"
  
  
  Poslužavnik je odgurnula, opiranje potrebu da popušim cigaretu. Uzimajući laser dalje od Tara je jedna stvar, ali uzimajući moje cigarete je mučenje.
  
  
  "Razmišljala sam o ovim monasi za neko vrijeme," rekao sam. — I ja imam ideju. Možeš da pričaš brzo?"
  
  
  "U Sutoan dijalekt?"
  
  
  "U Sutoan dijalekt."
  
  
  "Samo sam na to mislio. Hajde.'
  
  
  "Pa, pola monasi su agenti KANU, zar ne? Tamo su stotine Ih, i oni će žurim na scenu u svakom trenutku da omete naš plan. Tako da moramo da uništi ih. Ili bar dovedi ih oko igru."
  
  
  'Dobro. Ali kako da znamo ko su oni?
  
  
  — Ne možemo saznati ovde. To je cela poenta. Samo pravi monk mogao da uradim to."
  
  
  Tara je protiv toga. — Sumnjam da je možemo uvjeriti ego da, reci nam, ako si na to mislio." Ne, ako on zna da ćemo uzeti iz ovih agenata, ili je možda čak i gore.
  
  
  Njena, on tresao glavom. — Ne želim ti reći sve. Hoću da se ovi pravi monasi da uhvatiš ove KANU agenti ili još gore.
  
  
  Za trenutak, samo je zurila u mene.
  
  
  "Da li želiš da previše kiše, ili možda, da se napravi zlato oko slamku?
  
  
  Nasmijao se na nju. — Ja ne mislim tako je navodno teško.
  
  
  — Možeš da kažeš tako lako. Koji argument predlažeš da iskoristimo? Mislim, kako ti se uvjeriti ljude koji su radili da ne radiš ništa da uradiš nešto? I drugo, ako uspete da ubijedi ih, šta oružje predlažeš da koriste?
  
  
  Ustao je opet pametniji i gore i dole sobu. "Što je za prvi dio tvoje pitanje, svog računa na ovde samoodržanje instinkt."
  
  
  Što je kimnula ne glavom. "To neće raditi. Oni su se ne bojim smrti.
  
  
  "Ja to znam. Ali ne mislim da ih lično opstanak. Mislim spasiti ih vjeru. Gledajte, postoji samo jedan razlog zašto su udružila sa KANG: da spase svoj manastir. Ovo mora da je poslednji Dao uporište u Indokini. Ako ne na svijetu.
  
  
  'Zar ne?'
  
  
  — Tako da kada se ove monasi umreti, ovde vjeru umre sa njima. KANG neće prihvatiti novi monasi. Ovo mjesto će postati CANNA tvrđava, ne Tao hram. Ako oni ne žele da se bore za to. U ovom slučaju, radi ništa nije isto što i uništavanje sebe."
  
  
  — Ali zar ne bi umro bez ovde zaštitu?"
  
  
  "Uz našu pomoć, mogu da se preselim u drugi stan."
  
  
  Za jedan minut, zatvorila oci u mislio. "Zvuči lijepo, koliko ja mogu da vidim." Ali opet, to je samo kao ti si pragmatičan Amerikanac, i mi imamo posla sa potpuno drugačiji način razmišljanja."
  
  
  "Ja ne verujem u to," sam rekao. "Ja mislim da je sve idealista su iste u kraju. Oni su spreman umrijeti za svoje ideje, ali oni ne žele da sami umrijeti za svoje ideje."
  
  
  Tamo je bio još jedan vode orah ostavio na poslužavnik. Izabrala je to s njenih prstiju i zagrizao. Smijala se. Dobra ideja, " ona je rekla. "To je svakako, vrijedi pokušati. Postoji samo jedan problem na del sebe.
  
  
  On potpisali. 'Šta je bilo?'
  
  
  "Kako se kaže 'idealista u Sutoen?"
  
  
  Bacio sam je na krevetu sa jastukom.
  
  
  'Ne, ne.'ona rekla. "Kviz još nije gotov. Šta je sa početku drugog dio?
  
  
  "Šta je drugi deo?"
  
  
  "Šta treba da iskoriste kao oružje?"
  
  
  "Oh, da," rekao je njen sa osmehom. "Šta je oko Lao Zeng je uredu." Morao sam malo da sačekaš dok je bila na istom nivou kao i mi. Nije trebalo ne predugo.
  
  
  'Bog. Oružje stenjanje.
  
  
  "Oružje za ego da se žalim. Tamo su stotine ego jedinice visi tamo, i ima oko stotinu pravi monasi. I moj profesor matematike bih rekao da je on ti daje jedno oružje po osobi.
  
  
  "Hej, ali sačekaj minut. Koliko se sjećam, ovo staklo uza zid je neuništiva, pod naponom, i zaključana.
  
  
  — I moje, zdrav razum, govori mi da gdje je bravu, negdje mora biti ključ." I to tamo gdje je struje, također postoji prekidac. I jedan od monasi u Lao Tseng je komora bi trebao znati gdje su."
  
  
  Pogledala me je ozbiljno, za trenutak, onda kikotali, skočio preko, i zagrlio me je. "Ponekad,"ona je rekla," ti si divna."
  
  
  "Nisi još ništa video," rekao sam.
  
  
  
  
  Poglavlje 25
  
  
  
  
  Te noći, Dana od Čuda počela.
  
  
  Prvo se dogodilo čudo kad Tara izvukla kutiju cigareta iz njene tašne. Možda ti ne misliš da je ovo čudo danas da se vodi oko stena, ali onda nisi kao ovisnik od pušenja, kao da si na to.
  
  
  Drugi čudo trajalo je malo duže. Oko sat vremena, da budemo precizni. Ali kada Tangning ostavio opet sa našim večeru poslužavnik, on je pristao da razgovaram sa njegovom Vrhovni Sud. Ukoliko se Sud slaže, to će se pridružiti moj plan.
  
  
  Treći ne može smatrati 100% čudo, ali sam voljan da mislim tako. Jer, na prvom mjestu, to nije bila moja ideja. Ako nisam koristio Tara zadnja utakmica, ja možda nisam dostigao u ormaru da vidim šta je ostalo u moje džepove, i ja možda nikad ne bi našla tri divno čipova koji sam pokupio u Kasinu Grenada, sa žutim sadržaj oko kapi. Nekim čudom, oni su ostali na šavovima od doublet.
  
  
  Vrijeme je, takođe, baš divno. Zato što manje od četiri sekunde u danu, ključ jangled i monah došao, očigledno kroz agenti KAN, je da proveri na nas.
  
  
  To je samo par sati nakon našeg posljednjeg droge-tretirao jelo, i trebalo je da bude opušten. Za možda je oružje u ruke, ali on nije bio na oprezu. I kad se nagnuo se dole da izbliza pogledati, nisam imao problema udara emu sa čip je sakriven u moj palm. Samo sam uzeo pištolj od njega. Čudno ruski-napravio pištolj. Sedam-upucao revolver kalibra zatvoreno je 7.65.
  
  
  Nakon deset minuta, kao što on očekuje, njegov partner je došao da vidim šta se dešava.
  
  
  Sada je vrijeme da djelujemo. On ne znam ishod Ning Tang je sastanak, ali ovo je situacija sada. I nije oko one koji propustim priliku.
  
  
  Tara i da joj je promijenilo u njihove časna sestra je odoru, nosi kapuljače da pokrije svoje glave. To je samo još jedan slab maska. Ali bar monasi su svih veličina i visine, pa je naše tijelo i visine nisu dali daleko. Zatvorio vrata između nas i bez svesti čuvara, i lako je izletelo oko zgrade i preko mraku područje.
  
  
  Otišli smo otvoreno u laboratoriju.
  
  
  Tara se osjećao kao kod kuće kod koje se burad i kompleks opremu. Ona brzo otkrili u tri mjeseca pbx. Novi klonovi od Lao Tsen. Druga stvorenja su majmuni, rekla je. Onda je buljio u red epruvete kao da je udario grom. "Naše", rekla je da hoarsely. I ona je odbila.
  
  
  Stajao sam cuvar dok je ona rummaged kroz ormar pun hemikalija, pokušavam da smislim šta da radim sa njima. "Šta misliš," rekla je da na kraju. "Ja bih mogao ubiti pbx dodavanjem bijes da ih je dijetu. Ali onda laboratoriju bi i dalje je netaknut, i Kuoi mogao početi povlačenje novu grupu opet sutra... Ona je bio izgubljen u mislima, da joj prisluškuješ nokte protiv njene zube.
  
  
  'Ili drugo?'
  
  
  "Ili... ili mogu zaraditi glicerol tri-nitrat i to je to."
  
  
  "Glicerol trinitrate?"
  
  
  "Nitroglicerin za tebe".
  
  
  To je isto za tebe.'
  
  
  Nasmijao se na nju.
  
  
  'Dobro?'
  
  
  'Da. Hajde, nastavi da ideš. Požuri i napraviti neke nitroglicerin. Ne želim da im dam drugu šansu."
  
  
  Ona je postavio na posao, dizanja staklo ekrana koji je potpuno blokirao proključalo hemikalije. Ona je izabrala velikom krugu pljosku ispunjen tečnost, koji je dodao svratiti odbaciti do sljedećeg cijev sa drugom tečnost. Ova stvar je u grijanje zavojnicu i napravio veliki glasni zvona. Je kondenzacija kolona je bio stavljen na vrhu pljoske, i hladnu vodu održava temperatura čak i kad miješanje supstance sa automatskim stirrer. To nije Stahl koji je pitao šta je taj slučaj je bio na del sebe. U svakom slučaju, ona je bacio sve te indijski orašcic niz odvod.
  
  
  Onda je ona uzela još dva tečnosti, oboje bezbojne, i stavi ih u jedan pljoske, a drugi u cev. Da li sam ikada sumnjao, oni bi sada otišao. Ne, stvarno je imao razloga da bude ovde. Radila je sa brzo i efikasna ublažavanju nekih crvenokosi čovjek u brown hood, dobra vila, miješanje na grilu oko jednoroga je suza. To je zamijenio hladnjak cijev i stirrer.
  
  
  "U redu", rekla je. Još Dan Čuda proizvodi svoje prvo lažnu poruku.
  
  
  I mnoge druge lažni notsa.
  
  
  Ove lažne note su - otišli pravo na Vin. Dr Kuoi i tuce lažni monasi sa desetak pravi velike puške. One glupe sedam-upucao revolver pištolje.
  
  
  Nije me lako zastrašiti. Ako je ona bila Odin, bila bi taoci Kuoi. Ali su znali da taoca teorija sebe. Dva monasi prišao Tara, gurnuo pištolj u leđa, i Po Vin mi je naredio da baci oruzje.
  
  
  On potpisali. On je bacio oružje. Počeo je da se u lošu naviku da budemo uhvaćeni od njega.
  
  
  Joj emu to rekao.
  
  
  On je rekao da je vrijeme za udarac u naviku. Da je to bio zadnji hvatanje. To neću opet pobjeći. Kuoi dodao da je vrijeme za mene da razviti novi navika. On eksperimentisao sa nešto, ali nije pokušao ljudi još... bili Smo otprilike odvedeni u sobu u laboratoriju. Pored kameru stare žene koja je stalno bije u zidove, a kamera o mladiću koji je upao u djetinjstvo. Bili smo bacila u vrata zalupila, a onda, tu je bio težak zvuk grom klizi ispred njega.
  
  
  Shaggy je nestao.
  
  
  Prozori su bili prihvaćeni. Kavez je bio mali. Unutra nije bilo ničeg, ali specijalni zidove. Nosili smo mekan digitalne kamere. I htjeli su upotrebu mikrofona i govornika da nas voziš dovoljno lud da to meko kameru će mi možda zatrebati. Barem su bili će pokušati.
  
  
  Sve što sam znao je da neće uspjeti. Kamikaze nije moj stil, ali moj suzavac je još uvek je sakriven među nogama. Ako je pustim u zatvorenom prostoru na mobitel, on će nas povesti sa sobom. Ali, barem on bi kontaktirao Kwoi. Ja ću doći do svog kreatora dok moje sposobnosti su još netaknuta.
  
  
  Pogledao Tara. Ona je prestravljena. Njeno znanje da je važno. Njene oči širom otvorene, njeno lice bez izraza. Anksioznosti je drugačije od straha. Strah čini brini do kraja. Užas je paralizirajuća.
  
  
  Ee ju je pokupio i pokušao oraspoložiti. Pokušao je da proda napad straha kroz ne. Ona je još uvijek trese. To je šokirano je. Ona je udario ee. "Probudi se, draga. Trebam te."'
  
  
  Ona iskopali joj je nokte u moju ruku. "Žao mi je", rekla je u zadavio glas. "Krojač, u pravu si," rekao sam. — Šta misliš kako se ja osjećam?"
  
  
  Pogledala me je na iznenađenje. 'Alarm?'
  
  
  "Hrist," rekao sam. "Ako joj nisam to uradio, njegov bi već bio spreman za ovo mekan digitalnu kameru."
  
  
  Ona je stavio njenu glavu na moje rame i bio tamo. "Zašto se osećam se bolje sad i ne gore?"
  
  
  "Zato što si zakljucana u čovjeka, a ne stroj." Smijala se tanko na mene. Nervozno, ali sa osmehom. "Ako je tako," ona je rekla, "zašto moraš' Napravljeno u Japanu ' napisala na tvom dupetu?"
  
  
  "Jer bio sam stvorio tamo," rekao sam, prati na putu. On je vodio prstima kroz kosu. Ona je imitira sebe, ali barem je bila u kontrolu opet.
  
  
  "Požuri," rekao sam, " i budimo razumni." Prvo, kada je ova prokleta stvar će da eksplodira?
  
  
  Što je kimnula ne glavom. "Ne brini o tome. Ako hladne vode ga isključio, mi bi biti mrtav do sada. Ali, da eksplodira, hemijske mora da je zagrejana na 240 stupnjeva, i sama to neće postići ovo. Također sam uspela da dobijem čašu zavese opet dole. Čak ni ne znaju da sam zamijenio hemikalije, jer oni mogu ubiti svoju PBX. U početku to je bio tamo... pa, recimo, da za eda PBX.
  
  
  'Onda je u redu. Kao za Kuoi i ego smiješno pištolj, imam ideju. On pretpostaviti da ako Kuoi došao ovdje, on možda neće doći sa cijeli vod. Nekoliko monasi s pištoljima će verovatno biti dovoljno. On će misliti o tome. Rekao sam Tara ono što sam mislio.
  
  
  Bili su u žurbi da se vrati. Možda samo je trebalo malo vremena da se spremim.
  
  
  Poređali smo na druge strane vrata. Tara je bio u pravu. Kada se vrata otvore, ona će biti na to.
  
  
  Težak tišina izgradio i napali naš mobitel. Ako dama pored nas je lupao po zidu, punjenja bi pokopati zvuk. Joj je rekao da je Tara spavati, ako je smatrala da hej je to trebalo. Mislila Hej je to trebalo. Ostao sam budan i gledao u tišini. Čekao sam da se slomiti.
  
  
  Pitao sam se šta droge Kuoi pripremili za nas. Razmišljao sam o onim starim sf filmove gdje univerzitet profesor kemije okrene svojim studentima u džinovske bube. Ili onaj u koji astronauti predoziranje na mesečina i pretvorio u ludog kaktusi. Carter upozna Dr Vail da je Tvituješ. U bliskoj budućnosti u pozorište. Dvije torbe kokice i puno Kokaina. Onda idi kući i vodimo ljubav Irina.
  
  
  Tara je poraslo za trenutak u snu. Joj je procena da je oko pet sati ujutro. Ptice je bio budan i leti za sat vremena, i svetac je ulazi kroz zatvorenih prozora. Joj tresao je.
  
  
  Prvi trenutak za oporavak je najteže. Gledala sam dok je prilagođen percepcija moju braon namještaj i postavljenu zidove. Trljala ruke iznad njene oči. Što je sada sati?'Pogledala okolo.' Oi. Pa, ona se konacno vratili u zemlju živih. "Pretpostavljam da smo, ne znam, zar ne?"
  
  
  "Vrijeme je za ustajanje," rekao sam.
  
  
  "Imala sam tako dobar, sigurno spava. Sanjao sam da smo...
  
  
  "Rik."
  
  
  On čuo vrata u hodnik, otvori. Laboratoriju vrata. Tara opet kreveta skrivena u uglu kao što smo je vježbali. Kada su se vrata otvorila, i njeno tijelo je skriveno, ali joj se ruka može dohvatiti. Ona je bila spremna za akciju. U njeno mišljenje, tajming je savršen. Ona nije spavala dovoljno dugo da ostaneš budna, a nije dovoljno dugo da se bojim. Joj ležao na drugoj strani dan, naslanjanje joj glavu protiv da se žalim. spavati.
  
  
  Vrata su se otvorila. Dva naoružana monasi okružen Dr Kuoi. Tamo je nož u Kuoi ruku.
  
  
  Sve bilo brzo i dobro.
  
  
  Prvi monk, Agente KANG, me je udario sa svojom revolver. Po prvi put u dan, Tara je ruka pojavila. Drugi monk osetio blago kreten na golim nogama. Najnovije čips od Grenadom. Bacio i posegnuo za njegov pištolj. On je pucao na nasumično, u postavljenu zid. Quoy pizdio. Drugi monk pao je u nesvijesti. Ja sam imao pistolj u ruci sada. Prvi monk je upucan dva puta, u stomak. Kuoi počeo bježati. Joj emu spotaknuo i držao dole do Tara zgrabio proliv i dao emu pucanj. Ego je oči otkotrljao nazad u strahu. On se onesvijestio. On je podigao drugu oružje iz zemlje i predao Tara. Onda je uzeo ključ i zaključana Kuoi ego i prijatelji na digitalne kamere.
  
  
  Bili smo opet na slobodi. To znači da sam veoma pametna, i veoma glup. Izaberi jedan. Ali nemoj mi reći da reume...
  
  
  Tara se nagnula ka Kukaš i zatvorila oči. "Mogu li da isključite to sada?" To je zaista veoma slab.
  
  
  "Misliš da možeš izdržati još sat vremena?"
  
  
  Ona potpisali i red opet. "Obecavam."
  
  
  "Hajde," ja sam rekao.
  
  
  'Cekaj.'Dala mi vratiš pištolj, koji je ay mi je dao. "Čekaj, ha? Ona je odvezana niz joj monk ogrtač. Monah je visok kao što sam ja bila i rubu svoje ogrtač zaostao za šest inca na podu. Ona je povukao ego dok je ne više od gležnjeve. "Pridrži ovo sada." On ju je držao dole dok je svezala vezica čvrsto opet i složeno dodatno tkivo preko toga.
  
  
  "Znam," ona je rekla. "Nije baš lepa, ali je bolje ako moram da idem." Ona ju je uzeo oružje. 'Dobro. Gde cemo, šefe?"
  
  
  "U laboratoriju."
  
  
  Mi prišao vratima, a njena pukao je. Pokazao za Tara da se udaljiš. Dva laboratorijski tehničari su bili zauzeti unutra. Bili su obučeni kao sveštenici, ali ihas su bili prekriveni u bijelom mantile. Radili su na prekriven stola, ali oni ne diraj Tara je kreacija.
  
  
  Okliznuo se kroz vrata i ušla necujno preko sobe. Kad je bio sa tri metra iza njega, on je rekao, " drzi se unutra, i podigni ruke gore. Polako se okreni.
  
  
  Napravili su kao da su rekao. Rekao sam joj da Tara.
  
  
  "Šta imamo u ormariću u tišini ovde za nekoliko sati?"
  
  
  Otišla je do police za čarobni napitak, i studirao za sortiranje. "Hmmm, kako bi bilo... neke amobarbital? To je dovoljno za fini, mirni cola."
  
  
  "Dobro sam."
  
  
  Počela je da se priprema šprica. "Šta god želiš. Normalno da spavaš ili koga?"
  
  
  "Isus", rekao sam. "Izbor je na kupac". Držala sam oči na dva monasi. Odin pomerio je ruku pažljivo preko stola oko njih.
  
  
  Za sefove, onda, " ona je rekla, pola-punjenje injekciju igala.
  
  
  Joj pogodio kup je pokusavala da dohvati. Razbijeno staklo, i žuti tečnost tekla napolje. To zahrđali površinu stolicu.
  
  
  Svi smo gledali u tome. Njena, on tresao glavom. — Mislim da je bolje da odem odatle." Ne želim da ti se išta dogodi." Nisu se pomeri za neko vrijeme. "Ja imam još pet metaka i ja pucaš dobro. Pa, stvarno si samo jedan izbor. Spavaš... da sam ukazao na kontejner i igala.
  
  
  Mahao je pištolj u nju. Krenuli su prema centar sobe.
  
  
  Ne znam zašto sam te pustila da ih izaberem. To je kao da puca na nenaoružane ljudi u hladnoj krvi. Ona je drže pištolj ispod njihovih noseva dok Tara naneo ih injekcijom, trljanje ih sa alkoholom kao da je to nešto bitno. Dobre navike teško slomiti kao loše.
  
  
  Uskoro su se onesvijestila i zaspao. Okrenula ka meni.
  
  
  'Šta sada? ona je pokušala da razgovaram mirno je, ali ... njezin glas je bio krhak.
  
  
  "Ti još uvek ne mogu da se onesvestim," on je nju pitao
  
  
  "Mogu li sjesti onda?"
  
  
  Hej nasmijao njom. Zbog nje čudno kombinacija sposobnost i nežnosti, snagu i slabost, žena i dijete. Ona je sjedila i bio je poljubila na vrh glave do ee.
  
  
  — Imate nešto drugo da radim, dušo.
  
  
  "Nitroglicerin".
  
  
  Nitroglicerin. Možeš li da ego dovoljno jaka da raznese celu zgradu? Mislim, uključujući naše sjajna zvijezda. Dr Kuoi?
  
  
  Zaspala je. "Uključujući ego, uredu, i sve ego papire."
  
  
  "Onda uradi to."
  
  
  Odjednom je mislio nevinih žrtava u ćelije. Dečko, stara žena i neko drugi imao divno sreće da si ljudsko zamorče za Dr Kuoi. On je bio da petljaš sa svojom set osam ključeve. Ključevi od ćelije. Nekako, morao sam da probam da spasim te ljude. Ali kako objasniti da ljudi koji ne razumijem šta radiš? Kako možeš li da im kažeš, " Prati me. Ne brini se.'...
  
  
  Otišao je u ormarić sa lekovima i uzeo lijek to Tara je koristio protiv monasi. "Koliko je dovoljno za normalan anesteziju?"
  
  
  "Oh ... pet stotina milligrama je dovoljno. Možeš li da zbuni sa ovim? Ona je ukazao na bocu tečnost. "Da li znaš kako da dam neko injekcija?"
  
  
  On je klimnula sa njom. Počeo je miješanje sedativa.
  
  
  'Dobro. Pokušat ću da se ovi momci odavde. U hram, ako ja imam vremena. Sigurno će tamo biti na sigurnom neko vrijeme...? Joj, pogledao čaše u ruci. "Kad se vratim ovdje, da li znas kako da napravim ovo?
  
  
  "Ne odustaj tvoj ego zauvijek, mila. Zašto samo isključiti vodu, ... .. i da uključiš grijanje?
  
  
  'Dobro. Potrudit ću se da se vratim ovdje, da te pokupim. Ili hoćeš da se nađemo u hramu?" Ja sam je ostaviti.
  
  
  'Nadimak?'
  
  
  Joj, okrenuo. 'Šta je bilo, dušo?
  
  
  "Pobrini se da je sve u redu?" To je kao molitva. Držao bocu i iglu i pokupio. Joj, osjećao se sve njene mekoću pod grubog materijala. Osetio sam da ublažim malo od nje radi topline, koji zarazne topline, koji širi kroz moje telo i probio moj rasklapanje dolara. Postoji reč za to. To je smešna reč koja je upisana na dan Zaljubljenih kartice i igrao na jukeboxes stotinu puta sat vremena. Ona je poljubio ee. Nju poljubio pozdrav i zbogom, da joj želim da ti i volim te, i ona me je držao kao da joj stahl si deo nje. "To će biti u redu," ja šapnuo. 'Sve će biti u redu.'
  
  
  Ona spustio je glavu. "Znam šta je tamo—" "Svi ovi ljudi sa svim tim pištoljima?
  
  
  "Pa, da oni ne traže me sada. Oni misle da sam pretvorio u nešto neshvatljivo ovdje.
  
  
  Oči joj se otvorio na mene su uncomprehending.
  
  
  "Biljka," rekao sam. "Proizvod Kuoi Magiju Eliksir kompanije. Pa, ako ne igraš dobro, mogu da izbjegne nevolje. Osim toga, "podigao sam je bradu," upoznala sam mnogo ljudi u mom životu ... sa puno oružja. I još uvek živ.
  
  
  Ona je pokušala da se smejes i da propao.
  
  
  "Razvedri se," rekao sam. "Svoju neranjiv. Plemenit i sa sretna zvijezda, sjećaš se? Također, heroj nije nikada ranjiv. Pročitao si dovoljno priča da bi znali da.
  
  
  Što je kimnula ne glavom. "Ovo nije prica. Ovo je stvarnost. Ona je napravila pauzu. "Peter Hansen je bio heroj, i da mu se nešto desilo."
  
  
  Hansena sreo sam ju jednom. Privlacan momak i snajpersku pušku. Hawke zove ego pravi talenat. Ali nešto se desilo Hansen. Ne veliki zbogom, ali ono što je moglo biti i gore. Udarili su Hansen u kičmu. Pokreni se sa četrdeset pet mjerač je prekinuta živce da ti dopustiti da to učiniš stvari kao što su šetnja. I da vodimo ljubav. Ona je gurnuo mislio daleko što je brže moguće. "To je još jedna priča," rekao sam. 'Ne moja. Nije naša.
  
  
  Poljubila me opet, kapcima koprca sa novim strah.
  
  
  On je otišao, i da ju je uhvatio za ramena. "Prestani," rekao sam. — Rekao sam ti da će sve biti u redu. Znači, sve će biti u redu. I drži jak stisak na ovo oružje. On je ukazao na revolver kako leži na stolu. "Uzmi svoj ego sa tobom kada izađeš i upotrebiti kad ti treba."
  
  
  Ona potpisali i klimnuo, polako ponovno kontrolu nad sobom.
  
  
  "Vidimo se u hram." "Otišao sam u kavezima.
  
  
  'Nadimak.'pitala. "Mogu li da isključite to sada?"
  
  
  
  
  Poglavlje 26
  
  
  
  
  Tamo je još jedna žrtva Dr Kuoi je trening. Čovjek o mojim godinama, Evropski, visok. On se mnogo. I on slinila. Pitao sam se koliko je ovaj siroti čovek stigao. I, da moj privatni sreću, imam odavde sama.
  
  
  Da ću biti u redu ako ne posebno obezbeđenje je htjela mene. U osnovi su se tiho. Sunce je već bio u srednjoj, a zrak je drhtiš od vrućine. Uobičajeno reda zemlju izgleda monasi idu prema hram. Siledžije su nosili da zaštiti ih ćelav napad vještine vrijednosti. Ona je potajno zaokupljena je sebe u situaciju. Je PBX nije vidljiv. To je bio samo težak smijeha domu prozor obavijestio me je da je partizanska monasi su jos uvijek unutra, u tom trenutku.
  
  
  Moje tri šticenika bio miran. U hram sa pravim monasi, da će oni biti sigurni.
  
  
  Ovde je doveo i ležao je na tkanje molitvu patosnice pored kleči monasi. Bilo je super unutra. Rezultat debele eksterijer zidovima ili nedostatak strast unutra. Tihi monasi su bili poput kipova. Ali ne kao kamen statue. Kamen je prljavo i zemljani, čak i najgotivniju mramor još nosi savete, od kamena, planine, i blato.
  
  
  Ako je to moguće za slike oblaci da je uzmu. onda, to je sve. Jedna velika slika neba.
  
  
  Ning Tanga je vidio u planu u sobi. Joj ego ju je pokušao uhvatiti oci, ali to je okrenuo prema unutra, popravio na malo apstraktno mislio. Ostavio sam ju kroz hram. Ako ne požurim, još uvijek se mogu u laboratoriju i Tara. Ona nije poslao u hotel da pređe imanje sama.
  
  
  Odlazi je teže nego što dolazi. Kada joj, ušli u hram, ona je bila jedna oko mnogih. Sada, on je bio jedan od rijetkih Poa je. Lažni monasi znao da je prava monasi su molili teško. I ako to nije stvarno i ne lažno, onda mora da se Carter. Ali možda samo sam se posrećiti.
  
  
  Zaista je pokušao da nastavi sa tempo muškarac koji vidi vreme i daljina kao smrtnika i nepotrebnih stvari. To nije trebalo da bude dobro.
  
  
  Pa to nije dobro.
  
  
  Ovo nije prvi granu, on je gledao u sunce sa suzio oči. I u laboratoriju.
  
  
  Laboratorije i Kontejnerima.
  
  
  Korak ju je pokupio.
  
  
  Joj pretpostavljam da je to to.
  
  
  Svih šest od njih su u pripravnosti dobro. O dvadeset metara od mene. Šest automatsko telefon razmjene. Odin oko ih podigao glavu kao što su pričali. Vidio me je i počela je da viče. Onda su došli na mene. On je sakrio iza drveta i otkaz. Jedan od njih je bio ranjen u rame, ali on je nastavio da unaprijed. Imao sam četiri metaka. Ako je pogođen četiri puta, bilo bi jos uvijek bio dva filijala u punom formaciju. Samo sam se pitao ovoj situaciji kada pojačanje stigao. Drugi klonovi. Dvadeset u sve. Odvezli su iz njihove spavaonicu i krenuli u mom pravcu.
  
  
  Postoje trenuci kada treba da trči brzo.
  
  
  Otišao sam jedini mogući način. To znači da sam morao da odem u polja maka. Kada si vidio momka da uradiš nešto tako glupo u filmovima, znaš li da je prokleta. Bilo luđak koji se penje na skele ili trči preko stan polje je nemilosrdno sudbine sebe.
  
  
  Ali nekad jednostavno ne postoji drugi izlaz.
  
  
  Da sam išao u laboratoriju, ovde k Tara bi ga dovela. Ako sam dovedem u hram, neću da ugroziš ostali i malo da pomogneš sebi. Nisam imala nikakav plan u vidu. Ne dugoročnu pametan polje izbjegavanja. Vadičep nije o tome da li da ću preživjeti. Ali za koliko dugo.
  
  
  Mak polje pokretale da me kao scena iz Oza. Beskrajne tepih ljubičastih cvijeće. San pozornici. Izuzetno neobičan Waterloo.
  
  
  Imao sam trideset-dvorištu trag i četiri metka. To je sve. To je bio kraj moj blagoslov računati. Meci je udario u zemlju u stopala, šalje gadno udari vjetar kao da su zazviždao pored moje rame. On je nastavio da vodiš i dobila još nekoliko metara. Negdje u sredini terena bio mali kamen kutiju. Ako samo ee mogao dobiti za to, i ee mogao koristiti to kao privremeno odbranu, kao privremeno bazu.
  
  
  Carter je poslednji bedem.
  
  
  Sada oni su se razišli i pokušao da me opkoliti. Meci zazviždao oko mene, kao da sam bio uvučen u zagušljivo sobu kada je stigao do kamena strukture. Vrata su bila zaključana. Joj ušuškati da kukaš i osvrnuo se okolo Klonovi mi je prišao. Dvadeset identične lica pristup me od dvadeset različitim pravcima. Dvadeset revolvere uperen u mene.
  
  
  On je pucao na najbližeg metu. to je usmjerena direktno na stvar u centru čelo. Brzo je pao na svoje cvijet-posut grob. Drugi grad pucnjave su padale na mene sa svih strana. Oni se zakucao u zid iza mene, rez cvijeće na nogama, ali nekako su me nije dirao.
  
  
  Onda sam shvatio je.
  
  
  Oni su još uvijek je naredio da me ne ubiješ. Nisu mogli da znaju da Kuoi je moj zatvorenik, i to ego labos je bio samo minuta daleko od večnosti. Koliko su znali da, ona je još uvek u zlatno jaje-ležao hen. Oni samo žele uhvatiti me i vrati me nazad u kavez. Odjednom je to točno zna šta da radi. Suprotno šanse više ne smeta mi. Pobjednici su nikada nije realno.
  
  
  Pucao sam u dva automatsko telefon razmjene da si blokirao moj put u pravcu sam željela, i izašao. On nikad ne bi uradio to. Samo tada, u isto vrijeme. laboratorija je eksplodirao. To je eksplodirala kao mali vulkan, trese se zemlja, bljuje vatru, bacati kamenje i zraci u sunce, i nastavio da eksplodira, bang, bang, bang. I u sred sakati zbunjenost to je pratio, on napredne nekoliko metara. Išao sam preko polja, kako tutnje preko sve što stoji na putu kao bog rata.
  
  
  Počeli su da se oporavi i dao chase. Ovo je upravo ono što joj je hotel bio. Imali su izgubili dosta vremena, i njen otac je preuzeo vodstvo.
  
  
  Ona je do vrata Lao Tseng je chambers. Nije bilo nikoga da stražare na vratima. Ne monasi. Ne partizana. Kada kaos je izbio, niko na del sama kupljeno na otvoreno.
  
  
  Kada joj da Lao uredu, ju razumjela zašto. Staklo se razišli, i oružje nestao. U daija objašnjava da li su se pridružili moj plan. Držali su po KANG momci na nišanu, i dalje od mene.
  
  
  Pronađena je od Lao Zeng i Vin u trpezariji. Dva monasi držao ih na nišanu sa pištoljima. Ona je jurio monasi oko zgrade i razmijenili oružje sa jednim oko njih. Ego sedam pogodaka u jedan koji mi je ostao.
  
  
  Bilo dvoje ljudi u kafeteriji. Jedan u hodnik, druga u kuhinji. Otvorila sam vrata u hodnik pukotina, ali bravu radio. Kad su se vrata zatvorila, to je stvarno bila zaključana. Napolju. Uzeo sam i stajao u kuhinji vrata, uperio pištolj u zatvorenike. Lao Zeng izgledao je grim. Vin, koji je izgledao ljut. Ali oni ne odustaju još.
  
  
  Nakon svega, ovde spasiti odredi su već na putu. Lao Zeng je klonovi će stići na vreme, da spasim ih. Barem, to je ono što oni su računali na.
  
  
  Lao Zeng zahvatio ruke od njegovih kolica. "Uživajte u kratak trenutak slave, Carter. Zato te upozoravam: ovo je će biti veoma kratko vrijeme. Imam sto agenti i dvadeset od mojih najboljih sinove tamo. Ne šanse.
  
  
  "Pa, vidjet ćemo," rekao sam. — U svakom slučaju, tvoja intrigira su osujećen. U slučaju da nisi čuo da je tvoj laboratoriju samo otišao — klonovi, dokumenti, Dr Kuoi, i sve ego jebena banda.
  
  
  Vin Vo je pokušao da pobijemo ovo sa pozitivan način razmišljanja. "Možemo vratiti," rekao je, više da Lao Zeng nego meni. "Tamo će biti novo Dr Kuoi i novu generaciju moćan ats. U međuvremenu, naša misija će uspjeti u paralizirajuća svoju zemlju. Je PBX da će ovo više nije bio u laboratoriji."
  
  
  Sve što mogu da kažem je, " Nastavi da sanjaš." Tamo je bila gužva u hodniku. Čizme rustled. Vrata su se otvorila. Klonovi su stigli. Samo par sekundi, i oni će ući unutra s moj stari Čen-lija. Vin Wo se. "Ti ćeš biti grubo su me probudili." Možda si dobar, Carter, ali nisi dovoljno dobra za dvadeset jedan.
  
  
  "Vidimo," rekao sam ponovo.
  
  
  Vrata u hodnik otvorio i klonovi požurili u. Cijela obitelj. "Zatvori vrata!" Lao Zeng rekao. Revolver na ego glavu uplašen ego manje od mislio da nacrta. Vrata zatvorena i odlučio ego je sudbina.
  
  
  Bili su u žurbi da mi se približi. To je bilo dvadeset da, i on je bio spreman da idem. Pao mu oružje. Jedan od moje ruke bio fokusiran na kuhinjskom stolu, a drugi bio je sakriven u naborima moj ogrtač, gdje je bomba je sakrio. Joj, shvatio sam da je vrijeme. Onda je napustio ee. Kao teško loptu. Otvoreni da Lao Tseng glavu. Dupli gore! On je izgubio svoj ego, i u isto vrijeme je bomba eksplodirala, puni sobu sa smrtonosnim dim. Njena je bila okolo kuhinji čak i prije nego što je shvatio što se događa. Zaključao vrata iza njega i otišao u hram.
  
  
  Tara je bio tamo. Zajedno sa Ning Tang. Rekao je da drugi monasi stalno KANG agenata u domu zgradu. Sve ihs su pažljivo vezana i ležao na podu. Pravi monasi su trčali svoje manastir opet.
  
  
  Ona je pitala za Tara da pitam ego kako su se osećali o koriste oružje i stvari preti drugi ljudi umrijeti. Tara čuo reume, onda okrenuo se prema meni s njom oči zatvorene. Što je kimnula ne glavom.
  
  
  "Ti ne vjerujem u to."
  
  
  "Probaj," rekao sam. "Danas vjerujem u sve to."
  
  
  "Svi su zaista mrzeli koristiti ovo oruzje. Glas zašto — "što je kimnula ne glavom," glas zašto izvadili su meci oko oružje prvi.
  
  
  'Kako? Pogledao oružje u ruku da je trampio sa monk. On usmjereni na vrata hram i otkaz. Ništa nije kao to. Samo dosadno klik.
  
  
  On se smijao.
  
  
  Sve ovo ustanak je preuzeo mjesto bez metaka. Činjenica da je po KANG momci su mislili da je bilo dovoljno metaka pobijediti je doveo ovde u zamku.
  
  
  Pogledao je u Ning Tang oči i sjetio se da je on rekao da ideje su jači od oružja. Onda joj, sam mislio da mi je jasno.
  
  
  Za neko vrijeme.
  
  
  
  
  Poglavlje 27
  
  
  
  
  Rejting je jedan od onih novih reči koje mrzim. Jedan od njih je loše navike uspostave, kada napori nikad "napet" i kada vojsci nikad nije samo "poslao" nego"raspoređene." Ocene su samo velika reč za ono što sam rekla Hawke o tome šta ja znam, i što on govori mi o tome što on zna, a i mi smo odlučili da ne kažeš nikom drugom.
  
  
  Tara i njena su na putu za to.
  
  
  To je bio jedan od onih proljeća dana kada Washington sparkles i svaki spomenik izgleda da je monumentalan značaj.
  
  
  Tara je neugodno mirno u taksiju. Drže moju ruku čvrsto, ona je malo njene usne, izgubljena u svojoj untranslatable misli. Ona je bila ovako otkad lasica avion sletio. Vozač je radio je podešen da se jedan od onih stanica da igram stari standardni muzike, i sada igrali su dobri stari Cole Porter pjesmu, " Tako Blizu, A Opet Tako Daleko." To je bio njezin glas.
  
  
  Vozili smo na Dupont Krug i stao ispred određeni unmonumental vrata Zajedničkog Štampu i Telegraf. Bar bolje fasada za SJEKIRU sjedišta od toga trci Londonu čaj radnju.
  
  
  Hawk pozdravio nas je oduševljeno. Izgledao je gore od njegovih zakrcen stolicu i riknuo.
  
  
  "Sjesti", rekao je. "Imate minutu?"
  
  
  Čitao je nešto u crvenoj tajne mape, žvaće na neosvetljeno cigaru. Naša mala bitka sa klonovima je gotovo, ali ovdje je na Hawke stolu, da se rat nastaviti. Novi slučaj. Nove priče.
  
  
  Tara je izgledalo kroz prozor na sunčanog drveta. Gornja usna joj je izvukao čvrsto. Okrenuo se i ramena stresla. Šta god da je muci, ona ce saznati prije ili kasnije. Bila je jedna od onih žena koja ne bi trebalo da igramo poker. Bar ne da imaš osećanja.
  
  
  Umesto da gleda ne joj, pogledao je u Hawk. Njegov stari lice sa mladim plave oči. Sa malo mozga koji može ime li adresu od Nacista druženje u 1940, ali mogu da se setim šta majicu nosio juče.
  
  
  Napokon, on pogledao. "Žao mi je", kaže on hoarsely. "Čim je ona znala da si na sigurnom, nestao si po mojoj listi prioriteta." Okrenuo se Tara. "Pa, Gđica Bennet. Kako ti se sviđa aktivan deo boja?
  
  
  Tara se. Čudno, neuvjerljiv osmijeh. "Jako je lijepo," rekla je tiho. Da, vrlo lijepo. Ali... mislim da ne bih želeo da uradim to ponovo."
  
  
  'Ne? On je odgajio jednog obrve i pogledala u mom pravcu. "U redu, Carter. Tvoj je red. Nagnuo se nazad u svoju škripi stolice i zapalila je sažvakao cigaru.
  
  
  — Već znaš da je većina od toga, gospodine. Našli smo gnijezdo od ovih PBXs i uništili. Tara se pobrinuo za klon embrioni, laboratorije, i ludi naučnik se iza nje. CANNAE više neće biti širio do ovde. Bar dok smo još uvijek živ, Vin Po, Lao Tseng, i sve odrasle PBX trebalo je da izađete. Barem, svi oni koji su bili u Indokini
  
  
  "I mi smo oni koji su bili ovde, i par koji je bio u Londonu," prekinuo me je. "Mi također kontaktirao je ovde droge ekspert. tamo je. Kakva-je-ego zvao-sada?
  
  
  "Pam Konja." jednako
  
  
  'Da. Imamo ga, i on je priznao da je sve pažljivo. Naravno, prvo mi daj emu malo ego svoje serum istine. Hawk grimaced. Volio je koristio sam ju kao što je volio koristi. — Ne moraš da brineš više. Ovo Fiterstone nastup je također bila zatvorena. Ovo je odgovornost Skotland Jard. Izgleda kao da su pogođeni mnogo tamo. I ovaj novac je finansirao mnogo KAN događaja.
  
  
  Rekao Hawke o opijum polja i kako KANG koristio drogom kao medij mislio. On tresao glavom strogo motri i razbio iz njegove cigare kao i ako je ubijanje parazit sa tim. "Nažalost, drogom nije u našoj nadležnosti. Ali govorim im da ima mnogo više u ovu drogu nego samo pohlepu."
  
  
  On potpisali. "Možda će slušaj malo više. U svakom slučaju, ovaj poseban poppy polju više ne koristi - zajedno sa grana u Nassau da si ti zatvoren. To čini dvojicu.
  
  
  "I još na stotine takvih mjesta da počnemo."
  
  
  Hawk mi je dao prodoran pogled. "Hiljada bi bilo bolje odgovara." Vratio se da Tara. 'Dobro. '- U stvari, trebalo bi da si sretan. Tvoja... kako se zove ponovo?" .. ludo, nezamislivo teorija... Pa, to je tacno.
  
  
  Tara oslobođen joj grkljan. "Da li si to pozvala božije, ludi san, gospodine," rekla je iskreno.
  
  
  Jastreb pogledao zbunjen. Možda prvi put u mom životu. "U redu", on mrmljao. — Ja te pustim kroz to, zar ne?
  
  
  "Da, gospodine. —" bio jedini reume je dobio.
  
  
  'Onda je u redu.'Pripremao da nas puste da idemo. 'Čak i više?'
  
  
  On je klimnula sa njom. 'Dvije stvari. Obećao sam ti monasi da ćemo pokušati da ih nađem novi manastir. Negdje u slobodna teritorija. Njen hotel, da bi održao svoju riječ. Misliš li da to možemo srediti ovo?
  
  
  Hawk napravio poruku u svoju svesku. "Vjerujem da postoji vojne baze u Juznoj Koreji. Pusti me da prvo ovo vidjeti. Mislim da možemo to uraditi. I ona je počeo drugi otvarač.
  
  
  "Roscoe."
  
  
  Hawk se na svjetlo još cigara. Onda je pogledao i rekao mi je za Roscoe. O taj prokleti kišobran i kako su pronašli ego.
  
  
  "Možda je bolje da je način, na neki način," rekao. Onda je da grim smijati. "Uzmi, Krojač, to je glupo reći.
  
  
  On se pretvorio u svoju škripi stolicu i gledao kroz prozor. Pogledala sam van. "Joj poenta je da smo se mnogo loše kritike o ovome Rosko tip. On je bio prestar i previše nepažljiv. Abington u Londonu trazio dozvolu da se povučem ego. Neposredno prije nego se to desilo, pozvala si ego. U svakom slučaju, bilo bi ego, zadnja stvar. I nisam siguran kako Rosko bi to razumela. U njegov najbolji godina, bio je izvrstan agent. To je ego život.
  
  
  Hawk uzeo duboko. Pitala sam se ... da je mislio na sebe. O danu kada je on sam ne postane nepažljiv i neko odluči ego. Bože, sad je mislio na sebe, takođe.
  
  
  Hawk se okrenuo od prozora.
  
  
  "Što ćeš učiniti? Hoćeš li da provedeš jedan od tvojih zasluženi odmor u inostranstvu?" To je ego je način da mi kažeš da je on mi je dao par tjedana slobodno.
  
  
  Pogledao Tara i pomislio na Rivijeru. Ili Tahiti. Da, pustom ostrvu bi bilo savršeno za nas. "Možda," rekao sam.
  
  
  On je nastavio. 'I ti. Gđice Bennet? Zaslužuješ par dana slobodno, takođe. Moramo se pobrinuo da Peter prima odličan je stalo, ali možete da trošite svoj praznici zajedno. Vas dvoje.'
  
  
  On je prešla u višu brzinu.
  
  
  'Peter?'Joj,' okrenuo prema njoj.
  
  
  Pogledala me je pravo u oči. "Peter Hansen," rekla je tiho.
  
  
  Peter Hansen, ranjene heroj. Čije ime je pomenuto u laboratoriji kad upozorila me je da bude oprezan. "Moj muž," ona je zaključeno.
  
  
  Za nekoga ko nema puno vremena za takta, Hawk je napravio velikodušna gesta. Čist je grlo, ustala, i otišao u hodniku.
  
  
  Tara pogledao me je, nažalost. "Volim ga," ona je rekla. — Ne mogu da ga ostavim. Ne bih to učinio ni da mogu. Ali, Nick, voljela sam te volim tako mnogo. Posegnula, uhvatio me je, i držao me je blizu. Joj, izgledao na njenom licu. Po poslednji put. Te predivne zelene oci, one kestenjasta kosa, i one glupe pjegava da su još uvijek tamo. I ona, mislio o tome kakav život bi ona imala za jok. Sigurno i dobar život gdje je sve ostane kao što je i nikad se pretvara u noćnu moru. Život koji Ay nikada ne bi mogao da joj obećam. Život nikada ne bi mogla živjeti. Život je vjerovatno ne bi želio.
  
  
  "Možda je bolje, na neki način," rekao sam. "Bog će me voleti za pričaš gluposti."
  
  
  
  
  
  O knjizi:
  
  
  Jednom davno, bio publikaciju posvećen eksperimente: uzmi tijelo mobilni od nekoga, to razvije u redu uslove i dobiti duplikat ta osoba. Dvojnik će biti identične je u izgledu, to će biti identične u sposobnosti.
  
  
  Nick Carter mogla da verujem, ali emu morao kad je naišao tako "klonovi" ili identične dvojnika. U ovom slučaju, one su dvojnika genija ubojica, samo sa jednim ciljem na umu: da zastraši Kongres, Senat, a za Predsjednika Amerike, i podređeni ih da im salvo. I tako kontrolu svijet politike iz različitih gledišta.
  
  
  Nick Carter mogu uništiti koliko PBXs god želi, ali to je besmisleno. I dok NAS, senatori ubijaju, Carter je radio svoj beznadežno posao: zaustavimo proizvodnju PBX i eliminiše jedini pravi ubica.
  
  
  Ali ne može svako branch biti pravi muškarac?
  
  
  
  
  
  
  Sadr
  Poglavlje 2
  
  
  Poglavlje 3.
  
  
  Poglavlje 4.
  
  
  5 poglavlja
  
  
  Poglavlju 6
  
  
  Poglavlje 7
  
  
  Poglavlje 8
  
  
  Poglavlje 9
  
  
  Poglavlje 10
  
  
  11 poglavlju
  
  
  Poglavlje 12
  
  
  Poglavlje 13.
  
  
  Poglavlje 14
  
  
  Poglavlje 15
  
  
  Poglavlja 16
  
  
  Poglavlje 17
  
  
  Poglavlje 18
  
  
  Poglavlje 19
  
  
  Poglavlje 20
  
  
  Poglavlje 21
  
  
  Poglavlje 22
  
  
  Poglavlje 23
  
  
  Poglavlje 24
  
  
  Poglavlje 25
  
  
  Poglavlje 26
  
  
  Poglavlje 27
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Horor od leda terora.
  
  
  preveo Lev Shklovsky u znak sjećanja na svoje izgubio sina Anton
  
  
  Originalni naslov: Led Zamku Teror
  
  
  
  
  
  Prvo poglavlje
  
  
  Već je bio mrak iznad srednjoj krov i oko drveta. Sjenke gurnuli preko isprepleten lišće, zgušnjavanje paru zavesa depresivno Savchenko da se prosula sve. To napravio sporo, iscrpljena osjećaj imao sam i gore. Jedan neumoljiva sila vreba u džungli — velika pijavica koja crpi energiju čak i tvoje volje za životom. Ova moć je radio na mene, za dan i po. Ona je pozvala me je da je prestanem i lezi, samo odustati i pustiti te đavolski horde insekti me dokrajčiti za dobro. Nit Nick Carter-super agent AH, Killmaster N3. I njen glas došao u ovu paklenu uglu Nikaragvi zvao Komarca Obale. Ironično ime ove niske, seksi poput područje nije uzeta iz ove đavolski insektima, ali od Indijanaca-komarca .
  
  
  Međutim, on je očuvala jer je znao da je imao do svog odredišta prije mraka. Skoro neprobojna rastinja imao kasni me dovoljno dugo. Morala sam da raščistim svaki centimetar džungle sa mojim mačeta. Zakleo i skoro sapleo kao masa zelenila ona bi samo prestani poleteo je opet.
  
  
  On je bio kopa u debele blato skoro osušenim tok, jedan od hiljade potoka da meandered ovdje kao kapilara. Kao njen carapace trljao na njega, ljigave, ljigavi stvorenja počela da se popne na ustajale blato. Znoj jadnom dućanu niz lice, sva moja odjeća i ruksak. To je kao da trake u moj ruksak isjekao u ramena.
  
  
  Juče rano ujutro, SREDNJE patrolni brod me ostavili kod Laguna de Perlas . Odatle otišla sam jugozapadu, otprilike paralelno sa Tungla Rijeku.
  
  
  To je decembar, tako da nit kišne sezone. Bio sam zahvalan za to. Padavina variraju značajno u Nikaragvi, ali Bluefields na Karibima obale dobije 750 cm godišnje. U julu ili augusta, mog puta, koji je već potpune bede, bio bi potpuno nemoguće.
  
  
  Nema puteve u ovom uglu. Web kičma je Panamericano na drugoj strani zemlje. Nacionalni željeznička mreža je četiri hiljade, i pedeset kilometara dugo, i uglavnom se nalazi na pacifičkoj. U svakom slučaju, on nikada ne bi se usudio da ga koristim, kao što je on, ne bi se usudio da se pojavi na jedini put u blizini. Bijeli stranac bi primijetio i verovao, a to bi bila katastrofa u ovom kritičnom trenutku.
  
  
  To nastavila je putovanje kroz svijetle boje za ovo nestvarno sumrak svijet istočnoj platoa, u greben vrhunac. Najviši vrh tu je manje od dva hiljada metara, i prosecna visina je sedam stotina. Na drugoj strani planine pasti na plodna plato, ravnice i jezera. Na ovoj strani, međutim, to je džungla-pokriven majmune, beskrajno liniju štetočina-pokriven drveće, gustom mesnate bilja i gljiva. Veliki lozu twined oko drveća i grana; smrdljivi buđava i tamno moss pokrivene zemljom. Tamo je bio jak smrad trulog vegetacije svuda.
  
  
  Postepeno na uspon postala veca; vesla postao oštrijim i chasms dublje. Klisure su receptacles za kaplje kišnice, i ovde ustajale močvarama su leglo za milione neprijateljski stvorenja koja smatraj sebe moj specijalitet. Zrak je uvijek bio pun insekte. Žabe i manji sisavci se pojavio samo noću. Ptice se nisu stekli prednost kada, ali obicno sedeli visoko na drveću. Problematični, žabe, i stalno cvrkut ptice okupili su se pored vodopada. Tamo je bio jedan, veličine vrana, ali vrlo blještavi. Ona nam je zviždala pod prozorom skoro savršeno skali, a ni jednom nije ponavlja posljednja poruka. To me je izluđivalo. Pored insekata ptica i ludilo, i ja sam pretrpjela zmije i gušteri. Bilo je i danju skitnica kao smrdljiva guštera na zemlju. Bilo je i boa udavi u burrows i na grane, srednjih drvo zmije, i ljigave grabljivac zmije poput fanged divlji spearman . Ovde je domovina je smrtonosna zemlju koja je jedva istražena, ili zapisano, i to bi brzo proždiru svako ko je bio dovoljno glup da pokuša da stignem tamo.
  
  
  Za ostatak dana, on je ušao kroz zagušljiva dubinama, zaustavlja samo jednom za nešto za jelo. Bio sam siguran da ne bih to, ali kao što je tama pala, usporio do svjetla još uvijek dolazi iza nekoliko grebeni oblaka, naišao sam na veliki skup u Honduran palme. To je kao šuma, u šumi izmislio potpuno od ovih visok palme sa pernato ostavlja i prilično glatko gaće. Manji drveće smokvi odrastao među njima, okružen rojevi krvožedni komarci.
  
  
  Honduran skreće raste u većini džungli Centralne i Južnoj Americi, ali ovde skupa kao ovo je rijetko. To dokazuje da je ova oblast je jednom vaspitan, kao Maya Indijanci voće na drvo za proizvodnje nafte. Iako nije bilo lako smanjiti ovo drvo sa kamen sjekire, oni su koristili drva za svoje zgrade. U ovom području, ovo drvo cvjetala, i na kraju je to preuzeo zemlju koja je jednom negovala svuda.
  
  
  Od trenutka kada sam ušao u palm grove, otvorio sam polako i oprezno. Frank ispred bi trebao biti Pukovniče Zembla je štab. Od ono malo AH imao otkopali o misterioznom pukovnik i ego aktivnosti, znao je da je ovo dio šuma je dobro čuvan sa muškarcima, rakete, fragmentacija mine, i osjetljiva signal mikrofoni sposoban i najslabije zvukove.
  
  
  Ušunjao naprijed na sve četiri, učenje svaki centimetar na teren. Gurnuo kroz rastinja i skliznuo kao zmaj kroz stene. Namjerno je izabrao najtežih i neprohodne put. Ako životinja ili biljka napravio najmanji zvuk, ili da se setim, koristio ga je ego da krenu naprijed, utapa zvuk koji sam napravio. Ruksak je težak i zamahnuo okolo sa jedne na drugu stranu. Banka je bolno zatvorila oči, tako da sam mogla da vidim kako treba. To je ljut na mene još više kada obrisao sam njeno lice sa rukavu.
  
  
  U treninga kamp u šumi i polja koja su navodno je postavio minu iznenadjenja, to je bila praktična igru to je dao nam instruktori sadistički zadovoljstvo. Sve je bilo smrtno sam ozbiljan ovde, i on napet da nađem svakog savijena je trava, parče slomljen moss, ili gmizavca to mogao naći nigdje. To je otkrio za nekoliko mine i prošao je pored nu, bez dodirivanja. Sečenje žice bi bilo samoubojstvo. Upravo prije nego što je stigao do trag, signalni kablovsku ga našao. Mimo nim puzao je kroz nju, i našao signal čauru, koji je deaktivirao.
  
  
  Put je bio korov-pokriven put da prvobitno pobjegao iz Tungla Reku i otišao na sjever. Tamo je verovatno kanu pristati na dnu, i možda ima par snajperiste u žbunju, takođe. Trag sebe, naravno, bilo ispunjeno mine i druge zamke blizu Pukovniče Zembla je džungli skrovište. Pa, definitivno sam da nisam trebao da uzmem ovo pravo, uske put. Njena je nestala nazad u sjenci, i Stahl izabrala svoj put opreznije kroz grmlju. Tridesetak metara, na putu je odjednom skrenula i izbacio me van. On je pažljivo pregledao mali, moss-pokriven čistinu. Izgleda tako mirno sa mali krilati i sjajni leptire ples u prigušiš svjetlo.
  
  
  Otvor je sahranjen u moss sa ukosnica da se suoci. Ko god da je postavio ovo za nas nije uradio dovoljno profesionalno, jer je tu bio mali dio moss viri pravo na vrh. Sa moje lijeve i desne su debele hedges oko trnje. Nisam mogao da izbegnem to, u suprotnom, ja bih da se vratim i šetaš okolo, oko ovo mesto iz daljine.
  
  
  Pognuti nisko, on je slušao za zvuk. Nisam čuo da je i mislio o tome šta da radim. Dugi put može biti opasnije od čistina rudnik. Možda je zamka to nije eksplodirao kada si dodirnuo, ali to nije izgleda da odgovara Pukovniče Zembla karakter. On nije bio oko onih koji bi traći moje to je već bilo je nemoguće da se kopa da osigurajte prolaz.
  
  
  Gledao je preko ramena u džungli tamu iza mene. Predugo bi trajalo da se vratim, i u mraku nisam imao priliku. Ušunjao naprijed i pažljivo pokupio parče moss. Moj imela je jedan pritisak paljenje. Držao dah, obrisao ruke na njegovim pantalonama, i pretvorio paljenje prekidača. Nit je zahrđali i ručica se ne popušta tako lako. Konačno je to radio. Uzeo je fitilj, zamijenili nositi na moje, i zamijenio komad moss. Onda je potpisali opet.
  
  
  On ustao i odšetao pažljivo niz put, dok bi on mogao patka nazad u grmlje pored nje. Sakrio sam ga za ostatak mog puta u grmlju. Svaki detalj je potrebno maksimalnu truda. Našao sam još jednu od mina da se okolo i neke rakete. Rudnici su se raspršili kao što je bila gusto naseljena kao insekti. Konačno, izašao je u još otvoreni prostor. Nekoliko metara visok, koščati hill, bila gusto naseljena prekrivena rastinja i jezivi-pokriven drveće.
  
  
  Na prvi pogled, izgledalo je kao da piramidu-kao hill. Ali onda, on je vidio da je temelj je napravljen od slojeva umrežiti kamenje, i na jednoj strani je stepenice sa stotinama korake. Zidovi su bili pokriveni sa lijepa orhideje i druge epifiade to je bilo udobnije u pukotine od zidovi nego na grana drveća. Pogledao je u ruševinama drevnog Majanskog zgradu . Ovde je skoro nemoguće da je prepoznaš kao rad od ljudske ruke. Oni su postali jedno sa džungle koja je progutala ih hiljadu godina. Strukturi, izgleda da je dizajnirao kao hram, rose spektakularno preko dubine iz džungle, mračan i misteriozan u ovo udaljeno mjesto.
  
  
  Važnije od svog istorijski vrijednost je u svrhu za koju ga je sada koristi. Izvještajima od ovo je došao da nas djelimično i delovi su još došli do uha. Međutim, ako je naša informacija je bio u pravu, ove izolirane i naizgled napustio ruševine sadrži najnaprednija elektronske ratovanje je nezamisliv.
  
  
  Sve je počelo prije dva mjeseca sa nejasan radio poruku od našeg agenta u Oaxaca, Meksiko. Od tada, slika čudan genije koji sebe zove Pukovniče Zembla postepeno je razvio u Akademiji. On je izmislio nešto za klimatske promjene, i onda koristila ovo klimatske kontrole kao oružje. Ko je on bi koristiti ego protiv, i zašto, je nepoznato. Međutim, sve ukazuje na činjenicu da je imao dovoljno opreme u ovo Maya hram red velika kipuće džungli u ogromnu glečera.
  
  
  Za nekoliko dana, ili možda sati, on je planirao da to uradim: bez upozorenja, okreni Centralnoj Americi u jedan veliki Arktik pejzaž.
  
  
  Joj ego trebao zaustaviti.
  
  
  
  
  Poglavlje 2
  
  
  
  
  Skinuo sam ranac i pažljivo stavio ego na zemlju. Tokom mog dva dana put ovde, stvarno mi se svidelo. Dao mi je obrazovanje i sklonište, a ja sam se nadao je da će mi pomoći opet. Ono što sam morao da uradim sledeće je moralo biti učinjeno pažljivo i tiho. Sve sam uspeo da dovedem sa mnom je bio mali alatima da su momci u SJEKIRU laboratoriju napravio posebno za ovaj slučaj. Ego je bio u mogućnosti da ga vežem do pojasa, pa, ruke su mi bile besplatno. Moj suzavac je zalijepljen za moj članak, i štiklama bio je zatvoren oko ruke. Ostavio sam je moje Oružje. Sada sam imao 7.65-mm Chi-Com pištolj je korišten u Vijetnamu, zatvorena sa povišicu. Ima ugrađeni prigušivač i potrebna poseban metaka sa rimless čahure. To je daleko od Lugera: nije imao toliko energije, ali to je bio samo efikasna iz blizine. Pogotovo što ne možeš baš da staviš prigušivač na Lugerom. Ovo podnijeti još uvijek ne uklapa se veoma dobro u ruci, kao ja sam navikla na teži njemački pištolj.
  
  
  Mislio sam da uzmem mačetom sa mnom, ali ne bi mi trebao ego da idemo kroz ruševine jer nisu zarastao, a ako sam koristio nož, zvuk bi definitivno me odati. Dugo razlistalim nož bio dobar oružje ako imaš prostora, ali da će biti teško podnijeti u hram kao Lugerom. Pa sam je ostavio ego sa ranac i otišao na čistinu oko hram. Tu su vjerojatno još mikrofoni skriveno ovdje, nego u bilo studiju. Računao sam na osobu na monitoru da grešku me za zivotinju po džungli, jer alarm više ne izdate upozorenja. On je skočio i povukao sebe na prvo ivice hrama. Morao sam da koristim koren, lozu, i drvo stražu kao podršku jer nisam verovala da je raspada stepenice.
  
  
  Je skoro slijepo pada u zamku. Srećom, vidio sam malu rupu na visokom položaju u drvo. Čovjek koji je postavio minu istakao gdje je stavio projektil. To nije smjelo da se preselimo. Dugo mi je trebalo da se nađemo paljenje. To je bio mršav žućkasto kablovsku sa malim oštro šiljci zaglavljen u to. To je ispružio između dva drveća i potpuno nestao u lišće. Da sam nastavio dalje, to bi da seče moje meso je kao žilet. U isto vrijeme, pin bi probiti okolo teret iza stabla i stabla, i ja bi da idemo gore zajedno. Gostoljubivi čovječe, ovo je Pukovnik Zembla!
  
  
  Kabl pobjegao je i uvukla oprezno na. Svakih par metara, njena noga uhvaćen u vino da slušaj i ostalo. Onda je došao opet. Kao podršku, koristio reže i protrusions. Visoko iznad krošnji, vidio mjesec raste, to je pale svjetla.
  
  
  Jednom na vrhu, je prolaz između dva stene na battlemented ivice. On je ispitao krov, što je obično stan i pravokutni. Prednji dio je dovelo do stepeništa i nazad dio su bili duplo duže od strane on se popeo. Krov je bila čista i verovatno svježe kresnuo. U uglu na suprotnoj strani je neka vrsta kolibi, kao gomila ruševina.
  
  
  Da se u hram, morao sam da prođem kroz vrata na kolibu, jer nema drugog ulaza na krov. Dva stražara i helikopter stoji između mene i kolibi. Odin okolo cuvare naslonio na helikopter je sletanje. Još polako oklop zajedno gelender. Oboje su niski, zdepasti Mestizos, kao sedamdeset posto Nicaraguans, pola indijanska i pola Hispano. Nosili su na slobodi pantalone i majice i mekan antilop cipele. Izgleda da se dobro i nisam bilo kakav zvuk. Nisu obučene kao pravi vojnici, ali su je mogao da koristi svoje svjetlo automatskim puškama ako previše si se zbližio s njima. Ovi su bili Belgijski 7.62 mm NATO se FAL puške; jako lijepo i vrlo popularan kod Južno Amerikanci.
  
  
  Helikopter je Zvono Sioux 13 R, tri seater. Izgledala je malo kao veliki dragane sa svojim repom. To je bio pouzdan vuču to je bila korišćena od korejskog doba. U ovom od boga zaboravljenom mjestu, takva stvar je jedini način za transport u najboljem slučaju. Stoga, na krov hram je napravio pogodan za slijetanje. Hawke uzeo iz zraka slike koji je pokazao da helikopter je bio parkiran na krovu. Istraga je okončana tjedan dana je otkriveno da je helikopter nije službeni arheoloških grupe. To je kupio kroz nekoliko vrlo oprezni transakcije u vojsku depo u Mexico City. Ovo se dogodilo nekoliko dana po gradu je udario najjača snežna oluja u dnevnoj pamćenje. Nisam tako jaka samo za sebe, ali još uvijek dovoljno da podigne najgori sumnje u AH. Zato Hawk je odlučio da me pošalje ovamo.
  
  
  On je bio prvi od naših ljudi pogledajte ovo helikopter. Tamo je bio znatiželjan znak na vrata; zlatni sunce sa tri krimson linija na nen. To je kao da neko je isjekao ukras sa nožem, i metal je krvarenje. Pitao sam se šta to znači. Kao policajac prišao Liže, da je on primetio isto naljepnicu na dzepu.
  
  
  On stalno dolazi, lizao je i lizao, situacija je postalo komplikovano. Dva stražara su sada tako daleko da sam mogao da ih upucati u isto vrijeme od mesta gde sam sedeo. Ako ja pucam jedan, on će upozoriti drugo prije nego što mogu da se okreni i da ga pratite. Ako njena preselio rano, njen je bio uhvaćen između njih, međutim, ako njena je kasno, njezina bi je također pasti u zamku kao pacov. Tako nekako moram deaktivirati sa obije u isto vrijeme, i onda, bez zvuka.
  
  
  Čuvar stao oko nekoliko kamenje koje je palo sa ograde. Imao je hodao po krovu toliko puta da sada je bacila malu kapu Ne i gledao je lutao preko ograde, njegova puška bacio ga preko ramena. Ponekad, on cak i ne trudi da odgovoriti; nešto što čak i trčanje pas radi. Prvi uslov je da ti treba uvek da znam šta se dešava oko vas, zato što je tvoj život zavisi od toga. To će koštati emu svoj život.
  
  
  On stavi nož u ruci. Imao sam ušutkan pištolj u drugoj ruci. Sjena potpuno progutao me. Ona je bila jednom komadu sa kamenjem. Predmeti su ponekad teže je vidjeti u sumrak nego u mrak, i ne mogu da garantujem za to. On stalno dolazi, lizao je i lizao. Njen dah uhvaćen u njenom grlu... Odjednom se njegov ego mogao da vidim ga više. Verovatno je hoda okolo i neke pao kamenje opet. Za trenutak, bojala sam se da će me videti, i ja sam se sakrila u zaklon. Onda, krajičkom oka vidio sam je ego noge. Tako da je on još uvek ne zna da sam bio tamo. Sada joj ego čuo disanje i šuštanje joj ego pantalone na krovu. On izbrojao do tri, i skočio.
  
  
  Na del sebe, moja glavna briga bio čuvar u helikopter. Ona mora da bude ovde u prvi, i koristim ostatak ih kao štit. S obzirom na daljinu, ego je nepredvidiv reakcije, i činjenica da mi nije bilo dozvoljeno da praviš buku, on je bio najveća pretnja. Ona je brzo upucao dva puta. Prvi hitac pogoditi emu u prsa, a drugi u vrat. Bez i jednog zvuka, on je pao i udario u krug čelična stuba helikopter. Sve zavisi od moje čizme više buke na stenama od pucnja oko moj pištolj.
  
  
  Koristio ju je štiklama da udario drugi čuvar u bubrege. On očekuje da ga zamrznem kada je vidio svog mrtvog prijatelja. Ali on je reagovao kao pantera. Sa instinktivna pokret, okrenuo se saginje. Nakon toga, sve se to dogodilo u mutno.
  
  
  Ako je pravilno obučeni, trebalo bi da koristi svoje oružje sada. Ali u tom deliću sekunde, reagirao na način nije očekivao. Sagnuo, ispala ti njegovu pušku, i uzeo nož komandosa da se petlja sa pojasom. Navikao je da se borim sa njim. On naučio kao dete. Da ga, pištolj je bio samo nespretan komad željeza.
  
  
  Očekivao sam da izbjeći njegova puška, ali dugo cijev od PREKRŠAJA je puška zalupila vrata na zglob, poslati u štiklama leti oko ruke. Nakon toga, sve je munja brzo. Puška je pao na zemlju između nas. Moja desna ruka je otišao sa pištoljem. Ego je lijeva ruka rastegnute da primi udarac. Ego je desna ruka sa osam centimetara hladnog čelika usmjereni u mom životu. Moja lijeva ruka je zgrabila ego je zglob i drkao mu ga vratiti. Bio mi je okrenut leđima, sada, i on je mogla da se pomerim ruku koja držao nož. Otvorio je usta da vrištim. Pritisnuo svoju desnu ruku ego je lice i stisnuo dupe od pištolj između ego je zube. Udisao je i pokušao da twist daleko. Moja lijeva ruka je pritisnuo, tako jako da je morao sam da savije leđa. Udario me u bradu i pokušao do mog lica, i oči sa svojim slobodne ruke.
  
  
  Emu stavi pištolj u usta i drkao na njenu ruku. Nešto pukla. Ego je ruku otišao predstavu, i nož pao kroz ego je slab prstiju. Moja lijeva ruka je bio iza vrata. Pokušao je da se povuci ponovo. Bez uspeha. On nam nije dao zvuk kada mu je vrat slomio.
  
  
  Ona je gurnuo beživotno tijelo iz sebe i uzeo nož. Kada me je čuvar se srušio na zemlju, njegova meta je pod čudnim uglom, i on je već bio trči prema Dan. Unutra je pokušao sam uskim stepeništem. Na velikom krevetu oko sapodilla drvo, i rezbarije su dalje, jasno vidljiv i jedva da je pod utjecajem vremena. Kameni zidovi su bili pokriveni sa bas-olakšica, boja koji je stajao u svjetlo električne lampe na plafonu. Bio je i neki svetlo dolazi kroz mrak krovovima ono što je nekada bilo prozore i sada su izumrli sa zelenim paučina.
  
  
  Na pola puta uz stepenice, on je oklevao. Nismo čuli ništa od gore, od ispod. On udar njegov nož, pokupio kamen i bacio ego dole. On je odbijen od kamenja. Bio je samo jeka. Nastavio je na putu s pištoljem.
  
  
  Izašao je na platformu sa skočila krov i hodnika koji skrenuo je levo. Nadalje, sve su nedavno promenili širom sa beton i čelik grede i aluminijuma. Lampe još visio sa plafona, kao niz Božićno drvce svjetla, ali pored njih je bio metal klima cev sa rupe svakih nekoliko metara da hladan vazduh napolje. Od sada, Maya Stahl hram je ništa više nego školjke, oklop od Pukovniče Zemlji ultra-moderno strukture.
  
  
  Na drugom kraju hodnika je čelična vrata koja ne izgleda kao čvrst kao što su sef vrata. Nema zvuka za nas. Vrata postavio imao je otišao bravu sa crvenim podnijeti. To je moguće da su vrata bi se otvarala, kad pritisnem dugme. Ipak, vrlo je vjerojatno da nekoga na drugoj strani će dobiti signal da otvorim vrata.
  
  
  On stavi uho na hladnog čelika. Nisam čula da joj je prvo. Onda sam čula nizak tuču da osjećao sam se, radije nego čuo, zajedno sa cudno, onesvijestiti kukaš za generatore. Pogledao bravu. Po alat, izvadila žica: alat sa proljeće da automatski čini iglu skok između dijelove bravu i tako se slama ego. To je jednostavno, i za to je trebalo dosta iskustva i strpljenje da ga koristi. Nakon tri pokušaja, vrata su se otvorila. Njena uvukao u brzo i tiho, kao mačka. Hram je izgledalo je tiho i napušten. Vibracije povećan, puni sobu sa zvuka tuču od moćan izvor energije. Otisao sam pravo zvuk, jer sam znao intuitively da je izvor ono što sam htela. Moj shaggy korake je zvonio, na težak beton. Drugi hodnik, druga stepenice, drugi hodnik, i konačno drugi čelična vrata, iza kojih je buka čak i glasnije nego prije. Koristio je žica opet i stao oprezno unutra.
  
  
  To je bio niski sobu sa reda neonska svetla. Na obje strane su čelični kabinete sa šaltera, senzori, a reda kompjuter zavojnice iza stakla. U centru je centrala skoro i pol metra sa nezamisliva broj dugmad, žice i potentiometers, pod kojima su bile tacne sa besmislenog natpisa za mene: Labion. Indeks, countercurrent spoj, i cataridin Faktor. Moć za ovo elektronskih uređaja je dopremljena preko kabl toliko mutni kao i moja ruka i pobegao preko poda do uzdah prekidač na drugoj strani. Tamo su bila vrata u blizini, i piskav vrištala iz elektrane mogla čuti od tamo. Ali ja nisam zainteresiran. On je bio tamo gdje treba biti. Otišao je do kompjutera ormara i gurnuo rotary zamenimo panele naprijed.
  
  
  Zavojnice tanak kao springsu, tranzistora, i sastavni okrilje papire blistala u svjetlo. Poe je uzeo poliester sprej mogu to je izgledalo kao pravi sprejom za insekticid. To je poprskao se na opremu sa transparentni sloj korozivan rastvor kiselinu. Dakle, očistio sam sve u ormariće i zatvorili ploče opet kad sam bio gotov.
  
  
  Kiselina je izum SJEKIRU laboratoriju . Bombu možemo uzeti dio predmet kada je okupljene, ali verovatno ne baš sve, i sigurno ne svi važni delovi, osim ako nije koristio mnogo eksploziva da cijeli Maya hram je bio uništen. Međutim, odjednom uništenje hrama možda manje prijatno međunarodni posljedice.
  
  
  Onda, tu je logistička problem od kako da krijumčariti nešto tako teško. Takođe postoji opasnost da je bomba će biti pronađen i deaktivirao sa mnom. Kiselina mogao biti otkriveni, dok nije bilo prekasno, i to mogao biti otkriven nakon što ga je ubio. Čak ni autobuske bi nestao, ostavljajući nas pojma šta se dogodilo nakon što sam otišao.
  
  
  On je pažljivo poprskao opasne tvari svuda. Par sati i kiselina bi jeo kroz sve. Delove istopila, kablovsku veze raspušten, i izazvao kratki spoj u metal stanovanje. Dok sam se vratio u džunglu sigurno, Zembla metode će biti trgajući svoju kosu. Do ponoći, svaki komad opreme je sređeno je smanjen na gomilu metala. To bi nam diplomata vremena da se Nikaragvi i Organizacija Američkih Država da to istraži. Sabotaža je bila moj jedini posao. Kada završim, svi će se smijati tome. Osim Pukovniče Zembla.
  
  
  On je završio sa kompjuterima i poprskao u centralu. Odjednom, su se vrata otvorila i dva tehničari i čuvar je ušao. Moj smisao za iznenađenje je dobar kao i moj šok. Metode — mislio sam da su metode, jer oni su u belim mantilima i nosim papire su nenaoružani. Grej-obučene zaštitar imele Rosi je Brazilski .38 revolver u hip futrolu. Razvili su ego na svoje, koristi Smith & Wesson, i imala je četiri inča mozak. Zgrabio ego i vikao, " Altu."
  
  
  Ipak, nisam hteo da stojiš mirno. Sve što je on imao vremena da uradi je da rip samouništenje striptiz iz balon i baciti ego u veoma mračan kutak. On je ciljao i pucao dvaput. Čuvar je vrištala u bolovima i sklopili u njegovo grlo. Je onako bulje u ego revolver prošlo je preko glave bez udaranja ništa. Čuvar je pao protiv kabinet je iza njega. On groaned, grebao po metal, i polako spušta na zemlju.
  
  
  Skočio je do vrata i naleteo na dva tehničari koji su očito nakon stražar je naređenja i da si stajao i dalje. Ovo me je odveo na counterweights. Osjećao sam se nekoga po majicu. Tijelo joj postavi 360 stepeni da pobegne od ego je trikove. U tom trenutku, više stražara požurili u. Onda drugi tehničar bacila na mene, pognute glave, i nasilno je gurnuo me nazad u sobu.
  
  
  Stražari požurili u mene. Jedan šaku me uhvatili u stomaka i druge u vilicu. On bili prestrašeni onim. Pokušao je daha i otpustio prošle dva metka u napadača. Imao sam zadovoljstvo da slušam jedan plakati. Grad od šake i čelik je pao na mene. Pištolj je bio u nesvjesti oko ruke. Bili su jaki, energičnim borci. Ako se otarasite jedan, druga dva smatraju se u svoje mesto.
  
  
  U ovu zbrku, odjednom sam izbacila teško u prepone. On zavaljen u bolovima i pao na betonu. Čizmu udario me je u srednjoj. Pola-utrnula, on je došao po nju, našao sam je nogu, i povučen. Čovjek je pao između ostalog, vrišti. Sada je možeš dobiti njegov nož.
  
  
  Seckao sam sve oko mene, i ja sam osetila nešto toplo prskati na licu i rukama. Moj nož bio previše klizavo za moj ego držati. Čuvara riku čuo. Ovde je previše, i ovde je još uvijek stižu. Bio sam udario i pogodio s guzice od pištoljima. Neke od njih je imao oružje, i pokušali su sve da me udario sa njima. Ovde čizme su bile sve moje ranjeno tijelo. Vriske odrastao slabiji i više nejasno: magla od sjenke i glasove. Pištolj je otišao. To je kao dinamit optužba eksplodira u donjem sobu. Imam nejasno osjećaj da je ubijanje napad je prestala. Stražari su stajali u pažnju, teško disanje. Čovek stajao na vratima, polako spušta Kolt 357 Pitona. Iznenađuje, pucanj je odjeknula u sobi. Bio je obučen u iste uniforme kao i ostalima, ali njegov ego-vozio ponašanje je izrazio povjerenje i autoritet. Lice mu je mršavo i oštrim. Njegov ispupčene usne su se bandit brkove, i Hans Emu je aquiline nos imao pogled pticu grabljivicu. Stajao je ovde kao opušteno, ne interesira posmatrac, ali njegove oči su tvrda kao kamen.
  
  
  'Šta se dešava ovdje?'Šta je bilo?' pitao je veoma mirno. "Gospodine," rekla je jednog od stražara, " ovo smo našli Englez ovdje. On je ubio i ranjen je Juan...
  
  
  "Silencio". Čovjek je uperio pištolj u mene. 'Dođite sa mnom.'
  
  
  Ispao mi je nož i karte za moje noge, moje mišiće da vrišti u bolovima.
  
  
  
  
  Poglavlje 3.
  
  
  
  
  Njen je bio u mračnoj pećinu. Jedan svetac je pravim svoj put kroz pukotinu ispod debele drvena vrata. Tavan je bio jako mali, ne veća od veliki ormar. Tko zna tko ili što je nekada bio unutra. Barem sjedio je tamo, u sred prljava nered. Mora da je negde ispod hram, za korenja drveca i biljke imao probio kamenje, ali izgleda da je tako polako, da su sada drži zidovi zajedno.
  
  
  On je naslonio na kameni zid, stenjanje, golog i bespomoćan u truli zrak, nestrpljivo čekaju za šta će se desiti slijedeće. Bio sam našao, pretražili, i sve je bilo oduzeto. Kao moj suzavac i moj sat.
  
  
  Istraga je dovelo do osobe, čije ime i poziciji ne znam. Nije pitanje me. Ego riječi su ograničene na nekoliko kratkih naređenje da me ili dva ego-u pratnji stražara. Ophodio mi se s mirna, uobražen prezira to te razljutilo me čak više nego da je bio sadistički. On me je ostavio ovdje, i koliko mogu reći, on bi je zaboravio.
  
  
  Sat je prošao tako polako, da sam skoro izgubio razum. Proveo sam dio mog vremena razmišljajući o moj bijeg planove. Nema Ovde. Ostatak vrijeme, mislio sam o korozivne kiseline, kako polako, ali stvarno, zajedno sa Zembla je opreme, to je jeo moj život. Svaki drugi približili su me na trenutak kad je proces uništenja će biti primijećen, i onda bi definitivno ne dozvoli mi trunemo ovdje dalje.
  
  
  Zvuk munju na drugoj strani vrata prepao me. Vrata creaked otvorena. Moj detektiv vratio se sa dva nervozan stražara. On je bacio moje hlače na mene, onda je naslonio na doorjamb sa zrak na neobavezno, ne interesira posmatrač.
  
  
  "Obuci se, amigo, i da ćemo ići na zabavu s dame."
  
  
  'Gdje?'
  
  
  "Umukni. Uradi kako ti je rečeno.
  
  
  Čekao je dok sam imao prefinjena moj otkopcane pantalone, onda pokazivao jesam mi je da je izbacim iz imaš mobilni telefon. On je popustio u svjetlu je nezaštićen sijalicu u hodniku, i malo je oklevao da mu ležajeva. To je izazvalo stražara da me bockaš sa cijev. Uzeli smo drugu rutu nego što smo došli, i upoznao nekoliko vojnika i tehničari koji me gledao s mješavina gađenjem i radoznalost. Hodali smo na dok kroz dugo, golim zidovima hodnike, gore i dolje stepenicama. Svi su bili tako slične da sam beznadežno izgubio u lavirintu. Konačno smo došli da širok hodnik, koji je otvorio u druge hodnike, tako da je izgledalo kao da smo dostigli osi volan sa duhova. Ovaj hodnik se brzo pretvorile na veliki centralni hodnik. Većina bilo je mračno od sjaj iz iza damask zavese da se petlja u krug sa plafona. Tamo je bila jedna jaka mjesto formiranje bistar krug u sredinu. Zidovi su obloženi skoro na sve strane sa police za knjige. Debele kože-vezan folija je stajao pored lišća letke. Zid ispred koja je stalno bila je napuštena, osim za veliku misteriozna naljepnicu to uvijek hung visok i iskreno u sredini. Zlatni sunce je sijalo na sceni gde je instrument konzolu sjedio, gledao kao da je nešto podmetnuto. Pet ljudi sjedili u krug oko jok.
  
  
  Bile su dvije sredovječni muškarci tamo. Jedan je imao meta kao ćelavi kao bilijarske loptu. Drugi je sa licem da, na prvi pogled, su se sukobila sa zalupila vrata. Jedna od žena je kratak i debeo, sa teškim, nespretna prsa i oštrim, prodoran agata oči. Drugi je bio mlađi i malo bolje se prikazali. Izgledala kao da joj je dosadno.
  
  
  Treća osoba je osoba veoma drugačiji od drugih. Sjedio je među ženama na konzoli u spektakularan crne kožne stolice. Nen je nosio svjetlo bež i spa odelo sa plavim šal od kašmira. Nagnuo na konzoli, podizanje lakat i drži moj alat u njegovoj ruci, jer ako me pitaš da pogledaš ne. Gledao me ravno u lice sa mudar i tužan pogled u očima.
  
  
  To je bio mali i okretan. Ne starac, ali godina imao ne poštedi ga. Duboko linija na licu i krugove ispod očiju izgledalo je da je bio pijan u njih, briše sve tragove mlade ili guilelessness. On nije bio kao mi, ili bilo koga drugog bih ikada vidio ga. Originalni zakrivljeni nos, čelo linije, i čvrsto pod pritiskom gornju usnu dao rasni Maya. Emu nije potrebno da vam predstavim sebe. Naletio je na neviđeno, Pukovniče Zembla. "Izađi van, senjor", rekao je. Ego je glas je bio visok i oštar kao mač.
  
  
  Taj pištolj me je gurnuo naprijed.
  
  
  Ona stoji u sred zaslepljujuće snopom svjetla, i za nekoliko dugo minuta nitko ništa nije rekao. Zembla nije potez, ali drugi pomerio uneasily u svoja mesta, učenje mi zategnute oči. Oni nisu kao čiste krvi kao ovde vođa, ali Maja krv ostavili na ovde je dobro obojano lica.
  
  
  "Pretražili smo sve dva puta," Zembla rekao na kraju", ali nismo pronašli sakrio eksploziv nigdje.
  
  
  Nije rekao ništa.
  
  
  Slušam je, " to je rekao. Ego je glas je prividno prijateljski. Gurkanje pištolj u leđa nije kao da se na sve.
  
  
  Nisam ga ostaviti za nju, " rekao sam.
  
  
  Možda, " rekao. On je pretvorio moj alat naopacke tako da je njen sadržaj otkotrljao preko konzolu tanjir i uzela moj mikrofilm kameru. "Došao si dugo i teško put do slika, gospodine", rekao je. Fotografija je samo drugi dio moj zadatak. Trebao sam da uhvatim kao i mnogo opreme moguće na filmu, ali tek nakon što sam imao priliku da iskoristi moje sprej. Hawke je isključiv o tome. Uništenje došli prvi. On mogao pomoći, ali osmijeh, iako je osjećala neugodno i nervozan, kao da je tigar njuška zamku.
  
  
  Odjednom Zembla bacio moje stvari na zemlji sa oštrim pokret njegove ruke.
  
  
  'Ko si ti? Kako ti je ime? Šta ti radiš ovde, uopšte?"
  
  
  Njena, on ramena stresla. "Ime mi je Nick Carter - a ti znaš zašto je ovde. Da si imala razlog da upoznaš svoje ruke prije sekunde.
  
  
  "Carter..." rekao Je ime pažljivo. "Mislim da se sjećam nešto o njoj.".. Da! Glasanje je to! Kubi 1969 i Čileu prošle godine. Pa, pao si u ovo vreme, Gospodine Carter.
  
  
  "Možda si u pravu," rekao sam, da ga gledam. Moje oči stalno kreće naprijed i nazad, pokušavam da nađem slaba tačka u Zembla, u drugom četiri, ili u čovjek i stražara koji stoji između mene i mraku koridora. Nema bijega opcija za nas. Zembla izgledalo je da je smisao mog raste nelagodu, a on je pusti da na kratko, oštro se smijati, i rekao: "Smiri se. Nećemo ubiti, a ti ovamo.
  
  
  "Čekam ceremoniju gde će iščupati moje grudi i iščupati dolar."
  
  
  — Moraš priznati da je zaslužuješ to, Gospodine Carter. Oni su bili dobri ljudi, koje si ti ubio. Ali moramo smisliti način da te iskoristi za sebe, i dok nećeš moći da slikam to, postoji šansa da ćete biti u mogućnosti da nam je, ono što ćeš vidjeti. Usput, samo iz radoznalosti, zar ne izdaju vam pokazati put ovde?
  
  
  On ramena stresla opušteno opet. "Slušajući sve oko hotela, i sve je puna".
  
  
  — Već sam se bojala za to. To je samo uz pomoć izdajica da si u stanju da prođe kroz moju odbranu pojas. Samo jednačine ne mogu riješiti da li je to ljudska nepredvidljiva. Ne mislim da će mi smetalo nakon večeras.
  
  
  On nije znao koliko je on bio. Ali iz drugih razloga nego što je on mislio. I kad bi znao istinu?.. Pogledao sam okolo, opet i progutala. To je bila zamka, grobnica. Čak i nemilosrdan svetac iznad činilo se da zrači opasnosti.
  
  
  "Nakon večeras," Zembla nastavio, " neće biti... Ali verovatno već znaš sve o moj mali instalaciju ovdje!"
  
  
  — Samo mislim da si najveći frižider u svijetu."
  
  
  "Ne baš," on chuckled. "Ja sam samo da obavim neke izmišljeni planinu. To je, koristeći radio valove da se pretvaram da šuma je tamo, projektuje svu svoju imovinu da bi zrak strujama od troposphere. Ovo treba da se dogodi na visini od oko 15.000 noge za to da pada sneg. Naravno, niko nece videti ove radio talase, i avion jednostavno mogu letjeti kroz njih. Samo klima ce misliti da je šuma!
  
  
  "Kao što si mislio, u Mexico City?" Pitao sam sourly.
  
  
  Pa, ti si primetio! To je bilo, tako da govoriš, eksperimentalna prijenos. Tada, moja koordinacija poena su samo nekoliko milja u predgrađu. Ali ovaj put će biti u stanju da pokrivaju većinu Centralnoj Americi...
  
  
  - Koordinaciju poena?
  
  
  Ego prekinuo je. 'Šta misliš?'
  
  
  To će ti biti jasno da ne mogu proizvesti radio signal sa talasnu dužinu širokim kao planina. Treba mi za projekat niz poena, ili, recimo, linija sile taj formular konture planine preko područje sam odabrala za ciljeve. Veoma precizni proračuni su obavezni da odredimo gde da mjesto pojačanje predajnik da su u pravu proporcija da matematički glavni osi dijagram."
  
  
  "Moji pomoćnici,"je dodao, klima glavom u četiri iza njega," jedno za praćenje podršku stanicu u svojoj zemlji."
  
  
  Grlo se osjećao suv. — Ali to osovine, centar oko koje sve se vrti, je ovde, zar ne?"
  
  
  Da, naravno.'
  
  
  Pola nje disao predahnuti, drugu polovinu prokleo ego je lukav.
  
  
  I šta će biti posle vas pokriti sve sa snijeg?
  
  
  On se smijao enigmatically. "Onda dolazi trećeg Maja carstvo."
  
  
  Bio sam zatečen kad mu megalomanije udario moj mozak u punoj snazi. Onda je pukla, " Zar ne previše daleko na jugu za to?"
  
  
  Ovo je zapravo u smislu da kolevke naše civilizacije bio smješten u Dukatan. Ali prva dva Maya carstva produžio dalje na jug." On je dodao oštrim smijati, " Nikad ne zoveš Yucatecan Meksikanac. Naša istorija zavadi sa Asteci i dalje postoji, iako imamo isti Teules, oni su isti kao strašilo je Pernati Zmaja Kukulkan.
  
  
  Okrenuo se i uperen u osvijetljeno sliku od nekoga. "Podseća nas nen."
  
  
  "I crvene linije?"
  
  
  "Su nas podseti ko nam je pravi neprijatelj. U iz 1519, Kortez ubio Maja u Tabasco i onda je urezao tri u drvetu. U ime Kralja Charles sam iz Španije, on je preuzela našu teritoriju." Zembla pogledao me opet. "Ti si naš neprijatelj, Carter. Vaša vrsta je okupirala našu zemlju za pet stoljeća, i prisilio nas je da zivim u siromastvu.
  
  
  — Onda šta ćeš da uradiš, Sam?" Sa ovaj uređaj, te će jer čak i više siromaštvo. Sve će se zalediti. Gume, banane i vrijedna drvo vrsta će umrijeti od frosta. Kafu i kakao će biti uništen. U industriji će biti uništen. Cijeli ekonomiju Centralne Amerike će biti uništen preko noći."
  
  
  Mahnuo njegove ruke, kao da je emu imao dovoljno za insekta. "S obzirom na prirodni resursi, naša zemlja je skoro nevin. Mali dio koji je razvio je bio ispražnjen od kapitalista eksploatacije. Životi će nam se ne menjaju, jer mi još uvek patila od gladi i siromaštvo. Kada ovo završi i vi gringosi su otišli, mi ćemo izgraditi našu ekonomiju, ali samo za sebe. Možeš reći da sam pravi Centralnoj Americi privremeno neprofitabilne."
  
  
  "Misliš nenastanjena.
  
  
  "Neprofitabilne, nenastanjena, za imperijalističke se svodi na istu stvar."
  
  
  Ovo je besmislica. I lokalci ne slažem sa tobom. Zašto ne bi upozoriti ih, Pukovniče? Barem onda mogu da se pripreme za hladno.
  
  
  "Moraš biti realni u vezi ove stvari. Tko bi vjerovao u mene? Nije partizana. Njen inženjer je Sizov. A što se tiče ovog pukovniče, ovo je počasni čin me podario do Arkansas Konfederacije Milicija za usluge jednom donesena. Da sam vjerovala sam da će biti dovoljno jak da bi odbio napad, Gospodine Carter. Kao da si dokazao, njegova ranjiva. Vi bez sumnje shvatili da se to mora čuvati kao tajnu dok moja moć može prevazići. I da odgovorim na tvoje otvarač pitanje: to je razlog zašto sam uživo, stotina milja od Jukatanu, u ovom pusta dio Nikaragva.
  
  
  Ali, hiljade ljudi će se sastati sa svojim ljudima, patiti i umrijeti."
  
  
  Pretrpjeli smo već stoljećima. Mi smo ogrezli protiv uništava prirodu. Možete reći da smo se kao trska. Luksuz, i izobilje napravio tvoji ljudi meko i slab. Da, ljudi će umrijeti, nažalost. Ovde Ali ce biti mnogo manje nego ako je to bio prokleti revolucije. Ljudi uvijek mora umrijeti za druge da žive. Zar ne vidiš? Izuzetno je važno da ti prvi stvoriti svoj vlastiti planinu i to samo obavijestiti otvorenom bazen za vaše potrebe."
  
  
  Šta će se desiti ako vaši zahtevi ne prihvatio? Hoće li tvoj odašiljače nastaviti da radi i donesite sve nazad u ledeno doba?
  
  
  Ovo je bio naš san, dugo da prestane. Godinama smo sanjao o danu kada možemo žnjeti što smo posejali."
  
  
  Uprkos vatru ego govor, oči su mu bile savršeno normalno kada me je on pogledao. "Tog dana, je originalno bilo bi trebao biti sutra, Gospodine Karter, ali je jasno da mi tvoja intervencija je gurnuo naš raspored naprijed."
  
  
  "Za danas?"
  
  
  'Do sada!' Ego je prstiju pregazio redom od prekidača. "Naš smrtonosne žetve počinje sada!"
  
  
  Ne sada! Ne do prije par sati više prošlo ! Grizla sam donju usnu, samo da ne vičeš na njega kao alat došao živ pod ego ruke. Razmišljao sam o tri kanala to bi biti emitovan na ostale Centralne amerike zemlje.
  
  
  Dodajemo dolar sve je moglo biti ovdje, ali ovo dodajemo dolar je još uvijek kucalo. Bože, da li bi to kiseline nikad ne radi, takođe? Moj početni paniku je nestao. Palo mi je na pamet da se ništa ne može zaustaviti ovo nemilosrdna uništenje. Zembla je mogao da priušti da se smire za neko vreme, ali na kraju, njegove planove si osuđen na propast.
  
  
  Zembla protiv kao taksimetar registrirana anomalija, a Ego je ruka tresla malo kao on prilagodio čitanje. Ali ego je glas je apsurdno firmu i samouvjeren. On je govorio u istom nivou ton. "Znaš, Carter, bio sam spreman za tebe stići."
  
  
  — Da li si znala da ću doći?"
  
  
  "Oh, ne odmah, ali verovatnoća neka vlada šalje istrebljenje ekspert je prilično visoko." Izgledao je nestrpljivo na ples strelice na kontrolnoj ploci. Jedan po jedan, on se pretvorio u hit. "To je zato njen glas uzeo dodatne mjere predostrožnosti. Moj odašiljače radim nezavisno od jedni druge.
  
  
  'Koji od njih?'- "Zar nemate kontrolu nad ovim drugim poena?"
  
  
  'Da, naravno. Ja ću da ga uključim sa ovde preneti signal odavde, " rekao. Pobijedio u vijeće. — A ja ću se okrenuti nazad na ih na isti način. Samo onda će oni dobiti još radio puls.
  
  
  Osjećao sam se ljepljivo između mojih lopatica. "Misliš da kad oni su na, možeš samo da ih ugasi daljinskom kontrolom?"
  
  
  'To je u redu. Ovo je zaštita protiv sabotaža. Neka vrsta osiguranje za moju bezbednosti i bezbednosti mojih postrojenja. Ako je sve tu je uništena, i neka Bog blagoslovi idiot koji je pokušao da uradim to, šumu i dalje bi stvorio. Rezultat bi bilo katastrofalno.
  
  
  Pitao sam je u nerazgovetan glas ," kako to misliš, katastrofa?"
  
  
  Uništavanje jedan odašiljač bi bilo kao da uklanjanje jedan baton ispod šator. Šator će imati različitih oblika, ali i dalje stoji. Moji proračuni su veoma precizne, a ni ja ne volim da razmišljam o meteorološke šokove da bi se desilo ako moje polje je zakljucio iz counterweights na ovaj način. Da stvari budu jos gore, ako ova stanica je otišao okupljanja, ostali bi više neće biti u stanju da prenese signal. Sasvim je moguće da onda Centralnoj Americi će biti prekrivena sa snegom i ledom zauvek."
  
  
  Je đavolski istina ego je sudbina riječi me je udario kao udarac.
  
  
  "Moj Bože," vikao sam, gledajući ga, " ne počinji! Sačekaj! joj...'
  
  
  Glasno eksplozija odsjekao moje upozorenje u pola rečenice. Udario je zemlju. Dva stražara skočila na leđa. Skoro da su me još lomi, i stisnuo zrak oko pluca. Joj writhed i borio kao lud. Bez rezultata. Ovo dvoje su bili jači od mene. Satjerali su mi na podu. Čovjek je mišićave ruke cvrsto me stisnes. Težak, callused stisnuo ruku usta tako jako da mi zubi, skoro je prošao kroz moje usne. Glava joj je bila oslobođena.
  
  
  'Prestani! Nema...'
  
  
  Teško prstiju stegnuti oko moje rta.
  
  
  Moja vrišti zapelo u grlu. To je bio beznadežan situaciju.
  
  
  Zembla se smijao tiho. "Smiri se, gospodine . Već sam se okrenuo protiv drugih kanala, i koliko ja mogu reći, da je sve u redu ovdje. Sada su samo sinhronizuje.
  
  
  Sa joj suknju, gledao je bespomoćno, kao Zembla zamenio svoju četiri stanice u istoj talasnoj dužini. Njeno tijelo je počela da se trese, životinja mišića reakciju. Uopšte nisam sigurna da je on nju čekao da vidim što će se dogoditi. Ako Zembla je strategija je imao stvarno radio, moje manevar bi bilo kontraproduktivno. Preko mojih leđa ego se smjestili ovdje, to će nesvesno izazvati katastrofu da se nastaviti vječno. Posljedice će biti katastrofalan. Zembla pusti prst lebdi spektakularno preko velike dugme. "I sada moć struje." Nasmijao se zadovoljno i pritisnuo dugme svom snagom. Sergej nestane. Duboko u hramu, i diže mi se zvuk generatore bi mogao biti čuo. "Ja trebam više energije," rekao. Okrenuo nekoliko velike bradavice.
  
  
  Dobio je šta je tražio, ali na drugi način. Ranjiva okrilje papire očito nije preživio odjednom preopterećenje. Moj opasne kiseline erodirao ih previše. Buka od generatora je bio glasno i piskav, i smrad se pregrejala dijelove wafted kroz klima rešetke. Daleko, daleko, čuo sam kapi i pucketaju kao napetost pobjegao limitlessly kroz opremu sam radio sa mojim sprej. On bi mogao da čuje da se onesvestim, piskav vrišti ljudi zarobljeni u ovoj sobi.
  
  
  Samo Zembla izgleda da razumijem što zvuči, i smrad mislio. On mahnito okrenuo dugmadima, pokušavajući da ruke na nuli. Ali sada kada je postao na moć, to nije imalo smisla.
  
  
  'Ne, ne! To se ne može događati. Njegove oči bulged užasom kao instrumente projurilo pored i iglu od moć trafo ušao u crvenoj zoni. Ego je vlastiti vijeće je počeo da kratak zbog preopterećenje. Žućkasto dim uvukao u šavovima od metalne ploče. Ljudi iza njega da zatvoreno kletve. Jedna žena i kašljali i sklopili stolicu sa kandže. Panela bulged kao da su pod veoma visokim pritiskom. Tamo je uski prolaz. Bijeli plamen pucao i spalio Zembla ruku. Osjećala sam se čudno mučninu. To je bilo zastrašujuće da gledam ego je cijeli plan raspasti na svoje. Elektronski čudovište stvorio progutao samoga sebe. Rastopio mu krhka dijelove, udario kroz svoje senzori i žice, kažnjen sebe sa statički elektricitet i udahnula iz smrad spalio izolaciju. Mogao sam da vidim Zembla lice kroz dim. To je nestala i da je više nije čovjek.
  
  
  Bilo je suza u ego je oči, od dima, ili od uzbuđenja, ili oboje. Očajnički zvuk pobjegao iz ego je grlo.
  
  
  "Carter, Carter, uradio si to. Imaš li ideju šta...
  
  
  Odjednom, bila sam shrvana užasno pritisak vazduha uzoraka. Zembla je uvredio glas prekinula. Iznenadni udar svetlosti probio sobu. Zembla i njegovi prijatelji su poginuli u zaglušujući eksploziju. Stražari drži me odbacio kao lutke. Eksplozija je ispraznio pluća. Kiša od metala, stakla, i krao komade od sjajne kablovsku popunila nebo. Njeno tijelo je pritisnuo teško protiv zemlju. Drago mi je da čuvari me je oborila i stavi mi na podu. Verovatno je spasio život.
  
  
  Buka i jaka svetac nestao je kao brzo kao što je počeo. Moja glava se vrti i uši su mi zvoni. Čekao sam nju. Onda je on pogledao. Pare i dim još zaljubljena u rasulu u hodniku. Nejasno joj mogao vidjeti nered koji je ostao. Kontrolna ploča pojavilo kao zrela paradajz. Zembla imao izgleda da je otišlo u dim. Barem nije bilo traga od njega. Ostali su razbacani na podu gde su pali. Ćelavi čovjek je lagao u lice. Još jedan covek i jedna debela žena su ležao na leđima. Komad metala vijeće je zaglavio na dosadno žena je vrat. Ona je mrtva, a ja sam na koljena po stolicu. Krv je pregazio su izgorjeli dio. To je tekla u masna potoka preko stenjanje i ruševinama-prosuto po pozornici.
  
  
  On je skočio na noge, uzeo jedan duboki udisaj, i pogledao. Odin je ležao na podu okolo cuvare, krvarenje od rta. Čovjek koji me je zgrabio je nestala, vjerovatno podići alarm. Drugi čuvar okrenuo na stranu i usmereni su pušku u mom životu područje.
  
  
  On je došao do njenog u jedan skok. Nije imao vremena da reagujem ili pucam. Ego je udario u lice. Desna peta udario u ego je nos sa divlji silu. Čuo sam kost crack. Komada ego nosne kosti su probio ego mozak. Pao je mrtav.
  
  
  To je bio ego pištolj koji ju je pokupio. On je morao ostaviti. Sirena je razbio. Ona čuo bijesan riku ljudi prolaze kroz koridor. Oni će uskoro biti ovde, i oni nece postavljati pitanja, ali će prvo pucati. Da sam imao priliku da pobjegne, to je trebala biti u nemir za nekoliko sekundi.
  
  
  Ali joj, okrenula se i odjurio do bine. Nisam mogla da ostavim još uvijek, čak i ako to znači smrt. Morao sam da pretražim odjeću od ovih četvoro ljudi. Odakle su se i gdje su ostala četiri odašiljače sakriveno? Trebao je saznao prvi. Uspeo sam da se infiltrira u i uništi ovo postrojenje. Ovo je također dodijeljen. Ali moj zadatak nije završen još.
  
  
  To je tek počela je na del sebe.
  
  
  
  
  Poglavlje 4.
  
  
  
  
  Gustom oblaka prašine i dim, komadi uvrnuto čelika viri, odjeci vrišti od straha i bol — Dante je, dovraga, bilo ništa poslije toga. Kašlje, svojim golim nogama naleteo na podu. Dostigao je krvavu pozornice i klekla pored svaki od tri žice. Brzo i dobro pretražili kroz nju nevolje zna ovde odjeću.
  
  
  Ovo nije vrijeme za fastidiousness. Nisam imao vremena za pomnu istragu. Morala sam da uzmem ono što sam mogao i onda trči najbrže što sam mogao. Mrtav čuvar je FAUL puška je ušuškana pod ruku. Pasoše, LIČNE karte, čudno komadiće papira — ništa da možda kasnije ukazuju da je lokacija drugih odašiljače je on sabran. Stavi sve to u debela žena je torbu. To je bio veliki kože žena je torbu sa naramenicu. Mogu da visiš oko mog ega je vrata kao da je vrećica. On je skoro gotov kad je čuo zvuk cizama ispred. On je okretala, pušku spreman.
  
  
  Ljudi pukla u sobu. U zbunjenosti i straha, da su vikala. Njihov zbunjenost se odrazila u neoprezan način držali su svoje oružje. Nazad stisnute do stenjanje pozornici. Odjednom, osam vojnika vidio me je i prestala da vice. Pogledali su me nestrpljivo. Hodali su polako natrag u kuću. Joj pušku zamahnuo threateningly. Naredio sam im da prestanu, i bace svoje oružje.
  
  
  Sile stranke su skoro kvit. Njena je bila u malo bolje poziciji, ali bila sam sama. Ona je mogao biti ubijen od nekoliko po njima, a ja bih bio upucan. Hvala Bogu da niko nije hteo da bude jedan za ovaj par. Reflexively, činilo se da shvata svoju nadmoć. Ju je izgubio u igri. Onda, bolno polako, ovde puške i pištolje pala na pod jedan po jedan sa nesreći.
  
  
  Buka odrastao glasnije vani u hodniku. Još vojnika su se približava. On se preselio u stranu uz zid. On stalno u otvor od mu je uperio pušku sve vreme. Par sam držala na nišanu pročitao očaj u oči. Nitko pomaknuo. Svi oko njih bi me upucao bez oklijevanja, ako to nije za rizik. Ovde šetao okolo u tišini. Kameni zid koridora osjećao čudno hladno i lepljivo na golim nazad. On je došao raskrsnici sa drugi hodnik koji je završio u ćorsokak. Pa sam morala da prođe kroz glavni hol. Pitao sam se koliko sekundi je ostalo. U svakom trenutku, drugi vojnici mogli da me napadne.
  
  
  Ja sam ga napravio da slijedećoj raskrsnici bez ikakvih problema. Ovaj hodnik je bio kratak, i ličio portal zgrada. Stepenice su doveli. Otrčao je niz stepenice, prestala, i pucao kratak salvo prema hodniku. To će držati momci dolje za vrijeme. Počeo je uz stepenice sa dugo korake. Stepenice su doveli do područja gdje je prava pokolj uzeo mjesto. Jedan zid je konačno uništena. Cijevi i cijevi zadirao u gustom, bacas masu. U strujna paru je formirala velike oblaci para. To je kao pravi bojno polje. Ispod, osam vojnika okupio svoju hrabrost. Bili su vikati glasno za krvlju, što je moja krv. Oni su pucali slijepo, u prazninu, na tisućama ih od puške izgledalo je kao da je eksplozija. Tri hica odjednom zazvonio oko malog ostave na moje levo. Komade, ciglu odletio kroz zidove blizu glavu i grudi. On je ušao u zaklon. To je kao da je pao u zamku. Ako bilo je izlaz u hram krov, to bi bio blokiran veliki smenu koja je nastala. Čovjek u ostave ponovo pucao. Ona je upucana s reumatizam. Mračna figura nestao. Mašući pištoljem, pratio sam ga. Ležao je u bolnoj na zemljani pod. Njegova prsa i život bio sav u mraku mrlje od metaka. Nagnuo se preko i zgrabio Ego je revolver. Ona je upucana u pravac stepenice. Pukovniče Zembla je vojnici su je nalijetati na još jedan, žuri da bude prvi da se povuku. Da pucnjava prestane i na trenutak. Provlačio kroz ruševina ono što je nekada bio portal. Uzalud, on povukao u beton blokova i slomljena kamenje, pokušavaju otvoriti izlaz. Bez rezultata. Čuo je vojnici okupljanje opet dolje. Oni su usli u stepenice. Mogao sam čuti glasno ogrebotinu čizme i metala oružja.
  
  
  Moje ruke našao srušila zid. Odjednom je osetila dašak hladnog vazduha uzorak na prstima. Ona je povučen, završio u olupini. On je bacio labave stijene i komade betona niz stepenice iza njega. Čovjek je vrištala kao lobanju blok pao. Iskopao je tunel kroz ruševine i gurnuo svoju pušku kroz to. Na drugoj strani je širok lučna koridora. Bio je pokušao sam uskim stepeništem to nije dovesti do krova. To je bio prvi put da je odrastao u ovom pravcu.
  
  
  Bez oklijevanja, poleteo je preostala koraka i na krov. Ja ne brinem o ljudima koji možda me čekaju tamo. Znao sam koliko ih imao sam iza mene, i oni su pored mene. Ako je tu bilo više ljudi tamo, pažljivo taktički pristup ne bi spasio moju kožu, takođe. Nije ni metak nije ispaljen.
  
  
  Bilo je oko deset ljudi stoji na Zvono Sue helikopter jer je otišao. Zavijanje motora i propeler-vozio vjetar propeler napravio moj pojava, nezapaženo. Ali sam imao samo kratak šansu da je pogledaš u scena ispred mene. Onda su me je udarila u oko. Helikopter kretao nekoliko metara iznad slijetanje i ljuljao unsteadily. Pilot je bio čovjek sa brkovima koji je uhvatio me za prvi put. Ego je bio putnik nitko drugi nego Pukovniče Zembla! Nekako Zembla uspio pobjeći čak i smrti. Barem nije ozbiljno povređen kada konzolu razbijeno ispred lica. Od nakaza sudbine, pobegao je razorne eksploziju. I sada je bježala od mene! Ego je lice je prekriven krvlju. Ego režanj je bila umotana u imaš zavoj. Ego je blistavi oči odražava divljak bijes.
  
  
  'Ubio ego! Pucaj u Voda! Ego je glas rose iznad zvuk helikoptera. Uzeo sam helikopter. Ego je glas još izrazio kroz vazduh. On je podigao pušku i usmereni su na pritisak tenkova. Takođe njene, nadao, zajedno sa Zembla, da izbriše pola hram. Ali, vojnici su već otvorili vatru na mene. Ja imao izbor između biti mučenik ili spasen od sebe, i torbu koja je uvek mota oko mog vrata. Moj bes mi je rekao, " Upucaj ovog s helikopterom i zaboravi na to." Zdrav razum, međutim, naredio mi je da nosi torbu na sigurno.
  
  
  Ona čuo Zembla je prošle onesvijestiti plakati: "Kukulkan će se osvetiti!" Onda helikopter rose majestically u vazduh i pretvorio u jugo-zapada pravcu. On nestao u daljinu. To je skočio preko ogradi hrama. Vojnik je nagnula preko ivice. On mi je držao pištolj. Pada, on je pucao na nasumično. To je vredno toga. Joj, vidjela čovjeka pođi i pada protiv kameni zid. Drugi gužva oko njega, mašući svoje oružje ljutito i pucati. Oni su preko mesec. Bespomoćno, to srušio. Grana drveća omekšao moj pad jer je udario strmim pored piramida u obliku hram. Korenje to nije previše čvrsto ukorijenjen u rock pukotine izašla kroz njih. Zajedno sa drvetom, to je pao još šest metara. Utjecaj koji je konačno pogodilo me je stisnuo u zrak oko pluca. Međutim, grane i ostavlja ublažila udarac. Je otpuzao u lišce za naslovnicu i spušten padinu. Vojnici oko hram pridružio svojim drugovima. Meci pocepao kroz zemlju oko mene. Rastinja je razneta u komade. Zarobljen u smrtonosni trag kiša, telo joj je bilo čudno u stanju da se osećam da je više. Joj dva metka zazviždao pored moje uši. Kad god sam imao priliku, ona je uzvratio vatrom. Jedan čovjek je upucan u lice. Još je upucan u grudi i također je nestao iz bojnom polju. Pobjegao je iz grma drvo i od drveta da bush. Tako je u cik-cak, nadao da siđe bez biti fatalno ranjen. Ona je do temelja, i zastao na trenutak. A onda je nestao je kao brzo kao što je on mogao kroz barren dio ničijoj zemlji oko hram. Onako bulje odskočio obližnje kamen sa nosne da skvičim. Još onako bulje pocepao nogu njegove nogavicu. To nije važno, zato što sam je ostavio ovdje zauvijek. Sam nije mogao dobiti moj ranac i machete se vratio. Oni su bili odmah iza ugla, a Nu bio nigdje. On je zaronio u džungli. Debeli tame lišće omotan oko mene. Odmah je skrenuo je levo, ide pravo na put koji vodi iz hrama do Tungla Rijeku. Nju nikada ne bi mogao vratiti kako je došla.
  
  
  Prelazak u džungli, bez hrane i sa puno iskusniji Maya pobunjenici iza bio preveliki izazov. Morao sam riskirati puše sebe gore na putu. Molio sam se da se moje sreće ne izneveri me dok sam stigao do rijeke. Ja vatreno se nadala da ću naći brod ploviti niz rijeku.
  
  
  Odjednom, glas je došao iz cijelog gustom grmlju. "Tko je to?" Skok naprijed, probio uski jaz u thorn grmlje i skoro sapleo pritajenog vojnik. On pokupio veliki stari pištolj. Joj, sakrio se u stranu.
  
  
  On je bio zaslepljen pucanj. Barut spalila moje lice. I tebe je udario me je u srednjoj mog lijevog ramena kroz grudnog mišić. Spotaknuo sam se zbog toga. Ja ne osećam nikakav bol od udarac. Ako budem imao sreće, to će biti mnogo kasnije. Još onako bulje proletjelo mimo moje štapić. Njen poništio. Nije pao na zemlju i skoro izgubila je svest. Vojnik otkaz treći put, ali je promašio. Ustao je, uzeo cilj zamišljeno, i otkaz. On da je piskav vrišti, očajna, i pokušao da ubije ponovo, ali je pao mrtav.
  
  
  On ustao i potpisali teško. Njena, on ramena stresla. Pokrivaju rana sa jedne strane, on trudged niz uski prljavštine put. On bi mogao da čuje Zembla je osobna vojska da juri za njim. Grana je pukla pored glave, probušili su po metak. Neka noćna životinja, otrgnuti od buke oko svog gnijezda, je bilo kao pijaca kao ludak na putu ispred mene. Pokreni oči obrušio se na zemlju, odmah ispred životinja. To su prestali i nestao u vazduh u jednom vezan kao više metaka počeo da udario područje. Činilo se da nema kraja ovom nepoštenim stazu. Sada je počela da se iskustvo je bolan pulsirajuća u grudima. Pobjegao je, posipanja abrazivnog materijala mu zube. S vremena na vrijeme, skoro je saplela. Jednom je iskočila živ. Iza nje, je čuo oštro, lomi zvukom eksplozija, a odmah pored piskav vrišti. Moji progonitelji su žrtve jedan od svoje zamke.
  
  
  Zadnjih nekoliko metara izgledalo beskrajne. Napokon, zadnja signposted ga. Došao je da mali objasnio pobjegao polako dole do pristaništa. Dok prolazi mimo, ona je pucao na dva čuvara iz luke. Jedan pao u vodu, a drugi naslonjene na pola, kao šarku.
  
  
  Na keju sama bila ništa više od pola trunuo dasku lagao u mraku Tungla. U ovom trenutku, rijeka je uzak i plitko. Pušenje džungli lučna preko oboje banaka. Ova biljka ce biti dobar zaklon kad ide niz rijeku. Blatu shore je praktično neprohodne. Ovo će prestati Zembla je ljudi od pokušaja da me juri.
  
  
  Dva čamci usidren u luku u baru. Brodovi potresla se oko sa jedne na drugu stranu . Naprijed i nazad od njih su suzio, kao kanu. Brod je trup je briga za brojne T-u obliku trusses. S druge strane je zapravo pravi strojarnica, sedam i pol metra i dva metra široke. Brod je imao malu kolibu na zadnjem palubi. Strane pregrade su stavljani u obje strane kolibu, i jak cink krov završen cijeli strukture. Trup je prekrivena bakra. Sa gazom ne može biti više od par metara.
  
  
  Ja sam potrčala da stari brod kao da je bilo davno izgubljeni matematike omiljeni. U međuvremenu, on je ispalio je nekoliko metaka u brod. Samo bombu mogu potopiti neki brod, ali je to bilo beskorisno sada. On joj je pušten vezova i zaronio u kolibi. U isto vrijeme, vojnici ušao na čistinu. Postoji dugme za paljenje pored drvene volan. On je uticala na zrak cev i pritisnuo starter. Meci su leteli na otvoreno kabinu. Njena je pala dolje. Zlokobno zvuči povukao dolje, u spremište. Pulsirajuća i kašlje tamo-amo, motor je došao u život na protest. Stavio sam gas u ekstremnom položaj. Na svojim oštrim strani, to je otplovio iz luke bar da sred rivers stomak.
  
  
  Ostaci Pukovniče Zembla je horde okupili su na plaži. Naređenja su izdata, odgovore vikao. Pucali su kao lud. Meci stao od cinka krov i bakrenu oplatu, presjeći tanka drvene zidova oko mene. Kada pucnjavu smirila za trenutak, u njena zadnja pucnjava oko FAUL pušku. U longboat otplovio sa poteškoćama.
  
  
  Ego Korpus shuddered tako grubo tretman. Ali moramo da sredini i počeo niz rijeku. Nadao sam se da ćemo na kraju do port grad Prinzapolz. Trenutna nam je dao častan brzinu, i pucnjave smanjila. Lišce neverovatno bujne vegetacije mamuran nas. Za nekoliko trenutaka, mali luke i čistina u džungli nestao je kao da ih nikad nije postojala. Buka ljudi i oružja također je utihnuo. Iznad njega, njen sin je vidio zelene svetac večeri nebo. U rusty-braon reka je tekla oko mene. Tamni zeleni drveće towered iznad nas na obje strane. Grana su ukrašen sa ogromnim lozu. Neverovatno velike biljke pokrio sve. Zagušljive paru mamuran rijeku. U jak smrad trulog vegetacija je svuda.
  
  
  U longboat dokazao da je teško kontrolisati. To je uzeo sve moje rapidno smanjuje snage da ostanem u sred Rek stomak. Svaki kursa poslao žurbi bol kroz moje rame. Krv teče mojim grudima. Za tebe je bio pušten iz blizine. Pa rane gdje onako bulje ušlo u moje tielo i gdje je izašao je bila čista i iznenađujuće mala. Ali znao sam da neće trajati dugo bez medicinsku pažnju.
  
  
  Mislio sam veliku kesu još bacio oko mog vrata. Samo sada je to opasnost je gotovo, bar privremeno, da li osjećam joj brzo je oslabio. On je naslonio na volan da održim njegov ego u pravu položaj, i zatvarač njegovu torbu. Unutra je bila bijela čipke maramicu. Mirisala je prijatno od ljutog parfem da je većina žena u južnoj nositi. Njena marama je bila umotana u zavoj i vezan za ego na ramenu. Zubi joj stegnuti cvor. To će zaustaviti krvarenje. Njena, on je mislio o ostatak torbi. Ali ovo nije ni vrijeme ni mjesto da to istraži. Tako da je okrenuo pažnju na brod, koji je, u međuvremenu imala plivao na levoj obali.
  
  
  Imala je bio na čelu za jedan, možda dva sata. Njena, stalno se poigravaju sa bori brod. Opet, i opet, to je prijetio da priklanjaju kamenje ili muddy sandbanks. Ne mogu reći koliko je dugo trajalo. Bol u mom ramenu pucanj kroz cijelo tijelo. Izgledalo je kao noćna mora. On mogao da mislim jasno. Nekako je ostala pri svijesti. Intuitively, znao sam da ću umrijeti ako se nasukao.
  
  
  Postepeno, rijeka proširio i produbila. Lansiranje je počela da se preselimo sa ubrzava struja, i on se nagnula ka kolibi zid. Previše umoran, i previše slab, on vezana se okliznuo i seo na podu. Razmišljao je o sadržaju svoju torbu, ali on je bio suviše slab da mislim jasno. Veliki kapi krvi formirali na čelu. Moja glava se groznicu.
  
  
  Sedimo ovako, on je izgubio osjećaj za vrijeme. Od joj je koliba, Poe gledala napolje u džungli čistine da je prošao. On mogao da čujem znakova života na plaži, plaintive stenjanje stari brod, i thud motora u malom držati. Ležao je zadihan protiv kolibi zid. Očigledno svijest o njegovom stanju zamijenjen je nejasan osjećaj mučnine. Osjećao sam se kao da mi je mozak eksplodirati u trag-trag. Palubi pomaknula malo. To je kao da smo imali nikad nisam bio u Maja hram, da Pukovniče Zembla.
  
  
  Vrijeme je počelo da se menja. Postepeno, nebo je postalo je oblacno. U isparila vrući zrak je sada cool, a ponekad, čak i hladno. Bilo je nešto opasno u zraku. Vjetar urlali mournfully. U longboat otkriven. On se borio za noge i zategnuta krov podržava taksija. I snaznim drveće pognute u protest u vjetar. Je nebo postalo inky crno. Masivne gaće savije menacingly u usponu vjetar. U daljini, tupi zvuk je bio čuo, pomešani sa zvuci uplašen, ili povređen životinje. Vjetar je umrla dole na trenutak. Onda, sa zaglušujući sile, to je izbila u punom snagom iz drugog pravca.
  
  
  Ako bi ikada sumnjao u Pukovniče Zembla je polje, ti bi vjerovao sam joj! Rijeku vode tunela. Zavijanje oluja nagnuo longboat threateningly i odvezao. Munje širokim kao rep komete blesnuo. Nebo je sijalo ljubičasta u ovo vanzemaljska svjetlo, ali s grmljavinom, tama je došao opet. Onda je počeo da pada kiša. U početku to je bio svjetlo bljuzgavicu. Ali je uskoro postalo drugi rijeku. Je potpuno vode gushed kroz olujne oblake. Užasna oluja uzrokovana Zembla napala brod. Moj dah zapelo u grlu. U longboat potresla i creaked svakog šava. On je zahvatio volan dok odjednom nalet vjetra poslao njegov ego se vrti. Joj ego trebao pustiti. Moja snaga je nestala. Vetar i kiša sada imam potpunu slobodu od akcije. Brod se doselila sa strujom.
  
  
  On držao joj očajnički. Minute izgledalo je kao večnost. Reka postala delta. Joj, shvatio sam da smo se približava će je odbacivati dalje. Kroz zavijanje oluja, mogu samo da svetla od Prinzapolka, tren preko širom rukavcu sa moje lijeve strane.
  
  
  U redu tunela uznemiren mase u morskoj vodi. Njišu se pene označio je mjesto gdje rijeka ispraznio u more.
  
  
  U longboat bio uhvaćen u zamku. Usred mahnit, okret od pene, vetar i kiša, brzina je nastavio da poveća. Talasi visok kao kuća upala prije nas. Kao da su je javio brod na svojoj strani, to je genijalno povlači za nos. Dva puta sam se osjećao brod je naginji se tresu, i mislio sam da smo tone. Već sam izgubio nadu, kad se vrti okean nas je spasio. Brod umiješani u zamku, podigao preko oštro rocky outcroppings i zagnjurili smo u ruku rijeke. Na kraju, more se konačno okrenuo nam oko. Vratili smo se na frontu u relativno miran vode harbor.
  
  
  Ona je donijela umoran longboat samo ispod obale. U odnosu na trenutak prije, nije bilo mnogo talase. Brod u dijagonali, trči nasukala se negdje. On je ostao u kolibu na neko vrijeme da se povrati svoju hrabrost. On nije mogao vjerovati da je gotovo. I on je još živ! On se popeli preko ograde i popeo se na banke. Voda je bila cool. Hotel područje je lepljivo ispod kolena. To je drhtao silom Zembla je umjetna oluja. Temperaturu bol hitac kroz grudi. Je pao na koljena na rocky plaži. Teško disanje, zatvorio je oči, i sjedio je tamo neko vrijeme prije nego se nastavlja.
  
  
  Dok sam stigao do bulevaru, oluja je skoro gotovo. Vjetar se pretvorio u ledeni vetar. U kapima kiše su kao led igala.
  
  
  Kada sam stigao na trg u gradu, počeo je padati.
  
  
  
  
  5 poglavlja
  
  
  
  
  On je odveo do nje drhti bosa druge strane trga. Postalo je hladnije za minut. Desetine usku ulicu stajali su na trg na tri strane. Četvrti strane iza mene je nasipa. Tamo je bio zanimljiv pecanje flotu grada Prinzapolca. Brodovi pocepao svoje kablove. U mreza je izgubio u wc šolju bijele snijeg.
  
  
  Inače, pod drugim okolnostima, trg bi biti gužva u ovo doba dana. Kao da su ušao naprijed i nazad, napravili su najnovije kupovinu i povremeno interjected sa trač. Tržištu štale, starog konja, čak i stariji kola, pa, to bi bilo gotovo nemoguće računati. Trgovci pokazao svoju robu. Pospan magarci bi stajati klima pored njihove vlasnike, puna mlijeka limenke, bačvi vina, vreće brašna i cement, a čak i dugo željezo rešetaka i stolice, stolovima, i ormarića. Ali ne sada. Zembla je vrijeme stavi klubova na točkovima. Ledeni vetar urlali u napušteno trg i duž glavne aveniji. Kada zeleno park, da mi je ostavio mi izgledao potišten. - Zglobove na nespretan zgrade su bile zatvorene. Izgledali su nenastanjena. Visoko u uglovima zastavu su clay kolica sa imenima na njima.
  
  
  Na Gore ju je htjela. Prema spisak koji je bio u sjedište stan i ko je to naučio napamet, naš agent, Dr Hector Mendoza, gilles u 10 Na Gore. Ona nikada nije sreo. Dokle god je ona bila u pitanju, on bi mogao biti vrhunac iskrenost, iako je njena bila veoma sumnjam. On je na listi sa razlogom. Prinzapolza je za razliku od bilo koji drugi grad u latinskoj Americi, gde jednom u dva ima tajne prodati i jedan u pet je tajni agent. Još otvarač, agenti koji zemlji ili organizacije su. Odanost je kao rod i opasan kao novca menja vlasnike. Možeš im vjerovati samo ako ih držati na oku, a čak i tada oni mogu zavarati otvoreno u lice, i to je gotovo nemoguće naći pouzdane agent od strane sile.
  
  
  Njene se morao nositi sa ovim. Sastanak Dr Mendoza je bio rizik, koji sam morao da podnesem. Pukovniče Zembla je organizacija je radije nacionalistička. To je razlog zašto sam izbegavao Prinzapoltsy kada sam stigao tamo pre dva dana. Uradila bih to, ali moja rana je morao biti tretirani. Također sam trebao Šveđani. Ne možeš otići daleko u mokre pantalone na miru. U svakom slučaju, ne bih mogao da dođem do tockom pada gdje je patrolni čamac me je čekala. Trebala mi je pomoć, bez obzira koliko je sumnjivo, ili opasno, to je za nas. Na pola puta preko trgu, Na Gore je našao. To je uski, penje ulici, okružen na obje strane kuće — stanova-cantinas , kabine, i druge malim radnjama sa zatvorena kapke. On je požurio kroz tamu u sobu deset. Morao sam da se sagnem i boriti se ledenu oluju. I to je bio samo početak! U odnosu na šta bi to moglo da postane, to je, u podne, u Sahari.
  
  
  Gore ima manje prodavnice. Zadnji blokova od kuće su zgrade napravio oko velikog kamena. Snijeg pomešao sa tamnom trava je pao otvoreno u lice.
  
  
  Hodao je kroz zaključana stabilna. Unutra su plaintive zvuči skitnicu i hladna, uplašena životinje. Broj deset nije daleko od stabla. Ulaz je bio kao tamna pećinu. Joj, ušao u zgradu. To je kao zamrzivaču. Vjetar je umrla, ali zrak je ostao ledenim.
  
  
  Stepenice creaked i zidovi su bili neobilježen. Na prvom spratu plan je bio sletanje. U dim treptajuča svjetla od iznad lampu, on je pokušao da dešifrujem sva imena. Dr Mendoza nije bio tamo, na vrh nas, na sledećem spratu. Ego je našli u kancelariji na treći sprat, pored praznu sobu čiji se vrata zalupila u gazom. Znak sa Mendoza je ime bilo nalazi se iznad više staromodan bell, set u centar sobe kao policajac pupak. Izvukao sam to čuo i glasno metala. Bio je blagi mijenjanje metara u kuću. Mendoza očigledno okupirane nekoliko sobe. Odjednom je mislio da me naterala da uzmem torbu sa vrata. Ee bacio ju je u praznu sobu i zatvorim vrata. Doktor je otvorio vrata i žena pipa joj glavu.
  
  
  "Dr. Mendoza?"
  
  
  "Njeno."
  
  
  "Vrijeme je veoma toplo,"rekao sam," čak ni za ovo doba godine." To nema smisla da se smeje.
  
  
  Ego je već male oči suzio još više. Nen je nosi prljave plavi džemper preko belu košulju. Vrhovima ego ogrlicu su sklupcan kao krila mrtav leptir. Težak teret mamuran par izbledela plave pantalone. Ego je blijeda lica bio u obliku dinje. Bio je teško disanje i mirisala je na neke lokalne vlagu.
  
  
  Njena pogledao ga je nestrpljiva. 'Dobro?'
  
  
  "Mi... nadam se da će uskoro kiša za farmera." Uzeo je pametna tkanina iz džepa, i obrisao gornju usnu. 'Isuse! To je tako estupido, gospodine. Samo pogledaj vani.
  
  
  — Moraš da mi kažeš — " rekao sam hoarsely.
  
  
  'Šta hoćeš?'
  
  
  Ego je odgurnula i ušli ego je uredu. — Šta ja treba?".. Doktor?
  
  
  'Ahh ...!' izgleda da je vidim rame za prvi put. On je krenuo njegove oči i povukao platna na njegovom licu. "Federalists ?"
  
  
  "Nije".
  
  
  'Ko je onda?'
  
  
  'To nije važno. Samo se poveži me i ne brini više. Vi ćete platiti za to.
  
  
  - Za estestvenno. Nisam mislila o tome. On je zatvorila vrata i pokazivao jesam za mene da sednem na stolicu preko puta. Ego je iznenada osmeh je izgledao jako primoran. 'Molim te.'
  
  
  U sobi je bilo hladno i mracno. Zavjesa se družili sa stropa na podu, dijeli sobu na dva dijela. Sada ego je bio gurnut u stranu. Bilo je nekoliko rickety stolice i kauču pred njom. Na drugoj strani je bio mali stol od mahagonija stolicu, uobičajeno set kutije prve pomoći, police za alat, stolicu sjedio je na, jedno podešavanje lampu, i otvoren sterilizer u kojima je par igle su kuhano. Zaključana vrata dovelo do ostatak stana. Miriše prašine i ustajao pivo.
  
  
  Dr Mendoza stavi odecu u džepu i odvezao maramicu na mom ramenu. On je ispitao rana od naprijed i nazad. "Kosti nisu oštećeni, krvne žile nije oštećena", kaže on. "Samo fin malu rupu u meso. "Mali kalibar, rekao bih."
  
  
  "To ne bi izgledalo kao da je ovo drugacije."
  
  
  "Pa, nikada nije isto, zar ne?" On je otvorio ormar i uzela bočicu za dezinfekciju.
  
  
  "To je sve što imam. Nažalost, nestalo mi je penicilin. Ali ako je to maramicu nije prljava, to bi trebalo biti dovoljno. Ne možeš zaraziti od metak."
  
  
  "Znam:" ja riknuo. Joj ruke zahvatio ogradu. Krojač, nije razblažite sredstvo za dezinfekciju! On nije ubio klice; ne, spalio je ovde sa žar. On stisnute zube bih sprečio da vrišti. Prijavio dermatol na ranu i umotana celo moje rame u sterilna gaza.
  
  
  "Sada odmori se, u suprotnom će rana opet otvorena." Pogled u moj ego oči mi je rekao da mogu da se odmori bilo gde u svetu, ali ne u ego ured.
  
  
  — Ne mogu, " rekao sam.
  
  
  "Pobrini se da ne krvari ponovo."
  
  
  On je protiv toga i pomislio na trenutak. On rummaged u drugom ormarić i izvukao je elastično zavoj. Tamo je umotana me toliko čvrsto da sam počeo da sumnjam u opticaju u ruku. On je osiguran slučaj sa metalnom kopčom. Uzeo je korak nazad i pogledao me expectantly.
  
  
  "Ja trebam novac, i Šveđani," rekao sam. "Onda ću ostaviti."
  
  
  -"Da, ali to nije ...
  
  
  "Kakav si ti to agent, Mendoza?" On je naglo prekinut. Dosta mi je ovog kažu da. partneri plaćenik, sa doktorom ili bez njega. — Ti ne očekuješ da odem da glasaju kao što je to, je li?"
  
  
  "Gospodine, sasvim je na usluzi. Ali njen jadni. Moj shvedov ne pristaje ti, vidjet ćeš za sebe. To je novac... uzeo Je duboko i izvukao svoje šareno krpu opet. Ali čekaj. Moj brat Miguel mogu da ti pomognem. On je iste visine kao i ti, gospodine, i nedavno je prodao zemlju. On ima novac. Zašto ne mislim o nen ranije?
  
  
  'Dobro. Zovi Miguel da dođe ovdje.
  
  
  "Nažalost, nemamo telefon. Mendoza prišao njegovom stolu. On je uzeo karticu oko gornjoj fijoci i napisao je nešto na to. On mi ga je dao. "Daj ovo Miguel i sve će biti u redu."
  
  
  On je napisao adresu na leđima.
  
  
  "Gdje je Noevo Ulici?"
  
  
  "Na ulici je pravo ispred, gospodine . Ovo je treći kuću u redu, na prvom spratu. Ima li još nešto...?"
  
  
  On ustao i ispružio svoje noge mokre. — Ja ću morati prihvatiti.
  
  
  "Možda čašu tekilu?"
  
  
  "U mom stanju? Ne bih mogao da prođeš kroz vrata više."
  
  
  "Imam neke Kafion."
  
  
  Kafion je staromodan stimulans, tamo su bolji drogu sada. Pa Mendoza još uvijek je imao neke oko ovih stvari. Bio je doktor. Emu nije briga šta on mi je dao. On je klimnula sa njom. Morao sam da ono što sam mogao da dođem ovde.
  
  
  Rastopio dvije pilule u čašu vode. On je pio kao otišao je do prozora. On je postavio čašu na prozoru i povukao natrag zavese da pazim. Usku ulicu ispod je gray i tamno. Osim pada snijeg, ništa ne može biti viđen. Pitala sam se ako bi on mogao da pričam. Mendoza je bio dovoljno pametan da se povežeš na promjene u vremenu sa iznenada pojavi ranjen Sjeverne amerike. I ja sam imao neku prikrivenu sumnju ... da je on bio oprezan kao trač kolumnista. On je bio jedina osoba koja je znala da sam još uvek živ. Pitao sam se da li će biti sigurnije je da ubije ego.
  
  
  On je neka zavesa pada i okrenuo se. Mendoza je sjedio na njegovom stolu, njegova desna ruka u gornju ladicu. Mogao sam pogoditi što on je držao tamo. Nema sumnje drugima pre nego što me ne bi imali istu ideju. Pištolj je bio vjerovatno drže sada trebali su ih se predomisli. Ovo je promijenio moj pogled, bar za sada.
  
  
  - hvala. Odlazim iz nje.'
  
  
  "Idi do mog brata, gospodine, i Miguel će ti pomoći." Ego je glas je bio ljubazan.
  
  
  Joj, došla je do kraja. Kava je napravio moj dolar gomilu brže kuca. Čekao je trenutak prije nego što ste otvorili vrata. Nema zvuka izvana. Ona je uzeo jedan pogled na doktore. ", Nije reč o tome, Mendoza.
  
  
  "Gospodine, kunem se u moja majka je čast!
  
  
  "Ako ti pričaš, ja ću se vratiti," rekao sam,"i vidim da li još uvijek imaš majka."
  
  
  Mendoza ramena stresla resignedly. Očigledno, imao je čuo takav prijetnje bezbroj puta od problem pacijenata. Ego me više nije bilo briga. Otišao je van i zatvorila vrata iza njega. Izgledao je na lijevo i ravno u hodnik je prazan. Onda je pregledao karticu sa adresu Mendoza je sumnjivog brat. Sam nije kao to. Ideja toplu odjeću i Ed je primamljivo, ali Emu nije vjerovao da je to sve. Mirisala je čak i gore od Mendoza je uredu. Izgledala je oko questioningly. Skrivena mali metalnoj kutiji je sijalo iznad vrata postavio. Telefon čašice. Debeli gad me je lagao.
  
  
  On je ušao u praznoj sobi pored ured i okliznuo se unutra. On je podigao njenu torbu sa poda. Soba je bila prazna i mirisao kiselo i masnog. Uglove bili povezani sa sobu prašine i peska. U tamu, otpuzao do nekoga da razdvojeni ovoj sobi od doktora. Ona je sjela na hladno police i stavi uho na tankom da se žalim. Ništa nije moglo da se čula. Svoje zgodno da sel. Dok sam čekala je, pokušala sam da je zaboravim bol u mom ramenu. Šta bi on uradio? Kafa se osećam bolje. Uprkos stimulativno efekat, bio sam obuzet spavati.
  
  
  Ona je probudio žena je ljuta vrišti. "Gdje je taj tip, debela svinjo."
  
  
  Mendoza je odgovorio u ingratiating ton. Joj, kunem se! U ego države, ne može biti daleko. Dao sam im karticu sa Miguel adresa. Možda ga je izgubila.
  
  
  Izgubio svoj put? Čak i osoba sa tvog jadnog um ne možeš da izgubiš, ako sve je emu trebao uraditi je skrenuti. Miguel je čekao s njima za lasica kad si nazvao. Svi smo čekali-predugo. Gde je ovo uradio agent AH idemo?"
  
  
  "Oh! Da, on je znao passphrases, ali nije spomenula da je bio na ah, senora.
  
  
  'Senjorita!'
  
  
  "Sinjorita. Čak i sa ovim ranu, on bi i dalje mogao da završiš sa mnom. bio je vrlo cool! Mislio sam da bi bilo pametnije da namami ego da te. Mogao bi to podnijeti. Cak i sa mojim pištoljem, ona bi...
  
  
  "Ti si veliki, propalica, Mendoza," žena je prekinuo. "Reci mi nešto o ovoj rani brzo." Kako je to?
  
  
  On nikad nisam rekao, gospođice . Ali pricamo o Zembla...
  
  
  "Pukovniče Zembla!" on bi mogao da čuje žena u Mendoza je ured psovanja i udarajući noge. 'Kako je Agent AH da ga ostavim? Joj mislio sam da smo samo znam ego planove!
  
  
  Pritisak mu uho da se žalim, pitao tko bi znao - i kako. Ko je ova žena? Koja je treća strana je li to pripada? Ispostavilo se da je najtoplije snežna oluja je ikad doživio. Slušao sam pažljivo ono što je još rekao.
  
  
  "Ti si budala, Mendoza. Ako se vrati, koristi tvoj pištolj. Ne uvijek gledaj na mene tako. Ne kažem da ti treba da ga ubijemo, bar ne, ako to nije potrebno. Hocu da je odvedem ego živ. Onda Miguel može pitanje ego.
  
  
  "Miguel je dobar u ovome," Mendoza mrmljao. "Kako se ponaša prema ljudima. On bi mogao biti sjajan hirurg."
  
  
  "Tako si," ona je rekla, smejući se. "Ju je da ode. Jesi li sigurna da želiš da vidim novac ponovo?
  
  
  "Ah, senjorita
  
  
  Čuo je mekan šuštanje račune.
  
  
  "Glas".
  
  
  "Muchas gracias, senjorita. -Zbogom!'
  
  
  Otpuzao do vrata i otvorila pukotinu. Žena je došla na luku. Ona želi da sebe. Bila je mlada i tanak, i ne imala je divne noge. Sa umotanim ogrlicu od joj teške kaput i izvalim šešir je bilo teško za mene da joj vidim karakteristike u prigušiš svjetlo. Ee je toplo, Šveđani jasno da je znao za Zembla planove. Barem je bila spremna!
  
  
  Petama je kliknulo nestrpljivo na podu. To je sada na nivou dan. Još jedan korak. Moja ruka je izletela. Ona je zgrabila za ee sa judo stisak. Jednostavno gušenje. Morao je biti pažljiv. Kaput ogrlica bi trebalo da se ne miješaju. Joj, osetila njenu kožu. Moj palac pritisnuo, na živce u njen vrat. Ne dah uhvaćen u grlu. Njenom dugom crvenom nokte doletio, hranilo moje levo uvo i hvatanje moj obraz. Pritisnuo sam ga jace. Dvije sekunde kasnije, izgubila je svest. Ona nam nije dao zvuk. Joj hramlje tijelo palo na meni kao ona se srušila. Ee da ju je uhvatio za ruku i odvukao preko praga praznu sobu, baš kao što vrata Mendoza je stan rastvore i doktor je nestalo.
  
  
  "Sinjorita. Zaboravio si - Madre Dios !"
  
  
  Joj, skočio naprijed. Zapanjen moj iznenadni napad, je stajao nepokretni. Naletjeli smo još jedan prijatelj i uleteo u Ego je uredu. Mendoza je vrištala kao svinja. Ona je udario njegov ego sa njenoj lijevoj ruci. Za trenutak, zaboravio sam mu ranu. Udarac je nedostajalo snagu i tačnost. Bolestan bol pucanj preko mog ramena. To je bilo glupo da pokušaju upotrijebiti, i sada je da ga ubijemo nagrade. Mendoza bacila na mene sa svojim stomak. Pokucao je jedan preko oko njegovog zastarjele stolice i srušila me. Joj, skočio na noge. Je nespremne ali jaka šaka okrznuo srednjoj jedan. Je ljuljati da ju je uhvatio za ruku. Rame baci poslao Ego leti na stol. Mendoza srušio pored stola u tuš papira, knjige, i dijelove od drveta. Stari revolver pala oko stolica ladicu i ležao otvoren na Ego je nogu. Ego je ruka je pucao na njega. Ustala sam sa poteškoćama. Dugo prst bila je uperena pravo na moj pupak.
  
  
  "Pištolj nije napunjen?" "Šta je to?", a on je pitao, odjednom voli da se mazi. Mendoza pali na to. Pogledao je u svoj pištolj. Jedan skok od nje, je odmah pored njega. Ego je zgrabio desnu ruku i uvrnut je sa strane. Cm od mog stopala, onako bulje pao na pod. Dva puta je moja pesnica nestao, ovaj put je u pravu, u moj ego je stomak. Udarac u adamovu jabučicu pokucao ego glavu nazad. Je pao na koljena i pao na zemlju.
  
  
  Istrčao je van ureda, a zalupila vrata iza njega. Žena je još uvek na istom mjestu gdje bi ispustila. On je odveo u praznu sobu i zatvorim vrata. Ja sam na moja koljena, a ja sam počela da pretražujem njom. Ma ne nismo imali torbu sa njom, ali je toplo jaknu, imao mnogo unutrašnje džepove. Izgledala je kao lopov. Vrlo malo ljudi našao. U Nikaragvi ličnu kartu tvrditi da je živjela u Managua, što u drugim okolnostima bih biti lažni. Ona je također je prikupio zgužvalo cigarete, češalj, maskaru, turpiju, karmin, neki skvrčenog mandarina, sa dvadest-pet dolara u lokalnu novac, i 9-milimetarski Makarov SATI. Makarow je veoma sličan Lindner-PP hotel, koji je služio kao model za to. To je velika automatski pištolj, previše težak za ženu. Mogu reći ko je bila gledajući svoje stvari, ali nisam mogla shvatiti tko je ona još.
  
  
  Gladovala. Što je kimnula ne glavom oprezno. Ona je došla k sebi. Njen auto i stahl čekaj. Njene stvari su gomilu pored mene. Kada se probudila, ona ne želiš da budeš blizu nje. Mogla bi probati nešto da uradim.
  
  
  Ona je okrenula na mračnu, prljavu pod i gurnula noge u debele, obložen suknju. Hlače bi bilo toplije. Ali Nikaragve žena ne nosi ih, i naravno da je morala ostati u lokalnim mode. Polako, sedela je. Ona pritisnula ruku na čelu kao da Ne imala loš mamurluk. Veliki šešir spao joj glavu. Njeno svetlo smeđa kosa pao u valovima oko ramena. Joj okrenuli shvatiti stajao protiv prigušiš svjetlo točiti u oko dusty prozor. Ona je okrenula glavu prema meni i spustili su je ruku. Slab sveto svjetlo sjaji na njenom licu.
  
  
  To je bio prizor sam se sjetio. Bila je tako prokleto ženske. Od nje pun, lijepo oblikovane grudi pod čvrsto vune džemper da joj noge joj u pola-čizme. Lice joj je bilo u obliku srca i obećao isto nežnost i strasti, kao i njeno telo. I, naravno, nen imao hladno, smrtonosne ati da svaki agent je. Ovo je jednostavno neizbježno u našoj profesiji. Ali pogledao sam dalje. I šta sam ja vidio je par veoma veliko, veoma uplašen plave oči.
  
  
  Prepoznao je njeno lice. Vidio sam njenu sliku u kartonske kutije u sjedište stan. To je u rangu s novim ljudima i operacije od suprotnog tima koji to pregledali. Trebalo mi je malo vremena da shvatim ko-ee je lokacija je bila. Kad je došla kao obično mirnoću, da ju je znao. Tamara Kirova, baza za operacije u Meksiku, da je jedan od najvažnijih mladi obećavajući članovi Državne Sigurnosti Komiteta, poznatiji kao u rusku obavještajnu Službu.
  
  
  Ili KGB.
  
  
  
  
  Poglavlju 6
  
  
  
  
  Ona trepnuo nekoliko puta, onda ju je držao dah kao da se uplašio. "Zdravo, Tamara," rekao sam.
  
  
  "Ne zovem se Tamara," ona je rekla da tečno španski. "Njeno ime je Rosita, fina djevojka koja radi..." nije završi rečenicu i potpisali.
  
  
  Smejala se i pogledao me. "Ne osmeh tako smugly," ona je pukla sada na engleskom. "Prepoznajem te, takođe, Nick Carter. Ako ćete me ubiti, uradite to brzo.
  
  
  — Ako je ona bila je poslao u hotel da umrete, ti ćeš biti mrtav do sada, " rekao sam, kao i smireno i milja što sam mogao. "Želim da znam zašto KGB je posla sa Pukovniče Zembla, Tamara. Sada kada smo se upoznali, ne može biti tako teško, zar ne?
  
  
  "Ništa ne," ona dlaka. — Nećeš ništa naučiti od mene.
  
  
  Oni ispitati njihove ruke, da budem siguran da je obrnuto. Pa sam odmah pitao je šta sam hteo da znam,
  
  
  "Postoje načini, Tamara," rekao sam, tiho. Ona se nasmejao, ali je to bio mršav i nesigurno. Hej, mogao sakriti tvoj strah. On nije bio slabić kao Dr Mendoza koji je lako prevariti. Bila je imela posla sa iskusan agent AH, i to je bio dobar razlog za strah. Ali ona je pokušala da ostane unperturbed.
  
  
  "Mi znamo da ti maniri, Karter," ona nam se. — Na tvoj štab, da li bi me mogli da razgovaramo. S novim metodama i droga, svi pocnu da pricaju u nekom trenutku. Ali ovdje smo u praznu sobu, sam. Možeš pobijediti i da me mučiti dok ne vrišti, što je bolno. To je jače nego što misliš. Ona nagnuo naprijed malo, oči su joj opada. "I ako pokušaš, ako dođe do mene, ja ću da vrištim."
  
  
  "Onda će biti najkraći vrisak u istoriji."
  
  
  'Možda. To je možda najbolja solucija. Da li mogu vas zaustavim sa moje smrti, to će biti moja pobjeda.
  
  
  'Pobjedu?'
  
  
  "Osim toga, nećeš pobediti, Carter. Ne možete pobijediti.
  
  
  Nisam shvatila da je više. 'Pobijediti? Pobijedio šta? Bijesna, ona je ukazao na pada snijeg. "Mi smo možda će biti prekasno da sprečimo ovo malo imperijalističke pomagač je plan, priznajem...'
  
  
  "Na Carski sljedbenik?
  
  
  "...ali ćemo staviti nit na ovo. Obećavam. Sloboda-voliš socijalizma..."
  
  
  "Hej, čekaj malo! Ona je bila prekinuta je ee. "Misliš da Pukovniče Zembla je samo jedan oko nas?" Šta je ovo Američku zavjeru?
  
  
  "Očigledno je," Tamara kaže scornfully. "Je li Amerikanac ili ne?"
  
  
  "Koliko ja znam, on je radio u našoj zemlji. Ali to ne znaci da imamo nešto sa tim. Kako možemo imati koristi od ovoga? Objasni mi."
  
  
  "Misliš da je ona luda, Carter?" Kad smo čuli o ego akcije u Meksiko i video šta je uradio Meksiko Sitiju, mi smo odmah razumjela što se događa. Ti dati emus oružje, opremu, i novac. Ti laskaj mu da on sebe smatra pravi revolucionar, i nekoliko dana kasnije te proglasi Zembla neprijatelja i prijetnja. Kroz tvoje lutke u Organizaciji Američkih Država, ti potražnje akciju. I to je gdje ti je bojni brod diplomatija dolazi. Tvoja vojska, naravno, je intervenisala, kao 1965 u Dominikanskoj Republici. Tvoji planovi su tako glupo transparentni! Ali oni neće uspjeti!"
  
  
  "Prokletstvo, ti si lud, Tamara!" Pukla sam. On je poceo da se ljuti. Inače, pod drugim okolnostima, on bi se smijao u to. Sada je umoran, gladni, i uznemirena. Moj zadatak je krenulo naopako i tamo je bio metak rupu u ramenu. Povrh svega, sad sam bila pod sa fraze, slogane, a bapske priče. To je više nego što mogu podnijeti. Jedini izgovor da je to ona veruje u to i sama. Očigledno je protiv Zembla. Ali ovo nije nužno važe za cijelu organizaciju i KGB-a. Ponekad ne kažu na levoj ruci šta svoju desnu ruku radi.
  
  
  "Vaše izjave ne radim u isto vrijeme," ja sam vikala. "Ne možeš nazvati o. a. d. Američki organizaciju i u jedan dah optužuješ nas pokušavaju ubiti neke od njenih članova. Zašto? Da li su oni već u istom brodu? Pitam se da li ti ikad želiš da čuješ ono što govoriš? Mnogo je verovatnije da Zembla je na tvojoj strani, spremna da izađeš iz iza scene i čist ego, ako uspije, koji je, usput, neće se dogoditi.
  
  
  'Mi? Ti neprijateljski nastrojeni sluga imperijalizma, zašto je naši elitni tim SPECIJALACA je već eksplodirati ego Maya hram i uništiti ego vrijeme stanicu? Ego mjere sigurnosti su glupače. Već smo naučili ego sekretima. Ako nam osoba u hramu mogao nas je kontaktirao ranije, ovaj sneg ne bi ni bio ovde...
  
  
  Ona je pokrio joj je usta sa njena ruka, njen oči širom. Nakon nekoliko trenutaka je tišina, ona joj je snizila ruku. Trljala bradu i rekao u nizak, ledeni glas, " To je dobar trik, Gospodine Karter, ali ono malo što imaš od mene, neće ti pomoći.
  
  
  Joj, pogledala. "Ne," ja sam priznala da, " ne mislim da je tako bilo, Tamara. I mislim da ti ljudi su naucili da Zembla je sjedište je već u ruševinama, i otišao je Bog zna gdje. Bar ćemo, ako su još uvek može naći svoj put u to bure.
  
  
  "Ako ti tako kažeš.
  
  
  "Uzmi krojač, ja sam joj rekao tako!" Ošamario sam ju. Njeno tijelo osjećao opet toplo. On je ukazao na njegovom ramenu. "Šta misliš, kako sam dobio ovo? Da si samo pustio da uđem u vaš glup mozak.
  
  
  "Ne vjerujem ti. Sve to snijeg...
  
  
  — Da, dragi, jer je ego je sigurnosti sve je bilo bolje od tebe ili bilo ko drugi osumnjičeni. On je namerno da li ovo dati svoje ljude nešto da razgovaramo o tome i pozovi pomoć. On je ljubitelj revolucionarni igre, tako da mislim da je učinio više nego što je potrebno. Nismo ovdje zbog ničega. Ali ono što nije objaviti je da je bilo još više kanala za upravljanje vrijeme. Tri, da budemo precizni, u tri ostale Centralne amerike zemlje!
  
  
  — Št-šta ?" Tamara bio pun.
  
  
  "Da, a da stvari budu gore, djeluju nezavisno od glavnih odašiljač. To je kao u noge od stolice. Razlika je u tome ovu stolicu ne padne, dok se sve noge su uništeni. Ja joj neću reći ništa, Tamara. On je bio tamo. To je bila uništena od strane glavnog odašiljač prije shvatila da je to bilo potrebno da se povežeš pojačanje odašiljače.
  
  
  - Ali... ako je to što kažeš istina, onda...
  
  
  "Onda svakom kanalu bi trebao biti otvoren odvojeno. Da. Također, koliko sam ja razumio, ne samo da će polje ne padne, dok se sve ovo odašiljače isključen, ali to će takođe postaju sve više i više uništiti. Ovo će biti vrijeme čak i mnogo nestabilniji. Ego više neće biti pod kontrolom."
  
  
  'Ne! Ne, ne mogu da verujem da si ti. Pokušavaš da primi me opet sa tvojim lažima i prevarama, Carter.
  
  
  Što je kimnula ne glavom čvrsto. Ali mogla sam da vidim joj u očima da sam dobijao. "Tamara, bolje ti je da joj lagati," rekao joj je da se polako i smireno. — Ali ja nemam razlog za to. To ne bi bilo dobro za mene. Istina je, od a do Z."
  
  
  "To je tako nevjerovatno. To je kao lud noćna mora...'
  
  
  Okrenula i gledao kroz prozor. Joj ćutanja je bila samo djelomično rezultat joj zbunjenost, a neodlučnost. Nije kao da me se boje kao što je bila. Barem nije glupi, inače ne bi radio za KGB. Možda je ona bila malo naivna ... i da je neiskusna. On bi mogao da čujem svoje misli kao ona smatra alternative. Nadala sam se da je takođe, s obzirom kako bi ona iskoristi mene. U stvari, računao sam na to, jer mi je bilo očigledno da ću morati da ga upotrebiš.
  
  
  "Nick," rekla je da na kraju. Pogledala me opet. Tamo je bez presedana topline u njen glas, a ona je samo rekla da je moje ime. "Nick, ovo drugih kanala. Znaš li gde su?"
  
  
  "Možda, a možda ne."
  
  
  "Oboje znamo nešto. Sada, ako mi je to sastavila. Da smo mogli da radimo zajedno.
  
  
  — Hoćeš da kažeš da ti veruješ da AH se ne može ujediniti sa Zembla?"
  
  
  Zaspala je. "I moraš mi vjerovati, Nick.
  
  
  Zašto bih ti vjerovao? Rusija ima puno koristi ako Zembla pobjeđuje."
  
  
  - Ne, ništa! Ako Zembla uspije u ujedinjenju ovaj prostor, to će biti teže za nas, i trebat će mnogo više za naša revolucija uspjeti. Ali ima još nešto, Nick. Da li igraš šah?
  
  
  "Igrao sam ih i ranije."
  
  
  "Za nas Rusi, ovo je strast, kao što znaš. I zašto? Zato što je to ispod pazuha ograničen broj lukavi, inteligentni i pa-poziciji protivnika jedni protiv drugih sa neograničenim broj igru karakteristike. Tako je naša politika. Volimo da saznamo šta su nam opcije i da li ih možemo savladati. Pukovniče Zembla je prilično drugačija. On je divljak. To mora biti eliminisan. Inače, moglo bi ugroziti ne samo Centralnoj Americi, ali cijeli balans u svijetu."
  
  
  "I mi smo pioni u igri, zar ne?"
  
  
  "Ne pijuni, Nick, ali Koni. Smijala se na kratko, usne joj se trza malo. "Konji mogu skočiti u stranu i nad drugima. Ne pijuni. Prisiljeni su kratki, besmisleno shaggy stvari u jednom pravcu."
  
  
  — Ovo je predlog za skok u tvom pravcu, Tamara?" Joj je nizak, ali oštro smijati izašao. Takav skok bi bilo samoubojstvo. Tvoj KGB je veoma visokoj ceni moje glave.
  
  
  "Ja to znam. Ali znam i što se dogodilo prije. To može da se desi ponovo, "ona je disao," i dogodit će se ponovo, ako nisi previše glup." Pogledaj se! Imaš moj pištolj i Dr Mendoza je stari revolver, ali ostatak?" Samo mokre pantalone! Jesi li će poraziti Pukovniče Zembla sa ovim? Ne kažem da ćemo biti prijatelji. Ali imamo zajednicki cilj. Glas zašto bi mogli da radimo zajedno! Moramo da radimo zajedno!
  
  
  Tamara je oči sjaje svetla u tami praznu sobu. Mislio sam da je ismijavali me sama. Da mi nije stalo ni ti. Trebala mi je pomoć KGB-a, pomoć organizacije, sa opremom i hranu. On je buljio u Jok, kao da s obzirom na njenim komentarima. Pogledala okolo sa ozbiljan i iskren vidi. Ona je odigrao svoju ulogu pa, vrlo dobro, zaista, ali ne, ona nije bila naivna, kao što je uglavnom sa ženama u našoj profesiji. Odbranila je poziciji sa njom crni granita oči. Podsjetilo me na lijepa Venera flytrap, biljka mesožder to mora miriše tako slatko za insekte da se hrani.
  
  
  — pa... rekla sam hesitantly, " šta ti predlažeš?"
  
  
  'Dođite sa mnom.'
  
  
  "Na Miguela kuću iza ugla?"
  
  
  'Da.'
  
  
  — Koliko ih je još osim vas dvoje?"
  
  
  Ona je i lizao, usne, pitajući se da li Ay trebali lagati. "Samo jedan, određena Diego Ordas."
  
  
  Ovo je možda istina. To je malo verovatno, ali to nije važno. — Imaš li primopredajnik tamo?"
  
  
  "Kratke talase, sve se kreće," ona je rekla brzo, uz napomenu moj sporazum. — Naći ćemo ti nešto odeće i neku hranu.
  
  
  On je potpisali, kao da je nevoljno poklekla neizbježno. On ustao i izveo svoju mokar, lepljivo pantalone. "Dobro".
  
  
  "To je mudra odluka, Nick," ona je rekla svečano. — Mogu li da dobijem svoje stvari nazad?"
  
  
  "Da," rekao sam, da poseže za macaroon i onda turpiju. "Ne opet."
  
  
  Izgledala je tužan sam što je popunila svoje džepove. "Nick, mislio sam da ćemo vjerovati jedno drugom sada."
  
  
  Trebalo je da se. - Za estestvenno. Ali ovako sam joj vjerovati više. On je otvorio vrata i izašli smo u koridor. "Usput, Dr Mendoza je rekao da ste nešto zaboravili." Šta je to bilo?'
  
  
  Ona je ispružio usta kao nevaljala mala devojka. "Zaboravio sam da plati ih sve što je rekao. On je varao iz njegov ego, kao što vi kažete u Americi.
  
  
  Njen osmjeh nastavila; to je bila beznačajna dovoljno da bi bilo istinito. Interno, to je trebao biti smijeha, ali na nešto drugo. Do sada, Tamara lasica imao pažljivo izbjeći reći ništa o torbu još sjedi pored mene. Nije čak ni da pogledam. Očigledno, ona misli da je to nekako važno. To je prva stvar koju će uraditi, ako mu se da šansa.
  
  
  Nakon izaći na Na Gore, išli smo u slijedećoj raskrsnici, nekoliko koraka dalje od kuće. Kuća na obje strane ulice su bili tihi, a mrak. Tamara okrenuo bela kao sneg sto pada pao na njenu kosu i predamo joj kaput .
  
  
  "Nick," rekla je kao što smo se okrenuli na Na Noevo, " Pukovniče Zembla mora biti zaustavljen po svaku cijenu! Moje oči uprte u trećem kuću u redu, zgrada gdje Mendoza mislio Gilles Ego mi je bio brat. Prozori su bili zatvoreni mračno i pusto. "Ne Zembla, Tamara. Izgubio je kontrolu nad njegovom radu."
  
  
  "Kanale pripadaju emu u svakom slučaju. To je ono što je imela i mislio." Njezin glas je bio oštro, " To ne bi bilo strašno da nismo uspjeli."
  
  
  "Biljke, drveće, insekata, životinja — sve ekologiju na područje hiljade kvadratnih kilometara će biti uništen."
  
  
  "I ljudi! Ona shivered i stajala na trenutak u vrata iz kuće, čistim sneg sa njene cipele. — Ovde mora biti upozoren, Nick. To bi bilo fer da im ne kažem.
  
  
  "Neće ti vjerovati," rekao sam. "Mislim da ne mogu da vjerujem očima više. Neće razumeti ono što laži ispred ovde."
  
  
  To nije fer!'Da, i ona je potvrdila da nepromišljeno. "Hiljade ljudi će umrijeti od gladi i hladno!"
  
  
  Ee ju je uhvatio za ruku kao da to vodi dolje niz hodnik. Ona je zadržan od strane svoje automatski pištolj uperen u jok. "Pa je rekao," rekao sam. "Ovo je sigurno dio drame to si naučio u KGB-u. Možeš li zaplakao na znak i ti?
  
  
  "Kako može govoriti takve stvari!" ona potpisali sa iskrenom gnjeva. To je skoro kao da suze su zaplače u njenim očima. "Mi smo na različitim stranama, to je istina. Ali ljudi koji će patiti i umrijeti sa Pukovniče Zembla smrti nisu na istoj strani. Oni pokušaj da živiš najbolje što možeš! Nick, si tako tvrdoglav da si izgubio osecaj za čovečanstvo?
  
  
  — Jednom sam pušten zatvorenik vaše Vladimir kamp "Deset" blizu Potma . Znam svoj Sovjetski dobrotvorne svrhe vrlo dobro."
  
  
  Ona stiffened i pritisnuo joj je usne zajedno. Već smo bili blizu prvi dan na redu. Koliko smo bi želeo da odgovori na moju se rugaju, nije ništa rekla, bojeći se da joj zasjedu bi uspjeti. Uprkos hladno, bio je nejasan miris opasnosti i smrt u vazduh koji jedva registrovana to.
  
  
  "Ovde smo," kaže ona. 'Prolaze unutra.'
  
  
  Onda si. Odsela iza tebe. Prva osoba koja pokušava da me napadne će dobiti metak u leđa."
  
  
  "Nick, nju, kunem se..."
  
  
  "Ti idi prvi, Tamara. Njena ruka je na visokom nivou na njen. Moj palac je pritisnuo, na živce dok nije stenjala bespomocno. "Da vidimo šta vrsta zabave sredio si za mene."
  
  
  Njena ruka je na kvaki je drhtao. "Nik, ovo nije način da radimo zajedno. Molim te, spusti taj pištolj...
  
  
  "Samo naprijed."
  
  
  Otišli smo u. Ono što smo videli, niko ne očekuje od nas. To je bio masakr. Jedan čovjek je ležao na podu. Drugi sjedio limply u stolici, njegove ruke mirno savio u krilu. Oboje imali im grkljane rez od uha do uha. Tamna smrznuti krv je formirala velike lokve na podu. To je sipao na grudima sedi čovek i kapala sa stolice. Zidovi su bili prekriven krvlju to je prvobitno spurted dole vratne arterije.
  
  
  "Draga mama," Tamara pognute glave i povratila.
  
  
  Ako moj stomak nije tako prazan, bacio bih se previše. Moj stomak stisnute u grlu sada, ali uspeo sam da se kontrolišem. Studirao je ostatak sobe. Sve je naopako. Ladice su ispražnjene, sjedište pokriva otkinuta, i moderno možda radio je bio računa na to da je bila beskorisna. Okrenuo se Tamara. Ona je pukla na hemijsko ili ću ga ubiti. Ošamario obrazu sa dlanu, nije teško,ali je teško.
  
  
  "Prestani," rekao sam. "Idemo na..."
  
  
  "Oh... oh, moj Bože. Njene oči su bile jasne ponovo, ali ona je sedela na noge, trese se kao mačkica.
  
  
  "Vaši ljudi?"
  
  
  — Y-da . Miguel i ... i Diego na stolicu. Kako...?'
  
  
  "Ovde mora da je bio uhvatila nespremnog. Ovde je držala na nišanu i ubio nožem da se kao malo buke moguće."
  
  
  On potpisali. Moj glas je grim: "To izgleda kao Dr Mendoza nema majka."
  
  
  'Kako je?'
  
  
  "Mora da je bio jako zauzet nakon što sam otišao njemu," objasnio sam ti. — Zvao te je o meni. I kladim se da ti novac koji je rekao Zembla je ljudi u Prinzapolz o tebi u isto vrijeme.
  
  
  "Za estestvenno! Izdao nas je obojicu! Lice joj je iskrivljeno sa bes i mržnju. "Da bi se trebali vratiti i da se suočiš s njim."
  
  
  "To je dobra ideja, ali ćemo sačuvaj to za kasnije. Moramo da izađemo odavde."
  
  
  "Nadam se da je ubojica došao nazad i da se nađemo ovde."
  
  
  "Sacuvaj osvetu za bolji život, Tamara. Moramo da zatvorimo ove kanale, i oni su se raspršili za tri više zemlje. Ne postoji ništa drugo što možemo da uradimo ovde u Prinzapolz.
  
  
  "Da, da, razumijem. Pogledala me je blankly. "Žao mi je, Nick. Ona je bila pokušavaju namamiti u zamku da bi mogla izvući sve si znao o njoj.
  
  
  "Ne brini o tome. Te nikad nisam prevario me sa tvoja igra. Tvoj komandos jedinice je nestao i tvoji drugovi su mrtvi. To izgleda kao stvarno moramo da radimo zajedno, ali onda se moramo vjerovati jedni drugima. Želiš ovo?'
  
  
  Zaspala je. "Sada smo samo nas."
  
  
  'Tak glas.' To je vratio po A. Makarov je pištolj. Pitala sam se šta Hawke bi rekao o radu sa ruskim agent. Nisam imao izbora, ali to bi moglo stvoriti nepotrebno problema. Morao sam da kontaktiram AH sjedišta što je prije moguće i objasniti slučaj. Ali najvaznija stvar je prvi. Otišao sam u maloj sobi gdje je dva tijela su lagao i rekao: "Je tamo Šveđanin koji je verena to mi odgovara?"
  
  
  'Nadimak
  
  
  Okrenuo polako, za svaki atom snage. Tamara mahao veliki automatski pištolj na mene, kao da ne zna šta da radi. Zaspala je opet i stavi pištolj u džepu. "Braon kofer. To pripada Migela, i to je iste visine kao i ti. Bio je tako, mislim.
  
  
  "Velika devojka," ja chuckled, bacaju časopis da Hej, ko je uzeo pištolj jedno prije nego što kažem zdravo. Ona je položio test. Zacrvenela u njen vrat, ali nisam ništa rekla.
  
  
  Miguel je bio niži i deblji nego što sam ja bio. Međutim, nađen je nosi nešto ispod njegove košulje, debeli vune džemper, svileno pantalone, i para cipela debelog čarape to uklapa dobro. To je nosio svi biti dobro zaštićeni od hladnoće, snegom i ledom. Najbolje iznenađenje je par kožne čizme, to su baš velika, zato ne budi uznemiren uprkos viška čarapa.
  
  
  — Imas li druge stanice osim ovog kurvinog sina?"
  
  
  Pitao sam Tamara o tome dok sam se oblačila. "Ne," došla je zabrinjavajuće zvuk reumatizam. "To je bila jedina stvar koju smo imali."
  
  
  "Nema problema", da sam riknuo. "Nadao sam se da možemo pozvati pomoć. Patrolni čamac me čeka na moru.
  
  
  — Imamo pecanje ogroman ribarski brod tamo. Da li neko oko si radio ovde?
  
  
  "Bojim se da ne. Inače, bilo bi koristili ego. Oni su par ljudi imamo ovde, sve upitna, baš kao i Dr. Mendoza. Ne mislim da nema ništa bolje od kvarca odašiljač. Moraćemo da ukrade brod oko luke. Nadajmo se da ćemo prebroditi ovo prije oluje nas.
  
  
  "Da bi mogli otici na avion," ona je rekla opušteno.
  
  
  On obuci svoje cipele i gazio po sobi. "Avion? Šta avion?
  
  
  U Cesna 150 koja ju je dovela iz Diego sve do Mexico City. Podršku tim stigao sa ribar. Bacila je časopis u vazduhu, uhvatili ego ponovo, i smijao se mischievously. "Naravno, ako ti ne verujem žena pilota..."
  
  
  — Ti si sa ego ovdje, zar ne?" Ako staviš tvoj ego u zrak u oluju, gospođice, nikada neće biti kriticna prema ženama opet voziti.
  
  
  Ona se smejala, duboko duboki zvuk; velikodušan, sa širok osmijeh, između muškarca i žene, a ne između agenata. Ona je bila ozbiljna opet. "Zrakoplov je u salon na teško plažu sjeverno od selo. Joj ego je vezao je čvrsto u slučaju da ne možemo da Zembla u vrijeme i vreme se menja. Tako mi donijela toplu odjeću. Ju-drago mi je da smo uzeli ove mjere opreza. Ali kada Karibima More...
  
  
  Hej, nema potrebe da završim rečenicu. Mogao je lako da zamisliš vjetar-raznesen talasi se srušiti na mali avion, razbio sam za sletanje i uništava ego kao da je kartonskoj kutiji. Ostavili smo kuću, odmah. Ona je uspjela uzeti Miguel je bundu od kuka na dan. Tamara je širokih shvatanja žena koja se brzo navikao da sve. Ona bi mogla natjerati sebi da vidi dvoje mrtvih ljudi nepristrasno. Nije pričala o tome. Bili su mrtvi, i to je bilo bolje da ih zaboravim. Nešto mora da se uradi to bi nas moglo dovesti nigdje, cak i dovesti do svoje brutalnu smrt. Kasnije, kad se sve završi, ona može da žali ih. Palo mi je na pamet da se, kad je došao s borbom, bila je još uvijek moj neprijatelj. Ne bih želeo da je ubije.
  
  
  Noevo Ulica je bila prazni nego ikad. Dobri građani Prinzapoltsy bili šokirani ledenu oluju, u kojem su uradili ne razumijem ništa. Ostali smo blizu slivniku, na istoj strani ulice. Tamara automatski se preselila bliže da me, kao da traženje zaštite i utjehu.
  
  
  "Edi je u stanu . Da ti nešto treba.'
  
  
  "Čudno", rekao sam. "Odjednom sam izgubio apetit tamo."
  
  
  "Možda ima još nešto u avionu."
  
  
  Okrenuli smo na Na Gore, nazad u mimo gradskom trgu Dr Mendoza je kući. Nije bilo ničeg da se vidi. Ništa se preselila, ali bila je čudna tišina. To me uplašilo. Slušao me je napeto. Još jednom, moj godina iskustva naoštrila moj instinkt da nešto nije u redu. On je spustio noge lako, vrlo pažljivo. Tamara prošao pored mene u tišini.
  
  
  Bili smo u prolazu je mimo od Mendoza je kući kad je govorio. "Dijego je bio dobar momak," rekla je smišljeno. "Miguel je doktor je brata, ako je to neka utjeha.
  
  
  Došli smo da grubo napravljen magarca košaricu, koji je sada sjedi na drawbars frank ispred stabilna. Pogledao je u štali. Sada su bile otvorene. Bilo je mracno.
  
  
  Skoro ljutito, šapnuo da joj:: "zarobljeni Smo." Prije Tamara mogla reagirati, hiljadu oružje je pucalo iza tami stabilna. Pravi della ih je samo deset, ali to je previše kad si ti u pitanju. Njen, da se osjeća kao glineni golub pucali na nas sa svih strana.
  
  
  Viknuo je i gurnuo Tamara. Joj pucali u reume je oko antikviteta Mendoza revolver. Previše žustra. Nije vjerovao je da će udariti nikoga. Bili smo priliku ponovo, crveni flash oko stabilna. Upucao sam je opet. Mimo nas oborio još više vode. Približili smo se kolica, i bacio sami u ovom sumnjivom barikadu.
  
  
  'Nadimak. Tamara, zgrabila mi je ruku. "Sve su opkolili nas!"
  
  
  "Nema svrhe u panici," u rheumatologist šapnuo sa njom. Joj, nagnuo najniže što je mogao da zavirite ispod kola. "Deset prema jedan da, to su oni isti kopilad koja je ubila vaše ljude." Oni neće da uzimaju zarobljenike. Moraćemo da se borimo.
  
  
  Plotun nakon plotun zabio u starom drvenom drvene kolica. Meci razbijeno debele daske je i ušao u još uvijek pada snijeg. Izgledalo je kao da su imali puno municije. Nismo imali ništa više nego što smo imali u našoj pištoljima. Nisam treba da istaknem našu situaciju da Tamara. Ona samo otkaz povremeno, samo kad bi mogla cilj za bljesak vatru. Jedna od sedam pogođen. Odjednom vrišti i dole do kraja od pada pištolj. Tamne puti čovjek u seljak nošnju izašao, ples kao da radiš piruetu, njegove ruke obuhvati preko svoje prokleto lice. Tamara nije otpad još jedan metak na to. Čovjek je vrištala. Onda je jedan od njegov ego prijatelji u štali ga je upucao. Pao je naglavce u sneg.
  
  
  "Skoro smo bez municije," Tamara disao.
  
  
  Streljački vod je oružje nastavio da puca. Prokletstvo! Ako bi samo postojao neki način da ga dignu u vazduh i sve to. Ovo mi je dalo ideju. "Brzo," naredio sam — " daj da odvedem ovu drvene osigurač, oko središte, i preuzmi volan sa!"Sa dupe Mendoza je pištolj, povukao je improvizovani klin oko osovinu. Zajedno smo odvrnuo drvenom volan. To je došao sa huk. Kolica pao na jedan osovini, i druge strane rose. Pa, imali smo bolje osiguranje.
  
  
  "Daj mi jedno oko mandarina."
  
  
  Tamara je blenula u mene. "Mandarina? Ja... ja ne razumem na šta misliš.
  
  
  Glavni letio oko nas kao da smo u osinje gnezdo. Nema vremena da ti objasnim. "Prokletstvo," rekao sam oštro. "Ove mandarina nosiš izgledati stvarno, ali znam dobro kao i ti da su prerušen granate. Britanci također koriste ih u rat protiv Hitlera. I čini mi se da kad sve saberes tvoje cigarete u stvari zapaljiva put bombe. krojač to uzeti u AH, znam takve šale previše. Danas ili sutra mogu da vam kažem o vještačkom lateks psi koji koristimo da raznese dvoraca u kanalima. Ajde!'
  
  
  Je stigla u jednu od njenih kaput džepove i predala mi savršeno kamuflirano eksploziv.
  
  
  "U deblo je paljenje," ona je rekla. "Kraći ti slomim ego, brže eksplozija će pratiti."
  
  
  To je gurnut pod lažnim mandarine u osovini rupu na volan. "Sad idemo da hvatamo ove pacove oko gnijezdo!" Otkotrljala se volan ka kolima.
  
  
  "Daj mi masku."
  
  
  "Imam samo tri pucnja su otišla."
  
  
  "Oni se neće boriti kada se to desi," što sam obećao. Tamara je počeo da puca. Ustao je i gurnuo volan. To kotrljala niz ulicu kroz sneg, skočio preko jarku na drugoj strani ulice, i karte za otvoreno ka tami je stabilan. Postojao je trenutak mrtvih tišini. Devet preostale snajperisti se činilo da se pitaš šta se dešava. Ako imamo sreće, će biti oko volan sada.
  
  
  Onda bomba je eksplodirala. Zaglušujuća grmljavina se začuli od u štali. Vrata zamahnuo sa šarki i plutala preko puta ulice. Nebo shivered sa svjetlije boje, slijedi zaslepljujuće sjaju. Jezicima pozar oko razbijeno vrata. Nakon nekoliko sekundi, par koji se pretvorio u plamenu pakla.
  
  
  Iza nje kolica, šapnuo — " To nije bio samo bombu. To je bio i zapaljiva bombu u isto vrijeme."
  
  
  Namrgodila filozofski. "Najvažnija stvar je da vi radite svoj posao bez umiranja sam, kao heroj."
  
  
  Zajedno smo trčao niz ulicu kroz ruševine stabilna. Jednom Tamara skoro okliznuo se u zaleđenom snijeg. Oporavila i obučem ... stidjela od smetnje. Osim toga, ona je stalno sa mnom. Došli smo do ugla Na Gore i prešao bijele ravnici kvadrate.
  
  
  Sada je Tamara je red da je vodi. Znala je gdje Cesna 150 je u salon, ali nije. Molio sam se da ćemo stići na avion, bez ikakvog daljnjeg poteškoće.
  
  
  
  
  Poglavlje 7
  
  
  
  
  Iznenađujuće, nema dalje poteškoće. Barem ne za dvije noge oni. Vrijeme je izgledalo da je vozio čak i Zembla fanatici u kuću pitao sam za sklonište i toplinu.
  
  
  Snijeg počele da padaju teže. Jaka udari vjetra skoro nas je bacio s našim nogama. Ledeni zrak je stiskanje pluća i boli moje oči. Moji prsti su kao kocke leda. On nije nosio rukavice. Karipskog Mora da je nositi, i diže buru: belom penom na crno. Oluja dolazi sa zapada, kroz više nivoa. Kao rezultat toga, nisko obale nije potopljena. Nakon više od sat vremena teško hoda na plaži od Komarca Kosta, došli smo do aviona, bole od hladnoće.
  
  
  Tamara vezan sebe u lijevoj mjesto.
  
  
  Uključim grijanje, " i ja sam rekao, moji zubi viku. Počela je motor, napravio brzo čekove, i povećao brzinu da proveri motor. "Ovo je prvi put da se moram okrenuti na odleđivace za polijetanje," ona je rekla. Ona je zurila u snjegom pokriven plaži. 'Cekaj. Mogli bi da izdrži nekoliko udaraca u vjetar.
  
  
  Ona pusti maltretiranje i polako gurnuo gas naprijed. U Cesna shivered i uzdrmao pod naletom vjetra, pjene, i sneg. Mi taxied zajedno širok dio vulkanska kamen i šljunak, ponekad skidding na santi leda. Avion je šef nikada ne bi trebalo uperen u vjetar. To je puše sa svim pravcima. Olga je stao na gas dole. Nekoliko udaraca, on je mislio na sebe, u redu je! Imao sam CLV dozvolu u Vazdušni Saobraćaj kategoriju. Ovo su ista prava kao i običan komercijalne dozvolu. Samo uslove su više. Pilot je potrebno je da imaju bolji let vještine i odlično fizičke kondicije. Uglavnom komercijalne i profesionalni piloti su to. Joj je svjestan evoluciju leteća mašina sa njima lasica, kao Ikarus prvi pokrili sebe sa vosak i perje. Ali sad, kad smo bili u vezi, da izazove ovo zavijanje oluja ništa više od šibica sa raspon krila oko 12 miliona, mislio sam o tome kako da odemo.
  
  
  Mi flitted obalom do polijetanja brzinu. Za Cesna 150, ovo je za 90 km / sat. Slomili smo slobodni i skočio u zrak. To je bio užasan osećaj. Mogla sam da vidim da Tamara nije bio srecan s njom uspon na sve. Grize za donju usnu, ona riješio tiller i pedale kao na "organe" igra "Gladijator je Izlaz" u boogie-woogie stil. Tamara postepeno uzneseni avionom na visini od 2000 metara. Na ovoj visini, to je nastavio da se muva. Ona mirno povukao na benzin dok tachometer pročitao 2,300 revolucije po minuti.
  
  
  "Ti si prirodna pilot," joj je otac rekao.
  
  
  "Odakle dolazi, vrijeme je kao da je svake godine za šesti mjesec," ona je rekla. 'Gde ćemo da idemo tamo?'
  
  
  — Znaš, ovo je prvi put da sam imao vremena da se brine o tome?" On je otvorio svoju torbu i počeo da gleda kroz svoj putovnica i dokumente. U međuvremenu, Hej objasnio kako ih dobio i kome pripadaju. Vlasnik torbu je Sinjora Ana Mojada, udovica, živi na Vacaciones Hotel u Puntarenas, kostarika. U slobodnom prevodu, živjela je u internat i radio kao pomoćnica tamo. Barem ako možemo da joj proverim preporuke. Pitala sam se kako pravu su kad je sledeći skup dokumenata provjerio.
  
  
  Ćelavu glavu ime je Tonichi Alexander. On je vjerovao da je bio radnik u Polencia, Hondurasu. Još jedan čovek, Ramon Batuc, živela na ostrvu Isla de Krv, Panama. On je bio poznat kao čipkasti trgovac. Isla de Krv - "Krvi Ostrva". Tamara se trznula kada Abe pročitao. "Ja ne mislim da je ovo pravo mesto za čipkasti prodavac."
  
  
  "Pa, kada imaš stotine mala ostrva kao Panami, katkad poludi imena." Proverio sam to opet, staviti u novine natrag u moju torbu. Mi nije ostalo još mnogo vremena. Da Hondurasu, odlučio sam.
  
  
  Ona zavaljena avion na zapad-severozapad. Letjeli smo nazad u unutrašnjosti u Nikaragvu. Još stotinu i pedeset kilometara i da ćemo biti gotovo Hondurasu. Vidljivost je nula. Van, tamo je potpuni vrtlog od upetljan bijele kašu. Tamara pregledao svih instrumenata, magnetno kompas, i koristila praktične intuiciju. Posao je bio veoma napeto za neko vrijeme. U relativno miran put, Olga okrenuo da me questioningly.
  
  
  "Polencia, Hondurasa?" Gde je ovaj tip po imenu Alexander od ?
  
  
  'Porijeklom iz tamo. Znaš li gdje je?'
  
  
  'Nikada nisam čuo za to. Jedino mjesto koje izgleda poznato mi je Puntarenas. Izgleda obećavajuće turističko odredište u Nicoya Bay."
  
  
  "To prođe dobro sa imenom kao što je Hotel Vacaciones. Oni bi trebali biti malo vise originalno. Oni su mnogo možeš naučiti i iz Paname sa svojim predivno ostrvo imena."
  
  
  — Tamo su karte u torbu pored tebe, Nick. Vidi ako mozes da nadjes mapu Hondurasu. Onda ja mogu da počnem.
  
  
  Tamo su karte u mjesto je naznačeno. Ima hrpu karte na del sebe. Više nego što sam ja ikada vidio na svakom privatnom avionu koji sam ikad naišao. WLK je Svjetske Avijacije Karte za svaki dio Centralna i Južna Amerika, detaljne karata dobiti iz privatne agencije, i dobro istražio FAA Pilot je Priručnik za Sjedinjene Države.
  
  
  Našao sam mapa koju sam željela. - I glas i Polensia. Sudeći po veličini, to je selo izmislio dvoje ljudi i pile. To je između glavnom gradu Tegucigalpe i tri-hiljaditi vrhunac El Picacho . Hmm, koliko dobro si sletjeti na kozu staza?
  
  
  — Spustićemo se u Tegucigalpe, ako ti ne smeta." Mislim da je ovo samo aerodrom u Hondurasu. U svakom slučaju, to će lizati sve na pod.
  
  
  Dao sam mu koordinate i stavite karte nazad. Okrenula na radiju, nadajući se da uhvatim signal. Dinamika samo napravio neke greške pucketanje zvuk. Ništa razuman bi se moglo uraditi u vezi toga. Radio kompas iglu okrenuo polako. To nije prihvatljivo da mi to sve stanice su isključeni. Oni jednostavno nije mogao biti čuo, a tamo može biti samo jedan razlog. Signali su bili prekinuli do promjene u Pukovniče Zembla je vrijeme. Nepovoljne uslove sama ne može jer neuspeha ovakvih razmera. Razmišljam o tome, i ja sam shvatio da smo u Prinzapolz nikada ne bi bila u mogućnosti da poziv za pomoć na radiju. Bili smo stvarno u miru. Više nego što bi na početku bojao. Rekao sam joj da se Tamara. dala mu mrk pogled. Usne su pale.
  
  
  "Ironično," rekao sam, " da li je to Zembla je komunicirati njegove zahteve da je svijet na radiju. Možda je planirao negdje, van ovog nereda, ali sumnjam. Ne mislim da je potpuno shvatila što se upušta. Mislim da ego ogroman ego je zamagljena ego proračuni malo. To je često slučaj sa megalomanijak diktatorima. Uostalom, nije toliko pametan.
  
  
  "Ne, on je previše pametan, Nick. Tamara zatvorena usta ponovo i fokusiranim na nju instrumente. Da to ima veze sa leti. Pripazite na ruke, i ispravi ih ako je potrebno. To je sve. U Cesna bačen i vrteli kroz koje se kovitla zraka uzoraka. Tamara je izgledao kao ćurku za jahanje divljeg konja. Letela je sa avionom. Ee je ruke i noge odgovorio samouvjereno i brzo da svaki pokret uređaj. Ona je bila leti pa, odlično čak. Jedina mana slijepo je da te neće vidjeti planinu da bi razboj veliki ispred tebe.
  
  
  "Zašto Polencia, Nick?" — Šta je to? " pita ona nakon nekog vremena.
  
  
  "Zašto idemo tamo? Jer ovo je sjeverno od Prinzapolca, i druga dva su na jug. Oluja je sve gore, i odlučio je bolje da uzmemo najduži sekcija prvi, a onda je kracom.
  
  
  "Samo sam na to mislio. Ali sa njom imela na umu, kako možete biti sigurni da je odašiljač tamo? Alexander, Batuk i Gospođo Mohada može doći iz bilo gdje i bilo gde. Oni je mogao da koristi lažne dokumente.
  
  
  "Trebao bi to znati," rekao sam, " Senjorita Rosita od Managua."
  
  
  "Nemoj mi se smijati, Nick. Sad ozbiljno!
  
  
  On potpisali. "Postoje četiri razloga. Prvo, nisam samo ih pasoš, ali također ih nacionalne potvrda identiteta. Znaš dobro kao i ja da ti mogu lako ući u drugoj zemlji sa lažni pasoš. Ali probaj živjeti u svojoj zemlji, sa lažnu ličnu kartu. Ovo je veoma teško. Posebno u latinskoj Americi. Policija kao da proverim. Drugo, svi ovi momci kontrolisao odašiljač. Dakle, sigurno su živjeli u blizini svoje baze. Treća, ne razumijem zašto Zembla bi koristiti lažna dokumenta. Ovo nije bez rizika. Ne, mislim da su ta mjesta uklapa u stvarnost.
  
  
  "I cetvrti razlog?"
  
  
  Njena, on ramena stresla. "Mi nemamo ništa bolje."
  
  
  Razumijem je. Onda ćemo to uraditi. Ona namrštila usne. On primetio da je to njena navika kad je bila zabrinuta zbog nečega, da je pitam. Onda lice joj je obasjan. "Ima korpu iza stolice, Nick. Dijego je bio vrlo gladan kada se sprema za put, i možda ima još nešto u tome.
  
  
  Našao sam je korpu, jedan od onih pruća Meksički vrećice. Stvarno, Diego, nije se puno toga je ostavio. Tamo je bio još bocu jeftino crveno vino u bocu, i bilo je tu još par takose ostavio, kao jamon i tostadas tapas . Bili su hladno, ali su još uvijek slasna. U tostadas su još hrskavo i ispunjen sve vrste stvari, uključujući zelene paprike da si dovoljno zgodan da spalim svoju unutrašnjost.
  
  
  Iscijedio bocu jedan gutljaj da ugasim vatru. On stavlja korpu natrag i opuštena u svojoj stolici. Taj topao osjećaj krivnje, grijanje, hranu, i punog stomaka me omamio. Pokušao sam da držim oči otvorene. Ali nije dugo trajalo. U Cesna potresla i potresla. Za moje uši, zvuk motor je pulsirajuća, sleepy tuču.
  
  
  Joj polako se probudio. U dreamless crnilo u koji je potonuo postepeno se pretvorio u mraku gray stvarnost. On je osjetio lupanje bol u njegovom povrijeđen rame. - Mišići su grč, jer bih sjedio u istoj poziciji predugo. Još pola budan, on je otvorio oči. U početku, sam mislio da sam još uvek u čamac i ostavljam hram. On je buljio u ogromnoj gray beskonačnost. Trebalo mi je samo nekoliko sekundi da shvatim da sam bio raširene napred i nazad na avion. Ležao je sa glavom u zid, gledao kroz prozor u Hondurasu. Sve je pokrivenog snijegom. On je okrenuo glavu da je Tamara i zijevnula.
  
  
  'Si dobro spavao?'
  
  
  "Razumno, s obzirom na okolnosti. Gdje smo?'
  
  
  "Skoro u Tegucigalpe. Slijecemo u petnaest minuta. Je li iko ikada rekao da hrčeš?
  
  
  "Samo ako ću moći da se vratim kompliment," ja chuckled. "Ima li još nešto na radiju?"
  
  
  Što je kimnula ne glavom. — Imam utisak da je sve kanale ovdje su samo isključila. Čini mi se da Zembla medvjedi punu odgovornost za ovo tišini.
  
  
  "U tom slučaju," rekao sam, da više ne bude, " verovatno će evakuisati grad." Vlada zavisi od znači komunikacije, posebno u teškim vremenima, dok prava protok dolazi."
  
  
  "Ove jadne ljudi," ona je šapnuo " ovo jadni, nesretan čovjek, i..."
  
  
  Deset minuta kasnije, video je samo tamno, masa se kreće ispod nas. Preleteli smo preko grad Hondurasu. Odjednom strah je udario. Tegucigalpe bi trebao biti svijetla tačka u ovo sivo nered. Trebali bi vidim svjetlucanje, ili barem da ih se odražava na snijegu. Tegucigalpe je skoro četiri vijekova stara. To je grad koji se ponosi svojim univerzitetu i svoje-xviii vek, katedralu, što je vidljiv iz daljine sa svojim ego kupola i dva tornja.
  
  
  Tegucigalpe, sa svoje dve stotine hiljada stanovnika, izgleda da više ne postoje.
  
  
  Tamara spustio avion kroz besni oluja. "Aerodrom je u hodniku južno od grada, prilično visoka, skoro 3,000 metara. Hajde, stegni remen. To će biti težak doskok ako izgubim vidljivost."
  
  
  "Pobrini se da to možeš skinuti opet uskoro," on ju je upozorio dalje. "Možda imamo dobrodošli komitet nas čeka."
  
  
  "Kako to misliš, Nick?"
  
  
  "Mi ne znamo šta se desilo da ih netko ima lasicu kao da smo otišli Prinzapolce. Tegucigalpe može biti gotovo napušteno. Ali također mogu biti pod vojnim zakonom. I ako je to slučaj, onda Zhenoy je vojnika da mogu jednostavno da pucaju na neko drugi avion. Postoji jos jedna mogucnost. Ako Zembla se dobro brinula o njegovim javnim odnosima, komunikacije i prevoza, mogao bi završiti u rukama njegovog saučesnika ' ego. Oluja može biti znak da napadnu sada kada je strana je paraliziran. Sumnjam u to, ali mi znamo što ne možemo biti sigurni. Tamara pogledao me worriedly. To je kružio oko periferiji grada. Dok spava trajalo, ona je počela da letiš na cijenu neznatno veće od originalnog visini od 2000 metara. To spustio nekoliko stotina metara i pretvorili u avion u pravcu vrhunac. Tegucigalpe je postalo jasno vidljiv i nestala na lijevo kao preleteli smo preko sela.
  
  
  Hondurasu je veoma sličan u Nikaragvu. Sa izuzetkom uski obalna trake, to je planinski zemlji. Poljoprivrede je glavni izvor život, ali većina zemlje je još uncultivated. Kao u Nikaragvi, sad je izgledala kao barren Arktik pejzaž. Crni oblaci, trudna sa snegom, visio okolo izmišljenog planinskom vrhu u visini od četiri do pet hiljada metara.
  
  
  Moj pilot je izgledalo da znaš put leta. To je vjerovatno to je iskrcali ovdje prije. Ona je neka kola okreni opet, jako usporio oko hiljadu revolucije po malo, i upali svjetla za slijetanje. Polako, ona spustio avion. Za jedan neprijatni trenutak, mislio sam da je htela da nam da sleti u sred šumu od drveća. Onda smo završili spuštanje. Beton pisti Tegucigalpe Aerodrom upala u taj sjaj za slijetanje svjetla. Vetar i sneg smućkao u bujica. Vidljivost nije produžiti dalje od zajebi. Nejasno, on bi mogao da vidim masivni oblik kontrolni toranj i hangaru otkriven prije njega. Pitala sam se koja je čeka nas u ovim zgradama. Ako neko je bio tamo.
  
  
  Udarili smo u zemlju, odbila, udario u zemlju ponovo, i skliznuo. Tamara povratio kontroliše avion i prevrnuli smo prema toranj. Da smo prošli mimo para staru P-51 Mustanzi, ratna relikvija, DC-4, i grupe van upotrebe F-5. Nema komercijalne avione na vidiku. Hangaru, kontrolni toranj, i dolazak hodnik su sve je mrak, nema znakova života. Moje sumnje da je grad evakuisano bio je jači nego ikad. Naravno, takođe je moguće da samo predgrađa su evakuisani. Stanovništva mogao biti okupili su se u kamp u centru grada čekati na kraju neshvatljivo katastrofa. S druge strane, to bi mogao biti jedan veliki zasjedu. Tamara je svjesna potencijalna opasnost. Kako mi je prišao na dolascima hodnik, ona je isključio svjetla za slijetanje, zakočila oštro, i pretvorio Cesna 180 stepeni. U hitnim slučajevima, sad smo imali dovoljno mjesta da skinem brzo ponovo. Niko nije izašao da nas pozdravi. Izgleda da niko nije se sakriti u sjeni zgradi bilo. Tamara iskljucite motor i virili van pažljivo.
  
  
  "Vidite li išta?"
  
  
  'Ne. Sačekaj!'
  
  
  Vrata su se otvorila i čovjek je nestalo. Iznenadio, skliznula, karte, i pobjegao najbrže što može. To nije poznat po ego. U svakom slučaju, on nije bio vojnik i bio sam nenaoružan. On je ušao u vodu. Čuli smo slabi zvuk auto pocinje i odlazi u punoj brzini. Čekali smo nekoliko minuta, ali ništa drugo se dogodilo.
  
  
  "Vjerojatno je razbojnik,"rekao sam," a pijanica u to." On se borio sa vrata. Ledeno hladni vetar je užas nakon udobno toplina iz aviona. "Čekaj," on je zvala da joj se, Tamara. — Pretpostavljam godišnje. Joj, odjurio do vrata, koji je ostavio čovječe. Mendoza je pištolj s jednim metkom u ruci, spreman da idem. To je skoro previše mračno unutra da vidiš sve jasno. Osjećao sam se oko zid i pronašla prekidač i pretvorio ga na. Ništa nije kao to. Ja sam probao još par puta. On naglo prestao da je slušaš. Vjetar urlali napolju. Novine raznešena velike prozore.
  
  
  Na drugoj strani velikih mramor čekaonici je red kartu šaltera. On došao do najbližeg pult, i dao ne ispitivanje vidi. On ju je pregledao urede i toalete. Aerodrom je bio prazan. On se vratio na pult, i pokušao telefon to je bilo na stolu. Nije me iznenadilo da je linija ne radi. Shaggy prebacivati zvuči došao sa leđa. Okreće, pao njegov telefon i uzeo pištolj.
  
  
  To je Tamara. Hej, nisi trebao da mi kažeš bila je nervozna. Joj rundu oči su veličine tanjiri. To je bio mrtav bijeli. "Nisam mogao više da podnesem tu," ona je rekla.
  
  
  — Ne sve na noge su bolji ovdje. On je ukazao na telefon pored njegovog stola. "Nema nikoga ovdje. Telefon i sveti su također više ne radi.
  
  
  — Pa šta sad da radimo?"
  
  
  "Polensia".
  
  
  Zgrabila rukavu nervozno. "Hajdemo da Tegucigalpe prvo, Nick. Nakon svega, grad ne moze biti potpuno prazan. Ne u tako kratko vrijeme. Mora da postoji neko ko može da nam pomogne. Policiji ili vojsci.
  
  
  "Volio bih da je vidim, dušo, ali ne mogu. Prvo moramo pronaći nekoga da objasnim ovo otvarač. I ako pronađemo nekog kao da, jedini problem je, da li su nam vjerovati. Mi smo stranci bez pasoš ili vizu. Ne, oni bi radije mislim da smo bili u što od ovoga."
  
  
  — Ali ne možemo da zaustavimo Zembla. Samo nas dvoje.
  
  
  Mazila bih joj ruku, koji je sada drži moju. "Kladim?"..
  
  
  
  
  Poglavlje 8
  
  
  
  
  Sat vremena kasnije, vozili smo se niz Tuguigalpa u ukradenom vojne land Rover na planinu selo Polencia.
  
  
  Bili smo dovoljno sreće da nađem nešto što je putovala u napuštenom aerodrom. Rover je bio parkiran u malom aerodrom policija garaži pored starog propeler aviona. Auto je bio zakačen i pravo prednji točak je uklonjena. Čim Honduran vlasti odlučio da se ponašaš, ocigledno je general paniku. Rover je samo ostaviti. To rusty, sa razbio staklo i udubio radijator rešetku. Ali što je još važnije, to je potpuno zatvorena. Na ovoj visini, kao i veći gore u planine, gdje morali smo da idemo, postoji takva stvar kao što je zime. Naravno, ništa u poređenju sa ovim okolnostima, ali činjenica da Hondurans koristio zatvorena kola ima smisla. Bio sam zahvalan za to.
  
  
  Našla sam iste gumu u garaži. U međuvremenu, Tamara je preturate po nekoliko kanistera gasa izvan benzinskoj pumpi. Bio sam mijenja kormilom, kada je došao da mi kažeš da pumpa nije radio - nema korupcije. Srećom, našli smo nekoliko bačvi benzina. Uspeli smo da pumpa dovoljno vode sa ručnu pumpu da popunim šest konzerve i rezervoar za sve teren vozilo. Nakon svega, visoki oktanski rejting bi sigurno spaliti rupu u cilindre. Vadičep je kako se brzo. Nema oružja u Rover, što nije iznenadjujuce. Našli smo zavojnicu konopca i pribor za prvu pomoć . Prije nego odeš, Tamara promijenio zavoj na mom ramenu. On je drago mi je da krvarenje je prestalo i rupe su dobro zatvorena. Međutim, nema lijekova za smanjenje užasnu bol. Njen pokušava da zaboravi bol. Moju radnu sobu od Istocne filozofije i moj opsežne časove joge treba mi pomoći da uradim ovo. Duh poraza obzira - i to radi!
  
  
  Napokon, na putu, primjetili smo da je peć radi kao loše i prigušivač bila napukla. Kontinuirani ogromno i gori miris pun kolibi. Joj, što sam mislio, kako ironično, to bi bilo ako ugljen monoksidom natjerao nas je da umre prije nego što smo imali šansu da umreš u prikladniji način. Lično, ona radije ledeni sneg ili vrelim olovom.
  
  
  Odvezao sam je. Tamara našao svoj put kroz mapu koja je imala pojavljivale na njenom krilu. Na putu smo uzeli sastojala od neprekidnog cik-cak preko brda i konačno konačno, strašno skupo popeti na Polencia. Penjanje ovih vrhova ne može smatrati nešto spektakularno. Nisu naročito skupo, a ne pasti u istoj kategoriji kao Alpe ili mlađe Stenovite Planine. Ali sad smo je morali proći kroz snijegom-pokrivenog šume. Penjanje vjetrovit prolazi i ledeni konj-nacrtao i planini staza je opasnije nego što je izgledalo. Crni oblaci upala na nas. Wisps sive magle i sneg, pomiješan na mjestima na kojima je živeo, napala sve teren vozilo sa svih strana.
  
  
  Na obje strane su uski put, malu vojsku domorodaca je u pokretu. Izbjeglice koji je ostalo svoja sela i koliba. Oni trudged da zaštiti Tegucigalpe. Neki su montirane na konje ili mazge, drugi je imao kola, ali najviše šetali. Nosili su teče ponco, slobodi pamuka pantalone, i sandale. Loše obučeni i jadnom, oni trudged zajedno sa svojim stvarima na leđima. Ako su pristalice Zembla, to nisu pokazivali.
  
  
  Jednog dana je prestao da kolica proći. Tamara otvorio bočni prozor. — Koliko je to daleko da Polencia?" — Šta je to? " pita ona je mešanac . Je zastao na trenutak, onda povukao poncho uže oko njegovog zamrznuti tijelo. "Možda sat vremena. Put je loše. Vrati ako možeš.
  
  
  — Ne, moramo krenuti dalje. Hvala ti.'
  
  
  Čovek je stavio ruku na prozor. — Nema svrhe, senjorita. Neki od njih su oko nas po pola penziju. Ljudi sa pištoljima su nas jurili oko naše kuće."
  
  
  "Vojnici?
  
  
  'Ne. drugima. Ne znam zašto su htjeli našeg malog sela. Kada je suočena sa oružjem, bolje ti je da ne postavljaš pitanja i pokori se."
  
  
  "Mi ćemo biti oprezan. Muchas gracias, seńor. Tamara zatvorenih prozora. Lice joj je bilo grim dok smo se vozili. "Nema sumnje da sada o tome, Nick. Bio si u pravu. Radiostanica je tamo.
  
  
  'Da. I još jedna stvar. Zembla je već bio tamo.
  
  
  Dala mi je oštar pogled. — Kako možeš biti tako siguran?"
  
  
  "Nisam siguran, ali to se uklapa u rasporedu. Kanala ne bi trebalo biti veoma veliki. Oni su bili prije i majku i oca podešen popravio talasnu dužinu. Naredbe su napravljene oko Maya hram. Zembla instalirao ovde tajno, bez nadzora. Na ovaj način, ne država će postati sumnjivo i pošalji vojnike da se istraži ego je aktivnosti. Sad je otišao u redu, morao je da napravi izbor. Može rastaviti mu kanali i zaboravi na njegov program, ili je mogao provesti svoje planove po svaku cenu. I ja još uvijek ne vidim da ovaj fanatik odustati. Prema kovaču, da to ima neke veze sa mučenik kompleks. Sada to Polencia je okupirala ego naoružani banditi, očigledno je da Zebla je odlučio da se bori do samog kraja na oba načina. Otkako mi radio kontakt, rekao bih da je on leti naprijed-nazad između njegove funkcije da podršku i komandu njegovi ljudi."
  
  
  "Misliš Pukovniče Zembla je ovdje u Polencia?"
  
  
  "Mora da je otišao, opet i ostavio stražu."
  
  
  "Nismo sigurni, Nick.
  
  
  On je zgrabio Rover je volan kao da je Zembla vrat.
  
  
  "Ne, nismo sigurni."
  
  
  Borili smo se naći putu gore. Ponekad između grupe drveće cije grane su savijena pod neobičnim snijeg teret. Ponekad na magla-velika planina se kreće sa litice na jednu stranu i gray prazninu na druge. Hladno je porastao. Ledeni vetar je prerezan kolibi kao žilet kroz papir, i naš zube chattered kao kastanjete. Napokon smo stigli mali platoa, u sred kraju trougao dolini. Na drugoj strani dolini je Polencia.
  
  
  Ogromna, sjajem jasno rastegnute prije nas. Sergei je dazzlingly ogleda u savršenom snijeg. Samo nebo izgleda da iskre i sjaj. Sa prevrtanjem mase oblaci je sijalo kao kao živa. Dolini je sijalo bijelo i prelepo. Graciozna led sve pokrila jednom zelene zemlje. Rijeka je tekla u sred dolini. Mogao bi videti gde je to otišlo u dolini. Brdovito džepove pod debelim slojem snijega je ukazao na brzaka. Mnogi kaskada, sada okružen led, što ukazuje na višem položaju. Polencia je bio smješten u podnožju veliki vodopad. Obično selo kuće su napravljene od bež-sivi kamen i gips, ali sada je to bila skupa od oronule slonovaču koliba oko jednako bijele crkvu.
  
  
  On je znao da će biti čovjek na stražu na tornju crkve. Ostali će patrole na ulici, i neki će sjesti na svakom brežuljku dolinu. Stražari mogli smo vidjeti, šest od njih su se formirale tamnim mjestima na svetla u pozadini. Njih dvoje su stajali na provizorne blokade formirali ogradu oko drva na put koji vodi do Polencia. Ostali su sredili u polukrug na našoj strani selo, na primjer.
  
  
  Nisu vidjeli nas još. U suprotnom, oni bi uradio nešto, " Tamara kaže. "Oni su samo stojim tamo... Ili možda znaju da dolazimo i čekaj bez pucati dok ne dobijemo lizati."
  
  
  — Pa, ne bih da ih više čekati.
  
  
  — Možemo pokušati da uzme poslednji stražar sa skretanje. Možemo da koristimo ego pištolj.
  
  
  On nije odgovor odmah. Studirao sam područje i mislio. Pokušao smisliti plan koji je pristojan šanse za uspjeh. Nisam se stvarno sviđa.
  
  
  "Ne, ne znamo tvoj raspored," ja sam joj rekao nakon nekog vremena. — A mi nemamo vremena da stojim ovde i ovo srediti." Pored toga, sela je potpuno otvoren. To će biti mnogo teže da se tamo. A čak i da uspije, možda ne znam ih lokaciju. Onda ćemo dati sami dalje. Ne, naša jedina šansa je napasti prije nego oni znaju da smo ovde.
  
  
  "U redu, reci mi kako se!"
  
  
  Pregledao sam sve to. Onda zavojnicu u konopac iz kola ga je uzeo. "Daj mi tvoj pištolj," rekao sam.
  
  
  'Zašto? Postoje samo tri runde u nen.
  
  
  'Odlično. To je za dva i više nego što mi je ostalo. Oh, i još jedna bomba, molim te.
  
  
  Izgledala tužna, ali je uradio, kao što je tražio.
  
  
  'Gdje idemo?'Šta je bilo?' pitala kao što je ona spremna da se popne oko Rover.
  
  
  "Ne nas, ali mi. Ostati ovdje.'
  
  
  "Nick, ne!
  
  
  'Ovo je kako bi trebalo biti. U međuvremenu, možeš okrenuti džip okolo i napune rezervoar do kanistere. Ako uspijem, brzo povlačenje može biti potrebno. Ako ne dođe, onda...
  
  
  'Ne govori to.'
  
  
  "Ako ne uspiješ," on ponovi, " onda si imao šansu." Benzin je više nego dovoljno da se vratimo na Tegucigalpe.
  
  
  — Mrzim te, " ona je nazvala po meni. Gledao je preko ramena u tanak shvatiti sjedi u land Rover . Ako je samo to nije tako prokleto hladno, i situacija nije bilo toliko opasno i hitnu! Onda bih želeo da znam da li ona zna šta je ljubav, takođe. Moj šesto čulo rekao mi je da je moja ljubazan ruski agent je strastven dovoljno da nas natjerati da zaboravimo da smo ikad bila hladna.
  
  
  On je došao oba kraja plato i počeo da se popne na brda koji je doveo do čista litici iznad dolini. Morao sam da tamp dole sneg sa jednom nogom dok nije bilo dovoljno teško da drže moje alenka. Onda, sa drugo stopalo, sledeći komad, i tako dalje. To je bilo iscrpljujuće na smrt. Korak po korak, to je rose. Uskoro, noga joj se mišići prestao osjećaj, zbog pretjerujte. Na veoma strmim dionice, ti si imao motiv da se na koljena. On se borio da ustanem sa rukama. Konačno je došao na vrh litice. Sada je moj put da je kamen je otvorena više od pola milje.
  
  
  Prvi dio nije bilo previše teško. To se sastoji uglavnom od labirint grmlje i mala drveća, oko koji je nasumično grane odrastao na najčudniji mjesta. Ali onda gustiš od onih vjetrovit stari drveće prestao. Došao sam u gustoj sumi. Veliki četinarskom drveće, oaks i brijestova pognute pod udari vjetra. Grana potrudile. Izgledalo je kao da ruke leteli okolo sa jedne na drugu stranu da se ugrijemo. Neko drveće pao pod težinom od snijega i švorc, sa smrznutom prtljažnik. Morala sam da hodam na njih ili ispod njih, puzim više od šetnje.
  
  
  Uprkos snijeg da je pokrio sve i oboren je, da je vidio to drveće su stajali na brdu. Ovo brdo ležao iznad rijeke, samo prije nego što je mjesto gdje rijeka sevali dolje u dolini. Tamo je velika grupa angelesas; mračno, zakrivljeni oblika blizu zajedno. Otišao sam tamo pod okriljem drveće. Ovdje, vetar je manje snažan i sneg lakši. Otišao do rijeke i pogledao pažljivo. Vjetar je umrla dole. Ovo dozvoljeno bolje kontrolu nad put. Snijeg oko mene pogledao mirno i prijateljski. Konopac mnogo uticalo na moj ranjeno rame. Volio bih da baci ga preko mog i drugo rame, ali sam morao da moja desna ruka slobodna da upucam.
  
  
  Povukao je brava od automatski pištolj nekoliko puta besplatno ego od nafte, koje su sacuvali od hladnoće. Prestao je mrtav, i Stahl čekao. Ja bih slušao ju ako je netko bio u blizini. Nije bilo znaka života nigdje.
  
  
  Rijeku — šta god da su nas zvali-tekle kroz led i sneg kao kanalizacija. On je sumnjao u to bi zamrznuti u normalan zime. Drveća i grmlja, izvaljena zbog oluje, bili usidreni među stenama u sredini. Drveće formirali grubo brane okolo, proteže se iz banke u drugima.
  
  
  On se preselio u pravo kroz nizak pritisak prema cliff. Oko vodopad, samo prije rijeku ispraznio u dolinu, veliki smreke drvo pao. Bio je pola na banku, pola u reku. Niže grane bili duboko pod snegom, ali korenje još uvek izgledao svježe. To je značilo da je drvo bio uklonjena nedavno.
  
  
  Njen stao ovdje. Jedan nit od konopca koji je vezan za drvo. Vezao još jednu žicu oko struka. Prešao je zamrznute reke i krenuo za vodopad. Hodam na ledu reka bi bilo lakše, ali nisam želeo da bude otkriven. Moj plan je bio jednostavan. Kada je koristio pun dužina konopca, on bi bio dovoljno blizu da vodopad za raspoređivanje Tamara je savršeno kamuflirano bombu i uništiti napadno brane. On je bio računajući na činjenicu da će na novo nastalo led ne bi potpuno spremno. Ako led švorc, ovo akumulirana masa će poteći kao vode oko rezervoar. Polencia je bio u pravu dolje u dolini. Stanovništvo je nestao. Samo Zembla ljudi i odašiljač je ostao u gradu.
  
  
  Nije bilo sigurno. Granatu mogao otišao je prije nego sam stigao do sigurnosti drveće. Zid od snijega i led bi klizi uz rub na breakneck brzinu. Rezultat će biti smrtonosno kao klizište. I, nisam hteo da sebi dopustiti da bude uhvaćen u vrtlog. On ne zna ništa o bravi tajming postavke. Konopac je bio moja jedina nada.
  
  
  Brana je još petnaest metara, još deset. Njen način da je mimo od granja i kamenje. On držao mandarine bombu u jednoj ruci, automatski pištolj u drugoj. Mislio sam da sam čuo glasove, ali nisam mogao ništa da vidim. Ne za dugo. Joj puzi udaraca, moj cilj i tijelo bila najniže što samo njene sagni se. Imao je skoro do litice kada je čuo zvuči opet. Ovaj put nije bilo greška! Neki ljudi su došli kroz smreke "grove". Bili su hoda prema rijeci. Ovde glasove izrazio kroz sneg. Jasno sam čuo šta pričaju. "...postoje tragovi ovdje, rekao sam ti, mislio sam da sam video nešto čudno. Ne može biti daleko.
  
  
  Tamo je bio dnevnik viri iz leda o m dalje od mene. On je zaronio u skloništu u led i našao u sobi za krao grane. Moji progonitelji mora da me čuo. Njen dah uhvatili, ruski pištolj otkočen u ruci. Drugi glas koji je čuo, koji je vikao na španskom. 'Svetu. Glasanje konopac. To ide preko rijeke.
  
  
  Joj, pogledao kroz mrtav grane. Ona bi četiri ličnosti stati na obali rijeke. Ljudi nosili bezobličan. uniformu sa amblem da je vidio prije nego što je u hram. Ovde rukavice šake držao se svoje puške kao da su buljili napeto na led. Povjetarac bio puše, pravi ihk držati svoja tijela. "Kao frosty kao tvoja sestra," rekao je treći, gle. Zdravo!'drugi čovjek je odgovorio sa nepristojno gest. "Uzmi konopac, Jose. Da vidimo, dobar si ribar.
  
  
  Posegnuo za konopac oko struka, i odvezao ga. Ona nije prisiljeni da pucate u četiri momka tri puta. On je ispao konopac i gledali kako se to migoljis u ledu. On nesvjesno podigao lijeva ruka, onaj sa Tamara je bomba. Kapi krvi odjednom se stvorio na moje čelo. On je buljio u granatu u neverici. Njen slučajno slomljen u bravi cijev tri četvrtine na putu ovamo. Vjerovatno se ovo desilo kada je ronio u zaklon. Tri četvrtine od šta? Skoljka je bila zapeta i mogla bi eksplodirati svakog časa — ali kada? Ja čučećeg dolje iza pao drvo, pitajući se da li bomba će eksplodirati u lice. Odjednom sam čula da ga: "Slušaj prijatelji ! Pratio u stopu od Ombre. Netko je sjedio kraj rijeke!
  
  
  Četiri čovjeka došao otvoreno na mene. Jedan savijena njegovu glavu na studije u tragove. Svi od njih je imao puške u svoje ruke, spremna za paljbu. Bilo je pažljivo napravio Tamara je pištolj od vođa u četiri. On je bio samo dvadeset metara kada on ju je upucao jednom. Joj, vidjela čovjeka uhvati ga za ruku i slomiti koljena. Ostavio sam joj mandarine bombu u vilicu od grana. Odin je preostala trio okliznuo se i pao stan na ledu. Druga dva odmah otvorio vatru. Meci jurio posle gomile snegom i ledom krhotine da povredi moje lice. Neće nekoliko sekundi zahvaljujući iznenađenje efekat. Onda ovi momci će ići bolje. I ona je bila skoro ih u njenim ocima. Ne mogu promašiti.
  
  
  Sekundi imao potpuno je umro kad je bomba eksplodirala. Eksplozija je udario me u leđa kao željezna šaka. Osjećao sam se led šejk pod nogama kao eksplozija kroz težak brane. To je letela kroz vazduh, ponovo došao, i skliznuo. Bio sam udario pljusku leda, sneg, i drveta. On čula druge ljude vrišti kao grom iz eksplozije su umrli odavde, i onda led su počele da pucaju sa koban riku. Hladna voda ispod leda nije smrznute još. Sada je počela teći brže uz rub krater. Led groaned i shuddered pod teškom pod pritiskom, to je počela pauza. Velike rupe postali vidljivi. Led masa više ne zadržao i, zajedno sa ostaci šumi, je počela da klizi poput ogromne smrznute halibut preko ivice na vrhu grad.
  
  
  Pokušao je da ustaneš. Led plesao i ljuljao gore i dole. On je bacio na koljena više. Nije mogao ni da puzi nekoliko metara od obale. On je bacila pogled dole na stranu u njegov progonitelji. Čovjek koji ju je upucao je nestao. Sve što sam mogao da vidim su ruke koje su očajnički grabi na nešto. Pao kroz pukotine u ledu. Ostali došla i vrištala. Nije mogao učiniti ništa osim da se drže granu. Oslobođeno reka vodi nasilno kroz tri metra razmaka. Oboje banke su pokriveni sa jaka struja. Odin oko Zembla ljudi pokušao da izađe oko ovo ključa fontanu. Led švorc. Jedan plakati, i jaka poplava progutao ego. Dvije preostale ljudi plakala kao muškarci se suočiš sa smrću. Nije bilo ništa da uradim. Stalno smo krenule prema cliff. Komadi leda i ostaci drveće ošamario nas sa svih strana.
  
  
  Vrh vodopad ličio je ogroman vir. Sve se vrti i vuku u centar vrtlog. Bio sam uvučen u ovo sa groznim gurgling zvuk. Onda je pala.
  
  
  Posegnuo sam očajnički za nešto što bi moglo da uspori moje podrijetlo. Zgrabio sam ga, je zgrabio dnevnik, izgubio ego ponovo, ali uzeo sam to opet. Mnogo ogranaka su pukao ili slomljenog blizu prtljažnik. Ali bilo je još uvijek dovoljno stapicima i igle da ublažio moj pad. Stahl je buka je glasnije. To je kao da je sigurnosni ventil hiljadu parnog kotla imao iznenada otvorila da oslobodi viška para. Snegom i ledom izlije u centru Polencia. Cijeli grad je zarobljeno u masu leda to brzo porasla se i pao. Njena je bila u centru ovo vrtlog kada pokreni oči ušao u prtljažniku iskren stabla u moje noge.
  
  
  On je buljio širom-eyed u grupa ljudi. Oni su bili protjerani po gradu i razbacani širom otvoreno. U međuvremenu, bio sam upucan. Sve što sam mogla je da visi okolo i moliti se. Nadao sam se da sam se kreće tako brzo, da nisu mogli da me je udario. Ali ne previše brzo, ili, jer onda ću slomiti vrat. On je bio uhvaćen u vrtlog žurbe vode, sa ledom, i drveće. Onako bulje zalupila ogranak trava preko uha. Još onako bulje sa metalni deteta odbio u boulderu da mimo je prošlo. To me je natjeralo da se grče u strahu. Reku a onda je udario dolini pod silom topovska kugla. Sam je oborio s nogu i bačen negdje. Nevidljiv predmete se zabio u mene. Poludio sam od valovi u ledenu vodu dok se nije okrenuo crni pred mojim očima.
  
  
  Jaka struja me je vratila na površinu pre nego što sam shvatio šta se dešava. Na pola puta kroz spljoštene i skoro potpuno uništen selo je, došao je na površinu. Povratio sam vode i krojač zna šta drugih sranja. Njen pokušavam da plivam. Nož u leđa sam pala. Nisam još napravili nikakav napredak. Dakle, on je nastavio da ostanem na mestu da drži glavu iznad vode. Joj, nadao se da je ovo način i stimulisao moju cirkulaciju u nogama. To je kao da si u Arktickog Okeana. U svakom slučaju, moj šanse za preživljavanje nije mnogo više! Još jednom je poslala po mene. Onda je van dometa, blizu šta mora da je bio u crkvi Polencia.
  
  
  Rijeka se otkotrljala divlje. Moj krv se zaledila u mojim venama. Moji nervi su mi utrnule. Nisam mogla da osetim više. Trag kretenom činilo se da se zalepio za ruke i noge. To je otišao pod, slomio površinu, i počela je da sudoperi.
  
  
  'Nick! Nik, čekaj...
  
  
  Glas došao po magli, od negdje daleko. Mahnuo rukom convulsively. Snažna ruka je zahvatio moj zglob. On povukao na nju i pokušao da joj pomognem. Joj se borio sa strujom. On se borio potrebu da odustanem. Borio se skoro ogromna potrebu da spavam i potopiti u najveći vodeni krevet na svijetu. Ali je ruka nije odustao i nastavila da me povuci. Konačno, osetio čvrste zemlje. Bio sam i dalje vuku. Voda tunela oko moje butine, koljena, i članke... i onda odletio kroz! Uzeo je par nestabilan koraka i srušila.
  
  
  'Nadimak. hvala Bogu. Mogao sam čuti potresa u njenom glasu. Veliki suze su tekle u Tamara oči. "Hvala Bogu da si plivao dovoljno blizu obale biti lako uhvate." Jesi li u redu?"
  
  
  Ništa poput toga. Moj glas mi je pukao. On klimao glavom i iscrpljen. buljio u Jok. Lijepo je imati žena se pobrinuti za tebe, pomislio sam.
  
  
  
  
  Poglavlje 9
  
  
  
  
  To je bio večeri kada smo se vratili da Tamara je Cesna. Nema zvezde na nebu za nas. Odjednom pljusku snijega prekriven drveće i pokrivene zemljom, što je već bilo pokriveno u bijelom platna. Bilo je hladno. Svaki dah povrijediti. Moj nevoljno plivanje je prekriven obrve i bradu slojem frost.
  
  
  Bili smo prijatno iznenadjen da vidim mutne bend je dosadno žuto svetlo po centru Tegucigalpe, glavni grad Hondurasu. Znači, naš izgleda da je bio u pravu. Grad je dao toplotu i sklonište za beskućnike i nasukala uprava će da vodi do gubitka. Aerodromu i putevi koji vode do su još napušteno. Mi smo samo na kratko razmotrili mogućnost da idem u grad. Ali stari argumenti su opet odlučna. Mi bi provede previše vremena u potrazi za pravom vlasti. U slučaju da su nam vjerovati, ovde je pomoći će biti upitna, i ako nam i ne vjeruju, da ćemo biti gubitnik. Dodao ovo je opasnost da neki možda sarađuje sa Zembla i tajno radi protiv vlade. Bez tačnih podatke, mi nikad ne bi mogli da znamo ko smo se bavili.
  
  
  — I šta objašnjenje treba da damo za ono što se desilo u Polencia?" Tamara kimnula ne glavom. "Nick, to je najluđe trik koji sam ikada vidio. Da ne znam bolje, mogao bih se zakleti da imaš celu flašu votke.
  
  
  "Hotel bi bio jedan frank, sad," odgovorio sam, hrkanje. "Usput, da li ti imaš bolju ideju da uništi ovo instalaciju sa našim ograničeni resursi?"
  
  
  "Pa ... ne, ne odmah, ali ja i dalje mislim..."
  
  
  "U ponedjeljak ujutro mučninu od upravnika!"
  
  
  'Kako to misliš, Nick?
  
  
  'Zaboravi. Samo zapamtite da je samo jedan odašiljač je uništen. Dva i više napred. I moramo je "uradi to sa ukupno tri metka i, naravno, tvog cigareta."
  
  
  "Nik, ovo nije fer! rekla je, da se duriš. "Nema ništa loše sa moje cigarete."
  
  
  "Ništa Smokey mogao da lijek medved", rekao sam. "Da li želiš da svetlo joj cigaretu?"
  
  
  ", A ne ono," ona se smejala. "Ko je Smokey Medved?"
  
  
  "To bi trebalo da ti objasnim to. Usput, voleo bih da dobijem cigaretu sada sa gutljaj tvoje votku. Ali, samo je moj vlastiti brend sa zlatnim odvjetnik.
  
  
  "Zlatni odvjetnik! Hajde, nastavi da ideš. Zašto je ovo neophodno?
  
  
  "Ovo je za mog T-zoni."
  
  
  "T-zoni ?"
  
  
  "Svemogući Bože! Tamara, ne uče ti ništa na ovoj akademiji na Ilianskaji Aveniji? Nećeš izdržati petnaest minuta na Manhattanu.
  
  
  "Oni barem ne uci nas o T-zone . Osim toga, to zvuči nepristojno.
  
  
  To je za moje usne da kažem da nije. Ali onda sam se sjetila da je rasprodana film vidjela par tjedana. Ona bi mogla biti u pravu. Čist je grlo i riknuo, " Daj mi jedan kolačić."
  
  
  Dala mi je kolacic. To je bio jedan od onih sira i kolačić sa kikiriki puterom nađeš u automata. To je bilo za web-zasnovano jestivo stvar koju smo mogli naći u napuštenom aerodrom, i u limit od naše sposobnosti, mi upao u automat i uzeo desetak kutije sa nama. Malo čokolade u automat pored vrata su potpuno nejestivo, čak i nakon što smo odmrznuta ih. Onda, nakon što je naš napad, to je bio ispunjen Cesna tenkova. Tamara ukrcao u avion u prazan auto, od vjetra.
  
  
  Još uvek smo bili tamo. Bili smo u Cesna. Motor je bio prazan hod, i grijanje je bio uključen u punom kapacitetu da se otopi nas. Mi žvakao keks. Nosila sam Tamara je kaput, dok moju ne sušio. Gaće i čarape zaglavio mi kao kocke leda. Pretražili smo zgrada za ćebad i suhu odjeću. Bez rezultata. Tokom evakuacije aerodroma, sve korisno, izgleda da je uzeto sa njima. Pogledao Tamara u meko zeleno svjetlo na tabli. Njegov kul, hrabrost, i hrabrost su još uvijek divio. Ona se borila, prokleti, i pomogla mi je da me oživjeti u land Rover . Bio sam blizu iscrpljenosti nakon što smo se izbegao nekoliko preostalih momci Zembla je stavio u sad-shrvana Polencia. Ona je uspjela. Ona je vozila sve nazad. Svađali smo se o tome je li ona bi trebala skinuti natopljena, odjeću i smrznuti na nju golu guzicu, ili ostati u njima i skromno da se pretvori u led. Napokon, mi smo došli na kompromis. Uzeo sam joj kaput i majice i obuci svoj kaput. Ostali moraju da suv kako treba.
  
  
  Sada kad konačno smo bili u mogućnosti da počivaj u miru, bilo je jasno da Tamara je i na kraju snaga. Ona je u trci za dva puna dana i noći. Njeno lice i držanje pokazao znake umora. Ni ja ne bih mogao bolje. Tamara oprala mrvice sa njenom krilu i lizao joj prste.
  
  
  'Dobro. I gdje su sada? Puntarenas, Costa Ricu?
  
  
  'Ne. Primio sam mojoj glavi.
  
  
  "Ali Nick, Panama je da vrijedi puno više prema jugu! Ne misliš valjda...
  
  
  "Da, idemo da Puntarenas prvo," rekao sam, prekidam joj protesta ... Pogledaj se, Tamara. Mrtav si umorna. Mogao sam odletjeti ovaj avion za tebe, ali ja ne mislim da je mnogi ljudi su bolje. I u ovom vremenu, bilo bi jako teško ostati u zraku. Treba da se odmoriš.
  
  
  — Ali nemamo vremena za to.
  
  
  "Onda ćemo naći vremena," rekao sam čvrsto. Pogledala me je questioningly, onda potpisali. "U pravu si, Nick, kao i obično. Nekoliko sati od trezora bi bio izlaz.
  
  
  U Cesna 150 nije predvidjena za sefove. Ali Tamara je pripremio još jedno iznenađenje za mene. Ne imala pokretnim mjesta, što su nalazi se tako često u automobila ovih dana. Savijena nazad, oni su nešto nespretan kreveta, ali, znaš, mogla bi spavati na njih. Pa, nije bio kod FAA je lista potrebnu opremu, ali Tamara nije briga previše o NAMA sigurnost standardima. U ovom trenutku me nije briga ni ti. Mi rastegnute, svako na svoj stolac, oko osam centimetara od drugih. Mi leži u tišinu za vrijeme, gledamo jedno u drugo. Tišina je postala nepodnošljiva.
  
  
  "Ne možemo samo ostavi motor da radi cijelu noć," ona je počela.
  
  
  "Nije".
  
  
  "To mora da je jako hladno bez nešto da se zagreješ."
  
  
  Još minutu šutnje. Atmosfera je nabijena sa tih želje i zavodljiva misli. "Možemo podijeliti svoj kaput, onda nećemo dobiti hladno," konačno je joj rekao.
  
  
  Da, ona je pristala. Ona je ustala i isključio paljenje. Motor kašljao par puta i onda se odužila. Odjednom tišina je pala preko nas. Tamara oklevao... Ona polako sjedi pored mene u moje usko mjesto. Pretvara da se suoči se sa mnom, ona je ispružio da joj pun visine. On je otvorio joj kaput i umotana nas u to. On je održao svoje tijelo do njega. Joj rundu, visoko grudi se osjećala kao da je zamrznut jabuke na moje gole grudi kao ona automatski pribili uz mene. Naš bedra dodirnuo. Drhtaj trčao kroz nju. I to nije bio od hladnoće.
  
  
  On nije želeo da je preplašiti, ili je povrijediti. Trebam to za mnogo drugih stvari. Sad odjednom postao njen ljubavnik je previše rizično. Ali nisam mogla kontrolirati svoje ruke više. Polako i nezaustavljivo, oni su spale sa njom tanak struka i ispod njenog vune džemper. Moje prste skliznula nježno nad njom zategnuto, ravan stomak. Mogao sam osjetiti njezin drhti ispod moj dodir. Temperaturu, uska vrućine vodi kroz moje telo. Moja ruka pipa joj blijedi kožu, u potrazi, da se nada. I onda je osetio to je podrhtavanje kuca, nejasno, ali značajno reumatizam.
  
  
  Poljubili smo se. Lijeni i zadirkuju na početku. Onda je teže. Za puši strast je izgledalo da se pojavi u Tamara. Njeno telo se treslo u mojim rukama u njišu se pokrete. Usta su joj bila kao ogorčena voće. On shivered i napet pod silom joj je zagrljaju. Na kraju, ona se oslobodio. Smejala se. Ponosan, umišljeno osmijeh, kao da ismevaš moju želju. Ali ako joj se rugao ništa, to je bila njena želja, ne moja. Nema brutalnost ili neki skriveni motiv u njen osmjeh.
  
  
  Nije odoljeti moje ruke. S druge strane, ona je tiho pozvao me na sa njene pokrete, dok smo ležao go, rame uz rame. Koliba je vruće i vlažno, i ne samo da ima grejanje. Polako i mirno, povukao je za sako nazad. Njen buljiš ne, stvarno gleda ne, sve. Njene meke, blistav koža joj je savršena grudi sa svojim krimson bradavice, njen bujna usta da rouz i pao sa njom brzo disanje joj rundu, mekani bedra to se pretvorilo u duge, lijepe noge. Moje oči progutala je. Izgledala je neodoljiv. Držala izvan ruke da me zagrli. "Nick, Nick... — Šta je to?" ona je šapnuo. "Tako si jak, tako pravi muškarac. Glas kao što bi trebalo biti večeras, glasanje kao što sam dao sebi za tebe. Bez laži, bez trikova. Ne Rusije i Amerika. Samo muškarac i žena zajedno... poljubio sam jedan grudi nežno, onda drugu. Ona se trznula, zgrabila mi kosu, i povukao me na još jednu lizati. Moja ruka je skliznula između njenih nogu, i onda se meko unutra ga na njene butine! Njene kukove opušteno. Koljenima raširene, pozvala me je da je odvedem u potpunosti.
  
  
  Ona nas je natjerao da se prevrtao u naš mali stolicu. Sada smo u nešto drugo. To je niže. Jedan od njenih dugo, klimavim nogama visio iz kraja stolicu, podršku naša tijela. Polako, ona joj je snizila ruku između naša tijela. Ona je pritisnuo me nežno protiv nje mokar, toplo, drhtave meso. U malu, razigrani krugovima, ona je počela da migoljis i čekaju. Prstiju hungrily pritisnuo me je na jok.
  
  
  "Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!" ona je zapanjujući potpisali. To je kao da je imala je potpuno progutao me. duboko u sebi. Njeno tijelo je uvrnuto. Zadovoljne uzdahe, šutnula joj noge. Joj ruke i noge omotane oko moje napeta, mobilni tijelo. Hladno skliznulo je niz moju kicmu. Osjetio je da joj se mišići stegnuti, kao da se oni više nisu deo tela. Udario. Sa svim joj dušu i telo, bio sam u srećan blaženstvo za ovaj trenutak. Ona je umotao noge, još jače oko moje čelo bedra. Joj strastven prstiju izmasirani me sa ritmička pokrete. Moj neiskorišćene ekstazi se prosulo duboko unutra, ne. On shuddered. Više ne može kontrolisati njegovo kretanje.
  
  
  Tamara je prstiju iskopao dublje u moje meso. Još lizanje, stiskala me između nje beznadežno zategnuto bedra. Ona stenjala i stenjala je ispod mene, kao svoju strast se rasplamsala se silom plimni val. Naša tijela uzdrmao convulsively. To nije izgledalo kao da se završi.
  
  
  Kada je sve bilo gotovo, legnemo na duže, iscrpljena i pun. Naša usta stisnute. Zvuk naše disanje je duboko i težak.
  
  
  "Nick," ona je šapnuo kao što smo počele da padaju u dubokom snu.
  
  
  'Mmmmm ...?'
  
  
  "Nick, koji je Smokey Medved?"
  
  
  
  
  Poglavlje 10
  
  
  
  
  Kostarika također se sastoji uglavnom od planina. Neki od njih su neaktivni vulkana, koja ponekad postići vrhunac više od tri hiljadu metara. Ali u teoriji, čak i najmanji dio više nivoa je sada na ovoj visini. Planinama towered iznad njega u nezamisliva visine. Kao Pukovnik Zembla je predvidio, vrijeme je sve gore zbog polje poremećaj. Sada dva odašiljača su bili uništeni, brana je rukohvati bili zatvoreni. I ostalo to je Tamara i ja doživjeli u Hondurasu se pretvorio u uragan.
  
  
  Užasno je hladno zahvatio aerodrom kao letjeli smo južno do kasno u noć. Tamara je letio u širokom luk preko Tihog Okeana da bi izbegli oluju koliko god je moguće. Ali dok smo se pretvorio u unutrašnjosti prema Puntarenas, bili smo uhvaćeni u zavija, zaslepljujuća snežna oluja. Ipak, Tamara uspela da sleti avion sigurno na livadi blizu ovo Costa Rice luke. U Cesna krila su pokriveni sa debelim slojem leda. U odleđivace nije stani.
  
  
  Dva rančeri sletjeli smo pored imao 1940 Bjuik četvoro vrata sedan. Auto je osiguran sa gvozdenom žicu. Zadnjem sedištu dao način da pilići. Farmer se ne sviđa Nikaragve novac mnogo, ali nismo imali drugog sredstvo plaćanja. Mi također ne stvarno sviđa činjenica da smo morali da platimo deset puta dnevno cijenu za to retkost. Jurili smo rooster oko van i odvezao se.
  
  
  Razlika između brda u Hondurasu i priobalnom regionu kostarike je odmah da se primećuje. Snijeg to je pala u šumi, je još uvek mekane. Ovdje, vetar slobodno preko velikim prostranstvima iz Nicoya Bay . Snijeg bio je odletela od ravnice i nakupio u dolini ili pod sklonište od zgrade i grudve, drveća. Vjetar puše na nas sa svih strana. Udari vjetra povremeno vozio auto opasno blizu odvodne kanale koji je vodio paralelno na obje strane puta. Ponekad smo skoro dok stoji miran kada grad i sneg padaju protiv nas. Stalno vjetar okrenuo snijeg i grad u masu led, što je postepeno zamrznuo u beton-teško koru. To creaked kao prošli smo ego. Nebo je zapanjujuća bijele, puna odraz i treptajuča svjetla. Nevjerojatno je da tako intenzivno hladno i tako blistav ljepota može biti zajedno. Kombinacija ta dva trenutaka oslijepio me kao da sam se borio sa volana. Jedva sam mogao vidjeti grana drveća i grmlju tuku nas. Auto udario ihs jedan po jedan. Tamara ušuškati da me da se zagrejete malo.
  
  
  Konačno smo se poskliznuo u Puntarenas. To je glavni luke Costa Ricu u Tihom Oceanu. Grad se nalazi o 140 km zapadno od glavnog San Jose. Ovo je obično grad sa populacije od preko 30,000 ljudi. Sada izgledao je više kao prazan groblju. Nitko nije bio na vidiku. Čak i životinje to je tac dijelove lutaju tako gradova. Stari brod i nekoliko tuna kočare bili usidreni u luci. Bili su smrznuta u ledu. Grada, kiša, i zavijanje vjetar udubio brodovi i prekršili tornja.
  
  
  Nastavili smo da vozim u najniži opremu. Znali smo da sve Vacaciones bio dio turističke odmaralištu, na drugoj strani luke. Došli smo da Kapetan je kafa. Dim se razvila po dimnjaku, i crveni sjaj pretjerano bistar peć sija kroz prozore. Njen prestao. Tamara ušao unutra da pitam za pravac. Kad se vratila ona je bila znatno pale. "To je strašno tamo, Nick," ona je rekla, njen glas trese. "Čini se da se cijela oblast je tamo. Žene i djeca drhti ispred šporeta. Ljudi stajati uz njega i buljiti apathetically. Oni su zbunjeni. Oni su uplašeni i skoro bez hrane. Odin oko njih mi je rekao da ne može ništa da se jede u katedrali, gdje čak i više ljudi sjedili. Umrijet će, Nik. Moramo staviti konac za ovo!
  
  
  On je imao infarkt noge soothingly. "Mi ćemo učiniti sve što možemo. Gde je svako u hodniku?
  
  
  Zaspala je tužno. "Šta cemo da radimo kada stignemo tamo, Nick? Ne možeš to reći Gospođice Mohada nas je poslao. Oni nikada neće sve kupiti! Štaviše, ne znamo ima li Zembla pristalice u hotelu. Mogu biti tamo, ali odašiljač mogu biti skrivena bilo gdje.
  
  
  "Znam, ali moramo da počnemo negde, Tamara, kao u Polencia."
  
  
  Konačno smo došli na široki bulevaru s hotelima, rešetaka, a prodavnica suvenira. Kao rezultat povećanje turizam u proteklih pet godina, oni rastu kao gljive poslije kiše. Sve Vacaciones bili jedno oko najvećeg zgrade. To je odvojen od puta do polu-kružne prilazu. S puta, izgledalo je kao velika hrom poklopac sa malo balkoni. Dva niži spratovi su proširena da okruži sunca terasi i već smrznute bazen. Cijelo mjesto je okružene sa visoko kameni zid.
  
  
  Petnaest metara od ulaza, uske ulaz je bio blokiran Fiat auto. Mlaz dim pobjegao iz auspuha. Tako da motor je trčao. Prozori su bili zatvoreni. Ali kad je prestala, vrata pored vozač odmah otvorio i čovjek došao na jok. On je ostavio otvorena vrata, dolaze da nas. Iza toga, ona je vidjela jedan čovek vozi. Obojica su bili drži automatsku pušku uperenu u Buicku. On je pažljivo izvukao pištolj i stavio ego na sedi pored njega. Drži pištolj u njegova desna ruka, on je krenuo prozor s lijeva. Njena bi ostati pristojno što je duže moguće.
  
  
  "Gospodine?" Zamolio sa sumnjivim vidi.
  
  
  "Možeš li se pomaknuti auto," rekao sam. "Mi želimo ići u hotel."
  
  
  "Hotel je pun. Novi gosti su više nije dozvoljeno.
  
  
  "Mi nismo gosti," rekao sam brzo.
  
  
  'Ah, ne? Onda šta je?'
  
  
  "Mi smo pozvani," Tamara kaže.
  
  
  "Posao" ja dodao.
  
  
  Čovjek trepnuo i izgledala je uzbuna nego ikad. Jesi li umjetnika koji treba da obavim za grešnika bez Grijeha?
  
  
  Tamara i zamijenio sam pogled na brzaka. Mi smo nisam razumeo šta je mislio, ali mi klimnuo brzo.
  
  
  "Naravno", rekao sam. "Mi smo umjetnici. Hoćeš li nas pustiti da prođe?"
  
  
  Ko su oni, Juan? "Stani!"vozač Fiat vikao.
  
  
  Izvođači, " Juan zove nazad. Ego je oči suzio na reže. "Ali ne liče uopće. Mislim ...'
  
  
  Ego prekinuo je. "Mi pjevati i vic i..."
  
  
  Pooh! čovjek chuckled. "Možemo smisliti nešto bolje."
  
  
  "Ja sam ples," Tamara kaže se u nisko, pozvao glas, gledam u njega. Hej, uspeo sam da se naginjati naprijed dok duvaš iz grudi. Nije mala stvar sa sve je obukla. U tvrdoglav osmeh na stražar je lice nestao kao snijeg u sunce.
  
  
  -"Bueno ! To je bolje!'
  
  
  "Da, amigo," on je prekinuo, " pre nego što te vidim Senjorita Fandango od Fandango i Motiv." Egzotičnom plesačicom sa širom svijeta reputaciju. Ako je vidiš...
  
  
  "Mu," čovjek rekao. On je snizila pušku i vratio se da je fiat .
  
  
  "Neprijateljski dečko," ja mrmljao kad se vratio u auto.
  
  
  On je ostavio otvorena vrata i gledali nas pažljivo. Pokupio je radio od komandnoj tabli i kaže nekoliko riječi. Tamo je bila jedna minuta kašnjenja. Onda je došao reumatizam. To bi trebalo da je zvucalo dobro. Barem čovjek klimnuo da vozača, i Fiat se vratio.
  
  
  "Prvi prepreka je gotovo," ja sam ti rekao kada smo bili prošlosti ego. "Odašiljač je ovdje u hotelu."
  
  
  "Jer nema osiguranje?"
  
  
  "Da, a i zato što motelu berns sa sveto svjetlo. To znači da imaju generator. Stoga, spremni su za nadolazeću događaja. Pretpostavljam, Zembla je već bio stacioniran svojih ljudi ovde u očekivanju događaja.
  
  
  "Nadam se da je sve je vruće," Tamara kaže, uplašim.
  
  
  Mislio je da će mu rame. Rana je zarasla dobro. "Pitam se," rekao je njen zamišljeno, " gdje su sakrili na predajnik."
  
  
  "Joj, inače pitam se koga ili šta ove' grešnika bez greha ' su?
  
  
  'Ne znam. Možeš li plesati, uzgred?" Smijala se. "Možda ne znam ništa o tvojoj Smokey medved, Nick, ali naučio sam još par trikova u Ilianskaji."
  
  
  "Ovo će dobro doći," rekla sam, " zato što ne znam da li trikovima."
  
  
  Nisam bila iznenađena zbog nedostatka vratar. Hodnik je napušteno osim za recepcionerku. To je kao muzej umjetnosti. Zidovi su bili pokriveni sa murala i slike. U centru zlatni tepih je fontana ukrašen sa plastičnim cvijeće. U daleko iza ugla, iza pulta, stajao sporo mladić sa saten oči i izražajne nosnice. Ego je imao otvoren mail i ključ smjestiti na leđima, i mali centrala na lijevoj. Bio je verovatno još voki-toki ispod sjajne rosewood pulta. U svakom slučaju, nas je gledao expectantly dok smo se približavali. Tako je mišićav gospodin naginjem protiv pulta pored njega. Kao i svi direktora hotela, ovaj tip je nosio uske hlače i karanfil u njegovom dugmice. Ali sličnost je završio tamo. Ego jakna je izgledalo kao natečen svinjski mehur. U karanfil imao wilted, i njegov ego-teško grudi bulged kroz ne odgovara kostim. Očigledno, on je otišao pravo menadžera odjeću i sakrio ga negde. Njena, u nadi da neće biti hladno u njegovo donje rublje.
  
  
  Mogao sam da čujem Tamara je ubrzano disanje. Ja sam pratio intuiciju. Zembla blokirala sve iznutra i izvana. Uspeli smo da se prošlost prva linija odbrane, ali bilo je još mnogo toga da uradimo.
  
  
  Pseudo-menadžer uspravi se i pogledao nas gore i dole. Ego glas izgledalo kao da dolazi iz oko veoma duboko jedan. "Fandango i mešanja?"
  
  
  'Da.'
  
  
  — Ti nisi na mojoj listi, Gospodine Fandango.
  
  
  "Joj Samljeti, ona je Fandango. Ali mogu ti dati objašnjenje.
  
  
  "Naše agente," Tamara prekinuo, " sve pomešao.
  
  
  "Drugi umjetnici nije mogla doći," rekao sam.
  
  
  "Ovo je užasno vrijeme. jednako
  
  
  Menadžer podigla ruku. 'Prestani! Molim te, prestani! Ne želim da slušam o tome. Da li oboje ples?
  
  
  Priznao izmirenje. "Pa, to je uglavnom otići po to, i..."
  
  
  "On je moj menadžer sada, i..."
  
  
  "Ali ako insistirate, ja još uvek želim."..
  
  
  To je dovoljno! To je verovatno dobar kao da nisi ples, Senjor Motiv. Pitaju za ženu i ženu će i dobiti. Nešto da se zabavim pa, zar ne? Gdje je tvoje odijelo, sinjorita ?"
  
  
  "Ne brini o tome," Tamara kaže oštro. "Ali treba mi muzika."
  
  
  — Zar ti nisu rekli da?" Hotel Vacaciones ima puno radno vrijeme tim troje ljudi. To dodaje u koktel baru, širom sezone. Ova kombinacija je na raspolaganju. Menadžer potpisali skoro sa žaljenjem. Nadam se da si dobar kao Carmen...
  
  
  "Carmen?"
  
  
  "Carmen LaBomba, senjorita ! Ona je veoma poznat u ovom području. Nikad nisam čuo za tebe.
  
  
  "To će se promijeniti pre nego što večeras," Tamara obećao sullenly. Ona je pokretale da ego opet. Da joj nije prijatno. Moja ogrlica je počeo da štipkaš za vrat. To je kao da smo bili zainteresovani za dobar posao u Uniji Grad, New Jersey.
  
  
  "Gospodine, mi smo hladno i umoran i gladan, '" rekao sam oštro. "Hej, ako ti i dalje moraš da izvede..."
  
  
  'Da. Pepe, pokaži im da ih sobu.
  
  
  Recepcionar je skočio na pažnju. "Ti! U kojoj sobi?'
  
  
  "Zar nema stalnog mjesta za umetnike? Jedan od ovih, odvojena od gostiju, u hotelu?
  
  
  "Tvoj, tvoj," Pepe se dogovorili . On je klimnula energično, i uzeo ključ iz odbora iza njega. On je sakrio ispod pulta. "Na taj način, lasica omiljena."
  
  
  "Mi cemo te zvati," upravitelj je rekao. "Lijepo se provedite, senjorita, i ti ćeš biti dobar kao Carmen."
  
  
  Tamara dao ego senzualno osmijeh. Pratili smo administrator putem. "Nije baš prijateljski, je li?" Tamara primijetio sam ovo kada smo prošli mimo lift.
  
  
  "Mislim da mu se stvarno sviđa ovo Carmen," rekao sam. Još uvijek joj ne osećam se baš prijatno sa način na koji se stvari odvijaju.
  
  
  Hodali smo niz hodnik koji je doveo u glavni hol. Onda smo ušli u veliki kružne sobi punoj bijele rundu sofe, udobne stolice, stolovima, i stubovi. Na jednoj strani je bio veliki prozor sa pogledom na sunčano terasi. Druge strane pretvorio u koktel lounge. Visoko između dva velika stupova hung natpis sa velikim zlatnim slovima:
  
  
  DOBRODOŠLI, SAINTS NA ISTINA EVROPI CRKVI-strahu-chastity-čistoću-BLAGOSLOVEN PREBIVALIŠTE.
  
  
  "Morat ces plesati tamo kasnije," Pepe rekao. On je ukazao na koktel lounge, koji je ispunjen glasno smijeh.
  
  
  Pogledao je u dnevnoj sobi u pravcu Pepa imao naveo. "Ko su ovi ljudi tamo?" Pitao sam, da gledam Pepe.
  
  
  Pepe ramena stresla. "Sveci pravog Evropi Crkve, gospodine . Ko bi drugi bio u ovom hotelu?
  
  
  - Za estestvenno. Ko još?'
  
  
  Idemo dole niz hodnik i kroz dnevnu sobu. Bio sam je podsetio od stražara komentar o" grešnika bez greha." Konačno, recepcionar ga je uhvatio za rame. "Pepe, zvali su nas veoma neočekivano. Ne razumem uopste. Tko su ti, uh, Svece?
  
  
  'Norte Amerikanaca, Gospodine Šljunak. Oni vjeruju da piju, puše, ples, ili spava sa nekim drugim žena je grešno. Oni rezervirala sobu u ovom hotelu kao dio njihove krstaša širom otvoreni bazen preobratiti, koji uživa u nekoliko radosti života. Govorim vam ovo kao prijatelj, gospodine . Očekujemo da će biti vrlo dosadno sa ovim Sveci. Nažalost, ovde je odloženo do iznenadne promene vremena. Veoma naporna.'
  
  
  "Moglo bi se reći da su preuredili," Tamara kaže sa lukava osmijeh.
  
  
  Pepe otkotrljao njegove oči. "Ako bih, volim ih, mislio sam da nit, kraj svijeta je u blizini, tražila bih joj na kolenima za oproštaj za nju inveterate grešnik. Bar da imam šanse! S druge strane, ako je u redu sa mojim način života...
  
  
  "Razumem. Sada imaju priliku, stići će."
  
  
  "Izgleda kao to," Pepe rekao. Prešao je svojim očima. Došli smo preko praznu sobu za ručavanje. Šetali smo po kuhinji kroz uski hodnik. Pepe otvorio jedna mala vrata i pokazivao jesam za nas da uđemo. 'Glasanja. Bojim se da ovo nije naša najbolja soba, ali.....
  
  
  "Razumijemo to," sam rekao. — Šta je sa pokazati?" Zašto smo pitali da uradiš ovo?
  
  
  "Svi Sveci su u braku, gospodine, stvarno u braku. I zene su doneli sa njima... sekretar vidite, reče shyly i pomeša noge kao da on ne znam šta da radim sa svojim figuru. "Mislili smo da je najbolje da se nađemo ovde je novi potrebno koliko god je moguće. Ne želimo da se u ovako ili da pravimo buku."
  
  
  "Da, to bi stvarno nered situaciju sa ovom olujom, zar ne?"
  
  
  Pepe stiffened. Hladno i sa uzdržanost, on je rekao, " ne pitaj više pitanja, gospodine. Ti si dobro plaćen.
  
  
  Posebno ako se možeš zabaviti naši gosti u ugodan put. Osim toga, to nije tvoj posao. Predlažem ti da ostaneš ovdje ... dok vi izvesti. dovidjenja.'
  
  
  Pepe je bio u pravu. Nije bilo mnogo stvari u sobi. Zidovi i plafon su krem-boje. Pod je prekriven isto zlatno kao tepih u salonu. Tamo je stolicu, stolicu, i neki fin kancelarijski stolicu u teškim mračno stil to mimicked španski. Dupli krevet je bio prekriven sa tamno plavu brokat prekrivač. Tamo je takođe bio mali kupatilo sa bide to je izgledalo veće od tuš kabinu. Na terasi je pokrivenog snijegom. Prozore u klizna vrata savijena pod snaga vjetra. Ali nakon svega što smo prošli, u radijatore zracima prijatno, ugodno toplinu. Pa smo otišli u sobu dok smo morali ustati. Pepe pobrinuo sam se za to usput. On je nas zatvorili!
  
  
  "To kopile," da sam riknuo, da me kvaku.
  
  
  "Nick," Tamara kaže, " dođi i pogledaj."
  
  
  Ona je sjedila pored klizna vrata. On je prišao i stajao pored nje. Ona je ukazao na produženje od kuhinji okomito u našu sobu. U kuhinji, kroz jako zapalio prozore, mogla je vidjeti debela uživo s nekim napadača. Zbog nepovoljnih kut, da sam mogao da vidim sve. Vidio sam dvojicu za stolom. Ovde strojnica hung radimo na leđima. Oni Ali. Cifru u prugaste hlače gestured divlje sa njenim rukama. Nisam mislila da je lud. Izgledao je kao da daje naredbe. Je kuhala klimnuo redovno i nastavila je da se jede. Nakon nekog vremena, menadžer nestao.
  
  
  "Šta ti misliš?" Tamara pitao.
  
  
  "Ne znam", rekao sam. "Izgleda da jedu. Njen hotel bi znali gde idu!
  
  
  "Čekaj, oni se gore!"
  
  
  Ljudi ustao. Debela stara žena u bezobličan. haljinu se pojavio. Ona oslobođen joj stolicu. Ništa nije dogodilo mjesecima. Bojao sam se da smo izgubili iz vida joj se. Onda, malo dalje, sveti lampica, i vidjeli smo ovde opet. Oni razvuceno, zijevnula nasilno, i ogrebao za sebe. Konačno su našli igra za malu kvadratnih stolicu i počeo igrati karte. Oko muškaraca, Odin nagnuo se nazad u svoju stolicu, njegov izbacio noge omotane oko stolica noge. Moja pažnja je privukla cilj je bio naginjem protiv. To je bio debeo oak vrata sa teško gvožđe baš me briga za frižider ili zamrzivaču.
  
  
  "Da," rekao sam polako, " da, počinjem da razumijem.
  
  
  'Što?'
  
  
  — Kladim se da Zembla je instalaciju je u zamrzivač." Hlađenje za estestvenno je isključen. Cijevi i vodove u to obrazac divnu poruku mreže."
  
  
  'Si siguran?'
  
  
  "Ne," ja sam priznala da, " ali da li si siguran da to nije slučaj ?"
  
  
  "Nije".
  
  
  "Bar onog tipa tamo, zar ne čuvaju odrezaka", rekao sam. "Moram da se istraži. Mogli bi tu početi kao nigdje drugdje.
  
  
  Ona pribili uz mene. Postoji zabrinutost u njenim očima.
  
  
  'Ali kako?'
  
  
  Ee zagrlila je. Njeno tijelo je trese. Mislio sam o tome dugo i naporno. Ako samo sam to imala zavojnicu u konopac, ostavila sam je u Polencia. Ili mojim štiklama, koje je uzeo od mene u Maja hram. Ili moj Lugera ostavio u Vašington... Ne tražimo logično rješenje nakon nekog vremena, osoblje joj je počela razmatrati manje očigledno opcije. Ali čak i oni izgledalo manje prikladno nego obično. Onda nakon duga pauza, rekao je da zamišljeno,"Pa, možda postoji način da iskoristimo tvoje cigarete." Ee oči proširi užasom kao ona pokazuje njen plan. Ona je bio pun za dah. "Ne pokušavaj to. To je nemoguće!
  
  
  "Baš kao i svi ostali. Moramo da uradimo nešto. Ostani ovde i daj mi alibi u slučaju Pepe ili bilo ko drugi se pojavi.
  
  
  Ona je zahvatio moj kaput čvrsto u obje ruke i kimnula ne glavom. — Ne, nemoj to učiniti sada. Možda imamo male šanse, ali samo ako mi možeš izaći iz ove sobe koristi metode i obično. Ne ako srušite vrata i Bog zna šta alarm će biti podignuta. Moraš napraviti svoj potez tokom otvaranje Senjorita Fandango, Nick. Molim te čekaj. Onda mogu da vam pomognem, bar do ometa Zembla ljudi.
  
  
  "Senjorita Fandango je debi, zar ne?" Osmijeh joj je bio pokvaren. — Da li ti stvarno misliš da si dovoljno dobar da hipnotizirati ceo hotel?"
  
  
  Ona je pritisnuo joj drhti tijelo moje punoj dužini. Sa spretan, brzo prstiju, ona otkopcane moju jaknu. Uzela je korak nazad, ljudi se smiju dok je odbacio svoj kaput. "Nick, mogao smisliti bolji ime?"
  
  
  "Sam je morao improvizirati," rekao sam da zatvore. Pao mu je kaput na podu pored Tamara. "Mmm ... Tamara otkopcane vunu džemper nosila je kao bluzu, tako da joj velike grudi pune su samo djelomično pokrivena. Uzela još nekoliko koraka prije nego što je konačno imali dovoljno mjesta.
  
  
  "Senjorita Fandango počinje njen nastup!"
  
  
  Ona otkopcane joj suknju i spustili su je. Njen džemper pao drsko da joj butine, kao mali mini-haljinu. Kao stidljiva, podigla ivicu joj prsluk i umotao ego oko struka. Ona je gola iz butina da joj stopala, osim za malu par bele gaćice.
  
  
  Onda je počeo da igra. Tijelo joj je ostala nepokretni. Samo dio između njezin pupak i kolena tresla i okretati teže nego drveće vani u oluji!
  
  
  "Šta misliš, Nick?" — Šta je to? " pita ona sa osmehom.
  
  
  Što mislim da je rekao. "Mislim da si više Senjorita Samljeti od Fandango. I Senjorita La Bomba s njim.
  
  
  Ona je počeo da se smeje tiho. Poderala gumbe prsluk. Joj vunena repove izgleda da padne s ramena. Je stigla iza ledja ukloniti njen grudnjak. Izabrala je tempo. Ona je došla do mene, skoro golu.
  
  
  "Ne bismo...?" pitala je hoarsely, klimaju joj glavu na mene.
  
  
  Hajde da uradimo šta? Moj um je bio daleko, i trebao mi je trenutak da shvatiš šta je rekla. Pričaš u ovom trenutku! Ovo nije trebalo da se dogodi! Onda joj jezik pronašao svoju. "Krojač, da, naravno! Idemo da je teško!
  
  
  Tamara potpisali opet. Posegnula, zgrabila mi je pojas, i dao mi dobar tug. On osećao tug u njegovom napeta tijelo. Tamara je još uvek vrti, vrti. On je došao i uzeo tanak beli najlon. Izvukao sam to. Zašto da ne? Bila je u pravu. Bolje da sačekaš." Koji je najbolji način da se ubije vreme? Prestala je plesati i pritisnuo joj golo tijelo protiv moje. Ona je mene poljubila, oštro. Usne su mokre i seksi. Ee ju je pokupio i odnio u krevet, naše usne još pritisnuta zajedno. Sletjeli smo otvoreno na krevet. Brzo, nastavili smo da se poljubimo. Moj jezik je potonuo duboka između moje usne žude u toplo hollow i onda rta.
  
  
  Ona je podigao ruke zamotaj ih je oko moga vrata. Ali ih je držao širom osim i gurnula nazad u mekoću od jastuka. Ustao je i žurno se presvlaci. Tamara nagnuo nazad protiv jastuke i gledao. Ruke raširene, noge malo razdvojiti. Ona je bio zadihan.
  
  
  Nick, " ona je šapnuo kad je njen krevet je bio pored nje.
  
  
  "Uradi to ponovo, kao što si uradio prošle noći... Moja ruka je lutao po brdovit teren za njene grudi, mimo joj bradavice, dole joj glatko stomak da mekani svjetlo toplinu. Gladovala. Njeno tijelo je nađeno " nezavisan život, pod mojim milovanje. Njen glas potpisali u moje uvo, moleći me da je vodim potpuno i ugasi plamen vatre što je upalilo prste u nju prepona. On je poljubio usne, njena brada, mekani hollow njen vrat. Moj jezik je zaokruženo joj je teško bradavice. Novi vibracije udariti na nas. Moj mokra usne pipa joj život. Njena, osetila njenu glatke kože stegnuti. Moj dirali usta ispustio ni manji dok Tamara vrisnula sa zadovoljstvom. Otkotrljala se iz jedne na drugu stranu, stenjanje s nogu kao moje usne oprala njene, dodajući da joj je intenzivna pulsirajuća uzbuđenja. Držala joj ruke u naglih pokreta. Prstiju iskopao u moju kosu.
  
  
  Njeno tijelo uspravi se, drhti i bolnoj ispod mene. Joj, osjecao sam mokra toplinu. Ležala je na podu, čeka divlje, spremna da primiš me. Ona me je zgrabio s sila koja je skoro me izluđuje. Ona je izrazila svoju radost naglas. Ruke umotana convulsively oko vrata, a ona je pritisnuo me je na tapering obline od njenih prsa. Njeno tijelo je ispod mene ponovila moje ritmička pokrete u divljini, nekontrolisana guranja. Kandže iskopao duboko u leđa, je skliznula, i malo je u meso od mojih bedara. Ona me je gurnula dublje u nju, širi njene kukove kao daleko moguće.
  
  
  Zadovoljavajuće Tamara je divlje treba bio težak zadatak. Dopustio je da mu jezik klizi nazad u usta da je smiriti i vrati se sredio. To je bio beznadežan. Ekstazi, ona noge omotane oko moje nazad. Joj golo tijelo je spretan sa banka gori strast. Ona podizao je nazad. Gore i dolje. Polako prvo, u njišu se pokrete, a onda sve brze i brze, dok konačno sve čula si protjeran oko naša tijela. Iscrpljeni smo pao na krevetu joj je bila pijana, ne mogu da se preselim joj je htio reći nešto, ali ne mogu pronaći riječi, stigao je iznad nje i povukao je pokrivač preko naše znojav tijela. Tamara savije nježno u mojim rukama.
  
  
  
  
  11 poglavlju
  
  
  
  
  Koktel bar je zvao El Coyuntura . Ako neko ovde gosti — svece ili grešnika — nije bio tamo ranije u toku dana, oni bi već stisnuo u. Drugim riječima, svi znaju da dolazimo.
  
  
  U holu, bilo je širom urezao mahagonija baru sa potrebno ogledala i flaše iza njega, i društvene konobar koji je govorio tri jezika, i sve tri su loše. Umjesto brass je rod, cev sadrzi plastična cev s fluorescentnim svjetlima. U senzualna crveni neonska svjetla, svaka žena je izgledao bar deset godina mlađe. Bilo je nekoliko mekan mjesta suprotno baru, ali većina dnevnoj sobi je zauzima prostor iza njega, koja je izgledala kao u amfiteatru sa zaobljeni zida je prekriven žuti papir. Stolova su bile postaviti oko poštanskim markama veličine podijumu i mali pozornici. Pola scena je bila okupirane od strane obećao kombinacija gitaru, trube i klavir. Muzičara igrao sa više poleta od talenta. Oni zastao sada, nakon predstave Mama Looka Bu Boo sa sjajan entuzijazam malo prije . Neke manje sveci upuštanje u đavolski grijeh ples i posrnuo nazad u gužva je stolova ili bar da se pridružiti svojim prijateljima. Muškarci su u crnim odela i kravate-mada, većina veze su sada odvezana.
  
  
  Žene su čak i više kiselo, ovde čeljusti bili siguran, ovde kosa je lijepo urediti nazad i povukao u lepinji. Bezobličan. haljine koji je počeo sa njom vrat joj stopala sakrio figuru. Bili su malo pripita, smeju se, rolling svoje stakleni biserastim očima i vikao im dugo riječi po oluji.
  
  
  Napolju, oluja, sve sa zastrašujuće silu. Uprkos vrišti i muffling efekat teško zavese, on više puta čuo zvuk slomljena drveće, sa ledom, i olupine udaraju u zidove. Zgrada shuddered, i pića nervozno u svoje naočale. Glas kao ovo, Titanika mora da je otišla, on je mislio na sebe. Samo onda je hrabrosti i odlučnosti u lice smrti još tradicionalno uobičajeno. Ovdje je pobožna sveci popio onda, odlučan da uživaju do poslednjih sat vremena. Sa takvim mamurluk, verovatno će poželeti da su mrtvi sljedećeg jutra.
  
  
  Njena je bila iza pozornice, pozornici su bila otvorena ispred mene. Tamara je sedeo pored mene, umotan u bijeloj stanja smo ukrali iz kreveta u sobi. Ona je obmotao ga kao dešava i vezao crvenu kabel oko struka. To joj je dao pogled djevica, strastveni ali još glatka mlada cekali njen muž. Uprkos iscekivanja u sobi, on je još uvijek nisam bila sigurna šta će da uradi vratiti na pozornicu. Ona nije znala da to sama. "Igrati do uha," rekla je stavimo na njenim kostima. Nakon što je čuo kombinacija, nije bio siguran da li će raditi. Glavna stvar je da se molimo javnost i omesti zaposlenih. Dogovorili smo se na ovo.
  
  
  Okrenuo sam se Pepe, koji je bio naginjem protiv stub za tri metra iza nas. On će doći po nas petnaest minuta i sada igra domaćin. Ili zaštitar, s obzirom na ispupcenje na lijevoj strani majice je ego.
  
  
  "Ja ću nastaviti da vam predstavim joj," emu joj rekao.
  
  
  Bueno . _ Grupe ...?'
  
  
  "Razgovarao sam sa njima za nekoliko minuta. Ipak, našli smo melody to kažu da znam. Ja ne vjerujem u to dok ne čujem to.
  
  
  "Oni su dobri momci, gospodine.
  
  
  "Oh, super su!" Kombinacija javio je. U trumpeter uprskao fanfare kao da ego instrument sadrži voćnu salatu. Uzeo je korak naprijed i gestured sa rukama dok svi su bili tihi, osim za veoma debele žene koja štucala.
  
  
  Joj, vikao glasno. - 'Yahora, dame i caballeros, la senjorita fandango! mui incident y directamente de San Jose!'
  
  
  Vjerojatno nije razumio španski, ali ono što sam rekao je bio dovoljno jasan. Počeli su pljeskali. Prvo hiccuping žena, a onda je celu sobu. Hesitantly, muzičara početi da bi izveo izvedbu "Rumbu Tamba". Tamara je uzeo pozornici. Joj izašao. Prolazu mimo ne joj vidio sloj boje svetlucava od znoja na njenom licu. Bila je uplašena. Vjerojatno više uplašena nego što ako hej morao da uradim ono što je on hteo da uradiš sa njom. Ona je saplela. Odin oko muškaraca bio pun. Ona je povratio nju balans. Sa striptizetom korake, ona je ušla u sredinu pozornice. Ona je bacila pogled dole na kombinaciju, uhvatili teško rutinu, i počeo senzualna poteza da bi mi pokazao prije. Njenom gornjem dijelu tijela jedva se preselio. Blistave naborima papir tunela sa brzom kružni pokret na njene butine i zadnjicu. Okrenula i polako počelo da odvežem crvenu žicu. Ona pustiti da visiti kao ona je odvezana to. Ee spajanje je počela da se razvija samo na sebe. Ona je držao ego čvrsto na grudi i pogledao Pepe i mene. Smesi se, ona mi je bacio pertlu.
  
  
  Ona je nastavila da drži stanja u njenoj lijevoj ruci. Stavila svoju drugu ruku u nju dugačku plavu kosu, i podigao ovde gore. Onda je počeo da igra. Narudžbenicu polako otvoren do publike mogao vidjeti remen za grudnjak i gaćice. U gitarista divno je podržao ee sa vibracije od veze i oštrim akord sa svaki pokret. Publici se svidela. Samo nekoliko žena izblijedila malo. Pepe gledao svaki pokret i putokaz sa lukava vidi u njegovim očima.
  
  
  Pepe stavi uzici oko vrata i da ga je zadavio. Pozurio u stranu da pobegne. On zategnuta provizorni omču oko toga. Je pao na koljena. To je bio brži i lakši na taj način. Pokušao je da vičem, ali vezica utopio iz svaki zvuk. Povukao je teže. Pomoću užeta kao prednost, pritisnuo palčevi na Ego je glavu. Kreten, a meta se otkotrljala u stranu.
  
  
  Izgleda da niko nije primetio. Publika i ljudi postavio kod" menadžer " u dnevnoj sobi i gledala Tamara je svaki pokret. Ritam muzika je rasla brže i brže. Sve oči bile na Tamara. Ona je odvukao do mrtav momku za pultom u sjene krila i bacio ego na vrhu gomila praznih sanduka piva. Tamara je jakna je ležao na sanduke. Ona umotana ostatak odeće i uzeo sve što je s njom, uprkos Pepe je primjedbi. On je povukao svoju jaknu ovamo na binu i raskopčala je to. U slučaju nevolja, Tamare sada mogao brzo uzmi njenu odeću. Joj, gledao je kako nastupa.
  
  
  Uzela je sa stanja. U njen grudnjak i gaćice, išla je gore-dolje s exaggeratedly brzo i nesigurno pokrete. Ona je plesala kao da joj je život zavisi od toga.
  
  
  I to je tako. Kao što je moj, uzgred. On je izletelo iz krila i niz uski prolaz koji je doveo do glavni ulaz foajeu. To je zastao na trenutak kad je došao do hodnika. Sjetio se viđaš sa dva muškarca stajala tamo na putu u dnevnu sobu. Izgledali su kao i Pepe, kao goste hotela. Oni mirisalo je kao da je pokrovitelji jeftin Parizu bordel. Zrak je nanjušio to. Miris rose vode Stahl tsenymnogy je slabiji.
  
  
  On je virio oprezno iza ugla. Tamara je bolje nego što sam se nadao. Dva muškarca su samo nekoliko metara od mjesta gdje je dvorana je postala glavna dnevnoj sobi. Jedan je bio stalno njuška drugi u rebra. Očigledno, znalci fine umjetnosti. Sa drži 22-icu uperenu kalibra Trejo i automatski pištolj u ruci, Pepe uvukao u drugu stranu dok tiho koliko može dok nije stigla u praznom restoranu.
  
  
  Stolovi bili dogovorili tako da je to bilo teško da uposli otvoreno, da kuhinji, sa druge strane sobe. Stolovi bili potpuno spremno. Morali smo paziti da ne naletiš na nešto, ili ništa slomila. Svjetlo bili u kroz rundu prozore u dva ljuljanje vrata. Ponekad sam čuo zvuči u daljini. On nježno otvorio vrata i stavio unutra. Njena pritišće stenjanje rupom između kuhinji i trpezarija.
  
  
  Tamo je bio vitrinu sa polica na dnu pribor za jelo i decanters. Pored njega, sa otvorenim vratima, bio je veliki ormar za rublje pun peškira i stolnjaci. Bilo je i metle i krpu, nekoliko kante, čišćenje u prahu, i četiri litre mogu na spratu za nokte. Joj neka dan tiho blizu i virio u pravu kuhinji. Samo dio to bi mogao biti vidio: dva vrata frižider, automatski za pranje suđa, i stolicu na koju je imao ranije vidio kroz prozor. Zvuci je čuo u trpezariji je došao iz debela žena čistina stolicu. Hrkanje i mumljala sama, ona napakovao okolo. Koridor na hladno sobu trebao biti na uglu, iz moj pogled. Nije stahl da se vidi dalje. Nisam hteo da rizikujem da me vide. To nije bitno.
  
  
  On je uzeo jedan od Tamara je cigarete i zapalio sa utakmici preko hotel kutiju imao je doveo do sobe. Stajao je mirno na trenutak, slušaš pažljivo. Nisam mogao da joj čujem osim ... za povremene galame od šerpe i tiganje i žena je asmatičar diše.
  
  
  Poslije pušenja, on je otišao u ormar za rublje i bacio peškire na praznu korpu. On je začinjeno, malo vosak na jok i bacio cigaretu na vrhu. Vidim da bi to i dalje pogled, je prošao kroz swing vrata dan prije trpezariju i Stahl da sačeka. Ostavio sam joj otvori ormar. Tamara kaže da će trebati dva i po minuta, ali to je teško reći točno vrijeme jer hodnika veličine. Zapaljiva cigarete su na jednom kraju loptu iste sastav kao poklapanje u ovom slučaju, nit sa zaštitni znak utisak. Cigareta je dodatno punjena sa brown pamuka natopljena u saltpeter. Otvoreno kraja cigarete su napravljene od prave duhan. Sedela u dnevnoj sobi i čekamo bio nervozan, ali nije bilo ništa drugo mogla da uradim. Joj vjerovati Tamara da bi svi zauzeti. U sekundi prošao bolno polako. Onda cigaretu spalili.
  
  
  Ona je podmetnuo požar idemo za pet sekundi, što je bilo dovoljno da okrene kante u dimne bombe. U bedclothes zapalio, i onda peškire počela je da pogled. Kiseli dim se razvila iz ormarića u kuhinju. Čak i na drugoj strani vrata, mogao sam osjetiti njezin pomalo kao žena poceo da vice, " Fuego ! Fuego !
  
  
  Kancelarijskog materijala joj čuči, slušam vriske. Onda teško shaggy čuo, i dva čuvara vikao, " Au ! Fuego ! Joj, čuo sam da jedan reći. On je ušao u napred, pištolj u ruku. Stražari su bili pokušavam da saznam šta je gore. Debela žena je vrištala, maše svojim rukama. Sve tri od njih su nam kasljanje i kašlje od dim.
  
  
  "Ruke u vis," ja sam naredio.
  
  
  Žena teško diše glasnije nego ikad. U uniformisani ljudi se okrenuo i zijevnula u neverici. Sada vatra je dostigla svoj vrhunac. Debele, masna dim se razvila preko kabineta, zamutiti činjenica da je vatra je gorela samo u kantu. Dim i smrad mora da je zbunjen moj reflekse kao jedan tip posegnuo za pištoljem, a drugi je skočio je na mene. Joj da je pucao bio prvi u svakom pleme. Stan, oštro pop od drži 22-icu uperenu je bila izgubljena u vrišti žene i zavijanje drugi tip skače na mene. Uzeo sam korak naprijed, pa on je bio sa mnom trenutak ranije nego što je očekivala. Joj, spustio se na koljena i golubica između ego noge. Kada je pao na mene, je stavio svoje ruke oko nje ego noge i ustala u isto vrijeme. To je neka vrsta ragbi flip. Okrenuo se malo i iskoristio njegov ego je sopstvene moći baciti na ego u kredencu. Egomanijak je razbio silver police sa praskom. Klonula je hladnije od vrijeme.
  
  
  Uprkos poraz svaki pleme, prvi stražara nije mogao prestati. Sa uzdah i stisnula zube, on je pokušao da otvorim zamahom svog lijepa futrolu da ti smjestim metak u glavu. "Mui bravo," rekao sam, rita ego u životu i onda u bradu. On klupi prese gdje je lagao. Žena je bila tako poludjela da je ona ne može više da slušam argumente. "Jednostavno, gospođo," rekao sam. Moja lijeva ruka je odletio u bradi sa sttegnutim pesnicama. Ona stenjala i onesvestio se kao on nježno joj je snizila na podu.
  
  
  Da joj je skočio preko ih u ormar. U gusti dim, uhvatio je za metle i gurnuo u plamenu kantu. Vatra imao ugasi to, ali peškire ostavio je vatren. Kada joj je vatra bila pod kontrolom, nju gurnula dršku od metle u dršku od tih i uzeo iz kante preko ormaru.
  
  
  Ostavio ju je ego, zgrabio stražara oružje, onda gurnuo svu trojicu u kancelariju. Zaključao u fioci, spusti ključ za minut, i pobjegla kroz kuhinju da digitalni frižider, ljuljanje glavno kantu na dršku od metle. U njenom druge strane je bio teglu vosak.
  
  
  Doletjela je kratak hodnik na drugoj strani kuhinji i našla u sobu gde su stražari igraju karte. Karte su još uvek na stolu, a muškarci bacio kuda ih. Tamo je velika vrata iza najdalje mesto. Gurnuo njenu stolicu i nagnuo ramenu protiv veliki metalni zasun. Vrata otključala. Joj, upao u bez gledanja.
  
  
  U "menadžer" zgrabio veliki pištolj i usmjerena je to u lice. Mobilni je bio samo pet metara od sedam metara i bilo puno raznih kuke i cevi. Emu bi morao cilj prilično loše da nedostajati. On je stajao preko radija u ćeliju. On je verovatno se pitate zašto ne bi mogao naći nas, jedna stanica. Da li je znao, naravno, to je oluja imao je pomogao da se stvori također spriječiti emu iz prima sve radio stanice. Pištolj je bio na stolu pored njega, pored prijemnik. Ego je zgrabio ruku ga kao munja.
  
  
  On pobjegao bez zaustavljanja. Ja sam se nagnula ka njemu, odmara glavu između njegovih ramena. Zamahnuo sam krpu joj svu snagu sam imao. Crveno-vrelih kantu udario Egoizam u lice. Pištolj je otišao odmah pored moje uho. Rolling grom pucanj u malom prostoru zapanjena me. Joj, vidjela ga kako pada. Napravio je i počeo ponovo pokrenute. Onda je pala na licu mjesta. Serena je otisak je očigledno ego loše spalio lice, vrijeme je da obučem za oba kraja svog života.
  
  
  Odašiljač je jednostavan ložu u odnosu na kontrolni centar u hram. Sastoji se od nekoliko metal ormarića, u obliku i veličini kao vertikalno kovčega, u kojima su senzori, nepodnošljivi, i prekidača. Gornji dio ormarića sastojala u krug, veliki polje, i misu za zavojnice gole žice. Debelim kablove nestala kroz rupu u ventilaciji. Elektronske uređaje hummed tiho. Hotel je generatore, koja daje struju, vjerojatno je i nalazi se u podrumu pored kotla.
  
  
  On se prevrnuo glavni prekidač. Zujanje je prestalo. Ruke plesala napred i nazad na par metara, na trenutak, onda je pala. To je pokupio od neprijatelja je pištolj i pažljivo razbio sve što je mogao slomiti. Onda u hladnom skladištu menadžer je odvukla iz i otkotrljala joj ego ispod stolice gde su cuvari sjedi. Vratio, otvorio ormar, i poprskao unutra, pod i zidove sa vosak. Koristio je zadnji dio je da ponovo zapaliti vatru u kantu. Ona je bila bačena gori peškiri u pudlice od vosak na instalaciju. Plamen skočilo, nošen nacrt oko ventilatora. Njena je nestalo, uprkos sttegnutim pesnicama to je nestao u stomaku.
  
  
  Menadžer nekako došao k svijesti i skočio na noge, puna osvetu. Po drugi put, napao me je neočekivano. Ego je pesnicom udario u drsku revolvera jednog od stražara koji bi uvučena je u njegovom pojasu. To me je spasio. Njen dah izašao opet prije nego što je mogao zalupiti vrata, u suprotnom ona ne bi bila živa spaljena. To se oslobodio i napala ga je. Vatra je već lizanje na moj kaput.
  
  
  Izgledao je kao gorila. Napao me, psovanje na španskom. Ego je uhvatila sa svojom uobičajenom judo stisak, teško ruku. Moja lijeva ruka je uzbudljivo ogrlica ego je kaput, moja desna ruka je uzbudljivo ego je košulju. On je oklevao. Joj ego je desna noga umotan oko nje desno koleno, i izbacio njegov ego. On se ljuljao na stranu i počeo da pada. Emu joj pomogao malo.
  
  
  Besan sa bes i mržnju, grebao je u mene i kao da je pao. Ego je cipela uhvatili na pragu u hladnom skladištu. Mašući mu ruke, on je pao unazad u plamenu vosak. Svaki pokret zahuktao plamen čak i više. Spustio se na sve četiri. Spušta svoju glavu, on je vrištala u agoniji. Kao ljudska baklja, to je izgorjela pred mojim očima. Joj emu mogla da si pomognem ali zatvori vrata. Ego krici su se više ne čuje, i vatra ne bi otkriven odmah. Napokon, on je u mogućnosti da duboko udahni. On očajnički trebao. Postepeno sinulo mi je da sam bio ozbiljno povrijeđen. Rana je u ramenu otvorio opet, verovatno kad ju je napao stražara. U lumbaga probušila mi ruku bolno. Pokušao je da se micati prste na lijevoj ruci. Sada njene izgube svest ili se nastaviti da se ponašaš; Njen nastavak. Bela lica, ja metaka kroz sobe, nazad u kuhinju i napred.
  
  
  Odin oko muškaraca pokucao na ormar za rublje vrata i glasno zove u pomoć. Zaustavio se i pokucao na vrata. "Gospodine ?"
  
  
  "Ti! Njegovo!
  
  
  "Ako želiš da pucaju na tebe kroz ta vrata, a onda ih udarati nju noisily."
  
  
  Postojao je trenutak tišine. Onda je rekao: "ja ću biti tiho, amigo."
  
  
  "Bueno".
  
  
  Kada sam se vratio niz hodnik koji vodi do pozornice, vidio sam dvojicu u dnevnoj sobi, stojite na ulazu u El Koyountoura . Oni su obeleženi noge i pozvao je encouragingly. Kada je stigao do krila, on je shvatio zašto. Tamara je nosila samo njene gaćice. Kako je mogla je trajao tako dugo mora da je bila jedna od najvećih tajne ples.
  
  
  U kombo bili iscrpljeni. Igrali su hor po stoti put, ali ritam je još uvijek jaka, i Tamara najzaslužniji za to.
  
  
  Sa striptizetom korake, ona je ljuljao, gore i dolje, njiše kukovima i trese golih grudi. Publika je pozdravio u odobrenje, mada neke žene, bio je blizu, u šoku. Sve oči su joj gledate bradavice. Tamo je bila zabrinuta pogled u očima... dok je ona videla mene. Lice joj je obasjan. Signalizirao sam Ay da požuri. Zaspala je neprimjetno i počela je dobitak.
  
  
  I kakvo finale!
  
  
  Bend je počeo svirati uključite ponovno. Tamara pokupio prvi akorda i sagnuo da pokupi list i njen grudnjak. Dala sve savršeno pogledaj drsko bujna roundness njenu stražnjicu. Gledaoci mogu jasno vidjeti usko najlona liniji od njene gaćice između njenoj firmi butine, koji samo nakratko zategnuta kao ona nagnuo naprijed. Njene gaćice skliznula drsko dole dupe joj i bio tamo kad je ustala i doveo mi stanja i grudnjak.
  
  
  "Veliki Bog," ona dlaka. — Mislio sam da nikad nećeš doći."
  
  
  "Prestani uskoro," ja sam odgovorila.
  
  
  Gledao sam kako pleše nazad na pozornicu. Joj ljuljati zadnjicu bili divan prizor. Svece su poludjeli. Ne znam što žene su mislio, ali neki oko njih izgledalo je kao da nikada neće oporaviti od toga. Ljudi je krvni sudovi su pucanja. Pića su troši se brže nego konobarima bi ih dovesti. Po prvi put u životu u crno, vidjeli su mekani lepotu prava ženska krivine i uživao je u tome. Poslije svega, oni su okrenuta na kraj svijeta, Armagedon, a možda i Drugi Fenomen u isto vrijeme. A ako su umrijeti , kakav način da kažem zbogom!
  
  
  Viknuo ohrabrenje su se začuli. Tamara je počeo da skini joj gaće. Bend se osjećao vrhunac približava i zabio u sjetio melody. Stalno je gledao preko celavu napad vještine i molila se da debela oak vrata hladna soba bi se drži vatru, i da je čuvar u spremnici je još tresu sa terora. Tamara povukao dolje zategnuta elastično bend od njene gaćice. Bože, zašto nije ona bila u žurbi? Ispod. Meka kovrdžava kosa postali vidljivi. Više buke i vikanje!
  
  
  Obrisao je debeo kapi krvi iz čela i protrljao bol u rame. Njene gaćice polako skliznula nozi. Ona skinula ih je i okrenuo se. Ona se sagnuo da pokupim svoj ego. Razbio joj noge, podižući je zadnjicu, pokazala ljudi nešto što nikada neće zaboraviti.
  
  
  Publika groaned.
  
  
  Šifre su se smijali.
  
  
  Tamara požurio sa pozornice i bacio je skrivena riječi u mojim rukama.
  
  
  Bilo je mnogo aplauz, ali nije bilo dovoljno vremena da se vratite. Ja sam je umotao u moj kaput i rekao joj da ću imati dosta vremena da se obučeš kad smo izašli oko hotela. Nesputano joj odjeću, ona me je pratio niz hodnik na glavnu dnevnu sobu.
  
  
  "Nick, Nick," ona je bio pun — " što nije u redu?"
  
  
  "Nije bitno," rekao sam.
  
  
  'Ali...'
  
  
  "Tri kanali su bili uništeni, jedan je ostao. Reći ću ti detalje kasnije.
  
  
  Proverili smo oko hotela. Bilo je lakše nego što sam mislio. Je zastao na trenutak na pult, i kao što sam i sumnjao, tamo je voki-toki na polici ispod pulta. Ego je zvao je preko nje i, u reži, pseudo-rukovodeće ton, naredio ljudi u Fiat ispred zgrade da se pomeriš i pustiš Buick proći. Mali jeftini mikrofon sakrio glas promjene, i Reume je bio kratak "Da, gospodine!" Niz hodnik, kroz prednja vrata, skočili smo u stara kola i oživio je.
  
  
  Fiat i svoje osiguranje bio parkiran ispred garaže. Kada Tamara vidio da ćemo biti uspješna, ona nam je dala prijateljski val iz dva muškarca kao što smo prošli mimo. Ona je opuštena nazad na truli kauč i počeo se smijati. To je bila histerična smijeh olakšanje. Bez daha, ona je pitao, " Oh, jeste li vidjeli ono dvoje ljudi?"
  
  
  'Koji su to? U ovom Fiat?
  
  
  "Ne, Nick, njih dvoje su bolji u dnevnoj sobi!" Ona je počeo da se smeje čak i teže. Izgledale su tako iznenađen kad smo pretekao mimo njih. "Ah, taj izraz na ovde lica!" Tamara je imao odgovara od smijeha. — Je li stvarno tako dobar?"
  
  
  "Da, ti si prelijepa."
  
  
  "Stvarno ?"
  
  
  "Dovoljno dobar da bi me ljubomoran."
  
  
  Tamara smirio malo i kikotali kao on se borio sa volana u Buicku i vozio je prema avion. Kao da je ona počela da haljinu, smeh prestao da, a na drugoj strani Puntarenas, rekla je u nizak, da oklijevam glas, " Nick, vrijeme je. To mijenja.'
  
  
  U stvari. Snijeg je sada pada u wc šolju, okret. Nekada-brilijantno reflektivnim neba pa, i vjetar plakala kao ranjena duh preko zujanje preopterećeni motor. Drveće, sa ledom, i ništa drugo što bi mogla pomaknuti letio oko nas u zavijanje uragan. Grad se odbila od vrata i prozore. Našli smo sami u svijetu vođena akcije ludak.
  
  
  "Iskljuci hotel je odašiljač je izazvalo oluja," rekao sam strogo motri.
  
  
  "I to će biti sve gore," Tamara šapnuo.
  
  
  "Da, dok uništimo zadnji odašiljač u Panami."
  
  
  Ona se okrenula prema meni, bela kao sneg ispred. "Ali, Nick," kaže ona, sa očigledno užas. "Trebalo bi da smo u stanju da to uradiš, zar ne?
  
  
  
  
  Poglavlje 12
  
  
  
  
  Prema mapi, Krv Ostrvo je oko šest hiljada kilometara od Puntarenas. Ali dok smo bili dovoljno lud da letim po ovakvom vremenu, nismo dovoljno lud da žurimo na iskren let. Jednom u zraku, preleteli smo u širokom luk preko Tihog Okeana. Ovo je let skoro dvije stotine kilometara duže i možda još 150 milja zbog stalnog zigzags. Preleteli smo preko Chiriki Bay sa najvećeg ostrvo Coiba, kolonija. Onda okupili smo se Azuaro Poluostrva i došla do 150 km širokom Zaljeva Paname. Usput je Zaljevu Paname sa Panamu i Balboa.
  
  
  Sve ovo vreme, avion uradio ništa osim kamenja i zaroni. Tamara i sam klizao iz sa strana, naprijed i nazad. Nismo sjeli i dalje. Samo pojaseve držao nas na mjestu. Jedan guraj pratio još jedan. Trupa groaned i creaked, i krila je izgledalo spreman da se istresem na svakom trenutku. Kad god avion je sleteo u vazduh zonu, to bi pogodio drži nešto teško sa njenom ramenu i iskustvo užasnu bol. Prije nego smo otišli, Tamara obučen ranu i zategnuta zavoj, ali to nije bilo dovoljno. Krv je nastavio da izbija iz ljudi je oko moje rame, sva moja košulja.
  
  
  Ona je vrištala. "Šta su koordinate ostrvo, Nick?"
  
  
  "Ne još," ona je vikao zbog buke. "Prvi u Panamu."
  
  
  'Zašto? Krv Ostrvo je u sali de las Perlas arhipelaga, što je u hodniku istočno od ovdje, a ne na sjever.
  
  
  Njena, klimnuo u sporazum. Arhipelag znači "more od mnogih ostrva", a u ovom slučaju to se odnosi na vezi osamdeset mali "bisera" na drugoj strani bay. On je ukazao na otvorenom mapu. "Ne možeš da nađeš svoju metu u supu, a ne možeš vjerovati instrumente više. Moramo znamenitost prije nego što možemo da nađemo malo ostrvo u grupi. Grad u hodniku je samo šezdeset kilometara sjeverozapadno od arhipelagu. Odavde možemo da zadatke.
  
  
  Nakon Tegucigalpe i Puntarenas, mislio sam da sam imao dovoljno izdržati protiv divlji i nemilosrdan uništenje to Pukovniče Zembla imao kuje. Ali tamo je bio nezamisliva katastrofa u Panamu. Ovo je jedan od mojih omiljenih gradova, sa puno uspomena. Podsetila sam se za veče sa prelijepom ženom u njenom stanu u planinom Anconu i budim se na vjetru-pretučen zvona katedrale blizu Avenija Central. Kao što smo letjeli po gradu, i to sam primijetio ostaci katedralu, stari Vlada Palatu, prelijepa narodno Pozorište, Malecon Bulevaru i Bovedas Bulevaru sa starim u podzemlje zatvoru. Sve, baš sve, bio je razbio i ubijena, razbio i rasturena po okrutno kaznjava od nehumani oluja. Grad sa populacije od 300,000 ijudi prestao da postoji i pretvorio u isto veliki ruševine kao stari grad devet kilometara, sravnjena na zemlju u 1671 do im piratske Henry Morgan.
  
  
  Balboa, engleski Kanal luke, također je bio na parkiralištu. Sa našeg stajališta, smo se jedva vidi Miraflores Brave deset kilometara od obale. Na dva kanala je dovelo do toga su potpuno blokirana. Nekoliko teretnjaka i cisterne su bili zarobljeni na dva od najvećih ledenog polja, svaki skoro dvije stotine metara dugačak i petnaest metara duboko. Monstruozno vjetar prošao je kroz kanala. Postoji ništa ne ukazuje da su stvari bile bolje sa druge strane prevlaku.
  
  
  On je bio zažarene sa bijes na šta Zembla uradio ovo jednom plodna i bogat zemlju.
  
  
  "Okreni," on pukao u Tamara. To nije dobro. - 'Južno-istočno da Isla Krv . _
  
  
  "Misliš da Zembla je tamo?"
  
  
  "Ja se iskreno nadam da je tako," rekao sam, uzimajući zadnji gorak pogled na wc šolju bijele pejzaž. "Ako ego pronalazi, ostrvu će biti preplavljen ego je krv, obećavam ti."
  
  
  Glavni ostrva San Miguel, San Jose, i Pedro Gonzales su lako naći, ali Zembla je prošle skrovište je samo mrvice na mapi, i ništa više u stvarnosti. To je bio skup kamenja klimajući oko vodu pod debeli pokrivač za snijeg, grada, i morska pena, okružen sandy plaži. Kao što smo prošli zbog njega, Cesna vrteo i ljuljao se u prenos vazduh struji. Tamara se borio sa tiller kao ona je pitala za sletanje mjesto.
  
  
  "Mislim da bi trebali da sletite na obali. Cak i kamen jarac ne može stati na svoje noge u ove stijene."
  
  
  — Šta je to?" — Šta je to? " pita ona, ukazujući na lijevo.
  
  
  Ona zavaljena avion u osamdeset stupnjeva tako da njena mogao pogledaj to, takođe. Kroz grad koji izgleda kao mašina-pištolj, meci, on bi mogao da vidimo se onesvijestiti sjaj neke stare zgrade. Oni su grupisani na način od starog hacienda oko dvorišta. To je bio okružen tri inča debelo kameni zid sa teškim vrata sa gvozdenom grede. Barem prije nego što ih tak napravio, i nema razloga da verujem da ovi zidovi nisi samo kao debela i jak. Zembla izgledalo je da je uživala da praviš stvari je teško, naročito kada je došlo do odbrambeni ili pobjeći.
  
  
  "On je ovdje," rekao sam. Moja ruka je stisnuo Tamara je. 'Gle! Ego helikopter je usidren u dvorištu.
  
  
  Ja razumijem. Ali hoces li mi pustiti ruku sada? Nju bi radije ne padne ispred tako ego krov. Pusti ruku i naći mesto da sletim, u redu?
  
  
  Hej nasmijao sretno na nju. Napokon, smo pronašli Zembla u Ego časopisa. Moj osmijeh se polako gubi dok sam shvatila da nije bilo pogodno luku zona nigdje okolo. Dvije godine i čipke prodavac Ramon Batuc izgradio svoju hacienda na vrhu brdo. Iz glavne kapije, je doveo put niz liticu na boathouse u prirodni cove-u. Brdo je relativno klizavo, ali previše je skupo. Ostatak ostrva je ili previše teško, ili prekrio trnovit, kvrgavo grmlju.
  
  
  "To je trebalo da bude plaži," joj je otac rekao strogo motri.
  
  
  "Mali je izvanredna komad plaži to i dalje izgleda prilično pristojno," odgovorila je, pursing joj je usne. Ona nagnuo Cesna opet i odletio prema mali dio vjetrovit plaži. "To će biti jako teško, Nick, i nećemo moći da se blizu kuće."
  
  
  "Koga je briga za malu šetnju? Nadam se da možemo još da hodamo kada sletimo."
  
  
  Avion zabio dole. Vjetar je pokupio ego i urlali preko metal. Pijesak narasla oko točkovima. Delovima aviona uzdrmao kao da ih je odjednom paraliziran. Tamara se borio sa bori tiller. "Mi imamo izreku u Rusiji," ona je rekao, odbacili povremeno. "Drži se čvrsto za volan u ovu situaciju!"
  
  
  Bili smo usisani u rupu za vazduh. U Cesna uzdrman, uzdrman, i skliznuo uz plažu u sivom, sandy kiša natečen pesak. Ispred nas, oštro kamen vrhove zadirao iz peska. Lijevo ležao bedem oko više kamenja i stene, i u redu je napadno zid kipuće surf. Avion je pao.
  
  
  Zarežao na nju. - Gore! Gore!' Moj poziv je bio povratne, kao da sam znao Tamara radio joj najbolje da se podigne joj nos. Na plaži je bila približava na razarajući stopa. Nos je bila zakopana u pesku. Dugo šum, onda kako tutnje pop. Mi okretala, krilu potpornji prekinula, i propeler složeno po motor, što je pola pokriven sa peskom. Podu rouz i bacio nas je na krov kao gomila ljudske ruke i noge. Avion je skoro prevrnuo, a onda se rep-prvi u ledeno talase. Slana voda prosula na nas, kao da smo se povukli. Bili smo bogalj, ali nismo odstupili. Avion je potresla napred i nazad u talasima. Bili smo ljuljanje na talase. Tamara kimnula ne glavom, podigao je to, ... i gledala napolje u slomljeni prozori na plaži. Uplašio, uzeo je duboko i studirao pesak i surf ispod nas. "Glas šta volim kod ove komercijalne letove," kaže ona, sa malim osmehom. "Ti si uvijek zemlju tiho."
  
  
  "Nemoj mi se smijati zauvek!" kaže ona, sa suzama u očima. — Ja sam sve upropastila, ne znam joj! Mi nikad neće podići ego u zrak!
  
  
  "Vjerovatno se ne bi desilo u suprotnom," rekao sam. "Pesak je premekan a vjetar je mogao da nas je bacio s nogama."
  
  
  — Ali što ćemo sada da radimo ?"
  
  
  'Šta sam trebao uraditi?' On je zgrabio pruća korpu da eda je nekad bio u iza njega. Sada nen imao Tamara je Makarov pištolj, Dr Mendoza je berba pištolj, Pepe je drži 22-icu uperenu automatski pištolj, i pištoljima dva čuvara i menadžer. Dala Tamara joj pištolj i Pepe je, i da ostalo stavite na oružje u džepovima. 'Šta sam trebao uraditi?'- ponovite to. "Pa, idemo da se prošetamo. Uradimo to!'
  
  
  
  
  Poglavlje 13.
  
  
  
  
  Hoda napravili smo putu mimo izdajnički brda pod zavijanje i gori nebo. Oluje je uvijek sakuplja snagu. Tama je rasla deblja. Nekoliko trnovit drveće creaked u vjetar. Stene su stalno pada. Vjetar usisao u zrak oko naša pluća kao provjerili smo protiv toga. Bili smo guši kao davljenje ljudima, i ponekad ne možemo da krenemo naprijed. Oluja je sada solidna masa, žestok, nemilosrdan, i smrtonosna. Tamara je lice je bio sav u krvi od pada sados. Joj, znao sam da ne vidi se mnogo bolje. Bol u mom ramenu nosi me. To više nije samo otvarač za meso, bol hitac kroz moju dušu i moj kosti. Borio sam se sa tim, i sa mojim ukočeno prstiju. Borili smo se i karte za tvrdoglavo, podržavaju jedni druge.
  
  
  Pola sat vremena je prošlo, četvrt sat vremena, i još pola sata. Napokon smo stigli do brda. Gledali smo tanka, čvrsti zidovi hacienda stotinu metara. Oni su lagali pod debelim slojem snijega. Ako je tu bio stražara - on je skoro sigurno ih-oni ne bi bilo stenjanje. Bili su skupljeni u sumnjivom sklonište od zida. To će biti jedva primjetan liniji od razorene ljudi u uniformama drži za smrznuta tijela.
  
  
  "Idemo preko zida," rekao sam. "Dva ili tri vrata će biti čuvana."
  
  
  Tamara kimnula ne glavom sa jezu. "Ne možemo da, Nick!
  
  
  "Ne možemo podnijeti još ni ti.
  
  
  Počeli smo da se popeti na brdo iza hacienda, otvori ispred glavni ulaz. Na neki način, to je teže naprijed sada. Ima manje prepreka, ali golim površinu hill je ojačao od vetra i pretvorio u klizavo led padinu. Tamara je bio prvi pasti, i morao sam da je podržiš. Onda je izgubio ravnotežu. Tamara je pokušala da pomognem, i odjednom smo oboje spušten, držeći rukama threateningly. Naše snage umro, ali to je rose, opet oko svoje pepeo. Život se činio manje vredna od toplina i mir to smrt će doneti, i život uspeh.
  
  
  Na vrhu, pobjegli smo iscrpljeni pod sklonište od zida. Bila je stara. Zidovi je iscrpljeni, i postoje velike razlike između prirodni kamenje, oni su rekli. U prosjeku, to je imao tri i po metra visok. Pogledao me pažljivo i primetio nogu i ruku podršku ukazuje na više mjesta. "Slijedi me kad budem gore," rekao je Tamara.
  
  
  "Kada su te?" Misliš da ako ovo uradiš!
  
  
  "Kad sam gore, Tamara," rekao sam čvrsto. Ona ne želim da mislim o istini u njene riječi. "I čekaj znak." Možda ima stražu na drugoj strani.
  
  
  Počeo je opasno popeti stari zid. Morao sam da skinem zaštitne rukavice da držim prste na glatko kamenje. Hladno hitac kroz moju dušu. Njena, osjećao sam se moje ruke stegnuti. Moja krv i mišiće zamrznuo. Kamen raspao pod težinom moje stopalo. Joj ušuškati da se žalim, i čuo Tamara je mekan plakati užasa. Na trenutak, sam pomislio da ne mogu ići dalje. Onda sam se sjetio kako je blizu Zembla je bilo, i da je grejao me. Joj oprezno našao još jedan uporište. Sl je našao. Svaki centimetar, to je rose.
  
  
  Neki krajnji napor me nosila preko ivice da širok, stan vrhunac. Oštrim krhotine stakla su razbacani duž cijelom dužinom, ali snegom i ledom poništeno je ovde efekat. U stvari, oni su mi pomogli da ostanem na skliskom površinu.
  
  
  Hteo sam da je gest za Tamara da me pratiš kada sam uhvatio od stražar. On je ubačeni su gore, i glave pognute, njegove ruke duboko u džepove, hodao polako naprijed-nazad između zid i najbliža zgrada. Automatsku pušku visio iz desnog ramena. Prišao gdje je lagala stenjanje. Joj, pogledao Tamara da je upozorim. Nije poslušati moju komandu i već je bio penjanje po mene! Stražar je prišao da je poližeš. Dovoljno blizu da joj čujem da ti se nesto desilo. Njen dah uhvaćen u grlu.
  
  
  Tamara izgubila je ravnotežu i pao. Ona da uplašio plakati. Ne mnogo, samo malo glasnije od nekontrolirani uzdah, ali dovoljno glasno. Stražar odmah pogledao zanimljivo i videla me. Da joj je skočio.
  
  
  Čovek je znao svoju dužnost i pokušao sam da se brani. Prekasno! On je još uvijek podizanju pušku kad je bio bacio u stranu od ego, slijetanje na njemu, koljena o emu u životu. Joj pušku oteta od Ego gujo, prevrnuo, i ošamario. Dupe udario emu u strani vrata. On potpisali i zamrznula. Ego meta je u neprirodan ugao da torzo.
  
  
  'Nick!'- šapnuo odozgo. Pogledala sam gore i videla Tamara sjedi na jauče pod.
  
  
  "Nisam mogao dočekati da je...'
  
  
  "Nije bitno," ja dlaka. 'Skok.
  
  
  — Hoćeš li me uhvatiti?"
  
  
  "Uvek draga."
  
  
  On je stavio pušku na vrh beživotno stražar i držao iz njegove ruke. Ona je pala. Ona je bio uhvaćen od ee. Takođe, iako to nije meka zagrljaj, to je bio prilično dobar. Ona grlili se da mi se i poljubio me u vrat. 'Šta sada?'Šta je bilo?' pitala tiho.
  
  
  "Glavnoj zgradi. Postoji dobra šansa da ćemo naći Zembla i Ego tamo, zadnji polje odašiljač. Moramo uništiti ih oboje.
  
  
  "Oh, je li to sve?" kaže ona sa sarkasticni ton. Ona je napunjena pali stražar sa prstima od njenih nogu. "Koliko ih će tamo biti između nas i Zembla?"
  
  
  'Ne znam. Previše, mislim.
  
  
  'Da. I oni moraju da nas nađe i onda nas ubiti ili drži nas dok smo se smrznuti do smrti. Zaglavili smo sada da idemo iza zida. Oni su par metaka da imamo, malo promjeniti. Imate li kakav drugi tako dobre ideje? Slušao sam je u tišini. Pokušala je da sakrije strah sa njom cinizam. Ovo je totalno prirodna reakcija. Neko ko se ne boji za dobar razlog je budala. Tamara je bio težak, praktične, hrabra žena, i nije budala.
  
  
  — Nemam pojma, " ja sam priznala. "Mozemo samo da nam je najbolja i nade. To će biti teško, ali moramo pokušati."
  
  
  Zaspala je resignedly. "A kad ovo završi, Nick, pokušat ću reći nešto lijepo."
  
  
  "Ću da vrištim za pomoć," rekao je njen sa osmehom. U senkama zgrade, mi ćemo sve iza hacijenda. To je više voleo da sam stražar je automatsko, dok sam otkrila da je njena mehanizam zamrznuo. Ego založio i uzeo jedan od pištolja.
  
  
  Došli smo do ugla i prestao. Ispred nas je dvorište sa helikopter. Studirao je duga, uska glavnoj zgradi gdje je on se nada da pronađem Zembla. To je veće od građevine, sa pokrivenog trijemu prolazi cijela dužina. U centru je kapija kroz koje kola mogu ući na glavni ulaz.
  
  
  Trem je mračno i jedva vidljiva kroz wc šolju snijeg. Imala sam jake sumnje da je stražar negdje drugdje. Jedan ili više, sve nervozan i hladno, sa peckanje prstiju. "Uzet ćemo najduži put," rekao sam. Pobjegli smo u slijedećoj zgradi. On bi radije nastaviti bježati, ali opreza i tišina su je, narudžba dana. Polako preselili smo se na. Na ovoj strani hacienda je druga zgrada to je izgledalo kao garaži. Uspjeli smo na drugom kraju bez incidenta. U redu, tu je prazan prostor od desetak metara. Iza je glavnoj zgradi.
  
  
  Mi smo stajali i slušao napeto. Nismo čuli ništa, i pobegla u zadnjem dijelu glavne zgrade. Pred nama je bio dugačak red prozori sa čovječanstvu-metalnim šipkama. Ova dosada je prekinuo dvije ulice podijeliti Rivnenskaya red na tri dijela. Tamo je bila kapija iza njih, i još jedan red prozore, a neke od njih su svetla upaljena. Kratak kaldrma put pobjegao od vrata u zgradi da masivne glavnu kapiju. Ondje je bio kiosk u blizini kapije to je izgledalo kao govornice. Čeka kioska. Usko otvaranje je obasjan.
  
  
  'Prokletstvo. Moramo preći na prilazu, i to je čuvan.
  
  
  "Možda neće pucati žena," Tamara kaže.
  
  
  'Zbog čega?'
  
  
  "Možda će postavljati pitanja prvi."
  
  
  "Tamara, ako misliš da možeš da zagrizeš mamac..."
  
  
  Možda je kao da pričam zidu. Saginje, ona je brzo prošao je ispod prozora. Pratio sam nju, nadajući se da se ona ne bi se previše nemaran. Imao sam osećaj da će da prvo pucam, a onda postavljam pitanja. Mi smo sve mimo prva dva vrata i sljedeća grupa na prozore. Tamara je pola metra dalje od mene. Ona je uvjeren u njene pokrete, i znao je da sam mogla da zaustavim bez rizika sred rasprave i moguće otkriće. Pokušala sam se sjetiti alternativu, ali nisam mogao da ga nadjem. Došli smo na početku drugog dana i pored prozora. Odjednom je čuo glasove.
  
  
  'Cekaj! njena je šapnuo energicno. Da je moj posebno iznenađenje, prestala je i popela na mene. Lampu trepnuo. Pogledali smo u prozor.
  
  
  Pukovniče Zembla je koračala gore-dolje ljutito. Nisam cuo šta je rekao. Međutim, on je stalno lupa njegove pesnice na stolu u sred sobe. U stolicu je bio puno sa elektronskim dijelove, tranzistora, kolo odbora, vojnik pegla, i kliješta. Iza Zembla su isti metal ormara i ploče kao u Maja hram. Samo su otvorena. Rešetaka uklonjena, i žica je koprcanje kao čudno trajnu. To nije bilo teško da zamislim šta on radi u ovoj sobi. On je izgradio novu vrhovni kontrolni sistem za smrtonosnu zavjeru da osvoji Centralnoj Americi i stvoriti Trećeg Maja Carstvo.
  
  
  Pitao sam se da li je pričao sa Hema kada je drugi covek sa mršava, mustachioed lice došao da stojim pored njega. Zembla je saučesnik izgledalo čak i više znači i hladnokrvni nego bilo ko drugi. On je nastao je, tako nešto od karton papire. Dvoje ljudi su toliko zaokupljena o svojim planovima koje sam se usudio da pristup malo poliže. U uglu oka, vidio šest drugih ljudi, dva stražara, i četiri tehničari u bijelim mantilima, vjerojatno rade na pokretnoj traci. Tamara pogledao me questioningly.
  
  
  U rheumatologist je ukazao na vrata iza nas. On nježno gurnuo otvorim bravu i nagnuo nad debeli drvo. Vrata nisu bila zatvorena. Mi se uvukao unutra i slušam glasove u susednoj sobi da je hladno u hodniku.
  
  
  '...ubij odmah! Pukovniče Zembla glas je bio oštro pravila. "Ako ne dobijem situaciju pod kontrolu u narednih par sati, oluja će postati previše jaka da sredim — čak i za mene! jednako
  
  
  "Možemo zaustaviti instalaciju," i podređeni predložio da ego.
  
  
  "Tohel, ovo je posao izdajica."
  
  
  - Ne, gospodine. Pogledaj R deo ovde. Momci su upravo ne neophodne dijelove da stavim ovaj dio zajedno. Ego ne može biti sagrađen u narednih par sati, tako da...
  
  
  "Usuđuješ se da mi držiš predavanje o R Sekcije! Koji je stvorio tema? Svoj sam, zar ne? Pronaći ćemo način da povezes cijelu žice. I ne želim da čujem više porazne govori iz tebe. Nikad neću odustati od Tohel, čak i ako moje kraljevstvo je zauvijek zakopana ispod leda! To nije bila moja greška. Uradio sam to savršeno. Ako to je Nick Karter...
  
  
  Tamo je bio general šum protesta, koji je bio prekinut naglo od Zembla je plaćenik, Tochel. — Jesi li još uvek uvjeren da je on iza našeg neuspjeha?"
  
  
  "Privremeni problem, ali nije propalica. Ali stalno pogoršanja vrijeme pokazuje da drugih stanica su više ne radi. Da, njeno, naravno da Nick Carter imao nešto s tim. Ne znam kako je saznao o ovde je lokacija, ali je otkrio i moj Maya hram. I emu, prokletstvo, uspeo da potpuno uništimo ego.
  
  
  "Tamo su izvještaji o žena..."
  
  
  Zembla nasmijao meni. "Daj Carter šansu da uzmem pile, u gradu i tretirati ovaj romansu kao piknik u sex klubu . Ali u ovom olujom, nikada neće stići do ostrva. I ako, nekim čudom je preživeo, ništa ga neće spasiti. Druge stanice nisu bili spremni za ego napada, tako da smo spremni!
  
  
  Shaggy čizmu čuo. Odjednom, uniformisani čovjek se pojavio na kraju hodnika. Ego je usta ispustio otvoren na pogubljenje zastavu kao uzima pušku. Tamara i ja instinktivno se okrenuo. Otpustili smo bez razmišljanja. Jedan onako bulje ušao u emu je grlo baš kao što je počela vrištati, drugi je pokucao na emu oko. Ne znam koji je dobio gdje. Pao unazad, njegova puška njega na zemlju. Krv poprskao svuda. Nismo je vidjeli dodirnuti tlo; već smo ponovo pokrenute. Nemoj reći da nam da, radili smo zajedno kao istrenirani tim.
  
  
  Da upadnemo u sobu. Tim pištoljima su bljuje vatru i prije vrata su bila potpuno otvorena. Sa zapanjena izraz, Odin okolo cuvare zgrabio mu ruke i pao. Tamara okretala i udario lijepa rupa u drugom stražar kao on je podigao oruzje. Jedan tehničar srušio, drugi polako potonuo do koljena. Brzo kao panter Tohel opljačkao debelo drvene stolicu. - Dijelove, a alat je odletela. On je povukao Pukovniče Zembla u zaklon iza njega. Ego je .357 Colt počeo da bljuje vatru. Poslednja dva tehničara, zapanjena i obeshrabriti za naš napad, je bio na otvori vrata. Oboje su kasno. Tamara je ciljao i fatalno ranjen ih, oni su pali.
  
  
  On se sagnuo da izbjegne Tohel je metaka. Moj pištolj je bio prazan. Ego je bacio to na Tohel i zgrabio početku drugog. Tochel se sakrila, i pištolj zabio u kabinet je iza njega. Zembla napao me kao ludak. On je skočio preko stolice kao da je prevazilaženje prepreka. Kao tigar, bacio naprijed i oborio me je s nogu. Mi smo pali na pod zajedno. Prste nije imao vremena da stegni u pesnicu. Ali, drugi pištolj još bio u nesvjesti oko mojih prstiju, a treći je sišla iz moje doublet u grijanje za boju. Zembla je teško lobanju udario u vilicu i okrznuo nos koji je krvario po to, i moje prste iskopao u moj ego je kosu ispod poveza. Moja pesnica rouz i vratio emu je uslugu. On chuckled u zadovoljstvo kad je čuo da mu nos slomiti. Ego je koža i meso su razdvojene. On urlali, što povrijediti. Sa brzo kreten, on je okrenuo glavu dalje, i da ga spasio. Inače, smrtonosne kostiju bi probila ego je mozak.
  
  
  Ego je odgovor je mršava koljeno u moj život. Pokušao-uhvati se za moju nogu, koji nije bio drže ga gore. Prevrnuli smo jedan preko drugog. Mi, Tamara, i Tokhel nisi usudio da pucaju na nas. Ipak, pucali su opet, na još jedna izbliza, bez da nas jedan pogodak. Zembla je još uvek pokušavaš da mi slomiš ligamente ili nogu. Svaki pleme moje ima svoj ego u svom nezaštićen prepone. Mislila sam da ću ga ubiti. Mogao sam ga čuti stenjanje i osećam ga drhti. U drugom, Tohel otkaz na sanctifications. Soba je bila obavijena tami, i da u tami Zembla se oslobodio i nestao.
  
  
  Sirena je razbio. Zvuk je bio skoro izgubio u buci oluja. Tamara i ja bi izaći nasumice. Zembla i Tochel nisu. Znali su zgradu i iznutra. Ovde shaggy čuo da je u hodniku. Nestali su. Joj, završio rummaged kroz zahtijevao oružje. Pištolj je našao. Tamo je bio još uvek otvarač, da li je napunjen. Osjetio je ruku na rukavu. Tamara. Ušli smo u hodniku.
  
  
  Napolju je, u dvorištu i iza kuće, Zembla ljudi došao u život. Sirena je nastavio da se žaliti, i vrata su se otvorila i dvije smrtonosne bljeskovi vatre je pochelo da izvire na nas. Ona je upucana s reumatizam. On osetila jak trzaj, i mirisao na jak miris barut. Ne znam da li je pogodio ništa, ali bio sam prilično sretan da saznam sam imao pištolj puno metaka. Sjebali smo niz hodnik i napolje u dvorište. Noću, možemo čuti krike sve oko nas.
  
  
  Provjerili smo. Neki vikao ljutito, drugi uzbuđeno, a sve ovo je pojacane od strane gaženja čizme. Odin oko Zembla ljudi naleteo i pao na zemlju. Meci su leteli kroz vrata, puni vazduh sa šrapnel i dovesti. Držali smo trčati do vrata na kraju hodnika. Tamara, prestravljena ali odlučna, otrčao do stanite iza mene i da se žalim.
  
  
  Pobjegli smo kroz vrata, i u spoljnom dvorište. Nisu mogli tražio bolje cilj. Zvuk naš trči stopala bila u pratnji pucketanje vatre. Unutra, vatra prestao iznenada kao što je i počela. Mi impulsivno požurila jedini sklonište mogli smo vidjeti, gomila slomljena drvena kutija. Oni su sagradili oko debele daske sa metal trake i korištene za transport osetljiv elektronske opreme. Oni su dokazi ukazuju da služi kao drvo za potpalu. Pucnjava se smijali i meci udario u zemlju iza nas kao da smo golubica mahnito između sanduke.
  
  
  Grad od metaka pokidali naš provizorne skrovište. Ona je povukao dolje do Tamara. Prvo dvoje ljudi na približava vojska su previše nestrpljiv da bude oprezan. Dva hica, a oni su pali na snijegu. Počeo je da se kreće sanduka kao luđak da ojačamo naše odbranu. Debelim daske je apsorbovao metak. Samo dosadna direktan pogodak mogu udariti na nas sada, u suprotnom, oni bi da puziš oko kuće iza nas. Pogledao me je, ali je vidio da niko u prozore. Okolne ljudi polio nas voditi, kao da je naša oružja su vrt creva. Bez obzira u kom pravcu je gledao, bilo je previše ljudi da pobegne. I imamo samo nekoliko metaka.
  
  
  Odjednom, iznad svega buke, čula je električni starter. Helikopter je rotora počela je da se rotiraju vrlo polako. U staklo kabinu, mogao sam da vidim silueta dva čovjeka. Treći čovječe, stoje sami okolo cuvare, bio je u žurbi fotografisanje helikopter je prestane i konopce sa svih strana. Bio je samo jedan tebe ostavili u moj pištolj. Uzeo je oprezan cilj i pogoditi metu. Stražar je vrištala i počeo da se trza. Viknuo je tako glasno da pucnjave stao na trenutak kao i svi zurila u njega.
  
  
  "Tamara, daj mi nešto da upucati."
  
  
  "Samo uzmi moj pištolj." Ima još šest metaka u njemu, " ona je rekla, predati mi Makarov .
  
  
  Stalno je drži 22-icu uperenu Pepe za sebe. Činjenica da nije oklevao da daj mi svoj pištolj je gest nikada neću zaboraviti. Ona je zurila u helikopter. Motor je trčao na punu snagu da se zagreje. "Oni će se srušiti na ovo oluja."
  
  
  "Možda, ali ne možemo sjediti ovdje i gledati. Žele da pobegnu, i ako oni uspeju, ce poceti sve iznova. Još gore, da su otišli odašiljač, i čuo si šta Zembla rekao o tome.
  
  
  "Ali sam mislio da je u sobi je bilo..."
  
  
  "To je samo novi osnovne sistem kontrole da su ubacivanje. Stavili smo o ovome, ali je počeo drugi odašiljač negdje drugdje. Na del sebe, ego čekao ju je na drugoj strani vrata, gdje bi se mogli vidjeti sve te svetla."
  
  
  "To znači da niko ne može zaustaviti oluja za par sati. Barem ako Zembla je govorio istinu. Onda vremenu nikada neće biti kontrolirano opet!
  
  
  'Da . I problem da je to Zembla je obicno u pravu.
  
  
  Pucnjava nastavili kao helikopter polako i unsteadily otišao. On je potresla napred i nazad. Pucnjava je prestao drugi put kada kabini vrata koja su se otvorila. Na suvozačevo mjesto, on primetio Tohel je nagneš, mišićav okvir. Ego držala vrata otvorena u početku. Imao je Colt u desnoj ruci je držao sa levom rukom zavijeno, a on je prstom u nas. Viknuo je nešto ne razumijem. Navodno, plakanje je bio namijenjen Zembla, koji se ponaša kao pilot. Helikopter bio malo i skliznuo u našem pravcu.
  
  
  "Ti kopile! Ona je zažarene sa besom. — On je došao kod nas ubiti nas kao zečevi." Ne spusti glavu, Tamara!'
  
  
  "U redu," ona je rekla, njen glas firmi.
  
  
  U djelicu sekunde, morali smo da biramo. Ako izađemo iz naše barikadu, Zembla ljudi će nas ubiti. Ako ostanemo gdje jesmo, mi ćemo biti ubijen od gore. Frustracije i bes oprao preko mene kao helikopter, odletio u lizati.
  
  
  "Prokleti gadovi!" Čuo sam sebe režati. Moja ruka zategnuta na pištolj. Ponašao se sa očajan i nesmotren na grubosti. On je skočio između sanduke. Oštar bol hitac kroz moj povrijeđen ramenu i grudi kao što sam naletio na težak drvo. Odbora odbijen, sanduci pao. Da joj je skočio u dvorište pod helikopter se približava. On je videlo Tohel je iznenađen lice . On je reagovao instinktivno, brzo, hvala godine obuke. Ego mozak .357 magnum, Colt magnum pucao u mene i otkaz. Teške onako bulje spalio moju ruku i napravio dugo rupu u rukavu. Makarov je pištolj leteo u blizini moje ruke i sleteo par metara.
  
  
  Tochel čuo njezin smijeh. "Pokušaj da se Ego Carter!"
  
  
  On je zaronio za oružje, okrenuo se i clumsily povukao ego ispod njegovog tijela. Pištolj sevali, twitched, i sevali opet. Moje tijelo se osjećala kao da je to pripadalo dva različita lica. Moja lijeva strana je gori više od bolno i bio sam gotovo paraliziran; mojoj desnoj strani je u redu, uprkos novi ranu. Helikopter je potresla malo. Zembla mogao zadržati ego uspravno u jakog vetra. Možda ego je također bila potrešena do svoje metke. Tohel sam otpušten i što sam propustio. On je potresla naprijed i nazad, pokušavam da se suprotstavim bacanje. Ego masivni udarac tupim metke udario u sneg pored mene.
  
  
  Tamara je na koljenima, naslanjanje joj glavu protiv sanduk. U razmaku izmedju plotuna, čuo je da joj je cudno plakati. Prvi i jedini put kada sam je vidio, bila je na smrt preplašena. Skoro instinktivno, on je pucao treći metak. On je vidio trenutak kasnije kad Tohel odjednom pizdio, kao da je puzao na vratima. Ego je oči bulged oko glave. Ego glas te terao da zvukova koje nisu bile riječi, ali besmislen kašalj. On se zakašljao, vrištala, i povukao obarač na svom prazna Magnum. On napet i shivered. Onda, on polako nagnuo naprijed i ispao je iz helikoptera.
  
  
  Tohel udario u zemlju sa thud. Zapanjen, ego su ljudi buljili u napeta tišina, kao da se oni ne mogu shvatiti da ih šef je bio mrtav. Njena sjedio u tišini u ledu-pokriven dvorište. Osjetio je slab i mučninu. Jedini zvuk je bio Tamara je mekan cmizdre i odjednom ubrzanje helikopter kao Zembla porasla gore, i dalje.
  
  
  Mučnina je nestao, ali nije bilo nikakvih slabosti. Imam dolje na moja koljena, ignorirajući opasnost od biti ubijen od strane ljudi oko mene. Nagnuo naprijed u vjetar helikopter je propeler. Makarov je povraćanja i trzanje, kao da bi on imao svoj život. Moja poslednja tri metka zazviždao kroz krhka pritisak tenkova. Za trenutak, bio je uplašen da je on otpustio kasno, i da helikopter je vec bio leteći previsok. Ali onda glavni zajebi počeo da stvara čudnu trlja zvuči. Helikopter uzdrmana i uznemiren kao Zembla pokušao da upravljam. To savije i porasla više i više iznad hacijenda. Onda odjednom šok. Počeo je da se spustimo. Nešto je eksplodiralo i komad metala letio iznad nas. Čuli smo da je eksplodirala. Helikopter kretao nepokretni za trenutak. Mali plamen lizao hood. Onda, ronio u velikom luk i da je udario u još jedno krilo hacienda je glavnoj zgradi.
  
  
  Sa strašan udarac, helikopter srušio u susjedne zgrade zajedno sa Zembla. Bacio me je na zemlju. Komadi zid letjeli po dvorištu, zajedno sa grede, prozori,i zidovi. Krov je pao na mestu gde je helikopter udario veliku rupu. Gladan plamen napušen, visoko u nebo. Sa njom vrtoglavicu, on je skočio na noge. To nisam ništa slomila, ali mi već oštećena nos je sada krvarenje stalno. Zadihan, banuo je kroz sanduka naći Tamara. Morali smo da odemo odavde. Moj dirali ruka dotakla njenu mekan krivine. Za trenutak, ona ušuškati da me i nježno pobjegao prste kroz plava kosa. Zašticen od strane sad-srušena barikadu, to je neoštećen.
  
  
  Vidljivost proširio brzo. U svjetleći svjetlo, vidio Zembla je preostala ljudi okolo. Nisu imali gde da odeš, a ne znam šta da radim. Nema organizacija više. Ovde vođa je bio mrtav i nisu imali mete otišao. Pod takvim okolnostima, oni ce dvaput razmisliti pre nego što je umrla heroj je smrt. Ali oni su još uvijek bili neprijatelji, opasni neprijatelji. Ako imali smo šansu da pobjegne od sve ovo, to je samo sada.
  
  
  Pobjegli smo po gajbe i vodio iza najbližeg zgradu. Svaki put kada smo skočili s puta, i sakrila sam se kad je netko udario prošlosti mimo. Bez daha, provjerili smo nazad u mimo gori glavnoj zgradi. Osmeh na Tamara je usne mi je rekao da je razmišljao isto kao i nju. U plamen vatre, Zembla je prošle odašiljač je bio uništen i pretvorio u otpad.
  
  
  Grupa ljudi nas našli na glavni ulaz i otvorio vatru. Meci zazviždao menacingly oko nas, presjeći cigle od zida na obje strane nas. Bili smo kroz vrata, zalupila ovde iza nas, i naleteo je na široko kaldrma put. Zavijanje zvižduk ledeni vetar se mešala sa pucketanje vatre i huk od propasti zgrade iza nas. To je kao simfoniju iz pakla.
  
  
  Došli smo da dnu brda i sada su prisiljeni da wade kroz srednju gomilama stene. Opasna oluja pokucao Tamara s nogu nekoliko puta. Ona je pomogao da joj stopala od Ej, koji je odmah pao na skliskom ledeni put. Nastavili smo na putu.
  
  
  Zadihan, konačno smo stigli u zašticena od zaliva za čamce. Svi smo mogla da mislim je bio brod i kako da ga pokrenem. Tamo je morala biti brod ako se da ćemo ovo preživjeti. Gurnuo je vrata otvorena. To nije uspjelo, i nisam imao snage da prestane sa mojim ramenima, ali onda Tamara tiho hitac kroz bravu na Pepe je revolver.
  
  
  Sa posljednji napor, mi kajganu po doku. Tamo je brod. Sjajni tri metra krstarica jahtu izdrkao divlje kao obuzdalo pastuh. Idemo na more nije sigurno, bez rizika. Jahta je sagradio da kliziš kroz talase brzinom, ali u ovom olujom, bilo bi lako da prevrnemo u teškim sjajno o direktnu za čamce. Ali zadnja stvar koju sam hteo da uradim je da ostanem na ostrvu.
  
  
  Tamara otvorio velika vrata i odvezao konopce. On rummaged pod komandnoj tabli i preheated motor. Moje mišiće zabolele svuda po mom telu. Ljudi otrčala do kućice za čamce. Čula sam ih kako viču, i pucnjava. Joj, pritisnuo početi dugme. Motor je počeo, kihao, chirped, i onda je zarezao u život. Ona je nejasno svestan da su moja ruka je instinktivno posegnuo za gas. U režanje pod nogama postao nasilan kuca. Jahta letio oko za čamce i u rijeku kao prvi ljudi upao kroz zadnja vrata.
  
  
  Izvan bay, grube talase od Zalivskog Paname udariti na nas. Njenu brzinu je smanjen dok lasica je brzina premašio tri čvorova. Mora da je zažarene masa belom penom da rose polako horizontalno iznad nas. Brod nije imao vremena da se okrene. Luk je bio zakopan i plutala je na drugoj strani talas. Voda požurili mahnito od naprijed palubi i od kolibe krov. Bio je preslab da drže brod. Krv jadnom dućanu niz moje ruke i moj nos. Morao sam da prestanem da vozim. Joj, osetio sam da pada. "Preuzeti kontrolu," rekao je, skoro unintelligibly. "Tamara, za volanom. Ne mogu... zijevaš kad tad U tami nesvijesti zatvorena na mene. Uzeo jedan pogled na nebo i smijao se. Vrijeme se nije promijenilo.
  
  
  
  
  Poglavlje 14
  
  
  
  
  Sanjala sam da sam lagala u ležaljci. Uzbuđenje me potresla polako naprijed i nazad. Njena postajao, bez cipele i sa jaknu pod glavom umjesto jastuk. Brod je sedeo nepokretni sa tih strojeva. Povjetarac bio puše; sunce je bilo vruće.
  
  
  Moj drugi utisak je da sam još uvijek sanjam. Imao sam jednu od tih divnih erotske snove to uvek cini da se završi kada stvari postanu bolje i ostaviti te osjećaj razočaran u jutro. Tamara je naginjem protiv zadnjem ogradu za grudnjak i gaćice. Kako joj dugo, lagano noge su ispružio na terasi, ju dekolte lučna, njene grudi bulged, i lice joj se okrenulo u uhvatiti koliko sunca moguće je senzualna vizija, da volim da gledam u mojim snovima. Ali ona je prava, prava, kao sunce! On potpisali i sredio svoju ruku. Bol je bio stvaran, takođe. Njen auto je skrivena. Brod je preplavljen sa plave vode. More je smirena i na nebu je zapanjujuća jasno. "Ćao," Tamara kaže, da se smešim. Ona je podigla ruku preko njene oči na blok svijetle sunca.
  
  
  "Ćao," chuckled joj reumatizam. "Plutamo."
  
  
  "Ponestalo nam goriva."
  
  
  'Oh.'
  
  
  "Nekoliko minuta nakon što si izgubio svijest, motor se brijao je kao i prestao. Nije to ništa drugo mogu da uradim.
  
  
  - Ne, naravno da ne.'
  
  
  "Trenutni će nas odvesti na obalu u nekoliko sati."
  
  
  "Mi ćemo biti zauzeta. Malo se odmori, neće nas povrijediti.
  
  
  "Mislim tako," ona je rekla. Ona zavaljena joj glavu nazad. "To je previše mi je vrućina u ovoj odeći, i ona je htela da se malo sunca. Nadam se da ti ne smeta."
  
  
  "Tko je on? Nikada!'
  
  
  Moj pogled, gurnuli preko jasno da je tirkizna vode do misty obalu u daljini. Panama je sijalo u svjetlo, i mora je još uvijek. Mogao bi da se osećam tišinu. Nismo imali dah vjetar. Nijedna životinja rustled u klupko trava, i nije čuo ni glasa kroz gusto smaragd šumi. To je bio suviše je rano za to. Rijeke i kanali su još začepi sa debelim mase od leda. Ali led će uskoro crack i raspasti. Sneg se otapa se iz planina možda jer privremeno poplava tu i tamo, ali to je bilo u budućnosti. Čovječe, a zvijer i dalje bili zabezeknut, je pokušavao da pobjegne neverovatno užasa stvorio Zembla je dominantnog oluja. Kasnije, će početi žali svoje mrtve rođaka i novi pocetak njihove domove. Ali to će biti kasnije...
  
  
  On je disao u topao, miriše vazduh i postavio njegovu nogu čvrsto na palubi. Imao sam veliki osmeh na lice. "To je vrijedno borbe."
  
  
  Tamara rose sa opuštena grace. Ona je došla do mene i nježno umotao ruke oko mog vrata. Prsti su joj je zahvatio dugmad za moju bluzu. Njena ruka je vukao po grudima.
  
  
  "Uzbuđenje je gotovo," rekao sam. "Ne moraš da brineš više."
  
  
  "Nikad nisam morao to da radiš, Nick, ali ja ga volim."
  
  
  "Kada stignemo u Panami, naši putevi će se razdvoje. Dok ...'
  
  
  "Ne," ona je šapnuo na žalost u uho.
  
  
  "Ti imaš svoje odgovornosti, i ja imam svog, i nikad nećemo promijeniti uz pomoć od drugih. Sve je bilo u redu i da će biti dobro dok smo se u Panamu."
  
  
  "Brod se kreće."
  
  
  — I ti tu ništa ne možemo učiniti u vezi toga.
  
  
  "Osim da se zabaviti dok još možemo."
  
  
  On je poljubio otprilike i izvukao je da ga, a onda je teško i gipko tijelo.
  
  
  Ona je bila u pravu. Uzbuđenje nije još gotovo.
  
  
  O knjizi:
  
  
  Sve je počelo sa nejasan radio poruku dobio od SJEKIRE agent u Meksiku. Sad Nik Carter je pravim svoj put kroz gusto džungle Nikaragvi, zvali su Komarca Obale. Ego je pod opsadom komaraca, otrovnim zmijama i nepodnošljiv Savchenko. Ego je putovanje je bilo grubo, ali je morao da naći drevne Maje su hram. Pukovniče Zembla je sjedište su se nalazi tamo. I ovo bi se moglo pretvoriti Centralna i Južna Amerika u polarni region. I kao hladno prijeti da će slomiti, Nick mora uvjeriti ruski KGB agent Tamara Kirova da je Amerika nema nikakve veze sa ovog paklenog plan.
  
  
  Ali Pukovnik Zembla upravlja da obnovim svoju ledeni terora. Onda Nik Karter će biti potrebno da napravim nemoguće...
  
  
  
  Sadr
  Poglavlje 2
  
  
  Poglavlje 3.
  
  
  Poglavlje 4.
  
  
  5 poglavlja
  
  
  Poglavlju 6
  
  
  Poglavlje 7
  
  
  Poglavlje 8
  
  
  Poglavlje 9
  
  
  Poglavlje 10
  
  
  11 poglavlju
  
  
  Poglavlje 12
  
  
  Poglavlje 13.
  
  
  Poglavlje 14
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Carter Nick
  
  
  Ubica: Šifra Lešinar
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Ubica: Šifra Lešinar
  
  
  Posvećeni ljudi iz Tajne Službe Sjedinjenih Država Amerike
  
  
  
  Prvo poglavlje.
  
  
  On oblizao suva usta sa svoje debele jezik i natjerali su je da zažmiri u sunce iznad glave. Usta okus stare novine, i tamo je bio dosadan, ali uporna zujanje u ušima.
  
  
  To je nemoguće da znamo točno koliko dugo on je ležala u nesvijesti na ivici mali, mršav thorn bush. Kada joj je prvi put došao da, nije se mogao sjetiti gdje joj je bilo, ili kako je on stigao tamo. Onda je vidio uvrnuto, blistav masa olupine, Mooney je mali avion pada kao ranjena hawk iz nebo bez oblaka. Pola-slomljeno trake metala - ostaci nasilan uticaj - rose samo tridesetak metara iznad brown travu od veld, i tanak wisps dima još zaostao gledaju ka nebu. Sada sjecam se kako sam bacio oko na avion kad je udario u zemlju, i onda sam je otpuzala iz plamenu. Iz pozicije sunca, znao je da je nekoliko sati je prošlo od jutros nesreći.
  
  
  Sa veliku bol i poteškoća da, naterao sam je u sjedi položaj, osjećaj vrući bijeli clay na butinama kroz moje ranjeno kaki pantalone. Košulja oko žbunju nosila je držao na leđima, i miris moje tijelo napuni mi nozdrve. Dizanje ruke na štit mu oči iz sunca, on je pazio na visok lav trava koja je sada delovala da istezanje beskrajno u svim pravcima, prekinuo samo da se okupa zelene jednog kišobran acacia drvo. Nema tragova civilizacije, samo ogromnom moru trava i stabala.
  
  
  Iznad, lešinar preselio tiho, kruže, a pirouetting. Baca sjenku na zemlji ispred mene, ptica hung opsesivno, gleda. Zujanje u ušima postao više izražen sada, i to je palo na pamet da to nije bilo u mojoj glavi na sve. Zvuk dolazi od pada. Da je to bio zvuk leti.
  
  
  On fokusiran na olupinu. Onda lešinar i roj leti me je podsjetio da Alexis Salomos bio u tom avionu sa mnom - on je bio pilot ego kada problem dogodilo. Njene oči suzio, ali nije vidio ego blizu nesreće.
  
  
  Kao što sam ustao lagano, pronašao sam da moje noge su ukočeni. Cijelo tijelo zabolele, ali nisam izgleda da li slomljenih kostiju. Dugi rez na lijevoj nadlaknici je već lečenje, a krv je suha. Izgledao je strogo motri na samouništenje. Morao sam naći Alexis da vidim da li je još bio živ.
  
  
  Zujanje muha odrastao glasnije kad je došao do aviona je trup. Nagnuo se preko i virili u taksi, ali nisam vidio svog prijatelja. Osjećam mučninu. Onda, kad joj je školjka bila okolo ispred olupine, mimo spalili propeler i zgužvalo komad trupa, nju odjednom su prestali.
  
  
  Ne dolazi u obzir je tijelo ležao u groteskno puno krvi oko deset metara. Ego je također bila odbačena, ali ne prije nego što ego je avion se srušio. Ispred ego glavu i lice si stisnuo iz udario avion je staklo, i izgledalo je kao ego je slomljen vrat. Šveđani ' ego je strune, i bio je prekriven u osušenu krv. Velike smeđe leti prekriven ego je tijelo, vrvi od svoje ljubičaste, one rekao. Počela je da se okreneš, i osjećao sam se malo bolestan kada sam video kretanje u visoku travu iza leš. Pegava hijena prišao polako, svesna mog prisustva, ali toliko gladna da bi stalo. Dok ego izgled je bio još uvek snima u moj mozak, hijena zatvorio mala udaljenost između sebe i tijelo i zgrabio izložena meso na Alexis Salomos ' proračunima, skidajući komad.
  
  
  "Natrag, proklet bio krojač!" vikao je na zvijer. Grancicu umoran drvo i bacio ga u hijena. Životinja puzao preko trave, nosi govno prokleto pastu. U trenutku, ega je bilo.
  
  
  Izgledao je dolje u unakaženo tijelo opet. Nisam čak ni lopata da je sahranim, pa sam morao da napusti ego sa životinjama za dvadeset četiri sata.
  
  
  Pa, tu se ništa nije mogao da uradi. Alexis Salomos je takođe mrtav, sa ili bez sahranu. Na kraju, uhvatili su sa ego i da ga je ubio, a mene umalo nisu, takođe. Bar u ovom trenutku, ja nekako je preživeo. Ali najveća test moja sreća može lagati naprijed, jer to pripada njima da sam na pola puta između Salisberiju i Bulawayo, u najdublji deo Rodezijskih bush zemlji.
  
  
  Šetao je po ostacima dok sakrila telo opet. Neposredno prije nego što je u kvaru avion počeo da kijaš i kašlje u pet hiljada metara, Salomos spomenuo da ćemo uskoro biti leti mimo u mala sela. Oko onoga što je rekao, on se procjenjuje da selo je i dalje u hodniku pedeset da sedamdeset-pet kilometara na jugozapadu. Bez vode i oružje, moj šanse da je bilo vrlo male. Oružje i udar nož koji je obično nosila sa njim si ostavio u mom hotelu u Salisberiju. Niko od njih ne mogu biti skrivena pod majicu, i u svakom slučaju, nisam predvidio potrebu za njih na ovaj avion put da Bulawayo. Bio sam na odmoru i odmara.
  
  
  Ulatno je radio sa SJEKIROM, top tajna obaveštajne agencije iz Amerike, i da je jednostavno prati starog prijatelja oko Atine koga imala je upoznao slučajno u Salisberiju. Sada drugi čovjek je bio mrtav, a divlje priču on mi je rekao da je sada prihvatljivo.
  
  
  Otišao sam da je u blizini je enormnu količinu termite, pas je teško bijele clay visoki kao moj šef, sa puno dimnjaka služi kao ulaza. Nagnuo se teško protiv toga, zurila u krajnjoj liniji grozničave stabla, i pokušao da ignorišemo zujanje od muhe u drugom pravcu olupine. Samo tri dana, ona je ispunila Alexis Salomos u jedan mali restoran u blizini je Salisberijev je Pionir Memorial Parku. Sedeo sam na terasi, gledajući preko grada, kada Salomos odjednom se pojavila pored moje stolice.
  
  
  "Nick? Nick Carter? " rekao je, i blagi osmeh širio svoju zgodan braon. On je zgodni zubati kovrdžava čovjek u svojim četrdesetim godinama, čiji oči gledao napeto kod tebe sa vedrije svjetlost, kao da je mogla da vidi tajni u svom životu. On je urednik novina u Atini.
  
  
  "Alexis," rekao sam, da se diže da produži ruku. Uzeo ego u obje ruke i uzdrmao je energično, osmeh mu čak veća od njene. "Šta, dođavola ti radiš u Africi, krojač?"
  
  
  Osmeh je izblijedjelo, i po prvi put, on je shvatio da on ne vidi kako joj ego se sjetio njega. Pomogao mi je naći KGB čovjeka koji je ukrao dokumenata važno da Zapadne u Atini nekoliko godina. Izgledao je kao da je ostario značajno sa lasica. Ego lice je izgubio svoj zdravo izgled, posebno oko očiju.
  
  
  Pitao. "Da li bi ti smetalo da ti se pridružim?"
  
  
  "Ja ću se uvrijediti ako te ne", rekao sam. "Molim vas, sjednite. Konobar!" Mladi čovek u belom kecelju došao do stola i oboje smo naručili Britanski ale. Pričali smo do pica su bila posluzena i konobar otišao, i onda Salomos bio izgubljen u mislima.
  
  
  "Jesi li u redu, Alexis?" Konačno sam je pitao.
  
  
  On se nasmejao, ali je to bio mršav i prisilio. "Bio sam u nevolji, Nick."
  
  
  "Ima li nešto što ja mogu da uradim za nju?"
  
  
  On ramena stresla mu kvadratnih ramena. "Sumnjam da je to bilo šta može biti učinjeno." Pričao je dobar engleski, ali sa primetan akcenat. Uzeo je dugo popiti svoje piće.
  
  
  Pitao sam je. "Da li želiš da mi kažeš nešto o tome?""Ili je to previše lično?"
  
  
  On se smijao gorko."Ah, to je lično, moja druga. Možeš da kažeš veoma je lično." Ego je oči upoznao moje. "Neko me pokušava ubiti."
  
  
  Njena, gledati u lice. "Da li si sigurna?"
  
  
  Je nastranog osmijeh. "Kako siguran za nju bih ja trebao biti? U Atini, hitac iz puške razbija prozor i dodaje mimo moje glave do nekoliko centimetara. Pa sam shvatiti. Joj beru odmor je da poseti njenog rođaka u Salisberiju. On je scenario trgovac koji je emigrirala je prije deset godina. Mislio sam da ću biti sigurna ovdje neko vrijeme. Onda, pre dva dana, crni Mercedes skoro me udario se na glavnu i bulevaru. Vozaca koji se parkirao na ulicu izgledala je točno kao osoba da bi videla ranije u Atini. "
  
  
  "Da li znaš ko je taj čovek?"
  
  
  "Ne," Salomos rekao, tresao glavom polako. "Nedavno sam video ga kroz Apollo Zgradi kada sam špijunirao tamo još malo." Zaustavio se i pogledao njegov ale. "Da li si ikada čuo za Apollo linije?"
  
  
  "Tanker kompanije, zar ne?"
  
  
  "Ovo je zapravo, moj prijatelju. Najveći svjetski tanker redu, u vlasništvu mog zemljaka Nikkor Minourkos."
  
  
  "Ah, da. Znam da je od Minurkosa. Bivši milijarder, mornar. Pustinjak; niko ne vidi ego ovih dana."
  
  
  "To je stvarno dešava se ponovo," Salomos rekao. "Minourkos penzionisan iz javnog života prije deset godina, dok je još bio relativno mlad čovek. Smatra se da je on vecinu vremena provodi u njegovom potkrovlju u Apollo Zgradu, u blizini Ustav Trgu, gdje vodi svoj posao. Osobne veze uspostavljene uglavnom blizu partneri Minurcos. Skoro nitko ne dobija privatnu publiku sa njim."
  
  
  "Veoma bogati ljudi izgleda da cijene svoje privatnosti mnogo," rekao sam, da pije moje piće. "Ali šta Minurk ima veze sa pokušava na vaš život?"
  
  
  Salomos uzeo duboko i izdahni lagano. "Prije oko šest mjeseci, Monurco ponašanje počelo da se menja. Ovo je bio naročito zanimljivo za mene, i, naravno, drugi urednicima novina, jer bilo kakvu informaciju o Minurkos je uzbudljivo i važno za čitaoci Atini za Olimpijadu. Poruka kad Minurk, koji je uvijek je ostalo od politike, počeo javni izvještaji protiv vladajuća hunte u Atini. Odjednom, on je objavio da lideri pukovnika ' društva su slabi i socijalista. Tvrdio je da su izdao "revolucije" April 21, 1967. i podrazumijeva se da je Grčka će biti bolje sa obnova Konstantin II ili neke druge divljenje za ličnost novo poznanstvo je čuo. On je iz opasnosti ljevičari kao Svjedok, i pretpostaviti da je još jedan "shake-up"je trebalo da se desi u grčki vlade.
  
  
  "Pa," i ja sam rekao, " taj čovjek ima pravo da bude odjednom zanima, politika, nakon svih ovih godina. Možda emu je dosadilo da troše svoj novac."
  
  
  "Izgleda da će i dalje. Osoba kao Minurkos može kupiti puno prijatelja. Generalima i pukovnika stižu
  
  
  u penthouse i vratiti, ali oni ne želi da priča o poseti štampu. Kruže glasine da Minurk je sredstva privatna vojska na specijalno napravio kamp u severnoj Grčkoj i u jedan logor, na Mykonosu, otok u Egeju More.
  
  
  Konačno, tu je nedavno nestanak Pukovniče Demetar Rasion. U Minurkos pod dominacijom novine zaključujem da mu se utopio dok putuje brodom u Grenoblu, ali njegovo tijelo nije nikad pronađeno. Nickor Minurkos je sada lansiranje velike kampanje zamijeniti Rasion sa muškarcem svojevoljno, fašistička po imenu Despo Adelphia. Vrijeme ne želim Adelphia, ali svoj novi i plemeniti vođa plaše Minurka i ego prijatelja u generala štab."
  
  
  "To je interesantno situaciji," ja sam priznala da, " ali da li mislite da Minurcos pokreće kampanju terora sa ideja prokleti udar?"
  
  
  "To je moguće. Ali postoje druga rješenja. Postoje nova lica koja nitko u blizini novinari je vidio prije nego što dolazi i odlazi oko apartmanu na vrhu Apollo; jedan Minurkos je još uvijek u skrivanju. Međutim, primetila sam da je jedna od novih lica pripada grčko-Amerikanca po imenu Adrian Stavros."
  
  
  Moje oči suzio malo na Salomos. "Stavros u Atini?" Ja mrmljao polako. "Drži Minurkos kompaniju?"
  
  
  "Izgleda da je tako. Osim ako ..."
  
  
  "Osim ako šta?"
  
  
  "Pa, pošto Minourkos' zadnjih komentari su tako ulogu, možda on nije ovde izvor sebe."
  
  
  "Stavros' preuzimanje Minurkos carstva?"
  
  
  Možda protiv Minurkos ' želje, Salomos pogodio. "Možda je već bio mali udar, skrivene. Od Minurkos su vrlo tajnoviti i uvijek posluju kroz podređeni, ego bi mogao biti ubijen ili zarobljeni i rade pod ego je ime, i troše velike količine novca na ego bez da itko primijeti. Odmah nakon što sam se izrazio teoriju u mom članku, prvi pokušaj je napravio na mom životu i u Atini."
  
  
  Je nestrpljiv vidi se vratio u ego oči. Sjetio sam se SJEKIRA dosije o Adrian Stavros i shvatila da je on sposoban za tako manevar. Stavros držao plakata demonstracije na Yaleu kao student. A onda je postao umešan u radikalne napad na CIA ureda, i kasnije je šutirao u život senatore. Pobjegao je kandže u FBI-u i u CIA-i pokopali sebi negde u Brazilu, gdje je otišao na počiniti ozbiljne zlocine poput krijumčarenje i ubojstvo. Otkako je bio mali dokaz protiv njega u Sjedinjenim Državama, Sjedinjene Države ne pokušavaj da ga vratiti. Ali bio je gledao u Brazilu.
  
  
  "I čovjek koji je pokušao pobjeći ovdje u Salisberiju?" Pitao sam je. "Jesi li ga vidio da dolazi iz potkrovlja u Apollo Zgradi?"
  
  
  "Da, Nick," Salomos rekao. On je pijuckati poslednji od svoje pivo, i gledao nad hajbiskus-pokriven balustrade niz brdo prema gradu. "Očajan sam. Još moja rođaka koji živi u gradu izvan Bulawayo, me je zamolio da ga posetim kratko dok se ovo prošao. Joj ego je prihvatio poziv. Unajmio sam avion čeka me na aerodromu. Ja ću letjeti nen, kao i on je licencirani pilot, i uživaj u vožnji. Mislim, ako ja mogu zaboraviti - " to je bio kratak tišina, onda me je on pogledao. "Nik, stvarno bih vam zahvalan ako bi me pratite do Bulawayo."
  
  
  Znao je da Alexis Salomos ne bi pitati da li je bio očajan iz straha. I ja sam imao još nekoliko dana prije nego sam dobila novi zadatak od David Hawke, misteriozne direktor SJEKIRU.
  
  
  "Uvijek vidim Bulawayo Hotel," rekao sam.
  
  
  Alexis je izgledao olakšano. "Hvala ti, Nick."
  
  
  Dva dana kasnije mi je uzeo. Salomos je iskusan pilot, i izgledalo je da je let divlje Rodezija bi biti dosadno i prijatno. Salomos letio niskih, tako da možemo primjetiti rijetko divlje životinje i zanimljiv topografske karakteristike thickets. Let je izgledalo da je lift Salomos duh, i izgledao je baš kao njegov stari. Ali u srednje-dobro jutro, otprilike na pola puta do Bulawayo,, mir jutro pretvorila u noćnu moru.
  
  
  Mooney je mali, standard dva mjesta avion i kašljali. Prvo, Salomos nije briga, ali onda je postalo još gore. To rešava istraživački problemi mali motor, ali to samo učinilo stvari kompliciranim. Izgubili smo visini i počeo širokom krugu putokazi.
  
  
  Salomos se zakleo u grčkoj, onda je njegovo lice izblijedila. On je pregledao vijeće se i pogledao me. "Gorivo skala pokazuje da je puna," on je vikao tijekom pucanja motor. "To nije pomerio od svoju originalnu poziciju jutros." Pobijedio staklo pokriva senzor, ali se ništa nije desilo. Igla je ostao na pismo F.
  
  
  "Mi smo bez goriva," rekao sam da s nevjericom. Ovo je loša vijest za svaki avion, posebno jedan mali.
  
  
  "Ne baš, ali smo pada brzo," Salomos rekao, stavio Muni u privremeni strmim planiranja i bori sa kontrole. "Ovo je avion bio ostecen, Nick. Senzor je zamrznuto tamo mesto, ali tenkovi su bili skoro prazan kada smo otišli.
  
  
  Ovo je trebalo da bude uradio namerno ."
  
  
  "Isuse," ja mrmljao. "Možeš li da biljku ego?"
  
  
  "Nema aerodroma ovdje," rekao je, pokušavajući zadržati avion od u kaosu. "Ali, moramo da pokušamo da sleti u otvorenom veld - ako mogu zadržati moj ego ide prema planiranje plan."
  
  
  "Ima li nešto što ja mogu da uradim za nju?"
  
  
  "da. Moli se." Alexis me pogledao. "Žao mi je, Nick."
  
  
  "Nema veze," rekao sam. "Samo podmetne ovu stvar." Nisam je ni pitala o cemu je problem. Nije bilo vremena. Budemo plovili uz nagib sa travnate veld.
  
  
  Motor kašljao i dlaka opet zastao na dobri kao što smo vidjeli u hotel kao rush prema nama. Ona, odlučila je da je sve gotovo. Tamo nije bilo razumno očekivanje da prežive ovo.
  
  
  Pet stotina metara dolje Smo otišli, kao ptica sa slomljenim krilom. Tri stotine. U stabla akacije skliznula ispod njih. Stotina. Salomos ' lice je kruto s napetost, i njegove ruke su okovani od pokušava da kontroliše. Onda, tu je bio pokret trave i trnja na breakneck brzinu, u krilo je bila rastrzana ogranak uvrnuta drvo, i avion, u zadnji trenutak, malo podigao njegov nos i skliznuo na stranu. Udara je pokucao nas nazad u prednjem dijelu aviona. Tamo je rešetka zvuk, i škripi metala i glasno se lomi stakla, i naša tela su uobicajene kazne u kolibu. Onda je došao konačni hitno prestati: moja vrata su se otvorila, i moje tijelo letjela od glave do pete u travu pre pljuvanja u teško zemlju.
  
  
  Ne sećam se ničega osim. u agoniji puzati na travi, instinktivno odlazi iz aviona, i onda eksploziju sa zvuk pucketanje vatre negdje iza mene.
  
  
  U drugom poglavlju.
  
  
  Pokušao je da guraš sjećanje pada iz njegovog uma, naslanjanje teško teško clay visoke termita zakrpu. Ali je to bilo teže da se otarasim pogled na Alexis Salomos ' lice kad je rekao da će letjeti da Bulawayo sa njim u Salisberiju.
  
  
  Ja bi još uvek mogao da čuješ uporan zujanje muha iza sjajnih metala trup uništio avion, ali pokušala sam da ne slušam. On fokusiran opet na daleki liniju grozničave drveće na travi horizontu. Negdje, osjetila sam da je groznica drveće ponekad prijavio prisustvo od vode. Ali ona stabla su bila nije u pravcu trebao je biti će do sela.
  
  
  Na neki način, on se osjećao odgovornim za Salomos ' tragičnu smrt. Imao je poverenje u mene sa svojim zaštitu, i njena je bila u stanju da uradim tako da kada me je trebao. On očekuje moj savjet, i nisam predvidio opasnost mali avion. Osim toga, osjećam krivicu jer nisam potpuno povjerenje moj ego sa neverovatnu pricu. Međutim, ego krvi leš je jasno dokaz da bar neke od ego je teorija bila točna. Neko ima ego smrti. Da li je ta osoba je hema, neko ko je živeo u potkrovlju iznad Apollo kancelarije u Atini, još bio pod znakom pitanja.
  
  
  Uhvatio pokret u uglu oka i okrenuo prema jedan od izlaza oko termita zakrpu. Mali bistar zelenog zmaja gurnuli kroz se okupljaju nedaleko od moje lijeve strane, i izgledalo je da zure u mene napeto. On je skočio natrag. Nisam znao da zmije su uzeli boravka u termita humke. To je bilo zeleno mamba, jedna od tri najopasniji zmije na svijetu. U slučaju da ga ugrizu, žrtva će moći da hoda o tri koraka između sebe i reptila prije svoju ljutnju ubije. Mamba je to trenutno nije treniran da je van dometa, pasti u rupu u blizini.
  
  
  Sam se sapleo na olupinu kao moj puls je usporio. Izgledao je oko na trenutak i našao oštro komad metala o nogu dugo na terenu. Jedan nit je veoma oštro. Pljačkate komad drveta okvir, djelimično spaljena, od dio trupa, da joj je pao ego podeliti na dva dijela iste dužine i splita širok tok šrapnel, vezanje palica sa njegovu maramicu da se pobrinemo za moju imaš nož. . On je uvučena u sirove oružje u njegovom pojasu i, bez gledanja u olupinu, krenuli za drveće.
  
  
  Teško je hodati kroz selo. - Trava je visoka i trnovit grmlju povukao svoju odjeću i pocepao u moje meso, da me vučeš i drži me nazad. Nosoroga ptica stao na mene od u blizini acacia drvo. Našao sam obračun moje šanse za opstanak. Tamo su stotine načina da umre, a da nas Odin oko njih nije prijatno. U ovo trava, osoba može zalutao lav prije nego što on vidi. Ali obično mala stvorenja što većina problema: zmije ne veći od ljudskih prst, škorpioni i krpelja sakrila duboko pod kožu. Ako si naci vodu i pij, možeš postati zaražene sa jetru flukes i druge parazita koji jedu osoba iznutra. I, ako je izbegneš, još uvijek možeš biti napadnut od komaraca, žuta groznica vektore i malariju.
  
  
  Kada je konačno došao do drveća, on našli su samo ostatke pojilo. Mjesto je suho. Tamo je debelim crnim blato u centru, i materijali od mnogih životinja kopita i krugova oko područja sajt.
  
  
  On je naslonio na zeleno gepeku stabla u blizini i da se odmaraš u hladu. Protraćila sam vremena i energije da dolazi ovamo. Pravcu do najbližeg sela da Salomos je spomenuo na avion je bio devedeset stupnjeva kursa koji su me doveli ovde. Da šetam po suncu oslabio me čak i više. Usta su mi bila kao boju kože. Ona je podsjetio na termos hladne vode to Salomos je doveo do aviona. To je vidio do ego kao slomljena cilindar među ostacima; njen sadržaj je presušio u vatri. Pokušao je da ne mislim o tropske sunca iznad ili žeđ u grlo, i otišao.
  
  
  To mora da je bio par sati kasnije, kad sam shvatio sam da ne mogu ići dalje bez kraja. Moje noge drhtale sa slabost, i njena pluća su bila uvučena u dugo, naduvanu udahni. Ona je vidjela mrtav panj, dio ego, u rijetko senci u blizini thorn bush, samo par jardi ispred. Pao je teško na zemlju i naslonio na panj. Vrlo proces sjedi, olakšanje od fizickog napora kad je hodao, doveo je zadovoljstvo.
  
  
  Moj kapke zatvorena, i on je ignorirao bol u mom tijelu. Pokušao je da zaboravi male mišiće na butinama i kukaca na licu i rukama. Trebam odmor, a on ide po to. Do đavola sa svim ostalim.
  
  
  Tamo je bio zvuk po divljini.
  
  
  Moj kapke leprša otvorena. Njena greška? On je virila u visoku travu, ali ništa nije vidio. To mora da je bila moja mašta. Zatvorio je oči, ali zvuk je došao opet.
  
  
  Oči otvoren brže ovaj put. Nema sumnje u to, da je to bio zvuk ljudski glas. On napet uši i čuo grana pukne.
  
  
  "To je nešto!"
  
  
  Onda zvuk postaje više konstanta i posebna. Dvoje ljudi pričali u dijalektu koji nikad ne bih čuo.
  
  
  "Zdravo!" Joj je vrištala po poslednja od svoje snage."Ovdje!"
  
  
  U drugom trenutku, vidio sam ih glave kreće prema me trava. Crnu glavu, i kaki košulje. Kada su me vidjeli njihove glasove odrastao glasnije, i izgleda da su svi imaju isti identitet.
  
  
  On je opušten malo. Bila je poližeš, gore nego što je on mislio. Mora da postoji selo negdje u blizini, ili bar jedan put. Ljudi su došli iz trava i pogledao me. Oni su visoki, tanak, i mračna.
  
  
  "Zdravo," rekao sam. "Imate li vode?"
  
  
  Dvoje ljudi gledali jedni druge, onda mi se osvetio. Oni su došli i stajao pored mene zauvek. Nije pokušao je da ustaneš. "Voda," rekao sam.
  
  
  Obje su bile obučene u veoma otrcano Zapadne odjeću i nosio domaće sandale. Na viši od dva ukazao na noge, i nakon nekoliko trenutaka, sagnuo i odvezao moju cipelu. Prije nego što je mogao pitaj je šta je radio, on je uzeo iz i pokazao mu društvo. Osoba koja je držala moje cipele za inspekciju imao veliki, široki ožiljak trči po dijagonali preko lica. Još nosio mala ogledala na očni dio desnog uha. Obojica su imali noževe na svoje pojaseve-ubijeni su mačetama - pungs.
  
  
  Visok jedan razgovarao s drugom, i shvatio sam da je to on je govorio u Svahili. "Mzuri sane," rekao je, smesi se, misleći da je moj balet papuče. On je nastavio u Svahili. "Ovo je moj sretan dan."
  
  
  "Slušaj me," rekao sam lagano.
  
  
  Ignorisali su me. Visoki čovjek savijena i odvezao moj veoma drugu nogu. Pokušao sam da povuci nogu daleko, ali on se smijao, i pogledao me je i povukao je druga cipela ispod jok. On je otpočela mu udarile sandale i povukao na moj balet papuče, ne smeta da mi vežeš pertle. "Savasawa!" rekao je da mu je bio partner, potpuno me ignoriše.
  
  
  Odjednom sam shvatio da ovi ljudi nisu moji spasioci. I palo mi je na pamet da možda sam bio gore nego što sam je pre nego što ih stigao ako nisam računao na preživljavanje.
  
  
  "Cipele odgovaraju pa." To je bio najveći.
  
  
  Drugi nije uživao u situaciju. "Šta mislite da su ovo tvoja balet papuče? Nisu došli smo ga zajedno?"
  
  
  "Ovo joj je prvi put da vidim ego," visok jedan rekao. "Možeš ego pantalone. Ako ima torbu, podjelit ćemo njegov sadržaj."
  
  
  "To nije u redu, da si ti uzimao balet papuče," ogledalo-ukrašena čovječe mrmljao.
  
  
  Visoki čovjek okrenuo se prema meni. "Skini hlače," on je naredio da, još uvijek u Svahili. Ego je oči žute sa crvene mrlje, i bilo je tanak ožiljci na jedno obraz to nije vidljiv u početku zbog veliki ožiljak.
  
  
  Moja ruka se odmara na dršku od imaš nož, krijući to od mog pogleda. Izgleda da ću morati da ga upotrebiš. Čovek sa uganuo ušnu školjku uzeo panga sa pojasom. Nema sumnje u vezi ih je namjere. Nisu mogli oduzeti belog čoveka od sve što je imao i onda neka ego živjeti.
  
  
  "U redu, ja ću joj gaće," rekao sam. On je dobila snagu, ali on nije želeo da se to i pokazati. "Ali moram se vratiti na noge." Njenoj lijevoj ruci je produžena prema visok jedan.
  
  
  Pogledao Ne babura za trenutak, onda je zgrabio.
  
  
  on je podigao podlaktici otprilike i vukao me za noge. Trenutka kada joj je napustio zemlju, joj izvukao metal nož sa pojasom i nasilno je ubo ego u sred Afrike.
  
  
  Ego je oči proširio u iznenađenje kao žilet oštru metal gurnuli kroz meso i mišića. Ego je desna ruka automatski prihvatila dršku od panga, ali ovo je ego je prošle dobrovoljno akciju. On gunđao ružna zvuk, i skliznuo u prašine pod mojim nogama.
  
  
  Drugi gledao širom-eyed u njegovoj palog druga za trenutak. Onda je pusti divlja duboki zvuk i zamahnuo novo zgrabio panga.
  
  
  Nju smo nazad. Veliki mač šaptala pored moje lice, izrezao zrakom i zamalo da se udario u glavu i rame. Da se nisam preselio bih bio bez glave. Međutim, kad je bila je pobjegao od pangi, pala je dole. Afričke došao do mene i zamahnuo nož ponovo, i, sjajni su zakrivljeni oštrica zazviždao kroz zrak prema moj vrat. Njena otkotrljao brzo u redu, i blade pogodio teško clay. Dok je moj napadač je ponovno njegovo stanje, joj, okrenuo se i okrutno šutnuo njegov ego. Hrskavog ego kosti čuo. Nije pao na zemlju pored mi sa glasnim plakati.
  
  
  Ako je to bila glasna, kao i obično, to bi bilo ego nit. Ali bio sam u zurbi. iskoristiti prednosti sam stvorio. Kada joj je otac je dobio na koljena, Afrički je već stajali, i vidi očaja prešao njegovo lice. On je krenuo na mene još jednom, i ovaj put luk je širok. Oštricu i prerezao kroz rukav o moju košulju, odsjekavši to dole. Udario je njegov ego sa svojim krhotinu i napravio površna rana na prsima. On gunđao opet i udarila me u glavu s panga jer je udario u drvo. Sila swing izazvao ego da izgubio ravnotežu ... i pasti na desnu ruku. Zgrabio ego je naporan, ogrlicu sa svojom lijevom rukom, povukao ego je natrag, i odvezao metal krhotinu u ego je grlo.
  
  
  Krv poplavljena lice i grudi kao Afrički bio pun glasno i dostigli convulsively za njegov prerezati grlo. Pao je na licu, još uvijek držim na grlo, i onda se okrenula u hard zemlju, nepokretni.
  
  
  Disanje je teško, nagnula nazad na jedan lakat. On je bio ljut da je iskoristio vitalne energija potrebna da preživite ovu borbu, ali on je bio zahvalan da je još bio živ. Kada njen um zapazio opasnost od grmlju na mestu udesa da li joj smeta zaboravio sam jednu stvar: osoba. Izgledalo je da je čovek je uvek bio na vrhu liste. Ako te ignorišem taj faktor, možete umrijeti prije grmlju te ubiti.
  
  
  Bar ne u ovoj situaciji, imao sam jednu činjenicu. Ovi ljudi došla iz zapadne pravcu, a ne od jugozapadu onaj koji ga je uzeo. Možda su prošli kroz selo, ili otišao na put negdje. Isto se može reći i za pravcu su se uputili. To je rose malo i uzeo prema zapadu pravcu.
  
  
  Hot Afričkih sunca nagnuo na nebu kao njena dao opet. On se srušio u visoku travu, pitajući se da li još ima li šanse za opstanak. Stvarno mi treba vode. Nema više osećanja na moj jezik ili u usta. Ležao sam tamo i gledao škorpion polako puzati mimo mene preko trave. Nisam znala da li mogu se preseliti ako je napao, ali nije mi se činilo da me primeti. Nakon nekoliko trenutaka, nestao je. Ona grimaced i zavidio emu, jer to nije problem preživjeli, barem ne u ovom trenutku. Izgledalo je malo ironicno da je ova vrsta je bila puzi na površinu planete za više od cetiri stotina miliona godina, davno prije dinosaurusa, i da će verovatno se pojaviti na Zemlji, davno prije izumiranja ljudi. Nekako izgleda nepravedno, ali onda ona je pristrasno.
  
  
  Dok sam ležala tamo, još jedan zvuk, udari moje uši. To je bila udaljena hum, ne za razliku od prethodne buzz muha. Ali taj zvuk brzo postao glasnije i više, prepoznatljivi, kao u motor.
  
  
  On je sjeo i nagnuo glavu da slušaj. Da, to je auto od neke vrste. On rose unsteadily i krenuo prema zvuk. Vidio sam ništa sem trave i rijetko drveće. Ali buka bila bliže od drugog.
  
  
  "Zdravo!" Joj, vikao preko trave. "Hej, ovamo!"
  
  
  Da se spotaknuo i pao. Raste unsteadily da noge opet, iznenadio naprijed opet. Trenutak kasnije, ona je to vidjela - jednu Land Rover, prašnjavo i ogrebao, nalijetati na sekundarnu put da je sada ništa više od trag u travi. Rover, otvoren auto, bio okupirane od strane dvoje ljudi koji su me nisi vidjela kako se približavao najbliži trenutku puta i nastavio je na putu.
  
  
  Zvao sam vani,"Zdravo!"
  
  
  On clumsily izabrala svoj put kroz travu i konačno došao do ceste. On je vrištao opet kad je stigao tamo. Otrčao je za auto, izgubljeni kao pijana, ali je pao na svoje lice.
  
  
  Ležao je tamo, psujući naglas, osjećaj očaja povećanja grudi. Ovaj auto može biti moja poslednja šansa da preživimo.
  
  
  Onda je čula Rover usporiti i zaustaviti. Pokušala sam da podnesem da vidim šta se dogodilo, ali nisam imao snage.
  
  
  Čuo sam motor prazan hod, onda Rover vukao natrag u prvoj brzini, zamahnuo oko na putu, i krenula prema meni. Ili su me čuo ili vidio mene.
  
  
  Nekoliko sekundi kasnije, auto zaustavio pored mene, motor je umrlo, a on je čuo dva muškarca da pričaš u Britanskim akcentom.
  
  
  "Moj Bože, to je Evropska."
  
  
  "Šta je on radio ovdje u žbunju, sve od sebe?"
  
  
  "Možda bi se trebali pitati ego."
  
  
  Uskoro hladna voda je tekla u usta, prosuo na ispred moje prljave majicu, i moj jezik osjećao to opet.
  
  
  "O, moj Bože, čovječe, šta ima?"
  
  
  Ja sam fokusiran na dva mesnate lica to je nagnula preko mene zauvijek. Bili su srednjih godina bijele Rhodesians, verovatno gospodin farmera koji su proveli dan u pustinji.
  
  
  "Avionskoj nesreći," rekao sam. "Sam izašao iz toga."
  
  
  Kad su me smestili na teren vozilo, znao sam da bi napravio to. Ali nisam mogla to zaboraviti tijelo Alexis Salomos bio progutati hijene kao da je neko drugi u Atini. Nadao sam se da je David Hawke bi me pustiti da uđe u šta se dešava u Apollo Zgradi da saznam ako je Adrian Stavros je stvarno u hodniku u Brazilu, kao što su svi mislili. Nisam video za dugo vremena.
  
  
  Treće poglavlje.
  
  
  "Ti ne izgledaš baš dobro, Nick."
  
  
  David Hawke, direktor super-tajnu Američki agencija AX, održao je kratak cigare u prste desne ruke, nagnuti naprijed na mu široka stol od mahagonija. Sedeli smo u ego na SJEKIRU štab uredu, stan koji je sada vješto smještenog sakriven u iznajmljenoj Amalgamated Štampu & Žicu Usluge DuPont Krug postrojenje u Vašingtonu.
  
  
  Njena, pogledao ga sa nastranog osmijeh. "Oni hoće da ostane u bolnici u Salisberiju malo duže. Ali znaš kako sam brzo dosadi. Ako je njegova pale, to je zato što mi ne treba sunce i lijepi krug oko gradu. Šta mislite o istoriji Salomos? "
  
  
  Hawk uzeo dovukao na njegove cigare i uprskao dim prsten u mom pravcu. Sedi na veliki sto, izgledao mali i tanak, sa ego, tousled je sivu kosu, i lice Connecticut farmer. Ali znao sam da je krhka vidi je prevariti. On je bio pravi šake.
  
  
  "To me plaši malo", rekao je. "Šta također plaši me je to umalo si umro između zadatke. Nikad nisam vidio osoba koja je našla probleme tako lako."
  
  
  Njena, on ramena stresla. "Salomos je bio prijatelj. Moja i SJEKIRU je. Pokušao je njegov najbolji da nam pomogne da nađemo Borisova, sjećaš se?"
  
  
  "Da, sjećam se da sam joj," Hawke rekao trezan. "Pa, vaša Rodezijskih avanture je gotov, pa ćemo odustati. Kao mogućnost da je Adrian Stavros možda zaveru protiv grčke vlade, to ne bi bilo Stahl je ego da propustiš."
  
  
  "Da li on još uvijek posjedujem farmu u Brazil?"
  
  
  "Prema našim izvorima, ovo je još uvijek ego stožera. Nemamo posljednji izvještaj." Hawk nagnuo se nazad u svoj veliki kožne stolice. "Ako je to stvarno bio Stavros, ko je tvoj prijatelj je vidio kako izlazi iz Minurkos penthaus, definitivno smo suočeni sa zanimljiv situaciju. Snovi su počeli cijelu zemlju baš lepo pristaju uz ono što smo naučili o nen."
  
  
  Hawk studirao njegova mršava zglobova. Adrian Stavros je uvek bio neurotična, moguće da je psihopat. Pored koji vodi uspješnom šverc prsten u Brazilu da vlada nije eliminisati, on je također počinio politički ubistava, najnovija u što je vjerovao da su ubistva Izraelski službene Moshe Ben-svog boga."
  
  
  "Onda, razumijem da SJEKIRU je zainteresovana za priču o Alexis Salomos," rekao sam.
  
  
  "Bojim se da je kako bi trebalo biti. I da je, vjerujem da još od sebe smatraš prijatelj Salomosa, ti bi kao da dobijem ovaj zadatak."
  
  
  "Da, gospodine, ona bi voljela to."
  
  
  Hawk razbio iz njegove cigare u najbližu pepeljara. "Moj prvi impuls je reći" ne " i dodaj slučaju da još matematike, majore. Znaš li koliko sam uvijek pokušavamo izbjeći agent je lični angažman na misiji."
  
  
  "To mi je važno da Alexis' ubica ne izlazi, " rekao sam, tiho.
  
  
  Dobro. - Možeš ti to. Ali biti dodatno oprezni, Nick. Mislim da je najbolje da odem u Riju i razgovarati sa CIA oficir tu. Saznaj da li Stavros je u teretanu izvan zemlje, i gde je on proveo vrijeme. Onda ako ti vodi te odvesti u Atinu, idi tamo. Samo me obavještavaj."
  
  
  Joj, chuckled. "Ne uvek sam to uradio?"
  
  
  "Pa, ponekad zaboravi da ovde ima ljudi sjede u svojim dosadan posao, i to je ovde je odgovornost da vodim šou." Ego je glas uzeo to je okrutno ton da ponekad došla kad je pričao o protokol i red subordinaciji. "Ako ti treba pomoć u bilo put, pitaj za to. To je ono zbog čega smo ovde."
  
  
  "Naravno."
  
  
  On je otvorio ladici u njegovoj stolici i uzeo kovertu. Ego je oči izbjeći moj. "Ja sam predvidjeti tvoj zahtjev i moja konačna koncesije, i zamišljeno, ako nije mudro, kupila svoju kartu."
  
  
  Nasmijao se na nju. "Hvala vam." On je došao preko stolice i uzeo kovertu.
  
  
  "Bolje ti je da dočekam da vidim kako će ovo sve ispasti prije nego odlučiš da je ona zvala si u za uslugu," Hawk odgovorio.
  
  
  Sledeće noći, ona je snimljena na Pan Am pecanje u Rio de Ženeiru. Njen odmarao sve
  
  
  jedan dan, i izgledalo je kao u stara vremena. Let je bio vrlo dosadno, ali stalno sam mislio o onom drugom u Mooney je mali avion kad Salomos mi je pokazao veld, o nevolji i srušiti, i kako Salomos les izgledao u suncu.
  
  
  Sledećeg jutra, on stigao u Riju i provjerio u Floriano Hotela, pored Copacabanu Palatu. To je samo jedan blok od plaže, i nen imala ukus kolonijalne Brazilu. - Soba je tavan i prozor sa zavese i uski balkona ponudio mali pogledom na more.
  
  
  Bilo je vruće u Riju. Sve Brazilci koji su bili u stanju da se bilo je na plaži, i većina ljudi oko njih mora da je bio u Copacabanu područje, u blizini hotel. Predviđam da je vruć dan, i doveo sam je i svileno tropske vune odelo. U podne, istuširao sam se, stavi na svjetlo odelo preko Wilhelmina, moje Oružje, i Hugo, u štiklama udar na desnu ruku, i otišla na ručak u jednom od mojih omiljenih malo restorana, Chale Rua da Matriz 54. Ovaj restoran je bio kolonijalni kući i dalje lasica-ispunjen vrijedna antikvitetima i slike. Crnac robovi čekao stolove i obrađivala baru. Ona je naredio mixto churasco, koji se sastojao oko parče govedine i svinjetinu s povrće, i odbila je uobičajeno chop, veliki lokalni nacrt pivo, za dobro, vrlo dobro vino-Grande Uniao Cabernet. Ali tek sam počinjao da jedemo to kada sam video da devojka dođi i sjedni za susednim stolom. Ona je visok i tanak, i mane od vatrenog crvena kosa joj je napravio mliječno bijele kože čak i prirodnog bica bledo je napredovao. Joj blistav zelene mini haljinu u poređenju oštro sa kosom i otkrila da joj je vecina dugo, savršeno butine i oduzima dah dekolte iznad struka. Nosila je zeleno balet papuče da odgovara joj haljinu, i zelena narukvica na lijevu ruku.
  
  
  Njena crvena kosa zbunjen me na trenutak, ali onda sam shvatio da je to posljednji put kad sam je vidio, kosa joj je bila kratka i smeđe. Ovo je bio u Izraelu prije više od godinu dana. Djevojka je ime je Erika Nystrom. Ona je član Izraelske obavještajne mreže Shin Opkladu. Njeno sifrovano ime je Plamen, kada smo zajedno radili da osujeti rusku kuju zavjere protiv Izraelska vlada, ali to je promijenio ime sa svake zadatak.
  
  
  On ustao i odšetao do stola. Kada je podigla je dugo udaraca da upoznaš moju pogledom, smiješkom širi se na njeno lice. "Au!" ona pitao. "To si ti. Kakvo prijatno iznenadjenje." Ona je govorio engleski bez imalo naglaska.
  
  
  Erika roditelji su Skandinavski Jevreji. Njena porodica prvo je živio u Oslo i onda Kopenhagenu prije nego što je emigrirao u Izrael kada joj je bilo osam godina.
  
  
  "Sam hteo da kažem istu stvar," rekao sam. Erica i proveo sam intimno veče u Tel Aviv, čeka kurira da stignu; da je to veče oboje smo zaista uživali. Oči su joj rekao mi sada da se sjetila da je to nežno. "Hoćeš li mi se pridružiti na mom stolu?"
  
  
  "Pa, neko će mi se pridružiti kasnije, Nick. Da li ti smeta?"
  
  
  "Nije da ne želim da razgovaram sa tobom," rekao sam.
  
  
  Ona mi se pridružiti na moj stol i naručio svjetlo ručak za sebe, a treća osoba, koja je objasnio je bio agent, i rekao ," izgledaš stvarno dobro, Nick."
  
  
  "Trebao si me vidjeti prije tjedan dana," rekao sam. "Volim crvenu kosu, Erika."
  
  
  Ona mi je pokazala osmijeh. Dugo aquiline nos izraženo širok, senzualna usta. Ne oči su tamno zelene, a njena haljina svetlucao. "Hvala ti," ona je rekla. "Su moje, osim za boju. To nije bilo davno kad smo radili zajedno u Izraelu."
  
  
  "Sjećam," rekao sam. "Da li si na poslu?"
  
  
  "Da," ona je rekla. "I?"
  
  
  "Da," ja chuckled. "Uvek je posao, zar ne?"
  
  
  "Skoro uvek."
  
  
  On je podsjetio čitam u novinama nedavno da Izrael je bio besan zbog ubistva Moshe Ben-svog boga i da su ih predsjednik je obećao da dođeš do kraja. To je bilo u ovo ubistvo to Američke obavještajne verovao da je Adrian Stavros bio umiješan. Nije mogao da se ne zapitam da li je Erika bila u Rio da se ni oteti Adrian Stavros i odvesti ga u Izrael koji je Izraelski stil, ili ubiti ego.
  
  
  Pitao sam je. "Hoćeš li biti u Rio dovoljno dugo da popiti po piće i pričati zajedno?"
  
  
  "Možda," ona je rekla. Ruke bi joj pomerio joj je dekolte kao što je ona napravila ih stolicu, i moj krvni pritisak je otišao deset poena. Joj zelene oči me je pogledala u oči i rekla mi je da je znao da nisam govorio o vinu i razgovor.
  
  
  On pokupio svoje čaše. Ona je naručio, a sada isto Grande Uniao Cabernet je služio. "Za ovu priliku," rekao sam.
  
  
  Ona pokupila ju stakla i clinked to moje. "Na ovom trenutku."
  
  
  Upravo smo završili tost kada mlad čovek pojavio. Nisam ni da ga vidite sve dok on je stajao pored nas. On je bio ogroman, mišićavog tipa sa veoma kratke plave kose i teško, kvadratnih lice. Dio ego lijevo uho je nestala, ali ovaj nedostatak nije ego muške izgled. Nen je nosio bež ljeto odelo to nije potpuno sakriti ispupcenje ispod njenoj lijevoj ruci.
  
  
  "Ja ne vidim vas prvo, Erika," rekao je prilično grubo.
  
  
  gleda u mene. "Nisam očekivala da ćeš biti sa hema-da."
  
  
  Ove riječi su namijenjene kao blagi ukor. Pričali su s izgovara akcenat. Sjetio sam se sliku čovjeka u Izraelske obavještajne dosije, TOPOR. To je bio Dali Ghraib, Shin bet dželat." Moja teorija o ego i Erika prisustvo u Rio izgleda da učvrsti.
  
  
  "To je stara kuća, Zach," Erika rekao. "Je radio sa mnom u Izraelu."
  
  
  Gareb uzeo treće mjesto. "Znam", rekao je. "Carter, njena, pretpostavljam."
  
  
  "To je u redu."
  
  
  "Da vas vasa reputacija prati."
  
  
  Njegov način je bila surova, skoro neprijateljski. Osjetio sam joj ego, ljubomora to znao sam, Erika. Prije nego što njen emu mogao odgovoriti, okrenuo prema njoj. "Jesi li ti naručio Vichisoise kao što sam predložila."
  
  
  "Da, Zach," Erika rekao, malo sramota od nje ego je nedostatak prijateljstva. "To će biti ovdje uskoro."
  
  
  "Vichisoise je jedina vredna stvar jeo u ovom restoranu," Zach se žalio previše glasno.
  
  
  "Žao mi je zbog tvog loša sreća," ja sam odgovorila mirno. "Vjerujem da je vecina suđe ovdje su dobro pripremljeni. Možda su promenili kuva od tvoje poslednje posete."
  
  
  Zach okrenula i dala mi je čvrsto osmijeh. "Možda."
  
  
  Odlučio sam da je od sada, razgovor će biti manje nego ugodno. Završio sam moj obrok, pa sam nazvao konobar da donesem ček. On se ponudio da plati za cijelu zabavu, ali Zach brzo smanjio.
  
  
  "Gde si odsela?" Erica je nju pitao.
  
  
  "U Corumba avenida Rio Branku," ona je rekla.
  
  
  Zak je zurila u Jok.
  
  
  "Pod kojim imenom?"
  
  
  Ona je oklevao. "Vargas".
  
  
  "Može li da te zovem tamo?"
  
  
  "Neces imati puno vremena za druženje",
  
  
  Hej, Zack mi je rekao brzo.
  
  
  Ignorirala ego i slatko nasmijao na mene.
  
  
  "Da, možeš da me zoveš. Nadam se da ćemo se ponovo sresti, Nick."
  
  
  Njen ustao. "Jedno drugom osećanja." Ja sam stavio ruku na njen, i da nam se oči srele za trenutak. Znao sam da je Zach je bila ljubomorna na nju, i kad ja nisam kao njim, igrao sam to u svoju korist. On je sedeo tamo i gledao u mene. "Dobit ćeš poziv od mene."
  
  
  "U redu" Erika rekao.
  
  
  On se okrenuo protiv njih i otišao iz vrata. Kao što je otišla, on je mogla skoro da se osećam ostatcima Zach je neprijateljstvo na leđima.
  
  
  Istog dana, uzeo je kabl kola do impresivno Corcovado Planinu, iznad a to je bila velika statua isusa "redeemer". Kada je stigao do mjesto, otišao je na posmatranju ogradi, stao na određeno mjesto, i Stahl čekao. Oko petnaest minuta kasnije, čovječe mi se pridružiti na ogradu. On je zbog moje visine, ali manje. Iako nije bio još srednjih godina, njegov dugo lice je bilo pokriveno sa duboko bore. To je Carl Thompson, i on je radio za CIA-u.
  
  
  "Prekrasan pogled, zar ne?" on kaže da od način uvođenja, mašući ruku ka gradu ispod, koje sjaje bijele u sunce ... i bila je okružena zelena brda i kobalt more.
  
  
  "Oduzima dah," rekao sam. "Kako si, Thompson?"
  
  
  "Na primer, ista stvar," rekao. "To je bio prilično tiho ovde od prošle promjene vlasti u Braziliji. Kako su stvari u SJEKIRU ovih dana? Neko vrijeme, ti momci su upucali više municije nego što je vojska u Aziji."
  
  
  Joj, chuckled. "Ponekad tako deluje. Bio sam zauzet, i siguran sam da si bila previše."
  
  
  "I sada su te staviti na Adrian Stavros."
  
  
  "To je u redu."Gledala sam kako brod radi plavi & napomena sa svojim slatka nos polako ušao u luku. Izgleda kao igračka brodu tamo dole. "Kada si poslednji put video ego?"
  
  
  On je mislio na trenutak. "Mi imamo mjesto za nadzor na plantazu. Pet ili šest tjedana, on je vidio napustiti ovo mjesto. Mislimo da se ukrcao na avion vezan za Madrid."
  
  
  "Ovaj let mogao da je nastavio da se Atini."
  
  
  "Pretpostavljam da je tako. Jesi li vidio Ego tamo?"
  
  
  "Mislimo tako. Šta se dešava na plantaži?"
  
  
  "Plantaže su ego od našeg štaba. Ovde u Rio, on je divizija, zove se Apex Uvoz, i mislimo da šverca je urađeno kroz tu kompaniju. Ali on ne posjetiti kancelarije veoma često, iako joj je ego ime je otvoreno povezuje sa njom. Predsednik kompanije čini redovnih putovanja u Parakata."
  
  
  "Gdje je glas na plantaži dvorane?"
  
  
  Thompson je klimnula. "On je u hodnik blizu sela, u sred nedođije. Ego je čuva Stavros ' mala armija bivši zatvorenici, političkog fanatika, i bivši Nacista. Ali sada, postoji samo neku moć tamo."
  
  
  Pitao sam je. "Da li ste primetili nešto neobično tamo?"
  
  
  "Pa, ako misliš na gomilu ljudi ili oružje, reume će biti negativni. Ali tamo je bio posetilac da niko ne oko nas ikada video ranije. Lasica je sa njima, kao da su se pojavili sa Stavros devedeset dana, i posmatrao je skoro stalno. i nitko nije vidio da ga napustiti ovo mjesto. Ovo nije neobično, osim da je jedan od moja dva muškarca tvrdi da novi tip srednjih godina, čovječe, u sudnici tamo u pritvoru. Ego su se preselili oko jedne zgrade u drugu sa naoružane stražare."
  
  
  "Šta je ovo uradio osoba izgledati?"
  
  
  Thompson ramena stresla. "Imamo ego sliku, ali ovo je iz daljine. On je u kasnim pedesetih godina, rekao bih, sa kratku tamnu kosu to pretvorila mala siva u hramova. On je zdepast čovjek koji je uvijek nosi svilena košulja."
  
  
  Izgleda kao da bi mogao biti Minourkos, grčke magnat čiji aplikacije nedavno potresla Atini i čije penthouse je bio vidio drži Adrian Stavros.
  
  
  "Mogu li dobiti joj kopiju na slici?"
  
  
  "To može biti sređeno," Thompson rekao. "Slušaj, Karter, na primjer, prošle nedelje, imali smo da privremeno smanjiti nadzor na plantaže za nasumično čekove, i možda sam da se potpuno povuče naši ljudi tamo u narednih nekoliko dana, jer postoji još jedan problem koji već došlo za nas. Želiš li da dobijem dozvolu da pošalje osobu sa tobom? "
  
  
  "Ne, rekao sam joj. "Hawk obećao mi je pomoći da treba. Kada mogu li dobiti njenu sliku?"
  
  
  "Kako bi bilo večeras?"
  
  
  "U redu."
  
  
  "Koristimo malo drugačiji prijenos lokaciju," Thompson rekao. "Ovo je grad, autobus. Idi u hotel. Moj čovjek će biti tamo do sada. Otići ćeš nazad u autobus, gde niko ne ide, i uzeti zadnje mjesto u redu. Slika ce biti vezan pod sjedalo. . Autobus će biti obilježen Estrada de Ferro i da će te odvesti u centru, ako želiš da idemo tako daleko ."
  
  
  "Kad se autobus proći mimo hotelu?"
  
  
  "Sedam-petnaest. Autobus će biti odbrojani jedanaest."
  
  
  "U redu", rekao sam. "Hvala ti."
  
  
  "Bilo kada," Thompson rekao. Trenutak kasnije, on je nestao.
  
  
  Udaraca, u večernjim to kratko otišao do kancelarije firme Apex Uvoz. To je bio smješten u jedan od stari povratiti vladinih objekata koji su ispraznili kada kapital se preselila u Braziliji. Kancelarije su tri sprata gore, i lift ne radi.
  
  
  Joj, ušao je prilično mali prijem gore. Penjanja doveo znoj moj brow, zato što je zgrada je klima nije posao bolje od liftu, a to je zagušljivo dan u Riju. Tamnokosa cura je sjeo na metal stolicu i pogledao me je sumnjivo kad sam ušao.
  
  
  "Ima li nešto što mogu da uradim za vas?" "Šta je to?" pita ona u portugalski.
  
  
  Javila sam joj na engleskom. "Gospodin Stavros bi voljeli da je vide."
  
  
  Joj tamne oči suzio još više. Kada je pričala opet, to je bilo u slomljena engleski. "Mislim da je došla si na krivo mjesto, gospodine."
  
  
  Rekao sam joj. "Ali G. Stavros sebe mi je rekao da mogu da ga kontaktiram kroz Vrh Uvoz."
  
  
  "Gospodine, gospodin Stavros ne, ovdje u uredu..."
  
  
  Vrata privatnu kancelariju otvorio i snažna, tamnokosa čovjek se pojavio. Pitao. "Ima li probleme?" Ego ton nije baš prijateljski gest.
  
  
  "Samo sam hteo da, Gospodine Stavros," rekao sam.
  
  
  "Za koje svrhe?"
  
  
  Joj nepristojnost je ignorisao. "Gospodine Stavros savetovao me je da kupi Japanski kamere na veliko od njega da sam na kontakt ga ovdje." Izgledao je čudno. "Ja sam na pogrešnom uredu?"
  
  
  "Gospodine Stavros je predsednik upravnog odbora," tamne čovjek rekao, " ali on ne imaš kancelariju, i on ne vodiš kompaniju je posao. To će i dalje biti predsjednik; li da se možeš petljati sa mnom."
  
  
  "Ovo je Senjor Carlos Ubeda,"rekla je djevojka, malo ponosno.
  
  
  "Lepo je upoznati vas, gospodine," rekla sam, produži ruku. Primio je to teško. "Moje ime je Johnson. Pre nekoliko nedelja, bila je slučajno srela G. Stavros u Chale restoran. Rekao je da će se vratiti kroz put u Evropu u ovo vrijeme, i da mogu da ga kontaktiram ovdje."
  
  
  "On je još uvijek u Atini," rekla je djevojka.
  
  
  Ubeda dao Preselili prodoran pogled. "Kao što sam rekao, Gospodine Stavros ne može biti kontaktirao ovdje. Ali sam da će biti srećan da čekam tvoj red."
  
  
  "Ja vidim. Pa, ona je stvarno bio zainteresovan da imamo posla sa njim lično. Možeš li mi reći kada on može da se vrati u Atini?"
  
  
  Mišić twitched ispred Ubeda je ego-usta. "Ego zar ne očekuju oko Evrope tjednima, Gospodine Johnson. Ako želiš posao, moraš se izboriti sa mnom."
  
  
  Nasmijao se na nju. "Ja ću te nazvati, Gospodine Ubeda. Hvala vam za vaše vreme."
  
  
  Ostavio sam je ovde da gledaju me da idem. Napolju opet, što je zaustavio taksi i vratio se u svoj hotel. Djevojka je opaska mi je dao neophodnu potvrdu da je Adrian Stavros je zaista u Atini, kao Salomos mi je rekao. I ako je ovo slika ispostavilo se da je slika Nikkor Minurkos, sve je bilo zanimljivo.
  
  
  On tuširao i odmorni za kratko, onda se ukrcao na broj jedanaest autobus nakon Thompson je uputstva. Kao što je očekivao, fotografija je zakucan za mjesto u mali braon koverti. Ego je pokupio, otišao u malom kafiću u centru grada, i naredio dobar portugalski vino. Samo onda je li ovo osoba njen uzmi sliku oko kovertu i ispitati.
  
  
  Kao Thompson je rekao, slika nije bio veoma dobar, iako nije bilo sumnje da daljine je korišten. To je slika tri muškarca koji je upravo napustio ranč kuću i išli prema digitalnu kameru. Čovjek u sredini je bio jedan Thompson mi je rekao, i uprkos male velicine lice trebalo je da se identifikuje, nisam imala mnogo sumnje, otkako joj je ego je upoređujući je u lice bih da je prikazano u SJEKIRU fotografije, ta osoba je zapravo Nikkor Minourkos. Nikad nisam video da bilo koji drugi ljudi prije.
  
  
  U Minurkos strode sullenly između ova dva.
  
  
  Nitko nije pričao oko njih, ali čovjek da Minurk je ostalo, visok, Teutonski muškarac, gledao Minurk kao da je samo pričao sa njim, cekam odgovor. Minurkos je lice bilo je mračno i ozbiljno.
  
  
  Stavila sam sliku u kovertu, i stavio ga u minuti. Ako CIA agent je posmatranje je tacno, prijatelju Salomos ' teorija je bila zaista dokaže. Nekako Stavros preuzela Minurkos operacije u Atini i zavjeru udara u svoje ime.
  
  
  Nakon lagani obrok na nju kafiću, zvao sam Erika Nystrom sobu u Corumba Hotel. Njezin glas je bio prijateljski i toplo. Rekla je da će provesti ostatak večeri sama, sam, i to je bi bio sretan ako ne bi posjetiti. On i Zach je imao malu svađu, i on je otišao u neki noćni klub u bijes.
  
  
  Nakon što je nameštao spoj u devet, vratio se u hotel i zvao Hawk. On je odgovorio na umoran glas i aktivirao skrembler na njegov kraj puta, tako da možemo razgovarati bez ulazi sve u šiframa.
  
  
  "Šta je loše sat, Nick," rekao je, malo testily. "Čini se da je to jedini put da čujem od tebe u ovo vrijeme."
  
  
  Joj, chuckled. On bi mogao da zamislim da ga sjedi na specijalnoj je mobitel u njegovom super-tajnu stan, njegov je sivu kosu, tousled, verovatno u svilenoj smoking nad svojim tankim tijelo, i neizbježno cigaru stisnute između svojih zuba.
  
  
  "Bar njen nije u nekoj djevojci u sobi," rekao je sa sumnjivim iskrenost.
  
  
  "Hmm! Večeras nije gotovo, zar ne? Nemoj da me lažeš, dečko. Prošao sam kroz sve to sebi."
  
  
  Ponekad sam mislila da Hawke imao vidovnjačke moći da je otkrio svoje najintimnije misli da ego-analitički um.
  
  
  "Ne, sir," rekao sam. "Večeras još nije gotov. Ali to je bilo od koristi za prvi dio ego, mislim da Minurkos je zatvorenik Stavros plantažama, i nije daleko od Parakatu. Ona je također zna da Stavros je u teretani u Atini."
  
  
  "Pa," Hawk rekao zamišljeno,"to je interesantno."
  
  
  "Ovo je dosljedno sa Salomos' teoriju."
  
  
  "Tako da ćeš Parakata?" Hawk pitao.
  
  
  "Zapravo. Možda mogu da shvatim. Thompson na CIA kaže da plantaži je trenutno slabo čuvan. Ali postoje komplikacije."
  
  
  "Da?"
  
  
  "Ovde u Rio, hodnik je još stari. Djevojka koju sam radio u Izrael na Operaciju hotel, obećanu zemlju."
  
  
  "Ah, da. Nystrom. Zašto lijepe žene izgleda da te pratiti na otvorenom bazena?"
  
  
  Joj, chuckled. "Ne budi ljubomoran, gospodine. Kao što vidite, vi ste takođe imali dana i noći."
  
  
  Tamo je bio uzdah sa druge strane. "Hajde, Nick."
  
  
  "Pa, gospodine, cini mi se da je Gđica Nystrom možda ovdje u Brazilu iz istog razloga kao i njen. Ili bolje, software za ista osoba. Sumnjamo Stavros za ubistvo Ben-svog boga, zar ne?"
  
  
  Mali tišini. "Da, znamo. I rekao bih pogodio si ga."
  
  
  "Dželat je s njom," ja dodao. "Mislim da su u lov Stavros. Možda ne znaju da on je u Atini na trenutak. Ali ne želim nas se pojavio na plantaži u isto vreme i završila pucnjave, jedan na drugom, greškom ili inače ćeš uništiti posao. Moja ideja je za vas da potvrdite je li Nystrom misiji uz pomoć Izraelske obavještajne službe. Još uvijek si stari prijatelj njen šef, Giroud, i mislim da ce se složiti s tobom, pod drugim okolnostima.
  
  
  Hawk gunđao u sporazum.
  
  
  "Ako je to slučaj, mislim da bismo svi trebali biti iskren i sedi da vidimo, ako možemo da pomognemo jedno drugom. Ili barem ostanite daleko od onog drugog."
  
  
  Ovaj put tišina je produžena. "U redu, dečko. Nazvat ću Debela i stupi u kontakt sa tobom."
  
  
  "Hvala vam", rekao sam. "Ne micem se dok ne dobiješ obavještenje."
  
  
  Nisam dugo čekati. Sat vremena kasnije, prije nego sam otišao na Erica je hotel, dobio sam poziv od Hawke. Mora da je povukao Mast po smeće prije zore u Jeruzalemu. Giroud je reume odgovor je potvrdno, i rečeno mi je da je otvoreno razgovarati o Stavros ' otvarač sa Nystre, koji nije odgovor zadataka, iako je Zach Gareb bio sa njom. Mi, ako to je bila šifra koju je to dokazao da Giroux naredio ay da se priča o poslu sa mnom.
  
  
  On je došao kod Erica sobu par minuta posle devet. Srela me kod vrata za kratko opuštajuće ogrtač da izložena većina joj butine. Nosila je zagušljiva miris i široka, senzualna osmijeh.
  
  
  "Mislila sam da nikada nećeš stići," ona je rekla, da zatvorim vrata iza mene i zaključavam to.
  
  
  Otišao je u sobu i pregledao. Ona je veći od mene, i pitala sam se ako ee dijelili Zach sa njom.
  
  
  "Da li želiš brandy? Imam neotvorenom bocu i to je najbolje što možete kupiti u Riju."
  
  
  "To zvuči dobro," rekao sam.
  
  
  Ona je sipao dva pića. Uzimajući stakla, on pusti njegove oči milujem joj lijepo lice. "Ti si uvijek bio lijepa djevojka da potražnje najbolje."
  
  
  "I obično ja to razumijem," ona je rekla. "Ne?"
  
  
  "Ti si bio sa mnom u Tel Aviv," rekao joj je tiho i s osmijehom na licu.
  
  
  Joj duge trepavice leprša kao njene oči izbjeći moj za trenutak. Kada je pogledala opet, ona je nasmijana. On ispružio i dotakao obraz. Uzela gutljaj brendija. Ja sam stavio ruku na njen
  
  
  Izgledao je dolje u njen mali struk i izvukao me. I ne mirisala je sladak i mekan.
  
  
  "Sjećaš li se one noći, Nick?" ona je disao u uho. "Da li zaista zapamti ovo kao njom?"
  
  
  "Sjećam."
  
  
  "To je vrlo dobro, zar ne?"
  
  
  "Puno."
  
  
  Stavili smo naočale na najbližeg stolu. Povukao je blizu i dotakao njegovu usana na njene. Jezik se spušta u moja usta.
  
  
  "Bože, Nick," ona mrmljao.
  
  
  On je vodio svoje ruke na njenoj zadnjici, osjećam se savija da se spustio do butina. Pod moj dodir, njeni kukovi počeo da sway polako.
  
  
  Nježno me je gurnuo dalje od nje i isključio brylev. Onda je počelo da se svuces i da se polako i lijepo. Pod ogrtač, nosila je samo mali par bikini. Njene grudi preselio nestrpljivo prema meni kao da je uzela haljinu sa njenog ramena. Njene sise su bile pune, zrela, i belom. U drugom trenutku, mali komad donje rublje mi je spao joj butine i butine i pao u tanka hrpi na podu.
  
  
  Erica je gledao u mene otvoreno, dozvoliti joj pogled putovati zbog moje golo tijelo u prigušiš svjetlo iz sobe.
  
  
  "Lepa," ona brijao je kao. "Toliko teško mišiće."
  
  
  On drew je da ga, osećaj da joj golotinja protiv moje. Pobjegla je ruku preko grudima i leđima, kreću u moje telo. Ona dodiruje me, ljubljena mi, vodio ljubav sa mnom, a ruke bi joj kao prste istraživao nju. Butine se razišli u mom kontaktu, i ona jadikovati.
  
  
  Tamo je mekan, debeli tepih ispod nas. Erica je kleknuo nen, dozvoliti joj ruke sklizne preko moje tijelo kao ona je spustila. Znala je sve načina da probudim čovjek, i nema sumnje u vezi ih koristi. Nakon nekoliko trenutaka, on je skliznula pored nje, i oko gurnuo nazad protiv debele tepihu. On je kleknuo nad njom, vodi svoje ruke na njene grudi. Ona je bio pun. Moj dugo bedra bio omotan oko mene. Pobjegao je ruku na svilena u njene butine.
  
  
  "Oh, da," ona brijao je kao. Usta su joj bila malo otvorena, i njene divne zelene oči su bile zatvorene.
  
  
  Kada njena ušao ne, puna usta proširio na trenutak, mala drhti prošao kroz njeno telo. Onda je počeo da se preselimo sa mnom, njenih prstiju hvata ramena, njeni kukovi približavaju se oko mog struka. Nisam siguran koliko dugo smo ostali zaključani zajedno prije nego je završila za nas oboje.
  
  
  Onda sam ležao s njom dugo vremena, ne želim da se preselim. Topla opuštanja postepeno probili vanjski vlakna moje meso i najdublje dubine moju dušu.
  
  
  Kasnije, imamo obučen, igrali ovu igru na malom sofa, i završili konjak. Erica imala očešljao njenom dugom crvenom kosom, i izgledalo je kao svježe kao kada je ušla u sobu.
  
  
  "Drago mi je da Zach to nije pokucaj na vrata," ona je rekla.
  
  
  "Izgleda veoma ljubomorna, Erika. Da li ti bio blizak?"
  
  
  Pogledala me je. "Jednog dana. Ego je ideja, ne moja. I bio je veoma nesposoban. Rekao sam emu to da nikada neće biti ništa fizički između nas opet. On mrzi to. Nije htela da bude dio ovoga del, ali sam je odbio. On je veoma dobar sa oružjem."
  
  
  "On će morati da bude na ovu misiju, zar ne?"
  
  
  Pogledala me je smišljeno. "Da."
  
  
  "Erika, pogodila sam, zašto si bio u Brazilu. Čini se da smo jurili ista osoba. Moj šef je kontaktirao tvoje i potvrdio je moje misli. Pričat ćemo o tih pojedinačnih zadatke i surađivati s drugim ako to izgleda nemoguće ."
  
  
  Zelene oči suzio malo. "Giroud nije u kontakt sa mnom i Zach."
  
  
  "Dobit ćeš telegram u narednih nekoliko sati. U međuvremenu, javite mi ako ima šifru koja bi trebalo da ti dozvolim da mi veruješ. Riječi su Golijata."
  
  
  Izgledala je iznenađen. "To je prava riječ!"
  
  
  "Giroud je ovo poslao."
  
  
  Ona je sipao sebe još jedan konjak. "U redu, Nick. Ali ja ću je sačekati telegram, koji će mi reći tačno koliko je srećna sa tobom." Smijala se i poljubio me u obraz.
  
  
  Očekivao sam da će joj biti oprezan. Ona je dobar agent. "Sve je u redu. Reći ću ti neke moje ideje. Ne treba da pričam uopšte."
  
  
  "To nije fer."
  
  
  "Oboje smo u potrazi za slike Stavros, ali iz drugih razloga." Lice joj je bilo bez izraza. Ona nije dao ništa. "Želiš Poe je ego da ubijem Bena-svog boga. To nije još jasno da nas je zašto je to potrebno, ali možda je povezano s grčki politici i otmice Nikkor Minourkos."
  
  
  "Brodski magnat iz grčke?"
  
  
  "Zapravo. To može biti u Parakatu, i ego je drže protiv ego je will. Stavros je u teretani u Atini, tako da ili ćeš morati da sačeka ego da se vrati ili idemo u Evropu da se to. Ali mislim da je način da ga je kroz sve možemo naučiti na Parakatu, moram da razgovaram sa Minurkos.
  
  
  "Ako si zainteresiran, odvest ću vas dvoje da Paracatta sa mnom. Ovo mogu povećati šanse da odemo tamo. Razgovaraj sa Zach i javi mi kad sutra dođeš telegram."
  
  
  "Ako smo stvarno nakon Stavros," Erika rekao , " zar ne bi bilo bolje da smo otišli direktno u Atini?"
  
  
  "Stavros vjeruje se da je pravi svoj privremeni štab tamo, u Minurkos penthaus, koja je pravi tvrđava. Ne možeš samo oluja ovo mjesto, tebe i Zacka. I u retkim slučajevima kad to ostavlja ovo mjesto može biti tako teško,
  
  
  ali Minurkos nam može reći kako da dođem do Stavros."
  
  
  Ona je zastao odjednom, s obzirom na moj predlog. Kada me je pogledala, mali osmeh se pojavio na nju pune usne. "Ja ću se vratiti sutra ujutro, dragi Nick."
  
  
  Nagnuo se dole i dotakao njegovu usana na njene. "Ti ćeš to uraditi." Ustao je, posegnuo za svoje oružje, i stavi ga na. Onda je bacio preko njih. "I stalno Zach na kratkom lancu, u redu?"
  
  
  Hej svidjelo. Ona je još uvek se smeje dok je hodao po sobi.
  
  
  Četvrto poglavlje.
  
  
  Mislio sam o Adrian Stavros kao što sam ostavila Erica je hotel. Već je bilo kasno uveče, a da nema taksija u blizini. Ona je pažljivo uputio zajedno Rio Branku Aveniji. Ulazi u Stavros ' štab na Parakata, čak i sa ego-smanjeno obezbeđenje, može biti prilično teško. Stavros ' mala grupa imao lošu reputaciju. On se okupili talog društva oko njega u Parakata. U stvari, bile su slične za sebe, ali bez ega liderske sposobnosti. Mislim, odlučila sam da je Adolf Hitler mora da je počeo na isti način. U 1930-ih Njemačkoj, trebalo bi da ima nekoliko ljudi ko je uzeo bivši lance-kaplar ozbiljno. Ovo primer je bila lekcija je biti naučio, ali svijet nije izgledalo kao da savlada.
  
  
  On je ušao nekoliko blokova bez primetio taksi. To je bio dio oblasti prodavnice i urede na ulici. Kada sam se pretvorio u uličici da se vratimo u hotel, odmah napustiti transport, imam iznenađenje za mene. U trećem prozor, mračna figura izašao iz sjene i mahnula pesnica na mene. Tamo je nož u ruci.
  
  
  Kada je napad započeo, bio je skoro pored ulaza. Ako on je čekao sekundu duže, Ego ne bi video na sve, napad bi bio uspješan, i nož bi ušlo u moja leđa. Ali u želji da se obavi posao, on je prebrzo, i njen periferni vid uhvatili pokret.
  
  
  Kao nož me uhvatili u leđa, mahao sam okolo i bacio moja lijeva ruka na blok udarac, koji je uspeo sam, ali sečivo prolazi kroz tkivo od mojih doublet i majicu, i jedva da je izrezao moja podlaktica. Pustio sam težinu muškarca na sebi nosi moj ego mi je. Onda se okrenuo, drži ego u svoje ruke, i tresnula njegov ego protiv zgradu pored nas.
  
  
  Na trenutak, mislio sam da je Zach, ego, ljubomora preuzeti, jer čovjek je zdepast i jak. Ali kada imam bolju gledaj, vidjela sam da je veći nego Zach i imao je tamnu kosu. Izgledao je Brazilski i bio pravi kriminalac.
  
  
  Uzeo sam Wilhelmina sa mojim besplatno strane, ali moj napadač neće da me pusti to prednost. Ubo ga opet, oštro, ovaj put ide na moje lice. Izbjegao sam i delimično odbio oštrica, ali to je isekao uvo. On je podigao oruzje treći puta i udario me sa svojom težinom.
  
  
  Ego impuls bila previše jaka. On oborio me je s nogu i naišli smo na pločniku zajedno. Joj ego udario ga na kratko na vilicu sa svojom desnom rukom, ali nije se ni secala toga. Mi prevrnuo kada je on pokušavao da zaštiti sebe od ubadanja nož. Ona je bio primoran da uzmi Huga, moj nož, ali on se nije mogao osloboditi svoje ruke i Vijetnamu je za trenutak da nož tobogan u moj palm.
  
  
  Za kratko vrijeme, veliki čovjek je bio sa mnom. Zakleo se na portugalskom i smijala se i udario me je u grudi. Nož nije bio dugo, ostrica je bila prilično široko, ali secivo je oštri kao britva. To sija slabo u noći, kao ego zgrabio joj nož ruku u poslednjem trenutku prije nego što oštrica došao do grudi. Naše ruke su mi klecale na trenutak kad je pokušao da vozim oštrica sve u. On joj je pušten desnu ruku i slijepo zgrabio ego lice, osetila njenu ego oči i iskopao u njih s njegov indeks i srednji prst. Sa svojim srednji prst, on je probilo lijevu očnu jabučicu, i sa kažiprstom, on joj je probilo u pravu. Moje oko pojavio i moj palac mokar.
  
  
  "Ahhh!" Napadač je vikao, drži oči sa svojim slobodne ruke i zaboravio na nož, u drugoj. On je vrištao, opet i delimično pao sa mnom.
  
  
  Tokom kratak odmor, Hugo konačno se spušta u moje desne ruke. Imala je samo bio uhvaćen da radi ovo, kada veliki čovjek je vrištala divlje i odrastao nož opet da slijepo ubodeš ga. U štiklama se ubaci ga pod ego je podigla ruku, i blade potonuli u ego stranu ispod ego je rebra i otišao na oba kraja.
  
  
  Onda sam vidjela da napadač je preostala oko gledao je preko glave u tami, i da u tom trenutku sam jasno vidio gray vlažnost na desnoj obraz zgažena pod oči. Nož je produžena na nju strane, i pao je teško na vrhu mi svoj nož njega na trotoaru.
  
  
  On je gurnuo tijelo i ustao. Nakon malo pogledaš okolo, međutim, on je vidio da nema pješake u blizini da vidim šta se dogodilo. On rummaged kroz čovjek je džepove i našao neke dokumente u njegovom novčaniku. Jedan od kartice ukazuju da je on bio je zaposlenik Apex Uvoz.
  
  
  Izgleda da je više impresioniran sa čovjekom po imenu Ubeda nego što sam mislio. Ili možda je zvao Stavros u Atini, i Stavros odbijen je ikad čuo o meni. Ubeda vjerojatno su mislili da sam neki policajac koji je miješa u Jednoj Uvoz posao. Ili CIA-u tipa koji je previše znatiželjna. Hema ne bi me ubedio, ali očito je da me pratiš i znala gdje je odsjela. Bilo je u mom interesu je da idem u Parakata što je prije moguće.
  
  
  Ostavio ju je mrtav Brazilski i brzo se vratio u njegovom hotelu. Nema dalje događaja te večeri, i jutros je došla bez incidenta.
  
  
  Erika Nystrom, Zach, i da joj se upoznali u devet ujutro. u malom kafiću avenida Presidente Vargas, iznad brda iza u centru grada Rio i šarene favela koliba na brdu iznad grada. Zach pogodila moje bliskost da Erica i bio nesretan pri pomisli da radi sa mnom čak i za kratko vreme. On je bio još više neprijateljski nego prije. Erica je dobio kodirane telegram po Jerusalimu reći Hej, i Zach je da surađuješ sa mnom na bilo koji način potrebno za uspeh našeg zajedničkog cilja da prestane Adrian Stavros.
  
  
  "Ako ti treba informacija iz Minurkos, idi da Parakata," Zak je rekao da me čvrsto, njegov plave oči treperi sa besom. Ego kafu na stolu pred njim je ostala netaknuta. "Naš cilj u Rusiji je naći Stavros i uništiti ego. Očigledno, nećemo naći ego u Paracat."
  
  
  Ego je teško oči dosadno u moj. Okrenuo sam se sa tim da je Erica. Ona je očigledno je uznemirena zbog svoje ponašanje. "Što kažeš, Erika?"
  
  
  "Već sam rekao Zach. Ja mislim da je tvoj pristup odijela ne samo ti, nego i nas."
  
  
  Zak dlaka na jok. "Tvoj mozak je zamagljen seks!" "Ovaj čovjek je očigledno da je tvoj ljubavnik. Sve što on kaže izgleda razumno za tebe."
  
  
  "Molim te, Zach," Erika rekao oštro.
  
  
  "Oh, moj Bože," ja mrmljao, tresao glavom. "Vidi, ne treba mi ništa sofisticirano ljubavi smetaju. Možda sam bio u pravu u vezi nas da radimo zajedno. Mogu otići po pomoć od Hawke samo pitam. Ili možda CIA. Ali ne idem na operaciju da bi petljao sa malo veseo akcioni heroj koji ne može zadržati svoje osobne osjećaje pod kontrolom."
  
  
  Zack je lice iznenada postala crvena a on je iskočio iz njegove stolice. "Slušaj, Karter ..."
  
  
  "Sedi dole!" Erica je naredio u nizak ali zapovjednik ton.
  
  
  Zak je dao Ne strogi vidi, onda sjela dolje. On gunđao pod njegovom dahu, ali izbjeći moje oči.
  
  
  "Ako postoji još jedna šala kao ovo, moraćemo da razgovaramo," Erika rekao. "Da li razumes, Zach?"
  
  
  On je oklevao. Kada je on progovorio, on je rekao ni riječ. "Da."
  
  
  "Ništa se ne događa između nas, Zach. Slušaš li me?"
  
  
  On je buljio u jok. "Naravno."
  
  
  "Nema ničega između nas i nikada neće biti. Tako da šta god da se desi između Nick i meni nema nikakve veze sa tobom. Ako ćemo raditi zajedno, moraš da razumeš to."
  
  
  Izgleda da se malo opustim. Pogledao me je, i onda Erica. Ego je sttegnutim pesnicama na stolu. "Ako ti tako kažeš."
  
  
  "Stvarno to reci. Sada ću da Parakata. Ako misliš da je takav plan je mudro, ja ću pokušati da te poštedim ovaj zadatak."
  
  
  Pogledao Ne, i lice joj je promijenilo i omekšao. "Znaš, ne bi te pustili bez mene." Ego je oči srele moje opet. "Izgleda da ti i Carter su glavni. Ako ti odeš, ja ću otići."
  
  
  Pitao sam je. "I možemo odgoditi udvaranje takmičenja dok se ovo ne završi?"
  
  
  "Čuli ste je," Zach je rekao da strogo motri. "Bez konkurencije." On pogledao svoju kafu.
  
  
  "Žao mi je, Zach," Erika rekao.
  
  
  On pogrbljen gotovo. "Kada ćemo da Parakata?"
  
  
  Ego studirao je za trenutak. Možda će nakon svega. "Što prije to bolje."
  
  
  "Znam gdje je iznajmiti auto," Erika rekao. "Možemo uzeti Braziliji puta, što nas vodi većinu put kroz Tijuca Šuma."
  
  
  "Zapravo," rekao sam. "Možemo li dobiti auto danas, predlažem da odemo večeras. To bi bilo bolje da voziš noću kroz vruće ljepljivo džungli."
  
  
  "Ja sam u redu sa tim," Zach je rekao.
  
  
  "Onda smo to riješili," Erika dodao. "Zach, može li mi pomoći da biram pouzdana kola?"
  
  
  On pogledao ne. Blagi osmeh se pojavi na njegovom licu. "Iz onoga što sam pročitao o Karter, on je auto ekspert. Zašto ne bismo svi idemo?" Pogledao me je questioningly.
  
  
  Joj ego držao joj je pogled na trenutak. Da, on je mogao to da uradi. "Ja ću nazvati nas da se spreme," rekao sam.
  
  
  * * *
  
  
  Ostavili smo te noći. Na mojoj preporuci, Zach izabrao crni BMW 3.0 CS sedan za put. Ego je rukovanje karakteristike su bile odlične, a to je imao menjač to je bilo mi je zadovoljstvo raditi s tobom. Zach je vozio do skoro je ponoć, a onda njena uzeo vozača. Put ne može smatrati dobro, iako je to bila auto-puta u Braziliji i priobalju. Održavanje je generalno jadni, i u nekim mjestima neprobojna džungli izgledalo spreman da se vrati u usko striptiz rez u ovde gomilu dolara.
  
  
  Dio dana smo se odmarao, pripremam se za put, ali dosada putovanje nije dozvolila
  
  
  da se opustim. Vozili smo cijelu noć i dva puta spavao sledećeg dana u najseksi vrijeme: jednom u kolima, sjedi dolje, što je bilo teško, jer od komarca i vrućina, i opet u prljavoj hotel u malom selu. Tu noć smo se vozili opet dugo vremena, i sledećeg jutra stigli smo u Paracata.
  
  
  To je bio veliki selo sa populacije od nekoliko hiljada, sa gradskom trgu i brojne cantinas. Nismo tu zaustaviti jer mi nije htio privući pažnju na sebe. To bi imalo smisla ako Stavros ' ljudi su se zabavljali u posjeti selu, i kroz njih mogao biti sumnjivi bijeli strancima.
  
  
  Cesta na plantazu, da li bi to moglo biti zvao put, je bio pet milja od Parakatu. To je na cesti sa duboko skija tu posekotinu skoro neprimjetno u džunglu na devedeset stupnjeva na autoput. Auto je bio da se polako sa Zach za volanom. Grana oko rastinja ogrebao, izveo nas je u kola, i izbo nas kroz prozor. Zato smo morali da vozi polako, komarci su kola i malo nas u li otvorenog prostora. Thompson u CIA-i mi je rekao da plantažama u hodniku su skoro deset milja od puta. Idemo se voziti na pola puta, i trebalo mi je skoro sat vremena da se tako daleko. Srećom, mi nismo vidim nikakva kola napustiti, jer u tom trenutku, nismo vidjeli nikakve otvori sudara.
  
  
  Na primjer, šest milja od autoputa, našli smo mesto gde si mogao pretvoriti u BMW-sa uskim put i u grmlju, tako da je bilo prilično dobro sakrivena. Čim smo izašli, bili smo napadnuti od insekte. Mi poprskao odvratni i krenuo.
  
  
  Bio je jedan visoki eukaliptusa oko pola milje od Lea Stavros ' kaubojsku vilu. Drvo je stajao iza perimetra oslobođen zemlju, pored visokoj žici, na šta je izgledalo da je jednom bio deo teritorije, ali sa njima lasica je preuzela džungli. Za neko vrijeme, drvo je nekada i od strane CIA kao osmatrača. To je bio da ovo drvo koje je Erica i Zaka odveo kao prošli smo kroz mokra je, lepljivo je vrućina. Putovali smo istom brzinom koliko auto, i stigao tamo za manje od sat vremena. Na vrh drvca, skriven od pogled iz plantažama, bio bambus platforma zakačen na grane sa pandan krpice. Bambus korake, vezali za gepek i grana u raznim mjestima da se penje lakše.
  
  
  "Idemo tamo?" Erika pitao.
  
  
  Udario ju je komarac. "Ako ti je za utehu, verovatno neće biti takve greške."
  
  
  "Onda idemo gore i da ostanem nedelju dana," Zach je rekao. Ego je plava kosa idi na čelu, i njegova kaki majicu, kao ostatak našeg Šveđani, je umrljana krvlju.
  
  
  Joj, emu chuckled. Cijeli ego stav se promijenio od lasica Erika povukla ego dole, i izgledalo je da prihvatite činjenicu da je ona nije bio fizički privlačan. Izgledao je dolje u Smith & Wesson revolver 38 u pojas futroli za pojasom, i bilo mi je drago što je uzeo ego sa njim. Erica je bio pametan agent, ali Zach je mišićav. Bio je stručnjak za oružje i doveo sanduk raznih oružje s njim u autu.
  
  
  Popeli smo se na drvo. Na pola puta do vrha, on je počela da se razvija poštovanja za CIA agenta koji je ovo raditi redovno tokom ih je nedavno fokusiran nadzor. Kada smo stigli na platformi, mi smo bili iscrpljeni. Erica je još uvek bio nervozan zbog popeti i visinu ona je trenutno u.
  
  
  Ona je bio pun. "Bože, da li je bilo vredno?"
  
  
  Uhvatio par jaku dvogled oko njegovog vrata ... i gledala napolje na plantazu. Onda je pokazala na nju. Pitao sam je, " Što ti misliš?"
  
  
  Pogledala šta Zach i ja sam je već videla - otvoren pogled kroz lišće na farmi. Od ove pozicije, posmatrač sa dvogled mogla vidjeti što se događa negdje na plantazu. Osim glavne zgrade, koja je ranč, tamo je skupa drugih zgrada okolo, uglavnom u leđa, to je izgledalo kao barake i napuštene zgrade. To je impresivan igru. U ograđen oblast je u potpunosti je podmetnuo sa drveća i grmlja, tamo je bio stranputica i Parking mjesta. Iza ograde je područje to bio je podmetnuo sa kaucukovog drveta, kada prethodni vlasnik je živela ovde, ali ih džungli davio sa mladice.
  
  
  Erica imala dvogled i gledao uokolo. Ona potpisali su sretno. "Bio si u pravu, Nick. Komarci ne može da leti tako visoko."
  
  
  "Možda smo svi u redu," Zach je rekao da posle nekog vremena. "Sa ovom pušku sa teleskopske prizor koji sam imao u moj auto danas, ja bi mogao da sedim ovde i ubijem Stavros' ljudi cijeli dan.".
  
  
  Pitao sam je. - "Kako ćeš da ih sve napolju, na ulici? "" I povlačeći pa, kako ćemo nastaviti ih tamo dok smo očistiti ovde?"
  
  
  "Osim toga," Erika dodali, " ako nas napasti iz vani, imaju svako šanse da Minurkos pre nego što smo i ubijanje ego."
  
  
  "Istina", rekao sam. "I ako će ga ubiti, možda ne znam ništa ovdje."
  
  
  "Istina je da ne možemo da ugroziš Minurkos," Zak se dogovorili. "Ali mogu da koristim pušku savršeno dobro ovdje. Kakva šteta."
  
  
  Joj, Zak mislio željni da ubiti. To je previše kao lov za njega. Odlučio sam da se riješiti nekoga ko zaista ima u mom pravcu, ali ja ne vidim svrhu da ih ubijem nepotrebno. Ti mogao pokušati, kaznu, i izvrši svaka osoba samo zbog toga što su radili za Stavros.
  
  
  Za narednih nekoliko sati, do podneva, gledali smo plantaža, naizmenicno sa dvogled. CIA procjenjuje da je broj militanata u ovom području je bilo oko pola tuceta, i više od osam ljudi. Nakon što sam proveo tih sati na platformi gleda ljudi dolaze i odlaze, naše zapažanja potvrdio ovog zaključka. Kad se sukobe razvija, mi ćemo biti barem dva prema jedan.
  
  
  Nismo videli Minurkos dok smo otišli na platformu. Onda ego prisustvo u mjesto je uspostavljena. Otišao je, u štali zgrada sa drugim muškarcem, otišao na glavni ulaz imanja i ušli. Imao je vidio sve vreme, Ego kroz dvogled i kada je nestao unutra, nema sumnje da je čovjek koji je vidio je bio Nikkor Minurkos. Barem nismo došli ovde u potrazi za duh.
  
  
  Neposredno prije nego što smo potekli od drveta opet smo morali ponoviti naš ulaz plan.
  
  
  "I," rekao sam, "idemo nazad u kola i vozi je otvoreno za to mjesto, kao da smo Stavros' najbolji prijatelji. Dajte mi da razgovaram sa čovekom na kapiji. Reći ćemo da smo u Brazilskim Lige, i kad uđemo unutra, smo ću inzistirati na sastanak Heinz Grubera, čovek odgovoran za Stavros odsustva. Samo se nadam da će to već ne znam kako izgledam na plantaže."
  
  
  Erika otvorio joj rame torbu i izvukao mali, otkaciti nosa Belgijski 25kalibar revolver. Bila je to lijepa mala pištolj sa pearl podnijeti i fensi graviranja. Znao sam da je mogao upucati, zbog svoje prošlosti vezu s njom. Ona čekove joj ego i stavila joj nazad u tašnu.
  
  
  "Sve će biti u redu," ona je rekla.
  
  
  Zach stvarno želi da idemo, takođe. "Mi smo da će dogovor s njima," rekao.
  
  
  "Da", složio sam se. Hotel bi joj da budem potpuno siguran.
  
  
  Peto poglavlje.
  
  
  Vozili smo se polako zadnji pedeset metara do ulaza. Čovjek koji je na dužnosti bio već gledati kako nam prilaze. Bio je obučen u kaki hlače, poput nas, sa rasklapanje automatsku pušku bacio ga preko ramena. Otišao je njegov ego i spreman nas za akciju, gleda nas pristup.
  
  
  "Ako mi ne prođe ovaj tip je mimo, loptu, igre su gotove," rekao im je. Erica je klimnula.
  
  
  "Da", Zach dodao. Nen, poput mene, je jednom, opet nosi lagana jakna da sakrije oružje. Moje oružje si običan, ali Zack imao neverovatan izbor. Pored .38 revolver, nosio je mali Sterling 380 koje ljudi automatsku pušku u svom džepu, a i sakrila nož za bacanje i omču u svom posedu. Bio je hodajuća arsenal. Joj, nadajući se da će mu pomoći da preživim.
  
  
  Stali smo samo deset koraka od čuvara. On je vozio, pa je pričala glasno i odlučno da ga na engleskom. "Zdravo!"
  
  
  Čuvar je ušao u moj prozor. On je pakleni mladi covek sa teškim ožiljkom na lijevoj vilicu. On nije povratak moj osmijeh.
  
  
  "Šta hoćeš?" "Šta je to?", a on je zahtijevao, osmatrao sumnjivo u auto. "Ti si na privatnom posedu."
  
  
  Rekao sam joj. "Hej, zaista!" "Mi smo prijatelji od Adrian Stavros."
  
  
  Studirao je moje lice pažljivo. "Nisam te videla ranije. Ko si ti?"
  
  
  Dao emu naš izmišljeno ime. "Mi smo na Rio," rekao joj je neobavezno. "Brazilski Liga". Lige je podzemnog grupa u Rio da aktivno natjecala se sa Stavros u svom šverca. SJEKIRU imao razloga da verujemo da Stavros je nedavno pokušao da spojiti ih u svoje grupe, i Stavros je režira cijelu stvar.
  
  
  "Ako si još uvijek ovdje, šta ti radiš ovde?" čuvar pozvao.
  
  
  "Stavros nas je pozvao," rekao sam. "I zbog vas, mi smo kasni, reći ću Stavros."
  
  
  Pogledao me je. "Stavros čiste plantaže. On je na poslovnom putu."
  
  
  "Rekao je da to može biti. Rekao nam je da vidim Heinz Gruber."
  
  
  Moje znanje o Poručniče Stavros ime ostavlja utisak na ovaj čovek. On je trljao bradi zamišljeno. "Ok, čekaj ovde".
  
  
  Otišao je nazad na kapiju, i gledali smo svaki njegov potez. Pod mali tendu, on je uzeo ono što je izgledalo kao armija radio sa drvenom stolicu. On je govorio da je to za par minuta, slušao, i onda staviti na ego nazad, i vratila se do auta.
  
  
  "Ti možeš ući. Vozi se na mjesto iskren ispred kuće i parku. Ti ćeš biti upoznao napolju."
  
  
  "Vrlo dobro", rekao sam.
  
  
  Čuvar je otvorio žicu vrata. On je buljio u pištolj pod ruku dugo trenutak. Ovaj, vjerojatno, će još imati sa kojom nema zezanja. On je mahnula mi kroz vrata i uzeo auto.
  
  
  "Idemo," rekao je da je Erika i Zach.
  
  
  Vozili smo kroz vrata, i to je zatvorena iza nas. Zak vidite, reče dok je gledao vrata blizu.
  
  
  Vozio sam se na zemlju putu ka kompleksu. To je divno mjesto: lukova, crveni cvetovi i bougainvilleas. Stao je pred veliki adobe kuce i da smo izašli, kruže auto kao četiri čovjeka izašao. Stavili smo kola između nas i čuvar na ulazu.
  
  
  Ljudi koji se suočila sa nam si malo grub. Tri oko njih, oni koji su prvo, bili su obučeni u kaki hlače, i svaki je imao pištolj na kuku. Oko njih, Odin je zdepast, tamoputi čovjek koji je ličilo na Brazilsku. Drugi je bio visok, mršav lik sa pojavom od mladog John Carradine, a treći je gledao kao Američki hipik sa dugu kosu i bradu. Nisam sviđa mi se njegovo lice. Četvrti čovjek je nosio je otkopcane bijelu košulju i prilagođen pantalone. Bio je visok, pa-napravio čovek sa graying kosu i square, teško lice. On je trebao biti bivsih nacistickih Gruber.
  
  
  Tri podređenih proširila, tako da su nas opkolili prilično dobro. Drago mi je da smo imali stavi auto između nas i čuvar na ulazu, koji je bio tridesetak metara.
  
  
  "Herr Gruber? Joj, klimnuo prema čovjek u belu košulju.
  
  
  "Zapravo," on je ponosno odgovorio, sa debelim akcenat. Nosio je Oružje pištolj kao moj kaiš futrolu. "A što je ovo sastanak sa Adrian Stavros?"
  
  
  Zack i duge kose su procjene druge druge. Je zdepast Stavros čovek izgleda željni da izvuče pištolj u kuku, i visoka, mršava tip nije mogao skinuti oči sa Erika.
  
  
  "On nas je pozvala ovde," rekao sam opušteno. "Ponudili smo emu hrpu undiluted heroin. Nekoliko od nasih dilera je u nevolji i ne mogu to podnijeti. Sigurno on ti je to rekao?"
  
  
  Gruber studirao me na trenutak. "Ne," to je rekao. "Ti si Amerikanac. Nisam znao da su Amerikanci rade za Ligi."
  
  
  "Živiš i učiš," emu joj rekao.
  
  
  "Ko si ti?" Pitao je Erika.
  
  
  "Jevrejski," ona je rekla glatko.
  
  
  Ego je oči suzio i on se nasmešio oštro. "Vrlo zanimljivo," rekao je, tražim od Erika da Zach. "Pa, možda možemo da pregovaramo. Izvući ćemo se i van sunca, zar ne?"
  
  
  "To zvuci kao dobra ideja," rekao sam. Nadao sam se da nekako razdvojiti Gruber od ostalih kada smo bili unutra.
  
  
  Ali to nije slučaj. Odjednom, peti čovjek došao iz kuće; su nam se oči srele, i mi priznaju jedno drugom odmah. To je razgovor o Jednoj Uvoz ured.
  
  
  "Što se događa ovdje?" "Šta je to?" pita on Gruber. "Ovo je čovjek koji je čekala grad. Je poslao čovjeka po njoj, ali nije se vratio."
  
  
  Gruber oči suzio kao dugokosi čovječe pažljivo izvukao pištolj. Ah, pa, Grubere rekao sebe. Ego je oči ulete iz moje lice da Erica je i Zach je napeta koje, i onda nazad na mene. "Ko si ti stvarno, Della?"
  
  
  Njen pogled preselili iz Ubeda da Gruber. Ostatak militanata još nisu izvukli svoje oružje. "Ja sam taj koji sebe zove Hema. Baš kao i ostali. Želiš li sada da se dogovorili ili ne?"
  
  
  "Zašto je došao na Vrh predstavljajući se kao legitimna je uvoznik?" pitala Ubeda. "On je još uvijek kaže da želi Japanski kamere?"
  
  
  "Ne," Gruber rekao polako. "Ne stvarno. Možeš ići unutra, Gospodine...."
  
  
  "Johnson," rekao sam.
  
  
  "Gospodine Johnson. Ali prvo trebamo da proverim da li ste naoružani."
  
  
  U uglu oka, mogao sam da vidim teško vidi Zach mi je dao. On neće da pusti ove ljude deaktivirati ga, i on je ista osoba. Ako su uspjeli, nitko od nas ne bi verovatno ikada ostavili ovo mjesto živ. Dao sam Zack pogled koji se nadao rekao Im da sam bio s njim.
  
  
  "Vrlo dobro, Gospodine Grubera," rekao sam. Počeo sam posegnuo za Wilhelminu, moj 9mm lugerom.
  
  
  Gruber rekao, me zaustaviti. "Ja ću uzeti to, Gospodine Johnson."
  
  
  To je tačno onako kako je on se nadao da će to učiniti. Čim je došao u moju jaknu, uhvatio ju je ego i čvrsto da ju je uhvatio za vrat pod ego je bradu. Onaj dugokosi čovječe uperen u moju glavu, i Zach je izvukao .38 pištolj. Onaj dugokosi čovječe pomaknula opsegu od mene da se Zack i otkaz kao Zek čučećeg dole, onako bulje odleteo sa BMW-iza nas. Zack je pištolj odgovorio sa oštrim riku i pogodio dugokosi čovjeka ravno u prsa, kuca ego nazad protiv žbuka stub to sada je podržao hodnik na ulazu u zgradu. On je otvorio usta za kratko vrijeme i umro je prije nego što je pala na pod.
  
  
  Onda se mnogo toga dogodilo istovremeno ili ponovite brzo. Vikao sam na Zach ne pucaj, ali bilo je prekasno. Namjestio je sve u ludilu kretanja. Je zdepast čovjek i visoki čovjek oboje zgrabio njihovo oružje, kao i Erika. Ubeda se okrenuli i pobegli za kuću, i Zak otkaz i udario emu u kičmu. Ubeda vrisnula i pao lice u prašinu.
  
  
  "Držite se, ili ću je ubiti Grubera," pretio je drugi revolveraši. Hugo je imao pustimo to kao štikli u mojoj ruci, i sada je drži ga čvrsto protiv Gruber je grlo. Čuo sam glasan, uznemiren vikati od vrata stražu iza mene.
  
  
  Visok, mršav čovječe prestao postizanje, ali zdepast čovjek već uvučeni njegov pištolj i pravio Zack pucati. Erica je kleknuo pored sedan i povukao revolverom nosa revolvera iz njene tašne. Je zdepast je ispaljen metak i udariš Zaka u prsa. Zach okretala i udario zadnjem braniku iz auta teško ponovo.
  
  
  Erica je ciljao i pucao u Belgijski pistolj, i lepljiv napadač je zgrabio ruku i vrištala. Ego pištolj na zemlju dva puta, kao da je pao na stranu na ramenu i pao na zemlju.
  
  
  Gruber dobio povjerenja od svega ovoga i, dok je moja pažnja je ometena, zgrabila mi je nož za ruku i uspeo da dođe do dosijea to daleko od svoje grlo. Sa istim pokret, on je udario moja lijeva noga i šutnuo moj shin i shine. Njezin glas je riknuo, i moja moć je oslabio. Onda on spušta se iz moje lukavstvo, pretvaraju svoj nož za ruke kao da je otišao. Hugo kod mene kao i oboje smo pali na zemlju pored kola.
  
  
  Vidi sve ovo, visoki čovjek je udario u zemlju, i potegao pištolj. Erica je pucao na njega, ali metak je promašio. On je uzvratio vatrom i ogrebao metal na autu pored njenog ramena. Videla sam je kad je bila u nevolji. Ona je udario Grubera, koji je pao na leđa dalje od mene. Grabe nož u blatu iza nas, bacio sam joj ego sa leđa joj ruku prema visok čovjek kao on cilju Erika opet. Nož je udario u njegov ego je grudi, udario skoro da je tiho. Ego je oči proširio, i pištolj opalio, hoćeš blato između nas. Pao je, držeći na dršci njegov nož.
  
  
  Mogao sam čuti otvaranje vrata iza nas kao Gruber ruke ogrebao moje lice. Ona je teško pogođena njegov ego ponovo, i čuo kosti crunch u njegov ego vilicu. Moj drugi pesnicom udario u njegov ego je lice i slomio emu nos. Pao je u nesvijesti ispod mene.
  
  
  Zack je slab glas je došao do nas. "Pazi!"Joj, okrenula se i videla da je upucao ga nisam ubio. On se borio za noge i zurila u vrata.
  
  
  "Dođi dolje!" Rekao sam joj da je Erica, koji je već sjedi vrlo blizu da me pored crni sedan.
  
  
  Stražar je uperio strojnicu u našem pravcu. Zak je ustao i naciljao njegovo oružje na čovjek, ali stražar ga je pogodio. Eksplozija vatru sevali na Ego je automatsku pušku, iskopavanje teren za Zack, onda udara emu u prsa pre nego što su počeli da leti sa metala iz auta. Erica i nisam potez kada je Zach srušio na leđima, mrtav.
  
  
  Prešao je dva puta u auto je koncem da se ispod prednjeg branika, vadio Lugera kao on je otišao. Kad sam stigla tamo, čuvar je upravo počeo da puca na drugoj strani pištolj. On je pucao tri brzo i pucao na njega, drži pištolj u drugu ruku. Oružje metke udario u ogradu iza njega, onda stražar je prepone i prsa u tu naredbu. Automatsku pušku pucao u kobalt neba, kao da je pao u prašinu. Onda, odjednom, područje je pao tihi.
  
  
  Ležao je tamo, da uhvati svoj dah. Negde u džungli, ptica stao indignantly u našoj buke. To je bio prekriven prašinom i prljavštine. On polako ustao i pomogao Erika da joj stopala. Ona je zurila u Zach u neverici, njeno lice white.
  
  
  Okrenuo sam se Gruber i vidio sam ga kako se približava. Nagla i udario njegov ego nekoliko puta, i on me je pogledao drunkenly. On groaned. Emu je Lugera zaglavio je u lice. "Koliko je ljudi u kući su čuvali Minurkos?" Tražio sam od nje.
  
  
  Probao je da razgovara, ali emu je problema sa rezervne vilicu. "Ja ... ne ..."
  
  
  Za emu lugera uvučena ga ispod brade. "Koliko mnogo"
  
  
  On lagano je održao dva prsta. Okrenuo se Erica. "Ostani ovdje i pazi na njega."
  
  
  Zaspala je numbly.
  
  
  Joj, otišao do ulaza u kuću. Širom lučna vrata su bila otvorena. Ušao je veliki hol upravo na vrijeme da naletim na tamnu lica čovek sa automatskim oružjem u ruci. Joj se začuje pucanj na nju oružje, i otišao sa riku u hodniku. Čovjek udariti u zid pored njega. Onda je pala u veće hrpe na mali stolicu i sada obuhvata ego kao pa, koje padaju na pod.
  
  
  Otišao je, kruže hodnik lijevo. Sam hodnikom brzo, ali oprezno. Nisam mogao ne staviti sa traži Minurkos, u suprotnom on bi vjerojatno bio mrtav kad sam konačno jesu. Možda su već ga je ubio.
  
  
  Sve hodnicima, što sam pretpostavio da su spavace sobe, bile otvorene osim jednog na kraju. Čuo sam mekan zvuk unutra kao što sam stao ispred njega. Duboko udahni, on se vratili i okrutno je udario u vrata. Udario je u, i on prošao.
  
  
  Vrlo je mršava i ružan čovjek je stajao preko Minurkos, koji je bio vezan za pravo podržava stolicu, i uperio pištolj u emu glavu. S mu je prst na obaraču, okrenuo se i suoči se sa mnom kao da su se vrata otvorila sa praskom. On je prvi pucao, ali oštro, i onako bulje su mi grizli kroz šumu u okvir vrata pored mene. Da je ubijena od strane lugera i udario emu u prsa. On se zezao i pala na pod. Ali on nije baci pištolj. On usmjereni na mene ponovo. Ovaj put, ego tukao ju je i ubio emu u lice, pokreni se i udario emu u glavu.
  
  
  Minurk buljio u mu je mrtav tamničara u neverici kao El uspeo da izvuče pištolj mu lugerom . Pogledao me polako.
  
  
  Pitao sam je. "Nikkor Minurkos?"
  
  
  "Da," rekao je tiho. "Ko si ti..."
  
  
  "Došli smo da vas oslobodimo, Gospodine Minourkos," rekao sam.
  
  
  On je povukao u krpama, dah. "Hvala Bogu. Hteo je da..."
  
  
  "Ja znam". Njena odvezite ga, i on je ustao sa stolice, trlja svoj zglob.
  
  
  "Da li si zaista u redu?" Pitao sam je worriedly.
  
  
  "Da, ja ću biti u redu." On klimao glavom i mrmljao nešto u grčkoj. "Ne mogu da verujem da je to stvarno konac."
  
  
  "Pa, uglavnom."
  
  
  Ona je počela postavljati ego da joj kažem priču kada je čuo pucanj iz teritoriju. Sjetio sam se Erika i njemačke. Onda se okrenuo i otrčao je niz hodnik.
  
  
  Nakon nekoliko trenutaka, ona mi odgovorili na pitanje. "Dobro sam." Pre nego što sam mogao premjestiti u ispred foajeu, ona je iznenada pojavio se iza ćoška i došao do mene, punjenje Belgijski revolver u njenu torbicu.
  
  
  Pitao sam je, " Što se dogodilo?"
  
  
  "Gruber skončao." Njene oči izbjeći moj.
  
  
  "Jesi li ga upucati?" Pitao sam je.
  
  
  "On je počeo da brblja s mu je iščašeno vilicu. Kad sam ga pitao šta je rekao, nazvao me je prljavo Jevrej i rekao trebao sam biti sa ostalima je video koji je umro u Dachau. Nisu mislili Židovima treba da mi bude dozvoljeno da živim u ovom svijetu sa ljudima kao što je on. To je razlog zašto joj ego se pretvara u drugi svijet. Nadam se da je dovoljno toplo za njega ."
  
  
  Konačno, zelene oči srele moje drsko, čini me da mislim . Sjetio se da njenih roditelja rođaci su ubijeni od strane Nacista u Bučenvaldu. Iz nekog razloga, nisam mogao da znam šta da kažem u Heinz Gruber odbranu.
  
  
  "Dodjite i upoznajte se s G. Minourkos," rekao sam.
  
  
  Ušli smo u prostoriji, a Erika je zurila u leš na podu. U Minurkos bila naslonjena uza u blizini zid. On je došao na sebe kada je video Erika.
  
  
  "Gđica Erika Nystrom," ovde upoznao. "Izraelske obavještajne".
  
  
  U Minurkos oči suzio. Pogledao me je. "I?"
  
  
  "Ime mi je Carter. Nick Carter. Ja radim za AMERIČKU vladu u istu sposobnost kao i Gđica Nystrom. Došli smo da te oslobodimo i hvatanje Adrian Stavros."
  
  
  U Minurkos izašao je iz zida. "Ja vidim. Pa, Gospodine Karter, prvu stvar koju želim kao slobodan čovjek je da stupim u kontakt sa vlasti." Stahl je ego ton je sličan posao magnat pričaš sa svojim zaposlenicima. "Onda ću se pozabaviti sa Adrian Stavros na svoj način."
  
  
  "Gospodine Minourkos," rekao sam polako, " nemaš razlog da radim bilo šta o tome, u ovoj fazi. Svi to mogu da završim s je crvenu traku i odlaganja. Radije bih da te pusti nas da podnesem ovo."
  
  
  Izgledao je iznervirana. "Kako da znam da si hema ti sebe zoveš?"
  
  
  "Znaš da smo rizikovao živote da te oslobodim. Izgubili smo čovjeka na ovo del, " rekao sam sarkastično. "Mislim da će nam dati prednost u sumnjam."
  
  
  Ego je lice bilo nacrtano sa odjednom pospanost. "Vjerovatno si u pravu. Molim te, oprosti mi. Prošao sam kroz dosta."
  
  
  "Što je za vas vodim na Stavros sama, Gospodine Minourkos," ja sam nastavila, " to je prilicno nepraktično. Ovaj čovek je cijelu vojsku."
  
  
  U Minurkos podigao obrve ... i da se raznio svoj štapić, " u redu, u Redu, Gospodine Carter. Ja ću ići s tobom i ovom djevojkom. Ali ako vidim da je u nekom trenutku da je tvoje metode nisu radili, ja ću uzeti situacija u svoje ruke."
  
  
  Osmijeh joj je bio kratak. "To zvuči fer," rekao sam. "Oteli su te Stavros oko Atine?"
  
  
  Minurkos seo u pravo podržava stolicu on bi sjedio u kada je on provali u sobu. On je sjeo na to, pred nama.
  
  
  "Neces vjerovati da ovaj covjek je pametan," on je počeo polako. "Ne smatram sebe nevin, Gospodine Karter, ali nikad nisam upoznao nekog kao Adrian Stavros. Njena ideja je bila da se izgradi flotu oko kompjuterski kontrolisane pod vodom tankera. Stavros saznao o tome i hteo da mi pomoći s tim ili tako mi je rekao.
  
  
  "U početku, ego nije ni hteo da je vidim, ali on mi je poslao mail sa nekim jako dobra ideja. Na kraju, nije bio pozvan od strane ego njegovom potkrovlju u Atini. Razgovarali smo za duže vrijeme.
  
  
  "Gospodine Minourkos, sećam se šta mi je rekao:"ja imam isti plan kao i ti. Ako će ti samo pusti mene, ja ću ti napraviti besmrtan u analima isporuka povijesti. On je bio veoma ubedljiv.
  
  
  "Ali, G. Stavros," rekao sam, " ima kompleks inžinjering problem koji treba biti riješen.
  
  
  "Imam dva inžinjera koji može ovo učiniti", rekao mi je. Impresioniran, čak i onda, da sam vidjeo još nešto u lice tog čovjeka, nešto što se ne sviđa, ali predstavio sam to kao pretjerano uzbuđenje o projektu."
  
  
  Pitao sam je. "On je doveo inženjeri za tebe?"
  
  
  "Ah, da. Oni su također imao kreativan ideje. Bio je uvjeren da su možda imaš vještine da se sve ovo dogodi. To je u ovom trenutku, Gospodine Carter, to je opušteno joj stražu. Tražio je privatni sastanak u potkrovlju. I pristao sam na to. Samo moja lična tajnica i još jedan asistent su bili prisutni. On je dovela dvoje ljudi sa njim da je nisi vidio."
  
  
  "Kad se ovo desilo?" Erika pitao.
  
  
  "Pa, nisam osumnjičeni ju je na početku," Minurkas rekao, lice mu je blijed kao on se sjetio. "Onda, skoro bez upozorenja, Stavros pitao mojih asistenata da idem u drugu sobu. On je pratio ga je jedan od Stavros ' ljudi. Bile su dvije pucnjava." Minurkas pao tihi.
  
  
  "On je ubio ihk ovde?" Pitao sam je.
  
  
  "Hladno. Moj ego sluge oborio me je s nogu i ubio mi je skoro na stvar nesvijesti. Odveli su me u drugoj sobi, i naterao me da gledam u krvave tijela. Nikad to neću zaboraviti.
  
  
  "Salaka, moja sekretarica, ležao u bazenu u vlastitoj krvi. Još jedan tip je lice bilo je pukla. Stavros je rekao da mogu da očekujem, ako ne sarađuju."
  
  
  "Šta se dogodilo nakon toga?"
  
  
  "Sljedeći dan, doveli su čovjeka koji je izgledao je baš kao Salaka Madupas. Ovaj čovjek ni razgovarao kao Haringe, i ponavlja sve ego manire. To je neverovatno, stvarno neverovatno. To je kao užasan košmar."
  
  
  "Da li su imali osoba oni bi se odrekla zbog tebe?" Erika pitao.
  
  
  "Ne, to nije neophodno. Ja sam retko viđen u bolnicama, sa izuzetkom blizu poslovni partneri. Oni su doveli diktafon i igrali kod neke snimke moj glas koji su snimali bez mog znanja u prethodnim sastanaka. Stavros uperio pištolj u glavu i rekao da bi on mogao da me ubije otvoreno ovde i niko ne bi znao za dugo vremena. Ali, prema ego, da bi živio da nisu uzeli previše problema. Trebali su da, rekao je on, za dalji bilješke i za pisanje slova u svojoj riječi, i misli. I stavili su me na privatni avion i odveo me na ovom od boga zaboravljenom mjestu."
  
  
  "Da li Stavros da ti kažem šta će da uradi?" Erica je pitao, zbunjuje.
  
  
  U Minurkos se smijao suhoparno. "Bio je vrlo otvorena. On je rekao da su namijenjene da zbaciti vladu grčke u moje ime, to su da će zvati moji prijatelji u vojsci i u drugim oblastima, koristeći osoba koja je predstavljao kao moja sekretarica za pozive i osobnim kontaktima. . Od kad sam bio običan građanin, niko ne bi čudno da sam ih nisam upoznao u osoba. I ako neko tvrdi da je na sastanku me, mogu da me odvesti u Atini, i donesi mi je upoznati ih i reci im ono što žele.
  
  
  "Pokazali su mi još jedna osoba koja je mogla tačno je krivotvorio moj potpis. Ovaj čovek je pisao čekove za moj razne račune i potrošila svoj novac na vojni udar da su planirali da se organizujemo."
  
  
  Pitao sam je. "Je li ti dati nikakve detalje?"
  
  
  "Gospodine Stavros, koja sramota me je da priznam da je iz grčke spuštanje, je razgovarao slobodno da me o tome, i u Atini i ovdje. Rekao je da ego plan je podeljena na tri dijela. Prvo, želi da se otarasi vladajuća huntu i stavite te ljude na vlasti, koji se osjećaju mi odani. Oni će se osjećati ovo odanost ne, jer oni su moji prijatelji, kao što većina oko njih neće biti, ali jer Stavros je obećao im moc i slavu u moje ime ."
  
  
  "Vrlo pametan," rekao sam.
  
  
  "Drugo, ego plan uključuje tjera ovi novi generali i pukovnika da zahteva da joj Nikkor Minurkos, biti izabran za predsjednika sa potpunu nadležnost nad hunte. Stavros naznačio da sam mogla biti korištena za ovaj dio plana, kao moj privatni život zavisiti od toga da li je to. Mislim, ja bih je koristila ako bilo je jasno da Stavros mi mogao vjerovati da će šutjeti o tome šta se stvarno dešava u Della Ulici. U suprotnom, bio bi našla drugog varalica, ovaj put umjesto mene."
  
  
  "Ovo će, takođe, rad," Erika osvrnuo. "Vrlo malo ljudi zna tvoje lice dovoljno dobro da bi primjetio mala razlika između tvoje crte lica i one varalica."
  
  
  "Apsolutno fantastično," Minourkas rekao. "Ovo je neverovatno da moja želja za privatnost prilog za ovaj užas. U svakom slučaju, treća faza plan pozive za sazvežđe mene ili varalica kao Predsjednik Grčke za kratko vrijeme, tokom koje neću imenovati je kao Stavros ' potpredsjednik. do tada, on je, kao građanin, i njegovo ime će vremenom postati poznat ljudi iz Grčke. Onda bi on bio heroj udar. Onda, nakon što je objavila jadni zdravljem, on ne bi dao otkaz u korist Stavros kao predsjednik."
  
  
  U Minurkos pao tihi. "To je divlje," rekao sam. "Zašto Stavros mislim da Grci će stajati sa strane i gledati kako se ovo dogodilo?"
  
  
  "Zašto ne?" rekao Minurkas, umorni izraz na njegovom licu. "Sjećaš li se što se dogodilo u aprilu 1967, kad vrijeme je formirana? To nije prokleto udara, to je bio samo udara. Kralj je vlada bila mirnija silom. Mnogo članova ustava si suspendovan od hunte dekret. To je paradoksalno, zar ne, da takva osoba izgleda točno kada je ustav je vraćen, i kada hunte postala je više skroman, i poziva general izbore za slijedeće godine. Ako Stavros plan da preuzmu vlast uspije, Grčka može postati tiranije više savršena nego da je Hitler mrtav ili Staljin."
  
  
  Erika pogledala iz Minurkos sa mnom. "Onda moramo da ga zaustavimo, zar ne?"
  
  
  U Minurkos pregledao Erika lice pažljivo. Moramo da uradimo ovo!" Debela grčki ustao i stavio svoje kvadratnih bradu. "Ovaj čovjek je čak koristi moju obitelj protiv svoju domovinu. On hvali da je moj zet, Generale Vassilis Kriezotou, vjeruje da sam iza ove zavjere, i podržava ego zato što on misli da ja to želim. Da, ja ću ti pomoći na bilo koji način mogu. Šta bi trebalo da radimo prvo? "
  
  
  "Mi smo da duvaš daleko u Atinu," rekao sam. "Glasanje o gdje ćemo zaustaviti Stavros."
  
  
  Šestom poglavlju.
  
  
  Za manje od četrdeset osam sati, stigli smo u glavnom gradu grčke. Ona je rezervisao u povezuje sobe u malom hotelu koji se zove restoran "odeon" na 42 Grenoblu, blizu Godišnji Trgu. Vrijeme je bilo prijatno i doveo prijatno olakšanje od vrućine.
  
  
  Atine novine su pune komentar se brzo mijenja politički zločina. Tamo je vijesti u Rodezija da je moja druga prijateljica Alexis Salomos je bio ubijen, i glasine su širi. To je opšte je poznato da pokušaj je bio napravio na njegov život prije nego što je otišao za Rodezija. Jedan list posebno izbjeći spomenuti Salomos ' smrt. Ona je također redovno objavio uvodnika optuziti vladajuća hunte vodstvo, napad na vrhu general ili pukovniče na skoro svako pitanje. Salomos mi je spomenuo da je ovo izdavač je bilo pošteno i bilo prvo da podršku tvrdolinijaškog hunte nakon 1967 udar.
  
  
  "Očigledno je da je izdavač je kupio s novcem," Minourkos je poručila, sjedi u pokretnim stolicu u mojoj sobi na dan je sunčan dan kad smo stigli. "I pogledaj ovo naslov u drugi list: MINURCOS IZLAZE HUNTE KOMUNISTIČKE PLANOVE. Gospodine Stavros bio uključen u propagandu posao."
  
  
  Erika uzela šoljicu debele grčki kafu iz poslužavnik koji je doveo do nas, i postavio ga dolje za Minorkos. On prihvatio sa izraz lica. Erica je uzela šoljicu sebe i seo pored mene na mali sofi.
  
  
  "Nadam se da nitko drugi nije video da si još uvijek, "Minurkosu joj rekao," naročito ne Odin je ego-da tučeš ljude. Život ne bi bio vrijedan drachma ako Stavros znao da si ovde u Atini."
  
  
  "Naći će odmah, čim kontaktira Parakatu," Minurkos odbijen mediji za mene.
  
  
  "Da, ali to možda i nije, za nekoliko dana ako smo srecni. I čak i onda, da on neće znati za sigurno da nešto nije u redu bez poslati nekoga ovde u Rio. Da neko mora da ego podređeni, jer Ubeda je mrtav . "
  
  
  "Šta ćemo da radimo prvo, Nick?" pitala je Erica. "Ne možemo samo oluja kolibu kao što smo radili na plantazu. To će biti previše dobro zaštićeni."
  
  
  "Ja bih mogao nazvati kolibu," predložio Minurkos, " da vidim kako će se snaći sa posla sa strancima. Ali oni će prepoznajete moj glas."
  
  
  Dao Im salvetu i pladanj. "Podigni tvoj ton i govori kroz to. Reci im da želiš da razgovaraš sama sa sobom. Kada su pad, pitaj recepcionera, Salaka Madupas. Reci im da si ti urednik novina oko Solunu i želiš da uzmem izjavu o Nikkor Minourkos ' političkih ambicija."
  
  
  U Minurkos nasmijao je moj plan, onda zove nazad. On je prekriven usta sa salvetu i pokušavao da promeni njegov glas. Trenutak kasnije, on je govorio da je neko u potkrovlju. Pitao Nickor Minurkos i onda slušao ih je izgovor. Tražio je da govori da Madupas. Bilo je mnogo više pregovora, a tvrdio je. Onda je govorio da čovjek koji je predstavljao kao Madoupas, jedan Atinski glumac čije je pravo ime, Stavros Minourkos rekao, bio Yanis Zanni. Minourkos pitao pitanja o sebi i čekao jednostavno odgovore, i onda pitao da li može ugovoriti sastanak za osobni razgovor sa G. Minourkos. Emu odbili, i ovaj razgovor je završen. On je spustio slušalicu i pogledala nas.
  
  
  "To je kao loš san, "rekao je," kao da sam zapravo u penthouse i Madupas je da se javljate na telefon za mene, kao i uvijek. Da znaju moje navike dobro. I Zanni glas je isto kao da je od mog mrtvog prijatelja Salaka."
  
  
  "Ko se javio na telefon prvi?" Pitao sam je.
  
  
  "Neki mladić. On nije bio grčki. Verovatno Odin oko Stavros ' boraca."
  
  
  "Izgleda kao da su pa osnovana," Erika rekao.
  
  
  "Da, to je," ja sam pristala. "Od svih Atini misli da je to Nikkor Minourkos tamo u ovaj penthaus, to je ozbiljna situacija. Stavros možda čak ni policija čuva tamo. Ili oko ego vojnici raste privatnom vojskom."
  
  
  "Ako samo sam otići u policiju, ili hunte sebe i reci im što se dogodilo," Minurk rekao, " će morati da mi vjeruješ. Čak i ako misle da sam odjednom izgubio um, oni će biti potrebno da proverim moju priču. I onda će saznati što se dogodilo."
  
  
  "To može biti opasno," Erika rekao.
  
  
  "Ona je u pravu," ja sam pristala. "Na trenutak, ne znamo koliko puno prijatelja Stavros je napravila u svoje ime. U svakom slučaju, ako ćemo samo baciti je na otvoreno, da ćemo silu Stavros da napravim potez - možda jedan veliki. Možda će samo da odlučimo da izvesti udar bez tvoje ime na to. On je vojni tim u pripravnosti, i oko njega su mnogi ambiciozni ratnici koji ne zanima me tko stoji iza preuzimanja. Čak i ako pokuša šegi i propadne, krvi biti proliveno. Mnogo sl. Ne, Gospodine Minourkos. Idemo da ti se prikradem Stavros. U mojoj zemlji, ovo je jedinica 1, koju zovemo operacijama. Erika je naređeno da izvrše Stavros, i tako sam da će je ubiti. Ako naše mesto, od Rusije uspije, to je točno ono što će se dogoditi je to. Ako to ne uspije, vlasti ce biti mnogo civiliziraniju sa tim. I Bog će ti pomoći ako ne mogu zaustaviti ego na vreme ."
  
  
  "U redu, Gospodine Carter," rekao Minurkos. "Ja mjesto sebe u tvojim rukama. Kako ćemo se ušuljati Gospodine Stavros?"
  
  
  Nasmijao sam Erika, a ona mi odgovorili na pitanje. "Mislim da si spomenuo da Stavros hvalio koristi jedan od vaših rođaka softver je upoznati vas, Amed Krizota, vojni general? "
  
  
  "Da", rekao je Minurkos. "Moram reći, da on nije jaka osoba. Oženio je moja mlađa sestra prije nego je dobio bogati, i oni imaju sjajan brak. Ali Knjiga bi ostao u vojsci u nižeg ranga, ako ne i za moje veze. Osjeća se zadužio me, s pravom, za sve što je u životu. Pa, za njega to ne bi bilo za estestvenno da pristati ni na kakve plan da joj je zaprosio.
  
  
  "Stavros otkrio ovo. On je solidan čovječe, Gospodine Karter, čovjek koji ne treba shvatili olako. On mora da sam napravio neki snimak igrati Vasilisa preko telefona, i onda poslao čovjeka predstavljajući se kao Salaka Madupas, moja sekretarica. Varalice mora da je saznala, Vasilisa, to računao sam na njega.
  
  
  "Da li znaš kako Stavros možda je koristio generale?"
  
  
  "On je nagovijestio je da Knjiga bi pitala da se organizuju i voz tajnu odred vojnika i uvjeriti druge vojno osoblje da se pridruži zavjeri."
  
  
  Da, mislio sam. "Pažljivo. Da li tvoj zet, živi ovde u Atini?"
  
  
  "On živi ovdje," Minourkos rekao. "Na periferiji grada na sjeveru."
  
  
  Pitao sam je da se. "Hoćeš li nas odvesti do njega?"
  
  
  "Ja ću biti sretan da," u Minurkos odgovorio.
  
  
  Ja sam je zvala taksi, i u ranoj večeri, dovezli smo se General Kriezotu je rezidencija. Ona je bio primoran do Minurkosa da stavi šešir to nije pokriti neke svoje ego dok nismo stigli. General je kuća je bio mali vili u bogate predgrađu Atini, sa vjetrovit šljunak put koji vodi do kuce. On je bio impresioniran šta Minurkos mogu da uradim za prosečna osoba.
  
  
  Kad general upoznao nas je na vratima, Minurkos skinuo svoj šešir. Krizotu samo posmatrao dugo vremena. Onda je raširi ruke širok da prihvati Minurkos.
  
  
  "Nikkor!" on je pitao, daje Minurk toplo zagrljaj. Bio je visok, sijedi čovjek sa malo, de Gaulle-kao lice i mekana. On je bio obučen u braon uniformi sa vama na ramenima i trake povukao dolje ispred.
  
  
  "Agnia mera sas, Knjiga," Minurk rekao toplo, vraća zagrljaj. "Sigha, sigha. To je u redu."
  
  
  "Lepo je biti ovde," Knjiga rekao. "Hajde. Hajde." Ego gest zahvatio sve nas.
  
  
  Ušli smo u veliku dvoranu sa spiralu stepenice iza toga i urne dekoraciju zidove. General onda nas je vodio u oak-teretno biblioteci, sa debelim tepihe i mnogo mekan kožne stolice. Bili smo svi igramo ovu igru, a general je pitao da li bismo želeli piće, ali smo to odbili. U Minurkos me je upoznao i Erika samo naše prezime.
  
  
  "Ovo je veliki šok, Nikkor," Kriezotu rekao. "Volio bih Annu da budem ovde. Ona je u posjeti kod rođaka u Grenoblu."
  
  
  "Možda je bolje ovako, Knjiga", rekao je Minourkos.
  
  
  "Ne Dhen katalave," Kriezotu rekao. "Jesi li u redu? Izgledaš blijed."
  
  
  "Dobro sam," u Minurkos odgovorio. "Hvala ti sa ovim ljudima."
  
  
  General je pogledao nas. "Nikkor, sve je bilo tako čudno. Odbila si da me vidiš, kada si počela tvoj... Mogu da govorim otvoreno?"
  
  
  "Da, lagano," rekao Minurkos.
  
  
  "Pa, nisam znala da si pitao za pomoć na tako važnu misiju bez lice-u-lice sastanak. Da budem iskren, bila sam veoma uznemiren zbog svega ovoga. Nisam bio siguran da je prikladno..."
  
  
  U Minurkos završio svoju kaznu. "Udar?"
  
  
  Crisotu pogledao nas. "Pa, da." Je sredio svoj veliki zglobova. "Ja sam dao uputstva da ljudi u specijalni logori u Delfi i Mykonosu, i uvjerio sam Adelmo i ostale da tvoj novi slučaj je fer, ali..."
  
  
  "Ali ne vjeruješ sebi?"
  
  
  Minurkos pitao nadam se.
  
  
  Crisotu spustio je glavu. "Mi sinhori te, Nikkor", rekao je. "Žao mi je, ali ja ne mislim da je Grčka treba još jedan udar. Svoj radio ono što si tražio, ali to je u hotelu, razgovarati o tome, kao covek coveka, da od samog početka, mnogo nedelja."
  
  
  "Ne brini, Knjiga," Minurk rekao soothingly. "Ne želim udar."
  
  
  Po drugi put za kratko vrijeme, Krizotu lice pokazao šok. On je rekao. "Jeste li promijenili mišljenje?"
  
  
  "Knjiga, moram da ti objasnim nešto, i želim da slušaš pažljivo," rekao Minurkos.
  
  
  Krizotu nagnuo vrati u veliku stolicu i slušao kao Minurkos rekao Ih cijelu priču. Krizotu nikad ga prekinuo ipak, nekoliko puta njegov veliki lice pokazao neverice. Kada Minurkos završio, Krizotu je samo sedeo tamo i polako tresao glavom. On je došao u svoj džep, i izvukao je njegova četkica, i počeo je bježati njegovi prsti zbog ovde da smiren sam.
  
  
  "Nevjerojatno!" konačno je rekla.
  
  
  "Ali to je istina," Minourkos rekao.
  
  
  "Generale, ovdje smo da zaustavi ovaj čovjek zauvijek, i treba nam tvoja pomoć. Samo ti možeš da nam daš zadnji tren unutra informacije o Stavros, " rekao sam.
  
  
  Krizotu konačno se povratio prisebnost. "Naravno," on je pristao. "Učinit ću sve od sebe. Tako mi je drago što Nikkor nije iza ovoga!
  
  
  "Postoji podlu kampanju prolazi kroz jedan list, većina koji je režirao protiv Pukovniče Anatol Kotsikas. Tamo su sugestije da Kotsikas je izdajica i duguje mu lojalnost prema Moskvi. Da to nije istina. Kotsikas je liberalan, ali on nije bio komunista.
  
  
  On je pokretač iza nedavne politički reforme i sponzor predstojeći izbori."
  
  
  "Neko drugi?" Pitao sam je.
  
  
  Crisotu potpisali. I napade, takođe meta ljudi koji obično glas sa Kotsikas - Poručnici Plotarchu i Glavani. U stvari, čovjek koji se pretvara da je tvoja sekretarica, Nickor, nedavno je došla da me sa informacijama to je sve troje ljudi oko ovih ljudi treba pobiti."
  
  
  Erica i ja razmijenili pogledi. Stavros postavio u vezi njegove planove.
  
  
  "Znaš li ti nešto određeno?" Crisota pitao.
  
  
  "Pa, malo. Zamoljen sam da ugovorim sastanak između ova tri čovjeka, a ti, Nikkor. Ali onda je čovjek je mislila da je tvoja sekretarica je zvao. On je rekao da su imali sastanak u potkrovlju. Mislim da je to. na ovaj sastanak, da će neko pokušati na živote troje pukovnika ."
  
  
  "Moramo da otkrijemo tačno šta Stavros je planirano i kada," rekao sam.
  
  
  "Da," Krizotu se dogovorili. "Bio sam potpuno očajan o tome. Nisam mogao da verujem da si hteo ovo da uradim."
  
  
  "Sve će biti u redu," Minourkos uvjerio ego.
  
  
  Njen hotel bi se slažem s njim. Ispostavilo se da Stavros je bio na ivici prokleti udar, i morali smo da ga zaustavimo pre nego što se to dogodilo. "Nazovi hunte vođa Kotsikas i saznajte da li Stavros' ljudi su ga je kontaktirao, " rekao Kriezot. "Ne pominji broj ubistava samo još."
  
  
  "Vrlo dobro" Krizotu odgovorio. "Kotsikas možeš razgovarati sa mnom. Definitivno cu pokušati to."
  
  
  "A vi, G. Minurkos," rekao sam, " također mogu pomoći. Možete kontaktirati su vođe ove dvije baze gdje Stavros ' vojne grupa se nalaze. Pretpostavljam da ako Atinjani da će jer Stavros bilo problema kad se ovo ubistvo je trebalo da se desi, Stavros će pokušati da se tim specijalaca u Atini vrlo brzo da slomimo svaki reakciju. Njen zahtjev bi bilo za tebe da kažeš zapovjednici ovakvih kampova u ostani tu i ne mrdaj trupe ovde osim ako ih dobiti obavijesti od tebe licno."
  
  
  "Vrlo dobro, Gospodine Karter," u Minurkos se dogovorili.
  
  
  "To je prilično jasno da Stavros mogu samo da ubiju te ljude bez neke trikove." Joj, pogledao u Prazninu. "Misliš da bi mogao pokušati da se prikazuju sve ovo kao nesreća ili je aktivnost neke radikalne političku grupu?"
  
  
  Crisotu podigao graying obrve. "Ili je to, Gospodine Karter, ili će pokušati da bacamo blato na ovde u obliku propagandu biti otvoren prije nego ubijanje ovde, tako da će izgubiti simpatije ljudi."
  
  
  Sedmo poglavlje.
  
  
  Nas trojica otišli u hotel. U Minurkos htela da ostanem sa Kriezotu, ali bojala sam se da bi bilo previše je opasno. Ako Stavros ne vjeruje Kriezot za bilo kog razloga, može provaliti u general je rezidencija bez upozorenja. Nije htela da ga naći Minurkos tamo ako je on uradio.
  
  
  Poslali smo edu na Minurkos ' sobu, i onda je došla Erica i otišla sam u njenu sobu. Ubrzo smo počeli razgovarati o Stavros planove.
  
  
  "Ne mogu samo sjediti ovdje i čekati da vidim što Stavros je na umu za hunte vođe," rekao sam, dok smo mi sedeli u malom bahar i pije brendi Erica je naredio.
  
  
  Erica se preko puta mene. Poljubila me nežno u obraz. "Ne možeš samo da provališ u kolibu kao što si rekao sebi," ona se osvrnuo. Njena duga kosa blistala u prigušiš svjetlo.
  
  
  "Ne," rekao sam, da sam joj stavio ruku na kukove. Okrenuo prema njoj, i poljubili smo se. "Ali mogu da idem u apartman i pokušala da uđem. Možda ne možeš pogledati ovde odbranu."
  
  
  Poljubila me u obraz, i vrata, i svjetlo ohladi, prijatno, pregazio moju kožu.
  
  
  "Kako ćemo to uraditi?" Pitala je u promukao glas kao njena ruka je počeo da otkopčaj mi košulju.
  
  
  "Mi ne bi to uraditi i zajedno," Sl ispraviti njom. Ruka je bila jako napadna. "Ja ću ići tamo na miru, u neki trik."
  
  
  Belom butine gurnuli preko koljena, i njena haljina je zaustavio da se otkrije bogat krivulja njenu stražnjicu. Njene kukove preselio bliže. "Ali bih volio da idem sa tobom."
  
  
  Toplo usne oprali moj opet. Joj jezik skliznula lagano preko mojih usta, istraživanje i tražim. Desnoj ruci se preselila nekoliko metara nize i našao šta je sledeće, a ona mogla da se setim Adrian Stavros više.
  
  
  "Idem na miru," ja šapnuo. "Sutra".
  
  
  Joj zalazak sunca u njenu haljinu i igrala se njene grudi. Gladak obline su mekani ali firmi, hitno hungrily protiv moj dodir.
  
  
  "U redu, dušo," Erika disao u uho.
  
  
  "Ok," rekao joj je tiho. "Nema više rasprave."
  
  
  "Mogu da se kladim da je sa tobom?" ona je rekla, da pritiska svoje usne na moje.
  
  
  Bio je to dug poljubac, a Erica je bila spremna. Kad je bilo gotovo, ona je gola me. Ja sam preuzeo, i ona je ustala i otišla u veliki dupli krevet preko sobe. Skinula je haljinu, onda joj grudnjak i roze bikini. Bila je dobro prikazali i lijepa. Svaki oblik njeno tijelo je besprijekorno. Ona se bacila na mekan krevet i ležao je tamo, čeka me. Nisam to odgoditi. U jednom trenutku, bio sam uz nju na spavanje, posegnuo, hvataju i dira joj telo, osjećaj se topi na mene.
  
  
  To je bila strast ugrađen u nas oboje.
  
  
  "Ah, Nick," ona je rekla, da me dodiruješ, disanje dovodi do ludila.
  
  
  Moje ruke našao otprilike, i preselio se zbog toga. Nakon nekoliko sekundi, lijepa zvuci, se mogu čuo sve oko Jok. Ona je postala grebao, ljuta, primitivni žena, gubim kontrolu kao što je pokušala prihvatiti zadovoljstvo duboko u nju.
  
  
  Kasnije, kad je Erica zaspala, ju dobio od nje kantu i tiho otišla u svoju sobu. Ona se nije probudila.
  
  
  Sutradan, otišao sam Erika i Minurkos sa njom u hotelu i krenuli da Apollo zgradu. On ima njegovu uniformu iz lokalne prozor za čišćenje, koji redovno radio u zgradi i bilo dozvoljeno da uđe u apartmanu sa proći. Minourkos mi je pomogao da se uposli, i on je također crna kosa mu je u hotelu, i staviti je na tamnu brkove da ga nateram da vidi grčki. Ona je lagala od strane obezbeđenja vani, uniformisani radnik iz zgrade, rekavši da Madupas naredio penthouse prozore na čišćenje.
  
  
  Nije ni u posebnim lifta dok se predstavio. Lift operater je očigledno samo oko Stavros ' ljudi. Ima pištolj ispod njegovog plava uniforma. On pogleda mene i moje kante sumnjivo dok smo išli u potkrovlju. Nema drugih lift otišao tamo, i prema Minourkos, web stepenice vodi dole od katu je bio blokiran, i čuvana.
  
  
  Nakon hodanja po lifta, našao se u otmjenom koridora da je pobjegao iz prednji i zadnji deo zgrade. Nen je imao debele tepihe, saksija, i fensi viseći sa lustera visoki strop. Dva čuvara sedeli za stolom pored ulaza u potkrovlju. Bili su Stavros je unajmio nasilnici, dio njegovog ličnog vojsku. U Minurkos ' sopstveno obezbedjenje, koji su par u broj, je morao biti ispaljen ubrzo nakon preuzeti moć od potkrovlja.
  
  
  Odine, okružen sa dvojicom muškaraca, višlji, upoznala me u sred hodnika. Nije prijateljski na sve.
  
  
  Zahtijevao je objašnjenje. "Šta radite ovde?"
  
  
  Javila sam joj u moje najbolje grčki. "Nije moj posao očigledno?" Pitao sam je. "Došao sam da ti operem prozore."
  
  
  "Ko te je poslao?"
  
  
  On je ukazao na krpu flaster na uniformu da procitao ime mali prozor, kompanija za čišćenje.
  
  
  "Da li je vaš poslodavac li naredbe za penthouse?"
  
  
  "Da nisu, ja ne bih bio ovdje," rekao sam. Uzeo sam šansu na nju. "Cuo sam da Madup je ime spomenuo."
  
  
  Drugi čovek je protiv tamu iza stolice. On ima plavu kosu i vrlo strogi vidi, i odlučio je da je bio jedan od ljudi Stavros je doneo svuda Brazilu. Kao studirao je moje lice, da se osjeća kao da je on mogao da me vidi kroz masku.
  
  
  "Hmm," čovjek pored mene želi. "Okreni se da se žalim i stavi ruke na jok."
  
  
  Pitala sam se kako pažljivo su bili zajedno sa svojim oružjem. Ostavio ju je Wilhelmina u hotelu, uklonio Hugo je nož od njegove ruke, i vezan Ego u unutrašnjosti desne zglob. Joj savjet je da ne ulazite u lava bez pravog zaštitu. Okrenuo sam se i držao dah kao razbijač pretražili me stručno. Nakon pregleda moj torzo, i ruke, on polako spustili su mi lijevu nogu na moje koljeno. Onda je preselio dolje desnoj butini prema nož. Stajao je na svakom pleme i prošla ispod. Moj život se smanjio. Prestao je centimetar od podnijeti u štiklama.
  
  
  "U redu", kaže on. "Okreni se i daj mi da vidim tvoja dokumenta."
  
  
  Izvukla je lažnom karticom, i on ju je pregledao pažljivo. Bez da kažeš bilo šta, on je uzeo karticu dati drugom matematike i pokazao im. Čovjek konačno klimnuo i visoki, tamni čovjek je došao nazad, predao kartu natrag, i pogledao u kanti.
  
  
  Dobro. On će te odvesti unutra."
  
  
  "Hvala ti," rekao sam ponizno.
  
  
  Drugi čovjek je ustao iz iza stolice i studirao me pažljivo kao emu hodao prema meni. On je bio počeo da se osećam da je sve Fort Knox bi bilo lakše, a manje teško. On je otvorio vrata i ušao je u apartman ispred njega.
  
  
  Konačno sam bio u tvrđavu. To je bio užasan osećaj, s obzirom na moju ranjivost ako su me našli. Šanse su, ako se to desi, nikada više neću hodati oko zgrade živ. I način na koji Stavros ubio špijun možda ne bi mi bila najprijatnija način za umrijeti.
  
  
  Ušli smo u specijalnu dnevnu sobu. To je bio samo luksuzne. Bogati tepihe prekriven dva sprata sa poda, i visoki strop je naslikao sa freskama prikazuju scene iz drevne Grčke. Na kraju sobe je stakleni zid sa pogledom na grad, otvara se na mali balkona kroz ulazna vrata. Ovdje je počela svoj posao. Okrenuo se i video skup namještaj, uglavnom antikvitet, svuda po sobi. Svoje drvene urne odmarao graciozno na sjajne stolove.
  
  
  Da joj redu, kroz pola-otvori vrata, ona je vidio još jednu sobu sa stolom i ormarića, što Stavros imao izgleda da je pretvorio u radnoj sobi. Sa moje lijeve strane je hodnik sa sobe, vjerojatno soba i životnih nastambi.
  
  
  "Ja ću početi s velike prozore ovdje," rekao sam.
  
  
  "Čekaj ovde" čovjek koji je imao otpratio me je naredio.
  
  
  Ramena pogrbljen. "Naravno."
  
  
  On je ušao u kancelariju i nestao je na trenutak. On se preselio u pravo da se bolji pogled iz unutrašnjosti sobe. Nekoliko ljudi u mraku odijela su se okolo, i da neko razgovara na telefon. To je komunikacija čvorište. Mora da je bilo pola tuceta ljudi u ovoj sobi. Dok sam čekala, dvoje ljudi su došli niz hodnik velike sobe gdje sam bio, pogledao me je, i također je ušao u kancelariju. Stavros imao mnogo ljudi ovde - možda desetak ili više, u bilo koje vreme. I postoji malo sumnje da je većina ljudi oko njih nosi oružje i znao kako da ih koriste.
  
  
  Par minuta kasnije, čovjek koji je pokazao mi je ponovo došao i tiho se vratio u hodniku. On je pratio kroz ured za drugog čoveka koji je nosio kosa mu je dug i izgledao je kao radikalne student koji je prerastao svoju odjeću i frizuru. Bio je obučen opušteno i nosio veliki pištolj otvoreno u rame futrolu preko fringed kožni prsluk.
  
  
  "Koliko dugo će to trajati?" "Šta je to?" pita on na engleskom.
  
  
  Njegov pretpostavljam da je to bio on, kao čovjek na Paracat, bio je Amerikanac. Stavros trebalo čvrsto jezgru politički aktivisti sa njim.
  
  
  Javila sam joj slomljen engleski. "Koliko dugo? Možda pola sata, možda sat vremena. Zavisi od toga kako prljave prozore su."
  
  
  "Madupas ne sjećaš se da te zovem." On me je gledao kroz velike plave-lensed naočale. Ego je lice bilo malo puck-označio, i njegove usne su bili vrlo tankim, skoro odsutan. Kroz dosje menadžer, ona je identificirala ego kao još jedan Stavros, on je poznat kao Čekić, vrlo fin momak, koji je vjerovao da je ubio dvije žene po naočit štapiće od dinamit da im ih pojaseve.
  
  
  "Ne, nije zvao?" To je odnijela oko džepu od komad papira i stahl ihk. "Oni su mi reći Gospodine Minourkos kuću."
  
  
  U tom trenutku, još jedan čovek je ušao u sobu i prestao pored Hummer. On je bio kratak, je mrak, i verovatno je grčki. Vidjela sam sliku Salaka Madupas u SJEKIRU dosjea, i čovjek je izgledala baš kao i on.
  
  
  "Ne sjećam se zove prozor, kompanija za čišćenje," rekao je Čekić na engleskom. "Kada je bio zadnji put kad si došao?"
  
  
  "Ne sjećam se da bez poruke," rekao sam nervozno. "Razumiješ da moraš imati podatke."
  
  
  Hammer, prišao mi je arogantno. "Ali bio si ovde ranije?"
  
  
  Njena oklevao. "Da, joj, radio je ovde pre."
  
  
  On je izvadio pištolj i uperen u lice. Mozak je ego je nezgodno blizu. "Reci mi šta kuhinji izgleda."
  
  
  Mlaz krvi je izbio pod moja lijeva ruka. Pokušala sam se sjetiti opis kuhinji da Minurkos mi je dao. "To je veliki, uz sudoperu i ormare! Šta je to uopšte?"
  
  
  "Ah, pustite ga da počnem," kaže lažne Madupa.
  
  
  Hammer ga ignorisao. "Koliko prozori su tamo u kuhinji?"
  
  
  Pitao sam se koliko brzo mogu da štikli ako pao sam na pod u ego je stopala. Ali onda joj se sjetio da kuhinji je unutrašnji sobi, u hodniku zgrade, i ne izvana da se žalim. "Ali nema prozora," rekao sam, bezazleno.
  
  
  Hammer je palac je stisnut na okidač. Postepeno bijele svoje zglobove je izblijedjelo, i on je spustio je pištolj na njegovoj strani. Čovjek u kratkom-rukave košulja dolazi iz kancelarije.
  
  
  "Ljudi su svuda po Akciji Sajt rekla da su poslali čovjeka," tip je rekao Čekić.
  
  
  Pokušao je da ne vidi laknulo. Podmitila sam djevojku u Ploču kancelariju da nazad moju priču, ako je to bilo neophodno, ali zabrinuo sam se da bi joj ustvari, ide na oba načina.
  
  
  Hammer je uspeo da izvuče pištolj njegov pištolj. Dobro. Čist proklete prozore, " on je naredio. "Ali napravi to brzo."
  
  
  "Da, gospodine", rekao sam. "Gospodine Minourkos ponekad želi da priča o našem starom jedrenje dana. Hoću vidjeti ego prije nego što odem?"
  
  
  Hammer je dao mi oštar pogled. "Nećeš vidjeti ego," rekao. "Nastaviti svoj rad."
  
  
  "Hvala vam", rekao sam.
  
  
  Pustili su me da idem niz hodnik, napuni kante sa vodom, i brzo je pregledao fizički raspored prostorija. Kad sam počeo raditi na veliko prozora, svi me ostavio na miru. Vidio sam zašto sam ovde i pokušavam da smislim uredan nacin da ometaju moje posjetiti kad grupa ljudi su došli iz kancelarije i počeo otvoreno o Stavros ' posao bez me primetila. Njen je bio na balkonu sa vrata otvorena.
  
  
  "Oboje kampovima su spremni," jedan čovjek rekao. "Mislim da bi trebali preporučujem Stavros da se ponašaš kao pre..."
  
  
  Drugi čovek je prestao ego i uperen u mene. Prvi čovjek se okrenuo i razgovarao opet u redu, dobro ton. Međutim, u ovom trenutku, još troje ljudi je ušao u sobu oko unutarnje hodnik, i imam veliki bonus od moje posjete. Iskreno, kao trkačkim automobilom, u prvom planu je Adrian Stavros. On je bio srednje visine, sa manje na tamnu kosu. Izgledao je kao slike vidjela od njega, prilično ružno, stern tipa koji je izgledao stariji od svojim tridesetim. Ali to još uvek izgledao je dinamicno. Imao je široka ramena i nosio sebe kao West Pointa. Nosio je duge rukave majicu i tamnu veži oko njegovog vrata. On je držao gomilu papira u ruci, a to je očigledno da je bila jako umorna.
  
  
  "U redu, hajde da ovo sastanak, oprah," rekao je da su ostali u veliku sobu. Primetio sam da Zanni nije bio tamo. Nije toliko važno u ovo organizacija. "Rivera, što je posljednji izvještaj sa Mykonosu?"
  
  
  Stojim tamo i gledam ovo male grupe, sjećam kako je pametan, oni su, oni su radili, skoro je osjetio poštovanje za Adrian Stavros.
  
  
  "...I komandant kaže da je zemlja je završio i vojnika..."
  
  
  Stavros odjednom pogledao gore i videla me za prvi put. Pogledao njegov podređeni, uzeo je par koraka u mom pravcu, onda je prestao mrtav, bes na njegovo lice.
  
  
  "Ko je ovo, dovraga krojača?" "Stani!" on voljeni moj.
  
  
  Odin oko Stavros ' ljudi mu je prišao warily. "Ja verujem da ga je neko rekao da su bili ovdje da čistim prozore."
  
  
  "Vjerujete!" Stavros vikao glasno. Pogledao me je i videla moju kantu na balkonu pored mene i gumene-oštrice alat u ruci. On je naredio. "Ti! Dodji ovde!"
  
  
  Ako Stavros bio dovoljno ljut da odluči da želi da me se otarasiš, niko ne bi sumnjao ego je prosudbu. Joj slučajno ušao u sobu. "Da?"
  
  
  On se okrenuo od mene bez odgovora. "Tko je pustio ego ovde?"
  
  
  Hammer, stojim sam u kutu kao pantera uhodio u centar sobe. "On je u redu. Nismo proverili ego."
  
  
  Stavros okrenuo se i gledao u svom bandit dugo trenutak kao crni tišina napunio prostoriju. Kada Stavros govorio, je to bila tiha. "Ja sam okružena idiotima?"
  
  
  Hammer ga pogledao sourly. Okrenuo se prema meni. "U redu je, prozor za čišćenje je gotov za danas."
  
  
  "Ali sam tek počeo! Gospodine Minourkos uvijek želi sve prozore na čišćenje. On kaže..."
  
  
  "Uzmi krojač, odlazi!" vikao Čekić.
  
  
  Njena, on ramena stresla. "Moj kantu..."
  
  
  "Zaboravi to."
  
  
  Stavros ' mimo mirno prošla, a on me gleda sve vreme. Kao ona vozili liftom dolje na ulici, njen um uzeo poruku od zvučne izolacije, komunikacije i brave to zaključao malim liftom vrata. Pitam se da li joj sumnje su bile uzbuduje Adriana Stavros. Moj posjet je definitivno vredelo. Ne samo da je dobro da vidim, na osobu nadao se da će ubiti, ali takođe je primetio fizički lokaciju tvrđava je ego. Lift je bio jedini način da uđemo unutra, i on je znao šta da očekujem kad smo ušli.
  
  
  Kada sam se vratio u hotel, Erica i Minorkos, cekali su me u moju sobu. Čim sam ušao u vrata i Erika vidio sam je u redu, ona je gurnuo novine na mene. Hrabar naslov pročitao.
  
  
  SLUŽBENI POJAVLJIVANJA U KOTSIKAS ZAVJERA.
  
  
  U Minurkos je kliknulo njegov jezik.
  
  
  "Određeni člana kabineta, malo poznata ličnost po imenu Aliki Vianola, kaze da ima dokaze da Kotsikas planira da proda svoju zabavu da su Komunisti i živote drugih hunte lideri su u opasnosti."
  
  
  Pogledala sam kroz prvi koloni od marka. "Ispostavilo se da je general je pretpostavka je točna," rekao sam. "Stavros baca lopate prljavštine na Kotsikas da zbuni situaciju, samo prije sastanka gdje on planira da se ubije ego i ego njegovih kolega."
  
  
  "I primetio kako on pokušava da ne spominjem da je moje ime," Minurk rekao teško.
  
  
  Erika mi je uzeo ruku. "Policija istražuje optužbe, ali kad su našli biti neosnovane, tri pukovnika će biti mrtva."
  
  
  "Ne ako general vrijedi i za nas," rekao sam. "Da li je pozvati?"
  
  
  "Ne još", rekao je Minurkos. "Jesi li u penthouse?"
  
  
  "Da, jesi", rekla sam. On im je rekao o razgovore on čuo je, i šta je video od Stavros.
  
  
  "Volio bih da i ti imaš pištolj," Erika rekao gorko.
  
  
  "Ako je imam, to ne bi stigla tamo," njen muž je porekao izvještava da su se pojavili u medijima. "Dali su mi dobro pretražiti. Ne, morat ćemo se vratiti. Voleo bih da smo imali Zach."
  
  
  Erika bi me pogledao. "Bio vrlo dobar u svom poslu."
  
  
  "Da", rekao sam. "Pa, ja mogu dobiti pomoć od svoje ljude ako mi treba. Mislim da ima SEKIRU agenti u zoni. Ja ću znam da je sigurno." On se okrenuo Minurkos. "Da li si uspeo da doprem do kampa zapovjednici?"
  
  
  "Uhvatio sam ih oboje," rekao. "Rekao sam ih tačno šta si rekla. Obojica su mi rekli da neće uzeti nijednu akciju dok su dobili obavijesti od mene licno. Ja i savjetovao ih ne kontakt apartman i ignorisati bilo suprotno naređenja od moji takozvani sekretarica."
  
  
  "Bila si vrlo dobro, G. Minourkos," rekao sam. "Sada, ako smo znam..."
  
  
  Bio sam prekinuo telefon.
  
  
  Erika odgovorio na to, i ko se predstavio. Zaspala je i dala telefon da Minurkos. On je podigao slušalicu i držao ga u uhu. Bilo je nekoliko riječi na ego strani. "Da, Knjiga. Da. Oh, da. Da, samo naprijed. To je jasno. Da. Ah, super." Kad je završio i spustila slušalicu, pogledao nas sa lukava osmijeh.
  
  
  "Važi?" Erica je pitao da je nestrpljiva.
  
  
  Knjiga se zove kolibu, i Zanni odbio da vidiš naš ego danas, naš ego sutra jer on je previše zauzet. On je predložio da se Knjiga zovi sledece nedelje. Tamo je bila svađa i usijane riječi razmijenili, ali Zanni ostao odlučan. Takođe je odbio. o pukovnika posjetu preko telefona ."
  
  
  "Pa, što je uradio da te nasmeje?" Pitao sam je.
  
  
  "Sjećaš li se Despo Adelphia?
  
  
  Čovjek koji je zamijenio Rasion na pukovnika odbora? Stavros ' vlastitog covjeka? "
  
  
  "Da," Erica je klimnula.
  
  
  "Knjiga. išla u matematici. On sumnja da je Adelphia ko bi ugovoriti sastanak, i bio je u pravu. Adelphia zna cijeli plan. Knjiga se svađali oko tri pukovnika i osvojio Adelphia je povjerenje. Adelphia je rekao da im vreme i mesto sastanka. Kotsikas, Plotarchu, i Glavani su se već dogovorili da se nađemo u Kotsikas ' doma. On je zemlja imanje sjeverno od grada, u prilično udaljeno podrucje. Adelphia će biti tamo."
  
  
  "Kada?" Pitao sam je.
  
  
  "Ne znam kad danas," i Minurkos odgovorio. "Za nekoliko sati."
  
  
  "Kako će ubiti pukovnika?"
  
  
  U Minurk pogrbljen gotovo. "Adelphia ne bi rekao da kada je saznala da je Knjiga nije znao. Izgleda da ćemo morati da sačekamo i da vidimo."
  
  
  "To može biti vrlo opasan," rekao sam. On je bacila pogled dole na sat na ruci. "Erika, pozovi taksi. Mi, t da Kotsikas. Gospodine Minourkos, ostani ovdje u hotelu i ostani izvan vidokruga. Da li neko prepoznaje ti, u nevolji smo."
  
  
  "Vrlo dobro, Gospodine Carter."
  
  
  Dok je Erika je zvao taksi, on je skinuo jaknu i okačen na oružje futrolu, onda nož na desnoj nadlaknici. U Minurkos je zurila, tiha i grim. Što je uzeo Oružje oko futroli i skliznuo munju nazad, ubačena metaka u čauru sa svjetlo pokret, i onda spusti pištolj opet.
  
  
  Erica je bila na telefonu. "Naš taksi će biti na ulici za pet minuta."
  
  
  "Onda idemo," rekao sam. "Mi imamo sastanak."
  
  
  Osmog poglavlja.
  
  
  "Mislim da ne razumijem," Pukovniče Anatol Kotsikas rekao nakon primanja nas u predvorju njegova velika kuća. "Adelphia rekao da će da bude privatan sastanak, Generale."
  
  
  Pokupili smo General Kriezota na putu, jer sam znao da Kotsikas bi odbio nas ako Erica i otišla sam na miru. Kotsikas, tanki čovjeće u pedesetim, stajao u kaki uniformu i pogledao me je sumnjivo.
  
  
  "Hoće li neko oko drugih biti ovdje, Pukovniče?" Krizotu pitao.
  
  
  "Očekuje se uskoro."
  
  
  Dobro. Daj nam malo vremena, " Krizotu rekao.
  
  
  Kotsikas pogledao nas u tišini, cekam odgovor. Iako njegov vojni čin je bio niži, nego što je general, u to vreme, on je najmoćniji osoba u Grčkoj. Kada udara od 1967 je preuzeo mjesto, ljudi koji je vodio ego namjerno držala gornji policajci iz hunte, jer generali su povezane sa privilegiju više klase.
  
  
  "U redu", on je konačno rekao. "Doći u ured, molim te."
  
  
  Trenutak kasnije, nas četvoro su stajali u krug u sred prilično mračno ured. Sluga otvorio zavese, i sobi osvijetlilo. Kotsikas ponudio nam piće, ali je odbio.
  
  
  "Pukovniče, ona bi, kao što ste dozvolili da se ovo dvoje ljudi da pretresemo vašu kuću prije sastanka i ostani ovdje dok sastanak," Krizotu rekao.
  
  
  "Zašto ne?" Kotsikas pitao. "Šta je smiješno zahtjev."
  
  
  "Slušaj me. Ovaj sastanak je zamka, " general je rekao. "Mi imamo puno da objasnim kasnije, kada budemo imali vremena, ali Nickor Minourkos nije osoba iza nedavne napada na tebe. Tamo je čovjek po imenu Adrian Stavros, koji se krije iza ime Nikkor i planove prokleti udar protiv hunte. Ti, Plotarchu, i Glavani bi trebao biti ubijen ovde u tvojoj kući, danas, a ne kad se ."
  
  
  Kotsikas ' lice uzeo teško, ravna linija. "Razmišljam," rekao.
  
  
  "Sumnjam da Adelphia trebala pobjeći nepovređen," general dodao. "Nikkor neće biti tu, naravno, jer on nema ništa s tim."
  
  
  Kotsikas buljio kroz prozor dugo vremena. Kada se vratio se da nas je pitao: "I ovaj muškarac i devojka?"
  
  
  "Ovdje su da pomognu," Krizotu je rekao da jednostavno.
  
  
  "Kako da znam da to nisi bio ti tri tko je došao da me ubiješ?" pitala Kotsikas mirno.
  
  
  Crisotu grimaced.
  
  
  "Pukovniče,"rekao sam lagano," ako došao sam ovdje da te ubije, bio bi mrtav."
  
  
  Ego je očima se zagledao u moj. Dobro. Možeš provjeriti kod kuće. Ali sam siguran da nije bilo nikoga unutra, koji bi izazvao loše u sve kuće u blizini mene ili moje prijatelje."
  
  
  "Je tamo u podrumu, Pukovniče?" Pitao sam je.
  
  
  "Da."
  
  
  "Mi cemo poceti odatle," Ericke joj rekao. "Ti i general može da priča za sada, Pukovniče. Koliko imamo vremena pre nego što ih stigne?"
  
  
  "Rekao bih barem petnaest minuta."
  
  
  "To bi trebalo biti dovoljno." Okrenuo se Erica.
  
  
  "Hajde da počnemo."
  
  
  Brzo smo pretražili veliki podrumu i našao ne bombe, ne eksploziv. Pregledali smo oko ostatak kuće, i konačno u kancelariji gde je sastanak je da zauzme mesto. Da smo dobro pretražili studija. Iako nema puno ime je našao, našli smo dva elektronske bube.
  
  
  "To je neverovatno," Pukovniče Kotsikas rekla kada je bila sama. "Ne znam kada je to mogao uraditi."
  
  
  "Ovi ljudi su profesionalci," rekao sam. "Sada moraš mi vjerovati."
  
  
  "Pa, to je vreme," Erika rekao. "Dolaze odvojeno?"
  
  
  "Od kad su u odboru štab jutros, oni mogu da dođu zajedno," Kotsikas rekao.
  
  
  "Čak i Adelphia je mogao biti sa ostalima, čak i ako su ga nisam volela, neizmerno. Nakon svega, ovo je, navodno, pokušaj pomirenje ."
  
  
  Pukovnik je izgleda bio u pravu. Deset minuta kasnije, veliki crnoj limuzini izvukao, i sve tri pukovnika bili u nen. Plotarchu i Glavani su stariji ljudi, Glavani bijele kose. Adelphia bila u srednjim četrdesetim godinama, debeli, debeli čovek čiji je oblik izgledao da ga tri broja manju. On je prebačen u svim pravcima i govorim glasno o odobrenje i dozvole, i bio veoma iznenađen kad je u predvorju stavio lisice na desnoj ruci.
  
  
  Ego ponašanje promenio kao munja. Osmeh je izblijedjelo, i tamne oči su ledeni teško. "Sto radis?" on pitao.
  
  
  Kotsikas i Kriezotou rekao ništa. Okrenuo Adelphia otprilike i vezan emu ruke iza leđa. Ego je teško lice brzo ispunjene besom. "Što to znači?" pitao glasno, tražiš od mene da Kotsikas i generale.
  
  
  "Gospodine Carter kaže da si došao u moju kuću danas da nas ubije," Kotsikas rekao je hladno.
  
  
  Druga dva pukovnika pogledali u šoku. "Da li je to istina, Anatol?" Glavani pitao Kotsikas.
  
  
  "Ovo je apsurdno!" Adelphia pitao. "Ko je taj čovjek?" Prije Kotsikas mogao odgovoriti, Adelphia zamenio sa formalni način na jedan koji prakse da navalu vruće grčka, da pljujem riječi kao otrov i redovno bacali glavom u mom pravcu. Nisam mogao uhvatiti puno.
  
  
  "Vidimo se, Pukovniče," Kotsikas konačno odgovorio.
  
  
  Uhvatio ju je otprilike za ruku. "Možeš provesti pored kratko vrijeme u kancelariji,"rekao sam," u slučaju da nam nedostaje li iznenađenja." Pogledao Kotsikas. "Svi oko tebe, osim Erika, ostani u sobi, preko puta dok sam joj čujem više."
  
  
  "Vrlo dobro" Kotsikas rekao.
  
  
  Za pukovnika i General Crisotu ušao u dnevnoj sobi preko puta istraživanje, dok je Erika i zalepila sam Adelphia je sveze usta i vezan ego za stolicu. To je uzeta iz ego je hip za revolver i zaglavljen je u njegovom pojasu. Erica i otišla sam nazad u predvorju, i Adelphia mrmljao uvrede u nas preko kasetu.
  
  
  "Čekamo sada?" Erika pitao.
  
  
  Joj, pogledao ne. Njena crvena kosa je lijepo urediti nazad i izgledala je vrlo pametan joj se u gaće. Ona je uzeo iz 25kalibar Belgijski pistolj iz njene tašne i provjerio municije.
  
  
  "Da, čekamo," rekao sam. Otišao je na otvorite prednja vrata ... i gledala napolje u dugom putu liniji sa visok Lombard popularne osobe. Jedini put kada trči kroz mjesto je skoro kilometar daleko. Savršeno mjesto da se ubije. Vadičep dolazi sa Stavros ' uvrnut smisao? On smatra ispitivanja Adelphia, ali tamo nije bilo mnogo vremena, i on se bojao od Stavros. Pokazao je na njegovo lice.
  
  
  Erica je prišao s leđa me i pritisnuo joj je telo protiv moje. "Nemamo puno vremena sami, Nick."
  
  
  "Znam", rekao sam.
  
  
  Joj slobodan strane, jedno bez pištolja, provjerio da li moje rame i ruku. "Kad se ovo završi, da ćemo se sakriti u Atini, jedemo, spavamo, i vodimo ljubav."
  
  
  "Ja ne misliš da su naši šefovi bi cijenim to," sam chuckled.
  
  
  "Oni mogu ići do đavola. Oni nam mogu dati par dana, " ona je rekla irritably.
  
  
  Okrenuo prema njoj. "Znam da je lep mali hotel gdje..."
  
  
  Joj, okrenuo dan, čujem zvuk motor. Na kraju prilazu, pre nego što je nestao iz pogled, crni sedan je bio približava. To je imao policijsku svjetlo na vrhu.
  
  
  "Policija!" rekao je Erika.
  
  
  "Da", složio sam se. "Misliš da Stavros podmitio stanici gospodaru?"
  
  
  "To će mi samo nekoliko ljudi," Erika predložio.
  
  
  "Posebno ako Stavros preuzima par svoje ljude sa njim," ja dodao. "Idemo."
  
  
  Mi smo požurili u sobu gdje hunte članova i general čekali.
  
  
  "Tamo je policijski auto izlazi vani," rekao joj je brzo. "To je kao Stavros gambit. Jeste li naoružani?"
  
  
  Svi su bili, osim za Krizotu. Dao sam emu Adelphia je revolver. "Sada, samo sjediti ovdje kao i nonšalantno, kao što možete da, kao da si verena u ozbiljan razgovor. Držite oružje spremno, sakriven u tvoje strane. Erika, idi u to skladište." Ona je ostavila brzo.
  
  
  "Ja ću biti iskreno iza ovih francuski vrata," on je nastavio. "Kada su se sve ući u sobi, da ćemo pokušati da uzme ovde. Ako neko oko tebe želi da odeš sad, možeš ići kroz zadnja vrata."
  
  
  Pogledao tih policajaca. Ostali su gde su.
  
  
  Dobro. Pokušat ćemo da izbjegne pucnjave. Vjeruj mi."
  
  
  Šetala sam kroz francuskim vratima kad sam čuo da se vrata otvaraju sa praskom. Sluga pokušao da je zaustavi policija, ali ego je otjerala. Čuo je da im zalupiš zaključana vrata studije gdje Adelphia je sputan i zgađen, a onda je čula sluga glas ponovo. To nema smisla da ima više od jednog čovjeka. Trenutak kasnije ih mogu jasno vidjeti što su uletjela u dnevnoj sobi. Bilo je šest Ihs - pet u uniformi, i jedan u civilu. Svi ljudi u uniformi, imao revolvere na svoje pojaseve.
  
  
  "Što to znači?" rekao pukovnik, stojeći, ali da krije pištolj iza njegovih leđa.
  
  
  U civilu čovječe istupio, muškarac u uniformi sa poručniče je pruge. U civilu čovjek je bio Stavros ' tjelohranitelj, koje je vidio u potkrovlju. Poručnik je verovatno bio policajac Stavros imao podmitio. To mora biti prava policija. To je trebalo da bude neko izmišljeno ali pouzdan priču za novinare.
  
  
  "Nismo te očekivali ovdje, Generale," poručnik rekao. Izgledao je po sobi, vjerovatno onaj u Adelphia. "Svi ste uhapšeni zbog izdaje. Imamo dokaze da si došao ovde da upoznam sa komunista agenta i pregovarati tajni sporazum sa međunarodnog bandita." Izgledao je jako nervozan.
  
  
  "Ovo je apsurdno," Kotsikas rekao.
  
  
  "Vi ste svi izdajnici," poručnik insistirao glasno. "I ti ćeš biti pogubljen kao takav." Gledao je kako poručnik je izvukao pištolj.
  
  
  U Stavros čovječe vidite, reče oštro. "I tamo će biti pogubljenje ovdje," rekao je to na engleskom. "Kad ti se opirao se hapšenju."
  
  
  "Nismo imali nikakve fizičke otpora prilikom hapšenja," Kotsikas rekao mladi matematiku student, koji su se pojavila u medijima.
  
  
  "Ne?" najamničkom pitao Stavros. "Pa, bar je to ono što policijski izveštaj kaže. Tako ljudi će čuti na radiju."
  
  
  Poručnik je uperio pištolj u Kotsikas. Imali su već pretpostaviti da, u trenutku svi policajci bi privlačenje njihove pištolje u poručniče je signal. U Stavros čovječe dostigao u njegovoj jakni i klimnuo da poručnika koji se pretvorio u svoje ljude. On stao brzo kroz širom vrata, u cilju Wilhelmina u poručniče grudi.
  
  
  "U redu, ostani ovde otvoreno."
  
  
  Poručnik je zurila u mene, iznenađenje ugravirano na njegovo lice. Stavros ' čovek nije posegnuo za pištoljem, a samo par uniformisani policajci su posegnuo za svoje futrole. Svi zamrznuo, a sve oči okrenuo se prema meni.
  
  
  "Baci pištolj," on joj je naredio porucnik. "A ti, pažljivo ukloni ovu ruku iz tvoje doublet."
  
  
  Nitko ne slijedi moja naređenja. Bili su da shvatim šta bi sa mnom. Da im lijevo, u kupatilu vrata su se otvorila i Erika izašao, uperio joj Belgijski revolver na Stavros ' čovječe.
  
  
  "Mislim da je bolje uradi kako kaže," rekla je hladno.
  
  
  Frustracije i bes su zgrade na lica razbojnik Stavros i policija poručniče kao da nisu ni gledali u Erika. Oči su joj gledao u ih je lice za dugo vremena, pokušavajući da pretpostavljam da ih je namjere. Onda je izbio pakao.
  
  
  Umjesto spušta pištolj, poručnik ukazao njegov ego u moje grudi i povukao okidač sa njegov ego prst. On je vidio da će grom-brzo, pokret i počeli da padaju na pod. Ego pištolj opalio kao pušku, i osjetio je vruće, oštar bol pucati kroz lijevu ruku. Onako bulje prošli mimo me i razbio staklo cijeli dan. Joj, pao na pod i okrenuo se u stolicu kao poručniče ponovo pucao, pokreni se oči lomljenje drvenom podu pored mene.
  
  
  On je vrištao. - "Ubij ih!" "Ubij ih sve!"
  
  
  Kao poručnik je uperio pištolj u mene, Stavros ' čovek je pratio ga je i izvadio svoj pištolj. To je bila sjajna crni automatsku pušku, i usmjerena je Erika ego u njenu glavu. Erika je pucao na njega, ali propustio kada je pao na jedan od plemena. Metak je pogodio jedan od policajaca u bedro. Čovjek je vrištala u boli kao da je pao na pod.
  
  
  Druga dva policajca smo nisko. Ranjenika i još jedan policajac sakrila u zaklon iza mali komad namještaja.
  
  
  Krizotou i dva pukovnika koji su stigli su još nepokretna, ali Kotsikas izvukao pištolj i pucao u poručnika. Čovjek je pao i udario u niskom stolicu, razbijao ga kao da je ispustio ego na podu.
  
  
  Otišao je u poziciju za paljbu. Stavros ' čovek je imao je upravo upucao Erika. Propustio je zato što je još bio je izgubio ravnotežu, izbjegavati hitac, i, jer je ona sama brzo čučećeg dole.
  
  
  Nekoliko oružje su pucali istovremeno. Kriezotu je ubio jedan od policajaca, i ona je upucao dva više. Erika tačno upucao Stavros ' plaćenik skrivena u puta dolara.
  
  
  Poručnik je priprema za drugi pokušaj da napadne Kotsikas, ali je vidio da je potez i brzo stao ispred svake pleme. "Ne bih Stahl to uraditi."
  
  
  Drugi policajci je odbio da se bori. Pada njihova oružja su digli ruke iznad glave. Poručnik pogledao ih, spustio svoj pištolj, i bacio ego na podu. Pogledao mirnih tijela, a onda na mene.
  
  
  "Ovo je nečuveno," rekao je hoarsely. "Da si ometao legitimni posao policije i ubio policajaca u izvršavanju dužnosti. Nećeš se izvući se s tim..."
  
  
  Joj pištolj udario ga na ego glave, kuca ego nogu. On je ležao na podu, dahtanje, drži mu glavu. "Treba da začepi," ja sam riknuo.
  
  
  Za Pukovnika i Kriezota lisicama dva policajca. Erika nagnuo teško uza zid. Pitao sam je. "Da li si u redu?"
  
  
  "Da, Nick."
  
  
  "Drago mi je da sam ti vjerovao, Gospodine Karter," Kotsikas rekao. "Mi duguješ jedno"
  
  
  "I pokušaja," Glavani dodao.
  
  
  "Ja ću se u kontaktu s policijom komesara, a ja ću razgovarati sa njim već duže vrijeme o onome što se dogodilo ovdje," Kotsikas rekao, izgleda strogo motri na ranjen poručniče.
  
  
  "Volio bih da ti, da imam dvadeset četiri sata prije nego što odete, Pukovniče," rekao sam. "Octopus meta je još uvijek živ. Gđice Nystrom i ja ću otići po Stavros."
  
  
  On malo je oklevao. "U redu, Gospodine Carter. Ja ću držati u tajnosti, dvadeset četiri sata. Ali onda je došlo je do nje napraviti svoj potez."
  
  
  "Pošteno," rekao sam. "Ako ne nađemo Stavros do sutra u ovo vreme, možeš to srediti sebe kako želiš."
  
  
  Kotsikas držao ruku. "Sretno."
  
  
  Ego je uzeo za ruku. "Trebat će nam!"
  
  
  Deveti poglavlje.
  
  
  Kada smo se vratili, našli smo Minurkos koračala hotelskoj sobi. Bilo je jasno da je on nam nije dao mnogo prilika da se vratis.
  
  
  "Su poručnici u redu?" Pitao, pogledaj olakšanje na njegovo lice.
  
  
  "Da", rekao sam.
  
  
  "I Knjiga?"
  
  
  "On je bezbedan, i zvuk," Erika rekao. "Bili smo veoma srećni. To bi mogao biti krvoprolića."
  
  
  "Hvala Bogu," rekao Minurkos.
  
  
  "Mi ne bih to mogao bez generale," rekao sam.
  
  
  "Drago mi je da Knjiga sebe pokazao dobro. Imam preživeli ubica uhapšen?"
  
  
  "ne. Kotikas je pitao da nam dvadeset četiri sata dok ne dođemo do Stavros."
  
  
  On je tihi za trenutak. "Nisam siguran da se slažem sa ovim tajnosti. Ali neću to napraviti još. Ja ću držati u tajnosti, dvadeset četiri sata, također, Gospodine Carter."
  
  
  "Cijenim to, Gospodine Minourkos. Sada imamo posao za obaviti. Trebali bi da idemo posle Stavros."
  
  
  "Izgleda loše da nastavi da ovo riješiti svoj problem," Minourkos rekao. "To je potrebna pomoć policija, Gospodine Carter. Znam da neki ljudi mogu da verujem."
  
  
  Pitao sam je. "Poput njih, koja je došla da Pukovniče Kotsikas s namjerom da izvrši masovno ubistvo? ""- Ne, ja bi trebao imati priliku da preuzme ego, Gospodine Minourkos. Ne mogu da verujem da je policija će biti u mogućnosti ili spreman da donesem Stavros pravdi. Moja vlada ne mogu ni ja. To je razlog zašto sam imao naredbe da je ubijem Stavros na licu mjesta. Te naredbe su isti kao oni Gđice Nystrom dobila od njene vlade."
  
  
  "Ali da ode u penthouse bi bilo samoubojstvo", rekao je.
  
  
  "Možda," rekao sam. "Ali, možda ne, s obzirom na to šta ja znam za ovo mjesto. I šta znaš."
  
  
  Pitao. "Kad bi da odeš?"
  
  
  On je bacila pogled dole na Erika. "Da li si u redu?"
  
  
  "Kako god ti kažeš, Nick."
  
  
  "Na primer, Stavros je sada pitam se zašto nije cuo od svog čoveka. Mislim da postoji mogućnost da Stavros će čekati u penthouse dok on je sigurno da nešto nije u redu. Pa, on bi trebao da bude tamo večeras."
  
  
  "Sami ste razgovarali naoružanih stražara," rekao Minurkos. "Ne možeš da ideš kroz ulaz u hodniku."
  
  
  "To je moguće. Ali Erica i ja ćemo imati treća osoba za pomoć. Bio sam u kontakt sa mojim nadređenima prije nego što smo otišli u Kotsikas kuću. Još jedan agent je u teretani u Atini na drugom zadatka i on će nam pomoći."
  
  
  "Postoje samo tri od vas?" U Minurkos pitao. "Šanse su možda dva ili tri prema jedan protiv tebe, čak i ako te pogode na licu mjesta."
  
  
  "Gospodine Carter voli dugo šanse," Erica je rekao, da se smešim.
  
  
  Smijala se na reumatizam. "Također, imam plan koji ukljucuje četiri."
  
  
  "Četiri?" U Minurkos pitao, zbunjen. "Ako si računaju na mene, vaše povjerenje je pogrešno. Ja čak i ne znam kako da koristi pištolj."
  
  
  "Ne ti," rekao sam. "Ovdje u avionu, spomenuo si nešto da je se sjećam. Rekao si da je tvoj ubio sekretarica, Salaka Madupas, imam brata koji je izgledao jako kao što je on."
  
  
  "Da", rekao je Minurkos. "Jadni tip, on cak ne znam da ego brat je mrtav. On i Salaka ne viđaju suviše često, ali bilo je puno ljubavi između njih."
  
  
  Pitao sam je. "Koliko izgleda kao da je Haringa?"
  
  
  "Mnogo ljudi. Postoji samo godinu dana je razlika između njih. Neki kažu da izgleda kao blizanci, osim da Salaka je o inča viši i malo teže od svog brata."
  
  
  "Možemo srediti ovo," rekao je, više za sebe, nego da je Erica i Minorkos. "Da li je ovaj tip živjeti u Atini?"
  
  
  Minurk pogledao me questioningly. "Iskreno izvan grada u malom selu."
  
  
  "Nazovi ih i reci mu za Haringe," rekao sam. "Onda ga pitaj da li hoće da pomogneš osvetiti smrt svoga brata."
  
  
  Erika bi me pogledao. "Nick, misliš ..."
  
  
  "Ako Stavros mogu izmisliti varalica, onda može mi", rekao sam. "Janis Zanni nije jedini koji može da razgovaramo o mrtvom osoba."
  
  
  "Treći Salaka Madupas?" Erika pitao.
  
  
  "Zapravo. Možda je on jedini koji nas mogu prebaciti u potkrovlju." On se okrenuo Minurkos. "Hoces li pozvati ih?"
  
  
  Minurk oklevao samo na kratko, " naravno. I ja ću ga donijeti ego ovdje."
  
  
  Dva sata kasnije, samo u sumrak, Sergiu Madupas stigao u njegovoj hotelskoj sobi. Izgledao je kao pokoran, stidljiva osoba, ali ispod površine je grim odlučnost da pomogneš osvetiti matematike majore odgovoran za smrt svoga brata. Dala sam Ih par u visokim petama balet papuče i mekan linija i dao ga brzo diraj se. Kad je bilo gotovo, izgledao je baš kao varalica je vidio njom u penthouseu. Nakon svega, to je bio prevarant Sergiu je predstavljajući se kao u naš plan, na del sebe, ne ego brat.
  
  
  Njen hotel želi da ljudi u penthouse prihvatiti Sergiu za Zanni, lažni Madup.
  
  
  Kad joj je završio s tim, da joj se vratili i uzeli smo dobar izgled. "Šta ti misliš?" U Minurkos pitao.
  
  
  "Izgleda veoma mnogo kao Salaka - i stoga također kao Zanni," Minourkos rekao.
  
  
  Naše varalice, nasmijao uncertainly na mene. "Da si napravio dobar posao, Gospodine Karter," rekao. Ego je glasu je vrlo slična Zanni je, i ego je engleski o istog je kvaliteta.
  
  
  "Mislim da možemo to srediti," Erika rekao.
  
  
  * * *
  
  
  Sat vremena kasnije, doputovali smo u Apollo zgradu. To je bio ručak u Atini, i ulice su bile skoro napustio. Zgradu bio je mrak, osim za hodnik i dalekoj treptajuča svjetla od potkrovlja. Sedeli smo u iznajmio crni sedan za oko deset minuta, i onda je jedan visoki čovjek je došao po uglu kuće. Ušao pravo u auto i seo pored mene na prednjem sedištu. Erica i Sergiu sedeli u leđa. Minourkos ostao u hotelu.
  
  
  "Zdravo, Karter," visoki čovjek rekao. Pogledao je u ostala dva i držao Eric je pogled.
  
  
  "Da li se nešto događa?"
  
  
  "Ništa nije kao to. Niko nije bio uz lasica kada je stigao." To je bio Bil je Spenser, moj kolega u SJEKIRU. On je novi u agenciju, i imao sreli smo se samo na kratko prije nje. Međutim, Hawk uvjerio me na telefonu tokom naše kratak razgovor ranije da Spencer je dobra osoba. Prema moje upute, on je gledao poseban liftu u penthouse kroz staklo fasada zgradi već skoro tri sata.
  
  
  Ego je upoznao da Erica i Sergio. "Idemo kroz vrata za poslugu u predvorje," rekao sam, " sa ovim ključem. Sergiu ide prvi, i da se ponašamo se kao da se ovo mesto pripada nama. Ako idemo na vrh, nastavićemo kako ističe ranije. pitanja?"
  
  
  Tamo je bio pažljiv tišinu u mraku auto. "U redu", rekao sam. "Hajde da završimo sa ovim."
  
  
  Nas četvoro izašao sam po crni sedan, i hodao zajedno ispred zgrade. Lijevo od glavni ulaz je bio zaključan staklena vrata. Sergiu dao ključ Minurkos dao Emu u nerđajućeg čelika bravu i pretvorio. U holu, lift stražar se okrenuo nas u neverici.
  
  
  Sergiu ušao u prvi, i pratili smo. Joj, pitao se da li bi nam zaista uzeo Stavros iznenaditi. On bi trebao biti hodam po potkrovlju čekaju da čuju što se dogodilo u Pukovniče Kotsikas kuću. Nadao sam se da nije poslala odred od svojih ljudi tamo da istražuje. Tu je i mogućnost da je pokušao da pozove Parakata u zadnji dan ili dva, i otkrili da on nije mogao doći do Hema i mi tamo. Necu biti u stanju da kontakt bilo džungle plantažama rekao Stavros da nešto nije u redu.
  
  
  Približili smo se čuvar u liftu. Pogledao Sergiu čudno.
  
  
  "Gdje si bio?"
  
  
  "Ovo su novinari predstavnici," rekao je Sergiu, igraš svoju novu ulogu. "Čuli su se oko strašnog masakr hunte pukovnika koji su se desili prije samo nekoliko sati. Policija ih je obavijestio tragedije. Žele kratak razgovor da se G. Minourkos mišljenje na ovo užasno događaj, a ja ću razgovarati sa ovde gore."
  
  
  Hugo je štiklama osjetio je na desnu ruku, i pitala sam se ako bih morala da ga koristiti. Ako čuvar je bio na dužnosti, malo, on bi znao da Zanni ne idi oko zgrade.
  
  
  "U redu", kaže on. "Ja cu liftom sa vama."
  
  
  Lift je u potkrovlju. On je zvonio, i on polako počelo da se spuste. Izgledalo je kao večnost pre nego što je stigao na prvom spratu, ali vrata konačno koja su se otvorila. Isto lift operater koji je vodio me gore i dole je bio na dužnosti. Popeli smo se na brodu dok lift operater gledao Sergio. Dan zatvorena iza nas, ali operater nije pritisni dugme da nas pokupi.
  
  
  "Nisam znao da si se oko zgrade," rekao Sergiu, gleda nas warily.
  
  
  "Pa, sada znaš," Sergiu odgovorio irritably. "Ostavio sam da upoznam ove novinare. Nas odvesti gore." Ja ću joj dati intervju."
  
  
  Čovjek je pregledao Sergiu lice pažljivo. "Ja ću je nazvati prvo gore", rekao je.
  
  
  "Nije neophodno!" rekao je Sergiu.
  
  
  Ali, otišao je na comm konzolu na strani auto. Klimnuo sam da je Spenser, i on je otišao tamo da ga poližeš. Izvadio je Smith & Wesson 38, a drugi čovjek primetio pokret. Okrenuo je vidio pištolj na njegov hram. Udisao je i skliznuo na pod.
  
  
  Erica je otišla na kontrolnoj ploci. "Uzmi ga na sebi," rekao sam.
  
  
  Na putu do kuće, preselili smo se na hramlje figura lift operater na uglu liftu, gdje ego ne bi odmah biti vidljiv kad nas četvoro izašao. Trenutak kasnije, vrata su se otvorila u penthouse hodniku.
  
  
  Kao što sam i sumnjao, bilo je još dvoje ljudi na dužnosti. Jedan od njih je bio plav razbojnik da bi se sreli ranije. Bili su akcionih filmova, i on nije hteo da se igram sa njima. Plavokosog ustao iz iza stolice na ulazu u penthaus, a drugi je ostao sjedite.
  
  
  Obe su izgledale u Sergio kao da su vidjeli duha.
  
  
  "Šta do đavola..." plavi čovjek pitao. "Što se događa ovdje?"
  
  
  Sergiu uhvatili plavuša pažnju, i Spencer prišao crnokosi covek je na stolu. Čovjek polako prišao Spenser.
  
  
  "Ja sam dao dozvolu da intervju ovi ljudi," Sergiu rekao.
  
  
  "Kako si izašao iz potkrovlja?" Plavi čovjek pitao.
  
  
  Prišao sam da ga dok Sergiu odgovorio. Spenser je stajao pored mrak čovječe. Erica je pokrio nas obojicu s malim Belgijski revolver sakriven u torbici.
  
  
  "Zar se ne sećaš kad sam otišla?" Sergiu pitao indignantly. "To je bilo prije sat vremena. Rekao sam ti da..."
  
  
  Ne daljnja objašnjenja je potrebno. Hugo skliznula soundlessly u moju ruku. Plavuša zgrabio je sa svojom lijevom rukom i izvukao prema njemu kao da je izgubio ravnotezu. On je brzo nacrtao preko ego je grkljan nožem-mahanje rukom. Krv prosuta na Sergio je košulja i jakna.
  
  
  Mrak čovječe uzeo pištolj, ali Spencer je bio spreman za to. Izvadio je ružna garota iz džepa i brzo ga stavio na bandit je glavu, a onda je izvukao teško na prešao žice sa dva drvena se bavi. Čovjek je ruku nikad nisam dostigao pištolj. Ego je oči proširio i njegova usta pao otvoren kao žicu rez kroz meso i arterijama do kosti. Još krvi prosuta na debele tepih pod nogama kao napadač skočio i uvrnuto trenutno u Spencer je stisak, tresti noge u zraku. Onda se pridružio njegovog druga na podu.
  
  
  Erica je popustio stisak na obaracu joj je revolver. Sergiu pogledao leševa sa blijedo lice dok Hugo obrisao oštrica na plavu jaknu. Spenser klimnuo na mene, odustati omču koji je potonuo duboko u čovjeku vrat , i krenuo za penthouse sprat. Hugo je držao u ruci, i Spencer izvukao poseban pištolj je spomenuo da me ranije. Ego je predviđeno za kompaniju, Specijalne Efekte i Uređivanja-vazdušni pištolj koji puca pikado. Pikado bili puni otrov, brzo-ponašaš otrov koji sam pozajmila od Indijanci iz Kolumbije.
  
  
  Sergiu opametio. On je otišao do vrata, ubaci drugu ključ Minurkos dao Im, i iskoristio ih da otključa teško vrata. Pogledao me je, i klimnuo sam. On tiho gurnuo je vrata otvorena i odstupio pošto nije mogao ući u apartman. On nije bio spreman da pomogne u ovom trenutku napada.
  
  
  Nas troje brzo ušao na vrata, fanning napolje, Erika drži pištolj pred njom, spremna za paljbu, ali ona je samo poštedi pištolj. Ona ne treba da se upozori Stavros je ljudi bilo više od bilo neophodno prije nego što smo našli Stavros sebe.
  
  
  Bilo bi savršeno ako Stavros bio u velikom dnevnu sobu na ulazu. To bi uzeli protok sve je ovo veoma brzo. Umesto toga, pronašli smo snažno Hummer sjedi na dugo baha nogu sa svojim leđima da nas čašu brendi u ruci. Vidio sam je, u futrolu trake iz gdje sam ja stajao. On je bio još uvek naoružan , ovo opasan čovjek.
  
  
  Nije bilo znakova života u unutrašnjem hodnik koji vodi do spavaće sobe, ali glasove mogla čuti od dobro osvetljen ured. Upravo sam u glavu za Terenac kad se dvoje ljudi je prešao preko ured i u dnevnu sobu. Oko njih, Odina je bila krupna revolveraša sa automatsku pušku u rame u futrolu, a drugi je još jedna kopija Madupa, Janis Zanni.
  
  
  Zaustavili su se kad su nas vidjeli, i obe su izgledale u Sergio sa vedrije oči. Dvojica prevaranata zastao na trenutak, gledamo jedno u drugo, i Čekić pretvorio ih i vidio izraz na njihovim licima. Trenutak kasnije pucaš, razbijač i Zanni posegnuo za njihove pištolje.
  
  
  Spencer je usmjeren strelica i otkaz. Tamo je bio dosadan pop u sobi, i trenutak kasnije, crna metal strelica je izletela oko čovjeku vrat pored adamovu jabučicu. Ego je vilica je počeo da radi soundlessly kao Zanni zurila u užas u crni predmet. Hammer je počeo da se pretvoriti u jednog catlike prijedlog i izvuci pištolj.
  
  
  Njegove oči fokusirane na mene prvi, i vidio sam opasnost na ih kao njegova ruka je našao pištolj u futrole. Pao je na jednom od svakog plemena i istovremeno zamahnuo ruku, izvođenje petlja sa ispod, osloboditi štiklama. To je prerezan zrak kao tiho pošto su zmaj, i svojih hammer udario u prsa pored ego i srce. Oštrica potonuli u ego i tijelo sa glasnim thud, i došao na dršci.
  
  
  Hammer je ružna oči, prvo mi otkrili jer nen nije nosio plavo sunčane naočale, zurila u mene na trenutak, ne mogu vjerovati da sam uspeo da ubiješ ego tako brzo. Izgledao je dolje u štiklama, gdje ego je košulja curi crveno. On je uzeo nož kao da ga izvuces, onda je podigao pištolj u ruci prema meni. Ali on je vec bio mrtav. Pao je licem prema dolje na kauču, njegova duga kosa krije čovjek je ego zbunjenost.
  
  
  Drugi napadač je samo prestala da se trza na podu. Zanni okrenuo da se vrati u kancelariju, ali još strelice od Poe je zrak pištolj prestao ego, da ga udara u leđa.
  
  
  Očajnički je pokušao da ga dohvatiš, nije mogla dosegnuti, i onda se srušio naglavce u kancelariji vrata, trese tu za momenat, i onda je otišao hramlje.
  
  
  Otišao sam do vrata i videla da nitko drugi nije bio u uredu. Vratio se sa ostalima. Ja klimnuo prema hodnik koji vodi do spavaće sobe, i Spencer me pobedio. Erika me je pratio.
  
  
  Ispitivali smo ostatak mjesta. Još jedna dnevna soba, soba i kuhinja. Našli smo naoružani kriminalac jeo sendvič u kuhinji. Tako je Spencer našao ego prvi. Joj, ušao baš kao što je ponovo pucao u zrak pištolj. On je bio pohlepan na ubijanje, skoro nestrpljivi kao Zach. Čovek je pogođen u rame kad je izvukao dugo Welby revolver.32. Iz nekog razloga, odbojnost nije utjecati na njega tako brzo, i emu uspjeli pucati. Pištolj je urlao iz sobe i udario Spenser ravno u rebra, kuca njegov ego nazad da se žalim. Ona je zgrabila za stolicu i udario u lice sa njim kad je bio cilj revolver u mene. Stolica je udario u njega i udario u lice. Pištolj je otišao u plafon, i čovjeka na podu na leđima, gubi oružje. Spenser želi na zid kao da je usmjeren zrak pištolj opet.
  
  
  Joj da vičem na njega. "Čekaj, uzmi krojača!"
  
  
  "Zašto?" "Jebač se mene!"pitao hoarsely.
  
  
  On je usmjeren opet. Joj ego ga lupio u facu i da je udario glavom u zid. Onda pištolj opalili, pa on je izgubio svoj ego. To clattered preko pločice na kuhinjskom podu, i pogledao me u šoku.
  
  
  "Rekao sam čekaj," ja sam riknuo.
  
  
  Pogledi su nam se sreli na trenutak, onda je on pogledao dole, držeći na ranu pod rebra. To je kao običan rana na mesu, ali je nije smetalo mi se mnogo sada. On je prišao i kleknuo pred revolveraš. Ego je oči su otvorene, i njegovo je tijelo još uvijek bori sa otrov. On je bio jedan od rijetkih pojedinaca, koji je imao prirodni imunitet na određene otrova, koji, dok ne završi, izazvao otrov ubiti ego polako, radije nego na licu mjesta. Drago mi je da je to bio slučaj. Možda mogu da dobijem neke odgovore.
  
  
  Erica je došao u kuhinju, u tom trenutku, ali joj pištolj nije otpušten, još uvek. "Ego nije ovdje," ona je rekla.
  
  
  Zgrabio sam ga za majicu, i uzdrmao ga. "Gdje je Stavros?" Zahtijevao sam.
  
  
  Čovek me je pogledao. "Šta je vaš posao?" bio još jedan oko Stavros ' Američki fanatici, ali ego je kosa nije tako dugo kao Čekić je.
  
  
  To je Oružje koje je izvukao iz futrole, i pritisnuo joj ego protiv napadač je ostalo jagodičnu kost. "Ako mi kažeš gde je, sam ću se pobrinuti da ti napisati kod doktora u vrijeme da te spasim." To je bila laž, naravno. "Ako odbijete, ja ću povući obarač. Da razgovaramo."
  
  
  On me je pogledao u oči i cenio ono što je video. "Krojač, u redu", kaže on hoarsely. Odbojnost je već radi na njemu. "Ako stvarno si me spasio."
  
  
  On je klimnula sa njom.
  
  
  "On je otišao u Mykonosu."
  
  
  On razmijenili pogledi sa Ericom. Ostrvo Mykonosu je jedna od dvije lokacije gdje Stavros izgradio svoj elite pobunjenika korpus. "Sad mi reci," rekao sam, da pritiska Lugera da Ego je lice. "Da li je dobio obavijest o pukovnika?"
  
  
  Bandit chuckled, onda je njegovo lice iskrivljena sa odjednom bol. "Zanni zvao Kotsikas kući. Jedan od policajaca je odgovorio. On je rekao da poručniče, i ovi ljudi su bili u redu, i to poručnici su mrtvi."
  
  
  "Šta, dođavola?" Spenser pitao.
  
  
  Spenser je iznenađen odgovor, ali nije. Pukovniče Kotsikas mislio brzo kad je zvonilo, i dao ga je jedan od policajaca. Kotsikas im kaže da ako ne poslati lažnu poruku penthaus, Stavros će otići tamo sa njegovim ljudima. Kotsikas nije imao vremena da se koordinirati s nama, pa je otišao i napravio ono što je izgledalo najbolje. To ima smisla, ali pukovnik nije mogao da zna da je reume će prisiljeni na policajac bi dozvoliti Stavros da napustim apartman prije nego što smo stigli.
  
  
  "Zašto bi Stavros idem da Mykonosu?" umirući revolveraš je pitao tartly. "Ispitati trupe?"
  
  
  Još uživali bol ga je snašlo. "Dajte mi doktora," on je disao.
  
  
  "Razgovarat ćemo prvi."
  
  
  Šapnuo riječi. "On je pozvao oboje logore zajedno. On želi trupe doveo do Atine. Zapovjednik u Mykonosu je rekao nešto o tome da se ne seli njegove trupe dok nije dobila obaveštenje iz Minurkos. Stavros bio veoma ijut na njega. Odleteo tamo lično komandu."
  
  
  Njen odrasla. Čovjek stiffened i shuddered. Ego je lice je već plavo.
  
  
  "Hajde da idemo odavde," ja sam naredio. Okrenuo se Spenser. "Ostanite ovde".
  
  
  Prezira nema smisla u ego glas. "Ja sam povređen, Carter."
  
  
  Joj je pregledao to. To je bio samo ranu to nije ništa bitno u to. Kaže "biti će te u redu", rekao sam. "Staviti zavoj na ovo i nazovi Hawke odavde. Reci emu o najnovijem razvoju situacije. Ja ću Minurkos zvati doktora da se pobrinuti za tvoje rane. Ima li pitanja?"
  
  
  "Da", kaže on. "Zašto ne želiš da budem sa tobom u Mykonosu?"
  
  
  "Ti treba da se malo bolje, Spenser.
  
  
  Stavros je previše važno za mene. "
  
  
  "Reci Hawk to?" "Šta je to?" pita on sourly. "On je preporučio me za privremeni posao na ovaj zadatak."
  
  
  "Reci im sve što želiš." Okrenuo prema njoj, holstering mu lugerom . "Hajde, Erika."
  
  
  "Šta očekuješ od mene, samo cekaj dok ne dobiješ obavještenje od tebe? Spenser pitao.
  
  
  Joj, zaustavio se i mislio o tome na trenutak: "Sutra na dorucak, možeš otići. To će biti prekasno za novine da prica ovu pricu. Imam Minurkos zvati policiju i reći im sve. Zovite Pukovnika Kotsikas i pitaj ga za podršku Minurkos ego. Do tada, ja ću biti u Mykonosu i naći Stavros, ako postoji jedna. To će biti prerano za njega da dobiti ima li vijesti o onome što se dogodilo ovdje i u Kotsikas kuću."
  
  
  "Šta je sa Sergiu?" Erika pitao.
  
  
  "Dovodimo ego kući," rekao sam. "Dobro je uradio posao i sad može da se vrati u svoju porodicu."
  
  
  "Karter," Spenser rekao.
  
  
  "Da?"
  
  
  "Bit ću bolja sljedeći put."
  
  
  Joj, pogledao ga je. "U redu", rekao sam. "Hajde, Erika. Moramo da uhvatimo lešinar."
  
  
  Deseti poglavlje.
  
  
  Mykonosu harbor ležao kao masovni talenata safir je u jutro sunce. To je skoro potpuno zatvorena luku sa malim ribarski brodovi i skuterima unutra i dva velika krstarica usidren u more zid. Brodovi nisu ući Mykonosu. Putnici morao da udje dole nestabilan merdevine sa njihovom prtljagom u svoje ruke na brod, koji je ovde na obalu u malim skupinama.
  
  
  Erica i ja ne preživim ovo kratko avanturu. Stigli smo na aerodrom na drugu stranu ostrva prije sat vremena i autobusom niz pambi put do sela. Sada sedela sam u pravo žute stolicu na plaži kafiću ispod platna tendu, gledajući pola tuceta mustachioed grčki mornari vodič tek naslikao ribarski brod u vodu samo petnaest jardi. Nasip se okrenuo od mene u oba smjera , red bijeloj kuće sa kafića, prodavnice i mali hotela. Uzeo sam gutljaj Nescafe, grčka je sibolika počast Američku kafu, i gledao kako mimo bio vođen starca u slamku šešir prodaje grožđe i cveće. U atmosferu, to je teško da zapamti da sam bila ovde da ubijem jednog čoveka.
  
  
  Erika nije bio sa mnom. Ona je nestala u labirint snijega-bijeli zastave, nedaleko od obale, naći starica je znala da se od nje da ostane u Mykonosu par godina. Ako ti treba bilo kakvu informaciju o Mykonosu, pretvorio si da crnokosi stara dama u crnom mahrame koji je iznajmio iz sobe u njihovim domovima za posjetitelje. Znali su za sve. Erika otišao da saznamo o vojnoj bazi na ostrvu, i saznati gdje je taj kamp komandant možda živjeti, jer cemo verovatno naći Stavros tamo.
  
  
  Samo sam završavao Nescafe kad je Erica, ljuljanje na kamen put pred kafiću, bila obučena u žuto pantalone, njenom dugom crvenom kosom vezano sa žutu vrpcu. Još uvijek mi je bilo teško da razumem zašto lepa devojka kao što je Erica bi da bude uvučena u moj svijet. Hej, trebaš da se udaš za bogat čovek sa vilom i duge bijele jahtu van iz Tel Aviva. Sve ovo mogla je imao na svoj izgled. Možda ona to nije znala. Ili možda jahte samo nisi njen tip.
  
  
  "Izgledaš kao turist, Nick," smijala se, sjedi pored mene. "Osim sako i kravatu."
  
  
  "Daj mi još jedan sat," rekao sam. "Šta si saznala?"
  
  
  Ona je naredio šalicu čaja od konobara i on je otišao. "Dobro je što sam otišao sam. Maria ne želim da pričam prvo. Ovo otoci su daleko od stranaca, a svako ko ne živi ovdje je neznanac."
  
  
  "Šta je trebalo da kažem?"
  
  
  Erica je počeo govoriti, ali, hej, morala sam čekati do konobar otišao hej, čaj. Kada je nestao, ona je sipao šećera u kup od otvorenog bowl. "Ima logora u blizini Ornos Plaži, i samo par otoci su bili unutra. Komandant živi u iznajmljenoj vilu blizu kampa. Ego je ime je Galatis. Odin pokupili dva lokalna taksisti i vozio dva Amerikanaca u Renia Hotel. na izlazu iz sela; kasnije, ista osoba uzeo ovde da vila Galatis."
  
  
  "Odlično inteligenciju posao, Gđice Nystrom," rekao sam. "Hajde, idemo da Renya."
  
  
  "Samo sam seo," ona se žalila. "Još uvijek imamo pola šalice čaja."
  
  
  "Ja ću dobiti još jednu šolju kasnije." On ju je ubacio par drahmi na stolu.
  
  
  "Ok," ona je rekla, brzo uzeti još jedan gutljaj čaju, onda se rose da me pratiš.
  
  
  Išli smo zajedno u mimo kafu šetališta i mala grupa da otvorena kvadratnih gdje autobusa će do predgrađa prestao. Pošti i policijsku stanicu vrata suočen trgu, a ovde je sedela je mrlja bronzana statua drevnog heroj. Prošli smo ovo trgu, skrenuo s nasipa u malu susjedstvu, i uskoro stigao u Renia. To je više nivoa hotel je izgrađen na brdu sa skoro tropske vrt ispred njega.
  
  
  Tanak mladiću na recepciji je vrlo srdacni. "Da, dva Amerikanca stigao je juče. To su tvoji prijatelji?"
  
  
  Šta je ovde je ime? Pitao sam.
  
  
  "Pusti me da vidim." On je potegao magazina ispod pulta i otvorio. "Ahh. Gospodine Brown i Gospodina Smitha."
  
  
  "da. Oni će biti naši prijatelji, " rekao sam. "Šta sobi su u? Želimo da iznenadi ih."
  
  
  "Oni su u 312. Ali oni su već bili nestali. Rekli su da će se vratiti u hotelu za rucak prije podneva."
  
  
  Proverili smo i sobu u svakom slučaju. On je pokucao na vrata i onda je ušao sa specijalne efekte koje pruža momci oko specijalni efekti odjel. Zatvorili smo vrata iza nas i osvrnuo se okolo Oboje velike krevete su još i nestati, i polu praznu bocu viskija sjedio je na natkasni. Stavros nije neka pijanica, pa sam mislio da je to ego plaćenik doveo je sa njim koji je pio je alkohol.
  
  
  Osim viski i nekoliko opušci su nije ostavio ništa drugo. Stavros verovatno nisam ponio prtljag. To je nešto što je morao da uradi, i da to neće trajati dugo. Da ih morao da saznam nešto o telefonski poziv od čovjeka koji tvrdi da je Minurkos, i testiraju odanost Galatis, kamp zapovjedniče. Galatis 'bi mi život bio u opasnosti da je imao je poslusao Minurkos naredbe da ne miči se dok se dalje izvještaji su dobili od njega. Od Stavros je stigao je juče, Galatis možda već biti mrtvi.
  
  
  "Bolje je ići u vilu," rekao sam.
  
  
  "Ja sam sa tobom, Nick."
  
  
  Posle pola sata čekanja, konačno smo našli taksista pio ouzo u svoju kafu. On nije imao nikakvu namjeru da nas vozi u vilu dok se ona nije pojavila ih puno drahmi, gdje je on pogrbljen ovamo i doveo nas je do taksija. To je izlupani 1957 Chevrolet, sa većinom cvijeće je nestalo i pamuka viri iz da skinem fleku sa odece. Taksista je uzela stari motor sa njim, što je napravio glasno podrigivati dok smo se vozili.
  
  
  Vozio je preuzeo mjesto u loše popločile put zajedno na ostrvu rocky obale, gdje čista litice ostavio u Egejsko More. Kad smo bili skoro na Ornos Plaži, vozač okrenuo na rupa zemljani put u pravcu kamp i vile. Kao da smo prošli srednjoj bodljikave žice ogradu, imamo samo bacio pogled na kamp, zelene zgrade vreba u daljini. Okrenuli smo daleko od ograde i na dug put da je odveo direktno u vilu. Kad smo stigli u kući sa pločice na krov, ona je pitala do taksija da čekam, i izgledalo je da je veoma voljan da uradi tako.
  
  
  Bili smo spremni na sve kad je njen otac je pokucao na ukrašenu drvena vrata. Erica je opet imao Belgijski revolver sakriven u njezinu torbu, i ovaj put nadala se da će koristiti. Ona mirno je sedeo pored mene za dan i čekala. Oružje je stavio ga u stranu džepu od jakne, i moja ruka je bila sa njim. Sluga, za stare grčke, otvorili vrata.
  
  
  "Cali je ažurirano," on je pozdravio nas. Nastavio je na grčkom. "Da li želite da vidite komandant?"
  
  
  "Oprostite mi", rekao sam, nježno gura ego na stranu. Erica i ja sam se preselio u veliki dnevnoj sobi s jedan stakleni zid suočava s drveta mjestu obronku.
  
  
  "Molim te." Stari uzvratilo na engleskom.
  
  
  Preselili smo se oprezno iz sobe u sobu, i konačno upoznao u velikoj sobi. Nitko nije bio tamo.
  
  
  "Gdje je komandant?" Erika pitao stari.
  
  
  On tresao glavom nasilno sa jedne na drugu stranu. "Ne u vilu. U posjeti".
  
  
  Pitao sam je. "Gdje je?"
  
  
  "Otišla sam se sa Amerikancima. U logor."
  
  
  "Efaristo," rekao sam, da mu zahvalim.
  
  
  Izašli smo i igrali ovu igru u kabinu. "Nas odvesti do vojnog logora," rekao je vozač.
  
  
  "Šta cemo da radimo kada stignemo tamo?" Erika pitao.
  
  
  Taksi povukla iz kuće i da ide niz zemljani put. "Još nisam siguran," ja sam priznala. "Osjećam se kao da smo trebali bar pogledaj izvana."
  
  
  Ali nismo stigli tako daleko. Kad smo se okrenuli na putu da je sada vodio paralelno sa ograde i pratio ga za par stotina metara, da sam vidio mjesto gdje je guma izašao na cestu i zaustavio blizu neke thickets.
  
  
  Rekao sam joj da vozač. "Stani!"
  
  
  "Šta je, Nick?" pitala je Erica.
  
  
  "Ne znam. Da ostaneš ovde."
  
  
  Popeo se oko taksi i izvukao lugerom . Joj polako se preselila mimo guma prema gustiš. Postoji dokaz o borbi blizu mjesta gdje je auto bio parkiran. Jednom u grmlju, da je našao šta se bojao. Iza gustom žbunju, visok, mršav ležao s mu je presjekao grlo od uha do uha. Galatisa mora da ju je našao.
  
  
  Ja vratio u auto i rekao Erica, i samo smo sjedili na neko vrijeme dok je taxi vozač pogledao nas u retrovizor.
  
  
  "Stavros trebao imati jedan od Galatis' podređenih oficira na njegovoj strani do sada, " rekao sam da se teško. "Ako ne nađemo Stavros, on će morati ove trupe u Atini sutra."
  
  
  "Ne možemo ga pratiti do kampa, Nick," Erika rekao. "On će imati malu vojsku da zaštiti ego tamo."
  
  
  "Mi ćemo se vratiti u hotel i nadam se da je ono što Stavros im rekao je istina da je on želi da budemo tamo do podneva. Čekat ćemo ego tamo."
  
  
  U Renya, Erica i ja sam ga napravio da Stavros ' sobu bez da nas vide. Zaključali smo sami u i čekala. To je bilo usred jutro. Kreveti su se pomirili, tako da ne moramo da brinemo o služavke. Posuo je nas oboje mali viski, i igrali smo igru, na ivici kreveta nakon piti.
  
  
  "Zašto ne možemo biti ovdje na odmoru, kao turista?" Erica se žalio. "Ništa ali posjetu vjetrenjača, idi do plaze, i sedim u kafića, gledajući kako svijet od strane?"
  
  
  "Možda će biti ovde jednog dana zajedno," i ja sam rekao, ne verujem da je to za minut. "Pod drugačijim okolnostima, pod drugim okolnostima."
  
  
  Erica je otišla je mala gillette nosila sa njom pantalone. Ona je nosila samo čista košulja uvučena u njenim pantalona. Ona je sjedila nazad na krevet, noge i dalje na podu, njena crvena kosa nered u ravnice zelene coverlet.
  
  
  "Nemamo puno vremena zajedno," ona je rekla, gledam u stropu. Povjetarac došao je kroz otvoren prozor, svjetlo morski lahor. "Bez obzira kako se to sve radi."
  
  
  "Ja znam".
  
  
  "Ne želim da čekaš nešto moguće sada i u budućnost zajedno. To možda nikad neće vratiti." Počela je da otkopčaj košulju.
  
  
  Joj, pogledao ne. "Erika, šta to dođavola radiš, krojač?"
  
  
  "Ja sam se skines," ona je rekla, da ne gleda u mene. Bluze uklonjena je. Ona otvorila joj mali grudnjak i oprala daleko joj ego. On je gledao u nju.
  
  
  "Da li shvataš da Stavros može da dođe ovde u svakom trenutku?" on je nju pitao.
  
  
  "To je samo sred jutro." Imala je poništiti pucketanjm joj žute pantalone na struku i vuče joj ovde zbog njene kukove. Bio je samo komad donji veš ispod, mali deo tkanine koja jedva da je pokrio sve.
  
  
  Sjetio sam se u nju, i da mi se grlo presušili. On se sjetio čista životinja zadovoljstva da bi se osjećala sa njom.
  
  
  "Erica, ja ne mislim da -" pokušao sam da protest.
  
  
  "Postoji vrijeme," ona me uvjerio, kreće mlitavo preko kreveta. Gledao je njeno tijelo potez i streč. "Sam si rekao da Stavros će verovatno provesti cijelo jutro razgovara sa novi kamp zapovjedniče."
  
  
  "Ne možemo biti sigurni u to," rekao sam kao ona je poništila moj kaiš. Moj puls ubrzao, i osjetio je poznato unutrašnje reakcija da joj dodirnem.
  
  
  Ona me je izvukao s njom i krenula prema meni. Moja lijeva ruka se preselila u mojim grudima svoje sporazum.
  
  
  "Kako siguran da moramo biti, Nick," ona je disao, ulaženje u moju odjeću.
  
  
  Šta, dođavola, mislio sam. Vrata su bila zaključana. Oružje će biti na dohvat." Mi ćemo čuti Stavros prije nego je ušao u sobu. I imao sam isti osjećaj kao Erika. Ovo je možda poslednji put.
  
  
  Okrenuo se i pusti njegove oči lutaju preko Erika je tijelo i mane za plameni kosu pada preko nje mliječni ramenima, i pitao se da li je ikada bila žena više poželjna od Erika Nystrom. Nigdje. U bilo koje vrijeme.
  
  
  Ona je poljubio ee i usta joj je bilo vruće i mokro, i tamo je bio treba na način na koji je pritisnuo joj je usne na moje. Kad smo se poljubili, ona je gola me je, i nisam je zaustaviti. Onda smo ležao u krevetu, i izvukao je proziran gaćice joj butine i bedra. Na kraju, ona mi je pomogla tako zbunjujuće ovde.
  
  
  Ona se nagnite otraga, njene oči skoro zatvorena, i posegnuo za mene. Prišao sam joj, i ona me je izvukao s njom. Poljubili smo se strastveno ponovo, i ona me je držao i milovao me. Kada je povukla me, bio je trenutak kada su joj usta otvoren u zadovoljstvo, i onda nisko da se žalim pobjegao joj grkljan.
  
  
  Njene kukove krenuo na mene, preuzmu inicijativu i zahtjevan. On je odgovorio joj odgurnem teško. Dugo bedra podigao sa kreveta i zaključao iza mene, tjera me dublje unutra.
  
  
  A onda je došlo do eksplozije. To je došao ranije i s više moći nego što sam ikada mislio da je moguće, pravi moje telo drhti i tobolac s njene gole moć i samo u prolazu nakon što smo oboje bili pošteđeni sve nemira koji je već zgrada u nas. Bili smo otišli sa mekanim žubor zadovoljstvo da polako probio najdublje i većina intimni dijelovi nas.
  
  
  Oni obučen polako. To je bio još je rano ujutro. Međutim, počela je da se boji da Stavros možda neće pojaviti. Možda će biti na aerodromu čeka avion do Atine. Mozda je rekao da se vratio u podne samo baciti bilo progonitelji sa njegovom tragu.
  
  
  To je jedanaest-trideset. Erica je popio više viski, i napetost unutar Ne raste, koji je očigledno odražava na licu.
  
  
  "Idem u predvorje," ona je rekla, na jedanaest-trideset-pet.
  
  
  "Zašto?"
  
  
  "Možda je zvao i promenio planove," ona je rekla, da malo brzo dovukao na dugo cigareta. "Oni bi mogli nešto da znaju."
  
  
  Nisam pokušao da je zaustavi. Bila je uzrujana, iako smo vodili ljubav ranije.
  
  
  "U redu", rekao sam. "Ali, ako naletite na Stavros, nemoj ga uzeti na sebe. Pusti ga da dođe ovdje."
  
  
  "U redu, Nick. Obećavam."
  
  
  Onda joj je otac Erica je počeo da pace sobu. Nju sam bio nervozan. To je bilo važno da smo donijeli Stavros ovdje. Jurili smo ego dovoljno dugo.
  
  
  To je samo pet minuta nakon što je Erica otišla dole na recepciji hotela kada je čula komešanje u hodniku. Je i izvadio 9-mm oružje i otišao do vrata. Slušao me je napeto. Tamo je bio još jedan zvuk. Čekala sam je, ali se ništa nije desilo. On je otključana vrata pažljivo i tiho. Otvaranje to centimetar, pogledao je u hodniku. Nitko nije bio na vidiku. Njen muž je bacila pogled dole niz hodnik i pogledao napred i nazad.
  
  
  Ništa. Imele prolaz otvoren lukove vodi do vrta. Otišao sam i gledala napolje, i opet nisam vidio ništa. Tamo je izlaz u vrtu oko pedeset metara niz hodnik. On brzo otišao tamo, pogledam oko sebe, i konacno odustao. Živce mora da je bio na ivici, odlučio sam. Otišao je nazad u pola-otvori vrata sobu i ušli.
  
  
  Baš kao što je ona bila hvatanje vrata zatvoriti iza nje, ona primetila pokret u uglu oka, ali bilo je prekasno da reaguje. Na pljuvanja udarac u glavu izazvalo je moju bol u glavi i vratu. Oružje je opala mi se oko ruke. On je zgrabio doorjamb i držao kao njena, naslanjanje na to. Ona vidio lice pred njom i osjetio u nen što je vidjela u potkrovlju u Atini. To je bio stern, radi lice Adrian Stavros. Napravio je životinja zvuk u grlo, i posegnuo za ružno lice. Ali onda nešto drugo me udario po glavi opet i svjetla pokazao unutra. To je plutala u crnom moru i ne postoji horizontu linija između crnom moru i crni nebo. Sve je zatvoreno u mene i spojio u wc šolju mračno masu.
  
  
  Jedanaesti poglavlje.
  
  
  "On je budan."
  
  
  Čuo sam joj glas nejasno, kao da dolazi da me iz druge sobe. Moje oči su se otvorila, ali nisam mogao usmjeriti ih. Da je video tri nejasan oblika oko njega.
  
  
  "Zapravo, otvori oči."
  
  
  Glas je poznato. Pripadao je Adrian Stavros. Pokušao je da se fokusiram na svoj izvor. Ego je lice osvijetlilo u mojoj viziji. Gledala sam u teško je, teško lice sa svojim retku kosu, tamnu kosu, i ledeno hladna oči, i mrzela sebe za dozvoliti im da me odvedu. Njen pogled preselili iz ga u druga dva lica na obje strane. Jedan je pripadao zdravo, tamoputi tip sa plavičaste oko iznad lijevog oka. To je preuzela ego za Stavros ' Brazilski tjelohranitelj. Drugi čovjek je bio prilično mlad i nosio kaki uniformu. On pretpostaviti da je ovo bio policajac, koji je imao je zamijenio pogubljen Galatis.
  
  
  "I," Stavros rekao u otrovna glas. "Čistač prozora". On je neka vrsta throaty smijati. "Ko si ti stvarno, Della?"
  
  
  "Ko si ti stvarno, Della?" Javila sam joj, pokušavajući razbistriti glavu, pokušavam da mislim. Mislio sam na Erika i pitao se da li bi pronašao nju.
  
  
  Stavros me izvukao i udari me za ruku, i tek onda je on primetio da je sjedio sam u pravo stolicu. Nisu me spojiti, ali nije imao Lugera. Hugo je uvek sedi na mojoj zemlji, pod mojim otkopcane jaknu. Skoro je pao s mu stolicu kada udarac sletio.
  
  
  Stavros nagnuo za sreću, a kada je on progovorio, njegov glas je kao rezanje ženski leopard. "Vidim te, nemoj me prepoznati," šaptala je. Joj, vidio oficir vojske pogledaj ga. "Sada znaš kakav si čovjek posla."
  
  
  Da, lud sam mislio. Nemilosrdni čovjek koji se moli nad drugima. Sada shvatio zašto su zvali ego Lešinar. Ovaj put, ona je držao usta zatvorena. On je došao na sebe, uhvatio ispred svoju majicu, i poderao otvorena. On je buljio u masu ožiljci na njegov torzo, navodno od vatre. Ispostavilo se da su prekrivena većina tijelo je ego.
  
  
  "Vidiš ovo?" on je riknuo, njegove oči svjetlucaju previše svijetlo. "Dobila sam ovo u požaru u stanu kad sam bio dječak. Moj otac je preuzeo je upalio cigaretu u krevet sa njim, najnoviji u nizu neodgovorno akcije protiv njegove porodice je ego. Ali sam preživeo, vidiš. Ne misliš da ja idem u pakao, jer sam već bio tamo."
  
  
  Tako da je ovo bio veliki nestao dio Stavros ' slagalice. Vatra pukao nešto u njemu. Spalio je daleko sve što je ostalo od dušu, ostavljajući samo su izgorjeli jezgru. Kao da je on prefinjena njegovu košulju, shvatio zašto stajao je tako otvoreno. Cijeli njegov torzo mora da je bio ukočen sa ožiljcima tkanine.
  
  
  "Sada razumijem," šaptala je na mene. "Sada će te mi reci ko si i šta radiš ovdje u Mykonosu, da me špijuniraš."
  
  
  Da je debeo, tamna lica tip pored njega izvukao nešto kratko, po džepu, pretpostavljam klub, samo u slučaju da se on je bio dovoljno glup da izazov Stavros.
  
  
  "Je li ovo CIA?" Stavros ' ružna glas mi se vratila. "Jesi li zvao Galatis dok se pretvara da je Minurkas?"
  
  
  Morao je da poštedi sebe, inače bi bilo gotovo. Ako Erika nije bio je patnja u hotelu pultu, kako se ispostavilo, bila bi se vratio ovdje uskoro. Ako sam ja srećna i ona obraca paznju, neće ući u sobu i postati ovde je i zatvorenik. Ona će borba sa ovim, i moram biti svjestan da joj pomognes.
  
  
  "Da", rekao sam. "To je iz CIA-e."
  
  
  "Da, istina je da izlazi," Stavros rekao. "A i ti si ovde da pozornici udar protiv mene?"
  
  
  Stavros oči blesnuo na mene sa luđački mržnje.
  
  
  "Nešto kao to."
  
  
  "Koji su detalji ovo CIA zaplet?" zahtijevao Stavros.
  
  
  Njena oklevao. Ako on kaže da je previše, da bi to zvuči lažno. Lajava podigao klubu.
  
  
  "Čekaj," mladi policajac je rekao da je s gustom akcenat. "Nedavno u Grčkoj, razmatrali smo određene metode da nam dozvoliti da se punu saradnju od zatvorenika. Ali to će biti previše bučno da pocnes tako ispitivanje ovdje.
  
  
  U svakom slučaju, moramo se vratiti u kamp. Uzet ćemo ego sa nama."
  
  
  Stavros pomislio na trenutak. "Ok," rekao je strogo motri.
  
  
  Oni pokupe me iz moje stolice. Pitam se gdje, dovraga, Erika je. Ona je morala da se vratim kroz recepciji. Možda su je našli, nakon svega. Ali on nije mogao da je pitam.
  
  
  Kada su me stjerao u čeka kola ispred kuće, na parkingu daleko od ulaza, mislio sam o pokušava da pobegne sa štiklama. Ako su uzeli me u taj kamp, Ego nikada ne bi ostao živ.
  
  
  Ali to nije dobra ideja da se sa nožem. Grubijana čovječe držao pištolj ispod mog rebara, i Stavros sjedio na mom drugu stranu. Policajac je vozio.
  
  
  Na putu oko grada na svakom putu, on je stalno mislim o Eric. Bilo je teško da razumem šta joj se dogodilo. Ona je znala da hej, da će morati da se vratim u sobu čim Stavros pojavio.
  
  
  Bili smo u gradu, na milju, na primer, kada smo se okrenuli na strmim putokaz i vidio auto prestani samo dvadeset metara ispred nas na uski put. Međutim, sjetio sam se da sam vidio ovaj auto parkiran ispred hotela ranije, i došao sam do zaključka da pripadao je upravljanje. Policajac je pritisnuo nasilje dugme, i vojnih vozila prestao nekoliko metara od drugog vozila.
  
  
  "Šta je to?" Stavros pitao curtly.
  
  
  "Izgleda kao slomljena auto," policajac želi.
  
  
  "Pa, idi po nju na putu," Stavros komandovao.
  
  
  Desno od naše auto je cliff, a na drugoj strani je bio veliki pad. Policajac je izašao na lijevoj strani i preselio oprezno ka auto blokira put. Stavros, koji je sedeo na moj redu, otvorio vrata na strani cliff i stajala na trotoaru, gleda. Bila sam sama u autu sa debeo čovjek drži pištolj uperen u mene.
  
  
  "Izbaci je sa litice!" Stavros im je naredio da stane pored naš auto.
  
  
  "Pokušat ću," policajac je rekao.
  
  
  To su bili ego posljednje riječi. Kad je svratio još jedan auto, da je video Erika je meta letim preko litice. Mora da je prisluškivao ispred hotela sobi i čuo ih odlučiš da me odvede u kamp. Ona je ukrala hotel auto i zaustavili su nas na putu.
  
  
  Stavros vikao na policajca kada je video Erika uperio pištolj u čovječe.
  
  
  Grčki okrenuo kao Erica je pištolj opalio. Rupa se pojavio na policajca je čelo. Iznenadio se vratio i da je udario u auto kao Erika uperio pištolj u Stavros. On je vukao iz svoj pištolj, a on se divio njenom Erika za postaje policajac prvo, jer sam znao kako je mogao upucati Stavros. Ona cilju Stavros, i da joj pištolj lajao ponovo udarati.
  
  
  Onaj promukao čovjek pored mene u autu je bio uperen u mene, ne zna šta da uradim. Konačno, kada Stavros bio ranjen, on odlučio da me dokrajčiti prvi i onda idi za Erika. Njena, vidio sam da mu je prst red bijelo na okidaču revolver. Zamahnuo sam ruku i udario njegov ego, ruku sa pištoljem, i pištolj opalio, presjeći prozoru pored mene. Nož je u mojoj ruci. Drži pištolj na daljinu, gurnula sam je teško s nožem i osjetio ulazi u njenu ruku. To je sve bilo gotovo, za njega.
  
  
  Stavros je pogođen u rame, ali to je bio samo ranu. Nije pao na zemlju i odgovara na Erica je kao vatra joj je skočio iza do kraja kola. Pognuti nizak i koristio je auto za naslovnu, on ide za drugi auto sa pištoljem u ruci. Stavros primoran Erika da se sakriješ iza stene opet. Njegovom hotelu, uzmi precizan pucao u njega iz gdje je najmanje očekuje, jer je mislio da sam još zatvorenika.
  
  
  Ali kada sam stigao do druge auto, Stavros me video. On je pucao dva hica, i meci smućkao komade asfalta pored mene. Nju i sakrio iza ugla od kola i od linije vatre. U slijedećem trenutku, Stavros je nazad u ratnu masinu. Erica je meta pojavila oko litice, i ona je pucala na automobil, ali je promašio. Stavros vozio. Motor je počeo.
  
  
  On ustao i upucao ga. Iznenada se auto bio i izleteo pravo na mene. Pokušao je da pin me u drugi auto. On je pucao besciljna pucao, onda smo daleko od automobil se približava. On je srušio glasno u drugi auto. Ležao sam veoma blizu do udara, pokriva lice i nada se da će rastrgan metal ne bi me je udario. Stavros obrnuto auto i skrenuo oštro dalje od udara. On je bio na putu nazad u grad. Sekundu kasnije, on je bio na potezu. Uzeo je oprezan cilj, udario guma i poderao otvorena, ali on je nastavio. Erika otkaz dvije runde, meci lete sa auta i nestao Stavros.
  
  
  Joj, čuo sam njen vrisak. "Krojača!"
  
  
  On ustao i otvorio vrata u slupan auto. Vrata pao u ruke i udario trotoaru. On je ušao u kola i pokušala da upali auto. Na trećem pokušaju, sve radio.
  
  
  Erika me sreo u auto, kada sam ju staviti u brzinu.
  
  
  Mi smo se smijali niz Stavros put. Držali smo oko na ego dok nismo došli u grad, i onda smo pronašli napuštenu kola u blizini obale. Pali smo dole i gledao, gas je nestalo.
  
  
  "Ne može biti daleko odavde," Erika rekao. "Ja ću da svratim do cafe-a."
  
  
  "U redu, ja ću pogledati na brodovima. Budi pažljiv."
  
  
  "Previše si, Nick," ona je rekla.
  
  
  Krenula je putem do cafe-a. Bilo je puno mjesta za skrivanje. Ja sam otišao napolje da mali pristanište, gde nekoliko turista čeka brod. Baš sam hteo da te pitam Stavros kada sam čuo zvuk motorni čamac. Onda ego je vidio na brodu na kraju doka. Brod se kreće.
  
  
  Otrčao sam do njega, ali bilo je prekasno. On je bio na putu. On je uperio pištolj u njega, ali ne otpustim. Znam prepoznati mali brod pored mene, skočio sam na brodu sa vlasnikom, koji je stajao je tamo sa usta otvorena, gledati celu stvar. Ja uvijek ima pištolj.
  
  
  "Fabrika," ja sam naredio.
  
  
  On je poslusao u tišini. Motor se smijali.
  
  
  "Sada idi i uhvati ga"
  
  
  ", Ali..."
  
  
  "Izlazi van, uzeti krojača!"
  
  
  On je otišao. U tom trenutku, on je vozio dalje od luke bar, nakon Stavros. Osvrnuo sam se i video Erika na kraju ploče, vikanje moje ime. Nisam mogao da se vratim. Ne mahao sa njom.
  
  
  Joj, čuo sam njen vrisak. "Pazi!"
  
  
  Želeo sam da bi ona mogla biti sa mnom, jer Stavros joj je bilo važno. Ali okolnosti diktira drugačije. Joj, vidio Stavros proći kroz ulaz u unutrašnji luke, ostavljajući jasno bijele trag za sobom. Izvan zaštićene zone, tamo su mala, brzo, talasi, i kada sam stigla tamo, moj mali brod počeo da rock, i uprskao slanu vodu u lice, sve oko tamno plavu Egejsko More. Bilo je jasno da Stavros je krenuo na nenastanjeno ostrvo u blizini Delos.
  
  
  Moj brod je bio brži od gliser Stavros ukrao, dok očajnički se držati njegov mali brod, njegov polako uhvatio za to. U međuvremenu, razmišljao sam o Erik vratiti u Mykonosu. Policija će trebam dati objašnjenje. Ali poziv da Pukovniče Kotsikas ce reci vlastima da je sve što želim da znam. Kad se vratim, oni će vjerojatno su nagrađeni Erika medalje. Ako je ne dobijem nazad.
  
  
  Bio sam odjednom dohvat, ali Stavros me pobedio. On me je upucao dva puta i oni je razbio vetrobran na brod. S obzirom na način na moj brod skočio, to je poprilično postignuće da Stavros imam gdje je bio. On potegao pištolj i uzeo oprezan cilj u Stavros ' siluetu. Joj, sam otpušten i što sam propustio. Ja imam samo dva metaka.
  
  
  Uputili smo se na mali napustio oblast ostrva i vodu smirio. Stavros otrčala do razbijeno dalje od crveno-vrelih, sun-isušenih zgradu. Vidio sam ga punili njegov pištolj na putu, on je imao prednost u municije. Kao da je on stao na doku, on me je upucao dva puta da me drži podalje. Zamahnuo brod nazad u širokom krugu, pokušavam da nadmudriti. Ali vatru sputavao. Nisam mogao otpada pucnje.
  
  
  Stavros je savila se na početku, da radi na nečemu. Brod je već stigao. Joj, mislio sam da bi ovo mogla biti moja šansa, i napravio brod unutra opet. Baš kao što sam bio dovoljno blizu da pucaj, Stavros došao u pogled i bacila nešto na moj brod. Sletio je skrivena u moju kabinu. Video si fitilj spaliti i znao Stavros pronašao dinamit. U Mykonosu, ego je nekada izgraditi novi put na kraju ostrva. Nisam imala vremena da pokušati baciti moj ego u more. Osigurač je bio kratak. Jebeni pištolj u njegovom pojasu, on je pala je preko ograde i plivao.
  
  
  Eksplozija je rasporen moje uši i uzdrmao je topao vazduh, slanje velike valove u vodu. Krhotina padala kiša dolje oko mene, ali se udaljio. Izgledao je pozadi i video plameni olupina na površinu vode, crni dim rolling prema nebu.
  
  
  Bio sam sretan. Njena je nastavio da isplivaju na obali blizu je luke bar. Stavros vidio me je i otpuštena dva pucnja. Metak nije pogodio vode odmah iza mene. Pucao je treći put i prošao kroz moja podlaktica. Zakleo pod njegovom dahu. Čak i kad bih joj na obalu, možda ne mogu nositi pištolj, jer metaka u pištolju možda da se skvasi.
  
  
  Kada Stavros vidio me je i dalje hoda prema obali, okrenuo se i pobjegla od morske trave-pokriven doku. To je dovela u stan, nisko dio ostrva, direktno iza nas, da ruševine pola tuceta pecanje barake da je vec odavno bila napuštena. On očigledno nameravao da mi spremiš zasjedu tamo.
  
  
  Bilo je teško mi je da vidim stare mora zid, koji je ušao na doku u redu uglova. Pogledao sam otvorenog prostora ispred mene, ali ja ne vidim Stavros. Suncu počela da se osuši slane vode na mene kao što sam ti izabrala i oružje iskren ispred. Na udaljenosti od tri stotine metara, sva imovina bila relativno stan, osim za razbacani kamen izdani i stene da okružen i dali podlogu za kratak liniji od pucaju kamen barake. Iza njih, rocky hill rose velikog nagiba prema centru ostrva, i na brdu je druga zgrada. To je bio dva priču kuću bez krova ili jedan zidu, vjerojatno neka vrsta javne zgrade.
  
  
  On natjerali su je da zažmiri u svjetlo, nadajući se da će videti Stavros, ali Stavros nije bio tamo.
  
  
  Povukao pištolj sa pojasom, on je uzeo iz čaure, i obrisao ovde. On je otvorio njegov pištolj i dobri u tome. Vodene kapljice je sijalo u metalna cev, bljesak u odražava sunca. On stavi ga u usta, i uprskao da jasno njegov ego. Dva okvira to njen tako dobro očuvano možda uspjeti kada njena zavisi od njih. Nisam imao drugog oružja, od Lugera je još uvijek u hotelu, i u štiklama bio zaglavljen na strane napadača na put koji vodi do vojnog kampa. Erica će uzmi ih, ali to mi neće pomoći u ovom trenutku.
  
  
  Ali Stavros nisam bio siguran da te neću ubiti, ili je ne bih pobjegla. To je bio mali odmor u moju korist. Uzeti ovo kao najbolja stvar koju sam imala, ja sam dobio iz zida, i ide prema kolibi, s pištoljem u ruci. Da sam joj pokazao pištolj, možda je napravio Stavros mislim da je bio spreman pucati to, mokra ili ne, i stavi ego na objašnjenja. Ali sam se nadala da neće doći do toga.
  
  
  On oprezno prišao kamen kuće. Visoka trava je rasla je svuda, čak i u kostura malih zgrada sa vrata i prozore. Trava preselio malo u toplom povjetarac gde je bio. Sunce mi je nekako sjajnije nego u susjednoj Mykonosu. To i toplo povjetarac polako suho košulju i hlače, ali moj Šveđani još uvijek držao u moje telo.
  
  
  On se preselio je pažljivo kroz dugo brown trava. Dva guštera, gray i prahistorijskog, skoči preko stijene da se skloni mi se s puta. To ne miriše na ulici. Vreli vazduh ispunjen mojim nozdrvama i skoro udavio sa njene pokvarene miris. Leti je ušao u ako polju između knjige i mene, i njen um vidio sam Alexis Salomos kako leži na uvrnut olupine sa muve na njegov nen. Onda je ona primetila kretanja ispred nje blizu najbliži kolibu.
  
  
  On je trljanje ruku preko njegove oči i pogledao još jedan put. Nije bilo ničeg da se vidi sad, nema više pokret, ali mogla sam osjetiti Stavros je bio tamo. Mogla sam osjetiti, svaka kost u mojem tijelu šalju upozorenje signale.
  
  
  On je otrčao u prsa-srednjoj boulderu blizu prvi kolibu i stajao, gledao i slušao. Zvuk insekti je stalno u ušima. On se preselio ruku u boulderu i stavio na gušter je nazad. Ona je skočio natrag, počevši od mene. U tom trenutku, Adrian Stavros probušio svoju glavu iza druga linija kolibu i pucao iz svog pištolja.
  
  
  Pucanj je izgledalo da je eho u ljepljivo zrak. Pokreni oči podijeliti kamen blizu moja desna ruka. Trenutak kasnije, drugi pogodio kamen i raspršene zrna peska u lice. Ispljunuo iz i trepnuo je daleko. Kada Stahl je ponovo videla, Stavros je nestao. Ali je lizanje prema meni, između prve i druge knjige, ona primetila pokret trave.
  
  
  Stavros izgleda da je odlučio da ne bih pucao u mokra pištolj. Umesto da juri joj ego, to je jurio me.
  
  
  "Lovac postao lovina!" došao glas, slijedi nisko, krv-curdling smijati.
  
  
  To je duboko, lud glas izgledalo kao da dolazi od u mojoj glavi nego iza kolibe. Nisam mogla reći tačno gdje Stavros je od zvuk.
  
  
  "Onda dođi i uzmi me, Stavros," vikao sam.
  
  
  "Formiranje institucija civilnog," Stavros me ispravila od negdje. "Alexander je dao ime." Ovo je slijedi još jednu smijeh, piskav, psihotičan, ljuljati u vruće povjetarac.
  
  
  Ona je čuo za buku u gustiš blizu prvi kolibu. Izgledao je praznim oči slomljenog prozora i vidjela ništa. Onda, čuo sam joj glas u mojoj redu i malo iza mene, u visoku travu.
  
  
  "Puška je beskorisna, zar ne?"
  
  
  Okrenuo sam da vidim Stavros stoji iza mene, u potpuno drugom položaju od čuo sam njen poslednji zvuk. On je možda luda, ali on je još uvijek lukav. On je uperio pištolj u mene i otkaz.
  
  
  Njena pao stan na podu pored stene kao on je povukao okidač. Kamen je bio više nije između nas. Onako bulje pocepao rukav od joj košulju i ogrebao njenoj lijevoj ruci. Joj, prevrnuo kada je ponovo pucao. Pokreni oči izbačen prašine pored mene. Nisam je uperio pištolj u njega u očaj kao on je povukao okidač za treći put. On je bio zarobljen u prazne celije. On me je gledala kao on je povukao okidač na svoj pištolj. Takođe je kliknulo bez ispaljivanja metka
  
  
  Stavros ' lice promijenio, a on se smijao visok, divlje smijati dok je skliznula metka u njegovo oružje. On je bacio taj pištolj, iskopao svoje noge u zemlju, i skočio na njega.
  
  
  To je udario Stavros kad je podigao pištolj u mene. Nije imao vremena da povučem okidač, dok njen nije borio sa njim. Pištolj bacio kao što oboje pogodio teško zemlju, udaranje i grebanje na visokoj travi.
  
  
  Stavros ju je udario je teško na vilicu, šalje ga širi na leđima. Ali kada je optužen na ga opet, on još uvek ima mnogo dela pomahnitalog snage. On se nekako našao praznim pištoljem, i kada se vratio na nen, on je nasilno zalupila cijev u moju glavu. Udario je sa jaki udarac, i pao je sa tim.
  
  
  Kad je bio u stanju da se fokusiram na nen opet, skočio i potrčao prema dva priču ruševine na brdu iza kolibe. Pokušavam drvena vrata, visi radimo na jedan ovise, a kad je ušao, to je još uvijek škripi tiho. Stavros otišli ovim putem.
  
  
  On polako ušao u oronule zgradu. Tamo je skoro kao trava unutra jer je bilo vani na terenu. U nekim mjestima to je iscrpljen, gdje Stavros prošao. Ali sam zadovoljan da se sećam da je ovaj čovjek je bio tako progonjeni sve svog odraslog života, i uspeo je da preživimo. Kao što sam okupila na uglu srušila zid, vidio sam ju da vidi ljuta sebičnost, i onda rusty željezo bar ravno u moju glavu. Ja sam se sakrila, i bar okrznuo kosu i da je udario u kameni zid pored mene.
  
  
  "Krojača!" Ja mrmljao. On je našao ovaj komad metala ostalo od prošle stanovnicima ostrva. Još jednom, on je imao prednost nad me.
  
  
  Zgrabio je bar, ali je izgubio ravnotežu. On oborio me je s nogu i izgubio je stisak. Trenutak kasnije, on je zamahnula oružje opet. To je došao u lice i ne bi smrskao glavu ako je udario. Okrenuo se i teg okrznuo mog desnog uha i udario u zemlju teško ispod mene.
  
  
  Zgrabio sam bar više, pokušavaš da izvučeš odavde do Stavros ' trik, i oboje izgubio. Stavros se okrenuli i pobegli se raspada stepenice do vrha nivo zgradu, gdje kraja na drugi kat je bila smještena. On je bio sa mnom zauvek ... kada je konačno primio nazad na noge. Zgrabio je veliki komad kamen i bacio na mene. On je skliznula s moje rame, i bol pucanj kroz njega. On je počeo kamen korake. On je bio da će uhvatiti Stavros i ubiti Ego golim rukama.
  
  
  Kada sam došao na vrh, još jedan komad stijene letio na mene. Ja sam se sakrila, i da je pao sa nesreći. Stavros stajao iza uski dio suknju, izložene strani struktura iza njega. Očaja, su se pojavili u Ego je pošteno lice dok je stajao se mrštiti na mene. Pogledao je pakleni zemlju iza zgrade, koja je bio posut sa stene i rocky. Onda, sa blagim oklijevanja, on je skočio.
  
  
  Vidio sam ga udario kamenje i roll. On je zastava je bila na zglob, i Ego je lice iskrivljena sa bolom i bes. Je otpuzao da poseban krug boulderu smeštenoj nonšalantno na rock ivice. U boulderu je za metar u promjeru i manji rok je zaglavljena ispod prednje ivice na lagano nagnuti izbočini iza kamenja i trave. Stavros posegnuo za mali kamen da koristim njegov ego protiv mene.
  
  
  Skočio sam na zemlju uz njega, i uticaj izgrizle nogu. Pao je naprijed, ali rose brzo, ne povredjenog. Stavros mahnito gurao kamen dalje od kamena. Kada sam počeo, posle njega, on je vukao kamen sa nadljudske napore i ostala tamo, dahtanje, čeka me.
  
  
  "Idi," šaptala je. "Slomit ću ti glavu. Nju..."
  
  
  Oboje smo videli pokret u isto vrijeme. U boulderu pored njega, bez podrške ukloniti rok, je počela da se pomerite na nagnuti površinu rock ivice ispod Stavros ' nogu. Izgledalo je da stanemo za trenutak kao i zurila u njega u horor, onda krenuo dalje od malih ivice prema njemu.
  
  
  Zbog teške kamen u ruci i slomljena zglob, nije mogao da ne idemo dovoljno brzo. Počeo je vikati upozorenja, ali onda je shvatio da je uzaludnosti za to. Stavros ' lice uvrnuto užasom kao boulder dostigao ego.
  
  
  "Ne!" vikao je kada je on shvatio kao muškarac pada iz visoke zgrade, to sigurnu smrt je samo par sekundi daleko.
  
  
  Kada je u boulderu je dostigao Stavros, pokriva ego, povratio njegove ruke, kao da zaustaviti ego je unaprijed, ali on je dobijao previše brzinu. Prešao je sporo preko ego je grudi, savije malo, i bio tamo. Kada je prvi put dodirnuo ego, oštrim, prodoran plakati pobjegao iz ego je grlo. Onda, iznenada, to je bila mrtva, kao da je neko imao isključio radio.
  
  
  Grim lica, prišao gdje je mogla da vidi Stavros glavu i ramena viri ispod stene. Ego je oči su otvorene, bulji unseeingly u bijeloj, vruće nebo. Ruku prestao i twitched kao mišić umro, a onda je postalo je beživotan.
  
  
  Dvanaestog poglavlje.
  
  
  Nikkor Minourkos i njen sjedio pod cool tendu u priobalnom kafe i gledao mimo od obojenim ribarski brodovi na kobalt plavi Egejsko More. To je bilo ugodno jutro i mi smo uzivali.
  
  
  "Pukovniče Kotsikas i da joj objasnila sve vlastima, i oni su veoma zahvalna za tebe i Erika," Minourkos mi je rekao.
  
  
  Erica je otišla na kafu za nekoliko minuta, i nije daleko od radnje gdje je kupio po novinama koje čitate.
  
  
  "Mora da smo izazvali neku metež lokalno," ja chuckled, " dok su objašnjenje za cijeli pucnjave. Žao mi je zbog Galatis. Izašao je protiv Stavros u pogrešno vrijeme."
  
  
  "U svaki rat, velika ili mala, ima žrtava," rekao Minurkos, završava uzo.
  
  
  "Jedan čovjek može izazvati mnogo gori," ponavljam.
  
  
  "Stavros mogao da prouzrokuje mnogo više da nisi prestala ego," Minourkos rekao. "To je razlog zašto sam doletio ovdje da Mykonosu ti se osobno zahvaliti. Kotsikas također želi da ti se zahvalim. On želi da predstavi ti i Gđica Nystrom sa počastima u javnu ceremoniju u Atini cim ti se vrati."
  
  
  Njena, on tresao glavom. "Hvala ego za to mislio," rekao sam. "Ali u mom del, nije nam dozvoljeno javne počasti." On bi mogao da zamislim Hawke je reakcija na javnu ceremoniju.
  
  
  "Ali tamo su naređenja," odgovoriti na Minurkos. "Možemo li barem poslao ovde da ti i Gđica Nystrom?"
  
  
  Joj, chuckled. "Zašto da ne? Jesi li se vratio u penthouse?"
  
  
  "Ja sam napustiti ovo mjesto," rekao Minourkos. "Ovo epizoda nateralo me je da shvatim da čovjek ne može a i ne bi trebalo sakriti od vanjskog svijeta. Verujem da još uvek imam puno posla za moju zemlju, i mogu se postići više zahvaljujući mojim osobnim kontaktima. Što me dovodi do drugog razloga za dolazi ovde da te vidim."
  
  
  Uzo je pijuckati i pogledao Minurkos. Sviđa mi ego lice. On je čovjek koji bi mogao da bude poštovana. "Šta to, gospodine?"
  
  
  Ego je tamne oči gledala u moj. "Ti dugujem svoj život, Nick. Ali vise od toga, volim te. Sviđa mi se kako se ponašaš. Joj, želim stahl posao za mene. Želim muškarca da kontroliše moj sigurnosni sistem i da bude blizu mene. Trebam ti, Nick."
  
  
  Počeo sam da govorim, ali uzeo je moju ruku.
  
  
  "Imat ćete plaću, sigurna sam da će biti više nego dovoljno za nju. I to će ti dati dio prihoda na isporuku linije. Neću da živim zauvijek. Možeš završiti veoma bogat."
  
  
  Ee ju je uzeo ruku. "Žao mi je, Gospodine Minurkos ..."
  
  
  "Nikkor".
  
  
  "U redu, Nikkor. Žao mi je, ali ne mogu."
  
  
  "Zašto ne?"
  
  
  Uzeo je duboko i izdahnite. Gledao sam u plavom luke, gdje sjajni bijele brod se uputio ka nama u daljini. "Teško je objasniti," rekao sam. "Ja kažem sebi nekoliko puta godišnje da sam lud da nastavim da radim ovaj posao, da je nezahvalan posao da nikoga nije briga o tome. Ali ljudi nije briga. I uprkos jadni platiti, dugi sati, i opasnost, to je deo mene. To je ono što ja radim najbolje, Nikkor. Ovo je gdje ona je najviše trebaju."
  
  
  Tamo je bila dugo tišini. Galebova pokazao krilima u sunce. Konačno, Minurkos razgovarali. "Razumem."
  
  
  Trenutak kasnije, Erika je sedela na stolici sa Londonu novine. "Ne znam kako oni mogu letjeti ovdje svaki dan i optužba tak malo drahmi po komadu," ona je rekla.
  
  
  Pitao sam je. "Ima li pomena o Stavros?"
  
  
  Držala je list, tako da možemo pročitao naslov: GRČKI OLIGARHA se BAVILA, bila je slika Minourk.
  
  
  "Možda je ovo će se podiže vrijednost od svoje dionice cijena," rekao sam, da se smešim.
  
  
  Ustao je i zagrlio Erika. Htjela sam provesti par dana sa njom u Renya, kao David Hawk bi nam rekao. To pripada njima da imamo pravo da uradimo tako.
  
  
  "Vraćamo se u hotel," Minurkosu joj rekao. "Da li bi voleo da pođeš sa nama?"
  
  
  On tresao glavom. "Mislim da znam je kada se dvoje ljudi žele biti sami. Samo ću da sedim ovde dok se avion ne poleće i pazi na brod uđe. Uvijek sam uživao u predivan brod uđe u luku graciozno."
  
  
  "Zbogom, onda, Nikkor," rekao sam. "Možda su naši će se putevi ponovo ukrstiti najbolje pod drugim okolnostima."
  
  
  "Da", kaže on.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Carter Nick
  
  
  Vatikan Osveta
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  
  
  
  Vatikan Osveta
  
  
  
  preveo Lev Shklovsky
  
  
  
  Originalni naslov: Vatikan Osveta
  
  
  
  
  
  
  Poglavlje 1
  
  
  
  
  
  
  
  
  Bilo je kasno u noći, a ona je čekala da pretražimo Maxim Reicha sobu. Žena koja je već čeka, sa mnom je Daphne. Sat na noćnom ormariću rekao četvrt zadnjih devet. Joj, znala je da je napustio sobu u Vili Favorita svake noći, oko 9: 30, tako da je bilo vremena da se spremim. Njena rose iz velike bras krevet gde je Daphne ležao ko go , njena duga tamna kosa, lepršaju na jastuku, njene velike oči i širom usta smeje iz ogromni, i nedavno je zadovoljstvo. Proteže njeno tijelo na bijelu stanja, izgledala je kao da je živa lutka.
  
  
  On je obukao više udobno. Kao vezao sam joj rame futroli za moj 9mm Lugera pištolj što sam milja poziv Wilhelmina - Daphne me pogledao sa tim svojim velikim zelene oči. "Zašto si se obukao, dragi?" pitala je. 'To je još uvek rano.'
  
  
  "Zar ti nisam rekao to? Imam kasno poslovni sastanak.
  
  
  "To je strašno, prestani tako rano," ona se durio.
  
  
  "Skromnost je dobro za osobu," rekao sam. Ali kada Daphne pusti je dugo, senzualna bedra sklizne preko čaršava, ja ne brinem za skromnost. Do đavola sa Reicha! On je povukao Oružje iz futrole, i provjerio municiju. Kao Daphne gledao, fasciniran, povukao je munju i provjerio časopis. Ne možeš da budeš previše oprezan sa nekim kao Reicha. On je bio agent Mokra Del, sa "Teško Del" sekcija KGB-a. Kao ona, on je ovlašćen od njegove Vlasti da se ponašaš kao da je to odgovaralo, to je da se ubije kad je neophodno.
  
  
  "Trebao sam da te čekam, Nick?"
  
  
  Razmisljao sam o tome neko vrijeme. "To može biti prilično je kasno," rekao sam. "Nazvaću te.'
  
  
  "Jesi li siguran da ne možeš da ostaneš?" ona mrmljao.
  
  
  On zaigrano provjerio joj zadnjicu. 'Obuci se.'
  
  
  Je li tako, uzimaš obećavam da ću nazvati hej, i napokon je otišao. Znao sam da možda više nikada neću vidjeti, ali to mi je posao.
  
  
  Bila je vezana u štiklama, prozvan po specijalni efekti odsjek za SJEKIRU Hugo ŠTAB, i obuci jaknu po oružje, njegov treniran za ubijanje ljudi, na mnogo načina, ali ne metod može zamijeniti dvije glavne oružje. Ja se uvijek nosim sa sobom . Lugera i štiklama spasio više puta nego što se mogu sjetiti.
  
  
  Mislio je da ponovo za Maxim Reicha. Bio je mršav, je žilav ruski koji su se pridružili KGB kao mladić.
  
  
  Davno, ego bio raspoređen u "krvnikovom" za Mokre Slučajeva, i on je bio perfekcionista koji voli svoj posao . Da su nam se putevi ukrstili samo jednom, u Caracas. Slučajno smo se sreli u hotelskoj sobi, i on se ponudio da je kupi ukraden Kineske tajne za Sjedinjene Države. Kada emu je naredio da, odbijam ponudu, on je pokušao da me ubije. Da ih umalo su uspeli. Dokaz ovo je ožiljak na moj stomak, a noću u njegovom hotelu on je još uvijek pitam sebe za njega mržnja koja se bavi mogu samo biti zamijenjen vremena, ili ego do smrti. Ali to nije bio moj posao da ubije Reicha. Morao sam da ga izbegavam ako je moguće. Moj zadatak je kako slijedi: dok Ego bio odsutan, idi na ego sobu i naći dokument da su on i njegov KGB plaćenike ukrao od kurira univerziteta par dana ranije u Zlocin i da će se predati u KGB-u. Dokument sadrži plan za novi nuklearno oružje detonator, za uređaj koji je napravio koristi za nuklearno oružje više praktične i lakše. Ovaj dogovor daje Sad jasan vojne prednost nad Sovjetskom Savezu, i zbog toga, naravno, ne bi mogao da dođeš do Moskve.
  
  
  
  Na devet-trideset, on je uzeo taksi u Vilu Favorita Hotel na Putem Flaminia. Iako je bio u subotu uveče, bilo je vrlo mirno u Zlocin. Samo zvuči su oko intimne terase, sa jako zapalio picerije, ili na obliznjem skuter, gde mladi par sjedio smijati.
  
  
  Vilu Favorita mora da sam dobio svoje ime u najbolja vremena. Ne postoji ništa van ohrabrivati putnik provesti noć tamo. U žbuka fasada je bila slomljena i čip, i boja je sklanjanje. Stari zglobove visio sa upper prozore . Unutra je bila ogrebala pult, gde stari talijanski čovjek je spavao. Tiho je prošli mimo i otišao uz stepenice iza mali hodnik. Prestao je na drugom spratu i pogledao dole ... mračno hodnik u sobu 307. On je otišao do vrata sobu i slušao. To je mirno unutra, a svijet nije mogao da je vidi. Ali to ne znači da Maxim Reicha nije čeka unutra. Ona je uzeo specijalno žica od džepu i odabrala kljuc koji je otvorio katanac. Bez riječi, on je uveo kljuc u bravu i pretvorio prekidače. Brava je kliknulo. On polako okrenuo podnijeti i gurnuo je vrata otvorena. Iznutra, nema zvuka za nas, nema problema da nas . Je lugera je izvukao i brzo ušao unutra. Jedan pogled u mracnoj sobi uvjerio me da Reicha je zaista vodi veče za šetnju do najbližeg kiosku kupiti novine. Zatvorio vrata, iza njega ...
  
  
  Nakon par minuta, moje oči prilagođen da prigušiš svjetlo. Pogledao sam dalje da bude siguran da je stvarno sami, onda uspeo da izvuče pištolj Oružje i pogledao po sobi i pored toaleta. U sobi je bilo retko namješten i imao neprijatan miris. - od prljavi lavabo, drvenom podu, i znojav dušek u kombinaciji sa odvratni insekt prah. Mesta za jelo stvari su bile daleko. Nameštaj se sastojao se od široke krevet, pored stola, mali pisanje stolicu, pravi stolicu i fotelji. Bilo je rupa u stolicu gdje punjenja je viri. Nije baš da je Kavaljerski Hilton, ali Reicha možda još šta se tu krije .
  
  
  On pretpostaviti da Reicha nisu imali ovaj dokument. Naravno, bilo je moguće, ali to bi bilo suprotno sva pravila za našu profesiju. Stalno važnu stvar sa te samo koliko je neophodno, i onda dodati ego na nekog drugog, ili naći odgovarajuće mjesto za hraniti dok ego je preminuo . U ovom slučaju, to je očekivao da keš će biti ovdje, u Reicha sobu.
  
  
  Kada petnaest minuta kasnije je našla ništa, počela je da se pitam da li sam bio u krivu. Njena soba je bukvalno okrenulo. Reicha je madrac je u rasulu, i tamo je bio punjac na podu. Stolica je izgledala isto. Ladice na njenu stolicu i noćnom stoliću su izvukli i bacio na pod. Sve je bilo dobro pretražili, čak i wc-sudopera. I nisam našao ništa za nju.
  
  
  Otišao je u prozor i pogledao na sat. To je već deset minuta do deset. Ako Reicha nastavi njegovo uobičajeno rutinu, i on će se vratiti u deset sati ili ubrzo posle. Zakleo pod njegovom dahu. Trebao sam da je našao taj dokument, prije nego se vratio. SJEKIRU pripada ih je da će se predati ego svom nahođenju nosač rano ujutro, pa to je naša jedina šansa da odemo ego nazad.
  
  
  Vidio sam da je bilo bez ventilacije mjesta u sobi, i sumnjao sam da se to nikada nije bila tamo. Stanari verovatno je iznajmio fan dole kad je vruće, i zatvorena pa kada je bilo hladno. Stvarno je bio treći razred hotel, kroz njih, gdje krevet springs ti gurnu prst u celu noc, i gde nema tople vode da se obrijem .
  
  
  Pošto nema rupe u zidovima da istražimo, pocela sam da se bojim da moja potraga imao naglo zaustavljen. Samo sam se okrenula opet pogledati u kupatilo kad sam čula komešanje u hodniku. Neko Oružje da ju je uhvatio, prišao joj, stajao pored nje, i slušao. Čula je još jedan zvuk u hodniku - vrata se otvaraju i zatvaraju . Joj se opustiti i gurnuo oružje vraćam se za minut. Kao i njen muž okrenemo u kupatilu vrata su se otvorila.
  
  
  To je Reicha.
  
  
  Joj, okrenuo. Moja ruka je letio u Lugerom.
  
  
  "Ne zauvek," Reicha rekao mirno, ukazujući na ruski pištolj u moje grudi. Ruka joj je ispao, on je zatvorila vrata i došao do mene.
  
  
  On je zbog moje visine i prilično tanki. Ali on je imao je žilav, čvrsto shvatiti da ne može biti potcenio. Ego je lice izgledao je mlad, uprkos njegovom stanjivanja kosu.
  
  
  On je ušao u moj sako u sumrak, pokupio Oružje ,i uperio pištolj u moje grudi. On je bacio Wilhelmina rez na dušek.
  
  
  "Dakle, to si ti, Carter," rekao je, uzima nazad par koraka.
  
  
  "Vratio si se ranije." Brzo sam mislio o razgovoru sam da jesi. Pitao sam se koliko dugo je on bio voljan da razgovaram pre nego što je odlučio da povučeš okidač.
  
  
  "Imam naviku da se promijeniti svoje ponašanje na će," on je rekao da sa osmehom. "To me održava u životu. Kao što je za tebe, moja druga ponija, mislim da sam trebala da te tretirali bolje u Caracas."
  
  
  Moj krvni pritisak je počeo da pletenicama. I njen glas ponovo bila na pogrešnoj strani Reicha je revolver. I ovaj put, on će pokušati još teže.
  
  
  "Žao mi je zbog nereda," rekao je njen sa gest. "Ali u ovoj prostoriji, mogli bi da razmislite da je to poboljšanje."
  
  
  Pitao. "Nisi naći ego, da li si?" Ego je osmijeh proširio.
  
  
  "Ne, sakrio si ga dobro. Naravno, imao sam vrlo malo vremena ."
  
  
  "Naravno," on je rekao.. I pošto si još uvek ovde, Carter, bojim se da ćeš imati još manje vremena.
  
  
  "Mislim da znam gdje je."
  
  
  "Da?" rekao je da je nestrpljiva. On je bio spreman pucati, ali emu bio znatiželjan.
  
  
  "Mjesto gdje ne možeš uvijek da razmišljam," on je nastavio. "Za tvoju inteligenciju."
  
  
  Osmeh okrenuo ljutog vidi. "Šta misliš, gde je sakriven, Carter? Da će tvoja zadnja zaključak bilo točno ili netačno?
  
  
  "Mislila sam da je bio tamo." On je ukazao na kupatilu vrata kao i stao je između vrata i Reicha . U isto vrijeme, mišiće u nadlaktici zategnuta, i nož skliznula neprimjetno u moj palm.
  
  
  Čuo sam Reicha cerekanje u mojoj netačno valjda, ali umesto pretvaranja da se suočim s njim, sam pao na zemlju. Reicha je revolver zbrisan, pokreni se oči zaglavila se u moju jaknu jer je otkotrljala i bacio noz.
  
  
  To je bila luda baciti, ali srećom, štiklama još zaglavio Reicha u desnom ramenu. Kad je da vrišti i ruka koja drži pištolj bacio, otac joj je skočio na njega iz zemlje. Udarili smo u zid. Ego koji se pretvorio je ruku, i pištolj izletela, baciti na pod, i skliznuo u uglu.
  
  
  Hodanje do njega, on brzo dostavio je dešnjak udarac na ego je uski lice, tokom koje je čuo lomi kosti . Njen plan za lansiranje za drugi napad započeo, ali je vidio da je to bilo potrebno. Ego borbeni duh je nestao.
  
  
  To je nož koji je odveo sa ego je rame. On je otvorio oči širom i dlaka, što povrijediti. On je pritisnuo štiklama da Ego je brada i studirao tanka lice. Pitao sam je, " Gde je to u hodniku?'On groaned. Joj ego ošamario njegovo lice i uzdrmao ga napred i nazad. "Reci mi gdje je dokument sakriven, Reicha," rekao sam.
  
  
  "Ego nije ovdje," rekao je, disanje brzo.
  
  
  "Hajde da razgovaramo," rekao sam. "Previše je kasno za igre."
  
  
  On tresao glavom. Vrh štiklama pritisnuo teško protiv Ego je mršav vrat dok nije iskrvario. Čuo sam joj glas u hodniku. Pucanj je bio čuo. Neko je postavio na italijanskom ako je sve u redu.
  
  
  Joj sazaal. - "Va Bene!" To je u redu! Vratio se da Reicha. "Sada vidiš? Sada nemaš mnogo vremena. Policija bi trebala da bude ovde svakog trenutka." Hoću da znam gdje ovog dokumenta je u publici. Govorim!'
  
  
  On glared na mene i bio zadihan. "Mislila si da sam samo obična osoba, koja bi te kazniti samo zato što si pretio mi sa smrću? Bojim se da ne znaš Maxim Reicha vrlo dobro."
  
  
  Ali ego znao joj bolje nego što je on mislio. Sjetio se SJEKIRA dosije to je bio na njemu. Maxim Reicha nije bila samo priča, ali također lovac žena. Bio je vrlo ponosan na svoju snagu, imele žena širom otvoreni bazen i imao ugled za koji značajan seksualni apetit. "U redu, Reicha," rekao sam lagano. "Neću te ubiti. Ja ću preuzeti dio tvog tijela koji se da si tako ponosan - isjeckat ću prokletu stvar ."
  
  
  Arogancija je nestao iz tanka lice je ego. 'Što? Š-šta?
  
  
  Ima više glasova u hodniku: "čuo Si šta sam rekao."
  
  
  On mi je dao uplašio vidi. "Nećeš to uraditi!"
  
  
  'Ja ću.'
  
  
  "Ti si lud," rekao je, znoj provale na gornju usnu.
  
  
  "Budalo."
  
  
  Emu odseci joj šlica. "Pa, Reicha?"
  
  
  Ubijte me!'
  
  
  'Oh, ne. = Ovo čini mnogo ljudi više zabavno."U redu?""Ona je držao po štiklama na elastično bend od ego njene gaćice. Njena dobila reume sam htio. Panici, on je izgledalo kroz prozor. Onda je on planira svoju hrabrost. "Ne," to je rekao. Ali bilo je prekasno. Joj, otrčao do prozora, gurnuo ega, oko ptica raskinuo i pao u blato. Tamo, na ivici desnoj otvora, je bio skriven papir.
  
  
  Okvir od vrata sastoji od tri slojeva od drveta u različiti rangovi raspadanja. U ovom vrata, usred sloj trunuo brže od obojenih vanjski slojevi i velike komade od drveta pao napolje da formiramo prostor . Tamo je bila savijena komad papira u ovoj sobi. Kada se vrata su bila zatvorena sa ivice da do prozora, novine je pokriven.
  
  
  'Ne! Reicha vikao, puzajući uz mene i pokušavam da ustanem.
  
  
  Uzeo je papire oko keš i razvila se to.
  
  
  To je zaista plan za paljenje mehanizam. Samo sam stavio moj ego dole kada Reicha ronio za njegov pištolj.
  
  
  Pre nego što sam mogao da doprem do njega, on je zgrabio pištolj i uperio u mene. On golubica za rastrgan madrac gdje je Oružje lezi . Reicha je revolver opalio, i pokreni se ogrebala desnoj butini. Sleteo je na dušek i odmah zgrabio Lugerom. Kada Reicha uzeo cilj opet, Oružje je pokupio i pucao dva brzo hica bez uzimanja. Prvi tebe udarim u vrata. Bilo je glasno vikne u hodniku i kuca na vrata. Drugi onako bulje pogodio buba odmah ispod srca. On je skočio i pao, sedela je na podu. Sjedio je na trenutak sa svojim oči širom otvorene, i onda je pao mrtav.
  
  
  Ljudi su vikali u hodniku: "Polysia! Polysia! "Bilo je vremena da nestane. On se popeo kroz prozor na rickety požarnim stepenicama, i neka duboko zavijanje sirene u daljini kao on je sišao u mračnoj uličici.
  
  
  
  
  
  
  Poglavlje 2
  
  
  
  
  
  
  To veče, kao dodatnu mjeru opreza, on je prijavio u drugom hotelu. Moj novi rezidenciji je blizu Preko Marka Aurelija, na malom hill suprotno Koloseum. To je bio slab susjedstvu, i posle sam se preselila u mali, zagušljivo sobu, više sam zabrinuta u vezi grabljivac od KGB-a. Bila je nemirna noć .
  
  
  Sledećeg jutra, je ustao rano, izvadio keš to nije ni blizu kao efektan kao Reicha je, i obučen. Ali vrijeme za prebaciti taj dokument je bolje. Ona bi bila upoznao do kurir na aerodromu Rimuje ne znam kada i predao Emu dokument kao da se ukrcao na avion za New York. Palo mi je na pamet da ako Reicha imao riješio dokument u dvadeset četiri sata, možda bi još uvek bila živa.
  
  
  Kad je izašao na kafu, ostavio ju je ego u svojoj sobi. Kao Reicha, on nije pitao da ostanem sa mnom više nego što je potrebno. Dio ljubavnik misli da u stvari neće biti siguran kada je ovde, nosi ih sa njim. Ali profesionalni zna da ako predmet je sakriven u dobro mjesto za skrivanje, to ce biti bezbednije tamo. Neiskusni policajci su obično zabrinut za ovo, ali ovo zabrinutost ne bi trebao ići iza kvalitete skloništa.
  
  
  Proveo sam jutro provjeravate polijetanje vrijeme moj nosač aviona i kodiranje kratku poruku za Davida Hawke,moj hitnu supervizor i direktor SJEKIRU u Vašingtonu. Hawk želi da zna što je prije moguće pod kojim drugim okolnostima dokument je našao. Kurir je dao im poruku.
  
  
  Ne kada je snimljena na dokument, na mjesta za hranu, stavlja u srebrnom tabakera i stavila cigaretu slučaj za minut. Na aerodrom, on je trebao da ponudi kurir cigaretu, a onda dvije identične sadržaj razmijenili su.
  
  
  Nisam naručiti taksi u hotelu, ali samo je otišla niz brdo da Koloseum. Ali ovaj put je mjere opreza nije bilo dovoljno. Posle samo par minuta vožnje, vidjela sam da smo jurili crni Fiat.
  
  
  "Skreni lijevo ovdje," rekao je vozač.
  
  
  "Ali rekao si da želiš da idemo na aerodrom!"
  
  
  "Zaboravi na to sada."
  
  
  "Nazdravlje o korađio!" čovjek želi kao on se pretvorio u uglu.
  
  
  Pogledao sam kroz zadnji prozor i vidio je Fiat kola me prate. Sada je bio moj red da mumlaju o. Joj, mislio sam da je sve prošlo dobro nakon što je prevario. Ali nekako Reicha prijatelji me je našao.
  
  
  Mi se brzo pretvorile na uglu dva puta više, pokušava da ih se riješi. Vozač, pronaći taj auto je pratio nas je iskoristio priliku da pokaže svoje vozačke sposobnosti. On nas odvukli Preko Labicana, nazad mimo Koloseum i Preko dei Fori Imperiali, onda mimo Bazilika od Konstantin i sneg-bijeli Roman Forum sa ego, lomljava hramove kuha u podne.
  
  
  "Gde sada, gospodine?"
  
  
  "Samo idi ravno," rekao sam, da gledam Fiat. Uprkos taksista je vešt rukovanje, bili smo drže saobraćaj, i Fiat nastavila sa nama, to je bilo previše blizu mene. Vozili smo se zajedno u Corso Vittorio Emanuele s Tibera, prešao Ponte Vittorio Emanuele i krenuo prema Vatikana. Crni auto je još uvijek nas ganja. Prvo sam mislio da se krije dokument u taksi negdje, ali od agenata iza nas identifikovali auto, ovaj plan konačno izgledalo je previše rizično. Znači nastavili smo se vozimo Preko della Conciliazione da Piazza Pius XII. Svetog Petra je upala prije nas . Kad sam pogledala na trgu sa velikim fontane u sredini, odjednom sam imao ideju. Očigledno, to je vadičep sad ili nikad.
  
  
  "Prestani, vozač," rekao je da brzo, i u isto vrijeme osvrnuo i vidio da je Fiat je ne više od dvesta metara iza nas . Gurnuo sam gomilu novca u vozač je ruku, i on je podigao debele, veliki obrvama.
  
  
  "Benissimo !"zvao je po mene kao što sam ostavila. "U bocca al lupo!"
  
  
  Ali onda sam shvatila da mi treba mnogo više nego moj ego je dobre želje.
  
  
  Njen korak ju je pokupio; kad je pogledao vrlo brzo preko ramena opet, ona je vidjela da je Fiat stao na drugoj strani trga . Bilo dvoje ljudi u prednjem sedištu, njihova lica nevidljiv u zalazak sunca. Ovde je izgleda neodlučnost izazvala me . Znao sam da, ako bih mogao uci u Bazilika muzej , ja ne bi imao šansu da pobegnem od njih među gomile turista.
  
  
  Pa sam pokupila moj pace opet i požurio kroz stupovima, mimo ogromne Blizanac kolumne u muzejima van. Izgledao je vratiti ponovo. Obojica izašao, zaokružila je zlokoban crni auto, i pratila me je.
  
  
  Odjednom je zezao u redu, sakrila sam se u senkama prva dva muzejima, i strode u trećem, tamna zgradu. Tamo su uniformisani stražarima na ulazu. On je prošao pored njih bez osvrtanja i ušla u dvoranu gdje turisti su pune prodavnica suvenira. "Prokleto krojač," on mrmljao; ovi momci su bili oštriji očima nego što sam mislio.
  
  
  Oko njih, Odin je već ulazi u hodniku dok se penjao uz stepenice dva u isto vrijeme. Imao sam vremena da primetio zauzet ego izraz na the angularna, napisala lice. Bio je mišićav čovek sa tamna kosa, obučen u pristojno slobodi sivo odijelo. I on je verovatno u KGB-u.
  
  
  U vrhu stepenica, gdje njen, dahtanje, pogledam oko sebe, njena, vidio sam je u galeriji Vatikan Biblioteci. To je duga, uska prostor okružena čašu prikaži slučajevima sadrže poklone Papa Pio IX, Leo XII, i Pius X. To bila istinska riznica draguljima mnoštvom ključeva, silver statue, i mnogo lepo urezanim zlatnim zdjele i vjerskih objekata; antička vaza stajao na podu i između prikaži slučaj . Lijevo od galerija, ona je vidjela vanjski zid je okrenuta dvorište gdje je naletio na nekoliko sekundi ranije .
  
  
  Njena soba je bio skeniran i Stahl tražio moguće mjesto za jesti dokument. To je previše rizično da zadrži ego za sebe, i on je znao da je uz malo sreće, KGB neću moći da nađem ego ako sakrio sam ga na pravom mestu.
  
  
  Policijsko osoblje preselio kroz koridor na obje strane galeriji. Ona može da čuje škripi od poda, kao i osoblje održavanja šetao . Onda ću uzeti šačica svoje postupke preko potisnuti zvuči korake, tako da ne mogu vidjeti ono što ja radim. On ga je uzeo iz džepa sa srebrnom cigaretu slučaj. Tamnokosa KGB agent možda pojaviti u bilo kom trenutku. Brzo je gurnuo presavijeni papir u svoju desnu ruku i gurnuo tabakera nazad u svoju doublet džepu. Odin Poe od sluge je da zviždiš. Prestao sam, i pretvarala se da se divim srebro na jedan od prikaži slučajevima, gledajući stjuardesa stalno dok on je iz vida. Onda stavio taj dokument u Etruscan vazu koja je sedela u prozor na kraju galerije. Morao sam da se složim papir na pola opet da ga kroz uski vrat.
  
  
  Imao je samo otišao u drugu prikaži slučaj kada ruski se pojavila na vratima. Došao je u brzo, vidjela me je kako stoji, i usporio. Takođe je stao ispred prikaži slučaj i pregledala sadržaj.
  
  
  Bio sam siguran da se niko nije video mene staviti u dokument u vazu. Nadao da izgleda kao obični turist, proveo je još par minuta gledajući oko izložba. Onda je otišao polako kroz sobe i vratio klimni glavom od čuvar na ulazu. Kad je bio u hodniku, njen otac je otišao do prozora ... i gledala napolje u dvorište. Joj, to vidio na ulazu u zgradu čekao početku drugog ruski .
  
  
  Da sam nastavio dalje. Pa, mislili su da me je zarobljen. Ali ako su oni mislili da, pa, nisu imali papirne još. Ovaj dokument je više smesteno u Švajcarskoj na sigurnom. Moj nosač je naredio da odložimo ego putovanja za dvadeset četiri sata, ako se ne pojavim, tako da je dobro. Sada sve što sam morao da uradim je da pobegnem od ove dve Rusi živ.
  
  
  Otišao sam niz stepenice na prvi kat u zgradi, gde sam i našao hodnik sa nekoliko wc školjki. Izvan to je bila glavna hodnik sa malim hodnicima vodi na ulaz za poslugu. Otišao je na oba kraja kratak hodnik, okrenuo ugla,i čekala. Skoro odmah, čuvara dotrčao iza ugla, sigurno je mislio sam da je nestala kroz ulaz za poslugu .
  
  
  Kada joj je dao daleko, Stahl posegnuo, zgrabio ego, i pritisnuo joj da se žalim. Joj ego možda ubiti, ali to ne mora. Jos uvijek sam morao odstraniti sigurnosti dokument, i dok sam ja to radio, on ne treba policija je da istražujem ubistva. "Kasnite," lagao sam, hitna moj ego da uzdah. "Dokument otišao u Washington."
  
  
  Njen udario njegov ego šaku u životu. On je nadrkan, što me boli. Joj ego ga udarim u vrata i da je pao na koljena. Kao što sam da pobegneš od njega, iznenada je zgrabio je moje noge i povukao me prema njemu.
  
  
  On umro. Ti lažeš!'
  
  
  Posegnuo za mog lica, i propustio svoju desno oko nekoliko milimetara. Ego rok je zaustaviti i da je udario svoju pesnicu u Ego je sveze lice. On je vrištao i pao na zid. Ustala sam i jer je on hteo da ustaneš , ošamario sam njegov ego u lice ponovo. Gol-ego je bačena na putu do udara. Kad je udario u zid, joj zglobove udario u njegov ego dijafragmu. Zrak požurili kroz ego iz pluća, a on se srušio opet. Joj ego ga je udarila u lice. Bio je u nesvijesti.
  
  
  Jasno je da niko u glavnom hodnik je čuo za borbu. Otišao sam na ulaz za poslugu, i našli su vrata zaključana, kao što sam očekivao. Ali nisam mislio da bih mogao proći drugi policajac je mimo na glavni ulaz . Njezin glas je pokupio svog posebnog žica, čak iako nije bio siguran da li bi posao sa veliki stari bravu. To je pokušao za nekoliko minuta, stalno se nadao da osoblje ne bi se pojaviti. Konačno, zaključaj ga otvorio.
  
  
  Iza njega, čula sam da joj je kukaš kao zaštitar. Došao je zdravom razumu. On ju je drškom i otvorio vrata. Sunny Brylev ušla u sobu . Otišao je u mala parkingu iza zgrade i hodao do ćoška gde taksi ceka. Vozač je uspavanu za volanom. Nagnuo se preko i uzdrmao Ego je rame.
  
  
  "Želim da odeš do Hotela Della Lunetta," rekao sam.
  
  
  "Mi da živiš dai piedi," on reče ; ako samo joj hotel bi samo se provozati.
  
  
  Ona je dao gomilu lira za Emu i sjedio sam u taksi dok je prikupili novac. Kada je završila, nasmijao se.
  
  
  "Sada, brzo."
  
  
  "Vaša, tvoja, gospodine."
  
  
  On je pokrenuo motor, pomaknula brzine, i odvezli smo se na glavni ulaz, mimo turistima i obezbeđenje. On pokupio novina iz vozača i držao ga je ispred svoje lice kao stali smo na ulazu. Kao da smo prošli mimo, to je virila preko ivice u KGB agent, čovjek kraći nego njegov ego kolega. On je bacila pogled dole na kratko za troškove, onda okrenuo se i pogledao u zgradu kao da on očekuje da vidi svog kolegu .
  
  
  Kao vozili smo kroz Trgu do rijeke, ona spusti novine i opušteno. Dokument je sigurno dok se neki lasica. Sada morao sam da nađem način da dobijem moj ego nazad pre nego što kurir otišli sledećeg dana.
  
  
  
  
  
  Poglavlje 3.
  
  
  
  ;
  
  
  Nisam uspeo da kontaktira nosač sve do sledećeg dana, ali da to nije bilo neophodno. Kao za dokumenta , Vatikan muzeji su zatvorene pola sata nakon što je otišao za pakiranje, i ne otvaraj do sljedećeg jutra. Pa, nakon opuštajuće obrok, on je premešten u trećem hotel u slučaju da KGB pazio na početku drugog. Nakon ručka, otišla sam u malom kafiću, naredio martini, i imao polako ego piće . Palo mi je na pamet da ako Hawke znao gdje su dokumenti su u hodniku, on je možda bio srećan sa onim što sam uradio sa njima, i to sam već shvatio kako da se dokument nazad. Otišao sam u apoteku i kupio ekstra dugo par doktor je klješta. Sljedećeg jutra ići ću u galeriji sa pincetu pod mojoj jakni, i ako niko ne bude u blizini, ja ću umak pincete u Etruscan vazu i izvuci iz novina. Ja ću doći ranije čim muzej otvara , tako da neće biti puno turista.
  
  
  Imao sam samo radio iz moje planove kada devojka je došao i sjeo na mom stolu. Gledao sam je dok sam još uvijek razmišljam o Vatikan. Očigledno je bila kurva: mršava, sa mršava, crna kosa i previše šminke. Nosila je jeftino prugastu džemper i suknju da jedva sam pokrio joj butine više. "Hej, Johnny. Ti si Amerikanac, zar ne?
  
  
  'Da.'
  
  
  "Raspoloženi za malo zabave, ha?"
  
  
  "Ne veceras."
  
  
  Nemam ništa protiv kurve. Samo većina ljudi oko njih emotivno unakaženo, a ja sam kao žena da ti biti zdrav, ne samo u tijelo ali u glavi.
  
  
  Ona je inzistirala. "Jesi li siguran, Johnny?"
  
  
  "Da", rekao sam. 'Svoje uvjeren.'
  
  
  "Hej, znam tko si ti," ona je rekla da je iznenada. "Ti si Amerikanac policajac."
  
  
  Njen pogled popravio na Jok. 'Zbog čega to misliš?'
  
  
  'Naravno! Policajac! Mogu li da joj da vidi to?" Radiš sa Rimska policija ?
  
  
  "Ja nisam copp," rekao sam.
  
  
  Dala mi je teško osmijeh. "Zdravo, Johnny," ona je rekla, " nema nekoga koga bih voljela da upoznaš. Zdravo, Gina! Favoriska ! Pre nego što sam mogao da protest, rekla je da je djevojka koja je upravo došao do nas, i stajao hesitantly do stolice, gledajući me u lice. Ovo ne izgleda kao kurva. I ona je jako lijepa.
  
  
  "Da encodi!" tanka djevojka rekla da je lepa devojka, kuca na trećem stolicu. Onda je nagnuo naprijed i rekao u povjerljivi ton: "Gina, ona govori dobro engleski. Hej voli Amerikanci. Želiš da razgovaram s njom, zar ne?"
  
  
  Gina je pokušao da objekt na mršava devojka je poziv, ali konacno je dozvolila sebi da bude uvjeren, da sednemo.
  
  
  "Gina je lijepa, zar ne?" rekao je mršava ponos.
  
  
  "Šta je diabolo!" rekao je Gina, a počeo je da ustaneš.
  
  
  Lepo je upoznati vas, Gina, " rekao sam. 'Ime mi je Nick. Molim te, sedi sa nama."
  
  
  Ona malo je oklevao, onda nagnuo nazad shyly. Ne imali predivnu karakteristike i svetlo smeđa kosa na sjeveru stanovnici Milan i Vicenza. Ne kosa je bilo dugo i debela, sa svjetlo pruge. Njene oci su smeđe, usta su joj bila širom i senzualno, i pod joj stavio bluzu i kratku suknju, stas kao da je bilo više od prefinjena.
  
  
  "Gina ima rođaka u Americi," druga devojka rekao, ignorišem Gina je bijes. "Ali ona priča Američki, bolje od nje. Ona će ti reći. Onda je ustala i otišla, prvo sa namignula.
  
  
  "Što to znači?"
  
  
  Gina nasmijala. "Ruža voli da me upoznati s ljudima. Ona misli da sam usamljen.
  
  
  "I to si ti?"
  
  
  Upucala me je brz pogled, onda izbjeći moj pogled. Svi budu ponekad usamljeni, zar ne?
  
  
  "Da," ja sam priznala da, sjećam to je definitivno bio u mom poslu. "Da li ti radiš ovdje, Gina?"
  
  
  Ona je konobarica, hostesa, ako to želiš tako nazvati. Ali ne spavaš sa muškarcima na poslu." Odlučila je da je na zadnje riječi polako i odlučno. Nisam previše detaljno. Tvoj prijatelj Rosa misli da sam policajac, ali to stvarno nije moja stvar.
  
  
  "Ne bi mi smetalo da je to bio tvoj posao.
  
  
  Pitao sam je. "Mogu li ti donijeti nešto?"
  
  
  Pogledala me je u oči. - "Voljela bih, Nick," ona je rekla, " ali kao što sam rekao, ja nisam kurva."
  
  
  Nasmijao sam joj se. [Ja sam tako mislio. Šta želite za piće?"
  
  
  Pokazao mi je da konobar, i ona je naredio predjelo. Pricali smo na dok. Rekao joj je da je Američki službene ko je posjetio ambasade u Zlocin.
  
  
  "Odakle si u Americi?" Gina pitao.
  
  
  "Oko New York."
  
  
  "Uvek želim da odem tamo. Nećakinja Rose je govorio o životu u New Yorku. Ona je veoma vrijednosti menze i restoranima. Jesu li zaista toliko dobri kao što kaže da su oni?
  
  
  Čekala sam je na neko vrijeme. "Ah," rekao sam, " oni su dobri na svoj način. Koliko dugo si radio u ovom baru, Gina?"
  
  
  Ne tako dugo. Jedva mogu platiti kiriju." Posramila i njenim očima. "Ići ću kući uskoro," ona je rekla timidly. "Nema posla ovdje danas, i ne trebam ga. Možeš doći na piće sa mnom ako želiš." Zašto da ne, ja sam mislio. - "Voljela bih," rekao sam.
  
  
  Ja sam je zvala taksi i otišli smo na Gina sobu. To je bila soba na krovu stara kuća u Preko delle Quattro Fontane. Počeli smo na četvrtom spratu, i kako smo se izdiše za početak drugog slijetanje, njen otac nagnuo i poljubio ju, nježno. Usne su mekani, topao i nježan .
  
  
  U prostoriji, pričali smo, dok piješ vino. Gina razgovarali o vrijeme kad je bila ljubavnica moćan šef Rimskog podzemlja, određena Giovanni Farrelli. Počeo je kao jednostavno provalnik, i onda zaradio je milione u nekretnine prevare. Prema njoj, loše je postupao prema njoj.
  
  
  "Ali to je u proslosti. Sada sam podalje od ljudi kao što je Đovani. Ja stojim na nogama i zaraditi novac iskreno ."
  
  
  Moj krvni pritisak porastao za pogled na njen osmjeh. Ona je zurila u mene na trenutak, onda se probudio i okrenuo je prekidač tako da samo sveci oko dormer prozor bi ući u sobu . Ona je gola bez da kažeš bilo šta. Joj plava kosa pao je preko ramena i da joj pun grudi molio da ga dodiruju. Izvukao sam je toplo tijelo do mene, a ona se pretvorio u mene kao moja ruke nježno ju je pregazio blijedi kožu. Njene usne, odjednom vruće, našao moje, i ustima otvoren u međusobnom istraživanje. Tijelo je igrao na bilo lagano i glatko, kao sestnaestogodisnji je.
  
  
  "Uzmi me, Nick," ona je šapnuo to u uvo.
  
  
  Ja skinuli, i ona je vidjela Lugerom . "Znači ti si policajac."
  
  
  "Rekao sam ti istinu," rekao sam. Ee stegla i zaboravio za pištolj.
  
  
  "U krevet," ona je šapnuo. "Uzmi me za krevet."
  
  
  Sam je to uradio. Dok sam ležala pored nje, moje ruke pipa joj telo, dok ona se razišli joj dugo, nagni se butine, a on je pobjegao je ruku preko blijedi unutra.
  
  
  "Va benissime!" ona mrmljao.
  
  
  On je neka ruka mu rasti.
  
  
  "Hajde," ona je disao.
  
  
  On je poljubio pun grudi i ona ju je držao dah. "Basta," ona je zvao. 'To je dovoljno. Sada. Želim te odmah.'
  
  
  Joj polako probio ne. Promukao krici su izbili oko njenog vrata. Njeno tijelo writhed sa strasti, i ja sam se podstaknuti od jaka i neodoljiv fizičku požudu. Osjetio sam je mokar bedra blizu oko mene, i zvuk njenog da zvižduće, dahtanje vrišti odjeknula u ušima. Ogrebala ruke sa njenim noktima, umotao ruke oko mog vrata i ramena, i povukao me dole, skoro divlje da završimo ono što smo počeli.
  
  
  Onda je došao trenutak kada svaku misao, svaki snagu volje, nije bio tu. "Više, više, Nick!" ona je bio pun. Moje usne zakopana u osmeh to je već pola sarkastičan, pola razumijevanje. Zagrlila me jače, više posesivan, i njene kukove počeo da sway kao da je izgubila kontrolu. Zadnji potresu potresa, i da smo se okupili da odlučiti šta da radimo, ona stenjala tamo-amo, pesmu čežnja, i naizgled beskrajne zadovoljstvo.
  
  
  
  
  Kada sam se probudila sljedeće jutro, bio je jedan trenutak panike; prvi bljeskovi straha dok sam buljio u nepoznatoj okolini. Pored mene, toplo tijelo je mumljala tiho. Pogledao me je i smijao kada je vidjela Gina spava formu. Kosa joj je bio upetljan na jastuku , je coppery halo u njene bele gaćice. Pažljivo, pobegla je iz Ne dok ruka joj je ispao iz grudi. Ona je poraslo za trenutak , onda disanje postao ni više, i ona je zaspala.
  
  
  Tiho, tako da se probudio i pusti me pitaš gde ja idem, sam ustao iz kreveta i okupili se moja odeca. Bio sam iznenađen da se nisam vratio u hotel i proveo cijelu noć sa Ginom u mojim rukama. Ali nema ništa vrijedno u moju hotelsku sobu, zato što je Etruscan vazu u Vatikanu Biblioteci i dalje držao dragocjeni dokument sadrže joj smrtonosne tajna. Ali sada kad sam uspevala da drži dokument iz ruke u KGB-u, morao sam da se vratim, i što je prije moguće. Kad je bio obučen, on izgladio prste kroz svoju kosu, uzeo još jedan pogled na krevetu sa svojom rumpled, vlažna posteljina i dar Gina je lepa mlada tijela, i krenula prema vratima.
  
  
  On ne bi smetalo da je probuditi kao da je znao da ona ne bi smetalo . Ali on je moja prava ljubav, i žena je zadovoljstvo bi trebalo nikada da me držali od posao koji je trebao da bude završena. Dala Ne zadnji strastven vidi. Ona nije ništa rekao; njene grudi rouz i pao sa svaki dah . Okliznuo se iz sobe i zatvorenih vrata tiho iza njega .
  
  
  Bilo je vrijeme da sve misli o Gina iz moje glave. Morao sam da se fokusiram na izvlacenje dokument, dobiti, bez skretanja pažnje. Ako slučajno sam uhvatio pokušava da se vrati u dokument, bilo bi , da se blago izrazim, ozbiljne komplikacije. Prvo, najgora stvar koja se može dogoditi agenti-osim smrti, naravno-da privuče pažnju javnosti. Mogućnost moj kamuflaža pokazuješ kroz bio dovoljno rizično, ali ako sam otkrio pokušavam da uzmeš novine, taj dokument će biti revidirane i pregledao li italijanski policajac koji je mogao vidjeti ego. Čak i ako ja mogu uveriti vlastima da je dokument pripada NAMA vlada, tajna će prestati biti tajna što je prije moguće. On je bio siguran da to nije sve italijanski policajci bi biti voljni prodati tako tajni dokument da je neko sa velikim puno lira u svoje ruke.
  
  
  I ako mi je rekao da su Rusi gdje je taj dokument je u hodniku, sigurno bi pokušala da se na to pre nego što sam uradio. Izvodi dokument na Etruscan vazu su sada moj glavni pogodak. Sve drugo je nevažno . Srećom, probudila sam se ranije da budem u Vatikanu Biblioteci kada se ona otvorila.
  
  
  Bio sam u Piazzale XII, na ulazu u Vatikan, kad sam video da je to velika gomila okupilo na trgu ispred mene, Trgu. To nije neuobičajeno. Papa često pojavljuje na balkonu palaču da blagoslovi na verne i hodočasnike stoji na trgu. Ali jutros, gomile turista i Rimljani izgledalo je veća od uobičajene.
  
  
  Morao sam da se probijam kroz gužvu, mumlajući moje izvinjenje, na svakom koraku. Glave su te odgajali da prozori Papski Palače, i kao muž joj prišao je ivici gustom publiku, tamo je vikati, slijedi čudno i skoro zloslutno tišina koja se dogodila u publici. Stajao je nepokretni i izgledala je kao bijelom odijelu figura Papa Pavle VI bijaše očigledan.
  
  
  On je podigao ruke u blagoslov. Ali on je upravo počeo blagoslov kada oštar uticaj split na nebu kao grmljavina. Prvo sam mislio da je to bila auto prigušivač.
  
  
  Nažalost, bilo je mnogo ozbiljnije.
  
  
  Trenutak kasnije pucaš, slomljeno staklo srušio na Papa kao veliki stakleni prozor od ego balkona razbijeno sa nesreći. Netko u gomili ispod terase poceo vikati i Papa je nestao iz vida kao što je više staklo pao u gomilu ljudi na trgu.
  
  
  U uzvici su odjekivale od strane drugih kao gomila postao paniku-pogođena. Pogledao je u svim pravcima da vidim gde pucanj je došao iz; hitac mora da je bio usmjeren na Tata i propustio ga par centimetara .
  
  
  "Tata!" a vrištava italijanski glas vikao.
  
  
  "Pokušavaju ubiti ego! još jedan vikao.
  
  
  Ljudi otrčala do ulaza u Vatikan, i buku ovde uspaničio glasove rose u vazduh je kao da se žalim od tuge i ocaja. Krhotine stakla još pao na trgu, ali glavnu ulogu gomile odjurio do vrata, a ne pasti u grad je od šrapnela.
  
  
  On pogledao još jednom na balkon, i u tom trenutku dvije figure u barovima postali vidljivi. Oni se sagnuo da pomognem Papski gore. Odakle je on nastavio da, on je mogao videti da je to očigledno ostao nepovredjen.
  
  
  Iza mene, tamo je bio još jedan buka oko masa. Gledao je preko ramena i vidjeh duga crna kola bijegu iz trgu. To je bio samo slučajnost, pitao sam se , ili auto ima veze sa onim što sam gledao?
  
  
  Ne znam zašto je odjednom izgledalo u pravcu iz Vatikana muzeja i biblioteka, gdje je ona oteta. Ali kada sam pogledao, vidio sam helikopter pada i nestaje iza zgrade. Jasno je da je izgledao kao Američki vojni helikopter Skyhook.
  
  
  Nisam morala da misliš o tome čak i za sekundu.
  
  
  Kao što je on napravio je sebi put kroz gužvu, on je shvatio da je on morao otići u biblioteci što je brže moguće. Gurnuo kroz uplašio ljudima i otišla od glavnog trga na colonnaded muzej. Kada joj je otac je ušao u glavni dvorištu, Stahl Vidny je vratiti do helikoptera. On polako spustio iskren preko Vatikan Biblioteci. I onda je, shvatio sam da nešto nije u redu; nije u redu.
  
  
  Počeo je da trči jer on nije imao drugo da izgube. Njena, osjećao moj dolar gomilu lupa, i adrenalin vodi kroz vene kao njena trkao prema muzej ulaz . Uhvaćeni u paniku u gustom publiku, uniformisani zaposleni skoro svi ostavili svoje položaje pred Pontifical biblioteci. Provjerili su mimo mene, ovde oči smrznute od straha. Pogledala sam nazad na balkonu gde je moj Tata je došao iz. Balkon je napušteno; samo krhotine stakla ćutao svedoka za šta sam upravo videla.
  
  
  Naravno, oni nisu znali za svetac je stanje još; to baš i ne bi biti ljut, uspaničio publika. Stražari su trčali i nazad preko trgu, kao da je u potrazi za tragovima. Ali znao sam da neće ništa naći , i bio sam siguran da postoji više za borbu, a general je zbrku od bila površna.
  
  
  Sada drugi sjajne crnoj limuzini došao u pogledu. Joj se sakrio iza jedan oko stuba u biblioteci ulaz. Auto stao zaustaviti. Tamo je bio huk zastrašivanja i dva sred-ramena, debele ljude iskočio oko auta i došao u zgradu. U isto vrijeme, vrata na dnu helikopter otvorio, a ona je bio uhvaćen u serija pokreta u avion.
  
  
  Sjenku. sjeo za volan, limuzine. Da mu je lice bilo nemoguće da vidim kako je auto bio naprijed i proletio je pored mene. On natjerali su je da zažmiri i pokušao da zapisati broj tablica. Ali čak i ako se auto zaustavio, ti bi još uvijek imati X-ray oči da vidim brojeve. Rekord je bio prekriven grubo providna crni tkanine zaklon.
  
  
  Kad je auto bio nestane s vidika, on je nastavio. Ne bih ušao u biblioteci dok auto je ispred, ali sada kad ga je u bijegu, pobjegla sam na ulaz u papski spomenik i pogledao unutra. Nekim zaposlenicima nervozno pričao o tome šta se dogodilo.
  
  
  Ali dva jaka-sagradili ljudi koji su imali samo je iskočio oko auta nije bilo nigde. I niko ne oko uzbuđen ovde muzej osoblje izgledalo je da je primetila. Možda nisu vidjeli ljude vodim u biblioteci, ali bi je vidjela. Kao što je prišao na stube vode u galeriju, dvije su se začuli pucnji. Imala je veoma sofisticirana balistika kurs na AX , i ja sam imao problem da se utvrdi da hici su došli kroz galeriju gdje tajnom crtež imali skriveno je.
  
  
  Joj, otrčala uz stepenice do tri ovo, Oružje u ruku, prst na okidač. Kad sam konačno stigli prvi sprat, moja najgora sumnje su bile potvrđene. Uniformisane službeniku koji je odlučila ostati u njegov položaj nije ostalo još, sad leži u veliki bazen krv za dan. Nisam treba da se sagneš ga da se vidi da je bio mrtav.
  
  
  Prekasno je, da je vidio masivne urezao oak vrata galeriji zatvara iznutra. Pobjegao sam tamo, ali ne dovoljno brzo. Čak i ako je to koriste Wilhelmina, to bi bilo nemoguće da se spriječi vrata od lupanja zatvorena.
  
  
  Čuo sam taj klik kljuc u bravu. On je povukao okidač i drva iza brave otvorila. Ali onako bulje probio se kroz pola debele drvena vrata. Onda je čula još thud i shvatila da je to ista stvar se događa s druge strane dug hodnik. Galeriji je zatvoren iznutra sa takvim efikasnosti to je bilo jasno da je operacija - bilo šta što bi to uključuje - bio je izvršena sa pravim kvalifikacije i pripremi.
  
  
  Pogledao sam okolo divlje da vidim da li je moguće ući u galeriju. Čuo sam ovdje glasove iza mene. Nisam više šansi s njom. Okrenuo se kao tri turista došao iza ugla. Jedan od njih, neki crvenim u licu žena u svijetlu haljinu, pogledao Oružje i vikao.
  
  
  Plače izazvala me na akciju. Pobjegao je u redu prozora blizu zatvorena galeriji vrata. On je otključao zasun, otvorio jedna oko prozore, i nagnuo naprijed, da pogledaš u dvorištu. Tridesetak metara od helikoptera, metalni korpu više od tri metra u promjeru i visine, koja je zakačena za debele čelični kabl, pao . Čovjek je čučao u korpu, i primijetio sam da korpu je napravljen od oklopni čelika , isto metal koji je prekriven dnu helikopter.
  
  
  Sada je jasno, da ono što on je imao prvi pogodio je zaista pravi. Napad na Papa je bio taktika skretanja pažnje da skrene pažnju od pravog kriminala koji je trenutno predana poslu. Oni koji su bili iza ovo se nikada nije nameravao da ubije Papa. Ovaj napad je izvršena da uzrokovati paniku i general zbunjenost. Meta je kolekciju od zlata i srebra blaga od Galerija Po Vatikana Biblioteci, veoma galeriji gdje je taj prokleti, nezamjenjiv tajna crtež imali skriveno je.
  
  
  Vriskove, od uplašenog turističke privukao pažnju druge posetioce u muzej. Izgledao je nazad i pokazivao jesam za im da odu - kako mahnuo joj izazvao je alarm na zbunjen i uplašen publika. Otišao je nazad u galeriju vrata, sagnuo, i slušao napeto . Joj, čuo staklo puca, i sumnja da prozore u galeriji je opljačkana, i uskoro ovde dragocjeno blago su ukradeni-poklone od sadašnjeg Evropskih vladara, neprocjenjive umjetnine prenosi svetog od kraljeva i crkvene prinčevi . I između njih je dokument koji je trebalo da se vrati joj po svaku cenu.
  
  
  Negdje u muzej, alarm je zvonilo. Ali niko nije bio sposoban da zaustavim najbrutalnije pljačke u istoriji Italiji. Nisam mogao da prestanem da se divim genijalnost plana i efikasnost i profesionalizam u kojim je počinjen zločin. Ali dokument trebao sam bio u Etruscan vaza, nevidljiva iza čvrsto zatvorena vrata galeriji.
  
  
  "Zvao čistače!" Vikao sam ovo da mladi ide matematika stoji pored mene, i ego je širom otvorenih očiju i usta promenio kao on je gurnuo niz stepenice do ego.
  
  
  "Da, gospodine", kaže on, kamera ego ples na grudima kao što je on napravio je sebi put kroz uzbuđen turista .
  
  
  "Reci im da je Papski Galerija je opljačkan!" Ego je nazvala nakon sto joj je.
  
  
  Možda je to bio ubedljiv zvuk mog tima ili cinjenica da sam govorio engleski, ali šta god da je bilo, publika se smirio. On je uperio ih u sigurnu handrail stepeništa. Čak i žena koja je već vrisnula kada je vidjela da je moj Lugera smirio i činilo se da se opet.
  
  
  Oči su joj se vratio u Dan. Rascijepljeni, spaljene drvo iznad zamak označio put moj prvi pucao. Jedan metak bi bilo dovoljno . Možda to promenilo sa drugom ili čak i treći hitac. Uzeo je oprezan cilj i ispalio tri hica u redu.
  
  
  Svi groaned kao teški metke ih je snašlo. Metal bravu creaked glasno, i kroz dim i dijelove od drveta, ona je vidjela da bravu bio otprilike primoran. Wilhelmina opet dokazao da je vredna kada je ubijena kroz težak vrata. Iza mene, druga žena je vrištala, i prestravljena turista pobjegao slijepo niz stepenice do predvorja.Sada da su bili više nije u opasnosti, a on se vratili, podigao je stopalo, i izbacila. Tae Bivši Uraditi je jedan od najboljih borbene tehnike. Raznijeti, Hoćeš Cha-Gi, dan podijeliti. Druga vrata i metal bravu izleteo sa drvenim okvir i clattered na podu.
  
  
  Onda vrata koja su se otvorila i njen neizmjerno vidio dva pa građeni ljudi izaći oko crnoj limuzini . Izgledalo je kao da je to se dogodilo prije nekoliko sati. Ali ne više od deset ili petnaest minuta je prošlo otkad je tvor bio je s njima kad se dvoje ljudi - ovde drugovi u helikopter-uleteo u muzeju.
  
  
  Bili su punjenje jedan dragocjeni artefakt za drugim u nekoliko već preopterećeni teško platno torbe. Metal korpu je video hung ispred otvori prozor galerije, i bio je zakačen na široko kamen ćeliju do dva metal hooks . Treći čovek napunjen posteljini torbe u korpu. Staklo prikaži slučajeva su razbili, i ulaštio pod je prekriven krhotine stakla .
  
  
  Čim sam slomila vrata i uzeo brz pogled na scenu, lopov je najbliži me okrenula i uperio pištolj u mene. On je zvala dva od njegovih drugova, i jedan od njih je ispao posteljini vreću na podu i počeo pucati nasumice.
  
  
  On je sakrio iza doorjamb kao metke zazviždao kroz vazduh. Čula sam zvuk vode odbijenih oko mene . Meci udario u okvir vrata i skoro me udario u glavu i grudi. Zakleo se ispod njegovog daha i izvukao se nazad još malo .
  
  
  Još onako bulje zazviždao prošlosti mimo vrata postavio. Čekao je trenutak, a onda probušio svoju glavu iza ugla i dobio otkaz. Galeriji pružio malo zaklon za tri muškarca. Čovjek koji je prvi pucali pokušao izbjeći. Ali Wilhelmina je brži, i da ju je udario ju prve mete sa metkom koji je udario Ego je lijevoj nadlaknici.
  
  
  Je ugušen plakati pobjegao ego je usne. On groaned i pao protiv razbijeno prikaži slučaj, revolver pada preko ego od bezlična prstiju. Moje oči pao na drugi čovjek kao on me je upucao.
  
  
  Ovo neće odustati tako lako kao ego na druge. On je ovdje dovukao svoju vreću otvorenom prozoru, " ja želim da staviš blago u metal korpu." Njegovo Oružje je povukao obarač, nedostaje mu lijevo bedro po inč i da Ih nije uspio da uposli torbe do trećeg čovjeka, koji je i dalje u pripravnosti otvoren prozor.
  
  
  Iza njih je bio čašu prikaži slučaj na drugom kraju sobe. Dan pre, jednog Etruscan vazu bila stavljena pored ovo prikaži slučaj. Ali sada kad sam to vidio, moja usta je suho. Nema vaze.
  
  
  Problemi su velike probleme. Ako su lopovi ne prestao i vaze nisu se vratili, posljedice će biti nepredvidiv. Nisam puno mislio o situaciji, ali sam naleteo na galeriji, pucnjava. On je ciljao u ranjenika i pucao emu drugi put u desnoj butini. On je onesvjestio, ostavljajući samo dva ego njegove kolege iz tima.
  
  
  Čovjek je vidjela penjanje u metal korpu se vratio u, i odakle je ona stoji, mogla je vidjeti najviše od dva puna posteljini torbe. Crnokosi covek koji je pomogao im je bio spreman da odem. Galeriji je skoro prazan, oduzeli svoje dragocjeno blago. Kada čovek koji je uzvratio vatrom, sam pao na zemlju. Meci zazviždao menacingly iznad glave. Ali ja sam nastavila pucnjave, i drva i razbijeno staklo, sve oko mene. Osjetio sam krhotine stakla pada na moje noge i grudi.
  
  
  Ako ona nije ubio dvoje ljudi, ako nije dobio dokumenta nazad na Etruscan vaza, Hawke nikada ne bi oprostio, u najmanju ruku.
  
  
  "Caita šešir!" čovjek na prozoru vikao, pozivajući prijatelj mu da požuri. On me je pogodila sa njegove snimke kao ranjenika metaka do prozora, odlazi krvavi trag na podu. Trenutak kasnije, ta dvojica su bili u metal korpu sa svojim pratilac .
  
  
  On skoči gore i pucao dvaput više kao korpu porasla prema prazninu trbuh kako lebdi helikopter. Ali kad joj je muž otišao do prozora i ponovo pucao, pazi, korpu sa ljudima u to već nestao u mrmljaš auto.
  
  
  Oklop vijeće pukao natrag na mjesto, i moje posljednje onako bulje odbiti od metala. Njen prokleti kao nekoliko muzej radnika i desetak policajaca briznuti u dvorištu iskren ispod mene. Pucali su na helikopter, ali bez uspeha.
  
  
  Izgledalo je nemoguce zaustaviti se pljačkaši. Ja sam napredovao je kroz prozor a u hodniku, ignorišem ruševine iza mene - ruševine to do nedavno držao muzej je najvrednije blago. Nekoliko radoznao turiste u potrazi za zabavu - i oni to imaju - da li su još uvek natrpane na vrhu stepenica. Jedan od njih, debeli čovjek na bermude, imao dvogled oko njegovog vrata.
  
  
  "Daj mi dvogled," rekao sam.
  
  
  Pogledao me je i šmrkala. Da ću ići u pakao.'
  
  
  To je bilo odmah cilju ga za oružje. "Dvogled," ponovi to. "I iskreno sada."
  
  
  Odjednom, on se bojao. Dao mi dvogled, prste drhti nervozno. Zgrabio je dvogled na ego ruke, vratio prozor i naciljao, dvogled u helikopter.
  
  
  Otvor na kat je sada potpuno zatvoreno, zaštititi putnika i blago Vatikana kolekciju , kao dokumenta koja je, nažalost, sakrio ga u Etruscan vazu. Helikopter je počela da se skinem i odstupi od muzeja. To je gledati kroz dvogled helikopterom, ali nen imao identifikaciju simboli identificirati vlasnici. Onda je napravio dvogled kroz prozor na lijevoj strani u helikopter i uhvatili lice iza taj prozor. To je lice koje je napravio dlake na vratu ustani. Neverovatno, mislio sam, i dalje gledaju u profil čovjek kojeg sam vidjela toliko puta ranije .
  
  
  Nisam prevario pored nas u mojim očima, nas spectator. Morala sam da verujem šta sam video. To je lobanja - kao lice, prazan, pergament-kao kožu, debeo i voštani. Čovjek je oči su bile opake zmija-kao grana sa mršava, ugljen-crni učenika postavio u žućkasto, ima lice. Širok usta sa tanke usnice zakopana u lobanju osmijeh. To je bio profil sam gledala: jedne strane lica, koje pripadaju najviše izopačen i monstruozno matematike majore sam ikada upoznao. Mislio sam da sam ga se otarasila zauvijek dan je skocio u Niagara Fallsu.
  
  
  Navodno, on preživeli pad. Juda je bio još uvek živ.
  
  
  Helikopter je uzeo brzo, skrenuo ponovo, i nestao je na trenutak kasnije.
  
  
  Otišao je nazad u galeriju i pogledao oko sobe. Samo nekoliko prikaži slučajevima je ostala netaknuta, bez sumnje jer ih je sadržaj nisu dragocena dovoljno. Izgleda kao lopovi znali točno što su željeli prije nego što je provalio u sobu .
  
  
  Pitao je za Etruscan vaza, nadajući se očajnički to jednostavno je premeštena ili slomljeno . Ali vazu nije bio tamo, i nema krhotine stakla da ukazuju na to da je bila uništena tokom pljačke. Međutim, znao je da je u vazu nije imala značajan tržišne cijene. To vrijedi nešto samo da kolekcionara. Sergej zapalio za mene. Juda, čovjek koji je imao tako dugo umiješao sa SJEKIROM je posao , uzeo poseban interes u drevnim italijanski artefakte. Nisam ni sumnjao u to moje oči su vidjeli da je sve ispravno. Juda je bio još uvek živ. I izvukao je fantastično pljačku našeg vremena . I imao je Etruscan vaza, jer je on konkretno naredio svojim ljudima da uzme previše.
  
  
  Joj se trznula, kao što je on zamišljao ego je radost u otkrivanju iznenađenje sakriven u vazu. To je bila neprijatna misao.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Poglavlje 4.
  
  
  
  
  
  
  
  
  "Nevjerojatno!" vikao Hawk, hodanje bijesno ispred stol od mahagonija, u mu je privremena Pariz, glavni štab u Rue de Fleur. Dao mi je gorak pogled i ušao u njegov od tvida odelo. Ego je sivu kosu, bio odsutan, i on je žvakao energično na tankom neosvetljeno cigaru to odbio nježno između ego je zube.
  
  
  "Žao mi je", rekla sam.
  
  
  "To ne bi bilo tako teško zadatak, Nick," rekao je oštro. "Imao si taj prokleti dokument u tvojim rukama. I onda, Pa, nikad nisam čula tako čudno priča kao što si mi upravo rekao.
  
  
  'Nisam imao izbora. Trebao sam to napraviti. To je bio samo slučajnost da je glupo
  
  
  "Da li znaš ko sam trebala odgovarati za ovo?" Hawk me prekinuo. "To je udružena operacija, sjećaš se? Tamo su ljudi na vojne obaveštajne službe. Moram da prijavim ovo da Pentagon i ... Bože, imate li pojma koliko je predsjednik ce reagovati na to? Kada prekinem vezu, i onda razgovarati sa njim, neću moći spavati na desno uvo za nedelju dana."
  
  
  "Vidi," rekao sam irritably, " ako želiš da me liši moj zadatak ..."
  
  
  Hawk je blenula u mene na trenutak, kao da bi on vidio me da sjedim ovdje i za prvi put. Svoj ego promijenio. Šok od lošeg vremena u Barents More izgledalo je da prođe. Bože, Nik, on je rekao da, ne smeta mi. Ne krivim te, ja to znam. Iako su mnogi ljudi će pokušati da to uradi. Ako postoji bar neka greška, ja ću nastaviti da podelim. Znaš, bilo je mnogo nezadovoljstva sa činjenicom da je predsjednik dodijeljen ovaj poziciji da SJEKIRU . Kladim se da će skočiti na naša vrata .
  
  
  "Ne znam šta drugo sam mogao da joj," rekao sam. "Možda bih želeo da uradim to drugačije.
  
  
  Gluposti. Ako je ovo pljačka nije dogodilo ovog jutra, ti bi već postao heroj. Da budem iskren, to je bilo veoma pametno od vas da sakrije dokument u vazu .
  
  
  On se onesvijestio. "Kako lepo od vas da kažete to. Moram da priznam, i ja sam tako mislila sebe."
  
  
  Ali ti razumeš, naravno, to je besmisleno da nekog uvjeriš da ovo, " rekao je sourly. "Mi smo u kriznoj dok se ne vratimo ovaj dokument. Usput, kako si se oko muzeja nakon helikopter je nestao?
  
  
  "To je bila postavljena na usluzi ulaz, tako da ne uhvate za obezbeđenje u zgradi.
  
  
  Ali na putu tamo, je upoznao do Odin u hodniku na prvom spratu, gdje prozor je bio otvoren to je molio da se koristi. Joj, skočio na primjer, pet metara, glasanje, i to je to.
  
  
  "Hmm," Hawk je zarezao. "Pa, bar te nisu uhvatili. Siguran si da si vidio Juda?"
  
  
  "Ako to nije on, to mora da je njegov brat blizanac," rekao sam. "Lice izgledao identični. Hawk tresao glavom. Uzeo je iso rta cigaru, šetao okolo u fotelji, i sjeo. "Juda je živ ... Nismo našli Ego je tijelo kad je pao u vodopad. Pa, to je moguće ."
  
  
  "Razmišljala sam o ovom krađu umjetnina," rekao sam. "U stilu, to liči na nekoliko drugih umjetnost krađe počinio u Italiji u proteklih par godina. Pitam se da li Juda je bio mozak iza ove pljačke.
  
  
  "Mislim" Jastreb reče, " to ako se ova serija pljački je Juda radi, kladim se da ima drugih motiva od finansijsku dobit. 'Možda. Ali sada, više sam zabrinut za dokumenta od Juda ' velike planove. Definitivno će naći ego u vazu, i najmanje što on će je prodati Rusima ili Kinesku hranu po cijelom svijetu za svoju mržnju prema Zapadu.
  
  
  Jastreb pogledao vrlo mala i veoma umorna u kožnoj fotelji iza stola. Smetalo mi je da sam je bilo opterećujuće moj ego sa ove brige.
  
  
  "Ako drugi primerak ovo detonator, Nick," rekao je tiho, " mi bi mogla biti u ozbiljnim problemima. Nisam išao u detalje kad sam ti dao ovaj zadatak, jer ti ne treba takva informacija da završi posao, ali vjerujem da bi trebao da znam šta smo izgubili ako informacije kojih se završava u rukama potencijalnim neprijateljima.'
  
  
  "Sa ovom stvari, Nick, možete napraviti nuklearno oružje na vrlo mali skali. Minobacača i mitraljeza. može biti pun malih nuklearne bojeve glave, kao tenk oružje. Jedan hitac u tenk top može da ubije stotine ljudi."
  
  
  "I nema pregovora u taktickom oružju," rekao sam.
  
  
  Ne vjerujem da ćemo koristiti takvim oružjem, čak i ako smo dizajnirao i da ih proizvodi. Ali Rusi ne može nametnuti ovo ograničenje na sebe. "Nuklearno oružje bi bilo idealno za manjih ratnici koji ne prestaneš da na ovde granica." Njena, on tresao glavom. "Nadam se da ste bili u pravu u vezi Juda. Mozemo da uradimo bez njega i povezane komplikacija. Nikada neću zaboraviti operacija je nastupao pre nekoliko godina, kad je namjeravao ostaviti svoj nakon što je u Americi-periodične je nestalo struje, crna magla, prljavu vodu, krv, crvena reka i jezera ."
  
  
  "U del sebe", Hawk je rekao, " ali svi smo zainteresovani za sada je sve ovo dokument iz Juda, ili ko god da je u helikopter. Policija u Zlocin izgleda da bude na tvojoj strani, ali ne očekujem previše od njih. Ne idi sa njima, osim ako ne nađeš da su jasne upute."
  
  
  "Šta je sa Interpolom u Zlocin? Znam nekoliko ljudi, a oni će vjerojatno biti na slučaju."
  
  
  "Ja ću raditi s njima. Naravno, oni ne mogu da znam šta si tačno uraditi."
  
  
  Ja razumijem.'
  
  
  "Da li si imao prilike da vidim Vatikan Biblioteci galeriji pre nego što si morao otići tako brzo?"
  
  
  "Ja sam uzeo malo pogledati okolo."
  
  
  "Pa, mislim da bi trebali da dobro pogledate ove situacije," Hawk rekao, stavio cigare nazad u zube i ujedaš.
  
  
  "Ali, kako ćemo to da uradimo? Tamo će biti duplo sigurnosti dok policijska istraga je završena.
  
  
  Možda bi to odelo ti je kao tvoj prijatelj u Interpolu, Hawke mused. Ali nećemo računati na to. Mislim da je bolje da idemo pravo na vrh figuru."
  
  
  "Šta Rimu?"
  
  
  "Ne," Hawk chuckled. "Tata."
  
  
  Nagnuo naprijed u njegovoj stolici. "Razgovarati sa Tatom?'
  
  
  'Zašto da ne?'
  
  
  "Bože, ne bih znao šta da radim. Mislim, ti imaš protokol i sve. Neko drugi to ne mogu uraditi ? Mrzeo je sastanak istaknuti političari, i šta Hawke je predložio je potpuno neprihvatljivo .
  
  
  "Nick, trebaš dozvolu za pretres zločina. Znači ti si čovjek koji može da kaže da je Papa. Vjerujem da ćete naći Paul VI šarmantan čovek ."
  
  
  "Ali će me prihvatiti?"
  
  
  "Ako predsjednik zvao emu, onda da. Ako morali smo da pokušamo ponovo da se Reicha dokument nazad, Papa ne bi mogao odbiti, jer bi on miješa u stvar između dva sveta moći. Ali pošto jasno je da naša državna tajna je slučajno ukraden od kriminalaca, vjerujem da je Papa će biti srećan da nam pomogne, na svaki moguci nacin. I ako kaže da možeš pogledati okolo biblioteci, policija neće biti sposoban da te zaustavi."
  
  
  Joj potpisali. "Dobro. Kada ću ja da se vratim u Rim?
  
  
  "Večeras," Hawk rekao. "To je to, ako ga ne ometaju tvoj planove za večeras." Zadnji komentar zvučalo je sarkastičan.
  
  
  Rekao je sa pravo lice, " Pa, ta mala stjuardesa iz aviona. Ne ima dvadeset četiri sata do iduće trka, i on je rekao hej ... "
  
  
  "To je dovoljno, Nick," Hawk rekao strogo motri.
  
  
  Vidite, reče on i ustao. "Obaveštavaću te."
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  5 poglavlja
  
  
  
  
  
  
  
  
  Toploj klimi, u Zlocin je gotovo; to je oblačno i kišno. Koloseum imao duboko bazena koji odražava drevni arhitektonski sjaju. Je bačena na trg u ulicicama su oprani, a turisti hodao sa šarenu vozila kaplje voda.
  
  
  Novine su pune izvještaja iz Vatikana pljačka. Ali to je bilo iznenađujuće kako malo ljudi se činilo da znam šta se dogodilo na del sebe. U neke priče, to je bila je prijavio da je padobranci sletio oko avion u dvorištu muzeja. Drugi očevidaca su bili sigurni da predatori su nosili maske. Jedan list izvještava da su tuce ljudi u zgradi, svi od njih su naoružani automatske puške i prijeti turiste sa smrću. Drugi list je prijavio da je maskirani stranac se pojavio niotkuda i spasiti živote one koji su zaprijetili od kriminalaca. Ovo maskirani stranac navodno je imao njemački oružje i govorio ni Dok ili hebrejski.
  
  
  Samo sam se nadala da policija bi bilo bolje obaviješten. Nije ni čudo da su glasine i nagađanja bili toliko široko nakon takvog senzacionalno zločina, ali nikada nisam vidio štampu tako zbunjen. Nije nam čitaš jedan članak koji je opisao tačno šta se desilo tog sunčano jutro.
  
  
  Najbolja stvar koju sam mogao uraditi sada je kontaktirati mog prijatelja Antonio Benedetto u Interpolu sjedišta u Zlocin . Antonio je bio mlad, lijep inspektore koji dva puta mi je pomogla kroz Interpola. Mislio sam da mogu računati na njega ponovo. Imam dobar pogled na licu čovjek je upucan u galeriji, i ja sam želela da studiram slike kriminalaca. Znao sam da ti mogu vjerovati Tony zadržati moj identitet za sebe i da ne postavljam pitanja.
  
  
  Joj, mu je prišao kasno ujutro. Ego je glas je toplo i prijateljski.
  
  
  "Nick," rekao je sa thud, " kakvo iznenađenje da čujem od tebe, prijatelju. Šta radiš u Zlocin? Jesi li smislio masivni Vatikan pljačku? Ego je smijeh je zarazna.
  
  
  "To nije moj posao", rekao sam. "Samo sam dogovor sa pravi novac. Limenke. Blagajnike, i tako dalje.
  
  
  On ponovo nasmejala. "Ali ovaj slučaj je mnogo mašte, amigo."
  
  
  "Da", rekao sam. "Da budem iskren, i ja sam bio nekako uključen."
  
  
  "Četiri puta ?"
  
  
  Nisam previše detaljno. "Tony, voleo bih da vidim neke slike joj svake godine. Možeš li to srediti?"
  
  
  'Naravno da je. Zarada danas nije kada. Još bolje, imaćemo ručak. Znam da je lep kafiću nije daleko odavde.
  
  
  'Ne mogu to da uradim danas. Imam zakazano.
  
  
  Jao. Pa, nadam se da ona je prelijepa žena."
  
  
  Rekao sam, " Ne. "Sa Mojim Ocem."
  
  
  "Nemoguće ! Antonio je rekao.
  
  
  'To je u redu. Sveti Otac me vidi u dva sata poslepodne ."
  
  
  'Milosti!'rekao je tiho. "Imate više uticaja od nje, mislio sam, amigo."
  
  
  "Sa pomoć iz Washingtona," rekao sam. "Reći ću ti kasnije o tome. Mogu da dodjem u tvoju kancelariju ujutru?'
  
  
  "Benissimo," Antonio je rekao. "Ti si uvijek izgleda da me napališ, Nick."
  
  
  Istog dana, vratio se u Vatikan. Područje oko muzeja je blokirana, i policija su bili vidljivi svuda. To bi bilo nemoguće da se vratim u galeriji bez dozvole od vlasti . I ti bi mogao pokušati da provaliti u Fort Knox.
  
  
  Tata je sigurnost je sada mnogo bolje nego je činio na prvi pogled. Počinioci bili prestravljeni su pucali na njega pucao na dan pljačke, i niko nije mogao da mu priđem bez impresivno dokumente, i onda temeljito provjerimo.
  
  
  Prva linija odbrane sastojala iz više policajaca oko ulaz u krilo gdje je papski rezidencija i kancelarija je bila smještena. Bili su dobro obučeni momci, i trebalo im je vremena da me testiraš.
  
  
  Naravno, on bi ostavio sve svoje oružje - i posebno je Wilhelmina - u hotelu. Kada su mogao naći nešto sumnjivo, dali su mi da policajca u civilu. policajac, koji je predao Vatikan Stražu.
  
  
  Konačno, bio sam u pratnji da je papina odaja. Sobe su bogati u istoriji Zapadne civilizacije. U teretno zidovi su bili ukrašena freskama, su stropovi mozaici, bezbroj zidovima i izbledela tapiserije. Još nen je dosadna, skoro dosadna. Osjećaj kad sam pogledao ju je smisla za formalnosti, potpuni nedostatak domišljatosti.
  
  
  Bio sam pokazao mjesto u velikoj čekaonici, i dok sam čekala, mislio sam o njoj opremu za sve glava države i gospodu koji su sjediti u istoj sobi. I sada je Nick Carter je red, Killmaster N3 SJEKIRU. Nisam znao da li poređenje me je zasmejavao ili odgovorio.
  
  
  Bilo je bar pola sata, i pocela sam da se malo nervozan kada su se vrata otvorila. Visok, naočit, čovek u vatreno crveni, kardinal je odjeća ušao na recepciji.
  
  
  "Eminencijo," rekao sam, da ustajem ovako brzo.
  
  
  On došao do mene, njegovo lice bez izraza. "Pretpostavljam da si Gospodine Carter." "Šta je to?" pita on tiho.
  
  
  'Da.'
  
  
  "Ju Je Kardinal Pej. Tvoj Ego Svetosti te može primiti sada. Možeš da me pratiš." On je ukazao na sobu imao je samo ušao.
  
  
  Pratio pažljivo, čujem svoje korake. Kao da je zatvorio vrata iza nas, on je klimnula da druga dva kardinali, pretpostavljam čast stražu. Ovde su negde, ali ne ljuti oči rekao da mi se svaki potez je bio pod prismotrom pažljivo, ako ne procijenio.
  
  
  Na kraju hodnika su dva brown-krvavog čovjeka monasi. Ukupno pet ljudi gledao me kao da sam polako spustio je glavu zato što nisam znao šta drugo da uradim. Papa Pavle sjedio otvoreno ispred mene, okružen dva monasi. On je nosi belu majicu i kapu, i na grudi je bio veliki zlato krst.
  
  
  Kardinal Pej nisam ništa rekla. Suptilne promijeniti u njihove izraze natjerao me oštro korak naprijed. "Vaša Svetosti," rekao sam, smanjenje mojoj glavi opet, ne znam da li luk ili ne. Osmijeh prešao Tata je ispupčene usne. Možda je vidio kako nelagodno se osjećam . Možda je osetila neizvjesnosti da sam mislio da je sada ogleda u mene. U svakom slučaju, bio sam jako ohrabren mu osmijeh. "Gospodine Karter,"rekao je da u savršen engleski," molim te, sedi dole." On gestured na stolici, pored njega, i ego papa prsten glinted nakratko u svjetlo.
  
  
  Joj sel, bolno svjestan da kredibilitet moja vlada, da ne spominjem Hawk i AX, sada je na kocki. Ali Tata je snishodljivo ponašanje je zarazno, i nije prošlo dugo pre nego što našao sam počeo da se opustiš.
  
  
  Kardinal Pej uzela poziciji da Papa je u pravu. "Ovo je mladić je poslao od strane Predsjednika Sjedinjenih Država, Vaša Svetosti," Kardinal je rekao.
  
  
  "Da, joj, sjećam se da je ova publika je tražio."
  
  
  Papa Pavle VI pretvorio u mene, i moje oci pomuceno na trenutak. "Izgleda da tvoja vlada je postao umešan u zadnjih - i veoma nesretno, jako nezgodno krađe."
  
  
  "Da, Vaša Svetosti," rekao sam. "Veoma važan dokument je ukrao zajedno sa papski poklone. Da zaštiti ego od ... er ... Protiv neprijatelja elementi, joj slobodan krije ego u jedan od će upoznati tvoje divne Etruscan vaze. Neke elemente išla sa mnom na muzej; ljudi koji su došli da uzmu dokument iz mene ."
  
  
  Znao sam da sam bio na klizav teren, u teritoriju međunarodne diplomatije. Dakle, on je izabrao njegove riječi kao pažljivo moguće. Kada je Tata klimnula, kao da se složim sa mnom, bio je drago mi je da uprkos dvosmislenosti moje kratko objašnjenje, njena je bila jasna.
  
  
  "Tvoj predsjednik," on je rekao, " rekao da je ovaj ... ovaj dokument, kao što si zvao ego, izuzetno je važno."
  
  
  "U del sebe, Vaša Svetosti. To je razlog zašto smo bili toliko željni da istražimo galeriju i možda postaviti nekoliko pitanja da osoblje muzeja. Razumjeli smo da policija provodi pomnu istragu. Ali zbog važnost ovaj dokument da moja Vlada, našli smo je potrebno da sprovede sopstveni ... er ... pažljivi u istrazi ." Kardinal Pej klimnula, izgleda prvi na Papa i onda nazad na mene. Da sam nastavio dalje.
  
  
  "Na primer, moramo provjeriti da li vazu je od ukradenih stvari. Naravno, tu je i mogućnost da je prebačen u Etruscan muzej posle biblioteke otišli to."
  
  
  "Ja ne mislim tako," rekao je kardinal.
  
  
  "U del," Tata je potvrdio. "Vjerujem da inventar je zavrsena, Gospodine Carter. Samo sam bacila pogled dole na nju cursorily, ali ne secam se da je imao Etruscan vazu sa njom. Naravno, većina ukradeni predmeti su izvadili iz radnje prozore." Zaustavio se i pogledao je preko sobe od mene u suprotnog zida. Put se činilo da uposli polako, ali nije joj ništa reći. Konačno, pogledao je u mene . "Odlicno, Gospodine Karter," rekao. "Dozvoljeno ti je da provede ostatak dana u galeriji i drugim oblastima u biblioteku. Također sam ti dozvoliti da napravim zahtjev - to je, bez davanja dodatne informacije, ali ja verovatno ne treba da ti kažem - u Etruscan Muzej."
  
  
  "To je veoma ljubazno od vas, Vaša Svetosti."
  
  
  Okrenuo se da Kardinal Pej. "Pripremite pismo, tako da egom mogu potpisati. Gospodine Karter ne bi trebalo da li nepotrebno problema sa našim policijskim.
  
  
  "Vaša Svetosti," Kardinal je rekao, klima se opet.
  
  
  "Pobrini se da se to desi odmah." Tata je pretvorio da mi se vrati. "Mi licno ti poželim da je našao taj dokument, Gospodine Carter."
  
  
  "Mnogo ti hvala, Vaša Svetosti," rekao sam, da ustaneš i uzeti nekoliko koraka nazad. Ona pognute i levo, kroz sobe, slijedi Oklop Kardinal Pej.
  
  
  Dvadeset minuta kasnije, dobio je poruku sa Papa je potpis i zapečati. Bio sam preplavljen aktivni rekreaciju olakšanje. Moj prijem kod Pape Paul VI prošlo dobro, ali to je najviše nerve dio moja misija.
  
  
  
  
  Njen prvi otišao u Etruscan Muzej. Cela oblast je privremeno je zatvoren. Nismo imali naše posjetioce, naš turisti, tako da nisam imala nikakvih problema dobijanje informacija. Kao druge Vatikan muzejima, ovo više liči na palati, nego bilo šta drugo. To je bila prepuna dragocjenosti i artefakti iz Etruscan doba. On je podsjetio da je većina stvari koje su pronađene blizu Etruria tokom iskopavanja Pape Gregory XVI. Nisam imao pojma da će biti tako mnogo vaze, boce, zdjele i druge blaga u muzeju. Nažalost, nadam se da ću moći prepoznati vazu bio uzaludan. Ali uz pomoc neke ljude u muzeju, ovde ima velike arhive od nje i otkrio da je vaza je s obzirom da Vatikan skoro dve godine ranije, i to nema podataka o njen povratak.
  
  
  Kasnije tog dana, njen razgovarao sa nekim galeriji radnicima, koji je potvrdio da je vaza, koliko god da su znali da je u galeriji na od pljačke. Ovo me je ostavio sa zaključkom već sam bio uplašen: predatori su je odveli.
  
  
  Joj proveo dio dan u galeriji, onda temeljno policija provjeriti. Mladi civilu policajac izgledao sumnjivo na Tata je poruku.
  
  
  "Treba da budem proverio, gospodine."
  
  
  "Onda to učinite brzo," rekao sam. "Da sam samo imao vremena da razgledam okolo danas."
  
  
  'Postoji određena procedura
  
  
  "Vidi," rekao sam. "Tata sebe mi je rekao da ne bih imati problema sa ovim poruku. Trebao sam reci joj da sumnjaš u to?
  
  
  Mladi čovek me je pogledao za trenutak. Onda je izgledala na pismo opet. "Jednostavnu", rekao je. Otišao je u galeriji i dao poruku na drugi civilu policajac. Čovjek je pročitao. Onda su me je pogledao i rekao nešto tiho jedni drugima na italijanskom. Čovjek koji je stajao na dan kada se okrenuo, pokazuje na mene, i onda si se obratio odlučno na drugi detektiv. Na reumatizam je mirno i u pratnji opušteno val ruku. Mladi čovjek dao poruku da mi se vrati. "Moj šef kaže da može da idem u galeriju," rekao je strogo motri .
  
  
  "G," rekao sam, i uzeo to pismo.
  
  
  Otišao sam i gledao uokolo. Uključujući i mladi čovječe, tamo su bila tri policajca. Pričali su tiho jedno drugom. Dug hodnik je izgledalo drugačije od prvi put ego je vidio to. Prozori su bili zatvoreni, jer je padala kiša; to je sumorno. Slomljeni poklopce stakla prikaži slučajeva su uklonjeni i pregledao za otiske prstiju. On je bio siguran da ako su lopovi ostavili nikakve fizičke dokaze, policija bi već uzeo ovde. Ali bilo bi ništa značajno otišao oko što sam vidio tog jutra da nije bilo za otiske prstiju ...
  
  
  Izgledao je na vratima. To bi bilo nemoguće identifikovati pojedinac materijali cipela među mnogim dostupan ako su da se ne nalazi u prozora ili u drugi odredjenu lokaciju gde lopovi su bili prisutni.
  
  
  Pitao je za Etruscan vazu opet, iako je bila sigurna da nije u glavni hol . Ona je tražila od strane policije ako vazu ili fragmenti vazu bilo korišćeno kao dokaz. Rekao je da nije.
  
  
  Vratio sam se na hodniku, pokušavam da se setim šta sam vidio da se penje uz stepenice da jutra: mrtvih sluga i vrata koja je imala samo zalupila. Onda se okrenuo i otišao nazad u galeriju. Onda je prišao da gdje je bilo tijelo i vidio da nen još uvijek imala mrlje od krvi na nju. Vrata su se sada otvorena, a kad je njen otac virio kroz desni vrata, on je vidio da je slomljena brava nije bila popravio još. Policija je bila vjerojatno zanima 9mm metak izvukli su oko drveta. On je pogledala na pod i vidjela nešto drugo. Vrata su bila je stisnut na uzdah od metala kuka na podu, koji je ubaci u eyelet na dnu vrata. To je zanimljivo. To je značilo da se zaključati dan, lopovi morao stajati ispred vrata da oslobodi hooks . Nagnuo se dole i gledao u pod. Tanak sloj prašine ispred vrata lijevo jasan utisak nedavnih cipele .
  
  
  Najverovatnije, otisak je napravio osoba koja je ubila cuvara i zaključao vrata na ovoj strani galeriji . Mislio sam da je to krep jedini sa prilično neobično karirano obrazac. Otisak preselio oko nje, je isključili vrata kuku, i gurnuo je vrata otvorena da u više svjetla . Minijaturna kamera sa ultra-osjetljiv crno-bijelog filma koji je izvukao iz svog džepa. Uzeo sam tri slike otisak cipele i stavila kameru za minut. I kad je on došao na sebe opet, vidio komad osušene bijele blato pored otisak. Najverovatnije, to je pao sa od cipela u kojima otisak je. Uzeo maramicu od njegove drugi džep, uzela komad gline i obmotao ga u maramicu čim mladi detektive se vratio. Dok je gledao, gurnuo je vrata otvorena opet i zatvoren na kuku.
  
  
  "Nešto nije u redu, gospodine?" pitao. Njegov ego ton je predložio da odveo me je zbog uljeza.
  
  
  Nisam hteo da mu kažem nešto o nakon što je otkrio. Ako je moguće, ona bi trebala biti pitao da nađem Juda pre nego što policija radi. Policija je možda drugačije ideje o vlasništvo, taj dokument, i međunarodnih spletki može da počne pre nego što se vrati da ego - i tek nakon talijanskog vojne vlasti su pažljivo studirao ego.
  
  
  "Upravo sam video one fleke od krvi na podu," ja sam lagao. "Užasnom stanju."
  
  
  "Da, to je strašno," rekao je soothingly.
  
  
  "Hvala ti na saradnji," rekao sam, pretvara da odem.
  
  
  On me je zaustavio. "Reci mi, Gospodine, jesi li na Interpol ili možda na svijetu štampu?"
  
  
  "Treba nam ovo, mi smo to treba i nešto drugo," rekao sam. "Joj stručno posetioca u muzej. Idem u muzeje širom otvoreni bazen, i onda opisati i katalog sadržaj raznih publikacije. Do sada, više od deset hiljada ljudi je posjetio to. Nisam mogao da cekam galeriji da otvorimo, jer ja još imam pedeset tri muzeja u sedam drugih Evropskih gradova na obilazak nedjeljom. Ja sad moram da idem, jer sam imao još nekoliko muzeje da se posjeta u Zlocin danas."
  
  
  "Naravno", rekao je.
  
  
  Kad sam otišao, mladi čovek me je pogledao u iznenađenje, pitajući se da je bio prevaren.
  
  
  
  
  Interpola ured je bio smješten u 23 Preko Filippo Turati, u pristojno zgradu. Vrijeme je imao raščisti, i tamo je bio hrskava proljeće vazduh u zraku. To bi bilo divno jutro da prošetamo po Rim i iskustvo u atmosferi-idi na Tivoli Vrtovi, na Kupke od Caracalla ili poznati Vilu Adriana. Ali tamo je još posla, a taj posao je čekao iza prljavom fasada sjedište Interpola.
  
  
  Ona je pronašla joj prijatelj Tony Benedetto u Ego je mali drugom spratu. U dim zidovima i nameštaj od kancelarije su zapalio od sunca gledam kroz otvoren prozor i Tony je veliki osmeh .
  
  
  "Nick, moj drugi!", a on me pozdravlja i hodao mu stolicu da me zagrliš.
  
  
  "Dobar dan, amico," rekao je njen sa cerekanje.
  
  
  Tony je skoro moje visine, sa debelim tamnu kosu i sjajne oči. Pomogli smo jedno drugo i prije imala puno zabavno zajedno. Tony kaže da im je da se zabavimo.
  
  
  Igramo ovu igru. Izvadio je čopor Lucky Strike i ponudio Tony cigaretu.
  
  
  'Ah! Sada se sjećam zašto toliko te volim, Dečko. Jer imate dobar Američke cigarete.
  
  
  Zapalio to, i sjedili smo u tišinu za vrijeme, pušenje u tišini. "Znači ti si kontrolor sada?" konačno je joj rekao.
  
  
  On ramena stresla. "Ako ostaneš u organizaciji dovoljno dugo, na kraju ćeš postati šef, sviđalo ti se to ili ne." Nasmijao se na mene sa svojim pastu za zube.
  
  
  "Možda bi trebalo da odem na SJEKIRU prije šef ostavku," rekao sam. "Mislim da ne mogu podnijeti rad u uredu."
  
  
  "Ja," Tony rekao. "Srećom, moj mali promociju mi dozvoljava da takođe radiš napolju." Mraku smeđe oči su ozbiljne sada. "Imam slučaj pljačka u Vatikan, Nick. Kako si ti umešana u ovo?
  
  
  To je rezimirao za ono što se dogodilo tako daleko od lasice. Rekao Emu o dokument, ali ne i šta je bilo u njemu. Slušao me je strogo motri. Volela bih da vidim tvoj policija fotografije, odlučio sam. "Imam dobar pogled na osoba koju sam ranjen."
  
  
  "Gledat ćemo ih zajedno, Nick," rekao. "Ja sam je poslao čovjeka u Vatikan, ali on nije ništa našli. Da li je moguće da možemo zajedno raditi na ovo pitanje? "
  
  
  "Možda," rekao sam. "Ali ne zvanično. Ja više volim da Interpol ne znam razlog za moje prisustvo."
  
  
  On je klimnula.
  
  
  "I još jedna stvar," ja dodao. "Ako bi mogli da nađem dokumenta, to je moje. Možda nisi ni spomenuo postojanje ego nadređenima."
  
  
  Tony je mislio o tome. "U redu, Nick," rekao. "Mi smo zainteresovani da Vatikan je blago, ne moramo da kopamo u državne tajne Amerike." Osmeh polako se vratio da joj lice. "Imam osjećaj da imam trag."
  
  
  Ona je snimljena iz džepa od mini kamera. To je bio Minolta sa vrlo brzo shutter, i koristio je superpanchromatic film u to. "Mislim da je ovo će vas zanimati," rekao sam. "Koliko brzo može biti manifestuje ?"
  
  
  "Imamo malu mračna soba," Tony je odgovorio. "I profesionalac. Moći ćemo da zoom u oko podneva."
  
  
  "Sjajno", rekao sam. On je uzeo maramicu i razvila se to. "I onda bi htjela da znaš gde je taj komad gline došao." Možete li saznati?
  
  
  "Ovo će biti malo teže, amiko," nagnuo naprijed i pregledao komad gline. "Dajem moj ego da naš hemičar. Ništa drugo?'
  
  
  Ne u ovom trenutku. Idemo pogledati tvoje foto albume ."
  
  
  Proveli smo više od sat vremena gledajući u policiju slike u velikom gray soba ispunjen podnijeti ormarića, stolovima, i ženske službenicima. Kada smo zavrsili, ona nije prepoznao jednim licem u cijelu sliku arhiv da je znao.
  
  
  "Bio sam siguran da bi ovaj tip biti tamo," rekao sam. "Ako je osoba koju si vidjela je Juda," Toni je rekao da, ošamarila najnovije album,"on mora da je bio jako oprezan sa bira svoj narod."
  
  
  'Tačno. Ali ovo pljačka je izvršena po pravi profesionalci, i obično ljudi na ovom nivou ima kriminalni dosije ."
  
  
  Tony je stavio ruku na moje rame. "Imamo slike i komad gline," rekao. 'Hajde. Imat ćemo dobar ručak, pospi malo vina na dan, i onda se vratiti na dan osvježeno.
  
  
  Vidite, reče on i klimnuo. Jedna stvar koju sam uvek voleo o Tony. Ego i bezbrižan ponašanje bili originalni, ali sam znala da iza nemara ležao inteligenciju i vještinom posvećen policajac.
  
  
  "U pravu si," rekao sam. "Ne možemo ništa da uradimo odavde dok slike su spremne."
  
  
  Otišli smo u Mediterraneo Kafe i igrali ovu igru na terasi. To je sve toplije sada da oblaci ocistila, ali vjetar je još uvijek jak. Na Tony je preporuka, naručili smo przenu ribu. Glavno jelo prethodio špagete i onda bijeli sir. Naše svjetlo bijelo vino je ukusno. Čavrljali smo o starim danima, i Tony odbijen medija o djevojci oboje smo znali. Smejali smo se, i neko vreme, pritisak prošlosti nedjelju olakšala, i ona je bila u stanju da se opustiš.
  
  
  Više od sat vremena kasnije, vratili smo se u ured Interpola. Slike su razvili i povečano da 18x24. Tony je uzeo ihs iz direktorij i dao mi ih bez da gledam u njih.
  
  
  "Napravili su dobar posao", rekao sam. "Pogledaj ovo."
  
  
  On je pregledao prvu sliku. "Da," rekao je, " to je slika, jasno vidljiv. Ne vjerujem da sam je ikada video nešto kao to, Nik. Vrlo neobično.'
  
  
  "Ja sam se složio, i to je dobro za nas."
  
  
  'Posebno. Ja ću napraviti još materijali i odaberite vrstu cipela ."
  
  
  Ušli smo u mracnoj sobi, i laboratorija je pomoćnik odmah je obećala da će biti više kopije od najboljih fotografije. Onda Tony uzeo liste prodavnica cipela u gradu, i njeno, napravila par poziva da provjerim cipelu proizvođača. Bilo je desetak ihs svuda Italiji.
  
  
  Dok Tony je naredio nekoliko ljudi u posjetu prodavnice cipela, vratio se u hotel kod izvještaj za Hawk. Morala sam da stavim ego u "sandučetu" gdje ego kurir bi pokupi je i poslati je Gotova. SJEKIRU ne koristi telefon, čak i sa govor pretvarač, osim kad je hitna poruka je morao da bude isporučen. Napisala sam svoj izveštaj i poslao ga da Ego je sandučić.
  
  
  Kada sam se vratio u sobu, našao sam Toni me je pitao da se zovi ih.
  
  
  "Našli smo proizvođač", rekao je. "Ovo je web kompanije u zemlji koja se bavi proizvode takve dizajn. Trenutno smo u fazi sastavljanja spisak trgovci na osnovu proizvođač je knjige."
  
  
  "U redu", rekao sam. "Ja ću biti tamo pre nego što ti završiš. Moje čestitke za svoju efikasnost ."
  
  
  -
  
  
  Kad se vratila u Tony Liže, do večeri je saznala da je cipela fabrike u hodniku u Milano su je zvali Novi italijanski Društvo. Predstavnik u Zlocin dobio samo male količine cipele iz tvornice, i prodali ih samo dve prodavnice u gradu. Odin u ovim trgovinama, bankrotirao je prije godinu dana. Kao rezultat toga, postoji samo jedna radnja na periferiji grada .
  
  
  Na istrage, otkrili smo da je vlasnik radnje je sigurno bio Luigi Farnese.
  
  
  "Sad ćemo pronaći ego," rekao sam. "To je to, ako je naš čovjek je kupio balet papuče u Zlocin."
  
  
  "Verovatno" Tony rekao. "Mi vjerujemo da smo identifikovali tvoj komad gline, amiko. Naš hemičar misli da je to Siciliji.
  
  
  "Hmm", rekao sam. "Kriminalci".
  
  
  -
  
  
  Tony je imao druge stvari da uradimo, pa je uzeo taksi do radnje sam. To je bio smješten u uskoj ulici u jedan od Rima je novi kvartovi. Cipele i ostale proizvode prodata je u kožu. Farnese, kratak, debeli ... sa uskim brkove, je bio od velike pomoći.
  
  
  "Tri mušterije nedavno kupio ove krep-stare cipele", rekao je. "Zapisao sam ih imena."
  
  
  Joj, pogledali ta imena. Barcinijem. Aranchi. Pallotti. Nisu mi rekli ništa.
  
  
  Pitao sam je. "Mogu li kopiju njenog imena?"
  
  
  'Naravno, za estestvenno.'
  
  
  Nikada to nisam uradila, zahvalio prodavač i otišao.
  
  
  
  
  Sledećeg dana, Toni me je odveo u policijsku stanicu, gdje joj je ego pomoćnik je trebalo da bude, i emus odlučio da ideš kroz ogromni datoteke. Do podneva, našli smo ono što smo želeli. Roko Barcinijem imala slobodan udarac. Popis je bio star, i nen samo spomenuo manje kriminala. Sat vremena kasnije, našli smo ego među policija fotografije. To je čovjek koji ju je upucao u Vatikanu .
  
  
  Tony je razgovarao na kratko sa žena.
  
  
  "Policija, nisam se čuo sa Barcinijem u neko vrijeme,"rekao je i," izgubili su svoju ego u izgled."
  
  
  "Ne znaju gdje je on?"
  
  
  "Kažu ne."
  
  
  "Pa, znamo da je bio na Siciliji nedavno."
  
  
  "Da, dušo drugoj, ali ovo znanje je koristi da nas. Siciliji je veliko ostrvo sa diskretni stanovništva. Vidjet ćeš da će biti jako teško da se nikome pričati o Barcinijem niti bilo koga drugog." Složio sam se sa njim. Onda je iznenada mislio Gina, za devojku koja nije bio povezan s mafijom. "Možda, "rekla sam," možemo da saznamo nešto o našim krep - stare prijatelja ovde u Zlocin."
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Poglavlju 6
  
  
  
  
  
  
  
  
  Otišao sam da vidim Gina te noći. Znala je da sam došao i dao ukusno edu. Glavno jelo je scallopini alija Firenze, sa topljenim sirom na meso i špinat. Prvo je to bio špagete, onda teletina, i konačno sira i lep poklon. Crveno vino je bilo odlično.
  
  
  "Sve italijanski žena kuva tako dobro, također?" i pitao kad smo igrali igru na klupi.
  
  
  Gina stavi njena ruka oko ramena. "Nisu svi oko njih," ona je rekla,"ali najviše italijanski su žene." Ona je povukao noge ispod nje, i suknji skliznula joj butine, otkrivajući njene bele zadnjice.
  
  
  "Da će napraviti puno stvari pa," rekao sam lagano.
  
  
  Smijala se i olako poljubio moj vrat. "Mislio sam da si se vratila meni, Nick," ona je šapnuo.
  
  
  "Bojim se da je posao," rekao sam guiltily. "Bar to je glavni cilj večeras."
  
  
  Ona povlači za nos joj ruke dalje. "To baš i nije laskavo, je li?" ona je rekla, da se duriš.
  
  
  Nasmijao se u nju i izvukao blizu. "Ovo je vrlo važno, ali to ne znači da nisam hteo da te opet vidim".
  
  
  Okrenuo njeno lice mu je i da je poljubim u usta. Ona stavi svoje ruke oko mog vrata. "To je bolje za noge," ona mrmljao. Onda je oslobodio. "Kakav posao imate onda?" pitala je. "Mislila sam da si u tajnoj službi."
  
  
  "Na neki nacin", rekao sam. Gina, ne mogu tačno da ti kažem zašto je ona u Zlocin. Ali možda možeš da mi pomogneš, ako je ono što si mi rekao o sebi da je istina."
  
  
  Poljubila moj ušnu školjku. 'Šta misliš?'
  
  
  "Rekao si da znaš, ljudi iz podzemlja."
  
  
  Ona bili prestrašeni onim malo. "Ali nisi policija."
  
  
  Njena oklevao. Onda je odlučio da kažem hej koliko god je moguće. "Za nekog razloga ne mogu da ti objasnim to, Gina, "i ja sam rekao," ja sam zainteresovana šta se desilo u Vatikanu Biblioteci par dana."
  
  
  Joj tamne oči su čak veća od uobičajene.
  
  
  "Diavolo ! Jesi li zainteresovan u Vatikanu pljačku?
  
  
  "Da", rekao sam.
  
  
  'Ah. Ne znam. Postoje određene vrste zločina, da ne možeš naći informacije o. To je zločin. Niko ne zna ništa o tome."
  
  
  "Ne očekujem da ćeš mi reći da za zločin, ili," rekao sam. "Nadao sam se da ćeš mi reći o nekome."
  
  
  Namrgodila ramena. 'Ko je ova osoba?'
  
  
  "Ego ime je Barcinijem," rekao sam. "Roko Barcinijem".
  
  
  Mislila je na trenutak. Onda je rekao: "ne znam to ime."
  
  
  "Razmisli pažljivo, Gina," rekao sam poljubio ruku. "Ovo je veoma važno za mene."
  
  
  Nakon nekoliko trenutaka, rekla je, " Ne, Nick, ne znam ovog čoveka."
  
  
  On potpisali.
  
  
  "Policija sebe nemamo nikakvih tragova u ovom slučaju," ona je nastavila. "Bilo bi bolje da staviš ovu stvar oko glave."
  
  
  Mogu vidjeti brige u njenim očima. "Gina,"rekao sam," ne mogu."
  
  
  Nagnula se nazad na kauč i sažvakao joj donju usnu zamišljeno. "Pa,"ona je rekla polako," ako ne mogu da te ubedim da se odreknem, možemo da uradimo nešto."
  
  
  'Da?'
  
  
  "Postoji žena. Upoznao sam je preko Rosa, moj prijatelj iz kafića."
  
  
  "Sjećam se Rose", rekao sam.
  
  
  "Ova žena ima bordel u Piazza Montecitorio. Ona zna Roman kriminalci bolje od njenog brata. Možda želi da razgovara sa tobom." Za nadoknadu.'
  
  
  "Ja ću ti platiti," rekao sam.
  
  
  "Moraćeš da ideš tamo sama. Ona ne pusti žene u njenu kuću, osim za djevojke koji rade za nju."
  
  
  "Mogu da vidim sa njom veceras?"
  
  
  "Ja ću pogledati."
  
  
  Otišla je na telefonu, pozvala broj, i razgovarao u redu, dobro ton. Par minuta kasnije, ona je spustila slušalicu i seo pored mene na kauču.
  
  
  "U redu je," rekla je, nažalost. "Možeš da odeš tamo nakon deset sati.
  
  
  Ona je spremna da pričam sa tobom. Ona nije spomenuo ime je osoba koju tražimo. Ona je strah da joj telefon je ponekad ubacili policija."
  
  
  "Hvala ti, Đina," rekao sam. Pogledao je u svoj sat. To je skoro deset sati. "Onda je bolje da odem," rekao sam.
  
  
  "Postoji nešto drugo."
  
  
  'Da?'
  
  
  "Da bi vaše posjete izgleda normalno, naći jedno oko cure prije nego što možeš da razgovaram sa Gospođom se Oslobađa."
  
  
  Ona je podigao do nje mrzovoljna bradu sa njom kažiprst. "Možda mogu izbjeći," rekao sam.
  
  
  Ona je izgledao ozbiljan. "Ne igraj se sa Gospođom se Oslobađa, Nick. Rekla je da hej, platit ćeš za devojka i da bi trebala bi pokrili tvoj novac."
  
  
  Ja ću ih paziti.'Nije bilo prijatno, mislio da odem Gina i idi u krevet sa prostitutkom. "Nemoj se bojati zauvijek. Mislim, devojka je. Rose me je uverio da je Gđa se Oslobađa je vrlo stroga o njenom zdravlju."
  
  
  Njen ustao. "Ako si u redu, ja ću se vratio ovamo, kada sam razgovarati s njom."
  
  
  Pogledala me je sa suzama u očima. "Stvarno bih to volio," ona je rekla.
  
  
  
  
  Odveo sam je do taksija da Piazza Montecitorio. Na trgu je u ružna dio grada, ne za večeras hoda. Kuca je veoma star, sa prebrodila fasada. Svi prozori su bili zapalio, iako u prizemlju zavese su privučeni i prozore iznad njih su bila zatvorena, ostavljajuci samo linija žuta svijetla .
  
  
  Kao njen carapace prešao na trotoaru, da je vidio čovjeka koji stoji na sledeći trijemu. Nije gledao u mom pravcu, ali njegov sebičnost me je natjerao na oprezu. Tanka mlada djevojka pusti me unutra. Još nekoliko kupaca se preselio u veliki dnevnoj sobi, gde su se upoznali devojke; dok sam čekala u hodniku ispred velike dvorane, izgleda da su svi svesna mog prisustva.
  
  
  Vitka, sredovječna žena sa crna kosa lijepo urediti pravo nazad mi je prišao. Pitao sam je. "Gospođo Se Oslobađa?"
  
  
  Smijala se tanko. "Ne, da je Gđa se Oslobađa. Želiš djevojku?
  
  
  On nije znao kako da reagiram. 'Da.'
  
  
  Kao ušli smo u dnevnoj sobi, nekoliko žena pogledao u našem pravcu. Mlada plavuša žena je došla do nas. Nosila je par kratkih crne gacice koje izložena većina joj butine i grudi. Joj je ocenila sa njom u vezi osamnaest; joj se osjetio još jedan dodir nevinost da joj je srce u obliku lica. Pitala me je u italiji ako je ona mogla da me zadržiš . Joj, zaključak je to bila samo dobra, ili samo tako loše, kao i ostali. On je klimnula sa njom.
  
  
  Smijala se i zgrabio ruku possessively. Gđo se Oslobađa je majka ostavila, i djevojka je pitao da li bi želela nešto da popiješ, prije nego smo otišli u sobu. "Ne,"i ja sam rekla," idemo gore, odmah."
  
  
  "Ah, ti si se radovao tome, zar ne?" Odvela me na stepenicama do soba u prizemlju.
  
  
  Čim su se vrata zatvorila iza nas, ona je počela da me svlači. "Ti si englez, zar ne?" Mary dobio mnogo Engleze ."
  
  
  On je pusti da prođe neko vrijeme. Izgleda da hej se sviđa. Nisam ponio oružje, riskantan potez, ali nisam htio privući nepotrebno pažnju na ovo mjesto . Podigao je na ivici željezo krevet i uklonio balet papuče i hlače, a Marija kako ukloniti joj je tanka odjeću. Ne imala lijepu mladu tijelo sa mali struk i firma je puna grudi. Tamo je bio za masnicu na Jok je lijevo bedro, nema sumnje da je otišao po hot mušterija.
  
  
  "Sviđa li ti Mary?" pitala je.
  
  
  Stajao je pored kreveta i uzeo ostatak njegovu odjeću. "Da, Marija, ti si veoma lepa." Joj, nasmejala se, i mislio .
  
  
  Sedela je na podu u stopala i počela da udara moje butine. "Ti si veoma lepa," ona je rekla. Njena ruka je otišao do moje genitalije i radio tamo. Ona nagnuo naprijed i poljubio moju butinu. Ona je podigao do ivice krevet i vratio se da mi bedra da se ušuškate zajedno jedni protiv drugih.
  
  
  Kada je ušla u sobu, svi razmišljao je o tome pričao Gđo se Oslobađa. Ali kao Maria radio veoma stručno sa mnom, moj uzbuđenje rasla, i dok je ona ispružio na krevet i provukao se ispod jastuka joj butine, njena je bila spremna.
  
  
  Znala je da joj profesiji dobro. Ona je tačno znao šta da radiš i kada da me dovede do eksploziv vrhunac. Kad je bilo gotovo, i mi lažeš u znoju na rumpled plahte, izgledala je sretna što sam nije bio fizički zadovoljan. Nije očekivala ništa drugo. Što se mene tice... Pa, to je ono što sam platio.
  
  
  Pitao sam je za Gđu se Oslobađa.
  
  
  'Ah. Ti si onaj tko želi pričati sa Madam.
  
  
  'Da. Možeš li me odvesti do nje?"
  
  
  'Dođite sa mnom.'
  
  
  Odvela me je na drugom spratu i šetali smo niz mračnu hodnika u stražnjoj sobi. Ona je pokucao dva puta, i kada je otvorio njene, otišla je.
  
  
  "Želiš li da razgovaram sa gospođom?" crnokosi žena pitao.
  
  
  Joj izgledao mimo ne u sobi. To je tiho svijetlom sa crvene i plave svjetlo. Miris tamjan wafted niz hodnik .
  
  
  "Da, rekla je da želi da me vidi," rekao sam.
  
  
  "Dođi unutra," žena kaže, pomaknuti.
  
  
  Njegov je ušao u sobu, i miris Stahl je guši. Cifru u bogat silk spustila na niskom baha nogu u debelom-carpeted sobu . Kada je došao da joj ližeš, on je vidio da je neobično debela žena. Hej, trebala bi bio bar sedamdeset, ali ona je teško napravljen, kao upozorenje iz rano zvuk film. Ju lagano, naborana lica je bilo pokriveno u šminku, njene oči su bile crne i njen kapci su tamno plavu . Rumenilo je razmazano po nju masni obraze, i crveni ruž za usne formirali lažni usta. Sve ovo bio je prekriven od naranče periku. Joj gusta bijele ruke zaglavio oko nje svilenu haljinu kao dva skvrčenog muda lovu, a onda joj je koža prstiju su ukrašen sa najmanje desetak prstenje.
  
  
  "Da li je to Gospodine Carter." Podigao sam njen stari glas.
  
  
  "Da, gospodjo", rekao sam.
  
  
  Pomoćnik gurnuo stolicu na kauču i pokazivao jesam za mene da sednem. "Žao mi je zbog odorous stvari," ona je šapnuo. "Madame ima čudan miris tijela, što je ona maske sa tamjan."
  
  
  Prodati klimnula, takođe.
  
  
  "Prestani da sapucu i paziti," Gospođo se Oslobađa rekao žena. "Možete nas ostaviti same na trenutak."
  
  
  "Da, gospođo". Okrenula i izašla kroz sobe. "Dobro izgledaš," Gospođo se Oslobađa rekao na engleskom. "Da li ti smeta ako ja skinem periku? Vrlo vruće."
  
  
  "Naravno ne", rekao sam.
  
  
  Ona namrštila naborana usne i uklonio orange periku od nje glava. Skoro je ćelav, sa krošnji bijele kose viri tu i tamo. Nosi periku, ona je bila najbizarnija žena koju si ikad video. Bez joj periku, ona je karikatura tužnog, stara žena. Čudno, i meni se svidelo.
  
  
  "U redu", rekla je u starac je krhke glas. "Razumem došao si da tražiš informacije." Razgovor je uzeo Ne dah.
  
  
  "U del, gospođo," rekao sam.
  
  
  "Samo me zvati Nellie."
  
  
  "Nellie?" Pitao sam je s nevjericom.
  
  
  "Moj otac je bio engleskog mornar. Uprkos mojim italijanski majka je proteste, on je insistirao u dati mi ime Neli."
  
  
  Ona je naborana joj je tanka, naslikao usne u groteskno osmijeh. "Da li bi vjerovati da sam bila veoma zgodna žena?"
  
  
  'Naravno da."Joj se nadao da moj glas zvuči prijateljski.
  
  
  "Kada sam napunio sedamnaest, dobio sam ponudu iz Velški plemstvo," ona je umro. "Joj je odbio. Vidiš, hotel je više od spa brak.
  
  
  Nisam ništa rekao jer nisam znala šta da kažem.
  
  
  "Kada je osnovao ovu kuću, ona je bila čiji je domaćin bio neki od najistaknutijih ljudi u Evropi, Gospodine Carter. Moje devojke znao državnici i visoki zvaničnici. Ime određenog ministar je bio poznat svuda u Italiji . On nikada nije spavao sa devojkama. On ih je posmatrao svučem i onda pitao ih da stoje goli pred njim, dok se on igrao sam sa sobom. Nikad ne znaš šta svaka osoba želje ."
  
  
  Ona je već bila gušenja na ovaj razgovor. "Kasnije," ona je rekla, " podzemlja bi često dolazi ovdje. Kriminalci i drugi. Ovde znao njom sve vreme, Gospodine Carter. Bio sam rekao mnogo stvari, ali nikada nisam prodao informacije o ljudima koji mi se sviđao."
  
  
  Smrad u sobi prekinuo sa mojim nozdrvama. Je naborana masku nastavak. "Došao si da te pitam za muškarca."
  
  
  'Da.'
  
  
  'Ego ime?'
  
  
  "Roko Barcinijem".
  
  
  Oči me je posmatrao dugo vremena preko naborana kožu, a onda se vratila u lice. "Znam ego . Šta informacija je umešan? '
  
  
  "Možeš li da mi kažeš gdje da se nađemo ego?"
  
  
  "Možda," a promukao glas odgovorio. "Ako je informacija vrijedi puno novca da te."
  
  
  "Imam novac," rekao sam.
  
  
  "Dvadeset hiljada lira?"
  
  
  Njena oklevao. To je mnogo para, ali imam ideju da ja ne mogu pregovarati sa Neli se Oslobađa.
  
  
  "Dobro".
  
  
  "Imaš li ovo sa tobom?"
  
  
  Posegnuo za minut, uzeo parce lira, izbrojao iz dvadeset hiljada, i dala novac za Neli. Ona pokupila ego i brojao to ponovo sa njom nespretan stare prste. Kada je bio gotov, držala račun u njene oči i studirao graviranja i teksturu novine.
  
  
  Pitao sam je. "Zadovoljan?"
  
  
  "Ne možeš da budeš previše oprezan u mom poslu," ona je rekla, " cak i kad imamo posla sa Amerikancima. Ali nema ništa loše sa svojim novcem, zato ću ti reći sve što znam o ovaj parazit Roko Barcinijem.
  
  
  Ona wriggled u urezao orijentalna stolici, pored kauča, i mekano meso ramenu ljuljati napred i nazad.
  
  
  "Barcinijem je došao ovde s vremena na vrijeme. On je bio lopov koji je zlostavljao moje devojke. On je bio u zatvoru. On obično živi i radi u Zlocin, ali ponekad nestane na nekoliko godina. Proveo je neko vrijeme u Napulju, gdje je postao zanima prostitucija i droge. I nedavno se vratio u Rim sa muškarcem čije ime ti možda znaš-Đovani Farrelli."
  
  
  "Ja ne verujem u to," sam rekao. Ali setio sam se da joj je ime, oko Gina je priča.
  
  
  "Svaki policajac u Zlocin zna to ime, Gospodine Carter. On je bogat čovek sa nekoliko legitimno interesa. Najprofitabilnija je uspješna razvoj i građevinska firma Makelaardij Farelli . Ali iza ovoga ugledna fasadu, Gospodine Farrelli je vođa podzemlja, diler droge i druge ilegalne poslove. On je povezan sa mafijaša, Gospodine Carter, i njegovo ime je povezan na krađu umjetnina koji su se desili u Veneciji prije godinu dana.
  
  
  "Zanimljivo," ja mrmljao.
  
  
  "Kada je Rocco Barcinijem se vratili u Rim, on je bio Farrelli je tjelohranitelj."
  
  
  'Odan. I to Farrelly živi u Zlocin?
  
  
  "Gospodine Farrelli ima mnogo rezidencije," ona je umro. "On ima stan u gradu, ali on je gotovo nikad nije tamo. On ima vilu sjeverno od Rima i apartman u hotelu u Kapri da je poseduje . To je skoro uvek u Kapri u ovo doba godine.
  
  
  Ona izabrala bocu i poprskao mirisni miris u sobi. Tečnost napravio joj kosa izgleda mokar i sjajno u meko svjetlo. Ona je nanjušio slatki miris, nosnice stanje pogoršalo, onda kašljao nasilno.
  
  
  Pitao sam je. "Jesi li u redu?"
  
  
  "Da, da," ona je rekla. "U redu je, mladiću."
  
  
  "Da li veruješ da Barcinijem i Farrelli mogu biti u ovom hotelu u Kapri?"
  
  
  "Najverovatnije, Gospodine Carter. Hotel se zove Cezar Augustus i nalazi se u centru ostrva ."
  
  
  "Bio si od velike pomoći."
  
  
  "Uvek sam vrijednost osoba za novac." Joj naslikao, ima usta nasmijao je suho.
  
  
  Ustao je za odlazak.
  
  
  "Moraš platiti petnaest hiljada lira za devojku," Gospođo se Oslobađa umro. "Ti možeš da platiš na dnu. I vrati se opet, Gospodine Carter.
  
  
  "Hvala vam", rekao sam.
  
  
  U hodniku, uzeo sam duboko u to. Dolje, on je platio tamnokose žene na kratko da ostanem sa Maria i otišao. Napolje, na svež vazduh nikada nisam pomirisao tako dobro.
  
  
  Rekla mi je da sam mogao naci taksi na bulevaru malo dalje, i tako sam otišao u istom pravcu. To je bila vruća veče, prijatno veče. Ali na pola puta preko drugom bloku, shaggy čuo. Okrenuo se i video dvojicu kako se brzo približava .
  
  
  Nisam imao razloga da verujem da sam bio u opasnosti, ali dok se približavala, i njeno tijelo pritisnut uz stenjanje kuću. Oni usporio. Jedan prošao oko njih mimo mene, drugi pored njih. Onda je čovjek koji je prošli mimo se okrenuo i izbacio me van . Mislio sam da sam prepoznao lice koje sam video u Nelly se Oslobađa je kući.
  
  
  "Firth Mar!", a on je rekao, me zaustavio značajno.
  
  
  Nisam imao izbora. Rekao sam, " Šta se dogodilo?" . "Hofretta!"
  
  
  Bio sam u žurbi.
  
  
  "Šta si razgovaram sa Gospođom se Oslobađa u vezi?" Još jedan manje mišićav pozvao na engleskom.
  
  
  Izgledao je kao čovek je na trgu, puck-označio lice, i odjednom se gol bez lugera ili par štikle.
  
  
  "Ona je moja stara prijateljica."
  
  
  Veliki čovjek je zarezao. Nikad nisi bio tamo, Gospodine.
  
  
  Nju gurnula sam ga. 'Pomakni se!'
  
  
  "Ne dok ne kažeš šta kažeš da Madam", rekao je.
  
  
  "Već sam to rekao. To je bio obnova staro prijateljstvo ." Njen hotel proći mimo njih.
  
  
  Mišićav čovjek me je udario u glavu. To je pao na njegov partner, koji je dozvolio da mu šaka ući u mom životu. Kombinacija ta dva udarca nokautirao me na trenutak . To je udario kuće teško, i bio pun kao riba . Vidio sam još šaka dolazi na mene i pokušao izbjeći, ali imam brzo šamar u obraz. Trenutaka kasnije, ja sam je zgrabio sa leđa. Malih boginja-označio lice preselio ispred mene.
  
  
  "Reci nam o ovaj razgovor," je slomljen.
  
  
  Da ću ići u pakao. Ja groaned.
  
  
  Pesnicom udario je u moja prsa. Prije nego što je mogao da se oporavi od udarac, njena prva dva je udario u lice. Joj, sam osećaj da je moja glava nagni se na stranu. Ovo gangsteri znao svoje stvari. Verovatno čak i nije imala veze sa vrstom ljudi bi ona volela, ali to nije važno u ovom trenutku.
  
  
  "Prestani," on je riknuo. Da sam video bljesak nož, i onda nož držao ispod mog nosa.
  
  
  "To kažem, ili ću te ubiti!"
  
  
  On mogu opet disati. "U redu", rekao sam. "Ja ću to reći." Nož nije nestao, ali je ostao nepokretni.
  
  
  Sada je imao povratio snagu. Usko oštrica nož je samo tri inča od mog lijevog oka. Trebao sam znati da je dobro što sam radio.
  
  
  "Pričali smo o propasti posao biti otkriveno," rekla sam, još uvijek dišeš teško. On se preselio desnoj nozi tako da je to bilo između ego je raširenu noge . "Gospođo se Oslobađa je kompaniju?" "Šta je to?" pita on sumnjivo. 'Zbog čega?'
  
  
  Drugi čovjek je bio drži ruke malo manje grubo.
  
  
  "Da", ja sam rekao, spremam se za akciju. "Vidiš, da je odvede kod hotela, reci joj da otvori kuću u Milanu."
  
  
  'Koji su to? Gđo se Oslobađa bi nikada -"
  
  
  On je vukao masivne čovječe naprijed jedan korak i odvezao desnom kolenu teško u nju skrotum. Ego je lice uvrnuto. On je ispao štikli u ulici. Kada sam stavi nogu dole, stao sam na zdepast čovjek je noge sa mojom desnom nogom . On je vrištao, i ego moć je oslabio. Ja zalupila moj lijevi lakat u svoj ego grudni koš koliko god sam mogao. Čuo sam krek. On je vrištao, pao na njegovoj strani, i da je udario u zid iza nas.
  
  
  Drugi me je udario. Ona je blokirala je ljevak udarac i vratila sa u pravu. Kao da je pao na zemlju, on je uzeo nož, ali to se spušta u tami. Onda je osetio smrviti na leđima. Veliki momak pritisnut da se žalim, i napao me opet. Ego pesnicom udario u glavu, i da je pao na koljena. To je pao na svojoj strani. Teško čizme me je ošamario preko lica. Udario sam ga sa moje ruke, i to je odletela.
  
  
  Kad sam bio šutnuo u stranu opet, ja groaned glasno. On je došao sa svojom čizmom i promašio. Mišića čovek stajao opet .
  
  
  "Basta cosi!", rekao je. Odlučio je da napusti.
  
  
  Ego pratilac odjurila nakon što ga, i nestali su iza ugla. Teško je sel. Osjećao sam se kao da sam već bila je prošao kroz ogromnu mesarom. Imala sam tako teške bolove u moje telo, da je to nemoguće reći koje oblasti su oštećeni. On je podigao ruke na njegovo lice. To je bio zbrka.
  
  
  Nagnuo se protiv kuće za nekoliko minuta, nadajući bol bi se smiriti. Njen je bio suviše je optimistična. - Spotakao mračnim ulici za nekoliko stotina metara i konačno došli u bulevar. Baš kao što je ona rekla, taksi uskoro stigao. Ego je zvala i ušla unutra.
  
  
  "Šta diavolo !?" vozač pitao kad je vidio lice.
  
  
  Dao emu Gina Romano je adresa. On je vozio brzo da mi oko njegovog taksi što je prije moguće. Otišao je gore i udario Gina vrata. Kada je otvorio oči proširio u šoku.
  
  
  "Dia mio!" ona pitao.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Poglavlje 7
  
  
  
  
  
  
  
  
  Moj nadlaktice su teški i usta je suho. On pokušava da se oporavi. Sve što mogu sjetiti nakon sastanka Gina je to uspeo sam da se Hawke na telefonu sa glas pretvarač da ih znam . Rekao je da će nazovi me ujutro. On se preselio jedna od njenih nogu. Osjećao je kako se drugi meso ispod plahte . Pobjegao je ruku preko mekog sjajno života, da je toplo mjesto gdje mu je butine se upoznali. Gina okrenuo se prema meni. Lijevo grudi oprala mojoj strani, i ja sam se osjećao je bradavicu tobogan mimo mene. On je došao ispod plahte i dotakao mekan, toplu kožu . Pokušavam da zanemarim bol, on je krenuo na svoju stranu, da dišem teško rundu guzu.
  
  
  "Mm," ona je rekla, još uvijek zatvaram oci.
  
  
  Ona ušuškati na svoje telo, i umotao ruke oko mog struka. Onda ona da se drugi zvuk, i njene oči su se otvorila, treptanje.
  
  
  'Nadimak? Jesi li siguran da se osjećaš bolje?
  
  
  Povukao je kukovima na meni, i ona nosio ruku preko mog ramena. Njene grudi pritisnuo protiv mojih golih grudi.
  
  
  "Ništa posebno," ja mrmljao. "Ali mislim da situacija u kojoj će se poboljšati u bliskoj budućnosti."
  
  
  Ona se razišli joj pune usne. I novo izlegli jezik je toplo i slatko. Njene kukove odbio lagano protiv mene. Poljubac napravio nas izlazak. Gina zamahnuo joj zar ne kuka zbog moje hip, i moje tijelo boli su zaboravljeni u žurbi da je zahvatio nas kao njena okrenuo se i podigao njeno tijelo, uzmi moju guraj. Ona je došla da me svojevoljno, i u isto vrijeme, mi dostigla je vrhunac.
  
  
  Onda joj da dignem je na leđima da se odmori. Gina je pored mene, gledam u stropu. Konačno, podigao je svoju ruku i nežno dodirivao rane iznad lijevog oka i na desnoj obraz. Bili su suve, ali cijela strani lica povrijediti . Nekim čudom, moji zubi činilo se da je još tamo. On je povukao dolje stanja i vidio par modrice na njegovom torzu.
  
  
  "Su se odnosio prema meni," rekao sam, " ali sumnjam da će je moći pomaknuti tako glatko jutros."
  
  
  "Momak" je Gina brijao je kao tiho. Ona stavlja ruku na moj kuk.
  
  
  "Nadam se da ne smetam Neli se Oslobađa," rekao sam.
  
  
  "Oni to neće učiniti to, Nik. Ne, ima dosta moćne prijatelje ."
  
  
  "Mislila sam da su Sicilijanci," rekao sam. "Iako nema direktna veza, do sada Barcinijem ili Farrelli je čuo."
  
  
  .
  
  
  "Nick," Gina rekao, pretvaranje da se suoči sa mnom. "Ideš na Capri?"
  
  
  Pitao sam je. "Zašto želiš da znaš?"
  
  
  "Kada si mi rekao sve u vezi tvoje učešće u krađe prošle noći, možda niste znali o tome, ali ti si me naterao da ti pomognem," ona je rekla. "I ja mogu da ti pomognem. Mogao si, takođe, vjeruj mi potpuno sad kad si vjerovala mi je dugo vremena. Ne znam ovo Farrelly tip. Sjećaš joj ti rekla da sam bila ego ljubavnik. Znam da joj ego sve, ego, id, ego navike. Mogu biti od koristi."
  
  
  Pitao sam je. "Koliko dugo si bio sa Farrelly?"
  
  
  Ona izbjeći moj pogled. 'Nekoliko mjeseci. Kupio mi je puno stvari, ali ego okrutnost je bio nepodnošljiv za mene."
  
  
  "Kako mogu biti siguran da si sad će mi pomoći protiv njega?" Joj, osjećao dalje.
  
  
  Ona je suzila svoj oči. "Mrzim Farrelly, Nick. Kunem se da možeš da mi veruješ.
  
  
  Joj, mislio o tome i odlučili da probaju. "U redu", rekao sam, " ja ću te odvesti na Capri. Moj drugi Interpol policajac je došao kod nas."
  
  
  "Donesi policajac?"
  
  
  "Da." Prestala je. "Farrelly opljačkao Vatikan, Nick?"
  
  
  "Postoji dobra šansa za to."
  
  
  "Ali zašto bi tvoja vlada briga?" Pogledao Ne zamišljeno. "Tokom pljačke, nešto što pripada moja vlada je ukraden. Ne treba da znam Jin više. Ne pitaj me ponovo."
  
  
  
  
  "U redu, Nick."
  
  
  Telefon je zazvonio. Gina ustala, otišao na drugom kraju sobe i javila na telefon. Joj golo tijelo još uvijek izgledalo je privlačan. Trenutak kasnije, okrenula se . 'Ovo je za tebe.'
  
  
  To je morao biti Hawk. Da je to bio on.
  
  
  "Koji je to vrag bio krojač?" on je urlao preko milja okeana.
  
  
  Njena, on chuckled, usprkos tvrdoj, bolesno lice. "Oh, jedna djevojka," rekao sam, bezazleno.
  
  
  "Da, uzmite krojač, devojko!"
  
  
  "U redu je," rekao sam. "I stavio sam ga na platnom spisku."
  
  
  "U kojoj mjeri?" Njegov glas je zvučao kiselo.
  
  
  "Znaš, nikad neću vam naplatiti za ovo," rekao sam. "Unajmio sam Gina na privremenoj bazi. To pridružuje me do izvora, to je važna informacija koje sam razgovarao sa tobom.
  
  
  "Sve dok ti znaš šta radiš!" Napravio je pronaći njegovog sarkazam, " nadam se da si imao dobru noć, Nick."
  
  
  Ego je namjere su bile jasne, ali njen je ostao netaknut. "Oh, da, gospodine. Joj, osjećam se mnogo bolje.'
  
  
  "Vidi, jesi li dobro? Zvučao si malo pretući sinoć.
  
  
  "Dobro sam," rekao sam.
  
  
  "Pregledali smo Juda' fajlove, "on je nastavio," i imamo vesti za tebe. Farrelly je ime se pojavilo u Juda je dosje prije nekoliko godina. On je ukrao neke vladine dokumente u Engleskoj. Farrelly je veliki dečko. Ili je mafijaš ili ima bliske veze sa njima."
  
  
  'Da. Kao tip koji može pružiti ljudstvo i opreme za seriju pljacki Juda smislili."
  
  
  "Glas na ono što je došao, Nick. Mislim da je bolje da odem na Capri.
  
  
  "Ja ću letjeti u Napulju kasnije."
  
  
  'Dobro. Obaveštavaj me. Ovaj slučaj može biti veće nego što mislimo ."
  
  
  'Tačno.'
  
  
  "Pokušaj da se spavanje nocu."
  
  
  Nasmijao se na nju. On je znao da je Sokol bio smeje, takođe, sa svojim tankim lice. "Da, naravno", rekao sam.
  
  
  -
  
  
  Kasnije tog jutra, otišao sam u Interpol ured i obavijestio Tony Benedetto o razvoju događaja. Imao je čvrst dosije o Farrelly. Tamo je bio pozivanje na "G J." datum je kasnije od navedenog SJEKIRU.
  
  
  "Juda i Farrelly izgleda da smo postali dobri prijatelji," Tony rekao.
  
  
  "Što je za Farrelly, ne znam." "Ali niko nije Židov još. On samo održava nemilosrdan posao kontakte." Pogledao sam u dosije sa fajlovima. "Juda je ne baš ljudsko, vidis, izgubio je ruku u nekoj nesreći kad je bio mlađi, i on ima umjetnu ruke to izgleda kao meso i krv, ali su pod 'koza' čisti čelik. Ove ruke simboliziraju osoba. On me je umalo ubio ih jednom.
  
  
  "Mi ćemo se moliti da ne dobije drugu šansu," Tony rekao.
  
  
  "Da li si spreman da idemo na Capri?"
  
  
  'Da . "Kada se naš avion odem?"
  
  
  'U četiri sata. Biti ćemo u Napulju, za sat vremena, i na ostrvu u ranoj večeri."
  
  
  
  
  To je još uvijek je dan kad smo se uzeli funicular vozom u grad Kapri, snegom bijele ostrvo okupana u cvijeće. Otok je bio tako mali da kobalt plavi more može biti viđeni od skoro svuda u gradu. Usko, navijaš kaldrmi imao bezbroj stepenice vodi gore i dole na drugi nivo. Turisti pun malih pravo u centar i sjedio piti martini u zalazak sunca. Dva bloka od kvadratnih je Cezar Augustus Hotel, veliki, lijepa zgrada sa bogumila drvo na ulazu.
  
  
  "Glas je sve," Gina je rekao kao što smo stajali ispred njega. "Apartman Farrelly živi u je u trećem spratu lounge. Možeš da vidiš balkona odavde. Kada Farrelly je tamo, on je dva tjelohranitelje, ali možete videti samo jedan oko njih. Drugi krije kada stranci dođu u posjet . U malu sobu pored dnevnoj sobi, tamo je metal stolicu to je uvek zaključana. Možda ima nešto važno u ovo." Onda je rekao: "Što ćeš raditi kad Farrelly dođe?"
  
  
  "Neka naši ljudi tajnu koliko god je moguće," ja sam odgovorila. "Možemo naučiti o zemlji kuće ili na ostrvu. Naravno, njena, a ja se nadam da Ego zar ne, jer da nemamo dovoljno dokaza protiv njega da ga uhapsite. Juda je prava osoba za mene. Nadam se da on ima ono što tražim." Onda: "ne možete ići gore."
  
  
  "Zašto da ne, Nick? Mogu čekati u hodniku dok ne pitaš."
  
  
  "Ne, to je previše opasno. Idi u kafiću na trgu za piće."
  
  
  "Ok," Gina rekao, razočarana.
  
  
  "Ako ti se ne javimo za sat vremena, molim te knjigu sobu u Paradisu Hotel."
  
  
  Ja ću to da uradim. Namrgodila i krenula prema trgu.
  
  
  Tony se nasmejala i tresao glavom. "Dobar doušnik, amiko," on je namignuo.
  
  
  "Trebao si video Nelly se Oslobađa," rekao sam.
  
  
  Suočeni sa situaciji kao onaj Tony i ja smo bili u, morali smo da igramo dodirom . To je kao da igram šah, jer nakon što je prva dva ili tri okreni koracima, ima puno mogućnosti. Pa smo otišli u stan sa veoma preliminarni ideje. Pokucamo, u nadi da neće biti odgovor . Ali su se vrata otvorila i vidjeli smo djevojčicu kako stoje tamo . Ne imala platinasti plavu kosu i roze karmin na njene usne punije. Joj cvetne-kopirat kuću kaput, labavo dugmeta na struku u provokativno mode, zar ne sakrije jedna krivina. Očigledno je to bila je gola ispod kaput. Njen dug, zgodna butine i dovoljno grudi virio zavodnički iza ugla sa sve teškim korak je ona uzela. I sudeći po promukao mutterings i krhak korake, to je kao da mu je jasno da Ay ne treba piće u ruci. "Je Gospodin Farrelly ovde?" Tony pitao.
  
  
  "Ne,"ona je rekla u Skandinavski-accented engleski," G. Farrelly nije ovdje." Ona se nagnula ka zidu, i naborima njene housecoat se razišli čak i dalje.
  
  
  "Žao mi je", rekla sam, pokušavam da ne gledaj je sočno tijelo, " prešli smo dug put da ga vidimo. Možemo li razgovarati s Hema opet?"
  
  
  "Možeš razgovarati sa mnom, šefe," ona je rekla, da se smejes. "Ona je ovdje, kao i uvijek, sam." Ona stavlja ruku na vrata postavio, kao da ide da skinem haljinu u potpunosti. Tony pogledao me je i nasmiješio se malo. "Drago nam je da prihvatim tvoj poziv, gospođo."
  
  
  Ona je pokretale da nas i zalupila vrata iza nje. Soba je bila izdašno namjestena, ali to nije očito nije njena jača strana. Prazne boce, preliva pepeljarama, i polu-prazna čaša su svuda, i debeo tepih je bio posut sa novine i novosti časopisa.
  
  
  Sa povremeni gest, devojka je pokazivao jesam nam da sednemo. - Hoćete li nešto za piće?' zakikotala se drunkenly. On tresao glavom, i njene usne zakopana u frustracije . "Loša sreća," ona je rekla.
  
  
  Plavuša naleteo na klupi suprotno dvije stolice Tony i ja smo sjedili na. Sa glasno i sredi uzdah, ona je pala na kauču, i slobodi čvor joj remen došao popraviti, odlazi skoro ništa za pokazati joj zreo tijelo. Ne sumnjam da smo bili licem u lice sa Farrelly ljubavnica. 'Šta hoćeš?'Šta je bilo?' pitala. "Možeš mi reći. Đovani drži me postavio na sve." Njene riječi i dalje zvučalo je prisilili, ali ona nije pijan kao što sam u početku mislio.
  
  
  Kada Tony objasnio je to hteli smo da kupimo vila na ostrvu, njena, okrenuo se i pogledao u malu sobu Gina je spomenula. Odakle sedeo sam, mogu da vidim metal stolici sa telefona u uglu.
  
  
  "Ima vrlo malo vila za prodaju u Kapri," rekao plavuša koja samo predstavila kao Herta, " i ako je neko prodaje nešto, to je na veoma visokoj ceni. Gospodo, drugi skupo Zhirinovsky stvari? Zadnja riječ je dala, sa primesom..
  
  
  "U del," Toni je rekao da, smješkaš Hej. Čist je grlo. "Herta, vidim joj telefon u drugoj sobi. Može moj prijatelj da poziv našem hotelu? '
  
  
  Tony je loše prolazi.
  
  
  "Naravno," ona je rekla u promukao glas. "Ja ću se okrenuti na svetu jedan." Ona je ustala iz kauča, i ogrtač skliznula joj butine za trenutak, otkrivajući njene pale trougao.
  
  
  Kada je otišao u drugu sobu da uključiš sveci, Tony podigla obrvu. I kada je prošli mimo ne da idem u drugu sobu, uzela ego ruku.
  
  
  Joj, vidio je da je grljenje joj golim redu grudi. Ona je mahao napred i nazad i smijao se. Tony ušao u sobu i zatvorim vrata. Gerta došla u moju stolicu i stajao pored mene, stavljam joj ruku na ramenu: "Ti si zgodan," ona je rekla.
  
  
  Joj, pogledao ne. "Hvala vam", rekao sam. "Reci mi, Gerta, ima Gospodine Farrelly napravio neki novi posao prijatelja u poslednje vreme?" Čuo sam da je, on je dobio novog partnera." Vratila se u kauču s pićem u ruci. "Giovanni uvijek ima novih lica," ona je rekla, polako. "Ali da li bi trebali samo da razgovaramo o Đovani?" Ti i tvoj otac ne samo da živim u sred posla, zar ne?
  
  
  "Naravno, vrlo si ljubazna," sluga zaustaviti, nadajući se da Tony je bio zauzet u potrazi tu stolicu.
  
  
  "Znaš, ljudi kao što je ona. To je uvijek bila ovakva. Ja imati ono što oni žele. Ja te šokira?
  
  
  "Ne, uopšte," rekao sam. Ono što je Tony radi tamo?
  
  
  'Sjajan posao. Drago mi je da nisi u šoku. Onda ste baš kao ona. Znaš da moraš da iskoristim priliku kad je u pitanju, zar ne?
  
  
  "Da, to je," rekao sam, da razmišljam o drugoj sobi.
  
  
  Herta spusti joj stakla i rastegao vezana na kauču. Ona opušteno otkopcane njen ogrtač je kao Tony ušao.
  
  
  "Benissima !" rekao je tiho.
  
  
  Herta ne vidi nas. "Znam ja šta ti želiš," ona je rekla u promukao glas. "I ti to možeš. Jedno u red, ili oba u isto vrijeme. U redu je, neću reći Đovani.
  
  
  Tony je stajao pred njom, gledajući u nju golo tijelo. "Nick," rekao je kroz suva usta, " možda imamo još par minuta, u redu?"
  
  
  "Bože, ne, Tony."
  
  
  "I onda nestane. Vidimo se kasnije."'
  
  
  "Tony, vratit će se svakog trena!"
  
  
  Tony je izgledao na kauču i okrenuo se prema meni. "To je lako za tebe kada devojka te čeka kvadrate." Sada je uznemirena i malo ljut. Ne na mene, ali na situaciju. Znao je da sam bio u pravu.
  
  
  "Da rade šta god ti želiš," rekao sam, " ali daj mi informacije koje si dobila na telefon."
  
  
  Ego je lica promijenila. "Žao mi je, Nick. U pravu si. On je uzeo poslednji dugo pogledaj Hertha, onda se okrenuo i hodao prema vratima.
  
  
  "Žao mi je, dušo," rekao je da golu curu. "Baš i nije pravo vrijeme ili mjesto."
  
  
  Herta me pogledao malo zbunjuje. "Ne želiš da spavaš sa mnom?"
  
  
  "Ti si najpoželjniji žena na ostrvu," rekao sam, " ali moj prijatelj i ja moramo hitno je važno da prisustvujem."
  
  
  
  
  Tony je tiha dok smo u dizalu. Kao što smo i ušli u foaje, rekao sam joj: "Gledaj to ovako, amiko. Ti moglo biti problem ."
  
  
  Tony se smijao. Mislim da je hladan tuš u hotelu ...'
  
  
  Pitao sam je. "Šta je to?"
  
  
  'Gledaj. Taj čovjek. Ovo je Farrelly.
  
  
  Visoki, tamni čovjek u svojim četrdesetim godinama ušao u predvorju sa drugim tipom. Bilo je pažljivo pregledao ego, da bi mogao naći sljedeći put. Onda joj, pogledao druge čovječe šepati sa štapom, i osjećao ego. Barcini, koji je pucao na nju u bedro tokom pljačke u Vatikanu . Kao dvoje ljudi prišao najbliži pultu , njen muž se pretvorila u novinama tezgi, tako da Barcinijem mogao vidjeti lice.
  
  
  "Nisam bio pitao još?" Farrelly pitao recepcioner.
  
  
  "Ne, Gospodine Farrelli."
  
  
  'Odlično. Pošalji hrane za tri. Recimo tagliatelle alija bolgnese.
  
  
  "Ja ću se za to pobrinuti, Gospodine Farrelli."
  
  
  Farrelli i Barcinijem otišao u liftu bez primjetio nas je. Barcinijem hramao loše. Par trenutaka kasnije, lift vrata zatvorena iza njih.
  
  
  "Ego balet papuče," rekao sam.
  
  
  "U Barcinijem je?"
  
  
  'Da. To je krep jedini.
  
  
  
  
  Na putu natrag na square, Tony izvukao komad papira iz džepa. "Otvorio sam ovu stolicu sa vašim spretan žica i našao dva zanimljivih stvari. Jedan je bio svesku sa Juda adresa. Dekodirao sam to. Ovo potvrđuje drugi dokaz da si našao u Vatikanu."
  
  
  Joj, pogledao papir. To je naškrabane: "Stariji. Jude, San Marko Uvoz, Preko Sachetti, Pancino, Siciliji " .
  
  
  "Naravno", rekao sam. "Juda je stožer u Zala na Siciliji, pa to je verovatno gdje je on unajmio banditi."
  
  
  "To znači da naši interesi su, takođe, pomera tamo. Ako ukradenih stvari su sada na Siciliji, moj slučaj će biti riješen kad smo se naći ovde.
  
  
  "Zaista," rekao sam, " iako je moj zadatak neće biti tako lako da se završi. Ne ako Juda je našao taj dokument u vazu . "
  
  
  "Okreni papira više," Amiko Toni je nastavio, " i onda možeš da čitaš ono što sam kopirao." To je napisano u svesku. Da li ovo nešto znači?
  
  
  Napravio je pod svetlošću hotel je mali verandi i pregledao Tony je rukopis. Pročitala sam ga: "Leonardo je teret" plus pratioca.
  
  
  "To je verovatno pozivanje na ukradenim stvarima," Tony je rekao , " i Leonardo bi mogao biti kolekcionar kupuju ovde."
  
  
  'Možda.'
  
  
  Nešto o poruku me zanima. Ako to je samo pitanje transport kradene robe, da to nije moj posao, budući da sam bio siguran u vazu je bio namjenjen za Juda ' privatne kolekcije. Ali, imao sam osećaj da, iz nekog razloga, periodu imao pravo značenje za mene više od za ikog drugog !
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Poglavlje 8
  
  
  
  
  
  
  
  
  Nakon 48 sati, stigli smo na Siciliji. Ostrvo je nerotkinja, a rocky, sa turoban ali slikovitom pogled. Ispitivali smo prvi selo i našao njenu stanovnici su bili u vezi, kao opisao u vodiču. Muškarci ili riknuo nešto nerazumljivo odgovore na pitanja ili ignorirala nas sve skupa. Žena je nestala kad smo stigli na mjesto zločina. Konačno, Tony pitao stari da bi nam rekao gde je Preko Sachetti hodnik je. Ispostavilo se da je to dug put, rocky i neujednačen, što dovodi do drugog potoka na ostrvu. Saznali smo da kompanija San Marko Uvoz je bio zatvoren dugo vremena, iako je kupio od stranac. Prema stari, zgrada je bila naginjem protiv litice pogledom na more.
  
  
  Znali smo da je kuća će nesumnjivo biti čuvana, tako da, ako smo uzeli taksi tamo, pod uslovom da smo mogli naći taksi u selu, trebali bi odmah imati problema. Pa smo odlučili da pristup Juda ' skrovište sa druge strane čamca.
  
  
  Sledećeg jutra, posle, stiže, unajmili smo ribarski brod i napravio to mjesto gdje crnog kamena towered skoro dvije stotine metara iznad nas. Od plesa brod, cliff je izgledao skoro vertikalno. Stavili smo mali bijeli brod u uskom plaži u nogu od litice.
  
  
  "Možda bismo trebali uzeti put, moja druga," Tony pogodim, s glavu nazad na studije kamen iznad nas. "Mislim da je to jako teško penjanje."
  
  
  Gina je sedela pored nas na tamnoj pesak, njen plava kosa ljuljati kao mane u vjetar. "Nick, "ona je rekla," mogu samo da se popnem kamenje bosa."
  
  
  "Ti ne pričaš sa bilo," što sam rekao. "Ti ćeš ostati ovdje da pazi na brod."
  
  
  "Ne," ona je rekla. Okrenula Tony. On je podigao ramenima.
  
  
  "Bez protesta," rekao sam. "Ti si više koristan nego da si pokušao da se popnemo na ovo litice. Ako čuješ pucanj, sačekaj 15 minuta. Ako nam Odin nije pojavila oko nas ostaviti brodom. Razumes?"'
  
  
  "Da," rekla je strogo motri. 'Četvrt sat vremena.'
  
  
  "Ok," rekao sam, i smijao se. "Čuvaj brod pažljivo. U skorijoj budućnosti, to je možda naša jedina opcija. Vraćamo se za sat vremena."
  
  
  Ostavili smo Gina u čamac i počeo da se penje. Nosili smo svjetlo vjetrovke i gumene-stare cizme koje smo kupili u selu, i Tony je imao zavojnicu užeta bacio ga preko ramena. Imao sam penjanje hooks visi moj kaiš.
  
  
  Tamo je uski ivice na dnu litice. Odabrali smo je put koji je doveo od tamo. Joj carapace je ispred, u potrazi za klizavo mjesta i uperio ih u Tony. Od ego-grim izraz na njenom licu, mogao bih reći da je ego radim za Interpol, u general je bio drugačiji. Činjenica je da je Toni rijetko morao ostaviti udobnosti civilizacije . Bio sam radoznao u vezi koliko Interpol plaća u poređenju sa SJEKIROM.
  
  
  Trebalo mi je samo nekoliko minuta do sred cliff, ali inače je bila znatno sporije. Trag je prakticno nestala, i morali smo naći ruku i nogu podršku u pukotine. To je riskantan posao. E sad, bili smo tako visoko da, ako smo se, to je teško reći što će nam se dogoditi. I kad smo tridesetak metara ispod vrhu, Tony okliznula na slobodi rock, izgubio je ravnotežu, i počeo da pada.
  
  
  "Ispruži ruku!"
  
  
  Izdao je svoju desnu ruku i uzeo me je. Joj ego ju je uhvatio za ruku, i Alenka je ego pokucao lijevu nogu svoju podršku. Kada njena, okliznuo sam se i pokušao da pomjerim noge, njena, mislio sam da će pasti. Ali sa njom desnu ruku, on je zgrabio oštro rock iznad glave i držali čvrsto.
  
  
  "Naci nešto da se drži na nogama," ja sam riknuo. Moj alyonka počela se gubiti u kamen. Izgledalo je kao večnost prije Tony našao uporište ponovo, i pusti me, tako da sam mogla da stavi lijevu nogu natrag i nasloni se na jok.
  
  
  'Dobro? Pitao sam, teško disanje.
  
  
  "Ga" on je riknuo, njegovo lice uplašene.
  
  
  Tony se divio. On je daleko više bojim penjat se na nego što je on bio za nju, ali on je počeo i to bez prigovora .
  
  
  "Nije daleko," rekao sam.
  
  
  On je pažljivo odabranih mesta da se uhvati i nastavila. Gina je postao lutku daleko ispod na uski plaži.
  
  
  Konačno smo došli na oko pedeset metara ispod samit sa Tony samo ispod mene. Njegove šake su bijele, i njegove usne su ispupčene. Uzeo konopac iz njega i obavešten kroz penjanje kukom da ga uhvatili u struka . Drži se čvrsto za stenu sa njegove desne strane, on pusti kuka i petlju konopac objesiti slobodno sa strane i bacio sve do vrha od litice.
  
  
  Kuka je nestala preko ivice od litice. Konopac je visila pored mene. Ona je odvukao do ee. Nakon nekoliko decimeters, udice uhvatila na nešto i prestao. On je potegao na konopac i pogledao Tony. "Skoro smo tamo," rekao sam.
  
  
  Ego je lice bilo sumnjam. Zgrabio je zamršen konopac i počeo da se popnem. Drži ruke, popeo bi se na vrh. Na pola puta, udicu pusti nju i bacila tri decimeters, onda kuka je zapela opet. Osjećao je kako se znoj na usnama i na njegove oči.
  
  
  On oprezno se popela na dalje, i konačno je virila iz iza vrhunac. Samo dvadeset metara je bijela-napijem San Marko Uvoz zgradu. To je bio nizak, jednu priču zgrada sa ukrcao se prozore, a korov odrastao iza visokoj žici da okružen zgradu .
  
  
  Onda se popeo preko ivice i ispuzao da gdje kuka je usidren iza oštrog kamena. Ego je povukao to, onda pogledao Tony i klimnuo. Bi se popeo uz konopac. Trebalo mi je malo napora za Emu, ali konacno je on to uradio i seo pored mene.
  
  
  "Vi ste lude ideje, amiko", rekao je.
  
  
  "Znam," rekao je njen sa smijati. Otišao sam na ivici cliff i mahnula Gina je da zna da smo bili sigurno gore. Ona je mahao na reumatizam. Joj, pogledao rocky teren. "Postoji lakši put do dole oko pola milje odavde," što je Tony rekao joj. "Koristit ćemo ih kasnije."
  
  
  "E-Conte", rekao je . "Slažem se."
  
  
  Pobjegli smo do vrata. Nema znakova života.
  
  
  "Ja ću pogledati," Tony rekao. Otpuzao je iza ugla od žica, lice mu se znojim. Pogledao ispred zgrade, onda mi se vratila.
  
  
  "Postoji obezbeđenje na glavnom ulazu, koja mislim da je naoružan", rekao je.
  
  
  'To je samo kao što sam i mislio.'
  
  
  "Barem još jedan auto je parkiran ispred, ali vidio sam to, ulaz za poslugu u stranu da se žalim. Vjerujem da je ovo će nam dozvoliti da uđu bez zaštitara primetio nas."
  
  
  "U redu", rekao sam. "Ali upravo sam otkrio alarm sistem u ogradu. Moramo da uradimo nešto u vezi toga."
  
  
  Trebalo mi je još petnaest minuta da improvizirati skretanje oko alarm tako da možemo napraviti mali napravio rupu u kutiji od ograde. Onda smo se upetljala u i krenuli po strani vrata, to je Tony je pronašao . Kada smo došli tamo, primjetili smo da je čuvar mogao da vidim nam je iz svoje pozicije na kapiji. Mimo zgrade okliznuo pored nje dok ego može dobro izgledati. Nosio je otvorena košulja i nosio AK-47 pušku pod ruku. Pored vrata bila mala, zaštitar je kiosk; vezana za booth je nešto Tony nisam vidio: veliki njemački Ovčar. Srećom, vjetar puše u našem pravcu, pa pas nije nas namirisati . Ali znao sam da smo trebali biti vrlo tiho kad smo otvorili ulaz za poslugu.
  
  
  Mi se uvukao u metalna vrata i pogledali na bravu. To nije bilo teško otvoriti ego; sa posebnim žica, trebalo mi je samo nekoliko minuta. On nježno otvorio vrata i virili unutra.
  
  
  "Hajde," Tony šapnuo sa njom.
  
  
  Izvukli smo iz naše oružje i otišao je unutra. Tony zatvorila vrata iza nas. Bili smo u hodnik koji vodi do ulaza u maloj zgradi. Tamo je bio dosadan zujanje u daljini. Izgledalo je kao oklop od dole, ali nema stepenicama na vidiku.
  
  
  Ona je pokazivao jesam za Tony je da ostane blizu mene dok mi je bio ispred kuće. Uvidjeli smo da smo u neku vrstu prijem ili ured. Tamo je čovjek u beli mantil za stolom, za koga sam mislio da je bio neka vrsta tehničar. U kutu, stražar je bio čitam italijanski novine. Niko oko ih vidio ili čuo nas.
  
  
  Bio je Sam u obliku pulta ispred stolu, odvojiti čovjeka od otvori vrata i stražar. Kada Tony klimnuo sa njom, je prošao kroz kapiju na pult, i uzeo je par koraka do čuvara.
  
  
  "Sedi," on je zvala da joj na italijanskom.
  
  
  Čuvar je iskočio iz svoje mjesto, i ego ruku otišao u revolver na kuku, ali onda je vidio da je moj Lugera imala je za cilj emu grudi. Čovjek u beli mantil pogledao Tony i onda na mene, polako se od svoje mjesto.
  
  
  "Gdje je Juda?" Pitao sam je, drži pištolj uperen i moje oči uprte na stražu.
  
  
  "Šta ti treba za to?" čuvar pozvao.
  
  
  "Hajde, idemo" Toni je rekao da, vozi njegova .38 Beretta u leđa. "Ne pokušavaj naš strpljenje."
  
  
  "Juda nije ovdje," čovjek rekao. On je odgovorio na italijanskom, ali on je izgledao njemački, ili možda Skandinavsko ime. Sada je okrenula nam i studirao naša lica. Bio je mršav sa rimless naočare i hladno plave oči. Izgledao je kao čovek Juda bi zaposlio. Ali ako on je tehničar, šta je ego funkcija ovde?
  
  
  "Možeš li kontaktirati stražar napolju?" Pitao sam je.
  
  
  "Da", kaže on.
  
  
  "Nemoj im reći!" čuvar je pobegla u uglu.
  
  
  Otišla sam kod njega, uzeo ego revolvera iz futrole, i provukao se ispod pojasa. Onda se okrenuo da tehničara," Reci da stražar napolju je da dođem ovde, " rekao sam.
  
  
  "Ne može da napusti svoj položaj!"
  
  
  "Nemoj pričati da ih!" čuvar je inzistirao.
  
  
  "Umukni, idiote!" tehničar je rekao icily.
  
  
  "Reci mu da je G. Juda je na telefonu i želi da ih poseban podučavanje," rekao sam.
  
  
  Čovjek je izgledao od mene da se Tony. "Uradi kako kaže," Tony rekao.
  
  
  Tehničar otvorio ladicu u njegovoj stolici i našao odašiljač. On je pritisnuo dugme i rekao, " Karla." Dođi ovamo. Gospodine Juda želi da razgovaraš s njim na telefon.
  
  
  Čekali smo u tišini kao stražar išli od vrata do zgrade sa napadno AK-47 pod ruku. Kao što je prišao vratima, čuvar u uglu vikao, " Pazi! Oni imaju oružje!
  
  
  Čovek na vratima pogledao Tony i ja, i onda je podigao automatski. Upucao ju je i udario emu u prsa. Kad je došao do vrata, auto trese nasilno. Meci su ju rastrgle u podu, na stolu, i grudi od stražara koji je zvao upozorenje. On je udario u zid i pao sa stolicu sjedi. Oboje su mrtvi.
  
  
  On je otišao do vrata i gledala napolje. Nitko nije bio na vidiku. Kada se okrenuo da tehničara, njegovo lice je bilo belo.
  
  
  "Sada idemo," rekao sam. "Je li Juda otišao, također?"
  
  
  "Ovdje sam sama", rekao je. Mogu ti reci po ego u njenom glasu da je on govorio istinu.
  
  
  "Gde je plen?" Tony pitao.
  
  
  'Koji od njih?'
  
  
  "Vatikan blaga. Gdje su skrivene?
  
  
  "Ah, mislila si da je blago ovde?"
  
  
  Otišao je iza pulta i pritisnuo Oružje na lijevo uho. 'Gde su oni?'
  
  
  Ego je lice bilo belo, kao kreda, i on je bio zadihan. "Čuo sam ih kako pričaju o pećini," on je rekao, koja guta.
  
  
  "Kakav je pećina je to?"
  
  
  'Zmija Pećinu. Negdje ovdje.
  
  
  "Znam to," Tony rekao.
  
  
  Bila je zaglavljena dole teže do K-čovječe Lugerom. "Šta je u podzemlju?"
  
  
  Pogled od jadno horor prešao njegovo lice. Ništa tako!'rekao je glasno.
  
  
  Tony i ja smo se zgledale. Pitao sam je. "Ako je skriveno blago u spilji u blizini, šta misliš za soba ispod nas?"
  
  
  "Mislim da bi trebali saznati," Tony rekao.
  
  
  "Svežite ga gore", rekao sam. "Mi smo samo par minuta ... prije nego što Gina odlazi na brodu."
  
  
  Tony davio čoveka na ego sopstvenu kravatu, vezanje ego s užetom dok je čekala na lestvici. Nema stepenice, ali kada je otvorio vrata metlu u ormanu, vidio je lift.
  
  
  Joj, pitao. "Hajde, Tony!"
  
  
  Ušli smo u malim liftom i spustio necujno, radoznala da vidim šta se nađemo dolje. Par trenutaka kasnije, mi smo izašli s naše oči širom otvorene.
  
  
  Dobri Bože!'Tony je rekao.
  
  
  "U pravu si," rekao je, i pozvao je tiho.
  
  
  Ušli smo neverovatan pod zemljom kompleks. Mogli smo vidjeti koridori i prostorije u svakom pravcu osim litice. Dok smo hodali, nisam mogao vjerovati svojim očima. Jedan sektor je sadržavala potpuni nuklearne "fabriku", i susjedne sobe sadrži sve povezano opremu i mehanizme. Juda Stahl kao atomska naučnik! Konačno, našli smo vrsta laboratorije sa velikim stola i sef. Toni je otišao da radi na sigurnom, koji je bio sretan da kažem, on bi mogao otvoriti, a on ju je pregledao stolicu. Kada sigurno je otvorena, našli smo neke zanimljive dokumenata. Vezan je ovde stolicu.
  
  
  "Prošlosti neriješena umjetnost krađe," Tony rekao. "Juda i Farrelly mora da ste radili zajedno stalno."
  
  
  On je uzeo parce papira od oko sefa i pogledao je. "Moj Bože," rekao sam. "Juda je tajili od NATO-a zemalja za godina . I na kraju, da je imao dovoljno ovde da napravi svoj atomsku bombu."
  
  
  "To je verovatno razlog zašto je počela ove pljačke," Tony rekao. "Da finansira ovaj projekat."
  
  
  On je podigao drugu papir i bulji u to već dugo vremena. "Dobro, dobro," rekla sam, ali sourly. To je bila ukradena dokumenta koji ju je stavio u Etruscan vazu.
  
  
  "Je li to ono što si želeo, Nick?"
  
  
  'Da.'Njen uredno složene papiru i staviti u minutu.
  
  
  "Onda je tvoj dio Rusije je završena," Tony je rekao, " i ja ću biti spreman kad ja skupljam umjetnine blaga od ovoj pećini."
  
  
  Dao Emu i mastilo crteži. "Ne, moj lokalitet u Rusiji nije završena. Mislili smo da je Juda će prodati ovaj dokument da Rusi, ali mi se čini da on može koristiti sebe. Ovo je detaljan razvoj crtež dokumenta koja leži u minutu. I u drugim novinama tamo su zapisi o dizajnu od uređaja."
  
  
  "Govorite mi, Amiko, taj dokument da Juda nesvesno ukrao sadrži plan za deo atomske bombe?"
  
  
  "Da", rekao sam. Bilo je jasno da Juda vidio da je detonator bi ego arsenal više efikasna, i tako ego hotel koristiti. Ovo je također ukazuje da je Juda bomba je bila mala-možda prijenosni. Palo mi je na pamet da je čak i prenosni bombu mogu potpuno uništiti veliki grad.
  
  
  "Misliš da će to koristiti?" Tony pitao.
  
  
  "Znam da je sigurno."
  
  
  "Onda, gde je bomba?"
  
  
  Pogledao ga zamišljeno. "Pretpostavljam da je bomba je spreman," rekao sam. "Juda je imao vremena da se uređaj i stavi ego u bombu. Pretpostavljam, sve je spremno, i bombe da odemo negde?
  
  
  "Ah," Tony mrmljao.
  
  
  On je uzeo još jedan komad papira i pregledao. "Pogledaj ovo, Nick."
  
  
  Nešto je naškrabane u olovku na papiru. To je na italijanskom, i to pročitao: "Snaga jedan megatona s dometom od četrdeset pet kilometara, na tlu."
  
  
  "Moj Bože," rekao sam.
  
  
  "Ali šta će on učiniti s takvim oružjem?" Tony pitao.
  
  
  "Ne znam", rekao sam. "Ali šta god on želi, crtež oko vazu napravio ego plan više stvaran . I ona, osjećala sam se odgovornom za to."
  
  
  "Gluposti" Tony rekao. "Niko ne moze predvidjeti nevjerojatno uzrok i posljedica slučaj."
  
  
  On pokupio odštampao brošuru koja je upravo ispala iz ispod stolice. "To je interesantno."
  
  
  "Šta je, Nick?"
  
  
  "Brod saobraćaj raspored za italijanski linijama". Pogledao sam na listi za krstarenje na naslovnoj strani brošuru i vidio ime koje je pokazao u mojoj glavi. "Glas Leonardo".
  
  
  Tony je oči suzio. "Leonardo. Čekaj, mi smo... "
  
  
  "U skladu sa Farrelly," joj emu odbijen mediji. "Ti dešifrirao sam ga. Na nen je napisano: ". gomila Leonardo slijedi sastanak. To je bilo juče.
  
  
  "Leonardo je roba," Tony je rekao polako. "Che diavolo, moj prijatelju. Misliš ovo pismo odnosi na ... "
  
  
  "Izgleda da vjerovatno će me." On je otvorio direktorij i našao listu odlazak datume za razne brodova. Pored Leonardo, datum je zaokruženo u red. Kad ju je video koji broj da je to bio, njen prokleti pod njen dah.
  
  
  Tony je gledao preko ramena, onda nazad na mene. "Apsolutno fantastično," rekao sam. Leonarda će isplovimo ponovo u četiri dana . To vjerojatno ima atomsku bombu na brodu. I onda će ići u New York."
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Poglavlje 9
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Kasnije, Gina i vratio sam se u Rim. Tony Benedetto ostao na Siciliji čekati njegov Interpol kolege i pokupiti blago Vatikana oko Juda Pećinu. On je već predao tehničar u Sicilijanska policija i pitao Interpol u Zlocin da potrazi pomoc od Rhyma i Kapri policiju da uhapsi Giovanni Farrelli i Juda cim se pojave .
  
  
  Oko Gina sobu, zvali smo na aerodromu, i rezervisao mjesta na avion za Napulju sljedećeg jutra. U Leonardo je bio u Napulju, i odatle ona bi otploviti za New York.
  
  
  Ne, kada je kontaktirao Hawk. On je drago da čuješ da sam imao taj dokument nazad, i dalje u dobrom raspoloženju dok rekao sam im da Juda je imao skoro sigurno već aktivirao detonator.
  
  
  'Što?'
  
  
  "Mislim da on će staviti ovo atomsku bombu na brodu Leonardo,"rekao sam," i brod će otići u New York."
  
  
  "Bože," Hawk mrmljao. "Misliš da će koristiti ove bombe ovde ?"
  
  
  "Ne mogu da zamislim ništa drugo," rekao sam.
  
  
  Tamo je duga tišina, slomljena samo Hawke je teško disanje na drugoj strani. Uzeo je duboko i nastavio, ne pokušavajte da se situacija polje cveca da je znao bilo je potpuno drugačije.
  
  
  "Kao što znate, bomba je stvorio je domet petnaest milja. Da ne spominjem srednje i više talase šoka. Prema nacrte našao sam, Emu nije uspio da napraviš bombu dovoljno mali da se stave u postaji na sigurnom za nekoliko dana . Ali veličina nema nikakve veze sa destruktivnu snagu ... '
  
  
  "Da, razumijem to, Carter. Samo napred, " Hawk rekao, očigledno je uznemirena zbog činjenice mu emu prijavio.
  
  
  "Sve Juda morao da uradim je da bacite bombu u more. To mogu onda ležati na dnu New Yorku za dani, čak i nedelje. Možda i mjesecima. Sada je to to je detonator, sve emu treba da uradi je par ego sa dugog dometa detonator. On bi mogao biti na izlet u Filadelfiji i emu samo treba da pritisnes dugme. I onda... Zbogom, New York ."
  
  
  'Ali zašto? Hawk pitao. "Nije bitno ako je bacila bombu sa broda, Carter. Hoću da znam zašto opsjednut je tako lud plan."
  
  
  "Jer Juda je vara, gospodine. Znaš to dobro kao i ja. On nas mrzi i naše zemlje, posebno kad smo se zadnji put vidjeli u Niagara. Možda je to bio ego koncept koji se preselio-tko zna.
  
  
  'Osvetiti? Hawk pitao, i sad je gotovo ljut na mene što ego pred moja ideja Juda je uvrnuto karakter. "Ubiti deset miliona ljudi, Carter? Oh, moj Bože, čovječe, moramo ga zaustaviti, prije nego se ova stvar stvarno izmakne iz ruku. Moraš naći tu bombu, Carter. I, naravno, Juda."
  
  
  "Kladim se da je," rekao sam brzo. "Ali ako ti je za utehu, kladim se da ce ti novac to Juda ne prođe na našu tajnu detonator nikome." Barem ne još . Nakon pažljivog čitanje dokumenata koji je našao u laboratoriji, sumnjam da bi on prošao planove da su njegovi zaposleni u nekoliko komadića. Tako da niko ne zna ceo uređaj; svi zna samo dio. Nadam se da ne moramo brinuti o tome kad uhvatimo Juda."
  
  
  "Ako New York ne eksplodira, misliš."
  
  
  "U del sama, gospodine," rekla sam.
  
  
  "Hajde, Nik. Pusti me da znaju tačno kada Leonardo će doći u New Yorku, tako da agenti mogu biti na sceni. Možete naći bombu prije brod stigne ovdje . Ako ne, ja ću morati da vas upozoriti mnogo ljudi."
  
  
  'Ja to znam.'
  
  
  
  
  
  Kada sam završio zovem, Gina i otišao sam do kancelarije u Italiji. Rečeno mi je da raspored letenja je nedavno promijenio i da odem da kapetan luke Napulju ili predstavnik italijanski liniju .
  
  
  Nakon rucak u jedan od Gina je omiljene restorane, vratili smo se u sobe. Nisam mogao ništa sve do sledećeg jutra kad je avion lijevo za Napulju. Njena također rezervisao mesto za Gina, ali nije rekao hej, još uvek.
  
  
  Nakon što sam nasuo joj piće, Gina, koji je također nosi providnu spavaćicu, došao i sjeo pored mene na mali kauču, i grlili u moju ruku.
  
  
  "Da će ovo biti naša poslednja noć zajedno, Nick?"
  
  
  Pogledao sam te crne oči i shvatio koliko je Gina Romano učinio za mene. Nedostajala bi mi ju je mnogo da moramo da raskinemo. Ovo je bila greška u moj posao. Ne možeš ući u emocionalne probleme. To boli. Tako da bi bilo bolje da je ovo nam je poslednja noć. Ali i dalje treba Gina.
  
  
  "Iskreno," rekao sam, " ovo neće biti posljednja noć. To jest, ako želiš da radiš u SEKIRU za još malo."
  
  
  "Oh, da, i ja tako mislim," Gina rekao. Ona je mene poljubila, i moj krvni pritisak naglo je porasla.
  
  
  "Čekaj dok vidiš, to je posao pre nego što si se previše zanijela," rekao je njen sa osmehom.
  
  
  "Mogu li ostati sa tobom?"
  
  
  'Da.'
  
  
  "Onda će sve biti u redu."
  
  
  On ju je pogledao bradavice, koji su mrak ispod čista spavaćicu. Nije bilo lako, da se fokusiram na Juda."
  
  
  "Gina,"ja sam rekao" ne moram da znam neke stvari koje lasica je skrivao se od nje, sve do sada."
  
  
  Izgledala je ozbiljno, čekajući moj objašnjenje.
  
  
  "Provjerili smo Leonardo je raspored letenja, jer smo da ima atomsku bombu na brodu."
  
  
  "Nick, misliš malo atomsku bombu?"
  
  
  "Određeni tip, da." _
  
  
  "Ali kakve to ima veze sa Vatikan pljačke i Giovanni Farrelli?"
  
  
  "Vjerujemo da Farrelly i određeni Juda, ili možda Juda na miru, doveli bombu na brodu vezan za New York. Stvorili su bombu koristeći dokumenta ukrao od mene."
  
  
  "Nick, to zvuči neverovatno."
  
  
  Ali, to je. On je bombu prije nego Juda detonira to. Ako Juda je na brodu, on će vjerovatno biti prerušen. On je majstor prerušavanja, pa ne mogu da računam na njega da bude otkriven. Moram da počnu da traže bombu, odmah."
  
  
  "I treba ti pomoć sa tim?"
  
  
  "Ne osjećam se udobno molim te, Gina. Ali Tony Benedetto je zauzeta traženjem Farrelli, i nisam sigurna da li Interpol će da uradi šta ti kažem, kad smo se na brodu. Moraš samo sledi moje naredbe, i moći će da prođe kroz dana da će ostati zatvorena za mene."
  
  
  Za trenutak, izgledala je mimo na mene. "To zvuči opasno," rekla je tiho.
  
  
  "Da, to bi moglo biti opasno za život."
  
  
  "Ali da li veruješ da Giovanni planirao ovo užasna stvar?"
  
  
  "Vjerujem da je imao nešto sa njom."
  
  
  Uzela je duboko. "Mrzim Giovanni Farrelli," ona je rekla, polako. "Ako mogu nešto učiniti da prestane ego, ja biti jako sretni . Ali "- ona je zastao - " ima još nešto. Moja nećaka Anna živi u New Yorku. Ona je moj poslednji u odnosu, i ja je volim mnogo. Bi njen život također biti u opasnosti zbog bombu?
  
  
  "Najverovatnije," ja sam priznala.
  
  
  "Onda ću ja da pođem sa tobom, Nick."
  
  
  "U redu", rekao sam. "Onda ćete još uvijek biti plaćeni." On spusti casu i zagrlila je. Usta su joj bila seksi i nestrpljiva. Bradavicama bilo teško pod njenu spavaćicu.
  
  
  "Drago mi je što me trebaš, Nick," ona je šapnuo.
  
  
  "Kladim se da ti to," sam rekao.
  
  
  "I što imaš poverenja u mene."
  
  
  Mogao sam da joj kažem da ne vjerujem nikome, ali nema svrhe i onda ju razočaraš ili uvredljivo njom, o čemu je bila da radimo za SJEKIRU. On je gurnuo niz na kauču, i grlili smo zajedno, i za dok mi nije stalo do Juda, ili Giovanni Farrelli, ili Leonardo sa smrću oružje na brodu. Bio je samo toplu kožu, senzualna miriše, zvuči i milovanje, Gins i gromoglasni paklu ona bi stvorili u sebi.
  
  
  Sledećeg jutra, to je bio kratak let u Napulju. Sletjeli smo samo nakon osam sati, taksijem sa aerodroma, i letjeli smo otvoreni za Napulju luku zona, gdje smo stigli, i svi veliki luksuz putnik brodova krenuo. Imamo tamo u devet sati i imam ispred vrata gospodar je uredu. Par minuta kasnije, sjedili smo na ego gospodar je kancelariji, razgovara o Leonardo.
  
  
  "Da li si hteo da se vozi u Leonardo , gospodine?" mladić pitao.
  
  
  'Da.'
  
  
  "Pa, on nije ovdje."
  
  
  'Kako je?'
  
  
  "Siguran sam da ego nije u luci, Gospodine Karter," rekao. "Ali ako ti ćeš čekaj malo, sam ću to provjeriti." Gina me je pogledao kao da je napustio ured. "To je loša sreća, zar ne?" pitala je.
  
  
  'Možda.'
  
  
  Kada je mladi italijanski ušao, imao je veliku knjigu pod ruku, što je vjerojatno težak bar deset kilograma. Ostavio svoj ego teško na stolicu.
  
  
  "Malo povjerenja, Gospodine Karter," rekao. "Leonardo otplovio prije dva dana u skladu sa novim raspored italijanski linije."
  
  
  "Moj Bože," rekao sam gorko.
  
  
  "Možete naći ovdje u Italiji Liniju ured kad se brod očekuje dolazak u New York."
  
  
  Pitao sam je. "Koliko daleko je li brod?"
  
  
  Pogledao me je. "Ako sjećam se da je to tačno, to je brz brod.
  
  
  To je sigurno na pola puta do sada. On polako tresao glavom. Bomba je sigurno bio na brodu. I za manje od tri dana, brod će doći u New York. Pokušao je da se sjeti gdje je najbliža NAMA vojna komanda je u hodniku. Trebao sam da uzmem svoj telefon brzo.
  
  
  Njen ustao. "Hvala ti," on je rekao da mladi matematičara.
  
  
  
  
  Ako ti hitno treba pomoć vojsku, moram da pričam sa pravom osobom. Našao sam ovog čoveka u General Macfariane lice. Ona je dobio poziv od EMU u najbližoj NAS Air Force baze. Dok smo razgovarali, on je provjerio moju LIČNU kartu na drugoj liniji.
  
  
  "Žao mi je što sam te pitati, Generale," rekao sam, " ali mora da sam avion da uhvatim sa Leonardo.
  
  
  "Zato ovaj avion bi trebao biti ovdje uskoro," general je rekao. "Ja to znam. Imaš li ti nešto?"
  
  
  To je bio kratak tišini. "Postoji supercargo da se pripremaju da leti u Washington. Ćemo gurati putovanje naprijed i zaradim malo skretanje za tebe. Misliš da je ovo normalno?
  
  
  "To zvuči odlično, Generale."
  
  
  "Avion će biti u Napulju aerodrom na jedanaest sati. Ja ću biti na njemu ce te prepoznati."
  
  
  "Vrlo dobro, Generale," rekao sam. "Treba nam dva padobrani i spašavanje."
  
  
  Pitao. "Dva padobrane?"
  
  
  "Ja sam mlada žena sa mnom, Generale. Ona radi u SJEKIRU.
  
  
  "U redu, mi ćemo se pobrinuti za to, Gospodine Carter.
  
  
  "Hvala vam, Generale."
  
  
  Na povratku na aerodrom, ona je pitala za Gina ako je imala ikada skydived svuda avion. Ona me je pogledao kao da je njen um je poludio.
  
  
  Pitao sam je. "Misliš da možeš to da uradiš?"
  
  
  Ona potpisali. Smislit ću nešto do tada.
  
  
  Ćemo skočiti u more, pa smo zemlju malo mekši od na zemlji, " rekao sam. "Naravno, morate da oslobodite iz padobrana čim ti pasti u vodu, inače ćeš imati problema. Čim se otarasimo padobrana, imat ćemo za spašavanje."
  
  
  Mislim da mogu da uradim to, " ona je rekla, ali izgledala je nervozan. Ubrzo nakon što smo stigli na aerodromu, veliki transportni avion je sletio na zelenu pozadinu . General i pomoćnik upoznao Gina i ja u stanicu zgradu. General bio je jedan visoki čovjek, kad pilot . Pogledao je u moju LIČNU kartu pažljivo. Onda mi je dao veliki osmeh.
  
  
  "Air Force će vas odvesti na mjesto nesreće, Gospodine Carter. Kako hitno je ovo putovanje na del sebe?
  
  
  "Mogu samo da ti kažem da je opasan covek na brodu Leonardo, Generale, i moramo 'pronađi ga.
  
  
  General Macfariane ispupčene njegovih usana, a on te htio pitati više, ali on je znao sam da nije mogao da mu odgovoriti. Napokon, on mi je držao mi je ruku i rekao: "želim vam svaki uspjeh."
  
  
  "Hvala vam, Generale," rekao sam. "Bolje da odete sada."
  
  
  General nije povratak na teretnom avionu. On je rekao da je imao nešto iz Napulja i to nakon da će se vratiti u bazu. Rekli smo zbogom da ga je u teretni terminal stanice zgradu i otišla na avion, u pratnji je pomoćnik. Motori su već trčati, i da smo se ukrcao u vjetar. Ubrzo nakon što smo upoznali pola tuceta uniformisani vojnici i policajci, kako smo poleteli.
  
  
  U Italiji Linija, koja nam je dao detaljan plan Leonardo je putovanje, i rečeno nam je, na primjer, gdje bi smo se naći na ego. Mi također kontaktirao kapetan, Kapetane Bertholdi, i on je znao da sam morao da budem siguran da je dva padobranci su nije izgubio na moru. Tokom poslednjih pola sata pre nego što kontakt između aviona i brod, radio komunikacija će biti na raspolaganju .
  
  
  Pilot je izračunala, koliko dugo će trajati da pobedi Leonardo i proračunat četiri do pet sati. Ovo mi odgovara vrlo dobro , jer vrijeme je da postanem bitan faktor . Jeli smo hladno hranu kao auto je odletio preko jugu Francuske. Kada smo se pridružio, kopno Evropi je ostavio iza sebe.
  
  
  Dobili smo padobrana, i izuzetno pacijent Američki naredniče pokazao Gina kako su radili i šta da radim kada dođe vrijeme za to. Gledao sam i slušati to.
  
  
  "I sve što treba da uradiš je da povučeš prsten? Gina pitao.
  
  
  "Apsolutno fantastično, gospođo," narednik rekao. "Ali prvo morate da se sklonite s avion potpuno, zapamti to."
  
  
  'Da. To bi trebalo biti izbrojao polako do deset, " ona je rekla.
  
  
  "Mislim da će to biti u redu, Naredniče," rekao sam.
  
  
  "Da", Gina odgovorio hesitantly. Izgledala je mali je i krhak, stojim tamo u zelenom odijelo da hej Lee. Ona je gurnula dlake po licu. "Mogu da uradim to."
  
  
  "Samo ne pustite taj prsten," narednik rekao. "Možeš pada daleko pre nego što te uhvate u ego ponovo."
  
  
  "Ne pusti prsten," Duh potvrdio.
  
  
  U međuvremenu, pilot kontaktirao Leonardo i obavijestio kapetane o našem skočiti i gde da nas traži. Tražio je kapetana da nas odvede na brodu i da nam pomoći na bilo koji način može .
  
  
  To je bilo bez oblaka dan. Gina i ja sam buljio kroz prozor dok ne budemo mogli da vidim duge bijele okean vani lagao nepokretni ispod nas u kobalt plavi more.
  
  
  Narednik klimnuo na mene. "Spremni smo za skok, Gospodine Carter."
  
  
  Par minuta kasnije, bili smo stojim na otvorenom novac avion. Vjetar nam je zviždala pod prozorom oko nas. Ništa ne može biti viđen, ali plavo nebo i plavim nebom.
  
  
  "U redu, Gina," rekao sam. Poštovao je za hrabrost. "Ne gledaj dolje. Samo da ode i čuvaš prsten. Broji do deset i povuci se na to.
  
  
  Pratit ću te svesrdno."
  
  
  U redu, rekla je, pokušavam da joj najbolje da se smeješ.
  
  
  Okrenula i skočio. Vidjela sam da je pala, a onda sam vidjela ispupcenje beli svileni iza nje. Hej to je uspio. On je klimnula da narednika i iskočio oko avion.
  
  
  Ako ne skok tac dio, u prvih nekoliko sekundi nakon skoka, tvoj stomak će biti čudno uznemiren. Moj odbijen, gore i dolje, i njen zabio u more ispod, i vjetar nam je zviždala pod prozorom oko moje uši i glavu, držati dah. Gdje se proteže prsten, gledao sam ga okreneš kao što je radio salto u naniže protok zrak uzoraka. Odjednom padobran izdrkao oštro. U slijedećem trenutku, to je polako pluta prema blistavog mora sa bijelim balon preko glave. Skrivena ispod mene, Gina porasla joj je padobran ljuljati nježno u vjetar. Nije daleko je lagano širi bijele trup Leonardo, crtež na penušavog sliku u mirni more.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Poglavlje 10
  
  
  
  
  
  
  
  
  Gina se srušio na deep blue vode Atlantskog Okeana samo nekoliko stotina metara od slatka bijele trup Leonardo, koja je prestala kola i izgledalo je skoro nepokretni. Kao njen k & napomena spustio, ona je vidjela jedan za spasavanje spustio od broda . Treći bijele padobran, naš čamac za spašavanje, leprša ispred mene. Sekund nakon sto je vidio, njen je pala u more.
  
  
  On je bio potpuno potopljena u vodi, i kad je ustala, njegov padobran trake su uklonjeni. Slana voda ubola mi oči. Ovde je izbrisao sam da vidim Gina kroz talase. Ee konačno našao da mu dvjesto metara . Sto je palo manje od brod raste luk.
  
  
  Njen um, ušli da Gina. Kad je bio pedeset metara daleko od ne joj, on je vidio da je u redu. Ona skinula padobran i plivao prema meni. Upoznali smo se u hitanje & napomena i ee stavi svoju ruku oko struka.
  
  
  "Ja sam to uradio, Nick!" ona pitao sa teleportirat osmeh na njenom licu.
  
  
  Joj, chuckled. "Hajde," ja sam rekao. "Hajde da izađemo kroz vodu."
  
  
  Napravili su ga u stanicu bez ikakvih problema, i nakon propast joj pojaseve, on se skidaju svitak. Kada je izvukao za ventil na stranu, tamo je psikanje zraka uzoraka, glasno siktati preko mora, i žuti splav visoko. Dobio sam na brodu i odvukli Gina u .
  
  
  "Ah!" ona je rekla, pada nazad na sto. "Kakvo olakšanje!
  
  
  "Mi ćemo biti na ovom brodu prije nego što znaš," rekao sam. "Gledajte ovo." I ona, pokazuje mali brod nam se približava.
  
  
  Maloga je bila sa nama veoma brzo. Bilo je nekoliko mladih Italijani na brodu. Kao ukrcali su nas u čamac, oni su gledali u iznenađenje kad su vidjeli Gina skini joj letove tako da joj mokrom kosom pala preko njenog ramena . Odin oko ljudi nam je zviždala pod prozorom, ali Gina ignorisao ego i držao za ruku.
  
  
  
  
  Kada smo ušli, članovi posade požurio da ti čestitam nam. Nekoliko putnika gurali, ali kapetan je bio nigdje. Mislio sam da ako Juda je bio na brodu, mora da je vidio nas do sada. To je loše za nas, ali ništa nismo mogli da uradimo.
  
  
  Odvedeni smo na brod je doktor, koji se navodi u kratak ispitivanje. Bio je vrlo lepo, ali, on ne govori engleski.
  
  
  Onda mlada brod je policajac pratila nas je do prazan prva klasa.
  
  
  Pitao sam ga kad sam da će otići. "Kada mogu li razgovarati sa vašim kapetanom?"
  
  
  "Ja ću ga pitati, gospodine," rekao je, gleda gledaju puni čežnje ... na Gina.
  
  
  "Barem su ovdje da nas suhu odjeću," Gina rekao, ukazujući na odeću na duplom krevetu. Gina je nosio je košulju, suknja, i vune džemper, dok sam nosio tropske odelo i sporta majicu. Također i oni treba li nam meka koža sandale.
  
  
  "Izgleda veoma nonšalantan za naš dolazak," rekao sam. "Ako policajac kašnjenja, naći ću gospodar sebe."
  
  
  Obukli smo se brzo. Gina izgledao je zapanjujuće u njenom kostimu. Izgledao je kao Sicilijanska žigolo. Otvorio sam težak vodootporne torbu nosila sam se i pregledao moje oružje, oružje, i šnale. On vezan ga preko njegovog kratkog rukave majicu i sakrio Wilhelmina. Ali ja sam cekao dok Gina otišao u mali kupatilu da operem kosu prije nego što Hugo u blizini i staviš joj da je moja podlaktica. Kad se vratila u kolibi, moja jakna je već pokriva moje oružje.
  
  
  "Lijepa si," Gina rekao.
  
  
  "Tebe", rekao sam. "Idemo pogledati. Nemamo mnogo vremena."
  
  
  Otišli smo na palubi. Tako veliki brod, to je bilo teško shvatiti kako da dođem do pristaništa. Šetali smo se za dvadeset minuta prije nego što je konačno došao do upper putnik palubi.
  
  
  "Gdje mogu naći ćemo učitelja?" Mornar je nju pitao.
  
  
  "Gospodaru, gospodine? To je nemoguće.'
  
  
  "On čeka me", rekao sam.
  
  
  On je oklevao. "Možda bi trebali pitati stjuart."
  
  
  "Do đavola sa ego! Gdje je prvi druže?"
  
  
  "Ah, G. Ficuzza. To bi trebao biti na mostu.
  
  
  "Hvala ti," on joj je rekao, i mimo prošao pored njega na stepenice, gdje lanac je visila pred njima. On je održao svoju ruku.
  
  
  "Ti i gospođa bi trebao ići u vaš vodič prvi, gospodine."
  
  
  "Wadu al diavolo!" rekao je Gina naglas. "Šta je štamparska greška!"
  
  
  Ona je vikala na njega. Ay stavio ruku na ramenu.
  
  
  "Vidi," kaže da mornar. "Idemo tamo da tražim G. Ficuzza, sa ili bez tvoje društvo. Možeš li nas odvesti do njega?"
  
  
  Pogledao je u svoj izraz lica na trenutak. "Sjajno", rekao je. "Slijedi me."
  
  
  On je pušten na ljestvici lanac i pratili smo ga do mosta. On nas je zamolio da čekamo u red dok je on otišao most. On je uhvatio ljudi u bijelom uniforme, i nakon par momenata, jedan od njih je izašlo oko njih. To je Ficuzza je prvi oficir.
  
  
  "Ah, Gospodine Carter i Gđica Romano," rekao je sa velikim osmjehom na licu.
  
  
  Pitao sam je. "Gdje je kapetan?"
  
  
  "Rekao je da će se uskoro vidjeti."
  
  
  On je počeo da se brineš. Linija oficira, u Italiji bi rekao EMU koliko naše mesto, u Rusiji je krenuo, čak i ako on ne znam detalje.
  
  
  "Mi želimo razgovarati sa njim odmah," rekao sam. "Moramo da razgovaramo o veoma važno otvarač."
  
  
  "Ali, Gospodine Karter, kapetan je veoma zauzet. On... "Prokleti krojač, Ficuzza," rekao sam. "Sigurnost ovaj brod i ego od putnika su u pitanju. Vrijeme ističe.'
  
  
  Izgledao je baš pažljivo. Onda je on rekao, "za mnom"!
  
  
  Nakon kratkog hodati, našli smo se u vrata kapetanu. Ficuzza pokucao. Kad smo čuli glas unutra, Ficuzza je otvorio vrata i tri od nas je išao unutra.
  
  
  Visok, debeli sa srebrnim-sijeda kosa je sedeo na drvenom stolu. On ustao i pozdravio nas noisily nakon Ficuzza nas je upoznao.
  
  
  Rekao je," Tako su dva specijalci! " koji je bio ljubazan. "Dramatičan način da se na brodu, zar ne misliš da, Gospodine Carter."
  
  
  "Bojim se da nismo imali izbora, Kapetane," rekao sam.
  
  
  "Molim vas, sjednite," rekao je, ukazujući na dve stolice.
  
  
  Igramo ovu igru.
  
  
  "U redu" Bertholdi rekao. "Moja kompanija je informisao da ste u potrazi za određene putnik na moj brod. Reci mi, Gospodine Karter, zasto ne mogu da ovaj čovek bude uhapšen ako dođe na obalu u Njujorku?"
  
  
  "Prvo," rekao sam, " nema sumnje da je ovaj čovjek je u nesreći, pa moramo da ga nađemo pre nego što dođemo u New York. Drugo, nisam policajac, a čak i da je taj čovjek, ne bi ostavili žive svjedoke. Tako da to nije samo jednostavan hapšenja."
  
  
  "Da, naravno", rekao je kapetan. "Mogu li vidjeti vasu LICNU kartu, Gospodine Carter."
  
  
  Joj emu pokazala svoju ID karticu.
  
  
  "Ah, Američke obavještajne službe. I mlada dama?
  
  
  "Ona radi za nas," rekao sam.
  
  
  Nasmijao se svjesno. "Gospodine Ficuzza će ti pomoći naći vaše potrebe, Gospodine Carter. Možda ti se ne upotrebu vatrenog oružja na ovom brodu sem u samoodbrani, a ti mora da si poštuje privatnost drugih putnika. Takođe, treba da uradi najbolje da se ne petljaš sa njima."
  
  
  Počeo je da se naljutiti. "'Kapetane Bertholdi, rekao sam da nisam spreman da se raspravljam. Predlažem ti da slušajte šta imam da kažem pre nego što si odlučiti što ćemo i neće."
  
  
  Bertholdi i Ficuzza pogledali indignantly. "Nemam ceo dan da raspravimo ovo u redu, Gospodine Carter," Bertholdi rekao je hladno. "Ako imaš nešto da kažeš, molim te neka bude kratko."
  
  
  "Kapetane", rekao sam, " ne govorimo samo o ovom čoveku. Vjerujemo da je on doveo vrlo opasno oružje na ovaj brod .
  
  
  'Oružje?'
  
  
  Tako da glasanje.'Joj,' izgledao otvoreno na njega. - "Nuklearno oruzje".
  
  
  Ego je oči proširio malo.
  
  
  "Mislimo da je mala atomsku bombu."
  
  
  Ficuzza rose iz njegove stolice. "Diavolo!
  
  
  Kapetane Bertholdi lice pokazao nagovještaj šok, onda je on brzo se vratio na svoj skeptičan pogled. "Kakve dokaze imate za ovo?"
  
  
  "Bez dokaza," ja sam priznala. "Poruku sa imenom vašeg broda i mnogo dodatne informacije. Ali zajedno oni vode razumno zaključak ." Tamo je bila duga, duboko tišini. "Ali nisi sigurna da li bomba je na mom brodu?"
  
  
  "To je više nego verovatno, Kapetane," rekao sam.
  
  
  "I hoću da pretražite brod za moguće bombu?" "Kapetane", rekao je Ficuzza, " mogu da stavim nekoliko ljudi na to .
  
  
  "Treba nam bar tuce ljudi," rekao sam. "Ovo je veliki brod, i vreme nam ističe. Moramo da počnemo tragajući koliba za sve putnike koji igrati ovu igru, u Napulju , jer sam sigurna da je to pravo ime osobe koju tražimo, Juda, nije na popisu putnika. Naravno, morat ćemo to provjeriti."
  
  
  "Većina putnika ukrcao u Napulju, Gospodine Karter," kapetan je rekao. "Želiš da uznemiri i uznemiren ove ljude . Kao što znate, putnici imam neka prava.
  
  
  I jedna stvar oko njih je pravo da sigurnost, na ovaj brod, " rekao sam. Također sam pitati da ti povjeriti me sa potraga, kao da imam iskustva u takve stvari. Tada bi ona, kao da usporiš brod pa možemo imati još vremena."
  
  
  Da idem sporije! Bertholdi pitao indignantly. Nije nas briga. To mora odgovarati raspored. Moji putnici također imaju svoj raspored. Ne znam čak ni da li postoji bomba na brodu. Ne, brod vodi normalan punoj brzini.
  
  
  Kapetane!
  
  
  "I," on je prekinuo, Gospodine " Ficuzza je zadužen za istragu. Dobit ćeš svoje naredbe, Gospodine Karter, u suprotnom neće biti pretragu na sve. Da li je to jasno?"
  
  
  "Postaje jasnije."
  
  
  Kapetane Bertholdi okrenuo Ficuzza. "Uzmi deset ljudi i ovo dvoje ljudi i pretražite kabine. Početi sa trećeg razreda i idi tamo."
  
  
  "Kapetane", rekao sam," mislim da ne Juda će imati ništa ali, prva klasa."
  
  
  "Ponavljam, Gospodine Ficuzza, počnite sa trećeg razreda," Bertoldi rekao. "Ako potraga ne tamo, videćemo da li moramo da pretražimo drugim delovima broda."
  
  
  Čovjek je glupost je nevjerojatno. Odlučio je da žicu je u sjedište kompanije da je bio spriječiti punu potragu.
  
  
  "Hvala ti na saradnji, Kapetane," rekao sam hladno, i ustao je.
  
  
  "Vama na usluzi, Gospodine Karter," rekao. "I još jedna stvar, G. Ficuzza. Ako su putnici koji odbijaju da pretrazimo njihove kabine, i ne insistiraj. Pošalji ih meni i ja ću da objasnim ."
  
  
  "Kapetane, nemamo vremena za ovo ...
  
  
  "Možeš da odeš sada, Gospodine Carter."
  
  
  Njena glared na njega. "U redu", rekao sam. On se okrenuo i otišao kolibi sa Ginom, i Ficuzza me je pratio.
  
  
  Ficuzza je mnogo vredniji od svog gospodara. Brzo je uhvatio blagajnika Fabrizio, i zajedno su pokupili devet mornari koji su bili u potrazi sa nama. Ona je željela da to nije tako veliki posao, tako da može nositi s tim na svoj način.
  
  
  
  
  To je objavio preko zvučnik to sve trećem razredu putnici su da ostanu u svojim kabine posle ručka da provjerim njihov prtljag. Da bi bilo još jedno upozorenje da Juda o tome šta se dešava , ali ne izgleda da se neki razlog da držimo naše akcije tajna. Proveli smo celu noć tražeći prtljag, ali nisam našao ništa. Ako putnika nije bila u kabini, potraga nije bila izvedena u komandu vlasnika. Srećom, većina putnika su bili tamo. Morali smo da stanemo na ponoći, i na kapetan je naredio.
  
  
  Nakon neki otpor, on je omogućio nam da pretražimo strojarnica, ali nismo ništa našli.
  
  
  
  
  Sledećeg jutra, grupa od detektiva, uključujući i Gina i ja, odmorili neko vreme. Morali smo to učiniti. Italijanski članova posade bili u opasnosti da sam zaspao, i mi također su bili iscrpljeni. Neposredno prije podneva, imali smo brzo užinu i nastavio na naš način. Ona je ubedio Bertholdi da idem ravno iz trećeg razreda u prvi razred, tako da bi mogli otići na početku drugog razreda za kraj. Potraga nastavila cijeli dan. Većina putnika bio vrlo susretljiv. Malo je insistirala na sastanak sa kapetanom, ali na kraju se složili da pretrazimo njihove stvari.
  
  
  Do kraja drugi dan, imali smo sastavio cijeli liste putnika, ali nismo mogli pronaći ništa što bi izgledalo kao atomska bomba, a nismo videli nikoga ko čak i ličio je Juda. Ako on je bio na njemu, on sakrio pa, ili ego posjetio sam po drugi jedanaest ljudi rade svoj posao. Ali smo još bili praznih ruku.
  
  
  Trećeg dana, pitali smo Bertholdi ako bi mogli pretražiti posadu. Bio je bijesan. "Zar nije očigledno da si u pravu u vezi bombu , Gospodine Carter."
  
  
  "Ne, uopšte," rekao sam. "I ako mi ne daš dozvolu za ovu istragu, poslaću joj da se vaš stožer. I, zatim ću i sam kontakt Washington, koje će kontaktirati vaše vlade u Zlocin."
  
  
  U haughtiness ostavio Bertholdi lice. "Da li je to pretnja, Gospodine Carter."
  
  
  "Možeš to da nazoveš kako zelite, Kapetane. Potrudit ću se da pretražite brod. Idemo punom brzinom u New York, i ne stignemo tamo do sutra . Ovaj grad je kući do deset miliona ljudi. Ako nisi zabrinut za svoj putnika, razmisli o ovim ljudima. Ako ima atomsku bombu na brodu koji mogu lako da eksplodira svakog trenutka, da li bi takva katastrofa da imaš na savjesti? To jest, ako izađeš živ, što sumnjam.
  
  
  Ficuzza rekao tiho, " Kapetane, možda posade neće smetati ovaj problem."
  
  
  Bertholdi ustao iz iza stolice i počeo da tempo. Kada se okrenuo se prema meni, njegovo lice je bilo ozbiljno. "U redu, Gospodine Carter," rekao. "Možeš da uradiš svoje istraživanje. Ali lično ću vas ispratiti da moji policajci odajama."
  
  
  "Kako vi kažete," rekao sam.
  
  
  Potraga dovukao na polako, do podneva. To dala ništa i izazvao ljut komentara od Učitelja Bertholdi. On je bio posebno ljuta kada smo se nakratko posjetio ego je kabinu. Pitao. "Sada znaš nema bombe?"
  
  
  "Rekao sam joj. "Ne, ja želim da se pretraži superstruktura, sve do čamaca za spašavanje."
  
  
  "Apsurdno!" on mrmljao, ali nastavimo. Ficuzza pomogao nam je neko vreme, i onda je Gina i ja smo bili sami. Pretražili smo galija, skladišta, sve ispod pazuha i uglovima veliki brod, ali bez uspeha.
  
  
  "Možda kapetan je u redu, Nick," Gina rekao večerom te noći. "Možda ne postoji bomba na brodu. Možda Juda propustio svoju šansu, jer od letenja promjene."
  
  
  "Volio bih da je to istina," rekao sam. "Stvarno želim Bertholdi biti u redu. Ali znam da joj Juda, Gina." Njene obrve furrowed. "Mora biti mesta koja nismo pretražili. Ili možda jedan od naših asistenata uradio loš posao. Mi ne znamo. I sutra cemo otploviti u New Yorku . Moram poslati Hawke poruku na radiju. '
  
  
  "Šta kažete?"
  
  
  "Samo što nismo našli Juda i ego bombu. Sokola će nešto smisliti.
  
  
  
  
  Njen san je nemirna. Kada sam se probudila sledećeg jutra i pogledao Gina, ko je još uvijek spava u drugi dio kolibi , mislio sam o tome kako blizu smo bili u New Yorku . Tokom doručak, primili smo bilten tvrditi da je putovanje će trebati još tri sata.
  
  
  "Treba da brod bude dozvoljeno da doku?" Gina pitao.
  
  
  "Ako je tako, bit će odbor za doček," ja sam odgovorila.
  
  
  Dok drugi putnici spakovana i spremna za iskrcavanje, on je ostao u našoj vikendici sa Gina. Oko deset sati otišao sam na prvoj klasi palubi, nadajući se da vidim nekoga tko bi mogao izgledati kao Juda. U pola deset kopna je bilo na vidiku, i kratko prije podneva sletjeli smo u New Yorku. Većina putnika su na palubi, koji je predvideo Manhattana i Kip Slobode.
  
  
  Kao što sam i očekivala, bili smo pozdravili. Obalska Straža je uhvatio Leonardo, u luku i pitao Egu da stane. Kapetan poslušao, ali mogla sam da ga vidim vikao ljutito na njegove časnike. Ubrzo nakon podneva, nekoliko Obalna Straža oficiri i vojnici se ukrcao, u pratnji nekoliko SJEKIRU agenata, Gradonačelnik New Yorka, i David Hawke.
  
  
  Kapetane Bertholdi zamolio da se nađemo u njegovoj kabini. Dva starija Obalna Straža oficira, Gradonačelnik, Hawk, Ficuzza, Gina, i nje, bi trebalo da idemo tamo. Hawkeye malo u neosvetljeno cigare kao ego je obavijestili našeg neuspjeha.
  
  
  "Ne vjerujem da je Juda je na brodu", rekao je. "I ako je na brodu, da je bomba verovatno tamo, takođe." On je bacila pogled dole na Gina. "Unajmiš lijepe žene, Nick," rekao.
  
  
  Gina razumeo, kompliment, nije sarkazam. "G," ona je rekla, i smijao se.
  
  
  "Prego," David Hawke rekao.
  
  
  Ona je htela da se smijati, ali pomisao da Juda povukao uglovima usta dole.
  
  
  "Jeste li pretražili cijeli brod?" Hawk pitao.
  
  
  "Vrha do dna," rekao sam. "Za Boga miloga, cak smo gledali u wc. Samo ne znam ništa drugo."
  
  
  Nisam ništa rekao. Hawk i Gina me pogledao.
  
  
  'Sta je to? Hawk pitao.
  
  
  "Samo sam mislio na drugo mesto," rekao sam. "Reci Bertholdi ja ću biti tamo."
  
  
  Požurio sam na blagajnika je stolu, sjećam se da je na početku našu potragu, blagajnika mi je rekao o čovjeku koji je došao kapetan je sto pričati o sigurnosti stvari . Ovo su vrijedne stvari. To je značilo da mora da je na sigurnom na brodu.
  
  
  "Da, Gospodine Karter," Fabrizio rekao kada ego je pitao za to. "Imamo veliku siguran u naš ured. Ali ne mogu da zamislim da postoji nešto što će vas zanimati.
  
  
  "Možda bi trebali pogledaj," rekao sam. Fabrizio ne gnjaviš nas. On nije se čak potrudio ni da pozvati majstora. Trenutaka kasnije, čovječe veličine sigurno je otvorena. On pognute glave i pratio sam ga unutra. Svi smo gledali. Veliki paket koji sadrži silver artefakt iz Španije. To je razočaranje.
  
  
  "Žao mi je, gospodine," Fabrizio rekao.
  
  
  "Pa, to je samo ideja."
  
  
  Ostavio sam joj ego i vratio sam se na kapetana stolu. Nešto je prolazilo kroz glavu, ali nisam mogao to shvatiti.
  
  
  Počeli su u kancelariji. Kapetan strode nazad u svoju stolicu. Svi ostali sjedio osim Hawke, koji je stajao u kutu sa cigarom u uglu od rta i njegova mršava ruke prešao preko grudi. Prišao sam mu i rukovao se sa glave, što ukazuje da nisam uspjela .
  
  
  "Ali, Gospodine Carter je pogledao ovaj brod gore i dole!" rekao je Bertholdi. "Ako postoji nešto na brodu, on bi ga našao."
  
  
  "Izvinite, Kapetane," rekao je stariji dvije Obalna Straža oficira, poručnik. "Ne možemo dozvoliti ovaj brod da ući u New Yorku, dok još temeljita istraga se vodi."
  
  
  "Zapravo, "gradonačelnik se dogovorili," bi trebali nastaviti da tražimo. Milijuni su života u pitanju ."
  
  
  Bertholdi glared na mene, kao da joj ego su je dovele u ovu situaciju. "Jesi li će," on je pitao, " da ostavim putnika ovdje na moru, dok nastaviš da pretraži moj brod?"
  
  
  "Ne," Hawk je odgovorio na ime Obalna Straža policajac. Svi ga pogledao. - "Mi imamo bolji plan da ima mnogo ljudi je sigurnije za putnike. Trenutno, bilo je nekoliko trajekti vodi ovdje. Putnici prebaciti na ove trajekti bez prtljag i odlaze u luku . Oni će biti dobro brinula za dok brod je pretražili opet. Brod će biti vraćen na otvoreno more, i istrage će biti sprovedeno za moje ljude i Poručnik ljudi pod mom pravcu.
  
  
  "Vrati se u otvorenom moru!" rekao je Bertholdi u dolini ton. "Kreće mog putnika?"
  
  
  "Mislim da je ovo jedino sigurno rješenje, Kapetane," Hawke rekao. "Je trajekti će uskoro biti ovde," poručnik komandant je rekao.
  
  
  "Ali nemate pravo!" pitao Bertholdi. "Ovo je vrlo glupo."
  
  
  "Kapetane," Hawk rekao icily,"bilo bi glupo da ignorišem prijetnja."
  
  
  Kapetane Bertholdi srušio teško u stolicu. On je buljio u svoje ruke. "Odlicno", kaže on. "Ali ako je bomba nije našao, gospodo, ona je pitala da pozovem moja kompanija na protest ovog incidenta."
  
  
  "On će biti tretiran sa svim dužnim poštovanjem," Hawk odgovorio. "Sada, Kapetane, mislim da je bolje informirati putnika šta se dešava."
  
  
  Pomisao da je bilo vrti u glavi odjednom je uzeo oblik. Čekao je za druge ljude da odu. Kad samo kapetan, Hawk, Gina, i da joj još bili u kolibi, ona je pitala: "Kapetane, da li je istina da putnici došli da te predati vrijednosti više od određenog?"
  
  
  Bertholdi mi je dao gorak pogled. Vjerujem da on mene smatra njegove lične mučitelj. "Zapravo, Gospodine Karter," rekao .
  
  
  Jastreb pogledao u lice, a ja pokušavam da shvatim šta sam mislio.
  
  
  "Jeste li imali mnogo ovakvih zahtjeva tokom ovo putovanje?"
  
  
  "Možda pet ili šest."
  
  
  "I onda su ovi ljudi dolaze u kancelariju, zar ne?"
  
  
  "Da, Da."
  
  
  "Sta si ti, Nick."
  
  
  "Razmišljam, gospodine," rekla sam. "Odin oko ovih putnika stavi prilično veliki paket u svom ormariću ?"
  
  
  Da, u del sebe. Bilo je nekoliko Ihs."
  
  
  "I ti si morao otići sam, oko ove ljude na miru, u ovu kolibu, čak i za kratko vreme?"
  
  
  On me je gledao čudno; onda sam vidjela da je se sjetio nečega. To je bio prvi put šta je rekao za njih od kad sam ga upoznala , i on je govorio sa određenu količinu strahu u njegov glas. "Da, zaista," rekao je polako.
  
  
  'Kako je izgledao? Hawk pitao.
  
  
  "On je imao bradu. Veoma neobičan muškarac. Veoma tanka lice.
  
  
  'Juda! Hawk vikao.
  
  
  "Mislim tako," rekao sam. "I možda promijenio je planove dok se u ovu kolibu. Možda je namjeravao je stavio bombu u velikom sigurnom, ali možda je odlučio da, dok je bio ovdje sama, naći bolje mjesto. Ili možda nije želim da izazovem blagajnik je radoznalost o predmet."
  
  
  Bertholdi rummaged u stolicu ladicu i izvukao list papira. Pogledao Ne za trenutak. "Glas ego je ime", rekao je. "Benedict Arnoldu." On je prvoklasni kolibu broj dvanaest na palubu A. '
  
  
  U tom trenutku, gradonačelnik se pojavio na pragu sa komad papira u njegovu ruku i uplašio izraz na njegovom licu.
  
  
  "Gospodo, je li bilo sumnje oko ozbiljnosti situacije, ovde moći razjasnimo sada."
  
  
  'Sta je to? Hawk pitao.
  
  
  "Moje kancelarije je upravo primila telegram preko Rima," rekao je oštro.
  
  
  Hawk pokupio komad papira i čitati naglas:
  
  
  
  
  
  "G. Gradonačelniče. Atomska bomba je postavljena u takvo mesto da je vaš grad može biti uništen na dodir dugme . Moraš nam vjerovati, kad mi kažu da to nije šala. Kao dokaz za to, mi dati broj koda naše paljenje mehanizam: HTX 312.
  
  
  Bomba će eksplodirati u roku od 48 sati ako sumu od stotinu miliona dolara u zlatu rešetaka nije platio. To je deset dolara da živim u New Yorku. Molim te, razmisli o ovome jako pažljivo. Ima vrlo malo izvore novac na raspolaganju. Dobit ćete drugu poruku sa daljnje upute u roku od 24 sata.
  
  
  
  
  
  Jastreb pogledao me. "To je on," rekao. Onda me je pitao: "Možeš li da zamisliš šta bi mogao da uradiš sa brojevima miliona dolara?"
  
  
  "Da li znaš ko je ovo poslao e-mail?" Gradonačelnik želi.
  
  
  "Čovek koga tražimo," Hawk odgovorio. "Telegram je da je poslao da jedan od ego od saučesnika u Zlocin , tako da bi to podudara sa dolazak Leonardo, u New York."
  
  
  "Vjerovatno Farrelly," ja mrmljao.
  
  
  "Naprotiv," rekao je kapetan. "Ne piše ništa o Leonardo , ništa."
  
  
  "Iz očitih razloga," Hawk mrmljao. "Očigledno je, da oni ne žele da privlači pažnju na ovaj brod, Gospodine Bertholdi."
  
  
  Ona primetila pogledaj u kapetane oči kada Hawk obratio pismo ga bez ego uobičajene naslov. Ego, arogancija je bio dosadan, ali ni približno kao dosadni kao ego je nespremnosti da mi pomogne. Ali sada Hawk je bio zadužen, i Bertholdi uzeo naređenja od NJEGA, da li emu se sviđa ili ne.
  
  
  "Bio sam informiran da je predsjednik i guverner je primio identične telegrame, "gradonačelnik rekao." Žele da zajednički podići potrebno novac. Ali kao sto miliona dolara u zlatu, moj Bože, što je budala je ovo?
  
  
  "Luđak da treba da veoma ozbiljno, G. Gradonačelniče - psihopata nasilnik koji je odlučan da nosim njegove prijetnje ako zlatne poluge su nije isporučio," rekao sam.
  
  
  "Apsurdno, apsolutno apsurdno," Bertholdi rekao, mrštiti. "Ovo je šala - loš Američki šala."
  
  
  "Ne želim da se smejem ako je bomba eksplodirala," Hawke rekao. On craned vrata do vrata i zvala Obalna Straža policajac stoji ispred.
  
  
  'Da, gospodine? Poručnik komandant je rekao kako je ušao.
  
  
  "Gospodine Karter i njega će da pretražite ovu kolibu. U međuvremenu, da uzmem tvoj pomoćnik i nekoliko policajaca ... i vidi možeš li naći Benedict Arnoldu u kolibi dvanaest na Palubu A. On bi mogao biti ta osoba. Ah, da, Kapetane, "Hawk dodali," on ce biti naoružan i opasan. Stoga, prima preuzima sve moguće mjere opreza ." Policajac klimnuo i okrenuo.
  
  
  "On ima bradu," kapetan je rekao. Stari ratobornost je skoro potpuno nestao, i njegova prebrodila lice je žrtva mu nije bila sa brini linije. "I vrlo, uh, mršava lice. Oh, i sećam se da sam još jedna stvar."
  
  
  'Koji? Hawk pukao, pažljivo nakon gospodar je svaki pisana slova.
  
  
  "Pa, ne znam da li je to važno," Bertholdi oklevao, " ali pitao me je da li je moguće da se inzulin na brodu avion. Joj sumnje da je to on je dijabetičar.
  
  
  "Nije ni cudo što izgleda tako loše," rekao sam lagano, vidim Judu je jezivo profil u mom umu. Hawk klimnula. "I Kapetane, hoćete li poslati dva moja rudarstva eksperti ovde da se pripreme za sve nepredviđene okolnosti ? I javi nam kada je Arnold je našao."
  
  
  "Sve je u redu," poručnik-komandir je rekao. Otišao je po cijelom kolibu. Gina je sedeo pored mene, okrećući joj prste između moje. "Kako mogu da vam pomognem?" pitala je.
  
  
  "Idi i uzmi šalicu kave u predvorju," Hawk rekao. "Ti zaslužuješ to."
  
  
  Gina se nasmiješio se i otišao u kolibi. Kapetan ljubazno ju je pratio. Konačno, počeo je da pokažeš malo poštovanja. Kada Sokola i ja smo bili sami u kolibi, on se okrenuo i vidite, reče.
  
  
  "Ja to ne radim mnogo otvorenom posao, Nick," rekao je i, " volim to. Imaš li druga magicna ideje?
  
  
  - Ne, gospodine. Sada, okrenite se na ovu kolibu iznutra.
  
  
  I mi smo to uradili. Znao sam da je trajekti su bili na putu a putnika bi doći na obalu uskoro, koje su mi da se osećam bolje. Ali ako Juda je imao držao detonator bombe, mogao je da nas raznese u svakom trenutku.
  
  
  Mi rummaged kroz gospodarevog stola, pretražili ormarića, a pretražila cijeli kolibu. Hawk umoran brzo. Seo je u stolicu iza kapetane stolu , i on primetio mlaz krvi na čelu.
  
  
  "Starim, Nick," rekao. "Izgleda prilično zagušljivo ovdje."
  
  
  "U pravu si," rekao sam. Izgledao je na strani zida taksi, vidio ventilacije rešetku, i mislio.
  
  
  On je sjeo pored rešetaka. To je bila postavljena na prilično velikog vijeće, koja je onda bila vezana za jecaj sa jebe. Odin je po zajebi je popustio.
  
  
  Pitao sam je. "Imaš li ekser makaze?"
  
  
  "Da," rekao je, da ti uskacem u auto i predati mi makaze.
  
  
  Kada je video da mi je počeo da odšrafim se pobrinuti za vijeće, on je došao ovamo i stajao pored mene sa kamatom. Radio sam onda, i iako je vijeće je zaglavio na jedan ugao za dok se , konačno sam uspio to izvesti.
  
  
  Pogledali smo u kanal i tamo vidjeli smo: tri-stope dugačak paket zamotan u braon. To je napunio otvaranje kanal, i odmorno sa svojim završiti na mjestu gdje ljepljivu zakrivljeni i otišao horizontalno iz kabine.
  
  
  "Uzmi krojač," Hawk rekao.
  
  
  Upotrebio je makaze da isečem rupu u papiru i pogledao na sadržaj. To je bio zatvoren oko svjetlo metala, verovatno svuda aluminijske legure. Tamo su mehanizmi vani, uključujući minijaturni dalekometni elektronske prijemnik. Mali crveno svetlo je, bez sumnje javljao da je bomba je bio spreman da eksplodira odmah.
  
  
  On bili prestrašeni onim.
  
  
  "Ja ću pozvati rudarstva specijalista," Hawk je rekao da je tiho. "I ja imam nekoga ko shvata to."
  
  
  Pitao sam je. "Šta cemo sa putnicima?"" "Treba da odemo prvo?"
  
  
  Hawk je hladno oči suzio zamišljeno. "Ja ne mislim tako. U svakom trenutku, možemo lice sukob sa Juda. Pored toga, moramo pretpostaviti da je bomba mogu eksplodirati skoro direktno ispod naše noseve za manje od minute, a možda čak i na sekund. Mi smo odmah pored u luku. Ako bomba eksplodira ovdje, kopna će patiti koliko štete kao da smo u luku . Ne, Nick, moramo da pokušamo isključiti ego."
  
  
  On je klimnula, odlučan, kao Hawk, da pobjeći Juda. Otišao je iz kabini po specijalista. Zaključao vrata iza njega i pregledao užasavajuće snop opet.
  
  
  Crveni svetac je nastavio da sjaj menacingly, ukazuje da je zastrašujuće, i destruktivnu snagu bombu. Tada je pitao da li Juda bi stvarno guraj fitilj dugme, čak i ako to je ubilo njegov ego . Ta osoba, kao da sam joj znao iz iskustva, bilo utjelovljenje zla. Možda, da je znao da smo otkrili bombu, on ne bi oklevao da nosim njegov neljudski plana, čak i ako ego eksplozija ga ubio. Ne možemo riskirati, toliko je bio siguran, pogotovo kad smo imali posla s muškarcem kao što je nepredvidiv i mentalno uvrnuto kao Juda.
  
  
  Predvidjela strašna ishod ovo mora oblaka širi atomsku prezir. Milioni ljudi u četrdeset pet kilometara radijusu od uništenja će umrijeti. Mnogi će tisuće umrijeti tokom srednje i više valovi. A tisuće više ih je da će umrijeti polako i užasna smrt od radijacije.
  
  
  Moje misli su se brzo prekinuo pokucati na vrata. On otišao do nje i pitao je ko je to bio. Čim Soko zove ego je ime, on otključana vrata i odstupio da ga pusti unutra.
  
  
  On je pratio od Kapetana Bertholdi i tri grim izgleda ljudi ne znam. "Pogledaj ovo, Bertholdi," Hawk rekao irritably, dosta sa gospodar je nepovjerenje, i manjak suosjećanja. Bertholdi okrenuo pale. Stajao je drhtao, njegov sttegnutim pesnicama u impotentan bes.
  
  
  "I gubi se odavde, gospodine," Hawkeye pukao, što ukazuje da je ona bi trebala biti u pratnji gospodar dan .
  
  
  Bertholdi Schell prišao drvenom korake, njegove oči čudno frank ispred njega. Zaključao vrata iza njega i vratio se da Hawke i ostale tri. "Gospodine Gotlib, Nick Karter," rekao.
  
  
  On se rukovao sa mršav, je žilav čovek sa rimless naočale, stereotip da u naučnik. Hawk mi je objasnio da Gotlib izumio detonator, za uređaj koji je dozvoljeno Juda i njegovi drugovi stvoriti bombu.
  
  
  U međuvremenu, dva paljenje stručnjaci su bili zauzeti uklanjanjem pakiranje od bombu. "To bi bilo grozno... To bi bilo strašno, "Gotlib mrmljao," ako je moj uredjaj bio nekada na ovaj način."
  
  
  To je, naravno, bio je nesporazum. Gotlib pridružio se drugom dvojicom muškaraca savijeni preko bombu. "Da li si sigurna da je to on?" pitala Ego Hawk.
  
  
  Gotlib klimnula. "Nema sumnje u to. Osoba koja je stavila ovo zajedno je dobro upucen u nuklearnog fisije. Nažalost, imamo proširio to znanje i dalje." Jastreb pogledao je u mene i nje, i grimaced. Gotlib i dvoje ljudi su očigledno rade na bombi. Crveno-zapalio sablasno sjaj sija iz ovde lica kao Gotlib je kliknulo mu je jezik i mrmljao za sebe. "Ovde," rekao je, najzad. "Postoji glas žicu tamo. Da, to je to. Ne, ne onaj drugi.
  
  
  Mi gužva oko vrata, stenjanje. Probao sam da ne mislim o tome sta ce se dogoditi ako je bomba eksplodirala, čak i ako ga nisam osjetila. Ljudi koji rade na bombi, činilo se da imaju čelične živce. Soko otišao do vrata i pitala da li je Poručnik imao prijavio. Nije kao to.
  
  
  "Da li ova stvar na imaju moć da su u skladu sa tobom? Gotlib pitao.
  
  
  On je govorio polako, ne gledam u mom pravcu, kao i svi njegovu pažnju bio fokusiran na grubosti. 'Ja ne mislim tako. Odavde, bomba će uništiti sve u radijusu od šezdest, sesdamdeset kilometara." On fokusiran na detonator mehanizam, i onda, kao da naglasim njegove misli, rekao je: "ko neće imati jednu šansu za nas."
  
  
  Sve što sam mogao je mrdaj glavu. Gotlib, kao čovjek koji čita smrtonosni sva pravila, nastavio dalje, da pratim rad specijalista: "Ali prva eksplozija, prvi talase šoka, ne bi biti kraj veze. Padavina, plimski talasi - radijacijske bolesti i parče nenastanjena zemlju, komad mrtvog mora. Menhetn ce postati neutralnu zonu, potpuno nenaseljivo decenija ."
  
  
  Nisam je ponovo pitati. Gotlib mi je dao dovoljno da kukaš da mislim o tome.
  
  
  'Kako si? Hawk pitao nervozno, i dalje žvaéeš mu ustajao cigaru.
  
  
  Odin oko ljudi pretvorilo u lice ga. "Imamo još rizicno slučaju, gospodine," rekao. Znoj je kapala sa njegovom čelu u lice.
  
  
  Hawk i ja nagnuo nad drugima i gledao napeto.
  
  
  U jednom trenutku, kada je mislio da su skoro gotov, Gotlib vikao: "Ne, prokletstvo krojača! Ne ovaj!'
  
  
  Čovek radi na uređaj prestao i nagnuo glavom u zid. Joj, vidio ego, ruke tresu malo kao zatvorio je oči i uzeo duboko. Onda je protresao sam sebe da saberi se na sebe. On je nastavio sa ostale dvije, i za manje od deset minuta, troje ljudi se okrenuo, strašna liniju zadovoljstvo formiranje na usnama.
  
  
  "To se nije desilo," Gotlib šapnuo. "Male bombu.
  
  
  Hawk i ja smo se zgledale. Je poslednji. "To je bila previše za moj umorno telo," rekao. On je naslonio na kapetan je na stolu i uzeo duboko.
  
  
  On ustao i pokušao sam da se smejem.
  
  
  Hawk pokupio novi cigaru, zapalio i pažljivo raznijela krug. To je rose u kolibu plafon kada izgledao je otvoreno na mene. "Sada kada to radi, Nick, postoji samo jedna stvar da uradiš."
  
  
  On je klimnula sa njom. "Juda," rekao sam. "I, ako mogu tako da kažem, gospodine, bolje mrtav nego živ."
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  11 poglavlju
  
  
  
  
  
  
  
  
  Putnik upozorenja odmah su ukinuta, i Kapetan Bertholdi zahvalio nam za dobro obavljen posao. Trajekt koji je upravo stigao na brodu su poslali nazad na doku. Leonarda će ući u luku nekoliko sati kasno.
  
  
  Ubrzo nakon naređenje je dato, poručnik komandant Obalska Straža je stigla kod mosta, gdje Hawk i otišao sam da savjetovati kapetana. "Benedikt bio nigde," je poručnik izvještava da Hawke. "Ljudi su još istražuje, ali da krije i nada se da će nam pobeći kada neki putnici došli na obalu."
  
  
  "U redu je," Hawk rekao sourly. "U zbrci putnika pokušavam da izađem, to će biti skoro nemoguće za nas da dobro pogledajte, svi. I naravno, on je uvek mogu da promenim svoj izgled ponovo."
  
  
  "Mislim da možemo računati na to," sam rekao.
  
  
  Brod je pristao u pet sati. "New York Post" već imao poseban pitanje na ulici sa hrabar naslove. Gomila gužva u Porta baru i oko ne; policija je pokušao da držite ih nazad. Izvještajima i fotografi posvuda.
  
  
  Hawk stavio oficira na početak i kraj reda.
  
  
  "Od sada, radije bih da to uradim sam," Emu joj rekao.
  
  
  "U redu", kaže on. "Ja ću ostati na brodu neko vrijeme, pa ćeš znati gde sam, ako vam zatrebam."
  
  
  Gina i ja napustio brod prije putnika je stigla. Ee odveo do carinske zgradu i rekao joj da ostane tamo.
  
  
  To je kaotična iz luke u baru, i imao sam pesimistički osjećaj o pronalaženju Juda.
  
  
  "Odsjeli ste blizu, zar ne?"
  
  
  "Ne, ja ću pretragu na cijeli marini. Ako izgubimo još jednog, uzmi sobu u Hotel Hilton i ostanite tamo dok ne dobiješ obavještenje od mene."
  
  
  "Ok," ona je rekla, ljubi me u obraz. 'Budi oprezan.'
  
  
  'Tebe.'
  
  
  
  
  Novinari su se mešala sa radoznao oko luke baru, i policija je morao napustiti svoje napore da održi red. On se zaustavio na ulazu u prolaz, gdje je druga dva SJEKIRU agenti su također stoji. Kada su prestala putnika s bradom i držao ego čvrsto. Brzo je prišla njima i rekao im da su u krivu . Brada je bilo stvarno.
  
  
  Samo nakon šest sati, čovjek koji je upravo izašao na palubi vidio. Umesto da carine, otišao je u obje strane zgrade, gde je stražar je bio stacioniran na kapiji. Na prvi sam je vidio, ego samo od nazad. On je bio dobro obučen, a Schell je nosio štap. Ego je hod je poznato. Izgledao je bliže i vidio bez dlaka ruka koja drži torbu. Nije izgledalo kao prava koža. I ruka nije savij oko nositi vreće kao prava ruka bi. Baš kao što joj je da ga pratiš, on je okrenuo glavu da bi mogao vidjeti Ego je lice. On je imao brkove i naočale za sunce, a ova lobanja nije bilo sumnje. To je Juda. Kada me je vidio, on pohrlio nit zgrada. Bilo je puno ljudi između nas, i da sam morao da se preselim kroz gužvu. Njegov napredak je bio spor , i kada je umrla, Juda je već na kapiji. Kada Wilhelmina ga izvukao i pobegao, on je vidio da porušino čuvara i hodam kroz kapiju na parkingu.
  
  
  Kada ju je našla, Juda je nestao iz vida. Straže, koji je imao je skočio na noge, pokušao me zaustaviti, ali je vikao sam ko sam bio i otrčao kroz vrata. Kao što je ona hodala po red parkiran auto , ona je vidjela taksi povuci. Juda me je gledao kroz prozor pozadi.
  
  
  Oružje uspeo da izvuče pištolj ga, i otrčali do motor parkiran tamo. Tamo je bila grupa dugokosi mladi ljudi u blizini, i pretpostavio sam da je motor je pripadao jednom oko njih. Pogledala sam i videla da je ključ je bio u bravi. Joj, skočio je u sedlo. To je bio veliki Hondu dizajnirana za autoput, i motor napravio zvuči ohrabrujuće. "Zdravo!" Jedan od mladih ljudi smijali oko njih.
  
  
  "Samo cu je posuditi ego na neko vreme!" vikao je u reumatizam. Skinuo sam i otrčao do taksija.
  
  
  Kad sam izvukao na ulici, taksi samo skrenuo je levo, dva bloka odavde. Odvezao sam je kroz gužvu. Počeo sam u prolazu taksi i mislio sam da bi mogao uhvatiti Ego na semaforu. Onda auto pocinje da prođe kroz krasny Bryliv. Juda ni dao vozaču mnogo novca ili je stavio pištolj na glavu ' ego. Deset minuta kasnije, bili smo na autoput vodi do JFK-u Međunarodnom Aerodromu, NY . Na autoputu, taksi izvukao dalje od mene, ali, mislio sam da smo došli na pravo mjesto. Ne razumijem kako Juda mogao na avion bez Ego uhvati ga na aerodromu.
  
  
  Ona je bila u pravu. Dok sam se okrenuo od autoputa prema stanici i pokušao zatvoriti razdaljina između mene i taksi , bio sam izvukao na ulje-natopljena dijelove i motorista skliznula otvoreno ispred mene.
  
  
  Srećom za nju, pala sam na nasipu prekrio visok žbunju, i sve što sam imao si modrice, modrice, i rastrgan odelo. Ali bicikl mogao biti koristi više. Odlučio sam da plati odštetu vlasnik kasnije i otišli pravo na aerodrom. Ona je zaustavio sve prolazi aute, ali oni više nisu uzeli stoperki .
  
  
  Konačno, kamion me pokupio i stigli smo na aerodromu bar 45 minuta nakon Juda .
  
  
  Na krivini je otkrio da se tuce strane letovi su bili zakazani za odlazak to veče. Jedan od njih je bio Pan Am trka u Rimu. Da, čovek se prijavio u zadnji tren. G. Benedikt.
  
  
  Pitao sam je. "Mogu li još uvijek joj da ga?"
  
  
  Čovjek okrenuo da provjerim raspored letenja, onda pogledao njegov sat. "Ne," to je rekao.
  
  
  Avion je otišao pre deset minuta. Rivne regionu na put prema rasporedu.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Poglavlje 12
  
  
  
  
  
  
  
  
  Bilo je jasno da Juda bi leti nazad u Rim bez odlaganja. Tamo će biti blizu da mu je sjedište i Farrelly i njegova banda. Verovatno nije znao da smo otkrili ego pod zemljom kompleks na Siciliji.
  
  
  Nisam ostavio za Rim do sljedećeg jutra. Ali u sat i po tamo je avion za London i onda put u Rimu, pa, trebali smo da stignu za doručak, kao sat vremena kasnije, onda Juda slijetanje .
  
  
  Dobila sam poziv od Gine i uzeli taksi od Hiltonu u avion dok sam kupio ove karte. Hotel je hteo da bude sa mnom jer je znala Giovanni Farrelli tako dobro. Kada Hawke je zvala i da se izvinim za gubljenje Juda , on je rekao, " Pa, on će biti lako naći u Zlocin. Ali, zapamti, ako je on pobjegne, on još uvek ima detonator."
  
  
  "Ona bi trebalo da javimo policiji u Zlocin ili Interpol tako da mogu da pokušam da ga pokupi kad sleti?"
  
  
  "Ne," Hawk rekao. Tamo je teško, hladno zvuk u njegovom glasu da je ponekad se koriste. "Ako policija uhvati ego, ti ne znaš šta se može desiti. Nick, ne želim da vidim ego mrtav kao što si predložio.
  
  
  Ja nisam bio iznenađen da to čujem.
  
  
  Kad smo krenuli, Gina i ja smo potpuno iscrpljena i spavao većina način. Nisam puno spavao, ali sam se odmarao dovoljno da nastavi na svom putu. Gina, spavao sam kao beba.
  
  
  U Londonu, bili smo u stanju da prenese brzo i lako i stigao u Rimu samo nakon osam sati. To je bilo jasno, sunčano jutro. Dao sam vozač adresu stan Gina mi je dao. Farrelly doveli svoje žene, i Gina je rekao da ponekad koristi njegov ego je upoznati druge šefovi podzemlja. Policija nisam znao da je postojao stan, ali ja sam mislila da je Juda uradio . Ako je on zvao Farrelli odmah nakon slijetanja , Emu bi rekao da nije sigurno da ode na Siciliju . Ovako, možda odluče da je ovo stan je najsigurnije mjesto, i to je verovatno da će se sresti tamo razgovarati o dalje planove .
  
  
  Skoro sat vremena kasnije, nakon slijetanja, mi je stao ispred stambene zgrade. Hteli smo da uci kada sam čula komešanje iza ugla.
  
  
  "Stand još uvijek ovdje," Gineh joj rekao.
  
  
  Otrčao sam u uglu kući i video dvojicu na trotoar i hodati do silver Lanca parkiranom preko puta ulice. Jedan je bio okružen visok, slatka Farrelly, a drugi je bio Juda, koji je izgledao kao Smrt u njegovom odelu . On je otkrio, ali još uvijek rastvorljiv sa štapom.
  
  
  Odlučio sam napad, odmah. Wilhelmina ga izvukao. "To je dovoljno," vikao sam. "Rim je tvoja zadnja stanica."
  
  
  On je reagirala na dve noge, što je brže nego što je on mislio. Kad je upucan, otrčao do auta. Wilhelmina otkaz, ali sam propustio, i onako bulje iskopanih u kaldrmu odmah iza njega. Upucala sam ga, ponovo ga je udario na branik, i nestao je iza auta.
  
  
  'Prokletstvo! Ja mrmljao.
  
  
  Onda Farrelly otkaz. Onako bulje odletio iz susedne kuće. Ja sam bio primoran da se sakriješ kada je ponovo pucao, i ja sam se osjećao ubodne rane na izvan moja lijeva ruka. Vidio sam je na drugu stranu kola kao da su se vrata otvorila, ali imao sam previše posla da pokušavaš da zadržiš Farrelly iz da me udara .
  
  
  Odjednom je čuo Gina je da vrišti. Ona je vrištala. "Boji se pucati!"
  
  
  Gledao Farrelly red da Gina, njena, setio da je ego ljubavnik. Kada je video, on je trenutno ispunjena mržnjom. On je ciljao, i da puca na jok. Onako bulje prošli mimo ne nekoliko centimetara.
  
  
  On je uzvratio vatrom. Moj prvi metak je pogodio zid pored Farrelly; moja druga udario emu u vrat. On se zezao convulsively i pao na trotoar.
  
  
  Dva metka zazviždao pored moje noge iza kola. Trenutak kasnije, motor se smijali i Juda je ubrzao niz usku ulicu. Upucao sam je u auto, ali ja sam samo uspeo da provali prozoru.
  
  
  'Si u redu? Jinwoo pitao.
  
  
  'Da.'
  
  
  Idem u tvoj stan i ostanite tamo, " rekao sam. "Doći ću te vidjeti kasnije."
  
  
  Ona pobunila, ali ja sam već radi na Alfa Romeo 2000 parkiran na istoj trotoaru. To nije bila zaključana. Doveli su motor sa paljenje žice, joj, uskocio u auto i vozio nakon Juda.
  
  
  Dva bloka kasnije, njen ego je vidio. Vozio je tri bloka ispred mene i skrenuo ravno naprijed, pokušava da me se otarasiš. Joj, prošla je kroz znakove sa uredno sklizne na zadnji točak i vrištati od gume . Ispred mene, Juda skrenuo je levo u malu ulici da je odveo direktno u industrijskoj zoni. Za pet minuta, mi uplašio pola tuceta pješake i skoro sudario sa dva vozila. Ali Juda nije uspori, a nije ni njeno. Da smo bili na autoputu, Alfa bi ga uhvatili , ali sa ovom metodom voziti brže od auta je bila skoro iste, i Juda shvatila ovo.
  
  
  Posle još pet minuta, Juda je poveo i izgubili njegov ego. Ali kad se okrenuo uglu skladištu, on je vidio auto na asfaltnim sa vrata otvorena. Oružje stao na prestani, iskočio, i izvukla. Juda je bio nigdje. Pogledao skladišta i pitao se da je otišao tamo. Joj carapace skliznula prema njemu kao moj pogled, pao na poklopac. Ne postoji ništa neobično u vezi nje, osim da je ona bila malo popili. On je otvorio, prišao na to, i pogledao poklopac pažljivo . Rubu ostavio traga u blatu sa ulice. Nagnuo se dolje i slušao. Je potisnuti shaggy glas koji je čuo. Bez sumnje, to je shaggy Juda.
  
  
  I pored sebe, i on se divio njenom ego za nju lukav. Uprkos njegovoj lošeg zdravlja i umjetno ruke, bio je pametan kao probna fox. Brzo sam otvorio vrata i spustio sebe do moje čizme dodirnuo treći zvonila od metala stepenice u sobu. Oštar smrad rose oko mene. Tako paru teško disati, i dublje to je zapala u jami, što tamnije to je postala. U tamu ispod mene, čula sam za tuču, pacova. Ako Juda pobjegao od prednosti i velike podzemne mreze kanala i prolaza to se Rimuje je kanalizaciju, postoji dobra šansa da se ne bi nikad pronašao ego opet.
  
  
  I da je poslednja stvar koju je želela.
  
  
  On kod mene na Nijagarine Vodopade. Ali sada ga ne bi izbjegavati me, sada, to je samo između nas dvoje ljudi. On je povecao svoju brzinu i brzo se spustili mulj, prekriven metal stepenice.
  
  
  Kada je konačno stigla do dna, došao je preko uski kamen ivice. Potoci prljav i truli vode polako gurgled preko prastari kamen. Smrad je nepodnošljiva, i zrak je jedva za disanje.
  
  
  Slabe krug svjetlost pada sa ulice iznad mene mi je dao neke ideje. Stajao je mirno i slušao u igru-crne senke. Onda sam čula da je opet, zvuk požurio korake odzvanja u tami, možda stotinu metara, da moja desna.
  
  
  Wilhelmina je bila u mojoj ruci. Joj ponizan zastala i pratio Juda u mračne tami.
  
  
  Topli, dlakava stvar oprao noge. Skoro sam vikao na zastavu dozvolu da izvesti, ali sam potisnuti zvuk kao pacov letio mimo mene, škripi, i otrčao usko ivice. Bilo je teško držati korak, pogotovo od ivice postaje klizavo i mokra zbog mossy slojevi star, star kamenje.
  
  
  Veliki, eyeless insekti visio iz niski strop. Ja ne bi bio iznenađen ako video sam šišmiše, takođe . Sluz je kapala svuda, i vazduh je zagušljiva i okrutan. Ali ne pola depresivno kao Juda.
  
  
  On fokusirana na svoj blijedi korake. Nešto glinted u mraku, ispred mene. Joj ušuškati da se žalim, i držao dah. Ali onda Juda, u žurbi, i pratio sa Wilhelminom u ruci.
  
  
  Kao da je pretvorila ugla, i iznenada sam bio primoran da ronjenje, a ona je skoro izgubila je ravnotežu i pao u kanalizaciju. Onako bulje nam je zviždala pod prozorom visoko iznad mene, i mogao sam da čujem Juda šepajući opet. Pratio ga je u manju kanalizacionu cev, tamna koridor znatno manji nego prvi.
  
  
  Okrenuo uglu opet, našli, uzeo cilj, i otkaz. Onako bulje udarili u kamen temeljac i odbilo. Propustio sam to i pobegao nakon Juda prije nego što je mogao da se previše daleko ispred mene .
  
  
  To je klasična mačke i miša igru. Odgovorio je na svaki ego potez sa istim gambit. Ali kada sam se okrenula ugla, on je bio nigdje. Ovo otpadnih voda područje više nije koristio. To je suva i skoro bez mirisa. Ovo me iznenadilo u početku. Ali ona je bila uskoro otkrio razlog zašto Juda izabrao ovaj prolaz, dolje na ulici. On je vidjela rupu u uzdah, koji je sad bio prekriven sa tin tanjir. To je improvizovani vrata. On je prestao da, slušao, i čuo sam buku na drugoj strani vrata. Onda zalazak sunca.
  
  
  Sada bi mogao da stoji uspravno. Našao se u tunelu preplavljena sa smeće i razne kamenje. Dok mu je stajao tamo, njena čuo zvuk u daljini. Očigledno, Juda znao da je ovo izlaz iz kanalizacije i odlucili su da upotrebe to da me se otarasiš. Ubrzo je saznao koliko je planirao da uradi. Sergei se pojavio pred mene, i videla sam Judu u siluetu. On me je upucao dva puta. Jedan tebe je zamalo slomio kroz rukav. Sada dobrovoljno postao opasniji jer tame.
  
  
  On je prišao na svjetlo otvaranje. Kada je došao do njega, on je vidio da tunel je doveo do malog mjesta gdje sijalicu visio. Pogledao sam okolo. Sad, on je znao gdje smo bili. Kosti za pedeset ljudi ležao u stenjanje niša, lobanje dokazi ukazuju na vrhu ih, i oni su buljili u mene strogo motri. Juda me je odveo u tunele, tuneli ispod grada gdje je prvi Kršćani sakrio od svoje mučitelje. Njen je bio zaključak da to mora da je tunele Svetog Callixtus, najslavniji sve Rimske tunele. Iako je bio posvećenje, ova mjesta nisu bili na turističke listi.
  
  
  On je prešao preko sobe i pratio Juda. Bilo je mracno ponoviti, iako je bilo sijalice visi tu i tamo . Mogao sam da čujem Juda zadihan sada, što dokazuje da je bio postaju slabiji. On je izračunao, bilo je dosta dugo od lasica dao emu je inzulin injekciju, i da je chase imao poremetio ego je metabolizam. On ne bi izdržao dugo. Ali nisam željela da se do tačke gde je mogao pomiješati s turistima . Tempo ju je pokupio.
  
  
  Uskoro, ušao je u drugu sobu sa istim osvjetljenje kao prvi. Juda je nisam vidio, tako da je uletio u sobu. Baš kao u prvoj sobi, tamo su gomile kosti i lobanju na police u zidovima. On je bila na pola puta kroz sobu kada je čuo teško disanje da mu je u pravu.
  
  
  Okrenuo se brzo. Juda se nagnula ka gomilu suv, krhke kosti. Ego je lice bilo siva i znojav. Čovjek je koža i kosti i lobanju izgledao je više kao lobanje na policama od meta je pripadnik živih ljudskih. Bio je ružan čovjek, ali sada postaje zastrašujuće je groteskno.
  
  
  Disanje mu je nepravilno, disanje. Tamo je bio jedan sloj pjena na svoju donju usnu. Držao je skratio Smith & Wesson revolver Magnum 44. Ako me je udario od toga, bilo bi vrlo brzo pridružiti ostatak ostaje u tunele.
  
  
  On se smijao hoarsely kao on smatra njegov sljedeći potez. Smijeh je otišao da ga kao šljunak na prozor okno; se proteze mahao maltene njihovih ego-trese prstiju uncertainly. Desnoj ruci drži pištolj bila je glatka i voštani .
  
  
  "Sad konačno mogu te ubiti, Karter," on je umro.
  
  
  Bacio sam se na zemlju i sletio između kosti, koje sam osjetila crack ispod mene. Juda je revolver lajao i propustio Parizu. On ustao i naciljao, emu je oružje u svoje grudi. Moj prst zategnuta na okidaču, ali nije vatru.
  
  
  Juda ispustio pištolj u krilu i pao između kosti. Ego je lice je iskrivljeno, njegove oči sa glazurom. Za trenutak, zadihanosti je izgledao jako glasno i onda odjednom su prestali. Ego je tijelo napeto, i pištolj pala preko ego je ruku. Onda ego meta udariti u zid-ego oči širom otvorene, u komu.
  
  
  Ustao sam i došao do njega. U trenutku njene nagnuo nad njim, njegovo telo gledao nasilno i zamrznula. Joj ego puls. Nema puls.
  
  
  Ustao je, uspeo da izvuče pištolj oružje ,i pogledao dole na golu kostur. Juda je bio mrtav, njegov nuklearne detonator je bezbedna, a on je htio za sunce.
  
  
  Otišao je tijelo tamo, i prošli kroz bolje zapalio tunel do ulaza u tunele. Juda možda nije našao dok on ne izgleda kao ostale kostura u ove tunele. Ako ego nije bio našli prije švedski ego trunuo daleko, ego možda viđen kao ostaci rano Christian. Baš kao što je on upija mraku humor od mislio, došao je preko grupa turista ka izlazu.
  
  
  Italijanski vodi me pogledao. On je rekao. 'Ajde!' - Moraš ostati sa firmom, gospodine! To je skoro gotova."
  
  
  Joj, pridružio im se, i krenula prema svjetlu ispred nas. "Jednostavno," rekao sam joj vodič. "Ja sam kasnila je prilično jeziva mjesta zločina."
  
  
  On chuckled. "Najgore je tek dolazi, gospodine."
  
  
  Joj, da razmišlja o godina i zadatke sam uvek morao da sam nastavila sa život. "Nadam se da nisu vezane za poslanika Nostradamus," rekao sam.
  
  
  On ne izgleda da shvatite šalu.
  
  
  Ali nije me bilo briga. Jedno je sigurno: Juda je bio mrtav. Niko nije znao šta je, čeka me sledeći. Pa je umjesto razmišljati o budućnosti, on se vratili u sadašnjost, ovde i sada. I onda njena, mislio Gina, i počeo smijati. Najbolji osmeh možeš zamisliti.
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  O knjizi:
  
  
  
  
  
  Kako je ovo moguće? Nick Carter je odjednom primoran da sakrije dokument u Vatikanu Muzej tokom rutinske posao . Nasumična Etruscan vazu izgledalo primjereno za tu svrhu.
  
  
  Ali to nije bilo zbog Carter je Nike i ego aktivnosti, ispostavilo se kasnije, kad Carter pokušao sam da nađem dokumenta. Jer u tom trenutku, on je bio neočekivan svedok je vrlo profesionalno krađu umjetnina.
  
  
  I kao umjetnost blaga, uključujući i Etruscan vaza, nestao jedan po jedan kroz prozor , Carter izgledao otvoreno u lice svog dugogodišnjeg neprijatelja, Juda.
  
  
  Juda je bio u stanju da učini više sa ovaj dokument od Hawk i Carter mogao zamišljala u svojim najgori snovi ...
  
  
  
  
  
  
  Carter Nick
  
  
  Kobra Potpisati
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  
  Kobra Potpisati
  
  
  preveo Lev Shklovsky
  
  
  posvećen sjećanju na pokojnog sina Anton.
  
  
  Glavni likova:
  
  
  NICK CARTER
  
  
  alias N3 agent SJEKIRU
  
  
  "ŠIVA"
  
  
  Šef Kobra organizacija
  
  
  ASHOK ANAND
  
  
  Indijska agent tajne Službe
  
  
  PURAN DASS
  
  
  glavu od Indijskog tajna Služba
  
  
  NIRAD i RANJIT
  
  
  članovi Kobra organizacija
  
  
  REEVA SINGH
  
  
  shiva je unuka
  
  
  
  1
  
  
  Ona sklupcan u moje ruke, mekana i krhak, i za trenutak u potpunosti zadovoljna. Joj rijetko lečenje iskustvo je bilo sa ženom kao Reeva. Sjenke igrao preko joj zlatne i koža crna kosa, i na trenutak sam mislila da sam drži se san ostvario. Sobi bio je mrak, i Zglobovima imao je spustili. I srećom, hotel je u ventilacioni sistem ... da probaju zrak iz noći toplotu iz New Delhi.
  
  
  "Da mi nisi rekao zašto," Reeva šapnuo. Njene meke, toplo usne nježno oprala praznine između mog vrata i ramena, njene grudi pritisnuo protiv mojih ruku.
  
  
  Joj okrenula lice i pogledao u redu njene usne punije. Sledeće, Lobka je nezadovoljno, sa tvrdoglav izraz žena tko je navikao da dobije sve što želi... žena koja je bila zaručena je još bio dijete. "Šta, Reva?" Pitao sam, trči moja prsta preko blijedi koža joj život.
  
  
  "Zašto si došla ovde, Nick?" On je povukao natrag, padaju mu glavu na jastuk. Njenom dugom crnom kosom formirali obožavatelj na bijelu tkivo od jastuka, kao halo to je smjestio joj lice sa savršeno karakteristike... lice koje u tom trenutku odražava unutrašnji bol i neshvatljivo neverice.
  
  
  — Rekao sam ti, " rekao sam, pokušavam da zvučim pacijenta i uvjerljivo. "Moja kompanija me je poslao da pregovara kupovine. Tkanine, svilu, brocades... riječi, sve. Sve to košta manje u ovoj zemlji nego bilo gdje drugdje.
  
  
  Naravno, on je lagao. Naravno, on nije mogao reci Reeva ko je ona bila. U svakom slucaju, u cemu je razlika? Nema razloga da se uključe devojka, spali moju masku, i otkriti hej, i to njeno ime je Nick Carter, SJEKIRU agent trenutno na zadatku u New Delhi.
  
  
  Rano u jutro za isto veče, on je došao na Vazdušni-Indiji let. I zadnja osoba koju bih očekivala da upoznao je ženu kao Reeva, divan drug da nijedan čovjek ne može osloniti. Ona je sjedila u hotelskom baru kad se vratila iz plivaju u bazenu. Joj savršeno cifra je bila umotana u plave i srebrne sari, mi također osjećao hitnu fizička privlačnost, na prvi pogled. Onda jednu riječ je vodila drugoj, i skoro bez obzira sto je, pozvao sam je na večeru.
  
  
  Išli smo na francuskom restoranu u Chanakyapuri, crveno-crna oaza u sred zagušljivo grad. To je bila prilika da će je namamiti unutra i uvjeriti da provedemo noć zajedno.
  
  
  Kako se ispostavilo, nisam moras se mnogo truditi da je ubedim.
  
  
  Njene oči, kao njegovoj sjajnoj koži i senzualno kao njenu kosu, govorio je jasno. Naravno, tu su pitanja i igre rečima... uobičajena praksa u umjetnosti zavođenja. Uvod u noć ljubavi i strasti.
  
  
  
  Nepotrebno je reci, New Delhi značio puno više da me (i da SJEKIRU) nego Rewa Singh. Bio je poslao u Indiju od Hawke, i iako je mislio da je tako očajna ideja, to je nemoguće da se uvjeriti Stari. "Ali mi nemamo nikakav dokaz da je ovaj čovek postoji!" Ja istakao.
  
  
  "Sve je to razlog više da ideš tamo, Nick," Hawke rekao sa sarkastičan smijati. "Nemire i neredi su dokaz, zar ne?" Kalkuti hol je u stanju polu-anarhija. I koji je opskrbio pobunjenici sa oružjem? Municije ne raste na drveću, da budem precizan.
  
  
  "Ovo je unutrašnje sigurnosti Indijskog vlada," rekao sam.
  
  
  "Zapravo. Apsolutno fantastično. U potpunosti se slažem sa njom. Zapravo, ako je to samo nemire i nereda, ovo se ne bi misiju, Nick.
  
  
  "Šta je onda?"
  
  
  "Pogledaj ovo. Predao mi je savijen komad papira. "Ovo će ti reći više o našem misterioznom čovjeku, Gosp. 'Shiva'.".. možda sa neke nejasne naznake da je druga zapravo postoji. Gorak dim iz njegove cigare spalio moju nosnice, i preselio sam se na daleko stolicu da pročitao dokument.
  
  
  Nakon što je pročitala članak, imao sam dosta dobru ideju šta Hawk radi.
  
  
  Šef je poručila sa smeškom. "Kao što možete vidjeti, ovo je prljav posao, zar se ne slažeš?
  
  
  "Rekao bih da je nemoralno.
  
  
  "Pa je rekao, Nick. Naš čovjek će brod deset miliona dolara sirove heroin u Sad. Ali kao što si vidio, to nije najuzbudljivija element. Ako se radi samo o drogi, zvao bih nekog drugog. Ali kad je u pitanju međunarodni diplomatiju i mir u svetu... onda moram da se oslonim ovaj zadatak za tebe.
  
  
  On je klimnula bez otvaranja rta.
  
  
  Dokumenta koja je upravo pročitao je od Ovalni Ured. To je nemoguće da idem više. On je mislio da se nešto čitao sam o tome u novinama, incident koji nismo mislili da će biti povezano sa SJEKIROM, a kamoli mom poslu.
  
  
  Neko je zvao u Sovjetskoj ambasadi u Vašingtonu, koji tvrdi da je Predsjednik Sjedinjenih Država. Glas je bio savršeno simulirane. Možda je šala, ali riječi nisu bile nevine na sve. U "predsjednik" izdala prijetnjama na zapaljive prirode, prijetnjama koji je doveo do toga Sovjetski ambasador da požurimo sa izveštaj u Moskvu.
  
  
  Na kraju, nesporazum je riješen, i Bijelu Kuću izdala brojne izvinjenje. To mogao da bude kraj, ali ne bi bio nastavak umjesto. Prvi sekretar Centralnog Komiteta CPSU, glavni političke figure Sovjetskog Saveza, razgovarao sa predsjednikom na "telefon". Samo on nije bio prvi sekretarica. Da ti kažem istinu, nitko ne u Vašingtonu ili Moskvi znao ko je imitiram ruski glas. Razmjenu od riječi je daleko od prijatelja i navela predsjednik da poziv za izvanredna sastanak za Nacionalnu Bezbednost.
  
  
  Sve je bilo jasno ponovo... ali ne za dugo. Oni ćemi, manje od dva tjedna, doživio niz slične incidente; razmjena prijetnjama i uvrede između Indije i Pakistana, između Izraela, a Egipat, između Komunističke Kine i Japan. Svaki put, glas diplomata je savršeno imitirala, što je dovelo do obilje ljut prijetnjama i kontra prijetnje.
  
  
  Svijet je bio na ivici nuklearni rat. Sada, prema Bijeloj Kući dokument, neko je pokušao da nas baciti sve u ponor. "Tako si sumnjam da je taj misteriozni 'netko' ko se naziva Shiva je mozak iza organizaciju nazvao Kobra, i da je on odgovoran za ono što se događa..."
  
  
  "Možda, Nick. Pod uslovom da Shiva je osoba, a ne nešto drugo, " Šef pojasniti. "Mi znamo za činjenicu da Kobra postoji. I prilično smo sigurni da je u ruke i trgovina drogom organizaciju. Ali, to je ništa u usporedbi s ovim, " on je objasnio nervozno, racvanje dokument je upravo završila gledam. "Je li ovo Shiva prava osoba?" Ili je to krinka za neke čudne međunarodna organizacija naređuješ da Kobra? Glasanje ono što moramo saznati što je prije moguće, mogao bih dodati.
  
  
  "Znači ti veruješ da ako Shiva je muškarac, on je zapravo imitiram glasove?"
  
  
  Hawk klimnuo iscrpljen..
  
  
  "Ali ti čak i ne znam da li Shiva postoji."
  
  
  "Metu."
  
  
  - Pa, on je naći osobu koju nitko nije vidio, koji bi možda mogao da imitira glas neki likovi, kako on može... Gde misliš da bih trebao početi?
  
  
  "Ne zovu si Borac 3 za ništa, Carter.
  
  
  To nije bio reume ona se nadao. Ali kao što sam rekao, ponekad je nemoguće da se pregovara sa nekim kao Soko. Pa, morala sam ići po cijelom svijetu i tražiti nešto ili neko ko se zvao Shiva.
  
  
  Ona zna da je ovo pseudonim, i onda studije dokumente u kući. U stvari, Shiva je bio Hindu bože, poznat u narodu kao Uništitelj. Ratovi, glad, i smrt... ove nesreće su ego je apsolutna i neupitno vlast, pod ego je kontrole i autoritet. Ali tamo je bio više; knjige pročitao je sadržavala ilustracije i fotografije kipovi prikazuju Shiva ukrašen zmije. Ovo nisu obični zmije, ali kobre, smrtonosne Indijanac guje.
  
  
  I tako, morao sam da pratimo trag koji je izgledao postoji i nemoguće... kako da brojim zrna peska na obalama reke Gang!
  
  
  Ali ako Shiva je plod neko je uvrnuto maštu, onda Reeva Singh definitivno nije. Djevojka je stvarno slatka, nježna i iznenađujuće živahno.
  
  
  
  Joj, okrenuo prema njoj i rješavanje ee otvarač istraživački problemi, pritisak mu usne joj debela usta. Njenom zlatnom koža je bilo pokriveno u svjetlo veo svjetla, i kada joj grudi pritisnuo protiv onih nezrelo i teško grudi, bio sam preplavljen neodoljivu želju.
  
  
  "Ne, nisam," ja šapnuo, kao što je ona pokušala da pitam još jednu seriju pitanja na koja su počeli da me brinuti. "Ja sam Nick, i ti si Reva... ne moram da znam više... na trenutak. Ee zagrlila je čvrsto, i ona je ugušen je uzdah.
  
  
  Guraju cebe sa krevet sa nogu, njen otac držao u naručju da ga. Reeva je oči širom, ali delovalo je kao da se gledam u nešto na drugoj strani sobe. U tom trenutku, znao je da je u nevolji.
  
  
  Buka čuo. Trenutak kasnije, ona je identificirala porijeklo metalni huk, koja je došla iz sobe kao promukao šapat... Netko je da se zezaš sa bravu. Moj Smith & Wesson je u gornjoj fioci u noćnom ormariću kraj kreveta, ali trenutno je van dometa je moju ruku. Slabe buku prestao, slijedi klik... i onda je, shvatila sam da ne bi vrijeme da uzmem pištolj.
  
  
  Njena izmaknuo čim su se vrata koja su se otvorila. Dva bradati ljudi, u bijelom vezene majice i platnu pantalone slično pidžami nosio većina Indijanci, stajao protiv svetlo dolazi niz hodnik. Ali ono što me je pogodilo više od Šveđani je bio kratak cijev kao pištolj držali čvrsto jedan od turbaned ličnosti.
  
  
  Pištolj je uperen u mene, i nisam mogao ništa učiniti u vezi toga. Vrata zatvorena tiho iza dva muškarca, i nenaoružanog čovjeka okrenula na sveti svetlo u sobi.
  
  
  On je reagovao na odjednom sjaj i gledala dva napadača, pokušavam da nađem izlaz. Oni su snažne i mišićav, njihova bradati bez izraza lica, i sudeći po svoje brade i turbane, oboje su Ozbiljni.
  
  
  "Dobro veče, sahibe," onaj sa pištoljem rekao, i pozdraviti se pretvorio u razvrat osmijeh kao što je on shvatio da Reeva i ja smo bili goli, i zato još više ranjiv.
  
  
  Trenutno, jedina karta to bi mogao biti igrao je da ostanete pod okriljem turista i biznismen. U kivni ton, on je rekao, " Kakva je priča?" Napravio sam gest da uzmem telefon, ali nenaoružanog Sikh Indijanac preselila na stari telefon pored mene.
  
  
  "Šta gluposti, sahibe! on je pitao, smejući se. "Niko ti je dao dozvolu da se pomerim, ni mem sahibe," on je ukazao na Reeva, koji je već izvukli pokrivača i bila zakopana ispod plahte.
  
  
  "Vidi u sanducima, Mohan," čovjek s pištoljem je rekao da je njegov pratilac.
  
  
  "Ako je pljačka, nećete pronaći ništa vrijedi ukrasti," ovde ju je upozorio. "Imam samo računi. NAS rupija, NAS dolara.
  
  
  Oni nisu bile impresionirane na sve. Ne uopšte.
  
  
  Ali kao što je govorio, počeo je da se skoncentrišem, priprema njegovo tijelo i um za nasilan i punu fuziju. Zadnji put je uživao u pauzi između misija, Hawk je insistirao da odvedete iz uobičajenih kraja period i odmor da ide kroz intenzivnu obuku period da savršen svoje veštine na veoma neobično oblika samoodbrani. Među raznim tehnikama da je savladao, također je oblik autosuggestion to sam naučio od strane crnog pojasa, a "rette dan", šampion od taekwondo, korejski verziju "kung"." Instruktor također me je trenirao u taekwondo. Ovaj oblik karate je zasnovan na upotrebu snage i zamah dobio koristeći cijelo tijelo, posebno za butine i noge.
  
  
  Pa, kada je jedan od dva napadača počeo preturate po svoje stvari i da otkrije cijelu moju ličnu arsenal, bio sam spreman da napravi prvi potez. Zamišljao je sebe kao proljeće, u stanju da skoči iz oko smeće i baciti njegovo tijelo u svemir.
  
  
  Revu gurnuo, i iskočio iz kreveta, slijetanje na glavu kao mačka. Za tebe zazviždao nad glavom kao da je to palo na pod. Mohan je partner imali snažan prigušivač na svoj pištolj.
  
  
  "Nik ... - ne! Reeva vikao, kao da moli me da je ne počinji svađu ili pokušaj da se odupre dvoje ljudi.
  
  
  Ali nisam više gubiti vrijeme.
  
  
  Mohan i njegov partner nije prijetio djevojka, ali se preselio prema meni, njihove usne zakopana u iste osmijeh. Ovde zube i desni su umrljane crvene od žvakati od paan ode. U zaslepljujuća svetlost ovde lampu, njihova usta izgledao je sav u krvi, kao da su upravo završili komadi sirovo meso.
  
  
  "Podcjenjuješ nas, sahibe," rugajući onaj s pištoljem. — Mogli bi ubiti djevojku, ali željeli bismo da radimo dobar posao na tebe prvi."
  
  
  Ona nije morala da sacekam da vidim sta "posao" imao to na umu. Sa piskav plač "ki-aplikaciju" to odmah staviš dvoje ljudi u defenzivi, joj, skočio je na noge, i napao. "Razumem-rio-cha-gi" - kružni udarac u kojem sve Alenka je uravnotežen unazad. Ego pušten joj svu snagu i koncentracija je mogao da skupi. On stavi svoju desnu nogu i pogoditi metu.
  
  
  Odvratna žubor u pratnji jecaj čovjeka sa pištoljem; golim peta šutnuo ego u stomaka. Zrak istrčala iz kuće, njegov ego pluća kao srušio se na pod, borite za zrak. Pištolj je bio visi u prstima, ali kao on je podigao oruzje vatra još jednom, on je skočio preko toga i skocio je na Mohan prije nego što je mogao izvući.
  
  
  "Nemoj se bojati, brate," ja šapnuo kao drugi očajnički htio zgrabiti noge da me baci nazad. On je bilo brže nego što je bio.
  
  
  Ovdje, on je bio nagradjen za svoje napore kada je počeo da vežbam taekwondo i kung fu.
  
  
  Njena ruka je bila odgojena kao da je baze za smrtonosni "ma-nal-chi-ki", oblik napad da si naučio da učitelju savršeno. Moja ruka je krece kroz zrak prema određenom trenutku u svemiru prema Mohan je meta. I kada mi je teško prstiju dodirnuo bazu ego je nos, nisam treba medicinu da znaš da je čovjek je bio mrtav.
  
  
  Izbodena je do komad emu kost u mozgu, odmah da ga ubijemo. Protok krvi gushed niz rta je ego, i njegov pogled dogovorili za mene... onda, ego je mutne oči prije nego što je postao otvoren i stakleni kao dva komada crni mramor. Je promukao, davio zvuk pobegli kroz rta je ego kao on pada na pod. Inertna kao da je lutka, nos joj je neprepoznatljiva, red i slomljena kao sok od zrelo voće.
  
  
  Mohan je više "ubica", "on je bio leš.
  
  
  Ali u nekoliko sekundi mi je trebalo da završim sa ego, ego saučesnik pronašli dovoljno da pokušaš da se vratim u napad. Joj, osetila ga puzi po podu iskren iza mene, i nisam imao vremena da mislim dvaput.
  
  
  Njena, bila spremna odmah. "Hanna, dol, seth" ... jedan, dva, tri... da sam mentalno mislio. Onda ju je ostavio lakat je vukao natrag u strašnu "drugar-radnji chi-ki".
  
  
  Joj protivnika udario iskren ispod brade. On je vrištao, i ona se okrenula, samo da razmotri ono što je ostalo od savršeno zubima. Jer sada vilicu je potpuno slobodi, razbio. Krv jadnom dućanu dole Ego je brada i vratu, koja se na njegov bezgrešno majicu. Donji dio njegovo lice je bilo bukvalno raskomadam; modricu je već širi od njegove jagodice na njegove oči.
  
  
  Čovek je pokušao da govori, ali tu je bilo samo još potisnuti zvuk oko ego rta, ali pre nego što ego mogao razvali je, uspio povući obarač pištolja. Pao sam naprijed, kako leži na podu dugo vremena. Drugog velikog kalibra onako bulje zazviždao protekla dva inča ispred mene i da je udario u suprotnog zida. To je bio goggle-eyed dum-dum to mogao stomak osoba kao svježe je poklao piletinu spreman za prženje. Čovjek je ustala i podržali prema vratima.
  
  
  Prije nego što je mogao vatra još jedan kroz njegovu prokletu metke, njen cik-cak otišao liniju to verena pridruži mi iskreno svaki dan. Ali on je otišao pre nego što je mogao da ukrade pištolj iz Ego ruke. Pozurio je u hodniku i videla tanka trag krvi i čuo teško shuffle metala stepenicama na kraju uncarpeted koridora.
  
  
  Onda je otišao natrag u njegovu sobu i navukao hlače je ostavio pored kreveta. Reeva me pogledao sa širokim, uplašena oči. Hej, rekao je to. "Nemoj se ljutiti, molim te! - Kada prodaje tkanine, tu je uvijek žestoko takmičenje.
  
  
  "Ona se nije smijala. Nju ostavi na miru sa krvave figuru koja je nekad bila muškarac.
  
  
  Onda se otrčao je po sobi. Niko ga nije vidio kako juri na napadača. Morao je da ga uhvatiti, zato jer sada kada se Mohan je mrtva, nije bilo šanse da znate da je stvarno bio na Della. Ne mislim da su vulgarni lopovi; oni su pokazali više vjestine od običnih kriminalaca.
  
  
  On je bio siguran da su se nisu ponasali prema iluzija pitao za novac. Nešto ruši u mojoj glavi, nešto što nisam mogla objasniti na vrijeme. To je poput zagonetke... nešto što me natjerao da razmislim o šta Hawke mi je rekao. Da li je moguće da neko je već otkrila svoj identitet od kada sam stigao u Indiju na turistička viza? Mnogo pitanja možda je otišao bez odgovora da nije uhvaćen Mohan je saučesnik.
  
  
  Predvorju hotela bilo je skoro napustio, i noć službenik je spavao na pultu. On primetio vrlo brzo, pokret iza zavjese, da se sakrila u veliku čašu vratima koje vode u dvorište i vrt. Bose, pozurio je do šatora, gurnuo ih na stranu, i otrčao u mraku vrt.
  
  
  Trava je bila vlažna i hladna pod nogama. Mjesec je nestala iza gomile oblake koji je pokrio joj je narandžasto lice. Onda videla sam odraz oblaci u bazen, gdje je napravila poznati plivati prije susreta sa Reeva i na večeru sa njom. Otišli su na kucanje čaša, ritmičko pokret od ljuljački, i duboki viče na ulici prodavci.
  
  
  Sada postoji samo zvuk moje disanje, otkucaje moga puls. Ja uvukla naprijed oprezno, moja čula to na svaki pokret, bilo buke da bi dozvolite mi da nađem svoju lovinu... pre nego što je otkrio.
  
  
  U svojoj žurbi, nije imao vremena da potegne pištolj. Pa sam morao da se oslanjaju samo na moj intelekt i moje ruke. Čak i ako ti ne moraju da se oslanjaju na vašu inteligenciju i ruke kad te nađem ušutkan pistolj uperen u životu.
  
  
  Moj instruktor je znao da mi je nadimak "Chu-Mok", što znači"Pesnica" na korejskom. Ali u tom momentu, nisam imao vremena za ono što sam istraživao u praksi. Sve je mirno u vrtu. Taj mali ostavlja savije samo malo, zamutiti dio kaveza sa svojim veliko stablo.
  
  
  Ona bi vidio tragove Indijanske krvi kad je on primetio odjednom flash, prati bijesan siktati za smrtonosni metak. Ovaj put da sam to bio ja koji je vikao. Onda doveo sam joj ruku na usta, njene oči i zanovijetati grebanje mom ramenu.
  
  
  To je površinska rana, ali to da me je ubo loše. Stahl stisnula zube i čekali, osjećaj više ranjiv nego ikad. Revolveraš, međutim, ne želim više da rizikujem i da očekuješ od mene da napadne ga u odmazdi.
  
  
  Počeo je da trči ka ogradu. Verovatno bih trči za njim, jer nisam hteo da ga pustim da ode bez nastave emu lekciju. Očigledno, imao je oporavio od tretman da ego mu dala malo prije, toliko da je skocio preko granice zid sa iznenađujuće agilnosti. On se preselio više je kao mačka, nego čovjek. Ali, bez obzira na bol u njena ruka, njen osjećao kao mobilni. On ga je uzeo, popeo se preko zida, i sletio bosi na patch šljunka. Još zavijajući zvuk je eksplodirao u ušima, ali to nije bila pucanj.
  
  
  Indijanac u bijelom turban uspjela do skuter koji je bio parkiran na kraju zemljani put iza ograde. Sa motorom gromoglasni, skuter povukli, i Indijanac nije ni gledati nazad. Možda sam pokušao da taksi ili bicikl taksi, ali nisam znao da je čovjek s pištoljem je već nestao u labirint ulicama grada.
  
  
  Tako, umesto nastavlja sada naizgled uzaludan hunt, vratio do ograde i držao za dva drvena mjesta, penje se ponovo. Ovaj put, on je stavio u manje truda. Trava je pravo olakšanje za moje noge, u odnosu na zemlju. Otišao je u bazenu, oprao ruke, i prešao na travnjaku, klizi necujno u predvorju.
  
  
  Vratar probudio iz njegove spavati, koje bez sumnje dozvoljeno dva Indijanca da dođe u moju sobu bez da ga zapaze. Ipak, nisam hteo da krivim ego za leš koji je otišao je gore i da sam morao da se otarasim. "Nesanica, sahibe?" on me je pitao, tajne kao on polako ustao. Onda nagnuo se preko stola, dao mi je skrenuo pogled... U stvari, ona je samo u njegovim pantalonama. "Poslaću po neke pilule za spavanje za tebe, zar ne?"
  
  
  "Hvala vam, ne treba," ja sam je odbio, sa čvrsto osmijeh.
  
  
  Ako je on primetio dugo, prokleti ogrebotina ostalo mi od Sikh metak, pretvarao se da se ništa nije dogodilo. Stavio sam svoju ruku u moj džep i ušao u lift bez da me neko vidi. Nije da mi je neugodno, protiv tebe, ali ja bih radije da ne privuče pažnju. Borac Broj 3 treba da nađemo čovjeka po imenu Shiva telefonom.
  
  
  
  2
  
  
  Reeva Singh nije bio tu da mi pomogne da ocisti moju sobu.
  
  
  Vrata moje sobe je bila odškrinuta, iako niko ne krije iza ga da nastavi posao koji Mohan i njegov partner je ego imao prekinuo. U sobi je bio prazan, osim smrznute leš čovjek je ubio sa karate udarac. Indijanski lezi s rukama i nogama raširite se u čudnom položaju, skoro potopljena u lokvi mračno krv koja se još širi.
  
  
  U rumpled ćebad je pokazao da je on proveo većinu večeri sa njom i Reeva. Izgleda da devojka ima dosta i iskrao se iz sobe pre nego što je iko mogao da je zaustavim. Nisam bio dovoljno glup da misliš da samo i na trenutak da mogu računati na svoju šutnju. Tako da su odlučili da promeni hotel sljedećeg jutra. Ona ne želi da itko iz New Delhi Policija da dodješ i da mi postavljaš pitanja. On bi da odgovorite sa više laži da zaštitim svoju masku.
  
  
  Ali osim brinuti o Reeva Singh, koji čak ni ne znam da li će da drži jezik za zubima ili ne, njezina morala da se brineš o Mohan. Naravno, dobiti ego iz moje sobe nije bilo lako, posebno otkako joj je hotel izbjeći buku pod svaku cijenu. Srećom, ostali gosti su već zaspala. Jedna vrata nije otvorio za nas kao što sam vukao tijelo joj niz napušteno koridora. Ne uplašena lice može da vidi moj red-rimmed oči, moj ranjena ruka, ili moja prokleta teret.
  
  
  Ego založio ispred lifta i našao ono što mi je trebalo je u mom džepu. Čelik oštricom mog cakija dokazao da budem veoma koristan uređaj, u stvari, s Della je perorez, uspio sam otvoriti vrata i zaključaj koliba je na vrhu, osloboditi lifta, baca tijelo nekoliko desetak metara dolje.
  
  
  Ovo će biti Mohan je večna počivalište.
  
  
  On je već bio glavu i ramena u vazduhu, ostatak svog ega tijelo spremni za konačni udarac u duboko jamu u pa, kad je bio primetili nešto što me je natjerao da se uda za dozvolu da izvede zastavu. Rukav od nje Indijanac kurta su se pojavila kao i njeno telo je vukao niz hodnik, i sad sam vidio detalj nisam primetio ranije.
  
  
  To je napravio tetovažu u neizbrisiv plavu tetovažu to je stajao jasno na moje rame, i kada sam to shvatio bilo je crtež, moje sumnje su bile potvrđene. Tetovaža je izvezenom-gore kraljevska kobra trčati ruku u tipična napad položaj. U klinasti metu i lepršave jezik su izgubljeni u Mohan je smrznuta tijela.
  
  
  I tako Kobra se pojavio. Poslali su Mohan i ego saučesnik da budem siguran da je Nick Carter nije razotkriti ih je tajna organizacija. Samo plan je propao. Jedan od dva agenta je mrtav, a drugi je sa slomljenom lice nije imao vremena da dobijem neku informaciju, nije čak i najmanji dokaz da sam bio stvarno Borac Broj 3, agent u službi SJEKIRU.
  
  
  Tačke u moju korist, mislio sam, vuci u rukavu mrtvac je košulju i da udara u telo. Mohan je zamrznuti tijelo doletio, da skačeš po mraku zidovi lifta. Joj, čuo ga do svog odredišta,... bio je thud kao tijelo palo. Ako Shiva bi i dalje mogao pomoći emu, neće biti ništa protiv toga.
  
  
  Problem je da sam ja još uvijek ne znam, kao lasica, ako je ova misteriozna lik nije postojao, mozak radi pod okriljem Kobra, izabrani smisla vuce konce ovog međunarodnog mreže.
  
  
  
  Saobraćaj se preselila polako kroz Nehru Parku. U takođe ima auta, motora taksi, skutere, i biciklima, bijela kolone Konautovi Cirkus gledao takođe ima i pješaci kao tiha stražara. Ljudi u širokom bijelim hlačama i bijelom "kurtas" to nije bio mnogo drugačiji od odjeću Mohan i ego sputnik, ušao brzo, ozbiljno i complacently. Crne kose žene umotana sebe u" saris", drugi u svilu tunike i skroman" churidar " (pantalone koje pristaju oko gležnjeva i pasa). Svi su formirali zbunjen publikom, sa smislom za hitno visi nad njima, i u isto vrijeme čekala.
  
  
  Ali više od prizore i zvuke iz grada, više od egzotične atmosferu koja je uvek pravila New Delhi jedinstvena grad, moj interes je bila fokusirana na samo jednu stvar.
  
  
  Da Shiva.
  
  
  "Ti mi govoriš da Usluzi samo čuo za Kobra, zar ne?" Pitao sam je, osoba koja je sjedila preko puta mene kao da smo oboje pije čaj na ulici kafeu blizu parka.
  
  
  To jutro, kontaktirao sam Indijski Tajna Služba. Moj "kontakt" je bila Tajna Služba policajca koji je bio posebno preporučio me. Ashok Anand je čovjek o svojim godinama, ali mršav i hagard, sa oštro i prodoran oči, agresivni izraz na njegovom licu... izraz nekoga ko zna sve pravila igre, bez obzira da li su podli ili ne. .
  
  
  "Da li si čuo za Kobra?" — Šta je to? " pita da se mrštiti. On je podigao šalicu na usnama i uzeo dugo gutljaj čaja pre nego što se nastavlja. "Naravno, Gospodine Carter. Čuli smo Kobre... oko Kashmiru, do Kalkuti, Madrasa, Bombaj... iz cele naše zemlje. Gdje neredi su i mutinies, uvijek postoji Kobra.
  
  
  "I Shiva?" Insistirala sam.
  
  
  "Vidiš ovo?" Anand odgovorio, ukazujući na površinu stolicu, veoma sjajno drvene polici. "To je glatko, bezobličan., vidiš?
  
  
  Pogledao je.
  
  
  "Pa, onda ćeš razumeti kad ti kažem joj da Shiva je bezobličan. bez lica, bez ličnost, Gospodine Carter. Nagnuo se preko stolice i gledala me je sa polu zatvoren crne oči. "To je samo ime pozajmio od zlog boga, čak i za nas IISA, Indijska je tajna služba.
  
  
  I njen glas je na polaznu tačku, na istom mjestu gdje je bio dan pre... samo hotel je drugačije. Hawk dozvoljeno mi je da napravi kontakt sa Indijancima, iako je savetovao me je da se ne oslanjam na ovde za pomoć.
  
  
  Priča se da je u del sama da imele Indijanci su to zvali " izdaju." Iako mu egoistic kolega uvjeravala Hawke za diskreciju, nema svrhe da ulazi u nepotreban rizik, naročito kada je moj život i uspjeh moja misija je bila u pitanju.
  
  
  "Mogu li da pitam zašto tvoja vlada je toliko željni da nađem našeg Shiva?" Anand rekao u istom tonu, oprezno i warily.
  
  
  "Heroin," rekao sam. "Deset miliona dolara teret vezan za Sjedinjene Države. "Nisam mislio da bih da otkrijem svoje ciljeve previše ako pričao sam mu o pravi razlog, odnosno pokušavala sam da otkrijem izvor na glas oličenje to je izazvao paniku na međunarodnoj diplomatiji u zadnjih mjeseci, prijeti mir na zemlji.
  
  
  "Ah, da, droga stvarno loš posao! Indijanski se nasmejala i počeo je da ustaneš. "Molim vas, izvinite me na par minuta, ali ja ću te definitivno zvati moj nadzornik. Možda ti on može dati mi više informacija o Kobra.
  
  
  "Naravno", rekao sam. Anand gurnuo nazad svoju stolicu i prešao preko terasi.
  
  
  Gledao sam ga dok nije nestao unutra. Onda je on pogledao dole na dnu kup, skoro žalim što on nikada nije naučio čitati sudbina od čaja. Ko zna, ako je to naučio, on bi mogao da predvidi uspeh ili neuspeh svoje misije.
  
  
  Nagnuo se vratiti i neka mu pogled drift preko gužva terasu da saobraćaj ranu oko Konautovi Cirkus. Bilo je toliko mnogo pitanja, toliko praznine sa more, to bih morao da uradim mnogo toga u igranju da napredujemo. "Više čaj, gospodine?"
  
  
  Ona se uplašila da vidim konobar nagla stol za kavu. "Donesi dva," rekao sam, da ukazuje na Anand je prazna čaša.
  
  
  "Dve mint čaja, — konobar kaže. "Mogu li ponuditi da Pakora, ili da li gospodin hoće da proba potpis Indijanac jelo, mesa medved zvao slatkiši?" Oni su odlični, sahibe.
  
  
  Dao joj je potvrdno klimaj glavom, malo zbunjeni ego-vozio pristup. Čovjek pokupio prazna čaša, i kao okrenuo se vratiti u kuhinju, našao sam buljio u golim ruku u šoku. Nisam imala vremena da pogledaš još dugo, ali takođe sam imao dovoljno vremena da napravim šta odštampan je na nen.
  
  
  Izvezenom kobra je nešto što nije lako zaboraviti! Gurnuo nazad svoju stolicu i skočio na noge.
  
  
  "Kuda, krojač uzmi, gdje je Anand?" - Mislio sam da, čini moj način između stolove. Zatvor je od tablice probila uši, kao deteta da je pomešao sa sviranjem rogove i zvuči kola po kafu i Nehru Parku. Ali ja bar nisam ranjiva dok sam bio, prošle noći, kada bih morao da se branim protiv dva Sike ko bi ušli u moju hotelsku sobu.
  
  
  U rame futrolu nosila je bio moj dragi Wilhelmina, je kalibra 38 Lugera koji me je spasio od toliko očajna situacijama, više nego što sam voleo da se setim. I u slučaju da se jedan pištolj nije dovoljno, morao sam Hugo, moj nož, udar pod majicu rukav.
  
  
  "Ima li nešto što želiš, sahibe?" Jedan od konobara u bijeloj jakni me pitao.
  
  
  "Telefon," rekao sam.
  
  
  On je ukazao na pokretna vrata koja vode u sobu. To me je pogodilo da Anand je trajala veoma dugo na telefon. Ovo, pored tetovažu primetio sam na konobar ruci, natjerao me da se osećam nelagodno.
  
  
  Našao ju je telefone, prati uputstva ovog čovjeka u bijeloj jakni, red crnih i staromodan telefone postavljen na lijevoj strani uski prolaz. Brzo sam pogledala okolo i primetio znak za danas da moje pravo. Možda je njena bila nervozna bez nekog posebnog razloga, možda njen, zabrinut za ništa.
  
  
  Pa, postoji samo jedan način da budem siguran.
  
  
  Okliznuo ruku pod njegovom svjetlu ljeto jaknu, osetila ohrabrujuće diraj na Wilhelmina je dršku, i otišla niz hodnik do wc-a. Prolaz je napušteno. Otvaranje vrata, on je stavio njegove desne noga naprijed.
  
  
  Vrata creaked otvorena, mi dozvolili pogled na brzaka u crno-bijelom pločice u kupatilu. Nije bilo nikog tamo. On je istupio, pustiti vrata se otvaraju iza mene. Ja šapnuo, " Ashok?" - Promjena sobe su zatvorene u tri sata popodne.
  
  
  Čekao je na sekund i onda je nazvao. Nema odgovora. Tihi kao mačka, sa ogroman osjećaj straha da je zarobljen, oružje je izvukao iz futrole, i sredio svoj prst na obaraču, samo malo. Uglavnom, moderna Lugers su bezosećajan okidač, ali Wilhelmina promenjeno posebno za mene momci u SJEKIRU laboratoriji, u stab je u Washingtonu. Okidač je bio spreman da eksplodira čim je povukao okidač.
  
  
  Išla sam u prvu šolju na lijevo. Sa čvrst stisak na metal podnijeti, gurnuo je vrata otvorena i zatvorila ga samo tako brzo. Prvi svlačionici je prazno, kao što je bila druga. I u trećem, naslanjanje na spustio wc šolju, spusti nepokretna, beživotno tijelo Ashok Anand.
  
  
  Držao ruku i podigao ego je glavu. "Kopilad! on šaptala pod njegovom dahu. Anand je širom otvorene oči buljio u mene. Je prstima preko ego je kapke, tako je izbrisao zapanjen izraz otišao do smrti ljudskog ego.
  
  
  Tanka linija, a sad crven, obilježen ego je vrat. Deadened medjunozje, zaključila sam, pregledao modricu. On otkopcane ogrlica Ego je košulja da bolje izgledaš na modricu, i vidio tragove, od dvoje male uboda, manje od inč odvojeno. "Ali zašto?"pitao sebe. Jasno je da Anand je barene mrtav, jer ego, jezik je bio visi od rta, ali ovi tragovi na vratu izgleda da sam ostavio zube od zmija.
  
  
  Pre nekog vremena, od jedne misije i još, slučajno sam pročitala nekoliko knjige na herpetology, nauka o reptili. I ona zna da je to reakcija na otrovna zmijskog ujeda obično početi četvrt sat ili pola sata nakon što je griz.
  
  
  Ašokin Ananda malo zmaja, ali to nije uzrok smrti ego: možda ove znakove mislio upozorenje ili predstavljao religiozan simbol. Jedna stvar je jasna: on neće prestati da se tamo da to saznam.
  
  
  Oružje uklonio, i skliznuo oko kabinu. Toalet je bio jos prazan. Ako bih morao da se vratim nazad način na koji sam prije imao, ja bih bez sumnje naleteo na konobar. Koliko je mogla da kažem, on nije jedini koji je radio u baru, dio Kobra organizaciju.
  
  
  On je tražio drugi izlaz. Kao budala prozor preko porcelan sudoperu gledao preko dusty putevi od Nehru Parku. Popeo se preko ivice sudoperom ... i gledala napolje. Prozor je otvoren u kafiću, van vidokruga mušterije sedi na terasi, gdje konobari, istetovirao ili ne, čekao na stolove.
  
  
  On je otvoren prozor rešetku sa štiklama se i podigao to, unhooking rusty metal hooks kadra.
  
  
  "Ima boljih načina, sahibe.
  
  
  Prekasno je da otme Wilhelmina sada. On je okrenuo glavu i vidio grinning lice konobar sa pištoljem. "Je drži 22-icu uperenu Beretta usmjerena je ravno u oci. Bili su mali kalibar oružje, ali znala je u Berettas pa dovoljno da znam koliko je opasno oni bi mogao biti iz blizine.
  
  
  "Ona je samo sam tražio da svež vazduh," objasnio sam ti.
  
  
  Nije osmeh, samo sam mahao pištolj u mene, da mi signalizira da podignite ruke iznad glave i skočiti u sudoperu. On je držao pištoljem uperenim u mene. Sve što sam morao da uradim je prihvatiti ego je poziv. Joj, pao je na pod i zurila u njega. To je očigledno da je bio nervozan, od pogled u očima, izgledalo je da je on imao malo iskustva u ovakvim situacijama.
  
  
  "Mislila sam da Indijanci su gostoljubiv narod," rekao sam. "Mislim da je moj drugi tamo" - a on je okrenula glavu ka ormaru gdje Anand je tijelo pronašao nju - " imao nesreću."..
  
  
  "Ista stvar ce se dogoditi tebi, sahibe, "konobar chuckled, uzimajući korak naprijed, beretta sada cilju za moj život. "Ubrzo, verovatno ćemo čuti veliku nesrecu vani, užasna nered. Tamo će biti toliko buke da će se ne čuju pucanj.
  
  
  Dakle, on nije jedini u Bar, koji je bio povezan sa "Kobra". Kako su znali gdje da me nađeš, i kako su znali o Anand — dva neodgovorenih pitanja pored drugih sam se skuplja.
  
  
  "Stvarno?" Odgovorio sam, pravi su Arijevci smijati. "Predlažem ti da ponavljam da je policajac iza tebe."
  
  
  On je bio u pravu.
  
  
  Konobar je neiskusna, novi u ovom poslu, i ne znam ni ovaj stari trik. Pre nego što sam mogao da završim, okrenuo naglo u lice nepostojeće policajac. I u djelicu sekunde, njena je bila u akciji.
  
  
  On skoči naprijed i izbacila konobar u vrat. On je vrištao kao đon cipele udario ego je ključnu kost. On je spustio nogu i održao fatalna lijevi udarac emu je slezena. - Beretta odletio kao čovjek stisnuo je bolna tačka sa svojim rukama, i povraćku je kapala niz strane od rta je ego.
  
  
  Kao da je pao naprijed, on je uzeo za svaki pleme i ošamario njegov ego u lice ponovo. Čula sam da joj je posipanja abrazivnog materijala moje zube u trenutku kada je moj rta ego dirao svaki pleme. Čovjek skliznuo na pod. Izašao iz kupatila, mašinu uznemiren deafeningly, prati galame jela.
  
  
  Naravno, ovo je plan dizajnirana da se ne čuju pucanj značilo za mene. On je uzeo beretta i bacila ju u par posteljini pantalone dovoljno velika da sakrije pištolj.
  
  
  Onda me je zgrabio za čoveka za kosu i podigao glavu kao da je lutka sa svojim žica prerezana. "Ne izgledaš dobro, čoveče!" Ja pitao u niskom glas.
  
  
  On je promrmljao nešto što nisam mogao ne čuti, da pljujem krv i slomljenog zuba, mazao bradi. "Gdje je on?" - pritisnula to. "Želim da znaš gdje mogu naći šefa.".. Shiva.
  
  
  - Shiva... Shiva je otišao, " konobar mrmljao, visio mu glavu. Čovjek zatvorila oci i usta počeo da krvari opet.
  
  
  "Ponovo razmisli," ja dlaka, podižu ruku. Prstiju formirali harpun u obliku udarac zvao penn Koloniju polje gee-ru-ki, koja je trebala da se opusti emu je jezik. I to je napravila ego otvori svoje bol-mutne oči.
  
  
  Još srcestajajući uzdah u pratnji udar. Ali to kopile nisam razmišljao o ubijanju Anand, pa nisam ni ja bio u raspoloženju da budemo dobri Samarićanin. On je zaglavio emu noktiju pod kapcima, stiskanje joj oči.
  
  
  Konobar bili prestrašeni onim, trese convulsively. Ego metu na podu, ali posle nekog drugog za to, skočio na njega, gurali emu je prsti nazad u njegove oči. Mogla je bio zaslepljen joj ego za život. Ali, osim što se preselio u smrt Indijanac agent od nje hotel, reumatizam.
  
  
  "Reci mi gdje je Shiva?" - ponovi to.
  
  
  Bio je to neprijatan prizor; čovjek je karakteristike su iskrivljena sa strahom i bol. Njegovo lice i ispred njegove košulje su već razlikuju, bili su umrljana krvlju i povraćku, njegove oči bi pop iz ramena, on nije mogao disati.
  
  
  "H - h -" on groaned.
  
  
  "Gdje je on u hodniku?" Pukla sam. "Gdje je?"
  
  
  Ali prethodni kuca sa pored "palac u oči" tehnika je pokucao na ego iz rutinu. Konobar nagnuo nazad i izbjeći fizičko mučenje, dozvolio sam sebi da odlutaš u zaborav.
  
  
  Uklonio joj prstiju, i kapcima zatvorena preko njene oči. Joj ego pokušali oživjeti joj se tresu joj nasilno, ali osoba sa kojom je bio u nesvijesti i pretvorio u sjeni sebe. Bila je o da je uvlačimo beživotno tijelo u ormaru, da je stavim glavu pod vodu i dovedi je ego nazad u svesti, kad ona se da čujem korake. Neko je u hodniku, na putu za vrata od kupatila.
  
  
  "Nirad?" Glas je pozvala.
  
  
  Nepotrebno je reci, Nirad bio je nesposoban da odgovorim.
  
  
  Ovaj mu put ona neće dozvoliti da sama biti uhvatila nespremnog. Otišao je u sudoperu i popeo se na porcelan ivice; kroz prozor okvir on bi se olabavio je ranije bila odškrinuta.
  
  
  On je gurnuo prozora naprijed sa svojim slobodne ruke. Ispred vrata u kupatilu, u zabrinut glas zvala Nirad opet.
  
  
  Srećom, prozor je bio dovoljno velik da prodje kroz. Podrške staklo ploču s jedne strane, bacio dolje na terasi i virili nazad u kupaonicu.
  
  
  Vrata koja su se otvorila, i ja sam uzeo sliku lice bulji u Nirad je krvavu tijelo u neverici. Bio je to nepoznat licu, onaj koji je Ego nikad nije vidio. Ali znao sam da vidim mladi Indijanac opet, koji je gledao s nevjericom u Nirad je nepokretni figura u tom trenutku... i verovatno u bliskoj budućnosti.
  
  
  
  
  3
  
  
  "To je lako ni Zapadne posmatrač da otkriju pravu suština je Bog u duplo utjelovljenje Shiva-kobra. Potomak prije iz veda božanstva, ovo je vrlo stara član Indijanac trinities mora na kraju biti povezan sa jednostavno falusni simbol. U stvari, u ego ikonografiji, uvijek nađemo natečen haubu kobra u napada položaj. Pa nije ni čudo da su Shiva je vrlo često opisao sa odjeću svuda kobra kože, naušnice također napravljen od kože, je propitiating kabl i kaiš oko živjeti guje..."
  
  
  
  Zatvorio je knjigu i virili kroz biblioteci prozor, nakon širom kamen stepenice to dovelo na terasu kafiću pored Nehru Parku. Niko nije primetio moju brzo odlaska iza klub.
  
  
  Nisam očekivao Nirad je partner da vrište, i ja sam bio u pravu u vezi toga. Niti je vidim nikakva kola hitne pomoći ili policijska kola stigao na scenu da pokupim Ashok Anand je tijelo. Turisti i biznismena je došao i otišao. Bar je nastavio da vodiš bez prekida, i od nje točke u Konautovi Mjesto knjižare, ona može ni vidjeti Nirad je saučesnik, mlada Indijanac u konobar uniformu.
  
  
  Kao za Nirada, ego nisi vidio nas je stajao ili ležao nigdje. Drugi je ego verovatno ju je doveo ego na neku sobu ili restoran tako da može oporaviti. Nema sumnje glavu agencije znao za sekundarno svojih zaposlenika, inače nešto neobično bi primijetio.
  
  
  U svakom slučaju, on je bio odlučan da nastavimo da gledamo dok jedan, ili obojica, konobari prestao da radi. Nirad "otišao" pre nego što je izvukao ikakvu informaciju od njega. Znači, s drugog važi dokaze, web dovesti do pratiti je nadzor od dva Kobra plaćenici.
  
  
  Nisam glup dovoljno da pomislim da će me odvesti iskreno da misterioznom liku, ali bio sam prilično siguran da jednom mehanizme su pokrenute, Shiva, ako on nije postojao, na kraju bi se pojaviti.
  
  
  Pa sam nastavio da se pretvaram da sam veoma zainteresovana za knjige prikazan u prodavnici, da kupuje volume na indijanskoj reptili koji je proučava. Kada njena konačno izašao iz polica za knjige, njena kriju se u senkama, pokušavam da postane nevidljiv. Bilo je dovoljno turiste u blizini, pa sam nije kao sumnjiv. Zadnja stvar koju je trebalo da uradi je da privlači pažnju.
  
  
  Posle toliko godina služenja u svoju VOJSKU, shvatio sam da strpljenje je najkorisniji vrlina. Na del sebe, kao sumrak je počeo da pada u nebo, konačno sam vidio moji ljudi dolaze na kafu. Oni su se spustili široke kamen stepenice, polako, korak po korak.
  
  
  Mladi čoveče, savijeni preko Nirad je krvavu obliku, je vodeći njegov pratilac. Nirad oči su povez; ego druže vodio ego kao da je slijep. Koliko je bio zabrinut, konobar je privremeno slepilo mislio da Kobra imao jedan manje agent.
  
  
  Uzeo sam korak naprijed i držali oči na njih dvoje, tako da to neće izaći iz moje posmatranje nakon što sam proveo ceo dan i čeka na nju. Konautovi Mjesto je bilo prepuno radnika i službenici dolazi kući sa posla. Bio sam da pređeš na prepunom trgu kada je dvojicu mojih ljudi napravio odjednom gest, ali laknulo mi je kada sam je vidio još Nirada prestani bicikl taksiju i odem njegov partner u sjedište uski auto.
  
  
  Mladi Indijanac mahnuo rukom i motorizovane taksi zabio u toku sa oštrim tuču. Mladić sa griffin oči stajao sam na trotoar okrenuo glavu u mom pravcu, izgleda da ne znam što da radim.
  
  
  Ako je bio neodlučeno, on nije.
  
  
  Sakrio sam se iza belih stupova, čekaš da vidiš šta će uraditi. Još trenutak neodlučnost, a on konačno izašao trotoaru. On je stavio prste na usta i da je piskav zvižduk da zaustave još jedan bicikl taksi.
  
  
  Konobar je još nosi belu odoru pantalone, ali imao je promijenila njegovu jaknu. Umjesto toga, nen je nosiš tamne otvori vrat majicu. Nešto metalno sija na vratu, odražava zalazak sunca sjaj kao ogledalo. Mladić ima na tricikl i vozač je stao na gas, slijedi promet oko Nehru Parku.
  
  
  Nisam više gubiti vrijeme.
  
  
  Za manje od sekunde, on je bio na trotoar i pozdravio drugi taksi bez da izgubimo iz vida da je konobar.
  
  
  Kad je bio u oronule stari auto, a on je gurnuo komad račune u vozač je ruku, a ne da mu dati vremena da se objekt.
  
  
  "Slijedi moj prijatelj," ja sam naredio.
  
  
  Vozač, fokusira prvi na novac emu joj dao i onda na biciklu taksi da je konobar prestala manje nego pre minut, zar ne ustručavajte se da slušate. Uzeo je ispred lane, i nagnuo se u sedište, drži oči na biciklu taksija koji se nadao da će me uzeti jedan korak bliže neuhvatljiv i misteriozna Shiva.
  
  
  Do sada, sve se činilo se da će pa, rekla sam sebi, sigurna da je konobar nije vidio me ceka ispred bara ili ulazi u taksi da ga pratim. Rekao sam vozaču da ubrza dok smo bili samo tri auta dalje od mlade konobar.
  
  
  "Gde je moj drugi neće?"
  
  
  Od Konautovi Mjesto, krenuli smo ka Konautovi Cirkus da se pretvori u uličici vode iz New Delhi Tržnom centru. "U stari grad," vozač je objasnio. Onda mi je dao pogled na brzaka i dodali, " da Li je opljačkati, sahibe?" Ako ne, ja ću pozvati policiju...
  
  
  "Ne, ništa nije kao to," Ego uvjerila ga je, i nagnuo sedišta, šapni nešto u Emu uho.
  
  
  On obučem ... stidjela pod njegovim coppery kožu. "Razumela, sahibe." Kako god da to zoveš... sastanke, ili šta?
  
  
  "Ono," ja potvrdio sa velikim osmjehom, pretpostavljam da pratio sam mlad čovek na putu za romantično.
  
  
  "Budi oprezan, sahibe," taksista me je upozorio. "Delhi žene su veoma pametni," i on je pratilo kaznu za trlja svoj palac protiv njegove kažiprst istaknuti svoje moći zapažanja.
  
  
  "Da, ali nemoj da izgubimo iz vida da je naš prijatelj," rekao sam.
  
  
  Skoro je pao mrak, i nakon Konautovi Cirkus izlaz, saobraćaj olakšala. Vozač promenio temu i drew je moja pažnja na spomenicima. Na kraju širok, dusty aveniji, on je ukazao na poznati minaret od Jama Džamiju, veliki tvrđava-kao džamiju okružen crveni peska.
  
  
  I frank ispred džamiju i u blizini sajam je bio još jedan spomenik oko crveni kamen, impresivan kompleks ostavio je bio poklon dejvidove bake Carevi, Red Fort. Verovatno je mislio da je konobar će nestati u bazaru, ali izgleda da nije znao da je prate. Umesto da dobijem sa blizu džamije i otvorenom tržištu, uzeo je bicikl taksi direktno ispred vrata vode u tvrđavi.
  
  
  "Stop," rekao je da vozač.
  
  
  Prestao je samo kao konobar nestala kroz kapiju. Izašao sam u red i požurio nakon što je moj čovjek, drago mi je da tama imali su mi dali neku vrstu sklonište. Ispred ulaza, tamo su štale sa "suvenire", razglednice, vodiču, i lokalne delikatese.
  
  
  Ali ja nisam turista, i nisam imao vremena da stanem i divim ove "šarm". Drži neke distanci, njegove oči pratio konobar je bijelim hlačama i tamno majicu.
  
  
  Bar on nikada ne bi vidjeli mene, što je značilo da se on me ne poznaje. Osim ako Kobra je raspoređen moja slika, u tom slučaju Nick Carter Stahl je manje anonimni od hotela priznaje.
  
  
  Ispred, na kraju prilazu, konobar stao ispred uski drvene booth. Znak objavio početku Lumiere i Sina pokazati. Kad sam shvatio da je mladi Indijanac je kupila karte za predstavu, nisam oklevati da ga pratiti.
  
  
  To je bila lekcija iz istorije, a "putovanje" ne bez pomoći psychedelics. Zemljani put vodio iz karata u dvorište u fort. Ovdje, u vrtu okružen mramor palača izgradio carevi, brojne reda stolica su postavljena za publiku.
  
  
  Reflektor poslao žuti snopom svjetla u kolumne ispred mramor zgrade, i audio komentar je emitovan preko razglasa. Zvučnik opisao Paun Tron ukraden od persijskog horde napala Indiji u xviii vek.
  
  
  Onda sveti da svjetlost odlazi, i čula sam zvuk kopita iza mene. On je okrenuo glavu, upola ocekivajuci, da pronađe sebe u sred maddened krdo.
  
  
  Umjesto toga, uhvaćen je na stazu oštar nož.
  
  
  Oštrica dlaka, kida lijevo rukav od mojih doublet. Bez razmišljanja, da je napokon otišao i počeo colonialmacke potez sa jednom rukom. Indijanski konobar će se ne okuša sreću drugi put.
  
  
  Ego je bele zube pokazao u ironičan osmeh, i nož oštrica mahao u zraku. Onda svjetlo sjaji pun na ego je lice, zaslepljujuća ga. Mladi čovjek bacio u prolaz između redova od stolice i pobjegao.
  
  
  Publika, uglavnom Zapadne turisti, izgledalo je da verujem da je indijanska je deo predstave. Neko je zapoceo navijaju, i zvuk konjskih kopita mogao biti čuo u zraku. Trube blared oko zvučnik, u pratnji borbeni poklič. On je vodio nakon napadača.
  
  
  Nisam znao kako je znao ko sam ja, ili da pratio sam ga. Ali sam još uvijek mogao čuti siktati bodež je ego oštrica kao da je to rezani kroz vazduh i pocepao kroz rukav od mojih doublet. Skoro da je probio kožu.
  
  
  Još uvijek vodi, on je došao u njegovoj jakni za svoj pištolj. I niko nije bio tu publiku našli nešto čudno u vezi našeg pokreta, i kao reflektore naprašio mramor zgrade, blistav odraz smjestio konobar skrovište.
  
  
  "Kraljevske kupatila..." narator objavio.
  
  
  Bio sam na jednoj od mramornim stubovima prije pažnje me uhvatio. Njene oči suzio i Stahl tražio okolnim senke. Je jak miris mos i trulo vegetacije prodrlo u palati bez zidina. Skrivao se tamo, čeka me da se zaljubim u zamku da sam sad shvatila da su bili spremni za mene.
  
  
  Mogao sam se okrenuo i otišao nazad u hotel, da učim sledeći korak, ali sam odustala od tog ideja, sada da sam se osjećao sam bio blizu otkrivanju Kobra je nezakonite operacije... i Shiva. Prije ću naći ovu osobu, to će biti bolje za sve.
  
  
  Zvuk mlada konobar je korake je u pratnji thud. Mogao sam ga čuti trči ka pozadi u zgradi, dalje i dalje, od turista koji su gledali predstavu u vrtu. On je takođe bio srećan zbog toga jer nije želio da nevin gledaocima da je umešana u nasilan glas na glasanje sukob koji je htio uzeti mjesto.
  
  
  Pobjegao je, bent duplo, od stub da stub, uši ubola u svakom šum. Bilo je teško da čujem neke zvukove osim onih napravio pozadini od snimio video. Je potisnuti uzdah se mešala sa bubnjevi, pojacane od strane moćni zvučni sistem instaliran u vrtu. Ako to nije za bijelim hlačama čovjek je nosio, on bi bio u stanju da se sakriti u sjeni bez sumnje.
  
  
  Ali kad se sveto da svjetlost odlazi, njen ego je više vidio. Imao je umrla kratko mramor stepenice to povezano jedne zgrade u drugoj, i sad on je ležao na podu.
  
  
  Njen prst je već bio na okidaču pištolj. Okidač je kliknulo kao on je povukao okidač. Zvuk bubnjeve oko zvučnik je pridružili laje pucnjave, skriva je moja šansa.
  
  
  Njena, vidio onako bulje se zaglavio u mramor stub, poslao na oblak bijeli dim u zrak. Pucanj je udavio do još zvukovi iz konjskih kopita. Ja promašio metu, pa sam pobegla naprijed. Konobar skočio na noge, i Ego je bio nigdje.
  
  
  Prošao je kratak let stepenica je imao samo idi dole, i našao se u sred uski travnate put okružen mramor zgrade. Iza mene, čuo sam tu za disanjem. Beskorisno je da mislim o pucnjavi top. Tako sam ja odgajila oboje laktove, uvrtanje. To je uhvatio mlada Indijanac u rebra, ali ipak je on bio pun za trenutak, emu nije uspio da me opet pogura nazad korak.
  
  
  Ubijanje ego nije bio dio mog plana. Mrtav, bio bi mi beskoristan, i put da je trebalo da me odvesti do Shiva je završio tamo u dvorištu Red Fort. Uživo konobar bi mi mogli dati dragocjene informacije.
  
  
  Odjednom, oko tamu iza mene, promukao, jedva da je mogla čuti glas su se začuli.
  
  
  "Vrlo dobro, Ranjit.
  
  
  Zamahnuo sam joj desna noga nazad sa jak udarac, i petom moje stopalo je sleteo na neko drugo pleme. Drugi napadač groaned u bolovima i bili prestrašeni onim. Skočio je na putu, dahtanje, i uzeo korak natrag, s ciljem Wilhelmina na dva napadača.
  
  
  Dva protiv jednog, Ranjit je bio konobar, čovjek njen pratili, ali nije stranac, takođe. -"Srećemo se ponovo, sahibe," rekao je sa grub, prisiljen smijati. Riječi koje je izašlo iz njegovih usta, iso rta sa nekim teško, jer donji dio ego lica bila umotana u bijelom zavoj.
  
  
  "Da," rekao sam, prepoznavanje ego: bio je Mohan je saučesnik, bradata Sikh čiju si čeljust on bi razbio noć prije.
  
  
  Ranjit iskoristio kratak razmjenu riječi da se krijemo iza stub, trenutno izbjegavanje Oružje je fatalna putanju. "To je beskorisna i dalje, sahibe," rekao je Indijanac Sikh. "Ako nas ubije, ti ne znaš ništa.
  
  
  "Šta će se desiti ako te ne ubijem?" Pitao sam je. Ali u tom trenutku, na sekund, nešto metalno brzo prešao moj oblasti viziju. Okrenuo se i povukao okidač. Onako bulje letela kroz vazduh, skakanja na rubu uz zid zgrade. I onda je to isti pištolj bukvalno skliznula oko moje prste, sa buretom umotana u metal petlju.
  
  
  Ranjit izašao je iz svoje mjesto za skrivanje i zgrabio pištolj. Tada sam shvatio da je to bilo nešto što sam primetio ranije, predmet koji je sijalo oko ego je vrat. To je komad žice, nema sumnje zamka nekada ubiti Ashok Anand.
  
  
  "Ti nisi tako pametan kao što mislim da, sahibe," još Hindu napomenuo sa cerekanje.
  
  
  Pokušao je da odmakni se, ali Ranjit nije gubio vrijeme. Konobar mi je prislonio pištolj na grudima, upozorenje mene dovoljno da me zaustavi naglo. I nisam bila dovoljno blizu da pokušam i uzme pištolj od ego ruke. I ako bi neko pokušao da te je, ona je bila sigurna da se mladi crni kose konobar ne bi oklevao da povučeš okidač.
  
  
  "Sada, podignite ruke iznad glave, sahibe," dječak je naredio. I on je uzeo korak naprijed, usta uvijajući se u njegovoj osmijeh.
  
  
  On je održao svoje ruke i gledali oprezno u pravcu drugog Sikh. Ranjit ruku emu na žice. Žicu hummed kao čovjek umotan završava se oko zglobova.
  
  
  "Mohan je mrtav," rekao je, njegov glas skoro lnaudible kao muzika svirala oko govornika. Predstava nije gotova, a nije ni bio Borac # 3 život, kao što sam se nadao. "Gurnek, međutim, je još uvek živ,' sahibe.' Indijanac Sikh obratio mi se kao Ranjit došao da poližeš mi.
  
  
  Imala sam u cijev Wilhelmina je oružje pod nos, i odjednom mi je sinulo da ona više nije bila moja stara još. Da ne spominjem bakarnu žicu da Gurnek držao u obje ruke.
  
  
  "Ti si zaslužio gore, sahibe, mnogo gore," rekao je konobar.
  
  
  On je bio igra sa "svetlost" okidač. Jako svjetlo, pritisak je dovoljno i Hawke bi zaposlio Borac Broj 4. Ali pre nego što mladić mogao da ponesem svoje prijetnje, Gurnek se preselila u iza mene. Samo ovaj put, moja unazad udarac je bio izgubljen u vazduhu, nedostaje svoju metu.
  
  
  Omču stegnuti oko mog vrata, i morao sam da podignem ruku ponovo. Gledala sam je otvoreno kroz otvor od Oružje, ali Ranjit pusti okidač i pukao pištolj, i udario me je u čelo sa dupe od toga. U isto vrijeme, bakarna žica je pritiska mi grkljan pokušao da ga odgurnuti.
  
  
  Nit rez kroz kožu, i nisam mogla da dišem. To napravio zadavio zvuk, i Ranjit, tako je, pokupio je i udario me je u prepone. Boli me natjerala da uzdah, što me čini sagni se.
  
  
  Svaki pleme srce rose drugi put, izazivajući me da eksplodira u bolovima. "Ti si budala, sahibe... Kobra zna... Kobra zna sve, Gospodine Carter.
  
  
  Ego je glas izgledalo kao da dolazi iz oko mračni tunel. Borio sam se da se oslobodim, da odgurnula žicu Gurnek je koristio da me udavi. Ali nisam mogla podnijeti ne, to je previše tanka. Sa uzdah, pao je naprijed, pokušavam da dišem.
  
  
  Onda dupe pištolj udario u glavu, i u daljini, glas oko zvučnik objavio, " ja neću biti u mogućnosti da odeš odavde.": "Ako je tamo je raj na zemlji, to je ovde ovde, ovde!
  
  
  Emu nije joj vjerovati. U međuvremenu, pitao sam se da li ću ikada imati priliku da verujem da se ovako nešto ponovo.
  
  
  
  
  4
  
  
  To je lako, u početku.
  
  
  Blijedi, meka i glatka, tamne i udobno maglicu. Zaštitnim tame koja uključuje natjerao me je na osmijeh. Ali onda je počelo boljeti, rezanje moja koža kao da komadići slomljena stakla. Morao sam da odem, ili bi ona rastrgan me osim, odrali me živog. Pa sam skoči naprijed kao da sam upravo došao iz dna mora. I više sam se popeo, više sam bila rasturena.
  
  
  - Ne! Njena... ne želim to! Čuo sam svoj glas. Pokušao sam da ponovim to glasnije, pokušavam da skine teret koji je pritiskom na moje oči. On je trepnuo, i nešto od neutvrđeni boja je počeo da krenemo naprijed i nazad ispred mene, vibrirajući u i iz svemira.
  
  
  Joj, otvorio oči počeo drugi put, pa treći, i u isto vrijeme joj je pokušao da idemo dalje dok moja meta je udario nešto teško. Vibracije prestao da, i on je potonuo opet dole, suviše slab i pospano napraviti još jedan korak.
  
  
  Ne znam koliko je vremena prošlo od tada. Joj, osetio sam da sam bio zarobljen od snova, i svaki put kad sam probala da je otuđimo i otvorim oči, ali nešto se ogrebala moje kože, nešto spalio. Konačno, to je počeo ponovo, naprijed uz naizmjenične valovi Vlad i bol.
  
  
  Onda u "stvar" došao zajedno. To je zid, zemljanom zida koji je sada sjedi ispred mene, uveća ili smanjio... i onda normalno. Moja meta je bila smrskana ljuske jajeta... to je kao da ne pijemo to za mjesec dana za redom. Sam se nagnula ka najbližoj zid, slušam najljepši zvuk na svijetu, zvuk grudi rastu i padaju s svaki dah.
  
  
  Što ogrebala i pocepao na mojoj koži-tokom tako dugo čistilište između svijesti i nesvijest, pošto je posteljinu na koji sam ležao na leđima. Čim je shvatila da sam živa, da je zadao noge sa slamku-pokriven klupi i ustao, drhti.
  
  
  Ne guraj ruku u zid je da ustaneš. Joj, osjećao sam se kao narkoman u krizi, bio sam bolestan. Udaraca joj golovs primio, plus žicu stegnuti moje grlo, nokautirao me.
  
  
  Sada, kao prvo, morao je da povrati snagu.
  
  
  Uzeo je par koraka do koljena prestao naginje. On je hodao njen mobilni... mali kvadratnih sobu s clay zidovima i sprat. Nema prozora, nema prozora, nema vrata. Kasnije, ako postoji budućnost, bio sam siguran da sam mogao naći zglobovima u uzdah gdje vrata bi trebalo biti, jer je netko.... I netko bi me izvukla.
  
  
  U jednom kraju ćeliji, lijevo od paleta, dvije poluge su umetnuti u zidu. Oboje ih je došla do mog struka i bili prekriveni žicu mrežom. Njeno, naravno, neću da me čekaš da se upoznao sa svojim mučitelje, pa sam otišao u ogradu, pokušava da se oporavi od bola da si udario Ranjit sa dupe mu pištolj.
  
  
  Ali pre nego što dirati žice mrežom i ispitivao dvije rešetke da vide da li ih mogao biti uklonjena, njene cipele su uklonjeni. Ljudi koji su me uhvatili mi je ostavio u moju košulju i hlače. Nož je otišao, kao što je bio Beretta, i naravno Oružje. Nisam mogao ni vidio majice, ali to nije hladno na digitalne kamere... bar ne još.
  
  
  Cipelu ga uzeo i bacio ego u barove. Ništa se nije desilo. Ne postoji ni jedan sparks. Hvala Bogu na rešetke nisi bio pod naponom. Stavila na balet papuče opet i posegnuo za jedan oko četiri metal jebe koje su rešetke na uzdah. Ali kada je moja prstiju dodirnuo nu, tamo je bio glas u tišini, glas koji me naterao da skoči.
  
  
  "Dobro jutro, Gospodine Carter. Jer je dan, znaš. Nadam se da si imao neke dobre snove, sahibe...
  
  
  Glas je došao sa leđa jedan ili dva rešetaka. Nema sumnje da je pojačalo skriveno iza metal ekranu. Ali ono što je najviše alarmantno je to glas je poznato... strašno poznato.
  
  
  "Halo, ovo je Carter, ovo je Agent 3. U stvari, Hawk ti rekao sve što a da mi ne kažeš. Dakle, ovo je agent tvoj Anand, mislim da je njegovo ime. Pa, nije se pojavio na sastanak. Ne, ne moras da se izvinjavas. Znamo da je naš čovjek je van domašaja, i ... Oh, ne, ne, uopće! Ego ne postoji, to je sve. Ne, ja ću se vratiti u Washington sutra. Kobra? Jako sam se bojala da je naša vlada neće moći da se ne mešate u poslove Indijskog službe bezbjednosti. Razumiješ, naravno... Da, i hvala vam na brizi. Reci G. Anand to žao mi je što nisam imala priliku da ga upoznam."
  
  
  Tamo je bila duga pauza. I onda opet tišine. On je odselila iz barova i vratio se u krevet. Uprkos praznine u trbuhu, uprkos užasno osjećaj mučnine, ona je morala priznati da je jedna stvar: Shiva je bio pravi, nemilosrdan, hladnokrvni razbojnik, lukav protivnika kao što je ona imala nikad upoznali.
  
  
  Kratko govor upravo sam slušala, telefonski razgovor koji su bez sumnje već uzeo mjesto, je dostavljena u savršeno poznati glas. To je bio moj sopstveni glas, sa istim savršeno intonaciji, govor, i intonaciji.
  
  
  Shiva mi je smjestio i gubio vrijeme uklanjanje Indijskog tajne službe sa scene. Čak i kad Anand više nije bila za svojim stolom, niko nije mislio povezujući nas dvoje. I zašto bi se, nakon svega? Nije "Nick Karter," pozovi neposredno pre i reci im da Shiva je lažnjak? Isti "Nick Carter" istakao je da, čak i ako "Kobra" stvarno postoji, organizaciju koja je tako zabrinut o Indijska vlada nema nikakve veze sa misterioznom liku.
  
  
  "Nick Karter," Trump rekao za sve ovo. I očigledno, on je već bio na putu kući da SJEKIRU ureda u Washingtonu. "Ja sam veoma impresioniran, Shiva. Kako si je uopšte uspeo da se razmnožavaju moj glas?
  
  
  "Bila je tamo uređaj instaliran u tvojoj hotelskoj sobi, Gospodine Karter," moj glas, odgovori brže razmnožavaju elektronski sa tako precizno da ne mogu pomoći, ali se uplašio da čuješ sebe.
  
  
  "Onda, molim te, prenesi moje pozdrave elektroniku ljudi. Tražio ovu sobu četiri puta i nisam našla ni jedan mikrofon... čak i na najneobicnijim mjestima, " rekao sam, podigao glas kao da sam sumnjala u on mogao da me čuješ. Skrivenih mikrofona mogla da je vidim, iako je to bilo jasno da je Uspjeh u moju hotelsku sobu ne bi imali problema sa stavljanjem Odin u ćeliji.
  
  
  "Ovo je jedan od Muslimanske je najnoviji izumi; izuzetno osetljiv, snažan, male velicine mikrofon," duplikat moj glas.
  
  
  "To je to kao pronalazak igle u plastu sijena," rekao sam.
  
  
  Moj smijeh je zvonio u vazduhu, i onda moj glas nastavio, " Veoma dobro, Gospodine Carter. Drago mi je da vidim da nisi izgubio smisao za humor. Ali Muslimanske, u slučaju da nisi čuo za nen, je web — vrijedna stvar koja Albaniji je izvoze u proteklih dvadeset godina. A sada on radi za mene, za Kobru... za Shiva! Glas je bio likujući.
  
  
  "Hema to radi?"
  
  
  "Znaš vrlo dobro, Gospodine Carter. Nakon svega, AX nije poslao u Indiju samo da razotkrije banda dilera oružja ili heroin dileri! Jesi li zainteresovan za čudesna otkriće Muslimanske, ego je genijalan izum... kutiju!
  
  
  "Kutiji? - ponovi to.
  
  
  - Nadimak glas simulator, njen izum, sposobni su da se reproduktuju bilo postojeće glasne zvuk. I to je mali, Gospodine Karter, čak i za tvoj standard minijaturni model. Nema više nego cigarete... ali mnogo više opasno, naravno.
  
  
  Pitao sam je. "I što ćeš da radiš sa svojom kutijom?" Držala sam oči uprte na metal ekran, kao da je to mogao snimiti svaki moj pokret.
  
  
  "Misliš da joj je lud, zar ne?"
  
  
  "Luda? Ne baš, Shiva. Ti si pametnija nego što mnogo ljudi, obično, ludi ljudi ne mogu smisliti tako komplikovan plan.
  
  
  "Hvala vam, Gospodine Carter. Cijenim tvoj kompliment. Ne, on nije bio lud, bar ne od moje tačke gledišta. Kao i za Kutiju, izumi od Muslimanske, vaša služba je već vidio kako je genijalan, i djelotvorno to. Ovi događaji su se samo testovi, eksperimenti, da budem precizan.
  
  
  "Ali uskoro, kada Muslimanske je napravila neke promjene za svoj uređaj, nesreće se prestati biti samo eksperiment. Kao što vidite, Gospodine Karter, Indija je trenutno neutralan moći između Kine i Zapada. Uz pomoć mog partnera u Pekingu, ove strane ponašaš kao protuteže će propasti u trenu, i onda je san mojih predaka će se ostvariti, kada Kine i Indijski kontinent će uhvatite se za ruke kao dobar saveznike, savez da će trajati duže nego bilo koji drugi u istoriji sveta."
  
  
  "Pitao sam je. "Kakav savez?" Njen um zapisao sve rekao je, pokušavam da se kupi vreme. U međuvremenu, moje oči su pažljivo skeniranje granica kameru. Ustao sam polako, tako da ne pravi buku; to nije kao Šiva bi me čuo da mrdaš, ili me čula je grebanje na zidovima pokušavaju otvoriti bilo pukotine. Mora da je vrata, ali nisam ga ponovo vidjeti.
  
  
  "U Kinesko-Indijanac Savez, Gospodine Karter, je alternativa za oba naroda da oslobodiš svet od zaraćenih blocs. Ne, ja nisam megalomanijak, nije me briga ako svijet padne na lice, na noge. Imam više novca nego što možeš provesti. I ja imam nekog uticaja u mojoj vladi. Ali kada Kine i Indije postanem jedna nacija, moji ljudi neće više biti "gladni horde", kao Zapadne novinari zovu druge ego. Ćemo postaneš moćan kao Bharat, drevni Indiji. I onda su moji ljudi će se vratiti u drevnim bogovi, Nagasi... da zmiju božanstva mojih predaka.
  
  
  "Mi smo u dvadesetom veku, Shiva. Nije lako preobratiti milione ljudi. Danas, ljudi više su zainteresirani za punjenje stomak od u zmija obožavaju.
  
  
  Znaš vrlo malo o Indijskog mentalitet, Carter. Njene loze vrati kraljevskoj obitelji, obitelj, koja datira od Naga, zmija predak. Ja nose turban kao da su zmaj, izvezenom kobra sa ponosan odmara glavu na moje čelo, " Shiva je odgovorio. Glas... Ego Stahl je glas je hladno kao gmizavac je. Sam bio duplo impresioniran da može govoriti i prevesti njegove emocije zahvaljujući Muslimanske je izum.
  
  
  "Zašto ne hraniš svoje ljude prvi?" Ako imate puno novca, zašto ne daš ovde da vlada tako da djeca ne idu gladan? Ili se bojiš da će da ne cenim tvoj gest, da će oni ne žele da se zadovoljiti vašim pohlepnim zahtjeve? Glava joj je baciti nazad i Stahl ruga na ego snove, on je u užasnom cilj da je spremno za sebe.
  
  
  Ali Shiva nije uživao u sve.
  
  
  "Ja sam previše pričali, Karter," on je objavio. "Ali njen hotel je ovdje da ti kažem da ti je zaista nabasao na leglo zmija, a to neću tolerisati malo ljudi kao što si ti." Tvoja vlada ne predstavljaju policija svetu, i to ne može da prestane da me vidiš moje snove. Već, Kineski Komunistički trupe se fokusiraju na našoj granici sjeverne, spreman da oslobodi Indiju i druge nerazvijen zemlje iga siromaštvo.
  
  
  "Nastavi da sanjaš, Shiva. Vlasti u Pekingu napravio nešto da ti izgledaš kao imbecil, i zagrizao si mamac... puta. Kada trupe krst Indiji severne granice, budite sigurni da će Zapad ne stajati po strani da vidim šta se dešava. Borit ćeš se rat koji će potpuno uništiti čovečanstvo sa lica zemlje. Pa možda, ali ovo nije sigurno, samo zmija će ostati, beskonačnosti zmija koja će puzi kroz pustinju i radioaktivne planeti.
  
  
  Joj, naslonio na nekoga, i držao dah. Kako možeš da pričaš o nečemu sa nekim kao Šiva? I kako mogu li da razgovaram pametno kad je sve što sam mogla da mislim je bio način da se pobegne? Znao sam ludi ljudi u mom životu, ali ne kao logično i lud kao čovjek koji sebe zove Shiva.
  
  
  Ne, on ne želiš da vladaš ovom svijetu, samo je želeo da se vratiš na vrijeme, po cijenu da pustim treći svjetski rat. I činjenica da je bio gluh da mi komentare, da on ne vidi opasnost od njegovih lud plan, poslao drhtaj niz moju kicmu.
  
  
  "U svakom slučaju, Gospodine Karter, ti, od toliko ljudi, nece vidjeti tako tragično završiti ovde. Gurnek mi je rekao o Mohan je smrt, možda ti dam par mogućnosti. Mohan za Carter, Carter za Mohan. Samo ovaj put, smrt neće biti brzo i instant. Znaš li koliko se osoba može da pati prije nego što je umro od zmijskog, Gospodine Carter? Shiva rekao je hladno.
  
  
  "To zavisi od zmija.
  
  
  "Zapravo," Shiva se dogovorili. "Drago mi je da još uvijek možeš razloga, Carter. Ali, u slučaju da si propustio detalje, spremni smo da vam dati potrebnih podataka.
  
  
  On je naslonio na prljavi vrata, stenjanje, prestala tražiti skriveni vrata, i vratio se da predsjednik je skriveno iza metal ekranu. "Hajde, Shiva," rekao joj je suhoparno. "Pretvorio sam se u uši.
  
  
  "Nisam ni na sekund posumnjao, Gospodine Karter," on se smijao. "Ali bit ću kratka, zato što imam važnijeg posla. Herpetology je bio moj hobi za nekoliko godina, i usuđujem se da kažem da sam pravi stručnjak za reptili, posebno otrovna oni. Imam zbirku u vezi dva tuceta različite vrste.
  
  
  "Koji ste odabrali za mene?"
  
  
  "Pet zmije, Carter. Možda ne prepoznajete ovde na prvi pogled, ali će definitivno te prepoznao. Zmije su duboki osjećaj za teritorijalnosti. Nisu drukčije je kad ih je uznemirio ovde u kući. Ovisno o ih od smrtonosne ugriz, jedna osoba može da pati bilo gdje od dva sata do sedam do osam dana.
  
  
  — Ako zubati viper tone svoje zube u tvoje meso, uskoro ćeš krvari iz sve tvorove, Gospodine Carter; tvoja pljuvačka će biti umrljane krvlju, urin će se pretvoriti u crveno. Ti ćeš patiti od neverovatne bol u trbuhu, a ti ces umreti kao rezultat krvarenje u mozgu."
  
  
  "Stvarno primamljivo! Ja sam pitao, da motri na bilo koji od pokrete, traži potvrdu da oni nisu samo prijetnje.
  
  
  "Ako izabereš moj omiljeni, kralj kobra, umrijet ćeš zbog manjka kisika, sporo i bolno oblik gušenje. S druge strane, kraljevska kobra je rođak, Azijska kobra, je otrov koji je pokazao da budem dvaput kao otrovna poput strihnin. Pa, izbor je na vama, Gospodine Carter. Ako izabereš kobre, umrijet ćeš relativno jadni smrt u nekoliko sati, ako izabereš guje, budite spremni za najviše groteskno i nepodnošljiva bol može zamisliti.
  
  
  "I, ako ne nju, Shiva?" Šta će se desiti?
  
  
  Nemaš izbora, Carter, nema alternative. Na kraju ćeš shvatiti šta ozbiljna osoba ona je! Pa, dok ne znam svog naslednika, molim vas, dopustite da nastavimo ovaj razgovor sa tobom. Imam neke zanimljive informaciju, Gospodine Carter. Vrlo zanimljivo.
  
  
  To je bilo poslednje što sam čula od "sebe", ili, radije, od Shiva u svoj glas. Tamo je tisina opet slomljena samo moje disanje. Njena je potpuno hladan, siguran da su ovi nisu preterane prijetnje. Shiva je bio odlučan da me ubiju, tako da bi mogao da vidi smrt dođi da me muči. Možda je bio odlučan da nekog povredi, kao da je imala pun mu je apsurdno snove i aspiracije.
  
  
  Ali šta god da ego je motiv, nije sumnjam da je iskrenost ego riječi. Njene oči skenirala male ćelije, i njeno, još očajnički želi izlazio, i kada huk, ili radije blagi hum, napravio me pretvoriti moju pažnju na dva rešetaka.
  
  
  Jedna ruža polako da nestanem u stenje. Četiri metal jebe su beskorisne, kao ekranu je kontroliše se elektronski. U ovom trenutku, ego je više ne vidljiva, u svoje mjesto je bio na trgu rupu. Zdrav razum mi je rekao da ućutiš i tihi koliko je moguće.
  
  
  Ali morao sam napraviti nadljudske napore da ostanu gde sam bio kad je, minut kasnije, kraljevska kobra bar deset metara iskočila iz rupe i na pod ćelije.
  
  
  
  
  
  5
  
  
  Kralj Kobra već se preselila u napada stav, glava odrasla na vrat, kada još jedan zmaj ispao oko uzdah rupu. Nisam mogao prepoznati po svoje ime, ali imala je teško i gustom vagi, a kada to raširite se na podu, to je čudno šum, sviđa mi se vatra.
  
  
  Okliznuo se uz zid, pokušavajući da stigne do slamku krevet. Shiva je rekao da će me poslati pet zmije. Treće, više od i pol metra, bio silazi oko rupe u tom trenutku. To je bio Azijski kobra, tip koji je prepoznao ga odmah iz karakterističan klinasti oznake na svoju glavu.
  
  
  Joj odbojnost je bila dvostruko otrovne kao strihnin, on se sjetila, kao što je preselio polako prema paleta podigao iznad zemlje.
  
  
  Da ono što šišti i zviždi od tri reptili je dodao moj ludi smijeha za zvučnik skriveno iza rešetaka, smijeh, koji su ćeliju sa njenim čudnim suzdržati. Shiva se smijao, koristeći albanac naučnik je izum da se razmnožavaju smeh u svoj glas, i to je zvonio u ušima.
  
  
  "Zbogom, Gospodine Carter." moj nevidljivog neprijatelja pitao veselo. "Dobar dan!"
  
  
  Je smijeh umro zajedno sa groteskno konačni hor. On je vidio lažljivi jezik i sjajne oči četvrti zmija je smjestio na vratima. To je bio krait, tip od Azijske kobra, i skliznuo na zemljani pod.
  
  
  On je otvorio svoje nozdrve; tamo je bio jak miris u vazduhu, užasan ukus. To je muški miris. Njezin je bez daha, ali Stahl je miris je jači, gotovo opipljiv u tijesno granica ćeliju.
  
  
  Shiva je mislio da je to sve.
  
  
  Zmije sa ovde osjećaj za miris izgledalo čak i više se iznerviram: šta god prirode su nas, miriše naoštrila moj razdražljivost da ludila. Kraljevska kobra, duplo duže od ostalih, došla graciozno preko poda. On je nastavio da pristup može krevet, izbegavala bilo brzo pokrete da bi to moglo izazvati reptil za lansiranje smrtonosnom napadu.
  
  
  Čim moj početak dodirnuo kraju drvene klupi, peti zmaja pojavila oko tami rupu u suprotnom da se žalim. Ona je bila najmanja od svih njih, pogotovo kad je u odnosu na kraljevska kobra. Ali veličina nije imao ništa s njom sposobnost da ubije, a ona je kao bojao od prošle reptil kao ostala četiri zajedno. Sada oni su se približava me, koji je stajao okrenut leđima ka da se žalim.
  
  
  Sviđalo ti se ili ne, ja sam morao da se preselim.
  
  
  Bacio se naprijed, u svemir, prvo sa intenzivne mentalno koncentracija, onda skoči s poda i sletio na slamku-pokriven klupi. Kralj kobra nam je zviždala pod prozorom, i krenuo na mene. On mogao vidjeti kapi otrov svetlucava od znoja na nju oštrih očnjaka.
  
  
  Izvukao sam daleko kada sam osetila njenu ujedaju za dupe za cipelu. Ona te nije mogla ugristi moj zglob. Otrovna žućkasto tečnost kapnuo na slamku gdje je pohranjen. Kobra puzao preko kreveta. Brzo je raskopčala je njegova majica i objavio njegove ruke oko rukave.
  
  
  Zmija je hood činilo se širi od pre, i reptila skrene sa desna na levo, spreman da opet napadne. U međuvremenu, ostala četvorica su bili bacas po podu, sve lizao je i lizao putu da madrac. On je povukao natrag teško kao što je on mogao i ispraviti svoju majicu kao matador drži crvenog tkanine ispred bijesan bik.
  
  
  Kao kobra bacila čekam da sudoperu svoje zube u moje meso, on se kriju njegovo pamučna košulja preko ne i nagnuo na stranu. Košulja se preselila kao da je živ. Ispod platna, i reptila šaptala i writhed, je pokušavao da pobjegne oko provizorne zamku.
  
  
  Neću da čekam da kobra da se oslobodimo, tako brzo sam ušao kožni kaiš na mojim gaćama. Drži sa kraja vežite nekoliko centimetara iznad slamka, njen otac je ušao na klupi. U ovom trenutku, jedina stvar da uradiš je da pokušaš da se uzdah rupu.
  
  
  Elektronski kontrolu nad metalnu mrežu nije aktivirao sa njima netko ima lasicu kao ekranu otišao na zid. Otvaranje, sudeći po gde je njena bila na kraju ćeliji, izgleda dovoljno velik da daj mi moguće bijeg.
  
  
  I u generale, vrijedilo je pokušati. Inače, reptili bi napao svi zajedno, a onda su, nema bijega od nasilne i bolnu smrt koja me docekali. Zmaja sa ostro krljušt je bacas u punoj dužini, na ivici kreveta.
  
  
  To je bio reptil Shiva mi je rekao o, sa otrov tako jaka da li je to malo, to bi izazvalo unutrašnje krvarenje i teraj me da krvariš kao lasica. Ostala tri zmije, privlači kraljevska kobra je šum, puzao po podu prema koprca košulju koja je pokrila velike reptile.
  
  
  Zmaj, u drugu ruku, činilo se samo zanima me, ali sa hladnim oči koje je izgledalo da razmislim krv. I u mom mišljenju, to nije bio kobra, ali je reptilski vajper, u kojoj Shiva mogao naći njegovo utjelovljenja.
  
  
  To je za šezdeset cm, sa vidljiv pale i tamno šare na svoje strašna strane. Njen pokreti nije bilo odbrambenih na sve, i psikanje je napravio kao da je otpuzala do ivice madrac me natjerala da trepnuti.
  
  
  Joj remen niz zategnuta, dizanja ego visoko u vazduh, i u isto vrijeme, zmaja pukao nevjerovatnom brzinom, vrzmaju kroz vazduh. On je spustio nit na kaiš sa kopču na gmaz je glavu. Metala odskočio grubo ljuskama, ali utjecaj je poslao guje klizi nazad, motanje na vrhu jedni druge.
  
  
  To je bio trenutak da bi čekao.
  
  
  U uglu oka, ona je vidjela sa kapuljacom glavu kraljevska kobra viri iz pod majicu. Sada mi život ovisi o tome kako brzo preselio sam se u njemu, uzeo sam duboko i skočio je najviše što sam mogla da strane.
  
  
  Kao njena ulete prema otvaranje u suprotnom uzdah, pet reptili zviždim i dlaka kao grupa ljutih demoni. On pogledao preko ramena. Miris to Stahl imao osjetila i prije, bio je jači, truli pošasti tako veliko je to činilo se osjeti.
  
  
  Reptili su sada mi se približava, spreman da udari i ubiti. Kada sam došla na otvaranju u stenjanje, bili su manje od dva metra od mene. On je sjeo, ali je čuo kobra siktati tako blizu da se okrenuo i nikada nogu teško na zemljani pod.
  
  
  On je došao kao munja, uzeo šaku prašine, i bacio ga u kobra je impresivan glavu. U gmaz je glavu pukao, a svog vlasnika usla u rupu, držeći na kraj uski prolaz.
  
  
  Zadnja stvar na pameti bilo gdje tunel ide, ili, ako si u prolazu drugih reptili. Nešto udarilo u kožu đon od cipele, ne mogu da probije ne. On se zezao nogu daleko i preselila se u mraku prolaz, udara glavom od vrha male, uske tunel.
  
  
  Nema tu mjesta da sam okrenuo glavu i vidimo da li je oblik zmaja imao pratila me je u tunel u digitalne kamere. On se preselio naprijed, još uvijek čuješ divlje siktati gmazova iza njega. Srecom, zvuk je rasla slabiji kao preselio se do oltara.
  
  
  Put koji sam uzeo je bio jedini mogući alternativa u sigurnu smrt. Čak i ako sam uspeo da ubije nekoliko zmije, preživeli će sigurno biti u stanju da sudoperu svoje zube u moje meso prije nego što ih može da ga zaustavi. Čak i ako sve pet od njih su ukinuta, on je bio siguran da Shiva ne bi oklevao da poslati drugu grupu otrovni reptili u ćeliju. Tako da na neki način, on bi mogao smatraj sebe na sigurnom.
  
  
  Sada je to njegov izbor mi je bio, napravio, mu je nastavilo da mu nabijemo. Tunel se činilo da se uzdigne malo, sa blagim nagiba. Bilo je mračno; odraz svijet izbacuju iza mene, i pale sjaj je pala sa visine. Ali i dalje je otišla, što tamnije to dobio. Svjetlo izvor ne postati vise napeto. On jedva može vidjeti njegove ruke, kao da je on otišao u uskom prolaz.
  
  
  Sve oko mene je bila mokra prljavštinu i odvratni zadah. Nastavio je na nekoliko minuta i napokon prestale daha i razbistri glavu. Bio je spreman, da se kladiti u život, da elektronske uređaje instalirao Shiva u digitalnih kamera nije video i elektronsku oko... on se verovatno samo me čuo, čak i kad on nije rekao to. Ali bio sam prilično sigurna da nije imao vremena da gledam kako mi pokrete.
  
  
  Vrijeme je izgledalo da je mirno kao pokušao sam da nađem nit tunela i u isto vrijeme saznati gdje sam bio, pronaći način da se probiti okolo Shiva je neto i izložiti ego planove Kinesko-Indijanac savez. Više ne osetio tu reptila, nismo miris da truli miris... šta je prosuo na digitalne kamere.
  
  
  Svjež zrak uzoraka oprala svoje lice, neprimjetna daška mirisa. Ohrabrena, on i dalje njen pokret. Ne oglasio alarm, bar ne uobičajeno zvona ili sirene. Jasno, Shiva je bio uvjeren da je on riješio Nick Carter.
  
  
  Ali umjesto toga, Nick Carter mislio samo da se njegov prijatelj Shiva, um, Kobre, i ego je mocno oružje... kutiju. Ako to nije za pomoć izum plan ili naprava sebe, ceo svet ne bi mogla da se izboriš sa Shiva. Što mi je dalo cijelu sliku onoga što ego planovi su sve o tome. Ali Shiva propustio važan tačka: on nije pokazala mi je kako je on će iskoristiti njegov Kutiju da ostvari neverovatan cilj.
  
  
  Došao sam u Indiji se pitao da li Shiva stvarno postoji. I sada to njegov ego ga pronašao, bio je još bezlicni lik, iako u krv i meso. Pa je završio sa nepoznatim, neriješeni jednačine. Ja bih morao da dobijem Muslimanske je izum, uglavnom zato što nisam imao pojma kako glas imitiraju bi mogle biti korištene da se uspostavi apsolutna moć širom svijeta.
  
  
  Vlažnim, zidovi spakovala zemlji ogrebala moje ruke i ramena, i znoj je kapala na grudima. Nije mogao prestati sada, ali tunel je sužava, i ja treba da nastavi da se kreće naprijed, čak i ako površinu zidovi oljuštila se moju kožu.
  
  
  Imao sam viziju sebe zarobljen u tunelu nema izlazne oko toga. Moji nokti su slomljena i krvavu, i osjećao sam se kao da sam ja krtica, prešla je lako, u mom tijelu. Ali samo dok sam da je počeo polako da se gubi nadu, moj pogled, pao na nešto da mi zabranili da naglo.
  
  
  Postoji barijera ispred mene. Veštački svetac probio se kroz dva okupilo na trgu u obliku drveta vijeće. Bez i jednog zvuka, ušunjao naprijed, vučeš svoje savijena tijelo u tunel.
  
  
  Ne, zvuk je dosao sa druge strane drvenom barijeru. Pritisnuo joj jedno oko na k ideš, nemaš pojma šta je iza nje. Nekoliko stene, kamenje, velikog komada drva, i veliki bazen ustajale vode su bile prve stvari koje sam vidjela. Onda je došao poznato zabrljao zmija.
  
  
  Izlazi iz stene od litice, morska zmija je podigao svoju dugo, vrat tanak, sa svojim iznenađujuće mala glavu iznad površine ustajale lokvi vode. Nešto je palo sa neba, sirovo, meso. Skoro odmah nakon toga, ego je progutati gladna zmaja. Onda veliki gušter bacena u rupu. Kraljevska kobra veličine, recimo da sam otišla u digitalne kamere rose u tipična ne napad položaj.
  
  
  Gušter kandidovao za kamenje, ali kobra je brže. Pojeo njegov sa kapuljacom glavu na jednu stranu, bacio naprijed, ujedajući ga u zvijer je strašna vrat. Gušter se borio za sekundu, i kobra ubacili nazad, On je vidio da je životinja ujela potez kao pijan, naslanjanje na svojoj strani i tresti noge convulsively. Kobra onda progutao ee naglavce.
  
  
  Kada se velike reptile je zadovoljena, to sklupcan oko rocky stenu, kao da uživaju u podne. Više hrane u rupu - pacovi, guštere, sirovo meso. Joj, podigao glavu, pokušavam da vidimo ko je hranjenja zmaja Shiva kolekciju.
  
  
  Ali imele rupu prekrio kameni zidovi i drvena vrata nalazi se na dnu nije dala puno istraživanja. Kada zmaj je federalac, ono što šišti je utihnuo. Tada sam shvatio da Shiva koristio tunel da namami gladan reptili u moju ćeliju, bez sumnje budi ovde sa smrdljivim miris je proširio u malu sobu.
  
  
  Sada drvenom otvor spuštena, i držala sam oči na okupljanje, čeka sve reptili da se hrani. Ništa na svetu će me učiniti pokušati pobjeći dok svaki zmaj je više od pun. Nakon jela, oni nece biti tako agresivna kao pet osoba ostavio sam joj da pripazi na digitalne kamere. Znao je reptilski navike dovoljno dobro da znam da nagle pokrete koji je pretio ovde sigurnost jer bi ih za napad, čak i ako glad je utihnuo.
  
  
  Pa sam čekala da ih jedeš svaki zadnji zalogaj. To je odvratno pogled: zmije, kobri i druge reptili više puta napao, koja guta svoje žrtve, koji convulsively šutnuo. U međuvremenu, njena pokušavala da shvatim ko je odgovoran za dijeliti hranu. Napokon, on primetio dugo, sinuous ruku posegnuo preko ivice zmijskom leglu.
  
  
  "Oni će jesti što god da su dati," rekao je hladno, sarkastičan glas.
  
  
  Ako Shiva je bio još uvek je bez lica glas, ovaj put, moja sjećanja me iznevjerio. Glas je bilo strašno poznato. Posljednji put sam čuo da je bio prije dva dana, kada je šapnuo slatko riječi ljubav sa mnom. Tada sam osetila njenu želju, strast. Sada mogao sam osjetiti moj bes raste.
  
  
  To je Reeva Singh, lijepa, tamnokosa cura koja radi na zmaja upravljač.
  
  
  
  
  6
  
  
  Možda ja ne bi bila toliko iznenađena. Možda sam trebao tretiran sa uobičajeno cinizam da toliko ljudi me optužiti, zvao me je hladno, jako, nesposoban emocija. Nakon svega, kada ljudi rizikuju živote, nemoguće je da ne postane "cool", sa nemilosrdna cinizam okrutnim realnost svijeta.
  
  
  Ipak, on ju je držao u naručju, ne grubo, ali sa osjećaj tender nežnost koja je imao prije osjetila u isceliteljsku sobe. Iako je bio stranac, setio sam se toplina i želja imala je uzbuđen u meni, fino zadovoljstvo ona mi je dao. Iskustvo nije lako zaboraviti.
  
  
  Ali nakon što je čuo njene riječi, shvativši da je to bio samo mamac, samo mamac dizajniran da me ometeš kada Mohan i Gurnek pukla u moju hotelsku sobu, njen um otišao divljini sa bijesom. Sad pobegnu Stahl je više nego što je bitno preživljavanje. Njen hotel, tako da Reeva bi osjećam isto luda horor da je ona bila izložena u digitalna kamera, isto nepodnošljiv bol.
  
  
  Dugo, tanke ruke nestao po celom polju viziju. Posljednja žrtva je bila crna miš, ujeden i progutala zmiju u jedan gutljaj. Na kraju, kad je bila tišina, njen otac je stigao i počela lagano da guraš otvori drvena vrata koja stoji između mene i slobodu.
  
  
  Ništa me ne može sprečiti da dizanja vijeće sada, ali sam još uvek u žurbi. Morao sam da se ponašaš jako pažljivo, bez da napraviš lažnu trči dobiti. Njene oči skenirala rupu u slučaju bilo oko zmaja nisam smirio. Ali ništa se preselio. Ništa ali drvenom barijeru.
  
  
  Konačno, dizanje u otvor, on je vukao natrag u senci i držao dah. Ovdje, vrijeme rasporedu je ključni faktor, ključni dio mog plana. Još uvek sam bio na sve četiri, tunel zidove grebanje na moj znojav ruke i ramena. To neće biti lako, prvi izvlačiš se na prolazu i onda prelazi rupu na skali grube kameni zidovi.
  
  
  Ali da, to je zadnje mesto u Rusiji nije bilo lako od samog početka. Opasnost je moja jaca strana, izazov je temelj moje postojanje; definitivno ne bi smatrati Broj 3 Borac zbog svoje lijepo lice. Pa to nije slučaj sa moje iskustvo, koje sam dobio od rada u SEKIRU za mnogo godina.
  
  
  Zato njen glas zar ne želim ništa riskirati. Držao sam se vratio dok lasica bio siguran da nisam bio ponuđen bilo koji drugi pomogao drugim nego što sam trenutno posla. Samo onda to uradio baci celu svoju težinu od jedne na drugu stranu, oslobodila sebe od grubo zidove tunela.
  
  
  Moje oči su se već navikla na svjetlo, pa sam više osećao kao krticu ispred mog ega jazbinu. On i stavi mu glavu i ramena naprijed i virili oprezno u rupu. Kralj kobra je još uvek bio mamuran na veliki kamen, svoje sa kapuljacom glavu se okrenuo, drugi zmije ležali u opušteno, agresivnog položaj.
  
  
  Trči, Carter, brže!
  
  
  Ušunjao naprijed, još zavaljen. Ni znatiželjan pogled pretvorio u mom pravcu sa pismo, i ništa se preselila u rupu. U redu, za sada je dobro. Do sada, svoju potpuno van, oko tunel i mirisao na oštru reptilski miris visi kao u magli na dnu ovde jazbinu.
  
  
  Njegov um brzo izračunao udaljenosti između života i smrti, smrt, i onda je duga agoniju ugriz zmije. Morao sam da suprotnog zida ... i popeti se na vrh rupu pre nego što zmije primetio da što se događa.
  
  
  On se preselio dok je bio u potpunosti na noge, naslanjanje leđima uza zid. Joj, čuo neko se kreće preko jama, pročitati to svjetlo shuffle. Nadao Reeva bila sama, ali nema šanse da se kaže. Uzeo je duboko, popravio je naglo, i skoči naprijed.
  
  
  Sleteo je na stegnutim iza kraljevska kobra. To se desava bez reci da ovo nije bilo planirano. Ali ona nije mogla da dočekam da vidim šta kobra je reakcija bi bila. On je već bila zalepljena za velike stijene koje su se formirale vanjski zid rupu kad je čuo zmija je poznato siktati opet.
  
  
  Nisam imala vremena ni da gledaš preko mog ramena. Gurnuo njegovo tijelo naprijed uz svu svoju snagu, gurati sa noge i kreće u isto vrijeme. Primijetio sam da su mi cipele je bio dirljiv nešto mekano, ali ja ne gledaj nazad, da vidim šta je to. On je zahvatio ivici kameni zid s rukama i stao preko ivice jame.
  
  
  Rupa je ispunjena čuje i ovde od probudio reptili. Oni su izgubljeni, skok u vazduh, leti iz rock rock, za mene je to bilo kao da gledam reprizu šou. Nisam imao vremena da stanem i odmorim. Sekundu kasnije, on je bio na noge ponovo, i u isto vrijeme, Reeva Singh da vičeš za dozvolu da se izvede.
  
  
  Pobjegao je da joj i stavim ruku preko usta, onemogući njen vrisak je protesta. Ona se borila energično neko vreme, izbacujemo ga i grebući kao mala životinja, a na kraju je pao tihi. Imala je samo nahranila druge reptili držao u manjim čašu kaveze u sobi, koja je sada kombinacija privatni zoo i herpetology laboratoriju.
  
  
  Joj savijena joj ruku dok nije pao naprijed; joj je primetio da su joj kosti creaked. Divlja mislio je pokazao preko mene... sjećanje na njene meke, toplo telo kao da ju je on držao u naručju. Reeva je bio jedan od najseksi žena da bi ona ikada upoznao. I sada, ja razumijem da je ona me je varala, prenio ga na!
  
  
  "Nemoj mi reći! Ja dlaka. "Nije riječ!
  
  
  Uzeo joj je savijen ruku čak veći i staviti njegove jebene prste preko njenih usta. Žena bio pun u panici. Pitao sam je. "Iznenađenje?" "Nemoj mi reći da nisi znao da sam ovdje, ti kurvo!"
  
  
  Kao da je pokušala govoriti, izvukao sam joj ruke dalje od ee rta tako da ona može da mrmljate, " ja - nisam znao, kunem se."..
  
  
  "Da, ti ne znaš o Mohan i Gurnek, jesi li?" Ovo nije igra, Reeva, ovo je život, zapamtite ovo.
  
  
  Što je kimnula ne glavom nasilno, odbacujući moje optužbe. On je popustio mu stisak na njenim usnama ponovo tako da ona može da govori.
  
  
  — Nisam znao, " ona je potvrdila da, izgleda kao da ju je on držao ruke iza leđa. "Ne znam ništa, Nick. Vjeruj mi, preklinjem te! Moraš da mi veruješ.
  
  
  "Dobro urađeno, upucana je u glavu... kako se je to trebalo dogoditi, njemu noću? Pitao sam, drži oči na ulazu u laboratoriju. "Gde je kljuc?" "Ali ona ne može čekati Reeva da mi odgovoriš. On je došao u ego minut ogrtač i našli ono što je on htio. Odnio je sa sobom, njegov pamuka papuče klizi na prljavi pod.
  
  
  Zatvorio vrata iznutra i stavim kljuc u minutu; a on je gurnuo Reva nazad na kraju duge, uske sobu. Prestala je da se bori, a kad sam pritisnuo moja ruka joj je lagano tijelo, mogao sam da osetim kako joj srce kuca brže.
  
  
  — On... on mi nije rekao nista o tebi, " ona jadikovati.
  
  
  "Ko je?"
  
  
  - Shiva... moj ujak.
  
  
  "Tvoj ko je?"!
  
  
  "Moj ujak. On je moj ujak. Nik, molim te, dozvoli mi da ti objasnim šta mi je uradio... - ona mrmljao. "Slušaj me, onda... a onda, ako mi ne vjeruješ, idi i radi šta god hoćeš.
  
  
  On je ostao unperturbed. Ona ne bi dozvolila sebi da bude prevareno drugi put od ta mala devojčica ne radi ženske sposobnosti. Međutim, nije bilo važno je da to čujem, razmišljao je, pogotovo od kad čovek je molio za svoj život, on je uvek govorio istinu. I onda Reeva, ako je govorila istinu, bilo najbliže put da Shiva.
  
  
  "Da, pokušao sam da te upoznam da dobijem neku informaciju, priznajem," ona panted opet kao ju je prisilio da sedi na drvenom stolicu.
  
  
  Nisam imao oružje osim moje ruke, ali ne mislim da devojka je bio naoružan i mogao bi da igra sa mnom.
  
  
  "Dakle, to si bio ti. Zašto si lagao, Reeva? Ti obmanjujete mi od samog početka, priznaj!
  
  
  Ona nije razumjela sve riječi, ali izgleda da razumiješ značenje šta sam pričala sa njom. "Jednostavno sam morao da te pitati par pitanja," odgovorila je. - Saznati zašto si došao u Indiju. Moj ujak nisam rekao ništa drugo mi nije spomenuo da je dvoje ljudi koji je provalio u tvoju sobu!
  
  
  Okrenula je malo lice mi je, naivni i nestašna malo lice, s vlasi crna kosa pada preko nje ušnu školjku. Ona je šapnuo, njenih riječi jedva cujan. Ako ona nije bila nevina kao ona je tvrdio da, ona bi već pokušao da vrište, razumio sam, da se neko je pažnju. Ali možda je ona bila pokušavam da bi kupio vrijeme, mislim da ostali neće primetiti bez nje. Nisam mogla ništa uzeti zdravo za gotovo.
  
  
  Tako, bili ste zaduženi za neke informacije. Zašto? on je nastavio u hladnom glas.
  
  
  "Jer Shiva me je natjerao na to, Nik. Nisam znao da si ovdje." U stvari, nisam ni znao šta se desilo nakon što je ušla sam joj oko hotela. Nisam mogao ostati tamo kad Mohan je mrtav...
  
  
  "Tako je terao si?" - ponovi to.
  
  
  "Molim vas, slušajte me," ona je mumljala. "Dozvoli mi da ti objasnim sve iz početka.
  
  
  Ona sumnja da je pokušavao da bi kupio vrijeme, ali ton ego je glas je iskren, nestrpljivi. Trebao sam poslušati. Ako je govorio istinu, Reeva možda je vodio me je da Kobra; ako ona laže, ja bih još uvek moraš da je slušaš i pokušaj da nađeš neki trag u njenim riječima, ništa što bi daj mi taj trag. On je stajao pored nje, spreman da naglo prekine svoju priču ako neko pojavio u laboratoriju.
  
  
  Reeva nije praviti pogrešne poteze. Ton njen glas nije promijeniti kao objasnila da Shiva je prisilio da je nagovorimo da Kobra organizaciju. "Drži je moj otac, Nick... veliki brat je ego, i da je otišla u policiju ili da nikoga vlada, ne bi oklijevao prije nego ubijanje ego. Moj otac je veoma bolestan, očajnički bolestan. Moj ujak je prijetio nije samo da se ubije ego, ali i da se liši ego bilo tretman... ako ne prati moj ego je naređenja.
  
  
  "Gde je vaš otac sada?"
  
  
  "Ne znam." Shiva drži ego zarobljenik negde, ali ne u ovoj kući.
  
  
  Uvijek sam smatrao poznavalac ljudi, mogao da izgleda da li je osoba iskreno ili ne. A sada, iako sam bio drži oči otvorene za bilo kakav nagoveštaj zemlje u njen glas to možda neće izdati uprkos moj prvi bes, našao sam to morao sam poverio joj da Reeva je priča. Uglavnom zato što to ima smisla. Posebno ako Shiva je ucenjivao njen otac da joj da učestvuju u njegov prljavi planove.
  
  
  "Ima još nešto da ti objasnim," rekao sam.
  
  
  Ali ovaj put sam je prekinuo. Neko je preseliti na drugu stranu puta. "Reeva?" Muški glas je zvao. "Zašto su vrata zatvorena?" Pusti me unutra!"
  
  
  "Tko je to?" Ja šapnuo, primoravajući djevojka da ustani iz stolice.
  
  
  "Odin je oko mog ujaka ljudi, Nirad.
  
  
  "Znam ga. Pretvaraj se da se nista nije desilo. Vjerujem hej je rizično, ali u ovom trenutku, nisam imao drugog izbora.
  
  
  "Čekaj malo! Reeva vikao. I ona mi je dala uplašio izgleda kao on joj dala ključ i gurnula prema vratima.
  
  
  Uradio sam brzo potrazi za laboratorij, ali nisam mogla da nađem ništa trebao sam kao oružje za borbu Nirad. Pa, u svakom slučaju, pokazao sam emu par stvari dan ranije, tako da nije teško za mene da to uradim sama. Stajao je ispred vrata i čekali, uši ubola, dok će mladi Indijanac je nastavio da se okrenuti kvaku da pitam Reeva da ga otvorim.
  
  
  Prije imao, prije bih deaktivirati ga, on odlučio.
  
  
  Bilo je Nirad, Ranjit, Gurnek, Hakshi, Shivas, i Bog zna koliko ih još. U svakom slučaju, zaključio sam za sebe, ne treba da počnem da tražim glas simulator da Shiva vlasništvu negde, i Nirad bio dobar početak, kao i svi ostali.
  
  
  Reeva kontaktirao sa drhtave ruke, klizi kljuc u bravu.
  
  
  Ako ona me je varala sada, stvari bi se više komplikovano, ali to je bio jedini način da saznam ako je lagala meni. U to vrijeme, ona je pretvara kljuc u bravu da otvori laboratoriju vrata.
  
  
  
  
  7
  
  
  "Što to znači?" Nirad pitao. Indijanac nije više nosio zavoje i zamijenio konobar uniformu sa tradicionalnu nošnju.
  
  
  "Ne, shvatila sam da su vrata bila zaključana," Reeva, odgovori se odmicao. Ja sam napet, zato što nisam siguran da ona ne bi upozoriti Nirad moje prisustvo ispred vrata.
  
  
  Mladić nije smetalo da izgledam kao on je ušao u laboratoriju i zalupila vrata iza njega. "Ne dopusti da se to ponovi! on je pitao, kao haughtily kao da je imao sported na sipku.
  
  
  Reeva poduzeo korak nazad, naizgled na granici da izgubi kontrolu živaca. Ego geste izdao ego nervoza. A onda joj je vjerovao, i odlučio da verujem, čak i nakon onoga što se dogodilo.
  
  
  "Tvoj ujak zeli da vas vidi u njegovoj radnoj sobi," Indijskog objavio je suhoparno. "Hitno."
  
  
  Riječ se osjetilo u zraku kao signal koji je doveo do toga da me da se ponašam. Opet, to je bio "taekwondo" da bi me vodi kroz nezgodnu situaciju. Joj požurili naprijed, skoro leti kroz vazduh dostaviti snažan udarac.
  
  
  Bila je uperena u Nirad je slezena; uticaj cha-cha-gi pokucao ego na zemlju. Indijanski okrenuo na stranu, lice mu je iskrivljeno u groteskno pravi grimase boli.
  
  
  On je čučao dole i koristio punoj dužini od prsa i bedra da udarim Ego u vilicu. Nirad pao unazad pod ji-lu-ki, ego udarac, meta pao na jednoj strani, shvatio sam da zglobove je razbio emu je kosti lica. Ali on nije odustajao.
  
  
  "Zatvori vrata!" Rehve dlaka na njoj. Devojka požurio da ubacite kljuc u bravu.
  
  
  Nirad uspeo da se okreneš i odeš na noge. On shivered i stigao u pojas njegove pantalone, gdje je vidio guzu pištolj pokušao je da se drži. Onda je sve se dogodilo kao u zbunjen san, serija akcije diktira odraz. Brzo je ulete u redu i okretala, odgajati svoju lijevo rame jedno pleme je struka. Stojeći na jednoj nozi, joj se iskrcali na svaki pleme, i odmah zategnuti lijevu nogu sa savršenim udarac.
  
  
  "Jop-šta-gi" njegov ego, po zglobu, kuca pištolj na pod. Sada da je bio naoruzan, mladi Indijanac me pogledao sa divljim oči. Ego je uobičajeno arogancija je nestao u straha, počeo je da se povučemo, i tamno plavu modricu počela da se širi na vilicu od udarac imao je upravo sletio.
  
  
  Otvorio je usta da vrište, i onda je on doslovno skočila do grla, pritisak mu je palac do grla. Nirad činilo se da se borite za zrak, ali Ne još uvek imao snage da podigne noge i udarca u prepone. Zaslepljujuće boli me je natjerao da se opusti moj pogled na druga vrata. Da sam raštrkana da dođem do daha, morao sam da se sagnem da podu, moje ruke obuhvati preko grudi.
  
  
  Nirad je otrčao do vrata. On skoči naprijed, još uvijek se vrti od strašne raznijeti da bi je dobio. On je skočio na njega, da me hvata za noge. To je pao sa thud.
  
  
  Ona je bila odmah na vrhu nen, koljenima na Ego je bedra. Pitao sam je. "Kako su ti oči, Nirad?" Tamo dalje su tragove tretman Emu joj dao u baru gdje je radio.
  
  
  Umjesto odgovara, bacio je njegova težina naprijed, pokušavajući da me izbaci. Ako joj ključnu kost je bio slomljen od emu, ona će biti slomljena od emu i njen rebra, a on neće biti u stanju da se ponovo. Dakle, ona je podigla ruku uzeti u karateu.
  
  
  Ali Nirad mora da je bio fan borilačke vještine filmove, inače, neko bi je naučio ego osnove karate. Čim joj ruku odgajan, on zapravo parried moj rezanje udarac sa "kara-nal McKee". To je skoro da će biti borbe, i to je ono što je ona želela.
  
  
  - pa... bolji Si nego što sam mislio, " rekao sam, povukao se vratiti na noge.
  
  
  On je također, ustao je i njima kao što je počela da krug oko njega. Sa promukao plakati od nje, je posegao naprijed, luku za smrtonosni udarac stomaka i onda je lakat u bradu. Zajednička akcija "pan-te ji-lu-ki" i "drugar-radnji chi-ki" je dovoljno da ne samo da je se otresem ego i samopouzdanje, ali i slomiti dva emu je rebra.
  
  
  Nirad povukla, pijan sa bol. On neće dozvoliti sebi da bude dirao. Shiva je bio odlučan da napravi mi umrijeti užasna smrt, i sjećanje na Ashok Anand je ubica je još živo u mojoj glavi. Pogotovo Ašokin nikad predstavlja ozbiljna prijetnja našem Shiva, naš ilegalno Kobra operacije.
  
  
  Nije mi je žao za Nirad. On je najamnik... ubica u službi ludi ubojica. Neko ko podcijenio mene ignorišući moj upornosti i samoodržanje instinkt.
  
  
  Ja ne mislim da je on bio u stanju da se bore opet, sa slomljenom vilicom i dva slomljena rebra. Možda čak i sa probijeno plućno krilo.
  
  
  Ali dok je gledao, on je nastavio da se bori sa fizičkim agoniji sa svojim životom. On je bio doslovno grebanje na podu, pokušavam da uzmem pao pištolj. Čak je uspio dobiti svoje prste oko ego prije ego bi joj mogao zaustaviti.
  
  
  "Mislila sam da si konačno počinje da razumeš moj tok misli, Nirad.".. Rekao sam, i udario prste u emu, šalje pištolj leti opet. Oružje je odskočio jedan od laboratorije stolove i sletio na podu.
  
  
  To je više kao pitanje uzima mladu Indijanac na putu za sada. Vidio je previše, posebno Reeva je saučesništvo. Čak i ako ego vezao je i zaglavljen je, prije ili kasnije, on će reći Shiva kako ego je nećaka mi je pomogao da pobegne.
  
  
  Ne mislim da sam osjetio, ili čak ni nagoveštaj suosjećanja za jadnik. Ali ja sam bila svesna da na kraju, nije samo jedna osoba je uključen, ali milijuni ljudske živote. Ako Shiva obavile svoj plan, Zapad ne bi svjedočio formiranje u Indokini bloka, bez intervencije. Ovo uključuje cijeli odjel za nuklearno oružje, počevši sa Triton interkontinentalne balisticke rakete sa došlo je do nuklearne eksplozije bombe. A rezultat je zastrašujuće, čak i za najokorjeliji i hladnokrvni ljudi.
  
  
  "Hladnokrvni" nije prava reč za mene. Ja nisam sadista, ali s vremenom i iskustvo sigurno sam "je ojačan". Nirad je na moj put, put koji su doveli za uspeh zadatka. Morao sam se suočiti sa realnost situacije. Pa, dok su mladi Indijanac zgrčenog na podu, ridajući kao uplašeno dijete, ona je povučen ego na noge i gurnuo ga prema kameni zid u zmijskom leglu.
  
  
  Ego je lice je bio sav u krvi, uzrokuje čudno uzorke i formiraju na obraze, su mu usta bila pola otvorena, a jezik mu je visio dole kao slomljena krila ptica. - ne... "sahibe.".. Molim te, nemoj... me...
  
  
  "Ti si samo prati naređenja, ja je znam," prekinuo sam, da dovršim rečenicu. "I ja, Nirad, i nju.
  
  
  Iza njega, on bi mogao da čuje reptili zviždanje i psikanje kao da su udarili u kamen zidove jame. Nirad nisam bila prisiljena raditi za Kobra, on je to uradio po svome. Ovde, sada, on bi se zavrsi svoj posao, mnogo ranije nego što je očekivala.
  
  
  Kada je on shvatio da sam i mislio, par ego odjednom promenio. Pokušao je da se oslobodi sa nogu, koje su već udario me u lice, i dlaka, " Shiva želi vidjeti mrtva!" "To nije Stahl je ideja da to poreknuti izglede.
  
  
  "Možda, Nirad, ali ti neću biti ovdje da vidim šta se dešava." "Nisam mogao više gubiti vrijeme. Moja pesnica ga uhvatili u bradi i da je pao unazad. Ego je zgrabio je za pojas za nju pantalone. Nirad pokušao da vrištim, ali mu je slomljena rebra samo dozvolio da ga potisnuti uzdah. - Srećan put! Ja sam pitao, i bacio ego preko ivice jame.
  
  
  Pokušao je da ostavimo na ivici, ali nisam mogao. Ego je noge leprša u vazduhu, i onda Indijskog pao unazad i našao u umjetnu pond, gdje bi mogao vidjeti grozno mora zmije krece svoje glave.
  
  
  Gurgling b & napomena, mrda prstenje i rep. Nirad je tijelo uvrnuto u agoniji. Indijanski okrenula na njegovoj strani, pokušava da izađe iz ustajale vode. Mora zmaja potonuo svom kratkom zube u ego je podlaktica; onda je izašla na svoj vlastiti, kreće unsteadily u svom elementu. Ali ona je ostala sa njegove ocnjake ugrađen u čovjek je ruku, sa čudnim, zastrašujuće tvoja upornost.
  
  
  Kad je napokon ispao plen i Nirad pokušao da ustani kao ludak, kralj kobra intervenirala da pokazuju da niko ne bi mogao uznemiravam svoj mir u svojoj teritoriji. Gledao je na scenu sa vrsta fasciniran užas. Ovo je ono što Shiva je napravio za mene. Cobra je ustala i ljuljao u zraku.
  
  
  Nirad nije imao vremena da vičeš sa nama prije nego što smo mislili o bijegu. I reptila trkao brzinom svjetlosti, i u isto vrijeme, nazubljeni strašna viper je potonuo svoje zube u mladi Indijanac je gležanj. Kao i čisti žubor pobjegao Nirad je usne. On je gledao kao pit došao u život sa trag, psikanje, i bičevi.
  
  
  Kao i čisti strah uzdrmao Indijskog je tijelo. Ego je noge vezao, njegove ruke držim u ogrlicu od svojih košulja kao da je mogla da dišem. On je gušenje na kobre, koja je paralizovala nervima za disanje.
  
  
  Crvene tačke su se pojavili na Nirad je rukama, tamo je unutarnje krvarenje. Zmije, sefe, neprekidno, bili više puta ego - vozio, tone zube u mučio meso u nizu smrtonosne zalogaja. Joj, okrenuo kad Nirad jezik udaren od rta, i sada nije mogao izgovoriti naše riječi.
  
  
  Zvuk masakrirano tijelo pada na dno jame je neizbježno pogrebna pesma; Smrt ce doci za par minuta. Ali to nije moj red, hvala bogu.
  
  
  "Ovo je ono što je tvoj ujak je uradio za mene," Uperices joj rekao. "Jedan zalogaj za drugom.
  
  
  Ona je sedela na stolici, njen zabio glavu u svoje ruke. Kada je neko pricao sa njom, ona je podigao njenu glavu i pogledao me u oči. Joj štapiće nisu mokre sa hollyhocks, i njen crne oči su ozbiljne i hladno. Ona nije izgubila kontrolu nad njom živce, čak ni nakon užasan prizor ona je svjedok.
  
  
  "U redu," ona je šapnuo. "Sretan sam. Jednog dana ću ti reći sve o brutalno i ponižavajuće stvari moj ujak me je natjerao da njegovi ljudi... ... svinja koja radi na njemu, koji obožavaju ga, bilo je kao kad Naga, bog. Nirad zaslužio gore, uvjeravam vas.
  
  
  Samo tada Reva izgleda da bude na ivici padanja, njeno lice pokazuje jake emocije. On ju je pokupio pažljivo i pokupio. Ona drhti. On ju je držao blizu, dodirnuo vrat sa svjetlo poljubac. Uskoro, nadao sam se, doći će vrijeme i za nas, vrijeme kada nitko ne bi vas prekidam. Ali sada sam morala da odem, i prije sam je ostavio, to bolje.
  
  
  Osjetila je moja zabrinutost i izvukao se dalje od mene.
  
  
  "Pitao sam je. "Gdje smo?" Šta je najbliži grad?
  
  
  "Sve ću vam reći," ona je rekla. "Ali prvo, morate me zavezati, inače moj ujak će znati da sam ti pomogao da pobegne i neka moj otac umire." On će vjerovatno ubiti i mene.
  
  
  Otišla je da kupi konopac, i da joj je ukazao na stolicu. Onda, kada je sve objasnio sam trebao da znam, da je zamotanu konopac oko struka, i držati za noge, a ja želim na scenu da izgleda kao za estestvenno.
  
  
  Njena kratko rekao hej šta je svrha moja misija je bila; njen može vjerovati od hej, sada, to je bio vrijedan saveznik. Ali ja nisam želeo da je dovedem u opasnost.
  
  
  I dok sam shvatila da sam joj trebao, možda više nego što joj treba, posljednje sumnje nestao, dati način da se najviše potpuno povjerenje.
  
  
  "Agra je samo nekoliko kilometara," djevojka objasnio. - Van vile, prati glavni put: ona će vas odvesti pravo u grad. Trebali smo da se nađemo večeras: pokušaću da dobijemo više informacija. Za tebe.
  
  
  "Za nas je, znači. Za život ... i spasenje tvog oca, " njen muž je porekao izvještaji da su se pojavili u medijima.
  
  
  Kad je zakazano vrijeme za sastanak, da je našao neke krpe u njen ormar, vezan je, i imam spreman da odem. On se pobrinuo za zadnji put to vezice su jako vezan tako kao da ne izazovemo Shiva je sumnje.
  
  
  Nirad je pištolj ležala na podu. Ego stavi ga u džepu, onda zgrabio kratak beli ogrtač da se petlja u ormarić i staviti na... primitivna majicu to bi bar da zadovoljim moje hitno treba.
  
  
  Reeva se okrenuo. Suze počeo da mokra je sa štapova. Zamolila me da se vratim, dozvoliti joj da će sve biti najbolje za sve, ali nešto me je zaustavio, možda strah od nikada ne vidim ponovo. Joj, mislio Reeva Singh, ali prvo što mi je palo na pamet bio osjećaj SJEKIRU agent. Ona bi mogla razočarati Rivi, ali nisam mogla razočarati moje vlade i verujem da je to stavili u mene... ne kada milione ljudski životi su u opasnosti od apsurdno maštarije, kriminalac planirao od manijaka.
  
  
  
  
  8
  
  
  Poslovice su zgodno koristiti jer su rekli express univerzalni istine: oni lako prilagoditi razne situacije. Ono što mi je palo na pamet kada Reeva Singh ostaviti samu u laboratoriji, sa njom kolekciju otrovni reptili i groteskno tijelo konobar leži u to, je: "Kada je kiša, ne moraš biti mokra."
  
  
  Događaji se nije desilo polako, oni bukvalno srušio na mene sa njima lasica jer je stigao u New Delhi dva dana ranije. U kratkom roku, posle stalno pitao sam je nakon mamac da bi me vodi na ćorsokak, Shiva je uspio da me namamiti u svoju jazbinu. Nije bilo lako putovanje, a ja nisam mogla da vidim misteriozne Shiva... zadnji gospodar Haksha i Kobra mozak. Ali dobio sam više nego dovoljno dokaza da ubedim sebe da je ovo nije fikcija. Čovječe postojim, iako nismo sreli lice u lice.
  
  
  Prije ili kasnije, da će se to dogoditi, takođe, davno prije nego je on znao da imam nešto da mu kažem. Ali sada sam morala da Agra prije nego što on ili gorila ego otkrio moj bijeg, pre nego što oni su gledali u ćeliju i pronašla je prazan, osim za pet ljut zmije.
  
  
  Vrata su se otvorila u uski hodnik sa zabio zemlji zidove. Vani Shiva je vili, čula nizak, cveta hoopoe zvuči. Linija "Poo poo ... ...kobasa" zamijenjen alarm koji je izgledao kao da se ogleda u moju svaku misao, u svaki pokret. Ja tiho niz uski prolaz, i u isto vrijeme, glas zazvonio u vazduhu, odjekuje po cijelom kraju prolaz.
  
  
  "Nirad?" Šta ti radiš ovde?" Znaš da ne volim da čekam...
  
  
  To mora da je bio Ranjit ili Gurnek, verovatno bivšoj, pošto Gurnek lice još zamotati. Ona je uhvatio nestrpljenje u muški glas, i zgrčenog dole u ostave u hodniku kao shaggy, prišao mi je. Pogledala sam gore i videla Ranjit. Ego je košulja je bio otvoren u prsa, garota je nosila oko vrata dao sa metalni sjaj. Indijanski pokucao na laboratoriju vrata, i ona nije čekati da joj ego reagirati.
  
  
  Savijanje u dva, naleteo je na još jedan prolaz, u neku vrstu lavirint. On je bio u vili, razumio sam, i obično vilu ima vrata ili više. Ee našla minutu kasnije. Gurnuo otvori masivna, intricately ukrasima drvena vrata i trepnula, pokušavaju se prilagoditi zasljepljujuće svijetlo jutarnjeg sunca.
  
  
  Dvorište je izgledalo da su potpuno se preselila u blizini nekakav Mediterana okruženju. Gustom lišće, cvetnog žbunje, bujna biljke. Jasno je da Shiva štedeo da se razmnožavaju replika kut plodnog selu u Francuskoj.
  
  
  Zatvara vrata tiho, otrčao je niz šljunak put da uvijek počela je popodne na stranu fasada. Put pridružuje gustom grupu glogovog drveća i grmlja, uredno skratio i manikirani. General alarm nije otišao, a njen sigurno neće čekati da ode. Brz pogled preko ramena potvrdio da Ranjit još nisam imao vremena da upozori ostale.
  
  
  Ali znao sam da je pitanje je minuta. Nisam mogao da nađem našim vratima, nemamo drugi izlaz od ogradu oko drveća. Pritisnuo glavi i vratu u ramenima i istupio, gura u stranu barijeru oko grane golim prstima. To više buke nego hotelu, ali ovo mesto, u Rusiji je već pretvorio u propast od pocetka, čak i sada su stvari nije bolje.
  
  
  Grana bukvalno otkinuo moju odjeću, bičevan lice i oči. Čuo sam blagi pokret iza mene, konfuzije u glasove raste jasnije. Njena je nastavio da gurni kroz grane i konačno slobodni; ona je stoji na ivici dusty put koji je doveo uz vilu.
  
  
  Nisam imala vremena ni da dođem do daha. Pobjegao je, rita se oblaka prašine sa svakim korakom. Najslabije zvukove potisnuti muziku ponovio ispred mene kao pratio sam zvuk, u nadi da dolazi iz kamiona ili van na putu u Agru.
  
  
  Ako se sjećam svoje geografske lokacije pravilno, Agra je oko tri sata vožnje iz New Delhi i bio je također poznata kao mjesto gdje je taj Mahal je lociran. Ako posjetiti grad nije bio dio mog plana, a onda Shiva je bio.
  
  
  Joj, otišao na glavnom putu. To je bilo neverovatno usku mrežu lane sa promet u oba smjera. Monsun sezona ce poceti za par meseci, tako da roadbed bio prazan i pusta, uniformu prostranstvo mračno prašine. Smežurani drveće zaradili strane puta, i lešinari smeštenoj na uvrnut grane, tihi žderači zastrašujuće, golim krenuli su leševi.
  
  
  Reeva nije imao vremena da daj mi detaljne instrukcije. Pogledao sam dole niz put u oba smjera, ali nije bilo ništa da mi pokazati točno način da Agra. On natjerali su je da zažmiri protiv blještavo sunce, i trenutak kasnije videla porodicu okupljeni oko male vatre na druge strane ceste.
  
  
  Dvoje odraslih i četvoro djece me pogledao sa razotkriveno znatiželju. Odlučio je da iskoristim šansu i pobegao preko puta, zaustaviti naglo kada je stigao u grupi. Tanki čovjeće obučena samo u struku područje ukinula mu lice, pogledaj me bez pokušava ustati. On mora da je bio deset godina mlađa nego što sam je, ali mu je naborana, potopljeni lice mu napravila mnogo stariji.
  
  
  "Agra?" Pitao sam jednom je utvrđeno da niko ne oko njih govorio engleski. On je ukazao na ulici i pitao je: "Agra?"
  
  
  Moja majka i otac razmijenili iznenađen pogledi, i dvoje dece od četiri jedno počela da nosi u moje hlače. "Baksheesh, baksheesh!" djevojčica, potpuno goli, ponovi, vuci u mojoj nogavicu sa jednom rukom i uperio u usta sa drugim. Ego je tanka, da kuka glas nastavila je da se nagodi.
  
  
  U vili su uzeo moju jaknu uz moj novčanik i novac koji sam stalno u džepu, tako da sve što sam imao sa mnom je šačica rupija to sam dobio od Reeva. Ovo je još jedan problem da možeš dodaj ostalima. Međutim, on je našao bakrena novčića i stavio u dlanu je gladno dete je raširene ruke.
  
  
  "Agra," rekao je, recimo nervozno na ogradi je to sakrio vilu. - Taj Mahal...
  
  
  "Ah, Sahibe, taj Mahal! čovjek je rekao. On je još uvijek čučala, ali on je podigao mršava ruku, pokaži mi put, lijevo vile.
  
  
  Ponovo je pobjegao, osjećam oštar bol u njegovom bedra. Mogu samo da se nadam da kola, kola, ili bilo koje drugo vozilo proći mimo da mi pomoći da dođem do Agra. Ali umjesto automobila ili van, čuo sam buku to odmah me je vratila u zbrka događaja koji je preuzeo mjesto na moju prvu noć u New Delhi. To je kašalj, i onda zavijanje motora iza mene.
  
  
  On je stalno trčao, pretvara svaki put. Od put da sada okružen vilu, motocikl sa dvoje ljudi na brodu izvukao na glavnom putu; ovde glave su umotani u turbana, i oni su se kreće ka meni. Nirad je pištolj, što je držao u svom džepu, je zgrabio.
  
  
  To je bio Kriv. 32, sposoban za udaranje bilo koju metu u krugu od nekoliko metara. Kriv čini pištolje da su identični Colt i Hotel Lindner pištolje (koji je koštao znatno više), i to je koristio ih više nego jednom u prošlosti. Ali kad je prestao da nanišani i povuci okidač, on je shvatio da je to pištolj koji je bio prazan. Ona je gurnuo pištolj u gaće ' širine i pobjegao jednom, još kao onako bulje letio inča dalje od mene, i komad bark odleteo drvo par koraka ka mojoj levoj strani.
  
  
  Ko god da je pucao imao malo vježbati i trenirani oko. Ja sam počeo trčati u zigzags, tražimo sklonište da bi dopustio da uđem u trag, izbjegavajući meci su padaju kao kikiriki. Još jednom, i ovaj put onako bulje okrznuo mog desnog ramena. Pedeset metara pred njom, vidio je drvenu shack sa kolona crni dim se diže iz svog brick dimnjak.
  
  
  Nisam imao pojma šta je to bilo, ali sam nastavio bježati kao da nikad ne trči u mom životu. Bicikl blizu daljini, ali prašina se diže iz put je bilo teško za vozača da je vidim, i stoga vozi da maksimalna brzina. Iskoristio je to i požurio u dvorište preplavljena sa smeće, dok jedno od vas dvoje ljudi naredio prijatelj mu da prestane, i nastavi da hodaš.
  
  
  To mora da je bio Ranjit i Gurnek, mislio sam, mada sam sigurna da Shiva je imao više od dva telohranitelja. Drvena vrata su se otvorila na strani zgrade; vrata visio na samo jednu od svojih rusty šarke. Pozurio je unutra, i odvratan smrad krvi i životinja pun izmeta svoje nozdrve.
  
  
  Bio sam u klaonici, i osjećao sam se kao da sam opet u devetnaesta stoljeća. Hindusi ne jedeš govedinu, Muslimani. U oglasila stoke, nestrpljivi galame stoke kopita, i uplašio bulji ljudi priprema za klanje krave jasno naznačio da sam imao doći do najmanje odgovarajuće mjesto za skrivanje.
  
  
  Ljudi počeli da viču, podiže svoju pesnicu. On je bio nepozvanog gosta koji je imao nikakve veze sa životinjama to je trebalo da bude ubijen. "Žao mi je, narode," ja mrmljao, vrzmaju između dva velika krave u kadi pun krvi koja je dovela ravno na vanjske odvod.
  
  
  Miris je bio dovoljno da se neko je stomak, on je hteo da je zaustavim Shiva je siledžije. Zrak je mirisao na iskasapili meso i strah. Scott fidgeted u panici, kopita udaraš na zemljani pod. Iza mene, čula sam da joj je zamjenu riječi jezikom koji nisam mogao da shvatim. Onda zvuk korake se približava, a odjekuje buku od životinje.
  
  
  "Carter! Ranjit vikao. "Samo želimo da razgovaramo." Shiva želi da se dogovorimo!
  
  
  To je dobra stvar, razmišljao je, što je moj život je bio bezvrijedni da ga...
  
  
  Životinje, uglavnom nesputano, prijetio da će pobjeći zajedno. Njena je također to dozvolio. Biti zgnječen krdo prestravljen krave vođeni instinkta za preživljavanje. Samo, naravno, isto instinkt osjećala za nju. Pa sam nastavio bježati, i još onako bulje zazviždao preko glave, skakanja korake, pored toaleta.
  
  
  Pokreni se podigao je sprej krvi, izmet, i urina da umrljane moje hlače. Ona je pobegla u mrtav centar, stenjanje u veliku sobu, gde smo mogao da vidim prozore, ne možemo da vidimo vrata.
  
  
  Ona je htela nešto što bi mi dati par sekundi dragocenog vremena. Popeo se na ivici kadu i zgrabio vilama je video preko gomilu hrane. "Carter! Glas vikao opet. "Sve je gotovo, sahibe!
  
  
  "Ne baš! Javila sam se glasno, drži vilama kao koplje.
  
  
  Ranjit otkaz još jednu injekciju, ali u isto vrijeme, četiri oštro šiljka o vilama potonuli u emu grudi. Rusty alat bacio je teško kao to mogao. Sada je stajao nepokretna, gledajući mlade Indijanac možete nazad, usta ti otvorena, njegove ruke dok su drvene otvor od pištolja.
  
  
  Gurnek, koji je stajao iza njegov pratilac, ignorirao me potpuno, bulji u fascinacija u četiri kaplje krv da poprskao oko rane. Pokušao je da povučeš vilama besplatno, ali Ranjit nastavio da vrište, divlja plakati boli raste slabiji od drugog.
  
  
  To je Ranjit je patio vrišti, ego stenjanje bijesa i agonija kao Gurnek su pokusali da izvuku vilama preko ego je grudi, šalje krave, sve desetke, ludo zurio u uskom prolaz u odvod. Ovde je čuo thudding, hoofbeats, stenje toliko; Joj, iskočio, i počela puzati prema kanalizaciji.
  
  
  Gurnek vrištala, maše svojim rukama u zraku. Ego je upucan u leđa s rogovima i bukvalno bačeni, slijetanje pored velikog toaleta. Ranjit srušio u sred maddened krdo stoke. Završni uzdah boli pobjegao ego je usne kao ruke otvara i zatvara u groteskno parodija šaku.
  
  
  Onda truli dah životinje, dodiruje moje obraze i sam izlila do oltara, stalno udara u zid na drugom kraju od klaonice. Prljav i smrdi, sa otečenim lice prekriven krv i znoj, on sigurno nije bilo prijatno osoba, " rekao je kao da je izašao na cestu, ostaviti ovu scenu od užasne bolove.
  
  
  Nisam bio siguran šta se desilo dva Indijanca. Gurnek bi verovatno još uvek bila živa, ali sam se nadala da je wil rane bi eliminirati Ranjit zauvijek. Pod drugim okolnostima, osetila sam da sam uradila dobar posao.
  
  
  Ljudi u klaonici takođe mora biti Shiva je ljudi. Ona nije morala čekati ih da dođu napred da osvetim svoje drugove. Hodala sam ka ulici, pitajući se kako sam mogla uveriti nekoga da me povezeš, tako prljavo.
  
  
  Prošli mimo stari Ford. On je bio na putu u Agru, ali je to bilo beskorisno da talas bijesno za im da prestanu. Vidio sam joj bakra-crveni lice, onda auto je nestao u oblak prašine koji rose, kao prošli mimo.
  
  
  Stalno hodaš, odlučan da ne zaustavi.
  
  
  Trebam čistu kupatilo, Šveđani, novac i oružje. Koliko ja znam, američka vlada nije imala naš konzulat, naš delegacijom u Agru. Grad je bio previše blizu New Delhi. Ali možda bi pronašao ono što mi je trebalo u hotelu.
  
  
  I u svakom slučaju, on je morao to da uradi. To je već prešao u podne, i ja sam imao sastanak sa Rej to veče. Tamo su još mnogo stvari koje treba da se uradi, pa je pokupila tempo. Reeva rekao da Agra hodnik je samo par kilometara od vilu.
  
  
  Nekoliko milja ili ne, to je uvek bio naporan hodati. Podne pobijediti dole na glavu nemilosrdno, a nebo je zasenjujuće, bez oblaka prostranstvo tačka sa lažnim odraz. To je za deset minuta, za pola sata, pre nego što kolica se zaustavio kod mene. To je bio oronule kolica povukao za par mršava volova nosi puna kola sijena.
  
  
  Mahnuo da vozač, sivi-bradati seljak koji je zaustavio kormilo i povući kolica do ivičnjaka. "Da li govoriš engleski?" Pitao sam seljak.
  
  
  "Čista voda," rekao. "Ne Engleski...
  
  
  On je uperio prst prvi na njega, onda na sebe. "Agra?" "Pitao sam je. "Agra?"
  
  
  "Agra?" - ponovi seljak, mašući ruku sa jedne na drugu stranu u gestu to znači "Da"u univerzalni jezik.
  
  
  On je klimnula energično i popeo se u kola i u sred sene. Čovjek vidite, reče na mene, pokazivao mi je svoje zube i desni namazala sa paan. Onda je popustio uzde i volova nastavili svoje sporo tempom, što je bilo još bolje nego u dugu šetnju od hodanja.
  
  
  On je zaspao, ušuškati do ritmička ljuljanje i škripi od kolica. Trebao sam da se naspavam, čak i ako to je samo za sat vremena. Ali, moje misli su prekinuo je uporan hum, brujanje da rasla glasnije, kao kolica otkotrljao se niz sunčano put.
  
  
  Instinktivno pripravan, on je pogledala sam nazad. Prašina je bila raste u daljini, mali oblaci dobro pesak zamutiti izvor buka bila je saslušanje. Ne želim da uzmete u nepotreban rizik, tako da ne kompromis da nas sa svojim životom, naša misija uspjeh, njegov požurio skočiti u mirisni sijeno, gomila dosta na vrh, da napravi sebe nevidljivom.
  
  
  Nisam mogla da shvatim šta se sprema. On je virila u noći, u drvenim van, slušam stalno riku nekoliko motore. I kad je videla šta je to bilo joj je potonuo dublje u senu i držao dah.
  
  
  Ovo su nova lica, ali od tog trenutka, ovde nije mogao da zaboravi. Tri muškarca, svi Sikh Indijanci... motornim odred poslao Shiva da me nađeš i da me uhvate, ubiti me, ili će me vratiti do kuće, čeka zadnji naređenja od velikih Vođa. Oni su se smijali prošlosti mimo ox kolica; sve tri motora krenuli za Agra.
  
  
  Ako samo Hawk mogao da me vidi sada, mislio sam.
  
  
  On je prljavi, bez prebijene pare, naoružani samo s praznim pištoljem, i moje znanje o taekwondo i karate. To nije bilo teško predvidjeti, ako moje mišijenje o Shiva je istina, da su dan pred će biti stresno
  
  
  
  
  9
  
  
  Stigao sam u Agru sat vremena kasnije, i kombi me je dovezla na periferiji grada. Dusty unpaved ulice, navijaš ulicicama, labirint uličicama da je izgledalo kao da su stvorene posebno da zbuni opušteno posjetitelja. Nakon što je primio neke informacije, da je našao sebi ispred American Express ured.
  
  
  Ne da se moja situacija je bilo posebno čudno, ali to me je zasmejavao. Njezin glas je daleko od slika običan Američki turist, bez pasoš i nema para, osim za nekoliko rupija Reeva mi je dala prije nego je bila sam vezana.
  
  
  Mislio sam da iznajmim auto i vozi nazad u New Delhiju, ali trebalo bi najmanje šest sati, a ja nisam imala dovoljno vremena. Trebao sam da stupim u kontakt sa Hawk i spremi se da upoznaš Reeva kasnije tog dana. Pa Nick Carter, prljavi, odrpani, ogrebao, i krvavu, kvadrat ramenima, uzeo jedan duboki udisaj, i hodao je kroz vrata zgodne zgradi koja je jedina nada u nepoznatom gradu i za mene užasna neprijatelja.
  
  
  Agra nije megacity. Tri napadača na motorima može pomesti cijeli grad u otkucaju srca. Pod je već nazire u mojoj glavi, kada je ušao u bijelu zgradu i pitao za upraviteljev ured.
  
  
  Bio sam u teškim situacijama, ali to je graničilo ismijavati. Bez penija, kupiti oružje ili odeću, ili iznajmiti auto, ne bih imao izbora da se nosim sa Shiva, i Ego je lično gorila tim. Moj pasoš, novac, i moje stvari su sigurne u hotelskoj sobi u New Delhiju, ali ostatak mene je bila u Agru, tri sata vožnje iz prijestolnice.
  
  
  Čim je ušla u zgradu, uniformisani zaštitar došao na moja vrata. Joj, navodno, on je bio taj koji je mogao kriviti jadnik, posebno kad je vidio svoj odraz u ogledalu stenjanje... slika prljav i u krpama, beskućnik.
  
  
  "Želim vidjeti uživo," on je stražar. "Da je bila nesreća.
  
  
  "Direktor je zasjeda, ne može da bude uznemiren, 'pucka hipi'... čovjek je odgovorio, bacajući uvreda u lice.
  
  
  U redu, osjetila sam, kao koze, a on nije trebao biti model, ali nisam imao nameru da stoji tamo i svađa se sa cuvara... Ne, kada je sve, uključujući i American Express ,možda uništen ako Shiva obavile svoj plan.
  
  
  "Nije me briga ako on je u toku," mu je eksplodirao ljutito. "Ovo je hitan slučaj. "I počela je da je izgubim strpljenje kada drugi Stahl me je gurnuo prema zidu, u nameri da me izbaciš na cestu. "Ne možeš tretirati gospodin tako!" Ja sam pitao, posipanja abrazivnog materijala zube.
  
  
  Stražar je dostigao u futroli za njegove usluge pištolj. Greška broj dva. Ne sviđa mi se "huligani", a ja se ne volim da me guraju naokolo. Pa, sa brzo val je za ruku i udarac u bubreg, ona je poslao dugo čovjek koji se prostire na sjajne mramor sprat. Odin po klerkov pogledao gore i skočio na noge.
  
  
  "Ne treba da se brineš," Ego uvjerio da ga. "Usput, moj menadžer ima još jedan... A ja moram da pricam sa njim o poslu. "Hitno." Neću sjediti ovdje i čekati da ti je kolega "- ukazao sam da cuvara da otkrijemo - " da odluči da li je društveno pristojno ili ne.
  
  
  To mora da je bio ton mog glasa ili žurbi sa kojima stražar je odbacio ju, za mlade službenik klimnuo žurno i pobegao u red stolove. Stajao sam nepokretni u hodniku, zezat kraj moje usne, spreman da izađeš oko mene opet ako ne ponašaj se za minut.
  
  
  Službenik je Hindu, ali čovjek koji je održao svoju ruku na mene, bio je Amerikanac, visok, mršav lik par godina stariji od mene. Izgledao skoro neprijatno u svom prugama odelo, čisti, dok su Šveđani ' odeću su prljavi i nevolje zna.
  
  
  "Šta mogu da vam pomognem?" zamolio me je, gleda me gore i dole.
  
  
  "To je najbolje da ne govorimo javno," Ego pukao.
  
  
  "Oprostite mi?" rekao je nezadovoljno u zaprepaštenje.
  
  
  "Predlažem ti da odeš na tvoju kancelariju. Ja radim za vladu, da je vaša vlada. Specijalni Tajna Služba.
  
  
  "Tajna služba?" Clera uzvratilo sa smijati. "Hajde, hoceš da se šališ sa mnom zauvek! Šta je ovo, šala?
  
  
  "Ne šalim. I ako me ne žele u svom uredu, ja ću da se borim za sebe. Ali ne želim da te povredim...
  
  
  Čuvar je ušao u pameti i počeo da hoda prema nama. Stalno je gledao u službenik je oči, u nadi da će se složiti. Ega situaciju razumeo joj: koliko je on znao, da je bio okrenut luđak koji je izbezumljena i mirisao loše.
  
  
  Izgledao je podalje od mene i pogledao čuvara. On malo je oklevao, onda konačno pogledao me i klimnuo polako. — Ne znam šta je, ali uvjeravam te da sam ja se ne bojim ti, " on je rekao da u zategnuti glas.
  
  
  "Uvijek ne bojim nikoga. Nakon svega, ona je još mušterija, iako moje pismo od kreditne je još uvijek u New Delhi.
  
  
  Ona ga pratili kroz red stolove i u malu drvo-teretno uredu, mini-wall-mill na Indijski kontinent. On je bacila pogled dole na ime ugravirano na stolu, seo u kožnoj fotelji, oslobođen grlo, i počela je da ispriča svoju priču od početka.
  
  
  Da joj nije spomenuo Shiva je ime, zar ne navesti da nas bit njegova misija, nas je njegova veza sa SEKIROM. On se predstavio sa njom kao agent CIA-e je specijalnog odeljenja, u kancelariji to mogao vrlo specifičan smisao za direktora. Objasnio sam moju situaciju da emu, ukazuje da je moja dokumenta i novac su još uvijek u New Delhi i da je moj lokalitet u Rusiji ne dopustite mi da se vratim u grad, možda za par dana.
  
  
  Kada sam završio svoju priču, uključujući i zašto bih se predstavio kao beskucnik, menadžer htela da znaš da je moje ime i provjerio informacije koristeći kompjuter pored stola. Obično sam dobra u brojeve, ali nikada nisam potrudio da sjećaš se moje posjetnice broj. Pa sam dala G. Reynolds, upravitelj, puno ime sa adresom u Washingtonu da je na kartici.
  
  
  Ponekad, na aerodromima, ja kupio "detektiv" ili špijun knjige, uzbudljivo očitavanja da pomogneš mi da se opustim i razbistrim glavu. Ali ja nikad nisam bila u mogućnosti da pronađem situaciji koja je imalo poput one koju sam našla u. Ko zna, heroji knjige uvijek imao sjajno sume na raspolaganju u raznim valuta, oni nikad nije ponestalo nam pasoše, našeg identiteta dokumenata, naše oružje. Ali on nije glavni lik u misterija knjigu.
  
  
  Sve što se desilo da mi je prilično prokleto " prava." U American Express ured je bio pravi, kao grad Agra. Sve što se dogodilo sa mnom lično. Gledao Reynolds pažljivo kao studirao je kompjuter podataka. Ako nije pomogao mi je, imao bih joj vrat. Lako i jednostavno.
  
  
  "U redu, Gospodine Carter, ti nisi duh," Reynolds je konačno rekao je nakon što je pročitao informacije. "I ti si zauzet tip, takođe, mogao bih dodati. Jesi li putovao na otvorenom bazen tako dobro? Osmijeh se pojavio na njegovo lice, onda menadžer izvinio za ono što sam tretirao.
  
  
  "Da si bar neko ko može da slušaj," rekao sam. - Ovo je kvaliteta da mnogi ljudi nemaju sada.
  
  
  "Bojim se da je to sve," on je pristao. On mi je ponudio cigaretom i pitao da li želim da počistiš kod njegove kuće, i on se zove Jean poslati vozača da me pokupi.
  
  
  On cijenim ponudu, ali nije htio da mu dam problema. Što manje ljudi je uvukao u ovo, bolje je za sve. Ego joj zahvalili za njenu ljubaznost, ali je odbio taj poziv. "Šta mi treba prvo je nekoliko stotina dolara na indijanskoj valutu, ako je moguće, i tvoj ured da pozovem mog šefa u Washingtonu.
  
  
  "Nema problema", Reynolds uvjerio me. Brzo je ustao sa stolice, svi sretni i uzbuđena zbog priliku da učestvuju, pretočeno u smanjena formi, u aktivnostima tako tajno i pod zemljom karakter.
  
  
  Dvadeset minuta kasnije, sa otečenim tur džepu od komad račune, sjedio je na direktor stolu, čeka Hawk da se probudiš Otto sefova. "Ali znas da je posle ponoci?" moj šef mrmljao.
  
  
  "Mislila sam da nikada nisi otišla u krevet prije tri."
  
  
  "Tri sata?" Krojač, ne moram ustati u šest, Broj Tri!
  
  
  Uvijek sam bio # 3 kada Hawke bio ljut; ona je Nick ili Carter kad je bio u više dobre volje. Naravno, Veliki Vođa ne bi mi oprostiti za zaboravio razlike u vremenu između Washington i Indiji.
  
  
  "Ok," rekao sam. "Pustit ću te da se vratiš u krevet na trenutak, mislio sam, međutim, da bi ste mogli biti zainteresovani da znam šta se desilo."..
  
  
  — Znam tačno šta se desilo, " mu je eksplodirao. "Već sam razgovarao sa Indijskog službe bezbjednosti. Čuo sam za vaš poziv. Nick, nećemo još da počnemo sa ista stara priča. Priznajem da je bilo pogrešno. Za početak, Shiva nikad nije ni postojala.
  
  
  "Opet nije u redu. Shiva postoji, nadam se, za kratko vreme...
  
  
  "O čemu to pričaš?" Hawk vikao. "Mislila sam da si uradio, da ćeš otići kući."
  
  
  "Možda sledece nedelje, ako sve prođe dobro," rekao sam. Rekao sam Hawk sve detalje, iz moj prvi sastanak sa Mohan i Gurnek, ubistvo Anand, da moja moć u Red Fort, da ono što se desilo. Kada je rekao Emu sve što je znao o Kutiju, on je bio doslovno zapanjena.
  
  
  Sa druge oba kraja linije došao oštar g? n? rale preko tisuće milja prije reume došao. Hawke glas je apsurdno meko i mršava, ali ja ne treba prevoditelj da mi kažeš da je bio duboko zabrinut. "Sada znaš li šta želim od tebe, Nik...
  
  
  "Imam neku ideju," rekao sam. "Kutija, zar ne?"
  
  
  "Želim više." Želim Shiva, i Muslimanske, ako je neophodno. I ne želim ih pojedinačno, da li je to jasno, Nick?
  
  
  — sjajno. Njen već odlučio da se kandidira situaciju prema tvom kriterije. Ali šta da radim sa količinu heroina? Ja treba da nastavi da se bori?
  
  
  "Dogovor sa Shiva prvi. U suprotnom, ja ću kontaktirati Indijanac službe bezbjednosti. Kutija je mnogo važnije, naravno.
  
  
  "Naravno, samo naravno," ja mrmljao.
  
  
  "Želiš li raditi na miru, ili bi ti radije joj pitati Indijanci da se umešamo i ti pomognem?"
  
  
  "Ne još", rekao sam. "Ako Shiva sumnja da je Indijanac službe bezbjednosti će da se mešam sa ego planove, on će trčiš okolo sa zemlje da utočište u Kini, i onda nikada nećemo naći ego opet. Međutim, u ovom trenutku, ja ne mislim da me vidi kao neposrednoj opasnosti, pa mogu pitati da ne spominjem da je to kad te zovu da zvaničnici u New Delhi. "Vjerujem da Anand mi pomogla da shvatim kako, prema ego, tamo su 'curenja' od povjerljive informacije u višu ešalona ego Službe. "Ne želim da naš drugi da poleti prije nego što sam imao priliku da klip emu krila."..
  
  
  "I nosi ego je perje," Hawk dodao.
  
  
  "Oh, mi ćemo uzeti kutiju od njega, naravno.
  
  
  Onda smo našli šifra, šifra, tako da bi on mogao biti siguran da je priča sa pravim Nick Carter, a ne da se elektronski glas, brilijantan izum albanac naučnik. "Ovo je važno posao, Nick. Naš Moskvi, naš Washington neće gledati kao Kina se priprema za proždiru podkontinentu bez ovde intervencije. Oni će biti prinuđeni da preuzmu inicijativu, rat ili ne. Stoga...
  
  
  "To je dovoljno," prekinuo sam, pokušavam da se smijati, ali nisam mogao. - Imam kontakt u organizaciji. I ne prihvatam joj poraza.
  
  
  "Da, znamo," Hawk potpisali. "To je zašto ne mogu da te izgubim otvoreno sada... A ja ne mogu da izgubim Kutiju.
  
  
  "I Shiva, takođe," ja dodao. "Ne zaboravimo reume Indije da Alexander Veliki... ili bi trebalo da kažem Hitler?"
  
  
  "Ja ne mislim da je stari Adolfo je tako pametan ili čak i da je tako odlučna, Nick. Sretno; Svoje se radovao da čujem od tebe uskoro.
  
  
  "Požuri, šefe. Obećavam, veoma uskoro.
  
  
  Sat vremena kasnije, on je hodao s njom po njegovoj hotelskoj sobi, izgledate potpuno različito od kada je ušla u American Express kancelarije. Njen ogrtač, pantalone i balet papuče su izbačeni, zamenjuje ih sa tipična lokalne odjeću: bijela pamučna košulja, summer pantalone, kožne sandale. Anonimni Šveđani. On se istuširala, obrijao temeljito, i konačno trljao svoje lice, ruke i noge sa sloj masni vode.
  
  
  Kao rezultat toga, imala sam bakra tena, i šminku mi je dozvolio da se uklopiti sa ruljom. Shiva je ljudi htio Zapadnjak, i ako nisu dovoljno pametan da čuvaj izlaz na American Express, htjeli su ga, tako da nisu dovoljno pametan da zamislim da bih da se presvučem i izgled.
  
  
  Službenik iza pulta u predvorju hotela bio taktičan, iako pametniji od svog New Delhi kolegom. U stvari, gledao me je sa razotkriveno radoznalost (izgledao ništa kao čovjek koji je samo ušao), nije spomenuo da nas promjeni odjeću, u traumatično promjena boje, ubrzano povećanje boje moje kože.
  
  
  "Ona bi trebala poslati telegram," Emu joj rekao.
  
  
  "Žao mi je, ali nemamo pravu opremu, sahibe," on reče. Onda, iz ispod pulta, izvadio je topografska mapa Agra sa boja ilustracije grada je znamenitosti, uključujući i, naravno, taj Mahal. "Trebala bi da odeš u Gwalior Put telegraf. Možeš poslati telegram od tamo, " on je zaključio, ukazujući na točku na papir sa crvenu olovku.
  
  
  Zahvalio sam joj koliko sam propala mapu i zaustavio bicikl taksi ispred hotela. "U Gwalior Putem Pošte," rekao je vozač. Moj naglasak i govor definitivno ne odgovara boje moje kože. Vozač pogledao me, gledao me je sa istim radoznalost kao hotelski službenik.
  
  
  Ali on nije učinio ništa da zadovoljiti ego je znatiželja. Nisam mogla da dočekam da dođem do telegraf poslati telegram, menadžer hotela u New Delhi i reci Im da ne bih se vratiti za par dana. Napokon, on je odlučio da Indijanac službe bezbjednosti obavijestiti ih o ovome šta se desilo ovde agent Ashok Anand.
  
  
  Konačno, morao sam da odem nekoliko poslova prije sastanka Reeva u sedam. Bez gubiš vrijeme, taksista krenuli u pravcu pošti. U međuvremenu, on je gledao okolo sa oprezni očiju, naročito kada je vidio da je neko na motoru.
  
  
  Koliko ja znam, Shiva je ljudi još uvijek je hteo mene, tako da sam trebala da ostanem kao neopaženo moguće. Ok, moj novi šminku posao i šminku mi je mnogo pomogao, ali ja nisam želeo da se bilo u nepotreban rizik.
  
  
  "Je Sahibe glumac?" "Šta je to?" vozač je ušao dok je on stao na Gwalior Putem pošte.
  
  
  "Neki ljudi misle da sam glumac... da sam rekao.
  
  
  "Onda možda sahibe želi da mi daš autogram.".. Dostal, Indijanac, našvrljan ime sa olovkom i papirom, smješkaš joj, na komad papira koji mi je dat. Izdržao sam. "Hvala, gospodaru! vozač pitao sa srećnim osmijeh.
  
  
  Ona nije morala čekati ego je reakciju kada je naučio piše. Posle svega, svi znaju da je James Bond je u penziji za nekoliko godina.
  
  
  Centralna vrata poštanski ured je bio prazan, on je ušao bez privlači toliko pažnje, ili viđaš Shiva je tri motorizovane gorile.
  
  
  Prebacila sam to platio sa sjajnim nove novčanice, i onda su je postavili u susjednoj sobi za lokalne i međugradskih poziva. Postojao je dugačak red ispred tezgi, tako da je još dvadeset minuta prije nego što je moj red za ulazak u telefonskoj govornici dok operater mi dali linija za New Delhi.
  
  
  Iako hotel broj doletjela iz moje glave, nisam zaboravio broj Ashok je šef. On joj uzeli na drvenom stolicu i zatvorena staklena vrata iza njega. Kad bi zazvonio telefon, on uzeo i odmah se našao na liniji od Hawke je Indijanac kolega, čovjek po imenu Puran Dass.
  
  
  Indijanski Tajna Služba ne znam, prava svrha moja misija. Naravno, to je bilo posiljke vredne vise miliona dolara heroina, ali niko je ukazao na imitator od Muslimanske glas.
  
  
  Nju nisam ni da razgovaram o tome sada sa Anand je šef. Ali rekao Im šta se desilo sa ego agent. Kao što sam i sumnjao, nisu našli telo još uvek. Dao Dass sve potrebne informacije, uključujući i adresa je ulica kafeu blizu Nehru Park u Delhi.
  
  
  "Rekao si da nije imao vremena da upoznam Anand," Dass istakao da me nakon što je dao sam im sve detalje Ashok je smrt. "I još uvijek si govorio da je moj asistent samo juče, i mislim."..
  
  
  "Bojim se da je to previše vremena da ti objasnim," rekao sam. "Bio sam pod pritiskom, ako znaš na što mislim...
  
  
  "Ne, ne razumijem, Gospodine Karter," Dass rekao je suhoparno. "I ne smiješno je da moj agent je mrtav." Ne razumem šta se događa. jednog dana li nam reći da te nikada nisam upoznala Anand, slijedeći dan dođete i da nam kažete da on je bio ubijen. Ovo je možda slučaj u tvojoj zemlji, ali ovdje u Indiji, cijenimo ljudski život više od bilo čega drugog.
  
  
  "Slušaj, Dass: nisam vas zvao da mi držiš predavanje. Kada njena rekao sam se davio, njena znači da je netko je stavio pištolj na glavu, naredio mi je da kažem ono što sam ti rekao. Vjeruj mi, tvoj agent je smrt je vrlo uznemireni me. I ako je to neka utjeha, ja ti kažem da Ashok je ubica više neće biti u stanju da igra ulogu dželat u imenu "Kobra".
  
  
  "Mogu li da pitam gde si sada, Gospodine Carter."
  
  
  "On ne mogu ti dati nikakvu informaciju: ne još, svakako.
  
  
  "Trebao sam je podsjetiti da je tvoja sloboda od akcije u ovoj zemlji se smatra uslugom da tvoja Vlada?"
  
  
  "Ja sam svestan Madam Gandi je saradnja.
  
  
  "Molim te, reci mi šta svoje razloge su došli u Indiju." Ne mogu ti dati više slobodu kretanja ako sretan sam da svi u mraku...
  
  
  Nešto ne zvuči dobro.
  
  
  Sjetio sam se curenja Hawk i Ashok Anand mi je rekao o tome. Dass je bilo ali ijubazan i kooperativni, njegov glas suv, skoro agresivan. Nisam prepoznao nju dok se dva Kobra plaćenici, Ranjit i Gurnek, saznao za moj sastanak sa Anand u kafeu u parque. Ako je izgledalo kao slučajnost onda, bio je skoro sigurno. sada...
  
  
  Osim ako, on je zaključio, Dass upozorila ovde.
  
  
  Naravno, emu, to neće biti teško ili neuobičajeno da pitam agent gdje je on će da se nađemo. Umjesto toga, možda je kontaktirao Shiva, nadajući se da ubijem dve muve jednim udarcem.
  
  
  "Pa, Gospodine Karter," Dass rekao da je nestrpljiva. "Jesi li odlučio da tretiraj me kao da sam tvoj šef, Hawk, ili si tvrdeći da je moje kancelarije prema tebi kako treba?"
  
  
  "Ne, nisam ni sanjao, Gospodine Dass. I pošto si tako uporan, ja ću ti to zovem iz Bombaja. Spomenuo sam hotel ostao sam kod nekoliko godina, i dodali , " Ako hoćeš, možeš da mi pošalješ jednu kroz tvoj narod." To je registrovana kao Kent, Clark Kent, soba 747.
  
  
  Ako je Amerikanka, on bi razumio. Ali, on je bio rođen u Indiji, pa nije čudno da sam odseo u hotelu pod lažnim imenom. Možda ego imao je potcenio, možda je bio samo iziritirana pomoć SJEKIRU zahtjevali.
  
  
  U isto vrijeme, međutim, izgledalo je moguće da su moje sumnje ego odanost i veze sa Shiva je organizacija su osnovana. I nisam mogao riskirati, od Shiva je besplatno u hodniku i vlasnik Kutije.
  
  
  "Ne mogu da dočekam da razgovaram sa nekim od vaših ljudi, Gospodine Dass," zaključio sam. "I njena, želim izraziti sućut na smrt Anand. Nadam se da vidimo tvoj agent večeras.
  
  
  "On će biti ovdje oko deset, Gospodine Karter," Puran Dass rekao brzo. I imate moje puno poverenje.
  
  
  "Nadam se da je tako, G Dass.
  
  
  Našao sam je teško potisnuti tvoj sarkazam da je pretio da se pokaže u moj glas. Ali službenik čini se da nije primetila. On je spustio slušalicu i ustala da dohvati staklena vrata telefonske govornice.
  
  
  Napolju, netko je blokirao moj put. I on nije stranac.
  
  
  
  
  10
  
  
  Nisam znao da li da kažem "zdravo" ili "zbogom".
  
  
  Drugi je bio izraz beskrajno bolje, s obzirom da je čovjek ispred mene, iza klizna staklena vrata, bio je jedan od tri Sike sam vidio juri u Agru, jure me.
  
  
  "Ti si potpuno promenila svoj izgled, 'sahibe' Karter , " taj čovjek je poručila, gura otvorena vrata par cm za pleme da uđe. On mi je držao tupim pištolj u jednoj ruci. Indijska namjere su bile prilično intuitivna.
  
  
  — Znaš što ljudi kažu, " rekao sam sa prisilno smijati. "Kad si u Zlocin, izgleda kao Rimljana.
  
  
  On se osvrnuo. "A kad si u Indiji, uradi šta Indijanci, eh?"
  
  
  - Za estestvenno. Uvijek misliš o sebi kao dobar đavola, s obzirom na sve. Ali zar ne moli me da te pratim, sahibe?" Ili bi ti radije završiti naš razgovor na više eksplozivnih poruku? Pištolj je uperen direktno u moje grudi.
  
  
  Indijanski Sikh nije bio idiot. I ego nije bilo zabavno uopšte moj bezvredno i neozbiljni stav. Nije igra komedija bez razloga; to je samo pokusava da kupi vremena. On je otvorio vrata i pokazivao jesam me da pođem s njim.
  
  
  "Reci mi, kako si me našao?"
  
  
  "Jesi li uvijek tako sarkastičan, 'sahibe' Carter?"
  
  
  "Samo kad pokušavaju da korak na prstima, mem sahibe," ja uzvratilo, koristi reč ego kao da sam obraćajući se žena.
  
  
  Kao odgovor na reumatizam uvrede, u Sikh gurnuo .45-kalibrom u leđa i, pretvarajući se da nastavi ćaskati prijatno sa mnom, vodi me kroz predvorje pošte da pokretna vrata koja vode do ulice. "Hotel radnika još rupija," on chuckled, konačno odgovara na moje otvarač. "I nema mnogo hotela u Agru. Samo pokazati sliku" Gospodaru "Kolodezny , i onda je hotelski službenik kaže" Da, ovaj tip je upravo otišao do pošte, deset minuta..." "Gospodaru" Carter misli da je vrlo pametan, on smeje Shiva! Ali sada" gospodaru " Carter razumije da je glupo, a ne Kobra ljudi.
  
  
  Postojao je nagovestaj da taština i trijumf u Indijskom glas. Ali više sam se brinuo za moju kožu nego moj ego, moj ponos. Iza stakla vrata, da je vidio dva ego drugovi sjedi na motociklima, ovde oči uprte na dan mail.
  
  
  "Ne želim da povredim nevine žene i decu u sve kuće oko tebe, zar ne?" Pitao sam moj pratilac kao on mi je držao pištolj na kičmi, naredio mi je da otvori vrata. "Misliš kako puno je krvi proliveno uzalud, sahibe!
  
  
  "To će biti tvoja krv, sahibe, ne nekog drugog.
  
  
  "Onda sažalite se na bespomoćnu prosjak," ja mrmljao, posegnuo i pritiska otvori dlan moje grudi. Direktno ispred mene, debela, teška žena trudged uz stepenice sa agoniji sporost. Je pritisnuo, na vrata, otvaranje ga par centimetara, tako da bi mogao da cuje šuštanje dugo silk sari na mermeru korake. Sunce glinted trenutno na dragulj žena je nosio u nosu kako je stigla na vrhu stepenica.
  
  
  Nije pogledao gore i počeo da otvorim vrata.
  
  
  "Molim te," rekao naglas, odbijao u stranu. On je bio siguran da Sikh ne povučeš okidač tako blizu žena. Smijala se i klimnuo malo, obje ruke drže paket zamotan u čaršav iz mraka papir i vezan sa jakim konopac.
  
  
  "Nadam se da to nije krhko," ja mrmljao, uzimajući u paketu oko ruke.
  
  
  Žena je otvorio usta malo na zastavu dozvolu da se izvede. Nije znao da li je Shiva je bio naređuješ ljudima da me vratiš u vilu živ ili mrtav, ali nisam htela da kažem sebi da. Njena torba je bačena na Indijski; joj prst na obaraču pukao, i onako bulje zazviždao kroz vazduh.
  
  
  Pucanj je privukao pažnju. Debela žena je vrištala oštro, i revolveraš pobjegli prema njoj u panici. Ljudi u pošti su počeli vrištati i radi u svim pravcima kao Indijska je pokušao da pobjegne. Nije htela da mu da pobjegne tako lako.
  
  
  On je trzanje njegovu lijevu nogu, dostavlja snažan udarac da čovjek pod svaku pleme. Iznenadio se i povukao obarač. Vrh staklena vrata odskrinuta. Zvuk pucnja i slomljena stakla rješavanje naučna istraživanja problema histerična vrišti od prisutnih koji su mislili da su zaključana u pošti.
  
  
  Veliki krhotine stakla su se raspršili na podu i na mermeru korake. Bacio se sa svim njegova težina, seli njegove noge vrlo brzo, jedan pravo naprijed, lijevo malo nagnuo da sačuva counterweights. Udario je Indijanac na koljeno sa tri puta sila je prvi udarac.
  
  
  Ego početak naglo bio kao on je pokušao da drže vrata postavio; to je bio sumnjičav leđa. On ne izgleda kao on je pokušao da dođe do noge. Povukao je svoje ruke, tako da šake odmarao na njegovim donjim rebara, i onda je održao zlobni bekhend koji je razbio nekoliko njegovih kostiju.
  
  
  Čovek nije mogao zadržati zastrašujuće plakati prije klizi naprijed. Sad su mu ruke na ramena, hitno teško kao što je on mogao. Napolju, druga dva skočio im motore. Baci oružje koban sveto svjetlo na suncu dok su išli prema gradu.
  
  
  Ubijati ih jednog po jednog bilo više pogodno za mene nego eliminiše sve tri zajedno. Prvo Indijsko je nastavio da se žalim, pokušavam da se oslobodi na moj izgovor. Moje mišiće napet borila se da je dovede glavu i ramena dole na blistavi krhotine stakla.
  
  
  On ustao sa užasna jecaj da je završila u piskav vrišti kao prvo parče stakla pocepao kroz njegov ego i mesa. Nastavio je da ga pritisnemo, gledajući čašu pierce ego je koža prije ulaska ego je bik vrat.
  
  
  Još jednu šansu za rješavanje istraživački problemi hor histerična vrišti, i onako bulje skoro ogrebala mojoj glavi. Držao joj je Indijac sa jedne strane, a sa druge pokušao ukrasti iz puške od njega. Sada nije imao snage kao krhotinu od stakla probio ego je mišićav vrat, polako do kosti.
  
  
  Kada staklo udario emu je karotidnu arteriju, to je kao da crevom imao prestani. Protok krvi spurted i uprskao preko mog lica, i ispred moje majice. Čovjek da plač koji se pretvorio u zbunjen žubor kao što je ona bila pali na zemlju ego, širi se na veliki krhotine stakla. Prsti popustio, i tupim nosa pištolj je pala na pod. Indijanski je pokušao da digne iz mrtvih svoju glavu, ali krv je bila previše za duboko vrat ranu.
  
  
  Onda ego je tijelo je počeo tresti convulsively, ruke njiše u vazduh je kao da pokušavaš da ogrebotina nekoga... posljednji ples bezglava kokoš da će iskrvariti.
  
  
  Još uvijek ima druga dva muškarca da neutrališem. Nisu imali ekstremni briga za nevine gledalaca od tragedije, i počeli da pucaju na mene ponovo.
  
  
  I tebe je udario čovjek, koji je bacas po podu u užasno agonija. Ako staklo udarajući u karotidnu arteriju nije već ubio ega, pokreni se radila svoj posao. Čovjek je pao sa potresu tik živci i mišiće.
  
  
  On je stajao iza beživotno figuru, scuffing pod s nogu dok je našao pištolj. Ju je odgajao oružje i vratio se puca na druga dva Sike. Netko je aktivirao alarm. Ja ne želiš da budeš ovdje kad je policija došla, ili, jer hapsim bi me je sprečila da idem na sastanak sa Reeva.
  
  
  Tako, umesto da pucaju na dva napadača, on usmjereni na prednji točak motor parkiran ispred pošti. Pokreni oči zaglavljen u nen kao puter. Taj šum za bijeg zrak uzorak je prouzrokovao jedan od dva muškarca da okreni se da vidim šta se dešava.
  
  
  On je povukao okidač opet i čuo metak čarobnjak kroz vazduh. Njen cilj je bio usmjeren na Indijski je nazad, ali umjesto pirsing Ego je kičme, onako bulje udario Emu u bedro. Rana nije bila fatalna, ali čovek ne može više da hodam. U stvari, on je otišao mlitav kao list papira, kao što je ona tražila drugi izlaz.
  
  
  Mislim da ne bi jurio zadnje tri Kobra plaćenici. On je savila se tijelo mu je prijatelj, i kada je povukla okidač da dovrši ga, shvatio je da je otpuštena sa zadnja šansa. I još uvek je da nije imao vremena da se municiju za Kriv da ju dobio od Nirad prije nego što njen, otišao ego u pakao.
  
  
  Njena ruka je bila joj je ostala u džepu. Pokupio je Kriv, ispustio na podu, i stavljen .45-kalibrom na svom mjestu, koji je bio bolji od Kriv, mnogo lakši pištolj. Da ne spominjem da ne želim da nosi dva pištolja. Jedan je više nego dovoljno, pogotovo od kad sam bio donekle ponosan da bi saznao da moj udaraca i patike su bile skoro više pouzdan oblik odbrana od Wilhelmina je lugerom.
  
  
  Izgledao je pozadi i video jednu od Sike pomaže ranjenog saborca na motoru sa gume netaknuta. Moje sandale creaked glasno i njen pregazili predvorju i ulete iza pošti pulta.
  
  
  Tamo su gomile vreća puna mail. Okliznuo između vrećica i pobegao, kao ludak ispod nosa od zapanjen poštari, koji su zamrznute sa strahom. Pošta baš i telegraf radnika je izgledalo biti u stanju hipnoze. Oni su otvorili svoja usta bez kretanja i pratio me sa svojim očima.
  
  
  Stražnju sobu otvorio na utovarnu rampu. Alarm bell je nastavio da prsten, a poznato plačete od policije sirene mogao biti čuo u daljini. Pitao sam se da li dvoje Indijanci koji bi ostao živ od nje imao je uspio pobjeći. Ako uspiju, bio sam siguran da će me pratiti dok sam još uvijek u Indiji. Ali ja nisam htjela izgubiti iz vida nam ovde, vijetnamu Rivu. nas ah. Hawk odmah shvatio važnost moja misija, pa sam morao da se Kutiji ispred Šiva sl.
  
  
  Muči me to što je većina, a šta je napravio mojoj zvocanja umu, dok sam skočio sa utovar da se trka je između dva kombija, je li Shiva bi ostati ovdje dok sam imao priliku da ometeš Ego planove. Ako ego ljudi su se vratili na vilu, jedan sa metkom u nozi, da prijavite da je drugi je mrtav, Shiva je bio bi savrseno sposoban da se spakujem i nestaju ako njezin nije prijavio nen da Indijsku policiju. Moguće je da je već uzeo shaggy korake da budeš spreman da napusti zemlju.
  
  
  Osim ako, naravno, Reeva mogu ga zajedno držati. Ima nešto drugo što bi mogla ubijediti Shiva da sam nije bila pretnja ego je planova, i bila je na osnovu moje sumnje da Puran Dass je saučesnik u Kobra je plan. Ako Dass razgovarao sa Shiva nakon što je moj telefonski poziv, (što je značilo da su moje sumnje oficira je odanost bili na osnovu činjenice, ne samo intuicija), Shiva bi znao da sam lagao kad sam tvrdio da je u Bombaj, i to sam i sumnjao Dass. Onda je također bi mogla da zamislim da, uvjeren da Dass bio umiješan u Kobra zaveru, on bi bio oprezan da pozovem bilo koju indijansku policije... ili bilo koja tajna služba ogranak.
  
  
  To je samo hipoteza, ali ne mogu riskirati Indijskog policija ometa moj zadatak, i nisam mogla dopustiti da Shiva odletjeti do Kine sa Kutijom u svom posedu. Reeva bio jedina osoba od kojih je mogla dobiti informacije, kratko objasnim svoju misiju, i otkrije njen ujak je apsurdno i zastrašujuće plan. Djevojka je obećao da će mi pomoći. Ovo je više Samarićanin gest otvarač, ali zdrav razum otvarač. Pustio njen ujak beg pre nego što sam mogao nadmudriti je sa Shiva je bio sigurna smrt za ego, otac.
  
  
  Ona čak nije ni znala gde Shiva je bio drži joj je otac zarobljenik, kao što je dozvoljeno samo da razgovaram s njim na telefon. Morao sam to saznati, ali ako Shiva je nestala oko zemlje pre nego što sam imao priliku da ispunite zadatak, onda je oboje smo imali bez nade za oslobađanje zatvorenika. Srećom, ja sam uspeo da pobegnem iz pošte prije Indijskog policija je blokirala mi je.
  
  
  Sirene su još uvijek plače kad je našao u uličici od radnje na drugoj strani pošti. On nije zaustavilo da gledaj nazad, ali stalno hodaš, pasti u pitanju mala radnja, gde je to bilo velike mjesavine predmete i robu to činilo da se sakrije kao i mnoge grehe.
  
  
  Dva, stariji tip sa zastala ramena ali je dovoljno pametan da prepoznati mogući kupac odmah, istupio čim je ušla u radnju. Čovjek je govorio engleski sa jakim Britanskim akcentom, i kada je objasnio joj ono što sam tražio od egoizam, on je bio dovoljno pametan da ne prekidaj me ili me pitati bilo radoznao pitanja o moj Američki naglasak.
  
  
  Uprkos nadmoć između moj naglasak i Indijskoj odjeći, to je predstavila mi se kao da nema ništa čudno u vezi toga. On je bio u mogućnosti da daju mi municije za .45-kalibar top da je pozajmila od Sikh, ali ponudio mi veliki komad buffalo se sakriti. Kožne, kao što sam shvatila kad sam kupio sandale, nije bilo lako naći u Indiji. Ali buffalo bič bio u dobrom stanju, kao pamuk jaknu. Košulja sam trenutno nosiš bio sav u krvi, ali vlasnik nije djelovala previse zainteresovani. Rupija su uvijek rupija, i to je glavna stvar.
  
  
  Promenila sam joj odeću u prodavnici. Kada joj je krvavu "jaknu" predata vlasnik, on je krenuo je u zavežijaj i bacio ga u drvenom kupiti u dućanu. "Želiš li još nešto, sahibe?" — Šta je to? " pita on sa sjaj u očima kao i uzeo je par svežanj bilješke držao u džepu.
  
  
  "Imate metlu?"
  
  
  "Metlu?" — Šta je to? " pita on, ne razumijem.
  
  
  "To je metla," on je objasnio, i napravio veliki gest sa obje ruke.
  
  
  "Oh, da, razumem! on je odgovorio, bulje. Je pogledao oko sebe za ono što njegov ego je tražio od njega.
  
  
  To je verovatno isto metlu on koristi za čišćenje njegov radnji, ali nije mogao da čeka da mi daš, sigurno da je u pravu cijenu. Cijena je, bez sumnje, prilično visoka za Agra cijene, ali istovremeno, izgleda smiješno nisko da bi me. Čovek je pokušao da umotati metlu u čaršav iz mraka papiru, ali objasnio je s osmijehom da ću uzeti to kao što je to.
  
  
  Izgledao je malo zbunjena, toliko da je pokušao ubiti i pogledao dole, skoro razočaran i uvrijeđen da sam mu dati priliku da izvede ritual i obično, onda kupovinu predmet. Pitao. "Je li to dovoljno, sahibe?"
  
  
  - Da, mislim da metlu i bizona omču su dovoljna u drugim okolnostima. Nemaš municiju, zar ne?
  
  
  Čovjek tresao glavom nekoliko puta. Izvadio je još sjajni novi račun i nabio ga u saci. "Nikada me niste videli, ok?"
  
  
  "Nikad nisam vidio nikoga," dvoje ljudi rekao, bez drugog oklijevanja, ubaciti novac u minutu.
  
  
  Još bill i ponovi operacija. "Možeš li mi reći gdje mogu naći municiju?" Moja druga prijateljica su me pozvali da idem u lov u zemlji...
  
  
  "Da budem iskren, sahibe, ne znam gdje te mogu naći municiju koja ti treba. Mi smo miroljubiv narod ovde u Agru. Samo vlasti sopstvenim oružjem.
  
  
  "Jesi li siguran da se ne secas li dućane gdje možete naći ono što mi treba?" Pritisnuo sam joj i ja rekao, dao sam im novac.
  
  
  On je rekao. "Samo trenutak!On spusti minutu bill i ušao u dućanu. Gledao sam ga kako piše nešto na komad mračno papir. Kada on mi je dao komad papira, njom, i pogledao u ime i adresu napisanu na nen. "To je najbolje što mogu da uradim, sahibe," čovek se izvinio. "Ako Basham nema šta ti treba, ja ne mislim da ćeš naći municiju ovdje u Agru. Ovo je skroman grad... mi prodajemo stvari samo za turiste. Ti razumiješ, zar ne?
  
  
  "Naravno," ego je uvjerila.
  
  
  Dakle, ovde je, na ulici, naoružani metli, kožu bičem, i .45-kalibrom to bi nam dobro doći ako bi samo mogao da pucaš. Ali u ovom trenutku, njegov sigurno ne bih mogla da se žalim. U svakom slučaju, bio je još živ. Veoma zadovoljavajuće, s obzirom na sve kroz šta sam prošla.
  
  
  
  
  11
  
  
  To je bio nevjerojatan prikaz primitivne i nekontrolisana fizicka snaga da joj je rijetka iscjelitelja vidio. Čovjek se doselila sa takvim neverovatnu brzinu i spretnost da sam mogao pomoći oslanja se na stolicu, osjećaj mišiće života ugovor convulsively. Skočio je u vazduh i pala kao tigar, sa mačji grace to je uvek bio sastavni dio ego smrtonosnih junaštvo.
  
  
  I, kao tigar, to je imao paw-kao prstiju naoružani kandže kao oštar kao kandže. U narednih drugo, koristio je smrtonosno oružje da ogrebotina druga osoba je lice, ostavlja veliki krvave rane koje je izgledalo da su urezane od mesa.
  
  
  Krv počela da kap, crimson rivulets zaplače oko duboko rez na kosti. Čovjek je izgledao po njegove karakteristike neprepoznatljiv, njegov ego tijelo kako visi u rasulu kao ogulio kožu. Zapanjujuće, pokušao je da se povučemo, ali napali su ponovo.
  
  
  Ne sadržaja sa pretvara svog protivnika licem u krvava masa, Tigar je pala na njega. Vidjela sam je, zubi kao oštar kao sablje, oštra i šiljasta. Tresao sam se s gađenjem, ali nisam mogla da skinem pogled sa scene, svojoj brutalnosti i ravnodušnost za ljudski život.
  
  
  On je nastavio da buljiš u fascinacija. Mislim da kandže je podigla ruku za napad sa ivici joj palm: to je bila savršena mama-nal-chi-ki udarac ona je ikada vidio.
  
  
  Ovo je upozorenje da ne mogu to jednostavno ignorirati, o onome što se može dogoditi kada siguran da je "disciplina"-posebno karate i "kung fu" - koristi da izazove štete nego samo zato što. Imao je nikada nisam vjerovao u takvog kazna ili nasilje od početka nasilja. On tresao glavom nažalost i pogledala svjetleći biranju za njegov sat.
  
  
  Kupio sam joj Japanski-napravio sat ranije tog jutra. To nije još pet sati. Imao sam dva sata, pa sam je pretvorio moju pažnju nazad u film, Hong Kong-stil drame.
  
  
  Sjeverni kino je pogledom na Taj Put, da me podseća da sam morao da posjete poznati Taj Mahal. Ali nije se usudio da pokazati lice u tako popularan i gužva mjesto. Njeno, naravno, nije sjedio u kinu samo da se zabavljamo dok whiling daleko dan. Od njene, bio sam siguran da je to Kobra ljudi su još uvek se šulja po gradu, pokušavajući da me nađeš kako bi mogli da me dokrajči, ona je izabrala kino da ostane nezapažen što je duže moguće.
  
  
  Imao sam opsesija sa vraćam u Shiva je vili da se suočim s njim, ali on nije znao koliko čuvari su se u čudovište službi, a on nije ni znala da li je još uvijek tamo. Sastanak sa Reeva je zakazan za sedam sati u malom gradu o dvadeset kilometara od Agra.
  
  
  Mjesto gdje trebali smo da se sastanemo je bio poznat kao Fatehpur Sikri, napuštenom gradu, u blizini mramor i peska. Uz pomoć vodiču to kupio u iste radnje u kojoj je kupio sat, on je bio u stanju da zabeležimo u njegovom umu karta mapu mjesto. Bilo je mnogo palatu hodnicima, neki sa velikim stepenice i balkoni pogledom velika dvorište. Dugo napustio Stahl zgrade je bio savršeno skrovište za nas oboje, mesto gde bi mogli da pričamo tiho, bez da je otkrila dobro obucen, Kobra agenata.
  
  
  Bila je večer kad sam došao tamo, i to je također u moju korist. Tama će me zaštititi od radoznale oči Shiva je motorizovane brigade. Moj jedini problem je, međutim, je to što sam mogao nabaviti dovoljno municije za moj pištolj.
  
  
  Pratio je vlasnik radnje je savet i otišao posjetiti Indijanca po imenu Basham. Imao je radnju sledeci na pijacu, mala radnja, gdje bi mogao naći sve od čekića da opijum. Ali to nije bio deo ego je domet pištolja punjenja. To nije bilo zbog novca, to je o dostupnost.
  
  
  "Treba mi bar dvadeset četiri sata, sahibe," prodavaču rekao kada Ego je odveo na stranu da objasniš ono što sam tražio.
  
  
  "Dvadeset četiri sata je previše dug," rekao sam.
  
  
  On je održao svoje ruke, dlanovi gore. Prazne, prazne je .45-kalibrom koja je pripadala Kobra matematike student koji bi iskrvarila je na smrt u pošti. Basham oblizao usne pohlepno, njegove oči uprte na novac mahao ispred Ego je lice.
  
  
  "Ja bih bio srećan da ti služim, sahibe.".. ali ruke su mi vezane. Koje si me pitao u vezi nije ga lako naći u Indiji. Treba barem jedan dan da nađe ovde...
  
  
  "To je prava sramota za nas obojicu. Budi strpljiv!
  
  
  "Ali možda mogu ti pokazati, nešto drugo," prodavaču rekao, i nestao u dućanu, samo izađi na minut kasnije sa blještavom štiklama, što je držao u rukama kao dragocjeni predmet ili ponudu strašilo. Ako je reptilski božanstva, Nagy, gledali ovoj sceni, njeno, naravno da neće biti zadovoljan. Nož je sada vezan za moje rame u jako svjetlo korice, skoro identični koji sam nosila kad Shiva je ljudi su uspjela da se razoruža me.
  
  
  Tako da sam imao nož, metlu (pretvorio u dva identična klubova o nogu dugo jedno), i bizona bič. Sve što je trebalo je da zamijeni pištolj. Nisam bila potpuno naoružan, u redu, ali ja nisam bio je hodala arsenal, takođe.
  
  
  Međutim, ako je sve išlo po planu, možda nisam ni trebao koristiti pištolj. Nisam imao nameru da se zabavlja sa Kobra ljudi dok sam bio spreman da se suoci Shiva na mnogo ličnije nego na osnovu prethodnih puta.
  
  
  Tako je da je važno da sastanak sa Rej otišao bez problema. Obećao je djevojka da nađem i pustiti da joj je otac. U red, ona je pokazala da ona je više nego voljan da pokušam da bilo kakve informacije. Pakt rođen i napravljen od zajedničkog očaj. Reeva potrebno mi je, potreban joj je jednako, ako ne i više.
  
  
  Tako da sam seo na moje mesto, i nastavio da gledate film, da slušaš van prevod glasove, boje kao pametna i prelepa kao aluminijuma Božić nadam se. U slike, jedan na Hindi, a drugi u Noć, vjerojatno je malo veze sa značenje engleski dijaloga. Ali ritam, neverovatno vještine glavni lik u umjetnosti "kung fu" fasciniran moj smisao.
  
  
  Film se završava u četiri i trideset. Program je objavila nastavku filma, pa sam uzeo iz moje mjesto i otišla u jedan, oko izlaza, druženje sa viku i komentarima publika. Jednom je bio na ulici, ja sam imao problema ostati neopažen dok taksi ga je našao, spreman da me odveze u napuštenom gradu Fatehpur Sikri.
  
  
  Vozač, pa obrijane i bez turban, na sreću (u tom trenutku ona je vidio svuda po Sike), pitao me za pedeset rupija za pola sata vožnje. Na crnom tržištu, dolar vredi dvanaest rupija. To je razumno, zato sam dao Im novac unaprijed i stavi ga na zadnjem sedištu od starog Citroen.
  
  
  Ni jedan motor nas je pratio, i da nisu pokušali da nas prestići. Da budemo precizni, putovanje da Fatehpur Sikri je dosadno. To je isti put da sam uzeo nakon što sam pobjegao oko Shiva je vilu. On je ležao na mjesto kao da smo prošli red hedges koji su razdvajali kuću sa ulice. Nikoga nije bilo na vidiku, i vili, sa svojim spakovala zemlji zidove, izgledao je napusteno.
  
  
  Nisam sretan, naravno, zato što sam mislio o Shiva, Muslimanske, čak i Reeva ide za Kineske granice. Pa, on je zaključio, vreme ce reci.
  
  
  Pogledao je u svoj sat opet i pokušao da se opustiš. Tamo je bio još uvek ima dosta vremena, ali što bliže došao je u napuštenom gradu da je poližeš, više nervozan i postao je nestrpljiv. Iskoristio je priliku da završi što je počeo, kupuje metlu i bizona bič.
  
  
  Basham je bio dovoljno ljubazan da mi pozajmi ruku vježba. On je sredio dvije rupe u dršku metle, jedan u svakom kraju klub. Sada vezao bičem od bizona bič prvi u jednu rupu, onda u drugoj, osigurati ga čvrsto sa niz u strane. Tako je, između dva stapica koja je to nešto kao rastegao kože skakač. Provjerio sam čvorova; rupe u šumi od štapovi su bili mali, nema opasnosti od kože sklanjanje.
  
  
  Kada je on završio sastavljanja uređaj, je vidio u daljini fluted minaret od nametanje Jami Džamiju Džamiju. Ali masivne zgradu izgledao mali u odnosu na ogroman zid da je ustao iz južne strane džamiju. Zidovi su bili sagrađena u čast pobjedama Akbar, ne, Majko. Cara, koji je osnovao legendarni grad Fatehpur Sikri. Zidovi previdjeli obližnje selo i grupu od glupog koliba koja je formirala selu u podnožju napustio grad.
  
  
  "Da li Sahibe želim ego, da čekaš ovdje?" Taksista je predložio, usporava da prestane na ulazu na pusto parkingu pored napuštenog i tihi grad. "Daću ti dobru cenu: trideset rupija da te vratim u Agru.
  
  
  "Žao mi je, ali imam druge obaveze," objasnio sam, punjenje bizona kožu štapiće u mom džepu. Joj, otvorio vrata i izašao, oko auta.
  
  
  "Vodiči nisu više ovdje, sahibe," taksista je odgovorio. "Ne želiš Trave da ti pokažem?" Njen upoznat sa Fatehpur Sikri. Pokazat ću ti nešto što nitko drugi ne turističke nije vidio...
  
  
  "Ne sumnjam u to," ja sam se složio, smeje se. "Ali trebam upoznati moja Indijska vodič za par minuta." Srećan put, sahibe!"
  
  
  "Kako vi kažete," vozač je rekao, razočarana. On je pokrenuo motor, okrenuo ugla, i odvezao se, odlazi oblak prašine iza njega.
  
  
  Ona ide putem nastavili.
  
  
  Zadnji turističke autobus je već otišla za Agra. Trgovci koji je pokazao svoju robu u dvorištu oko džamiju takođe vratio u selo, odlazi mramor i peska napuštene zgrade. Brzo je prešao u dvorištu, provjerio mapu imao je rastrgan od vodiču, i našli u zgradi poznat kao kući Maruam.
  
  
  To je bio tamo da Reeva zakazala za mene, za manje od sat vremena. Ne osećam ništa, i ne vidim svaki pokret koji bi mogao zadovoljiti i moj sumnje. Zgrada, sa svom pozlaćenom freskama i naslikao plafone, bio veliki i ozbiljan, dokaz Akbar je bogatstvo i političku moć. Sjedio je na prvi korak uski mramor stepenice to je dovelo do balkona, koji je vodio oko kuće.
  
  
  I čeka počelo. Samo sam se molila da Reeva Singh ne bi me izneveriti.
  
  
  U sedam, sam počela da se brinem. U deset minuta poslije šest, ona je bila dvostruko brineš. Ali u petnaest proteklih šest, čuo zvuk auto zaustavio na parkingu. Onda, onesvijestiti zvuk korake odjeknuo mramor-popločan dvorište koja je formirala uzorak veliki šahovskoj tabli.
  
  
  Očigledno, Akbar je igrali šah, koristeci svoje konkubine i igrače kao živjeti pijuni. Njena, suviše, kao i on polako ustao je, osjećao sam se kao pijun ubaci se u igru, ali baš kao što su odlučni da šah-mat svog protivnika. Shiva je bio uvjeren da je on mogao da kontroliše sve moje pokrete, diktiraju svoj prljavi pravila.
  
  
  Ali ako sam ja imao mogućnost da reći ili učiniti nešto, ovo će nesumnjivo biti zadnja igra to genije kriminalac treba da igram.
  
  
  "Nick?" Nik, jesi li tamo?
  
  
  To je poznati glas, ali sa nagovještaj strah, panike. To nije bilo je prilično mračno još, i iako nebo je postaje tamnije, on bi mogao da vidim Reeva je tanak shvatiti ravno kroz dvorište. Nosila je otvorena vrat Zapadne haljinu. Ona je bila lepša nego u njegovu sjećanju, ali ovo je očigledno nije vrijeme za takve misli.
  
  
  Kada Reeva me vidjela, je pobegla, njen sandale njega na mermeru pločice ubrzanim tempom.
  
  
  "Molim te, drzi me cvrsto!" on mrmljao. "To je ono što stvarno želim sada, Nick.
  
  
  Ee ju je pokupio i držao blizu. Ona je drhtao, jezu trčao kroz joj cijelo tijelo, ona držao mi je, leži njenu glavu na moje grudi.
  
  
  "Ne moraš da se plašiš," ja šapnuo tiho. "Obecavam ti da će sve ispasti najbolje. Ti ćeš vidjeti svoga oca, i stvari ce se promijeniti za njega, ne brini.
  
  
  Podigla je glavu i pokušao sam da se smejem. On je olako poljubila na usnama ee: ona se vratili i gurnuo njenu kosu od njene oči. "Ja ti verujem, Nick," rekla je tiho. "Moj ujak me je naucila da ne vjerujem nikome... ne mogu se sjetiti sa mojim mozgom više, zato je toliko i u mojoj glavi. Ali ja ti vjerujem, Nick. Nemam nikakav izbor. Ako mi ne možeš pomoći, ako mogu da spasim moj otac, onda nitko na svijetu ne može. I ja se nemam kome drugom da se obratim, Nick! Moramo nekoga da ide u.
  
  
  U crne oči, sa ovde tužno i uplašen izraz, bilo je i odlučna vidi. "Mi smo napravili korak naprijed," rekao je soothingly. Odveo ju je u zgradu a ona je sjela na stepeništu pokušavajući da se smirim.
  
  
  Nije bilo lako, kao što je ona bila u agoniji napetosti i strah koji ju je ucinio da se tresem od glave do pete. "Nisam mogao stići na sastanak," on je objasnio nakon trenutak. "Morao sam da napravim izgovor da kažem mom ujaku da ću Agra za kupovinu. Pokušao je da me pošalje sa jednom od njegovih ljudi, ali konačno sam uspeo da ga uvjeriš da to nije bilo neophodno.
  
  
  Je kratko rekao hej o događajima iz dan, kažem noah sve što im se dogodilo lasicu kao da je otišao ne.
  
  
  "Koliko ljudi ima li on ostavio?" Pitao sam, završava moja priča.
  
  
  "Pet ljudi, više ne. Ranjit je u bolnici, ali ja ne mislim da je on će preživjeti. Ego pluća su uništene od strane unutrašnje krvarenje.
  
  
  "I drugi s metkom u nozi?"
  
  
  "Uzeli su Ego natrag u vilu. On ne može hodati, tako da ne bi trebalo da bude opasan za nas. Djevojka je počela da objasnim šta se dogodilo kada je pronađena vezanu. Možda zvuči uvjerljivo da nas oboje u ovom trenutku, ali Shiva je bio sumnjičav karakter. Uprkos Reeva je suze i molbe, on opet odbili dopuštenje da vidim njenog oca. Niti je otkriti gdje je drži svog brata zarobljenik.
  
  
  "Razgovarao sam s ocem preko telefona. Bio je vrlo slab, on je samo mogao da mrmljate par riječi, Nick, " Rej dodao u dalekom glas. "Ako ne možeš slobodno ga, gde god da je, mislim da ću živjeti dugo."..
  
  
  "Egoizam," ee je uvjerila, iako je imala pojma gdje da nađem Reeva je otac. Kao prvo, to je bio Shiva koji je morao da neutraliziramo njezine. Iako sam uspela da izbjegnemo zamku postavila čudovište, bio sam svestan da se to ne bi bilo lako doći do toga. "Da li znaš nešto o Muslimanske je izum, to đavolski uređaj tvoj ujak pozive Kutiji?"
  
  
  "Pokušao sam da dođem u laboratorij, ali moj ujak je osiguranje neće da me pusti unutra. Ali, osjetio sam nešto... zatvorila oci i nisu voljeli, pokušavam da se setim. "Možda nije bitno... je dodala nakon trenutak.
  
  
  "Sve što je važno. Što je to o?
  
  
  — pa... čula sam Shiva razgovara sa nekim na telefon i kažem nešto o Bombaj. Mislio sam da je to malo čudno, jer on nema Del u Bombaju... ili barem ništa ne znam.
  
  
  Zvono zazvonilo u mojoj glavi, i jedva da je bio prijatan zvuk. "Da li si sigurna?" Insistirala sam. "Jeste li čuli još nešto, saznaj ko je pričao?"
  
  
  Reeva kimnula ne glavom. "Cuo sam mu samo reći Bombaj." Par riječi o hotelu, glasa i to je to. Ali kada se preselio od telefona, moj stric ne izgledaš zadovoljno.
  
  
  Da li je on razgovara na telefon prije ili poslije ego ljudi se vratio preko Agra?
  
  
  - Prije. To je uvjeravao. Dvoje ih je stigao u oko sat vremena, možda i manje, " Rheeva odgovorio. "On je na telefonu pre nego što su stigli.
  
  
  Pa Puran Dass je Kobra je saučesnik!
  
  
  Sve je počelo da bude jasno, da ima smisla. Sada, ja razumijem kako Kobra ljudi znali da ću biti u street cafe jutro Ashok i ja smo se upoznali. To nije bila slučajnost. Dass imao sve postavi, očito pod Shiva je naređenja. Ne iznenađuje da je Indijanac tajna Služba se našli i suočava se sa zida kao da su pokušao da shvatim ko je bio iza Kobra. Nije ni čudo što su tako neefikasna i neefikasno kada nemire i nereda je izbio po Indiji u zadnjih šest mjeseci.
  
  
  Prema onome što sam znao o Indijanac Tajna Služba organizacije, Dass je krajnji autoritet.
  
  
  Informacija došla na ego kabineta. Hawke razgovarali o" curenje " je unutra IISA, kontraobaveštajne, ali on je imao nije nikad posumnjala da sam nešto tako ozbiljan. Srećom, odlučeno je da se sami. Odluka da, u tekuće stanje stvari, već je postala važi razloga.
  
  
  - Jesi li uspio saznati više?
  
  
  Reeva kimnula ne glavom opet. "Žao mi je, Nick. Trudio sam, ali imam utisak da se to moj ujak ne vjeruj mi... sada je manje nego ikad. On i Muslimanske razgovarali za većinu dana, ali čuvari ne napusti laboratoriju. Nisam imala vremena da naučim nešto više.
  
  
  "Razumem. Uradio si sve što si mogao, a to je sve što je važno, " joj je otac rekao. Tako da nisam imao izbora nego da se vratim u vilu. Kada bude bio tamo, a ja ću voditi u akciji.
  
  
  Ali to je veliki rizik. Skoro nemoguće prevazići.
  
  
  Da nisam pokušao da uzmem Kutiju, prije nego što je nekada ponovo, niko nije mogao da kaže šta Shiva bi uradio sa tri asa u rukavu... čak i ako je to bio izostavljen, četvrti u rezervi. Nije trebalo da prestao sada, nakon došli ovako daleko.
  
  
  "Moram da se vratim u vilu sa tobom," Uperices joj objasnio. "Rekao sam ti šta je on mislio uraditi sa Kutijom. Ako čekamo, sve će ići prema našim ego planove, htjeli mi to ili ne. Nemam drugog izbora, Reeva.
  
  
  "Mi, takođe," ona je šapnuo. Ona mi je uzeo ruku, i stisnuo prste u nju. "Ostavio sam auto napolju, to je samo par koraka.
  
  
  Izašli smo na ulici, ostavljajuci frescoed sobe kuće Marouam. Nebo je krimson crveno, sunce blijedi orange flaster na dalekom horizontu.
  
  
  Reeva je još uvijek držiš moju ruku, i slušao zvuk naše stope kao njegove sandale clattered preko pločice dvorište. Onda je iznenada krek u uši, buka koja bi okrenula većina ljudi je krv hladno. Ali mnogo godina obuke i iskustvo natjerali su me otporna, pretvara živce da žicama. Ipak, lagala bih ako kažem da nisam se bojala.
  
  
  Zvuk napuštenih zgrada je zvonio kao grmljavina. Reeva mogla da si pomognem ali plakati i zagrlio me i držim ruku u horor. Trenutak kasnije, ja sam bio zaslepljen motor je far, koji je već bio uperen u lice.
  
  
  Tamo su bila tri Sike, svako voziti motor kao konjička postrojba. Oni su počeli kružiti oko mene; ovde sarkastičan smijeh je probila me kao toliko ubodne rane. Shiva je bio izazov opet. Ali ako je ona bila igrao ego igru, Nick Carter će uskoro biti mrtav. Nešto sam definitivno ne bih da joj dozvolim da radi.
  
  
  
  
  12
  
  
  Dvoje ljudi koje je znao je, skoro istog trenutka. Jedan od njih je bio Gurnek, lice mu je zavoj i ožiljcima, ali još uvijek živ i zdrav. Drugi je bio čovjek iz pošte, isti onaj koji je uspjela uzeti ranjen druže daleko. Treće, bradati i sa turban zamotani oko njegova glavu, kao i drugima, da je nepoznato mi je. Ali, znala sam šta on misli, iako nismo se nikada upoznali.
  
  
  "Ti uzbuđen moj ujak je sumnje, Reeva," jedan od tri objasnio. "To je razlog zašto je on nam je naredio da te pratim, znam da će nas odvesti otvoreno 'Sahibe' Karter ...
  
  
  Reeva, a ja sam stajao nepokretna, zaleđeno. "Ništa ne kažete nam," šapnuo da joj devojka. "Uradi tačno šta ti kažem, i sve će biti dobro."
  
  
  "Ubiće nas, Nik!"
  
  
  - ne. Tvoj ujak je megalomanijak: ako neko mora da umre, siguran sam da će ga htio ubiti lično.
  
  
  Sam je ubio mog oči od dometa svjetla i osvrnuo se okolo Svaki Kobra agent bio je naoružan, sa .45-kalibrom, što je u tom trenutku bio usmjeren na mene, jedan u prsa, jedan u glavu, a treća u leđa. "Pa šta ćeš uraditi, upucati nas oboje?" Vikao sam preko zavijanje motora.
  
  
  "Da te upucam, 'Sahibe' Carter ?" Odin chuckled oko muškaraca. To je bio netko koga ne znam, visok, debela mlad čovek koji je očigledno uživala da si me vidjela u ovoj poziciji. "Previše lako. Ne, Shiva je dao nam specijalni podučavanje. Ovo je sve jasno. Ti neće biti u stanju da odole nas, jer ako pokusas da to urade, mi ćemo je ubiti, a onda, kad smo se vratiti u vili, Shiva će se pobrinuti za tebe lično.
  
  
  "Kako si se ponašao Nirad," Gurnek dodao.
  
  
  Slika je pokazao kroz glavu. Vidio sam Nirad pada naglavce u jamu od zmije, vidio sam reptili više puta napao ga, i čuo sam ego vrišti i razumeo je radost Shiva me primili pati isto smrt agonija.
  
  
  "Naravno ne mogu da odolim," rekao sam. - Troje protiv jednog nije sport, gospodo. Ali nemoj da povrediš devojku, ona nema nikakve veze s tim.
  
  
  "Ona ti je pomogla da pobjegne.
  
  
  "Ja bih je ubila da nije." Ego otac je zatvorenik tvoj gospodar. Ona nije briga za ništa drugo. Nije me briga ako ću živjeti ili umrijeti. Okrenuo se Reeva i gledao ju je u lice. "Zar nije tako, kurvo?"
  
  
  Podigao je svoju ruku i ošamario je teško preko lica. On je šapnuo to. "Hajde, pokreni ih... Uradi kako sam ti rekao! -
  
  
  Za trenutak, devojka karte, zabrinuta i prestravljena. Ona nije znala šta radim, ali na kraju je pobegla, vrište punim plućima. "On je pokušao da me ubije!"
  
  
  Ljudi ne razumem šta se dešava.
  
  
  Gurnek dobio sa bicikla, i Reeva pobjegli s njim. To je bio trenutak da bi čekao. Druga dva Siki je otklonjena njihove oči, zavisi od njihovog ovde cipele proklizavaju na mramor podu kao da su prestali da se vozika me.
  
  
  Reeva doslovno se bacila na Gurnek stopala, ridajući kao histericna zena. Ona je odigrao svoju ulogu savršeno, daje izgled tačnost to činilo da se razoruža Gurnek — bar dovoljno da mi daš vremena da nacrtaš moj štiklama po koricama i baciti tanka-razlistalim bodež.
  
  
  Za trenutak, sve što sam čuo je Reeva je kontinuirani, srcestajajući da se žalim. Onda Gurnek karte za natrag, i držim se svoje lice convulsively. Nož zabio u emu je ostalo oko, seckanje luka u pola. Krvavi, želatinskim masa je kapala u emu lice, on da srcestajajući plakati i pokušao izvući mu bodež.
  
  
  Nisam stajao tamo i gledao kako što se događa.
  
  
  Naređeno im je da me odvede živa... ali ne nužno i nepovređen. Naravno, oni će pokušati da spasiš svoju kožu prvi put, i ako ne djelovati brzo, sve će biti smatrano je izgubio. Pobjegao je, a drugi je skočio sa bicikle. Ovo je bila druga greška Shiva je gorilama, kao sto je uspio popeti na trenutak da pokupim dva kluba napravila po metlu.
  
  
  To je stvorio oružje na prvi pogled izgledalo je bezopasan. Ali na Della Ulici, dva kluba, pridružio komad teško i jak zaobici buffalo se sakriti, bili vrlo opasno, skoro fatalna prijetnja.
  
  
  To je bio "nunchaku", onaj koji ga je napravio, orijentalni uređaj koji sam prvi put vidio tokom nasilan demonstraciji moj karate majstor u SJEKIRU ureda u Washingtonu.
  
  
  Oružje tipično za borilačke vještine imao neporeciva ve} u raznovrsnost, a u ovom slučaju, htio je da eksperimentiše sa tim.
  
  
  Držanje štapa u jednoj ruci, drugog potoka je počeo da okreni ga dok nije dobio dovoljno snaga i brzina. Moj smeta, oči su se zaglavili u mramor ploče u stopala, ali sam nastavio bježati, zaboravio da nikome reći, ali Sikh izabrao sam kao moja meta je i ko je moja meta će biti.
  
  
  Gurnek nije bio je razoružao, ali nije bio u najboljem stanju, takođe. Čuo sam Reeva vrisak u horor kao još jedan onako bulje zazviždao kroz vazduh i okrznuo mog lijevog ramena. Osetio sam uzasnu peckanje to mi je ostavila vatreno crveni nakon toga. Ali pokreni se nije udario ruku. Rani napravio bolno suočiti se na mene, ali to nije zaustavilo da me iz dalje iskriviti nunchaku.
  
  
  "Ja ću te ubiti, Carter!" čovjek vikao.
  
  
  "Protiv Shiva je naređenja?" Ja uzvratilo sa smeškom. Ali .45-kalibar pištolj je uperen u moje grudi. Rizik je jedna stvar, ali bio glup, a sasvim drugo. Njena rastegao dok baton izgubio brzinu i konačno je objesio na ruci.
  
  
  "Dolje sa tom stvari! Indijanski naredio.
  
  
  "Na svoja naređenja, Gospodar," već sam mrmljao pusti nunchaku kroz prste.
  
  
  U Sikh je još uvek bio cilj na mene, ali čim je pusti je štapićima, sagnuo da pokupi ih. Bio je to njegov treći grešku u poslednjih nekoliko minuta.
  
  
  Dok je on se savio, njegovog protivnika nasrnuo na njega. Zatvorio prste oko zgloba ruke to sada držao pištolj sa sva snaga je mogao da skupi. On je povukao okidač i skoro me udario u nogu. Ali ovaj put, odlučio sam da provedem ostatak svog dana kreće okolo kao bogalj, tako da ostatak moje tijelo će ostati netaknut i netaknuta.
  
  
  Kobra agent bili prestrašeni onim, pokušavam da se oslobodi. Moja ruka je pronašao metu to želio: rastegnute, pretvorilo se u bilo srpa, oko kosti i mišići. Teško strani palm sletjeli na čovjeka vrata; u isto vrijeme, njen sinhrone trzanje desnoj nozi.
  
  
  Rezultat cha-cha-gi nisam slomio emu je šorc, ali bol udaraca dao mi je nekoliko sekundi, što ja sam očajnički tražila. Ona je zgrabila za ruku, to je već držao pištolj u obje ruke. U Sikh Indijanac writhed mahnito, pokušavam da se odsele, čak ni kada je bio siguran da je njegov pištolj je bio više nije ukazao na njega.
  
  
  Tamo je naglih pokreta iza mene. Treći ubicu, je mišićav. mlada Indijanac koga ona nikad nije vidio, požurili u pomoć njegov pratilac. Iako je već bila tesko da se borim s jedan: to neće biti teško da izađu na kraj sa dva muškarca naoružani sa pištoljima.
  
  
  Tako da čim sam uspeo da dođe do dosijea oružje iz po prvi muške prste, uzrokuje ego, da padnem na njegov mramor pletenice, požurio sam da pokupim "nunchaku"koja je pala na noge. Ukupno, trebalo mi je pet sekundi da se potrebno brzinu i zamah za to.
  
  
  Treća osoba nesmotreno otišao na napad. Joj je skočio natrag, i sletio otvoreni ego saučesnik. Kad me je napao, njegov stap je već bio usmjeren na drugom je ego je lubanju.
  
  
  "Nunchaku" je do snagu nekoliko puta veće od toga potrebno prekršiti ljudske kosti.
  
  
  Šta se zatim dogodilo, ona nikada nisam vidio u životu.
  
  
  Indijanski lobanju bukvalno eksplodirala. Zele-sviđa mise još pulsed gdje turban bio stigao. Komadići kosti, krhotine kosu i osisati je zaglavio sa njima, udes u moje lice, i moj mozak, sivkasto-bijeli u čudno spirala, razbacani kroz zrak kao lava okolo u erupciji vulkana. Ali ako Nunčake uradio dobar posao, još uvek sam imao dva protivnika otišao. Gurnek bio živ, iako sa samo jednim okom. I još uvijek živ bio mlad Indijanac koji je došao je prekasno za spas života njegovog druga.
  
  
  Mišića Sikh zastao, pogledaj gađenje i nevjerica se na njegovo lice. Smrtonosni palice pokrenuo opet, a on je izmakao sam se nervozno, uperio pištolj u lice.
  
  
  "Ubij me i Shiva će nahraniti zmije." Treba da ih neke važne informacije, i ako se ne čujemo oko usta, možda si zaboravio.".. on dlaka na njoj kroz stisnula zube.
  
  
  On blefira njom. Pogledao je neprepoznatljiva shvatiti njegovog saučesnika. Koristio je delić sekunde da oslobodi nunčake, koji je leteo kroz vazduh kao bumerang u jedan izvor. Joj ego nikada nije navikla na ovaj način i ranije, i nisam znala kako bi to posao.
  
  
  Srećom, primitivnim oružjem nije me razočarati. Jedan, ili obojica palice (ja ne mogu reći za naravno, Nunčake su letjeli u neverovatnu brzinu) srušio u Indijskog je automatski pištolj. Snaga udarac pokucao oružje iz Topa je ego. Pištolj je sleteo par metara iza njega. Veliki Sikh optužen me kao ljuta medved, lice mu je iskrivljeno sa bijesom.
  
  
  Karate ili ne, ovaj put je bilo za mene.
  
  
  Prije nego što njen ego bi joj mogao zaustaviti, prije nego što je shvatio što se dogodilo, čovjek koji je bio dio Shiva je tim i "prijemni odbor" sišao na mene kao tona cigli. Moj dah zapelo u grlu dok sam pao unazad, udaram glavu o mramor ploče oko veliki šahovskoj tabli u dvorištu.
  
  
  Nešto vruće i ljigave kapnuo na moje lice, trenutno me zaslepljuje. Suze prate niz obraze kao ona je pokušao da otvorim oči. Čim sam mogao da joj vidim opet, pogledala sam gore i videla Gurnek stajao pored mene. Povrijeđenih oko, ono malo što je ostalo od toga, je nastavio da izbacim želatinskim i prokleta stvar kao slavinu ostavio otvorena.
  
  
  Onda Indijskog nogu savijena kao što joj je pokušavao da ustaneš. Ja stisnula zube kao čelik prst na ego čizmu udario u glavu. On je bio samo jedan od trojice muškaraca koji nije nosio sandale. I sada je iskoristio njegov motor čizme udario me je u grudi.
  
  
  Nisam mogao da je vidim jer se za bol koju je nejasna, moja vizija. Nisam ni znao gde je ona, ili šta Gurnek uradio sa njom, ali ona ne može da mi pomogne, to je sigurno. Osjećao sam se kao da mi rebra stoje puca, kao i kosti su bili unište sve u jednom, kada Gurnek udari me ponovo.
  
  
  Njena uzdrmao nasilno, kao divlji konj pokušavam da baci svoje jahač. "Shiva nije važno sada, Carter," Gurnek rekao, što ga čini jasno da ego je razumio, uprkos zavoje to sakriti donji dio ego.. "ubit ću te, dakle, i sve će biti gotovo, jednom za svagda!"
  
  
  Od ton joj ego je glas, znao sam da je mislio na to. Drugi Indijanac, onaj koji je napao me je i gurnuo me na zemlju trenutak prije, je hvatala za noge. On je čučao je ispred mene, a njen je nastavio da te kao očajnik, posebno kad Gurneka je nachah izdrkao jednom, slijetanje smrviti moje grudi.
  
  
  To je bilo u ovom trenutku da joj Ji kontaktirao sa obje ruke i zgrabio čovjek je gležanj, okreni se naginje ego je nogu. Pokušao je da ne izgubim svoju ravnotežu. Onda još jedan Sikh vozio njegovi moćni šaku u moj život. To je bio nepodnošljiv bol. Nisam mogao disati, ali ako dao sam joj slušalicu sada, one dve bi me dodati za njihov veličanstveni trofej listi.
  
  
  Po zadnji malo snage imam, ja zahvatio Gurnek je gležanj i stalno okrećući to, hoću da čujem crunch kosti razbijanje uskoro. Umjesto toga, čovjek je pao naprijed, izgubio ravnotežu. I on je oslobodjen noge na trik još jedan Indijanac. Nazad, on je skočio na noge.
  
  
  Očekivao sam Gurnek je veliki druže da me napadne opet, ali umjesto da je pobjegao u suprotnom smjeru. Joj ego mogao da dozvolim da ode predaleko, i zato je on bio trčanje nakon što je pao pištolj. On je iza njega dok se sagnuo da pokupite oružje. Joj, napravio veliki skok u vazduh i zategnuti noga mu da iznese "leti" udarac.
  
  
  Snaga udarac, uticaj noga udara u Indijskom je zadnjicu, poslao ego srušiti na zemlju. Prešao je par puta na mermeru sprat, i pištolj je sleteo par metara daleko, izvan dometa.
  
  
  Čak i tada, on je samo pogledao nervozno preko ramena prije nego je došla da pokupim pištolj. Gurnek nije bio jedan da odustanem lako. On ustao i odšetao do mene. Iako je odšepao, nosim sve njegove težinu na jednu nogu, još uvek može da hoda. Ali upadljiva je opakoj metalni sjaj to privuklo mi je paznju... metal kaplje je želatinskim supstanca preko Indijskog je presječena oko.
  
  
  Iza Gurnek je mutno ličnost na kasno popodne senke. Reeva Singh je konačno vratiti na pozornicu. Ne puno prije, imala je odigrao svoju ulogu savršeno, i sa njom vrišti terora i let, ona mi je dozvolio da se preselim iz odbrambene da ofanzivne akcije.
  
  
  On bi mogao da je vidim sada kako popela se u sedlo na motoru parkiran u dvorištu. Gurnek mogao da trči, on je bio jos limpiju kada je konačno pretrpan, zavaljen. Ali ja sam pogriješio u mojim proračunima, pod pretpostavkom da je imao me je napao prije nego što koristiš nož u ruci.
  
  
  Indijanski izdrkao njegovu ruku van, onda posegnula i bacio noz. Oštrica šaptala kroz vazduh. I ovaj put Gurnek skoro propustio.
  
  
  I oštrim oštrica potonuo u moju butinu mišić. Moja koljena vezao, i osetila sam slab. Ona je htela da vrištim, ali ja zatvoreno je plakati to se činilo da pobegnete iz moje usne. Bol pucanj kroz mene, okrećući živce. On je zabio u mene kao vruć iglu, sve dublje i dublje, dok mi cijelo tijelo je utrnula, sada u limit od fizičke otpora.
  
  
  Ovo nije trebalo da se desi.
  
  
  On stisnute njegove pesnice, stisnula zube dok su se stisnula, i pokušao da blokiram u bolovima. Onda je on joj je snizila ruku, zatvorila oci za trenutak, i konačno izvukao nož oko njegovog kuk. Nisam imala vremena da prekine protok krvi. Ali na sreću, štiklama pao krvni sudovi od butinu mišiće.
  
  
  U svakom slučaju, on je još uvek krvarim kao zaklani svinja.
  
  
  Tkanina iz moje pantalone držao za noge, gdje veliki mračna mrlja je bila u plamenu, mokra sa krv, već sam izgubljena. Gurnek je divlje smijeh izrazio kroz vazduh. Indijanski počela da mi se približi, i njen pokušavao da puzi, da jedan oko zgrade oko dvorišta. Uspeo sam da zavrni Im je gležanj, a on to nije mogao hodati bez hramlje. Ali, on bi i dalje mogao micati. On je istupio kao treći Kobra agent također se počeli micati iza mene.
  
  
  Pogledala sam i videla da je pištolj koji je imao našao. Ona je otišla sa bodež, kao Nunčake su izvan dometa. "Reeva," svi su govorili. "Gde si?"
  
  
  Možda je to bilo telepatija. Ali šta god da je, ona "čuo" mi.
  
  
  Zavijanje motora imele izbrisao iz moć blagoslov, otupljuje moj bol i fizicki muci. Došao je kroz tamu, traženje Gurnek vidimo u svjetlu sjajno svjetionik, odati siluetu protiv sjene zalazak sunca ispred. Indijanski okrenuo glavu i podigao ruke kao da zaustavi auto. Ego od drugih osoba, je mišićav mlada Sikh, s druge strane, je izgledao kao on nije hteo da promeni program. On nastavio da dolazi kod mene. Uzima bodež, pokušavam da ignorišem lupanje bol koji je ostavio Nachah skroz utrnula.
  
  
  Gurnek je pokušao da sakrije u napušteno mramor hodnicima palače. Sada se da je on vise nije pretnja i opasnosti, zahvaljujući Bob, ja sam bio u stanju da se fokusiraju svoju pažnju na svoje saučesnik. Pištolj lajao i bljuje vatru, ali odjednom tame koja je padati sa neba, kao posljednji sumrak se svetla ugasila sprečava ga da uzima oprezan cilj, i onako bulje letio nekoliko metara od mene.
  
  
  Držao dah i stajala na istim putem kao i bilo pleme, koja mu je ozlijeđena noga nazad. On mogao da vidim bijeli turban od napadača čak i cijev pištolja. Izgubio je grof od metaka da bi on koristio, pa nije mogla reći je li pištolj je bio prazan ili ako još uvijek ima nekoliko metaka.
  
  
  Kada je čuo klik okidač, on je ispitao sebe za snimanje. Umjesto toga, Indijskog zakleo tiho. On je bacio oružje, i pala je sa thud na mermeru sprat. Konačno, činilo se da nije sve je zaveru protiv mene.
  
  
  Možda Reeva imao je podržao Gurnek u " ugla." Ako ne baš u "uglu", onda indijance je bio na putu. Mogu deaktivirati sa mojim ego kasnije, kad sam se onesvijestio moj partner je ego. Znao je da Gurnek je bio naoružan, pa Reeva bi moći riješiti sama.
  
  
  Sada sve što sam trebao uraditi je podnijeti čudan Indijanac, Shiva je lično agent. On napet i držao dah. Ljudski je samo masivni oblik pojavljuju oko tami. Oblaci prikrio mjesec, zamutiti sjajni lice, i dvorištu Fatehpur Sikri je u sjeni. On natjerali su je da zažmiri njegove oči i pokušao da zure u tami. Moj protivnik nije hteo da rizikujem, jer ja ne čujem njegove pokrete. Nisam bio siguran da bi me vidio kad je da je on izvukao nož oko njegovog hip, ili da je znao sam da je bio naoružan.
  
  
  Stahl je štiklama je dragocjen oružje sada da Nunčake su ga izgubili. I ja ne mogu računati na moje duboko znanje karatea s nogu koji je došao iz okupljanja od rane to je iskrvarila skoro sve vrijeme, i što nisam imao vremena da se oporavi. Njegove krvi me tera da slabije i slabije, i ako je njegova noga nije bio zavoj, da ću uskoro biti u nevolji.
  
  
  Joj, vrištala. "Hajde, kopile! Šta čekaš? - Tamo su bogohuljenje, imena i uvrede da u Indiji odmah uticati na nečiji ponos. Možda "kopilan" nije bio jedan oko njih, ali već moje znanje o običajima i običaja podkontinentu ostavio mnogo poželjan. "Da li si uplašen?" To je istina? Počeo sam da vičeš, pokušavam da nađem masivni oblik u sjeni moj ego.
  
  
  Fara od motor Reeva je skocio na nije uperio u mom pravcu. To je da postaje mračniji i mračnije od drugog, i stalno je gledao na nju, u nadi da ćemo naći nekoga u krv i meso. Onda je veliki teret je pao na mene. Bacio me je na leđima, i moja povrijeđen nachalah ušuškana pod me.
  
  
  Bol je bila ogromna, i čudno phosphorescent svjetla plesala pred mojim očima. Glava joj je tresla i pokušao otjerati tačke na svijetu. S nogu uvrnuto u pola, on je bio doslovno zakucan za zemlju od većina debela mlada Sikh. Ali bukvalno sam osjetio sam podignuti sa zemlje kao njegov pesnicom udario u vilicu. On je zapeta njegovu glavu na stranu, teško diše. "Ti prljavo kopile! Ja dlaka, konačno sjećanje prava riječ.
  
  
  Emu nije kao izbor epitet, znači, udario drugi put. Osjećala čovjek je vruće, truli dah na njenom licu. On je zvijer, bika u ljudskom obliku. I on je odgovorio bez riječi... samo sa šake. Emu onda uspio dobiti svoje ruke na moje butine i udarac moja noga povrijeđena.
  
  
  Moja glava je bila još krvarenja, i to je bolelo vise nego ikada. Nož oštrica ogrebao protiv mramor pločice. Ali ja još uvijek nisam znao da li Sikh Indijanac primjetio kad sam bio naoružan. "Ja ću te vratiti Shiva, Carter!" Udisao, stavlja me na podu. "Ali ne u jednom komadu!
  
  
  "Kako strašno! Ja mrmljala u rugajući ton, moje usne curling u mučno pravi grimase kao da je on podmetnuo koljenima na moje butine. Ruke i prsti počeo da utrnula, krv je kapala oko rane, i Indijske, uhvatio moje ruke. Još nekoliko sekundi i neću moći da drži mač više. I ako se to dogodi, gotovo je za mene.
  
  
  Počeo je da pomerim ruku naprijed, pokušavam da donesu oštar, još uvek krvavi oštrica bliže Indijanac kalkulacije. On je šapnuo to. "Kako se zoveš?" Nakon svega, nismo se upoznali, još!
  
  
  "Kora", kaže on, smejući se. - Pobjednik Lajao.
  
  
  "Laje, gubitnik," ego ispraviti nju, i odjednom se preselila njegov nož ruku da proverim moj protivnik je proračune. To je uzeo sve snage imam, do granice.
  
  
  Ali to radio. Hvala Bogu da je to radio.
  
  
  Oštri mač pocepao mladi Sikh je pamučna košulja kao puter. On nije zaustavilo. Bodež potonuo dublje kao on je podigao koljena, pokušavajući izvući. Prekasno je za promeni taktiku. Sada nije mogao da prestane da me više. Nož zabio između nje ego je dva rebra, odsjekavši kroz meso i mišića kao mesar probija kroz tele.
  
  
  Mladi Indijanac okrenuo na stranu i teško pao na leđa, kao nož ga pustili. Sa snagom očaja, popela sam se nad njim da završi posao, ne stajemo na nas, samo na trenutak da se osećam da izazvati bol u mom krvarenje nogu. Nož je sahranjen na dršci u Laia je strani. Čovjek je bio pun, pokušavam da dišem. On ju je drškom od nož bez vuče ga.
  
  
  Protok debele, vrele krvi gushed dole ego je strani kao bodež je vozio u nju, oštrica drži ego grudi. "Svinja! Indijanski bio pun. "Ali i... ti ćeš umreti... ćeš umrijeti, Kar...
  
  
  To su bili ego posljednje riječi.
  
  
  Njen hotel, da oni ne bi se ispostavi da je proročanstva.
  
  
  
  
  13
  
  
  Ruke su mi bile slik i lepljivo sa Laia je krv. Ona je nastavila da se raspravljaš obilno kao emu presjekli svoje grudi, neće stati dok je apsolutno sigurni da je to bio mrtav. Je gurgling zvuk došao iz ego u grlo, on više nije govorila, ali bačen prsa gore i dole convulsively. Konačno duvaš prestao; joj emu stavio ruku na rasklapanje dolara. Grupe mišiće izazvao potresu otkucaje srca, praćen je nevoljno nervozan potresa, potresa to je uzdrmalo ego od glave do pete.
  
  
  Je pomiješao još jednom, onda je zamrznuo.
  
  
  Joj ubacili nazad, moje ranjeno početak rastegnute ispred mene. Sa brzo pokrete, on je skinuo svoju majicu, razreži ga sa bodež, i počela se oblačiti rana sa provizorne zavoje. Trebalo dvije trake u kordon da zakloni krv koja je bila zaručena sve vreme teče duboku ranu.
  
  
  Nakon nekog vremena, on je pokušao da stane na noge, njegove oči u potrazi za Reeva. Djevojka je uradio odličan posao, i sada sam morala da joj pomognem srediti Gurnek. Kasnije... pa, ja ću eliminirati Gurneka prvi, a onda ću uzeti sledeći potez.
  
  
  Slušao me je, i skoro odmah čuo onesvijestiti hum... zujanje motor motor zvoni u daljini. Dvorište je kupao u svetlu kao oblaci to sakrio mjesec je nestao. To me je pogodilo da je snaga prirode su na mojoj strani, kao da su je obećao da će me zaštititi. Bilo je mračno, u početku, i nedostatak mir me je štitila, omogućavaju mi da poraz i ubiti Laia.
  
  
  Ali sada mladi Sikh je mrtav, uplašiš moju snagu ili lukava, mesec je bio vraća, poplava dvorištu napuštenom gradu sa njenim pale sjaj. Joj, pogledao figura Laia, koji je ležao na leđima, njegov belu košulju namazala sa osušenu krv. Ego je usne sklupcan u osmijeh to pokazao Ego pravilno bele zube, i desni su umrljane crvene od paan žvaku. Leš je ležao nepokretni na mermeru ah, prolaz u poziciji užasno agonija.
  
  
  On ne oseća kajanje i nije predmet da mladi Indijanac smrt, dijelom zato jer je to bila otvarač za opstanak. Ili je Lajao, ili nju. Izgledao je daleko od zaleđenog, sav u krvi tijelo i pokušao da noge opet. Morao sam da napravim nekoliko pokušaja prije nego što je mogao ostati na noge.
  
  
  Ona je odvukao zajedno do nje povrijeđen nozi, koja je i dalje kuca i dalje bole od gubitka krvi. Počeo sam kroz dvorište, stali na trenutak da pokupim moju Nunčake gdje su pali, i u isto vrijeme da pokupim Laia je pištolj.
  
  
  Koliko ja znam, Gurnek je nenaoružan. Imao sam primitivna Orijentalna oružje i dragocjeno njemački štiklama sa oštrim mač koji mi je spasio život. I povrh svega, Reeva imao je motor. Nema sumnje da je djevojka i Gurnek znao topografiju od Fatehpur Sikri mnogo je bolje nego ja, koja je bila oboje prednost i prednosti. Jer ako postoji put vani, oko ovo labirint prazna i napuštenih zgrada, Gurnek trebao znati, osim ako Reeva bio u mogućnosti da blok ego je pobjeći i drži ego je zarobljen dok sam da ne.
  
  
  Je zastao na trenutak da slušaj, i opet je čuo onesvijestiti brujanje motor motor. Došao je s leđa poseban publika hodnika, divan-ja-khas. Sjetio sam se vidjeti sa skica od palače u vodiču bih kupio, crno-bijela slika nameće zgrada sa velika centralna kolumnu, iz koje četiri identične koridore prebacio s do strane gornji balkon u obliku kvadrate.
  
  
  Nije bilo potrebno da dođem do cura je spasiti brzo. Morao sam da pomjerim korak po korak, vučeš nogu iza mene kao glomazan komad prtljaga. Bol je smanjila sada kada joj je rana je zavoj i krvarenje je prestalo. Ali ja sam bio u bolovima. Da stvar bude gora, to me više ranjiv nego ikada, ozbiljno usporava moje pokrete, moju sposobnost da se preselim u normalnom brzinom.
  
  
  Upotreba karate šutira je sada u obzir, i svaki pokret ruke i šake postala je problematična i teško, jer bi to potrebno puno truda da se održi adekvatan centar gravitacije i balans. . . . Sada, više nego ikad, morao sam da se oslanjaju gotovo isključivo na nunčake i nož.
  
  
  Bliže je dobio u Predvorje, u glasnije auto je motor hummed u ušima. Ono što je nekada bilo dalekih i nejasan hum postala dosadna tuču, je potisnuti riku. Držao se jedna oko vanjski stupova, koja je bila prekrivena sa imele napao oblik i ličio je kljove ogromni slon. Prestao je da se odmoriš i prikupljaju njegove misli. Moćna snopom svjetla probio mesto ispred mene. Onda zvuk tekuće korake.
  
  
  "Riku! "Ja sam vrištala. "Gdje je on?"
  
  
  Ona mi nije odgovorio, ali trenutak kasnije Gurnek izašao oko zgrade i pobjegla kroz dvorište. Joj ego počeli proganjati joj, iako je znao sam da nije mogao doći do njega. On je vodio u skoro normalno korak, tako da sam znao da mu je članak zar ne boli više. To je onda to Reva ušao u scenu. Ona zagrmi mimo na mene i pokazivao jesam za mene da ostane. Ego je lice bilo napeto, njegov ušnu školjku naborana; to je bio lice apsolutnu odlučnost, masku hladan i proračunat odlučnost.
  
  
  Nisam mogla poreći da sam bio jako ponosan na nju. Odradila je svoj posao savršeno, drži Gurnek u bay kao zarobljen životinja dok nisam uspjela riješiti Lai. I sada da Lai je mrtav, bio je samo jedan Kobra agent otišao da popravi. To je bio nunchaku je palica da joj uzeli preko glave, zahvatio jedan čvrsto, i izbacio drugu.
  
  
  Kružni pokret na ruku set štap u pokretu... Koji, nadala sam se, da li bi odlučno uništiti Gurnek je planove... i ego život. Reeva bila je uperena u Indijskog od oba kraja u dvorištu. Sa snopom svjetla iz svjetionik svijetlom u duhovnoj javnim mjestima i colonnades od kraljevsku palatu, smjestio to kao expressionist sliku.
  
  
  Ali nije bilo ništa slikovitom o tome kako Gurnek počeo da potez, ponavljam mu shaggy pokrete. On će me vidjeti, i sada nema šanse da bi on mogao izbjeći sudar kao Reeva jurili za njim na nju motor kao motorizovane shepherd pokušavam uhvatiti nestale Scott. Sada indijance je bio životinja za bojati, strah i ocaj.
  
  
  Pokušao je da se oko mene, ali opet Rej pokazao joj je vještina, odrezati ego je put. Ona gotovo da ga je udario. Devojka joj je radio najbolje je izbeći direktnom sudaru, i nije mogao da je krivim. Ona je također ne želim biti bačen s bicikla.
  
  
  Međutim, čak i bez diranja, hej uspeo da ostane ego na putu, i sprečiti da pobjegne. U Nunchaku tunela oko moje glave, i kada Reva napred opet, tjera Gurnek da dođem prema meni, bila je objavio da je instrument za smrt, i gledao kako ga je izrezao kroz vazduh.
  
  
  U"ubica" štapići su bili vrlo korisno opet. On je još uvek gledao na scenu, iskorak, kada Gurnek vrisnula i sakrila sam se u stranu kao klubova udario emu u prsa. Udarac je bio kao pesnica udara sam centar, i to oduzeo dah. Iznenadio, pijan kao dovraga, nije u mogućnosti da drži ravnotežu.
  
  
  On je odšepao naprijed, najbrže što je on mogao da držim nož na odstojanju. Nema vremena za gubljenje, jer nakon Gurnek je eliminacije, još uvek morala da se suoči sa Shiva, čovjek čiji je pakleno zamke imala je pobjegao, ali ko nije mi pokazao svoje lice zauzvrat.
  
  
  Gurnek je na noge opet prije nego što njen do njega. On je zgrabio nunchaku ,ali izgleda da nikad nije video ili koriste oružje prije. On nije znao kako da se nosim s to, pa je on ih je bacio na mene. Klubovi pala, a on se sagnuo da pokupim nu, kao Gurnek bacila na mene.
  
  
  Našao sam ležao na leđima opet, bori se za svoj život, sa Indijskog između moje šake. On više nije bio u stanju da razloga: jedan želatinskim i krvava supstanca je kaplje ego od razorene oči, to nije bio samo lice luđak, ali lice čudovišta.
  
  
  Udario me je u lopov od lakta, i prste namjerno popustio svoje stisak. Bodež opala mi se oko ruke. Posegnuo sam slijepo, ali Indijanac me je pogodilo opet u vrat sa rukama. On ne zna mnogo o karate, ali mora da je nešto naučio od naših prethodnih sastanaka. I sada je koristi svoj talenat i inteligencije da me dokrajčiti.
  
  
  Reeva je bicikl prestao sa piskav uzdah, obasjava naše uvijeni tijela sa snopom svjetla. Čula sam da joj je izlazi iz kola, ali ja sam znala da se ne može da mi pomogne. I od Gurnek je bio udaranje moja noga povrijeđena, brzo i lako pobjeda da bi se nadala nije na vidiku. Čovjek je bio u panici, a ovo mu je dao osveta snage i odlučnost. On se bori za svoj život.
  
  
  Takođe njene.
  
  
  Stajao na dlanovima i pokušao da je odbacim. Okrenula se ... na mojoj strani, ali je pao na mene ponovo. U međuvremenu, međutim, uspeo sam da uzmem klubove, jedna u svakoj ruci, sa komad zaobici buffalo se sakriti u sredini. Sada ne postoji drugi način da se koristiti oružje, metoda nije iskusila još. Ako bih samo mogao da kravatu kožnu kabel oko Gurnek vrat, dva kluba će mi pomoći da koristiš moj ego, moje tijelo.
  
  
  Stavio mu koljeno u mojoj strani i udario me je u bubreg, što je uzdah, što povrijediti. Mramor pločice izgleda da plešemo pre nego što oči, i udaljeni stupova udvostručio i ubacila. Pokušao je fokus njegova vizija, ali sve je izgledalo mutno, približila, a onda je nestao.
  
  
  Gurnek, sada u ludilu, ispljunuo riječi u Indijskom dijalekt nisam mogla da razumem. Ali ako ja nisam mogao da čujem šta je mumljala, to nije bilo teško za mene da pokupim smisao svog lupetaj fraze; to je, blago rečeno, nisam optimista, nije prijateljski.
  
  
  Osjetio je to bolna grč u nozi, koja je bila savijena pod težinom njegov ego. On je okrenuo glavu kao Indijanac posegnuo za nož, pomera alenka u uredu odgajati bodež. U ovom trenutku, to je počeo da raste na nivo svih plemena.
  
  
  Ali on neće tako lako odustati.
  
  
  On je optužen naprijed sa slijep bodež udara, koriste nož za ubode. Preselio sam se što dalje od nje što sam mogao, pokušavam da budem na odstojanju. Odjednom Reeva pojavio se iza maddened Indijanac i počeo da udaram ego na leđima i ramena sa njom šake. Da li ga je boljelo ili ne, nije bilo bitno. Joj intervencije ometen mladi Sikh toliko da uspeo sam da izbegnem prokleti štiklama oštrica i umotati kože kabel oko njegovog vrata.
  
  
  To je kako je sve počelo: prvi napad u moju hotelsku sobu, onda Ashok Anand, i onda medjunozje u wc-u u baru. I sada zavjese će pasti na još jedan član zloglasni grupa nasilnika u službi Shiva.
  
  
  Njen otac je zahvatio dva kluba čvrsto kao on zategnuta bizona-koža kabel oko Gurnek vrat. Indijanski progovorio plakati iznenađenje i užas u isto vrijeme, pao na nož, pokušavam da pritisni kočnicu iz njegovog grla. Ne bi preživio ako je on nastavio da potisnut.
  
  
  On je izokrenuo štapiće oko sebe i pokupio ih. Nisam vidio Gurnek lice, i ne želim da vidim njegov ego. Pokušao je da gutam zrak, disanje mu je bila asmatičar i teško, ali vazduh koji ne bi do pluca. Podržala očaja, borio se za svoj život, sa svim svojim preostale snagu. I to nije bilo dovoljno.
  
  
  On je bio u kontrolu sada, uprkos njegovom utrnula noga i umor. Joj vezica zategnuta, zahvaljujući štapovi koji je dozvolio da joj primijeniti potrebno pritisak. Još žubor pobjegao Indijskog sa usana, a onda je čovjek dao gore, više ne nudi nam najmanjeg otpora. Ego je telo gledao naprijed, i pao je licem prema dolje. Čak i tada, "nunchaku" ne bi pusti je, dok nije bilo apsolutno sigurni da Gurnek su se vratili u stado svog bogovima, Naga zmije, u kome je tako iskreno vjeruje.
  
  
  Kada je shvatio da je beživotan, to njegovo tijelo ležao nepokretni na hladno mramor sprata, i da je samo jedna mišić u butini vibrirao convulsively, on je okrenuli i oslobodio vrata od fatalne kože struna. Ego je lice bilo pomodreo, i njegov jezik je bio ujeden, skoro rez u dva za zube, koji je stisnuo u horor.
  
  
  "Moglo je biti i gore, čoveče," ja mrmljao. "Mislim o tome šta se desilo jadni Nirad...
  
  
  Ali on nije čuo svoj komentar. Sa veliki napor, on polako ustala, drži oči na Gurnek je figuru. Ali on se neće opet dići oko mrtav. Indijanski se borio teško da daš emu svoje. Ali na kraju, sve je završila u ništa.
  
  
  On je bio mrtav.
  
  
  "Pomozite mi da skinem svoju odeću," Uperices joj rekao, da izbjegavaš devojka je pogled, koji je činilo da mi daš zabrinut, tihi vidi.
  
  
  Ona ne postavljaj pitanja, i vidi da sam bez majice i desnoj strani moje hlače je natopljena krvlju. Ona se sagnuo i okrenuo, da se otkopavaš Gurnek je košulju. Indijanski jakna je umrljana krvlju, ali to je bolje nego ništa.
  
  
  Reeva pogledao sam mrtav čovjek, a ne iz poštovanja ili skromnost, ali covek je bio neprijatan prizor, i nisam mogao kriviti devojka za pokušavam da ne vidi to natečena, prokleto lice sa svojim plavim jezik viri. Kostiju po curi oko glinted čudno u dometa motor je fara.
  
  
  Onda sam se nečega sjetila da Reeva pomenula da me taj dan, nazad na Shiva je vilu. Ona nije ulazio u detalje, ali nije trebalo dugo da shvatim šta je mislio pod imelom. Njen ujak je koristila za najgori stvari, zbog sadistički ukus u terao da zadovoljim strasti muški ego.
  
  
  I sada da sam se osjećao ne kajanje za Gurnek, još dvoje ljudi koji leži mrtav u dvorištu, žrtve ne toliko mog besa od moja odluka da ostanem živ i završiti zadatak.
  
  
  Je izvadio proklete zavoje on bi omotano oko njenih nogu, i onda je uklonio gaćice kao pa, odlazi Reeva čučećeg pored Gurnek je tijelo. Prešao dvorištu i krenuo za kamen bazen da bi primetio ranije. To je bila puna vode. Seo je na jednom od svakog plemena i oprala ranu, prijavljuje mokra mrlje od razorene majicu da se spriječi zaraza od rana i gangrenu na nogu. Cak nisam ni siguran da je voda nije bila zagađena, ali u tom momentu, nisam imao drugog izbora, pa sam odlučio da riskirati.
  
  
  Kada se vratio u Reeva, devojka skinuo mrtav čovek je hlače, i kurta. Bili su malo široko u struku, ali on bi mi to nadoknadio sa kasno Gurnek je pojas. Reeva su mi pomogli da stavim na košulji, onda ste se povukli, trljanje njene ruke zajedno kao da hej, hladno je.
  
  
  Ona je šapnuo. "Šta sad da radimo, Nick?"
  
  
  "Pusti je uzeti vaš auto i idi natrag u vilu," rekao sam. Ego je lice bilo napeto, potopljeni, kao da je lišen sve emocije. Bila je kroz mnogo toga, i ipak je ona još uvijek uže, još odlučniji. On je mislio da je njen otac, pitajući se da li je imala toliko unutrašnju snagu kao njegova kćer je ego. U ovom slučaju, može da preživi i držati dok ne nađemo ego.
  
  
  - Šta će se dogoditi sledeće? Reeva pitao. - Kako... kako ces da uradis to?" ona je dodao, pokazuje da moj povrijeđen nogu.
  
  
  Većina bol je oslabio, i hodao je sa manje napor od prije. U nunčake spusti je uvučena ovde u zadnjem džepu gaće, i skliznuo štikli u kožne korice da ju je držao za ruku.
  
  
  "Kako?" - ponovi to. "Ne brini. Ja ću naći način.
  
  
  "Ti uvijek nađeš nešto," ona je pokušala da se smeje.
  
  
  Rekla mi je da Ego ujak je otišla sa pet ljudi, ne računajući Ranjit i mladi Sikh je pogođen u nogu u Agru pošti. Pa, bila su samo dvojica u trag, osim Shiva, i Haksha. To neće biti lako, ali, ovo mesto, od Rusije nije bilo lako od samog početka.
  
  
  
  Odvezli smo se u tišini. Reeva imao obje ruke na volan malih kola. Kada Fatehpur Sikri je iza nas, skrivene u tami i prašinu, okrenula je glavu i ukazao na tabli ladicu.
  
  
  "Ona je donio sam ti poklon," ona je objasnio. "Žao mi je nisam ti ga dati ranije, ali nisam znao da će ti trebati."
  
  
  On otvori ladicu i ući, osjećaj dok je dirao dupe pištolj. Ona je pregledao pištolj na komandnoj tabli svjetlo: to je bio mali drži 22-icu uperenu kalibra Beretta, prilično neobično za mlade dame.
  
  
  Ali Reeva je također bila izvanredna devojka iz sve tačke gledišta.
  
  
  - Beretta je efikasno oružje iz blizine. Trebalo je da se sjetio da, on je zaključio, provjera oružja, drago mi je da Reeva nisam zaboravio da se puni.
  
  
  "Kad smo u vidnom polju vili, uspori i ponašati se kao da se ništa nije desilo," naredio sam da joj se, proteže u sedište tako da ne mogu biti viđen. Posebno sa ovim loše noga, to će biti teško, ali ako sve bude kao da se nadao, ja cu se vratiti u formu uskoro.
  
  
  "Zar ne bi bilo bolje da se neko pomoći, Nick?" Izgleda da je tako opasno za mene, nas dvojica protiv svih nas... mislim, "je dodao, izgledaš nervozno u oči," uzet ćemo strašnu opasnost.
  
  
  "To je jedini put prema naprijed," rekao sam, i rekao Hej sve što sam znao o Puran Dass, i razlog zašto je nisam napisao da Indijanac Tajna Služba za pomoć u provođenju operacije. Kad Hej ispričao joj priču o curi u Dass ured i njegov ego veza sa Shiva, bili smo već u prizor iz kuće.
  
  
  On je sjeo na mjesto kao Reeva usporio. "Ti si moje oči od sada," ja šapnuo. "Šta vidiš?"
  
  
  "Ništa još.
  
  
  Njene oči ulete da Ne odozdo. Ona je sjedila stiffly iza volana, leđima ti je stisnut na mjesto, njene oči blenu naprijed. Skrenuo je sa autoputa srednje brzine, to pebbles i kamenje bouncing ispod kola.
  
  
  Odjednom, Reeva zakočila zaustaviti. "Postoje dva od njih! "Šta je to?", a on pitao. "Dva stražara!
  
  
  Zvuči pucnjave pratio. Posljednja stanica. Od tog trenutka, ja nemam taj luksuz da napravimo jednu grešku.
  
  
  
  
  14
  
  
  Joj, vrištala. "Dole donji!" -
  
  
  On je došao i izvukao je u sedište. Reeva je vrlo laka meta. Meci proslo i rikošet bijesno. Kiša prolio niz staklo kao trag, uzrokuje veliku krhotine stakla da pasti na nas.
  
  
  "Laž još i čekaj dok nisam ti dao signal da se nastaviti," Reva ju je upozorio. On je snizila podnijeti i otvorio vrata, puzajući uz dusty put. Vrata blokirala mi je, meci lete iznad glave. Zvuk tekuće korake odjeknuo je hotel. On je podigao beretta i odrastao Rivnenskaya glavu dovoljno da nisani.
  
  
  Turban, obučenu napadač je pao kao ranjena vojnika.
  
  
  Neko me je tamo čekao, i nije bilo Konja, u to sam siguran. Njena udariti čovjeka otvoreno u prsa. Za razliku od njegovih drugova, njegova smrt je bilo brzo i relativno bezbolnom. Ali drugi čuvar je bio nigdje. Smanjio sam oči i skenirala put sa jedne na drugu stranu, u slučaju da pokušao je da me uhvatiš nespremne, a naletiš na mene od pozadi.
  
  
  "Ostani dole! Reve mrmljao da joj kažem joj da ne izlazi, oko auta. Počela je da klizi iz sjedišta, onda su prestali i uradio tačno ono što je naredio.
  
  
  Još jednom se začuli, mi dati dobru predstavu o nevidljivom ubojica je mjesto za skrivanje. Zvuk dolazi s desna, iznad visoki i gustom ograde zid to okružen vilu. Je ovdje i glogovog drveće potpuno skriven moj protivnik. Ako je došao u iza mene, od mjesta gdje je bio pod pokriti sve dan, ne bih imao jednu šansu da pobegnete. Pa sam morao da se preseli, i to brzo.
  
  
  Bacio sam pogled brzo niz ulicu i našao ono što sam trebao; njenih prstiju su se stisnula po šaku veličine kamena primetio sam na ivici dusty put. Sa brzo pokret, bacio sam joj ego iznad vrata auta i čuli buku kao i udario u zemlju desetak metara ispred mene.
  
  
  Još onako bulje zazviždao kroz vazduh. Nisam vidjela ubojicu, ali on nije mogao da me vidiš, ni ja. Slušao sam, i uskoro moje strpljenje je nagrađeni za zvuk tekuće korake, ne prema me, ali u suprotnom pravcu. Shiva je čuvar, zadnji gorila stoji između luđaka i mi, pobjegli mimo, krije se iza debeli ograde.
  
  
  Ona je zadao još jedan kamen, ovog puta veći nego prvi. Pištolj lajao ponovo, i onako bulje oči trzanje male mrvice na centar uskom stazom. Krik je pobjegao moje usne, je piskav nekoga od sredi bol. Nije loše za nekoga ko bi nikad nisam bio u pozorištu, razumio sam. To nije dugo predstavljene vrišti to bi mogao biti čuo iz duge distanci, ali to je stvarno jezivo vrišti, i to je imalo uticaja.
  
  
  Ogradu se razišli da priznati, lik sa turban umotan oko glave. Prekasno, on je shvatio da nema mrtvog čovjeka na tragu. Prekasno, on je shvatio da je to vrisak bio je to trik da povuci ego oko sklonište. Odmakao, čak i ne gledaš u mom pravcu. Ali sada nije imao vremena otišla... zauvek, nadao.
  
  
  U drži 22-icu uperenu-kalibrom vozio metak u emu je rame, okrećući to kao lutka tako jako da emu morali da ostavimo na ogradu da zadrži svoju ravnotežu i u zaklon. Ja sam povukao obarač, i gledao kako ga izvodi jezivi ples, kad drugi onako bulje udario rupu u sred njegov ego čelo.
  
  
  Ne zvuči pobjegao čovjek je usne.
  
  
  Jednom u odsjaj na svjetlu, on je podigao ruke i pucao još uzaludan je pucao na pištolj. Onda je skliznula sporo, kao da sedi na sred puta, noge rastegnute ispred njega, tijelo nagnuo naprijed, šef visi na grudima.
  
  
  Reeva pogledao gore, ustala, i sa svima okolo kraja komandnoj tabli. "Ali, Ujka -" ona je počela.
  
  
  "On će biti ovdje uskoro, uvjeravam te," ja šapnuo. On je izračunao je da u Beretta još uvijek ima nekoliko metaka ostalo, više od Sikh je teško .45-kalibrom. Tako da ne želim da nosim oružje. On polako da noge i izašao iz iza metak-otporan vrata kola. Dvoje ljudi je mrtvo na putu, žrtve svojih gluposti, njihove naivno verovanje u božanstvo od smrtnika Shiva.
  
  
  Ali kutiji je bilo stvarno. Ego je planove da osvoji sve o Indiji su takođe stvarni i odlučna. Govorio je o "humanitarne" treba, od želje da hraniš i oblačiš svoje ljude, ali Shiva je bio tiranin, koji je tražio najokrutniji diktaturu, i ego od znači da postigne moć kao što je nehumano kao ega metode bi bio da je dobio moć.
  
  
  Duge linije hedges odjednom književnosti kao upale svetla oko kuće, veliki merkur lampe tjera me da korak nazad, braneći svoje oči iz zasljepljujuće svijetlo. Stotine insekata, moljaca, i ogromne komarci izgleda da lebdi u svjetla na moj put. Oni hummed i tunela, druženje sa prašina i miris smrti.
  
  
  Veliki leti kruže kao mini lešinari, pada na dva krvi leševi i podizanje je uporan zaglušujuća hum u zraku. Zvuk koji je napravio me trepnuti kao njene uši ubola u bes za druga buka. Nisam mogla da ne čujem ništa ali leti, naš zvuk iz jarko zapalio vilu.
  
  
  "Ravi! Arun! odjednom je bilo boje metala glas, i to nije zvučalo poput nas, ni u koga osim sebe.
  
  
  Pogledao sam u nju, i dala mi mali klimni glavom od odobrenje. "Shiva," ona je šapnuo. "On je moj ujak. Budi oprezan, Nick, molim te!
  
  
  "Ti prokleti propalice! Gdje si? Šta se desilo? Arun? Ravi? Shiva je zvao na dva čovjeka ponovo, i glas mu je izgledalo da pluta prema meni kao eho stari tanjir.
  
  
  Vrijeme je za direktan sukob, lice-u-lice sukob. Ja steeled sebe, pokazivao jesam za Reeva da ostanem iza mene, i hodao stalno niz put. Shiva vikao ponovo, ali ego od čuvara da si nesposoban da odgovorim. Muhe, posebno proždrljivi leti da pala na beživotno tijelo od dva Indijanci, stalno razgovor.
  
  
  "Ubit ću te za tvoje gluposti!" Shiva je vrištala u piskav glas koji je izdao bes i strah.
  
  
  Međutim, nije se usudio da dođe da mi se suprotstavi. Tamo je tisina opet. Ja čučećeg dole koliko sam mogao, pokušavajući da nastavi svoju nogu od će umrtviti. Nakon nekoliko koljeno savija u rapid nasljeđe, krv počela da kruži redovno. S jedne strane, on je gurnuo na stranu joj gusta bush.
  
  
  Od sada, on bi mogao da vidim unutrašnjoj bašti, bujnim i dobro držao. Šta udario me još jednom je to ovaj je vrt discordant nuona, tako bujnim i plodna za svoje sušnim teren, previše bogat za biljke i cveće da se uzgaja tako je suva i prašnjava ravnici. Ali da, Shiva je imao novac, rupija i dolara, da namami Muslimanske u njegovu mrežu. Ego je imao neograničeno resursima na raspolaganju, to znači da je dozvolila da se koristi moći, i brojne veze u relevantnim krugovima. Pitao sam se koliko ti je dao Dass da držiš glavu Indijskog bezbednosti na njegovom platnom spisku. Ili možda Dass je još fanatik koji slijepo verovao u Shiva je snove slave, u zlatno doba Indiju, u moćni Mori i Gupta civilizacije.
  
  
  Šta god motive, opasnost za svijet je ostao. Ali ne kao opasan i izdajnički kao Šiva sebe. Stiskao sam u debele grane ograde, nadajući se da ne krađa ili škripi bi izdao je moje prisustvo.
  
  
  "Carter?" Glas je zvao sa više od nagovještaj sarkazam u to. To je promijenjena glas koji je preuzeo na dramatičan razmera. "To si ti, a drugi?" Jesi li doći da me posetiš?
  
  
  On je hladan, kontroliše se opet. On nije raspoložen za razgovor, ili ego sranja. Ja bih više voleo da kraj diskusije na oštriji poruku. Ali nisam mogao da ga vidim. Prestao je i gurnuo na stranu grane, drži oči na putu, on je imao žurno se popeo... izgledalo je kao nedjelja, ne sati.
  
  
  Šta... šta, uzmi krojača!...
  
  
  On je trepnuo i pogledao opet da ubedim sebe da je ovo bio samo jedan trik, optička iluzija. Ali ne, moje oci nisu me varaš. To je Shiva, ali on nije izgledao kao osoba koju sam ga zamišljala da, nije bilo ništa u nen oko ono što sam zamišljao. On je bio potpuno drugačije od nas, jedina osoba koju sam ikad vidjela u životu.
  
  
  Umjesto u desnu ruku, od početka palm... ili gde prsti su obično nalazi čovjek je nosio nerđajućeg čelika proteza... na ramenu. On nije imao desnu ruku, ali Reeva je đavolski i lukava ujak nije nositi nas običnih proteze, nas običnih predmete, nas drvenu ili plastičnu ruke. Ne, gospodine.
  
  
  Čelični kobra zakačen na ramenu je kreće naprijed i nazad u vazduhu, "kobra" što liči na život reptil u svakom slučaju, njegove gvozdene zube kaplje sa moćnim odbojnost!
  
  
  Da kažem da je bilo fantastično i neverovatno je nepotpuno izražavanje. Stalno treptanje, ali nije to bila iluzija ili halucinacije. To je bilo ono što je p/, grozno je i zastrašujuće što je p/! Čelik kobra je anatomski detalje bio precizan, do najsitnijih detalja: klin u obliku glavu s kapuljačom, otvaraju i zatvaraju čeljusti. Zubi su bez sumnje injekciju šprica, sposoban za ubrizgavanje u smrtonosni reptilski prezir u krvi zrtve.
  
  
  Njen pogled pomerio od čudno i napadno uređaj Shiva je lice. Hladno, koščati, reptilski lice. Imao je uski crne oči i debele, veliki obrvama. On je bio srednje visine, sa kukurzom, nagni se tijelo koje exuded duh demonska zlobe.
  
  
  On nije bio običan protivnika, ali ljudsko biće, kao većina mojih neprijatelja, se okupili u jednoj bande... ljudi kao Karak, nedostižna Vukodlak, ili oličenje demon koji sebe zove " G Juda."
  
  
  Kao da čelik kobra nije bilo dovoljno, kao obrambeno oružje (i, ako je to potrebno, jer ofanzivu oružje), Shiva je dobro za ruku .45-kalibrom, svjetski poznati Američki Colt. Shiva mahao pištolj naprijed i nazad, čekam svaki pokret ili zvuk koji može da otkrije moju lokaciju u ograde.
  
  
  On je vikao. "Iskreno, Carter! "Neću upucati. Moramo razgovarati, o... Čak je i tvoj razgovor sa G. Dass danas neće završiti, usput. I kad smo kod toga, reci mi šta si uradio sa mojim nećakom, prilično Gđice Singh." Ne mogu da nađem ovu slatku devojku.
  
  
  Nisam odgovor.
  
  
  Umesto toga, kad je podigao beretta i usmereni su na Shiva je grudi. Polako, on povukao obarač, mislio sam sebi da je noćna mora će uskoro biti gotovo. Čovek stajao iz savršeno, i ne bih poželjela lakša meta: u stvari, svjetlo streaming iz della sviatum iza njega svaki drugi dan potpuno svijetlom mu je tanak figuru.
  
  
  Ali umjesto da vidi ga kako pada na koljena, umjesto da slušam ego je prošle ovdje plakati ili ga vidim vam u agoniji, njena je bila iznenađena kada je vidio goggle-eyed Beretta odbijaju mu grudi. Onda onako bulje pao na prastari kamen kip u centru vrtu.
  
  
  "Znači ti si tu! Indijanski vidite, reče i povukao okidač za colt, pucanje smrtonosni metak nekoliko centimetara od moje glave.
  
  
  Joj instinktivno zavaljen, još uvijek ne vjerujem joj oči. I onako bulje odbila od prsa, ali nije bilo nikakvih znakova da Shiva je nosio pancir steznik ispod njegove bijele kurta . Zaista joj ego joj mogao vidjeti gole grudi pod majicu, obris njenih grudni koš, mišići. Sve je jasno vidljivo da mi mogu vjerovati oči.
  
  
  Osim ako on je čelik, takođe, zaključila. Ali to je bilo nemoguće. Ljudski nije robot... ili ne?
  
  
  Ne, naravno da nije, ali nema poricati ono što sam videla, i nije bilo sumnje da je Shiva činilo se da je obdaren natprirodne moći. Guo naciljao po drugi put i povukao okidač. Njen je bio usmjeren na Indijski glavu, ali u istom trenutku on bili prestrašeni onim, i onako bulje zaglavio u vratima postavio, usko nedostaje mark.
  
  
  Dakle, on je ranjiv, ili bar je bio ranjiv na neke dijelove tijela. Pošto nisam znala koliko je metaka sam otišao, ona nije morala čekati Shiva da dođem oko vilu. Sa brzo pokret, bez obzira na njegovu povrijeđen nogu, je gurnula joj gusta ogradi je i počela je da leti kroz vrt. Joj, znala da ego pištolj može ići u svakom trenutku. To je zvuk nije želeo da čujem, ali on je rizikovao to u svakom slučaju, moleći se da taj čovjek bi se skloniti dok ona do strani fasada vilu.
  
  
  "Jeste li u potrazi za nekoga?"
  
  
  Okrenuo se i povukao okidač u isto vrijeme. Ali Beretta je tihi: radnji je bila napuštena. Jedan klik, i to je to. Ona je zadao revolver u Shiva je uvrnuta, grinning lice. Kobra u obliku metal ruku pucao. - Beretta odbiti od metala ruku i pao na zemlju.
  
  
  "Ne miči se, Gospodine Carter. Korak naprijed, " Shiva je naredio. Nastavio je s colt upereno pravo u moje grudi, i nisam hteo da se odvojim od anatomski dio mog tijela... barem ne tako prerano.
  
  
  "Šta čekaš, Shiva?" Zašto ne pucaš, pa da završimo sa ovim?
  
  
  "Da vidim kako umireš bez patnje jadni smrt, draga drugom?" Ne, bojim se da to nije moj stil. Nakon svega, moja lepa zmije su uvijek gladni, uprkos izobilju edu zahvaljujući mlada Nirad. Mislim da je dečko bio korisniji kao konobar. Ali želim da Kobra biti jedan i veoma kompaktno organizaciju. I od Nirad je stariji brat je već bio u mojoj službi, vidio sam da nema razloga da ne unajmljujemo dječak kao što je dobro. Nažalost, ti ne misliš o kraj tvojoj karijeri. Čudovište je kliknulo jezik reproachfully, drži pištolj uperen u mene u gomilu dolar.
  
  
  Iza mene, njena, čuo sam da je neko krece oprezno. On je okrenuo glavu i vidio cifru od Sikh on ranjen ranije danas, pucati u EMU u desna noga ispred Agra pošti. "Oh, to si ti, Krišna! Shiva pitao sretno. Onda me je on pogledao sa mig. "Mislim da vas dvoje znate, još jednu, jos jednu.
  
  
  "Bilo mi je zadovoljstvo da upoznam ponovo danas," ja mrmljao.
  
  
  "Već. Sjećam se Krishna mi rekla detalje o tvom sastanku. Ali ono što ne znam, Gospodine Carter, što je to bilo Krsna je Nirad je stariji brat. On je bio nazvan po Hindu bog ljubavi, iako je on odgojen kao posvecenog Sikh. Ali ništa od toga nije važno sada Shiva presjeći mu put. "Dovoljno je reći da Krishna ima određene mržnja prema tebi, draga Carter, pogotovo od kada je otkrio da si ti odgovoran za tragična smrt je tvoj brat je ego.
  
  
  "Ako Nirada nije ubio, ubio bi mi", rekao sam. "Znaš vrlo dobro, Shiva. Ovo je zakon džungle u pitanju je opstanak.
  
  
  "Zapravo, zapravo," Indijskog chuckled. — Ali ti, strašno mi je žao da ti kažem, ti nisi najjača više, Gospodine Carter.
  
  
  Krsna ništa mi nisi rekao da nas. On je želio da on primetio ispupčena Nunčake u džepu. Ali sa pištoljem uperenim u grudi i druge na moja leđa, nije se usudio da pogrešan potez, ili da su oboje povuci okidači. Tako stajao sam tu, pokušavam da ne stavljaju previše stres na moja noga povrijeđena.
  
  
  "Niste odgovorili na moje otvarač pitanje još, Karter," Shiva je nastavio. "Nisi mi rekao šta se desilo sa mojim prilično nećaka."..
  
  
  "Ona je mrtva.
  
  
  On je podigao obrve kao ego je napadno crne oči blesnuo. "Mrtav?"
  
  
  "Mrtav," ja sam lagao. "Gurnek je ubiti prije nego ego, da bi ga mogao zaustaviti. Ona je umro odmah, ako je to neka utjeha.
  
  
  "Ne, uopšte," Shiva je odgovorio sa ruga smijati. "Ona je uvijek bila lažljiva, samozadovoljan kurva otkad je bila dijete. Ali će joj nedostajati posebno, zbog onoga što je uradila sa mojih ljudi, i što su našli tako smiješno otkad je živio sa mnom...
  
  
  "Dakle, ona je tvoja zatvorenik, misliš.
  
  
  "Kako želiš, nije važno. Osim za njen jadni otac, moj voljeni brat će patiti duboko za gubitak njegova draga kći.
  
  
  Sa svake sekunde, počeo je da shvatiš kako je lako bilo mrzim ovog čoveka. On je perverznjak, čudovište sa umu poput čelične zamke, brilijantan, ali uvrnuto, ludo. Čovjek oblizao usne i dao mi je sadistički, sarkastičan osmijeh.
  
  
  "Ja ću se zabaviti sa tobom, Karter," rekao je sa cerekanje. - Kao što ćete vidjeti, malo vremena provodimo zajedno će biti zabavno!
  
  
  "Reci mi još jedna stvar, Shiva, samo da se zna," ja sam je prekinuo, podigao glas, nadajući se da Reeva mogao da me čuješ i u slučaju da joj je promakla prvi linije dijalog. "Gdje je Reeva je otac?" Djevojka po imenu I. mi je rekao o tome... da li želiš da znaš? Hej, nisam joj vjerovati...
  
  
  Shiva je uvrnuto psihologije radio je točno kao što sam se nadao.
  
  
  "Budala si što si se sumnjam da je moja nećakinja," rekao je Indijanac. "Moj brat je bezbedan, i zvuk, samo par koraka. Ako sećam se da je ispravno, otišao si u klaonici isti dan. Gdje si počeo je urnebes, mogao bih dodati.
  
  
  "Gdje je on?"
  
  
  "Šta Se, Gospodine Carter." Moj brat nije u poziciji da izazove štete u sve kuće oko, glas i sve, da budem precizan, on nije bio u poziciji da izazove štete u sve kuće oko vode područje. On su se naslađivali, uživam u moć je držao u rukama.
  
  
  I on je stajao tamo, u stanju da se pokrene da preokrene situaciju. On je imao dva pištolja ukazao na njega, naprijed i nazad, spreman da okrene u komad Švajcarski sir u par sekundi. Nije najbolje vrijeme za moj omiljeni trikova, posebno sa Krishna, koji je bio veoma voljne da me upucaš da osvetiti smrt svog brata.
  
  
  Ali odjednom pokreni se skratiti ego snove stranica. Što je pucao u pravcu ograde gdje Reeva se skrivao. Devojka je imala savršen pogodak. On je iskočio iz način Shiva je pištolj i pogledao Krishna u uglu oka: crvenu mrlju se pojavio na prednjoj strani belu košulju. Otišao je kao dnevnik, uticaj metak kuca ego protiv otvorena vrata sa strane fasada vilu.
  
  
  Nadao sam se da ću uzeti trenutak da tražim dozvolu da izvede Shiva. On skoči naprijed, i pogodio je ruka koja drži pištolj na silu ego da pusti pištolj. Pucao je samo kao kobra u obliku čelična šaka dole na mom ramenu.
  
  
  Zuba, kaplje sa smrtonosnog otrova, dva inča od mog vrata. Udario sam Indijanac u vilicu, izbjegavajući ego od grudi, kao da sam još uvijek ne razumijem što je nosio ispod jaknu," i ne želim da slomi ruku na čelične oplate.
  
  
  "Ne možeš da pobediš, Carter! Nikada! Čovjek šaptala kao ego zalupila dlan svoje ruke u dekolte između njenog vrata i ramena. Udarac je radio; čovjek popustio mu stisak na trenutak, i pištolj je pao na zemlju.
  
  
  To je bacio u stranu od ego, i pištolj je letim preko šljunak put. "Pa smo kvit," rekao sam, uzimajući korak unazad. Ja sam stavila moju ruku na minut i pokupio nunčake.
  
  
  Shiva suzio njegove oči dok su dva mršava reže, njegovo lice reptili više nego ikad. Ne mislim da je znao šta "nunčake", ali je definitivno je shvatio da nisu bile nevine oružje. Vratio u rikverc da je vrata, prelazi Krsna je leš... u istom trenutku, pucanj je zazvonio opet. Ali ovaj put Reeva je cilj nije baš tako precizan, i da joj smeta, oči zaglavio u prašinu i šljunak na njen ujak je stopalo.
  
  
  "Onda kurva je živ," čudovište rekao, " ne za dugo, Carter, uvjeravam vas.
  
  
  "Ne možeš priuštiti da osigura protiv nesreća!" Rekao sam ironično, drže na distanci zbog kobra zube. U blještavih zuba na metal rod podsjetio me na Shiva je čudno ludilo, njegov sadistički metode.
  
  
  "To je zaglavio!" Ne pucaj, Nick! Reeva glas je oštar sa paniku iza debele ograde.
  
  
  "Ostani tu, ne idi! Hej vikao vrati kod nje.
  
  
  Morao sam da koristim moje nunčake razbiti čudovište je u glavu ili zadaviti to. Ali nisam mogao biti bliže, bar ne još.
  
  
  "Mora da ste shvatili da je zubi su moje kobra... Indijski je veoma crne oči trzanje da metal ruku na trenutak ...puni su smrtonosni otrov, mješavina nastale oko otrov od četiri zmije. On je pokušao uzeti svoje vrijeme, svratiti u opis zmaja. "To je napravio sa mješavinom zelene mamba otrov, strašna zmijski otrov, Australijski zmijski otrov, i moj omiljeni reptil za razloga možda si pogodio, naime kralj kobre. Sve zajedno, Gospodine Karter, oni ostaviti utisak da te to čini mladim Nirad je smrt izgleda kao milostiv poklon, kao da je decak nije nimalo boljeti. Ali znaš li koliko je patio, zar ne, Karter?
  
  
  "Gde je Kutija, Shiva?" Pitao sam je, ignorišem svoje kratak govor i satanskim osmeh da lezati njegov ego je usne. "Ja sam spremna da napravim dogovor sa tobom, u zamjenu. Tvoj život je u izum Muslimanske.
  
  
  "Dogovor? rekao je sa smijati. "Šališ se, Carter. Zamisli, on je čak i uzeo predostrožnost uništiti sve Muslimanske bilješke i poruke u slučaju da ikada odlučimo da pobegne! Ne, samo je jedan kazneni prostor ovdje, i to je moje, Carter. Niko drugi će ga dobiti.
  
  
  "Tako dobri momci u Pekingu će ti dati odrešene ruke, zar ne?" Ti si obmanjuješ sebe, Shiva. Da ne pominjem to da si gubim dragoceno vreme.
  
  
  Koliko je ona znala, Indijska je blefirao. Možda albanski prave veliku grešku je klizi iz vile, u tom trenutku, vodi svoju dragocenu izum sa njim. Njen otišlo predaleko da vide moj lokalitet u Rusiji uspjeti jadno. Zato sam doneo odluku. Sve dok držim van domašaja metal kobra ruku, mogu da se izvučem sa tim.
  
  
  Uzeo je korak naprijed, i Shiva se povukao. On se plašio, uprkos užasno oružje koje je izgledalo da sastavni dio ego tijela, ego od biti. Mrštenja, on je nastavio da je uvlačimo stopala duž šljunak prilazu. Povukao ponovo, ali ovaj put je njen, odstupio i trčao prema meni, pokušavam da dobijem nakon što ga prije nego što je mogao manevar moj metal ruku za završni udarac.
  
  
  Pokret potrebno vrijeme izračunala da hiljaditog dela dolly sekunde, vrijeme je trebalo da povučeš kože kabel oko čudovište vrat, i vrijeme je trebalo da dodge i izbjeci da budem ujeden za potkožne zube. U isto vrijeme da je skoči naprijed, pokušavam da umotati gaur kriti okolo Shiva je grlo, čelični ruku ravno dolje i presiječeš na pola. Njen "nunchaku" štap udario metal rod prokletog uređaj, ali šumu vukao po na meku površinu.
  
  
  Otrovna zube došao opasno blizu mog vrata. Shiva je gurnula prema naprijed, pusti ono što je ostalo od moje nunčake (bivši metle), i zgrabio čelika kobra sa obje ruke. Čovjek je teško disanje, i umjetno ruku došao ispred mene. Ne znam kako je to radio, ali nisam mogao da prestanem da se pitam o tome.
  
  
  Moj lakat dodirnuo čovjek je grudi. Indijanski nosio nešto teško, ali ne metala. To mora da je bio plastični. Shiva je nastavio da osmijeh čak i borio se, i kao da čitaš moje misli, on je rekao, " Jako svjetlo i otporno na metke." Još jedna velika izum od Muslimanske. "Ponašao se kao manijak, čak i u naj očajne situacije.
  
  
  Bio je tako ponosan, tako samouveren. U međuvremenu, otrov-pljuvanja zube stalno lizao je i lizao, dolazi do vrata. Moja ruka je bila super jaka, kao robot, a Indijanac je drugu ruku mogao prebrodio moj fizicka snaga. Ali bio sam previše snažan za njega, a on se borio teško držati sjajni metalni zub iz tone u moj vrat.
  
  
  To je pokupila jedan od svakog plemena i otišao na napad, udaranje ego u prepone. Shiva da uzdah kao on zavaljen, a u isto vreme je bio vođen zubić-kao injekciju igle u ego je meso, u ego je tanak, mišićav vrat.
  
  
  Prvi izraz ushićenja i zastavu dozvolu da nastupa je pratio do izraz užas koji lažirali ego karakteristike.
  
  
  Izvukao sam se vratio tako da čelik ruku ne bih udario me prvi ili drugi, i onda sam stao, gledajući Shiva udisaj, pokušavam da dišem. Uvrede počela je da utiče na disanje centre, čudno krvave mrlje se pojavio na koži. Tamno crveni mjesta brzo pojavio na koži - unutrašnje krvarenje.
  
  
  - Auto... Karter ... En... protivotrov... on groaned, pokušavam da pomjerim noge, tako da bi on mogao da uđe u vilu ponovo, i vjerojatno uspjeti u laboratoriju. Ali ego noge su već bili paralizovani.
  
  
  Shiva je pao na zemlju, u teškim nasilan potresu potresa da je protresao cijeli njegov ego, tijelo.
  
  
  Reeva se pojavio na mojoj strani.
  
  
  Ali ona nije pogled ili zakopala glava joj je u grudima. Ona je sjedila tamo, drhti, gledajući ju kako ujka umre, nikad se ne gubi buljiti u valja shvatiti, pretvara još i hladno u lice smrti.
  
  
  Jer to je bila smrt koji je stavljala na ovoj emisiji, u ovom vrtu da je izgledalo tako van mjesta, pa plodna i zeleno, i tako mesto u sušnim siromaštva golog i prašnjavo Indiji.
  
  
  Bio je to neprijatan smrt. Ali, ovo Shiva nikada nije bio dobra osoba.
  
  
  
  
  15
  
  
  Ne mogu reći da na kraju sve je dobro ispalo, to je, lijepa paket sa kutijom vezane uz traku, za prijeme u vrata iz Akademije. U stvari, poslije Shiva je smrt jedina matematika majore (bio je samo jedan lijevo) uspio pobjeći kroz mrežu organizacija koja se naziva "Kobra".
  
  
  "Hawk mi je rekao da je znao iz pouzdanog izvora da Muslimanske prešla Indijske granice da nestanem u tim neograničene teritorija od Kine. Nakon toga, ništa drugo se znalo o albanski naučnik. Ali nisam naivna dovoljno da vjerujem da me pre ili kasnije, u bliskoj budućnosti, ne bismo se ni upoznali ego usput.
  
  
  Kao Šiva, prvo Muslimanske je još uvek bio enigma, bez lica prijetnja čiji genijalnosti je verovatno već biti iskorišten za ljude koji je vladao Pekingu.
  
  
  U svakom slučaju, to nije moja stvar... bar ne još.
  
  
  Prije deset dana, imala sam i druge stvari da radite, naime ubiti Shiva, i uzeti kutiju. Shiva je bio mrtav. Kutiju Reeva i ja smo se našli u sefu u ludak je vila je već u našim rukama. Onda je otišao za Agra da pokupi svoje stvari u New Delhiju, uzimajući Reeva sa njim. I u ovom trenutku, Shiva je nećakinja, leži pored mene na slobodi otirača na zlatni pijesak mali plaži duž Malachar obale. Deset minuta otići je slikovitom gradu Panaji, jednom okupirane od strane portugalski. Bili smo u Goi na zasluženi odmor.
  
  
  Reeva se skupio pored mene, mumlajući u snu, joj je vitka, preplanuo tijelo miriše kreme za sunčanje. Mekani, ritmička zvuk talasi udaraju na obalu osjećala sam duboko pospan, predivan osjećaj. Nisam prijetio da više ne moram više bježati, nisam osjećao očajan. Ja više ne borio se za svoj život, ili suočen situacijama da, u mnogim slučajevima je izgledalo jasno protiv mene, ali skoro nikad nije omiljen mi je.
  
  
  Ali čak i tada imao sam nekoliko prilika u ovom slučaju. Sve ovo vreme, to je bio Shiva koji je stvorio situacijama, odredili su pravila igre. Na kraju, on je bio gubitnik, koji je, po mom mišljenju, on nikada nije mislio da je moguće. Ni pošiljke droge vrijedi deset miliona nikada nisam došla do svog odredišta zahvaljujući brzoj intervencije Indijskog vlade.
  
  
  Helikopter nosi heroin oko Kina je kratko letjeli po Indijskom zrakoplovstvo avion u trenutku kad je prešao granicu, i bila na putu do neba Indije.
  
  
  Dva dana kasnije, ministar je počinio samoubojstvo: njegove smrti uputio je da nije imao veze sa Kobrom organizaciju. I kao za Puran Dass, bivši Indijanac obavještajac, duga ruka Zakona je konačno se pokazao svoju efikasnost.
  
  
  Dass bio u zatvoru u New Delhi suđenje. Emu bi morao mnogo da kaže sudija, pogotovo od kada je vlada obećao Emu ostane smrtna kazna ako je pristao da otkriju sve što je znao o Kobra operacije.
  
  
  Od kako joj ego je poznavao, nisam ni sumnjao u to Dass bi biti kooperativni svedok govori vladini zvaničnici sve su hteli da znaš, možda i više.
  
  
  Stoga, u trenutnoj situaciji, rupe su narasle. Sa izuzetkom Muslimanske, uspeo sam da obavimo zadatke, da Hawke je očigledno zadovoljstvo. Nije čak zaboravili svoje obećanje Reeva. Našli smo njen otac u tajno mjesto, nazad u klaonici.
  
  
  Sada jadni čovek je primljen u privatnoj sobi u najboljoj bolnici u New Delhiju, gdje doktorima i sestrama ... ... je uradio sve što je moguće, za njegov oporavak sve vreme i noću. Tako je drzao svoju rec da Reva i SJEKIRU.
  
  
  "Uzeti mjesec dana odmora," Hawk rekao u eksploziju velikodušnost sada da je završila misija sa nekim uspjeh.
  
  
  Ranu na nozi počeo da izliječiti, ali se svaki put to nije ništa bolje. I imala sam osećaj da je moja šefica bi me nazvati za par nedelja da stavim novu misiju na leđima... što nisam mogao odbiti.
  
  
  Sve ove misli su kroz glavu dok sam ležala na plaži, uživam u sunce.
  
  
  On je došao i obmotao je ruka oko ramena, crtež je da ga. Ali neko me je udario u rebra...
  
  
  I pospanost nestala, i ona je bila odmah na noge. Reeva iskočila se smiju dok smo oboje pretvorio u lice bradati čovjek koji je postavljen dole veliki pruća korpu na pijesku. "Tražim malo, sahibe," taj čovjek je rekao da sa širok osmijeh. "Samo dvadeset rupija, i ja ću ti pokazati kako da pusti zmije.".. Veoma otrovna, sahibe... kobri!
  
  
  Dao sam im dvadeset rupija bez reči.
  
  
  Dvadeset rupija za reći "ne" da se ponašaš kao zmija šarmer, ali da imam privilegiju da ne vidim kobra ispred tebe, čak i ako to je zarobio.
  
  
  "Znaš, ti bi voleo šou," Reeva rekao sa cerekanje.
  
  
  "Ne onoliko koliko ja volim tebe," i ja sam rekao, grlim je opet.
  
  
  Iznad, galebovi su skocile na nebo bez oblaka. Srećom, nisu lešinari, što sam mislio. Onda lešinari i zmaja zaboravio, čak i Indiji.
  
  
  Imao sam Reeva sa mnom, i to je više nego dovoljno da mi skrene misli.
  
  
  konac.
  
  
  
  
  
  
  
  Carter Nick
  
  
  Čovjek koji je prodao svoju smrt
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Čovjek koji je prodao svoju smrt
  
  
  preveo Lev Shklovsky u znak sjećanja na svoje izgubio sina Anton
  
  
  Pravo ime: Čovjek Koji Je Prodao Smrti
  
  
  
  
  Uvod
  
  
  Hxiang Shu Zhang čekao. Sama u polarni noć. On zgrčenog na mjesečini snijeg kao zmaj spremni za napad. Ego je nosnice leprša i podignuti iz oblaka para. Ego je oči pokazao ludo preko svoj trag.
  
  
  Bijeli kamuflaža mantil li malo da zaštiti svoju žilav tijelo iz oštar vetar i pod-nula temperature. Iza njega, ego-mrtav sanke psi ležao raširi noge u nestabilni snijeg. Ega bob je deformiralo zavijanje bes za pse ' smrt agoniji. Prezir, Hsiang znao sada. Polako-ponašaš pritužbe. Nije bitno, on je mislio. Hsiang nisam mislio o bijegu više. On više mislila o preživljavanju. Sve što je mogao misliti bilo je da je smrt i pištolj na kuku to je trebalo da je ubije ego.
  
  
  Sto milja na istoku, daleko u duhovnoj pejzaž, ruševine ego je životno djelo još smouldered. Je piskav plač bestijalni bijes izbila oko Ego je grlo u sjećanje na sve godina imao je stavi u to, i ego je brutalan, odjednom uništenje. Ego iz laboratorije. Za trenutak, on je podlegao da je originalno bilo namenjeno. Za trenutak, zamišljao je razaranje to je sigurno izazvalo.
  
  
  Zamišljao je ogromnog polja Američkih pšenice, zakržljali i trulo u suncu, umrljan i smrdljiva sa smrtonosnim gljivice na ego laboratoriju. Vidio je kako ruske birokrate bili očajni za nove zalihe za žito za od gladi stanovništva, koje oni ne može se naći bilo gde. Nasmijao se nesvjesno.
  
  
  Ali samo za djeliću sekunde. Vjetar pokidao je osmeh od ego je usne, podsjećajući ga gdje je bio i ko se promijenio ego je sudbina. Tamo će biti počast Hshang Sjo Jan. To nije uspio. I ego lideri bi bio nesretan zbog toga.
  
  
  Ali on se neće vratiti da se suočim sa njima. Hsiang znao je da će umrijeti ovdje, u sneg divljine, u ovom beskrajne noći. Ali prije nego je ukus smrti, on će zadovoljiti njegovu žeđ za ubistvo: smrt ovog Amerikanca.
  
  
  Hsiang bio siguran da visoki Američki će uskoro doći, jer je ovo Amerikanac je čvrst čovječe. On je pažljivo ubio Sunga i Jiang, samo-naučio ubice. I nakon ubistva ona dva stražara, on se jako potrudio da biljku zapaljive bombe. Uništenje laboratoriji je završena.
  
  
  Američki je udario dok Hshang spavao. On je probudio zadnji potisnuti eksplozije i vidio sam plamen pucati sve oko vrata i prozore.
  
  
  On je pobegla u čamac i psi, bježi iz daleka shvatiti, Američki da su Eskimi imao šapnuo u južnoj nagodbu ranije ove nedelje.
  
  
  Kada psi umro je na putu, Hsiang shvatila da je Američki uzeo mjere opreza. On neće da pusti Hsiang ići, pa jasno je da je Američki nije bio tip ništa da prepušta slučaju. On će doći da budem siguran da Hsiang je mrtav .
  
  
  Hsiang je drhtao sa besom. "Umri, Amerikanac," on je šapnula noć. "Prvi umrijeti."
  
  
  Jedan sat, dva. On je čučao dole, toplom mržnjom. I konačno, slabi od izlaska vjetar, laje na pse.
  
  
  Hsiang brzo sredio njegova desna ruka oko rukavicu na diplomu i stavio je u auto park usta. Njegovi prsti stegnuti oko automatski pištolj. Kinezi znaju ego kao Tip, 54, ovde kopiju ruski 7.62 mm TT M 1933 Tokarev . Hsiang polako uzeo pištolj iz džepa i doveo osam Mauser metaka jedno, dovoljno teško da idemo kroz nogu na pine, u Odin sobu. Onda je sjeo na njegov stomak u snijegu, otvorena između ego-razbio sanke tragove, i virili kroz vizir svoje oružje.
  
  
  To neće biti teško za pogoditi u mjesečini. Dobro definisani cilj je približava sa iskren oči naprijed. Hsiang spusti pištolj vraćam se za minut, spustio svoje bijelo-ugasili glavu, i postao je skoro nevidljiva u snijegu. Onda je on počeo da brojim. Američki bi dobro pse, one koje se mogu živjeti biti trideset-pet. Ali sam morala prihvatiti moj umor u obzir: dvadeset pet sat vremena. Za dva i po minuta po kilometar. Cetiri stotina metara po minuti. Sedam metara po sekundi.
  
  
  Kada je čuo zvuk opet, to je postalo jasnije. Do pecka mu uši, je da može razlikovati zvuci različitih pse. Trenutak kasnije, sledge uznemiren.
  
  
  Hsjan izvukao pištolj. On nije vidio sanke dok je bio stotina metara odavde. Pobjegao je kroz mećavu, psi žurbe, neugodnu hrpu deka-pokriven zalihe vode dužina sanke, i onda visok, mračna figura leaning oko zadnjeg trkača, izgubljeni kroz sablasno pejzaž.
  
  
  Hsiang izbrojao polako do deset, onda je otvorio vatru. Gleda preko vizir u mraku figuru koja je stajala iza naplaćivati pse, Hsiang vidio mali dio, možda lobanju i kosa, to je pušio na trenutak na mjesečini prije ruši u sneg. Ali nepokretni vozač i laju psi nastavila da bježiš.
  
  
  Hsiang otkaz opet i opet. I opet. Psi, bob, i čovjek nastavio je da tuču, predstoji visoko iznad ego vizir. On je mogao propustiti sada. Hsiang je kažiprst zategnuta na obarač. Pištolj je uznemiren.
  
  
  Ego je oblasti je vid bio ispunjen divlji pas oči, jezik visi balavi usta, šapice micati kroz snežna oluja kao klipovi bjegunac prokletu mašinu. Hsjan kleknuo i ponovo pucao u razmak između sebe i da lik u mraku parque. Onda je bacio na putu za brzu vožnju sanke.
  
  
  Gore blizu, kao sledge prošli mimo, Hshang vidio da shvatim imao lice. Park je bio prazan. Proveo je svoj dragocjeni metke na strašilo. U sledećem trenutku, on je vidio težinu na sledge lift kao leteći shvatiti leprša oko svog skrovišta pod deku.
  
  
  Tanka oštrica glinted u mjesečini.
  
  
  Hsiang držala pištolj je kao tijelo ga udario, šalje ga širi na leđima, u sneg. Snažna ruka je zgrabila Ego je zglob i slomljena kost.
  
  
  Lagano je, Hsiang pokušao da podići pištolj.
  
  
  'Ko si ti?'on je vrištao. "Ko si ti koji ubija tako dobro? Nož je pokazao dole.
  
  
  U zadnji trenutak svog života, Hsiang čuo dvije stvari.
  
  
  Ego je krv kaplje na snijegu.
  
  
  I ime: "Nick Carter."
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Carter Nick
  
  
  
  Čovjek koji je prodao svoju smrt
  
  
  
  Ime originalnog: Čovjek Koji Je Prodao Smrti
  
  
  
  
  
  
  
  
  Uvod
  
  
  
  
  
  
  Ksijang Shuyang čekao. Sama u polarni noć. On je čučao u mjesečini snijeg kao zmaj u napad. Ego je nosnice zadrhtala i podignuti iz oblaka para. Ego je oči gledao blankly na ego svoj trag.
  
  
  Bijeli kamuflaža ogrtač li malo da zaštiti svoju žilav tijelo iz oštar vetar i zamrznuti temperature. Iza njega, ego-mrtav sanke psi ležao rastegnute u nestabilni snijeg. Sani je ego je deformiralo zavijanje bijes na pse. Prezir, Ksijang znao sada. Polako-ponašaš prezir. Nije bitno, on je mislio. Ksijang više mislila o bijegu. On više mislila o preživljavanju. Sve što je mogao misliti bilo je da je smrt i pištolj na kuku to je trebalo da je ubije ego.
  
  
  Sto milja na istoku, daleko u gustiš duhova, ruševine ego život je poslove još smouldered. Je piskav plač bestijalni bijes izbila oko ego je grlo u sjećanje na svim godinama koje bi stavio u ovo, i tako okrutna, odjednom uništenje. Ego iz laboratorije. Za trenutak, pitao šta dizajniran je za. Za trenutak, on zamišljao uništenje to izazvati.
  
  
  Zamišljao je ogromnog polja Američkih pšenice, zakržljali u rasta i trulo ispod sunca koje peče, ubaciš nepoznat smrtonosne gljivice na ego laboratoriju. Vidio je kako ruske birokrate očajnički potreban novi žito zalihe za gladan stanovništva, koje oni ne može se naći bilo gde. Nasmijao se nesvjesno.
  
  
  Ali sve ovo je bio odsutan samo Dolly sekundi. Vjetar je presjekao osmeh od ego je usne, podsjećajući ga gdje je bio i koja je promijenila njegovu sudbinu. Tamo će biti Xiang Shu nagradu u januaru. To nije uspio. I ego lideri bi bio nesretan zbog toga.
  
  
  Ali on ne bi ni da se suočim sa njima. Hsiang znao je da će umrijeti ovdje, u sneg divljine, u ovom beskrajne noći. Ali prije nego je ukus smrti, on će zadovoljiti njegovu žeđ za ubistvo: ubiti taj Amerikanac.
  
  
  Ksijang bio siguran da visoki Američki će uskoro doći, jer je ovo Amerikanac je pedantan osoba. On uredno ubio Sunga i Jiang, samo-naučio ubice. I nakon ubistva ona dva stražara, je uradio najbolje što može, da biljka zapaljive bombe. Laboratorija je u potpunosti uništena.
  
  
  Američki je udario dok Xiang spavao. Ego je probudio zadnji potisnuti eksplozije, i vidio je vatra bukti oko sva vrata i prozore.
  
  
  On je vodio do njegovog sanke i svojih pasa, bježi iz drugog daleki shvatiti, Američki da su Eskimi imao šapnuo u južnoj nagodbu ranije ove nedelje.
  
  
  Kada psi umro je na putu, Ksijang znala da Američki uzeo mjere opreza. On neće da pusti Xiang pobjeći, pa jasno je da je Američki nije osoba koja bi mogla da prepustimo slučaju. On će doći da uspostavi Xiang je smrt.
  
  
  Ksijang shivered sa besom. "Umri, prokleti Amerikanac," on je šapnula noć. "Prvi umrijeti."
  
  
  Jedan sat, dva. On je čučao dole, uživam u mržnju. Konačno, psi počeli da laju pomalo u usponu vjetar.
  
  
  Ksijang brzo izvukao njegova desna ruka oko njegovog diplomu mita i stavio ga u džep od njegovih doublet. Njegovi prsti stegnuti oko automatski pištolj. Kinezi znaju ego kao Tip 54, ovde kopiju ruski 7.62 mm TT M 1933 Tokarev. Ksijang polako drew pištolj iz džepa i otkočenog sa jednim od osam Mauser metaka, teska dovoljno da probije nogu na pine. Onda je potonuo stomak-prvi u snijegu, između ego-razbio sanke tragove, i virili preko vizir svoje oružje.
  
  
  To nece biti tesko u mjesečini. Dobro definisani cilj prilazi mu frank oči. Hsiang vratiti pištolj u džepu, spustio je glavu u belu kapu i stao je skoro nevidljiva u snijegu. Onda je on počeo da brojim. Amerikanac će imati dobro pse, čiji brzinu mogu do trideset-pet kilometara na sat. Ali umor je nešto sa kojom nema zezanja: dvadeset pet sat vremena. Na primjer, dva i po minuta po kilometar. Cetiri stotina metara po minuti. Sedam metara po sekundi.
  
  
  Kada je čuo zvuk opet, to je postalo jasnije. I kad je bio u pripravnosti, je da može razlikovati zvuci različitih pse. Trenutak kasnije, sledge uznemiren.
  
  
  Hsiang izvukao pištolj. On nije vidio sanke, dok nije bilo stotinu metara. On trčao sam od snješko zasjedu: psi su trke, neugodnu hrpu deka-pokriven zalihe proteže cijela dužina sanke, i onda visok mračna figura viri iz iza sanke savije preko sablasno pejzaž.
  
  
  Ksijang polako brojao do deset i otvorio vatru. Gleda preko vizir na mračna figura glavu iza naplaćivati pse, Ksijang vidio malu zemička, možda glavu i kosa, se pojavi na kratko na mjesečini prije ronjenje u sneg. Ali nepokretni vozač i lavež psa nastavila dalje.
  
  
  Ksijang otkaz opet i opet. I opet. Psi, bob, i čovjek nastavio da napraviš buku, predstoji preko Ego zasjedu. On je mogao propustiti sada. Ksijang je kažiprst omotan oko okidač opet. Pištolj sevali opet.
  
  
  Ego je oblasti vid bio ispunjen divljih očiju pasa, jezike viri iz balavi usta, šapice trlja o oluje-kao sneg, kao klipovi bjegunac prokletu mašinu. Ksijang rouz na koljena i ponovo pucao kroz jaz između njega i tamne koriste figuru. Onda je bacio iz put ubrzava sanke.
  
  
  Gore blizu, kao sledge prošao, Ksijang vidio da shvatim imao lice. Park je bio prazan. Proveo je svoj dragocjeni metke na strašilo. Sledeće što je on znao, težinu na sanjkama podigao kao nešto letio oko sklonište od ćebe.
  
  
  Tanka oštrica glinted u mjesečini.
  
  
  Hsiang držala pištolj kao štiklama ga udario, šalje ego koji se prostire na leđima, u sneg. Snažna ruka je zgrabila Ego je zglob i slomljena kost.
  
  
  Hsiang pokušao da podići pištolj.
  
  
  On je vrištao. 'Ko si ti?"Ko si ti koji ubija tako dobro?" pokazao nož.
  
  
  U zadnji trenutak svog života, Ksijang čuo dvije stvari.
  
  
  Kao da kaplje krv na snijegu.
  
  
  I ime: "Nick Carter."
  
  
  
  
  
  Poglavlje 1
  
  
  
  
  — Da li si apsolutno siguran Hsiang je mrtav, Nick?"
  
  
  Postoje trenuci kada se David Hawke " može biti naporan, a ovo je jedan od onih trenutaka. Sjedim u svom sjedištu u Vašingtonu, DC, dok njegov ego-rumpled od tvida odelo smrdio na ego smrad jeftine cigare, Hawk je glumila u vlastite proizvodnje "Savršena Birokratom."
  
  
  Braon direktorij piše "Carter-Hsiang" postavljen dijagonalno ispred njega, i Hawk povukao na dupetu njegove cigare i uradio najbolje što može, da bude siguran da nisam vidio ništa oko svog sadržaja. Pored granice i cigaru, ego je glavni oslonac je pokušao sam naliv-pero, što sam nastavio da napišeš u fasciklu dok sam opisao događaja na Arktiku.
  
  
  On pogledao njegov sat i zurila u plavom oblak dima da mamuran Hawke je gray glavu. "Hsiang je mrtav u Rivne na pola-četiri sata, sedam minuta, i šesnaest sekundi," rekao sam.
  
  
  Hawke je olovka je nastavio grebati novine.
  
  
  "Emu je dva puta uboden u vrat sa štiklama. Prva rana oštećen karotidnu arteriju, drugi otvorio dusnik. Tijelo je još uvijek tamo. Ako hoćeš da odemo i vidimo tijelo, mogu ti reći o nen unutra i napolje.
  
  
  "Sada, sada, Nick," Hawk rekao. "Ne tako neprijateljski. Znaš kako stoje stvari s našim ljudima u Washingtonu. Mi živimo na papire. Kako još možemo opravdao sebe? Agenti kao ti, Killmaster playboye, sve je zabavno, u avanturu, putovanja. Ne poštedi nas ovih nekoliko jadni trenutaka.
  
  
  Hawk mi je dao osmijeh o dužini od ego cigara. "U redu, Nick," rekao. 'Hvala vam. Ne na svoje ime i AH. Tamo su neki visoki vladini zvaničnici koji želim da znaš da su cijenim to što si uradio tamo."
  
  
  Napravio je prikladno zvuči zahvalnosti.
  
  
  "Hsiang radila da se jer nas je vrlo ozbiljnoj nevolji", rekao je. "I ona, bojim se da ćemo vidjeti više od svoje vrste." Osim što je poprilično skup hobi, rat, postao je jako rijetko. To je rat na stari način, sa vojskom i oružje, sa masovno uništenje u otvorenom polju.
  
  
  Hsiang je novi tip vojnik: ekonomski ratnik. Manje kopije, više mozak. Wen je skoro hirurški znanje o svetskoj ekonomiji i manijak je želja da secirati ovde. Rezultat ostaje isti: uništenje nacije i naroda, obori sve civiliziranog sistema stvaraju život. Ali cijena operacija je niži, i ciljeve koji je lako sakriti."
  
  
  Hawk izvadili iso rta cigaru, nagnuo se preko stola, i govorila vrlo polako, vrlo jasno, i vrlo je namjerno. "Ali opasnost je ne manje.
  
  
  Mahnuo rukom ispred lica, kao da izbriše nevidljivi užas.
  
  
  "Jesi li vidio cherry cvetića na putu ovdje?" pitao.
  
  
  "Da", rekao sam.
  
  
  "Washington ima puno toga da ponudi u proljeće," rekao.
  
  
  Njena, pogledao ga je oštro. Znam ego ima čudan način da se dođe do tačke, i to nije bilo teško za mene da osumnjičeni ego pokušavaš da teret mi neki posao. Ego trebalo je da znam bolje.
  
  
  "Dobra kao da je Vašington," on je rekao, " ja vjerujem da ima i boljih mjesta."
  
  
  "Nije za tebe," i ja sam rekao.
  
  
  Hawk se smijao. "Šta kažeš na odmoru, Nick?"
  
  
  Obrve pucao do moje kose, ali pre nego što Hawk bi mogao uživati u njegovom malo iznenađenje, to je snizila opet ovde.
  
  
  "Koji je vic?"
  
  
  'Šala?'on je rekao, osvjetljenje još od njegove prljave cigare.
  
  
  "Čuli ste mi", rekao sam.
  
  
  Hawke igra uvrijedio nevinost. Jednog dana, ja ću platiti nekome mnogo novca da se kopiju Oscar za njih. — Zasto sumnjas u mene, Nick?" Je li te ikad slagao?
  
  
  Obojica smo morali da se smijati.
  
  
  "Ozbiljno," rekao. — Šta kažeš na put?" Nagnuo se vratiti u stolice, njegove oči skeniranje plafona, kao da je karti svijeta.
  
  
  "Da nešto lijepo i toplo mjesto, gdje možeš da se otarasiš Arktik hladno", rekao je.
  
  
  Čekala sam je, ali ne kažu ništa.
  
  
  "Ah, uzmi francuska Rivijera, na primjer. Da, čula sam da je lijepa krajem proleća, samo prije turista stado tamo. Mjestu kao što je Lepo. Imao sam dovoljno informacija. "Slušaj", rekao sam. "Pričaš odmor ili posao?"
  
  
  Hawke je ideja iskren odgovor je bio novo pitanje. — Znaš li ko je u sad Lijepo?"
  
  
  "Reci mi," rekao sam.
  
  
  "Samo jedan od najboljih filmske zvezde u Americi."
  
  
  Rekao sam joj. 'Stvarno?'
  
  
  "Da, zaista," Hawk je rekao da naiđe neka ajkula-kao osmijeh. "I izgleda da sam." Prošle noći, bila je sama , u Mediterrane Palatu, igrati i izgubiti rulet, i niko nije mogao da je utešim. Hawke tresao glavom u "tugu" to je sve. "U redu", rekao sam. "Svoju odustati. Ko je to?'
  
  
  Ego je oči suzio malo kao on je odgovorio, "Nicole Cara."
  
  
  "Nicole Čini," rekao sam,"poginuo u avionskoj nesreći prije četiri godine."
  
  
  'Stvarno? Jastreb reče, čime mi avionsku kartu preko stolice.
  
  
  
  Poglavlje 2
  
  
  
  
  On je bio pravi čudak.
  
  
  Joj, stajao i gledao u njega u ego čašu kavez, slepi za sve osim ego posla. Mali birdlike meta, nervozna oči tren iza naočare, smješteni na dugo kljun nos. Ego je mršava tijelo twitched sa nervozan napetosti, kao da je uvijek će pobjeći kad je uplašila. Nikotin prstiju pregledao fotografije ego na pepeo-pokriven stolu. Sama u svojoj maloj sobi sa dobrim pogledom na njegov podnijeti ormarića, koja je stajala tamo kao uvođenje reda spomenike u prepunom groblju, osjetio u svom elementu. Hubert Viklou, rob činjenica, čuvar od uspomena, donosim zaboravio podataka. Carstvo je Ego je dusty arhiva jedan Nacionalne Vijesti Agencija.
  
  
  Zrake svetlosti koji filtrira je zagađena New York zrak kroz srednju prozora sobe su samo olakšanje. Zrak hung još i težak, sa prašina u sobi.
  
  
  U ovoj ogromnoj mauzoleju, prošlost je balzamirano: novinarski nađe od pukovnika koji je vladao negdje u latinskoj Americi za tjedan ili mjesec dana; ubica, čije zločine uzbuđen javnosti za četrnaest dana; lopovi, sportiste, predsjednici, premijeri, protjerani kraljevi, veliki međunarodni niz ljudi koji su trenutno osvojio je svojeglav pažnju na štampu, i onda se okliznula na biti gotovo zaboravio. Ali ne Hubert Viklou.
  
  
  U gigantski dubini ego protiv, imena, činjenice, podataka, i statistike su se gomilaju kao škrtica je blago. Šta nije mogao odmah sjećam se od uspomena, on bi mogao naći u deset minuta, izlazi prošlosti oko grob-kao gaćice od svoje podnijeti ormarića.
  
  
  Postoje ljudi koji mogu napraviti takav pamćenje unosan, ali ne Hubert Viklou. Stavi ego pred strancima, uzmi ego izvesti, i reci emu kako se obogatiti davanjem jednostavno činjenica, i sve to je izbio iza mršava ego da se trza rta je bespomoćna mucao. On ramena stresla i držao iz njegove ruke, dlanovi gore. On tresao glavom lagano. Kapi kiše igrao na njegovom čelu i spušten nos.
  
  
  Hubert Viklou imao čudan i suptilno genije. Ružan je dobra reč za njega. Drugi isto.
  
  
  Čist je grlo.
  
  
  Uplašio, on pogledao. Njegova ruka dotakla hrpu fotografija na podu. Ego je lice postala crvena. Ruka ošamario puši cigaretu u pepeljaru, promašili, i otkotrljala cigaretu preko stola.
  
  
  "Uzmi krojač," rekao.
  
  
  "Smirim", rekao sam. "To je samo me."
  
  
  Da ih uspio je pronaći svoje cigarete, i sada, bent duplo u stolici, on je vrijedno traži fotografije ispod njegovog stola.
  
  
  Ego riječi tunela kroz dim. "Pusti me da ocistim nered prvi. Tamo. Kletva. Čuo sam ga poševio mu glavu na stolicu ispod, i onda se pojavljuju sa njegove slike; bacio ali sretna.
  
  
  On je pažljivo stavio ih na stolicu, ustala, i držao ruku. "Kako si, Nick?"
  
  
  "Kao i uvijek," rekao sam. 'I vi?'
  
  
  "Ja radim sve što mogu," rekao.
  
  
  Da je pokupio gomilu slika iz stolice u uglu njegovu sobu i stavio ih na podu. "Sjesti", rekao je.
  
  
  Ja sedim dole.'
  
  
  Izmirenje mu kostur u stolice, on je razbio svoje cigarete, zapalio još, stavi ga do ugla od rta, i uzeo brzo dim. Ash je letela kroz vazduh i sletio na Emu je košulju. "Još uvijek sad štampu i telegraf usluge?" Ovo pseudonim je jedina stvar koju je ikad istakao o zabranjena tema mog posla. "Zaista," rekao sam.
  
  
  "Pa, šta da radimo danas za naše kolege novinari?" pitao sa osmehom.
  
  
  "Treba mi informacija," rekao sam.
  
  
  Hubert skliznula naprijed na stolu. "Pričaj mi o tome," rekao.
  
  
  "Nicole Radi To," sam rekao.
  
  
  "Umro u Martu 3, 1972, u avionskoj nesreći na Aerodromu u Frankfurtu, koji je ubio trideset šest putnika i posada je Caravel unajmio..."
  
  
  Podigao je svoju ruku. "Hoo-Hoo."
  
  
  "Nisam htela da se osećaš kao da nisam više tamo."
  
  
  "Nije mi čak ni palo na pamet," rekao sam. "Hajde da se fokusiramo na detalje. Prvo, jesi li siguran da je mrtav?"
  
  
  Bez sumnje.'
  
  
  Pitao sam je. "Zar niste čuli ništa za suprotno? "Sumnje oko identifikacije tijela. Glasine uvijek si čuo u ovakvim slučajevima: ne baš mrtav, unakaženo, zaključan u ćeliji negdje?"
  
  
  "Ne," Hubert rekao. "Ona je mrtva. Niko ne, čak ni fang klub, izrazio je drugačije mišljenje."
  
  
  "Nikad nije bilo naznaka da je suprotno?"
  
  
  "Ne, apsolutno ne."
  
  
  "U redu", rekao sam. "Početku drugog i finalnog otvarač: pretpostavljam da upoznam ženu koja izgleda baš kao Nicole Čini, da tako kažem, pun poziv. Kako da znam da li je ona pravi ili varalica?
  
  
  "Težak zadatak," Hubert rekao. On ugasi svoju cigaretu, stavi ruke iza glave, i nagnuo se vratio, zatvara oči. "Nicole je To Radiš," on mrmljao. Nicole Radi. Ti bi trebao da znaš da joj detalje. Alyonka, visina, boju ociju, kosa. Ona je prirodno plavuša, ili je. Pričao je smišljeno. "Najvažnija podatke je činjenica. Treba ti nešto posebno da te nisam videla u filmu još."
  
  
  'Glas tačno?'
  
  
  "Kao mali beleg, visoko u levoj butini."
  
  
  'Si siguran?'
  
  
  "Više od samo glasine," rekao. "Ne mogu se sjetiti gdje sam pročitala, ali ja vjerujem u to. Mislim da možeš računati na to, Nik. Ovo je najbolje što mogu ponuditi.
  
  
  On ustao i uzdrmao Emu ruku. "Ne znam kako to radiš," rekao sam, " ali ti si čudo."
  
  
  Hubert, dozvolio sebi zadovoljna smiješak i ustao. "Da postoji još nešto što treba da znam, Nick." Dala mu ispitivanja vidi.
  
  
  "Ti si druga osoba sa jak interes u Nicole Cara tko je došao da me vidi u poslednjih šest nedelja."
  
  
  "Hajde," ja sam rekao.
  
  
  "Kao što znate, Uni-Nacionalne Vijesti, ne samo da je u srodstvu sa novinarima. Također smo reklamu agencija. Svatko može doći ovdje i kupiti ono što mi ponudu. To je uglavnom fotografije, uglavnom za knjige. Prije dva tjedna, neki tip je došao ovamo i tražio me da kupim kopije svih slike Kara u naš arhiv."
  
  
  "Već si imala tako zahtjeva, zar ne?"
  
  
  "Ponekad" Hubert rekao. "Obično, međutim, oni dolaze ovdje prvi pogled sve slike, i samo reci im ono što žele. Ovaj tip ga kupio bez gledanja. Ovo je bio prvi neobična osobina.
  
  
  "A druga?"
  
  
  "Kao drugo, nije bilo mnogo interesovanja u Nicole u zadnjih par godina." Nekoliko knjiga izdata nakon njene smrti. Jednom memoare o fang klub je objavljena. I to je sve. Onda dobili smo zahtjev za jednu sliku ilustrirati popularna istoriji ovih godina. Pa pitao ne za sve što smo imali je bilo samo sekundu ego kapric."
  
  
  "I na trećem?".
  
  
  — Ti imaš devojku po imenu Wilhelmina. To je izjava, nema otvarača.
  
  
  Wilhelmina je prilično smrtonosne devojku, ili bolje, Lugera-tip pištolj. Ona nikada nije bila dalje od mene. Nema više nego Hugo, moj nož, i Pierre, gas bombu.
  
  
  "Ovaj lik je imao curu kao to," Hubert rekao. "Ispod levog pazuha."
  
  
  'Kako je izgledao?'
  
  
  "Gromado", rekao je. "Jedan od ovih sred-ramena, zdepasti vrste. Neandertalac lice. Oči su joj je sakrivena iza naočare za sunce. Ožiljak je crtano na lijevo jagodičnu kost, dva i po cm duga.
  
  
  — Je li rekao šta će da urade s ove slike?" "To je otprilike sve što je rekao. Rekao je da je tip radio je bio lud za jok.
  
  
  — Znaš li njegovo ime?"
  
  
  Hubert rummaged kroz gomilu račune u stolicu ladicu. ", Ti ćeš to voleti Nick," rekao je, po jedan.
  
  
  Pogledao sam u novinama da je on mi je dao. Klijent je potpis bio na dnu. Pored toga su scrawls to bi bila sramota za šest godina: John Smith.
  
  
  "On je kao divan kao što je izgledalo," Hubert rekao. Mora da je bilo nešto okrivljena na način na koji je gledao na svog starog prijatelja, jer ego zvuči skoro apsurdno, kao odbrane. "Hajde, Nik. Kako sam mogla znati ga? Svatko može doći ovdje i da kupim šta god žele."
  
  
  "Ne smeta mi", rekao sam. — Nakon svega, ovo je osoba mogla biti potpuno drugačije. Možda je to samo slučajnost.
  
  
  "Naravno," Hubert rekao kada joj je granata završila je dan. 'Postoji šansa.'
  
  
  On je protresao Emu je ruku i rekao zbogom. Nastavio je da paziš na nju dok je hodao dug hodnik do lifta.
  
  
  Zbogom, Nick, Ego čuo da mi je rekla. 'Se pobrinuti za sebe. Budi pažljiv.'
  
  
  
  Poglavlje 3.
  
  
  
  
  'Se pobrinuti za sebe. Budi pažljiv.'
  
  
  Ni žestokih zavijanje motora trideset hiljada metara iznad Atlantic mogao udaviti riječi. To je sve zloslutno. Odmor to nije odmor. Prokleti Hawk. Prekrasna djevojka koja je verena možda ili možda neće biti mrtav.
  
  
  Pogledao je u svoj tacnu sa hranom. Je uplašio komad luk dobri dole pored brown sos da opkolili polu-kuhala meso kao kiklop oko.
  
  
  Sjena prešao moja vizija.Čuo sam da je stjuardesa pitaj je. 'Nisam gladna?'
  
  
  Njena, on tresao glavom.
  
  
  Njen dug, tanak ruci prošli ispred mene uzeti poslužavnik.
  
  
  Ona je predhodio čašu viskija. "Sviđa mi se to", rekao sam. "Možda će ovo pomoći me da spavam."
  
  
  "Da," ona je rekla. "Ovo je također Odin širom svijeta. Izgledao je na par svjetlo plave oči i nestašna osmijeh.
  
  
  "Cuo sam da ima i drugih pića na raspolaganju."
  
  
  "Da," ona je rekla. "I bolje je ispekla za tvoje."
  
  
  Zapalio jedno oko mu je zlato vrhom cigarete. "I za pluća, takođe, mislim.
  
  
  "Da," ona je rekla. "Za pluća, takođe. Hoćeš li biti u Parizu?
  
  
  'Ne. Imam prijenos put da Orly u četrdeset minuta, pošto ćemo sleteti tamo.
  
  
  'Nažalost. Inače, mogao bih ti pokazati grad.
  
  
  "Da, naravno", rekao sam. "Ali možda neki drugi put."
  
  
  'Možda.'
  
  
  Uzela novine i pretvorio da odem .
  
  
  "Mislim da bi ti bolje da me još jedan viski," hej, rekao je da joj je sa leđa.
  
  
  Prokleti Hawk, mislio sam da opet. Čak i viski ne bi mi pomoći.
  
  
  On je još uvijek bila u lošem raspoloženju kad je sleteo u Lijepo Aerodrom kasnije tog dana na letu u Parizu. Od taksi da me je odveo u Bau Rivage Quai des Etats-Uniforme, da mogu da vidim sunčanog prostranstvo Mediterana More od strane. Na drugoj — neprekidnom liniji od hotela, vile, i visokih zgrada svako ja jedan drugom kao kučka razmaženih derišta u legendarni igrališta za bogate.
  
  
  Moja soba je imao pogledom na more. Na visokom francuski dan, cool breeze je duvao. Ja sam raspakovala torbe, stavi Wilhelmina, Hugo, i Pierre u dva umotanim peškire, i odnio ih u šljunkovitoj plaži.
  
  
  Za sat vremena ležao zatvorenih očiju, slušam vodu šapat protiv obale.
  
  
  Kad je njen muž se vratio u sobu, nema potrebe da radim rutinski pregled. Nema poricanja cinjenica da bi neko bio unutra.
  
  
  Tamo je bio veliki voće na stolom. Čovječanstvo je bijeli karticu vezan za zelenu traku. Rukopis bio francuski knjižaru, ali nema sumnje u vezi autentičnost odašiljač. "Dobrodošli francuska Rivijera," karticu čitati. "Pusti da tvoja odmor se svi možemo da se nadamo.
  
  
  Seronja hawk! Od trenutka kada sam se vratio u bazen, on me smeta, dog me, napravio budalu od mene zauvijek. U početku, to je pretpostavio da Hsiang možda je pobjegla od mene. Onda, to je bio manje očigledno poziv da se manje primećivati odmor. Tamo je takođe bio puta u proteklih kada Hawke imao skimped na detalje o misiji. Mogao bi da razumete to. Postoje neke stvari za koje je znao nisu tako sigurne kao da ju je znao, s obzirom na rizik da bude uhvaćen. Osim toga, ja ne treba da znaš sve da se završi zadatak. Ali, da ti kažem istinu, da joj imele nam nije dao nikakvu ideju zašto je bio u nici. Šta Hawke briga ako Nicole bio živ ili ne?
  
  
  Ruke su mi se stisnuo u šake. A krv je lupao divlje u ušima. Smiri se, rekao sam. Pretpostavimo da je taj starac u svoju rupu na Dupont Krug u Vašingtonu zna šta radi. I onda, ako ne znaš šta je to, pokušaj da saznam nešto. Samo pusti da stvari se dešavaju. To je li ovo neznanje to je izazvao si mnogo problema.
  
  
  Akcije. Ovo je ono što sam trebao. Uvek sam se osećao bolje. Čeka vrijeme je došao kraj. Istuširala sam se i obukla za večeras. U džepu od doublet je bio moj novi pasoš u ime Nicholas Anderson. Gde god ona ide, pištolj, nož, i gas bomba može šokirati, posebno ako čuvari su kao pametan kao što sam sumnjao.
  
  
  Ovaj put Wilhelmina, Hugo i Pierre će ostati. Oni su bili drugovi Nicholas Anderson, turistu. Ali čovjek po imenu Nicholas Carter sa činom Killmaster AH, ludost je da dođem sama. On je zaglavio dva je jednostranu oštrice u njenu ogrlicu . Treći je bio u pojas na leđima. Nisu legli, nevidljiva, ohrabrujuće, i smrtonosna.
  
  
  Još uvijek ću imati vremena za večeru, pre nego što večeras je posao pocinje. Nakon napuštanja oko hotela, skrenuo je levo, prešao Quai des Etats-Uniforme, na sledećem uglu, i počela je dugo, navijaš se šetala duž obale u luku za rucak negdje al freska, sama i svećama, sa prženi škampi, hrana za štakore i bijelo vino. .
  
  
  Nije u žurbi. Sada je to bila spremna da se ponašaš, njen izgubio da se ovo završi-stimulacija . Joj uživao hranu i okoliša. Na drugoj strani luke, jahte i kočare došao u noću. Neba pa, pretvara od plave da crni sve oko. Svjetlo zatreptalo u restoranima preko puta ulice. On je uzeo poslednji gutljaj vina i razbio svoje cigarete.
  
  
  Ako sam imao odmor, to bi do sada već biti gotovo. Bilo je vrijeme za početak.
  
  
  Golih prsa i podržan mlada ruke, popela se na put u visoku travu i scarlet cvijeće, pale, pohotna predznak mračno zadovoljstva i hrabrija zadovoljstava za one koji su spremni da krene iskušenjima krem svijet. iza ne. Ako kip je ime, niko ne bi pomislio da dodam to. Ali s obzirom na postavljanje, ulazu u kasino, možda ti napori su nepotrebne. Dama Sreće će biti dovoljno.
  
  
  Palais de la Méditerranée na Promenadi des Engleski u nici nije za nas najbolje, ali za nas je najgore kazinu na Obali d'Azur. Ipak, to je profesionalna, efikasna, i podjednako dobrodošlicu, oboje turista koji ograničava njihovo rizik za deset ili dvadeset dolara za noć, i da kockari koji traže stope.
  
  
  Na vrhu duplo zakrivljeni stepenice vodi do prve drugi sprat, proširenje u svim pravcima, poznat kao Les Salona de la Mer, joj, okrenuo Sekretarijat. Iza pulta, što više liči na ormar, sjedio dva muškarca u frakova, pale, sa izrazom neraskidivu skepticizam. Pored njih sjedio težak-oku, mlada žena obucena u žalosti haljinu, dijele svoje sumnje u vezi čovječnosti za koji je pokazao preko ih je umorne oči. Nekoliko turista, izgleda jedan od mnogih konferencije to Lijepo je gradsko Vijeće redovno domaćin, su se okupili su se oko stolica.
  
  
  Kao što je on napravio je sebi put kroz njih, on je položio njegov pasoš i pet-franc komadu na pultu. Taj novčić je dovoljno za ulaz kartu za jedno veče. Petnaest franaka nedelju dana, trideset mjesec dana, šezdeset sezone. Sve mi je bilo dozvoljeno da obavim unutra, svoje napravio veliku izgleda da ovdje. Kladio sam se na sreću sebe, ubedjena da u jednoj večeri bih pobijediti šta Hawk me je poslao.
  
  
  Jedan od drugih skeptičan izgleda ljudi otvorio moj pasoš "Nicholas Anderson", gledala u slika, a onda pregledao moje lice.
  
  
  Ja sam ispunio formular dok je provjerio moju putovnicu u arhivi u uglu iza njega. Zadovoljan, on je napisao moje ime je na žutom kasino karticu sa dva bordo pruge sa strane i skliznuo preko mene.
  
  
  Dva čuvara na ulazu u Les Salona de la Mer klimnuo da me kao prišla sam joj.
  
  
  Njena stajao na vrhu tri mramor korake koji vodi do raskošan hodnik; sobu na različitim nivoima, i širokim dugo kao fudbalskom terenu, potpuno pokriveni u red. Preko puta mene, scarlet zavese smjestio more-pogled prozore. Na male balkoni napolju, okupani u mjesečini i mokar prolećni povetarac, parovi sjedio pijem piće i pričati preko buka od gužve. Tamo su stolovi između mene i balkoni levo i desno. Rulet, kaki, koja je, blackjack, écarté, trente i quarante . Pod je mekan sjaj krvi-crveni ekranima, silver zupčanici se otele, kartice šapnuo protiv zelene platna, kockice uzdrmana i čips tekla u kontinuirani ciklus od gubitaka i dobiti.
  
  
  On je ušao brzo preko sobe, staje u jedan od dva restorana na piće. Nije bilo mnogo ljudi na početak sezone. Nekoliko stolovi su zatvoreni. S vremena na vrijeme glas bi rekao oštro iznad din, " Rien ne va plus," i onda bi ona cuti kucanje na slonovaču loptu protiv zidovima ruleta.
  
  
  Nije bilo ništa posebno kod publike. Amerikanci gužva oko blackjack i posere stolove . Bakara grupa se sastoji uglavnom kroz Britanci i maturanti, a međunarodna zločina je bio usmjeren stolovi za rulet. Bilo je nekoliko prisutnog Japanski ljudi u plavim odijela, bijela majica, i prave veze, dva Arapa, šačica Grci, nekoliko Scandinavians, Španac, Nijemci, Englezi, i Amerikancima.
  
  
  Sedi na drvenom stolice, napeta starije žene naoružani olovku kartama savijeni preko listova papira, da razvijemo strog sustav kao D'Alembert i Stavljanju .
  
  
  Stajao je iza jedne od starije žene na stolu najbliže ulazu. Tamo, imao sam oblasti viziju da je to nemoguće za nikoga da uđe kroz glavni ulaz bez da ga zapaze.
  
  
  Dao sam svakom krupije dvjesto pedeset franaka. "Pet u čips," emu joj rekao. Račune nestao u stolu sigurno kroz pohlepan slot sa brass je kljun. Oko riznica obojeni žetona raznih apoenima, pedeset žute diskovi skliznula prema meni. Pustio ih je kiša dole u svoj doublet.
  
  
  Neko vrijeme, dozvolio sam sebi da zaspim na dole do kraja od opklade, tuču točka, ritual plače od krupije stopili u beskrajnu ritam:
  
  
  - Naivna . Rumenilo. Povreda. Faites fox jeux. Rien nije veliki plus. Cilantro. noir. Povreda. Faites vous jeux. Rien nije veliki plus. Zajebi-kuka. Rumenilo. par.'
  
  
  Svaki put kada su se vrata otvorila, pogledao je u nadam se, ali uzalud.
  
  
  Posegnuo za minut i počeo stavljanje opklade. Ponekad stolicu uzeo moj pomfrit, ponekad ih dala. Moje misli su samo pola na volan. Svoje odigrala na veći ulog.
  
  
  Sat i pol vremena prošlo. Dosadno, prešao sam da se kladim na pojedinac brojeve. To je samo stavljam iznos bukvalno u Nike Carter, doveo do deset — i izgubili. Jednostavno ti da stavi iznos bukvalno u Nicholas Anderson, kladim se na šesnaest i opet izgubiti. To je samo stavi pisma od David Hawk, kladim se na devet i izgubio. Njen broj je završila bukvalno u Nicole, i ponovo je staviti na deset.
  
  
  Moj čip je samo broj na zeleni list, šanse da je 37: 1. Diler premestio je svoju ruku i ogromna volan počela da se okreće u suprotnom smeru kazaljki. Slonovaču loptu se odbijao u volan u pravcu kazaljke na satu, protiv protok ebanovine, kao meteor na noćnom nebu. 'Rien ne va plus,' krupije lajao. Točak usporio. Lopta ispala iz ispod ruba, skakala po pregrade, usporio, odbio jednom, dva puta, i pao je u kutiji, broj deset. Grablje gurnuo gomilu žute čips i jedan roza sto franc komad prema meni.
  
  
  Ovde je pokupio, bacio neke žuta kartona do dilera koji se kladio, i sagnuo da pokupiti ostalo.
  
  
  Ali kad sam pogledala gore, opet je ona bila tamo, skrivena preko puta mene, na drugoj strani stolicu. To je bilo uzbudljivo. Je dušo-plava kosa, povukla se od nje preplanuo lice i vezan sa blijeda, zelena traku, otkrio srednjoj jagodice, podržao ljepoti, koje vrijeme ne može pratiti. Tanka, bela haljina sa niskim rez na vratu da pokazujem ni s njom pun grudi hung od nje pa-izgradio tijelo. On je vidio da postoji ništa ne zaustavlja teško bradavice od pritišće kul, meko tkivo.
  
  
  Je stigla u torbu i izvukao sto franc poruku. "Pet čips," ona je rekla da je diler.
  
  
  On kako umotana račun oko drvene disk i bacio ga u nezasitna luk je bakra padobran. Ona uvučena joj torbu ispod ruku i koristi obe ruke da stisni čips kao dete toliko planina kolače. Gest koji je tako nevino da sam morao da se smeješ. U tom trenutku, ona je pogledao i buljili u mene preko stolice, oči su joj sija kao da gori smaragde. Onda je izgledala je dole, u te jagodice u zbunjenosti, i nastavila da buljiš u stolicu. Njen izraz postao ozbiljan, grim. Posegnuo između sjedi igrača, ona je održano jednog oko nje žute čips za sedam. Ona je izgubljena, stavila je na šesnaest godina, i ona je izgubila. Ona je odlučio na sedamnaest i izgubio. Ona je odlučio devetnaest i izgubio. Ona je odlučio na dvadeset-šest, i izgubio. Ona je na trideset tri i izgubio.
  
  
  Deset puta za redom, a ona se kladi na isti broj, najgore šanse na stolu, i izgubio deset puta za redom. Sada disanje ubrzao, i njene grudi uselio gore i dole u uzbuđenje, pražnjenje tanka tkanina njene haljine. Joj roze-lacquered ruke su mi klecale dok su sklopili joj se topi blago, i nakon još dvije runde, uspela je da se drži što je ostalo u jednoj ruci.
  
  
  Nikada mislio da ona svira iz zabave. Tanak sloj led blistala na dnu njen vrat, i jednom kada volan se okrenuo, ona je malo joj je usne. Joj, kako prste desnoj ruci izvukao sam još reset niz preko sve manje dionica u njenoj lijevoj ruci.
  
  
  Ona ga pogledao. Ee usne koje stavio gluvonema riječi. "Molim te," ona je rekla. 'Molim te.'
  
  
  Ona stavlja broj devet čip pred njom. Ritual je ponavljala: volan okrenuo suprotno od kazaljke na satu, hodnik je pretvorio u drugom pravcu, a u ovom trenutku, kada lopta je pala, bila je vičeš: "Rien ne va plus" i tišina u kojoj su igrači čekao.
  
  
  Čak i ako je bila sam gluva, sve što sam morao da uradim je da vidi hej u oči da vidim rezultate. Dva suze su tekle iz pod kapcima, balansiranje da kotrlja niz obraze. Joj, vidjela njeno tijelo je napeta. Progutala je teško, i da joj suze prestao.
  
  
  Izgledala u njenim rukama. Šest čips otišao. Njena duga smedja ruku umotana jedan oko njih i stavio to na broj dvadeset četiri. Ovaj put, zatvorila oci kao točak se okrenuo. Rezultat je nema bolje. Za manje od deset minuta, Ma samo dva čips otišao. Joj uznemirenosti nije prestalo, ali sad je izgledala je skoro dao ostavku da joj nesreća. Ona nije oklevao. Ona stavlja broj trinaest čip pred njom.
  
  
  "Srećna," on je zvao iz preko stolice.
  
  
  Pogledala me, i pokušala da se smeješ. Ali nije mogla da prestane da bradi i usne od drhti, i oči su joj bile blistavi sa hollyhocks. Zatvorila oci opet, izbjegavajući moj pogled.
  
  
  Oči su joj je nastavio da buljiš u Jok. Vrata otvorena u pozadini iznad. Čovek je došao. Izgledao je kao veliki momak koji prikupili podatke o njoj.
  
  
  
  Poglavlje 4.
  
  
  
  
  Samo je stajao tamo i na sekund pre ego je oštro oko pratio ga dalje. I onda ego je super slatka crni šiljate balet papuče clattered niz stepenice na crvenom tepihu. Ona je već je dolazio na stolicu prema njoj.
  
  
  Iskreno iza nje, smiješi s okrutno zadovoljstvo da bljesnule Schrammel je ego na obrazu, podigao je svoju ruku i potonuo njegove velike prste u meso da joj desnu ruku, upravo iznad lakat. On je šapnuo nešto u uhu.
  
  
  Ona stiffened, njeno lice kruto s strah. Odlučan ali oprezan, bojim uzrokuje nevolje, pokušala je da izvadi oko ega uporan varke. Njen ten kože pokazao bele mrlje od grubo pritisak ego je trik.
  
  
  Joj prišao joj sa druge strane, sve dobrota i nevinost je tako.
  
  
  "Ah, tu si," ponovio to. — Počela sam da mislim sam da sam te izgubio. Ako si umoran od rulet, šta kažeš na piće?
  
  
  U tišini da je pratio, čuo je diler reći, " Jedan." Ona je opet izgubili.
  
  
  Kada jeftin parfem ga je udario kao kanalizacija smrad, i svoju crnu silk odelo glinted u meko kasino svjetlo, Pollard Willow posegnuo i dao mi je sve svoje mentalna moć. Uprkos parfem, usprkos svoj kostim, on će uvijek imati pogled čoveka koji je proveo većinu svog života u gostionicama gdje leti da odjuriš preko pite.
  
  
  "Ko si ti, krojač?" — Šta je to? " pita on u šapat. To je bio dobar znak. - Nije hteo da napravim scenu.
  
  
  'Možda, g. Smith? imao moje reume.
  
  
  Rekao je, "Ha?"
  
  
  Nije htela da ga pogledam. "Pa, šta kažeš na piće?" Njen otac rekao. — Izgledaš kao da ti treba malo da se osvježim."
  
  
  "Da," ona je rekla. Da, hvala ti. Naravno da mogu.
  
  
  "Pa, to je sjajno, onda," rekao sam. "Hoćemo li?"
  
  
  "Ovo je dama ima zakazano drugdje," rekao.
  
  
  "Ti si to rekao," rekao sam. "Ali ja sam iznenađen da je ona mi nije rekao."
  
  
  "Slušaj, dijete", rekao je. "Uzmi moj dobar savjet i izađi odavde. Ne guraj nos u nešto što se ne tiče.
  
  
  "Da, ali me se to tiče," rekao sam. — Čuo si mlada dama. Hoće na piće sa mnom."
  
  
  Ego je lice postala crvena. "Ne tjeraj me da te pitam previše puta," kaže.
  
  
  Ego ruka ležerno se povukao svoju jaknu, namjerno pokazao mi je šta je uvučena u njegovu pojas, i također si mi pokazao da je imala više hrabrosti nego zdrav razum, i to sigurnosti Palais de la Mediterranee nije bila bezbedna kao što je on mislio. Sudeći po on dolly sekundi da sam vidio ovo oružje, to mi se činilo da se vratio u rikverc mu drivetrain s Meksičkom Trejo drži 22-icu uperenu, Model 1. Meksiko možda nije znao za svoje oružje industrije, ali par lepotice da dolaze od tamo su kao mirnog kao pyromaniac na prah brod. Model 1, prljav je i veoma neobično oružje. To je selektor u gornjem lijevom uglu u prodavnicu. Kada pritisneš ego i povuci okidač, pištolj opali osam u automatski pukla.
  
  
  Devojka gušila. "Ne budi idiot, Gvido," ona je rekla.
  
  
  "Mislim da ne koristiš ego," Emu joj rekao.
  
  
  — Ne bih da rizikujem.
  
  
  "Nadao sam se da ćeš to reći," rekao sam.
  
  
  On nježno ju je uzeo ruku, i zajedno, hodali smo do vrata. Iza nas, Gvido mrmljao prokletstvo.
  
  
  Ego, um, ili šta god bilo skriveno iza Neandertalac čelo, morali proći kroz mnogo boriti da dođu do zaključka ili sjećaš se što je neko rekao to da uradim. On ne izgledaš mi kao taj tip da postane genije u nezavisan mislilac.
  
  
  U međuvremenu, šansa da će se otvoriti vatru smanjio sa svaki centimetar da stavimo između nas. Gvido je bio istreniran da se ponašaš, ne mislim da, i ako je on dođe na posao odmah da razmisli, imamo dovoljno vremena da hodam u Pariz.
  
  
  Dok drži napeta tijelo sa vatrene linije, što smo požurili do vrata. Gvido imala više hrabrosti nego zdravog razuma, ali svaki drugi potvrdio je moje uverenje je da je programiran da izbjegne sjajno scene.
  
  
  To je samo par sekundi pre nego što smo stigli na vrhu stuba, ali uvek se osećam više kada se jedan od onih kurir-srecna musterija je trljanje nešto u njihovim glavama.
  
  
  Prolazi kroz vrata, prošli smo kroz ulaz hodnik na levo krilo stepenice, koja je spustila kroz dva luka na ulazu u Mediterrane Palatu .
  
  
  Par trenutaka kasnije, Shaggy je glas čuo sam je na drugoj strani stepenica, i kad sam pogledala na druge strane, video sam Gvido istice, skoro odmah pored nas. Ego je oči su bile pune bijesa pod njegovim zatvorena obrva.
  
  
  On je bio samo dva ili tri koraka kada sjebali smo kroz ulazna vrata Palače hladne noći. Zadovoljstvo tragači još došli, iako u manjem broju. Kad sam pogledala, crni Citroen i beli Mercedes je skliznula ulaz. Kao da smo prošli mimo kip Dama Fortuna, vidio sam Gvido stoji nepokretna, je debela siluetu protiv kasinu svjetla, podiže svoju pesnicu i maše to.
  
  
  "Trci," rekao sam njegova djevojka.
  
  
  "Da," ona je rekla. 'Znam da joj.'
  
  
  Provjerili smo promenadom des Engleski. Svjetlo maglu koja joj se u unutrašnjosti izgleda da pokrije niz svjetla na ulazu da Anđeo Cove kao nježni materijal. Tri boje pennants hung limply zajedno poljaci u teškim zrak, koji bi trebalo da dam put je veselo vidi. Saobraćaj se smirio, povremeno zavijanje motora prekida šutnje.
  
  
  Čudno, zlokobno zrak mamuran na obalu, smisao za vlažno rottenness raste u tami, tračak pravi sreći dana i uveče, sada javili šunjao se po noći.
  
  
  U tišini, mi smo požurili kroz svetac i sjena. U Plovidba Hotel je terasi je pokleknula sa žute svjetiljke i žuti svijeće flickered na stolovima vani gdje starije gosti okupljeni protiv vlažan, pijuckali kafu i bori zagrljaju usamljen trezor. Vidjeli su dotrajale Pratt Vili, beživotno iza palmama i prebrodila kapke.
  
  
  Joj, pogledao. Gvido je nestao. Ipak, imao sam osećaj da nas promatraju. Prošli smo na Zapadnoj strani Hotela i Maseni Muzej , gde reflektore igrao između palme iza željezna vrata. Naprijed, kupoli Negresco Hotel upala kao debela žena je grudi protiv po mesečini nebo.
  
  
  Zaustavio se i okrenula da se suočim s njim . Lice joj je puno uzbuđenja, i njene oči sjaje. Njeno tijelo prelistao me na trenutak.
  
  
  "Hvala ti," ona je rekla da nestrpljivo. Hvala, gospodine...
  
  
  "Anderson," rekao sam. "Nicholas Anderson".
  
  
  "Pa, hvala vam, G.
  
  
  "Nisi mi se zahvalila još", rekao sam. — Nisam siguran da si konacno izašli iz šume." Mislim da tvoj prijatelj Gvido bio srećan sa onim što se desilo u kasinu.
  
  
  "Ne, rekla je da. "Definitivno nije. Neće biti više problema. Mnogo više problema.
  
  
  "Reci mi," rekao sam. "Tvoje ime je Nicole Čini?"
  
  
  Pogledala me je u oči dugo vremena. Zgodni lice, koji je nekako pomešali nevinost sa obećanjem prefinjena strast, sada je izgledalo je očajan.
  
  
  "Mnogi ljudi vjeruju da," ona je rekla. "Barem jednu osobu je uvjeren."
  
  
  To je reume to nije ništa riješiti, ali prije nego što je uspeo da kaže više, pogled beznadnost je nestao iz njenog lica. Ona je zapeta joj glavu mischievously. "G," ona je rekla. — Pretpostavljam da hoćeš da mi ponuditi pićem." Ima li boljeg vremena od sad?
  
  
  U Negresco Bar je skoro izumrli. Veliki soba je bila kao sumorno pećini, sa slabim roza svjetlo izabrao da laskaš stare žene je izblijedjelo kožu.
  
  
  Sedeli smo jedno pored drugog na plavu klupi u krug mramor-na vrhu sto to odmarao na umjetnu kože leoparda.
  
  
  Osjetio sam je krhka lepota opet, toplinu njenoj firmi butine pored moje plave klupi, krivulja njene grudi, klasičan oblik njeno lice, bogatstvo na svoju zlatnu-smeđa kosa ... smaragd uzbuđenje u njenim očima.
  
  
  Konobar u bijeloj jakni plivao u nas sa studirao poniženje iz hotela koji zna da zadovoljim najgore od ukusa.
  
  
  'Šta hoćeš da popiješ?'Pitao sam njegova djevojka.
  
  
  Ona se smejala polako, kao tinejdžer koji je pustio na Willie u kafiću.
  
  
  "Ah," ona je rekla. — Nisam razmišljao o tome. Moram da priznam da nisam baš stručnjak za piće, ali, jednog dana to mi je palo na nju da pijem cijeli koktel listi.
  
  
  Konobar pomeša noge, izražavajući tiho mješavinu zabrinutost i beskrajne odbacivanje prijatno brbljanje. Bio sam u iskušenju da ponudiš Im dramske škole stipendiju.
  
  
  Djevojka je ruku rummaged između dva tanjira masline i krekere da pokupim razglednicu.
  
  
  "Pokušat ću ovo," ona je rekla.
  
  
  Na kartici piše: "Kraljevska Negresco 14 F".
  
  
  Bio je to sastav od po Kirsch, sirup od malina, sok od naranče i Moet šampanjac. Samo čitam to je moj stomak spaliti sa pobune.
  
  
  "Ne, ja ne mislim da si stručnjak," njen muž kaže.
  
  
  Rekao sam da konobaru, " Jedan Kraljevski Negresco." I viski s ledom. On pognute i otišao.
  
  
  Teško je to sakriti u Baru Negresco. U stvari, to je bio sjajan kraj vojne město biti vrlo vidljivi, tako je drago mi je da budem tamo. To je i razlog zašto sam došao ovdje, nakon što smo otišli u kasinu. Što, zauzvrat, napravio me je izuzetno sretna što je djevojka izabrao je ovo mjesto da popijemo piće. U ovom trenutku u borbi, njegov plan je bio da ne idemo u podzemlje. Njen zadatak je da naučiš više o devojci, više o Guido, i više, puno više o čovjeku koji je poslao ovo pećinski čovjek na Mediterrane Palatu. I ona je pitala da saznam, dok se pobrinuti se da ga niko ne gleda za mene.
  
  
  Do sada, lasica je veče je blagoslovena. Devojka je našao. Ova igra se dobro završilo. Guido me je našao. I ako je bio u pravu, nevidljivi čovjek Stahl bi svjedočio naš hejsti pobjeći na Negresco . A onda veceras nije bio samo blagoslovio, ali jedva da je počeo.
  
  
  "Gospođo," konobar kaže. Savijanje u struku, i smjestio joj piće na turu papirni ubrus sa slovom "Carske H" i riječi "Negresco" i "Lijepa" u tri plava prstenje.
  
  
  "Monsieur."
  
  
  Okrenuo se sa devojkom i podigao staklo. "Srećom," rekao sam.
  
  
  Pogledala je u mene preko ruba od staklo. U nemirno i zabavno izgleda nestala oko očiju. Vidio sam joj suze opet.
  
  
  "Ne, rekao sam joj. — Pretpostavljam da to i nije tako sretan veče za vas."
  
  
  "Ne, rekla je da. "Naravno da ne." Njezin glas je slab i očajna.
  
  
  "Izvinite moj nepristojan komentara", rekla sam, " ti znaš toliko o rulet kao za piće, s obzirom na tvoju igru ne."
  
  
  "Znam," ona je rekla.
  
  
  "Ljudi uvek rade," rekao sam. "Većina ljudi idu tamo da se zabavljaš, ali ti si očigledno je dao utisak da je neko ko je radio više ozbiljne stvari."
  
  
  Što je kimnula ne glavom. Čak i u prigušiš svjetlo, kosa joj je zasjala . "Ne, Gospodine Anderson..."
  
  
  "Mislim da bi trebalo da zovite me Nik," rekao sam. "U redu", rekla je. 'Nadimak.'
  
  
  "To je puno bolje," rekao sam.
  
  
  "Ne, ona nije u tom kasinu za zabavu."
  
  
  "Ti si izgubio devedeset pet franaka," rekao sam.
  
  
  "Ti platiti puno za pažnju na mene," ona je rekla. "Pa,"i ja sam rekao," ja sam sama u Fin, a ti si bio teško je za promašiti."
  
  
  Smijala se na kratko. 'Njom, pretpostavljam da...'
  
  
  Je stigla u njenu malu tašnu. Ona je vidjela bijeli maramicu, pasoš, karmin, i zadnji žute čip. Ona je uzeo iz njenog ego i sa svjetlo klik, ona je sleteo na mermeru pultu. "Pet franaka," ona je šapnuo.
  
  
  "To je sav novac koji imate, zar ne?"
  
  
  'Da. Ovo je također tako lako vidjeti?
  
  
  "Bojim se da je tako."
  
  
  "To nije stvarno pet franaka," ona je rekla. "To je komad plastike."
  
  
  Pitao sam je. "Zašto pobjede u taj kasino toliko znače?"
  
  
  Po drugi put te večeri, da joj oči pretražili moje lice.
  
  
  "Ne izgledaš siromašne," rekao sam, " ne izgledaš mi gladan." Ne izgleda kao da ti treba Šveđani i sklonište. Nisam stekao utisak da si pokušavala da dobije odmor ili draguljarnicu. Pohlepa je također u obzir.
  
  
  - ne.
  
  
  "Ali si igrao da dobiti mnogo novca. To je važno za tebe.
  
  
  "Da," ona je rekla. Ono glas.
  
  
  "Mislim da bih volela da znam zašto."
  
  
  Studirala je moje lice sa tim inteligentan zelene oči, sada kao hladno i duboko kao more.
  
  
  'Šta vidiš?'
  
  
  "Opasnost", rekla je. "Poteškoće".
  
  
  "Možeš vjeruj mi", rekao sam.
  
  
  "Da," ona je rekla. — Mislim da je tako.
  
  
  "Osim toga,"i ja sam rekao," samo sa jednim po pet franaka odbaciti liniju, nemate mnogo izbora."
  
  
  Njena vlažna, toplo usne rastali od nje ni bele zube u nekontrolirani osmijeh. "Ali ako mu žena nije da ti verujem, njezina bi je ostalo," ona je rekla. "Onda bih pokušao da nađeš nekog drugog."
  
  
  — Toliko ti je to važno?"
  
  
  Ona pokupila ju stakla i uzeo dugo piće.
  
  
  "Hoćeš li još?"
  
  
  "Nisam navikao da pijem," ona je rekla. "Ipak, mislim da želim još jednu čašu. Ne znam da li želim da se napiti da zaboravim ili da proslavimo. Da, Nick, još jedan.
  
  
  Konobar pozvao ovamo, i čekali smo u tišini dok on nas je doveo drugi Kraljevski Negresco.
  
  
  Ona je uzeo još jedan gutljaj, i kada se završi, ona je izgledalo da su donijeli odluku. "Da," ona je rekla. "Ja ti verujem. Nadam se da si na vrhu tipovi koji pomažu. To stvarno nije za mene, ne samo za devojku koju si upoznao u kazinu.
  
  
  "Znam," rekao sam, ohrabrujuće njom.
  
  
  "Ovo ide mnogo dalje od mene i tebe. Da, moram dobiti mnogo novca i brzo. Vidjela si to. Potrebno mi je ovo, kako da zaposlim nekoga.
  
  
  Njene obrve rose u tih pitanje.
  
  
  "Neko poseban," ona je nastavila. "Ja čak i ne znam koliko košta. Znaš, Nik? Znate li koliko košta da se zaposlim ubica?
  
  
  On je došao i uzeo žuti čip iz stolicu. "Pet franaka," rekao sam.
  
  
  
  5 poglavlja
  
  
  
  
  Za trenutak, njen izraz lica promijenila u iznenađenje. Onda, pretvara zbunjena lice za mene, nagnula protiv mene. Videla sam joj oči, sada se upalio, po prastarom smaragd vatru, usne joj se razišli, približava se da moj.
  
  
  U slijedećem trenutku, ona je napeto. Lice joj okrenula siva. Oči su joj bile popravio iza mene, na strani vrata Negresco baru.
  
  
  Joj, okrenuo. Gvido je bio prvi put da je vidim, smejući se malo. Onda je vidio koščati, žilav Kinez, njegov visoka, mršava tijelo je skriveno u crnom od glave do pete. I između njih, među ovim ego-vozio sluge, je stvorenje ja će znati kao Doktor White. Lothar Inuris. Trenutak ego je vidio prvi put, on se borio za kontrolu bijesa da je došla da ga kad je vidio djevojku spreman pritisnuti svoje usne na moje. On je povratio mu izraz i povukao njegov ego u krug ljubazan cordiality. Taj izraz je prošlo dobro sa ego operacije: dobro isekao plavi blejzer, grey pantalone, košulju to često proglašena jedan od najnovije napravljeni Turnull & Asser u Jeremin Ulice u Londonu, svileni šal, i balet papuče sa Gucci.
  
  
  Ali za sve stalo i račun to je otišla u njegovu odjeću, Dr Inuris imao intelekt zarobljeni od strane perverzno i moćna voziti.
  
  
  Ego oči, ebonovina perle da su robovi ego je sposobnost da se sakrije svoje prave namjere su bili spremni na mali, grupnjak glavu na vrhu sa debelim crna kosa lijepo urediti se vratio iz uski čelo. Meta sama, sa svojim tankim ljubičasta usne i uske nozdrve u svoj veliki nos, je patuljasto u odnosu svoje duge i široka torzo. Još je nisam popratni nagovještaj snagu, ali samo ideju o blagosti ukorijenjen u beskrajno samo-oprosta. Njegove ruke su bile izvanredne. Dugo skreće, nenormalno dugačak, uperio prst, kratak nokte. Ruke hirurg, ili davitelja. Je glatko, seljaci bez brade lice i čudno, bolešljiv-blijed je dao utisak da natečenost ravnotežu bio uznemiren, prvi kvari tijelo, a onda tjera um služiti neprirodno opsesija. Izgledao je kao čovek ... koji je izvodi zadovoljstvo u povrijedio nekoga i subjugating drugi u njegov bizarni perverzije da ga kontrolirati. On izdiše ljutito. On je vidio da je ego šal imao popustio malo, otkrivajući dvostruki red bradavice to je prekrio ego je tanak, kuštravu vrat kao groteskno ogrlicu oko svog naborane oči.
  
  
  Drugima kao emu prešao preko puta. Ovde dijelili duh samopouzdanje u uspješno ostvarenju nezamislivo stvari i vjera u svoju genije, što također uvjerili ih od neprobojnim imunitet na kaznu. Čak i prije nego što je on govorio, on je već bio poznat kao Dr. Lothar Inuris, već čovjeka čija je priroda dozvoljeno samo laži.
  
  
  Nasmejao se i poklonio. On je podigao jedan od njegovih lagano ruke u oklijevaju, pozdravljamo i došao do mene. Njen otac ustao da ga pozdravimo.
  
  
  "Ah," rekao. "Na trenutak, mislio sam da smo te izgubili. I to bi bilo vrlo tužno. Ali žao mi je. Oprosti moj nedostatak manire. Moram još da se predstavim. Pusti me." Da joj doktor. Lothar Inuris.
  
  
  Nema snage u ruci je držao na mene. Emu pozvao joj sa sve dobrote je mogao da skupi. "Lepo je upoznati vas, Doktore," rekao sam. "Ja Sam, Nikolas. Anderson."
  
  
  "Amerikanac, njeno je, pretpostavljam," rekao.
  
  
  "Zaista," rekao sam.
  
  
  "Dragi Zhirinovsky ljudi", kaže on. "Evropi ti duguje puno."
  
  
  "Hvala što si rekao to, Doktore," rekao sam. "U suprotnom, iz onoga što sam pročitao, nismo uvijek dobrodošao ovdje."
  
  
  "Da", kaže on. "Postoje oni koji su zaboravili, ali nije oko ovde brojeve. Za one koji zaboravi, najbolji stav je tolerancije."
  
  
  "Pa, Doktore, mogu li ti donijeti nešto za piće?"
  
  
  On tresao glavom sa žaljenjem. — Cijenimo tvoje darežljivosti, Gospodine Anderson, ali bojim se da ću morati odbiti." Razlog je ovde, zar ne svjetovna, ali čisto profesionalna."
  
  
  Stao je između njega i devojku koja je još studira na stolu. On zavaljena glavom u njenom pravcu, spušta već mekan, kulturan glas čak i dalje.
  
  
  To je bio glas puca od insinuacije. I to je ovo veoma drugi glas koji je bio namijenjen da impresionira slušalac. Inuris ' obavještenja, ego-nenadmašiv sposobnosti, njegov najbolji ljubavi iskrenost, i, ako je sve to nije dovoljno, opasnost od ruga čovjeka čija je dve drugarice može smatrati sposoban koristi silu.
  
  
  "Ako ste upoznati sa Evropi, G," rekao je, " i posebno sa Južnoj Americi, možda znaš da je naslov doktorica je koristio poprilično slobodno. Ali u mom slucaju, to je naslov zaradio i nabavio nakon dosta godina teškog trening. Joj besni, Gospodine Anderson, je specijalista za operaciju koja se bavi donekle sa mehanickoj umetnosti. Prepoznavanju ovoga, i s nameru da ignorišem inteligenciju pojačati, on je pokušao da nabaviti dodatnih specijaliteta. Ona je također je psihijatar sa praksa koja se bavi" — on glared na nju - " sa najviše teških slučajeva.
  
  
  Ona pripada njima, to bi bilo u redu da izaziva ego sa tvojim glee. "Dakle, ti si gospodar?"
  
  
  On je nagrađen drhtaj da trčao kroz njegovo tijelo. "Da," rekao je, pokušavam da se smeje. "Pretpostavljam da je ono što oni zovu nas u Americi." Veoma interesantna, i primitivnim termin. Ali ne smem da se zabavljaš. Kao što sam htio reći, ova mlada dama je jedan od mojih pacijenata.
  
  
  Njezin glas je pala na zapanjena povjerenje. "Misliš da je bolesna, Doktore?"
  
  
  Dr Inuris pokušao sam najbolje što može, da bude tolerantni, ali mogla sam da vidim da pokušavao sam najbolje da bude strpljiv. "Pa, to je prilično general termin, da stavi to na taj način. Profesionalno, sve je mnogo komplikovanije. Ali recimo, bez ometanja odnos između doktora i pacijenta, i bez da idem u tehnički opis, da mlada devojka pati od ozbiljne emocionalne poremećaj."
  
  
  "Razumem," rekao sam. — Mogao si me prevariti. I nadam se,rekao sam.
  
  
  "Nije sve emocionalne bolesti manifestovati na način na koji ih se može lako prepoznati po non-stručnjaka poput tebe."
  
  
  "Pretpostavljam da nije," rekao sam.
  
  
  Dr Inuris mi se nasmiješio. "Drago mi je što si imala tako široka izgledima, G", rekao je. "Gvido jasno mi je to tvoje ponašanje prema njemu u kasinu je, kako da to kažem, nekako je ratoboran."
  
  
  "Da", rekao sam. — Ali s druge strane, ovaj gospodin tvoj nije ono što bi nazvao prijateljski sa ova mlada dama." Mislim, on je povređen je, a ona nije posebno ljut na sebičnost.
  
  
  -"Moram da te pitam za oproštaj. opet," Dr Inuris rekao obratio mi se sa licemerno, teleportirat osmijeh. "Svaki sada i onda Gvido postane previše naporno. I nje, mislim da je bio strah od moj bes. Vidiš, ja ne vodim običan klinici. Mlada dama je povjereno moja briga u vilu nije daleko odavde, i u ovoj fazi joj tretman, to nije prikladno da subjekt joj za šta tebe i smatram da je normalno društveni vrati.
  
  
  "Prošle nedelje," on je nastavio, " hej, uspio otići u vili za piratsku put u kasinu. Gvido nije profesionalac sestra, a možda i zato treba da očekuješ greške na svoj dio. Ipak, devojka je privremeno nestanak me napravio vrlo ljuta Guido, i on svečano obećao mi je da to devojka ne bi duže izbjegavati njegove pratnje. Ipak, hej, to je uspio da ponavljam večeras.
  
  
  Pa to je razumljivo, zar ne, da Gvido je, kako da to kažem, prilicno nestrpljiv sa njom? I, " kaže doktor. Inuris rekao iskreno ," također je jasno da, kao Američki gospodin, ti si plemenit, intervenirala da je zaštitite od nešto što je potpuno neprihvatljivo ponašanje za tebe."
  
  
  "Pa, Doktore," rekoh, " nisam znao da ima toliko iza toga. Samo sam mislio da je vaš sluga je na tako nešto."
  
  
  "Izgled može zavarati", rekao je.
  
  
  "Da, jesam," ja sam pristala. "Krojač uzmi je, nikada nisam mislila da je ona bila bolesna."
  
  
  Dr Inuris li provjerio moju ruku reassuringly. -"Vidi," kaže. "Potrebno je previše za tebe da razumeš stvari na osnovu kratak posmatranje, čak ni medicinska znanost ponekad je zbunjen."
  
  
  "Ja vidim," rekao sam.
  
  
  — I sada, G. Anderson, razumjet ćeš kad sam da te pitam da me pustite i er -".. moje osoblje će završe vecer sa devojkom i uzmi je natrag u naš vilu. Ne znam koliko još razgovora imao si sa njom prijatelj, ali ako mi možeš dati malo dobronamerne savete, ti ćeš biti mudar da vidi sve što je mogla da kaže u svjetlu njena bolest. Ponekad jok je u iskušenju da kažem stvari koje se možda čini prihvatljivo na prvi pogled, ali nažalost su izazvana joj je bolestan, a ja se nadam da mogu izliječiti."
  
  
  Njena, klimnuo u sporazum. — Nadam se da možeš da lijek joj je, Doktore. To je takva šteta da lepa devojka kao ona..."
  
  
  "Ja sam svaku nadu," Dr Inouris rekao. "Ali tretmana će najverovatnije biti jako dugo."
  
  
  "Šteta," rekao sam.
  
  
  "Zaista," rekao je, s primesom nestrpljenja. — Ali sada zaista moramo da idemo." Bilo je zadovoljstvo upoznati vas, Gosp. Anderson. Stvarno lijepo. Slomio mu prste, i Gvido preselila, spreman za akciju.
  
  
  Ne treba mi to. Devojka ima gore, uvučena tašnu pod ruku, i prišao da ih. Doktor se nasmiješio prijatno na nju.
  
  
  Sa izraz neukrotiv gađenje, umrla je doktor i Gvido je mimo da pokretna vrata kroz koja su ušla. Visok, koščati Kinez blokirala Hej put, ali kada se ona mu je prišao, on je odstupio otvoriti vrata za nju i pratio. Gvido pratio .1
  
  
  "Žao mi je što ti smetam," Dr Inuris mi je rekao.
  
  
  "Kakva šteta," rekao sam. "Tako slatka djevojka..."
  
  
  "Pokušaj da zaboravi na nju, moj dragi čovječe," Dr Inuris je rekao kao što je on otišao da vidim Dan.
  
  
  "Pokazaću ti", rekao sam.
  
  
  "Ne treba, draga druge," rekao je da je u unctuous glas. "Oh, rekao sam. — Stvarno bih volela."
  
  
  Doktor je lice zacrnili. 'Kako ti želiš.'
  
  
  Joj ga je pratio u dan. Beli Mercedes je bio parkiran na ivičnjaku. Prepoznao sam je kao auto koji sam videla da izlazi iz kazina. Devojka, Gvido, a Kinez su stajali u blizini.
  
  
  Doktor pljeskali su mu ruke. On je rekao, " Šta čekamo?"
  
  
  Kinez je otvorio vrata, onda istupila i sjeo za volan.
  
  
  U trenu njene dugo, raskošno noge, devojka se spušta u zadnjem sjedištu. Primijetila sam da je nosila balet pumpe sa visokim petama. Ovih dana, žene retko nositi medicinske ih, ali ne cipela je ikada lijepe žene nogu tako dobro. Vidio si ih nekoliko godina, kada Nicole Kara je još uvijek živ.
  
  
  Dr Inuris skliznula unutra. Gvido zatvorila vrata i sjeo pored Kinez. Motor je već radi, a u auto skliznula daleko od kuce.
  
  
  Joj, gledajući kako ih otjerati kako je zapamtio tablice. Mercedes skliznule na stati na uglu. Kroz prozor pozadi, vidio sam doktor podigne svoju ruku da joj je lijepo lice.
  
  
  Onda sam se predomislio. Velike ruke opuštene kao veliki pauk. Nakon nekoliko trenutaka, samo palcem i kažiprstom si izbacila oko ruka.
  
  
  Kao duh auto pretvorio u uglu, doktor. Inuris veoma polako ispružio je ruku, pažljivo i s osmijehom od intenzivno zadovoljstvo, i stavio sam mu prste u devojka je dušnik i počeo da ga pritisnemo.
  
  
  
  Poglavlju 6
  
  
  
  -
  
  
  Onda se okrenuo i vratila se nazad u bar. Ako Mnogo Više. Inuris mislio brzu smrt, on bi dozvolio da Gvido to uraditi. Možda doktor kaže da im je spora smrt, on je bio siguran u to. Ali, ako je on to mogao, on bi izabrao mnogo udobnije mjesto od zadnjem sjedištu auta.
  
  
  Ona je uzeo nazad u njenu stolicu, pod kritično pogled konobar, koji je izgledao malo olakšanje kad se vratio iz mog malog izašao sam sa Dr Inuris i njegova zastrašujuće mala banda. Nisam laskaj sebi da konobar je zabrinuta za svoju sigurnost ili dokaz. Joj sumnjao ego je stvarno interes je bio u meni, pretpostavljam da sam bio dovoljno zdrav da plati svoj račun, da vidim ako, kao mnogo turista, ja možda ne znate da je dojava je bila uključena u bill, i stoga platiti emu duplo.
  
  
  Napravio sam gest u vazduhu, i on je požurio da stolu, pažljivo spušta svoje oči da guraš mramor bill prema meni. Kao što sam pratila put moja ruka je ego, moje oči pao na rukopis. To je bio na papir, stani, izobličen od matičnih stakla oko koja devojka je pio.
  
  
  On pokupio staklo i uzela novine. Dok Drugi. Inuris i da joj lažeš jedni druge, bila je veoma zauzet sa nešto.
  
  
  Ona je napisala poruku sa obrvu olovku. "Vilu Narcissa," rekao je, " Kapetane Ferrat. Pomozi mi, Kostya od Boga. To nije potpisao, i shvatila sam da lasica još uvijek ne znaš tko je ona.
  
  
  Ali, znala sam šta je bilo kao: zdrav, uprkos svemu, Dr. Inuris rekao. Divno, očajna, i uvjeren je dovoljno da idem sa zlokobno doktor bez otpora. Ali hema ona je bio, i ostao tajna.
  
  
  To je misterija da će riješiti oba kraja večeri.
  
  
  Ali ja moram brzo da reagujemo. On pogledao njegov sat. Na primjer, pola jedan, i Dr Inuris imala veliku prednost. Ona je platila račun, nije javio, ali radije da konobar je posebno razočarenje, i ostavio Negresco kroz glavni ulaz. Taksiji su čekali putnika. U Renault, ispred redu, vozač, debeli lica čovječe, ležao sa glavom bačene, hrče teško za volanom. Kada ego ubacio ga po ramenu, on je odmah se probudio. On me je pogledao, teleportirat s osmjehom, to je uvek bio mješavina životinja samo-sprdnju i intriga, osmeh bivši vojnik. "Gospodine," rekao je, kao da privuče pažnju.
  
  
  Pitao sam je. "Da li znaš Kapu Ferrat?"
  
  
  "Naravno", rekao je.
  
  
  — Znaš Vili, Narcissa ?"
  
  
  "Da."
  
  
  — Možeš li me odvesti tamo?"
  
  
  "Kako hoćete, gospodine." Ali žao mi je, ovo je čudno mjesto.
  
  
  'Stvarno?'Rekla sam, da me otvori zadnja vrata od ego Renault i ući. "Reci mi zašto, ali za sada, hajde, požuri."
  
  
  Auto gurnuo na zapad, uz šetalište i zamahnuo iza prvog ugla.
  
  
  "Niko ne živi tu. To je napušteno ovdje, " rekao.
  
  
  — Jesi li bio tamo, nedavno?"
  
  
  — Ne, to ne mogu da kažem. Ali nitko nije živio tamo godinama, Gospodine. Znam da je sigurno. Nekoliko sedmica, možda mjesec dana, to je usvojen mimo nim noću. Tamo je kameni zid između vili i put, i željeznim vratima na kapiji. Joj, pogledala u vrata. Nema mira. Možeš to osjetiti kad nikog nema u kući. Ovo vilu bio takav kuci.
  
  
  — Da li znaš kome pripada?"
  
  
  — Ne, gospodine, ne znam. Vlasništvo ovdje prelazi sa jednog vlasnika na drugi, i ponekad prisustvo stranac samo znaci da su dva su dao dozvolu da živim u svojoj vili."
  
  
  Reno je pokupiti brzinu sada. Vidio sam Beau Rivage Hotel nestane iza nas, i onda ćemo se pretvorio u krivinu na putu da sloped polako dole u luku sa puta izrezala iz kamenja to prevideli more.
  
  
  "Uvijek postoje nova lica u vile," kaže vozač.
  
  
  "Prolazu Sredini Gvineji Cormiche? "Rekao sam.
  
  
  "Da, gospodine."
  
  
  Sada ćemo se penjati, a grad Lijepo je bio iza nas. Ispod mene, da moja desna, mora ležati nepokretni pod deku magle.
  
  
  — Cijenio bih to, "rekao sam," ako ti se ne bi me odvesti do kapija Vilu Narcissa i pustite me sa kilometra ranije."
  
  
  "To," kaže vozač. Vjerovatno je bio dobar vojnik. Debela i pametna, cak i onda. Razumem šta to će dati emu ako to razumije, i zaboravi na odmor. Prvo pobrinuti za sebe i preživi. Preživljavanje je uvek bio najbolji oglas vojnik mogao napraviti sam za sebe.
  
  
  On je vozio brzo i glatko, uživam u izazov jedno od najuzbudljivijih puteve u svijetu. Je put ispred napušten, a on je zapalila par žute svjetiljke slomiti zavese magle. Iako noć je bila tiho, brzinu stvorio ugodan povjetarac.
  
  
  "Ovde," rekao.
  
  
  Znak na kome piše " Sveti Jean-Cap-Ferrat upala i pokazao mimo. Da moja desna, iznio negdje u svjetla, Kapetane Ferrat ležao kao palac viri u more. Reno je motor je kukala kao vozač se spušta u nizak opremu, priprema se za spuštanje iz veoma dobre Corniche.
  
  
  — Bit ćemo tamo uskoro, " rekao je da miriše na zabavu. — Jesu li tvoji prijatelji i čekala vas?"
  
  
  Ona nije smetalo emu javlja. "Ne," i ja sam rekao, " bojim se da ne.
  
  
  "Možda je to ono što želiš, takođe."
  
  
  On stavite jednu ruku na volanu i osjetio ispod sedišta s drugim. Kada je on potegao ego nazad, imao je peglu u ruci. On se je smejala. — Možda možeš iskoristiti ovo?"
  
  
  'Možda. Ali ja ću bez njega. Hvala ti na tvojoj ljubaznosti.
  
  
  "Zaboravi", rekao je. "Ovo vilu je čudno mjesto. Trudim se stvarno teško. Veoma neprijateljski. Ovo nije kod kuće gdje ti je ugodno i dobrodošli."
  
  
  "Nikad nisam bio tamo," rekao sam. "Ali ja ti vjerujem.
  
  
  "Ja ću isključiti sveta", rekao je. "Ovo će pomoći tvojoj noć vizija."
  
  
  Pitao sam je. "Vojska?
  
  
  "Je Legija stranaca, "rekao je," zatvori oči za par minuta. Reci cu ti kad stignemo tamo.
  
  
  Nakon nekog vremena, auto zaustavio. "U redu", kaže on.
  
  
  On je otvorio oči. Bio je mrkli mrak sve oko nas. Dao vozaču gomilu račune.
  
  
  "Sretan mi", rekao je.
  
  
  Njen napolje, oko auta.
  
  
  Vozač se nagnuo. - Kilometar otvorena. Na pravo. Kameni zid. Tri metra visok. Stakla na krovu. Kapija je sedam metara dugo. Uperio vrhu. Ništa ne vrijedi ukrasti unutra. Bar mesec dana. Ali barem je dobra sreća.
  
  
  On je još uvijek smije kao auto tiho podržao niz put. Čekao sam dok sam mogla da ne čujem više, i onda sam otišao. Dok joj oklop je još uvijek, proverio sam da žileti još uvijek su na mjestu.
  
  
  Delove moss je okotila stari da se žalim, kao da je baš trulo. Rust ogulila željezna vrata. Mjesečini sija kroz četinarskom drveće da rose blizu oko mrlje od maglu, i igrao sa aljkavi trava koja se zaglavio oko zemlje kao bradu na leš.
  
  
  Nisam mogla vidjeti mnogo od puta. Jedini put auto koji je upravo prošli, uzimajući u obzir skija u spljoštene trava. Visoka stabla stajao kao čuvari između radoznao pogledi i vile.
  
  
  Stajao je ispred vrata neko vreme, slušam. Samo tišina. Ne psi signal moje prisustvo. Ne šesto čulo za obilježavanje patrole, osjećaj da je spasio me mnogo puta.
  
  
  On je skinuo svoju jaknu i bacio ga preko zida da zaštiti svoje ruke iz prljave krhotine stakla da legneš na stenama, čeka me zanima, da izkrvari do smrti. Skočio, pronašli firmu uporište, i izvukao je sam sebe u jedan pokret, vukao svoju jaknu zajedno sa njim.
  
  
  Cucnuti u podnožju zid, je zastao i slušao. Samo tišina. Pognuti nizak i koristi drveće za naslovnu, on se preselio naprijed, paralelno sa put. Njena je da se polako. Moja stopala kročio na travi. Magla koji je mirisao na pine igle i morske vode tunela oko mene.
  
  
  Dok sam se penjao na brdu, vidio sam tračak svjetlo kroz drvece, i kroz maglu. Nekoliko sekundi kasnije, stigla je do otvorenom polju.
  
  
  Prestao sam na ivici drveće i vidio auto tragove na moje pravo da skrenem lijevo, i onda vratiš nazad do ulaza u vilu. Beli Mercedes, skoro zamagljeno magla, stajao mračnom i tihom na prilazu.
  
  
  Vile sebe, kul kao kamen, koji pluta u noći morski vazduh, upala oko magla je kao prizor strašne noćne more. Visoko u prozor, okružen visi kapke, komad mliječno bijele zavese uhvatili mjesečini i pogledala na scenu ispod kao unseeing oko. Prva dva kata vile su mračni. Sergei bio gori u tri prozora na prvom katu plan.
  
  
  Drži u drveća, kuća brzo zaokruzio. Nazad, strana, na drugoj strani, i ispred ostao crni i tihi. Počeo je da pristup kroz težak trava. Samo tanka zavese prekrio odmah ruke kroz prozor. Diže da mu haunches, on je virila unutra.
  
  
  To je kuhinja. Visok Kineski čovjek je sjedio s ledja, za mene, u drvenim stolu, piti svježu šoljicu čaja.
  
  
  Ja sakrila dole i otišao u drugu prozor, blagoslov vlažnost to je već muffling moj shaggy uši. Polako, podigao sam svojoj glavi opet i našao sam se da gledaš u sobi, koja je imala samo jedan krevet. Gvido ležao na ovome je krevetu, glava mu je stavimo na zid, da prelistavate časopis. Vidio sam mu da skine jaknu i transfer pištolj s pojasom za leđa futrolu.
  
  
  Treći od tri svjetlo sobe je bila smještena na udaljenosti od prve dvije. I kao carapace pao, drži ispod nivoa klupice, doktor je čuo glas na nju.
  
  
  "Dušo", kaže on. — Pokušala sam biti strpljiv sa tobom. I otkrio sam da strpljenje nije nagrađen s razumijevanje i zahvalnost na tvoj dio; samo zanemarivanja i izdaja. A sada, nažalost, moje strpljenje je nestalo.
  
  
  Ona je sad na nivou prozor. To su bila otvorena, a doktor je glas, optužen za opasnost, je jasno vidljivo. Otišao je na prozoru. Još jedan dio to tanak beli zavese, samo djelomično nacrtao, hung u sobi kao paukova mreža u grobu. Gledao kroz prozor, ona je jasno vidio Dr Inuris i devojka. Doktor je skinuo jaknu i stavi maramu nazad, ali par duplo bradavice su još i buljili u naborima od svile zavoj.
  
  
  Joj, video da devojka koja je obucena je isto kao i kad ee upoznao. Ne ruke su obuhvati njoj iza leđa kao dijete biti ukoren za loše ponašanje, njena glava malo u pognute i njena sjajna kosa je i dalje vezan nazad sa blijeda, zelena traku.
  
  
  "Nadao sam se da ćeš mi pokažeš malo zahvalnosti," doktor je rekao. "Nadao sam se da li bi došao kod mene na tvom salvo sa blaga to samo žena može dati, da li bi početi da ti se odužim za odanost da njezin je sipao na te je toliko očito i toliko stalno. Ti možda u to ne veruješ mi, ali to je stvarno bilo moje najiskrenije se nadam. Ali možda je već suviše nade. To neće biti prvi put. I tako sam i znam da je ono što nije dao dobrovoljno može biti uzeo na silu." Devojka ga pogledao otvoreno. Pričala je polako i namjerno. "Ti si užasno," ona je rekla.
  
  
  Inuris ' lice uvrnuto sa besom. Podigao je svoju ruku i spustili su je to opet. — Ovo nije drugi put veceras da si me izazvao dovoljno da poželim to i da pokažemo okrutnost u vaše izuzetno lepa lica." Ali ja ne bi trebalo da radimo, zar ne? Joj, izgledaš užasno. Da, shvatam da je moje funkcije su nije riješen do tebe. Drugi su već objasnio ovo.
  
  
  "Nemoj pogrešno da me shvatiš, Doktore," rekla je djevojka. — Nisam spomenuo da tvoj izgled. Imam najmanje pravo na to.
  
  
  'Oh Lee?', kaže doktor.
  
  
  "Ne, rekla je da.
  
  
  "Pa, moja draga?"
  
  
  "Volim te jer si tako neopisivo loše," ona je rekla.
  
  
  Doktor se smijao, je piskav cerekanje bijegu oko ego je bestidno grlo.
  
  
  "Kako je mali znaš o loše pričati o nen tako lako. Ali uskoro ćeš da naučiš više o tome, i osobno sam da će ti biti vodič, tvoj učitelj, tvoj partner."
  
  
  "Ne," ona je rekla.
  
  
  "O, da dušo," Dr Inuris rekao. "I veoma uskoro. Ovdje, u tvojoj sobi, na svoj krevet.
  
  
  Devojka pogledao brzo na vratima.
  
  
  Doktor tresao glavom. "Ne," to je rekao. "To neće pomoći.
  
  
  Devojka grimaced.
  
  
  U tom trenutku, hteo sam da se ponašaš, da žurim u sobu da vidim Dr. Inuris i čujem njegov nežan, miroljubiv glas. Ali sam se naterao da se smirim. Do sada, lasica uradio ništa osim brbljanje. Djevojka će preživjeti ovo. I kao što sam čekaj, ja ću imati više mogućnosti da saznamo više o ovome perverzan čovek i ego misteriozna zatvorenika koji se bavi sa njom fantastično lice i tijelo bez greške da probudiš ego prijetnja.
  
  
  Osmijeh brutalnosti i iščekivanje je pokazala ego je zube. "Pa, moja dolara stek," rekao. — Dajem ti poslednju šansu. Dao sam ti sve što sam mogao. Dat ćeš mi što možeš zauzvrat, ili bi to trebalo biti oduzeto?
  
  
  "Možeš da me imaš, Doktore," rekla je čvrsto, " ali znaš što, i ja znam, da ti se nikad neće posjeduješ me."
  
  
  Doktor je lice izblijedila a vilica mu je stisnuo u bijes. Venu pulsed u svoj hram kao zmaj, smjestila ispod njegov ego je pale meso. Prišao djevojka koja je sada sjedio mirno i tiho, gledaju ga mimically kao da ego više ne postoji. Ego je ogromna ruku dostigla i pocepao vrpcom oko kose, koja je pala hej, preko ramena u zlatnom vodopad.
  
  
  Bijes treperenje u odvratne dio ego lica, pojačava da ih nekoliko sekundi trebalo emu da zgrabi zelene traku i baci ga na pod. Je zastao na trenutak da se nosim sa tim i pripremite se za hladnokrvni napad na jok. Djevojka je nastavio da mimm na njega, kao da joj ego namjere su više ne dira joj kao zujanje muhu.
  
  
  Doktor je održao svoju ruku ponovno. Ego je dugo, tanak prstiju zatvorena oko delikatna ovratnika njene haljine, i njegove šake namjerno problema sa tim u novoj dekolte između grudi.
  
  
  On je napravio brzo prijedlog s zgloba, i povukao tkanina sa njenog tela. Ona je sjedila nepokretna kao on povukao tkanina iz ramena i neka pada na pod šum.
  
  
  Nije potez da je zaštitim golih grudi iz pohlepan uzbuđenje bijesne u nju ego oči. Ruke su joj je objesio na njene strane. Nosila je samo bijele gacice i balet pumpe.
  
  
  Doktor je dah dlaka od njega. "Ah, tako," rekao.
  
  
  Kao prisilila da ignorišem taj glas u meni mi je da vrišti za mene da slomim ego je zmija vrat, njegove ruke skliznula da joj butine, i njene gaćice počela da se spustiš niz joj preplanuo bedra.
  
  
  Hubert bio u pravu u vezi Nicole Radi ako je Nicole Prisiljava. Ona je prirodno plavuša.
  
  
  Krevet je bio na mom redu, u uglu između zidu, a prozor. Devojka, još nepokretna, bio na moje levo, sa Dr Inuris između nje i krevet.
  
  
  Dobija na koljena, dahtanje malo od uzbuđenja i iscrpljenosti, on je krenuo njene gaćice u gležnjeve.
  
  
  Dr Inuris da noge, uzeo ee je ruku, i počela da ju je odvukao u krevet.
  
  
  On ju je pustio korak, pa još jedan, samo da se uverim. Nema krticu u levoj butini. Ne uopšte. Onda je skocio preko prozoru i usla u sobu.
  
  
  Doktor je okrenuo da me vidi. Devojka ubacili nazad da joj gomilu uništio odjeću.
  
  
  Šal je pao sa doktor je vrat, izlažući ego je odvratan ogrlicu oko bradavica. Prije nego što je ona mogla premostiti jaz između nas, on je zatvorio u svoje zaprepaštenje.
  
  
  "Gvido! on je vikao. "Gvido!
  
  
  
  Poglavlje 7
  
  
  
  
  U uglu oka, je vidio djevojku podigla nevolje zna haljinu i pritisni otpatke od tkanine protiv nje zanosno telo. Dr Inuris bio zarobljen kao pauk, da trošiš svoje vrijeme čekaju dolazak smrtonosnog Guido.
  
  
  Nije pokušao da vodi do vrata. To je pokazao kroz misli da je on verovatno i bojim se da naletim na svog malog mučitelj u mračnoj hodnik i onda plate kaznu za Gvido je manjkav inteligencije i petulance u obliku drži 22-icu uperenu-kalibrom metak iz tog prokletnika. U isto vrijeme, imao sam mentalnu sliku patuljak pećinski čovjek je iskočio iz kreveta, vukao svoju Trejo pištolj iz pod miškom, i trčao prema u ženski wc.
  
  
  Kao u ćošak bokser, Dr Inuris preselio s lijeva na desno uz zid sobu, ego, skreće van, kao da je u znak pomirenja.
  
  
  Ne bih mnogo vremena. Doktor je bio isto toliko fizičku pretnju kao šećernu vunu, ali nema svrhe da se između njega i Guido. Web boriti se da bi mogao ući u bilo gdje su išle na njegovoj strani.
  
  
  Pustio emu pristup sa talas ramenu i lijevom rukom. On me je izbacio, da me hvata za moju desnu ruku. Puštena je za udarac, i pristojan ego udarac u bradu. On je udario u zid, onda je skliznula, u nesvijesti, krv gledam niz ego ljubičastih usne.
  
  
  Joj stahl nije požuri uživati u pogled, ali radije okrenuo i požurila prema dan. Kasno. To koja su se otvorila.
  
  
  Gvido je stajao tamo. Trejo je za cilj u životu. "Stoj", rekao je.
  
  
  Njegove ruke su odgojili. Rekla im je da je u vrijeme, Nicholas Anderson, zaštitnik dami u nevolji, nema posebnog razloga da se nosim sa Guido. Nije bilo neophodno.
  
  
  Pištolj je ostao nepokretni. Doktor je još uvek bio usamljen sad. Gvido se. — Pa si uzeo tog gada, zar ne?" Pa, to je sve, mislim. Ali ja i dalje ne mogu odobriti, druže. Ovo znači da je loše za mene. I ne sviđa mi se to. Trebao si pobjeći kad sam ti rekao. Sada možeš da zažališ.
  
  
  Gvido je oštro oko uzeo u djevojka i proširio. "Obuci se," rekao. "I dobiti Tysoeng ." Reci im doktoru je potrebna pomoć. I ne pokušavaj biti zločesta.
  
  
  Devojka okrenula nam je leđa, uzeo kofer ispod kreveta, izabrala par komada odjeće, i počeo da mi se haljina.
  
  
  "Ti," Gvido rekao, " odaberi dio zida i stavi ruke na to.
  
  
  Napravio sam to, kao što sam rekao. Gvido jesi prihvatljiv potrazi za mene. Verovatno bi bio dupe takve šale dovoljno često da nauči svoju trgovinu. Ego je potraga je mogao dovesti Emu pištolj, nož, i gas bombu, ali nije bio dovoljno dobar da se tri žilete. Gvido nije bio vrlo maštovit. "Ok," rekao je, " ti si čist. Okreni se, stavi ruke iza glave, i držite ih tamo dok ti ne kažem da stavi ih dole."
  
  
  Shaggy zvuči čuli su se ispred vrata. Devojka se vratio sa kinezom koji ne nosi peškir i ono što je izgledalo kao mali zdjelu vode. To je bio prvi put Ruki je ego vidio. Nokte na njegov indeks prstiju i mali prsti zaglavili kao četiri inča bodeže.
  
  
  "Reci doktor, Tysoeng," Gvido rekao.
  
  
  Kinezi klimnula.
  
  
  "Ti," Gvido je rekao da devojka, " stani pored tog belog viteza od tvoje, i bez šale. Imao je dovoljno od tebe. Da je do mene, da ću te ubiti oboje ovdje na licu mjesta. Onda bi mi bilo udobnije.
  
  
  Kinez kleknuo pored Dr Inuris, brisao Ego je lice s peškir. Doktor groaned, i ego glavu visile sa svoju ružnu vrat. Ego je oči trepnuo. Kinez je nastavio da obrišem ego dok doktor gurnuo ego na stranu, pazi da se ne diraj ego je dugim noktima. "Pomozi mi da ustanem, Chang", rekao je.
  
  
  Kinez je zgrabio Ego ispod pazuha i podigao ga. On je nastavio da se osloniš leđima uza zid i da se žalim. "Donesi mi malo brendija, Chang", rekao je.
  
  
  Kinezi čovjek je otišao preko sobe i vratio trenutak kasnije sa čašu za konjak. Doktor prelivene njegova svinja lice u staklo i udahnula isparenja prije pila. Sa svojim slobodne ruke, mislio je da će mu povrijeđen vilicu. Onda se okrenuo da me sa umoran osmijeh. "Ne, stvarno šteta, G", rekao je. 'Bar za mene. Kao i za vas... pa, to će možda biti sasvim druga stvar.
  
  
  "Slušaj", rekao sam.
  
  
  Ali Guido me prekinuo: "šuti", rekao je.
  
  
  Dr Inuris mahao ga kao trener posla sa brbljati mlada psa. "To je dovoljno, Gvido, "rekao.
  
  
  Gvido mu je dao pogled to nije nepristojno. Očigledno, ovde veze nisu izgrađena na prilog. Gvido bi bila srećna da trenutku mali njegove Dr Inuris automatski pištolj u djevojka i ja, samo nas gledati kolaps pod ego metke.
  
  
  — Pa, G-dine Anderson, mislim da je vreme za tebe i Mene da dođemo do konačne razumijevanje. Mislila sam da sam bila jasna da si se vratio u Negresco da devojka koja je privukla tvoju paznju je zapravo vrlo bolestan. I da vaše prisustvo ovde ne može samo pogoršati i zakomplicirati njena bolest. Ti si voljan da prihvatim dramatičnom način na koji si tako bolno pokazao tvoju odanost, jer očigledno ne šteta je već ućinjena. Ali moraš shvatiti da sam covek od nauke i neće tolerirati ometanja kada je u pitanju veoma ozbiljan problem tretiranja bolesna osoba."
  
  
  "Ako je neko u ovoj sobi je bolestan, Doktore," rekao sam, " to si ti.
  
  
  Osjetio je opet moć ego je napora za suzbijanje besa koji je pretio da otme ego masku od dobrog doktora da idemo na uvrnut bijes koja je izgorjela u njemu.
  
  
  Drhtaj trčao kroz njegovo tijelo. On je uzeo još jedan gutljaj brendija. Ego je oči zurila u amber tečnost kao on tunela brendi u njegovim rukama. On je počeo da shvata šta sam čuo i vidio, više nego što je on mislio. "G," rekao je sa jednom od njegovih snishodljivo osmeha. "Postoje slučajevi između doktora i pacijenta koji izgleda, kako da to kažem, čudno da je pomalo posmatrač. Scenu to je možda čak i izgleda šokantno iz matematike da bi neko poput tebe ... odmah biti razumljivo je da jedan od mojih kolega.
  
  
  "Prestani, Doktore," rekao sam. "Ne prihvati to, i ako misliš da je tako, onda si čak i luđi nego što je osumnjičeni, a ja sam mislio da si potpuno varanje i osramotiti. vašu profesiju."
  
  
  Doktor je probušio svoju cev u grupnjak zdjelu mu konjak stakla i uzeo duboko udahnuti prije nego što buljili u mene.
  
  
  "Kakva sramota," rekao je sa tužno osmijeh. "Šteta. Za tebe. Ti si budala, Gospodine Anderson. Ako bi samo slušaj me, ti bi sada uživam u mogućnosti gušio se u veoma bogat ljepotu Obali d'Azur. Ali umjesto toga, tvoja tvrdoglavost prisiljen si da se mešam sa mojim planovima. I da, gospodine, je veoma nesretan.
  
  
  "Nažalost za vas," rekao sam. "Ali on nije ovdje za devojku, pretpostavljam."
  
  
  "Heroji se zabavim, G," rekao je, pijuckajući brendi. "Možda tvoje iskustvo je ukorijenjen u Vesterne, kao mnogi od tvojih zemljaka, ali moj se bazira na činjenicama. I tako njene, nadam se da ćeš mi poverovati kad ti kažem da, na osnovu moje iskustvo, iznenadna smrt je upoznao više heroji od kukavice. I svoje siguran da je ovo samo kao nepoželjna za njih, kao što je ovde je manji ali mudrije braća. Ali dovoljno philosophizing. Dovoljno je da kažem, nisi nas, naša devojka, uslugu. I da mi je, ti nisi ništa više od manjeg neugodnosti.
  
  
  "To tek treba da se vidi, Doktore," rekao sam.
  
  
  "Zaista," rekao. "I da dolazi sada."
  
  
  Dr Inuris spusti čašu. "Tiong, spakovati sve svoj prtljag i stavi sve u kola. Odlazimo cim je prije moguce.
  
  
  Okrenuo da mi se vrati. "Sada, G. Anderson, napravio si me da se osjecam neudobno. Njoj bih dao ovu kuću sada. Uskoro Guido, Chang, njom, i mlada dama cije dobrobit ti si tako zabrinut o tome će biti odlazi. Mi ćemo biti u potrazi za novim smještaj kao opreznost protiv bilo kakve smetnje koje mogu biti izazvana ljudi koji su radoznali u vezi tvog lokaciju. I na posao "- ego je tanke usnice se razišli u osmjeh, i njegove oči ulete u djevojka - " da će se nastaviti dok neizbježnim oba kraja.
  
  
  Gvido mahao je pištolj u mene. — I šta će se desiti sa njim?"
  
  
  "Ah, Gvido. "Dragi Guido," rekao Dr Inuris. 'Budi strpljiv. Ćemo napisati recept za G. Anderson u pravo vrijeme. U međuvremenu, predlažem da odnesete ego da jedan od podrumu sobe i veži ga čvrsto. Pitaj Chang da pođem sa tobom. I onda, kada Chan je spakovano i vas dvoje imate napunjenu kolica, videćemo šta možemo da uradimo u vezi G. Anderson je ego-vozio odvajanje od ova mlada dama.
  
  
  "Hajde," Gvido rekao, ukazujući na vrata.
  
  
  Chang nam se pridružio vani u hodniku. Oni su bili dobar tim u del sebe. Chang je podržao dole u hodniku ispred mene drži podalje od mene. Gvido ostala dovoljno daleko iza mene da ne bih mogao brzo prema oružje.
  
  
  Na kraju stepeništa, tamo je mala stepenice vodi dole. Na dnu stuba, ušli smo u neku malu sobu, prazan, osim za drvenu-podržala stolicu i bijeli-naslikao stolicu na kojem novine je uredno složene u dim svjetlu golim kruške zajebao u plafonu. Pod stolom, uredno se pojavila kao da ih je bilo tamo stavio na njenoj svrsi, bili dužine užeta.
  
  
  "Sedi," Gvido rekao.
  
  
  On je efikasan radnik. Trebalo je samo da Ih malo da vežem ruke iza stolice i noge na noge.
  
  
  "Možeš da odeš sada, Chang", rekao je.
  
  
  Kinez spustio je glavu u površan luk, i onda je otišao uz stepenice u tišini.
  
  
  "Oterala sam ga," Kladim se da je rekao, " zato što imam nešto da ti kažem.
  
  
  'Ej?'
  
  
  "Doktor misli da si neki šaljivdžija, druže. Ti napravi ego se smijati. On je petljao tuda u otvor od pištolja ispod brade i okrenulo glavu. — Ali ja ne mislim da si toliko smiješno." Izazvao si mnogo problema mi večeras, i ne sviđa mi se uopšte. Pa, ono što imam da ti kažem šta je doktor planirao za tebe-možda će ti dozvoliti da zivis — umrijet ćeš. Ja ću se pobrinuti da dođe ovdje dolje prije nego što odemo." Onda ću te ubiti." Doktor će možda biti ljut na mene neko vreme, ali on je još uvijek nije jako sretna sa mnom. I za sat vremena, pa, on će odlučiti da to nije važno. Tako si mrtav, a ja sam veoma srećan.
  
  
  Ona pripada njima, i da ne boli da se taj majmun da verujem da je suočavanje sa slabić. "Ja imam puno novca, Gvido," rekao sam. — Ako me pustiš, dat ću joj da si."
  
  
  "Oh, čoveče," rekao. "Volim što sam pitao."
  
  
  "Možeš biti bogat, Gvido," rekao sam. 'Me pustiti. Molim te.'
  
  
  — Samo želim da ti kažem jednu stvar, " rekao je, pritiskom pištolj malo teže. On je spustio svoj glas da šapat. — Ti ćeš umrijeti, prijatelju. On je izvadio pištolj i brzo prošli kroz vrata. Ona je vidjela da se vrata zatvore iza njega i čuo bravu klik. Počeo je da se micati prste u pravcu pojas. Nakon nekoliko sekundi, on je izvadio oštricu oko mjesto za skrivanje i već radi na konopcima. Gvido možda flertovati sa Nicholas Anderson, ali Nicholas Carter je potpuno druga stvar. Nevini turističke je obilazak je došao kraj. Trebalo mi je više od trideset sekundi da je vidio kroz uže.
  
  
  On pokupio novine iz stolicu. Ovo Mateen bila debela dovoljno da povučem trik. On je otvorila novine i ostavio je propala samo jednom. Onda je on okrenuo se, a onda po dijagonali u čvrsto cilindra i napravio ga na pola. Gotov proizvod imao veštičji podnijeti i tvrdo glavu. To je jeftina, ali je smrtonosno.
  
  
  Pokupio je presjeci užad, vezao svoje noge slobodno na stolicu, i skliznuo njegove ruke u leđa, i držim se novine iza njegovih leđa.
  
  
  Nisam dugo čekati. Ego shaggy clattered niz stepenice, i zaključati je kliknulo. Gvido je lice je bilo crveno svijetlo. On je razvalio vrata.
  
  
  "Prljavi gadovi," rekao. — On želi Chang da te ubijem. Da me kazniš. Pa, mogu dobiti ništa za mene. Do vremena kad završi, ti ćeš biti mrtav.
  
  
  "Ne radi to, Gvido," rekao sam.
  
  
  "Završiti tvoje molitve, prijatelju," rekao je, dolazio da me sa svojim pištoljem.
  
  
  Ja sam otvorio usta malo tako da bi on mislio da sam hteo da kažem nešto drugo. Onda je bacio bidu po za sebe, a ona je udarila ego ruku sa pištoljem. Oružje arced preko Ego je rame i udario u zemlju iza njega.
  
  
  Gvido oči proširio. On je čučao dole zatvore, osjećaj mu modrice na ruci i nestaju noge. Ego je dah trkao oko njegovog povratim pluća kao njegov adrenalin sistem prilagođene udar boli. Ego sjajne oči nikad me nisu pustili.
  
  
  Pratio sam ga dok je skliznula unazad. Prestao je trlja svoj povrijeđen ruku. On je posegnuo posegne za pištolj.
  
  
  Iznenada je pao na koljena i njegova desna ruka je pucao na svoje oružje. Čekao sam do njegova ruka je bila u potpunosti produžio, onda trzanje novine na ego je lakat. Kostiju slomila, i životinja zavijanje pobjegao Ego je usne.
  
  
  Negde iznad, čuo sam joj glas kao doktor... "Gvido?" on reče. "Gvido! Gdje si?'
  
  
  Gvido bio je sateran u ćošak u ovom mračnom podrumu sobu, lice mu je iskrivljeno sa bol kao njegov neozlijeđenu ruku ulete u svoje oružje. Ego je prstiju zatvorena oko dršku kao on pusti svoje oružje udario Ego je nos iz ispod, u nozdrve. Ego je nos je bio slomljen, i komadići kosti otkrivene ego je ubistvo-opsjednut mozak.
  
  
  Je piskav plača plakati pobjegao iz ego je krvavu lice. Onda je pao na leđa, twitched, i zamrznula. Spustio se na koljena, pomaknula bidah na lijevoj ruci, i zgrabio pištolj sa desne.
  
  
  Gledaju gore, video je sablasno shvatiti obucenoj u crno na vrhu stepenica. Ego je ruke su raširene, i crna tecnost polako kaplje sa četiri bodež-kao nokti. On se zaustavio na vrhu stepenica, i tamo sam čula Zhang razgovarati po prvi put, i dvije riječi rekao je stvorio ugrušak trči hladno u mojim venama.
  
  
  "Mactan je Latrodectus," rekao je monotonim glasom.
  
  
  Zahvaljujući zadovoljstvo od sjekire učiti kako preživjeti Joj, znao što curi sa ego nokte: koncentrirana pritužbe crna udovica.
  
  
  
  Poglavlje 8
  
  
  
  
  I to je tako. Nema mjesta za greške. Ni ja se otarasiti Chang, brzo i tačno, ili on mene nađe i suze moje meso osim sa nekim od zlih otrova objavio bilo koje stvorenje na Zemlji. Odbojnost je petnaest puta jače od toga na ledjima. Ali smrt, ako je to neka utjeha, će najverovatnije doći uskoro jer ovo ekvivalent otrov od hiljade pauci kaplje sa svaki ogromni nokat od ovaj Kinez.
  
  
  Prišao mi kao da je bio naoruzan, korak po korak, kao da je neko hodati u sahranu procesiji. Iza ga, na vrhu stepenica, gledao dolje sa ruga osmijeh, Dr Inuri napravio opušteno gest zbogom, kao da se ne pozdravimo dvije ping-pong igrači, i nestao u punom pogled.
  
  
  On se povukli dublje u sobu i stavio white-naslikao stolicu između sebe i približava Chang. Ego je lice bilo bez izraza, disanje neumorna, njegov tamne oči popravio.
  
  
  On stavi noge zajedno. Ovo nije vrijeme za loše pucanje rezultate. On je bio u pravu u vezi Gvido je pištolj. To je drži 22-icu uperenu kalibra Trejo, Model 1. Selektor kuglu je postavljen na stopu od vatre: kada je okidač bio izvukao, osam metaka eksplodirala, i vozio ga je udario Chang je mršava grudi. Ako je to bio je emu ciljao u glavu, postoji šansa ... da neki od metaka bi gđice zbog ego je trzaj."
  
  
  Chang zastao na dnu stuba, pored sobe, u sjeni ego-potopljenih lice. I onda crno-rukave ruke, one grozne ruke, izgubljeni hypnotically napred i nazad kao hladno uvod u balet smrti, gurnuli preko praga.
  
  
  Joj pištolj je odrastao u obje ruke. Polako, groba je vuče ruke writhed kao div jegulja u ritual performansi, i sa vremena na vreme kap debele otrov otkotrljao se niz nokat na zemlju.
  
  
  Osjetio sam pištolj, a u ruci, ali opirao potrebu da otvori vatru. Htela je Chang da krenemo dalje u sobu, prema svjetlu.
  
  
  On je spustio oružje pažljivo da se oslobodi svoje mišiće i ligamente od napor od čekanja. Samo onda, Zhang skočio preko stolice.
  
  
  Nema vremena za dvije ruke. Nema više vremena za pažljivo s ciljem. Sa okretom kuku, on je podigao pištolj i povukao okidač.
  
  
  Bila je eksplozija... potpuna tišina.
  
  
  Gvido je neodoljiv smrt mašina je zaglavio.
  
  
  Chan stajala na drugoj strani stolicu, njuška prste u oči. Uranja, udario sam je sa novinama palicom, ali samo upoznao vazduh kada je uzeo svoje ruke dalje. Brzo je zaokruženo stolicu, bočno, ali kada se preselio, njegov uradio isto, držati istu razdaljinu između nas.
  
  
  U microseconds jedni druge, crni, masna nokte pokazao naprijed kao četiri strijele, u potrazi moje oči. Joj gurnuo pištolj u minutu, ljuljanje palicom naprijed i nazad, udaranje samo zrak.
  
  
  Svaki gram koncentracije u moj mozak i oči zategnuti da izmere smjeru i brzinu od svakog od Changa je potencijalno smrtonosno napada.
  
  
  I hipnotički uzorke on svežem za mene su bile samo dio više precizan nacrt stari plan napada koji bi na kraju završi u smrt. Vazduh-oklopnu noktiju je pokazao i lizao je i lizao, ruke širi udaljeniji, oči ti više i više pratiti mraku, onesvijestiti pokret. Onda, tu je bio trenutak nonchalance, oštru bol ekser vozi u meso, i onda agoniju i smrti.
  
  
  Osim ako Chang je smrt je došao ranije.
  
  
  Njezin klub je za cilj emu je brada, i kada se okrenuo glavu, lijevu ruku udario u emu glavu sa svim svoju snagu. Udisao je i karte za natrag, ali brzo povratio ravnotežu i ponovo napao.
  
  
  Prišao sam mu, izlazi stolicu ispred mene. Chan stajao na njegovom mjestu.
  
  
  Ego je lijeva ruka, odjednom je pucao na moje oči. Bacio mu glavu nazad, ali shvatio prekasno da je varka. Ego je desna ruka bila je uperena dva otrov spears usmjereni u mrežu vene na zglobu koji je već bio gura kolica naprijed.
  
  
  Njenu stolicu je vukao natrag u zadnji trenutak, i Chang se borio da se iskupim za svoj potez. On je kasno. Ego je pinky prst odletio preko metu, i vrh dugo nokat od njegovih kažiprst razbio u tabletop.
  
  
  Sa njegove desne strane, on ju je udario ego u glavu sa palicom. Nagnuo se da je izbegnem, kao njenu stolicu okrenula drugim putem. To je nagrađen s krhke se poklapa. Je zabrljao dah, bes pomiješana sa zbunjenost, pobjegao Chang je usne. Četiri inča nokat stajao drhti, vrhu duboko u šumi.
  
  
  On ju je izvukao stolicu da ga ponovo. Tiong ne želim više da čujem o tome. Stolici umiješao sa Emu je ego namjere. Ego lijeva ruka ne želim da moje lice i oči, i desna ruka je zgrabila stolicu i pokusali da izvuku ego do moj dobar trik.
  
  
  Između nas, obojene, slomljeni nokat zadrhtala u bijeloj-naslikao drvo; klizaljke bilo više od mm i pol u meko jela, kao mini strijela, sve pokriveno u smrtonosni otrov, iz oštro kraju provalili druge strane .
  
  
  Izbjegavati jedan, oko Chang je visok šutira levom rukom, udarila sa palicom na ego joj ruku, koji je već bila zalepljena za fotelju. Chang otišao sa bljesak uzbuđenja u njegove oči.
  
  
  Joj, znao šta je čekala: jedan trenutak nemarnost. Kada sam se nagnula preko stola za napad, leđima i vratu su bili izloženi moj ego sa levom rukom.
  
  
  Ako je on držao na dnu stolicu, on bi menjao ništa više od boli zglob za čist i posljednja levu ruku na vrat. To je rečenica koju sam se neće ponoviti, iako je Chan nadao sam se da bi.
  
  
  Stolici polako gurnuo prema njemu, mahala klub threateningly. Trenutak drvo je dohvat opet, Chang posegnuo desnom rukom i pohlepno uzeo stolicu.
  
  
  Jednom smo opet je uzeo našu vuči konopaca pozicijama po stolicu, proširenje Ego ruku prema moja meta dok njen odbio naprijed i nazad, izbegavajuci mu nemilosrdna napada.
  
  
  Iznenada je pao na koljena i iskočio iz ispod stolice.
  
  
  Onda drugi dugo nokat na Chang je desna ruka raskinuo i pao tiho na podu.
  
  
  Prije nego što je mogao da se oporavi od zastavu pogubljenje odobrenje, on ustao opet. I po prvi put, njen glas vidio strah u nju ego oči. Oružje u Ego je desna ruka je sada potpuno iskren.
  
  
  Zgrabio je stolica ponovo. To je potez koji je Chang samo mogao da ignorišeš i po cijenu smrtnoj opasnosti. Posegnuo lijevom rukom, je zgrabio dnu drvo opet. I glasam da je stajao tamo kao dva duelists na maramicu veličine površinu, samo nekoliko poteza, i smrt je vrlo blizu.
  
  
  On se opirao iskušenje da pristup Chang ispod tih smrtnih bodeži, da rizikuje život da razbije njegovo lice u jednim udarcem kluba. Šanse su sve više i više u moju korist od drugog. To je bilo upola manje od arsenal ispred mene. Mogao bi si priuštiti da sačekam. Ali Chang se pokvario. On se bacio preko stolice, glava mu je potisak naprijed kao ljudska koplje.
  
  
  Bidu ih je bacio, skoči na stranu, i zgrabio Ego je zglob sa obje ruke. Ego kandže htela moje meso kao par mračno, blistav očnjake. Ego je mišićav tijelo je ležao licem dole na sto.
  
  
  On je uzeo jednu ruku ego je zglob i pritisnuo ego vrata do stola sa lakat, a drugi izvukao ego je ruku. On se borio sa moje težine i moj stisak, živci i mišiće lomljenje kostiju i puca. Ego je otvorio usta u silent vrišti. Kao pritisak joj olakšala, ruka mu je ispao bespomocno do ivice stolicu. Tiong ležao zadihan. Ego je oči izrazio užasnu bol, i ogromne mržnje.
  
  
  Uzeo sam korak unazad i da ga pogledao.
  
  
  Oboje su to gledali u isto vrijeme: slomljeni nokat je još uvijek bila zaglavljena u šumi, i znao je Chan je bio odlučan da je zgrabi, uprkos bol i beskorisna ruku, da koristim ego u njegovo posljednje napad. Kada je dobio na njegovom neozlijeđenu desnu ruku, on je hodao joj ego i sletio na karate udarac na emu vrata sa strane ruku, uzrokuje ego je lice za crack uz drvo.
  
  
  Užasna vrišti izbila oko ego je iznutra, a kada on stahl okretala kao zmaj, izgubljeni napred i nazad na vrh bijele oltar stolicu.
  
  
  Tamo je lak dio oko njegovo pravo oko. On je još uvijek vrišti kada je i njegovo telo će se pojaviti na otrov, klizi sa stolice i sletjeti na podu sa thud.
  
  
  Nisam imao vremena za gubljenje naš ego-naš poštovanja za mrtve, nas na nastavlja da buljiš u Gvido i Chang je leševi u ovoj sumornoj arena. Morao sam nešto da radim sa Dr Inuris, i brzo sam otišao uz stepenice.
  
  
  Ispred kuće, čula buka u Mercedesu ' motor. Ona je izvede van vrata kao auto odustao od prilazu i nestao je iza ugla od kuće. Vidjela sam djevojku u prednjem sedištu, boreći se sa odvratno ludak.
  
  
  Kada je stigao do kutak vile, auto je na vrhu padinu vodi dole do kapije. On bi bio na kapiji prije mene, ali Dr Inuris mora da prestane da se otvore slučaj. Onda se vidimo sa njom ego i razbijem emu lobanju u indijski orašcic. Dr Inuris mora da je osjetila na isti način.
  
  
  Vrata desno koja su se otvorila, i djevojka je tijelo, tunela do ego ruku, vratila si se naglavce.
  
  
  Pobjegao joj je kao auto išli prema kapiji. Tamo je vrištati zastrašivanja ispod kao Inuris ju je doveo na iznenada stane i pojavila, kruže auto. U svjetlu, on je očajnički pokušavajući da otvori kapiju.
  
  
  Nisam imala vremena za to sada.
  
  
  On je kleknuo pored nje i uzeo joj glavu u svoje ruke. Gledam u Hej lice, čuo motor ' riče još kao Inuris vozio oko vrata.
  
  
  Devojka mešan.
  
  
  Nebo je bio lakši na istoku. Magla je imao je podigao i osvežavajuće povjetarac bio puše sa neba.
  
  
  Djevojka odjednom došao k svijesti, njene oči širom sa strahom.
  
  
  "Sada je sve u redu," rekao sam, daje joj veliki zagrljaj. "On je otišao, i ne mislim da ću se ikada vratiti ovamo."
  
  
  Osjećao sam se napetost u njenom tijelu je lakše, a nakon par minuta, pogledala me i uspio osmijeh.
  
  
  To je bilo prelijepo.
  
  
  
  Poglavlje 9
  
  
  
  
  Sjedili smo na verandi korake sa pića da je imao je doveo iz unutra. Nije ništa bilo sa viski Inuris imao. Djevojka je izgledalo normalno, osim za par ogrebotina na laktovima.
  
  
  Pitao sam je da li ona je htela da pođe, ali je kimnula ne glavom. Nisam mogao da je krivim. Vile ne izgleda vrlo privlačno u raste zore. Komade od probio i slomljena roze gips bulged, i tamne rust mjesta širi se na površinu kao da je pukla kapilare na stari pijanac nos.
  
  
  Ne, on ne može kriviti što ne želim da odem u više. Za Ne, to je stvarno ukletoj kuci, sa uspomene pravih strahota, čak i bez tijela Gvido i Tiong kao dodatni, jezivo dodir.
  
  
  Ona se nagnula ka jedan od ljušti drvenog stuba u uglu stepenice i zurila u more.
  
  
  Hej joj rekao da Gvido i Tiong su bili mrtvi. Ona je vest sa klimaj glavom, kao da se takve stvari su bile neizbježne u svetu, gde je pravda uvijek ide svojim tokom, zlo i ne može da pobegne kaznu.
  
  
  Nisam tvrde da je ona razgovarati. Ona će učiniti to dovoljno kad bude spremna. Znao sam to. Ali, hej, prvo trebala da sjedi i uživaj u svježi povjetarac, miris četinari, i ukusna znanja da je bila je slobodna od Dr Inuris i ega mala banda.
  
  
  Sa njom glavu bačene, svoju zlatnu kosu kao jastuk na starom stub, ona je uživaš u očistiti zrak od novi dan.
  
  
  Kada je konačno progovorio, njen glas je apsurdno tužan. "Tako je lijepo ovdje," ona je rekla. "Oh, ne mislim na otvoreno ovde, ovde, u ovo mjesto. Mislim ovde, zajedno Rivijeri, sa drvećem, cvijeće, more, neba, a sunce. Ja bih pitala je da dođe ovdje u drugo vrijeme, sa nekim drugim. Ali čak i netko poput Dr Inuris ne može izbrisati ego lepote. I sada da on nije ovde, ona trebao ostati ovdje. Bar privremeno. Ali to ne može biti, ne sada. Imam druge stvari da radite. Inuris ' bijeg je bio samo početak, bar za mene. Ne mislim da će se vratiti, zar ne, Nik?"
  
  
  Njena, on tresao glavom. "Ne, on se neće vratiti ovde," rekao sam. — Ali to ne znači da on neće se pojaviti ponovo. Poznavao sam ljude poput ga prije. Ne vole kad ih je ponižena. Ne mogu dozvoliti da ih planove se zabrljao. I kad to urade, imaju tendenciju da želiš osvetu. Neće stati dok oni dobiti svoju osvetu, čak i ako su potrebne godine. Dr Inuris je samo takva osoba.
  
  
  — Kako ti se zaustavimo ovde?
  
  
  — Ubit ćeš ih. Kao ludi pse.
  
  
  Ona je nosio plava majica sa par dugmica poništiti na vrhu i izbijeljenog farmerke. U jutro, onda užas noci, i u odjeću imala brzinu zgrabio oko nje kofer, u njenoj sobi, gde jedan pogrešan potez bi Gvido pucaj, ona izgleda tako dobro, ako ne i bolji, kao što je imao tog jutra u kasinu, trenutak ee je prvi put video.
  
  
  Povukla gore koljena i umotao ruke oko ovde. Poklonila joj glavu da pokrije svoje lice sa njenom zlatnom ogrtač, što pokrili sve, ali joj oči i čelo. Pogledala me je iz napojnice od koljena.
  
  
  "Možeš da sedneš ovde, Nick," ona je rekla. "Ti si me oslobodio od Dr Inuris. To je sve što sam tražio.
  
  
  "Mislim da se sjećam nešto o pet franc ubistvo red," rekao sam.
  
  
  Podigla glava joj i nasmejala se. "Ja smatram ispunio ugovor," ona je rekla. "Ja ne mislim da si hema kao Gvido koji ubija sove."
  
  
  "Daleko od toga," rekao sam. "Ali neki ljudi samo treba da bude ubijen. I čini mi se da je Dr Inuris je jedan od tih ljudi.
  
  
  "Ti si više u pravu nego što misliš," ona je rekla. — Ali to ne bi trebalo biti tvoj problem. Možda mogu naći pomoć drugdje ako mi treba.
  
  
  "Mislim da je to moj problem sada," rekao sam. "To je moguće, da je Dr Inuris možda želiš da se nosimo sa tobom kasnije, joj, mislio sam da je možda nešto i za mene, takođe. Rekao sam ti da ljudi kao on su nije drugačije kada su prekinuli u ihc. I vjerujem da i ja imam malo poremetilo moj ego planove. To može da me natera da spavam loše, pitajući se gde je, šta on ima da, ili možda misli da je on smišlja nekakva spletka to ne može biti tako navodno dobro za moje zdravlje.
  
  
  "Mislim da si u pravu, Nick," ona je rekla. — Ali možeš da brineš o sebi. Ne treba da brineš o meni i mojim brigama.
  
  
  Čuvao sam ga. — Želiš da bude ovako?"
  
  
  Pogledala je u mene i rekao ništa. Pogledala me je u oči. Joj, vidio suze zaplače u njenim očima. Što je kimnula ne glavom i progutao teško.
  
  
  Joj sel seo pored nje i stavi svoju ruku oko ramena. 'Onda je u redu. Šta god da je, sredit ćemo to zajedno. Ok?'
  
  
  "Ok," kaže ona, sa velikim osmjehom na licu.
  
  
  "Usput," rekao sam, " mislim da je to glupo je da se slomi dobitnu kombinaciju. Ne bi to propustili protok ovom svijetu za što."
  
  
  "Hvala ti, Nick," ona je rekla.
  
  
  "Sada za jednu stvar," rekao sam.
  
  
  'Što?'
  
  
  "Iskreno sada, brzo, prije nego se još nešto dogodi, možeš li mi reći svoje ime, i šta je sve ovo?"
  
  
  "To je duga priča," ona je rekla. "Zašto ne popijete piće i sjesti ovdje u stub, gde ćeš ti biti udobnije."
  
  
  Čuvao sam ga. "Spreman sam učiniti sve. Ali pre nego što sam još jedan korak, pre nego što je nebo ruši, ili trijemu krov padne na tebe, ili ću put preko praga i slomiti vrat, ona bi volela da znam tko si i što pokušavamo da uradimo.
  
  
  To je otišao ne kao eksploziju automatsko vatru.
  
  
  "Moje ime je Penny Doane, i pokušavamo da spriječimo krađe od 15 milijardi dolara iz Sad-a."
  
  
  
  Poglavlje 10
  
  
  
  
  Penny Zore. Rekao je ime nekoliko puta za sebe koliko i on je mesao sladoled sa jako piće da bi sipala sebe. Ime joj ne odgovara. Odgovara joj plutanje, svoju zlatnu kosu, njen ten kože, i želi da to prihvatiti kada šanse da se okrenuo protiv nje.
  
  
  Njen auto je suprotno ne u podnožju kolone. "Pa, Penny, ispričaj mi priču."
  
  
  Nagnula je glavu protiv stub da sunce toplo joj umoran lice. "Priča o Penny Doane," ona je počela, njen glas je mekan, i zapazljiv, " počinje sa priča o Philip Doane, moj otac..."
  
  
  Philip Doane rođen u Kini, sin Američki misionar. Živjeli su u selu, gdje su stalo za taj bolesni, pomogao je siromašna, a gdje je Philip Doane proveli svoje djetinjstvo. Kinezi način života je to mlada Philip znao.
  
  
  Među mnogim mladim Philip Ne prijateljima bio star Ji Shan Jo. Bio je mršav, hunchbacked čovjek sa belom brkove da spustio dole obje strane od rta. Ego je koža je kao pergament, ali ruke su tako fleksibilna kao tinejdžer je. U njegov mlađi godina, Jie Shan Džo je bio poznati mađioničar.
  
  
  Philip Doane je stari je omiljeni u selu, i naucio je Philip neki od svojih trikova. Bože voli zagonetke i izazovno stvari. Mogao bi potrošiti mnogo sati rezbarenje predmeti kao što je kompliciran kutije je okupio - kutiji u kutiji u kutiju to bi moglo biti samo otvorio neko ko je znao da ih kompleks ali jednostavno kombinaciju. Prisluškivanje na jednom mjestu, prisluškivanje olako na drugog, izazvao da otvori kutiju.
  
  
  Ji Shan Jo naučio, mladi Philip umjetnost od ovih trikova, i dok Philip uzeo svoje roditelje da Amerika nije znao, on je postao veoma vješt u stvaranju ovde. Izazov Joe zagonetke . Kao uspomenu i čast svoje prijateljstvo, stari dao Filip je jedan od njegovih kutije, umjetničko djelo prekrivena lijepa slonovaču rezbarije. Philip Doane imao deset godina kad su njegovi roditelji se vratio u Ameriku. On nikada nije zaboravio nas, stari, naša zlo oko ego. "Život je pun magije," Tse rekao . Shang Jo nije rekao da je dječak. "Nikad se ne zna koje trikove je to hoćeš da igraš, ili šta čuda to će proizvesti. To je najbolja serija svih vremena."
  
  
  Dok živi u Americi, Philip je nastavio da se riješiti slagalice i trikove. Volio zamkove. Zaključo brave, kombinacija brave-sve ovo je opčinjena njim. Kada Philip je išao na fakultet, studirao mašinstvo i u nekom trenutku otišla da radi za firmu koja se razvila sigurnosne sisteme za bankarski sektor. To je bio savrsen posao za Philipa Doane.
  
  
  Prilično ranije u karijeri, počeo je da dobije određenu reputaciju zahvaljujući svom nahođenju, očigledno je čarobno talenat za dizajniranje sigurnosni sistem. Kada drugih firmi mu je prišao, on je otišao u posao sebe. S obzirom na njegovu reputaciju, to nije iznenadjujuce da je vlada kontaktirao ga ubrzo nakon za zadatak je dobio.
  
  
  Zlato Moje, i Fort Knox je postala skoro sinonimi u Sjedinjenim Državama. Ali, ono što mnogi ljudi ne znaju je da ima više zlata u Federalne Rezerve trezor u blizini Nassau-slomljena na Manhattanu nego bilo gdje u svijetu. I kada vlade odlučio da nadogradnja ovo skladište, ispalo je da je Philip Doane.
  
  
  Penny Zore pomaknula i uvučena noge ispod nje. Još jednu čašu stigao, a ona je uzeo mali gutljaj, da joj kažem priču.
  
  
  "To je dobra stvar Philip Don je pošten čovjek," rekao sam.
  
  
  "Ah," ona je šapnuo", ali ovo nije u vezi njega. Oh, onda da, " ona je dodao na brzinu. "Ne zavaravaj se za ovo. Novac, zlato, ili propisa - identificirati, ili šta god pitali su nas ego zaštititi, da nije bilo briga. To je težak zadatak za njega da razvije nešto da Ji Shan Jo bi biti ponosan. Glasanje na šta motiviran ih. Dizajnira zamkovima da oboje bili jednostavni i kompleks u isto vrijeme."
  
  
  "Tako nadogradnju sigurnosni sistem je u Nassau-Sturt ego skladište je najveći izazov," rekao sam. "I on je završio?"
  
  
  Smijala se misteriozna osmijeh. 'Ah, da. On uradio. To je bilo remek-delo od ego je život..."
  
  
  Vlada voli da tvrde da niko ne zna kombinaciju trebao da otvori sef, da niko potrebne informacije da provali u to. Ali, naravno, Philip Doane je jedina osoba koja zna je ego. I sa njima lasicu kao on je dizajnirao sef, vlada je unajmio ego kao savjetnik za održavanje kvalitet ovde sigurnosne mjere. To čini sve neophodne ispravke prema najnovije vijesti u oblastima kao osiguranje ili krađe tehnike. On čini konačna odluka o tome ko će biti unajmili kao oružanu stražu, vitalni dio odbrambeni sistem. Philip Doane mogla da živim dug i sretan život. Život je dobar. On je bio veoma poštovan položaj, oženio prelepu Jean, i dobili su kćer kojima oboje su vrlo odan: Penny.
  
  
  Ali život je pun trikova, Ji Shan Jo imao je rekao da je to tako mnogo puta. I jednog dana ovo sudbonosnog čarolija sve promijenila.
  
  
  To je bio pasjoj ljetni dan, i Zore je porodica je vozio do plaže da pobegne opsesivna grad toplinu. Kad su se vratili u večeri, prijatno umoran i svježe, bili su samo nekoliko milja od kuće kad se to desilo. Vozač auto dolazi sa druge strane izgubio kontrolu i sudario sa Doane je auto u direktnom sudaru. Philip je žena ubijena odmah. Philip sebi je imala samo par ogrebotina. Ali Penny Zore otišao naglavce kroz vjetrobransko staklo. Ona je unakaženo.
  
  
  Doktori zavoj djevojka najbolje što su mogli, ali rekao je Philip nije bilo ništa drugo mogu da uradim. Ona bi se povrijedilo za ostatak svog života, a Philip Doane je bila pogođena krivicom ove nesreće, koji je imao tako strašnu posljedice za dijete je ego. Penny odrastao suočava takvu okrutnost koje druga djeca pogled: ljut na nju unakaženo, ožiljkom na licu. Philip je izgledalo uvredio više nego Penny. On je razmaženi Penny na svaki mogući način da kompenzujemo joj deformacija, koji je postao opsesija sa njim. Odveo ju je na ekstravagantno putovanja, je poslala u najbolje škole, unajmio klavir i učitelji pevanja su, ples nastavnici, ju je uzeo na koncerte, balet, pozorištu, sve ne. I, mi smo, naravno, trebalo je da sve plastičnog hirurga u zemlji.
  
  
  Činilo se kao da svakog meseca tamo je bio drugi doktor, i svaki mjesec isto reume: oštećeno tkivo, deformacije, previše kompletno. Ne postoji ništa drugo što bi mogla biti gotovo. Dok sam odrastala, ide u školu, i da dobije diplomu, Penny naučio da živiš sa njom ožiljke. Imala je prilagođen pa, i da je mislila da joj je život bio gotovo. Ali njen otac je uporan, uprkos svom proteste, u potrazi ovo čarobno kirurg koji ne postoji.
  
  
  Ali ispostavilo se da to postoji. I jednog dana, nenajavljena i nenajavljen, on se pojavio na Philip Doane je Manhattan ured. "Pretpostavljam," čovjek rekao, " da tražiš hirurg za tvoju kćer?"
  
  
  - da, ali ko si ti...?
  
  
  "Ja sam hirurg," čovjek rekao. 'Mogu da vam predstavim joj se? Dr Lothar Inouris.
  
  
  
  11 poglavlju
  
  
  
  
  Mnogo više. Inuris mislio da je jednostavno dala: pristup Federalnih Rezervi trezor u zamjenu za novo lice za Penny.
  
  
  Izgledalo je smiješno. Samo bi ludak ponudu, i samo ludak bi to prihvatiti. Ovo ne znači da je Lothar Inouris i Philip Doane su podjednako lude. Ako Philip Doane je bio ljut, on je bio ljut sa ljubavi prema svojoj kćeri. Svi roditelji žele da uradiš nešto za svoju djecu, Philip je otišao da se bore. I cijena je visoka za Ne Philipa. Ego je pitao da placaju najvecu cenu je mogao da priušti: uništenje ego je remek-djelo. U kripti je dizajniran je armirani beton zidove. To je dvadeset-sedam metara ispod Nassau Ulici. Napolju je kapiju sa složenim duplo ključ sistem. Ali pristup trezor je kroz uski prolaz kroz tri metara, devedeset tona celika cilindar. Cilindar okreće u jedan stotina i ... četrdeset tone okvir. Kada ulaz je zatvorena, cilindar izgleda tako daleko da je okvir je pun čelik, i onda tone jedan centimetar, kao ogroman čep u bocu. Čvrst je kao stijena, vodootporna, i zaključan neko vrijeme, da ne spominjem sve elektronske opreme, tv, i druge viđenje opremu, kao i ljudski sigurnosni sistem izgrađen oko jedan od najvećih jedinice te vrste u zemlji: snajperisti voz redovno. sa malim ruke i automatskim oružjem.
  
  
  Alarm blokirati svaki izlaz oko zgrade. I u trezor tamo su zaključana pregrade, trostruko brave. Oni sadrže o četrnaest hiljada tona zlata u Sjedinjene Države i za sedamdeset druge zemlje. Svakom bar težak oko dvanaest funti. To nije nešto što mogu nositi u džep, i nećeš moći da uradiš to neprimjetno sa cijelu flotu od kamiona.
  
  
  Dobiti zlata iz bila misterija, da čak i Zhang Ji Jo bi se sviđa. I emu također bih želio Philip je rješenje. To je bio jednostavan i teško u isto vrijeme.
  
  
  Na prvom sastanku, dvoje ljudi došao licem u lice sa svojim uslovima. Philip Ne, čovjek opsjednut sa kćerkom je tragedija, nije odmah odlučiti da preda svoju jedinstvenu magiju za to Dr Lothar Inuris. Web problem je povjerenje.
  
  
  -"Ali, dragi moj prijatelju," rekao Dr Inuris: "oboje možemo vjerovati jedno drugom. Vjerujem da ćete donijeti ovaj projekat uspješne zaključak, i trebao bi poverio me sa uspješnoj operaciji o svojoj kćerci. Nemaš izbora.'
  
  
  "Naravno, u pravu si," Philip Doane rekao. "Niko, ponavljam, niko ne može da radi šta mogu da uradim. To je usavršio od najnaprednijih metode. Mojih metoda na osnovu godina istraživanja.... I njen jedini hirurg na svijetu koji to može izliječiti ožiljak koji je uticala na vaše kćerke, i da joj dam ne samo novo lice, ali je također lijepa jedan."
  
  
  "I njena," Philip Don je rekao nepristrasno, " njena je jedini na svijetu koji ima punu sigurnosne informacije koje ti je potrebno."
  
  
  'To je u redu. Pa nijedna od nas ne želi da izdam povjerenje još, zar ne? Što obojica su tražili je veliki poduhvat. Inuris, koji je hteo da pobegne s za šesto svijet je zlato ... i da bude minirano još od davnina, pristala je dati Philip Doane sa odan osoblja koliko god je potrebno. Međutim, zbog njegove bezbednosti, on je odbio ime druge kolovođe umešan u ovo majore pljačka. Zauzvrat, pristao je da se postavi Operaciju Penny ako Philip bi pokaže njegovu suradnju davanjem pristup zlatu. Jednom dugoročnu planiranje stigne do neopozivo pozornici, on će početi Penny je transformaciju. To će potrajati mjesecima, možda godina, da kradem zlato. Operacija ce trajati nedjeljom.
  
  
  Čak i prije nego što ih prvi sastanak se završio, Philip Doane i Inuris razvio sistem da ostanete u kontaktu. Pa, Philip doktoru rekli da će im znaš kada je bio spreman da započne svoj plan.
  
  
  Od tog dana, Philip Ne izgledalo je kao da je potpuno druga osoba za njegovu kćerku. Po prvi put u nekoliko godina, cinio mi se srecan i vesela. Penny ne postavlja pitanja o ovu boju promijeniti, brzo zoom. Hej, hteo sam da veruje da je on konačno dolazi na odnosima sa situacijom. Ali ovo je sreće imao je mana. Penny je otkrio da joj je otac je postao obuzet sa groznicu napetost vremenom, i kada ona je izrazio svoju zabrinutost, on je pripisao je to uzbuđenje novog projekta. Penny prestao da postoji. Ona je drago mi je da je više vukao ju je po zemlji, da sve vrste doktori, i da je udubljen u svoj posao. Nije ni primjetio ego je promijenio izgled; ego je kosa je prirodno okrenuo gray tokom godina, ali tokom vremena, od ego novog projekta, da bi izgubila težinu, i savijeni preko. Ego je lice je naborana i stari. Konačno, jedne noći, ona primetila ego je fizičke promene.
  
  
  On se ranije vratio kući, u dobrom raspoloženju, i nasula dvije čaše za njegov najbolji sherry, odin, oko kojeg je dao ay. "Zdravica, Penny. Pijmo za magiju za život."
  
  
  Penny pogledao njen otac zabavlja sa zbunjenost. To je bio godina od lasice vidio ego toliko sretan. "Šta se događa, Tata?"
  
  
  Philip Doane sjedio u svojoj omiljenoj stolici. "Ti ćeš biti operisao hirurg sutra uveče. A kad se probudiš, ti će imati novo lice. Neće biti ni traga od tvoje stare ožiljaka i operaciju maraka. Penny, pogledao ga s nevjericom.
  
  
  "Je li istina", rekao je. On spusti casu i podigla je ruku kao da se zakunem. — Potpuno sam ozbiljan. Video sam ovog čoveka posao i kažem ti, emu nije u sunce."
  
  
  "Ali, Tata," Penny rekla. "Baš me briga više." Philip Ne klimnula. "Znam", rekao je. "I to je razlog zašto sam tako ponosan na tebe." Ali, Penny, molim te, nemojmo se svađati. Čak i ako te nije briga, molim te, učini to za mene, za starca. Za tvog oca je da donesem emu sreću i radost.
  
  
  Penny imao problema da prihvatiš zahtjev. Ona je otišao da joj je otac i poljubio Ego u obraz. Philip stavi svoju ruku oko Zore Sl.
  
  
  "Bog vas blagoslovio," rekao. Suze bili dole ego je obraze. "Ne miči se, Tata," ona je rekla. "Samo radost." Mislila o tome. "Reci mi, kako ću ja izgledati?"
  
  
  "Da ti kažem istinu, ne znam," rekao je Philip. "Sve sam ostavila kod doktora. On to zna. Ali rekao mi je da se toliko da će ti biti vrlo, vrlo lijepa.
  
  
  "Izgleda da se vrlo izvanredna osoba."
  
  
  "Da, veoma dobro," rekao je Philip.
  
  
  "Pričaj mi o nen?"
  
  
  "Nema puno da se kaže za ovo. Ali je dobar čovjek. Njegov glas je slab i pažljiv.
  
  
  "Kako je?" Ko je to?" Gdje je on iz?
  
  
  "Nije bitno." Izgledalo je skoro ljuta na nju pitanja. "On je najbolji u svojoj oblasti, i to je jedini značajna stvar, zar ne?" "Tata," Penny je rekao, " ima li nešto što želiš da mi kažeš?"
  
  
  "Ne, ne," rekao je Philip, umjetnom osmijeh. — To uopšte nije istina. Ali nema mnogo toga da kaže o nen sam. Mislim, u čemu je razlika? Važan rezultat."
  
  
  "Sve je ovo veoma cudno, Tata," Penny rekla.
  
  
  "Pa, to se još nije dogodilo,
  
  
  Pa? I njeno malo nervoznim glasom i sve, sada kada to tako blizu. I ovo baražu pitanja ne čini ego bolje, također.
  
  
  "Pa, ja ne vidim ništa loše u tome. Ovo je za estestvenno. Konačno, ovo je važno. Mislim, ti ne bi me ostaviti da se nešto sumnjivo doktor.
  
  
  Philip Ne skočio kao da njegov ego je bio izbačen.
  
  
  'Tata.'
  
  
  Počeo je da stari kučkin sine. Ego je kćer kleknuo pored njega. "Mislim da je bolje da mi sve kažeš," ona je rekla. Philip je podigao ruke na njegovo lice. "Ne mogu", rekao je između sobu. 'Ne mogu da uradim ovo.'
  
  
  "Moraš da," Penny rekla.
  
  
  I kada se jecajuci prestao, Ne, Filipe, još uvijek pokriva lice sa njegovim rukama, rekao njegova kćerka šta je uradio. On je objasnio, kako je i misteriozna Dr Inuris uspela da staviš nove ljude odan doktor u sve ključ sigurnosti mjesta oko sefova tokom godina. Ponekad Philip Ne uspio, kao kad pokušam Stražara i zaposlio novog. Philip Ne sredio da kada nova osoba je doveo u, Dr. Inuris tota je izabran i imenovao. Ali to nije sve. Ljudi ostavio medicinskog centra. Sa informacijama koje su se okupili i pružili do Filipa, Inuris organizovani šta zvao je " čarobni nestanaka." Čuvar je nestala, ali niko nije znao za to. Za odmah, u redu da uzmem ego je mjesto i rade ego je posao, bio je idealan svet stvoren od Dr Inuris.
  
  
  Nakon nekog vremena, cijelu trezor sistem pod kontrolom cijeli tim fokusirana na jednu stvar: kradem zlato.
  
  
  Ne Philip je rješenje bilo tako jednostavno kao što je bio složen. Najteža stvar je da zamijeni ljudi, ali Dr Inuris to uradio. I jednostavnost je to Philip Doane znao od samog početka da nema svrhe da koristi silu da provali u neprobojan trezor je imao stvorio. Nije bilo nikakvih slabosti u metal. Je slaba tačka, znao je da je u čuvare.
  
  
  Sada operaciju, postao je mnogo lakše. Većina zlato je u vlasništvu Sjedinjenih Država. Neki od oklopno dionice su u vlasništvu druge zemlje, i kada dug je potrebno da bi se isplatila, "zlato stackers" u svoje posebne cipele preselio zlato željeni pretinac koristeći hidraulične podigne, i pojas transporteri.
  
  
  Svaki dan, prema rasporedu postavila Ne Philip, svaki stražar se preselila zlatnu polugu i zamijenio ego sa lažnim jedan, niko ne zna išta ali stražar sebe, i nije hteo da priča o tome. Kako termiti jelo u kuci. Polako, ali je efikasan. Za nekoliko godina, hiljade zlatne poluge nestao. Obično, kad se uvjeti su bili smatra apsolutno sigurna, kamion je pokupio i dostavljena je veliki teret. Nakon određenog vremena, broj zlatne poluge ostavio u trezor je postajalo sve manje od broja lažnog zlata rešetaka. Milijarde su ukradeni. U ovo vrijeme, cijena zlata na svetskom tržištu ostao stabilan: 35 dolara po unci. Onda, odjednom, kombinaciju snage počeo da odvod dolar snaga. Previše dolara su odštampane. Tamo je bilo previše papirni novac. Povjerenje u dolar počeo da slabe. Ljudi je zlato hotel.
  
  
  Zvanično, zlato je vrednije. Službeno, dolar vredi manje i tamo je bio veliki let u zlato, daleko od dolar. Kada velika finansijski mudraca svijeta odlučio da stvore slobodan zlato tržište, cena je do neba preko stotinu dolara po satu.
  
  
  Sve je spremno za finansijski udarac. Dr Inuris i njegovi prijatelji kontroliše skoro je šesti od svih zlato u svijetu. Imali su pravo alenka na tržištu i uspeli upoznati visoke cijene i visoki zahtjevi.
  
  
  On i Philip Ne objasnio je sve za Penny, i kada je insistirao je da odem na vlasti, on je odbio.
  
  
  'Ne još. To bi bila katastrofa u ovoj fazi. Nešto će curi, i Sad ekonomija će skočiti u haosu. Rezultat bi bio tako katastrofalno to apsolutno nitko ne bi ostala netaknuta. Industrije će propasti, nezaposlenost će skyrocketu i berzu će propasti. Ali dok smo tihi o tome, još uvijek postoji šansa da NAS neće naći svoje zlato opet. Kazem "sad", samo da uništim jedan dobro u cijelu priču: novi život za tebe. Ako bismo biti tiho dok operacije, sve će biti u redu. Vlada će čuti u dogledno, ali nema razloga da slomiti brane dok ne dobijemo naš profit. Moramo da sarađujem sada, inače je sve vidimo u moj posao je ružna djevojka i otac osuđen kao lopov." Penny brzo shvatio. Njen otac je bio u pravu. Njena jedina šansa da ima operaciju, tako je otkazao dogovor između Philip Doane i Dr Inuris. I nakon toga, ona još uvijek možeš učiniti što god je potrebno da popraviš situaciju.
  
  
  Otac joj je izgledalo je da joj čitaš misli. "Kada ova operacija je uradio," rekao je, " Dr Inuris će platiti svoj dug za mene, i moj ugovor sa njim će doći kraj. Onda, Penny, ti možeš da uradiš ono što treba da uradiš.
  
  
  I tako je poljubila njen otac zbogom sledeće noći. Auto je čekao ispred ovde kuću. Visok Kinez zauzeo njegovo mesto za volanom prije nego što je mogao da se u nazad. Čovek iza nje sedeo u senci. Ego glas je došao sa ego pola sakrio lice. "Njen doktor je Inuris", rekao je. "Tvoj hirurg, Gđice Zore."
  
  
  Pre nego što su bili kilometar od njene kuće, da je on joj je dao droge. I Penny Zore bio je u nesvesti kada dođu do svog odredišta.
  
  
  
  Poglavlje 12
  
  
  
  
  Shvatio sam da sam je gledao Penny Zore je slatko lice kada mi je rekla da ova priča. Kada je zastao na trenutak, bila je bori sa mnogo pitanja podigao njenu priču na svijetlu sunčan dan. Tamo su još mnogo nedovršena slike koje je nadao da će završena. "Tako da je ovo dobar liječnik napravio nešto da ti izgledaš kao Nicole Cara," rekao sam, i kruži posljednji od moje piće u mojim rukama.
  
  
  "Da, on je bio impresioniran sliku filmska zvezda je obožavao." Njeno tijelo je trese sa prigušivačem smijeh. "Oh, naravno, bila sam zahvalna. Nisam mogao vjerovati svojim ocima kada sam te prvi put vidio sebe u ogledalu. Novo lice, lijepo lice. Onda sam shvatio da nikad nisam znala prije nego se to lepotu, fizička ljepota je pravi divan poklon. Ali poklon, "ona je nastavila, njen glas zategnuti sa neprijatnih uspomena," zahtijeva visoku cijenu.
  
  
  Inuris objasnio da Peni je u nesvijesti za samo preko 72 sata. Još uhvaćen od divna lepota njenog novo lice, savršenstvo da vratio joj se divio pogled okolo ogledalo, a ona nije primjetila doktor prilazi joj. "Čovek je mogao da provedem ceo život u potrazi za takvu ženu," kaže, stoji otvoreno pored nje. "Nisam znao da je Nicole." Ali priznajem da je dao bih sve da znam. I da te vidim takvog me tera da poludim.
  
  
  Odjednom, on je došao i izvukao blizu. Ruku omotan oko ee. Ego je slobodne ruke povukao tanka spavaćicu i otprilike stisnuo joj grudi. Pritisnuo je svoje usne na njen i gurao jezik između zuba.
  
  
  Uplašio, Penny se oslobodio. "Ne diraj me!"
  
  
  "Mislim da je bolje da naučiš da prihvatiš moju pažnju," doktor nasmejala se.
  
  
  Penny pitao ego da odem. Onda je doktor rekao je gdje je bila u teretani: na jugu Francuske, u vilu. I, kako je objasnio, hej, ne daj joj da ode dok su on i njen otac završiti dogovor. Peni nije imao izbora nego da ostane zatvorenik. Pretvarala se da ne znaš o sporazumu između Philip Doane i Dr Inuris, i ispostavilo se da u njenu korist. Odlučila je da je najbolja strategija za ne bi biti pokoran ponašanje i neznanjem. Hej, nije nam bilo dozvoljeno da napustiš vilu pod bilo kojim drugim okolnostima.
  
  
  Dr Inuris, očigledno je shvatio da je njegov prvi grubo pristup joj je ozbiljan pokusaj, jesi li napor za nekoliko dana. Međutim, on priredio joj je "blitzkrieg" njegovog perverzna šarm. I" osoblja", Gvido i Tiong, postao manje na oprezu.
  
  
  Inuris rekao hej o sebi. I oko informacija ona bi sastavljena od motrim i da slušam, da je ona bila u mogućnosti da zamislim uvrnuto, unakaženo čovjek drži je zarobljenu.
  
  
  Prvo, Inuris je ovisan o heroinu. Ego i ljubav za razotkriveno upotrebu špric je očigledno. On je nemačkog porekla i bio student medicine tokom rata. Tokom tog vremena, bio je u mogućnosti da vežbaš i razviti hirurške tehnike na zarobljenicima u koncentracionim logorima koji je radio. Koliko ih je na stotine ljudi je napao, je ubio da savršen tehnike on je sada hvalila o tome? Onda je pobjegao je u Švicarskoj, gdje je otvorio mali klinici. Porastao je bogat zahvaljujući fanatični potrazi za novim mladih za starije žene. Raste bogatstvo stimuliše ego, pohlepe, i on usmjereni u potpunosti na quenching njegovu žeđ za bogatstvo.
  
  
  U memoarima, on ni jednom spomenuli kako je znao o Philip Doane. On je također nisam razgovarao sa Penny o ih je poslovni odnos.
  
  
  Nekoliko dana je prošlo sa Inuris ' priče, dok Penny je sunčali se u vilu je bašta. Onda, jedne noći kad je osetio da Inuris i Ego su se smirili dovoljno da zaspim hvala im na očigledno saradnje, hej uspeo da izvuče i napraviti da to Lijepo. Ona je upravo stigao u kasinu kada Gvido uhvaćeni s njom. Kada se ona vratila u vili, Inuris je bio bijesan i upozorio je da je sa razvrat prijetnje da se ne ponovi to veče.
  
  
  Nedelju dana kasnije, Ay uspeo da se iskrademo opet. I Gvido je ponovo našla. Ali ovaj put tamo je bio čovjek po imenu Nicholas Anderson...
  
  
  Fućkao je za nju. "Ovo je veoma interesantna priča za mene. Ali tamo je još jedna stvar. Nicholas Anderson je pravo ime mi je Nick Carter. On je agent za vladu Sad-a.
  
  
  Penny je oči proširio i njena usta formirali mali, tihi O.
  
  
  "Sada da radiš to tako jasno,"rekao sam," mislila sam da bi uradio isto."
  
  
  "Ja ću se morati naviknuti na to," Penny rekla. "Ali ne vidim da pravim razliku."
  
  
  "Meni", rekao sam. "Oboje smo još uvijek želiš uhvatiti Inuris zauvijek prije nego on ubije nas. I čim smo ego-uhvati je, hoću da znam nešto više o tome zlato i ko Inuris ' partneri. Ti razumiješ, zar ne, to prije nego ti otac, ti si okrenuta neka kazna?
  
  
  Penny joj je snizila oči. "Da," ona je rekla. 'Znam da joj. Ali mislim da on zna, takođe. I emu neće biti briga. Jedina stvar koju je on bio je zabrinut o tome mi je govorio. I sada ću biti zbrinuta u tišini.
  
  
  "Uzmi krojač ako to nije istina, Penny Doane," rekao sam. "Ti si vrlo lepa žena."
  
  
  Tamo, na uništio tremu, zacrvenela. "Nisam navikao na takve komplimente još," ona je rekla.
  
  
  "Pa, mislim da je bolje da se navikneš na to," rekao sam, da ustaješ iz stepenice.
  
  
  "Sve je tako čudno," ona je rekla. "Ne znam da li ću ikada navikni se na to."
  
  
  Prišao je i pokupila. "Pomoći ću ti da probaš," rekao sam. "To je samo jedan krug, praksi." Odveo ju je u lice mu ruke i doveo ju je usta da mu. Ona me je čekala. Ruke umotan oko mene, i njeno tijelo, predstave čvrste tačke i glatko linije, spojio sa mojim. Ruke bi joj došla i upetljao se u moju kosu.
  
  
  "Ah," rekla je da na kraju, " oh, Nick.
  
  
  Ona je teško disanje, u preplanuo najviše od njene grudi ispupčena u dugo V-vrat joj košulju. Da je vidio djevojku oči zasijaju sa zelena vatra. Ruke umotan oko vrata, i usne joj oprali moj, topla i mokra, sa strašću to je uvijek bila više nego samo iz zahvalnosti. Joj butine pritisnuo protiv moje butine u ritam nekontrolirano želja. I njenim rukama, sluge joj je želja, preselio dolje da diraj moje butine. On otkopcane joj košulju, uzeo je njene grudi u svoje ruke, i poljubio je teško bradavice. Ona je neka majicu klizi sa njenim ramenima i nestrpljiva. "Požuri, Nika," ona je disao. 'Brže.'
  
  
  Prestala kad je on izvukao s njom isušenih traperice i gaćice. Oboje njenih prstiju i moj požurili u striptiz me na moju odjeću prije nego što smo potonuli zajedno na rosan trava, gde su joj ruke i noge omotane me u blijedi meso. Njena usta stenjala uzbuđeno u moje uvo, kao glas od tornada sve oko sebe, dizanja nas i pada nas nazad u lokvi nezamislivo zadovoljstvo. Opet, i opet, dok smo završili sa velike eksplozije i ostavio mirni, toplo je i blizu jedan drugome na suncu novi dan.
  
  
  Tamo, kako leži u travi, njegov stahl sam da mu kažem šta je on mislio. Dr Inuris odlučila da je vodim sa njim kada je pobjegao. Ako emu uspio, sve bi bilo u redu je, barem za njega. Emu bi onda mogao da drži Penny zarobljenik dok lasica je krađa zlato je završena. Ali nismo uspjeli. Da ih je morao da bacanje Penija po auto, da me ometeš i pobjeći. Sve dok je bio živ, on je bio u opasnosti. Ali on nije mogao da rizikujem da idem natrag u vilu. To je previše opasno. Prije ili kasnije, neko će naći Gvido i Tiong mrtav u podrumu. I odmah, posle toga, neko je zapoceo postavlja puno pitanja o osobi koja je iznajmio vilu.
  
  
  Ne, Doktore. Inuris nikada se neće vratiti. On je još uvek bio u begu. Borba nije bila igra ego. On će čekati i pripremite kazna za njegovu krvnicima, koji će marširati na to. U zlatno doba, on je tehničar, demon tvorca, zamjenu za stražara koji "čudnovato" nestao. Joj, znao šta to znači. Tu je uvijek neko ko je imao dobro uslove za ovo, kao što su" likvidacije "ili"bezuslovnu prestanak rada." Ovi čuvari su mrtvi ih zamijeniti. Aleksandar je bio Inuris ' doprinos krađe od zlata.
  
  
  Neko drugi je pružanje ljudi, snaga, i gomila mozak je potrebno za operaciju na ovom nivou i složenost. Nisam znao ko je tačno, ali nisam našao prisustvo Gvido i Tiong pored liječnika da vide. Ne izgledaju kao stari prijatelji od doktora ili stare prijatelje od nekog drugog. To je kao da Gvido i Chang bio određen da se doktor kao koristi pripadnici saveza.
  
  
  Pa, kada doktor je ostao bez čuvara, i izgubio djevojku koja emu trebala držati dalje od pogleda, trebao je zaključio da je krenuo svojim prijateljima ' sklonište jamu što je prije moguće. Da li je bio dovoljno brzo, mogao bi se vratiti svojim prijateljima, reci im što se dogodilo, i vjeruj odluka da će oprostiti ego ili bar ne kazniti dok nešto ključno krene naopako.
  
  
  U međuvremenu, ego partneri mogao da daju sve od sebe da budem siguran da je sve prošlo u redu za praćenje djevojka i verovatno "Nicholas Anderson." Oni ce se pobrinuti da ih usta je zatvoren zauvek.
  
  
  Ako pretpostavljam da je bila u pravu, Dr Lothar Inuris se vraća u New York.
  
  
  "To zvuci dobro za mene" je Penny rekla.
  
  
  On nije želeo da joj kažeš za drugi, dobar razlog zašto Dr Inuris je verovatno bio u New Yorku. Ne još. "U redu", rekao sam. 'Ajmo. Treba li ti još nešto u kući?
  
  
  Penny kimnula ne glavom. "Sve što mi treba je moj pasoš, i to je u mom džepu. Idemo. Njena ruka je pao u moj dok smo išli gore je put do ograde na ulazu u Narcissa je vila. Sunce je sijalo, svetla, i to je bilo ugodno da dio sa sumorno ruševine vili i svoje mrtve stanovnike.
  
  
  "Mi ćemo da stopiraš, da Lijepo," rekao sam. — Još uvek moraš da ideš kroz mimo moje hotel. To je samo osjećaj da će mi trebati moji prijatelji gdje god odemo. Ovde je imena su Hugo, Wilhelmina, i Pierre.
  
  
  Uskoro smo opet oko hotela. Uzeli smo taksi da se Lepo Aerodroma, istočno od grada, i kad smo stao ispred aerodroma zgrade, Penny povukao na mom rukavu.
  
  
  "Vidi," kaže ona.
  
  
  Parkiran ispred — ili, radije, napuštena — bio belog Mercedesa.
  
  
  "Mi smo na pravom putu," rekao sam. "On je vjerojatno uzeo je Air France let za Pariz u 7: 30."
  
  
  Uzeli smo Inter let oko Lepo u 9: 30, sa vezama u Parizu i u New Yorku.
  
  
  Nemamo mnogo vremena prije nego što smo otišli. Ona je doneo kafu za nas oboje, kroasane i kopiju Međunarodni Herold Tribune. Veliki naslov na prvu stranicu odmah privuklo mi je pažnju. Cijena zlato je na vrhuncu. Potražnja za to je bio rekord u međunarodnom nivou tržišta, i brige o budućnosti dolara pojačana.
  
  
  Ona je očajnički potreban da se informacije o ko je iza ovoga cijelo zlato krađe operaciju, da li još ima šanse da se otkloni cijeli katastrofa. Ako većina NAS zlato je procurio, međunarodna zlato kriza će se pretvoriti u međunarodni paniku. Papirne dolare bi biti bezvrijedni. Veknu hljeba bi vredeti milion. Joj, sjetio negde pročitao, o Germaniji onda Prvog Svjetskog Rata. Za par godina, vrednost marke je odustao od četiri ocjene četiri milijardi maraka. Sve je spremno za povijest ponovi, ali ovaj put je u Sjedinjenim Državama.
  
  
  Put do Pariza je napunjen bez incidenta. Avion je skrenuo iznad Zaljeva Anđeli da dobije visinu, onda je skinuti.
  
  
  "Hoću da se vratim ovdje uskoro," Penny rekla.
  
  
  "Kad se sve ovo završi," joj je otac rekao.
  
  
  "Kad", ili "da"?"
  
  
  U Parizu, bili smo mijenja aviona, i veliki Boing 747 otišao na vrijeme za Orlov . Ako pretpostavljam da je bila u pravu, Lothar Inuris je ne više od dva sata ispred nas. Nećemo stići na ego, ali bar se osjećao kao da se selimo u pravom smjeru. Preko Atlantskog Okeana, Peni spava na mom ramenu. Nisam je kriviti. Ne imali tešku noć. Bio sam umoran, takođe, za tu stvar, ali nisam pospana. Nisam biti zaključana u ovom avionu. Ona je zainteresiran da bude na zemlji i jure za Inuris i njen ego drugovi. Ali konačno, neko je na osoblje došao interkom i rekao nam da vezete naše pojaseve. Najava probudila Penny. Ona zijevnula, razvuceno, onda igrao do mene i zatvorila oči.
  
  
  "Hej, Sonja," rekao sam. Ona je otvorio jedna zelene oči i pogledala me je ispod joj gusta zlatnu kosu. 'Vreme je za buđenje. Moramo da idemo na posao.
  
  
  Podigla je glavu i gurnuo njenu kosu. "Što pre to bolje," ona je rekla. 'Šta radiš?'
  
  
  "Idemo da posetimo tvog oca," rekao sam. — Ovo je prva stavka na dnevnom redu. On je najbolji trag koji imamo sa Inuris. Zapamti, on je imao komunikacioni sistem sa Inuris, i želim da znam šta je to.
  
  
  Taksi je stao ispred je jedan od pedeset godina stare zgrade u Riversajd Drajv.
  
  
  Kada joj je platio vozač, njen brzo pogledao. Ništa na ulici izgledalo je nenormalno sa mnom. Ako neko gledao u stan, da je to bila dobro sakrivena.
  
  
  On pokupio njegov kofer kao taksi povukli opet.
  
  
  Što je sada sati? Penny pitao.
  
  
  Joj, pogledali u njegov sat. '5: 20.'
  
  
  — On će doći kući svake minute."
  
  
  Uzeli smo spor lift na osmom spratu. Uzeo je Wilhelmina Poe je futroli i gurnuo u prsluku džepu, drži svoj prst na okidač. Penny je caliper zategnuta kada je vidjela da je Oružje. "Nazovimo to rutinska mjere opreza," rekao sam. "Ja ću biti prvi koji ide iz lifta."
  
  
  Penny klimnula. Kada lift se zaustavio, on je sjedio iza njegov kofer i pažljivo otvorio vrata. Ako je netko čekao je u hodniku, morali bi pucati na mali, nisko metu da se kroz otvor u dan. Onda emu bolje da bude dobro, i to brzo.
  
  
  Gurnuo je vrata otvorena i gledao na drugu stranu. "U redu je," rekao sam.
  
  
  Penny imao ključeve spreman. "Odmakni se od vrata kad ga otvoriš," joj je otac rekao. "I pusti me da idem prvi."
  
  
  Čim su se vrata otvorila, on je shvatio da je stan je bio prazan. To je bio ispunjen ustajao vazduh, i prašine motes hung skoro nepokretni u svetlosti koji filtrira prozore u kosim wisps. Penny zatvorila vrata iza nas. 'Tata?'Ne! ona pitao.
  
  
  — Ne mislim da je kuci, " rekao sam, da staviš pištolj.
  
  
  "Pa, to neće biti dugo, a onda," ona je rekla. Ona je otvoren prozor, i sipala mi čašu Philip Doane sherry. "To je sve što imamo," ona je rekla.
  
  
  "U redu je," rekao sam.
  
  
  — Koje je vreme?"
  
  
  "Pola pet."
  
  
  "Udobno," ona je rekla. "Ja ću se istuširati i promijeniti. Ako se on pojavi dok me ne bude, ti ćeš morati da se predstavite.
  
  
  Ustao je, popustio mu kravatu, i počela je da se otkopavaš mu košulju.
  
  
  "Radije bih se slažeš da sugestije, i ja sam se mogu li uzeti tuš za nju sam," rekao sam.
  
  
  Ee ju je uzeo ruku. Ona mi je dala cudnim pogledom i vodio me je na kraju hodnika.
  
  
  "Ti se sviđa da živim opasno, zar ne?"
  
  
  "Možeš to da kažeš," ja sam rekao.
  
  
  Zakikotala se. "Ne znam šta će se desiti kad dođe kući i još uvijek smo u tuš."
  
  
  — Možemo reći zdravo, " ja sam je predložio.
  
  
  Idi kupatilo ima tuš. Mi smo skinuli našu odeću ... i otišao pod jok. Joj, opet se divio krivine njeno tijelo.
  
  
  "Kako želiš to?" — Šta je to? " pitala je, da joj ruke na slavine.
  
  
  "Vruće i jaka," rekao sam.
  
  
  Oštar avion pucao iza tuš. Sapun je zgrabio, i Penny je sjedi ispod vodopad, grudi malo pritisnuo protiv moje. Pustio sapun tobogan nežno dole je nazad. Ruke su joj je stigao i izvukao me je da joj. Ona ju je stavio ruke na ramena i seo sa njom noge malo osim što je izvukao trag od pene zajedno i između grudi, i onda ni manje, oko njenog stana stomak i naprijed-nazad između joj butine.
  
  
  "Želim biti kupanje sunđer," ona je rekla, hitno njeno tijelo protiv moje, onog glatko, pjena meso trudi oko mene. Njena trljao protiv ne. Smijala se vezana na mene, da joj oči širom.
  
  
  "Operi me", rekla je. "Operi me svuda."
  
  
  Joj ruke zatvorena oko mog vrata. On je došao i podigao noge dok su bili na butinama, onda pritisnuo joj nazad protiv jecaj iz kupatila i ušli ne. Mali, dugo "a" je pobjegao joj je usne. I onda, u našoj divlji, pluta svemirom, stvorili smo besni surf, i onda vrtlog neodoljiv sisaljku, u kojoj smo bili su pometeni i nestao u vrtlog čiste uzbuđenje.
  
  
  Gdje smo bili, vratili smo se u zvuk tekuće vode na našoj uvijeni tijela.
  
  
  "Bio sam siguran da je on bio ovde," Penny rekla kada smo se vratili u dnevnu sobu.
  
  
  Završio je njegovo piće i upalio cigaretu. Nemoj joj reci još, hej, šta sam mislio.
  
  
  Penny pomaknula uneasily u njenu stolicu. "Mozda radi do kasno," rekla je da na kraju. — Poslije svega, on nije mogao da zna da sam došao kući danas.
  
  
  Nije rekao ništa. Verovatno je već sumnja isto kao njena, ali ona još uvijek ne vjerujem. Penny Zore nije bila luda.
  
  
  "Ja ću pozvati ego uredu," ona je rekla. Postoji telefon u hodniku. Čula sam da joj je poziv broj jedan, pa još jedan. "Centrala," ona je rekla. "Ja se automatski odgovor da je broj pokušavam da dobijem je deblokiralo. Mislim da je to mora biti greška. Čula sam da joj je poziv broj, i tamo je bio trenutak tišine pre nego što je progovorila. — Da li si apsolutno siguran?" Nisam čuti odgovor, ali znao sam da je to istina.
  
  
  Ona se vratila u dnevnoj sobi i gledala u mene. "Nešto nije u redu," ona je rekla.
  
  
  Iscijedio mu čašu. 'Znam šta se dešava.'
  
  
  — Znao si sve vreme, zar ne?" ona je rekla.
  
  
  On je klimnula sa njom. — Mislim da je tvoj otac je drže kao taoca." Dr Inuris držao si ovdje da bude siguran da tvoj otac nije ništa uradio da to spriječiti u zadnji tren zlato krađe. Kada je izgubio si, on i njegovi prijatelji okrenula tvoj otac da se postaram da to nisi uradio ništa da bi uništiti moje planove.
  
  
  "Ali koliko je znala," Penny je rekao, " ja nisam ništa znao o tome šta se događa između njega i moj otac."
  
  
  "Kada ima petnaest milijardi dolara u igri, ne riskirati," rekao sam. I osim toga, to je sada oko 45 dolara milijardi. Petnaest milijardi je zvanični cijena, izračunao na trideset-osam dolara po unci, to je vlada je platio za zlato. U slobodno tržište, cena je gotovo tri puta veća."
  
  
  Penny nam je zviždala pod prozorom. 'Šta ćemo da radimo sada?'
  
  
  — Imaš li pojma kako je tvoj otac je uvek kontaktirao doktor?" Inuris?
  
  
  Što je kimnula ne glavom. "Ne,"ona je rekla," nije mi rekao."
  
  
  "S obzirom na stanje u kuću,"i ja sam rekao," on je nije smetalo."
  
  
  "Možda nisu uzeli ego odavde," Penny je rekao, " možda u uredu."
  
  
  Njena, on tresao glavom. "Možda sam u krivu," rekao sam, " ali previše stvari se ne dešavaju kao u uredu. Ima lift operatera u blizini. Ima previše ljudi svuda, u ulaza, na ulici, koji mogu da vide i zapamtite nešto. Stambena zgrada pricetypes bolje, tiše. Ljudi idu za svojim poslom. Bilo bi mnogo lakše, i puno manje rizicno za hvatanje tvog oca u svoj ego dom. S obzirom na vrijeme razlika između ovog mjesta i Evropi, to nije bilo teško za Inuris ' prijatelji da dođem ranije i ako se doktor zove ih na aerodromu.
  
  
  — I gdje bi uzeli ego?"
  
  
  "Ne znam", rekao sam. — Ali, nakon svega što si mi rekao o svom ocu, on je jedan od onih ljudi koji preuzima zadovoljstvo u ostavlja trag negdje."
  
  
  "U pravu si," Penny rekla. 'Ali gdje je?'
  
  
  "Ti reci," rekao sam.
  
  
  Penny je oči ulete po sobi. "Sve izgleda isto," ona je rekla. Opazio bih joj da sam imao. On je veoma uredan. Ona uvučena noge ispod je u stolicu i sklupcan dejectedly.
  
  
  "Razmisli o tome," rekao sam.
  
  
  Penny zatvorila oči. Soba je bila tiha. Kroz prozore suočava Ministarstvo Vanrednim Situacijama, ona može videti u narandžasto loptu od zalaska sunca sijaš iskren vidokruga. Pogledao je u svoj sat. To je šest sati New York vremena. Banaka širom Amerike je bio zatvoren. Svijet je smirena i na sigurnom, bar do sutra. I onda možda paniku staviti cijeli nit da se odmori.
  
  
  Odjednom Penny skočio. "Shvatio sam," ona pitao.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Poglavlje 13.
  
  
  
  
  Otac joj je skočio u njegovoj stolici.
  
  
  'Šta misliš?'
  
  
  "Znam gdje je to će ostaviti trag," ona je rekla. "Ako je ostavio."
  
  
  'Gdje je?'
  
  
  "Kutija G".
  
  
  On ju je pogledao questioningly.
  
  
  "To slonovaču kutiju taj stari Jie dao moj predak, kada je odlazio za Kinu. To prodavnica sve svoje papira u nen. Je li ostavio trag negdje, mora da je u ovoj kutiji.
  
  
  "Gde je ova kutija?"
  
  
  "U ego sobi," Penny rekla, i već je bio juri niz hodnik za njom.
  
  
  Ona se vratila u minutu. To je lijep komad posao, pravokutni slučaju slonovače, svaki centimetar od strane i vrhu ukrašena lijepa olakšica naizgled svaku životinju koja može zamisliti. Penny mi je dao ego.
  
  
  Zgrabio je kutiju i izvukao. Kutiju ostao čvrsto zatvorena. Penny pogledao me sažaljivo.
  
  
  "To nije tako lako," ona je rekla. "Baš je zabavno da sakupljam kutije su pune zagonetke, sjećaš se?"
  
  
  "Kako se ovo otvara?"
  
  
  "Ne znam" je reumatizam.
  
  
  "Mi imamo dvije mogućnosti da biram," rekao sam. "Možemo ili slomim ego, što ne želim uraditi, ili moramo otkriti tajnu."
  
  
  "To je previše važan da se slomi," Penny rekla. "Moj tata nikada ne bi oprosti mi."
  
  
  "Četrdeset pet milijardi dolara je također vrlo je vrijedno," rekao sam. "I u potpunosti mrzim svakoga ko pokuša da opljačka Sjedinjenih Država. Ili cemo znati brzo, ili Philip je doprinos popravka puno problema je gomila slomljena slonovaču.
  
  
  On pokupio kutiju pažljivo, pretvara ga u rukama. Je li provjerio svoje poklopac, dna, i strane. Pritisnuo sam ga. Povrijedio sam ga i osjetio svoje uglove. Pokušao sam da prisluškujem i prisluškivanje kombinacija. To je kimnula. Ništa nije upalilo.
  
  
  Pogledao Penny. 'Kakvu ideju?'
  
  
  Što je kimnula ne glavom. Šta god da je, to će biti oboje jednostavno i složen. Ovo je Ji način . Dati ti problem koji sam mislio da je užasno teško, ali rešenje bi uvijek gledaj ravno u lice.
  
  
  "Gledam te u lice cijelo vrijeme", rekao je. 'Dobro.
  
  
  Pretpostavimo da je ovo "rješenja".
  
  
  Kutija je bila u krilu. Joj, pogledao poklopac. Ništa osim životinja. Lavova, tigrova, majmuni, pantera, lame, slonovi, zmija, medvjedi, zirafe, jazavci, kitovi, sove, gorile, antilope.
  
  
  Peni se smijao.
  
  
  'Sta je to? Pitao sam, gledajući Ne kao ona se sagnuo da ispitaš kutiju.
  
  
  "Oh, upravo sam razmišljao o stari Jie . Verovatno bi to volio. Vidim kutiju je napravio za dječaka je tako uznemirujuće.
  
  
  "Bio bi mnogo srecniji ako stari Jie imao zaglavio da jednostavnije trikova," rekao sam.
  
  
  "Ali to je jednostavno," Penny rekla. "Njen mozak je smirio.'
  
  
  "Ja ću ti dati petnaest minuta da rešite ovo, i onda ću slomiti na komade," rekao sam. "U međuvremenu, vidi gdje te mogu naći olovku i papir."
  
  
  Peni je u trenu.
  
  
  Počeo sam da računamo. "Web domaćin," rekao sam. "Pedeset četiri životinja tamo. Trinaest na svakoj strani. Ništa na dnu. Ukupno sto šest. Šest lavovi. Osam slonovi. Majmuni, pet. Medvjedi, tri. Zmije, pet. Dva sove. Kitovi, četiri. Lame, pet. Tri žirafa. Jedan pantera. Gorile, četiri. Bufalo, pet. Pet paunovi i tri cijelu ovu stvar sa dandijima.
  
  
  Stalno brojanje. Penny pisala dok sam rekla, " To je sve."
  
  
  "Zajedno," ona je rekla. "To je ukupno sto šest."
  
  
  Uzela sam listu iz Ne i pregledao ego dok je gledao preko ramena. — Da li si vidio nešto neobično?" Pitao sam je da se.
  
  
  Penny kimnula ne glavom. "Ništa više od gostiju za noina Arka zabavu," ona je rekla.
  
  
  "Možda oproštajnu zabavu," rekao sam. "Po dolasku, svi moraju da izađu, u parovima."
  
  
  Penny je još uvijek u potrazi na listi pažljivo. "Onda će biti teško.
  
  
  'Šta misliš?'
  
  
  "Za pantera i jazavca," ona je rekla. "Postoji samo jedan oko njih. Misliš da znaju ništa?"
  
  
  Onda sam vidjela to. "U pravu si, oni znaju nešto. Provjeri ih.'
  
  
  "Ja ću pogledati," Penny rekla.
  
  
  — Ne primjećuješ li išta o njima?"
  
  
  "Nije to ništa posebno," ona je rekla. "Osim postoji samo jedan oko njih, i više druge."
  
  
  To je uzeta iz Ne po listu. Držao kutiju u jednoj ruci i novine u drugoj. "U redu", rekao sam. "Ima više od dvije životinje po životinja, sa tri izuzetaka."
  
  
  "Da," ona je rekla. "Par sove, pantera i jazavca."
  
  
  'Pravu. Šta su sove?
  
  
  "Simboli mudrosti," ona je rekla.
  
  
  "Ponovo". Gdje su sove?
  
  
  "Otvori preko pantera i jazavca," ona je rekla. 'Zar ne?'
  
  
  "Panthera, i jazavca," ponovi to.
  
  
  Penny je brow furrowed.
  
  
  "R & D," rekao sam. "Inicijalima Philipa Doane."
  
  
  Joj, kliknula pantera. Ništa se nije desilo.
  
  
  "Oh, Nick," Penny rekla tiho.
  
  
  "Nemoj da odustaješ," rekao sam. — Možemo pokušati nešto drugo."
  
  
  On stavi prst na pantera i drugi na jazavca. Pogledao Penny. Pitao.
  
  
  Pritisnuo sam ga. Obe životinje skliznula ispod mog palca. Bio je blagi klik negdje u kaznenom prostoru. Uklonio joj ruku, i poklopac koja su se otvorila. Philip je savet Donna je bio prvi koji smo videli.
  
  
  
  Poglavlje 14
  
  
  
  
  Nije mnogo, ali to je bilo dovoljno: komad beli papir sa crnim blok pisma.
  
  
  - Fu Kuan Yeon Akrobatske Trupa. Sada je u Sunce Pozorište Min .
  
  
  Na jedan ugao, u malom, uredan ruku koja Penny priznat kao da joj je otac, bio vrijeme i datum sastanak: 8: 05 sati Dr Inuris nije gubio vrijeme. Kao što sam i sumnjao, verovatno je zvao njegov kolega oko Lijepo aerodrom i rekao mu da pokupim Philippe Doane što je prije moguće. On će držati objašnjenje dok on ne dolazi u New York.
  
  
  Pa, neko mora da je platio Philip Ne posjetu rano jutros. Vjerovatno je bio vaša limuzina je stigla, ali se ne vidi dovoljno da zadrži stari iz stavio papir u slonovaču kutiju, verovatno dok je bio oblači.
  
  
  "Hajde," Penny rekla.
  
  
  'Ne tako brzo.'Sa izrazom na licu, znala je da nisam hteo sa mnom.
  
  
  — Nećeš da se udaš za Odin, zar ne?"
  
  
  "Bojim se da ću morati da," rekao sam. "Mi ćemo se rastati ovdje, bar privremeno."
  
  
  "Želim da odeš, Nick," ona je rekla. — Ja sam te dovukao ovamo. I on je moj otac.
  
  
  Njena, on tresao glavom. "Čim se smrači, idem u pozorište i kopa po malo.
  
  
  Znam da je ovo pozoriste. To se nalazi na spoju na Farmi i kineskoj četvrti. Bi ti stajati tamo previše.
  
  
  'Pa, šta?'Možda bi ih trebali pustiti da znaju da smo ovdje.' Možda ovde će vas namamiti.
  
  
  ", I pretpostavljam da to dogodi," rekao sam. "Šta ako nas uhvate oboje?"
  
  
  "Oni pobijediti i izgubiti," rekla je sa slijeganju.
  
  
  "Ja ne mogu priuštiti," rekao sam. "I vlada Sad-a, takođe. Ovo nije moja igra, gdje "sutra" imaš još jednu priliku. Ako pobijede i izgubimo, to će biti gubitak ne samo da si mi, da je tvoj otac, ali i mnogim drugim ljudima. Dr Inuris i njegovi prijatelji, mora biti malo uplašen sada. Tvoje bekstvo i da uzmem tvoj otac taoca je dovoljno da poremete ih je plan da se ovde nervozan. Imajte na umu da je Dr Inuris je isključen od tretman za nekog razloga. Ovo zlato pljačku je blizu vrhunac. U ovom trenutku, ne znaju gdje smo, ali su barem bi trebao sumnjati da smo im stvara probleme. Pa, postoji šansa da će ubrzati operaciju. Ako ćemo napraviti grešku u naši proračuni su da će biti slobodan, kao ptica, a katastrofa će snaći Sjedinjenih Država, kao i vjerojatno će ostatak svijeta. Mislim da ne želiš da ovo biti na tvojoj savesti, Penny-Donu.
  
  
  Posramila i njenim očima.
  
  
  "Slusaj, javi mi se do devet sutra ujutro. Ako se ne vratim do tada, poziv na Zajedničko Štampu i agenciju u Vašingtonu je i pitati za čoveka po imenu Hawke. Recite Im sve što znam. Onda radi šta hoćeš. To je sve što sam tražio od njega. Barem na ovaj način ćeš imati šansu da vidim svog oca.
  
  
  Penny klimnuo u sporazum. "Šta će se desiti, Nik?" Ona je pritisnuo joj je toplo tijelo protiv moje.
  
  
  "Ne brini," rekao sam. "Upravo sam se sjetio da imam mnogo toga da žive."
  
  
  Ona mogla da si pomognem ali osmijeh. "Onda pokušati da pamtite ovo," ona je rekla.
  
  
  "To će mi odvući pažnju previše," rekao sam.
  
  
  Ona je poduzeo korak dalje od mene. "Sada spremi se da odeš," ona je rekla.
  
  
  Nosila sam svjetlo sako, tamna trikou,i tamno plavu rolku sam uzela iz mog kofera. Wilhelmina i Hugo Pierre se vratio da se njihova uobičajena mjesta, dok je njena bila punjena sa nekoliko žileta u naborima mu rolku.
  
  
  Penny me pustili. "Budi oprezan, Nick," ona je rekla.
  
  
  "Ne puštaj nikoga osim mene," i ja sam rekao.
  
  
  "Ne brini," ona je rekla.
  
  
  Možda je to bio Sung Min Pozorište u zabavno devedesetih to je bio hit , ali ja sam sumnjala u to. Jedno je sigurno: ako ikad imao svoje danima slave, pretpostavljam da se to ikada imao, to mora da je bilo davno. Veliki, stari, kvadratnih zgrada činilo da se sakriti u sjeni Manhattan Most, što lučna preko toga. Bio je u stalnom polu-tami, kao da cringing da pokažem korupciju koja je zadesila ego tokom godina.
  
  
  To je izgubila njenu veliku scenu davno i služio kao bioskop za većinu godine. - Pa, opet, to nije slučaj kad se Hollywood gosti su se veselim im premijere. Tamo su stari Vesterne i jeftino uvoz iz Hong Kong filmskoj industriji. Akrobati odveo na pozornicu jednom ili dvaput godišnje oko Tajvan. Specijalna čast ovaj put otišla na Kuan Yeon Odred.
  
  
  Njena je zgrčenog na prljavi krov, viri kroz jedan od dusty svetlarnika. Ispod mene, na bini, sam videla golog muškarca do struka i devojka u golim vratim haljinu zurili u publici. Tamo je bio nizak-ključ aplauz.
  
  
  Skočili su nazad na pozornicu i stajao udaljeni jedno od drugog. Djevojka je na jednu stranu i muškarac na drugoj. Čašu tasseled pikado sjela na golim drveni sto.
  
  
  Devojka uzeo jednu i postao čovek koji je imao vratiti sa njom. Ona je iskočio joj ruku i bacio emu bacanju koplja svom snagom. Strelica shivered u mladunac je ego, i kap krvi izašao iz ispod kože.
  
  
  Pogledao malo duže, onda pažljivo je prešao preko me u katran krov. Tamo je bio još jedan stakleni krov koji je trebao da bude istraživao. To je bilo grubo, ali ne i providna, i gleda kroz stari čašu napravila mi puls ubrzava. Dr Lothar Inuris je stajao u sobi ispod mene.
  
  
  On nije bio sam. Bio je u društvu sa dvojicom muškaraca. I iako je ona nikada nije viđena prije, vijetnamu jedan, nas ostale, odmah je postao svestan ovde. Joj vidio ovde slike u deeds i ah.
  
  
  Oko njih, Odin bio je visok i mršav, sa tamnom zena koja ga je nosila i mračno, lijepo lice. Ona je odmah postao svestan Ne Mario nen je Princip. Ako mafije si fudbalski tim, on će biti najbolji strijelac i ragbi igrač godine u isto vrijeme. On je bio u new mafije; rođen u NAS, dobro obrazovana, pametna, iskusni i težak. Nije hteo da koristi mišiće gdje bi mogao koristiti zdrav razum. Znao je zakon iznutra, i koristio je svaku rupu on mogao pronaći. Možda si osumnjičeni ego od mnogih stvari koje-pljačke, zelenastvo, droge, prostitucija, i kockanje - ali to dokazati. Ego je zvao "princ," čak i stari kolega mu dao ono što mu pripada. Bili su stare pse sa starim trikove. Princ znao nove. On je vješt u pranje prljav novac preko mora. Znao je kako da se infiltrira u i preuzeti legalne posao bez da brineš o zakonu. On zna sve trikove i zamke policije i hiljadu i jedan način da se izbjegne ovde. Ako je netko bio nakon 45 milijardi zlato, princ je prisustvo stvarno ima smisla.
  
  
  Ne manje interesantno je trećeg čovjeka u sobi. Imao je zdepast, moćni tijelo i stan karakteristike kad mjesec je pun. Čak i bez uniformi, ego je lako prepoznati. Sin Voen, ili radije Pukovniče, Sin Sieh. On radi u Kineske vojne Obaveštajne službe, odrastao je na Zapadu, i dobio je ekonomiju diplomu sa Oxforda. Vojno gledano, on je smatrao je brilijantan strateg. On je stekao reputaciju kao prvoklasni glavu iz obaveštajne agencije poznat kao Mjesečine izvan Makao u 1950-ih. On je organizovao vojne tajne operacije u Sjevernoj Koreji i Hanoi. Ruska obaveštajna smatra ego najopasniji Kineski agent koji su ikad naišao. To je rekao da je bila cool kao što je je bio briljantan, i ambiciozna kao on je hladnokrvni. Sada, na ovom naizgled mirno proljetno vece, našao se u usranom Manhattan pozorište, i sudeći po izraz na njihovim licima, on je bio vrlo ljut.
  
  
  Njen Sin je pukovnik nisam mogao da čujem šta je rekao, dok je sedeo u pravo podržava stolicu na drvenom stol u praznoj sobi, ali da nema greške predmet ego, njegov bes. Ego je lice je iskrivljeno sa besom. Tamna krv tekla slobodno pod kožu, i kako govori, kažiprst desne ruke ulete u kostur koplje prema Lothar Inuris.
  
  
  Princ stajao sa strane, prekrštene ruke, i nasmejala se meni na izdajnički doktor.
  
  
  Inuris držala izvan ruke da bi Pukovnik u znak pomirenja. Ali Kineski nisam hteo da znam. Dr Inuris pokušao da govori, ali u reume Pukovnika, Sin skočio i udario njegove pesnice o sto. On nije čuo naš propovijedi. Čak ni zvuk Pukovniče Sin je pesnice o sto bi mogla biti čuo.
  
  
  Ali mogao bi pogoditi šta se dešava. Dr Inuris se vratio u grad i dao Rivijeri detalje neuspijele poduhvat. I Pukovnik, moj Sin reagirala predvidljivo. Imao je reputaciju perfekcionista. I glas mu je eksplodirao. Inuris bio budala. Ego je ulogu u operacija je jednostavno: da održim djevojku. Sada je upropastio plan. Ne jednom, već dvaput. A sad je pobjegla. Da ne spominjem da je to plemenito Američki Nicholas Anderson, koji je došao ovde da pomognem.
  
  
  Pukovniče Sin prestao da hoda. Ego je ruke isjekao pokrete kao što je govorio. Dr Inuris pokušao biti što je moguće neprimjetniji, što je važno u sobi sa samo troje ljudi.
  
  
  Volim se viđati s Doktor Inuris dobiti batine. Dobio je šta je zaslužio i više, ali gledao sam ne bi mi pomogao jedan korak naprijed.
  
  
  Pukovnik smirio. Otišao je nazad u njegovom stolu. Zapalio je dugo cigaretu, udahnuo sam duboko, i polako pušten ego oko njegovog debelog nosnice. Dim je tekla u dva jednaki potoka. Počeo je da priča opet.
  
  
  Stavio sam moje uho na staklo okvira, ali nisam mogao da ne čujem ništa. I kao njena oprezno naslonio na stakleni krov, koristeći jednom rukom za counterweights, njena osjećao jedan od prozora potez pod mojim prstima. Preselio se dalje od nje, pogled u sobi. Niko oko njih izgleda da sam čuo nešto. Pukovniče Sin jednostavno nastavili kao i prije.
  
  
  Moje prste istražio slobodi staklo. U komadiæ drži ego u stan mora da je presušio godina. Staklo preselio lako. Njena ruka se, i Hugo, nož, spušta u moje ruke. Njena tiha stahl odrezati glina. Onda je pažljivo stavio nož u drvenom okvir i kovani to. Sa vrh joj nož, on je podigao stakla i uzeo ga. Sada joj je Sin je glas mogao čuti . "Za sada, moramo da nastavimo dalje. Pravi profesionalci, kao da je taj idiot, "Inuris uperen u doktor," pratio njegove instrukcije ispravno." On je uzeo još jedan dovukao na dim oko cigareta i uprskao ego kroz svoje nozdrve opet. "U osnovi, moramo se ponašati kao da je ova devojka i G ne postoje. Mogu predstavlja pretnju za našu operaciju, ali tu je i mogućnost da to nije slučaj." Pogledao Inuris. — Misliš da ova cura ne zna nista o nasoj operaciji. Joj, nadam se da imaš pravo. Kao za ovo Anderson, njegov ego čini ništa više od slučajnost. U svakom slučaju, sada je prekasno da stavimo stop na naše planove. Tamo je previše je toga na kocki za sve nas, i sad smo blizu kraja.
  
  
  "Međutim, verujem da se neke promjene su potrebno." On je završio svoju cigaretu. — O tome ću razgovarati sa tobom na par minuta." Ali prvo "— ustao sa stolice, uzeo praznu kutiju cigareta oko džepu, i zgužvala ga — " treba mi cigareta. Otišao je preko sobe.
  
  
  Stalno sam gledao u nju. Dr Inuris pogledao Ne Mario. Jedna od onih odvratnih, piskav, nervozna bi izbio iza ego od kada je warty grlo. Ego je živci su malo manje napeta kad Pukovnik Sin nije bio u sobi. Ne Mario pogledao ga je hladno.
  
  
  "Ne brini," Dr Inuris emu rekao. 'Sve će biti u redu. Znam da je to činjenica.
  
  
  Ne Mario čekala dugo vremena pre nego što odgovoriš. Ego je glas je bio ispunjen gađenje. "Ne igraj gluplji nego što je potrebno," rekao. "Sve je bilo dobro dok se ti odlučila da bih ja trebala bi je njen ljubavnik."
  
  
  "Sve će biti u redu," Inuris rekao. "Ne brini.'
  
  
  "Slušaj," Ne Mario je rekao, " svi ljudi koji imaju nešto da se brineš o, vi ste na prvom mestu. Ako nešto krene loše, ti ćeš morati da se brineš o meni i Pukovnik Sine, ti si jadnik, pošto si ovde. I ako ne, uvijek ima nešto za brigu."
  
  
  "Vidjećeš glas," Dr Inuris rekao. 'Sve će biti u redu. Vjeruj mi. Pretpostavimo...'
  
  
  Nisam čuti ostatak. U drugom, moje disanje prestao kao metalni lančić zatvorena oko mog vrata. Kao i njen se borio za dah uzoraka vazduh ispod čelika pritisak razbiti grize u ogrlicu od moj džemper, moja ruka instinktivno posegnuo za oružje. Jezik mi je izbušio od rta. Moje oči kao da skoči, što povrijediti. Negdje u mom kisika mozak, znala sam da je ona iza mene koristi smrtonosnu nunčake toliko vole karate borci.
  
  
  Lanac između dva bavi stisnuo cijeli život oko mene. Ali moja ruka je još uvijek na pištolj.
  
  
  "Ne, ne, Karter, ovo neće uspeti," glas rekla. Onda, tu je bio oštro šamar u zadnji deo glave i, bljesak bolesno svjetlo prije nego sam progutao u tami.
  
  
  Poglavlje 15
  
  
  
  
  Kada sam došla svijesti, našao sam se kako leži na podu mala soba iza pozornice. Moje ruke i noge su pregledane, i potiljkom sam se osjećala kao da je neko imao je slomio moj ego sa pijeskom. Pukovniče Seung, Ne Mario, i Inuris stajao i gledao u mene.
  
  
  — Osjećaš se malo bolje?" Pukovnik pitao njegov sin.
  
  
  On je nežno se preselili glavom napred i nazad. "Ja ne mislim da nešto je pokvareno," rekao sam.
  
  
  Pukovniče Sin zapalio jedno oko mu je dugo cigarete i pusti dim da uđe kroz svoje nozdrve. "Zapravo, zaslužuješ da umreš," rekao. "Ako samo zato što si bio toliko nepažljiv. Nemara u naš posao je neprihvatljivo, znaš. I to je vrlo nesmotreno od tebe da se povučeš taj prozor po staklo. Da li ti je ikad palo na pamet da ti to kad si ukloniti staklo, svježina u sobi je zrak uzoraka povećanja? Preciznije, vrlo mali protok zrak uzoraka. Ali rekao je dovoljno da se oblaci dima oko mojim nozdrvama. Moj posmatranje dima je spasio mi je život više no jednom." On se nasmešio. "Možeš reći da sam ja jedan od nekoliko ljudi na svetu koji dim za svoje zdravlje."
  
  
  "Kad bih mogla, ja bih se pokloniti tvojoj moći opažanja, Pukovniče," rekao sam. — Ali bojim se da je malo teško u moju trenutnu situaciju."
  
  
  "Ja ću to uzeti mislio, Karter," rekao. On glared kod Dr Inuris. "Da, to je Carter, idiote. Nick Carter, ne Nicholas Anderson. On je agent AH.'
  
  
  Dr Inuris otvorio usta. Ne Mario gledao u iznenađenje.
  
  
  -"Joj, nisam imao pojma -" Dr. Inuris počelo.
  
  
  'Mirno!"Pukovniče, moj sin ga prekinuo. "Naravno da si imao pojma. Ovo mozak je na dohvat ruke, u prepone, možda svuda ali tvoja glava. Pa si mislila da je bio samo turista, prilično galantan radoznala koji se dogodilo doći i spasiti devica u nevolji? Ti si veći idiot nego što sam mislio. Čovjek je ime mi je Nick Carter. Svako poštuje sebe obaveštajne agencije na Zemlji ima dosije. On je majstor ubica po struci . Pukovniče Sin me je pogledao. "N3, zar ne?"
  
  
  On nije ništa rekao da joj i pokušao da se sedi položaj. Moja glava je počeo da puca.
  
  
  "Pored ego pojavljivanja," Pukovniče Sin je nastavio, kao da predavanja, " Carter je također poznat po svojim arsenal oružja. Lugera, poznat kao Wilhelmina. On pokupio Ego iz stolicu i mahnula na njih. On će ponavljam šou. "Mali, ali je smrtonosno gas bombu poznat kao Pierre."
  
  
  Dr Inuris klimnuo na svaki predmet predstavljena emu. Ego je lice postalo crveno, i vidjela opet puls-kao plavi crv pod ego je hram. Emu morao da progutam mnogo uvrede, i emu nije kao to. Tresao sa besom.
  
  
  Odjednom, on istupila i sutnuo me u rebra. Joj, pao i otkotrljala. Udarac nedostajao, ali rolling nije pomogao mojoj glavi mnogo. Bolno, sedela je opet.
  
  
  Pukovnik ustao iz iza stolice. Imala nož u ruci. Za tren sam pomislio da je bio da me pratiš, ali umesto toga, on mi je stao na Dr Inuris, koji je stao dok ego dekolte je uza zid s niko drugi izlaz. Pukovniče, Sin podigao nož pod bradi. Pričao je veoma mirno, koji samo povećalo ego, bes.
  
  
  "Slušaj me pažljivo," rekao. — Već si uzrokovao dovoljno nevolje. Imaš sreće što nisam te ubio još.
  
  
  Samo mi Čast nalaže da ti biti dozvoljeno da učestvuje u ovoj operaciji. I da sam ja ti, ja ne bih računala na to čast previše. Pa poslušaj moj savjet i negujem ga vrlo dobro: ostati mirni. Nemoj ništa požurivati, možda će ti preživjeti. Ali ako ignorišete moj savjet, odsjeći ću ti odvratno grlo bez imalo oklijevanja. Kao za Carter, njen i njen sama ću ga se riješiti na trenutak kada to me raduje, i ne pre. Jesi li se jasno?"
  
  
  On je olako istakao je vadičep sa vrh štikli u doktor je grlo. Stavio sam dovoljno pritiska na Inuris Rivnenskaya vrat da ogrebotina ga, ali ne pierce ga. Doktor je oči bulged oko glave. Da ih uspio curt klimni glavom priznanja.
  
  
  Pukovniče Sina da se podalje od njega i nastavili svoje mjesto za stolom. "U redu", kaže on. "Sada, gospodo," rekao je, popravlja njegove oči na svakom od nas. "Hajde da se vratimo na stvar. Prije nego što smo napustiti ovu sobu večeras, želim da svi nastave na sastanak sa događaja. Nasmijao se na mene. "Čak i ti, Carter.
  
  
  "Nemoj mi činiti nikakve usluge, Pukovniče," rekao sam.
  
  
  'Uslugu? on se smijao. 'Teško. Pusti me da ti nešto kažem, " on je rekao, nagnuti naprijed u njegovoj stolici. — Umrećeš vrlo polako i vrlo bolno. I ona, želim da znaš da je to dio ovoga bol će biti u tvojoj glavi. Neki oko njih su vezani za tvoje tijelo, ali uvjeravam te da pogodi šta je tvoj um će definitivno biti mnogo mučnih. Dok ne završi, ti ćeš me moliti da umre. Ti ćeš i dalje da pitam."
  
  
  "Ne budi tako siguran u vezi toga, Pukovniče," rekao sam.
  
  
  Pukovniče Sin podigao ruku. "Molim te, Carter, poštedi me tvoje hrabrosti i pusti me da nastavim sa ovim što imam da kažem. Nije me briga što si sedeo ovde i učestvuju u našem razgovoru danas. Želim da te obavestim da te je propao. I dokle god živim, ili, radije, dok sam te ostaviti na životu, želim da poznavanje tvoj neuspjeh da pritisni na tebe kao velike stijene, stiskanje, sve će živjeti oko tebe." On je spustio njegov glas. "Želim da misliš o tome, Karter, u vrijeme".
  
  
  On pljeskali su mu ruke zajedno kao da razbiti kletvu.
  
  
  "Sada, prva stvar je djevojka."
  
  
  "Ne miješaj nju u ovo," rekao sam.
  
  
  "Umukni, Karter," pukovnik je rekao da mu je sin. "Ja bih bio najveći idiot ako nisam iskoristiti glupost da je moj kolega, Dr. Inuris. Vaš kavaljerski tendencija da imaš ništa sa mnom. Čak i ti ćeš morati da priznaš da je to bi bilo mudro da ne donesi ih.
  
  
  "Ona ne zna za to," sam rekao.
  
  
  "Vjerujem da je on govori istinu," Dr Inouris rekao. "Ona mi je rekla da ne zna ništa o njen otac ima vezu sa mnom."
  
  
  Ili je Lothar Inuris je veći kreten nego što je izgledalo, ili ego lud osjećaj još uvijek bio pun ideja o dijeljenju ljubavno gnijezdo negdje sa ego je lično uskrsnuće Nicole." U svakom slučaju, nije me briga.
  
  
  Ali Pukovnik Seung zna... "rekao sam ti da umukneš," rekao. Doktor je promrmljao nešto o pokušavao pomoći i zatvorenih usta, ali pizdio pod Pukovniče Sin je prezir pogled.
  
  
  "Ne, Karter, bojim se da je djevojka će biti sređeni. Kažem ti kao kolega. Joj, molim te stavi se na moje mjesto. Pretpostavljam, kao što si rekao, je da to devojka ne zna ništa. Ali mogu da dodam da je ne preuzeti ovo, jer je to također pretpostavlja da cu da ti verujem, i ja nikada neće joj vjerovati. Ali pretpostavimo da devojka ne zna ništa. To je ništa o poslu vezu između nje otac i Dr Inuris. Međutim, postoji jedna stvar koju ce ona otkriti prije ili kasnije, ako nije otvoren ee još. Pukovnik je Sin je oči gledao unblinkingly na mene. "A to je zato što joj je otac nestao."
  
  
  On je pokušao da nastavi njegovo lice je ravnodušno.
  
  
  — I ako sazna za to, verovatno će provjeriti na Ego je lokaciju; istraga će to uključuje vlasti." I kad vlasti početi ispitivanje o njoj otac, mlada dama ce bez sumnje, reci im da je njen otac je imao aferu sa Dr Inuris, doktor koji je obavljao operacije na nju. Čak i ako on pretpostaviti lažni identitet, ego, vještini njegov brod je takva da ego je pravi identitet će uskoro površinu. Ali on ne koristi lažnim imenom. I onda vlasti će otkriti da je ovo Dr Inuris je stekao neki poznat, ako misliš da je ime može biti poznat ako se pojavi na sudu podatke o broju zemalja. Ne želim da osramotiš moj kolega nepotrebno, ali neki egoistično zločine imaju posebno nepovoljan reputaciju, čak i u zajednica koje su veoma tolerantni seksualnog preterivanja. Drugi odnose ili vam predložio da droga, posebno za osobne koristi. I još drugi kažu da umiješanosti u špijunaža. Da ne spominjem neke zločine protiv maloljetnika, što, u kratkim, lako mogu biti klasifikovani kao ratni zločini."
  
  
  Joj, pogledao Inuris. On je spustio svoje oči kao tri ljudi buljili u njega u gadi. Ali istovremeno, osetio gori mržnja prema biti predmet tako javnog poniženje od pukovnikov Sin. Mislio je da sebi, da ako je postojao priliku kad je Dr Inuris mogao da Kinezi platiti, on ce biti sretan da to uradim.
  
  
  Pukovniče Sin nastavila... I tako vlasti neizbježno idi Dr Inuris i dalje. Inuris, kao što smo videli, je li tako potpunosti zavisi od svoje zadovoljstvo. Žudi za intenzivno zadovoljstvo. On je užasnut neugodnosti. On se boji biti povrijeđena, sa nezamislivo kukavičluk. Udovolji ego u rukama vlasti, razotkriti ego na najmanju bol, i šta će biti rezultat? On bi rekao, sve u nadi da mu spasio odvratna sakriti. I zašto? Sve zato što smo zaboravili da neutrališemo devojka. Pukovniče Seung tresao glavom, kao da je u ruga znak žaljenja. "Ne, bojim se da moramo je odvesti. Zar se ne slažeš, Carter?"
  
  
  Imaš nešto da kažeš.
  
  
  "Ali moram da uzmem tvoj tišinu za pristanak, Karter," Pukovnik je rekao da mu je sin. "Što nas dovodi do neizbezno pitanje: gde je devojka?"
  
  
  "Bojim se da je ne znam, Pukovniče," rekao sam.
  
  
  Pukovnik se nasmiješio. "Carter, upravo smo pričali o tvom pouzdanost. Bazirano, naravno, na svoju poznat reputaciju. Rekao sam ti, onda, i ja ću ti reći opet: ne verujem ti.
  
  
  Pukovniče Sin zapalio još dugo cigareta i zapalio jedan oko dva drvena odgovara da on uzeo iz lacquered kutiju u njegovom džepu. Onda je on mi je uzeo nož od predsjedavajućeg, i otišao da isturpijate još jedna utakmica.
  
  
  "Molim te, nemoj me tjerati da te povrijedim, Carter. U put, ću izazvati bol u svim oblicima, ali sam se nadao da izbegnem i obično mučenje. Zapamti, ja nemam pravo averziju prema te povrijedio, ali znam da je to zadovoljstvo da uzmeš moj nedostojno kolega, " on je okrenuo glavom u doktor je pravcu. Inuris: "To bi me ne radi to. On ne zaslužuje takav atrakcija.
  
  
  "Hajde, Pukovniče," emu joj rekao. Prije počne, to bolje. U mučenje, postoji tačka, gde je tvoj um više ne prima poruke bol je poslao svoje tijelo, čak i ako ostane pri svijesti. Onda dušu pluta u nedostižne nivou, slobodna i sigurna. Ja se mogu radovati to, i znam da li bih mogao dostići taj nivo i ostanite tamo dok jutro, Penny Zore bi ispuniti Hawke u.
  
  
  Pukovnik ustala, šetao okolo u fotelji, i stao ispred mene. Je stigao dolje, uhvatio moje ruke, koje su povezane, i zaglavio vrh utakmicu pod noktom moje pravo kažiprst. Onda je dotakao sumpor glavu s crveno-vrelih napojnicu od cigareta, i zapalio sa začarani šum.
  
  
  On je sjedila i gledala plamen spaliti kroz utakmice, ostavio crno lezati ostatke. Pukovniče Sin dostigao preko stola, zgrabili nož, i držao sjajni savjet za to djelić centimetar od moje oko.
  
  
  "Ne miči se,"rekao je," ili tvoje oko bi moglo pretvoriti u maslinovu na ražnjić."
  
  
  Joj, vidio utakmice još uvek gori.
  
  
  "Gde je devojka?" - rekao pukovniku da je njegov sin.
  
  
  Njena, osetila sam toplotu doći bliže mojoj koži.
  
  
  "Ne miči se, Karter," pukovnik upozorio.
  
  
  Bol je povećan, i ja sam se osjećao moje mišiće stegnuti protiv svoje volje. Secivo je slab mrlja pred mojim očima.
  
  
  I onda, odjednom, to je gotovo. Pukovniče Sin posegnuo svojim slobodne ruke i ugasili vatru. — Trebalo je da znam da nisam trebao da je pokušao, Carter, ali morao sam. Nikada nećeš saznati. Okrenuo se Ne Mario i smijao se.
  
  
  "Nalazim se u tešku poziciju," rekao pukovniku da je njegov sin. "Moram dati Carter kredita, siguran sam da je on bi mi dao kredit. Oboje smo profesionalci i vrlo dobar. Iako je vrijedilo rizika da vidim da li je mogla biti osjetljiva na jednostavnije oblika mučenje, duboko joj znao da nije tako, ne više od njeno." Okrenuo se prema meni. — Ustvari, nekako si je pozdravio ideja, zar ne, Karter?" Nadao si se da će ti proći početne pozornicu na nivo ukupno zaborav kao što svi znamo ego. On se je smejala. "To je skoro kao da mogu da ti čitam misli, zar ne?"
  
  
  Ne Mario ga prekinuo. "Vrlo dobro, Pukovniče. Mislim da je vreme da prestaneš da se šališ i igrali igre.
  
  
  Pukovniče Sin pogledao njegov sat. "Žao mi je", rekao je, " ti nikad ne treba gubiti vrijeme. A mi imamo veoma-del - večeras.
  
  
  "Daj mi nož," Ne Mario rekao.
  
  
  Sa blagim luk, Pukovnik ruku Emu sjajni štiklama.
  
  
  Ne Mario težak ego admiringly u ruci. Onda me je on pogledao sa svojim ledeni plave oči. "Za manje od petnaest minuta, reći ćeš mi gdje je ova djevojka je, Carter."
  
  
  Prešao je u sobu, i prošaputao nešto u doktor je uho. Doktor klimnuo i izašla kroz sobe. Par minuta kasnije, on se vratio i klimnuo da Ne Mario. Ne Mario odgovorio sa curt klimni glavom od odobrenje. Šta god možeš da nam kažeš o nen, on nije čovek koji je ubio riječi. Pukovniče Sin seo opet. Nisam imao pojma šta smo čekali.
  
  
  Manje od deset minuta kasnije, čula sam oštar pokucati na vrata.
  
  
  'Ko je tamo? Ne Mario pitao.
  
  
  "Vito," bio reumatizam.
  
  
  "U redu," Ne Mario rekao.
  
  
  Vrata eksplodira, i mali zlostavljane kip metaka u i pao na noge. Ego je lice je zakuhao i njegovu košulju bio rastrgan. Jedan od ego naočale je nestao. Uprkos mojim zbunjenost, trebalo mi je samo ljubazan pogled da shvatim da je jadno stvorenje ispred mene je bio nitko drugi nego Philip Doane.
  
  
  — Ti znaš ko je to, zar ne?" Ne Mario rekao.
  
  
  Ako je suđeno kao otvarač, on je već znao reume, sudeći po tome kako priznanje je pokazao preko mog lica, možda za par sekundi.
  
  
  "Zapamti," rekao je pukovnikov Sin, " imam planove za G. Doane.
  
  
  "Ne brini," Ne Mario rekao. — Znam tvoje planove. I dalje ćeš dobiti ego nazad, uglavnom.
  
  
  "Vrlo dobro", rekao Pukovniku da je njegov sin.
  
  
  — Imaš li medicinske zalihe zgodan, Doktore?" Princ pitao.
  
  
  "Da," Dr Inuris rekao.
  
  
  "Dovedi ih ovdje. Trebam pritisak i usta uloške i možda malo morfijuma dok ne dobijemo ego nazad u svijesti. I uzmi sve što imaš da zaustavimo krvarenje.
  
  
  Pukovniče Sin vidjeli moje oči proširi na spominje se droga
  
  
  "Ne misliš da si čula nešto što nisi smio, Karter," rekao. — Ti ćeš biti drogirala se u doglednoj budućnosti.
  
  
  Dr Inuris trčala po sobi i vratio se sa crnu kesu.
  
  
  Philip Doane ležao na podu, stenjanje s vremena na vrijeme. Ne Mario kleknuo pored njega i pretvorio ga dok je bio lice, dahtanje malo, kao riba uhvaćen u blizini vode.
  
  
  Ne Mario je lijeva ruka pucao, zgrabio stari je donja vilica, i prisilio ego je otvori usta. Onda je dao napojnicu od štiklama i pritisnuo ego protiv njegove obraz dok nije mogao da vidim kožu ispupcenje pred mojim očima.
  
  
  Ne Mario me pogledao. "Slušaj, Karter, i mislim da brzo. Joj nož specijalista. Vjeruj mi. Isto tako ne protiv ego koristiti. Pitao sam gdje je djevojka. Želim brzo i iskren odgovor. Ne šališ. Ne lažni dokazi. Ako ne dobijem odgovor, ja ću da sečem, stari obraz i pitaj ga opet.
  
  
  Pukovniče Sin teleportirao. Mario, izgleda, da je bio blizu da emu u duhu osoba.
  
  
  Ne Mario nastavio da priča. "I ako ne dobijem reume ja volim, ja ću malo više. Onda joj beru drugi obraz i te ponovo pitati. Onda ja radim na uši, nos. Iseći ću joj oči, njenih prstiju. Nožne prste. Cijelu nogu. Doktor će zadržati ih živ, jer pukovnik treba mu živ. Ali to ce biti olupina, čak i doktor neće moći popraviti ego. I ti si kriv. Drži usta zatvorena kao veliki heroj, Carter. Kako želiš to?
  
  
  Mogao je skoro videla sečivo kroz stari je blijeda, tanki obraz. Ležao je zatvorenih očiju, njegov dah zviždanje preko njegovog pogrbljen grudi. Šta god da je bio, Philip Doane nije imao šta da se vidi. On je prouzrokovao mnogo problema, ali to je najmanje od toga. Šta je uradio pretio katastrofa za milione ljudi. Pa, u jednu ruku, ego nije vredno spasavanja. Ali u njegovu opsesiju, on nije bio tako loš. Joj pretpostavljam da je to u njegovoj glavi je samo otvorio nekoliko vrata nekoliko ljudi u zamjenu za pravljenje život svoje kćeri, svetlije. Ako te pustim, Ne Mario rezati moj ego na komade, to bi moglo spasiti Penny. I spašavajući joj, možda je mogu spasiti zlato.
  
  
  S druge strane, ako sam otvorio usta i rekao im gdje je i kako doći do Penny, to bi moglo dati stari ideju šta je uradio za jok. Vjerojatno je on to zaslužuje, šansa da vidi joj jednom: lijepa.
  
  
  Ali vjerojatno je i to jedan pogled će koštati na otvorenom bazen za četrdeset pet milijardi dolara.
  
  
  Na strogo profesionalni nivo, samo jedan reume mogao dati. I bio je potpuno tiha.
  
  
  On je otvorio usta i rekao: "naći ćete je u njen otac je stan. Ona me čeka.'
  
  
  
  Poglavlja 16
  
  
  
  
  Pukovniče Sin ošamario Mario na leđima. "Lijepa", kaže on, sa osmehom dovoljno širok da otkrije set od čelika kutnjacima. "Samo lijepa."
  
  
  Ne Mario nije odgovor emu. "Vito," on je zvao. 'Hajde.'
  
  
  Tvora lica razbojnik probušio svoju glavu u vrata. Ne Mario bacio emu gomila ključeve.
  
  
  "Vrati se na stari kuću," rekao. "Naći ćete djevojku tamo. Odvedi je nazad na brod. Vidimo se tamo."'
  
  
  "U redu", kaže lasica, i nestao. Uprkos moje upute, Penny, nisam ni sumnjao u to lasica bi kako pratiti ego je komanda. Ona će čuti kljuc u bravu i odlučiti-bez obzira na sve što smo rekli jedno drugom — to je njen otac je došao nakon svega, i sada je otvaranje vrata. Samo neće biti ga.
  
  
  Pukovniče Sin me je gledao čudno.
  
  
  Naravno, priznajem da je to izgledalo ludo, naročito u očima profesionalca kao Pukovnik Sina. Zamalo da se smijao. Mirisao je zamka. Ne postoji objašnjenje za devojka pokušava da spase svog oca. Tamo je apsolutno nema koristi ga. Jer, u ego mišljenje, nismo imali sjajnu buducnost za starca, nismo imali sjajnu buducnost za mene, nismo imali sjajnu buducnost za djevojku.
  
  
  Nisam mogao da ga krivim. Od ego tačke gledišta, igra je skoro gotov, a on je pobijedio. Sa devojkom u ego vlasti, i on ima skoro sve karte: tajanstveni G. Anderson, koji je pao u ego ruke oko nigdje i ispostavilo se da SJEKIRU agent, djevojka koja može lako jer ih puno problema, a Philip Doane, ko mora da je oduvek bila misterija, da Pukovniče Sin, jer cijena kradem zlato mora da je bilo To mora da je izgledao jako nizak da ga.
  
  
  Ona nije pitao da reci Im šta joj motivi. On ne bi shvatio da je to u svakom slučaju. Naravno, prekršio sam sva pravila. Ova pravila rekao, " odustati od ovog starog. Uzmi vremena za djevojku da se Hawk. Odugovlači. Sedim i gledam kako Ne Mario rez Philip Doane na komade. Pretvaraj se da ne vidim krvi, užasa i jak bol. Zamisli sve dobre stvari se da ćete postići na sjedi. Ukloni slike krv je curela oko stari je je lice i oči. Budi imuna na krike. Samo razmisli o tome što upute kažu.
  
  
  Ponekad moraš i da odbaciš uputstva. Nešto unutar mene glasno rekao ne da mi se ideja Ne Mario isjekao je stari na komade a pukovnik i Sin su aplaudirali i Inuris oblizao usne i ego očima budala sa zadovoljstvo. To nije preosjetljivosti. Nešto u meni reklo mi to na trenutak Ne Mario dozvolio mu da se njegov način tako da mučenje Philip Doane, počeo bih priznao da sam je izgubio. I njen stvarno-della-nije samo hotel ili nešto. Njen hotel osvoji sve.
  
  
  Njen hotel povratim zlato, vrati joj je ćerka starog Philip Zore ego nepovređen i upotrebu mikrofona i govornika da izravnam račune. Cilj joj je da uništi ih sa lica zemlje. To je bio veliki rizik. Ali kad dođe na posao, trenutak Ne Mario je izbušio vrh noža u Philip Doane je obraz, nešto duboko u meni kaže, da bacim prokletu knjigu od propisi i igrati to na svoj način. Pukovniče Grijeh nikad neće shvatiti. On je procenat igrač. A moje pravilo je da dok nisam umrla, nisam imala šansu da pobijediš. Njegov sin je izgledao iznenadjen. "Iznenađena sam, Carter. Zaista iznenađen. I malo razočaran. Mislio sam da bi pokazala više hrabrosti."
  
  
  "Niko ne dolazi, Pukovniče," rekao sam.
  
  
  "Možda ne, Karter," rekao. — Ali imaš reputaciju da sam veoma blizu. I vjeruj mi, moje izvještaje o tebi su baš nedavno. Nedavno dovoljno da shvatim tvoje nedavno susret sa mojim dobrim prijateljem Hsiang na Arktiku, da ne pominjem Dr Inuris. Okrenuo se Inuris sa conspiratorial osmijeh. — Sjećaš se Hsiang, zar ne, Doktore?" Mislim, barem vidio si ego sliku, zar ne? Lothar Inuris klimnula.
  
  
  "To je bio dobar posao — tvoj interes u Hsiang," moj Sin je pukovnik mi je rekao. - Veoma lepo i malo blagovremeno na moj dio. Ako Hsiang uspio, ega enterprise bi vrlo uspješno spojila s ovom slučaju, završnoj fazi koja je li mi se pridružiti u tvojoj zemlji. Međutim, vjerujem da će svijet veoma teško budućnost čak i bez Hsiang napore." Nisam odgovoriti na njegove pohvaliti. Nasmijao se na mene. "I ti, takođe, Carter, veoma teško budućnost je pred tobom. Kada smo u Kini, ćemo imati veoma duge razgovore. I ti ćeš mi reći puno stvari. Ali prvo ćeš dugo more putovanje, što počinjemo za nekoliko sati. Zar nije tako, Ne Mario? Ne Mario klimnula. "Brod radi," rekao. "Mi smo išli stvari."
  
  
  "Krećemo prije zore," pukovnikov Sin je rekao, " hvala vam na saradnji, Carter. Gospodine Doane ovde je — - on je ukazao na starca koji je još uvijek laže o golim sprat — " da nam se pridruži, kao što si kod kuće, on je malo vještine koje bi volela da ih imaš. Kao za devojku... Pukovnik Sin zavaljena glavu i zurila u plafon. — Kao za devojku, Lothar, možda ću joj dati kasnije, kada stignemo u sigurnu luku." Dok smo na moru, možeš zabavljati sa njom, kao ne možemo rizikovati da budemo sigurni kao da smo na Rivieri. Kad stignemo do Kine, možeš ostati koliko hoćeš sa devojkom. Ali ja tebe znam, Lothar, i pretpostavljam da ćeš biti umoran ne dugo pre nego što stignemo tamo. Ako je to slučaj, dat ćemo ga posada, ko može da radi šta hoće od nje, a onda ćemo se otarasiti ne. Ovo nema praktičnu vrijednost za nas.
  
  
  Dr Inuris teleportirali sa zadovoljstvom i kratke regally. "Hvala ti za tvoje darežljivosti," rekao.
  
  
  "Znaš, ti ne zaslužuješ to," rekao je pukovnikov sin, " ali mislim da će sve biti u redu jednom devojka je naša briga, i spremna sam da joj oprostim za svoje indiskrecije u Rivieri."
  
  
  "Hvala, Pukovniče, Sine," Dr Inuris rekao.
  
  
  Pukovniče Sin pretvorio u mafijaša. — Kao za tebe, Ne Mario, bojim se da nemam poseban poklon, iako si veoma vrijedan ego. Uživao sam u poslovati sa vama. Ti si ljudsko biće često, i tvoje uverenje, kao što smo vidjeli veceras, je veoma vrijedno divljenja. Ona je stvarno želeo bih da izrazim joj duboko poštovanje.
  
  
  "Ja ću ovdje," Mario rekao, ukazujući na stolicu. "Veoma precizne," rekao Pukovnik. "To je veoma sretni što si, koji je vodio strašnim Agent SJEKIRU Carter izdati mlade žene, su nasljednik Arsenal je ego. To je skoro poetski prikladno. Vrlo dobro, Ne Mario. Dobićeš ego Lugera, ego nož, i ego malo gasa bombu. Čast ovde sa svoje trofeje.
  
  
  Ne Mario stavio bombu u minutu, i pištolj i nož u njegovom pojasu.
  
  
  Pukovniče Sin pogledao njegov sat. — Imamo par minuta pre nego što stigne kamion, kao što smo se dogovorili. Rekao mi je, " Kada stigne, Carter, počet ćemo naše putovanje. Uživaj koliko možeš, jer će ti ovo biti posljednja vožnja. Ideš u Kinu sa četrdeset pet milijardi dolara u zlatu, kao što verovatno već znaš. Uz pomoć Dr Inuris, je baksuz Gospodine, Ne, i od neprocjenjive vrijednosti pomoć Ne Mario, koji su dali je potrebno ljudstvo, bili smo u mogućnosti da mlijeko Federalnih Rezervi."
  
  
  "I sutra, glasine da će biti besni širom otvoreni bazen da je većina NAS zlato rezerve i zlato rezervi od mnogih ovde odan prijatelji su nestali. Vaša vlada će izdati ohrabrujuće poruke, ali glasine će odoljeti i jaci. I uskoro, bankari i drugim vladama će zahtevati garancije, i na kraju to dokazati. Ne mogu da pružaju dokaz. Onda dolar neće vredeti ništa, zato verujem u to je uništen. Ljudi koji su dolara će pokušati da zamjenu ih, ali za šta? Britanske funte će cijeni. Nemačke marke, čak i Švicarskih franaka, će biti obezvrijedio, jer nitko neće vjerovati papirni novac više. Zlato koje je ostavila u svijet će postati neprocjenjivo. Oni koji su to će držati ego. Oni koji nemaju ego ce paniku.
  
  
  Vlasnik radnje sa veknu hljeba će odbiti da je prodam ako štrucu nije plaćeno za nešto drugo osim papirni novac. Matematike majora koji je potreban doktor će imati ništa da platim za to, osim beskoristan papirni novac koji doktor to neće prihvatiti. Scena kao da će ovo biti ponovili više puta na različite lokacije. I uskoro, bandi će biti lutati ulicama i pljačku prodavnice u potrazi za ono što im je potrebno da preživi. Fabrike će biti paralizovana jer si ne mogu priuštiti kola, mašina za veš, i televizori proizvode. I radnici će biti otpušten. Arapski šeik u persijski Zaliv će tražiti isplatu u zlato prije nego šaljući svoju ulja. I tamo će biti zlatni da plati. Tako da nema ulja. I u budućnosti, neće biti više auta, nema vise vozova, nema više aviona, i naša fabrika ne samo da će biti prazna, ali i beskorisni. Sad, kako znaš to, će postati ekonomski pustinju. Gradova će biti ispunjen da gladuju. Sela će biti deformirano vanzemaljac pljačkanje bande da ubiti Scotta Bell je hranu i ukrasti povrće." On ne želim više da čujem. Pogledao Ne Mario. Nije izgleda da obraća pažnju na to.
  
  
  Rekao sam joj. 'I vi?'"Ovo je tvoja zemlja. Ti živiš ovdje. Želiš li to?'
  
  
  Pukovniče, moj sin se nasmijao. "Ne Mario je proizvod novi kulture, Carter. Ne očekuj ga da budu vođeni njegova osećanja. Ego je za opstanak i profit, ne empatije. Mi smo partneri u ovom poduhvatu. Mi razlikuju se samo u jednom pogledu, u našoj izbor za plaćanje za naše učešće. Kina, jadni u zlato, izabrao zlato. Ne Mario je malo interesa u zlatu. Oh, šta-šta se drži za sebe, ali smatra da je to previše pompezan i u principu, iz filozofskih tačke gledišta, nezanimljivo. Ali tamo je teret, to je dosta u Kini, teret koji obećava veliki profit, ako ti prodam ego mudro.
  
  
  I ovo, Carter, je Mac i šta ti možeš da uradiš po ovom svetu: heroin. Vidiš, Carter, kada dolar depreciates, doći će vrijeme kada ljudi će tražiti još sredstvo plaćanja. I ovo medij zamjenu da Ne Mario ukazuje uvođenje je heroin. Zar ne mislite da je ono što čini da ljudi zaborave na svoje probleme? I uvjeravam te da će oni imati problema. Neki ljudi u vaša vlada će biti zainteresovan za vraćanje reda po svaku cijenu, i populaciji da je srećan za piće heroin će biti privlačna iskušenje. Zar ne mislite tako, Doktore?"
  
  
  Pukovniče Seung nije čekati odgovor. — Znaš, doktor je veoma drag lutke, zar ne, Lothar? Dakle i vi vidite, Carter, to Ne Mario, hvala na ego partnerstvu sa nama, neće imati nepresušne zalihe. I ovo rezervi će dati emu golemu snagu. Dakle, u vrijeme, kad malo mira vrati u tvoj zemlji, Ne Mario će imati koristi mnogo više nego od vrijednost zlata je prodao dn. Ego dobit će biti izračunata u smislu koncesije da zakone to sada zabranjuju neku ego akcije. Ovo će biti izračunata za vlasnik zemljišta, nepresušne resursa da će kupiti sa heroina."
  
  
  I kada panika ne stisa i drugih zemalja vidim mudrost izmjene ono što je ostalo od vaše populacije za neki stepen industrijske aktivnost, onda Ne Mario će preuzeti vodi fabrika. Stanovništva biti motivisani potrebom za heroin, baš kao i ljudi su sada motivisani potrebu za dolara. I Ne Mario će postati de zapravo vladara zemlje, da ne spominjem i da u isto vreme, on će postati njen zastupnik. Sad ljudi znaju ego kao princ, ali uvjeravam vas, Carter, uskoro, ljudi će se klanjati emu kao kralj.
  
  
  "Ti si lud," rekao sam.
  
  
  Pukovniče Sin podigao ruku. "Molim te, Carter, joj, preklinjem te. Biti realni. Nemam strpljenja za ludilo. Pokušaj da misliš na heroin kao novi valutu. Da li je to više logično da procenim tac od gomila bijeli prah od neke žute metala ili boje novine? Ne, Karter, to nije istina. Emus samo treba da dobije drugu vrstu vjerovati. Prilagođavanja. A suprotnosti to će biti naišao na svoj dio dati znači da se provede to prilagođavanje. Priznajem da je ovo radikalne prilagođavanje, ali tako adaptacija je potrebno za Ne Mario da shvatim ego je ambicija. Vidite, zlato, nece emu bilo dobro. Poseduje zlato bi sada podređeni ego pravila i mislim da je važno u ovom trenutku. Obojica ovih pravila i ovaj način razmišljanja, Ne Mario je kriminalac i znači da krade njegov posjed. Ne, pre Ne Mario, mogu postići status da ego ambicija i tiho genije osobine na ego, tu prvo mora biti revolucije. I njegovo zlato vod će izazvati revolucija je u Sjedinjenim Državama.
  
  
  Kao i za one koji imaju zlato, mi smo uvjereni da uvijek će biti ljudi na svijetu koji su gladni za zlato. Što, da se tako izrazim, da će zadržati stari vjeru. U Kini sa ego cveća i zlato će biti duplo bogat, iako je značajan dio naše poppy useve je suđeno Ne Mario za mnogo godina. Kina je i NAMA će postati veoma dobri prijatelji.
  
  
  I svoje sigurna da oni koji vjeruju u zlatu i oni koji vjeruju u makom će živjeti zajedno stoljećima."
  
  
  Samo tako. Cijeli plan. To je bilo strašno. Ti bi to nazvali ludim. Ali linija između ludilo i genijalnost je uska, i Pukovnik i Sin su bili u pravu za jednu stvar. Nije bilo ništa u SJEKIRU datoteke da ukazuju na to da nešto nije u redu sa ego svijesti. Šta je naumio da uradi je bio ništa manje od zgoditak; prirodni kraju proizvod raskrsnici ekonomista je specijalnost i da je hladnokrvni pohlepe vojnik poznat po njegova veština u ratu. A iz onoga što je rekao, Emu je samo par sati udaljeno od završi. Pogledao je u svoj sat opet. "Samo još par minuta, gospodo. Onda se okrenuo da me na miru. "Carter, tu je kucanje na vrata za minut. Kad se ovo dogodi, to znači da je kamion nas čeka napolju. Kamion će nas odvesti do dokova, gdje Ne Mario za selidbu brzo teret zlato na brodu. Ti ćeš ovom brodu i mi odlazimo za par sati.
  
  
  Pitaću Ne Mario odvezati vaše noge. I ja ću da vas zamolim da ustanete i odete tiho iz ove sobe i ulazi u kamion. Kad se vratimo na brod, njena, želim da pođeš na tiho i ići tamo gdje ti ideš. Ako to uradiš, kao što sam rekao, vi ćete se riješiti nepotrebnog bola. Ali, znam da je tvoja sklonost za junačenje, svoje neophodne mere opreza.
  
  
  Pokupio je nunčake od stolice. Vidio drvene bavi i lanac visi između njih. Pukovnik opušteno nosio lanac preko glave i povukao veze dovoljno čvrsto ugristi kroz svoje grlo i u moj vrat.
  
  
  "Možeš da se ukrcam na svoje," rekao je, " ili možeš ići u nesvijesti. Odluči se.'
  
  
  Ne Mario kleknuo pred noge i odvezao konopce. "Dr. Inuris," Pukovniče Sin je rekao, pokazuje da je Philip Doane. "Uzmi stari muškarac. Joj, želim da budem u velikoj stanju kad smo stigli u Kini." On se je smejala. "Vidiš, Carter, trebaće nam novi sef'.
  
  
  Rusty trup broda hung duboko u magli, bljesak u mjesečini, je usidren u trulim pristaništa. Uprkos nizak visine, stern iz prljave brod
  
  
  Sara Chamberlain-Cardiff towered preko nas dok smo stajali ispred kamionet. Onda, na kraju doka, veliki crane sa stenjanje kablove je da nosi veliki spremnik na brodu.
  
  
  "Zlato, Karter," pukovnik je rekao da mu je sin. Pod trunuo krov stari saraju koji je vodio pored pristaništa, nekoliko gole žarulje spalio, kasting žute zraci svjetla na putu. "Pogledaj vozila prema istoku. Ništa posebno, zar ne?
  
  
  Nije čekati odgovor.
  
  
  "Ali izgleda varljivo, Carter. Ovo nečuveno izgleda teret upasti manevri i jedra brže nego borbeni avion. Dalje, elektronske opreme je dizajnirana da se ego nevidljiv za radar. Ali sumnjam da je "Sarah Chamberlain" treba da pružiti nikakav dokaz njegove snage. Ko bi zdrave pameti obraćaj pažnju na jadnog starog Britanski-označio teretnjak?
  
  
  "U redu, Sine," kaže Mario. "Sad ću se oprostiti od nje. Moji ljudi su mi rekli da su primili u poslednji od heroina pre par sati, i dva sata kasnije oni su osiguranje ostatak svog teret na brodu. Nakon toga možeš da odeš u bilo koje vreme." Oni bilo mi je žao za ruke jedan drugom.
  
  
  Pukovnik pogledao njegov sat. "Računam na tebe, Mario", rekao je. "Dat ću upute da odem na jedan sat popodne."
  
  
  "Ne brini," Ne Mario rekao. "Ja ću ostati u mojoj kancelariji dok ti ideš na jedrenje da se uverim da je sve u redu."
  
  
  "Vrlo dobro", rekao Pukovniku da je njegov sin. "Tipično za tvoju temeljitost, Ne Mario. Verujem da će jednog dana ćemo se opet sresti."
  
  
  "Zbogom, onda," Ne Mario rekao. Pogledao Dr Inuris, koji je podržavao Philip Doane . "Drži se, Doc", rekao je. "Pokušaj da se ponašaš se kao dobar dečko."
  
  
  Dr Inuris ne mislim ego vrijedi javlja.
  
  
  "Sretan me, Karter," rekao. Je li provjerio svoje pojas, gde je Hugo i Wilhelmina su skrivene ispod njegova jakna. "Hvala ti za suvenire." Povukao je vrata podnijeti i nestao u štali.
  
  
  "U redu" pukovnik je rekao da mu je sin. "Svi se ukrcajte. Sara Chamberlain je dozvoljeno da plove prije zore — "on se smijao," sa teret od čelika.
  
  
  Pukovniče, moj sin tresle ruke od nunchaku, uzrokuje lanac da stegni oko vrata kao da pozivajući konj. Nastavili smo dolje molu i gore dok silazite. Pogledala sam gore i videla Kineski kapetane gleda dole na nas iz srednje pristaništa. Kineski posade su svuda sa jednim-mindedness to uvijek karakterističan dobro obučeni vojnici.
  
  
  Šta god da mašine i elektronske opreme je bio na njemu, da je Sarah Chamberlain nije bio dvadesetog stoljeća pregled kad je došlo do zatvorske jedinice. Ispod palube, Pukovniče Sin me je gurnuo dok je stigao peglu ćeliju sa izbačen kroz prozor bez staklo. Pred njim su bila dva Kineski ljudi naoružana automatskim oružjem. Pukovniče Seung uzeo nunchaku od oko vrata i staviti gomilu ključeve po mom džepu.
  
  
  On je otvorio ćeliju vrata. "Hajde, Carter. I tako je Gospodine Zoru, " rekao Dr Inouris.
  
  
  Pod je od čelika i prekriven slamku, a Dr Inuris pusti Ne Philippe, koja je pala na slamku. Stražari stajao otvorena za dan, zataškava svaku vezu od ovde oružje upereno u nas.
  
  
  "Možeš da odeš starca kao on je Lothar," pukovnik je rekao. "Carter, bojim se da će ti trebaju lisice i okove."
  
  
  Njena, on ramena stresla. Lisice i okove su spojeni na zidovima. Jedan par za ruke, jedan par za noge. On obediently ušao. Pukovniče Seung zaključani ovde sa njegove ključeve.
  
  
  "Ja ću također blizu ćeliju vrata," rekao. "I ona, želim da znaš nešto, Carter. Imam web privjesak za ključeve. Pa nemoj ni da pomisliš da praviš zabavu od stražara. Nema ništa što mogu da uradim za tebe. Ali mogu da pucaš dobro. Radije bih da se to nikada nije desilo, naravno, ali ako se to dogodi, ja ću natjerati da razumije.
  
  
  Stao je nazad u ćeliju. Vrata zatvorena i Pukovnik okrenuo kljuc u bravu. Stajao je opet i mahnula mi kroz rešetke. "Ja cu te posjetiti s vremena na vrijeme, Carter, i možda možemo razgovarati." Ali sada sve što mogu reći je srećan put. Okrenuo se i nestao preko cijelog polja viziju.
  
  
  Za nekoliko trenutaka čuvari je blenula u mene kroz rešetke, njihove glave blizu zajedno. Nisam ih ignorisao. Uskoro imaju dosadno i nestao.
  
  
  To mora da je bio pola sata kasnije, kad sam čuo glasove van celije. Pukovniče Sin je lice ponovo pojavio pred rešetaka. On se smijao, i ključ nervozno u bravu. Vrata koja su se otvorila da otkrije njegov sin, dva čuvara, i Penny Zore.
  
  
  
  Poglavlje 17
  
  
  
  
  "Nick," Penny je zvao. 'Tata.'Naletela je na mobilni i pao na koljena pored Philip Doane.
  
  
  Taj Pukovnik je došao do nje i da ju je uhvatio za ruku. "Tvoja odanost je vrijedno divljenja, Gđice Svitanja", rekao je. — Ali žao mi je što ti slobodu mora biti malo ograničen. Ti ćeš biti u lisicama, baš kao i tvoj drugi Carter. Bar ne dok nismo na moru. I onda će vam biti dozvoljeno da se pobrinem za tvog oca "— on se smijao čvrsto — " pod uslovom da je Dr Inuris mogu nedostajati." Negde na moru, vidimo da li možemo da učinimo život malo lakše za tvog oca. Ali za sada, moramo da održavamo maksimalnim obezbeđenjem. Nadam se da ćeš razumjeti to.
  
  
  On okovan nje i levo, kroz ćelije. Okrenuo kljuc u bravu opet.
  
  
  Čuli smo shaggy je ego umrem dole u gvožđe koridora. Onda tišina.
  
  
  Penny me pogledao kroz kameru.
  
  
  "Oh, Nick," ona je rekla. "Šta će se dogoditi?"
  
  
  "Penny Zoru," rekao sam. "Vjeruješ li mi ili ne, mi ćemo uništiti ovaj projekat."
  
  
  Philip Doane groaned i premjestio je njegova mršava tijelo na slamku krevet.
  
  
  "Moram da se probudi," Penny joj rekao.
  
  
  "U redu", rekla je. Ona je počeo zvati. 'Tata. Tata. Ovo je njen. Peni.
  
  
  Starac opet poraslo.
  
  
  "Ustani, Tata. Trebam te.'
  
  
  Ego je oči twitched i on je prisilio da sednem. "Jesi li to ti, Penny?" on reče. "Mračno je ovde. Ne mogu naći moj novac."
  
  
  "To je odmah pored tvoje lijeve strane, Tata," ona je rekla.
  
  
  U prigušiš svjetlo, on je zgrabio za ih, uzeo njega, i stavi to na nos. Uprkos nedostatak sociva, on bi mogao sad vidjeti. Ego je lice ozarila kada ju je vidio. "Moj Bože", rekao je. "Da li je to stvarno ti, Penny?"
  
  
  "Da, Tata.
  
  
  "Ti si divno," rekao. 'Lijepa.I on je počeo plakati.
  
  
  "Psst , Tata," Penny rekla. "Ne moraš plakati."
  
  
  "Ja ne mogu pomoći," rekao.
  
  
  "Tata, netko je ovdje sa nama. Treba nam tvoja pomoć. Po prvi put, stari je shvatio da je i Penny nisi sama ispred digitalne kamere. Okrenuo se i gledao u mene.
  
  
  "Ovo je Nick Carter, Tata," Penny rekla. — On hoće da nam pomogne da odemo odavde."
  
  
  "Zapravo, Gospodine Doane," rekao sam. "Želim da se ti i Penny odavde i nastavi brod potone. Ali ne mogu to da uradim bez tvoje pomoći.
  
  
  'Šta ja mogu da uradim?'on rekao.
  
  
  "Prestani da kukaš," emu joj rekao. — Jedino pitanje je, da li ćeš to da uradiš?"
  
  
  "Ako ne, ja ću to da uradim," rekao. — Dugujem Lothar Inuris ništa više. Moj ugovor sa njim su završili istog trenutka kada je radio na Penny. Ali on i njegova izdajnički prijatelji me obmanuo. Došli su kod mene ovog jutra. I odveli su me do ovog broda i bacio u ovu ćeliju. Kad sam tražila objašnjenje, Kinezi su se smijali i nazvao me je idiot. Pomoći ću ti, Carter. Ja sam star čovek ... i ne znam kako da se boriš, ali ja ću ti pomoći. Sada to Peni je u redu, ne zanima me šta će se desiti sa Dr Inuris i njegovi prijatelji, ili za mene. Ovo je sve dvostruko igru."
  
  
  'Šta misliš?'
  
  
  "Su mislili da sam samo stari, glupi osoba. Stari idiot. Ali postoji nešto što ne znaš o meni. On je rođen u Kini. Ja govorim OVDE jezik. I danas čula sam da joj kažem nešto na Kineskom to ukazuje na dupli igru.
  
  
  "Hajde," ja sam rekao.
  
  
  "Toma je prihvatiti, bio je prisutan. Pretpostavljam da je Penny rekla da si u vezi ovoga?"
  
  
  On je klimnula sa njom.
  
  
  "Pa, onda, pretpostavljam da znaš moju ulogu. Joj, otišao u slučaju Peni. Ali on nikada nije znao tko su mu bili prijatelji. Do danas. I onda je ona otkrila da joj prijatelji ' ego uključena Kineski i Američka mafija članova. Dogovor je da je mafija bi zalihe zlato Kinezima u zamenu za heroin. Ne mogu reći da i ja mnogo volim, ali također mislim da sam u poziciji da se žali zbog toga. Pa, prvo se svi okrenuli leđa me, dovela si me ovde i pretvara me da Pukovniče Grijeh. Ali drugi izdaja još uvijek postoji. Kinezi su varaš mafia."
  
  
  Pitao sam je. 'Kako je?'
  
  
  "Ovo je heroin," rekao je,"da li je otrovano."
  
  
  'Šta misliš?'
  
  
  "Ono što sam da kažem," Philip Doane rekao. "Ne znam sta su ti stavili u to, ali znam jednu stvar: heroin je spakovao u dvije različite vrste plastične kese. Stvari u zelene vreće ubiti brzo. Stvari u plavom torbe raditi polako. Ali, ako neko od njih udariti tvoje tijelo, ti ćeš umrijeti.
  
  
  Morala sam da skinem kapu da Pukovniče Grijeh. Četrdeset pet milijardi dolara u emu zlato nije bilo dovoljno. Bez ijednog metka, on će pod stečaj Sjedinjene Države i ubiti milijune ljudi. To je bilo bolje od nuklearni rat. Ako nismo imali radijacije, ne bismo industrijske uništenje. Samo stanovništva, mrtav i stalno umire, nije u mogućnosti da se sama brani.
  
  
  I on je bio siguran da Kine da bi razumeo Njegov Sin je planove ... i preuzimam punu korist od njih. Ne Mario će stvarno biti kralj: kralj groblju. Negdje u njegov ego zalihu je verovatno nekoliko hiljada funti pravi heroin. On provjerio, i odlučili da je pukovnikov Sin se ponašao u dobroj vjeri. Trebalo je da znam bolje. Ali nema razloga da ga je žao. On je bio samo malo više pohlepan od emu trebao biti. Da moj ego biti varao me izludeo sa radost. Osim ako je imao shvatili, Pukovniče, Sin bi sjedio na vrhu zlatni konja, i mnogo nevinih ljudi bi bio mrtav ili umire na ulicama Sjedinjenih Država od tada.
  
  
  Ali ne ako ja imam šta da kažem u vezi toga.
  
  
  "U redu, slušaj," rekao sam, pretvara da je Philip Doane. — Imam posao za tebe." I ti ćeš morati da to učiniš brzo. Ali mislim da će ti preživjeti, s obzirom šta je Penny rekla o tebi.
  
  
  "Ja ću sve od sebe", reče on. 'Šta je bilo?'
  
  
  "Penny mi je rekao da si ti ekspert u bravu i to znaš sve o njima."
  
  
  "To je možda istina," Ne Philip je rekao.
  
  
  "U redu", rekao sam. "Želim da me pustite iz ovih okova i otvori vrata za mene."
  
  
  "Težak je to posao," stari rekao. "Posebno bez alata."
  
  
  "Pretpostavljam da sam ti rekao da imamo neki alat, primitivno, ali alat."
  
  
  'Gdje je?'
  
  
  "Pod moju ogrlicu," emu joj rekao. "Naći ćete dva žilete tamo.
  
  
  Stari ustao iz zemlje i hramao stiffly prema meni. On je povukao svoju ogrlicu i uzeo oštrice. "Dobro čelika," rekao. "Da, mislim da je možemo iskoristiti ovde. Okov brave na del sebe još uvijek su primitivna, " rekao je da nakon površan inspekciju. "Što je za vrata mehanizam, vi ćete vidjeti da i nije bio problem."
  
  
  "Koliko dugo to traje?"
  
  
  Ego je oči svijetle u izgledima da će biti korisno opet u brod je najbolje znao. — To zavisi od toga koliko dugo radim." Možda dvadeset minuta.
  
  
  "Požuri," rekao sam. "Ako itko dođe, sakriti te oštrica pod slamku."
  
  
  Stari je već počeo u punoj dužini na podu, drži ruke na trgu parče svjetlost kulja kroz izbačen kroz prozor. Nisam mogao da vidim sta je on radio, ali čuo sam da je onesvestim trenja metala kao ruke preturala pod vlažno slojevi slamku.
  
  
  Pokušao je da jasno njegovom umu, dok je on radio. Pokušao je da ne gubiš svoju energiju da brineš o tome da li ego moći će trajati, ili da li je pukovnikov Sin odjednom korak unutra da vidim kako ego zatvorenici radili. Pokušao je da proteramo ritmičko rasp oštrice na beton, polako mu se disanje, i zaboravila na vrijeme. Ali napolju, on je znao, ovo crane zamahnuo kao veliki klatno između doku i brod, puni ego je drži sa mnogo zlata. On može natjerati sebe da ne mislim o vremenu, ali nije mogao prestati ego u životu. I na trenutak, doći će kad ovo crane će uzeti svoj poslednji korak, i trijumfalan putovanje Pukovniče Sin će početi. Onda će biti prekasno za mene da uradim ono što sam nameravao da uradim.
  
  
  "U redu" Filipa Doane čuo da mi je rekla.
  
  
  On ustao i u njoj ego ruku vidjela jedan od oštrice, ili ono što je ostalo od njega. To je kao da je prvi podijeliti ego u pola po dužini i rezati nešto oko onoga što je ostalo. On se preselio radimo prema meni i zgrabio bravu na lisice moja desna ruka. Pustio je ukazao metal tobogan unutra, čuvati uho blizu bravu. On napakovao sa imaš ključ između palcem i kažiprstom, onda okrenuo pažljivo.
  
  
  "Zamalo da", rekao je. "Ali ne dovoljno dobra."
  
  
  On povlači nazad na miru trgu, a opet ona čuo ogrebotina od metala na betonu.
  
  
  "To mora da je tako," rekao je da kad se vratio.
  
  
  Pun samopouzdanja, on je gurnuo oštri mač natrag u bravu i uvrnut je njegov zglob oštro. Tamo je bio jedan klik u još tišina ćelije. Bravu koja su se otvorila. Philip Doane lice puno uzbuđenja. "Ostatak je prost sada," šapnuo. Nakon nekoliko sekundi, izdao je svoju drugu ruku i nogu.
  
  
  On stavi usta blizu ego je uho.
  
  
  "U redu", rekao sam. "Sada oslobodi Penny, vrlo tiho. Onda ćemo se pobrinuti za mobilni vrata.
  
  
  Stari klimnuo na mene. Za manje od minute, Penny je ruke i noge su bili slobodni.
  
  
  Zvao stari mu je i rekao, šapuće opet, " Kako će te otkljucaj vrata?"
  
  
  On je održao svoju ruku. U ego je palm je njegov drugi sečivo, i dalje je u redu. On držao ego na udarac tupim stranu, i sa drugim palcem i kažiprstom, on je ukrao mač napred i nazad.
  
  
  "Šta ću da uradim je da se zove loiding. Ovo se obicno radi striptiz celuloidnih traka. To je rigidnost, oboje, i fleksibilnosti da guraš bravu račun napred i nazad. Oštrica će uraditi isto.
  
  
  — Da li je to napraviti dosta buke?"
  
  
  "Ne znam", rekao je starca. "Pravi loiden bi trebao biti vrlo tiho. Ali čim se ovaj jezik padne nazad, ne znam šta se dešava. Morat ćemo preuzeti taj rizik.
  
  
  "Nemamo puno izbora," rekao sam. — Ja ću staviti novčić u uglu između vrata i zid kada se vrata su otvorena. Ako nešto pođe po zlu, ona je van linije vatre. Kao što je za tebe, ako sve prođe dobro, da si mi signal kada bravu je besplatno, i onda stojiš pored Penny. Kada sam zatvorio vrata, ne mrdaj. Ostanite tu dok te ne pozovem." Pod uslovom da sam još uvek u mogućnosti da nazove nekoga.
  
  
  Stari spustio se na koljena na dan, i počela je da se popne u dvorac sa nožem.
  
  
  On je pokusao da nastavi da mu se disanje mirno. Bio sam u iskušenju da je prestao disati potpuno tako da će biti potpuna tišina.
  
  
  Ego je zglob preselio jednom, dva puta, tri puta. To je radio u svemir između vrata i sef. Onda je prestao.
  
  
  Stari pretvorio u lice me i klimnuo. Bilo je vrijeme da odem na posao. I ovaj posao se sastoji od osvajajući nekoliko strojnica.
  
  
  
  Poglavlje 18
  
  
  
  
  On je istrcalo napolje kao bik da vidi novice toreadora, pogrbljen gotovo, okrutni i prikupio u isto vrijeme.
  
  
  Stajali su u hodniku, na moje levo, jedan na mojoj desnoj strani, a ovde misli su dovoljno sporo da im čeljusti je ispao kada su me vidjeli pojaviti. Skreću u lijevo, on je podigao ruke kao noževe i slomljena stražar je ramena dok je još bio hvata svoje automatsku pušku. Kada je pao na zemlju sa nesreća, on je zgrabio ego, jednu ruku je učvršćen preko usta da ga zaustaviti da vrište, i druge strane oko struka da podršku ego. Gurnuta od strane njenog partnera ego direktno u njen partner je ego, premoštavanje između njih što je prije moguce, kako bi, čak i drugi čuvar imam sjedinjeni sa svoje oružje pod njegov partner je ruku. On je podigao ruke da bi se držala čovjek je struka i prerezala preko ego-razbijeni rame na debeli čuvar je vrat. To nije bio savršen udarac, ali on je okrenulo njegovo vrata sa strane. Kada je došao opet, ona je pogođen iz iznad od otvorenog emu u lice. Kostiju slomila ispod mojih zglobova, i krv gushed niz hramlje rta. Ego meta udariti u zid teško, i okliznuo se na pod u nesvesti. Drugi je ego predomislila i slomio joj adamovu jabučicu sa rukama prije nego što je mogao iskoristiti na činjenicu da sam bio više ne pokriva emu usta.
  
  
  Povukao je za tijela na stranu, skupio svoje oružje, i zaglavio glavu u kameru. "U redu", rekao sam. "Vrijeme je da dođem do daha."
  
  
  Penny i njen otac brzo da mi se pridružiš. Dao Odin je emu oko automati. "Želim da odeš sa broda bez koristi ih," emu joj rekao. "Mi ne idemo kroz vrh, idemo nazad preko ovog deka. Znam šta tražim. Bit će dalje od pristaništa. Slijedite me, i ako naiđemo na neki hema, ostavi ih na mene. I ako se meni nešto desi, možeš iskoristiti to oružje da srušiš Hema nigde dok lasica ima nešto da se nosim sa tim. Joj, sam je vidio kada smo došli na brod: mala vrata na lijevoj strani Sarah Chamberlain. Napravili smo putu niz mračno koridor na skretanje kod stern. Preselili smo se nadali, ali smo se sreli niko.
  
  
  Vrata su bila čekaju nas.
  
  
  "Daj mi pištolj," rekao sam.
  
  
  On povukao na dršci, a otvorio vrata pažljivo. Gledao sam grim, kreće se vode East River pet metara ispod mene.
  
  
  "Ti idi prvi, Penny," i ja sam rekao. "Noge prva. Dozvoliti sebi da visi na ivici. I onda si samo pustiti. Manji udaljenost padneš, manje buke, tamo je. Onda plivati kao tiho kao što možete da molu i sačekaj me tamo. Isto važi i za vas, G-Ne. Tamo ćeš naći stepenice koji vodi u luku, samo prošlosti desnoj bum.
  
  
  Prošlo je bez greške. Zatvorio vrata kao najbolje sto je mogao prije nego što je pala sa kraja. Mogu samo da se nadam da ne prolaznik bi biti iznenađeni svjetlo na lijevoj strani Sarah Chamberlain. Ali sam sumnjala u to nikoga posade je na plaži. Vrijeme odlaska je bilo previše blizu. S druge strane, uvek smo imali momci iz Ne Mario za brigu.
  
  
  Pukovniče, da moj sin ne bi bio toliko željan da mi pokažeš brod. To mi je dozvolio da mjesto vrata i stepenica koje vode iz pristaništa, k & napomena.
  
  
  Penny, i njen otac me je čekala na dnu stuba.
  
  
  "U redu", rekao sam. — Ja ću se popeti stepenicama a mi uzeti oružje sa mnom. Prati me gore." Čim smo se na vrh, ja ću otići da Ne Mario. Želim dva odavde. Trči što dalje i što brže možeš.
  
  
  "Ne, Nick," Penny rekla. Ne sad.'
  
  
  "Ona je u pravu," stari rekao. "Ti treba pomoć."
  
  
  "Znam", rekao sam. "A ja ću ga uzeti od Ne Mario". Barem većina hitnu pomoć. Ali ne želim da vas dvoje, sa mnom. Nema svrhe da te povređujem.
  
  
  "Dolazim sa tobom, Nick," Penny rekla.
  
  
  Njena, on tresao glavom. — Ako hoćeš da uradiš nešto za mene, da možeš. Ali to nije nešto što možeš da uradiš ovde.
  
  
  "Onda nam reci šta ti želiš," rekao stari.
  
  
  "Želim da zvati Davida Hawke. Penny zna gdje da ga kontaktiram, Zajedničkom Štampu i Žicu Usluge u Vašingtonu. Reci im da je Sarah Chamberlain mora biti zaustavljen na sve troškove. Reci im da Nick Carter je rekao da zovi ih. Da li ti želiš da uradiš ovo?
  
  
  "Ako možemo da, uradićemo to," reče.
  
  
  "U redu", rekao sam. 'Ajmo. Vrijeme je kratak. Počeo je uz stepenice. Na vrhu, pogledao sam preko ivice pristaništa. Izgledalo je dobro. Sve oči će biti odvučeni na poseban slavinu. On je još uvek u pokretu, a sada idemo do pristaništa. Morao sam da se nadam da je ostavio barem još jedan spremnik zlata, i ego-radim noć nije još gotovo. Znao sam da moj posao nije završen, takođe.
  
  
  Čuo sam Penny i njen otac se iza mene. Starac je bio zadihan. Okrenuo glavom prema njima. "Ostani nisko i ostati u sjeni. Ja ću te pokrivati. Izlazi, odmah. Bežite!"Bila je sama, u mafiji krug, i Kinezi, i vreme je isticalo.
  
  
  Provlačio na putu na stomaku od pristaništa dugo da se vuče tendu gdje Ne Mario je ušao. - On je pojačanje da zaštiti okvir vrata i pokušao je brava.
  
  
  To nije bila zaključana. Njena brzo provukla i u tami.
  
  
  Dalje, uz rijeku, svetac je vidio. Poceo sam hodati u tom pravcu, moj pištolj spremna u mojoj ruci. Morao je biti pripremljeni za najgore. Ako ja bi bio sretan, Ne Mario ne bi primijetio. Nadao sam se da ću uspjeti.
  
  
  Pognuti nisko, stalno hodaš dok je vidio gori sveto svjetlo u kancelariji sa prozora svuda gleda na skladište i reke. Ured za cijeli širina rijeke.
  
  
  Ne Mario sjedio u stolice iza stola, gledajući Sarah Chamberlain . Osim par telefone i kopiju Lloyd je registar načelnika, stolica je napušteno.
  
  
  Ostajem u šupi sebe, i skrivao se od broda, on je gledao otvori vrata i pucao. "Jako je tiho, Mario," rekao sam. Nije se pomerao. On stalno gleda kroz prozor na brod.
  
  
  "Ovo je Karter," rekao sam. "Hoću da ustanem i navući zavjese na prozor gleda na brod. Onda sedi opet. Želim da razgovaram sa vama." Drži ruke blizu tvog lica kada si to sedi. Imam vijesti za tebe o tvom Kineski prijateljima koju ćeš mislim, žele da čuju.
  
  
  "I za ono što imaš da kažeš, bilo bi lepo da čujem, Karter," rekao.
  
  
  "Ne moram slušati ništa, Mario. Ali ako ti ne slušaš, to može biti fatalno, " rekao sam. "I posle svega svoj posao, ti ne bi želeo da bude u' kralj je mrtav, živeo kralj ' situacija, da li bi?"
  
  
  U njegovom reume, Mario gurnuo nazad svoju stolicu, otišao do prozora i drew zavese. Ušao sam u sobu i naletela na njega kao on je sjeo opet.
  
  
  "Brzo pričati," rekao.
  
  
  "To je upravo ono što ću da uradim," rekao sam. "Tvoji prijatelji varao si."
  
  
  Mario se smijao. - Naravno, i konjica je takođe dolazi.
  
  
  "Bolje ti je da počneš vjerovati da, takođe," rekao sam. "Svoj deo nagodbe, nije ispunila. Samo otvarač ostavio je, da li je tvoj prijatelj, Pukovniče Sin, možeš pobjeći na slobodi, nakon što je prevario.
  
  
  "U redu, Carter, prestani ove zagonetke. Šta je dogovor?
  
  
  "Heroin".
  
  
  "Heroin u redu je," Ne Mario rekao. "Joj ego je bio testiran ljudi kojima vjerujem."
  
  
  — Jesi li provjerio sve?"
  
  
  "Naravno ne", rekao je. "Ali uzeli smo uzorak od nekoliko tona jedno."
  
  
  "To je dobra stvar," rekao sam. "Ostali su otrovano."
  
  
  "Prestani, Karter," rekao. "Ja nisam budala. Imaš jedan u milion priliku da raznijeti ovaj slučaj, a to znači da okreće protiv svog sina. Neću jesti.
  
  
  "Ovdje sam da te okrenu protiv vaš Sin vara. Heroin je otrovan . Ovo je stvarno smeće. I najprljavija jedan u zelene vreće.
  
  
  Mario ispupčene njegove usne. "Znaš, Carter. Ja sam počeo da se zanima za tebe. Kako ti znaš za ove zelene vreće?
  
  
  — Kao što sam znam je o plava vrećica i jede." Ako ti je neko drugi na ovom brodu koji je također shvatio Kineski, znao bi da je ovo. Ovaj starac je bio rođen u Kini.
  
  
  "Koliko brzo možemo da uradimo test?" Mario je rekao. "Uzmi ovaj poslednji deo otpada sa broda. Zelene vreće. Šta je u zelene vreće ubija najbrži.
  
  
  Mario odgovorio Odin je telefon. "Vito", rekao je. "Donesi i meni jednu, oko zelene vreće." Odmah.'
  
  
  On je spustio slušalicu i pogledao me. "U redu, Carter, imaš šansu. Korak natrag. Tamo su vrata ispred mog stola. Nakon jedne minute, to otvara i Vito ide gore. Nemoj biti nervozna sa svoje oružje. Vito će uraditi kako ja kažem. Možeš biti siguran da to neće ništa uraditi.
  
  
  Tamo je bio zujanje ispod mene, i dio poda skliznula daleko, otkrivajući Vito je lasica-kao lice dok je virila u sobu.
  
  
  "Sve je u redu, Vito," Ne Mario rekao. "Nema problema."
  
  
  Vito se popeo u sobu, i podu klizi nazad. On je stavio zelene torbu na Mario je stolicu.
  
  
  "Treba nam zamorče", rekao je. "I mislim da znam da je prava osoba za to." On se javio na telefon. Pukovnik je Sina", rekao je. 'Brzo.'On je čekao. Kada je on progovorio opet, njegov glas je apsurdno hitno. "Pukovniče, Sinko?" Ne Mario. Slušaj. Nesreća se desilo jedan od mojih momaka. Pošalji Dr Inuris sa tvoju aktovku. Trebat će nam uskoro.
  
  
  On je prekinuo vezu pre nego sto Pukovniče Grijeh mogao više postavljati pitanja. On je povukao zavese nazad djelić inč ... i gledala napolje u brod. Ubrzo nakon toga, sigurno Dr Inuris dostigao oba kraja rampu i počeo niz dok.
  
  
  "On dolazi," rekao sam.
  
  
  "Uzmi, Vito," Ne Mario rekao. Vito izašao kroz sobe. "Ne brini o Vito," Ne Mario rekao. "Vito je bio iskren. Sve ti moraš da brineš o heroinu. Ali barem priznaj da sam ti dajem priliku, Carter. Ko bolje je koristiti kao zamorče nego narkoman, doktore?
  
  
  Shaggy, čula je i stajao gdje je on mislio sam da se Ne Mario i Vito u kratkom pukla ako su pokušali sve. Vrata su se otvorila polako, i Dr Inuris ušao u sobu, Vito prati.
  
  
  Ego je oči proširio na pogubljenje odobrenje zastavu kada je vidio da sam ja i stojim tamo. "Carter!"
  
  
  "Zapravo, Doktore. Tvoj stari. Ona je drže u cijev za EMU pušku ispod brade.
  
  
  Rekao je, " Što to znači?"
  
  
  Pogodio sam ga u ego dusnik sa cijev od moje oružje. "Umukni, Doktore.
  
  
  "Doktor" Ne Mario rekao. "Carter i da joj želim da zaradim novac. To je zbog toga heroin.
  
  
  Joj, vratili sa oružje.
  
  
  — Šta se desilo da je to heroin?" Inuris pitao. "To je samo obična heroin."
  
  
  "To je ono što želim reći Doktore," Ne Mario rekao. "Ali Carter kaže drugačije. On kaže da je otrovan.
  
  
  -"Ne slušaj ga," Dr Inuris rekao. — Što on zna o tome?"
  
  
  "On kaže da zna dovoljno, Doktore.
  
  
  — Neće ti vjerovati emu?" Inuris pitao. "Agent SJEKIRU?"
  
  
  "Do sada, lasica, to zagolicao interesa."
  
  
  "Pukovniče Seung ne bih da te lažem," Dr Inuris rekao.
  
  
  "Pa, to je ono što pokušavam da ti kažem Karter," Ne Mario rekao. "Ipak, emu nije uspio da me uvjeriš da je bolje da budemo sigurni prvi od žao mi kasnije. To je razlog zašto smo vas pozvali. Zato što rekoh sebi: "Mario," rekao sam, " ko je najbolja osoba za suca da li je taj heroin je dobro ili ne? "i tad sam rekao sebi,"e, Pa, nitko drugi nego naš stari prijatelj, Dr. Lothar Inouris, za kog se ispostavilo da je odličan naučnik i odani prijatelj." Pa, Doktore, da ti dam besplatan uzorak.
  
  
  "Ne želim da," Dr Inuris rekao.
  
  
  "Ne želiš?" Ne Mario rekao. 'Zar ne želiš? Jesi li čuo to, Vito? On kaže da ne želi da je besplatan uzorak.
  
  
  "Da li je on tako bogat?" Vito rekao. "Nikad nisam vidio ovisnik odbiti besplatan uzorak prije."
  
  
  "Mislim da on zaista želi nešto, Vito," Ne Mario rekao. "Kao da li narkoman. Ali on je previše pažljivo. Ti si ljubazna, zar ne, Doktore?"
  
  
  Inuris ' odvratno lice je natopljena krvlju. — Ja ne želim ovo, " on je vikao.
  
  
  -"Vidi, vidi, Doktore," Ne Mario rekao. — Otišao si predaleko sa ljubaznošću. On je izvukao moj ukosnica mu kaiš i napravio rez u zelenom torbu. Neki bijeli prah se prosulo.
  
  
  "Pa, Doktore, da ćemo imati oproštajnu zabavu. Ne moramo svijeće, ali imam odgovara, i Vito, mislim da ćeš otkriti injekcije i igle ako pogledaš u doktor je torbu. I ja ne bi bio iznenađen ako tamo je komad gumenu cijev i možda par drugih stvari koje nam trebaju." Vito je stigao i zgrabila torbu iz cijelog doktor je rukama. Ne Mario otvorio ego, i počeo preturate po nen.
  
  
  "Ne dozvoli im da to urade, Karter," Dr Inuris priznao. "Zašto da ne, Doktore? Rekao sam joj. "Ja ne vidim u sve kuće oko šta ovo može da izazove. Ako govoriš istinu, je to.
  
  
  "Molim Te, Cartere. Molim te.'
  
  
  Nije pogledaj me. Možda je on samo gleda u mene. Ali on nije mogao. Nije mogao skinuti oči sa stolicu gdje Ne Mario i Vito sedeli. I on je stalno molio. Riječi tekla kao zraka oko probušena guma.
  
  
  "Zlato, Carter. Dat ću ti zlato. Moj deo. Možeš biti bogat. Nikada nećeš morati raditi. Mnogo novca. Više nego što ćeš ti ikad vidiš sa SJEKIROM. Možeš otići negdje. Ti bi mogao biti bogat. Samo me spasiti od ovdje. Ti to možeš. Znam da možeš. Ja ću biti vrijedno za tebe. Nećeš zažaliti.'
  
  
  Ne Mario ustao iz iza stolice. Vito je stajao pored nje, potpuno špric u ruci.
  
  
  "Ne mogu da slažem se, Doktore," rekao sam.
  
  
  "Niko ne može da te čuje, Doktore," kaže Mario. "Previše je bučno napolju. Ovo slavina je užasno bučni.
  
  
  Dr Inuris bacio na koljena. Znoj jadnom dućanu dole Ego je lice. "Ne radi to," on je priznao. 'Ne radi ovo. Da te pitam. Ne radi mi ovo.
  
  
  Mario ošamario njegov ego u lice. "Ućuti, ti glupi pas", rekao je.
  
  
  Zgrabio Inuris ' desnu ruku i drkao rukav od ego je jaknu i majicu iznad lakat. Dugme je probušio svoju majicu i otkotrljala. Vito je stajao ispred doktor s nožem u ruci.
  
  
  Dr Inuris počeo da cviliš. Ne Mario udario njegov ego opet. "Moraš ostati mirna, Doktore," Ne Mario rekao. 'Gledaj na vedru stranu. Za par minuta, i ti ćeš biti na sretan put... ili umrijeti. U svakom slučaju, tvoji problemi su ti gotova, dragi.
  
  
  Doktor je oči proširio u strahu.
  
  
  "U redu, Vito," Ne Mario rekao.
  
  
  Otkazao Inuris da noge i držao iz bare, ožiljcima ruku.
  
  
  Inuris pokušao da twist daleko. On je šutnuo Vito i napravio ego skočiti.
  
  
  Ne Mario lice zacrnili. "Nema šanse," kako je govorio.
  
  
  Lothar Inuris je još uvek bio u bolnoj. Ne Mario stavite jednu ruku oko Ego je vrat i držao doktor je raširene ruke sa drugim. "U redu, Vito,"rekao je," daj da probamo."
  
  
  Vito prišao oprezno sa strane, kao borac sa mini mač za konačni udarac. Dr Inuris oči bulged oko glave. Pokušao je da kažem, " ne, ne, Ne," ali ništa nije izašlo osim dugo, agoniji 'NNNN' iso rta.
  
  
  Vito je bio pored njega sada, drži iglu da golim ruci, i Ne Mario pomagao ih držim njegovu ruku i dalje da pronađem venu. Vrh iglu se uvukao pod kožu, i Vito je gurnuo dugme dole. Ne Mario pušten Inuris. On i Vito izašao nazad. Dr Inuris ustao. Spustio je rukav od košulje i doublet. "Ja ću sada otići," rekao je da u davio glas, " kada si završio sa mnom."
  
  
  Vidio sam Mario za ruku do za oružje.
  
  
  Dr Inuris nasmijao emu. "Treba mi moj kofer," rekao. Uzeo je korak ka stolu. Dva koraka.
  
  
  To je napravio Ne Mario je auto.
  
  
  Inuris me pogledao. "Šteta, Karter," rekao. "Možeš biti bogat." Tamo je čudno, hej pogledaj u ego oči. "Ali nisi Stahl da slušaj. Žao Mi Je, Carter. Ali kakve to kažeš? Koji je zadnji smijati...
  
  
  hahaha..."
  
  
  I onda ništa, ali krv je došla od rta. To jadnom dućanu svoju majicu, fleke bijele tkanine. Izgledao je zanimljivo na zastrašujuće poplava kao da pripada nekom drugom.
  
  
  Veliki grč zauzeli ego, tijelo, i bacio ga na tlo. Krv bila još otpada, ukrasni maramu oko ego je vrat oko tečnost rubini. Dr Inuris je bila šokirana. Ego je petama pao na pod. Onda je klupi prese nepokretni.
  
  
  "Isuse," Vito šapnuo.
  
  
  
  Poglavlje 19
  
  
  
  
  "U redu, Karter," kaže Mario. — Bio si u pravu. Hajde da napravimo dogovor sada.
  
  
  "Učinit ćemo primirje", rekao sam. — Ćemo raditi zajedno da budemo sigurni Pukovniče Seung ne pobjeći sa zlatom. Nakon toga, svaki covek za sebe opet.
  
  
  "To zvuči pošteno," rekao.
  
  
  Mario pokupio Odin na njegove telefone. "Ugasi tap," on je naredio.
  
  
  Joj, gledao kroz prozor. Zvuk crane stroj je počeo da nestaje. Visoko iznad brod, jedan visi iznad vrata oko kontejnera.
  
  
  Ne Mario okrenuo Vito. "Idi dolje," rekao. "Odvesti dječake. Reci im da donesu sve vatromet mogu pokupiti. Trebat će nam. I dovedi još dinamit i benzin.
  
  
  Vito je nestala kroz otvor.
  
  
  "Dok smo na istoj strani,"i ja sam rekao," hocu moj oružje nazad."
  
  
  "Naravno," kaže Mario. Uperio je oružje i štiklama sa pojasom.
  
  
  "Ne zaboravi ovu malu stvar u džepu," rekao sam.
  
  
  On je uzeo iz Pierre. "Suzavac nakon svega, zar ne?"
  
  
  "Budi oprezna s tim," emu joj rekao.
  
  
  Mario se. "Mi radimo zajedno, Carter." Dao ego za mene, i stavio je na ego za minut.
  
  
  Mario je ljudi počeli uz stepenice, puni kancelariju. Podiže svoju ruku, Mario gestured da tišini.
  
  
  "Ovo je Carter. On radi sa nama. Pa nemojte biti nervozni, uvijek ne pravi greške kada stvari krenu malo pogrešno. Ukrcavamo se ovaj brod. Želim ego mašinu da eksplodira, i želim da se desiti brzo. Ako neku Kinesku tip želi da te zaustavim, smanjiti na tvoj ego. Bili smo prevareni. Idemo.'
  
  
  Ljudi pobjegli u kancelariji, kroz dugo šupu, i na pristaništu hodati. Tamo je bilo dvadeset ljudi ukupno, uključujući Mario i mene. Princ pokupio automatsku pušku. Budi pažljiv s tim, da joj ego ju je upozorio. "On je bio u & napomena."
  
  
  "Hvala ti," kaže Mario. "Ja ću pokušati, a ako ne uspije,"je li provjerio svoje pazuha," imam nešto ostavio."
  
  
  Od luke, Barnes pogledao baš u vrijeme da vidim Pukovnik njegovog Sina, megafon u ruci, pojaviti na ogradu mosta, sa kapetanom na njegovoj strani.
  
  
  "Šta se dešava, Mario?" on je vikao. "Zašto je crane prestati?"
  
  
  Prvi od Mario ljudi požurili u dvorište.
  
  
  Mario je podigao automatsku pušku i pucali kratak pukla na crane je kabl. Dim od plave dim se pojavio, i onda zategnuto kablovsku pukao. Veliki spremnik banuo je i da je udario u Sarah Chamberlain je trup sa zaglušujući thud. Tamo je tisina, i onda je čula vrištanje.
  
  
  Pukovnik ne treba nikoga da objasnim situaciju u emu. U sledećem trenutku, okrenuo se i javio da je kapetan poslao ego trči u kormilarnicu. Nagnuo se preko pristaništa ogradu i dao naređenje da njegovi ljudi na palubi. Kinezi požurili u ogradu, mašući svoje gitare. Vidio metal crack kao sjekire počeo da flash, seče kroz gusto novčanice od konopaca, držala Sarah Chamberlain do pristaništa.
  
  
  Mario stao na pola puta niz pistu. On je podigao mitraljez. Grad od metaka okrznuo ogradu, vuci u metal i mesa. Ljudi vrisnula i pao je...
  
  
  To je snizila od lugera na mostu i otkaz. Pukovniče Sin sakrila kao čelik pod kormilarnicu prozore zalupila oštro protiv njegove oči i zanovijetati. Kada se vratio, imao je pištolj u ruci. Bili smo na palubi. "Vito," Mario disao. — Ti ne ideš sa pola ljudi sa Carter." Uzmi dinamit. Ostali će dobiti svoj put u kormilarnicu.
  
  
  Mala lasica klimnula. Mario je već napustio i pucali u automat na palubi. Joj, vidio Kinez zgrabi njegovu glavu i pala u proklete magle.
  
  
  I onda sam bila u brodu, sa Vito i ostatak Mario ljudi me pratiti uz stepenice. Ispod, Kinez pala na koljena i odrastao njegova puška. Pucanj je zvala iz pored mene, i vidio je napadač uzmi njegovu ruku i pada naprijed.
  
  
  U uglu oka vidjela sam Vito smejući se kako smo odjurila dole palubi nakon palubi. Nju čuo pucnjavu iza nas, i Odin oko Mario ljudi da potisnuti vrišti i pao na kraju kabini niz stepenice.
  
  
  Da pucnjava prestane. Bio je samo zvuk korake na gvozdenom korake, i ispred nje je vidio znak sa strijelom uperio u strojarnicu.
  
  
  Bili smo u hodniku. Ispred nas, metalna vrata koja su se otvorila, i cevi automatsku pušku počeli da pucaju na nas. To je bila previsoka i predaleko, i meci su bili grebanje zidovima i plafon. On je pala na pod i da skoči na noge opet, oružje u ruku. Ona je upucao jednom. Vrisak zazvonio, i cijev srušio. Da sam virio preko praga, i našao sam gledao mimo časopis dolazi još jedan let stepenica. Onako bulje zazviždao preko glave i da je udario u vodootporna pregrada. Ona je pokazivao jesam za Vito i ljude da ostane iza. Izgledao je dolje u strojarnicu. Veliki klipove, sjajne da savršen za usne, počela je da idem polako. Vidio uniformisani inženjer iskusava tamo-amo, i ljudi idu na svoje pozicije.
  
  
  Još jednu priliku zazviždao preko glave. Na drugoj strani strojarnica, desetak strijelaca pukla kroz vrata, spljošten sebe na rampu, i otvorio vatru.
  
  
  Popela sam se na dan i zalupila vrata kad pucanj me je udario. Okrenuo se Vito. "Imaju pištolj na ulazu."
  
  
  'Šta ćemo da radimo?'pitao.
  
  
  "Daj mi štap od dinamit."
  
  
  Imao sam to u ruci skoro prije otvarač završio. Fitilj zapalio ga. "Ja ću pokušati da raznesem ovo velika zamka," Vito joj rekao. "Kada ova stvar eksplodira, i svi će ići kroz vrata. Ostati na palubi.
  
  
  Palubi ispod nas je počela da se trese, i motore unaprijeđena gore. Ako Pukovnik Seung nije bio zarobljen gore i uspeo da se oslobodi brod od kablova, Sarah Chamberlain trebao biti na moru. Joj, nadao sam se da Ne bi Mario zaustaviti ego.
  
  
  Stajao je pored vodootporna pregrada i zapalio fitilj. Onda je bacio otvori vrata i bacio dinamit u svoju sobu. On bili prestrašeni onim. Kada je čuo bang, gurnuo je vrata otvorena opet. To je bio kaleidoskop smrti: zamku probili u sredini, strijele krvari, vučeš ništa da se uhvati, i presjeći kao metal odvojila od prilog poena. Nije bilo vremena da nastavimo gledati. Vriske već ispričao celu priču.
  
  
  Ustao je, prešao granicu, i požurio niz stepenice. Oficira koji je zgrabila mi je ruku i razbio dupe svoje oružje preko nosa sa njegov ego. Kost je pukla.
  
  
  Vozač je bio negde u blizini i povukao pištolj sa pojasom. Upucao sam ga i videla da je krv curi iz ispod njegove košulje, sa pod njegov plavi doublet.
  
  
  Iza mene, čuo sam još pucnjave, i vrišti. Kinez je povukao sjekiru iz zida snimak i pretvorio da se suoči sa mnom. Sjajne oštrica mamuran Ego glavu kao Lugera držao da ego je usta i povukao okidač. Meta je ego je nestala, i sjekira pao.
  
  
  Mimo zazviždao me širom-oka, kida cijev otvorena. Joj, vidjela jedan od članova posade cilj svuda pušku. To je pao na jedan svih plemena i otkaz. On smanjen nazad sa plakati. Sve oko mene, mogao sam čuti paklenu stacato pucnjave i zavijanje i trag od odbijenih metke. Nasumično vikanje, psovanje, zvuk, ili uticaja tijelo je prevrnuo metkom. Mimo mene otkotrljao odsečena glava. Odin oko Vito ljudi, žrtva sjekiru. I onda da pucnjava prestane.
  
  
  Je pogledao oko sebe. Vito je vidio. Pritisnuo je ruku na svoje grudi. Krv curi između prstiju. On je podigao drugu ruku i mahnula pištolj trijumfalno. Ego je lice je provalio u gomili osmijeh. "Kako je jasno," on je vikao.
  
  
  "U redu", rekao sam. "Stavi dinamit i hajdemo odavde."
  
  
  Ego je stručnjaka za eksplozive su već stavio štapiće od dinamit u kola.
  
  
  "Ja ću se zapali fitilj," rekao sam. "Ostale nazad na stepenicama kroz vrata."
  
  
  Izgledali su sretni da mi bude dozvoljeno da to učini. Vito malo nagnuo na lijevo kao odgovor na proračunima, ali netko drugi je držao ego uspravno.
  
  
  On se preselio brzo od jednu torbu na sljedeći, drži se podudara do osigurača. Počeli su da siktati kao Božić zvijezde.
  
  
  Vrijeme je da nestanemo. Izgledao je na vratima. Vito, pogledao me, onda pokazivao jesam za mene da požurimo. Onda sam čuo pucnjavu i vrišti u hodniku iza mene. Vito je oči proširio. On je zastava je bila njegova leđa i onda zavaljen. Bio je skoro mrtav i kada je konacno skliznulo je niz stepenice.
  
  
  Brylev u strojarnici je otišao. Metalna vrata zalupila. Njen je bio zarobljen.
  
  
  Zarobljen u igru tami, slomljena samo žute vatromet za paljenje šibice. Ona stvarno bi bilo svratio "Sarah Chamberlain." Ali, to će biti poslednje što sam uradio.
  
  
  Za nekoliko sekundi, ova pet paketa dinamit će da raznese cijeli stern iz Pukovniče Sin je brod, pretvara Ego u Nick Carter leti lijes.
  
  
  
  Poglavlje 20
  
  
  
  
  Ali nije ako se ponašao se brzo.
  
  
  On je požurio dalje od stepenica, zaronio u prvi fitilj, i izvukao je napolje. To je bilo za vreme suđenja, i dobila sam ga. To mora da je bilo oko deset sekundi prije nego zadnji osigurač je bio pušten.
  
  
  On je kresnuo šibicu, vratio na stepenicama, i otišao. Prije ili kasnije, netko će morati proći kroz ta vrata, ako Pukovnik Seung želi ego brod da isplovi. I kad se to dogodilo, i on je spreman. Moja ruka se vukao po širina i zatvorena oko gas bombu.
  
  
  Njena, nadajući se da neću morati da čekaš previše dugo. Nju nisam mislio da će biti ovako.
  
  
  Sin nije imao vremena, pod pretpostavkom da nije bio zauzet sa Donom Mario.
  
  
  Ali jednom svoje dobio svoju šansu, njen je morao da bude brzo. Nisam mogao da priuštim sebi da se gospođice. Nadao sam se da ko god bili smo napolju, tko je vodio mali ekspediciju koja je uništila Vito i ostatak ego borbene grupe, bio je nestrpljiv.
  
  
  Da li je vidio osigurače gori prije nego što je zalupila vrata, vjerojatno bi čekao da se eksplozija, a sada je pitao zašto Ego lasica nisam čuo još. Ako on nije mogao da vidim, pa, on je verovatno regrupiše, pripremi svoje ljude da uzme bilo živi osvajači u strojarnicu.
  
  
  U svakom slučaju, morao je da djelovati brzo, jer je znao da mu je Pukovnik Sin nije ostalo još mnogo vremena. Sara Chamberlain zar ne idem nigdje dok ego ljudi ne kontrolu strojarnicu.
  
  
  Vrata otvorena sa dugo poluge, jedan na svakoj strani. Niko ne može pritisnuti ego napolju, bez pomeranja u. Ovo je bilo u moju korist. Ne bi me iznenadilo u nešto. Odmarao na prste jedne ruke na polugu, svaki živac uzbunu za najmanji znak pokreta. S druge strane, imao sam Pierre.
  
  
  Onda je gotovo je došao kao iznenadenje, tako brzo, da je skoro sam izgubio polugu. Sergei osvetljen dazzlingly. U zoru, Pjera stalno to nabijen. On je bacio bombu niz hodnik i zatvorenih vrata sa svim njegovim možda.
  
  
  Čuo sam da je ovdje sam eksploziju, onda ništa više. Znao je da ljudi su sada hvataju njihova grla u hodniku izvan i umire. Za trenutak, da će sve biti gotovo. Niko neće da pobegne. I za minut ili dva to bi bila sigurna da idemo odavde. Pierre brzo radio svoj posao i nestalo bez traga.
  
  
  U vrhu stepenica, dan je gurala podnijeti dole, gleda na sat. Posle minut i po, on je popustio mu stisak i vratio u mašinsku sobu.
  
  
  Ovaj put, on je bio odlučan da ne dopustiti da se nešto krene naopako. On zapalio fitilj, otrčala uz stepenice, i drkao otvori vrata. Tijela su gomilu u hodniku. On je zalupila vrata iza njega i pobjegao najbrže što može, ako se računa kao i on je otišao. "Dvadeset jedan... dvadeset dva..."
  
  
  U dvadeset četiri, on je pala na palubu. Tamo je zaglušujuća eksplozije koja je razorila ceo brod. Svjetlo zatreptalo preko glave, i brod je oboren opet. Svaki atom snage, počeo je da se penjemo na luk. Ostavio sam je Mario amidships, gdje je on se borio svoj put prema naprijed. Ne znam kako je to uradio, ali ako bi mogao dobiti blizu luk, on će biti iza kočiju. Možda bi on mogao koristiti pažnju.
  
  
  Otišao je gore i požurio kroz dugo koridora. Joj, osjećao sam se kao da sam guši malo. Onda joj, sam shvatila da sam bio malo uzbrdo. Sara Chamberlain je trup je slomio na dva dijela. Brod tone. Sada voda je tekla u strojarnicu.
  
  
  Nisam znao koliko sam morao pobjeći, ali ugao je bio postepeno se strmo. Vrata u vrhu stepenica je uhvatila oko. Otišao je gore i zaglavio svoju glavu. Onda se okrenuo i otišao na palubi. Nitko me nije vidio.
  
  
  Pucnjava je još uvijek ovdje događa. Joj, video sam je tri Kineska pucali iz iza vrata. Moje prste zatvorena oko lugerom . On je pucao svaki od njih kroz jednom.
  
  
  Bilo je tiho na mojoj strani palubi sada. Bljeskovi automatsko vatra još bili vidljivi amidships.
  
  
  Pognuti nisko, on je vodio ka Mario ljudi. Primetio sam da su oni koriste za spasavanje kao štit. Samo Mario i još dvojica su ostala. Odin oko njih je takođe bio povređen.
  
  
  Joj golub u pored njih. Pitao sam je. 'Kako si?'
  
  
  Mario otkaz u pravcu most. On je podigao ramenima. "Izgubio sam mnogo ljudi", rekao je. "Pukovnik je još uvijek tamo sa kapetanom.
  
  
  "Vito i ostali su mrtvi," rekao im je. "Ali strojarnicu je eksplodirala.
  
  
  "Da", rekao je Mario. "Čuli smo eksploziju. Dobro urađeno. Ali neću se smiriti dok se ne obračunam sa pukovniče sebe.
  
  
  — Zašto ne ostaviš to na mene, Mario?"
  
  
  "Ne," to je rekao. "To je osobna stvar. Niko prevari me nekažnjeno."
  
  
  Meci udario u čamac je trup.
  
  
  "Uzaludno je da ostaneš ovdje," rekao. — Ne slažete se da se ništa. Ja idem gore da ih. Daj mi jedan oko te benzinske kante.
  
  
  Što planiraš da radiš?'
  
  
  "Idemo na napad," rekao. — Uzet ćemo stepenice ispod mosta. Mi smo u nezgodnu uglom od toga, ali nema smisla ostati ovdje.
  
  
  "Idem sa vama," rekao sam.
  
  
  "Radite šta god želiš, Cartere. Sada ja imam svoj posao. Hajde, momci.
  
  
  Skočili su na obje strane za spasavanje. Začuli pucnji od mosta. Svaki pleme ranjenika zavaljen i vukao po palubi pod vlakom. On je vrištao jednom prije nego se ruši na pristaništu.
  
  
  To formirali pozadine. Meci su ju rastrgle u palubi oko nas, ali sada nas troje su bili na stepenicama. Mario je bio u pravu. Pukovniče Sina i Gospodar je imao loš kut pucanja. Meci zazviždao preko nas. Odin doletio oko automatskim puškama i sleteo sa pada na palubi. To je značilo da su nestalo municije. Mario otvorio plin. Kada je stigao u vrhu stepenica, njegov sin i kapetan izašao iz kočije vrata. Zadnji pogodio Mario je pratilac. On je zastava je bila na svom životu i zavaljen. Bila su samo dva od nas na most sada, s Pukovnikom Grijeh i kapetana u kormilarnicu. Mario vidite, reče u mene kao bili smo pod paljbom.
  
  
  "Vidiš li šta vidi?"
  
  
  On je ukazao pokvarenom prst u kormilarnicu prozore. Meci pocepao velike rupe u nen. Mario izdrkao palac na plin i vidite, reče. Onda je on uzeo i počeo sipa benzin kroz rupu.
  
  
  Vrata koja su se otvorila. Njena, vidio sam kapetan bulji u napeto Mario. Upucao ju je u nezaštićen uši i oči. Nestali su u crvenoj magli, a kapetan je tijelo je skliznula na mostu.
  
  
  Kada joj je otac pogledao Mario, on ustao i bacio utakmice kroz prozor.
  
  
  Onda Pukovnik Seung ga je upucao.
  
  
  Bio je malo kasno. Utakmica je udario kormilarnicu. Tamo je bučno, i onda cijeli kolibu da ćemo izgoriti u plamenu.
  
  
  Mario je još uvijek stojim tamo sa smiješkom na njegovo lice.
  
  
  Pogledao me je i dao mi je odobrenje. "Hej, Carter, misliš li da je sa Ujka Sem sada?"
  
  
  Onda je on ustao i pao na njegovoj strani. Otišla sam kod njega i osjetila da mu puls. Nema puls više. Plamen procurila kroz razbijeni prozor i počeo da manijak preko ljušti boja to je bio dio Sarah Chamberlain je maska.
  
  
  Vrijeme je da odeš. Joj, otišao na stepenice. Onako bulje odbiti od metala. Onda se okrenuo i povukao okidač na Oružje. Pokreni oči udario u prazninu.
  
  
  Stajala je gledao Pukovniče Sin crno lice. Ego je koža bila spaljena i naborana kao mama. Ego zube ljudi nisu nepristojno je pokazala je na mene. Sa blago talasa ruku, on je podigao pištolj.
  
  
  On je već bio u transu, kada je povukla okidač. Nož je već bio u ruci, i ubola ju ego u životu. To je prekasno da se stane kada je čula čekić lupa na praznu sobu. Nož skliznula unutra. Pukovniče Sin bio pun.
  
  
  Nož izdrkao joj je daleko. Iznenadio se vratiti kao loptu za pozar oko područje stručnosti, oko njegov ego mu lice, i njegova kosa.
  
  
  Moja pretpostavka je, da je on već bio mrtav kad je iznenadio sa ogradu i pao je. Definitivno je bio mrtav kada mu je mozak srušen na palubi ispod. Pucketanje vatre je počela da se širi duž rubu mosta. Joj, otišla niz stepenice.
  
  
  Joj, nijem i fizički umoran kao bacio se na pristaništu. U plačete od približava sirene uvukao u moj um, a konačni pogled iza mene je rekao da me to nije bio loš san. Prvi vatrogasni kamioni su se već prestali. Je Ovde svetla su slabi svjetlo u odnosu na svijetlu, plameni sjaj brod je most.
  
  
  Dalje na doku, mimo vidio mali covjek u rumpled od tvida odelo pijucka cigaru.
  
  
  Joj, otišao do njega. Podigao je svoju ruku na pozdrav. "Pa, Nikolase," rekao. Ovdje? I njena, mislio sam da sam te poslao na odmoru.
  
  
  
  Poglavlje 21
  
  
  
  
  Uredu još uvek mirisao na isto: dim cigare i stari tvida. David Hawke sjedila za svojim stolom, tresao glavom u neodobravanje.
  
  
  "Vrlo nesmotreno, Nicholas," rekao. "Vrlo nesmotreno."
  
  
  "Bojim se da je to bila najbolja stvar koju sam mogao uraditi pod tim okolnostima," rekao sam. "Najvažnija stvar je da se spriječi Pukovniče Grijeh od plovio dalje sa zlatom. Kada je stigao na otvorenom haljinu, stvari bi mogle biti malo komplikovano. I tamo bi biti glasine o gubitak zlato.
  
  
  Hawke uzeo dovukao na njegove cigare. "Uspjeli smo to riješiti," rekao. "Dok si spavao sa juče, vlada je objavila impresivna trgovina ravnotežu statistike, predvidjeti ekonomija u oporavku za narednu godinu, i potvrdio svoje jake odbijanje da se podigne službene zlato cijenu. Kao rezultat toga, cijena zlata na slobodno tržište u Zurichu, Pariza i Londona je pao, a dolar protiv drugih valuta doživljava svoj najbolji dan u posljednjih nekoliko mjeseci. I da je, vjerujem, radije nasilne smrti pukovnikov Sin je već stigao, pre nego što ti ljudi koji su čekali signal od "Sarah Chamberlain".'
  
  
  "Pa, rekao sam. Izgleda da sve bude bolje.
  
  
  "Ima još puno toga da se očistiti," Hawke rekao. "Sretan sam da kažem da su vlasti u Vašingtonu bio od velike pomoći. Vatrogasci su smanjena vatru na brodu na minimum. Policija je bila srećna da se otarasim Mario i porodica je ego, uključujući i pronalaženje heroin. Imao je pristojna suma, postoji cijela skladište pod molu, pod korita." Hawk staviti meč da mu je svježe cigaru. "Nakon jasni situaciju sa Donom Mario, policija bili sretni da grant ništa od naše zahtjeve. Tamo je neobično stroga, ali nenametljiv sigurnosni sistem oko broda. Trezora zvaničnici i viši vojne obaveštajne službe zvaničnici su uključeni u povratku zlato u trezor. Svi čuvari su povezane sa Federalnih Rezervi trezoru i svi oficiri povezan sa ego obezbeđenje je odveden u pritvor. Verovatno će nas odvesti većina nedjelju da raščistimo stvari, ali do kraja nedelje, očekujemo zlato da se vratimo u skladište i lažnog zlata biti odbacen. Zaplijenili heroin je uništen.
  
  
  — Rekao si da su svi umiješani u zaštiti trezora je odveden u pritvor?" Rekao sam joj. Hawke uzeo dovukao na njegove cigare pre nego što odgovoriš. "Pa, rekao je. 'Ne stvarno. Osim za jednu osobu.
  
  
  "Philip Doane?".
  
  
  Hawk klimnula. "Vidio sam je juče, Ego kćer," rekao. "Kada me je nazvala noć prije, ona mi je rekla gdje da je pronađem. Tako da kad sve je tiho od luke bar, otišla sam da posetim. Razgovarali smo za duže vrijeme. Ona mi je rekla da si bio od velike pomoći hej, Nick. I rekao sam joj da je bio od velike pomoći. Jer u svakom slučaju, ako se nešto dogodilo na brodu i nije pozvala, pa, ja nisam sigurna šta država ova zemlja bi bila u danas. Malo pepeo iz emu je cigaru pao na Gillette. Činilo se da nije primetila.
  
  
  "I da joj je otac?"
  
  
  Hawk raznijela dim od plavičaste dim i stavio cigare u pepeljari. "Philip Doane je mrtav", rekao je. "Devojka mi je rekao. On je umro ubrzo nakon što su došli kući. Joj pretpostavljam da je to iskušenja. na ovom brodu nosio ga. Rekla mi je da dolaze kod kuće, i on je bio srećan. On je isplivalo i seo je u stolicu u dnevnoj sobi. Pitao je za čašu šerija i pitao da kažem celu priču za ono što joj se dogodilo. On je veoma impresioniran sa tobom, Nick. On je rekao da je stari Kinez...
  
  
  "Da", rekao sam.
  
  
  "Da, to je ono što se zove" Hawke rekao. "Pa, rekla je da joj je otac mislio da je ovo Ji bi ti se divim. Da si neki čarobnjak. Čovjek koji su bili odlični na neki magicno stvari. Onda nagnuo se ponovo u svojoj stolici i divio njegova ćerka. Ona mi je rekla da je on, onda je podigao stakla i napravio zdravica. "O magiji života". Onda te je odveo gutljaj, spusti casu i zatvorenih očiju. Penny je rekla da je znao da je mrtav.
  
  
  "Žao mi je", rekla sam. "On je prouzrokovao mnogo problema, ali na kraju, on nije loša osoba. Ego greška je to emu nije bilo briga ni za šta osim za svoju kćer je ego.
  
  
  "Ego je bio zakopan jutros," Hawk rekao. Sve je u redu. Djevojka misli da je tako. Ako je još uvek živ, moraćemo da ga optužiti direktno. On bi proveo ostatak svog života iza rešetaka."
  
  
  "Ne bih se kladio Stahl na to," sam rekao.
  
  
  Hawke nasmijao strogo motri. "Pa, znam, ego je talenat, to bi također nije Stahl da kažem," on je rekao. "Ali znam da ego kćer osjećaj je dobar, on najverovatnije ne bi izazvao hej, previše problema. Pored toga, on je uradio najbolje što može, da ispravim svoju grešku. Otišao je potpuni nacrti za novi sef sigurnosni sistem. Na kraju, on je napisao to čak i nije pronašao način da probiju ne još."
  
  
  "Onda je gotovo," rekao sam. "Sve završava izgleda da bude vezan opet. Dr Inuris, Pukovniče, Sine, Ne Mario, Ne Philippe: svi mrtvi. Zlato sigurno i heroin su zaplijenili.
  
  
  "Stranke su na sigurnom opet," Hawke rekao. "Bar za sada." Uzeo je dugo dovukao na njegove cigare. "Ipak, Nicholas, to je bilo malo neoprezan. Onda je vidite, reče, došli i zgrabila mi je ruku. "Još jednom", rekao je, " moj hvala i zahvalnost iz ugledne izabrani zvanicnik."
  
  
  "Hvala vam", rekao sam.
  
  
  "Mi smo zahvalni," Hawke rekao. "Pa, Nick, ja mislim da zaslužuješ odmor."
  
  
  "Čekaj malo," rekao sam.
  
  
  Hawk držao ruku za tišinu. "Ne, to je ovaj put ozbiljna. Ti to zaslužuješ. Za neko vrijeme. Idi gdje god hoćeš.
  
  
  Ja ne verujem u to.'
  
  
  'Pokušati to.'
  
  
  "Možda," rekao sam, spremaju izaći iz ureda.
  
  
  "Ah," Hawk rekao. 'Čekaj sekundu. Zaboravio sam joj nešto. Posegnuo za svojim stolom. "Devojka me je zamolio da ti dam ovo. Rekla je da joj je otac bi želio da imam. On pokupio pravokutni paket zamotan u braon i vezan užetom.
  
  
  Sjeo je i opet se raspakovao to. G je sandučić . "Devojka je rekao nešto drugo. "Pusti me da vidim, šta je to ponovo?" Još ego šala. — Nemoj mi reći da te pamćenje izdaje. Joj poruku pročitao: "Reći Gospodine Karter, kladim se da ti pet franaka, to se neće sećati kako da otvorim ovo."
  
  
  Nasmijao sam joj kao pritisnuo sam pantera i jazavca. Poklopac kutije odleteo.
  
  
  U njemu, vidjela sam popis let odlazak puta, zaokružio od puta broj i vrijeme. Brzo je poklopac zatvoren prije Hawk mogao vidjeti ono što je bilo unutra. Pogledao je u svoj sat i ustao. "Pa, bolje da odem. Hawk ustao i rukovao se sa mnom ponovo. "Oh, Nicholas," rekao. "Budi siguran da ostavite poruku gdje možemo pronaći."
  
  
  "Naravno", rekao sam. 'Bez napora. Možete me naći u Hong Kongu. Pokušaj Poluostrva Hotel.
  
  
  Emu mahao na nju i požurio kod vrata. On je stajao tamo, grinning kao Cheshire mačke puši cigare.
  
  
  Visoko u brdima iznad Rivijeri, u malom gradu na kraju ceste, stoji zidina hotel. Oni koji su unutra mogu vidjeti sve što se izvana. Ali oni koji su vani ne mogu da vidim unutra. To je mjesto gdje blokira svijet.
  
  
  Iz zida, impresivna pejzaž naranči i vinograda spušta na daleki blistav Mediteranu. Unutar zidova ima baštu sa gomilu drveća i cvijeće, i blještavi ptice. Ne dok sunce blista na stari kameni zidovi i plavu vodu pored bazena doziva tijelo invitingly.
  
  
  U večeri, stotine svijeće umotati stolove vani u meko svjetlucavi intimnosti pod cool elitni nebo.
  
  
  A onda i dalje imaš vremena između veče i sledeći, ne kada...
  
  
  Mjesec st. poplavio sobu, lice joj se kupao u srebrnom sjaj. Ležala je na podu u smeće, njena meka koža i mokro, hitno protiv mene.
  
  
  "Bilo šampanjac?"
  
  
  Smijala se i kimnula ne glavom. "Vazduh je već opija." Nagnula da poližeš mi je:"Nick?"
  
  
  Ona odmarao njenu glavu na moje rame. Je udahnula u lijepi miris njene kose . 'Što?'
  
  
  'To nije važno.'
  
  
  "Ne, rekao sam joj. 'Hajde. Šta si hteo da kažeš?" Njena ruka je skliznula moju butinu. 'To nije važno.'
  
  
  "U redu", rekao sam.
  
  
  — Samo sam bio radoznao."..
  
  
  'Što?'
  
  
  "Ovo je glupo." Njena ruka je zaista talentirana i da je dobar.
  
  
  "Ništa", rekao sam. "Nije bitno da li je to glupo."
  
  
  "Pa, to je glupo .
  
  
  "Pa, ako ti smeta, možeš to reći odmah," rekao sam.
  
  
  Ona je sakrila sam se ispod plahte za trenutak. Ne, takođe je imao ideju šta da radim tamo.
  
  
  Nestašna, pucanje, i mrštenje u isto vrijeme, ona je ispuzao iz ispod plahte opet. U ruku je bio zauzet opet.
  
  
  "Ne, rekla je da. "Ja stvarno ne bi trebao da pitam."
  
  
  "Molim te," rekao sam. 'Samo pitaj. Da, molim te me.
  
  
  Njena ruka je bila jako zauzeta sada. — Da li ti smeta?"
  
  
  "Ne, rekao sam joj. "Siguran sam da neće smetati."
  
  
  'Si siguran?'
  
  
  "Apsolutno, apsolutno siguran."
  
  
  — Mogu li da te pitam dva pitanja?"
  
  
  "Pitaj me tri, pet, sto pitanja."
  
  
  "To je lepo je ovde, zar ne, Nik?"
  
  
  "Da li je to Odin koji će se sastati tvoja pitanja?"
  
  
  "Ne," ona je rekla, da pritiska svoje usne na moje. — Ona je pitala da ti se zahvalim."
  
  
  "I ta pitanja?"
  
  
  "U redu", rekla je. "Prvi otvarač: hoćeš li mi vratiti pet franaka duguješ mi?"
  
  
  U njenom reume sam stigao na noćni ormarić ... i uzeli pet franc poruku od njen novčanik. Hej je dao.
  
  
  "Početku drugog vadičep?"
  
  
  "Sada ljudi kažu da sam veoma lepa. I još ljudi kažu da lepota ne idem dalje napolju. Nick, ako je njegova prelijepa, je moja lepota samo spolja?
  
  
  Nema potrebe za reči. U njenom reume, došao preko njenog tela.
  
  
  * * *
  
  
  
  O knjizi:
  
  
  Nick Carter vidio Nicole Lavovi u kazinu na francuska Rivijera, Nicole je nestao. Prije nekoliko godina, ubijena je u saobraćajnoj nesreći.
  
  
  Ko je onda bio žena sa mrtvom djevojkom po licu? Carter je posao je da saznam.
  
  
  Ali par ljudi je rekao da sami to ego-užasno postavljanje koštao milione dolara. U međuvremenu, neko uzima značajan dio svijeta je zlato rezerve kroz špijun zavjeru da se proteže od luksuznih francuske plaže u New York je "smrdljivko" obali...
  
  
  Šta podigne uloge li Penny Dolje igrati u ovom sumnjivom dell?
  
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"