Carter Nick : другие произведения.

81-90 koleksyon nan istwa yo detektif sou Nick Carter

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:

  
  
  
  Nick Carter
  
  81-90 koleksyon nan istwa yo detektif sou Nick Carter
  
  
  
  81. Kremlin an ka http://flibusta.is/b/663741/read
  
  Kremlin An Dosye
  
  82. Panyòl koneksyon http://flibusta.is/b/607273/read
  
  Panyòl Koneksyon
  
  83. Lanmò Tèt Konplo http://flibusta.is/b/607245/read
  
  Lanmò a nan Tèt Konplo
  
  84. Beijing Dossier http://flibusta.is/b/690087/read
  
  Nan Peking Dossier
  
  85. Laterè nan glas la Laterè http://flibusta.is/b/691313/read
  
  Glas-pèlen Laterè
  
  86. Asasen: non Kòd Votour http://flibusta.is/b/612804/read
  
  Asasen: Non Kòd Votour
  
  87. =================================
  
  88. Vatikan Vendetta http://flibusta.is/b/635621/read
  
  Vatikan Vendetta
  
  89. Siyen an nan Cobra http://flibusta.is/b/671056/read
  
  Siyen nan Cobra
  
  90. Nonm lan ki moun ki Vann Mouri http://flibusta.is/b/678851/read
  
  Nonm Lan Ki Moun Ki Vann Mouri
  
  
  
  
  Kremlin an ka
  
  
  tradui pa Lev Shklovsky
  
  
  nan memwa nan pitit gason m ' Anton
  
  
  
  
  
  Chapit 1
  
  
  
  
  
  
  
  Eskanmòte yon Ameriken avyon se kounye a enposib. Ou konnen li, mwen konnen l', ak chak embesil ki moun ki te janm li yon jounal konnen li.
  
  
  Men, poukisa yo te asistan vòl la sou Vòl 709 Grand Lachlair Zile a se konsa entim ak fè nwa-skinned, nwa-chveu pasaje yo chita nan yon sèl nan chèz devan? Te li fleurit avè l'?
  
  
  Kout-barrelled bagay ke li te kenbe l 'anba inifòm tout tan tout tan an, ap chofe moute ant tete l', ki mwen ta te jwi l ap gade soti nan kòmansman an trè nan vòl la. Tout moun te sanble yo dwe dòmi, ak nan premye li te sanble m 'ke nonm sa a te manyen l' yon ti kras epi yo pa kite l ' fè sa li te bezwen fè. Nan bon konpayi avyon yo, kliyan an se toujou wa. Ak lè li louvri zip l ' sere chemiz yon ti kras, mwen te deja kap pou pi devan pou peeping jwèt. Jouk li te rale soti yon moso klere ak metal ki glinted yon ti tan nan limyè a la.
  
  
  Li mete l 'nan men l', yo te tounen, li pran mache nan pòt la devan kabin. Nonm lan leve kanpe, li gade desann ale la ankò, zam la vizib klèman nan men dwat li. Mwen te gen yon Luger nan yon zepòl pòch anba jakèt mwen, men, mwen te konnen mwen ta jwenn atansyon l 'imedyatman si mwen te pran yon etap nan direksyon l' yo. Nan talon te ansekirite nan yon kazye suèd kwi djenn tou pre l ' dwa nan avanbra. Mwen te kapab sèvi ak yon silans prentan mekanis pou yo lage l 'nan men m' san yo pa te remake, men voye, li te yon lòt matyè antyèman. Moun pral wè. Li te gen yon chans tire anvan m frape l'.
  
  
  Pandan y ap mwen te toujou konsidere ki aksyon gen pi bon chans pou siksè yo nan sikonstans yo, desizyon an pa t 'te fè pa m'. Tout moun ki te rêverie moute pa son an nan yon bal nan kabin an. Mwen te kapab tande a sezi son yo nan pasaje yo sote leve, li desann nan plas yo tout alantou m'. Lè sa a, yon vwa byen fò te nwaye deyò tout bagay. "Tout moun rete kalm. Vòl la te direksyon yo te chanje. Nan Lahavàn, ou ka rete san danje epi son. Pa gen okenn rezon ki fè nou panike."
  
  
  Aksan l ' yo te panyòl. Bò kote m', Tara Sawyer te pran yon gwo souf, ak dèyè l', Randolph Fleming nan souf kenbe nan gòj li.
  
  
  'Kalme.. mwen orèy mo sa yo san yo pa k ap deplase bouch mwen.
  
  
  'Kiba? Men, sa ki sou anti-eskanmòte trete?
  
  
  Te gen pa gen tan yo eksplike. Moun yo sèlman ki moun ki ka jwenn lwen ak li yo nan Kiba yo te ajan yo nan Castro oswa gwo l ' yo zanmi yo aletranje. Men, si li panse sou li epi li fèmen leve, li ka jwenn deyò pou tèt li. Li pa te ke estipid.
  
  
  Nonm sa a fè nwa kontanple men byen bale sou pasaje yo. Je l ' yo repoze sou nou pou yon moman, lè sa a, li leve yo mezire reyaksyon an dèyè nou.
  
  
  Mwen tou dousman vire bò lanmè a, kòm si mwen te vle pou pale ak ti fi a kap vini m'. Kouvri pa mwen sere nan zepòl, men mwen diminuer anba m lapel direksyon Luger . Nonm sa a te inyore m'.
  
  
  Li te sipoze ke pasaje yo yo pa yo te ame. Mwen mete zam la nan men gòch mwen. Mwen te chita nan ale sou bò dwat la nan avyon an epi li ka byen fasil mete l ' desann san yo pa resevwa moute. Mwen rale deklanche la.
  
  
  Zam la vole soti nan men l', epi mwen te tire ankò. Devan yo nan l ' nan nèj-blan chemiz vire wouj. Li tonbe sou tèt ou kont pòt la, li te pandye nan gen kòm si kloure li. Bouch li tonbe louvri ak yon rèl ki pa janm soti. Jenou l ' yo pran tranble epi li tonbe. Yon moun pouse pòt la ouvè soti nan lòt bò a, men kò l ' ki bloke pasaj la. Apre m de Premye vaksen, mwen vole pi devan.
  
  
  Dèyè do m', mwen tande yon fanm nan surèksite rèl. Moral yo te kòmanse espiral soti nan kontwòl. Mwen rale kadav la ale nan yon sèl pye, ak pòt la pase kouto louvri. Asistan vòl la nan revòlvè a al koupe nan pòt la. Bal la whizzed nan anbabra mwen, kreve rad mwen, ak kontinye sou trajectoire li yo jouk yon sèl rèl byen soti nan do a nan plan an enfòme m ' ke yon moun te frape. Mwen dove nan, te pwan ti fi a nan ponyèt la, ak file l ' autour jiskaske li tonbe revòlvè. Li te lite pou defann tèt li, tès li long, byen file zong yo sou figi m', ak mwen te gen lage m luger frape l ' ak yon karate choute nan kou an. Li tonbe limply nan bra mwen yo, et mwen jete l 'sou kò a mouri nan zanmi l'. Mwen te pran twa revolve a, mete de nan pòch mwen, epi yo te fèt Luger pare.
  
  
  Mwen pa t ' konnen sa ki te nan taksi an. Avyon an tresayir, toudenkou li chanje direksyon, ak degrengole nan oseyan an. Mwen pèdi balans m', al vole nan kabin an pòt, ak te gen yo gen tan pwan ankadreman an pòt.
  
  
  Pilòt la te kouche fè fas a desann nan chèz l', chute sou kontwòl baton. Li te senyen soti nan yon bal blesi nan do l ' yo. Navigatè a te kanpe sou li. Ko-pilòt te fè éfréné efò yo jwenn nan avyon an tounen sou track dwat la. Navigatè a rache pilòt la sou volan an epi yo te eseye sispann senyen an ak yon mouchwa. Li ta ka kòm byen yo te eseye sispann Niagara Falls. Ko-pilòt la te pran kontwòl nan avyon an ak chanje pilot. Li te tounen, pwobableman ede navigatè a, ki te wè m', epi yo te jele. Nan kou, li te panse mwen te Korsèr nimewo a twa.
  
  
  Mwen holstered la luger ak winkèd nan l'. "Nou kapab pou vole pou Grand Laclair. Yo te pèdi lagè a."
  
  
  An copilot gade sot pase m ' nan dezòd la nan ale la. Navigatè a toudenkou tounen, kenbe pilòt la ak yon sèl men, ak regardant nan m'. Li te mortèl pal. "Ki lanfè a ou ye?"
  
  
  "Янтье Параат". Mwen nodded nan pilòt la. "Se li mouri?"
  
  
  L ' ap tranble anba pye tèt li. An copilot gade nan m'.
  
  
  "Li piki Howie ... asistan vòl!" Lè sa a, nan sèvo l ' deplase nan dezyèm kovèti pou. 'Ou . .. Hi there . .. ki sa yo ou ap fè ak yon zam?
  
  
  Mwen ti souri nan l'. "Eske yo pa ou kontan li te avè m'? Ou ta pi bon yo kontakte Ayewopò JFK epi rapòte tounen. Lè sa a, ou ka imedyatman mande si Nick Carter te gen yon pèmi yo pote yon zam sou tablo. Di yo pou yo konsilte Timote Whiteside. Nan ka ou te bliye, li la prezidan an nan sa a avyon.
  
  
  Yo gade nan chak lòt. An copilot tonbe nan chèz l', kenbe je l ' sou mwen, yo e te fè radyo kontak. Repons lan te vini apwè yon pandan y ap. Yo pwobableman te gen nan trennen Whiteside soti nan kabann. Li kònen klewon eksite et firye. Mwen te konnen ki sa li te panse sou konduit dezòdone. Li te deja ki kapab touye moun si youn nan avyon yo te rive yon minit an reta.
  
  
  Pandan se tan, de lòt yo vòl prepoze nan kabin an te vin gade. Yo byen vit te santi ke te sitiyasyon an anba kontwòl ankò, epi li te jwe kalme mesaj atravè sistèm son.
  
  
  Mwen te pran pilòt la batman kè. Li te iregilye. Mwen enfòme navigatè sou sa a epi yo ofri yo mete l ' nan plas vid nan dèyè.
  
  
  Li toujou pa t 'renmen m' anpil, men li te konnen li te bezwen èd mwen. Nou unhooked pilòt la e li te pote l ' tounen sou kadav yo nan ale la. Lame blond te gen chans ase yo mete akoudwar ant twa chèz vid se konsa, nou te kapab mete l ' desann. Li pa t 'egzakteman nan yon pozisyon ki konfòtab, men mwen te gen yon santiman li pa ta deranje l' pou pi lontan ankò.
  
  
  Yon sèl nan moun li yo vòl te kòmanse bay premye swen, ak Tara Sawyer te kanpe pwochen l'. Li gade pou yon moman ak lè sa a, te di, "Kite m' pou kont li. Mwen ka okipe li. Ou toujou gen yon anpil fè."
  
  
  Navigatè a epi mwen te kite pilòt la nan ti fi yo. Nou demenaje ale rete la toujou-san konesans asistan vòl nan yon plas vid nan dèyè pilòt la.
  
  
  Mwen fouye l ' byen souke, men yo te jwenn pa gen okenn lòt zam. Mwen mare l 'nan je pye et ponyèt yo byen sere ansanm, jis nan ka li te vle eseye yon bagay avè l' pwazon zong dwèt ou lè li te leve. Nou mete mouri a kidnape avyon nan klozèt la se konsa ke pasaje yo pa t 'vle wè l' yo, ak te dirije tounen nan kabin an. An copilot toujou gade pale ak enkyete. Li te mande sou pilòt la a, kondisyon, ak repons mwen pa t 'fè l' kontan. Li madichon. - Koehler ... Ki jan yo ta ka jwenn sou tablo ak zam sa yo? Ak ou?'
  
  
  "Mwen pa gen pèmisyon pou fè sa, jan mwen te di ou. De revolve yo te kache anba soutyen li. Elegant, pa ou panse? Osi lwen ke mwen konnen, ekipaj se pa sa tcheke pou zam.
  
  
  De mesye yo te fè ranni bwi jan yo rekonèt vyolasyon sekirite. Mwen te mande sa li te tankou pou ko-pilòt. Nou toujou te gen yon fason lontan yo ale.
  
  
  "Èske ou panse ou ka toujou jwenn avyon an nan Pò yo nan Espay, oswa fè ou vle m' pran sou?"
  
  
  L ' coursil vout. Li te panse mwen te fè plezi nan l'. "Ou di ou ka vole avyon sa?"
  
  
  Mwen rale bous mwen ak te montre l ' lisans mwen. L ' ap tranble anba pye tèt li. "Mèsi pou yo ofri, men, mwen pral fè li tèt mwen."
  
  
  "Si ou chanje lide ou, mwen pral pran sou," mwen te di. "Mwen pral dwe gen dwa."
  
  
  Li chuckled, epi mwen te espere li te dekontrakte. Mwen te resevwa soti nan taksi an. Asistan vòl la, yo sèvi bwason ak yo te eseye kalm pasaje yo desann. Lòt la te bay oksijèn pou nonm lan fin vye granmoun. Li pwobableman te gen yon atak kè. Tara Sawyer te toujou okipe ak pilòt la. Trankil ak efikas. Li te renmen m ' pi plis ak plis. Pa anpil nan fanm yo te konfòtab ak sitiyasyon sa a. Li leve je l 'jan mwen te kanpe pwochen l'. "Li pa ka pran li, Nick."
  
  
  "Pa gen okenn, mwen wè."
  
  
  Chita dèyè pilòt la a, mare asistan vòl te kòmanse refè. Je l 'louvri youn pa youn, epi li te vle ogmante men l' pou yo konjesyon serebral la douloureux kou. Lè li remake ke men l yo te mare, li te eseye gade toutotou. Bay yon kout kouto a nan doulè ki te koze pa mouvman leve l ' leve. 'Oh ...', li pote plent. 'Kou m.'
  
  
  Li leve je l 'nan m'.
  
  
  "Pa kase," mwen te di lakonikman. "Epi ou bezwen pran tire leson yo."
  
  
  Li fèmen je l ' ak pouted. Mwen pa t 'vle l' yo pase soti ankò, se konsa, mwen rele youn nan lòt la vòl prepoze. Mwen mande l 'pou yo pote yon vè wiski ak dlo epi li te mande l' pou asire w ke kolèg li te bwè li. Li ak anpil atansyon te obeyi lòd mwen, apiye sou ti fi nan chèz la, leve tèt li pa manton an ak vide yon bwè desann nan gòj li. Ti fi a vale, gagged, ak gasped kòm asistan vòl la vide wiski la nan lè atmosferik. Kèk nan yo ki wiski te resevwa sou li inifòm.
  
  
  Mwen te mande: "èske w Te janm wè li anvan an, anvan sa a vòl?"
  
  
  Yon wotè stewardess ak fume je gri dwate do l', li gade nan m'. Kounye a ke li te fini nan ede pasaje yo, te gen yon allusion nan immobilisés kòlè nan vwa li. "Pa gen okenn, Edith, ti fi a ki moun ki anjeneral vole avèk nou, rele yon ti tan anvan vòl la yo di ke li te malad, epi voye nan yon zanmi. Zanmi sa a isit la!
  
  
  "Sa rive souvan?"
  
  
  "Osi lwen ke mwen konnen, sa a te premye fwa. Anjeneral, gen backup prepoze vòl nan ayewopò an, men pa youn nan ti fi sa yo te montre moute jodi a."
  
  
  Mwen doute li. "Pa t' nenpòt moun ki panse ke li te plis pase yon konyensidans?"
  
  
  Li voye je nan m ' quizzically. "Sir, nan aviyasyon biznis, ou ka toujou atann anyen ki nan dènye minit te. Nou te mande ti fi a yon kèk kesyon ak lè li te tounen soti ke li te konprann nan pwofesyon an, nou te pran l ' avèk nou. Ki sa ki kalite yo nan konférans ou de tout fason?"
  
  
  "Youn nan moun ki gen chans jodi a. Èske ou ta kapab voye jete yon dra sou la pilòt? Tout moun sa yo ap panse yo wè yon kadav."
  
  
  Li glared ankò nan la wouj-chveu asistan vòl ki moun ki te rekipere li nan chèz l ' ak rkule.
  
  
  Li voye je nan m ' tankou yon zwazo blese so desann yon chemen forè a nan direksyon yon chat grangou. Mwen chita akote li yo. Li an pi fasil pou fanm yo pale ak m ' si mwen pa fè pè yo. Mwen te eseye gade kòm senpatik ke posib.
  
  
  "Lè ou jwenn soti nan prizon, ou pa pral gade kòm apetisan kòm ou fè kounye a, sè. Yon chaj nan touye kòmandan an, plis tou sa yo ap vle ba ou pou eskanmòte yon avyon. Men, sou lòt men an, si w ap travay avè m 'yon ti kras, ban m' yon repons desan, petèt mwen kapab fè yon bagay pou ou. Ki sa ki nan non ou?"'
  
  
  Li reponn, ak mwen te panse mwen detekte yon bagay nan espwa ak patisipe nan li mens, long, vwa. "Mari Austin."
  
  
  "Ak konpayon ou?"
  
  
  "Juan ... Cardosa ... Kote se li?"
  
  
  Mwen te di l ' san yo pa plis tarde. 'Li a twò ta pou nou panse osijè de l'.'
  
  
  Mwen bezwen konnen l ' reyaksyon. Li te kapab di m ' si li vrèman te gen anyen fè ak li. Figi l 'gade tankou mwen ta dechire kè l' soti nan kò li. Li te kòmanse kriye.
  
  
  Mwen kontinye nan yon ton zanmitay. "Manyè di m' plis sou Juan, Mari. Ki moun ki te li?'
  
  
  Vwa li te anvlope jan li te pale ant sobs. "Yon refijye Kiben. Li te kase li te gen yo ale tounen. Li te di ke li te ki gen rapò ak Castro ak yo ke yo pa ta fè l ' mal pou li."
  
  
  Mwen te panse li te gade plis tankou yon sekrè ki ofisye lapolis. Ke yo te difikilte pou la nan pran nan refijye; ou pa janm konnen ki moun ki aktyèlman sove ak ki moun ki ap travay pou lènmi an."
  
  
  "Depi konbyen tan ou te li te ye l'?"
  
  
  'Sis mwa.'Li voye je tankou yon timoun k ap kriye sou yon kase a jwèt. "Mwen te rankontre l' lè mwen te ap travay pou Lès konpayi Avyon sou yon vòl nan Miami. De semèn de sa, li te mande m pou m kite travay mwen. Li te bezwen èd mwen. Li pral eritye yon anpil nan lajan nan Kiba, ak si li jwenn li, nou kapab jwenn marye. Koulye a, ... ou te touye l'."
  
  
  "Pa gen okenn, Mari, ou te touye l' lè ou tonbe nan men l ' zam la ak tire pilòt la."
  
  
  Li sanglote byen fò. Pasaje yo gade alantou nan sipriz, gen kèk yo toujou pè.
  
  
  "Mwen te tire ... li te yon aksidan ... navigatè pounced sou m' ... li frape m '... m '... mwen pa t ' vle pou rale deklanche la ... m ... mwen jis te vle yo chanje kou a ... '
  
  
  Mwen te kanpe moute, ki plwaye akoudwar yo, epi yo mete l ' sou twa chèz. Mwen ta mande Hawk fè yon bagay pou li. Omwen a anpil, li pa t ' konnen règ la premye nan lè l sèvi avèk yon zam: pa janm sèvi ak yon revòlvè si ou pa fè plan yo sèvi ak li. Dezyèm règ: timoun yo pa ta dwe jwe ak revolve.
  
  
  
  
  
  
  
  Chapit 2
  
  
  
  
  
  
  
  Lè bòs nan travay mwen, David Hawke, rele m 'N3, ki se mwen ofisyèl kòd kòm premye Killmaster, mwen konnen li pral ban m' yon misyon enposib.
  
  
  Anjeneral, lè pa gen yon sèl alantou li, li rele m ' Nick. Men, lè li touse ak di N3, premye bagay la mwen te panse osijè de se ke mwen bezwen doub mwen asirans lavi politik. Malerezman, pa gen okenn konpayi te fou ase yo asire m', se konsa li pa gen pwoblèm.
  
  
  Mwen te fè rapò. RACH gen pi pòv nan katye jeneral la nan tout entèlijans la sèvis yo. CIA a ak FBI mesye yo vire do yo sou li, ak sekrè a sèvis manm yo yo menm pi rèd, tanpri. Yo panse ke yo yo se chwa ki pi bon yo paske yo te pwoteje prezidan an.
  
  
  Mwen te fatige. Mwen ranpli yon fatigan plasman epi yo te kap pou pi devan pou yon kèk semèn nan lapèch nan zòn nò Michigan. Malfini pouse jounal la atravè tab la pou m', touse, ak di, " N3, ou pa konprann ki sa sa vle di?"
  
  
  Mwen te kapab ba li yon repons anvan sa, mwen li tit la ki pete rele, " Difikilte sa yo."
  
  
  
  
  JENERAL HAMMOND
  
  
  MOURI NAN FLYRE
  
  
  
  
  Mwen pa panse anpil Ameriken konnen Hammond. Pou fè sa, yo bezwen konnen sou zile a nan Grand Laclair. An jeneral se te yon diktatè gen. Zile a te gen yon istwa konplike. Apre li te konkeri pa panyòl, li te tonbe nan franse men yo ak te vin pita te kaptire pa Britanik yo. Popilasyon an te 90 pousan nwa, desann soti nan esklav yo yo te pote soti nan Lafrik di pou travay sou plantasyon sik ak nan tout rakbwa yo dans. Dis ane de sa, Zile a te deside nan yon referandòm pou kraze yo ak Britanik la ak deklare yon repiblik endepandan. Randolph Fleming te gen règ
  
  
  Fleming ki te pi entelijan anpil-gifted ak popilè moun yo sou zile a. Li te fè chanjman enpòtan ak te vin tounen yon vre papa nan pèp li a. Lè sa a, li te tonbe. Li pa t ' bay twòp nan militè a, epi yo te imilye. Fleming kouri al kache nan Peyi Etazini an, kote li te akòde azil politik. Hammond te vin sou pouvwa ak tounen esklav moun yo, kòm yon militè diktatè a ta dwe. Koulye a, Hammond te mouri. Yon aksidan? Petèt pa. Li pa t ' gen pwoblèm. Li te kite yon pouvwa vakyòm. Nenpòt ki moun ki te montre siy nan lidèchip anba diktatè a te nan prizon oswa otreman andikape pandan Hammond la règ yo, epi mwen te pè, mwen deja te konnen ki moun ki diplomat yo yo te kap pou ede retabli lòd nan zile a.
  
  
  Malfini grunted: "Nou te entèlijans ki endike ke Larisi ap òganize misil baz yo sou zile a. Nan kou, trè trankil, kòm toujou. Se konsa, nou pral gen tou nan travay tou dousman ak infiltre. Yo distrè nou, Kiba se fè yon anpil nan bri sou Gran Laclair. Yo vle ede vwazen yo ki nan bezwen. Men, nou konnen ke tout bagay se nan men yo nan Larisi yo ak ke bi pou yo "ede" a, se pou enstale misil yo sou zile a. Se konsa operasyon sa a fini moute nan Kremlin an nan dosye."
  
  
  David Hawke eksplwatè dwèt li sou kwen an nan biwo a ak gade nan m ' gravman. "Sa a se yon yon sèl-moun operasyon, N3. Gouvènman nou an pa t ' vle yon dezyèm kriz misil Kiben an. Ou dwe jwenn Randolph Fleming Grand Laclair osito ke posib."
  
  
  Mwen doute ke militè a ta chita toujou oswa di anyen sou li.
  
  
  "Li se travay ou a pou asire w ke yo pa fè nenpòt ki mal. Ou dwe pran Fleming nan palè prezidansyèl la. Epi ou ap gen yo aji nan yon fason ke pa gen okenn youn pral konnen ke peyi nou an gen anyen fè ak sa a."
  
  
  Mwen te fè m sarcastic klè: "mwen itilize yo ke yo te bal nan, anpwazonnen, menase yo nan tout fason posib, li nan pa gen anyen espesyal, men, mwen pa jwenn yon fason yo fè tèt mwen envizib ankò. Ki jan ou vle m ' vin envizib? '
  
  
  Mwen ' m bon nan yon anpil nan bagay sa yo, men fè yon Malfini ri a se pa youn nan yo. Li se konplètman bra kwaze. Li pat menm souri.
  
  
  "Sa a te deja te yo te pran swen nan. Chans Fleming ak Tom Sawyer se bon zanmi ."
  
  
  "Mwen renmen Huck Finn pi bon, men, ki jan ka Mark Twain nan liv, ede m'?"
  
  
  Hawke pa renmen sa kalite yo nan konprann yo, se konsa li ban m ' yon tounen gade. Thomas Sawyer. Ou ka gen tande pale de li. Li se prezidan an Sawyer Otèl Gwoup la, pi gwo a nan mond lan. Twa zan de sa, Jeneral Hammond te ba l ' yon kav nan peyi sou plaj la pou yo bati yon otèl ak kazino ki kote touris yo moun rich la te kapab gen plezi ak fè sa yo ap depanse lajan yo sou. Yo tou de merite li. Ou konprann, nan kou, ke Sawyer pa benefisye de yon kontwòl ki imedyatman nationalizes l ' konpayi pwofitab. Mwen espere ke ou kounye a konprann sa Sawyer te pwomèt tout moun nan nou yo ede nan an echanj pou Fleming a pwomèt ke biznis li pa ta dwe konpwomèt, nan tan kap vini an. Ak Fleming te bay pawòl li ."
  
  
  Mwen nodded. Politik fè etranj bedfellows. Patriot Fleming ak grangou biznisman Sawyer. Ak mwen pral gen nan mete de la nan yo ansanm. Mwen te kite Hawke a tro ki di biwo a ak pi ordinèr panse ke mond lan te yon dezòd.
  
  
  An Sawyer Otèl nan Vil New York gade tankou tout lòt otèl nan seri a pri menm: yon ti gwoup ki te antoure pa chè boutik. Men, yon sèl bagay te diferan. Te gen yon prive asansè yo ki te mennen dirèkteman nan etaj la tèt. Lè m 'te rive nan tèt la nan mach eskalye yo, mwen te demisyone soti sou tapi mou nan sal la spacious, kote yon chik abiye blond te ap tann pou m'. Chè penti yo te pandye sou tout miray ranpa yo, men pa youn nan yo te kapab matche ak bon jan kalite a nan de pye kliyotan nan m ' soti nan anba a sere jip. Yon ti, mens men balanse nan m'. "Mesye Carter?" Mwen nodded.
  
  
  "Mwen Tara Sawyer," li te di. "Papa m' ki se sou telefòn la kòm dabitid ak te mande m ' pou wè ou."
  
  
  Li te ban m 'men l', epi mennen m ' desann sal la pou yon pòt la sou lòt bò a. Chanm nan nou antre a se te youn nan pi gwo mwen ta wè tout tan tout tan. Pòt an vit louvri sou yon teras ki te ranpli avèk plant yo ak ti pyebwa yo. Pa te gen okenn biwo, pa gen okenn ranpli kabinèt, pa gen okenn dosye, jis zile yo nan chèz konfòtab ak bankèt. Ak yon bar. Mesye Sawyer te konnen kijan pou yo resevwa envite. Ti fi a lage m ' ak te dirije pou bar la.
  
  
  "Ki sa mwen ka jwenn ou, Mesye Carter?"
  
  
  "Brandy, tanpri."
  
  
  Li vide m ' yon vè brandy epi li te ede tèt li nan yon wiski soda. Nou te ale nan glas la pòt yo patyo ak gade soti nan nèj la nan pak la anba.
  
  
  "Ki sa ki yon wont," li te di. "Gen yo, se pou anpil bagay sa yo bèl, ak pa gen okenn oze youn a ale la nan mitan lannwit.
  
  
  Mwen te panse tèt mwen ke mwen te kapab panse ke nan anpil kote ki pa ta dwe san danje pou gen kèk moun ki menm pandan jounen an. Pou egzanp, sa a chanm pa ta gen te se konsa san danje pou Tara Sawyer si mwen pa te okouran de papa l ' prezans sou planche a menm. Li te trè curvy, yon anpil nan féminines anba twal mens ke yo te pandye blesi nan pwatrin li ak anbwase lòt l ' ranch byen sere. Mwen te bay li yon silans pen griye yo asire w ke admirasyon mwen pa t 'chape anba l'. Lè sa a, pòt la louvri dèyè nou epi li te tout sou.
  
  
  Thomas Sawyer te pa sa mwen espere. Mwen imajine yon wo, nonm enèjik gaye siksè ak fòs. Olye de sa, mwen te wè yon nonm pa sis pye wotè, men, mwatye nan yon tèt pi kout, menm si ak rapid mouvman. Sèlman pwen fò sou l 'te dwe l' san atann ki ba nan vwa. Li te sispann yon pye kèk lwen nan men m', li gade m ' leve, li desann, tankou yon moun ki gade nan yon machin yo ap panse nan achte. "Mesye Carter?" Li te pa asire.
  
  
  Mwen nodded modèst.
  
  
  "Ou se pa sa ki mwen imajine."
  
  
  Li pa t ' pote plent, ak mwen te konnen li. Pifò moun ki panse ke ajan an super sanble tankou yon kwa ant Bogart ak Sir Ogilvie Rennie, malere, nèg ki moun ki te rele "C" pa Britanik depatman M. I. 6, nonm sa a ki gen istwa kouvèti a te kraze pa yon atik nan la magazin alman Der Sevè. Apre sa, mwen pa gade tankou sa yo ki nan tout.
  
  
  "Mwen ta renmen pou pale ak ou nan plis detay," hotel gwo negosyan kontinye. Men, li ka rete tann. Ou ak pou Tara gen yon plan pou trape a, ak tan se kouri soti. Ou kite JFK nan senk minit ki sot pase yo de.
  
  
  Se konsa, blond a, te deplase sou. Ka a te vin pi plis enteresan. Mwen manyen manch rad koud bra li. "Si ou te deja chaje ou bagay sa, nou ta pi bon ale. Mwen sache yo deja desann, men, anvan nou ka kite yo, mwen bezwen pale ak yon moun."
  
  
  Li te antre nan sal la ak lòt tankou Sawyer akonpaye m ' nan sal la pòt. Yon ti moman apre, li tounen tounen mete yon vizon chapo ak yon matche rad vizon sou yon pal rad ble. Li te pote yon valiz, ki li te fè espre, yo jete nan m ' soti nan senk pye. Se konsa, li te konnen ki jan yo limite tèt li. Yon bagay mwen ka apresye. Mwen pran valiz mwen ak gade l 'di orevwa pou papa l'.
  
  
  Nan yon limousine ki te gwo ase fè yon mobster a machin gade tankou yon pòv Toyota, li fèmen twa a ki separe nou soti nan chofè a ak toudenkou te ale sou biznis li. "Koulye a, mwen ka klere ou sou yon bagay kèk. Dr Fleming dwe pa gen absoliman okenn lide ki moun ou reyèlman yo oswa ki sa ou byen travay. Li dwe panse ke ou te anboche pa papa m ' kòm yon gad sekirite nan otèl la. Li te gen sa a etranj fyète, rele li inosan si ou ap, epi si li te konnen ke lòt moun san konte l 'pwòp moun ki ta ka ede l' moute nan fòtèy la, li ta ka gen bay moute prezidans la.
  
  
  Mwen ap gade reyaksyon li. "Pa li konnen ke papa ou jis te achte yon lame?"
  
  
  Li twitched kwen yo nan bouch li pou yon moman, ak bouch li te sanble ke yo fòme yon lèd mo, men li te deside pa pou fè pou evite sijè a. "Li pa gen okenn lide a, epi li pa janm pral konnen pi bon. Li panse militè panse li se youn nan sèlman ki moun ki ka okipe sitiyasyon aktyèl la. Men papa m ' se pa asire w ke lame a lòd, ki pral kenbe li pawòl bondye a epi ou ap gen yo dwe prepare pou supriz dezagreyab soti nan sa a kote.
  
  
  Se sèlman lè sa a, yo t ' mwen konprann. Papa ki voye l ' bèl ti fi a asire w mwen te fè travay mwen. Li pa t 'jis Grand Laclair nan lame a ke li pa t' mete konfyans yo. Li pa t 'gen konfyans nan swa Akes oswa m', epi li te vle voye jete l ' juicy fi nan kòm garnier asire w ke tout bagay ale wout li yo. Oke, li te yon garnier mwen te kontan yo pran.
  
  
  "Nan ka sa a, li ta dwe gade tankou nou pa fè pati yo ansanm. Nan kou, Thomas Sawyer a fi pa ta vle ale ak yon minè, sèvitè. Li nan menm bagay la ak Fleming. Men, w ap gen fikse li."
  
  
  Mwen sijere ke tout moun pran yon taksi apa pou rive nan JFK separeman. Anplis, li pa t ' bezwen konnen mwen te gen anyen lòt moun fè. Mwen te tonbe nan avyon an nan biwo Manhattan, li te montre m ' dokiman yo nan avyon a prezidan, ak tann pandan y ap li tcheke dosye yo sou telefòn la nan RACH katye jeneral li nan Washington. Mwen te vle pou yo vini abò ame, ak mwen pa t ' kapab peye yo trase atansyon a tèt mwen lè w tcheke pasaje yo.
  
  
  Hawke a te reyaksyon ki te enpresyonan ase ke prezidan an imedyatman rele chèf ofisye egzekitif la nan ayewopò an, ak lè mwen te gen, mwen te pèsonèlman akonpaye avyon an.
  
  
  Tara Sawyer te deja sou avyon an, ap pale yon bèl, edike-fè fas, fè nwa-skinned moun ki te chita nan yon ranje nan twa chèz pa fenèt la. Mwen sispèk ke sa a te Randolph Fleming, Thomas Sawyer a nouvo presye prezidan sou Grand Laclair Zile. Mwen regarda nan l ' jan mwen chita akote ti fi a ak remake ke li exuded lidèchip ak onètete. Li voye je nan m 'pou yon moman, lè sa a, inyore m' ankò.
  
  
  Li pwobableman konsidere m ' yon ki nesesè wout nesesite. Mwen te kapab li li l ' tèt ou. Yon fwa li te rive nan zile a, ki li ta santi yo an sekirite; men, osi lontan ke li pa t ' nan apatman prezidansyèl yo, li te yon sib fasil.
  
  
  Mwen mande pou yon moman poukisa Sawyer pa t 'te itilize yonn nan l' prive avyon transpò nou yo, ak lè sa a, imedyatman te panse nan fyète Tara te mansyone: Fleming ta pa gen dout gen tounen desann tankou yon bagay paske li ta gen te sanble tankou yon lach la retounen. Fleming la te tande vwa mou, mo li yo mezire, epi li te pale yo Tara nan yon reyalite pwoblèm-of-ton. Li te sanble yo pasaje yo ke yo yo te ap pale de pa gen anyen. Lè nou te nan lè a, asistan vòl te pote zòrye ak lenn. Byento, pi fò nan pasaje yo etenn limyè yo, ak konvèsasyon an konmanse bese. Dòmi te soti nan kesyon an pou m'. Premye a tout, nan kou, mwen te gen pou kenbe yon je sou Fleming, men, san konte sa, Tara a séduire prezans nan bò kote m 'pa t' fè lavi m ' nenpòt ki pi fasil. Epi mwen te santi ke tansyon ki te mityèl. Tout sa nou te kapab fè te eseye panse a yon bagay lòt bagay. Omwen li kenbe m ' reveye.
  
  
  Mwen te prezante yo Fleming sèlman apre mwen te resevwa eskanmòte ensidan an anba kontwòl. Li lè sa a, repiyans admèt ke li te yon konyensidans kè kontan ke nouvo ofisye sekirite nan Sawyer Otèl Grand Lachlair te sou vòl la menm. Li te espere ke mwen ta renmen zile l ' yo ak moun li yo.
  
  
  Lè sa a, kòm yon egzanp pou toujou m 'enerve pasaje, li bese do a nan chèz l' yo ak pèmèt tèt li tonbe nan yon dòmi lapè.
  
  
  
  
  
  
  
  Chapit 3
  
  
  
  
  
  
  
  Grand Laclair Ayewopò pa t 'kòm yo gwo nan Chicago O' Hare Ayewopò, men, li gade tankou dènye avyon ki te gen jete tout pasaje yo nan La Grand Clare. Ayewopò a te tèlman modèn ke mwen te sezi si Sawyer te peye pou li soti nan otèl l ' yo ak kazino pwofi. La klere ki gen koulè pal abitan zile yo te fèt yo tounen pa yon pake nan sòlda yo nan bout pantalon ak chemiz manch kout -. Apa de zam yo, yo ta di gwo Eskout yo Boy. Kèk nan yo ki te fòme yon kòdon alantou avyon an ak ap tann nwa limouzin.
  
  
  Asistan vòl la te anonse ke nou tout te rete nan plas nou jouk Dr Fleming kite ayewopò an. Mach eskalye yo pwoche bò kote, ak pòt louvri. Mwen te deja wè yon gwo foul moun, e kounye a, mwen te kapab tande cheers yo asourdisant kòm nouvo prezidan nan zile a mete pye sou peyi l'.
  
  
  Bò kote m', Tara Sawyer orèy:: "Gade nan atitid la nan direksyon pou l'. Mwen swete nou te kapab desann la yo epi gade l ' desann."
  
  
  "Ou ta gen te pouse ale nan sekirite sosyal." Fè kè nou kontan w ap isit la, " mwen te di.
  
  
  Soti nan fenèt la, nou te wè Fleming, ki te kounye a nan pye a nan avyon an nan ranp, ogmante men l ' yo voye bonjou pou zile yo. Yon nonm gen anpil grès nan yon limyè inifòm bonjou, lè sa a, te mache sou nan Fleming ak ap tranble anba pye men l'. Fleming te souri.
  
  
  "Kolonèl Karib Jerome," Tara te di. "Chèf nan Lame a Anplwaye yo. Nonm lan ki moun ki ranje Fleming a retounen.
  
  
  Sa ki te m ' yo kontakte. Mwen gade l ' ak anpil atansyon. Nwa l ' yo fè fas a pa nwa. Li te oriental je, segondè pomèt, ak lwil po, ki endike ke li te yon desandan Endyen Brezilyen ki moun ki konkeri zile a nan fwa pre-istorik. Li te kapab te pase pou yon gwo Vyetnamyen. Jerome mete l ' nan bouch yo Fleming a zòrèy pou yo tande li nan isterik mas.
  
  
  Mwen te kapab di pa gade sou figi l ' ke li te avètisman Fleming nan posib danje. Li te pran Fleming nan men epi yo mennen l ' dwat yo ap tann lan limos.
  
  
  Fleming te souri, souke koupe Jerome nan men yo, epi yo te mache sou foul moun yo dèyè lapolis kòdon souke men ak moun ki - aksyon ke mwen, tankou nenpòt ki lisid ofisye lapolis ak gad sekirite, rayi. Aplodisman la pa t ' sispann lè li te resevwa nan yon gwo machin ak ofisyèl drapo sou zèl li yo; kèk ekspektatè yo te jere yo kraze nan kòdon lapolis ak eseye yon machin k ap deplase. Nou te gen yo rete tann sou plan an jouk la polis militè te vin sou tablo yo arete vòl nan sèvis la ki moun ki te eseye pou detounen avyon an. Li te gade m 'tankou yo mennen l' ale, kè sote ak kesyone. Mwen te souri e yo nodded. Petèt mwen te kapab ba l ' yon fraz pi lejè; apre yo tout, li te tonbe viktim nan yon fin vye granmoun trick. Lè li te mache desann mach eskalye yo ki te antoure pa sòlda, odyans la konsidere l ' yon VIP ak bravo byen fò. Piblik la pwobableman pa t ' enfòme sou eseye eskanmòte. Finalman, nou te resevwa pèmisyon pou li ale deyò. Foul moun yo te toujou ap bat bwavo. Nou te gen yon konvèsasyon avèk pi popilè Dr Fleming te pran vòl. Tara ri ak balanse, desen odyans lan nan atansyon pou tèt li. Pa gen okenn yon sèl ki te peye nenpòt atansyon a m'. Mwen te kontan nan sa. Youn nan bagay ki pi mal ki ka rive nan yon ajan infiltre se ke yo te ekspoze. Nou te pran yon relativman trankil koutim biwo a, kote nou rete tann pou bagaj nou rive sou la bande transporteur. Mwen pwente nan Tara a bagaj ak mwen yo ye. Valiz yo te retire soti nan kabwa a pa koutim ofisye yo epi yo mete yo nan devan nan nou se konsa, ke nou yo te kapab louvri yo.
  
  
  Pran egzamen an yo te trè bon jan. Nan Karayib la, tankou koutim yo anjeneral trè komen. Anjeneral yo fè fas ak touris rich ki moun ki yo pa vle ofanse oubyen fè moun pè. Ak sa ki sezi m ' menm plis te wout la mwen te fouye. Yo te jwenn mwen zepòl pòch, deboutone mwen levit,ak dezaprouve nan Luger .
  
  
  "Yon eksplikasyon yo, tanpri." Nonm sa a pa t 'gade tankou li te vle pou yo trete m' tankou yon moun rich touris ki moun ki pa ta dwe kite ou.
  
  
  Mwen te di yo mwen te nouvo nan ofisye sekirite nan Sawyer Otèl. Nonm sa a te enpresyone. Li kase dwèt li, ak lè sa a, de polis, ki moun ki te kanpe diskrètman nan yon pozisyon ki enpòtan, te demisyone pou pi devan nan kwen an nan sal la. Li te bay lòd m ' nan dwe pran yo nan estasyon lapolis la pou kesyone. Youn nan ofisye yo te pran m ' Luger. Tara te sanble ak li te vle al goumen dwa sou tèren an. Mwen te demisyone sou tèt zòtèy pye l ' se konsa li pa ta fè anyen estipid. Pa te gen okenn pwen nan diskite ak otorite yo isit la. Mwen te di l ' mwen ta wè li pita nan otèl la ak te ale ak ofisye polis van deyò ayewopò an. Mwen te pèmèt yo pran valiz mwen avè m'. Si David Hawke te tande sa a, li ta gen te mouri nan endiyasyon. Li te gen yon deden pou òdinè ofisye lapolis yo. Li te yon dis-kilomèt kondwi nan kapital la, et wout la te long. Foul moun yo te toujou aliyen yo sou wout la, ak anvan nou Fleming nan pwosesyon a te deplase nan twa kilomèt yon èdtan. Nou te sa yo ki sot pase konvwa nan motosiklis. Moun sa yo ki te pran m ' yo nan estasyon an yo te, tankou tout lòt flik yo atravè mond la, metikuleu ak raz. Jerome te anonse yon jou konje epi ki te òganize yon pati ke yo ta kòmanse nan aswè an. Pou mesye sa yo, nan kou, li jis vle di plis travay. Lè nou te pase Sawyer Otèl, moun yo te toujou kanpe nan twazyèm lan ak katriyèm ranje. Gwo gazon nan devan otèl la te plen ak touris yo pran foto. Otèl la a achitekti te esteril, ki fèt yo tranble-enspire epi kenbe touris soti bliye sa yo te isit la pou: pèdi dola yo nan tab yo jwèt aza ak ilizyon a yo ke yo te ke yo te agréable antretni. Nan gwo bilding yo lonje sou boulva ansanm pò-a ak te sitiye sou kwen nan distri a biznis. Mwen te wè twa gwo plezi yachts nan pò-a ak te panse ke kazino la ta travay byen ak moun ki te kapab gen mwayen tankou jwèt.
  
  
  Nan estasyon lapolis la te mete yo nan yon plas kote discrète, kote li pa ta tonbe nan byen file nan je yo nan touris yo. Ak li te prèske kòm nouvo kòm ayewopò an. Sawyer peye byen pou l 'nan peyi a ak dwa l' yo. Te gen yon siy nan chanm nan ap tann t 'ap fè lwanj jenerozite l' yo. Mwen te te pote nan nan pòt la tounen. Asistan vòl la ki moun ki tire pilòt la te chita sou yon ban an bwa. Li te menote epi yo te rele tou dousman ak je l ' fèmen. Li pwobableman imajine bagay sa yo terib ki te ka rive nan li. Mwen chita akote li yo ak masaj kou li. Mwen te ba l 'kèk konsèy, konseye, l' jis di sa a verite a epi yo pa eseye bay manti, ak ankò li te pwomèt mwen ke mwen ta eseye fè yon bagay pou li. Apre yo tout, li te twò bèl yo ap depanse l ' lavi a nan yon selil. Li te eseye souri nan m', li mete tèt li sou zepòl mwen, ak sanglote. Yon gad sekirite te antre nan sal la, yo mennen l ' ale. Yo pa t 'vle l' yo santi yo konfòtab.
  
  
  Mwen te bò gòch pou kont li pou yon èdtan. Yon trick ki pral fè ou alèz. Mwen te enkyete. Mwen pa t 'kapab revele m idantite reyèl, ak mwen pa t' reyèlman vle jwenn Sawyer pou yo ede nan pwen sa a. Mwen deside jwe yon imbecile ak wè sa ki rive.
  
  
  Finalman, de polis te rive nan fen an nan peryòd la ap tann. Li te ale nan yon pòt ki te make administrasyon an. Youn te chofè a nan machin nan ki mwen te pote, lòt la te nan rad sivil.
  
  
  "Mwen regrèt mwen te kenbe ou ap tann," lèt la te di. Li kònen klewon twò eksite. "Poukisa ou kache zam la nan zepòl pòch?"
  
  
  Mwen pa t 'gen yo di l' anyen. Mwen te di, " mwen panse ke sa a se plas la pi konfòtab mete li."
  
  
  Li pa t ' renmen li. "Se sèlman otorite lokal yo gen dwa pou yo pote zam, Mesye Carter, ou te kraze lalwa moyiz la ak ... '
  
  
  "Kòm tèt la de sekirite nan Sawyer Otèl, pa mwen gen dwa pou yo pote pou yon zam?
  
  
  'Sèlman nan travay ou. Kòm mwen te sou yo di, ou te vyole lwa nou yo, ki se rezon pou ke yo te voye aletranje kòm yon endezirab etranje.
  
  
  Mwen chuckled nan te panse a nan Hawke a reyaksyon si mwen rele l', li te di l ' mwen ta te derape zile a. Mwen deside pou aplike pou retman ak zepeng pou nève a sistèm nan incorporée otorite. Mwen reflechi byen di: "Lè sa a, mwen ta pi bon rele Tom Sawyer. Li pa pral renmen li.
  
  
  Li te travay. Li grate anba chemiz li ak yon sèl dwèt li, tankou si toudenkou mòde parazit yo. 'Um-m-m... nou te li pafwa... Mm-hmm . .. Yon relasyon pèsonèl avèk Mesye Sawyer?
  
  
  "Nou se stepbrothers. Li se pi ansyen.
  
  
  "Um... mwen pral tcheke li soti ak m' ... supérieure. Li te tounen nan lòt ajan. "Howard, pran l' nan selil l ' yo. Nan entre-temps la, mwen pral wè sa... "Li pa t' fini fraz l 'yo ak kouri disparèt nan pòt la ki make" administrasyon ".
  
  
  Okenn nan yo yo pral tout tan tout tan ap travay pa m nan fòs polis la. Yo te deja se konsa mele nan la Luger yo ke yo pa t ' menm bezwen deranje yo gade pi lwen. Nan talon mwen mete sou mwen avanbra a pa te jwenn. Men, mwen pa t ' vle yo lakòz nenpòt ki plis pwoblèm jiskaske li te absoliman nesesè. Nouvèl yo nan wòl mwen nan eskanmòte a istwa a pa gen ankò rive jwenn sa yo ofisyèl, men li ta yo te li te ye nan yon nivo ki pi wo. Mwen te swiv Howard nan yon gwo selilè nan sousòl la nan bilding lan.
  
  
  Selil la te nan fòm oval ak ban yo fè fas a chak lòt sou de miray yo. Yon nonm gen anpil grès, pwobableman yon bizismann Ameriken, te chita sou youn nan ban yo. Li te fatige, ak li te gen yon sèl grenn je nwa ki te resevwa bleu et bleu. Li kenbe plis distans posib ant l ' ak lòt prizonye, yon epineux moun Nwa. Lè Howard kite, Nèg la leve, grunted, e te eseye pou jwenn kote m'. Mwen vire l ' la.
  
  
  "Toujou kanpe," li te di.
  
  
  Li te eseye jwenn bò kote m', men mwen te kenbe fè asire w ke li te devan yo nan m'. San avètisman, pwen l 'kenbe m' nan ren an.
  
  
  Mwen te pwan ponyèt li ak ranvèrse l 'sou, frape pi rèd toujou l' tounen nan tè la. Li te satisfè, kòm si sa a te sa li te vle. Li kanpe sou de pye l 'e yo te vle pou yo atake ankò, men, lè li te wè talon mwen te fèt soti l', li abandone plan l', te monte zèpòl, ak chita bò tab la. Mwen te resevwa enpresyon a ke li te gen okenn òdinè a brawler, men li te peye pou fè pè cellmates l ' yo, epi fè yo konfese tout bagay la polis te vle pandan intewogasyon la. Mwen te ale nan pran yon ti dòmi nan selilè mwen an, men, koulye a, mwen deside mwen ta pi bon yo rete reveye ak gade negro. Sepandan, pou pwochen an mwatye èdtan, li pa t ' fè anyen lòt bagay.
  
  
  Lè sa a, Howard reparèt, louvri pòt la, ak siy m ' soti. A bwè Ameriken yo te eseye kouri soti, men gwo nwa te pwan l 'ak frape l' desann. Mwen te resevwa fatige nan l 'ak jifle men m 'sou kou l'. Li tonbe plat atè sou tè a, ak mwen sispèk ke li ta jwenn kèk dòmi.
  
  
  "Mete l' yon lòt kote," mwen di Howie. "Oswa mwen pral pale ak nou konsil." De tout fason, mwen te ale nan avèti Fleming ke sa a pigsty te gen yo dwe netwaye. Li te sanble rezonab yo pou Howard ke li pa t 'ezite swiv lòd mwen, trenen san konesans nonm sa a deyò nan koridò a epi ou kite l' gen.
  
  
  Tara Sawyer te kanpe nan bar la. Li te kenbe m Luger, ak pou yon moman mwen te panse li te fou ase pou ede m ' soti. Li te byen avantur. Men, lè sa a, mwen te wè nève ekspresyon yo sou figi a nan twa polisye dèyè l'. Nèg la ki moun ki kesyone m ' te swe.
  
  
  "Ou arestasyon te yon erè, Mesye Carter. Mwen regrete pou enkonpreyansyon." Li te ban m ' valiz mwen.
  
  
  Tara te ban m ' mwen Luger. Mwen diminuer nan li nan zepòl mwen pòch, ak ansanm, nou te ale soti nan pòt la, ki te louvri pa de ofisye yo. Koulye a, mwen remake ke kamera a te gen yon avantaj: li pa t ' kòm cho tankou deyò. Menm nan mwa fevriye, chalè a leve soti nan pavaj wòch yo ak ki reflete sou miray ranpa yo nan kay yo. Mwen gade nan Tara questioningly. Li te toujou te sanble kontan menm.
  
  
  "Ki sa ki yon ridikil je. Mwen te ale tou dwat nan Fleming; li a ofisyèl nan premye aksyon yo te lòd ou lage ak pèmèt ou pote yon zam nan nenpòt kote ak nenpòt ki lè. Ak sa a aswè li adrès la Palman an nan yon sesyon ekstraòdinè. Li te ban nou tikè nan piblik la galerie, epi li vle ou tande l ' pale. Nan 2: 30. Se konsa, nou toujou gen tan pou manje midi ak bwason."
  
  
  'Se ke tout? Mwen te mande mockingly.
  
  
  Li te pwan m ' nan bra. "Anvan pèfòmans, repons lan se wi. Mwen pa vle pou yo prese ou, Nick. Anplis, mwen se twò grangou.
  
  
  Mwen pa t ' kapab jwenn yon taksi. A lari yo te plen ak moun danse, chante, ak bat bwavo. Yo pa t ' vle rete tann pou aswè a pou yo selebre. Yo ap eseye koupe atravè mitan foul moun yo, nou te pase "homegrown mache depa yo" ki bay touris yo ak souvenirs te pote soti nan Singapore.
  
  
  Te gen yon ranje nan biznis bilding ant mache yo ak otèl la, osi byen ke nan yon pakèt wout ki mennen nan antre prensipal la nan otèl la. Gwoup la te trè gwo, ki te antoure pa gwo fenèt yo nan boutik, ak sou bò dwat la te antre nan kazino la. Mwen te kòmanse nan direksyon biwo a devan, men Tara pèch yon kle soti nan sak li. Li te deja rezerve yon chanm pou mwen. Nou te fè wout nou yo atravè foul moun yo nan touris nan asansè a ak te rive nan tèt la etaj.
  
  
  Tara te montre m ' mwen chanm nan, yon apatman gwo ak yon view nan bay la. Mwen gade deyò nan gazon an nan pye palmis, blan plaj, ak yachts navige kouvri ble-vèt dlo. Lajan. Te gen yon anpil lajan toupatou. Apre yon vòl lannwit epi yo te nan yon selil, mwen menm te santi twò sal yo chita sou mèb chè. Mwen te ale nan chanm lan ak nan twalèt la. Douch te gwo ase pou de moun. Mwen rele Tara. "Pote kèk rad ki pwòp pou nou ka lave youn ak lòt."
  
  
  "Oh, pa gen okenn," li te di ak yon mòd ri. "Se pa sou yon lestomak vid. Sal m, ki se pòt pwochen, ak mwen pral benyen gen."
  
  
  Oke, omwen mwen te eseye. Mwen tande konekte pòt louvri ak fèmen, yo te bay lòd de bwason sou telefòn la, sopoudre koupe rad mwen an, ak vire sou douch la. Mwen kite kalme la cho, dlo ap koule plis pase m', jouk tan mwen nan tout kò a te vire wouj, lè sa a, chanje dlo frèt. Se konsa, menm san yo pa dòmi, mwen toujou santi tankou yon moun nouvo.
  
  
  Pa tan an Tara te rive, mete yon ba-koupe rad ki matche l 'superbe je ble, mwen te tounen nan pwòp m' rad. Moman sa a mwen akeyi l', bwason yo te rive.
  
  
  Matinik kout pyen rive nan yon wotè, dlo glasé vè, men lè li te fini, li te toujou pa t 'chanje lide l', se konsa nou te pran asansè a desann. Nan kat restoran yo nan otèl la, Tara te chwazi yonn sou dezyèm etaj la. Nou chita la desann nan yon tab anba yon limyè parapli, epi li te di m ' ke woma yo sèvi ak bè ak ji sitwon te pi popilè isit la.
  
  
  Mwen te mande sa ki bay manti devan yo, lè Larisi yo fè yo deplase nan pwochen an. Mwen ta rele ankò yo eseye touye Fleming, kite l ' pou pouri nan yon Kiben an prizon, se konsa kounye a yo yo ta gen yo devlope yon antye nouvo pwogram.
  
  
  Men te gen okenn pwen nan ap mouri grangou tèt mwen pandan y ap mwen t ' ap tann pou repons yo. Nou savored la manje, lè sa a, yo te mache men nan men nan bilding lan gouvènman an pou Fleming a lapawòl.
  
  
  
  
  
  
  
  Chapit 4
  
  
  
  
  -
  
  
  Nou pa ta gen vin anpil pita. Tout plas yo yo te deja yo te pran yo, eksepte pou nou rezève plas, ak an jeneral galerie respire chalè a nan yon sal ki gen anpil moun. Randolph Fleming chita sou platfòm la, sou yon bò, ant tèt la nan Lejislati a ak Karib Jerome a vid chèz sou lòt la. Kolonèl la te demisyone dèyè mikwofòn la ak te delivre diskou a ouvèti.
  
  
  Lè li te fini ak Fleming te kanpe moute, mi yo ki prèske tonbe nan etourdisan aplodisman. Mwen bat twò, ak Tara balanse, je l ' yo imid ak eksitasyon.
  
  
  Fleming tann kenz minit jiskaske aplodisman an pa te konmanse bese ase yo konplètman mouri desann, ogmante tou de men. Lè li te trankil ase, cho l ' tande vwa te vin sou moun kap pale yo. Li te kontan ak kè kontan yo dwe lakay yo epi rekonesan ke gen moun ki yo te yon lòt fwa ankò yo rele l', yo mennen peyi a. Li prezante yon pwogram ki te sanble ki gen sans, epi li te pwomèt piblik eleksyon yo nan yon ane se konsa ke li ta règ pa militè yo dekrè a, pou sèlman yon ane. Li te pale pou yon èdtan, epi li te youn nan pi bon politik diskou mwen te janm tande.
  
  
  Te gen yon lòt minit a kanpe ovasyon, ak yon kòdon nan sòlda yo anpeche Fleming soti nan ap resevwa nan bra yo nan foul moun yo. Twa gason, te akonpaye pa gad sekirite, lè sa a, kite bilding lan nan yon pòt bò. Se konsa, lwen, militè yo ki te ki te swiv akò li ak Sawyer. Ak li te sanble ke yo m 'yo ke yo pa t' kapab yo te fè otreman, yo bay akablan popilarite a nan prezidan an nouvo. Tara ak mwen tann pou la panik nan sòti a kalme yon ti kras. Sparklers chè nan Tara a je yo. "Ki sa ki fè ou panse de sa, Nick? Èske w konnen ki sa Fleming te fè? Jeneral Hammond a fanmi ki toujou ap viv nan palè a, ak Fleming te di yo pou yo pran tan yo epi gade pou yon lòt bagay. Li te rete nan otèl la pou yon tan long epi yo te tout yon etaj ki pi ba nou."
  
  
  Yon moun te vle di pou yo fè travay mwen vin pi fasil. Li ta yo te prèske enposib yo swiv Fleming nan palè prezidansyèl la, kote mwen te gen anyen fè a, apre tout. Ak evènman sa a te pote l ' dirèkteman nan m ofisyèl esfè nan aktivite. Lè sa a, li frape m'. "Ou pa t' fè l ' fè li pa aksidan, pa t ou?"
  
  
  Souri li konfime sispèk mwen. "Ki sa ki yon ti kras konspirateur!
  
  
  "Oke," mwen te di, remèsye li. "Mèsi pou ede ou, mwen kapab kounye a kenbe yon je fèmen sou li."
  
  
  Pifò nan moun yo te kite nan sòti a, epi nou te kite kòm byen. Veso a te pandye nan ponyèt mwen. "E kounye a, devwa a se fè yo ..."
  
  
  "Ou te rate chans ou, jèn dam. Dèt la se byen lwen nan men yo te rive vre. Mwen jou sa a se konplètman okipe. Mwen pral pran ou nan otèl la, ki nan tout. Pi bon fason pou reponn a bully a, se pou goumen tounen se konsa ke kounye a Tara ka ale nan lalin lan, pou yon fwa. Ak mwen vrèman te fè yon anpil nan bagay sa yo: pale ak manadjè a otèl, vizite Fleming, epi pou yo jwenn kèk dòmi. Mwen pa te kapab dòmi pou dènye trant-sis èdtan, epi mwen ka gen te gen yon fatigan jou lannwit devan yo nan m'.
  
  
  Li voye je nan m 'mefyans ak pouted yon ti kras jan mwen te di orevwa l' nan asansè la. Bon, mwen te panse. Mwen gade pou yon manadjè ak remake ke li te deja te mete nan zèl. Li pa t 'kontan ak prezans mwen sou baton l' yo. Petèt li te panse li te paske nan erè sa li fè fè yo. Li prezante m 'pou chèf li nan sekirite, Lewis, ak lè sa a, akonpaye nou soti nan biwo l' kòm byen vit ke posib.
  
  
  Lewis sete yon wotè nonm Nwa ki moun ki itilize yo jwe pwofesyonèl sou yon rugbi ekip nan Etazini yo. Li te grosye m', jouk tan mwen rele l ' "express" (yon tinon pou la près envante pou l 'nan moman sa a) ak raple l' nan kèk nan pi bon li alimèt. Sa te fè l ' aplodi moute ak aji plis zanmitay. Li te di m 'sou mezi espesyal li te pran pou pwoteje prezidan an, ak te pran m' nan Fleming nan biwo a prezante m 'nan ekip l' yo.
  
  
  Te gen kat nan yo, tout difisil Ameriken Nwar, kache nan kwen an nan sal la. Lewis-madichon bondye a anba souf li yo ak bougonnen nan awogans nan lame a ofisye yo. Toujou, li te gronde, toujou panse yo ke yo ta ka mete moun sou kote. Li énervé l 'ke lyetnan ak de sòlda li yo te kanpe gad palè deyò Fleming nan pòt la, apre yo voye mesye l' yo ale. Anplis de sa, yo menm tou yo voye yo ale de lòt moun ki te chichote nan chak lòt atravè chanm: grès, kout, grès italyen-Ameriken. Se konsa, mafieux a tou pwoteje Fleming, ak avè l ' yo, enterè yo nan kazino la.
  
  
  Mwen te prezante yo an gason soti nan otèl la, lè sa a, twa sòlda kanpe nan devan nan Fleming a nan apatman an. Mwen te mande lyetnan si prezidan an te tounen. Li voye je nan m ' tankou mwen te fè yon endesan ofri. Lewis abwaye ke mwen te Sawyer a sekirite pèsonèl nan detay ak yo ke yo te kapab gen te travay pi byen ak m'. Lyetnan toujou pa t 'avi m'; li te jis vire, li trou kòd la sou pòt la. Li te louvri pa yon gad de kò yo sou lòt bò a. Fleming te wè m 'sou la tèt yo nan lòt moun yo nan sal la ak siy m' sou.
  
  
  Te sal la plen ak tout kalite ofisyèl gouvènman yo ki vle yo dwe kòm fèmen nan nonm sa a gwo ke posib. Kolonèl Jerome te fè pi bon pase nenpòt lòt moun. Mwen pa t 'rete lontan, jis lontan ase pou di mèsi Fleming ak felisite l' sou diskou li. Li te sou tèt pinga 'w nan renmen ak òganizasyon an nan gouvènman l', men li te enterese nan mwen an byennèt. Li te espere mwen pa t ' jwenn nan nenpòt ki pwoblèm plis sou zile a. Mwen te remèsye l ' ak bò gòch.
  
  
  Nan gwoup la, Lewis te mande m ' si mwen te ka swiv mezi sekirite yo sou planche lòt. Nou te ale desann nan yon etaj, ak mwen te wè sòlda yo, prive gad, ak mafya a toupatou. Prezidan Randolph Fleming te byen pwoteje.
  
  
  Mwen remèsye Lewis, eskize tèt mwen, epi al nan chanm mwen. Ti pyèj mwen te kite dèyè pa te afekte yo. Pa gen yon anmande recherche chanm mwen. Map mande mwen si RACH la nan enfòmasyon sou fyabilite nan Grand Laclair nan lame a te akòz suspiciousness nan kèk travay twòp oswa diplomat. Mwen te rele katye jeneral a epi tann pou Hawke a tande vwa a pou yo vini sou telefòn la.
  
  
  Li te mande nan yon-wo 'al moute kan vwa poukisa mwen pa t' tcheke nan pi bonè, dwa apre yo fin ateri. Lè mwen te di l 'sou Luger ensidan an, li te lanse l' kòlè nan ke yo te overzealous nan sèvis kliyan, ak lè li te ayerasyon kòlè l 'ase, mwen te ba l' yon kout kont nan evènman yo.
  
  
  "Mwen asire w ke eskanmòte a nan avyon an te òganize pa Larisi yo," mwen te di. "Men, sa a se fè yo nan fè nwa la. Asistan vòl la pa t ' konnen li te yo te itilize. Mwen pa t ' panse ke li te trè entelijan, oswa omwen li panik. Fè yon bagay pou l'." Te gen yon pran yon poz, kòm li te fè yon nòt, lè sa a, mande, "Fleming, pa t' li te sispèk sa a lè li te sou tablo a? Li se pa estipid.
  
  
  "Mwen pa panse li te konprann poukisa mwen isit la. Nan nenpòt ka, tout bagay se byen sou zile an. Moun ki aji kòm si prezidan an nouvo se Bondye."
  
  
  'Ekselan. Mwen mande ki jan nou zanmi yo pral reyaji nan sa a. Nan nenpòt ka, kenbe je ou louvri."
  
  
  Mwen bo telefòn orevwa, mete l 'desann, epi ale sou li nan yon vè wiski ke yo te mennen l' nan chanm mwen. Mwen te fè yon pen griye nan bòs nan travay mwen an, rele biwo a devan ak di mwen te vle yo dwe rêverie moute nan senk, ak flopped desann sou kabann mwen.
  
  
  Lè yo telefòn nan souke m 'moute nan senk è, mwen te gen yon souri sou figi m'. Mwen yawned lajman ak rele Tara. Nou te rankontre nan bar la nan 5: 30, ak jouk lè sa a, mwen wa ajou tèt mwen nan douch la. Li te santi tankou yon lanfè nan yon vakans. Lè mwen te rive nan kafe a, li te deja gen, de matini nan linèt dlo glasé nan devan l'. Tout moun nan ba a yo te aktivman dezabiye l ' ak je yo. Kokenn! Li te nan atitid la pou yon vwayaj tante, epi mwen te nan yon atitid bon. Li te konnen yon bon restoran sou lòt bò a nan Bay Lari a ak yon teras neglijans pò-a. Nou te kòmanse ak soup fin reken, men mwen te twò preyokipe ak Tara a sonje sa lòt bagay mwen ta manje yo.
  
  
  Limyè yo ki te vini sou apre yo fin fè nwa fòme yon entèselan ajan kolye alantou plaj la. Son yo nan selebrasyon rang soti nan la lari yo. "Se pou yo rantre nan," mwen sijere.
  
  
  Nan mache a, festival la te ogmante pa òkès la. Abitan zile yo te bwè, touris yo te pran plezi nan aktivite lokal yo, epi yo te tou fatige. Nou danse toujou ap sou wout la tounen nan otèl la. Sekirite sosyal gad yo sou planche a tèt yo te soulaje, men mwen espesyal kat ID pèmèt m ' yo pase byen vit. San yo pa yon mo, Tara te sispann nan pòt la de m ' suite. M ' louvri li, ki te fèt li desann, kòm mwen konn gade pou nenpòt ki siy ki montre yo nan taye yo, men yo te jwenn pa gen anyen. Tara derape soulye li epi li te jwe ak tèt zòtèy pye l ' nan yon pil gwo twou san fon an nan miray lavil la miray ranpa a pandan y ap mwen vide nou cho whiskies. Li te goute l', panche tèt li tounen, ak tou dousman vide glas la desann nan gòj li.
  
  
  "Kounye a," li te di nan yon vwa anroue,"mwen pral aksepte ou ofri yo pran yon douch ansanm."
  
  
  Ou pa jwenn anpil nan ofri sa yo sou Grand LaClare, se konsa li a toujou gen bon konprann pou pran avantaj de yo. Nou te ale nan chanm nan yo dezabiye, ak Tara te genyen konkou a paske li pa t ' gen anyen ki anba rad li. Li te gen yon long, mens, plen, lis kò.
  
  
  Li te mache devan yo nan m ' nan douch la, vire tiyo a sou plen, yon ti kras pi cho, epi yo te demisyone nan douch la. Sal la te sou de mèt pa de mèt. Nou te ka waltz gen. Li pa t 'pran swen si cheve l' te resevwa mouye, li kanpe nan devan yo nan m', lè sa a, te demisyone tounen se konsa, mwen te kapab mwen jwenn nan kò a mouye twò. Mwen te kòmanse lathering l ' leve. Figi l, gòj, tors, ak pye yo.
  
  
  Lè li te tout glise, mwen te pwan li yo ak ki te fèt l ' kont mwen. Nou vire, pou yo lave nan savon an, epi mwen bourade bouch mwen pou li. Nou bo long ak pasyone, e mwen kapab santi l ' tranble kou fèy bwa ak dezi.
  
  
  Mwen te chwazi l 'leve, te pwan yon beny sèvyèt sou wout la nan chanm lan, vlope li alantou Tara, epi li mete l' kouche sou kabann lan. Mwen te siye li koupe, lè sa a, chire sou sèvyèt la. Lè mwen seche koupe byen vit, tout bagay te pare. Mwen te antre nan l 'nan yon sèl mouvman rapid kòm li vout do l 'pou resevwa m'. Li te kokenn, konprann ekzakteman ki sa mwen te vle, epi yo te deplase fèt san pwoblèm ak mwen. Mwen pa sonje konbyen tan li te pran, men, mwen tonbe nan dòmi prèske imedyatman lè nou te fè. Mwen te konplètman fin itilize pa l ' la.
  
  
  
  
  
  
  
  Chapit 5
  
  
  
  
  
  
  
  Nou te gen manje maten nan kabann nan. Tara te pran kèk fwi twopikal, ak mwen te pran de douzèn witr. Anvan mwen te kapab jwenn yo, Tara vole soti nan kabann nan yo yo pran yon douch epi pou yo jwenn abiye nan apatman l poukont li. Mwen te yon jou plen koupe. Pandan ke mwen te nan douch la, mwen te tande bag telefòn sou son an nan dlo k ap koule. Mwen te eseye pou inyore li a, men moun nan sou fen nan lòt nan telefòn a te ensiste. Fè m sonje nan Malfini. Mwen kite dlo-a kouri ak kouri al nan jwenn telefòn mwen, kite yon santye nan gout nan m ' reveye.
  
  
  Chuichui sou fen a lòt nan liy lan te konspirasyon. "Bon maten, Mesye Carter. Sa a se Carib Jerome. Mwen ka pale ak ou pou yon kèk minit?"
  
  
  Mwen te avèti sou Jerome. RACH ofisyèl yo te panse li ta ka yo te yon ajan ris sou zile an. Men, petèt li te jis yon koutwazi rele. Nan nenpòt ka, mwen ta dwe kòm net ke posib. "Ban m' dis minit jwenn abiye," mwen te di.
  
  
  Mwen rele sèvis chanm nan, te bay lòd yon kafe cho ak yon siplemantè tas, seche koupe, mete yo sou soulye mwen an, ak chanje nan rad ki pwòp ak yon levit kache zepòl mwen pòch lè Kafe ak kolonèl la te rive. Nan entre-temps la, mwen te ale nan ki sa ki manje vyann vivan, ki te gen te di m ' sou Jerome.
  
  
  Jerome te yon trant-sis-ane-fin vye granmoun manm nan yon fanmi enpòtan, menm si yo pa soti nan zile a. Li te edike nan Oxford, li pran yon kou espesyal nan Sandhurst Militè Akademi. Apre sa, li te fè yon non pou tèt li kòm yon avoka. Lè Randolph Fleming te premye eli prezidan ak Britanik twoup yo kite zile a, Palman an te santi ke zile a ki nesesè lame pwòp li yo. Fleming nonmen Chèf Lapolis la Jeneral nan lame nouvo. Jerome te rive nan pòs la nan chèf nan Anplwaye yo. Hawk te di: "kolonèl sezi nou. Dapre CIA, li te politikman anbisye e yo te vle panzou pouvwa apre Hammond nan lanmò. Olye de sa, li imedyatman retounen Fleming."
  
  
  Hawke a panse machin nan te bèl anpil preyokipe ak li posib motif. Poukisa te fè yon anbisye nonm ki te gen yon chans pou yo chache arete pouvwa a, vire nan yon politik advèsè ki moun li te deja te ede ranvèse gouvènman? Ekspè nou yo te panse Jerome te entelijan ase yo reyalize ke li te popilè. Li te konnen ke nan palman an pa ta janm sipòte l'. Men, si li te nonmen Fleming kòm prezidan, li pa ka vin yon moun ki solid dèyè fòtèy la.
  
  
  Mwen te mande Hawke si Jerome te gen nenpòt lide a nan idantite, verite mwen. Men, osi lwen ke li te konnen, mwen te pa gen anyen pi plis pase yon reprezantan nan Thomas Sawyer.
  
  
  Kolonèl kite sal la nan devan nan gason an ak te kanpe drese, pa menm souri, jouk nou tout nou te pou kont li. Se sèlman fè nwa l ' je yo yo te deplase. Yo te kap. Yo gade gwo kabann, lenn sou etaj la, wiski ak linèt yo sou tab la. Li te etidye m 'pou yon tan moman sa a menm jan mwen te jete l' yon tas kafe. Nwa, pa gen okenn sik. Toujou pa gen okenn souri. Mwen deside yo jwe li an sekirite. Pòt la fèmen dèyè gason. Jerome te plonje nan yon gwo twou san fon chèz et sipped kafe l ' yo.
  
  
  "Ou te fè tèt ou alèz," a anroue vwa a kònen klewon inpasibl. Te gen yon kesyon dèyè kesyon an. Mwen ta dwe gen te panse de sa pi bonè. Li te yon VIP suite. Sa a te gad palè yo sipoze fè isit la? Mwen gade nan mèb chè ak twòp admirasyon ak jalouzi e li te bay yon kout ri.
  
  
  "Isit la ou ka wè ki jan difisil li se yo dwe nan pozisyon yo pi byen. Mwen ka pran sant li paske otèl la se plen. Mwen pral yo dwe demenaje ale rete nan sousòl la byento. Otèl la se sipoze yo dwe plen sezon sa a, ak Kolonèl la konnen li. Nan peyi tankou Grand LaClare, otèl yo dwe men sou yo envite liv nan polis la.
  
  
  'Trè move pou ou. Li te kenbe kap nan m ' questioningly. Lè sa a, li te leve soti vivan sousi l ' ak tonbe nan sijè a. "Mwen te vle pran opòtinite sa a remèsye ou pou ou travay sou avyon an. Prezidan Fleming - epi mwen-yo te trè chans gen ou sou avyon an. Ak ame ." Yo te fè yon gwonde. "Li te aktyèlman li te ye ke ou te kache yon zam?"
  
  
  Mwen pa t ' bat je. Mwen te souri nan l', tankou yon moun bay moute yon lòt sekrè. "Anplwayè mwen konnen ke mwen te jwi ap travay ak m' pwòp zam yo. Kòm ou konnen, li te gen kèk enfliyans ."
  
  
  Byen bon. Kounye a, la pou premye fwa, li te souri nan te panse nan m ' privilèj espesyal. "Mwen trè kontan ankò. Si ou pa t ' reponn byen, Prezidan Fleming ta deja dwe mouri oubyen nan men yo sa ki mal. Pou reyaji vit konsa, ou bezwen yo dwe yon trè ki gen eksperyans ofisye sekirite." Yon lòt kesyon sou doub jounen. Ki sa ki te mwen pi plis pase jis yon otèl gad sekirite? Mwen rete pridan.
  
  
  "Mwen te akonpaye Manke Sawyer. Li te kapab te te fè mal oswa touye, ak mwen reflèks kout pye nan lè yon moun pwen yon zam nan m'.
  
  
  'Oh? Se konsa, li vrèman se te yon sipriz? Ou pa t ' konnen ke prezidan an pa te yon sib? Men, lè sa a, nan kou, si ou te nan pozisyon ou, ou pa t 'kapab yo te konnen sa yo te vle kidnape l' ak pran l ' nan Kiba."
  
  
  Mwen mande incredulously. "Sa a se reyèl?""Sa a asistan vòl konfese?"
  
  
  Je l ' yo, li vwa anroue, yo te lekspresyon. "Nou te resevwa enfòmasyon ki soti nan yon lòt sous. Ti fi a chape kò mwen anvan m 'te kapab kesyon l'.
  
  
  Chape soti nan prizon an mwen te nan? Mwen te panse ankò nan li sezi aparans. Te kapab li te vrèman kapab yon ajan bon ase pou yo twonpe m ' apre yo tout? Jerome dvine panse m ' yo. "Li swadizan inosans twonpe tèt nou fi gad sekirite. Li itilize yon karate mouvman an, te vòlè rad sou li, ak jis kite."
  
  
  "Men, ki kote èske li ka te ale?"
  
  
  Yon m ' enerve osman. "Sa yo bato kwazyè liksye vini ak ale isit la. Mwen pran li, li nan entelijan ase yo ka resevwa sou tablo a yon sèl nan sa yo bato.
  
  
  Mwen jwenn li difisil a kwè. Men, mwen menm mwen te pa janm te kwè ke yon asistan vòl te kapab pote de revolve sou tablo yon avyon. Kolonèl la balanse sijè sou kote epi li vin apiye tounen nan chèz l ' yo. 'Li pa gen pwoblèm. Gras a ou, prezidan an te rive san danje. Militè a, se konvenki ke yo pral pi bon koupe yo si yo ba l ' sipò konplè yo, se konsa pwoblèm nou te rezoud tout moun nan satisfaksyon." Li te fini l ' kafe ak te kanpe la moute. "Si mwen pa ka tout tan tout tan ede ou nan nenpòt fason, ou pral jwenn m' nan palè a."
  
  
  Mwen ap tranble anba pye men li ki te fèt deyò epi yo lage l ' yo. Li te konnen pi plis sou m ' pase sa li te admèt. Li te klè soti nan deklarasyon li ke lame a ta rete an silans. Jis ke yo te rekonesan pou eskanmòte a ensidan pa t ' vle yo te fè Jerome fè deklarasyon politik pou yon sèlman otèl gad sekirite. Mwen ke yo sispèk ke li te ap eseye pou fè m 'konnen ke mwen pa gen okenn ankò bezwen yo jwe wòl doub avè l'.
  
  
  Mwen tann yon ti moman jouk tan mwen reyalize li ta kite otèl la, lè sa a, kite sal la. Pa te gen okenn plis sòlda sou planche a tèt. Lewis ' moun tou disparèt. Se sèlman li a te toujou plen nan mafya.
  
  
  Mwen te ale desann nan Fleming a apatman sou etaj la anba. Se sèlman sendika a nan moun ki te prezan. Mwen te di ke Fleming te toujou ap dòmi. Sou etaj ki anba la a, mwen jwenn menm bagay la tou penti. Etranj! Mwen te panse mwen ta pran yon gade nan Kazino la. Mwen ve yo te kap chèche repons ak petèt mwen ka jwenn yo la.
  
  
  Kazino, jwe jwèt aza, ak tab pokè ki te fòme yon rektang alantou sofa a, ki te antoure pa velours-mare nan chenn. Pa gen okenn yon sèl te pèmèt nan isit la eksepte nan croupiers ak kesye. Tab yo te ki gen anpil moun ak touris. Pa te gen okenn fenèt yo, gade nan, pa gen okenn revèy ki montre tan an. Jis crashes nan pyès monnen, crunch la nan bato yo, pale fò eksite epi yo madichon. Sa a se pa jwèt mwen. Mwen fè m parye avèk tèt mwen chak maten: ke mwen pral jwenn tounen nan kabann nan yon sèl pyès nan mitan lannwit. Kòm mwen te eseye pouse fason mwen an nan mitan foul moun yo, mwen te mwatye-jostled pa yon eksite foul moun yo tit tankou yon bann bèt nan elefan pou po gayan. Anplis de sa nan machin nan k ap sonnen, mwen toudenkou tande yon klòch bag nan m ' nan chanm anwo kay. Rezon ki fè la te gen dis pye lwen, bouch li rkrokviye nan disgrace, sousi leve soti vivan nan je a nan tout eksitasyon an.
  
  
  Li flickered tankou yon beacon. Long cheve wouj ak yon pantsuit ak bulges nan tout tanp zidòl yo dwat.
  
  
  Kòm mwen t 'ap tann pou bann bèt nan elefan yo pase, mwen te wè l' vire epi yo disparèt nan yon kache metal glisman pòt yon kote ki tou pre lajan kach anrejistre. Mwen te ale nan plas la menm. Li te fè m ' ale nan menm plis ijan.
  
  
  Chans nèg la te rive nan enskri nan lajan kach anvan m ' yo. Mwen tann pou grefye a pran bato yo ak peye nan moun. Lè gayan an chans te ale, sèvitè gade nan m 'men yo vid et te di nan yon anwiye ton an," ki Sa mwen ka fè pou ou, zanmi?"
  
  
  Mwen rayi l lè yon moun rele m 'yon zanmi, epi mwen te pa janm wè moun sa a anvan nan lavi m'. Mwen bezwen Chip Cappola. Mwen vle pale pou l'."
  
  
  Dezagreyab fè fas a te vin menm plis dezagreyab. 'Mwen pa janm tande pale de li.'
  
  
  Mwen mete m ' nouvo kat ID ki sou kontwa an. Li te di m ' te tèt nan nouvo nan sekirite nan Sawyer Otèl. Nonm lan te gade m ' quizzically. "Poukisa ou pa t' di m ' sa a anvan?"
  
  
  "Ou pa t' mande pou sa. Mesye Sawyer espere envite l ' yo pou yo janti pou anplwaye li yo. Ki sa ki nan non ou?"'
  
  
  Li pa t 'atann sa a, ak li pa t' renmen li. Li te ki kalite nèg ki moun ki ta imedyatman sumilye lè li pa t ' kapab jape ankò. "Tony Ricco". Li te pa gen anyen pi plis pase yon enkonpreansibl.
  
  
  "Ou te resevwa yon avètisman. Pa konte sou li pou yon dezyèm! Pa kite m ' tande ou pote plent. Koulye a,, kote a Cappola?
  
  
  "Atravè sa a pòt." Li vize nan yon direksyon ki kote rou te disparèt. Li bourade yon bouton anba la vann san preskripsyon yo ak metal epè pòt pase kouto louvri. Mwen te mache nan yon chemen avèg. Bilding yo isit la ta di yon kote ki an sekirite, epi tou li te sèvi kòm yon kote ki an sekirite. Yon ran ras / tèm nwa nonm chita nan yon biwo demi-plen ak kèk kalite nan panèl kontwòl. Li te pote yon kaki inifòm ki pa gen okenn ensiy yo ak yo te fè pase pou yon otèl ofisye lapolis. Li te kòm zanmitay kòm kesye an. Kòm mwen apwoche, l 'frèt je regardant nan m' enjisteman.
  
  
  "Mwen bezwen Cappola," mwen te di, montre m ' kat ID.
  
  
  Li apiye nan bati-nan mikwofòn ak te di nan yon gwo twou san fon gwonde, " Carter isit la. Nouvo gad sekirite.
  
  
  Repons lan te vini sou entèrfon la. "Voye li."
  
  
  Li bourade yon bouton, ak metal lou panel louvri an silans ankò. Dèyè l ' te yon gwo chanm ak fè jòn mi yo, yon tablo vid, plizyè chèz vid, ak yon gwo fotèy kote rou te chita. Sigarèt la ant bouch li lage yon mens ble lafimen nan yon group ki genyen ant l ' mwatye-je fèmen. Li voye je nan m 'tankou si m' te yon fin vye granmoun zanmi.
  
  
  Chip Cappola te egzanplè a nan yon nonm ki moun ki te vle gade trant ane pi piti pase tèt li. Levit la nan l ' swa blan kostim pandye sou yon etajè yo sou miray la. Limyè l ' chemiz wouj ak yon fènwa wouj monogram sou manch rad la te la sèlman klere plas nan gri sal. Vwa l ' te jis kòm plat. "Ane sa a bernache vole nan sid."
  
  
  "Yo pa t' rete nan Miami," mwen te di.
  
  
  Mwen pa konnen ki moun ki te vini moute ak sa yo estipid mo kòd. Yo ta dwe sanble évident, men, an menm tan, yo pa ta dwe yon bagay ki ka te di a aza / chans. Cappola te ban m ' yon dismissive gade.
  
  
  Nick Carter, eh? Killmaster? Ou pa gade tankou asasen yo mwen konnen. Men, pa kite m ' joure ou nan devan nan medam yo." Li fè remake nan an rou. Mitzi Gardner. Petèt ou te tande pale de l'.
  
  
  Mwen tande. Men, li pa t 'frape m' menm jan tipik nan Mitzi. Pa estipid ase. Selon enfòmasyon m ' yo, li te metrès la nan yon gwo kantite nan mafya lidè yo, kat nan moun yo te deja mouri. Li ta pwobableman pran swen nan kontrebann nan lajan pou yo. Mafya poupe anba kle e kle a nan bank Swis. Li kounye a ki te fè pati Chip Cappola, yon wo-plase gangster te vle nan Peyi Etazini. Ak sa yo yon nèg kounye a yo te travay pou RACH.
  
  
  Cappola pa te enterese nan sekirite nasyonal la. Lwayote l ' te sèlman nan mò yo ye a nasyon. Men, yon sèl bagay te sèten: li pa t 'vle Kominis yo pran sou kazino la, se konsa li te nan avantaj l' yo sipò Randolph Fleming. Ak Fleming nan aparèy la, Cappola a biznis nan Grand Laclare kontinye san anpechman, jis kòm li te gen nan Jeneral Hammond nan tan.
  
  
  Cappola pwente nan yon chèz, epi mwen aksepte òf la. "Mwen se konsa modi byen kontan ou te sou avyon an ki Fleming te vin sou. Si nou pèdi l', nou ap tout risk po pwòp nou yo. Lè sa a, nou pral bliye sou kazino nou an, ak Sawyer pwal pèdi otèl la."
  
  
  "Nou pa t' pèdi l ' ankò," mwen sonje mobster. "Li se prezidan an, ak Kolonèl Jerome di li nan oke."
  
  
  Li te chita imedyatman. "Yo te ou te pale ak Jerome? Eske ou te di l ' ki moun ou te?" Li krache soti nan mo fou.
  
  
  "Poukisa ou konsa fache?"
  
  
  "Eske ou te di l'?"
  
  
  'Nan kou pa. Ki sa ki fè ou gen atake l ' de tout fason?
  
  
  Li mete men l ' sou tab la epi li vin apiye pou pi devan. "Carib Jerome te bay lòd fè anlèvman an nan Fleming."
  
  
  Mwen te rete net. "Ki kote te fè lide sa a vini soti, Capolla?"
  
  
  "Yon lide? Nou konnen. Èske ou panse sèlman RACH konnen ki sa ki nan ale sou? Nou gen yon nonm nan Kiba. Li nan tankou sa ak Castro." Li bourade de dwèt ansanm. Jerome vle Fleming tout tan retire li.
  
  
  Mwen pa te enpresyone. Kèlkeswa sa enfòmasyon Cosa Nostra te gen, li ta ka pa janm depasse nou. Anplis, li pa t ' anfòm kolonèl konpòtman. Fleming te nan Etazini yo. Jerome te rele l ' tounen.
  
  
  Cappola ti souri. 'Koute moute. Pandan ke Fleming te sou tè pwensipal la, Jerome pa t 'kapab menm rale koupe l' koudeta avèk èd nan Larisi. Ameriken yo ap voye Fleming nan nan moman sa a dwa pou konfonn bagay sa yo. Ak sa ki ta dwe nan fen Jerome. Men, lè Fleming se nan yon Kiben an prizon, Jerome ka twonpe piblik la ke li pral lage Fleming lè li te vini nan pouvwa. Li ap reyisi, e ke sa a pral bagay la pase ke nou pral janm tande pale de Fleming."
  
  
  Mwen toujou koute yon bagay ki pa imedyatman sanble tankou istwa san sans. Men, mwen pa ta vle yo dwe stupéfyé pa mobsters ' anmwe. Menm si li te tout vre, Jerome nan men yo te mare kounye a. Te gen yon buzz, twa eme kout. Cappola vole kanpe, te wè dout sou figi m', li di la wouj-chveu fanm:: "Vini non sou li a, rilaks. Li te nan yon prese jwenn soti nan biwo a.
  
  
  Mitzi Gardner te kanpe moute ak lans wòch sak li sou zepòl li. Li te pran tan l', li gade m ' appraisingly ak yon ti kras teasingly. "Yon moun te gen yon atak kè nan kazino a," li te di kareman. "Chak yon fwa nan yon pandan y ap, gen se yon gwo gayan oswa yon gwo defisi." Vwa li te yon ti kras anroue. "Ann ale pou yon woulib, siwo myèl."
  
  
  "An chèf sekirite kouri koupe ak yon dam? Si ou panse Jerome vle kidnape Fleming, mwen ta pi bon asire w ke li pa.
  
  
  Li te monte zèpòl zepòl li. "Gen toujou moun ki nan kazino la. Fleming se absoliman ki san danje jodi a. Li te ap dòmi, epi li pa gen yo kite otèl la jodi a. Anplis, mwen gen yon bagay yo di ou ak yon bagay yo montre ou." Li te di familyerman nwa footman,"Nou ap ale desann, Duke."
  
  
  Li ti souri nan li. Li te renmen l ' yon mil fwa pi plis pase mwen te fè. Bouton an, li koulye a, bourade yo louvri asansè a opoze kazino la antre a, ki te fè nou pou yon garaj sousòl ki ta kapab akomode kat machin. Te gen yon van Volkswagen ak yon limyè koulè wouj violèt Cadillac. Bon pou itilizatè yo ki pa vle yo dwe wè. Mwen te di yon bagay sou li.
  
  
  Li te souri wryly. "Asansè a tou ale nan Chip a nan apatman an sou do kay la. Sa a kote Fleming se kounye a.
  
  
  Li te resevwa dèyè volan an nan Cadillac. Mwen chita akote li yo. Kache sou planche a jiskaske nou kite otèl la, "li te di m'. Jerome ta mande w yo swiv ou si ou te montre moute nan devan nan otèl la."
  
  
  Mwen te jwe ansanm avè l', kite l 'fè pè m', li kouche sou anba a pandan y ap Mitzi bourade bouton an. Yon asye kale a louvri. Li te kòmanse motè a epi nou te kondwi lwen. Yon eko mat ki soti nan deyò a te di m ' nou te pase nan yon gwo garaj. Kawotchou yo creaked kòm nou awondi kwen an nan mòn lan. Li te tounen sou boulva a ak apre yon kilomèt lage m 'depi m' kote ki kache. Dezòd la ki soti nan yè swa nan pati yo ki te baleye ale, yo ak lari a te trankil ankò. Foul moun yo te ale.
  
  
  "Jerome," mwen te di. "Si Cappola te dwat, poukisa pa t' li touye Fleming? Poukisa li te vle yo voye l ' nan Kiba? "
  
  
  Li pa t 'gade nan m'. "Pèsonn pa vle yon kadav. Ak k ap viv Fleming te ka toujou dwe itilize kòm yon objè nan negosyasyon yo ak Larisi."
  
  
  'Petèt. Mwen tou mande poukisa Jerome te vle m 'yo swiv l'."
  
  
  Li gade m ' nan sipriz. "Li te deja trebiche sou ou yon fwa. Tout gaòt sa a sou la zam pa t ' yon aksidan, nan kou. Li vle ou soti nan isit la. Konbyen fwa fè ou reyèlman bezwen tape tèt ou pou vire sou tèt ou? '
  
  
  Mwen mete l ' tout sou brûler a tounen. Fleming te an sekirite nan Cappola a penthouse, e kounye a, mwen te gen tan panse bagay sa yo nan. Mwen fè sa pi byen lè mwen ap detann. Se konsa, mwen deside yo detann.
  
  
  Nou te pase nan mache a ak nan palè wa a. Pli lwen sou li a, nan tèt la nan mòn lan, mwen te wè yon delambre fò ki yo dwe te sèvi kòm yon prizon nan jou yo fin vye granmoun. Sousòl la se plen nan prizonye politik. Yon kote ki sal. Vil la fin vye granmoun ki te bati nan pye a nan yon ti mòn. Wout la flèch la. Mitzi yo te jwenn li difisil manevwe nan machin ki sot pase yo bin plen nan timoun yo jwe, ak fanm yo pote episri yo. La a ou pral jwenn koulè a vre ak cham a nan zile la. Nou pa t ' wè nenpòt ki touris.
  
  
  Nou te pase yon otèl fin vye granmoun ki te nan yon eta de delambre. Li sanble tankou gingerbread. Gazon yo se kantite ti vilaj ak zèb ak fenèt yo ak pòt yo akòste moute ak plywood. Yon santèn ane de sa, li te yon liksye otèl.
  
  
  "Fin vye granmoun Poinciana," Mitzi te di. "Lè li te bati, li te otèl la pi byen nan Karayib la. Koulye a, li se yon tèrmit paradi. Pafwa li se toujou itilize pa sou mòn abitan ki kan la yo lè yo bezwen yo dwe fèmen nan vil la ."
  
  
  Gen kèk bagay sa yo sou ti fi a te mal. Li pa t ' son tankou yon jennès. Te gen edikasyon ak entèlijans nan vwa li. Ak pou yon senp lajan courrier, opinyon li te pote yon anpil nan pwa nan mafya la. Yo menm te di l ' mwen idantite reyèl. Sa a te fè m ' kirye. Mwen mande l ' sou li. Li reponn ak yon souri Mona Lisa.
  
  
  Lè Chip te enkyete ke li ta ka pèdi nan kazino, mwen rele Davey epi li te mande l ' pou voye ou isit la pou sove jou a."
  
  
  Davey? Davey Hawk? Te Malfini sa ki annapre yo lòd sa a soti nan poul la? Mwen te santi tankou mwen ta te frape anba a senti an. Te Mitzi Gardner yon RACH ajan? Te Malfini jwe jwèt l 'ankò ak kite m' konnen bagay sa yo soti pou tèt mwen ankò? "Siwo myèl," mwen te di , " mwen renmen blag, men, ki moun ki lanfè a ou ye?"
  
  
  Li reponn kesyon m ' ak yon kesyon ki an retou. "Ki sa ki chapo mwen ta dwe mete pou ou?"
  
  
  Mwen fè sèman anba souf mwen. "Mwen ta olye ou lage yo tout."
  
  
  Li pa t ' pèdi konfyans li. 'Ou ap gen chans. Tan se prèske isit la."
  
  
  Nou te kounye a mete nan yon zòn ki louvri yo avèk forè dans vejetasyon. Lè sa a, te gen sik kann plenn yo ak ti plantasyon bannann. Li te di m ' sou chanje ekonomi an nan zòn nan. Bannann yo te pi plis pwofitab pase sik kann. Yo rele li vèt lò. Vyann, galik, kannèl, ak santi bon tonka pwa yo te tou vin de pli zan pli atire yo grandi. Li te di li te gen yon ti plantasyon nan pwòp li yo sou lòt bò a nan zile la.
  
  
  Wout la pa dwat nan tout. Li te mache bò kòt la pou yon ti tan, lè sa a, pwoche bò kote mòn yo ki lonje tankou yon ridge nan sant la nan zile a. Lè nou te kite plantasyon, zòn te vin tounen marekaj sou bò lanmè, ak sou lòt bò a, mwen te wè gwo twou san fon gorj anvai ak pye bwa ak plant yo. Nou yo te apeprè dis kilomèt soti nan lavil la lè Mitzi te tounen la lou machin sou gran wout la sou yon wout peyi, ki te swiv li pou mwatye yon mil, epi lè sa a, te sispann nan yon lagoon.
  
  
  Li etenn motè a, derape li sapat yo, ak louvri pòt la. Mwen te chita desann pou yon moman yo pran nan la view. Pi lwen pase fè nwa a dlo ble, sou yon kilomèt lwen, yo te peyi a. Tèren an gen leve forteman, ak tras nan fò a fin vye granmoun ka toujou ka wè.
  
  
  Ak gade nan dwa nan devan m ' te menm pi bon. Mitzi te pran wete tout rad sou li epi li kouri al nan kwen dlo a. Li tounen vin ak balanse nan m ' invitingly. Mwen pa t ' bezwen an dezyèm allusion. Mwen byen vit dezabiye ' w ak swiv li.
  
  
  Te gen sèlman yon vag limyè, ak dlo a te prèske cho. Ti fi a t ap naje ak yon vit, mouvman lis, epi mwen kenbe moute avè l ' sèlman byen lwen soti nan rivaj la. Mwen te rayi li, men nou te zanmi yo. Po li te santi ki mou. Mwen te eseye rale l 'moute pa l' ranch yo, men, li selansa tounen ak pijon bò kote m'. Ni nan nou te byen pare, lè li sifas, soupi, ak pijon tounen nan m'. Te gen pa gen anyen yo kenbe sou yo nan gwo twou san fon dlo, men nou pa t ' bezwen. Li te supèrb.
  
  
  Lè li te fini, li sifas. Mwen t ap naje moute pou l ' ak ki nou repoze. Mwen tonbe nan dòmi nan kalm, dlo cho. Mwen pa t ' avi jouk tèt mwen te plonje desann ak mwen te benyen nan dlo sèl tyèd.
  
  
  Ti fi a te ale. Mwen gade retounen lakay yo epi yo te wè ke li te deja sou plaj la. Sou vant li, mawon kont la sab blan. Mwen remake ke ou pa wè okenn separasyon sou kostim de ben. Mwen t ap naje nan plaj la, flopped desann pwochen l', ak tounen al dòmi. Jouk tan mwen te leve nan li vwa anroue. "Bon maten, Carter. Ou se sou al kontre yon alye.
  
  
  Mwen louvri je m ' ak wè ke solèy la te deja mete nan west la. Pa te gen okenn yon sèl nan je sou plaj la. Jis yon kèk krab, ak anpil nan sab. Lè sa a, li pwente nan yon promontory atravè dlo an. Yon bagay ki pwoche bò nou sou dlo a, men li pa t ' yon kannòt.
  
  
  Li te sanble ak yon figi moun. Mwen pa blinked, souke tèt mwen, li gade ankò. Li te toujou la. Twa santèn mèt lwen ak nan plas la kote mwen remake ke li te absoliman enposib pou yon moun kanpe isit la, yon nonm te mache. Li te wotè, mens, ak abiye an yon long rad blan ki fluttered tankou yon fanatik. Li te pwoche bò kote nou ak yon twa etaj, men detèmine apwòch. Li te enkwayab.
  
  
  Ti fi a kap vini an pou m ' te kanpe moute yo epi yo balanse. Li abiye tou dousman. Mwen te konnen li te yon alisinasyon. Byensir, yo te dlo a sale ak goute tankou siwo, men, mwen prèske te nwaye, lè mwen tonbe nan dòmi nan li.
  
  
  Nonm sa a te vin pi pre. Sou dis pye soti nan rivaj la, li ranmase rad li, plonje nan dlo a leve, pou l ' kwis, ak leve soti vivan ankò, qui rivaj la. Mwen te panse li te sou sis pye wotè. Li te fin vye granmoun, ak yon bab long ak cheve blan. Li te mens, men wiry.
  
  
  Mwen te chita toutouni sou sab la, fikse nan je nwa ak bouch lajè, souri nan Mitzi Gardner. Li te kanpe la akote m', epi li te pran men l ' ak dwèt yo ki ta ka yo te rive jwenn pou yon baskètbòl, dousman, kòm si li te yon ze. Li te di yon kèk mo l 'nan yon lang mwen pa t' rekonèt yo, epi yo ri. Li te gade m epi l te di: "Sa a se Noe, Nick. Li te isit la pi long pase nenpòt ki moun ka sonje. Li la tou yon advèsè nan kominis misil yo sou zile a."
  
  
  Mwen leve. Ki sa ki lòt bagay te kapab mwen fè?
  
  
  Noe te gade m ' ak anpil atansyon, lè sa a, pran tranble men mwen. Mwen konplètman disparèt nan palmis l', men li te prese men m ' jis ase enspire onètete ak konfyans. Mwen manyen vyann, cho, ak san an anndan an, an vi.
  
  
  "Mwen reyèlman admire ou, Mesye Carter. Li te gen yon distenk Britanik yo kirye ak yon vwa ke li te kapab gwonde si li te vle. "Mitzi te di m' sou aksyon ou, ki ranfòse konfyans mwen nan ou."
  
  
  Mwen vale difisil. "Ou mete konfyans yo nan m'?" "Omwen mwen toujou fè sa ki mwen kapab. Mwen pè w ap egzajere grandman.
  
  
  Li voye je nan Mitzi. Gen te dwe yon fèmen koneksyon ant yo. Li evidan soti nan respè, amitye, ak konpreyansyon. Lè sa a, li te tounen atansyon li tounen nan m'.
  
  
  "Mwen dwe regrete, Mesye Carter. Mwen te mande Mitzi pote ou isit la anvan nou te resevwa twò patisipe nan travay ou. Malerezman, gen yon pwoblèm isit la ." Li pwente nan mòn lan. "Mwen dwe bani yon maladi grav. Mwen pa ka rete dwa kounye a, men mwen te panse mwen ta dwe omwen kontre ou ak pwomès ou ede m ' si ou bezwen li. Mwen espere ke ou pral vizite m ' ankò."
  
  
  Li te apiye desann, li bo ti fi a nan fwon, nodded pou m', te ale tounen nan dlo a, ranmase rad li, epi yo disparèt kòm li te vini.
  
  
  Mwen ap gade l'. Mitzi giggled. "Ki sa ki nan kite nan serenite ou? Mwen panse ke ou te wè yon revenan.
  
  
  Mwen vize pou fantom. 'Ki jan...?'
  
  
  Li te vin grav, voye je nan m ' pou yon ti moman, epi li di: "pa mande twòp, Nick. Mwen te wè kèk vrèman enkwayab bagay sa yo depi m te rankontre nonm sa a. Ou pral fè eksperyans li tou. Koulye a, nou ta pi bon jwenn tounen nan Fleming a anvan li reveye epi yo pa vle pran yon ti mache."
  
  
  Kòm mwen abiye, mwen gade tounen nan ran ras / tèm, figi nwa ki te disparèt nan mitan wòch yo nan pye a nan kap la ti mòn. "Manyè di m' plis enfòmasyon sou zanmi ou," mwen te di.
  
  
  Li te monte zèpòl yon mawon zepòl.
  
  
  "Panse sou sa ki mwen te di ou. Dwe prepare pou supriz. Noe ka ofri ou ak anpil nan yo, ak mwen se asire w ke mwen pa t ' tande oswa wè yo tout moun ankò."
  
  
  Li te kouri devan yo nan m ' nan machin lan. Lè mwen te resevwa nan machin nan, motè a te roaring. Anvan mwen fèmen pòt la, li te demisyone sou pedal akseleratè a epi nou te kondwi nan vitès plen desann tras la tounen nan wout la.
  
  
  Mwen pa t ' kwè pou yon moman ke sa Noe te gen nenpòt ki espesyal majik. Mwen jis te panse li te trè entelijan ak atizan konn fè. "Se li yon hermit?" Mwen te mande Mitzi. Anyen men ke. Li se lidè yon branch fanmi nan sou yon santèn moun. Yo ap viv nan ke fin vye granmoun fò a. Li te di l ' moun ki rete isit la plizyè santèn ane anons sa pibliye depi apre revòlt esklav. Ansanm, li nan yon grenpe gwoup. Yo ka tout kote nan forè a, epi ou ka wè yo si yo pa vle."
  
  
  "Ki jan ou rekonèt l'?"
  
  
  Li pursed po bouch li, li gade nan m'.
  
  
  "Li te tou trè etranj. Mwen te naje nan lagoon a, lè li toudenkou te vin desann yo, ban m ' yon mesaj. Chip a asistan nan kazino la te mouri, ak Chip te vle m 'yo pase l' sou konte Miami. Nèg sa a te mouri nan dis minit ki sot pase twa. Noe te di m ' nan yon trimès ki sot pase twa.
  
  
  Li te pi fasil nan fason sa. Omwen mwen te gen kèk solid tè a anba pye m ' koulye a. "Forè a tanbou," mwen ri. "Telefòn nan forè a".
  
  
  'Pwobableman. Men, pita, mwen yon fwa te wè l ' geri yon malad anpil fanm ak vodou. Li te di ke li te l ' pijon. Li te leve kanpe epi l te santi bon."
  
  
  Tèt mwen tingled. Ti fi a kap vini an pou m ' te fò ase yo siviv nan mond lan piman bouk nan mafya la. Pou fè sa, ou bezwen gen yon pratik atitid nan tout bagay. Koulye a, li te pale sou vodou ak nwa majik tankou si li kwè nan yo. Mwen pa t ' mande l nenpòt kesyon plis.
  
  
  Nou te kondwi nan silans pou senk minit. Toudenkou, te gen yon nwa nonm nan mitan an nan wout la. Li siy pou nou sispann. Mitzi ralanti desann, epi li louvri fennèt la. Li te sanble enève; li mande l ' yon bagay nan dyalèk lokal la, epi li ap tranble anba pye tèt li. San yo pa yon mo, Mitzi apiye moute, vire alantou li, ak akselere.
  
  
  "Noe te mande sou nou," li te di. "Te gen yon prese. Yon bagay te ale nan rive, men li pa t ' di sa.
  
  
  Mwen gade nan Mitzi ak lè sa a, tounen nan mesaje a. Wout la yo te dezète. Lè nou tounen vin kwen an kap vini yo, wout la te trè move. Nou ta bezwen yon Jeep fasil simonte tout obstak. Mwatye-fason a ki pwen te fini nan devan yon gwo twou nan wout la.
  
  
  "Nou gen kenbe prale a," Mitzi te di.
  
  
  Ou pa t ' kapab rele li ap mache. Nou clambered nan pyebwa tankou mòn kabrit, jouk nan dènye nou te rive nan yon gwo miray ki te bati nan adwaz. Fò okipe tout cape ak gade inpénétrabl. Lè nou pase nan pòtay lavil la, lakou miray ranpa yo yo te tou te fè nan adwaz. Bilding wòch yo te bati kont li, gen kèk delambre ak lòt moun nan yon kondisyon ki ekselan. Twati kay yo te sèvi kòm yon platfòm pou miray la. Moun ki sanble bò kote Noe nan figi enpoze. Yo te gen fè nwa ap fè fas yo nan Ameriken natif Natal yo. Mesye yo te mete sèlman yon loincloth, pandan y ap fanm yo te mete ti bout jip kolore. Tout moun te an silans, atitid la te deprime.
  
  
  Kòm nou antre nan, Noe te vin moute pou nou. Figi l ' te lugubr, men li attitude rete fyè ak diy.
  
  
  Li te kraze nouvèl la nan nou san yo pa frap yon grenn je. Dr Fleming te kidnape. Chip Cappola te mouri ap eseye anpeche li. Jerome te pran plis pase nan otèl la. Kwazyè bato yo evakye tout Ameriken yo ak Ewopeyen yo."
  
  
  Mwen te di, " ki Kote nan Tara Sawyer?"
  
  
  Li pa t ' jouk pita ke mwen reyalize kote mwen te resevwa enfòmasyon ki soti nan. Men, pandan nou silans Cadillac woulib, mwen pa t ' tande nan nenpòt ki forè tanbou nan tout.
  
  
  Mesaj la pa t 'di anyen sou li, "Noye te di m'. Nan nenpòt ka, mesaj la te gen. Se konsa, li pa t ' konte sèlman sou vizyon. "Kijan ou te konnen tout bagay sa a?"
  
  
  Li regarda nan moun yo bò kote l', ak mwen te wè ke bouch li te tòde kò li enpasyans. "Tanpri, pa gen dout m' yo, Mesye Carter. Pa gen ase tan. Dr Fleming se ke yo te ki te fèt nan kacho yo anba fò a fin vye granmoun, epi li bezwen yo dwe sove yo. Ou Manke Sawyer te pwobableman voye lakay sou youn nan bato yo.
  
  
  "Li sanble fasil pou m'. Mwen pa panse Jerome ta gen kite l 'ale si li te kapab te ki te fèt l' pou ranson."
  
  
  "Sa a se yon agiman. Men, sa a pa tout. Deskripsyon nan tou de nan nou yo te distribye yo, ak dis mil dola te ofri pou ou pran.
  
  
  Mwen te fè sèman l ' soti byen fò. "Jis jan mwen menm mwen sou fè yon ti detou, ak lè sa a, syèl la desann."
  
  
  "Kontan ou te fè ke detou," Noe kòmante. "Sinon, ou ta dwe mouri pa kounye a." Omwen koulye a, ou ka goumen tounen."
  
  
  "Mwen ta pito fè yon bagay," mwen te dakò. Mwen gade nan ti fi a. 'Rete isit la. Ou ap an sekirite isit la. Mwen pral pran machin ou."
  
  
  'Pa gen okenn fason. Ou pa konnen zòn nan. Mwen konnen, ak san konte yo, mwen toujou gen yon travay pou yo fè." Te gen yon metalik kwen pou vwa li ki allusion nan karakteristik yo ke yo te touche l ' yon plas nan mafya a fwatènite.
  
  
  "Li se dwa," Noye te di. "Ou pa ka ale tounen nan Pò a nan peyi Espay pa wout la bò lanmè. Pa gen okenn dout Jerome te bay lòd li bloke. Ou pral gen yo pase nan mòn yo, ak lè sa a, ou ka sèvi ak nenpòt èd ou ka jwenn." Li te pwente yon bon bout dwèt yo nan yon sèl grès, nonm fè nwa, lè sa a, yon lòt. "Pantalon, chemiz. Prese moute. Ou ap vini ak m'."
  
  
  Mwen pa t ' renmen li. - Ki te kapab mwen dwe asire w ke Noe a, se istwa a te vre? Ak ki moun ki ta bezwen sa a eskòt sou yon vwayaj ke Bondye konnen ki jan li pral fini? Men, mwen pa te gen okenn chwa. Noe ansanm ak mesye l ' yo te fè moute majorite a, e menm Mitzi konplo ak Noe. Se konsa, mwen te dakò, nan omwen pou kounye a. Pa tan an nou te rive nan Cadillac a, koup la te gen, twò, souryan. Gid nou yo te kounye a mete jenou-longè koton pantalon ak chemiz blan ak woule-up manch pou li. Yo te manchèt kache nan senti yo.
  
  
  Yo chita nan tounen an.
  
  
  Te gen okenn kote yo vire alantou li, ak Mitzi te gen pou pouse machin nan retounen lakay yo epi soti pou senk minit jiskaske nou te finalman kapab jwenn desann mòn lan. Wout prensipal la te deja move, ak yon sèl sa a te terib. Nou te kondwi nan ba kovèti pou sou ki sa ki te sanble ak Swis fwomaj ak twou nan li, epi pou fè zafè pi mal, nou te fini moute sou yon falèz sou lòt bò a nan ridge la. Nou te tounen ak swiv chemen etwat ki te mennen desann. Te machin nan patiraj nan ti mòn sou yon sèl bò, epi sou lòt la, mwen te kap nan yon gwo twou san fon nan ensondabl pwofondè. Mwen pa t ' di anyen, se konsa yo pa distrè Mitzi. Li te kapab konsantre pi byen sou kondwi.
  
  
  Apre yon kilomèt nan tray, nou te kondwi nan touf raje ankò, epi mwen te kapab respire lib ankò. "Se konsa, ou konnen wout la," mwen di Mitzi. "Ki jan nou jwenn nan Jerome nan kacho a?"
  
  
  Li ap tranble anba pye tèt li. "Nou gen pou chèche konnen yon bagay sou sa a an premye. Premye nou bezwen pou yo ale nan ke otèl la fin vye granmoun mwen te montre ou sou wout la nan premye rankont ou a ak Noe. Gen nou ka devlope plan nou an ."
  
  
  Li te resevwa nwa lè nou finalman te vin soti sou yon wout lajè ase pou yon Cadillac. Nou te kapab wè limyè nan vejetasyon anba la a. Se konsa, nou pa t ' byen lwen soti nan lavil la. Mitzi vire sou limyè devan l ' nan rale mete deyò sou wout la.
  
  
  Yon gwo bout bwa nan limyè eklere nan lame man. Li pwente yon zam nan nou. Ti fi a imedyatman ralanti desann, mete machin lan nan do a, ansanm ak akselere ankò. Mwen enstenktivman gade alantou. Limyè dèyè yo kenbe yon lòt sòlda ki te jis vize fizi l ' moute. Anvan fizi l ' te kapab atenn gwo ase yo frape nenpòt ki moun nan nou, mwen Luger revoke. An menm tan an, pi vit machin te kase. Te gen yon anpil nan ekla sou Mitzi, men li te kenbe kondwi. Mwen te tire nan espas sa a kote glas devan machin lan te itilize yo dwe, ak sòlda nan devan nan machin nan tonbe.
  
  
  Mitzi sispann machin nan, epi mwen te gen tan yo tcheke soti gid nou yo. Pa gen yonn nan yo ki te blese. Yo te rkrokviye moute nan do a chèz epi yo te kounye a ak anpil atansyon jwenn moute ankò. Mwen te ale soti yo pran yon gade pi pre nan prezante Kolonèl Jerome te ban nou. De sòlda yo te mouri. Mwen te pran inifòm yo ak zam yo, yo jete yo nan backseat la. Noye a, moun te pwan zam yo. Mwen te di. "Èske ou ka okipe li?"
  
  
  Yo te kapab. Yo te sèvi kòm gad palè lè Fleming te prezidan. Petèt yon jou nou pral kapab sèvi ak konesans sa a. Mwen te kenbe m ' yo zam nan tèt mwen pou tan an ke yo te ak te bay lòd de la nan yo yo trennen kadav yo nan bag la, kote yo ta bay manti tou dousman jiskaske kèk grangou bèt parèt.
  
  
  Nan nenpòt ka, wout la blòk yo pwouve ke Noe a te enfòmasyon kòrèk. Sa a nonm lan fin vye granmoun te gen plis moute manch rad li yo pase mwen ta renmen admèt. Se konsa, Jerome te an chaj, Noe te di. Li te tan yo panse a yon fason yo gratis Fleming. Noe a otorite tou te ban m 'pi plis konfyans nan zanmi l' yo. Apre yo tout, yo prezante tèt yo, epi kounye a yo ke yo te pwouve yo ka okipe zam yo, yo ka toujou itil.
  
  
  Nou pa te gen okenn pwoblèm ap resevwa nan otèl la, ak Mitzi pake machin la nan yon abandone koule dèyè bilding lan. Soti nan gen, nou te ale nan yon delambre gwoup. Pran sant la nan kanni ak pouri bwa konpetisyon pou sipremasi. Gid nou yo te mennen nou moute krakman mach eskalye yo nan kwizin nan. Li te yon gwo kwizin ak etajè ansanm yon sèl miray ak yon worktable nan mitan yo. Nou pa t ' pou kont li. Yon balèn te boule yo sou tab la, ak twa moun t 'ap manje igwan, yon lokal délikatès ki te fè m' gwonde vant.
  
  
  Apre salitasyon mesye yo, epi nou de gid, ki moun ki te pale eksitasyon ak twa natif natal, nou tout nou te finalman kapab manje. Lè m brital grangou te satisfè, mwen te santi yon ti kras mwens tankou yon yo-yo sou yon kòd nan supriz ak defi yo. Plak mwen te toujou mwatye plen, lè an twa natif natal bò gòch la. Mwen te kontan yo wè yo ale. Nou bezwen travay soti taktik, ak mwen pa t ' santi tankou yon uninvited pati.
  
  
  Noe te ban m 'non yo nan gid nou yo, men, depi mwen pa t' konnen lang nan, mwen te bliye yo. Tout sa mwen sonje byen se yo ke yo te long, avèk anpil konsòn. Sepandan, mwen pa t ' vle ofanse yo pa jis yo rele Tom oswa Harry, se konsa, mwen eksplike pwoblèm mwen epi li te mande opinyon yo.
  
  
  La pi wo nan de ri, li di,"Ou ka rele m' Lambie." Li pwononse li yon solid "kat".
  
  
  Mitzi te di nan zòrèy mwen, " Lambie. sa a se yon gwo palourde. Yo manje li yo pou vyann pou ogmante puisans yo."
  
  
  Li a te gen style, " mwen te di, souryan. "Pi bon pase, pou egzanp, non m-N3. Ak ou?' Mwen gade nan nimewo de.
  
  
  Li te souri lajman. 'Kako.'
  
  
  "Kout ase," mwen dakò. 'Ki sa ki sa sa vle di?'
  
  
  Li te ri ankò. "Yon zwazo ki nan bèt. Trè danjere.'
  
  
  'Ekselan.' Mwen te renmen yo. Yo ta dwe plèzantè sou prospect nan batay la tout antye Grand Laclair lame. Petèt nou toujou te gen yon ti chans.
  
  
  "Nou konprann ke nou bezwen Dr Fleming. Nou bezwen jwenn Fleming soti nan prizon. Men, premye nou bezwen yo ka resevwa gen. Fè nenpòt nan ou konnen anyen sou chape wout, tankou tinèl ke prizonye ka te fouye nan sot pase a?
  
  
  Repons lan te gen okenn. Te gen yon sèl. Twò etwat yo vire ozalantou yo ak tou apik yo rale tounen antre nan selil la. Ki kote twou a te louvri, te gen kounye a yon pòtay fè. Atravè soti nan li, ta vle chanje koulè nan zo bwa tèt la malere nonm ki te fè yon dènye tantativ pou sove yo toujou kouche. Li te yon tan long de sa. Se konsa, nou gen nan travay sou zantray nou ensten, ak li souvan vire soti yo dwe san. Mwen te di ki sa ki mwen te panse sou li. "Ki kote ou panse ke ou vle pou yo kòmanse?"
  
  
  Yo te monte zèpòl indiferans. Kako te di li pou tou de nan yo. "Si Fleming mouri, se konsa yo pral nou. Jerome vle bati yon fize estasyon yo sou mòn nou yo. Nou pral goumen, men nou pa gen ase moun ak zam yo sispann li."
  
  
  Mwen te kòmanse nan gou yon koup la pi plis ak plis. Yo gen laj ki yo te difisil yo devine, men, yo te po lis ak te gen pa gen anyen mal ak kowòdinasyon yo. Yo deplase avèk favè bondye a nan tig. Mwen pwente nan inifòm. 'Mete sa sou. Ou pral jwe wòl la nan sòlda yo. Ou te kaptire Mitzi ak sou m', epi ou ap ale nan pran nou nan fò a. Ou pral di Jerome te bay lòd nou fèmen nan Fleming a selilè.
  
  
  Ti fi a nan je yo flèch pou yon moman. Mwen pa t 'renmen risk lavi l', men nou yo "trick" ta gen pi plis konvenk, si li ta te gen, twò.
  
  
  Kako ak Lambie te pran koupe chemiz yo ak pantalon, ezite ak loincloths pou yon moman, lè sa a, vire timidman ak pran yo, yo koupe kòm byen. Tou de nan yo te mete ow'angs, batay hamlet sou senti yo nan kou yo. Asire w, zam sa yo te sou lamen, men, petèt yo te panse li pa ta fè mal yo yo te yon ti kras pwoteksyon siplemantè. Yo mete yo sou lame jakèt sou yo hamlet, mete yo sou pantalon, ak fè nou konnen ke nou te pare yo ale.
  
  
  Mitzi te kondwi. Mwen chita akote li, ak de nan nou asistan chita nan do a, zam pwente nan kou nou an. Sou wout la nan fò a, ti fi a fè pi plis nan chemen kout. A lari yo te surprenante vid. Tout moun te rete andedan epi kenbe rido yo fèmen. Boutik yo yo te fè nwa a ak akòste moute soti nan piyar. Pò a nan peyi Espay te toudenkou yon nan vil la fè nwa, trè diferan de plezi nan nwit la la anvan yo.
  
  
  Fò a te kanpe sou yon ti mòn ki ba. Gazon an vèt devan yo nan l 'fè li pi bon fè li gade zanmitay, men sa a efè yo te pèdi tou pa fè kloti a bò kote l' ak kanon monte nan sant la nan gazon an. Pakin nan devan nan pòtay lavil la pa t ' fè plas la nenpòt plis konfòtab.
  
  
  Yon kòporèl ak de sòlda yo te wè limyè nou an ak bloke wout la, zam yo établie. Mitzi ralanti desann ak sispann yon pye kèk devan yo. Dèyè do m', Lambie pran rele, " Kòporèl, kite yo ale ak wè sa ki nou te gen. Grès trape! Li te pouse m ' pou pi devan ak mizo a nan zam li yo ak ri vivman.
  
  
  A kòporèl pwoche bò konsyamman. Yo te vle pran yon gade nan sa a an premye. Mesye yo pataje yon siksè istwa sou ki jan yo te resevwa nou yo ak pi ensimontab, yo te gen simonte. A kòporèl te enpresyone. Lè yo fini istwa yo, li tou dousman leve soti vivan pi fizi a ak vize li nan m'.
  
  
  Vant mwen fèrme. Li pa ta gen piki Mitzi. Mwen te asire w nan li. Yo te kapab pran kosyon oswa ranson pou li. Men, sa ki Jerome te planifye pou m ' te konplètman diferan. A kòporèl kite m 'nan fè nwa a pou yon moman, gade nan m' nan vizor a. Lè sa a, li abwaye yon lòd. Sòlda yo otorize yon chemen. A kòporèl te resevwa nan machin nan ak bay lòd Mitzi pou yo ale nan fò a. Li te yon gri bilding nan. Pa gen okenn fenèt yo ak sèlman yon sèl pòt nan mitan an, tankou yon bouch ki louvri. Te gen menm yon an bwa rete soude soti lang yo nan li. Mitzi te sispann ak ki estasyone nan tiled anpil nan pakin, ak kounye a mwen te kapab wè ke yo an bwa yo te lang yon drawbridge sou yon trou gwo twou san fon. Move zèb yo grandi nan li kounye a, men pou sa lontan de sa te gen yon keu nan esklav. inondasyon li ak dlo a soti nan lanmè a. Chak atakè yo te gen fè konfyans sou yon wetsuit. Yon sòlda te kanpe nan mitan an nan pon an, ak nan zòn nan tout antye te eklere pa pwen enpòtan klere. A kòporèl te ale soti. "Pote yo nan pandan y ap mwen kenbe ke nèg nan zam alamen."
  
  
  Mwen te pouse soti nan machin nan. Mitzi te resevwa soti sou lòt bò a. Kako ak Lambie te gen zam yo bourade pou do nou. A kòporèl gloated yon ti kras plis epi ale andedan. Yon kèk minit pita, li te rive ankò, te akonpaye pa yon lyetnan. Sòlda te sou pon an te bay yon stern voye bonjou pou yo, ak nouvo a attitude di m ' ke li te an chaj isit la.
  
  
  A kòporèl koze ak okipe jès jiskaske ofisye a fèmen bouch l ' ak yon jès. Soti nan zetwal yo nan je l', mwen te kapab devine ki moun ki ta gen te genyen prim lan si li te yon byen pran.
  
  
  Lambie remake, " soti nan Lòd Kolonèl. Sa yo de yo ta dwe fèmen nan selil la menm jan Fleming. Ou wè, tout te kaptire zwazo yo ansanm.
  
  
  "Mwen wè," lyetnan te di yon ti tan. "Pran yo nan guardhouse."
  
  
  Li te tounen, epi nou yo te fòse yo swiv l ' desann yon koridò wòch ki répéta étranjman. Yon vrè kochma reyèl pou moun ki soufri soti nan klostrofobi. Nan guardhouse, lyetnan siyale ke nou ta dwe fouye.
  
  
  Kako yo byen vit te di, " Nou te deja fouye yo, Lyetnan. Yo yo se youn san pousan pi bon kalite."
  
  
  Lyetnan chuckled, " Trè bon.'"Nick Carter, se pa li? "Trè danjere," te di Kolonèl. Men, mwen panse dan ou yo pral rale soti aswè a."
  
  
  Mwen te monte zèpòl ak yo te eseye gade tankou yon bat chen. Koulye a, li te tounen atansyon li nan Mitzi. Menm ak dlo nan je nan je l ' ak cowering tankou yon pè chat, li te toujou vo wè. Petèt li te renmen li lè li te yon ti kras soumi. Pou yon moman, ranch l 'yo lanse dèyè, yo soti, e li te leve l' bab ak yon sèl dwèt li.
  
  
  Kolonèl di ou se vo yon anpil nan syndicate an. Ki yo yo vle peye yo fè ou jwenn tounen lakay ou. Nou konnen ke." Mitzi gade menm plis pè anpil, bat bravo men l ' sou bouch li epi kriye. "Tanpri, seyè, pa kite m' yo. Yo pral touye m'."
  
  
  Li te leve soti vivan sousi l'. "Si ou valè yo anpil, poukisa yo ta fè sa?"
  
  
  Li ti jan li lèv pou yon moman, lè sa a,, kòm si li te konnen lyetnan ta dwe kapab pou fè l 'pale, li orèy," mwen pa konnen.: "Mwen te bezwen pou yo pote kèk lajan nan yon kote. Men, mwen pa t ' delivre li. Koulye a, te gen siy dola nan je nwa l ' yo. Bondye, li te gen yon imajinasyon. Li kònen klewon enpasyan. "Ki kote yo sa yo dola kounye a?" Li toudenkou te sanble pèdi espwa. "Mwen kapab montre w ki kote ... Si ou kite nou ale, mwen pral ..."
  
  
  Li ri te dezagreyab.
  
  
  "Ou vle yon anpil, siwo myèl. Kòm pou Carter, si mwen ta pèdi l', kolonèl ta gen menote m ' olye pou yo. Li leve zepòl li. "Pou kèk rezon ki fè, li la aktyèlman panse sou sa a mesye isit la."
  
  
  Ti fi a fwote men l 'ansanm, ki te fèt yo deyò pou l', ak deplase pi pre l', soumi, e pou nou reveye nan chak etap.
  
  
  "Jis m', lè sa a?" Jis ou menm ak m'?'
  
  
  Lanvi te evidan sou figi l ' yo. San yo pa pran je l 'koupe l', li t ' ap pale nou de mesye yo. "Youn nan nou pral rete isit la, lòt la ap pran Carter nan selil l' yo."
  
  
  Mwen te gen yon pè moman sa a lè mwen te panse lyetnan te vle yo dwe pou kont li avèk fi a. Lè sa a, mwen reyalize ke li te vle voye m ' koupe ak youn nan mesye yo. Mwen flechi misk mwen yon ti jan, kòm si mwen te renmen lide a epi yo te planifye al atake moun sou wout la. Mitzi te kapab okipe la lyetnan, men gen ta dwe yon batay, epi mwen pa t ' bezwen yon ensidan ki ta mobilize plis sòlda. Lyetnan wè mouvman m 'yo, ti souri, ak deside yo vin avè m' de tout fason. Li te mache soti nan pòt la devan yo nan Lambie ak m'. Mitzi rele apre l 'nan yon plezi ak ton," Lyetnan ... wè ou pita, repons lan se wi ..."
  
  
  Li te mache desann sal la, epi mwen remake ke demach l ' yo te pi plis ajite pase militè yo. Lyetnan a panse yo te pa sou devwa l ' yo. Nan fen an nan koridò a, li louvri yon epè pòt wòch, balanse nou an, epi li te kriye byen fò dèyè do l'. Mwen sispèk ke ak sa a granit blòk yo dèyè nou, pa gen okenn son te kapab antre nan kacho yo nan premye etaj la. Nou te ale moute yon wòch eskalye espiral epi antre nan yon pi ba yo koridò. Dlo dripped ak te gen yon sant suwanee. Pa te gen okenn limyè, men lyetnan nan antèn yo, epi li dirije wout la ankò, pase ven entèdi pòt sou chak bò nan twou santi koridò. Nan fen an nan koridò a, li te pran soti yon kwiv kle sou kat pous nan longè, louvri pòt la, epi yo te kanpe pa selil la.
  
  
  Dr Fleming te chita sou miray la, yon sèl jenou rantre leve. Li lonje l 'lòt janm deyò nan devan l'. Li gade lèd ak anfle. Li te chita sou bab panyòl vèt la ki kouvri planche a wòch, ak youn nan bra l ' yo te pandye sou tèt li pa fè yon chèn tache nan miray la.
  
  
  Li leve je l', blinked nan limyè a, yo te wè m', ak leve chita. Lè sa a, li te wè gad palè m ' ak finalman lyetnan. Li chute zepòl li ankò, ak tèt li te tonbe pi devan nan dejection. Ofisye a te kanpe sou li, souri. Li kase l 'pòch, rale revòlvè l' yo, ak te demisyone pou ke li te kapab wè Fleming ak pou m ' byen klè, tou dousman vise zam nan ren mwen.
  
  
  "Mesye Prezidan," vwa a kònen klewon glise. "Ou te espere jwenn yon bon alye sou zile a? Yon nonm ki moun ki te deja sove ou yon fwa ak kapab fè l ' ankò? Mwen prezante li nan ou. Li ka rete avèk ou."
  
  
  Dèyè do m', Lambie te klèman kenbe souf l ' yo. Mwen te gen plizyè opsyon. Mwen te kapab yo te te demisyone sou kote epi kite m ' moun ki tire lyetnan. Men, petèt ofisye a te pi vit, ak mwen te kòmanse konprann Lambie pi plis ak plis. Oswa mwen te kapab distrè tèt mwen ak rale m ' Luger.
  
  
  Pandan y ap mwen te panse sa a, yon rat gwosè a nan yon chat lansa nan selil la nan ki lyetnan a bòt. Limyè a nan flach l', pwobableman sezi bèt la. Lyetnan vole soti nan wout la ak tire l'. Ki te ban m ' ase tan pwan m Luger. Mwen te tire a lyetnan dwat nan tèt la. Antèn la te pran vòl nan lè a. Mwen te kapab trape li ak m 'gratis nan men yo, boule dwèt mwen sou cho lanp yo, men mwen te kapab mete l' desann byen vit san yo pa kraze li. Lyetnan tonbe sou figi l ' yo. La bab panyòl vèt la sou planche a tou dousman te tounen wouj. Lambie snorted ak satisfaksyon. Mwen te kontan ke mwen deplase pa t 'pran l' pa sipriz. Finalman, pa reflect, li te kapab rale deklanche la ak tire m'. Mwen te remèsye l 'pa karese l' sou zepòl la.
  
  
  Fleming blinked. Li toujou pa t ' sèvi ak limyè. Li te jennen.
  
  
  "Mwen pa konprann anyen lòt bagay," li te murmures. "Kolonèl Jerome ap mande m' pou yo vini retounen lakay yo epi kouri peyi a. Lè sa a, poukisa am mwen yo te arete kounye a? Poukisa yo mennen ou isit la?" Poukisa ou te tèlman kalite pou sa a sòlda?
  
  
  "Pita," mwen fèmen bouch li. "Gen a pa gen tan kounye a." Ni David Hawke ni Tara Sawyer ta vle Fleming konnen sou RACH la entèvansyon. Apre Jerome nan trayizon, mwen te vin tante l 'yo di l' tout bagay. Men, si Hawk ak Tara te dwat, si Fleming te kòmanse aji fè tèt di ak pa t ' vle pou yo jwe ankò, ki moun ki ta pwoteje zile a? Se konsa, mwen pral gen bay manti. Mwen pwente nan janm li. "Ki jan seryezman yo ou te blese?"
  
  
  Li toujou gade kwè, men mwen te eseye devye atansyon soti nan politik sijè.
  
  
  Li bay yon soupi. "Mwen janm kase."
  
  
  Mwen te kòmanse chèche lyetnan nan pòch pou kle nan menòt. Mwen pa t 'gen li avè m'. Mwen te kapab tire nan chèn lan, men mwen pa t ' gen anpil minisyon. Mwen ta ka bezwen gen kèk bal anwo. Mwen mete yon sèl pye sou miray la ak rale. Mòtye ki genyen ant wòch yo te syèk fin vye granmoun ak te vin fèb pa aksyon an nan imidite. Mwen te santi chèn bouk yon ti kras, men li pa t ' vini nan. Mwen twitched yon pi plis kèk fwa, men li te pa gen okenn sèvi ak yo. Nou gen fouye bagay sa a soti. Mwen te fè yon mouvman rapid ak men m', ak talon tonbe soti nan syèd li gèn nan mwen koube dwèt yo. Razwa-byen file metal ti jan nan mòtye a, frape pi rèd toujou desann brik apre brik. Lambie te kòmanse ede yo. Li te pran pi lontan pase mwen te panse. Malgre frèt, mwen te swe. Si lyetnan a pa rive byento, li ta ka rive nan yon moun pou ale wè sa ki te rive l ' la.
  
  
  Mwen te fè yon gwo twou san fon groove sou yon sèl bò nan bracket la. Lè sa a, mwen rale chèn lan osi difisil ke mwen te kapab, ansanm ak Lambie. Lè li te kraze gratis, nou te tonbe nan lis bab panyòl. Fleming te trase a pi devan. Lambie ak mwen te ranmase l. Li te kapab kanpe sou li te bon nan janm, malgre ke li te trè fèb, epi li te tèt vire soti nan bri sa a nou te gen pou yo fè. Mwen te kite Lambie sipòte l 'pandan y ap mwen wete m' lyetnan levit. Mwen menm mwen te te pran senti l ' ak revòlvè e li te bay yo tout Lambie.
  
  
  "Wete sa levit ak mete yon sèl sa a sou. Ou ve yo te ankouraje ."
  
  
  Lambie te obeyi. Ak Fleming ant nou, nou tounen nan guardhouse.
  
  
  Mitzi Gardner a delice pwatrin vout nan sekou. Li te pwan yon chèz pou Fleming, ak jan li te plonje nan li, li te mande:: "ki Kote ou te pou lontan? Nou jis te vle ale ak wè. Bondye, sa ki te yo fè l'?
  
  
  "Kle. Gade nan tiwa yo.
  
  
  Kako louvri tèt tiwa ak lanse m ' yon ti ponyen. Mwen te eseye plizyè anvan mwen finalman jwenn youn nan dwa. Ki sa ki nan plis, fèmen a kle a te tèlman rusty ke mwen te gen pou li te bat li ak yon paprvayt anvan li louvri. Se sèlman lè menòt yo te retire mwen te wè klou yo andedan ak san soti nan blesi yo sou Fleming a ponyèt. Te gen rouye soti nan fin vye granmoun chèn nan blesi, men li te enposib yo lave li koupe. Pa te gen okenn medikaman nan sal la ap tann. Ou ta dwe rete tann.
  
  
  Mwen te di l ' ki jan mwen te ale nan kite a fò. Lambie te kanpe la avèk do l 'nan pòt la nan l' nouvo inifòm. Kako te di sòlda te sou pon an ke lyetnan te vle wè l'. Si li te vini, nou mare l 'moute ak gagged l' yo. Mitzi lè sa a, kouri al nan machin nan ak te kondwi li nan drawbridge la. Nou te pran Fleming soti nan pon an ak mwen yo trennen l ' nan machin li. Lambie, nan l ' lyetnan levit, chita nan chèz devan an, ant Mitzi ak Kako.
  
  
  Nan post la eskwad gad, Lambie ta pwen lyetnan a revòlvè nan Mitzi, vire nan direksyon l 'se konsa ke gad palè yo pa t' wè figi l ' yo. Kako ap di kòporèl ki Jerome te bay lòd ti fi a yo dwe te pran l'. Si li ta yo te travay, nou tout nou te pase nan. Si sa pa travay, mwen pral toujou gen Luger. Lambie ak Kako yo te tou ame. Ak twa nan twa a se yon trè favorab rapò.
  
  
  Nou te gen nan yon Cadillac san yo pa nenpòt pwoblèm. Mitzi vire sou limyè devan yo ak te kondwi desann ti mòn lan. Sentinel yo te wè ke nou te vini, e yo te swiv wout la san yo pa bloke li nan pi piti nan. Yo pa t ' atann yon chape tantativ.
  
  
  A kòporèl leve soti vivan men l ' pou yo fè yon chèk woutin, ak Mitzi woule desann fenèt la. Kako li vin apiye pou pi devan pou kouvri Lambie fè fas a ak yo te eseye gade enpasyan. "Kolonèl la chanje lide l' yo. Li vle yon ti fi mennen l 'bay l'. Kounye an.'
  
  
  A kòporèl gade enkyete. "Lyetnan, si ou pote l' nan tèt ou, ki moun ki nan an chaj isit la?"
  
  
  "Ou," Lambie kase. "Pa kite nenpòt moun ki pase, jouk tan mwen jwenn tounen.....'
  
  
  A kòporèl vole tounen. Lambie vwa pa t ' son tankou lyetnan a. "Hey ... rete tann... ou pa ... hey ... ki sa ki sa sa vle di?"
  
  
  Mwen tande piki a ak te rive nan jenou mwen. Kako piki a kòporèl. Sòlda yo pa t 'sou gad palè yo, men kòm Mitzi mete yo deyò byen vit, youn nan yo jere yo mete men l' sou manch pòt la. Mwen kraze bra m ak bou la nan mwen luger ak lè sa a, tire nan sòlda. Lòt moun yo ki vize fizi l', men pa t ' gen tan rale deklanche la. Mwen ponpe mennen nan vant li jis nan tan.
  
  
  Li te gwo. Nou te kounye a atout vitès desann wout la nan vitès plen. Nou te nan pati anba a nan ti mòn lan lè m ' te tande yon machin. Mwen te konnen son an tout twò byen. Nou ap soti nan gaz. Mitzi sispann machin nan, li te gade m, epi yo te monte zèpòl. Depi ijans lwa yo te nan efè yo tout sou zile a, te gen pa gen okenn chans pou ravitaye. Tout estasyon gaz te fèmen. Ak Fleming te nan pa gen kondisyon pou mache ven kilomèt nan mòn yo.
  
  
  Nou ta dwe kapab pran li pou Noe a otèl, men, sa ki nan pwochen? Si Jerome te konnen ke Dr Fleming te chape nan batay, li pa ta dwe san danje nenpòt kote tou pre Pò a nan peyi Espay. Mwen te jwenn yon lòt machin. Kote nou te kounye a, mwen te kapab wè wout la bò lanmè ki anba a. Yon Jeep te ki estasyone ki tou pre vil la fin vye granmoun. Nwa figi yo te kanpe bò kote l', ak antèn yo te boule yo sou wout la. Li te yon baraj. Mwen te fè leve lide m'.
  
  
  "Sa a se nou an nouvo mòd nan nan transpò. Mwen pa konnen ki jan anpil sòlda ki pral gen yo dwe enfim, men nou pa ka risk tire yo vaksen.
  
  
  Petèt gen lòt moun ki moun ki ka etap nan. Ou de ale moute yo epi yo distrè mesye sa yo. Mwen pral pran swen nan yo. Eseye mete yo ansanm. Mitzi, ou gen yon revòlvè?" Li te pran ofans nan mwen."Mwen gade toutouni?"
  
  
  "Rete isit la ak Fleming. Si yon moun vini, tire si pa gen okenn lòt fason, men premye a eseye, yo wè si sa a se yon trick."
  
  
  Lambie ak Kako te mouri. Mwen te mache alantou kay yo sou ti mòn lan. Kòm mwen te pase kay yo, mwen etidye anviwònman yo. Mwen te kapab wè baraj limyè a byen klè koulye a,. M ' mak pye yo te anvlope nan foujèr yo ak lòt plant yo. Mwen te mache sou nan jeep la ak gade toutotou ak anpil atansyon jouk tan mwen te wè yon machin patwouy. Mwen pa t ' konprann yo, men, tou sa Lambie ak Kako yo te di, li te dwe yon anpil nan plezi. Kat sòlda yo kanpe nan yon gwoup anviwon de ti gason m ' yo te bese sou yo ak rir. Yo vire do yo sou mwen. Mwen te aji byen vit, pè ke yo ta vire alantou. "Mwen te dwa yo dèyè yo ak Luger pare," mwen te di sevè. "Ou se tout ke yo te vize. Se pa yon mouvman sèl! '
  
  
  La ri toudenkou sispann. Yo te kanpe nan frizè. Lambie te pran yon kèk etap retounen lakay yo epi pran vize. Lò galon nan levit l ' a epolèt glinted nan fè nwa la. Kako kouri al nan jeep la, rive nan lòj la dèyè, ak retounen ak yon kòd. Rès la te fè byen vit. Lè Kako te mare nan dènye a nan kat ak gagged yo, mwen tcheke jeep la nan ekipman pou gaz. Pou m ' sekou, tank la te plen. "Mete yo nan bag yo, epi pou yo jwenn moun sa yo ki limyè ki soti nan wout la," mwen te di. "Mwen pral ranmase Fleming."
  
  
  Mwen te kondwi Jeep la tounen nan kote nou ta kite Cadillac. Se sèlman koulye a, mwen t 'avi ke Jeep la nan limyè devan yo pa t' k ap travay. Modi li!
  
  
  Mitzi te ede m ' transfè Fleming nan yon machin ki pi piti. Li chita akote m ' menm jan mwen te resevwa dèyè volan an epi te kondwi desann. "Lambi ak Kako gen pou li ale nan otèl la nan tèt yo. Soti nan la, yo ka retounen san danje lakay ou ."
  
  
  Jeep la dwe te bon, men, li te pa solisyon an pafè. Pa gen okenn limyè devan yo ak pa gen gid, mwen pa t ' gen pou reflechi sou yon ti mòn monte bisiklèt. Te panse a nan kondwi fason sa a sou torsion yo wout ki pase nan tout kalite èskarpeman a te ban m ' goosebumps. Mwen te pran yon chans sou wout la bò lanmè.
  
  
  Lambie ak Kako pa t ' tankou yo dwe kite dèyè, men, yo te wè ke sa a te solisyon an sèlman.
  
  
  Lè yo te ale, mwen te kòmanse Jeep la ankò. Koulye a, mwen te finalman kapab mande Fleming kesyon an ki te arselan nan m ' pou yon ti tan. Mwen te rele sou zepòl mwen: "Èske ou konnen sa ki te pase Tara Sawyer? Yo kite l ' ale?
  
  
  'Pa gen okenn. Sòlda yo ki te kaptire m ' te di yo ta mande yon ranson nan yon milyon dola pou li. Ki kote w ap pran m ' de tout fason?"
  
  
  "Nan Noe."
  
  
  Vwa l ' répéta ak doulè ak pè. "Wi, sa a se yon sèl la an premye. Lè sa a, mwen pral gen yo ale nan lavil la. Moun ki pral koute m'."
  
  
  Mwen kite l 'moun fou m'. Mwen te gen pwoblèm ase mwen pa diskite avè l'. Mwen te enkyete w sou Tara Sawyer. Mwen pa t 'kapab kite anyen rive l'. Mwen te demisyone sou gaz la. La pi bonè mwen jwenn Fleming ak Mitzi isit la, pi bonè a, mwen ka jwenn tounen nan lavil la. Mwen tounen vin kwen an ak wè limyè yo sou wout la devan yo. Yon lòt obstak.
  
  
  "Yon plonje desann," mwen hissed nan Mitzi. "Epi pou yo jwenn pare."
  
  
  Mwen ralanti desann. Mwen te vle yo panse ke mwen te ale nan sispann, sèlman nan kraze nan baryè a nan dènye minit te. Mwen te wè l ' sèlman dis mèt ale: yon kamyon gwo ak yon ti vit owitzer a nan kòf la. Li bloke chemen an tout antye. Pa te gen okenn chemen.
  
  
  Sou yon sèl bò nan nou, peaux dlo sa a soti nan marekaj la reflete limyè a soti nan streetlamps. Se konsa, mwen pa t ' jwenn trè lwen tèlman pa gen. Sou lòt bò lanmè a te pye palmis. Yo pa grandi nan dlo, se konsa, gen ta ka yo te ki solid tè a, men pye bwa yo te pi pre ansanm pase mwen ta gen te renmen. Map mande mwen si mwen te kapab kondwi Jeep la. Men, sa a te pi move chwa. Mwen vire volan an volan ak rale sou wout la ak gaz la sou tablo a. Mwen tande yo rele," yo Sispann yo, " ak lè sa a, yon bal. Bal la whizzed segondè nan fèy palmis.
  
  
  Yon piki avètisman.
  
  
  Bèl moun! Mitzi te tounen nan chèz li epi yo tounen tounen dife, men se pa konsa ak anpil atansyon, pa nan syèl la. Mwen pa t ' tounen gade dèyè. Mwen te santi tankou mwen te monte yon sovaj mal la pou premye fwa nan lavi m'. Mwen frape yon pye bwa, vole a ki lòt fason sou de wou, ak prèske woule sou. Yo te tire nan nou, men yo pa t ' frape nou. Mwen te eseye jwenn tounen nan wout la, men lè mwen te fè, mwen te jwenn yon lòt sipriz.
  
  
  Te gen yon Jeep sou wout la, ak kat sòlda kouri nan direksyon pou li. Fleming kite soti anmwe de doulè dèyè do m'. Li pa t 'plezi pou l'. Mitzi yo te tire sou Fleming a nan tèt la nan Jeep la ke yo te kouri dèyè nou tankou mwen prese kòm anpil vitès soti nan machin ti ke mwen te kapab. Li pa t ' vit ase. Youn nan kawotchou nou te vid.
  
  
  "Nick, yo ap pran sou nou." Mitzi rele byen fò.
  
  
  Li pa t 'bezwen pou di m'. Yo bal te kriye byen fò nan la metal la nan Jeep la prèske kòm pli vit ke mwen te tande vaksen yo. Mwen te bay li yon Luger.
  
  
  "Eseye jwenn nan gwoup la. Vize ak tire ankò." Li yo itilize tou de men, men li se trè difisil a vize nan yon sib k ap deplase lè ou se ke yo te souke sòti bò kote. Li te youn nan sa yo fwa lè mwen mande si mwen ta non yo dwe ajoute nan lis la ki Hawke kenbe nan l ' yo an sekirite, ak chak non yo, gen yon asterisk endike ke moun lan nan kesyon se mouri.
  
  
  Mitzi pete rele. Mwen te panse li te blese, men li te chita moute dwat. Mwen te wè aksidan an fèt la nan retwovizè mwen. Jeep la dèyè nou file soti nan kontwòl epi akselere nan vitès plen nan marekaj la, kote li te plonje tou dousman ak majèstueu nan fon an. Mwen te wè limyè devan yo flash, yon ti tan anvan yo ale deyò.
  
  
  Mitzi pouse luger ant janm mwen yo ak vire alantou. Nou te monte sou menm kawotchou plat. Li pa t ' la bri sèlman nan mitan lannwit. Nan forè a, son an nan banbou baton frape kre bwa a tanbou te kapab tande. Li te yon anvlope, son menasan. Map mande mwen si Kako ak Lambie te kapab voye yon mesaj san fil nan branch fanmi an. Petèt li te yon mesaj sou nou chape, voye pa invizibl figi yo nan tropikal la.
  
  
  Ritm lan te ranmase. Li te tankou yon dezas. Dèyè do m', mwen tande Dr X a endispoze vwa. Fleming. "Nou se ke yo te ap gade, epi yo ap byen vit pwan moute ak nou."
  
  
  Mwen pouse Jeep la pou dènye vitès posib.
  
  
  
  
  
  
  
  Chapit 6
  
  
  
  
  
  -
  
  
  Dwa nan devan nan nou sou wout la, yon moun ki gen yon antèn siy nou pou nou vire sou yon wout peyi. Mwen pa t ' mande kesyon epi yo tounen vin lwen. Mwen te kondwi machin atravè sab la nan yon lòt flanbo pa kwen dlo a, vire sou switch machin nan, ak te resevwa soti.
  
  
  Noe te gen la, kounye a san yo pa yon rad blan ak yo mete yon loincloth. Sou wout la nou te jis mete atè, m ' te tande son an nan yon machin k ap apwoche. Nou pa t ' gen ase tan. Nou te kanpe la avèk do nou bò lanmè wouj la. Ak mwen Lugger te vid.
  
  
  Mitzi te vini soti tou. Noe rale Fleming soti nan machin nan ak men fò.
  
  
  "Vini non avè m', Carter. Pran Mitzi nan men epi yo pa kite ale. Rete dèyè do m'."
  
  
  Mwen rantre luger nan senti m ' yo, te pran ti fi a nan men yo, epi yo swiv Noe. Ki sa ki lòt bagay te kapab mwen fè. Nou pral mouri byento de tout fason. E petèt nou te ka menm naje byen lwen tèlman lwen ke nou dèyè yo pa t ' jwenn nou si nou jis kenbe tèt nou ba ase nan fè nwa a vag yo.
  
  
  Noe te demisyone ak kè poze e konfyans nan lanmè a. Li te pote Fleming fasil. Lanmè a leve alantou janm li, kanpe la nan mitan l ' kwis, lè sa a, toudenkou li te kòmanse leve vivan ankò, etap pa etap.
  
  
  Sou pwochen etap la, mwen te frape m zòtèy sou yon bagay difisil. Mwen prèske trebiche, lè sa a, leve pye m ' yo. Mwen grate yon wòch ak pye m ' ak te santi tè a difisil yon ti kras pi wo moute. Mwen mete pwa m ' sou li, pwolonje jenou m, epi yo te santi tankou mwen te yon etap pi wo a yon sèl la an premye. Nou te ale leve, kat etap ak te mache dwat atravè wòch ki graj sifas yo sou sis pous anba dlo.
  
  
  Mwen chuckled dousman. Mwen te byen vèrs nan sa a majik. Li te a premye fwa mwen te wè Noe ap mache sou sa a chemen wòch. Mwen reyalize ke li te yon wòch fin vye granmoun estrikti, pwobableman yon inondasyon baryè ki te gen lontan depi koule pi ba pase nivo lanmè kòm yon rezilta nan yon tranbleman tè. Mwen pa t ' panse ke Noe te gen tout tan tout tan wè li pi wo a dlo a. Li te pwobableman dekouvri li pa aksidan pandan y ap naje, ak menm si li pa t 'yon foren, li te itilize li pou fè pè l' yo sipèstisye disip.
  
  
  Dèyè do m', mwen tande Mitzi griyen. "Li se yon onè gwo pou ou, Nick. Koulye a, ou konnen yon bagay ki se yon mistè pou prèske tout moun. Gade deyò pou glise zòn ak rete nan mitan yo. Miray ranpa a nan se sèlman mwatye yon mèt lajè ."
  
  
  Mwen prese men l'. Fò ase. "Ou te konnen e yo te eseye yo ki di m' istwa sou Santa Claus, ou sal jennès. Kijan w fè konnen?'
  
  
  "Pandan y ap naje. Mwen frape tèt mwen sou li epi li pèdi konsyans. Noe te sove m'. Li pa t 'di m' sa mwen te moute a jiskaske mwen menase yo pran swen nan li tèt mwen. Li fè sèman pou yo kenbe li yon sekrè."
  
  
  Nou te prèske sou lòt bò a lè yon pè nan projèkteur te klere byen bèl sou dlo a. Te gen rèl nan sipriz ak kòlè. Yo te jwenn jeep la, men te gen pa gen okenn moun. Nou te deja soti nan limyè a rive, se konsa yo pa t ' kapab wè nou. Nou te vini ak yon apik gout nan ki yon eskalye etwat te fè mete pòtre. Li te gen yon long ak difisil grenpe, men, Noe, pote Fleming, li te montre pa gen okenn siy fatig kòm li te rive jwenn etap nan tèt la ak vole senk pye desann sou platfòm la ke double kòm yon ranpa yo ak do-kay pou kay ki anba a. Mwen te panse li ta fè byen kòm yon antrenè fòm nan RACH la nan pwogram nan. Li te remèt Fleming nan l ' lonje bra yo, ak prezidan an te byen vit inogire nan sal la.
  
  
  Lè nou te rive, mwen remake ke sal la te deja ekipe pou tretman l ' yo. Boule bwa chandèl pann soti nan miray wòch. Nan sant la nan etaj la te nan yon kabann ki kouvri ak santi bon fèy bwa. Nou te pase yon sòt de onè gad palè a te fè leve nan branch fanmi, chak nan yo ki moun manyen Fleming dousman, tankou si yo ba l ' kèk nan fòs yo.
  
  
  Lè yo mete Fleming sou kabann lan, mwen te di, " Li a te gen yon pye kase epi pa gen rouye sou ponyèt li. Li dwe gen anpwazonnman ak gaz san, ak mwen pa t ' gen tan pou yo ale nan famasi a pou antibyotik. Li bezwen li kounye a. Èske gen yon fason yo jwenn li isit la? '
  
  
  Ran ras / tèm, fè nwa-skinned moun gade nan m ' dispassionately. Fleming a vwa a kònen klewon fèb, men li te souri. "Di ou mèsi pou enkyetid ou a, Mesye Carter, men, mwen se nan bon men. Mwen mete Noe nan konesans medikal pi wo pase sa yo ki an pi chè espesyalis sou Park Avenue."
  
  
  Patriyach la te di dousman ," Nou gen te enfòme sou lanati nan ou blesi, epi nou ka kòmanse tretman imedyatman."
  
  
  De fanm dezabiye ' w Fleming. Noe te mete ajenou desann pwochen l ' yo ak tranpe yon eponj nan likid ki te nan bòl la pwochen nan kabann lan. Avèk sa, li netwaye blesi a sou Fleming a ponyèt. Lè sa a, li gaye yon epè vèt jele sou li.
  
  
  "Li nan yon kote ki cho konbinezon an nan koka fèy ak vèt savon," Noye te di. "Nou mete yon bouche je sou li. Materyèl sa a pral trase pousyè tè a soti nan blesi a, ak lè sa a, bra a pral geri byen vit."
  
  
  Trete janm te yon ti jan pi plis difisil. Noe dwate janm li yo. Lè sa a, li tranpe dwèt li nan yon bòl nan fè nwa wouj epè sibstans. Avèk sa, li te trase yon ti sèk otou blesi a, ak andedan sèk la, li te trase yon "X".
  
  
  Li te souri ban mwen. "Kòk nan san," li te eksplike. "Pou purifye move lespri a soti nan la nan zo yo." Koulye a, plizyè kouch rlve fèy li yo yo yo te mare nan pye yo, ki te kouvri ak yon keratin nan cho farin frans. Sere bandaj alantou tout pye.
  
  
  Mwen te mande ki jan anpil nan sa yo manifestasyon te primitif medikaman, pwouve yo dwe efikas sou syèk yo, ak enfliyans sikolojik.
  
  
  Mwen pa t ' konnen. Men, Fleming te kwè nan li, e petèt yo ke yo kwè te kapab geri l'. Tankou anpil politisyen dirijan, li ka an kachèt dwe pwofondman relijye yo.
  
  
  Men, si li pa t ' admèt li piblikman, petèt gwo twou san fon desann li te aksepte entèdi mistik nan vodou. Men, mwen pa t 'gen tan yo rete tann ak wè kòman li ta vire soti pou l'.
  
  
  Mwen te pran Noe apa epi li te mande: "Èske tanbou tou di ou ke Fleming vle ale tounen nan vil ak fè nan devan yo nan moun?"
  
  
  Nonm lan fin vye granmoun te souri wryly. Fleming se yon ideyalis ak trè fè tèt di nan kwayans li. Men, lè li vin sou chòk, mwen ap di l ' verite a. Mwen sipoze ou vle pou yo ale retounen lakay yo epi gratis Manke Sawyer?"
  
  
  Mwen pa t ' di yon mo sou hotel gwo negosyan nan pitit fi. Li te konnen, yon gwo zafè pou yon moun ki te rete byen lwen tèlman yo moute ti mòn lan. Petèt li te nan tanbou a ki kenbe l ' enfòme, makonnen, nan kou, ak kapasite nan kòrèkteman eksplike sa yo ra forè a siy ki montre yo.
  
  
  Figi m 'al yon ti kras difisil kòm mwen te di," Si mwen pa jwenn tounen l ' nan yon sèl pyès, mwen pa panse mwen pral siviv sou pwòp mwen."
  
  
  Mitzi te ekout. "Ou ap fou si ou eseye sa a. Men, si ou fè sa, mwen pral ale ak nou."
  
  
  "Sipozisyon yo sa ki mal," mwen te di. "Mwen pa ka sèvi ak ou. Noe, noe te fè asire w li rete isit la.
  
  
  Sipriz m', li nodded. "Mwen pral ba ou yon gid ..."
  
  
  "Non," mwen koupe. "Mwen pral jis ale tounen wout la nou te vini."
  
  
  Li te leve soti vivan sousi l'. Mwen te konnen ke nan fen a, li pa ta kapab chanje lide m'. Li te monte zèpòl, te pran Mitzi nan men, epi ale tounen nan Fleming.
  
  
  Mwen te vin yon nechèl fè mete pòtre nan wòch la. Dèyè do m', mwen tande vibran louanj nan branch fanmi, pwobableman gen entansyon ede Fleming refè. Mwen te demisyone sou nan miray la ak nan dlo a, li tounen lòt bò lanmè a. Mwen te kapab vagman wè Jeep la. Li te sanble dezète. Gen te gen okenn siy nan sòlda yo.
  
  
  Mwatye chemen desann, pye m ' a te fwape yon glise nan touf alg k ap grandi ant wòch yo, ak mwen glise. Mwen leve kanpe, voye krache labou. li dwate moute, epi yo te mache pi plis konsyamman.
  
  
  Lè mwen te rive nan plaj la, mwen te tranpe.
  
  
  Mwen te pran wete tout rad sou mwen ak yo te eseye tòde yo soti pi bon jan mwen te kapab. Mwen cheche la luger pi bon jan mwen te kapab e yo tonbe nan zam yo sou chèz devan an nan Djip la. Mwen anvlope rad mwen an sou kapo a pou yo te ka sèk sou chalè ki soti nan motè la.
  
  
  Mwen te kenbe m ' bòt yo sou. Yo ap mouye, men mwen bezwen yo pou woulib la.
  
  
  Mwen te tann pou yon bon monte ak ke kawotchou plat ak pa t ' wont. Lè mwen te rive nan plas la kote lòt Jeep te antre nan marekaj la, mwen sispann chaj la Luger. Mwen te wè aktivite sou plas la, twa oswa kat moun sou bò a nan wout la. Petèt moun ki te nan machin lan pa t 'nwaye, men mwen pa t' wè sa yo te fè.
  
  
  Youn nan yo toudenkou te demisyone nan mitan an nan wout la ak siy pou m ' pou kondi pi pre. Mwen prèske frape l ' sou, men mwen te wè loincloth jis nan tan. Mwen toujou te gen m Luger pare ak moute distans la pi pre. Mwen tande ri, yon sòt de son triyonfan, ak lè sa a, la Djip nan nen piki soti nan marekaj la. Yo te rale l ' soti. Li te vid. Pa gen kadav moun mouri.
  
  
  Noe nan forè moun k 'ap ede rale soti nan rezèv kawotchou ak woule li tounen nan m'. Mwen te resevwa deyò epi yo te wè de nan yo ki leve nan devan an nan Jeep mwen, chanje a volan, ak mete tounen nan machin nan ak yon gwo souri, ki vle di ke tout bagay te amann kounye a. Lè sa a, yo byen vit disparèt nan mitan pyebwa yo palmis. Se konsa, vit, mwen pa ta gen pou wè li si mwen ta jis blinked.
  
  
  Mwen te kondwi vit, mande sa ki mwen ta jwenn moute devan, kote yon gwo kamyon an te bloke wout la. Noye a, moun te okipe pa gen, twò, men, machin nan te twò lou epi yo pa t ' kapab deplase li. Mwen te resevwa soti, te resevwa dèyè volan an nan kamyon an, ak siy yo deyò nan wout la. Mwen apiye moute ak vole soti. Li te yon bèl devan je yo wè kamyon an glise nan marekaj la. Sèlman kanon la nan barik te toujou yon ti kras pi wo a dlo a.
  
  
  Sou m 'pli lwen vwayaj nan yon aleka otèl, mwen pa t' rankontre nenpòt ki moun. Yon koup nan mesye yo te jwe nan kwizin nan. Jwèt la te nouvo pou mwen. Chak moun te gen yon poli chip ki gade etranj tankou yon moun dwèt. Yo te pran tou woule yo alantou tab la. Moun ki te vin pi pre a fann nan mitan an nan tab la te genyen, jije pa eksitasyon an li te koze. Koko a te dènye a pou ti pen. Li li te kite soti yon rèl byen fò kòm dwèt li tonbe nan krak la. Perdants yo peye l ' doub. Lè li menm ak Lambie te wè m', yo te sispann jwe. Lè mwen te di yo mwen te vle yo pran m 'nan Sawyer Otèl yo, yo pa t' gade trè eksite.
  
  
  Lambie touse anpil. "Li te riske ase yo twonpe lyetnan nan fò a," li te di. "Men, twonpe kolonèl? "Mwen pa konnen."'
  
  
  Mwen te bezwen yon koup nan asistan yo fèt. Li te enpòtan yo ke yo kwè nan siksè nan operasyon an. Mwen pa t ' bezwen yo dwe nève oswa endesi. "Noe konnen ki kote nou pral," m ' te anonse. "E l ap ede nou."
  
  
  Yo te majik mo yo. Si Noe te panse li ta ka travay, li ta. Nou te ale moute nan jeep la nan yon atitid bon.
  
  
  Nan lari yo nan lavil la yo te toujou vid. Nan total, nou te wè pa gen okenn plis pase sis moun. Lè yo tande Jeep la, yo ap menm jan pè ke sourit yo. Pa te gen okenn trafik, tout bilding piblik yo te rete fèmen, ak fenèt yo yo te fè nwa eksepte sou planche a tè nan Sawyer Otèl.
  
  
  Kako pwente yon fizi nan do m ' jan nou te kondwi nan antre prensipal la. Yon sentry nan lonbraj la nan pòt la, veye nou.
  
  
  Kako vole soti ak siy pou mwen pou m swiv li. Mwen te ale nan pòt la, ki te swiv pa Kako ak" Lyetnan " Lambie. Gad palè a te sispann nou. 'Mwen regrèt. Kolonèl la te di pa gen okenn yon sèl te vini an aswè a.
  
  
  Lambie lonje ak glared nan sòlda la. "Nou ap ale andedan. Si ou vle sispann nou, ou ta ka fini ap resevwa fè mal. Sa a prizonye a se Nick Carter, nonm sa a Jerome ofri yon mil dola pou. Jwenn k ap deplase.
  
  
  Gad palè a vize fizi l 'nan m' ak te niche bouch li. "Nan ka sa a, mwen pral pote l' la."
  
  
  Lambie gronde. "Oh, pa gen okenn, ou pa pral mennen l'. Mwen pral lage l ' tèt mwen. Ou panse ou ka pran prim sa a lwen nan men m'. Jwenn tounen, ou bata! '
  
  
  Sentry gade koupab e li pa t deplase vit ase. Kako te mache sot pase m 'ak frape l' nan zòrèy yo ak bou la nan fizi l ' yo. An menm tan an, li te aksidantèlman manyen deklanche la. Bal la whizzed ant janm mwen yo, ki pi wo pase mwen ta gen te renmen. Li te kòmanse jwenn twò reyalis. Lambie te montre dan l ' ankò. "Kolonèl. Ki kote se li?'
  
  
  La koulye a, olye enpresyone gad palè murmures prèske unintelligibly: "Nan kazino a, Lyetnan. Gid ou?"
  
  
  "Mwen panse ke nou ka jwenn li pou tèt nou." Te gen yon avètisman nan Lambie vwa. "Rete nan pòs ou."
  
  
  Kako pouse m ' nan gwoup la. Thomas Sawyer ta gen te choke pou wè domaj la. Gwo a ban yo, yo te mete deyò. Etajè a nan jounal ak magazin yo te ranvèse, epi yo pa yon sèl ekspozisyon ka a te rete entak. Nan magazen etajè yo te vid. Ki sa ki yon dezòd!
  
  
  Kolonèl Karib Jerome ta kapab yon bon konspirateur, men li te yon degoutan kòmandan. Si li pa t 'pèmèt l' yo moun yo angaje yo nan piyaj, li ta gen te genyen pi plis, si plan l ' te gen nan kou te gen siksè.
  
  
  Kazino la te menm vin pi mal pase gwoup la. Dè milye de tab bank yo te detwi epi yo pa kapab repare. Toutouni penti pi wo a long bar yo te grate, figi yo koupe soti. Kako ak Lambie siflan. "Bon pati rate."
  
  
  Vè asyèt yo te kraze sou etaj la alantou ba la. Te gen okenn mak. Kako ak Lambie gade malabiyman alantou an chanm vid. "Ki kote t' tout moun ale? Ki kote kolonèl?"
  
  
  "Li te ap dòmi deyò nan yon ebete. Ki jan sou gen twa santèn chanm ak kabann konfòtab. Kòm pou Jerome, mwen panse ke li se nan Chip Cappola nan biwo konte kazino lajan. Se pou yo ale nan l'.
  
  
  Nou te pase a lajan kach anrejistre. Yo te rete intact. Men, te gen pa gen okenn pil nan pyès monnen dèyè patisyon an vè, pa gen okenn bòdwo nan louvri tiwa yo. Sòlda yo te kenbe yo lwen soti isit la. Mwen bourade bouton ki aktive glisman pòt metal.
  
  
  Mwen te mache ant mesye yo. Pas nwa gad sekirite nan kontwòl biwo yo te kenbe nan gad. Li te rive nan pou l 'revòlvè, men lè sa a, li te wè mizo a nan Lambie a zam sou do m', rekonèt m', ak ri.
  
  
  "Pa gen okenn, men, Mesye Carter. Ki kote ou t ' jwenn li, Lyetnan?"
  
  
  Li ta gen chanje kote yo, men li te sanble plis chans pou m ' ke li te Jerome a rekonèt tout ansanm.
  
  
  "Arete nan yon pòs. Di kolonèl nou ap isit la.
  
  
  Men, nèg la pa t ' ale kite nou nan ankò. "Mitzi kite isit la ak Carter. Ki kote se li?'
  
  
  Lambie te monte zèpòl indiferans. "Li pa t 'avè l'. Petèt li a ale."
  
  
  "Oke, li la pa enpòtan." Li bourade sonèt la. "Kolonèl, ou gen konpayi."
  
  
  Li kònen klewon ajite. "Mwen te di ou ke mwen ..."
  
  
  "De sòlda yo isit la pou delivre Mesye Carter."
  
  
  Vwa a te toudenkou klere kounye a. "Sa a, se gwo. Kite yo nan.
  
  
  Pòt la pase kouto louvri. Carib Jerome te chita nan Cappola nan biwo. Te gen pil nan bòdwo ak pyès monnen nan devan l'. Dènye pwogrè ki soti nan kazino ak otèl ak gwoup magazen: gwo syndicate ak Sawyer lajan.
  
  
  Mwen te souri amiably. "Eske ou te jwenn yon fason a jwenn moun rich, Jerome?"
  
  
  Li te souri tounen. Se sèlman souri l 'te yon ti kras pi frèt pase m'. "Ou gen pou admèt ke sa a se yon bon fason." Li voye je nan Lambie. "Lyetnan, ki kote li se ti fi a ki moun ki te ak nonm sa a?"
  
  
  Mwen blurted li soti. 'Mouri. Li te nwaye.
  
  
  Nwa je yo flèch. "Li pa naje tankou yon dolphin, Mesye Carter. Pa eseye twonpe m'. Li la vo yon anpil nan Miami."
  
  
  Mwen gade sou zepòl mwen nan pòt la, ki te toujou louvri. An Nwa te sa konvèsasyon nou an. Lè li te dèyè moun mwen yo, mwen pa t ' kapab sèvi ak mwen luger. Sa ta vle di lanmò nan Kako ak Lambie. Mwen te vle pòt yo fèmen, ak mwen te chwazi wout la pi rapid pou notifye Kolonèl gad li yo te peye atansyon.
  
  
  Mwen te di desideman yo Jerome a: "Ou ka jwenn yon bon ranson pou Mitzi, men mwen parye sa ki lyetnan a pa janm pral wè l' mil dola ankò." Ki te ase. Pòt la te kriye byen fò fèmen. Jerome apiye nan pil la nan lajan sou tab la. Lè li te leve ankò, li te kap dwat desann barik la nan mwen luger.
  
  
  "Pran sa ou bezwen," mwen di Lambie ak Kako jan zam yo te deplase ale nan men m', anpil pou Jerome a sipriz. Figi l ' sere boulon. "Trayizon, Mesye Carter? Kòronp sòlda yo! Yo pral tribinal-martialed le pli vit ke mwen ... '
  
  
  Li te vit. Mwen sispèk li. Men, toujou pa vit ase. Li te nan biwo a, ak men l ' deplase byen vit nan pòch li. Mwen te yon ti kras pi vit, pase kouto a luger soti nan men dwat mwen pou m 'kite, jete ti kouto nan men m', epi jete. Nan talon estime men l 'nan pòch la ak tantativ l' echwe.
  
  
  Mwen admèt ke li pa te yon kapon. Li te yon risk gwo pou l'. Men, si li te kapab yo te fè m ' tire, oswa si li te kapab yo te tire li tèt li, li ta yo te pè Nèg deyò, ak chans mwen ta yo te pèdi. Li chita tou dousman. Mwen te ale ak Luger, li bay lòd l ' nan kanpe kont miray la. L ' ti je nwa yo te plen nan rayi, men li te fè tankou li te di.
  
  
  Lambie mete zam la sou tèt la nan yon pil nan nòt bank yo e li te bay kolonèl yon bon rechèch. Li rale m ' talon, mwen revòlvè, epi li te jwenn yon lòt rezèv yon sèl nan yon sèl nan pòch yo.
  
  
  "Koulye a, chita sou sofa a se konsa, nou ka pale. Kote a Tara Sawyer? Mwen te di.
  
  
  Jerome pa t ' menm bat je ou. Li te chita alèz sou kanape a ak janbe lòt janm li yo. Li rkrokviye lèv anwo l 'yo sarcastic ak mande yon counter-kesyon," ki Kote nan Mitzi Gardner?"
  
  
  Mwen pa t ' gen tan la oswa enklinasyon pou yo jwe Q & A. Nan kou, li te kenbe Tara nan otèl la. Men, mwen pa t 'kapab konte sou Jerome nan lame tout antye nan dòmi, ak mwen pa t' vle risk ki gen nan rechèch la otèl tout antye. Mwen te demisyone nan devan nan kolonèl ak te kriye byen fò mizo a nan luger nan figi l ' yo. Li te yon lèd grate. Mwen pa t 'vle pou yo touye l; li te moun nan sèlman ki moun ki ka kontwole lame a nan moman sa a, ak mwen toujou bezwen l'. Men, an premye, mwen te enkyete w sou Tara a sekirite. Mwen mansyone sa yo Jerome ak te ajoute, "mwen pa pral regrèt defigure fè fas a ou, si mwen gen."
  
  
  Li te yon nonm bèl. Li te konnen sa, epi li te gremesi. "Tout dwa," li te di. "Ou ka pa gratis li de tout fason. Manke Sawyer se nan chanm li sou planche a tèt. Gen sis san m sòlda yo ant ba a ak anwo kay la planche yo."
  
  
  
  
  
  
  
  Chapit 7
  
  
  
  
  
  
  
  Pandan ke Lambie fèt kolonèl la nan zam alamen, Kako ak mwen wete Jerome levit ak chemiz ak chire chemiz la nan bann yo mare l ' moute. Nou kite l ' chita sou kanape la.
  
  
  "Rete isit la pou kenbe yon grenn je sou l'," mwen te bay lòd Kako. Mwen te montre l ' ki pòt la kontwole te travay. "Rete tann jiskaske Lambie e mwen ale nan pòt la. Ou louvri li jis ase yo kite nou pase, epi lè sa a fèmen l ' ankò.
  
  
  Lambie mete zam la pou mwen tounen lakay ou ankò, epi nou te kòmanse ap mache. A Nèg te absorbe nan yon istwa detektif ak pa t 'gade moute jouk tan mwen pouse mizo nan mwen luger anba nen l' yo. Lè mwen te wè kisa li te fè lekti, mwen te gen pou yo ri anbachal. "Pa li, fè li; mwen te ajoute yon ti moman anvan Lambie frape l' difisil sou zo bwa tèt la ak bou la nan fizi l ' yo. Li woule sou chèz yo ak sou planche a. Si wi ou non li te mouri oswa ou pa sitou depann sou epesè a nan zo bwa tèt li. Nou trennen l 'nan youn nan kazino a anrejistre lajan kach ak mare l' nan yon chèz. Nou te mache byen vit pou asansè yo. Mwatye desann gwoup la, an asansè yo pòt, toudenkou louvri. Sòlda nan te soti, te wè nou, epi yo te eseye plonje tounen nan. Mwen tonbe ti kouto epi li te jwenn li pou yon ti moman anba a pòm adan. Lambie rale l dèyè biwo resepsyon an. Kle yo nan Tara a sal pa t ' gen, se konsa nou bezwen pou li ale nan kòm trankilman ke nou kapab.
  
  
  Nou te mache tounen nan asansè a, epi mwen ranmase de manchèt ki te glise soti sou sòlda nan senti apre frape l'. Koulye a, nou sèlman te gen 599 opozan.
  
  
  Anwo kay, nou te kouri al nan pòt la nan Tara a nan apatman an. Mwen te chwazi kadna ak mwen talon, epi nou te anndan an anvan nenpòt lòt moun te parèt nan sal la.
  
  
  Sal la te étoufan. Kondisyone lè a, te etenn. Tara Sawyer te kouche sou kabann lan, bra yo ak pye gaye. Li te pote yon pè nan kilòt ak yon soutyen. Ponyèt li ak nan je pye yo te mare nan kabann lan pa yon rido, pou li te kapab apèn deplase. Li pa t ' gagged, men sa pwobableman pa ta yo te nesesè. Izolasyon la son nan Sawyer Grand LaClare te ekselan. Nan pi fò, li ta ka te tande nan chanm nan pwochen.
  
  
  Li te wè m ' ak Lambie. Figi l ' te contorted ak dezespwa, ak mwen te panse li te sou yo rele. Mwen mete men m ' sou bouch li. "Jerome a moun sont isit la. Dwe kalm.'
  
  
  Je l ' lansa nan Lambie. Li te panse mwen te kenbe, tou. Mwen eksplike l ' ke li te sou bò nou yo. L ' bèl je ble yo te kounye a se gwo ak nwa . Pè nan je l ' te kounye a ranplase pa kòlè. Mwen te pran men m 'soti nan bouch li epi li bo l'. Lè sa a, mwen kite ale nan l 'pou m' ta demare kòd. "Yo te touye l?"
  
  
  Mwen te konnen li te vle di Fleming. Mwen te di. "Pa nan tout. Nou te kapab kouvri l'. Li se fè mal, men li la san danje nan mòn yo ak Noe."
  
  
  'Ki moun ki se nan li?'
  
  
  Nan kou, li pa janm te tande pale de sa a fin vye granmoun nwa sòsye ak branch fanmi l ' yo. "Ou ta rele m' yon mantè si mwen te di w plis sou Noe, men si nou jwenn soti nan vil, tou vivan, mwen ap prezante ou l ' la. Ak menm lè sa a, ou pa pral kwè li."
  
  
  Mwen byen vit demare kòd la diminye doulè. Men li ak pye yo te blan ak anfle soti nan maladi sikilatwa. Li te nan doulè, epi mwen te kapab wè ke li ta dwe gen kèk tan anvan li te kapab mache ankò. Sepandan, mwen pa t ' kapab pote risk li. Si nenpòt moun te eseye pou rete nou sou wout la, mwen ta dezespereman bezwen men m ' yo, ak pwobableman Lambie twò.
  
  
  Mwen tranpe Tara nan ponyèt yo ak je pye yo ak dlo frèt soti nan twalèt la. Lè sa a, li te pran yon mens koton rad soti nan twalèt la. Li voye je pi bon kòm li te, men l ' kilòt ak semi-transparan soutyen yo se jis pa ideyal pou vwayaje pandan tan lagè.
  
  
  Li te pran Tara presye minit yo rete sou de pye l'. Nou te fè yon chanm-pa-chanm tcheke pou wè nan sa. Mwen voye Lambie desann nan sal la pou wè si sòti a te klè.
  
  
  Yon ti moman apre, li poked tèt li alantou kwen nan pòt la ak siy pou nou. Nou kouri al nan asansè a osi vit menm jan Tara nan yon kondisyon ki ta pèmèt. Le pli vit ke mwen bourade bouton an, mwen wè yon pòt louvri nan koulwa an.
  
  
  Nou te rive nan premye etaj la ak pòt la asansè a, tou dousman louvri. Mwen te wè yon sòlda nan krak la. Menm pi mal, Kolonèl Karib Jerome te gen ak yon zam pwente nan nou.
  
  
  Mwen te plane dèyè pòt metal ak bourade sousòl la bouton an nan menm tan an. Bal la rebondi koupe metal mi yo ki nan asansè la. Li te yon mirak ke okenn nan nou te fè mal. Pòt la fèmen epi nou te ale andedan. Li te santi tankou èdtan te pase. Si pa te gen okenn machin yo nan garaj la oswa sòti ki te bloke, David Hawke te kapab yo te ekri nan youn nan ajan l ' yo. Tom Sawyer ta gen pèdi pitit fi li, e Noe ta gen pèdi yon jwèt modi bon asistan.
  
  
  Mwen te mande ki kote Noe nan lòt asistan yo te. Pwobableman mouri. Si Jerome te konvenk l 'kite l' ale pou yon for sòm, li ta ka yo te espere yon bal. Kolonèl la pral pa gen okenn rezon ki fè yo kenbe pawòl li. Li te evidamman yon erè pou kite pòv nye Kako pou kont li avèk tankou yon nèg.
  
  
  Asansè a frape lè a pezib la nan sousòl la. Nou te nan garaj la. Te gen anpil nan machin ki fè pati envite yo ak pi wo-peye anplwaye yo, men mwen pa t ' atann yo jwenn kle a nan yo, ak mwen apèn te gen tan pou yo tcheke yo tout soti. Yon kamyon militè yo te ki estasyone nan sòti a. Li te pwobableman prepare nan ka ta gen ijans, epi byen vit vire sou. Eksepte ke li te sanble yon kilomèt lwen.
  
  
  M vize l ' deyò. "Kouri pou machin sa a," mwen te di. "Van l' pandan tout tan mwen kouvri retrè a."
  
  
  Yo pran kouri. Omwen Lambie te kouri osi vit li te kapab, menm jan li te trenen yon peche Tara pa bra a. A pòt asansè a louvri. Lè yo te de pous nan lajè, mwen te tire nan espas, sa ki annapre yo Jerome egzanp. Mwen tande yon sèl rèl byen ak te espere li te kolonèl la. Mwen te kenbe tire kòm pòt la te louvri menm pi plis ak plis urleman yo te tande. Finalman, yon moun vin rive moute ak lide nan briyan nan voye asansè a tounen moute. Mwen te kenbe tire jiskaske pòt la fèmen konplètman. Koulye a, nou te gen yon ti avantaj. Mwen kouri al nan kamyon an epi l te vole nan pwochen nan Tara, ki te kòmanse motè a ak lè sa a, rete nan chèz la pwochen chofè a. Yon sèl kè kontan. Si li te Mitzi Gardner, nou ta gen te diskite sou ki moun ki ta kondwi, e te gen pa gen tan pou sa kounye a.
  
  
  Mwen te ale nan dezyèm kovèti pou epi yo tounen vin sou ranp sòti. Li pa t ' barikad. Kòm mwen te kondwi sot pase yo antre prensipal la nan otèl la ak regarda nan pòt la, mwen te wè Jerome ak yon kèk nan mesye l ' yo kouri soti. Yo te kanpe sou mach eskalye yo pou yo tire nan nou, men yo pa t ' twò rapid. Vaksen yo te ale ki ba.
  
  
  Mwen zigzagged pou misyon pou minimize yo plis chans yo nan ap resevwa frape, e mwen te tande Lambie tire soti nan dèyè. Mwen rele byen fò nan l ' ki rale tèt li leve. Li pa t 'tande m'. Oswa petèt li te twò eksite pou yo reyaji.
  
  
  Li te twò ta lè sa a,. Mwen tande yon kout rèl, ak nan retwovizè a mwen te wè Lambie tonbe soti nan machin nan. li te jis mete toujou nan mitan an nan wout la. La devan chemiz li te tranpe nan san. Kò l 'te souke soti nan bal yo ki frape l'. Jerome te resevwa tire revanj l ' kounye a ke nou te twò lwen yo dwe kenbe.
  
  
  Mwen konsantre sou kondwi, ap eseye inyore fatig mwen. Pa gen okenn plis bal siflan dèyè nou. Jerome ak sòlda l ' yo li pran kouri nan machin ki pake deyò otèl la. Nou te byen lwen soti nan lakay yo epi san danje.
  
  
  Nan boulevard, mwen traktè ak te demisyone sou pedal gaz la. Kamyon an te fèt nan plis kiba pou pote chay lou pase pou ogmante vitès. Nou te gen kèk tan, men li pa t ' ase pou fè pou evite kolonèl la nan pouswit.
  
  
  Nou te soti nan vil yo ak te dirije pou Noe a otèl. Yon bagay te gen yo dwe rezoud byen vit. Mwen pa t ' kapab evite Jerome sou wout la kòt. Mwen te gen de opsyon. Premye a se yo kache kamyon an nan yon koule dèyè yon otèl fin vye granmoun. Lòt la se te yon move wout likidasyon nan mòn yo.
  
  
  Li te rive m ' ke kolonèl la pwobableman te konnen sou lotèl la nan egzistans lan ak sa ki Noe te itilize li. Li pa t ' menm gen yo goumen. Te bilding nan tout antye te fè nan bwa. Li ta ka yo te boule nou.
  
  
  Se konsa, mwen te chwazi a mòn ki wout. Nou kamyon lou te kapab okipe twou ak monte desann pwobableman pi bon pase pi lejè machin dèyè nou, epi yo pa t ' kapab ale nenpòt ki pi vit pase nou sou wout sa a.
  
  
  Pa tan an nou te rive nan bend a yo, yo pa t ' remake nou. Mwen etenn limyè yo epi yo tounen vin volan an volan. Nou te kounye a envizib nan forè a nan de Djip pase nou sou wout prensipal la. Gwo. Mwen te sispann, te pran projèkteur soti nan detantè li yo, e te ale nan waf chaje yo wè sa ki nou te gen avèk nou. Oswa petèt Lambie tonbe zam la. Mwen minisyon ekipman yo te kouri ki ba.
  
  
  Mwen pa t ' kapab jwenn zam ant anwoulman nan kòd, pèl, ak twa nan kès transparan yo. Mwen te sou yo kouri lè dokiman pwen enpòtan an tonbe sou tèks la sou youn nan bwat yo: "Dinamit." Mwen rale ti bwat la pou pi devan. Yon ti branch yo ki te tonbe soti, men pi fò nan yo te toujou nètman vlope nan syur.
  
  
  Si Kolonèl Jerome jwenn soti, nou te kite wout prensipal la, li pral san dout vire alantou. Men, nou yo te pare yo aksepte li. Nou te kondwi sou yon santèn mèt nan forè an. Mwen vole soti nan kago bè ak kouri tounen nan entèseksyon an, ap resevwa pare kòm mwen te ale. Mwen te fè sa a pa lè Jerome nan Djip yo te vin antre nan vi. Yo te kondwi vit, epi yo te vini alantou kwen an, epi mwen eskive yo limyè. Yo lokalize yon kamyon nan distans la ak moute nan direksyon pou li, rele nan triyonf. Kòm premye Djip apwoche, mwen limen fuzibl a. Mwen tonbe a baton nan dinamit sou chèz la tounen, epi te plane osi lwen ke mwen te kapab nan feyaj la.
  
  
  Eksplozyon an te fèt imedyatman epi jete m ' tounen sou wout la. Men m kondisyon fizik la te anpil pi bon pase sa yo ki nan pasaje yo nan jeep la. Mwen te toujou kenbe souf mwen lè mwen tande Tara a vwa a rele nan pye m'. Mwen leve, pi bonè pase mwen ta gen tan te renmen yo ak siy pou l ' yo rete lwen, gade nan gwo twou san fon kratè ki te gen te fòme nan wout la. Dèyè m', yon dezyèm Jeep rale moute nan bend la. Ti fi a epi mwen kouri tounen nan kamyon an. Nou te deja kondwi nan vitès plen lè a Jeep screeched pou yon arè nan kratè la nan kratè la. Nan retwovizè a, mwen te wè Jerome nan figi wotè apiye sou yon gwo twou nan wout la. Bal whizzed sot pase yo ban nou, men nou te deja twò lwen pou yo fè nou mal.
  
  
  Tara pa t ' konprann sa ki te rive. Mwen te eksplike sa mwen ta yo te jwenn nan do a nan kamyon an, apiye nan pou ba l 'yon rapid bo, lè sa a, vire atansyon m' tounen nan wout la.
  
  
  "Nou ap an sekirite pou kounye a," mwen te di l. "Yo pa ka kondi atravè sa a twou san fon, otreman yo ap gen nan koupe desann pye bwa. E ke sa a pran tan. Jwenn pare pou yon ki graj lanmè a monte ."
  
  
  Nan fè nwa a, mwen prèske kouri nan yon pye bwa jan mwen vire kwen an, ki raple m ' ke mwen te bezwen limyè. Risk pou yo ke yo te dekouvri ki te mwens enpòtan kounye a pase risk pou yo kouri nan yon pye bwa. Yon ti koutje sou nan gade m 'te di m' ke nwit lan te deja fini. Pa tan an nou rive nan kote ki pi difisil, li pral prèske limyè. Sa a te fè li yon anpil pi fasil.
  
  
  Men, li te toujou fè nwa, ak limyè devan yo te klere byen bèl nan epè feyaj. Tara te gen yo kenbe sou ankadreman an pòt pou yo kenbe soti nan frape tèt li sou do kay la. Li te mache yon kèk kilomèt, lè sa a, tonbe ri ankò.
  
  
  "Nick," li te di. "Mwen pa panse ke mwen se moun nan dwa pou sa. Mwen te eksite se konsa yo vini isit la epi ki satisfè Fleming. Li te se konsa amoure ." Li ri kònen klewon wont. "Koulye a, mwen konprann sa li vrèman se."
  
  
  Mwen chuckled. "Se Fées Mond lan enèvan?"
  
  
  Se konsa, li te pè, ap pale kenbe tèt li nan chèk la. Nou moute pi wo ak pi wo, epi li pral menm pi solid ki soti nan kounye a sou. Mwen te panse li te yon eskiz bon pou yo kite ale nan ren yo. Finalman, enkyetid se yon remontan, li ak sèks se yon gwo grenn / piki kalman. Mwen te sispann epi yo vire kle a nan switch machin nan. Li te gen anpil trankil. Mwen te resevwa soti, li te mache alantou machin nan, louvri pòt la sou Tara a bò, yo rale l ' soti. Mwen trennen l ' sou machin nan se konsa, mwen te kapab tcheke zòn la nan limyè devan yo pou koulèv oswa porcupines ke ta ka gate plezi. Bouch li te tankou grangou kòm mwen yo ye. Li te jis osi difisil pou li jan li te ye pou m'. Li te yon tan long anvan nou finalman te resevwa yo nan kamyon an konplètman fin itilize epi yo satisfè. Mwen te souri. 'Èske ou santi ou pi byen?' Li nodded, apiye tounen nan chèz li, epi li fèmen je l'.
  
  
  Pa tan an nou te rive nan falèz la fè fas a, li te deja limyè. Mwen te di Tara kenbe l ' je fèmen pou yon ti tan, epi asire w ase, li imedyatman louvri yo gade ak yon enterè. Lè li gade deyò nan fennèt la, li wè sèlman gwo twou san fon an, li te tounen pal. Li chita moute tou dwat, leve l ' bab.
  
  
  Kòm nou te pase nan danjere nan pati a nan diferans la, mwen te panse nan Fleming. Nan pwen kote wout la rive nan yon fen mouri, nou te resevwa deyò epi yo kontinye sou pye. Koulye a, mwen te jwenn yon bagay mwen pa t remake anvan. Trail la mennen nan yon ravin apik; pi lwen pase kwen an, sou la lòt bò, yo te caves yo kote branch fanmi a te deja popilasyon sipli te viv. Nan moman sa a, pa gen yon sèl sanble yo gen te rete la. Epè a an bwa nan pòtay yo, yo nan fò a te fèmen. Mwen eksplwatè li ak bou la nan zam mwen. Yon kèk minit pita, mwen tande chante a nan ti chenn ak déplacement nan an bwa boulon. Lè sa a, nan pòtay lavil la pase kouto louvri, ak yon nonm nan yon gwo rad blan siy pou nou andedan. Tara te sanble li ta wè yon fantom.
  
  
  Noe akeyi ti fi afeksyon, te di li ke Fleming te santi pi bon, lè sa a, chanje move nouvèl yo seksyon.
  
  
  "Nou te liy koupe yè swa. Nou pa tande anyen ki soti andedan depi ou te kite. Èske ou ka di m ' sa a se sitiyasyon an nan Pò a nan peyi Espay?
  
  
  Mwen sispèk ke otèl la fin vye granmoun sou katye yo nan vil la te pi plis pase jis yon kote yo rete pou branch fanmi ki moun ki te vle pou yo ale nan lavil la. Li te sipoze la news sant pou mesaj ki te soti nan vil yo ak te transmèt lè l sèvi avèk forè a tanbou. Si pa te gen okenn plis mesaj, li vle di ke Jerome te gen tan anvayi tout zòn li yo.
  
  
  Mwen te trè fatige. Èdtan long tansyon yo te kòmanse akimile. Sa a fin vye granmoun te fò inpénétrabl. Wa yo, pirat, ak rebèl yo toujou yo te eseye pou gremesi yo defi nan mi yo ki wo nan fwa ansyen. Men, sa a tan la sèlman pwoteksyon te mwen Luger ak yon ti ponyen nan bal, Mitzy Gardner a ti kras delice nòmal, ak yon kèk bwat transparan yo nan dinamit. Yon ti kras ti jan kont yon modèn ekipe lame. Mwen apiye kont miray wòch epè ak enfòme Noe. Mwen te di l ' sa mwen te pral fè ak dinamit.
  
  
  "Mwen ta gen kònen moute ke falèz touswit," mwen konfese.
  
  
  "Men, mwen pa t' panse sou li lè sa a, ak koulye a, li a twò lwen. Men, mwen vire wout sa a nan yon pyèj. Mwen atann mwen Jerome vin isit la nan djip sa a apremidi. Yon sipriz ap tann pou l'. Mwen bezwen gad pòtay tanp yo.
  
  
  Noe reyini ekip la, ak mwen prezante ti fi yo.
  
  
  
  
  
  
  
  Chapit 8
  
  
  
  
  
  
  
  Moun ki rale dinamit soti nan kamyon an. Yo te pran louvri kès tounen nan fort a, kite yon plen kès yo mete kanpe pyèj sou wout la. Anvan ou kite kamyon an, mwen te retire rotor la soti nan la a distribitè se konsa ke pa gen yon lòt te kapab kòmanse kamyon an. Mwen tounen vin jwenn chemen an nan yon pyèj yo, ki fè asire w ke detonators yo te mete kanpe pou ke yon sèl moun ki te kapab eklate chak chaj poukont nan lòt moun yo. Pandan ke mwen te ap travay, mwen te kapab tande tanbou yo nan fò a; yo te pa mesaj, men, seremoni son. Mwen sipoze Noe te ap eseye pou remonte moral yon ti kras.
  
  
  Pa lè mwen te fini, mwen te santi konplètman fin itilize ak grangou. Mwen apèn te fè li nan fò a. Vreman vre, te gen yon seremoni. Sakre zwazo yo te touye ak bouyi yo nan dlo bouyi. Toutouni branch fanmi ak frenn danse alantou chodyè. Yo gen ekselan zam al goumen ak bazouka ak zam mitrayeur.
  
  
  Noe te pran swen nan ke anvan mwen te gen yon chans yo manje yon bagay. Mwen pa t ' menm mwatye nan dòmi ankò. Lè Noe leve m', mwen te kouche nan yon fre, fè nwa chanm; mwen te kapab wè pa lonbraj liy tou pre pòt la ke solèy la te deja rive nan mitan jounen an li pozisyon. Mwen mete yon moun sou gad palè yo pa santye an. Soti nan kote sa a, ou ta dwe kapab tande machin ki ap apwoche soti nan yon ti jan lwen. Koulye a, li te kanpe nan devan yo nan Noe, li te eksite.
  
  
  
  
  "Militè a pwoche bò kote kamyon an," Noye te di.
  
  
  Mwen leve imedyatman. 'Ki jan anpil nan yo gen?'
  
  
  "Li pa ka konte." Noe te pale yo pou yo siveye.
  
  
  "Li di:"anpil, anpil."
  
  
  Mwen leve, epi yo kouri al nan pòtay lavil la. Yo ta dwe sou santye an pa kounye a, epi mwen te vle asire w ke yo pa t ' jwenn nenpòt dinamit. Lagè a dans la te fini, ak moun ki ki moun ki te ale nan caves yo yo te sove tounen nan fò a.
  
  
  Mwen te pase pòt ki travay nan Fleming nan sal e yo te kanpe toujou pou yon ti moman. Li te kanpe nan pòt la ant la de jèn ti fi. Pa te gen okenn lèd bann wouj sou li te panse bra, ak pa gen okenn gri tach sou li yo chokola-mawon fè fas. Mwen pa t 'gen tan pou yo rete sou li, men Fleming a rapid rekiperasyon sezi m'. Mwen mete l 'soti nan lide m' jan mwen te kenbe pral. Mwen li pran kouri nan pòtay lavil la ak desann chemen an. Si yo te jèn, mwen ta ka gen kouri antre nan yo, men mwen te gen yo dwe asire.
  
  
  Lè m 'te rive nan pase, mwen toujou pa t' kapab wè anyen. Mwen te nan yon netwaye koulye a, ak nan treetops yo mwen te kapab wè kamyon an nan pati anba a nan ravin lan sou mwatye yon mil ki anba a. Gwoup la nan sou trant moun ki te kanpe tou pre a te gen okenn entansyon nan yo k ap grenpe moute. Mwen mande poukisa. Lè sa a, mwen tande yon pouki tout bri dèyè do m'. Li te Mitzi. Li te gen repons lan.
  
  
  "Gen nan yon lòt atak soti nan lòt bò a, Nick. Bato nan bay la. Anpil nan bato yo.'
  
  
  Sa a eksplike poukisa gwoup la te toujou ap tann desann. Li te yon jwenti aksyon, yon pincer movement ki ta kòmanse ansanm sou de fron sa yo. Mwen mete bra m otou zepòl li. "Èske ou ka eklate pyèj eksplozif sa yo?"
  
  
  "Sa a te toujou yo te objektif mwen nan lavi yo. Kisa mwen ta dwe fè?'
  
  
  Mwen te montre li switch machin nan, men li la pi lejè, ak te di l ' sa pou yo fè. "Chemen ki genyen ant sa yo de pwen yo te beta-bloke." Mwen vize deyò de bagay sa yo li. "Switch machin nan sou bò dwat la anflam ki pi ba a chaj twa minit apre plon ki limen. Lè gwoup la premye rive nan vire, li dwe limen. Mwen espere ke sa ap ase pou, byenke gen kèk sòlda yo ka estipid nan fwa. Pran tan ou. Men, yo sispann."
  
  
  'Ak plezi.'Li bo m 'ak mwen te resevwa enpresyon a ke li te bo m' orevwa. "Bon chans ak flòt la."
  
  
  Mwen chuckled. 'Sa a ap travay. Mete Konfyans Noe."
  
  
  Mwen asire ou pi bon pase m ' te santi. Nou pa t ' gen ekipman la pou yo kenbe tèt ak yon syèj sou tou de bò pou lontan. Mwen ta dwe te fè ki sa mwen te ki nan limit yo nan kapasite mwen an, men yon bagay te di m ' ke li ta pran yon mirak pou li siviv sa a jou.
  
  
  Gwo chanjman te pran plas nan gwo fò a pandan absans mwen. Branch fanmi te okipe yo. Nechèl yo te mete kont la do-kay solid, ki tou te sèvi kòm yon miray pwoteksyon, ak zo bwa tèt-menm gwosè ak wòch ki te mennen l ' nan bokit ki te pase nan men nan men tankou yon senti conveyor.
  
  
  Etranj ase, li te gen yon relèvman je. Nan rit balans nan tout moun nwa men, pase a materyèl ap viv tankou yon koulèv, bay konfyans nan tèt yo, moun sa yo, ki moun ki pwobableman pa janm te goumen yon lagè reyèl nan lavi yo.
  
  
  Noe te kenbe moute aparisyon, men li te sanble gen mwens konfyans pase moun li yo. Li te pale yo Fleming nan yon kwen trankil nan pòtay lavil la. Fleming apiye sou yon poupou ak te sanble yo dwe ap eseye konvenk Noe nan yon bagay. Mwen te deplase pi pre swiv konvèsasyon an.
  
  
  "Oke, Noe, mwen vle kwè ke Jerome ap jwe yon jwèt doub. Men, mwen pa ka kite ou ak moun ou riske lavi ou pou mwen an kòz. Si Jerome se tèlman fò, lè sa a, mwen dwe obeyi, menm jan mwen t Jeneral Hammond. Mwen pral rann tèt yo epi yo dwe depòte nan Peyi Etazini. Jerome se yon moun ki kapab, ak zile sa a gen, apre tout, siviv yon diktati militè anvan. Petèt mwen pa ka menm ba l ' kèk konsèy. Mwen vle ou yo ba l ' mesaj mwen.
  
  
  Voye Jerome yon mesaj nan lapè te renmen siyen pwòp ou a lanmò manda. Menm si Kolonèl la te kite Noe ansanm ak branch fanmi l ' pou kont li, mwen pa ta gen te fè pati peyi a nan k ap viv pou yon ti moman. Mwen te panse li te mal ase pou satisfè defèt. Mwen te rayi li. Men, li te menm vin pi mal pou yo imajine sa ki ta te rive m ' si Jerome te kòm peche jan mwen te panse. Mwen tann pou Patriyach nan repons. Li te kraze nan yon fatigan dyatrib.
  
  
  Fleming, mwen respekte ou idealism, men li pèsyèn ou. Lè Jeneral Hammond te debarase m de ou, moun ki toujou kontinye kwè ke li ta kite kay la nan zile nan Zile. Li te kapab peye pou ranvwaye ou. Karib Jerome pa ka fèt konsa jenere. Li se kòm popilè kòm li se anbisye. Osi lontan ke ou ap, tou vivan, ou se yon menas pou l'. Epi li pa jis lavi ou sa a, se nan mennen. Si Jerome reyisi, li pral vire sa a sou mòn ki nan yon misil baz. Li ap kondi nou ale ak pote lènmi nou yo isit la. Li pa kapab rete nan pouvwa a san yo pa sipò Larisi a. Mòn sa a te sakre nou kay pou syèk. Nou moun ki ta pito mouri pase abandone mòn sa a."
  
  
  Nonm lan fin vye granmoun te pale byen. Li te konvenki Fleming, ki moun ki te montre ke li pa te bra kwaze ak rezonab agiman. "Mwen admèt ou se dwa, Noe. Mwen ve yo te k ap viv nan yon mond rèv pou twò lontan. Espere ke pafwa pran sou yon séduire aparans. Si ou bezwen m', mwen ka voye jete wòch ak yon sèl men."
  
  
  Li manyen Noe nan bra yo nan respè, lè sa a, limped ak bon l', li janm parapň a.
  
  
  Noe siy pou m'. Mwen moute sou sou do kay la ak gade sou granper yo nan papòt la nan lagoon a. Apwoche flòt fè m sonje nan evakyasyon Britanik la Dunkirk pandan dezyèm Gè Mondyal la. Chak bato lapèch, chak navèt plezi, nan kout, tout bagay ki te kapab jwenn nan Pò a nan peyi Espay, te apwoche mòn lan.
  
  
  Mwen reve de Ameriken tòpiyè bato ak lè yo kouvri yo ak avyon de gè vit. Men, li te yon bèl rèv.
  
  
  Premye bato navige youn apre lòt la nan yon vitès maksimòm nan dlo a nan direksyon nou an. Bato yo ki swiv li yo pral siviv. Yo menm ki premye yo pral fè fas a yon sipriz. Yo pwoche bò byen vit, aparamman enkonsyan anba dlo a baraj ki ta sispann yo soti nan k ap deplase. Noe a repitasyon ta fè pè moun lwen soti nan sa a ti pò, se konsa yo pa t ' konnen anyen sou ki inonde baraj.
  
  
  Mwen te gade de premye yachts ras yo bò kote pa yo ansanm. Menm san yo pa longvi, mwen te kapab wè bazouka ak zam machin ke moun yo te kenbe sou pil. Yo te frape baraj la an menm tan an kòm son an nan metal fann. Banza yo bati, kòk la te tranble, ak chòk jete an gason soti nan pil la nan lanmè a. Ak pour selebre batiman koule avè la, nan menm tan an, te gen pòp nan chaj nan premye ke Mitzi te detounen.
  
  
  Dèyè de premye malere yachts yo te de tugboats ki ta ka pa gen okenn ankò fren. Yo te kriye byen fò nan miray ranpa a nan wòch ak pandye nan yon ang. Nan mesye yo ki te tonbe pi lwen, kèk nan yo te nwaye anba pwa a nan bòt yo ak lòt ekipman, lòt moun jere yo trape sou baraj la. Pwochen bato jere yo sispann nan mitan an nan lagoon a. Men, twa bato ki chaje ak sòlda yo ame nan dan yo frape baraj la san yo pa resevwa nenpòt domaj aparan. Yo te jwenn yon obstak inatandi ak baton. Yo te kouche nan wotè a nan gwo inondasyon an, baryè sou mach eskalye yo ki mennen ale nan fò a.
  
  
  An gason soti nan premye bato a yo te kòmanse travèse baraj la pou mach eskalye yo. Twazyèm bato retrete yon ti kras e yo te tire yon broadside nan kouvri nan direksyon parapň.
  
  
  Mwen pa t 'avi Noe vini moute mach eskalye yo, men mwen t 'avi l' kanpe pwochen nan m'. Li te gen yon banbou periscope ak yon siplemantè glas ki te pèmèt l ' yo gade dirèkteman sou parapň. Li leve soti vivan men l', pare yo siyal. Mawon figi a te kanpe la ansanm parapň a, chak kenbe yon wòch.
  
  
  Son an nan sòlda ' bòt yo te vin pi plis ak plis acoustics sou anpil kout zam nan bato yo. Lè sa a, mwen tande yon gwonde sou lòt bò a nan miray la ak reyalize ke sòlda yo te dwa pi ba a nou. Noe bese men l'. Te gen yon mouvman toudenkou nan miray la.
  
  
  Moun bliye sou bal yo whizzing sou tèt yo, li vin apiye sou uit-pye-epè miray ranpa a nan, jete wòch yo, epi pran kouvri ankò. Twa nan yo tonbe soti nan blesi yo. Lòt moun yo te pote yo lwen e yo te pran tout tanp zidòl yo.
  
  
  Kouvèti a dife toudenkou sispann. Mwen gade sou granper yo nan pati anba a nan mach eskalye yo. Mwen te wè sòlda ki sot tonbe, yon reyaksyon chèn nan kò woule nan direksyon lanmè wouj la.
  
  
  Noe a gason pote l ' tounen wòch yo ak prepare pou yon siksè repete.
  
  
  Bonbadman an nan kouvèti a te rekòmanse, ak ki ka touye moun mennen siflan sou granper yo ankò, pwensonaj twou nan degrade miray la.
  
  
  
  
  
  
  
  Chapter 9
  
  
  
  
  
  
  
  Yon dezyèm eksplozyon ap tranble anba pye forè an. Se konsa, Mitzi te gen nan limyè yon dezyèm chaj. Noe a pa bezwen m ' kounye a. Mwen toujou pa t 'te kapab frape bato yo ak Luger, ak bal soti nan zam pa t' domaje miray la tou anpil ankò. La fin vye granmoun jeyan kontwole mach eskalye yo byen. Mwen kouri al nan chemen an. Mitzi chita sou tè a ak twazyèm lan plon nan men l ' e yo te enkyete. "Yo ap resevwa pi entelijan," li te di m'. "A premye fwa mwen te gen sèt, ak dezyèm tan an mwen te gen kat, tout ansanm. Men, koulye a yo ale youn apre lòt la. Nan yon distans de uit mèt. Li se yon wont, se yon m ' nan tout pou yon sèl moun.
  
  
  "Pa gen okenn yo, yo se pa vo l'," mwen dakò. 'Li pa gen pwoblèm. Mwen pral detwi yo endividyèlman."
  
  
  Sòlda yo te ale pi devan. Yo pa t ' vle goumen, men yo pa t, te mande sou pa madichon nan ofisye yo dèyè yo. Yo pa t ' gade pi devan, men, nan bò a ak nan tè a nan rechèch nan pyèj beta.
  
  
  Mwen li pran kouri nan broussaï an nan yon ki apwopriye plas. Yon vle pèse anvlòp la moso nan wòch ki kouvri chemen soti nan anba a. Si mwen te kapab jwenn gen bonè pase sòlda yo, mwen ta dwe kapab travay konstriktif ak mwen Luger . Mwen jis te gen lè premye moun nan te rive nan. Li te kout, rable, ak trè nwa. Figi l ' te tranpe nan swe. Li sarepta nan trape souf l 'yo, lè sa a tou dousman te mache tounen lakay ou, kenbe je l' sou santye an. Mwen te pran vize ak luger, lè sa a, chanje lide m ' ak holstered li ankò. Te gen yon fason pi bon. Apre yo tout, li pa t ' konnen mwen te gen.
  
  
  Nan nenpòt ka, mwen ekipman pou de minisyon ki kite anpil yo dwe vle, epi mwen pa t ' kapab konte sou li ankò. Mwen te trase m nan talon soti nan gèn sou avanbra dwat mwen. Kòm sòlda a te pase anba m', mwen vole sou l ' soti nan dèyè. Mwen frape l ' desann. Li te santi tankou yo ti kras lè li te kite nan poumon l 'yo te ke yo te kònen soti nan l'. Li pa nan koutim m ' yo touye yon san konesans opozan. Men, tan sa a mwen te gen okenn chwa. Mwen pa gen okenn ankò te gen liksye a te pran prizonye. Repiyans fini travay mwen, mwen trennen l 'anba yon touf raje, te pran fizi l' ak bandolier, ak te kouri tounen lakay pou m ' kote ki kache. Si mwen kontinye tankou sa a, mwen te kapab yo te touye byen yon kèk moun nan fason sa a, osi byen ke akumulasyon yon stocks de zam yo. Pratik ak rezonab!
  
  
  Youn nan pwochen poked nen l ' alantou kwen an. Li te kanpe ak sezi wè nan je l 'lè li te wè bloodstains sou tè a nan devan l'. Li leve soti vivan tèt li menm pi plis, yo te tounen, epi yo te wè m'. Li te pote yon zam mitrayeur atache nan vant li, epi li pase kouto promisingly nan direksyon m ' yo.Mwen byen vit rale pistolè soti nan pòch li e yo te tire yon bal nan tèt li anvan li te kapab rale deklanche la. Mwen te an silans remèsye Hawk pou vitès ak ladrès fòmasyon ke tout pi bon RACH ajan yo gen pou yo fè sou yon baz regilye ak ke mwen anjeneral, meprize yo paske yo gen yon abitid nan toujou koupe m vakans kout. Men, pafwa yon fraksyon nan yon dezyèm fwa plis vitès a vle di diferans ki genyen ant lavi ak lanmò. Rete enb, Nick, mwen te panse.
  
  
  Men, li la toujou trè byen fè yo.
  
  
  Malerezman, nonm sa a te woule byen lwen soti nan wout la byen lwen tèlman ke li te gen okenn ankò nan ang kote. Men, mwen pa t ' kapab bay moute sou machin sa a.
  
  
  Ak luger nan men dwat mwen an, mwen vole desann, li kouri al nan kadav la, epi yo te kòmanse travay yo byen vit, kenbe je m ' sou santye an. Li te chaje ak minisyon tankou yon pake milèt. Yon min lò!
  
  
  Mwen woule l 'desann bò a nan wout la nan bag yo, rasanble mwen an zam, ak kouri tounen nan chèz m' yo. Pa gen yon sèl te vini alantou kwen an ankò. Etranj. Mwen te okipe pou yon ti tan. Yo dwe te tande Luger.
  
  
  Mwen tann yon lòt dis minit, men pa gen okenn yon sèl te montre moute, epi mwen te kòmanse santi mwen tankou mwen te gaspiye tan mwen. Mwen tounen tounen yo Mitzi ak mwen piye. Soti isit la, mwen te kapab wè machin yo ak djip yo ki pi ba. Sòlda yo sanble bò kote nonm lan ak tolki-tòki. Yo te pwobableman tann pou yon nouvo lòd ki soti yon moun moute pi wo. Mitzi aprecie nou nouvo zam. Mwen chuckled.
  
  
  "Yo pa yo ap sispann nan anyen Jerome ka voye nan nou, men, omwen nou gen yon ti kras trump kat. Ke lame ti kras desann gen pral konnen nou ap ame
  
  
  Mwen vize nan gwoup la ki pi ba. "Yo yo ap chanje plan yo. Chemen an se twò danjere, ak mwen pa panse ke yo pral fè yon lòt atak devan machin lan. Men, kenbe yon grenn je sou yo epi avèti m ' si mwen se sa ki mal."
  
  
  Li niche po bouch li. "Kite fizi isit la, ou pral?" Petèt mwen kapab fè yon bagay itil ak li."
  
  
  Mwen te kite m fizi ak kèk nan minisyon. Le pli vit ke mwen te kite a, mwen tande yon son nouvo - gwonde la nan yon m ' yo sou wout la bò lanmè. Petèt li nan tan pou kònen moute dinamit la ankò.
  
  
  Mwen fini loading lè machin nouvo te sispann nan fen a nan wout la. Sòlda yo te deyò epi yo mwen te wè yon nonm avèk yon tolki-tòki. Mwen te gen okenn lide ke sa yo sòlda yo ta apwòch an gwoup. Mwen pa t ' tann pou yo pou yo dispèse, men detounen premye chaje.
  
  
  Li te eksploze anba yon jeep epi tou li detwi de kamyon. Lè bri sa a nan eksplozyon yo konmanse bese, mwen te tire yon pete nan dife otomatik nan machin dèyè m'. Machin sa yo te toujou entak deplase nan ranvèse ak konsyamman demenaje ale rete tounen. Li sanble tankou li pral yo dwe trankil pou yon ti tan, se konsa, mwen deside pou yo ale tounen nan fò a. Do kay la te fè bwi. Tout moun te nan mawon kòm bazouka ak long pòte fizi kontinye bonbard parapň. Noe siy m 'gade nan l' periscope. Mwen te wè gwoup gwo nan sòlda yo ale sou gwo inondasyon an, baryè a pou mach eskalye yo. Kèk nan yo te deja rive nan mach eskalye yo epi yo te k ap grenpe yo. Noe gade macabre.
  
  
  Tout trafik la te deplase pi vit pase mwen ta gen te renmen. Si kouvèti a te gen te dire pi lontan yo, yo ta gen frape moun yo, men nou pa t ' kapab rive jwenn yo jiskaske dife a sispann. Mwen eksplwatè sou peye telefòn ak te di Noe pou yo kite m ' konnen ki lè yo ta dwe anwo.
  
  
  Sepandan, sa a te pa nesesè. Apre yon kèk segond, kouvri dife toudenkou sispann. Li te yon siy pou m'. Mwen tande plant yo nan soulye yo vini pi pre menm jan mwen te demisyone ant de granper. Mwen prèske frape sòlda yo ki nan figi ak mwen mitrayeur zam, men li eskive kòm sòlda yo te pran etap la pase. Yon piki soti nan yon zam mitrayeur, yo jete l 'nan nonm lan dèyè do l'. Yo tou de tonbe sou kwen an. Mwen te kenbe tire jiskaske mach eskalye yo ak pi fò nan baraj la te klè. Dènye a nan moun yo kouri tounen nan bato yo epi yo te pran kouvri pa plonje nan dlo a.
  
  
  Pa te gen okenn plis yo te tire. Flòt la demenaje ale rete nan fen a byen lwen nan baraj la ak ancrage kote Mitzi ak mwen te anbrase chak lòt nan dlo a sèl. Li te sanble tankou yon syèk de sa.
  
  
  Mwen te ale tounen nan Noe. Mwen te fè tèt mwen konfòtab ak limen youn nan pi long, mens ak bon gou sigarèt yo te fè espesyalman pou m ' nan Istanbul. "Sa a te zak la premye," mwen te di. "Nou ka pwobableman jwenn kèk repo."
  
  
  "Ke sa ta kapab vre pou ou, Nick. Mwen trè rekonesan pou ou pou tout sa ou te fè. Men syèj la pa kase ankò, sèlman reta ak pa pou lontan. Jerome nan lame a yo pral retounen. Mwen konnen mwen moun ki panse ke yo te genyen, se konsa, yo ap tann yon pati. Si mwen pa ba yo yon gwo fèt yo, yo pral panse ke mwen bliye di mèsi bondye yo pou la viktwa, e yo ap bezwen pè bondye pa favè nou nenpòt ki plis. Lè sa a, yo pral pèdi pral nan goumen."
  
  
  Noe te kite m ' pou yo òganize yon selebrasyon ak sakre dife, nan dwoum, yo, ak seremoni dans. Mwen te divize tan mwen ant ap gade a fèt ak gade flòt la lènmi. Gen kèk bato yo te mouye sou rivaj la. Mwen te vrèman sezi ke sòlda yo te rete fèmen nan bato ak pa t ' a eseye, yo rive jwenn fò a via nan plaj la. Tolki-tolki yo pral wouj-cho soti nan lòd ak counter-rapò.
  
  
  Mwen te kanpe la ap gade soti nan dlo a lè mwen te santi yon men nan mwen yo ye. Li te yon cho men kenbe bucaram sou dwèt mwen. Mwen gade alantou. Yon ti fi apiye sou mwen. Li te toutouni soti nan senti a desann, ak po l ' yo briye nan seremoni dans. Tete l ' bulged. figi m'. Mwen respire yo te kòmanse pou akselere. Ak sa a pa tout.
  
  
  Mwen te kenbe yon grenn je deyò koulye a, lè tout moun te okipe fèt. Men, moun dyableman tanbou yo pa t 'travay sou m' swa. Tou, pa te gen okenn aparan aktivite sou bato yo. Mwen te swiv li desann mach eskalye yo. Nou te jwenn youn ak lòt nan yon kabann mou nan fèy li yo yo nan yon kwen trankil nan pòtay lavil la.
  
  
  Lè sa a, li te tout sou. Son an nan tanbou a te vin jan anvlope. Li te yon ti jan tankou priye, epi mwen te santi etranj kalm. Mwen te ede ti fi a nan pye l', epi nou te mache tounen nan men nan men. Mwen kite l ' ale tounen nan la parapň ak gade nan miray ranpa yo.
  
  
  Flòt la te ale soti nan lanmè a! Yon sèl bato te toujou nan lagoon a, ki ap prepare pou pase pou dènye yo kite pò natirèl. Ki sa ki lanfè a te rive? Mwen te ale desann enfòme Noe, ki moun ki te sèlman pale pou Fleming ak Tara. Mwen te di yo nouvèl la.
  
  
  "Koulye a, nou ka jwenn Fleming ak ti fi yo soti nan isit la," mwen te di. "Petèt nou ka avanse nan yon lòt zile a epi voye yon mesaj pou Etazini. Lè sa a, yo ka chwazi nou moute pa avyon. Fason sa a, omwen Fleming ta rete vivan pou eseye ankò. Mwen ka tounen vin pita elimine kolonèl la."
  
  
  Men, Fleming pa t ' vle tande pale sou li. Pa gen okenn avyon. Pa gen eliminasyon, nan Jerome. Mwen te bay moute epi li di l 'sourly ke li te pwòp biznis l' yo. Li jis te gen nan sòt li soti ak Noe a pandan y ap mwen gade nan ki kraze yo bato.
  
  
  Noe te chwazi yon kèk moun pou ede m'. "Ki pi bon an bay natation," li te di. Mwen pa t ' bezwen natasyon, jis gad pòtay tanp yo. Mwen te pran opòtinite a yo mande ki jan Mitzi te fè.
  
  
  Li te toujou kote mwen ta kite li, men pa te gen okenn Djip anba li. Sèlman kamyon an te toujou la. Li te di m ' yo ke yo tout kite nan yon fwa, pwobableman nan menm tan an kòm batiman yo pran yon batiman. Mwen te di li ke, ak nan li gade nan m ' skeptically.
  
  
  "Ou pa panse Jerome pral bay moute, fè ou? Ki sa ki pral li fè?
  
  
  Mwen pa t ' di Noe ak Fleming ki sa mwen reyèlman te panse. Men mwen te kapab pale pou Mitzi. "Mwen pral note ke li mande Castro pou èd. Mwen prevwa ke nou kapab atann bonm, kanonyèr, ak nenpòt lòt bagay ke Larisi ka voye voye sou tèt nou nan Kiba. Mwen espere ke nou pa pral isit la ankò." Mwen te di l 'sou bato ki te chavire sou baraj la, e ke mwen te gen entansyon pou bay konsèy pou Noe voye branch fanmi l' ale nan forè a pou yon pandan y ap apre nou kite. Tè a ka jwenn trè cho anba pye ou.
  
  
  Li voye je nan m ' pityingly. "Yon misyon san espwa. Bon chans ak sa."
  
  
  
  
  
  
  
  Chapit 10
  
  
  
  
  
  
  
  Headwind a te fò ase yo souke sifas la nan dlo a, men li apèn ralanti vitès nou an. Tug a pa te fèt pou vitès, men nan rale bak pote pwodwi a soti nan enteryè a nan Pò yo nan Espay, ak menm si nou te ale nan vitès tèt, mwen te gen santi a ke nou yo te rale.
  
  
  Avèk èd nan Noe gason, mwen libere bato sa a, ki te kouri echouer pandan atak la lènmi, ak apre kèk reparasyon, li te vini nan sou la men.
  
  
  Noe te voye pitit gason nan zòn nan sou lòt bò a nan mòn yo, kote yo gaye soti pou fè pou evite tonbe nan men yo nan Jerome nan sòlda yo. Mwen te kapab fè Noe reyalize ke fò a te pa gen okenn ankò sekirite, epi mwen te gen yon tan difisil konvenk l ' vini avèk nou. Li ta gen pi pito yo rete ak branch fanmi l', men, mwen vize deyò l 'ke li te sèvi branch fanmi l' pi bon pa ale avèk nou epi ede nou. Anplis, kounye a ke li te li te ye ke li te pran Fleming anba zèl li, li te san dout te gen yo peye pri an. Fleming, twò, fòtman ensiste pou l di ke li akonpaye nou, ak nan fen a li te repiyans te bay nan.
  
  
  Koulye a, nou kite lagoon a sou te kaptire bato tug. Nan vitès la ke nou te gen, menm ki pi pre zile a, vwayaj la vire an pati nan yon jou lannwit vwayaj. Sepandan, nan limyè solèy la klere, nou te kounye a pi fasil karanklou si avyon lènmi yo parèt yo anvan nou te kite la lagoon. Lè sa a, mwen te vle pou yo eseye navige anba kouvèti a nan kòt la epi pou yo jwenn lwen san yo pa ke yo te wè, ak lè sa a, travèse lanmè a ouvè nan yon plas kote nou pa t ' atann.
  
  
  Tout kote nou pran yon batiman a, sab te fon yo, men omwen mwen pa t ' wè nenpòt inondasyon defans yo anba a nivo lanmè. Si nou te dekouvri? . Lè sa a, nou ta gen yon ti espwa.
  
  
  Mwen te swiv koub la nan lagoon a. Plaj la se kantite ti vilaj ak forè a kanpe nan kwen dlo a. Ajil feyte al anba dlo nan yon canyon a anba dlo. Mwen te kenbe kòm fèmen nan rivaj la ke posib. Mwen te espere ke tug nan fè nwa feyaj pa ta dwe vizib nan distans la. Men, li te yon initil espwa.
  
  
  Nou te prèske gen lè nou tande avyon k ap apwoche. Li te pran vòl tou dousman epi ki ba, pa t ' sanble yo wè nou jouk li te dirèkteman anwo nou, ak vole al fè yon vire rapid. Avyon an pa ta pote yon bonm chaj, men li yon jan kanmenm ta dwe ame, otreman li pa ta deranje vole tounen.
  
  
  Ti workhorse nou te vòlè a te gen bon manyablite yo, ak mwen te tounen byen vit. Noe pouse Fleming nan kabin an dèyè do m', lè sa a, pouse Tara soti, sprawled sou pil la.
  
  
  Yon rapid lagrèl la nan bal kite yon santye atravè dlo an nan direksyon nou. Mwen chanje kou ak bal rate sib yo. Lè avyon an te rive pou yon dezyèm fwa, mwen tande gwonde nan nou zam machin. Yon ti koutje sou rapid aft te montre m ' ke Mitzi te toujou yon ti fi bon. Zam ki te nan men l', epi tou li te frape sib la. An gaz nan tank la nan youn nan zèl yo te eksploze, ak avyon an te fè aksidan nan lanmè a. Mitzi bese l 'mitrayeur zam ak te ban m' yon viktwa siyen.
  
  
  Mwen pa gen kouraj pou yo gen kè kontan ankò. Avyon an sètènman te gen radyo kontak ak baz la. Kounye a ke sa a, se ale, ak lòt pilòt yo sanble yo te pran stock. Men, li ta ka pran kèk tan, epi nou pa te ale nan rete tann pou yo.
  
  
  Nan bouch la nan lagoon a, pwofondè ki te tèlman fon ke sandbanks yo te vizib klèman nan je a toutouni. Men tug te gen yon limyè bouyon, epi nou te pase san difikilte. Mwen etenn promontory nan lanmè a louvri. Mwen te wè yo nan yon fwa: de razwa - byen file prows nan vit bato patwouy yo tranche atravè dlo an. Mens levriye te bri a nan direksyon pou nou nan vitès plen le pli vit ke yo wè nou. E yo te wè nou touswit. Nou kat-silenn Dodge pa ta dwe kapab kenbe tèt ak pwisan motè yo nan motè yo chanm.
  
  
  Tout sa nou te kapab fè te achte tan. Petèt nou ta dwe retounen nan dout defans la nan fò a? Mwen te sezi si nou te kapab fè li. Mwen manevre la tug ak mande. "Nenpòt moun ki isit la konnen ki jan yo opere yon bato?"
  
  
  Ti fi a te kapab fè li. Nan kou, yo te sèlman pran yon batiman sou yot yo, men operasyon an nan yon tug pa anpil diferan.
  
  
  "Ranpli nan pou mwen. Nou retounen nan fò a. Nou pral oblije rete tann jiskaske nwa anvan nou eseye ankò."
  
  
  Tara glise sot pase Fleming ak te pran volan an. Li te di nan yon tansyon ton. "Yo ap twò vit, Nick. Nou pa pral jwenn lwen nan men yo.
  
  
  'M' al kache kò a ap travay. Mete Konfyans Tonton Nick.
  
  
  Mwen pa t ' gen tan yo eksplike. Mwen kouri al nan quarterdeck, te pwan m ' mitrayeur zam ak minisyon, ak vole pi lwen. Mwen waded nan bank la epi yo plonje nan forè an. La tug balanse malabiyman nan yon liy dwat nan direksyon an fort. Bato yo patwouy yo te tounen ak pote zam machin. Sous dlo yo koule soti nan dlo a jis dèyè tug.
  
  
  Men, yo te twò anpil nan yon prese. Yo kontinye ap naje bò pa bò. Se konsa, yo pa janm te kapab pase nan chemen etwat.
  
  
  Sa a pa travay swa. Premye a kouri echouer sou yon ban. La vit bato bati moute, voye pi fò nan ekipaj li yo pi lwen. Depi m ' kote ki kache nan forè a, mwen te tire nan moun yo te toujou sou batiman an.
  
  
  Dezyèm bato patwouy tou soufri sò a menm. Men, li te pi lwen pase rive nan mwen zam machin. Malerezman, sa a pa t 'travay ak mwen chanje pozisyon m' yo. Yo pa t 'kapab wè m', epi yo pa t ' konnen egzakteman ki kote mwen te, men de machin de gè yo te tire tan eklat nan direksyon an nan pye bwa ki kouche ant yo. Mwen tann dèyè yon epè louvri sesyon jiskaske yo te fatige oswa kouri soti nan minisyon. Nan nenpòt ka, li pa t ' depi lontan nan ap vini an. Yo te gen yon pwoblèm pi gwo pase zam mitrayeur sou plaj la, ki toujou pa t ' kapab frape yo. Gwonde nan motè a leve nan yon-wo ' al moute kan urleman kòm yo te eseye rale lwen soti nan sandbank. Sevè a te tranble anpil. Tout men bareur vole pi lwen pou fè pou evite byen file banza. Bato a te deplase pous pa pous, men, li te deplase. Ak apre mwatye yon minit nan travay yo te koupe. Ekipaj la yo vole sou tablo a epi te retounen nan yon direksyon ki nan Pò a nan peyi Espay. Mwen te ale nan kwen dlo a ak gade nan tout dlo ki nan lagoon a nan falèz la. Nou tug te rive san danje, ak tout moun te jis k ap grenpe eskalye yo. Mwen te panse mwen te prepare yon sipriz bèl pou yo. Si youn patwouy rale yon bato soti nan sandbank se konsa fasil, nou ka jwenn yon lòt yon sèl soti kòm byen. Nou ta yo te pran li soti nan Grand Laclair nan pa gen tan. Kèk nan nou ta ka kapab mete yo sou yon ekipaj inifòm. Si nenpòt moun ki sou kòt yo te wè nou, yo ta yo te pran nou pou Jerome nan gason. Yo ak pou jwenn kannòt la soti nan dlo a pa ta dwe lakòz nenpòt pwoblèm. Mwen te planifikasyon yo ale tounen nan fò a, ranmase gason m', epi voye yon tug isit la. Si li te gen fòs ase yo rale chalan an, li te kapab fasilman rale mete deyò bato patwouy.
  
  
  Mwen toudenkou te santi m trè byen. Jouk tan mwen tande vwa yo. Ak son an nan bòt krakman moute ti mòn lan dèyè do m'. Te gen omwen kat moun. Yo kenbe pale nan chak lòt. Ki kote kote mò yo ye a te fè yo toudenkou vini soti nan? Petèt fiziyad la te atire yo isit la. Li te tan pou mwen pou m jwenn yon kote ki an sekirite.
  
  
  Mwen te panse pou yon moman nan kannòt la mwen ta wè sou pil nan aft la bato patwouy. Men, li pa t ' sanble tankou solisyon a pi bon pou ale soti nan dlo a louvri. Si yo wè m', mwen ta dwe mouri. Mwen te eseye naje nan fò a anba kouvèti a nan sayi feyaj.
  
  
  Men, ak tout san nan dlo a, mwen te kapab asire w ke nan konpayi an. Barakuda oswa reken yo. Pi bon an mwen te kapab fè te eseye kenbe moute ak sòlda yo nan zòn nan yo te deja fouye.
  
  
  Mwen te ale nan tè a ak konsyamman poked m ' mete tèt yo deyò sou touf raje. Yon twazyèm bato patwouy ki te mare sou plaj la, li gros kouche sou yon detire nan sab nan pati anba a nan ti mòn lan. Bato sa a te kapab pote yon ti ponyen moun. Te gen pa anpil nan yo, sinon mwen pa ta gen te gen pou yo tande plis vwa yo.
  
  
  Ki sa ki kounye a? Mwen pa t 'vle rete tann pou sòlda yo parèt nan jaden m' nan vizyon. Mwen se yon chasè pa lanati. Mwen pa renmen ap tann pou difikilte pou yo vini nan m'. Mwen kap pou yo. Atake nonm sa a toujou gen avantaj la. Anplis de sa, mwen te gen yon agiman adisyonèl. Nenpòt moun mwen rankontre isit la kapab fèt sèlman yon lènmi. Ak tout son yo tande yo te kapab son an nan youn nan yo. Yo pral gen pou ret tann pou tire yo jiskaske yo ap asire w yo pa pral touye nenpòt nan sòlda yo, ak mwen ka atake le pli vit ke mwen wè oswa tande anyen.
  
  
  Kenbe zam machin pou ke li pa ta jwenn kenbe nan gwo fèy li yo yo ak pye rezen, mwen te kòmanse tou dousman avanse pou pi devan sou tè an. Trant mèt lwen, mwen te wè yon bagay mawon k ap deplase. Nonm lan bese desann nan rale anba pye rezen an, atansyon l 'yo konsantre sou yon bagay pi devan, li tounen nan m'. Ak yon sèl mouvman rapid, li toudenkou disparèt nan feyaj la, epi mwen pèdi devan je nan l'.
  
  
  Mwen te swiv li. Si mwen te kapab touye l', li ta kite yon twou nan liy yo. Ak ki twou a yo pral gwo ase yo kapab manke Nick Carter.
  
  
  Si m 'te yo te tire a, mwen ta gen te atire lòt moun nan direksyon pou m', men li te kapab yo te vire toutotou a nan nenpòt moman, wè m', epi yo ban m ' yon plen piki. Li pa t ' nan distans travyè nan talon.
  
  
  Mwen te pran zam mitrayeur nan gòch mwen men, ban m ti kouto nan men dwat mwen an, epi yo te kòmanse fofile moute sou li. Mwen te twa mèt dèyè l'. Lè sa a, li te vire alantou. Li voye je nan m 'nan sipriz ak leve soti vivan l' yo zam mitrayeur. Mwen tonbe kouto. Li te plonje nan gòj l ' anvan li te kapab rale deklanche la. Li tonbe plat atè san yo pa anpil bri. Mwen te ale nan l ' pou talon.
  
  
  Lè sa a, tèt mwen te eksploze.
  
  
  Lè m ' te vin yo, te gen ven bat gwoup mizik ap jwe nan tèt mwen, yo chak jwe yon lòt chante pou yo chante. Mwen gade moute nan la arbr ak wè twa lèd, ap fè fas kè kontan pi wo a lame inifòm. Men m 'te mare anba m'. Youn nan twa se te yon sèjan, de lòt yo te prive. Sèjan rantre mwen talon nan senti l ' yo, yo ak sòlda yo yo te pote m mitrayeur zam ak mwen Luger. Sèjan a te wè m 'louvri je m', te demisyone pou pi pi pre, ak choute m ' ant zo kòt yo ak bòt.
  
  
  "Nan Belmont," li te gronde, ak kouri dèyè m ' ankò. Se konsa, mwen te opere sou Belmont nan gòj. Gòj mwen pral kap vini an. Ak men m 'dèyè do m', mwen pa t ' kapab fè anyen kont sa a fòs majeures. Li fwote men l 'ansanm, kontan ak l' yo pwi. "Jwenn leve, Mesye Mil dola," li te di. "Ak ou pral jwenn yon pwomosyon, tou."
  
  
  Mwen pa t ' deplase. Se konsa, mwen te pi plis ki gen anpil valè pou yo pase tou vivan mouri. Si yo te tèlman anvi pou vire m ' nan san danje a, li te sanble rezonab yo ke yo ta dwe fè tout travay la, twò. Sèjan kase dwèt li. Sòlda yo, yo rale m 'nan pye m'. Youn nan yo bourade luger kont mwen lam zepòl yo ak yo te kòmanse pouse. Te gen de posiblite yo. Oswa lòt moun mwen ta gen kase lam zepòl mwen. Mwen te deplase sou.
  
  
  Yo pouse m ' wete soti nan kote bato a te sou rivaj la. Sèjan abwaye nan rès la nan mesye l ' yo sispann gade. Yo kenbe m'.
  
  
  De vwa a reponn, ak apre yon pandan y ap, sòlda yo akonpaye li yo parèt soti nan forè an. Yo tout te trè kontan ak tèt yo.
  
  
  Sèjan a te bay lòd la new arive pote yon mouri kolèg, ak nou yo sou wout nou. Kò transpòtè yo nan devan m', de lòt la pwochen nan m ' yo, ak sèjan nan dèyè. Mwen pa t ' reyèlman pran swen sou lavni mwen. Mwen pwobableman te gen yon reyinyon ak yon sousòl mouye ak yon sadik interrogator, ak lè sa a, yon reyinyon ak yon nekoulan.
  
  
  Menm si Hawk te jwenn deyò sou sò mwen, te gen pa gen anyen li te kapab fè. Nan pozisyon l', li te difisil pou l ' pou admèt ke yon Ameriken ajan te enplike nan zafè entèn yo nan Grand Laclair.
  
  
  Lè nou te mwatye nan plaj la, yon bal nan sonnen soti nan forè an. Yon sèl rèl byen soti nan dèyè nou yo te fè tout moun vire alantou. Sèjan a te sispann. Li te ale nan tonbe. La devan l ' inifòm levit yo te tounen wouj. Sòlda yo te pounced sou l 'tankou si yo te vle trape l'. Kòm yo te elude l ' yo, yo vize fizi yo nan broussaï dans alantou nou. Yon lòt fizi piki. Sòlda yo gòch mwen an, kenbe moute do a nan tèt mwen, ou te resevwa yon headbutt epi yo tonbe nan tè la. Yon sèl la sou bò dwat mwen panik, bese desann ak kouri.
  
  
  Mwen kouri dèyè nonm sa a sou tè an. Li te kouche toujou. De lòt sòlda yo leve soti vivan men yo segondè. Mitzi soti nan broussaï an, montre yon revòlvè nan yo. Li te piki a nan yon sèl anvan mwen te resevwa fèmen ase yo peze ponyèt li. Rete nan sòlda yo leve soti vivan men l ' menm pi wo.
  
  
  Li glared nan m'. "Ou pa ap vin santimantal, se ou, Carter? Nou pa gen tan pou prizonye yo." Li rale l ' ponyèt gratis ak pase kouto nan bra piti tounen yo nan sòlda yo, ki moun ki pa kounye a te ale pal.
  
  
  "Sispann," mwen te di. "Mwen vle pou yo pran yo tou vivan. Kenbe li nan zam alamen ak wè si ou ka m ' ta demare m ponyèt ak yon sèl men.
  
  
  Mwen vire ak li te kòmanse m ' ta demare kòd la alantou ponyèt mwen. Masaj misk nan dwèt mwen, mwen pwoche bò kote sòlda yo ak yon kòd yo ak endike yo ke mwen pa te ale nan trangle yo ak li. Yo konprann ki sa mwen vle di.
  
  
  Sòlda mwen ta frape desann kanpe sou de pye l 'tankou si li te pote yon tòn plon an sou zepòl li, ak de sòlda yo ki te swiv m' nan rivaj la, Mitzi yo kouvri. Mens nan bato te toujou kole nan shallows yo. Nou waded nan dlo a, e mwen te mennen de sòlda yo pou banza. Mwen te di yo ki jan pou pouse nan kannòt la, lè sa a, te pran Mitzi nan dèyè kannòt la ak te ede l ' moute sou pil.
  
  
  Li te ale nan taksi a e kòmanse motè a. Mwen tande motè a kòmanse ak te ale nan banza la. Te gen yon anroue murmures. Lè sa a, li sispann. Yon lòt atle enfini kraz / kraze, ak lè sa a, pa gen anyen nan tout. Dyagnostik mwen te: defayans. Ak mwen te di tèt mwen pou sa.
  
  
  "Sispann li," mwen rele byen fò nan Mitzi.
  
  
  Mwen vole sou tablo pou asire w ke mwen te dwat, ak suivi desann twou yo kite nan m ' vaksen. Mwen te dwat. Mwen frape liy gaz lè mwen te tire sou lòd. Pou fè zafè pi mal, tank la te vide nan fon an. Pa yon gout nan gaz.
  
  
  Mwen te santi yo san fòs. Pa gen okenn gaz, pa gen okenn pouvwa. Pa gen okenn pouvwa, pa gen okenn bato patwouy, pa gen okenn fason pou kite zile a. Absoliman pa gen anyen.
  
  
  Mitzi rele byen fò soti nan taksi an. "Nick, sòlda yo. Yo ap kouri lwen! '
  
  
  Mwen te tire nan lè a epi yo sispann. Ak zepòl yo chute. Yo te pwobableman tann yon bal nan do a kounye a. Mwen vole sou tablo yo ak waded sou yo. Pa te gen okenn pwen nan kenbe yo nenpòt ki pi long, men mwen te vle gen kèk minisyon ak m'. Mwen siy yo nan bank la epi yo rele Mitzi.
  
  
  Lè li kenbe avèk nou, mwen kite l 'kenbe youn nan yo nan zam alamen, pandan y ap mwen te libere lòt la nan bòt l' ak pantalon. Mwen mare m 'pantalon janm ansanm, nounous, pantalon m' ak bal, boukle senti m ' yo, ak pase kouto janm mwen nan kou mwen.
  
  
  "Koulye a, kite yo ale," mwen te bay lòd ti fi a. "Nou pa bezwen yo ankò, epi yo pa ka fè nou mal ankò. De plis oswa mwens pa fè anpil diferans."
  
  
  Mwen siy pou yo kite. Yo pa t ' bezwen nenpòt sipò. Lè yo te fin ale, Mitzi ak mwen te dirije pou fò a osi vit nou te kapab. Noe te gen pwason fri, ak nan syèl la fè m 'reyalize konbyen tan mwen pa t' manje yo. Ak tout zo nan kò m 'te di m' mwen bezwen pou dòmi. Malgre ke mwen te gen travay pou yo fè anvan yo fè nwa, li ta dwe yon pandan y ap anvan fènwa tonbe, epi mwen te panse li te tan yo pran yon rpo ak wonm, cho pwason, ak fwi.
  
  
  Mwen te jwenn yon chanm vid, tonbe nan etaj la wòch, ak rilaks. Mitzi ap fè yon rapò. Mwen te gen okenn lide ki jan gwo li te sou Hawke a lis, men, si nou tout tan tout tan te fè li soti nan li vivan pa kèk fou tòde nan sò, mwen ta ale apre yo fin l'. Li merite yon espesyal meday.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Chapit 11
  
  
  
  
  
  
  
  Li nan tan detwi nechèl la. Kounye a ke chape a pa lanmè a te enposib, li te kapab pa gen okenn pi long sèvi nou.
  
  
  Detwi tankou yon akeyolojik trezò se te yon etap ki mwen pa t ' vle pran yo, men li te twò danjere aksè nan fò a. Nou te kapab tande machin apwoche bò kòt la wout ak ansanm santye an, men Jerome ta ka gen lide nan yo voye soti zaviwon kannòt nan mitan lannwit epi voye mesye l ' moute mach eskalye yo san yo pa nou remarke. Epi, te gen tou kèk nan nou al gade nan tout fron sa yo. Noe nan je yo tou nwa menm jan mwen te di l ' sa pou yo fè.
  
  
  Mwen louvri ka a dènye nan dinamit, pran de baton, ak gade nan fin vye granmoun patriyach. "Li fè m mal m' tou, Noe. Si nou jwenn soti nan isit la, tou vivan, mwen pwomèt ke RACH pral bati yon nouvo eskalye."
  
  
  Mwen leve soti vivan nan zam machin nan twazyèm etap la nan pati anba a, tire plizyè twou nan difisil ajil feyte, yo mete baton nan dinamit nan douser, ki pa peye-soksid pati, ak limen fuzibl a. Mwen kouri ankò epi li te deja andedan mi yo lè eksplozyon an te fèt la. Yon lavalas nan wòch natirèl kout loraj desann sou dlo a, ak lè son an te mouri desann, falèz la vire tounen nan yon apik, entèdi pant.
  
  
  Se konsa, kounye a te gen sèlman de wout aksè kite pou yo gade nan mitan lannwit. Dr Fleming pa t 'gade twò move, epi mwen pa te gen okenn dout ke nou te kapab jwenn l' nan yon lòt zile ak Noe. Rès la nan gwoup la te kapab jwenn Noe nan moun nan forè. Mwen pral ale nan vil, jwenn Jerome, ak touye l'. Si militè yo te koupe tèt, bagay sa yo ta pwobableman kalm desann ak Fleming te kapab retabli kòm prezidan.
  
  
  Mwen prezante plan an nan Noe, epi li pa t ' lide. Nou te dakò ke li ta gad kòt la wout swa sa a, ak mwen ta gade santye an. Mwen resevwa fòmasyon pou l', li te montre l ' ki jan pou eklate pyèj eksplozif, epi l te di l tout bagay sou tan an ankadreman. Lè sa a, mwen te disparèt nan yon lòt direksyon. Osi lontan ke nou te gen dinamit, pa gen okenn yon sèl te kapab atake nou nan mitan lannwit.
  
  
  Tara te vle ede. "Papa m te voye m pou yo ede ou. Eske nou pa bliye sou li? Epi ou bezwen pran yon ti repo. Ou panse ke mwen ka kònen moute tankou Mitzi lè m bezwen yo?
  
  
  Ekleraj alimèt yo disponib, repons lan se wi. Men, ki jan ta li okipe eksitasyon an? Men, nan omwen konpayi li ta gen fè m ' èdtan plis agreyab. Anplis, mwen pa t atann yon atak nan mitan lannwit. Kolonèl la nan twoup yo te soufri pèt lou, epi mwen sispèk ke apre li pèdi l 'bato patwouy, Jerome ta bezwen kèk tan yo niche blesi l' yo.
  
  
  Mwen di ti fi mwen ta gade premye nan kèk èdtan, men li pa t ' vle tande pale sou li. Li te panse mwen te bezwen yo detann. San yo pa vle di anyen espesyal. Se konsa, mwen lonje ak kite dòmi jwenn pi bon an nan m'.
  
  
  Li te deja gwo lajounen, lè solèy la nan je m 'leve m' anlè. Mwen te santi moun ankò, eksepte pou frape sou tèt mwen kote sòlda yo te gen frape m'. Tara chita ak do l ' nan kòf pyebwa, men reveye dòmi nan je. Li te gen ti sèk nwa anba je l'. Mwen woule sou li.
  
  
  Vwa li te anvlope. "Nick, mwen se malad, vant mwen fè m mal. Li nan vinn menm vin pi mal nan dènye a kèk èdtan ."
  
  
  Nou te anba yon gwo vout nan pye bwa a, ak tach jòn nan limyè solèy filtre nan fèy li yo yo. Tara a po a te yon koulè vèt jòn ak glistened ak ti pèl la swe. Te gen yon gri brouyar nan devan je l'. Mwen te chwazi l ' leve ak kouri moute mòn lan, nan pòtay lavil la. Mwen te ale nan epi yo te rele Noe. Mwen te pè ke li ta dwe toujou sou gad palè yo. Apre yo tout, li te sèlman nan medikaman moun, pa gen pwoblèm sa li pran.
  
  
  Li te antre nan fò a yon kèk segond apre m'. Mwen ak anpil atansyon mete Veso a desann sou planche a, ak Noe imedyatman te rive nan travay. Li te santi glann nan kou l', te pwan ponyèt li, li louvri bouch li, ak egzamine pla li yo. Anvan li te tonbe yo, mwen te kapab wè ti anpoul sou dwa l ' yo.
  
  
  Nonm lan fin vye granmoun pa t ' janm nan sa yo prese yon. Li te pran vòl nan youn nan chanm yo. Mwen kouri dèyè l', men, anvan sa, mwen te rive jwenn pòt la, li soti ankò ak yon wicker mat ak joumou. Li tonbe a mat a, kouri dèyè l', ak siy pou m ' yo mete ti fi a ti kras sou li. Mwen reyalize ke li te bezwen limyè ak pa te gen okenn tan pou limyè bwa chandèl yo nan youn nan chanm yo fè nwa.
  
  
  Mwen mete Tara desann sou kabann lan ak a wete rad li. Mitzi te toudenkou nan lakou a, tou, nan premye enterese, men, lè sa a konsène lè li te wè ti fi a fatigués bouch yo.
  
  
  Noe yo ki te fèt mwatye nan yon joumou nan youn nan men gwo li yo. Li souke sa ki, ki te sanble ak yon melanj de dlo ak savon vèt.
  
  
  "Tounen". Mo li yo te piman bouk. Lè nou te fè, li leve Tara a tèt, louvri bouch li, epi vide likid la desann nan gòj li. "Manchin," li te di dousman. "Yon trè pwazon pye bwa. Yon sèl mòde nan fwi li yo ka lakòz toudenkou, lanmò ki fè mal. Menm manyen kòf la ka trè danjere. Jis gade nan moun pòv yo jenn ti kabrit." Toudenkou, Tara lonje. Noe te pran l ' moute ankò, epi li vide kèk nan likid desann nan gòj li ankò. Kòm li te kouche aletman pou souf, mwen vin chonje ki sa ki mwen deja te konnen sou manzinella. Li te trè grav, tankou Noe yo jis mansyone.
  
  
  Nonm lan fin vye granmoun te bezwen èd. Li te di, " Vide kèk likid sou dwèt li. Pa fwote!
  
  
  Mwen te fè li. Li te tounen l 'pou ke nou ta ka wè l' tounen. Li te tou kouvri nan fèy li yo yo. Mwen vide likid la desann l ' tounen tankou kò li fèrme nan spasm douloure.
  
  
  Mwen te kapab tande nonm lan fin vye granmoun nan soupi nan sekou. "Mwen panse ke nou te fè li jis nan tan," li te di. "Li pral amann."
  
  
  Apre yon ti tan, byen souke te sispann, ak ti fi a kouche imobilité. Koulye a, Noe mete desann joumou an ak savon melanj lan ak pran moute lòt la joumou. Li te kòmanse fè yon epè emulsion blan poud ak sa ki te sanble ak siwo myèl. Li te tounen ti fi a sou yo ak vide l ' yon bwè. Lè sa a, li mete l sou bò li yo.
  
  
  'Kounye a li nan vire ou.' Li te kanpe moute, deboutone chemiz m', epi yo tounen vin li andedan deyò. Moso twal la te tou pwazon. Li fwote men m 'ak dezenfektan, fè menm bagay la ak pwòp men l', epi li te souri. "Mwen ta dwe gen te avèti ou. Forè a se anjeneral yon zanmi, pafwa yon lènmi. Pran lòt bò a nan kabann lan; nou pral pote l ' nan lonbraj la kounye a."
  
  
  Tara louvri je l 'tankou nou te pran l' nan youn nan la tou nwa nan chanm yo, epi mete l ' sou yon kabann. Li te konsyan, men yo toujou trè malad.
  
  
  Sa vle di ke gen ta dwe pa gen okenn egzòd yo soti nan fò a. Nou te sipoze yo pote Fleming ak Tara, men ki pa te posib. Pa sou mòn apik. Pa gen tout danje ki menase nou. Nou pral oblije rete tann. Mwen te chita pwochen nan blond a, epi toudenkou reyalize ke mwen te plis enkyete w sou l ' pase mwen te vle admèt. Mwen te renmen li, e kounye a, li pi klè pou mwen pase tout tan tout tan. Si Noe pa t ' rekonèt pwazon dwat lwen, li ta yo te mouri pa kounye a. Nonm lan fin vye granmoun te sove l ' nan nick a nan tan, epi pou ke li te leve ankò nan mwen menm. Mwen pran sant manje maten yo. Mwen pa t ' peye atansyon jiskaske Noe rele soti. Lè sa a, mwen te ale nan plis pase lòt moun, ki moun ki te deja gen manje midi.
  
  
  Mwen te gen yon sipriz ap tann pou m'. Nou te gen envite. Yon kote ki fè nwa-skinned jenn gason nan yon loincloth. Li pote nouvèl yo, ak pou soti nan gade sou Noe fè fas a, li pa t ' trè bon nouvèl la. Noe te di m ' nan yon vwa ki répéta ak fatig kòm Mitzi ak Fleming te kanpe dejectedly ansanm. Branch fanmi an pa te san fè anyen konsa, jou swa sa. Yo voye deyò yo eskout yo.
  
  
  Karib Jerome nan sòlda yo pa yo te san fè anyen konsa swa. Yo mete kanpe yon kòdon soti nan rivaj la ansanm lagoon a nan plaj la, kote yon twazyèm bato patwouy te mouye. Nou te antoure. Ak de pasyan, mwen pa t menm gen yo reflechi sou ale nan kòdon an. Mwen te mande nèg la si li te kapab jwenn m ' soti, ak repons lan te tou kout: pa gen okenn. Li te rive isit la anvan encirclement te ranpli. Koulye a, li pa t ' kapab ale retounen swa.
  
  
  Se konsa, Tara pa t ' remake mouvman twoup. Si mwen pa t ' janm dòmi, mwen ta ka yo te tande yon bagay. Oswa petèt yo yo te twò lwen lwen apre tout. Mwen gade nan figi an silans alantou m', reyalize ki jan mwen fèb, nou tout nou te, epi toudenkou mwen te pa grangou ankò.
  
  
  Mwen te manje. Omwen se sa ki kenbe m ' okipe. Apre manje midi, nou chita nan silans. Nou tann.
  
  
  Mwen tande son an premye, yon dezyèm fann anvan Noe te vire figi m'. Li te fè nwa a, parese hum nan avyon. Nonm lan fin vye granmoun tou dousman leve, li te di, kòm si yo envite nou yo te, " mwen sijere nou pran refij nan katakonb yo. Mesye Carter, ou pral pran Miss Sawyer avèk ou?"
  
  
  Kòm Mitzi yon fwa te di m', nonm lan fin vye granmoun te plen ak supriz. Se konsa, li te gen yon sousòl anba fò la. Mwen te mande ki jan gwo twou san fon, ak si li te ka kenbe tèt ak bonm, epi si nou pa te antere l ' vivan. Mitzi fè fas a paled, ak mwen te konnen li te panse menm bagay la kounye a. Men, ankò, nou te gen okenn chwa.
  
  
  Mwen te ale nan jwenn Tara. Mwen te soulaje yo wè ke li te deja kapab mete bra l ' nan kou mwen. Kòm mwen te mennen l 'deyò, Noe louvri yon epè adwaz pòt mwen pa t' wè anvan.
  
  
  Mitzi ak sou ti gason an te deja soti nan je. Fleming jis te mache nan twou a sou beki. Mwen te swiv li. Noe fèmen epè pòt dèyè do l', kite nou nan fènwa total.
  
  
  Yon ti moman apre, li frape yon etensèl ak yon moso nan wòch ak limen chandèl la. Nou te gen limyè yo sou. Noe tonbe chandèl la nan ti gason an, ranmase Fleming, epi yo te mache desann nan yon kèk etap la nwa tinèl antre yo, ti flanm dife a pi wo pase ti gason an nan tèt siy nou.
  
  
  Tinèl la te lajè ase pou nou pou pase nan yo, men wotè a kite anpil yo dwe vle. Yon nonm wo ta gen yo pliye desann. Mwen te dwe bese jenou m', epi Mitzi bese tèt li pou fè pou evite frape m'.
  
  
  Li te gen yon ti mache long. Nan nenpòt ka, te gen ase wòch yo pi wo a nou pou nou kenbe tèt ak yon gwo enpak. Lè nou rive jwenn anba a, nou jwenn tèt nou apre yon vire byen file nan yon jistis gwo chanm.
  
  
  Nou chita sou planche a ak Noe extend chandèl la. "Pou konsève pou lè a," li te di. Yon kèk minit te pase. Avyon ta ka yo te lontan sou nou, men pa te gen okenn eksplozyon yo kraze silans la. Pa yon son. Mwen pa t ' renmen li. Ki sa ki te yo ap tann pou?
  
  
  Lè sa a, mwen te panse nan yon lòt bagay. Nan prese nou an yo sove bonm yo, nou konplètman bliye ke nou ta ka bezwen yon siplemantè sòti. Apre yo tout, li se posib ke yon atak lè yo ap bloke pòt la nan katakonb yo. Te gen sèlman yon sèl bagay la ki te toujou garanti yon fason soti: dinamit. Epi nou te kite l ' nan tèt la.
  
  
  Mitzi pote zam nan machin, ak mwen groped pou li nan fè nwa. Mwen te ale moute mach eskalye yo, ale tounen moute, ak pouse lou adwaz pòt louvri sou twa pous. Limyè a klere nan jou bouche tou de m', men mwen kenbe yon aperçu nan mouvman. Mwen te rete kote mwen te jiskaske je m ' yo ajiste limyè a la. Kat moun ki nan ris inifòm parèt. Asire w ke. Kolonèl la te vle Fleming te kaptire vi, pa touye pa yon bonm. Lè sa a, li ta dwe asire ke li pa t ' pou tout tan mete deyò.
  
  
  Yo te gen zam otomatik. Apre yo parachit desann, yo separe. De la nan yo te mache ansanm nan yon sèl direksyon, de nan lòt la. Yo te mache alantou an chanm yo, epi te evidamman sezi jwenn pa gen yon sèl. Piti piti, yo te kòmanse travay pi vit. Pa gen yonn nan yo te gade nan direksyon mwen. Mwen pouse pòt la yon ti kras pi laj ak bourade tèt mwen kont miray la, ki te nan lonbraj. Mwen te fè yon estipid erè. Si mwen ta tann nan tèt la, mwen te kapab te fasil te tire yo. Koulye a, mwen te gen yo rete tann isit la ak eseye fè pi plis nan li.
  
  
  Li te pran youn nan yo yon tan long yo ka resevwa tèt li nan pòt la mwen te kanpe dèyè. Tout moun sa yo chanm vid te fè l 'akòz neglijans, zam l' yo vize desann. Mwen te pran yon kèk etap tounen. Lè li te andedan, mwen te frape l ' sou tanp lan, ak bou la nan mwen zam machin. Li tonbe epi yo pa t ' deplase. Mwen te ale tounen nan pòt la.
  
  
  Nimewo de yo kite sal la avèk do l 'm'. Li te tou pwe ase pou yon ti kouto. Mwen prèske pa janm manke, men li te vire alantou. Razwa-byen file asye te ale dwat sot pase l', kraze nan miray la ak ekraze nan tè a nan devan nan pye l'. Li voye je alantou nan sipriz ak tounen vin jwenn mwen. Mwen te deja soti nan pòt la. Li rele byen fò yon bagay yo lòt moun nan stakato ris. Repons lan te vini imedyatman. Yo te planifye yo antre ak dife. Sa ki te amann ak m'. Mwen te ale desann eskalye yo nan katakonb yo. Kòm mwen atann yo, yo pa t ' tire ba yo, men tou dwat devan yo, chaje nan yon sèl apre lòt la. Mwen koupe yo an mwatye nan yon pete yo anvan yo pwòp volebòl te anvlope se konsa ke son an nan pwòp m ' yo zam pa ta alam katriyèm lan Marin.
  
  
  Mwen pa t 'kapab tande Mitzi vini moute mach eskalye dèyè do m' plis bri. Koulye a, vwa li te soti nan dèyè do m'. 'Ki sa ki nan ale sou?'
  
  
  "Nou gen vizitè yo. Kat. Mwen te deja te resevwa twa kouche isit la, yon sèl deyò yon kote.
  
  
  Mwen te ale jiska pòt la, men mwen pa t ' wè katriyèm nonm. Mwen kite soti yon rèl byen fò, men li te rete kache. Lakou a ki te mouri an silans. Li twò trankil. Mwen te gen okenn lide kote li te, epi li ta pwobableman tire m 'si mwen kole tèt mwen twò lwen soti nan pòt la, mwen riske pèdi l' byen vit. Mwen pa t ' kwè li ta pèmèt tèt li yo dwe te atire isit la ankò. Petèt li te intélijant a nan yo tout.
  
  
  Mwen jete yon ris zam machin nan Mitzi. "Gade nan minisyon."
  
  
  'Sa a, se ase.'
  
  
  "Kenbe pasaj la anba kontwòl. Mwen pral tounen vin epi mande si gen nan yon lòt fason soti, li nan wout la sèlman deyò."
  
  
  Apre sa, mwen dekri sitiyasyon an, Noe limen yon lanp. Nan limyè a dim nan flanm dife yo, mwen te wè Fleming apiye kont miray la. Tara te chita pwochen l ' yo, yon pye kèk lwen. Li te deja kap pi bon, menm si li te toujou gade étourdi. Sa a twou nwa gwo twou san fon nan mòn yo, sant la nan labou ak kanni, pa t ' yon ideyal rpo kay swa. Men, mwen pa t 'kapab chanje sitiyasyon l', jouk tan mwen frape soti nan katriyèm nèg. Noe te di yon bagay pou ti gason an ki moun ki te kraze nan liy lan nan Jerome a lame. Ti gason an nodded, te pran lanp yo,ak siy m ' yo swiv. Yo dim limyè tonbe sou yon pentire twal ki pandye dèyè yon sòt de primitif lotèl. Li leve yon bò nan twal la. Yon koridò a te parèt pa dèyè l'.
  
  
  Mwen espere ti gason an te konnen wout la, paske sa a kòd lonbrik nan chandèl pa t ' boule pou yon tan long. Nou desann eskalye yo, epi antre nan yon tinèl yo ak nich nan mi yo. Nan kèk kote, bouji yo te monte sou miray ranpa a nan nan moun ki gen yo, anjeneral yo te souch chèk plizyè santimèt nan longè. Te gen yon move, santi, pran sant. Mwen byento te wè rezon ki fè yo. Pifò nan nich yo te plen ak moun vye zo eskèlèt yo, ak yo dèyè yo, sou wòch yo nan etajè yo, yo te kre kran. Li te sipoze gen yon tribi kavo a.
  
  
  Sans m 'lan nan yon direksyon ki te di m' ke nou te ale nan lòt bò nan fò a. Apre yon pandan y ap, mwen wè yon sèk nan limyè sou etaj la wòch. Pi wo pase li te yon sikilè twou nan miray la, apèn pi laj pase zepòl mwen. Mwen pa t ' kapab jwenn li. Ti gason an te wè li twò. Li te pran zam nan machin nan men m', li mete l 'sou etaj la pwochen chandèl la, epi li te ede m' moute. Mwen mete men m ' sou tèt yo ak moute soti nan li.
  
  
  Mwen gade alantou. Mwen te kanpe nan miray ranpa a nan deyò. Pa te gen okenn mouvman nan nenpòt kote. Mwen te rive nan twou a, epi ranmase zam machin.
  
  
  Mwen grenpe moute sou kwen an nan do kay la epi yo te wè m katriyèm mari. Li te kouche sou vant li dèyè parachit, zam li pwente nan pòt la kote Mitzi te kanpe. Lè w ap travay poukont yo, yo yo anjeneral pa trè enpresyonan. Li te jèn ak mens, men yo trè danjere paske nan zam ki ka touye moun nan tibebe l men yo. Mwen rele soti nan l ' yo nan larisi: "eske ou Te gade nan isit la ankò?"
  
  
  Li vire alantou. Mwen rale deklanche la. Orevwa, sòlda sèks. Mitzi te parèt nan pòt la, te wè kò a, epi yo te ale sou li. Mwen vole nan do kay la. Nan bat je l nan yon grenn je, yon senkyèm marin tire soti nan dèyè a demi-louvri pòt. Li te kriye byen fò yo lou revòlvè nan Mitzi nan kou. Si mwen te vle touye l', mwen ta gen yo tire Mitzi. Modi li!
  
  
  Li voye je nan m', epi li rele nan bon kreyòl ayisyen, " voye Jete lwen ou zam."
  
  
  Li te di yon bagay nan ti fi a. Mwen tonbe zam machin.
  
  
  "Vini isit la, pa jwenn twò pre. Kanpe kont miray sa a."
  
  
  Inifòm l 'yo te fè nan materyèl pi bon pase sa yo ki an kòlèg l' yo. Li te mete inifòm an nan yon ofisye yo, ak yon tolki-tòki te pandye soti nan senti l ' yo. Menm soti nan yon distans, mwen te kapab tande Mitzi a lou pou l respire. Li te anbwase lòt l ' pi sere, epi li tonbe an silans.
  
  
  Li ri. "Mwen ban nou yon chans. Manyè di m ' ki kote Dr Fleming se." Si ou pa, mwen pral tire l ' premye. Lè sa a, ou pral mouri."
  
  
  Mwen talon te soti nan rive nan lakou a. Mitzi a vwa te vin nan gritted dan. "Se pou l' ale nan lanfè."
  
  
  Mwen tounen vin tou dousman se konsa li pa t ' rale deklanche la. Li menase mwen. "Mwen te di ou pa pou avanse pou pi."
  
  
  Mwen pran pòz yo dwe pè. - 'Pa tire. Mwen pral di ou. Li te kache. Mwen pral ale jwenn li.
  
  
  Mitzi madichon pou mwen. Li te kapab aji, twò. Ki sa ki yon asasen ti fi. Si li pèmèt m ' nan pòt la, mwen ka gen tan pwan yon zam soti nan yon sèl nan Larisi. Men, jwe fent la pa t ' travay. Larisi tou te konnen kote kamarad l ' te. Mwen te kapab wè ki jan li te panse.
  
  
  Li te kapab te itilize Mitzi ak sou m ' kòm gwo plak pwotèj yo, epi ale desann nan katakonb yo avèk nou. Avèk nou kòm otaj, li ka bay lòd pou Fleming al rann tèt. Men, sa ki si Fleming pa pran swen sou lavi nou? Ki sa ki si li pa tire nou nan frape lènmi an? Sa a te yon opòtinite ke li pa t kapab risk. Se konsa, li te ale nan lòt fason. Li pwobableman pa reyalize ki jan enpòtan Mitzi te fè m 'soti nan vitès la ak ki mwen tonbe nan zam yo le pli vit ke li te pwan l'.
  
  
  
  'Repons lan se wi. Fè li. Ale apre l'. Men, si ou eseye anyen, ke moso yo nan jennès ap mouri."
  
  
  Mwen te gen yo jwe li koupe. Li te yon tèt pi wo pase ti fi a, ak mwen te konnen mwen te kapab okipe Luger byen ase yo tire l 'nan tèt la kòm li te regardant nan m' nan pòt mwen ta antre nan.
  
  
  "Mache tou dousman," li te bay lòd la . Pa pliye sou. Mwen ap gade ou.'
  
  
  Nou te ale nan katakonb yo. Jis anvan mwen te rive nan mach eskalye yo, li te sispann m'. Pwobableman jwenn je ou itilize yo limyè a la. Se konsa, li pa t ' ki estipid.
  
  
  Mwen te pèmèt yo kontinye. Li pa t 'sa m' ankò. Lè mwen te ale desann, mwen te santi yon men sou bra m. "Mwen te wè ak tande li. Vini avè m'." Noe orèy nan zòrèy mwen.
  
  
  Li kenbe kenbe m 'ak pouse m' pi devan. Mwen orèy l 'sa m' te moute a, ak dwèt li sere boulon a sou ponyèt mwen.
  
  
  "Li pa janm ap travay. Ou ka wè dèyè ou. Risk pou yo wè yon lonbraj ak rale deklanche la se twò gwo. Nou pral eseye yon lòt fason. Pawòl bondye a "lonbraj la" li te bay Noye yon lide. Omwen, sa a, se sa li te di m ' pita. Li limen yon lanp, ki fèbleman eklere yon bwat ki te ranpli avèk ti poupe an bwa. Noe te pran youn nan yo, ki rete kole yon zegwi lontan nan li, ki li te tou te pran soti nan bwat la, lè sa a, ki te fèt poupe moute nan devan l'.
  
  
  Bouch li te kòmanse pou avanse pou pi nan silans lapriyè. Oh Bondye mwen, Mitzi te kanpe deyò a ak yon revòlvè fè remake nan kou li, e Noe pa t ' konnen ki sa fè lòt pase konvoke kèk bondye a nan loraj.
  
  
  Fleming ak Tara te tou fikse nan nonm lan fin vye granmoun ak lajè je. Noe te dirije pou mach eskalye yo, toujou zòrèy yo tèt li. Mwen te swiv li.
  
  
  Mwen te wè li. Anplis, mwen te sipoze lage Mitzi si artifices echwe.
  
  
  Mitzi ak sòlda li yo te kanpe nan fè nwa deyò devan pòt kay la, tou de nan lonbraj. Noe ak mwen te sispann sou mach eskalye yo byen lwen ase lwen kache nan men yo. Ris regarda nèrveu desann eskalye yo nan pòt louvri. Mitzi a te ajite, epi yo pare yo voye jete tèt li nan nenpòt nan yo si sa nesesè. Mwen gronde an silans nan tèt mwen. Enposib! Ou pa janm ap kapab reyalize sa ak kèk fou a jwe fent.
  
  
  Nonm lan fin vye granmoun tonbe poupe la. Ak yon byen file klike, li te tonbe nan etaj la wòch, ki sòti dirèkteman nan limyè solèy la. Ris nan tèt jerked nan direksyon tè la. Mwen te ap tann piki a ke ta pwal mete fen Mitzi nan lavi yo. Pa gen anyen tankou sa. Mwen madichonnen Noe. "Pa gen okenn ke trik nouvèl," ris la te di. Sa a poupe, ak yon zegwi kole nan tounen li yo, te pi gwo super trick mwen te wè tout tan tout tan.
  
  
  Te gen yon toudenkou, sovaj mouvman nan lonbraj yo. Nonm lan twitched tou de men. Li separe dwèt yo tankou si li te frape pa yon chòk elektrik. Zam la clattered nan tè la. Li te repati, seran pwatrin li ak tou de men, k ap vire sou aks, ak lè sa a, te tonbe nan tè a tankou yon mò mas.
  
  
  Mitzi te gen zam li nan men l ' anvan sa, mwen menm te resevwa yo. Li se zam la pann limply kòm li gade nan sòlda yo pou poupe a, toudi. Mwen tounen vin nonm lan alantou se konsa ke li te kouche sou do l'. Li mouri. Figi l ' sere nan doulè. Bulged je l'. Imaj la klasik nan yon masiv atak kè.
  
  
  Li te yon nonm ki te mouri pa pè. Mwen te konnen li. Paske sa ki te sèlman yon opsyon. Yon sòlda ki moun ki te wè kat nan zanmi l ' mouri nan yon fin vye granmoun bato fò ki te lejand. Yon nonm ki te antoure pa lènmi. Tansyon maksimòm la. Soti nan okenn kote, senbòl la nan lanmò tonbe nan pye l'. Kè l ' sispann bat. Enposib ?
  
  
  Mwen gade nan Noe. Nonm lan fin vye granmoun te okipe ak kadav yo. Li trennen senk ki mouri sòlda ak parachit. Li chita de nan yo kwa-janb kont yo vann san preskripsyon. Kòm si nan yon rilaks pozisyon. Man la twazyèm te estime kont miray la, li jenou bent ak bra l ' janbe lòt. Katriyèm li te plante nan menm fason an. Li mete ofisye a nan chèz wicker Fleming te chita nan. Kreye yon view nan yon gwoup nan moun ki te konplete travay la epi yo yo kounye a se ap tann.
  
  
  Pou ki sa? Nan kou! - Ki te kapab mwen dwe tèlman estipid? Si Fleming te te kaptire, li ta gen yo te pran lwen. Moun ki pa te li dwe te pran lwen ak prizonye. Yon elikoptè se vini byento. Pilòt la yo pral pou kont li, paske tout espas ki disponib yo dwe okipe pa pasaje yo. Mwen te kapab vire li koupe! Tout sa mwen bezwen se te yon ofisye nan radyo.
  
  
  Mwen te ale nan jwenn li. Noe ranpli lavi sa a ki toujou ak etidye nan syèl la. . Li te souri. "Nou ap jwenn yon elikoptè. Li ta ka vini nan sou la men nenpòt moman.
  
  
  Li voye je nan m 'tankou si li te vle pou li pwoteste m' al atake l ' art vodou. Lè sa a, li te ale nan katakonb yo. Mitzi ak mwen te ap tann pou elikoptè.
  
  
  Mwatye yon èdtan pi ta, nou tande son an nan elis lam. Li te pran vòl ki ba, maké fò a, ak yon vwa ki te sou la radyo. Li te vle konnen si nou te gen Fleming. Li te ki fasil, mwen pa t ' menm gen bay manti. Mwen reponn ke nou te gen Fleming ak ke li se te vivan. Pilòt la ri, kraze kontak, epi yo te kòmanse nan peyi.
  
  
  Lè sa a, yon bagay ki te pase ke nou pa t ' prevwa. La parachit yo te rale desann nan yon rafal toudenkou nan van. Kadav yo nan sòlda ris ranvèse sou yo tankou sir figi yo.
  
  
  Son an nan motè a imedyatman tounen nan yon-wo ' al moute kan urleman, ak elikoptè a te tire moute. Lè mwen te soti nan pòt la ak mwen yo zam, avyon an te dwa pi wo a m'. Mwen pa t ' wè pilòt la. Li te enposib fè li nan peyi a. Mwen te tire, ak elikoptè a lanse. Li disparèt dèyè parapň ak boule nan dlo ki nan lagoon a. Nou transpò a te disparèt. Mwen te kapab te frape tèt mwen sou tèt la.
  
  
  Dèyè do m', mwen tande Mitzi prononcée yon kèk madichon ke yo te nouvo nan menm m'.
  
  
  Nou te ale desann. Yon balèn te boule, sa ki te reflete nan je kirye. Mwen souke tèt mwen. 'Move chans. Nou te gen sa yo an sekirite nan pèlen an. Noe te gen silans. Li voye je ki grav epi ki leve soti vivan sousi l ' konsa ke li anwo nan fwon yo te aliyen. Li te pran yon gwo souf.
  
  
  "Gen yo se prèske pa janm nenpòt tanpèt nan sezon fredi. Anjeneral, se sèlman nan mwa jen, jiyè, espesyalman nan mwa out. Men, li pa fè mal eseye. Ou pral kite m ' pou kont li? Mwen pral dwe prepare pou seremoni an." Poukisa yo pa? Yon bon montre pral touye tan anvan Jerome nan pwochen atak.
  
  
  Mwen te ede Fleming moute mach eskalye yo nan dèyè ti fi a ak jenn natif natal. Noe rele soti nan nou, " pou yo Jwenn kadav moun soti nan isit la. Sa a se yon ensilt pou bondye." Toudenkou kòlè nan vwa l 'fè m' sezi.
  
  
  Mwen rale a ofisye kò yo soti nan chèz la epi kite Fleming chita sou li. Lè sa a, mwen te pote nan kò yo nan la ouvèti ki nan parapň. Mwen plede goumen pou trennen e finalman jere yo pouse yo tout nan lanmè a. Lè sa a, mwen chita bò tab la pwochen Fleming. Noe toudenkou parèt. Li te sanble tankou yon moun konplètman diferan. Li te mete yon devan mouchwa tèt la, pandye ak hamlet ak chenn yo, ak smashing yo pandye soti nan senti l ' yo te fè anvlope mizik menm jan li te mache. Je l 'yo te gran louvri, men li pa t' sanble yo wè anyen. Li te sanble yo inyore nou konplètman epi yo te ale moute mach eskalye yo nan do kay la.
  
  
  Gen li te kòmanse dans ak chante. Objè sou ki li te pandye son fè dapre ritm lan nan mouvman l ' yo. Li gaye l 'janm long, jete tounen tèt li, ak leve soti vivan men l' nan syèl la. Van an, pi fò pase anvan, rid cheve l ' ak plim bab pwi enflasyon. Vwa a ke mwen te deja te panse peut être en kounye a aktyèlman boomed.
  
  
  Koulye a, li te kanpe ak koute an silans. Yon bagay reponn li. Nan premye fwa mwen te panse li te yon gwo tanpèt vini soti nan yon ti jan lwen. Mwen frison. Lè sa a, mwen reyalize li te yon son diferan. Koulye a, mwen te frison, menm plis. Li pa t ' yon tanpèt loraj sa yo ki te reponn, li te soti nan avyon yo. bonm. Aparamman Jerome ak etranje associates te bay moute ap eseye pran Fleming vivan. Koulye a, Fleming te jis yon obstak ki anpeche yo soti nan k ap antre nan zile a.
  
  
  Mwen te wè avyon sou parapň a, petèt de kilomèt lwen. Mwen li pran kouri nan pòt la ki bay aksè. nan katakonb yo ak siy pou lòt moun. Ti fi ak ti gason an te pote Fleming, chèz ak tout, nan tinèl la. Noe te swiv yo. Mwen ranmase yon lanp ki soti nan lotèl la yon kote, limen li, e te ale desann.
  
  
  Kòm nou te antre nan chanm lan anba tè a, te gen yon eksplozyon mat. Yon lòt yon sèl imedyatman ki te swiv. Ak yon lòt yon sèl. Pousyè ak rak lafimen seeped nan chanm nan atravè fant yo. Te gen senk frape nan yon ranje.
  
  
  Tara te klostrofob. Li kouri moute mach eskalye yo. Mwen te ale dèyè l', te pwan li, ak ki te fèt sere l'. Lè sa a, li te trankil. Pa te gen okenn plis eksplozyon. Vag an premye nan avyon disparèt. Koulye a, li te posib yo atann rive nan elikoptè ak alye yo ak rekonesans nan rezilta yo nan bonbadman an. Mwen te vle pou peye yo sou tan.
  
  
  Mwen te kòmanse k ap grenpe epi li te jwenn soti ke mwen pa t ' yon sèl la sèlman. Tout moun se fatige nan sa a simetyèr desann gen. Tara, Mitzi, ak ti gason an ki te swiv. Fleming ak Noe te swiv, sipòte youn ak lòt.
  
  
  
  
  
  
  
  Chapit 12
  
  
  
  
  
  
  
  Lotèl la te kouvri ak debri, ak yon twou te fè pi wo a li. Petèt Noe echwe youn nan lòt bondye yo nan tan dans. Nan chanm anwo kay te toujou entak. Sòti a te klè, men epè granit pòt yo te konplètman chire desann.
  
  
  Lakou a te lite ak kratèr, ak debri kouche soti nan miray nan miray. Gwo kay won an sou parapň a te pran yon frape dirèk. Li jis pa t ' gen ankò. Plizyè chanm yo te demoli, ak dèyè youn nan yo, yon miray te demoli.
  
  
  La fin vye granmoun patriyach mete yon men sou Fleming a zepòl, enspekte domaj yo. Kòlè te evidan sou figi l ' yo. Li vire, li leve je l ' nan tèt mòn yo, te sanble yo panse ke pou yon moman, lè sa a, di yon bagay nan lang natif natal dyalèk yo Fleming. Prezidan an nan Grand LaClare kite soti yon etranj, nostalgic ri.
  
  
  Nwa-ak-ble syèl pouse nan direksyon nou sou arbr. Walson pye bwa yo swayed tounen yo epi pwoklame, ak yon fò van siflan nan fèy li yo yo. Nan yon twou nan miray la deyò, mwen te kapab wè vag gwo nan lagoon a.
  
  
  Yon wotè gri figi parèt nan papòt la nan lagoon a: yon corvette. Mwen mande ki sa yo te vle soti nan sa a limyè bato. Ti kanon sou tablo sa a bato pa t ' kapab bat rezilta a nan bonbadman an.
  
  
  Akote m', Mitzi Gardner ti souri. "Ki sa ki fè ou panse Jerome nan fòs naval yo ale nan eseye ankò?"
  
  
  "Sa a bato pa fè pati pou Jerome. Yo navige anba Kiben drapo a, men, kòmandan lagad la a non ka gen plis tankou Ivan pase Juan. Sa a se yon chasè soumaren, se konsa, yo pote pwofondè chaj yo ki ak min yo. Petèt yo te panse ke yo ka kònen nou moute pa mouche moute yon wòch anba dlo."
  
  
  Si sa se ka a, yo pral gen pou yo vini pi pre oswa sèvi ak divès, ak mwen ka okipe yo. Lòt moun yo ansanm ak nou, l ap gade ak anpil atansyon kòm bato yo pwoche bò kote. Li te gen prèske pa gen okenn vitès epi yo te k ap deplase ak anpil prekosyon ant shallows yo, tit tou dwat pou pwoteksyon kont inondasyon. Mwen pa t ' panse ke yo ta ale byen lwen tèlman kòm pou atake, men, mwen te tann jiskaske moman sa a pase.
  
  
  Men, ki pa t ' rive. Jis soti nan ran de zam yo, yo jete lank ak jete kat natation nan dlo a. Yo te fè koupe ak pwofondè chaj. Mwen te ba yo tan pou yo jwenn pi pre pou m ' zam machin, lè sa a, yo te tire yon pete nan dlo a, sa yo wout la yo pwobableman te pran. Etap nan premye li te fèt san siksè. Men, nan pwochen yon sèl frape yo tout.
  
  
  Yon sous dlo ki te eksploze kòm kat chaj yo ki te eksploze ansanm. Tòn dlo ak bits nan kawotchou nwa te pran vòl nan lè a. Sa a te lakòz yon vag ki frape korvèt difisil. Batiman an te kòmanse pou avanse pou pi soti nan lagoon a, men mwen te gen santi a ke li te soufri gwo domaj. Epi ap chèche soti nan lanmè a ki graj pi lwen pase lagoon a, mwen te panse li pa ta ka fè li nan Pò a nan peyi Espay. Fè nwa a tèt nwaj yo yo te rapidman apwoche. Van gwonde, voye gwo kim tèt yo vole atravè dlo an.
  
  
  Nan premye fwa, mwen pa t ' tande nan nenpòt lòt son nan tout. Men, lè sa a, mwen te wè yon èskwad nan elikoptè yo k ap apwoche. Li te enposib pou elikoptè vole nan move tan sa, men, nan kèk peyi yo, lavi moun pa konte.
  
  
  "Pran kouvri," mwen rele byen fò kòm byen fò ke mwen te kapab sou van an. "Yo ap eseye pou atake nou isit la ak lè sa a, peyi a isit la ak yon elikoptè. "Prese moute! '
  
  
  Noe ak ti gason an te pote Fleming nan tinèl la. Tara te swiv yo, ak Mitzi ak mwen fèmen liy lan. Lè Tara te rive nan mach eskalye yo, li te toudenkou vire alantou. "Modi, mwen te gen ase. Montre m ki jan yo sèvi ak tankou yon machin." Mwen vle pou ede ou! '
  
  
  Li te gen entesten yo, ak pou kèk rezon mwen te fyè de li. Mwen te bay li kout enstriksyon yo, di l ' pa tire jiskaske li te asire w ke lènmi an te fèmen pa.
  
  
  "Rete isit la, Tara," mwen te di l. "Mitzi, fèmen yon lòt twou. Mwen pral ale nan lòt bò a. Apre aterisaj, pa tire nan ekipaj la jiskaske yo jwenn deyò. Petèt nou ka jwenn soti nan isit la apre yo tout. Mwen tann jiskaske Mitzi disparèt nan youn nan bilding yo. Lè sa a, mwen kouri al nan lòt bò a nan lakou a. Mwen apèn kache anba do kay la lè elikoptè a te pran vòl ki ba, voye yon lagrèl nan 50 mm bal nan mi yo. Lè liy yo te fini, mwen te ale deyò nan lakou a ak piki a ki pi pre nan yon sèl. Li te pran vòl tankou yon gwan bivè zwazo direksyon forè an. Mwen tande klake la nan Mitzi a zam machin. Li frape youn nan la elikoptè, men li pa t ' yon efikas frape. Tara te tire plizyè tan eklat, men pa t ' jwenn nenpòt kote.
  
  
  Paske nan bri a nan zam pwòp yo, yo pwobableman pa t ' menm tande yo ke yo te tire nan. Yo te vin tounen pou vole sou nou ankò epi li kouvri aterisaj la nan youn nan elikoptè yo, ki aparamman yo te gen pwoblèm. Gwo lapli yo te kòmanse tonbe.
  
  
  Elikoptè a te tonbe nan tè a tankou yon zwazo fatige. Pòt la louvri sou lòt bò a, ak yon zam machin ki te yo te tire nan mi yo ki kote ti fi yo te chita. Lè sa a, pilòt la te resevwa soti nan elikoptè a yo e yo te mache alantou li. Ti fi yo ' zam machin gwonde. Li tonbe, senyen abundant. Nonm lan dezyèm nan elikoptè a te toujou tire nan direksyon nou an. Mwen pa t 'kapab wè l' soti nan kote mwen te kanpe, se konsa, mwen kouri soti nan chanm lan ak kouri al nan elikoptè a. Mwen te gen silans l ' yo. Mwen te tire nan glas la ak wè la zam la tèt vire nan yon wouj kaka.
  
  
  Koulye a, li te lapli lou nan gro. Syèl la yo te tounen yon sal vèt. Te gen zèklè, ak te gen yon asourdisant tonèr. Lòt elikoptè yo te kapab pa gen okenn ankò kenbe tèt ak tanpèt la. Yo te ap eseye nan peyi sou plaj la.
  
  
  Mwen te sou yo gen tan pwan yon kòd mare a moute aterisaj elikoptè lè Mitzi a rele mennen m ' nan yon kanpe. Li vize nan sal la kote Tara yo ta dwe.
  
  
  Mwen te konnen li menm anvan menm yo mwen te resevwa gen: Tara Sawyer te kouche sou etaj la. Bèl li kò a te vire nan yon san mas, chire apa pa lou bal yo soti nan elikoptè a. Ak yon ti koutje sou rapid, mwen byen vit disparèt soti nan sal la. Mwen pa t ' kapab peye yo rete sou anyen. Mwen te gen pou mare moute sa a elikoptè. Men, li pa te fasil pou m', mwen te trè enkyete. Pòv Tara! Li pa ta dwe gen yo goumen.
  
  
  Mitzi te ede m'. Lè nou fini, nou te gen pou rale ba sou tè a pou fè pou evite ke yo te bwote pa van an, ki te rive nan yon vitès nan sou 150 kilomèt pou chak èdtan. Nou pa t ' ale nan tinèl la. Mwen pa t ' vle wè Tara ankò touswit.
  
  
  Mwen te vle panse avèk kalm. Ak mwen pa t ' vle wè Noe, swa. Li te mande pou yon ouragan ak te resevwa li. Nan Mwa Fevriye! Mwen te panse sou yon bagay kèk.
  
  
  Nou te chita kòt a kòt, yo pa di yon mo, tou de nan nou plen nan pwòp nou panse fè nwa yo. Tanpèt la kontinye raj pou yon lòt èdtan anvan subsiding. Toudenkou, te gen yon opresif silans. Nan sid, siklòn thorne drwat, nan nò a - envers. Vitès la ogmante soti nan sant la nan bag an deyò. Si Noe a pa ka sèlman lakòz yon siklòn, men tou, chanje kou li yo, nou pral trè byento jwenn yon plen frape nan direksyon lòt la.
  
  
  Mwen gade nan twou bonm yo te fè nan miray ranpa a nan deyò. Mwen te wè korvèt. Bato kouri echouer ak lanse leve, li desann. Lanm lanmè yo mèt plizyè segondè, yo te frape l ak tèt chaje fòs. Pifò nan elikoptè yo te resevwa kenbe yo nan pye bwa ak te fè aksidan, ak ke bato patwouy disparèt. Domaje yachts k ap flote nan lagoon a te lave sou rivaj epi detwi konplètman.
  
  
  
  
  
  
  
  Chapit 13
  
  
  
  
  
  
  
  Noe te mache alantou elikoptè kiryozite ak nodded tèt li. Men, lè li te vini nan nou, li te fè fas a fènwa ak je l ' yo te sonm.
  
  
  Mwen di kòm dousman kòm mwen te kapab, "mwen souzèstime ou ak mwen admèt mwen pa konprann li, men ou menm te anplwaye nou yon taksi jwenn nou soti nan isit la."
  
  
  Li kontinye ap gade macabre. "Miss Sawyer se yon gwo pèt pou tout moun nan nou. Atizay la mwen pa pwòp se atizay la nan rezirèksyon an. Men, nou ka omwen bay li yon plas nan pami ewo nou yo."
  
  
  Tara a vodou fineray? Mwen pa t ' panse sa. Mwen pa janm imajine ke papa l ' ta apresye li. Mwen te ale nan pran kò li ak m', men mwen deside pa pale sou li ankò.
  
  
  Noe pa t ' fè pale ankò. "Van yo pral tounen byento." Li fè remake alantou. "Fort a se grav febli pa bonbadman. Lè tanpèt la frape ankò, mi yo ap tonbe. Nou ta pi bon jwenn desann."
  
  
  Li pa t tann repons nou, men, yo te mache desann tinèl la. Mitzi ak mwen te swiv li. Mwen toudenkou te panse nan Tara. Te panse a nan lanmò li te fè m ' malad. Mwen ta gen kè kontan yo sèvi ak tout teknik yo nan nou AH òganizasyon ke mwen konnen kont Kolonèl Karib Jerome.
  
  
  De bouji boule nan devan lotèl la. Pwobableman youn remèsye bondye ak yon sèl pou yo priye pou yo bon pou tan kap vini an. Epi nou te ka sèvi ak nenpòt ki kalite èd. Noe te okipe mumbling ankò, petèt lide a nan lis Tara a chemen pou dla a.
  
  
  Mwen te santi nesesè. Mwen te santi m ' enerve ak bloke. Mwen pa t 'menm reyalize mwen te mache jouk nan Noe te di m' nan yon vwa faible, "Ou pa gen pou yo rete isit la, Mesye Carter. Li se yon labirent a; gen lòt chanm, ou ta ka vle wè osi byen." Li manyen yon wòch ki te sanble yo dwe yon pati nan miray la. Kòm yon rezilta, yon pati nan miray la pase kouto sou anndan. Pi lwen, li te yon koridò.
  
  
  Mwen te kapab tande endispoze nòt nan wont nan vwa li. Li pwobableman te panse mwen te entèfere ak seremoni an epi yo te kontan, li te kapab kite kay la. Te gen plizyè bouji nan pòch mwen, epi mwen limen yon sèl. Lè sa a, Mitzi ak mwen te ale nan pòt la ouvè, ak Noe a fèmen l ' ankò.
  
  
  Nou jwenn tèt nou nan yon chanm ak yon byen nan mitan yo. Se konsa, li te yon plas kote dlo a te ki estoke pou dire a nan yon long ki sènen toupatou a. Rès la nan chanm yo, sèvi kòm manje kavo yo. Yo te fre ase yo kenbe manje a nan yo pou yon tan long. Lè sa a, nou te vin atravè tout yon magazen bouche; yon chanm plen yo ra bouch ak vyann bèt yo. Mwen te mande ki jan nonm lan fin vye granmoun yo manje branch fanmi l 'yo si yo pa t' kapab lachas san danje deyò miray ranpa yo.
  
  
  Nou te pase yon èdtan mache nan anba tè a chanm, men te gen anpil nan lè fre toupatou. Mwen te vle jwenn sous la nan sa. Nou te mache desann yon koridò likidasyon ki mennen nan sifas la. Nan yon plas kote mwen ke yo sispèk ke nou te nan nivo nan lakou a, nou te vin sou yon entèdi baryè bloke pasaj la. Mwen te chwazi kadna ak mwen talon jiskaske li louvri. Nou te ale sou yo ak sou jwenn yon eskalye ki mennen ale nan kwen an gwo kay won. Lè a te vini nan nan embrasures.
  
  
  Nou te vin atravè yon pòt fèmen. Mwen unbolted pòt la ak nou te ale moute akajou eskalye ki mennen nan yon chanm nan tèt la nan gwo kay won an.
  
  
  Mitzi te di ke anvan. Pa gen okenn yon sèl te konnen tout ke trik nouvèl yo nan sa a fin vye granmoun conman! Li te yon radyo sal! Plen ak transmèt ak resevwa ekipman: pi bon an.
  
  
  Mwen chita bò tab la nan devan nan konsole a ak ri. Mitzi te reyaji trè diferan. Li te firye.
  
  
  "Koulye a, kite nan pale ak sa yo ki fin vye granmoun ipokrit atis kon!" li rele byen fò. "Li te fè tout moun gade tankou idyo. Li voye tout moun ale se konsa ke li te ka rele sou lòt bondye yo nan lapè, men nan reyalite li ale nan l ' radyo chanm pou koute rapò sou move tan. Se pa etonan li te konnen yon siklòn te vini."
  
  
  "Lanfè, repons lan se wi," mwen ajoute. "Li te fè m' tande son ki pa t egziste nan tout. Forè tanbou! Mwen panse ke yon kote nan bag la tou pre Pò yo nan Espay, ak lòt enstalasyon a se kache se konsa ke ou ka siyal dènye nouvèl la isit la. Ann wè sa ki k ap pase nan mond lan ."
  
  
  Mwen ranvèrse nan yon kèk switch ak limyè yo te vin sou. Aparèy la te kòmanse imite chante. Men, la sèlman son, nou te resevwa te klake la nan elektrisite estatik. Tanpèt la te twò fò pou yo pran anyen nan. Mwen vire sou radyo a. Vid yo nan radyo chanm yo te fèmen. Nou te gen okenn kote yo gade deyò, men, omwen soti nan son yo nou te tande, sa nou te kapab di ke tanpèt la te tounen nan fòs plen.
  
  
  Nou te kite radyo a chanm nan, ap eseye efase tout tras nan prezans nou. Mwen pa te ale nan di Noe a ke mwen ta yo te dekouvri l ' jwèt. Ak yon èdtan pita, kòm mwen te mache sot pase yo nonm lan fin vye granmoun yo gade elikoptè tan tanpèt la, mwen te eseye mete yo sou yon figi inosan. Men, li pa t ' fasil.
  
  
  Tanpèt la te sou. Men, elikoptè, twò. Tout sa ki te rete nan li te gen yon pil nan metal bouyon kont yon sèl sou miray ranpa yo. Elis lam yo te bent tankou bra.
  
  
  Radyo a te nan dènye nou an kontak ak mond lan deyò. Epi nou pa yo pral kapab sèvi ak li pou èdtan kap vini yo. Menm si mwen te kapab kontakte Malfini, li pa janm ta gen te kapab pou l te voye yon elikoptè soti nan tanpèt la ki te toujou ki fewòs. Tout sa ki rete ki te rete tann jouk nan denmen maten.
  
  
  Mwen te gen yon lide nan ki sa ki wè a ta ka tankou sou zile a nan moman sa. Nan nenpòt ka, li te evidan ke tout wout la yo te bloke pa tonbe nan pyebwa yo. Menm pi lou tank pa t ' kapab travèse wout la. Se konsa, nou pa t atann yon atak mitan lannwit. Mwen te ale desann nan kraze nouvèl la sou elikoptè.
  
  
  
  
  
  
  
  Chapit 14
  
  
  
  
  
  
  
  Nou te manje manje ki sòti Noe nan ekipman alkole lè la fin vye granmoun jeyan toudenkou leve je yo. Mwen tande li tou: son an nan eksite vwa deyò pòtay lavil la. Noe te sou mach eskalye yo nan de pwogrè. Mwen kouri dèyè l ' bò pòtay la.
  
  
  Branch fanmi yo te retounen. Noe yo pouse louvri pòtay lavil la ak moun ki kouri nan. Noe tradui mo yo pou mwen. Lè siklòn nan frape yo, yo te kache nan twou wòch yo gaye tout lòt peyi sou zile an. Lè sa a, yo tande tanbou yo soti nan yon direksyon ki nan Pò yo nan Espay: kapital la te detwi, lame demobilize twoup. Ak Jerome te mouri!
  
  
  Yo te choke pa kondisyon an nan fò a, men kounye a yo ke yo te an sekirite ankò, yo te espere pou fè reparasyon pou domaj la. Lè yo te kòmanse ap prepare pou jou fèt la jou lannwit, Mitzi ak mwen te fè menm bagay la, kwake nan yon yon ti kras pi piti echèl.
  
  
  Mwen pral gen yo rete tann jouk nan denmen maten pou asire w ke mwen an plasman te konplete. Mwen te wè kolonèl la nan kò a ak pwòp je m 'ak fè anprent dwèt pou l'. Dapre Noe branch fanmi, kò l ' te toujou nan Sawyer Otèl, se konsa, mwen bezwen yo ka resevwa gen pi vit ke posib. Si kamyon an pa t ' te detwi, mwen te kapab gen itilize li yo ka resevwa yo nan kapital la byen vit. Mwen ta pran moun ak manchèt yo klè wout la yo kote sa nesesè. Ann espere ke kamyon an pa t ' soufri sò a nan elikoptè ak bato yo nan lagoon a.
  
  
  Finalman, pa minwi, nou te dòmi. Nan denmen maten, mwen deside pa yo rele Hawke pou ede jis ankò. Mwen pa renmen li, epi Hawke te di li te enpòtan ke mwen fè li tout tèt mwen, san yo pa èd etranje. Mwen toujou te gen yon chans yo ede Fleming pran prezidans la sou pwòp l ' yo.
  
  
  Fleming te an favè nan k ap antre nan Pò a nan peyi Espay kòm vit ke posib. Men, Noe te sanble mwens konfidan. Forè a tanbou te gwo plezi, men, nan kou li pa t ' tande anyen sou radyo yo ankò. Yon bagay li sètènman pa t ' vle di yo byen fò. Li voye kèk jèn moun ak manchèt yo klè wout la avè m', ak mwen te ale ak yo nan kamyon an. Erezman, pa yon sèl pye bwa yo te tonbe sou li. Mwen mete rotor a, cheche nan karburateur la, ak fèmen kapo a. Mitzi Gardner te chita nan chèz la devan, mete fèy la sou ki mouye amebleman. Li mitrayeur zam te sou tablodbò a.
  
  
  Mwen pa t ' te pwotèste kont. Li te gen dwa pou yo ale nan pati final la. Koulye a, nou te pou kont li ankò, ak sèlman Noe gason netwaye wout la pou nou. Li te kapab vin pi mal. Pye bwa sou wout la yo te sitou ti ak fasil pou avanse pou pi. Ki kote wout la kouri al fèmen nan lanmè a, nan tout seksyon yo ki yo te pafwa men byen bale lwen. Si sa nesesè, moun ki mete mòso bwa nan gwo twou san fon kote sa yo ke nou yo te kapab kondwi sou yo san yo pa nenpòt pwoblèm.
  
  
  Jou a te klè. Nan syèl la te yon inosan ble, ak lanmè a te kalm. Men, plaj yo menm te tankou bato simtyèr, ak kay sou kot la yo te sitou detwi konplètman. Premye a bilding gwo, nou te pase, la fin vye granmoun Poinciana Otèl, se jis yon anpil nan debri. Gen, Noe a ti gason vole soti nan machin yo gade aksidan an ak rechèch pou ki gen anpil valè ki rete anba dekonb. Vilaj la fin vye granmoun pi devan se te yon je tris. Moun ki te mache valeryann nan debri, pafwa, davwa ke yo pran yon bagay, lè sa a, jete li epi li deplase sou.
  
  
  La fin vye granmoun gwo fò ki sou ti mòn lan, ki te degrade anpil tanpèt, te resi kenbe tèt ak kou sa a kòm byen.
  
  
  Gouvènman Kare toujou gade trè bon, eksepte ke pa gen yon sèl fenèt yo te entak, ak wout la se te chaje ak fatra. Sòlda yo nan zòn nan yo te san zam ak te mache tankou étourdi robo. Nan distri a biznis, plizyè sòlda yo te netwaye debri yo anba sipèvizyon junior ofisye yo. Yo gade nou tankou nou te kondwi sot pase yo, men yo pa t ' eseye sispann nou. Koulye a, sa kolonèl la te mouri, yo te aparamman nan yon vakyòm pouvwa. Nan Sawyer Grand LaClare, elegant wotè pye bwa ki dekore gazon yo te kase tankou branch yo. Yo te gaye toupatou isit la epi gen. Nan pò a, plizyè bato te k ap flote alantou plen ak dlo. Dlo sa a, te sal la nan koulè. Blan plaj te redwi a yon dekonb a nan kouvri-soti tranzat solèy ak parapli. Pa te gen okenn sòlda yo tou pre lotèl la.
  
  
  Mwen rale moute nan antre prensipal la. Nou te antre ak zam tire. Mwen te pran an kont ki Jerome ta ka yo te totalman siveye pa plizyè sòlda yo kòm yon gad nan onè. Mwen te pran sa a nan kont. Men, ki pa t ' ka-a. Sal la te vid, menm jan te kazino la.
  
  
  "Petèt nan Chip nan tangier a?" Mitzi te panse byen fò. Nou te ale gen. Te gen, nan kou, pa gen okenn nwa gad sekirite, dèyè lajan kach la enskri. Sipriz m ' yo, elektrik fèmen a kle a te toujou ap travay. Nou te deplase sou. Toujou pa gen okenn yon sèl nan je. Nou louvri pòt la nan Capolla nan biwo a ak yon bouton sou panèl la kontwòl. Jerome pa t ' la, men lajan an te genyen. Bò kote m', mwen tande yon gwo soupi nan sekou. Mitzi kouri lang li sou bouch li lè li te wè nan pil bòdwo.
  
  
  "Ti gason nan Miami ap renmen tande sa," li te di. "Mwen panse ke Sawyer Otèl yo ap louvri byento."
  
  
  "Men, kote se Jerome nan kò a?" Mwen te mande enpasyans. Mwen bezwen anprent dwèt. Mitzi sigjere ke mwen pran yon gade nan twa apatman.
  
  
  "Ale sou, Nick. Mwen pral kite lajan an isit la. Nenpòt bagay ka toujou rive, ak mwen pa ta vle ke yo lajan pou yo disparèt nan nick a nan tan."
  
  
  "Mwen pa vle yo kite ou isit la pou kont li," mwen te di l. "Nan sitiyasyon sa yo, vil sa a yo dwe grouyman ak piyar."
  
  
  Li lèv rkrokviye. "Pòt la ka fèmen soti nan anndan an, men ou ka sèlman louvri li soti nan sal la. Li nan prèske kòm san danje isit la kòm li se nan vout la. Èske w konnen kouman asansè a panèl kontwòl ap travay?
  
  
  Mwen te konnen li. Mwen te pran yon gade fèmen nan ki jan li te fè l ' premye fwa nou te itilize li ansanm. Mwen apèn te santi asansè a sispann, men lè pòt yo louvri, mwen te demisyone soti sou tapi an epè nan etaj la anwo kay la.
  
  
  Trafik la te twò vit. Men ak revòlvè te ale nan tèt mwen. Mwen reflexively bent ' atè, men, mwen te frape. Bra m ' te yon ti tan paralize. Zam mwen te tonbe nan tè a, ak mwen pa t 'kapab pliye manch rad koud bra m' yo gen tan pwan Luger.
  
  
  Mwen vole retounen lakay yo epi te pwan ponyèt la nan nonm lan kenbe revòlvè a ak men gòch mwen: li te Jerome.
  
  
  Se konsa, li pa t ' mouri. Li te gen yon blesi ki sou fwon l ' yo. Li te pwobableman te soti pou yon ti tan, men, koulye a l ' misk yo te konplètman entak. Epi li te kapab goumen prèske osi byen ke mwen te kapab. Li te konnen tout ke trik nouvèl sa yo.
  
  
  Pandan ke men dwat mwen te toujou san fòs, epi mwen te atiran ponyèt li ak kite m', li frape m 'nan manton an ak lè sa a, imedyatman kneed m' nan kwen an. Mwen a cringed nan doulè. Men, mwen bezwen pou kenbe sa yo ki zam lwen nan men m'. Mwen flechi misk mwen an premye, ak lè sa a, toudenkou te tonbe nan etaj la. Nan repons, li kase l ' priz. Mwen te resevwa desann sou jenou mwen. Li arachman ponyèt li gratis epi eseye vize yon revòlvè. Mwen antere l 'dan m' nan janm li yo ak kenbe mòde. Li pete rele nan doulè ak double sou do m'. Revòlvè a te tonbe nan tè la. Mwen te ti jan l ' ankò. Li pete rele, epi mwen te kapab santi cho san kouri desann pantalon l ' yo. Lè sa a, dwèt mwen te jwenn zam la. Mwen vole nan pye m', pase kouto li leve, tonbe nan yon jenou, ak piki Jerome.
  
  
  Mwen masaj bra dwat mwen, jouk tan mwen te santi m fòs retounen. Lè sa a, mwen trennen kò a nan asansè la. Mwen pa t ' gen tan pou pran nenpòt ki anprent dwèt -. Koupe dwèt mwen ak Hugo, mwen talon, te pi vit. Mwen mare yo ak yon mouchwa mete yo nan pòch mwen.
  
  
  Lè m te antre nan premye etaj la, mwen te etone ke ou jwenn ke Mitzi te toujou la. Lè m 'rele l' sou entèrfon la, li louvri pòt la soti nan andedan an. "Ou fè jwenn li?"
  
  
  'Repons lan se wi, mwen te jwenn li.'
  
  
  "Nick, mwen te panse. Kite a pran yon kamyon ak delivre lajan an nan Noe, li pral an sekirite la."
  
  
  'Bon. Rete isit la pandan y ap mwen pran kamyon an nan garaj-la."
  
  
  Mwen te pran kamyon an, nou mete lajan an anba a ak prela, ak te kondwi tounen nan direksyon ti mòn yo.
  
  
  Nou te prèske nan gwo fò tou pre kapital la lè yon Jeep rale moute soti nan direksyon opoze a ak bloke wout la dwa nan devan nan nou. Yon kolonèl nan yon ris inifòm te soti nan machin nan ak rale soti yon revòlvè. Li te rele yon bagay ki nan nou. "Li te bay lòd la ki pa gen machin ta dwe gen dwa sou lari an. Pa fè sa ou konnen... "Lè sa a, li te wè Mitzi a wouj cheve nan tèt ak yo te kòmanse sispèk yon bagay. 'Ki moun ou ye? Ki sa yo ou fè nan sa a kamyon?
  
  
  Mwen te pran soti yon mitrayeur zam e yo te tire nan l'. Apre sa, mwen te debarase m de ofisye a ak chofè Djip, mwen frape gaz la sou wout la. Se poutèt sa nou pa t ' wè nenpòt ki ofisye wo grade nenpòt kote sou zile an. Dwa koulye a, yo yo te chita nan fort a ak koute lòd nouvo. Pò a nan peyi Espay te anba lwa yo nan lagè nan yon Pouvwa etranje yo!
  
  
  Lè nou te gen kèk distans lwen soti nan lavil la, nou li pran kouri nan Noe ansanm ak mesye l ' yo. Ak Noe nan plon an ak Fleming nan yon an bwa palanquin, yo te rubrique wout nou.
  
  
  Mwen gronde ak te kriye byen fò sou fren yo. - Ki te kapab Fleming te pran tèt nonm lan fin vye granmoun pou fè tankou yon bagay? Bondye konnen ki jan anpil twoup etranje yo sou zile a. Mwen vole soti nan machin nan epi yo te mache sou nan Noe. Mwen te jwenn ke mwen te kapab pa gen okenn ankò kontwòl vwa m ' ak kòlè. Mwen menm te kòmanse kriyan nan l', men li pa t ' panse osijè de vini tounen. Mwen dekri sitiyasyon an nan vil la, kriz la, nan pouvwa. Pa gen okenn reyaksyon!
  
  
  "Kounye a ke Jerome se mouri, pèp la pral leve," li te di. "Yo pral sipòte Prezidan Fleming."
  
  
  Ki jan? Ak yon manchèt? Manchèt parapò ak zam machin? Noe te demisyone atravè m ' ak arsele sou. Branch fanmi ki te swiv, naje sot pase kamyon an. Yo t ' ap chante epi jwe mizik sou tanbou an bwa. Mwen vole nan machin ak te kòmanse vire kamyon an. Men, Mitzi te pwan volan an volan.
  
  
  "Nou pa pral retounen ak kago sa a, mwen renmen anpil. Li te gen yo dwe pran difisil, menm si mwen te fè li pou kont li."
  
  
  Fanm lan. Oke, Hawke sèlman anplwaye l ' nan Fleming nan ka. Si li te ensiste sou ke yo te mouri e te deside ke li ta ale nan l 'mafya zanmi yo omwen jwenn lajan, mwen te kapab diman blame l'. Omwen pou l ' lavi ta dwe touye. Mwen vole soti nan kamyon an ak kouri al nan Fleming nan plas tèt la nan pwosesyon a.
  
  
  Kòm nou te kontinye mache, mwen remake ke hooting dèyè nou te grandi pi fò. Gade dèyè, mwen te reyalize poutèt. Plis ak plis moun ki moun ki te sanble yo parèt soti nan okenn kote ansanm nou soti nan forè an.
  
  
  Moun ki rete nan vilaj la fin vye granmoun soti nan woods yo tankou dan yo nan yon dragon. Moun rivyè koule desann soti nan mòn yo. Nou te rankontre pa moun ki abite nan kapital la.
  
  
  Lè sa a, yon bagay fou est. Lokal la lame soti nan fort a pa atake nou,, men yo rantre nan nou. Yo te kòmanse tire nan yon direksyon ki nan fò a.
  
  
  Lè sa a, mwen konprann. Jerome nan sòlda yo te kanpe dèyè do l ' yo jiskaske yo te jwenn konnen ki sa ki li te vrèman jiska, jiskaske Larisi yo te di yo. Koulye a, yo te fè yon revolisyon. Sòlda yo ak pèp la te soti pou Fleming. Yo ak sòlda yo yo te ansanm ak ofisye ki te nan kè yo pou Fleming. Moun ki te pro-Kiben ak yon ti ponyen nan ris konseye yo te kounye a kwense nan fò a epi yo te antoure pa yon mas nan moun yo ak sòlda yo. Ak anpil moun yo kounye a konnen yo pa bezwen pè.
  
  
  Crier ak leve kouto yo, ki natif natal yo te swiv pote plent-ame sòlda. Anpil nan yo te blese. Men, anpil plis yo te kòmanse tanpèt mi yo ki nan fò a. Yo t ' ap goumen jouk nan tire soti nan fò a te sispann. Li pa t ' pran plis pase mwatye yon èdtan. Moun ki te antre nan fenèt yo ak nan mi yo, vide nan pòtay yo. Pa te gen okenn Kiben oswa ris "konseye"nan mitan yo.
  
  
  Sòlda yo te fòme yon fòmasyon ak demenaje ale rete nan ki kote Fleming te ap gade batay la. Yo bonjou ak prezante fizi a kòm yon siy nan lwayote. Mwen te konnen ke mwen te pran Fleming nan plas la kote gouvènman mwen an te vle l ' la.
  
  
  
  
  
  
  
  Chapit 15
  
  
  
  
  
  
  
  Pa yon sèl avyon nan ayewopò an te kapab pran yo koupe. Te gen sèlman yon sèl bato nan pò a ki te pare yo navige. Tout etranje pilòt, ofisye yo ak "konseye" te pote sou tablo ak te kite peyi a kòm vle lòt nasyon yo.
  
  
  Fleming te kòmanse netwaye avèk efikasite. Noe nan branch fanmi an te ale tounen nan fò a. An Hammond fanmi envite Fleming pou yo vini ak ap viv nan palè a. Yo pral kite kòm pli vit ke ayewopò rouvr nan nòmal trafik.
  
  
  Mitzi voye yon mesaje ak yon nòt. Si mwen te vle mande Davey di ti gason yo nan Miami kote li te e ke li ta rete la jouk lè li te resevwa lòd plis.
  
  
  "Tara Sawyer te mete pran yon ti repo nan yon bèl seremoni fineray," li te ekri. "Li te a antere l' nan mab yon kote nan katakonb yo."
  
  
  Mwen te rete yon lòt semèn pou ede Fleming si sa nesesè. Men, te gen okenn lòt pwoblèm, epi li pa t 'bezwen m' ede ou. Li te yon kalite nan vakans.
  
  
  Lè mwen te resevwa tounen nan Washington, Sawyer te haranguing Hawke a sou pitit fi l ' nan lanmò. Li mande ke li dwe antere l ' nan kay la. Mwen pa te di l ' sou Tara a sò a ankò. Malfini kite m ' sòt deyò pwoblèm nan.
  
  
  Mwen te eseye kalme Sawyer desann ak te di l ' sou Tara a exploit. Mwen vize deyò l ' imans rekonesans nan ki natif natal yo, epi yo te wè ke kèk nan Sawyer kòlè ak tristès yo te tounen nan fyète.
  
  
  Mwen pa t 'di l' sou Mitzi. Gen nan pa gen pwen nan kòmanse yon lagè ant l ' ak mafieux la. Si yon ti fi te vle yo retire kouch nan tèt nan krèm mwen an, mwen te panse li merite li. Thomas Sawyer te kapab fasilman yo te peye pou renovasyon ak pwofi yo nan konpayi an, ak petèt Mitzi te kapab kounye a pran retrèt ou soti nan biznis yo ak ap viv yon lavi trankil.
  
  
  Mwen te di yo tou de sou Noe. Hawke voye je nan m ' tankou si li pa janm ta tande non li anvan, men Sawyer te sanble trè enpresyone ak istwa yo mwen te di sou li.
  
  
  Lè Malfini ak mwen te pou kont li, mwen mete bokal la nan Jerome nan dwèt yo sou tab la. Malfini gade nan li tankou li te yon bokal manba. Lè sa a, ak yon fleri, mwen mete Mitzi Gardner a remak bò kote l'. Li te gade nan li ak lè sa a, nan m'. Mwen pa t ' wè yon nan misk deplase anba parchemin po. Li pa t ' menm bat je ou.
  
  
  'Mwen renmen travay ou.' Li te abityèl l ' yo biznis ton. "Mwen ap tann pou rapò ou."
  
  
  Mwen te kòmanse avèk la bagay sa yo ti kras. Stewardess; "mwen te trè asire w Jerome te touye l', men nou ka toujou tcheke li soti. Prizon an ki Fleming te sipoze enspekte. Kacho ke li te vle vire nan laboratwa pou inivèsite. Lè sa a, ak yon endiferan fas a, mwen te bay yon kwonolojik apèsi sou lekòl la nan Noe a aktivite.
  
  
  "Li te konnen tout bagay sou siklòn nan de zè de tan anvan," mwen te di Malfini. "Pa gen ase tan yo montre ke li se pa bezwen pè, epi bay yon pèfòmans plen. Mwen mande poukisa rès la nan zile a te kenbe nan gad palè, se konsa yo pa t ' kapab jwenn yo bato ak avyon ak pou sekirite a nan tan. Èske mwen ka fè yon apèl nan telefòn? '
  
  
  Li te posib. Mwen rele move tan an biwo a ak te resevwa an kontak ak youn nan zanmi m ' ki moun ki ap travay la. "Jim, lè ou t' jwenn avètisman siklòn semèn pase a?"
  
  
  Gen te yon bagay tankou yon madichon sou fen nan lòt. "Modi li, Nick, li a twò ta yo sove anyen. Satelit la pa t ' wè li pou jouk li te pase sou Grand Lachlair. Pa tan an nou te resevwa avètisman an, li te tout sou. Nou pa janm wè sa yon siklòn deplase tèlman vit. Ak sa a se nan mwa fevriye! Menm Noe pa t ' avèti nou davans."
  
  
  Mwen te panse mwen te ale fou. "Ki sa ou konnen sou Noe?"
  
  
  "Li se nou obsèvatè ki nan zòn nan. N. O. A. H. (Noe) sa yo se kòd li yo lèt yo. Li se trè modi bon. Li anjeneral predi move tan an osi vit ke nou fè. Kouman se li? Li son yon ti kras etranj.
  
  
  'Noe .. . pa gen anyen tankou sa. Di ou mèsi.'
  
  
  Mwen hung moute. Malfini mete desann lòt yon sèl. Vwa l ' te lugubr. "Si li te rapòte l' la nan tan, li te kapab anpeche yon anpil nan domaj. Lavi anpil moun ta te sove ."
  
  
  "Ak zile a tonbe nan men yo nan nou an, frè gwo sou lòt bò a nan oseyan an," mwen ajoute.
  
  
  Mwen te kite biwo a san yo pa yon mo epi li fèmen pòt la dousman dèyè do m'. Move tan an satelit se toujou ap pran foto nan gwo zòn nan oseyan an. Ak sa a fou siklòn pa t ' pran foto a jiskaske li frape kòt la nan zile a. Gen satelit la pa janm wè yon tanpèt anvan?
  
  
  Mwen limen yon sigarèt e yo te eseye pa yo reflechi sou li ankò. Mwen jete sigarèt lwen. Te travay sa a kòmanse fè m ' gaga?
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  
  
  
  Osijè de liv la:
  
  
  
  
  
  Gen anpil fason yo touye yon moun ... Chinwa asasen pito yon kouto, pandan ke lòt moun yo touye yo avèk men ou konsa.
  
  
  Ameriken mobsters renmen gwo-kalib revolve, ris ansasen yo itilize dinamit.
  
  
  Sepandan, gen a se sèlman yon sèl moun ki ki moun ki ka pratike tout à teknik. Non l ' se Killmaster !!!
  
  
  Tan sa a, Nick Carter pral gen yo sèvi ak tout ladrès l ' yo fè fas ak bouchi yo ki li satisfè sou wout la nan la "Kremlin dosye".
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Panyòl Koneksyon
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Panyòl Koneksyon
  
  
  Dedye a manm nan Etazini an Eta Sèvis Sekrè
  
  
  
  
  Chapit la an premye
  
  
  Li te Hawk, epi li te orijinal. Li pa t ' gen anpil pratik nan li, epi li pa ta te èksele nan li menm si li te nan fòm gwo.
  
  
  "Fè ou ale ski, N3?" li te mande m ' sou telefòn la.
  
  
  "Natirèlman, mwen te ale ski. Ak trè byen, si mwen pouvwa di nou fè sa"
  
  
  "Kolekte ski ou. W ap ale nan Espay."
  
  
  "Li difisil yo ski nan peyi Espay," mwen te di. "Pa gen okenn nèj"
  
  
  "Amannman. Sierra Nevada La. Tradiksyon. Nèj-plafonds mòn yo".
  
  
  "Oke, petèt li nèj soti nan tan zan tan ..."
  
  
  "Ou ap gen yon konpayon."
  
  
  "Tou yon skye?"
  
  
  "Sa a dwa. Tou, yon ekspè sou trafik dwòg la. Li nan sou prè ki soti nan Trezò a pou kontwòl Dwòg Administrasyon an."
  
  
  "Nèj zwazo?"
  
  
  "Trè komik. Ou pral tou dwe fèt nan yon resort nan ski nan Sierra Nevada la."
  
  
  "Yo rele...?"
  
  
  "Sol y Nieve".
  
  
  "Transfè a:"solèy ak nèj / Pa gen, mesye. Mwen vle di, ki moun ki nan pati a? "
  
  
  "Mwen pral kite w konnen pita. Nan entre-temps la, vole soti nan San Diego nan Ensenada."
  
  
  "Ensenada?"
  
  
  "Yon vil lapèch ti nan Baja California."
  
  
  "Mwen konnen ki sa li se, ak mwen te konnen kote li se. Mwen pa menm konnen li yo espesyal, ki pran sant. Ki sa ki fè yon dezè lavil yo te fè ak kwa-peyi ski?"
  
  
  "Ou pral rankontre yon Trezò ajan la."
  
  
  "Ah."
  
  
  "Dwe bèl pou li. Nou bezwen ekspètiz li."
  
  
  "Li?" Klòch sonnen nan m sant sa yo, nè.
  
  
  "Li."
  
  
  "Ki sa se li? Mwen sipoze yo dwe yon gadyen pou dwòg dwogè yo?"
  
  
  "Ou ta dwe wè ke reyinyon an te pran plas."
  
  
  "Yon reyinyon?"
  
  
  "Ant li ak youn nan lyen yo nan peyi Turkey-Corsica-California chèn. Li vle pou yo chante. Mwen vle pou yo tande mizik yo anvan yo koupe gòj li."
  
  
  "Sir, pafwa ou ..."
  
  
  "Pa di sa! Adrès la se La Casa Verde. Mande Juana Rivera."
  
  
  "Ak lè sa a,?"
  
  
  "Pote l' nan Washington avèk ou."
  
  
  "Kilè?"
  
  
  "Sou plan nan pwochen soti nan Ensenada."
  
  
  Li pa t 'wè m' pwen fèrme.
  
  
  "Nikolai!" Malfini bay yon soupi. Li te sispèk m ' nan ke yo te serye.
  
  
  Mwen hung moute. Apre fèmen yon ka nan Filipin yo ki pran sant tankou ble kokoye yo, mwen te pran vòl nan San Diego soti nan Hawaii jis de jou de sa. Mwen te jis yon kòmansman yo debarase m de kinks nan misk mwen ak tansyon an nan tèt mwen. À se pa janm pleasant, mwen te depase mwen P. I. kota.
  
  
  Li ' s pi bon yo mete tout sa a soti nan tèt ou, soti nan tèt ou - avèk èd nan yon bann mouton nan bèl zetwal nan San Diego, kalifòni a pou tal filme an nan yon seri TELEVIZYON. Men koulye a,...
  
  
  Mwen rele grefye a, enfòme l 'nan m' ki pi malere chanjman nan plan, epi li te mande l ' pou prepare bòdwo mwen. Lè sa a, mwen te rele ayewopò a epi li te jwenn soti ke avyon nan pwochen nan Ensenada ta kite nan yon èdtan ak mwatye nan yon.
  
  
  Si mwen interrupt m spiky pran yon douch, mwen ka jis fè li.
  
  
  * * *
  
  
  Baja California se ke ki pandye desann soti nan California apwopriye. Pa gen okenn yon sèl te sanble yo konnen ki sa fè sou li. Sa a te sijè a nan konfli ki genyen ant US la ak Meksik pou anpil ane. Apre mwa nan machande sou komen nan dezè a dezabiye, Meksiken finalman lide sispann chatiman ak te dakò ak pran l ' tounen.
  
  
  M apiye tounen nan chèz m ' ak mouri tout wout la nan ayewopò ti sou yon pousyè tè teren an tou pre yon vilaj lapèch ti ki rele Ensenada. Pawòl bondye a aktyèlman vle di "bay" oswa "ti stream" si w ap nan enteresan bagay sa yo ti kras.
  
  
  Lè m ' te demisyone soti nan avyon an nan limyè solèy la klere, limyè a te tèlman entans ke mwen mete sou mwen linèt solèy.
  
  
  Yon nouvo Mustang kous taksi a te ki estasyone deyò opere nan gwo kay won an, epi mwen rele chofè a pran l ' antre nan lavil la. Apre w fin pase atravè wout rutted, savan kantite ti vilaj ak armwaz ak gra forè a, nou finalman rive nan lari a prensipal nan lavil la.
  
  
  La Casa Verde - ki te sipoze yo dwe vèt, si m ' panyòl toujou adapte, men li te aktyèlman yon kalite manyak pestèl lacho-te nan fen a nan yon afesman blòk la, kote li kouche pre tankou yon zandolit sou yon wòch.
  
  
  Mwen te resevwa soti nan taksi a, ranmase sak mwen an, ak antre nan gwoup la. Motèl la te moute apre yo fin fè nwa a limyè solèy la klere, men mwen te kapab wè moustachu jèn samblan yo dwe enterese nan mwen te rive. Mwen balanse nan l', li ranmase mwen telefòn kay yo.
  
  
  "Diga". Li te yon ti fi nan yon miniature switchboard.
  
  
  "Èske ou ka konekte m' nan Senorita Juana Rivera?"
  
  
  Te gen yon klike sou ak yon bag long.
  
  
  "Diga". Li te yon lòt ti fi.
  
  
  "Juana Rivera?"
  
  
  "Si".
  
  
  "Ou pale angle?"
  
  
  Te gen fluctuations. "Jess?"
  
  
  Mwen fèmen je m'. Sa a te sipoze yo dwe youn nan sa yo misyon yo. Mwen souke tèt mwen ak te di kòd la fraz, ap eseye pa santi absid:
  
  
  "Oktòb se wityèm mwa a nan ane a."
  
  
  "Mwen sipliye ou padonnen? Oh, repons lan se wi! Lè sa a, pòm yo mi."
  
  
  "Bon ti fi! Sa a se George Peabody." Sa ki te mwen kounye a kouvri non yo, ak Hawke pa t 'mande m' nan chanje li. Se konsa, mwen te toujou George Peabody.
  
  
  "Oh, Seyeur Peabody." Mwen te kontan tande ke aksan an te ale. "Kote ou?"
  
  
  "Mwen nan gwoup la," mwen te di. "Mwen ta dwe vini sou?"
  
  
  "Pa gen okenn, pa gen okenn!" li te di byen vit. "Mwen pral desann,."
  
  
  "Nan ba a," mwen soupi, kap nan nwa anpil fen nan gwoup la, kote nonm lan pa dèyè kontwa a te eswiyan linèt l ' yo.
  
  
  Mwen te tounen ak te dirije pou la p ' ap klere ankò bar. Bartender a te gade nan m'. "Seyeur?"
  
  
  A se "Pisco Tounen," mwen te di.
  
  
  Li nodded
  
  
  
  epi yo tounen vin yo fè li.
  
  
  Mwen te kapab santi lou lè k ap deplase dousman dèyè do m', pote m ' nan sant la nan sitron fre. Mwen vire ozalantou yo ak wè te gen yon mens, fè nwa-peas, fè nwa-chveu ti fi nan l ' nan mitan ven -, ak prèske luminesant pal po blan nan flè raje dlo.
  
  
  "George," li te di nan lang panyòl. Li te tankou "Or-alo".
  
  
  "Juana?" Mwen te di, pwononse li yo kòrèkteman mwatye chemen ant "h"ak" fòm w".
  
  
  Li te fèt soti men l'. Mwen pral pran sa a. Lè sa a, mwen vize pou yon tab kont miray la.
  
  
  Nou te vini. Li te elegant, pwòp, ak trè rezèv tanpon fanm. Kò li te ajil ak trè byen ki gen fòm. Janm li, twò. "Bon fin vye granmoun Malfini!" Mwen te panse sou li. Ki jan uncharacteristic nan l'!
  
  
  Nou chita desann.
  
  
  Li te bay lòd yon te glase, rete nan yon chèz, epi li vin apiye pou pi devan, je l ' klere byen bèl. "Koulye a,. Ki sa ki fè li tout vle di?"
  
  
  Mwen souke tèt mwen. "Mwen pa gen okenn lide. M siperyè nan Washington pral tou kout pou nou."
  
  
  "Kilè?"
  
  
  "Aswè a."
  
  
  Figi l ' te vid. "Men, sa vle di nou pa pral isit la jodi a."
  
  
  "Es verdad".
  
  
  Bouch li tonbe louvri. "Lè sa a, gen pa gen tan pou -" Li sibitman fèmen bouch li.
  
  
  "Ki Sa Ki, Juana?"
  
  
  Li te fè fas a woz. "Li se yon olvidado m'."
  
  
  "Ou gen yon memwa kout," mwen te di, ak fini mwen pisco tounen an. Bèl aguardiente, mwen te panse. Yon jou, mwen pral gen nan vizit Pisco, Perou.
  
  
  Mwen leve. "Pake sache ou yo, Juana. Nou ap pran vòl nan pwochen soti nan isit la."
  
  
  "Men, ou ta dwe konnen yon bagay sou misyon an..."
  
  
  "Dwòg," mwen te di.
  
  
  "Natirèlman mwen ap pale de dwòg."
  
  
  "Ak Mediterane a Lanmè. Nou ap ale nan Espay."
  
  
  Bouch li te fòme yon o.
  
  
  "Ale ski."
  
  
  Li te bwè te glase. "Èske ou ta kapab repete sa?"
  
  
  Mwen te fè sèlman sa.
  
  
  Lè sa a, li twonpe m'. Je l ' limen moute. "Ah! Nan kou, Sierra Nevada! Gen yon premye-klas la ski resort tou pre Granada."
  
  
  Mwen te ap gade.
  
  
  "Èske ou ka ski?" li te mande m'.
  
  
  Sa a te jou a, pou kesyon sa a. "Ou te fè?"
  
  
  "Trè byen," li te di placidly.
  
  
  Ak modès, mwen te panse. Mwen te di dousman,"Nou ap apresye."
  
  
  Bartender a te ap gade m'. Mwen winkèd nan Juana, epi li winkèd tounen. Li te bèl, rafine, epi possible.
  
  
  * * *
  
  
  Kòm nou te demisyone deyò, yon flash nan limyè rebondi koupe fizi barik te trase kontanple mwen yo nan twou a nwa nan fen a nan li. Nonm sa a te kouche plat sou yon cho twati pou do kay lòtbò lari a, ak mwen te konnen li te m 'santre nan sant la nan l', sijè ki abòde.
  
  
  Mwen te jele pou yon moman. Lè sa a, mwen voye anlè Juana sou kote ak pijon nan direksyon opoze a, nan direksyon abri a nan pòt la. Piki rang soti lòtbò lari la.
  
  
  "Kenbe sou!" Mwen rele soti nan li.
  
  
  "Men, Nick..."
  
  
  "Trankil!" Mwen hissed.
  
  
  Mwen byen vit te resevwa leve, li kouri al yo gwoup la fenèt. Mwen kouvri tèt mwen ak gade deyò fenèt la. Mwen kenbe briye nan fizi a barik ankò. Nonm lan te toujou sou do kay la nan sèk la machandiz magazen an.
  
  
  Kòm mwen apwoche mwen zam, li leve soti vivan fizi an ak tire ankò. Bal la te kriye byen fò nan estrikti a an bwa dirèkteman anwo Juana a tèt yo. Koulye a, li te rale tounen nan pasaj nan pòt yo. "Bon ti fi!" Mwen te panse.
  
  
  Lè mwen gade ankò, yo te nonm sa a ale.
  
  
  Mwen te kapab tande kouri pye. Mwen gade nan pousyè fenèt ak te wè yon nonm nan yon kostim nwa ap vini soti nan yon magazen nan lari a ak gade moute nan plas la kote tirè ki monte anbiskad yo te tann pou nou.
  
  
  Mwen kouri soti nan otèl la, leve Juana pou rete andedan, ak moute sèk la machandiz magazen an eskalye a de nan yon moman nan tèt la etaj.
  
  
  Mwen an reta. Li te ale.
  
  
  Te gen pa gen anyen kite sou do kay la, men anpil Meksiken swen medikal sigarèt ak yon sonbrero li ta te achte de jou pi bonè soti nan magazen an anba la a.
  
  
  "Yon lòt nasyon yo," te di mèt kay magazen, yon nonm ak yon vant grès ak yon souri fè fas a. Gonzalez.
  
  
  "Touris?"
  
  
  "Wi."
  
  
  "Èske ou kapab dekri li?"
  
  
  Gonzalez te monte zèpòl. "Sou wotè ou. Mawon cheve. Je mawon. Yon mens nonm. Nè yo."
  
  
  Li nan tout.
  
  
  Mwen te pran Juana sou kote nan gwoup la otèl, pandan ke nou rete tann pou yon taksi pou yo chwazi nou moute ak pran nou nan ayewopò an.
  
  
  "Li te isit la pou de jou de sa," mwen te di l.
  
  
  "Dwa?"
  
  
  "Depi konbyen tan ou te isit la?"
  
  
  Vwayaj."
  
  
  "Èske ou panse ke li konnen ki moun ou ye?"
  
  
  Je l ' flèch. Li te pran li kòm yon agressions. Li te nan Latin nan, bèl, epi ki plen nan dife. "Mwen pa panse sa!" Li te di endiyasyon.
  
  
  Mwen pa t ' panse ke li te yon agressions.
  
  
  "Kisa ou te ap travay sou ou anvan ou yo te kontakte ou sou sa a plasman yo?"
  
  
  "Yon gout nan dwòg."
  
  
  "Kraze li?"
  
  
  Li nodded, bese je l'.
  
  
  "Tout moun nan sa?"
  
  
  Li leve manton desideman.
  
  
  "Yon sèl bò gòch?"
  
  
  "Se konsa, petèt," li te di evazivman.
  
  
  Mwen vire yo epi gade deyò pòt la nan tèt yo nan sèk machandiz magazen an.
  
  
  "Wi," mwen dakò. "Mwen panse ke petèt se konsa."
  
  
  Li fè fas a sere ak raj.
  
  
  Mwen te pwan manch rad koud bra li. Taksi a te rive. Chans Nick. Sove pa Ensenada Taksi.
  
  
  "Vini non sou, Juana. Next sispann, Washington, DC."
  
  
  Trè otoritè. Trè domine.
  
  
  Li meekly moute nan taksi a, flache yon moso bèl nan kwis pye. Men, mwen prèske pa t ' avi li.
  
  
  De
  
  
  Hawke chita nan konsole a nan RACH la cinema panèl kontwòl, pouse bouton yo, epi mete kanpe disk. Yon bouton pou odyo. Yon sèl riban bouton. Yon bouton pou 16 mm fim. Yon bouton pou viv difizyon. Yon bouton pou yon fin vye granmoun nwa-ak-blan fim.
  
  
  
  
  
  
  Yon bouton pou glisad. Oswa, si ou vle pou tout rès je ou, yon bouton pou yon mou fi vwa leve lavwa entèlijans nòt.
  
  
  Konvèsasyon an jiska pwen sa a te yon plezi bavardaj. Mwen efasman tout sa ki soti nan lide m'. Mwen sèlman sonje ke mwen te ka wè ak pa t wè Juana Rivera vizyèlman. Sepandan, yon bagay nan panse li te sanble pre-detèmine, pre-teste yo, ak jan rezilta.
  
  
  Men, li te bèl, ak mwen renmen fanm bèl. Mwen te panse: "Si sèlman mwen te kapab efase vwa li, tankou Malfini ka efase yon anrejistreman li pa t' vle tande."
  
  
  Limyè yo te ale soti konplètman, epi nou te gen yon foto sou ekran an ke maji parèt sou miray-la.
  
  
  "Enrico Corelli," yon mou fi vwa di sou imaj la ki klere nan tout ekran an. Li te toujou yon foto pran sou kenz ane de sa epi yo cheche soti nan pi piti a pati nan kèk gwo foto. Background nan sèn te Vatikan an rotond.
  
  
  "Foto alantou 1954," vwa a kontinye. "Sa a se dènye sivivan foto nan Corelli. Rès la nan foto l ' yo te achte pou yon anpil lajan. Ankèt la pa ka pwouve ke lajan an soti nan mafya a nan kès yo. Men, sa a ki sa yo kwè nan."
  
  
  Mwen te pran yon tan long, atansyon gade nan foto a. Figi a te prèske konfonn. Karakteristik yo ki vizaj ki te byen òdinè: fè nwa cheve, fèm manton, fòm figi, san distenksyon. Mwen memorize li pi bon jan mwen te kapab, men, paske li te blasted se konsa, anpil fwa soti nan tankou yon ti moso nan veneu fim, te gen prèske pa gen anyen mwen te kapab konsantre sou.
  
  
  Yon kat jeyografik klere nan tout ekran an. Li te yon kat jeyografik nan Corsica. Vil la nan Basria te dekri nan yon sèk.
  
  
  "Li se etabli ke Enrico Corelli ap viv isit la, nan katye rich la nan Basria, Kors, nan yon villa bati nan nan epòk la Napoleon. Li te yon anplwaye nan yon douzèn domestik ak de gad. Li te viv ak yon fanm yo te rele Tina Bergson.
  
  
  "Corelli a se kounye a karant-senk ane yo fin vye granmoun. Li te travay pou gouvènman an italyen nan lavil Wòm, men li te yo te tire yon kèk mwa pita. Li te yon ti tan marye, men madanm li te mouri nan nemoni pandan y ap Corelli a te soti nan travay. Degoutan, li te kòmanse travay pou manm yo nan yon gang nan forjeur ak ansasen yo - te depòte soti nan Peyi Etazini an ki te fèt nan Sicily epi yo te manm nan mafya a nan New York ak Chicago. Li te vin yon bon anforse ak yon trè bon biznisman pou yo. Lè famasi chèn te etabli, li te youn nan moun yo an premye pou louvri yon koule pwen tou pre Naples.
  
  
  "Dwòg la rezo devlope nan ane 1960 yo, ak nan fen a nan tan sa a, Corelli te vin tounen yon figi kle nan tout mafya chèn.
  
  
  "Depi lè sa a, li te gen divès kalite mètrès. Youn nan yo te eseye pou touye l 'lè li te kite l' pou yon lòt fanm. Li te pita te jwenn te nwaye nan Bay la nan Naples."
  
  
  Nan kat la, te disparèt, ak yon liksye yatch sou 180 pye nan longè plen ekran an ak yon koulè bèl glise.
  
  
  "Sa a se Corelli a plezi yatch, Lysistrata. Li vwal anba drapo a nan Frans. Corelli konsidere tèt li yon sitwayen ameriken nan Corsica, menm si li te fèt nan Milan."
  
  
  Yon foto nan yon gwo villa kounye a parèt sou ekran an.
  
  
  "An Corelli Kay. Malgre ke li sèlman te gen de gad veye l', l ' imobilye se toujou ap tap patwouye pa mwatye yon douzèn militan."
  
  
  Yon nouvo foto yo klere moute. Yon kò kouche nan zèb la. Li te tire plizyè fwa. Kò a te mekonesabl, men soti nan aparans la nan rete, mwen deside ke bal ki te frape a, li te egare bal-bal òdinè koupe nan pwen an nan lèt la X. Dumdum bal vire dyondyon yo nan yon koupe, detwi fòm yo lè yo frape sib la .
  
  
  "Li te yon franse ajan yo te rele Emile Ferenck. Li te ap eseye pou kraze nan Villa Corelli, kòm byen imobilye se sa yo rele. Aparamman, li te dekouvwi pa patwouy ak yo touye."
  
  
  Lè sa a, yon foto nan dezè, dezè-renmen peyi a parèt sou ekran an. Lantiy la agrandi nan sou yon figi ki te kanpe tou pre majestic Lombard sikren yo, se sèlman pye bwa a nan nenpòt ki gwosè a nan je. Kòm figi a grandi, yon sèl te kapab wè ke moun nan te nan endetèmine laj, men olye yo ran ras / tèm ak fòtman bati. Te fè fas a nan lonbraj.
  
  
  "Enrico Corelli. Sa a se ki pi pre imaj ki gen nenpòt moun ki jere yo pran foto nan dis dènye ane yo. Te imaj la pran ak yon telescopic lantiy soti nan yon ki an sekirite pwen vantage sou ti mòn lan opoze. Malgre ke figi a se konfonn, kò moun nan ka wè byen klè . Òdinatè estimasyon mete l 'nan sou 182 liv, 6 pye wotè, k' ap mache dwat, ak nan ekselan sante ."
  
  
  Ekran an ale nwa. Lè sa a, yon fim te lanse. Li te yon sèn sou yon plaj, petèt, sou Riviera an franse. Yon sansasyonèl blond nan yon ti bikini parad atravè sab la, balans l ' ranch yo kòm li long cheve blond fluttered otou zepòl li. Li sarepta pou yon moman ak tounen, tankou si yon moun te pale pou li. Li gade kamera a epi li te souri.
  
  
  "Tina Bergson. Li te ven-twa ane fin vye granmoun. Li te fèt nan Syèd, li te deplase nan lavil Wòm, kote li te gen yon kout men san siksè karyè fim.
  
  
  
  
  
  Lè sa a, de ane de sa, li demenaje ale rete nan Swis, kote li te patisipe nan lajan manipilasyon, aparamman pou benefis la nan mafya a oswa kèk òganizasyon tankou mafya la. Li te kenbe yo, men pa janm mennen l ' bay jijman. Pifò nan lajan an te di se yo te chanje men ede l ' chape Swis la otorite yo.
  
  
  Touswit apre, li te fini moute nan Enrico Corelli a. Corelli pa t 'marye l', men li se li konstan konpayon. Li pale syèd, franse, italyen ak panyòl, kòm byen ke lang angle. Li IQ se di ke yo dwe 145 ki baze sou rezilta yo nan yon aktyèl tès yo te pran lè li te ranpli yon Swis bank aplikasyon pou travay. Li se yon gwo skye ."
  
  
  Nan fim nan, li kounye a kliyot yo sou ski sou yon pant. Mwen te gen admèt ke li te trè bon. Se pa etonan li te vle yo ap depanse sezon fredi mwa yo nan pant lan ski; li te sanble yo renmen espò.
  
  
  Yon lòt kat jeyografik parèt sou ekran an. Li te montre mond lan sou yon Mercator pwojeksyon ak yon liy kouri soti nan Mitan Lès peyi Latiki, ki soti nan Tiki pou Sicily, ki soti nan Sicily nan Kors, nan Riviera a, tounen nan Corsica, ak lè sa a, Pòtigal, soti nan gen nan Kiba. , lè sa a, nan Central Meksik ak lè sa a nan San Diego, kalifòni nan California.
  
  
  Dwòg la chèn.
  
  
  "Te gen yon anpil chanjman ki fèt nan prensipal dwòg chèn ekipman pou plis pase sot pase a kèk ane. Tipikman, lou dwòg kòmanse soti nan bò solèy leve a ak vwayaje lwès la nan Lanmè Mediterane a, kote yo ap trete. Kontwòl nan sa a chèn se fiks nan Corsica, kanpe jis anvan pi enpòtan nan pwosesis sou Riviera la. Dwòg yo lè sa a, retounen nan Corsica ak lè sa a, sou yo Kiba atravè youn nan twa arè: Pòtigal, Maròk, oswa Aljeri."
  
  
  Nouvo kat jeyografik. Li pwente nan Corsica ankò.
  
  
  "Nan zòn sa a, distribisyon an liy pwolonje tounen nan la Mwayen Oryan an ak pi lwen nan destinasyon final la nan Lwès la. Lajan ki sòti nan Lwès la li vini isit la, kote li se lè sa a, distribye nan mitan lyen yo nan chèn lan."
  
  
  Lantiy la agrandi nan sou kat jeyografik la, ki montre Corelli imobilye nan yon katye rich nan Basria, ki te antoure pa yon sèk.
  
  
  "Rico Corelli a se moun nan ki moun ki kontwole chèn. Li te vin l ' yo lòd pou soti nan Sicily, kote yon depite mobster kontwole lès mwatye nan chèn lan. A pa nan lwès la kontwòl rès la nan chèn lan, plis distribisyon."
  
  
  Imaj la te ale vid, ak limyè a te vin sou.
  
  
  Nou chita nan silans pou yon ti tan.
  
  
  Malfini otorize gòj li.
  
  
  "Enteresan," mwen te di.
  
  
  "Akademik," Juana te di.
  
  
  "Mwen dakò avè l'," mwen kontinye.
  
  
  Malfini dezaprouve. "Se jis nan yon brèf."
  
  
  "Ki sa ki sou Corelli?" Juana mande.
  
  
  Malfini fèmen je l ' ak lanse tounen nan konfòtab chèz swivel.
  
  
  "Mobsters yo te vin satisfè ak pwofi yo soti nan dwòg la pwogram," Hawke finalman te di. "Sis mwa de sa, yo te kòmanse voye moun soti nan anndan tcheke rezo a sistèm nan. Corelli a te pran yon kantite siyifikatif - twòp, dapre NOU Don. Men, Sisilyen dezyèm pa t ' kapab panse a yon fason yo remèd sitiyasyon an. Nan reyinyon an, li te deside ke Corelli ta gen pou yo kite. Yon sèl moun ki te voye bay frape l', men, li te disparèt soti nan vi. Ou te wè sa ki te pase nan sa yo rele kannal ajan ki moun ki te eseye kraze nan nan byen imobilye.
  
  
  "Lè sa a, kap mobsters deside atake Corelli nan Tina Bergson. Yon detektif reklame yo dwe soti nan Swis yo te eseye arete l ' yon fwa nan Basria sou yon fin vye granmoun Swis chaj. Men, yonn nan Corelli a gad te demisyone nan ak sove Tina. Li lè sa a, te detektif la nan yon ki tou pre plaj, mare l 'moute, ak pèmèt l' yo rete tann jiskaske mare wo nwaye. Nonm sa a chape, epi yo kite Corsica, pa janm retounen ."
  
  
  Mwen leve men m'.
  
  
  "Nick?"
  
  
  "Ki jan nou fè konnen tout bagay sa a?"
  
  
  "Corelli a te di nou."
  
  
  "Dirèkteman?"
  
  
  Malfini bay yon soupi. "Nou gen yon moun fèmen nan Corelli, byenke li pa janm gen te rankontre l' yo. Corelli te bay soti enfòmasyon sou inisyativ pwòp l ' yo."
  
  
  "Poukisa nou pa?" Juana mande.
  
  
  "Li te di li te vle pou yo kite pou bon."
  
  
  "Pou konsève pou tèt ou ak fi?" Mwen te mande.
  
  
  "Sa a dwa. Epi pou yo jwenn azil politik nan Etazini yo."
  
  
  "Nan retounen pou...?"
  
  
  "Tout la liy lòd, dwa chenn yo, ak ki jan li fonksyone."
  
  
  "Ki jan nou fè konnen sa a se pa yon trick?" Mwen te mande.
  
  
  "Nou pa fè sa." Malfini louvri je l ' paresezman. "Sa a se kote ou antre nan." Li te tounen nan Juana.
  
  
  Li nodded.
  
  
  "Ak ekspètiz ou, ou bezwen chèche konnen si Corelli ap di nou verite a - oswa si li te mennen nou desann yon chemen nan jaden."
  
  
  Mwen soupi. Pafwa Hawk a diction ki se iremedyableman Victorian.
  
  
  Juana inyore mo yo. "Mwen pral jwenn deyò."
  
  
  "Te gen anyen mete moute?" Mwen te mande.
  
  
  "Nou pral rankontre nan Sol y Nieve. Nan yon resort nan ski nan peyi Espay. Mwen te di ou sou sa a?"
  
  
  "Yon ti tan"
  
  
  Malfini apiye tounen. "Chak ane Tina Bergson ale nan sa a resort ski, ak Corelli a ale avè l'. Yo pase apeprè yon mwa."
  
  
  "Eske li pral gen tankou Rico Corelli?"
  
  
  "pa gen okenn. Nou pa konnen ki sa ki non li te itilize. Men, nou konnen yo ke yo toujou ale. Ak Corelli vle al kontre m 'gen".
  
  
  "Sa a te kapab yon konfigirasyon," mwen murmures.
  
  
  "Nan kou," Hawk te di. "Se poutèt sa w ap isit la, Nick. Sa a, se poukisa foto a se epitou, RACH."
  
  
  "Ap tann pou grèv."
  
  
  Li nodded. "Se pou yo di mobsters yo te konnen sou Corelli a plan yo. Pa ta yo renmen pou yo te nou an, nimewo yon sèl anforse
  
  
  
  
  
  
  ak nou nimewo yon sèl dwòg ekspè? "
  
  
  Mwen fwote manton mwen. "Ki jan nou fè kontak?"
  
  
  Hawk te di: "Nou gen yon nonm nan Malaga. Li te gen yon ti gason nan Sol y Nieve. Corelli a gad yo pral apwòch l'. Ou pral rankontre moun nou yo nan Malaga ak li ap fè aranjman pou yon reyinyon ak ti gason an nan resort nan. Lè sa a, ou pral rankontre Corelli fas a fas."
  
  
  Mwen nodded. "Ak lè sa a,?"
  
  
  "Lè sa a Madmwazèl Rivera pral pran sou *
  
  
  "Eske ou te prepare paspò nou yo?"
  
  
  "RACH Idantifikasyon gen dokiman yo. Ou pral dwe toujou ap George Peabody, men kounye a ou se yon fotograf pwofesyonèl."
  
  
  "Mesye, mwen pa ka menm kondi yon Brownie, anpil mwens yon Hasselblad!"
  
  
  "Sa yo kamera yo se serye jodi a! Anplis de sa, yo pral moutre ou basics yo byen. Epi ou, Manke Rivera, se modèl yon fotograf. Tout papye ou yo ap fè. Boule yo apre ou te memorize sot pase ou."
  
  
  "Mwen pran pòz yo toutouni?" Juana mande.
  
  
  Hawk te choke. L ' je ble laji. Li te dènye a nan fin vye granmoun Puriten yo, yon konplètman reprime moun nan yon sosyete kote libète seksyèl se règ la. "Mwen renmen anpil ti fi!"
  
  
  "Èske ou ta poze nan toutouni?" Mwen te mande byen vit.
  
  
  "Nan kou," li te di. "Nan yon pwofesyonèl sans. Lè m ' jwe yon wòl, mwen jwe li tout wout la."
  
  
  Hawke fè fas a chanje koulè. Li te trè wouj. Li voye je l 'nan men l' nan yon agoni nan anbarasman. "Si w ap deja fè," li te interjected.
  
  
  Mwen chuckled. "Kontinye."
  
  
  "Mwen konnen ou pa lide ke nou mete kanpe kouvri kòm yon mari ak madanm ekip," li te di byen vit, je l ' yo klere byen bèl.
  
  
  "Mesye," mwen te di.
  
  
  "Mesye ak Madam George Peabody nan Minotye Tonbe, Minnesota."
  
  
  "Mwen renmen li!" Juana te di dousman.
  
  
  "Mwen rayi l'!" Mwen gronde. "Sa a se twò lwen chache-yo! Epi li lakòz konplikasyon!"
  
  
  "Men, li fè li pi fasil pou Madam Rivera pou nou aji - si li te gen yo." Hawke fè fas a wouj ankò.
  
  
  "Mwen pa swiv lojik!"
  
  
  "Yon fanm marye, yon ti fi yo te renmen Miss Rivera..."
  
  
  "Mwen rayi li!" Juana koupe.
  
  
  "... Li ta ka pi pi rèd yo dwe, oh, arsele, kite yo jis di, pase yo dwe yon fanm marye. Wè?"
  
  
  Mwen te kouche fè fas a desann nan sab la. Mwen vrèman te wè trese lojik.
  
  
  Hawk te tounen nan Juana. "Èske ou apwouve?"
  
  
  "Konplètman." Li te souri chairman.
  
  
  Malfini nodded, satisfè. Lè sa a, li voye je nan m'. "Nenpòt ki dezavantaj yo?"
  
  
  Modi l'! "Li sanble serye," mwen admèt. "Nou gen yo mete kanpe kèk sòt de alam," mwen kontinye. "Mwen vle di, jis nan ka, tout bagay tonbe apa. Mwen vle yo dwe kapab pou konsève pou Juana ak po m', pa gen pwoblèm sa."
  
  
  "Nou gen yon nonm nan Granada, jis mwatye yon èdtan lwen soti nan resort nan. Malaga pral enfòme w."
  
  
  "Sa a dwa. Sa a yo ta dwe kouvri li."
  
  
  "Ou ka voye voye nenpòt ki mesaj kode ou vle via Granada."
  
  
  "Tout dwa," mwen te di. Mwen te tounen nan Juana. "Èske ou gen yon bagay yo diskite sou?"
  
  
  Li gade m ' ak lè sa a, nan Malfini.
  
  
  "Mwen panse ke pa. Mwen se nan men ou, jouk tan mwen rankontre Mesye Corelli." Lè sa a, mwen pral jwenn sou ak li."
  
  
  * * *
  
  
  Mwen te jis somnole off lè te gen yon byen file frape nan pòt la fèmen, separe chanm mwen soti nan Juana a.
  
  
  Mwen leve. "Wi?"
  
  
  "Nick!" li orèy.
  
  
  "Ki sa ki se li?"
  
  
  "Fenèt yo."
  
  
  Mwen te vire alantou. "Ki sa ki sou sa a?"
  
  
  "Gade deyò."
  
  
  Mwen te rive pou zepòl pòch pandye soti bedpost a. Mwen te ale nan fenèt la, kenbe nan lonbraj yo, epi kenbe yo fèmen nan miray la. Mwen te pouse tounen rido yo ak barik la nan mwen luger ak peered desann nan la ri fè nwa anba a.
  
  
  Lòtbò lari a te yon Cadillac, machin nan sèlman sou blòk la.
  
  
  Te gen yon nonm chita nan li sou bò chofè a, ki te fè fas a m'. Lè sa a, kòm mwen veye, yon lòt moun kouri lòtbò lari a Cadillac, te pale yon ti tan chofè a, ak moute nan backseat la.
  
  
  Kade te kòmanse moute yo epi yo byen vit te kondwi desann nan lari an, vire adwat nan kwen an.
  
  
  Mwen te ale tounen nan pòt ki separe chanm nou an.
  
  
  "Eske ou rekonèt l'?" Mwen te mande l ' la.
  
  
  "yeah. Mwen te wè l ' jwenn soti nan machin nan yon ti moman de sa. Li voye je nan m ' sal - oswa ou. Mwen te wè figi l ' yo. Lè sa a, li kouri al yo gwoup otèl."
  
  
  "Ki moun ki te li?"
  
  
  "Mwen te wè l' nan ayewopò Dulles sa a apremidi. Lè nou te rive. Li te gen yon ti valiz kwi. Kalite an ki ou ka mete yon zam ak yon je telescopic nan."
  
  
  "Bon fi," mwen di absently.
  
  
  Te gen yon pran yon poz. "Ki sa nou fè kounye a?"
  
  
  "Ale nan kabann," mwen te di. "Omwen nou konnen ki sa yo konnen."
  
  
  "Ou pa ap ale nan gade pou l'?"
  
  
  "Nan Washington? Li nan yon gwo vil la."
  
  
  "Nick!"
  
  
  "Ale nan kabann, Juana." Mwen te deplase lwen soti nan pòt la. "Rèv Dous."
  
  
  Mwen te kapab tande li plenyen anba souf l', ak lè sa a, li te deplase lwen soti nan pòt la. Yon moman oswa de apre sa, mwen tande kabann krake kòm li te moute nan ak chita bò tab la.
  
  
  Lè sa a, te gen silans.
  
  
  Mwen chita bò fennèt la, gade, rete ap tann. Men, pa gen yon sèl te vini an.
  
  
  Twa
  
  
  Nou te pase nan mitan ki ba plenn yo ak te ateri sou yon aeroports tou pre Malaga. Yon chofè taksi te kondwi nou nan vil la nan yon toubiyon nan miniature Ewopeyen an nan machin nan tout fè ak fòm.
  
  
  Nou te rete nan youn nan pi gwo otèl nan vil la, Malanga neglijans Pò-a. Te gen plizyè komèsan bato ak bato plezi mouye oswa mare tou pre byen-kenbe pò.
  
  
  Juana te fatige. Li fèmen tèt li nan bò kote l ' nan sal la, te pran yon ti dòmi, ak douch. Mwen imedyatman te ale nan RACH la nan kay ki an sekirite.
  
  
  Li te yon ti biwo yo nan yon bilding ki yon blòk lwen
  
  
  
  
  
  
  lari yo ak alantou kwen an.
  
  
  KONSTRIKSYON, siy sou devan pòt li. "Sr RAMIREZ AK KELLY"
  
  
  Mwen te frape nan pòt la.
  
  
  "Quién es?"
  
  
  "Seyeur Peabody."
  
  
  "Si".
  
  
  Pòt la louvri. Li te Mitch Kelly.
  
  
  "Alo, Kelly," mwen te di.
  
  
  "Alo, seyeur." Li ti souri epi kite m ' nan. Lè sa a, yo regardant moute ak desann fè nwa a, antik koridò a, li ak anpil atansyon fèmen pòt la.
  
  
  Mwen gade nan biwo an. Li te piti, ak sèlman yon bat biwo, yon pil nan vye ranpli kabinèt, ak yon pòt ki mennen ale nan twalèt la. Dèyè biwo a, yon fenèt gade soti sou pò a ak vil la nan Malaga.
  
  
  Kelly jifle m ' sou do a. "Pa te wè ou depi m' te jwenn deyò sou la wouj zoranj ka, Nick."
  
  
  Sa te pase nan Lagrès. "Senk ane de sa, dwa?"
  
  
  "Sa a dwa. Hawk te di ou t ' ap vini."
  
  
  Li louvri yon tiwa, li pran soti yon amann pè nan istwa Bausch & Lomb 30x longvi, ki li te peze reflechi byen nan men l'.
  
  
  "Mwen ta ka gen kèk nouvèl pou ou."
  
  
  "Ouch?"
  
  
  Li mete linèt l 'yo sou je l' epi yo tounen vin nan sondaj la harbor. Mwen reyalize li te ap gade kannòt yo lè mwen frape.
  
  
  Kelly jere RACH nan Malaga pou omwen twa zan. Travay li te gen pou konnen sa ki ak ki moun ki te vini ak ale soti nan Malaga.
  
  
  Mwen gade sou zepòl li. Li te etidye plezi waf nan sant la nan pò-a. Li te sanble patikilyèman enterese nan gwo a yatch mare yon kote nan mitan yo.
  
  
  "Sa a tout," li te di. "Sa a se Lysistrata. Corelli a yatch."
  
  
  Mwen vin chonje yon foto mwen ta wè nan RACH la katye jeneral.
  
  
  Li lage m ' nan longvi. Mwen konsantre li. Li te ekselan; mwen te gen yon view trè bon nan yatch la. Yon kèk manm ekipaj yo te trè aktif alantou sou pil la. Tout te trankil ak lapè sou tablo. Mwen te kapab wè yon ranje nan kabin sou pil la prensipal ak de ranje nan kòf la, ki vle di ke kabin yo yo te sitiye sou de pon yo anba a.
  
  
  Li te yon gwo, bèl plezi yatch. Drapo a franse te vole nan dèyè batiman an.
  
  
  Mitch Kelly chita nan biwo li yo ak rustled papye l ' yo. Mwen te konnen li te vle m ' yo peye atansyon a ki sa li te di. Kòm mwen te sou yo men sou mwen linèt, mwen te wè yon moun nan yon chanday ak pantalon vini soti nan prensipal la kabin ak sou pil la. Li te yon fanm ak long cheve blond. Li te trè busty ak te gen yon ti senti a, ak sere-pantalon fitting ki dekri l ' kwis ak kwis yo kite pa gen anyen nan imajinasyon lan. Li te bon nan pye yo anba moun ble yo pantalon yo. Li po a te bèl e ki lis, ak je l ' yo te ble. Kite soti nan limyè solèy la a, li mete yo sou linèt solèy ak absently ranplase yo.
  
  
  "Tina Bergson," mwen te di yo byen fò.
  
  
  Kelly craned kou l', li gade deyò fenèt la, strabik nan solèy la sou dlo a. "Yeah."
  
  
  "Yon bon nèt ti fi," mwen te di.
  
  
  "Yon lòt bagay sou Nick Carter," Kelly sniffed. "Ki jan ou ap fè?"
  
  
  "Mwen jis ap fè sa ki nonm sa a nan Washington di," mwen murmures.
  
  
  "Sa a te vin nan yè," Kelly te di, souke papye a ankò.
  
  
  Mwen te chire m ' yo kontanple lwen Tina a Bergson mens zepòl yo ak chanday-kouvri pwatrin lan ak repiyans bese longvi. Kelly te ranmase l, tounen nan chèz l ' yo, ak konsantre yo sou Tina Bergson kòm mwen li la tape enfòmasyon yo.
  
  
  CALLIE. RAMIREZ AK KELLY. 3 PASEO ZAFIO. RIVE NAN MADI ABÒ LYSISTRATA. ITILIZATÈ A SE PARE. TINA BERGSON PRAL PRAN L ' NAN YATCH LA. PITA KOUCHE MOUTE YON SKI RANDEVOU AVÈK YON DWÒG EKSPÈ.
  
  
  "Women nen an!" Mwen repete ak yon grin.
  
  
  "Sa a Corelli a tinon a," Kelly te di. "Trè banal, se pa li?"
  
  
  "Trè banal, repons lan se wi." Women Nos te yon Ameriken ki chèf.
  
  
  "Corelli konsidere tèt li yon deche. Ou konnen, ki soti nan mafieux la."
  
  
  Mwen gade nan mesaj la ankò. "Jije pa libellés a, mwen panse ke li nan reyinyon m', huh?"
  
  
  "Sa a dwa. Li konnen otèl ou. Mwen te deja voye nòt la."
  
  
  "Ki lè yo pral li dwe gen?"
  
  
  "Li se sipoze pou te chwazi ou leve nan gwoup la nan midi." Kelly regarda nan gade l ' yo. "Ki ba ou mwatye yon èdtan."
  
  
  "Ki sa ki sou Juana?"
  
  
  "Li te kapab rete tann. Sa a se yon ankèt preliminè."
  
  
  Mwen te monte zèpòl zepòl mwen. "Ki sa ki nan tout istwa san sans sa a sou?"
  
  
  "Women Nen te pè. Mwen panse ke li vle pou konnen si li te ke yo te swiv."
  
  
  Oswa si se konsa, mwen te panse.
  
  
  * * *
  
  
  Mwen te ap tann nan sal la nan midi.
  
  
  Lè li te antre nan, tout je nan gwoup la te sou l ' a, fanm kap sou ak endiyasyon, mesye yo kap sou yo ak yon enterè. Moun nan lokalite yo nan tablo a toudenkou tounen nan zanmitay Lotharios.
  
  
  Mwen leve, epi yo te mache sou li. "Miss Bergson," mwen di nan lang angle.
  
  
  "Wi," li reponn li: ak sèlman yon ti aksan. "Mwen ta. Mwen vrèman regrèt."
  
  
  "Ou se vo ap tann pou," mwen te di.
  
  
  Li voye je nan m ' frwa. Mwen te panse nan aysbèrg nan fyord yo. "Ann ale, lè sa a?"
  
  
  "Wi," mwen te di.
  
  
  Li vire, li mennen m ' soti nan gwoup la ak nan byen klere limyè solèy la panyòl.
  
  
  "Li nan jis opoze a kare kare," li te di. "Nou ka mache"
  
  
  Mwen nodded ak pran men l ' vayaman. Apre yo tout, mwen te nan Ewòp. Li te bay li nan m ' san yo pa kòmantè. Chak panyòl je a tounen vin jwenn voye bonjou pou de la nan nou - pou l 'ak admirasyon, m' ak jalouzi.
  
  
  "Li se yon bèl jou," li te di, pran yon gwo souf.
  
  
  "Èske ou tankou Malaga?" Mwen fiks kontanple mwen sou figi l'.
  
  
  "Oh, repons lan se wi," li te di. "Li se parese epi fasil isit la. Mwen renmen limyè solèy la. Mwen renmen chalè a."
  
  
  Li te di sa a
  
  
  
  
  
  men, mwen pa t ' mansyone li. "Ki sa ou te fè vwayaj nan kannòt la?"
  
  
  Li bay yon soupi. "Nou te kenbe nan yon dispit sou la Costa Brava. Sinon..."
  
  
  "Ak ou se kamarad ou?"
  
  
  Li voye je nan m ' membres. "Mesye Women?"
  
  
  "Mesye Women." Komedi la kontinye.
  
  
  "Ou ap wè li byento."
  
  
  "Mwen pran l' ou ap ski," mwen di kòm nou pwoche bò marina.
  
  
  "Mwen renmen li." Li te souri. "Et ou?"
  
  
  "Vini," mwen te di. "Sitou nan Peyi Etazini. Aspen. Stowe. *
  
  
  "Mwen vle pou yo ale nan Amerik la yon sèl jou a," Tina Bergson di, l 'je ble cho ak fikse nan m' fikse.
  
  
  "Petèt Mesye-er, Women - pral gen yon bagay yo di sou sa."
  
  
  Li te ri. Dan l ' yo te pafè. "Petèt tout bon." Li voye je nan m ' sevè. "Mwen panse ke ou menm ak li pral jwenn ansanm jis amann."
  
  
  Lè sa a, nou te sou lamè a, ak jenn gason an nan fen a te kanpe nan atansyon, ap dirije l ' atitid nan direksyon Tina Bergson. Li te olye mens, men, li gade wiry epi fò. Li te gen curly cheve nwa ak yon kreyon-mens moustach.
  
  
  "Bourik," li te di. Li te fèt soti men l 'pou ede l' desann nan ti, dous mother mare nan waf la.
  
  
  "Mèsi poutèt ou, Bertillo," li te di dousman. "Sa a se Mr. Peabody," li te di l', montre nan m'.
  
  
  "Seyeur," Bertillo te di. Je l ' yo te fè nwa ak entelijan.
  
  
  Mwen vole koupe apre Tina Bergson ak lè sa a, Bertillo te deplase lwen, kòmanse motè a yo, epi nou te fè yon arc nan direksyon yatch a twa san yad lwen.
  
  
  Bay la chè nan solèy la, goelan yo kolekte fatra a soti nan lanmè a, ak lè nou koupe nan dlo a, yo te pran vòl kolè nan syèl la, pwojeksyon nou ak dlo lanmè.
  
  
  Yon kèk minit pita, nou te la mare nan yatch la. Koulye a, mwen te kapab wè non an, Lysistrata. Pi wo pase nou, de maren yo gade desann ak tonbe nechèl la. Nou moute abò.
  
  
  Nan kabin sou pil la prensipal la, ki te tounen soti yo dwe sal la, mwen te wè yon miskilè nonm chita nan yon sal konfòtab chèz. Li te fimen yon siga ki te fè alo nan ble lafimen fòm lan sou tèt li.
  
  
  Nou te ale nan. Li te kanpe moute, l ' gwo tèt monte nan yon gwo nwaj nan lafimen. Tina! li akeyi l', epi li te souri tounen.
  
  
  "Sa a se Mr. Peabody soti nan Amerik," li te di. "Mr. Peabody, sa a se Mesye ... er ... Women".
  
  
  Mwen gade alantou. Anviwònman yo yo te supèrb.
  
  
  Li ri ak ap tranble anba pye men. Priz li te fèm. "Mr. Peabody, mwen sipoze ou ale ski?"
  
  
  Mwen nodded. "Mwen fè yon slalom."
  
  
  "Se konsa, se Tina. Mwen, twò, men pa pou lontan. Nou pase kèk tan nan Sol y Nieve. Mwen pran li ou se pral yo dwe gen?"
  
  
  "I."
  
  
  "Ak konpayon ou?"
  
  
  "Wi."
  
  
  "Sa a parèy. Li konprann reyinyon an?"
  
  
  "Li se yon li."
  
  
  "Eskize m'?"
  
  
  "Konpayon mwen se yon fanm. Li konprann."
  
  
  Mwen etidye Women Nen. Soti nan foto mwen te wè, mwen te konnen li te kapab fasilman te Rico Corelli. An reyalite, mwen te trè asire w li te Rico Corelli. Li te dwa gen laj, byenke li pa t ' montre laj li kòm anpil kòm pi fò moun nan biznis la.
  
  
  "Mwen te toujou te gen yon bon relasyon ak Ameriken," Corelli te di.
  
  
  Tina te souri. "Toujou."
  
  
  "Nou gade pou pi devan pou prezans ou nan peyi nou an," mwen te di. "Omwen mwen konprann sa w ap..."
  
  
  Corelli leve soti vivan yon men yo. "Mwen espere ke yo fè vwayaj la. Si nou ka fè yon kontra."
  
  
  "Li pral sèlman pran yon sèl reyinyon," mwen te di. "Nan yon resort nan ski."
  
  
  Li nodded.
  
  
  "Ki sa ki se rezon ki fè la pou sa a preliminè reyinyon?" Mwen te mande sevè.
  
  
  "Sekirite," li abwaye, aletman sou l ' a siga. Epè ak lafimen an te kòmanse moute desann nan kabin an.
  
  
  "Ou sanble san danje ase." Mwen vin apiye pou pi devan epi pale respire ak aktivman. "Mwen asire ou, osi lontan ke mwen se alantou, gen pa yo pral nenpòt ki pwoblèm ki genyen ak sekirite."
  
  
  Yon bouke anpil souri flickered atravè bouch li. "Pwobableman pa."
  
  
  Jeran an pote bwason yo. M apiye tounen. Reyinyon an te diskite ak dakò sou. Li ta dwe senp pou yo kontakte l ' nan resort nan ak pote Juana ansanm.
  
  
  Nou te bwè.
  
  
  Nou te pale sou yon lòt bagay. Kenz minit te pase. Finalman, Tina leve kanpe.
  
  
  "Mwen kwè Mr. Peabody se trè enkyete yo jwenn tounen nan otèl l' yo."
  
  
  Mwen nodded. "Di ou mèsi pou tan ou, Mesye Women. Mwen gade pou pi devan pou yon pi konplè diskisyon nan nèj peyi a."
  
  
  Nou te gade nan chak lòt, epi mwen te tounen pou yo kite. Tina te nan men m 'ak te pran m' men yo.
  
  
  "Mwen regrèt ke m pa ka ale tounen nan rivaj la avèk ou. Men, Bertillo pral pran ou tounen."
  
  
  Mwen ap tranble anba pye men l ' tou dousman. "Mèsi poutèt ou tou de pou ou bon ospitalite."
  
  
  Nou te sou pil, ak mwen te ale desann nan kannòt la. Li balanse nan m ' soti nan pil la kòm kannòt la te kòmanse vire ak te dirije pou waf la.
  
  
  Nou te ale sèlman senkant yad lè te gen yon toudenkou sèl rèl byen soti nan yatch la. Yon sezisman son gaye rapidman ak yo kontinyèlman atravè sifas la nan dlo a.
  
  
  Mwen vire byen vit. "Sispann, Bertillo!"
  
  
  Mwen te wè Tina vini soti nan salon an kote li te jis bò gòch la. Li bite.
  
  
  Yon seri de zoranj kliyot te eklate nan kabin an, ki te swiv pa gwonde nan zam mitrayeur atravè dlo an.
  
  
  Mwen tande yon rèl.
  
  
  Yon lòt piki rang soti, ak mwen te wè Tina Bergson tonbe nan pil kat la, vwa li koupe nan mitan an nan yon rèl.
  
  
  Yon figi nan yon nwa wetsuit te deplase rapidman atravè tout pil la, tankou yon nonm nan yon kannòt.
  
  
  
  
  
  yon panther, epi sote sou balistrad la sou bò ki pi lwen nan dlo a. Mwen rale soti zam mwen, men mwen pa t 'kapab tire l' dwat.
  
  
  "Ale nan bato a!" Mwen kase nan Bertillo.
  
  
  Etone, pè anpil, men ki kapab, li te tire nan administrasyon mother la, e nou te tire sot pase yo banza nan yatch a sou bò babor.
  
  
  Sèlman bul yo te montre kote moun nan wetsuit te ale. Li ta kite l ' otonòm kovèti pou la, ke anpil te evidan. Li se ale pou tout tan.
  
  
  Nou maké pou yon minit plen, men li pa t ' montre moute.
  
  
  Mwen te ale moute mach eskalye yo nan pil kat la, kote kat manm ekipaj ki te antoure Tina, ki moun ki te respire men jémisman dousman. Zepòl li yo swetè te tranpe nan byen vit siye san.
  
  
  Mwen li pran kouri nan salon an.
  
  
  Gwo gason an te kouche sou etaj la. Tèt li te prèske konplètman kraze pa la kout zam. Li te mouri anvan li frape pil la.
  
  
  Deyò, mwen te kap soti nan plaj la, men nonm lan nan wetsuit pa gen.
  
  
  Mwen te pwan yon kannòt tit pou rivaj epi yo rele Mitch Kelly. Li te choke, men li te gen yon pro. Li imedyatman rele Malaga Gad palè yo.
  
  
  Tina louvri je l'.
  
  
  "Li fè m mal!" li te jemi.
  
  
  Lè sa a, li te wè san an ak jakòb rete tout frèt.
  
  
  Kat
  
  
  Mitch Kelly louvri anba tiwa nan kabinè dosye. Li te wè ki sa ki mwen te ale atravè tout. Mwen ap gade jan li te dekonprese kwi a ka ki te fèt an san fil transmetè.
  
  
  Li te yon bèl ti kras mete: Japonè a-te fè, ak solid eta a-tranzistò. Ou te kapab prèske ale nan lalin lan ak tounen vin ak li.
  
  
  Li hummed yon koup nan moman apre, li te vire tèt li sou jouk lè li t ' ap chofe moute. Li pa t 'gade nan m' nan tout, men te rive nan travay, kontakte RACH apre yon kèk preliminè apèl, ak koze yon ti tan ak operatè a nan RACH pou Kontwole, sèvi ak abityèl la R / T bavardaj.
  
  
  "Mwen gen Malfini."
  
  
  Mwen ranmase telefòn nan epi yo te di, "Mesye?"
  
  
  "Nick, sa a se pa yon otorize rele! Mwen vle ou konnen..."
  
  
  "Se pwòp nou?"
  
  
  "Wi."
  
  
  "Akrochaj".
  
  
  "Sa a dwa." Hawke a vwa te grandi anpil pwekosyon. "Ki sa ki nan moute, Nick? Mwen toujou jwenn papiyon lè ou konfòme li avèk mezi sekirite yo."
  
  
  "Ki moun ki òganize misyon sa a? Trezò?"
  
  
  "Ou konnen mwen pa gen dwa pale."
  
  
  "Li te gen yon komik sant."
  
  
  "Di l' ankò?"
  
  
  "Li santi! Corelli a se mouri."
  
  
  "Mouri?" Pran yon poz. "O, mwen renmen anpil m'."
  
  
  "Ki moun ki ranje sa a?" Mwen te mande ankò.
  
  
  "Mwen pa kapab..."
  
  
  "Li te yon konfigirasyon. Men, moun ki ranje li te itilize m ' pou yo touye Corelli."
  
  
  "Okenn fason! Oh, mwen konnen ki sa ou vle di."
  
  
  "Tcheke li soti, mesye, tanpri! Si mafia la se pwòp, lè sa a, yon bagay ale mal sou pati nou an. Si Corelli a te jwe yon jwèt, lè sa a, Kès la te fason ou kapab triche."
  
  
  "Èske ou asire w ke li se mouri?" Malfini mande sevè. L ' ton vwa vle di ke li te gen refè soti nan chòk inisyal la.
  
  
  "Mwatye nan tèt la te demoli? Oh yeah. Li se mouri, mesye."
  
  
  "Ak konpayon l'?"
  
  
  "Li nan vivan, men ki te blese."
  
  
  "Mwen panse ke li te bagay ki dwat fè," Hawke te di. "Women kontwòl tcheke Corelli."
  
  
  "Women kontwòl yo ka peye pou mafieux a!"
  
  
  "Nicholas..." li chided m'.
  
  
  "Konsidere misyon sa a sou yo, mesye."
  
  
  "Kalm desann, Nick. Mwen pral jwenn tounen nan ou le pli vit ke mwen fè kèk apèl."
  
  
  "Miss Rivera ak mwen pa pwal disponib pou plis sa pou nou fè."
  
  
  "Rete la! Mwen vle fè sa a klè."
  
  
  "Sa a te deja klarifye, Malfini. Oswa petèt yon pi egzak nan tèm se trase. Orevwa."
  
  
  "Nick!"
  
  
  Mwen te siyen moute.
  
  
  Kelly te pran stupéfyé pa konvèsasyon an ant Malfini ak m'. Li pa t ' angaje yo nan ekspre dezobeyisans. Se poutèt sa li te pale osijè de bagay sa yo endiferan. Li te ale nan biwo li, li chita desann. Li te etidye m 'fikse, ap tann pou do kay la yo tonbe sou tèt yo nan m'.
  
  
  "Èske ou panse ke li te RACH?" li te finalman mande.
  
  
  "Mwen panse ke se konsa, men mwen pa konnen."
  
  
  "Koule a?"
  
  
  Mwen voye je l 'nan men m'. "Petèt."
  
  
  "Ki sa ki sou ti fi a?"
  
  
  "Juana? Mwen vrèman pa konnen sou li. Si li te patisipe, li ap gen tan ale."
  
  
  "Kote ou prale?"
  
  
  Mwen vire pou pòt la. "Ann ale tounen nan otèl la. Mwen mande si li pral gen."
  
  
  Li te. Mwen te kapab tande l ' fouye alantou nan chanm li kòm pli vit ke mwen te antre nan pwòp mwen mwatye nan suite. Omwen li te renmen li. Jis asire w ke mwen te resevwa m ' Luger soti ak demenaje ale rete nan vwazin pòt.
  
  
  "Juana?" Mwen te di tou dousman.
  
  
  "O. Nick?"
  
  
  "Mr. Peabody."
  
  
  "Ki jan li te ale?"
  
  
  Li te Juana, oke. Mwen te kapab di pa vwa. Mwen te sipòte Luger, panse ke si li te ak asasen an, li ta yo te deja kite Malaga, depi patisipasyon li nan komedi la ta gen yo te ranpli.
  
  
  Mwen louvri pòt la ak ale nan. Li te abiye nan yon trè strik, men fre-ap chèche kostim ki allusion nan gou ak lajan, men pa t ' chè. Li te souri, ki vle di ke li pa t ' konnen anyen sou Corelli.
  
  
  "Ou gade fatige, Nick."
  
  
  "I. Fre soti nan enèji."
  
  
  "Poukisa nou pa?"
  
  
  Mwen te chita sou kwen nan kabann lan ak gade l'. Mwen te vle jwenn la pi soti nan limyè a lè mwen li l ' fas. Li te tounen pou m', pi fò nan Malaga limyè solèy la vide nan, limine tout detay yo nan figi l'.
  
  
  "Rico Corelli a se mouri."
  
  
  Figi l ' paled. Si li te aji, li te gen ekselan kontwòl sou l ' atè sistèm. Nenpòt fizyolog
  
  
  
  
  
  
  Kalite transfè
  
  
  Tradui tèks
  
  
  Sous tèks
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Tradiksyon rezilta
  
  
  Li pral di w ki atè a se sistèm envolontè.
  
  
  "Mouri? Sou yon yatch?"
  
  
  Mwen nodded. "Yon karaktè nan yon wetsuit."
  
  
  "Ki sa ki sou fanm lan ki moun ki te avè l'?"
  
  
  "Tina Bergson te blese, men li la toujou vivan. Li te sanble ak yon konfigirasyon, Juana."
  
  
  "Ki sa nou fè kounye a?"
  
  
  "N ap tann," mwen te di. "Nan pawòl ki soti nan Malfini. Mwen te deja rapòte li."
  
  
  Li te gade nan m'. "Èske ou te wè nonm lan ki moun ki touye Corelli?"
  
  
  "Jis l' yo silwèt."
  
  
  "Fè li gade tankou yon sèl la ki moun ki tire nan nou yo nan Ensenada?"
  
  
  Mwen te monte zèpòl zepòl mwen. "Mwen te pa janm wè l' soit."
  
  
  "Li pouvwa yo te nonm sa a nan machin lan nan Washington."
  
  
  "Tan sa a li te pote yon wetsuit. Li te kapab fè yon sèl la. Li te kapab tou dwe Senatè Barry Goldwater."
  
  
  Juana inyore li. "Li pran nou moute nan Ensenada epi ki te swiv nou nan Malaga via Washington." Koulye a, li te pozitif ak gade dirèkteman nan m'.
  
  
  "Petèt."
  
  
  "Li te gen yo dwe!"
  
  
  "Si ou di nou fè sa."
  
  
  Li te deplase nan direksyon m', jouk lè li te sis pous lwen soti nan mwen. "Yo te di ou te fè youn nan pi bon an. Ki jan ou kite sa rive?"
  
  
  Mwen regardant nan li fikse, yo pa kite nenpòt ki ekspresyon ki montre sou figi m'. Men, gen li te tèlman fache nan m 'ke vag nan emosyon dwe gen rive jwenn soti nan manyen l', paske li rkule kòm si li te espere m 'nan frape l'.
  
  
  "Mwen pral bliye ou tout tan tout tan te di sa."
  
  
  Li rale tèt li ansanm ak souke tèt li grimly. "Mwen pa vle"
  
  
  A telefòn nan sonnen.
  
  
  "Kelly a isit la," vwa a te di. "Mwen se nan kontak ak Tina Bergson."
  
  
  "Ouch?"
  
  
  "Gad Sivil la te pran l' nan yon klinik prive pa lwen nou, pa byen lwen soti nan Alcazaba la. Doktè li vin nou salè."
  
  
  "Kijan pratik."
  
  
  "Li nan konsyan. Li vle pou yo te wè ou."
  
  
  Mwen te panse byen vit. Bon. Ban m ' adrès sa a."
  
  
  "Mwen gen yo pran w la."
  
  
  Bon. Mwen pral jwenn tounen nan ou nan kenz minit." Kelly, ki jan t 'Gad Sivil la konnen ki kote yo pran l'?"
  
  
  Kelly chuckled. "Nou menm tou nou gen yon koup nan yo."
  
  
  Souri, mwen hung moute telefòn nan.
  
  
  "Ki sa ki te li tout sou?" Juana mande m'. Li te toujou vizib souke pa nouvèl la nan Corelli a lanmò. Nan pwen sa a, mwen te panse li te inosan.
  
  
  "Tina Bergson. Li nan rekipere. Mwen pral ale pale ak li."
  
  
  "Epi m'?"
  
  
  Mwen te vle Juana yo dwe toujou vizib. "Isit la ou ale."
  
  
  Li te dekontrakte. "Oh, bon." Souri. "Mwen te mande sa ki ou te ale nan fè ak m'."
  
  
  "Kòm toujou, mwen pran ou avè m'. Ou se yon trè bèl ti fi, ak mwen renmen bèl ti fi." Mwen chuckled.
  
  
  Li aktyèlman roujise. Mwen panse ke li te mangonmen sou lide mande l ' ankò.
  
  
  * * *
  
  
  Mitch Kelly te pase pi fò nan kondwi nan biwo a ak klinik vante nan Juana Rivera. Li te jwe wòl la nan yon trè fre, sofistike ajan espesyal. An reyalite, li te kapab cham fanm menm lè li pa t ' jwe yon wòl. Juana te sanble yo detèmine ki aksepte ki sa li ta fè yo, li evidan lè l sèvi avèk enterè l 'nan Kelly spur m' sou.
  
  
  Men, mwen pa t ' peye anpil atansyon a,, mwen te twò okipe panse.
  
  
  Premye, mwen te kòlè ak tèt mwen pou ou pa prevwar pwodiksyon an. Ak sa a tirè pwofesyonèl opere nan Ensenada ak yon ekip etranj yo ap gade nou nan Washington, mwen ta dwe yo te prepare pou pwoblèm nan Malaga. Sepandan, mwen itilize yo panse ke asasen yo yo te apre Juana ak m', pa Corelli. Ki jan estipid!
  
  
  Sa a te ki sa mwen reyalize nan panse m ' yo. An honking yo nan kat kòn deyò machin lan finalman kase m 'soti nan mwen ebete, ak mwen te kòmanse gade nan lari yo etwat nan Malaga pase pa m'.
  
  
  Machin nan rale moute nan twotwa yo ak nou te resevwa soti. Klinik la te sitiye sou yon lari etwat, fonse soti nan dirèk limyè solèy la nan bilding yo ki antoure li. Bilding yo te pwòp epi byen konsève. Sa a te definitivman pa yon pati nan bidonvil yo nan Malaga.
  
  
  Kelly te antre nan antre prensipal la. Nou te mache moute kourb eskalye mab, ki te swiv pa yon fanm nan yon blan inifòm ak yon olye tèribl dèyè, ki koze yon ti tan ak Mitch Kelly kòm nou te antre nan. Kòm nou te mache desann nan dezyèm etaj oubyen yon koulwa, yon mens nonm nan yon kostim biznis ak menm kantite vòt nwa akeyi Kelly ak yon gwo souri.
  
  
  Dapre Kelly, li te Dr Hernandez, Tina Bergson a ale nan doktè. De Hernandez a radieux souri, mwen ta ka di ke konpayi an a pou lajan a peye bòdwo li yo ak mennen l 'bay bouyi a, lè li akeyi l 'anplwayè' esklav.
  
  
  "Kouman se li?" Kelly te mande.
  
  
  Hernandez ki plwaye men l 'devan yo nan l', pran yon gwo souf, ak enkyete pou yon tan long.
  
  
  "Li nan yon bal blesi, ou konnen. Tankou yon blesi pafwa aktyèlman lakòz enfčksyon nan san an. Enfčksyon se pwazon, "li te di m', kòm si m ' te prensipal la idyo yo nan gwoup la. "Mwen vrèman panse ke li ap vini soti nan sa a nòmalman. Avèk èd Bondye a, li ap vini soti!"
  
  
  "Ki jan pli vit?" Mwen te mande.
  
  
  "Yon kèk jou," Hernandez te di apre yon ti moman an te panse.
  
  
  "Ah," mwen te di. "Lè sa a, li pa ki grav nan tout."
  
  
  L ' je nwa klere pou yon ti moman. Lè sa a, li te souri yon enkyete w, konsène souri. "Ki grav ase, Seyeur Peabody," li intoned. Sa vle di ke li pa t 'kite l' ale touswit. Mwen te oblije aksepte reyalite a ke rezistans li ta ka yo te medikalman jistifye. Yon bal blesi a ka dwe yon ti kras anbarasan bagay. "Men, li la bon ke li la
  
  
  
  
  
  "li te vin isit la imedyatman," Hernandez kontinye. Li te prèske nan chòk. Lè li rive bal blesi, ou gen pou enkyete sou chòk."
  
  
  Mwen nodded. "Nou ka ale nan wè l'?"
  
  
  "Asire w ke, asire w ke," Hernandez reyone, vire nan Kelly ak leve yo nan direksyon devan pòt kay la nan koulwa an. "Tanpri antre nan."
  
  
  Kelly louvri pòt la ak mache nan yon gwo, airy chanm ak yon lopital kabann nan mitan yo. Pèsyèn yo te trase, ak yon lanp ki te boule sou tab li.
  
  
  Tina Bergson te bèl, menm si li te vlope nan yon trè elabore blan twal fin blan twal ak kouvri jiska pwatrin li ak lopital kouvèti. Li te cheve li te pwopaje soti sou zòrye a, yon halo nan file lò.
  
  
  Li te gen je l ' fèmen lè nou te antre, men li louvri yo menm jan nou gade desann nan li.
  
  
  Je l 'chache konprann pou m'. "Mr. Peabody," li te di.
  
  
  Mwen nodded. "Mwen kontan mwen wè ke ou gade tèlman bon."
  
  
  Li te eseye pou yo souri. "Li te... li te..." Ak dlo nan je welled moute nan je m'.
  
  
  Mwen te ale sou li. "Tina, li te terib. Eske ou te vle di m ' yon bagay?"
  
  
  Vwa li te yon chuichui. "Mwen tèlman wont. I - " Li te sanble nan nou pleadingly.
  
  
  Mwen te vire alantou. Bon. Klè sal la. Li te vle pale pou m ' pou kont li."
  
  
  Juana dwate moute. "Epi m'."
  
  
  Je nou te rankontre. "Rete, Juana. Rès la nan ou, pou yo jwenn soti!"
  
  
  Hernandez ak Kelly obeyisan yo kite sal la ak fanm nan inifòm blan.
  
  
  Mwen te pran Tina nan men yo. "Ki sa se li, Tina? Ki sa yo ou t ' wont nan?"
  
  
  Li vire lwen nan men m'. "Yon trick a," li te di. "Jwèt la nou te jwe."
  
  
  "Yon jwèt?" Mwen tande Juana a vwa, byen file ak menm.
  
  
  "Wi," Tina te di nèrveu.
  
  
  "Di nou sou jwèt la," mwen te bay lòd li.
  
  
  "Li te Rico lide. Mwen vle di, li te pè e li te konnen yon moun te ap eseye touye l'."
  
  
  "Ki jan li konnen?"
  
  
  "Sa a te deja te eseye."
  
  
  Bon. Li te sispèk ke yon moun te ap eseye touye l'. Paske nan aranjman l ' yo ak nou?"
  
  
  "Wi," li orèy.
  
  
  "Si li te konnen yon moun te ale nan frape l', poukisa li te mache dwat nan pèlen an?"
  
  
  "Li pa t' fè li," Tina te di. "Li pa t' tonbe nan pèlen an. Se jis li."
  
  
  Mwen tounen vin ak regardant nan Juana. Yon lòt te panse te fèt m'. Mwen prese Tina a men byen sere.
  
  
  "Ale sou," mwen te mande l ' la.
  
  
  "Li pa t' Rico sou kannòt la," Tina finalman te di, woule je l pleadingly.
  
  
  Se konsa! Se pa etonan li tout rive tèlman vit!
  
  
  "Pa gen?"
  
  
  Moun nan ki moun ou te pale yo pa t ' Rico Corelli. Sa a te yon nonm Rico te li te ye pou ane sa yo. Non l ' te Basillio di Vanessi. Sicilian.
  
  
  "Ki sa ki sou Riko? Li te sou kannòt la?"
  
  
  "pa gen okenn. Rico se ki chita nan Sierra Nevada la. Le pli vit ke reyinyon an sou yatch a te plis pase, nou te fè l ' - ak lè sa a, ou yo epi li ta rankontre nan resort nan ski. Sa a preliminè randevou a te yon tès. Nan tès la, Rico te itilize Guernini."
  
  
  "Guernini?"
  
  
  "yeah. Yon-ki jan se ke? "twin!"
  
  
  "Yon doppelganger," Juana te di.
  
  
  "Wi! Ou konnen, yo chèche konnen si nenpòt moun te eseye touye Rico. Wè?"
  
  
  Oswa touye m', mwen te panse.
  
  
  "Sa a dwa."
  
  
  "Se konsa, li nan Vanessa ki moun ki nan moun ki mouri a, pa Corelli?"
  
  
  Li te di, " repons lan se Wi. Li nan vre."
  
  
  Juana pouse m ' ale epi yo te kanpe bò kote kabann lan. "Ou ap bay manti," li te kase. "Mwen pa ka di."
  
  
  Tina mwatye a te chita leve nan kabann nan, je l ' nan bwa. "Poukisa ou pale avè m' tankou sa?"
  
  
  "Ou pa ap di verite a! Corelli a se mouri! Epi ou ap eseye ankadreman nou ak yon fo!"
  
  
  "Sa se pa vre! Mwen fè sèman li!" Tina a te fè fas a kouvri nan swe.
  
  
  "Mwen pa kwè ke li!" Juana bourade difisil.
  
  
  "Rico se kounye a nan Sierra Nevada la. Nou lage l ' soti nan yon yatch nan Valencia. Mwen pa ka pwouve li."
  
  
  "Kouman?"
  
  
  "Mwen... mwen..." Tina te kraze desann. Li te kòmanse kriye.
  
  
  "Kouman?" Juana pran rele, apiye sou yo ak souke l ' avèk fòs.
  
  
  Tina winced ak jemi nan doulè. Dlo nan je l ' yo te ap koule tankou dlo. "Li nan vre!" li sanglote. "Corelli a se vivan!" Koulye a, li te ouvètman kriye. "Valencia te gen dosye a nan depa l' soti nan yatch a!"
  
  
  Juana dwate moute, je l ' flèch, men satisfè. "Nou ka tcheke li soti."
  
  
  Mwen dousman pouse Juana sou kote, bay li yon sans ak gade konnen. Juana te fonse, ak mwen te renmen ke. Koulye a, nou te konnen Corelli a te vivan.
  
  
  "Ki kote se li?" Mwen te mande Tina.
  
  
  "Mwen te di ou. Nan Sierra Nevada la." Je l ' woule tounen nan lapèrèz.
  
  
  "Men,..."
  
  
  "Li pral di m' ki kote li pral kontre ou."
  
  
  "Se li enkoyito nan resort?"
  
  
  Tina nodded dezespereman. "Wi, repons lan se wi! Oh, Mr. Peabody, mwen se konsa regrèt sou sa ki te ale mal."
  
  
  "Ou ta dwe," mwen kase.
  
  
  "Eske ou vle ale gen pou yo rankontre l'?"
  
  
  "Okenn fason!"
  
  
  "Pa gen?" Figi l ' dekonstonbwe.
  
  
  "Okenn fason!" Mwen te nan kategori.
  
  
  "Poukisa, poukisa yo pa?"Li te kòmanse kriye ankò. "Li... li... ap touye m'!"
  
  
  "Wi," mwen di dousman. "Mwen kwè ke li pral."
  
  
  Chapit Senk
  
  
  Li pa fasil pou pwojè te panse lanm lanmè soti nan pwòp sèvo sou yon moun lòt moun nan. Mwen te eseye sa a pou ane sa yo, men san yo pa siksè. Men, nan moman sa a, mwen te konnen ke mwen ta dwe sèlman kominike avèk Juana Rivera nan vag nan sèvo - byen pèsepsyon psychic.
  
  
  Mwen fiks kontanple mwen sou figi l ' ak te vin trè reflechi. Mwen te panse, "Vini nan sekou l', Juana." Ou se yon bon nèg;
  
  
  Juana gade nan m', figi l 'vin wouj, kòm si li te jennen ke nonm sa a te gade nan l' se konsa byen.
  
  
  Mwen te konnen m 'premye te panse yo pa t' penetration. Mwen devine ou ap pèdi m ' yon sèl
  
  
  
  
  
  yon nèg, menm si.
  
  
  Nan lanfè ak li, mwen te panse nan dènye. Mwen gen yon santiman li kenbe li.
  
  
  Mwen te vin tounen Tina epi yo kase, " Okenn fason!" Mwen te di l ' ankò. "Li nan plis pase. Ou bay manti yo ban nou dènye fwa. Pa gen reyinyon yo."
  
  
  Juana nan je yo flèch, ak mwen te kapab prèske swiv l ' pwosesis yo te panse ke li travèse sinuozite nan jwe ak counterplay.
  
  
  "Tann yon minit," li te di byen vit. "Nou pa ka jis kite peyi Espay san yo pa wè Mesye Corelli!"
  
  
  Tina sispann kriye, li gade nan m ' èspere ke.
  
  
  Mwen regardant nan Juana kòm si li te yon jaden yon vètè sou yon sòs salad fre. "Oh, repons lan se wi, nou kapab!" Mwen te di kolè. "Yo te bay manti yo ban nou, e ke sa a nan fen li."
  
  
  "Men, sa ki sou enfòmasyon Corelli a gen pou ban nou?"
  
  
  "Nou pa bezwen li."
  
  
  "Ou pa bezwen li," Juana plede, " men, mwen bezwen li! Mwen se yon sèl la ki moun ki te voye isit la pou l'. Ou se jis yon gad kò!"
  
  
  Mwen regarda nan Tina yo wè ki jan li te pran nan ti kras nou an dramatik enpwovizasyon. Li te tounen nan yon spektatè nan yon vit-ritm matche ak tenis.
  
  
  "Mwen pral jwenn nan kontak ak RACH, "mwen gronde, fè yon bagay tankou yon reta-ansyen Bogart. "Misyon otorize!"
  
  
  "Kite m' pale ak yo!" di Juana, deja enève. "Mwen te mete yon anpil sou liy lan!"
  
  
  "Nou pa ap sipoze pale nan devan l'," mwen te di repiyans, leve nan Tina.
  
  
  "Mwen pa pran swen moun ki tande! Sa a se plasman mwen!"
  
  
  Mwen te panse sou li, samblan yo peze konsekans yo. Finalman mwen te di: "Èske ou reyèlman vle pou yo ale epi ki satisfè Corelli?"
  
  
  Juana nodded. "Nan kou a! Jis paske ou pèdi tou nan premye reyinyon..."
  
  
  "Et ou?" Mwen koupe, jezi vire yo Tina. "Ki sa ki garanti ou ka ban nou ke ou ap rankontre reyèl Corelli nan Sierra Nevada la?"
  
  
  "Mwen deja di nou! Ou ap konnen lè ou jwenn enfòmasyon an dwa."
  
  
  Mwen te monte zèpòl zepòl mwen.
  
  
  Juana koupe. "Nou bezwen satisfè Corelli," li te di. "Sa a se fò anpil enpòtan nan m'!"
  
  
  Bon ti fi, mwen te panse. Kenbe figi m enpasibl, mwen apiye sou Tina. "Nou pral eseye ankò."
  
  
  Li fèmen je l ' nan sekou ak te souri.
  
  
  "Ou pral gen nan travay kole kole ak nou, Tina," mwen te di l. "Pa gen okenn rezon ki fè yo asime ke asasen an pral ale lakay ou kounye a. Li pral vle touye ou, tou."
  
  
  Juana dezaprouve. "Poukisa yo pa? Si li te peye pou yo touye Rico Corelli, li te akonpli kontra li yo."
  
  
  "Men, li pral definitivman jwenn enfòmasyon sou erè l' yo. Mafya konnen Corelli a se tou vivan - oswa sou yo mouri. Lè sa a asasen an pral kouri dèyè Tina - mennen l ' nan Corelli!"
  
  
  Tina snorted.
  
  
  "Nou ap mete gad yo nan sal sa a," mwen te anonse. "Mwen pral di Mitch Kelly."
  
  
  "Men, yon ki resevwa fòmasyon asasen ka enfiltre kò yo nan nenpòt kote. Ki jan fè gad yo konnen ki moun ki yo swiv?" Juana mande.
  
  
  Mwen dezaprouve. "Nou pa gen okenn lide ki moun ki se asasen an. Li pral jis gen yo kenbe moun ale."
  
  
  "Men, nou konnen," Tina a te di yo rete, chita moute ak wincing nan mouvman toudenkou.
  
  
  Juana ak mwen tounen vin jwenn l', bouch nou pandye louvri. "Ou konnen ki sa?"
  
  
  "Ki moun ki se asasen an. Sa a se yon nonm yo rele Komar. Yo dwe. Li se yon asasen pwofesyonèl. Non reyèl li se Alfreddo Moscato."
  
  
  "Jan ou fè konnen?"
  
  
  "Paske yo te yon asasen, yo te eseye kraze nan Rico a villa nan Corsica sis mwa de sa. Te gen pyèj anpil ak aparèy ansanm miray ranpa yo, se konsa li pa t ' kapab jwenn andedan. Men, lè li te eseye, li te frape nan fil yo ki te pran enfrawouj foto yo. foto yo devlope, epi li te jwenn deyò ke li te Moscato."
  
  
  "Èske Rico Corelli konnen Moscato?"
  
  
  "pa gen okenn. Yo pa janm te rankontre. Youn nan Riko a moun rekonèt Moscato."
  
  
  "Se konsa, w ap di Moscato pa konnen Corelli a pa devan je a ak panse li te touye l'."
  
  
  Tina nodded. "Mwen pa gen te panse sou li, men repons lan se wi, m ta di konsa."
  
  
  "Ki lòt bagay ou konnen sou Moscato? Nenpòt bagay ki ta ka ede nou kapab idantifye l'?"
  
  
  Tina a fè fas a vire woz. "Li vrèman renmen ti fi yo," li te di.
  
  
  "Anyen pi plis pase sa yo?"
  
  
  "Li renmen koup," Tina blurted soti, jennen.
  
  
  "Nan pè?" Mwen te mande volontyé.
  
  
  "Sa a se pa komik!" Juana di sevè.
  
  
  Mwen tounen tounen Tina. "Èske li te gen yon istwa twa-sèks abitid?"
  
  
  "Wi," Tina te di. "Li a ki konekte nan l'. Li fè sa ki sa a tout tan anvan li te kite pou travay. Li detan l'."
  
  
  "Petèt nou ka sèvi ak konesans sa a pou yo jwenn l' anvan li jwenn nou."
  
  
  "Jwenn nou?" Juana repete sourdeman.
  
  
  "Li pral sètènman eseye pou jwenn chemen l' yo Corelli ankò. Paske li pa konnen li nan je premye." Mwen regardant nan yo fèmen fenèt la. "Ak fason ki pi fasil trape Corelli, se pou gade nou."
  
  
  Juana nan je yo limen moute. "Lè sa a, nou wè tèt nou nan Malaga ak li swiv nou."
  
  
  "pa gen okenn. Nou ap jwenn l ' premye." Men, te gen yon bagay mwen te bezwen yo korije. "Tina, kouman pou mwen kontakte nan byen Corelli?"
  
  
  Li tounen vin lwen. "Ou pral gen yo rete tann jiskaske li rele m'."
  
  
  "Men, ki jan li va konnen ki kote ou se-mwen vle di, kache nan sa a espesyal klinik?"
  
  
  Li te monte zèpòl zepòl li. "Li pral. Mwen ka garanti li."
  
  
  "Mwen pa vle pou yo ale nan yon resous ski epi rete tann pou l' la," mwen te di.
  
  
  "Doktè a di mwen pral dwe bon nan yon kèk jou."
  
  
  Mwen nodded. "Lè sa a, nou pral rete tann. Nan entre-temps la, nou ap eseye swat Moustik. Mwen ta renmen l ' disparèt pandan ke nou ap travay sou sa a rasanbleman."
  
  
  * * *
  
  
  Mwen byen vit enfòme Mitch Kelly
  
  
  
  
  
  
  ak yon minit pita, li te sou telefòn la, tricking la konmandan nan Malaga nan plase yon manm nan Gad Sivil la pou kenbe yon grenn je sou Tina Bergson. Sou wout la tounen nan otèl la, mwen te di Kelly sou direksyon an nan operasyon an.
  
  
  Li te di li pa t 'tande ke Moustik yo te nan Malaga, men, nan kou li pa t' detekte nenpòt santiman nan zòn nan. Li te sanble yo panse ke mwen te kritike l'. Mwen asire l ' pa gen okenn.
  
  
  "Lanfè," li te di. "Poukisa pa ou pran yon gade?"
  
  
  "Sa kote mò yo ye?"
  
  
  "Yon bon bouyon soti nan Malaga," li te di. "Sa a ki jan yo aprann sou Moustik la. Kote mò yo ye, ou menm ak Juana gade parfe legal yo. Ou te kapab fè yon koup nan vicieux èkspatriye ap eseye anboche yon gad de kò. Mwen gen yon kontra ki konnen bouyon anndan an soti. Se non l ' Diego Perez. Koute, mwen pral voye l ' pou ou aswè a. Li pral antoure ou."
  
  
  Mwen gade nan Juana, tout rèd ak rèd ak mwen maskilen chovinism.
  
  
  Bon. Ann eseye li."
  
  
  Nou fini woulib nan silans.
  
  
  Le pli vit ke nou te tounen nan otèl la, mwen tande bag telefòn.
  
  
  Li te Kelly.
  
  
  "Yon sèl. Mwen te fè yon kontra ak Diego, kalifòni."
  
  
  "Tout dwa."
  
  
  "Li se senk pye sèt pous wotè, bon-kap, ak yon ti moustach, ak trè entelijan. Pa kite ou lyen twonpe ou."
  
  
  "Sa a dwa"
  
  
  "De. Mwen jis decoder Interpol siyal."
  
  
  "Interpol?"
  
  
  "Mwen voye yo yon deskripsyon an nan nonm sa a mouri ansanm ak simagri. Sa a se pa Corelli. Li nan Vanessa, oke."
  
  
  Mwen nodded. "Se konsa, Tina a di verite a."
  
  
  "yeah. Bon chans aswè a, Nick."
  
  
  * * *
  
  
  Diego Perez yo te tounen soti yo dwe ekzakteman ki sa Mitch Kelly dekri - yon dous-kap eskòt kalite moun ki te mete byen klere, men se apwopriye rad ak kenbe moute yon kouran danble nan enkonsekan cha amize medam yo, nan ka sa a Juan Rivera.
  
  
  "Mwen Diego Perez," li te di m 'lè mwen kite l' nan.
  
  
  "Kouman ou ye?" Mwen te di. "Sa se madanm mwen Juana."
  
  
  "San patipri lady," li te di ak yon banza. Mwen te vòlè yon ti koutje sou nan Juana. Li te eseye kenbe figi l ' toujou, men mwen te kapab wè kòlè bati andedan li. Li te sispèk mwen te fè plezi nan li.
  
  
  "Mesye Kelly te di m' rezon ki fè nou aswè a," Diego te di yon ti tan, ban m ' yon sans gade.
  
  
  "Ki kote pou mwen kòmanse?" Mwen te mande.
  
  
  Li te rele yon kote, epi nou yo te rele yon taksi ak te resevwa nan. Diego chita ak Juana, briyan ak diskite nan lang panyòl ak lè sa a lang angle. Mwen te kap soti fenèt la.
  
  
  Nan Malaga, ou vrèman pa konnen ki kote ragou te kòmanse ak ki kote klib te fini. Nou te kòmanse ak yon restoran ak yon view nan Lanmè Mediterane a, akote pò a, nan yon zòn nan vil yo rele La Malagueta. Solèy la te mete sou sifas la nan Lanmè Mediterane a, ak nou te manje fwidmè, epi yo bwè diven ak konyak. Garçons yo limen bouji ak sifas ki gen koulè linèt, ak lannwit tonbe.
  
  
  "Mwen gen yon ide, Diego, kalifòni," mwen te di.
  
  
  "Yon lide?" Diego te kòmanse souri. Li te renmen konplote.
  
  
  "Mwen se yon moun ki rich Ameriken touris. Ou ka wè li nan fason m ap depanse lajan m ' yo. Mwen mache ak madanm mwen. Men, mwen anwiye avèk madanm mwen. Mwen vle mete plis pase jis yon senp ti fi peyizan nan kabann. Mwen vle de!"
  
  
  Diego te kontan. "Men, ki jan ou eksplike madanm ou a nan prezans nan, seyeur?"
  
  
  "Li te la avèk ou, Diego, kalifòni."
  
  
  Figi l ' te kase nan yon briyan souri. "Ah a!"
  
  
  "Epi lè nou jwenn de ti fi yo ki ap travay nan pè, yo nou jwenn deyò yo si yo te te mande yo fè nan dènye jou yo kèk, espesyalman yè swa."
  
  
  Diego nan fas yo te plen ak admirasyon: "Lè sa a, kite ale."
  
  
  "Sa a dwa. Nou pral wè sa k ap pase pwochen an."
  
  
  Nou te kòmanse ale nan diskotèk nan Malaga. Yon Ewopeyen disko se esansyèlman se yon kote ki fè nwa ak yon plafon ki ba ak trè kèk fenèt yo. Tab ti yo ranje alantou platfòm la nan mitan yo. Pandye soti nan plafon an, yo tout kalite refize pote bijou-sèk bab panyòl, senti, kòd, jartèl, lanier, bra, fwèt, jis sou anyen imajinab.
  
  
  Gen nan toujou yon byen fò tep stereo jwe yon kote. Moun kap pale yo emèt bri nan tout direksyon soti nan kache nich. Stroboscopes flash milti-sifas ki gen koulè limyè nan tout direksyon. Koulè glisad ak toutouni kò yo ak koup nan diferan pozisyon nan rapò seksyèl se projetée sou mi yo. Bri a se kokenn.
  
  
  Lè sa a, tout strobe limyè yo vire sou ak yon gwoup nan gitarist antre nan etap la. Yon gason oswa yon fi flamenco dansè parèt.
  
  
  Anvan minwi, nou te ale nan mwatye yon douzèn tout tanp zidòl avèk rezilta negatif.
  
  
  "Tout dwa?" Apre yon ti tan, mwen mande Diego, kalifòni.
  
  
  "Pa gen anyen, seyeur," li te di. "Gen yon anpil nan fanm yo ki disponib-selibatè, double, menm tripl, men dènyèman pa gen yon sèl te fèt tripl."
  
  
  "Se konsa, nou pral eseye ankò."
  
  
  "Nou ap soti nan plas." Diego nan je yo flèch. "Mwen panse ke nou ta dwe eseye Torremolinos."
  
  
  "Ki kote se li?"
  
  
  "Yon ti kras pi lwen nan sid. Sou Costa del Sol".
  
  
  "Plis diskotèk?"
  
  
  "Pi bon an. Ap viv la. Bèt. Vicieux."
  
  
  Mwen nodded. "Sa ki son bon. Ann ale."
  
  
  Nan sou yon sèl-trant nan, nou te antre nan yon kote mwatye chemen desann nan lari a prensipal nan Torremolinos. Li te yon lugubr plas. Kaj bèt yo te ritm retounen lakay yo epi soti nan kaj pandye soti nan plafon an pre antre bar.
  
  
  Luminesant pentire chèz ak tab glistened nan fè nwa la. La flamenco dansè disparèt nan nòmal li stride
  
  
  
  
  
  
  Kalite transfè
  
  
  Tradui tèks
  
  
  Sous tèks
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Tradiksyon rezilta
  
  
  s sou yon ti etap nan sant la nan sal la. Yon glise nan de vwèman emosyone lèsbyan yo te pwojekte sou miray la. An anplifye gita mizik konpetisyon ak chantè a éfréné kriye nan yon tantativ aparan nan deafen tout kliyan yo.
  
  
  Nou chita bò tab la, te bay lòd sangriya, ak ap veye nou.
  
  
  Diego te ale.
  
  
  Juana ak mwen regardant nan chak lòt.
  
  
  Mwen men yon sèl zepòl mwen. Mwen whirled alantou, sezi pa inatandi kontakte moun.
  
  
  "Mwen gen yo," Diego te di nan zòrèy mwen.
  
  
  Mwen manyen Juana nan bra, te avèti l ' pou yo rete la, epi ki te swiv Diego nan fènwa. Te gen yon ti pòt la bò nan disko la. Diego te mennen m ' nan li, epi nou te mache desann yon koulwa fè nwa nan yon chanm nan fen an. Yon fanm nan endetèmine laj nan yon sal, dekousi flamenco kostim chita bò tab la. Yon endispoze elektrik limyè yo briye nan miray la pi wo a tèt li. Li te gen cheve nwa, je nwa, ak nwa sak anba yo.
  
  
  "Bianca," Diego te di. "Li se yon nonm."
  
  
  Bianca te souri tiredly. "Mwen renmen ou," li te di.
  
  
  Mwen te souri. "Kamarad ou?"
  
  
  "Li la pa kòm bon jan sa m', men li pral gen."
  
  
  "Non li?"
  
  
  "Carla". Li te monte zèpòl zepòl li.
  
  
  "Bianca," mwen te di. "Ou gen yo dwe bon. Mwen pa vle gaspiye lajan m ' yo."
  
  
  "Yo pa gaspiye lajan ou sou Bianca ak Carla!" fanm lan snorted. "Nou se bon. Trè bon."
  
  
  "Mwen pa vle amater!" Mwen te di. "Mwen vle pou konnen si ou te te travay ansanm yo anvan."
  
  
  "Natirèlman nou travay ansanm," Bianca di, leve yon men rasire nan m'. "Pa enkyete sou li. Nou ap fann lajan an."
  
  
  "Ki kantite?"
  
  
  "Sèt mil pesetas derechanj."
  
  
  "Sa a se yon anpil! Mwen bezwen konnen si ou ap bon!"
  
  
  "Koute byen, mande yon moun ..."
  
  
  Diego te di, " ki moun Ki, Bianca? Èske ou gen nenpòt rekòmandasyon?"
  
  
  "Nan kou, mwen gen rekòmandasyon! Sa a Franse ap viv nan Marbella."
  
  
  Mwen souke tèt mwen. "Mwen pa kwè nenpòt Franse!"
  
  
  Li te ri. "Sa a bon. M ' tou!"
  
  
  Diego e mwen te monte zèpòl.
  
  
  "Alo," li te di. "Te gen yon sèl ke nou pa t jis yè! Carla ak m'. Yon byen bata a, li te! Li te vle tout bagay! Ak imedyatman! Oh, mwen di ou..."
  
  
  "Ki moun ki te li?"
  
  
  Li dezaprouve. "Mwen pa konnen. Li pa di nou non li. Li se yon nèg nwa. Ou konnen. Li sanble italyen oswa yon bagay. Li pa t pale panyòl."
  
  
  Mwen gade nan Diego, epi li bese kouvèti a nan yon sèl grenn je.
  
  
  "Ki kote li viv la?" Mwen te mande.
  
  
  "Nou te ale nan yon villa dwa isit la nan Torremolinos."
  
  
  Mwen te rive nan valiz mwen, yo rale soti nan dis mil pesetas. "Ban m' adrès sa a," mwen te di,"ak kenbe dis mil."
  
  
  Je l laji, ak mwen te wè swe kraze soti sou fwon li. Bouch li te mouye ak krache. Li te chire ant evaris ak prekosyon. Koulye a, li ke yo sispèk ke mwen ta dwe pi plis pase jis yon kliyan ak etranj dezi seksyèl. Men, li te plis enterese nan lajan pase dout.
  
  
  Li te rive jwenn pou lajan an.
  
  
  "Adrès ou?"
  
  
  "Mwen pa konnen adrès la. M ap ... m ap pran ou la."
  
  
  Mwen tounen tounen lajan an ak pou yo wete kò yo nan senk grand. "An se repo a, lè nou jwenn pa gen, Bianca."
  
  
  Diego gade surpris. "Seyeur. Ki sa ki sou lòt gwo kòk? Ou...?"
  
  
  "Ale tounen laba a, Diego, ak pran l' lakay yo nan mwatye yon èdtan."
  
  
  Mwen kalkile, si yon moun te gade Diego, yo ta swiv l ' ak Juana tounen nan otèl la.
  
  
  Mwen te pwan Bianca nan men epi nou te ale soti nan pòt la tounen nan disko la.
  
  
  Li te fènwa anpil deyò a. Limyè lumineuz eklere la devan bilding la, men nan te prèske tounen goudwon nwa.
  
  
  Bianca di: "rete Tann isit la."
  
  
  Li te kite, ak mwatye yon minit pita, yon taksi rale moute nan kay la, epi li balanse nan m'.
  
  
  Mwen chita akote li, sant suwanee pran sant la nan makiyaj l', li swe, ak rad sou li.
  
  
  Li te pale ak chofè a taksi, yon tris-peas Viejo nan yon bere, epi li te kondwi koupe, likidasyon nan lari yo etwat ki te mennen nan plenn yo sou katye yo nan mitan vil. Nou kite Torremolinos distri biznis ak antre nan yon banlye zòn rezidansyèl yo.
  
  
  Dis minit pita, Bianca li vin apiye pou pi devan ak eksplwatè chofè a taksi sou zepòl la.
  
  
  "Aqua! Isit la."
  
  
  Li konsidere yon taksi.
  
  
  "Ke yon moun plis pase gen?" Mwen te mande Bianca, rekonèt villa la li te montre yo.
  
  
  Li nodded.
  
  
  "Yon nonm-fè a, li ap viv la pou kont li?" Mwen te mande.
  
  
  "Sa a dwa. Gen nan pa gen yon lòt."
  
  
  Mwen lage l ' senk mil pesetas, te resevwa soti nan taksi a, peye chofè a, ak balanse yo, tou de kòm yo te kondwi.
  
  
  Taksi a te deja ale.
  
  
  Mwen tcheke zepòl mwen pòch. An Luger te ap tann.
  
  
  Villa la Bianca te idantifye te yon ti boudine kay ki te antoure pa yon byen-kenbe jaden an. Te gen yon louvri pòtay lavil la nan devan nan kay la.
  
  
  Mwen te ale nan.
  
  
  Te nan kay la fè nwa.
  
  
  Mwen evite li. Li te evidan ke okipan yo nan kay la te swa deyò oswa nan dòmi nan kabann nan.
  
  
  Mwen gade deyò fenèt la ak wè kwizin ak sal manje.
  
  
  Dezyèm fenèt gade soti sou chanm lan, ak yon moun te dòmi nan menm kabann.
  
  
  Mwen gade toutotou a asire w pa gen moun te ap gade m'. Lè sa a, fè tankou ti bri ke posib, mwen te ale nan fenèt la kwizin ak te eseye louvri li.
  
  
  Sipriz m ' yo, li te lage ak vole soti.
  
  
  Mwen te resevwa nan.
  
  
  Etaj la nan villa la te tiled, ak mwen te chita desann sou li san yo pa yon son. Mwen peye atansyon
  
  
  
  
  
  Kalite transfè
  
  
  Tradui tèks
  
  
  Sous tèks
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Tradiksyon rezilta
  
  
  Mwen rale soti nan mwen an Luger ak te dirije pou devan pòt kay la nan koulwa a nan do a nan kwizin nan.
  
  
  Pòt chanm yo te antrouvèrt. Mwen te mache byen vit nan li nan chanm lan ak remake yon switch limyè a tou pre pòt la. Mwen mete moso mwen sou kabann lan ak vire sou limyè a la.
  
  
  "Jele," mwen te di, panse li ta ka gen yon zam sou la men.
  
  
  Pa gen okenn mouvman. Pa gen anyen. Mwen te ap gade. Limyè inondasyon nan chanm nan te montre m ' sa ki te rive, epi mwen te santi malad. Nonm lan ki moun ki te kouche nan kabann nan, te gen okenn ankò gen. Zòrye ak bedclothes te pouse moute yo gade tankou yon travelers.
  
  
  Santi yon ti moman de absoli panik, mwen te rive pou limyè yo vire li koupe.
  
  
  Son an dèyè do m ' te vin twò vit. Malgre ke mwen file kòm vit ke mwen te kapab, vire Luger trape nenpòt moun ki li te, mwen pa janm ranpli mouvman an. Mwen te plonje nan fènwa jis tankou yon difisil metal objè a frape m ' nan zo bwa tèt la.
  
  
  Premye bagay mwen reyalize lè m 'avèg konsyans, te ke mwen pa t' kapab respire. Lè sa a, mwen te dekouvri ke mwen te gen yon tèt fè mal, twò. Bagay la twazyèm, mwen te santi te pozisyon nan ki kò m ' te sere. Mwen te nan yon trè restrenn espas, apèn ase chanm pou douloureux mwen sou zo yo.
  
  
  Mwen gasped, ap eseye respire netwaye air atravè bwouya la nan lafimen toksik ki antoure m'.
  
  
  Mwen louvri je m epi m te wè pa gen anyen an premye. Je m ' mòde, trouble, ak reoryantasyon. Mwen toudenkou reyalize ke mwen pa t ' kapab deplase bra m ak janm.
  
  
  Pandan ke yo ap eseye pou chita moute tou dwat, mwen te wè nan limyè a dim ke mwen te kole nan chèz la devan nan yon ti Volkswagen. Motè a te kouri, men, machin lan pa t ' deplase.
  
  
  Mwen touse e yo te eseye klè gòj mwen, men mwen pa t ' kapab.
  
  
  Lafimen mòflè! Te panse a klere nan lide m', ak mwen te chita moute sibitman, kap alantou, remarke la pou premye fwa ki kawoutchou yo te rete soude nan prèske fenèt yo fèmen.
  
  
  Tiyo echapman te vide nan kawotchou a nan folksy machin. Mwen te konnen ase sou machin sa yo yo konnen yo ke yo te pratikman lè-ak dlo-prèv anndan an. Ak arive a nan monoksid kabòn, mwen pa t ' gen anpil tan.
  
  
  Mwen ponyèt yo ak je pye yo te mare ak sere kòd mare ansanm sa yo ke mwen ta di yon ti towo bèf kouri dèyè yon ti towo bèf chen. Mwen rive soti, ap eseye pou pwan kle a nan switch machin nan, tòde li, men mwen pa t 'kapab manevwe je pye m' ki wo ase nan machin nan nan limit a yo rive jwenn kle a.
  
  
  Mwen te kouche gen, esoufle nan fristrasyon. Mwen te konnen mwen pa ta dwe kapab jwenn lè fre antre nan poumon m'.
  
  
  Mwen te konnen te gen yon Moustik la ap tann deyò a, ak senk oswa dis minit pita li te ale nan garaj la, li louvri pòt la machin, etenn motè a, ak te pran m ' yon kote pou livrezon. Li konplètman outsmarted m'!
  
  
  Mwen te kapab rive nan je pye m 'ak men dwat mwen, men mwen pa t' kapab leve yo wo ase yo manyen lam asye tache nan do a nan cheviy m ' yo. Mwen diminuer soti nan chèz la ak frape du levye a, prèske pèdi fòm li yo.
  
  
  Lè sa a, mwen manyen lam asye.
  
  
  Mwen pèdi konesans pou yon ti moman, tout kò mwen te ap soufri anpil pa yon douloureux tous. Mwen pa t ' gen tan nan tout.
  
  
  Lam la soti, ak mwen yo te eseye koupe kòd ki te kenbe je pye m ' ansanm. Yon minit pita, kòd la kase. Mwen pa t ' kapab respire ankò ak ki te fèt souf mwen. Fènwa te kòmanse tonbe sou m ' soti nan tout kote. Mwen te kapab apèn deplase dwèt mwen kounye a.
  
  
  Monoksid kabòn kontinye koule nan machin.
  
  
  Lè sa a, janm mwen yo te miraculeuse lage. Mwen pouse yo ale soti nan ponyèt mwen ak te demisyone sou pedal gaz la ak yon sèl pye. Volkswagen vole, men fren te fèt.
  
  
  Mwen vire du levye a bò lanmè a ak desann nan ranvèse, epi li mete pye m sou gaz ankò.
  
  
  Volkswagen piki nan yon fèmen pòt garaj-la ak te fè aksidan nan li.
  
  
  Men pòt la pa t ' louvri, menm si mwen te kapab tande bwa fann.
  
  
  Mwen te kondwi Volkswagen pou pi devan.
  
  
  Vizyon mwen ta vle chanje koulè ankò, epi mwen pa t ' kapab wè sa anpil. Poumon m ' te oreur ak pwazon nan lè a.
  
  
  Tounen lakay ou ankò, kraze li.
  
  
  Pòt yo diminuer louvri.
  
  
  Mwen te wè nwit lan deyò. Pou pi devan.
  
  
  Mwen mete Volkswagen nan ranvèse ankò ak mache ale nan tout pòt yo louvri nan yon antre kay la. Mwen skidded nan yon arè nan yon zòn ki louvri epi yo sispann. Lè fre, vide nan nan yon fennèt la.
  
  
  Sou bò dwat mwen, mwen te wè yon pete nan toudenkou nan zoranj flanm dife ki anvan son an nan bal.
  
  
  Mwen koupe kòd alantou ponyèt mwen ak libere ponyèt mwen. Mwen chire ouvè pòt la epi yo te woule desann fenèt la, touse nan lè a fre. Yon minit pita, mwen te gen volan an volan nan men m'. Mwen tounen vin Volkswagen alantou li, vire sou limyè a, ak ki vize li nan plas la kote yo pran piki a te vini soti nan.
  
  
  Yon moun pete rele. Yon lòt piki rang soti. Mwen te kondwi ale toupatou antre kay la nan gazon an ak te dirije pou touf bwa ki te grandi tou pre garaj la. Mwen te wè yon moun nan figi kwasans soti nan bag yo, epi kouri atravè gazon an. Mwen te kenbe Volkswagen pwente nan l'.
  
  
  Li te tounen yon fwa, li sezi figi eklere pa machin nan nan byen klere limyè devan yo. Li te yon kout, nwa, wonn-te fè fas moun ak sousi epè, depi lontan sideburns, ak yon ble - krinit Papiyon nan machwè.
  
  
  Li te yo te tire ankò, men manke, ak mwen te demisyone difisil sou gaz la. Volkswagen sote pi devan.
  
  
  Moscato zigza
  
  
  
  
  
  
  Kalite transfè
  
  
  Tradui tèks
  
  
  Sous tèks
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Tradiksyon rezilta
  
  
  gged kounye a, ap eseye jwenn abri nan yon ti lakou. Mwen te demisyone sou pedal gaz la epi fè Volks ale osi vit ke mwen te kapab. Mwen te wè l ' so sou yon brik miray ranpa yo ak sote sou li.
  
  
  Mwen te pran pye m ' sou pedal gaz la ak te kriye byen fò sou fren yo. Volkswagen vire sou kote, fouye moute zèb, ak te kriye byen fò nan yon miray brik, ak limyè yo ale deyò imedyatman.
  
  
  Wou a se nan vant mwen, men mwen pa t ' ale vit ase pou blese seryezman moun tèt mwen.
  
  
  Mwen te resevwa soti nan machin ak vole moute sou miray la, gade nan mele nan vejetasyon ak touf nan pwochen lakou a.
  
  
  Pa te gen okenn yon sèl nan je.
  
  
  Mwen te ale tounen andedan ak te ale andedan. Nan chanm lan, mwen te kapab wè ki kote mwen te kanpe ak ki kote Moustik la ki te kache anvan li frape m'. Mwen te jwenn mwen Luger sou etaj la kote mwen ta tonbe li.
  
  
  Mwen pran li leve, li te kòmanse ap mache soti nan chanm lan, planifikasyon yo mete yon pèlen pou Moscato. Li pral gen yo tounen vin pi bonè oswa pita.
  
  
  Mwen toudenkou reyalize ke mwen pa t ' pou kont li nan kay la.
  
  
  Yon nonm te kanpe nan koulwa a, souri a m'.
  
  
  Premye bagay mwen te wè te yon Webley Make VI, yon trè letal zam. Prèske imedyatman, mwen konsantre sou nonm lan kenbe zam la.
  
  
  Li te gen yon gwo, enpoze moun nan yon century enpèrmeabl. Li te kenbe Webley prèske dekontrakte, kòm si li te pa gen anyen pi plis pase yon kat biznis yo, montre yo li ki sòti dirèkteman nan vant mwen.
  
  
  Sis
  
  
  Li te gen yon long, prèske mens fè fas a ak je nwa ak tranble cheve ki tonbe neglijans sou fwon l ' yo. Ak nan menm tan an, byenke karakteristik li yo te immobilize nan yon lekspresyon mask nan kalm, bouch li te incline nan yon plat souri.
  
  
  "Li te pran vòl," li te di malerezman nan anpil Britanik angle. "Koulye a, li te la an estipid bagay sou pati ou kite l' chape."
  
  
  Mwen balanse nan l', fè atansyon pa pou vize m 'nan l'. "Èske ou ta kapab tanpri retire sa yo ki mizo a soti nan vant mwen?"
  
  
  "ki sa? Oh! "Li te souri. Webley glise nan pòch bò l ' century enpèrmeabl ak disparèt. "Ou se yon Ameriken yo, yo pa ou?" Li te sanble tristesse pa lide.
  
  
  "yeah. Ak gen nan pa gen pwen nan kote li akize m ' nan kouri. Si ou pa t 'barged nan sa a koridò tankou Q E II, mwen ta gen touye l'!"
  
  
  Li te monte zèpòl. "Oke, sa ki ap pase pafwa, pa li?" "Ki sa ou panse? Nou pral swiv l'?" Nenpòt ki chans?"
  
  
  "Li se deja byen lwen soti isit la," mwen te di. "Mwen pè nou ta ka bliye l'."
  
  
  Li te etidye m ' ak anpil atansyon. "Mwen pa rekonèt ou, zanmi. CIA a? Entèlijans militè?"
  
  
  Mwen te di avèk kalm: "mwen se yon Ameriken touris. Ki sa yo ou ap pale de?"
  
  
  Li ri. L ' a pòm Adan rebondi leve, li desann kòm tèt li panche tounen. Li te gen yon gwo, bèl nonm nan tipik Britanik style ak yon twid levit. "Ou pa gen faintest lide a, fè ou?"
  
  
  Li bay yon soupi. "Modi li. Mwen Parson. Barry Parson. Yon sitwayen Britanik. Sou vakans nan peyi Espay. Ak ou?"
  
  
  "George Peabody. Jis tankou sa, mwen si ke."
  
  
  Li te bay yon krispe grin. "Foutèz."
  
  
  "Vrèman, wi," mwen te di, tou chuckling. "Li nan nwa nan isit la. Èske ou vle pou yo mennen l ' soti?"
  
  
  "Eskize m', tanpri?"
  
  
  "Nan Post li. Ou konnen. Rete tann pou l ' isit la."
  
  
  "A. Kenbe siveyans? Nan afimatif la. Mwen totalman dakò avèk ou, nonm ki fin vye granmoun."
  
  
  "Rele m' George."
  
  
  Li snorted. "Lè Sa A, George."
  
  
  Mwen te monte zèpòl zepòl mwen. "Nou pral rete tann." Mwen te mache sou kabann lan, li chita sou kwen nan li.
  
  
  Li te mache sot pase m 'ak tonbe sou nan zòrye, apiye l' tounen kont dosre la. Mwen te kapab tande l ' fumbling nan pòch li. Li rale soti yon pake nan panyòl sigarèt, déja youn nan bouch li, epi byen vit limen li ak yon long sir matche ak. M regrèt. Lafimen?"
  
  
  Mwen souke tèt mwen. "Kite".
  
  
  "Kijan ou te jwenn sou li an plas an premye?" "Ki sa ki se li?" li te mande toudenkou.
  
  
  "Ki moun KI?" Mwen grimaced, paske mwen te konnen ki jan estipid li tout kònen klewon. Men, te gen toujou sekirite.
  
  
  "Yon moustik," Parson te di, kòm si m ' te konplètman enkonpetan.
  
  
  "Oh byen." Mwen te ap eseye wè yon fason mwen an nan repons ki kòrèk la kouvri. "Fanm sa a ap viv nan Malaga," mwen te di. "Li se marye ak yon bizismann mwen konnen. Sepandan, lè mari l te kòmanse jwe jwèt la nan Swis ak metrès l ' yo, fanm lan deside gen yon zafè ak nonm sa a ou rele yon Moustik. Koulye a, li se fè chantaj sou li, menase yo di li sou zafè yo ak mari l'. Se mwen menm ki aji sou non de gwo kòk pou fòs la Moustik yo sispann ak abandone li chantaj konplo."
  
  
  Sigarèt lafimen ki leve nan syèl la. Li te fè nwa, men mwen te kapab wè ke Parson te souri nan konfizyon. Li ti souri ankò, trè dousman, trè dedeyezman.
  
  
  "Ou konnen ki jan yo sèvi ak cliches," li te di nan konvèsasyon an. "George? George, se sa nesesè?"
  
  
  "Ou te mande pou yon istwa vrè. Li se yon istwa vrè." Mwen vire l ' la. "Et ou?"
  
  
  "Ah. Ya." Li te pran yon gwo souf. "Oke, Moustik se li te ye nan m' nan plizyè fason, men se pa kòm yon nèg gwo."
  
  
  "Byen," mwen di krentivman.
  
  
  "Li se sitou li te ye pou m' kòm prezzolata pistolè. Li se yon kase mo Latin pou Zut moun / non reyèl Li se Alfreddo Moscato, pakonsekan Moustik. Li te voye soti nan lavil Wòm pou travay isit la nan peyi Espay, men mwen pa konnen ki sa kalite travay. Moustik nan Neapolitan orijin "
  
  
  "Men, poukisa yo ou lachas l'?"
  
  
  "Sa a se
  
  
  
  
  
  Kalite transfè
  
  
  Tradui tèks
  
  
  Sous tèks
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Tradiksyon rezilta
  
  
  Nan premye li te yon ki pa peye-militè zafè, men kounye a li te tounen nan yon paramilitè zafè. Yon moustik swooped desann sou youn nan nou an moun nan lavil Wòm sis mwa de sa, yo touye l'."
  
  
  "Youn nan moun ou?"
  
  
  "Entèlijans militè yo," Parson di dryly. "Nou konsène sou trafik dwòg la nan Lanmè Mediterane a. Fòs lame yo plen nan li. Yo nou ve yo te ap eseye sispann li depi nan fen dezyèm Gè Mondyal la. Epi nou yo te sou yon reyèl tiyo lè Justin te touye pa Moscato." Parson sarepta reflechi byen.
  
  
  Mwen nodded. "Mwen wè. Mwen regrèt."
  
  
  "Mwen te nan Espay semèn pase a lè nou te resevwa pawòl bondye a ke yon Moustik yo te isit la. Mwen te eseye jwenn li, men echwe. Lè sa a, jis sa a aswè, mwen kouri soti nan kondwi a epi li te jwenn ou pale ak yon hooker mwen te sipoze mwen jis kesyone li apre li te ale tounen nan disko la ak vin isit la pou yon pran.
  
  
  "Entèlijans militè?" Mwen itilize yo. "MI6?"
  
  
  "Aktyèlman, senk." Li te souri. "Ou se trè fasilman lè ou panse sou MI6. Sizyèm lan se, nan kou, espyonaj. Ak senk an tèt la, se kont-espyonaj. Dwa? Koulye a,, mwen pa pral deranje ou sou ou patikilye ID tag, paske mwen konnen ke ou Yanki yo fò anpil rigueur sou sekirite ak tout sa ki. Sepandan, sa a pa ta dwe konplike relasyon nou yo. Mwen sijere nou travay nan tandem ak eseye jwenn nonm nou an, Moscato."
  
  
  "Ki sa yo ou lòd konsènan Moscato?" Mwen te mande.
  
  
  Aktyèlman, Moustik se yon trè anmèdan jwè. Mwen te di pou yo konte li."
  
  
  "Tout moun nan li?"
  
  
  "yeah. Li elimine li."
  
  
  "Ki moun ki ou panse se dèyè li?" Mwen te mande.
  
  
  "Yon mafieux, pa gen dout. Li te fè travay pou l ' zansèt nou yo ki anpil fwa anvan."
  
  
  "Mwen regrèt sou Justin."
  
  
  "Justin?" Li foto yon figi vid.
  
  
  "Nonm lan ki moun ki te mouri. Ou..."
  
  
  "Oh, Justin Delaney. Wi, pòv Justin." Parson soupi. "Oke, li te konnen ki sa li te jwenn tèt li nan lè li te joined, pa t li?"
  
  
  Mwen regardant nan l ' nan fè nwa a. Mwen te panse li te jis tankou Brits. Rèd anwo lèv ak tout sa ki.
  
  
  "Ki sa ki fè ou jwenn nan men patwon ou?" Li te mande m ' sardonically.
  
  
  "Patwon saint?"
  
  
  "Pèdi madanm?" Li sarepta. "Ou te pran Moustik nan plas nan kòb li ... li renmen?"
  
  
  Ouch. Mwen kouvri istwa. "Sa a se yon piman galan kesyon," mwen di ak yon souri.
  
  
  "Ou Yanki yo reyèlman pa gen yon ti kras twò anpil fin vye granmoun-alamòd gallantry. Byen fè!"
  
  
  Nou tonbe an silans.
  
  
  Apre yon èdtan, nou te deside ke Moscato pa t ' vini tounen.
  
  
  De zè de tan pita, nou tout nou te bwè nan chanm otèl m'. Lè sa a, li te "Barry" ak "George". Mwen te toujou sispèk, men, mwen kalkile li ta ka mennen nan enfòmasyon.
  
  
  * * *
  
  
  Juana te kanpe nan pòt la nan l 'rad, cheve l' tonbe sou zepòl li, je l 'yo plen nan dòmi, ak l' bèl fè fas a te ranfroye.
  
  
  "Ki sa ki se vizyon sa a nan pulchritude?" Parson rele byen fò, yo leve l ' brandy vè.
  
  
  "Sa a se Juana," mwen te di. "Hello, Nan Juana."
  
  
  "Se sa a èyè ou te di m' sou?" mande Parson, fè elabore jès. Li te prèske tankou bwè jan mwen te.
  
  
  "Pa gen okenn, nan kou pa," mwen te di. "Sa se madanm mwen!" Parson yo tounen vin gade nan m'. Lè sa a, li te gade dèyè ak regardant nan Juana.
  
  
  "Mwen te di, koulye a,! Ou gen gwo gou, nonm lan fin vye granmoun! Gou gwo!"
  
  
  Mwen leve kanpe ak bese. "Mèsi poutèt ou, Barry. Oh, Juana. Tanpri vini nan." Mwen regrèt mwen an reta. Mwen te rankontre yon zanmi fin vye granmoun m ' yo."
  
  
  Parson ti souri. "Wi, tout bon, mwen renmen anpil. Sa a Barry Parson a non."
  
  
  "Sa a se Juana Peabody," mwen te di.
  
  
  Juana te deja reveye. Li te vin nan sal la, flagran nan m'. "Kisa ki te pase?"
  
  
  "Mwen pral di w pita, madanm," mwen te di, raple l 'nan estati l' ak Parson. "Ase yo di, mwen li pran kouri nan m' fin vye granmoun zanmi Barry Parson soti nan Sis."
  
  
  "Senk," Parson te di.
  
  
  "Senk ak youn nan sis, tankou mwen te di." Mwen te souri. "Join nou, Juana?"
  
  
  "Li nan an reta ak mwen fatige."
  
  
  "Ou pa t' gade fatige," Parson te di, ap mache sou li ak gade nan li fikse. "Ou gade ak anpil kè kontan." Li te apiye desann, leve l ' bab, e li te bay li yon rapid bo sou bouch la. "Èske ou wè yo?"
  
  
  Mwen fèmen je m', ap tann pou eksplozyon an. Li pa janm rive. Lè mwen louvri je m 'ankò, mwen te wè l' souri nan Parson ak fimen yon sigarèt sa ki te maji te ateri nan bouch li. Panyòl lafimen leve soti nan li yo lumineux tèt.
  
  
  Mwen te chita tounen sou kanape a, etoudi mesye. Sa te rive pou Libere Juana?
  
  
  Juana te kounye a kap nan Parsons 'je, kò li gratis ak arching nan direksyon l' yo. "W ap Britanik, yo pa ou?"
  
  
  "Yon shaggy fin Vye granmoun Lyon nan Parson!" li te di ak yon mòd ri. Li mete bra l 'bò kote l'. "Ou Yanki yo kreye yon super kwaze nan fanm."
  
  
  Li pa t ' souke li koupe. "5?" repete Juana. "Ki sa ou vle di, senk?"
  
  
  "Entèlijans militè yo," mwen te di. "Kont-espyonaj, eh, Barry?"
  
  
  Parson nodded. "Sa a dwa, nonm lan fin vye granmoun. Mwen vle di, yo pa ou de yo vle pou yo vini sou nan mwen fouye sit epi yo gen yon bwè?"
  
  
  Juana te souri klere. "Renmen an."
  
  
  Mwen gade moute chetif. "Tout dwa."
  
  
  "Ou pa ka vini tou, George."
  
  
  "Mwen ap pale," mwen te di, menm jan an tout senserite ke mwen te kapab. Mwen te kòmanse gade tankou David Niven.
  
  
  * * *
  
  
  Mwen te bay li nan Juana. Li te jwe l ' kòm èkspèrt kòm li te jwe li.
  
  
  Limyè yo ki te sou nan sal la ap viv nan Barry Parson a villa. Li te yon trè byen furnished apatman.
  
  
  
  
  
  Kalite transfè
  
  
  Tradui tèks
  
  
  Sous tèks
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Tradiksyon rezilta
  
  
  se enteryè la dekore nan style la abityèl yo pou kot la an panyòl-tapi a, tapisri, epè an bwa chèz, sofa yo, tab yo.
  
  
  Mwen te toujou ap jwe bwè lè nou antre nan sal la. Depi li te pi pre mwen ta jwenn yo, mwen te mache sou yo a fotèy, epi yo chita sou kwen an, voye tèt mwen tounen et baye oribleman.
  
  
  Juana gade nan m', lè sa a, yo te tounen ak te souri nan Parson. Li regarda nan direksyon m 'yo, ti souri, ak leve Juana nan bra l' yo. Yo bo long ak anpil lapenn. Mwen gade yo nan ouvèti a nan je m ' ak sezi ankò sa a consommé atis Juan Rivera te.
  
  
  "Que bruto! En nuestra casa! Mil rayos te patten!"
  
  
  Mwen gade moute. Yon fanm kanpe nan pòt la, bra janbe lòt, gade nan Parson ak Juana. Li te yon jèn fanm bèl ak cheve mawon, nwa mawon je yo, ak krèm sou po yo.
  
  
  Parson rale Juana lwen l ' ak tounen vin jwenn fanm nan pòt la. "Elena," li te di. "Sa a se George, ak sa a se Juana."
  
  
  "Hmm!" snorted Elena.
  
  
  Juana regarda nan Parson, lè sa a, tounen nan fanm lan. "Ki moun ou ye?" "Ki sa ki se li?" li mande piti / ba.
  
  
  "Sa a se m..." Parson vire m 'ak te sanble yo wink nan" ... madanm."
  
  
  Mwen nodded. "Ki jan ou ye, Elena?"
  
  
  "Elena Morales," li te di, epi li te souri. Li te tounen nan Parson, leve l 'bab, gade desann nan l', yo te mache sou nan kabann nan pwochen m ' yo gra moute.
  
  
  Juana fè fas a chaje pou yon ti moman, men, lè sa a, maji otorize kòm Parson prese li yo ak mennen l ' soti nan sal la nan pòt la Elena te antre nan. Yon ti moman apre sa, mwen tande l ' formidable linèt yo ak boutèy. Plis bwè!
  
  
  Elena a gwo rad ki te tonbe nan zepòl li. Li te mete yon mens chmiz l 'anba gwo dra a, epi mwen te kapab wè klè nan deskripsyon l' tete. Li te gen yon bati ak yon fòm ekskiz nan tèt yo je pye yo.
  
  
  "Sont ou vrèman marye ak Parson?" Mwen te mande.
  
  
  Li ti souri mischievously. "Poukisa ou vle yo konnen?"
  
  
  "Paske mwen kirye."
  
  
  "Mwen pral kenbe nou te poste."
  
  
  "Ou pa di m'?"
  
  
  "Mwen pa panse ke li yon kontra gwo." Li te rive jwenn deyò epi yo kwense m ' nen. "Mwen sispèk ou konnen ke."
  
  
  Mwen te rive e te pwan l ' pa zepòl yo.
  
  
  "Hey, madanm ou," li te di. "Li nan bèl. Mwen panse ke Barry renmen l'."
  
  
  "Vini non sou li a, dam," mwen te di ke li apiye kont m ' ak gwo rad la vin ti mouton alèz.
  
  
  "Mwen pa konprann sa w ap di," li te ri.
  
  
  "Toujou genyen twòp pale, de tout fason," li te di sobreman. "Èske ou pa panse konsa, George?" Li pwononse l " Or-alo."
  
  
  "Yeah."
  
  
  Nou te vini ansanm tankou si nan kèk peyi a nan loraj, ak mwen vin chonje tande crashes boutèy ak linèt nan chanm nan pwochen. Men, sa ki te tout. Kèlkeswa sa Parson melanje, li pa t ' jwenn nan nenpòt linèt pou Elena ak mwen. Mwen pa t ' wè Parson oswa Juana apre sa.
  
  
  Elena tou pa t ' kòmantè sou mank nan alkòl. Li te twò okipe yo montre m 'ki jan anpil mwen ta manke l' nan lavi m ' tout.
  
  
  Li te pran gwo plezi nan zepòl mwen pòch ak mwen 38 Luger. Li te eseye ouvriers li, epi li tout messed moute. Li te dènye bagay mwen te pote, e menm pi plis pase li te. Yon jan kanmenm, li wete m nan pòch la, epi li tonbe sou planche mozayik.
  
  
  Mwen te santi-defans yo-san yo pa li, mwen prèske te di " toutouni."
  
  
  Li te rive pou lanp chanje ak etenn limyè.
  
  
  Mwen remake ke rezone nan boutèy nan sal kap vini an te sispann.
  
  
  Sèt
  
  
  Pou yo rive nan Sol y Nieve Ski nan Zòn nan, kòmanse soti nan Malaga pa swiv yon wout likidasyon moute pant nan zòn sid yo nan Sierra Nevada la. Sierra Nevada Otèl nou yo te anrejistre nan te nan pati anba a nan Prado Llano, ak Juana ak mwen te mete kostim ki neglije pant lan ski.
  
  
  Blan an pant nan Borreguilas separe ski kouri sou mwatye chemen ant Picacho de Veleta ak Prado Llano. La pi ba nan machin nan kab soti nan Prado la Llano fini, pandan y ap a anwo kay la machin nan kab kòmanse soti nan Borregilas. Nan chanm motè a se ki tou pre.
  
  
  De paralèl barrancas gen pi ba ski kouri soti nan Borregilas yo Prado Llano. Yo yo separe pa yon byen file ridge nan granit ak mika, sou ki te sèlman ti zòn nan nèj, se vizib menm apre lou lanèj ki tonbe an.
  
  
  Machin nan kab, ki kouri soti nan Prado Llano yo Borreguilas se sispann pi wo a prensipal la barranca, kote santye limyè yo yo sitiye. Pi difisil tren yo yo sitiye nan bò solèy leve a nan yon ki tou pre ravin.
  
  
  Mwen te chita sou balkon la ki kouri alantou otèl la ak veye ski, men byen vit deside ke mwen ta pito ski pase gade. Men, jis bay m kouvri, mwen te pran mwatye yon douzèn vaksen yo lè l sèvi avèk Rolleiflex 1, ki te founi libere de chaj pa RACH la prop depatman, a asire w ke vizitè yo ki anba a te kapab wè m'.
  
  
  Li te yon fatigan monte, e byen vit mwen te ale andedan, mete yo sou soulye mwen an, epi kouche sou kabann lan ak yon bouke soupi. Men, mwen pa t ' kapab dòmi. Mwen te panse sou evènman yo nan de dènye jou.
  
  
  Li te gen de jou depi moustik touye jimo Rico Corelli, li dezyèm - nan-lòd. Absoliman pa gen anyen ki te pase nan de jou depi m ' reyinyon ak Barry Parson ak Elena Morales. Men, mwen te an kontak ak Mitch Kelly, epi mwen te gen yon kèk mesaj soti nan Hawk:
  
  
  bagay
  
  
  
  
  
  
  Kalite transfè
  
  
  Tradui tèks
  
  
  Sous tèks
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Tradiksyon rezilta
  
  
  : Anba okenn sikonstans ou eseye kominike dirèkteman avèk Rico Corelli. RACH nan akò avè l ' rete chanje. Pa gen okenn siy nan foste sou pati l ' yo. Rete tann jiskaske ou tande nan men l ' atravè Tina Bergson.
  
  
  ATIK: enfòmasyon Nou endike ke Moscato se pa kounye a nan Malaga oswa Torremolinos. Yo pa repete li yo, pa eseye yo swiv li. Kenbe yon je fèmen sou li.
  
  
  pwen: Sol y Nieve reyinyon se toujou anba devlòpman.
  
  
  pwen: Yo mande enfòmasyon sou Barry Parson se pa disponib. MI5 pa divilge si gen se tankou yon moun. Li evidan, non an se yon psedonim; MI6 pwobableman pa pral revele idantite l 'jouk apre yo fin aktyèl l' ranpli misyon an. Sorry, men pa gen okenn konfimasyon oswa refi nan li oswa wòl li nan sa a konplo.
  
  
  ATIK: Moscato, ki se yon asasen ki moun ki te travay pou mafya a pou anpil ane. Li tou frape nan gwo.
  
  
  ATIK: Elena Morales - pa anpil, se li te ye sou li. Li pa gen okenn dosye nan anvan patisipasyon nan espyonaj, kont-espyonaj, oswa covert travay nan peyi Espay pou gouvènman an. Sepandan, li pa ta dwe panyòl nan tout, men franse ou italyen. Pa kondwi nan tout.
  
  
  pwen: Konfimasyon nan Moscato nan prezans nan Meksik nan moman sa a nan tirè pwofesyonèl atake ou nan Ensenada. Anplis de sa, gen se yon dosye ke li te te pran vòl nan Ewòp nan menm tan an tankou ou, byenke pa via Iberia.
  
  
  Li te soti nan Hawke.
  
  
  Sou maten an dezyèm apre touye moun nan kanpe-a nan Rico Corelli, mwen te resevwa yon apèl nan telefòn pandan y ap gen manje maten ak Juana.
  
  
  "Kelly," vwa a te di. "Tina te resevwa pawòl bondye a soti nan Women Nen. Ou bezwen pou yo ale nan Sol y Nieve jodi a."
  
  
  "Sa a dwa."
  
  
  "Pa gade pou l'. Rete tann jiskaske nwit la la premye. Nan mitan lannwit, ale nan ropeway chanm nan motè ak rankontre l ' yo kontakte pa gen. Non kontak la se Arturo. Li pral fè yon randevou ant ou menm ak Women Nos nan sa ki tan ou ta dwe fè yon randevou avèk Juana. Men, pou de premye reyinyon yo, ou gen yo ale pou kont li ."
  
  
  "Te resevwa li."
  
  
  "Sa a li," Kelly te di. "Bon chans."
  
  
  "Kenbe sou. Ki jan a Tina?"
  
  
  "Rantre nan nou."
  
  
  "Lè se li ale nan resort nan?"
  
  
  "Pa gen anyen ki te di. Hernandez pat lage l 'ankò, epi li pa t' di lè li pral kite l ' ale."
  
  
  "Anyen sou Parson?"
  
  
  "Negatif".
  
  
  "Elena Morales?"
  
  
  "Egzakteman menm bagay la."
  
  
  "Ou nèg reyèlman travay di, yo pa ou?"
  
  
  "Oh, Nick!"
  
  
  * * *
  
  
  Alantou kat è nan apremidi a, mwen te woule soti nan kabann nan epi mete yo sou mwen ski pantalon, chemiz, ak chanday.
  
  
  Ski te toujou sou pant yo. Mwen te kapab wè gason nan wouj jakèt, ti fi yo nan vèt jakèt, figi yo nan ni gason ni fi nan jakèt desann koridò yo nan etaj ki pi ba. Kòm mwen te pase sal la motè ak rive nan pant ki pi ba nan machin nan kab, mwen te wè yon dezyèm pant k ap monte soti nan Borregilas nan yon gwo U-vire tout wout la nan tèt la nan pi wo a gout, Velet.
  
  
  Kab machin yo te toujou ap kouri, moute a ak desann nan menm tan an, pase chak lòt, ale jiska ranpli, pral desann vid. Mwen gade atansyon nan sal la motè.
  
  
  Pa Rico Corelli. Si sèlman mwen te konnen sa li vrèman gade tankou. Otèl la te ti - mwen te kapab pran plas mwen nan gwoup la ak te rankontre l 'san yo pa tout ridikil cape ak nepe ke Malfini ak sèrviteur l' yo renmen anpil.
  
  
  Toujou. Yon sèl moun ki te deja mouri. Rico Corelli a te yon gwo nonm sou yon misyon danjere. Sekirite te enpòtan.
  
  
  Mwen frape sou Juana nan pòt la.
  
  
  "Wi?"
  
  
  "Ann ale desann, Juana."
  
  
  Nou te vin ansanm kòm mari ak madanm , yon vye marye koup ki gen nan dife yo nan fè sèks ak renmen te gen depi lontan te extend. Bachelor vyèj mari ak madanm.
  
  
  * * *
  
  
  Lè a te frèt, men sèk. Nèj la te tounen soti yo dwe pafè pou ski, jis yon limyè kouch poud nan tout tanp zidòl yo dwat. Pa gen tanpèt te prevwa. Men, mwen te santi ke gen ta ka gen nèj jou lannwit sa.
  
  
  Nou chita nan youn nan dènye a tab yo nan Prado ak sipped cho chokola ak konyak. Yon gwoup kat moun te desann an pant, ki estasyone yo ski ak poto kont bò a nan dineur a, ak fouye pou yon tab ak chèz.
  
  
  Yo te pale alman. Mwen konnen yon ti kras alman yo, se konsa, mwen ofri yo mwatye nan tablo nou an. Yo regarda nan Juana ak byen vit te dakò. Pati a gwas de a kat moun. Youn te nan karantèn yo e li te evidamman lidè a nan gwoup la; twa lòt yo yo te pwobableman nan ven an reta yo. Lidè a te pale alman, men li te aktyèlman Swis. Lòt twa yo te melanje-yon Dane ak de Alman yo.
  
  
  Yo pa t ' kapab pran je yo koupe Juana, menm apre Muchacho mennen yo kat vapeur mug nan chokola.
  
  
  "Herr Bruno Hauptli," gwo nonm te di, rive soti nan souke men m'.
  
  
  "George Peabody. Soti nan Etazini yo."
  
  
  "Ah, repons lan se wi! Asire w ke. Mwen te aprann yon bagay soti nan kirye Ameriken nan alman ou."
  
  
  "Mwen regrèt sa," mwen chuckled. "Sa a se Juana, madanm mwen."
  
  
  "Sa yo yon nèg gen chans!" Bruno Hauptli pran rele, vire nan kanmarad li yo, epi eksplike nan alman ke li te marye m'.
  
  
  "Wi, repons lan se wi," de la Alman yo te di, gade nan Juana. Dane a tranpe l ' nan chokola.
  
  
  "Yo se ou nèg ale ski demen?" Herr Hauptli mande.
  
  
  Juana nodded. "Nou gen entansyon."
  
  
  "Ah! Mwen pa pral sou pant yo nan demen, men, petèt jou kap vini - oswa ou byento
  
  
  
  
  
  
  Kalite transfè
  
  
  Tradui tèks
  
  
  Sous tèks
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Tradiksyon rezilta
  
  
  Herr Hauptli jifle l ' kwis pye eksitasyon."Poukisa nou pa nou fè li yon due - yon trio, mwen vle di," li te di, sonje m.
  
  
  Juana glared nan l'. "Mwen ta renmen ke!"
  
  
  "Herr Peabody?"
  
  
  "Oh, renmen li, renmen li!"
  
  
  Tout moun te ri paske li te evidan ke mwen pa te ale nan renmen li.
  
  
  Konvèsasyon an te kontinye. Hauptli toudenkou te pwan Juana nan bra, rale l 'ale nan tab la, ak bese atè avè l' sou yo ski ak poto yo. Yo te gwo twou san fon nan kèk teknik diskisyon sou fèmen a kle a li te sou ski. Juana seethed ak hissed.
  
  
  "Herr Hauptli," mwen di nan alman nan youn nan jenn gason yo. "Li se yon bizismann, dwa?"
  
  
  Alman pwochen m ' te classics ble-peas ak blond. "Wi! Herr Hauptli se youn nan ki gen plis siksè biznisman nan Mache an Komen," li te di. "Li te gen yon anpil nan responsablite yo."
  
  
  "Li se sou vakans?" Mwen te mande.
  
  
  "Nan yon gwo reyinyon ki pral fèt nan Paris nan yon semèn. Koulye a, Herr Hauptli se ap detann, jwi solèy la, nèj la ak..."
  
  
  Pran yon poz.
  
  
  Alman yo te ri a, ak pa-byen-tristesse Dane jifle tab la.
  
  
  "Nou fi yo!"
  
  
  Ri.
  
  
  Li fè m sonje nan youn nan moun ki fin vye granmoun komik opera a, mwen te wè nan yon reta-lannwit pèfòmans - fin vye granmoun fim soti nan ane 1930 yo. Yon bagay sou sa a pa t 'sanble byen dwat pou m'. Men, mwen pa t ' kapab figi li soti.
  
  
  * * *
  
  
  Restoran an te mete kanpe tankou yon tipik refèktwar a nan yon resort nan ski, ak yon tablo ki long nan sant la nan sal la nan style la nan yon pasaj siperyè ak ti tab ansanm mi yo ki nan sal la.
  
  
  Gwoup nou an - Juana ak mwen ansanm Herr Hauptli ak zanmi l ' -te dwa nan mitan an nan tout reyinyon yo. Herr Hauptli kontinye pale ensesaman nan yon Jèrmanik bavardaj ke tou de etoudi mesye ak etoudi mesye tout moun. Menm moun ki pa t ' konprann German oswa angle a te sanble konplètman ipnotize pa karismatik li.
  
  
  Mwen te pran tan mwen pandan lontan repa ak anpil atansyon tcheke tout rès la nan otèl la nan kliyan yo.
  
  
  Mwen fouye pou Women Nen, eseye wè byen Rico Corelli nan lanmè a nan ap fè fas bò kote m'. Gen pa sanble yo gen nenpòt ki opòtinite.
  
  
  Li te onz trant-mwen anvan m ' menm te konnen tan an. Brandy a te rive, ak mwen te chita desann, siwote li. Lè Herr Hauptli sarepta pou souf, mwen tounen vin jwenn Juana ak te di: "mwen ale soti nan jwenn kèk lè fre anvan ou ale nan kabann. Sont ou ap vini, mwen renmen anpil?"
  
  
  Li te ban m ' yon souri kalm. "Pa gen, mwen renmen anpil. M regrèt. Li nan twò frèt. Pa ka anreta."
  
  
  Mwen te souri e yo te fini mwen an brandy.
  
  
  "Herr Hauptli, li te yon trete reyèl. Wè ou demen oswa nenpòt moman-dwa?"
  
  
  "Wi," te di Herr Hauptli, figi l ' wouj ak diven, brandy, ak eksitasyon an nan manje. "Auf weidersehen".
  
  
  Mwen pouse m ' tounen sou chèz la, bese yo de a Alman yo ak Dane, epi yo te mache atravè ki gen anpil moun nan restoran.
  
  
  Li te trè frèt deyò. Lè a te fre. Mwen poked tèt mwen deyò epi yo lè sa a, te ale tounen anwo kay nan chanm nou yo ak te achte tèt mwen kèk kas ekoutè ak yon ba. Mwen menm mwen te mete yo sou yon anorak, tcheke pwa nan zepòl pòch yo ak fè asire w ke kouto a te atache nan cheviy m ' yo.
  
  
  Mwen te rive nan tèt la nan santye likidasyon san okenn ensidan. Lwen soti nan pwoteksyon an nan bilding yo, mwen te santi m pi frèt pase mwen ta te santi depi mwen ta yo te rive nan Sierra Nevada la. Van an koupe nan rad mwen, jouk tan mwen te santi mwatye toutouni.
  
  
  Pa te gen okenn limyè nan chanm nan motè. Pa te gen okenn son sou ti mòn lan swa. Mwen gade sou zepòl mwen. Jòn travès nan limyè ki soti nan chanm otèl ak fenèt neglijans Prado te fè an lò modèl sou nèj la blan.
  
  
  Bilding lan kote telesyèj te machin an ki sitiye te antoure pa nèj. Mwen te kapab wè nan antre prensipal la fè fas a nan fon an. Motè a pòt chanm yo te fèmen, men se pa fèmen. Mwen vire manch la et pouse li louvri. Enteryè a nan bilding lan te trè nwa, byenke refleksyon an nan zetwal yo nan nèj la te pote kèk limyè. Li te etonan kijan yo byen klere nan syèl la te menm nan mouri a nan lannwit.
  
  
  Mwen te kapab wè dèyè volan an jiskaske U-vire, kote machin kab vire nan yon semicircle nan direksyon opoze a. Nan mitan an nan semicircle a, te gen yon machin kab ki te dire jouk ekipman an te kòmanse leve nan maten an.
  
  
  Mwen te jis sou yo mache devan lè mwen te wè yon moun pase pa la kab machin. Nenpòt moun ki li te, lè mwen te antre nan, swa yo te andedan bilding la oswa yo te antre nan kèk lòt moun antre. Mwen te panse li dwe te ap tann pou m'. Lè sa a, nan kou, li pral mwen dwe kontakte moun.
  
  
  Arturo.
  
  
  Mwen te pwan m 'ti moso, yo rale li soti, ak tensed kòm mwen te deplase pou pi devan, louvri bouch mwen pou chichote" Arturo."
  
  
  Mwen pa janm di anyen sou li.
  
  
  Yon lòt moun te fè!
  
  
  "Arturo!"
  
  
  Son an te sanble pou yo vini soti nan dèyè machin nan kab. Mwen ranmase moso yo ak vize li nan silwèt la. Si li te rele Arturo, li pa t ' Arturo. E depi mwen te gen pou rele Arturo, mwen te konnen ke moun sa a ta dwe yon lòt moun ki moun ki ta eseye jwenn Arturo anvan m', yon moun pa sou bò m ' yo.
  
  
  "Wi?" "Ki sa ki se li?" mande nan yon vwa ki sou lòt bò a nan gwo chanm nan motè.
  
  
  Imedyatman, yon vwa byen fò sonnen deyò.
  
  
  
  
  
  Kalite transfè
  
  
  Tradui tèks
  
  
  Sous tèks
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Tradiksyon rezilta
  
  
  echo nan yon bal-yon rapò ki swayed tounen yo epi pwoklame yo nan sa a ti chanm renmen an bate nan dè santèn de tanbou yo. Yon flash nan zoranj flanm dife parèt ak imedyatman disparèt. Mwen tande yon rèl pou bò gòch mwen an.
  
  
  Mwen imedyatman akoupi atè ak yo te tire nan figi dèyè machin nan kab.
  
  
  Yon moun te sèmante nan lang panyòl. Mwen te kite a, mwen tande son an nan yon kò ki tonbe ak yon plenn. Mwen te tire, ankò, ap eseye wè an nonm dèyè machin nan kab. Mwen pa t ' kapab fè soti nan yon sèl pati nan li.
  
  
  Pòt la louvri ankò, epi mwen rekonèt figi a; mwen te fè m ' chape. Mwen te tire yon fwa plis nan direksyon son an nan pòt la, lè sa a, kouri nan fènwa a nan plas la.
  
  
  Pa te gen okenn yon sèl la.
  
  
  Te gen yon pòt - la dezyèm antre nan sal la motè. Mwen louvri li ak gade soti. Pa te gen okenn yon sèl nan je. Mwen byen vit te ale deyò epi yo gade leve, li desann pant lan lanèj. Pa yon yon sèl. Pèsonn.
  
  
  Lè mwen te resevwa tounen nan bilding lan, mwen tande yon moun aletman ak souf anlè, se konsa, mwen te jwenn ti gason an epi ki te mete m ajenou sou l ' sou etaj la konkrè. Mwen pa t 'kapab wè l' nan tout.
  
  
  "Arturo?" Mwen te mande.
  
  
  "Wi." Li tresayir.
  
  
  "Ki kote mwen ka rankontre moun mwen te vin wè?"
  
  
  "Somè a nan Veleta se Picacho de Veleta. Douz è. Lannwit demen."
  
  
  "Oke," mwen orèy. Mwen bese atè. Mwen te kapab tande l ' travay, iregilye pou l respire. Lè sa a,, anvan mwen te kapab ' di nou lòt bagay, mwen tande yon abitye gurgling rape sa ki son yon anpil tankou yon tchatcha, men li la pa reyèlman yon tchatcha nan tout.
  
  
  Yon lòt bagay.
  
  
  Lavi kite kò a.
  
  
  Arturo te mouri.
  
  
  Mwen byen vit te resevwa leve, li kite sal la motè, kondwi atravè outcroppings ak yon long ak pare figi a, jouk mwen rive nan Prado Llano ak kouri al nan otèl la.
  
  
  Mwen gade tounen sèlman yon fwa, li wè ke chanm nan motè limyè te sou li a, ak fè nwa figi yo te deplase alantou anndan an.
  
  
  Vaksen yo te fò ase nan alèt a tout antye Sol-mwen-Nev fòs polis. Gad Sivil la te gen.
  
  
  Souke, mwen te monte mach eskalye yo epi yo te mache nan gwoup la, vire kite direksyon bar la, ap eseye kenbe souf mwen ak yon fò angloutir nan konyak.
  
  
  Ke li te ede.
  
  
  Plizyè.
  
  
  Men se pa anpil.
  
  
  8
  
  
  An muet eksitasyon ki te some imedyatman apre tire a nan Arturo ak ki vin apre ankèt touye moun yo konmanse bese konplètman nan demi èdtan yon. Gad Sivil la estasyone nan resort nan ski te pran swen nan kadav yo ak yo te kòmanse yon long, pwosesis fatigan nan enterojan vizitè yo ak pèsonèl sèvis nan resort nan.
  
  
  Mwen pa t ' jalouzi travay lapolis. Li te sevèr, engrat, ak espesyalman travay alèz nan heights sa yo nan tan sa a nan ane. Yo te bon moun.
  
  
  Mwen te gen chans. Pa gen anyen yo pote yo ban mwen.
  
  
  Brandy kalme m ' desann yon ti kras. Mwen te kenbe je m ' sou gwoup la otèl, l ap gade tout moun ki vini nan ak soti. Mwen te kap chèche yon moun ki te sanble ak moun mwen te jwenn nan kabann nan villa la nan Torremolinos, moun mwen te konkli nan yon Moustik.
  
  
  Finalman, mwen leve, li antre nan sal la ak gade Prado Llano. Gen te sanble yo dwe pa gen okenn yon sèl aletranje a kounye a.
  
  
  Mwen janbe lòt nan gwoup la ak te ale moute mach eskalye pou nou suite sou nan dezyèm etaj la. Kòm mwen mete kle a nan pòt la, mwen tande ri nan chanm nan pwochen. Juana la ri.
  
  
  Souri, mwen pouse ouvè pòt la epi yo tounen vin sou limyè a. Se konsa, li te pran Herr Hauptli nan chanm li. Omwen li sanble komik, menm nan gwosye l ' Jèrmanik fason. Delivre a sèlman te ke tankou yon èkstravèrti moun ki te gen plizyè kache ondilasyon.
  
  
  Mwen te ale nan pòt la, li mete m ' nan zòrèy li.
  
  
  Griyen. Plezi a te soti nan l ' tankou bul soti nan yon vè chanpay. Mesye Hauptley yo dwe pi bon nan kabann nan pase nan chanm nan ap viv, mwen te panse neglijaman. Mwen pa t ' gen konfyans nan nonm sa a.
  
  
  "Souple," Juana te di. "Epi li mete kèk nan glas la, tanpri, Barry?"
  
  
  Barry!
  
  
  Mwen te demisyone lwen soti nan pòt la, ranfroye.
  
  
  Barry Parson?
  
  
  Lè sa a, mwen te kapab tande vwa li, anvlope, men ékivok - yon ékivok aksan Britanik, muet amizman, ak muet eksitasyon.
  
  
  "Sa a Dwa, siwo Myèl. Yon vè wiski, tout dwa!"
  
  
  Dènye fwa nou te wè Parson te nan Malaga. Jou a apre asasina-a nan Rico Corelli a doub, li ak Elena ansanm Juana ak m ' pou yon vwayaj fè makèt ak manje midi. Nou te ale nan dine ak yo nwit lan la anvan nou te kite pou Sol-mwen-Niev. Men, nou pa t 'di okenn nan yo kote nou te ale, paske nou pa t' konnen jouk byen bonè nan maten an. Ki jan Parson konnen ki kote nou te? Ak poukisa li te swiv nou? Li te dekouvri ke Moustik yo te tou sa nou? Byen posib. Moustik yo te isit la - mwen sispèk li te touye Arturo. Omwen a anpil, sa ki te pi evidan posibilite.
  
  
  Men, poukisa pa t ' Parson gen yo sispann Moustik si li swiv li? Ak poukisa...?
  
  
  Te panse a nan yon Moustik yo te sispann m'. Mwen te fè yon rapide mantal repanse ak shuffled kat yo nan yon konplètman nouvo men yo. Lè sa a, mwen reyalize ke li te posib ke Barry Parson pa ta dwe inosan MI5 Britanik la, ofisye li te deklare ke yo dwe.
  
  
  Kidonk:
  
  
  Yon jennès te pran m ' yo vila a kote Moustik yo te kache nan Torremolinos.
  
  
  
  
  
  
  Kalite transfè
  
  
  Tradui tèks
  
  
  Sous tèks
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Tradiksyon rezilta
  
  
  ki moun ki te gen te ede l 'sèvi l' yo nwit lan la anvan.
  
  
  Mwen te jwenn nonm sa a nan chanm lan, yo te eseye gen tan pwan l', men li te koupe. Nonm lan pran kouri. Yon lòt moun, ki moun ki idantifye tèt li kòm Barry Parson, antre nan chanm lan reklame yo dwe yon sekrè Britanik ajan apre moustik.
  
  
  Sipoze Parson pa t ' yon ajan nan tout. Sipoze moun nan kabann nan la te jis John Doe. Sipoze yon Moustik mete John Doe gen ak lè sa a, koupe m ' yo kite fo Moustik disparèt. Ak lè sa a, kite a di ke li jere yo konvenk m ' ke Moustik yo te ale.
  
  
  Li te yon Moustik tounen lè sa a,! Barry Parson! Ak li jis swiv m 'nan Sol-mwen-Niev, ki te swiv m' nan sal la motè, touye Arturo, pwobableman an konsideran ke Arturo te m', epi li kouri lwen. Koulye a, li te nan kabann nan ak Juana, espere yo dwe ki te dirije yo byen Rico Corelli!
  
  
  Mwen te kraze soti nan yon swe frèt.
  
  
  Mwen prese nan telefòn nan. Youn nan chak sal de chanm. Mwen ranmase telefòn nan epi biwo a reponn imedyatman - pa gen anpil apèl nan mouri nan lannwit.
  
  
  "Madam Peabody, tanpri."
  
  
  Yon ti moman apre sa, mwen tande bag telefòn nan chanm nan pwochen.
  
  
  "Bonjou?" Li te Juana.
  
  
  "Pa di yon mo. Sa a se Nick. Mwen ka tande Parson gen. Imajine ke sa a se nimewo a mal."
  
  
  "Mwen vrèman regrèt. Mwen kwè ke ou gen..."
  
  
  "Kenbe l' la. Mwen pral rankontre Corelli demen swa, nan mitan lannwit. Велета. Kontak la se mouri. Kenbe Parson gen tout lannwit, si ou kapab. Li ta dwe nonm lan ki moun ki touye Corelli lookalike."
  
  
  "Ou ap trakase m', tanpri, epi mwen pa gen mete monte ak li."
  
  
  "Pa di l' anyen. Kenbe l ' nan manyen. Si ou konprann tout bagay sa a epi yo ka konfòme li, yo di konsa:"mwen pa vle di yo dwe grosye, men mwen pa ka ede ou. Lè sa a, rakwoche telefòn nan."
  
  
  "Mwen pa vle di yo dwe grosye, men mwen pa ka ede ou."
  
  
  Mwen hung moute. Mwen te kapab tande Parson a vwa nan tout sal la.
  
  
  "Ki moun ki te ke, Juana?"
  
  
  "Nimewo mal. Gen kèk tafyatè Anglè."
  
  
  Parson ri. "Èske ou asire w ke li se pa yon Ameriken?"
  
  
  "Li te gen menm bagay la tou kirye yo menm jan ou," Juana replica.
  
  
  Ti fi bon! Li te fre tankou poud.
  
  
  Mwen tcheke mwen talon, mwen luger, ak chanje nan yon roulé chanday ak jakèt. Mwen te ale tounen nan bar la. Mwen te vle panse sou li. Ak mwen pa t ' vle rete nan sal sa a pou tout rès nwit la la. Petèt mwen te kapab peye bartender a yo kite m ' ale nan gwoup la pwochen nan bar la.
  
  
  Mwen etenn limyè yo ak te ale soti tou dousman.
  
  
  Ba a te egzakteman menm jan mwen ta kite li. Mwen gade alantou. Mwen pa panse tout moun t ' ap dòmi ankò.
  
  
  Mwen te eseye tab la. "Ki kote se tout moun?"
  
  
  "Disko," grefye a te di. "Nan sousòl la."
  
  
  "Mwen pa tande okenn bri."
  
  
  "Li nan ensonorize, Sektè."
  
  
  Mwen te monte zèpòl ak te ale desann eskalye yo ke mwen te panse mennen nan pi ba nivo yo nan otèl la, kote ekipman pou chanm yo te chita.
  
  
  Twa pòt louvri nan aterisaj la anba a, ak yon sèl te di: DISCOTHÈQUE.
  
  
  Mwen te ale nan bar la sou bò dwat la, li bay lòd yon bwè. Bartender a, abiye tankou yon flamenco dansè ak long sideburns rete soude ak zo bwa tèt li, byen vit prepare yon bwè.
  
  
  Koulye a, mwen kite je m ' moute desann ak anpil atansyon sou disko kliyan. Mwen pa t 'avi sa a plas: li ta ka yo te plas la kote Moustik yo te kache apre asasina-a, si vreman vre Moustik pa t' Barry Parson.
  
  
  Men, mwen pa t ' wè nonm sa a mwen te wè nan premye nan chanm nan villa la nan Torremolinos.
  
  
  Mwen te sou yo chita lè mwen te wè yon zanmi.
  
  
  Li te chita nan kwen an byen lwen yo, tout pou kont li, anba yon sayi seksyon nan sa ki te sanble ak yon gwo, plat wòch. Nan yon sèl nan tout sa yo byen klere nan yon ti moman, limyè a frape l ' kareman, nan figi a, epi li blinked epi yo tounen vin lwen.
  
  
  Li te evidamman Elena Morales.
  
  
  Ki sa ki te wòl li nan sa a komedi? Li te konnen poukisa Barry Parson te vini nan Sol y Nieve? Te li yon pati nan li? Oswa te li te jis yon inosan curieux, yon pati nan yon montre Parson te mete kanpe pou pwoteje pwòp l ' pati?
  
  
  Oswa mwen te mal sou Parson?
  
  
  Mwen te mache sou nan li, toudenkou parèt soti nan tenèb ki pi wo a li, souri lajman.
  
  
  "Alo, Elena."
  
  
  "George! Ki sa ki yon sipriz bèl!"
  
  
  "Lè ou t' vini an?"
  
  
  "Oh, Barry ak mwen te resevwa isit la alantou onz. Nou tou de douch, chanje, ak ' al tou dwat nan sal la kote moun, men nan kou li te tan pou yo manje. Epi nou te wè madanm ou. Li te di ou te manje ale." Je l ' klere. "Sou biznis yo."
  
  
  "Men, isit la ou se pou kont li!"
  
  
  "Byen, nou te desann isit la, twa nan nou. Te gen yon lòt bon moun isit la. Alman. Barry te gen pou yo ale anwo kay yo pou sòt deyò kèk bagay sa yo ak bagaj l ' yo. Li te retounen apeprè mwatye yon èdtan pi ta. yo kite. Lè sa a, nou danse e ... "
  
  
  "Konbyen tan te fè nan alman yo rete?"
  
  
  Elena te souri. "Eske se sou sa ou rele yon kwa-egzamen an, George?"
  
  
  Mwen te ri. "Nan kou pa. Kisa ki te pase apre Barry te vin tounen soti nan bagaj a?"
  
  
  "Alman an bò gòch, jan mwen te di, ak lè sa a, alantou douz trant Barry te di ke li ta pran Juana nan chanm li. Juana te fatige. Li te di m ' yo rete tann isit la." Li dezaprouve kolè. "Mwen toujou isit la."
  
  
  Mwen te bay lòd bwason.
  
  
  "Kisa k ap pase si Barry pa rele ou?" Mwen te mande, g
  
  
  
  
  
  
  Kalite transfè
  
  
  Tradui tèks
  
  
  Sous tèks
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Tradiksyon rezilta
  
  
  sonje sa m ' te enstwi Juana.
  
  
  Li ti souri. "Mwen ale nan kabann pou kont li."
  
  
  "Petèt pa."
  
  
  Je l 'konsantre sou figi m'. "Yo ou di m' yon bagay?"
  
  
  "Petèt."
  
  
  "Oke," li te di, jezi vire bò m 'ak mete men l' sou mwen anch. "Mwen pral di ou sa. Poukisa ou pa pran boutèy la epi ale moute nan chanm mwen? Nou pral rete tann jiskaske Barry vin tounen laba a."
  
  
  Mwen te pran yon boutèy konyak ak nou te ale moute mach eskalye yo ansanm. Elena te yon ti jan nan yon weaver, men li te kenbe likè a byen.
  
  
  Yo te sal sou nan twazyèm etaj la. Elena te pran kle yo soti nan sak l 'ak li renmèt li bay m'. Mwen louvri pòt la, epi kite l ' nan. Li vire sou limyè a e mwen fèmen pòt la dèyè nou.
  
  
  Li te pran soti kèk papye tas, epi mwen louvri boutèy la, vide kèk konyak, epi li chita sou kwen nan kabann lan, epi yo bwè.
  
  
  "Madanm ou se trè bèl," Elena te di.
  
  
  Mwen nodded.
  
  
  "Èske ou gen pwoblèm nan fanmi an?"
  
  
  "Pa gen okenn plis pase nenpòt lòt moun."
  
  
  "Men madanm ou yo sanble yo renmen lòt moun."
  
  
  "Ki jan nan Barry?"
  
  
  "Wi."
  
  
  "Se Barry mari ou?" Mwen te mande.
  
  
  Li ap tranble anba pye tèt li. "Nou ap faking li." Li te souri.
  
  
  "Depi konbyen tan ou te li te ye l'?"
  
  
  "A. Petèt yon mwa."
  
  
  "Ki kote ou te rankontre l'?"
  
  
  Li leve soti vivan yon sousi. "Nan Malaga."
  
  
  "Ki sa ki fè Barry fè pou yon k ap viv?"
  
  
  Li te ri. "Li se fè lanmou."
  
  
  "pa gen okenn. Mwen vle di, sa ki nan biznis li?"
  
  
  "Mwen pa goumen nan biznis moun."
  
  
  Mwen nodded. Asire w ke. Li pa t ' vle. Li te panyòl. Yon fanm panyòl yo pa jwenn ki patisipe nan mari l ' la "lòt" lavi sa a ki - tout tan tout tan.
  
  
  "Ak ou," li te di ak yon souri. "Kisa ou fè?"
  
  
  "Mwen se yon fotograf," mwen di, ap eseye sonje sa ki te sou mwen kouvri apre yon ti moman nan total amnésie. "Mwen ki vann penti yo."
  
  
  Elena gade nan m ' ak anpil atansyon. "Ou konnen, mwen te pa janm wè ou ak yon kamera."
  
  
  "Nou ap sou vakans," mwen te di lamely.
  
  
  "Oke, sa a, se vre pou Britanik la, tou," li te t ' ap bougonnen dousman.
  
  
  "Barry pa janm travay swa?"
  
  
  Li ap tranble anba pye tèt li. "Li te di ke li se yon reprezantan nan konpayi an nan UK a. Reprezantan lavant".
  
  
  Li te nouvo. Sa a te evidamman Parson nan lejand. Mwen te deside pou chèche konnen plis enfòmasyon sou l'.
  
  
  "Ki sa ki fè li vann?"
  
  
  "Mwen vrèman pa konnen. Mwen pa mande."
  
  
  "Èske li tout tan tout tan koresponn ak UK a?"
  
  
  "Mwen pa panse sa. Mwen te pa janm wè l ' ekri lèt yo. Men, li te fè yon anpil nan apèl nan telefòn."
  
  
  "Ah."
  
  
  "Mwen panse ke li te yon sekretè. Li te toujou chita pale pou l'."
  
  
  "Mwen wè." Mwen dezaprouve. "Ki kote se li?"
  
  
  "Mwen pa konnen. Li nan sou telefòn la, ak mwen pa vrèman konnen ki kote li te a rele paske mwen pa nan chanm nan lè li te kòmanse. Oswa lè li rele l', mwen te ba l 'telefòn ak li tann pou m' pou yo kite sal la."
  
  
  Mwen nodded. "Ou panyòl fi fè se bèl bagay," mwen te di. "Yon fanm Ameriken te tande nan pòt la. Oswa koute li." "Men, pou fè pou evite ekout, ou bezwen espesyal disiplin."
  
  
  Li nodded. Lè sa a, li te souri. "Twò anpil pou m'."
  
  
  "Sont ou dekout yo?"
  
  
  "Mwen fè."
  
  
  Mwen chuckled. "Bon ti fi."
  
  
  "Sepandan, li pa janm chita pale sou biznis. Li te toujou ap pale sou moun. Moun mwen pa konprann. Li rele yo " li, oswa li, oswa yon moun, oswa yon fanm ."
  
  
  Ajan an, li kònen klewon tankou bon bavardaj.
  
  
  "Èske w te janm pale ak sekretè l'?"
  
  
  "yeah. Mwen te ba l 'yon ti kras aksan yo fè l' panse ke mwen te estipid." Li te souri ban mwen ak yon flash toudenkou nan pixie imè.
  
  
  Mwen prese l ' kwis pye. "Ou se pa estipid nan tout, Elena."
  
  
  "Men, li panse mwen se estipid."
  
  
  "Ki moun KI?"
  
  
  "Chris. Fanm lan Barry ap pale."
  
  
  "Fè ou konnen ki lòt non?"
  
  
  Elena ' ap tranble anba pye tèt li.
  
  
  "Li te te pale nan li pou osi lontan ke ou te li te ye l'?" Mwen te mande, pa reyèlman konprann ki kote nou te ale, jis kontinye sou chemen nòmal nan rasanble enfòmasyon.
  
  
  "Oh, repons lan se wi. Li te toujou an kontak ak li. Li te rele long-distans nimewo yo rezoud kèk nan zafè biznis."
  
  
  "Nan England?"
  
  
  "Oh pa gen okenn, pa toujou. Pafwa nan Frans."
  
  
  "Èske ou asire w ke li te Lafrans?"
  
  
  Li dezaprouve. "Mwen panse ke se konsa. Mwen pa toujou koute ak anpil atansyon, George. Mwen pa toujou jwenn bon chans. Poukisa ou konsa enterese?"
  
  
  "Mwen renmen Barry." Mwen te souri. "Mwen jis mande ki sa peyi a nan biznis li a nan."
  
  
  "Mwen renmen Barry tou."
  
  
  "Fè ou konnen nwit la la Barry ak mwen te ale lakay yo nan villa la ak Juana?"
  
  
  "Wi."
  
  
  "Ki kote te li menm jou sa a?"
  
  
  "Li te nan kay la tout jou. M ap panse."
  
  
  Se konsa, li pa t ' tire Corelli - li te yon Moustik oswa kèk gwoup enkoni. Barry te pa yon Moustik - yo pa gen okenn chans.
  
  
  "Epi li te pale Chris jou sa a?"
  
  
  "Chris?"
  
  
  "Yon ti fi. Sekretè".
  
  
  "A. Pa Gen. Mwen pa panse sa. Li te rete nan yon villa. Nou te ale nan plaj la."
  
  
  "Nan plaj la? Nan sezon fredi a?"
  
  
  "Nou te chita sou sab la nan solèy la." Li giggled. "Li te gwo plezi."
  
  
  "Kouman sou nan jou kap vini an? Apèl nan England?"
  
  
  "pa gen okenn. Pa gen anyen jou sa a."
  
  
  "Apre sa?"
  
  
  "Oke, mwen panse ke li la rele sa denmen maten. Ou konnen, li la byen bonè jodi a."
  
  
  "Chris a mennaj?"
  
  
  "St Li a yon ti fi bèl. Trè efikas. Mwen gen yon foto nan li nan tèt mwen. Ou konnen ki sa? Chita nan yon biwo nan biwo sa a. Trè fòmèl."
  
  
  Mwen nodded.
  
  
  "Mwen wè li sou telefòn la. Mwen wè l ' ap pale nan Barry. Li panse sou mwen, et li pa renmen m'." Elena te montre dan l'.
  
  
  "Li konnen sou ou ak Barry?"
  
  
  "Oh, nan kou. Kristina ak mwen..."
  
  
  Mwen yo te rive jwenn
  
  
  
  
  
  Kalite transfè
  
  
  Tradui tèks
  
  
  Sous tèks
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Tradiksyon rezilta
  
  
  li te pwan bra l'. Mwen prèske koule atè l ' bwè. "Ki sa ki se li?" Li chanje pou yon aksan.
  
  
  "Kristina? Ou te di Chris."
  
  
  "Li nan an menm non yo. Se yon bagay ki mal?"
  
  
  Yon bagay ki nan mal. Yon bagay yo te trè dwat. Koulye a, tout bagay tonbe nan plas li. Chris te Christina. Christina te Christina. Christina, koupe nan mitan an ak devan an yon pati ki manke a, te Tina.
  
  
  Elena bay yon soupi. "Ou kite?"
  
  
  Mwen souke tèt mwen. "Ki sa ki te ban nou lide sa a de tout fason?"
  
  
  "Ou tèt ou te deja ale yon lòt kote."
  
  
  Mwen te rive jwenn deyò epi yo pran l ' leve. "Pa ankò. Gade. Pa gen okenn plis konyak. Nenpòt ide?"
  
  
  "Mwen panse sou li," Elena te di, rale soti nan bra mwen yo. "Mwen mete yon bagay plis konfòtab."
  
  
  Li te leve e te ale nan twalèt la.
  
  
  Lè li te vini soti, li pa t ' santi nenpòt ki pi plis konfòtab nan anyen.
  
  
  Ak mwen te konplètman konfòtab.
  
  
  Nèf
  
  
  Nan denmen maten, mwen te gen prèske fini manje maten m 'lè Juana rive nan otèl la, sal manje ak te vin moute pou m'. Li te jis konble ak te souri.
  
  
  "Good morning, Madam Peabody," mwen te di, chita moute ak samblan yo banza yo nan senti a.
  
  
  "Bon maten, Mr. Peabody," li te di dryly.
  
  
  Li chita bò tab la.
  
  
  "Ou gade énervé," mwen te di, buttering yon kwasan. "Wòch nan kabann ou?"
  
  
  Li regarda alantou asire w ke pa gen okenn yon sèl te koute. Nan moman sa a, te gen sèlman sis lòt kliyan nan chanm nan manje.
  
  
  "Mwen te kenbe l' gen tout lannwit lan, jis pou ou!" li te atake m ' anba souf li.
  
  
  "Mèsi poutèt ou," mwen te di. "Mwen si ke ou te renmen li."
  
  
  Li roujise fou. "Koulye a, ki sa ki nan tout bagay sa yo sou?"
  
  
  "Mwen te di ou. Mwen se pa menm asire w ankò ke Barry Parson se ki li di ke li se."
  
  
  Li voye je alantou. Waiter a loomed sou nou. Ak yon souri, li te bay lòd, ak waiter a kouri lwen. Li vire m'. "M' tou," li te konfese.
  
  
  Mwen gade moute. "Ouch?"
  
  
  "Ou te di li ta ka yo te nonm sa a ki moun ki touye Corelli lookalike."
  
  
  "Mwen ap pran l' tounen. Li pa t ' kapab fè li. Li te gen yon èkskuz."
  
  
  "Men, li sanble yo konnen yon anpil sou mafya la."
  
  
  Mwen te monte zèpòl zepòl mwen. "Li reklamasyon yo dwe yon ajan. Ak ki Britanik entèlijans militè ki ap travay pou yo eseye elimine mafya a dwòg rezo-a."
  
  
  "Mwen konnen tout bagay sa yo. Men, li pa sanble gen anpil chans."
  
  
  Enteresan, mwen te panse. Mwen toujou te gen lide a menm.
  
  
  "Ki kote èske ou te rete tout nuit?" "Ki sa ki se li?" li te mande toudenkou.
  
  
  Waiter a pote l ' yon plato nan manje maten kontinantal ak yon vapeur po a nan kafe.
  
  
  "Mwen te rete la avèk yon zanmi."
  
  
  Yon sèl sousi leve kòm li te louvri woulo liv la ak bere li. "Ouch?"
  
  
  "Madam Parson."
  
  
  "Si gen yon Madam Parson," li chuckled. "Mwen te panse ou ta ka kouri antre nan li nan disko la."
  
  
  "Sa a ki sa mwen te fè."
  
  
  "Ki sa ki reyèlman te rive nan moun nan ki moun ki te mouri?"
  
  
  Mwen gade alantou. "Moustik a yo swiv m' nan sal la motè ak touye l'. Sepandan, mwen rekonèt plas la reyinyon. Mwen satisfè Corelli nan minwi aswè a."
  
  
  "Li se reyèlman pi bon pou ou pale konsa pou sa libreman isit la?"
  
  
  "Yon ensèk nan po kafe?" Mwen chuckled. "Mwen gen dout li. Men, pa di anyen nan chanm ou ke ou vle kenbe yo sekrè. Mwen se asire w ke modi bagay se ekout. Mwen panse ke sa a ki jan mwen te atake pa yon potansyèl Corelli asasen. Juana, pa t Parson di anyen sou Corelli?" "
  
  
  "Corelli?" Li ap tranble anba pye tèt li. "Pa gen okenn, poukisa yo pa?"
  
  
  "Mwen panse ke li konnen Tina Bergson."
  
  
  Juana te jele. "Ou kapab asire w nan sa?"
  
  
  "Pa reyèlman."M apiye tounen. "Poukisa nou pa?"
  
  
  "Li pale italyen, ou konnen. Trè bon."
  
  
  "Ki sa Tina Bergson gen fè ak li?"
  
  
  "Pa gen anyen nan tout. Mwen te panse sou Corelli."
  
  
  "Ou panse ke Parson se italyen yo ak konnen Corelli?"
  
  
  Juana ' ap tranble anba pye tèt li. "Mwen pa panse sou anyen. Mwen jis di ke li te sezi m ' lè li te vini ak yon fraz italyen."
  
  
  "Ki sa fraz?"
  
  
  Li roujise. "Mwen pa sonje."
  
  
  "Men, ou konnen li te italyen?"
  
  
  "Li te admèt li. Li te tou trè fre."
  
  
  "Epi li te yon aksidan?"
  
  
  "Anpil." Juana voye je l 'nan plak l'. Li te toudenkou prinsipal ak egzak. Mwen pa t ' souri, men mwen te ri kè. Yon bagay envolontè nan mitan an nan fè lanmou, mwen te konnen ke. Ak li te vini ak yon bèl, moun rich italyen fraz. Enteresan. Trè enteresan.
  
  
  "Èske li te ale ski?" Mwen te mande.
  
  
  "Mwen pa konnen. Mwen vle di, ta dwe mwen konnen?"
  
  
  "Mwen te jis panse. Nou ap pral desann an pant jodi a, Juana. Mwen te parèt sou kouvèti a. Ak mwen ta pi bon pran kèk foto." Bon. Mwen se fatige nan tout bagay sa a carbine travay."
  
  
  "Ou sanble yo dwe pran li trè byen," mwen di façon, gade l ' sou. "Aktyèlman, mwen pa janm te wè ou gade se konsa,... oh, kontan, si ou jwenn sa mwen vle di."
  
  
  Li te fache. "Mwen pral pran ou ..."
  
  
  "Koulye a, koulye a," mwen te avèti, gulping desann tout rès la nan kafe m ' kon leche.
  
  
  "Lè ou ale ski?"
  
  
  "Mwen gen yo ale moute nan chanm mwen ak pwòp moute an premye."
  
  
  Li nodded. "Mwen pral pare nan nèf-trant."
  
  
  "Nèf-trant lè sa a,. Se pou yo ale nan tèt la. Велета. Sont ou ap jwe?"
  
  
  "Nan kou a! Li manton piki moute. Li te enteresan m'. Mwen te santi pi bon. Li te toujou ap goumen pou saniti l', epi l ' egalite. Ti fi bon.
  
  
  * * *
  
  
  Nou gantan charye ekipman nou sou Prado Llano ak akòste yon sèl nan machin yo kab fè premye vòl pou Borreguilas.
  
  
  Li te gen yon dinamize jou a, ak solèy la wo nan syèl la, ak van an pote kèk imidite.
  
  
  
  
  
  Kalite transfè
  
  
  Tradui tèks
  
  
  Sous tèks
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Tradiksyon rezilta
  
  
  re. "Li pral nèj jou lannwit sa a," mwen te panse. Mwen vin chonje ke mwen te pran sant nèj nan lè nwit lan la anvan. Koulye a, li ta rive, mwen te asire w nan li.
  
  
  Machin nan kab rebondi ak jerked, epi nou chita k ap grenpe leve, epi yo moute tèt yo nan Sierra Nevada la. Ou te kapab wè tout bagay soti nan gen. Li te resevwa pi frèt ak pi frèt - vit. Mwen vire toutotou ak gade desann, epi li te renmen gade nan fen a nan mond lan. Pou yon distans gwo, nan tout plenn nan Granada lonje soti nan devan m', malgre ke te gen kèk nuajeu desann gen, ase nan blòk la plen view panoramic nan tout bagay.
  
  
  Nou vole sou machin nan kab pandan ke asistan an te fèt li, epi ale nan apatman nan lari an. Li te trè wo moute isit la, lè a te mens, ak frèt anvlòpki nou soti nan tout kote ak penetration po nou yo nan rad nou yo.
  
  
  Nou te mache an silans nan tèt la nan pant lan ski. Li te yon dezè peyi a, tout mika ajil feyte a ak nèj la , pa gen okenn pye bwa oswa buison nenpòt kote. Jis nèj, wòch, ak nan syèl. Mwen atache tèt mwen nan mwen Otrichyen yo nan silans ak ap gade Juana lite avè l ' Kanadyen.
  
  
  Nou te kanpe la pou yon kèk minit, kap desann pant lan, ak lè sa a, mwen te pran m 'linèt off mwen an bouchon, rale bouchon an desann sou zòrèy mwen, ak balanse l'.
  
  
  "Ou premye!"
  
  
  Li nodded, pouse tèt li pi devan, ak bent jenou l', epi yo te kòmanse pou avanse pou pi ansanm apik seksyon nan la premye tonbe.
  
  
  Mwen te swiv li, ap detann ak jwi sèk nèj sou bor yo nan ski mwen. Nou te gen nan pi bon kondisyon tan.
  
  
  Yon sèl jou nou mouri, epi li te fè nou yon koup nan sandwich, ki li te pote pou yo etonan valè. Nou te manje yo ak pa t ' di yon mo nan chak lòt. Nou jis basked nan solèy la, epi yo te kontan ak solitid la ak bote nan ti mòn lan.
  
  
  Nou te fini nou sandwich ak deplase sou.
  
  
  Li te yon ras gwo.
  
  
  Bèl bagay.
  
  
  Apre yon desandan kout soti nan Borreglas, nou te chita nan gwoup otèl la tout jounen, échanjé istwa ak Barry Parson ak Elena Morales tankou dife crackled ak touris vini, li ale. Nou te kapab wè pi ba pist - soti nan Borreglas yo Prado Llano-deyò fennèt la ak pase tan fè kòmantè sou fòm sa yo ki nan divès kalite ski.
  
  
  Finalman, mwen te ale nan repo ak pran yon douch. Manje a te modès a, ansanm ak abityèl gwo kantite asyèt, ak nan onz trant mwen te kòmanse yo ka resevwa yon ti kras nè yo. Nan moman sa a, nou te toujou chita ak bwè.
  
  
  Mwen eskize tèt mwen, ale anwo kay mwen sal, ak mwen tcheke luger ak épingl. Lè sa a, mwen te pran soti yon kat jeyografik nan zòn nan ak tcheke wout la nan Veleta Moniman ke mwen te wè jou maten sa a soti nan tèt la nan pant lan ski. Kòm mwen te di nan tan an, gouvènman an te nan wout soti nan Granada yo Motril sou la Costa del Sol la te dwa pwochen nan estrikti a konkrè.
  
  
  Wout la soti nan Prado la Llano ki konekte nan yon regilye gran wout sou twa kilomèt soti nan Prado la. Mwen te make wout mwen nan nò ale nan fouchèt la ak lè sa a, sidès nan Veleta sou gran wout la. Mwen mete kat la nan pòch mwen, ranmase kle yo nan lwe Renault, e te ale desann nan gwoup la.
  
  
  Nan chanm nan manje, mwen te wè Juana toujou chita ak Elena. Mwen mande ki kote Parson se. Kanpe la, mwen regardant soti nan fenèt la nan devan nan otèl la kote Renault te ki estasyone. Plizyè figi yo yo te deplase soti nan Prado la, pwobableman soti nan Eski a bar. Youn nan yo te Herr Hauptli.
  
  
  Mwen te demisyone nan devan pòt la nan otèl la, epi nan fènwa deyò, e li te wè m ' leve:
  
  
  "Pa bliye, nou pral fè sa a ras yon jou!
  
  
  "Mwen ta pito fè li nan lajounen," mwen di nan alman yo.
  
  
  Li ri byen fò ak yo te mache nan gwoup la.
  
  
  Mwen te resevwa nan la Renault. Yon van frèt kònen desann pant yo. Machin lan te frèt, men brikabrak. Nan chalè nan motè a ap byen vit chofe li moute.
  
  
  Limyè nèj yo te kòmanse tonbe. Li te twò bonè nan bwa, men li te tonbe sou glacé plak nan nèj ki te deja sou wout la. Snowdrifts yo te kòmanse akimile ansanm kwen an nan twotwa a.
  
  
  Renault hummed tankou yon ala bon sa bon zwazo. Mwen te kondwi ale dousman ak anpil prekosyon gade byen klere liy blan nan sant la nan wout la. An doub liy nan wout la te yon liy etwat pou de machin yo pase. Mwen ap gade otobis yo ak machin ki apèn pase chak lòt pandan vwayaj la ki soti nan Granada, raple m ' nan elefan an kwazman ak yon antilop ki refize kolabore.
  
  
  Mwen te rankontre de machin tit nan direksyon pou Prado Llano ak lè sa a, yo te tounen sou wout prensipal la, kote mwen tounen vin jwenn swiv la sanble ak vire tounen nan direksyon Veleta. Nèj la te vin pi lou. Li janbe lòt demidwat yo ki limyè yo ak ki te fòme yon rido nan devan m'. Mwen te kapab apèn wè gran wout la, ak byenke li te pi laj pase antre kay la, li pa t ' fèt pou double oswa siprime kondwi sou nenpòt ki tè.
  
  
  Renault te mete fasil sou likidasyon wout, men, mwen te kapab wè ke nèj la te kòmanse a rete kole sou twotwa a yon ti kras. Pafwa mwen pa t ' kapab wè nan kwen an nan gran wout la nan tout.
  
  
  Yon asye ki vwa te vin moute pant lan
  
  
  
  
  
  Kalite transfè
  
  
  Tradui tèks
  
  
  Sous tèks
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Tradiksyon rezilta
  
  
  Koulye a, mwen te bay Renault tout m ' gaz. Mwen deplase nan ba kovèti pou ak deplase dousman ak anpil prekosyon nan ogmante sifas nan nèj la.
  
  
  Finalman mwen te wè yon siy: VELETA. Ak pi lwen pase siy la, wout la pousyè tè a vin sou wout prensipal la ak moute nan la abitye konkrè moniman sou tèt la nan falèz la.
  
  
  Mwen pouse Renault sou yon wout pousyè tè ak file alantou sou wòch ak glas yo, jouk tan mwen rive nan yon plat anpil nan pakin, aparamman cheche soti nan wòch solid. Gen te gen okenn siy nan machin lan.
  
  
  Gade m di senk minit ki sot pase douz. Mwen mande sa ki te pase Rico Corelli. Lè sa a, yon lòt te panse te fèt m': te gen Corelli deside pa yo kenbe randevou, lè li te jwenn soti Arturo te mouri? Te Corelli kache yon kote dèyè yon wòch, ap tann pou m 'vin soti nan ouvè a pou yo tire m'?
  
  
  Mwen etenn ignisyon ak Renault, te mouri. Te gen kawotchou tren yo toupatou nan jele grès, men yo vle di pa gen anyen. Mwen tresayir. Li te santi yo poukont yo isit la, nan pifò kote ki solitèr nan mòn yo. Li te jis Corelli ak m', ak li te ranje li ki fason. Touye m ' pou Arturo a lanmò? Pou lanmò yo nan Basillo di Vanessi?
  
  
  Mwen ak anpil atansyon vire sou limyè devan yo. Mwen te chita gen pou yon ti tan, peze posiblite yo. Lè sa a, mwen te rive nan m ' anorak ak rale soti luger . Te gen yon pòch flach nan tablodbò lòj ke mwen toujou pote ansanm avè m', se konsa mwen te pran li soti epi yo tounen vin li sou.
  
  
  Lè sa a, mwen louvri pòt la nan Renault. Van an te kriye byen fò nan m ' ak fè yo pè efè. Mwen rale m anorak pi pre m ' ak te kanpe pa Renault, fèmen pòt la ak yon grounded. Mwen vire m gwo bout bwa flach soti nan nwit la la ak yo te kapab sèlman wè nèj la sekouan nan direksyon m', reprimand nan tout direksyon nan tèt la nan somè a, ki kote van an te mouche soti nan tout pwen nan konpa a.
  
  
  Moniman an te ranmase kò l ' yo gen, nan fè nwa ak an silans, epi mwen te mache alantou li, jouk tan mwen jwenn yon ble kat Sim rale soti nan gade nan soti nan dèyè. Mwen te gen okenn lide ki jan l 'chofè a te coaxed l' nan glas ak glas yo grès, men li te kanpe la. Mwen manyen nen. Li te toujou cho.
  
  
  Nan do a nan moniman an te yon pil nan materyèl yo nan bilding kite pa premye atizan ranpli moniman an. Mwen te kanpe la pa Kat la Sim, ap eseye jwenn soti nan van an, epi li te gen ke mwen tande yon bri toudenkou pa byen lwen nan men m'.
  
  
  Mwen te fèt Luger byen sere nan men m ' ak tounen vin jwenn fè fas a direksyon son an te vini soti nan. Kòm van an vide otou, araché son an ak dispèse li nan tout direksyon, mwen pa te asire w ke si mwen te fè fas a an mouvman oswa ou pa.
  
  
  Lè sa a, mwen tande mak pye yo.
  
  
  Mwen te fèt luger nan men m ' yo, vise ak pare yo peze.
  
  
  "Ah, Peabody," vwa a te di, kòm si yo nan yon echap.
  
  
  Mwen pa t ' rekonèt li.
  
  
  Men, lè li te te demisyone nan limyè a nan flach, mwen rekonèt li imedyatman.
  
  
  Li te Barry Parson.
  
  
  Men koulye a, li pa t ' gen yon aksan Britanik nan tout. Li te pale nan yon vag sòt de wout, ki te fè m ' kwè ke jiska pwen sa a li te, apre tout, sèlman jwe wòl la nan yon Britanik ajan sekrè.
  
  
  Ki moun ki te li?
  
  
  Li te demisyone pou pi devan soti nan dèyè yon pil nan materyèl bilding e li te rive soti nan souke men m'.
  
  
  Mwen se byen frèt.
  
  
  "Rilaks," Barry Parson te di. "Li nan tout dwa. Mwen Corelli. Rico Corelli".
  
  
  10
  
  
  Nèj swirled alantou nou pou yon tan long, ak ni nan nou yo te deplase. Li te resevwa pi frèt ak pi frèt.
  
  
  "Tout dwa?" li te di, apiye pi pre, ap eseye wè figi m'.
  
  
  Mwen rantre luger anba m anorak, jis nan ka. "Kouman mwen ka asire w ke?" Mwen te mande l ' la. "Premye ou fè m' konnen w ap Barry Parson, epi kounye a ou di m ' ou ap Rico Corelli."
  
  
  Li ri. "Vini non sou. Sa a ta dwe evidan! Mwen isit la, ak ki moun ki ta dwe isit la men Rico Corelli?"
  
  
  "Nenpòt moun ki te kapab gen te isit la pou reponn kesyon ou yo. Nenpòt ki moun ki te konnen osijè reyinyon an."
  
  
  "Ki moun ki men Rico Corelli ak asasinen pitit?" li te mande.
  
  
  "Yon moustik. Li ta ka konnen yo."
  
  
  "Ou panse ke mwen se yon moustik?" Parson mande avèk yon ri.
  
  
  "Li ta dwe yon sèl la sèlman ki moun ki ta konnen ke Corelli te rankontre m' isit la."
  
  
  "Dwe rezonab! Mwen pa yon Moustik!"
  
  
  "Ou di konsa, men mwen pa konnen."
  
  
  "Si mwen te yon Moustik, ki sa mwen ta dwe ap fè isit la?"
  
  
  "Ap eseye jwenn Corelli ak touye l'."
  
  
  "Men, mwen Corelli."
  
  
  Li te tounen nan yon senp komedyen. Mwen souke tèt mwen resignedly. "Se pou yo di ou se yon Corelli. Mwen fucking frèt. Kite a jwenn nan machin mwen an epi pale."
  
  
  Li te souri. Bon." Mwen te mennen l ' moute wout la nan la Renault.
  
  
  "Bèl ti kras travay," li te di.
  
  
  "Bon," mwen te di. "Lè w ap lwe, ou ka jwenn soti nan pi bon nan li."
  
  
  Mwen louvri pòt la ak kle m 'ak te ale nan, lè sa a rive jwenn deyò epi yo louvri pasaje pòt la pou l'. Li moute nan ak te kriye byen fò pòt la. Machin lan lurched. Li te toujou cho anndan an.
  
  
  "Kite m' di ou sou Basillo di Vanessi," li te di apre yon ti moman de silans. "Ranplasman. Yo ve yo te ap eseye trape m ' pou mwa."
  
  
  "Yo?"
  
  
  "Yon moun nan tèt la nan mafya a," Parson te di. Mwen pa t 'kapab ede li; mwen te toujou te panse de l' tankou Barry Parson,
  
  
  
  
  
  Kalite transfè
  
  
  Tradui tèks
  
  
  Sous tèks
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Tradiksyon rezilta
  
  
  pa tankou Rico Corelli.
  
  
  "Men, ki jan ou fè konnen?"
  
  
  "Mwen gen zanmi ki gen twò. Nan tèt la. Kap Kap te vle m ' soti nan chèn lan. Li te vle m ' yo dwe konplètman."
  
  
  "Ki sa ki nan non l'?"
  
  
  Li te souri. "Bliye li. Jis mete konfyans nan m'."
  
  
  Bon. Se konsa, Kap Kap ou te vle pou yo kite."
  
  
  "Li te vle yo touye m'. Te eseye pou di m ' de fwa deja. Yon fwa nan Corsica. Yon fwa nan Naples. Mwen te gen pou yon akouchman."
  
  
  "Naples? Sa a kote Moustik yo te vin soti."
  
  
  Li voye je nan m ' sevè. "Ou pral amann."
  
  
  "Mwen te di."
  
  
  "Pa ki moun?"
  
  
  "Pa gen anyen."
  
  
  "Lè dezyèm grèv echwe..."
  
  
  "Youn nan villa nan Corsica?"
  
  
  Li dezaprouve. "Wi." Li t ' ap tann. Lè sa a,: "Lè li te echwe a, mwen deside kite biznis la. Sa a lè mwen te vin nan ou moun."
  
  
  Mwen nodded. "Mwen konnen tout bagay sou li." Mwen pa fè sa. Men, li te initil pou koute istwa l ' yo. Mwen pa te gen okenn fason pou konnen si li te vre oubyen fo.
  
  
  Bon. Lè nou te kite Corsica sou yatch a, mwen te pran Vanessa avè m'."
  
  
  "Yo pran plas ou a?"
  
  
  "yeah. Lè nou te rive nan Valencia, nou te rete nan pò a pou yon jou, ak mwen te rete sou rivaj yo lè yo kite."
  
  
  "Pa t Lysistrata vwal san yo pa ou?"
  
  
  "Sa a dwa. Vanessa te jwe Rico Corelli."
  
  
  "Epi, lè yo te ateri nan Malaga, Vanessa te toujou ap jwe Corelli?"
  
  
  "Wi." Li sarepta. "Avèk èd nan Tina Bergson."
  
  
  "Te Vanessa nan Malanga?"
  
  
  "pa gen okenn. Li te rete sou bato a. Nou te panse ke li ta dwe pi bon fason sa a. Lè sa a, pa pwal gen okenn erè. Mwen vle di, jis nan ka yon moun rekonèt li."
  
  
  "Èske nenpòt moun ki nan Malaga idantifye ou?"
  
  
  "Pa yon chans," Parson ri.
  
  
  "Lè sa a?"
  
  
  "Lè sa a, ou kontakte Tina ak li te vin kontre ou."
  
  
  "Sa a dwa."
  
  
  "Mwen sipoze yon moun pran moute santye ou a, ki te swiv ou pou yatch a, mete yo sou kovèti pou otonòm, epi yo te frape ou."
  
  
  "Ki moun KI?"
  
  
  "Moscato, nan kou. Ki moun ki lòt bagay? Li konnen tout bagay sou mwen. E li te dwe l ap gade kannòt la lè li te vini nan. Li te jis pwograme tan an ou te tou pre batiman an pou fè ou jwenn enplike nan sa."
  
  
  "Poukisa nou pa t' Moscato rekonèt ou?"
  
  
  "Li konnen sou yatch a, sou Tina, sou reyinyon ou moun..."
  
  
  "Mwen wè. Men, li vrèman pa t ' rekonèt ou."
  
  
  "Sa a dwa."
  
  
  "Epi li te kout kouto ak blese Tina."
  
  
  "Mèsi Bondye, li pa t' mouri!"
  
  
  Mwen ap gade l'. Li te rive nan nan pòch li a ak rale soti yon pake nan Ameriken sigarèt. Li limen yon sèl ak balanse matche ak la. Dènye fwa a, li pran soti yon panyòl sigarèt. Men, lè sa a, nan kou, li te jwe Britanik ajan sekrè Barry Parson. Li te yon aktè consommé a ak te konnen ki jan efikas dwa akseswar yo te.
  
  
  "Konbyen se li kounye a?" Mwen te mande.
  
  
  "Ou vle di ki sa ki klinik la di?"
  
  
  "Wi." Li te konnen.
  
  
  "Li te la ap vini."
  
  
  "Lè li ka antre nan ou menm?"
  
  
  Li te kache. "Vit."
  
  
  "Apre reyinyon patnè mwen?"
  
  
  "Sa a dwa." "Gade, Tina a yon pati nan kontra a. Ou konnen ke, pa ou?"
  
  
  "Wi," mwen te di. "Men, nou vle rankontre premye, ak lè sa a, nou pral diskite sou an detay."
  
  
  Li nodded. "Sa a tout sa ki zafè ki gen dwa koulye a,."
  
  
  "Youn nan bagay ki jwèt kastèt m'."
  
  
  "Ki sa ki se li?" Lafimen ki leve nan devan figi l ' yo. Mwen te kapab wè figi l ' yo reflete nan glas devan machin lan de la Renault kòm li te pran yon trennen sou yon sigarèt.
  
  
  "Kijan ou te jwenn sou santye an nan Moustik nan Torremolinos an plas an premye?"
  
  
  Li ri. "Pwòp, huh?"
  
  
  "Trè byen òdone." Mwen sarepta. "Twò byen òdone."
  
  
  Je l ' yo diminuer nan mwen yo ye. "Ki sa w di?"
  
  
  "M' ap di ke mwen pa ka konplètman dakò ak istwa ou a, Corelli. Ou antre nan kontra a lè m Moustik vin frèt, ak lè sa a, ou jwe Barry Parson, yon yon ajan sekrè. Ki sa ki bay?"
  
  
  "Ann ale tounen," Parson te di yo oserye. "Koute moute. Mwen te konnen ou te apre yon Moustik. Èske ou dakò?"
  
  
  Mwen nodded. "Ou ta ka genyen dvine li, nan kou. Men, poukisa ou te nan Malaga nan tout? Mwen vle di, Rico Corelli. Ou te kache nan Valencia. Poukisa ale nan Malaga ekspoze tèt ou pou gremesi?"
  
  
  "Asirans," li te di dousman.
  
  
  "Asirans?"
  
  
  "Mwen te an sekirite nan moman an mwen te kite nan yatch nan Valencia. Èske ou konprann?"
  
  
  Mwen nodded.
  
  
  Bon. Chalè a te sou yatch a jouk moman sa a lè la "Moustik a" te frape. Dwa ankò?"
  
  
  Mwen konte. Bon. Se pou yo asime ke ou te sipoze yo dwe nan Sol y Nieve nan pwen sa a."
  
  
  "Sa a ki sa mwen te di Tina."
  
  
  "Mwen dvine kòm anpil. Mwen vle di, poukisa yo te vini nan Malaga ede? Sa a te kesyon m ' yo."
  
  
  "Mwen te vle konnen plis sou ou." Li te monte zèpòl. "Mwen vle di, se lavi m' vlope moute nan yon bèl ti pake. Mwen ' m ale pou Etazini yo. Epi ou ak pou ke ti fi a ou te gen m ' yo, gad pòtay tanp. Dwa?"
  
  
  "Sa a dwa."
  
  
  "Se konsa, mwen te vle wè ki jan ou ta refè.
  
  
  Te gen yon silans lontan. Mwen gade l ' frwa. Li voye je nan m ' menm jan frwa.
  
  
  "Ki kote ou te chwazi m'?" Mwen te mande.
  
  
  Li bay yon soupi. Bon. Gade. Ou te soti lachas. Mwen te konnen ou te ale pou yo eseye jwenn Moscato. Dwa?"
  
  
  "Mwen devine se konsa."
  
  
  "Mwen te jis ap tann, jouk tan mwen te jwenn ou."
  
  
  "Eske ou te idantifye m' pi bonè?"
  
  
  "Oh, nan kou. Mwen ap gade kote Tina te ale."
  
  
  "Ak lè sa a, ou te swiv Juana ak m' jou lannwit sa a?"
  
  
  "Nan kou a nan kou an."
  
  
  "Villa la."
  
  
  "Sa a dwa. Pa tan an ou frape ke tren - yon sèl la ki moun ki te gen yon triyo ak Moscato, epi lòt la te lajè - mwen te konnen nou te nan biznis. Mwen te jis apre ou."
  
  
  "Men, poukisa
  
  
  
  
  
  
  Kalite transfè
  
  
  Tradui tèks
  
  
  Sous tèks
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Tradiksyon rezilta
  
  
  Èske ou goumen wout ou tounen soti, lè mwen te gen Moscato mouri? "
  
  
  Je l 'yo rankontre m' yo. "Nou tout nou fè erè, nou pa nou?"
  
  
  Mwen te monte zèpòl zepòl mwen. Bon. Men, poukisa istwa kouvèti a?"
  
  
  "Barry Parson nan djaz? Mwen jis fwote pousyè tè a koupe etajè a, " li te di, glise nan Barry Parson nan Britanik aksan. "Epi li te sanble tankou sa yo ki te sa ki bezwen yo dwe fè nan moman an. Ki sa mwen pral fè, fè moute lide m', ak di:"Isit la, mwen menm, bon fin vye granmoun Rico Corelli! Li pa fè anpil sans kounye a, fè li? "
  
  
  Mwen te ri. "Mwen toujou pa renmen tout sa bifurcation ak triple. Ou te ka fè kontak ak Juana touswit. Ou mouri avè l ' gen ak yo ankò isit la. Poukisa ou pa t ' jis bay li enfòmasyon an epi mande l yo tcheke li soti? "
  
  
  Li ti jan desann sou sigarèt l ' ak gade soti vit machin-nan. Nèj la te tonbe, men, li a ap resevwa pi lejè kounye a. Mwen gade, li wè de nou ap fè fas a reflete nan fè nwa lannwit.
  
  
  Je l ' yo te sou mwen.
  
  
  "Mwen pa janm mete konfyans chanm lan," li te di, ranfroye. "Mwen vle di, yo pa menm pwòp mwen. Sa a se kote mwen lwe nan Torremolinos. Ki jan fè mwen konnen Moscato pa t 'dosye m' sou bann (adezif) mwen anvan m ' ap swiv ou nan plas li? Apre yo tout, li te panse li ta te touye m ' sou kannòt la. Men, petèt Li te yon trick. Dwa? Petèt Moscato pa t 'la, petèt Moscato te toujou panse m 'sou ak ap tann pou m'. Ki jan mwen ta ka gen li te ye? "
  
  
  Mwen te chita gen.
  
  
  "Ak nan otèl sa a. Mwen pa mete konfyans anyen. Pa gen anyen tankou sa. Mwen panse ke gen pinèz nan chak chanm. Mwen te gen yo ale nan yon reyinyon nan lavni paske li te yon pati nan plan orijinal la. Mwen pa renmen patikilye devye nan plan orijinal m ' paske li kite twòp chans. Depi nou deja konnen chak lòt, mwen jis te jwe fre ak kontinye soti nan pwen sa a sou. Mwen trè regrèt si sa a te gen kouri kite ou, sans ou nan lòd."
  
  
  Li te fè sans.
  
  
  "Ki sa ki kounye a?" Mwen te mande.
  
  
  "Nou te ranje yon reyinyon ant fi ak m'," Parson te di, ankò biznis. "Delivre mikwofilm".
  
  
  "Kote?"
  
  
  "Oke, ou konnen ki sa ki mwen panse sou otèl la. Sa a ba ou dwa pou nan nenpòt ki kantite. Ak mwen pa renmen pandye soti ak moun yo nan Prado Llano. Gade, ki sa ki sou ski a kouri?"
  
  
  Mwen konte. "Li se yon anpil dezète, oke-nan fwa. Pa gen okenn ensèk nan nèj la swa." Mwen ri, mande ki jan vre sa ki te.
  
  
  "Pou lanfè ak nèj la. Ou ka tire yon moun yon kilomèt lwen ak yon telescopic lantiy." Li tresayir. "Mwen pa t' renmen li nan tout."
  
  
  "Men, si pa gen moun konnen ou se yon Corelli..."
  
  
  "Ki moun ki te di sa? Anplis de sa, gen se yon lòt pwen move. Si Moscato toujou egziste - a ak mwen se asire w ke li fè sa ki apre Arturo te achte l ' - li pral kenbe yon je sou ou ak biznis ou, dwa?"
  
  
  "Sou Juan?"
  
  
  "Nan kou a! Se konsa, mwen gen yo wè li nan yon kote ki se tou de je-pwan epi yo pwoteje nan menm tan an."
  
  
  Mwen te monte zèpòl zepòl mwen. "Sa a se pa yon bagay ki fasil bòdwo yo ranpli."
  
  
  "Pa gen okenn? Ki sa ki sou youn nan sa yo machin kab? Lè w ap nan youn nan yo, ou ap izole, pou kont li epi san danje!"
  
  
  Mwen te panse sou li. "Yon telekabin? Mwen konnen sa ou vle di. Jwenn sou li ak l ' ak grenpe moute ansanm. Osi lontan ke w ap gen, ki fèmen akle nan yon machin kab, ou ka jwenn tèt ou nan yon anviwònman kontwole epi pa gen moun yo pral gen plis bon konprann nan. se tout bagay sou fim? "
  
  
  "Sa a dwa."
  
  
  Mwen te chita ak panse. "Men, yon moun ka toujou tire ou soti nan pant lan."
  
  
  "Sa a se kote ou vini an, nonm ki fin vye granmoun," Parson te di ke li te mache tounen nan Britanik nan inivèsite. "Ou jwenn sou ski, kanpe nan Borregilas estasyon ak kouvri nou kòm nou ap apwoche."
  
  
  Mwen te panse sou li. Mwen renmen. Plis la mwen te panse sou li, plis la mwen te renmen li.
  
  
  "Mwen pral achte sa a," mwen te di.
  
  
  "Ki sa ki lè li?"
  
  
  Mwen te di: "Demen nan dis nan maten an?"
  
  
  "Sa a dwa," Parson te di. "Mwen pral rete lwen soti nan Juana. Mwen pa vle nenpòt konplikasyon lè nou yo, se pou fèmen nan fè yon kontra."
  
  
  "Bon chans," mwen te di.
  
  
  Li te kanpe nan nèj la, ajiste li anorak. Mwen te kapab santi frèt, jayisman nan pòt la ouvè, menm si nèj la prèske nèt ale.
  
  
  "Jwenn te kòmanse," Parson te di. "Mwen pral swiv ou desann."
  
  
  Mwen nodded.
  
  
  Li te kriye byen fò devan pòt kay la nan figi m ' ak prese alantou moniman an, kote li te disparèt soti nan je.
  
  
  * * *
  
  
  Renault te kòmanse moute san yo pa nenpòt pwoblèm. Mwen kite li chofe moute yon ti jan, lè sa a, rete tann jiskaske mwen wè Simka vini alantou kwen an nan moniman an, li limyè devan yo kouche atè sou wout fortin. Lè sa a, mwen te kondwi koupe, rale desann a kout antre kay yo gran wout la. Mwen balanse nan Parson nan retwovizè.
  
  
  Mwen te wè yon Kat Sim apre m', li siyman limyè devan yo nan la tonbe nèj.
  
  
  Torsion yo ak tou yo te byen file, ki egzije konstan frenaj ak downshifting. Mwen te kòmanse jwi wout la lè mwen te santi premye mouye pou sistèm nan fren.
  
  
  Mwen te ap mache desann yon fon nwa mika ki te bati moute, nan kote wout la te cheche nan yon V-ki gen fòm groove. Nan fen a, mwen te wè twotwa a fè yon rapid byen file dwa vire.
  
  
  Nan mitan an nan seksyon an, mwen te kòmanse fren ak te santi yon glise. Mwen te panse mwen ta bite atravè yon frizè plas sou wout la pa aksidan, se konsa, mwen te eseye ankò. Men, li pa t ' yon frizè plas nan tout.
  
  
  Mwen frape fren ankò jwenn kèk traction lè mwen downshifted, men
  
  
  
  
  
  Kalite transfè
  
  
  Tradui tèks
  
  
  Sous tèks
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Tradiksyon rezilta
  
  
  Fren yo pa t ' sanble yo transfere nenpòt pouvwa pou wou yo.
  
  
  Mwen te fòlman peze du levye, men, koulye a, mwen te ale twò vit kòmanse moute ak pa t ' kapab jwenn nan pi ba kovèti pou.
  
  
  Mwen ralanti desann nan etaj la lè mwen frape panche, men vitès la te twò vit. Erezman, koub la yo te tounen soti yo dwe trè bon. Mwen te fè yon vire. Men, lè sa a, mwen frape yon rapid bò gòch vire nan direksyon opoze a ak te kriye byen fò sou fren ankò, espere wout la ta ban m ' traction isit la. Men, mwen te santi pa gen anyen men mouye ensifizans.
  
  
  Pa gen anyen.
  
  
  Mwen vire wou an di, e yo te tounen. Wout la dwate soti, men yo te kòmanse desann kòm gran wout la tounen nan yon tan, nivo traverse travèse yon gwo rocky pant. Nan fen a nan traverse la, mwen te wè yon byen file vire tounen ak yon gwo avètisman siy ki sou gran wout la devan yo.
  
  
  Mwen frape fren yo ankò, men yo te resevwa pa gen okenn repons. Mwen bourade desann sou du levye, men mwen pa t ' kapab ba li pou yo minimòm. Mwen te kòmanse k ap vire volan an retounen lakay yo epi soti, ap eseye jwenn snowplow-kalite friksyon pou redwi Renault nan gwo vitès se konsa mwen te kapab jwenn yo bagay la modi desann nan ba kovèti pou.
  
  
  Echwe.
  
  
  Mwen te wè Parson nan limyè yo dèyè m', ak map mande mwen si li te gade m ' nan S ak mystérieu sou mwen inèksplikabl move kondwi.
  
  
  Mwen klere limyè a de fwa, menm jan yon sòt de siyal pou èd.
  
  
  Koub la te resevwa pi pre ak pi pre, epi mwen pa t ' kapab kontwole Renault nan gwo vitès nan tout. Mwen te panse sou ale sou entèn drenaj menm twou a, men te deside ke chans yo nan kraze essieux araché ak wou yo koupe te twò gwo risk. Anplis de sa, mwen te kapab gen te fè aksidan plat sou ajil feyte bank, ki leve soti nan menm twou a lè nan volan an te grandi soti nan do m ' yo.
  
  
  Kawotchou yo screeched, epi mwen tounen vin volan an nan bò gòch la se konsa, mwen te kapab vire twò vit. Mwen te fè aksidan nan yon imans bank yo dwat mwen. Renault rale sou twotwa a ak tèt dwat pou kwen an deyò nan wout la, kote ki gen yo te sou yon pye a nan wòch ranmase kò l ' anba yon blan-ki pentire kloti an bwa ki lonje pou sou ven pye yo.
  
  
  Mwen te kriye byen fò sou kote yo nan balistrad la, chire yon bagay sou bò a nan Renault, ak lè sa a, galo tounen nan ke la. Men, mwen rale difisil ak rdrese machin lan ankò.
  
  
  Devan yo nan m', wout la kontinye desann rapidman. Yon santèn yad lwen, mwen te wè yon wout vire sevè sou bò dwat la, ak yon lòt kloti an bwa pwoteje vire, ak yon anpil siy gwo jis anvan vire a.
  
  
  Mwen pa janm ka fè sa nan vire.
  
  
  Mwen tande gwonde nan yon motè nan zòrèy mwen epi yo tounen vin byen vit.
  
  
  Li te Parson.
  
  
  Li te tire sou yon Kat Sim ki sot pase m ' ak te tire nan wout la devan yo.
  
  
  Mwen te mande sa ki lanfè a li te ap eseye pou yo fè. Mwen te vle yo rele soti nan l', men mwen pa t'.
  
  
  Li koupe m 'dwa nan devan m', epi mwen prèske jouk pou l ' yo ka resevwa soti nan fason an oswa pou w jwenn frape.
  
  
  Mwen bourade du levye ankò, dezespereman ap eseye jwenn desann yon dan, men li te pa gen okenn sèvi ak yo.
  
  
  Parson te dwa nan devan m'. Mwen prèske fèmen je m', ap tann pou aksidan an rive.
  
  
  Li pa janm rive.
  
  
  Tout nan yon toudenkou, mwen eksepsyonèl devan te ap bat kont Parson an dèyè eksepsyonèl. Mwen te wè Simca Parson a wouj fren limyè nan bat je l, lè sa a, ale deyò, lè sa a, ale deyò, lè sa a ale soti ankò.
  
  
  Mwen te ralanti desann.
  
  
  Li te gen yon fin vye granmoun trick yo sispann yon machin ki sove kite pa freinage nan machin nan nan devan li yo ralanti machin nan dèyè.
  
  
  Mwen te kenbe yon priz fèm sou volan an volan, paske mwen te konnen ke youn nan wòch yo nan plas la sa ki mal sou wout la ta voye jete Renault sou Simca eksepsyonèl la, ak mwen ta dwe voye jete gòch la oswa dwa, apre yo fin ki mwen ta glise nan ralanti machin yo ak ale a, swa moute falèz la oswa sou kwen an nan falèz la nan lè a.
  
  
  Parson nan fren yo kenbe ekla a ak ekla, ak pa tan la nou te rive nan kwen an, li te sispann m'. Mwen mete machin lan nan ranvèse ak te resevwa nan, frison.
  
  
  Pòt la louvri, ak Parson te demisyone soti nan kat la SIM. Li tounen vin jwenn bò kote m 'nan machin nan, ak nèj la te tonbe nan tout bò kote l'.
  
  
  Mwen limyè yo yo te sou deyò a, limine tounen nan Simca ak montre Parson kanpe la nan mitan lannwit.
  
  
  "Mwen pa mande sa ki te pase," Parson te di dousman. "Yon moun frape ou Renault."
  
  
  Mwen nodded. "Di ou mèsi pou èd ou. Li te yon bon trick."
  
  
  Nou te sispann nan Esqui bar sou Prado mwen anvan m ' te pran machin nan nan garaj la. Mwen te gen twa lumumbas ak yon tas kafe, epi mwen toujou pa t ' santi byen dwat.
  
  
  11
  
  
  Mwen tounen tounen nan chanm mwen apre yon misyonè kout nan Esquí Bar ak Parson. Nan wonm ak chokola nan lumumba te ede m ' kalme desann yon ti kras, men mwen te toujou souke lè mwen mete kle a nan pòt la epi ale andedan.
  
  
  Kòm mwen vire sou limyè a, mwen te tande yon vole sou lòt bò a nan sal la, lè sa a, konekte pòt pase kouto louvri ak Juana te kanpe la, l ' je lajè. Li te tankou si li te jis rêverie moute nan yon gwo twou san fon dòmi.
  
  
  "Gen ou te rankontre l'?"
  
  
  "Wi," mwen te di. Mwen byen vit te ale nan biwo a ak ranmase kaye mwen. Mwen byen vit scrawled "ensèk" sou li ak te montre li nan l'.
  
  
  Li nodded ke li te konprann.
  
  
  "Ki jan li t' rive
  
  
  
  
  
  Kalite transfè
  
  
  Tradui tèks
  
  
  Sous tèks
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Tradiksyon rezilta
  
  
  ale? "Ki sa ki se li?" li te mande m'.
  
  
  "Pa gen anyen fè rapò. Mwen pral gen yo wè l ' ankò." Mwen te okipe ekri nan kaye nòt m ' yo. "Ou pral kontre l' demen nan dis è nan la telekabin. Plis detay pita."
  
  
  Li nodded.
  
  
  "Koulye a, mwen ale nan dòmi epi pou yo jwenn kèk repo."
  
  
  "Tout dwa," li te di.
  
  
  Mwen pwente nan sal la nan pòt la, ki endike ke mwen ta rankontre l ' deyò byento.
  
  
  "Bon swa, George," li te di, epi yo te ale tounen nan chanm li.
  
  
  Mwen wete rad mwen an, chanje nan pwòp yo, epi yo te ale soti nan koulwa an. Juana te kanpe fimen yon sigarèt.
  
  
  "Èske w se asire w ke chanm yo yo ekout?" li te mande.
  
  
  "Ki pozitif."
  
  
  "Gen ou te rankontre Corelli?"
  
  
  "yeah. Nou konnen l ' kòm Barry Parson."
  
  
  Li te etidye m'. "Mwen prèske dvine li."
  
  
  "Mwen te fè menm bagay la."
  
  
  "Èske ou ka asire w ke?"
  
  
  "Ki jan mwen ka konplètman asire w ke? Men, li satisfè ou nan machin nan kab, ki kote kote mò yo ye a ou pral jwenn materyèl sa yo?"
  
  
  "Ki sa ki se li?"
  
  
  "Mwen ka manch li yo," li te di konfyans.
  
  
  Bon. Mwen pral kouvri ou soti nan pant yo ski. Sa a ki sa Corelli vle."
  
  
  "Men, ki jan te kapab Moustik konnen sou reyinyon an ant l' ak ou?"
  
  
  "Li te ap gade nou tout tan tout tan an."
  
  
  "Mwen ap eseye kenbe yon je sou l'."
  
  
  "Pa enkyete. Mwen pral pran swen nan li. Jis satisfè Corelli a ak wè si li nan plèzantè ak nou oswa ou pa."
  
  
  Li voye je nan m'. "Poukisa pa t' li te ban m ' enfòmasyon an pi bonè?"
  
  
  "Li te di li te vle yo dwe asire."
  
  
  Li te monte zèpòl zepòl li. "Mwen ta kwè sa fè sans."
  
  
  "Pran machin nan kab avèk li ak ski desann yo soti nan Borreglas. Mwen pral kontre ou nan bar la desann lè sa a se sou. Lè sa a, nou pral prese desann epi tcheke otantisite a nan atik yo."
  
  
  "Malanga?"
  
  
  "Granada. Mwen gen yon transmetè la."
  
  
  "Tout dwa."
  
  
  Mwen te ale tounen nan chanm mwen ak te ale nan kabann.
  
  
  * * *
  
  
  Koulye a, mwen te kapab wè tout bagay ansanm ridge wòch. Limyè solèy la te pi bon kalite blan. Nèj la te limyè a avegleman, men mwen itilize yon filtre sou mwen Zeiss 60x linèt.
  
  
  Machin nan kab te k ap deplase moute, ak mwen te kapab wè klè Juana a chanday jòn. Li te jis li ak Parson anndan an. Nasèl la anjeneral te pote kat moun, ak mwen te konnen ke Parson te pwent an anplwaye sèvis pou prive yon, monte, men mwen pa te enkyete. Li te gen lajan an fè li.
  
  
  Mwen woule alantou jaden an ankò ak linèt mwen sou yo ak sou lè sa a, mwen te wè l'.
  
  
  * * *
  
  
  Li te kouche sou vant li sou yon ledge granit sou mwatye chemen ant Borregilas ak Prado Llano. Li te abiye an rad gri, se konsa li definitivman reskonsab pare nan ak mika ak granit adwaz. Men, mwen te kapab wè ke li se te yon nonm apre yo tout, ak mwen te kapab wè ke li te kenbe yon long fizi ansanm falèz la. Yon sijè ki abòde lan te atache a fizi.
  
  
  Mwen pa t ' kapab di ki kalite fizi ki soti nan linèt mwen.
  
  
  Li mete anpil toujou epi rete tann. Epi li te gade nan a nasèl ak Juana ak Parson. Kijan l te fè konnen yo te pran l'? Ki jan li ta ka konnen?
  
  
  Parson? Te Parson yon ranplasan? Pa t yon moun mete kanpe Juana? Ki jan yo te enfòmasyon an fwir ankò? Nan chanm nou an, pa gen okenn yon sèl te di yon mo. Pa gen yon sèl men Parson e m ' te konnen lè ak ki kote.
  
  
  Toujou, asasen an kouche ap tann.
  
  
  Moscato? Byen posib.
  
  
  Mwen deboutone mwen anorak ak rale soti mwen Luger . Mwen te tcheke li ak mete li nan pòch mwen anorak. Mwen ta gen pou yo travèse pant lan epi pou yo jwenn yon pye sou falèz la yo rive jwenn li. Lè sa a, mwen pral gen rale sou wòch yo ak touye l ' anvan li kapab frape.
  
  
  Pa te gen okenn lòt fason. Si mwen kite Moscato viv, li pral eseye ankò pou jwenn Rico Corelli - eseye ankò jiskaske li reyisi!
  
  
  Jije pa vitès la nan machin nan kab ak kote adrès la nan moun nan sou wòch yo, mwen te gen apeprè yon minit ak yon mwatye nan fè mouvman an.
  
  
  Mwen tcheke desandan a yon ti jan pou fè pou evite danjere tycoon ak te kondwi jis anba a li. Lè m ' frape nan fon an nan glise la, yon bagay ki te pase nan rès la nan nèj la nan tèt la, epi mwen toudenkou jwenn mwen l ap desann nan glise moute nan jenou mwen. Mwen pouse ak thrashed, ak nèj la tonbe sou mwen. Mwen te gen chans. Yon gwo boul nan nèj woule kontinye pou avanse pou pi lwen nan men m ' ak frape wòch yo ki tou pre.
  
  
  Mwen pèdi segonn koute chè.
  
  
  Wòch yo te devan yo nan m', men mwen pa t 'kapab wè nonm lan bay manti anba a m'. Mwen te gen yo ka resevwa m ' linèt yo deyò ak tou dousman chodyè a ansanm ridge la.
  
  
  Lè sa a, mwen te wè l'.
  
  
  Mwen te kònen koupe kou pa sou yon santèn pye! Mwen te twò wo.
  
  
  Mwen byen vit te kòmanse desann ti mòn lan ankò, pral tounen nan lòt fason, ale nan kou sa a, ak vini tounen nan yon pwen nan imen ki rive jwenn sou wòch yo.
  
  
  Mwen kite ale nan kranpon yo ak mete ski yo nan wòch yo se konsa yo pa ta glise. Lè sa a, mwen rale soti nan mwen linèt ak gade sou kwen nan wòch yo.
  
  
  Mwen te kapab wè machin kab tou dousman k ap monte ant dezyèm lan ak twazyèm chiriji poto yo. Ak mwen te kapab wè nonm lan ak fizi adapte li byen sere ak mennen nasèl la ak anpil atansyon kòm li te deplase moute spidery chiriji câbles.
  
  
  Mwen ki vize a luger nan nonm lan tèt ak yo te tire.
  
  
  Bal la frape yon wòch ak rebondi koupe yon kote. Mwen te kapab tande ricochet chante.
  
  
  Nonm sa a tounen vin byen vit. Mwen te kapab wè yon flou sou l ' figi blan. Li vout do l 'byen vit, yo te tounen, epi yo vize fizi nan m' - sijè ki abòde lan ak yo tout.
  
  
  Bal la frape nèj la dèyè do m', twò pre pou m ' wè.
  
  
  
  
  
  
  Kalite transfè
  
  
  Tradui tèks
  
  
  Sous tèks
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Tradiksyon rezilta
  
  
  konfò.
  
  
  Mwen te tire ankò. Men, li te soti nan je dwa apre piki a te tire. Mwen pa t 'kapab wè l'.
  
  
  Kouche gen, mwen te eseye nan gremesi yo jwenn li.
  
  
  Yon lòt piki te kraze wòch la ak men mwen.
  
  
  Mwen te plane.
  
  
  Nasèl la te deplase tou dousman ansanm kab la, ak mwen te kapab wè Juana a chanday jòn, ak sa ki te tout mwen te peye atansyon pou yo.
  
  
  Pi gunslinger te kanpe moute epi yo tounen vin lwen yo nan men m', vise nan la telekabin. Mwen te tire ankò.
  
  
  Li tonbe, kouche dèyè yon wòch, manke li tout ansanm. Mwen te wè l mèg kont falèz la ak bi pou telekabin.
  
  
  Mwen te kòmanse sou la wòch, men mwen te konnen mwen pa t ' kapab rive jwenn li nan tan.
  
  
  Mwen klike sou kòd la klip, te resevwa sou ski mwen, e li te kòmanse en, de baton nan men nan yon sèl ak yon luger nan lòt la. Li pa t ' konfòtab la pifò nan ski pozisyon mwen te kapab gen imajine.
  
  
  Kòm mwen ap pwogrese, mwen reyalize ke mwen pa t ' kapab tire sou ski, epi se konsa yo te gaspiye plis tan koute chè.
  
  
  Mwen te ale desann nan yon nivo kote li te kouche a, kase gratis nan konsolidasyon yo, epi akoupi desann atravè twou wòch la.
  
  
  Isit la li se!
  
  
  Mwen te tire.
  
  
  Li te ki vize a nasèl la ak tire menm jan mwen t '- oswa petèt yon fraksyon nan yon dezyèm pita pase m ' te fè. Tou sa te rive, m ' pwòp piki a dwe gen ki te koze li pou rate, ak chaj li frape inofansiv nan baz la nan nasèl la, olye ke nan fenèt la nan Parson nan kè.
  
  
  Mwen frape tirè.
  
  
  Li te tonbe fas nan premye nan wòch yo, lè sa a, reflexively file alantou ak pase kouto fizi alantou jouk li te vize dirèkteman nan m'.
  
  
  Mwen vole retounen lakay yo epi sou nèj la, glisman desann mòn lan. Bal vole tout kote m', men okenn nan yo frape m'. Mwen moute sou falèz la ankò, kenbe bucaram sou li pou achte.
  
  
  Wòch la se te glise, men mwen ranpa sou li, ak ki lè yon lòt bal te eksploze tou pre zòrèy mwen, mwen leve je l', te wè l 'byen klè, ak piki l' nan kou a.
  
  
  Li imedyatman tonbe desann. San ki te eksploze bò kote l ' nan yon gwo nwaj wouj.
  
  
  Li te lè sa a, kouche nan yon pisin nan glas wouj lè m 'pwoche bò kote l'.
  
  
  Li te Alfreddo Moscato.
  
  
  Moustik.
  
  
  Promoteur!
  
  
  * * *
  
  
  Fizi a yo ke yo te tire nan m ' ak ki te sipoze touye Rico Corelli nan nasèl la te yon Winchester Modèl 70 Super Klas fizi, kalibre pou 30-06 Springfield jij ak ekipe ak yon istwa Bausch & Lomb Balvar Lee dot varyab-pouvwa ptik vue. Li te yon bèl mare.
  
  
  An 30-06 Springfield Hi-Vitès katouch an kwiv avèk yon pwent ka delivre yon mizo vitès nan 2,960 pye pou chak dezyèm epi a yon vitès nan 2,260 pye pou chak dezyèm nan 300 yad, ak yon frape nan fòs yo nan 2,920 ft-lb mizo enèji ak 1,700 ft-lb. liv pou 300 yad. La istwa Bausch & Lomb pouvwa reglabl sijè ki abòde se reglabl soti nan 2 1/2 4x, ak sèlman de k ap deplase pati pyès sa yo kontwole wotè a ak van.
  
  
  Si anyen te kapab ede touye yon nonm soti nan yon aleka tire kote, sa a konbinezon t ' kapab.
  
  
  Mwen bese sou nonm sa a mouri. Li te gen yon bous ak papye, men, yo te evidamman fòje. Non an te di ke yo dwe Natalio Di Cesura, ak jounal te di ke li te soti nan Bari, Itali.
  
  
  Li te gen po nwa, cheve nwa, ak yon netwaye-raze ble manton an ak machwè. Favori l', yo te pi kout pase nòmal, men yo pa t ' sanble twò lontan.
  
  
  Li te pote yon bèl anorak ak sere pantalon ski.
  
  
  Mwen vire yo nan son an nan toudenkou mak pye yo sou wòch yo. Youn nan Sivil Gad yo vin pou desann nan plas la, te pran nan ski li yo ak te vin pou m 'ak yon kaye nan men l'. Mwen remake ke li senti sekirite a te pòch deboutone.
  
  
  Li voye je nan m', di pa gen anyen, ak lè sa a, te mache sou wòch la kote moun ki mouri yo kouche. Li te apiye desann epi gade nan la kò, lè sa a, etidye li ak anpil atansyon epi fè yon nòt kèk.
  
  
  Li te manyen kadav la nan kou a ak te santi li yo batman kè. Mwen te kapab yo te te di l ' li pa ta dwe gen. Li te pran soti nan papye yo, etidye yo, ak lè sa a, egzamine Winchester 70 ak sijè ki abòde lan.
  
  
  Li te kanpe la moute ak tounen vin jwenn mwen.
  
  
  "Mwen regrèt deranje, seyeur," li te di nan lang angle.
  
  
  Mwen te souri. "Jan te fè ou konnen mwen te anglè?"
  
  
  "Mwen konnen ou se yon Ameriken yo," li te korije m ' ak yon souri. "Ak ski".
  
  
  Yo te Otrichyen yo, men mwen te achte yo nan Solèy Valley. Epi li te enprime sou yo.
  
  
  "Eske ou te temwen sa a-pwoblèm?" "Ki sa ki se li?" li te mande yo pè, men byen klè.
  
  
  Mwen te monte zèpòl zepòl mwen.
  
  
  "Petèt ou se plis pase yon temwen. Petèt ou yo te enplike nan moun sa a nan lanmò?"
  
  
  Mwen pa t ' di anyen. Lè li te ale nan di m ' mwen dwa? Men, nan kou, nan peyi Espay nou yo pa t ' li ou dwa nan tout.
  
  
  Mwen te kòmanse pou deboutonnen mwen anorak jwenn soti bous mwen.
  
  
  La Guardia zam, yon jenn ti bourik Ameriken .45, yo te imedyatman nan men l ' epi li kouvri vant mwen.
  
  
  "Mwen regrèt sa, seyeur, men, tanpri pa pran anyen soti nan pòch ou."
  
  
  "Mwen jis vle pou yo men sou mwen ID kat," mwen te souri. "Mwen te vin sou rekòmandasyon an nan Seyeur Mitch Kelly soti nan Malaga."
  
  
  Rekonesans flickered atravè figi l ' yo. "A. Klè. Ou gen kat l ' isit la. Tou youn nan pwòp ou yo." Li te gade nan li epi tou dousman mete l tounen nan katab an plastik. Li tonbe nan bous la retounen lakay yo epi li te kriye byen fò fèmen ak yon lespri kalòt.
  
  
  Mwen te pran li epi li mete li lwen.
  
  
  "Mwen regrèt sa, seyeur. Mwen pa n
  
  
  
  
  
  Kalite transfè
  
  
  Tradui tèks
  
  
  Sous tèks
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Tradiksyon rezilta
  
  
  Mwen pral tann pou ou pou nenpòt ki kesyon. Si ou vle pou yo kite? "
  
  
  Oh, sa ki bèl ti kras RACH logo nan kwen an nan Mitch Kelly a kat ke tout moun te sanble yo konnen ak nan renmen.
  
  
  Mwen tounen vin ak pwente nan nonm sa a mouri. "Li se li te ye pou ou?"
  
  
  Guardia ' ap tranble anba pye tèt li. "Mwen pa panse sa. Men mwen pral jwenn yo deyò pli vit ase."
  
  
  "Politès konsèy," mwen te di. "Moun sa a pouvwa ap te vle nan Malaga pou yon krim. Touye moun."
  
  
  "Ah."
  
  
  "Ak pou tiye yon ti gason yè swa dwa isit la sou la Prado Llano."
  
  
  Guardia nan je yo flèch. "Ou konnen yon anpil nan bagay sa yo, seyeur."
  
  
  "Sa a biznis mwen an. Konnen yon anpil nan bagay sa yo. Ak pran foto nan yo, " mwen te ajoute ak yon souri.
  
  
  Li bonjou. "Tanpri aksepte ekskiz mwen pou kenbe ou. Mwen panse ke li ta dwe nice si ou pa t ' isit la, lè pèsòn nan travay mwen rive. Li se yon ti jan jèn ak san reflechi."
  
  
  Mwen gade moute ti mòn lan. Yon lòt Guardia te sou ski ak kouri desann.
  
  
  "Mèsi poutèt ou."
  
  
  Li bese soti nan senti a desann ak bonjou. "Mwen pral di Seyeur Kelly ke nou te rankontre."
  
  
  Mwen diminuer nan kranpon yo, ranmase mwen poto yo, epi byen vit te fè wout mwen desann nan Prado Llano.
  
  
  * * *
  
  
  Mwatye yon èdtan pita, mwen tounen tounen pou otèl lan. Juana te ap tann pou m ' nan sal la ap viv pa gwo a chemine.
  
  
  Nou te pou kont li.
  
  
  Figi l te briye ak eksitasyon. "Mwen gen sa a," li orèy m'.
  
  
  Mwen nodded.
  
  
  "Ki sa ki te sa ki pouki tout bri?" - li te panse.
  
  
  "Mwen pè Moscato koupe ak touye l'."
  
  
  Figi l ' paled. "Ki jan li te konnen nou te reyinyon nan machin nan kab?" li te mande. "Pa gen yon te konnen, men ou ak pou m' - ak Parson."
  
  
  "Èske ou panse Parson se reyèlman Corelli?" Mwen te mande.
  
  
  Li te monte zèpòl zepòl li. "Li sètènman konnen yon anpil sou dwòg la rezo-a. Epi li se vle bay li pou nou sou yon plato an ajan. Mwen trè eksite."
  
  
  "Èske w te janm te wont?" Mwen te mande volontyé.
  
  
  "Trè solid. Le pli vit ke nou te kòmanse jwe ak ki premye ranplasman Corelli."
  
  
  "Nou pral lage tout bagay nan Granada sa a nan apwè midi."
  
  
  "Mwen pa kapab asire w ke enfòmasyon an li ki egzat, Nick," li te di, kòm si li ta te panse sou li pou kèk tan epi finalman te fè leve lide mande l'. "Li sanble malere ke mwen te vini sa a byen lwen epi yo pa ka di si Corelli a se natif natal oswa ou pa."
  
  
  "Pa enkyete. RACH la memwa bank yo ap konnen."
  
  
  "Men, mwen mande poukisa mwen te aktyèlman voye isit la." Koulye a, li te pouting.
  
  
  "Bliye li. Li nan yon pati nan travay la."
  
  
  Mekanisyen an nan Prado Llano garaj ekskiz. "Mwen pral jwenn li pa de è nan apremidi a. Se ke byento ase pou ou, seyeur?"
  
  
  Mwen te monte zèpòl zepòl mwen. "Li ta dwe. Kisa ki te pase?"
  
  
  "Fren likid vide, seyeur."
  
  
  "Pou sa rezon ki fè?"
  
  
  "Tiyo echèk". Li pa t ' vle di anpil.
  
  
  "Yon ti repo?"
  
  
  "Trè etranj, seyeur," li te admèt. "Li pa souvan ke yon likid liy mete-l deyò tankou sa. An reyalite, sa a se enposib."
  
  
  "Lè sa a, sa ki te pase?"
  
  
  "Liy lan se sa kase."
  
  
  "Yon koupe?"
  
  
  "Li sanble tankou li, seyeur." Koulye a, li te alèz. Bagay sa yo te enkonpreyansib l ' la.
  
  
  "Fè yon moun koupe sa a soti sou bi?" Mwen te mande.
  
  
  "Mwen pa konnen. Mwen pa vle pale sou li. Sa a se yon akizasyon grav."
  
  
  "Men, gen nan pa gen yon sèl nan chaj li, se konsa, poukisa ou pa ap di li?"
  
  
  Li te wè m ' souri. Bon. Mwen di ke yon moun koupe nan ki liy, seyeur. Echantiyon! Èske sa fè sans?"
  
  
  "O, wi," mwen te di. "Li fè sans."
  
  
  Ti gason an gade ki grav. "Lè sa a, ou gen yon lènmi, seyeur. Yon fanm mari a, petèt?
  
  
  Èspayol yo se sa yo iremedyabl romantik!
  
  
  "Wi," mwen te di. "Mwen santi mwen tankou li ta dwe. Men, li la vo li, ou konnen?"
  
  
  Li brightened. "Bon lè sa a,. Bon!"
  
  
  "Mwen ap gen nan de."
  
  
  "Oh, gen nan yon sèl bagay plis," li te di.
  
  
  "Ki sa ki se li?"
  
  
  Li te kache ankò, gade toutotou yo wè si nenpòt moun te koute.
  
  
  "Fè ou konnen ki sa ki sa se?" li te pran yon bagay soti nan pòch li epi ki te fèt l 'nan men l'.
  
  
  Mwen te pran li soti nan palmis l'. Li te yon bèl erè. Mayetik transmetè nan konbinezon ak yon direksyon chèche. Yon modèl bèl! Byen pwofesyonèl. Pwobableman Japonè oswa alman yo.
  
  
  Mwen te kap nan sa a. "Mwen pa gen okenn lide ki sa li se."
  
  
  "M' tou, seyeur."
  
  
  "Ki kote ou t' jwenn sa a-sa a gadgets?"
  
  
  "Li te tache nan pati anba a nan Renault, seyeur."
  
  
  "Ki jan ki enteresan. Mwen devine yon bagay ki jis te pran koupe soti nan wout la pandan y ap mwen te ap kondwi."
  
  
  "Li nan mayetis, ou konnen, seyeur? Mwen te panse ou ta ka enterese nan wè li."
  
  
  "Mwen ... trè enterese."
  
  
  Mwen mete yon direksyon ki nan pòch mwen ak rale soti yon kèk santèn pesetas. Mwen te ba yo yo ti gason an. "Sa a se pou ou," mwen te di. "Pou enterè ou ak pou ou an silans."
  
  
  "Mwen konprann, seyeur."
  
  
  Mwen te asire w ke se te ka a.
  
  
  Koulye a, mwen te konnen ki jan Moscato te jwenn deyò sou machin nan kab reyinyon.
  
  
  Mwen te di l ' tèt mwen 1
  
  
  Douz
  
  
  Kòm Juana ak mwen te chita nan Alhambra jaden, yon ti bout tan, fè nwa-chveu, curly-chveu Gypsy rele Gervasio Albanes te vin moute pou nou. Li te mennen vwayaj nou an devan nou. Pa konsepsyon, Juan ak mwen te kite dèyè.
  
  
  "Li cho pou Andalusia," li te di nan yon trè bon angle aksan.
  
  
  "Men, pa pou Mawòk," mwen te di tounen, yon lòt fwa ankò jennen pou Hawke ak konplètman anfantin Sistèm Rekonesans ki RACH te kreye.
  
  
  Li nodded
  
  
  
  
  
  Kalite transfè
  
  
  Tradui tèks
  
  
  Sous tèks
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Tradiksyon rezilta
  
  
  Mwen gade alantou. Te gen yon konkrè ban anba yon pwav pye bwa a, epi li te mennen nou la. Nou chita ansanm, kap soti nan reflete pisin ak gwo Mor arch opoze.
  
  
  "Mwen gen nouvèl pou ou," li te di nan yon chuichui. "Nou ta dwe satisfè dwa apre vwayaj la fini."
  
  
  "Nouvèl?" Mwen te mande.
  
  
  Li mete yon dwèt nan bouch li. "Pita. Sou ti mòn lan opoze." Li te atire sot pase a Alhambra ak moute ti mòn lan nan nòdès la. Nou te di pi bonè ke te gen plizyè twou wòch sou ti mòn lan, twou wòch, kote yon gwo kantite nan Tsigan toujou viv. An reyalite, sa a se ki sa ki Gervasio tèt li te di nou.
  
  
  Mwen nodded. "Apre vwayaj la. Nan antre nan Alhambra."
  
  
  Foul moun yo nan papòt la Alhambra te eklèsi soti lè nou te resevwa deyò, ak Gervasio nou te mache nan anpil nan pakin.
  
  
  "Èske ou gen yon machin?"
  
  
  "Ay, pa gen okenn," te di Gervasio, souri. Li jete yon période nan Juana nan direksyon. "Mwen sèlman gen yon trè ti Lambretta ...
  
  
  "Pa koule / chape tonbe san sou tout wout la," mwen te di. "Vini avèk nou. Nou pral pran ou isit la pita, epi ou ka ranmase Lambretta."
  
  
  "Ou se tankou yon peyi."
  
  
  "Negatif. Nou ap jis ke yo te nan pratik. Nou pa ka gaspiye tan kondwi retounen ak lide a pandan y ap tann pou ou pou w simonte ti mòn yo gwo. Ki kote nou prale?"
  
  
  "Mwen ap viv nan yon twou wòch, seyeur," li te di trajik, bay Juana plis ji ak je l ' yo.
  
  
  Li te gade nan l'. Li te resevwa li.
  
  
  "Bliye sa, Gervasio. Mwen pral parye ou gen yon katòz-lit krich plen nan difisil pyès monnen lò nan pati anba a nan twou wòch la.
  
  
  Je l ' chè. "Ou se yon komik nonm, seyeur."
  
  
  Gervasio ak Juana moute nan backseat la. Li te ap gade l 'warily, men mwen te kapab wè je l' pafwa gade nan m ' nan glas la.
  
  
  "Ale desann isit la, seyeur, ak lè sa a dwa," li te di m', ak kontinye kouri jouk, apre yon ti tan kout, nou te sispann nan devan yon twou nan mòn lan. Te gen lòt machin ki estasyone bò kote, osi byen ke yon pil nan motosiklè-skoutè. Sitou te gen chèz ak Peugeot. Li te yon gwo pakin anpil nan labou.
  
  
  "Nou ap chita isit la."
  
  
  Mwen nodded. Mwen gade l ' nan a retwovizè. "Epi, koulye a pou nouvèl la, Gervasio."
  
  
  "Seyeur Mitch Kelly vle ou rele l' imedyatman nan Malaga."
  
  
  "Li te eksplike poukisa?"
  
  
  "Nan kou pa, seyeur. Men, li te pèsistan."
  
  
  "Ki kote mwen ka non li?"
  
  
  "Mwen gen yon liy andedan kay la."
  
  
  Li pwente nan la cave antre nan.
  
  
  Mwen gade nan Juana. "Oke, kite yo ale."
  
  
  Nou te resevwa deyò epi yo te swiv Gervasio nan twou wòch la. Anndan, li te tou meble tankou nenpòt ki lòt kay la, ak lou panyòl mèb ak kapèt sou difisil-chaje etaj pousyè tè. Te gen anpoul limyè ak lanp yo konekte nan plòg elektrik. Chanm prensipal la pran sant trè fòtman nan pou kwit manje.
  
  
  Gervasio te ale nan yon etajè liv nan fen a nan sal la ak rale soti yon ka kwi ki fè m sonje nan R / T Mitch Kelly nan yon kay ki an sekirite nan Malaga.
  
  
  Li ploge li nan epi kite l chofe. Mwen te chita la ak veye li. Juana leve, li te mache toutotou sal la, gade nan eskente nan rido a sou miray ranpa yo, yo elabore tapisri yo, dantèl, ki kouvri tab yo, penti yo.
  
  
  Gervasio te bay kòd la lèt ak reponn Kelly a mande pou idantifikasyon.
  
  
  "Kelly?" Mwen te di apre yon ti moman. "Poukisa se liy sa a?"
  
  
  "Li nan yon ti fi. Li nan tit nan Sol y Nieve."
  
  
  "Sa a dwa. Se konsa?"
  
  
  "Eske ou te gen nenpòt pwoblèm?"
  
  
  Mwen te sispann, gade nan Gervasio. "Pwoblèm?"
  
  
  "Oke, ou pa vire moute Women nen ankò. Dwa?"
  
  
  "Aktyèlman, nou genyen."
  
  
  Te gen silans. "Koute," Kelly te di. "Yè, ti fi a te resevwa yon apèl nan soti nan Women Nen yo ak enfòme l' sou lanmò a nan yon jenn gason yo, ak sa a maten-sou lanmò a nan yon lòt moun!"
  
  
  "Li nan vre."
  
  
  "Women Nen refize al kontre ou oswa N. X., dwa?" N. X. se yon dwòg ekspè. Trè bon. Juana Rivera.
  
  
  Mwen te ap tann. "Negatif. Ki sa ki nan rezon ki fè l'?"
  
  
  "Women Nos di li vle pou anile tout bagay sa yo. Li nan asire w ke li nan yon konfigirasyon. Li se asire w ke òganizasyon li a ap eseye touye l'. Èske ou li m ' konsa?"
  
  
  "Byen fò epi ki klè."
  
  
  "Ti fi a se kounye a kondwi moute nan yon wouj Jaguar. Nan yon wouj Jaguar. Konprann?"
  
  
  "Mwen wè. Kesyon. Poukisa se li kap vini yo?"
  
  
  "Li te di li te vle pale Women Nen an nan reyinyon ou."
  
  
  "Tann yon minit. Nou te tou de te rankontre Women Nen. Mwen repete. Nou te tou de te rankontre Women Nen. Èske ou li m ' konsa?"
  
  
  Pran yon poz. "Mwen li nan ou."
  
  
  "Mwen pa konprann poukisa li panse nou pa t' te rankontre Women Nen?"
  
  
  "Petèt ou pa t'."
  
  
  "Gen se tankou yon posibilite. Women Nen an pa te aktyèlman inikman idantifye yo. Men, li te ban nou materyèl la."
  
  
  "Fi a ensiste pou ke ou pa gen te rankontre Women Nen. Women Nen vle pou li retounen nan Corsica san yo pa risk yo te idantifye pa lènmi li yo. Se konsa, pa dat ou."
  
  
  "Se konsa, ou panse ke nou yo Women nen an se pa yon Women nen yo."
  
  
  "Re-pèfòmans yo nan montre nan Malaga Bay. Repons lan se wi. Byen posib."
  
  
  "Li a trè klè fè m'," mwen admèt. "De posiblite: yon Women nen se yon Women nen, oswa yon Women nen se pa. Callie. Jwenn nan machin ou ak rantre nan nou nan Sol y Nieve."
  
  
  Pran yon poz. "Poukisa nou pa?"
  
  
  "Mwen bezwen èd ou. Nou bezwen asire w ke Women yo se pa sa ki sa li reklamasyon yo dwe."
  
  
  "Kisa mwen ka fè pou ou?"
  
  
  "Li se yon istwa konplike. Men, mwen konnen ki sa fè kounye a."
  
  
  "Mwen swete mwen te ka di menm bagay la!"
  
  
  "S
  
  
  
  
  
  
  Kalite transfè
  
  
  Tradui tèks
  
  
  Sous tèks
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Tradiksyon rezilta
  
  
  ol y Nieve. Sierra Nevada La Otèl. Aswè. Dwa?"
  
  
  "Sa a dwa."
  
  
  "Soti nan manyen."
  
  
  Mwen te chita la ak veye mete pou yon tan long. Lè sa a, mwen vire ozalantou yo ak wè Juana ap gade m'.
  
  
  "Tout dwa?"
  
  
  Mwen gade alantou. Gervasio te tou gade nan nou ak je lajè. Mwen te pale pou Juana. "Èske ou gen sa a mikwofilm?"
  
  
  "Wi," li te di, rive nan sak li.
  
  
  Bon. Bay li nan Gervasio."
  
  
  Li te fè sèlman sa. Li gade desann nan ti pake nan fim nan men l'. Lè sa a, li voye je nan m ' questioningly.
  
  
  "Eksploze sa a woulo liv epi voye li senbòl nan senbòl yo RACH."
  
  
  Gypsy fanm nodded.
  
  
  "Juana, ale tounen nan Renault nan Sol-y-Nieves."
  
  
  "San yo pa ou?" Je l ' flèch.
  
  
  "yeah. Mwen pral segman aks dèz Tina Bergson."
  
  
  "Men poukisa?"
  
  
  "Minit nan li montre moute nan resort nan ak chita pale a byen Corelli, li se imedyatman idantifye."
  
  
  "Men...?"
  
  
  "Mwen vle di, yon moun ki ap eseye touye l'."
  
  
  "Ki moun KI?"
  
  
  "Nonm lan ki moun ki rele tèt li Barry Parson."
  
  
  Juana je laji. "Men, poukisa fè li pa gen yo dwe Parson?"
  
  
  "Li ta dwe."
  
  
  "Se konsa, te gen de moun yo pou yo touye Corelli?" mande Juana, ranfroye.
  
  
  "Li gen anpil chans ke mobsters yo te siyen de kontra avè l' nan ka yon sèl pa travay deyò."
  
  
  "Li difisil."
  
  
  "Ou parye li nan lavi ou. Koute m'. Ann analize sa. Sipoze Parson vle touye Corelli. Dwa? Ak Parson pa konnen Corelli pa devan je nenpòt ki pi plis pase nou fè. Men, li te konnen mwen ap eseye fè yon randevou avèk Corelli. Li pa jis m', men, ou menm ak m'. Se konsa, li nan ap resevwa pi pre nou. Kòm fèmen kòm posib."
  
  
  Mwen vle di ke nan kabann nan. Juana pa t ' manke allusion. Li roujise.
  
  
  "Koulye a,. Se pou yo asime ke Parson te prezan ak Moscato lè Arturo te mouri. Parson te gade m', nan kou. Lè sa a, li dwe te tande enstriksyon yo mwen te resevwa soti nan Arturo lè li te mouri. Se konsa byen lwen?"
  
  
  "Gwo."
  
  
  "Lè sa a, Parson ale nan reyinyon yo kache epi rete tann pou Corelli montre moute. Men, ki moun ki pral montre moute? I. Pa Corelli. Parson se kanpe la, e mwen mache sou yo, ak gen ze yo tout lòt peyi sou figi l ' yo."
  
  
  "Men, poukisa pa t' Corelli ale nan reyinyon an?"
  
  
  "Ou tande sa ki Kelly jis te di. Li te di Corelli te pè lè Arturo te tire. Mwen gen yo asime ke li te jis te fè fas ak li tout ak se pou li rive san yo pa l'."
  
  
  "Poukisa nou pa t' Moustik ale gen yo touye Corelli?" mande Juana naivman.
  
  
  "Mwen te panse sou li," mwen admèt. "Sipoze li te nan sa yo prese yon yo sove apre Arturo a touye moun yo ke li te pa t 'tande sa Arturo di m'."
  
  
  Li dezaprouve.
  
  
  "Oke, "mwen di, ap kontinye byen vit," Gen nan Parson, ak mwen se sou la. Ki sa Parson di? Bagay la sèlman li ka di se la verite. Li konnen mwen pa Corelli. Apre sa, li konnen ke reyinyon an pral pran plas. Li te di, " mwen Corelli! Epi li te jwe li tout soti nan fè aranjman pou fè yon reyinyon avèk ou."
  
  
  "Ki sa ki sou mikwofilm? Li te ban m ' nan fim nan."
  
  
  "Nou ap tcheke li soti. Men, ranplase sa a ki kalite enfòmasyon yo se trè senp: non, kote, ak dat."
  
  
  "Bon..."
  
  
  "Li fo fim nan, fè aranjman pou yon reyinyon avèk ou. Li fè aranjman yon reyinyon jwe Corelli. Li pase ou yon fo fim, ak pandan se tan Moscato ap eseye touye l', epi mwen touye Moscato."
  
  
  "Men, ki jan t Moscato konnen sou reyinyon an?"
  
  
  "Yon erè nan Renault," mwen te di l.
  
  
  "Ki sa ki se Parson ap tann pou kounye a?" - li te panse.
  
  
  "Li te ap tann pou Tina montre moute. Li konnen sou li, menm si li pa konnen l ' pèsonèlman. Mwen panse ke li dwe gen fo moun ki "apèl nan telefòn" pou Tina konfonn Elena. Men, li konnen ke Tina pral evantyèlman parèt nan Sol y Nieve. Li pral rete tann pou l 'epi kite l' gide l ' nan Corelli ak bingo! Ou wè? "
  
  
  "Ak sa ki bon nan entèrsèptan Tina?"
  
  
  "Mwen vle avèti l' ke aparans li nan Sol y Nieve pral afekte Corelli."
  
  
  Li nodded. "Ak lè sa a,?"
  
  
  "Kite m' figi li soti," mwen di piti / ba. "Mwen pa gen yon liy kout pyen ankò."
  
  
  * * *
  
  
  Juana Rivera te pran Gervasio ak m ' nan yon machin lokasyon boutik nan Granada, kote mwen te chwazi yon Chèz mini ak manyèl du. Juana lè sa a, te kondwi Gervasio tounen nan Alhambra, kote l ' yo mini-bisiklèt te ki estasyone.
  
  
  Mwen te pran koupe nan yon Chèz sou Malaga-Granada gran wout la ak te dirije pou Malaga. Li te deja trè an reta, men solèy la pa klere byen bèl ankò. Mwen te kenbe je m ' sou wouj la Jaguar , ki te fasil di apa.
  
  
  Li te dwe gen okenn plis pase ven minit anvan mwen te wè l 'frenaj sou rapid desandan atravè valley a nan men m'. Mwen byen vit vire tounen, yo antre nan yon boule ti plant jaden ble, e te fè yon rapid twa-kwen vire. Mwen te nan devan nan Jaguar ak tit tounen nan Malaga lè mwen te wè l 'apwòch m' nan retwovizè.
  
  
  Mwen te fèt soti men m 'ak balanse l' yon fwa kèk, di l ' pou yo sispann.
  
  
  Li te wè men, lè sa a, li te wè machin nan, epi finalman li te wè m'. Li te sezi, men yo pa deprime. Mwen pwente nan bò a nan gran wout la epi nou rale koupe yo ansanm.
  
  
  Mwen te resevwa soti nan aparèy la ak mache sou a Jaguar. Li te chita gen, kap fre ak chik nan menm bagay la tou style Scandinavian li te, nan yon klere vèt chanday ak gri jip.
  
  
  "Mwen te pale pou Kelly," mwen te di lè m ' te kapab jwenn yon vwa.
  
  
  "yeah. Èske w konnen poukisa mwen isit la?"
  
  
  "Nan kou. Men, plan yo chanje."
  
  
  Figi l'
  
  
  
  
  
  Kalite transfè
  
  
  Tradui tèks
  
  
  Sous tèks
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Tradiksyon rezilta
  
  
  tonbe. "Gen Riko ale lakay ou ankò?"
  
  
  "Petèt, repons lan se wi. Pwobableman pa. Men, gen yon pwoblèm. Lòt moun se impersonating Rico."
  
  
  "Ki jan ou...?" Li blinked. "Mwen wè. Repons lan se wi. Yon moun ki samblan yo dwe Rico."
  
  
  "Sof si Rico chanje lide l' yo apre yo fin pale pou ou."
  
  
  "pa gen okenn. Li te gen konfyans." Je l ' deplase yon ti kras. "Koute moute. Pa fè sa ou kwè m'? Onètman...?"
  
  
  "Mwen kwè ou," mwen te di. "Pwoblèm lan se ke nou gen yon lòt Jimo a, yon lòt ranplasan, yon lòt Rico Corelli."
  
  
  "Lè sa a, mwen ta dwe avèti ki reyèl Rico..."
  
  
  Mwen souke tèt mwen. "Yon moun ki ap eseye touye l'. Le pli vit ke ou apwòch l 'yo ak kontre l', asasen an pral konnen ki moun ki Rico se. Wè?"
  
  
  Figi l ' chanje. "Wi, repons lan se wi, mwen konprann!" Li voye je nan m ' seryezman. "Ki sa ou vle m' fè?"
  
  
  "Mwen vle ou rete nan Granada."
  
  
  Li ti jan li lèv. "Li se konsa santi yo poukont yo."
  
  
  "Men, ou yo te nan klinik la pou kont li."
  
  
  "Li te rajan!"
  
  
  "Ki jan nan zepòl ou?"
  
  
  "Trè byen," li te souri. Li evidan, te gen sèlman yon ti bouche je. Li pa t 'menm sou dramatik koub yo nan l' chanday.
  
  
  "Oke, ou pral fè l', Tina?"
  
  
  "Kisa mwen ta dwe fè?"
  
  
  "Rete nan Granada?"
  
  
  Li bay yon soupi. "Bon..."
  
  
  "Mwen pral pran ou nan manje midi," mwen te di conspiratorially.
  
  
  Je l ' limen moute. "Ou pral, George?"
  
  
  Mwen te ri. "Ak plezi."
  
  
  "Lè sa a, mwen pral fè li."
  
  
  "Swiv mwen nan Jaguar. Nou pral ale nan otèl la epi kite ou nan."
  
  
  Li nodded, je l ' klere ak eksitasyon.
  
  
  "Èske ou panse Riko pral fache lè li te tande?"
  
  
  "Ki sa ki - ke mwen te gen dine avèk ou?"
  
  
  "Wi." Li te monte zèpòl. "De tout fason, ki moun ki pran swen?"
  
  
  Se konsa, lwen, li te gen te viv danjerezman ak gwo siksè. Mwen devine li te panse li te kapab ap viv danjerezman pou tout tan ak menm bagay la tou degre nan sekirite.
  
  
  * * *
  
  
  Nou te gen dine nan yon bèl ti rèstoran ki tou pre distri a fè makèt nan Granada. Mizisyen yo yo te jwe mizik panyòl nan yon sèl kwen, ak garçons yo yo te elikopte sou nou epi yo ap eseye yo pi bon pou yo piye nou.
  
  
  Li te sou dis è lè nou kite restoran an ak dirije tounen nan otèl la. Granada se yon vil bèl nan mitan lannwit. Limyè yo sou nan boutik yo, ak moun ap mache otou nan lari yo nan revèy la. Dis è te pito an reta, men kèk moun pa soti ankò. Gad Sivil la te sanble yo pwoteje lari yo soti nan krim.
  
  
  Nou te antre nan otèl la, ak Tina te ale nan li pou kle a. Tout je nan gwoup la te vire epi ki te swiv l ' mache. Mwen tande yon glous kèk. Li te yon repete nan pèfòmans li nan Malaga.
  
  
  Li te kenbe kle li epi yo tounen vin pou m ' ak yon sa ki mal yo gade.
  
  
  "Mwen se konsa maladwa ak m kle yo."
  
  
  Mwen nodded. Bon. Mwen konnen anpil sou yo."
  
  
  "Yeah. Lè sa a, vini ak mete kle a nan seri a, tanpri." Je l ' briye ak manje, diven, ak antisipasyon.
  
  
  "Mwen se sèlman moun," mwen di, et swiv l ' nan asansè la. Kòm pòt la fèmen dèyè nou, mwen te wè ke chak moun nan gwoup la te kap nan m ' ak je anvye.
  
  
  Nou te konn moute moute nan asansè a, ak swa vriy nan cheve li fwote kont m 'tankou li te deplase dousman bò kote m'. Mwen vire et gade l nan je li. Li te souri.
  
  
  Asansè a pòt yo louvri epi nou te demisyone soti nan koulwa an. Te gen yon long wouj velours tapi sou planche a. Te gen yon gwo antik sofa mete kont miray la. Flè nan vaz a te pandye nan miray ranpa yo.
  
  
  Mwen te jwenn nimewo nan sal e yo te eseye insert kle a nan seri a.
  
  
  Tina giggled.
  
  
  Mwen pa t ' reyalize mwen te pou bwè. Mwen te eseye ankò.
  
  
  Pòt la louvri maji.
  
  
  Li te mache nan sal la nan devan m', vire yon ti kras kòm li te fè sa, epi yo te mache sot pase m ' ak tout kò. Mwen te kapab santi yo an kontak nan tèt zòtèy nan fòm lan nan AC ak DC souke.
  
  
  Mwen te ale nan ak pòt la fèmen dèyè do m'. Mwen se asire w ke pa gen okenn yon sèl manyen li. Gen kèk otèl pòt yo anchanté.
  
  
  Mwen te kanpe la ap gade l 'ak yon komik souri sou figi m'. Mwen konnen li te yon grimes estipid, paske mwen te pase yo wè figi m nan yon ti lò-file de bò glas ki pandye sou youn nan mi yo. Epi li te gade nan m ' ak yon ekspresyon ki kapab fèt sèlman dekri kòm lou ak primitif lanvi.
  
  
  Mwen te gen l ' nan bra mwen yo. Mwen te kenbe l 'byen sere nan m'. Li bay yon soupi. Li te di m ' ke li te nan klinik la paske se konsa long ak te nan doulè terib.
  
  
  Tris anpil, tris.
  
  
  Wi, repons lan se wi, li te di m'.
  
  
  Lè li wè ke mwen dakò ak doulè l', li te montre m ' la blesi sou zepòl li. Pa te gen okenn lòt fason yo montre m ' sa a pase yo pou yo wete chanday li yo, ak ki lè li te fè, mwen te wè ke anba chanday li te pote pa gen anyen nan tout, sa vle di pa gen anyen men bèl sa a po an lò. Li te kòm lanati gen te fè li.
  
  
  An reyalite, mwen menm gade nan ti bandaj sou zepòl li ak admire Dr Hernandez nan travay.
  
  
  "Pa t' li terib?" li te mande m'.
  
  
  Mwen dakò.
  
  
  "Mwen yon fwa te gen yon mak sou anch mwen," li te di m'. Li te aktyèlman paske mwen pa t ' renmen pran vaksen an a make sou bra m, li te kontinye, ak se konsa, la pran vaksen an mak te fèt sou janm mwen. Li nan joliman anfle.
  
  
  Mwen dakò.
  
  
  Li kwè m'. Apre yon ti moman, li te pran sou l 'jip ak kilòt ak montre m' mak, tach sou kwis pye l'. Li gade reyèlman bon sou li. Mwen te di l ' sa.
  
  
  "Nan kou," li te di, " ou dwe gen blesi, twò.
  
  
  - Se mwen menm se yon veteran lame nan anpil arts masyal.
  
  
  
  
  
  
  Kalite transfè
  
  
  Tradui tèks
  
  
  Sous tèks
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Tradiksyon rezilta
  
  
  ars, mwen asire l', e li te kòmanse ki montre li prèv la.
  
  
  Nou yon jan kanmenm fini moute nan chanm nan pwen sa a, ak Tina ak anpil atansyon rale tounen bedclothes ak patted fèy la yon ti kras, chanje zòrye yo nan yon pozisyon enpè.
  
  
  Lè m 'mande l' poukisa li pataje zòrye anpil, li te di m ' ke Swedish fanm yo te trè avanse lide sou renmen. Pwouve ke Swedish fanm yo trete mari yo ak rayisab tou, li te site aktyèl la esperans lavi tablo konpile pa Nasyon Zini, ki te pwouve ke esperans lavi nan syèd gason se 71.85 ane sa yo, konpare ak esperans lavi nan Endyen gason, ki se 66.6 ane.
  
  
  "Mwen pral montre w poukisa," li te di m'. Nou te sèten metòd nan kenbe koule nan vital ji.
  
  
  Trèz
  
  
  Manje maten nan Granada.
  
  
  "Ou te pwomèt m' rete nan yon otèl nan isit la," mwen di Tina, kap alantou nan supèrb enteryè nan sal la kote moun.
  
  
  Tina te gade tris. "Men, mwen pral manke ski!"
  
  
  "Si ou ale nan Sol y Nieve, ou yo pral responsab pou Rico se lanmò."
  
  
  "Mwen konprann ke." Li pouted.
  
  
  "Epi ou ka mete tèt ou nan plas ou."
  
  
  Bon. Kote ou prale?"
  
  
  "Mwen pral tounen nan resort nan. Mwen gen yon travay pou yo fè."
  
  
  * * *
  
  
  Li te yon bèl 40-minit kondwi moute ti mòn yo Sol-mwen-Niev. Lè mwen te rive, ski te deja sou track la. Li te yon jou ki klè ak yon bèl limyè poud apre yon ti bout tan tonbe nwit lan la anvan.
  
  
  Mwen te mache nan gwoup la ak Mitch wè Kelly chita nan bar la pwochen nan gwoup la.
  
  
  Mwen mete yon chèz pwochen l'. "Sanble tankou ou louvri kafe a sa a maten."
  
  
  "Sa a dwa. Jis te resevwa nan."
  
  
  "Ou se byen bonè, yo pa ou?"
  
  
  "Mwen te panse mwen ta vini nan isit la le pli vit ke mwen te kapab. Ki sa ki se trase a?"
  
  
  "Ou konnen ki sa li se. Nonm nou an, se isit la, men li se pè yo montre men l ' yo. Epi nou gen yon doppelganger ki moun ki vle m 'mennen l' nan Women Nen yo."
  
  
  "Dwa?"
  
  
  "Sa a ki sa nou fè."
  
  
  Nou bese tèt nou ansanm, epi m te ba l ' yon dyagram - nwa, boulon, mato, wè, ak bwa.
  
  
  * * *
  
  
  Mwen te ale nan chanm mwen ak chanje. Mwen mete sou mwen ski kovèti pou ak tann pou Juana rele soti pou m'.
  
  
  Li te fè li soti nan pòt la.
  
  
  "Mwen wè ou ap tounen," li te di nan l ' segondè, ki grav vwa, yon blese Piriten.
  
  
  "Wi," mwen di mizikal. "Li te gen yon woulib long."
  
  
  Li snorted. "Ki sa ki nan sou pwogram lan pou jodi a?"
  
  
  "Nou ale ski."
  
  
  "Bon!"
  
  
  "Lè sa a, nou pral pran aksyon aswè a."
  
  
  "Aksyon?" Li atitid amelyore.
  
  
  "Ou pral pran swen nan Elena."
  
  
  "Kouman?"
  
  
  "Rete avè l' tout tan tout tan an. Mwen ap travay sou yon bagay ak Parson. Kelly ak m'."
  
  
  Li nodded. Li gade wont. "Men, Elena sanble konplètman inosan."
  
  
  "Inosan an oswa koupab se pa yon kesyon. Nou bezwen izole Parson. Mwen pral fè aranjman pou li. Men, mwen pa vle Elena distrè m'."
  
  
  Bon. Kounye an. Ki sa ki sou kounye a?"
  
  
  "Sanble tankou yon gwo jou pou pant yo."
  
  
  Li brightened. "Dwa!"
  
  
  * * *
  
  
  Nou te pase rès la nan lajounen nan nèj la. Li te entèdi detant ak detant. Pou yon kèk èdtan, mwen bliye tout bagay sou Corelli, Tina, Elena, ak Hauptley - bliye tout anbarasman moun ak misyon an, an panyòl Koneksyon ki te tèlman difisil a etabli. Mwen te gen tout plan yo. Ou jis te gen nan rete tann pou Parson yo dwe nan plas la dwat nan moman an dwa. Byen ta nan apremidi a, nou li pran kouri nan Parson ak Elena tou pre Borreglas. Elena te sanble retire epi yo soufri depresyon, men Parson te fin vye granmoun l ' ebullient pwòp tèt ou.
  
  
  "Nou te gen yon kouri sa a maten, pa t' nou, Elena?" Li vrèman te tèlman Britanik yo ke san li prèske abiye.
  
  
  "Ouch?"
  
  
  "Mwen te panse li te gwo! Kondisyon ekselan! Reyèlman gwo kantite mil! "Li ti souri nan Juana. "Ki jan ou ye, dam dous?" Te gen lèt yo ki kapital nan vwa li.
  
  
  "Fine," Juana te di.
  
  
  "Mwen panse ke nou dwe gen rate ou dènye lannwit. Ki kote ou te?"
  
  
  "Tout otou," Juana te di.
  
  
  "Mwen te nan Granada," mwen te di.
  
  
  Parson te monte zèpòl. Mwen te pran l ' sou kote.
  
  
  "Pa gen yon moun ou bezwen rankontre," mwen te di l nan yon vwa faible.
  
  
  "Ouch?"
  
  
  "Sou vwayaj".
  
  
  "Yon vwayaj? Ki sa ki vwayaj, fin vye granmoun nonm sa a?"
  
  
  "Nan Eta yo."
  
  
  "Deja? Ou vle di ou te gade nan materyèl la mwen te ba ou...?"
  
  
  "Pa gen ankò. Men, li sanble rezonab pou kreye yon wout. Mwen se asire w ke pral gen pwoblèm ak lojistik."
  
  
  Parson otorize gòj li. Bon. Ki kote nou pral fè li?"
  
  
  "Pa chanm nou," mwen te di. "Mwen konvenki ke yo ap ekout."
  
  
  Je l laji. "Ou reyèlman pa panse konsa?"
  
  
  Ou dyableman ipokrit! Li te youn nan ki moun ki jete moute pinèz!
  
  
  "Mwen reyèlman panse ke se konsa," mwen te di.
  
  
  "Lè sa a, ki kote? Nan nèj la? "Li ti souri.
  
  
  "Disko".
  
  
  "Nan sousòl la nan otèl la?"
  
  
  "Sa a dwa."
  
  
  Li nodded. "Ou se sou."
  
  
  "Dis è?"
  
  
  "Montre bon."
  
  
  "Mwen te di Juana satisfè Elena. Nou jis pa vle nenpòt entèferans. Sa a se enpòtan."
  
  
  "Nan kou, nonm lan fin vye granmoun."
  
  
  "Kat la nan nou pral gen dine ansanm, epi lè sa a, Juana pral chita ak Elena nan sal la ap viv."
  
  
  "Mwen pral admèt ke Elena se yon olye dezagreyab pwoblèm," Parson dezaprouve. "Mwen regrèt sou sa"
  
  
  "Pa gen anyen ki pa ka okipe."
  
  
  Nou te gen dine ansanm ak tout bagay ale selon plan. Juana ak Elena te ale nan sal la ap viv, ak Parson ak mwen te ale desann nan disko la nan " pale biznis."
  
  
  Thu
  
  
  
  
  
  
  Kalite transfè
  
  
  Tradui tèks
  
  
  Sous tèks
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Tradiksyon rezilta
  
  
  Etaj la montre pa te kòmanse ankò. La sistèm stéréo bay mizik byen fò, ak dansè yo moute desann alantou etaj la ap fè makak, ranyon, ak tou sa lòt bagay te "nan" an patikilye yo sèn.
  
  
  Parson ak mwen gen yon tab nan kwen an. Mwen te chita nan yon chanm ak de miray ki mennen ale nan men m'. Parson te chita sou bò gòch mwen an. Mwen mete l ' gen sou objektif. Te gen yon chèz vid sou bò dwat mwen.
  
  
  Nou te bay lòd kèk mou diven yo kòmanse avèk yo. Li pa t ' reyèlman pran tan pou mizik yo jwenn pi fò ak aksyon sou etaj la dans pou vitès moute. Plizyè drunks yo te deja transpow soti kamarad yo sou zepòl yo.
  
  
  Lè sa a, Mitch Kelly parèt, takte nou nan kwen an, epi yo tounen vin ant byen chaje tab nan mache nan direksyon nou.
  
  
  Li ti souri a m'. "George," li te di.
  
  
  "Kelly," mwen te di. Mwen tounen vin jwenn Parson. "Barry Parson, sa a se Mitch Kelly. Li nan nonm sa a mwen di ou sou yo."
  
  
  Kelly chuckled ak chita moute. Li te bay lòd soti nan waiter la, ak timoun nan disparèt nan mitan foul moun yo. Li te fè nwa a, epi yo te gen limyè strobe nan sant la nan etaj la dans.
  
  
  "Ou reyèlman pa gade italyen," Kelly te di l ' ak lajè, dezame grin.
  
  
  Parson fè fas a te jele. "Oke, ou tou."
  
  
  "Mwen pa pretann yo fè sa," Kelly te reponn.
  
  
  Parsons ' je yo flèch. Li regarda nan m', lè sa a, yo pa wè espresyon an sou figi m', yo te tounen tounen yo Callie. "Ki sa ki nan ke yo yo sipoze yo vle di?"
  
  
  "Li ta vle di: ki jan èske ou ka pwouve ke ou se ki moun ou panse ou yo ye?"
  
  
  Parson rilaks. "Oke, koulye a,. Mwen panse ke mwen pwouve ke yo kolèg ou. Se pa sa ase?"
  
  
  "Mwen se moun ki ta dwe fè aranjman pou transpò nan Etazini yo." Kelly a fè fas a sere boulon. "Mwen pa vle pou yo eseye transpò a moun nan sa ki mal!"
  
  
  "Mwen se moun nan dwa," Parson te di, li aksan notables diminye. Li te vin pi plis tankou wòl la nan " Corelli "ke li te jwe avè m 'nan"Velet". Mwen te chita la desann, jwi konpwomi.
  
  
  "Mwen santi mwen tankou nou ap pale de de bagay sa yo diferan, Mesye Parson," Kelly te di, politès. "Mwen pa gen pèmisyon pou fè aranjman pou transpò pou ale Peyi Etazini nan yon moun ki se yon figi kle nan Mediterane a dwòg chèn."
  
  
  "Mwen se yon moun," Parson kase.
  
  
  "Nonm sa a se non Rico Corelli. Èske ou Rico Corelli?" Kelly te gen yon vag souri ki pa t 'rive nan je l' yo.
  
  
  "yeah. Mwen Rico Corelli." Parson nan bouch yo te blan, ak te fòse yo trè difisil. Tansyon, tansyon.
  
  
  "Mwen pè, ou pral gen pou bay prèv l 'pou m' konnen satisfaksyon, Siyor Corelli."
  
  
  Parson mete yon men nan bouch li. "Pa konsa pou sa byen fò! Sa a se non li te ye tout kote!"
  
  
  "Paske yo te tout bri sa a, pa gen yon sèl ka tande," Kelly te souri. "Mwen repete, w ap gen pou pwouve idantite ou pou m'."
  
  
  "Men, mwen te deja bay George Peabody materyèl ki ta ka pwouve li."
  
  
  Mwen te monte zèpòl zepòl mwen.
  
  
  Kelly te rive nan nan pòch chemiz li, yo rale soti yon anvlòp. Li te gwosè a nan yon lèt. Li te louvri li epi li rale soti yon ti woulo liv nan fim nan. Li te mete pake nan mitan an nan tab la.
  
  
  Waiter a pote Kelly yon bwè.
  
  
  Parson regardant nan pake a.
  
  
  "Mwen mikwofilm?" "Ki sa ki se li?" li te mande nan yon vwa tèr.
  
  
  "Pa gen okenn, Rico Corelli," Kelly te di.
  
  
  "Men, mwen te bay fim nan Mr. Peabody! Yon reyèl Rico Corelli fim!"
  
  
  "Negatif, Parson. Li nan enposib."
  
  
  Parson te chike trè byen, men, mwen te kapab wè tansyon nan alantou je l '- ti crow pye nan nè nan ap grandi nan kò l ' yo.
  
  
  "Mwen Rico Corelli, Parson. E mwen bay gabèl ou pou defi sa a reyalite."
  
  
  Parson a figi te tankou granit. Mwen te raple yo nan ajil feyte ansanm pant lan ski. Li regardant nan woulo liv la nan mikwofilm. Li te chwazi l 'a egzaminen l' ankò, menm trakase yo s ' étandr li.
  
  
  "Ou pa te eseye li li l'," Kelly te di. "Li a twò piti pou wè klè. Epi li se yon kopi de tout fason."
  
  
  Yon chaplèt mens nan swe yo ki te kraze soti nan Parson nan fwon yo. "Kopi?"
  
  
  "Oh, repons lan se wi, vreman vre," Kelly te di ak yon souri ki ta gen te jalouzi a nan yon cobra.
  
  
  "Ak orijinal la?"
  
  
  "Mr. Peabody voye li nan Washington yo dwe tcheke soti pa Dwòg la ki fè respekte Biwo yo nan l' gwo peyi."
  
  
  Parson regardant nan Kelly pou yon bon moman. Finalman, li te pran yon gwo souf.
  
  
  "Tout dwa," li te di. "Oke, byen, byen."
  
  
  "Vrèman, wi, Barry," mwen di ak yon souri. "Tout dwa?"
  
  
  Li te tounen pou m', bouch li keurlin. "Ki sa ki te fè ou fè tankou yon komedi? Mwen pa konprann nou."
  
  
  Li te ale nan defann tèt li. Mitch Kelly ak mwen te reyalize objektif prensipal nou an. Nou detèmine ke Parson pa t ' Corelli. Si li te Corelli, li ta gen chuckled ak felisite m 'sou m' ti jwèt. Men, li pa bay nan. Pwoblèm nan soti nan Parson a pwen de vi te ke li pa t 'konnen ki moun ki Corelli te nan tout; li ke yo sispèk ke Mitch Kelly ta ka aktyèlman dwe l'. Ak mikwofilm te entimide rasin. Non l ' te fo. Li ta dwe vre. Li jis pa t ' konnen sa yo dwe fè pwochen.
  
  
  "An reyalite,"mwen di ak yon souri," nan reyinyon sa a te ranje nan enpilsyon nan Mesye Corelli." Mwen nodded nan Kelly.
  
  
  Kelly te souri. "yeah. Mwen te vle wè sa ki nonm sa a ki moun ki te anplwaye yo pou touye m ' gade tankou."
  
  
  Parson a te fè fas yon mask nan fin vye granmoun machandiz kwi.
  
  
  "Ou se trè komik, Mesye K."
  
  
  
  
  
  
  Kalite transfè
  
  
  Tradui tèks
  
  
  Sous tèks
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Tradiksyon rezilta
  
  
  Ellie "
  
  
  "Ou ka rele m' Corelli. Èske ou tande resanblè a, Mesye Parson?"
  
  
  Ki sa ki yon san konyensidans! Mwen te panse. Pa te gen okenn verite menm nan sa Kelly te montre - ki li te pran non an Kelly a pou fè son pou tankou Corelli. Men, li ki te jwe trè byen.
  
  
  Bon. Corelli. Li se yon chat-ak-sourit." Parson nan fwon yo te kounye a briyan ak swe. "Mwen pa renmen a chat et sourit jwèt."
  
  
  "Pa gen moun konnen," Kelly te di. "Espesyalman sourit la. Yon minit de sa, ou te yon chat. Koulye a, je ou yo wouj."
  
  
  Parson soupi. "Vini non sou. Ki sa ou vle?"
  
  
  "Mwen vle konnen poukisa ou te eseye fè m' gade tankou yon pistons!"
  
  
  Parson te souri republican sen. "Mwen te gen te jwe ou tankou yon pistons depi nan minit la an premye mwen te rankontre ou, George - tou sa non ou se, Mesye Ajan Sekrè soti nan Amerik - apre sa, mwen pa konprann ekzakteman ki sa ki pwen ou te refere li a."
  
  
  "Sa ki te malonnèt," mwen di piti / ba. "Trè janti avèk ou, Barry-ti bebe." Mwen apiye nan direksyon l ' yo. "Mwen vle di, lè ou pran sou wòl nan Corelli nan Velet."
  
  
  Li te monte zèpòl, figi l ' mete yo nan yon frizè souri. "Trè senp. Mwen ekout machin ou. Ak mwen te gen lè Arturo te mouri. Mwen te ale nan Veleta jwenn Corelli ak touye l'."
  
  
  Mwen regarda nan Mitch Kelly, ki moun ki panche tèt li, epi yo bwè l ' likè.
  
  
  "Se konsa, ou te nan sal la motè nan machin nan kab sou nwit la la premye?"
  
  
  "Nan kou. Mwen swiv ou Sol-y-Niev jwenn Corelli. Mwen jis te vle fè asire w ke mwen te rankontre tout moun ou rankontre."
  
  
  "Se konsa, ou te konnen mwen te date Corelli..." mwen tounen vin jwenn gade nan Mitch Kelly, " ... minwi nan Veleta."
  
  
  "Sa a dwa."
  
  
  "Epi ou te ap tann pou m' lè mwen te rive?"
  
  
  "Egzakteman. Parson te souri léjèrman. "Mwen te kapab diman eksplike konyensidans, mwen te kapab? Mwen ta dwe gen te di mwen te Corelli lè ou jwenn m'. Ak san konte, mwen te konnen ke mwen ta evantyèlman jwenn Rico Corelli nan ou." Li te tounen pou Callie. "Jis tankou m'."
  
  
  "Li te kalite nan yon toudenkou enspirasyon, pa t li?" Mwen sijere li.
  
  
  "Sa a dwa."Parson te pran konfyans.
  
  
  "Ak ou te panse Corelli ta vini nan sifas la yo chèche konnen poukisa ou te impersonating l'?"
  
  
  "Yon bagay tankou sa"
  
  
  "Epi ou te espere ke fo mikwofilm pa gen tcheke nan lè sa a?"
  
  
  "Mwen te gen yo pran risk la."
  
  
  M apiye tounen, gade nan l'. "Pa reyèlman, Barry. Bèl eseye. Men, se pa bon ase."
  
  
  Parson dezaprouve. "Mwen pa konprann."
  
  
  "Bagay la se, ou koupe fren liy nan Renault anvan mwen te kite pou Veleta. Ou te vle m ' yo dwe konplètman soti nan je. Ou te vle Corelli yo dwe konplètman pou kont li nan moniman an se konsa ou te kapab touye l ' epi ale gratis. Dwa?"
  
  
  Parson te pran yon gwo souf. "Mwen refize li. Poukisa mwen ta ale nan tout pwoblèm sa a pou konsève pou ou apre sa, lè machin ou te soti nan kontwòl?"
  
  
  Kelly gade nan m'. Li te yon agiman konvenkan.
  
  
  Men, mwen te konnen repons lan nan kesyon sa a: "Ou te bezwen m' apre Corelli pa t ' montre moute pou yon reyinyon. Mwen te youn nan sèlman ki moun ki ka te mennen l 'ou l' la. Eksepte pou Juana. Men, Juana pa t 'pèmèt yo satisfè Corelli, jouk tan mwen te gen ou jwenn m', Barry. Vivan. Poukisa nou pa pretann w ap Corelli anvan Corelli finalman deklare tèt li pou m'. Dwa?
  
  
  Li chita imobilité.
  
  
  Disko lanp sèt branch lan toudenkou te ale deyò, ak lè sa a, limyè a te vini tounen sou. La sistèm stéréo te etenn yo, ak dansè yo kite planche a ak koupon pou tenm. Pwofesyonèl panyòl dansè abiye nan flamenco kostim rasanble sou sèn nan piti. Sis gitarist yo te chita sou chèz yo nan do a nan etap la.
  
  
  Nan moman yo ki swiv, gason chantè a te demisyone pou pi devan, strummed gita l', li te kòmanse rakonte istwa a nan dans la.
  
  
  "Ki sa ou vle avè m'?" Parson te mande, gade nan Kelly.
  
  
  "Yon moun te anplwaye ou touye m'," Kelly te di, bouch li separe.
  
  
  "Mwen pa refize li," Parson te di.
  
  
  "Pa ban m' ke kaka," Kelly te di nan yon ba, vwa menase. "Yon moun nan anplwaye ou. Ou se yon asasen pwofesyonèl. Barry Parson se yon istwa kouvèti a. Depi Dezyèm Gè Mondyal la, ou te travay nan plizyè douzèn peyi yo. Vini non sou. Interpol konnen tout bagay sou ou."
  
  
  Sa a se ki sa nou rale soti nan chapo an.
  
  
  Parson yo fè fas a tounen vin jwenn glas. "Mwen se yon travayè endepandan, sa a, se vre. Mwen travay pou tout moun ki moun ki peye m'."
  
  
  Mwen gade nan Kelly. Li te kenbe presyon an. Parson te kraze desann. Li te admèt li. Li te firye. Kounye a li ap travay pou Kelly si Kelly mete glas la gwo ase.
  
  
  Men, nou pa t ' vle ke nan tout.
  
  
  "Ki moun ki te anplwaye ou touye m'?" Kelly te mande ankò.
  
  
  "Si mwen di ou, mwen pral gen yon sib aswè a," Parson te di ak yon kre ri.
  
  
  "Si ou pa, ou se kounye a yon sib ki chita nan sa a disko," Kelly te di, mete yon anpil nan pouvwa a nan mo yo.
  
  
  "Mwen mouri de tout fason," Parson rezonab.
  
  
  "Nou pral fè ou jwenn soti nan isit la. Di nou ki moun ki anplwaye ou, epi nou pral ale tou dwat nan pòt la." Nou pral fè ou jwenn soti nan resort la. Mwen gen moun k ' ap ede."
  
  
  Kelly te vire gade nan bar la. Youn nan garçons yo kanpe la gade nan Kelly ak nodded. Lè sa a, Kelly regarda nan tab la nan kwen an byen lwen nan sal la. Yon nonm nan nwa te chita gen. Li te panche l 'bere ak yon dwèt kòm Kelly gade nan l'.
  
  
  Yon ti kras dekorasyon pou yo fè tout bagay yo gade dwat.
  
  
  Parson te pale yo, pa gen okenn
  
  
  
  
  
  Kalite transfè
  
  
  Tradui tèks
  
  
  Sous tèks
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Tradiksyon rezilta
  
  
  sh.
  
  
  Mizik Flamenco te kòmanse jwe, ak solist soti nan dans. Li te vit ak fiks. Pinga 'w l' al moute tankou dife machin-zam. Dans la ogmante nan tèmpo ak volim.
  
  
  "Manyè di m' ki moun ki anplwaye ou!" Kelly croaked.
  
  
  "Sa a se pa li," Parson kase. "Anyen lòt bagay men sa."
  
  
  "Yon mobster?" Mwen te mande.
  
  
  Li voye je nan m ' dedeyezman. "Li te Moscato a patwon yo! Pa m'." Je l laji. Li te reyalize ke li te gen pratikman te di m 'ki moun ki te anplwaye l' yo.
  
  
  Genyen sèlman yon sèl moun ki kite!
  
  
  "Li te li!" Mwen orèy, apiye pi pre Parson. "Tina!"
  
  
  Li te sanble nan frizè nan tan ak espas.
  
  
  Li te louvri bouch li epi li fèmen l ' ankò. Tèt li nodded yon ti kras. Li nan tout.
  
  
  Lè sa a, li te deplase soti.
  
  
  Li te deplase ak vitès zèklè. Mwen te kapab wè men l 'sou jenou l' rive pou senti a kote li ta kache l ' gwo Webley. Mwen te wè yon fèt yon sèl kou sou chemiz li. Li te espere a frape Kelly ak premye piki, men, mwen koupe l ' bra zam kòm pli vit ke li rale li soti. Pou rezon sa a, mwen mete l 'pou m' kite - lè sa a, mwen te kapab kontwole men l ' ak zam. Piki rang soti byen fò epi ki klè, men chans pou li frape etaj la.
  
  
  Imedyatman, yon dezyèm piki rang soti.
  
  
  Parson tensed nan do a nan chèz la, lè sa a chute tankou yon mannken lè li kòd yo tonbe, ak se tèt li panche pi devan sou plato a.
  
  
  Mwen mete pye m ' sou Webley a revòlvè, ak Kelly byen vit leve, li te mache sou nan Parson nan kò a. Te gen anpil bri ki soti nan mizik, dans ak amizman, ki, nan sipriz nou an, pa gen yon sèl remake segondè nan jwèt nan fè nwa a yo nan disko la.
  
  
  Kelly te pwan Parson nan zepòl yo, yo rale l', k ' ap mache dwat nan chèz la. Mwen te rive jwenn soti ak ranmase Webley, tucking li ant senti m ' ak vant mwen. Lè sa a, mwen vire tèt li, te pwan Parson nan dwa zepòl, ak ede Kelly rale l 'nan pye l' yo. Kenbe l ' nan mitan nou, nou te fè wout nou yo atravè ki gen anpil moun nan tab la antre nan disko la.
  
  
  "Miltileng borracho". Kelly nodded nan youn nan garçons yo.
  
  
  Waiter a te souri senpatik.
  
  
  Dezyèm lan flamenco dans kontinye, machin-zam vaksen nan dansè yo 'pinga' w fè li enposib yo fè distenksyon ant son yo nan yon reyèl mitrayeur zam soti nan la danse pinga ' w nan lokal Jose Greko.
  
  
  "Pafwa mwen rayi travay sa a," Kelly te di m ' jan nou te mache desann mach eskalye yo nan gwoup la.
  
  
  Nou trennen Barry Parson a mò kò a atravè gwoup la-erezman dezète nan moman sa a-nan mach eskalye yo, ak lè sa a, te kòmanse grenpe ralanti.
  
  
  Li te gen anpil moun ki mouri lè nou finalman mete l 'desann sou l' pwòp kabann nan chanm pwòp l ' yo.
  
  
  14
  
  
  Mitch Kelly te travay kòm yon detektif pou San Francisco Depatman Lapolis pou plizyè ane anvan retiran pou jwenn RACH la ki estab. Le pli vit ke mwen fèmen pòt la nan Barry Parson nan sal la, li byen vit yo te kòmanse fouye nan pòch yo nan Parsons ' rad.
  
  
  Li mete sa sou dresser la ak te ale nan twalèt la yo ka resevwa yon sèvyèt. Te gen yon anpil nan san sou Kelly a kò yo ak men ou. Kelly te tire l ' nan kè a, ak fòs la nan souflèt touye Parson imedyatman. Kelly itilize pwòp l ' yo jenn ti bourik.38 Detektif Espesyal, ekipe ak sa yo katouch espesyal ak segondè mizo vitès ak segondè pénétration.
  
  
  Lè Kelly a te vini soti nan twalèt la, li seche tèt li byen ak regarda nan braslè l ' yo.
  
  
  "Bous," mwen te di. Mwen te gade nan papye yo. "Barry Parson, li di konsa."
  
  
  "Fè egzateman kouvri moute," Kelly murmures, ap mache nan men m 'ak kanpe pwochen nan m', l ap gade. "Yon moun te fè yon bon travay."
  
  
  "Dokiman yo? Èske ou panse ke li te MI5?"
  
  
  Kelly ap tranble anba pye tèt li. "Mwen te di ou ke nou te kontakte Britanik yo. Yo pa te konfime idantite l ' yo."
  
  
  "Wi, men..."
  
  
  "Lè Britanik la pa konfime, Britanik refize. Wè?"
  
  
  Mwen kontinye nan kat kredi mwen an ak paspò. Mwen regarda nan paspò m', men, Kelly ' ap tranble anba pye tèt li. "Bliye li. Sa a se tou yon kouvri-up."
  
  
  "Li sanble tankou yon yon sèl reyèl"
  
  
  "Ou ka jwenn yon seri bon nan dokiman yo te fè nan Pòtigal si ou gen lajan an pou peye pou yo. Ki gen ladan ki pi bon an bay fo paspò sou kontinan an. Gen dè santèn de fo kat idantite k ap flote alantou Ewòp-tout te fè nan Lisbon."
  
  
  Mwen tcheke papye yo reflechi byen. "Sa li pran sant tankou gouvènman bagay?"
  
  
  L ' ap tranble anba pye tèt li. "Mwen ta di li te yon endepandan. Yon bann mèsenè pou anboche. Yon bagay tankou sa. Mwen te di ou ke Interpol te bay yon lavant entèdiksyon pou l'." Men, mwen pral kite l ' anprent dwèt-yo de tout fason."
  
  
  Mwen kontinye ap li papye yo, lè sa a, okupe tèt mwen ak bagaj l ' yo. Te gen pa gen anyen yo allusion nan anyen lòt pase yon rich British ki moun ki depanse pifò nan tan l ' yo vwayaje nan kontinan an.
  
  
  Kelly pran yon ti seri ak yo te kòmanse woule soti Parson nan simagri. Lè li te fini tout dis, li ak anpil atansyon siye koupe lank la ak mete simagri yo nan parchemin. Lè sa a, li pran yon ti Japonè a-te fè mini-kamera ak non l ' mete so sou li epi li te pran yon foto kèk nan Parson nan figi an. Nan somèy, Barry Parson gade konplètman inonsan, dépourvu nan lavi sa a ki fòs yo ki te fè l ' sa li te nan lavi reyèl.
  
  
  Te gen absoliman anyen nan afè l ' yo ki ta mare Parson nan yon syndicate nan nenpòt ki peyi. Nou te panse Parson pa t ' gen yon myèl
  
  
  
  
  
  Kalite transfè
  
  
  Tradui tèks
  
  
  Sous tèks
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Tradiksyon rezilta
  
  
  Travay ak nenpòt ki gwoup, Tina te chanteurs yo, men sitou ak li.
  
  
  Ak ki te fè Tina a nimewo yon sèl mak kesyon. Ki moun ki te fè li travay pou - si li vrèman te travay pou yon moun?
  
  
  Kelly te kenbe gade nan gade l ' yo.
  
  
  "Enkyete sou tan an?" Mwen te mande.
  
  
  "Mwen mande ki sa nou ap ale nan fè ak kò sa a."
  
  
  Mwen te pran yon gwo souf. "Gen nan pa anpil nou kapab fè. Nou jis ale deyò epi yo kite l ' isit la."
  
  
  "Men, Elena Morales?"
  
  
  "Li te ale nan ak jwenn l' la. Epi li soufle l ' yon siflèt. Pa gen anyen pou konekte avèk Parson avèk nou, pa gen anyen konkrè."
  
  
  "Nou te wè avèk li nan disko la."
  
  
  "Èske ou ka fikse li?"
  
  
  Kelly te panse sou li. "Li se deja byen ta. Se poutèt sa mwen tcheke tan an. Onz trant -. Mwen pa panse mwen kontak yo se sou devwa dwa koulye a,."
  
  
  "Yon nonm wo ak yon fu-Mandchou moustach?"
  
  
  Kelly ti souri. "yeah. Èske w konnen l?"
  
  
  Mwen te chita moute ak regardant nan tapi an. "Nou gen yon lòt pwoblèm enkyete sou. Tina pa konnen ke li asasen la mouri. Li panse li pral ap tann pou l ' rive nan Sol-mwen-Niev manyen Corelli. Ak sa vle di li te ap vini yo. isit la. Nou gen yo sispann li."
  
  
  Kelly dezaprouve. "Kouman?"
  
  
  Mwen te panse pou yon tan long. "Gade. Ki jan sou sa a? Nou rele Tina nan l ' nan otèl, nan Granada. Nou kapab kite yon mesaj ki sòti nan yon Moun. Li di ke li se kite Sol y Nieve epi li vle konnen ki kote yo jwenn li. Lè sa a, nou jis rete isit la jouk li rele otèl la. Nou ap jwenn soti ki moun li te vle pale pou yo. Ak nonm sa a se Rico Corelli ."
  
  
  Mwen regardant soti nan fenèt la, ap tann pou Kelly pou yo reponn. "Sa ki son bon. Ki sa ki fè nou gen pou ou pèdi?"
  
  
  "Sipoze li rele Parson imedyatman pou di l' ki moun ki tire?"
  
  
  Kelly te monte zèpòl. "Li jwenn soti ke Parson se moun ki mouri a, ak lè sa a, kontak Corelli. Nan nenpòt ka, nou se devan yo."
  
  
  "Mwen ale nan sal la ap tann nan segman aks dèz Elena Morales," mwen te di. "Mwen pa vle l' yo moute desann nan isit la ak jwenn nan kò an. Li te kapab gen te avèti otèl la tout antye."
  
  
  "Mwen pral jwenn ou le pli vit ke mwen pran swen nan Bergson fanm."
  
  
  Nou kite pòt la fèmen epi ale deyò nan koridò la. Pa gen moun te wè nou.
  
  
  * * *
  
  
  Tou de Juana Rivera ak Elena Morales te gade m ' tankou mwen te antre nan gwoup yon kèk minit pita. Mwen te kapab tande byen fò ri ak pale fò nan rejouisans sou tout gwoup la. Juana ak Elena te nan mitan an nan yon pati tapajeur ak Herr Hauptli, l de Alman, l ' Dane, ak yon gwoup yo nan ven sou ski lòt koup.
  
  
  Mwen te mache sou yo ak nodded nan Juana ak Elena. Ant yo, yo fèt yon plas pou m'. Herr Hauptli te wè m', akeyi m', ak prezante m ' nan gwoup la.
  
  
  Mwen ti souri, balanse men m', epi li vin apiye tounen sou kanape a ant ti fi yo, fikse nan flanm dife. Li te san danje epi yo an sekirite, lwen soti nan son an nan echanj kout zam ak je a nan san.
  
  
  Mesye Hauptley te trete gwoup la pou l ' plis enteresan espòtif exploit - li te yon amatè chasè, yon ekspè pechè, yon anpil siksè navigateur, ak yon gwo kelenbe sou mòn - ak mwen grifone yon kèk liy sou dine resevwa ak remèt li nan. Juana te avèti yo kenbe l ' soti nan je.
  
  
  Li pa t 'menm admèt li, men, mwen te konnen li te li li l' soti nan tout moun nan je. Yon byen file manch rad koud bra a kòt yo te di m ' li te konprann.
  
  
  PARSON A MOURI. TINA A NONM. KE ELENA.
  
  
  Mwen mete sa a dènye yon pati paske mwen pa t ' konnen ki sa fè ak Elena Morales. Si li ta te seryezman patisipe ak Barry Parson, li ta ka gen li te ye - oswa dvine - ki sa li te moute nan. Otreman, te gen pa gen okenn bezwen pran l ' nan mennen ankèt sou. Poutèt li, mwen pa t 'vle l' yo konnen sou Parson nan lanmò jis ankò. Mwen te santi ke si Juana pa t 'kapab manyen l', mwen te kapab.
  
  
  Mitch Kelly te parèt nan chanm nan ap viv pòt, souri lajman ak leve nan koup li te konnen. Lè sa a, li te remake m', te mache sou byen vit, li vin apiye sou yo, epi li di nan yon vwa faible, " gwoup La. Byen vit." Pa gen yon lòt moun tande. Li prese zepòl mwen, li te bay Juana yon jenere bo sou yon souflèt la, epi kite sal la ap viv ak yon apolojetik souke tèt Herr Hauptli.
  
  
  Mwen manyen Juana nan kwis pye a ak leve kanpe, kite kay la. Kelly te kanpe bò yon etaj-a-plafon fenèt an vit nan do nan gwoup la ki neglije pye a nan pant lan ski. Li te gade nan refleksyon mwen nan glas la. Gwoup la te konplètman vid.
  
  
  Li t 'ap pale nan zòrèy mwen san yo pa k ap deplase bouch li , yon vye granmoun nan konférans a jwe fent prete soti nan cellmates l' yo.
  
  
  "Li te kite otèl la nan Granada. Li sanble tankou li a tit pou Sol-mwen-Niev."
  
  
  "Lè li t' kite?"
  
  
  "Aswè a. Nou pa konnen ki lè."
  
  
  "Sa a se move nouvèl."
  
  
  Kelly nodded.
  
  
  Nan refleksyon an nan glas la fenèt, mwen te wè youn nan anplwaye yo mete desann telefòn l', ak mache atravè gwoup la nan gwoup la. Yon minit pita, li te rive soti ankò. Dèyè l', Elena Morales te mache byen vit ak grasyeu.
  
  
  Mwen nudged Kelly. Elena te dirije eksprè pou mach eskalye yo. Sa vle di li te ale nan chanm li - a sal li pataje ak Barry Parson!
  
  
  Kelly ak mwen echanje sezi kout je. Mwen te wè Juana vini soti nan sal la ap viv ak yon enkyete w gade sou figi l'. Mwen frape Kelly.
  
  
  "Kenbe Juana nan sal la ap viv. Join l'. Mwen pral ale jwenn Elena."
  
  
  "Sa a dwa."
  
  
  Mwen tann jiskaske Elena te mwatye moute mach eskalye yo anvan mwen te kòmanse
  
  
  
  
  
  
  Kalite transfè
  
  
  Tradui tèks
  
  
  Sous tèks
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Tradiksyon rezilta
  
  
  d apre li. Yon bagay te pase a. Yon moun te avèti l'. Mwen pa t ' kapab figi soti ki moun ki oswa poukisa. Toujou, li te evidan ke li te ale nan chanm li.
  
  
  Twazyèm etaj la. Desann sal la, otou bend la. Li te rive nan sak li pou l ' kle. Men, lè li te pran yo deyò epi yo manyen manch la, pòt la louvri. Li te tounen pou analysis nan koulwa. Mwen espere tankou yon deplase, epi te plane tounen alantou kwen an, soti nan je.
  
  
  Li pa t 'wè m'.
  
  
  Mwen tande pòt la fèmen dèyè do l'.
  
  
  Mwen te deplase byen vit desann sal la ak te sispann nan pòt li. Nan premye fwa mwen pa t ' tande anyen, paske nan epesè a nan hull. Tapi anpeche son soti nan ap vini nan diferans ki genyen ant pòt la ak ankadreman an.
  
  
  Men, lè sa a, mwen te panse mwen tande vwa zòrèy anndan an. Mwen tande yon limyè, segondè - ' al moute kan vwa-yon fanm. Nan kou, vwa Elena Morales. Men, ki moun ki te li te pale yo?
  
  
  Pa yon yon sèl. Pèsonn. Nan kou, li itilize telefòn nan!
  
  
  Lè sa a bougonnen sispann ak mwen pa t ' kapab tande anyen lòt bagay. Mwen t ' ap tann pou son an nan ranplase reseptè a sou baz la, men rate li. Lè sa a, pòt la louvri epi yo creaked fèmen. Yon klozèt? Li te abiye yo ale soti?
  
  
  Mwen te mache byen vit nan fen a byen lwen nan koridò a, epi soti sou balkon la ki antoure bilding lan nan twa bò. Mwen te plane soti nan je ak akoupi kont miray ranpa a nan deyò a, rete ap tann pou Elena nan etap deyò nan koridò la.
  
  
  Men, li pa t ' montre moute.
  
  
  Mwen regarda nan gade m'.
  
  
  Kenz minit.
  
  
  Mwen te kòmanse tounen desann sal la ak te sispann nan devan pòt li, craning kou m epi mete zòrèy mwen an rvetman.
  
  
  Pa gen anyen.
  
  
  Mwen rale soti Luger ak anbwase lòt li nan pwatrin mwen jan mwen te demisyone pou pi devan ak vire manch la. Obtenir te toujou louvri, epi se konsa yo te Kelly ak m'.
  
  
  Mwen byen vit te demisyone andedan, apiye m tounen kont pòt la, epi kenbe Luger soti nan devan nan m'.
  
  
  Pa te gen okenn yon sèl gen - pa gen yon sèl vivan.
  
  
  Parsons ' kò kouche egzakteman kote nou ta kite li.
  
  
  Men, te gen pa gen yon lòt nan chanm lan.
  
  
  Ki kote te Elena Morales?
  
  
  Mwen regarda nan twalèt pòt yo, men klozèt la te twò piti pou nenpòt moun ki yo kache nan. Ak toujou...
  
  
  Li te yon bouke anpil son, ak nan premye fwa mwen pa t ' menm asire w ke mwen ta tande li. Men, jan mwen te kanpe la, apèn nana pou respire, mwen tande li ankò. Li te ékivok son an nan yon moun ap eseye pou yo toujou rete, men, k ap deplase yon ti kras. Mwen gade nan kabinè a ankò, men son an te vini soti nan direksyon an mal.
  
  
  Pa gen okenn. Li te vini soti nan twalèt la.
  
  
  Mwen te pwan luger byen sere ak te ale nan pòt la twalèt. Li te fèmen.
  
  
  "Elena," mwen di piti / ba.
  
  
  Pa te gen okenn repons.
  
  
  Yon moun te genyen, ak li pa t ' Elena. Ki kote te fè li ale? Oswa te li te gen ak yon moun lòt bagay?
  
  
  "Elena," mwen te di, pi fò nan tan sa a.
  
  
  Pa gen anyen.
  
  
  "Mwen pral louvri sa a pòt. Mwen gen yon zam. Vini soti, men pi wo a tèt ou, " mwen abwaye, kanpe sou yon sèl bò nan pòt la.
  
  
  Pa gen anyen.
  
  
  Mwen te kenbe manch la nan devan pòt la, toujou estime kont rvetman, epi yo tounen vin li. Pòt la louvri, ak pase kouto sou anndan. Mwen tensed leve. Pa yon son.
  
  
  Nan louvri krak, mwen te kapab wè twalèt la. Limyè yo ki te sou. Epi gen, nan pale ak tansyon, yo te kanpe Tina Bergson, pè anpil nan nwayo a.
  
  
  Mwen demenaje ale rete nan kouvri l ' ak luger. Lè sa a, mwen te wè materyèl yo mete deyò pou itilize sou basen lan. Lar, yon boutèy likid, tanpon zòrèy koton.
  
  
  Li te gade nan m ' ak lajè je.
  
  
  "Ki kote Elena?" Mwen mande l', menm si mwen te kapab gen mande l ' yon santèn plis kesyon olye pou yo.
  
  
  Li ap tranble anba pye tèt li. "Mwen pa te wè Elena. Mwen sèlman te wè Barry. Ak li... li te mouri." Vwa li tonbe nan yon chuichui. Li te sou wout pou l etoudisman.
  
  
  Mwen te ale nan twalèt la epi yo te pwan li yo apeprè nan koud la. Li fè menm m', pou l respire difisil.
  
  
  "Li touye l'?" vwa li orèy nan zòrèy mwen.
  
  
  Mwen pa t ' di anyen. Ki jan mwen te kapab di l 'li te Kelly ak m'?
  
  
  "Poukisa ou te ale tounen nan Sol-mwen-Niev?" Mwen mande l ' tou dousman.
  
  
  Je l ' tounen vin jwenn mwen. Mwen pouse l 'desann epi li chita l' desann sou kwen nan basen lan. Mwen chita akote li yo. Mwen te fèt Luger sou pwatrin li. Li te yon atizan konn fè fanm yo, epi mwen pa t ' mete konfyans li nan tout.
  
  
  "Yo wè...yo wè..."
  
  
  "Barry Parson," mwen ajoute. "Pou montre l' Corelli se konsa, li ka touye l'."
  
  
  Pa yon son.
  
  
  Bouch li yo pran tranble, ak je l 'kite m' yo. "Wi," li orèy.
  
  
  "Ou anplwaye Barry Parson yo touye Corelli," mwen te di yo kareman. "Ou pa ka refize li. Li te di nou byen bonè..."
  
  
  "Mwen pa refize li," li te di byen fèm. Figi l ' te avèg koulè li yo. Kontanple mwen diminuer nan hypodermic zegwi.
  
  
  "Motif?" Mwen te mande. "Èske w se yon adikte dwòg? Se sa tout?"
  
  
  Li te monte zèpòl zepòl li. "Mwen se tout konfonn. Mwen pa konnen poukisa mwen te vle touye l, eksepte ke mwen rayi l ' plis pase nenpòt moun ki lòt bagay nan mond lan."
  
  
  "Men, li te refize fè sa, vire nan tout moun ki enplike nan dwòg la rezo a," mwen te di.
  
  
  Li te pandye tèt li.
  
  
  "Poukisa ou te vin tounen?" Mwen te mande ankò.
  
  
  "Pou jwenn Barry," Tina te di dousman. "Mwen te ale jiska balkon la, te gade andedan ak wè l'. Mouri. Mwen antre nan..."
  
  
  Mwen gade sou zepòl li. Nan kou! Balkon! Sa a se va
  
  
  
  
  
  
  Kalite transfè
  
  
  Tradui tèks
  
  
  Sous tèks
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Tradiksyon rezilta
  
  
  ki jan Elena kite sal la san yo pa wè li. Lè Elena te jwenn Barry mouri, li te pè nan lanmò, li kouri al byen lwen. Li tou senpleman louvri pòt franse, te demisyone soti sou balkon la, li kouri al byen lwen. Lè sa a, dwa apre sa, Tina te ale moute tounen wout pou satisfè Barry nan chanm li - petèt yo te planifye yo rankontre - a ak li te jwenn Barry mouri. Li bezwen pou dwòg te resevwa pi bon an nan li, epi li te ale nan twalèt la pou jwenn pi bon, jis tankou m'.
  
  
  "Mwen te ale nan epi li te jwenn ke li te tire nan. Nan premye fwa mwen te panse Elena ta ka fè yo touye l'. Men, petèt Corelli te jwenn deyò ke Barry te sa ki annapre l ' yo. Petèt Corelli te konnen mwen te - "je L' te ranpli ak dlo nan je. "Mwen pè, Nick!"
  
  
  Mwen ap tranble anba pye l'. "Ou gen yo pran m' nan Corelli, Tina. Sa a se repons la sèlman. Twò anpil moun yo te eseye sispann nou soti nan ap resevwa ke lis yo nan non yo. Twòp. Li a jiska ou kounye a, Tina."
  
  
  Li te tounen pal. "Li te pral jwenn deyò, Nick! Li pral panse ke mwen te anplwaye yon moun pou touye l'! Ou pa ka fè m ' fè sa. Ou gen pou kite m ' ale!"
  
  
  "Pa gen okenn fason, Tina!" "Ou se repons la sèlman. Ou ap pran m 'pou l' kounye a. Jis montre li nan m', epi..."
  
  
  "Li pa pral admèt li! li pran rele. "Li pral refize idantite l' yo."
  
  
  "Tina..."
  
  
  Li te rive pou hypodermic zegwi. Mwen dvine sa ki li te pral fè kòm pli vit ke li te vire zepòl la. Mwen bourade mizo a nan luger kont pati a mou nan kou li. "Pa gen okenn, pa gen okenn, Tina! Pa yon zegwi. Asire w, ou pral amann pou yon kèk minit, men ou pral toujou gen pou tounen nan reyalite."
  
  
  "Nick!" li sanglote, toujou kenbe zegwi la.
  
  
  Mwen mete Luger nan pòch mwen e li te rive pou zegwi a. Figi l ' chanje prèske imedyatman. Soti nan ke trankilite, bèl mask, li tounen nan figi a nan yon hellcat-flache je, dan bared, bouch yo separe nan yon bèt grounded.
  
  
  Zegwi a te plonje m nan avanbra a mwen anvan m ' te kapab defann tèt yo soti nan éfréné koupe.
  
  
  Li ri, yon ba, mirthless jemi.
  
  
  Mwen te santi tankou tout bagay yo te seche soti nan m'. Mwen te santi yon fèt yon sèl kou nan mastike.
  
  
  Li mennen m 'nan chanm nan pwochen ak lè sa a pouse m' nan yon chèz.
  
  
  "Yon ti kras konfonn yo nan pwòp nou an, Nick," li te di ak ki demonyak souri nan kòb li. "Ou pral rete la tankou yon bon ti gason ti kras. Mwen pral kite isit la."
  
  
  Pa Gen Okenn, Tina! Mwen te eseye di l', men li pa t ' travay.
  
  
  Li te sanble yo dwe deplase nan yon vitès akselere-san yon ankadreman pou chak dezyèm, kouri nan pòt franse ak toupatou nan balkon la. Lè sa a, te gen silans.
  
  
  Yon syèk kèk pita, mwen te tande yon moun frape pi rèd toujou sou pòt la. Li te Kelly.
  
  
  "Nick! Èske ou gen? Nick?"
  
  
  Mwen louvri bouch mwen. Omwen li te deplase. Men, mwen pa t ' gen yon vwa. Se paralizi ale?
  
  
  Pòt la te pran vòl louvri et Kelly pwan daso antre nan sal la, zam trase. Li jis kanpe la ak regardant nan m ' nan surpri.
  
  
  "Hey, Nick!"
  
  
  Mwen demenaje ale rete bouch mwen ankò. Nan paralizi te pase. Mwen bougonnen.
  
  
  Kelly gade alantou, tcheke twalèt la, ak pran sant yon hypodermic zegwi. Imedyatman, li te vin tounen pou m', jifle m 'nan tout figi a, leve m' soti nan chèz mwen, ak trennen m ' nan twalèt la. Li pouse tèt mwen anba douch la, ak dlo frèt frape kou m.
  
  
  Kelly te pale avè m ' pandan y ap li te ap travay.
  
  
  "Sa a se yon nouvo bagay. Nou gen aksyon nan li. Frape ou soti, se konsa ou pa ka deplase, men ou ka wè tout bagay ki k ap pase sou. Paralizi tanporè. Li vini soti nan kurari, tou li te ye kòm urari, urari, uurali, vurali. , ak woorara. Men, li te vin pi kout ak yon bagay lòt bagay. Pa mande m ' sa. Fòmil toujou disparèt le pli vit ke nou jwenn yo."
  
  
  Byento mwen te vivan ankò.
  
  
  "Rapid!" Mwen te di. "Sa a se Tina. Li te soti nan Granada satisfè Barry Parson epi li te jwenn kò l ' isit la. Li nan sou wout li soti kounye a. Li panse Corelli touye l'. Si li sove, koulye a, li ta touye l ' pita."
  
  
  Kelly kase. "Mwen vin isit la al jwenn ou. Tina te desann nan gwoup la, fè yon sèn!"
  
  
  "Ki moun KI?" Mwen te mande enpasyans.
  
  
  "Tina Bergson".
  
  
  "Tina!"
  
  
  "Sa a dwa. Men koulye a li a ale."
  
  
  "Ale? Men...?"
  
  
  "Li te nan gwoup la, men li te kite," Kelly te di m ' jan nou kouri soti nan chanm lan, li desann sal la. Nou te kòmanse desann eskalye yo, epi mwen wè yon gwo foul moun nan moun ki nan gwoup la. Tout moun te gade nan anpil nan pakin.
  
  
  Mwen te wè Juana vire epi tann pou nou.
  
  
  "Ki sa ki nan tout bagay sa yo sou?"
  
  
  "Li a nan yon wouj Jaguar," Juana te di, montre nan machin ki estasyone. Mwen te wè limyè devan yo nan youn nan yo vini sou. Limyè a la koupe atravè fènwa ak eklere yo ki kouvri ak nèj ti mòn kote wout la vire lwen Prado Llano ak mennen nan gran wout prensipal la.
  
  
  "Li te fè yon gwo sèn," Juana te di byen vit. "Li te trè dramatik."
  
  
  "Twò dramatik," Kelly te di dryly.
  
  
  "Eske ou pral fè m' konnen sa li te fè?" Mwen te mande enpasyans.
  
  
  "Li te vin isit la pa gen okenn plis pase dis minit de sa, leve soti vivan kote mò yo ye epi mande pou Mario Speranza!"
  
  
  "Ki moun ki se Mario Speranza?" Mwen te mande.
  
  
  Kelly ap tranble anba pye tèt li. "Lè li te di ke Seyeur Speranza pa t' isit la, li kraze epi yo ka prèske te ale nan isteri dwa isit la nan gwoup la."
  
  
  Mwen te kapab wè
  
  
  
  
  Kalite transfè
  
  
  Tradui tèks
  
  
  Sous tèks
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Tradiksyon rezilta
  
  
  Jaguar te kòmanse pou avanse pou pi. Tina a blond cheve fluttered dèyè l'.
  
  
  "Li te fòse tout moun nan nou yo kite sal la sou kouri nan," Juana eksplike.
  
  
  "Ak lè sa a, li imedyatman tonbe, ak resepsyonis la te gen pou yo reviv l'," Kelly konkli. "Mwen ap swiv ou."
  
  
  Mwen dezaprouve, panse byen vit. "Li se yon pèfòmans-yon etap desann isit la. Ki sa ki sa a se pou yo, mwen pa konnen. Men, mwen gen yo sispann li."
  
  
  "Sa a dwa," Kelly te di. "Ki sa nou ap fè?"
  
  
  "Gade nan sa a Mario Speranza," mwen te di pou Kelly. "Li pwobableman pa egziste. Mwen pral ale jwenn Tina!"
  
  
  Kòm mwen te mache nan mitan foul moun yo nan pòt k ap vire, mwen remake Mesye Hauptley ak ekip li a nan sycophants. Li balanse epi yo tounen vin lwen.
  
  
  Li te frèt nan Renault. Li te kòmanse moute trè byen. Mwen rale soti sou wout la ak glise de fwa anvan mwen te resevwa li anba kontwòl. Te gen glas plak yo sou wout la, jis tankou de nwit de sa.
  
  
  Wout la desann ak vire adwat. Mwen pa t ' kapab wè wouj la Jaguar nan tout, men mwen vin chonje ke wout la yo te tounen dwat ak lè sa a, yo te kòmanse vire a goch nan yon long, lajè horseshoe pliye ki kole nan kwen an nan barranca.
  
  
  Mwen te kòmanse motè a paske mwen pa t ' vle pèdi devan je nan Jag.
  
  
  Mwen te kapab wè kwen nan wout la nan mwen limyè devan, ak mwen envolontèman te demisyone sou fren yo tcheke trennen. Mwen te soulaje yo santi yo tansyon an nan la bandaj.
  
  
  Mwen te tounen nan Renault nan vire ak wè Tina a Bergson wouj Jaguar Machin mwatye yon lajè horseshoe pliye. Li te ap kondwi tou dousman, men lè sa a, ranmase vitès, lè m te remake li.
  
  
  Machin nan te sanble yo leap pi devan nan fènwa a, limyè reflete sou wout la yo tankou si yo te k ap grenpe nan syèl la. Lè sa a, - mwen pa t ' kapab kwè sa mwen te wè-a Jaguar te kriye byen fò nan bank la, prèske frape yon miray wòch.
  
  
  Vire alantou li, Tina! Mwen rele byen fò envolontèman. "Chanjman!"
  
  
  Si li te fè oswa ou pa, mwen pa konnen, men bagay la pwochen mwen te wè te Jaguar, tit pa pou shallows yo, men, pou kwen an deyò nan wout la. "Tina!"
  
  
  Li te yon pèdi kriye.
  
  
  Jaguar a, ranmase vitès ak ale sou kwen an, kòm si li te resevwa fòmasyon yo fè yon trè fon swan plonje nan yon ti mas glo dimansyon.
  
  
  Limyè devan yo kenbe file mika ajil feyte anba a, plak nan nèj bourade kont la ajil feyte ak limen moute yon mele nan limyè ak refleksyon nan nèj la, lè sa a, machin nan tèt li antere l ' nan wòch yo, rebondi, woule sou yo ak sou, limyè devan yo maké tankou yon pinwheel nan mitan lannwit ak te fè aksidan ak yon aksidan nan yon moso nan wòch byen file nan pye a nan barranca.
  
  
  Te gen yon moman de silans.
  
  
  Lè sa a, yon fò flash nan flanm dife ki te tire nan syèl la, ak yon byen fò eksplozyon kout loraj nan lè a. Billowed lafimen sot pase zoranj flanm dife, byen file, étoufan lafimen nwa.
  
  
  Dife a te monte, lè sa a, tonbe sou do yo nan aneantisman a nan mangled Jaguar ak a yo te kòmanse dousman manje lwen nan metal la. Lè sa a, lafimen an leve dousman, dife a danse alantou bor yo nan wouj asye, klè vè, ak sifas ki gen koulè plastik.
  
  
  Souke, mwen te kondwi konsyamman sou gran wout la, jouk tan mwen te rive nan plas la kote wouj la Jaguar te gen ale sou kwen an. Mwen gade desann. Tout sa mwen te kapab wè te gen yon krak nan wòch yo koupe nan zepòl la nan kwen an nan wout la.
  
  
  Mwen ki estasyone Renault, rale soti kle a, ak te resevwa soti. Li te frèt sou gran wout la. Mwen te vini nan kwen nan wout la kote Jaguar te gen te pase nan mitan wòch yo. Mwen te kanpe la, gade nan rive dekole wòch yo, epi yo swiv boule nwa liy nan ajil feyte anba a nan kote yon byen klere wouj dife crackled sou kadav yo nan Tina Bergson ak wouj la Jaguar .
  
  
  Nan yon kesyon de segonn, premye nan otèl la envite yo, yo rale moute nan yon Fiat machin, pake yo, ak joined m ' nan kwen an nan wout la. Ogling.
  
  
  Ak lè sa a, lòt moun vin rive.
  
  
  Ak plis.
  
  
  Frison moun k ap chèche.
  
  
  Mwen te santi m malad.
  
  
  Mwen te ale desann wòch pant lan, lè l sèvi avèk flash pòch mwen, epi yo pase boule yon pati nan wòch la, kote wouj la Prong te premye frape, epi finalman te rive nan zòn nan pwochen nan machin nan tèt li.
  
  
  Men, flanm dife yo te devore nan aneantisman la, ak li te enposib yo ka resevwa nenpòt ki pi pre yo san yo pa resevwa boule.
  
  
  Mwen mete men m sou tèt la nan tèt mwen ak tann.
  
  
  Yon kamyon dife screeched sou wout la, e pli vit yon gwo ponpye nan yon ski levit ak pote yon pòtab ponp pou tenyen dife te fè aksidan desann pant lan ak te kòmanse flite boule debri.
  
  
  Mwen tresayir.
  
  
  Yon ponpié ' a te kanpe la, gade nan boule aneantisman. Gad Sivil la ansanm l ' ak klere yon flach sou yo boule soti-machin. Gwo bout bwa nan limyè a te pi plis pouvwa anpil pase m'.
  
  
  Mwen te demisyone pi pre.
  
  
  Mwen te wè li lè sa a.
  
  
  Te gen yon boule kò a nan chèz devan an. Ki sa ki te rete nan li te nwa ak an dife.
  
  
  Tina.
  
  
  Tout sa ki nan kite nan golden ti fi a ak po an lò.
  
  
  Mwen te tounen ale, malad.
  
  
  Mwen dwe te tonbe sou yon wòch pwochen nan aneantisman la ak plonje nan tè nan santimantal funk. Yon moun te souke ponyèt mwen ak zepòl. Mwen reyalize ke yon vwa ki te pale avè m ' pou yon ti tan.
  
  
  Mwen tèt anba.
  
  
  "Tinon a."
  
  
  Li te Kelly.
  
  
  "Li se mouri," Kelly te di. "Modi bagay."
  
  
  "Mwen panse ke li jis te santi tankou li te sou yo ak li ta pi bon kouri." Mwen soupi. "Li te konnen ke Rico Corelli ta dwe
  
  
  
  
  
  
  Kalite transfè
  
  
  Tradui tèks
  
  
  Sous tèks
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Tradiksyon rezilta
  
  
  l 'pou tout rès lavi l'."
  
  
  "Men, Corelli pa t' menm konnen!"
  
  
  "Li te pral jwenn deyò. Sa a poukisa li te kite, " mwen te di. Isit la nan ki jan mwen kalkile li soti.
  
  
  "Mwen tcheke ke non, Nick."
  
  
  Mwen leve je yo ak dezaprouve. Mwen pa t 'konprann sa l' vle di.
  
  
  "Mario Speranza se pa anrejistre nan otèl la."
  
  
  Mwen te chita ak te panse sou li. "Men, sa a, se non an li te bay grefye a."
  
  
  Li nodded. "Grefye a di li te di l' sa. Grefye a te di sa a lè li te vini soti nan zo bwa tèt la."
  
  
  Mwen regardant nan aneantisman la anba a nou. "Se ou ki di ke Rico Corelli a te pa janm nan Sol y Nieve nan tout?"
  
  
  "M' ap di ke li te definitivman pa te isit la - oswa nan nenpòt lòt otèl nan Sol y Nieve-nan mwa ki sot pase a oswa konsa. Si non l ' sou kouvèti a, se Mario Speranza."
  
  
  "Men, lè sa a,..."
  
  
  "Pa èske ou te wè sa? Petèt li te konnen sou Tina. Petèt li te konnen li ta anboche yon hitman pou yo touye l'."
  
  
  Mwen souke tèt mwen pou klè li. "Ak tout bagay sa yo nan bavardaj sou reyinyon an te jis yon fo lanmò nan Tina Bergson?"
  
  
  "Pa nan tout. Mwen di ke Rico Corelli dwe gen li te ye sou Tina Bergson ak Barry Parson. Epi li jis pa t ' vini nan resort nan nan tout. Tout moun te panse li te isit la - yon anplwaye hitman pa foul la, yon asasen anplwaye pa Tina - ak nou paske nou te vle al kontre Corelli. Tout moun te isit la eksepte Corelli! "
  
  
  "Lè sa a, kote se pitit gason an nan yon femèl chen?"
  
  
  Kelly te monte zèpòl. "Mwen panse ke nou ta pi bon siyal Hawke epi yo kòmanse plis pase."
  
  
  Nou leve kanpe, monte mòn lan, men mwen pa t 'kapab kite l' pou kont li.
  
  
  Mwen vire, li gade tounen nan aneantisman la.
  
  
  "Poukisa te fè li ale?"
  
  
  Kelly ap tranble anba pye tèt li. "Li te yon bèl fanm, Nick. Bèl fanm fè bagay sa yo estipid. Li dwe te renmen Corelli. Mwen te rayi l', twò."
  
  
  "Ou renmen lajan an," mwen te di.
  
  
  "Ou pa panse ke anpil sou moun, ou fè, Nick?" Kelly soupi.
  
  
  "Mwen Ta Dwe? Mwen ta dwe, vrèman?" Mwen kalme desann. "Mwen panse ke li te deside li te yon fason pi bon pase nan kouri atravè mond lan ap eseye jwenn lwen Rico Corelli a peye zam."
  
  
  "Li pral pa janm konnen ki lè li pral frape l'," Kelly te di dispassionately.
  
  
  "Mwen mande ki kote ke bata a se koulye a?" Mwen te panse mwatye deyò byen fò.
  
  
  Kenz
  
  
  Nan denmen maten, nou te premye pou manje maten yo. Malgre Juana a aparans radyan, li te espirityèlman deprime. Mwen te eksplike sa-a pa ki di ke nou te echwe travay la.
  
  
  Nou te manje yon manje maten kontinantal ak chita nan limyè solèy la klere. Mwen sijere ke nou ale ski nan maten an anvan ou kite peyi Espay, men li refize ba gwoup.
  
  
  "Mwen jis vle pake bagay sa yo m'."
  
  
  Mwen nodded. "Mwen pral ale nan Veleta ak fè yon koup la kouri."
  
  
  Li nodded, lide mande l ' yon lòt kote.
  
  
  "Jounen travay?"
  
  
  Li pa t ' reponn.
  
  
  "De peni?"
  
  
  "Ki sa ki se li?"
  
  
  "Pou panse ou. Kisa ki te pase?"
  
  
  "Mwen panse ke mwen te panse sou gaspiye yon lavi imen. Tina Bergson. Barry Parson. Moustik. Premye pran pa Rico Corelli. Ak menm Elena Morales - tout kote li se."
  
  
  Mwen te rive nan deyò epi yo te pran men l'. "Sa a se fason an mond lan ap travay."
  
  
  "Li pa yon bon mond lan."
  
  
  "Fè yon moun sa yo te pwomèt ou sa li te?"
  
  
  Li te sekwe tèt li malerezman.
  
  
  Mwen peye bòdwo a ak bò gòch.
  
  
  Li te fre, men Velet se toujou trè trankil. Solèy la te klere byen bèl klere. Sifas la nan tras la te byen kouvri ak poud. Mwen te pran m ' longvi ak tcheke pant lan. Kòm mwen eksplike pi bonè, te gen de desant soti nan tèt la nan Veleta.
  
  
  Tan sa a, mwen deside fè yon kouri ki pi long, youn ki branche sou yo bò gòch jan ou te ale desant. Mwen te jis mete linèt mwen tounen nan yo ka kwi lè yon moun monte sou wòch yo nan vire an nan machin nan kab ak te vin moute pou m'.
  
  
  Li te Herr Hauptli, ak tan sa a li te pou kont li.
  
  
  Mwen balanse. "Bon maten, Herr Hauptli."
  
  
  Li te souri. "Bon maten, Herr Peabody."
  
  
  "Mwen te rate ou yè, oswa lè nou te ale ski ansanm."
  
  
  "Gen se san dout presyon ki sòti bò biznis la," li te di plezant.
  
  
  "Wi," mwen te di, ki bay l ' yon ti koutje sou rapid. Men, li vire do yo gade desann pant lan.
  
  
  "Ki kote ou renmen anpil madanm?"
  
  
  "Anbalaj".
  
  
  "Lè sa a, ou ap kite?"
  
  
  Mwen nodded.
  
  
  "Li se yon pitye. Move tan an yo te tèlman bèl."
  
  
  "Vreman vre, yo gen se."
  
  
  Li te souri e yo chita sou yon resif wòch nan tèt la nan tras la. Mwen mete l 'menm jan li lase moute bòt l' byen sere ak te kòmanse fwote ble sir sou ski.
  
  
  "Ki kote se zanmi ou?" Mwen mande l', chita pwochen l'. Ki sa ki lanfè a, mwen pa t ' gen anyen lòt moun fè nan moman an.
  
  
  "Yo se nan otèl lan," li te souri. "Li sanble tankou yo pa te twò anvi rantre nan m' jòdi a. Li te an reta yon jou lannwit nan Esqui Ba, epi yo te resevwa lumumba son."
  
  
  "Ou ap anjeneral inséparabl."
  
  
  "Se konsa, li se ak lajan. Yo atire tankou yon leman." Li te souri ankò, pye crow nan yo nan kwen an nan je l ' yo gwo twou san fon ak kouvri.
  
  
  "Ou se yon sinik, Herr Hauptli."
  
  
  "Mwen se yon reyalis, Herr Peabody."
  
  
  Li te ranmase premye nan ski a ak yo te kòmanse ak anpil atansyon aplike sir a nan fon an. Li te yon metikuleu ak metodik travayè yo, ki te yo dwe atann ki soti nan yon bon alman yo.
  
  
  "Fraulein Peabody fè m sonje yon moun fèmen nan m'," li te di apre yon ti moman.
  
  
  "Nan kou a?"
  
  
  "Ou konnen, mwen te gen yon pitit fi." Li te gade moute. "Nan kou ou pa t' konnen. Mwen regrèt." Li te kontinye ak sir
  
  
  
  
  
  
  
  Kalite transfè
  
  
  Tradui tèks
  
  
  Sous tèks
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Tradiksyon rezilta
  
  
  ing. "Li te ti fi a pi bèl."
  
  
  "Te gen, Herr Hauptli?"
  
  
  Li te inyore m entèvansyon. "Li te disnèf ak nan inivèsite," li te kontinye. "Madanm mwen - manman l' -li te mouri lè li te yon ti kras senk-ane-fin vye granmoun ti fi. Mwen pè mwen pa janm te kapab pou ba l ' konsèy apwopriye nan ap grandi. Je l 'yo leve epi yo te rankontre m' yo.
  
  
  "Mwen te pa janm te yon papa, se konsa, mwen pa kapab konnen ki, Herr Hauptli."
  
  
  "Yon repons onèt." Li bay yon soupi. "Si li te gen paran neglijans oswa enjistifyab fatra nan byen materyèl nan direksyon pou l' - lè li te kite pou inivèsite, nou pèdi kontak."
  
  
  "Li k ap pase jou sa yo."
  
  
  "Nan ka l', pi mal la te rive. Konpayon li te trè dejwe dwòg." Li voye je nan m ' ankò. "Epi li te fini moute ke yo te enplike nan gwoup sa-a nan pwen kote mwen pa t' kapab manch li yo." Li te kontinye épilation. "Li te dejwe ewoyin."
  
  
  Mwen regardant nan Hauptley.
  
  
  "Yon ane apre yo vin dejwe, li te mouri nan yon gwo dòz." Li te ap chèche soti nan la Vega nan Granada. "Endepandan jesyon".
  
  
  "Mwen regrèt sa," mwen te di.
  
  
  "Gen nan pa gen pwen nan gaspiye chagren ou nan sa a byen ta nan dat," Hauptley te di, vwa l 'piman bouk nan konparezon a l' nòmalman bèl vwa.
  
  
  "Mwen regrèt pou sa a ki dezè nan yon lavi imen," mwen te di, panse sou sa ki Juana te di nan manje maten.
  
  
  Li te monte zèpòl. "Nan yon fason sa a, mwen blame tèt mwen. Mwen soustrè papa m ' nan responsablite. Mwen te vin fèmen nan ak lòt fanm - se pa sèlman yon sèl, men anpil nan yo-ak neglije pitit fi mwen an." Li te panse pou yon moman. "Epi li andire m' yo neglijans, reyaji pi bon jan li te kapab. Pa rejte tèt mwen menm jan, mwen rejte li."
  
  
  "Sa a pa ki sa ki yon sikològ kapab di ou," mwen di konsyamman. "Enteryorite se yon jwèt danjere."
  
  
  "Mwen pa t' jis satisfè fanm. Mwen te nan sa a biznis."
  
  
  "Tout moun ta dwe gen yon pwofesyon," mwen te di.
  
  
  "Men, pa yon sèl la mwen te gen."
  
  
  Mwen ap gade l', konnen ki sa li te ale nan yo di.
  
  
  "Fè fas dwòg," li te di ak yon anmè kou fièl souri. "yeah. Mwen pwobableman apwovizyone tèt mwen ak ewoyin ke mwen sèlman timoun yo itilize pou tiye tèt li. Ki jan sa gen rapò ak moral ou, Herr Peabody?"
  
  
  Mwen souke tèt mwen.
  
  
  "Li pa ale byen ak mwen yo ye. Mwen te kòmanse analize biznis la ki mwen toujou te. Mwen te kòmanse panse sou enpak li sou limanite. Mwen pa t ' renmen sa mwen te wè."
  
  
  Li te chwazi yon lòt ski ak yo te kòmanse sir li.
  
  
  "Mwen te deside li te tan jwenn soti nan biznis la epi yo kòmanse repare-mwen mefe sou ane yo."
  
  
  Mwen pa t ' kapab di anyen. Mwen te ap tann.
  
  
  "Yo te di m' sa ki ta rive si m te kite òganizasyon an. Yo pral kap pou m ' nan dènye bout latè a. Epi yo touye." Li te souri ruefully. "Fè ou konprann ke?"
  
  
  "Wi, Siyor Corelli."
  
  
  "Enrico Corelli," li te di ak mwatye nan yon-souri. "Rico Corelli, epi ou ap Carter. Mwen te di ke Nick Carter se pi bon an."
  
  
  Mwen nodded. "Anjeneral. Pa toujou. Men, anjeneral."
  
  
  "Mwen di ou, li te yon administratif pwoblèm depi nan konmansman an trè. Yon senp reyinyon, se pa li? Rankontre nan nèj la-fè fas ak nèj la! "Li te ri, ki montre l' yo dan fò. "Yon blag, Mesye Carter! Yon blag."
  
  
  "Wi," mwen admèt.
  
  
  "Li te sanble senp ase. Mwen kite Corsica sou Lysistrata ak kontre ou nan Sierra Nevada la."
  
  
  "Natirèlman."
  
  
  "Te gen pwoblèm depi nan konmansman an trè. An capos te jwenn deyò sou plan pou mwen. Yon moun fèmen nan m ' dvine li. Oswa tande li. Mobsters yo ki te siyen yon kontra avè m'."
  
  
  "Komar".
  
  
  "yeah. Pou anpeche tankou yon kou yo, mwen konvenki fin vye granmoun mwen kolèg Basillio Di Vanessi nan penti m ' sou yatch. Ak yon ti fi trè bèl mwen te kouche ak ale avè l ' pou fè karakterizasyon la reyèl."
  
  
  "Ou ankadre pwòp ou a nonm?" Mwen te di dousman.
  
  
  "Yo pa konnen ki frape a ta dwe yon siksè," Corelli te di. "Fondamantalman, mwen te fè sa ou di m' fè. Men, mwen vrèman pa t ' panse ke Moustik yo ta geri. Mwen te espere ke reyinyon an ant Basilio ak ou ta ale nan san yon sekous e ke sa a yon reyèl reyinyon ant ou menm ak m ' ta ka ranje. "
  
  
  Mwen soupi.
  
  
  "Men, sa a pa tout. Jis anvan mwen te kite yatch nan Valencia, mwen te dekouvri ke mwen bèl Swedish nightingale te trase pou jwenn debarase m nan m'!"
  
  
  "Tina Bergson?"
  
  
  "yeah. Li te vle m mouri. Li te siyen yon kontra avè m ' tèt li." Corelli te souri sardonically.
  
  
  "Te gen yon rezon ki fè?"
  
  
  "Mwen te jis kòm kirye kòm ou te la, Mesye Carter. Ou ta dwe konprann Tina yon ti kras pi plis byen klè."
  
  
  Mwen konprann li parfe, men, mwen pa t ' di anyen.
  
  
  "Li se yon nymphomaniac, Mesye Carter. Mwen pa panse ke sa a se etone pou ou. Men, petèt rezon ki fè yo li te vin tankou yon Fredyèn senbòl se jis kòm enteresan kòm lefèt ke li se yon mani."
  
  
  Mwen gade l ' kiryozite.
  
  
  "Nan laj la nan kenz, li te fè kadejak sou pa yon Swedish farmhand. Li te ansent. Avòtman an te gen siksè, men enfčksyon devlope. Lè li te kenz, li te gen yon ete matris. Sa a 'kapab fè pitit, bèl, entelijan bèt yo te vin tounen obsede avèk detwi l'. féminines, ak enkapasite li yo dwe yon manman. Depi li te ni yon fanm ni yon nonm, li te vin tounen sa li ta dwe - yon pase moun nòmal! Ak sa a bote ak sa a entèlijans-mwen asire ou, li entèlijans se limite
  
  
  
  
  
  
  Kalite transfè
  
  
  Tradui tèks
  
  
  Sous tèks
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Tradiksyon rezilta
  
  
  Ess, Mesye Carter! "li te deside ke li ta pran sou ti anpi ke mwen te mèt la nan."
  
  
  "Dwòg rezo," mwen te di.
  
  
  "Sa a dwa. Koulye a, mwen pale osijè de l 'anbisyon apre sa, mwen deside kraze chèn lan ak revele l' entim sekrè pou Depatman Etazini an nan Dwòg Lapolis."
  
  
  Mwen nodded. "Ak sa ki te rezon ki fè yo li te anplwaye Parson yo touye ou!"
  
  
  "Sa a dwa. Erezman, mwen entèprete li choke premye reyaksyon mwen pran desizyon pou kraze chèn lan kòm sispèk ak kenbe je m ' louvri. Malgre li te pwomèt m 'ke li ta rete rete fidèl m' ak akonpaye m 'nan Amerik la, mwen sipoze ke li te bay manti pou m'. Mwen vire sou telefòn l ' - nou villa nan Corsica se gwo, ak chak nan nou gen yon anpil nan libète - yo ak finalman tande l pou l fè yon kontra avèk Barry Parson nan Malaga.
  
  
  "Enteresan ki pi."
  
  
  "Pwochen etap mwen yo ki te voye m' pwòp espyon sou Parson. Mwen panse ke, pa wout la, ki ou pral jwenn Parson nan Interpol dosye kòm Daniel Tussauds, an reta nan franse a anba tè. Li te gen yon dis-ane-fin vye granmoun pitit pandan la Gè Mondyal la. De, ak te grandi yo rekonèt ak touye."
  
  
  "Li se mouri koulye a,."
  
  
  "Mwen sispèk ke anpil." Corelli te monte zèpòl. "Mwen tande pale sou ou kite disko la ak zanmi ou soti nan Malaga."
  
  
  Mwen te souri. "Pa anpil sove ou."
  
  
  "Ki nan ase," Corelli soupi. "Oke, Elena Morales kenbe yon je fèmen sou Parson, kite l 'chwazi l' moute nan yon bar nan Torremolinos. Epi li te li ki te avèti m 'ke li te vini nan Sol-mwen-Niev jwenn m 'ak touye m'. Se poutèt sa mwen pa t ' satisfè ou nan Velet."
  
  
  "Sa a ki sa mwen te panse."
  
  
  Corelli nodded. Li te fè ak l ' yo ski. "Mwen te espere ke petèt Tina t 'kapab fè yo touye sou Lysistratus' yatch si anyen te pase a, gen, men, kòm ou konnen, li chape blesi grav. An Capos te planifye egzekisyon an byen, menm si. Sa vle di ke mwen te gen pou kenbe yon je sou tan an se konsa ke pa gen anyen ta rive. Pa sèlman yon Kap asasen, men tou, pou Tina a asasen pou anboche! Moustik. Yo ak pastè. Se konsa, mwen jis te vin Herr Hauptli, anbochaj yon kèk travay aktè nan Valencia yo jwe wòl la nan mwen sipoze sycophants."
  
  
  Mwen te ri. "Ou se yon trè debrouyar moun, Mesye Corelli."
  
  
  "Mwen te viv yon lavi ki long paske mwen rsours nan yon trè danjere pwofesyon." Li dezaprouve. "Se pa yon pwofesyon. Li defiles a trè sans nan pwofesyon an. Nan yon trè danjere fè operasyon. Sa se yon bon pawòl. Grav. Plat. Unromantic. Fize".
  
  
  Mwen nodded.
  
  
  "Mwen te gen te ap gade ou nan tranble pou kèk tan." Corelli te souri. "Mwen te konnen touswit ke ou touye yon Moustik. Epi mwen prevwa ou ta touye Parson, twò. Tina a lanmò te vini kòm yon sipriz m'. Mwen pa panse ke li komèt swisid, menm jan yo di nan Prado Llano. Men, mwen panse ke li dwe te pèdi kontwòl nan machin sa a apre yo fin byen petèt dekouvri ke Parson te mouri ak panse mwen te konnen tout bagay sou li e yo ta touye l'."
  
  
  Mwen te di ," Nan ka sa a, li deside kouri lwen anvan ou te konnen li te isit la."
  
  
  "Egzakteman."
  
  
  "Li te mouri. Sa a tout gen nan li."
  
  
  Corelli nodded. Li te sere boulon ski kranpon, ajiste bòt l', epi li mete brid sou. Li te kanpe moute ak bent jenou l ' yo.
  
  
  Mwen te kòmanse jwenn abiye.
  
  
  "Èske ou vle monte avè m'?"
  
  
  "Bèl."
  
  
  Li ti souri. "Anvan sa, Nick, mwen ta renmen ou a resevwa men ou sou sa."
  
  
  Mwen gade desann. Li te kenbe soti yon anvlòp. Te gen yon bonbe sou li. Li louvri anvlòp la, li wè yon abitye - kap woule nan mikwofilm.
  
  
  "Li a, se jis ki sa ou panse. Non yo. Tout tanp zidòl yo. Dat. Tout bagay. Tout wout la soti nan Turkey via Sicily ak Riviera nan Meksik. Ou pa ka manke yon bagay oswa yon moun si ou swiv enfòmasyon yo. Mwen vle sa a chèn detwi, se konsa li pa ka mete yo tounen ansanm ankò. Pou Beatrice dedomajman."
  
  
  Beatrice. Pitit fi l ' yo. Epi se pa sa ki Dante a imaj la nan féminines?
  
  
  "Tout dwa, Corelli," mwen te di.
  
  
  Li jifle m ' sou do a. "Kite yo ale!"
  
  
  * * *
  
  
  Li te kòmanse yon dousman traverse kont gout liy, lè sa a, janbe lòt nan pant lan epi yo te kouri desann nan vire sou kouri an. Lè sa a, li vire tounen nan trè byen fèt Christie epi te mache alantou pil nan wòch yo.
  
  
  Mwen pouse yo mikwofilm nan anndan pòch mwen ski levit, li kouri al jwenn li. Nèj la te jis dwa. Mwen te kapab santi mwen ski mòde nan la poud ak yon bèl bouncy rebondisman.
  
  
  Corelli a te pi ba pase m ' menm jan mwen te deplase ansanm koub la nan wòch yo. Li konplete plizyè vire, te antre nan Wedeln, ak lè sa a, yo te tounen sou yon bagay ki lajè traverse sou yon dou kwen nan tras la.
  
  
  Mwen te swiv l 'atè, lè w ap pran yon vire ak kèk souke koupe nan koub nan kò m' yo. Nan fen an nan ras la, dwa sou traverse, mwen te wè yon twazyèm skye sou yon wout altènatif.
  
  
  Pant yo yo te sa yo ki altène seksyon yo ki entèsekte nan entèval sèten, yon bagay tankou de fil yo ki te blesi trese nan tout tanp zidòl sèten.
  
  
  Li te yon jenn gason nan yon mawon levit. Li voye je tankou yon tinedjè; omwen li te ke wiry, mens bati. Kèlkeswa laj li, li te gen yon ekselan skye. Ski li fouye yon twou nan nèj la, epi li te yon mèt nan viraj ak drifting.
  
  
  
  
  
  Kalite transfè
  
  
  Tradui tèks
  
  
  Sous tèks
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Tradiksyon rezilta
  
  
  pwòp kantite mil.
  
  
  Sou yon seksyon nan pant kote de tren convergé, yon jèn skye te fè aksidan nan bò kote l ' yo ak tou dousman desann nan yon seri nan plat travers. Kòm mwen apwoche Corelli, li disparèt dèyè ridge wòch ki separe de tren.
  
  
  "Yon bèl pake," mwen te di.
  
  
  Li nodded.
  
  
  "Lè ou ale nan Eta yo, mwen pral pran ou nan Alta ak Aspen. Ou pral renmen yo!"
  
  
  Li ri. "Mwen kapab wè ou sou sa a!"
  
  
  "Bon kontra," mwen te di. "Ale pi devan. Mwen pral swiv ou nan pwochen an yo sispann."
  
  
  Li ti souri e li te kòmanse mache.
  
  
  Mwen te rive yon ti moman apre l'. Dwa mwen ski te jis yon ti jan, se konsa, mwen te eseye ajiste mwen pozisyon pou yon pi bon mòde.
  
  
  Mwen swiv yon apik gout, ralanti yo desann ak yon chas-nèj paske pon an ant de aflèreman wòch yo te twò etwat pou grasyeuz manevr, ak lè sa a, te soti nan yon pakèt netwaye nèj ak glas ki te sanble ak yon zòn piknik pou nenpòt skye. Mwen te wè Corelli nan fen a byen lwen.
  
  
  Mwen te kòmanse desann, sa ki annapre yo Corelli a gòch la, ak sa ki te lè mwen te wè ti gason an ankò.
  
  
  Li te ale desann pi vit pase de nan nou nan altène kouri epi yo te kounye a ap apwoche entèseksyon an nan de tren nan bounda bough @ branch lajè, an pant jaden.
  
  
  Mwen sispann pou yon moman, eurt nan nèj la nan yon hockey sispann yo, ak jis kanpe la. Poud a te bon. Nèj la anba a te sanble solid. Men, mwen pa t ' renmen ang a nan jaden an de vi. Mwen vle di, li te apik ak prèske plat, men, te gen yon konkav pant yo nan tèt la ke mwen pa t ' byen renmen.
  
  
  Toujou, Corelli te gen pa gen okenn pwoblèm sa yo li nan mwatye. Li te vini soti nan bò gòch la sou bò dwat la nan m', ak pandan y ap mwen te ap gade, li te antre nan yon pant ak te vin tounen soti nan dwa a bò gòch la. Dèyè l', mwen te wè yon jenn gason nan yon lòt ras apwoche ridge nan wòch ki separe nou soti nan ras l ' yo.
  
  
  Mwen te jis sou yo rale mete deyò lè mwen pran yon avètisman flash soti nan kwen an de je m ' yo. Mwen gade ankò, strabik nan solèy la klere klere. Fè je m 'jwe ke trik nouvèl sou m'? Pa gen okenn!
  
  
  Nèg la te kenbe yon bagay nan men dwat li ak seran tou de poto ski ak bò gòch li. Li te kenbe kèk kalite zam-repons lan se Wi! Li te yon revolvè!
  
  
  Koulye a, timoun nan sispann epi akoupi nan nèj la. Li te dèyè wòch yo kounye a, ak mwen pa t ' kapab wè sa ki li te fè, men mwen te konnen enstenktiv ke li te vise nan Corelli, ki moun ki te vole lwen sou ski, inyorans ke li te ki vize nan sijè ki abòde lan.
  
  
  "Hauptli!" Mwen pete rele, lè l sèvi avèk kouvri l', jis nan ka, mwen ta te twonpe pa kèk ilizyon optik.
  
  
  Li vire tèt li vit, kap moute ti mòn lan nan m'. Mwen balanse men m ' nan jenn gason an. Corelli tounen ak pa t 'kapab wè anyen ki soti nan kwen l' yo. Mwen balanse fòlman nan avètisman. Corelli te konnen yon bagay te mal ak yo te reyaji. Li te eseye chanje liy kouri, men pèdi balans l', li tonbe akòz yon move tèt-sou sezon otòn la. Men, li rale tèt li ansanm ak jifle l ' kwis, lè sa a, yo te kòmanse glise.
  
  
  Mwen vole sou ski ak frape poto yo, vise desann nan direksyon twou wòch ki kote jenn gason an te chita. Mwen mete tou de poto ski nan anba m ' bra gòch, yo rale soti luger.
  
  
  La tycoon parèt soti nan okenn kote. Mwen gade nan wòch yo pou nèg la ki an tèt, men mwen pa t ' kapab wè anyen. Gwo negosyan te pran m 'mwatye chemen ant jenou m' ak ski clip ak jete m 'fas-premye nan nèj la, konplètman araché koupe yon sèl ski kòm an sekirite manch demare ak voye l' vole nan tout ki lach jaden. Mwen glise epi finalman, sispann sibitman. Lòt ski te kouche pwochen pou m'. Mwen pa menm sonje ki jan li te koupe.
  
  
  Corelli te moute soti nan nèj la e kounye a, tounen vin jwenn gade nan wòch yo.
  
  
  Piki a an premye rang soti. Li te manke. Koulye a, mwen te kapab wè ti gason an ap vini soti nan wòch yo ak k ap deplase pi devan. Mwen ki vize a luger nan tèt li ak rale deklanche la. Twò lwen sou bò dwat la.
  
  
  Li te tounen byen vit epi yo te wè m'. Bouchon l ' yo tonbe sou. Lò cheve nan koule alantou gòj li.
  
  
  Li te Tina Bergson!
  
  
  Mwen te tèlman choke ke mwen pa t ' kapab panse.
  
  
  Men, lè sa a, mwen sèvo a repete istwa a tout antye san yo pa pouse.
  
  
  Tina!
  
  
  Li pa t 'kò l' nan wouj Jaguar.
  
  
  Li dwe Elena Morales. Mwen te wè li kounye a. Mwen te wè Elena ale nan Parson nan chanm yo, epi jwenn Parson nan kò a kote nou te kite li. E mwen te wè l ' nan sal la - Tina Bergson te deja gen! Tina te vini nan Sol-mwen-Niev jwenn Parson epi voye l 'nan Corelli yo touye l'. Epi li ta yo te jwenn Parson mouri anvan Elena te gen menm te antre nan sal la. Se konsa, li te sonnen klòch la nan sal la ap viv yo pote Elena nan. Ak Elena te rive, voye yon mesaj.
  
  
  Tina te fè Elena ale soti sou balkon la epi ale desann nan wouj Jaguar, paske kounye a li te konnen Elena te Corelli a je yo ak zòrèy yo. Li mete l 'nan yon Jaguar ak touye l'. Nan vire a nan la horseshoe, soti nan je, li mete Elena dèyè volan an, kòmanse Jaguar nan ski bòt oswa yon bagay lou, kenbe pedal gaz la, ak vole lwen tèt li.
  
  
  Epi li pran kouri nan fè nwa a, menm si mwen te dwat dèyè l'.
  
  
  Epi, koulye a...
  
  
  Koulye a, li te isit la yo touye Corelli ak pran sou dwòg la nan rezo a tèt li, jis tankou li toujou te fè.
  
  
  
  
  
  
  Kalite transfè
  
  
  Tradui tèks
  
  
  Sous tèks
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Tradiksyon rezilta
  
  
  Glas te vle fè!
  
  
  Mwen te wè Corelli jwenn moute ankò ak fikse nan Tina. Tina piki m ' ankò. Mwen tounen tounen l ' nan dife. Mwen te twò lwen ale nan fè anyen ki bon.
  
  
  Li voye je nan m', lè sa a, nan Corelli, e li te kòmanse mache nan nèj la nan direksyon Corelli. Li te dezespereman ap eseye jwenn soti nan nèj la, li desann pant lan. Tankou anpil moun nan trè danjere pwofesyon, li klè nèm pote yon zam.
  
  
  Li fè eksprè kouri nan direksyon pou l 'nan li ski bòt, kenbe l' zam segondè.
  
  
  Nèj alantou gwo negosyan se trè frèt. Mwen te kapab wè li krepitman ak tansyon nan tèt yo nan pant lan, ki te fòme yon awondi deskripsyon ki incline nan direksyon anba a nan jaden an.
  
  
  Mwen te deplase ale, yo te pwente nan Luger nan nèj la, e yo te tire yon fwa, de fwa, twa fwa. Echanj kout zam répéta nan lè a. Nèj yo gaye toupatou nan tout direksyon. Te gen yon divize krak, ak tout slab nan nèj ak glas la te kòmanse fonn-separe soti nan mwatye anwo a yo rele yo ki te mete m ' sou tè a.
  
  
  Depi nan konmansman an, li te deplase vit. Gorka!
  
  
  Li te antisipe apwòch l', men li pa t ' kapab evite li. Li piki Corelli de fwa ak lè sa a, kouri nan direksyon l', y ap eskive la nèj glise, men li kenbe l ' ak pote li desann. Mwen te wè l ' jòn cheve disparèt nan materyèl sa.
  
  
  Lè sa a, nèj la akimile, epi yo te kòmanse konfizyon sou kolòn vètebral la wòch, kanpe ak yon rezone ak aksidan.
  
  
  Mwen sanble m ski, epi yo te mache tou dousman desann nan Corelli.
  
  
  Li te kouche sou bò l', senyen abundant nan nèj la.
  
  
  Mwen te ale jiska l'. Figi l 'te blan ak doulè, ak je l' yo te unfocused. Li te nan chòk.
  
  
  "Kraze chèn lan!" li orèy m'.
  
  
  Mwen leve tèt li soti nan nèj la. "Mwen pral fè li, Riko."
  
  
  Li te a premye fwa mwen ta rele l 'pa l' premye non.
  
  
  Li apiye tounen ak yon ti souri sou bouch li.
  
  
  Sèz
  
  
  Mwen fèmen je l ' yo.
  
  
  Mwen te ede Sivil Gad pran swen nan Corelli a kò a, ak lè sa a skye lwen lè yon ti gason ak pèl te kòmanse fouye pou Tina Bergson. Mwen te pran nonm lan ak fu-Mandchou moustach sou kote, li di l ' sou Barry Parson nan fen tris.
  
  
  Anba douch la, li te bèl yo lage tansyon ak tansyon ki asosye ak sa a panyòl Koneksyon ka. Mwen toweled koupe nan chanm mwen anvan abiye ak frape pi rèd toujou pou Juana Rivera. Li se tan yo di l ' nan chapit final la nan istwa a epi yo kòmanse wout la nan Malaga ak li.
  
  
  Mwen tcheke mwen Luger nan zepòl pòch ki te pandye sou dosre a ak rive jwenn pou rad mwen an. Depi pye m ' yo te sèk, mwen kole sou stilletos ak vlope zepòl mwen plis fre nan twal terry. Glas la twalèt te tou nwa, men mwen jere yo bwose cheve m ' yo. Mwen tcheke ankò epi li te jwenn ke gri seksyon yo pa gen okenn ankò parèt apre yo fin mwen te rale yo deyò yon semèn anvan.
  
  
  Mwen te konnen mwen ta wè plis nan yo nan lavni an, pa mwens.
  
  
  Sak mwen te chaje - mwen ta fè sa anvan ap resevwa nan douch la - ak mwen te panse sou mete yo sou kèk rad sou yo anvan ou rele Juana, ak lè sa a, mwen te panse, ki sa ki lanfè, se konsa, mwen te ale nan pòt la ak frape ak mwen vid wenti / je dwèt.
  
  
  "Vini non nan," mwen te tande l ' anvlope vwa yo di.
  
  
  "Èske ou pare?"
  
  
  Pa te gen okenn repons.
  
  
  Mwen louvri pòt la ak ale nan.
  
  
  Pòt la fèmen dèyè do m', ak mwen te tounen nan sipriz pou jwenn Juana chita nan chèz la atravè nan men m'. Li te konplètman toutouni, ak yon mouchwa mare bò kote l 'bouch, ak de men l yo te mare dèyè do l' ak mare nan yon chèz. Pye l ' yo te mare nan pye yo nan yon chèz. Li gade m ' ak bèbè, non kessyon je yo.
  
  
  Mwen te rive pou pòt la manch.
  
  
  "Pa gen okenn, pa gen okenn, Nick!" vwa a te di dousman.
  
  
  Rido ki nan fenèt la flickered, ak Tina Bergson te demisyone soti nan yo dèyè yo, zam nan men yo. Li te sanble yon gwo - pou li. Li te yon Parsons Webley Mark IV. Li te mete rad ski - la menm menm li te chire sou pant lan. Li te mouye ak frèt, men otreman byen nòmal. Je l ' boule ak pasyon nan bagay moun fou.
  
  
  "Alo, Nick," li te di ak yon ge ri.
  
  
  "Tina," mwen te di.
  
  
  "yeah. Mwen pa t ' mouri nan ke lavalas ou te fè."
  
  
  "Mwen wè."
  
  
  Mwen tounen vin ak pran yon lòt gade nan Juana nan kò a toutouni. Li te lè sa a, ke mwen te wè sigarèt boule a sou li fè pwatrin. Mwen tresayir. Tina Bergson te sadomasochistic tandans, petèt madivin tandans ki mennen nan nenfomani.
  
  
  "Ou se malad yo malad, Tina," mwen di piti / ba. "Ki sa ki nan pi bon yo nan blese moun tankou Juana?"
  
  
  Tina te eksploze. "Rico se te yon moun fou ap eseye kraze dwòg la chèn! Li te gen pi bon salè pou gwo travay konplo a nan mond lan - ak li te vle debarase m de li!"
  
  
  "Men, li te touye pitit fi l' yo."
  
  
  Tina chuckled. "Pitit fi sa a te vin tounen yon jennès, jis tankou tout fanm - chak moun al nan ke estipid kolèj li te ale nan."
  
  
  "Se sèlman nan imajinasyon ou a, Tina," mwen te di. "Ou bezwen yon sikyat."
  
  
  Li jete tounen tèt li ak ri. "Ou se yon Piriten, Nick! Èske w konnen ki?" Yon Piriten!"
  
  
  Mwen te panse zepòl pòch pandye sou dosre nan chanm mwen ak madichon tèt mwen pou yo te yon estipid moun fou. Mwen pa ale nenpòt kote san yo pa li. Tout paske nan yon komik santimantal
  
  
  
  
  
  Kalite transfè
  
  
  Tradui tèks
  
  
  Sous tèks
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Tradiksyon rezilta
  
  
  Mwen mete enterè m ' ki nan Juana Rivera nan lanmò.
  
  
  "Ban m' mikwofilm, Nick," Tina te di, k ap deplase lwen soti nan rido yo kote li ta yo te ap tann pou m'. "Mwen te wè ou ak Riko. Ou dwe gen li. Bay li nan m ' oswa mwen pral touye ou."
  
  
  "Pa gen okenn biznis, Tina," mwen te di. "Si mwen men sou kasèt la, ou pral touye de nan nou epi kite kay la."
  
  
  "Pa gen okenn," Tina te di, je l ' klere byen bèl. "Mwen pa pran swen sa ou fè ak sa yo ki femèl chen. Ou ka kite ak vole tounen nan Etazini yo, mwen pa swen. Mwen jis bezwen yon mikwofilm ak mwen pral kite ou ale."
  
  
  Mwen souke tèt mwen. "Pa gen okenn fason, baby."
  
  
  Je l ' yo te klere ak ble,tankou glas glas. Mwen te panse nan fyord yo Scandinavian ak kwout la glas. Epi mwen te panse de ki bèl anba kò mwen an rad ski.
  
  
  Tina pwente yon lou Britanik Webley nan Juana. Mwen gade l ' ak yon prèske degoutan pasyon. Juana nan je woule moute nan alam. Mwen te kapab wè l ' tranble kou fèy bwa. Dlo nan je difuze desann machwè li.
  
  
  "Ou se yon mons," mwen di avèk kalm. "Èske ou ka tande m', Tina? Ou ta ka yo te pran m ' sou olye pou yo toumante Juana." Ki kalite pèn bèt yo ou?"
  
  
  Tina te monte zèpòl. "Mwen pral touye l' sou konte a nan twa, si ou pa pote m ' sa yo sinema, Nick."
  
  
  "Mwen pa gen yon fim," mwen te di byen vit. Toudenkou, mwen te gen yon plan. Mwen te vle li nan panse mwen te pwoteste kont twòp.
  
  
  Je l ' flèch. "Mwen te wè ou ak Riko. Ou dwe gen vinn yon fim soti nan li. Li jis bezwen yon reyinyon prive avèk ou. Sa a tout. Epi li te resevwa li. Li dwe te ba ou li. Youn, Nick."
  
  
  Mwen te swe abundant. "Tina, koute m'! Li te voye yo mikwofilm nan lapòs la. Li voye li nan Washington."
  
  
  "Rico pa t' gen konfyans nan lapòs la!" "Mwen konnen l' pi bon pase sa. Panse de yon bagay pi byen, Nick. De."
  
  
  "Tina, li nan vre!" Mwen te deplase nan direksyon l ' sou enpilsyon. "Koulye a, mete desann zam la epi pou yo jwenn Juana soti nan chèz la!"
  
  
  Tina tounen vin jwenn mwen. Mizo a nan yon lou pistolè te pwente nan pwatrin mwen. "Sa a se Webley.455 Nick, " li te di sevè, grimas. "Li nan kòm pwisan kòm Frontier Colt. Pa fè m ' chire ou an miyèt moso. Nan sa yo yon ti distans soti nan pwatrin ou an ak kè a, pral gen pa gen anyen kite. Mwen ta gen yo ale nan bagay ou jwenn fim nan. Apre sa, mwen renmen ou gwo solid kò twòp pou detwi li. Ban mwen li, Nick. Fim lan! "
  
  
  Juana te kriye.
  
  
  Mwen bouyi yon ti kras.
  
  
  Tina rele byen fò, lè sa a, vize zam la nan Juana nan tèt, mizo jis pous soti nan cheve li. "Ban m' sa a fim, Nick. Oswa li pral mouri!"
  
  
  Mwen regardant nan l ' nan dezespwa.
  
  
  "Mwen te di yon sèl ak de, Nick! Koulye a, isit la nan moman sa a pase a... " Li bay yon soupi.
  
  
  "Tann!" Mwen te kriye. "Li a nan sal la ak lòt!"
  
  
  "Mwen pa kwè ke," Tina te di ak yon ti grin. "pa gen okenn. Ou ap pote sa a sou tèt ou. Tankou yon atik ki gen anpil valè."
  
  
  Mwen fè fas tonbe. "Ki jan ou kapab se konsa asire w ke?"
  
  
  Li te souri. "Mwen konnen! Sa a tout. Mwen konnen!" Li te kòmanse nan direksyon m'. "Bay li nan m'!"
  
  
  Mwen te rive nan pòch la nan mwen terry-twal gwo rad. "Tina..."
  
  
  "Ralanti!"
  
  
  Li leve lou li yo mizo ak vize li nan kou m.
  
  
  Mwen te deplase ale. "Li an nan pòch mwen."
  
  
  Li te gade nan m', je l ' kwense fèmen, tèt li ap travay vit.
  
  
  "Lè sa a, pou yo wete tout rad ou epi yo pase li nan m'. Tou dousman."
  
  
  Mwen lage m nan senti a, panse fos. Pa te gen okenn fim nan pòch li, nan kou. Yo toujou...
  
  
  "Off!" li lan te kase.
  
  
  Li te twò lwen yo gen tan pwan l', rad sou yo, jan mwen te te espere nan premye. Mwen te pran li sou zepòl mwen ak te pran li koupe kò m ' yo. Mwen te kanpe la toutouni, san pwoteksyon. Si sèlman li ta yo te pi pre a, mwen ta gen souke koupe rad la, arach Webley soti nan men l', ak ... ..
  
  
  "Voye jete l' sou kabann lan!"
  
  
  Mwen soupi.
  
  
  Li te deplase nan direksyon l', kenbe zam la nan pwatrin mwen ak nan kè. Ak men gòch li, li rummaged nan yonn nan l ' pòch. Vid. Ak lè sa a, yon lòt. Vid.
  
  
  "Mantè!" li pete rele. "Ki kote se li? Ki kote se li?"
  
  
  Mwen te kapab wè je l 'boule ble kòm li te regardant nan m', kontanple l 'k ap deplase leve, li desann kò m' ak desann janm mwen yo. Mwen te deplase janm mwen an yon ti kras, wincing, ap eseye pa kite l 'wè tep kolan kote li kouri desann tounen nan cheviy m' yo.
  
  
  Mwen pa t ' kapab ede, men gade desann nan janm dwat mwen. Li te wè m kontanple disparèt, ak je l ' flèch nan panse. Li gade plis ak anpil atansyon nan pye m', lè sa a, nan janm mwen, epi li te wè yon ti moso nan tep kolan kouri desann tounen nan cheviy m ' yo.
  
  
  "Sa a se li!" li lan te kase. "Kole yo nan cheviy! Pote li, Nick. Pote l ' yo ak..."
  
  
  "Tina, mwen fè sèman pou ou!"
  
  
  "Ou vle m' pou yo touye ou ak pran sa a tep koupe tèt mwen?"
  
  
  Mwen te konnen li ta.
  
  
  Santi toutouni, vilnerab a, mwen bese atè, li te rive pou m ' dwa cheviy. Lè m mete li sou yo, tep elektrik te kase akòz imidite a nan douch la, epi mwen imedyatman retire épingl.
  
  
  "Rapid!" Li rele soti pou m', apiye sou m 'yo ak lonje men l bò gòch yo pran l 'nan men m'.
  
  
  Mwen rale soti nan mwen an stilletos ak te mache sou nan li, li kenbe soti men gòch mwen kòm si li te kenbe yon mikwofilm. Je l ' flickered pou mwen pwen fèrme, epi li te rive soti reflexively.
  
  
  Mwen pouse l ' ak pwen mwen. Li kite l 'dwèt yo touche l'. Mwen te pwan ponyèt li. V s
  
  
  
  
  
  
  Kalite transfè
  
  
  Tradui tèks
  
  
  Sous tèks
  
  
  1507 / 5000
  
  
  Tradiksyon rezilta
  
  
  Nan yon pwen, mwen te deplase dwat mwen men li kò a, epi te kondwi ti kouto nan kou l', jis anba zòrèy li.
  
  
  Ak yon gurgling kriye, li te tire Webley.
  
  
  Bal la chire nan otèl la miray ranpa a nan, fè wout li nan lòt bò a.
  
  
  Mwen lestomak boule yo nan dife a nan eksplozyon poud pou zam.
  
  
  Mwen te demisyone tounen.
  
  
  Li tonbe, ak atè san koule soti nan kò l ' sou po an lò.
  
  
  Ki sa ki yon fatra.
  
  
  Ki sa ki yon lanfè nan yon fatra.
  
  
  Sezi, mwen leve kanpe, yo ranmase kò l', epi l te pote l nan kabann lan.
  
  
  Yon sèl jou a, li louvri je l'.
  
  
  "Nick," li orèy, ak ba l ' yon komik souri. "Mwen pa janm pral viv yo dwe swasanndis-sèt, mwen pral?"
  
  
  "Ou te chwazi pwofesyon nan sa ki mal," mwen te di.
  
  
  Li te ale limp.
  
  
  Mwen te pale pou Juana, ap eseye pou konsole l 'pa lage l' soti nan chèz la ak lè sa a, trenen li nan klozèt la kote li te chanje. Lè sa a, mwen te ale nan chanm mwen ak moute nan mwen yo ye.
  
  
  Mwen te ale tounen. Mwen te kenbe mwen Rolleiflex kounye a, kap egzakteman ki jan mwen te sipoze gade nan m ' kouvri atizay. Mwen renmen anpil fin vye granmoun Malfini.
  
  
  An reyalite, mwen te kontan yo jwenn abiye. Lè w ap abiye, li la toujou pi fasil yo pale sou bagay sa yo chak jou.
  
  
  "Ki kote se sa a mikwofilm?" Juana mande m'.
  
  
  Mwen ranmase Rolleiflex. "Isit la," mwen te di. "Yon bon kameramann toujou pote l' yo nan fim nan li kamera a."
  
  
  Li kole soti lang li nan m'.
  
  
  Mwen kenbe l ' sou fim. Apre yo tout, mwen te youn nan fotogwaf yo pi byen nan Midwès la, pa t ' mwen? Ak Juana pa t ' bezwen konnen ke mwen te gen yon mikwofilm nan mwen pantalon pòch, tankou yon pòch sigarèt nan oswa yon kechen, pa t li?
  
  
  
  
  
  
  Lanmò Tèt Konplo
  
  
  
  
  Lanmò Tèt Konplo
  
  
  ¶
  
  
  Mumura Zile a te tankou yon ti gem-vèt nan gwo twou san fon blue velours nan Sid Pasifik la. Rantre lwen nan yon kwen nan Tuamotu Archipelago a, Mumura te youn nan kèk zile Polinezi afekte pa misyonè yo ak sivilizasyon. Moun yo nan Mumuran te toujou gratis nan sans la te plen pawòl la. Pa gen okenn yon sèl mete sere soulye nan pye yo oswa kouvri bèl mawon tete a nan fanm yo. Gen sou senk san nan yo nan total, yo pa t ' konnen sou paradi ke yo zile a te paske yo pa t konnen anyen lòt bagay.
  
  
  Prèske popilasyon an tout antye te kounye a ap tann sou golden beach kòm yon mother koupe atravè dou kasè yo rivaj la. Nan yon banza nan sa a etranje bato a kanpe Atu, wotè ak tou dwat, pa bezwen pè nan vitès la nan batiman an oswa gwonde nan motè a, kòm yon lidè ta dwe.
  
  
  Lè bato a te sispann yon kèk yad soti nan rivaj la, mesye yo kouri al nan bòs nan travay yo, men fanm ki te rete sou plaj la, ri eksitasyon nan mitan tèt yo ak avètisman nan timoun yo pa entèfere.
  
  
  Apre jwenn soti nan kannòt la, Atu te pran yon gwo valiz nan men yon manm ekipaj ak waded nan dlo a, kenbe li anwo nan syèl la pou kenbe li nan sèk. Kannòt la gwonde nan lavi ak sped tounen nan blan yatch, ki akselere fasil mwatye yon kilomèt lwen.
  
  
  Atu strode desann nan plaj la, pote l 'valiz ak fyète nan devan l'. Li mete l ' sou wòch yo ki zansèt li yo itilize kòm yon lotèl sakrifis, men kounye a li te vin devni yon podium.
  
  
  An Mumurans ki gen anpil moun alantou. Mizik ritm lan nan lang yo te grandi ak eksitasyon.
  
  
  Atu leve soti vivan yon men pou silans, ak imedyatman a sèlman son ki ta dwe tande se te soupi nan aswè briz kont l ' pla yo. A blan-chveu chèf te souri afeksyon nan moun li yo epi li bese desann nan defèt la kadna l ' nan valiz yo, tankou blan gason sou gwo bato yo a te montre l yo.
  
  
  Li te kouri men l ' sou briyan mawon materyèl nan valiz la. Li te pa janm manyen anyen tankou li, epi Atu karese l ' ak sezi. Lè sa a, wè enpasyan plis nan mesye l', li te pwan kouvèti a sou tou de bò ak leve li.
  
  
  Li te pran soti trezò yo yon sèl nan yon tan, sa ki pèmèt moun yo jwi chak youn nan yo. Yon moso nan twal ki se èkstrèmeman fleksib epi yo chaje ak sifas ki gen koulè espiral, kontrèman ak nenpòt ki flè a nan Ewòp. Kolye nèrveu ak etonan wòch reflete limyè solèy la epi yo tounen vin l ' nan mitan yon gwo lakansièl. Ti oblong pakè ak papye-vlope bann yo ke goute dous. Atu mete yon sèl nan bouch li ak souse yo demontre sa ki blan gason yo te montre l'. Li tonbe soti nan rès la nan bann yo, wè ki jan anpil timoun ke posib yo te fed anlë ak yo. Mirak kontinye ap vide nan valiz la. Te gen bagay sa yo ke yo rebondi, bagay ki chè, bagay ki fè son. Chak nouvo trezò ki te koze foul moun yo bougonnen ak kè kontan.
  
  
  Jou sa a pral siman dwe vin chonje sou Mumura.
  
  
  Sou tablo yatch a, koulye a, rale lwen soti nan Mumura, de mesye kanpe nan balistrad la, gade nan zile a bese nan longvi. Youn te lou, lous-tankou, ak yon mele nan cheve nwa ki te bezwen lave yo. Lòt la te pi wo ak mèg kòm yon fwe, ak ajan cheve slicked tounen soti nan yon segondè, lis fwon. Malgre ke mesye yo te nan rad sivil, te gen yon bagay militè sou yo attitude. Dèyè pi wo nonm chita sou yon gwo Shepherd alman ak yon miskilè nwa Fòs, gade nan mond lan ak rayi.
  
  
  Fyodor Gorodin, pi lou yon sèl te di. "Poukisa pa nou jwenn sa a sou avèk yo, Anton? Nou ta dwe byen lwen ase lwen soti nan zile a pa kounye a. Vwa l 'te yon piman bouk gwonde ki te ogmante l' resanblè nan yon lous.
  
  
  A blan-chveu Anton Zhizov bese linèt l ' yo ak nodded tou dousman. L ' ti je nwa te kache nan gwo twou san fon sipò anba dwat nwa coursil. "Wi, mwen panse ke tan an te vini."
  
  
  Zhizov tounen pou twazyèm moun, ki moun ki te kenbe vitès restlessly sou pil la yo dèyè yo. "Ki sa ki fè ou di, Varnov? Èske ou pare?"
  
  
  Varnov te yon mèg nonm ki gen bese, zepòl etwat ki te fè l ' gade menm pi piti pase li vrèman te. Li te pal, malsen po a nan yon moun ki moun ki raman ale deyò.
  
  
  "Wi, wi, mwen pare," Varnov kase. "Mwen te pare nan dènye a ven minit."
  
  
  "Twòp prese prese ka trè chè," Zhizov te di dousman. Li ta dwe gade bèl kounye a nan solèy la anviwònman." Li vire nan jenn gason an nan pechè a inifòm. "Boris, di kòmandan an chèf yo kenbe nou, mwen vle pran yon foto."
  
  
  Jenn gason an te vin alèt yo. Li te kòmanse pou avanse pou pi nan direksyon pon an, men hésité. "Sir?"
  
  
  "Ki sa se li, Boris?" mande Zhizov enpasyans.
  
  
  "Moun ki sou zile a. Yo pral gen tan evakye? "
  
  
  "Moun? Ou vle di moun mawon-skinned barber?
  
  
  "Y a-wi, seyè. Yo te sanble inonsan ase.
  
  
  Gorodin pran sote soti nan anba balistrad la, misk ki nan l ' gwo zepòl sere. "Ki sa yo ou fè rechiya sou, ti gason? Ou te bay yon lòd pou! "
  
  
  Zhizov leve soti vivan yon antretnu men yo. "Boris se jenn ti gason, Fyodor. Li konsève yon touche nan imanis,
  
  
  
  
  ki se pa toujou yon move bagay."
  
  
  Li tounen vin jwenn jenn ti pechè. "Si nou vle reyalize objektif nou yo, Boris, nou bezwen pou yo touye pou kèk lavi. Kòm ou konnen, gras a chanjman ki nou pral fè, kondisyon yo pou tout pèp yo nan mond lan pral siyifikativman amelyore, se konsa senp sa yo ki natif natal yo te bay lavi yo pou benefis nan limanite. Èske ou konprann, ti gason m?
  
  
  "Wi, mesye," Boris reponn, menm si te gen toujou gen kèk dout nan je l ' yo. Li te deplase pou pi devan pou pon an.
  
  
  "Mwen pa konnen poukisa ou ap eseye eksplike li," gronde Gorodin. "Nan lòd yo dwe te pote soti imedyatman. Sa a ki jan ou menm ak mwen yo te anseye yo."
  
  
  "Nou dwe rekonèt ke tan yo ap chanje," Zhizov te di. "Lè nou yo se nan pouvwa a, nou ap bezwen sa yo byen klere jenn moun kòm Boris. Li ta ka saj pou pouse l ' ale koulye a."
  
  
  Mach la nan motè chanje, ak kannòt la ralanti desann. Ak yon ti tay chanjman nan balans, de chen an gronde, frape koupe pye yo pa enstab sipò. Zhizov te pwan fen nan yo doub lès, ki te boukle sou ray la, ak jifle tou de chen yo ki nan figi an. Yo bourade tèt yo kont kabin an klwazon, nwa bouch yo separe soti nan fò dan blan nan yon silans gwonde.
  
  
  "Mwen pa konnen poukisa chen sa yo yo pa chire ou apa, ki jan ou trete yo," Gorodin te di.
  
  
  Zhizov te bay yon kout, abwaman ri. "Gen krentif pou a se bagay la sèlman bèt sa yo konprann. Yo ta gen tan touye pou m ' sou yo lòd, ki, paske yo te konnen mwen te gen pouvwa pou touye yo. Ou ta dwe aprann plis sou sikoloji, Fyodor. Ak yon jenn gason yo renmen Boris, ou bezwen yo dwe pasyan. Sèlman mechanste travay ak sa yo bèl move lespri yo." Li kouri nan kwi kòd sou chen yo ' ap fè fas a ankò. Yo pa t ' fè yon son.
  
  
  "Si ou fini ap jwe ak bèt kay ou," Varnov di ak fò sarcastic, " mwen pral kontinye demonstrasyon an."
  
  
  "Nan tout sans. Ann wè si tout tan tout tan an ak lajan nou te envesti nan sa ou ap peye dividand ."
  
  
  Varnov rive nan nan pòch li a ak rale soti yon nwa ka kwi. Soti nan li li te pran yon metal mens silenn, sis pous nan longè ak pwente nan yon fen. "Li se yon elektwonik dyaman," li te eksplike. "Sa a se kouman mwen kontwòl la deklanche, yon konfizyon mete nan anviwònman yo ki sèlman mwen konnen."
  
  
  "Nou bezwen tout bagay sa a pale?" Gorodin plenyen. "Ann wè sa ki k ap pase sou."
  
  
  "Pran pasyans, Fyodor," Zhizov te di. "Sa a se yon moman enpòtan pou Mesye Varnov. Nou gen pou yo kite l ' jwi li nan tout la. Apre yo tout, si pwojè l 'yo echwe, sa ki rete a nan lavi l' yo pral pi dezagreyab." "Li pa pral echwe," Varnov te di byen vit. "Ou dwe sonje sa ke sa a se youn nan m mwens destriktif aparèy. Sepandan, li pral plis pase ase pou yon zile gwosè a nan Mumura." Kenbe yon elektwonik dyaman nan men l', li te kòmanse pou deboutonnen chemiz li. "Bote a nan li se ke menm konpetan koutim enspektè yo pa janm ta gen te jwenn bonm nan ke valiz, paske gen nan pa gen okenn bonm nan."
  
  
  "Nou tout konnen ke," Gorodin di enpasyans. Varnov kontinye kòm si pa gen okenn yon sèl te distrè l'. "Pa gen okenn bonm nan mitan biblo, paske valiz la li menm se yon bonm. Bagay ki mou, fleksib, ak machinable nan nenpòt fòm, nan ultim ekstansyon sa a nan eksplozif plastik prensip se fissionable nikleyè plastik. La eklate aparèy la se miniatures nan yon metal obtenir. Isit la nan deklanche la." Kounye a ke pwatrin li te ekspoze, Varnov fouye l ' dwa nan ki sa ki parèt devan yo dwe yon geri vètikal mak ki sou bò gòch nan kòf lestomak li.
  
  
  Gwo Fyodor Gorodin tresayir epi yo tounen vin lwen. "Pwa, mwen pa ka tann pou gade l' fè sa," Varnov te di ak yon kout ri. "Ou pa regrèt gade plizyè santèn moun ki mouri soti nan yon distans. E ankò ou rayi yo wè yon nonm yo louvri yon sabatani a nan po pwòp tèt li." Arachman kwen an nan mak la ak dwa l', li tou dousman rale li soti. Ak yon son souse, kò separe soti nan pwatrin li, revele yon pòch ki genyen yon wonn metal objè gwosè a nan yon dola an ajan. Yon santèn ti pwen kontak, pa gen okenn pi gwo pase tèt la nan yon pin, ki kouvri li.
  
  
  Varnov alalejè manyen kwen an nan la ki gen kapasite ak dyaman. "Kle a aksè, mwen rele li Pou m' kle nan richès ak tire revanj, pou ou kle nan pouvwa."
  
  
  "Se pou moun ki kanpe nan wout nou an," Zhizov te ajoute, " kle nan oubli." "Sa a dwa," Varnov te di. Li te kòmanse manyen pwent an nan zegwi a nan pwen plizyè sou deklanche la ki gen kapasite. "Ou pa bezwen sonje lòd la nan kontak," li te di Zhizov. "Li chanje otomatikman apre chak fin ranpli a siyal. Yon moun bezwen yo kouvri moute ."
  
  
  Zhizov te souri republican sen nan l'. "Mwen admire anpler a nan pwòp tèt ou-defans. Li te bèl pou konekte avèk modpas la nan pesmekè."
  
  
  "Wi, sa a, se sa mwen te panse," Varnov te dakò. "Si pou nenpòt ki rezon ki fè kè m' sispann bat, aksè a kle a se pwograme yo fè siyal la eksplozyon nan tout ki deja egziste nikleyè bonm plastik. Le pli vit ke nou kòmanse biznis ou a ak tout kondisyon ki nan akò nou yo te rive vre, mwen pral, nan kou, enfim modpas la nan batman kè m'."
  
  
  "Nan kou"
  
  
  
  
  
  Zhizov te di.
  
  
  Varnov fini manipile stilu ak lis soti po a sabatani. "Pa gen. Li fè."
  
  
  Twa gason regardant nan zile a, sou orizon an. Gorodin tou dousman vire l ' tèt masiv.
  
  
  "Pa gen anyen ki te pase, Warnow,"li te di," bonm ou pa travay."
  
  
  "Jis kenbe l ap gade," Varnov te di l ' la. "Gen se yon otomatik reta nan trant segonn ant k ap antre nan gen aksè a kle yo ak retire la detonateur sou bonm nan. Sa a pral ban m ' tan, si tout tan tout tan ki nesesè yo, yo fè siyal retrè.
  
  
  "Yon ki gen bon konprann prekosyon." Zhizov apwouve li. "Men, tan sa a, tankou yon reta sa pa pral nesesè."
  
  
  Varnov ap gade ke dezyèm men konplete yon semicircle sou rele nan braslè l ' yo. Li konte desann dezyèm ki sot pase a awotvwa. "Senk, kat, twa, de, yon sèl."
  
  
  Nan premye li te yon solèy dezyèm fwa, k ap monte tankou nan lòt anviwònman. Li jòn-zoranj boul te grandi tankou yon gwo enstantane kansè ke lafimen nwa ak blan machin vapè kache Mumura Zile. Chòk nan vag ki te baleye sur la dlo nan direksyon yatch, ki te kapab wè sa tankou yon dis-pye breakerhead bri lwen soti nan sit la aksidan. Yon vag frape sevè, anglouti bato a ak pasaje li yo. An menm tan an, son an te frape yo. Pwolonje frémisman gwonde tankou loraj ogmante yon thousandfold.
  
  
  Anton Zhizov te tounen nan kamarad li yo ak yon mens-lèvr, triyonfan souri. "Mwen panse ke nou te wè ase. Ann ale andedan ak sèk deyò pandan y ap mwen te di kòmandan an pou avanse pou pi."
  
  
  De chen yo cowered, woule bag vant-an premye nan pil kat la, je yo nan lajè ak laterè kòm yon boul nan dife, kounye a yon mat wouj, leve nan syèl la sou yon lafimen nwa kolòn. Zhizov rale sou lès la, fikse toufe kolye byen sere, ak mwatye-trennen bèt yo ak l', tit pou kabin an.
  
  
  Soti nan yon ti jan lwen yo, yacht club lafimen kolòn te yon fewòs bote. Mumura Zile a, kounye a nwarsi ak cheche, yo te pa gen okenn ankò bèl. Se sèlman yon rafal nan van ki te trase nan ranpli anile a ki kote bouyi flanm dife te boule oksijèn. Otreman, te gen silans. Ak lanmò.
  
  
  Youn
  
  
  Yon eksplozyon nikleyè yo te kòmanse pran telefòn li yo sou lavi m ' de semèn apre dife lanmò nan Mumura ak moun li. Li te rive nan moman sa a ki pi entim.
  
  
  Non li te Yolanda. Li te dwat, jè-nwa cheve nan tèt ak krèm sou po yo. Mwen te rankontre l ' pi bonè nan aswè a nan yon ti flamenco club jis nan Broadway. Li danse gen, mete yon sere wouj velours rad ki te montre nan bèl li tete ak ti senti a ak te kòmanse alantou dansè a janm long. Li te ban m 'yon long, difisil yo gade kòm li sarepta nan l' danse nan devan nan biwo mwen an. Li te yon envitasyon ak yon defi. Li te yon gade nan ki mande yon kesyon mwen pa t ' kapab inyore.
  
  
  Koulye a, ke li te sprawled soti sou kabann mwen, tout li te gen se te yon souri fyè. Li te vle pou m admire l 'toutouni kò, ak mwen pa t 'desevwa l'.
  
  
  "Vini non sou, Nick," li te di, "debarase m de rad ou kounye a epi yo vin avè m'."
  
  
  Mwen te pran sou chemiz m, ti souri, epi pran yon lòt sip mwen Remy Martin.
  
  
  Yolanda kouri je l 'plis pase m' fè nan pwatrin ak kò m ' yo. "Vini non sou," li te di imperiously, " mwen vle ou koulye a."
  
  
  Mwen laji m ' ri jòn yon ti kras. "Komik bagay sou mwen. Mwen pa reponn byen nan lòd nan pwòp m ' chanm. Nou pral gen yo dakò sou ki moun ki nan an chaj isit la."
  
  
  Li te chita leve nan kabann nan, li panyòl je briyan, li carmine bouch separe yo di yon bagay. Mwen byen vit te mache sou kabann lan ak étoufè li pwotestasyon ak bouch mwen. Nan premye fwa, li tensed e te pwan m 'zepòl fè kòm si yo pouse m' ale. Mwen glise men m ' desann li velours kote, platin fou a souplesse vyann kote bonbe a nan pwatrin li te kòmanse.
  
  
  Li gasped anba bouch mwen, ak bouch li selansa soti, ezitasyon nan premye, lè sa a ak anpil enpasyans. Men l 'deplase pou do m', ak mwen te santi mòde an nan klou li kòm dwèt li diminuer sou kò mwen an. L ' ap chache men diminuer nan senti mwen pantalon, chèche, chèche.
  
  
  Menm lè a, li rale bouch li lwen m'. Li te pou l respire lou, ak po l ' yo briye ak kole nan dezi. Li te jwenn m ' senti bouk ak undid li ak yon ti kras tranble men ou. Mwen leve kanpe, epi fini travay la pou li, retounen yo kouche toutouni bò kote l'. Mwen li bo l ' louvri bouch, rete soude m nan lang li byen file dan yo. Li te pran l ' ant bouch li ak aspire yo, k ap deplase bouch li retounen ak lide sou lang mwen nan yon sensual pwomès la nan plezi yo vini.
  
  
  Mwen dousman rale lwen, bo koub la nan l ' manton, lè sa a, deplase nan kre nan gòj li. Yolanda ki te fèt souf li sevè kòm lang mwen diminuer nan tout krak ki genyen ant l ' tete.
  
  
  Mwen leve figi m 'pi wo a li, epi li cupped l' tete avè l ' dwèt long, ofrann yo ban mwen. Pwent tete l ' te vètikal, mouye roz kont nwa mawon alo. Kòm mwen bese atè pou yo pran nan ofrann lan, yon insistans klake te soti nan ti sal akote chanm k ap viv mwen ki mwen itilize kòm etid mwen.
  
  
  "Oh, Nick, tanpri pa sispann," Yolanda respire lè mwen kache.
  
  
  "Siwo myèl," mwen di, "gen sèlman yon sèl bagay nan mond lan ki ka fè m' kite ou nan yon fwa.
  
  
  
  
  
  Madichon li, ak son an ou tande se li.
  
  
  Mwen pase kouto pye m ' soti nan kabann ak mache soti nan chanm lan nan biwo mwen an. Sou tab la, an wouj telefòn kontinye li yo retantir rele. Apa nan men m', sèlman yon sèl lòt moun ki te gen telefòn sa a kantite - David Hawke, Direktè a ak Chèf la nan Operasyon nan RACH la, NOU Espesyal Ajans Entèlijans. Elektwonik eskalade siyal anpeche nenpòt moun ki soti nan koneksyon an liy. Mwen ranmase telefòn nan epi yo te pale nan mikrofòn a, kite m tande vwa fèbl nan sal la.
  
  
  "Ou gen yon talan pou w ap chwazi ki pi konvenyan tan yo rele," mwen te di.
  
  
  Hawke a vwa reponn ak abitye sèk New England son. "Lady nan pral gen yo rete tann, Nick, nenpòt moun ki li se. Li se ijan."
  
  
  "Mwen te panse konsa," mwen te di, inyore l egzak devine tankou sa ki mwen te fè.
  
  
  "Te gen yon eksplozyon nikleyè nan Oseyan Pasifik la. Yon ti zile yo rele Mumura nan Tuamotu gwoup ."
  
  
  "Ou vle di yon moun te kòmanse fè tès yo ankò?" Mwen te mande.
  
  
  "Li pa t' yon tès. Zile a te detwi ansanm ak plizyè santèn Polinezyen yo ki te rete la."
  
  
  "Ki sa sa pibliye depi lontan te fè sa rive?"
  
  
  "De semèn."
  
  
  "Mwen pa t' tande anyen sou li."
  
  
  "Mwen konnen. Gen se yon konplè are nan nouvèl. Nan kou, tout gwo peyi yo konnen sou sa. Nou tout gen deteksyon radyasyon sistèm ki pral pèmèt nou pou jwenn yon eksplozyon nikleyè nenpòt kote nan mond lan. Men, pa gen yonn nan peyi yo ak nikleyè kapasite yo admèt yo ke yo konnen yon bagay sou li."
  
  
  "Se yon moun ki bay manti?"
  
  
  "Li difisil a di pou asire w, men, mwen pa panse ke se konsa. Maten sa a, gouvènman nou an te resevwa yon ranson demann nan men moun ki te reklame ke yo te kònen moute Mumuru."
  
  
  "Ou vle di yo ap mande pou lajan?"
  
  
  "Pi plis. Ki sa ki yo ap mande pou se enkondisyonèl rann tèt la nan tout NOU militè fòs ak transfè a nan gouvènman an nou an nan men yo."
  
  
  "Te mesaj la dwe vini soti nan yon curieux?"
  
  
  "Nou te asire w ke li te otantik. Yo gen enfòmasyon sou Mumura eksplozyon ke se sèlman otè krim yo te kapab gen li te ye."
  
  
  "Yo toujou mande pou yon pri segondè. Ki sa ki si nou refize yo? "
  
  
  "Selon rapò a, nou lavil yo pi gwo pral dwe kònen moute tankou Mumura. New York yo pral an premye, epi apre sa, yonn nan lavil nou yo pral detwi chak de semèn jiskaske nou rann tèt yo pou yo mande oswa pa gen anyen kite ." "Ki kote mwen anfòm nan?"
  
  
  "Prezidan an vle pou yo fè tout efò yo fè sa, men, nou pa kapab peye yon trè vizib operasyon. Nou gen sipò an plen nan Jwenti a Entèlijans Komite a, men travay la tèt li tonbe RACH. Ak ou se yon nonm, Nick.
  
  
  "Lè w fè sa ou vle m' yo dwe nan Washington?"
  
  
  "Ki jan pli vit ou kapab fè l?"
  
  
  Pou la pwemye fwa, mwen te wè Yolanda kanpe nan pòt la, gade nan m'. Li te toujou toutouni. Men nan yon sèl repoze sou ankadreman an pòt, ak janm long yo te yon ti kras apa. Panyòl l ' je yo limen moute ak dezi.
  
  
  Mwen di nan telefòn nan ," mwen pa ka kite kay la touswit si ou bezwen m', men sof si demen maten?"
  
  
  Hawke a soupi sonnen klè sou fil la. "De tout fason, mwen pa panse ke nou ka fè yon bagay aswè a. Kontinye amize yo dam ou, men, eseye pou konsève pou gen kèk enèji. Mwen vle ou yo dwe isit la ak alèt premye bagay nan maten an. Gen se yon tan faktè isit la, ak maten an brèf a yo pral kritik.
  
  
  "Mwen pral yo dwe gen," mwen di, ak hung moute.
  
  
  Yolanda nan je yo diminuer sou kò m, relache jan yo te jwenn nan sant la nan enterè li.
  
  
  "Mèsi Bondye," li te di. "Pou yon ti moman, mwen te panse mwen ta pèdi atansyon ou."
  
  
  "Pa yon chans," mwen asire l'. Mwen byen vit deplase pou pi devan ak pran l ' leve. Li te yon ti fi gwo, gwo-epolèt ak wo, ak gwo, fèm ranch yo, et li pa te itilize yo ke yo te leve nan lè a pa yon nonm. Mwen te pote l 'nan chanm lan epi li mete l' sou fèy yo.
  
  
  "Oh, Nick," li te respire, "tanpri, pa kite m' tankou sa a ankò."
  
  
  "Pa aswè a," mwen te pwomèt li. Mwen lè sa a, apiye pou pi devan epi yo kontinye aksyon an soti nan kote nou te kite la.
  
  
  An dezyèm chapit
  
  
  Lè mwen te resevwa koupe 747 nan Dulles Ayewopò Entènasyonal la, mwen te rankontre pa yon silans jenn gason ki moun ki rale m ' nan yon limousine ap tann. Li te manevre ak anpil atansyon nan maten an trafik, epi finalman te sispann nan devan yon indéfinisabl bati sou Du Pont Sèk.
  
  
  Mwen rekonèt moun ki te soti nan pòt la, lè mwen te antre nan. Li te prezidan an chèf konseye nan sekirite nasyonal. Li pa t ' souri. Moun ki nan gwoup la - magazin an vandè optik vizitè yo, gad palè a sekirite nan asansè-te sanble byen òdinè, si ou pa t ' gade yo nan je la. Lè sa a, ou wè la difisil, ki grav analiz ki montre moute nan la je yo nan gouvènman an ajan sou devwa. Epitou, RACH la katye jeneral se te konplètman an sekirite.
  
  
  Mwen soumèt mwen kalifikasyon an twa fwa, figi m ' te tcheke lè l sèvi avèk yon telecomputer, ak palmis m ekri an lèt detache yo te konfime pa yon elektwonik capteur. Finalman, elektwonik ak moun watchdog yo te konvenki ke mwen te vreman vre Nick Carter, yon ajan nan RACH N3, yon Killmaster rating, epi mwen te gen dwa wè wa David Hawke. Li te chita nan bat l ' chèz kwi, moulen sou yon sèl nan tan siga li te prèske pa janm limen.
  
  
  Asye l '-ble je trayi pa gen okenn emosyon, menm jan li nodded nan m 'nan chèz la atravè nan men l'.
  
  
  
  
  
  "Mwen pa ka konprann,"li te di," ki jan ou kenbe chèche se konsa, monstruezman an sante, yo bay vicieux lavi ou mennen ant devwa yo."
  
  
  Mwen ti souri nan nonm lan fin vye granmoun, ki moun ki chita chante tou dwat ak yo gade plis tankou yon nonm sa a nan l ' senkant sòlda pase swasant. "Sekrè a se toujou nan panse propr," mwen te di l ' la.
  
  
  "Nan kou," li te di. Yon sèl bò nan bouch li yon ti kras koube, ki te bagay ki pi pre nan yon souri ki te janm parèt sou l ' New England en fas. Lè sa a, li te vin trè grav. "Nick, nou gen gwo pwoblèm."
  
  
  "Oke, li nan menm jan an. Ou te di nou te resevwa yon mesaj yè."
  
  
  "Sa a dwa. Nonm sa a reklamasyon ke li menm ak mesye l ' yo responsab pou Mumur bonbadman, epi yo yo pare yo detwi lavil nou yo youn pa youn."
  
  
  "Ki moun ki se moun nan ki moun?" Mwen te mande.
  
  
  "Anton Zhizov. Mwen sipoze ou konnen non an."
  
  
  "Nan kou. Nimewo de nonm nan militè ris la lòd. Mwen te panse ou te di ke pa youn nan gwo pouvwa yo ki te enplike.
  
  
  "Soviet yo refize w nenpòt ki responsablite pou Zhizov. Kòm ou konnen, li te yon lidè militan dur nan Kremlin an. Li se de pli zan pli satisfè avèk k ap grandi detant ant peyi nou. Sanble tankou li te gen soti sou pwòp tèt li. Li te pran avè l 'Wouj Lame Kolonèl Gorodin ak kèk nan fòs yo naval ki moun ki pa t' kwè nan viv ansanm nan lapè. Yo menm tou yo sanble yo te vinn lwen ak vòlè yon gwo ekipman pou de ris lò."
  
  
  "Ak Zhizov panse ke ak yon ti kantite lajan nan zam nikleyè, yo ka defèt Etazini yo?"
  
  
  "Dapre ekspè nou yo, li espere ke le pli vit ke li pouse nou pou nou negosye oswa kou moute nan plizyè nan lavil nou an, gouvènman Sovyetik la pral chanje politik li ak sipòte l'."
  
  
  "Èske ou panse ke Larisi yo pral fè sa?"
  
  
  "Mwen pa menm vle espekile," Hawke te di. "Nou sèlman konsène yo kounye a se pou yo sispann Zhizov. Prezidan an te fè li klè ke pa pwal gen okenn rann tèt. Si Zhizov ap di sa a verite a - ak nou dwe asime ke se li ki-li bonm te deja te plante yo nan yon nimewo nan lavil Ameriken an."
  
  
  "Ou te di ke New York se premye sib. Zhizov te ban nou yon dat limit? "
  
  
  "Dis jou. Hawke a je flicked nan paj la louvri nan desktop la kalandriye. "Nou gen nèf jou kite."
  
  
  "Lè sa a, pi bonè mwen te kòmanse, pi bon an. Èske nou gen nenpòt kondwi? "
  
  
  "Jis yon sèl. Yon ajan nan Los Angeles nou ap travay ak Enèji Atomik Komisyon wè klase enfòmasyon sou Mumura eksplozyon ak Gizov a mesaj ak kontakte nou jis yon kèk èdtan de sa. Ajan an di ke li gen bonjan enfòmasyon epi mande pou yon nonm yo dwe voye se konsa ke li ka delivre li pèsonèlman."
  
  
  "Mwen regrèt sa," mwen koupe, " ou te di li te?"
  
  
  Hawke ti desann difisil sou li siga ak dezaprouve, men, mwen te wè yon twinkle nan je li. "Mwen pa si ki jan ou jwenn yo nan sa yo bagay sa yo, Nick, men repons lan se wi, ajan an se yon fanm. Trè atire yo, dapre imaj la nan dosye a."
  
  
  Li diminuer yon uit-pa-dis nwa-ak-blan foto yo atravè tab la.
  
  
  Figi sa yo gade tounen nan m ' te gen pomèt segondè, gwo, lajè-seri pal je a, ak yon bouch ak yon allusion nan imè ankadre pa epè cheve blon ki tonbe blesi sou zepòl li. Mwen vire foto yo sou yo tcheke natirèl popilasyon mouvman estatistik. Rona Voelstedt, 26, 5 ' 7 " ran ras / tèm, 115 liv.
  
  
  Mwen lage foto a tounen nan Malfini.
  
  
  Li te di ," Si mwen te gen chans tankou ou, mwen ta fè yon fòtin nan kours a ak pran retrèt nan de semèn."
  
  
  Mwen chuckled. "Kòm mwen te di anvan, mwen dwe tout bagay sa yo pi bon kalite panse. Èske ou vle m ' pou yo kòmanse touswit? "
  
  
  "Ou ap rezerve pou youn è nan apremidi a. vòl nan kòt la. Anvan ou kite, pran yon gade nan efè espesyal. Stuart vle montre ou kèk nouvo jwèt.
  
  
  Kòm dabitid, Stewart se delice ak metikuleu sou li ki montre m 'dènye desen yo, men depi l '" jwèt "te sove lavi m' plis pase yon fwa, mwen kite l 'prezante yo nan pwòp fason l' yo."
  
  
  "Ou pral wè yon ti dife boule dèyè patisyon an vè," Stewart te di pa fason yo nan salitasyon.
  
  
  "Ou te fè li tan sa a, Pòl," mwen te di. "Ou envante dife a!"
  
  
  Li te inyore kòmantè mwen yo ak kontinye. "Sa yo wonn blan grenn ki mwen kenbe nan men m' yo, se yon amelyorasyon sou nou an nòmal lafimen granules. Mwen pral montre ou." Li diminuer yon bò nan bouch la-tankou kawotchou sele nan klwazon yo ak anlè yon sèl nan granules yo nan dife a, byen vit retire men l'.
  
  
  Te gen yon mou pòp, ak yon brouyar a ble ki te ranpli ti, chanm fèmen.
  
  
  "Sa a se li?" Mwen te mande, yon ti kras wont.
  
  
  "Kòm ou ka wè," Stewart te di, kòm si mwen pa t 'di anyen," lafimen sanble trè mens, apèn koulè nan lè a, ak evidamman pa entèfere ak vizyon oswa aksyon. Sepandan, mwen ta renmen ou yo santi ' w yon ti kras.
  
  
  Vire figi l 'lwen, Stewart louvri kawotchou nan kwen yo nan sele a ak l' tete. Lafimen an ap vini soti te twò mens yo dwe wè, men, mwen deplase sou epi yo te pran yon minimòm souf. Imedyatman mwen te touse ak etènye. Dlo nan je trouble je m', ak pawa a nan nen m ' ak trachea te sanble ke yo boule. Sou kenz segonn apre Stewart fèmen kouvèti a, sentòm yo disparèt, epi mwen
  
  
  
  
  
  Mwen te kapab respire ak wè ankò.
  
  
  "Bagay ki fò," mwen te di, remarke ke Stewart te sanble yon ti kras smug sou m ' malèz.
  
  
  "Efè a, kòm ou ka imajine, se pou yon ti tan," li te di, " men lafimen an ki soti nan yon sèl plon ka rann imobil / fiks tout moun nan yon medyòm-gwosè chanm pou twa segond. Koulye a, mwen vle ou pou yo eseye fè sa." Li lage m ' ki sa ki te sanble ak yon òdinè twal fin blan mouchwa.
  
  
  "Ou vle m ' kònen nen m'?" Mwen te mande.
  
  
  "Gen nan yon ultra-amann may enkòpore nan twal la," li te di. Kwen yo pral mete dèyè tèt ou pou pwoteje tèt ou mask la soti lafimen ekspoze."
  
  
  Mwen rale mouchwa sou nen m ' ak bouch yo ak bourade de kwen nan do a nan tèt mwen. Yo kole ansanm, epi yo ki te fèt mask la nan plas li. Mwen louvri kawotchou pad sou patisyon an vè, yo te pran yon ti eksperimantal souf, ak te pran yon gwo souf. Nan sant la pike yo te toujou prezan, men fwa sa a mwen pa t gen okenn efè dezagreyab. Mwen fèmen nan sele epi retire mouchwa mask.
  
  
  "Bon travay, Stuart," mwen te di yo oserye.
  
  
  Li te eseye pa yo gade twò kontan. "Mwen gen yon lòt ti atik ki ou ka bezwen." Soti nan yon tiwa, li pran yon kwi mawon senti ak ki te fèt li soti devan m', tankou yon fyè papa a montre koupe l ' ti bebe ki fenk fèt.
  
  
  Mwen pran senti ki te soti nan men l 'ak di," Stuart, ou dwe gen glise. Sa a se youn nan ki pi evidan fo boucles mwen te wè nan ane sa yo. Sa a pa pral twonpe yon pwofesyonèl ajan pou dis segond. Ki sa ki andedan, Kòmandan lagad la Minwi dekodaj?
  
  
  "Poukisa pa ou louvri li epi jwenn soti?"
  
  
  Yon bagay nan Stewart ton a te di m 'ke li te devan yo nan m', men mwen egzamine a espesyal bouk ak byen vit jwenn ti prentan obtenir ki louvri lòj sekrè. Mwen louvri li, e te gen yon byen file mesaj kòm papye kouvri te vini nan bouk la.
  
  
  Stewart te di: "Nan modèl reyèl, gen se yon ti eksplozif chaj andedan olye pou bouchon an. Li se pa pwisan ase yo detwi, men li se byen kapab nan touye oswa maiming byen file-aperçu lènmi ajan ki moun ki te pran li nan men ou.
  
  
  Mwen te pran mwatye yon douzèn lafimen voye boul yo ak yon nen mask ak te fè kòmès pwòp mwen senti pou Stewart a cascade modèl. Mwen te pran zouti yo nan navèt mwen soti nan ti sak mwen ta mennen l 'avè m' - Reine, m nèf-milimèt. Luger ak Hugo, mwen doub-file de bò, yo razwa-byen file talon. Mwen mete Luger nan yon FBI-style senti pòch la, ak talon nan yon espesyalman te fè suèd kwi gèn ke mwen atache nan avanbra dwat mwen. Ak bon flexing m nan misk nan avanbra, Hugo ta ka tonbe kros premye nan men m'. Mwen mete m 'levit' tounen sou, ranmase sak mwen an, a epi te dirije deyò yo jwenn yon taksi yo Dulles. Killmaster te tounen nan aksyon.
  
  
  Twazyèm chapit
  
  
  Li te youn nan moun ki ra jou nan Los Angeles lè smog te bwote soti nan pisin lan pa van an, ak vil la te sprawled soti anba espre tankou yon òganis k ap viv nan konkrè ak asfalt, ak yon gwo otowout louvri tankou yon gwo cleaver.
  
  
  Li te yon long taksi woulib soti nan Los Angeles pou Rona Folstedt a adrès nan pye a nan youn nan gorj yo nan Santa Monica Mòn yo. Mwen limen yon sigarèt pandan y ap chofè a te di m ' egzakteman ki sa li ta fè si li te mete Dodgers yo.
  
  
  Li tonbe m ' koupe nan devan yon kaye brikabrak mete tounen soti nan la wout nan mitan pyebwa yo pine. Silans la nan canyon a te kase pa son an nan sou yon douzèn motosiklè-skoutè pase sou wout la. Li te sanble tankou yon kote ki etranj yo rankontre nan yon klib bisiklèt, men ou pa ka inyore preferans yo nan motosiklis.
  
  
  Mwen moute sou yon kout wòch eskalye et trudged atravè yon tapi nan pine zegwi a devan pòt la. Pa te gen okenn klòch, se konsa, mwen frape.
  
  
  Ti fi a ki moun ki louvri pòt la yo te omwen bon pase foto a mwen ta wè nan Hawk a biwo yo. Po li te ki klè ak blan, ak yon ti tay kole sou li pomèt. Mwen te kapab wè je l', koulye a, gwo twou san fon ble nan nò a lanmè, epi li mou cheve blon te sanble yo dwe eklere pa lalin.
  
  
  "Mwen Nick Carter,"mwen te di," soti nan RACH."
  
  
  L 'je regardant nan figi m' pou yon moman, lè sa a, te pran kenbe nan zepòl mwen e li kouri tout lòt peyi sou kò mwen an. "Vini non nan," li te di. "Mwen Rona Voelstedt."
  
  
  L ' chanm k ap viv te sanble ak yon eksplozyon nan yon magazen dosye. Bits ak moso nan gitar yo te gaye nan san yo pa nenpòt ki aparan metòd, boutèy nan lakòl ak lake chita sou tapi a, ak yon kèk siviv, enstriman mizik yo te soutenue atake miray ranpa yo.
  
  
  Rona te wè ki jan mwen te pran li tout. Li te di ," plezi Mwen se desine ak repare gitar. Mwen jwenn li trè ap detann ."
  
  
  "Ou ta dwe depanse yon anpil tan pou kont li ap travay sou yo," mwen te di.
  
  
  "Mwen pa t' reyalize ki jan anpil jouk koulye a."
  
  
  "Petèt nou ka fè kèk chanjman nan fason w ap depanse tan amizman ou," mwen te di. "Men, an premye, ou te ale nan ban nou kèk enfòmasyon sou Mumura eksplozyon."
  
  
  "Mwen pa si mwen konprann sa ou vle di," li te di doubtfully.
  
  
  Ke yo te repons ki kòrèk la. Mwen fè espre pa t 'ba l' yon idantifikasyon ki make. Mwen te konnen Malfini ta moutre l', epi mwen te vle asire w ke mwen te pale ak dwa fanm.
  
  
  "Ou ka sove yon match?"
  
  
  
  
  
  Mwen te di.
  
  
  "M regrèt, mwen pa kenbe yo depi m' kite fimen."
  
  
  "Mwen te eseye kite fimen tèt mwen ane pase a, men mwen sèlman te dire de semèn." Mwen te toujou te santi yon ti kras komik ale nan youn nan pwosedi sa yo, men yo tankou ti prekosyon pou ka fè diferans ki genyen yo yo fè distenksyon ant yon espyon ap viv soti nan yon moun ki mouri espyon.
  
  
  Rona Folstedt rilaks ak chita sou kanape la. Li te mete pantalon ble ki kenbe janm li yon sekrè, men l 'ki lach kòsaj gaped tèlman bagay ke li ekspoze fèm, leve soti vivan tete yo ki pa t' bezwen sipò nan lenjri endistri. Li te mens, men, yo pa mèg. Mwen chita akote li, pou l respire nan limyè sant floral, e li te pale.
  
  
  "Kòm ou te pwobableman te di, mwen menm mwen soti AEC. Pifò nan nou travay sekrè ak envestigasyon yo fè pa FBI la, men nou fè gen kèk nan travay la tèt nou. Li te nan youn nan evènman yo mwen te rankontre ak Knox Varnov.
  
  
  "Senk ane de sa, li te fè yon trè minè pozisyon yo sou yonn nan nou an pwojè enèji. Li kòmanse te kòmanse pale nan bwason pati yo ak aparamman eksprime kèk etranj opinyon politik. Mwen te enstwi yo pou yo jwenn kòm fèmen nan l 'tankou li posib yo koute l'. Li pa t ' difisil. Li te reyèlman te vle yon moun pou koute lide l ' yo. Li te refere li a pwosesis la nan fè yon nikleyè aparèy eksplozif soti nan plastik, ki ta dwe ki gen fòm nan prèske nenpòt ki fòm. Mwen mande l 'sa ki sib la yo ta dwe, ak je l' vrèman limen moute. Dapre l', materyèl sa a ka dwe itilize yo fè inosan-ap chèche objè ki ka byen fasil ankachèt nan nenpòt ki peyi nan mond lan epi yo mete yo nan lavil yo. Ou ka mande ke peyi a rann tèt oswa ki lavil dwe detwi yo youn pa youn."
  
  
  "Nan kou li sanble Mumura."
  
  
  "Sa a se sa mwen te panse li te bezwen lajan nan amelyore pwosesis li, yon anpil lajan. Li te di AEC ofisyèl sou konplo li yo, epi yo pratikman kouri dèyè l ' soti nan biwo a. Nou konsantre sitou sou lapè pou sèvi ak enèji nikleyè, epi pa gen yon sèl menm vle pale sou zam.
  
  
  "Natirèlman, Varnov te lage soti nan travay sou yon devwa. Li te gen anpil kouri kite. Li fè sèman ke li ta jwenn menm ak tout pouri peyi a pou pa sipòte l'. Touswit apre, li te disparèt soti nan devan je yo, epi nou pa t eseye twò difisil yo jwenn l', paske, franchman, nou te panse li te fou."
  
  
  "Ou te fè yon bon travay sou Varnov," mwen te di. Lè sa a, toumante l 'yon ti kras, mwen te ajoute," Ki jan fèmen ou t 'jere pou li ale nan l'?"
  
  
  Li bese kouvèti li, li gade nan m 'ak fè nwa l' ble je yo. "An reyalite, mwen pa janm ve yo te sa a fèmen. Warnow te se konsa, kenbe nan operasyon an plastik pwosesis ke li pa ta ka enterese nan... lòt bagay. Mwen te santi m yon ti kras soulaje. Li te gen yon elektwonik pesmekè ki reglemante batman kè l', epi li ta gen olye gòch, si li te fèmen tèt li nan pandan yon moman entim. Manyè di m', Nick, ou pa sèvi ak sa yo atifisyèl remèd, fè ou?
  
  
  "Non," mwen chuckled. "Mwen toujou sèvi ak tout pati orijinal."
  
  
  "Mwen byen kontan tande li. Èske ou vle yon bwason?" "
  
  
  "Sa se yon gwo lide," mwen te di. "Lè sa a, mwen pral rele Hawke nan Washington ak di l 'sa ou te di m'. Si nou ap gen chans, nou pral kapab yo ap depanse aswè a pou kont li.
  
  
  Nou te mache ansanm pou byen klere, kontra enfòmèl ant kwizin nan do a nan kaye la. Mwen te di, " Ou te gen yon bèl kote ki izole isit la."
  
  
  "Wi, mwen konnen. Mwen renmen li. Mwen pa janm te patikilyèman atire foul moun yo. Wout sa a deyò timoun yo kilti-de-sac fini yon koup nan kilomèt moute ti mòn lan nan yon byen prive, se konsa, pa gen anpil machin sa yo isit la.
  
  
  "Si li pa t' pou gwonde nan moto sou lari a, ou te ka fini pouse byen lwen soti nan lavil la. Fè yo vini isit la souvan?" "Pa gen okenn, sa a se premye fwa mwen wè yo. Yo sanble yo dwe ap tann pou yon bagay rive. Li se yon ti kras grenpe, men yo pa t ' vini nan kay la."
  
  
  Ti klòch alam nan sonnen byen fò epi ki klè nan tèt mwen.
  
  
  "Rona, ki te rele ou fè yo Hawke sa a maten - èske ou te sèvi ak telefòn nan isit la?"
  
  
  "Wi, mwen te fè sa. Poukisa -? "Li gasped kòm konpreyansyon klere. "Èske ou panse ke liy mwen se eksplwatè?"
  
  
  "Li se pi bon yo asime ke tout liy yo eksplwatè jiskaske ou ka pwouve otreman. Mwen pa renmen sa a motar gang. Èske ou gen yon machin?" "
  
  
  "Wi, li se ki estasyone nan lari yo ki mennen moute ti mòn lan."
  
  
  "Mete yon koup nan bagay sa yo ansanm, yo kite a jwenn soti nan isit la."
  
  
  "Men, kote nou pral?"
  
  
  "RACH gen yon kay plaj nan Malibu se konsa, ajan ka sèvi ak li lè sa nesesè. Ou pral pi pi an sekirite la." Mwen pa t ' ajoute, "Si nou pase yon gwo foul moun nan motosiklis," men sa a ki sa mwen te panse.
  
  
  Katriyèm chapit
  
  
  Nou te ale soti nan pòt la tounen ak glise nan touf raje a pant apik ki kote Rona a te machin nan ki estasyone.
  
  
  "Ou ta pi bon kite m' kondwi," mwen te di l. Sa a pouvwa mande pou kèk manèv konplèks ."
  
  
  Li lage m ' kle yo, epi te mache byen vit pou pasaje a bò. Mwen te resevwa dèyè volan an, remarke ke chèz la tounen te anpile ak yon anpil nan l ' gita ekipman - rosewood panno, sou anwoulman nan asye ak nilon fisèl, ak ebony fingerboard kousinen.
  
  
  Yon gwoup nan motosiklis yo pa t ' remake nou ankò, men yo te k ap trennen restlessly nan pati anba a nan wout la. Mwen te kòmanse motè a epi l ' tande rèl dèyè nou. Mwen te kriye byen fò a du levye
  
  
  
  
  
  
  nan yon yon sèl ki ba, ak machin lan vole monte. Nou screeched ansanm yon S-koub, yon ti tan soti nan je, men, mwen te kapab tande machin yo roaring moute ti mòn lan dèyè nou.
  
  
  Nou ranmase vitès imedyatman sou grenpe kout, ak mwen silans remèsye Rona pou gen yon machin ak kèk nan misk, anba kapo a. Motosiklèt te montre moute nan retwovizè yo, ak mwen tande yon pòp ki pa t ' yon pati nan tiyo echapman. Yon bal la rebondi koupe tounen nan machin nan, ki te swiv pa yon lòt, ki vize ba.
  
  
  Mwen te vire machin lan atravè yon lòt pliye et rale Reine soti nan pòch li. Mwen ranvèrse sekirite nan koupe yo, epi remèt luger pou Rona. Mwen te di: "mwen pa kapab ralanti desann pou ba ou yon piki bon, men kenbe tire epi li pral ba yo yon bagay yo reflechi sou."
  
  
  Rona apiye soti nan fenèt la e yo te tire gòch vaksen nan siklis. Mwen te kontan wè ke li te konnen ki jan okipe yon zam. Kenbe machin nan sou wout la, mwen te twò okipe ap chache alantou yo wè si li te fwape yon bagay, men, chanjman nan motè anplasman dèyè nou te di m ' ke li te omwen ralanti yo desann.
  
  
  Lè mwen te kenbe souf mwen ant nou menm ak siklis yo, a pike pran sant la nan gazolin te di m ' yo ke yo te kònen yon twou nan tank nou an. Évaluer gaz zegwi te deja balans nan pwen Piti, se konsa, mwen te konnen nou pa t ' ale anpil pi lwen. Mwen bourade pedal akseleratè pedal etaj la, ak nou te pran de plis vire danjere.
  
  
  A bisiklèt te toujou frémisman desann wout la dèyè nou, men mwen te gen yon koup nan vire, gen ant nou, lè motè a touse ak mwen te konnen li te move. Nan dènye trant segond, mwen te vini ak yon dezespere plan pou jwenn nou soti nan gen vivan. Rhona te vide rès dlo Luger ,ak pa te gen okenn tan pou recharger. Bag yo, sou chak bò nan wout la yo te twò epè pou nou kouri trè lwen. Dèyè yo te sèlman segonn lwen soti nan pran aksyon sa a, se konsa premye tantativ mwen ta dwe yon sèl la sèlman nou te kapab jwenn.
  
  
  Mwen te sispann soudèneman nan mitan an nan wout la, te pwan nan yon tanbou nan asye gita fisèl soti nan backseat la, ak te kouri nan yon poto pa bò a nan wout la. Mwen boukle fil la alantou poto a, se la fen de fwa yo an sekirite li. Mwen li pran kouri nan machin nan, jete bobine nan dèyè fenèt yo, vole nan chèz devan an, ak prese dènye ons nan pouvwa soti nan machin nan yo jwenn nou moute yon ti tay panche ak soti nan je yo dèyè yon pil nan chapparal sou wout la. lòt bò a nan wout la.
  
  
  Gwonde la nan motosiklè-skoutè te sèlman yon sèl vire desann soti nan nou lè mwen vin apiye sou chèz la ak nan menm tan an te di pou Rona, "Vini non soti ak chita dèyè machin lan."
  
  
  "Men, Nick, yo pral wè nou kòm pli vit ke yo jwenn nan touf raje isit la."
  
  
  "Mwen panse ke yo pral gen yon bagay yo panse osijè de," mwen te di. "Koulye a, fè menm jan mwen te di ou."
  
  
  Sa Rona nan enstriksyon yo, mwen te pwan yon bobine nan gita fil ak rale li sou. Mwen louvri pòt la, vlope fil la alantou ankadreman an fenèt, ak woule moute nan fenèt la pou kenbe l ' nan plas. Lè sa a, mwen te kriye byen fò pòt la. Motosiklè-skoutè gwonde desann wout la menm jan mwen tonbe kap vini yo Rhona, kite chiriji kòd gita lonje atravè tout wout la sou kat pye wotè.
  
  
  De lidè yo nan motosiklèt la frape pake la fil prèske ansanm. Li te sanble yo te siy yo nan chak lòt, men nan moman kap vini an, tou de tèt yo yo te jele nan sièl la, ak bisiklèt yo pete soti nan anba yo. Helmeted tèt yo frape asfalt la ak rebondi foli sou wout la tankou grenpe foutbòl boul. Motosiklèt yo, yo gidon toujou ki te fèt nan men yo nan dekapite pasaje, gwonde moute ti mòn lan pou plizyè yad anvan yon sèl pase kouto frape lòt la, voye yo tou de nan yon mele nan kò yo ak machin.
  
  
  Rès la nan siklis yo te eseye repati ak glise sou slick asfalt. Rezilta a se te yon pil, yon mele nan bent machin ak tonbe nan kò nou. Mwen te pwan Rona a bra yo ak nou sped off. Nou te bay manti fè fas a desann dèyè touf raje lè nou te kapab tande moun ki sove yo nan motosiklèt la gang kòmanse moute bisiklèt yo ak toudènyeman nan distans la.
  
  
  Rhona a mens kò tresayir. "Ki moun ki ou panse yo te, Nick?"
  
  
  "Yo dwe konekte nan moun yo ki moun ki pran kònen moute Mumuru ak yo te menase New York. Telefòn ou a dwe gen yo te eksplwatè nan yon bon bout tan de sa. Sa a maten, lè ou rele Malfini, yo te konnen ou te sou yon bagay. Yo te ap tann yo wè ki moun ki RACH ta voye, ak lè sa a, yo te planifye yo debarase m de nou.
  
  
  "Wi, men, yo yo se jis twoup yo. Ki moun ki bay lòd? "
  
  
  "Lidè a te Anton Zhizov, yon batay reyèl malfini soti nan Lame Wouj la. Li sanble ke youn nan moun avè l ' te Fyodor Gorodin. Yo pa kòm entelijan kòm Gizov, men jis kòm danjere. Epi si ou devine nan ki se ki kòrèk, gen nan yon Vorn Knox.
  
  
  "Se konsa, tout sa ou dwe fè se jwenn yo epi yo sispann yo soti nan mouche moute pi fò nan Peyi Etazini."
  
  
  "Sa a tout. Men, lanfè, mwen te resevwa uit jou antye.
  
  
  Apre yon ki an sekirite repo a, nou tounen tounen nan wout la epi te mache nan yon bardo-frontèd magazen an kouri nan yon pòm-jou fanm ki te sanble ak tout moun nan manman an. Mwen te achte Rona
  
  
  
  
  
  
  Mwen te gen yon byè ak yon ti ponyen nan chanje pou telefòn mwen.
  
  
  Premye fwa mwen rele Jwenti Entèlijans Komite a, kontakte nan Los Angeles. Mwen te di l ' sou kò yo sou wout la ak Rona nan machin nan touf raje. Mwen sonnen pou yon taksi, ak Rona ak mwen te chita desann nan rete tann
  
  
  Chapit Senk
  
  
  Malibu. Yon lakou rekreyasyon pou zetwal fim, nan fen semèn nan kay yo pou moun rich, ak ki kote Ijans Blòk No 12 RACH. Kèk nan yo te te lokalize nan tout peyi a pou itilize pa RACH ajan nan sikonstans espesyal. Mwen te santi ke Rona ak mwen te moute nan make la.
  
  
  Chak RACH ajan te gen menm bagay la kle ki louvri pòt la pou chak nan yo. Yo te sitiye nan tout kalite nan katye yo ak nan bilding. Youn nan Malibu a te ensifizan dekri pa tèm nan "Ijans Trimès". Modèn vè ak akajou bilding te pwoteje soti nan wout la aksè nan Kòt Pasifik Highway pa yon sèt-pye kloti. Desann se te yon gwo chanm k ap viv ak yon plafon segondè ak mèb konfòtab ranje alantou yon pandye chemine. Yon dis-pye-segondè ebony bar separe chanm lan k ap viv nan ti, kwizin fonksyonèl. Yon fòje-fè espiral eskalye ki mennen jiska yon twa-fason aterisaj ki kote chanm yo te chita.
  
  
  Rona remake yon twalèt ak yon koule Women an basen. "Mwen ta definitivman renmen yo pran yon beny," li te di. "Èske ou panse ke gen nan yon bagay isit la a mwen ka kache nan pita?"
  
  
  "Gade nan chanm yo," mwen te di. "Kote sa yo yo trè byen ranpli."
  
  
  Li te ale anwo kay yo ak rummaged nan plaka yo ak tiwa pandan y ap mwen tcheke bar la. Byento, li trebiche ak trebiche ankò ak yon velours gwo rad vlope sou bra l', ak men l ' te plen de boutèy ak bwat fèblan.
  
  
  "Li la pwobableman mete kanpe l' hideouts pou tout okazyon, se pa li?"
  
  
  "Yo ap pa sa ki anpenpan," mwen te di l. "Mwen te nan yon koup la kote mwen te gen pou goumen rat yo pou yon kote pou dòmi."
  
  
  Rona regardant nan m ' pou yon tan moman sa a soti nan pati anba a nan mach eskalye yo. "Sa a pwoblèm lan sèlman nou pa pral gen isit la."
  
  
  "Omwen youn nan," mwen dakò. "Ki sa ki fè ou renmen bwè? Hi, mwen pral gen yon pè pare lè ou vini soti.
  
  
  "Kèlkeswa sa ou genyen," li te di ke li te antre nan twalèt la.
  
  
  Nan seksyon an nan miray ranpa a nan basen an te fè nan roch glas ak te fè fas a ba deyò. Lè twalèt la limyè te sou li a, glas la te san patipri translusid, ak tout bagay sa ki te ale sou andedan te vizib klèman, omwen an aparans, pou nenpòt moun ki ap gade soti nan bar la. Mwen pa t ' kapab yo dwe asire w ke si Rona te konnen sou sa a vwayerism efè oswa ou pa, men, ki soti nan etidye nan favè bondye a nan mouvman li yo, mwen sispèk ke li te fè.
  
  
  Li mete boutèy ak bwat yo ki sou etajè a, lè sa a, te pran nan kòsaj li. Menm nan defòme vè nan ti wòch, koulè a woz nan pwent tete l ' te diferan soti nan blan vyann tete li. Li te demisyone soti nan l 'ki lach pantalon ble ak diminuer yon teren nan nwa bikinisex pla desann l' depi lontan, mens pye yo. Li tcheke dlo a ak yon sèl pye, te pran yon dènye gade nan tèt li nan glas la plen longè, epi yo te desann nan basen an.
  
  
  Mwen te ale nan telefòn nan fen a byen lwen nan bar la yo rele Malfini. Mwen touswit rele tounen nan mwen pèsonèl nimewo. Nan kou, te gen yon posibilite ke Malibu a te telefòn nan eksplwatè, men, yo bay vitès la nan trafik, mwen pa t ' kapab sispann mangonmen sou li.
  
  
  Anvan mwen te kapab di w ki sa mwen ta te aprann soti nan Rona, Malfini louvri konvèsasyon an.
  
  
  "Mwen jis te gen nan kontak ak yon trè ajite JIC reprezantan ki moun ki te di ke ou kite l' ak yon olye sal netwaye travay ke li ta dwe jete tout fatra ki yo epi eksplike nan lapolis lokal la."
  
  
  Mwen rekonèt presizyon nan rapò a
  
  
  "Nick, mwen konprann," Hawk kontinye, " ke nan kou a nan travay nou an, gen kèk kò yo pral definitivman dwe rete dèyè. Pa li ta dwe twòp si ou te fè ki nesesè yo lanse nan yon plis atansyon fason a nan lavni an... yo di, yo tire yo nan kè? "
  
  
  "Mwen pral eseye yo dwe plis atansyon," mwen te pwomèt, " si gen sikonstans pèmèt."
  
  
  Bon. Koulye a, di m', pa Manke Volstedt gen anyen ki gen valè pou nou?"
  
  
  Mwen étoufè yon souri kòm Rona te kanpe moute nan basen lan ak rive jwenn soti ak fè l yon men pou yon yon sèvyèt. "Wi," mwen te di,"mwen panse ke se konsa."
  
  
  Mwen te di Hawke sou Rona Knox Varnov nan ankèt senk ane de sa a ak konplo li yo chantaj nasyon an pa menase kònen moute lavil li yo youn pa youn. Malfini a te patikilyèman enterese lè mwen te di l ' sou Varnov a lide a nan fè yon plastik nikleyè eksplozif.
  
  
  Li te di: "Sa a ale trè byen ak devlopman nan nouvo nan zòn sa a. Mwen pa vle diskite sou sa a sou telefòn la, men mwen ta renmen ou vole tounen nan Washington nan maten an."
  
  
  "Sa a dwa. Mwen pral gen demen."
  
  
  Rona te deja soti nan basen an, siye tèt li ak yon sèvyèt. Ak aksidantèl sensuel, li te demenaje ale rete nan sèvyèt an gonfle moute ak desann nan lis ki andedan nan kwis pye l'. Lè mwen reponn Hawke, mwen dwe yo te kònen klewon yon ti kras wont ke sa yo pwomèt yon entwodiksyon te fini vit konsa. Malfini otorize l '- fè-mal yo nan l ' dezaprobasyon fason. "Ou ka pran Miss Folstedt avèk ou. Pwojè m ' yo va gen yon travay pou tou de nan nou ."
  
  
  "Nou pral dwe gen," mwen di ak anpil antouzyasm.
  
  
  Mwen hung moute telefòn nan, epi fè yon koup nan matini soti nan
  
  
  
  
  
  yon frijidè pou bwason ki gen alkòl anba a bar. Kòm mwen tonbe yon ti tranch sitwon nan chak vè, Rona te vini soti nan twalèt la. Li te pote yon kout velours gwo dra mare ak yon sentiwon. Li te ase yo rive jwenn pli ki kote fant janm satisfè dèyè.
  
  
  "Mwen pè sa a rad se pa pou yon ti fi wo," li te di.
  
  
  "Mwen pa ta di ke," mwen te di l. Rona nan pye yo, jan yo te koulye a, pa t ' gade menm yon ti kras mens. Olye de sa, yo gade awondi, lis, ak soupl. Mwen lage l ' yon martini.
  
  
  "Mèsi dèske ou," li te di. "Eske ou te rele Washington?"
  
  
  Malfini vle nou vole gen demen. Li te di li te gen yon travay pou tou de nan nou. Èske ou se tout dwa?"
  
  
  "Poukisa yo pa? Sa a yo ta dwe pi bon pase pandye alantou isit la ak motosiklis ak ki kote mò yo ye a lòt moun ki te tire nan m'.
  
  
  Rona te pran yon bwè ti gout nan l 'bwè, lè sa a, mete vè a yo desann ki sou kontwa an e li te kòmanse tranble avèk fòs, kòm si yon rafal nan frèt lè yo te gen kònen l' leve.
  
  
  Mwen te pran yon etap nan direksyon l'. "Rona, ki sa ki nan mal?"
  
  
  Li te pran yon gwo souf. "Mwen panse ke li nan yon anreta reyaksyon yo tout eksitasyon an nan sa a apremidi. Mwen pa panse mwen se kòm fre ak kolekte kòm mwen te panse mwen te."
  
  
  Mwen te ale nan ak anbwase lòt l'. Kò l', ki gade konsa mens e li kapab nan rad yo, fonn sou m ' ak yon cho fleksibilite sa a te etonan. Tete l ' bourade kont pwatrin mwen, tou dousman k ap deplase ak souf li.
  
  
  "Mwen se konsa fucking pè, Nick," li te di, "pou ou, pou m', ak pou tout lòt moun nan mond lan. Ki jan li pral fini? "
  
  
  "Bon," mwen te di. "Men, pa pou nou. Koulye a, jis rilaks epi kite m ' enkyete."
  
  
  Mwen masaj misk yo lis nan do l ' nan gwo rad velours.
  
  
  Li te panche tèt li satisfè je m'. "Mwen espere ke w ap dwa, Nick," li te di.
  
  
  Mwen apiye desann epi li bo l ' sou bouch la. Li pran sant nan beny savon, ak yon bouke anpil floral parfen a nan cheve li. Bouch li te fre ak soupl, ak li gou tankou mant.
  
  
  Men m 'glise moute epi li te jwenn yo louvri tout woulèt nan gwo rad li, lè sa a diminuer desann nan cho, imans ti mòn yo nan tete l'. Ak yon ti kriye nan dezi, li rale lwen nan men m'. Jis ase tan pou dekole senti a ak glise rad la tounen sou zepòl li, kite l tonbe sou planche-a.
  
  
  Tou dousman, espre,, li kouri, men m 'sou l' toutouni, bourade tete l 'la kont mwen yo ye pou yon moman, lè sa a, pèmèt pwent tete l' leve vivan ankò kòm li te kouri men l ' sou kò li yo ak sou epatman nan vant li yo ak li douser-pase-syèd po.
  
  
  Je l 'yo te trans kòm li te panche tèt li gade, li gide dwèt mwen sou li swa zòrye l' cho sant, epi li grangou je yo leve pou kontre m ' yo.
  
  
  Lè m 'te demisyone tounen ak kouri retire rad sou mwen, li etidye m' ak otantik enterè ak admirasyon, pa janm vire do, menm lè mwen te konplètman toutouni. Lè sa a, li jis louvri bra l 'voye bonjou m'.
  
  
  Mwen regarda nan chanm lan aterisaj, men li ap tranble anba pye tèt li - tankou si se pou di ke li te bezwen tou ijan pran reta - sa yo ki an kote yo te isit la, lè a te vini. Nou lonje sou epè tapi ble ak mwen caresses kò li. Nan premye fwa, li jémisman yo te kòm mou tankou yon soupi nan van yo, men yo byento yo te tounen nan éfréné kriye yo nan demann menm jan li woule sou yo ak rale m ' sou tèt li.
  
  
  Kòm mwen te antre nan l', li vout l 'mens, jis kò yo pou rankontre m'. Lè sa a, gen yo te trese, trese ritm l ' ap plenyen, dezi, bilding ansanm sou krèt la nan vag nan pi gwo pwen, ki te swiv pa yon long, rapid desandan a vid rivaj dous fatig.
  
  
  Chapit Sis
  
  
  Nan denmen maten, Rona te ale nan travay epi yo prepare yon moun rich manje maten yo. Lannwit nan fè egzèsis te ban nou tou de yon gwo apeti, epi nou renmen yo mete desann nou manje. Kòm kafe nan tas nou, e ki refwadi, tout lòt bagay te kòmanse chalè moute. Sepandan, li te yon jou k ap travay, ak soti nan sa ki mwen ta te aprann enfòmasyon sou Ron nwit lan la anvan, yon kote yo rès apre yo fin manje maten ta ka kenbe nou okipe jouk anreta nan mitan lannwit.
  
  
  Olye de sa, mwen te resevwa moute nan basen an ak pran yon douch frèt.
  
  
  Nou kite Los Angeles. Entènasyonal sou nèf è vòl, ak nan Dulles, nou te te rankontre nan RACH la limousine pa yon lòt nan Hawk a silansyeu ak efikas chauffeurs.
  
  
  Nou te ale nan sekirite seremoni ak byento chita atravè tab la soti nan David Hawke. Epitou, RACH la mennen nonm kouri je l 'sou Rona Voelstedt epi yo tounen vin pou m' ak yon unspoken kesyon nan je l ' yo. Mwen te monte zèpòl ak te souri nan l ' tankou naivman kòm mwen te kapab.
  
  
  Malfini otorize gòj li sevè ak te resevwa desann nan biznis. "Nan moman sa a ou rele m' yè, Nick, nou te kenbe yon pechè yo te rele Juan Escobar koupe Karayib kwazyè bato Gaviota. Yo te arete li nan Fort Lauderdale, florid lè li konpòte mefyans pandan y ap pase nan koutim. Pa gen okenn kontrebann te te jwenn sou l ' oswa nan valiz yo, men depi tout pèp nou an te sou doub alèt jou sa yo, an Florid otorite rele biwo nou an. Escobar te mennen l 'nan pou kesyone, men, nou pa t' jwenn anyen soti nan li. Lè sa a, lè ou te Manke Voelstedt enfòmasyon sou Knox Varnov ak nikleyè-plastik eksplozif, nou te pran yon gade fèmen nan valiz la li fè yo mennen. Natirèlman, nou yo laboratwa yo te montre ke sa a se yon fissionable materyèl.
  
  
  
  
  
  
  Sou obtenir a, nou jwenn yon microelectronic detonateur a sa yo ki te kapab dwe aktive pa yon long pòte siyal radyo. Epi, kuryeuzman ase, manch la te grave ak yon ti zo bwa tèt - ti tèt nan lanmò.
  
  
  "Eske ou te aprann nenpòt lòt bagay soti nan pechè a?" Mwen te mande.
  
  
  "Yon ti kras. Mwen pral kite ki moun ki di ou tèt mwen.
  
  
  Malfini bourade yon bouton sou entèrfon ak di, " Voye Escobar." Yon minit pita, yon pè nan lugubr-fè fas ofisyèl gouvènman an antre, ak yon mòksis, pockmarked nonm te kanpe nan mitan yo. Gouvènman an ofisyèl yo te kite, ak Hawke siy Escobar nan yon chèz.
  
  
  Mwen te mache sou yo ak kanpe nan devan sou nonm lan. "Ann tande istwa ou," mwen te di.
  
  
  Escobar deplase twò. "Mwen te deja di li ven fwa."
  
  
  "Di l' ankò," mwen te di. "M'."
  
  
  Li te gade figi m ' ak te kòmanse pale san ezitasyon. "Gwo nèg, li te ban m' yon valiz ak senk san dola. Li di pran yon ti repo pou yon koup nan semèn. Lè sa a, lè m 'kenbe yo tou avèk batiman an, li ban m' yon lòt senk. Tout sa mwen fè se mete valiz mwen nan yon kazye nan Cleveland, epi kite li gen. Sa a tout sa mwen konnen. Mwen fè sèman devan li."
  
  
  "Ki moun ki se tankou yon gwo nonm sa a?" Mwen te mande.
  
  
  "Mwen pa konnen l' non. Pafwa li vini sou tablo a nan yon sèl pò, pafwa nan yon lòt. Tout sa mwen konnen se ke li te gen mèt pwopriyete yo nouvo, ak lè li bay yon lòd, tout moun ki obeyi."
  
  
  "Mèt pwopriyete yo nouvo, ou di?"
  
  
  "yeah. Senk oswa sis mwa de sa, yo te achte Gaviota. Pi fò nan ekip la fin vye granmoun se ke yo te yo te tire, ak kèk nan nou yo se ke yo te kite dèyè. Mwen pa travay pou nenpòt ki moun. Ou wè, li nan yon travay. Nouvo mesye yo te anplwaye yo pa soti nan Amerik di Sid, tankou rès la nan nou. Yo pale komik ak rete lwen nou."
  
  
  "Manyè di m' plis sou nonm gwo."
  
  
  "Li te nan bòs nan travay la, ki nan tout sa mwen konnen. Li sanble ki graj ak pale nan yon vwa faible. Gwo zepòl, tankou yon ti towo bèf la."
  
  
  Mwen gade nan Malfini.
  
  
  "Sa dekri teren adapte Fyodor Gorodin," li te di.
  
  
  Mwen te di yo Escobar, " Se nenpòt lòt moun ki bay lòd?"
  
  
  "Mwen sèlman wè yon moun de fwa. Mens, dezas, gri cheve nan tèt. Li se youn nan sèlman mwen te wè tout tan tout tan bay lòd pou yon gwo nèg.
  
  
  Mwen vire tounen nan Malfini. "Zhizov?"
  
  
  Li nodded.
  
  
  Mwen pouse men m ' nan pòch mwen te mache tou dousman nan miray la byen lwen. Lè sa a, mwen te ale retounen lakay yo epi te kanpe la devan nan maren an ankò. Mwen regardant nan je l ' jiskaske li voye je l lwen.
  
  
  "Juan," mwen te di l', " ou te pwobableman tande ke Etazini yo trete kriminèl san patipri ak ke ou pa gen yo dwe pè pou yo ke yo te maltrete. Men, sa a se yon diferan sitiyasyon, Juan. Pa gen tan pou pasyans. Si ou ap bay manti yo ban nou, mwen pral pèsonèlman asire w ke menm si ou se, tou vivan, ou initil nan la bourik. Ou konprann m', Juan?"
  
  
  "Wi, seyeur!" li te kase. Li gonfle je te di m 'li te konnen mwen pa t' plèzantè. "Sou non nan manman m', mwen pale verite a! Te gen sis lòt moun ki moun yo tou te bay yo valiz. Mwen pa t ' tande kote yo ap pran yo. Ka mwen an se te pou Cleveland. Sa a tout mwen konnen, seyeur, kwè m'.
  
  
  Mwen te fè sa. Mwen nodded pou Malfini, li pran Escobar.
  
  
  "Mwen sipoze ou te tcheke deyò kannòt la ansanm ak sa yo mèt pwopriyete yo nouvo," mwen di lè twa a nan nou yo te pou kont li ankò.
  
  
  Gaviota se yon Venezyelyen enskri. Mèt pwopriyete yo ansyen yo te peye yon gwo sòm nan lajan kach nan yon nonm ki moun ki te di yo li reprezante Halcyon Cruises. Sa a, nan kou, se yon fo.
  
  
  Rona te pale moute. "Èske ou ta kapab pran sou kannòt la ansanm ak enterogasyon ekipaj la? Chèche konnen kote bonm yo te soti? "
  
  
  "Nou te kapab," Hawke admèt. "Men, nou pa t' kapab dwe asire w ke Gorodin ta dwe sou tablo a, epi li sanble ke gen se prèske pa gen okenn Supriz. Menm si nou te konnen kote bonm yo yo te fè ak ki kote deklanche la aparèy yo te ki estoke, pawòl bondye a nan bato a pran ta yo te rive jwenn yo anvan yo nou fè. Lè sa a, yo ka eklate bonm yo deja plante nan Bondye konnen ki sa ki lavil yo. Pa gen, sa a fè egzèsis bezwen yo dwe ba-kle, ki se poukisa mwen te vle ou ak Nick isit la.
  
  
  "Mwen te mande lè nou ta jwenn ak sa yo ki," mwen te di. "Pa gen okenn ofans, Rona, men mwen te itilize yo k ap travay pou kont li."
  
  
  "Pa tan sa a," Hawke te di. "Nou premye etap la se yo mete yon moun sou tablo yon bato kwazyè. Ak yon sèl moun pral atire atansyon twòp."
  
  
  "Poukisa nou pa?" Mwen te mande.
  
  
  "Li jis konsa k ap pase ki Gaviota espesyalize nan ..." - isit la nonm lan fin vye granmoun yo te jwenn li nesesè yo klè gòj li di ankò - " ... honeymoon cruises."
  
  
  Rhona Voelstedt te kòmanse souri, men byen vit sobered moute lè Hawke ba li youn nan moun sa yo ki difisil New England sanble.
  
  
  Li te di: "mwen gen ranje ak Enèji Atomik Komisyon pou Madam Voelstedt yo dwe plase nan Peyi Etazini pou dire a nan sa a ijans. Mwen pa panse ke si mwen mande w yo jwe wòl la nan newlyweds yo, ou ta elaji ou aji talan twòp.
  
  
  "Mwen panse ke nou ka manch li yo," mwen te di, unperturbed l.
  
  
  "Pandan ke li te se sou devwa," Rhona te ajoute, kliyotan nan m ' lè Hawke pa te kap.
  
  
  "Mwen te konnen mwen te kapab konte sou kolaborasyon ou," Hawke di dryly. "Ou pral rantre nan kwazyè a demen nan Antigua. An Gaviota pral rele nan plizyè pò Karayib yo, navige nan Kanal Panama, ak tèt moute kòt lwès la nan Meksik ak yon arè nan Los Angeles. Men, si ou pa gen ki sitiye nan baz operasyon ak enfim li pa tan an bato rive nan Panama, lè sa a,
  
  
  
  
  
  
  li pral twò ta. Paske nan uit jou, li se te planifye yo eklate yon bonm nan New York."
  
  
  "Yon ti myèl," mwen kòmante.
  
  
  Malfini kontinye kòm si mwen pa t ' di anyen. Levasyon misyon - jwenn ki kote yo mete valiz la bonm sou bato a, ak retounen nan sous la. Gen ou ta dwe jwenn Anton Zhizov epi, gen plis chans, Knox Varnov. Lè sa a, w ap sou pwòp ou yo. Mwen pral ba ou tout sa ki posib sipò pou objektif sa a, men nenpòt gwo-echèl operasyon ki enposib."
  
  
  Rhona ak mwen te kite nonm lan fin vye granmoun nan biwo a ak te pran vòl la menm desann nan Dokiman ki Jesyon Sant. Yo bay nou ak tout dokiman yo epi ak foto yo, nou ta bezwen pase tèt nou koupe kòm Mr ak Mrs Nicholas Chasè.
  
  
  Lè nou te kite RACH katye jeneral, Rona te jwe, aji tankou yon lamarye-a-yo dwe nan mond lan.
  
  
  "Èske ou pa panse, "li te di timidman,"ki depi nou 'maryaj' a pa ofisyèlman kòmanse jouk demen, nou yo ta dwe rete nan de chanm separe jodi a?"
  
  
  "Bon lide," mwen di kòm mwen konsidere yon taksi. "Mwen gen yo ale soti byen byen ta nan jodi a, e mwen pa ta vle pou yo reveye ou moute lè ou vini nan."
  
  
  "Vrèman?" "Ki sa ki se li?" li te mande ak lou sarcastic. "Ki sa ki nan non li?"
  
  
  "Vini non sou, siwo myèl, ou pa ta regrèt m' jwi yè swa nan pati selibatè."
  
  
  Nou te resevwa nan yon taksi, ak Rona demenaje ale rete kòm byen lwen nan men m ' kòm chèz ki ta pèmèt. Li chita ak men l 'kwaze ak jenou l' bourade ansanm, ranfroye deyò fenèt la.
  
  
  Mwen kite l ' mosadri pou mwatye yon douzèn blòk, lè sa a, te bay nan. "Si li fè ou santi w pi byen, mwen pral nan RACH katye jeneral aswè a ak fè devwa m."
  
  
  Li vire, li gade m ' ak li Nòdik je ble. "Vrèman?" "Ki sa ki se li?" li te mande nan yon ti kras ti fi a vwa.
  
  
  "Bon," mwen te di. "Mwen pa lide melanje biznis ak amizman, lè youn pa entèfere ak lòt. Men jodi a, tout bagay yo ta dwe sou biznis. Mwen vle di ou tout sa nou genyen sou Anton Zhizov, Fedor Gorodin ak Knox Varnov ."
  
  
  Rona rive soti ak mete men l 'dousman sou jenou m' yo. "Mwen se konsa regrèt, Nick. Mwen pa t vle di pou fè son pou anfantin.
  
  
  Mwen ti souri nan li. "Gen ta dwe pa gen okenn lòt fason."
  
  
  Lè sa a, li diminuer nan bò kote m', epi mwen apiye desann pou ba l ' yon bo mou.
  
  
  Chapit Sèt
  
  
  Nan denmen maten, yon koup nan èdtan anvan Gaviota nan arive, nou te vole nan Antigua pa chartered avyon. St John a, kapital la nan yon ti zile, se toujou trè Britanik nan pati santral ki nan lavil la. Men, yon fwa ou jwenn yo ou natal katye a, ou kòmanse pou tande mou mizik lang nan calypso, epi wè ki kostim kolore yo ke moun ki mete yo pa enpresyone touris, men paske yo renmen koulè yo.
  
  
  An ajan sou vwayaj la nan Rèn nan Otèl te nan okenn prese nan vann tikè pou nou an Gaviota kwazyè.
  
  
  "Ou te deja rate pati a an premye nan kwazyè a,"li te di," epi mwen pral toujou gen pou yo fè ou peye pri a plen."
  
  
  "Ki sa ou panse, mwen renmen anpil?"
  
  
  Rona kouri lang li sensuously sou bouch li. Mwen si ke nou ka fè fè ak tou sa te kite de kwazyè.
  
  
  Mwen winkèd nan vwayaj ajan. "Ou wè ki jan li k ap pase."
  
  
  Ak kèk repiyans, li te ekri soti yon koup nan tikè pou Mesye ak Madam Chasè. Yon ti jan mwens repiyans, li pran lajan m ' yo.
  
  
  Rona ak mwen te mache alantou pou yon pandan y ap, gade nan fenèt magazen yo ak kenbe men yo, ap jwe newlyweds yo nan ka ta nenpòt moun ki gade nou. An reyalite, li pa difisil nan tout.
  
  
  Apre yon tan, nou te ale desann nan waf yo gade Gaviota antre. Li te lis ak blan, ak yon rapid-ap chèche silwèt, petèt mwens pase senk san pye de longè. Kòm li te fè wout li nan deepwater waf la, la ala bon sa bon myèl pasaje yo te notables absan.
  
  
  Yon izole koup isit la epi gen gade sou balistrad la ak yon souri, men, batiman an te sanble yo dwe navige nan ak lwen mwens pasaje pase kapasite li yo. Li evidan, mèt pwopriyete yo nouvo pa t ' ankouraje yo pwodwi anpil, ki te konprann yo bay lòt biznis yo te gen.
  
  
  Mwen ap gade kèk nan pasaje ak manm ekipaj ki te kite kannòt la, ak minimòm peryodik chaje, men mwen pa t ' wè anyen ki sispèk oswa ap fè fas abitye. Dapre Juan Escobar, pi fò nan ekip la gade Slavic plis pase Latin nan.
  
  
  Rhona ak mwen te chita desann epi li te jwenn entandan an. Byen unenthusiastically, li te montre nou nou kabin, yon deyò sal yon sèl pil kat anba a Boardwalk a. Li te fèbleman furnished: yon chèz, yon sofa, yon ti tab, yon nan pwatrin nan tiwa, ak de kabann sèl. Lèt la te sanble etranj pou yon jèn marye kwazyè, men Rona ak mwen byento dekouvri ke yo te kapab fasilman rolèrblad ansanm. Fluorescent lanp pi wo a dresser la glas li te bay nan yon olye frwa lumière. Mwen rale tounen rido a epi kite cho Karayib limyè solèy la nan nan sabor la.
  
  
  Rona te kanpe akote m'. Li te di,
  
  
  "Oke, ki sa ou ta renmen fè kounye a, mwen renmen anpil bonom?"
  
  
  "Mwen pa bezwen di ou sa mwen vle fè. Sepandan, nan premye nou pral pran yon ti mache nan batiman an. Sonje byen, ou fè l ' ak plezi?
  
  
  "Oh, bon," li te di. "Men, si sa a myèl a pa vini nan lavi, trè byento, mwen ka ale lakay yo nan manman m' yo."
  
  
  Mwen frape l 'trè byen balanse nan manman bourik ak pouse l' soti
  
  
  
  
  
  
  sou pil. Nou te pase yon koup la èdtan ap mache atravè pon, gade nan ba, jimnastik, sal manje, teyat, sal kat, ak boutik kado. Mank nan lòt pasaje yo te terib. Koup lin de myèl nou te rankontre yo te sanble twò kenbe moute nan chak lòt remake si nenpòt lòt moun te navige ak yo oswa ou pa. Kèk nan ekipaj manm nou te rankontre yo te trè okipe ak travay yo, epi te sanble yo panse ke nou yo te envizib.
  
  
  Pou rès la nan jou a, nou te chita nan sal obsèvasyon, siwote yon koup nan bwason fwi ak wonm, klandèstinman gade moun ki akòste ak dimensionnement moute bagaj yo.
  
  
  Nan lè solèy kouche a, pa gen okenn yon sèl adistans fè l sanble souvan Fyodor Gorodin oswa Anton Zhizov te vin sou tablo a, epi pa gen okenn etranj valiz parèt nan men yo nan retounen pasaje oswa manm ekipaj. Pandan se tan, dous wonm bwè sloshed twò nan vant mwen.
  
  
  Kòm fènwa woule nan soti nan Oseyan Atlantik la, Gaviota te bay yon koup nan kat kòn yo konvoke pèdi pasaje yo sou tablo yo, epi nou prepare pou yo a, vwal mete. Yon lokal asye tanbou band sa, serenaded nou kòm kannòt la rale lwen soti nan waf la.
  
  
  Nou te gen dine nan prèske abandone sal manje, lè sa a, te mache alantou pil la epi li te retounen nan kabin nou yo. Deyò pòt la, Rona yo tounen vin gade nan m', ak mwen anbwase lòt li yo ak li bo l'. Li tout te kòmanse avèk yon senp, zanmitay bo apre yo fin dine. Men, lè sa a, mwen te santi pwent an nan lang li bwose bouch mwen alalejè, prèske timidman, ak mwen te gen yon présantiman ke "myèl" pa te ale yo dwe yon komedi. Mwen te gen plis pase yon présantiman, lè l dous ti kras men glise anba la elastik nan m ' pantalon ak jouan te rive desann, ap tann pou karès dou yo ke yo te pwomèt yon jou lannwit long erotik akrobatik.
  
  
  Li te demisyone tounen, epi, k ap deplase ak sensuel nan tout fanm men yo itilize efektivman pa sèlman yon kèk, dechouke li wete rad sou li. Li te fè li tou dousman, men a premye bouton de l 'kòsay nan dènye peze de l' ranch, ki te koze l 'kilòt yo glise nan etaj la, ekspoze l' ate, velours po. De etwat bann blan ki dekri deskripsyon an nan bikini yo li te mete pandan y ap bronze. Blan fontyè ankadre yon an gonfle-mou triyang ki te sèlman yon lonbraj pi fonse pase l ' bèl tèt.
  
  
  Pandan nou fou amour sesyon nan Malibu kay, mwen pa t 'reyèlman jwenn yon chans pou apresye Ronas' kò enkwayab. Mèg greyhound li te sanble ke yo posede yo nan rad sou li te twonpe. Malgre ke te gen pa yon ons nan depase nenpòt kote sou li, te gen pa nenpòt ki kwen byen file swa.
  
  
  Li poze nan devan m', mwen jwi admirasyon. "Ou pa panse ke mwen twò mens?" li te di, se pa ti jan a mwendr nan dout sou figi l'.
  
  
  Mwen caresses manton mwen e yo te eseye yo gade sevèman, " Oke, kounye a ke ou mansyone li..."
  
  
  Li manyen bouch mwen dousman ak dwèt li. "Mwen konprann mesaj la. Li nan tan mwen kite fimen lapèch pou konpliman yo."
  
  
  Mwen mete bra m 'ki bò kote l' senti a ak rale li fèmen, bo mou frape nan vant li.
  
  
  Rona snuggled jiska m', fè ap jémisman son yo nan plezi kòm mwen exploré nan vant li yo ak lang mwen nan yon ralanti sèk, toujou ap desann.
  
  
  Mwen kite ale nan li yo ak li tonbe sou tèt yo nan m', chèche pwi enflasyon nan bouch li. Mwen te chwazi l ' leve epi l te pote l nan kabann lan. Gen mwen bese l ' dousman nan saten couverture.
  
  
  Rona te pwan l 'anba po bouch ant dan l' ak gade ak je visye kòm mwen glise soti nan rad mwen an.
  
  
  Li nan vre ke nou pa t ' la kont newlyweds nou pretann yo dwe. Men, mwen gen dout ke nenpòt ki lejitim koup jèn marye ap gen tout tan tout tan te gen yon pi plis ranpli maryaj lannwit pase nou te fè sa. Anvan nou finalman tonbe dòmi, an premye gri demidwat yo ki nan solèy la limen moute orizon an lès.
  
  
  8
  
  
  Pa tan an Gaviota antre nan Matinik, nou te moute, abiye, ak li te gen yon bon manje maten yo. Rona te vle nan vizit la kolore boutik sou Fort de France lamè a, men, mwen te di l ' mwen te rete kote mwen te kapab gade ki moun ki te resevwa sou tablo ak sa. Mwen voye l 'nan pou kont li, men li te vin tounen mwens pase yon èdtan pita, li di li pa t' gen plezi.
  
  
  Kòm li yo te tounen soti, mwen te kapab yo te ale avè l', menm si li te renmen fè yon gade nan pase ' l. Nou te pase kat èdtan nan Matinik, pandan ki tan plizyè newlyweds yo te ale sou rivaj epi yo retounen ak shaggy chapo pay ak lòt tenten soti nan boutik yo souvni. Ekipaj la sitou rete sou tablo. Pa te gen okenn sispèk valiz. Pa gen okenn lou, bearish Larisi. Pa gen okenn pa gen vyann Larisi ak gri cheve nan tèt.
  
  
  Jou lannwit sa a, Rona ak mwen te mache alantou lakou rekreyasyon an ankò. Aktivite abò Gaviota te, kòm dabitid, minimal. Nou pran retrèt bonè pwòp nou kabin, kote aksyon an te akselere konsiderableman.
  
  
  Arè kap vini nou te La Guaira, pò maritim lan nan Karakas. Depi Gaviota te anrejistre nan Venezyela, mwen te espere ke yon bagay ka rive nan peyi sa a bay cho kapital la.
  
  
  Mwen te wont ankò.
  
  
  Jou lannwit sa a, mwen te kòmanse enkyete sou misyon nou, menm si mwen pa t ' admèt mwen gen dout pou Rona. Apre yo tout, nou pa te gen okenn rezon ki bon pou kwè ke Zhizov ak ekip li pa t ' deja te plante tout valiz la bonm nan sa a décisif èdtan.
  
  
  
  
  
  
  Oswa Amerik la vil ka deja dwe beta-bloke ak pare yo te eklate nan yon nikleyè nwaj le pli vit ke yon bouton se bourade nan kèk kote sèks. Si Juan Escobar te di verite a, omwen sis bonm yo te voye ak Gaviota ekipaj manm. Osi lwen ke nou te konnen, ka gen lòt fason yo distribye yo.
  
  
  Ak senk jou plita, premye bonm nan New York te ale nan ale sou. Bay ensèten atitid a nan piblik Ameriken an jou sa yo, destriksyon nan nou pi gwo vil yo ka gen tout li pran yo kòmanse fè bwi negosyasyon yo. Nan kou, pa gen okenn negosyasyon ak moun yo renmen Anton Zhizov.
  
  
  Nou te gen sèlman de chwa ki genyen yo - rann tèt ou goumen. Gen plis chans, apre yon ti deba demokratik, gouvènman an deside pou batay. Men, ki ta gen te ridikil, depi pa te gen okenn vizib lènmi. Kache bonm yo deklanche nan radyo siyal yo soti nan yon kote enkoni pa reprezante yon vizib sib. Lè dezyèm ak twazyèm lavil yo ki te eklate, moun yo ap goumen kont pouvwa disparèt. Menm si sa pa t ' rive, destriksyon nan peyi a nan pi gwo lavil ta gen vòlè moun yo nan fòs la reziste.
  
  
  Se konsa, Gaviota te nou sèlman jwèt. Rete veyatif koutim ofisye yo ki arete Juan Escobar te ban nou yon ti diferans nan la lènmi an zam. Travay mwen se te jwenn nan sa ki diferans ak delivre touye kou anvan li te kapab grèv.
  
  
  Senk plis jou.
  
  
  Nou amour jou lannwit sa a te manke espontane menm, omwen sou pati m ' yo. Nan kou, Rona te santi ke yon bagay te mal.
  
  
  "Ki sa ki nan moute, Nick? Èske ou enkyete w sou misyon an? "
  
  
  "Nou ta dwe te deja pran kèk aksyon," mwen te di. "Nan demen nou ale nan Kiraso, epi si pa gen anyen devlope yo gen, nou gen pwoblèm."
  
  
  "Ta ou plutôt mwen yo avanse pou bò kote m' nan kabann ak kite ou dòmi?" "Ki sa ki se li?" li te mande seryezman.
  
  
  Mwen te pwan li yo ak ki te fèt l 'toutouni kò m'. "Siwo myèl, si nou gen sèlman senk jou anvan mond lan kòmanse eksploze, mwen gen entansyon depanse kòm ti kras nan yo ke posib dòmi."
  
  
  Ak yon ti ronron nan plezi, Rona vlope janm li alantou m'. Ak pou yon ti tan, mwen pa t 'panse osijè de nikleyè bonm yo nan fòm lan nan valiz, mwen pa t' panse osijè de yon moun ki mouri a tèt yo.
  
  
  Nan Kiraso, Fyodor Gorodin parèt sou tablo a Gaviota. Mwen te tèlman kontan wè la mosad, gwo-epolèt ris ke mwen te kapab bo l'. Kiraso se yon entènasyonal gratis pò a ak kèk nan pi bon fè makèt nan Karayib la. Pifò nan pasaje yo kite bato a nan maten an nan rechèch nan negosye makèt, epi lè yo tounen lakay nan apremidi, te gen yon ardan Gorodin nan mitan yo, ap eseye pou gremesi yo gade tankou yon tipik kwazyè pasaje yo nan yon rejyon Palm Beach kostim, tou sa ki te. . Mwen takte l 'imedyatman ak kenbe l' nan liy m 'nan je pandan y ap li te pran pòz nan flannen alantou pil la anvan fofile nan ofisye yo' trimès.
  
  
  Mwen te yon ti kras wont ke li pa t ' pote yon sèl nan bonm lan valiz sou tablo. Men, depi Kiraso se katye jeneral la istorik nan kontrebandye, mwen te gen yon dout ke tan an te rive. Si youn nan bonm yo te montre yo, mwen te eseye pou swiv li desann, ki ta fè travay mwen anpil pi fasil. Men, si se pa sa, mwen ka toujou pin desann Gorodin.
  
  
  Lè m ' te jwenn deyò ki kabin an gwo nonm te rete nan, mwen joined Rona nan bar la nan chanm obsèvasyon.
  
  
  "Gorodin se sou tablo a," mwen te di l.
  
  
  Je ble li laji ak eksitasyon. "Oh, Nick, ki vle di ou ka swiv bonm nan li."
  
  
  "Li se swa yon kout pyen pou zo bwa tèt mwen. Paske li te yon echèk, se konsa, lwen."
  
  
  Mwen te wè yon kout fè mal gade nan ak te pran men l'. "Pa jwenn m' mal. Nan yon fason, li te pi bon an bay twa jou nan lavi mwen. Men, travay ki vini anvan, epi li pa gen okenn egzajerasyon yo di ke tout modi mond lan se sou zepòl mwen."
  
  
  "Mwen konnen, mwen renmen anpil," li te di. "Mwen pa t' vle di yo dwe egoyis."
  
  
  "Lè sa a se sou, nou ka pran yon vakans ti kras," mwen te di. "Li ta yo te bèl jwenn nan kabann, si nou pa t' te rejwenn pa Zhizov, Gorodin, ak Knox Vamov."
  
  
  Rona gade l ' nan sipriz. "Mwen gen espere se konsa!" Lè sa a, li te souri ban mwen ak tout bagay te amann ankò.
  
  
  "Ki sa ou fè plan yo fè?" li te mande.
  
  
  "Priye pou youn nan valiz yo ak bonm yo yo pral mennen l' sou tablo a se konsa ke mwen ka deplase nan. Sinon, mwen pral gen yo ale apre Gorodin. Byen vit epi avèk presizyon. Paske yon kote Zhizov ak Varnov yo ap tann ak yon bouton ki kapab kònen moute pi plis nan Etazini. Si mwen lese grennen / ale, yon moun ka voye voye yo yon mesaj konsa, yo pa gen pou ret tann pou dat limit la."
  
  
  "Kisa mwen ka fè, Nick?"
  
  
  "Rete soti nan fason an," mwen kase, lè sa a, lide sispann chatiman. "Rona, bagay sa yo ka jwenn fou ak danjere ki soti nan kounye a sou. Mwen resevwa fòmasyon pou fè sa, men ou pa. Mwen vle ou pou tounen nan kabin nou yo epi fèmen tèt ou nan. Pa louvri pòt la, jouk tan mwen ba ou siyal.
  
  
  "Tout dwa," li pouted.
  
  
  Mwen voye Rona sou wout li. Li te bon konpayi. Ak itil. Men, pa nan etap sa a nan operasyon an.
  
  
  Mwen te ale tounen sou pil nan jwenn yon view pi bon nan pase ' l. Nan nightfall, nou prepare yo kite, epi yo pa yon sèl valiz ki te pran yo sou tablo. Nou te kite pò a nan Willemstad
  
  
  
  
  
  
  Apre w fin pase balance pontoon pon, yo te rele li Rèn Emma, ak mwen deside ke mwen ta gen yo konfwonte Mesye Gorodin. Lè sa a, mwen tande lanse.
  
  
  Li te yon bato vit ak yon jimo motè extérieurs ak pa gen okenn limyè. Kòm li te rale tèt li moute, yon moun jete yon kòd sou li. Koupi byen an, nonm chòv sou kannòt la te sanble yo dwe bay lòd. Moun li yo leve yon nwa rektangilè objè a sou pil la. Li te yon valiz, epi mwen kalkile li te jis tankou Juan Escobar a.
  
  
  Kòm fistibal yo te kòmanse monte, mwen demenaje ale rete aft ansanm ray yo wè ki moun ki te leve. Li te zanmi m ' Fyodor Gorodin, toujou abiye nan yon krèm glase kostim, epi li te mennen yon koup nan ki pa peye-Latin manm nan gwoup yo. Mwen te rive jwenn anba a ke nan chemiz m 'ak rale Reine soti nan pòch la sou senti m' yo. Seran abitye Luger, mwen te pran yon etap nan direksyon Gorodin ak zanmi l ' yo.
  
  
  Yon sèl etap te tout mwen jere. Yon bagay frape do a nan tèt mwen, ak pil la lanse ak frape m ' ak yon gwo pwen. Yon rush nan son imedyatman ki te fòme nan tèt mwen, ki te sanble yo gaye tounen nan zo bwa tèt mwen kòm tout bagay te ale an silans ak nwa.
  
  
  Chapit Nèf
  
  
  Etranj ase, nan premye fwa mwen te sèlman konnen ke li te nen m ' te gratèl. Mwen te eseye rive jwenn soti ak grate li, men, men m ' pa ta deplase. Mwen louvri je m'. Lè sa a, mwen reyalize nan tèt mwen. Li fè mal tankou yon sèl gwo dan lè yon nè te kenbe nan yon eksplozyon nan lè frèt. Mwen fèmen je m ' ankò, li tou dousman louvri li yo. Doulè a pa t 'ale lwen, men anviwònman m' te vin antre nan konsantre.
  
  
  Mwen te kouche sou do m ' sou yon etwat bunk nan yon ti enteryè kabin. Mwen te kapab wè ke mwen pye yo te mare ak plizyè anwoulman nan tep gonmen. Men m 'te janbe lòt nan ponyèt dèyè do m'; yo te tou kole yo ansanm. Rona Vohlstedt te chita sou bunk la atravè nan men m', pote yon klere trase kòsaj ak pantalon. Men li ak pye yo te tou kole fèmen.
  
  
  "Byen kontan wè w tounen avèk nou yo, Mesye Carter," yon gwo vwa gronde soti nan yon kote nan devan an nan kabin an. Ak yon efò, mwen tounen vin tèt mwen nan yon direksyon ki nan vwa a. Fyodor Gorodin te sprawled soti nan yon vinil fotèy fè fas de li. "Mwen pa panse ke li fè sans rele ou Mesye Chasè a," li te kontinye. "Sa a masquerade te fini prèske kòm pli vit ke li te kòmanse."
  
  
  Nan devan nan kabin an pòt, yon jenn gason ak nètman peye cheve mawon chita sou yon plisman metal chèz pwochen nan yon tab kat. Mwen rekonèt Luger li te kenbe yo, montre nan m ' -Reine. M deplase men m ' nan yon fraksyon nan yon pous apa epi yo te kontan ak mank de presyon kote ki gen ta dwe gen te presyon. Pa te gen okenn talon. Mwen te wè l ' kouche nan Gorodin a senti.
  
  
  "Wi, Carter," Gorodin gronde, " nou gen zam ou yo. Epi ou ... "madanm". Petèt ou ka pale pou nou kounye a.
  
  
  "Mwen pa sa swiv ou," mwen te di, jis tankou nan fin vye granmoun nan kolèj. "Non mwen se Nicholas Hunter."
  
  
  Gorodin vire nan jenn gason an ak abwaye, "Boris, ban m' kat la." Li te sezi senk-pa-sèt kat soti nan Boris men, li li l byen fò. "Nick Carter, ajan nan RACH N3. Rating: Killmaster. Rapò David Hawke, Washington, DC, Direktè nan RACH. "Èske ou pa panse ke pèp nou an konnen ou pa repitasyon? Carter? Lè zanmi ou Manke Voelstedt rele RACH, nou te konnen yo ta voye yon ajan. Petèt si nou kanmarad nan Los Angeles te konnen ou, yo ta dwe plis atansyon nan pouswit yo.
  
  
  "Se pa sèlman repitasyon ou, men ou nan figi ou konnen pou gen kèk nan nou ki te bay kopi foto ou, Carter. Kòmandan lagad la rekonèt ou lè ou akòste ak yon fanm nan Antigua. Li te di m ' sou li sou radyo a, epi ou ve yo te ap gade tout tan tout tan depi. Lè m ' te vin sou tablo a, nou te konnen ou te ale nan fè ou deplase pi vit, epi nou yo te pare yo pou ou."
  
  
  "Oke, Gorodin," mwen te di, sòti jwèt la, " ki sa ou bezwen?"
  
  
  "Nou menm tou nou konnen non mwen, mwen wè. Oke, sa ki te yo dwe atann. Mwen vle li trè senp. Premye, mwen vle ou di m tout sa ou konnen ak sa yo sispèk yo sou nou operasyon yo. Mwen sipoze ou te resevwa non an Gaviota soti Juan Escobar. Nou te wè l ' pran lwen nan Fort Lauderdale.
  
  
  Mwen byen vit kalkile ki pa gen anyen nou te konnen yo ta ka vini kòm yon sipriz Gorodin, se konsa, mwen mete l deyò pou l', lè l sèvi avèk yon lòt pati nan lide m ' pou fè rechèch pou yon fason pou sòti.
  
  
  "Nou konnen ke Anton Zhizov se tit ou montre a," mwen te di. "Li te evidan paske li te siyen ranson an telegram. Nou konnen ki kalite bonm yo ou sèvi ak, ki jan ou delivre yo pou lavil nou yo. Nou sispèk ke yon syantis yo te rele Knox Varnov se fè yo pou ou. Sa a se li."
  
  
  "Trè bon," Gorodin te di. "Sa a se repons lan nan pati ki senp. Koulye a, mwen vle ou di m ' sou li. Natirèlman, yon fwa nou pran sou, òganizasyon an pa pral gen pwoblèm nan tout, men li toujou ap fè bagay sa yo pi fasil si nou yo abitye avèk operasyon li yo. Ou ka kòmanse pa di m ' aktif nan ajan."
  
  
  Mwen pa t ' di anyen. Tèt mwen an throbbed. Mwen te eseye panse.
  
  
  "Carter, m pa gen pasyans pou jwèt yo," Gorodin kase, ak tout samblan nan politès disparèt. "Mwen kapab fè ou pale - mwen pa ka fè nenpòt moun pale - men, petèt li ta dwe pi vit yo ka resevwa yon travay."
  
  
  
  
  
  
  yo ap soti nan yon fanm ."
  
  
  "Li pa konnen anyen sou li," mwen te di byen vit. "Sa a se yon yon sèl-fwa plasman pou li."
  
  
  Gorodin vole moute soti nan chèz li epi l te pran yon etap pi devan ak vitès etone pou yon gwo nonm. Li jifle m 'atravè tout bouch la ak do a nan l' nvi men yo. Mwen goute san.
  
  
  "Silans," li te bay lòd, " Lè m ap fè ak fanm lan, ou pral gen yon lòt chans pou yo pale."
  
  
  Kòm imans ris te vire do nan men m ' ak te rete kanpe sou Rona, doulè mwen-asonbri nan sèvo te raple la cascade senti Stewart te tèlman fyè nan nan Efè Espesyal. Yon sèl la ki te eksploze nan nèg la move a men lè li te pran li nan men ou pou egzaminen evidamman fo bouk. Poukisa ou pa t ' jwenn Gorodin? Mwen gade, li wè desann repons lan. Mwen espò chemiz kouvri li.
  
  
  Mwen te eseye chanjman nan m bunk se konsa, mwen te kapab fè senti m ' yo. Jèn Boris, ki moun ki te chita nan pòt la, siy m 'bay manti toujou ak mizo a nan l' luger. Menm si mwen ta te kapab trase senti m ' ak Gorodin te tonbe pou li, Rona ak mwen ta toujou gen te byen konekte nan zam la ki kouvri nou ak bato ak evidamman ostil ekipaj manm. Mwen te kouche toujou, ap eseye panse de yon altènatif.
  
  
  Gorodin gade Ronas tou dwat nan figi an. Soti nan kote mwen chita, mwen te kapab wè sa je ble l 'te lajè ak pè, men li pa t' pèdi kontwòl.
  
  
  "Kounye a li nan vire ou, Manke Voelstedt,"li te di," di m ' sou LI."
  
  
  "Ki sa ki Nick te di a se vre," te di Rona avèk kalm. "Mwen pa konnen anyen sou RACH."
  
  
  "Pi bonè oswa pita ou pral di m' ki sa mwen vle konnen," Gorodin te di. "Pi entelijan a ou se, pi vit nan ou ap pale." Ak sa, larisi te rive jwenn deyò epi yo te pwan Rona a kòsaj, selon l ' epè dwèt ant bouton sa yo. Li te yanked sovajman, ak kòsaj chire koupe, kite l ' ak yon ti ponyen nan materyèl frajil.
  
  
  Rona nan tete te vin antre nan vi, pati a anwo yon ti kras ate ak awondi pati ki pi ba blan paske li pa t ' kache pa bikini korsaj.
  
  
  Gorodin tounen pou Boris nan pòt la. "Ki sa ki fè ou panse de sa, ti gason m? Pa tankou gwo kòm kèk, men solid ak plen.
  
  
  Boris nodded curtly, men, je l ' yo te montre refi nan Gorodin nan aksyon.
  
  
  "Epi li santi bon," Gorodin te di, kouri l ' gwo men sou Rona a nan kòf lestomak. "Ki sa ki yon pitye ke nou pa gen tan pou amizan kèk anvan intewogasyon a kòmanse. Petèt pral gen tan pou sa a apre, men, si dam nan reponn kòrèkteman.
  
  
  Mwen te kapab wè misk yo k ap deplase nan gwo nonm nan bra kòm li yo te kòmanse peze ti fi a nan tete.
  
  
  "Nou pral kòmanse ankò," li te di. "Ou ap di m' non yo nan tout moun ou konnen ki asosye ak RACH."
  
  
  Rhona gasped kòm Gorodin prese tete l 'tankou fwi mi nan masiv l' men. "Mwen pa konnen lòt moun!!" li pran rele.
  
  
  Gorodin dwate moute, kite wouj dwèt mak kote li ta ki te fèt Rona. L ' ap tranble anba pye tèt li, malerezman yo ak tounen vin jwenn mwen. "Bon zanmi ou yo ap tou dwe fè tèt di. Li sanble tankou mwen pral gen fè mal yon sèl nan ou, epi mwen panse ke mwen ta renmen fè li mal pi plis la." Li te kouri men l 'sou Rona a fè lestomak ak yo te kòmanse defèt bouton sa yo sou l' pantalon.
  
  
  Sa a se kote ewo nan nan fim nan ta ka di, " rete Tann, pa manyen la dam! Mwen pral di ou ki sa ou vle konnen. Sa a se pa konsa pou sa. Asire w, mwen te renmen Rona, ak sa ki Gorodina te pral fè li ta ka yo te kite mak yo sou m', men li te yon pwofesyonèl, epi ou pa jwenn nan espyon biznis, si wi ou non li nan Killmaster pou RACH oswa de ... mwen pral fè yon ti kras espyonaj pou Enèji Atomik Komisyon an si ou pa vle pran risk la. Ak soti nan yon pwen pratik de vi, minit yo li ta pran pou Gorodin detwi Rona Folstedt se sèlman jwenn ke li pa te gen anyen yo di l 'ta ban m' pi plis tan jwenn yon fason soti, se konsa ke mwen te ka ranpli travay la. Nan fen a, ki pi enpòtan konsiderasyon yo ta dwe misyon an. Se konsa, mwen gritted dan m ' ak yo te eseye konsantre sou mwen plan chape poul.
  
  
  Dwa frape sou taksi a nan pòt la.
  
  
  Gorodin fè sèman nan larisi kòm pòt la louvri epi li a pale pechè a te kanpe fikse nan l', ap eseye pa fè yon gade nan demi-toutouni babe sou bunk.
  
  
  "Radyo mesaj pou ou, mèt," pechè a murmures.
  
  
  "Pa kounye a, ou moun sòt," gronde Gorodin. "Jwenn soti nan isit la!"
  
  
  "B-men, mesye, sa a se Jeneral Zhizov. Ijan."
  
  
  Ak yon groyeur nan kontraryete, Gorodin yo tounen vin lwen Rona.
  
  
  "Ekselan. Di jeneral mwen pral dwe gen.
  
  
  An crewman bonjou smartly epi yo disparèt.
  
  
  Gorodin sispann nan tab la kote jenn l ' yo asistan yo te chita. "Boris, toujou kenbe yon je sou moun sa yo. Gade deyò pou Carter.
  
  
  "Wi, mesye," Boris te di, san ezitasyon, montre Wilnelmina nan m'.
  
  
  Gorodin te ale deyò epi yo te kriye byen fò pòt la dèyè l'. Travay dèyè do m', mwen te eseye rale moute chemiz m ' se konsa ke Boris te kapab wè majik la senti. Kòm mwen te deplase, mwen te wè Boris nan dwèt sere boulon sou deklanche la.
  
  
  "Ou ta pi bon yo kouche desann," li te di. "Pa gen dout ke mwen pral tire ou a, si mwen gen."
  
  
  Li te vle di li. Mwen te sispann k ap deplase.
  
  
  Rona étoufè yon kriye. Mwen gade l ' byen vit. Li pa t ' gade tankou yon loudmouth. Boris gade, twò. Lè kontanple l ' tonbe sou li fè tete, li gade terib.
  
  
  
  
  
  
  Rona sanglote ankò, yo te fè yon seri de minables ap jémisman bwi, ak gasped. "Boris," li te di ak dlo nan je nan je l', "ou pral se pou l 'fè sa m'?"
  
  
  Lè sa a, mwen konprann. Rona te plis nan yon pwofesyonèl pase mwen ta reyalize. Li te pran pi bonè flash nan konpasyon nan jèn moun nan je, epi kounye a li te jwe ak li.
  
  
  "Mwen pa ka ede w," Boris te di. "Ou dwe di kolonèl ki sa ki li te vle konnen."
  
  
  "Mwen pa ka," di Rona. "Mwen pa konnen anyen. Kote mò yo ye a se fè bagay sa yo terib m'. Ou pa gade tankou l', Boris. Mwen wè limanite nan ou. Tanpri, ede m'."
  
  
  Li te bon, vrèman konvenk, ak sèlman mwatye-assed.
  
  
  Boris ti jan li lèv, men ' ap tranble anba pye tèt li. "Mwen pa ka ede ou."
  
  
  Segonn koute chè pase. Mwen te gen yon kantite sèten nan fizik libète, ase pou yon dezespere jwèt-si Rona te kapab distrè m'. Mwen kenbe atansyon l', lè sa a, gade insistans nan pake a sigarèt nan bay manti sou tab la kat nan devan Boris.
  
  
  Li te souri léjèrman nan l', li bay yon soupi lou. "Mwen konprann, Boris," li te di. "Ou travay pou sa ou kwè nan li, jis tankou nou fè. Tou sa yo fè pou mwen, mwen konnen li ta gen diferan si ou te an chaj."
  
  
  Ti gason an gade l ' ak yon bagay trè fèmen nan rekonesans.
  
  
  "Mwen pa mande ou pou trayi kwayans ou," Rhona kontinye. "Men, èske ou ka fè m' yon sèl ti favè?"
  
  
  "Si mwen kapab," Boris reponn li: - léjèrman.
  
  
  "Anvan ke bèt Gorodin kòmanse tòtire de ou, mwen pral limen yon sigarèt." Li jere yon lòt fèb souri.
  
  
  "Li se yon ti trete, men, pwobableman a pase lòt. Ou pral ban m ' yon sèl?" "
  
  
  Boris ezite, lè sa a, nodded. Li pran sak la nan devan l'. "Sa yo se Larisi yo. Èske ou tèt ou?" "
  
  
  Li ap tranble anba pye tèt li. "Yon sigarèt la se yon sigarèt lè nè ou bezwen sekou."
  
  
  "Sa a se pral yo dwe gòch," li te di. "Mwen pa ka kite ale nan men ou."
  
  
  "Tanpri limyè li epi li mete l' nan bouch mwen," li te reponn.
  
  
  Li te yon trè long piki. Mwen ta sèlman gen yon koup nan segonn. Mwen tensed, rkrokviye moute.
  
  
  Boris limen yon sigarèt, leve, yo ak rantre pistolè nan senti l ' yo. Li janbe lòt kabin an epi li mete yon sigarèt ant Rona nan bouch yo. Kòm li te deplase, mwen pase kouto janm mwen soti nan bunk la nan pil la ak tou dousman leve chita.
  
  
  Mwen te prepare yo peye l ' sou li lè li te vire alantou. Mwen te espere li ta dwe sou Rona, detanzantan leve a sigarèt soti nan bouch li. Men evidamman, li te pral pou li retounen nan plas li.
  
  
  Epi, koulye a li te wè m 'soti nan kwen an nan je l' yo. Li whirled alantou pou fè fas a m ' ak te pwan luger . Men, isit la mwen gen yon inatandi kraze. Lè Boris te vire figi m ' epi yo tounen vin lwen. Ron, li fè l 'leve jenou yo prèske l' anba manton, ki vize pye l ' nan sib la, ak te kriye byen fò yo pou pi devan ak yon pwisan vyolans. Li te fè ak etonan ladrès ak vitès zèklè.
  
  
  Boris te yon pistolè nan men l', men anvan li te kapab ogmante li yo, li te katapulte nan direksyon m 'yo, pèdi balans l' ak fòs sa yo ke li te tonbe headfirst nan pye m', ak Luger te fè aksidan nan pil kat la ak yon aksidan. Li sèlman pran yon fraksyon nan yon dezyèm fwa leve tèt mwen kole pye yo, kounye a yon doub-smèl klib, ak kraze yo nan zo bwa tèt li. Premye kout pyen te sansasyonèl yo di pi piti a, men nan pwochen twa nan siksesyon rapid, egzekite pa rebondi ak pwensonaj desann ak plen mezi nan pwa mwen, reziyen li nan oubli.
  
  
  "Pòv Boris," te di Rona apre sa, li te gen vole sou yo epi yo te kap desann nan l ' ak yon dégoutant ekspresyon,"mwen te prèske kòmanse renmen l'."
  
  
  Dizyèm chapit.
  
  
  Mwen pa t ' gen tan yo eksprime gratitid mwen ak admirasyon pou Rona a etonan ladrès ak vivasité nan moman sa a nan verite. Mwen te twò okipe kap alantou kabin an pou kwen an byen file nan yon bagay yo peze nou desann. Men, nan premye gade, te gen pa gen anyen ki pi file pase obti, ang lan nan yon mirrorless biwo.
  
  
  Lè sa a, mwen remake yon limyè fliyoresan ki pi wo a biwo. Nan kou, li te soti nan rive, men, rive jouk nan vant te kapab fasilman kraze si mwen te kapab frape l ' ak yon bagay. Mwen ta ka te bliye m Luger, ki te kounye a repoze sou pil kat la ki tou pre. Ak men m 'dèyè do m', mwen pa yon piki trè bon; anplis, yon piki ta fè twòp bri. Pou rezon nan menm, mwen pa t ' kapab voye zam la nan limyè a la.
  
  
  Mwen pase kouto mwen mare nan je pye sou kwen an nan bunk la ak chita moute. Travay mwen pinga ' w kont youn ak lòt, mwen jere yo dekole youn nan soulye mwen an se konsa ke li te pandye sou zòtèy yo nan pye dwat mwen. Mwen sèlman te gen tan pou yon sèl tantativ. Mwen ak anpil atansyon pase kouto janm m ' yo sou jenou mwen yon fwa kèk, lè sa a, leve, li dwate ak tout fòs mwen.
  
  
  Gratis bòt gòch pye m ' ak espiral anwo. Li te sanble yo dwe deplase tou dousman jan mwen gade li deplase nan direksyon pou sib la. Talon pye a nan soulye mwen frape mouri la sant nan limyè fliyoresan, sa ki lakòz la nan youn nan pi bèl ti kras monte desann mwen te janm tande.
  
  
  Kabin an te plonje nan fènwa, epi mwen pran sote atravè etaj la kote mwen te tande fragman nan glas tonbe. Mwen akoupi atè ak groped dèyè do m', jwenn mens fragman nan glas. Yo te byen file,
  
  
  
  
  
  
  men, pi fò nan yo te twò piti. Davwa wout mwen nan ou, mwen te finalman te jwenn yon sèl gwo ase yo kenbe ant gwo pous m ' ak dwa, ak wè riban a sou ponyèt mwen. Kòm mwen te ap travay ak koube vè, men mwen toudenkou te vin mouye. Mwen te konnen mwen ta koupe tèt mwen, men, men m ' yo te twò angoudi yo santi doulè a.
  
  
  Lè omwen yon dan ki te fòme sou kasèt la nan chak epesè, mwen gaye ponyèt mwen yo, e yo te kraze soti. Toujou ap travay nan fè nwa a, mwen chire lakòl la soti nan je pye m.
  
  
  "Li fè," mwen di pou Rona. "Di yon bagay se konsa, mwen pa ka jwenn ou."
  
  
  "Mwen isit la," Rona a vwa te di soti nan fènwa a.
  
  
  Mwen leve e li te kòmanse nan direksyon son an nan vwa li lè mwen tande yon moun grate pil la deyò kabin an pòt. Lè sa a, obtenir la louvri.
  
  
  Mwen vole nan klwazon yo ak bourade tèt mwen kont pòt la. Pòt la louvri, ki inonde ak limyè nan dèyè Gorodin, ki moun ki ezite pou yon dezyèm fann. Li te yon fraksyon nan yon dezyèm fwa ankò. Mwen frape l ' kareman dwa sou machwè a, sa ki lakòz shockwaves pou rive nan zepòl mwen.
  
  
  Mwen te pwan l 'nan ren an lè li te afesman ak rale l' soti nan pòt la. Mwen wete talon soti Gorodin a senti yo ak diminuer Hugo tounen nan gèn sou avanbra. Te gen jis ase limyè sou pil pou jwenn Wilhelmina, ak mwen te pran Lugger, twò.
  
  
  Koulye a, mwen te ale nan kabann kote Rona te ap tann avèk pasyans, ak chire kasèt la soti nan ponyèt li ak nan je pye.
  
  
  "Vini," mwen hissed, yo tap voye l ' sa ki te rete nan kòsaj li. "Rete dèyè do m', mwen pral eseye jete nou yo sou kwen an. Sa a se chans sèlman nou an.
  
  
  Nou te antre nan koridò la. Mwen te eseye jwenn mwen bearings. Nan chak nan fen an nan koridò a, mwen te kapab wè yon vòl nan etwat mach eskalye an metal. Mwen te gen yon senkant-senkant chans nan devine nan ki direksyon yo ta dwe san danje. Mwen te fè chwa mwen epi kouri pou mach eskalye yo, Rona dwa dèyè do m'.
  
  
  Men, mwen te fè chwa a sa ki mal.
  
  
  Kòm nou te rive nan anba a nan mach eskalye yo, mwen tande son an nan lou pye apwoche. Mwen rale soti luger e yo te tire nan moun ki te desann.
  
  
  Ak gratis m ' men, mwen pouse Rhona soti nan wout la kòm yon kò ki te pran vòl sot pase nou yo ak frape pil la. Li te youn nan Slavic maren. Nou tande son an nan pye yo kouri desann koridò yo sou pil la anwo kay la.
  
  
  Mwen te vire epi ki te swiv Rona pou mach eskalye yo nan fen a lòt nan sal la. Mwen te kapab wè ke nou yo te sou pil ki pi ba, ak mwen te konnen ke nou te gen pou monte de nivo ki pi wo anvan nou te ka rive nan balistrad la.
  
  
  Nou clattered moute metal la etap sa yo ak rive jwenn nan pwochen pil kat menm jan yon gwoup nan Gorodin s moun yo te vin bri alantou kwen an. Mwen te tire yon piki nan yon direksyon yo, ki ralanti yo desann, jis gen ase pou nou kouri moute pwochen an vòl nan eskalye. Desann anba a, yon moun te tire de formidable vaksen. Bal rebondi koupe chiriji klwazon jan nou vole pou nan pwochen pil soti nan rive yo.
  
  
  Nan sa a koridò a, te gen pòt ki mennen ale nan lifeboat zòn nan. Mwen pa t ' panse osijè de libere youn nan bato yo, men te gen jakèt lavi ki estoke ansanm klwazon yo, e si nou te kapab gen tan pwan yon koup nan yo, nou te kapab siviv yo nan dlo an.
  
  
  Lè nou pete nan pòt yo nan lari a, twa manm ekipaj yo te kanpe ant nou menm ak balistrad la. Youn nan yo te gen yon gè. Li te leve soti vivan zam pou tire, men Reine te deja nan men m'. Mwen voye yon bal nan fwon li, epi li tonbe sou tèt yo nan fizi a. Youn nan lòt manm ekipaj yanked fizi pou gratis li soti sou nonm lan mouri, ak twazyèm lan, yo rale yon revolvè soti nan rad sou li e yo te tire yon piki nan direksyon nou an. Reine reponn. Nan zam nan clutched pwatrin li yo ak repati tounen nan balistrad la, woule sou bò lanmè a pou yo splash nan nwa Karayib anba a. Sivivan yo te bay moute ap eseye gratis nan fizi l ' yo ak kouri aft.
  
  
  Mwen chire kouvèti a nan yon veso an bwa ki make "Jakèt Lavi yo," men yo te jwenn sèlman yon sèl andedan. Mwen anlè li pou Rona, epi li te monte zèpòl yo, ap eseye ranmase sold yo nan kòsaj li.
  
  
  Te gen byen file pale fò kounye a, ak moun ki sòti nan tou de bò yo te kouri atravè tout pil yo nan direksyon nou. Li nan tan pou konsève pou tèt ou. Mwen nodded pou Rona, moute sou ray la, moute sou desann nan la etwat deyò resif, ak plonje.
  
  
  Nan kòlè fiziyad yo sove, mwen te bliye sou sa yo anvan tout koreksyon sou blesi m ' kraze zo bwa tèt. Mwen vin chonje li byen lè m ' a frape dlo a sèl difisil.
  
  
  Lè sa a, limyè yo ale deyò. Men, mwen byento te vin nan sans mwen, touse ak voye krache deyò dlo tankou yon kase radyatè.
  
  
  An Gaviota te swum yon koup la san yad, men kounye a li te vini pi pre, li projèkteur jwe sou dlo a.
  
  
  Van an te byen file ak lanmè a te ki graj. Yo pral gen yon tan difisil survèyans nou nan sa a toubiyon lanmè a dezè. Dlo a te cho, men plen nan frwa tout bèt vivan ak byen file dan yo - epi li te santi yo poukont yo.
  
  
  Li a santi yo poukont yo! Li te rive m 'ke mwen pa t' wè Rona depi nou vole pi lwen. Li te reyèlman plonje avè m'? Mwen pa t ' kapab yo dwe asire w ke. Mwen te naje nan yon sèk lajè, l ap desann nan dlo a, lè la projecteurs klere nan m', men mwen pa t ' kapab wè Rona.
  
  
  
  
  
  
  An Gaviota te kounye a tou dousman ap apwoche m'. Soti nan pwen de vi mwen an, nan nivo dlo a, li te gade gwo ak menasan. Sou senkant yad lwen, bato a te sispann, ak lanp sèt branch lan te kòmanse metodikman darting retounen ak lide atravè dlo an.
  
  
  Yon bagay blan bobbed sou vag yo ant m ' ak batiman an. Mwen pa t ' kapab risk rele. Vwa m te pote fasil sou dlo a, ak bato a nan motè yo yo te kounye a an silans. Mwen ranpa a nan direksyon objè a nan dlo a, men te sispann soudèneman lè men m ' manyen moso twal yo ak kò.
  
  
  Li pa t ' Rona. Ak yon melanj de sekou ak desepsyon mwen, mwen te dekouvri ke li te kò a nan yon crewman ki te tonbe sou tablo apre sa, mwen te tire l'.
  
  
  Yon long projèkteur dwèt jwenn nou nan avegleman flanm dife yo. Mwen te plonje imedyatman, kite mouri a pechè yo k ap flote pi wo a m'. Anba dlo a, mwen gade nan yon direksyon ki nan batiman an. Mwen te kapab tande anvlope gwonde nan echanj kout zam ak grounded nan bal yo frape dlo a.
  
  
  Lè mwen sifas, kòk la nan batiman an loomed devan m ' tankou yon blan chiriji miray la. Yo te toujou ap tire sou pil kat la, e mwen tande son an nan yon bato yo te bese. Mwen te ale tounen ansanm hull nan dèyè batiman an, kote mwen kache anba surandetman a pi bon jan mwen te kapab. Isit la mwen te soti nan ranje ki nan projèkteur, ak li ta yo te difisil yo wè m 'nan kannòt la, si li pa t' kouri sou mwen. Malerezman, pa te gen okenn kote yo kenbe sou pou a ranp, se konsa mwen te naje nan dlo ki rete fèmen nan ekòs lan.
  
  
  Kannòt la plopped amidships, ak naje zaviwon te kouri nan direksyon ajan patch nan dlo ki projèkteur kenbe. Yo rive jwenn tach la ak yon kèk kou pwisan ak trennen tranpe kò a nan kannòt la. Yon moun fè sèman, lè sa a, te leve kanpe epi rele soti nan Gaviota nan yon megafon.
  
  
  "Li pa Carter oswa yon fanm! Li se youn nan pwòp nou an! "
  
  
  Apre yon ti moman nan soaring silans, Gorodin vwa boomed konnen: "pou yo Jwenn tounen sou tablo. Nou pral fè rechèch ankò lè li vin limyè."
  
  
  Kannòt la tounen obeyisan nan Gaviota epi yo te gantan charye abò. Lajounen te toujou yon bon sèt èdtan lwen, ak mwen pa t ' atann yo dwe alantou lè li te rive. Nan yon trè ki graj estimasyon, mwen sipoze nou te yon kote nan Gòlf la nan Ondiras. Mwen mete yon kou pa zetwal yo, epi kòm pli vit ke son yo sou pil te mouri lwen, mwen pran yon batiman san yo pa yon splash sou bò solèy leve a, ki mwen te kalkile yon direksyon ki nan a ki pi pre tè a. Dlo a te toujou cho, ak lanmè a te gen kalme desann ase pou fè pou naje pi fasil. Si mwen gen chans, mwen ta ka rive nan kèk peyi oswa yo pral lokalize pa yon bato zanmitay.
  
  
  Naje tou dousman, k ap deplase tou dousman yo konsève enèji m ' yo, mwen mande ankò, sa ki ta te rive pou Rona. Mwen te santi yon tristès gwo twou san fon.
  
  
  Chapit onz
  
  
  Lajounen te pase, tout woz ak lò nan yon kote pi devan, menm jan mwen caresses, t ap naje, caresses Karayib la. Kò mwen an chalè te disparue yon kèk èdtan de sa, ak yon fwa-cho dlo a kounye a te santi glacé frèt. Lè li te limyè ase, mwen te sispann yo analysis orizon an. Nan premye fwa mwen pa t 'kapab wè peyi nan jaden m' nan vizyon, ak misk mwen pete rele nan yon pwotestasyon ki mwen te toujou naje san yo pa nenpòt ki aparan rekonpans. Lè sa a, mwen remake yon plak nan mawon kote ble a nan lanmè ak nan syèl te rankontre nan lès la. Latè. Mwen deside li te swa Ondiras, oubyen, si kouran te pran m ' nò, Yucatan. Li pa t ' reyèlman gen pwoblèm. Nenpòt moso nan sèk, solid tè a se welcome.
  
  
  Mwen te bay tèt mwen yon koup la minit nan naje, lè sa a, woule sou yo ak te kòmanse yon long, limyè rale nan direksyon byen lwen nan bank la. Apre yon ti tan, mwen te resevwa yon konpayi.
  
  
  Nan premye fwa, li te jis yon tranch rid sou sifas la lis sou bò dwat mwen. Tankou mwen te demisyone sou dlo a, mwen te ap gade epi yo te wè yon nouvo tranch rid. Lè sa a, yon lòt. Ak yon lòt yon sèl. Mwen te konnen sa ki li a te menm anvan menm yo la premye kouto digo-ki gen fòm zèl dorsal a parèt sou sifas la.
  
  
  Reken yo.
  
  
  Lè mwen te sispann k ap deplase yo, yo chanje direksyon, janbe lòt la devan m', ak lè sa a, vire tounen, pi pre kounye a. Mwen te kapab fè soti twa nan yo, menm si mwen pa te gen okenn dout ke te gen zanmi yo ki tou pre. Lè mwen te submerged nan dlo a, mwen te kapab wè klè yo indirect pi wo pase m ' nan yon distans apeprè senkant pye. Yo te adwaz a retounen lakay yo epi blan underbelly a nan yon ble reken. Malgre ke reken a blan se yon plis fleksib kanibal, blue reken se pa pi renmen m ' long-distans naje konpayon.
  
  
  Twa espesimèn yo ki antoure m ' yo te ant uit ak dis pye longè. Mwen te yon lòt entru yo dlo-maladwa, ralanti, pètèt danjere, men yon gwo dine. Soti nan tan zan tan, youn nan twa a ta kouri nan direksyon pou m ' ak lè sa a, janm neglije anyen lwen, kòm si fè tès reyaksyon mwen. Mwen te konnen ke pi bonè oswa pita youn nan yo ta vini ak koud m ' ak dan byen file yo.
  
  
  Mwen kontinye ap naje nan direksyon pou krèt la nan peyi a. Ak yon efò, mwen te kenbe mwen konjesyon serebral ralanti ak rilaks, tankou si twa predatè yo pa trakase m ' nan tout. Li te plis pou m benefisye pase pou yo; ou pa anbete yon reken.
  
  
  Mwen eskòt te trase piti piti pi pre menm jan mwen te kontinye m ' ap plenyen pwogrè nan direksyon rivaj la. Erezman, san an te gen lontan depi yo lave lwen soti nan tèt la blesi ak koupe sou gwo pous li.
  
  
  
  
  
  
  
  kote m 'a koupe l' avèk glas nan limyè fliyoresan aparèy. Si mwen koule atè san fre nan dlo ki bò kote m', reken yo pa ta ezite pou chire m ' apa.
  
  
  Lè m atansyon yo te konsantre sou reken yo, mwen pa t 'avi yon mawon navige ant m' ak peyi a, yon ti kras pi lwen nò. Depi mwen pa t 'konnen gwosè a nan kannòt la, mwen pa t' kapab detèmine distans la nan li. Men, li te vini nan m', ak mwen te mantalman ap eseye rive jwenn deyò epi yo vitès li moute. Ak yon vwal, li ta diman dwe soti nan Gaviota, epi menm si li te, mwen ta pito pran risk la ak Gorodin nan ekipaj pase ak ki ka touye moun tòpiyè ki te kenbe ap vini nan m'.
  
  
  Pandan y ap mwen te panse sa yo panse, yon bagay ki te pase dwa pi ba a m'. Li pa t 'afekte m', men tourbiyon a ki te fè m ' vire tankou yon cork nan dlo. Mwen playmates te ap prepare al atake.
  
  
  Mwen te sispann naje ak fòlman balanse bra mwen yo nan kannòt la. Mwen pa t 'kapab di si mwen ta te wè, men bato a kenbe k ap deplase nan direksyon m' yo, ki te rasire. Lè yon lòt reken te pase nan lespas de sis pye m', mwen rale Hugo soti nan li gèn ak ki te fèt kros pare yo anba dlo. An ti kouto pa t 'chanje anpil chans kont twa asasen peze ant twa san ak kat san liv chak, men li pa t ban m' yon chans.
  
  
  Mwen te plonje plizyè fwa yo gade reken yo pandan y ap kenbe je m ' sou k ap apwoche bato. Koulye a, yon lòt reken te kraze lwen soti nan li yo zanmi, yo atake m'. Gen yon popilè nan teyori sa a, paske reken a nan bouch se ki sitiye anba sou koute a nan tèt li, li dwe woule sou, tounen li yo nan mòde an. Pa kwè li. Lè machwè a pi ba a vini desann sou li charnyèr, dezas kwasan louvri moute nan yon ki ka touye moun soutèren nan dan yo. Reken a ka mòde ou soti nan prèske nenpòt pozisyon.
  
  
  Yon sèl sa a yo te deside pou atake m ' a tèt-sou. Mwen te ale anba sifas la al kontre l ' nan menm fason an, pou yo imajine yon sib tankou ti kòm posib. Li te sou tèt yo nan m ' tankou yon ble-ak-nwa anba dlo nan misil anvan mwen te kapab jwenn Hugo nan yon pozisyon defansif. Moun manyablite anba dlo limite nan pi bon. Ak te gen sèlman tan voye jete tèt mwen moute ak kite gwo nwa fòm pase anba m'. Li te konsa fèmen ke veneu reken po grate zepòl mwen.
  
  
  Jwenn m ' defans, reken a imedyatman chanje direksyon, epi ansanm ak de lòt yo. Yo eksite mouvman yo ki sigjere ke yo te prepare pou yon atak concerté. Gade nan kannòt la, mwen reyalize ke li te yon senp bwa bato avèk yon sèl vwal. Piti, nwa-ki te fè fas a moun yo te kanpe nan banza yo, ki montre nan m'. Yo te sanble yo dwe rele, men mwen pa t ' kapab tande mo sa yo.
  
  
  Yon dorsal fin tranche nan dlo a ki tou pre. Fwa sa a, mwen plonje pi fon, ak se konsa, yo pa t reken la. Li te fè yon detou anba m 'ak te dirije moute, machwa yo nan lajè, sa ki mal li yo je yo sanblans pou li pwoteste m'. Mwen te fè yon tono ak eskive danjere dan yo pa yon pous kèk, men fwa sa a, Hugo a, te pare. Mwen kout kouto lam la nan reken a anwo vant. Ponyèt mwen jerked tankou si m ' ta frape yon vitès tren machandiz, men mwen te fèt sou kòm reken a momantòm pote nou tou de leve, ak ti kouto lam la tranche atravè difisil blan po a nan vant mwen.
  
  
  Anvan nou te rive nan sifas la, mwen pouse koupe soti nan te blese reken, ki kite yon santye nan fè nwa wouj ki nan san tankou lafimen, yon bouk nan zantray ki vle pèse anvlòp soti nan yon déchirure ansanm vant li.
  
  
  Mwen leve kanpe, epi te mache lwen soti vivan nan lanmò a asasen, kap tounen sèlman yon fwa yo wè yon sèl nan sot pase l 'kopen kout pyen l' nan vant lan ak avèk fòs rip nan yon gwo moso nan vyann ak vlope tripay. Twazyèm reken kenbe vitès.
  
  
  Mwen moute nan sifas la yo respire dous, lè fre nan poumon m ' lan. Apre yon minit, zòrèy mwen yo te sispann k ap sonnen epi m ' tande vwa. Dis pye dèyè do m', kannòt la te bobbing nan yon ti anfle, vwal la leve resif. Te gen kat mesye nan kannòt la. Yo te kout ak nwa, ak karakteristik delika mete simetri sou ti wonn tèt. Pawòl yo te pale yo te enkonpreansibl m', men, mwen rekonèt yo kòm lang nan Maya, yon ansyen lang nan pi ba Meksik ki se kounye a pale nan pati nan sidès nan Yucatan, Quintan-yon-Ru.
  
  
  Mawon men yo sou miskilè bra yo te rive jwenn deyò epi yo rale m ' soti nan dlo a ak nan bato an bwa. Lè m 'tande yon son dèyè do m', mwen tounen vin jwenn gade nan san kim sou dlo a kote de reken yo te chire blese nonm sa a yo an mòso. Nan yon kèk minit, mwen ta dwe pwochen.
  
  
  Mwen te fèt soti men m 'nan rekonesans pou mwen sekouris yo, men yo fèmen je yo ak lekspresyon fè fas a pa t' reponn. Youn nan yo siy pou m ' yo chita nan banza la. Mwen t ' se konsa, ak sa, yo tonbe vwal la. Van an ranmase twal la, ak limyè a bato te sanble yo monte soti nan dlo a epi kouri nan direksyon rivaj la.
  
  
  Chapit Douz
  
  
  Kòm kannòt la ap deplase san pwoblèm epi an silans nan direksyon rivaj la, efò m 'ki nan dènye a sèz èdtan yo te kòmanse trape moute avè m'. Batay yo ak chape soti nan Gaviota, a tan naje ak batay la ak reken yo te yo te gen fatige m ' soti. Mwen nodded ak fèmen je m ' pou se pou yo pran repo.
  
  
  
  
  
  Nan fon an nan kannòt la te sanble yo grate gravye, ak moun ki te kouri soti nan yon gwoup nan kabin rale kannòt la sou rivaj.
  
  
  Tout aktivite te sispann lè mwen te resevwa deyò epi yo sispann nan plaj la. Pa gen yonn nan Mayans yo te pi wo pase m anbabra. Epi, tankou bato mwen an-kanmarad yo, yo te montre pa ni bonjou, ni ostilite sou figi yo, menm si yo gade m ' ak kèk kiryozite.
  
  
  Yo te pitit pitit yo nan difisil yo ak dezobeyisan yo ki te Maya Endyen ki moun ki te janm te soumèt nan panyòl règ nan jou yo nan kolonizasyon. Apre 1847 soulèvman nan lwès Yucatan te kraze pa panyòl, moun sa yo ki ki moun ki ka kouri al kache nan forè a nan Quintana Roo, kote rezistans a ame kontinye jouk nan ventyèm syèk la. Menm koulye a, ti bouk aleka tankou yon sèl la mwen te pran te kite antyèman yo pwòp aparèy pa Gouvènman federal la gouvène tèt yo nan akò ak fin vye granmoun tradisyon tribi.
  
  
  De mesye yo soti nan yon bato lapèch pwoche bò m ' soti nan tou de bò yo. Chak nan yo mete yon ti mawon men sou mwen manch rad koud bra a ak pouse m ' pi devan. Mwen pa t ' konnen si mwen te ke yo te akonpaye oswa sa yo te kaptire.
  
  
  Yo te mennen m ' nan yon vilaj nan sou ven kay yo ant ranje nan silans, veye moun Maya. Nou te sispann nan devan yon joupa ki pi piti pase lòt moun yo sou perimèt la deyò nan bouk la. Te do kay la chom, ak labou mi yo pa te gen okenn fenèt yo.
  
  
  Kòm youn nan eskòt yo te kòmanse mennen m ' nan pòt la, li pouse Wilhelmina nan metal blòk, toujou bourade kont mwen kwis pye. Li leve m mouye chemiz ak rale soti luger .
  
  
  "Pistola!" li kase, premye pawòl nan lang panyòl mwen te janm tande nan nenpòt nan yo.
  
  
  "Pa gen okenn se funciona," mwen te di l ' la. Li te sa a verite a. Zam la pa t ' travay apre yo te submerged nan dlo sèl lannwit lan. "Pa gen okenn tiene balas," mwen ajoute. Tou vre. Mwen te itilize moute tout mwen minisyon tire tounen nan Gaviota.
  
  
  Pa gen okenn repons ki soti nan Maya a. Aparamman, yo te sèlman te konnen yon kèk mo nan lang panyòl. Apre yo konfiske Wilhelmina, Endyen pouse m 'nan kabin an ak te kriye byen fò pòt an bwa a dèyè do m'. Li te pale ak l ' konpayon nan lang Maya. Mwen te kapab di pa ton an nan vwa l ' ki youn nan yo te sipoze rete la ak gad palè yo pòt la, pandan y ap lòt la te soti sou kèk mesaj. Mwen chita sou la chaje tè a planche-a epi li vin apiye kont miray la.
  
  
  Pou la pwemye fwa nan plizyè èdtan, mwen te panse sou misyon an ki te pran m ' nan Karayib la. Li te sèlman yè ke mwen te sou wout pou l bat konplo a ak yon valiz ak yon bonm, lè mwen te ale nan Fyodor Gorodin ak yon Luger nan men m'? Sepandan, ki jan lwen mwen menm ki soti nan ke yo te kapab fè anyen yo anpeche destriksyon nikleyè nan New York Lavil nan yon lòt twa jou.
  
  
  Mwen te eseye pote m 'panse m' tounen nan aktyèl la sitiyasyon, men yon vizyon nan Rona Folstedt, yon mens greyhound ak blond Nòdik blond, klere nan lide m'. Kote yo te li jis kounye a? Mouri? Li nan pi bon yo nwaye pase yo dwe rale soti nan lanmè a pa Gorodin.
  
  
  Pòt la nan joupa mwen pase kouto louvri ak de nan mwen chèf gad yo te antre nan. Yo te fè li klè ak jès ak grunts ke mwen te akonpaye yo. Mwen te leve e te ale tounen nan vilaj la ak yo.
  
  
  Nou rive nan yon pi gwo joupa pase lòt moun yo. Yon fwa ki pentire blan, li te piti piti vire gri. De Mayans yo te mennen m ' nan pòt la, lè sa a, te sispann nan devan yon vye granmoun gason chita sou platfòm la. Li te shaggy gri cheve nan tèt yo ak yon fè fas kòm difisil ak ride kòm yon walnut koki.
  
  
  Li te leve soti vivan yon kwochi bra, ak de nan mwen chèf gad yo te demisyone tounen, kite m 'pou kont li avè l'.
  
  
  "Mwen Cholti," li te di nan yon fò, ki ba vwa ki te sanble soti nan kote yo ak laj li ak nan yon ti nan kòf lestomak. "Isit la se mwen menm El Jefe, chèf."
  
  
  "Li se yon onè,"mwen te di," ak yon plezi yo jwenn yon moun ki pale angle."
  
  
  "Mwen se youn nan sèlman nan vilaj la ki moun ki pale angle," li te di ak fyète. "Mwen te ale nan lekòl la nan Merida. Mwen ta anseye pitit gason m yo, men yo pa vle konnen Yankee lang." Lè sa a, li sarepta, men yo pliye nan jenou l 'yo, ap tann pou m' di yon bagay.
  
  
  "Non mwen se Nick Carter," mwen te di. "Mwen yon ajan nan Etazini yo. Si ou te kapab pran m ' nan ki pi pre lavil ak telefòn mwen, mwen ta apresye li. Mwen pral peye ou byen.
  
  
  "Mwen te di ou te gen yon zam," Cholti te di.
  
  
  "yeah. Nan travay mwen, mwen dwe pafwa defann tèt mwen, pafwa touye."
  
  
  "Moun blan yo pa trè popilè nan Quintana Roo, Carter. Mwen pa renmen moun blan yo ak zam nan tout. Moun mwen yo te trete trè seryezman pa blan gason ak zam."
  
  
  "Mwen pa vle fè ou mal oswa pèp ou a, Jefe. Moun yo mwen ap batay se sa ki mal moun ki vle detwi tout lavil yo gwo nan peyi m nan ak touye anpil moun nan pèp mwen an ."
  
  
  "Ki sa ki ta sa vle di pou nou isit la nan Quintana Bur?
  
  
  "Si sa yo sa ki mal moun yo gen dwa genyen, pa gen okenn kote nan mond lan yo pral pwoteje soti nan yo, pa menm ti bouk ou yo. Yo jis detwi yon zile nan Oseyan Pasifik la kote moun yo te trè anpil tankou pwòp ou yo.
  
  
  "Manyè di m' ki jan ou te fini nan lanmè a, Nick Carter."
  
  
  Mwen te di l yon istwa soti nan tan an Rhona ak mwen akòste yon bato kwazyè nan Antigua. Cholti koute ak je l 'flèch, men l ' toujou nan jenou l', je l ' prèske fèmen. Lè m te fini, li te chita pou yon minit plen.
  
  
  
  
  
  
  nan silans. Lè sa a, je l 'louvri, ak li te etidye figi m'.
  
  
  "Mwen kwè ou, Nick Carter," li te di. "Vwa ou pa bay manti, yo ak je ou yo ap di la verite. Telefòn ou ap chèche pou ka jwenn moute nan nò nan Vigfa Chico. Mwen ta pran ou yo gen, men ...
  
  
  "Men, sa ki?" Mwen sijere li.
  
  
  "Ou se yon moun blan. Ou pote yon zam nan vilaj nou an. Pou rezon sa yo, pèp mwen vle ou mouri. Yo pral koute m 'tankou el jefe, ak petèt mwen kapab fè yo kwè ke, tankou m' te fè, ke ou pa vle fè nou mal. Men, gen yon sèl ki pa ap souke ."
  
  
  "Ki moun ki nan sa?" Mwen te mande.
  
  
  "Se non l' Tihok. Li se pitit gason m ' yo. Lè m ' a mouri, li pral an chaj isit la. Mwen pè ki pral rive trè vit. Teehawk p 'ap janm dakò pou kite nou ale jiskaske ou satisfè l'."
  
  
  "Kouri antre nan l'? Mwen te panse ou te di pa gen okenn yon sèl isit la ap pale angle."
  
  
  "Pa gen lòt lang yo," nonm lan fin vye granmoun te di. "Pitit gason m' se tann lap tann pou ou deyò lakay mwen, mwen kounye a. Ki jan ou konpòte yo avèk li yo pral detèmine sò ou. Sa a se ki jan li ta dwe ."
  
  
  "Mwen konprann," mwen di nonm lan fin vye granmoun. Cholti nodded nan direksyon pòt la nan joupa l'. Mwen tounen vin ak bò gòch.
  
  
  Mwen anvan m 'te pran de etap sa yo nan netwaye devan chèf branch fanmi' joupa, yon bagay ki kout loraj nan lè a ak frape tè a nan pye m'. Li te yon sis-pye frenn, li etwat, doub-file de bò pwen antere l ' nan tè la.
  
  
  Sou bò opoze a nan netwaye a kanpe yon jèn Maya, dechouke li nan ren, li mawon po rèd ak briyan sou misk rèd. Li te estime a jimo ki nan frenn lan nan pye m', kenbe li nan yon ang nan tradisyonèl defi ki poze. Tout alantou nou te nan vilaj yo, yo fè fas a enpasibl men, je yo pridan.
  
  
  Se konsa, sa a se Tihok, chèf la, pitit gason. Sa a te yon nonm ki mwen ta ka gen pou fè fas a nan batay, si mwen te kite bouk la vivan. Men, si m 'touye l', yo ka papa l', kite m ' ale nan Vigia Chico? Menm si nonm lan fin vye granmoun dakò, yo pral pèp li a, kite m ' viv? Yon jan kanmenm, mwen te gen yo defèt Teehawk, men mwen pa t 'pran lwen onè l' yo.
  
  
  Mwen anvan m ' manyen frenn lan, mwen fè espre unsheathed Hugo nan avanbra. Mwen leve soti vivan nan talon se konsa, nan vilaj yo te kapab wè li, lè sa a, voye li espiral nan direksyon pòt la nan chèf branch fanmi yo ' joupa a, kote li kole, manch souke. Malgre ke gen te gen okenn acoustics repons ki soti nan la watchers, mwen te santi yon kouran enferyè de apwobasyon.
  
  
  Lè sa a, mwen rale frenn lan soti nan tè a, kenbe li nan yon pozisyon nan menm kòm Teehawk, demenaje ale rete nan sant la nan netwaye la. Gen, nou te manyen la spearheads nan yon salitasyon etranj ki sanble ak sa yo ki te itilize nan batay anplwaye yo. Trè danjere diferans te ke nou frenn pèse douz pous nan asye, yon lam kapab nan w pèse kò w yon moun oswa koupe yon manb ki soti nan kò l ' yo.
  
  
  Mwen te pran yon etap tounen nan yon tou pare pozisyon, ak Tycho imedyatman atake, balance frenn lan kros moute. Mwen tonbe m frenn yo bloke kou a, lè sa a, byen vit leve soti vivan li pou devye nan lam yo sa ki ta gen fann zo bwa tèt mwen.
  
  
  Repons mwen te pwòp mwen reponn, ki Maya te antisipe ak bloke. Lè sa a, li te demenaje ale rete nan kontrekare yo espere a souflèt, men, mwen jis feinted ak lam la ak vire chita sou kote yo fè fas a pwatrin li. Teehawk jemi nan doulè, men li adrwatman janbe lòt l', frenn, pare yo bloke touye kònen.
  
  
  Nou retrete, tounen tounen nou nan pozisyon kòmanse, ak batay la te kòmanse ankò.
  
  
  Atizay la nan warstaff se anpil tankou ofisyèlman kòm kloti oswa menm danse. Chak frape gen nan yon blòk, chak blòk la bwote al rete nan kontwa an. Son a sèlman nan Yucatan netwaye yo te crashes nan rasin ak konfli a nan lam yo, ponctué pa lou pou l respire nan Teehawk ak tèt mwen. Plis pase yon fwa mwen te wè yon ouvèti nan kondwi pwen frenn nan, men mwen ralanti mwen presipitasyon jis ase yo ki pèmèt jèn Maya yo bloke. Mwen ta jere yo kenbe li pwòp lam lwen nan men m 'byen lwen tèlman yo, eksepte pou yon pli nan bò kote m ki te kite yon wouj tach sou chemiz m'.
  
  
  Zouti a vin rive lè mwen frape frenn lan soti nan yon sèl nan men l ' ak yon doub upstroke, lè nou konsidere ke li te ap tann yon nòmal upstroke ak koupe atak. Avèk frenn li pendant uselessly nan men nan yon sèl, Teehawk nan gòj bared pou m lam. Mwen te deplase pouse nan yon fraksyon nan yon pous bò lanmè a, apèn koupe po m'. Mwen te wè nan Maya nan je yo ke li te konnen sa ki mwen te fè.
  
  
  Rejwenn kontwòl nan frenn li, Teehawk chaje ak trè danjere férosité. Mwen te bay fason yo pou l ' atake yo ak yo te kòmanse gen krentif pou ke lut la ta ka sèlman fini ak Teehawk nan lanmò oswa mwen yo ye.
  
  
  Nan fen a, te vin ak sezisman supriz. Tycho lunged nan m 'segondè yo, lè sa a, akoupi atè ak pase kouto bou la nan fizi a tankou yon baton bezbòl, pwan m 'jis pi wo a je pye yo ak frape pi rèd toujou janm mwen soti nan anba m'. Mwen tonbe atè, epi woule sou do m jis nan tan yo wè lam la nan Teehawk a frenn plonje nan figi m'. Nan dezyèm nan dènye, li te plonje nan tè a konsa fèmen nan zòrèy mwen ke mwen ka santi chalè li yo.
  
  
  Mwen pran sote nan pye m', mwen frenn pare ankò, te fè fas ak advèsè mwen. Te gen yon nouvo mesaj nan je l ' -kamaradri. Nou te menm koulye a,. Mwen touye lavi l', ki li pa t ' kapab padonnen jouk li te mouri.
  
  
  
  
  
  li te epaye lavi m'.
  
  
  Mwen te jwèt aza. Lè w ap pran yon etap pi devan, mwen panche mwen lam nan direksyon Teehawk nan salitasyon. Li fè yo mennen l 'pwòp frenn desann nan satisfè m' yo, ak batay la te chèf. Nou tonbe nou an zam ak ki te fèt nou yo ponyèt nan yon Maya mòd. Nan vilaj koze approvingly, ak la pou premye fwa mwen te wè bèl souri yo ki sou nwa ap fè fas a nan Endyen yo.
  
  
  Ansyen chèf ' te vin moute pou nou te pale ak yo Tihok nan Maya. Lè sa a, li te vire m ' ak te di: "mwen te di pitit gason m nan, li te goumen kouraz epi avèk onè. Mwen di w menm bagay la, Nick Carter. Vigia Chico se kondwi yon èdtan nan lwen. De nan m ' moun ki pi fò a pral pran ou gen nan yon kannòt.
  
  
  Li lage m ' yon sak vlope nan yon ki enpèmeyab twal. "Ou dwe pwòp ak lwil oliv zam ou anvan nan dlo sèl sèch, otreman li pral initil kont sa ki mal moun ou ap chache."
  
  
  Mwen te remèsye l ' ak rale Hugo soti nan kabin an pòt. Lè sa a, mwen swiv de miskilè moun ki te deja ap tann pou yo pran m ' nan kannòt la.
  
  
  Trèz
  
  
  Kòt la kannòt vwayaj te rapid ak trankil. De Mayans yo te rankontre nou dwa nan kwen an nan navige nan. Ni nan yo te pale.
  
  
  Nou debake nan Vigla Chico, yon règleman twa fwa gwosè a nan bouk la, nou te kite. Menaj te sanble plis pèmanan, ak ray tren an soti nan lès la te fini nan kwen an deyò nan lavil la. Mwen oarsmen te pran m 'nan ki sa mwen te panse se te kay la nan lokal yo chèf, li pale yon ti tan pou l' nan lang Maya, ak toudenkou kite m ' san yo pa kap.
  
  
  Mwen mande pou yon nimewo telefòn epi li te pran pou yon jeneral objektif bilding ki aparamman te sèvi kòm yon lekòl, yon magazen jeneral, reyinyon chanm yo, depo, ak sou sa. Telefòn la te yon modèl byen bonè nan yon rezistan an bwa ka gen yon manch sou bò la.
  
  
  Pwochen de èdtan te pase kondwi nan Merida, kapital la nan Yucatan, ak soti nan gen nan yon labirent nan repetiteur ak entèmedyè operatè yo a, jouk yo konnen vwa David Hawk Anali rang soti sou liy lan.
  
  
  Mwen te di l 'ki kote mwen te ak te ba l' yon vèsyon kondanse nan ki jan mwen te la, yo pale byen vit pou yo te pè ke nou ta ka pèdi kontak nan nenpòt ki moman.
  
  
  "Mwen bezwen yon rapid fason soti nan isit la," mwen te di l ' la. "Gen se yon tren, men aparamman tren te kouri yon fwa chak fwa gen yon total solè eklips."
  
  
  "Mwen pral pote yon elikoptè pou ou. Ki sa ki se estati a nan misyon an? "
  
  
  "Valiz rive sou tablo a Gaviota soti nan Kiraso. Fyodor Gorodin parèt yo dwe tèt la nan nan operasyon ak Zhizov, aparamman rete nan katye jeneral yo, epi sèlman detanzantan parèt sou lari yo. Pa gen okenn konfimasyon ke Knox Vornov se kle a moun yo, men prèv la se fò ase sa yo ke nou ka konsidere li sèten." Mwen ezite, lè sa a, te ajoute ," Nou te pèdi Rona Folstedt."
  
  
  "Mwen regrèt tande sa, Nick," David Hawke te di. Mwen te konnen ke yo te ki sa li vle di. Kòm direktè a nan RACH, li te abitye ak lanmò, men yo pèt la nan yon ajan ki te koze l ' pi fon doulè pase sa anpil moun panse. "Èske ou ka travay isit la pou kont li?" li te ajoute.
  
  
  "Mwen pa ka, men li ta dwe nice si te gen yon moun ki abitye avèk sa a teritwa. Li nan ap resevwa nwa isit la, ak mwen pa bezwen fè ou sonje ke nou ap satisfè yon dat limit."
  
  
  "Nan kou pa," Hawk te di dryly. "Tann yon minit."
  
  
  Telefòn lan crackled soundlessly nan zòrèy mwen pou yon kèk segond, ak mwen te konnen Hawke a te k ap antre nan enfòmasyon nan òdinatè desktop. Lè sa a, li tounen vin ak yon repons:
  
  
  "CIA te yon ajan rele Pilar nan Veracruz. Li pral kontakte ou gen nan Baya Bonito Otèl."
  
  
  "Li?"
  
  
  "Wi, Nick, ou sanble yo dwe nan chans. Mwen te di li te yon rous yon sèl, byen ekipe ak... er ... tout ekipman siplemantè." Malfini otorize l ' nan gòj, lè sa a, kontinye nan yon ton diferan. "Èske ou ka fè aranjman pou yon elikoptè ateri nan Vigia Chiu?"
  
  
  "Gen nan yon netwaye dwat dèyè sa a bilding nan. Ki jan pli vit ou kapab voye yon elikoptè? "
  
  
  "Mwen ap gen pou yo travay nan Depatman Deta a. Si yo ap jiska make la, ou pral gen zwazo a nan twa oswa kat èdtan."
  
  
  Bon. Mwen pral asire w ke limyè moute zòn nan aterisaj ak torche oswa boukan jaden. Kòm nou te diskite sou detay sa yo, li te rive m ' ke anba sikonstans nòmal, enfòmasyon sa yo pa janm ta dwe transmèt kode sou piblik liy telefòn. Sikonstans sa yo, sepandan, yo te anyen men òdinè, kondisyon sa yo yo te primitif.
  
  
  "Ou ap ale nan bezwen lajan," Hawke te di. "Mwen pral tann nan otèl ou nan divès kalite Santral Ameriken lajan. Nenpòt lòt bagay?"
  
  
  "yeah. Mwen Luger pran yon beny dlo sale, se konsa, mwen vle pou gen yon zam twous netwaye sou la men. Tou 9mm minisyon ."
  
  
  "Li ap tann nan pou ou." Te gen yon pran yon poz sou liy lan, tankou si Hawke te vle pou ajoute yon lòt bagay. Men, lè sa a, li jis te di, " Plis pase chans nou la a, Nick."
  
  
  Mwen te gen yon travay kote mwen te ap eseye konvenk lokal gouvènè dirèk avètisman limyè pou elikoptè. Li pa t 'vle ede m'. Natif natal yo nan Vigia Chico te yon ti kras mwens ostil nan mond lan deyò pase Mayans yo, nan vilaj bò lanmè, men, yo lyen fin vye granmoun tradisyon yo rete fò. Moun blan raman rive nan Yucatan sou lapè misyon yo, ak moun ki pa te anvi kontre yo.
  
  
  
  
  
  
  youn nan yo ap vole machin.
  
  
  Mwen finalman te resevwa yo ezite koperasyon nan fin vye granmoun-alamòd metòd. Pa pwomèt yo lajan. Prive, mwen te espere ke Eta Depatman an CIA pilòt la ta pote nan kèk lajan. Li ta dwe yon ti jan dezagreyab jwenn soti nan Vigia Chico si rezidan yo te panse yo te ke yo te janm pwofite sou pesonn.
  
  
  Pou èdtan kap vini yo, enkyetid ki sanble yo te kache nan do a nan lide m ' jan mwen te dirije nan plasman an nan avètisman lanp sèt branch lan. Te gen yon anpil nan moun ki mouri bwa alantou li, ak mwen mete kanpe sis dife nan yon sèk deskripsyon nan aterisaj zòn nan.
  
  
  Le pli vit ke dife ki te limen ak netwaye, te limen moute, mwen chita bò tab la ak tann. Epi rete tann. Epi rete tann.
  
  
  Mwen ta gen li te ye ke bagay sa yo pa t ' vle ale twò fèt san pwoblèm ak Eta a Depatman ki enplike. Pa la fwa m tande son an nan elikoptè a rotor, li te resevwa limyè yo, epi m brigad dife te definitivman kontan ak reta. Pilòt la remake nou an ti gwoup yo ak te pote l ' nan batiman an, voye moute yon gwo nwaj nan epè wouj-mawon pousyè.
  
  
  Pilòt la te rele Martin. Li te yon mens jèn moun ak yon nen pwente. Nou echanje Idantite pandan y ap nan vilaj ki gen anpil moun alantou, gade nan elikoptè a ak anpil sispèk.
  
  
  "Mwen espere ke yo voye kèk lajan avèk ou," mwen te di.
  
  
  "Lajan? Poukisa?"
  
  
  "Pou ede yo ak alam dife, mwen te pwomèt moun sa yo gen kèk peman."
  
  
  Martin squinted nan zeklè syèl la. "Mwen pa konnen ki sa ou bezwen avètisman limyè pou; prèske tout yon jou konplè.
  
  
  "Lè mwen te mande pou yon elikoptè," mwen te di frwa, " li te fè nwa. Mwen te espere Depatman Deta a ta reponn byen vit ase yo ka resevwa m ' soti nan isit la anvan solèy leve. Mwen te gen yon trè okipe orè a, zanmi fin vye granmoun.
  
  
  "Pa gen moun te di yon bagay osijè de pote nan lajan," li te bougonnen.
  
  
  Moun yo bò kote nou yo te zòrèy yo, epi mwen te pè yo ta kenbe esansyèl la nan konvèsasyon nou an.
  
  
  "Ou t' pote ou lajan ou?" Mwen te mande.
  
  
  "Oke ... kèk nan yo," li te di ak anpil atansyon.
  
  
  Mwen te pèdi tanperaman mwen. "Se konsa, jwenn lanfè a soti nan isit la! Mwen te pwomèt moun sa yo, lajan, ak mwen sispèk yo ap kraze zo w yo an si yo pa jwenn li."
  
  
  Kap kouri kite ou, Martin rale yon bat bous soti nan pòch do l ' ak te kòmanse ranvèrsan nan bòdwo yo. Énervé, mwen te pran bous nan men l ' ak rale li soti. Kantite lajan an nan bòdwo yo te jis plis pase senkant dola. Mwen remèt li pou nonm lan ki pi gran, ki moun ki konte li avèti, lè sa a, nodded san yo pa souri. Li te pale nan vilaj yo ki te demenaje ale rete lwen yo klè wout la pou nou.
  
  
  Lè nou te rive nan elikoptè a, Martin te di: "Ou te ba yo tout bagay? Moun Endyen yo ta pwobableman te satisfè ak mwatye nan li.
  
  
  "Petèt," mwen te di. "E petèt yo pa ta dwe kè kontan - yo jouk yo mete yon frenn nan gòj ou. L ap koute ou ven-senk dola?"
  
  
  Li te kòmanse motè a nan lavi san yo pa kòmantè
  
  
  "Pa enkyete," mwen te di l ' la. "Mwen ap fè yon rapò konplè sou kontribisyon ou, epi ou yo pral ranbouse nan chanèl nòmal yo nan Eta a Depatman. Si w ap gen chans, ou pral jwenn lajan ou tounen pa Nwèl la. Petèt se pa sa a Nwèl... "
  
  
  Pou la pwemye fwa, Martin rilaks yon ti kras ak menm jere yon grin. "Tout dwa," li te di. "Mwen gen admèt, li se pi bon mache pase yon frenn nan gòj la. Ki kote yo?"
  
  
  "Veracruz," mwen te di l ' la, epi nou vole.
  
  
  Chapit katòz.
  
  
  Hernando Cortez al sou rivaj la nan Veracruz nan 1519, yo vin an premye Espanyòl yo mete pye sou Meksiken tè. Depi lè sa a, lavil la te kaptire nan lagè divès kalite pa Ameriken yo ak de fwa pa franse.
  
  
  Jan nou glise ansanm Bay la nan Campeche, ak mwen squinted nan ansoleye nan vil la, li te klè ke Veracruz a te kounye a omwen yon pri merite pou yo tout sa ki san yo ak loraj.
  
  
  Nou desann sou aterisaj dèyè konsila Ameriken an, ki kote mwen yo te refize yon envitasyon yo rete pou manje midi. Mwen te santi m rèd ak imid soti nan influans, fin itilize soti nan pwoblèm dòmi, ak mwen pa t ' santi tankou fè ti pale sou matini yo avèk kèk nan nou an sèvis etranje anplwaye yo. Mwen t Martin a men, asire l 'ankò ke li ta jwenn lajan l' tounen, ak itilize ekstèn telefòn pou rele yon taksi.
  
  
  Yon woulib taksi nan Baya Bonito Otèl te pran ou nan kèk nan vil la fin vye granmoun lari yo pave ak pitorèsk fin vye granmoun kay, osi byen ke lajè modèn lari yo akote asye ak vè skyscrapers.
  
  
  Mwen inn te ki gen dat, men konfòtab, ak yon gwo lakou a louvri nan syèl la ak twa ranje nan chanm alantou li. Mwen te di chofè a yo rete tann epi yo te ale andedan. Lè m 'te ban m' non, nonm sa a nan biwo a lage m ' yon kle chanm, yon epè anvlòp sele, ak yon pake gwosè a nan yon clarinet ka. Mwen koupe yo louvri anvlòp la ak jwenn li nan diferan gwosè ak koulè: dola, pesos, quetzal, cordoue, colonas, lempirs, balboa, bolivars, goud, liv, fran, ak florence. Mwen rale soti yon peso, peye chofè a, ak pote sak la moute nan chanm mwen sou nan twazyèm etaj la. Te gen pa gen okenn mesaj ki soti nan Pilar oswa nenpòt lòt moun.
  
  
  Mwen te pran yon tan long erotik beny lan, ki te swiv pa yon douch fre, lè sa a, unwrapped jansiv la netwaye twous.
  
  
  
  
  
  
  Mwen te kòmanse ap travay sou Luger. Mwen te kapab te mande Hawk pou pote m ' yon nouvo zam, men Reine te yon fin vye granmoun ak zanmi ou fè konfyans.
  
  
  Mwen te pran Luger apa ak egzamine tout detay yo. Paske li te byen wile ak pwoteje pa yon kouch ki enpèmeyab, dlo a sèl pa t ' ankò domaje a metal la. Mwen itilize sòlvan sou chak pati, menm ti vis, ak travay la tach nan twou a jiskaske yo te pi bon kalite blan. Mwen cheche nan demonte zam avèk yon pousye-gratis prelèvman koton, manyen kritik pati pyès sa yo ak ki ba-viskozite lwil oliv librikan, ak reasanble la Luger. Mwen te ranpli yon uit-wonn clip soti nan bwat la nan kokiy Hawk te bay, ak diminuer Wilhelmina nan pòch la sou senti m ' yo.
  
  
  Mwen kò a bezwen dòmi, men lide m 'pa t' vle bay moute. Te gen plan pou fè sa, fèmen vid. Ak chak fwa mwen kite m ' sèvo tout rès, yon foto nan Rona ta antre nan vi. Blond la ki gen mens, ajil kò yo te nan bra mwen pou se konsa anpil nwit yo pa t ' kapab dwe konsidere kòm jis yon lòt ki pèdi travay patnè.
  
  
  Yo pa pèmèt tan oswa gwo fatig pou chagren, mwen te panse a ankò, e yo te pwan daso soti nan chanm lan. Nan tablo a, mwen mande si te gen yon magazen ki tou pre ki kote mwen ka achte rad.
  
  
  "Wi, seyeur. Aguilarz, ki sitiye lòtbò lari a, se yon gwo chwa, " grefye a te di.
  
  
  "Gracias. Mwen ap tann pou yon itilizatè a. Si li vini, di l ' ki kote pou yo jwenn mwen."
  
  
  Mwen janbe lòt bò lari a epi te depanse yon ti ponyen nan Hawke a lajan sou rad. Yon fwa mwen te abiye nan yon kostim nouvo ak tout pwodwi pou telefòn yo dwa, mwen tcheke ak biwo mwen grefye ankò ak sauntered moute lari a nan lari a kafe. Mwen te chita desann nan yon tablo, kote mwen te kapab gade nan antre a ak bay lòd pou yon boutèy lokal brandy, ki boule tankou yon ponpye, men pa t ' gou move. Kòm mwen sipped mwen brandy, mwen mande konbyen tan mwen ta dwe rete tann mwen anvan m 'te deside ke konpayon mwen, Pilar, pa t' ale nan montre moute.
  
  
  Nan moman sa a, yon nwa-skinned ti fi nan yon ba-koupe kòsaj ki apèn genyen l ' superbe tete pase kouto ant tab yo ak te sispann nan plas mwen. Li te cheve li te nwa ak epè, yon ti kras tousled, fre soti nan kabann. Li te gen kafe-couleur je ki te pwomèt ekzotik plezi.
  
  
  "Ou ka sove sou yon matche ak?" li te mande ak yon ti aksan.
  
  
  "M regrèt, mwen pa kenbe yo depi m' kite fimen." Mwen mande l'.
  
  
  "Mwen te eseye kite fimen sou pwòp m' ane pase a, men mwen sèlman te dire pou de semèn," li kòrèkteman reponn.
  
  
  "Ou dwe Pilar."
  
  
  "yeah. Epi w ap Nick Carter... ki gen non se Killmaster. Repitasyon ou anvan ou." "Mwen pa konnen si mwen ta dwe konpòte yo modèst oswa eskize."
  
  
  Li plen bouch yo koube nan yon souri. "Ou ta dwe pa janm regrete. Mwen ka chita?" "
  
  
  "Nan kou. Mwen levasyon yo se yon ti kras chire soti jodi a, tankou tout lòt bagay.
  
  
  Pilar chita nan chèz la atravè nan men m'. "Ou gade tankou ou bezwen jwenn kèk dòmi," li te di.
  
  
  "Biznis vini an premye," mwen di ak yon ensinuant souri. "Nou ka pale isit la?"
  
  
  L ' bèl je ere sou mokasen nan kafe a ak pase-pa sou twotwa a. "Sa a se kòm bon yon kote kòm nenpòt," li te di m ' ak yon osman.
  
  
  Mwen siy pou gason an mande pou yon lòt vè, lè sa a, vide Pilar yon brandy. Lè sa a, mwen te mande sevè: "ki Sa ou te fè ak cheve ou?"
  
  
  Enstenktiv, men l ' te ale nan tèt li nan momantane konfizyon, lè sa a, li te souri. "Ou dwe te di mwen te yon rou. Kòm ou konnen, nan biznis nou an, li se souvan nesesè chanje aparans la. Èske ou renmen nwa? "
  
  
  "Renmen li. Mwen parye ou te yon rous moun sòt, twò.
  
  
  "Poukisa, di ou mèsi," li te di, ak te ban m 'yon mychan gade soti anba l' sil long.
  
  
  Pou yon moman, Pilars ' karakteristik yo ki te sanble ke yo disparèt epi yo vin Rona Folstedt a mens figi. Mwen te pran yon bwè ti gout nan fò brandy ak imaj la disparèt.
  
  
  "Bagay la sèlman nou genyen," mwen te di, "se kannòt la ki te pote valiz la sou tablo a Gaviota. Mwen pa t ' kapab fè soti nan non an oswa nimewo idantifikasyon nan fè nwa la. Li te twò ba nan dlo a ak te patrone pa de motè extérieurs."
  
  
  Pilar ti jan li lèv ak ap tranble anba pye tèt li.
  
  
  "Pa gen anyen tankou sa. Èske ou te wè nenpòt nan moun yo sou kannòt la?"
  
  
  "Prensipal la moun te kout, epè-seri yo, ak konplètman chòv."
  
  
  Li leve soti vivan men l 'pou yo sispann m'. "Yon rable, nonm chòv?"
  
  
  "Sa a dwa. Èske w konnen l?"
  
  
  "Mwen panse ke se konsa. Gen se yon nonm ki kondwi yon kontrebann bag nan Kiraso. Non l ' se Torio.
  
  
  "Èske ou kapab di m' ki kote yo jwenn li?"
  
  
  "Mwen ka pran ou la. Mwen konnen Kiraso, epi nou ka deplase byen vit ."
  
  
  Pou yon ti moman, mwen te sou yo objè. Mwen pa t 'vle l' yo dwe tankou Rona. Men, Pilar te dwa, mwen te kapab depanse tan presye nan Kiraso san yo pa yon gid, ak tan sa a te faktè a n ap deside.
  
  
  "Ki jan byento ka nou kite?" Mwen te di.
  
  
  "Nou ka trape yon vòl yo byen bonè demen maten. Mwen pral fè aranjman pou tout bagay.
  
  
  "Èske nou ka kòmanse pi bonè?"
  
  
  "pa gen okenn. Ak li nan enpòtan ke ou jwenn kèk rès aswè a. Denmen ou pral bezwen yo dwe fò ak alèt yo."
  
  
  Mwen douloureux misk te dakò. Nou te gen yon lòt vè brandy, ak li te mache m 'tounen nan otèl m' yo.
  
  
  "Mwen pral vin chwazi ou leve nan denmen maten," Pilar te di, " epi nou ap ale nan ayewopò an."
  
  
  Mwen kite l ' nan lakou a ak te resevwa moute wearily
  
  
  
  
  
  
  nan chanm mwen.
  
  
  Chapit Kenz
  
  
  Mwen te pran dezyèm m ' pran yon douch nan jounen an ak rale pèsyèn yo kont aswè a solèy. Mwen te pran m ' rad sou nouvo, li mete yo sou yon chèz. Lè sa a, mwen lonje toutouni sou kabann lan, yo rale fèy la sou m', ak regardant nan plafon an.
  
  
  Jis fòse tèt ou nan dòmi se anjeneral enposib. Chak nè nan kò m 'yo nesesè repo, ak je m' te renmen sak sab, men, mwen pa t ' kapab dòmi.
  
  
  Yon kote, yon ansyen syantis Ameriken yo ak yon ansyen ris jeneral yo te prepare pou efase peyi m, vil la pa vil la. New York pral dwe premye a pou yo kite a jou a apre demen. Mwen gen yo prese yon kote pou yo sispann yo, yo pa vole soti nan kabann nan kabann nan yon otèl nan Veracruz.
  
  
  Men, bri a nan batay san yo pa preparasyon yo ta dwe tèt chaje ak danjere. Men, si Pilar ka jwenn trafikan Torio, li ka toujou gen ase tan pou ranpli misyon an. Mwen fèmen je m'. Rhona vizyon t ap naje devan m', ta vle chanje koulè, lè sa a, retounen.
  
  
  Limyè solèy la a filtraj nan zoranj pèsyèn piti piti grize atravè tout tout koulè nan gri, epi finalman li te fè nwa. Sepandan, lide m 'pa t' kapab kalme yo desann.
  
  
  Chak son nan lari a anba a te sanble ke yo rive nan zòrèy mwen. Flòch twalèt la nan chanm nan pwochen, sous dlo Niagara Falls.
  
  
  Lè sa a, yon moun frape dousman sou pòt mwen.
  
  
  "Wi?"
  
  
  "Li nan Pilar," a te vin mou n.repons.
  
  
  Mwen te resevwa soti nan kabann nan, te pwan yon sèvyèt, epi li louvri pòt la. Pilar te mete yon rad nwa ak ti flè ki te sanble ke yo grandi san pwoblèm mwen tap nan mòn ak anpil fon nan l ' peyi ki rich anpil.
  
  
  "Vini non nan," mwen te di.
  
  
  "Mwen vrèman pa t' kwè ke ou pa ta kapab dòmi," li te di, ' al andedan.
  
  
  "Bote ou gras sèlman ou bon konprann," mwen reponn.
  
  
  "Mwen te pote ou yon bagay yo ede ou." Li chita alalejè sou kwen nan kabann lan.
  
  
  "Grenn?" Mwen te mande. "Mwen pa janm pran yo."
  
  
  Li te ban m ' yon parese souri. "Pa gen okenn, pa grenn. M'."
  
  
  "Byen," mwen reponn, reprann ki soti nan sipriz mwen, " ou se definitivman yon bon gou grenn, epi li pa difisil yo vale nan tout."
  
  
  L ' bèl fè fas a te grandi grav, prèske sevè. "Pa blag," li te di. "Tou de nan lavi nou, nou ka depann sou kondisyon fizik ou a, demen, ak..." Isit la li kache, je l ' deplase sou mwen sèvyèt-rekouvèr fòm. "E petèt mwen pral rès restlessly pou kont li aswè a, tou."
  
  
  "Petèt," mwen te di.
  
  
  "Ou ap kite tout bagay pou m'?"
  
  
  "Pilar, mwen se nan men ou."
  
  
  "Bien. Mwen vle ou kouche la a sou kabann lan premye."
  
  
  Mwen te obeyi pou l te mache sou kabann lan ak te sou yo chita lè l ' fò mawon dwèt glise anba sèvyèt la, mwen te pote ak fwote li lwen.
  
  
  "Nou pa pral bezwen yon sèvyèt pou sa," li te di kareman. "Kouche sou vant ou a, tanpri."
  
  
  Mwen sprawled sou kabann lan, plisman bra mwen yo nan zòrye a. Yon bagay fre manyen m ' kou a nan baz la nan zo bwa tèt mwen ak tou dousman trickled desann mwen tounen. Mwen pran sant yon allusion nan kannèl. Sou zepòl mwen, m te wè Pilar pran yon ti boutèy soti nan sak la, li te pote ak vide sa ki desann mwen kolòn vètebral.
  
  
  "Kannèl lwil oliv," li te eksplike. "Koulye a, mwen vle ou pou pi ba tèt ou ankò ak kite m' ede ou lache kò ou."
  
  
  "Wi, madam," mwen chuckled. Te gen yon zòrèy, swa son. Soti nan kwen an de je m, mwen kenbe yon flash nan yon nwa kwis pye a ak yo reyalize ke Pilar te dechouke li wete tout rad sou li.
  
  
  Kòm si kèk panse m 'yo, li fèmen je m' ak yon manyen limyè nan li fre, mou dwèt yo. "Rilaks," li te t ' ap bougonnen. "Koulye a, tout sa ou bezwen fè se rilaks."
  
  
  Lè sa a, men l 'demenaje ale rete nan m' tounen nan lis ti kras ti sèk, dwèt li peze difisil ak dou. Li andwi lwil oliv sou zepòl mwen yo ak nan pwatrin yo, ki fè yo apwouve bwi nan tèt li. Li te jwenn la pli sou bò m 'kote Maya frenn lan te gen pès m', ak dwèt li caresses doulè.
  
  
  Li aplike lwil oliv la nan ren mwen, men l 'glisman délisyeuz sou po m' ak santi bon librifyan. Desann li desann, sou bounda yo ak tounen lakay ou nan kwis yo. Manyen kre nan jenou mwen yon ti kras plis, lè sa a, m 'estati ti towo bèf misk, ansanm Achilles tandon, se konsa ke mwen pinga' w yo repoze sou pla li yo.
  
  
  Pilar dousman aplike lwil oliv la nan plant yo nan pye m', glisman dwèt li ant chak nan zòtèy mwen.
  
  
  Po m 'te vivan epi yo hypersensibilité pou l' manyen yo. Mwen te sanble yo santi fermeture a nan kò toutouni l 'nan m' porositë yo.
  
  
  Mwen te di, "Pilar, mwen pa konnen si mwen eksite oswa anvi dòmi. Tanpri pran yon desizyon! "
  
  
  "Kalm desann," li te grounded dousman. "Nou ap jis trape te kòmanse."
  
  
  Lè sa a, li te pran tèt zòtèy pye m ' yo yon sèl nan yon tan, caresses yo, woule yo ant dwèt li. Ak gwo pous li ak dwa, li te fè yon un gèn ke diminuer leve, li desann soti nan chak zòtèy.
  
  
  Lè sa a, Pilar te pran chak pye a nan men l ' ak petri li, jouk tan mwen te kapab santi zo yo fann. Lè sa a, li te deplase men l 'leve pye m' ankò, li ekspè fouye dwèt nan misk rèd, peze, manipile, fè desen soti nan doulè douloureux.
  
  
  Te atansyon espesyal yo peye m ' basen. Ak yon sèl men sou chak dèyè, li bese atè ak prese ak etone fòs pou yon fanm, men l 'woule rhythmic soti nan pinga' w l 'pou l' dwa.
  
  
  Kabann lan sagged yon ti kras kòm Pilar
  
  
  
  
  
  
  li te sou de pye m'. Soti nan pozisyon sa a, li vin apiye pou pi devan epi kouri l 'ajil dwèt desann do m', maji ap detann misk tansyon.
  
  
  Kòm li te rive jwenn pou pi devan pou bay / fè masay zepòl mwen ak kou a, mwen te santi tubes l ' balans tete bwòs kont mwen. Koulye a men l 'yo diminuer desann m' fè yo tounen soti nan m 'zepòl nan pye m'.
  
  
  "Koulye a, vire sou," li te di,"ak mwen pral fè lòt bò a."
  
  
  "Mwen pa konnen si mwen kapab kanpe li."
  
  
  "Pa enkyete, mwen si ou ka manch li yo."
  
  
  Mwen woule sou do m'.
  
  
  Pilar soupi. "Poukisa, Nick, mwen te panse ou te ap detann!"
  
  
  "Modi li!" Mwen chuckled, pran opòtinite a pran yon gade nan m ' toutouni maseuz. Po li te tankou kwiv poli, lis ak andomaje. Tete l ' yo te plen ak mi. Yo te plonje, lè sa a leve sevè. Li etwat ren ak wonn, kwis fèm glistened ak yon sheen ti tay nan swe.
  
  
  Li daintily apiye desann nan ranmase yon boutèy nan lwil ki sòti nan tab li ak pwojeksyon li yo sou m', gaye bra li lajè.
  
  
  "Pa enkyete," li te di, kòm si lekti lide m 'ankò," pa gen anyen pral kite fini!"
  
  
  Se konsa, koulye a, mwen te remèt yo nan men l'. Je m 'fèmen , epi mwen pa t' gen nenpòt ki twoublan imaj nan tèt mwen. Mwen te gen yon santiman nan enpezanteur, tankou si se kò m', gide pa moun ki konnen dwèt yo, yo te drifting nan espas. Mwen te santi tankou mwen te fè nan butterscotch ... chik, lonje, délisyeuz chik pou yon fraksyon nan ultim li yo fòs.
  
  
  Mwen kase je m 'louvri, epi yo te pwan Pilars' nan bra. "Ki nan ase," mwen te di. "Nou te jis te rive nan limit ki nan bay / fè masay. Èske ou gen nenpòt ki lòt talan? "
  
  
  Pilar te ban m ' yon parese, teasing souri. Mwen te santi yon chòk nan ekskiz plezi kòm l ' nan bouch li fèmen sou mwen.
  
  
  Ak pou yon ti moman, mwen te santi tankou mwen te ke yo te rale nan yon ti velours twou nan yon mond nan inimajinabl plezi. Lè sa a, mwen te santi yon shiver nan lage. Ak la pou premye fwa nan plizyè èdtan, mwen te vid nan te panse oswa santi, k ap flote nan anile a, k ap flote nan direksyon gwo twou san fon byen nan oubli.
  
  
  Mwen rale cho, boule kò pwochen m ' epi li kouvri nou tou de ak fèy la.
  
  
  Nan mwens pase yon minit, rèv an mwen ta yo te kap chèche vlope m ' nan yon kote ki cho, kannèl-parfumé anbrase.
  
  
  Chapit Sèz
  
  
  Mwen leve nan dawn ak santi a ke tout pati yo fin vye granmoun te ranplase ak nouvo, Tflon-kouvwi pèmanan peze konpozan. Soti nan twalèt la te son an nan pwojeksyon dlo ak nan vwa yon fanm nan chante nan lang panyòl. Mwen vole soti nan kabann nan, ale nan pòt la, ak pouse li louvri.
  
  
  Sous dlo nan vapè pete nan sal la. Dèyè semi-transparan rido douch, mwen te kapab wè silwèt a nan Pilar a bèl kò menm jan li lathered moute yo t ' ap chante yon bagay soti nan tan an nan Pancho Villa. Soti nan tan zan tan, rido a kole nan po l', ekspoze sifas ki klere tankou yon selofan fenèt nan yon sirèt bwat.
  
  
  Mwen kanpe la pou yon moman, jwi devan je a, lè sa a, te pwan rido a ak rale l ' sou kote.
  
  
  Pilar gasped nan sipriz epi li kouvri figi l 'ak men l' nan yon entwitif rezèv tanpon fanm jès. Lè sa a, li bese bra li epi li te kanpe souri anba douch la jets, pandan y ap dlo a ruisèlman desann ti mòn yo ak kuvèt yo nan kò l 'fè l' glisten tankou yon so.
  
  
  "Bon maten, kerido," li te di. "Mwen espere ke mwen pa t' reveye ou leve." Je l ' ere sou kò mwen an. "Èske ou toujou reveye yo moute tankou sa a?"
  
  
  "Li tout depann sou ki moun ki ap pran yon douch nan chanm nan pwochen."
  
  
  "Mwen espere ke ou gen mouri byen."
  
  
  "Tankou yon boutèy demi lit. Si mond lan tout tan tout tan jwenn deyò sou sa a dòmi grenn nan nou, nou pral wè dènye a nan barbiturik.
  
  
  "Flatterer. Chita epi mwen pral lave do ou."
  
  
  Mwen te demisyone nan douch la ak Pilar vire m ' alantou. Li lathered moute men l', men zòn nan mwen anatomi ke li lathered moute te definitivman pa tounen mwen. Mwen tounen vin ak sa yo fè fas a li, pwojeksyon dlo sou tou de nan nou. Pou la pwemye fwa, mwen te reyalize sa yon wotè ti fi li te ye.
  
  
  "Li te rive m'," mwen te di, " ke mwen ka resevwa yon anpil nan lòd soti nan ou. Li lè pou m ' yo pran sou.
  
  
  "Ki sa ou te vle di, Kerido?" li te mouri kòm li vin apiye pou pi devan, sa yo supèrb tete balans nan direksyon m'.
  
  
  Pran l 'nan bra yo, mwen leve Pilar ak mennen l' nan bò kòt mwen. Lè sa a, mwen bese li, yon fraksyon nan yon pous nan yon tan.
  
  
  Li te fè yon ti son nan plezi kòm bra li mare nan ren pwatrin mwen, ak li rale nou ansanm, peze pwatrin li kont mwen yo ye. Nou te kòmanse yon dousman, ondulan, imobilité dans, gen nan douch la, piti piti ogmante ritm lan jouk Pilar te k ap vire ak souke tankou yon posede fanm. Toudenkou, li pete rele, li tande vwa w pèse kò w la monotone hum nan dlo.
  
  
  Apre sa, nou te kanpe la ansanm, yo kite a lave dlo sou kò nou.
  
  
  Nou abiye byen vit ak lè sa a, te ale nan yon kafe ki tou pre pou yon manje maten bon gou nan huevo rancheros. Nou lave li desann ak Meksiken byè, ki menm nan manje maten se pi bon pase anmè kou fièl Meksiken kafe-fi.
  
  
  Yon taksi pran nou nan Gando a Nacional, kote nou akòste yon avyon ti. Nou kite nan sis-trant. Ak yon de-èdtan diferans nan tan an, nou ta gen te ateri nan Kiraso alantou midi.
  
  
  Lè nou te vole
  
  
  
  
  
  Pi wo a nan lapè vèt nan Yucatan ak gwo twou san fon ble nan Lanmè Karayib la, mwen pa t ' kapab ede men, sonje ke pa konsa pou sa anpil èdtan anons sa pibliye depi, mwen te goumen pou lavi m pa gen.
  
  
  Kòm si pa bay konsantman mityèl, Pilar ak mwen pa t ' pale pandan vwayaj la. Pi bonè sa a maten, nou te jis yon nonm ak yon fanm yo te jwi lavi ak chak lòt, tankou si nou pwoblèm nan pi gwo a te n ap deside ki sa ki manje manje pou manje maten yo. Men koulye a, nou te gen de pwofesyonèl mache nan enkoni an danje a, konnen ke nou pa janm ta retounen. Sa a pa lè pou yo fè ti pale. Nou te chita tou dousman, pèdi nan nou an pwòp prive yo panse.
  
  
  Pilòt la vwa kraze silans la. "Moun sa yo ki nan ou sou bò babor ka wè koulye a nan zile a nan Aruba devan yo. Aruba se pi piti a nan twa zile yo ki fè moute Netherlands Zantiy. Kiraso se toujou senkant kilomèt nan lès. Nou ap kòmanse desandan nou yo ak yo pral ateri nan sou kenz minit."
  
  
  Kòm pilòt la te kontinye pou di nou sou move tan kondisyon sa yo nan Kiraso (pafè kòm toujou), mwen ap gade Aruba glise sot pase yo ban nou. Detwa ant Aruba ak Kiraso te chaje ak bato avwal blan yo ak anpil ti mawon zile a ak pa gen popilasyon pèmanan, byenke yo te pafwa ki itilize pa pechè.
  
  
  Avyon nou an te ateri nan Plesman Ayewopò, epi nou te jwenn yon taksi pou senk-mil vwayaj nan kapital la, Willemstad. Kabin an te yon fin vye granmoun Hudson ,ak do kay la yo retire konsa ke li te kapab dwe itilize deyò.
  
  
  Chofè a te yon ti kras bavar nonm ki moun ki te sanble yo detèmine ki di nou tout lokal tripotay pandan vwayaj kout. Mwen pa t ' peye anpil atansyon a sa ki nonm sa a te di jiskaske yon fraz yon sèl mache ale nan tout lide m tankou yon glas chwazi.
  
  
  "Tann yon minit," mwen kase nan chofè a. "Ki sa ou te di sou chante yo ke yo te rale soti nan lanmè a?"
  
  
  Li te tounen nan chèz li ak yon gran grin, kontan yo te pike enterè mwen. "Oh, repons lan se wi, seyeur. De jou anons sa pibliye depi, te gen yon anpil nan eksitasyon nan lapèch waf yo. Youn nan bato yo tounen ak yon jòn-chveu fanm. Li te mete yon vès pou pwoteje lavi ki kenbe li ap flote, menm si li pa te konsyan lè yo mennen l ' nan. Li trè etranj, paske se pa yon sèl bato te enplike nan yon aksidan."
  
  
  "Ki kote se li kounye a?" Mwen entèveni,
  
  
  "Lè pawòl bondye a te resevwa soti nan waf lapèch, mari fanm nan byento rive epi yo pran l 'ale avè l'."
  
  
  "Mari l'?" Mwen repete.
  
  
  "Oh, repons lan se wi. Sa a se yon gwo lous-tankou nonm sa a ki moun ki pafwa naje ak Goviota."
  
  
  Gorodin! Li dwe gen tounen tounen yo Kiraso lè li pa t 'kapab jwenn m' oswa Rona nan dlo. Pa gen dout li te ap tann gen lè pawòl yo te soti nan waf yo ki pechè yo te pote l'. Sa a te de jou de sa. Mwen kalkile chans yo ke Rona te toujou vivan. Li te yon piki long: "Èske w konnen ki kote nonm sa a... mari l' ... yo te pran fanm la?" Mwen te mande.
  
  
  "Pa gen okenn, seyeur, men petèt zanmi m' Saba a, pechè a, ka di ou." Li te li menm ki rale lady nan soti nan lanmè a."
  
  
  "Ou ka pran m' nan Saba?"
  
  
  "Koulye a, seyeur?"
  
  
  "Kounye a." Mwen te pran yon dis-guilder remake byen soti nan mwen an gonfle bous ak remèt li nan chofè a. "Ak fè li byen vit."
  
  
  "Senk minit," li te di, tir lajan an.
  
  
  Nan senk minit, prèske nan dezyèm nan, nou te fè wout nou yo atravè labirent la nan lari etwat la lapèch waf yo deyò nan Willemstad, netwaye wout la ak yon kòn ki chofè a toujou apiye sou. Nou te sispann soudèneman sou ke a nan devan nan yon ankadreman kay la ak yon sèl fenèt gwo andwi ak lafimen ak yon degrade siy ke di Vanvoort an Kachèt.
  
  
  Kòm mwen te resevwa soti nan machin nan, mwen te santi yon ti frape sou mwen manch rad e yo reyalize ke mwen te gen prèske bliye sou Pilar.
  
  
  "Nick, blond la ... se ke ou Rona?"
  
  
  "Li ta dwe."
  
  
  "Ki sa yo ou pral fè?"
  
  
  "Jwenn li si ou kapab."
  
  
  "Men, nou gen yon misyon."
  
  
  Si li pa t ' pou Rona, gen ta dwe pa gen okenn misyon. Li te li ki moun ki te ban nou kle a, e kounye a, li ka mennen nou nan Gorodin. Anplis, li pa t ' resevwa fòmasyon nan travay danjere tankou nou te. Si li te nan Gorodin men koulye a, li ta gen pou peye yon terib pri. Mwen dwe eseye jwenn l'. Mwen dwe l ' yon anpil ."
  
  
  "Ou pa dwe li yon bagay," Pilar te di. "Ou pa t' fòse l ' fè travay la. Ak tan ... ou konnen ki sa ki jou li ye?
  
  
  "Wi, mwen konnen. Demen se dat limit la ."
  
  
  "Bliye sou li, Nick. Vini avè m', epi mwen pral pran ou nan Torio." Nou ap jwenn l ' sou lamè a pa lwen isit la."
  
  
  Mwen te sispann nan devan pòt la nan Vanvoort se kachèt ak gade moute nan Pilars ' fas. Lè mwen te pale, vwa mwen te frèt. "Desizyon an se nan m', ak mwen te fè li. Ou pral vin avè m'?" "
  
  
  Li te rankontre nan je m ' pou yon moman, lè sa a, te vire do. Li rive nan deyò epi yo manyen bra m. "Mwen se konsa regrèt, Nick. Ou dwe aji selon konsyans ou. Mwen pral ede w nan nenpòt fason ou mande. "
  
  
  Mwen prese men l ' ak mache ale nan pòt la.
  
  
  Chapit Disèt
  
  
  Vanvoort an Kachèt pa yon touris bar. Limyè a te dim, lè suwanee. Miray yo te kouvri ak afich piblisite byè ak politisyen yo. Replasman planche a, ki te chire desann nan fè bwa nan yon teren ansanm devan nan unpainted gwo bout bwa.
  
  
  Kliyantèl la te pechè yo ak maren.
  
  
  
  
  
  anpil nasyon. Ak tout moun. Buzz a nan konvèsasyon ak crashes linèt toudenkou sispann, lè kliyan remake Pilar, ki moun ki gade espektakilè nan yon kout sitwon jòn-rad.
  
  
  Dèyè kontwa an chita nan yon klib-pye Dutchman a ak melon-tankou gwo / bwa ponyèt rete soude soti nan anba kout manch nan chemiz li.
  
  
  "Mwen chèche pou yon pechè yo te rele Saba," mwen te di.
  
  
  Dutchman a nan ti je flickered sou m ' tankou ensèk. "Ki moun ki di li nan isit la?"
  
  
  "Zanmi l' se yon chofè taksi. Youn nan Hudson River.
  
  
  Li t ap ba l tèt masiv ki sòti bò kote. "Pa vle di anyen pou mwen."
  
  
  Mwen mete tou de men sou baton an ak bourade fas mwen kont li. "Mesye, mwen pa gen tan pou yo jwe jwèt, ak mwen pa gen tan yo eksplike. Men, sa ki mwen vle fè nou konnen se sa a: si ou pa montre m 'yon Nimewo nan senk segonn, oswa manyè di m 'ki kote mwen ka jwenn l', mwen pral nan mache atravè sa a bar ak kraze zo w, jouk tan mwen jwenn yon repons."
  
  
  Dutchman te konnen mwen te grav. Li ront paled. "Plis pase gen," li te croaked. "Pou kont li nan yon kabin pa miray la."
  
  
  Kòm mwen te vire do ba yo, fè ti babiyaj te kòmanse ankò, ak tout moun ki te okipe yo gade nan Pilar.
  
  
  A nonm lone nan izolwa a te yon nwa Zil Vyèj.
  
  
  "Saba?" Mwen te mande.
  
  
  "Sa a dwa, zanmi. Chita desann. Ak dam, twò. Nan diskou li a, mizik la pati te Britanik, ak an pati te calypso-melodi, ki ou tande nan kèk pati nan West Indies. "Ou gen yo mete Li nan gen krentif pou Bondye, fè l' tounen desann tankou sa a."
  
  
  "Mwen te vle mande enfòmasyon sou fanm ou te fè de jou de sa. Yon sèl nan ou te jwenn nan lanmè a."
  
  
  "Ah, dam lan ak jòn nan cheve. Trè bèl. Li pa reveye yo di yon mo. Trè, trè fatige. Lanmè a odtoki fòs kouraj ou. Men, mwen pa panse ke li te fè mal. Pa gen anyen ki kase ."
  
  
  "Ak nonm sa a yo te pran l' ale? Yon sèl la ki moun ki te di li te mari l'?
  
  
  "Oh ho, petèt li pa mari l'," huh? Li pa gade tankou jòn-chveu fanm ki moun ki fè erè pou mari l'. - Twò-ki graj, twò lèd. Èske w se yon moun, zanmi?
  
  
  "Pa gen okenn, men mwen zanmi l', ak nonm sa a ki moun ki te pran l 'ale definitivman pa t'. Èske w konnen ki kote li te pran l'?"
  
  
  "Wi, mwen konnen. Mwen di l ' wout la nan Rèn nan Lopital la. Li te di li pa janm min ', li pran dam lan nan kote li gen zanmi. Li te di yo yo te pran swen nan li. Se konsa, mwen gade ki kote li ale. Li te pran fi a pou yon mother ak de lòt moun. Yo ap ale pou Chen Ti kras, yon ti zile douz kilomèt nan lanmè. Pa gen anyen men gwo wòch sou Ti Chen. Gwo wòch ak yon pechè a joupa. Pechè yo pa gen okenn ankò sèvi ak kote sa a. Moun ak zam yo kounye a se fè pè tout moun.
  
  
  "Èske w ka montre m' ki jan pou li ale nan Ti Chen?" Mwen te mande.
  
  
  "Nan kou. Ale desann nan waf yo, ou ka wè kote sa a. Kite m ' montre ou."
  
  
  Nwa nonm lan leve, li kite izolwa a. Pilar swiv nou deyò nan lari a ak desann yon koup la apik blòk nan lamè a, kote Saba fè remake yo atravè dlo a briyan nan sa ki parèt devan yo dwe yon file arebò nan mawon wòch.
  
  
  "Chen ti kras," li te di. "Petèt 500 mèt nan longè, 200 mèt nan lajè. Sèlman plas la san danje pou peyi a, kannòt la se sou lòt bò a. Ou ka pa wè li soti isit la.
  
  
  "Mwen bezwen yon spidbowt," mwen te di. "Fè ou konnen nenpòt ki moun ki pri lwaye m' yon sèl?"
  
  
  "Nan kou. Mwen gen yon zanmi ak rapid kannòt la nan pò a, eksepte pou kontrebandye yo ak la polis la. Li chaje w yon anpil nan lajan, men ou jwenn lajan pwòp ou yo."
  
  
  Bon." Mwen tounen vin jwenn Pilar. "Koulye a, mwen pral mande ou pou fè yon bagay ki pral trè difisil pou ou."
  
  
  "Ki sa ki nan moute, Nick?"
  
  
  "Rete tann pou m'. Rete tann pou, si mwen pa tounen pa fè nwa, avèti David Hawke nan Washington ak di l ' tout bagay ou konnen."
  
  
  "Mwen kapab vini avèk ou? Mwen ka okipe kannòt la. Mwen ka ede nan plizyè fason ."
  
  
  "Non," mwen te di byen fèm. "Sa a se travay mwen, e mwen vle ou rete isit la."
  
  
  "Wi, Manman," li te di ak uncharacteristic demisyon.
  
  
  Mwen prese men l 'epi ki te swiv Saba waf yo, kote nou ta jwenn zanmi l' sou kannòt la. Li vire soti nan ka yon fin vye granmoun bato vit, ki li fyè mèt kay ak anpil atansyon kenbe nan bon kondisyon. Nonm lan pa t 'twò enkyete w sou kite moun lòt nasyon yo transande nan fyète l' ak kè kontan, men ase florence chanje men diminye rezistans li. Motè a te yon jeyan Evinrud ,ki imedyatman te vin nan lavi, epi byento mwen te atout vitès nan limyè televizyon nan direksyon Chen an Ti kras. Anvan mwen te resevwa twò pre, mwen te fè yon sèk lajè alantou zile rocky. Nan antre nan sou la byen nan bank, yon bato ak kabin yo te mare nan yon unpainted waf la. Te gen yon joupa an bwa dèyè waf la. Pale gri billowed lafimen ki soti nan chemine an.
  
  
  Mwen kouve nan Evinrud, lè sa a, tcheke kabin an ak ki antoure wòch pou nenpòt ki siy nan lavi yo. Pa t ' gen. Se konsa, mwen te kòmanse motè a epi ale tounen otou zile an.
  
  
  Mwen moute desann ansanm wòch rivaj sou bò ki pi lwen, chèche pou yon plas aterisaj posib. A file pics monte kenz oswa ven pye, kòm si gen kèk gwo twoub nan sant la nan tè a yo te voye jete yo sou planche a lanmè. Finalman mwen frape yon bon rapò sere etwat nan dlo ki genyen ant yon koup nan ki vle pèse anvlòp gwo wòch, e mwen jere yo peze kannòt la atravè. Mwen garanti l', moute sou wòch yo, yo e te fè wout mwen nan kabin an sou bò opoze a nan zile la.
  
  
  
  
  
  
  
  Trafik te ralanti nan pi bon, ak mwen te deplase konsyamman, jis nan ka Gorodin te ap gade. Ven minit pita, mwen te rive nan yon konfòtab plas la kote mwen te kapab kouche sou vant mwen ak gade nan soti nan kabin an. Isit la, li te sanble pi gwo pase soti nan lanmè bò lanmè, ak li te sanble yo dwe divize nan de chanm. Sèlman fenèt mwen te kapab wè te akòste moute ak pa gen anyen men plat twou. Toujou pa gen okenn siy nan lavi moun, jis sekouan lafimen ki gaye nan lè a. Kounye a ke mwen te van nan lafimen an, mwen remake yon sant dezagreyab. Petèt mwen te konnen nan kè m ' sa li te, men mwen rejte te panse a ak ranpe nan direksyon joupa a, ap eseye pou fè pou evite ke yo te wè nan krak la nan fenèt la nan ka yon moun te ap gade.
  
  
  Mwen te fè li nan kabin an san yo pa nenpòt ki pwoblèm ak chita anba la akòste-up fenèt.
  
  
  Fetidite a isit la te ékivok. Li te pran sant la nan singed kò yo ak cheve moun. Mwen gritted dan m ' ak yo te eseye efase foto mantal nan ki sa ki ka te rive pou Rona Folstedt. Anndan joupa a, yon byen file, apèn genyen vwa a nan kòlè sonnen deyò. Li te lou gwonde nan Fyodor Gorodin.
  
  
  "Ou te bay m' yon anpil nan pwoblèm yo, ou menm ak Carter," li te di. "Men, ou ka toujou touche m padon. Ou gen enfòmasyon sa a; mwen bezwen enfòmasyon sa a. Echanj senp. E reyèlman, ki jan ou ka di pa gen okenn yon moun tankou m ' ki moun ki se konsa talan nan konvenk? "
  
  
  Mwen tou dousman leve tèt mwen pou strabik nan tout espas ki la ant ankadreman yo, ak Gorodin nan vwa ki kontinye.
  
  
  "Nou konnen ke Carter pa t' nwaye. Gen rapò ke li te te pote sou rivaj la nan yon Maya vilaj lapèch nan Yucatan. Anplis, nou pa t ' kapab yo swiv li desann. Gen ta dwe gen yon pwen nan kontak kote ou kapab kontakte l ' nan ka ta gen yon ijans. Mwen vle ou di m ki kote li se."
  
  
  Mwen te kapab kounye a wè sal la nan fenèt yo. Rona Folstedt te chita nan yon chèz an bwa pwochen nan Gorodin. Yon sèl kòd ki te mare nan ren li, mare de bra l 'nan l' kote yo, epi ki kenbe l ' nan do a nan chèz la. Li te sèlman mete yon bouyon nan pantalon li ta chire lè plonje sou bato kwazyè. Pi wo a senti a, li te toutouni, revele piti, ki byen fòme tete. Je l ' yo se wouj ak cheve li se anmele. Lè li te pale, li te nan yon byen lwen, fatige ak vwa.
  
  
  "Pa te gen okenn kontak moun," li te di.
  
  
  "Ou se yon mantè e yon moun san konprann," Gorodin te di. "Ou ta dwe konnen ki sa mwen ka fè ou di. Nan lapè a kounye a oswa pi ta nan kriyan agoni. Youn nan fason oswa yon lòt, mwen pral jwenn Carter. Li nan deja touye kèk nan moun yo pi byen, ak chak minit li se vivan, li se yon menas pou plan nou an. Koulye a,-yon fwa ankò-kote nou ka jwenn Nick Carter?
  
  
  "Mwen pa gen okenn lide ki kote li se," Rona te di nan yon fatige nan monotone.
  
  
  "Mwen pa gen nenpòt ki plis pasyans," gronde Gorodin. "Koulye a, mwen pral montre w ki sa k ap pase nan moun yo mwen te pèdi m' pasyans ak."
  
  
  Gwo ris te demisyone sou kote, ak sous la nan lafimen ki soti nan chemine yo te dekouvri. Yon gwo iron recho ki te fèt yon lumineux pil nan chabon. Kawotchou-manch ki kouvri nan yon long zouti sayi soti nan chabon. Gorodin ak anpil atansyon te pran kenbe nan manch lan ak rale soti zouti. Yo te long, byen file-rtrouse pens. An pincers briye yon mat zoranj kòm li te te montre yo pou Rona.
  
  
  "Ou pouvwa te tande yo nan teknik sa a," li te di.
  
  
  "Kò a chire soti nan kò yon zongle nan yon tan. Se atansyon espesyal yo peye sa yo delika nan tete nan yon fanm. Ou pral rete pou yon bon bout tan, men, nan chak moman nan tan sa a, ou pral t ' ap mande charite pou mouri."
  
  
  Rhona a kontanple repoze hypnotically sou briyan konsèy yo nan pens yo. "Men, mwen pa konnen anyen,"li te di ak dlo nan je nan je l'," pa gen anyen nan tout."
  
  
  Gorodin inyore li. "Mwen pral ba w yon lòt chans pou reponn kesyon mwen yo," li te di frwa. "Lè sa a, nou pral kòmanse."
  
  
  Mwen konsidere mwen gen plan yo nan aksyon. Mwen te kapab yo te touye Gorodin pa tire nan fenèt la planch yo, men mwen te kapab wè soti nan lonbraj yo nan chanm nwa ke de lòt moun ki te kanpe kont ki pi pre miray ranpa a nan. Yo ta pwobableman dwe ame, epi yo ta pwobableman touye Rona anvan mwen te kapab jwenn alantou kwen an nan joupa a nan pòt la deyò. Yon lòt pòt, dirèkteman opoze fenèt la, aparamman te mennen nan yon dezyèm chanm. Li pa t ' ede ou. Si te gen yon fenèt nan chanm nan, li ta yo te yo te kout kouto nan lanmò.
  
  
  Pandan ke mwen te ap eseye vini ak yon plan posib, Gorodin eleman pens yo nan chabon epi yo tounen vin nan direksyon m ' yo. Mwen te soti nan je yo lè li te di nan youn nan envizib gason, "Pote l' isit la. Montre Manke Wohlstedt sa li te kapab espere si li pa kowopere ak nou."
  
  
  Yon Slavic nèg ki gen cheve kout janbe lòt tèt li nan devan m ' fenèt yo, epi lè mwen gade ankò, li louvri pòt la sou bò opoze a. Pran sant la nan boule kò a gaye tankou anpwazonnen gaz. Yougoslav tounen yon ti moman pita, trenen yon bagay sou planche a sa yo ke li te mete desann yon pye kèk lwen soti nan Rhona.
  
  
  Bèt la sou planche a te gen fòm tankou yon moun ak yon tèt, tors, de bra ak de pye yo. Nonm lan pa t ' di m anpil lòt bagay sou li. Kò yo ak nan misk yo yo te chire, boule, chire, ak chire nan tout pati nan tèt yo ak kò. Gen pa t ' sanble yo gen yon ògàn nan nenpòt kote ki te kapab itilize.
  
  
  
  
  
  
  li pa t ' defigire. Nan anpil kote, zo yo te montre nan twou yo nan kò a, pandan y ap bèt la te bay san ak lòt likid kò.
  
  
  Bouch yo yo te konplètman chire koupe, kite yon zo bwa tèt-tankou grimes nan ekspoze dan yo. Ki kote yon sèl grenn je yo te, te gen kounye a sèlman yon mouye, nwasi twou a.
  
  
  Pi move nan tout, sa a ti rès nan yon nonm ki te toujou vivan.
  
  
  Rona fèmen bouch li epi yo tounen vin lwen ke fantômes grate parke yo ak yon spasmodik men yo.
  
  
  "Ou ka pa vire do ou sou yon zanmi fin vye granmoun tankou sa," Gorodin te di. "Oswa petèt ou pa rekonèt bèl jenn Boris."
  
  
  Rona kite soti yon enstab kriye.
  
  
  "Nou te jwenn l' san konesans, men yo toujou, tou vivan," Gorodin kontinye. "Nou vle fè reviv li. Nou ba l 'tete epi manje l' anvan esè yo. Lè sa a, li te peye pri, pa trè kouraz, mwen pral admèt, pou ke neglijans moman sa a lè li shirked devwa l ' ak pèmèt ou ak Carter pou te chape. K ap monte a, sibitman, vwa l ' fè tèt di toujou. "Epi, koulye a li nan tan ou. Mwen bezwen Nick Carter, epi ou ka di m ' ki kote yo jwenn li."
  
  
  "Mwen - mwen pa konnen," sanglote Rona.
  
  
  Gorodin fè sèman nan ris yo ak rive jwenn pou kawotchou manch yo nan pens yo.
  
  
  Ki enpèmeyab rive jouk nan vant ak sis lafimen voye boul yo ki Stewart te ban m ' te nan men mwen. Yon jan kanmenm mwen te jete yon sèl nan granules yo nan chabon lumineux. Li te yon distans fasil - pwoblèm nan yo te voye i grenn nan gri fenèt. Mwen te bezwen yon lè pistolè, ak ki lè imaj la déja nan tèt mwen, mwen byen vit rale yon plim biy soti nan chemiz m pòch ak desere bouchon an, jete l ' ansanm ak katouch la andedan. Sa kite m ' ak yon tib twa ak yon mwatye pous nan dyamèt, etwat nan yon sèl fen ak lajè ase yo nan lòt la pou yo resevwa yon sèl nan lafimen granules. Mwen tonbe nan bal nan manch barik, kole li yo ant fenèt la ankadreman yo, epi yo te kòmanse ak anpil atansyon ajiste fize a trajectoire a yo dwe egzat.
  
  
  Gorodin kounye a apwoche Rona. Kenbe yon pè nan pens nan chak men, li bourade cho pincers li kite pwent tete. Mwen mizo la pwente nan yon fortin blowgun nan chabon lumineux. Premye tantativ mwen ta dwe pafè, paske mwen pa panse mwen pral kapab fè l ' ankò.
  
  
  Mwen te pran yon gwo souf, bourade bouch mwen pou la fen de la rive jouk nan vant, ak ekspire ak yon eksplozif soufle.
  
  
  Boul la te vwayaje al nan chabon an, epi yo rete sou chabon dife ak yon bon gou chantèz ak djondjon lafimen, gaye li yo pale, étoufan lafimen nan chak kwen nan sal la.
  
  
  Benediksyon Stewart a entèlijans, mwen rale soti yon mouchwa mask epi kouvri nen m ' ak bouch ou ak li. Mwen te vire kwen an nan joupa a ak epolèt pòt la ouvè. Li tresayir ak lè sa a, fann lè m ' kouri dèyè li difisil.
  
  
  Kòm mwen pete nan joupa a, Luger nan men, mwen te wè Gorodin bite soti nan pòt la nan chanm nan pwochen an, pandan y ap youn nan mesye l 'je fèmen fouye pou yon sib pou l' zam mitrayeur.
  
  
  Mwen te tire, epi li te tonbe. Li te toujou ap eseye pou ranmase zam mitrayeur soti nan etaj la, se konsa, mwen piki l ' ankò epi li sispann k ap deplase.
  
  
  Dezyèm moun nan sal la atake m ' ak wouj-cho pens apre davwa yo moute soti nan etaj la kote Gorodin te tonbe yo. Mwen mete yon bal nan tèt li, lè sa a, pwese kouri ale Rona ak byen vit libere li. Ant touse, li jere pou rann souf mwen non.
  
  
  "Nick?"
  
  
  "Sa a dwa," mwen te di. "Kalm desann, mwen pral fè ou jwenn soti nan isit la nan yon minit."
  
  
  Mouchwa a mask glise soti nan bouch mwen jan mwen te pote Rona deyò ak bese l ' nan tè la. Mwen tann jiskaske je m ' otorize, lè sa a, te ale tounen pou Gorodin.
  
  
  Mwen te demisyone sou Boris nan k ' ap vòltije rete nan chanm nan dezyèm nan joupa. Vid. Te gen yon gwo bout bwa fenèt, men li te kase. Mwen gade nan vwazinaj la twou wòch, men te wè pa gen okenn siy nan Gorodin.
  
  
  Rhona la byen lwen kriye, yo jete m ' ale soti nan fenèt la. Mwen li pran kouri tounen nan kabin an ak deyò pòt devan an. Gorodin kouri sou yon chemen kout ki genyen ant gwo wòch nan waf a ki kote kannòt la te ki estasyone. Lè mwen te mache nan pòt la, li te vire ozalantou yo ak piki m ' ak yon lontan-barrelled Erma pistolè. Li bal frape m 'nan manch rad la, jis ase yo ruin bi m' ki jan mwen te tire de vaksen yo tounen. Youn nan yo frape kwazyè a nan tank gaz machin la, ak kannòt la te monte ak yon eksplozyon byen fò kòm Gorodin jete tèt li sou wout la dèyè wòch yo.
  
  
  Mwen te mete ajenou pwochen pou Rona. "Èske ou ka mache?"
  
  
  "Mwen ... mwen panse ke se konsa."
  
  
  "Lè sa a, kanpe dwat dèyè do m'. Mwen gen yon bato mouye sou lòt bò a nan zile la. Li pa pral fasil prale a, ak Gorodin se yo deyò yon kote ak yon zam.
  
  
  "W ap kondwi, Nick," li te di. "Mwen pral fè li"
  
  
  Mwen te pran nan chemiz m ' ak li renmèt li bay Rona, pa soti nan modesti, men, paske li te prèske koulè a nan yon wòch. Pwòp mwen te po ate ase pa yo dwe tankou yon evidan sib. Ak Rhona dèyè do m', mwen te fè wout mwen tounen sou wòch yo file nan yon direksyon ki nan kannòt m, gwo soufwans gèrye nan mwendr son oswa mouvman.
  
  
  Lè mwen te wè li, te gen sèlman yon ridge etwat nan wòch yo ant nou menm ak bato, yon briye nan metal nan solèy la.
  
  
  
  
  
  
  Mwen jete Rona lou nan tè a epi tonbe plat atè bò kote l ' jis kòm plat krak nan yon Erma pistolè kraze silans la ak gravye vide de pye nan devan nan nou.
  
  
  "Rete kote ou ye a, "mwen hissed nan Rona, ak ki vize mwen Luger nan plas la kote mwen ta wè flash la nan zam la nan mizo. Mwen te tire yon fwa, de fwa.
  
  
  Gorodin nan bra yo ak zepòl mare nan ren yon wòch epi li te tire yon sovaj piki ki rebondi sou wòch yo pi wo pase tèt nou. Mwen te tire retounen lakay yo epi tande ris la kriye soti nan doulè ke m bal chire nan l ' yo nan avanbra.
  
  
  Koulye a, neglijans, Gorodin deplase egzaminen l 'yo ak blese yo epi yo jete yon pafè lonbraj sou wòch la devan l'. Li evidan, li pa t ' seryezman fè mal, paske mwen te wè lonbraj mare ak unclench men dwat li, lè sa a, ranmase zam la ankò e rale pi wo moute wòch yo pou yon piki.
  
  
  Lè Gorodin nan tèt parèt, mwen te pare ak luger pwente. Mwen rale deklanche la. Mato a frape selil vid. Mwen itilize de minisyon klip, ak mwen pa t ' gen youn nan lòt.
  
  
  Ris piki, men paske nan bal blesi a, li te presizyon pòv, epi li plonje tounen soti nan je.
  
  
  Mwen tcheke wòch yo file alantou nou, kap chèche yon kote ki pi bon yo kache. Dis yad soti nan chemen an nou ta vini soti, te gen yon sèkèy byen fèmen-ki gen fòm kavite.
  
  
  Mwen te ale pou Rona nan zòrèy yo, epi mwen te temwanye: "Lè m di ou, jwenn leve, li kouri nan ki twou a sou la. Deplase vit epi kenbe sou.
  
  
  Li louvri bouch li pou di yon bagay, men Gorodin leve kanpe ankò epi pran vize. "Ale!" Mwen te di dousman. Rona vole soti, te plane, bite, epi te plane nan tonèl la kòm bal yon ti jan koupe yon moso nan boulder pous soti nan twou a.
  
  
  Mwen kanpe sou pye m epi ki te swiv li. Kòm mwen ducked nan yon fon pòch, yon bal boule zepòl mwen ak te frape tè a. Mwen vole soti nan yon sheltered tèren an ak te santi kolan imidite nan san nan ke a, tach.
  
  
  "Ou ve yo te frape!" di Rona.
  
  
  "Apèn."
  
  
  Gorodin a vwa ki te soti nan deyò, ak li te kapab kounye a devine poukisa mwen pa t 'tounen tounen l' nan dife. "Carter, èske ou ka tande m'? Yon lòt yon sèl tankou sa a yo pral touye ou! Vini non soti ak men ou kanpe! "
  
  
  Apre yon kèk segond nan silans, de plis vaksen sonnen deyò. Youn nan bal yo frape nou an, ouvèti etwat la ak ricocheted tounen yo epi pwoklame, splattering nou ak fragman nan wòch.
  
  
  Kòm mwen apwoche Rona, mwen orèy:: "tan kap vini an li lans, rele."
  
  
  Li nodded nan konpreyansyon, epi kite soti yon dechire rele nan pwochen piki. Mwen siyale l ' "oke" epi yo rete tann.
  
  
  "Tout dwa, Carter," Gorodin kriye. "Vini non soti, oswa fanm lan p' ap mouri!"
  
  
  Mwen rele tounen, vwa m sere ak doulè. "Mwen ki te blese, ak fanm lan se seryezman blese. Kite l ' ale, epi mwen pral fè yon kontra avè ou."
  
  
  "Mwen pa panse ou gen nenpòt ki minisyon swa, ah. Jete zam lwen; lè sa a, nou pral pale."
  
  
  Mwen andwi ak san m 'soti nan blesi a tout sou Rona a felur ak fè fas a, mete l 'sou do l', epi li di l ' sa pou yo fè. Lè sa a, li rele soti nan Gorodin epi jete zam la ale.
  
  
  Lè m ' te tande Gorodin apwoche, mwen woule sou sou vant mwen ak kouche hunched sou yo ak imobilité. Gorodin a lou mak pye yo te mouri lwen pi wo pase nou. Apre yon pran yon poz Gorodin te di: "Soti, Carter, soti!"
  
  
  Lè sa a, Rona di chetif,"Li se... li nan san konesans."
  
  
  "Pwobableman pa," gronde Gorodin. "Kite m' wè si li se faking li."
  
  
  Zam l 'yo te eksploze dwa pi wo a m', epi bal la kraze tè a ak debri yon pous soti nan tèt mwen. Mo li siyale yon trick, ak mwen pa t ' deplase.
  
  
  Yon lonbraj tonbe sou wòch yo. Mwen te wè li soti nan kwen an nan je m 'kòm li apiye sou m'. Mwen te konnen ke li te gen yon zam nan pwen l', ak anpil atansyon vize li, ak mwen t ' ap sèvi nan kè sote patisipe. Rona, mwen mande l', pa kite m ' desann kounye a!
  
  
  Lè sa a, mwen tande pouse nan pye l', mou grounded nan pye l ' menm jan li konekte ak Gorodin nan kò a, epi li bite.
  
  
  Hatian talon nan men m', mwen file ozalantou yo ak te kondwi lam la nan masiv l ' pwatrin. Ak yon long soupi ak yon gurgling lapenn, li te bay moute zam la - ak lavi l ' yo.
  
  
  Mwen te pran Rhona soti nan dim apwè midi epi yo te di: "kannòt La jis te pase ridge la. Rete tann pou m ' gen - mwen gen yon dènye bagay pou yo fè."
  
  
  Li voye je nan m ' questioningly, lè sa a, vire, li te mache tounen nan kannòt la. Mwen te rive pou Erma a pistolè, ki Gorodin te tonbe, ak frape soti tout men se yon sèl nan kokiy yo. Lè sa a, mwen te ale tounen sou wòch yo nan pechè a joupa. Pòt la pase kouto louvri ak lafimen an ale.
  
  
  Mwen te mache nan tout sal la Boris nan chire an rete yo. Endispoze whimpers te soti nan kraze gòj, ak yon travay men grate etaj la.
  
  
  Mwen te santi tankou mwen te gen yon bagay enpòtan pou di, men, mwen pa t ' kapab jwenn mo yo. Mwen jis mete zam la sou etaj la dèyè do m ' k ap deplase bra yo ak mache soti nan pòt la.
  
  
  Mwen te jis ap mache tounen nan Ron ak kannòt la, lè mwen tande yon bal
  
  
  Chapit Dizwit
  
  
  Lè m 'ansanm Rona nan kannòt la, li te hunched sou yo nan banza yo, yo s' tèt li tankou yon ti abandone timoun. Tears te difizyon desann machwè li,epi li te souke miserable.
  
  
  "Li nan tout dwa koulye a,," mwen te di. "Pa gen moun ki pral swiv nou."
  
  
  Li te rive jwenn deyò epi yo janbe lòt bra l ' sou pwatrin li.
  
  
  
  
  
  
  nan direksyon pou m', kenbe bucaram sou m ' kòm si mwen te nan yon kannòt nan delivre yo. Apre yo kenbe li fre nan yon kochma nan vyolans ak yon rete lontan nan lanmè a, li te nan limit la nan andirans l ' -sou wout pou l yo tonbe nan twou. Ak mwen te konnen li te bezwen repo ak swen medikal.
  
  
  Kenbe Rona bò kote m ' ak yon sèl men ak volan an bato ak lòt, mwen janbe lòt bò dlo a epi te dirije pou Kiraso waf yo. Kòm nou pwoche bò ranp a ki kote kannòt la te mouye, mwen te wè yon figi ki te kanpe la, ap tann. Li te Pilar. Aparamman, pandan l ap gade kannòt la, li wè nou yo k ap apwoche.
  
  
  Mwen ralanti desann, pouse nan waf la, lèfini yo lage kòd la pou Pilar. Li garanti li nan la spike kòm mwen vole deyò epi yo garanti dèyè batiman an. Lè sa a, mwen ranmase Rona ak leve l ' nan waf la, kote li chita tankou yon zonbi nan yon vizyon-pwovoke catatonia nan chòk.
  
  
  "Li dwe dwe Rona," Pilar te di.
  
  
  "yeah. Li la nan move fòm. Nou ap pran yon taksi nan lopital la.
  
  
  "Mwen kapab fè pi bon pase sa. Mwen lwe yon Jeep pandan ou te ale. Li nan ki estasyone bò dwat la. Ou pran Rona tounen; mwen pral ale. Mwen konnen wout la nan lopital la. Lè sa a, li te ajoute ridikulman,"Ou Rona se trè bèl."
  
  
  "Pilar," mwen te di, " mwen byen kontan wè ou. Ou se yon pratik patnè. Ann ale."
  
  
  Kòm Pilar ak mwen te kondwi ale nan Jeep nan lari yo nan Willemstad, li te di, " Sa ki te pase sou zile a?"
  
  
  "Gorodin te gen ak yon koup nan l' goons," mwen te di l. "Li te ale nan tòti Rona pou fè l' pale. Ki sa ki li pa t 'konnen te ke li pa t' kapab reponn li. Li te jis yon fanatik la jwèt pou grangou pwofesyonèl yo ."
  
  
  "Men, li vrèman se te yon volontè," Pilar te di.
  
  
  "Vre, men pa gen yonn nan nou te pran tan pou di l' sou sa posib risk."
  
  
  Pilars 'je nwa te rankontre m' yo nan retwovizè. "Èske ou pran swen sou li, Nick?"
  
  
  Mwen sarepta pou yon moman anvan ou reponn. "Si ou vle di mwen renmen l' violton ak bouji, repons la se non. Mwen te fè sa a biznis sal pou lontan ke mwen pa konnen si mwen ka vrèman renmen yon moun nan sans klasik yo nan mo la. Men, si ou vle di, mwen pran swen sa k ap pase nan l', nan kou. Sinon, mwen pa t 'gen tan ale nan Ti Chen Zile a pou yo ede l'. Mwen konnen li santi li twò moun yo, men mwen pa t ' vire nan yon blòk nan glas ankò."
  
  
  Pilar te pale dousman, gade tou dwat devan yo. "Nick, di m' yon bagay."
  
  
  "Natirèlman."
  
  
  "Èske ou pran swen sa k ap pase m' konsa?"
  
  
  Mwen te rive soti ak mete men m ' sou tyèd kò a nan zepòl li. "Anpil," mwen te di.
  
  
  Pilar soupi, lè sa a, te di kiryozite:: "mwen espere ke ou pa janm regrèt li."
  
  
  Nan moman sa a, nou tounen tounen yo rale soti nan papòt la nan Rèn nan Lopital, yon briyan bilding nouvo nan pestèl ble. Mwen te kite yon chemine a nan bòdwo ak kesye, ak youn nan doktè yo asire m ' ke Rona ta bay pi bon medikal swen. Mwen te di doktè a ke nenpòt depans adisyonèl yo ta dwe peye pa Ameriken konsil, ak lè sa a, yo rele konsila a pou fè aranjman pou.
  
  
  Mwen te ale tounen nan Pilar nan Jeep la. Li te fè nwa, ak nan syèl la chè ak yon infini nan zetwal yo. Mwen te di, " ann ale rob kontrebandye yo."
  
  
  Mwen te resevwa dèyè volan an nan Djip la ak Pilar te ban m ' sa pou nou fè. Nou retounen nan lamè an ak lè sa a, tounen nan sid.
  
  
  "Gen dwe lòt nouvèl ke ou pa t 'te di m'," Pilar te di. "Ki jan ou jwenn lwen soti nan Gorodin?"
  
  
  "Mouri".
  
  
  "Ak de moun ki te avè l'?"
  
  
  "Tou mouri. Ak yon nèg yo te rele Boris ki moun ki te mouri paske li te twò kalite ak twò neglijans yo jwe."
  
  
  "Se konsa, ou kite dèyè kat kò yo?"
  
  
  "Sa a dwa. Men, yon kote Anton Zhizov ak Knox Varnov yo ki ap prepare pou eklate nan New York demen. Si nou pa resevwa yo an premye, li pa gen pwoblèm si yo jwenn kat kò sou Ti Chen Zile oswa kat mil."
  
  
  Pilar gade reflechi. Apre sa, li te an silans.
  
  
  Nou te kondwi nan ki pi kouri-desann yon pati nan lamè a, kote ki pi pòv yo nan pechè lokal yo mouye yo minables-kap bato nan dlo a, epè ak lwil oliv ak fatra. Apre yon koup nan kilomèt, Pilar pwente nan yon ki graj gri ankadreman nan bilding lan limen yo soti nan devan an pa yon sèl pal limyè anpoul. Pa konparezon, Varnov an Kachèt te tankou joupa a nan yon Komèsan yo te rele Vik.
  
  
  "Sa a se kote nou bezwen yo kòmanse," Pilar te di. "Si ou bezwen Torio, ale nan Ti kras Lisa."
  
  
  Vag yo son frape nou lè nou tout nou te toujou senkant pye lwen soti nan pòt la. Yon plen-echèl revòlt pa t ' kapab yo te pi fò. Anndan, nou mete yon santèn oswa konsa ge moun ki, pandan y ap pa manifestasyon, yo te omwen surèksite. Tout moun te sanble yo dwe nan mouvman konstan. Li te enposib pou nwaye soti nan bri a, se konsa tout moun t ap di byen fò. Soti nan tan zan tan, byen file fi ri koupe atravè kakofoni. Yon jukebox te jwe yon kote, men se sèlman rvèrb a nan pwofon nòt bas te kapab tande.
  
  
  Pilar ak mwen te goumen wout nou nan fou kò yo pou yon senp tablo mete kanpe nan do a nan bilding lan. Yon Godzilla-menm gwosè ak madanm te kanpe sou yon sèl bò, vide yo bwason yo soti na boutèy. Ak prèske kòm atire.
  
  
  Mwen rele byen fò nan Pilars ' nan zòrèy yo. Li te diman yon sovaj devine.
  
  
  "Ti kras Liza!" li te konfime ak yon grin.
  
  
  Lisa te mete yon cascade nan boukl sere nan bout pantalon.
  
  
  
  
  
  
  yon koulè wouj la ki pa t ' kapab pètèt dwe moun cheve. Yon kote ant sis ak sèt pye wotè, Lisa te kouvri nan sak, pòch yo, ak etranj ki gen fòm moso nan vyann. Li te tankou yon amatè sculpteur prese frapan ajil la sou ankadreman an. Toutespre pou m fini travay la pita, li just ki pèdi konfyans yo nan kreyativite l ' e li te bay moute.
  
  
  Lè m 'finalman te resevwa atansyon l', Lisa te deplase malabiyman nan direksyon m 'soti nan lòt bò lanmè a nan ba a, vyann lan nan l' nan divès pati danse nan diferan ritm.
  
  
  "Ki sa ki pral li ta dwe ye?" vwa li rumbled tankou yon barik vid woule sou yon pave.
  
  
  "Mwen vle Torio," mwen rele byen fò.
  
  
  "Mwen te pa janm tande pale de l'," Ti kras Lisa boomed tounen.
  
  
  "Gorodin voye m'."
  
  
  "Mwen te pa janm te tande nan l' soit."
  
  
  Mwen rale bous mwen. Mwen te kouri soti nan florence, se konsa, mwen pwopaje soti yon kèk Ameriken nòt sou tablo a nan devan nan gwo fanm.
  
  
  "Mwen te tande pale sou Andrew Jackson," li te di. "Torio dòmi nan chanm nan tounen." Li vize yon dwèt gwosè a nan yon marinated.
  
  
  Ak Pilar nan rale, mwen te dirije pou pòt jis la nan fen a byen lwen nan bar la. Nan sal la ti dèyè li, te gen yon chèz, yon sèl tab,ak yon sèl kabann. lanse.
  
  
  Mwen fèmen pòt la, epi bri a te mouri desann. Mwen tcheke lòt pòt nan miray ranpa a nan opoze. Sa a te mennen soti nan lè a louvri dèyè bilding lan. Mwen te ale sou yo mefyan trafikan, fouye l', epi li te jwenn yon jenn ti bourik .38 otomatik. Mwen lage sa a yo Pilar, pouse mizo nan mwen luger anba nen l 'yo, ak jifle l' atravè figi an.
  
  
  Mwen rele byen fò, " Torio!"
  
  
  Li vire tèt li, grunted piteously, ak dousman louvri je l ' yo. Lè li te wè zam la anba nen l ' yo, je l laji.
  
  
  "Hey, sa ki nan sa a, yon vòl nan yon?"
  
  
  "Jwenn leve, Torio," mwen gronde. "Nou pwal pou yon woulib."
  
  
  Sa a sezi l'. Li te chita. "Rete tann," li te plede. "Mwen pa menm konnen ou."
  
  
  "Li pa ke anpil nan yon jwèt," mwen te di l ' la. "Jwe a dwat avè m', epi ou pral gen yon vwayaj wonn. Koulye a, deplase li! "
  
  
  Mwen poked l ' alalejè ak barik la nan zam mwen mete aksan sou, ak Torio vole moute soti nan bunk la ak etone ladrès pou yon moun ak yon lou angove. Mwen pouse l ' soti nan pòt la tounen, epi li te obeyi pou l te mache sou nan kote nou ta pake Jeep la.
  
  
  Pilar te kondwi, epi mwen te nan do a ak Torio, luger ki resevwa fòmasyon.
  
  
  "Kondwi desann wout la pou sou yon santèn yad ak lè sa a, rale desann lè ou jwenn yon plas fènwa," mwen te di l.
  
  
  "Koulye a, Torio,"mwen di kòm nou te kondwi desann la dim wout ki estasyone," mwen vle konnen sou valiz yo."
  
  
  "Valiz?" "Ki sa ki se li?" li te repete.
  
  
  "Mwen pa gen anpil tan, Torio," mwen te di, "lè m' ni fè mwen tanperaman. Nan jis yon minit oubyen de, ou pral tande zo fisurasyon ak wè yon anpil nan san. Sa yo zo yo ak sa san an pral pou ou, Torio, kidonk, tanpri pran opòtinite sa a pou pataje enfòmasyon."
  
  
  Nan moonlight a, mwen te kapab wè pèl nan swe yo ki te k ap monte l ' sou po tèt ak ruisèlman desann lis bò nan tèt li.
  
  
  Li byen vit nodded, " Bon, bon. Mwen pa pwal yo dwe yon ewo pou yon pakèt moun sou lòt nasyon yo. Ou vle di valiz yo mwen te pran soti nan Gaviota, dwa?
  
  
  "Yon entelijan konklizyon, Torio. Mwen vle konnen ki moun ki te bay yo pou ou ak ki kote ou te resevwa yo."
  
  
  "Li te yon husky nèg ak yon etranje son ki mwen te fè yon kontra avèk sis mwa de sa. Yon gwo pwal sou tout kò makak. Li pa janm te di m 'non l', epi li pa t ' ki kalite nèg mwen te sipoze poze kesyon sou yo. Li te toujou peye m 'nan avanse, lè sa a, te di m' lè yo ranmase valiz mwen. Mwen te tit sid soti isit la, yon ti kras wout nan ti mòn yo, ak elikoptè yon te vini ak yon valiz, e mwen pran l ' nan kannòt la. Mete konfyans m', ki nan tout sa mwen konnen, zanmi. Mwen menm gade nan yon sèl nan valiz yo, epi li te vid. Li se yon frikin etranj biznis, men mwen pa ka peye yo dwe kirye.
  
  
  "Ki jan anpil valiz te fè ou mete yo sou kannòt la?" Mwen te mande.
  
  
  "Kite m' wè, dènye fwa a nou te pran li te twa nwit de sa. Pral gen uit nan total.
  
  
  "Èske ou pran nou nan kote elikoptè a tè?"
  
  
  "Asire w ke, men gen nan toujou yon koup nan gad ak zam. Yo ak pilòt la, yon nèg yo te rele Ingram, ki moun ki baton alantou lè l pilòt elikoptè a se anndan an.
  
  
  "Li a jiska ou," mwen te di, " yo wè ke nou jwenn sot pase sekirite. Epi, koulye a nou gen enstriksyon yo.
  
  
  Pilar te kondwi nan sid epi yo tounen vin sou yo etwat wout pousyè tè ki te make pa Torio. Lè sa a, nou tout nou te soti nan ouvè a. Erezman, Pilar lwe yon kondwi kat-wou djip: li te difisil pou mennen nan machine: wout la tounen nan yon santye, tè a te wòch, ak tèren an tounen nan ti mòn yo.
  
  
  An trafikan te kounye a chita nan devan m', se konsa ke lè projèkteur frape nou, li te kapab vole kanpe, epi balanse men l ' yo dwe rekonèt anvan nenpòt moun ki te kòmanse tire.
  
  
  "Li nan m', Torio," li te rele.
  
  
  Nonm lan ak fizi chas te deplase dousman pi devan ak sispann sis pye lwen. "Ki sa yo ou ap fè isit la? Gen yo pral pa gen okenn pik jodi a "
  
  
  "Gen pwoblèm sou Gaviot," Torio te di. Gwo nèg te di mwen ta dwe vini ak di Ingram.
  
  
  "Ki moun ki yo se de lòt yo?"
  
  
  
  
  
  Gad palè a mande mefyans.
  
  
  "Yo - yo -" Torio te kòmanse malabiyman.
  
  
  "Nou ap ak Gorodin," mwen te di. "Nou gen enfòmasyon ki ta dwe ale nan Zhizov imedyatman."
  
  
  Non yo yo te enpòtan nan gad yo. Barik la nan fizi l ' a bese epi li te mache sou nan jeep la. "Montre m' kat ID ou, tanpri, mèt," li te di respè.
  
  
  "Nan kou," mwen te di, ak te rive nan nan pòch mwen pou yon moso papye. Mwen te fè li se konsa ke gad palè yo te kapab rive jwenn li. Lè li te fè, mwen te pwan ponyèt li ak pouse l pou pi devan. Pilar byen vit jifle nonm lan dèyè zòrèy la, sa ki lakòz l ' pou fè / tounen glas anvan li te kapab rele anmwe.
  
  
  Mwen mete yon bayonne nan gad palè yo nan bouch epi yo mare l ' ak yon moso nan kòd nilon ke mwen yo te jwenn nan kannòt la, epi yo itilize pou sa a kalite danje. Mwen vire, li dokiman pwen enpòtan sou yon ti bilding an bwa senkant yad lwen. Jis dèyè do l ' te yon ti, ki solid elikoptè. Mwen etenn limyè yo ak siy pou Pilar vire sou Jeep la motè. Pouse Torio devan yo nan m', Luger nan men, mwen te fè wout mwen nan bilding nan sou pye ak yon bobin nan kòd ak kouri lwen, Pilar vin apre m yo. Lè nou te rive nan pòt la, mwen pouse li louvri, epi kouri nan, peze bouton an sou projèkteur. De mesye yo ki te ap dòmi sou li kont miray la byen lwen chita moute sibitman. Youn te yon lou Slavic a ki kalite moun ki ta ka yo te frè moun ki andikape sekirite gad palè yo nan papòt la, lòt la te yon pal, skinny nonm ak yon nen gwo ak yon fèb manton. Mwen te deside ke li ta dwe Ingram, pilòt la.
  
  
  Gad palè a te rive pou l 'fizi a, ki te soutenue atake miray la tou pre tèt la nan l' yo bunk.
  
  
  "Ou pral mouri ap eseye," mwen te di l ' la, ak nonm lan te jele. Ingram te jele, fwote je l ' ak kliyote.
  
  
  Pilar jwenn switch limyè a, ak li entèselan flanm dife ki inonde bilding lan nan sèlman sal. Nou an bò gòch la se te yon konplèks kourt radyo station.
  
  
  "Torio! Ou te vann nou, " gad palè a te akize.
  
  
  "Asire w ke," te di trafikan,"ak yon zam pou tèt mwen, mwen pral vann yo soti nan vit - jis tankou ou, zanmi."
  
  
  "Ingram, jwenn abiye," mwen te bay lòd. "Se elikoptè a ki te ranpli avèk gaz?"
  
  
  "Wi, konplètman," li te di nèrveu.
  
  
  Nonm lan te tranble kou fèy bwa yo te pè. Mwen pa t 'vle l' yo dwe tèlman pè ke li pa t 'kapab vole," mwen te di. "Jis swiv lòd epi ou pa pral jwenn fè mal." Sa a s ' l ' desann, epi li te kòmanse rale sou rad li.
  
  
  "Torio, chita nan chèz sa a," mwen te di, ak trafikan prese obeyi. Mwen jete yon bobin nan kòd la gad palè yo ak te di, "Mare l' moute. Mwen pa bezwen nan avèti ou fè yon bon travay.
  
  
  Mwen ki vize mwen luger nan sentinel ak Torio yo, ki fè asire w ke Torio te garanti nan bon sere ne. Pilar te kenbe trafikan la .38-kalib pistolè ak kenbe yon je sou Ingram, men li pa te ale nan lakòz nou nenpòt pwoblèm.
  
  
  Lè Torio te byen fèm mare nan, m 'te di gad la," Koulye a, chita nan chèz la nan fen a lòt nan chanm lan." Lè li sullenly te obeyi, mwen te di yo Pilar:: "Pran yon kòd epi mare l' moute twò."
  
  
  Pilar lage m ' ti bourik la te mache sou nan gad palè yo. Sa a te yon erè grav. Li te demisyone ant mwen menm ak nou yo prizonye. Nan yon sèl mouvman rapid yo, nonm ki rale soti yon kouto soti nan yon kote anba rad ki sou li e te pwan Pilar, vire l 'nan devan l', yo inclinaison tèt li retounen lakay yo epi kenbe lam la nan yon kouto nan gòj li.
  
  
  "Gout (n) zam oswa fanm lan pral mouri," li te rasped.
  
  
  Kouche desann kòm li te kanpe dèyè Pilar nan kò a, nonm sa a yo ofri pa gen okenn sib la, mwen pa t ' kapab dwe absoliman asire w ke mwen ta manke li epi li frape lanmò plas. Si mwen tounen vin jwenn zam la yo ka resevwa yon pi bon vize, li ta koupe gòj li. Se konsa, mwen hésité.
  
  
  "Modi li, mwen te di gout zam la." "Pa gen okenn," li te kase. "Ou panse ke mwen chike?"
  
  
  Lè mwen pa t 'deplase, gad palè yo jerked kouto, ak yon wouj vè nan san ranpa desann Pilars' kou. Mwen toujou te gen Luger pare.
  
  
  "Ingram, pran ki moun sòt nan zam," gad palè yo abwaye.
  
  
  "Mwen - mwen pa ka fè sa," pilòt la te di nan yon vwa tranble.
  
  
  Gad palè a snarled nan l', " Gen yon moun pou yon fwa, ou ap jémisman kapon, oswa mwen pral..."
  
  
  Nou pa janm te jwenn deyò sa a gad palè ta ka yo te fè Ingram, paske nan kòlè l 'nan pilòt la, li te vire tèt li, jis ase pou m' yo mete Luger nan pozisyon ak tire l ' nan san pwoteksyon kite tanp lan. Li te vire do soti nan Pilar, rebondi koupe miray la, ak tonbe nan etaj la. Kouto pase kouto inofansiv lwen.
  
  
  Pilar regardant nan m ' ak yon kouri kite ekspresyon. "Ou ta gen kite l' koupe gòj mwen anvan ou te bay moute zam ou, pa ou?" li te di.
  
  
  "Nan kou," mwen admèt. "Si li te gen zam mwen, ou ak mwen ta ka tou de dwe mouri."
  
  
  Li nodded tou dousman. "Wi, mwen ta kwè ou se dwa. Men, yo toujou... " Li ap tranble anba pye tèt li. "Ou ap fre. Ou ban m ' ranp yo."
  
  
  "Nou pral cho ou moute pita," mwen te di byen vit, epi yo tounen vin pilòt la. "Koulye a, Ingram, w ap ale nan pran m' nan yon plas kote ou ka ranmase valiz ke w ap pran yo Torio."
  
  
  "Ou vle di Gisov an kachèt?"
  
  
  "Sa a dwa. Ki kote se li ki sitiye?"
  
  
  "Nan la mòn sou fwontyè a nan Venezyela ak Britanik Gwiyane. Men, mwen te kapab pa janm peyi a pa gen nan fè nwa la. Pandan jounen an, sa a se byen difisil.
  
  
  Mwen gade m ' gade. "Si nou pran nan kounye a, li ta dwe limyè
  
  
  
  
  
  lè nou jwenn gen. Ak Ingram, si ou aksidantèlman lonje dwèt m ' nan direksyon ki mal, ou pral fèmen jiska Sis pye anba tè pou tout tan..."
  
  
  "Se mwen menm ki pa ni brav ni estipid," li te reponn. "Mwen pral fè ekzakteman ki sa ou di m'."
  
  
  "Sa a bon, Ingram. Ou ka toujou ap viv yo ekri manman ou tout dezagreyab detay."
  
  
  Pilar, ki moun ki te kanpe tou dousman sou bò a, te pale moute. "Nick, ou son tankou ou ap ap mache soti nan isit la pou kont li."
  
  
  "M," mwen te di. "Sa a se fen a nan keu la, epi gen pral siman dwe fedatifis. Yon fanm kapab yon nwuizans ."
  
  
  "Pa gen okenn," li te di, gaye janm li nan desizyon. "Nou te vini byen lwen tèlman yo ansanm, epi kounye a mwen pa pral rete dèyè. Mwen te itil anpil, pa mwen? "
  
  
  "Sa a vre, men ..."
  
  
  "Pran m' ak ou, Nick," li te di. "Mwen kapab tire kòm byen ke ou, ak de zam pwal double chans nou an nan siksè. Sa vle di yon anpil m', querido "
  
  
  Pou yon moman, mwen pa t 'kapab fè moute lide m'.
  
  
  Men, sa ki Pilar ' te di fè sans. Li te yon sezonman pwofesyonèl, pi solid pase sa pifò moun. Ak li te konnen ke li te durables, ke mwen ta touye pou li si sa nesesè pou misyon an.
  
  
  "Lè sa a, kite a ale," mwen te di. "Depi ou pa ap ale nan sèvi ak Djip yo jwenn tounen nan lavil la, ale ak rale distribitè bouchon se konsa ke li pa pral initil nan nenpòt ki moun ki jwenn li itil." Mwen pa t 'kapab ede men li ajoute," Èske ou konnen ki sa yon distribitè bouchon se?"
  
  
  Li plen bouch yo koube nan yon yon ti kras t ' ap jwe souri. "Wi, querido, mwen konnen sou distribitè kap ak anpil lòt bagay sa yo ou pa p kwè."
  
  
  Mwen ti souri tounen. Bon. Epi ou ka bay zanmi nou yo yon lòt frape yo mete l ' nan dòmi pou yon ti tan.
  
  
  "Mwen pral prese," li te di, epi yo te pran .38 nan men m ' epi yo prese lwen.
  
  
  Mwen te ale nan tolki-tòki, kraze l ' sou etaj la jiskaske yo ka louvri, ak lè sa a, detwi entesten yo ak bou la nan gad palè yo nan fizi. Mwen te kenbe yon grenn je sou Ingram pandan sa a ki graj konfwontasyon, menm si li te yon trè bon ti gason ak pa gen okenn plis nan yon menas pase yon enpwisan fin vye granmoun hound sou yon kòd.
  
  
  Mwen te di Torio: "Ou pral travay pou yon ti tan ak lè sa a, ou ka ale tounen nan Willemstad. Li se yon fason lontan yo ale, men ou pral gen tan panse osijè de ki jan pi bon yo fè yon k ap viv. Pran plonbri, " mwen te di.
  
  
  Li te apèn te souri. Li pa t ' gen anpil nan yon sans de imè.
  
  
  Pilar tounen ak distribitè kouvèti a, ki te remèt bay m ' ak yon metye reverans. "Nenpòt moun ki gen pa ta dwe reveye anvan midi," li te di. "Ak lè sa a, li pral gen yon tèt fè mal ki pa gen okenn kantite lajan nan aspirin kapab geri."
  
  
  "Tout dwa, Ingram,"mwen te di," kite a jwenn elikoptè ou moute nan lè a." Lè sa a, twa nan nou trudged desann wout rutted yo ap tann elikoptè.
  
  
  Chapit mil nèf san
  
  
  Ingram te sanble yo pran chaj kòm li te pran helm la nan elikoptè a yo e nou te pran sou nan syèl la lannwit. Nou te dirije bò solèy leve a ak yon ti kras nan sid, byento kite limyè yo nan Kiraso dèyè nou. Zile a ti nan Bonaire tou glise lwen, ak pou yon ti tan, te gen sèlman nwa a Lanmè Karayib anba a nou ak nan syèl la syèl la pi wo a.
  
  
  Byento nou kenbe limyè a nan Karakas ak mache sou kòt la nan Venezyela pou yon ti tan.
  
  
  "Ou di mòn sa a, kachèt a nan Gisov se difisil jwenn," mwen te di.
  
  
  "Prèske enposib," Ingram te di. "Pa gen okenn konpayi avyon yo vole sou kote sa a. Men si yo te yo, yo pa ta janm te wè li. Bilding yo ap bati soti nan menm zoranj-mawon wòch nan mòn yo. Li se prèske envizib soti nan syèl la. Pa gen okenn wout ki mennen ale nan li. Tout pwodwi yo yo dwe delivre nan avyon. Zhizov te fè yon kontra ak youn nan la Sid Ameriken gouvènman yo, mwen pa konnen ki yon sèl, nan transpò kago. Mwen te travay pou transpò VIPs ak sa yo valiz. Men, si mwen pa t 'konnen landmarks ki gide m', mwen pa janm ta gen te jwenn kote sa a tèt mwen."
  
  
  Nou te pase Trinidad sou nou te kite ak tounen sid nan tèt andedan nan marekaj tèren nan L ' Delta. Syèl la lès yo te kòmanse aleje, ak detay ki enpòtan nan tè a te vin vizib kòm nou rumbled nan tèren mòn li te ye tankou Gwiyane Highlands yo.
  
  
  Lè sa a, nou te gen pou jwenn altitid, ak Ingram ajiste anplasman an prensipal elis yo pou pran yon gòje pi fon nan mens lè. Jou a brightened, men, gwo nwaj kouvri te montre pa gen okenn siy ki montre yo nan disip.
  
  
  Yon te panse mwen ta fè espre evite déja nan tèt mwen. Li te jou a ki nan Vil New York ta mouri si mwen pa t ' kapab sispann li.
  
  
  Ingram nudged zepòl mwen, entewonp panse m ' yo. Li te montre devan yo nan yon fòmasyon wòch apeprè ki gen fòm tankou yon leve soti vivan pwen, bay yon obsèn voye bonjou pou.
  
  
  "Èske ou ka wè ki moute devan?"pilòt la rele byen fò sou son an nan motè nou an. "Sa a se yon bòn tè ke pilòt yo dwe pase. Nou rele li Dwèt Mòn lan. Jis pi lwen pase li se yon ti wòch valley kote Zhizov 'al moute kan l' lakay li.
  
  
  "Ki sa ki chans yo ke yo pral kòmanse tire le pli vit ke yo wè nou vini nan?"
  
  
  "Mwen pa panse ke sa a gen anpil chans. Ingram te sanble yo te rache moute kouraj la nan lè a ke li te manke yo sou tè an. "Yo yo trè konfyans sou sekirite yo isit la, ak elikoptè yo vini epi yo ale byen souvan. Sof si yo yon jan kanmenm jwenn deyò sou sa ki te pase
  
  
  
  
  
  nou pa ta dwe gen nenpòt pwoblèm aterisaj nan Kiraso."
  
  
  "Tout dwa," mwen te di.
  
  
  "Men, sa se sèlman kòmansman an. Le pli vit ke yo plas ou a oswa lady, tout lanfè kase ki lach.
  
  
  "Èske ou ka ban m' yon lide sou fizik yo layout nan kote sa a?" Mwen te mande. "Ki kote se Zhizov nan katye jeneral? Ki kote èske syantis Varnov fè l ' travay?
  
  
  "Pa gen okenn," Ingram te di, ak lè sa a gade m 'byen vit, tankou si yo asire m' nan senserite l ' yo. "Kwè m', mwen ta di ou kounye a si mwen te konnen. Tout sa mwen fè se rete nan helipad a pandan ke yon moun vin soti oswa chita desann, oswa pandan ke yo nan chaj sa yo vle m ' pote."
  
  
  "Ki sa ki si ou vle delivre yon mesaj?"
  
  
  "Mwen bay li an sekirite gad palè yo nan elikoptè a aterisaj sit ou. Li pral vin soti epi ki satisfè nou. Epi li pral dwe premye moun ki ou pral gen fè fas ak."
  
  
  Nou balanse yon sayi dwèt nan wòch ak te kòmanse desann anba nan yon canyon etwat ak falèz absoli sou tout bò yo. Menm lè sa a,, si mwen pa t ' fè rechèch pou yo, mwen pa ta gen pou wè tout bilding yo kruman te bati soti nan wòch. Mwen konte kat olye estrikti gwo, yon ti yon sèl tou pre plat la tè nou te desann nan. Ba rocky fèt ak gwo wòch yo te lite nan zòn nan tout antye, e te gen sèlman endispoze tras nan chemen konekte bilding yo.
  
  
  Kòm mwen veye, yon nonm pwoche bò soti nan yon ti bilding tou pre helipad ak gade nou. Li te pote yon fizi sou zepòl li.
  
  
  "Li se yon gad sekirite," Ingram te di.
  
  
  "Li se sèlman yon sèl?"
  
  
  "Li se yon sèl la sèlman mwen te wè tout tan tout tan. Gen pouvwa gen lòt moun ."
  
  
  Mwen te di yo Pilar, " Jwenn desann soti nan je." Apre sa, li pran yon pozisyon, mwen tou te vin envizib.
  
  
  "Lè nou peyi a," mwen te di yo Ingram, " kite gad palè yo vini dwa moute nan pòt la."
  
  
  "Ki sa si mwen ka jwenn li isit la?" pilòt la te mande nèrveu, kouraj l ' kòmanse fennen nan syèl la.
  
  
  Eseye trè difisil, " mwen te di. "Kòm si lavi ou depann sou li. Paske, Ingram, yon zanmi fin vye granmoun, li la vre.
  
  
  Nou te ateri ak anpil atansyon nan yon ti netwaye, ak Ingram koupe motè. Kòm gwo rotor te vini nan yon arè, nonm lan ak fizi rele byen fò yon bagay soti nan kote li te kanpe, ven pye lwen.
  
  
  Ingram pouse ouvè pòt la epi pou yo rele byen fò, " mwen gen yon bagay pou a jeneral."
  
  
  "Èske ou moun k' ap bwete?" gad palè yo rele tounen. "Pote sa a."
  
  
  "Mwen - mwen pral fè bezwen kèk èd," Ingram te di. "Li a twò difisil pou mwen."
  
  
  Te gen silans. Men, lè sa a, te gen mak pye sou gravye a nan direksyon nou. "Ou konnen, mwen pa sipoze yo dwe yon porter," gad palè yo te pote plent. "Ou ta dwe-"
  
  
  Li te sispann sibitman, tankou si li te kapab wè nou. Mwen te konnen nou te nan pwoblèm yo lè m 'te tande son ékivok nan yon gad sekirite yo retire l' fizi ak tire boulon an. Mwen te gen Luger pare, men, yo risk yo te tire sou li kounye a ak alam ekipaj la tout antye ta dwe fatal. Olye de sa, mwen bourade desann sou mwen nan avanbra, ak Hugo tonbe nan palmis m. Mwen vire talon plis pase; kenbe lam la ant gwo pous m ' ak dwèt yo, li te byen vit moute nan pòt la. Gad palè a te ogmante nan fizi l 'yo, epi mwen vize a lam nan l'.
  
  
  Nan talon ranvèrse nan sièl anvan lam la te antre nan nonm lan dèyè kou ou. Li te fè yon son tankou yon anroue chichote, pran de etap tounen, epi yo tonbe nan tè a, san jayisman soti nan gòj li.
  
  
  Pilar vole soti nan copter. Ingram regardant nan la moun ki mouri soti nan chèz pilòt la.
  
  
  "Ki sa ki kounye a?" Pilar mande.
  
  
  "Koulye a, mwen pral fofile nan ak eksplore wòch sa a bouk. Ou pral rete isit la pou wè Ingram. Lè m ' ale tounen, mwen ta kapab sou kouri ak bezwen yon moun pou kouvri pou mwen.
  
  
  "Tout dwa, Nick," li te di ak yon dou akò ki etone m'.
  
  
  Mwen li bo l ' dousman, lè sa a, bent sou yo mouri nan gad palè yo, yanked nan talon soti nan gòj li yo, ak siye lam pwòp. Mwen tounen tounen l ' nan gèn m nan avanbra a, lè sa a, monte sou wòch yo, evite chemen an ki mennen ale soti nan post la eskwad gad.
  
  
  Sonje ki jan mwen te wè kote sa a soti nan yon bird ' s-je wè, mwen kouri nan direksyon pou bilding lan pi gwo. Li te sanble ki lojik ou panse ke sa a ta dwe operasyon an nan katye jeneral yo. Mwen kouche sou yon ti ridge ki ouvè sou yon chemen ki mennen nan yon tan, ki ba bilding ki rele kazèn lan. Kòm mwen veye, moun nan ki graj rad ble ak travay la kap deplase soti nan sòti an. Yo te san zam. Lòt moun yo te holstered zam ak mawon Sovyetik Lame inifòm ak wouj bòdu. Pi lwen pase kazèn lan, mwen remake yon gwo kare kare bilding ke mwen te gen te fè m ' pwemye sib.
  
  
  Mwen kite m ' pwen vantage ak skirted kazèn lan, konsyamman apwoche pwen ki pi wo a li. Tankou lòt moun yo, li te sèlman sou sis pye wotè, epi mwen dvine ke espas ki la enteryè desann pi ba pase nivo tè. Mwen tande vwa yo epi mete ajenou pou koute etwat vantilasyon plas.
  
  
  "Eske ou te voye pou m', Jeneral Zhizov?" Li te yon jenn ti vwa-enèjik, militè yo.
  
  
  Zhizov reponn ak yon lwil-lis pretèks oubyen bite. "Mwen voye pou ou, pi Gwo Rashki, paske mwen pa t' resevwa yon mesaj nan moman an nonmen ki soti nan Kolonèl Gorodin. Kidonk, nou dwe asime ke li pa yo pral disponib yo ban nou pandan premye etap yo final la nan operasyon an. Mwen bezwen yon dezyèm lan nan lòd,
  
  
  
  
  
  yo ak mwen te chwazi ou."
  
  
  "Mwen menm ki onore, Jeneral."
  
  
  Manyè di m', pi Gwo, ou ou yo konplètman abitye ak plan an?"
  
  
  "Wi, mesye. Nou te plante nikleyè aparèy eksplozif nan sèt vil Ameriken yo, ak sa yo ki pi resan aparèy te mete sou Kanal Panama. Non yo nan lavil yo ak kote egzak la nan bonm yo li te ye sèlman nan ou ak syantis Ameriken ."
  
  
  "Trè bon, Rashki. Èske ou konnen lè premye bonm pwograme pou yo ale nan? "
  
  
  "Jodi a, mesye." Li efase gòj li nan anbarasman. "Gen yo se rimè kap kouri sou tout kan yo, seyè a."
  
  
  "Wi, li nan diman yon sekrè; preparasyon yo se evidan. Mwen pral di ou ke New York pral dwe premye moun ki Ameriken yo nan vil yo dwe detwi. Depi gouvènman yo gen yo pa aksepte tèm nou an, Dr Varnow pral eklate nan premye bonm nan egzakteman kat èdtan."
  
  
  Mwen gade nan gade m ' ak gwo soulajman. Te gen yon glas pè ki jan mwen maké an Venezyelyen syèl la nan dimanch maten byen bonè, nan Vil New York ta ka menm lè sa a, te pote pa a dyabolik flanm dife yo nan yon eksplozyon nikleyè.
  
  
  Jis lè mwen te panse akwochaj yo te kont m', yon refrijerasyon gwonde répéta soti nan vantilasyon.
  
  
  "Ah, mwen wè chen m' yo zanmi yo reveye," Zhizov purred. "Pa enkyete, pi Gwo, osi lontan ke mwen kontwole tout bagay, yo pa pral ou mal. Men, yon mo nan men m ' epi yo pral touye ou nan segonn." Zhizov a trè chofe osijè done ri te imite pa konvinkr Raschke. "Bèt sa yo yo te dirije pa de sa yo nan fòs ki pi pwisan nan mond lan, pi Gwo," Zhizov kontinye. "Gen krentif pou ak rayi. Sonje sa a "
  
  
  "Wi, mesye," pi Gwo a reponn uncertainly plis snarls nan bèt yo.
  
  
  Mwen te deplase lwen soti nan vantilasyon ak chita sou vant mwen an, kap soti nan pasaj pyeton ki genyen ant bilding yo. Premye a tout, mwen bezwen yon siy Knox Vornow a kote ke yo, ki te kle nan tout ka touye moun.
  
  
  Travayè yo te pase separeman ak nan pè. Lame sòlda yo, ak yo fonse kote yo pote, te sanble kontan nan pwen an nan indiféran. Petèt, kòm Ingram te gen allusion, yo te vini nan neglijans asime ke sekirite yo nan tankou yon kote ki te envulnerabl.
  
  
  Li te klè ke mwen ta dwe gen libète a nan mouvman. Se konsa, mwen tann jouk nan pwochen travayè ki te pase anba li epi li tonbe dèyè li. Mwen frape l ' ak Luger ak li te ale limp nan bra mwen yo. Mwen byen vit trennen l ' nan twou wòch la ak fèmen bouch li pou tout tan.
  
  
  Mwen te pran koupe ble konbinezon li te pote et rale l ' sou sou rad mwen an. Pantalon yo te yon ti kras twò kout, men otreman yo anfòm. Mwen mete yo sou chapo m ' yo ak bourade vizor fwon mwen. Soti nan yon distans rezonab, mwen te kapab pase inapèsi. Apre yo kache travayè sosyal la nan kò a ant de gwo wòch jeyan, mwen te dirije tounen nan santye an ak te swiv li. Mwen tande mak pye dèyè do m'. Mwen ducked nan yon ba pòt ki gade tankou yon depo. Mwen te mete ajenou, mwen tounen nan chemen an, ak fiddled ak pòt la manch kòm si w tcheke yon defo fèmen.
  
  
  Cho sant la nan manje a te rive nan twou nen mwen jan de travayè sarepta retade ankò sou chemen an dèyè do m'.
  
  
  "Mwen pa gen yo devine ki moun ki vin nan manje maten ou ap pote," youn nan yo te di. "Yon Ameriken, dwa? Pou yon syantis."
  
  
  "Nan kou," te di yon lòt. "Li se nou envite yo nan onè."
  
  
  "Ki sa a li te resevwa sa a maten, lè nou ap manje manje nou an nan abityèl fatra?"
  
  
  "Fresh ze, kam, pen griye, ak tomat mi."
  
  
  Premye travayè sosyal jemi expressively. "Mwen priye ke pral gen pa gen okenn lòt sous elektrisite jouk nou tout ka kite mòn sa a purgatwar ak ap viv kòm moun ankò. Ki jan mwen anvye sò a bon manje ak fanm ki Ameriken yo jwi."
  
  
  "Sa a tan an se tou pre, kamarad. Jodi a nou dwe grèv nan Ameriken yo."
  
  
  "Si se konsa, lè sa a, jodi a nou selebre. Men koulye a, mwen gen yo ale."
  
  
  Kòm mwen veye, youn nan de mesye yo ki te swiv yon chemen ki tou pre, koupe branch yo bò gòch la, pandan y ap lòt la, pote yon plato nan manje, kontinye tou dwat devan yo. Mwen kite l 'mache desann chemen an ak lè sa a, swiv, ki te kouvri figi m' ak mwen bouchon.
  
  
  Nonm lan pa t 'vire toutotou a, se konsa, mwen t' ap swiv li nan youn nan pi gwo estrikti yo ki te kanpe apa soti nan gwoup la nan bilding yo. Li te ale desann nan yon kèk etap, louvri pòt la ak te disparèt nan li, mwen te ba l ' yon kèk segond, lè sa a, ale nan pòt la menm.
  
  
  Mwen te jwenn ke sa yo bilding yo te fouye pi fon yo ak fini pi plis byen pase sa m ' te antisipe. Yo reflechi konsepsyon endike yon long peryòd preparasyon.
  
  
  Te gen yon koridò long ak lis miray wòch ke yo koube dousman nan yon arc. Malgre ke mwen pa t 'kapab wè travayè sosyal la, mwen te kapab tande l 'mak pye yo devan yo nan m'. Koridò a te limen moute avèk elektrik limyè nan entèval regilye, ak pa te gen okenn dout ke te gen yon plant pouvwa gen.
  
  
  Lè sa a, mwen vin chonje sa yo ki yon kèk ane anons sa pibliye depi te gen rimè ke yon baz wis yo te ke yo te prepare yon kote nan Amerik di Sid. Sa a te alantou tan an nan kriz misil Kiben an, ak nan detant sa yo ki swiv, sa yo rimè kap kouri te mouri deyò. Koulye a, li vire soti ke baz done a ki se yon reyalite. Li te pwobableman abandone pa ofisyèl ris rejim, men reactive pa Zhizov ak faksyon l ' kòm yon kache an sant nan operasyon yo.
  
  
  Tout ansanm koridò a, mwen
  
  
  
  
  
  
  Mwen sèlman te ale nan yon sèl pòt. Aparamman, gen yo pa t ' chanm anpil, menm jan yo te dwe fè mete pòtre soti nan wòch solid. Mwen tande vwa moute devan ak sispann sibitman.
  
  
  "Mwen te fè yon royal manje maten pou Majeste L' yo." Li te manje a nèg livrezon vwa, plen nan sarcastic.
  
  
  "Jis delivre manje a, epi kite estipid kòmantè." Yo reponn vwa a te ki graj ak biznis ."
  
  
  "Ki sa ki se Ameriken ki fè?" travayè sosyal la mande. "Li se pare pou jou an gwo?"
  
  
  Koulye a, mwen demenaje ale rete tou dousman ansanm koube miray ranpa yo gade nan moun kap pale yo, epi rive nan yon pwen kote mwen te kapab wè nan fen koridò la. Yon sòlda ak yon bèl moustach nwa te kanpe la, veye pòt la masiv. Li pran manje a plato ki soti nan travayè sosyal la ak pursed bouch li anvan li di, " Li se pa diferan de jan li konn ye, eksepte ke li te resevwa moute nan dimanch maten byen bonè sa a maten. Men, mwen pa ka konnen ki sa ki pwal sou nan tèt li."
  
  
  "Pa gen okenn, mwen ta kwè ou pa. Byen, pi bon pou l', pi move a pou m'. Mwen ' m ale pou manje maten ki soti nan raz pèn.
  
  
  Mwen kouri al tounen desann koridò wout la mwen ta vin. Kounye a ke mwen te konnen ki kote yo jwenn Banabas, mwen te bezwen jwenn yon fason jwenn l ' la. Pandan ke yo t ' ap repase sa a pwoblèm lan, mwen te tounen yon kwen ak twò ta wè yon figi qui nan distans la. Mwen kapab di soti nan inifòm ke li te yonn nan sòlda yo.
  
  
  Owaza, tankou si mwen te bliye yon bagay, mwen tounen vin tounen. Li te rele soti pou m', men mwen te jwe soud ak bèbè. Alantou la pliye, soti nan devan nan sòlda yo, mwen te kouri tounen nan sanktyè a nan Varnov. Men, " mak pye yo te vini soti nan lòt bò a. Mwen sarepta. La livrezon manje travayè yo ap retounen, ak yon lòt sòlda dèyè l ' nan pòt la nan Etab la.
  
  
  Mwen te fè yon desizyon rapid ak pwese kouri ale sèlman nan pòt ki mennen soti nan koulwa an.
  
  
  Pòt la te fèmen, se konsa mwen te rive nan nan pòch mwen anba travayè a konbinèzon ak jwenn yon mens, elastik teren nan asye. Pi fò ak plis fleksib pase yon tradisyonèl moso nan plastik, aparèy sa a ap travay byen vit ak yon senp fèmen.
  
  
  Kòm travayè sosyal la te toujou ap apwoche soti nan yon sèl bò ak sòlda ki soti nan lòt la, mwen pouse ouvè pòt la, ak pwese kouri ale andedan.
  
  
  Chapit ven.
  
  
  Nan yon kèk segond, abondan enteryè a nan sal sa a te vini ansanm. Pa te gen okenn sifas ki graj, pa gen okenn koulè mat. Mou tèkstur-zòrye, sofa yo, kabann, chèz pil-tout nan yon kanaval nan ton lakansyèl.
  
  
  "Ou te kapab omwen fè," yon klerman fi a vwa te di soti yon kote pou m rete.
  
  
  "La gwo elèv yo ta jwenn leve byen bonè jodi a," yon lòt vwa ki te di soti nan lòt bò a.
  
  
  Kòm je m ' ajiste nan limyè a pal, mwen te jwenn ke vwa te vini soti nan yon zòn nan saten kabann ak zòrye an gonfle nan approfondir oval sou chak bò nan sal la. Kòm mwen veye, dezord blond tèt yo a te parèt devan kite la ak dwa, ki te swiv pa kò sa yo ki te sanble ak kolèj cheerleaders. Blond nimewo yon sèl te pote yon woz chmiz kout ase yo kite okenn dout ke li te fèt blond. Nimewo de te mete seray pijama ke yo te transparan ase yo konfime ke li te tou yon blond reyèl.
  
  
  "Mwen espere mwen pa entru," mwen te di.
  
  
  "Mwen Terri," te di blond nimewo yon sèl nan yon woz rekòt top.
  
  
  "Mwen Jerry," te di nimewo de yo nan la seray pijama.
  
  
  "Tou de yo ekri ak yon ki 'mwen'." Terri eksplike
  
  
  "Enfòmasyon ki enpòtan," mwen te di.
  
  
  "Nou ap jimo," Jerry sijere.
  
  
  "Yon lòt sezisman dekouvèt," mwen te di.
  
  
  Ti fi yo leve soti nan kabann yo epi yo vin gade nan m'.
  
  
  "Mwen pat janm wè ou anvan," Terri te di.
  
  
  "Ou pa fè pati isit la, fè ou?" te ajoute Jerry.
  
  
  "Nou te vin tankou yon van tanpèt," Terri te di. "Mwen panse ou ap ke yo te kouri dèyè, epi ou vle nou pou yo kache ou. Ki jan gwo!"
  
  
  "Ou se pa yon jandam, ou ye?" te di Jerry. "Nou pa kache flik yo."
  
  
  "Mwen pa yon jandam," mwen asire yo. "Ki moun ki mwen menm ki ak sa m' fè a se twò anpil yo eksplike nan mwens pase yon èdtan, epi mwen pa gen trant segonn. Men ou kapab di ke mwen se youn nan mesye yo bon - epi mwen pa plèzantè nan tout - mwen bezwen èd ou."
  
  
  Nan moman sa a, nou tande vwa yo ak te ale nan koute nan pòt la.
  
  
  "Poukisa ou vire toutotou ak tounen vin jwenn lè mwen rele ou?" Li te tande vwa a nan sòlda nan ki moun ki te rele byen fò nan m ' nan koridò la.
  
  
  "Mwen pa konnen sa ou ap pale de. Mwen jis tonbe pwofesè a pou manje maten yo. Mwen pa t 'wè ou jis kounye a," travayè sosyal la te reponn.
  
  
  "Ou t ap mache isit la yon minit anons sa pibliye depi, lè sa a, ou vire toutotou ak mache tounen."
  
  
  "Pa m'."
  
  
  "Pa gen okenn yon sèl te vin nan avèk ou?"
  
  
  "pa gen okenn. Mande Yuri nan pwofesè a pòt. "Mwen pral. Mwen pral chanje li. Epi si w ap kouche, li pa gen pwoblèm. Se pou yo ale, kamarad! "
  
  
  Son an nan yon travayè sosyal nan mak pye yo nan ap vini desann nan koridò la. Kle bag deyò pòt la.
  
  
  Mwen bourade tèt mwen kont miray la sou bò charnyèr yo ki nan pòt la, Luger nan men yo. Jimo regardant nan zam ak lajè flè mayi-ble je, lè sa a, gade nan chak lòt, chuckling nan fristrasyon. Ki sa ki te ale atravè yo ti sèvo yo nan moman sa a te kapab vle di lavi oswa lanmò pou yon anpil nan moun.
  
  
  Gad palè a louvri pòt la epi louvri li nan yon krak.
  
  
  "Byen, byen, ou ti fi yo jwenn leve byen bonè," li te di.
  
  
  "Ki sa ki nan li?" Terri te di.
  
  
  "Nou ka jwenn moute nenpòt ki lè nou vle," Jerry te ajoute.
  
  
  "Leve, li desann, moute ak pou pi devan.
  
  
  
  
  
  
  Oke, sa a, se tout lavi ou, " a gad palè snorted.
  
  
  "Ki yonn nan nou fè sa pwofesè a vle maten sa a?"
  
  
  "Oswa se li tou de nan nou yo ankò?"
  
  
  "Ni youn ni lòt la. Li te jis te gen manje maten, ak travay li a vini an premye. Lè sa a, manje - ak fanm pou desè ."
  
  
  "Lè sa a, ki sa yo ou ap fè isit la, Marcus?" "Ou pa antre nan chanm nou an sof si pwofesè a voye ou pou al pran nou."
  
  
  "Mwen gade pou yon moun," li te di apologetically yo.
  
  
  Ti fi yo ' giggles reponn li.
  
  
  "Mwen te panse mwen te wè yon travayè nan koulwa a," Marcus te kontinye sevèr. "Yon moun ki pa t' fè pati nan ekip la. Mwen te panse li ta ka yo te vini nan isit la."
  
  
  "Nou pa te wè yon sèl moun," Terri te di naivman.
  
  
  "Li tankou yon desepsyon," Jerry te ajoute disgustedly.
  
  
  "Mwen pa ki kalite moun ki wè fantom," Marcus te di. Mwen tande l ' pran yon konfimen etap pi devan. "Li pral kèk tan anvan pwofesè a fini manje maten l' epi yo voye youn pou ou. Depi mwen deja isit la, petèt nou te kapab amize chak lòt yon ti kras ...
  
  
  "Definitivman pa!" Terri koupe nan. "Kontra nou di ke nou se isit la sèlman pou Dr Varnov. Nou te avèti pa pou yo jwe jwèt ak lòt moun."
  
  
  "Men, panse ak anpil atansyon," Jerry te di mischievously.
  
  
  "Teasers," gad palè a te di. Li te demisyone tounen ak ti fi yo fèmen pòt la. Fèmen a kle a te fèmen.
  
  
  "Koulye a, nou ap reyèlman nan pwoblèm," Terri giggled.
  
  
  "Men, li la plezi," sè l ' te di.
  
  
  "Mèsi anpil, "mwen di, ak diminuer an Luger tounen nan pòch li. Mwen chuckled. "Petèt m ka jwenn kèk tan yo peye dèt ou. Eske se vre ke ou se sèlman isit la yo ... se ... sèvi Warnow?"
  
  
  "Ou te tande sa nou te di yo Marcus, nou jis ap van - up jwèt pou yon syantis Ameriken," Terri te reponn.
  
  
  "Yo ak ba yo ki kalite moun li ye, li pa pran anpil nan tan nou an," Jerry te di, epi yo te vin sou mwen.
  
  
  "Jan te fè ou jwenn nan sa?" Mwen te mande.
  
  
  "Ou vle di ki sa ki fè ti fi bon tankou nou fè nan yon kote ki tankou sa a?"
  
  
  "Yon bagay tankou sa."
  
  
  "Nou reponn a yon anons nan yon anba tè jounal nan San Francisco," Jerry te di. "Ki gen rapò ak ti fi yo vle vwayaje, eksitasyon, ak avanti."
  
  
  "Epi li evidan ou te resevwa travay la."
  
  
  "Nan kou. Gen te dwe senkant ti fi yo lòt, men nou gen avantaj la nan ke yo te marasa."
  
  
  "Sa a se pa tout ou te gen," mwen te di, anyen yo jenere fòm.
  
  
  "Mwen renmen ou," Terri te di.
  
  
  "Mwen parye ou gen yon anpil plis nan yon nonm pase yon pwofesè, twò," Jerry te ajoute.
  
  
  "Mwen pa enterese nan talan seksyèl oswa mank ladan l'," mwen te di yo oserye. "Men, li te tounen soti yo dwe moun ki pi danjre nan mond lan, yon menas a Etazini yo ak mond la tout antye. Mwen pral gen pitye pou ou a petire detay yo, men, kwè m', pa gen anyen ki pi enpòtan nan tan kap vini an nan limanite kounye a pase pou m ' jwenn nan Varnov nan laboratwa. Ak mwen vle ou ti fi, ede m'.",
  
  
  "Ou vle di sa a estipid fin vye granmoun laboratwa se pi plis enpòtan ba ou pase sa a?" di Terri, leve l ' kout chmiz menm ki pi wo.
  
  
  "Ak sa a?" Jerry interjected, la akrochaj senti l yo nan l ' pijama pla epi yo glisman desann nan mitan an nan li awondi kwis.
  
  
  "Mwen te di pi enpòtan yo, ti fi, pa plis plezi."
  
  
  "Poukisa nou ta dwe ede ou?" mande Jerry. "Ou pa pral menm dwe nice yo ban nou."
  
  
  Li te klè ke patriyotis ak imanis yo ki te mo sa yo ki pa t ' montre moute nan bèl, byen klere tèt yo. Men, san yo pa ede yo, chans mwen te zewo.
  
  
  "Kòm fin vye granmoun li di: an ale," mwen te di yo ak yon figi pokè, "ou grate m' yo, mwen grate ou."
  
  
  Yon pè nan radieux souri limen moute sal la. "Ou vle di ou pral?" twins yo te di nan unison.
  
  
  "Si ou ka ede m' jwenn nan Varnov nan laboratwa."
  
  
  Siy san pwoblèm mwen tap, yo te pran men m epi mennen m ' nan yon pil nan kolore zòrye, kote yo byen vit retire mens kouvri. Nan bat je l nan yon grenn je, yo te toutouni, yo pran divès kalite séduire poze nan mitan zòrye. Mwen te dekouvri ke Terry te gen yon ti anvi jis anba tete gòch li, ak sa ki te yon fason a sèlman mwen te kapab di jimo yo apa.
  
  
  Li te sèlman tan nan lavi m ' ke mwen te nan yon prese pou li konplete ki sa ki se petèt pi enteresan nan tout moun nan operasyon yo. Ak se konsa, mwen mete yon dosye mond nouvo pou yo retire kòm anpil rad ke posib nan kantite lajan ki pi kout nan tan.
  
  
  "Mmm, bon gou," Terri kòmante.
  
  
  "Mwen te konnen li ta gen plis pase sa yo ki fin vye granmoun pwofesè," Jerry apwouve.
  
  
  "Vini isit la," Terri te bay lòd, " dwa ant nou."
  
  
  Mwen byen vit te rive nan jenou m ' epi yo rete nan yon klasik pozisyon sou Terry nan enpasyan kò ti kras.
  
  
  "Mwen pa t' vle di ant m', men nan mitan nou," li te di ak yon soupi, yon ba jemi ki pa t ' son tankou yon plent nan tout.
  
  
  "Ou tèt ou?" Mwen mande l ' jan mwen te antre nan pòtay yo, yo nan paradi.
  
  
  "Oooooooh," li te jemi.
  
  
  "Mwen pral rele jwe yo apre sa," mwen te di l', ak plonje nan tinèl la nan renmen.
  
  
  Sa a ki jan li tout te kòmanse, menm si nan yon tan trè kout nou te adopte yon nimewo kontinuèl nan jimnastik poze, pi fò nan yo ki pa dekri nan maryaj la manyèl.
  
  
  Apre yon tan, nou te vin tèlman absorbe nan chak lòt yo ke Jerry te di nan yon ba, tris vwa:: "mwen pa vrèman renmen jwe swasanndis yo."
  
  
  Mwen te mete nan yon pozisyon gòch pou pale, men vire tèt mwen ak yon gwo efò sa a, mwen te mande
  
  
  
  
  
  
  Naivman: "Kisa sa vle di, Jerry? "jwe swasanndis yo."
  
  
  "Bondye, tout moun konnen ke," li te di grumpily. "Swasanndis-swasant-nèf ak yon sèl je."
  
  
  Mwen apwoche li, epi ak yon ti kras kajolri, li te vin twazyèm patnè nan youn nan yo ki pi konplèks, ekzotik, ak fatigan pèfòmans mwen ka sonje. E m sonje byen yon anpil.
  
  
  Apre sa, kòm mwen te resevwa abiye byen vit, jimo gade nan m ' ak ap fè fas kè kontan, antremele ak ti souri ak winks nan rekonesans. Li te Jerry ki moun ki te di ak yon long, ala bon sa bon soupi,"Ou konnen, mwen panse ke twa nan nou ap fè yon kokenn koup."
  
  
  Men, lide m ' te deja preyokipe ak pwoblèm lan nan Warnow ak konpayi. "Tout dwa," mwen te di, " ki amizan epi jwèt yo sou yo. Koulye a, kite a wè si nou ka jwenn yon fason pou chapèl a, nan Nox Varn.
  
  
  Yo nodded prèske nan unison. Men, te gen pa gen okenn enterè reyèl sou yo ap fè fas.
  
  
  "Èske w pa sonje nou ti kras fè fas?" Mwen te mande yo.
  
  
  "Wi," Terri te di, ranfroye. "Men, li ka danjere pou ede ou."
  
  
  "Anplis," Jerry te ajoute. "Nou gen yon anpil pèdi. Yo peye nou plis lajan pase nou te janm wè nan lavi tout antye nou an. Lè nou kite isit la, nou ap ale nan sèvi ak li nan louvri yon ti magazen rad."
  
  
  Nan moman sa a, mwen te gen gwo enpresyon ke marasa yo pa kòm estipid kòm yo te pretann ki te yo dwe.
  
  
  "Se konsa, w ap ale nan louvri yon magazen rad lè ou kite isit la," mwen te di. "Ak ki sa ki fè ou panse ou pral tout tan tout tan kite isit la? Ou ap prizonye yo, pa ou konnen? "
  
  
  Terri 'ap tranble anba pye tèt li," Nou pa ap prizonye nan tout. Nou vini e li ale kòm nou tanpri. Lè nou jwenn fatige nan ke yo te cooped moute yo, nou mache nan tout kay la. plas. E pa gen yon sèl ki rete nan nou ."
  
  
  "Nan kou," mwen te di. "Ou ka ale tout kote ou vle, paske pa gen okenn fason soti nan sa a wòch fò eksepte pa lè. Men, di moun sa yo ke ou vle kite fimen epi mande yo pou yo fè ou jwenn soti nan isit la. Lè sa a, ou pral konnen ki sa ou ta te li te ye depi lontan - ke ou ta ka kòm byen dwe yon esklav nan chenn."
  
  
  Koulye a, mwen te gen yo atansyon divize. Yo lumineux bèl ap fè fas yo te vin grav, epi yo echanje sezi kout je.
  
  
  "Mwen pa t' risk lavi m ' pou vini isit la pou yon ri," mwen kouri kontinye. Moun sa yo yo ale nan pran sou Amerik ak lemonn antye ak fòs atomik. Bonm yo yo deja ki estasyone nan kle NOU vil yo ak se pare yo te eklate youn pa youn, si peyi nou an pa konfòme li avèk demand yo."
  
  
  Mwen gade m ' gade. "Si mwen ka jwenn nan Varnov, ki moun ki se youn nan sèlman ki moun ki ka aktive aparèy, premye bonm atomik la ap detwi New York ak tout moun li yo nan jis de zè de tan."
  
  
  Mwen nodded jan yo gaped nan m'. "Wi, sa yo se reyalite yo. Ak mwen vle ou ti fi yo sispann ap eseye fòs sa a estipid blond sou m ' ak kenbe prale. Paske, apa de Varnov, ki moun ki denonse peyi l', nou yo, se sèlman twa Ameriken yo nan mitan an nan kan an lènmi.
  
  
  "Ak san yo pa m', ou pral pa janm jwenn soti nan isit la vivan."
  
  
  "Oh, Bondye mwen," Terri te di. "Kijan nou ka ede?"
  
  
  "Mwen vle pwosedi sa yo dwe itilize pou jwenn de nan ou nan Warnes' laboratwa a, k ap viv trimès, ak tout lòt bagay, ak tounen lakay ou. Mwen vle ou di m 'tout bagay ou te wè gen ki ta ka ban m' yon siy pou l ' operasyon. Ak fè li byen vit; li nan tan pou avanse pou pi kounye a! "
  
  
  Yo tou de te kòmanse pale nan yon fwa. "Rete tann," mwen te di, " Terry, ale pi devan."
  
  
  "Gen nan yon gad sekirite," li te di. "Men, Marcus se sou devwa pi fò nan tan an. Li dòmi nan yon ti chanm dèyè pwofesè a pòt, ki sanble yo dwe te fè nan asye solid. Epi li se youn nan sèlman ki moun ki wè nou retounen ak lide. Li apwi bouton an alam, ak Varnov ale nan lòt bò a nan pòt la, ouvè li, ak pale nan yon sòt de fè griyaj. Pa gen okenn kle nan pòt sa a; li ouvè soti nan anndan an - ak pwofesè a pa janm kite pou nenpòt ki rezon ."
  
  
  Bon. Nenpòt lòt bagay?" Mwen kase. "Ki sa ki andedan?"
  
  
  "Lè ou ale nan," Jerry te di, " ou pral wè yon biwo ak yon biwo ak yon telefòn. Kote a se vid, pa gen okenn lòt mèb. Men, gen ranpli kabinèt. Ak yon gwo ankadre kat jeyografik la nan Peyi Etazini pandye sou miray la pwochen nan biwo yo. Yon lòt pòt kondwi soti nan biwo a ...
  
  
  "Tann yon minit!" Terri koupe. "Gen nan yon miray san danje dèyè kat sa a. Oke, pa egzakteman yon an sekirite. Men, yon kare nook.
  
  
  "Ki jan ou fè konnen?" Mwen te mande l ' la.
  
  
  "Paske yon sèl jou a lè mwen te mache, mwen te wè li. Kat jeyografik la yo te pran nan zen an epi yo te kouche sou planche a anba sa a twou nan miray la sou yon pye kare kare. Warnow te gen papye pwopaje soti sou biwo li ke li te dwe lekti pandan y ap li te ap tann pou m'. Mwen sipoze li bliye pou yo wete papye ak kouvèti a plas la ak yon kat jeyografik.
  
  
  Li ti souri. "Oswa li te panse mwen twò estipid di yon twou nan miray la soti nan ou-konnen-sa ki. De tout fason, mwen pran pòz yo pa avi, epi mwen pa t ' patikilyèman kirye nan tan an. Tan nan pwochen li te voye pou m', kat jeyografik la ki te toujou la, pa gen okenn papye."
  
  
  "Ki jan li di ou la apa?" Mwen te mande, jis konfime mwen devine edike.
  
  
  "Mwen gen yon ti bouton a nan dwa isit la," Terri te di ak jis allusion a nan yon souri, montre zòn nan anba tete gòch li. "Ak jan ou ka wè, nou mete diferan kostim yo fè distenksyon ant nou."
  
  
  "Tout dwa, Jerry, ale pi devan. Ki sa ki nan nan chanm nan pwochen nan biwo a? "Oke, li nan reyèlman yon sèl gwo chanm ki separe pa yon rido.
  
  
  
  
  
  Sou yon bò se yon kabann, yon koup la moso nan mèb, ak yon twalèt ki konekte nan biwo a. Nan lòt men an, pa mande m'. Mwen te pa janm wè li, men mwen panse ke li la pwobableman kèk kalite ekipman yo. Oh, ak gen nan yon lòt youn nan moun entèn telefòn kap vini an pou kabann lan.
  
  
  "Èske w te janm tande l' pale sou sa yo telefòn yo?"
  
  
  "Jis yon fwa. Men, li te kalite yon de-concerté konvèsasyon, ak mwen pa t ' konprann li."
  
  
  "De fwa lè mwen te gen, li te resevwa yon apèl nan," sè l ' te di. "Mwen pa t' konprann sa l ' t ' ap pale yo sou swa. Men, mwen panse ke mwen konnen kounye a ."
  
  
  "Manyè di m' sou li, Terry."
  
  
  "Oke, li te gade fache anpil. Ak li te di yon bagay tankou, gade, pa pouse m', Jeneral, epi yo pa menase m'. Sonje byen, si mwen kite, tout bagay ale avè m'. Ki gen ladan nan Moskou, an Jeneral, mwen te vin nan konferans ak de valiz. Men, pou kèk rezon, youn nan yo te resevwa pèdi ." Lè sa a, li sarepta, li di, " Èske sa vle di anyen pou ou, Jeneral?"
  
  
  "Mwen pa konnen ki sa li te di an jeneral," mwen kòmante. "Men, sa a di m' yon anpil. Varnov gen tankou yon sistèm ke si li mouri, tout lavil yo, ki gen ladan Moskou, yo pral mouri avè l'. Pa sèlman se li yon move bata, li la tou fucking entelijan.
  
  
  Lide m ' file pou yon moman jan mwen ranje soti divès aspè yo nan yon possible plan. Lè sa a, mwen te di, " Sou yon sèl nan men, tan se faktè ki pi enpòtan. Men, mwen pa wè okenn prese. Mwen ka jwenn Marcus yo pran youn nan ou a ke pòt. Men, mwen pa ka fòs Warnow yo louvri li si li pa pran inisyativ la. Sa se, si li pa deja voye Marcus apre ou.
  
  
  "Anplis, mwen pa ka kraze nan apre ou san yo pa touye Markus, ki moun ki pral kanpe dwat nan pòt la, kote Varnov ka wè l'. Ak mwen anvan m 'te kapab pran swen de Marcus, li te kriye byen fò devan pòt kay la nan figi m'. Se konsa, li tout depann sou ou ti fi. Nenpòt ki moun ki vini nan l 'jodi a yo dwe kole yon bagay nan pòt la, se konsa ke li pa fèmen konplètman, epi fè li se konsa ke Varnov pa avi l' yo. Epi li pran yon mirak nan tan ."
  
  
  "Mwen gen yon pi bon lide," Terri te di. "Youn nan moun ki te resevwa pwofesè a apwobasyon ale avè l' nan chanm lan, ponp l 'leve epi mete l' nan kabann. Lè sa a, li amèn l ' pou yo ale nan twalèt la. Li pa ka diskite ak sa a, se konsa li kadna tèt li nan twalèt la, vide soti nan dlo a, lè sa a, kouri yo nan etid la ak ouvè pòt asye pou ou. Lè sa a, li retounen nan ki konekte pòt ak monte nan kabann ak Varnova.
  
  
  "Pi bon kalite jeni," mwen te di.
  
  
  "Nan entre-temps la, ou pral gen pou debarase li de Marcus," Terri te di, " epi rete tann nan pòt la."
  
  
  "Ban m' senk minit," mwen te di. "Apre sa, mwen vle Marcus yo dwe te atire isit la pa rete ti fi se konsa, mwen ka pran swen l' byen vit ak tou dousman."
  
  
  "Li anjeneral pa vle tou de nan nou nan maten an pati," Jerry te di. "Men, si li te konnen?"
  
  
  "Pa enkyete, mwen pral pare pou prèske anyen," mwen te di l.
  
  
  Te gen yon lòt reflechi silans, ak lè sa a, mwen te di, " Koulye a, tout sa nou dwe fè se rete tann. Men, pou konbyen tan?
  
  
  "Li se tankou yon revèy," Terri te di. "Li ta dwe isit la nenpòt minit."
  
  
  "Asire w ke," Jerry te di. "Men, si li nan li gwo jou yo siye deyò Vil New York, petèt li pral nève epi yo pa pral fukin vle dòmi."
  
  
  "Jezi," Terri jemi.
  
  
  Ak mwen pa t ' di anyen, paske yo te grandè a nan kesyon sa yo ak potansyèl katastwòf ki asosye ak repons lan submerged nan sèvo mwen an.
  
  
  Ven yon sèl
  
  
  Te gen yon sòt de tab abiye yo nan yon kwen fè nwa nan sal la, ak mwen te chita desann nan li, konplètman fèmen soti nan pòt la. Minit koche pa infiniman, ak mwen restrenn, muscles misk mande pou sekou. Finalman mwen te resevwa moute. Li te estipid yo rete nan yon pozisyon gòch lè ou te kapab pwobableman tande avètisman son yo nan yon kle nan pòt la.
  
  
  Mwatye yon èdtan te pase lè m 'jije sa ki yon gwo kesyon yo te reponn, ak Varnov te sou bay moute serye amizman, ak konsantre sou sinistr biznis nan jounen an, men l' yo pare pou voye siyal la ki ta ka kònen moute vil la nan New York. nan syèl la. Men, si nan dènye èdtan prezidan an pa t 'deside ki nan risk yon nasyonal panik ak evakye Manhattan, sò a nan tout moun sa yo te nan men m'.
  
  
  Kòm mwen t ' ap tann, mwen te goumen yon sans k ap grandi nan pè a jan mwen kalkile posibilite a nan mwatye yon douzèn plan altènatif. Yo tout te pratik e pou l entelijan ase. Men, chak yon sèl te vin nan yon fen mouri-nan inpénétrabl pòt asye ant Varnov ak m'.
  
  
  Soti nan tan zan tan, endesi anvlope son yo kapab tande ap vini soti nan tinèl la koridò. Endesi vwa, grounded la nan lou pye, sonnen nan metal. Ti fi yo koute m 'ak zòrèy yo aplati kont pòt la, men nou te rapòte yo ke yo pa t' tande anyen enpòtan, jis initil bavardaj, jan plizyè moun, evidamman nan yon prese, pase pa.
  
  
  Lè sa a, apre yon long peryòd de silans, jis jan mwen te sou yo risk nenpòt dezespere konplo, pa gen pwoblèm ki jan fou risk la, te gen yon enpasyan frape nan pòt la, ki te swiv imedyatman pa tchatcha lan nan yon kle nan fèmen la.
  
  
  Mwen te deja byen kache lè Marcus pwan daso nan pwofesè a lòt fanm kay ' sal ak urla: "Ou se Ti kras Miss Mòl," Ameriken an demand.
  
  
  
  
  
  
  Sèvis ou a pou de! Pwofesè yo te arete paske nan yon vizit ki soti nan supérieure l ' yo, ak li te di ke si ou pa vini touswit, li pral manje ou la an jeneral nan chen pou dine.
  
  
  "Oh Bondye mwen, nan sa yo chen pral manje pòv ti kras m' nan twa mòde," Terri te di nan l ' vwa dous. "Ann a, prese anvan pwofesè a pèdi tanperaman l' yo."
  
  
  "Mwen panse ke ou vle di kalm l', pa l ' chofaj, mwen renmen anpil Terri," Jerry korije.
  
  
  "Mwen rele yo ki sa mwen wè yo a, mwen renmen anpil," li te di, epi yo te kouri pou pòt la.
  
  
  "Oh, Marcus," Jerry a pran rele, "èske ou ka vini tounen pou yon ti moman apre ou te lage sè m'?
  
  
  "Vini non tounen?" Marcus kase irritably. "Poukisa?"
  
  
  Mwen lonely epi ... Epi mwen bezwen yon moun reyèl, se pa sa fatige fin vye granmoun bag nan zo.
  
  
  "Yeah? Sa a se ka a kounye a? Marcus te di, vwa l te souke ak eksitasyon. "Ki sa ou ta ka fè ak yon nonm reyèl la nan jis yon ti minit?"
  
  
  "Te kapab ou pyès de ti minit?"
  
  
  "Mwen te kapab sove yon anpil, men mwen ta ka gen yon pwoblèm."
  
  
  "Mwen pa pral di ou. Ak ou pa panse ke mwen ta dwe pran risk la?"
  
  
  Lè sa a,, apre yo fin yon terib, ensèten pran yon poz: "Wi, mwen pral tounen. Nan mwens pase yon minit. Dwe prepare!"
  
  
  Kòm si li te yon pwen eksklamasyon nan akò sa a, pòt la te kriye byen fò ak yon grounded. Ak lè sa a, te gen yon gwo vakyòm ki nan silans.
  
  
  "Yo pa gaspiye yon dezyèm fwa," mwen te di a Jerry nan yon vwa ki ba, "ak kenbe l' okipe!"
  
  
  "Kote mò yo ye, li pa janm pral konnen ki sa ki frape l'," li te murmures, ak mwen te plane ankò.
  
  
  Marcus tounen yon kèk segond pita.
  
  
  "Kòm ou ka wè, mwen pare, lover," Jerry te di.
  
  
  "Mwen plis pare pase ou pral janm dwe," li te di l ' ak yon nève ri. "Men, mwen gen pou gad palè yo Warnow a pòt, ak mwen pa gen tan yo dezabiye."
  
  
  "Bliye ke estipid pòt," Jerry te di. "Yon sovaj pake nan elefan ven pye segondè pa t' kapab kraze li, si enteryè a chanm ki te kouvri nan etaj rive nan plafon ak pistach."
  
  
  Li evidan, Marcus te twò lwen soti nan vle yo reponn. Men, yon minit pita li li te kite soti yon koup nan biznis grunts lè Jerry te di, "Oh, Bondye mwen, w ap twò anpil!" ak mwen brwi soti nan dèyè a abiye tab.
  
  
  Mwen te demisyone pou pi devan dousman men byen vit ak talon. Mwen plane anwo yo pou yon moman ke mwen leve soti vivan zam sou l ' tounen gwo. Jerry a louvri je yo laji nan je m'.
  
  
  Menm lè a, petèt pwovoke pa kèk bèt ensten oswa pa gade nan Jerry a sezi je, Marcus leve tèt li epi yo tounen vin nan mwatye nan m'.
  
  
  Se konsa, mwen kole lam la nan pwatrin li olye.
  
  
  Li te bouch ou louvri, ak je l ' gade tou dwat devan yo nan enkredilite. Men, lè sa a,, ak sèlman yon ti kriye ak yon grimes terib, mwen byen vit rale soti kouto a, epi li te obeyi pou l tonbe sou tèt yo nan Jerry ak te jele.
  
  
  Mwen siye lam la sou inifòm l 'veste et pwan zam la, pandan y ap Jerry, avèk pi fò pè ekspresyon sou figi l', yo te eseye pou gremesi yo pouse kò a lwen soti nan li. Mwen te pwan zepòl li ak yanked, epi li woule sou planche-a. Li te kap soti nan infinity nan espas.
  
  
  Gerry te chita leve, li siye bloodstain koupe l 'toutouni kò a ak kwen an nan fèy la kòm li gade nan m' ak yon ekspresyon mwen pa t ' kapab byen kote. Eksepte ke petèt li te yon melanj de admirasyon, enkredilite nan tou pre a nan reyalite a nan sovaj lanmò, ak yon coloration nan degou. Si wi ou non li te rayi m', san oswa kadav la, mwen pa t ' kapab di.
  
  
  "Wi," mwen te di, kòm si yo reponn yon unspoken kesyon, " sa a ki jan li se. E si mwen pa prese, dè milyon de lòt la, pi plis moun inosan ap mouri."
  
  
  Lè sa a, mwen kite l', epi, regardant moute ak desann koridò a, te fè yon priz pou an gwo pòt asye kote Varnov ak kontwòl remote aparèy yo te ap tann nan zèl yo.
  
  
  Yon koup ki nan kè sote, sueur minit te pase. Lè sa a, mwen tande obtenir sur la, ak pòt la louvri jis yon ti kras. Li te kòmanse pou fè balansin nan direksyon m', men mwen pran l ' ak prese nan, jis nan tan pou trape yon aperçu nan Teri a fè tounen jan li te disparèt soti nan view nan fèmen pòt la.
  
  
  Mwen fèmen pòt la dousman ak gade toutotou sal la nan yon sèl gòje. Dapre Gerry a dekri teren, li te genyen yon biwo ak yon telefòn, ranpli kabinèt, yon gwo ankadre kat jeyografik nan Peyi Etazini, ak yon pati nan Santral Amerik di ke li pa t ' mansyone. Mwen te ale nan biwo tiwa, men yo te fèmen. Mwen te fè yon lòt pase nan dosye kabinè a, rezilta a se menm bagay la.
  
  
  Mwen etidye kat jeyografik la. Bag yo, trase nan wouj plim ak te santi-pwent avèk plim, te ale nan sèt lavil NOU yo ak Kanal Panama. Vize pou destriksyon. Youn nan lavil yo ki te Cleveland, men nou te kapab inyore l paske bonm gen entansyon detwi li te entèsepte pa koutim. Sou kat jeyografik la, lavil ki te konte, ak ak eksepsyon a nan Cleveland, yo te nan eksepsyonèl lòd: New York, Chicago, Houston, Los Angeles, San Francisco, ak Washington, DC.
  
  
  Mwen remake ke kapital la te sove nan dènye a, pa gen okenn dout yo ki pèmèt gouvènman an nou yo negosye jouk nan dènye èdtan.
  
  
  Nan kat la, se te sispann pa yon fil ki sòti nan yon fò kòb kwiv mete zen an. Mwen kite l ' nan zen an ak sètitid a ki, kòm Terri te di, mwen ta jwenn yon twou bayman oswa kache kote ki kote kache dokiman yo te kache. Men, te gen pa gen okenn sa yo twou
  
  
  
  
  
  miray ranpa a nan anba a nan kat la, te lis.
  
  
  Li te rive m ' ke yon senp gwo twou nan miray la dèyè kat jeyografik la pa ta ka twò envante pou yon Varn-nivo syantis. Se konsa, koulye a, mwen te kòmanse fè eksperyans ak yon kòb kwiv mete zen, trese li nan diferan direksyon, men jwenn ke li te byen fèm fiks ak immobilize. Men, pa byen imobilité. Paske lè m 'rale zen a nan direksyon pou m', li klike yon ti kras. Imedyatman, yon kare seksyon nan miray ranpa a nan diminuer tounen san yo pa yon son, revele yon bokal ki gen yon ti kwi ki kouvri kaye ak yon seri de resansman desen, chak nan yo ki fè yon maké wouj zo bwa tèt ke, pou m ' omwen, byen klè ki endike kote adrès la nan bonm valiz plante.
  
  
  Yo espesifye ki kote yo ye, sa vle di si ou te gen yon ki apwopriye eksplikasyon a nan ki se bilding lan ki sitye nan ki vil la. San yo pa tèks oswa lòt konsèy, simagri yo te fè pa gen okenn sans.
  
  
  Malgre ke li te sanble tankou yon laj nan sa yo tansyon, nève sikonstans, yon ti koutje sou nan gade m 'te di m' sa se sèlman de minit te pase. E depi mwen kalkile Vamou te ka viv yon lòt dis minit oswa plis lè Terri te okouran yo bezwen mwen pou moman sa a, mwen chita nan biwo mwen an ak te kòmanse yon etid rapid nan yon kwi-lié liv pòch.
  
  
  Nan premye fwa, lèt yo ak nimewo yo genyen nan yo nan li te kòm klè pou pi fò moun kòm yon Chinwa devinèt kwaze. Men, mwen te itilize nan tout kalite jwèt kastèt, ak pa gen anpil ajan yo nan mond lan ki moun ki yo, se pou byen vèrs nan atizay la nan rezoud kòd. Mwen byento te rekonèt li kòm Ameriken kòd yo itilize pa syantis yo nan Varna epòk. Epi pandan ke y kòd la te fondamantalman senp yo ase ke si yon moun te bay yon bèl entelijan fòmil matematik decoder li, nan konesans mwen, li pa janm te rache pa yon lènmi andedan oswa andeyò peyi ETAZINI an.
  
  
  Mwen ranvèrse nan memwa mwen, ak prensip ki nan kòd la déja nan tèt mwen prèske imedyatman. Mwen te jwenn yon plim nan yon detantè yo sou tab la akote m ' portable e te fè rapid steno nòt, dechifre ak abridging sèlman debaz yo basics yo nan tèks ak nimewo yo, ki montre konplo a yo touye tèt la. Li enkli sekrè yo nan Varn bonm eksploze aparèy aktive pa yon pwòp tèt ou-mache ak dyaman. Microelectronic yo te enjenieri nan yon dola-gwosè ki gen kapasite gwosè a nan yon po sabatani fè, li kapab transmèt yon pwisan segondè - fréquence siyal sou distans vas-yon aparèy ki yon ti jan menm jan a yon pesmekè, men, pi plis sofistike, detounen tout bonm yo nan inison segonn apre Varns ' dènye batman kè.
  
  
  Sa konplike, èkstrèmeman ti kontwòl remote aparèy te make "Aksè Kle a" sou premye paj la. Yo, epi sou dènye paj la, anba tit: DEZAME, te gen yon seri de senk chif sa yo ki, jan yo eksplike sa nan tèks la, yo te kle a pou enfimite bonm yo menm apre yo te resevwa yon eksplozyon siyal. Sa a ijans prekosyon pral fè pou evite mare pesmekè yo Warnow nan kè.
  
  
  Men, te gen yon trape. Apre tan-erè siyal ki deklanche la bonm yo te voye soti, te gen sèlman trant segonn kite yo anile eksplozyon yo.
  
  
  Mwen te pran yon rapid foto mantal nan chif yo ak projetée yo sou miray ranpa a nan devan nan lide m'. Mwen te prèske yon erè-gratis memwa, ak sonje yon douzèn chif yo pa ta dwe yon pwoblèm reyèl. Sepandan, mwen te ekri chif yo sou yon moso papye ke mwen pa pliye ak mete nan pòch mwen.
  
  
  Mwen te pase yon lòt minit etidye dyagram ki nan stilu ak gen kapasite a, ak lè sa a, mwen te ekri desann kote yo nan valiz la bonm nan diferan vil yo.
  
  
  Lè mwen te fè sa a, mwen mete liv la ak nòt ak eksplikasyon an nan sans li yo nan lòt m ' pòch. Mwen te pase apeprè senk minit ekri desann decoder enfòmasyon yo, paske mwen te bezwen gen dirèk konesans k ap travay nan aparèy la si mwen te ale nan entèwonp Warnow a ki ka touye moun plan. E mwen te jwenn ke mwen te kapab sonje prèske tout bagay si mwen mete detay nan ekri premye. Nan nenpòt ka, yon fwa ou te aparèy la kalkile, li te tankou fasil yo opere kòm manyen divès kalite konpa pwen yo ak yon kreyon.
  
  
  Koulye a, mwen pouse bleu, ki te twò ankonbran pou pote, nan yon miray ranpa a nan veso a, kase an kwiv won yo fèmen twou a, epi pandye kat jeyografik la tounen moute.
  
  
  Mwen tou dousman te antre nan twalèt la ak te ale nan lòt pòt. Kòm mwen bourade kont li, mwen tande sa m sipoze te Varnov vwa ak Terry a reponn vwa. Mwen inyore konvèsasyon an kòm mwen rale luger soti nan pòch li epi ranmase manch pòt. Men, esansyèl la nan li te ki Varnov ekskiz pou bri a nan paske nan "ijan eksperyans yo ke yo bezwen yo dwe prepare imedyatman," ak Terri mande pou yon pi plis kèk minit ak bon pwofesè, ki moun ki te yon nonm tankou gwo ke li te fè l toufe. plis nan menm bagay la.
  
  
  Lè mwen tou dousman louvri pòt la ak peered nan sal la, Knox Warnow, mete yon laboratwa blan levit sou pantalon l', te kanpe nan pwofil m', men l 'sou Tern a zepòl kòm li te, abiye nan carbine rad, gade nan je l' ak yon fo lè. adoration.
  
  
  An Varns ' cheve li te nwa, lou marbre ak gri. Li te gen yon ti nen
  
  
  
  
  
  mens karakteristik ak yon kò mens ki te sanble prèske frajil. Jouk tan mwen gade nan l ' klere je vèt, ki te dépourvu nan emosyon menm si yo te difisil ak entèselan tankou emrod, li te yon fasil menas pou siviv nan la ki pi pwisan nasyon nan mond lan. Ak mwen pa panse ke gen nan yon nonm ki moun ki ka jwenn nan yon sèl wonn ak Terri oswa jimo li.
  
  
  "Mwen pral voye pou ou ak sè ou aswè a," li te di kounye a. "Gen yo pral yon bagay yo selebre ak ansyen chanpay ak yon dine espesyal. Lè sa a, nou pral depanse yon long, ekzotik lannwit nan plezi yo ansanm."
  
  
  "Mwen gen dout li anpil, Varnov, "mwen te di l jan mwen te antre nan sal la dèyè Luger. "Mwen atann ou pou li retounen nan Etazini aswè a kòm prizonye."
  
  
  Figi l 'tonbe nan sipriz ke li te vire m'. Kòm li fouya pou mo, mwen di, "Terry a, tounen nan chanm ou. Mwen vle ou ak sè ou yo dwe abiye yo epi rete tann pou m ' vin jwenn ou ."
  
  
  Li louvri bouch li pou di yon bagay, lè sa a, kouri ale
  
  
  "Mwen konnen ki moun ou ye," Varnov di avèk kalm, figi l ' ki montre serenite. "Fè sa ki sipriz ou?"
  
  
  Li te, men mwen pa t ' di anyen.
  
  
  Varnov te plonje nan masiv chèz kwi kap vini an pou kabann lan, janbe lòt janm li yo, li janbe lòt bra l ' sou pwatrin li. "Èske ou panse, Carter," li te kontinye ak yon orèy souri, " ke mwen pa pare pou yon opòtinite tankou sa a? Nan kou pa. Mwen pa janm ap kite sal sa a avèk ou vivan. E si mwen mouri, prèske imedyatman mwatye mond lan yo pral redwi a sann dife."
  
  
  "Mwen konnen tou ke," mwen te di. "Mwen gen dechifre ou sekrè dokiman yo, ak preparasyon yo pou gremesi. Fè nimewo yo 5-21-80-54-7 vle di yon bagay pou ou?"
  
  
  Fou l ekspresyon te kòmanse moute tankou yon lanp nan van an epi yo ale deyò. Pou yon ti moman, mwen te kapab prèske wè levye yo nan lide l ' chanjman an desann, fè kolizyon sibitman, ak lè sa a, sòt nan altènativ yo.
  
  
  Li te monte zèpòl epi mete yo sou yon pal, demisyone souri. "Byen," li te di, " nan fen a, pa gen anyen enpòtan. Tout moun, tout estipid mòtèl bèt, yo dwe fini."
  
  
  "Yon nòb filozofi," mwen te di.
  
  
  "De la nan nou," li te kontinye, " nou se pou kont li nan sa a prizon chanm, kontwole dansite la nan mond lan. Reflechi sou li. Jis panse osijè de li! Endèskriptibl nan pouvwa ke nou kenbe nan men nou an ." Li te fè yon pran yon poz. "Nou ka rantre nan fòs yo ansanm ak kòmande sou mond lan ansanm. Oswa nou kapab detwi chak lòt nan pwochen kèk minit. Ki sa ki pral li ta dwe ye? "
  
  
  "Ni," mwen te di. "Menm yon move defisi a konnen lè jwèt la se sou. Ak aksepte li yo pèt. Koulye a,, mwen pral ba ou trant segonn deside. Vini avè m ' ak kanpe jijman, oswa ou pral mouri nan chèz sa a." Pèsonèlman, mwen espere ou chwazi lanmò. Paske li nan pral pran plis pase yon ti kras risk sou kou m fè ou jwenn soti nan isit la.
  
  
  Varnov nodded tou dousman, dwèt yo nan yon men spasmodically platin fou epè matlasye bra a nan chèz la. "Tout dwa, mwen pral ale avè ou," li te di. Li unclenched janm li epi yo te sanble sou yo kanpe.
  
  
  Men, toudenkou, li pouse chèz la nan bra. Anwo mou pati nan bra a imedyatman ranpa sou kache gon, revele yon ti eklere konsole. Li te gen yon gwo bouton wouj, yon switch activer, ak yon resansman rele.
  
  
  Lè li te kriye byen fò l 'yo palmis desann sou bouton an, mwen te tire l' nan bwat la. Sepandan, l ' lòt men te deja rive pou rele la. Se konsa, mwen piki l ' ankò. Men m tresayir ak te ale tounen nan chanje. Mwen pa konnen si wi ou non li te reflexive fasyal nan lanmò oswa dènye efò pase moun nòmal nan yon nonm ki moun ki te sèlman yon dezyèm lwen soti nan letènite yo; men, pou m 'sipriz la, men yo kontinye desann ak jan li t' konsa rale switch activer.
  
  
  Mens sur la te ki te swiv pa byen lwen anvlope son an nan ti klòch ak sirèn. Si sa a son te kapab antre nan gwo wòch mi yo ak demi-ton oswa konsa nan pòt asye, mwen te konnen ke deyò a, nan komin sa a nan sòlda yo ak travayè, li te yon kriyan, clanging, zòrèy-divize rele pou èd.
  
  
  Mwen gen entansyon jwenn Warnow di m ' ki kote li te kenbe kritik dyaman, san yo pa ki li ta dwe enposib pou anile eklate siyal nan pesmekè. Men koulye a, li te mouri, mwen pa t ' gen yon dyaman, ak dènye trant segonn te pwentaj ale. ki pi destriktif eksplozyon miltip nan istwa a nan limanite.
  
  
  Vamov nan je woule tounen nan tèt li, avegleman lanmò, jan mwen regarda nan men nan gade m', bese atè, chire louvri levit l ' yo, ak nan prèske menm bagay la mouvman chire koupe chemiz li. Ak lè sa a, te gen dyaman; li te pandye nan kou l ' pa yon long chèn an ajan!
  
  
  Pwatrin li te fè, men, kouvri nan san. Mwen fòlman siye san an soti nan yon kat-pous kare nan po a ki antoure nan twa bò pa yon plastik couture. Mwen pase dwèt mwen anba kwen an ak rale sabatani a nan po a revele aksè a kle yo ak li espiral nan ti resansman pwen kontak.
  
  
  Kenbe zegwi a kòm ak anpil atansyon kòm yon newochirijyen ta ka kenbe yon bistouri, mwen manyen pwent an nan pwen nan kontak, lakòz elektwonik konbinezon pou yon CHO-up siyal.: Senk... ven-yon sèl... katreven... senkant-kat... sèt!
  
  
  Koulye a, je m ' tonbe sou revèy la. Kat-twa-de-yon sèl ak-boo
  
  
  
  
  
  
  ! Mwen te gen kat segond de rezèv pou eksplozyon yo ak destriksyon nan lavil ki pa janm vin rive. E li te rive!
  
  
  Oswa te li?
  
  
  Mwen gade nan bra a nan chèz la. Pi wo bouton an wouj te inscription a: DETWI. Pi wo pase switch la se inscription la: ALAM. Mwen egzamine kounye a konte nan resansman yo rele. Li te yo ki make "SI RETA a" ak nòt soti nan zewo nan swasant minit. Konsèy la, ki Varnov te evidamman ap eseye pi ba a zewo, ki te fèt nan swasant.
  
  
  Swasant minit pou ki sa? Yon limyè vèt la parèt pi wo a wouj DESTRIKSYON bouton. Pa te gen okenn lòt bouton pou anile tanporè fèmen, se konsa, mwen èspere ke klike menm bagay la bouton ankò. Pa gen anyen. Limyè vèt la kontinye boule.
  
  
  Mwen koute. Nan distans la, ti klòch alam ak sirèn kontinye hum byen fò. Mwen lans wòch chèn lan ak stilu sou Warnow a tèt, mete aparèy la nan pòch mwen, epi yo te kouri pou pòt la, zam nan men yo. Mwen yanked pòt la louvri epi yo te sezi pa asourdisant son an nan ti klòch ak sirèn. Mwen tcheke pou asire w ke pòt la asye te fèmen pou ke pa gen okenn yon sèl te kapab antre nan epi dekouvri Varnow nan kò a, ak lè sa a, mwen kouri nan an sekirite chanm yo ak nan tinèl. Mwen pa t 'wè nenpòt moun ki an premye, se konsa, mwen prese al jimo' chanm pòt.
  
  
  Kòm mwen te rive nan li, de sòlda te vini alantou la pliye a ak fizi yo ak pran bi. Mwen bourade tèt mwen kont selilè pòt kòm yo te tire, men rate. Mwen ak anpil atansyon yo te tire yon dwat-bra piki nan plon an. Kòm li woule ak tonbe, lòt la byen vit retrete alantou la pliye.
  
  
  Mwen te frape nan pòt la, epi li rele non mwen. Terri gade soti ak je gwo, lè sa a, louvri yo kite m ' nan ak te kriye byen fò pòt la.
  
  
  Tou de ti fi yo te abiye an indéfinisabl, prèske grav gri kostim. Yon pè nan ti matche valiz kanpe bò pòt la.
  
  
  "Bliye sa," mwen te di. "Nou ap nan yon kote a sere, epi ou pral k ap deplase twò vit pote yo. Èske ou pare?
  
  
  Yo tou de nodded gravman.
  
  
  "Èske nenpòt nan ou te janm tire yon zam?"
  
  
  "Papa m' te moutre m 'kijan pou yo tire objektif yo ak zam l'," Terri te sijere.
  
  
  "Jerry?"
  
  
  Li ap tranble anba pye tèt li. "Mwen te toujou te rayi zam. Men, si mwen gen yo, mwen ka vize ak rale deklanche la."
  
  
  Mwen te mache sou yo Marcus a sprawled kò a, epi rale zam li soti nan pòch li. Mwen te bay li nan Terry. "Tire yo touye," mwen te di l. "Vini non sou li a, kite yo ale!"
  
  
  Mwen mennen yo ak anpil atansyon nan tinèl la. Alam la sispann, ak silans la te kase. Nou ranpa sou kote pou la premye pliye nan tinèl la, kenbe fèmen nan miray la. Gen mwen te ale desann ak ranpa pou pi devan jouk mwen te kapab wè alantou la pliye.
  
  
  Twa pye pi lwen, yon retrete sòlda te kanpe kont ki pi pre miray ranpa a nan, fizi pare. Li te wè m 'yon dezyèm fann pita, epi mwen te tire l' nan bwat la. Sib mwen te segondè moute nan ki pozisyon gòch, epi mwen kenbe l 'sevè nan bouch la, bal pèse kò w yon pè nan dan devan yo anvan yo ale nan sèvo l' yo.
  
  
  Lè nou te pase nan kò l', ti fi a te sispann ak gade atè ak ekspresyon nan degou. Sòlda nan te pote yon pistolè. Mwen pliye desann nan chwazi li epi remèt li bay Jerry. Pou yon moman, li gade nan zam la tankou si li te yon trè danjere koulèv. Men, lè sa a, ak yon osman, li te mande m ' ki jan yo sèvi ak li, ak mwen te montre li.
  
  
  Koulye a, nou te dirije pou tinèl la a sòti a, kote mwen te tcheke pou kache sòlda yo. Jwenn pa gen anyen, nou te ale soti nan lajounen an. Nou te kouri desann chemen an pou yon kèk yad ak li pran kouri nan yon koup nan sòlda yo. gason nan rad travay yo ap mache briskeman nan direksyon pou nou. Yo te san zam, se konsa, mwen pa t ' eseye pou tire yo. Yo pa t 'menm gade nan m'. men, li gade nan ti fi kiryozite nan pase.
  
  
  Lè sa a, mwen vin chonje ke mwen te la tou nan travay rad sou li, moun yo te se konsa distrè pa devan je nan ti fi yo ke yo pa t 'kapab gade nan m' ak anpil atansyon. Petèt te gen se konsa anpil travay yo kalite ke se pa tout nan yo yo te byen li te ye nan chak lòt.
  
  
  Mwen vire sou santye an ak te mennen a ti fi moute yon ti mòn epapiye ak gwo wòch gwo ke yo te sèvi kòm yon abri ak lojman. Lè mwen te sispann nan yon gwo wòch, li gade desann ankò nan asire w ke nou te ke yo te ap gade, de lame moun, yon sèl nan yo mete yon ofisye nan ran ensiy, te vini soti nan dèyè wòch ak fizi vize dirèkteman nan nou soti nan sis pye lwen.
  
  
  Mwen pa t 'tande yon son, ak mwen te kenbe ak yon luger, se konsa, mwen pa t' gen tan yo chwazi li moute.
  
  
  "Kanpe dwat isit la ak di m' ki moun ou ye," ofisye a te di m ' ki nan ris.
  
  
  Erezman, mwen te te anseye yo pale lang la parfe, epi mwen byen vit te di nan ris: "mwen am Boris Ivanov, ak pi Gwo Rashki te enstwi m' yo eskòt ti fi sa yo yon kote ki wo nan mitan wòch yo, kote yo pral an sekirite jouk danje a se sou."
  
  
  Ofisye a ti souri, gade m 'tou dwat nan je a, ak di," Pi Gwo pa t ' vle voye yon travayè fè yon sòlda nan travay. Nan nenpòt ka, randevou a nan travayè yo se pèsonèl mwen travay, ak sa yo yon non kòm Boris Ivanov te pa sou lis mwen an. Mwen pa sonje ou fè fas a, swa, ak yon etranje coloration, pa gen okenn dout Ameriken. Se konsa, ou ta dwe Nick Carter a nou ' re apre. Ak difikilte pou gwo, depi w ap abiye tankou youn nan nou." Kòm ofisye a li soti sa a olye long akizasyon, mwen te vòlè yon ti koutje sou nan ti fi yo.
  
  
  
  
  
  Kòm ofisye a li soti la long akizasyon, mwen te vòlè yon ti koutje sou nan ti fi yo. Yo te kwè reprouv nan moun ki pa konprann lang yo pale, men an menm tan an yo te sanble pè ak estipid, jan yo Terri te gade san fwa ni lwa ris pozisyon ak yon cocked fizi ak yon bagay ki fèmen nan panik.
  
  
  "Ou louvri men dwat ou," te di ofisye a konpayon, " ak jis gout zam la sou la tè. Ak lè sa a, ou pral vin nan avèk nou."
  
  
  Apre ezitasyon yon ti moman an, ak tou de gason fikse unblinkingly nan zam la mwen te fèt limply bò kote m', mwen dekontrakte dwèt mwen ak luger tonbe nan tè la. Mou grounded li te fè lè yo fin fè aterisaj la pa janm te tande. Son an te koupe pa de kout loraj ki fèt fèmen yo ansanm, tankou jeyan men yo frapan zòrèy mwen.
  
  
  Pandan m 'ap gade ak yon sans de prononcée ireèl, ofisye a, li te gen pèse tèt li ak yon sèl je, tou dousman repati tounen, tonbe nan twou wòch la, tonbe nan fizi l' yo epi yo tonbe sou kote a tè la.
  
  
  Kamarad li yo, ki moun ki te resevwa yon blesi bal la nan kou a, roujise jan l 'tonbe sou jenou l' ak tonbe pi devan, toujou seran fizi nan men l ' yo.
  
  
  Ak dèyè do m', toujou montre nan Marcus a lou, fimen zam, te Terri, bèl l ' bouch qui yon gwo wonn, an silans oooooh ...
  
  
  Gerry te tou kenbe yon zam, menm si li te gen yon sèl. li pran li moute san yo pa antouzyasm a ak ki vize san yo pa siksè.
  
  
  Toudenkou, Terri bese zam li yo, te tonbe nan tè a, epi yo pete rele. "Ou - ou ta dwe gen-yo te tire nan menm tan an," li sanglote, kote li akize Jerry, ki moun ki, kap nan moun ki mouri sòlda, tou, te kòmanse kriye.
  
  
  Mwen patted la tousled blond tèt la ak Prunelye te di dousman:: "mwen dwe ou yon sèl, ti bebe. Bondye mwen, konbyen mwen dwe ou! "
  
  
  Mwen te pran m 'chita Luger ak lè sa a, te pran yo tou de nan bra mwen yo, anbrase yo e yo te di," Vini non sou, ti sòlda yo, kite yo ale!"
  
  
  Ven de
  
  
  Kòm nou yo byen vit moute sou tèt ti mòn lan, kouche ba, kouri soti nan wòch yo wòch, nou te kòmanse indirect nan direksyon helipad. Dwa nan devan nan nou, zòn nan pi wo a bilding yo te plen ak sòlda yo ap chache pou nou. Kèk nan travayè yo te ba yo zam, epi tou, yo te chase nou. Li te enposib yo jwenn nan, se konsa nou kache nan yon pòch ti ant de gwo wòch gwo ki gen fòm tankou akoupi pre-istorik monstr.
  
  
  Ti fi yo chita ak etoudi mesye yo ap fè fas, zam yo repoze sou yo nap yo.
  
  
  "Mwen pa konprann ki jan ou te resevwa lwen ak sa," mwen te di. "Poukisa nou pa t' sòlda yo wè zam ou a?"
  
  
  "Paske," Terri te di, "lè nou yo te desann e yo te wè travayè kap vini yo, mwen mete zam la anba senti m jip ak mete jakèt mwen sou l' yo. Mwen siyale Gerry, epi li te fè menm bagay la. Moun mot pa t ' kapab te fè nou mal, men mwen te panse yo si yo te wè zam yo, yo ta ogmante alam la. Se konsa, lè ofisye a ak sèvitè l ' vole soti ak fizi yo ak kòmanse te kòmanse pale nan ris, mwen orèy pou Jerry, li di: "Rale zam ou yo ak tire lè m poke ou."
  
  
  Terri soupi, "Men li pa t' kapab kanpe li. Li te resevwa frèt nan pye yo, pa t ' li, sis? "
  
  
  "Mwen pwobableman pa ta gen te kapab tire koulèv la, si li te espiral moute frape m'," Jerry te reponn.
  
  
  "De tout fason," mwen te di, " li te yon fonse jwèt ak yon lanfè nan yon entelijan jwèt. Ou ap tou de trè entelijan chat. Se konsa, poukisa yo ou pa samblan yo dwe bèbè blond? "
  
  
  Jerry reponn ak yon ironik souri. "Byen," li te di, " nou te aprann yon bon bout tan de sa ke moun tankou yo santi yo siperyè yo. Epi si w ap yon sexy blond ti kras, ou ka jwenn yon anpil plis soti nan yon nèg si ou ba l ' yon bèl, men komik woutin."
  
  
  "Sa a se pa mwatye nan li," Terri te di. "Si ou kache dèyè tankou yon smokescreen, ou ka gade, koute, panse ak soti sou tèt chak fwa. Paske lè ou sanble vid-te dirije, ou pran yon chèz tounen. Ou gade danjere, tankou mèb. Se konsa, gwo wou, ki yo ap eseye twonpe nou yo nan diferan fason, sa a pral pèmèt ou revele tout sekrè yo "
  
  
  "Èske w te janm konsidere kòm vin tounen yon espyon?"
  
  
  Tèt yo nodded prèske nan unison.
  
  
  "Nan pwòp fason nou an," Jerry te di, " nou fè yon ti kras espyonaj. Pou ekzekitif corporate. Biznis atik yo. Men, li se yon difisil, inplakabl jwèt yo, epi nou vle fini li. Nou te panse sa a komedi ta dwe yon vakans nòmal." Li leve je l ' nan apik ledge nan wòch. "Gen kèk tan vakans. Nou te ka rantre nan WACS, gen plis repo, yo epi yo dwe pi an sekirite."
  
  
  Mwen nodded ak chaje yon clip nouvo nan Luger . "Si nou tout tan tout tan jwenn soti nan isit la, tou vivan, mwen pral sonje ou ti fi," mwen te di. "Ou gen yon anpil nan talan," mwen te ajoute ak yon grin.
  
  
  "Ou pa panse ke li nan bon yo jwenn soti vivan, èske ou?" di Terri, mòde lèv li.
  
  
  "Mwen pral dwe onèt avèk ou. Dwa koulye a, li pa gade trè bon. Mwen tcheke m ' gade. "Mwen gen yon santiman ke si nou pa gade desann sou sa a Stone Laj fò soti nan sa a elikoptè nan egzakteman ven-senk minit, nou pral gade desann soti nan syèl la. Oswa moute - soti nan lanfè ."
  
  
  "Ki sa ki sa sa vle di?" Jerry te di, sousi l ' ap moute. "Gade, mwen menm ki byen lwen soti nan kè kontan nan mond sa-a. Men, mwen pa pare yo mouri."
  
  
  "Mwen pa panse ou ta dwe konnen ki sa sa vle di," mwen te di. "Nan nenpòt ka, sa a se sèlman yon devine edike. Ak si mwen dwa, li pa pral fè ou nenpòt ki bon yo avèti ou nan davans. ".
  
  
  
  
  
  
  "Èske ou kapab vole yon elikoptè?" di Terri.
  
  
  "yeah. Mwen ka vole prèske anyen. Ak nan memwa mwen an nan relief ki ta pran nou nan ki pi pre lavil. Men, si tout bagay ale byen, nou pral gen yon pilòt ki moun ki konnen chak pous nan peyi sa a."
  
  
  Mwen squinted desann nan espas ki la ant wòch yo. M kite, elikoptè a te chita byen lwen soti nan sant lan nan platfòm li yo. Li te demenaje ale rete yon ti distans lwen yo, fèmen tank la. Epi mwen te espere sa vle di Ingram te toufe zwazo. Ki kote te li menm? Ki kote te Pilar? Lakou rekreyasyon an ak nan zòn ki antoure yo te dezète. Kò a moun ki mouri a gad palè a te retire.
  
  
  Pilar yo dwe nan kache. Oswa te li pran? Finalman, mwen te mande tèt mwen, ki jan pa t sòlda yo konnen yo te yo te apre Nick Carter? Ak Varnov mouri, ki moun ki te kapab pase sou pawòl bondye a?
  
  
  Chwa a ki lojik nan eksplikasyon te sanble yo dwe ki swa Pilar te te kaptire ak sa a verite a te ke yo te tòtire yo soti nan li, oswa Ingram te chape nan batay ak kite li glise.
  
  
  "Mwen pral tcheke sou elikoptè aterisaj sit," mwen te di. "Apre sa, mwen vle ou ti fi yo rete isit la. Twa nan nou pa janm ka fè li yo ansanm. Nan lòt men an, si ou te kenbe pou kont li, ou ka pretann yo dwe estipid ak di ke ou yo te jis pè ak kache jouk nan fiziyad la te sou."
  
  
  Mwen chuckled. "Li pa pral difisil pou ou pretann yo dwe yon dumbass?"
  
  
  Yo chuckled chetif ak te ban m ' yon koup nan wouze-desann bèl souri.
  
  
  "Kounye a," mwen te kontinye, " men sa a ti kras rekonèt twou ant wòch yo, ou ka byen klè wè pad an. Ak mwen vle yon sèl nan ou kenbe yon grenn je sou li tout tan tout tan an. Lè m ' jwenn desann gen la, si tout bagay se klè, mwen pral wete m konbinèzon ak rete tann nan pwosè a, mwen mete. Sa a pral siyal ou pou yo pase doub la. Ak mwen vle di doub."
  
  
  Yo tou de nodded gravman.
  
  
  "Si ou wè m' li te gen pwoblèm ki gen la, rete mete jouk tan mwen bay siyal ke li nan plis pase. Mwen te kapab mouri, tou. Si li se evidan pou ou, ale deyò epi yo kòmanse aji inosan. Epi yo pa jwenn kenbe ak yon zam. Debarase m de yo."
  
  
  Mwen te kòmanse kite, lè sa a, sispann. Mwen winkèd ak te ba yo yon ti voye bonjou pou.
  
  
  "Orevwa, Nick," Jerry te di.
  
  
  "Orevwa, ak bòn chans, Nick," Terri te di.
  
  
  Mwen tounen vin ak plonje
  
  
  Chapit Ven-twa
  
  
  Te gen yon anpil nan sòlda yo ak yon kèk travayè virewon nan pant yo pi wo a gwoup la nan bilding dèyè do m'. Men, lè mwen brwi jiska lamè an dwa nan elikoptè a pad, mwen pa t ' rankontre nenpòt ki moun.
  
  
  Zòn nan vwazinaj la te sanble dezète ak trankil kounye a. Absans la nan twoup yo pa t 'sanble patikilyèman menase m'. Li se posib ke, apre yo fin élimination nan elikoptè a anviwònman yo, sòlda yo te konsantre efò yo sou tè a pi wo pi wo a sant la nan konplèks la, kote ki te gen anpil plis abri yo.
  
  
  Sou lòt la men.
  
  
  Mwen pran sote soti nan kache ak te kouri desann ke direksyon an helipad. Mwen gade nan elikoptè a. Li akoupi atè vid yo ak san pwoteksyon, pare yo vole nan syèl la. Mwen elektrik revèy te di m ' ke te gen katòz minit kite - toujou yon anpil nan tan. Mwen te swiv Reine yo yon kote tou pre pòt la nan yon konkrè guard post. Pòt la te fèmen, ak mwen te ale nan youn nan la etwat metal-entèdi fenèt yo pou yon gade nan.
  
  
  Nan moman sa a, pòt la pase kouto louvri. Mwen tonbe plat sou figi m ' ak leve soti vivan luger pou tire nan pwen ranje vid. Men, sib mwen te gen long cheve nwa ak yon zanmitay, souri toothy.
  
  
  Li te Pilar! Si li pa t 'pou zam la mwen kite l', ki te atache nan ren li, li gade nèt rezèv tanpon fanm ak dezirab.
  
  
  Mwen dekontrakte dwèt mwen sou li lanse a ak te kanpe la ak yon grin, lè sa a, yo te rive anndan m konbinèzon ak ki te fèt Luger mwen pòch.
  
  
  Pilar te vin moute pou m ' ak bra louvri. Li anbwase lòt m', li bo papa m'. "Nick!" li te di. "Mwen pa t' asire w, mwen tande kout zam ak te panse ou ta ka gen ..."
  
  
  Mwen te ri. "Mwen menm sèlman mwatye mouri," mwen te di l. "Soti nan gwo fatig. Kote a Ingram?
  
  
  "Yo pran li lwen. Pou pini l ' pou yo pote ou isit la."
  
  
  "Ou ka mouri nan men yo' disiplin, '" mwen te di.
  
  
  Li te demisyone tounen ak admire m ' ankò. "Ou gade fin itilize, Nick. Li bay yon soupi. "Ou se yon nonm gwo, e mwen pral rayi yo pèdi ou." Li rale zam a soti nan pòch li epi ki vize li nan pwatrin mwen yo ak yon bò se konsa, fiks li ta ka yo te yon moso nan asye ansekirite nan yon vize. "Men,," li te kontinye, " sa a ki jan bonbon ordèv, se pa li?"
  
  
  "Se konsa, ou te sou ekip la ak lòt tout ansanm," mwen di, vrèman ézitan, paske mwen sispèk ke nan nenpòt ki dezyèm fwa li te ale nan touye m'.
  
  
  "Pa gen okenn," li te di, " pa vrèman. Mwen se yon ajan doub, yon pyès monnen ak de ap fè fas. Mwen an kachèt sèvi Larisi, epi tou li pretann yo dwe yon ajan nan Amerik la. Yo tou de peye m ' byen - byen, trè byen. Ak mwen renmen an pou lajan se pi gran pase mwen renmen pou nenpòt ki peyi, ou konnen? Li te souri mockingly.
  
  
  Mwen souke tèt mwen. "Pa gen, mwen pa konprann. Pa twò klè.
  
  
  "Larisi yo," li te eksplike, "a vre ak ofisyèl gouvènman an nan SOVYETIK la enstwi m pou m ta pataje sa a baz yo nan operasyon se konsa ke Varnov, Jeneral Zhizov ak endepandan l' faksyon te kapab dwe genyen anvan yo detounen yon bonm nikleyè.
  
  
  
  
  
  Sa se yon klè lagè a ak Amerik la. Se konsa, pou yon ti tan, mwen te alye ou. Men, lè sa a, lè mwen te wè ke yon bon jeneral pa t ' kapab pèdi ak Varnov pou yo ede yo defèt pwisan Eta Zini, mwen te pran tèt yo rantre nan fòs yo ansanm. Sa a se yon gwo estrateji pou Larisi yo, ak gouvènman an nan pouvwa ki pral konfòme li kòm pli vit ke koudeta a fin fèt."
  
  
  Li te sispann, epi kounye a li dwèt sere boulon sou deklanche la.
  
  
  "Anplis," li te ajoute, " an jeneral yo te toujou peye m yon sòm kokenn. Mwen senti lajan te vin yon epè lajan senti. Ak vreman vre, lajan se pouvwa a sèlman ki mwen adore."
  
  
  Mwen te ale nan di li ke Varnov te mouri, men mwen te konnen li pa t 'kwè m'. Ak pòt la nan sal sa a yo dwe kònen moute ak yon pwisan eksplozif anvan sa a reyalite ka pwouve. Anplis, yon ti koutje sou nan gade m 'te di m' te gen sèlman dis minit kite.
  
  
  Ou dwe ki jan li pouvwa, sa dechennen panse yo te briskeman koupe lè Pilar bared dan l 'nan yon grimes epi kite soti yon byen fò,-wo' al moute kan yon siflèt.
  
  
  Imedyatman, twa sòlda yo ak zam mitrayeur kouri soti nan do a nan kwen an sekirite pòs. Yo te kole kole ki te swiv pa Jeneral Zhizov, rete byen klere nan l ' gene inifòm. Yon Fòs ak yon Shepherd alman chen ki ap lite ak yon chèn; kòd yo te so nan devan li.
  
  
  Lè sa a pwofàn gwoup ki te antoure m', Gisov te bay lòd Pilar debarase m ' nan mwen zam yo. Ak men la ki te gen se konsa, dousman karese m ' te rive nan rad mwen an, yo jwenn tou de luger ak ti kouto, ak yo te pran lwen.
  
  
  "Mwen admire tankou yon lènmi tèribl, Carter," jeneral la te di. "Men, mwen admirasyon a pa gen ladan pitye. Se poutèt sa, mwen kwè ke pinisyon an ta dwe koresponn ak krim. Ak sa ki ta ka se konsa, ki apwopriye a menm jan yo manje yon bèt nan yon lòt nan kalite pwòp li yo? Malgre ke, nan kou, sa a se yon view pi wo ." Li voye je insistans desann nan chen, ki moun ki gade nan m 'ak fache je, gronde ak te montre m' yo klere, tòtire dan yo.
  
  
  Lè li te di ke, mwen te kòmanse jwe ak ridikulman ki soti-nan-wo senti bouk Stewart te bay m ' nan Washington. Panse nan ka nan sitiyasyon enprevi nan tan kap vini an, mwen tache senti ki te sipòte l ' alantou coverall. Li te fè m ' rad gade komik, men li te tou te trase atansyon espesyal nan bouk la.
  
  
  Sonje ke senti a te submerged nan dlo sèl pou yon tan long, mwen mantalman fè lwanj Stewart pou fè yo pwan swen de konplètman ki enpèmeyab.
  
  
  Lè mwen te fè yon nètman sounwa avanse pou defèt bouk la, an jeneral nan kenbe jès la.
  
  
  "Pou yo jwenn men ou sou bouk la!" li te kriye. Mwen te obeyi kòm si mwen ta te kenbe ak men m ' nan yon ka touye moun bonbon bokal.
  
  
  "Pran senti a nan men l' epi pote l ' ban mwen!" li te kòmande Pilar.
  
  
  Ak yon dismissive "kenbe" - "ou-yo-pa-pou nou"? Souri, Pilar unbuckled l ' ceinture ak remèt li nan Gisov. Lè yonn nan sòlda yo te pran posesyon yo nan chen yo, li te kòmanse egzaminen yo, detanzantan leve je l 'nan ban m' yon etwat-peas gade nan pwòp tèt ou-satisfaksyon.
  
  
  "Ameriken metòd pou kache miniature zam," li te di, " se pa entelijan ase yo moun fou nenpòt senk - ane-fin vye granmoun ris ti gason. Ki sa ki fè ou gen andedan isit la, eh? Yon sèl-piki pistolè? Kouto chanje? Oswa tradisyonèl cyanide grenn? "
  
  
  Pandan l ap travay sou jwenn yon mal kache prentan obtenir, li te di ," Ki jan idyotman senp. Gen se yon peche yo kache nan sa a pli ak...
  
  
  Li squinted nan egare bouk kòm zatrap nigo te eksploze ak yon son sezisman, son an reverberating sou ti mòn yo ak yon ti tan eko nan canyon a pi ba.
  
  
  Men yo kenbe bouk la te disparèt, ak an jeneral yo tou dousman deplase senyen kòd lonbrik nan direksyon pou figi l', ki te ekspoze kòm si li te yon dekonpozisyon melon. Li tonbe nan tè la.
  
  
  Lè sa a, mwen kouri sou yo ak koupe nan kou a nan yon sòlda ki moun ki te kenbe yon kòd pou mare bèt la nan yon men ak yon zam mitrayeur nan lòt la. Anvan li te tonbe, mwen te pwan m 'zam ak foche desann ami l' nan yon kout pete ki frape yo desann renmen jwèt kana yo nan yon galeri tire. Pilar vize zam la nan vant mwen, se konsa mwen te bay li yon plonbe bo san yo pa regrèt.
  
  
  Sòlda mwen ta redwit nan karate te vini nan lavi ankò, kòmanse monte. Mwen rale l 'tounen ak estime l' nan tè a ak yon lòt tug rapid.
  
  
  Mwen espere chen yo pou yo vini nan m ' imedyatman. Men, sou kontrè a, yo te vire kont yo dekouraje mèt ki te gen se konsa kruoté joure yo ak peze souse sou sa a san ti rès nan yon nonm.
  
  
  Koulye a, mwen wete m ' konbinèzon ak, apre yo fin fè asire w ke dyaman ak ti kwi kòd liv ak dekripte nòt yo te toujou nan m pòch levit, tounen vin jwenn kolosal gwo wòch. Mwen san gad dèyè yo leve soti vivan epi gaye bra mwen yo, voye yon gwo siyal nan viktwa ak bonjou pou ti fi yo.
  
  
  Pou yon moman mwen t ap gade yo goumen sou wòch yo ak ras nan direksyon ke a, yo blond tèt bobbing nan solèy la. Lè sa a, mwen ranmase Luger ak talon soti nan tè a tou pre Pilar. Mwen te kanpe sou li ak te panse: ki jan sa ki mal se bèl. Ki sa ki yon pèt!
  
  
  Mwen tounen vin jwenn kite, lè sa a, avèk yon refleksyon ki pa t ' vle di pou evaris, louvri pòt la.
  
  
  
  
  
  Li te pran koupe kòsaj li yo ak retire sa li dekri kòm yon epè lajan senti, sètadi lajan an senti.
  
  
  Mwen pran l 'avè m' yo ak kouri al nan elikoptè a. Mwen tcheke a gaz évaluer, prèske t 'ap rele ak kè kontan lè mwen jwenn tank la plen, ak t' ap chofe motè a, pi gwo lame k ap vire tankou ti fi yo plonje nan yo ak monte abò.
  
  
  Mwen revved moute, ajiste m nan vitès, ak nou te pran vòl sou tè a tankou yon gwo, èl zwazo sezi pa yon gè eksplozyon. Anba konplèks la nan bilding kote Knox Varnov ak Anton Zhizov a fatal trase te pran plas, li te sanble yo fonn nan tè a jan nou leve ak glise lwen.
  
  
  Kondwi nan dan ant mòn yo, pase yon jeyan dwèt long nan wòch yo, nou prèske pèdi devan je nan zòn nan.
  
  
  Men, apre yon minit, li te vin èkstrèmeman sèten pou nou, menm jan li yo te kònen moute, boule, pulverize pa yon atomik eksplozyon an ke mwen espere nan nenpòt ki dezyèm fwa pandan y ap mwen te kap nan m ' gade. Lè son ki rive jwenn nou, shockwaves rive nou. Elikoptè a te leve, rebondi, epi yo file tankou si takine pa yon jeyan men yo.
  
  
  Nan avegleman limyè blan te tèlman klere yo ke nou yo te fòse yo gade ale. Men, lè elikoptè a te sispann, nou gade tounen nan sit la eksplozyon epi yo te wè yon pal, fume mushroom cloud k ap monte, yo te agrandi.
  
  
  Mwen nodded a jimo 'bouke fè fas a ak di," Wi, sa a dwat. Li te gwo, granpapa a nan eksplozyon. Ak mwen te konnen li te ap vini an. Èske ou kirye ki mwen pa t ' wè nan ki pwen nan avètisman ou? Ou ta dwe surèksite nan yon panik."
  
  
  "Poukisa pa ou pè?" Terri mande rezonab.
  
  
  "Paske menas lanmò se prèske choudrant m'," mwen te di. "Nan chak travay, li swiv mwen an manch rad koud bra a."
  
  
  "Plasman?" te di Jerry. "Ki sa travay? Di nou sa w ap fè." Di nou ki sa terib sa a biznis se tout sou."
  
  
  "Ki moun ki te moun sa yo?" "Ki sa ki te nan moun sa yo bilding yo?"
  
  
  "Ki sa ki bilding yo?" Mwen te di. "Ki sa ki moun? Te gen pa gen okenn moun. Te gen pa gen okenn bilding yo. Yo pa janm te egziste."
  
  
  "Nouvèl sa a nan eksplozyon an ap frape tit yo, ak lè sa a, nou ka di tout zanmi nou yo, sa ki te pase," Gerry te di.
  
  
  "Li pa janm ap jwenn nan papye yo," mwen te di. "Men, si mwen mande, mwen pral bay moute nan mwendr konesans sou eksplozyon an ak evènman yo ki antoure li. Sijè sa a se fèmen. Peryòd! "
  
  
  "Ki jan ou kapab se konsa, misterye nan fè fas a -" Terri te kòmanse.
  
  
  "Travay mwen se yon mistè," mwen te di. Lè sa a, avèk yon souri: "Ak mwen se yon phantom ki pa reyèlman egziste - jis imaj la nan rèv ou."
  
  
  Mwen lage Terry lajan an senti yo ak te di: "mwen dwe ou, renmen anpil, ak gen nan yon ti desann peman. Se mwen menm ki dèt anvè pou tou de nan nou. E m sispèk gen nan ase nan sal sa a-moun rich senti yo louvri yon magazen rad.
  
  
  Chapit Ven-kat
  
  
  De jou pita, mwen te lonje ant fèy papye saten nan yon kabann gwosè a nan yon tribinal tenis nan pi chè ak abondan suite nan Royal Curasao Otèl sou Pescadera Bay. Nan yon sèl nan men yo te yon vè nan sèk la zoranj likeur, yo te rele apre zile a, ak nan lòt la se te yon mou ble telefòn. Nan zòrèy mwen, mwen tande vwa a nan David Hawk, ki moun ki te jis bay m ' yon trè kè kontan siyal soti nan fotèy li a nan Washington, DC.
  
  
  "Et pa bliye, pou voye lajan an!" Mwen te di l ' la.
  
  
  "Sunny?" li te rele byen fò . "Oke, li nan pa sunny isit la. Li te lapli ap tonbe tout lajounen! Lè sa a, li chuckled dousman.
  
  
  "Voye lajan an pa fil," mwen rele byen fò tounen. "Se mwen menm ki yon nonm nan enfini pasyans. Se konsa, nenpòt ki lè nan pwochen èdtan, se amann. Men, si li nan reyèlman lapli, asire w ke w mete yon enpèrmeabl! "
  
  
  Mwen rakwoche telefòn nan.
  
  
  Mwen woule sou yo ak winkèd nan Rona Voelstedt, ki moun ki te kouche pwochen pou m', soutenue moute sou zòrye ak bwè yon vè nan menm lokal preparasyon.
  
  
  "Hawk te vle konnen si nou ta renmen jwenn èd siplemantè pou kite soti nan la gouvènman yo," mwen te di l. "Li sijere yon lantèman Karayib kwazyè."
  
  
  Rona sere l ' sitwon-tounen fas. Lè sa a, li ti souri. "Mwen pa t' konnen sa a granmoun lan te gen yon sans de imè."
  
  
  "Li te kache li byen," mwen te di. "Epi sèlman rale l' nan lè a, gen yon okazyon espesyal merite pou yo yon ti souri. Pou egzanp, lè nasyon an tout antye te sove soti nan atomik la destriksyon nan vil la apre yo fin vil la."
  
  
  Rhona sipped li bwè. "Ki lòt bagay li te di?"
  
  
  "Se sèlman sa a, swiv enstriksyon m' yo, l ' nèg jwenn tout valiz yo ak bonm yo. Li enfòme gouvènman ris la sa a konplo asasina yo te bat yo; dosye a te fèmen."
  
  
  "Oh Bondye mwen," li te jemi. "Epi sa a, tout bagay sou tout la rigolad bagay? Yon ti kwazyè, yon kèk vaksen yo te tire, yon naje nan lanmè a, yon chanm tòti, plis vaksen yo te tire, ak yon ti eksplozyon?"
  
  
  Li ti souri. "Se konsa, sa ki ta dwe nou fè gen plezi?"
  
  
  Mwen pa t ' di yon mo.
  
  
  Men, mwen toujou te pase de semèn kap vini yo reponn kesyon sa a.
  
  
  
  Fen.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Beijing Dossier
  
  
  tradui pa Lev Shklovsky nan memwa nan l ' pèdi pitit gason Anton
  
  
  Non orijinal: An Peking Dossier
  
  
  
  
  Chapit la an premye
  
  
  Mwen pa t ' peye anpil atansyon a tit. Li te di yon bagay sou yon senatè ki te konn tire.
  
  
  Mwen mete pyès monnen an sou la klere vann san preskripsyon nan Waldorf a kyosk. Li dwe te pran yo nan yon èdtan pou yo fè li se konsa klere. "Pandan y ap w ap fè sa,"mwen di ti fi a dèyè kontwa an," mwen ta renmen yon pake nan Lucky Grèv."
  
  
  Li apiye desann epi egzamine etajè a anba. Mwen vrèman te renmen sa ki te rive lè li te apiye nan. Mwen te ajoute mwatye nan yon dola.
  
  
  "Pa gen okenn, pa gen okenn," li te di. "Sigarèt swasanndis-senk.
  
  
  Mwen gade nan li. "New York se pri ki se ase yo fè nou kite fimen," mwen te di.
  
  
  Li te ban m ' souri li.
  
  
  "Li nan tout dwa," mwen te di, yo tap voye yon lòt sezon ki sou kontwa an. Nick Carter, dènye a nan gwo spenders.
  
  
  Mwen te wè refleksyon mwen nan gwoup la glas. Mwen toujou te panse mwen gade ekzakteman ki sa mwen te. Ajan sekrè. Mwen se twò wo ak vle di yo anfòm nan yon entelijan kostim biznis. Anplis de sa, mwen gade tou tankou mwen te ap mache nan van ak move tan pou twò lontan. Ti fi yo rele sa a fè fas a "fin vye granmoun." Gwo ti fi yo rele li " ale atravè tout yon anpil." Mwen panse ke li nan jis ondilasyon, ak tout rès la pa anmède m'.
  
  
  Mwen gade m ' gade. 1:50. M te rive byen bonè. Hawk te vle m 'al kontre ak youn nan yo yo kout m' sou kèk sitiyasyon ijan. Li ta gen voye m ' yon ti fi. Rou. Li ta mande m ' si mwen te konnen wout la nan gwo kay Won an Restoran. Ak pa gen okenn tankou restoran nan New York.
  
  
  Mwen te mache sou nan youn nan pi gwo matlasye chèz nan chanm nan ap tann, ak te gen yon sandriye pwochen li. Mwen te konn moute sot pase yo pake nan m mak espesyal ak bliye bay lòd pou yon lòt yon sèl. Men, Lucky Grèv te amann, tou. Mwen louvri papye.
  
  
  "An reta pase nwit nan Kazino san konte Grenada nan Nassau, Senatè John W. Saybrook, prezidan nan Zafè Militè Komite a, yo te tire a mò pa yon wotè vòlè nan yon tailcoat. Dapre temwen, senatè a te gen jis te genyen yon koup de fwa nan jwe Matrak lè yon jwè pwochen l ' rele byen fò "tronpe" ak rale soti yon zam ak tire l ' de fwa. Lokal lapolis mete sispèk yo nan prizon an. Preliminè sikyatrik rapò a endike ke nonm sa a, Chen-lee Mawon, se mantalman enstab. Kantite maksimòm la parye sou tab la te de dola."
  
  
  Mwen gade nan foto a. Chen-li Mawon yo pa t ' gade nan tout mantalman enstab. Li te gade plis tankou yon chat ki te gen jis manje yon canary. Etwat Azyatik je yo mete nan yon lajè, difisil fè fas. Bouch li trese nan yon mechan ri. Mwen gade nan foto a ankò. Yon bagay ki te trakase m'. Yon bagay tankou moun sa yo de foto yo pwochen nan chak lòt: jwenn erè.
  
  
  "Eskize mwen, men ou ka di m' ki jan pou li ale nan gwo kay Won an restoran?"
  
  
  Trè wouj-chveu. Pwès kwiv couleur nwaj alantou yon figi bèl. Yon figi ki te sanble yo dwe tout je yo. Je ki te sanble konplètman ki gen koulè pal. Green, wouj, ti tach koulè wouj-mawon. Li te pote kèk sòt de militè ekipe. Jis Fort Knox: gen nan yon min lò kache isit la.
  
  
  Mwen te di. "Gwo kay won an?" 'Mwen pa janm te tande pale de l'.'Mwen te di li, e mwen te di li renmen yon pafè aktè.
  
  
  'Pa gen okenn?'Pa gen,' li te di, ki pli bèl la liy sou bèl l ' fwon. — Petèt ou vle di gwo kay Won an Inn?" Sa a te tou yon pati nan tèks mwen.
  
  
  'Oh, pa gen okenn. Ki jan komik, eh? Mwen te ale nan rankontre kèk zanmi yo ak mwen te panse yo te di gwo kay Won Restoran. Li te yon bon aktris nan tèt li.
  
  
  "Ou konnen ki sa," mwen te di, byen fò ase pou nenpòt ki moun ki ta ka ka enterese nan tande. — Mwen pral parye pa gen yon liv telefòn nan bar la." Nou pral jwenn tout restoran yo ki gen pawòl bondye a "gwo Fò won" nan non yo.
  
  
  "Li ka pran plizyè èdtan," li te di.
  
  
  "Mwen konnen," mwen te di.
  
  
  Nou jwenn yon kwen fè nwa. Mwen te bay lòd bourbon, epi li te bay lòd sherry. Yon dam te yon dam. 'Byen?'Mwen te di ke lè waiter a pote bwason nou an. Se pa ke mwen se nan sa yo prese yon yo jwenn desann nan biznis.
  
  
  Li te mande. — Eske ou te li nan papye jodi a ankò?" Se konsa, li te vle pou li ale anba a nan li.
  
  
  Mwen te monte zèpòl zepòl mwen. "Jis paj la devan."
  
  
  Li nodded. Sa a ki sa mwen te vle pale sou yo.
  
  
  "Ou vle di Senatè Saybrook?"
  
  
  'Yo pa vrèman. Aktyèlman, mwen te refere li a Chen-lee Mawon.
  
  
  — Se li ki gen rapò ak l'?"
  
  
  "Mmmmm. An pati.'
  
  
  Ki Gen Tout Pouvwa Bondye. Yon lòt ti fi ki renmen pou yo jwe jwèt. Men, mwen pa t ' tankou jwèt la nan tout, ak ni fè ti fi yo ki jwe yo. Mwen te pran yon bwè ti gout nan bourbon ak tann.
  
  
  Mwen pa ap eseye jwe yon blag pratik sou ou... li nan jis fucking fantastik... li fouye pou pawòl bondye a dwat,"... modi li... byen, ' difisil la — se pa egzakteman pawòl bondye a dwa." Li te rive nan pou l 'nan valiz sou kanape a pwochen l'.
  
  
  — Fè ou sonje ki jan Senatè Morton te mouri?"
  
  
  Mwen tcheke memwa mwen. "Li te sou twa oswa kat mwa anons sa pibliye depi. Yon aksidan avyon, se pa li?
  
  
  Li nodded. "Avyon prive. Pilòt la pa t ' siviv.
  
  
  'Ki sa ki se li?'
  
  
  'Byen. Li louvri valiz li yo ak pran yon coupure soti nan yon jounal fin vye granmoun. "Li te ke pilòt la," li te di. Menm nan limyè a pal, mwen te konnen sa li vle di. "Chen-lee Mawon," mwen te di.
  
  
  Li ap tranble anba pye tèt li. 'Pa gen okenn pa gen okenn. Charles Bryce.
  
  
  Mwen etidye foto a ankò. Li te tout bon Chen-li a fè fas a. "Si sa a, se ka a, lè sa a, tout bagay sa yo moun Chinwa yo sanble ak chak lòt, epi mwen pa ka konprann istwa a."
  
  
  Li prèske tonbe ri. "Petèt sa a se eksplikasyon a sèlman. Men, li pa kapab moun ki nan menm, paske "— li sarepta — " paske Charles Bryce se mouri. Li apiye retounen lakay yo epi tann pou bonm lan ale nan.
  
  
  'Marasa?'
  
  
  "Kouman sou triple?" Li te rive nan valiz li ankò, yo rale soti yon foto. Li te soti nan RACH la sekrè ka. Mwen rekonèt Henderson ekriti. Sou li te ekri "Lao Zeng". Foto a te gwo epi ki klè. Ki pi file pase yon foto ki soti nan yon fin vye granmoun, jounal taye, ak nèt pase yon foto ki soti nan jodi a nan jounal. Pa gen dout li te figi a menm ankò. Up fèmen, li gade ki pi gran, men figi a rete menm jan an. Koulye a, mwen te toudenkou reyalize sa ki te sanble etranj pou m ' anvan. Te gen yon loup nan la nan mitan fwon l ' yo. Nan mwens klè foto, li te sanble ak youn nan moun ki pentire tach nan Endyen kas siyen. Eksepte ke li te yon reyèl loup. Plis jisteman, twa veri. Dwa nan mitan an nan twa diferan fwon yo. Estatistik enposib, menm si li te triple. Chen-li Mawon, Charles Bryce, ak Lao Tseng tout te sipoze yo dwe moun ki nan menm. Men, si sa Charles Bryce pa t ' leve soti vivan soti vivan nan lanmò a, li pa te posib.
  
  
  "Ki moun ki se Lao Zeng?"
  
  
  "Chèf Ajan nan KAN .'Se konsa, sa a, se li; KANG te dèyè li. Azyatik asasen eskwadwon. Yon gratis federasyon Chinwa, Kanbodyen, Laotians, Vyetnamyen yo ak moun ki panse NOU se rasin lan nan tout pwoblèm yo. Kèlkeswa sa mo sa a vle di ke yo yo, li te vle di nan nou, "Ameriken yo sou yo genyen gòj yo koupe." Paske KAN sitou te fè li.
  
  
  Mwen gade nan ti fi a. Li regardant nan l ' vè kòm si ap eseye wè nan tan kap vini an. "Lao Zeng gen yon M1 degre," li te di.
  
  
  Yon premye klas asasen. Si m 'te fè fas a sa a Lao Zeng, mwen ta pwal rankontre m' egal-ego. Li gade m ' ak je yo plen nan gen krentif pou. Mwen kite l 'fikse tou dwat nan m'. Mwen te vle kenbe ki gade nan je l'. Li te premye siy ki nan dousè mwen ta wè depi nou ta rankontre. Bon, prese ti fi a nan gwoup la te tounen nan yon estrikteman komèsan a kòm pli vit ke nou te pou kont li nan fè nwa a bar. Mwen pa reyèlman vle aji tankou Don Juan, men li la anjeneral nan lòt fason alantou. Mwen kontanple yo te tounen nan yon bat je, epi kounye a li te vire m ' yo jwenn desann nan biznis. Mwen te santi ke li pa t ' pran bagay sa yo twò dousman.
  
  
  "Lao Tseng," mwen te di yon ti tan, " ki kote se li kounye a?"
  
  
  Emosyon nan je l ' disparèt tankou dousman fennen nan yon televizyon imaj. "Nou pa konnen," li te di dousman. "Ki kote li anjeneral ale?"
  
  
  Li soupi ak te monte zèpòl. — Nou pa konnen swa. Lachin? Indochina? Sou senk ane de sa, nou pèdi trail la. Li kapab nenpòt kote.
  
  
  Mwen te rive nan nan pòch mwen pou yon sigarèt. Mwen dwe te rete yo nan gwoup la.
  
  
  Li gade m ' ak te souri. — Ou te kite yo nan gwoup la. Li rale l ' pake soti nan valiz li.
  
  
  Mwen te pran youn nan yo, ak yon filtre, ak limen li yo sigarèt tou. Erezman, li pa t ' fè pati nan yo ki pi resan jenerasyon, kalite a ki ta ka ta kouri kite ou pa bagay sa yo. Rele m ' fin vye granmoun-alamòd, men, mwen menm konvenki nan yon sèl bagay: yon fanm ka sèlman montre agresyon nan kabann nan.
  
  
  "Kounye a," mwen te di, " ki sa ki nan plasman mwen?"
  
  
  "Wi," li te di. "Sa a se travay ou kounye a."
  
  
  "Hawk imajine ke yon moun ap eseye jwenn Chen-li soti nan prizon. Nenpòt moun ki li se, li ta ka kle nan tout bagay sa yo." Li vize vagman nan lè a. "Byen,"li te di," li dwe yon konplo politik."
  
  
  "Di ke li, ale pi devan. Sa a yo dwe yon blag. De senatè yo te touye pa de moun Chinwa ki moun ki gade menm bagay la tou men, se pa moun ki nan menm, ak yo menm tou yo vire soti yo dwe doppelgangers nan yon wo-plase KANG ajan, ak ou panse li nan yon politik konplo.
  
  
  Li voye je nan m ' questioningly. — Ki sa ou ta rele li lè sa a?"
  
  
  "Mwen ta pito rele li yon sci-fi istwa."
  
  
  Li regardant nan m ' pou yon moman, lè sa a, ri. "Yo pa t' di m ' ou te se konsa, komik," li te di.
  
  
  "Mwen pa eseye yo dwe komik nan tout. Li sanble tankou sa a se yon travay pou Jan Brunner oswa yon lòt moun. Mwen se sèlman isit la pou travay nan misk."
  
  
  "Mmmm," li te di, niche sarcastic sou bouch li. Si li te ale nan rive ankò, mwen te espere li ta kite m ' fè li. "Nan misk," li te di, " se yon kondisyon nesesè. Neg sa ki moun ki vle pou li ale nan Chen-li pa pral fè l ' ak zam." Li te pran yon bwè ti gout nan l ' bwè. Yon kèk biwo boufon nan distans la gade nan li san yo pa espwa nan je yo. Mwen kalkile mwen te ka vann plas mwen isit la pou karant oswa senkant mil dola.
  
  
  Ak jan pou sèvo a, "li te di," ou pa ta dwe vivan si ou pa t ' gen yo. Mwen pa panse ke la "n" nan N-3 pa vle di nan zewo.
  
  
  "Egzakteman," mwen te di. 'Mwen se yon jeni. Men, mwen toujou te panse ou ta ekri "zero" ak yon "h" olye yon "0". Li fè lwanj yo te fè m ' fache. Mwen pa si egzakteman poukisa. Li te tou pa t ' konnen nenpòt ki pi plis ak chanje sijè a. "Gar Kantor se tann lap tann pou nou nan Nassau. Nou pral kontakte l ' tankou li pli vit ke nou jwenn la."
  
  
  'Nou?"Li te tounen soti ki pi file pase mwen te planifye. Pou kounye a. Mwen pa renmen ap travay ak fanm. Jwe, repons lan se wi. Pa patikilyèman difisil yo travay. Lè mwen gen yon tan difisil, mwen sèlman mete monte ak yon fanm: Reine. Mwen bèl, 9mm Luger pistolè.
  
  
  "Oh, pa gen okenn, — mwen te di. "Sa a pa pral rive. Epitou, si ou misk vini an premye, lè sa a, ou pa ap youn nan yo. Ou pa gen ase nan sa. Li chita moute sibitman. Te gen kòlè nan je l'. "Se pa ke mwen panse ke sa a yon dezavantaj," mwen ajoute, " men mwen jis pa renmen miskilè matant."
  
  
  "Se konsa, mwen se jis yon mens matant ki moun ki sèlman vin nan fason an?"
  
  
  Mwen gade nan li. — Mwen pa rele ou pa gen vyann nan tout.
  
  
  Li pa t ' pran li kòm yon zanmitay kòmantè. Li te fè yon pwofesè lekòl la fas. "Oke, Mesye Carter, li sanble tankou katye jeneral li vle m' yo patisipe. Pami lòt bagay, mwen konnen soe-toan dyalèk nan Chinwa, ak mwen panse ke li ta kapab itil yo ban nou.
  
  
  "Nan Nassau?" Mwen ri.
  
  
  "Nan Nassau e petèt yon lòt kote. Li pa t ' ri.
  
  
  Mwen nodded. 'Mwen konprann.'Mwen pa t ' konprann li nan tout. Men, yon bagay te kòmanse koule nan. Kèlkeswa sa te trase — yon konplo yo touye tout Etazini senatè oubyen yon lòt bagay — li te Ka travay. Ak eksepte lè li te touye moun, KANG ak mwen pa t ' pale menm lang nan. Lè sa a, te gen sa a Lao Tseng, ak pi bonè oswa pita trail la ki ta ka mennen l'. E li kapab nenpòt kote. Nan peyi Lachin, nan Indochina petèt. Se konsa, li te pi plis pase chans ke mwen ta ka bezwen konesans li.
  
  
  — Lè yo fè nou kite?".
  
  
  "Kat-trant." Li te resevwa de premye klas tikè avyon. — Mwen te pwepare yon chanm pou nou sou Zile Paradi.
  
  
  Fason sa a, nou ta pataje tou de nan travay nan kay ak kabann. Mwen siyale pou gason an ak peye pou bwason yo.
  
  
  "By wout la. Ki sa ki se non ou?'
  
  
  "Stuart," li te di. "Linda Stewart." Li sarepta. "Madam Stewart."
  
  
  "Oh, — mwen te di. Ak lè sa a, ki sa? Mwen pa t 'vle marye l'.
  
  
  "Se konsa, ki moun ki se chans nèg, Mesye Stewart?"
  
  
  'Ou.' Li vize yo tikè yo sou tab la.
  
  
  Mesye ak Madam Jan Stewart Vòl New York-Nassau
  
  
  — Tout rès la nan dokiman ou yo nan bagaj nou an. Lisans chofè, paspò, etc. Tout nan non an nan Mr John Stewart. Mwen te kite bagaj mwen nan biwo a devan. Pandan ke ou lòd yon taksi, mwen pral chwazi li moute. — Mwen pral di ou tout rès la sou plan an.
  
  
  Nou te toujou chita bò tab la. Bèl, fre, fè nwa kwen tab. Mwen te pwan ponyèt li, yo rale li desann. Mwen rale difisil paske mwen te konnen li pa te ale nan rele. Mwen demenaje ale rete mwen nan avanbra, ak talon glise nan men m'. Mwen te fè asire w ke li te wè li. "Tout dwa, Linda. Mwen te kenbe men l ' byen sere. — Mwen vle yo konnen non ou." Mwen bezwen ou kat ID, epi mwen vle li kounye a.
  
  
  Figi l 'te blan ak je l' yo te fè nwa. Li mòde l', pi ba lèv ak gade desann. San yo pa yon mo, li te pwan sak li. "Oh, pa gen, mwen renmen anpil, mwen pral fè li tèt mwen."
  
  
  San yo pa pran je m 'sou figi l', mwen te pran sak la soti nan li epi yo konprann sa ki avè m ' men gratis. Kle yo, kontra enfòmèl ant, lipstick, bous. Te gen tou yon zam ke mwen kenbe yon aperçu nan. Egzak.22. Mwen mete l ' nan pòch mwen. Apre yon ti jan nan brikolaj, mwen te jwenn sa m ' te kap chèche: yon plim nan sous dlo.
  
  
  Mwen mete l sou tab la ak rale li soti nan li yo ka. Yo kenbe l ' byen sere, mwen decoder kòd la. Tara Bennett. Laj ven-uit. Cheve wouj. Je vèt. Se konsa, ofisyèlman, je l ' yo te vèt. "IDAX-20. Klas R. ' Li te travay nan depatman an syans e li te trè serye. Kòm mwen li, li etidye figi m'. Li te konnen mwen te fè lekti, men, li te toujou gade choke.
  
  
  "Oke, mete sa ki lwen yo. Mwen pwente nan plim la. Mwen pa t 'kite ale nan l' lè li te mete li lwen.
  
  
  — Ou fè konfyans nan m ' koulye a?" Vwa li te toujou twò frajil pou sarcastic.
  
  
  "Mwen pa janm mande ou, Tara," mwen te di.
  
  
  Li voye je nan m ' quizzically. — Se konsa, sa ki te li tout bon pou?"
  
  
  "Pa gen anyen bon," mwen te di. "Li nan jis ke lè mwen travay ak yon fanm, li la pi plis pratik pou mwen pou m konnen ke mwen pa travay pou li. Mwen te pa sèten si ou te konnen sou li.
  
  
  Mwen te ale nan sòti an. Li ranmase bagay sa yo li ak swiv m ' nan silans. Jan nou te pase nan mitan gwoup la, mwen tounen vin jwenn li. "Di konsyèrj yo rele yon taksi. Mwen pral kontre ou nan devan pòt la nan yon kèk minit."
  
  
  Li bese fòmèl je vèt ak bò gòch.
  
  
  "De pake nan Chans Grèv," mwen te di. Mwen te kounye a ap viv sou Mesye Jan Stewart nan depans.
  
  
  Jenn fi a dèyè kontwa an regardant nan m 'pou yon moman, lè sa a, lage m' tou de pake. Li ap tranble anba pye tèt li.
  
  
  Ak li te mande. 'Ki moun ou ye?'Gen kèk kalite mazochist?
  
  
  
  
  Chapit 2
  
  
  
  
  Si ou vle konnen poukisa mwen fè sa, kite m ' di ou ke mwen pa ap fè li pou lajan an. Si ou te travay pou sis mwa yo nan ane anvan an, pwobableman ou te touche plis pase m ' te fè; epi ki pa nan konte ou a pou chomaj benefis. Si ou vle konnen poukisa mwen fè sa, lè sa a, mwen gen yo di ou ke rezon ki fè la reyèl se patriyotis yo. Natirèlman, sa a ka toujou dwe vre. Men, si ou mete m ' nan waf la epi ou vle sa a verite a ak pa gen anyen men verite a, mwen ta dwe ajoute ke li te 40 degre nan Nassau, epi mwen te kounye a sou yon pink sab plaj pwochen nan youn nan pi bon kò a nan youn nan bikini la mwendr nan mond lan. Sa a ti fi te gen tout bagay. Dwa desann nan li nan apendis. Tara Bennett te trè byen bati. Yon sèl mèt swasanndis-senk; krèm nan kò moun. Mwatye nan yo ki te janm... Li te pwobableman a ki pi bèl ti fi mwen ta janm mete je sou. Ak mwen te gen santi a ke si mwen te jwe kat mwen dwa, li pa t 'jis je m' ki ta dwe sou li.
  
  
  Kòm yo di, li te bon. Men, mwen pa panse ke li te fè m ' nenpòt ki mwens patriyotik. Nwit lan la anvan, mwen te resevwa yon tèks ki soti nan Gar Kantor di, " Kenbe tèt ou desann, tout bagay se kalm." Li te di m ' ke li ta kontakte m lè lè a vin rive. Jouk lè sa a, nou jis te gen yo aji tankou yon nòmal Ameriken koup sou vakans. Sa vle di, si mwen te fè, ke pandan ke nou te manje, nou pa yo te pèmèt yo pale sou anyen lòt pase - soti byen fò - si nou te ka ale naje oswa ou pa.
  
  
  Mwen te kite Tara nan chanm mwen, raple tèt mwen ke li te Linda ak mwen te Mr John Stewart, ak soti al jwenn yon bon foto. Mwen rayi island bwason, ak zile a barman respekte m ' pou sa. Sa a se yon gratis ide: lòd yon Karayib fistibal epi yo pral inyore ou. Lòd yon pi bon kalite wiski ak yo pral ba ou tout enfòmasyon ou bezwen an.
  
  
  Mwen te vle jwenn lokal yo opinyon moun yo sou fiziyad la. Mwen te resevwa sa mwen te vle. Initiés te reklame ke li te jis yon sal biznis. Chen-li pa t ' soti nan zile a epi li pa te yon touris. Nan nenpòt ka, li pa t ' mantalman enstab. Lè li te premye te vizite vil la, li te trè wont nan li, men, apre sa, li jis disparèt. Yon bagay sal te pase.
  
  
  Lè mwen te resevwa tounen nan chanm nou, mwen pa t ' ale nan chanm lan. Mwen wete rad mwen an, ak te ale nan dòmi sou kanape a. Sa a se yon lòt gratis ide: pa gen anyen sanble yon fanm sou tankou yon nonm ki moun ki byen klè pa gen yon apeti pou li.
  
  
  Mwen limen yon sigarèt, li gade nan Tara. Li te ap dòmi sou plaj la. Map mande mwen si li ta te nan dòmi yè swa. Men, mwen pa t ' vle pou kontinye ak sa ki te panse. Sa ki te tout li te fè, nan kou, li te bèl twò.
  
  
  "Mesye Stewart?" Li te otèl la mesaje. Mwen te kenbe men m 'sou je m' kont solèy la. "Gen yon mesye nan la pò a ki moun ki vle pou pale ak ou." Li pral Gar. Nan kou, li te vle pou fè pou evite moun ki nan otèl la. Mwen nodded ak swiv li. Nou te rive nan fen a pink sab plaj, nan konmansman an nan yon likidasyon wòch chemen. "Ou dwe pase nan isit la," li te di. — Ou ka tounen isit la. Ou pa pral dwe gen dwa nan gwoup la nan yon kostim de ben.
  
  
  "Mèsi poutèt ou," mwen te di.
  
  
  — Desann chemen sa a. Sou lòt bò a gen yon eskalye ki desann.
  
  
  "Wi," mwen te di. Mwen konprann poukisa li te ezite, men, mwen ofri l ' yon sigarèt, olye pou yo nan yon pwent. "Mwen pral wè nou pita, "mwen te di, ak lè a nan yon vakansye:"Ou pral jwenn ou pwent demen." Nou sipoze ke Mesye Stewart te yon trè jenere moun, dwa?
  
  
  Mwen swiv chemen an ki te mennen nan la harbor. La vi a te inik. Pi lwen pase, ki kote zile a koube, leve vèt twopikal ti mòn ki te antoure pa yon etwat woz fwontyè. Mwen te kite yon miray nan wòch woz fè nwa marbre ak wouj primvèr, tankou rebondi ou jwenn lè ou mete dis jòn-mawon boul sou li. Sou lòt bò a, sou sèt mèt pi ba pase m, te dlo ki chè tankou yon pyè safi nan solèy la. Kèlkeswa sa li te, li sètènman pa t ' yon wout ki pi kout. Pò-a te toujou nan twa santèn mèt lwen, ak mwen pa janm te resevwa nenpòt ki pi pre yo.
  
  
  Si mwen pa t 'tande aksidan an nan ki boulder yon dezyèm fann anvan li rive nan m', mwen ta gen yon gwo plat galèt olye de yon quarters sou sis pye an dyamèt. Li pa t ' jis tonbe, li te pouse. Mwen kouri ak bourade tèt mwen kont miray ranpa a nan wòch. Boulder a frape wout la ak te plonje pi plis nan dlo a. Mwen te rete kote mwen te ak koute. Nenpòt moun ki li te te gen men an anwo kay la. Li te kapab gen te ap gade m ' soti nan pi wo a. Tout sa mwen te gen fè yon gade nan te chemen etwat ak dlo sèt mèt anba yo. Wòch yo byen file nan pati anba a glistened tankou byen file dan yo nan yon lubrik bouch.
  
  
  'Byen?'Mwen tande yon moun chuichui. Li pa t ' pran yon Harvard degre konnen te gen de nan yo. Pa ke revelasyon sa a te ede m ' anpil. Mwen literalman te gen m ' tounen nan miray ranpa a nan e li te toutouni. Olye pou yo yon zam, tout mwen te kapab jwenn deyò li te yon pake sigarèt ak yon bwat alimèt. Gen pa menm nenpòt wòch tou pre m'. Mwen rkrokviye moute kont miray la. Si mwen desann, mwen te gen yo swiv santye an. Pa travèse dlo, yo ap tann yo jwenn te tire.
  
  
  Lòt nèg pwobableman nodded tounen, paske yo gen pa t ' janm yon son jouk apre yo fin atak la. Bondye mwen, li te gwo. Yon sèl ton nan brik la. Yon plen mil kilogram. Se tankou mwen te frape pa yon Leyopa tank.
  
  
  Nou fè kolizyon sou yon etwat, wòch chemen, epi li te kriye byen fò nan m 'ak kam-gwosè men, klakan nan do m' yo. Mwen pa t ' gen fòs la yo pran ke kou. Pi bon an mwen te kapab fè te eseye pou reziste. Mwen te eseye mete l 'sou yon jenou, men li pa woule sou epi kenbe choute ak lou misk ki nan kwis pye l' yo. Pa egzakteman yon souflèt kraze.
  
  
  Mwen pa t ' kapab debarase m de bata la. Li literalman kole nan m ' tankou yon gwo barik nan lakòl. Li mete men l 'atravè m' nan gòj, ak li te sanble tankou te gen pa gen anyen yo fè. Men dwat mwen te pran yon kote ki pi ba nou. Tout sa mwen te kapab fè te frape l ' nan je ak dwèt yo nan men gòch mwen. Mwen pa t ' renmen fè li, men nan sa a distans, mwen te kapab diman manke. Mwen te santi yon bagay ki vire nan jele anba m zong, ak li te fè yon pèn son yo nan pè. Li woule koupe m 'ak tonbe nan jenou l' yo. San seeped ant dwèt mwen. Mwen leve kanpe ankò.
  
  
  Premye tou an, men pi bon t ' ankò rive.
  
  
  M pwochen advèsè yo te deja ap tann. Li te kanpe tou dousman desann trail la ak yon fèmen bouch .45 revòlvè pwente nan vant mwen.
  
  
  Li te gade l ' pi bon nan Pak nan kostim blan. chemiz blan ak blan mare. Anplis, li te klè ke li pa t ' gen entansyon pou yo jwenn san sou li. Bon matche ak, sa yo de. Ke blond dandy ak pal je a ak ki se ansyen-chanpyon an pwa loud. Ak lè sa a, Nick Carter nan l ' koulè wouj violèt naje kalson. Mwen te kanpe la, esoufle, kouri men m ' sou la gwo twou san fon koupe nan bò kòt mwen. Ansyen chanpyon tonbe yon kèk yad devan yo nan m ' sou santye an.
  
  
  Blond nèg konpliman m ' yo. "Se konsa, Mesye Carter, mwen wè ou se yon rezonab moun. Ou konnen, nan kou, ke li ta dwe trè estipid pou yo eseye atake m'?
  
  
  Li te dwe Britanik. Mo sa yo te vini soti nan gòj li ak yon abitye, cloying aksan.
  
  
  "Wi, nan kou," mwen te di. "Manman m te anseye m' pa janm diskite avèk yon lame moun. Si li se soti nan rive.
  
  
  — Twò move ou pa t ' kite sa boulder tonbe sou ou. Li ta ka pi joli. "Ameriken touris touye pa tonbe wòch yo." Pa gen okenn quibbles te, pa gen okenn keksyon difisil. Pa gen okenn konplike plan yo debarase m de kò an.
  
  
  "Koute," mwen te di. — Mwen pa vle yo dwe yon chay pou ou nan nenpòt fason. Poukisa nou pa jis pran yon ti repo?
  
  
  Li ri. Oswa olye, li neighed. Zam li te toujou pwente kareman nan vant mwen. "Ah," li te di, "ou te deja kite m' yon sèl kò jete tout fatra ki. De kò a se vrèman yon ti jan plis pwoblèm.
  
  
  Mwen te di. "De kò yo?" Ou se ansyen-chanpyon se pa mouri. Li pral jis pa janm yo pral kapab brode ankò. "Kane — - li pwente toujou-ondèd kò a -" mwen pa bezwen l ' ankò. Men, vini nan panse a li, "li te kase dwèt li tankou yon kolèj komedyen pwofesè," li pa t 'gen yon bal blesi, ak lanmò l' te kapab te ki te koze pa yon sezon otòn. Li te souri ak satisfaksyon. "Mwen panse ke Kane pral tonbe. Sou sa yo labou, wòch yo deyò a, anba dlo.
  
  
  Souri l ' laji. Bata a vrèman te resevwa sou nè m ' yo. Nan pwofesyon m ' yo, touye moun se yon pati nan travay mwen teren. Mwen te panse li ta ka gen bon konprann yo jis kite l ' pale. Sa ta sove m ' kèk tan pandan y ap mwen te eseye figi konnen ki sa fè ak li. Sèlman an pwoblèm se te ke mwen pa t ' vini ak anyen ankò. Mwen te deja imajine jounal la rapò sou tèt mwen: "Killmaster detwi pa Brav Daan." Mwen pa t ' renmen li nan tout.
  
  
  Li pa t ' sitiyasyon ki pi mal la mwen ta tout tan tout tan yo te nan a, men sa pa vle di anyen. Li te senk mèt lwen nan men m', ak li te gen yon zam nan men l'. Li te soti nan m rive, men mwen te nan aklè l ' yo.
  
  
  Dèyè do m', chemen an te dwat kòm yon flèch. Nan dwat mwen yo falèz segondè. Dlo a sou bò gòch la. Ant nou se yon avèg, mwatye-dekonekte jeyan. ki moun ki ka gen yo touye m 'san yo pa wè m', si li te kapab. Si ke bal la pa t 'frape m' premye. Men, petèt mwen ka toujou sèvi ak sa a Kane yon jan kanmenm. Mwen ta gen te panse sou li. Mwen te bezwen tan.
  
  
  — Epi ki jan ou menm ki pral jete tout fatra nan kò m?" Mwen devine pral gen twou bal nan li."
  
  
  Nan repons, li te rive nan nan pòch anndan an nan levit l ' yo, yo rale soti yon elabore gwo wiski flakon. Li leve an ajan kouvèti a ak gwo pous li yo.
  
  
  Mwen pa t ' konprann.
  
  
  Li whinnied ankò. "Pa gen okenn wiski, Carter. Gazolin. Gen nan yon twou wòch nan wòch la alantou la pliye. Kane ta gen bati yon dife ki te gen...
  
  
  "Lè l sèvi avèk m' kòm bwa dife."
  
  
  "Egzakteman." Li soupi lou. "Mwen devine mwen pral gen fè li tèt mwen kounye a." Mwen espere ke Chen-li pral di ou mèsi byen."
  
  
  Mwen te grangou pou kèk enfòmasyon. — Poukisa pa ou jis rete tann pou l ' fè li tèt li?"
  
  
  Mwen ta renmen. Men, li pa pral jwenn soti nan prizon jouk lannwit demen. E pa gen yon sèl te kapab yo te jwenn ou isit la anvan.
  
  
  Tankou sa. Yo te planifye l ' chape. Hawk te dwat ankò. Men, sa ki t bata a gen fè ak li? Kane sispann epi kite soti yon ti lapenn. Mwen te pran yon etap nan direksyon l ' yo.
  
  
  "Kanpe tounen, Carter. Blond nonm pran yon rapid etap pou pi devan, kenbe zam soti nan la devan l'. Li mete flakon an nan gazolin tounen nan pòch li a, pa bliye yo mete bouchon an sou do yo. Yon gazolin tach yo gaye toupatou nan levit l ' yo. Li pa t ' avi.
  
  
  Kane jemi dousman ankò. Mwen gade desann nan l'. Rete konsa mwen wè yon fason soti. Mwen te pran yon lòt etap pou pi devan. La blond nan yon sèl, twò. "Tounen moute," li te di ak yon byen file repwoche fim nan men l'.
  
  
  "Èske ou vle Kane reveye? Li pral difisil fè fas ak l 'lè li te vini nan sans l' yo. Mwen pa ka fini l ' nèt ak yon souflèt sèl.
  
  
  — Epi poukisa ou vle yo dwe se konsa itil?"
  
  
  "Onè," mwen te di. "Si mwen dwe mouri, mwen vle pran omwen youn nan de ou ak m'. Mwen fè espre te mache sou nan Kane a nan kò moun. Sa a te fè m ' yon ti kras pi pre. Petèt pa fèmen ase, men li ta dwe ase. Pa ankò...
  
  
  Mwen bese atè pou sa ki te rete nan Kane a fè fas a ak te pwan m ' zam ak yon men envizib. Kane te fè yon son ki sonnen plis tankou "Gaaa" pase nenpòt lòt bagay.
  
  
  "Jezi Kris la," mwen di, ap resevwa leve byen vit ankò. — Mwen panse ke li gen yon plan."
  
  
  'Ki youn nan yo?' Wittmans te demisyone pou pi devan yon ti kras yo konprann m ' pi bon. "Plan," mwen repete. "Planier oswa ribel".
  
  
  Li te vin yon ti kras pi pre, ankò, se konsa ke li te kapab konprann m ' anpate mo yo. Sa a lè mwen te resevwa desann nan biznis. Ak yon repwoche fim nan gwo pous m', mwen limen yon bwat alimèt ak anlè li nan l ' gazolin-tranpe levit. Li imedyatman limen yo. Li tonbe zam li e yo te eseye mete yo deyò flanm dife, men li pa t ' travay. Flanm dife a gaye byen vit. Li pran sote ak wriggled, kriyan tankou yon boule mannken. 'Ede m'. Oh, Bondye a, ede m'. Tanpri.'
  
  
  Mwen gade nan l', li te monte zèpòl. "Si ou pa tankou dife, pa gen dlo ki tou pre."
  
  
  Mwen te tounen ak te mache tounen desann chemen an nan pale woz plaj.
  
  
  
  
  Chapit 3
  
  
  
  
  Tara te ale. Li te pwobableman deja yo te ale anwo kay yo pou chanm li. Mwen te kouvri nan boul yo ak san, ak mwen bezwen yon beny. Ak yon bwè. Ak yon lòt bagay. Mwen te gen fè fas ak ka sa a an premye.
  
  
  Mwen jwenn li nan kuizin lan nan yon pisin restoran. Li te manje yon anmbègè ak yon plat bò, yo epi mwen te pwan l 'pa kolye a ak jifle l' sur la rive jouk nan machwè. Chef la ki moun ki te ap travay sou gri a konprann ak bò gòch.
  
  
  "Se konsa, Frik, konbyen lajan yo te peye ou pou sa a?"
  
  
  Nan repons, li te rive nan pou l ' vyann cleaver. Li te mal. Do l ' te bourade kont miray la, epi yo tou de ponyèt yo te estime. Mwen vire toutotou a yo yon ti kras pi lwen, jis yo dwe asire.
  
  
  "Hey jenn ti kabrit, èske ou pa oke? Kite m ' ale.'Non l ' te Carlo. Li te ekri tout lòt peyi sou inifòm l ' yo.
  
  
  "Pa jiskaske ou fè m' konnen ki moun li te, Carlo." Ki moun ki peye ou fè m ' mache nan wout sa a pou letènite?
  
  
  "An n ale," li te di byen fò. Mwen sere boulon mwen priz ak ba l ' yon limyè nan jenou pou vant la. Li jemi. 'Mwen fè sèman. Mwen pa konnen ki moun li se.
  
  
  "Manyè di m', Carlo." Li te mete blan?
  
  
  'Pa gen okenn. Nonm lan tout an blan, - " li te sispann sibitman.
  
  
  "Ki moun ki te ke, Carlo?" Mwen te kriye byen fò li antre nan miray la.
  
  
  "Ale nan lanfè," li te di.
  
  
  Mwen trennen l ' nan gri an. Vyann lan vide ak grès. Mwen pouse tèt li desann konsa ke li te kapab gade nan kafe ak imajine sa ki tèt li ta sanble pita. "Bb-Braslè," li te di.
  
  
  "Bèl Kretyen. Ak youn nan moun ki voye nou?
  
  
  — Mwen pa konnen, " li te whimpered. 'Mwen fè sèman. Mwen pa konnen.'
  
  
  Mwen kite ale nan l', li te pran yon etap tounen. Gen plis chans, li pa pral lakòz nenpòt ki plis pwoblèm. "Lè sa a, di m' sa li te sanble ak."
  
  
  Li te plonje tounen antre nan chèz l ' yo. "Gwo nèg," li te di. 'Chinwa. Men, trè gwo. Nan kèk fou gri kostim.
  
  
  Mwen te pa janm wè li anvan an.
  
  
  "Ak sa a Zanj, ki kote mwen ka jwenn li?"
  
  
  Li te ban m ' yon sezi gade. Mwen vire l 'ak yon ekspresyon ki grav sou figi m'. Kèlkeswa sa li te pè pou di m', li te tou pè pou yo pa di li pou m'.
  
  
  "Sa a se mèt kay la nan la Grenada Otèl.
  
  
  Senatè a te tire a mò nan yon kazino nan Grenada. Omwen de moso nan devinèt la yo deja anfòm, epi mwen te mande ki sa li ta tout sanble. — Ki lòt bagay ou fè konnen?"
  
  
  'Pa gen anyen plis. Ou yo se akeyi. Pa gen anyen tankou sa.'
  
  
  "Tout dwa," mwen te di. Mwen pa renmen toumante yon pè ti kras nèg. Ki lòt bagay mwen bezwen konnen, mwen pral eseye jwenn soti nan yon lòt fason. Mwen tounen vin jwenn kite, men te gen yon lòt bagay mwen vle konnen.
  
  
  "By wout la." Mwen te vire alantou. "Konbyen t' li peye ou pou delivre sa a plezi ak bon mesaj?"
  
  
  Li fwote l', ponyèt yo. "Kenz la."
  
  
  "Apre sa, li bay manti pou ou. Mwen peye ven.
  
  
  "Nick, se ki moun ou ye?" Li te nan douch la.
  
  
  Mwen te di. "Pa Gen Okenn, 'Sal Vyolatè'.
  
  
  — Mwen pa konprann ou, " li pete rele. 'Rete tann yon dezyèm fwa.'
  
  
  Mwen chita sou kabann lan. Pòt la louvri, ak li te parèt nan yon gwo nwaj nan vapè, li keurlin cheve nan douch la. Li te pote yon blan long terry twal rad. Mwen te mande poukisa mwen toujou panse nwa dantèl te konsa anfòm toutbon. "Gar rele..." Li te sispann ak gade nan m'. "Oh Bondye mwen, Nick. Kisa ki te pase?'Li te bri a nan direksyon pou m ' tankou yon dife blan zanj.
  
  
  "Mwen frape pòt la," mwen te di.
  
  
  Je l 'tcheke nan blesi ak ekimoz sou do m'. "Ou gade terib," li te di.
  
  
  — Lè sa a, ou ta dwe wè sa yo pòt."
  
  
  Li bay yon soupi. "Chita tankou sa a." Li te disparèt, li tounen yon ti moman pita ak yon moso twal cho ak yon bòl nan dlo. "Kòm yo toujou di nan sinema, li ka fè mal."
  
  
  "Ak jan yo di nan fim sa-a mwen vale yon bal. Ki sa ki te li ak Gar?
  
  
  — Li vle gen dine avèk nou aswè a." Uit è nan Cafe Matinik. Li trete m ' tounen prèske dous. — Ou pral di m ' sou sa a pòt?"
  
  
  "Li te yon pèlen. Chen-li nan zanmi yo konnen mwen nan vil yo. Men, mwen pa konprann ki jan yo konnen ke. Mwen vire l 'epi kenbe l' nan je yo. Li gade enkyete e yo te eseye kache li. Mwen te di ou, ti bebe w la. Sa a se pa yon jwèt pou fi." Mwen ta gen li te ye li ta fè l 'fache, men, mwen tou dousman rale l' tounen sou kabann lan. "Gade," mwen te di. "Mwen si ke ou konnen navèt ou a, tou sa li se, men, tou sa li se, mwen si ke li pa men-a-men konba. Sa a tout mwen te gen nan tèt ou.
  
  
  Li gade desann epi bay yon soupi. "Mwen yon ajan ki resevwa fòmasyon ak mwen ka pran trè bon swen nan tèt mwen." Li kònen klewon tankou yon ajan ki resevwa fòmasyon nan vwa, men li kònen klewon tankou mal ame fim: li pa t ' matche ak imaj la. Solèy la te ba l 'yon mens vapè dlo nan freckles yo ki te fè l' gade jenn ti gason, inosan, ak anpil frajil. Se konsa, li te. Mwen te chwazi l ' leve. Li te santi ti ak cho. Li pran sant nan sitron, epi li bo ak bouch li louvri prese. Mwen kouri dwèt mwen sou pon an nan nen l'. "Ou gen freckles," mwen te di.
  
  
  "Men, omwen mwen pa jwenn brile anba solèy," li te souri. "Pifò blond jwenn brile anba solèy."
  
  
  Ki raple m ' nan yon bagay. Mwen te pwan telefòn mwen. Ban m ' an lapolis. Mwen te di operatè a. Yon ofisye lapolis Bahameyen te reponn telefòn nan. — Gen nan yon wòch chemen atravè pò-a nan Paradi Hotel. Èske w konnen ki?"' Li te konnen li. Apeprè mwatye yon èdtan anons sa pibliye depi, mwen te wè flanm dife gen. Li sanble tankou kèk ti gason yo te jwe ak dife. Mwen panse ke ou ta pi bon pran yon gade pa gen. Sèjan konprann, epi mwen hung moute.
  
  
  Mwen tounen tounen yo Tara. "Nou ap pa sipoze satisfè Gar jiska uit è..."
  
  
  "Koute, Nick." Li gade m ' enerve. "Mwen panse ke nou gen yon misyon yo ak..." li begeya... mwen koupe l ' ak kontinye santans mwen. "Se ba nou lè pou nou kouri mesaj premye." Mwen ta renmen pran yon gade nan sa a kazino nan Grenada.
  
  
  Mwen te panse mwen te wè desepsyon an nan je l'.
  
  
  Mwen te ale nan twalèt la pou pran yon douch. Li vire sou radyo an. Mwen gade tèt mwen nan glas la twalèt ak mande poukisa mwen toujou pa t ' gen yon sèl gri cheve nan tèt. "Youn nan Nòt Samba" te jwe sou radyo a jiskaske mizik la te etenn pou yon "enpòtan bwat nouvèl la."
  
  
  Senatè Paul Lindale te mouri.
  
  
  Senatè a nan kò yo te jwenn sou devan pòt li. Li pwobableman tonbe soti nan fenèt la nan biwo li sou planche a dizyèm. Nan kou yo, yo te panse li te yon aksidan.
  
  
  
  
  Chapit 4
  
  
  
  
  Li nan toujou twa è nan maten nan fè nwa a nan kazino la. Chak èdtan, chak jou, nan nenpòt ki move tan, li nan toujou twa nan maten an. Ak fatige fanm ak gason ak tonben tèt yo, apiye sou tab yo, epi ap di byen fò, "Vini non sou, siwo myèl" pandan ke yo ap jwe kat yo ak zo yo. Li nan prèske yon òkès aranjman. Nan kwen an te gen yon tanbou seksyon ki bat yon ritm lan ak bobin yo nan machin plas ak okazyonèl nan plato a nan peman: senkant voye boul yo nan trimès. Espas ki la vin peyaj kòm amizman pri monte. Pou egzanp, nan krap tab yo, ou kapab tande yon gout peny, espesyalman lè dis mil dola nan mennen.
  
  
  Kazino la nan Grenada te gen okenn diferan. Mwen echanje tcheke pou senkant dola-Jon Stewart definitivman pa ta gen gambled pou plis, paske wout la sèlman jwenn nan kazino la se pou avanse pou pi alantou pandan ke yo ap jwe. Mwen te wè Tara gade newbies cum sou youn nan sa yo yon sèl-ame asasen yo yo boure ak trimès. Lè sa a, nou sniffed lè a, men pa t ' konprann anyen.
  
  
  Nou separe fason yo kenbe yon je sou de gen plis chans pwen. Tara te jwe roulette ak yon Chinwa koupye, ak mwen te chita desann nan piche tab la kote senatè yo te fè l ' gaye ak pèt.
  
  
  Mwen gen ven-yon sèl nan premye men, jis tankou nan dezyèm lan. Mwen te mete bato yo sou wonn nan twazyèm, men konsesyonè a te sispann m'. Bato yo yo te manke lèt la G nan Grenada. Li te di m ' yo pran yo tounen nan lajan kach la enskri. Sa a te nouvo bato yo, li te di. Yo te gen sa a difikilte pou pi bonè nan jounen an.
  
  
  Mwen deja te gen kèk difikilte pou li, ak tan sa a mwen pa t ' pran nenpòt chans. Fwa sa a, mwen te ame. Mwen te ale nan enskri nan lajan kach. Li ekskiz abundant ak lage m 'lòt bato yo, ki fè li dous pouse nan men m'.
  
  
  Senk segonn pita, mwen te konplètman choke.
  
  
  Mwen pa konnen ki sa yo te ban m', men li dwe te istwa san sans. Lè mwen louvri je m, de Chen-li ak de les nan mitan fwon yo yo te apiye sou mwen. Men, si yo te genyen, yo te ale, paske lè m ' finalman te rive yo, yo te tou de ale. Jis tankou m ' zam: Reine kite avèk yon lòt moun. Fwa sa a, ak yon Chinwa. Li chita anfas mwen nan sal la ak te souri ban mwen. Li te yon piti, lafimen-plen, chanm ensonorize, pwobableman dèyè kesye nan biwo a, ki moun ki te ale sou biznis li epi distribye bato. Te gen apeprè sis lòt moun ki nan la sal san konte nonm sa a ak zam mwen, ak pa gen yon sèl te ri eksepte nonm sa a ak zam mwen.
  
  
  "Dekwa pou nou enb rasanbleman. Li bese tèt li mockingly. Hef te yon kout, byen-konstwi nonm, ki te abiye nan yon elegant swa kostim. Kite m ' prezante tèt mwen pou ou. Non mwen se Lin, Lin Qing.
  
  
  "Mesye Kin." Mwen nodded, twò.
  
  
  "Mesye Lin," li te korije. La non sot pase yo se toujou mansyone an premye.
  
  
  Tout bagay sa a koutwazi yo te twò janti. Map mande mwen si li ta defi m ' pou yon fouchèt lut. "Li saddens nou nou," li te kontinye, " nou gen te gen pou mande pou prezans ou nan ti nou an nan reyinyon sa yo, pou nou di, brid sou kou alamòd. Men, konsidere tèt ou yon envite nan onore.
  
  
  Mwen gade alantou a sèk nan fas yo wòch. "Zantray, mesye, gen nan pa gen fason mwen ta gen rate sa a."
  
  
  Ri, Lin te tounen pou lòt moun yo. "Mesye Carter se plèzantè," li te di yo.
  
  
  Yo toujou pa t ' ri.
  
  
  "Byen," li te monte zèpòl, " kòm ou ka wè, kanmarad mwen pa renmen mesye a blag nan mitan tèt yo. Yo pito pou yo jwenn desann nan pi plis enpòtan bagay sa yo dwat lwen. Li pran yon sigarèt ak eksplwatè l ' sou do a nan gold-pyè oniks ka. Youn nan konplis l 'yo vole kanpe, yo ba l' yon limyè. Yon bouke anpil dous parfen ki gaye nan tout sal la. "Oh, ki jan grosye nan m'. Li lage m ' nan telefòn lan. "Yon sigarèt, Mesye Carter?"
  
  
  Mwen souke tèt mwen. Mwen mande poukisa mwen pran swen anpil sou sa a Jon Stewart istwa san sans. Non mwen te sanble yo dwe ki pi sekrè byen veye nan vil sa a. "Mwen sipoze li pa t' ede anpil si mwen te di ou ke ou te jwenn moun nan sa ki mal ak sa ki non m ' se Jan batis Stewart?"
  
  
  Lin leve soti vivan yon sèl sousi. "Mwen regrèt sa, Mesye Carter.
  
  
  Youn nan lènmi fin vye granmoun yo se zanmi fin vye granmoun nou. Li te wè w rive nan ayewopò an ak enfòme Mesye Zanj. Li apiye retounen lakay yo alèz nan chèz l ' yo. — Men, pandan ke nou ap pale sou nou nan ansyen patwon— an" — mwen te pran li ou te tande pale sou li byen bonè kraze?"
  
  
  Wi, trajik, mwen te di. "Li dwe te pran lwen tankou sa a nan premye nan jèn m'."
  
  
  Dwa. Souri tounen. "Men, petèt yon apwopriye trajedi. Ou wè, gen kèk nan nou pa t ' dakò ak Mr Zanj nan fason a fè biznis, e kounye a, ke mwen te pran sou, diferans sa yo pral disparèt. Li adrese lòt moun yo, "te soti nan mond sa-a."
  
  
  Koulye a, yo te ri. Yon kèk plis sigarèt parèt yo ak limen moute. Mwen te kòmanse imajine nati a nan zafè yo. Dous pran sant nan siksè ki te ranpli sal la.
  
  
  — Epi, koulye a, Mesye Carter, nou ap pare pou fè ou yon òf. Se pa ke nou ta dwe. Men, ou imedya lanmò san yo pa ede nou pa pral dwe nan nenpòt ki sèvi ak yo ban nou.
  
  
  Mwen te etone ke Bungel pa t ' avi sa a avantaj. Mwen te jwenn sa a kontradiksyon byen etranj.
  
  
  Mwen te mande. — Sa yo se avantaj sa a?
  
  
  Senk pousan. Senk pousan nan pwofi. Sa a se yon bon konsèy. Men, pa espere dè milyon. Yo vann an detay valè a nan ewoyin ki se pi wo pase pri a nou jwenn pou li."
  
  
  'Ak tout rès la?' Mwen gade l ' ka sigarèt. 'Zèb. Hash?
  
  
  "Natirèlman, senk pousan nan total la kantite lajan. Li te souri ankò. Ak lòt la, kòm ou di, se yon gaspié... Yo mande nou pou opyòm.
  
  
  "Ou pote l' isit la nan konte Nassau ak contrebande li nan Etazini yo tèt ou." Mwen te fè sa kòm yon deklarasyon; pa tankou yon kesyon.
  
  
  Li nodded. Men, nan kou, ou deja konnen sa. Sinon, ou menm ak Mesye Bungel "— li te kache — " pa ta dwe diskite.
  
  
  Sa a deklarasyon ki sot pase a sezi m'. Li ofri m ' yon akò kòm si mwen te nan yon dwòg ki fè respekte ajan ak kòm si Zanj sèlman te fè fas a nan dwòg. Oke, petèt li te. Petèt sa a Chen-li te jis yon manm nan yon dwòg syndicate. Petèt li te jis se konsa kalonnen ke li te rive ede yon US senatè. Petèt li te tout yon sèl nan gwo fou konyensidans. Oswa petèt sa a, se sa ki Lin te vle m ' nan panse.
  
  
  Mwen wè ou ezite, Mesye Carter. Ou ka vle pou konsilte avèk yon moun ou anvan yo fè yon desizyon final. Oooh! Li nodded nan man chita nan pòt la.
  
  
  Chu leve, li louvri pòt la.
  
  
  Veso.
  
  
  Ponyèt li te mare yo ansanm, rad li te chire, ak tout cheve nan tèt li te vini ki lach pandan lit la. La tout cheve nan tèt mwen ta wè l ' mete monte ak estime moute anvan li te kite. Pwofondman kontan, li gade m', sèlman nan m'.
  
  
  'Mwen regrèt sa.'
  
  
  De mesye yo te kenbe l ' desann. Youn sou chak bò. Tou de te pote Sten zam mitrayeur; kout, limyè Britanik zam ki ka dife senk san jij yon minit. Enstenktiv yo, mwen te ale nan li. Yo kite ale nan li yo ak leve soti vivan yo zam kòm Chu ak yon lòt moun vin rive jiska gen tan pwan m'. Yo jis te fè yon erè. Yo dwe gen te sispann chache m ' lè yo te jwenn zam la.
  
  
  Ak yon mouvman rapid, mwen demenaje ale rete nan talon pou m palmis se konsa ke se sèlman pwent an te vizib. Chu rive m 'premye, epi m te plonje m 'ponya nan kè l'. Bouch li louvri, epi li te mouri nan sipriz. Li te pase la vit konsa — ak pou pa gen okenn aparan rezon ki fè yo — ke lòt moun yo yon ti tan pèdi gad palè yo. Yon moman sa a mwen te pran avantaj de.
  
  
  Mwen te ale nan wè Lin Jing.
  
  
  Ak yon sèl balanse nan gòch mwen men, mwen mete l 'desann nan devan yo nan m', lè sa a, ki te fèt l 'nan yon priz fè, kenbe talon pou l' - fè-mal.
  
  
  De mitrayeur zam ewo yo te jele nan plas li. Lòt moun yo te rete kote yo te, te dezoryante. Mwen te kapab sèvi ak Lin kòm yon otaj pou yo jwenn Tara ak tèt mwen soti nan isit la. Men, mwen pa t ' vle li nan fason sa a.
  
  
  "M' ta demare li," mwen te bay lòd.
  
  
  Pou yon moman, pa gen okenn yon sèl deplase. Jis m'. Mwen pouse Lin devan yo nan m 'jouk nou te rive nan youn nan Tara' s gad. Ak précision a nan lam la, mwen te fòse Lin a manton moute, ak gòj li te ekspoze. "Ma-m' ta demare li," li te jere. Gad palè a bese zam li epi yo te fè jan li te di.
  
  
  Mwen te bay lòd Tara. — Jwenn soti nan isit la.
  
  
  'Men. Nick. †
  
  
  'Vini non sou!'
  
  
  Li te ale nan pòt la. Mwen te fè Lin alte ak pouse l ' nan direksyon an nan gad, ki moun ki te apiye lwen nan laterè kòm mwen te pwan yon zam mitrayeur nan youn nan yo epi yo te kòmanse tire. Premye fwa mwen te fwape yon lòt tirè, ak lè sa a, li te jwe timoun nan.
  
  
  Dis segond apre sa, li te tout sou.
  
  
  Mwen tonbe la mitrayeur zam ak ranmase Reine. Sou yon tab ki nan kwen an, mwen remake yon ti louvri bwat yo nan chips. Mwen te pran youn nan yo ak anpil atansyon nan men m ' ak egzamine li. Te gen yon trè ti zegwi rete soude soti nan bò a, sou de milimèt lontan. Mwen te kraze chip a nan mwatye. Yon jòn pal likid te vin soti. Enfimite gout. Bato yo yo te itilize kont mwen. Mwen fèmen bwat la epi mete l nan pòch mwen. Ki moun ki konnen. Si jwèt la ale kont ou, petèt yo te kapab vini nan sou la men. Mwen kouri yon men nan cheve m ' yo, dwate mwen menm kantite vòt, epi yo fèmen pòt la pou tout tan sou la kase Nassau Chinwa Inyon.
  
  
  Mwen gade m ' gade. Nou te ven minit an reta. Pa tan an nou te rive nan Kafe a Matinik, Gard te ale.
  
  
  Men koulye a, mwen te reyèlman kap pou pi devan pou li.
  
  
  
  
  Chapit 5
  
  
  
  
  Mwen tonbe Tara koupe nan otèl la epi yo te kap chèche Gar. Li te rete nan yon ti otèl tou pre lakòt la. Lè m 'te la, li te plen nan ofisye polis; anbilans la ki kònen klewon alam la te di m' mwen ta dwe anreta. Li te tounen soti ke mwen te jis nan tan.
  
  
  Doktè a voye je nan m ' e li te bay yon espwa osman. — Li sèlman gen yon kèk minit kite. Gen nan pa anpil mwen kapab fè sou li.
  
  
  Mwen akoupi atè pwochen nan Gar. "Demen swa," li orèy.
  
  
  Mwen nodded. Mwen konnen. Chen-li an chape. Mwen te kapab tande mwen gade konte desann lavi l ' yo. Oswa li te kè m'? 'Anyen lòt bagay?'
  
  
  'Li te di. "Mwen te kite ou yon mesaj. Di Tara..."
  
  
  Se konsa, sa a, se li. Gar epi mwen ka gen te travay ansanm sou senk oswa sis devwa. Li te yon pwofesyonèl, kòm bon jan ou ta ka vle pou. Mwen te panse li ta toujou dwe la. Sa a ki sa ou jwenn ak lanmò. Ou rete imòtèl jouk dezyèm an dènye.
  
  
  Mwen te ale tounen nan machin mwen an ak akselere, kòm si vitès te sped moute mwen konsèp mond lan. Men, ki pa t ' ka-a. An reyalite, plis la mwen te aprann enfòmasyon sou ka sa a, mwens la mwen konprann li. Twa ki idantik Chinwa gason. Twa moun ki mouri senatè kounye a. Kazino. Chape soti nan lanmò. Ak Lao Zeng, ki moun ki te yon kote nan Indochina. Li pa t 'matche ak ak li pa t' ajoute jiska. Seri a pou tout sa a te KANG, ak KANG te asasen an eskwadwon. Men, si sena a sezon lachas te louvri, twa yo te deja mouri, epi li katrevendis-sèt te toujou vivan. Nan pousantaj yo te ale kounye a yo, yo pli vit detwi tout Ameriken sistèm nan gouvènman an. Mwen te gen yo chèche konnen ki sa yo te moute yo nan lòd jwenn devan yo nan yo e yo anpeche li. Li te kite yon mesaj pou mwen. Oswa te li vle di pou m'? Li te di, " Di Tara Tara Bennett. ID = AX-20. Tara Bennett, aprann yon fanm.
  
  
  Toudenkou, mwen te fache.
  
  
  Tara te konnen yon bagay mwen pa t'. Pou egzanp, li te konnen poukisa li te la avèk mwen. Epi yo pa paske nan Sutoan dyalèk. Lè li te di m 'nan ki ba ki mwen te tankou yon fucking jeni, li te konnen li te gen sèvo yo pou travay la, ak jan pou m' ... "Misk yo," li te di, " se yon avantou yo nan travay sa a. Toudenkou, mwen reyalize a klasik fi move santiman ki te vle atire m ' jis paske nan pouvwa mwen.
  
  
  Byen, ki ta ka chanje aswè a. Tara ak mwen ta gen yon bèl ak trè long konvèsasyon. Si li te renmen li ou pa. Epi li ta te di m ' verite a.
  
  
  Li te kouche sou kabann lan, epi limyè yo te koupe. 'Pa fè sa.'Pa gen,' li te di kòm mwen te rive nan soti nan vire sou limyè a. Mwen vire sou limyè a la. Yon ti koulè wouj violèt welt gwosè a nan yon trimès gonfle moute sou li yon souflèt. Li leve dwèt li pou kouvri li. Swa soti nan doulè, oswa vo anyen. Li gade ti ak dekouraje ankò.
  
  
  Mwen te di, "Gar se mouri. "" ... e mwen panse li nan tan ou te di m ' sa li te mouri pou li a."
  
  
  "Gar? Oh, pa gen okenn. Li vire tèt li, ak dlo nan je welled moute nan je vèt. Mwen prèske espere dlo nan je yo dwe vèt.
  
  
  "Ki sa ki te li fè?"
  
  
  Li voye je nan m ' ankò. "Mwen pa konnen, Nick. Dwa... mwen vrèman pa konnen.
  
  
  "Di ke li, siwo myèl." Ou se pa premye dezobeyisan fanm mwen te kesyone yo, epi si ou panse ke pafwa, mwen pral ba ou yon preferans yo...
  
  
  "Oh, Nick. Dlo nan je yo te kounye a ap koule tankou dlo nan fòs plen. Li dwate moute, epi yo antere l 'figi l' nan pwatrin mwen. Mwen pa t ' reponn.
  
  
  Li rale tèt li ansanm, chita leve, e te di, kriye, "mwen te di yo pa pale. Mwen pa ta sipoze di ou, " li te korije tèt li.
  
  
  Mwen mete dwèt mwen afeksyon nan mak sou li yon souflèt. "Lè sa a, kite yo jis di mwen te bat l' soti nan ou."
  
  
  "Ou pa janm fè sa."
  
  
  Mwen gade nan li. "Nou pa gen lòt fason." Mwen te di. Carter a pi popilè verite sewòm, pou egzanp.
  
  
  "Ak sa a?" li te mande.
  
  
  "Epi sa a, -" mwen te di. Mwen te pran l ' nan bra mwen yo epi li bo long li yo ak tou dousman. "Plis," li te di. Mwen te bay l ' pi plis. "Tout dwa," li te di ak yon soupire. 'Ou te genyen. Ameriken yo pral nan peyi sou kòt la Normandy.
  
  
  Mwen sere boulon mwen priz. "Das weissen wier," mwen te di. Mwen te kapab santi l ' tete. "Ki lòt bagay, Fraulein?"
  
  
  Li te kòmanse ri ak ti jan li lèv. "Bonm lan ap tonbe sou Shirohima."
  
  
  Mwen mete men m ' dèyè zòrèy mwen. "Pou Sirohima?"
  
  
  "Nan Iwochima." Nou te tou de ri kounye a.
  
  
  "Trè enteresan," mwen te di, lage gwo rad li, pwobableman sou ki pi bon an bay pwatrin nan tout antye lwès emisfè. Oswa petèt pi byen nan emisfè Lwès la. "Oh, ti fi, ti fi. Ou ap reyèlman bèl. Mwen fèmen rad la ankò. "Se konsa, kite nan pale kounye a.
  
  
  "Mwen panse ke mwen renmen pati aktif ki pi bon."
  
  
  Mwen te souri. "Mwen konnen," mwen te di. "Men, sa a ki jan mwen konnen sa a verite a." Pa gen sèks yo jiskaske ou di m'. M ' metòd pou tòti seksyèl se mekontantman." Mwen deboutone m mare'
  
  
  "Mwen avèti ou, ou pral kòlè nan yon èdtan."
  
  
  Li gade m ' ak giggled yon ti kras nèrveu. "Bèt la," li te di. 'Oh, pa gen okenn. Mo dous p ap ede ou. M apiye tounen, li travèse bra mwen yo. — Mwen pral fè ou yon onèt ofri. Si ou pa ban m 'sa m' vle, mwen pa pral ba ou sa ou vle."
  
  
  Li dezaprouve. "Pa gen okenn move lang," li te di.
  
  
  "Ah! Li nan yon pati nan plan an. Si ou pa pale byen vit, mwen pral joure ou, jouk tan mwen tonbe.
  
  
  "Seryezman, Nick. Mwen gen lòd mwen...
  
  
  'Seryezman. Veso. Mwen pa swen. Mwen gade l ' tou dwat nan je la. "Premye a tout, mwen pa renmen risk kou m si mwen pa konnen tout risk yo. Dezyèm, mwen pa renmen lide a nan pa te fè konfyans. Mwen te pa janm wè yon Malfini kache anyen nan men m'.
  
  
  — Li pa ke li te pa mete konfyans ou, nan kou. Si gen nan yon sèl moun, li pa gen konfyans, li se m'. Oswa omwen mwen an teyori, mwen vle di. Li te di ou ta ka sispann si mwen te di nou yo. Ou ta ka panse ke tout mond lan te ale fache."
  
  
  "Avèk Gar epi twa senatè yo nan yon sèkèy byen fèmen, li trè fasil ke mwen pral kite kay la. Se konsa, ale pi devan. Ki sa ki nan teyori?"
  
  
  Li te pran yon gwo souf. "Èske w te janm tande pale de yon sèl-selil kilti?"
  
  
  'Mm-hmm. Biyoloji... jenetik. Yon bagay tankou sa?'
  
  
  — Oke, w ap resevwa pi pre. Sa a se yon fason ki nouvo nan repwodiksyon."
  
  
  — Ki sa ki nan mal ak yon sèl fin vye granmoun?"
  
  
  "Koute," li te di. — Mwen kraze lòd mwen di ou sa. Se konsa, ou gen yo dwe ki grav epi ki koute."
  
  
  "Mwen tande," mwen te di.
  
  
  "Nan yon pwosesis yo rele yon sèl-selil transplantasyon, li se posib, nan nwayo a nan yon selil soti nan yon ki gen matirite kò a — soti nan nenpòt telefòn soti nan nenpòt pati nan kò sa a — yo kreye yon nouvo òganis ki se jenetikman idantik."'
  
  
  Mwen gade l ' ak yon souri. 'Di l' ankò.'
  
  
  "Yo te kapab ekstrè yon selil soti nan mwen koupe ba pase zong, mete li nan dwa chimik anviwònman, ak rezilta a ta dwe yon ti bebe ti fi ki moun ki gade egzakteman tankou m' nan tout ti detay."
  
  
  — Fè sa rive?" "Mwen pa t' kwè nan nenpòt nan li.
  
  
  'Wi. Li pa yon sekrè. Yo dwe egzak, te gen yon atik sou li nan Tan nan 1971. Se konsa, lwen, sa a te gen sèlman te fè ak krapo. Omwen... osi lwen ke nou konnen. Men, Lachin se yon fason devan yo nan nou nan anpil bagay."
  
  
  'Rete tann yon minit. Èske ou ki di ke Chen-li ak Charles Bryce se klon nan plant la menm?
  
  
  Li nodded timidman. "Mwen te di ou ou pa renmen li," li te di.
  
  
  'Mwen pa konprann. Mwen vle di... Poukisa? Mwen vle di, menm si li posib, li toujou pa fè sans.
  
  
  'Koute. Menm nan peyi sa a, gen yo te gwoup etid. Nou te eseye figi konnen ki sa ki kalite yo nan moun yo ta dwe yon sèl selil yo repwodui. Ak youn nan rezon ki fè nou pa te fè nenpòt ki eksperyans nan direksyon sa a se paske nan repons la pou kesyon sa a: pi move moun yo. An Hitlers. Moun ki gen megalomani. Moun tankou Lao Zeng, pou egzanp. Yon premye klas asasen.
  
  
  "Oke, kite a di Lao Zeng te miltiplikasyon..." Li pa fasil pou kwè nan sa a fantasy super. "Ki sa yo jwenn soti nan sa a? Eksepte pou egoyis. Ak ki sa sa a gen fè ak KAHN ak senatè sa yo? Ki sa sa a gen fè ak tout Nassau sitiyasyon?
  
  
  Li ap tranble anba pye tèt li. 'Mwen pa konnen. Mwen konnen pa gen absoliman anyen sou li. Tout sa mwen konnen se ke sa yo kopi nan premye-klas la kòmanse ap grandi nan premye-klas asasen. Yo pral gade yo ak panse — yo ak touye-tankou orijinal la. Ak teyori mwen an se ke KANG te pran Lao Zeng a materyèl yo kreye yon eskwadwon nan pureblood asasen."
  
  
  'Ou konnen sou sa a...'
  
  
  'Ki sa ki istwa san sans...?'
  
  
  "Mwen regrèt sa, mwen mande ou sa.
  
  
  Li te etidye m ' ak anpil atansyon. — Ou panse ke mwen fou?"
  
  
  "Natirèlman mwen panse ke w ap fou. Men, ni fè I. gason ki an Sante se kounye a kouche nan kabann nan, mande kòman ou kapab jwenn debarase m de move zèb nan jaden yo. Ak fanm nòmal koulye a, pake yo a manje midi. Ou gen yo dwe fou yo travay nan RACH."
  
  
  "Nan teyori," li te di.
  
  
  "Li fou, men sa pa vle di li pa kapab vre."
  
  
  Li mouri yon soupi nan sekou. "Mèsi poutèt ou, Manman." Lè sa a, li te souri. 'Di m'...'
  
  
  Repons lan se wi.'
  
  
  Li pouse cheve l ' tounen soti nan fwon li. — Èske w te janm te rankontre nenpòt ki òdinè fanm?"
  
  
  'Pa gen okenn.'Mwen te di. "Yo ap pa m ki kalite."
  
  
  "Ki sa ki nan kalite ou?"
  
  
  Brun, " mwen te di. Li voye je fè mal. "Kout, grès, ak trè estipid. Malgre ke, "mwen te ajoute —" mwen ouvè a nenpòt ki bagay."
  
  
  "Kouman se li louvri?" li te mande, unbuttoning chemiz m'.
  
  
  "Trè louvri," mwen te di yo, pran wete gwo rad li yo. "Bon," li te di. Ak sa ki te nan fen a nan konvèsasyon nou an.
  
  
  Mwen vle di ou ke mwen te li te ye plizyè fanm. Ak mwen te panse mwen deja te konnen a bon. Men, mwen vle di ou ke mwen te mal. Tara te yon lòt bagay. Trè diferan. Ak anpil diferan de sa yo ki. Li sanble m ' ke chak fwa kèk nèrd ap eseye di yon bagay tankou sa a nan yon liv, li son tankou wotè a nan annwi. Li se toujou "poutan", li se "writhing", li se "w pèse kò w" l', epi li se toujou "eksploze". Yon bagay tankou sa a toujou son tankou yon relve nòt nan yon lit matche ak.
  
  
  Tara te diferan, ak mwen pa gen mo pou sa. Li fè m 'santi tankou mwen ta envante kò l', epi li rive nan lavi a pou premye fwa ak sèlman pou m'. Li te louvri ak inosan yo, li te cho tankou bè ak trankilite. Li te yon ti fi kòm byen ke yon fanm. Li te yon kesyon epi reponn kesyon an. Li te Tara. Epi li te m ' yo. Mwen te diferan, tou.
  
  
  Mwen gade nan li. Te gen dlo nan je nan je l'. "Oh, Bondye mwen an." Li bo zepòl mwen. 'Di ou mèsi. Di ou mèsi.'
  
  
  Mwen kite men m ' jwe nan yon gwo nwaj wouj. Mwen ta konsidere tèt mwen yon fèm kòk si mwen di: pa gen anyen, santi a se mityèl. Se konsa, mwen jis fèmen leve, epi li bo l ' ankò.
  
  
  Nou te tèlman fèmen ansanm lè nou tande yon frape nan pòt la. Mwen te resevwa soti nan kabann. Si li te yon ti fi pou yon nwit, li ta gen vini nan si nou pa t ' reponn. Men, lè sa a, ankò, petèt li pa t ' yon ti fi.
  
  
  Mwen vlope yon sèvyèt nan ren m, ranmase zam mwen yo, epi te dirije pou pòt la. Mwen louvri li yon krak.
  
  
  Li te chanm sèvis. Sou kabwa a te yon vaste, mete pati; ranpli ak chanpay nan yon ajan pi fre.
  
  
  Mwen te kanpe la ap gade nan li ak soupire lou, toudenkou trè grangou. "Mwen ta renmen bay lòd sa a," mwen di pou gason an, " men mwen panse ke ou te te resevwa nimewo a mal."
  
  
  Li te mande. "Mesye Stewart?"
  
  
  'Repons lan se wi. Mwen Stuart.
  
  
  "Mesye Garson Cantor te bay lòd sa a pou ou." Jiskaske minwi, li te di. Yon sipriz.'
  
  
  "Oke, — mwen te di lè gason an te ale ankò. Gar a mesaj la se yon kote nan mitan an nan trete.
  
  
  — Ou vle di tankou pwa yo nan yon Christening tat?"
  
  
  Mwen pa gen okenn lide ki sa mwen vle di pa ki, men Gar te di m 'li te kite yon mesaj ak sa a se manje tout sa li te kite nou, se konsa..." mwen gade bò tab la pou yon bagay nan nòt. Yon moso papye. Li te ak chanpay. Anvlòp, andedan kay sèlman yon kat biznis ak inscription la " pi Bon volonte yo nan kapital lèt. Gar tou te ekri yon bagay ki te sipoze yo dwe postal.
  
  
  M-1 x4 + ?
  
  
  "Ki jan terib," mwen te di. "Sa a se istwa san sans." Mwen etidye mesaj li a ankò: "Petèt li nan yon fòmil." Mwen te bay kat la pou Tara: "Isit la. Ou se elèv la nan fanmi an."
  
  
  Tara men li tounen nan m ' ak te monte zèpòl. — Sa se pa nan fòmil la, mwen konnen. M mwens 1, miltipliye li pa 4 plis yon bagay." Li ap tranble anba pye tèt li. "Ou ap dwat, sa a se istwa san sans.
  
  
  Mwen gade nan kat jeyografik la ankò. Hey, rete tann leve. Mwen konprann.'Tout nan yon toudenkou, li tout fè sans. "Fè ou konnen ki sa sa vle di? Li vle di ou te dwat.
  
  
  Li voye je nan m ' blankly. "Tankou ki sa?"
  
  
  "Sou moun ki klon yo. Gade. Mwen te montre li nan kat la ankò. "Li pa M mwens 1. Sa a se gwoup la M 1. Ml. Non kòd Lao Zeng. Ak Ml x 4 se Ml miltipliye pa 4. Gen kat MI an. Kat gason ki te sanble ak Lao Tseng. Kat klon yo. Plis yon mak kesyon. Plus, Bondye konnen ki jan anpil plis.
  
  
  Konfonn, li apiye tounen nan chèz li. "Ou se temwen yon moman istorik."
  
  
  "Oh, vini sou li a," mwen te di. "Ou te bon anvan."
  
  
  "Wi, — li te di. "Men, mwen te pa janm regrete yo ke yo te dwa yo anvan."
  
  
  Li te dwe m ' dizyèm sigarèt. Se konsa, li te twòp. Mwen anlè mwen bou sigarèt sou balistrad balkon ak gade l ' plonje tankou yon brav ti kras commando. "Nou ap viv avèk onè ak tonbe nan renmen pouri pwa." Van an te pran moute soti nan fènwa a pò a, ak ancrage bato lapèch te bobbing nèrveu nan vag yo, tankou enpasyan timoun ki moun ki te rêverie leve, anvan paran yo ak yo kounye a se kap pou pi devan pou yon jou nouvo. Mwen pa t ' kapab dòmi. Mwen tann jiskaske Tara somnole koupe, lè sa a, vide tèt mwen kèk chanpay ak te ale soti sou balkon la. Dè milye de zetwal ak yon blan lalin lan te pandye sou mond lan nan dlo klè ak plaj. Pou yon ti moman, mwen te vle bliye ke lòt mond, ak li difisil liy ak san-wouj. Mond sa a nan touye moun ak lanmò, ki kote premye tire, ak lè sa a, poze kesyon.
  
  
  Men, mwen te gen yon anpil nan kesyon yo mande tèt mwen. Epi, koulye a repons yo pa t ' kapab dwe mete koupe jouk pita. Chen-li te youn nan moun ki klon yo. Li te touye senatè a. Koulye a, yon moun te planifye yo ka resevwa Chen-li soti nan prizon aswè a. Men, ki moun ki te sa a "yon moun"? Ak lè li te "jodi a la"? Sa a "yon moun" te kapab dwe douz moun ak grenad nan men oswa yon sèl moun ak yon bon plan. Ak jodi a — pawòl bondye a pi long. Li dire soti nan lè solèy kouche nan pwochen dimanch maten byen bonè. Te gen yon lòt bagay. Lin Qing te di ke mwen te fè remake pa yon "lènmi fin vye granmoun". Ki sa ki fin vye granmoun lènmi? Mwen te gen yon mil lènmi. Men, si li te toujou sou zile a, li te kapab jis travèse chemen mwen. Yon jan kanmenm mwen te jwenn repons. Epi anvan sa, " tonight."
  
  
  Mwen vire, li gade andedan, nan Tara dòmi gen. Lalin lan te reflete nan glas la nan pòt la; li gade tankou si li te sispann nan lè a sou yon kabann ble ak lalin lan, kòm yon nightlight. Mwen gade lwen ankò. Te gen tou yon bagay menm jan an. Mwen toujou te gen Tara enkyete sou yo ak pwoteje. Li te yon ajan ak yon wo grade chèchè, men li bezwen pwoteksyon mwen. Yon lòt rezon ki fè mwen pa t ' kapab dòmi. Sa pa t ap posib si mwen pa t ' gen yon plan, tankou kote yo kòmanse, swiv desann tout bagay sa yo "whys".
  
  
  Mwen te kòmanse rechèch mwen an. Mwen te jwenn sa m te vle nan mwen biwo tiwa. Sa kitch avyatè yo kite pou touris. "Plezi nan Nassau". "Ki kote se tout bagay sa a k ap pase?"
  
  
  "Ki kote se tout bagay sa a k ap pase?" te gen yon kat jeyografik nan zile a. Mwen te chwazi l ' pou yon gade pi pre. Mwen te jwenn prizon an. Bon. Si mwen te vle gen yon prizonye yo sove, kote mwen ta pran l'? Mwen ta renmen jwenn nan zile la. Se konsa, mwen ta ale nan kòt la. Yon avyon ti te kapab itilize nan plaj la kòm yon pist. Oswa mwen ta sèvi ak yon bato. Prive bato, prive ak privilejye yatch. Mwen remonte chemen yo soti nan prizon an bò lanmè wouj la. Lanmè a te abondan, wout yo te abondan. Mwen imajine zile a tout antye.
  
  
  Lè mwen gade ankò, vi a te chanje. Solèy la déja soti nan dèyè Latè liy, ak syèl la kouvri Latè Manman ak yon abitye woz dra. Pechè yo kite kay yo sou Bay Street yo e te fè wout yo nan bato mouye nan waf la. Fanm louvri depa yo nan mache a ak masisi pay chapo ak vwayan sak nan kokiyaj. Si mwen te Jon Stewart, nou te kapab mache nan mache sa a epi yo ale ski dlo sou lanmè a, ak lè sa a, gen manje midi nan lavil la ak frèch kenbe bas lanmè. Si mwen te Jon Stewart, mwen pa t ' konnen sou Chen-li a pwochen chape dwa koulye a,, ak si mwen te fè, mwen ta alèt polis la yo anpeche li. "Men, Nick Carter pral ede Chen-li chape.
  
  
  Asasen an te jis yon segondèr nan machin nan tout antye, epi mwen te kap pou ke machin nan tout antye; gade pou plas la kote yo mas-pwodwi klon yo. E avèk okenn chans, Chen-li pral mennen m ' gen. Si sèlman mwen te kapab fè l ' kouri ale. Tout moun men m'.
  
  
  Li te sis è nan maten an, e kounye a, mwen te gen yon plan. Mwen te kapab dòmi kounye a.
  
  
  
  
  Chapit 6
  
  
  
  
  Règleman youn: konnen lènmi ou yo.
  
  
  Mwen etenn Interfield Wout ak te dirije pou ayewopò an. Fin vye granmoun lènmi nou yo, omwen dapre Lin Jing, ki te wè m ' rive nan ayewopò an. Petèt yo nan ayewopò an kapab ban m ' yon plon. Oke, li te yon sovaj devine, men, li te vo yon eseye.
  
  
  Mwen gade nan fè fas a dèyè kontwa an. Koutim. Enfòmasyon. Hertz machin lokasyon. Anrjistreman. Pa gen yonn nan yo ki raple m ' nan anyen. Mwen te ale nan yon kyosk ou yo epi achte yon jounal. Yon bagay fè pandan y ap mwen te panse sou sa ki fè. Li pa t ' di anyen sou kazino nan Grenada. Lòt nasyon yo. Men, pa konsa pou sa ki etranj. Yo pwobableman pa t ' vle efreye timoun yo touris yo. Oswa petèt flik yo jis pa t ' konnen sou li. Petèt yon lòt moun te vini nan pi bonè ak netwaye moute dezòd sa a. Yon lòt moun ki soti nan komès dwòg la.
  
  
  Oswa yon sèl nan lòt moun . Mwen tcheke lis lanmò. Bungel te mouri nan kabann nan. Negligans ak yon sigarèt. Manman l', ki moun ki te rete nan Kensington, te siviv l ' yo. Pa gen anyen men bon bagay sou la mouri. De mortuis nil nizi bonum. Mwen gade alantou pou m ' jounal. Pa gen okenn lènmi fin vye granmoun lurked nan lonbraj yo.
  
  
  Te gen yon sèl plis bagay mwen te kapab fè. Yon bèl Englishwoman soti nan BOAC tcheke lis pasaje pou m ' sou lendi swa. Nan lendi aswè, nou te rive soti nan New York nan 7: 30 am. Chodyè a Menm te kite pou konte Miami nan sèt, ak Britanik avyon soti nan London te rive nan uit-pa gen okenn, yon sezon a uit. Li te yon ti kras byen bonè. London. Mwen te panse sou sa a pou yon ti tan. Charles Okun te yon lènmi nan Lond. Men, pa gen okenn yo, yo te resevwa l 'yo lè yo tan anvayi tout zòn laboratwa l' yo. Uit! Vin Po! Li te kapab yo te te l ' yo. Carlo, ti gason an livrezon, te di ke nonm sa a ki moun ki peye l ' te yon gwo Chinaman. Zèl Po a te yon senk-pye-wotè KANG ajan ki baze nan Lond. Ak li se fasil ke li bliye ke li te janm te rankontre m'. Kite m ' fè ou sonje ke li te kounye a te gen yon twa-dwa men.
  
  
  'Cheri. Mwen te souri nan ti fi a dèyè kontwa an. "Èske ou kapab di m' si Mesye Zèl a ki te sou vòl nan lendi soti nan London?"
  
  
  "O, mwen regrèt." Li te menm gade trè tris. — Men, mwen pè mwen pa te pèmèt pou yo ba ou enfòmasyon sa a."
  
  
  "Mwen konnen ou ka fè," mwen te di.
  
  
  Mwen gade l ' tou dwat nan je la. Gade nimewo a de: apèn kontwole, bouyonant pasyon.
  
  
  Li te ban m ' enfòmasyon. Vin Poe se te vre sou ki pasaje yo lis. Li pa t ' pou kont li sou vwayaj sa a. L ' vwayaje konpayon non te Pandye Lo.
  
  
  "Nan ka w ap mande," li te ajoute utilman a, " yo te rezerve yon vòl tounen nan London pou dis è aswè a."
  
  
  Mwen te enterese nan sa.
  
  
  Mwen te pran yon chans ak rele Grenada Otèl. Mesye Genyen Po a te anrejistre ak yo. Mwen jwe jwèt aza te kòmanse yo peye sou. Men, sou lòt men an, yon sèten Pandye Lo. Ou pa ka jis genyen tout tan tout tan an, swa.
  
  
  Mwen te ale tounen nan otèl la epi li te jwenn Carlo, yon zanmi mityèl. Li ta yo te Vin rekonèt. Mwen te di l 'sa mwen te vle konnen epi yo te di l' ki jan anpil mwen ta peye pou li. Nou rive a yon akò.
  
  
  Mwen te di Tara kisa pou atann. Li te panse li ta dwe plezi.
  
  
  Mwen li bo l ' orevwa, epi yo te ale tounen nan machin nan.
  
  
  Règ de: ale nan prizon. Ale tou dwat nan prizon.
  
  
  Men, sou wout la mwen te sispann nan Tiyo a nan Lapè, yon angle siga manifakti nan konte Nassau. Yo te gen m lèd mak ak yon lò mikrofòn. Mwen te bay lòd yon koup nan pake yo dwe voye bay sou otèl la ak pran yon pake kèk avè m ' pou piblikasyon imedyat itilize.
  
  
  Mwen te ale nan yon bar sou Bay Lari a ak te gen yon sandwich ak yon byè. Lè sa a, yon lòt. Ak yon lòt yon sèl. Ak yon bourbon pou cho a moute. Lè mwen te kite, mwen te bwè ak peche. Mwen te diskite ak bartender sou bòdwo an. Liy anba la se ke li te dwa apre tout. Mwen te resevwa soti nan yon fò atitid, te resevwa tounen nan machin nan, epi te kondwi koupe. Mwen te pran yon vire mal sou yon yon sèl-fason lari a ak honked mwen horn nan kap apwoche machin. Mwen vrèman te renmen son an nan sa a kòn. Mwen te kòmanse honking, " Sa a se-an-kòmanse-nan-nou-kontinye--batay."
  
  
  Sa a polisye a te montre moute nan Palman an Lari yo. Mwen pa t 'gen nenpòt dokiman avè m'. Li te trè bèl. Li te vle pran m 'tounen nan otèl m' yo. Padonnen ak bliye. Li te vle m ' jwenn kèk dòmi.
  
  
  Mwen frape l ' sou manton an. Tou yon bon fason jwenn nan prizon.
  
  
  Nan Nassau prizon pa t ' tankou move kòm dabitid. Li te yon maladwa, de-istwa wòch estrikti ki sou bò lwès la nan zile a. Moun nan lokalite rele l ' la "inn" paske sa a, se sa li sanble tankou. Li te gen anpil bèl natirèl yo te genyen yo ofri. Nètman antretnu gazon ak etwat jaden. Kliyantèl la sitou konsiste de moun dòmi sou yo bwè pou yon jou lannwit, o aza vòlè ak okazyonèl nan lokal "kriminèl maniacs". Se konsa, lwen, ras revòlt pa gen rezilta nan krim vyolan. Se konsa, moun tankou Chen-li pa te konsidere kòm nan nenpòt fason lè yo mete kanpe sistèm sekirite yo. Men yo te ba l ' pi bon yo te gen. Yon gad sekirite te kanpe la devan nan selil l ' yo.
  
  
  Mwen te trè bwè. Yo te di mwen te gen dwa a yon sèl apèl nan telefòn. Mwen te di yo mwen te vle rele Saint Peter. Yo di mwen te trè bwè.
  
  
  Mwen te dirije anwo kay. Apa de Chen-li, te gen sèlman de lòt prizonye yo. Mwen te mete yo nan selil la menm ak sa yo de mesye.
  
  
  Youn nan yo te dòmi, aparamman, bwè.
  
  
  Lòt la te sanble ak yon moun ou pa ta vle yo dwe fèmen nan selil la menm ak. Li te yon gwo nonm, ak yon fò bati, ak sikatris ki soti nan blesi koud ki te fè l ' yo ble-nwa fè fas gade tankou yon lenn bigare.
  
  
  Li te panse lè mwen te vin nan.
  
  
  Chen-li se selil la te sou fen nan lòt. Laba, nan fen koridò la. Si li ta rete sou bò gòch la, mwen pa te wè l'. Premye fwa mwen gade nan script la. Li te fre ak kalm.
  
  
  Mwen limen yon sigarèt ak tonbe nan pake a nan yon gwo cellmate. Li ranmase yon sèl, egzamine li, te santi an lò òt, ak ki te fèt l ' moute nan limyè a. "Sa a jan de kaka." Epi li te souri.
  
  
  Non l ' te Wilson T. Cherif, epi li posede yon bar rele la an Bwa Nikèl, yon lokal soti-of-vil la jwenti. Tout nan yon toudenkou, flik yo swooped nan epi li te jwenn pake nan ewoyin anba bar la. "Li te plante, nonm. Mwen pa ke estipid. Li gaye men l ' yo. Yo te netwaye. "Nan lòt men an," li grate tèt li, " si mwen menm ki se konsa, entelijan, poukisa mwen isit la?"
  
  
  Yo fèmen l 'bar ak lè sa a, bat l' leve. Dapre l', gen pa te anpil nan yon pwoblèm dwòg nan Nassau, se konsa flik yo jis pran pòz li te yon bigwigger. Li te tankou si yo te reyèlman te resevwa yon gwo bòs nan travay. — Pandan se tan, kèk entelijan nèg ki ri manman bourik l ' off."
  
  
  "Wi," mwen te di. "Ki sa ki yon frison."
  
  
  Wilson T. Cherif epi mwen te vin tounen zanmi yo. Li te di m ' sou madanm li ak timoun yo ak jòn, kay li te fè bati pou tèt li. Mwen mande l ' si li te gen nenpòt ki grav lènmi yo, epi li ri. "Jezi, repons lan se wi. Men, lènmi m ' yo. Yo gen plis chans pou yo koupe ou nan dechikèt pase dekore ou nan fason sa. Sa a ki sa ki fè m ' tèlman fache, nonm. Pa gen yonn nan yo ap jwenn anyen soti nan li."
  
  
  "Epi li ba ou?"
  
  
  Li leve zepòl li. Si yon moun bezwen li, yo pral toujou gen achte li. Li nan swa mwen oswa gouvènman an. Nan nenpòt ka, yo ap toujou gen yo peye."
  
  
  "Sof si yo te vle li pou kèk lòt rezon." Mwen deja te konnen ki moun ki "yo" te.
  
  
  Mwen te aprann yon bagay nan sa a prizon. Flik yo desann yo te sou devwa jouk dis. Sekirite sosyal gad Chen-li te sèlman gad sekirite anwo. Li te ranplase yo chak senk èdtan. Pwochen gad sekirite yo pral isit la nan yon mwatye sot pase sis. Warden Bruckman yo pral ranplase pa chèf prizon Crump.
  
  
  Mwen mande l ' kèk kesyon sou Chen-li. Nou ap dòmi cellmate bouyi yon ti tan nan dòmi l ' yo. Lè sa a, li vire ozalantou yo ak te kòmanse ronfl.
  
  
  Chen-li sèlman te gen yon sèl kliyan. Yon pechè, Wilson te panse. Yon mens nèg nan yon survetman. Chen-li rele l ' Johnny. Johnny te vin chak jou. Dènye fwa yo te sa a maten. Li te gen yon tatoo nan yon gwo papiyon wouj sou bra l ' yo. Ou pa t ' kapab manke li soti nan yon kilomèt lwen.
  
  
  Yon sèl bagay mwen te aprann sou ane yo. Bagay sa yo ki ka pa dwe rate nan yon kilomèt reyon yo anjeneral yo te mete la pou kèk rezon ki fè.
  
  
  Yon sèjan te vin moute pou m'. Mwen te deja trè modere. Mwen te gen yon anpil nan remò. Mwen te mande si mwen te kapab rele madanm mwen.
  
  
  Nan sis è, jan li te planifye, Tara te rive. Li pa t ' kapab konprann ki jan mwen ta ka fèt konsa estipid. Li te di yo ke mwen te yon bon moun, yon bon sitwayen, yon bon mari, epi sa a mwen pa janm te fè anyen tèlman sovaj anvan. Apre sa, mwen ta pa janm fè l ' ankò. Apre sa, li te di m ' ke li te kriye dlo nan je reyèl.
  
  
  Yo tonbe akizasyon yo nan an echanj pou yon amann.
  
  
  Nan dis minit ki sot pase sis, miray ranpa a nan telefòn nan blòk m sonnen. Guardsman Bruckman kite post l', li te ale desann koridò yo repons l ' yo. 'Repons lan se wi. Li te gade nan direksyon mwen. 'Repons lan se wi. Mwen pral voye l ' desann imedyatman.
  
  
  Li te tounen l ' tounen nan miray la. "Alo," li te di nan telefòn lan, "mwen te vle mande ou..." vwa L ' te ba yo epi li konfidansyèl. Mwen te espere ke kesyon l ' pa ta pran twò lontan, paske li ka deranje orè mwen.
  
  
  Mwen gade nan Wilson T. Cherif. Mwen reyèlman te renmen li. Epi li se pare yo mouri aswè a. Yo te touye pa KANG paske li te yon temwen. Mwen pa t ' gen konfyans nan nou an silans cellmate. Li te twò trankil. Ak yon ti kras bwè. Ou te kapab pran sant li soti nan yon kilomèt lwen.
  
  
  Men, sa ki lanfè a te fè m ' pran swen? Pi piti a mwen te ka fè te pwoteje Wilson. Li te chita leve nan l ' yo bunk. "Li nan ou, nonm," li te di. "Ou ka ale lakay yo kounye a."
  
  
  "Ou ap kite, twò," mwen te di. 'Trè byento.'
  
  
  — Mwen pa t ap parye sou li.
  
  
  - repons lan se wi. Yo dwe onèt.'- Mwen te santi couture nan jakèt mwen: "mwen bay gabèl mete tout bagay anba li." Koulye a, dwa kounye a.
  
  
  Mwen mete yo nan men l'. Mwen te konnen ke bato sa, mwen mennen l ' soti nan kazino la ta vin an sou la men.
  
  
  Lè chèf prizon Brookman te vin pou m', Wilson te deja dòmi, ak Brookman mennen m ' eskalye a, pòt la. "Tout dwa, Stuart. Ou dwe ale pou kont li. Mwen pa ka kite sa a etaj.
  
  
  "Mèsi poutèt ou, Ajan Brookman," mwen te di.
  
  
  "Nan pati anba a nan mach eskalye yo, jis vire bò gòch la. Madanm ou ap tann gen.
  
  
  Mwen nodded ak yon souri. "Vreman vre," mwen te di. "Mwen reyèlman vle di ou mèsi. Ou ve yo te tèlman bon pou mwen. Mwen te fèt soti men m'. Nan 'gwo senk.'
  
  
  Li te fèt soti men l'.
  
  
  Senk segonn pita, li te anba vwal.
  
  
  Mwen triple anestezi dòz nan chak siy. Tou de gason yo pral soti pou apeprè senk, sis èdtan. Sa a yo ta dwe lontan ase.
  
  
  Chen-li te gade m ' ak nodded an silans. Li te panse li te tout yon pati nan plan an.
  
  
  Li te yon sezon ki sot pase sis. Sou mach eskalye yo, mwen te fwape nan Warden Crump, Warden Bruckman a ranplasman. "Bruckman gen yon mesaj pou ou," mwen te di.
  
  
  'Ouch? Li te kanpe, konfonn.
  
  
  Mwen te rive nan nan pòch mwen ak rale soti yon moso ki plwaye papye. Mwen byen fèm mete li, ansanm ak chip la, nan l ' ap tann nan men yo.
  
  
  Mwen trennen l ' ap dòmi nan kò a tounen anwo kay prizon an blòk.
  
  
  Desann, nan sèjan te preche m ' sou danje ki genyen nan pou bwè.
  
  
  Mwen te di sèjan mwen ta dwe yon ti gason bon si mwen pa t'. Nou ap tranble anba pye men.
  
  
  Grefye a nan sal la ap tann tande sèjan tonbe ak te ale nan wè sa ki te mal. "Li jis baskil sou." Mwen te di. 'Jis tankou sa. Vini non, wa wè." Mwen te pwan bra l 'yo tankou si se pou ankouraje l' sou.
  
  
  La polis ekriven tonbe sou tèt la sèjan.
  
  
  Tara te ap tann pou m ' nan vann san preskripsyon.
  
  
  "Mwen ap tranble anba pye men ou avèk tout ofisye polis yo ki moun ki te se konsa, kalite m'," mwen te di.
  
  
  "Nou te reyèlman bezwen yo dwe sou gad palè nou yo," li te di jan nou te kite. — Mwen vle di, tout moun isit la ap dòmi se konsa, byen kounye a.
  
  
  Li te kòmanse imite chante Brahma a Lullaby.
  
  
  
  
  Chapit 7
  
  
  
  
  Tara ak mwen te kap chèche yon kote yo pale. Nou te jwenn yon kafe tou pre prizon an. Yon byen fo antik pub-ak plastik brik ak an bwa vinil. Kote sa a te rele Het Schelmenhor, ak map mande mwen si mwen te yon reyèl kannay.
  
  
  Mwen pa t ' atann nenpòt difikilte soti nan prizon an. Tout nan yo ap dòmi pou premye kèk èdtan. Epi, kòm yon moun yon fwa te di, ap dòmi jiskaske minui se enpòtan. Mwen doute ke dòmi yo, yo ta dwe koupe. Lènmi an premye machin pa ta dwe gen jouk dis è, ak depi Zèl Po te rezerve yon dis è vòl nan Lond, an chape te pwograme yo pran plas anvan dis è.
  
  
  Ak chape a te pran plas. Mwen te pran swen nan ke. Nan lòt men an, mwen tou te ede polis la. Omwen mwen te kenbe yo vivan. Avèk okenn chans, pa gen moun ap jwenn piki. Chen-li nan kopen ta gade nan flik yo ak, mwen te espere, ou pa reveye dòmi chen. Li te yon bon bagay mwen te fè jou sa a.
  
  
  Mwen te mennen Tara nan yon tab nan kwen an epi yo te bay lòd yon bourbon. Li te bay lòd sherry. Dam mwen te rete yon dam. "Nenpòt pawòl ki soti Carlo?"
  
  
  Li te kòmanse fouye nan valiz li. "Li te rele," li te di. "Mwen te ekri li desann. Li te vini ak yon ti ponyen nan swen medikal sigarèt, grimaced, ak plonje ankò. An ven rechèch te vin pa gen anyen. Lè sa a, li metodik te kòmanse vide sak la, yon sèl atik nan yon moman. Kontra enfòmèl ant ti bwat la. Sigarèt. Bous. Li gade m ' nan konfizyon. "Si ou fè menm yon sèl kòmantè sou sa a, Carter, ou fini."
  
  
  Li te kontinye l ' atak.
  
  
  Mwen kontinye rechèch mwen an pou yon apwopriye kòmantè.
  
  
  Eske ou te tande nouvèl la ankò? 'Pa gen okenn, nan kou pa. Plato a te kòmanse sanble ak Waterloo Kare. "Senatè Cranston." Li gade moute. 'Aksidan machin. Omwen, sa a, se deklarasyon ofisyèl la.
  
  
  — Eske ou te jwenn enfòmasyon reyèl?"
  
  
  Li nodded. "Lè mwen rele Washington rapò konklizyon nou an, mwen konprann tout bagay. Rezon ki fè la reyèl se ke avyon an te domaje.
  
  
  Mwen souke tèt mwen. Yon lòt jou, yon lòt lanmò. Epi se konsa byen lwen, KANG te gen tout kat yo. "Ou te kap chèche yon mesaj ki soti nan Carlo," mwen sonje l'. — Mwen panse ke ou ta pi bon prese moute ak rechèch ou an." Li te fouye yo nan sak l ' ... Li kase dwèt li. "Mwen si ke li te."Carlo peye tout sou Grenada, jis tankou ou te di l', ak lè Zèl Po gòch, Carlo t ' ap swiv li. Yon seaside chato, " li te di. Nan fen a Cascade Wout. Lè sa a, li tounen vin jwenn bò gòch la oswa dwa. Oke, omwen ou menm ou refize gen
  
  
  Mwen te ba l ' la ki pi visye a, gade nan dènye jou yo kèk. "Tara!" Vwa mwen te piman bouk. Li te jwenn papye. "Vire a gòch," li te di.
  
  
  Mwen te eseye sonje otèl la ti liv sa a. Nan kat la, mwen te etidye sou balkon la nan limyè an premye nan maten an. Selon" ki Kote se tout bagay sa a prale? "Cascade Wout ki te kouri paralèl a Oseyan Atlantik la, sou yon kilomèt soti nan plaj la. Dapre Plezi nan Nassau, Cascade Wout yo te li te ye kòm milyonè 'prensipal la lari yo." ... prezante kèk nan pi maten villas nan tout nan Bahamas." Nan nenpòt ka, li te yon bon plas kache pou Chen-li. Ak yon bon plas yo kòmanse ou chape soti nan zile la. Pa gen okenn dout ke Zèl Po te ap tann pou Chen-li gen.
  
  
  "By wout la," li te di. "Li se toujou gen."
  
  
  "Ki moun ki," mwen di, " kote lòt bagay?"
  
  
  "Vin Poe se toujou Cascade sou Wout la. Omwen, nan tout chans, li a gen. Carlo te di ke li te retire soti nan enskripsyon nan la Grenada. Mwen te pran bagaj mwen. Li te sanble ak li te ale nan rezoud desann gen.
  
  
  Gen li ta dwe gen. Erezman, Carlo te gade Zèl. Men, chans lan ke li ta peye sou te mens. Carlo ta ka yo te koruptyon. Jis ke yo te gen chans fè m ' nève. Li fè m sonje ki jan anpil nan lavi nou, ak destine a ki kache nan chemiz nan fantezi yo nan ironik bondye. "Yo gen yon bwè," mwen te di. "Nou gen pou yo ale nan travay."
  
  
  "Cascade Wout?" Li gade enpasyan.
  
  
  "An pati," mwen te di.
  
  
  — Ki sa ou vle di pa 'pasyèlman'?"
  
  
  — Mwen vle di, mwen se nan yon pati ki ale nan Cascade Wout. Ou ap pati nan lòt, tit tounen nan otèl la.
  
  
  Li te sere l pou l fè fas. "Ou toujou jwenn tout bagay plezi." Ki sa ki plezi.
  
  
  Mwen gen yon présantiman. — Mwen vle ou pake leve, li kite otèl la.
  
  
  Mwen te ekri desann adrès la e li te ajoute yon mesaj ki ta akòde l ' aksè. Mwen lage l ' a papye. "Nou ap satisfè gen ankò."
  
  
  Li evite kontanple mwen. "E si... epi si ou pa t' vini an?"
  
  
  Mwen te inyore l ' entansyon. "Si mwen pa isit la jiskaske minwi, kontakte Hawk ak asire w ke ou ka jwenn soti nan isit la kòm byen vit ke posib."
  
  
  Li voye je nan m ' ankò ak sa ki komik, reflechi gade. Li te panse sou sa ki ta rive si nou pa janm te rankontre ankò.
  
  
  "Mwen vini," mwen te di. "Pa enkyete. 'Mwen kite.'
  
  
  Mwen li bo l', men lide m ' te yon lòt kote.
  
  
  
  
  Chapit 8
  
  
  
  
  Anpil moun di ke kontantman se pa sou lajan, men mwen kòmanse sispèk ke yo ta ka dwe mal. Kay la Cascade sou Wout gade vrèman kontan. Modèn woz chato wòch ak vè miray ranpa yo ak opinyon lanmè. Ou rive jwenn li lè yo swiv yon long U-ki gen fòm yon antre kay. E jije pa sa ki te nan garaj la, ou sèlman te resevwa gen ak yon Bentley, oswa yon Aston Martin, oswa yon Lamborghini. Lè ou te gen, ou te kapab chwazi soti byen yon kèk bèl bagay sa yo. Te gen ekèstr, tribinal tenis, yon prive pò ak yon kenz-mèt yatch. Men, si ou te fatige nan tout sa a, ou ta ka jis gade alantou. Plas la tèt li te yon prese jou ferye yo nan lanati. Nan pwochen yo antre kay la, yon ansyen pye fig frans te kreye yon seri de natirèl pòtay yo, yo. Li epè branch bese desann nan tè a yo mete desann rasin tankou pye bwa nouvo. Te gen lòt pye bwa ak koulè wouj violèt fèy yo, ak tè a te yon mele nan esans yo ak flè. Li te tankou li te gen yon jaden yon pati ak sèlman envite flè.
  
  
  Mwen kache machin mwen toupre wout prensipal yo e yo kontinye sou pye. Mwen evite kay la, men li pa t ' gen pwoblèm. Yo te gen sekirite pa gen. Men, koulye a li nan ale.
  
  
  Ak yon sèl kònen, mwen te kraze yon bagay nan kou l'. Mwen te pran zam l 'avè m'. Kòm yon souvni. Ou pa janm konnen ki lè ou ta ka bezwen yon zam. Mwen te chita sou trant yad soti nan kay la, nan yon nètman peizaje zòn nan. Mwen te gen yon gade nan pave teras. Te gen yon bar ak manje ak bwason. Teras la yo te ap tann pou envite yo. Mwen tann, twò.
  
  
  Yo kite kay la. Genyen Poe ak yon nonm ki granmoun aje ak madanm li. Vin pa t ' chanje. Li te youn nan moun ki ran ras / tèm, tèt kale / nòb moun nan gwosè a nan pandri ki gen ap fè fas yo pa t ' reflete fwa oswa emosyon. Li ta ka kòm byen yo te koupe soti nan jòn savon. Li te pote sa ki Carlo rele "yon etranj kostim gri-inifòm nan tout Maoist." Jije pa rad sou yo, mari yo ak madanm yo te nan lang angle. Ajan-blan cheve, trè gou nan yon abondan fason. Petèt youn nan moun sa yo anpenpan moun ki gen yo tit. Duke a ak Duchesse nan Atwaters-Kent. Konte ak Kontèsk Masa-fè-byen.
  
  
  Nonm lan vide kèk bwason, ak fanm lan te pase nan plat la plis pase. Tout bagay te egalman bèl. Pa yon tipik prelid nan san ak kouraj.
  
  
  MG rive. Blond, disnèf ane fin vye granmoun, sèk, bèl. M ' te vin soti ak yon chaj nan bwat ki soti nan magazen rad. Li bo nonm lan ak fanm lan, antre nan kay la, epi voye l tounen yon ti moman pita ak yon rad aswè lans wòch sou bra l'. Li te anbwase lòt l 'nan kò l' ak pirouetted ak yon souri. Tout moun, ki gen ladan Genyen Po, te souri tounen.
  
  
  Mwen te kòmanse panse mwen ta fè yon erè. Sa a kè kontan sèn nan Britanik la nan klas la anwo a pouvwa byen dwe ekzakteman ki sa li te sanble yo: ala bon sa bon sèn nan Britanik la nan klas la anwo a. Kòm pou la santinèl yo, anpil moun rich mesye anboche sekirite gad yo pwoteje pwopriyete yo. Li trè posib ke Vin mennen m 'nan yon fen mouri, konnen ke li te mennen m' tout wout la, ak an kachèt ri nan pwen l ' yo. Si sa te ka a, mwen ta gen messed moute yon anpil.
  
  
  Men, sa a se pa ka la.
  
  
  Yon kèk minit pita, chèf kanbiz la te soti. Li te gen yon gwo bwat nan sigarèt avè l'. Chèf kanbiz la te sanble ak yon Chinaman. Ti fi a te retounen nan kay la, ak chèf kanbiz la te tounen l', ak se poutèt sa pou m'. Mwen gade nan fizi a nan sijè ki abòde. Chèf kanbiz la te gen yon ti loup nan la nan mitan fwon l ' yo. Script nimewo a twa.
  
  
  Li tou te gen yon zam nan pòch sigarèt nan. Moman sa a li te mennen li, Genyen Po limen yon sigarèt kòm byen ak pwente nan lonbraj deyò nan la lakou.
  
  
  Twa bandi sa yo ki te parèt soti nan broussaï an. Yo tout te Easterners. Mwen te konnen youn nan yo. Yon malen nonm nan yon chemiz blan, jeans, ak chire-soti mezon.
  
  
  Soti nan patizan yo. Yon Kanbodyen teworis.
  
  
  Premye, li t ' ap goumen kont gouvènman an nan Prince Sihanouk, ak lè sa a, lè sa a royal gouvènman an tonbe, li trase kont Lon Nol rejim. Si ou aksepte Kanbodyen politik pou ki sa li se, ou ka rele l ' yon patriyotik fanatik. Men prezans li isit la yo fè l ' yon peyi Kòminis senpatize. Nan jwèt zo nan Azi politik, li nan difisil di ki moun ki nan sa ki san yo pa yon kristal boul.
  
  
  De lòt la te nouvo pou mwen. Men, yo pwobableman te gen yon bèl kriminèl dosye-li. Yo te mete zèb-tache pantalon kaki ak vlou jakèt. Si ou te wè yo tankou sa a, ou pwobableman pri yo pou jardinage. Yo trese mèt yo tankou yo rache flè yo ak pouse yo nan kay la. Ti fi a pete rele yon fwa kèk, men, chèf kanbiz la te pwobableman deja fèmen bouch lòt domestik, kòm pa gen yon sèl te soti yo wè sa ki te ale sou.
  
  
  Prizonye yo te kondwi nan katriyèm etaj. Ti fi a te pran nan yon chanm apa. Mwen ap gade sèn nan epè vè fenèt yo jouk youn nan vòlè yo, nan yon zak ekstrèm prekosyon, te trase rido yo epi yo kache nan sèn nan nan men m'.
  
  
  Mwen byen vit te fè wout mwen nan tout lakou yo nan ti sèk ki nan pye bwa tou pre patyo la. Limyè a te deja yon pal ble. Mwen gade m ' gade. Li te mwatye sis sot pase. Fedatifis yo te kapab eklate nan nenpòt moman.
  
  
  Yo tounen nan teras la, kounye a mèt yo nan sitiyasyon an ak nan kay la. Zèl vide tèt li yon bwè ak leve soti vivan vè l ' pou yon pen griye. "Plan nimewo yon sèl, mesye. Li te fini li bwè nan yon sèl gòje. "Nou ta pi bon ale nan pwen yo."
  
  
  Yo tout te chita bò tab la. An wiry mesye a te kòmanse ak yon rezime jeneral, yon bagay tankou: Isi eno, chans tao.
  
  
  Pa gen okenn tradiksyon an sou ekran an. Joliman. Mwen te chanteurs nan montre a, epi gen te sipoze yo dwe yon anpil nan "Oo laki tao"nan li.
  
  
  San yo pa ka akonpli li, Zèl yo te vin nan m ' sekou.
  
  
  "Angle sèlman, Kwan. Lang angle. Nan mitan tèt nou, nou pale kat diferan dyalèk. Se konsa, kite a pale nan lang angle ke nou orijinal te dakò." Li te tounen nan Wang Tong. — Nenpòt pwoblèm ak kannòt la?"
  
  
  Van ap tranble anba pye tèt li . 'Ki jan yo se ou. Johnny tcheke tout bagay. Li se deja sou tablo.
  
  
  Johnny. Maren an. Ak ki tattooed papiyon sou bra l'. Youn nan moun ki te vizite Chen-li nan prizon. Li te kounye a nan kòmandman an nan Duke a nan yatch.
  
  
  Zèl te souri e yo te tounen pou gwoup la. "Ou pral konprann ke Johnny pral fè yon trè move kòmandan an. Pa lwen isit la, yatch a pral gen yon aksidan. Ou pral kapab an kachèt te sove pa yon soumaren ak erè ou yo. ", yo pral antere l ' sou planche a lanmè a."
  
  
  Mwen te gen yon santiman ke sa yo "bèt yo" yo te moun anwo kay nan kay la. Li pa t ' twò difisil yo konnen plan yo. Soumaren a sekou te yon bon ak entelijan jwe fent. Men, faking aksidan an te pi bon kalite jeni. Li se yon trick fin vye granmoun pou kache yon krim pa komèt yon lòt. Yo te kapab prezante li kòm yon echwe eskanmòte a nan yon avyon ak kò yo nan Britons sou tablo a kòm temwen an silans. Yon kèk gra tras nan Chen-li a prezans sou tablo yo te ase yo endike ke li te te nwaye nan lanmè. Ou pa yo pral kapab pou fè rechèch oseyan an tout antye yo jwenn kò an. Map mande mwen si Johnny, "kapitèn," ta ale sou yon yatch pou otantisite a nan li tout. Ki ta ka yon bon rale. Li tattoo riveted l ' nan Chen-li, paske li te kapab wè yo soti nan yon kilomèt lwen. Map mande mwen si sa a te deja frape Johnny. Mwen te deside ke Johnny a manman ta dwe enkyete sou li.
  
  
  Mwen te gen yon enkyetid kèk mwen. Pou egzanp: ki jan yo dezame yon soumaren? Ki jan mwen te kapab sove yon koup granmoun aje ak yon ti fi?
  
  
  "Kòm pou ti fi a..." Li te twazyèm nonm ki louvri bouch li. Li voye je koul la nan yo tout, epi li te gen yon seri plen nan asye pur dan yo. Lè li te souri li te sanble ak yon mekanik reken. Koulye a, li te ri. — Mwen vle di — "li te di ak yon lubrik, sounwa gade," poukisa nou ta touye l ' koulye a?" Nou ta tout jwi li-petèt nan lanmè. Li ri tounen yon fyévreuz griyen. Plan l ' yo te lajman aksepte. Wang ak Kwam tou te souri.
  
  
  Zèl Po ri induljans. "Tout dwa," li te di. Lè sa a, gen plezi. Li te tounen bay chèf kanbiz la. "Fè ou konnen sa ki fè ankò, zanmi m'?"
  
  
  Chèf kanbiz la te sanble yo pran kesyon kòm yon agressions. Nan kou, li konnen sa pou yo fè. "Touye yon kèk moun ak lè sa a, komisyon konsèy." Li te sanble prèske wont de sa yo ti travay. Men, li te gen pwòp rezon ki fè yo. Yon loup sou fwon li endike ke li te yon script. Li te gen eritye Lao Zeng a terib kapasite ak awogans a ki te akonpaye yo. Li te evidan ke li pa te renmen pozisyon segonder. Genyen Po etidye script la nan figi an. "Pa enkyete, Hong Lo. Tan ou ap vini.'
  
  
  Oh, mwen Bondye. Si li te yon liv komik, mwen ta gen yon limyè ap vini sou kounye a.
  
  
  Swiv senaryo sa a.
  
  
  Script la chèf kanbiz la te non Hong Lo. Pandye Lo te soti London ak Zèl. Lo a tikè te rezerve tounen nan London ak Zèl. Dis è jodi a. Men, te Pandye Lo espere jwenn sou ke bato. Se konsa, Chen-li, doub l ' yo, yo pral sou avyon an. Bèl doppelganger.
  
  
  Asire w, ayewopò a plen nan flik yo. Men, li pral gen tout ki enpòtan kat DIDANTITE ak yon Britanik paspò, tout yo nan lòd, kòm byen kòm prèv ke li te gen jis yo te rive nan Lond. Pa gen dout, ta gen moun yo nan ayewopò an ki ta fè sèman yo ta wè l ' nan gen yon nwit kèk pi bonè. Mwen te kapab bliye sou tracking sa a soumaren. Mwen ta enkyete sou tracking avyon an pita.
  
  
  Li lè yo enkyete sou yon lòt bagay.
  
  
  Komisyon an kontinye li gen kontwòl, sou teras la. Mwen glise nan kay la nan silans. Pòt la te fèmen. Ak fenèt la te sanble yo dwe pa gen jis pou plezi. Yo ki solid, san pwoblèm ark - tankou yon katedral nan vout-yo te fè nan epè, ka kraze glas, ki byen sele ak entegre nan wòch yo. Lè fre te se poutèt sa, yon pwoblèm pou èkondisyone. Sèlman sou planche a katriyèm te windows reyèl. Gwo fenèt yo ki ka deplase orizontal. Youn nan yo te louvri. Li te, tankou yo di, sèlman chwal, ou te kapab parye sou. Wòch yo itilize yo bati sa a palè yo pa t ' ti nan tout. Yo te gwo, plat wòch yo nan fòm iregilye, anpile ansanm nan entèval iregilye. Fulcrum, pwen yo te pafwa sitiye nan yon distans de yon sèl ak yon mwatye mèt ki soti nan chak lòt. De tout fason, mwen jis te kòmanse k ap grenpe moute. Lè m 'te sou trant pye wotè, mwen reyalize ke mwen pa t' Tarzan. Trant pye segondè a se pa yon bon pozisyon pou konnen ke ou se pa Tarzan. Li se menm vin pi mal reyalize ke ou sont kole nan yon senp miray ranpa a nan wòch, epi gen se pa gen lòt pye ki tou pre. Sa a lè pye a mwen te voye sou yo kraze koupe, kite m ' pendant sou bra gòch mwen, sa ki te kole nan nich la pi wo a tèt mwen. Sa a tout sa ki te kenbe m ' pa gen. Tonbe pa t 'vle touye m' touswit, men ki pa t ' pwen an. Sa a ap koute lavi a nan yon ti fi ak yon koup granmoun aje.
  
  
  Mwen sere boulon mwen lou priz ak yon sèl men ak etidye gable pi wo a m'. Pa gen anyen ki ta ka ede m'. Pa gen okenn pye yo, pa gen okenn handhold. Jis yon wòch. Ak yon mouvman rapid, mwen te pran ti kouto nan men dwat mwen an e yo te eseye skilte yon lòt pye pa kondwi li nan siman ki genyen ant wòch fragman. Mwen te kapab yo te fè li nan sis mwa, men, m 'bra gòch li kenbe blese ak mwen pa t' kapab dènye yon lòt sis minit. Mwen te kòmanse panse ankò sou danje a nan yon posib tonbe. Tout bagay sa yo konsidere kòm, yon pye kase te konsidere nan yon lanmò fraz li yo.
  
  
  Mwen te eseye ankò, dirèkteman sou tèt li, yo wè si te gen yon ti jan nan degrade siman ki genyen ant yo. Mwen te bay li yon difisil pouse, ak li dekonstonbwe nan yon sèl gwo moso. Mwen kounye a te gen chanm pou men dwat mwen an, apeprè nan liy ak gòch mwen. Mwen mete kouto a ant dan m', yon sèl la okipe, epi li te rale tèt mwen moute tou dousman, esoufle.
  
  
  Mwen mete jenou m 'ki kote men m' te. Soti nan gen, tout bagay te mache byen. Pi wo pase m ' te yon natirèl rekreyasyon, yon ankadreman fenèt. Ak yon desizyon final, rèl efò sa a, mwen te fè l ' la.
  
  
  Fenèt la te pran vòl yo louvri.
  
  
  Mwen moute sou anndan.
  
  
  Mwen te jwenn tèt mwen nan yon sòt de chanm envite. Men, si sa a se yon chanm nan envite yo, lè sa a, bagay la pi byen ou ka mande pou yo fè (lòt pase richès) se vizite moun rich la. Gwo tèk planche a te kouvri ak tapi oriental. Pa yo menm ki ou achte nan boutik lokal yo, men yo menm ki ou jwenn soti nan la peyi Pès la. Pick-up sèvis. Kabann lan te plase sou yon sòt de platfòm kouvri ak dis mèt kare nan fouri. Penti sou miray la ki te siyen pa Mr Van Gogh.
  
  
  Mwen pa t ' kapab deplase pou senk minit. Men m ' te souke soti nan sot pase a, souch. Padon. Mwen konprann tou ke ewo yo pa ta dwe janm jwenn fatige. Men, sa rive sèlman nan imajinasyon lan nan novlist ki moun ki ap divòse soti nan reyalite. Mwen vle di, pa kwè tout bagay ou li.
  
  
  Mwen te kenbe souf mwen a ankò ak, te ale retounen nan travay.
  
  
  Mwen te jwenn ti fi a an premye. Li te mare nan kabann lan. Li te tèlman tache ak ki mwen pa t 'kapab ede panse ke yo ta gen plezi avè l' yo anvan yo pran yon batiman. Up fèmen, li te toujou bèl ak tendres bèl. Li te tankou yon je pou yon savon komèsyal yo. Trè entérésan. Kò l ' te yon lòt bagay. Kite yo jis di li te enteresan. Li rad blan te pasyèlman deboutone, revele menm blan vyann. Li gade m ' ak lajè je. Li te vle rèl, men yo gagged li. Se konsa, lòt pase" Mmmm, mmmm, "li pa t' kapab di anyen.
  
  
  Mwen te di l 'pou fèmen et ke mwen te zanmi l'. Li kalme desann yon ti kras, ak mwen yo rale ploge an. Li te kouche sou kabann lan ak bra l ' yo ak pye gaye. Mwen te kòmanse dekole kòd yo alantou janm li. Li te kòmanse kriye. Mwen te di l 'li pa t' gen tan pou sa kounye a. Mwen dekri l 'nou chans pou siviv nan jou sa a epi li te mande li si li ta renmen ede m' amelyore moun sa yo ki chans. Li te di li te pare. Mwen mare l ' kanpe ankò ak gagged li.
  
  
  Mwen tande yo te tounen. Li te santi tankou yo te sou nan dezyèm etaj la. Vwa yo te tande. Te gen yon pete nan ri, ak yon moun te di, "Oke, vini sou li a..." ak yon moun te di, " repons lan se Wi...lè sa a, te gen mak pye sou mach eskalye yo. Chans yo te senkant-senkant. Yon chans ke li te Hong Po a ki moun ki te touye duke a ak duchesse. Lòt moun panse ke li se li ki moun ki pral vin vizite jenn fi a bèl.
  
  
  Petèt Genyen Poe jis te vle pran yon pipi.
  
  
  Swa fason, mwen te gen pou fè yon chwa. Mwen te kapab fèt sèlman nan yon sèl kote nan yon tan.
  
  
  Mwen te plane tounen nan chanm ti fi a ak kanpe pwochen nan pòt la.
  
  
  Pòt la louvri.
  
  
  Ti fi a vale.
  
  
  La a miserable bata te resevwa se konsa, te pote ale ke li te dekonprese l 'vole anvan li menm li fèmen pòt la dèyè l' ... mwen dove nan dèyè l 'ak te pwan l' pa gòj la. Li kole nan bra mwen yo, men, mwen file l 'ozalantou yo ak pouse l' tounen sou miray la. Epi li frape m'.
  
  
  Li pete rele. San te kòmanse koule. Yo te ri desann. Sa sadik te panse li te yon ti fi ki moun ki pete rele.
  
  
  Vin te kòmanse tonbe, men mwen rale l ' tounen moute. Mwen panse ke sa a ki sa te fè l ' fache. Li atake m 'ak yon fòs mwen pa t' konnen sa li te genyen. Tou ak yon kouto ke mwen pa t ' atann. Li te genyen nan fè bagay pou kè m 'ak frape m' nan zepòl la... Li vize nan m ' ankò, men, fwa sa a, mwen te pare. Mwen te pwan kouto l 'ak men m' ak aplike basics yo nan judo. Li te pran vòl nan lè a nan yon sansasyonèl tono ak te ateri nan figi li-sou premye etaj la chanm. Apre sa, li pa t ' deplase ankò. Mwen mete kò l ' yo. Sa bata te ateri dwa sou pwòp l ' yo ti kouto. Dwa nan kè a nan tan sa a, mwen te panse. Mwen trennen kò yo anba kabann lan. Lè sa a, mwen kite ti fi yo ale.
  
  
  'Ki sa ki nan non ou?'Li te jis regardant blankly...
  
  
  Mwen ensiste pou l di. 'Non ou? Ki sa ki se non ou?Ti fi a te nan chòk. Mwen frape li. Lè sa a, li te kòmanse kriye epi kite tèt li tonbe sou tèt yo nan m'. Li fè menm m', kriye. Mwen li bo l ' yon fwa, sou tèt tèt li. "Koute, mwen renmen anpil," mwen te di. "Nou pral pale pita. Koulye a, ou gen jwenn soti nan isit la. Mwen gen pou ale jwenn yon lòt bato. Li nodded ak yo te eseye rale tèt li ansanm ankò.
  
  
  "Èske gen yon nechèl ki nan do?"
  
  
  Tèt li leve, yo tonbe.
  
  
  'Bon. Lè sa a, ale pi devan.'
  
  
  Mwen louvri pòt la. Te gen pi plis vwa yo ki anba a kounye a. Chen-li ak konpayon l yo te rive. Chen-li dekri yo ap dòmi nan prizon. Li te di li kòm yon blag. Li te toujou te panse li te yon pati nan plan an. Istwa l ' frape tout moun ki tankou yon eksplosiv. Te gen yon silans mouri.
  
  
  "Li te Carter," Genyen Poe te di.
  
  
  Ti fi a ak mwen te ale soti sou aterisaj la pa tounen mach eskalye yo. "Prese leve," mwen orèy. Li te kòmanse desann eskalye yo.
  
  
  Mwen tounen tounen yo sal la.
  
  
  "Nou pa ka kite Carter wine plan nou an." Egzakteman, " di Van. "Pa gen kaka."
  
  
  Mwen te prèske nan sal la nan yon koup granmoun aje.
  
  
  Ti fi a te tounen. 'Ki kote m dwe ale?'
  
  
  "Kris la nan Bondye," mwen te di. "Li nan jaden pwòp ou a. Ou konnen ki kote yo kache, pa ou?
  
  
  Li voye je nan m ' blankly ak vale. Li te toujou nan yon eta de chòk.
  
  
  "Chen-li," Zèl yo te bay lòd, " chanjman kounye a. Nou pral bezwen gade nòmal nan ayewopò an.
  
  
  Ti fi a jis yo te kanpe la. Mwen te pwan zepòl li. Ki kote ou te toujou kache lè ou te ap jwe kache epi chèche?
  
  
  "Nan yo ki estab," li te di. "Anba pay la."
  
  
  Hung te kòmanse moute mach eskalye yo.
  
  
  "Lè sa a, ale," mwen orèy. "Prese moute." Li kouri ale.
  
  
  Mwen te resevwa yo dwa chanm, jis yon dezyèm ak yon mwatye devan yo nan l'. Elegant koup chita sou planche a avèk bouch yo gagged ak do yo nan chak lòt. Mwen te plane dèyè rido a, li rale soti zam mwen le pli vit ke te Pandye Lo louvri pòt la. Mwen te tire de fwa anvan li te reyalize sa ki te pase. Lè li te jwenn soti, li te deja mouri.
  
  
  De nan disip yo kouche atè.
  
  
  Mwen mete l kadav yo nan yon miray kabinè a ak te bay lòd yon koup parèt mouri. Yo pa t ' konprann yon mo. "Mouri," mwen repete, pouse yo. Zepòl mwen te tache ak byen san, epi mwen kouri men m ' sou li nan jwenn li renmen fè san koule.
  
  
  "Oke, nou ap kite," Zèl di soti nan eskalye la. "Apre sa, mwen panse ke ou ta dwe jwenn nan kannòt la kòm vit ke posib."
  
  
  Te gen yon hum nan plizyè vwa. Mwen te gen okenn lide ki jan anpil nan yo te enplike nan sa. Ak ki jan anpil moun yo te ak Chen-li. Men, moun ki yo te, yo sitou te jwe dezyèm blag. Wang Tong te pran kòmandman an.
  
  
  "Pran Hong Luo et faites ke fè sèks dyab lwen ke poul."
  
  
  Mwen ri. Mwen jwenn fin vye granmoun-alamòd blag komik. Mwen admèt li pa t ' tout sa ki komik, men te gen yon anpil nan pye yo vini.
  
  
  Mwen te ale tounen nan fin vye granmoun mwen bwat sekrè a Dèyè rido a. Granmoun aje koup gade konvenkant mouri. Ki reyalite te ban m ' petèt twa minit.
  
  
  Son yo nan pouki tout bri ak divès kalite èksklamasyon ta ka tande depi nan koridò la. Yo louvri pòt la nan ti fi a chanm. Pa gen okenn sèks move lespri a, pa gen okenn poul la. "Maki, maki," Kwan te di. — Ki sa ki rive yo?"
  
  
  Te gen yon ti diskisyon. Lè sa a, yo tonbe an silans, ak pòt la nan sal la mwen te nan louvri yon krak. Li te Wang ak twa zanmi l ' yo. Yo regardant tristeman nan" mouri koup " ak koze eksitasyon. Youn nan yo te ale nan rechèch nan Hong Luo. Te gen twa mesye yo kite, men yo pa te ame.
  
  
  Youn nan yo louvri pòt la nan yon miray kabinè.
  
  
  Ah, " li te di. Lòt moun yo mete tèt ansanm pou l ' gade. Tout moun bese atè fè yon gade nan kadav la. Wang rezime li suksen. "Touye moun," li te di.
  
  
  Sa a moman sa a pouvwa pa rive ankò. Nan nenpòt ka, mwen te gen yo aji kounye a. Zepòl mwen te toujou senyen nan background nan nan rido yo, epi byen vit yo te trase konklizyon yo soti nan tèren an. Mwen imajine ki sa li ta ka sanble tankou: mwen ta ale deyò epi yo tire, bang, bang, bang, ak tire tout twa nan yo pandan y ap yo te toujou kanpe nan miray la nan kabinè.
  
  
  Mwen te ale soti pou tire.
  
  
  Lide mwen te mal.
  
  
  Mwen tire youn nan yo, men, Van yo ak lòt moun yo vole soti nan wout la. Yo tou de ti pijon nan m ' soti nan fini opoze. Yo atake ansanm ak fann jiska travay la. Kònen an premye te yon souflèt nan ponyèt mwen, ak Reine vole soti nan men m'. Van an bese ba tankou yon ti towo bèf chaje ak headbutted m ' nan zo kòt yo. Mwen double nan doulè douloureux, kite soti nan lè a tankou yon kreve kawotchou. Li frape m ' yon ti jan, men sou wout mwen nan etaj la, mwen dove nan Van nan je pye yo. Li te tonbe ak te ateri ak yon grounded. Pou yon sèl fou minit, mwen te panse mwen ta fè li. Mwen te pran ti kouto nan men m', men li te tout gratui. Lòt la pa t ' ap dòmi. Tan sa a, li pa t ' vize pou ponyèt mwen, men konsantre sou sous la nan tout gwo mwen plan yo. Dis-liv klib te ateri sou zo bwa tèt mwen ak yon krake.
  
  
  Lè mwen rive nan, mwen te kouche sou planche a nan sa ki te sanble ak yon bibliyotèk. Pou yon dezyèm fwa, mwen te panse mwen te nan yon piblik sal lekti. Sa a ki jan gwo chanm lan te. Tèt mwen te santi tankou yon ble melon, ak ouvèti je m ' te santi tankou leve pwa. Men, efò sa a peye la. Koulye a, mwen te konnen yon sèl bagay mwen pa t ' li te ye anvan: koulye a, mwen te konnen ki jan anpil te gen. Paske tout dis nan yo te nan sal sa a avè m'.
  
  
  Zam mwen te ale, e konsa te mwen talon. Zepòl mwen se pa ale, men, mwen ta renmen li yo dwe ale. Li te santi tankou yon moun te toujou ap mòde bra m.
  
  
  Si ou te janm te nan yon lagè, ou ka gen te nan pozisyon sa. Oswa si ou te janm te yon jenn ti kabrit nan yon zòn kote li a sou "nou" gang kont " leur." Ak" zanmi " te prese nan yon mouri-fen alley. Kat yo se kont ou, ak kavalye a p ap bouje. Li nan ou kont tout rès la nan mond lan, epi ou pa kanpe yon chans. Sof si ou gen yon bagay "espesyal". Hemingway itilize mo cajones, ki vle di "voye boul" nan lang panyòl; epitou li te ye kòm matchist. Oswa, nan olandè yo, nòb deien. Mwen pa byen konprann poukisa tèstikul yo te vin tounen yon senbòl nan tout bagay brav ak onèt, men lè sa a ankò, mwen pa youn nan kesyon ki tankou yon kliche. Mwen fòtman kwè nan ekspresyon sa yo kòm" k ap Travay sou tan fè ou pare "epi"Yon moun se vo otan ke ze yo". Se konsa, mwen gen twa nan yo.
  
  
  Pèsonèl mwen yo trezò.
  
  
  Nan kou, ou ta dwe konnen ke mwen pa te fèt ak twa ze. Twazyèm lan te yon kado soti nan RACH. An reyalite, sa a se tou yon boul-ki gen fòm grenad. Yon trè danjere bonm gaz. Enprime manyèl itilizatè a pou li li: (1. Rale mete deyò pin. 2. Gout bonm lan. 3. Kouri osi lwen ke ou kapab.) ak yon "Lis la nan posib tach garaj", ki se RACH jagon pou kote ou ka kache kache zam. A +3 matematik ("sèvi ak fleksib apenndis yo nan Z-5 ak plas la grenad sou pati nan kò ou") ki genyen kèk subtext.
  
  
  Ki sa mwen pa t ' konnen lè sa a, mwen konnen kounye a, te ke "Ant pwòp ou a pati pyès sa yo" te gen pi bon abri nan mond lan. Pa gen okenn youn ta panse ke gade pou yon grenad la. Epi reyalite sa a te sove lavi m ' plis pase yon fwa. Men, gen yon pwoblèm ak sa a grenad: ki jan yo jwenn li soti nan kache.
  
  
  Isit la ou se nan devan ou tire eskwadwon. Douz zam pwente nan kè ou. Ou yo ofri yon bouche je, epi ou di "pa gen okenn". Yo ofwi ou yon sigarèt e nou di pa gen okenn. Yo mande si ou gen yon dènye demann, epi ou di, " Wi, mesye." Mwen ta renmen fè tèt mwen ki konfòtab la pou la dènye fwa.
  
  
  Sa a se yon pwoblèm ak la grenad.
  
  
  "Mwen panse ke li se reveye. Kwan te di. Van an te vini yo wè si sa te ka a... mwen pa t ' pretann yo dwe mouri pou tout tan.
  
  
  "Nick Carter,"li te di.
  
  
  Mwen tou dousman rale tèt mwen moute ak te santi tèt mwen. "Mwen te rive yo dwe nan zòn nan ak te panse mwen ta sispann pa ak gout pa."
  
  
  Li te souri. "Mwen swete ke nou ta li te ye ou t ap vini."
  
  
  "Mwen konnen," mwen te di. — Ou ta dwe fè yon gato."
  
  
  Ot siy pou lòt moun. "Hey, vin isit la. Mwen vle ou al kontre mèt la pi popilè asasen, Nick Carter, yon sèl fwa dènye." Soti nan wout la li te di li, mwen te tann yon wonn nan aplodisman, ak petèt yon kèk plis.
  
  
  Olye de sa, mwen te resevwa yon seri inplakabl nan sneers.
  
  
  'Koulye a...'te di Van. — Gen nan yon lòt pwoblèm. Ki moun ki pral gen onè nan touye nou Killmaster? Li te yon kesyon retorisyen, nan kou, Vahn te vle moun yo pou yo ba l ' kouwòn lan.
  
  
  "Pou m'. Kwan toudenkou rale soti zam li yo: "mwen te suiv lòd lontan ase. Mwen bezwen sa a onè pou pwomosyon." Wang tou te trase zam l', li pwente li nan Kwan. Li te di. "Mwen plis' merite sa."
  
  
  Mwen te mande ki nan yo se pi plis merite sa. Mwen te vrèman kòmanse jwenn enterese.
  
  
  De mesye yo te kanpe la ap gade nan chak lòt, de zam pwente nan chak lòt nan kè yo.
  
  
  Ti sèk ki nan moun te pran yon etap tounen soti nan yo, tankou si yo te fè yon quadrille san yo pa mizik. Mouvman sa a ogmante tansyon an, sa ki pouse de ewo ak zam yo goumen. Koulye a, li se jiska fyète. Si youn nan yo, retrete yo, yo ta pèdi figi. Oswa nenpòt lòt bagay.
  
  
  — Mwen lòd ou lage zam ou. Li te yon gratui jwèt, ak Vahn te konnen li.
  
  
  — Epi, mwen di ou, mwen pa pran lòd ankò.
  
  
  Mwen panse ke Kwan te tire an premye. De nan kliyot yo te rive nan yon dezyèm fann, ak mwen te deja mwatye nan tout sal la. Lut la te bay tout moun distraction a mwen bezwen. Mwen chita sou etaj la, pran grenad nan men m', epi yo te kòmanse rale pous pa pous nan direksyon pòt la. A nan piki a an premye, mwen tonbe li, ki te fèt souf mwen, epi li kouri pou sòti nan. Gaz la te kreye yon trè danjere lafimen écran. Yo gasped epi li tonbe, ap eseye rive m'. Youn te ale atravè li, men mwen kouri dèyè l ' nan vant la e li te bese sou yo. Mwen te fè yon gwo so ak fòse tèt mwen pou vole soti. Li te yon lou antik pye bwadchenn pòt ak yon dekoratif kle nan dekoratif a fèmen. Pòt la klike rasuran ak konfyans. Li pa ta dwe kapab kenbe tèt avè presyon an nan uit bandi yo pou tout tan. Men, lè sa a, ankò, yo pa t ' gen anpil tan. Gaz ta gen frape yo desann nan swasant segonn, epi nan twa minit yo ta tout ap mouri.
  
  
  Mwen te ale jiska planche a katriyèm, louvri fennèt la, li pran yon gwo souf. Gaz la ap rete kote li te ye: nan la fèmen bibliyotèk sou nan dezyèm etaj la, nan chanm nan kote fenèt yo te fèmen.
  
  
  Koup la granmoun aje ki te toujou kote mwen ta kite yo. Yo te tèlman pè ke yo toujou pretann yo dwe mouri. Mwen pran yo, mare yo tounen tounen yo, epi yo pote desann twa vòl nan eskalye.
  
  
  Nou te rive nan zèb la nan devan nan kay la epi li kouche atè sou zèb la trape souf nou. Mwen gade nan bibliyotèk la fenèt. Twa kò yo nan kouche rkrokviye moute sou li. Fenèt la pa t ' kapab louvri, men yo te mouri ap eseye louvri li.
  
  
  
  
  
  Chapter 9
  
  
  
  
  Pa te gen okenn swit kite nan Kolonyal Britanik yo, se konsa, mwen lwe twa chanm. De nan disip yo te pou Thestlewaites. Li te tounen soti yo dwe non an sot pase a nan Duke a ak Duchesse. E yo te reyèlman yo te la Duke a ak Duchesse. Li te tounen soti ke ti fi a, Nonnie, yo te pitit fi yo. Yo ak ba yo ke duke a te katreven-twa ane fin vye granmoun, mwen te santi m yon sans de respè pou noblès la.
  
  
  Nonnie te resevwa dezyèm lan sal.
  
  
  Nonnie jis kenbe ap vini nan twazyèm.
  
  
  Twazyèm chanm a te m ' yo.
  
  
  Dousman, mwen te eseye pou esplike l 'ke mwen pa t' di ki kalite. Li tap pwoteste kont fos ak te di li te renmen m'. Mwen dousman eksplike ke li pa te m ' ki kalite. Li te fè l ' kriye. Mwen te di mwen te bay manti. Mwen te di li ke mwen te jwenn li trè séduire ak devastatingly sexy. Mwen te di l ' mwen te seryezman fè mal.
  
  
  Li te trè konpreyansyon.
  
  
  "Mwen te rele epi te gen de konvèsasyon. Premye a te yon sèl ak London, ak Roscoe Kline. Roscoe te gen yon AH ajan. Kòm yon buteur, talan l ' yo te byen lwen anba a an mwayèn, men lè li te vini yo swiv nenpòt moun, nenpòt kote, Roscoe Kline te dezyèm anyen menm.
  
  
  Roscoe gade tankou tout moun ak pa gen yon lòt. Li jere yo gade tankou twa moun diferan nan blòk la menm. Li te gen yon fason espesyal nan chanje ekspresyon li yo ak pwèstans. Yon sèl jou ou te gade alantou li epi wè yon mesaj nan ti gason. Si ou gade tounen ankò, mesaj ti gason yo te ale epi ou wè yon moun lòt bagay — yon avoka oswa yon machin-nan nenpòt ki pousantaj: yon moun lòt bagay nèt. Lè sa a, li te jis sa ou santi ou, ou te panse ke ou pa te ke yo te ki te swiv... Istwa an ale ke Roscoe yon fwa chape Dachau pa senpleman ap mache soti nan yo ke Nazi fòterès ki twouve li, tou senpleman paske, kòm li te mete l', "li te gade tankou yon alman."
  
  
  Kwè li oswa pa. Mwen totalman kwè nan sa nan kouri nan longè.
  
  
  Roscoe te pwomèt pou trape yon avyon soti nan Nassau. Li ap kontinye yo swiv Chen-li ak Zèl Po, jouk tan mwen jwenn gen. Li te dis minit ki sot pase yo dis. Mwen rele ayewopò an. Vòl la nan London te pran koupe sou tan. Lè sa a, mwen vire sou radyo an. Te gen nouvèl nan yon sove, men pa gen anyen sou Chen-li se posib yo pran. Roscoe dwe montre nan ke trik nouvèl l ' yo.
  
  
  Otèl la doktè egzamine zepòl mwen, panse li, ak te ban m ' yon piki.
  
  
  Li pa t ' kwè yon mo, mwen di sou ekraze nan pòt la.
  
  
  Mwen te vle yon douch, yon bwè, ak karant èdtan nan dòmi. Men, mwen menm mwen te te vle wè Tara, ak mwen menm ki pa konsa pou sa dirèk ke mwen pa t ' reyalize ke li te dwe nan kote mò yo ye pou sot pase kèk èdtan. Li te piquant lè li grimaced ak di, " Ou mesye yo toujou gen amizan twò." Mwen menm mwen te te konnen sa li vrèman vle di. Mwen ta pito kòmanse kap chèche l ' pase tèt mwen chita alantou ap tann. Mwen te espere ke Tara te anile li rezèvasyon otèl ak ale nan adrès sa a mwen ta bay li. Mwen rale moute nan yon kay jòn sou lòt bò a nan lavil la.
  
  
  Madam Wilson T. Cherif reponn mwen. Pa gen, li te di m', Tara te pa gen. Ki moun ki te sa a Tara? Ki sa ki te mwen li? San an te kòmanse buzz nan tèt mwen. Tara ta dwe gen te isit la yon kèk èdtan de sa. Li te kote ki pi an sekirite a, mwen te kapab panse ke nan. Men, mwen pa ta dwe te kite l ' ale tounen nan otèl. Mwen ta gen yo voye l ' tou dwat isit la. Mesaj la, mwen voye pou Madam Cherif vle di ke mwen ta debarase m de li trakeur. Mwen imajine sa yo de fanm chita ansanm yo, kafe bwè ak jwe ak timoun yo.
  
  
  Pèfòmans ke kounye a parèt devan je m ' yo te anpil mwens bèl.
  
  
  Yo te gen yon Veso.
  
  
  Men, isit la nan pwoblèm nan ankò. Ki moun ki yo se yo'? Ak ki kote yo te pran li? Ankò, mwen pa t ' konnen ki kote kòmanse. E menm kounye a, Tara te kapab...
  
  
  Mwen te di madan. Cherif la ke mwen te.
  
  
  Li te ban m ' yon boutèy wonm.
  
  
  Mwen kole ak li. Li ta dwe estipid yo kite pandan y ap mwen pa konnen ki kote yo ale. Grenada? Mwen pa panse yo te pran Tara gen. Men, li te plas la sèlman mwen te kapab panse ke nan. Epi sa a, poukisa yo pa t 'pran l' la. Mwen te pran yon lòt bwè ti gout wonm.
  
  
  Mwen voye dam. Cherif la chache kèk papye ak yon plim epi ekri yon nòt pou flik yo sou Wilson. Mwen te di yo ki moun ki koupab reyèl yo te ak yo ke yo ta pwobableman jwenn yo senk pye anba gazon an. Mwen te di yo gen ta kapab yon kèk plis nan kò a, men mwen pa t ' konnen ki kote.
  
  
  Lè sa a, limyè a te vin sou ankò.
  
  
  A an Bwa Nikèl te egzakteman jan Wilson te gen dekri li. Yon ti jan, kouri-desann tavèrn sou bò a nan wout la. Mwen te kondwi sot pase yo li yo ak pake a ant pyebwa yo.
  
  
  Fenèt la te nwa, men lè mwen te resevwa pi pre, mwen te wè ke yo te kouvri ak nwa rido.
  
  
  Mwen tande vwa yo.
  
  
  Mwen te rive pou Reine. Mwen te pran l ' ale lè lè a nan chanm nan te rèspirant ankò, epi mwen te gen pou rale li soti nan toufe Thai se anpriz. Mwen te jwenn yon talon yon kote sou bibliyotèk la etaj. Li te bèl jwenn mwen fin vye granmoun serye zam tounen. Yon nouvo zam, se tankou yon nouvo renmen — ou toujou bezwen pè ke li pral kite ou desann.
  
  
  Mwen apiye pi pre a p ' ap klere ankò fenèt.
  
  
  Eh bien, Toto?
  
  
  Nou vizit.
  
  
  Yo te ap tann pou yon bagay, epi yo yo te pale an franse. Franse a te yon komen lang nan Indochina. Anpil nan sa yo revolisyon-ravaje peyi ki te yon fwa yon koloni franse ak lè sa a, te fè fas endepandans yo pandan y ap panse ansanm sou sa ki direksyon yo pran. Bò gòch la oswa dwa. Mwen pa janm te se konsa, bon nan sa yo Oriental lang, men omwen mwen pale franse.
  
  
  "Si le Yatch se parti. Ou wè siyal la?
  
  
  Yo te ap tann pou siyal la ki kannòt la te ale.
  
  
  — Плюс важно, où sont les autres?
  
  
  Yo te tou ap tann pou "lòt moun". Si sa yo "lòt" te kote mwen te espere yo ta dwe, yo ka te tann yon tan trè lontan.
  
  
  Mwen long trape tout pawòl yo di. Yo mande mwen si les autres te kontakte Carter. Yo te panse li te yon pitye yo pa yo te pèmèt yo ede.
  
  
  "C' est dommage," te di yon sèl, " que la femme est mort."
  
  
  Kè m ' sispann bat.
  
  
  Tara te mouri.
  
  
  Sajès la, bon konprann, pwòp tèt ou-defans, opòtinite, bi, ah, lavi, tout bagay dekonstonbwe yo san sans pousyè. Mwen jis pèdi tèt mwen. Mwen vole kanpe, epi kouri dèyè pòt la ouvè. Mwen te atake nan premye k ap deplase objè nan je. Mwen pa t ' menm trase zam mwen. Mwen te vle santi nan kò fizik nan men mwen, epi mwen te santi yon primitif ankouraje chire epi pran tire revanj. Mwen te vle yo dwe pwòp mwen zam.
  
  
  Toudenkou, li te tounen soti ke mwen te batay ak twa mesye. Ansanm, yo te gen sis pye wotè ak peze twa san ak senkant liv, men, lè li rive foli, mwen pi bon an. Avèg raj, flanbwayan raj-sa a ki sa ki fè moun fou pase moun nòmal.
  
  
  Mwen te yon kontinyèl fewòs machin. Mwen te yon perforation et soulye faktori. Pa yon yon sèl chape nan batay m'. Nou te ranje tankou yon Chinwa devinèt-yon sèl, k ap vire, kikin boul la. Yo tout te pè yo tire, pè yo frape youn nan yo.
  
  
  Mwen ta renmen di ou ki jan mwen te fè li. An reyalite, mwen ta renmen konnen pou tèt mwen. Men, tout sa mwen sonje byen se pwòp mwen move. Lè li te sou yo, yo tout te mouri. Epi mwen sèlman reyalize sa a avèk men ou konsa m'.
  
  
  Tara a kò te sprawled sou kontwa an. Pa te gen okenn batman kè. Pa gen okenn siy nan lavi yo. Mwen te chwazi l 'leve epi yo te pote l' deyò. L 'wouj cheve, li boule m' tankou yon ti ponyen nan flanm dife yo. Figi l ' gade pale nan moonlight a, men yon endispoze vapè dlo nan freckles toujou kouvri nen li. Yon fèt yon sèl kou a nan doulè kole nan gòj mwen ak mwen pete rele pou chape nan yon devastatè kriye. Men, li pa t ' ale nenpòt ki pi lwen; li jis rete la.
  
  
  Mwen li bo l ' orevwa.
  
  
  Li bouyi yon ti tan nan bra mwen yo.
  
  
  Mwen li bo l ' ankò.
  
  
  Li chuckled ak grimaced. "Hey, Nick," li te di ak yon mòd ri. — Mwen te pè ou twòp?"
  
  
  Mwen prèske tonbe li, mwen te tèlman choke pa sa a inatandi pèfòmans. Mwen pa t ' kapab di yon lòt mo. Li pete soti ri. 'Kalm desann. Ou pa ap fou. Dòmi Bote se vivan epi yo byen."
  
  
  Finalman, mwen jere yo di "ki Sa ki-ha-woo". Oswa yon bagay menm jan an.
  
  
  Li tonbe ri ankò. — Kite m ' ale ak mwen pral di w tout bagay."
  
  
  Mwen mete l ' desann. "Mmmm," li te di. "Li nan bèl yo dwe k ap deplase ankò." Li lonje bra l ' yo ak file alantou nan moonlight.
  
  
  Li te supèrb. Li te yon mitik nenf. Yon nenf soti nan yon fin vye granmoun lejand, li te fèt ankò, k ap monte soti nan krèt nan lanmè a, yon majik bèt ki soti nan yon istwa fe, leve eparye soti nan yon période sa ki te dire yon santèn ane.
  
  
  Mwen gade l ' yo, plis oswa mwens ipnotize tèt mwen. Li te sispann danse, ap tranble anba pye tèt li, ak ti souri. "Mwen rayi di ou sa a verite a, cheri. Li nan reyèlman trè unromantic."
  
  
  Eseye li, " mwen te di.
  
  
  "Biofeedback," li te di.
  
  
  Òganik fidbak?
  
  
  Òganik feedback".
  
  
  "Ou te deja te di ke," mwen te di. "Men, sa ki se li?"
  
  
  Oke, pa gen dout ou te tande nan sa yo teyori sou ki jan yo sispann yon maltèt, ki jan yo jere opresyon jis lè yo kontwole sèvo ou vag yo... "se Konsa, sa?" Te gen yon bèstzele ki rele Biofeedback. Mwen pa li bèstzele, men mwen te konn tande nan sa yo teyori yo. Li te gen anyen fè ak " ki jan fè mwen imite yon moun mouri?"
  
  
  "Byen," li te di, " mwen te fè. Yo te mande m ki kote ou te yo, epi youn nan yo frape mwen epi mwen te tonbe. Lè sa a, mwen jis te kòmanse avèk sa a biyo-fidbak. Mwen bese mwen batman kè a, jouk tan mwen pa t ' santi li ankò ak ki te fèt souf mwen. Mwen toujou fè sa yo lè yo te twò fèmen nan m'."
  
  
  Jis tankou sa yo ki? Mwen kase dwèt mwen.
  
  
  Pa gen okenn. Pa fasil. RACH anseye sa yon gwoup de fi ajan. Egzèsis sa a te dire pou plizyè mwa. Men, li ap travay."
  
  
  Men, manyè di m', poukisa ou pa t 'kontakte m'? Li te monte zèpòl zepòl li. — Mwen te pa sèten li te ou te nan premye. Men tou, — a - li yon ti poz, epi gade desann nan tè a — " mwen te vle konnen si li anmande ou."
  
  
  Mwen te bay li yon gade trè venime. "Mwen te se konsa frikin enkyete yo lè yo te di ou te mouri a ke mwen te pwan daso nan klib sa a tankou yon moun fou."
  
  
  'Alo gen.'Yo pa rele tankou sa. Fè ou panse ke mwen te vin isit la pou plezi?
  
  
  'Pa gen okenn.'Men, ou pa t ' gen plezi. Ou t ' ap dòmi nan travay la.
  
  
  Mwen te jwenn ke metòd sa a gen plizyè avantaj. Ou ka pratikman sispann batman kè ou pandan y ap zòrèy ou kontinye fonksyone. Ak moun ki jis yo gen tandans pa yo dwe timid nan yo mo sa yo nan prezans nan moun ki mouri a.
  
  
  Tara te aprann yon anpil. Se pa ke li te resevwa nou nan nenpòt ki pi lwen, men, nan omwen nan sekrè yo nan Nassau te otorize moute.
  
  
  Lin Jing ak Zanj yo te yon oriental famasi. Zanj tou te gen yon otèl nan Nassau. Lè li tout te sanble twò bon vre yo dwe, Chinwa sèvis KAN te fè yon òf yo ke yo pa t ' kapab refize. Nan an echanj pou yo pa fèmen desann sous la nan dwòg yo, KAN yo te mande ven pousan nan revni ak peryodik sèvis yo. Sa a "o aza favè" te trè senp: tout sa yo te fè te bay kouvri ak kouvèti pou yon seri de clones ki KANG te vle implant yon kote.
  
  
  Nassau te yon platfòm ideyal nan zòn nan. Fèmen nan Amerik, men yo toujou Britanik teritwa. Sa a delivre yo anpil pwoblèm yo ak risk. Kòm pou janm final la nan vwayaj yo, li te trè fasil pou a tablo yon bato lapèch ak nan peyi a sou yon remote Florid reef. Sistèm lan te ap travay amann.
  
  
  Charles Bryce, pou egzanp, script la ki moun ki touye Senatè Morton. Nan premye li te travay kòm yon senp kwizin asistan nan yon kazino nan Grenada; lè sa a, KAHN te nonmen l', rale strings isit la epi gen, tankou yon pilòt nan Vole Aces; lè sa a, li te fè aksidan yon avyon - ki gen yon senatè nan li. Kòm pou KA yo, sistèm nan travay fèt san pwoblèm, men, Lin Ching fè objeksyon a sa a konplo. Sitou fèt kont posibilite pou koupe radikal. Te gen lòt patisipan ki te bougonnen.
  
  
  Sa a abouti lè Chen-li piki Saybrook. Li te enposib. Senatè Saybrook ta ka yo te Chen-li nan sib la, men li ta dwe yo te tiye nan kay la nan Maine. Kòm Saybrook te mache dwat nan kazino a, Chen-li te panse: "Poukisa ta dwe mwen rete tann?"
  
  
  Li te gen yon modi bagay estipid fè. Se konsa, ou pral louvri ou yo pwòp fè nich.
  
  
  Chen-li te arete.
  
  
  Lin Jing te vle pou yo kite. Move ase yo vire Zanj nan pou li, si sa nesesè. Rès la nan gang nan te tou sou wout la nan revòl.
  
  
  Grenada a tout antye kazino biznis te toudenkou anba menas.
  
  
  Yo voye Genyen Po. Yo nonm gwo nan London, plis yon ekip sekou ki soti nan LABO pou yo jwenn Chen-li. Zèl yo te etabli tèt li kòm yon opyòm konsesyonè a, ak wòl sa a te pèmèt l 'yo pran Lin Jing a konfyans, kòm byen ke voye Lin Jing chache m'. Men, paske se nan sa a dezòd ak revòl nan Grenada, KAN yo te gen pou jwenn yon nouvo kote. Se konsa, yo enkli la an Bwa Nikèl nan ka a, kache dwòg yo soti nan Wilson T. Cherif. Kafe sa a te vin tounen katye jeneral yo nouvo. Gen yo te rasanble pou gen plan pou pwochen yo aksyon yo. Pi fò nan yo menm manje ak yo, dòmi gen. Plan an li te genyen bon.
  
  
  Te zèl la sèvo bonbè yo dèyè Chen-li a prizon kraze. Li te tou te planifye aksidan an fèt la ak yatch sa a ak mennen l ' nan yon soumaren. Li lè sa a, ranje yon "reyinyon biznis" ak duke a, epi tou te fè asire w ke duke a rete fidèl butler te disparèt. Pa t ' li fortwit ak bèl ki Genyen Poe te konnen yon gwo butler? Jis te rive nan Lond ak Lady Cheryl a rekòmandasyon.
  
  
  Li kite a vyolan zak Wang Tong. Klas sa yo pa t ' move, byen, vyolan. Ki sa ki te anmèdan te tradiksyon yo. Yon kote, ki soti nan franse a Kanbodyen, Thai, Chinwa, ak espesyalman angle Van Tong, erè ki te gen brwi nan aksyon yo, ak byen-te panse-soti plan gen pèdi kèk nan yo vle di. Ki sa ki swiv yo gade tankou yon bagay ki soti nan fim nan komedyen Keystone Flik yo.
  
  
  Chak fwa youn nan KAN mesye yo bite sou yon kò, yo sipoze li te KAN an fè.
  
  
  Apre yo tout, KANG te gen chak rezon ki fè yo touye Bangyeol, ak KANG tou te planifye yo touye Lin Ching. Se konsa, tout moun te panse li te yon lòt moun nan gwoup la ki te fè li, ak tou dousman netwaye kadav mwen te kite dèyè.
  
  
  Rès la nan li te mwens plezi. Sa a te yon pati ki te fè ak Gar. Yo te resevwa l 'lè li kontakte m'. Van mesye yo fè l', ak nouvèl la te ke " Ameriken an mouri." Genyen Poe te pran li pou yo akòde ke mwen te sa a Ameriken. Li te byen ta nan aswè lè a Zèl a gwoup te dirije nan direksyon Cascade Wout, ak lòt moun yo te kòmanse istwa yo sou yon konvèsasyon jeneral.
  
  
  Yo te deside yo ta pi bon jwenn m ' — ak byen vit. Men, mwen te deja Cascade sou Wout la. Yo te pran Tara olye pou yo m'.
  
  
  "Ki kote te fè yo pran ou?"
  
  
  Li vire alantou.
  
  
  Ou te di yo bat ou. Mwen vle konnen ki kote.
  
  
  Li kite sab la kouri desann nan pwatrin mwen. "Mwen panse ke sa a se yon pwoblèm trè sansib." Li te trase yon kè ki nan sab la sou pwatrin mwen. 'Ki sa ki nan ale sou?'Ki sa ki se li?' li te mande ak yon ri. "Èske ou fè jalouzi, Carter?"
  
  
  Nan kou mwen pa fè jalouzi. Epi yo pa rele m ' Carter. Ou gade tankou yon fanm repòtè nan yon fim.
  
  
  "Mwen jis te rive yo jwe Lauren Beckall." Li te kanpe moute ak diyite epi ak kouri desann plaj la nan moonlight. "Si ou bezwen m'," li te di, " jis yon siflèt." Bagay la sèlman ki ta ka detourner soti nan diyite li te ke li pa t ' mete nenpòt rad. Lè nou te rankontre premye, li te sanble tankou yon desan trè jèn dam. Men, dènyèman, li te gade plis tankou yon kase jèn dam yo te pase yon bon dam.
  
  
  Mwen san mank te vle l'. Mwen te vle l ' ankò. Men, pati ki pi mal la nan li te ke mwen pa t ' kapab siflèt.
  
  
  Mwen leve, epi yo swiv l ' desann nan plaj la.
  
  
  Nou te ale naje.
  
  
  Nan dlo a, nan mitan an nan vag yo, nou glise nan chak lòt.
  
  
  "Li pa pral travay," li te di. Mwen te di. "Mete yon parye?"
  
  
  Byen, li ta ka yo te, si nou pa t ' janm chire apa pa yon lòt vag. Se konsa, nou te fè lanmou nan kwen la anpil nan oseyan an epi, pafwa, kouvri ak dlo, pafwa toutouni ankò. Nou tonbe nan menm ritm lan kòm mare, oswa mare yo menm jan ak nou, se konsa ke li menm ak mwen te vin tounen vag yo ak rivaj la, nan reyinyon nou yo natirèl kou a ak di orevwa; nou te vin youn ak lòt, bonjou chak lòt avèk tandrès e yo te di orevwa ak ki mouye, salé bo. An reyalite, li pa janm a te sispann. Bouch mwen sou tete l 'imedyatman te fè l' kòmanse tout lòt peyi sou ankò jan nou desann ansanm nan sekouan dlo ak leve soti vivan ankò ansanm, aletman ak eksitasyon.
  
  
  Yon kèk jou pita, li di m',"Ou konnen, mwen te pè nan premye."
  
  
  Mwen li pran kouri nan anndan an nan men m ' sou lestomak li. "Li nan yon pè jwèt, siwo myèl. Men, si ou pa ka jwe ak kouto oswa koun fu... byen, mwen pa blame ou. Mwen gade byen fon nan je l'. "Lè sa a, kite m' di ou sa: mwen te fache anpil sou ou."
  
  
  Li ap tranble anba pye tèt li. — Mwen pa vle di lè sa a. Mwen vle di, jouk jou sa a, lè ou menm ak mwen te chita nan sa ki kafe a, lè ou te chita la sou lòt bò a nan tab la, dè milyon de kilomèt lwen.
  
  
  "Gade," mwen di piti / ba. "Jis tankou m'. E pa gen yon moun ka fè m ' peye pou li. Ou konnen ke kounye a ke mwen menm ak ou, mwen se tout pou ou. Ak tout rès la nan tan an... Byen, lè sa a, mwen devine mwen menm ki tout mwen.
  
  
  Li te souri. Te gen yon brouyar nan tristès nan li. "Pa enkyete. Carter. Mwen pa pral eseye chanje ou. Li nan jis — - li sarepta, lè ou konsidere ki sa ki di, lè sa a, deside pou kontinye — "ke mwen pa t' konnen ou anvan. Lè sa a, si mwen pa Lauren Beckall, lè sa a, mwen gen sa a oribleman degoutan tandans yo dwe Annie Òfelen. Li te souri ankò, men fwa sa a, figi l ' te pi plis kè kontan. Don ' t worry. Koulye a, mwen trè gwo ak fòs, ak mwen renmen ou jis wout la ou se."
  
  
  Mwen gen yon bati-nan reyaksyon pou fraz la "mwen renmen ou" yo, yon seri a nan reje. Mwen pa janm pwomèt anyen... nou tout ta dwe kenbe li ki pa peye-obligatwa... mwen gade nan Tara. "Mwen panse ke," mwen te di, " petèt mwen renmen ou tou."
  
  
  "Bondye mwen," li te di...
  
  
  
  
  Chapit 10
  
  
  
  
  Mize a Britanik te plis atire pase tout tan tout tan. Pou m', te gen toujou yon bagay dezas sou sa a atraksyon. W ap gade nan kèk zam ke Wa Arthur dwe gen yon fwa chire, oswa yon mwàn nan rad ke "dat tounen nan 610". Li toudenkou fèt pou ou ke istwa a se pa menm bagay la tou ti istwa ki se prese ak fin chèch nèt nan sa yo liv istwa, tankou yon fisèl nan ' kapab fè pitit moun ak evènman yo ale men nan men nan dat yo ke yo yo toujou chonje. (1066, Viking viktwa). 1215, Magna Carta.) Istwa a se yon dechennen, dechennen melanje nan enfòmasyon ki ekri avèk kouraj, konfyans, ak san. Istwa a se sou moun tankou ou menm ak m', pou tout tan fini pou sèvi nou senp, munden egzistans. Pa yon metal gwo plak pwotèj, oswa yon moso nan moso twal.
  
  
  Tankou mwen te di, li nan grenpe.
  
  
  Mwen te fè aranjman al kontre Roscoe nan onz è nan sal la kote Constables a anprent dwèt yo yo kenbe. Yon espesyal pase yo te oblije antre. Mwen te pase sa a ak enstriksyon yo ka resevwa gen, osi byen ke yon briyan bwochi sou Jan Constables (1776-1837). Mwen remèt pase Margaret Rutherford a doub, ki moun ki lage m ' yon jeyan folder nan simagri. "Yon amoure reyalis," nan bwochi ki te di. "Constables te vle jwenn tounen nan lanati." Si se konsa, lè sa a nati (1776-1837) te yon kote ki bèl bagay. Yon sèl je briyan vèt.
  
  
  "Men, repons lan se wi. Lè sa a, te gen pa gen okenn twalèt nan kay la.
  
  
  Mwen te vire alantou. Li te Roscoe Kline.
  
  
  "Kontinye admire penti sa a," li te di. Mwen vire ozalantou yo ak admire imaj la. "Nou zanmi mityèl soti nan Nassau te vin isit la. Li lwe yon kay peyi nan Cotswolds. Mwen te ale nan yon lòt penti. Pay kay ak yon ble-vèt larivyè lefrat la. "Ou Chen-li se toujou gen. Yo te ale tou dwat nan ayewopò a epi yo pa te soti depi. Pa te gen okenn vizitè yo. Pa te gen okenn apèl nan telefòn, " ki se dwòl. Yo ap jis yon pakèt moun sou nan squires mennen yon trankil, pwòp deyò lavi. Nan kou, yo te sèlman yo te isit la pou ven-kat èdtan.
  
  
  Mwen vire, yon lòt paj sa a lè etidye moulen ak kouran. "Èske ou te wè nenpòt lòt KANG ajan?"
  
  
  "Pa gen okenn yon sèl, Nicky. Pa gen okenn yon sèl.'
  
  
  — T ' nenpòt moun ki bezwen deranje ou?"
  
  
  Ki moun ki se m'? Lamong Cranston? Ak kapasite yo nwaj tèt ou? Pa gen okenn yon sèl wè lonbraj la, ti bebe.
  
  
  Lè sa a, mwen gen yon sèl plis kesyon, Roscoe... Poukisa ou sigjere ke mwen gade nan foto sa yo?
  
  
  Mwen te vire alantou. Roscoe te monte zèpòl. — Mwen jis te panse ou ta dwe konnen yon bagay sou atizay la."
  
  
  Ki sa mwen te di lè sa a se pa apwopriye pou enprime.
  
  
  Nou te gen manje midi nan yon Fen West dineur rele Chasè a Kabin. Yon bwa-pano repa midi ak yon sòt de zangi-nan-jele ak lapen-tounen nan meni. Mwen rele Tara ak te di l ' pou yo vini sou. Nou te rete nan yon" apatman " ki te fè pati yon zanmi nan Roscoe a, yon ti fi ki te fèk kite lavil la. Nou te plis sou pwòp nou an, epi nou te gen mwens pwoblèm ak tout sa ki Jan Stewart istwa san sans sou gad pòtay tanp yo, garçons, ak sèvant. Li te tou ki pi lapè fason pou kominike avèk vil la. Mwen te wè wout la Roscoe gade nan Tara lè li te vini nan. Li te mete yon piè emwòd vèt cashmere rad ak yon etwat kol ak sere tankou epidemi an, ki te ekspoze l 'nan pi bon li yo epi li te ede l' fèm wonn tete. Li dwe gen ale fè makèt ak te achte li sa a maten. Omwen mwen te pa janm wè li anvan an. Mwen pa ka bliye yon rad pafwa, men m ap pa janm bliye yon sere rad.
  
  
  Mwen prezante li nan Roscoe. Li te souri pwòp l ' souri. Tankou mwen te di anvan, Roscoe ka gade tou sa li renmen, men kounye a li te espesyalize nan gade san yo ekspresyon. Mesye Tout Bagay, Moun An Mwayèn. Mwayèn wotè, konstwi, fè fas a, ak rad. Mwen estime ke li a sou senkant ane fin vye granmoun oswa konsa, ak mwen jwenn ke figi a yo lè yo ajoute jiska tout bagay li te fè. Men, li gen pwòp l ' yo epè cheve, li se pa gri, epi li pa gen ke agresif nwa koulè ki k ap pase lè koloran.
  
  
  Se konsa, Tara te souri. Yon ti moman apre, lè mwen gade nan Roscoe, li te Gary Sibvansyon. Li te bèl wotè ak mens, ak toudenkou li te pote yon ki te pwepare a kostim, ak mwen te wè ke dan l ' yo te èkstrèmeman blan. Sou paleur ki ebloui, epi Tara gade avegle.
  
  
  Mwen te chita desann yon ti kras pi lontan, otorize m ' nan gòj, ak siy gason an ak yon kabinè avoka, aprésan fè jès, li bay lòd bwason. "Manyè di m'," mwen te di yo Roscoe, " ki moun ki gade komès ou kounye a?"
  
  
  'Komès?'
  
  
  'Deyò. Ou komès etranje yo.
  
  
  "Oh, sa a komès. Charlie Mas. Èske w te janm wè l'?"'
  
  
  Mwen te pa janm wè l'.
  
  
  "Oke, sa a, se bon. Zam sa yo se bon tou. Si gen yon bagay k ap pase — apre sa, mwen pa panse ke li pral-li pral kite m ' konnen. Gen yon ti gason avè l', Pearson. Se konsa, ou pa gen enkyete sou li."
  
  
  'Yon ti gason?'
  
  
  Roscoe gade m ' tou dwat nan je la. — Mwen panse ke ou yo te trè entelijan lè ou te ven."
  
  
  Mwen te panse sou sa a pou yon ti tan. — Toujou, mwen ta santi yon pi bon anpil si ou te chita la a kounye a."
  
  
  Roscoe ' ap tranble anba pye tèt li. — Mwen se yon detèktiv, Nicky. Pa yon gadyen. Anplis, mwen ap resevwa twò - "Twò fin vye granmoun," li te vle di, men kenbe nan tèt li jis nan tan,"mwen te twò parese dènyèman bay manti nan zèb la mouye pou yon semèn ap tann."
  
  
  "Ki jan ou kapab se konsa asire w ke yo ke yo pral rete pou lontan?"
  
  
  - Pwodwi, pou egzanp. Yo te bay lòd episri pou apeprè yon semèn. Yo menm anboche yon ekonom. Sa vle di ke yo fè plan yo dwe ti gason bon pou yon ti tan. Nouvèl sa a, pwopaje byen vit atravè bouk la. Epi yo kwè m', li la deja nouvèl la nan lavil sa yo si yon moun etènye de fwa.
  
  
  "Se konsa, sa fè nou fè?"
  
  
  "Jis ou rete tann?"
  
  
  Li rale soti de e-mail bwat. Pòch ti bwat nwa. 'Youn nan pou ou; se yon sèl pou m'.'
  
  
  'Ap travay soti nan yon distans?'
  
  
  'Repons lan se wi. Jis ale nan ki pi pre telefòn nan epi rele nèf-twa-sis kat-zewo-zewo-zewo. Deyò nan lavil la, ou dwe premye vire zewo-yon sèl. Lè sa a, tape kòd la bouton sou sa a kuti mak ak ou pral tande yon anrejistreman nan Mas la rapò. Rapò chak èdtan.
  
  
  "Se sa tout?"
  
  
  "Pa gen okenn," li te di. "Gen nan yon bagay lòt bagay. Ou kapab tou rele yo, epi kite mesaj ou a sou kasèt. Lè sa a, Mas ak m ' ka koute li. Dolores se toujou ap kontwole kontwole a, se konsa nou pral dwe okouran si anyen ale mal. Jis yo dwe asire w ke ou di l ' ki kote ou ap rete." Dolores te yon RACH switchboard.
  
  
  — Ak kay sa a — se li posib yo plante pinèz nan li?
  
  
  Li te fè yon tounen fè fas ak ap tranble anba pye tèt li. 'Diman. Oswa yo ta dwe ale pou yon pandan y ap, men yo pa t ' montre nenpòt siy nan li ankò. Nou ta ka eseye voye yon travayè pou kèk rezon. Men, si Vin Apre yo te tonbe pou sa yo yon trick, li ta gen lontan yo te mouri. Nou gen yon koneksyon nan telefòn lokal rezo, se konsa, nou ka segman aks dèz tout mesaj sortan.
  
  
  Mwen pa t ' renmen li. Mwen ta dwe rete tann. Men, mwen pa t ' kapab riske mete tèt mwen nan risk. Genyen Poe vin chonje m'. Jis montre l ' ou nan figi ou yon fwa operasyon an antye ta ka yon echèk.
  
  
  Mwen gade m ' gade. Li te de minit de yon pou yon sèl. "Si ou teleapèl sistèm la ap travay, mwen panse ke ou gen tan fè li."
  
  
  Roscoe te ban m ' l ' klere tou souri. — Poukisa ou pa fè li kounye a?" yon bon zanmi? Kenbe li nan dwèt ou pou yon ti tan. Eseye li tèt ou.
  
  
  "Mwen gen konfyans ou chal, Roscoe," mwen te di. Li ti souri nan Tara. "Mwen vle di ak telefòn la. Mwen konnen ou pral ban m ' yon egzat rapò.
  
  
  Li te kapab diskite ke, men N-3 se toujou pi enpòtan pase K-2. Roscoe reponn telefòn nan.
  
  
  Tara te souri.
  
  
  Li te dous men vid souri ak yon fanm ki moun ki konnen flòt la te jis pran yon batiman. "Mwen grangou," li te di, gade nan meni an. "Anplis, li se pa mwen ki kalite," li te ajoute san yo pa kap.
  
  
  Mwen leve soti vivan yon sousi. "Mwen pa t' menm panse pou yon moman," mwen te di.
  
  
  Mas pa t ' gen nenpòt nouvèl yo di nou. Ki fondamantalman te ban nou yon jou konje. Mwen te achte kèk pasaje yo pou mizik la. Yon sèl bagay ki te rele " Di Manman Ou a, "ki yon arogan New York Times vandè yo rele"trè komik si ou renmen sa a kalite bagay."
  
  
  Tara te resevwa pare pou kèk fè makèt, ak mwen te yon ti kras nève sou pa fè anyen. Vwa mwen dwe gen kònen klewon yon ti kras grenpe, paske li toudenkou li te sispann pale.
  
  
  "Mwen konnen kisa w ap panse," li te di nan dènye. "Ou panse sa a se pral yo dwe youn nan moun sa yo miserable touris pyèj, se konsa, sa ou fè avèk fi sa a? Oswa olye, ki sa ki te li fè isit la de tout fason? Tout li ka fè se yo te jwenn kidnape epi ale fè makèt."
  
  
  Mwen pa t ' reponn. Li devine te fèmen.
  
  
  — Oke, mwen pa gen yon rezon ki fè yo dwe isit la. Ak rezon an se ke yon fwa ou jwenn konnen ki kote yo laboratwa a se, mwen pral konnen ki moun ki klon yo ak ki sa fè ak yo. Li te gade nan m 'ak menm bagay la tou sere-lèvr ekla li ta montre m' sou premye jou nou ta rankontre nan Waldorf. Ak tout cheve nan tèt la sou do a nan kou m leve, jis jan li te fè lè sa a. Mwen te konnen li te reyaksyon ki te piman defans. Li te chita gen ak te santi tankou li te anmèdan m', e gen pa anpil li te kapab fè sou li. Ak mwen te san rezon delice, ak te gen pa gen anyen mwen te kapab fè sou li swa.
  
  
  Nou te kanpe sou kwen an nan Piccadilly Circus, gade nan chak lòt nan dekouraje raj.
  
  
  Li te di. — Anplis, gen nan yon bagay lòt bagay mwen kapab fè.
  
  
  "Se konsa, li se," mwen te di. "Ou vle di ou ap tou di yon bagay."'li te di. — Mwen ka tou fè ou trè kontan."
  
  
  Li nan difisil a diskite ak sa yo yon senpl verite. Nou te dakò ak rankontre nan apatman an nan senk è. Jouk lè sa a, chak nan nou yo pral pran swen nan tèt nou. Mwen te ale nan yon pub nan Chains Kwa Wout la. Li te resevwa yon ti kras vwale. Pa egzakteman bwouya, men pito kèk kalite epè frèt. Geri blesi a sou mwen zepòl fè mal. Mwen te mande poukisa moun yo renmen blese youn ak lòt se konsa, kantite lè ke doulè a aktyèlman ki egziste.
  
  
  
  
  Chapit 11
  
  
  
  
  Mwen te rive nan pub a nan yon mwatye a twa. Jis nan tan pou raple m ' ke li te apochan twazè. Angle pa bwè pandan jounen an. Se poutèt sa-omwen dapre Roscoe - ou ka pa mete konfyans yo nan lang angle. Mwen te bay lòd yon byè ak ranvèrse nan jounal la.
  
  
  Nan paj dis nan London Fwa se te yon ti moso nan nouvèl ki sòti nan Peyi Etazini. Li te tounen soti ke Senatè Anbale ak Croft te viktim nan yon aksidan elikoptè pandan y ap kouran soti nan efè yo nan Siklòn Carla. Omwen, sa a, se sa yo te panse. Elikoptè a ak pilòt yo te manke, ak ankèt la yo te ranvwaye akòz Siklòn Dora.
  
  
  Se konsa, te gen sis nan yo. Morton, Saybrook, Lindale, Cranston, e kounye a, Neil ak Croft. Mwen te kapab imajine Washington nan akrobatik. Prive konvèsasyon sou asasina tantativ la ak konplo. Ankouraje gouvènman an deklarasyon. Pandan se tan, tèt-sekrè negosyasyon yo ki te pran plas nan Hawke a biwo yo. Ki jan nou ka pran mezi sekirite san yo pa sa ki lakòz toupatou panik?
  
  
  Mwen te mande ki jan — si Hawke fè sa-li ta okipe script ka. Se konsa, lwen, te gen pa gen okenn prèv definitif pou teyori. Men, si li te menm adistans enkline yo aksepte teyori nou an, mwen toujou pa gen te rankontre l ' pou yon ti tan. Pa gen okenn dout klon yo te deja nan peyi an. Men, ki jan fè ou mete yo sou lis la te vle si ou pa konnen ki jan anpil kopi menm bagay la tou moun sa a yo ap alantou?
  
  
  Men, nan kou, ke te Hawke a pwoblèm. Se konsa, lwen, mwen te gen m ' pwòp pwoblèm. Travay mwen te jwenn yon tè elvaj pou sa a, clones sa, tout kote yo ta dwe. Touye orijinal la ak detwi kopi. Tou eseye jwenn konnen ki jan anpil — si gen plizyè nan yo te kite-yo ap mache lib ak yon asasina-a lòd. Si mwen te gen fè yo ke yo te rete lontan ase yo rakonte istwa a, Washington te kapab gen te kòmanse yon plen-echèl extend. Omwen si mwen viv lontan ase.
  
  
  Li tout te ale alantou an ti sèk ak lè sa a, tounen vin jwenn mwen. Washington te ap tann pou m ' premye mouvman an. Ak mwen te ap tann pou Chen-li a premye deplase. Lè sa a, gen vini yon pwen ke ou pa ta panse osijè de yo nan tout: ki sa ki si sa a Chen-li pa t ' deplase nan tout? Ki sa ki si li te jis chita nan kache e pa gen mwens ak mwens senatè?
  
  
  Klòch la te kòmanse k ap sonnen. Ti fi a nan kafe a te di m ' li te tan fèmen. Mwen peye ak bò gòch.
  
  
  Pafwa ou mande si nou se yon pati nan kèk jeyan echèk jwèt. Gwo Men vini ak gen anpil ke li pral mete ou kote ou pa janm te vle fè nan plas an premye. Li sanble yon trè o aza mouvman. men, nan fen a, li vire soti ke sa a te deplase final la nan jwèt la tout antye.
  
  
  Mwen te ale pou yon ti mache. Ven, mwen panse ke. Desann Bond Street. Nan yon bon tan, mwen te jwenn tèt mwen nan Burlington Arcade, yon long, etwat gallery nan boutik yo. Mwen craned kou m ' tankou tout lòt moun yo gade yo moute nan drapo a-dekore plafon an nan galri la. Mwen gade nan fenèt magazen yo plen ak chemiz ak kamera yo, ak nan fenèt yo plen ak figurines Chinwa.
  
  
  Mwen te fè yon detou lè yon moun ki soti Virginia te pran yon foto nan l ' madanm.
  
  
  Lè sa a, mwen te vin atravè yon konyensidans.
  
  
  Premye reyaksyon mwen se te pou vire do se konsa li pa t 'vle wè m'; pou yo gade nan figi m ' nan refleksyon nan fenèt magazen yo. Men, lè sa a, mwen reyalize ke li pa t 'rekonèt m' apre tout. Mwen te konnen figi l 'prèske osi byen ke mwen te konnen m' pwòp. Mwen te rankontre l ' de fwa anvan. Mwen te deja te touye l ' yon fwa. Men se pa nan kò sa a. Chen-li te yon kote nan peyi a. Pandye Lo li te nan lanfè, epi mwen pa t ' panse ke Lao Zeng te fè makèt kounye a. Sa a figi te fè pati yon lòt moun. Menm gwo, difisil fè fas. Menm plat, frwa ekspresyon. Menm bagay parfe mete loup.
  
  
  Yon lòt script.
  
  
  Mwen te swiv l ' ak yon aksidantèl, ou kalm, demach. Piccadilly rive jouk nan vant, tounen nan Russell Kare.
  
  
  Li te riske pou yo swiv l ' se konsa byen. Men, gen kèk risk, ou ta dwe pran. Anplis, li te mache tankou yon nonm ki pa t ' atann pou pwoblèm yo. Li pa t 'gade nan dèyè l' yo oswa vire alantou. Pwodiksyon: chwa miltip. Swa li pa t 'konnen li te ke yo te ki te swiv ; oswa li te konnen e yo te mennen m' nan yon pèlen.
  
  
  Mwen te swiv l ' pou yon tijan plis blocs jiskaske script la disparèt nan yon wouj-brik kay. Te devan pòt kay la yo konte 43, ak yon an kwiv ekuson te ajoute petinan enfòmasyon sa: "Featherstone Sosyete" ak yon petinan postscript: "te Fonde nan 1917." Ki sa ki lanfè a te sa a Featherstone Sosyete a? Bagay nan pwochen mwen te fè te jwenn deyò.
  
  
  Te gen yon macrobiotic restoran lòtbò lari la. Tout nan yon toudenkou, mwen te gen yon gwo apeti pou manje an sante.
  
  
  Mwen te pran yon tab ap fè fas nan lari a, ak waiter a, ki moun ki pa t 'gade kòm ki an sante menm jan ou ta ka panse nan sa a anviwònman, fwote lwen yon kèk ti kal pen ak lage m' yon meni. Mwen te gen yon chwa: tounsòl sorbe (vide yogout ak grenn) oubyen yon lis de pli zan pli danjere concoctions. Epina ji, chou soufl. Mwen rete sou yon decanter nan òganik limonad, mande sa ki ògàn yo ta jere yo fè li soti nan.
  
  
  Yon koup la fanm ki pèdi mari yo ak mache baton te fè yon fè mal sòti nan Featherstone nan Sosyete a.
  
  
  Yon juicy tinedjè nan yon chemiz T-yo ak jeans te pran sou tab la akote m ' ak te bay lòd yon flè solèy . Li gade m ' nan fason a ti fi ti kras fè.
  
  
  Yon fanm te vini nan ak yon gwo kantite nan pakè. Li te gen yon gwo wouj chapo sou tèt li ak prèske egzajere ondilasyon. Nan premye fwa mwen te panse li te pale pou tèt li. Men, mwen te mal. Li te pale nan sak li. "Tout dwa," li te di, " ak tanpri, rete kalm.
  
  
  Li te absoliman dwa sou sa. Yon sak fè makèt ak twò gwo yon bouch KA trè anmèdan.
  
  
  Li chita bò tab la akote m 'ak te pran koupe l' an gonfle mawon cape. Li pa t 'byen lwen soti nan katreven, men li toujou pa abiye dapre l' jivenil ane. Li te gen kèk kalite nan jèn fi. Pèl kolye ak muske pafen.
  
  
  "Chita," li te di nan sak la. Li tounen vin e li te bay m ' yon apolojetik souri. "Mwen pa konprann poukisa, yo pa kite l' ale nan restoran yo. Yo di li te gen fè ak òdonans oswa yon bagay. Men, li trè pwòp. Li voye je l nan sak li. "Se pa sa ki dwat, siwo myèl?"
  
  
  Ti cheri te yon sis-liv Yorkshire Terrier. Tou li te ye kòm Roger. Azar, mwen pa renmen tout moun sa yo ti kras yapping chen nan tout, ak kèk nan yo ki te dwe ekri sou tout figi m'. "Mwen espere ke w ap pa bezwen pè nan chen."
  
  
  Mwen te di l mwen pa t ' pè pou chen.
  
  
  Oh, bon. Li te souri e yo patted men m'. "Paske Roger pa ta fè mal yon vole."
  
  
  Mwen sezi byen fò, yo bay wotè l', si yon vole pa ta fè mal l'. Li kite soti yon-wo ' al moute kan ri ak coquettishly chita pi pre.
  
  
  Non li te Manke Mabel. Li te viv sou katye an pou plis pase senkant ane nan ki li modèst dekri kòm yon olye kay abondan. "Ah, kite yo jis di ke... yon kado soti, kite yo jis di ... yon zanmi. Manke Mabel te vle kite m ' konnen ke li te aktyèlman te fè sèks. Mwen kite Miss Mabel konnen ke mwen pa te sezi.
  
  
  Sa te touche m ' yon kèk pwen ak konvèsasyon an te pran yon direksyon ki sèten. Mwen te di l ' ke mwen te chita ak ap tann pou yon zanmi ki moun ki te kounye a ale nan Featherstone Sosyete.
  
  
  "Mmm," li te di. "Epi ou pa t' vle pou yo ale nan gen la." Pa ou kwè nan bagay sa yo? †
  
  
  Mwen te di l mwen pa t konnen anpil sou li.
  
  
  "Pa gen moun ki konnen sou fantom, Mesye Stewart. Nou jis gen pou yo aksepte yo ke yo ap gen."
  
  
  Tankou sa. An Featherstone Sosyete a pèmèt ou pale ak moun ki mouri yo.
  
  
  Map mande mwen si sa a script te enteroje senatè.
  
  
  Mwen mande li si li ta tout tan tout tan te gen, epi li snorted.
  
  
  "Ha. Pa gen, sa a, se fasil. John Featherstone madichon m ' nan lane 1920. Yon madichon, imajine ke. Li te di mwen te yon brawler, mete li léjèrman. Oh, li te yon nonm nan politesse, yon fanatik reyèl. Li eksplwatè tèt li ak dwèt endèks li yo, ki chè ak yon koleksyon dyaman bag. Memwa de yon sot pase eskandal.
  
  
  "Oke, si ou mande m'," li te di dousman nan zòrèy mwen, " gen se pa yon kò sèl nan kay sa yo vo pale sou yo. Mouri oubyen vivan, ou dwe yon zanj bondye antre nan kay sa a. Ak zanj bondye yo, mwen renmen anpil, yo trè raz. Li te sa ou ta ka rele yon malfezans wink.
  
  
  Waiter a pote l ' yon soda moun rich nan vitamin. Li te pran yon bwè ti gout yo e te fè yon figi nan degou. Sa a bwè se trè bon pou ou.
  
  
  Ki sa ki te fè m ' di nou ankò? Oh, yeah, byen, lè li te mouri, pitit fi li a te pran plis pase. Oke, pale nan kuryozite... Alice Featherstone, chè dam, Manke Mabel pursed po bouch li nan refi. "Y ap jwe yon jenn fi pou twò lontan se pa janm yon bon bagay."
  
  
  Mwen inyore Manke Mabel a psikosèksuèl teyori.
  
  
  Oke, istwa san sans. "Oh, Touve" oswa "Vauve". yon bagay tankou sa. Mwen pa konnen egzakteman. Si ou mande m', siwo myèl, li la paske nan manje Chinwa an li te manje tankou yon timoun. Yo manje manje ki pi terib bagay sa yo, ou konnen. Mwen panse ke li afekte sèvo l'.
  
  
  Mwen te aprann yon anpil soti nan ase moun ki sou ane yo yo konnen ke ou ta dwe koute tout bagay. Soti nan pi renmen yo vole sokoup teyori nan yon vire-ki baze sou reparèt nan pi bon jwèt gòlf. Tout moun vle yo dwe tande. Men, si ou vle pou koute bagay sa yo ke pa gen yon lòt vle tande, chans yo se yo pral di ou bagay sa yo ke pa gen okenn yon lòt ap. Se konsa, pou mond lan dedomajman, mwen pa ta yo te koupe li si mwen pa t ' te gade nan lari an. Ki sa ki mwen te wè te gen te di m ' ke mwen ta ka gen te genyen pwi a grand.
  
  
  Mwen eskize tèt mwen ak ale nan telefòn lan. Mwen te jwenn l ' nan mesye yo nan chanm yo ak konpoze nimewo. Mas te gen okenn nouvèl.
  
  
  Mwen fè yon anrejistreman kasèt.
  
  
  Script la jis te soti nan sal 43. Mwen te ale nan kwen an pou voye yon mesaj. Eksepte li pa t ' script la mwen te kouri dèyè isit la. Sof si li ta te chanje ak fèblès pou dènye demi èdtan. Natirèlman, li te posib. Men, mwen pa t ' kwè li. Mwen script gade twò konfyans deranje ak degize. Men, si li te nenpòt lòt moun a, mwen ta dwe fè fas a yon bagay pi gwo. Sa a se yon klonaj estasyon.
  
  
  Li te dis minit nan kat. Mwen te kite yon mesaj pou Roscoe. Mwen te di l ' pou vini isit la epi kenbe yon je sou pwochen an repwodi san sèks. Nan entre-temps la, mwen pral chita isit la yo epi gade. Mwen pral wè si nenpòt lòt moun vini nan."
  
  
  Manke Mabel te pale ak Roger ankò. Map mande mwen si mwen te kapab jwenn pwochen mwen reponn san yo pa ke yo te anseye yo sou pwodwi chimik la konpozisyon nan manje a. Mwen te pran yon chans. Poukisa Alice Featherstone grandi manje manje Chinwa?
  
  
  Manke Mabel te sanble yo panse ke li te yon kesyon komik. Oke, mwen renmen anpil. Ki lòt bagay Chinwa yo manje?
  
  
  Rete tann yon dezyèm fwa. — Ou vle di Featherstones yo Chinwa?"
  
  
  "Byen," li te pwente nan m'. 'Yo pa vrèman. Men, ankò, se pa egzakteman.
  
  
  Nan ti bout tan, fin Vye granmoun Jan yo te yon te ekspòtatè. Li te rete nan peyi Lachin pou anpil ane. Men avèk revolisyon an nan 1912, li te vin klè pou Loksidan yo ke yo te pa gen okenn ankò akeyi. Dosye l ' te sezi. Yo te touye madanm li. Se konsa, Jan yo tounen nan London ak l ' ti kras pitit fi.
  
  
  Epi ki gen yon tendans pou mistik.
  
  
  Li te deklare ke li te pale ak madanm li chak jou. Epi li jere yo konvenk anpil nan fin vye granmoun aristokrasi ke li ta ka " pran kontak avèk moun ki mouri yo." Yo te ede l ' ak te fonde Featherstone Sosyete. Sa ki te bèl anpil tout Manke Anperè a te konnen sou li. Eksepte ki Jan ak pitit fi l ' Alice te viv tankou èrmit. Sèlman nan vini soti nan tan zan tan jete yon madichon sou mwens pi move santiman nan kè.
  
  
  Li te fini istwa li jis nan tan. Nan mwens pase yon dezyèm fwa, li gade nan sak li. "Roger!" li ti jan l'. 'Chen nan move.'
  
  
  Li eskize tèt li ak bò gòch.
  
  
  Li te 4:30 lè Roscoe te rive. Li te pran yon tab nan fen a lòt nan sal la ak tonbe yon nòt sou jenou m ' kòm li te pase: "Gen nan yon pòt tounen nan ale la."
  
  
  Li te kòmanse tonbe le pli vit ke mwen kite nan restoran. Mwen te sispann nan abri a nan papòt la li voye je nan fenèt la lòtbò lari la. Yon fanm nan rit ane swasant nan yon nwa rad swa te ajenou sou fenèt la, gade soti.
  
  
  Mwen te kapab tande vwa li nan lapli a. "Oh, kòd la. li te di. "Oh kòd. Wow.'
  
  
  
  
  Chapit 12
  
  
  
  
  Li te yon etwat pave ale ki kouri longè a nan blòk la. Nan kèk kote li te yon ti kras pi laj, kote ki gen te antre pou kèk ki estab oswa ti chenn. Li te fini nan yon tinèl sou douz mèt nan longè. Ak lè sa a, te gen yon bò lari.
  
  
  Nimewo 43 te gen yon kat-istwa chato. Pa te gen okenn dife lannwit, men, te gen yon pòt tounen.
  
  
  Pòt la louvri.
  
  
  Epi te gen premye fwa mwen script. Li te wè m, tou, ak te ban m ' yon rapid, kesyone gade. Yon "mwen pa te wè ou anvan"gade.
  
  
  Lè nan dout, ou ta dwe prese. Mwen te mache sou nan li epi li te souri. Mwen regrèt sa, men, mwen kap chèche Marsden nan kay la. Mwen rale Roscoe nòt soti nan pòch mwen, epi pran pòz pou etid li. Li di ke li ta dwe kantite karant — kat, men "— mwen te monte zèpòl - " gen nan pa gen karant-kat nan tout.
  
  
  Li regarda nan m'. 'Mwen pa konnen. Men, omwen ou pa pral jwenn l ' nan ale la." Sa a te a premye fwa mwen te pale nan yon script. Mwen tande lòt moun pale, men se pa pou m'. Koulye a, li frape m'. Tout moun nan yo te pale pafè angle san yo pa nenpòt aksan. Ameriken aksan nan lang angle. Yo te byen antrene.
  
  
  "Koute," mwen te di, " petèt mwen pral sèvi ak telefòn ou. Mwen te gen Marsden a nimewo - " mwen te jwe ak Roscoe nòt ankò.
  
  
  L ' ap tranble anba pye tèt li. "Li nan deregleman."
  
  
  "Oh, — mwen te di. "Oke, di ou mèsi."
  
  
  Mwen te gen okenn chwa men yo mache soti nan ale la. Lapli te tonbe pi rèd kounye a. Li frape twotwa a ak répéta byen fò nan chemen etwat. Plas la te menasan. Ale a se fè nwa. Lapli a se fè nwa. Li nan glise paske yo toudenkou lapli. Mwen vire leve, mwen kolye.
  
  
  Li pa t ' yon bagay mwen te wè oswa tande. Li te jis yon ensten.
  
  
  Mwen te sispann nan limyè yon sigarèt. Li te kanpe egzakteman yon sèl etap lwen nan men m'.
  
  
  Mwen pa t ' vire alantou. Mwen kite talon glise soti nan men m ' epi li kontinye sou wout mwen. Mwen tande Tara a mo sa yo ankò: "Yon script nan yon premye klas asasen,"li te di," yo dwe yon premye — klas asasen."
  
  
  Bon. Se konsa, mwen te ke yo te swiv. Ant eko a nan mwen pwòp mak pye yo ak tanbou nan lapli a, mwen te kapab fè soti nan yon lòt son.
  
  
  Tinèl la te nan devan m'. Mwen te antre nan tinèl la. Li te pi fonse gen. Mwen akoupi nan lonbraj la nan miray la epi gade tounen desann ale la.
  
  
  Pa gen anyen tankou sa.
  
  
  Men,..., mwen pa t 'wè l' ap vini. Ata grenn cheve yo sou kou m kanpe pou yon rezon ki fè.
  
  
  Son a sèlman ki ka te tande son an nan lapli. Yon silans bal tire soti nan okenn kote. Li frape miray ranpa a nan wòch. Mwen a cringed ak échanges mwen kouto pou Reine a. Jis nan ka. Mwen pa t 'atann yo gen pou yo touye l'. Mwen te vle jwenn kèk repons ki soti nan l'. Nan etap sa a nan ka a, yon lòt moun mouri script ap mennen nan yon lòt fen mouri.
  
  
  Mwen ranpa a nan lonbraj yo, epi wete rad mwen. Mwen te pandye l ' sou yon wòch yo nan miray la. Yon bal whizzed sot pase m ' ak pès rad mwen... Sou vant mwen an, mwen te kòmanse rale soti nan tinèl la, nan direksyon yon direksyon ki bal yo te vini soti nan.
  
  
  Bagay la se, li pa nan itilize manke yon piki. Li te ap tann pou l ' viktim yo fè yon mouri son - "fuh" oswa "arg". Silans la te resevwa sou nè l ' yo, si li te gen nenpòt ki. Li te vini soti nan kache le pli vit ke mwen te rive nan tinèl la antre. Mwen te tire ba la a ak frape l ' nan men ak zam la. Pa nan men tèt li, men nan zam la, ki te tonbe nan tè a epi Li te tounen pou yo chwazi li. Mwen vole kanpe, epi yo atake. Moman sa a li te rive jwenn pou zam li yo, mwen jete l 'ale nan men l'. Li te difisil yo goumen kont l'. Li te bon. Li te konnen chak trick mwen te konnen. Li te gen yon kouto. Jis tankou sa, li te gen ak pwente tou dwat nan kè m'. Mwen te pwan ponyèt li epi yo te kapab yo sispann mouvman an. Men, pa pou lontan. Li leve soti vivan l 'yo jenou ak prèske frape m' kote li te trè anmèdan. Mwen vire ozalantou yo ak apiye devan yon ti kras, ak li frape m ' nan vant la.
  
  
  Kònen a frape m 'nan pye m', ak kouto a prèske frape m'. Mwen leve. Tèt la nan tèt mwen frape l ' sou manton a ak yon byen fò rezone nan dan yo. Sa a vyole entansyon l ' yo. Ak yon karate choute l ' kouto bra ak frape li soti, zam a ki te ateri dwa ant gwo wòch, pwen desann. Mwen kenbe men m 'sou ponyèt l', li woule l 'sou do l' yo. Li te ap eseye debarase m de yo kenbe ak yon judo deplase, men, mwen te deja pare pou l ' deplase. Li te glise ak tonbe sou wòch mouye. Mwen tande sèk krak nan zo yo. Li kouche a, leve je l ' nan sipriz. Janm li yo te rantre, li te toujou konsyan ak pa t ' santi okenn doulè. Chòk la jis etenn tout santiman sa yo. Petèt janm li yo te pèmanan ki andikape. "Tout dwa," mwen te di. 'Mwen konnen ki moun ou ye. Mwen vle tande kèk plis detay nan men ou. Ki jan anpil nan ou gen?
  
  
  Li fèmen je l ' ak te souri awogans.
  
  
  "Yon anpil." "Twò anpil pou sispann nou."
  
  
  Ki kote se baz ou a?
  
  
  Ki souri ankò. 'Byen lwen yo. Nan yon plas kote ou pral pa janm jwenn nou.
  
  
  Mwen vize zam la nan men l'. 'Bon. Nou pral kòmanse nan grate. Apre sa, mwen pa bezwen repons tankou "anpil" ak "byen lwen". Mwen vle pou jwenn repons yo, tankou ki kantite ak ki kote. Se konsa, ale pi devan.
  
  
  Figi l ' te kalm.
  
  
  "Oswa ou pral tire m'?"
  
  
  L ' ap tranble anba pye tèt li. "Pa gen okenn diferans ant lanmò ak lavi. Ou Loksidan pa konprann. Mwen pa t ' kapab. Se konsa, mwen deja mouri.
  
  
  Ou ap kite ak kèk menas ki lè sa yo ki pi resan menas resevwa tankou yon repons. Li te yon fen mouri. Mwen menm mwen te echwe. Men, lè sa a,, si mwen pa t ' jwenn ki sa mwen te vle, mwen te kapab toujou eseye pou yo jwenn konfimasyon nan sa ki mwen te panse mwen te konnen.
  
  
  — Men, ou panse ke lòt moun yo ap reyisi. Ke ou ka touye tout yon santèn senatè?
  
  
  Nou pa gen yo touye yo tout. Ase yo pè pou yo tout mouri. Yo lakòz yon dezinyon nan gouvènman an. Ou... Yo Kongrè a, menm jan ou rele li. Lè sa a, nou pral kontakte ou prezidan, ak tout bagay ki pral rive kòm nou vle."
  
  
  Koulye a, li te vire m ' yo montre kèk deden. "Mwen panse ke ou bliye yon bagay." Sa a prezidan te gen gad ak yon trè sere sekirite sistèm."
  
  
  L ' ap tranble anba pye tèt li. "Mwen panse ke ou bliye yon bagay." Sa a sekirite sistèm lan te te iyore anvan. Ak san konte, nou pa ap ale nan touye l'. Nou sèlman gen entansyon kontwole sèvo l ' yo.
  
  
  Se poutèt sa, sa yo se plan pou mèt. Paralize Kongrè a, epi fè la prezidan ou a mannken. Nan fè fas a dezòd nan Kongrè a, nan sèvis aktif pral gen pouvwa san limit. Ak KAHN pral gen tout kontwòl sou li. Li pa t ' kòm enposib kòm li te sanble. Gad sèlman pwoteje ou soti nan bal. Apre sa, mwen pa lide yon omlèt plen nan lide-chanje dwòg. Oswa kont aspirin, ki se pa aspirin. Sa ki te tout sa yo te bezwen. Li se te di ke Rasputin te gen yon tsar nan pouvwa li. Men, jodi a, ou pa menm bezwen yo dwe Rasputin fè sa. Ou jis bezwen yo dwe yon dwòg nèg. Wa yo nan mwayennaj yo te gen pwòp degustateur. Moun ki gou manje ak bwason asire w yo se pa sa anpwazonnen. Li te yon travay. Men, sa a se pa ka a kounye a. Se poutèt sa,, aktyèl chèf yo defans yo. KANG a plan te fou. Men, li pa t ' ki fou.
  
  
  Repwodi san sèks yo pèdi konsyans. Oswa konsa li te sanble. Mwen pa t ' gen anpil pou yo fè. De tout fason, mwen pa t ' jwenn nenpòt ki plis enfòmasyon. Men, yon sèl bagay te klè: li te gen yo mouri. Oswa sa a tout antye KANG klike sou ap vini apre nou yo.
  
  
  Mwen gade desann nan la toujou nan kò moun. Mwen te panse pou yon moman. Mwen te panse sou fason a pi bon pou l ' mouri. Mwen te kite. Mwen te ale tounen nan tinèl la ak ranmase rad mwen ak talon mwen ta tonbe. Soti nan gen, mwen kontinye desann nan lari an.
  
  
  Tout m ' te tande a se te yon bouke anpil son. Nan kou, li pa t ' san konesans. Li vire, li leve soti vivan nan zam la.
  
  
  Li tire tèt li nan je la.
  
  
  Premye-klas touye moun.
  
  
  
  
  Chapit 13
  
  
  
  
  Pèfòmans la nan" Di Manman Ou " nan Lyric Teyat, kòm te pwomèt, te gen "byen plezi si ou renmen sa a kalite bagay." Move bagay se ke mwen pwobableman pa pral gade nan li. Nan sèlman ki enteresan bagay sa a te ti fi ki moun ki te resevwa soti nan rad sou li. Janice Venis. Mwen vin chonje l ' soti nan jou yo, lè li te rele Janice Bwa.
  
  
  Janice Venis te gen yon deyès blond ak, kèlkeswa sa non li te, yon figi bèl. Li te yon cho konpayon sou yon vwayaj nan Riviera a, pwobableman senk ane de sa. Nou separe yo kòm zanmi yo. Biznis mwen an ak tan kap vini li te sove pa afab ak rich Konte Hoppup. Li te bay m 'kèk enfòmasyon sou dyaman kontrebandye, ak Janice a te ban m' yon pakèt moun sou dyaman. Lè mwen dènye wè yo nan Bèl yo, yo te marye.
  
  
  Ki jan li gade koulye a, tout bagay ta gen yo te tounen soti yon ti kras diferan. Pandan kraze a, mwen te rele epi te resevwa yon mesaj anrejistre soti nan Mas. Soti nan ki sa ki li te kapab ranmase nan teleskòp la, sekrè a nan yon bon labouyl te farin avwàn.
  
  
  Sa ki te tout sa yo te gen dwa kounye a.
  
  
  Roscoe te anonse ke li te konte nan twa klon yo. Youn te manje nan Addison Otèl; yon sèl te toujou nan Featherstone a; ak twazyèm nan te an fin Vye granmoun Vic, gade Sir Laurence Olivier jwe seksyon riral. Mwen te kite yon mesaj li di: "manyè Di manman ou", ki te byen amizan, si w ap nan ki jan de bagay.
  
  
  Mwen te resevwa tounen jis nan tan pou yo kòmanse, dezyèm lan aji. Limyè yo te deja ale soti, epi li Tara te nan vag m 'tounen nan chèz m' yo. Òkès la ki fèt pou yon dezyèm fwa.
  
  
  'Nouvèl?'Ki sa ki se li?' li te mande nan yon pale nan zòrèy.
  
  
  'Repons lan se wi. Gen twa.'
  
  
  "Twa nan yo? Oswa twa plis?
  
  
  'Repons lan se wi.'
  
  
  Li sarepta. "Se konsa, li a sèlman sèt.
  
  
  'Repons lan se wi.' Mwen nodded. 'Jouk koulye a.'
  
  
  Gwoup la te jwe yon chante ke Janice te chante. "Sa a ti fi," Tara te di, " ou te konnen li, oswa yo te sa yo siy yo nan renmen nan je premye?"
  
  
  Mwen pa t ' konnen mwen te gen sentòm sa yo. "Mwen deja te konnen l'," mwen te di. "Yon kèk ane de sa. Bèl ti fi. Pa gen anyen plis.'
  
  
  Tara leve soti vivan yon sousi. "Oke, li pa gade ke girly ankò."
  
  
  Li te pwobableman dwa sou sa. Janice nan gwosè aktyèl la te 90-60-90.
  
  
  "Nou te jis zanmi," mwen te di. "M' mo nan onè."
  
  
  Tara gade nan m'. "Di manman ou.
  
  
  Apre montre nan, nou te ale koulis. Janice te cho. Tara te fre. Janice prezante nou nouvo l ' renmen, Mickey. Tara deglase deyò. Kat nan nou te ale deyò pou yon byè.
  
  
  Nan taksi kay Tara te di: "Ou se dwa, li nan yon ti fi bèl. Li te ajoute olye sevè,"pa gen Anyen plis."
  
  
  Gen plizyè fason pou chèche konnen si yon moun louvri pòt ou a pandan w ap yo te lwen.
  
  
  Malerezman, tout moun konnen sa levasyon.
  
  
  Espesyalman pou moun sa yo ki eseye louvri pòt la pou ou nan absans ou.
  
  
  Mèsi pou Ian Fleming, sa yo milti-cheve pyèj yo te vin lajman li te ye. Ak nenpòt ajan ki gen eksperyans ki konnen ki jan fè li. Ak lòt otè yo nan istwa espyon gen ekspoze lòt bon ke trik nouvèl. Jwe fent la nan yon yon ajan sekrè a se ke taktik l ' rete sekrè. Jodi a, pou pri a nan yon paperback, chak timoun se imaj la krache nan Carter.
  
  
  Oke, Carter se pi plis atizan konn fè.
  
  
  Men, si ou pafwa panse ke mwen pral gate yon bon bagay pa bay li lwen pou moun sa yo ki kèk florence, panse ankò. Bagay la se, yon moun te pran m garnier. Lè nou te tounen nan apatman an, mwen reyalize ke yon moun te gen. Oswa lòt moun te gen. Mwen siy pou Tara vin soti ankò epi tann pou siyal mwen. Mwen te pwan m ' zam ak louvri pwòp mwen fèmen ak chwazi. Yon mou sur olye pou yo kakofoni nan yon clanking pakèt moun sou kle. Li te fè nwa anndan an. Epi li te trankil. Tankou yon trè byen fò silans ki te koze pa yon moun ap eseye pa yo dwe gen. Mwen te fèt Reine byen sere nan men m ' ak te kòmanse mache konsyamman alantou apatman an. Chanm pa sal. Nan ankonbre chanm k ap viv, sal manje, epi finalman k ap viv chanm nan, ki vle ke Roscoe nan zanmi yo te pran nan chat li lwen anvan li te kite, paske sa a chat, ki te kenbe bucaram sou mwen pinga ' w.
  
  
  Bon. Se konsa, nou envite te ap tann nan chanm lan oswa kache nan douch la. Oswa li te ale pou yon tan long.
  
  
  Mwen te sispann nan pòt chanm a kouche. Yon moun te gen. Mwen te kapab tande l ' pou l respire. Pwochen etap mwen yo ki te yon chèf nan kowòdinasyon. Nan yon sèl mouvman, mwen jta louvri pòt la, chanje sou limyè a, epi pran bi.
  
  
  Li vole soti nan kabann nan tankou pen koupe yon tostè. Jezi, Nick. Sa a se fason ou nan di bon maten?
  
  
  Mwen bese zam la ak souke tèt mwen. — Pa Gen Okenn, Roscoe. Men, li se yon jwèt modi bon fason yo di bonjou avèk yon bal, ou fucking femèl chen. Fè ou konnen ke mwen ta gen tan touye ou?
  
  
  Li pouse cheve l ' tounen ak yawned. Lè sa a, li grate manton l', fikse nan m'. "Ou Ameriken yo, se tout tankou," li te di. Koute. Sa a se mennaj mwen an nan apatman an, pa gen okenn? Se poutèt sa mwen pa vle pale pou ou. Se konsa, mwen gen kle yo. Se konsa, mwen te ale nan. Se konsa, ki jan mwen te sipoze konnen ou te vini?
  
  
  Roscoe "— mwen chita sou kwen nan kabann lan — " ... menm jan pou nou k ap travay metòd yo... †
  
  
  Li leve soti vivan men l'. "Pa preche. Nick. Ou yo se akeyi. Li limen yon sigarèt, ak mwen te wè ke flanm dife a te tranble kou fèy bwa ti kras. "Ki kote nan Tara?"
  
  
  Mwen te ale nan fennèt la, li siyale li.
  
  
  Pa gen okenn prèch yo, Roscoe. Pawòl bondye a.'
  
  
  Li bay yon soupi. 'Pawòl bondye a?'
  
  
  A.'
  
  
  "Dife".
  
  
  Sa ki nan pawòl bondye a.
  
  
  Mwen eksplwatè mwen sigarèt kont bou la nan zam mwen. "Li travay mwen, Roscoe. Ou se yon lonbraj. Mwen pral tire yo. Ki vle di gen yon anpil nan moun ki ozalantou yo ki moun ki se planifikasyon yo tire m'. Lè sa a,, si mwen pa rete sou gad palè m ' yo, yo pral reyisi.
  
  
  Bang, bang, ak mwen mouri. Konprann?
  
  
  Li nodded ak te souri. "Sa ki mal," mwen te di. "Li pa komik. Sa a se fucking grav. Mwen panse ke ou se yon jeni, Roscoe, men mwen panse ke w ap vin overconfident. Nan tradiksyon, sa a se rele ou ke ou vin endiferan. Ak li nan yon trè bon fason yo mouri.
  
  
  Konprann?" Li nodded. Li pa t ' souri.
  
  
  Mwen te gen yo sispann. Men, tankou tout sa predikatè a, mwen te nan nan lestrad la twò lontan, epi mwen te fè l 'sèlman yon sèl moral kònen ki soti nan ki li pa t' kapab sòti anba yon maladi.
  
  
  Roscoe te monte zèpòl. "Tout dwa," li te di. Byen, mwen te konn tande tout sa ki anvan an. Men, aswè a... ou te fè yon tanpèt nan yon vè dlo. †
  
  
  Tara te kanpe nan pòt la. "Se konsa, ou pral bwè te.
  
  
  Li te souri. Youn oswa de kiyè?
  
  
  Roscoe te souri tounen. "Sa a zanmi sa a pou ou te rate rele l' yo.
  
  
  'Ki sa ki se li?'
  
  
  "Kreye fòmasyon militè fim".
  
  
  Tara te fè te.
  
  
  Roscoe a rezon ki fè yo pou vini te Featherstone nan konpayi an, ak li te vle konnen ki sa fè ak li. Gade ankò demen, oswa ki sa? "Wi," mwen te di. "Kenbe l ap gade. Nou bezwen konnen lè sa a, clones sa yo ap pran efè. Twò ti kras k ap pase; mwen pa renmen li. Nan entre-temps la, kite a pran yon gade pi pre. Ann wè si nou ka jwenn konnen ki sa ki k ap pase sou andedan. 'Hmm. Mwen jis pa konnen ankò, Nick. Mwen gen dout li.
  
  
  'Dwa?'
  
  
  — Lè sa a, ki sa ki pral ou fè?"
  
  
  "Vizite Featherstone Sosyete al kontre mwen renmen anpil reta Matant Jasmen.
  
  
  — Ou vle di jis mache nan?" Jis tankou sa.'
  
  
  "Oke... mwen ta vole nan yo, men mwen panse ke li ta dwe twò flachi, pa t' vle li?"
  
  
  Roscoe leve kanpe. — Epi w ap di m ' se pa pou blag." Gen ou vini nan tout nan fason sa a?
  
  
  Si sa a se Kan KANG, ou fini. Ou gade bèl yo konnen yo, zanmi. Ou ap prèske kòm anonim tankou Nixon nan yon Demokratik konvansyon.
  
  
  "Mwen te konte sou ou efè espesyal depatman, ban m' yon mask ak yon apwopriye degize ta ka ede.
  
  
  Roscoe soupi. "Nou efè espesyal depatman," li te di, " li se mouri."
  
  
  'Te pase lwen?'
  
  
  "Oke, ou wè ... li nan reyèlman yon ti kras fè mal... Li te yon dam fin vye granmoun ki te yon fwa te travay pou Ealing. Ou konnen, sa a fim estidyo. Ak ... byen... li te pase lwen. Mwen konnen! Li koupe m 'wete mwen anvan m' te kapab di yon mo. Li ridikil, li la vle di, li nan timoun nan travay, ak li nan enposib. Men, mwen pè li se sèlman nan branch ki London nan RACH.
  
  
  Mwen te ba l ' yon trete san yo pa di anyen.
  
  
  Li te di. = "Èske mwen ka ale la?".
  
  
  "Mwen regrèt sa, Roscoe. Mwen bezwen ou deyò plis. Si youn nan sa a, clones sa a ale nan Peyi Etazini, lè sa a, lòt senatè yo ap ale nan mòg. Nou bezwen chèche konnen ki sa mesye sa yo yo gen jiska.
  
  
  Li jete men l ' nan syèl la.
  
  
  'Lè sa a, li se amann. Nou ap tounen nan pwen depa nou an. Ou ale la. Se konsa, mwen ta ka kòm byen mande ou kounye a. Si ou mouri, pou mwen ka pran sa mare a?"
  
  
  Mwen konnen. Dwe grav. Men, oserye, ki sa ou mesye yo sijere?
  
  
  Mwen sijere, "Tara gade nan nou," ke mwen ale la."
  
  
  Pa gen okenn, mwen te di. 'Definitivman pa.'
  
  
  "Men, Nick. †
  
  
  Pa gen okenn.' Mwen te di.
  
  
  'Men,...'
  
  
  Lè sa a, pa gen yon sèl koute m ' isit la. Sa a se fen an.'
  
  
  
  
  Chapit 14
  
  
  
  
  Se konsa, Tara te ale de tout fason.
  
  
  Oke, pa egzakteman Tara. Pa Tara a, " curvy rou." Curvy redheads yo twò fasil pou plas yo sou yon lari plen ak moun, epi tou fasil yo swiv yo desann. Fanm lan ki te vin nan resepsyon an nan nimewo 41 jou kap vini an se te yon sourit-yo fè fas a vyèyfi. Ak gri-mawon cheve, yon branche nen, ak yon sak pou yon rad. Nou te resevwa kostim a, peruk, ak makiyaj gras a Janice ak Di Manman Ou. Si Tara pa t 'retounen nan teyat la pa sèt è nan dènye a, montre pa ta ka kontinye - peruk ak nen te fè pati manman l'.
  
  
  Elektwonik achiv vwa ak braslè kamera yo te soti nan RACH.
  
  
  Achiv la kasèt yo te dènye modèl , yon ti batri ki mache ak pisans Sony. li te sou gwosè a nan yon ka sigarèt ak degize nan yon fason ke li te tou sanble tankou yon ka sigarèt. Li te kontwole pa son, ki vle di ke li pa t ' anrejistreman tishchina. Nan yon vitès nan 4.75, mwen jere dosye ki klè son pou apeprè de zè de tan. Pa vire manch lan volim nan tout wout la desann, li ta ka ekri soti nan yon fanm nan valiz, jis tankou Tara a. Gwo louvri twal sak fè makèt.
  
  
  Si ou te janm mande ki kalite nan moun fou a ap pale pou moun ki mouri a, repons lan se moun rich moun fou.
  
  
  Bibi Hodgson, pou egzanp. Tara te frape nan l ' sou wout la (klike sou). Bon. Se konsa, mwen konnen ki moun li se, twò. Men, Tara di ke, dapre Lamòd, sa a lady se yon "skater", yon tit ki ka sèlman dwe touche lè ou te depanse yon anpil nan lajan yo sou soulye ak senti. Youn nan moun ki fanm ki moun ki pou ti depans sa yo ki toujou vle di yon Dior rad. Madam Hodgson resevwa lajan l ' soti nan Mesye Hodgson. William A. Hodgson nan Hodgson a Ajan yo Byen Imobilye. Ak mwen konnen ki moun li se. Hodgson a ajan yo byen imobilye mwatye pwòp yo nan Florid ak yon gwo pati nan zile a yo rele Manhattan.
  
  
  Te gen tou Madam Wentworth Frogg, ki moun ki te sou karant-senk milyon dola. Tara te rankontre l ' desann nan sal la ap tann. Li te tou pran foto resepsyon an nan zòn nan tèt li. Yon chanm Victorian ak wouj plush sofa ak anpil nan po pla yo. Tara te gen pou ranpli yon fòm. Yon kèk kesyon sou lavi pèsonèl li yo ak lavi sa a ki nan moun ki mouri. Dapre fòm ou ranpli a, G. Louise Rigg a nan St. Louis, Missouri, se vizite matant li Jasmen Rigg. Nan "Rezon ki fè yo vizite" seksyon, Tara te ekri: "Mande pou konsèy sou envesti yon pòsyon." Li pa t ' konnen poukisa li ta ekri li. Li te di li te jis te fèt pou li.
  
  
  "Eske se sa ke yon anpil lajan, mwen renmen anpil?" Resepsyonis la mande. Ak Tara reponn: "se Konsa gwo ke li fè m pè menm."
  
  
  Resepsyonis la te souri,
  
  
  Yon mens Oriental ti gason yo mennen l ' anwo kay nan yon koulè wouj violèt chanm nan ap tann plen nan pye palmis. Li te di li ke chante pou yo Chante Ping ta fè aranjman pou yon reyinyon. Chante pou yo chante Ping pral vin wè l ' nan mwatye yon èdtan. Nan entre-temps la, petèt li te kapab li yon magazin pou yon ti tan. Èske ou ta renmen yon tas nan te a?" Li te disparèt, li tounen yon ti moman pita ak yon tas vapeur. Tara te pran li, ak ti gason an disparèt ankò.
  
  
  Li apèn tann yon minit oubyen de anvan ouvèti pòt la. Pa te gen okenn yon sèl nan je yo nan koridò la. Atravè sal la, yon fanm nan tafyatè ri rang soti dèyè pòt ki fèmen. Yon bouke anpil hum te soti dezyèm pòt. Yon medyòm ki moun ki jemi kòm li te tonbe nan yon vizyon. An twazyèm ak final la nan pòt ki te make Prive. Pa te gen okenn son soti nan gen. Tara te eseye louvri li. Li te fèmen akle.
  
  
  Soti nan li gqo sak la, li pran soti yon toothpick ak yon teren nan plastik. Li pa te itilize li, ak li pa t ' travay byen. Men, te gen pa gen okenn mak pye sou mach eskalye yo, ak pa gen yon sèl te antre nan lòt de chanm yo. Finalman, li louvri pòt la.
  
  
  Li fèmen l 'dèyè l' ak gade alantou. Li te yon ti chanm blan. Te gen plizyè lavabo, yon ti frijidè a, ak yon recho doub ak yon kettle. Vè ka montre aliyen miray ranpa yo. Youn nan yo te gen tout kalite sa yo nan te nan li. te vèt. kamomiy. Lapsang Souchong. Yon koleksyon de woz ak blan flè tèakup chita nètman sou etajè nan tèt. Jis tankou tas la ti gason an te gen te pote l'. Nan yon lòt ekspozisyon ka, nan fen a lòt nan sal la, te yon koleksyon nan mawon boutèy. Chak genyen kèk sòt de granulaire poud. Etikèt senpleman te di, "Yon", "B la" oswa "H". Yon lòt seri boutèy ki genyen likid, yo, epi sou etajè anba yo te hypodermic zegwi.
  
  
  Fenèt la te fèmen.
  
  
  Te gen yon itilize zegwi nan koule la. Tara te chwazi li moute. Te gen toujou yon kèk gout nan likid la rete nan li. Li ak anpil atansyon sou fòm piki li nan vid la anpoul bò kote l'. Li sniffed la ti poban. Syans òdinatè nan do a nan lide mande l ' kouri nan mil plizyè kout pyen kat ak te vin ak yon repons nan mwens pase yon dezyèm fwa. Li mete anpoul yo nan sak l ' yo ak ale nan pòt la.
  
  
  Vwa sonnen deyò nan koridò la.
  
  
  Li te jele.
  
  
  "Se Konsa, Miss Alice. Don ' t worry. Li te yon nonm la vwa. Ak yon segondè nan nen Azi aksan. Li t ' ap pale tankou si li yo te ap pale ak yon timoun. Estrès sou chak silab yo separeman. "Anplis, pa gen okenn sa ki mal, sonje?"
  
  
  Alice reponn vagman. 'Repons lan se wi. Mwen konnen. Sa ki mal te egziste depi... men, pafwa mwen mande...
  
  
  "Pa dwe etone, Manke Alice. Mete konfyans mwen. Papa ou fè konfyans m', twò. Yo toujou...
  
  
  Fè ou sonje ki sa li te di nou yè?
  
  
  Alice soupi. Wi, Jan. Mwen mete konfyans nan ou.'
  
  
  "Tout dwa," li te di. "Se konsa, ou sonje ki sa yo fè?"
  
  
  "Anyen," li te di nan yon vwa faible.
  
  
  'Pa gen anyen tankou sa. Egzakteman.'Lè sa a, te gen yon ti peryòd repo kout." Oke, lè sa a, poukisa pa ou ale anwo kay, epi fè li?"
  
  
  Petèt li nodded tounen. Yon pè sèl nan etap sa yo moute mach eskalye yo. Koup la lòt te pran sèlman yon kèk etap. Men yon frape nan pòt la. Pòt la louvri. Nan background nan, bwè lady te toujou ap pale. "Oh mwen renmen anpil, mwen renmen anpil Robert." Nan kèk tris chante pou yo chante.
  
  
  'Byen? Nonm lan te di.
  
  
  Yon fanm ak yon vwa byen file reponn li. 'Jan ou ka wè. Demen an dènye.
  
  
  "Eseye jwenn li jodi a. Nou ka bezwen li demen."
  
  
  'Bon. Lè sa a, kite m ' pou kont li.
  
  
  Pòt la te fèmen ak yon moun mak pye répéta desann eskalye yo.
  
  
  Tara tann jiskaske koulwa a te trankil ankò. Li prese tounen nan li yo chèz nan sal la ap tann. Li gade nan glase te li ta te kite intact. Li sniffed li. Li te te.
  
  
  Li ranmase magazin an. Pòt la louvri.
  
  
  Fanm lan te pote yon nwa kimono. Li kouvri yon gwo kò ak siyifikatif bulges. Li te gen yon ti bout tan, maskilen tèt ak yon aryè fè fas a. Li te pale nan yon mezire, husky vwa.
  
  
  Non mwen se Chante sa a Ping. Yon erè ki te fèt. Mwen ka wè ou jodi a. Èske ou ka tounen vin demen?" Li te plis tankou yon lòd pou. Demen nan de è. Li bese tèt li yon ti tan, pa sa ki pèmèt li yo je yo patisipe. Yo te glise sot pase Tara renmen nwa pwen enpòtan.
  
  
  Tara te kanpe kanpe. 'Men,...'
  
  
  Nan de è.'Menm jan Tara te vini desann eskalye yo, li te rele soti nan li. "Matant ou pral gen lè sa a."
  
  
  Tara te sispann anrejistreman ak tounen vin jwenn mwen. "Se Louisa Rigg pral wè Matant li Jasmen?" Demen sou menm bagay vag, epi nou tout n ' ap tande li."
  
  
  Li te trè kontan ak tèt li. Li te bouyonant ak eksitasyon. Li te Hansje Brinker, ki moun ki te jwenn yon twou nan baraj la e kounye a, kole dwèt li nan a li pou konsève pou peyi a soti nan yon gwo dezas. Li te tèlman modi kontan ke mwen reyèlman pa t ' vle ou di li ke li pa te aprann anyen nan tout. Se sèlman foto ki ka gen kèk valè. Roscoe pran moute devlopman an nan fim. Nou pral jwenn yon repons nan denmen maten.
  
  
  "Mwen swete ou te kapab gen yon foto nan ki sa ki se non l' ankò — yon sèl la ki moun ki te pale nan Alice."
  
  
  "Yana?"
  
  
  Repons lan se wi. Vwa li son tankou sa yo ki nan yon pi popilè ajan KANG.
  
  
  Tara nan je laji. — Ou vle di rès la nan moun yo pa patisipe?" Ak ki narcologist? Se konsa, li pa egzakteman ki sa mwen ta rele inosan infantil plezi.
  
  
  Li pa byen. Mwen te souri.
  
  
  Sa ki te nan ki sereng? Yon pentothal?
  
  
  Li bese bouch li. — Ki jan ou konnen?" Mwen sove ke pou dènye.
  
  
  Mwen te souri. "Koute, mwen renmen anpil. Nan douz disip la ke trik nouvèl yo gen pou fason ou kapab triche moun rich bitches yo, yo gen onz nan gen. Piti pentothal se yon sewòm verite, se pa li? Se konsa, yo bay sa yo dam yon bon chans yo pa ba yo sa a te davans, epi medam yo di yo tout bagay yo vle yo konnen. Tout kalite detay sou pati lover. Lè sa a, mo pou mo, medyom yo repete li apre sa. Li vire soti yon pèfòmans trè konvenkan. Medam sa yo pa sonje ki sa yo te di anvan. Medam sa yo stupéfyé. Tou de rekonesan ak jenere.
  
  
  Tara nan bouch ki te fòme yon silans "O".
  
  
  "Li te gen yon nimewo nan avantaj lòt. Si sa a verite a se pwèv, gen se toujou posibilite pou chantaj. Men, si ase lajan ki enplike, sentespri a di sib la ki sa fè ak li. Tou sa li se — charite, pwomosyon, yon kont labank Swis-ou ka asire w ke yo ke yo ap ratisaj nan lajan an. Tara gade konfonn. "Men, sa ki sa sa a gen fè ak KANG?"
  
  
  'Pa gen anyen tankou sa. Sa a dwat. Mwen panse ke li nan tout Nassau ankò. An Featherstones yo te angaje nan fwòd, KAHN te jwenn deyò sou li epi chantaj yo. Pwobableman menm bagay la menm jan ak Zanj. Li toudenkou te rive m ' ke Bungel ak Featherstones te gen yon lòt bagay an komen: yo tou de dilè dwòg.
  
  
  Mwen te di l':
  
  
  "Se konsa KAN t' kapab yo te pran chemen an menm yo ka resevwa andedan. Yo menase yo sispann fournir yo si yo pa t ' jwenn yon pòsyon nan revni an plis yon kèk sèvis. Sèvis tankou petèt refij klon yo.
  
  
  Li ap tranble anba pye tèt li. 'Bon.'
  
  
  Mwen te monte zèpòl zepòl mwen. 'Bon. San danje. Men, kenbe san ou pou tèt ou.
  
  
  Nan fason sa a nou pa pral jwenn nenpòt ki pi pre katye jeneral la nan sa yo scripts. Anplis, nou pa ap isit la pou rezoud mistè yo nan sosyete a. Travay nou an: pou elimine yo.
  
  
  Li yon frison ti kras. — Sa a yon vin pi modere pawòl bondye a pase touye moun, se pa li?"
  
  
  Mwen gade nan li. Li te chita sou yon swa chèz nan chanm lan, li janm rantre anba l'. Li te mete yon woz pal kostim, epi li voye je woz ak blan ak lis ke swa. Tankou youn nan moun ki jèn ti fi ki moun ki vire yon je avèg yo yon Sam Peckinpah fim. Tankou youn nan moun ki ti fi a ki kriye nan Fove Istwa.
  
  
  Mwen souke tèt mwen. "Nan risk pou yo kònen klewon banal... men ki sa yon ti fi tankou ou te aktyèlman fè nan yon travay tankou sa a?"
  
  
  Kesyon an anmande l'. Li etidye li zong dwèt ou. Long. Li te tankou si li t ' janm wè yo anvan. -"Oke," li te di nan dènye a, " ki nan li... Li nan yon long istwa. Kèk tan de sa... Uh, mwen te rankontre l ' ... yon moun.
  
  
  Yon bon bout tan de sa. Mwen te pase nan mitan tout kandida yo kòm pi bon an, ak lè sa a,, paske nan... nonm sa a... mwen te ale nan AH... Nou - byen, pa janm lide. Sa a te pandan Johnson lan tan, lè Lagè Vyetnam nan te yon fwa ankò nan pwent li yo. Oke, mwen... li te siyen li. Li te panche tèt li retounen lakay yo epi te ban m ' yon komik souri. "Mwen tou te panse li ta ka trè enteresan ak amoure nan travay ak moun tankou James Bond chak jou."
  
  
  "Pa bliye, pou yo mansyone Nick Carter?"
  
  
  Oh, " li te di. "Mwen pa t' bay gabèl nan rèv sou li."
  
  
  Mwen te mache nan tout sal la epi chita akote li yo. Mwen te pran l 'manton nan men m'.
  
  
  Koute, " mwen te di. "Nou pral fè yon pi plis kèk nan volonte ou rive vre."
  
  
  Li voye je nan m ' sournwazman. — Ki jan ou fè konnen sa m ap reve sou?"
  
  
  Tout dwa, " mwen te di. "Kite m' devine. Mwen fèmen je m'. "Ou vle flote lib nan lè a, epi fè lanmou la."
  
  
  Mmmm... " Li te panse. 'Enteresan. Men, petèt li twò anpil van.
  
  
  Lè sa a, li se tout dwa. Ki sa ki sou... ki jan sou yon mize? Yo gen yon sèzyèm syèk kabann gen, ki soti nan yon fin vye granmoun tavèrn. Nou te kapab glise dèyè rido velours ak grafouyen non nou sou dosre lè nou ap fè.
  
  
  Mwen renmen li, " li te di. "Men la mize a pa louvri jouk dis nan maten an." Li voye je nan m'. — Èske ou dakò ak lide m'?"
  
  
  Mwen te dakò.
  
  
  Nan yon beny jarèt.
  
  
  Nan yon beny jarèt?
  
  
  "Nan yon beny jarèt."
  
  
  Koute, mwen ka rekòmande pou li. Konsidere bul yo ak tout sa ki ale ak li, li nan pwòp, pwòp sèks. Ou jis pa ta dwe janm eseye li nan tankou yon ka. Omwen si w ap m gwosè.
  
  
  Li cheche m ' soti. Ak yon gwo, mou sèvyèt tyèd.
  
  
  "Mwen vle mande w yon bagay," mwen te di.
  
  
  Sou sa?'
  
  
  Li te fè kèk bagay ki enteresan ak sa sèvyèt.
  
  
  "Pa janm tèt ou," mwen te di.
  
  
  Ak ti fi a dwat nan kabann nan, se pa tout move swa. Ou menm tou pa bezwen rad moute nan mete alam ou pou tan an dwa. Pa gen de moun ki renmen chak lòt ak renmen fè sèks. Pwoblèm lan se ke li pa janm dire lontan ase. Difikilte retounen.
  
  
  Mwen te demisyone sou kote epi limen yon sigarèt. — Mwen te vle mande ou - " mwen pran kònen soti yon lafimen bag. "Èske gen yon Chinwa pawòl tankou 'oh, tove, wow'?"
  
  
  Li kouri yon dwèt li nan cheve a sou pwatrin mwen. Èske ou vle pou chanje sijè a, mwen renmen anpil? Oswa ou te vle pou yo eseye jwe ki beny sèn nan Chinwa?
  
  
  Mwen eksplike Alice Featherstone a chante pou li. Tara dezaprouve. "Oh, kòd, wow?" Li te monte zèpòl ak panse pou yon moman. "Ha. Rete tann yon dezyèm fwa. Ou te di ke li te yon chante. Mwen nodded.
  
  
  Li te resevwa moute soti nan kabann lan. 'Pa ale lwen. Li te pwan rad li yo ak ale nan sal la ap viv. Mwen te kapab tande radyo kasèt jwe ankò.
  
  
  Li te vin tounen souri. Li te gen pawòl sa yo. "Mwen jwenn li," li te di ak fyète. "Nan Tao".
  
  
  "An Dao? Ki sa ki se Tao nan ke ansyen Chinwa relijyon?
  
  
  Li nodded. Yo aswè lapriyè sont yon konstan chant: "O Tao! O Tao! Chans yo se li son tankou " Oh, tauwe, wow." Si sèlman nou te konnen ki sa ou t ' ap koute.
  
  
  Li flopped tounen sou kabann lan ak rkrokviye moute nan yon boul, vlope bra l ' alantou jenou l. Li te byen konfidan. Nan kou, ki pi bon an bay eksplikasyon mwen te vini ak byen lwen tèlman te olye ézitan teyori ke Alice se obsede avèk yon konstan bzwen pou kòd yo t ' ap plede ak.
  
  
  Tara reyone. "Oh, Nick. Pafè. Tout dwa. Moun sa yo ki Featherstones ki moun ki ap viv kòm èrmit yo Taoist asèt. Kòm pou pale ak moun ki mouri yo. Taoist mistik. Ak madichon yo te itilize sou Miss Mabel, tankou Taoists, yo pasyone. Epi tou. Li sarepta tankou yon Boltini lè anonse Vole Wallands. Ak Alice, ki moun ki toujou ap repete ke pa gen okenn sa ki mal. Wouch. ', Li frape kabann lan. "Oh, sa a, script la ki di ou ke lanmò ak lavi yo se youn ak menm bagay la. Sa yo se tou de Taoist lide. Chemen an, yo wè li, li nan tout menm bagay la. Bon ak sa ki mal, lanmò ak lavi. Yo tout fè yon sèl ankò nan gwo Inite nan Tao a."
  
  
  Mwen souke tèt mwen. "Li vle di sou menm bagay la tou kòm pi Gwo Elektrik Elikoptè nan Syèl la."
  
  
  Li soupi ak grimaced. "Yon tipik filozofik lide. Men, se pa move.
  
  
  Mwen flechi janm mwen. 'Kap vini?'
  
  
  "Oke ... paske yo panse sa ki mal pa egziste, yo pa fè anyen yo sispann li. Pa fè anyen ak tout bagay pral vin kòm li ta dwe. Sa se yo gwo deviz.
  
  
  'Um-m-m. sa ka vre pou Alice. men, pa pou klon, KANG se pa egzakteman fè anyen kounye a."
  
  
  Mmmmm. Mwen pa konnen. Moun ki entèprete doktrin relijye nan fason etranj. Jis gade nan lè Enkizisyon la. Oswa moun sa yo ki kontinuèl lagè pou Grail bondye a. Mwen pa ta règ soti yon koneksyon posib.
  
  
  Mwen te panse sou konsistans e yo rejte sa a posibilite. Politik se relijyon an sèlman nan pati sa yo. Men, si yon moun chante aswè a lapriyè, li son plis tankou "O Mao" pase " O Tao."
  
  
  Bagay la se, "li te kontinye," mwen pa ka jwenn Alice pou yo pale. Si li vrèman se yon Daoist, li pa pral bat alantou ti touf bwa a. Petèt li ka di m ' yon anpil sou sa ki te ale sou nan kay sa a. An reyalite, li ka bay tout repons yo.
  
  
  Mwen kouri men m 'tiredly sou je m'. "Mwen espere ke nou pa gen yo dwe kras sou sa a, men ou pa ap ale tounen nan kay sa."
  
  
  Mwen te resevwa ki vèt-peas gade soti nan li.
  
  
  Nou ta ka depanse yon anpil nan mo sou sa.
  
  
  Ak poukisa yo pa?'
  
  
  Pou youn nan rezon, yo pral ba ou pentothal yo osito yo wè ou, epi ou pral di yo tout bagay . Sèvi ak san ou, Tara. Li se trè danjere gen. Nou pa menm konnen ki jan danjere li se jiska nou idantifye foto sa yo. Se konsa rete lwen yo. Ou te fè pati ou. Roscoe ak mwen yo ap kontinye mennen ankèt sou Alice nan ka.
  
  
  Ak ki jan ou menm ki pral fè sa si li te pa janm vini soti?
  
  
  Byen... lè sa a, nou bezwen jwenn andedan.
  
  
  Li te resevwa soti nan kabann lan ak te kòmanse mach kolè toutotou sal la. Men, sa a se konsa estipid. Epi ou pèdi anpil tan paske nan li. Epitou, li se menm plis danjere pou ou. Mwen deja gen yon pas pou antre nan. Demen. Nan de è.'
  
  
  Li te dwat. Mwen te fè yon erè ke mwen te pa janm te fè anvan. Mwen te fè yon desizyon emosyonèl. Plis pase anyen, mwen te vle pwoteje li. Ak sa ki te sa ki mal. Emosyon yo se akseptab nan travay mwen. Ou kite yo nan pòt la kòm pli vit ke ou kòmanse.
  
  
  Mwen dakò ke li ta ale. Anba de kondisyon.
  
  
  Premye: se konsa, ke nou ka fè fas ak foto yo an premye. Si kote sa a te a byen fò nan KANG ajan, li pa ta gen yo ale gen. Li te dakò.
  
  
  Dezyèmman, Roscoe ak mwen ta rete tann pou l 'nan macrobiotic restoran lòtbò lari a ak kenbe an kontak ak l' nan mikwofòn la. Si nou tande yon bagay tankou yon modpas, nou te ka vin pote l sekou.
  
  
  Li te dakò. By wout la, ak kèk sipriz. "Oke, Nick, mwen pa ka imajine li ta gen nenpòt ki lòt jan. "Li pa ke mwen pè," li te di, "li nan jis ke mwen..." li te panse pou yon pandan y ap, " mwen pè."
  
  
  
  
  Chapit 15
  
  
  
  
  Li te gen yon degoutans jou. Mwen koupe bab tèt mwen. Tara tonbe nan glas la. Kafe a te twò fèb. Ak li te kòmanse yon sèl lapli tonbe. Sa ki te bon pati.
  
  
  Tara kite kay la anvan onz è. Li te vle mete yo sou makiyaj li yo ak rad nan tan pou li ale nan Featherstone byen bonè. Li te espere fofile moute soti nan la fasilman ki sitiye nan chanm nan ap tann sou nan dezyèm etaj la satisfè Alice Featherstone.
  
  
  Telefòn mwen rele nan Mas nan 11 è, te yon lòt kònen. "M regrèt mesye," manm yo bann yo te di — " toujou pa gen okenn aksyon."
  
  
  Mwen te rele Lightfoot magazen te ak te di yo ke mwen bay lòd yo pas être pare jouk midi. Yo pa t ' gen mesaje.
  
  
  "Mwen pa ka jwenn li?" Yo di repons lan se wi. Li te yon konplèks lòd.
  
  
  Sa vle di ke foto yo ki Tara te pran nan Featherstone a te pa tèlman fasil yo idantifye. Yo te sipoze pou voye yo nan Washington. Pwobableman. Swa fason, mwen pral jwenn yon repons nan midi. Gen nan toujou anpil tan yo kontakte Tara nan teyat la, si bezwen an rive. Mwen te kite apatman an, epi mache nan lari yo. Mwen te rankontre Roscoe nan macrobiotic restoran nan youn è nan apremidi a. Mwen deside gen tan pwan yon bagay yo manje an premye.
  
  
  Mwen te nan Lightfoot a boutik te nan dis minit nan douz disip yo. Yon ti, sal boutik sou premye etaj la nan yon branlan bati yon kote nan Soho. Mi yo yo te aliyen ki soti sou planche rive nan plafon ak etajè yo ranpli ak yon gwo bwat nan te. Fenèt fè fas a lari a ki te tou ki te ranpli avèk pil nan te.
  
  
  Yon debraye-ap chèche nonm nan yon chire mawon kabina te kanpe dèyè kontwa an. Li voye je nan m ' papye ak nodded. Li te pran bokal la soti nan etajè a, li mete l ' sou kontwa an. Li te kòmanse vlope l ' nan mawon kachte papye.
  
  
  "Mwen, uh ... ta renmen yo sèvi ak li isit la," mwen te di.
  
  
  L ' ap tranble anba pye tèt li. "Magazen se diman apwopriye pou sa a, se li?"
  
  
  — Petèt anwo kay?"
  
  
  Li voye je nan m ' mefyans. "Mwen pa konnen," li te di. — Mwen gen yo tcheke li soti." Li te ale nan enskri nan lajan kach ak bourade N-3. Apre yon ti moman, telefòn nan sonnen de fwa ak lè sa a, te ale an silans. "Tout dwa," li te di. Li bourade yon bouton anba la vann san preskripsyon ak yon ti seksyon nan miray la tounen diminuer louvri.
  
  
  Ouvèti a te ban m ' aksè a yon eskalye etwat ki mennen ale nan lokal AH katye jeneral. Mach eskalye yo ki mennen moute nan yon ti, dezord zòn resepsyon. Te gen de zoranj chèz plastik, yon biwo plen nan Te Nouvèl nimewo, ak yon gwo, bat biwo. Yon nwa-chveu bote chita bò tab la, moulen chiklèt. Li voye je nan m ' kiryozite, sispann moulen, ak janbe lòt janm li yo lòt bò lanmè a. Te gen yon lòt pòt pou l ' dwat. Sentespri a nan sen. Mwen gade m ' gade. Li te douz è. Mwen mete tou de men sou tab la epi li vin apiye pou pi devan yon ti kras. "Mwen vle pale pou Dolores," mwen te di.
  
  
  Li mete yo sou yon konplètman figi lekspresyon. Mwen klere m ' kat ID. Je l ' finalman te montre kèk konpreyansyon, epi li nodded. "Ou pa konnen anyen pou asire w nan sa a boutik te," li te di. "Fè sa ou bezwen Dolores oswa mesaj ou a?"
  
  
  "Yon mesaj," mwen te di. Li bourade yon bouton kèk sou telefòn l ' jan mwen te kòmanse debale te kapab. Li lage m ' nan telefòn lan. Te gen yon kole mesaj ki soti nan Roscoe. "Mwen pral wè ou nan youn è nan apremidi a." Lè sa a, Mas ankò: "m Regrèt, mesye, pa gen okenn aksyon."
  
  
  Mwen louvri bokal ak chita bò tab la. Chak foto te nètman tache nan yon òdinatè kat. Dam mwen renmen anpil Madam Hodgson ak Frogg te rekonèt kòm sa yo. Featherstone nan sekretè a te enstrimantal nan ranvwa Agnes Kouwòn, yon ansyen Scotland Lakou sekretè, paske gen kèk nan dokiman yo li te gen ki te yo vòlè nan men gen. Pa gen okenn prèv ki montre patisipasyon li te tout tan tout tan yo te jwenn. "Neglijans" te rezon ki fè la pou demisyon li. Sepandan, li te anba sispèk. Ti gason an ki moun ki mennen Tara te ak inogire l ' nan sal la ap tann te Pam Cohn, yon jèn teworis espesyalis nan lagè sikolojik. Espesyalman bon nan psychotropic dwòg. Li te chèf anketè nan KAN. Yon kote nan Azi, yo ta pèdi devan je nan l'. Mèsi pou Tara a foto, AH mete ajou done l ' nan achiv la. Denye men pa pi piti, te gen Solèy Ping. M-2. Yon dezyèm klas-asasen. Dezyèm klas la pa t ' vle di li te move. Li pa t ' vle di anyen lòt pase ke li te yon asasen. Ak tout moun sa yo feminist ki kounye a fache ak gason, voye plent ou yo Mao Tse Tung. Chante pou yo chante Ping te yon matant sa ki mal. Dapre òdinatè a kat jeyografik, li te yon ekspè nan sibtilite ki nan fizik fè pase mizè.
  
  
  Mwen vole nan telefòn nan epi rele teyat la.
  
  
  Tara te deja ale.
  
  
  Mwen frape telefòn la se konsa difisil ke tab la te tranble, epi yo te di mwen te vle Dolores. "Dolores pèsonèlman. Ak vit! Resepsyonis la sped leve, l ' moulen nan kat oswa kat fwa, yo bourade yon bouton kèk. Pòt la nan bò dwat li louvri yon krak. "Ou pa manke Dolores," li te di. Sa a se sèlman nan ti fi yo sou panèl la.
  
  
  Ti fi a nan switchboard la te yon wotè, laj moun ak gri cheve, yon lontan-mouri shirt, ak yon figi haggard.
  
  
  Mwen te di. "Dolores?"
  
  
  Li bay yon soupi.
  
  
  "Gade," li te di, ak leve l ' nan zòrèy sou yon pè nan kask yo.
  
  
  "Mwen Carter," mwen te di.
  
  
  'Wouch. Li gade yon ti kras yon pla.
  
  
  Mwen te di l ' bay Roscoe yon mesaj ijan. Plan yo te chanje. Nou te sipoze segman aks dèz Tara anvan li te antre nan den lyon an. Mwen pral ale tounen nan apatman an nan ka a, li vini. Koulye a, li te tit nan yon macrobiotic restoran. Si mwen pa t kapab rankontre l', mwen ta te rankontre l ' gen nan yon sèl-trant.
  
  
  Mwen te pran yon taksi tounen nan apatman an nan dosye tan. Tara pa gen. Tout sa mwen te kapab fè te tann. Si li pa t ' nan teyat la oswa isit la, li kapab nenpòt kote. Ak London se yon vil gwo. Pa te gen okenn rezon ki fè yo reyèl panik. Mwen anvan m 'te wè Roscoe, mwen te gen tout opòtinite yo avèti l' nan tan. Menm si li te nan moman sa a pase. Sepandan, mwen te santi yon ti kras alèz. Mwen te kenbe mache alantou apatman vid. Lapli pattered nèrveu kont fenèt la. Te gen yon bouke anpil hum nan jazz la soti nan pwochen an lari yo. Mwen te kapab tande machin rèl nan lari nan tèt li. Yon kote segondè pi wo a m', yon avyon ki vole pa. Chat la kònen. Li te revèy la pwentaj.
  
  
  Mwen te vle chire li desann. Definitivman yon gade. Petèt pou sispann tan. Oswa petèt li te paske yo pa t ' fè son mwen te vle tande. Son an nan Tara vini nan pòt la. Yon antye, terib tan, si pa gen anyen k ap pase, lè sa a, tout bagay menase rive nan yon fwa epi yo pa renmen sa.
  
  
  Nan youn è nan apremidi a, mwen konpoze kantite. Mwen te resevwa Roscoe nan repons pou mesaj mwen. Lè sa a, twa bag ak Mas ki sòti nan band: Sony, mesye yo rilax. Toujou pa gen okenn aksyon.
  
  
  Mwen hung moute. Mwen fwote je m ' ak janm fwote kou m. Li mòde ankò. Mwen te sispann fwote. Ki sa ki te fè rada mwen avèti m ' sou? Mwen gade nan miray la. Lè sa a, nan telefòn nan. Mwen ranmase telefòn lan ak konpoze nimewo a ankò.
  
  
  ROSCOE: Fèmen. Nicky. Nou pral jwenn li.
  
  
  Bip, bip, bip. MAS: Padon, guys. Toujou pa gen okenn aksyon.
  
  
  Mwen te fè telefòn nan yon ti kras lwen soti nan zòrèy mwen.
  
  
  Moun sa yo ki te mo sa yo menm Mas yo te itilize de fwa!
  
  
  Chak èdtan li te bay yon mesaj nouvo. Nan kou, li pa ta ka yo te te kapab vini ak anyen plis, men repetisyon yo toujou pa t 'sispann l'. Chak èdtan yo pou jou sot pase yo kèk, li ta vini tounen ak kèk etranj rapò oswa atik nouvèl sou sa ki te ke yo te manje yo nan pwovens lan. Men, si li pa t ' kapab panse a anyen nan tout, li ta toujou vini ak yon batr.
  
  
  Mwen mete telefòn nan tounen nan zòrèy mwen... m t ap koute ak anpil atansyon. "M regrèt mesye. Toujou pa gen okenn aksyon. Repons lan se wi! Isit la li se! Te gen yon bouke anpil gwonde nan l ' mo ki sot pase yo. Avyon an ki te vole pa. Son sa a yo te gen anvan. Te gen yon bagay kwochi gen.
  
  
  Mwen rele Dolores. Li konfime pou mwen ke mesaj la menm te gen pou twa èdtan. Pa gen, li te di, li pa t ' jwenn li sispèk. Li sèlman te panse ke Mas te vle fè yon blag pa lè l sèvi avèk mesaj la menm sou yo ak sou ankò.
  
  
  Mwen te di l ' sou avyon an. Li te an silans pou yon ti moman. "Ki gen tout pouvwa Bondye a.'li te di. 'Ou se dwa.'
  
  
  Mwen pa t ' gen Mas ankò. Mwen te yon kote ant fache ak panik. Kòlè ke mwen ta vinn se konsa kenbe moute nan Tara a sekirite ke mwen ta pèdi devan je nan yo entansyon vre ak pa t ' te jwenn deyò sou Mas nan mesaj pi bonè. Tout nou espere ke nan "l sèvi avèk ka sa yo" te baze sou Chen-Li Mawon santye, yon santye ki ta mennen a klonaj laboratwa ak Lao Tseng. Si li te deja fè yon deplase, se pèdi tout espwa. Nou pa janm ap jwenn sa a fè nich yo nan klon yo. Nou pa ta janm te kapab yo sispann yo. Bondye ap pini m 'pou sa a femèl chen ki moun ki te resevwa anba po m'.
  
  
  "Tout dwa," mwen di Dolores. "Entansyon an se jan sa a. Mwen bezwen yon elikoptè ki ka pran m ' la. Bay Roscoe kèk èd siplemantè ak...
  
  
  — Èske ou plèzantri?" li te koupe m'. "London biwo a se pa sa ki gwo. Nou tou senpleman pa fè sa gen nenpòt ki plis ede — omwen yo pa sa yo kalite ou bezwen.
  
  
  "Yon elikoptè?"
  
  
  "Li toujou pral sou."
  
  
  'Bon. Lè sa a, di Roscoe yo ale pou kont li. Ak pou dedomajman pou Bondye a, di l ' yo dwe fè atansyon!
  
  
  'Koute moute. Mwen pa pa enkyete sou Roscoe si m ' te ou. Li kapab yon ti kras pedant pafwa, men se pa lè lavi l ' se nan mennen. Li renmen lavi sa a twòp.
  
  
  Mwen soupi. "Se pou yo espere ke se konsa."
  
  
  Elikoptè a te sipoze pou te chwazi m ' nan yon sèl-trant nan Hyde Park. Nenpòt moun ki ta dwe etone, men li la pa gen yonn nan biznis mwen an. Nenpòt fason, yo pral pale de li pou yon kèk jou. Mwen netwaye yo la Reine ak re-chaje li. Mwen diminuer nan talon tounen nan li gèn ak eleman yon lòt bonm gaz. Chans Pierre, dwa nan mitan yo.
  
  
  Mwen mete yo sou enpèrmeabl mwen, li te ale soti nan lapli.
  
  
  
  
  Chapit 16
  
  
  
  
  Roscoe regarda nan gade l ' yo. Li te senk minit de. Tara te di li te ale nan Featherstone a nan yon sèl-trant.
  
  
  Li pa t ' vle parèt twò sispèk pa kouri soti nan restoran an tankou yon moun fou. Se konsa, li te peye, ranmase yon jounal, epi yo te kòmanse fè lekti nan entryway la. Lapli a te kòmanse tonbe pi rèd. Se konsa, moun nan lekti nan papòt la pa pral kanpe deyò. Li te pwobableman panse sou li bliye parapli.
  
  
  Li dwe gen pou wè Tara lè li te vini alantou kwen an atravè tout wout la. Li pa t 'wè l'. Li te gen yon parapli, epi li bay ki nesesè blinkers nan limit wè l'.
  
  
  Roscoe pwoche bò l 'soti nan bò kote l' nan lari an. Li te pase nan episyèr la. Anplis kòdonye. Sot pase a ale. Li pwobableman pa t 'pran je l' koupe Tara, se konsa li pa t ' remake nonm sa a. Li te kapab gen te de moun. Yo te mache moute l ' la. Li pwobableman pa t 'avèti pa lefèt ke nonm sa a pa t' sèvi ak yo tankou yon bon lapli nwa parapli. Li te toujou ki te fèt li ki plwaye nan men l'.
  
  
  Omwen, sa a te ka a, jan nou pita imajine li.
  
  
  Byen ta nan apremidi, nou te jwenn Roscoe a nan kò moun. Li te nan yon ale. Men l 'te toujou kenbe bucaram sou gwo nwa parapli, yo razwa-byen file pwent yo nan yo ki te koule nan kè l'.
  
  
  
  
  Chapit 17
  
  
  
  
  Elikoptè a te ateri nan yon marekaj jaden sou yon kilomèt soti nan kay la. Yon gwo Fiat 130 te ap tann pou m'. Chofè a lage m 'kle yo, pwente m' nan bon direksyon an, ak chita akote m'. Akote m ' chèz chofè a. Lè sa a, nou tout te ale fason separe nou an.
  
  
  Lapli a te sispann, ak jaden flè a te klere byen bèl yon reyèl jòn-vèt. Youn nan sa yo flè soti nan Constables nan penti. Li te youn nan moun ki paysages fabulous nan chale yo ak otèl yo ki soti nan tan an nan Richard Lionheart. Mwen te santi m san m bouyi nan inivèsèl sa a defi. Lachas. Kwazad La. Mwen te resevwa nan m ' gwo Fiat yo touye dragon. Mwen pistolè ak talon te nan nouvo Excalibur. Mwen te yon pati nan istwa a yo e te fè listwa. Mwen te kapab deja tande kòn yo bonjou mwen rive. Mwen, an tout-viktwa ewo.
  
  
  Oh bondye mwen an. Men,: finalman yon aksyon:
  
  
  Mwen ki estasyone machin nan dèyè yon estati achera nan pye bwa ak kontinye nan ti touf nan do a nan byen imobilye. Li te yon abri yo lwe pou tèt yo. Yon kay ansanm ak yon do-kay pay ki eman yon atmosfè etranj. Li te gen anpil trankil.
  
  
  Li twò trankil.
  
  
  Mwen gade alantou. Next nan kay prensipal la te gen de ti kay, egalman etranj. Ki pi pre youn te sou ven yad nan bilding prensipal la. Tou de yo te akòste moute. Mwen mande ki yon sèl Mas yo itilize. Mwen te trè asire w, li pa t ' lè l sèvi avèk li ankò.
  
  
  Mwen te deplase soti nan yon pye bwa nan yon lòt e li te rive yon dezyèm kay. Mwen menm mwen te te resevwa yon gade nan nan yon antre kay la. Chans mwen te twò bon vre yo dwe. Te gen yon machin ki estasyone gen.
  
  
  Li te gen yon fin vye granmoun Ameriken estasyon kabwèt. Sa yo fin vye granmoun pseudo-bwa kote sa yo nan yon 1952 Chevrolet. Etajè nan do-kay ki te chaje ak bagaj. Ak kovèti pou lapèch.
  
  
  Pa gen pwoblèm ki kote yo te ale a, yo pa t ' ale lapèch. Men, yo te ale yon kote, epi mwen te rive jis nan tan.
  
  
  Mwen te resevwa nan yon lòt kay. Pòt la te fèmen. Mwen gade nan nan youn nan tache-vè fenèt yo. Mwen te rive pou fenèt la. Li louvri. Petèt twò fasil. Mwen prepare Reine epi ale andedan.
  
  
  Si li te yon moun lòt pase Mas, mwen ta ka nan pwoblèm. Moun sa yo ki parke yo fin vye granmoun te ban m ' ale nan mouvman an mwendr. Yo creaked anba m antre. Men, si yon moun te gen yo, yo te an silans.
  
  
  Mwen te kenbe mache. Te gen sèlman de chanm sou etaj ki pi ba, epi yo te sanble vid, anpil vid. Chemine te pandye ak kòb kwiv mete po yo ak yon pwòp, men pou yo boule nèt pou fou.
  
  
  Mwen te ale moute mach eskalye yo.
  
  
  Twalèt.
  
  
  Sa a te plas li nan kay la. Mas ki sòti nan radyo kasèt la te toujou sou kabann lan. Pwisan longvi yo te toujou rete soude soti nan fenèt la. Kabann lan te yon mele nan fèy papye yo. Mas ki sòti ak Pearson te pran vire dòmi isit la. Te gen yon sèl ekspozisyon nan bwat fèblan nan kwen an. Pran sant la endispoze nan pwason toujou pran tout reta nan lè a.
  
  
  Gen te gen okenn siy ki montre yo nan yon lit.
  
  
  Ki sa ki bon nouvèl sa a ta ka vle di. Yon bagay te fè yo deplase lwen soti nan post yo. Men, ki pa t ' nesesèman vle di yo te mouri.
  
  
  Mwen gade nan longvi yo. Mwen te wè Chen-li nan kay la. Li te pale yo de mesye. Mwen te kapab wè yo nan pye yo, men, mwen pa t ' kapab wè figi yo. Mwen itilize diktafon pou voye yon mesaj pou Dolores. Bagay sa a te nan fil kontak ak sa a bote nan la te achte. Lè sa a, mwen te ale tounen desann ak moute soti nan fenèt la.
  
  
  Drizzly move tan. Mwen te santi m alèz. Mwen te panse li te move tan an. Men, ankò, mwen te panse sa a ta kapab yon avètisman.
  
  
  Mwen te dirije pou kay dezyèm fwa. Yon sèl la ki pi pre nan bilding prensipal la. Ankadreman yo, ki te kouch nan pòt la yo te chire soti. Mwen prese Reine epi li louvri pòt la.
  
  
  Ki sa ki mwen te wè ki gen te fè vant mwen mare.
  
  
  Te gen san toupatou. La fin vye granmoun etaj an bwa yo te tranpe ak li yo ak pentire an obsèn a koulè a nan lanmò. Li te jele ant kouti nan planche yo. Blan koton mèb yo te andwi ak li. RACH nan braslè mete kraze. An .38-kalib pistolè soti nan RACH la te kouvri nan san sou yon farine chèz. Epi rach la, ki pentire wouj, mete pwochen nan chemine an.
  
  
  Chemine.
  
  
  Li te toujou boule. Toujou bay chalè. Te gen yon pil nan sann cho sou la griyaj. Nan kwen an, pwochen nan dife a, mete... bra. Mwen tande yon trè etranj bri, ak lè sa a, mwen reyalize mwen te ajoute pwòp mwen an vomi nan dezòd la.
  
  
  Mwen te ale nan kwizin nan epi yo tounen vin sou tiyo a, lè sa a, vide dlo frèt sou figi m ' epi kole ponyèt mwen anba tiyo a. Zòrèy mwen prickled. Mwen vire sou tiyo a. Mwen te panse mwen tande yon bagay. An bwa etaj la krakman.
  
  
  
  
  Chapit 18
  
  
  
  
  Tara te di m ' apre, men mwen ka di ou kounye a. Nan lòd ki kòrèk la.
  
  
  Li pa t ' wè Roscoe. Men, li pa t ' tounen gade dèyè, swa. Li te konnen li te genyen. Ansanm ak m'. Nan restoran an. Li te antre nan Featherstone Sosyete a jan li te planifye nan 2:30 p. m. Li te mete yon afè de bèl grenn pèl alantou kou l', ki kapab transmèt nenpòt konvèsasyon nan senk mèt nan l ' nan yon reseptè a lòtbò lari la. Nan sak l ' te menm bagay la tou kasèt achiv yo li te itilize jou a anvan.
  
  
  Tara te santi amann.
  
  
  Resepsyonis la remake, yon ti kras irite yo, ki Tara te twò bonè. Pam Cohn ki te dirije l 'pou menm dezyèm etaj-chanm ap tann kòm jou a anvan epi yo ofri l' yon lòt tas te. Li te kite li nan etid la nan menm magazin.
  
  
  Tan sa a, Tara te pran yon tas te. Li pran sant agréable nan kannèl. Li tranpe dwèt li nan likid ak niche li koupe. Ti fi mwen te resevwa yon Yon nan chimi pou yon rezon. "La te," li orèy nan Pèl ak Sony, " se plen ak methaqualone." Li konte sou senk san miligram. Medikaman sa a ba ou sa yo rele " ki byen prepare." Sou men nan yon sèl, yon santiman nan somnolans, sou lòt la yon santiman nan ègzultasyon. Kòm pou grèv la tèt li, li ka touye ou nan de fason. Dwòg la tèt li, oswa mank de li. Retrè sentòm yo sanble ak sa yo ki nan epilepsi — yon kèk jou nan kriz malkadi ki ka fini nan efondreman ranpli: lanmò. Moun sa yo isit la yo te konnen sa yo te fè. Ki senk san miligram te ase pou soufle tèt ou koupe. Omwen ase pou fè ou panse ou Matant Jasmen a te vini tounen soti vivan nan lanmò.
  
  
  Tara a, vide sa ki nan gode a sou youn nan po pye rezen yo. Si sa a pye rezen pa t ' byen rasin nan tè a, li ta siman vini an.
  
  
  Li tiptoed deyò nan koridò a, ankò, ak yon lòt fwa ankò te gen pa gen okenn youn a sispann li. Li te ale moute mach eskalye yo nan tèt la etaj. De pòt ki mennen nan chanm nan devan an nan bilding lan. Youn nan sa yo chanm ki te fè pati Alice. Li fèmen je l 'ak yo te eseye imajine fenèt la mwen ta vize deyò l'. Kanpe la devan kay la, li te sou bò dwat li. Se konsa, li ta dwe pòt sou bò gòch la.
  
  
  Li frape nan pòt la.
  
  
  Alice a vwa te fèb: "Log an nan".
  
  
  Alice Featherstone te kouche sou kabann nan li ble swa a pijama, rantre ant senk enprime zòrye swa. Alice Featherstone pa t ' gade twò an sante. Ti pèl swe yo ki te fòme sou fwon li, epi li deplwaye tèt li ak yon oriental fanatik. Li blan, make cheve kouche mouye sou do a nan tèt li, ak elèv yo nan je l ' yo te pinpricked. Li te raple Tara nan debraye rèn soti nan Alice nan Wonderland.
  
  
  Alice Featherstone te chaje ak dwòg. Ak li te fè Tara a travay pi fasil. Li pa t ' bezwen enkyete sou yon ki lojik-kònen klewon eskize nan tout. Alice te byen lwen soti nan lojik nan moman an. Li te yon kote nan ki zòn fwontyè kote yon fraz yon sèl, se istwa san sans ak lojik kreye konfizyon.
  
  
  Li te kòmanse pale nan yon vwa faible. Pou kèk rezon, li te panse li te sis ane fin vye granmoun ak Tara te manman l'. Vreman vre, gen medikaman ki ka fè ou panse ke fason. Ashish se deja kapab nan yon anpil nan bagay sa yo, men bagay sa yo ou vale, ronfle, oswa nan travay ou sou li te sèlman ap sèvi yo fini travay la byen. Men, petèt li te jis yon degize nan "Di manman ou" k ap sonnen klòch la. Nan nenpòt ka, Tara te kenbe moute ak jwe la, Manman.
  
  
  Manman m ' te vle konnen tout bagay sou Ian. Manman l 'pa t' mete konfyans l 'kòm anpil jan papa l' te fè. Alice te di li pa t ' fè li tèt li.
  
  
  Yang te yon chod Taoist. Men, Jan yo te chanje. Alice pa t ' konnen poukisa. Li jis te santi ke fason. Alice te renmen yo santi yo. Li tou te gen yon bèl-pou-manyen lous teddy. Pa t ' Mo vle wè li?
  
  
  Apre sa, li te di wearily. Ki sa ki sou sa a Ian?
  
  
  Oke, sou senk ane de sa, sou posthumes konsèy nan pap la, Jan yo te pran sou jesyon an. Tout bagay te ale byen jiskaske de zan de sa. Lè sa a, li te tire tout moun sa yo fin vye granmoun anplwaye yo ak nonmen nouvo anplwaye yo. Yo fè yo tou Taoists, li te di. Men, yo toujou... Alice pa t ' renmen yo anpil. Sètènman pa bann nouvo. Pam Cohn, Pin. Ak lè sa a, kad yo.
  
  
  Kad?
  
  
  Sa yo kat mesye yo ki te tout sanble. Dapre yo, se sèlman youn nan yo te ale lachas. Pa gen okenn, li pa t ' kapab. Pa lachas, li te moke li... Alice te kòmanse kriye. Petèt li te ale nan toumante l'.
  
  
  Tara te di manman l ta pwoteje l. Alice te sispann kriye. Li te kòmanse chante. Tara gade yo moute epi tcheke l ' gade. Li te senk minit de. Li bezwen jwenn tounen byen vit pandan y ap sal la ap tann te ap tann pou l'. Men, sa ki sou moun kad? Fè Alice di anyen lòt bagay?" Alice nodded. Li giggled. Yo gen twa frè, epi frè sa yo triple. Yo gade tankou sa yo kad. Li sanble soti yo ke yo ap swasant... oswa ou pa? Alice jis kenbe ti rizèt. Triple premye. Lè sa a, foursome... Alice jis kenbe ti rizèt. Te gen tou Chen-li ak Hong Lo, ki moun ki te yon kote nan Iland. Oswa nan Islann. Oswa yon lòt kote. Ak lè sa a, te gen Peng Li, pilòt la. Alice balanse men l'. Li te nan Amerik la. Lè sa a, gen yo te, ak lè sa a, te gen "— Alice konte sou dwèt li — " Kreten, Sheezy, ak Doe. Li giggled. Men, yo pase nan yon kèk semèn. Yo te ale nan Amerik ak Pam Cohn. Pou satisfè sòsye an. Pa gen okenn, al kontre sa a Presbyterian. Pou pale ak laprès la. Pou yo ale nan dantis lan. Isit la li se. Pa gen okenn, pa gen okenn. Oke, li pa t ' sonje.
  
  
  Tara te panse sou li. Se konsa, yo kite yon kèk semèn pita. Yo ... prezidan an! Li ta yo te tankou sa a. Yo soti al kontre yo.
  
  
  Li te de minit ki sot pase yo de. Tara prese Alice nan men yo. "Se sa yo tout frè yo ou konnen?" li te mande.
  
  
  'Oh, pa gen okenn,' te di Alice. "Gen anpil plis. Sa a se yon trè gwo fanmi. Men, lòt moun yo byen lwen yo. Alice te sispann imite chante.
  
  
  "Èske ou sèten?" Tara mande sevèr. "Ou pa pral ale nan syèl la, si ou bay manti."
  
  
  Alice gade kenbe tèt nou anplas. "Omwen se sa ki Ian di. Li te di ke lòt moun yo pral rete nan kay la pou yon ti tan e ke nou bezwen jwenn yo soti nan la. Se konsa, lè Pam Cohn ak lòt moun yo kite, bann nouvo vini nan. Oh, onètman, Manman. Sa a ki sa li te di. Alice onètman te eseye l ' pi bon.
  
  
  Tara te kanpe kanpe. "Oke, mwen renmen anpil," li te di. "Koulye a, mwen gen pou yo ale, e ou se yon ti fi bon, epi" - li te eseye panse a yon bagay matènèl yo di: - " koulye a, ou manje, ou labouyl obeyisan, e byento mwen pral avèk ou ankò." Tara fèmen pòt la dèyè l ' ak te pran yon gwo souf. "Ou tande sa, siwo myèl," li te di l ' kolye. "Gen a se sèlman yon sèl nan Amerik kounye a. Ak sa a se pilòt la. Yon pilòt elikoptè, mwen panse ke. Oswa petèt li te mouri ansanm ak senatè yo li te touye. Li sarepta, lè sa a, pa t 'kapab ede pandan l ajoute," Epi ou pa t 'vle m' vin isit la." ha-ha.
  
  
  Li te souri e yo te ale desann eskalye yo. Nan pati anba a nan mach eskalye yo, sou fason yo leve, yo te Pam Kong ak chante pou yo Chante Ping. Yo sanble fache. Trè fache.
  
  
  Pam Cohn te gen yon hypodermic zegwi nan men l'.
  
  
  Tout Tara te kapab te di, " O. Nick.'
  
  
  
  
  Chapter 19
  
  
  
  
  Si ou pase tout lavi ou ap eseye bra tèt ou kont jou a nan sòt, jou sa a nan sòt ap vini yo.
  
  
  Mwen mete zam la desann akote koule a, ak krakman a nan planche a te fè m ' plonje pou li. Mwen an reta. Kouto a men byen bale atravè sal la, epenglaj men m ' koule a tankou yon papiyon nouvo nan yon koleksyon.
  
  
  "Tout dwa, Carter. Vire alantou tou dousman."
  
  
  Te gen twa nan yo. Li pa t ' "yo" mwen t ' ap tann. Yo te sanble twa lokal yo bandi. Super dandy. Rad sou yo ak koup cheve yo yo te dis ane ki pi piti pase yo te, epi yo ton misk pa t ' matche ak moute ak rad modèn. Yo te vin moute pou m ' ak zam yo établie. Lidè a se devan yo.
  
  
  "Mete men ou dèyè tèt ou," li te di.
  
  
  Mwen gade l ' leve, li desann. Sèlman bon bagay sou l ' te nan kostim li. "Mwen ta renmen pou leve men m'," mwen te di, " men mwen gen yon pwoblèm teknik." Mwen vize a kouto toujou clutched nan men m'.
  
  
  Li te tounen nan youn nan kanmarad li. "Giles," li te di. Tanpri ede, seru. Giles te vini sou m', yo rale soti yon kouto. San m te ebulisyon. Giles fouye m'. Li te jwenn ti kouto, men yo pa t ' apwòch la bonm gaz. Mwen pwobableman pa l ' yo ki kalite.
  
  
  Giles te souri. Trè konfidan. "Tout dwa, bòs nan travay. Li se pwòp.
  
  
  "Lè sa a, ou ak Robbie pral pran l' anndan an."
  
  
  Giles ak Robbie te pran men m', epi ki gen yon koup nan zam bourade kont kolòn vètebral mwen, mwen te dirije tounen nan kay la.
  
  
  Pa gen okenn dout sou li. Yo fè ki pi bon an bay asasen jou sa yo. Zanj, Lin Ching, e kounye a, mesye sa yo te reyèlman outdone tèt yo nan politesse. Genyen Poe se te yon moun lòt bagay. Lè m 'mete l' nan chanm lan, li te ban m ' yon touye moun, gade ak kase nan bata: "Mete l' desann." Yo pouse m ' nan yon chèz. Chak nan yo te pran zepòl mwen ak bourade li, ak mwen te chita desann. Zèl nodded. Mechan prensipal la tou chita. Mwen te nan yon lòt bwa-pano nan bibliyotèk. Se sèlman li a pa tankou gwo kòm youn nan Nassau. Ak fenèt la te louvri. Anplis, Chen an-li pa t ' isit la swa.
  
  
  Zèl dwat yo te mache ki travèse sal la, twa-dwa dwèt twirling sigarèt l ' tankou yon k ap deplase mòn. Mwen te panse tounen nan pi kontan fwa. "Nou ap trè fatige nan ou, Carter," li te di nan dènye. Vwa l ' te segondè ak glas. — Anplis, ou te toujou estipid.
  
  
  Mwen pa te pral reponn kesyon sa yo onètman. Tout mwen te fè te ogmante yon sousi. Anplis, pa gen okenn elefan te kapab sispann l 'soti di m' mwen te estipid.
  
  
  "Ou te panse zanmi ou yo nan ki ti kras kay yo te ap gade nou se konsa ou te kapab finalman trape nou." Li te souri. Nenpòt fason, li pursed bouch li. — Aktyèlman... li te jis opoze an. Nou te gen je nou sou zanmi ou yo ak nou te konnen li ta mennen nou pou ou. Omwen nou te prepare pou vizit ou.
  
  
  Li te dwat. Mwen te estipid. Mwen tonbe nan pèlen yo ak je m ' louvri. Men, sou lòt men an, AH te konnen kote mwen te. Ak Genyen Po yo ta gen li te ye pi bon si yo ta li te ye ke... Li te kanpe nan tab la. Li louvri tiwa la. "Jis nan ka ou panse ke zanmi ou a ap ede ou...", li te fèt soti yon ti audio kasèt. — Nou te mande ajan ou yo, Mas yo, yo fè yon rapò final. Pou yo kapab jis, li te fè twa. Nou pa t ' vle yon repetitif mesaj ki atire lòt moun yo isit la — kòm li te atire ou. Li mete kasèt la sou yon ti achiv pòtab. "Pa tan an twazyèm mesaj kòmanse repete, nou pa yo pral isit la ankò." Li te vire tounen m'. "Mwen te panse ou ta ka ka enterese nan odyans nan ofisyèl la pwoteksyon nan sa ki te pase isit la jodi a."
  
  
  Li bourade yon bouton, ak Mas yo te kòmanse l ' otopsi rapò.
  
  
  "M regrèt, mwen te ale lapèch. Pa manje manje ki manje. Gate labouyl gou menm pi bon. Byen vit goute, byen vit tristesse. o.'
  
  
  Pou yon ti moman, mwen te panse Mace te fè yon erè, men mwen byen vit te priye ke li ta padonnen m', tout kote li te nan bwouya a nan moman an.
  
  
  Mas pa t ' pèdi wout li. Byen.
  
  
  Abityèl la fèmen se "fen a nan mesaj".
  
  
  "Nan pwogram" vle di ke se mesaj nan kòd la. Kòd ki senp pou jèn mesaj transmisyon. Ansanm ak pawòl bondye a an premye, ou ta dwe toujou pran pwochen katriyèm mo. Mwen konte li soti. Mas ki sòti nan mesaj pou nou: "mwen regrèt sa. Manje a pèdi tou. Byen vit!'
  
  
  Reinforcements yo ap rive jis tankou gwoup la ap jwe. Jadendanfan oswa ou pa. Mwen te kapab konte sou èd nan lespas èdtan an.
  
  
  Zèl yo te tounen nan mechan prensipal la. "Kònèy, "li te di," koulye a, insert sa a tep."
  
  
  Kònèy te pran tep epi kite sal la.
  
  
  "Epi, koulye a, Carter ... kounye a ke ou te te ede nou anpil, mwen pral fè ou yon favè... Jwenn Chen-li," li te di Giles.
  
  
  Giles te ale. 'Bon. Ki sa ki èske ou reyèlman vle konnen sou nou?
  
  
  Li te ale nan li tout nan asenal nan grimas ak giggles anvan li te jwenn repons lan. — Ou vle konnen ki kote katye jeneral la te, ou pa t'?" Epi, koulye a — "li te di, kòm Giles ak Chen-li te antre nan sal la," sa a kote nou ap ale nan pran ou."
  
  
  Mwen gade nan Chen-li.
  
  
  Ki sa mwen jwenn pi piti fè apèl kont sou l 'te hypodermic zegwi nan bra l' yo.
  
  
  Te gen pa gen tan eseye yon bagay, se konsa, mwen te fè yon lòt tantativ fèt san siksè nan gòj li a, men Robbie ak Giles te bat m ' nan li. Mwen te jete yo tounen antre nan chèz m. Yon souflèt ak machwè ki te sanble yo m ' ap frape tout mwen fouraj nan dan yo. Vin te vin sou yo ak frape m'. Li tout te rive trè vit. Giles ak Robbie te kenbe m ' desann. Chen-li woule moute manch rad. Pa t ' gen yon modi bagay mwen te kapab fè. Nan yon sèl mouvman rapid, zegwi a disparèt nan men m'.
  
  
  Yo te fèt m ' gen pou yon kèk minit. Segonn te pase, petèt. Oswa yon gade. Mwen pa konnen nenpòt lòt bagay. Kònèy te vin tounen ak te di ke li te kase kasèt la nan kasèt la. Li te di li te regrèt. Vin Po madichon ak fouye pou lakòl yo fikse li. Li tounen vin jwenn Kònèy ak di, " Chen ti chen. Estipid. Ak lè sa a, figi l ' te tounen wouj. Rose wouj la. Petal yo louvri ak tonbe youn pa youn nan etaj la. Li renmen l 'm', li pa renmen m'...
  
  
  "Capulets," te di Giles. Li te ri. Yon grès ensèk dlo ki soti nan bouch li. Mwen te eseye pouse l ' ale ak men mwen. Rete kòm rezonab ke posib.
  
  
  Li te pèdi yon jwèt.
  
  
  Bouch mwen te ale sèk. Mwen te eseye leve kanpe. Men, mwen pa t ' sanble yo konnen ki jan fè li ankò. Mwen gade desann nan soulye mwen. Paske nan sa ki mal la fen nan longvi. Yo te byen lwen yo. Men, an bouk. Yo te bèl. Yo te lò. Yo briye.
  
  
  
  
  Chapit 20
  
  
  
  
  Peryòd nan pwochen te yon konstan kochma. Mwen pa sonje ki jan anpil èdtan oswa jou li te dire. Te gen pa gen okenn ankò nenpòt ki diferans ki genyen ant lajounen ak lannwit, ant dòmi ak reveye. Nan rèv ou, ou yo pafwa kouri dèyè pa monstr. Tout foul moun yo ri nan ou. Twotwa yo krak ak vomi. Men, lè sa a, ou louvri je ou, souke tèt ou, ak wè ou abitye kabann janm ankò, rido trase, chemiz ou, yo jete sou planche a yè swa. Ou mezi ou saniti nan pye ou ak kalme kontras nan reyalite.
  
  
  Se sèlman reyalite a pa t egziste pou mwen.
  
  
  Lè mwen louvri je m', mwen te wè monstr lòt. Ri ap fè fas glas. Kaleidoskopik opinyon. Yon chanje, lajè, ralanti-deplase linivè a nan fusion fòm ak chanje koulè. Tout bèt vivan mitik ak enposib evènman yo. Nan rèv mwen, Tara te kenbe vini tounen. Cheve li se vèt. Je l ' yo se sovaj. Yon fwa li prese men m ' jiskaske li senyen. Mwen yon fwa ki te fèt l ' nan bra mwen yo epi li pran rele pou laj yo.
  
  
  Tou dousman rèv yo pase. Li te vin pi piti pè. Tèt mwen tounen nan yon vid ekran blan. San yo pa imaj yo. Pa gen okenn lide. Yon jou mwen louvri je m ' ak te panse "avyon". Mwen te sou yon avyon. Eseye pou yo zen sa yo ki pawòl ak pèsepsyon m 'yo voye m' tounen nan yon gwo twou san fon, dòmi m ' enerve.
  
  
  Mwen te nan machin nan. Mwen te kap soti fenèt la machin. Mwen fèmen je m ' ankò.
  
  
  Lè mwen gade ankò, yo te wè menm bagay la. Nan syèl la te toujou ble. Zèb a te toujou vèt. Otobis la deyò pa t ' chanje fòm oswa koulè. Te gen lèt plizyè sou do an. Men, mwen pa t ' kapab wè sa ki li te ye. Li te istwa san sans, li te yeroglif. Mwen tresayir. Pa gen pwoblèm sa yo te fè m', pa gen pwoblèm ki sa ki dwòg yo te ban m', mwen pa t ' kapab li!
  
  
  M te gade nan direksyon lòt la ak konsyamman, ak mwatye-louvri je yo, gade otou machin la. Mwen te menote yo yon moun sou bò dwat mwen. Mwen te santi li. Men, mwen pa t 'ale fè yon gade nan direksyon l' yo jis ankò. Mwen pa t ' vle yo konnen ke mwen te deja reveye.
  
  
  Machin lan te yon limousine. Chèz devan an te kache yo soti nan wè pa yon lou gri rido. Pa te gen okenn son eksepte pou son an nan motè a ak son yo nan wout la. Youn nan yo chita akote m 'pa t' yon parleur. Mwen tou dousman panche tèt mwen nan dwa ak gade nan gwoup mwen ak flèch je yo. Mwen pa t ' bezwen yo dwe se konsa, fè atansyon nan tout. Li te ap dòmi. Yon mens, wiry moun. Vyetnamyen, mwen panse ke. Yon doktè oswa asistan nan yon blan ròb lopital. Pa gen okenn. Li la pwobableman jis yon lòt Ajan KANG abiye moute pou yo jwe doktè.
  
  
  Mwen te eseye pòt la. Fèmen. Natirèlman.
  
  
  Mwen gade deyò fenèt la ankò. Otobis yo te toujou devan yo nan nou. Mwen te kapab toujou li, men sa ki te ekri sou ke otobis te lizibl. Li te ekri nan Oriental lèt yo.
  
  
  Nou kout loraj sou pon an. Lòt machin yo sou wout la yo te bin, epi ak bisiklèt. Te gen sèlman yon sèl machin ak lòt. Yon lòt limo. Li te konn moute dèyè nou.
  
  
  Mwen gade deyò ankò. Mwen pa konnen konbyen tan mwen gade. Bagay nan pwochen mwen te wè te yon vil lari yo. Nan tram yo fè bwi, moun ki sou bisiklèt yo. Bullock bin ak moun nan inifòm vèt ak chapo pay toupatou. Mwen gade sot pase m 'yo ap dòmi gad palè yo ak deyò fenèt la pou l' dwat. Mwen te wè bò pòtay lavil la. Otèl la se jis deyò pòtay sa a. Ki jan mwen ta ka gen li te ye? Yon bagay te vin tounen. Mwen leve je m ' pwòp fenèt ankò. Opoze otèl la, sou do kay la nan yon bilding, mwen te wè sa mwen te kap chèche. Gwo koulè portrait nan Ho Chi Minh City ak yon zòn nan 40 mèt kare.
  
  
  Bilding nan tèt li ki te fè pati Vyetnamyen eta a bank. Lavil la te Hanoi. Genyen Po te kondwi m ' nan Hanoi.
  
  
  Mwen gade alantou ak renouvle enterè yo. Mwen pa te wè Hanoi nan uit ane. Yon kèk nan bilding yo te pale nan lagè a, men domaj la pa te ke gwo.
  
  
  Hanoi se yon bèl vil.
  
  
  Yon vil la nan ki long, ki genyen lonbraj lari yo chaje isit la epi gen ak fin vye granmoun franse kolonyal vila. Boudis moniman, Chinwa tanp yo. Nan red River se klè epi ki klè, ak jonk sou bank li yo woule paresezman nan dlo a ble. Surprenante, pa gen okenn anti-Ameriken slogan yo sou tablo afichaj. Pa gen okenn siy ki montre yo nan rayi. Moun sa yo pa vle wè.
  
  
  Sa a se yon atitid ki mal nan lagè. Ou rayi, ak lè sa a, imedyatman panse ke lòt moun ki rayi ou. Yon sèl bagay pou panse sou yo. Men, an premye, mwen pa t ' kapab panse dwat. Dezyèm, mwen se yon RACH ajan. Li se pa yo ke yo pa panse. Men, yo yo te pare pou fè lagè.
  
  
  Sou yon bò wout la, yon lòt limousine rale moute. Mwen regarda anndan an. Te gen rido sou fenèt la dèyè. Men, moute devan yo, Chen-li te chita akote chofè a. Chen-li te wè m', li wè ke mwen te reveye. Li nudged chofè a, ki moun ki honked kòn li.
  
  
  Doktè m leve. Mwen te ba l ' yon toudi, laperèz gade nan ki sa mwen ta gen te renmen yo pou jou sot pase yo kèk. "Rugbi," mwen te di. "Bèl boul..."
  
  
  Li te ri. "Li pa fè okenn sans. Carter. Ou pa pran medikaman sa a nan ven-kat èdtan. Efè a se sou. Ou te deja overslept tout bagay. Ak sa a, H-2, gen se absoliman pa gen okenn efè segondè yo."
  
  
  Li voye je nan m ' appraisingly. "Bèl eseye."
  
  
  Li te, Bondye konnen poukisa, yon Ameriken. Omwen li sonnen tankou youn nan Ameriken yo. Men, yon bon zanmi? Oswa yon lènmi?
  
  
  "Ki jan... konbyen tan mwen te navige?"
  
  
  "Ah," li te di. "Sa a se klase enfòmasyon. Kite yo jis di... Lontan ase yo jwenn ou isit la. Ak pa mande m ' kote "isit la"se.
  
  
  "Hanoi," mwen te di.
  
  
  L ' zanmitay ekspresyon disparèt. Je l ' yo flèch. Li bourade yon bouton ak nan fennèt la dèyè chèz devan yo woule desann. "Mesye Zèl," li te di. "Ou prizonye ki se reveye."
  
  
  Rido yo diminuer tounen. Genyen Po a plat figi parèt, koupe nan kou a nan yon ankadreman fenèt. Li te sanble ak yon kolosal mannken. Li te gade m ' ak gronde.
  
  
  "Li te sanble yo panse ke nou ap nan Hanoi."
  
  
  "Oh," Zèl la te di. Apre sa, li nodded. "Wi, Hanoi. Ou fè wè li genyen? Li te pwente yon gwoup nan bilding gri. "Li Nam De".
  
  
  Yon fin vye granmoun franse nan prizon. Tou li te ye kòm Hanoi Hilton. Plas la kote prizonye nou yo nan lagè yo te fèt.
  
  
  "Pa gen dout ou te konn tande istwa yo sou kote sa a," li te di. — Men, ou pral jwenn ke prizon, nou ap voye ou se trè... trè diferan." Malgre ke mwen pa wè okenn rezon ki fè poukisa ou ta dwe konnen ki kote li se. Li bourade yon bouton ak rido yo fèmen ankò, bloke m wè.
  
  
  "Dr Kuoi?" — Pou yon moun fou, nou Mesye Carter a se pa konsa estipid. Menm san yo pa yon view bon, li se toujou kapab kalkile direksyon li yo ak tan. Li pa tankou li te vin tounen, men mwen panse ke... petèt yon lòt piki."
  
  
  Men m ' pran bat byen fò nan mo yo. Mwen pa t ' kapab sispann souke. Pa gen okenn santiman nan kè plen nan zantray mwen yo. Mwen pa t ' kapab sonje dwòg la tèt li sa ki lakòz santiman sa yo. Men, petèt kò m 'te fè l' sou pwòp li yo. Quoy gade nan m ' ak te souri ankò. Li sans de siperyorite te retabli. "Pa enkyete, Mesye Carter. Sa a piki a pral jis mete ou nan dòmi. Pa gen okenn plis move rèv. Pa gen anyen danjere. Nou vle ou yo dwe kòm fre kòm kamomiy yon fwa nou jwenn la.
  
  
  Mwen pa t ' gen anpil chwa. Modi Jezi.
  
  
  Yon lòt piki.
  
  
  Ankò anile.
  
  
  
  
  Chapter 21
  
  
  
  
  Lè m ' leve, li te fè nwa. Mwen kouche sou yon bagay ki mou. Orè a nan jasmine ki te ranpli lè a. Te gen yon bouke anpil, kalme hum. Reflexively, mwen gade m ' gade. Nan kou, mwen pa t ' gen yon gade ankò. Yo te pran yo nan men m ' yon bon bout tan de sa. Lè anestezi te pran efè.
  
  
  Mwen te kòmanse oryante tèt mwen. Mwen te bay manti sou planche a sou yon matla ki mou, kouvri ak yon fèy koton. Te sal la limen moute pa an reta solèy kouche ak yo byen bonè zetwal yo ke te klere byen bèl nan bouch ayerasyon yo. Te gen yon briz. Sa a te pote ak li yon dezòd.
  
  
  Li pa t ' bri. Li te yon chante. Yon ba, klè melanj nan dè santèn de gason vwa ki te vin ansanm nan yon fraz yon sèl: "Oh Tao; oh Tao.
  
  
  Sal la te gwo. Dispèrse furnished, men konfòtab. Yon seri ti lanp yo. Pa te gen okenn chèz, men yo te gen pil nan zòrye sou planche a; planche a te kouvri ak tapi trikote. Nan fen a lòt nan sal la te yon lòt matla ak yon lòt pil nan zòrye.
  
  
  Men, pa gen okenn. Yo pa t ' zòrye. Te gen Tara.
  
  
  Li pa t ' deplase. Li te toujou ap dòmi. Oswa li te toujou anba enfliyans a nan grenn dòmi.
  
  
  Mwen te leve e te ale nan fen a lòt nan chanm lan. Mwen te toujou souke. Mwen manyen zepòl li. Li te reyèl. "Tara?"
  
  
  Li jemi, yo te tounen, yo antere l ' fè fas a nan matla la.
  
  
  "Tara," mwen repete. Li te sekwe tèt li pwi enflasyon. "Pa gen okenn, pa gen okenn, tanpri," li te di.
  
  
  Mwen ap tranble anba pye l ' nan zepòl retounen lakay yo epi soti. "Tara". Li louvri je l'. toudenkou, sanzatann. Gran louvri. Li jis gade m'. Pa gen okenn soulajman, pa gen okenn reyaksyon, pa gen okenn rekonesans.
  
  
  Je l ' te boulvèse. Finalman, bouch li deplase. "N-Nick?" li te di dousman.
  
  
  Tou sa yo te fè l 'sot pase yo kèk jou pa t' chanje li. Li te ekzakteman ki sa mwen te wè dènye tan. An je vèt ke tcheke m ' te lajè ak entèselan. Pa te gen okenn liy nwa sou li a soti nan maladi a li te soufri. Menm li freckles yo te toujou gaye tout lòt peyi sou figi l'.
  
  
  Li leve figi l 'ak te pran men m, li kouri tou dousman desann zepòl mwen, desann kou m, ak desann machwè m' yo. Li te tankou si li te ap eseye konvenk tèt li ak dwèt li. Kòm si li pa t 'byen gen konfyans nan je l' ankò.
  
  
  "Oh, Bondye mwen," mwen te di. "Oh, Nick," li te di. Epi nou fonn nan youn ak lòt jouk koulè yo disparèt. Nou li bo, ak dè santèn de voix ' re finished chante.
  
  
  Mwen rale lwen epi kouri men m questioningly sou figi l'. "An reyalite, mwen ta ka regrèt pou wè ou isit la olye pou yo te kontan. Mwen souke tèt mwen, " Ki jan ou te jwenn isit la?" Lè m ' finalman te rive nan panse, ankò, mwen panse ou te san danje epi yo son nan Lond.
  
  
  Li apiye tounen sou matla a ak antere l 'figi l' nan men l', sonje ki jan li ta vinn isit la. Menm lè a, li voye je nan m'.
  
  
  — Men, si ou pa gen... pa gen... Ou pa te gen.
  
  
  Mwen te eseye konprann li. "Nan Featherstone a?" Pa gen, li te Roscoe.
  
  
  "Roscoe? Pa gen, mwen pa t 'wè l'. Men, mwen te panse sou li... mwen vle di, bagay la pase mwen te fè te rele ou epi... ak lè ou pa t ' montre moute, mwen te panse, mwen te panse ke yo ta kenbe ou, twò. Yo menm tou yo te di m ' sa ki te pase. Nick, mwen sonje... ou, oh, mwen panse mwen jis vin chonje, li te tankou yon chòk, twò, men... mwen te di lè sa a,... ki pa gen anyen lòt bagay ou ka fè pou mwen. Ke ou te yo prizonye.
  
  
  Yo dwe gen te gen kèk koneksyon ant sa a chato ak Featherstone nan kay la. Petèt radyo. "Oke, yo te gen dwa sou sa. Mwen te di. "Mwen te yo prizonye. Men, pa nan Lond. Mwen te ale nan yo chato.
  
  
  'Nan manwa a? Pou Chen-li?
  
  
  "Rete tann," mwen te di. Mwen tcheke sal la pou mikro oswa lòt kache koute aparèy. Te gen pa gen anyen gen. Mwen te di l 'sa ki te rive m' sou dènye jou nan Lond. Okenn nan nou te konnen sa ki te rive Roscoe. Nou jis te konnen li pa t ' kapab dwe twò bon.
  
  
  'Ak ou?'
  
  
  Mwen te mande. — Ki sa yo te fè pou ou?" Mwen kouri yon men nan mwen an wouj zanj cheve nan tèt.
  
  
  "Sonje byen," li te di. Li manyen figi m ' ankò. "Sonje, ou pa te avèti m' pa ale la. Ou te di, " Yo pral ponpe ou plen pentatol, ak lè sa a, ou pral di yo Hawke nan mitan an non." Ou te dwa sou yon sèl bagay. Mwen pa t ' konnen Hawke a non presegondè. Oh, Nick, mwen tèlman wont. Li te kòmanse kriye. Pa sa gwo gonfle dlo plen ak nan pwòp tèt ou-pitye, men, moun ki mitan soufrans nan chagren.
  
  
  "Hey, kalme," mwen di piti / ba. "Pa blame tèt ou kounye a. Koulye a, li se yon kesyon de volonte oswa fòs. Sa a ki sa dwòg yo te fè ak li. Yo pran volonte ou. Nan hypodermic zegwi lagè, pa gen okenn ewo nan tout. Ou ta dwe konnen ki sa.'
  
  
  Li nodded, ak plis dlo nan je yo te kòmanse tonbe. "Mwen konnen ke," li te di. — Men, ki pa ede anpil. Espesyalman lè mwen te panse sou mete ou nan danje.
  
  
  Oke, ou ka pote fòt la, paske yon sèl la sèlman ki moun ki mete tèt mwen an danje te tèt mwen. Mwen tonbe dwat nan Vin Po a pèlen ak fè li konplètman san yo pa ede ou. Ak mwen panse ke si nou vrèman gade nan sa, mwen panse ke li nan fòt mwen ke ou te resevwa sot pran yo. Mwen ta gen koute m panse epi yo pa kite ou jwenn nan yon mil nan kote sa a.
  
  
  Li te souri. Li te premye souri li ta te gen nan yon tan long, ak bouch li te toujou ap batay li. "Mwen panse," li te di, " ou ta dwe rele li sò. Mwen ta gen koute opinyon ou a, men, mwen se yon fucking rebèl yo. Pou nenpòt ki moun ki trete m ' tankou yon ti fi, oswa omwen renmen yon ti fi, mwen vle pwouve ke mwen se trè itil nan pratik."
  
  
  Mwen manyen l ' yon souflèt. "Twò itil," mwen te di.
  
  
  Li te yon ti kras bese fèy yo ki kouvri l'.
  
  
  "Èske ou vle eseye li ak wè si mwen itil kounye a?"
  
  
  Mwen reyèlman te vle wè li.
  
  
  Te gen yon frape nan pòt la.
  
  
  Mwen louvri li ak de mesye yo te vini nan. Pou yon ti moman, mwen bliye ke nou yo te prizonye. Mesye yo te abiye nan senp moso twal rad. Yo tèt yo te rive. Figi yo menm te-mwen rayi yo sèvi ak mo sa a lè li voye malè pou Easterners-men yo ap fè fas te inpénétrabl. Youn nan yo te pote yon gwo krich dlo. Yo bese tèt jouk atè.
  
  
  Yo pa t ' di yon mo.
  
  
  Nonm lan ak krich yo te mache nan tout sal la, epi li vide dlo nan krich la, oswa omwen yon bagay ki gade yon bagay tankou sa. Yon lòt vire sou yon dim limyè plafon, yon frosted pear nan yon frosted vè boul. Li pa t ' w pèse kò w, reyèlman, men li toujou te fè nou bat je.
  
  
  Li te louvri kabinè an. Te gen pwòp nou an, rad yo — byen, mwen rad ak kèk vye bagay ki Tara te prete nou-men li rale soti de lòt kostim yo. Yon pè nan gri soie pijama. Pa yo menm ki ou mete sou pou vakans, men yo menm ki ou mete nan evènman fòmèl.
  
  
  Pou Tara, li te gen yon bèl, swa-bwode aozai, tradisyonèl rad ki te sou fanm.
  
  
  Yo te kontinye nan silans. Nou te sipoze lave, abiye, yo epi yo dwe pare nan mwatye yon èdtan lè siyal la te bay yo. Pare pou ki sa, nou pa t ' konnen. Ak yo mime pa t ' di nou sa.
  
  
  Yo te relijyeu, " mwen te di lè yo yo te ale ankò. 'Oswa ou pa?'
  
  
  — Mwen pa - mwen pa konnen. Li te lave pa krich la.
  
  
  Mwen nodded. "Yo te relijyeu. Mwen te fèk tande yo chante. "O Tao: O Tao'So mwen te ale nan fennèt la, li louvri panno yo. Te gen yon griyaj dèyè yo. Osi lwen ke mwen te kapab wè, bilding lan nou te gen nan te yon pati nan yon "gwo wòch fin vye granmoun fò". Jaden flè nan distans la tankou Jaden Edenn nan. Li te trankil ak fertile, eksepte pou pepiman la nan krikèt. Yon ti pwosesyon nan raze-te dirije moun te mache nan yon sèl apre lòt la, tèt bese tèt jouk atè, nan zèb long.
  
  
  'Repons lan se wi.' Mwen te ap gade yon silans fim ak toudenkou te resevwa fache nan sitiyasyon an. "Yo relijyeu yo. Relijyeu yo Taoist. Ak sa a se yon monastè. Ou te dwat. Tao ak KANG se yon jan kanmenm konekte. Malgre ke Bondye sèlman ki konnen ki jan. Ak ki jan se li posib ke monastè yo ka toujou egziste nan sa a kwen nan mond lan? Mwen fèmen pèsyèn yo ankò. "La Grand Prix jwèt," mwen te di. "Frape oswa doub nan wonn nan pwochen an." Mwen te deplase lwen soti nan fenèt la. "Siwo myèl," li te di, ki t 'ap leve dèyè m' ak yon eponj la ak savon. "Bagay prensipal la," li te te kòmanse konjesyon serebral do m 'ak yon eponj ki mou," se ... tout kote nou ye a, ou pral jwenn nou soti nan isit la."
  
  
  Li allusion a te tankou klè tankou mwen an chimerik. Men, li te travay. Si anyen, li te fè m ' ri. Mwen te pwan eponj ak li bo li.
  
  
  "Si w ap ale nan savonnen men m' de tout fason, fè li yon ti kras pi wo ak yon ti kras a dwat la." Li te fè yon ti son nan gòj li. "Hmm?" li te voye jezabèl jete tèt tounen. "Bondye mwen," li te di, " tout jou sa yo... oswa èdtan, oswa ane... sa a se yon terib medikaman mwen ve yo te bay yo. Oh, Nick. Li te fè mond lan se konsa terib. Tout bagay te tankou yon vrè kochma. Eksepte lè mwen reve ke ou te kenbe m'. Lè sa a, mwen te kòmanse kriye, ak tout sa ki te rete nan m ' te di, "Kenbe sou, li nan Nick." E mwen devine sa a, se poukisa mwen te fèt sou. & .. koulye a, nou ap chita isit la batay pwòp nou ti kras kerèl, kòm si li pa janm rive. rive.'Li gade m': "mwen vrèman renmen ou, ou konnen sa?"
  
  
  Toudenkou, mwen te gen yon flachbak. Tara, vèt,-peas ak sanglots nan bra mwen yo. Mwen te gen menm rèv la, " mwen te di. "Pwobableman dwòg la menm. Mwen kòmanse mande poukisa yo te fè nou isit la. Ki sa yo vle nan men nou. Paske mwen kòmanse panse ke yo ta vle nou yo dwe yo ansanm. Pa sèlman m ' oswa ou pa. Men, nou ap ansanm.
  
  
  Li te pran tranble tèt li ak dezaprouve. 'Mwen pa konprann.'
  
  
  Mwen te souri. 'Di Bondye Mèsi. Paske mwen pa konprann li swa. Pou kounye a. Sepandan, mwen santi mwen tankou nou ap jwenn deyò pli vit ase. Pandan se tan, anvan nou kòmanse mangonmen, se pou enkyete sou sa a, clones sa. Nou deja konnen yon bagay sou sa granmoun klon, men sa a, clones sa yo ki nan pwosesis la nan ke yo te kreye, kouve a ou te mansyone, nou gen detwi l'.
  
  
  Li vlope tèt li nan yon aodai. Li te pale vèt ak jòn flè ak a tonbe a mwatye chemen desann apetisan l ' sou kwis li saten pantalon. "Oh, — li te di. "Kòm pou sa yo granmoun klon, mwen te tande depi nan Alice."
  
  
  Li te di m ' Alice nan istwa a pandan y ap bwose cheve li. Chans yo te yon ti kras pi bon pase mwen te espere. Nan tan sa a, te gen sèlman yon sèl script nan Amerik, e avèk okenn chans, li te deja ale nan lonbraj la domèn. Mouri.
  
  
  Te gen twa nan yo nan London, men sa pa pral dire lontan si mwen jwenn wout mwen. Ak yon ti chans yo ak yon semèn yo kèk nan lavi, mwen pa ka sispann yo. Te gen menm yon chans ke RACH nan London te responsab pou sa a. Menm tankou yon wouye RACH (S) pafwa travay byen. Se konsa, kounye a li a desann nan Tara ak mwen. Si nou te ka detwi sa a fè nich yo, tout sote soti nan kote yo kote yo ta dwe sou.
  
  
  Mwen plede goumen ak kol mwen swa pijama. Mwen te fè mare l ' sou zepòl mwen.
  
  
  "Ki sa ki tankou yon ti nan klon yo gade tankou?"
  
  
  Li bay yon soupi. — Menm jan yo menm yo — tankou anbriyon moun. Yo yo se pwobableman nan yon anviwònman kontwole - petèt nan yon kouveuz — oswa yon kote nan laboratwa a."
  
  
  "Ki jan yo tès la yo-rive jouk nan vant ti bebe?"
  
  
  Li nodded grimly. "Mwen pa t' panse mwen te gen pi fasil nan travay nan sa a plasman. Mwen toujou gen fòs tèt mwen sonje ke sa yo prèske-timoun yo tan kap vini ansasen."
  
  
  Mwen jete m modi dekonprese pijama sou planche a ak te rive pou m ' pwòp rad. Mwen voye je l 'nan m' chemiz ble. Mwen te chire li pou lontan ke li te prèske nèt unassisted. Bondye mwen, mwen pa t ' ale nan yon rad anpenpan boul. Ak san konte, jwèt la te deja twò avanse pou li toudenkou fè difikilte ak Oriental etikèt.
  
  
  "Kouman pou mwen debarase m de li?"
  
  
  "Mwen te gen yon ti lazè nan sak mwen an. Oke, rete tann. Petèt mwen toujou gen li. Li te ale nan klozèt la ak rummaged nan sak li. "Non, pa ankò," li te di. "Mwen panse ke nou bezwen yo prese yon bagay. Petèt yon bagay ak chimi. Tout bagay nou ka jwenn nan sa a laboratwa.
  
  
  Finalman, li peye l ' tout cheve nan tèt ak dènye peny. Mwen rous gèycha. Mwen mete yo sou chosèt m. "Oke, sa ou fè se moute nan ou. Mwen devine mwen pral jis lide pwòp biznis mwen.
  
  
  Li dezaprouve. — Mwen jis te panse ... yo te pran zam ou a, pa t ' yo?" Se konsa,, ki sa ki fè ou panse...
  
  
  Li ti jan li lèv.
  
  
  Mwen rale sou pantalon m'. Sou mwen kilòt, ki yo pa t ' pran an. Sou bon fin vye granmoun Pierre, toujou joliman kache nan mitan yo.
  
  
  "Byen," li te di byen fèm, ak afè kontrè ak nati l', " ki jan ou fè li se jiska ou. Mwen devine mwen pral jis lide pwòp biznis mwen.
  
  
  Mwen leve soti vivan yon sèl sousi, men pa t ' reponn.
  
  
  
  
  Chapit 22
  
  
  
  
  Oke, Mesye Carter, nou finalman rankontre. Li te Lao Zeng, gwo-gwo-granpapa a nan konpayi an tout antye. Ak yon gwo-gwo-granpapa a bouton an nan mitan fwon l ' yo. Li te nan yon chèz woulant. Ki te sanble yo eksplike yon anpil. Poukisa li menm, li te disparèt soti nan chan batay la. A dezi elve tèt ou nan yon pi wo script. Plizyè douzèn fwa nan yon jou pou yo gade nan ki moun ki li yon fwa te, ankò nan aksyon sa a, ankò nan konpayi an. Li vide soti yon wiski e yo ofri li nan nou, tou.
  
  
  Tara te di pa gen okenn. Mwen pran valiz mwen.
  
  
  Li leve soti vivan vè l'. "Nick Carter," li te di,"ak tout ti kras nan lavni Chartye."
  
  
  Mwen te rive nan nan pòch mwen pou yon sigarèt. Yo te deja ale. Lao Zeng te ban m ' yon sèl ki sòti nan yon gwo vèrni bwat. Sigarèt yo te gen yon lò mikrofòn. Aparamman, li te sezi m'.
  
  
  Nou te nan chanm li. Oswa nan biwo l ' yo. Li te yon gwo espas. Li ta ka yo te spacious, men fenèt la te fèmen ak atmosfè a te yon ti kras suwanee. Isit la, tou, mèb yo te yon ti jan rar. Long tèk tab, wonn blan sofa. Yon sèl chèz. Decoration a sèlman se te yon trè kolore moso twal ak yon koleksyon nan zam yo sou miray la dèyè do l'. Gen yo dwe sou yon santèn zam yo. Pa patikilyèman ra oswa patikilyèman fin vye granmoun, men yo te pandye sou miray la gen, epi yo ke miray ranpa a nan tèt li te kouvri pa yon gwo fèy nan ka kraze glas. Anplis de sa nan zam, gen yo te lòt zam: plizyè kouto ak grenad nan men, osi byen ke gen kèk bagay sa yo nesesè nan nye letalite. Chak moun fè pati yo te eklere pa yon ti dokiman pwen enpòtan yo, ak anba li te yon ti foto.
  
  
  Mwen wè ou admire koleksyon mwen, " li te di. "Vini non, pran yon gade pi pre." Mwen te resevwa moute soti nan kanape a, epi li tounen vin chèz woulant l ' yo swiv mwen. Anba a ETAZINI Lame pistolè montre a te yon siy ki li " Bristol, Kenneth, Daejeon, 1952." Akote li te yon pèl-okipe talon. Hample, Stewart, Paris, 1954. Mwen gade desann nan modi talon epi kite soti yon whoosh. Li te tankou yo wè yon nepe ak Napoleon Bonaparte ak anba li, oswa yon cha lagè ak Har ak Ben anba li. Stu Hample te youn nan moun vagabon ki gen non yo deja kreye mit. Li te pi bon ke RACH, N1. te gen tout tan tout tan te gen depi Paris 1954. Lè yon moun te pran ki moun anpil pèl-okipe ti kouto nan men l'. Ansanm ak lavi l ' yo.
  
  
  'Ou?' Mwen tounen vin jwenn Lao Tseng.
  
  
  — Mwen te konnen ou ta dwe enpresyone, " li te di. Mwen pèsonèlman pran tout zam sa yo sou miray la.
  
  
  Li fè remake m ' dwat. — Men, mwen panse ke gen nan yon bagay sou li ki ta ka enterè ou pi plis." Mwen te ale nan yon direksyon ki endike yo. Mwen pa t ' gen pou li siyen pou yo wè ke li ta te ajoute Reine pou li. Ak mwen talon. Pa gen okenn manman-of-pèl, plim, men yo toujou mwen an Hugo.
  
  
  "Jis nan ka ou panse ke ou ka pran l' tounen," li te di. "Sa a se vè ka kraze, li se elèktrik ak byen sere fèmen."
  
  
  Li ti souri. "Men chita desann epi fini ou bwè." Manje k ap sèvi imedyatman, epi nou toujou gen yon anpil nan pale sou yo."
  
  
  Li te gen konfyans nan l ' pwòp sekirite. Li pouvwa yo te nan yon chèz a woulèt, men li te tou mete la kontwòl. Ak sa ki te yon bon bagay. Gen nan yon bagay sou yo te nan kontwòl ki fè moun pèdi kontwòl nan mo yo. Li nan sa ki mal, men li la vre. Ou ka montre yon nèg nan zam nan tèt l', li poze l 'keksyon sou istwa l' yo, men tout sa ou jwenn se yon koup nan yo fèmen bouch yo. Men, yon nèg ki pwen yon zam nan tèt ou se mare yo tonbe krache soti li yo entesten. Si ou pa konprann yon bagay sou sa a, tanpri kite m ' konnen.
  
  
  M apiye tounen sou kanape la. -"Bèl," mwen te di. - Imaje pale.
  
  
  Li konsantre kontanple l ' sou Tara. "Ou se yon syantis," li te di. — Ou espesyalize nan mikrobyoloji. Pa gen dout, ou deja konnen tout bagay sou nou klon yo.
  
  
  Tara gade nan m'. Mwen siy pou l ' kontinye.
  
  
  "Wi," li te di. "Mwen submerged pa ou koupe kwen an-teknoloji."
  
  
  Li te sanble yo jwi li. "Sa a, se ase... kokenn, se pa li?"
  
  
  — Konbyen tan ou te fè sa?"
  
  
  Li te souri. "Ven-de ane de sa. Oke, aktyèlman anvan ke... Men nan pwen sa a, nou te kòmanse ak fanmi mwen. Dr Quoy" — li vire fè m ' — "mwen sipoze ou te deja te rankontre sa a... byen, papa m' te kòmanse li. Li te trè enterese nan jenetik ak jere yo ka resevwa gouvènman an bay l ' avèk yon ti laboratwa. Bay, nan kou, ke li evantyèlman double desann sou kèk nan lespri yo pi byen nan mond kominis. Li te kòmanse travay sou Nguyen Chogoun..."
  
  
  "Ki fizisyen?" Tara te gade sezi.
  
  
  Lao Zeng nodded. 'Repons lan se wi. Men, Chogoun te gen plizyè anomali jenetik. Tara te sanble yo konnen ke deja. — Sa a, se ekzakteman ki sa mwen te pral di. Brakdon a sendwòm, se pa li? Sentòm li yo ki sèlman parèt apre laj la nan 30."
  
  
  Egzakteman. Men, kòm ou ka wè, anbriyon an pa ka siviv fredi a pandan enkubasyon nan tès tib. Gwoup plizyè nan Chogoun la nan klon yo te mouri anvan twazyèm mwa a. Nan premye, Kuoi te panse ke metòd l ' yo te mal. Gouvènman an te panse menm bagay la. Yo te retire sipò yo. Lè sa a, yon kèk ane pita, Chogoun la tèt li yo te kòmanse montre anomalies."
  
  
  "Ak lè sa a, KANG deside ki sipò nou pou yon lòt tantativ?"
  
  
  Li vire m'. 'Repons lan se wi. Men, se sèlman tan sa a, KANG bay l ' ak yon fizikman ak jenetikman pafè donatè."
  
  
  "Se konsa, li te ou."
  
  
  Li te m'. Anplis de sa nan mwen... "li te ezite pou yon dezyèm fann," mwen fizik bon, mwen te gen yon nimewo nan, nou pral di, 'talan' sa KAHN te pasyone sou perpétuer.
  
  
  "Yon talan pou touye yo nan san frèt," mwen te di.
  
  
  Li roujise modèst. Men ou menm, Mesye Carter, se tou yon talan asasen. Li te fè yon pran yon poz. "Malgre ke, si ou renmen tande li, san ou se toujou yon kèk degre pi cho." Ki moun ki mwen menm ki afekte mwa ou?" Li te souri nan m ' koulye a, menm bagay la tou felin souri mwen ta wè sou Chen-li nan foto a yo te pran jou a apre Senatè Saybrook a touye moun. Hong Luo ri twò lè li te touye duke a ak duchesse. Sa a pa t 'tan yo di l' diferans ki genyen ant yon psikoz asasen ak yon moun ki sèlman touye nan oto-defans. Yon bon bout tan de sa, mwen te gen deja byen fè tèt mwen. Yon bon bout tan anons sa pibliye depi, mwen te kouche reveye mande si mwen te tankou move kòm moun yo mwen detwi yo. Si mwen pa gen bay li tout moute ak pran retrèt ou nan yon kay peyi. Te gen yon gwo diferans ant mwen ak Lao Zeng. Mwen mete sijè a tounen kote mwen te vle li nan dwe.
  
  
  — Epi sa a, clones sa ou rete kole?"
  
  
  Repons lan se wi. Sou eseye, dezyèm lan. Tout gwoup la te siviv. Dr Kuoi te ap travay sou twazyèm gwoup la, lè kè l ' te bay deyò. Ou konprann ke pa te gen okenn yon sèl ranplase l'. Tout operasyon yo te sekrè. Se sèlman pitit gason l 'yo te ede l'. Ke pitit gason lè sa a, yo te eseye pote soti nan twazyèm gwoup la, men li pa t ' gen ase konesans. Nou pa t ' vle gouvènman an pou konnen ki sa nou te fè, se konsa nou ankachèt li nan Etazini yo. Gen li te resevwa yon ekselan jenetik edikasyon. Nou Dr. Kuoi se yon Harvard moun. Reyalite sa a te sanble yo l ' plezi.
  
  
  Tara te di ," Epi apre sa, li te kapab yo swiv nan tras papa l ' yo."
  
  
  Lao Zeng te sanble kè kontan ke li te kapab reponn "wi". Li te reyèlman te vle gen plis pitit gason tèt li, espesyalman apre aksidan an fèt la. Epi, koulye a rèv li rive vre. Nan pwen sa a, Dr Kuoi te pote trant-senk nouvo clones. Trant-senk nouvo Lao Tsengs. Tout moun se nan bon sante. Mèsi pou yo providence.
  
  
  Pou yon moman, mwen mande ki jan anpil nan yo te nan gwoup orijinal.
  
  
  Yon kout telefòn rele koupe m ' nan tren nan panse.
  
  
  "Ah, li lè yo manje," li te di. An doub pòt yo te louvri pa yon pè nan relijyeu yo ki moun ki gade sanble-klon? Pa gen okenn, li pa fè sans - epi nou te dirije desann nan yon wòch koridò a nan chanm nan manje.
  
  
  Sa te fèt la, nou rankontre. Oke, fèt si ou renmen makak sèvo, kabrit ke ak anvan tout koreksyon kalma. Li Tara te pran yon moman yo reyalize ki sa li te moute kont yo, epi li manje ak tendans nan yon twa-jou abstinans soti nan yon anpil nan "ah" ak "mmmm." An reyalite, makak sèvo yo bon gou. Sa a se sa mwen te di tèt mwen, ak sa ki mwen bezwen nan manje pou yo kenbe fòs mwen moute. Men, mwen te kenbe an silans espere, te gen yon sandwich shop alantou kwen an, ak map mande mwen si mwen te blese tèt mwen pa eklate soti yo ka resevwa yon anmbègè. Mwen jis panse: ki sa ki peyizan an pa konnen, li pa manje.
  
  
  Manje a te sèvi pa silans relijyeu. Apre kou prensipal la, Lao Zeng te ba yo yon travay nan yon enkonpreyansib lang. Super final la. Centennial ze.
  
  
  Konvèsasyon an nan tab la te trè bèl. Ki sa ki li vrèman te vle di li te pita. An menm tan an, li te kontan epi yo louvri. Yon jou, li vire desann-wòl nan yon kalm, afab lame. Youn nan relijyeu yo te kite kwizin la pòt louvri pou yon ti moman, ak Lao Zeng te eksploze, rale levit l ' pi pre nan pwoteje tèt li soti nan la trè danjere bouyon. Mwàn a byen vit kouri ak fèmen pòt la, ak Lao Zeng avèg serenite l ' yo. Mwen te pran avantaj de l 'newfound favè epi li te mande l' sou relasyon ki genyen ant KANG ak Tao ak ki jan abei a te siviv Kominis purj.
  
  
  Li te bat men l, ak an silans garçons yo te kòmanse netwaye lwen plak nou an. "Gen a pa gen anyen kanpe ou soti nan ki di ke," li te di. "Pa gen anyen ou ka fè ak enfòmasyon sa yo. Sèlman nan relasyon ki egziste ant nou se youn nan benefis mityèl." Lè sa a, yon mwàn te parèt ak yon po a te. Li vide yon tas pou Tara ak yonn pou m'. Li pwoche bò Lao Zeng, men lèt la balanse l ' la kòm li kontinye ap pale. "Abei a ban nou de bagay sa yo enpòtan. Premye a tout, laboratwa pou eksperyans nou. Li pa jis eksperyans jenetik, men eksperyans yo ak sa ki ou rele tèt ou-chanje dwòg." Li apiye retounen lakay yo epi fwote bra yo nan chèz woulant l ' yo.
  
  
  — Mwen panse ke ou te te gen privilèj pou yo ap eseye soti kèk nan yo?"
  
  
  "Kite m' asire ou, Carter, ke nou se trè byen ansanm sou sa. H-20 se sèlman alusinojèn la san yo pa efè segondè yo." Kuoi te di menm bagay la, men li pa t ' fè mal pou tande bon nouvèl la yon dezyèm fwa.
  
  
  "Epi dezyèmman?"
  
  
  Dezyèmman, wè pou tèt ou. Jis ale nan fenèt la.
  
  
  Mwen te ale nan fenèt la.
  
  
  E mwen te wè yon jaden nan flè. Li lonje nan orizon an nan tout direksyon. Li te yon jaden nan kokliko. Opyòm kokliko. Pou yon ti moman, mwen te eseye pou detèmine valè sou mache li yo, men mwen jis pa konnen ki sa ki vini apre yon billions. Mwen te kenbe kap deyò fenèt la.
  
  
  "View bèl, se pa li?"
  
  
  Mwen pa t 'bezwen wè figi l' konnen ke te gen yon mens smirk sou li.
  
  
  "Se konsa, ou se yon founisè," mwen te di, " pou sa a Nassau klike sou ak Featherstone Sosyete.
  
  
  Li te bay yon toufe ri. 'Pami lòt bagay. Nan mitan anpil moun, anpil lòt moun. Nou kwè ke opyòm se nou pi bon avantaj pou bati yon òganizasyon mondyal. Opyòm te genyen tou nou an, zam prensipal la nan anvan an lagè.
  
  
  "Fè sa yo relijyeu," mwen te mande, " mwen dakò ak ou pou règleman?"
  
  
  "Sa yo relijyeu," li te di, " pa konnen anyen sou politik. Yo pa menm konnen ki sa nou ap fè ak sa yo dwòg. Pa sa ki sa k ap pase nan laboratwa a. Tout sa yo konnen se ke lè eta a detwi lòt tanp ak monastè, KANG kenbe yo entak pou yo. Yo se trè rekonesan. Yo pa poze yo kesyon. Si yo te konnen verite a, yo ta tou fache anpil. Men, li se fasil yo ke yo pral jwenn deyò.
  
  
  Mwen gade nan de relijyeu nan pòt la. Yo bese je yo.
  
  
  "Yo pa pale angle," Lao Zeng te di. Se konsa, si w ap panse pou yo di yo ki sa nou ap reyèlman fè, mwen pè li nan ale nan dwe trè difisil. Sòf si, "li te snickered," ou ka mèt la olye konplèks ak fènwa Susoi dyalèk."
  
  
  Mwen te fè pi byen m yo pa gade nan Tara.
  
  
  "Men,," li te di. 'Chita. Ou te resevwa frèt. Epi nou toujou gen yon anpil nan pale sou yo.
  
  
  Mwen te ale tounen nan tab la. Mwen gade nan Tara. Li gade pi fèb pase mwen te panse. Moun sa yo ki kèk èdtan te pran peyaj yo sou li kounye a. Li po je yo te lou. Mwen te rive pou gode m ' lan. Je l 'toudenkou klere nan m'. Limyè vèt. Men, sa vle di: Sispann! Mwen gade l ' ankò. Te a te droge, epi li dekouvri li twò ta. Mwen ranmase gode m ' ak pran pòz pou pran yon bwè ti gout. — Ki lòt bagay ou te vle pale sou?" Mwen te mande Lao lwen tsen.
  
  
  "Timoun," li te di. "Ou menm ak Miss Bennet la.
  
  
  "Nou an ki sa ki?"
  
  
  "Timoun," li te repete. — Men, petèt li ta pi bon si Dr. Quoy eksplike tout bagay." Li pouse byen lwen soti nan biwo a epi yo woule sou nan ti entèrfon. Li te bourade bouton an epi rete tann. Pandan y ap li te fè sa a ak do l 'pou m', mwen vide te la retounen nan teyèr la. "Kounye a," li te di tou senpleman nan la vwa bwat. Lè sa a, li te tounen nan tab la. Mwen gade nan Tara. Li te yon ti kras étourdi, men li toujou te kanpe la dwat. Kuoi te vini e yo eksplike.
  
  
  Li te reyèlman trè senp.
  
  
  Li te ale nan nou yo pran vaksen an. Yo pral pote soti yon ti lame nan N3 ajan pou tèt yo. Men, tan sa a, sa yo N3 ajan ki ap travay pou KAN. Tara ta ba yo yon lame antye nan briyan jenetisyen. Klon nan Tara ki pral kontinye travay sou vaksinen moun. Premye syantifik kapasite te deja nan jèn yo, ak tout KANG te fè te bay ki nesesè nan fòmasyon pratik.
  
  
  Men, yo te vle pran li yon sèl etap pi lwen.
  
  
  Ki sa ki ta rive, yo te panse, si Tara ak mwen te gen yon ti bebe? Oubyen plis timoun. Statistik chans yo te nan kat nan yon sèl ke nou ta pwodwi yon ajan ki depase tout lòt ajan. Yon briyan asasen soti nan yon pwen syantifik de vi. Pi bon nan tou de mond. Ak lè sa a, lè l sèvi avèk sa a kòm nan orijinal yo, yo pral jwenn nimewo yo egzije a nan doublon pa konkusyonèr. Ki sa ki se opòtinite pou KAPAB. Dr Kuoi te kontan. Ak senkant oswa yon san nan sa yo superclones, KANG te kapab pran sou mond lan.
  
  
  Tara te kòmanse tonbe pi devan. Li gade yon ti kras paresseux. Li te repoze l 'manton sou men l' ak te sanble yo ap lite yo kenbe l ' nan plas. Mwen tou te gen yo bwè te, se konsa, mwen te kòmanse miman l ' jan ou santi ou.
  
  
  Lao Zeng tounen vin jwenn Kuoi. "Mwen panse ke yo pral byento pral dòmi kounye a," li orèy. — Lè ou fè plan yo fè operasyon an premye?
  
  
  "Pa solèy leve," li te di. "Si yo ap toujou ap dòmi." Nan entre-temps la, mwen bezwen kèk tan jwenn pare nan laboratwa a. Sa a se operasyon minè. Chak selil nan kò a pote tout jèn sa yo nesesè pou fè yon kopi egzak. Mwen te jis pran yon teren mens nan po a soti nan their forearms. Lè yo jwenn tounen nan selil yo, mwen pral tcheke yo deyò.
  
  
  Tara te deja ap dòmi, tèt li sou tab la. Mwen mumbled yon bagay ak bese tèt mwen kòm byen.
  
  
  Lao Zeng bat men l.
  
  
  Plizyè relijyeu yo te parèt. Mwen te twò lou yo dwe te pote pa youn mwàn ak te pote pa de. Yo pote nou tounen nan nou jasmine-parfumé selil prizon.
  
  
  
  
  Chapit 23
  
  
  
  
  Kle clanked sou chèn la, ak pòt la louvri. Nou te mete sou de ki apa a tapi, ak relijyeu yo yo te pèmèt yo kite kay la. Soti nan kwen mwen, mwen gade ak je m ' fèmen menm jan Quoy bent sou Tara. Ti limyè sou kle chèn nan ren l ' flickered. Li te pran l 'san presyon, lè sa a eksplwatè tete l' ak yon anonim dwèt. Lè sa a, li te pran soti yon stethoscope a nan pòch li. Li dwe gen yo te trè sansib. An ekouteur yo te pi long pase nòmal ak te ale pi fon nan zòrèy li. Li te sanble kontan. Lè sa a, li te vin jwenn mwen.
  
  
  Koulye a, li te kanpe sou mwen, madichon dousman. Relijyeu yo pa t 'wete m' levit, epi li bezwen yon men fè nan mezire san presyon. Nou te ale nan tout mascarade. Mwen pran pòz yo dwe mouri pwa. Li te difisil pou l 'pou yo pran m' blouz koupe. Li mete yon bandaj sou bra m ' e li te kòmanse ponpe. Map mande mwen si mwen san presyon ta di l 'si mwen te reyèlman reve, si mwen pa t' faking li.
  
  
  Mwen sipoze li pa t'.
  
  
  Li patted pwatrin mwen, lè sa a, rale soti stethoscope la ankò. Mwen tann pou frèt metal odisyon moso nan laprès kont pwatrin mwen. Lè sa a, mwen te kenbe tèt li ak rale difisil.
  
  
  Doulè a te dwe entans. Li jete tounen tèt li, ak dlo nan je welled moute nan je l ' yo. Li jemi. Mwen te pwan l 'menm kantite vòt la ak rale ankò, mwatye toufe l'. Nou woule sou, jouk tan mwen te sou tèt l', ak mwen te ateri yon kout pwen nan machwè l 'ak lè sa a, yon kout pyen nan kou l' ki ta ka kenbe l ' san konesans pou yon tan long.
  
  
  Pou yon ti moman, mwen te panse sou yo touye l'. Mwen te kapab jis toufe l'. Men, li te sanble tankou yon deplase estipid. Mwen pral genyen wonn lan, men, mwen pral pèdi match la. Lanmò li ta vle di nou santans lanmò. Lè espere ke nou yo nan fè nou klon lèt évaporé ou, Lao Zeng ta imedyatman voye soti nan yon eskwadwon tire. Swa yo jis tire nou, oswa yo touye nou ak yo sedatif sereng. Omwen lè sa a, yo pral fini pou nou koupe. Pandan se tan, script fanmi an ta kontinye egziste ansanm ak moun yo trant-senk frè m ' yo ki te sou yo kale. Pa gen, li te pi bon yo kite rèv yo Lao Zeng pou yon ti tan. Omwen pou yon ti tan.
  
  
  Mwen te bezwen pou travay ak Kuoi a san konesans nan kò moun. Mwen pran kle chèn soti nan ren l'. Li te gen yon koleksyon antye nan kle. Dwe omwen ven. Youn nan yo ta dwe kle nan laboratwa l ' yo. Ak sa a se nan laboratwa a, mwen te espere jwenn nan.
  
  
  Lè sa a, mwen te pran swen nan l ' yo rad blan. Nan kèk distans lwen, sa ta ban m ' kèk maskin. Soti nan dèyè, twò. Nan nenpòt ka, sa yo relijyeu, yo kenbe yo bese je yo.
  
  
  Wòl nou te ranvèse. Tan sa a, li te gen yon pwa ki mouri, e li te difisil pou m 'nan dezabiye l' yo. Mwen te pandye chèn kle nan ren m yo epi mete yo sou l ' yo rad blan. Mwen te sou uit pous pi wo pase Dr Quoy, men mwen pa t ' pran swen. Mwen bese atè, yo te tounen l 'imobilité kò a nan miray la, kouvri l' ak yon koton dra. Si yo te pran prekosyon yo, yo ta yo te jwenn dormeur yo nan lòd. Osi lontan ke yo pa kite twò pre.
  
  
  Mwen reyalize ke mwen te repoze lou sou chans mwen ak shortsightedness nan lòt moun.
  
  
  Mwen te pran yon dènye gade nan Tara, ki moun ki te ap dòmi nan lapè, ak te ale soti nan koulwa an.
  
  
  Ki kote yo ale?
  
  
  Li se fasil ke laboratwa an ki sitiye nan sa a bilding nan. Petèt li se sitiye nan youn nan atnan yo nan yon plis oswa mwens kote aleka. Se konsa, mwen te gen jwenn yon fason soti an premye.
  
  
  Spacious wòch koridò a te frèt ak fè nwa. Jis limen bouji yo mete yo nan entèval regilye kont miray la. Te genyen tou pòt yo avèk kadna. Relijyeu yo ', selil yo ki te kounye a vid? Oswa okipe prizon selil?
  
  
  Mwen te ale nan bò gòch la ak swiv koridò a nan fen an. Li te fè fas a deyò pòt la. Pòt la pa fèmen. Malgre ke ak Kuoi a chèn kle nan ren m yo, mwen te santi tankou mwen posede kle yo nan yon peyi wa ki tout antye.
  
  
  Te nwit la la ki klè ak kalm. Zetwal yo te deja vizib, menm si syèl la pa t ' byen fè nwa a ankò. Li te sèlman mwatye sot pase uit oubyen dis è, men Taoist frè m ' yo te deja antre nan gwo bilding ki ta ka yo te abite dòtwa yo nan yon silans liy.
  
  
  Sa vle di ke li pa t ' kapab dwe yon laboratwa.
  
  
  Te gen senk bilding yo nan total.
  
  
  Tout bilding yo nan konplèks la ap konstwi nan lou gri wòch, yon pye epè. Mwen parye yo yo te fè nan men. Jis tankou Miray la Great nan Lachin. Men, lè sa a, gwo-gwo-pitit pitit nan sa yo bòs mason. Bilding sa yo yo te sèlman sis san ane fin vye granmoun. Men. Li te orijinèlman yon fò. Oswa petèt li nan toujou te gen yon abei.
  
  
  Lao Tseng la chanm, osi byen ke nou "envite selil", te ki chita nan pi piti a nan senk bilding yo. Yo dèyè yo, jaden yo nan kokliko lonje ale nan tout direksyon. Yon ti kras sou bò goch la, nan yon gwo de-istwa rektang, yo te relijyeu yo ' ka dòmi. Opoze a sa a te yon etab-tankou estrikti ki te tounen soti yo dwe yon tanp lan. Se konsa, gen yo se de bilding bò gòch la.
  
  
  Kòm yon posib laboratwa a, mwen te chwazi a pi lwen zèl. Petèt doub ba nan fenèt la ak panach nan lafimen ki soti nan chemine yo te fè li gen anpil chans pou mwen. Kisa mwen ap eseye di se ke li pa te menm tankou yon estipid chwa.
  
  
  Mwen reyalize sa a anpil tou senpleman. Mwen menm mwen te jis te mache sot pase de relijyeu ak liv ki moun ki te veye pòt la. Lajè koulwa te menm jan ak yon sèl la mwen te kite. Mouye ak vid. Menm bouji. Lè w ap pran yon chans, mwen te chwazi yon sèl chanm epi yo sarepta pou yon moman, asire w ke pa te gen okenn son anndan an.
  
  
  Mwen te eseye fèmen. Pòt la louvri.
  
  
  Li te yon abei selilè. Kabann lan te pa gen anyen pi plis pase yon kwen nan sal la kouvri ak yon tapi.
  
  
  Te gen yon evye a, yon zòrye, gen kèk liv, ak yon ti lekti limyè. Mwen vire sou lanp lan ak gade nan liv yo. Sa te de komèsan nan la Maksis Bib: Kominis Manifès la ak Kapital, osi byen ke yon nimewo nan ti liv. Mwen ranvèrse nan yo. Youn nan yo te rele "Ki jan fè mwen pwan sou yon peyi soudevelope?" ak lòt "Ki jan fè mwen mine yon overdeveloped peyi a?" Ak ki enkli tout bagay eksepte Islann.
  
  
  Te gen definitivman yon mwàn k ap viv isit la. Men, pa yon Taoist mwàn. Yon kominis la mwàn. Youn nan sa yo mechan, konsakre, kominis asèt. Mwen mande ki jan anpil nan sa yo chanm yo te okipe nan fason sa a. Men, mwen te gaspiye tan mwen. Mwen te kite selil la epi te mache nan sou, tan pase lòt pòt an bwa ki gade egzakteman menm bagay la. Mwen pa t ' konnen ki jan mwen ta konnen ki sa ki kòrèk la nan pòt ta ka gade tankou. Mwen pa t ' panse ta gen yon lumineuz limyè bwat ak lèt yo LABORATWA flache pi wo a li. Men, yon jan kanmenm mwen espere pòt la yo dwe diferan ak petèt yon ti kras pi plis modèn.
  
  
  Yon pòt fèmen dèyè do m'. Mou mak pye pwoche bò kote m'. Li te yon nonm. Mwen bese tèt mwen ak kenbe mache a, ki te kouvri m manton a ak yon men: Kuoi t ' ap repase yon pointy yon pwoblèm jenetik.
  
  
  Nonm sa a te mache sot pase m 'san yo pa gade nan m' ak te disparèt alantou yon pliye desann sal la.
  
  
  Koulye a, mwen te fè yon desizyon rapid. Mwen te kapab te rete kote mwen te, e konsa eksite sispèk. Mwen te kapab ale deyò, sa ki ta ka yo te pi an sekirite, men se pa trè pwofitab.
  
  
  Te gen tou yon doub chans yo ke mwen pa t ' jwenn ki sa mwen te kap chèche. Men, si mwen te bay nan sa yo panse, mwen ta gen yo te yon kontab nan New Jersey, pa yon yon ajan sekrè nan Hanoi.
  
  
  Mwen te kenbe pral epi yo tounen vin kwen an. Ak senkant mil sèman kontab soti nan New Jersey chuckled kòm mennen tiyo diminuer desann sevè, etwatman pa wè tèt mwen ak klakan nan miray la dèyè do m ' ak yon aksidan.
  
  
  Li te akoupi sou miray la, rete ap tann pou m', fen l 'yo tiyo pare nan men l'. Moman sa a tiyo a frape miray la, mwen te pwan ponyèt li epi sere yo, men sa a tiyo a pa t ' yon sèl la sèlman ki te fè de plon. Priz li te rijid. Toujou kenbe telefòn nan, li lunged ankò, tan sa a genyen nan fè bagay pou tanp mwen an. Men koulye a, mwen te pwan ponyèt li byen sere ak frape l 'ak jenou m'...
  
  
  Li te yon script. Mwen pa t ' underestimate li. Yon sèl kout pyen chans pa menm ase yo frape lanmidon an soti nan l ' kolye.
  
  
  Mwen te absoliman dwa sou sa. Sou dezyèm m kout pye, li dove nan pye m', epi mwen te tonbe nan tè la. Li straddled m 'ak te kòmanse frape m'. Mwen woule sou yo, men li te pwan m ' pa gòj la. Mwen te eseye pi byen m 'yo, rale men l 'ale nan men m', men mwen pa t ' santi tankou mwen te eseye difisil ase.
  
  
  Moman sa a anvan lanmò se trè byen klere. Anpil fwa mwen te jis yon minit lwen soti nan lanmò, epi li te sèlman avèk sa a dènye minit klète ke revèy la sispann.
  
  
  Reseptè a te sou planche a, soti nan mwen rive jwenn. Mwen konsantre intans konsantre sou yon sèl mouvman. Pye m 'yo te dèyè l'. Mwen mete pye m ' sou tè a ak kouri dèyè li tankou yon chwal sou yo voye jete tout kavalye li yo. Li pa t 'frape l' soti nan aparèy la, men li te pèdi balans l ' yon ti kras, ak lè nou frape tè a ankò, li te sou sis pous nan dwa. Men m manyen telefòn nan, ak mwen te frape l ' sou tèt la.
  
  
  Ooh.
  
  
  Li woule koupe m ' ak kouche imobilité sou planche a wòch, ak san enfiltrasyon soti nan yon gwo zoranj koupi sou tèt li. Li pa senyen soti pou twò lontan. Li te mouri.
  
  
  Mwen pa t 'kapab kite l' isit la, ak mwen pa t kapab risk trenen kò l ' alantou pou yon pandan y ap. Nou te sèlman yon pye kèk lwen soti nan yon lòt pòt an bwa — yon lòt selil. Mwen louvri pòt la ak trennen l ' anndan an.
  
  
  Mwen te koube sou kò a lè m ' tande yon vwa ki soti nan pasaj nan pòt yo.
  
  
  "Pwoblèm Nan, Doktè A?"
  
  
  Mwen pa t ' vire alantou. Mwen te hunched sou, se konsa m wotè ak nan figi li pa t 'kapab ban m' ale. Mwen te eseye fè vwa m ' kòm yon wo Kuoi a.
  
  
  "Li pral amann."
  
  
  'Èske mwen ka fè yon bagay pou ou?'
  
  
  "Asire w ke li se pa detounen lè mwen pa alantou."
  
  
  "Men, sa a se chanm mwen.
  
  
  — Lè sa a, pran l ' fukin sal. Moun sa a bezwen repo. M-wo 'al moute kan vwa tonbe yon ti kras, men li pa t' sanble a yon avi.
  
  
  "Wi, Doktè," li te di yon ti tan. Epi ale nan bò gòch la. Lè li fèmen pòt la moun ki twò byen sere dèyè l 'yo, kite m' konnen ke li pa t 'renmen pran lòd ak pa t' pran swen ke mwen te konnen sou li.
  
  
  Mwen te pase yon minit nan fènwa total evalye limit la nan dezòd la, mwen ta te fè pandan rechèch mwen an. Mwen pa t ' jwenn anyen ankò. Eksepte pou difikilte sa yo. Li trè posib ke mwen te fini nan sa ki mal nan bilding lan, ak si mwen pa te gen chans, mwen ta ka gen te fini nan yon fen mouri. Soti nan moman sa a mwen te kite Nassau, tout bagay ale mal. Men, sou lòt men an, yo te sa ki mal yo nan bon direksyon an. Tara ak mwen te dwa ki kote nou te vle yo dwe. Ansanm, tou vivan, nan script la katye jeneral. Koulye a, tout sa ki rete yo te jwenn desann nan biznis. Mwen louvri pòt la yon krak ak gade soti nan koulwa an. Li te yon trè bon bagay mwen te fè. Pou jis lè sa a, yon pòt louvri nan fen a nan sal la, ak yon bougonnen a nan vwa yo te tande. Premye, te gen twa. Twa klon yo te kanpe nan papòt la, li di bon lannwit pou chak lòt. Yo tout pale angle. Mwen sipoze li te yon pati nan fòmasyon yo. Lè sa a, pòt la louvri pi laj, epi li te renmen kanpe nan fen a nan yon senti conveyor... kat... dis...... dizwit ven-youn nan kopi ki idantik. Seri klon yo.
  
  
  Reyinyon an, oswa kèlkeswa sa li te, yo te sou. Yo te sou wout yo nan chanm yo. Mwen te chwazi script en sou laboratwa.
  
  
  Si ou yo te ap tann pou ke pè a sèn ki kote Carter ansanm touye ven-yon asasen ak yon plon nan tiyo a, lè sa a, ou te fè erè. San yo pa yon mo, mwen fèmen pòt la ankò, li te ale nan fenèt la.
  
  
  Sepandan, si w ap tann pou m ' pwoblèm nan fen a, ou pral gen yo rete tann yon ti tan ankò. Plas la te sanble konplètman dezète. Anba kouvèti a nan ba yo, nètman pran pare broussaï, mwen te fè wout mwen nan la sot pase a bilding nan. Sa a te dwe la laboratwa.
  
  
  Mwen te prèske nan pòt la, ki te totalman siveye pa yon pakèt moun sou sa yo omniprésente relijyeu. Nan mitan klon yo ki te ki idantik nan nesans ak relijyeu ki moun ki gade ki idantik nan yo ki idantik rad ak kale tèt yo, mwen te santi ke mwen te patisipe nan yon lavi-gwosè montre nan mannken. Se sèlman yon moun te gen ase imajinasyon yo lè yo te gen yo kreye karaktè yo ki diferan.
  
  
  Mwen te jis pase yon bilding sou senk yad soti nan pòt la lè li te déja soti nan okenn kote.
  
  
  "Toujou nan travay... doktè?"
  
  
  Anfaz la sou pawòl ki sot pase a vle di ke li pa t ' kwè nan sa a "doktè" nan yon santèn lane. Mwen te santi yon bouke nostalgie pou bon fin vye granmoun efè espesyal depatman degize nan Washington. Mwen clutched la mennen tiyo nan pòch mwen epi yo tounen vin alantou.
  
  
  Script la li te ap tann pou m', zam yo nan men yo. "Gwo, N3," li te di. Bouch li rkrokviye nan yon dedeyeuz souri. "Bondye M Nan. ki jan ou te grandi, Dr Kuoi.
  
  
  Li pa t ' pran yon etap nan direksyon mwen epi l te toujou soti nan rive.
  
  
  'Bon.'Mwen tande ke ou ap gen kèk kalite bèf sakre. Se konsa, mwen ka ' touye ou. Men, mwen si ke yo vle ou tounen. Se konsa, ale tounen.
  
  
  Li te konnen ki sa li te vle. Li pa t 'touye m', men li ta ponp m ' plen ak plon, si li te vle. Akeri karakteristik, tankou bal blesi, yo pa pase sou timoun yo. Mwen te gen yo dezame li. men, mwen ta gen trape l ' nan gad. Anvan li te kapab tire. Menm si li rate, son an nan yo ki .45 ta trase yon ploton antye isit la.
  
  
  Mwen te kanpe kòm toujou kòm yon moso nan wòch. "Prese moute," li te di.
  
  
  Mwen jis kenbe kap nan l ' ak yon wòch nan figi an.
  
  
  'Poukisa? Poukisa ta mwen fè sa? Ou ka tire m ' si mwen pa fè anyen pou ou. Ou menm pa ka fè m 'anyen," mwen bay manti. "San an nan pèt yo ap pran reta ti kras operasyon yo te prepare pou m'. Se konsa, si ou vle m 'tounen, ou pral oblije konvenk m' premye.
  
  
  Li te kache. Li te pa sèten si mwen ti kras kontribisyon nan syans te vre oswa ou pa. Si anyen, li te gen dout l ' yo. Si li pèmèt m ' yo sove, li pral nan tray la. Si li ponp m ' plen nan bal yo, li ta dwe nan menm plis pwoblèm. Sa vle di ke li te ke yo te defye nan yon batay pwen.
  
  
  Li te aksepte defi. Sèlman l 'premye chwa nan zam ki pa t' pwen, men karate. Mwen gen yon senti nwa nan karate. Men, mwen tou te gen yon nwa mennen tiyo. Li te tout trè byen planifye. Pou dezyèm fwa nan mwatye yon èdtan, mwen te gen yon kò mwen bezwen debarase m de.
  
  
  Oke, isit la ou te gen sa ki nan anvlòp koule. Men, Dr Kuoi ta ka gen yon kle a pou li. Li te pran m ' sis ap eseye, men finalman la pòt louvri. Mwen trennen script la ' s cadavre anndan, epi fèmen pòt la grange.
  
  
  Relijyeu yo te toujou kanpe la avèk je yo bese, veye pòt la nan laboratwa a. Li te enkwayab. Gen plis chans, klon yo te frè yo, men, yo te wè tout bagay e te fè pa gen anyen. Mwen te kòmanse konprann yon ti kras nan Tara a eksplikasyon nan Taoist moralite. Pa gen lanmò epi pa gen okenn sa ki mal, se konsa, si ou rankontre swa. ou jis pa fè anyen. Mwen te demisyone nan laboratwa a pòt.
  
  
  Enteryè a nan sa a bilding lan te diferan de lòt bilding. Te gen yon ti kouvan zòn resepsyon ak gwo blan doub pòt. Dizyèm kle a te ban m ' aksè, ak pòt yo pase kouto louvri.
  
  
  Mwen panse ke sa a se kote ki pi mal mwen te janm te.
  
  
  Yon ranje nan gwo tib an vè ki te ranpli avèk k ap grandi fwi aliyen miray la. Mwen pral fè ou yon favè yo ak pou oblije dekri teren.
  
  
  Te gen lòt tès tib. Moun ki pi piti - ak mas nan sibstans ki sou k ap flote nan likid la. Mwen konte senkant. Kilès nan yo de yo te imen ak ki pa t', mwen pa t ' kapab di. Te gen yon tab nan sant la nan sal la. Gen yo te kaj a nan krapo ak rat ak yon kèk kochon gine ki te parèt nan moman sa a mwen te vire sou limyè a.
  
  
  Lòtbò lari a te gen yon biwo yo. Yon gwo fenèt an vit separe l 'soti nan laboratwa a, men li pèmèt l' nan kenbe yon grenn je sou tout bagay soti nan gen. Kont miray la nan yon ang nan fenèt la te chak syantis fou nan rèv. Sou sis mèt nan worktable, aliyen ak ebulisyon barik manje pa chofaj elektrik anwoulman, dlo, kondansateur, ak ti gaz bwa chandèl. Kote an antye te kouvri pa kèk kalite metal canopy, tankou yon hood sou yon recho, ak soti nan gen te gen yon ka kraze glas ekran an ki kouvri li tout.
  
  
  Men, sa a pa tout.
  
  
  Te gen yon lòt pè nan pòt doub nan do a nan laboratwa a, dwa pwochen nan pòt la nan Quoy nan biwo yo. Mwen fouya ak kle yo ak louvri yo. Mwen te tounen nan etwat la koridò. Sis fèmen pòt an bwa.
  
  
  Mwen te jwenn kle yo pou yon sèl la an premye.
  
  
  Yon jèn Thai nonm sa a nan ven l ' yo te dodine sou planche a nan kwen an. Lè li te wè m'. li te kòmanse ap jémisman ak ranpa pli lwen nan kwen l ' yo.
  
  
  Nan yon lòt chanm, yon granmoun fanm ak yon sovaj, vid gade pran sote nan m 'ak te kòmanse bat m' nan a pwatrin ak sovaj, ven kou. Mwen te pwan bra l 'yo ak dousman men byen fèm pouse l' tounen. Olye pou yo m', li te kòmanse bate sou la mou miray ranpa a nan. Mwen fèmen pòt la ankò, ak panse pou yon moman.
  
  
  Kuoi te di li te tou eksperimante ak dwòg nan laboratwa. Li te di li te lide-chanje dwòg. Oke, de moun ki opinyon yo genyen yo byen klè chanje. Syans se k ap deplase pi devan. Mwen te deside ke mwen te wè ase nan pwen sa.
  
  
  Mwen te ale tounen nan laboratwa a ak peye yon vizit nan Kuoi nan biwo yo.
  
  
  Mi yo yo te anpile ak liv ak dosye. Pwobableman l ' pèsonèl achiv yo. Mwen fouye biwo l ' yo. Mwen pa t ' konnen ki sa mwen espere jwenn. Men, sa ki mwen te jwenn yo te ekselan. Yon seri de uit kle. Mwen konpare yo nan kle yo sou senti m 'ki te bay m' aksè nan laboratwa a ak selil yo. Repons lan se wi. Tout moun te gen pwòp yo doppelganger. Mwen mete la pi piti mete nan doublon nan pòch mwen. Lè sa a, yon lòt te panse te fèt m', epi mwen kache yo nan tout woulèt la nan mwen walson. Mwen kache chans yo nan genyen te kòmanse ogmante.
  
  
  Mwen fèmen pòt la laboratwa dèyè do m ' ak mache soti, ki sot pase la tonben relijyeu yo, nan nwit la la.
  
  
  Sou mwatye nan gen, mwen te wè yon bagay enteresan. De relijyeu yo ki te gen yon olye agiman chofe. Li te etonan ke sa yo, relijyeu yo yo te kapab pale nan tout, men menm plis etonan te ke yo te diskite ak youn ak lòt. Mwen kache dèyè kèk touf menm jan yo te pase m', men koulye a, yo te an silans.
  
  
  Mwen te mache tout rès la nan wout la nan konplèks la san yo pa nenpòt ki plis supriz. Mwen reyèlman te vle gen tan la. Mwen te dwe konnen pou sou yon èdtan ak mwatye nan yon. Mwen te panse mwen ta bay sa a Kuoi yon de-èdtan bay yon kout kouto, men, mwen pran risk la de tout fason. Lè mwen te rive nan pòtay prensipal la nan nou an kay, li te totalman siveye pa de relijyeu. Yo pa t ' gen lè mwen te kite. Men, tankou tout lòt moun, yo bese je yo ak peye pa gen okenn atansyon m'.
  
  
  Mwen pa t ' wè nenpòt moun ki nan koulwa an. Byen vit ak an silans, mwen te rive nan pòt la nan selil nou an. Mwen louvri pòt la dousman. Tara te toujou la. Toujou ap dòmi. Mwen gade nan kamera a nan yon lòt mat. Kuoi te toujou la. Gen konfyans nan mwen travay, mwen te antre nan sal la. Men, mwen pa ta dwe konsa asire w.
  
  
  Yon pè nan men yo te pwan m ' soti nan dèyè. Yon men ki fèmen nan kou mwen. Mwen te eseye tòde lwen, men yon lòt men ki te fèt ponyèt mwen nan plas ak woule moute manch rad kòm ke men yo sere boulon otou m ' kou. Mwen gade tounen. Yo te de relijyeu. Yo dwe gen yo swiv m ' nan silans. Yon sèl nan twazyèm yo te ap tann pou m ' deyò nan pòt la. Ak yon sereng. Dr Kuoi te resevwa moute soti nan kabann lan. Mwen te santi yon pensman. Mwen te libere tèt mwen de sis bra fò ak ayerasyon kòlè m ' sou premye mwàn ki moun ki te vin nan rive. Apre apeprè yon koup nan segonn, twou a lapen louvri moute ak mwen te kòmanse tonbe.
  
  
  Pi fon.
  
  
  Pi fon ak pi fon.
  
  
  Tounen nan Wonderland.
  
  
  
  
  Chapter 24
  
  
  
  
  Tara te kanpe sou m', li di yon bagay enkonpreansibl. Li te pote l pou kont li pale woz kilòt. Li te gen yon kare nan twal gaz bandaj vlope alantou li yo nan avanbra. Mwen voye je l 'nan m' yo nan avanbra. Te gen yon menm jan an kare nan twal gaz.
  
  
  Yo te fè li. Yo pran vaksen an nou.
  
  
  Nou resevwa eritaj bondye yo yo te deja naje nan tès tib, yon kote nan ki laboratwa soti nan kochma, yon kote nan mitan peche rat ak krapo.
  
  
  Mwen vole soti nan kabann.
  
  
  "Kalm desann," li te di. 'Kalm desann. Ou yo ap toujou twò fèb. Pòt yo yo t ' ap veye. Nou pa ka fè anyen ankò. Li vire ozalantou yo ak te kòmanse zòrèy yon bagay. Mwen souke tèt mwen, ap eseye fè sans nan l ' mo yo.
  
  
  Lè sa a, mwen te wè l'. Li te pale ak yon mwàn. Sa a bavardaj te sipoze yo dwe la kounye a-pi popilè Sutoi dyalèk. Sa a te yon dezyèm fwa nan eksperyans sedatif te fè m 'kesyon m' pwòp saniti.
  
  
  Nonm lan te chita sou planche a, toujou kenbe plak la nan manje a ki te mennen l ' bay nou selilè. Li voye je egzakteman tankou lòt moun yo. Skinned. Men, lè li louvri je l', mwen te konnen li te espesyal. Mwen pa janm te wè tankou je anvan. Yo genyen tout konesans ak inosan de dè milyon de ane nan limanite.
  
  
  Tara te tounen m'.
  
  
  "Ning Tang se abbot. Li te vini isit la pou ede nou. Omwen asire w ke nou manje a se pa droge. Yo te planifye yo mete nou desann ak dòmi grenn." Vwa li te yon ti kras tranble.
  
  
  Mwen gade nan Ning Tang, moun kontinuèl je yo. "Eske se sa ke tout èd li ba nou?"
  
  
  Li te monte zèpòl zepòl li. 'Mwen pa konnen. Ede nou nan nenpòt fason, se kont l ' konfyans. Kèlkeswa sa k ap pase, li dwe ap nan — byen, di, Bondye. Li santi l tankou li pa entèfere ak li, epi li nwi l ' yo."
  
  
  "Ki sa ki lanfè a kalite yo nan relijyon se nan sa a," mwen te di. "Se drugging ak touye moun ki pral nan Bondye?"
  
  
  Li gade m ' ak kè poze. Li te di ke aksyon l ' yo pa ka anpeche yo touye moun. Li pa ka sèlman afekte moun ki vin mouri. Si li pa fè yon bagay, yo pral touye nou. Si li te ede nou, nou pral touye yo.
  
  
  — Li se tout touye moun pou l'?"
  
  
  Li nodded gravman. "Li nan tout à pou l'."
  
  
  Mwen dezaprouve. — Lè sa a, poukisa se li ede nou?"
  
  
  "Li di li ede nou menm chans."
  
  
  Mwen gade alantou. Te gen de nan nou, epi nou yo te fèmen akle nan yon selil. San zam. Te gen yon anpil nan yo deyò. Tout lame yo. — Se sa ki sa li rele sa?"
  
  
  Mwàn la te di yon bagay. Tara tradui li. "Li te di li te konprann santiman nou... men ta renmen ou yo dwe kapab konprann li. Li te di - "li kache, tankou si pè m' reyaksyon. "Li te di ke konpreyansyon pral pote ou kè poze."
  
  
  'Oh, dwa? Lè sa a, sa a, se gwo. Li pale byen fasil sou mond lan. Isit la, nan l ' ti kras tanp Taoist. Men, sa ki sou gen? Ki sa ki sou tout moun sa yo ki bèt ki moun ki fè wout yo nan lavi gras a kokliko li ap grandi nan jaden l'? Mande l sa li panse sou li. Tara gade desann nan tè a epi bay yon soupi.
  
  
  "Oke, prese moute," mwen te di. "Mande l'."
  
  
  Yo te pale youn ak lòt pou prèske dis minit. Li te dwe trè enteresan. Ning Tang te pran yon tan long yo reflechi pran yon poz ak te pale nan yon douloureuse vwa. Finalman, li te di yon bagay ki te fè Tara vire alantou.
  
  
  "Li pa t' konnen anyen sou sa a opyòm," li te di. "Li pa konnen anpil sou sa k ap pase sou pa gen. Li te pase tout lavi l ' isit la. Men, li te di li kwè-jije pa la dife nan vwa ou, "li te di," ke ou se fèmen nan sous la nan inivèsèl enèji. Lè sa a, li te di m ' avèti ou ke se pa tout relijyeu yo isit la yo relijyeu yo. Kèk nan yo ki... apeprè mwatye nan li... sou yon santèn... Nan KAN patizan."
  
  
  Mwen te deja te panse de yon bagay ki sanble tèt mwen. Sa a eksplike relijyeu a, mwen te wè diskite ak relijyeu ki moun ki te pwan m', ban m ' piki. Men, nan dènye yo pè mwen te wè yo gade egzakteman menm bagay la tou kòm tout lòt moun yo. Desann nan bese je yo. Mwen te monte zèpòl, ou santi yon mat kòlè bati moute. "Bon," mwen te di. 'Bon konnen. Se konsa, mwatye nan yo se patizan. Men, si yo tout gade menm bagay la tou, ki jan nou ka rekonèt yo?
  
  
  Tara retransmèt kesyon an ak tounen vin jwenn mwen. "Li te di nou pa ka vrèman fè sa."
  
  
  Mwen leve e li te kòmanse ritm moute ak desann selil la. 'Oke, si li la nenpòt konsolasyon nan konsyans l', li te di yon bagay yo nou, men, li pa t di anyen. Li renmen riddles sa yo.
  
  
  Ning Tang leve kanpe. Li dwe ale, li te di, politès. Men, li ap tounen pou nou manje. Jouk lè sa a, li te kite nou yon kèk Taoist platitud:
  
  
  "Aksyon bay mwens repons pase moun panse."
  
  
  "Lide yo, yo se pi fò pase zam yo."
  
  
  Pou ki li te ajoute nan l ' solanèl fèmen adrès:
  
  
  "Sou Jou a nan Mirak, tout bagay pral rive vre." Ankò, konpreyansyon sa a te kle nan lapè. Sa a kalite pale vrèman kondui m ' fou. Men, li te gade m 'orevwa ak l' fin vye granmoun nan je, ak pou yon ti moman, mwen te santi pa gen anyen. Pou yon ti moman, mwen te konnen tout repons yo, ak sa yo repons yo te kòrèk.
  
  
  Li kite, ak mwen tande l kle fèmen pòt nou. Son an te pote m ' tounen nan yon brital reyalite. Mwen te vle kout pyen yon moun. Men, se sèlman moun alantou yo te Tara. Mwen kontinye pou vitès leve, li desann sal la.
  
  
  "Li bon ke w ap fache nan m' koulye a," li te di. — Ki sa ou te panse lè sa a?" Ke mwen te kapab vire l ' nan yon konvenki RACH ajan nan dis minit.
  
  
  — Ou te kapab omwen eseye, mwen renmen anpil. Olye pou yo repete sa a istwa san sans m 'yo, konpreyansyon sa a ta pote m' kè poze."
  
  
  'Oh Bondye mwen an. ki jan estipid ou yo.
  
  
  "Ah. Bon. Ou se entelijan, epi mwen yon moso nan kaka.
  
  
  Li bay yon soupi. 'Mwen pa t' di sa.'
  
  
  Oh, pa gen okenn? Mwen ranmase youn nan zòrye yo ki soti sou planche a ak balanse nan li. Li nan tout isit la, ti bebe a, sou yon kache mikwofòn. Èske ou vle m ' yo jwe yon tour?
  
  
  Li soupi ankò. "Oke, sa a, se pa sa m te vle di. Mwen jis te vle di ke si sèlman ou konprann...
  
  
  "Wi, repons lan se wi. Mwen konnen. Lè sa a, mwen pral finalman jwenn lapè."
  
  
  "Wi," li te di. Li souke tèt li, ranmase yon lòt zòrye, ak jete l 'nan m'. Sa a lè li te rive. Mwen jete zòrye a, mwen te kenbe nan li. Li pijon bò lanmè a, pèdi balans li, ak te ateri sou do matla la. Soti nan gen, li te kòmanse voye zòrye nan m', ki mwen jete nan li. Li te leve, ak yon gwo zoranj zòrye ak te kòmanse frape m ' ak li. Mwen te pwan li yo ak pouse l ' tounen desann sou matla a, epi nou te kòmanse bo fou. Sa a kalme nou desann yon ti kras. Nou panted ak anbwase lòt. Lè sa a, mwen te nan li. Tout bagay te egzakteman jan li toujou te la avèk nou. Se sèlman nan dènye minit mwen te gen yon te panse. Mwen rkule. "Pa enkyete," li te di. "Si yo vle nou pou yo fè yon super ti bebe a pou yo, yo pral gen yo rete tann yon kèk plis semèn." Men, li pa t ' travay. Lide a ke KANG te vle nou fè sa yo te vye. Mwen te resevwa koupe l 'epi li bo l' dousman. "Mwen regrèt sa, siwo myèl. Mwen pè mwen pa vle pran risk sa.
  
  
  Apre yon pandan y ap, li te di: "Ou se dwa. Mwen bay manti pou ou. Mwen te kapab gen yon ti bebe yo ak ou kounye a." Li bo m'. Mwen vle ti bebe w la.
  
  
  'Kounye a?'
  
  
  — Mwen pral vle ke lè nou jwenn soti nan isit la, ak ... pa renmen ke ... byen, mwen pa vle yo konprann sa." Mwen ta pito touye tèt mwen pase ke. Men, mwen kwè nan ou, Nick, " li te di ak yon souri. "Mwen panse, kòm sa yo ki moun ki te di, ou se fèmen nan sous ki nan konesans. Mwen kwè ke ou gen yon karaktè nòb ak yon etwal chans, pa gen pwoblèm ki sa sa moun di. Mwen mete konfyans nan ou pou jwenn nou soti nan isit la.
  
  
  Mwen ta gen te panse sou li. Mwen leve, vlope yon sèvyèt autour tèt mwen, e li te kòmanse ritm retounen lakay yo epi soti ankò. Koulye a, mwen ta kontan komès mwen an karaktè nòb pou yon sigarèt. Mwen gade deyò fenèt la. Li te nan mitan jounen an. Mwen pèdi mwatye yon jou.
  
  
  — Mwen te jwenn laboratwa a, " mwen te di l. 'Vini non isit la.'
  
  
  Li te fè yon sarong soti nan yon fèy koton ak te ale nan fenèt la. Nou te toudenkou trè deprime. Mwen pwente nan laboratwa an ak dekri kote li yo. Mwen te montre l kle yo mwen ta yo te pran nan Quoy nan biwo. Mwen toujou te gen yo. "Tout sa nou dwe fè kounye a se jwenn soti nan isit la.
  
  
  "Èske ou panse ou ka fè li?" — Ki sa ki se li? " li mande piti / ba.
  
  
  "Nan kou," mwen te di. "Golden nanm ak etwal chans ? Natirèlman. Kouman mwen ka manke?
  
  
  Li soupi lou ak ti jan mwen earlobe. "Mèveye," li te di.
  
  
  Yon pakèt moun sou kle clanked kont pòt la. Nou tou de byen vit te plane nan kabann nou an, kote nou pran pòz dòmi.
  
  
  Devan pòt kay la fèmen ankò. Mwen gade desann nan plato a pou manje. "Nou ta pi bon yo gen dine," mwen te di. "Manje, manje a se sipoze s' adonne nou."
  
  
  "Mmmm." Li writhed sou li mat tankou yon klas atizay modèl. "Mwen byen kontan ke se pa ka la. Mwen panse ke mwen grangou. Li te pote plato a pou yon tab ki ba ak leve kouvèti a sou la toujou-vapeur sokoup.
  
  
  Sepandan, li sniffed li mefyans. Li yawned. "Pa enkyete," mwen te di. "Li nan manje Chinwa. Ou pral reveye ankò nan yon èdtan.
  
  
  Nou te manje. Li te yon repa senp, diri ak legim yo. Men, li te bon gou ak omwen li te ranpli. Mwen gade nan Tara ak te santi grangou ankò. Men, ki te gen yo rete tann. Nan yon kote ki diferan ak nan yon tan diferan. Li te santi je m 'sou li, leve je l', te souri timidman, epi vire atansyon l 'tounen pou l' plak la.
  
  
  Mwen te eseye konprann. Li nan yon toudenkou anbarasman. Mwen toujou te gen yon anpil yo konprann sou li. Reyaksyon mwen an nan fanm se nòmalman senp. Lè mwen gen kesyon yo, yo se kalite ki nan kesyon ki kapab dwe fasil pou reponn wi oswa pa gen okenn. Se sèlman tan sa a, te gen pa gen anyen ki senp alantou nan tout. Pa kesyon oswa repons yo. An mal fanm ak santiman m 'pou l'. Senp yo non yo pa gen ankò aplikab yo.
  
  
  Li pa t 'yon ti fi bèl ak linèt oswa yon kalandriye bote yo, menm si mwen pa t' kapab imajine yon mwa ki pa t ' gade pi bon paske nan li. Li te tou de Kategori epi yo kategori B. Li te yon sètifye syantifik, jeni ak yon travayè sosyal ekselan. Li te entelijan ak sexy. Dou ak enteresan. Li ankouraje m', irite m', te defye m', leve lespri mwen. men, si li énervé m', li te tou yo te tounen m ' sou.
  
  
  — Ki jan sou nou jwenn nan travay?"
  
  
  "Ki jan," li te mande, " èske ou kwè ke?"
  
  
  Mwen pouse plato lwen nan men m', reziste kont ankouraje a fimen yon sigarèt. Pran lazè lwen Tara se yon sèl bagay, men pran sigarèt mwen se yon fè pase mizè.
  
  
  "Mwen te panse sou sa yo relijyeu pou yon pandan y ap," mwen te di. — Yo ak mwen gen yon lide. Èske ou ka pale vit?"
  
  
  "Nan Sutoan dyalèk?"
  
  
  "Nan Sutoan dyalèk."
  
  
  'Mwen te panse konsa. Ale sou yo.'
  
  
  "Oke, mwatye nan relijyeu yo isit la yo se KANG ajan yo, yo pa yo? Gen apeprè yon santèn nan yo, epi yo pral prese nan sèn nan nenpòt moman deranje plan nou an. Se konsa, nou dwe detwi yo. Oswa omwen pran yo soti nan jwèt la."
  
  
  'Bon. Men, ki jan fè nou konnen ki moun yo ye?
  
  
  — Nou pa ka rekonèt yo. Sa a pwen an antye. Sèlman yon byen mwàn te kapab fè sa."
  
  
  Tara dezaprouve. — Mwen doute nou kapab konvenk l ' di nou, si sa a ki sa ou te panse." Pa si li konnen nou ap pral pran soti ajan sa yo, oswa petèt menm vin pi mal.
  
  
  Mwen souke tèt mwen. — Mwen pa vle l ' nan di ou nan tout. Mwen vle sa yo byen relijyeu yo pran sa yo KANG ajan oswa vin pi mal.
  
  
  Pou yon moman, li te jis regardant nan m'.
  
  
  "Ou vle m' fè li lapli tou, oswa petèt fè lò a soti nan pay?
  
  
  Mwen te souri. — Mwen pa panse ke li nan sa ki difisil.
  
  
  — Ou ka di ke fasil. Ki sa ki agiman ou sijere pou mwen sèvi ak? Mwen vle di, ki jan ou fè konvenk moun ki yo angaje nan fè pa gen anyen fè yon bagay? Ak dezyèmman, si ou kapab konvenk yo, ki sa ki zam ou ap sijere yo sèvi ak?
  
  
  Mwen leve ankò ak ritm leve, li desann sal la. "Kòm pou la premye pati nan kesyon ou yo, mwen konte sou yo ensten siviv."
  
  
  Li ap tranble anba pye tèt li. "Li pa pral travay. Yo se pa bezwen pè nan lanmò.
  
  
  'Mwen konnen ke. Men, mwen pa vle di pèsonèl yo siviv. Mwen vle di konsève lafwa yo. Gade, gen nan sèlman yon sèl rezon ki fè yo ap sasosyan moute ak KANG: pou konsève pou yo abei. Sa a yo dwe dènye a rete Dao gwo fò nan tout nan Indochina. Si se pa nan mond lan.
  
  
  'Dwa?'
  
  
  — Se konsa, lè sa relijyeu yo mouri, lafwa yo mouri avèk yo. KANG se pa ale nan aksepte nouvo relijyeu. Kote sa yo ap vin yon KANG fò a, pa yon tanp Taoist. Si yo pa vle pou goumen pou li. Nan ka sa a, fè anyen se revyin detwi tèt ou."
  
  
  "Men, pa ta yo te mouri san yo pa pwoteksyon yo?"
  
  
  "Ak ede nou, yo te kapab deplase nan yon lòt kote."
  
  
  Pou yon minit, li fèmen je l ' nan panse. "Son trè, osi lwen ke mwen ka wè." Men, lè sa a, ankò, mwen se yon dogmatik Ameriken renmen ou, epi nou ap fè fas ak yon attitude konplètman diferan."
  
  
  "Mwen pa kwè ke li," mwen te di. "Mwen panse ke tout idealist yo se menm bagay la nan fen an. Yo yo vle mouri pou lide yo, men yo pa vle yo kite tèt yo mouri pou lide yo."
  
  
  Te gen yon lòt dlo nwa kite sou plato a. Li te chwazi l ' ak dwèt li yo ak te pran yon bay / fè koutdan. Li te souri. Bon lide, " li te di. "Li la vo yon eseye de tout fason. Gen reyèlman sèlman yon pwoblèm.
  
  
  Mwen soupi. 'Ki sa ki se li?'
  
  
  "Ki jan ou fè di 'ideyalis' nan Sutoen?"
  
  
  Mwen jete yon zòrye l'.
  
  
  'Pa gen okenn, pa gen okenn.'li te di. "Egzamen an se pa sou ankò. Ki sa ki sou dezyèm pati a?
  
  
  "Ki sa ki nan pati nan dezyèm?"
  
  
  "Ki sa yo ta itilize kòm yon zam?"
  
  
  "Oh, ke," mwen di ak yon souri. "Yon sèl la soti nan Lao Zeng nan biwo yo." Mwen te gen yo rete tann yon ti jan jouk li te sou nivo a menm jan m'. Li pa t 'pran l' twò lontan.
  
  
  'Bondye. Zam yo sou miray la.
  
  
  "Zam sa yo sou miray li. Gen apeprè yon santèn moso nan li pandye nan gen, e gen sou yon santèn byen relijyeu. Epi m matematik pwofesè ta ka di ke li ba ou yon zam pou chak moun.
  
  
  "Hey, men rete tann yon minit. Osi lwen ke m sonje, sa a vè a kont miray ka kraze, li elèktrik yo ak fèmen.
  
  
  — Epi yo mwen komen sans di m ' ki kote pa gen yon fèmen, dwe gen yon kle." Ak ki kote ki gen elektrisite, gen tou yon switch. Ak youn nan relijyeu yo nan Lao Tseng a chanm a dwe konnen kote yo ye."
  
  
  Li voye je nan m 'seryezman pou yon moman, lè sa a, giggled, li vole pase sou, epi anbwase lòt m'. "Pafwa,"li te di," ou se jis supèrb."
  
  
  "Ou pa gen pou wè anyen ankò," mwen te di.
  
  
  
  
  Chapit 25
  
  
  
  
  Jou lannwit sa a, Jou a nan Mirak la te kòmanse.
  
  
  Premye mirak ki te pase lè Tara rale yon pòch sigarèt nan soti nan valiz li. Ou ka pa panse ke mirak sa a équivalant nan èkstraksyon dlo ki sòti nan yon wòch, men lè sa a, ou pa ap kòm dejwe fimen jan mwen menm mwen.
  
  
  Dezyèm mirak la te pran yon ti tan ankò. Sou yon èdtan, yo dwe egzak. Men, lè Ning Tang kite ankò ak nou an dine plato, li te dakò pou pale ak l ' Tribinal Siprèm lan. Si Tribinal la dakò, li pral rantre nan plan mwen.
  
  
  Twazyèm pa pouvwa dwe konsidere kòm yon 100% mirak, men mwen vle panse sa. Paske, an plas an premye, li pa t 'lide m' yo. Si mwen pa t ' itilize Tara a matche ak dènye, mwen pa janm ta ka yo te rive jwenn nan klozèt la yo wè sa ki te rete nan pòch mwen, e mwen pa janm ta ka yo te jwenn twa moun bèl bato yo mwen te pran soti nan kazino la nan Grenada, ak jòn yo sa ki nan gout yo. Pa kèk mirak, yo te rete nan kouti nan yo levit la.
  
  
  Tan an te tou byen bèl bagay. Paske nan mwens ke kat segond, yon kle balanse nan pòt la ak yon mwàn, prezimableman youn nan KANG nan ajan yo, te vini pou tcheke sou nou.
  
  
  Li te sèlman yon kèk èdtan apre nou pase dwòg-trete manje a, epi nou ta dwe gen yo te dekontrakte. Pou li ka gen yon zam nan men l', men li pa te sou yon alèt la. Ak lè li te apiye desann pran yon gade pi pre, mwen te gen pa gen okenn pwoblèm frape l ' ak chip kache nan palmis m. Mwen jis te pran zam la nan men l'. Yon etranj ris yo ki te fèt revòlvè. Yon sèt-piki 7.65 kalib revòlvè.
  
  
  Sou dis minit pita, jan mwen espere, patnè l ' te wè sa ki te ale sou.
  
  
  Kounye a li nan tan yo aji. Mwen pa t ' konnen ki rezilta a nan Ning Tang la reyinyon, men sa a te sitiyasyon an kounye a. Ak mwen se pa yon sèl manke yon opòtinite.
  
  
  Tara ak mwen chanje nan noun lan nan rad, mete ot yo kouvri tèt nou. Li te jis yon lòt fèb degize. Men, nan omwen relijyeu yo tout te gwosè a ak wotè, se konsa nou fizik epi wotè a pa t ' ban nou lwen. Mwen fèmen pòt la ant nou yo ak san konesans nou an gad, ak nou fasilman glise soti nan bilding nan ak toupatou nan fè nwa a teren yo.
  
  
  Nou te ale tou dwat nan laboratwa a.
  
  
  Tara te santi nan kay la nan mitan an sekouan barik ak konplèks ekipman yo. Li byen vit idantifye twa-mwa-fin vye granmoun klon yo. Nouvo klon nan Lao lwen tsen. Lòt bèt yo te makak, li te di. Lè sa a, li regardant, tankou si frape pa zèklè, nan ranje ki nan tib pou tès. "Nou," li te di hoarsely. Epi li vire do.
  
  
  Mwen te kanpe gad palè pandan y ap li rummaged nan yon kabinè a plen nan pwodwi chimik yo, ap eseye figi konnen ki sa fè ak yo. "Ki sa ou panse," li te di nan dènye. "Mwen te kapab touye klon yo pa ajoute pwazon nan rejim alimantè yo. Men, lè sa a, laboratwa a ta dwe toujou entak, ak Kuoi te kapab kòmanse pote soti yon nouvo gwoup ankò demen... "Li te pèdi nan panse, frapan l 'zong dwèt ou kont dan l'.
  
  
  'Oswa lòt moun?'
  
  
  "Oswa... mwen ka fè kèk gliserin trinitrate e ke sa a li."
  
  
  "Gliserin trinitrate?"
  
  
  "Nitroglisren a pou ou".
  
  
  'Li nan menm bagay la tou pou ou.'
  
  
  Mwen te souri.
  
  
  'Byen?'
  
  
  'Repons lan se wi. Ale pi devan, kenbe prale. Prese leve, li fè kèk nitroglisren. Mwen pa ta vle ba yo yon chans dezyèm."
  
  
  Li mete yo travay, leve vè ekran ki bloke bouyi pwodui chimik yo. Li te chwazi yon gwo wonn flakon plen ak yon likid ki klè, ki te ajoute gout pa gout ki soti nan yon ki tou pre rive jouk nan vant ak yon lòt likid klè. Bagay sa a te sou yon bobin chofaj ak te fè gwo bwi ti klòch. Yon kondansasyon kolòn te mete sou tèt la nan flakon an, ak dlo frèt kenbe tanperati a menm lè sibstans la te tèt anba ak yon otomatik ajitasyon. Mwen pa t 'mande l' sa l ' ensidan an vrèman te. De tout fason, li jete li tout desann drenaj la.
  
  
  Lè sa a, li te pran de plis likid, tou de san koulè, epi mete yon sèl nan yon flakon ak lòt la nan yon ib nan nen rive jouk nan vant. Si mwen ta janm te gen nenpòt dout, yo ta dwe ale kounye a. Li te reyèlman te gen yon rezon ki fè yo dwe isit la. Li te travay avèk rapid ak efikas fasilite nan kèk wouj-chveu nonm nan yon mawon hood, yon fe bon, melanje salamann nan je ak licornes a dlo nan je. Li ranplase frijidè a rive jouk nan vant ak ajitasyon.
  
  
  "Tout dwa," li te di. Men, Jou ki konn fè Mirak yo ki te pwodwi premye li yo fo nòt.
  
  
  Ak yon anpil nan lòt fo nòt li yo.
  
  
  Sa yo fo nòt li yo te - soti nan bò gòch a dwat-Vin Apre. Dr Kuoi ak yon douzèn fo relijyeu ak yon douzèn byen gwo zam. Moun sa yo estipid sèt-tire zam revòlvè.
  
  
  Mwen se pa byen fasil entimide. Si m ' te pou kont li, mwen ta pran Kuoi an otaj. Men, yo te konnen otaj teyori tèt yo. De relijyeu yo ki te vin moute pou Tara, pouse yon revòlvè nan l 'tounen, ak Genyen Po a te bay lòd m' pou lage zam yo.
  
  
  Mwen soupi. Li te depoze zam la. Mwen te kòmanse resevwa nan abitid nan move nan yo ke yo te kenbe moute nan li.
  
  
  Mwen te di l ' sa.
  
  
  Li te di li te tan pou choute abitid la. Ke li te pase pran. Ke mwen pa pral kouri byen lwen ankò. Kuoi te ajoute ke li te tan pou m ' devlope yon nouvo abitid. Li te fè eksperyans avèk yon bagay, men li pa t ' te eseye li sou moun ankò... Nou yo te apeprè yo pran nan youn nan selil yo nan do a nan laboratwa. Bòkote kamera a nan yon granmoun fanm ki moun ki bat yo kont miray ranpa yo, ak kamera a nan yon jenn gason ki moun ki regression pou timoun piti. Nou te kraze nèt vide andedan, pòt la te kriye byen fò fèmen, ak lè sa a, te gen lou son nan yon boulon glisman nan devan li.
  
  
  Mak pye yo disparèt.
  
  
  Fenèt yo te entèdi. Kalòj la te piti. Anndan, te gen pa gen anyen men matlasye miray ranpa yo. Nou te nan yon matlasye selilè. Epi yo te ale nan kondwi nou fou ase pou sa mou kamera pou yo vini nan sou la men. Omwen yo te ale nan eseye.
  
  
  Tout sa mwen te konnen te ke yo pa ta reyisi. Kamikaz pa t ' style mwen, men, m gaz bonm lan te toujou kache ant janm mwen yo. Si mwen kite l 'ale nan espas ki nan prizon nan selil la, li pral pran nou avè l'. Men, omwen mwen ta jwenn nan kontak ak Kwoi. Mwen pral rive nan kreyatè m nan pandan ke kapasite mwen yo toujou entak.
  
  
  Mwen gade nan Tara. Li te pè anpil. Mwen rekonèt sentòm yo. Je l 'yo te gran louvri, figi l' lekspresyon. Enkyetid se diferan soti nan pè. Pè fè nou enkyete nan tout mezi posib. Laterè a se paralize.
  
  
  Mwen te chwazi l 'leve e yo te eseye aplodi l' leve. Mwen te eseye pou fòs la pè nan l'. Li te toujou souke. Mwen ap tranble anba pye l'. Mwen frape li. "Reveye, mwen renmen anpil. Mwen bezwen ou."'
  
  
  Li fouye l ' klou nan bra m. "Mwen regrèt sa," li te di nan yon toufe bon ti plant vwa. — Mwen - mwen vrèman bezwen pè." "Kote mò yo ye, w ap dwat," mwen te di. — Ki jan fè ou panse mwen santi mwen?"
  
  
  Li gade m ' nan sipriz. 'Kè sote?'
  
  
  "Kris la," mwen te di. "Si mwen pa t' fè li, mwen ta gen te pare pou sa a matlasye selilè pa kounye a."
  
  
  Li mete tèt li sou zepòl mwen ak jis pandye gen. "Poukisa fè mwen santi bon kounye a epi yo pa pi mal?"
  
  
  "Paske w ap fèmen nan yo avèk yon moun, pa yon machin." Li te souri mal nan m'. Nèrveu yo, men ak yon souri. "Si se konsa," li te di, "poukisa ou te' te Fè nan peyi Japon ' ekri tout lòt peyi sou manman bourik ou a?"
  
  
  "Paske mwen te kreye a," mwen te di, sa ki annapre yo l ' sou wout li. Mwen kouri yon men nan cheve m ' yo. Li te imite tèt li, men, nan omwen li te nan kontwòl ankò.
  
  
  "Prese leve," mwen te di, " e kite yo dwe rezonab." Premye a tout, lè se sa a modi bagay pral eksploze?
  
  
  Li ap tranble anba pye tèt li. "Pa enkyete sou li. Si mwen ta tounen yo koupe dlo a frèt, nou ta dwe mouri pa kounye a. Men, yo te eklate, pwodwi chimik yo dwe chofe 240 degre, ak nan tèt li li pa pral reyalize sa a. Mwen menm mwen te jere yo jwenn ke vè rido a desann ankò. Yo pa menm konnen, mwen chanje soti nan pwodwi chimik yo, paske yo ka touye klon pwòp yo. Nan premye fwa, li te... byen, script manje.
  
  
  'Lè sa a, li se amann. Kòm pou Kuoi ak komik zam, mwen gen yon lide. Mwen sipoze ke si Kuoi te vini tounen isit la, li pa ta ka vini ak tout yon ploton. Yon kèk relijyeu ak revolve ta pwobableman dwe ase. Li pral panse sou li. Mwen te di Tara ki sa mwen vle di.
  
  
  Yo te nan okenn prese retounen. Petèt li jis pran yon ti kras tan jwenn pare.
  
  
  Nou pozisyone tèt nou sou swa bò nan pòt la. Tara te sou bò dwat la. Lè pòt la ouvè, li pral dwe gen dwa dèyè li.
  
  
  Yon gwo silans bati moute ak anvayi selil nou an. Si dam kap vini yo nou te frape sou miray la, padding ta antere son an. Mwen te di Tara jwenn kèk dòmi si li te panse li te bezwen li. Li te panse li te bezwen li. M te rete reveye ak gade silans. Mwen tann pou li kraze.
  
  
  Mwen te mande sa ki dwòg Kuoi te pare pou nou. Mwen te kenbe panse sou moun ki fin vye granmoun syans fiksyon fim sa yo kote yon inivèsite pwofesè chimi vire l ' elèv yo nan bug yo jeyan. Oswa yon sèl la nan ki astwonòt surdozaj sou moonbeams ak vire nan fou cactus. Carter satisfè Dr Vail Tweet. Byento nan sa a teyat. De ti sak nan pòpkòn ak anpil nan Coke. Lè sa a, ou ale lakay ou ak fè lanmou sou kanape la.
  
  
  Tara tèt anba pou yon moman nan l dòmi. Mwen estime ke li te sou sis è nan maten an. Zwazo yo te moute ak vole pou yon èdtan, ak limyè difuze nan nan entèdi fenèt yo. Mwen ap tranble anba pye l'.
  
  
  Nan minit nan premye nan rekiperasyon se ki pi difisil. Mwen ap gade jan li ajiste li pèsepsyon a nan m a mawon gwo rad ak matlasye miray ranpa yo. Li fwote men l 'sou je l'. 'Ki sa ki tan se li kounye a? Li voye je alantou. 'Wouch.'Se konsa, li te finalman tounen tounen yo peyi a nan k ap viv la. "Mwen devine nou pa konnen, nou fè?"
  
  
  "Tan pou ka leve," mwen te di.
  
  
  "Mwen te tankou yon bon, san danje dòmi. Mwen reve ke nou yo te...
  
  
  "Shh."
  
  
  Mwen tande devan pòt kay la nan koulwa a louvri. Laboratwa pòt. Tara kouche sou bò dwat nan kwen an ankò, jis tankou nou te repetition. Lè pòt la louvri, kò l 'te kache, men men l' te kapab rive jwenn li. Li te pare pou aksyon. Nan opinyon li, distribisyon an te pafè. Li pa t ' mouri depi lontan ase yo dwe reveye, epi yo pa lontan ase yo dwe pè. Mwen te bay manti sou lòt bò a nan pòt la, tèt mwen kont miray la. dòmi.
  
  
  Pòt la louvri. De lame a relijyeu ki te antoure Dr Kuoi. Quoy te gen yon hypodermic zegwi nan men l'.
  
  
  Tout bagay te ale byen vit ak byen.
  
  
  Premye mwàn, Ajan KANG, poked m 'ak revòlvè l' yo. Tara a men ki te parèt soti nan dèyè pòt la. Dezyèm mwàn te santi yon ti tay pike sou li fè pye. Dènye a nan Grenada a bato. Mwen lunged e te pwan pou m revòlvè. Li te tire nan o aza, nan matlasye miray la. Quoy a cringed. Dezyèm mwàn a te tonbe san konesans. Mwen te gen yon zam nan men m kounye a. Premye mwàn a te tire de fwa nan vant la. Kuoi te kòmanse nan kouri ale. Mwen trebiche l 'ak ki te fèt l' yo desann pandan y ap Tara te pwan yon hypodermic zegwi ak te ba l ' yon piki. Je l ' woule tounen nan yo te pè. Li jakòb rete tout frèt. Mwen ranmase nan dezyèm ki zam ki soti nan tè a epi remèt li yo Tara. Lè sa a, mwen te pran kle a epi fèmen Kuoi ak zanmi l ' nan selil la.
  
  
  Nou te gratis ankò. Sa vle di ke se mwen menm ki eksepsyonèlman entelijan oswa eksepsyonèlman estipid. Chwazi youn. Men, pa di m ' repons lan...
  
  
  Tara apiye kont miray ranpa a nan epi li fèmen je l'. "Èske mwen ka dekonekte kounye a?" Li te tout bon trè fèb.
  
  
  "Ou panse ke ou ka kenbe deyò pou yon lòt lè?"
  
  
  Li soupi ak dwate moute ankò. "Mwen te pwomèt."
  
  
  "Vini," mwen te di.
  
  
  'Rete tann yon dezyèm fwa.'Li te ban m ' tounen revòlvè mwen te bay li. "Rete tann, huh? Li lage kòd la pou l ' mwàn a rad. Mwàn la te pi wo ke mwen te, ak tout woulèt la nan rad li trene sou sis pous sou etaj la. Li rale l 'moute jouk li te pi wo pase l' nan je pye. "Kenbe sa a kounye a." Mwen te fèt moso twal la pandan y ap li mare kòd la sere ankò ak ki plwaye siplemantè twal sou li.
  
  
  "Mwen konnen," li te di. "Li pa patikilyèman bèl, men li la pi bon si mwen gen kouri." Li te pran zam li. 'Bon. Ki kote nou prale patron?
  
  
  "Nan laboratwa a."
  
  
  Nou te ale nan pòt la e m ' louvri li yon krak. Mwen siy pou Tara yo rete lwen. De laboratwa teknisyen yo te okipe anndan an. Yo te abiye tankou relijyeu, men rad yo te kouvri ak rad blan laboratwa. Yo te ap travay sou ki kouvri tab, men yo pa t ' manyen Tara a kreyasyon.
  
  
  Mwen glise nan pòt la ak mache glise nan tout sal la. Lè m 'te sou dis pye dèyè yo, mwen te di," Kanpe la epi leve men ou. Vire alantou tou dousman.
  
  
  Yo te fè jan yo te di. Mwen te di Tara.
  
  
  "Ki sa nou gen nan sa a kabinè medikaman nan silans yo pou yon kèk èdtan?"
  
  
  Li te ale nan etajè yo nan majik posyon ak etidye klasman. — Mmmm, ki jan sou... ki jan sou gen kèk amobarbital?" Sa a ase pou yon bon bagay, restful dòmi lannwit lan."
  
  
  "Mwen byen."
  
  
  Li te kòmanse ap prepare sereng. "Kèlkeswa sa ou prefere. Nòmal dòmi oswa pou ki moun?"
  
  
  "Jezi," mwen te di. "Chwa a se pou achtè a". Mwen te kenbe je m ' sou de relijyeu yo. Youn nan yo kouri men l ' ak anpil atansyon atravè tab la.
  
  
  Dòmi, lè sa a, " li te di, mwatye-ranpli hypodermic zegwi.
  
  
  Mwen te tire nan tas la li te rive pou. La glas kraze, ak jòn likid koule soti. Li korode sifas la nan tab la.
  
  
  Nou te tout te gade nan li. Mwen souke tèt mwen. — Mwen panse ke ou ta pi bon jwenn soti nan la." Mwen pa ta vle anyen rive ou." Yo pa t ' deplase pou yon ti tan. "Mwen gen senk plis vaksen ak mwen tire trè byen. Se konsa, ou reyèlman sèlman gen yon sèl chwa. Dòmi "— mwen pwente nan Veso a ak zegwi - " oswa mouri."
  
  
  Mwen pase kouto a revòlvè. Yo te dirije pou sant la nan sal la.
  
  
  Mwen pa konnen poukisa mwen fè yo chwazi. Li te tankou tire moun ki san zam nan san frèt. Mwen te kenbe revòlvè a anba nen yo pandan y ap Tara sou fòm piki yo ak yon hypodermic zegwi, fwote yo ak alkòl kòm si li inport. Bon abitid yo se jis kòm difisil yo kraze kòm move moun yo.
  
  
  Byento yo te pase deyò epi yo tonbe dòmi. Li vire m'.
  
  
  'Ki sa ki kounye a? li te eseye pou pale avèk kalm, men li te tande vwa tranble.
  
  
  "Ou toujou pa ka pase soti," mwen te di
  
  
  "Kapab mwen chita, lè sa a?"
  
  
  Mwen te souri nan li. Paske nan l ' etranj konbinezon de kapasite ak tandrès, fòs ak feblès, fanm ak timoun. Li te chita leve, li mwen li bo tèt la nan tèt li.
  
  
  — Ou gen yon bagay lòt moun fè, siwo myèl.
  
  
  "Nitroglisren".
  
  
  Nitroglisren. Èske ou fè l ase fò pou kònen moute bilding nan tout antye? Mwen vle di, ki gen ladan nou an, klere byen bèl zetwal. Dr Kuoi?
  
  
  Li nodded. "Ladan l' nan biwo a ak tout documents l'."
  
  
  "Lè sa a, fè li."
  
  
  Mwen toudenkou te panse de viktim inosan nan selil yo. Yon ti gason, yon granmoun fanm, epi yon moun lòt bagay te gen bèl bagay fòtin nan bon nan yo te yon kochon gine imen pou Dr Kuoi. Mwen te magouy ak mwen mete yo nan uit kle. Kle nan selil yo. Yon jan kanmenm, mwen te eseye pou konsève pou moun sa yo. Men, ki jan ou eksplike pou moun sa yo ki pa konprann sa w ap fè? Ki jan èske ou kapab di yo, " Swiv mwen. Pa enkyete w.'...
  
  
  Mwen te ale nan kabinè a medikaman e li te pran medikaman ki Tara itilize kont relijyeu yo. "Konbyen se ase pou yon nòmal anestezi?"
  
  
  "Oh ... senk san miligram ase. Ou ka konfonn li ak sa a? Li pwente nan yon boutèy likid klè. "Fè ou konnen kijan pou bay yon lòt moun yon piki?"
  
  
  Mwen nodded. Li te kòmanse melanje kalman.
  
  
  'Bon. Mwen ' m ale pou yo eseye jwenn mesye sa yo soti nan isit la. Nan tanp lan, si mwen gen tan. Yo ap pwobableman dwe san danje ki genyen pou yon pandan y ap...? "Mwen gade nan gode a nan men l'. "Lè mwen jwenn tounen isit la, fè ou konnen ki jan yo voye jete bagay sa a?
  
  
  "Pa kite l', mwen renmen anpil. Jis vire sou dlo a epi y ' a vire sou chofaj la?
  
  
  'Bon. Mwen pral fè pi byen m ' yo vini tounen isit la yo chwazi ou leve. Oswa ou pral kontre m ' nan tanp lan?" Mwen kite.
  
  
  'Tinon a?'
  
  
  Mwen te vire alantou. 'Ki sa li, siwo myèl?
  
  
  "Asire w ke tout bagay ap oke?" Li te tankou yon lapriyè. Mwen mete desann boutèy la ak zegwi a ak pran l ' leve. Mwen te kapab santi tout l ' tendres anba moso twal ki graj. Mwen te santi m tèt mwen adousi yon ti kras pa l 'enpilsyon chalè, ki gen enfeksyon chalè a ki pwopaje nan kò m 'ak penetration kè m'. Genyen yon mo pou li. Li se yon komik mo ki enprime sou kat Valentine a epi li te jwe sou jukeboxes yon santèn fwa nan yon èdtan. Mwen li bo l'. Mwen li bo l 'alo ak goodbye, mwen vle nou e mwen renmen ou, epi li te fèt m' tankou mwen te yon pati nan li. "Li k ap pase yo dwe tout dwa," mwen orèy. 'Tout bagay yo pral amann.'
  
  
  Li te pandye tèt li. "Mwen konnen sa ki nan gen la—" "Tout moun sa yo ak tout sa revolve?
  
  
  "Oke, yo pa ap chèche pou m' kounye a. Yo panse ke mwen vire nan yon bagay enkonpreyansib isit la.
  
  
  Je li louvri sou m ' yo te uncomprehending.
  
  
  "Yon plant," mwen te di. "Yon pwodwi nan Kuoi Eliksir Majik yo konpayi. Se konsa, si mwen jwe li l ' dwa, mwen ka evite pwoblèm. Anplis, "mwen leve l' bab," mwen te rankontre yon anpil nan moun ki gen yon anpil nan zam nan lavi mwen. Ak mwen toujou vivan.
  
  
  Li te eseye souri ak echwe miserable.
  
  
  "Aplodi moute," mwen te di. "Mwen envulnerabl. Nòb ak ak yon etwal chans, sonje? Anplis de sa, ewo nan se pa janm frajil. Ou te li ase istwa pou yo konnen sa.
  
  
  Li ap tranble anba pye tèt li. "Sa a se pa yon istwa. Sa a se reyalite. Li sarepta. "Pyè Hansen te tankou yon ewo, ak yon bagay rive l'."
  
  
  Mwen te rankontre Hansen yon fwa. Atire yon nèg ak yon tirè pwofesyonèl. Hawke rele l ' yon talan reyèl. Men, yon bagay te rive Hansen. Pa gwo orevwa, men sa ki te kapab vin pi mal. Yo te frape Hansen nan kolòn vètebral la. Yon karant-senk-kalib bal te koupe nè ki pèmèt ou fè bagay sa yo tankou ti mache. Ak fè lanmou. Mwen pouse te panse a ale kòm byen vit ke mwen te kapab. "Sa a yon lòt istwa," mwen te di. 'Pa m' yo. Pa nou.
  
  
  Li bo m 'ankò, l' po je yo k ' ap vòltije ak nouvo pè.
  
  
  Mwen rale lwen e te pwan l ' pa zepòl yo. "Sispann li," mwen te di. — Mwen te di ou tout bagay te ale nan dwe byen. Se konsa, tout bagay yo pral amann. Ak kenbe yon priz sere sa a sou zam. Mwen pwente nan Revòlvè a kouche sou tab la. "Pran li avèk ou lè ou ale deyò epi sèvi ak li lè ou bezwen yo."
  
  
  Li soupi ak nodded, tou dousman rejwenn kontwòl nan tèt li.
  
  
  "Al gade nan ou nan tanp." "Mwen te ale nan kaj.
  
  
  'Tinon a.'li te mande. "Èske mwen ka dekonekte kounye a?"
  
  
  
  
  Chapter 26
  
  
  
  
  Te gen yon lòt viktim nan Dr Kuoi nan pratik. Yon moun apeprè laj mwen, Ewopeyen, wotè. Li te souri anpil. Ak drooling. Mwen mande ki jan nonm sa a pòv te resevwa isit la. Epi, mèsi pèsonèl m ' bondye a, mwen te resevwa soti nan isit la sou pwòp mwen.
  
  
  Mwen ta gen te dwa yo ki pa gen okenn espesyal ekip sekirite te kap pou m'. Lakou yo yo te trankil. Solèy la te deja wo, ak lè a te frison ak chalè. Abityèl yo ranje nan tè a-kap relijyeu yo te tit nan direksyon tanp lan. Ot yo chire yo pwoteje tèt yo mal tèt yo. Mwen lou benyen tèt mwen nan sitiyasyon an. Pa gen okenn klon yo se vizib. Yon pete nan ki graj rir soti nan dòtwa fenèt enfòme m ' ke patizan relijyeu yo te toujou andedan nan moman sa.
  
  
  Twa mwen proteje yo te pasifye. Anndan tanp lan ak reyèl relijyeu yo, yo yo pral an sekirite.
  
  
  Mwen te pote yo nan epi yo mete yo sou trikote lapriyè tapi akote ajenou relijyeu. Li te fre andedan. Rezilta a nan epè eksteryè mi yo oswa mank de pasyon anndan an. An silans relijyeu yo te tankou estati yo. Men, pa tankou estati wòch. Wòch la se sal ak tè, e menm pi fasil mab toujou pote sijesyon nan wòch, mòn yo, ak labou.
  
  
  Si se te posib pou imaj nan nwaj yo yo dwe pran. lè sa a, sa ki te tout. Yon sèl gwo foto nan syèl la.
  
  
  Nan ranje devan an, mwen te wè Ning Tang. Mwen te eseye trape je l', men li te kap tripay, fikse sou kèk abstrè panse. Mwen te kite tanp lan. Si mwen prese, mwen ka toujou jwenn nan laboratwa a ak pou Tara. Mwen pa t 'vle l' sou yon kwa teritwa pou kont li.
  
  
  Kite te pi rèd pase vini. Lè m te antre nan tanp lan, mwen te youn nan anpil moun. Koulye a, mwen te youn nan kèk a. Fo relijyeu yo te konnen ke reyèl la relijyeu yo te priye difisil. E si mwen pa reyèl oswa fo, lè sa a, mwen gen yo dwe Carter. Men petèt mwen jis kenbe ap resevwa chans.
  
  
  Mwen vrèman te eseye kenbe prale a, ap eseye kenbe moute mach la nan yon nonm ki wè tan ak distans kòm motels sèlman ak bagay sa yo endiferan. Li jis pa t ' sipoze pou yo ale byen.
  
  
  Se konsa, li pa t ' ale byen.
  
  
  Sa a pa te premye a repwodi san sèks, li te kap nan solèy la ak flèch je yo. Ak laboratwa a.
  
  
  Laboratwa ak Veso.
  
  
  Mwen anime mach mwen.
  
  
  Mwen sipoze li se.
  
  
  Tout sis nan yo te kanpe pa byen. Sou ven mèt lwen nan men m'. Sis klon yo. Youn nan yo leve soti vivan tèt li pandan y ap pale. Li te wè m ' e li te kòmanse kriyan. Lè sa a, yo tout te vin nan m'. Mwen te plane dèyè yon pye bwa a e yo te tire. Mwen tire youn nan yo nan zepòl la, men li te kenbe ap vini an. Mwen te gen kat vaksen bò gòch la. Si mwen frape li kat fwa, gen ta dwe toujou de klon nan plen sante. Mwen te jis t ' ap repase sitiyasyon sa a lè reinforcements rive. Lòt klon yo. Ven nan tout. Yo kouri soti nan dòtwa yo ak te dirije nan direksyon m ' yo.
  
  
  Gen kèk fwa lè ou bezwen kouri vit.
  
  
  Mwen te ale la sèlman nan fason posib. Sa vle di ke mwen te gen pou yo ale nan poppy jaden yo. Lè ou wè yon nèg fè yon bagay konsa estipid nan yon fim, ou konnen li se fini. Nenpòt ki moun fou ki moun ki monte yon echafodaj oswa kouri yo atravè yon plat jaden an se pitye dooming tèt li.
  
  
  Men pafwa gen se senpleman pa gen okenn lòt fason soti.
  
  
  Si mwen te ale nan laboratwa a, mwen ta mennen yo nan Tara. Si mwen pote yo nan tanp lan, mwen pral mete an danje lòt moun ak fè ti kras ede tèt mwen. Mwen pa t ' gen yon plan nan tèt ou. Pa gen okenn long tèm entelijan manèv jaden. Kesyon an pa t ' konnen si mwen ta siviv. Men, pou konbyen tan.
  
  
  An poppy jaden siy pou m ' tankou yon sèn ki soti nan Oz. Yon kontinuèl tapi nan flè koulè wouj violèt. Rèv sèn nan. Trè fasil Waterloo.
  
  
  Mwen te gen yon trant-lakou mennen ak kat bal. Li nan tout. Sa ki te nan fen benediksyon m konte. Bal la te kriye byen fò nan tè a nan pye m', voye anbarasan gro nan van jan yo whizzed sot pase zepòl mwen. Mwen te kenbe kouri ak te vin jwenn yon kèk plis mèt. Yon kote nan mitan an nan jaden an te yon ti bwat an wòch. Si mwen te kapab jwenn pou li, mwen te kapab sèvi ak li kòm yon tanporè defans, kòm yon baz tanporè.
  
  
  Carter a bastion ki sot pase a.
  
  
  Koulye a, yo gaye epi eseye antoure m'. Bal whizzed bò kote m', kòm si mwen ta yo te aspire nan yon chanm bouche, ak mwen te rive nan wòch estrikti. Pòt la te fèmen. Mwen bourade tèt mwen kont miray la, epi gade alantou. Klon yo pwoche bò kote m'. Ven ki idantik ap fè fas apwòch m ' soti nan ven direksyon diferan. Ven revolve pwente nan m'.
  
  
  Mwen te tire nan ki pi pre sib la. li se ki vize jisteman nan pwen nan sant la nan fwon an. Li tonbe ajenou, yo volontyé sou flè-epapiye kavo a. Yon lòt lagrèl nan anpil kout zam ki grennen desann sou m ' soti nan tout direksyon. Yo te kriye byen fò nan miray la dèyè do m', koupe flè yo nan pye m', men yon jan kanmenm yo pa t 'manyen m'.
  
  
  Lè sa a, mwen konprann.
  
  
  Yo te toujou anba lòd pou yo pa touye m'. Yo pa t 'kapab te li te ye ki Kuoi m te prizonye ak ki laboratwa l' yo te sèlman minit lwen soti nan letènite. Osi lwen ke yo te konnen, mwen te toujou yon golden ze-tap mete poul. Yo jis te vle trape m 'epi li mete m' tounen nan kalòj la. Toudenkou, mwen te konnen egzakteman ki sa yo fè. Opoze a chans yo pa gen okenn ankò anmande m'. Ganyan yo pa janm reyalis.
  
  
  Mwen te tire a nan de clones ki te bloke wout mwen nan yon direksyon ki mwen te vle, ak te resevwa soti. Mwen pa ta janm fè sa. Se sèlman lè sa a, nan menm tan an. laboratwa a kònen moute. Li te eksploze tankou yon ti vòlkan, souke tè a, spewing dife a, voye wòch ak demidwat yo ki nan solèy la, ak jis kenbe eksploze, bang, bang, bang. Ak nan mitan an nan kap kwape konfizyon ki swiv, mwen te avanse yon kèk yad. Mwen te kouri atravè jaden an, klakan tout bagay ki te kanpe nan fason m ' yo tankou yon bondye nan lagè.
  
  
  Yo te kòmanse refè e li te bay kouri dèyè. Sa a te egzakteman sa mwen te vle. Yo te pèdi yon anpil tan, epi mwen te resevwa devan yo nan yo.
  
  
  Mwen rive nan pòt la nan Lao Tseng nan chanm yo. Pa te gen okenn youn nan gad palè yo pòt la. Pa gen okenn relijyeu. Pa gen patizan. Lè sa a dezòd pete, pa gen yon sèl aktyèlman s ' aventure soti nan ouvè a.
  
  
  Lè mwen te rive nan Lao nan biwo a, mwen reyalize poukisa. Miray ranpa a nan glas separe, ak zam la disparèt. Taoists yo te antre nan plan mwen. Yo te kenbe KANG mesye yo nan zam alamen, epi lwen nan men m'.
  
  
  Mwen te jwenn Lao Tseng ak Genyen Po a nan chanm nan manje. De relijyeu yo ki te fèt yo nan zam alamen. Mwen kouri dèyè relijyeu yo soti nan bilding lan epi pou yo echanje zam ak youn nan yo. L ' sèt vaksen kont yon sèl la mwen te kite.
  
  
  Sal la kote moun te gen de pòt yo. Youn nan koulwa a, lòt la nan kwizin nan. Mwen louvri pòt la nan koridò a yon krak, men fèmen a kle a te travay. Lè pòt la fèmen, li te tout bon fèmen. Deyò. Mwen menm mwen te kanpe nan pòt la kwizin, montre m revòlvè nan prizonye yo. Lao Zeng gade macabre. Vin Poe gade fache. Men yo pa t ' bay moute ankò.
  
  
  Apre yo tout, yo pote sekou bay ploton yo te sou wout yo. Lao Zeng nan klon yo ap rive jis nan tan pou konsève pou yo. Omwen, sa a, se sa yo te konte sou.
  
  
  Lao Zeng yon sèl bra yo nan chèz woulant l ' yo. "Jwi yon moman tou kout nan tout bèl pouvwa ou, Carter. Paske mwen avètisman ou: sa a se pral gen yon tan trè kout. Mwen gen yon santèn ajan ak ven nan pi byen m ' gen pitit gason. Ou pa kanpe yon chans.
  
  
  "Oke, nou pral wè," mwen te di. — Nan nenpòt ka, ou intrig yo rele ankò. Nan ka ou pa t ' tande, laboratwa ou jis te pran koupe — klon, dokiman, Dr Kuoi ak tout fucking gang.
  
  
  Genyen Po yo te eseye refite sa a ak yon atitid pozitif. "Nou ka retabli li," li te di, plis Lao Zeng pase m'. "Pral gen yon nouvo Doktè Kuoi ak yon nouvo jenerasyon nan pwisan klon yo. Pandan se tan, misyon nou pral reyisi nan paralize peyi ou. Klon yo ki ta fè sa a te gen okenn pi long nan laboratwa a."
  
  
  Tout sa mwen te kapab te di, " Kenbe nan rèv." Te gen yon pouki tout bri a nan koulwa an. Bòt rustled. Pòt louvri. Klon yo gen yo te rive. Jis yon kèk segond epi yo pral mache nan ak zanmi fin vye granmoun Chen-li. Vin Poe te souri. "Ou se sou yo dwe briskeman rêverie moute." Ou ka bon, Carter, men, ou pa ap bon ase pou ven yon sèl.
  
  
  "Nou ap wè," mwen te di ankò.
  
  
  Pòt la nan koridò a, louvri ak klon yo kouri nan. Fanmi an antye. "Fèmen pòt sa!" Lao Zeng te di. Zam nan tèt li pè l ' pi piti pase te panse a nan yon bouyon. Pòt la fèmen epi sele sò l ' yo.
  
  
  Yo te nan okenn prese apwòch m ' yo. Yo te ven yon sèl, ak mwen te pare yo ale. Mwen tonbe m ' zam. Youn nan m 'men yo te konsantre sou pòt la kwizin, ak lòt la te kache nan ranpa yo nan rad mwen, kote m' te kache bonm. Mwen te konnen li te tan. Lè sa a, mwen kite l'. Tankou yon boul di. Tou dwat nan Lao Tseng a tèt yo. Whammy doub! Li frape l ' san konesans ak nan menm tan an bonm an ale koupe, ranpli sal la ak ki ka touye moun lafimen. Mwen kouri soti nan kuizin lan anvan yo menm reyalize sa ki te pase. Mwen fèmen pòt la dèyè m ' ak te ale nan tanp lan.
  
  
  Tara te gen. Ansanm ak Ning Tang. Li te di lòt la relijyeu yo te kenbe KANG ajan nan dòtwa a bilding nan. Yo tout te ak anpil atansyon mare moute epi mete yo sou etaj la. Reyèl la relijyeu yo te kouri abei yo ankò.
  
  
  Mwen te mande Tara a pou mande l ' ki jan yo te santi yo sou lè l sèvi avèk zam ak aktyèlman menase lòt moun mouri. Tara tande repons lan, lè sa a, tounen vin pou m 'ak je l' fèmen. Li ap tranble anba pye tèt li.
  
  
  "Ou pa pral kwè li."
  
  
  "Eseye li," mwen te di. "Jodi a, mwen kwè tout bagay."
  
  
  "Yo tout vrèman rayi lè l sèvi avèk zam sa yo. Se poutèt sa — a - li ap tranble anba pye tèt li — " se poutèt sa yo te pran nan bal soti nan zam yo an premye.
  
  
  'Ki jan?' Mwen gade nan zam la nan men m ' ke mwen te gen echanje ak mwàn la. Mwen ki vize a louvri pòt nan tanp lan ak te tire. Pa gen anyen tankou sa. Jis yon mat klike sou.
  
  
  Mwen ri.
  
  
  Tout bagay sa a soulèvman te pran plas san yo pa bal. Lefèt ke KANG mesye yo te panse te gen ase bal pou pou genyen, yo mennen yo nan yon pèlen.
  
  
  Mwen gade nan Ning Tang nan je yo epi yo vin chonje li te di ke ide yo pi fò pase zam yo. Lè sa a, mwen te panse mwen konprann.
  
  
  Pou yon pandan y ap.
  
  
  
  
  Chapit 27
  
  
  
  
  Pwen se youn nan moun ki mo sa yo nouvo m rayi. Youn nan moun ki move abitid nan etablisman an lè efò sa yo pa janm "entans" epi lè twoup yo se pa janm jis "voye deyò" men, " deplwaye." Nòt se jis yon gwo mo pou ki sa mwen di Hawke sou sa mwen konnen ak sa ki li te di m ' sou sa ki li konnen, epi nou deside pa di nenpòt lòt moun.
  
  
  Tara ak mwen te sou wout nou pou sa.
  
  
  Li te youn nan moun ki bèl sezon prentan jou lè Washington klè ak tout moniman sanble yo gen yon siyifikasyon moniman.
  
  
  Tara te twò trankil nan taksi. Hatian men m ' byen sere, li ti jan li lèv, pèdi nan pwòp untranslatable panse. Li te tankou sa a tout tan tout tan depi avyon an te ateri. Chofè a radyo a te branche nan yon sèl nan moun sa yo nan estasyon sa yo ki dekri fin vye granmoun estanda mizik, epi kounye a yo yo te jwe yon bon fin vye granmoun Cole Porter song, " se Konsa, tou Pre, Ak Ankò byen Lwen Tèlman." Sa a ki jan li te.
  
  
  Nou te kondwi moute nan Dupont Sèk la ak te sispann nan devan yon sèten unmonumental pòt la pou Laprès Jwenti ak Telegraph Biwo yo. Omwen yon pi bon fasad pou RACH la katye jeneral pase sa kouri-desann London magazen te.
  
  
  Malfini akeyi nou antouzyasm. Li leve je l ' soti nan biwo ankonbre ak gronde.
  
  
  "Chita," li te di. "Èske ou gen yon minit?"
  
  
  Li te li yon bagay nan yon wouj sekrè katab, moulen sou yon eten siga. Ti kras nou batay ak klon yo te plis pase, men isit la sou Hawke nan biwo a, lagè a kontinye. Nouvo ka. New istwa.
  
  
  Tara gade deyò fenèt la nan ansoleye arbr. Li lèv anwo a yo te rale li sere. Mwen te tounen ak te monte zèpòl. Kèlkeswa sa te trakase l', li ta jwenn soti pi bonè oswa pita. Li te youn nan moun ki fanm ki moun ki pa ta jwe pokè. Omwen pa si ou te gen santiman sa yo.
  
  
  Olye pou yo gade nan l', mwen gade nan Malfini. Fin vye granmoun l ' fè fas ak jèn je ble. Ak kalite a nan sèvo a ki ka non nenpòt ki adrès ki nan yon Nazi hangout nan lane 1940, men li pa ka sonje ki sa ki chemiz li te pote yè.
  
  
  Finalman, li te leve. "Mwen regrèt sa," li te di hoarsely. "Le pli vit ke mwen te konnen ou te an sekirite, ou disparèt m' soti nan lis priyorite." Li te tounen pou yo Tara. "Oke, Manke Bennet. Jan ou fè pati aktif nan batay la?
  
  
  Tara te souri. Yon etranj, konvenkan souri. "Trè bèl," li te di dousman. 'Wi, trè bèl. Men... mwen pa panse mwen ta vle pou ou fè l ankò."
  
  
  'Pa gen okenn? Li te leve soti vivan yon sèl sousi, li gade nan direksyon m ' yo. "Tout dwa, Carter. Vire ou. Li apiye retounen lakay yo nan l ' krakman chèz swivel ak limen yon tari siga.
  
  
  — Ou deja konnen pi plis nan li, mesye. Nou te jwenn yon nich nan sa yo klon yo ak detwi li. Tara te pran swen nan script la anbriyon, nan laboratwa a, ak syantis la fache dèyè li. KAHN te genyen pa kòmanse elvaj yo ankò. Omwen pandan ke nou ap toujou vivan, mwen te pran soti Zèl Po, Lao Zeng, ak tout granmoun nan klon yo. Omwen tout moun sa yo ki moun ki te nan Indochina
  
  
  "Epi nou yo se yo menm ki te isit la, ak kèk ki moun ki te nan Lond," li te koupe m'. "Nou menm tou nou kontakte dwòg yo ekspè. gen se. Ki sa ki-se-li-yo rele-kounye a?
  
  
  "Pam Cohn." †
  
  
  'Repons lan se wi. Nou gen l', epi li admèt tout bagay ak anpil atansyon. Natirèlman, nou te bay l ' kèk nan pwòp li verite sewòm premye. Malfini grimaced. Li te renmen pran opòtinite kòm anpil jan mwen te fè. — Nou pa gen enkyete ankò. Sa a Featherstone pèfòmans te tou fèmen. Scotland Lakou a se responsab pou sa a. Li sanble yo te frape yon anpil gen. Ak lajan sa a te finanse anpil KAN evènman yo.
  
  
  Mwen te di Hawke sou opyòm jaden ak ki jan KAHN te itilize dwòg la komès kòm yon vle di nan enfiltrasyon. L 'ap tranble anba pye tèt li grimly ak stubbed l' siga tankou si yo te tiye yon parazit ak li. "Malerezman, nan komès dwòg la se pa nan konpetans nou an. Men, mwen kenbe di yo ke gen anpil plis nan sa yo dwòg pase jis evaris."
  
  
  Li bay yon soupi. "Petèt yo pral koute yon ti kras pi plis kounye a. Nan nenpòt ka, sa a espesyal poppy jaden se pa gen okenn ankò yo itilize - ansanm ak branch nan Nassau ke ou fèmen. Ki fè de.
  
  
  "Ak dè santèn plis nan sa yo kote yo kòmanse."
  
  
  Malfini a te ban m ' yon w pèse kò w gade. "Dè milye yo ta dwe yon pi bon anfòm." Li te tounen tounen yo Tara. 'Byen. '- Aktyèlman, ou ta dwe gen kè kontan. Ou... ki Sa ki t ' mwen rele l ankò? .. yon fou, inimajinabl teyori... Byen, li te kòrèk.
  
  
  Tara otorize gòj li. "Ou rele li yon miserable, rèv fou, mesye," li te di briskeman.
  
  
  Malfini gade konfonn. Petèt la pou premye fwa nan lavi m'. "Tout dwa," li te murmures. — Mwen te kite ou ale nan ak li, pa t ' mwen?
  
  
  "Wi, mesye," te repons la sèlman li te resevwa.
  
  
  'Lè sa a, li se amann.'Li te prepare kite nou ale. 'Menm plis?'
  
  
  Mwen nodded. 'De bagay sa yo. Mwen te pwomèt sa relijyeu yo ke nou ta ka eseye jwenn yo yon nouvo abei. Yon kote nan teritwa gratis. Mwen ta renmen kenbe pawòl mwen. Èske ou panse ke nou ka pran swen nan sa a?
  
  
  Hawk te fè yon nòt nan kaye l ' yo. "Mwen kwè ke gen se yon baz militè nan Kore di Sid. Kite m ' tcheke sa a soti an premye. Mwen kwè ke nou ka fè li. Ak kesyon an dezyèm.
  
  
  "Roscoe."
  
  
  Malfini plede limyè yon lòt siga. Lè sa a, li leve je l 'ak te di m' sou Roscoe. Osijè de sa damn parapli ak ki jan yo jwenn li.
  
  
  "Petèt li te pi bon fason sa a, nan yon fason," li te di. Lè sa a, li li te kite soti yon sinistr ri. "Modi li, sa a, se yon sòt bagay yo di.
  
  
  Li te tounen nan l ' krakman chèz yo epi gade deyò fenèt la. Mwen gade deyò. — Mwen vle di, nou ve yo te resevwa yon anpil nan move kòmantè sou sa a Roscoe nèg. Li te resevwa twò fin vye granmoun ak twò neglijans. Abington nan London mande pou pèmisyon pou pran retrèt l ' yo. Yon ti tan anvan sa te rive, ou rele l'. Nan nenpòt ka, sa a ta dwe dènye l ' ka. Ak mwen pa si ki jan Roscoe ta gen konprann ke. Nan l ' ane yo pi byen, li te gen yon ekselan ajan. Sa a te lavi l ' yo.
  
  
  Malfini an te pran yon gwo souf. Map mande mwen si li te panse nan tèt li. Sou jou a, lè li vin neglijans ak yon moun deside pran retrèt l ' yo. Bondye a, koulye a, mwen te panse sou tèt mwen, twò.
  
  
  Hawk te vire do soti nan fenèt la.
  
  
  "Ki sa ki pral ou fè? Ou pral depanse youn nan byen-ou touche vakans aletranje?" Li te fè wout li nan di m 'ke li te bay m' yon kèk semèn nan.
  
  
  Mwen gade nan Tara ak te panse a nan Riviera la. Oswa Taisy. Wi, yon dezè zile a ta dwe pafè pou nou. "Petèt," mwen te di.
  
  
  Li te kontinye. 'Ak ou. Manke Bennet? Ou merite yon kèk jou koupe, twò. Nou te fè asire w ke Pyè resevwa swen ekselan, men ou ka depanse jou ferye yo ansanm. Ou de.'
  
  
  Mwen deplase nan yon pi wo kovèti pou.
  
  
  'Pyè? Mwen tounen vin jwenn li.
  
  
  Li gade m ' tou dwat nan je la. "Pyè Hansen," li te di dousman.
  
  
  Pyè Hansen, blese ewo. Ki gen non li mansyone nan laboratwa a lè li te avèti m ' yo dwe fè atansyon. "Mari m'," li te konkli.
  
  
  Pou yon moun ki pa gen anpil tan pou kontakte, Hawke fè yon jenere jès. Li otorize gòj li a, leve, epi ale deyò nan sal la.
  
  
  Tara gade nan m ' tristeman. "Mwen renmen li," li te di. — Mwen pa ka kite l'. Mwen pa t ' fè li menm si mwen te kapab. Men, Nick, mwen te renmen li te renmen ou anpil. Li te rive soti, te pwan m', ak ki te fèt m ' fèmen. Mwen gade nan figi l'. Pou la dènye fwa. Moun superbe je vèt, moun auburn cheve nan tèt, ak moun ki estipid freckles yo ki te toujou la. Ak mwen te panse sou sa ki kalite a nan lavi mwen ta renmen pou li. Yon san danje epi yo bon nan lavi, kote tout bagay rete kòm li se epi yo pa janm vire nan yon kochma. Yon lavi mwen te kapab pa janm te pwomèt l'. Yon lavi mwen pa janm te ka ap viv la. Yon lavi sa mwen pwobableman pa ta janm vle.
  
  
  "Petèt sa a, se pi bon, nan yon fason," mwen te di. "Bondye pral renmen m' pou pale sans."
  
  
  
  
  
  Osijè de liv la:
  
  
  Yon fwa sou yon tan te gen yon piblikasyon dedye eksperyans: pran yon kò nan selil soti nan yon moun, devlope l ' nan bon kondisyon epi pou yo jwenn yon kopi nan moun sa a. Doppelganger yo pral ki idantik nan aparans, li pral ki idantik nan kapasite yo.
  
  
  Nick Carter pa t ' kapab kwè ke li, men li te gen lè li te rankontre sa yo "clones" yo oswa ki idantik doppelgangers. Nan ka sa a yo, yo yo doppelgangers nan yon jeni asasen, ak sèlman yon sèl objektif nan tèt ou: entimide Kongrè, Sena a, ak Prezidan an nan Amerik yo ak pliye yo nan volonte yo. Epi konsa kontwole mond lan politik ki soti nan diferan pwen de vi.
  
  
  Nick Carter ka detwi kòm anpil klon li yo, kòm li vle, men li la gratui. Ak pandan y ap US senatè yo te touye yo, Carter a ap fè l ' san espwa nan travay: sispann script pwodiksyon ak elimine reyèl sèl asasen.
  
  
  Men, ka pa tout script dwe yon nonm reyèl?
  
  
  
  
  
  
  Tab de contenu
  Chapit 2
  
  
  Chapit 3
  
  
  Chapit 4
  
  
  Chapit 5
  
  
  Chapit 6
  
  
  Chapit 7
  
  
  Chapit 8
  
  
  Chapter 9
  
  
  Chapit 10
  
  
  Chapit 11
  
  
  Chapit 12
  
  
  Chapit 13
  
  
  Chapit 14
  
  
  Chapit 15
  
  
  Chapit 16
  
  
  Chapit 17
  
  
  Chapit 18
  
  
  Chapter 19
  
  
  Chapit 20
  
  
  Chapter 21
  
  
  Chapit 22
  
  
  Chapit 23
  
  
  Chapter 24
  
  
  Chapit 25
  
  
  Chapter 26
  
  
  Chapit 27
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Laterè nan glas laterè.
  
  
  tradui pa Lev Shklovsky nan memwa nan l ' pèdi pitit gason Anton
  
  
  Original tit: Glas Pèlen Laterè
  
  
  
  
  
  Chapit la an premye
  
  
  Li te deja ap resevwa nwa sou segondè treetop do-kay. Lonbraj diminuer nan tout anmele feyaj, epesman nan vapè rido a nan opresif chalè ki gaye sou tout bagay. Li te fè paresseux, fin itilize santi mwen te gen menm vin pi mal. Yon inplakabl fòs kach nan forè a — yon jeyan sansi ki odtoki tout enèji ou ak menm ki pral ap viv la. Sa a pouvwa gen yo te ap travay sou m ' pou yon jou ak yon mwatye. Li te mande m 'yo sispann ak kouche desann, jis bay leve, epi kite sa yo devilish ord yo nan ensèk yo fini m' sou pou bon. Fen nan Nick Carter-super ajan AH, Killmaster N3. Se konsa, mwen pwoche bò kote sa a infernal kwen nan Nikaragwa rele Moustik la Kòt. Iwonilman, non an nan sa a ki ba, cho marekaj zòn se pa sa yo te pran nan sa yo devilish ensèk, men soti nan Moustik la Endyen .
  
  
  Sepandan, mwen soufri ak pasyans paske mwen te konnen mwen te gen yo rive jwenn destinasyon mwen an, anvan fènwa. Prèske inpénétrabl broussaï te retade m ' lontan ase. Mwen te gen klè chak mèt nan forè a ak mwen manchèt. Mwen fè sèman, ak prèske trebiche ke mas la nan vejetasyon mwen ta jis koupe piki moute ankò.
  
  
  Mwen te fouye nan labou epè ki nan yon prèske sèk kouran — youn nan dè milye yo ki kouran anndan meyand tankou kapilèr isit la. Kòm mwen te mache sou li, trennen sou vant, bèt vivan yo myeleu te kòmanse ap monte soti nan kowonpi bouyi. Swe trickled desann figi m', tranpe rad mwen an, ak sak lekòl. Li te tankou si espageti yo nan valiz lekòl mwen te koupe nan zepòl mwen.
  
  
  Byen bonè yè maten, yon Marin bato patwouy tonbe m ' koupe nan Laguna de Perlas . Soti nan gen mwen te ale nan sidwès, apeprè paralèl ak Tungla larivyè Lefrat la.
  
  
  Li te mwa desanm, se konsa li te nan fen sezon lapli a. Mwen te rekonesan pou ki. Presipitasyon varye anpil nan Nikaragwa, men, Bluefields sou Karayib kòt la vin 750 santimèt pou chak ane. Nan mwa jiyè oswa out, vwayaj mwen an, ki se deja yon konplè mizè, ta yo te konplètman enposib.
  
  
  Pa gen okenn wout nan sa a kwen. Sèlman nan gran wout se Panamericano sou lòt bò a nan peyi a. Nasyonal tren rezo a se sou kat san ak senkant kilomèt longè ak se sitou ki sitiye sou kòt Pasifik la. Nan nenpòt ka, mwen pa janm ta gen t ' gen kouraj yo sèvi ak li, jis ke mwen pa ta gen kouraj pou yo montre tèt mwen sou wout la sèlman yo nan zòn nan. Yon blan etranje ta dwe remake ak mefye, ak ki ta ka dezastre nan sa yo kritik moman.
  
  
  Mwen kontinye sou nan koulè yo byen klere nan sa a reyèl crépuscule mond lan, moute lès la nan plato a segondè tèt ranje. Somè ki pi wo a isit la se mwens pase de mil mèt, ak an mwayèn wotè se sèt san. Sou lòt bò a, nan mòn yo desann li nan yon fètil plato ak plenn yo ak lak yo. Sou bò sa a, sepandan, li te yon forè ki kouvri ak pant, yon liy kontinuèl nan vèmin yo ki kouvri ak pye bwa, dans charnèl plant yo, ak fongis. Gwo pye rezen tise byen sere alantou pye bwa ak branch yo; monte santi kanni ak nwa bab panyòl kouvri tè a. Te gen yon sant pike nan pouri vejetasyon toupatou.
  
  
  Piti piti moute te vin pi apik; fèt yo vin nèt ak goufr pi fon. Nan gorj yo te rezèvwa nan koule dlo lapli, epi yo kowonpi marekaj yo te lakou elvaj pou dè milyon de tout bèt vivan ostil ki moun ki konsidere m ' yon délikatès. Lè a te toujou plen nan ensèk. Krapo yo ak mamifè yo ki pi piti parèt sèlman nan mitan lannwit. Zwazo roosted pandan jounen an, men anjeneral perchée segondè nan treetops yo. Vòryen, krapo, ak ensesaman pepiman zwazo yo sanble tout tou pre kaskad la. Te gen yon sèl, sou gwosè a nan yon kòk, men trè klere ki gen koulè pal. Li siflan yon prèske pafè echèl, pa janm yon fwa repete dènye nòt la. Li te ap kondwi m ' fou. Anplis de sa yo ensèk ak zwazo foli, mwen menm mwen te andire koulèv ak leza. Te gen tou lajounen drifters renmen monte santi zandolit sou tè an. Te gen tou boa constrictors nan burrows yo, epi sou branch yo, mwayen-gwosè pye bwa koulèv, ak myeleu predatè koulèv tankou fanged bwa spearman . Peyi yo a te yon trè danjere rezèvasyon ki te apèn eksplore oswa trase, ak ki devore moun estipid ase pou yo eseye jwenn gen.
  
  
  Pou rès la nan jou a, mwen waded atravè toufe fon lanmè a, kanpe sèlman yon fwa pou yon mòde manje. Mwen te asire w mwen pa ta fè li nan tan, men kòm fènwa tonbe, ralanti pa limyè a yo toujou vini soti nan dèyè yon kèk fèt nan nwaj yo, mwen te vin atravè yon gwoup gwo nan Ondiras pye palmis. Li te tankou yon forè a nan yon forè fè antyèman nan sa yo pye palmis tall ak plumte fèy ak olye lis walson. Ki pi piti fig frans pye bwa yo te grandi ant yo, ki te antoure pa yon nich nan asasen moustik.
  
  
  Ondiras pla grandi nan pi fò nan forè yo nan Santral ak Amerik di Sid, men, yon gwoup tankou sa a te ra anpil. Sa a pwouve ke sa a zòn ki te yon fwa kiltive, kòm Maya Endyen yo itilize fwi nan pye bwa sa a pou pwodiksyon an nan lwil oliv. Malgre ke li te pa fasil nan koupe desann pye bwa sa a ak aks wòch, yo menm tou itilize bwa a pou yo bilding yo. Nan zòn sa a, sa a pye bwa a devlope, ak evantyèlman li te pran plis pase peyi ki te yon fwa kiltive toupatou.
  
  
  Soti nan moman sa a mwen te antre nan palmis grove, mwen te mache tou dousman ak anpil prekosyon. Kolonèl Zembla a katye jeneral yo ta dwe dwat devan yo. Soti nan ki sa ti kras mwen te detere sou la misterye kolonèl ak aktivite l 'yo, mwen te konnen ke sa a detire nan forè a te lou t' ap veye pa moun, torche, fwagmantasyon min yo, e sansib siyal mikro ke yo te kapab ranmase menm faintest son.
  
  
  Mwen ranpa pou pi devan sou tout four, etidye chak pous nan tèren an. Mwen pouse nan broussaï an ak slithered tankou yon koulèv nan gwo wòch. Mwen fè espre te chwazi yo ki pi difisil ak enfranchisabl wout. Si yon bèt oswa plant yo fè bri a mwendr oswa vole, mwen itilize li pou avanse pou pi devan, ta pral nwaye deyò son an mwen te fè. Valiz lekòl la te lou ak pase kouto ki sòti bò kote. Swe vide gwo soufwans nan je m', se konsa, mwen pa t ' kapab wè byen. Li énervé m 'menm plis lè m' siye figi m ' ak mwen manch rad.
  
  
  Nan yon kan fòmasyon nan woods yo ak jaden yo ke yo te sipozeman beta-bloke, li te yon pratik jwèt sa yo ki te bay pwofesè nou sadik plezi. Isit la, tout bagay te trè serye, epi mwen long yo jwenn chak bent lam nan zèb, patch nan kraze bab panyòl, oswa pye rezen ki pa t ' kapab parèt nenpòt kote. Mwen te jwenn yon kèk min yo e te mache bò kote yo san yo pa frape yo. Koupe fil yo ta dwe swisid. Jis mwen anvan m ' frape santye an, mwen te jwenn yon fize kab. M te glise sot pase yo li epi li te jwenn yon siyal katouch, ki mwen dezamòse.
  
  
  Chemen an se te yon raje-yo kouvri wout ki kouri soti nan Tungla larivyè Lefrat la ak te ale nan nò. Te gen pwobableman yon kannòt waf nan pati anba a, epi gen ta ka yo te yon fwan tirè kèk nan bag yo, twò. Trail la tèt li, nan kou, yo te lite avèk min yo ak pyèj lòt yo tou pre Kolonèl Zembla nan forè a kachèt. Se konsa, mwen definitivman pa ta dwe gen yo te pran sa a dwat, chemen etwat. Mwen retrete tounen nan lonbraj la ak deplase plis konsyamman nan broussaï. Trant yad lwen, wout la toudenkou swerved e li te koupe m ' wete. Mwen gade ak anpil atansyon alantou ti, mous netwaye. Li te sanble se konsa, lapè ak ti zèl ak entèselan papiyon danse nan limyè a dim.
  
  
  M 'te antere l' nan bab panyòl, épingl moute. Nenpòt moun ki te mete l 'moute pa t' fè li pwofesyonèl ase, paske te gen yon ti plak nan bab panyòl rete soude soti nan tèt la. Pou m ' kite la ak dwa yo te epè couverture pikan an nan tèt. Mwen pa t ' kapab evite li, sinon mwen pa ta gen yo ale retounen lakay yo epi mache nan kote sa soti byen lwen.
  
  
  Mwen akoupi atè ak koute pou yon son. Mwen pa t ' tande anyen ak panse sou sa ki fè. Long fason tounen ka gen plis danjere pase netwaye yon m ' yo. Petèt li te yon zatrap nigo ki te eksploze lè ou manyen li, men sa pa t ' sanble yo anfòm Kolonèl Zembla a karaktè. Li pa t 'ki kalite gaspiye m' ki te kapab pa gen okenn ankò dwe fouye yon twou pou sekirite nan yon pasaj.
  
  
  Mwen gade sou zepòl mwen nan forè fènwa dèyè do m'. Li ta pran twò lontan jwenn tounen, ak nan fè nwa mwen pa t ' kanpe yon chans. Mwen ranpa pou pi devan epi yo ak anpil atansyon ranmase yon patch nan bab panyòl. M ' lan te gen yon sèl ignisyon anba presyon. Mwen te kenbe souf mwen, siye men m 'sou pantalon m', epi yo tounen vin ignisyon chanje. Moso twal kamwazi a te wonje, ak okipe a pa t ' bouje fasil. Finalman li te travay. Mwen pran plon, ranplase manch sou mwen, epi ranplase moso nan bab panyòl. Lè sa a mwen soupi ankò.
  
  
  Mwen te leve e m te mache ak anpil atansyon desann chemen an jouk mwen te kapab kanna tounen nan bag bò kote l'. Mwen kache nan rès la nan vwayaj mwen nan touf raje. Tout detay mande pou maksimòm efò. Mwen te jwenn yon lòt m ' jwenn alantou li, ak kèk torche. Min yo te gaye kòm epès kòm ensèk. Finalman, mwen te demisyone soti nan yon pi plis louvri espas. Yon kèk yad lwen se te yon wo, angilè hill, epès kouvri ak touf bwa ak ranpan ki kouvri ak pyebwa.
  
  
  Nan premye gade, li gade tankou yon piramid-tankou mòn lan. Men, lè sa a, mwen te wè ke yo te fondasyon an ki fèt nan kouch nan mare wòch, yo ak sou yon sèl bò se te yon eskalye ak dè santèn de etap sa yo. Miray yo te kouvri ak bèl orkide ak lòt epifit ki santi yo pi plis konfòtab yo nan fant yo ki nan masonry la pase sou branch ki nan pye bwa. Mwen gade nan kraze yo nan yon ansyen Maya bilding nan . Li te prèske enposib yo rekonèt yo kòm moun ouvrages. Yo te vin tounen yon sèl ak forè ki vale yo tou vivan moute yon mil ane de sa. Estrikti a, byen klè ki fèt kòm yon tanp, leve spèktakulerman soti nan fon lanmè yo nan forè a, yo fè nwa ak mistik nan sa ki kote aleka.
  
  
  Plis enpòtan pase istorik li yo valè a te rezon an pou ki li te kounye a yo te itilize. Rapò sa te rive nou nan fragman epi byen souvan yo toujou te vini nan bri kap kouri yo. Sepandan, si nou te enfòmasyon kòrèk, sa yo izole epi yo w pèdi abandone kraze yo genyen ki pi avanse elektwonik enstalasyon imajinab.
  
  
  Li tout te kòmanse de mwa de sa ak yon tronqué radyo mesaj ki soti nan ajan nou yo nan Oaxaca, Meksik. Depi lè sa a, imaj la nan yon spesifik jeni ki moun ki rele tèt li Kolonèl Zembla piti piti devlope nan Akademi an. Li envante yon bagay pou chanjman klima ak te vle yo sèvi ak sa a kontwòl klima kòm yon zam. Ki moun ki li ta sèvi ak li kont yo, e poukisa, yo te enkoni. Sepandan, tout bagay pwente nan lefèt ke li te gen ase ekipman nan sa a Maya tanp vire a vas bouyi forè a nan yon jeyan glasye.
  
  
  Nan jou a, oswa petèt èdtan, li te planifye pou fè sèlman sa: san avètisman, vire Amerik Santral la nan yon vas Aktik jaden flè.
  
  
  Mwen te sispann l'.
  
  
  
  
  Chapit 2
  
  
  
  
  Mwen wete m ' nan sak lekòl yo epi yo mete li ak anpil atansyon sou tè an. Pandan m de vwayaj jou isit la, mwen reyèlman te renmen li. Li bay m 'ak manje ak abri a, epi mwen te espere ke li ta ka ede m' ankò. Ki sa ki mwen te fè pwochen te dwe fè ak anpil atansyon epi tou dousman. Tout sa mwen te kapab pote avè m ' te yon ti seri zouti ke mesye yo soti nan RACH la laboratwa te fè espesyalman pou okazyon sa a. Mwen te kapab tache l pou mwen senti a pou ke mwen gen men yo te gratis. Mwen gaz bonm te kole nan cheviy m ' yo, ak yon talon te tache alantou ponyèt mwen. Mwen te kite m Lugger dèyè. Mwen kounye a te gen yon 7.65 mm Chi-Com pistolè, yo itilize nan Vyetnam. Li te gen yon bati-nan silansye a ak mande katouch espesyal ak rimless lanvlop. Li te byen lwen soti nan yon Luger: li pa t ' gen menm jan anpil pouvwa, men li te jis kòm efikas nan ranje fèmen. Espesyalman depi ou pa ka vrèman mete yon silansye sou yon Luger. Sa a okipe toujou pa t 'anfòm trè byen nan men m', jan mwen te itilize nan lou alman pistolè.
  
  
  Mwen te panse osijè de pote nan yon manchèt, men mwen pa t 'bezwen li pou yo ale nan kraze yo depi yo yo se pa kantite ti vilaj, ak si mwen te itilize yon kouto, son an ta definitivman ba m' ale. Yon lontan-pal kouto a te yon zam bon si ou te gen espas ki la, men li ta dwe difisil okipe nan yon tanp tankou yon Luger. Se konsa, mwen kite l ' ak valiz lekòl mwen ak te ale nan netwaye a ki antoure tanp lan. Te gen pwobableman plis mikro kache isit la pase nan nenpòt ki emisyon studio. Mwen espere nonm sa a nan monitè kè bebe a yo panse mwen te yon forè bèt yo, paske sistèm nan alam pa bay avètisman. Mwen vole moute ak rale tèt mwen moute nan premye ledge nan tanp lan. Mwen te gen yo sèvi ak rasin, pye rezen, ak koupe pye bwa yo kòm sipò paske mwen pa t ' mete konfyans tonben mach eskalye yo.
  
  
  Mwen prèske je fèmen tonbe nan yon lòt pèlen. Erezman, mwen te wè yon ti dan segondè moute nan pye bwa an. Nonm lan ki moun ki mete m ' la pwente konnen ki kote li te mete koki an. Mwen pa t ' bay gabèl yo avanse. Li te pran m ' pou tout tan yo jwenn switch machin nan. Li te yon mens jòn kab ak ti spikes byen file kole nan li. Li lonje ant de pye bwa ak te disparèt konplètman nan feyaj la. Si m 'ale nenpòt ki pi lwen, li ta koupe nan kò m' tankou yon razwa. An menm tan an, peny lan ta kraze gratis nan chaj la dèyè pye bwa, ak pye bwa yo epi mwen ta pran yo lè yo ansanm. Yon chaleureux moun, sa Kolonèl Zembla!
  
  
  Mwen skirted kab ak brwi konsyamman sou. Chak mèt kèk, mwen branche pye m ' sou yon pye rezen pou koute yo ak tout rès. Lè sa a, mwen leve, ankò. Kòm yon sipò, mwen itilize ouvèti ak essayant. Segondè pi wo a arbr yo, mwen wè lalin lan ap monte, casting yon pal limyè.
  
  
  Yon fwa nan tèt la, mwen akoupi atè ant de gwo wòch sou battlemented resif. Mwen egzamine do kay la, ki te plat ak rektangilè. Pati a devan ki mennen ale nan mach eskalye yo ak pati a tounen te de fwa tankou lontan ke segondè, mwen te ale moute. Do-kay la te pwòp ak pwobableman frèch mete. Nan yon kwen sou bò ki pi lwen yo te yon sòt de joupa, tankou yon pil nan debri.
  
  
  Pou li ale nan tanp lan, mwen te gen pou yo ale nan pòt la nan yo ki joupa, paske te gen pa gen okenn lòt antre nan do kay la. De gad yo ak elikoptè yon te kanpe nan ant m ' ak joupa. Youn nan gad yo apiye kont elikoptè a kovèti pou aterisaj. Yon lòt te mache tou dousman ansanm parapň. Yo te tou de kout, rable Metis; tankou swasanndis pousan nan Nikaragweyen, mwatye Ameriken endyen natif Natal ak mwatye Panyòl. Yo te mete ki lach pantalon ak chemiz ak mou syèd bòt. Yo te sanble yo dwe amann e ki pa t ' fè yon son. Yo pa t ' abiye tankou sòlda reyèl, men, yo te ka gen itilize yo limyè otomatik fizi si ou te resevwa twò pre yo. Sa yo yo te Bèlj 7.62 mm òganizasyon trete nò atlantik FAL fizi; trè bon ak trè popilè nan mitan Sid Ameriken.
  
  
  Elikoptè a te yon Klòch Sioux 13 R, yon twa-seater. Li gade yon ti jan tankou yon gwo demwazèl ak ke li yo moute. Li te yon serye workhorse ki te lajman itilize depi nan koreyen epòk. Nan sa a miserable kote, tankou yon bagay te vle di la sèlman nan transpò. Se poutèt sa, nan do kay la nan tanp lan te fè yo apwopriye pou aterisaj. Hawke te pran foto ayeryen ki te montre ke elikoptè a te anjeneral ki estasyone sou do kay la. Yon ankèt fin ranpli yon semèn anons sa pibliye depi revele ke elikoptè a pa t ' fè pati nan yon ofisyèl akeyolojik gwoup. Li te akeri nan yon seri de trè atansyon tranzaksyon nan yon lame depot yo nan Mexico City. Sa te rive yon kèk jou apre vil la te frape pa pi fò tanpèt nèj nan memwa vivan. Pa tèlman fò nan tèt li, men yo toujou ase yo ogmante move a sispèk nan AH. Se poutèt Hawk deside voye m ' isit la.
  
  
  Mwen te premye a nan pèp nou an pran yon gade fèmen nan sa a elikoptè. Te gen yon kirye anblèm nan pòt la; yon golden, solèy, ak twa wouj liy yo sou li. Li te tankou si yon moun te koupe nan bijou ak yon kouto, ak metal la te kounye a senyen. Map mande mwen ki sa sa vle di. Kòm patrolman te resevwa pi pre, mwen remake menm bagay la tou fich sou l ' nan tete pòch.
  
  
  Li te resevwa pi pre ak pi pre... sitiyasyon an vin konplike. De gad yo te byen lwen apa kounye a se konsa ke mwen pa t ' kapab tire yo nan menm tan an soti nan kote mwen te chita. Si mwen tire youn, li pral avèti lòt la mwen anvan m ' ka vire ozalantou yo ak swiv li. Si mwen demenaje ale rete twò bonè, mwen te kenbe ant yo; sepandan, si mwen te an reta, mwen ta tou dwe bloke tankou yon rat. Se konsa, nou ta gen yon jan kanmenm dezame tou de nan yo nan yon fwa, ak lè sa a, san yo pa fè yon son.
  
  
  Gad palè a te demisyone atravè yon kèk ki lage wòch ki te tonbe soti nan parapň. Li te gen te mache alantou do kay la se konsa, anpil fwa ke kounye a li jete l 'ti bouchon sou li epi li regardant azar sou parapň a, nan fizi l' lans wòch sou zepòl li. Soti nan tan zan tan, li pa t ' menm bezwen deranje yo gade; yon bagay ke menm yon kouri chen. Kondisyon an premye se ke ou ta dwe toujou konnen ki sa k ap pase bò kote ou, paske lavi ou ka depann sou li. Li pral koute l 'lavi l' yo.
  
  
  Mwen mete ti kouto nan men m'. Mwen te gen yon fèmen bouch pistolè nan lòt men an. Lonbraj konplètman vale m'. Mwen te pou kont li avèk wòch. Objè yo se pafwa pi rèd yo wè nan lè solèy kouche pase nan fè nwa a, epi mwen pa ka garan pou ki. Li te resevwa pi pre ak pi pre. Mwen te kenbe souf mwen... menm lè a, mwen pa t 'kapab wè l' ankò. Li te pwobableman ap mache otou kèk tonbe wòch yo ankò. Pou yon moman mwen te pè li ta wè m', epi mwen te plane pou kouvri. Lè sa a, soti nan kwen an de je m, mwen te wè l ' pye. Se konsa li toujou pa t ' konnen mwen te gen. Koulye a, mwen te kapab tande l 'pou l respire ak vole nan pantalon l' sou do kay la. Mwen konte twa ak vole kanpe,.
  
  
  An reyalite, enkyetid prensipal m ' te gad palè a sekirite nan elikoptè a. Mwen te vle jwenn yo soti nan fason an premye epi sèvi ak rès la nan yo kòm yon gwo plak pwotèj. Yo bay distans la, li kapab prevwa reyaksyon, ak lefèt ke mwen pa t ' gen dwa fè okenn bri, li te pi gwo menas. Mwen te tire de fwa byen vit. Piki a an premye frape l ' nan bwat la, dezyèm lan, nan kou. San yo pa fè yon son, li chute kont wonn chiriji poto yo nan elikoptè a. Plant yo nan bòt mwen te fè plis bri sou wòch yo pase vaksen yo soti nan zam mwen.
  
  
  Mwen te eseye frape yon lòt gad palè yo nan ren yo ak nan talon. Mwen espere l 'pou fè / tounen glas lè li te wè l' mouri, zanmi. Men, li te reyaji tankou yon panther. Ak yon entwitif mouvman, li te vire, koube desann. Apre sa, tout bagay te rive nan yon flou.
  
  
  Si li te byen ki resevwa fòmasyon, li ta dwe lè l sèvi avèk zam li kounye a. Men, nan ke dezyèm fann, li te reyaji nan yon fason mwen pa t ' atann. Li bese atè, tonbe nan fizi l 'yo, e li te rive pou kòmando ponya ki te pandye soti nan senti l' yo. Li te itilize nan batay l ' yo. Li ' d te apwann ke kòm yon timoun. Pou l', zam la te jis yon maladwa moso nan fè.
  
  
  Mwen espere dodge fizi l', men, depi lontan barik nan FAL fizi te kriye byen fò nan ponyèt mwen ak talon vole soti nan men m'. Apre sa, tout bagay te zeklè vit. Fizi a te tonbe nan tè a ant nou. Men dwat mwen te ale ak zam la fimen. L ' bra gòch lonje resevwa kònen. Men dwat li ak uit pous nan asye frèt te ki vize nan vant mwen. Men gòch mwen te pwan l ' dwat ponyèt et rale li tounen. Do l 'te fè m' kounye a, epi li pa t ' kapab deplase men ki te kenbe kouto a. Li louvri bouch li nan rele fò. Mwen bourade m 'men dwat nan figi l' ak ki te fèt bou la nan zam la ant dan l ' yo. Li gasped ak yo te eseye tòde lwen. Men gòch mwen bourade desann se konsa difisil ke li te gen yo pliye tounen. Li kouri dèyè m 'nan shins ak yo te eseye rive jwenn figi m' ak je l ' ak men gratis.
  
  
  Mwen mete zam la nan bouch li ak yanked sou bra l ' yo. Yon bagay fann. Men l ' te ale limp, ak kouto a tonbe soti nan li fèb dwèt yo. Men gòch mwen te dèyè kou l'. Li te eseye rale lwen ankò. San yo pa siksè. Li pa t 'fè yon son kòm kou l' kase.
  
  
  Mwen pouse kò a mò lwen nan men m ' ak ranmase kouto a. Lè gad palè yo tonbe nan tè a, tèt li nan yon ang enpè, mwen te deja kouri pou pòt la. Anndan se te yon vye granmoun nan eskalye etwat. Sou gwo sapodilla bwa posts, skultur yo te toujou vizib klèman ak prèske intact nan tan. Wòch miray yo te kouvri ak bas-reliefs, koulè yo nan yo ki ki te kanpe deyò nan limyè a nan lanp elektrik sou plafon an. Te gen tou gen kèk limyè vini nan nan fè nwa nan twou a nan sa ki te yon fwa te te fenèt yo, epi yo te kounye a kantite ti vilaj ak vèt spider webs.
  
  
  Mwatye chemen moute mach eskalye yo, mwen hésité. Pa gen anyen ta ka tande depi anwo a oswa anba. Mwen gene mwen talon, ranmase yon roch, ak jete l ' desann. Li rebondi koupe nan wòch yo. Te gen sèlman yon eko. Mwen kontinye sou li a, trase zam.
  
  
  M ' te vin soti sou yon platfòm ak yon voute do-kay ak yon koridò ki te tounen bò gòch la. Pli lwen, tout bagay te dènyèman rekonstwi soti nan konkrè, travès asye ak aliminyòm. Lanp yo toujou te pandye soti nan plafon an tankou yon fisèl nan pye bwa nan Nwèl limyè, men bò kote yo a se te yon metal lè-kondisyone tiyo ak twou chak mèt kèk ki kite lè fre soti. Soti nan moman sa a sou li a, tanp lan Maya te vin pa gen anyen pi plis pase yon koki a, yon kokiy nan ultra-modèn estrikti nan Kolonèl Latè.
  
  
  Nan fen a lòt nan koridò a te yon pòt asye yo ki te sanble kòm solid kòm yon bank vout nan pòt la. Pa te gen okenn son. Pòt la montangn te gen yon recessed fèmen ak yon wouj okipe. Li te posib ki ta louvri pòt la lè mwen bourade bouton an. Sepandan, li se trè gen plis chans ke yon moun sou la lòt bò ap resevwa siyal la pou ouvri pòt la.
  
  
  Mwen mete m ' nan zòrèy yo lè frèt asye. Mwen pa t ' tande anyen nan premye. Lè sa a, mwen tande yon gwonde ki ba sa yo ke mwen te santi olye ke tande, ansanm ak retantir, endispoze lamanté a nan dèlko. Mwen gade nan seri a ankò. Soti nan m zouti sak mwen an, mwen te pran soti yon seri chwazi nan: yon zouti ki gen yon sezon prentan ki fè zegwi a vole ant pati yo ki nan fèmen an ak kidonk kraze li. Li te yon bagay ki senp, epi li mande yon anpil eksperyans nan ak pasyans yo sèvi ak li. Apre twa tantativ, pòt la louvri. Mwen brwi nan byen vit ak an silans, tankou yon chat. Tanp lan te sanble trankil ak abandone yo. Vibrasyon an ogmante, ranpli sal la ak supèrsonik gwonde nan yon pwisan an sous enèji. Mwen te ale tou dwat nan son paske mwen entwitif te konnen li te sous la nan sa ki mwen te kap chèche. M ' mak pye répéta sou ki graj konkrè. Yon lòt koridò a, yon lòt eskalye, yon lòt koridò a, epi finalman yon dezyèm pòt asye, dèyè ki bri a te menm pi fò pase anvan. Mwen itilize seri a chwazi ankò ak konsyamman te demisyone anndan an.
  
  
  Li te yon ki ba sal ak ranje nan limyè lumineuz. Sou chak bò te chiriji kabinèt ki gen kontè, detèktè, ak ranje yo nan òdinatè anwoulman dèyè an vè. Nan sant la te yon switchboard prèske yon mèt ak yon mwatye long ak yon nimewo inimajinabl nan bouton sa yo, fil kouran ak potansyomètr, anba ki te siy ki montre yo ak mo sa yo Labion sa vle di pa gen anyen pou m'. Endèks, countercurrent kouti, ak cataridin Faktè. Pouvwa pou sa a elektwonik bilding nan te apwovizyone via yon kab kòm epè kòm bra m, li kouri al nan tout planche a pou yon chanjman nan miray ranpa a nan sou la lòt bò. Te gen yon pòt ki tou pre, ak segondè- ' al moute kan sire atè a nan plant la pouvwa yo ta ka te tande depi nan gen. Men, mwen pa t ' ki enterese. Mwen te dwa ki kote mwen bezwen yo dwe. Mwen te ale nan òdinatè a kabinèt yo ak pouse switch rotary panno pou pi devan.
  
  
  Anwoulman tankou mens tankou springs, transistors et sikui entegre glinted nan limyè a la. Soti nan sak mwen an, mwen te pran soti yon polyester espre ka ki te sanble ak yon espre regilye ka a nan ensektisid. Mwen flite ekipman an ak yon klè kouch nan trè korozivite sòlvan asid. Se konsa, mwen trete tout kabinèt epi li fèmen panno yo ankò lè m ' te fè.
  
  
  Asid te yon envansyon nan RACH la laboratwa . Yon bonm ka pran yon pati nan yon objè, men se petèt se pa tout nan li; ak sètènman pa tout nan yo ki enpòtan pati, sof si mwen itilize anpil eksplozif ki la tout antye Maya tanp yo te detwi. Sepandan, yo toudenkou destriksyon nan tanp lan pa ka gen te gen mwens bèl entènasyonal konsekans ki aplikab.
  
  
  Lè sa a, te gen pwoblèm lojistik ki jan contrebande yon bagay konsa lou. Genyen tou danje a ke bonm yo pral jwenn ak dezamòse avè m'. Asid la pa t 'kapab detekte jiskaske li te twò ta, epi li pa t' kapab dwe retire li apre li te flite. Menm otobis la ta ki te disparèt, kite pa gen okenn allusion nan sa ki te pase apre mwen te kite.
  
  
  Mwen ak anpil atansyon flite sibstans mordan toupatou. Yon kèk èdtan ak asid la ta gen manje nan tout bagay. Pati fonn, kab koneksyon fonn, epi te lakòz yon kous kout nan lojman metal. Pa la fwa mwen jwenn tounen forè a san danje, Zembla a techs yo pral chire cheve nan tèt yo deyò. Pa mitan lannwit, chak moso nan ekipman yo mwen trete te gen yon pil nan metal bouyon. Ki ta ba nou yo diplomat tan jwenn Nikaragwa ak Òganizasyon an nan Eta Ameriken yo mennen ankèt sou. Sabotaj te sèlman mwen travay. Lè m ap fè a, tout moun pral ri sou li. Eksepte Kolonèl Zembla.
  
  
  Mwen fini ak òdinatè yo ak flite anndan an nan switchboard la. Menm lè a, pòt la louvri, ak de teknisyen ak yon gad sekirite antre. Sipriz yo te tankou gwo kòm mwen chòk. Teknisyen — mwen te panse yo te teknisyen, paske yo te mete rad blan ak pote papye - yo te san zam. Gri-rekouvèr gad sekirite te gen yon .38-kalib Brezilyen Rossi revòlvè holstered sou ren li. Yo fèt li tèt yo, lè l sèvi avèk Smith & Wesson, epi li te gen yon kat-pous barik. Li te pwan li ak pran rele, " Alto."
  
  
  Sepandan, mwen pa t ' pral kanpe toujou. Tout sa mwen te gen tan fè yo te rip pwòp tèt ou-destriksyon teren koupe balon an ak voye jete l ' nan yon kwen fè nwa. Mwen pran bi e yo te tire de fwa. Gad palè yo jouk nan doulè ak clutched nan gòj li. Bal nan revòlvè l ' yo te pase sou tèt mwen san yo pa frape anyen. Gad palè a tonbe kont yon kabinè dèyè l'. Li jemi, detriman nan metal yo, epi tou dousman glise nan tè a.
  
  
  Mwen vole nan pòt la ak te frape nan de teknisyen ki moun ki te evidamman sa a gad palè yo nan lòd epi yo te kanpe toujou. Li jete m ' nan balans. Mwen te santi m yon moun gen tan pwan m ' chemiz. Mwen vire degre 360 kraze gratis nan priz li. Nan moman sa a, plis gad pwese kouri ale nan. Dezyèm teknisyen lunged nan m', tèt bese, ak fòse m ' tounen nan sal la.
  
  
  Gad yo te kouri nan m'. Yon sèl pwen kenbe m ' nan plèksus solè ak lòt nan machwè. Mwen rkule. Mwen te eseye trape souf mwen e yo te tire sot pase yo de bal yo nan lènmi l ' yo. Mwen te gen satisfaksyon nan tande yon sèl rèl. Nan yon lagrèl nan pwen ak an asye grennen desann sou mwen. Zam la te frape soti nan men m'. Yo te fò, enèjik avyon de gè. Si mwen te debarase m de yon sèl, de lòt la te pran plas li.
  
  
  Nan sa a konfizyon, mwen te toudenkou kouri dèyè difisil nan arèt la. Mwen double nan ap plenyen doulè a ak tonbe nan etaj la konkrè. Yon bòt frape m ' sou la bò nan tèt la. Mwatye-angoudi, mwen te rive bò kote m', mwen te jwenn yon janm, ak yanked. Nonm lan te tonbe ant lòt moun yo, kriyan. Mwen te kapab pran m kouto soti kounye a.
  
  
  Mwen rache nan tout bagay bò kote m 'ak te santi yon bagay cho pwojeksyon sou figi m' ak men yo. Mwen talon te twò glise yo kenbe. Mwen tande gad yo gwonde. Te gen twò anpil nan yo, epi yo te toujou rive. Mwen te kouri dèyè li epi yo bat yo ak swen medikal nan revolve. Kèk nan yo ki te gen zam yo, e yo te eseye pi byen yo nan frape m ' ak yo. Yo bòt bat kont mwen an te blese nan kò moun. Gason ak urleman yo te grandi fainter ak plis endesi: yon vapè dlo nan lonbraj yo, epi vwa. Revòlvè a al koupe. Li te tankou yon chaj dinamit eksplozyon nan pi ba chanm. M vagman reyalize ke touye atak te sispann. Gad yo te kanpe nan atansyon, respire fortement. Yon nonm te kanpe nan pòt la, tou dousman bese yon jenn ti bourik 357 Piton. Supriz, an bal répéta nan sal la. Li te abiye an menm inifòm tankou lòt moun yo, men li attitude eksprime konfyans ak otorite. Figi l ' te mens ak byen file. Yon ansasen moustach tonbe sou l 'yo pursed po bouch yo, ak li aquiline nen te ba l' aparans nan yon zwazo ki nan bèt. Li te kanpe gen tankou yon aksidantèl, enterè spektatè, men, je l ' yo te osi difisil ke wòch.
  
  
  'Ki sa ki nan ale sou isit la?'Ki sa ki se li?' li te mande byen avèk kalm. "Mesye," te di youn nan gad yo, " nou yo te jwenn sa a Anglè isit la. Li te touye ak blese Juan...
  
  
  "Silencio". Nonm sa a pwente yon revòlvè nan m'. 'Vin avè m'.'
  
  
  Mwen tonbe mwen ti kouto epi repati yo nan pye m', m ' misk yo kriyan nan doulè.
  
  
  
  
  Chapit 3
  
  
  
  
  Mwen te nan yon twou wòch nwa. Limyè a sèlman te nan krak ki anba epè pòt an bwa. Nan grenye an te piti anpil, pa gen pi gran pase yon pandri gwo. Ki moun ki konnen ki moun ki oswa ki sa ki te yon fwa anndan an. Omwen pou kounye a, mwen te chita la nan mitan an nan sal dezòd. Mwen te dwe yon kote ki anba la a tanp lan, pou rasin yo nan pyebwa ak plant ki te gen penetration nan wòch yo, men aparamman se konsa dousman ke yo te kounye a kenbe mi yo ansanm.
  
  
  Mwen apiye kont miray ranpa a nan wòch, toutouni, ak san fòs nan twou santi lè a, ap tann enpasyans yo wè sa ki ka rive kap vini an. Yo dezabiye m', yo te sonde m', epi ki te pran tout bagay lwen. Kòm byen ke mwen bonm gaz ak mwen braslè.
  
  
  Ankèt la te ki te dirije pa yon moun ki gen non ak pozisyon mwen pa konnen. Li pa t 'kesyon m'. Mo li yo te limite a sa sèlman yon kèk curt lòd pou m 'a oswa de gad yo akonpaye l'. Li trete m 'ak yon kalm, ògeye deden ki fache m' menm plis pase si li te sadik. Li ta kite m ' isit la, ak osi lwen ke mwen te kapab di, li ta bliye.
  
  
  Lè a te pase se konsa dousman ke mwen prèske pèdi tèt mwen. Yon pati nan tan an mwen te pase panse sou sove opsyon. Epi te gen anyen menm. Rès la nan tan an, mwen te panse sou asid korozivite; ki jan tou dousman, men siman, ansanm ak Zembla nan ekipman, li te manje lwen nan lavi mwen. Chak dezyèm te fè m ' pi pre nan moman sa a lè pwosesis la nan destriksyon ta dwe remake yo ak lè sa a, mwen ta definitivman pa dwe pèmèt yo pouri isit la nenpòt ki pi lwen.
  
  
  Son an nan boulon la sou lòt bò a nan devan pòt kay la sezi m'. Pòt la creaked louvri. Mwen anketè tounen ak de nève gad yo. Li jete m 'nan pantalon m', lè sa a, apiye kont doorjamb ak lè a nan yon aksidantèl, enterè obsèvatè.
  
  
  "Jwenn abiye, amigo, nou ap ale nan yon pati, epi medam yo ap avèk nou."
  
  
  'Ki kote yo?'
  
  
  "Fèmen bouch ou. Fè tankou w ap te di.
  
  
  Li tann jouk tan mwen te gen boutone moute mwen deboutone pantalon, lè sa a, siy pou mwen pou m kite fortin selilè. Mwen blinked nan limyè a nan yon san pwoteksyon anpoul limyè nan koulwa a ak kache pou yon moman pou mwen jwenn bearings yo. Sa a te lakòz gad yo pike m 'ak barik la nan zam l' yo. Nou pran yon wout diferan pase nou te gen vini, epi yo te rankontre plizyè sòlda yo ak teknisyen ki moun ki gade nan m ' ak yon melanj de degou ak kiryozite. Nou te mache pou yon pandan ke yo nan tan, fè-ranpa byen wo koridò yo, moute a ak desann eskalye yo. Yo tout te se konsa, menm jan ke mwen te iremedyableman pèdi nan labirent la. Nan dènye nou yo te vin nan yon gran sal ki louvri nan lòt koridò yo, se konsa ke li gade kòm si nou te gen te rive nan aks la nan yon wou ak bawo. Sal sa a byen vit tounen yon gwo santral sal. Pifò nan li te fèbleman limen pa yon lumineux soti nan dèyè damase rido ki te pandye nan yon sèk soti nan plafon an. Te gen yon sèl fò plas fòme yon klere ti sèk ki nan sant la nan etaj la. Mi yo yo te aliyen sou prèske tout kote ak gonfle bibliyotèk. Epè leather-mare folyo te kanpe pwochen nan fèy avyatè. Miray la mwen te kanpe la devan nan te vid yo, eksepte pou ke gwo misterye fich ki pandye segondè moute ak dwa nan mitan yo. Lò soufle solèy te klere byen bèl sou sèn lan, kote te gen yon enstriman konsole a, ki li te tankou si m ' te depafini. Senk moun ki te chita nan yon sèk ozalantou li.
  
  
  Te gen de nan mitan-ki gen laj moun pa gen. Youn nan yo te gen yon tèt chòv kòm yon boul biya. Lòt la te gen yon figi ki, nan premye gade, fè kolizyon avèk klakan pòt. Youn nan fanm yo te kout ak grès, ak yon gwo, ki men gwosè nan kòf lestomak ak byen file, w pèse kò w yon pyè agat je yo. Lòt la te pi piti ak yon ti kras pi bon bati. Li gade tankou li te anwiye.
  
  
  Senkyèm moun ki te yon moun trè diferan soti nan lòt moun yo. Li chita nan mitan fanm yo nan konsole a nan yon espektakilè nwa kwi chèz swivel. Li te pote yon limyè bèlj kostim biznis ak yon ble echap cashmere. Li apiye sou konsole la, ogmante l 'koud yo epi kenbe m zouti sak nan men l', tankou si li mande m pou m gade nan li. Li te gade m 'tou dwat nan fè fas ak yon ki gen bon konprann ak tris gade nan je l' yo.
  
  
  Li te ti ak ajil. Pa yon nonm ki fin vye granmoun, men ane sa yo pa t 'touye l'. Gwo twou san fon liy sou figi l 'ak ti sèk anba je l' yo te sanble yo te kouch nan yo, efase nenpòt tras nan jèn yo oswa guilelessness. Li pa t ' tankou nenpòt lòt moun mwen ta wè tout tan tout tan. Spesifik koub nen l 'yo, liy la nan fwon l' yo, ak sere nan lèv anwo l 'yo te ba l' ale kòm yon san Maya. Li pa t ' bezwen prezante tèt li. Mwen li pran kouri nan la flotant Kolonèl Zembla. "Etap soti nan limyè a, seyeur," li te di. Vwa l ' te segondè yo ak byen file tankou yon nepe.
  
  
  Zam la pouse m ' pi devan.
  
  
  Mwen te kanpe nan mitan an nan yon avegleman gwo bout bwa nan limyè, ak pou plizyè minit long pa gen yon sèl di anyen. Zembla pa t 'deplase, men lòt moun yo deplase enkyetid nan plas yo, etidye m' ak je long. Yo pa t ' kòm pi bon kalite-vigoureux kòm lidè yo, men, Maya san kite yon mak sou yo lou ate ap fè fas.
  
  
  "Nou te fouye tout bagay de fwa," Zembla te di nan dènye a, " men, nou pa jwenn nenpòt kache eksplozif nan nenpòt kote.
  
  
  Mwen pa t ' di anyen.
  
  
  Mwen koute yo, " li te di. Vwa l ' te tronpeuz zanmitay. La poking zam yo nan do m 'pa t' tankou ki nan tout.
  
  
  Mwen pa t 'kite l', " mwen te di.
  
  
  Petèt, " li te di. Li te tounen m 'toolbox' tèt anba, se konsa ke sa li woule atravè konsole a plato, ak ranmase mwen mikwofilm kamera. "Ou te vin yon long epi difisil fason jis pa pran foto, seyeur," li te di. Fotografi te dezyèm pati a nan plasman mwen. Mwen te pran kòm anpil nan ekipman la ke posib sou fim nan, men sèlman apre yo fin mwen te gen yon chans pou yo sèvi ak m ' espre. Hawke te detèmine sou sa. Destriksyon te vin an premye. Mwen pa t ' kapab ede nou men souri, menm si mwen te santi gòch ak sistèm nève a, tankou yon tig snife yon pèlen.
  
  
  Toudenkou Zembla jete m 'bagay sa yo nan tè a ak yon byen file mouvman yo nan men l'.
  
  
  'Ki moun ou ye? Ki sa ki nan non ou? Ki sa yo ou ap fè isit la de tout fason?"
  
  
  Mwen te monte zèpòl zepòl mwen. "Non mwen se Nick Carter, epi ou konnen poukisa mwen isit la. Ou te gen rezon ki fè yo nan men ou nan yon dezyèm sa sa pibliye depi.
  
  
  "Carter..." Li te di non an ak anpil atansyon. — Mwen panse ke mwen sonje yon bagay... repons lan se Wi! Isit la li se! Kiba nan 1969 ak peyi Chili dènye ane yo. Oke, ou echwe tan sa a, Mesye Carter.
  
  
  "Petèt ou se dwa," mwen te di, gade nan l'. Je m 'yo te kenbe k ap deplase retounen lakay yo epi soti, ap eseye jwenn yon plas ki fèb nan Zembla, nan lòt kat, oswa nan nonm sa a ansanm ak gad ki te kanpe ant m' ak koridò fè nwa. Te gen absoliman pa gen okenn chape opsyon. Zembla te sanble nan sans m ' ap grandi enkyetid, te bay yon ti bout tan, byen file ri, li di: "Kalm desann. Nou pa p egzekite ou isit la.
  
  
  "Mwen ap tann pou yon seremoni kote pwatrin mwen ap chire ouvè ak kè m' chire soti."
  
  
  — Ou pral gen admèt ke ou merite li, Seyeur Carter. Yo te bon moun, yo menm ki ou te touye. Men, nou te vini ak yon fason yo sèvi ak ou yo pou tèt pa nou, ak pandan y ap ou pa yo pral kapab pran foto nan li, gen nan yon chans ke ou pral kapab pou fè nou konnen sa ki w ap sou yo wè. By wout la, jis soti nan kiryozite, pa t ' trayi nou montre w fason an isit la?
  
  
  Mwen te monte zèpòl ankò, endiferan. "Sou latè a se plen nan odyans la."
  
  
  — Mwen te deja pè pou sa. Li te sèlman avèk èd nan yon trèt ke ou yo te kapab pase nan defans mwen senti. Sèlman ekwasyon mwen pa ka rezoud se ke nan imen alea. Mwen pa panse ke li pral deranje m ' apre aswè a.
  
  
  Li pa t ' konnen ki jan dwa li te ye. Men, pou yon rezon ki diferan pase li te panse! Ak lè li ta konnen sa a verite a?.. Mwen gade alantou ankò a ak vale. Li te yon pèlen, yon kavo. Menm inplakabl limyè sou tèt li te sanble yo gaye danje.
  
  
  "Apre aswè a," Zembla kontinye, " gen yo pral... Men, pwobableman ou deja konnen tout bagay sou mwen ti kras enstalasyon isit la!"
  
  
  — Ou jis panse ke ou gen pi gwo frijidè nan mond lan."
  
  
  "Pa egzakteman," li te chuckled. "Mwen sèlman pral fè kèk imajinè mòn lan. Sa se, lè l sèvi avèk onn radyo pretann ke mòn lan ki gen la, previzyon tout pwopriyete li yo sou kouran lè nan twoposfè. Sa a ap bezwen rive nan yon altitid nan apeprè 15,000 pye pou li nèj. Nan kou, pa gen yon sèl pral wè sa yo vag yo radyo, ak avyon ka tou senpleman vole nan yo. Se sèlman nan klima pral panse ke gen se yon ti mòn!
  
  
  "Kòm ou te panse nan Mexico City?" Mwen te mande sourly.
  
  
  Se konsa, ou te remake! Li te, se konsa pale, yon eksperimantal emisyon. Retounen lè sa a, mwen kowòdinasyon pwen yo te sèlman yon kèk kilomèt apa nan tout savann pou bèt yo. Men, tan sa a mwen pral yo dwe kapab kouvri pi fò nan Amerik Santral ak...
  
  
  - Kowòdinasyon pwen?
  
  
  Mwen koupe l'. 'Sa fè ou vle di?'
  
  
  Li pral klè a pou ou ke mwen pa ka pwodwi yon siyal radyo ak yon longèdonn kòm lajè kòm yon ti mòn. Mwen bezwen yo pwojè yon seri de pwen oswa, di, liy yo nan fòs ki fòme deskripsyon an nan yon ti mòn sou zòn nan mwen te chwazi pou sib la. Trè egzak kalkil yo ki nesesè yo detèmine ki kote yo mete backup transmeteur se konsa yo ke yo se nan pwopòsyon ki kòrèk la nan matematik aks prensipal la dyagram."
  
  
  "Asistan mwen,"li te ajoute, siy yo an kat dèyè l'," se chak siveyans yon sipò estasyon nan pwòp peyi yo."
  
  
  M-fè-mal te santi sèk. — Men, sa a aks, sant la alantou ki tout bagay ap vire, se isit la, se pa li?"
  
  
  Repons lan se wi, nan kou.'
  
  
  Mwen mwatye respire yon soupi nan sekou, lòt mwatye a-madichon bondye l ' yo atizan konn fè.
  
  
  Ak sa k ap pase apre ou fin kouvri tout bagay ak nèj?
  
  
  Li ri enigmatically. "Lè sa a, vini an twazyèm Maya anpi."
  
  
  Mwen te kòm endispoze lè l megalomani totalman frape m ' sèvo. Lè sa a, mwen kase,"eske Yo pa ou twò lwen nan sid pou sa?"
  
  
  Sa a se vre nan sans ke bèso a nan sivilizasyon nou yo te sitiye nan Dukatan. Men, de premye Maya anpi pwolonje menm pi lwen nan sid." Li te ajoute ak yon byen file ri, " pa Janm rele yon Yucatecan yon Meksiken. Fin vye granmoun nou yo kerèl ak Aztecs ki toujou egziste, menm si nou gen menm Teules, menm bondye yo a, menm jan Plim Sèpan Balkan.
  
  
  Li vire, li pwente nan eklere imaj sou miray la. "Li fè nou sonje nan li."
  
  
  "Ak liy wouj?"
  
  
  "Yo fè nou sonje ki moun nou byen lènmi yo. Nan 1519, Cortez touye yon Maya nan Tabasco ak lè sa a, koupe twa ouvèti ki nan yon pye bwa kòf. Sou non yo nan Wa Charles mwen nan peyi Espay, li te pran posesyon nan teritwa nou an." Zembla gade nan m ' ankò. "Ou se lènmi nou an, Carter. Ou kalite gen yo te okipe peyi nou an pou senk syèk ak fòse nou ap viv nan povrete.
  
  
  — Lè sa a, ki sa ki yo ou pral fè tèt ou?" Ak aparèy sa a, ou pral lakòz menm plis povrete. Tout bagay pral friz. Kawotchou, bannann, epi gen anpil valè espès bwa a pral mouri nan fredi. Kafe ak kakawo yo pral detwi yo. Endistri a yo pral detwi yo. Ekonomi an tout antye nan Amerik Santral la pral detwi lannwit lan."
  
  
  Li balanse men l 'kòm si gen kèk ensèk te raz l' yo. "Bay resous natirèl yo te genyen, peyi nou an se prèske vyèj. Ti pòsyon ki te devlope se ke yo te apovri pa kapitalis eksplwatasyon. Lavi nou an pa pral chanje, paske nou yo toujou soufri soti nan grangou ak lamizè. Yon fwa sa a se sou yo ak ou gringos yo ale, nou pral bati ekonomi nou an, men se sèlman pou tèt nou. Ou ka di ke mwen fè Amerik Santral tanporèman rantabilite."
  
  
  "Ou vle di dezole.
  
  
  "Rantabilite, dezole, pou enperyalis se redwi nan menm bagay la."
  
  
  'Sa a se istwa san sans. Ak moun nan lokalite yo pa dakò avèk ou. Poukisa ou pa avèti yo, Kolonèl? Omwen lè sa a, yo ka prepare yo pou move tan an frèt.
  
  
  "Ou gen yo dwe reyalistik sou sa yo bagay sa yo. Ki moun ki ta kwè mwen? Mwen pa yon patizan. Mwen se yon enjenyè elektrik. Ak jan pou sa kolonèl la, sa a se yon onorè ran ban m ' pa Arkansas Konfedere Milisyen pou sèvis mwen yon fwa te rann yo. Si yo pa t 'kwè m', mwen ta gen yo te fò ase yo repouse atak la, Seyeur Carter. Kòm ou te pwouve, mwen vilnerab. Ou pral pa gen dout konprann ke mwen dwe kenbe tout bagay yon sekrè jouk pouvwa mwen ka simonte yo. Epi pou yo reponn kesyon ou: se poutèt sa mwen ap viv dè santèn de kilomèt soti nan Yucatan, nan sa a vid yon pati nan Nikaragwa.
  
  
  Men, dè milye de moun, pèp ou a, yo ap soufri, epi mouri."
  
  
  Nou te soufri pou syèk. Nou ap fè tèt di toujou kont ravaj yo nan lanati. Ou kapab di ke nou yo ap renmen yon baton wozo. Liksye ak abondans te fè pèp ou a dòlote ak fèb. Wi, moun pral mouri, malerezman. Men, yo pral dwe pi piti anpil pase si li te yon san revolisyon. Moun dwe toujou mouri pou lòt moun yo ap viv la. Pa fè sa ou wè? Li trè enpòtan ke mwen kreye m ' sou mòn ki premye ak lè sa a, enfòme mond lan nan mwen an kondisyon yo."
  
  
  Kisa k ap pase si ou mande yo pa aksepte? Ou pral transmeteur kontinye travay ak pote tout bagay tounen nan laj la glas?
  
  
  Sa a te rèv nou yo pou twò lontan pou yo sispann. Pou ane, nou te reve nan jou a lè nou ka rekòlte sa nou te simen."
  
  
  Malgre dife a nan diskou l 'yo, je l' yo te parfe nòmal lè li voye je nan m'. "Jou sa a te orijinèlman sipoze yo dwe demen, Mesye Carter la, men li se klè ke entèvansyon ou gen pouse orè nou an pou pi devan."
  
  
  "Pou jodi a?"
  
  
  'Pa kounye a!' Dwèt li kouri al sou yon ranje nan switch. "Nou trè danjere rekòt kòmanse kounye a!"
  
  
  Pa kounye a! Pa jiskaske yon kèk plis èdtan te pase ! Mwen te mòde m', pi ba lèv kenbe soti nan kriyan nan l 'tankou enstriman mizik yo te vini nan lavi yo anba men l' yo. Mwen te panse nan twa chanèl ki ta gen pou li difize nan lòt peyi amerik Santral.
  
  
  Kè a nan tout bagay ta ka yo te isit la, men sa ki te kè toujou bat. Bondye mwen, sa a pral asid pa janm travay? Inisyal mwen panik te ale. Li te rive m ' ke pa gen anyen ka sispann sa a inplakabl nan destriksyon yo. Zembla te kapab gen mwayen yo refwadi desann pou yon ti tan, men nan fen a, plan li te fini a echèk.
  
  
  Zembla dezaprouve kòm mèt la ki anrejistre yon anomali, ak men l ' ap tranble anba pye yon ti kras kòm li ajiste nan li. Men, vwa l ' te fèm ak konfyans. Li te pale nan menm nivo ak ton. "Ou konnen, Carter, mwen te pare pou ou pou w vini."
  
  
  — Eske ou te konnen mwen te vini?"
  
  
  "Oh, pa imedyatman, men, pwobabilite a nan kèk gouvènman an voye yon ekstèminasyon ekspè a te trè wo." Li voye je enkyetid nan danse flèch sou panèl la kontwòl. Youn pa youn, li te chanje sou sikui yo. "Sa a, se poukisa mwen te pran plis prekosyon. Mwen transmeteur yo travay poukont nan chak lòt.
  
  
  'Ki sa?'- "Ou pa gen kontwòl sou sa yo ak lòt pwen?"
  
  
  'Repons lan se wi, nan kou. Mwen pral vire yo sou yo soti isit la ak yon sistèm relè a siyal, " li te di. Li eksplwatè sou panèl la. — Apre sa, mwen pral vire yo tounen sou menm fason an." Se sèlman lè sa a, fè yo jwenn yon lòt radyo batman kè.
  
  
  Mwen te santi m kolan ant mwen lam zepòl yo. "Ou vle di ki lè yo ap vire sou yo, yo ka sèlman dwe etenn pa kontwòl remote?"
  
  
  'Sa a, se dwa. Sa a se yon pwoteksyon kont sabotaj. Yon kalite asirans pou m 'pwòp sekirite yo ak sekirite nan enstalasyon m'. Si tout bagay isit la te detwi, epi Bondye beni moun sòt ki moun ki te eseye fè li, mòn lan ta toujou dwe kreye. Rezilta a ta dwe dezastre.
  
  
  Mwen begeya, " ki Sa ou vle di pa katastwofik?"
  
  
  Detwi yon sèl transmetè ta dwe tankou yo retire yon sèl bout bwa soti anba yon tant. Tant lan pral gen yon fòm diferan, men yo ap toujou rete kanpe. Kalkil m ' yo, se trè egzat, ak mwen ta pito pa pou panse osijè de meteyorolojik chòk ki pral rive si m fòs jaden se dezekilib nan fason sa a. Pou fè zafè pi mal, si estasyon sa yo te ale desann, lòt moun ki ta pa gen okenn ankò kapab transmèt siyal la. Li se byen posib ke lè sa a, Amerik Santral yo pral kouvri ak nèj ak glas pou tout tan."
  
  
  A infernal verite a nan l 'mo pwofetik frape m' tankou yon souflèt.
  
  
  "Oh, Bondye mwen," mwen rele byen fò, t 'ap ponpe nan l', " lè sa a, pa kòmanse!" Rete tann! Mwen..."'
  
  
  Yon eksplozyon byen fò koupe m ' avètisman nan mitan-matematik. Mwen frape tè a. De gad yo vole sou do m'. Yo prèske kraze m 'ak prese lè a soti nan poumon m'. Mwen writhed ak plede goumen tankou yon moun fou. Pa gen okenn rezilta. Sa yo de yo te pi fò pase m'. Yo estime m ' nan etaj la. Miskilè bra ki te fèt m ' sere. Yon ki graj, callused men prese bouch mwen tèlman difisil ke mwen dan yo prèske al nan bouch mwen. Mwen te libere tèt mwen.
  
  
  'Sispann li! Pa gen okenn...'
  
  
  Ki graj dwèt yo sere boulon alantou bouch mwen.
  
  
  Mwen urleman kenbe nan gòj mwen. Li te nan yon sitiyasyon san espwa.
  
  
  Zembla ri dousman. "Kalm desann, seyeur . Mwen te deja vire sou lòt chanèl, ak osi lwen ke mwen kapab di, tout bagay ap travay amann isit la. Koulye a, yo ap jis senkronize.
  
  
  Soti nan etaj la, mwen te gade san ke Zembla chanje li kat estasyon yo longèdonn a menm. Mwen te kòmanse tranble, yon bèt nan misk reyaksyon. Pa nan tout reyasire, mwen tann yo wè sa ki ta rive. Si Zembla a konfigirasyon te gen aktyèlman te travay, mwen reyabilitasyon ta gen te kontreproduktiv. Pa sabote enstalasyon li yo isit la, mwen ta ras lakòz dezas la kontinye pou tout tan. Konsekans yo ta ka dezastre. Zembla kite l ' dwèt hover spèktakulerman sou gwo bouton. "Epi, koulye a ki gen pouvwa aktyèl la." Li te souri contentedly ak bourade bouton an ak tout l ' ta ka. Limyè grize. Gwo twou san fon anndan tanp lan, k ap monte son nan dèlko ta ka tande. "Mwen bezwen plis enèji," li te di. Li te tounen plizyè gwo manch.
  
  
  Li te resevwa ki sa li mande pou, men nan yon fason diferan. Frajil sikui yo klèman pa t ' kapab kenbe tèt ak toudenkou surcharge. Mwen mordan asid manje lwen nan yo twòp. Bri sa a nan dèlko yo te vin byen fò ak retantir, ak fetidite nan sichofe pati wafted nan lè-kondisyone griyaj. Lwen, lwen, mwen tande vole ak krakman kòm vòltaj la kouri san limit nan ekipman an mwen te travay ak ak mwen espre. Mwen te kapab tande endispoze, segondè- ' al moute kan urleman nan moun ki bloke nan sal sa a.
  
  
  Sèlman Zembla te sanble yo konprann ki sa ki son yo ak fetidite a vle di. Li fòlman te tounen nan manch yo, ap eseye jwenn men yo tounen nan zewo. Men koulye a, ke li te vire sou pouvwa a, li pa t ' fè anpil sans.
  
  
  'Pa gen okenn pa gen okenn! Sa a pa ka pase. Bulged je l ' nan laterè kòm enstriman mizik yo te kouri pa ak zegwi a nan pouvwa a transfòmatè a te antre nan zòn wouj la. Pwòp l ' yo panèl yo te kòmanse fèmen akòz surcharge. Jòn lafimen seeped nan kouti nan yo nan metal panno. Mesye yo dèyè l ' kite soti étoufè madichon. Yon fanm touse ak clutched yon chèz ak detriman dwèt yo. Panno yo bulged tankou si yo yo te anba anpil presyon ki wo. Te gen yon chemen etwat. Blan flanm dife yo tire moute ak boule Zembla nan men yo. Mwen te santi etranj yo degoutans. Li te di nan gade l ' tout plan tonbe apa pa tèt li. Elektwonik mons li te kreye vale tèt li moute. Li fonn l 'frajil pati, trou nan pwòp l' yo detèktè ak fil kouran, pini tèt li ak elektrisite estatik, epi yo te fetidite nan boule nèt izolasyon. Mwen te kapab wè Zembla fè fas a nan lafimen. Li te disparèt e li te pa gen okenn ankò imen.
  
  
  Te gen dlo nan je nan je l ' soti nan lafimen an, oswa ki soti nan eksitasyon, oswa tou de. Yon dezespere son ki soti nan gòj li.
  
  
  "Carter, Carter, ou te fè li. Èske w gen okenn lide ki sa...
  
  
  Toudenkou, mwen te devore pa yon terib lè presyon. Zembla a kouri kite ou, vwa a trene nan. Yon avegleman flash nan limyè pèse sal la. Zembla ak zanmi l ' yo te mouri nan yon asourdisant eksplozyon. Gad yo kenbe m ' desann yo te voye jete lwen tankou poupe. Eksplozyon an vide rès dlo nan poumon mwen. Yon lapli nan metal, vè, ak frolman bits nan lumineux kab plen syèl la. Mwen bourade tèt mwen, difisil atè. Mwen te kontan ke gad yo frape m 'desann epi li mete m' sou etaj la. Li pwobableman sove lavi mwen.
  
  
  Bri a ak limyè ki klere disparèt kòm byen vit ke yo te kòmanse. Tèt mwen te k ap vire ak zòrèy mwen yo te k ap sonnen. Mwen tann. Lè sa a, mwen leve je yo. Vapè ak lafimen toujou pandye nan ard nan sal la. Vagman, mwen te kapab wè dezòd la ki te rete. Panèl la kontwòl déja tankou yon tomat mi. Zembla te aparamman ale moute nan lafimen. Omwen pa te gen okenn siy nan l'. Rès la yo te gaye toupatou sou etaj la kote yo te tonbe. A nonm chòv te kouche sou figi l ' yo. Yon lòt nonm ak yon fanm gen anpil grès yo te kouche sou do yo. Yon moso nan metal panèl kole nan anwiye fanm kou. Li mouri sou jenou l ' pa chèz la. San kouri desann boule pati. Li kouri nan lwil sous dlo desann miray ranpa a nan ak toupatou nan debri yo epapiye-etap.
  
  
  Mwen vole nan pye m', te pran yon gwo souf, epi gade alantou. Youn nan gad yo te sprawled sou planche a, san en soti nan bouch li. Nonm lan ki te pwan m ' te disparèt, pwobableman ogmante alam la. Lòt gad palè yo woule sou bò l ' ak ki vize fizi a nan vant mwen.
  
  
  Mwen te rive jwenn li nan yon sèl sote. Li pa t ' gen tan reyaji oswa tire. Mwen kouri dèyè l ' nan figi. Dwa mwen talon pye a frape l ' difisil sou nen an. Mwen tande yon krak zo. Moso nan l 'nan nen zo te gen penetration nan sèvo l' yo. Li tonbe mouri.
  
  
  Mwen ranmase zam l ' yo. Mwen te gen yo kite kay la. Sirèn chante chante ki tris. Mwen tande kòlè gwonde nan moun bri nan koridò yo. Yo pral isit la pli vit, epi yo pa mande nenpòt ki kesyon, men yo pral tire an premye. Si mwen te gen yon chans yo sove, li ta dwe gen nan toumant la nan la pwochen kèk segond.
  
  
  Men, mwen vire, li kouri al nan etap la. Mwen pa t 'kapab kite ankò, menm si li te siyifi ke m' mouri. Mwen te gen nan rechèch la rad sou yo nan sa yo kat moun. Ki kote yo te vini soti nan ak ki kote yo te lòt kat transmeteur yo kache? Mwen ta gen jwenn soti premye. Mwen jere yo enfiltre kò yo, epi detwi enstalasyon sa a. Sa a te tou yo asiyen nan m'. Men, mwen plasman te pa fin ranpli ankò.
  
  
  An reyalite, li te sèlman jis kòmanse.
  
  
  
  
  Chapit 4
  
  
  
  
  Yon dans nwaj nan pousyè ak lafimen, fragman nan trese asye rete soude soti, eko nan urleman nan pè a ak doulè — Dante a kote mò yo ye te pa gen anyen apre sa. Touse, m ' fè pye yo bite sou etaj la. Mwen rive jwenn nan san-tranpe etap ak te ajenou bò kote chak nan twa kò yo. Byen vit ak byen, mwen fouye ard nan rad yo.
  
  
  Sa a pa t ' tan pou fastidiousness. Mwen pa t ' gen tan pou yon bon jan ankèt la. Mwen te gen yo gen tan pwan sa ki mwen te kapab ak lè sa a, kouri osi vit ke mwen te kapab. Mwen clutched mouri gad palè a FAL fizi anba bra m. Paspò, idantifikasyon kat, chif enpè yo scraps nan papye — nenpòt ki bagay ki ta ka pita endike kote adrès la nan lòt transmeteur mwen te ranmase. Mwen mete l ' tout nan grès la fanm nan sak. Li te yon gwo kwi fanm yo sak ak yon braslè zepòl. Mwen ka pann l nan kou m ' tankou yon sak. Mwen te prèske fè lè m ' te tande son an nan bòt yo deyò. Mwen file ozalantou yo, fizi pare.
  
  
  Mesye yo pete nan sal la. Nan konfizyon epi yo te pè, yo pran rele. Konfizyon yo te reflete nan neglijans nan fason yo te kenbe zam yo. Mwen shrank tounen kont miray la nan etap la. Toudenkou, uit sòlda yo te wè m ' e yo te sispann rele. Yo gade m ' nan enkyetid. Yo te mache tou dousman tounen nan pòt la. Mwen pase kouto fizi a menasan. Mwen te bay lòd yo sispann ak gout zam yo.
  
  
  Fòs yo nan pati yo te prèske menm. Mwen te nan yon ti jan pi bon pozisyon, men mwen te pou kont li. Mwen te kapab yo te touye yon kèk nan yo, men mwen ta gen yo te tire. Di Bondye mèsi pa gen okenn yon sèl te vle yo dwe youn nan de la. Reflexively yo, yo te sanble yo reyalize siperyorite yo. Mwen pèdi jwèt la. Lè sa a, gwo soufwans dousman, fizi yo ak zam clattered nan etaj la youn pa youn.
  
  
  Bri a te grandi pi fò deyò sal la. Plis sòlda te apwoche. Mwen te deplase sou kote yo ansanm miray la. Mwen te kenbe barik la nan mwen fizi pwente nan tout fwa. Pè a, mwen te fèt nan zam alamen li dekourajman nan je m'. Pa gen yon sèl deplase. Chak nan yo ta ka gen piki m 'san yo pa ezitasyon, si li pa t' pou yo risk pèsonèl. Mwen te mache bò kote yo nan silans. Miray ranpa a nan wòch yo nan koridò a, te santi etranj frèt ak kolan sou m ' fè yo tounen. Mwen te rive nan yon entèseksyon ak yon lòt koridò a ki te fini nan yon fen mouri. Se konsa, mwen te gen yo ale nan sal prensipal la. Mwen te mande ki jan anpil segonn, mwen te bò gòch la. A nenpòt ki moman, lòt sòlda yo ki ta atake m'.
  
  
  Mwen te gen pa gen okenn pwoblèm ap resevwa nan pwochen entèseksyon. Sa a te koridò kout ak ta di pòtal la nan yon bilding. Mach eskalye yo ki mennen moute. Mwen kouri desann eskalye yo, sispann, e yo te tire yon kout rezerv nan direksyon sal la. Li pral kenbe mesye yo desann la pou yon ti tan. Mwen te kòmanse moute mach eskalye yo ak long pwogrè. Mach eskalye yo ki mennen moute nan zòn kote yo nan carnage reyèl te pran plas. Yon sèl miray ranpa a nan te finalman detwi yo. Tiyo ak tib jutted soti nan yon anmele, writhing mas. La sizzling vapè ki te fòme gwo nwaj nan vapè. Li te tankou yon chan batay reyèl. Anba a, uit sòlda yo te rasanble kouraj yo. Yo te rele yo byen fò pou san, ki se san mwen. Yo te tire je fèmen, gwonde a nan fizi yo kònen klewon tankou eksplozyon nan anile la. Twa vaksen toudenkou sonnen soti nan yon ti tonèl pou bò gòch mwen an. Fragman nan brik vole soti nan miray ranpa a nan next pou tèt mwen ak pwatrin. Mwen te plane pou kouvri. Mwen te santi m bloke. Si te gen yon òti nan tanp lan do-kay, li ta yo te ki te bloke pa gwo chanjman ki te pran plas. Nonm sa a nan tonèl la te tire ankò. Mwen te tire tounen. Fè nwa a figi a disparèt. Brandise zam mwen, mwen t ' ap swiv li. Li te kouche writhing sou etaj pousyè tè. Li pwatrin lan ak nan vant yo te kouvri nan nwa bloodstains soti nan bal yo. Mwen vin apiye sou li e te pwan l ' revòlvè. Mwen te tire nan direksyon mach eskalye yo. Kolonèl Zembla nan sòlda yo te kouri nan chak lòt, bri a yo dwe premye a fè bak. Fiziyad la te sispann pou yon moman. Mwen ranpa nan debri a nan sa ki te yon fwa te te yon portal. Nan gremesi mwen tire nan blòk konkrè ak kraze wòch yo, ap eseye louvri sòti an. Pa gen okenn rezilta. Ankò, mwen tande sòlda yo te rasanble anba. Yo ranpa moute mach eskalye yo. Mwen te kapab tande tande grate a nan bòt yo ak crashes nan zam.
  
  
  Men m ' yo te jwenn nan kraze miray la. Toudenkou, mwen te santi yo yon respirer nan lè frèt sou dwèt mwen. Mwen yanked dezespereman nan aneantisman la. M 'a lage wòch yo ak fragman nan konkrè a desann anlè eskalye a dèyè do m'. Nonm sa a pete rele tankou yon blòk ki te ateri sou zo bwa tèt li. Mwen fouye yon tinèl nan la debri ak pouse m fizi nan li. Sou lòt bò a se te yon vout nan lajè koridò. Te gen yon fin vye granmoun etwat eskalye ki mennen jiska do kay la. Li te a premye fwa mwen te moute nan fason sa.
  
  
  San yo pa reflechi de fwa, mwen te pran vòl moute yo ki rete mach eskalye yo ak vole nan do kay la. Mwen pa t ' pran swen sou moun yo ki moun ki ka tann gen. Mwen te konnen ki jan anpil mesye yo mwen te gen dèyè do m', epi yo te dwa akote m'. Si te gen plis nèg moute gen, yon atansyon apwòch taktik pa ta gen sove po m swa. Pa yon sèl piki te revoke.
  
  
  Yon douzèn moun ki te kanpe pa Klòch la Sioux elikoptè kòm li te pran an. Gwonde nan nan motè ak pouse van nan elis yo te fè m ' toudenkou aparans inapèsi. Men, mwen sèlman te gen yon kout chans fè yon gade nan sèn nan la devan nan m'. Lè sa a, yo frape m ' nan je. Elikoptè a plane nan yon kèk pye pi wo pase aterisaj ansman twal gaz ak swayed unsteadily. Pilòt la te yon nonm ak yon moustach ki moun ki kenbe m ' la pou premye fwa. Pasaje li yo te okenn lòt pase Kolonèl Zembla! Yon jan kanmenm Zembla jere yo sove lanmò. Omwen li pa t 'seryezman blese lè konsole kraze nan devan figi l' yo. Pa yon freak nan sò, li te chape nan batay la eksplozyon devastatè. Epi, koulye a li te kouri byen lwen pou m', twò! Figi l ' te kouvri nan san. Yon fortin te vlope bandaj nan alantou fwon li. L ' entèselan je yo reflete yon sovaj move.
  
  
  'Touye l'! Tire Carter! Vwa l ' leve pi wo a nan gwonde nan elikoptè a. Elikoptè a leve. Vwa l ' toujou répéta nan lè a. Mwen leve soti vivan m ' fizi a ak vize nan presyon nan tank yo. Mwen, twò, te espere pou travay avèk Zembla yo siye soti mwatye nan tanp lan. Men, sòlda yo te deja louvri dife sou m'. Mwen te gen yon chwa ant yo te yon martyr a oswa ke yo te sove soti nan tèt mwen ak sak la ki te pandye nan kou mwen. Kòlè m 'te di m', " Tire ke elikoptè desann ak bliye sou li." Lide m', sepandan, te bay lòd m ' pou pote sak la pou sekirite.
  
  
  Mwen tande Zembla nan sot pase a bouke anpil kriye: elikoptè A lè sa a, leve majèstueu nan syèl la epi yo tounen vin nan yon southwesterly direksyon. Li te disparèt nan distans la. Mwen vole sou parapň nan tanp lan. Sòlda apiye sou kwen an. Li vize zam la desann. Kòm mwen te tonbe, mwen te tire nan o aza. Li te vo li. Mwen te wè nonm sa a repati epi yo tonbe dèyè miray ranpa a nan wòch. Lòt moun ki gen anpil moun bò kote l', l ' a balanse yo zam kolè ak tire. Yo te sou lalin lan. Mwen tonbe enpwisan. Branch yo nan pyebwa yo asoupli mwen tonbe jan mwen frape segondè yo an pant yo nan piramid la-ki gen fòm tanp lan. Rasin pye bwa ki pa t ' twò byen fèm rasin nan wòch la twou déja soti nan yo. Ansanm ak pye bwa a, mwen te tonbe yon lòt sis mèt. Enpak la ki finalman frape m 'fòse lè a soti nan poumon m'. Sepandan, branch yo ak fèy yo adousi kònen la. Mwen ranpa a nan feyaj la pou kouvri ak woule desann pant la. Sòlda yo soti nan tanp lan ansanm ak kanmarad yo. Bal chire nan tè a bò kote m'. Broussaï an te kònen dechikèt. Kwense nan ki ka touye moun mennen lapli, mwen te etranj kapab santi kò m ' ankò. Mwen konte bal yo whizzing sot pase zòrèy mwen. Chak fwa mwen te gen chans lan, mwen tounen tounen dife. Yon nonm ki te tire nan fè fas. Yon lòt te blese nan pwatrin lan ak tou disparèt soti nan chan batay la. Mwen kouri soti nan ti touf bwa a nan pye bwa a ak soti nan pyebwa yo touf bwa. Pa zigzag, mwen te espere jwenn desann san yo pa ke yo te blese a mò. Mwen te rive nan fondasyon an epi yo sarepta pou yon moman. Lè sa a, mwen kouri osi vit ke mwen te kapab nan fè pitit la detire a nan pa gen okenn-nonm la-peyi a ki antoure tanp lan. Bal la rebondi koupe yon ki tou pre wòch yo ak yon nen plindr. Yon lòt bal chire nan l ' pantalon janm. Li pa t ' gen pwoblèm, paske mwen te kite isit la pou tout tan. Mwen pa t ' kapab jwenn valiz lekòl mwen ak manchèt tounen. Yo te alantou kwen an ak pa t ' kapab ka wè. Mwen dove nan forè an. Yon epè fènwa a nan feyaj anvlòpki m'. Mwen imedyatman tounen vin jwenn kite, dirèkteman sou chemen an ki mennen ale nan tanp lan nan Tungla larivyè Lefrat la. Mwen pa janm ka ale tounen nan chemen mwen te vini an.
  
  
  Travèse forè a san yo pa dispozisyon ki ak anpil plis ki gen eksperyans Maya rebèl dèyè a te twò anpil nan yon defi. Mwen te gen pou risk ap resevwa frape pa yon min pyeje. Mwen te priye pou m chans pa fail m', jouk tan mwen te rive nan gwo larivyè lefrat la. Mwen hardeman te espere ke mwen ta jwenn yon bato navige desann bò larivyè lefrat la.
  
  
  Menm lè a, yo tande yon vwa ki te soti nan broussaï dans. "Ki moun ki nan sa?" T ' ap ponpe devan, mwen chire nan yon etwat diferans nan pikan arbustes ak prèske trebiche sou yon kouche sòlda. Li ranmase yon gwo fin vye granmoun pistolè. Mwen te plane soti nan fason an.
  
  
  Mwen te bouche tou de pa piki. Gunpowder boule figi m'. Bal la frape m ' segondè nan zepòl la kite nan pwatrin misk yo. Mwen bite. Mwen pa t ' santi nenpòt doulè soti nan kònen la. Si mwen gen chans, li pral rive pita anpil. Yon lòt bal rate m ' yo yon souflèt. Mwen woule sou. Mwen te tonbe nan tè a, epi prèske pèdi konesans. Sòlda yo te tire yon twazyèm fwa, men rate. Mwen leve kanpe, pran bi reflechi byen, ak yo te tire. Li li te kite soti yon-wo ' al moute kan rèl, dezespere, ak yo te eseye tire ankò, men yo tonbe ajenou, yo mouri.
  
  
  Mwen te kanpe epi bay yon soupi lou. Mwen te monte zèpòl zepòl mwen. Kouvri blesi mwen ak yon sèl men, mwen trudged desann etwat chemen pousyè tè. Mwen te kapab tande Zembla pèsonèl lame kouri dèyè dèyè do m'. Yon branch ki kase tou pre tèt mwen, kreve pa yon bal. Gen kèk nocturne animal, kondwi soti nan rfuj li yo pa bri, yo te so foli bò chemen an nan devan m'. Bal la kònen moute tè a, dwat devan bèt la. Li te sispann sibitman epi yo disparèt nan lè mens nan yon mare kòm plis bal yo te kòmanse frape nan zòn nan. Gen te sanble yo dwe pa gen okenn fen nan sa a chemen likidasyon. Koulye a, mwen te kòmanse fè eksperyans yon douloure vibrasyon nan tèt mwen. Mwen kouri, gritting dan m'. Mwen prèske bite soti nan tan zan tan. Yon fwa mwen pete soti ri isterik. Mwen tande yon byen file, kraze eksplozyon dèyè do m', ki te swiv imedyatman pa yon-wo ' al moute kan rèl. Mwen dèyè yo te viktim yo nan youn nan pyèj kont yo.
  
  
  Dènye mèt kèk te sanble intèrminabl. Mwen finalman te pase dènye kwen. Mwen te rive nan yon netwaye ti ki te mennen nan waf la. Kòm mwen pase, mwen te tire a nan de gason veye pò-a. Youn tonbe nan dlo a, ak lòt la ki plwaye nan mwatye tankou yon charnyèr.
  
  
  Waf la nan tèt li te pa gen anyen pi plis pase yon demi-pouri gwo bout bwa ki kouche nan fè nwa Tungla. Nan pwen sa a, te gwo larivyè lefrat etwat ak fon. Yon fimen forè vout sou tou de bank. Vejetasyon sa a, ta gen yon bon kouvèti a lè mwen te ale desann nan gwo larivyè lefrat la. Labou bank te prèske enfranchisabl. Sa a pral sispann Zembla an gason soti nan ap eseye kouri dèyè m'.
  
  
  De bato yo te mouye waf la. Bato lanse sòti bò kote . Devan la ak tounen nan yo yo te yo flèch, tankou yon kannòt. Ekòs bato a te riveted anpil T-ki gen fòm bandage. Sou lòt bò a te aktyèlman yon motè reyèl sal, sou sèt ak yon mwatye mèt nan longè ak de mèt lajè. Batiman an te gen yon ti kabin sou pil nan aft. Bò klwazon yo te enstale sou tou de bò nan kabin an, ak yon fò zenk do-kay fini estrikti a tout antye. Ekòs lan te kouvri ak kwiv. Bouyon an pa t ' kapab yo te pi plis pase yon mèt.
  
  
  Mwen kouri al nan bato fin vye granmoun tankou yon lontan-pèdi yon te renmen youn. Pandan se tan, mwen te tire yon vaksen kèk nan kannòt la. Se sèlman yon bonm ki ta ka koule bato a, men li te kapab sèvi anyen ankò kounye a. Mwen kite ale nan berth liy ak plonje nan kabin an. An menm tan an, sòlda yo te antre nan netwaye la. Te gen yon starter bouton kap vini an bwa volan an volan. Mwen yanked sou lè sabatani ak frape starter la. Bal vole nan ouvè a kabin. Mwen plonje desann. Son menasan te soti nan kenbe la. Vibrasyon ak tous fos, motè a te vin nan lavi nan yon pwotestasyon. Mwen yo mete gaz nan ekstrèm pozisyon. Mwen te swiv enklinasyon nan soti nan waf la nan mitan an nan gwo larivyè lefrat la.
  
  
  Sold yo nan Kolonèl Zembla a horde te sanble sou plaj la. Lòd te bay, repons rele byen fò. Yo te tire tankou fou. Bal screeched koupe zenk do-kay kòb kwiv mete ak hull, kraze mens an bwa klwazon alantou m'. Lè bonbadman an konmanse bese pou yon ti moman, mwen te tire an dènye vaksen soti nan FAL fizi. Nan chaloupé navige ak difikilte pou.
  
  
  Kò l ' tresayir soti nan tankou tretman kriyèl. Men, nou te rive nan mitan an nan li epi li te kòmanse desann larivyè lefrat la. Mwen te espere ke nou ta evantyèlman rive nan lavil la pò nan Prinzapolz. Aktyèl la te ban nou yon vitès desan ak fiziyad yo diminye. Feyaj la nan ekstrèmman vejetasyon fertile te pandye sou nou. Nan yon ti moman, ti pò ak forè a netwaye disparèt tankou si yo te janm egziste. La bri a nan moun yo ak zam tou konmanse bese. Pi wo a m', mwen te wè ble-vèt, limyè nan syèl la aswè. Yon wouye-mawon gwo larivyè lefrat la koule yo bò kote m'. Nwa pye bwa vèt tour pi wo pase nou sou swa bò. Branch yo yo te dekore ak pye rezen jeyan. Èkstrèmeman gwo plant ki kouvri li tout. Antravè vapè pandye sou gwo larivyè lefrat la. Nan sant la pike nan pouri vejetasyon te toupatou.
  
  
  Nan chaloupé yo pwouve difisil pou temwayaj. Li te pran tout sa m rapidman diminye fòs pou yo rete nan mitan an nan gwo larivyè lefrat la. Chak kou koreksyon ki te koze yon prese nan doulè nan zepòl mwen. San te kouri desann nan pwatrin mwen. Bal la te te tire nan ranje fèmen. Se konsa, blesi ki kote bal la te antre ak sòti nan kò m yo te pwòp ak surprenante ti. Men, mwen te konnen mwen pa t ' dire lontan san yo pa atansyon medikal.
  
  
  Mwen te panse a nan gwo bag yo toujou pandye nan kou mwen. Se sèlman kounye a ke danje a te sou, omwen pou yon ti tan, mwen te santi ki jan byen vit mwen te kapab afebli. Mwen apiye kont volan an volan yo kenbe l nan pozisyon ki kòrèk la ak dekonprese m sak. Andedan te yon dantèl blan mouchwa. Li pran sant agréable nan pafen pike ke prèske tout fanm nan sid renmen. Mwen mare mouchwa a nan yon bandaj ak mare l ' nan zepòl mwen. Mwen sere boulon ne la ak mwen dan yo. Ki ta sispann senyen an. Mwen te panse sou rès la nan sak la. Men, sa a pa t ' tan an oswa kote yo mennen ankèt sou. Se konsa, mwen vire atansyon m ' tounen nan kannòt la, ki te kounye a ap apwoche bank la left.
  
  
  Mwen te nan helm la pou yon sèl, petèt de zè de tan. Mwen te toujou ap brikolaj ak konbat bato. Ankò e ankò li menase pou yo flote nan direksyon wòch oswa labou sab. Mwen pa t ' kapab di konbyen tan li te pran. Doulè nan zepòl mwen tire nan tout kò mwen. Li te sanble tankou yon kochma. Mwen te kapab panse clairement. Yon jan kanmenm mwen te rete konsyan. Mwen te konnen entwitivman ke mwen ta mouri si mwen kouri echouer.
  
  
  Piti piti, gwo larivyè lefrat la laji ak apwofondi. Lansman a te kòmanse pou avanse pou pi ak akselere kounye a, ak mwen apiye kont miray ranpa a nan kabin. Twò fatige ak twò fèb, mwen paresezman glise ak chita sou etaj la. Mwen t ' ap repase sa ki nan sak mwen an, men mwen te twò fèb yo panse tou dwat. Gwo pèl nan swe yo ki te kraze soti sou fwon mwen. Tèt mwen te santi fyévreuz.
  
  
  Kòm mwen chita la, mwen te pèdi tout sans nan tan. M ' soti nan kabin, mwen gade soti nan forè a degajman mwen te gen te pase. Mwen te kapab tande siy ki montre nan lavi sou plaj la, plentif jémisman nan yon bato fin vye granmoun, ak grounded nan yon motè nan ti kenbe. Mwen te kouche esoufle kont miray ranpa a nan kabin. Evidan konsyans a nan kondisyon li te ranplase pa yon vag santiman nan kè plen. Nan sèvo mwen te santi tankou li te ale nan te eklate. Pil la deplase yon ti kras. Gen pa janm te sanble yo dwe yon Maya tanp oswa Kolonèl Zembla.
  
  
  Move tan an te kòmanse chanje. Piti piti, syèl la te vin sonbre. A vapeur cho lè a te kounye a fre, epi pafwa menm frèt. Te gen yon bagay menasan nan lè a. Van an urla tristeman. Nan chaloupé rumbled. Mwen plede goumen pou pye m ' ak sere boulon do kay la sipòte yo nan taksi an. Imans pye bwa bese tèt jouk atè nan yon pwotestasyon nan van an. Syèl la yo te tounen inky nwa. Masiv walson swayed menaçant nan k ap monte van. Nan distans la, yon enorm son li te tande, melanje ak son yo nan pè oubyen blese bèt yo. Van an te mouri desann pou yon moman. Lè sa a, ak yon asourdisant fòs, li pete soti nan fòs plen soti nan yon lòt direksyon.
  
  
  Si mwen te janm doute ke Kolonèl Zembla a jaden gen fòs, mwen ta gen yo te kwè li pa kounye a! Gwo larivyè lefrat la dlo swirled. Urleman tanpèt panche la longboat menasan ak te kondwi sou. Boulon zèklè kòm lajè kòm yon komèt a ke klere. Syèl la te klere byen bèl koulè wouj violèt nan sa a limyè mystérieu, men ak loraj la, fènwa a te vin ankò. Lè sa a, li te kòmanse yon sèl lapli tonbe. Nan premye li te yon limyè farinen. Men, li pli vit te vin tounen yon dezyèm larivyè lefrat la. Yon torrent nan dlo gaye sot soti nan nwaj tanpèt. Yon tanpèt terib ki te koze pa Zembla fwete kannòt la. Souf mwen pran nan gòj mwen. Nan chaloupé lanse ak creaked nan chak couture. Mwen yon sèl la a volan a jiskaske yon rafal toudenkou nan van voye li bondi. Mwen te gen kite l ' ale. Fòs mwen te ale. Van ak lapli a kounye a gen konplè libète nan aksyon. Bato a te deplase ak aktyèl la.
  
  
  Mwen kole dezespereman. An minit te sanble tankou yon letènite. Gwo larivyè lefrat la te vin tounen yon delta. Mwen reyalize ke nou te apwoche yon estuary. Nan urleman tanpèt, mwen te kapab jis fè soti limyè a nan Prinzapolka, sentiy atravè lajè estuary nan men gòch mwen.
  
  
  Sou bò dwat la swirled ajite mas yo nan dlo lanmè. Ondulan kim make plas la kote rivyè a te vide nan lanmè wouj la.
  
  
  Nan chaloupé yo te kenbe nan yon toubiyon. Nan mitan dezèspere toubiyon nan bave, van, e lapli a, vitès la kontinye ap ogmante. Vag lanmè ki gen yon wotè kòm kay loomed devan nou. Jis ke yo te baskil bato a te sou bò li yo, mwen jerked gouvènay la. De fwa mwen te santi bato a lateral souke, ak mwen te panse nou te l ap desann. Mwen te deja pèdi tout espwa lè sekouan oseyan sove nou. Bato a swirled nan yon toubiyon, leve sou byen file rocky outcroppings, ak pouse yo tou dwat nan yon bra yo nan gwo larivyè lefrat la. Nan fen a, lanmè a finalman te tounen nou alantou. Nou te tounen nan devan nan la relativman kalm dlo nan pò-a.
  
  
  Mwen te fè yon fatige longboat jis anba a rivaj la. Konpare li a yon ti moman de sa, te gen pa anpil vag. Bato kouri diagonal echouer. Mwen te rete nan kabin la pou yon ti tan pou yo reprann serenite mwen. Mwen te kapab diman kwè li te sou. Ak mwen toujou vivan! Mwen te monte sou balistrad la, li moute soti sou bank la. Dlo a te frèt. Tè a te kolan anba m ' fè pye yo. Mwen te souke yo soti nan fòs la nan Zembla a atifisyèl tanpèt. Yon searing doulè piki nan pwatrin mwen. Mwen te tonbe nan jenou m ' sou plaj wòch. Pou l respire lou, mwen fèmen je m ' ak chita gen pou yon ti tan anvan li te kontinye.
  
  
  Pa lè mwen te rive nan boulevard, tanpèt la te prèske sou. Van an vire nan yon glas briz. Raindrops yo te tankou glas zegwi.
  
  
  Lè mwen te rive nan kare a vil, li te kòmanse nèj.
  
  
  
  
  Chapit 5
  
  
  
  
  Mwen trotted mache pye atè toupatou nan kare a, frison. Li te resevwa pi frèt pa minit la. Plizyè douzèn nan lari etwat aliyen kare a nan twa bò. Katriyèm bò dèyè m ' te ke la. Te gen yon kolore flòt la lapèch nan vil la nan Prinzapolca. Bato chire yo câbles. Poto yo te pèdi nan toubiyon blan nèj.
  
  
  Anba sikonstans nòmal yo, kare kare ta dwe plen nan moun ki nan tan sa a nan jounen an. Kòm yo strolled retounen ak lide yo, yo te fè dènye acha ak detanzantan interjected ak lokal yo tripotay. Mache depa, chwal fin vye granmoun, epi yo menm ki pi gran bin, yo ta dwe prèske multitud. Machann parèt machandiz yo. Dòmi nan je bourik ta kanpe siy bò kote mèt yo, ki chaje avèk lèt bwat, barik diven, sak nan farin melanje ak siman, ak nan menm tan an fè ba ak chèz, tab, ak kabinèt. Men, pa kounye a. Zembla a move tan gen yo mete yon dent nan wou yo. Yon glas van an urla atravè dezè kare a ak ansanm avenue prensipal la. Yon fwa green park gòch mwen gade tris. Panno yo nan maladwa bilding yo te fèmen. Yo te sanble dezole. Segondè moute sou la lari kwen yo ajil yo te plak.
  
  
  Mwen te kap chèche Calle Montenegro. Selon lis la ke mwen te memorize nan AH katye jeneral, ajan nou yo, Dr Hector Mendoza, te viv nan 10 Calle Montenegro. Mwen te pa janm te rankontre nonm sa a. Osi lwen ke mwen te konsène, li ta ka yo te pwent fetay la nan onètete, menm si mwen doute ke li anpil. Li te sou lis la pou yon rezon. Prinzapolza te kontrèman ak nenpòt ki lòt vil nan Amerik Latin nan, kote youn nan de a te sekrè yo nan vann ak youn nan senk a se yon yon ajan sekrè. Yon lòt kesyon se ki peyi oswa òganizasyon yo se ajan yo nan. Lwayote a se kòm relatif ak chanjan kòm lajan chanje men. Ou kapab sèlman mete konfyans yo si ou kenbe yon je sou yo, ak menm lè sa a, yo ka twonpe ou dwa nan figi ou ak li se prèske enposib jwenn yon serye ajan nan yon pouvwa etranje yo.
  
  
  Mwen te gen fè fas ak sa a. Reyinyon Dr Mendoza te yon risk mwen te gen pou pran. Kolonèl Zembla a te òganizasyon olye nasyonalistik. Se poutèt sa mwen evite Prinzapolza lè m ' te rive gen de jou de sa. Mwen ta gen fè li kounye a, men m blesi yo te dwe trete yo. Mwen menm mwen te bezwen rad. Ou ka jwenn trè lwen nan mouye pantalon yo pou kont li. Nan nenpòt ka, mwen pa ta gen te kapab pou li ale nan gout-off pwen kote bato patwouy te ap tann pou m'. Mwen bezwen èd, pa gen pwoblèm ki jan sispèk oswa danjere li ta dwe. Mwatye atravè kare a, mwen te jwenn Calle Montenegro. Li te yon etwat, moute lari a, antoure sou tou de bò nan kay — apatman-cantinas , ti joupa, ak lòt ti boutik yo ak panno fèmen. Mwen kouri al nan fènwa a nan rechèch nan nimewo dis. Mwen te bese sou yo ak batay la glas tanpèt. Ak sa ki te sèlman kòmansman an! Konpare ak ki sa li ta ka vin, li te nan mitan jounen an nan Sahara la.
  
  
  Pi wo, gen mwens magazen. Ki sot pase blòk yo nan kay yo te bilding bati de gwo wòch. Nèj melanje ak nwa zèb te tonbe nan figi m
  
  
  Mwen te pase fèmen ki estab. Anndan, te gen plentif son ak vagabon nan frèt, pè bèt yo. Kantite dis pa t ' byen lwen soti nan ekèstr yo. Antre nan yo te tankou yon twou wòch nwa. Mwen te antre nan bilding lan. Li te tankou yon frizè. Van an te mouri desann, men lè a te rete glas.
  
  
  Mach eskalye creaked ak mi yo yo te unpainted. Te gen yon aterisaj nan premye etaj la. Nan a dim siyman limyè nan tèt lanp, mwen te eseye decoder tout non yo. Dr Mendoza pa t ' gen, oswa sou la etaj nan pwochen an. Mwen te jwenn biwo l ' sou nan twazyèm etaj la, pwochen nan yon vid chanm ki gen pòt la te klakan nan tiran. Mendoza a ekuson a te mete dirèkteman pi wo a la fin vye granmoun-alamòd bell mete nan sant la nan pòt la tankou yon kwiv lonbrik la. Mwen rale ak tande yon gwo crashes. Chefeul a nan pye yo te apèn acoustics nan kay la. Mendoza aparamman okipe plizyè chanm. Yon toudenkou te panse te fè m ' pran sak sou zepòl mwen. Mwen jete l ' nan yon chanm vid ak fèmen pòt la. Doktè a, pòt la louvri, ak yon tèt yo poked soti.
  
  
  "Dr Mendoza?"
  
  
  "Si".
  
  
  "Se move tan trè cho,"mwen te di," menm pou tan sa a nan ane." Li kònen klewon ridikil.
  
  
  Li deja ti je yo flèch menm plis. Li te pote yon sal ble a chanday sou yon chemiz blan. Konsèy yo nan kolye l', yo te rkrokviye moute tankou zèl yo nan yon papiyon. Yon gwo vant te pandye sou yon pè ki gen ta vle chanje koulè ble yo pantalon yo. Li pal te fè fas a ki gen fòm tankou yon melon. Li te lou pou l respire ak pran sant nan kèk lokal imidite.
  
  
  Mwen gade l ' enpasyans. 'Byen?'
  
  
  "Mwen... mwen espere ke li lapli pou kiltivatè yo byento." Li te pran yon moso twal byen klere soti nan pòch li epi siye lèv anwo l ' yo. 'Jezi! Li nan tèlman estupido, seyeur. Jis gade deyò.
  
  
  — Ou te di m ' — " mwen di hoarsely.
  
  
  'Sa fè ou vle a?'
  
  
  Mwen pouse sot pase l 'ak te ale nan biwo l' yo. — Ki sa ki lanfè a mwen bezwen... doktè A?
  
  
  'Ahh ...!' li te sanble yo wè zepòl mwen pou premye fwa. Li woule je l 'ak rale moso twal la sou figi l' yo. "Federalis yo ?"
  
  
  'Pa gen okenn.'
  
  
  'Ki moun ki lè sa a?'
  
  
  'Li pa gen pwoblèm. Jis plak m ' leve epi yo pa enkyete ankò. Ou jwenn peye byen pou li.
  
  
  "Natirèlman. Mwen pa t ' panse sou li nan tout. Li fèmen pòt la ak siy pou m 'chita nan chèz la atravè nan men l'. Toudenkou l ' yo souri yo te sanble trè fòse. ', Tanpri.'
  
  
  Chanm lan te frèt ak lugubr. Yon rido pandye soti nan plafon an etaj, divize sal la an de pati. Koulye a, li te pouse sou kote. Te gen plizyè bankal chèz ak yon kanape a nan devan l'. Sou lòt bò a te yon ti akajou biwo yo, pou abityèl la mete nan premye swen twous, etajè, de zouti, yon chèz ki kote mwen te chita, yon lanp reglabl, ak louvri yon sterilizatè nan yo ki yon kèk zegwi te bouyi. Yon fèmen pòt ki mennen nan rès la nan apatman an. Li pran sant nan pousyè tè ak rasi byè.
  
  
  Dr Mendoza, mete moso twal la nan pòch li a ak lage yo nan mouchwa a sou zepòl mwen. Li egzamine blesi a soti nan devan an ak tounen lakay ou. "Zo yo pa te domaje, veso san yo pa te domaje," li te di. "Jis yon bèl ti twou nan kò fizik la. Ti kalib, mwen ta di."
  
  
  "Li pa ta gen te sanble ak sa a otreman."
  
  
  "Oke, li pa janm menm bagay la tou, se li?" Li louvri yon kabinè epi pran yon boutèy dezenfektan.
  
  
  "Sa a tout sa mwen gen. Malerezman, mwen kouri soti nan penisilin. Men, si ke mouchwa a pa sal, ki ta dwe ase. Ou ka jwenn enfekte soti nan bal nan tèt li."
  
  
  "Mwen konnen," mwen gronde. Mwen yon sèl balistrad la ak men m'. Kote mò yo ye a, li pa t ' dilye an dezenfektan. Li pa t ' touye mikwòb; pa gen okenn, li boule yo ak tizan. Mwen fèrme dan m ' nan kenbe soti nan kriyan. Li aplike dermatol nan blesi a epi vlope tout mwen zepòl nan esteril twal gaz.
  
  
  "Koulye a, repo, otreman blesi a pral louvri ankò." Gade nan je l 'yo te di m' ke mwen te ka repoze nenpòt kote nan mond lan, men se pa nan biwo l ' yo.
  
  
  — Mwen pa ka, " mwen te di.
  
  
  "Asire w ke li pa senyen ankò."
  
  
  Li dezaprouve ak panse pou yon moman. Li rummaged nan yon lòt kazye a ak rale soti yon bandaj elastik. Gen li te vlope m ' se konsa byen sere ke mwen te kòmanse seryezman gen dout sikilasyon nan bra m. Li garanti ka a ak yon metal clip. Li te pran yon etap retounen lakay yo epi gade m ' expectantly.
  
  
  "Mwen bezwen lajan ak rad," mwen te di. — Lè sa a, mwen pral kite kay la.
  
  
  -"Wi, men, li pa ...
  
  
  "Ki kalite ajan ou, Mendoza?" Mwen wete l ' nan sibitman. Mwen te gen ase nan sa a sycophantic mèsenè, doktè oswa ki pa gen doktè. — Ou pa atann m ' yo kite tankou sa a, fè ou?"
  
  
  "Granmoun aje a, se mwen menm konplètman nan sèvis ou. Men, mwen pòv. Rad mwen an, yo pa pral anfòm ou, jan ou ka wè. Ak lajan an - "Li pran yon gwo souf epi pran klere l' ranyon ankò. 'Men rete tann. Frè m ' lan Miguel ka ede ou. Li a sou wotè a menm jan ou, seyeur, epi li dènyèman te vann peyi a. Se konsa, li gen lajan. Poukisa nou pa t ' mwen panse ke pou li yo pi bonè?
  
  
  'Bon. Rele Miguel epi yo gen l ' vini isit la.
  
  
  "Malerezman, nou pa gen yon telefòn. Mendoza te mache sou nan biwo li. Li te pran yon kat ki soti nan tèt tiwa ak grifone yon bagay sou li. Li te bay li nan m'. "Bay sa yo Miguel ak tout bagay yo pral amann."
  
  
  Li te ekri yon adrès sou do a.
  
  
  "Ki kote se Noevo Lari a?"
  
  
  "Pwochen lari a sou bò dwat la, seyeur . Sa a se twazyèm lan kay sou bò dwat la, nan premye etaj la. Se pa gen anyen lòt bagay...?"
  
  
  Mwen leve kanpe e lonje m mouye pye yo. — Mwen pral oblije aksepte li.
  
  
  "Petèt yon vè nan tequila?"
  
  
  "Nan kondisyon m' yo? Mwen pa ta dwe kapab jwenn nan pòt la ankò."
  
  
  "Mwen gen kèk Kafion."
  
  
  Kafion se yon fin vye granmoun-alamòd remontan; gen pi bon dwòg yo kounye a. Se konsa, Mendoza toujou te gen kèk nan bagay sa yo. Li te yon doktè. Li pa t 'pran swen ki sa li te ban m'. Mwen nodded. Mwen jis te gen nan pran sa ki mwen te kapab jwenn isit la.
  
  
  Li fonn de grenn yo nan yon vè dlo. Mwen bwè li jan mwen te ale nan fenèt la. Mwen mete vè a desann sou fenèt la ak rale tounen rido yo gade deyò. A lari etwat nan anba a te gri ak nwa. Apa soti nan tonbe nèj, pa gen anyen te kapab wè. Map mande mwen si li ta pale. Mendoza te malen ase pou konekte avèk chanjman ki fèt nan move tan ak aparans la toudenkou nan blese yo Nò Ameriken. Ak mwen te gen yon sispèk fofile ke li te pridan kòm yon kroniker tripotay. Li te moun nan sèlman ki moun ki te konnen mwen te toujou vivan. Map mande mwen si li ta dwe pi an sekirite pou yo touye l'.
  
  
  Mwen kite rido a tonbe epi yo tounen vin alantou. Mendoza te chita nan biwo li, men dwat li nan tèt tiwa. Mwen te kapab devine kisa li te kenbe pa gen. Pa gen dout lòt moun anvan m ' ta gen te lide a menm. Zam la, li te pwobableman kenbe dwa kounye a yo ta dwe te fè yo chanje lespri yo. Sa a te chanje lide m', omwen pou kounye a.
  
  
  - mèsi. Mwen kite.'
  
  
  "Ale nan frè m' lan, seyeur, ak Miguel ap ede ou." Te gen kondesandans nan vwa li.
  
  
  Mwen te ale nan pòt la. Kafe a te fè kè m ' bat pi vit. Mwen tann yon ti moman anvan ouvèti pòt la. Pa te gen okenn son soti nan deyò. Mwen te pran yon dènye gade nan doktè la. "Pa di yon mo sou li, Mendoza.
  
  
  "Seyeur, mwen fè sèman sou manman m' onè!
  
  
  "Si ou pale, mwen pral vini tounen," mwen te di,"ak wè si ou toujou gen yon manman."
  
  
  Mendoza te monte zèpòl resignedly. Aparamman, li te tande menas sa yo plizyè douzèn yo nan fwa de pwoblèm yo pasyan. Li pa t 'bezwen deranje l' ankò. Mwen te ale deyò epi yo fèmen pòt la dèyè do m'. Mwen gade bò gòch ak dwa nan koulwa a vid. Lè sa a, mwen egzamine kat ki gen adrès ki nan Mendoza a ézitan frè. Mwen pa t ' renmen li. Lide a nan rad cho ak manje te tante, men mwen pa t 'mete konfyans l' nan tout. Li pran sant menm vin pi mal pase Mendoza nan biwo yo. Mwen jete yon kesyone ti koutje sou alantou m'. Yon ti bwat metal chè pi wo a jis nan montangn pòt. Telefòn priz. La grès bata bay manti pou m'.
  
  
  Mwen te ale nan yon chanm vid kap vini an nan biwo a ak glise andedan. Mwen pran m bag la soti nan etaj la. Sal la te vid ak pran sant sourly nan vèni. Te gen pil nan pousyè tè ak sab nan kwen yo. Nan fè nwa a, mwen brwi jiska miray ranpa a nan ki separe sal sa a soti nan biwo doktè a. Mwen te chita desann sou frèt etajè yo epi mete zòrèy mwen yo mens nan miray la. Te gen pa gen anyen yo dwe tande. Mwen te chita alèz. Kòm mwen t ' ap tann, mwen te eseye bliye sou doulè nan zepòl mwen. Ki sa ki ta li fè sa? Kafe bravo m ' moute. Malgre efè enteresan, mwen te simonte pa dòmi.
  
  
  Mwen te reveye pa yon fanm nan fache urleman. "Ki kote se ke nèg, ou gen anpil grès kochon!"
  
  
  Mendoza reponn nan yon ensinuan ton. — Mwen pa - mwen pa konnen. Mwen fè sèman li! Nan kondisyon li yo, li ka dwe byen lwen. Mwen te ba l ' yon kat ak Miguel a adrès sou li. Petèt li te pèdi.
  
  
  Pèdi wout ou a? Menm yon moun ki gen pòv ou tèt ou pa jwenn pèdi si tout yo te fè te vire kwen an. Miguel ki te ap tann tout tan tout tan depi ou rele. Nou te tout te ap tann twò lontan. Ki kote te fè sa a ajan AH ale?"
  
  
  "Oh! Wi, li te konnen passphrases, men li pa t ' mansyone ke li te soti nan AH senhor.
  
  
  'Bourik!'
  
  
  "Senorita. Menm ak sa a nan blesi a, li te kapab toujou fini m ' koupe. li te trè fre! Mwen te panse li ta gen plis bon konprann pou fè lasisiy l ' pou ou. Ou ta dwe kapab okipe li. Menm ak zam mwen, m ' ta...
  
  
  "Ou se yon gwo bom, Mendoza," fanm lan koupe. "Manyè di m' sou sa a blesi rapidement." Ki jan li jwenn li?
  
  
  Li pa janm te di, bourik . Men, nou ap pale sou Zembla...
  
  
  "Kolonèl Zembla!" Mwen te kapab tande fanm nan Mendoza nan biwo sèmante ak stamping pye l'. 'Ki t Ajan AH kite l'? Mwen te panse nou sèlman te konnen yo plan l'!
  
  
  Mwen bourade zòrèy mwen nan miray la ak sezi ki moun ki lòt bagay ta ka konnen , ak ki jan. Ki kote mò yo ye te fanm sa a? Ki twazyèm pati a te fè li fè pati? Li te tounen soti yo dwe pi cho snowstorm mwen te janm gen eksperyans. Mwen koute avèk atansyon sa li te di sa kap vini an.
  
  
  "Ou se yon moun fou, Mendoza. Si li vini tounen, sèvi ak zam ou yo. Pa gade nan m ' tankou sa. Mwen pa di ou ta dwe touye l', omwen pa si li pa nesesè. Mwen vle pou pran l ' tou vivan. Lè sa a, Miguel ka poze l kesyon.
  
  
  "Miguel se bon nan sa a," Mendoza murmures. "Ki jan li trete moun. Li ta ka yon gwo chirijyen."
  
  
  "Se konsa, ou te resevwa li," li te di, souryan. 'Mwen gen yo kite kay la. Èske ou sèten ou vle yo wè lajan an ankò?
  
  
  "Ah, bourik
  
  
  Mwen tande mou vole nan biye.
  
  
  "Isit la."
  
  
  "Mèsi anpil, senorita. Orevwa!'
  
  
  Mwen brwi nan pòt la, epi li louvri li yon krak. Fanm lan te vin soti sou aterisaj la. Li te bougonnen nan tèt li. Li te jèn ak mens, ak li te gen bèl pye. Woule-up kolye nan li rad lou ak maladwa chapo te fè li difisil pou mwen pou m wè l ' karakteristik yo ki nan limyè a dim. L ' cho rad yo te fè li klè ke li te konnen sou Zembla a plan yo. Omwen li te byen prepare!
  
  
  Pinga 'w l' klike enpasyans sou etaj la. Li te kounye a nivo ak pòt la. Yon sèl etap plis. Men m te pran vòl soti. Mwen te pwan l ' ak yon judo priz. Senp asfiksi. Mwen te dwe fè atansyon. Rad la kolye pa ta dwe entèfere. Mwen te kapab santi l ' sou po yo. M ' gwo pous bourade desann sou nè nan kou li. Souf li yo te pran nan gòj li. Long l 'wouj klou te pran vòl tounen, patiraj m zòrèy gòch ak grabbing m' yo yon souflèt. Mwen bourade pi rèd. De segonn pita, li te pèdi konsyans. Li pa t ' fè yon son. Li limp kò a tonbe sou tèt yo nan m ' tankou li tonbe plat atè. Mwen te pwan bra l 'epi trennen l' travèse papòt la nan chanm vid jis kòm pòt la nan Mendoza a apatman pete louvri, epi doktè a te kouri soti.
  
  
  "Senorita. Ou bliye - Madre Dios !"
  
  
  Mwen vole pi devan. Etoudi mesye pa m atak toudenkou, li te kanpe imobilité. Nou te frape nan chak lòt ak pete nan biwo l ' yo. Mendoza pete rele tankou yon kochon. Mwen frape l ' ak men gòch mwen. Pou yon ti moman, mwen bliye sou blesi mwen. Kònen te manke fòs ak presizyon. Yon dégoutant doulè piki nan zepòl mwen. Li te estipid pou yo eseye sèvi ak li, e kounye a, mwen te ranmase nan yon jaden benefis yo. Mendoza lunged nan m ' ak vant li. Li frape sou youn nan l 'yo demode chèz ak frape m' sou. Mwen vole nan pye m'. Prepare yon men fèm pwen pès tanp mwen an. Mwen te pwan balans bra. Yon zepòl voye jete l ' nan tout sal la nan tab la. Mendoza tonbe pwochen nan biwo li nan yon douch nan papye, liv, ak ekla nan bwa. La fin vye granmoun revòlvè te tonbe soti nan tiwa biwo yo ak te kouche nan pye l'. Men l ' tire soti nan li. Mwen leve ak difikilte. Long barik a te vize dirèkteman nan m ' lonbrik la.
  
  
  "Zam la se pa chaje?" Mwen te mande yo rete, agréable. Mendoza tonbe pou li. Li voye je l 'nan zam l' yo. Nan yon sèl mare, mwen te dwa pwochen l'. Mwen te pwan bra dwat li ak trese li yo bò la. Yon bal frape etaj la nan yon kèk pous soti nan pye m'. De fwa m ' pwen disparèt, tan sa a youn nan dwa, nan vant li. Yon souflèt a pòm Adan an frape l', tèt tounen. Li tonbe sou jenou l ' ak tonbe nan tè la.
  
  
  Mwen te kouri soti nan biwo ak te kriye byen fò pòt la dèyè do m'. Fanm lan te toujou kote mwen ta tonbe li. Mwen trennen l ' nan yon chanm vid ak fèmen pòt la. Sou jenou m', mwen te kòmanse pou fè rechèch li. Li pa t ' gen yon sak ak li, men la cho levit yo te gen anpil andedan pòch yo. Li voye je tankou yon vole nan magazen. Mwen te jwenn trè ti kras. Yon Nikaragweyen kat idantite ki deklare ke li te viv nan Managwa, ki ta dwe yon fo anba sikonstans sa yo. Mwen menm mwen te ranmase yon pake frwase nan sigarèt, yon peny, maskara, klou dosye, lipstick, gen kèk fletri mandarin, sou ven-senk dola nan lokal lajan, ak yon 9-milimèt PM Makarov. Makarow se trè menm jan ak Walther PP, ki te sèvi kòm yon modèl pou li. Li se yon gwo otomatik pistolè, ki twò lou pou yon fanm. Mwen te kapab di ki moun li te soti nan l 'bagay sa yo, men mwen pa t' kapab figi soti ki moun li te gen ankò.
  
  
  Li jemi. Li te sekwe tèt li konsyamman. Li te vini nan sans li yo. Mwen te chita ak tann. Bagay sa yo li yo te ranmase kò l akote m'. Lè li leve, mwen pa t 'vle yo dwe twò pre l'. Li ta eseye fè yon bagay.
  
  
  Li woule sou sou fè nwa a, sal planche-a epi rantre l ' anba pye yo epè, plise jip. Pantalon yo ta yo te pi cho. Men, Nikaragweyen fanm pa mete yo, ak nan kou li te gen yo rete nan lokal mòd. Tou dousman, li leve chita. Li bourade men l ' nan fwon li, kòm si li te yon move angove. Gwo chapo glise soti sou tèt li. Li limyè cheve mawon tonbe nan vag nan zepòl li. Li bese figi a te kanpe soti kont dim limyè ki soti nan pousyè fenèt. Li vire tèt li nan direksyon m 'ak bese men l'. Yon limyè bouke anpil eklere figi l'.
  
  
  Li te yon je, mwen vin chonje. Li te tèlman modi rezèv tanpon fanm. Soti nan li tout, bo tete anba sere chanday lenn mouton l ' nan pye yo nan li mwatye-bòt yo. Li te fè fas a kè ki gen fòm-yo ak te pwomèt la menm sansibilite ak pasyon menm jan kò li. Epi, nan kou, te gen frèt, ki ka touye moun dite ke chak ajan te genyen an. Sa a se tou senpleman inevitab nan nou an pwofesyon. Men, mwen gade pi lwen. Ak sa ki mwen te wè te yon pè nan gwo anpil, trè pè je ble.
  
  
  Mwen rekonèt figi an. Mwen te wè l ' foto nan kat la nan bwat la AH katye jeneral. Li te nan youn nan ka yo ak nouvo moun yo ak ekip opoze a operasyon ki mwen revize. Li te pran m ' yon pandan y ap konnen egzakteman kote egzak li yo. Pa tan an li avèg nòmal li serenite, mwen te konnen. Tamara Kirova, yon baz nan operasyon yo nan Meksik, se yon sèl nan pwomèt la ki pi jenn manm yo nan la Leta Sekirite Komite, pi bon li te ye kòm nan Sèvis la Sekrè ris.
  
  
  Oswa jis KGB la.
  
  
  
  
  Chapit 6
  
  
  
  
  Li blinked yon fwa kèk, lè sa a, ki te fèt souf li kòm si sezi. "Alo, Tamara," mwen te di.
  
  
  "Non mwen pa Tamara," li te di kouraman nan lang panyòl. "Mwen Rosita, yon dous ti fi ki moun ki..." Li pa t ' fin fraz matematik la epi bay yon soupi.
  
  
  Li glared nan m'. "Pa souri pou smugly," li te kase nan angle koulye a,. "Mwen rekonèt ou, twò, Nick Carter. Si w ap pral touye m', fè li byen vit.
  
  
  — Si mwen te vle ou mouri, ou ta dwe mouri nan kounye a, " mwen te di, menm jan avèk kalm ak dousman kòm mwen te kapab. "Mwen vle konnen poukisa KGB la se fè fas ak Kolonèl Zembla, Tamara. Kounye a ke nou te te rankontre, li pa kapab sa ki difisil ankò, yo ka li?
  
  
  "Anyen," li te hissed. — Ou pa aprann anyen nan men m'.
  
  
  Mwen tcheke men mwen asire w ke li te nan lòt fason alantou. Se konsa, mwen imedyatman te mande sa ki m te vle konnen,
  
  
  "Pa gen fason, Tamara," mwen di dousman. Li ri, men, li te mens ak enstab. Li pa t 'kapab kache l' pè. Mwen pa t ' yon fèb Dr Mendoza ki moun ki te fasil twonpe. Li te fè fas ak yon ki gen eksperyans AH ajan, ak sa ki te yon bon rezon ki fè yo dwe pè. Men, li te eseye rete unperturbed l.
  
  
  "Nou konnen konpòtman ou, Carter," li sneered. — Nan katye jeneral ou, ou te kapab jwenn m ' pale. Ak metòd modèn ak dwòg, tout moun kòmanse ap pale nan kèk pwen. Men, nou ap chita isit la nan yon chanm vid, pou kont li. Ou ka bat yo ak tòti m', jouk tan mwen kriye soti nan doulè. Mwen se pi fò pase ou panse. Li apiye devan yon ti kras, je l ' konble. "Epi si ou eseye, si ou rive soti nan m', mwen pral rele."
  
  
  "Lè sa a, li pral ki pi kout rèl nan istwa."
  
  
  'Petèt. Li pouvwa byen dwe solisyon a pi bon. Si mwen pa ka sispann ou ak m 'mouri, li pral viktwa m' yo.
  
  
  'Viktwa?'
  
  
  "Anplis, ou pa ap ale pou pou genyen, Carter. Ou pa ka genyen.
  
  
  Mwen pa t ' konprann nenpòt ki plis. 'Genyen? Genyen ki sa? Kòlè, li pwente nan tonbe nèj. "Nou kapab twò ta kontrekare sa a enperyalis akolit nan pou ou' plan; mwen admèt...'
  
  
  "Yon Imperial akolit?
  
  
  "...men, nou pral mete yon fen nan li. Mwen te pwomèt. Libète-renmen sosyalis..."
  
  
  "Hey, rete tann yon minit! Mwen koupe l'. "Èske ou panse Kolonèl Zembla se youn nan nou?" Ki sa ki se sa a Ameriken konplo?
  
  
  "Li evidan," Tamara te di mepri. "Li se yon Ameriken oswa ou pa?"
  
  
  "Osi lwen ke mwen konnen, li te travay nan peyi nou an. Men, sa pa vle di nou pa gen anyen fè ak li. Ki jan nou ka benefisye de sa? Eksplike li fè m'."
  
  
  "Fè ou panse mwen se fou, Carter?" Lè nou te tande pale sou aksyon li nan Meksik epi yo te wè kisa li te fè nan Mexico City, nou imedyatman konprann sa ki te ale sou. Ou ba yo zam, ekipman, ak lajan. Ou flate l ' ke li konsidere kòm tèt li yon reyèl revolisyonè, ak lè sa a, yon kèk jou apre ou deklare Zembla yon lènmi ak yon menas. Nan maryonèt nan Òganizasyon an nan Eta Ameriken yo, ou mande aksyon. Epi sa a, kote ou gunboat diplomasi vini nan. Lame ou a, nan kou, entèrvenan, tankou nan 1965 nan Repiblik Dominikèn. Ou ekspansyon plan yo se konsa, estipid yo te transparan! Men, yo pral fail!"
  
  
  "Modi, ou se fou, Tamara!" Mwen kase. Mwen te kòmanse jwenn fache. Anba sikonstans nòmal yo, mwen ta gen ri nan sa. Koulye a, mwen te fatige, grangou, ak fristre. Mwen plasman ale mal ak te gen yon twou bal nan zepòl mwen. Pou tèt li tout koupe, mwen te kounye a te anseye platitud, slogan, ak madanm fin vye granmoun ' istwa. Li te plis pase mwen te kapab pote. Sèlman eskiz la te ke li te kwè li tèt li. Li te byen klè kont Zembla. Men, sa a pa t ' nesesèman aplike nan tout KGB òganizasyon. Souvan yo pa di yo men gòch ki sa yo dwa men yo ap fè.
  
  
  "Tou de deklarasyon ou pa travay an menm tan an," mwen snarled. "Ou ka rele OEA yon Ameriken òganizasyon an ak nan yon sèl souf akize nou de ap eseye touye kèk nan manm li yo. Poukisa? Yo yo deja nan kannòt la menm? Mwen mande si ou tout tan tout tan koute sa w ap di? Li se pi plis chans ki peyi ou se dèyè Zembla, pare pou yo vini soti nan dèyè sèn yo, epi netwaye li moute si siksè, ki, by wout la, pa pral rive.
  
  
  'Nou,? Ou gerbier lackey nan enperyalis, poukisa se nou an elit ekip SWAT deja planifye ka kònen moute l 'Maya tanp yo ak detwi l' move tan enstalasyon? Sekirite l ' aranjman yo te amateur. Nou te deja jwenn soti sekrè l ' yo. Si nonm nou an nan tanp lan te kapab gen kontakte nou pi bonè, sa a nèj pa ta menm gen te gen....
  
  
  Li kouvri bouch li ak men l', l ' je lajè. Apre yon moman silans, li bese men l'. Li fwote l 'bab ak te di nan yon ba, glas vwa," Sa a se yon trick bon, Mesye Carter, men sa ki ti kras ou te te resevwa soti nan m ' pa ede ou.
  
  
  Mwen gade deyò. "Non," mwen admèt, " mwen pa panse ke se konsa, swa, Tamara. Ak mwen panse ke ou moun ki pral jwenn soti ke Zembla nan katye jeneral la deja nan fin kraze, epi li te ale a, Bondye a konnen kote. Omwen si yo te kapab toujou jwenn fè wout yo nan tanpèt sa a.
  
  
  "Se konsa, ou di.
  
  
  "Modi li, mwen di sa! Mwen kase tounen. Mwen te santi m cho ankò. Mwen pwente nan zepòl mwen. "Ki jan fè ou panse ke mwen te resevwa sa a? Si sèlman ou ta kite li jwenn nan estipid ou sèvo.
  
  
  'Mwen pa kwè ke ou. Tout sa ki nèj la...
  
  
  "Sa, mwen renmen anpil, se paske sekirite l' aranjman yo te pi bon pase ou, mwen menm, oswa nenpòt lòt moun ki sispèk. Li entansyonèlman fè sa pou bay pèp li a yon bagay yo pale sou yo epi pou yo jwenn èd. Li se yon fanatik nan revolisyonè jwèt, se konsa mwen panse li te fè yon ti kras pi plis pase sa nesesè. Nou pa isit la pou pa gen anyen. Men, sa ki li pa t ' te anonse ke te gen menm plis chanèl pou jere move tan an. Twa, yo dwe egzak, nan twa lòt peyi amerik Santral!
  
  
  — Wh-ki sa ki ?" Tamara gasped.
  
  
  "Wi, yo ak pou fè zafè vin pi mal yo, yo ap opere poukont nan transmetè nan prensipal. Li nan tankou pye yo nan yon tab. Ak diferans la ke tablo sa a pa tonbe jiskaske tout pye yo yo detwi. Mwen pa di anyen, Tamara. Mwen te gen. Mwen detwi transmetè nan prensipal nan anvan mwen te konnen li te bezwen pou konekte avèk backup transmeteur.
  
  
  — Men,..., si sa ou di a se vre, lè sa a,...
  
  
  "Lè sa a, chak chanèl yo ta dwe enfim separeman. Repons lan se wi. Epitou, jan mwen konprann li, pa sèlman ap la jaden fòs pa tonbe jiskaske tout nan sa yo transmeteur yo etenn, men li pral tou vin tounen pi plis ak plis detwi yo. Sa a pral fè tan an yo menm plis enstab. Li pral pa gen okenn ankò dwe kontwole."
  
  
  'Pa gen okenn! Pa gen, mwen pa ka kwè ke ou. Ou ap eseye pèlen m ' ankò avèk ou bay manti yo ak manti, Carter.
  
  
  Li te sekwe tèt li byen fèm. Men, mwen te kapab wè nan je l ' ke mwen te genyen. "Tamara, mwen swete mwen ta bay manti non," mwen di dousman epi avèk kalm. — Men, mwen gen okenn rezon ki fè yo. Li pa t 'fè m' nenpòt ki bon. Li nan vre ki sòti nan Yon Z."
  
  
  "Li nan tèlman enkwayab. Li nan tankou yon fou kochma...'
  
  
  Li vire, li gade deyò fenèt la ankò. Silans li te sèlman an pati rezilta a nan konfizyon l ' ak vasiyman. Li te pa kòm pè nan m ' tankou li itilize yo dwe. Omwen li pa t ' estipid, oswa li pa ta gen te travay pou KGB la. Petèt li te jis yon ti kras nayif ak san eksperyans. Mwen te kapab prèske tande l ' ak panse kòm li te konsidere altènativ yo. Mwen te espere li te tou konsidere ki jan li ta ka sèvi m'. An reyalite, mwen te konte sou li, paske li te evidan ke mwen ta gen yo sèvi ak li.
  
  
  "Nick," li te di nan dènye. Li voye je nan m ' ankò. Te gen yon san parèy chalè nan vwa li, epi li sèlman te di mwen non. "Nick, sa yo chanèl ak lòt. Èske w konnen kote yo ye?"
  
  
  "Petèt, petèt pa."
  
  
  "Nou tou de konnen yon bagay. Koulye a, si nou mete sa a ansanm. Nou ta ka travay ansanm.
  
  
  — Èske ou di ke ou kwè ke AH pa kolabore ak Zembla?"
  
  
  Li nodded. "Et ou gen pou kwè m', Nick.
  
  
  'Poukisa ta mwen kwè ou? Larisi a gen yon anpil yo jwenn si Zembla ranport."
  
  
  'Pa gen okenn, pa gen anyen! Si Zembla reyisi nan inifye zòn sa a, li pral pi difisil pou nou, epi li pral pran pi lontan ankò pou nou revolisyon pou yo reyisi. Men, gen nan yon bagay lòt bagay, Nick. Ou jwe echèk?
  
  
  "Mwen te jwe yo anvan."
  
  
  "Pou nou Larisi, sa a se yon pasyon, kòm ou konnen. Epi poukisa? Paske li twou yo yon kantite limite nan malen, entelijan ak opozan egal kont youn ak lòt ak yon nonb infini nan jwèt posiblite yo. Se konsa, se règleman nou yo. Nou renmen konnen ki sa opsyon yo epi yo si nou ka okipe yo. Kolonèl Zembla se byen diferan. Li se yon nonm nan bwa. Li dwe elimine. Sinon, li ta ka mete an danje pa sèlman nan Amerik Santral, men a tout antye balans lan ki gen pouvwa nan mond lan."
  
  
  "Epi nou yo se pyon yo nan jwèt la, pa nou?"
  
  
  "Pa pyon, Nick, men, chvalye yo. Li te souri yon ti tan, bouch li yon ti kras tòde kò li. "Chwal la kapab so sou kote yo ak sou lòt moun. Pa pyon. Yo yo se fòse yo pran ti bout tan, san sans etap sa yo nan yon sèl direksyon."
  
  
  — Sa a se yon sijesyon pou vole nan direksyon ou, Tamara?" Mwen te bay yon ti bout tan, byen file ri. Tankou yon so ta dwe swisid. Ou KGB te mete yon pri segondè sou tèt mwen.
  
  
  'Mwen konnen ke. Men mwen tou konnen sa ki te pase anvan. Li ka rive ankò — "li mouri," epi li pral rive ankò si ou pa ap twò estipid." Gade nan ou! Ou gen zam mwen ak Dr Mendoza a fin vye granmoun revòlvè, men, rès la nan li?" Sèlman mouye pantalon! Eske ou pral yo defèt Kolonèl Zembla ak sa a? Mwen pa di nou pral zanmi yo. Men, nou gen yon objektif komen. Se poutèt sa nou ta ka travay ansanm! Nou dwe travay ansanm!
  
  
  Tamara nan je yo ki te klere byen bèl klere nan fènwa a nan chanm vid. Mwen te panse li te fè plezi nan m 'nan l' pwòp fason. Mwen pa t ' pran swen swa. Mwen bezwen KGB la pou yo ede, òganizasyon an èd ak ekipman la ak manje. Mwen regardant nan l', tankou si yo konsidere li kòmantè yo. Li pwonmennen je l ' ak yon grav epi gade onèt. Li te jwe yon pati li byen, trè byen tout bon, men li te twò nayif, kòm se souvan ka a ak fanm nan pwofesyon nou. Li te defann pozisyon li ak li nwa granit je yo. Li fè m sonje nan bèl Venis flytrap, yon kanivò plant ki dwe pran sant se konsa dous nan ensèk yo li manje sou.
  
  
  "Byen," mwen di ezitasyon, " ki sa ou sijere?"
  
  
  'Vin avè m'.'
  
  
  "Pou Miguel kay la alantou kwen an?"
  
  
  'Repons lan se wi.'
  
  
  — Ki jan anpil lòt moun anplis ou de?"
  
  
  Li niche po bouch li, mande si li ta dwe bay manti. "Jis yon sèl, yon sèten Diego Ordas."
  
  
  Sa a pouvwa dwe vre. Li te fasil, men, li pa t ' gen pwoblèm. — Èske w gen yon émetteur nan gen?"
  
  
  "Ti vag, tout chenn," li te di byen vit, anyen m akò. — Nou ap jwenn ou kèk rad ak kèk manje.
  
  
  Mwen soupi, kòm si repiyans aksepte inevitab la. Mwen te kanpe epi l te rale sou mwen mouye, kolan pantalon. 'Bon.'
  
  
  "Li se yon desizyon ki gen bon konprann, Nick," li te di avèti. — Èske mwen ka jwenn bagay m ' tounen kounye a?"
  
  
  "Wi," mwen te di, ke l rive pou a makawon ak klou dosye. "Pa ankò."
  
  
  Li gade leze kòm li plen l ' pòch. "Nick, mwen te panse nou fè konfyans chak lòt, koulye a."
  
  
  Mwen ta dwe souri. "Natirèlman. Men, fason sa a mwen gen konfyans nan ou ankò. Mwen louvri pòt la ak nou te ale soti nan koulwa an. "By wout la, Dr Mendoza di ou bliye yon bagay." Ki sa ki te sa?'
  
  
  Li lonje bouch li tankou yon ti fi vakabon. "Mwen te bliye yo peye l' tout bagay li te vle. Mwen twonpe l', jan ou di, nan Amerik la.
  
  
  Mwen te kenbe souryan; li te ensiyifyan ase yo dwe vre. Kè, mwen te ri nan yon lòt bagay. Jiska kounye a, Tamara te swayezman evite di anyen sou sak la toujou chita bò kote m'. Li pa t ' menm gade nan li. Aparamman, li te santi ke li te yon jan kanmenm enpòtan. Li te premye bagay li ta fè si mwen te bay li chans lan.
  
  
  Apre jwenn soti sou Calle Montenegwo, nou te mache al nan pwochen entèseksyon, yon kèk etap lwen soti nan kay la. Kay yo sou tou de bò nan lari a te trankil ak fènwa. Tamara vin tou blan kòm la tonbe nèj tonbe sou cheve l 'ak sopoudre l' rad .
  
  
  "Nick," li te di jan nou te tounen sou Calle Noevo, " Kolonèl Zembla yo dwe sispann nan tout frè! Je m 'yo te fiks sou kay twazyèm sou bò dwat la, bilding lan ki kote Mendoza te panse frè l' te rete. A fèmen fenèt yo yo te fè nwa ak dezète. "Pa Zembla, Tamara. Li te pèdi kontwòl nan l ' travay."
  
  
  "Chanèl yo apatni a l' de tout fason. Sa a ki sa mwen vle di." Vwa li te byen file, " Li ta dwe terib si nou echwe."
  
  
  "Plant yo, pye bwa, ensèk, bèt — tout ekoloji sou yon zòn nan dè milye nan kilomèt kare yo pral detwi."
  
  
  "Ak moun! Li frison ak te kanpe pou yon moman nan pòt la nan kay la, bwose nèj la nan soulye li. "Yo bezwen yo dwe avèti, Nick. Li ta enjis pa di yo.
  
  
  "Yo pa kwè ou," mwen te di. "Mwen panse ke yo ka pa kwè je yo ankò. Yo pa konprann ki sa ki bay manti devan yo."
  
  
  'Li pa jis!'Pa gen,' li te repete impetuously. "Dè milye de moun ap mouri nan grangou ak frèt!"
  
  
  Mwen te pwan bra l ' yo tankou si yo mennen li desann sal la. Mwen te kenbe l ' pwòp otomatik pistolè pwente nan li. "Byen di," mwen te di. "Sa a se sètènman yon pati nan dram nan ki w ap anseye nan KGB la. Ou ka rele sou bay lòd twò?
  
  
  "Ki jan vye yo di bagay sa yo!" li bay yon soupi ak otantik endiyasyon. Li te prèske kòm si dlo nan je yo te welling moute nan je l'. "Nou se sou kote diferan, li la vre. Men, moun ki ap soufri ak mouri pou Kolonèl Zembla se pa sou bò a menm. Yo eseye viv tankou pi bon yo kapab! Nick, ou menm ki se konsa, fè tèt di ke ou te pèdi tout sans nan limanite?
  
  
  — Mwen yon fwa lage yon prizonye soti nan ou Vladimir kan "Dis" tou pre Potma . Mwen konnen ou Sovyetik charite trè byen."
  
  
  Li paké ak bourade bouch li ansanm. Nou te deja fèmen nan premye pòt la sou bò dwat la. Kòm anpil jan li te vle yo pou yo reponn mwen taunt, li pa t ' di anyen, pè ke li anbiskad ta febli. Malgre frèt la, te gen yon vag pran sant nan danje ak lanmò nan lè a ke mwen te kapab prèske pran sant.
  
  
  "Nou ap isit la," li te di. 'Vini andedan.'
  
  
  'Apre ou. Mwen rete dèyè ou. Premye moun ki eseye atake m ' ap jwenn piki nan do a."
  
  
  "Nick, mwen sèmante..."
  
  
  "Ou ale premye, Tamara. Mwen sere boulon mwen priz sou men l'. M ' gwo pous bourade desann sou yon nè jiskaske li jemi enpwisan. "Ann wè sa ki kalite nan pati a ou te ranje pou mwen."
  
  
  Men l ' sou manch pòt ki te pran tranble. "Nick, sa a se pa chemen an nan travay ansanm. Tanpri mete ke zam lwen...
  
  
  "Ale pi devan."
  
  
  Nou te ale nan. Ki sa ki nou te wè, pa gen yonn nan nou espere. Li te yon masak. Yon sèl moun te sprawled sou tè an. Lòt te chita limply nan yon chèz, men l ' avèk kalm ki plwaye nan janm li. Tou de te gòj yo koupe soti nan zòrèy zòrèy. Nwa congealed san ki te fòme yon pisin gwo sou etaj la. Li vide sou pwatrin lan nan chita nonm ak dripped soti nan chèz la. Mi yo yo te vide ak san an, orijinèlman ki spurted soti nan atè yo carotid.
  
  
  "Mwen renmen anpil momi," Tamara bese tèt li ak vomi.
  
  
  Si vant mwen pa t ' konsa vid, mwen ta gen voye jete moute twò. Vant mwen fèrme nan gòj mwen kounye a, men mwen jere yo kontwole tèt mwen. Mwen etidye rès la nan sal la. Tout bagay te vire tèt anba. Bwote yo te vide rès dlo, kouvri chèz chire koupe, ak eta-of-atizay la-tranzistò radyo mwen ta te espere pou te initil. Mwen tounen vin jwenn Tamara. Li pete nan sèk sobs. Mwen jifle yon souflèt l', pa difisil, men difisil.
  
  
  "Sispann li," mwen te di. "Vini non sou..."
  
  
  "Oh... oh, Bondye mwen an. Je l 'otorize ankò, men li te sou de pye l', souke tankou yon ti chat.
  
  
  "Pèp ou a?"
  
  
  — Y-repons lan se wi . Miguel ak ... ak Diego, kalifòni nan chèz la. Ki jan...?'
  
  
  "Yo te dwe kenbe nan gad. Yo te kenbe yo nan zam alamen, li touye ak yon kouto fè tankou ti bri ke posib."
  
  
  Mwen soupi. Vwa m te sinistr: "Li sanble tankou Dr Mendoza pa gen yon manman apre tout."
  
  
  'Ki jan?'
  
  
  "Li te dwe okipe anpil apre mwen fin kite l'," mwen eksplike. — Li rele ou sou mwen. Epi mwen pral parye ke sa a lè li rapòte ou Zembla a moun nan Prinzapolz.
  
  
  "Natirèlman! Li t ' ap trayi nou tou de! Figi l ' te contorted ak kòlè ak lahèn. "Nou ta dwe ale tounen lakay epi fè fas avèk li."
  
  
  "Sa se yon bon lide, men nou pral konsève pou li pou pita. Nou gen nan jwenn soti nan isit la."
  
  
  "Mwen espere asasen yo tounen vin jwenn nou isit la."
  
  
  "Save ou a tire revanj pou yon pi bon opòtinite, Tamara. Nou gen pou fèmen sa yo chanèl, epi yo yo se yo gaye toupatou nan twa lòt peyi yo. Pa gen anyen lòt bagay nou ka fè isit la nan Prinzapolz.
  
  
  "Wi, repons lan se wi, mwen konprann. Li voye je nan m ' blankly. "Mwen regrèt sa, Nick. Mwen te eseye fè lasisiy ou nan yon pèlen, se konsa ke mwen te ka jwenn tout bagay ou te konnen soti nan ou.
  
  
  "Pa enkyete sou li. Ou pa janm twonpe m ' ak jwèt ou. Ou kòmando a eskwadwon a se ale ak kanmarad ou yo ap mouri. Li sanble tankou nou te reyèlman bezwen travay ansanm kounye a, men lè sa a, nou bezwen mete konfyans youn ak lòt. Èske ou vle sa a?'
  
  
  Li nodded. "Kounye a li a, se jis nou."
  
  
  'Jis tankou sa."Mwen tounen tounen Makarov a zam li. Mwen mande ki sa Hawke ta di sou travay ak yon ajan ris. Mwen pa t ' gen anpil chwa, men li ta ka yo te ki te kreye pwoblèm nesesè. Mwen te gen yo kontakte AH katye jeneral yo osi vit ke posib epi eksplike ka a. Men, bagay la pi enpòtan an se premye. Mwen te ale nan ti chanm kote de kò yo te kouche, epi yo te mande: "Èske gen nenpòt rad ki anfòm m'?"
  
  
  'Tinon a
  
  
  Mwen tounen vin tou dousman, ranmase tout fòs mwen. Tamara balanse yon gwo otomatik revòlvè nan m', kòm si li pa t ' konnen ki sa fè. Li nodded ankò epi yo mete zam la nan pòch li. "Yon mawon valiz. Li fè pati Miguel, ak li a sou wotè a menm jan ou. Li te tankou sa yo, mwen vle di.
  
  
  "Gwo ti fi," mwen chuckled, yo tap voye l 'nan magazin yo mwen te pran soti nan zam mwen anvan rmiz l' pou li. Li te pase tès la. Li roujise leve nan kou l', men pa t ' di anyen.
  
  
  Miguel te pi kout epi pi gra pase mwen te. Sepandan, mwen te jwenn yon bagay anba chemiz, yon epè chanday lenn mouton, worsted pantalon, ak yon pè nan epè chosèt yo ke yo anfòm trè byen. Mwen mete yo sou tout bagay sa yo dwe byen pwoteje soti nan frèt, nèj ak glas. Pi bon sipriz te yon pè bòt kwi ki te byen gwo, se konsa yo pa t ' anse malgre siplemantè chosèt.
  
  
  — Èske w gen nenpòt lòt transceivers anplis sa a pil nan tenten?"
  
  
  Mwen te mande Tamara sou li pandan y ap mwen te resevwa abiye. "Pa gen," te dekouraje n. repons. "Li te bagay la sèlman nou te gen."
  
  
  "Sa a pwoblèm lan," mwen gronde. "Mwen te espere nou te ka rele pou èd. Yon bato patwouy ap tann pou m ' nan lanmè.
  
  
  — Nou gen yon chalutye lapèch gen. Pa nenpòt nan ou gen yon radyo isit la?
  
  
  "Mwen pè pa. Sinon, mwen ta te itilize li. Kèk moun ki nou te isit la yo se tout dout, kòm se Dr Mendoza. Mwen pa panse li te gen anyen pi bon pase yon kwatz transmetè. Nou pral gen yo nan vole yon bato soti nan pò-a. Ann espere ke nou jwenn nan sa a anvan tanpèt la frape nou.
  
  
  "Nou te kapab pran yon avyon an," li te di dekontrakte.
  
  
  Mwen mete yo sou soulye m ' ak stomped soti nan chanm lan. "Yon avyon? Ki sa ki avyon?
  
  
  "Cessna la 150 mwen te pran vòl soti nan Vil Meksik ak Diego, kalifòni. Ekip la sipò te rive ak yon chalutye. Li anlè a nan magazin nan lè a, kenbe li ankò, ak ri mischievously. "Nan kou, si ou pa mete konfyans fi pilòt..."
  
  
  — Ou mennen l 'isit la, ou pa t'?" Si ou jwenn li moute nan lè a nan tanpèt sa a, dam yo, mwen pa janm ap kritike fanm mete ankò.
  
  
  Li ri, yon gwo twou san fon son guturo; jenere, ak yon klere souri, ant yon gason ak yon fanm, pa ant ajan. Li te grav ankò. "Avyon an ki sitiye sou yon detire nan plaj la nan nò nan bouk la. Mwen mare l 'moute sere nan ka sa a nou pa t' jwenn yo Zembla nan tan ak move tan an chanje. Se konsa, nou menm tou nou te pote rad cho. Mwen kontan mwen nou te pran sa a nan prekosyon. Men, lè Lanmè Karayib la...
  
  
  Li pa t 'bezwen pou m fini l' matematik. Mwen te kapab fasilman imajine van an-kònen vag yo vin tonbe anpàn desann sou yon avyon ti, kraze kovèti pou aterisaj la epi kraze l ' tankou li te yon bwat katon. Nou te kite kay la imedyatman. Mwen jis jere yo gen tan pwan Miguel a rad fouri soti nan zen an sou do a nan pòt la. Tamara te yon gwo-èspri fanm ki moun ki byen vit te itilize pou tout bagay. Li te kapab fòs tèt li gade nan de moun ki mouri dispassionately. Li pa t 'pale sou l' ankò. Yo te mouri, epi li te pi bon yo bliye yo. Yon bagay ki te dwe fè ki ta ka mennen nan pa gen anyen ak menm mennen l ' pwòp brital lanmò. Pita, lè li te tout lòt peyi sou, li te kapab pran lapenn yo. Li te rive m 'ke lè li te vini nan goumen, li te toujou lènmi m' yo. Mwen pa ta vle yo touye l'.
  
  
  Noevo Lari a te emptier pase tout tan tout tan. Bon sitwayen nan Prinzapoltsy te choke pa glas tanpèt, nan ki yo pa t ' konprann anyen. Nou te rete fèmen nan bon marse la sou yon sèl bò nan lari an. Tamara otomatikman te deplase li pi pre pou m', kòm si k ap chèche pwoteksyon ak konfò.
  
  
  "Te gen manje nan apatman an . Ou bezwen yon bagay.'
  
  
  "Etranj," mwen te di. "Mwen toudenkou pèdi apeti mwen gen."
  
  
  "Petèt gen nan yon bagay lòt bagay sou avyon an."
  
  
  Nou te tounen sou Calle Montenegwo, tounen nan kare a vil, sot pase Dr Mendoza nan kay la. Te gen pa gen anyen yo dwe wè. Pa gen anyen te deplase, men, te gen yon etranj silans. Li te pè m'. Mwen koute ak anpil atansyon. Yon fwa ankò, m 'ane eksperyans nan egwize ensten m' ke yon bagay te mal. Mwen bese pye m ' byen fasil, ak anpil atansyon. Tamara te mache tou dousman bò kote m'.
  
  
  Nou te pase Mendoza kay la lè li t ' ap pale. "Diego te yon bon nèg," li te di reflechi byen. "Miguel te doktè a, frè, si li la nenpòt ankourajman.
  
  
  Nou te vini ak yon kruman konstwi bourik cart ki te kanpe sou yon drawbar dirèkteman nan devan an ki estab. Mwen gade nan ki estab. Pòt yo te louvri kounye a. Li te konplètman fè nwa.
  
  
  Mwen orèy prèske kolè: "Nou ap bloke." Anvan Tamara te kapab reyaji, yon mil zam yo te tire soti nan fènwa a nan ki estab. An reyalite, te gen sèlman dis nan yo, men sa a twò anpil, lè li rive pou ou. Mwen te santi tankou yon clay pijon yo te tire nan yo soti nan tout direksyon.
  
  
  Mwen pete rele ak nudged Tamara. Mwen te tire tounen ak yon antik Mendoza revòlvè. Twò sevè. Mwen doute ke mwen ta frape nenpòt ki moun. Nou te tire nan ankò, yon wouj flash nan ki estab. Mwen te tire ankò. Plis plon piki sot pase yo ban nou. Nou pwoche bò kabwa a epi jete tèt nou dèyè sa a ézitan barikad.
  
  
  'Tinon. Tamara te pwan bra m. "Yo te antoure nou!"
  
  
  "Gen nan pa gen pwen nan panique," mwen orèy tounen. Mwen apiye desann osi lwen ke mwen te kapab pou yo gade anba kabwa a. "Dis nan yon sèl, yo ap menm bagay la bastards ki moun ki touye moun. Yo pa ap ale nan pran prizonye. Nou pral gen yo goumen.
  
  
  Volebòl apre volebòl te fè aksidan nan la fin vye granmoun an bwa kote sa yo nan kabwa a. Bal kraze planch epè ak ricocheted nan toujou-tonbe nèj. Li te sanble yo te gen yon anpil nan minisyon. Nou pa t ' gen nenpòt ki pi plis pase nou te gen nan nou revolve. Mwen pa t ' bezwen nan pwen soti nou nan sitiyasyon pou Tamara. Li te sèlman yo te tire okazyonèlman, se sèlman lè li te kapab vize pou yon flash nan dife. Youn nan vaksen frape. Yon rèl toudenkou epi yo sonnen nan yon tonbe zam. Yon kote ki fè nwa-skinned moun nan peyizan abiman te vin soti, danse tankou si fè yon pirwete, men l ' kwaze sou li san figi. Tamara pa t ' gaspiye yon lòt bal sou li. Nonm lan pete rele. Lè sa a, youn nan zanmi l 'yo nan ki estab nan piki l' yo. Li tonbe headfirst nan nèj la.
  
  
  "Nou ap prèske soti nan minisyon," Tamara respire.
  
  
  An eskwadwon tire yo nan zam yo kontinye ap tire. Modi li! Si sèlman te gen yon fason yo kònen yo moute ak tout sa ki! Sa a te ban m ' yon lide. "Rapid," mwen te bay lòd — "ede m' rale sa a an bwa pin soti nan hub a epi retire volan an!"Avèk bou la nan Mendoza a pistolè, mwen extrait yon fòtin bon rapò sere ki soti nan aks. Ansanm, nou desere a an bwa volan. Li te koupe ak yon krake. Kabwa a tonbe sou yon sèl aks, ak lòt bò lanmè a leve. Se konsa, nou te gen pi bon pwoteksyon.
  
  
  "Ban m' yon sèl nan ou mandarin."
  
  
  Tamara regardant nan m'. "Mandarin? Mwen... mwen pa konprann sa ou vle di.
  
  
  Plon te pran vòl bò kote nou tankou si nou te nan yon nich kantite gèp panyòl a. Te gen pa gen tan yo eksplike. "Modi li," mwen di sevè. — Moun sa yo ki mandarin ou ap pote gade byen, men, mwen konnen yo kòm byen ke ou fè sa yo ap degize grenad. Britanik yo tou yo itilize yo nan lagè a kont Hitler. Epi li sanble m ' ke sigarèt ou yo aktyèlman ensandyè bonm tan. Kote mò yo ye a, nou konnen ki kalite nan trick nan AH, twò. Jodi a oswa demen mwen ka di ou sou chen atifisyèl te fè nan kapòt an latèks ki nou kite nan kanal kònen moute kadna. Vini non sou!'
  
  
  Li rive nan youn nan pòch rad yo ak lage m ' yon parfe kamouflay eksplozif.
  
  
  "Se tij la avèk tès pou alkòl," li te di. "Ki pi kout ou kraze li, pi vit nan eksplozyon an pral swiv."
  
  
  Mwen boure yon fo tangerine nan aks twou nan wou an. "Koulye a, kite a jwenn sa yo rat yo soti nan nich la!"
  
  
  "Ban m' kouvri."
  
  
  "Mwen gen sèlman twa vaksen bò gòch la."
  
  
  "Yo pa ap goumen tounen lè sa ki ap pase," mwen te pwomèt la. Tamara te kòmanse tire. Mwen leve ak pouse wou an. Li woule desann nan lari a nan nèj la, vole yon twou sou lòt bò a nan lari a, epi repati tou dwat nan direksyon nwa ki estab. Te gen yon moman de silans mouri. Nèf ki rete fwan tirè yo te klèman mande sa ki te pral sou. Si nou ap gen chans, yo pral dwe alantou wou an kounye a.
  
  
  Lè sa a, grenad te eksploze. Te gen yon asourdisant aksidan an soti nan anndan an ki estab. Pòt la pase kouto sou gon li yo ak flote lòtbò lari la. Syèl la frison ak koulè klere, ki te swiv pa avegleman paleur. Flanm dife yo te eklate soti nan kraze pòt. Nan yon segond, ki estab te yon flanm inferno.
  
  
  Soti nan dèyè kabwa a, mwen orèy — "Li pa t' jis yon grenad. Li te tou yon bonm ensandyè nan menm tan an!"
  
  
  Li te monte zèpòl filozofi. "Bagay ki pi enpòtan se ke ou fè travay ou san yo pa mouri tèt ou, tankou yon ewo."
  
  
  Ansanm, nou kouri desann nan lari a nan kraze yo nan ki estab. Yon fwa Tamara prèske glise nan frizè nèj. Li refè ak roujise ak anbarasman. Anplis, li kenbe moute avè m'. Nou te rive nan kwen an nan Calle Montenegro ak janbe lòt blan plenn nan kare kare an.
  
  
  Koulye a, li te Tamara a vire yo mennen wout la. Li te konnen kote Cessna 150 te, men mwen pa t'. Mwen priye ke nou ta ka jwenn nan avyon an san yo pa nenpòt difikilte pi lwen.
  
  
  
  
  Chapit 7
  
  
  
  
  Surprenante, te gen pa gen okenn difikilte pi lwen. Omwen pa nan de-janb kalite. Move tan an te sanble yo te kondwi menm Zembla a pasyone nan kay yo nan rechèch nan abri ak chalè.
  
  
  Nèj la te kòmanse tonbe pi rèd. Gro fò nan van prèske frape nou sou pye nou. Glacé lè a prese poumon m 'ak fè mal je m'. Dwèt mwen yo te tankou kib glas. Mwen pa t ' mete gan. Lanmè Karayib la ki te poutan yo ak churning, blan kim sou dlo nwa. Tanpèt la te vini soti nan west la, soti nan plenn yo. Kòm yon rezilta, ba litoral pa te submerged. Apre plis pase yon èdtan nan difisil ap mache sou plaj la nan Moustik Costa, nou te rive nan avyon an angoudi soti nan frèt la.
  
  
  Tamara atache tèt li nan bò gòch-men chèz.
  
  
  Vire sou chofaj, "mwen di, dan m' pale anpil. Li te kòmanse motè a, kouri rapid chèk, ak ogmante vitès la pou yo tcheke a motè. "Sa se a premye fwa mwen te gen pou tounen sou de-icers pou dekolaj," li te di. Li regardant nan ki kouvri ak lanèj plaj. 'Rete tann. Nou te ka kenbe tèt avè yon kou kèk nan van.
  
  
  Li lage fren yo ak tou dousman pouse gaz la pi devan. Cessna la frison ak tranble anba ofansiv la nan van, bave, ak nèj. Nou roule ansanm nan yon pakèt detire nan vòlkanik wòch yo ak ti wòch, pafwa glise sou mas glas. Pa te gen okenn fason avyon an tèt yo te kapab vize nan van an. Li te mouche soti nan tout direksyon. Tamara te demisyone sou gaz la tout wout la desann. Yon pwenson kèk, mwen te panse tèt mwen, li nan tout dwa! Mwen te gen yon CLV lisans nan Transpò Lè a kategori. Sa a te ban m ' dwa yo menm jan ak yon regilye a lisans pou komèsyal la. Sèlman kondisyon yo te pi wo. Pilòt la se te mande pou gen pi bon vòl ladrès ak ekselan kapasite fizik. Sitou komèsyal ak pwofesyonèl pilòt yo gen li. Se mwen menm byen okouran de evolisyon nan vole machin yo depi Icarus premye kouvri tèt li ak sir ak plim. Men koulye a, ke nou yo te sou defi sa a urleman tanpèt ak pa gen anyen pi plis pase yon matchboks ak yon anvègi de sou 12 mèt, mwen mande ki jan nou yo te kapab pran yo koupe.
  
  
  Nou flitted ansanm plaj la jouk nou rive jwenn dekolaj vitès. Pou yon Cessna 150, sa a se apeprè 90 kilomèt pou chak èdtan. Nou te kase gratis ak vole nan lè a. Li te yon terib sansasyon. Mwen te kapab wè ke Tamara te pa nan tout kè kontan avè l ' moute. L 'ap mòde l', pi ba lèv a, li te okipe tiller ak pedal tankou yon organist jwe "Belwèr a ki Sòti" nan bougi-wougi style. Tamara piti piti moute pa avyon nan yon altitid nan 2000 pye. Nan sa a altitid, li kontinye pou vole. Li avèk kalm rale sou gaz la jouk tachometer li 2,300 revolusyon pou chak minit.
  
  
  "Ou se yon natirèl pilòt," mwen te di l.
  
  
  "Ki kote mwen vini soti nan, move tan an se tankou sa a chak ane pou sis mwa," li te di. 'Ki kote nou prale?'
  
  
  — Ou konnen sa a se premye fwa a mwen te gen tan nan enkyete sou li?" Mwen louvri sak mwen e li te kòmanse ale atravè paspò mwen ak dokiman yo. Nan entre-temps la, mwen esplike yo li ki jan mwen te genyen yo ak ki moun ki yo ki te fè pati yo. Mèt kay la nan sak la te Èyè Ana Mojada, yon vèv k ap viv nan Vakasyon Otèl nan sid pasifik puntarenas, Costa Rica. Blesi tradui, li te viv nan yon kay monte ak te travay kòm yon housekeeper la. Omwen si nou te ka tcheke kalifikasyon li. Mwen mande ki jan byen yo te lè mwen tcheke sa ki annapre yo mete nan dokiman yo.
  
  
  Ke tèt chòv a te non Tonichi Karpo. Li te kwè li te yon travayè nan Polencia, Ondiras. Yon lòt moun, Ramon Batuc, te viv sou zile a nan Isla de Sangre, Panama. Li te li te ye kòm yon dantèl komèsan. Isla de Sangre - "San Island". Tamara flinched lè mwen li l ' nan lis la. "Mwen pa panse ke sa a se plas la dwat pou yon dantèl vandè."
  
  
  "Oke, lè ou gen dè santèn de zile ti tankou Panama, ou pafwa jwenn fou non." Mwen tcheke ankò, mete papye yo tounen nan sak mwen an. Nou pa t ' gen anpil tan kite. Ondiras, mwen deside.
  
  
  Li panche avyon an nan direksyon wès-nòdwès. Nou te vole tounen andedan sou Nikaragwa. Yon lòt santèn ak senkant kilomèt e nou ta gen plis pase Ondiras. Vizibilite ki te nan zewo. Deyò, te gen yon konplè toubiyon, yon anmele blan dezòd. Tamara egzamine tout enstriman mizik, nan konpa mayetik, ak yo itilize pratik li entwisyon. Travay la te trè entans pou yon ti tan. Nan yon relativman trankil moman, Tamara te tounen m ' questioningly.
  
  
  "Polencia, Ondiras?" Ki kote nèg sa a soti nan Karpo vini soti nan ?
  
  
  'Orijinèlman soti nan gen. Repons lan se wi. Èske w konnen ki kote li se?'
  
  
  'Mwen pa janm tande pale de li. Kote a sèlman ki sanble yo konnen yo fè m ' se sid pasifik puntarenas. Li sanble tankou yon pwomèt destinasyon pou touris nan Nicoya Bay."
  
  
  "Li ale byen ak yon non tankou Otèl Vakans. Yo ta dwe gen te yon ti kras plis orijinal yo. Yo ka aprann yon anpil soti nan Panama ak bèl li yo nan zile a non."
  
  
  — Gen yo se kat nan sak la kap vini jwenn ou, Nick. Wè si ou ka jwenn yon kat jeyografik nan Ondiras. Lè sa a, mwen mwen ka jwenn bearings yo.
  
  
  Te gen kat nan plas li endike yo. An reyalite, tout pil nan kat. Pi plis pase mwen te janm wè sou nenpòt avyon prive mwen te janm rankontre. WLK nan Mond Aviyasyon Kat-pou chak pati nan Santral ak Amerik di Sid, kat detaye yo jwenn nan ajans prive, ak yon byen-rechèch FAA Pilòt la Gid pou Etazini yo.
  
  
  Mwen te jwenn kat jeyografik la, mwen te kap chèche. "Isit la nan Polencia. Jije pa gwosè li yo, li se yon vilaj ki fòme ak de moun ak yon poul. Li bay manti ant vil la kapital nan Tegucigalpa ak twa-milyèm pikwa nan El Picacho . Hmm, ki jan byen ou peyi sou bouk kabrit la santye?
  
  
  — Nou pral peyi a nan Tegucigalpa, si ou pa lide." Mwen panse ke sa a se ayewopò a sèlman nan Ondiras. Nan nenpòt ka, li pral pi pre Polencia.
  
  
  Mwen te bay li a kowòdone epi li mete kat yo tounen. Li vire sou radyo a, espere trape yon beacon. Oratè a sèlman te fè yon estatik krake. Pa gen anyen anpil kapab fèt sou li. Radyo konpa zegwi vire dousman. Li pa t 'sanble konvenkan m' ke tout estasyon yo te sou lè a. Yo tou senpleman pa t ' kapab tande yo, epi gen yo te kapab sèlman dwe youn nan rezon. Siyal yo yo te koupe pa yon chanjman nan Kolonèl Zembla a move tan. Kondisyon favorab pou kont li pa t ' kapab te lakòz yon echèk nan sa a grandè. Panse sou li, mwen menm mwen te reyalize ke nou nan Prinzapolz pa ta janm te kapab rele pou èd sou radyo. Nou te reyèlman tout pou kont li. Plis pase sa, mwen okòmansman te pè. Mwen te di ke Tamara. li te ba l ' yon fè nwa gade. Bouch li te pale.
  
  
  "Paradoks a," mwen te di, "eske se sa ke Zembla te vle emisyon li mande l' pou mond lan. Petèt li gen entansyon fè li nan yon lòt kote, deyò nan dezòd sa a, men mwen gen dout li. Mwen pa panse ke li konplètman reyalize ki sa ki li te jwenn tèt li nan. Mwen panse ke li yon gwo mwa li te chaje l ' yo kalkil yon ti jan. Sa a se souvan ka a ak megalomaniac diktatè. Apre yo tout, li pa t ' ki entelijan.
  
  
  "Pa gen okenn, li te twò entelijan, Nick. Tamara fèmen bouch li ankò e konsantre sou enstriman mizik. Li te gen ti kras fè ak vole. Gade men ou epi korije yo si sa nesesè. Li nan tout. A Cessna te soulve yo ak file nan sekouan nan lè a. Tamara te sanble ak yon peyi turkey monte yon chwal sovaj. Li te pran vòl ak avyon. Men li ak pye yo te reponn konfyans ak byen vit bay chak mouvman nan aparèy la. Li te ap vole byen, modi byen menm. Inconvénient la sèlman vole avèg a se ke ou ka wè mòn lan ki ta ka tise nan devan ou.
  
  
  "Poukisa Polencia, Nick?" — Ki sa ki se li? " li te mande apre yon pandan y ap.
  
  
  "Poukisa yo nou pral genyen? Paske sa a se nan nò Prinzapolca, ak lòt de yo nan sid. Tanpèt la ap vin pi mal, ak mwen te panse nou ta pi bon pran pi long seksyon an premye, ak lè sa a, yon sèl ki pi kout.
  
  
  'Mwen te panse konsa. Men, sa ki mwen vle di ke te, ki jan w ka asire w ke gen nan yon transmetè nan gen? Karpo, Batuk, ak Señora Mohada te kapab gen vini nan soti nan nenpòt kote, nenpòt kote. Yo ka te itilize fo dokiman yo.
  
  
  "Ou ta dwe konnen ke," mwen te di, " Bourik Rosita nan Managwa.
  
  
  "Pa ri nan m', Nick. Koulye a, seryezman!
  
  
  Mwen soupi. "Gen yo se kat rezon ki fè. Premye, mwen gen nan pa sèlman paspò yo, men tou, yo nasyonal idantite kat. Ou konnen byen ke mwen fè sa ou ka byen fasil antre nan yon lòt peyi avèk yon fo paspò. Men, eseye k ap viv nan peyi pwòp ou a ak yon fo kat idantite. Sa a se patikilyèman difisil. Espesyalman nan Amerik Latin nan. La polis renmen yo tcheke. Dezyèmman, chak nan sa yo nèg kontwole transmetè nan. Kon sa, yo dwe gen te rete fèmen pou enstalasyon li yo. Twazyèmman, mwen pa konprann poukisa Zembla ta sèvi ak fo dokiman yo. Sa a se pa san yo pa risk. Pa gen okenn, mwen panse ke kote sa yo pa koresponn ak reyalite.
  
  
  "Ak katriyèm rezon ki fè?"
  
  
  Mwen te monte zèpòl zepòl mwen. "Nou pa gen anyen pi bon."
  
  
  Mwen konprann. Lè sa a, nou pral jis fè li. Li pursed po bouch li. Mwen remake ke sa te fè l ' abitid lè li te enkyete w sou yon bagay. Lè sa a, figi l ' brightened. "Gen nan yon panyen dèyè chèz la, Nick. Diego te gen anpil grangou lè li te prepare pou vwayaj la, ak petèt gen nan yon bagay lòt bagay nan li.
  
  
  Mwen te jwenn yon panyen, youn nan moun ki wicker Meksiken sak fè makèt. Vreman vre, Diego pa t ' kite dèyè anpil. Te gen toujou yon boutèy bon nan diven wouj nan boutèy la, ak yon kèk tako, osi byen ke jambon ak tostadas tapa . Yo te frèt, men yo te toujou bon gou. An tostadas te toujou kroustiyan ak plen ak tout kalite kado, ki gen ladan vèt, piman ki yo te cho ase yo boule ou zantray.
  
  
  Mwen te vide nan boutèy la nan yon sèl gòje mete yo deyò dife a. Mwen mete panyen an la a tounen desann epi rilaks nan chèz mwen an. Cho diven, avyon chofaj, ak yon vant plen fè m ' anvi dòmi. Mwen te eseye kenbe je m ' louvri. Men, li pa t ' dire lontan. Cessna la lanse ak lanse. Nan zòrèy mwen, son an nan motè a te yon vibrasyon, anvi dòmi gwonde.
  
  
  Mwen leve tou dousman. Dreamless ténèbres nan ki mwen te koule a, piti piti vire nan yon nwa gri reyalite. Mwen te santi yon doulè vibrasyon nan blese m ' zepòl. Misk mwen te restrenn paske mwen te konn chita nan yon pozisyon nan menm pou twò lontan. Toujou mwatye reveye, mwen louvri je m'. Nan premye fwa, mwen te panse mwen te toujou nan kannòt la, epi k ap flote lwen soti nan tanp lan. Mwen regardant soti nan a vas gri infini. Li te pran m ' yon kèk segond yo reyalize ke mwen te rebondi retounen ak lide sou plan an. Mwen te kouche ak tèt mwen kont pòt la, kap soti nan Ondiras. Tout bagay te kouvri ak nèj. Mwen tounen vin tèt mwen Tamara ak yawned.
  
  
  'Èske ou dòmi byen?'
  
  
  "Rezonab, konsidere sikonstans sa yo. Ki kote nou ye?'
  
  
  "Prèske nan Tegucigalpa. Nou pral ateri nan kenz minit. Te nenpòt moun ki janm di ou ke ou ronfle?
  
  
  "Se sèlman si mwen te kapab retounen konpliman la," mwen chuckled. "Se pa gen anyen lòt bagay sou radyo a?"
  
  
  Li ap tranble anba pye tèt li. — Mwen gen enpresyon ke tout chanèl yo isit la yo se tou senpleman yo etenn. Li sanble m ' ke Zembla lous responsablite plen pou sa a silans.
  
  
  "Nan ka sa a," mwen te di, pa gen okenn ankò chuckling, " yo ap pwobableman evakye lavil la." Gouvènman an depann sou ki vle di nan kominikasyon, espesyalman nan moman difisil, jouk nan fen reyèl la vini."
  
  
  "Moun sa yo pòv," li orèy, " pòv sa a, kontan nonm ak..."
  
  
  Dis minit pita, nou te wè yon nwa mas k ap deplase anba a nou. Nou te pran vòl sou kapital la nan Ondiras. Mwen te santi yon toudenkou pè. Tegucigalpa yo ta dwe yon tach byen klere nan sa a gri dezòd. Nou ta dwe wè limyè a siyman, oswa omwen refleksyon yo nan nèj la. Tegucigalpa, se prèske kat syèk fin vye granmoun. Li se yon vil ki se fyè de li nan inivèsite a ak li dizwityèm syèk la katedral, ki se vizib soti byen lwen ak bòl li yo ak de gwo fò tou won.
  
  
  Tegucigalpa, ak de san mil abitan yo, te sanble yo pa gen okenn ankò egziste.
  
  
  Tamara bese avyon an nan tanpèt fewòs. "Ayewopò a se nan sid la nan vil la, byen wo, prèske 3,000 pye. Sere boulon senti ou. Li pral yon aterisaj difisil si mwen pèdi vizibilite."
  
  
  "Asire ou ke ou pa ka pran off ankò pli vit," mwen te avèti l'. "Nou ka gen yon akeyi komite a ap tann pou nou."
  
  
  "Ki sa ou vle di, Nick?"
  
  
  "Nou pa konnen sa ki te pase depi nou te kite Prinzapolza. Tegucigalpa ka prèske dezète. Men, yo kapab tou dwe anba lalwa masyal. Men, si sa a se ka a, lè sa a, sòlda yo ka byen fasil tire nan yon moun lòt moun nan avyon. Gen yon lòt posibilite. Si Zembla te pran bon swen nan l', relasyon piblik, vle di la a kominikasyon ak transpò ki ta ka byen gen nan men yo nan konplis l ' yo. Tanpèt la pouvwa gen yon siyal nan grèv kounye a ke peyi a se paralize. Mwen gen dout li, men nou pa kapab asire w ke nan anyen. Tamara gade nan m ' worriedly. Li maké katye yo nan vil la. Pandan ke mwen te ap dòmi, li te kòmanse vole byen wo li yo orijinal altitid nan 2000 pye. Li tonbe yon kèk santèn pye epi yo tounen vin nan avyon an nan yon lajè koub. Tegucigalpa te vin vizib klèman ak disparèt nan bò gòch la kòm nou te pran vòl sou peyi a.
  
  
  Ondiras se trè menm jan ak Nikaragwa. Ak eksepsyon a nan etwat bann kotyè yo, li se yon peyi montay. Agrikilti se sous prensipal la nan mwayen poul viv yo, men yo ki pi nan peyi a se toujou iletre. Tankou Nikaragwa, li kounye a te sanble ak yon ' kapab fè pitit Aktik jaden flè. Nwaj yo fè nwa, ansent ak nèj, te pandye alantou yon imajinè pik mòn nan yon altitid nan kat a senk mil mèt.
  
  
  Mwen pilòt te sanble yo konnen chemen vòl la. Li te gen anpil chans ke li te ateri isit la anvan. Li kite machin lan, vire ankò, ralanti sou yon mil revolusyon pou chak minit, epi chanje sou aterisaj la limyè. Tou dousman, li desann avyon an. Pou yon sèl alèz moman sa a, mwen te panse li te vle nou nan peyi a nan mitan an nan yon estati achera nan pye bwa. Lè sa a, nou ' re finished desandan la. Konkrè a pist nan Tegucigalpa Ayewopò loomed nan font la nan nou an aterisaj limyè. Van ak nèj vide avyon an. Vizibilite pa t ' pwolonje pi lwen pase nan elis. Fèbleman, mwen te kapab wè masiv fòm nan gwo kay won an kontwòl ak angar dwa nan devan m'. Mwen te mande ki moun ki te ap tann pou nou nan bilding sa yo. Si yon moun te gen.
  
  
  Nou frape nan tè a, rebondi, frape tè a ankò, ak skidded. Tamara avèg kontwòl nan avyon an epi nou te woule nan direksyon gwo kay won an. Nou te pase yon koup la fin vye granmoun P-51 Mustang, lagè debri, yon DC-4, ak yon pakèt moun sou déklasé F-5s. Pa te gen okenn avyon komèsyal nan je. La angar, kontwòl gwo kay won, ak arive hall te tout fè nwa a; te gen pa gen okenn siy nan lavi yo. Mwen sispèk ke vil la te evakye te pi fò pase tout tan tout tan. Natirèlman, li se posib tou ke se sèlman tout savann pou bèt yo te evakye. Popilasyon an te kapab être te rasanble nan yon kan nan sant la nan lavil la yo rete tann pou fen a nan sa a enkonpreyansib dezas. Nan lòt men an, li ta ka tou yon gwo anbiskad. Tamara te vivman okouran de danje potansyèl yo. Kòm nou pwoche bò arive hall, li chanje off aterisaj la limyè, frenaj sevè, epi yo tounen vin Cessna la 180 degre. Nan yon ijans, nou kounye a gen ase chanm pou pran sou byen vit ankò. Pa gen yon sèl te soti nan voye bonjou pou nou. Pa gen okenn yon sèl te sanble yo dwe kache nan lonbraj la nan bilding lan swa. Tamara te kòmanse motè a ak peered soti nan ak anpil atansyon.
  
  
  Mwen te mande l ' la. — Èske w wè anyen?"
  
  
  'Pa gen okenn. Ann rete tann!'
  
  
  Pòt la louvri, ak yon nonm kouri soti. Li te repati, diminuer, an dekalaj, ak kouri osi vit li te kapab. Mwen pa t ' rekonèt li. Nan nenpòt ka, li pa te yon sòlda epi li te san zam. Li ducked nan angar la. Nou tande endispoze son nan yon machin kòmanse moute ak kondwi lwen nan vitès plen. Nou tann yon kèk minit, men pa gen anyen lòt bagay ki te pase.
  
  
  "Pwobableman yon marodeur,"mwen te di," ak yon dejwe nan sa." Mwen plede goumen ak pòt la. Glacé frèt van te yon laterè apre brikabrak chalè a nan avyon an. "Rete tann," mwen rele Tamara. — Mwen pral pran yon gade." Mwen kouri al nan pòt la kote nonm lan te vini soti. Mendoza nan zam ak yon sèl bal nan men m', pare yo ale. Li te prèske twò nwa andedan wè anyen byen klè. Mwen te santi alantou miray ranpa a nan epi li te jwenn limyè a chanje epi yo tounen vin li sou. Pa gen anyen tankou sa. Mwen te eseye yon tijan plis fwa. Mwen soudèneman te sispann koute. Van an urla deyò. Papye a te kònen soti nan gwo fenèt yo.
  
  
  Sou lòt bò a nan gwo mab chanm nan ap tann se te yon ranje nan tikè kontè. Mwen te ale nan ki pi pre kontwa an ak jete nan yon kesyone gade dèyè li. Mwen pwonmennen je l ' biwo yo, epi twalèt. Ayewopò a yo te dezète. Mwen te ale tounen nan an kontwa an epi yo te eseye telefòn la ki te sou tab la. Li pa t 'sipriz m' ke liy lan pa t ' travay. Limyè mélanger mak pye yo te soti nan dèyè. Mwen file ozalantou yo, tonbe telefòn mwen an, epi ranmase zam mwen.
  
  
  Li te Tamara. Li pa t 'gen yo di m' li te nè yo. Li wonn je yo yo te gwosè a nan asyèt. Li te mouri blan. "Mwen pa t' kapab pran li ankò a gen," li te di.
  
  
  — Li pa nan pi bon isit la. Mwen pwente nan telefòn nan pwochen nan biwo mwen an. "Gen nan pa gen yon sèl isit la. Telefòn la ak lanp sèt branch lan tou, yo pa travay ankò.
  
  
  — Se konsa, sa nou fè kounye a?"
  
  
  "Polensia".
  
  
  Li te pwan m ' manch rad nèrveu. "Ann ale nan Tegucigalpa premye, Nick. Apre yo tout, lavil la pa ka konplètman evakye. Pa nan sa yo yon kout tan. Dwe gen yon moun ki ka ede nou. Lapolis la oswa lame.
  
  
  — Mwen swete mwen te kapab, ti bebe, men mwen pa kapab. Nou dwe premye jwenn yon moun eksplike sa a gen pwoblèm. Epi si nou jwenn yon moun tankou sa yo, kesyon an sèlman an se si yo pral kwè nou. Nou se moun lòt nasyon san yo pa yon paspò oswa viza. Pa gen yo, yo ta pito panse ke nou te kòz la nan sa."
  
  
  — Men, nou pa ka sispann Zembla. Jis de la nan nou.
  
  
  Mwen caresses men ki te kenbe men m ' yo. "Parye?"..
  
  
  
  
  Chapit 8
  
  
  
  
  Yon èdtan pita, nou te kite Tuguigalpa nan yon vòlè militè peyi Rover a, pou mòn vilaj nan Polencia.
  
  
  Nou te gen anpil chans ase pou jwenn yon bagay ki te vwayaje nan yon dezè ayewopò. Rover te ki estasyone nan yon ti ayewopò lapolis garaj pwochen fin vye granmoun elis avyon. Machin lan te jacked leve kanpe ak bò dwat devan wou yo te retire. Le pli vit ke Ondiras otorite yo te deside pou aji, te gen evidamman yon panik jeneral. Rover te jis kite yo dèyè. Li te rusty, gen yon fann nan vit machin-ak yon krabinen radyatè grille. Men, plis enpòtan, li te konplètman fèmen. Nan sa a altitid, menm jan tou ki pi wo nan mòn yo, kote nou te ale, gen se tankou yon bagay tankou sezon fredi. Nan kou, pa gen anyen konpare ak nan sikonstans sa yo kounye a, men reyalite a ke Hondurans yo itilize fèmen machin yo te fè sans. Mwen te rekonesan pou ki.
  
  
  Mwen te jwenn yon apwopriye wou nan garaj la. Pandan se tan, Tamara te fouye pou kannistè gaz deyò estasyon gaz la. Mwen te chanje wou a lè li te di m 'ke ponp pa t' travay - pa te gen okenn pouvwa. Erezman, nou te jwenn plizyè barik yo nan gazolin. Nou jere ponp ase dlo ak ponp men pou ranpli sis bwat ak tank la nan tout-tèren machin. Apre yo tout, oktan segondè rating ta sètènman boule yon twou nan silenn yo. Kesyon an sèlman ki te vit. Pa te gen okenn zam yo nan Rover, ki se pa etone. Nou te jwenn yon bobin nan kòd ak yon twous atik premye swen . Anvan ou kite, Tamara chanje pansman yo sou zepòl mwen. Mwen te kontan ke senyen an te sispann ak twou yo te byen fèmen. Sepandan, te gen pa gen okenn medikaman pou diminye ronj doulè. Mwen te eseye pou bliye doulè a. Etid mwen yo nan filozofi Lès ak mwen vaste klas yoga ta dwe ede m ' fè sa. Lespri bondye a defèt pwoblèm - ak li ap travay!
  
  
  Finalman, sou wout la, nou remake ke recho a te ap travay trè mal, ak mòflè a te fann. Te kabin an plen ak yon kontinyèl gwonde ak sant la boule. Mwen te panse ki jan paradoksal, li ta dwe si anpwazònman avèk monoksid kabòn ki te koze nou mouri anvan nou te gen yon chans pou mouri nan yon plis ki apwopriye fason. Pèsonèlman, mwen pito glas nèj oswa cho mennen.
  
  
  Mwen te ale. Tamara te jwenn wout li nan kat jeyografik la ke li te ap depliye sou janm li. Wout la nou te swiv fèt nan yon kontinyèl zigzag nan ti mòn yo ak finalman yon desizyon final, fò anpil grenpe apik yo Polencia. K ap grenpe sa yo tèt yo pa ka konsidere kòm yon bagay espektakilè. Yo pa patikilyèman apik epi yo pa tonbe nan kategori a menm kòm Alp la oswa pi piti Mòn yo Rocky. Men, koulye a nou te gen nan koupe atravè la ki kouvri ak nèj forè yo. K ap grenpe vanteu pase ak glas chwal-trase ak santye mòn te pi plis danjere pase sa li te sanble. Nwaj nwa loomed sou nou. Wisps nan gri bwouya ak nèj, melanje nan kote ki gen lagrèl, fwete a tout-tèren machin ki sòti nan tout kote.
  
  
  Sou tou de bò nan wout etwat, yon ti lame nan ki natif natal yo te deplase. Refijye ki te kite yo tout ti bouk ak kabin. Yo trudged pou pwoteksyon an nan Tegucigalpa. Gen kèk yo te monte sou chwal oswa milèt, lòt moun ki te gen cha, men pi fò te sou pye. Yo te mete nan ap koule tankou dlo ponchos, ki lach pantalon koton, ak sapat nan pye. Malad-abiye ak mizerab, yo trudged ansanm ak mèg yo byen sou do yo. Si yo te sipòtè yo nan Zembla, yo pa t ' montre li.
  
  
  Yon sèl jou a mwen te sispann yo kite yon kabwa pase. Tamara louvri fenèt la bò. — Ki jan lwen se li Polencia?" — Ki sa ki se li? " li te mande demi-kwaze . Li sarepta pou yon moman ak rale poncho pi sere alantou l ' nan frizè nan kò moun. "Petèt yon èdtan. Wout la se move. Ale tounen si ou kapab.
  
  
  — Pa gen okenn, nou gen pou avanse pou pi sou. Di ou mèsi.'
  
  
  Nonm lan mete men l ' sou fenèt la. — Li pa gen okenn sèvi ak yo, bourik. Kèk nan nou yo soti nan Polencia. Moun ak zam te kondwi nou soti nan kay nou yo."
  
  
  "Sòlda yo?
  
  
  'Pa gen okenn. lòt moun. Mwen pa konnen poukisa yo te vle nou ti bouk. Lè te fè fas ak yon zam, ou ta pi bon pa poze kesyon ak obeyi."
  
  
  "Nou pral dwe fè atansyon. Mèsi anpil, seyeur. Tamara fèmen fenèt la. Figi l ' te lugubr kòm nou te kondwi. "Gen nan pa gen dout sou li kounye a, Nick. Ou te dwat. Transmetè ki gen la.
  
  
  'Repons lan se wi. Ak yon sèl plis bagay. Zembla te deja gen.
  
  
  Li te ban m ' yon byen file gade. — Ki jan ou ka asire w se konsa?"
  
  
  "Mwen pa si, men li adapte orè a. Chanèl yo pa ta dwe trè gwo. Yo te pre-fabrike ak branche nan yon fiks longèdonn. Kòmandman yo te te fè soti nan yon Maya tanp lan. Zembla yo enstale an kachèt, san sipèvizyon. Fason sa a, pa gen okenn Eta a pral vin sispèk ak voye sòlda yo pou yo mennen ankèt sou aktivite li yo. Kounye a ke bagay sa yo te ale sa ki mal, li te gen nan fè yon chwa. Li te kapab kraze l', chanèl ak bliye sou pwogram li yo, oswa li kapab aplike plan l ' nan nenpòt pri. Apre sa, mwen pa wè sa fanatik bay moute ankò. Dapre forj, li gen yon bagay fè ak martyr konplèks. Kounye a ke Polencia se okipe pa l ' yo bandi ame, li se evidan ke Zebla yo detèmine pou batay pou fen anmè kou fièl. Depi pa gen okenn kominikasyon radyo, mwen ta ka di ke li te vole retounen ak lide ant poto yo sipò ak bay lòd pèp li a."
  
  
  "Ou vle di Kolonèl Zembla se isit la nan Polencia?"
  
  
  "Li dwe te ale sou, ankò, epi yo kite sentinel."
  
  
  "Nou ap pa sèten, Nick.
  
  
  Mwen yon sèl Rover a volan kòm si li te Zembla nan kou.
  
  
  "Pa gen okenn, nou pa ap asire w."
  
  
  Nou plede pou jwenn wout nou leve. Pafwa ant gwoup yo nan pye bwa ki gen branch yo koube anba yon etranj nèj chaj. Pafwa sou bwouya-kache chenn mòn yo ak falèz yo sou yon bò ak gri vid sou lòt la. Lè frèt ogmante. Yon glas van tranche nan kabin an tankou yon razwa nan papye, ak dan nou chattered tankou castanets. Nan dènye nou jwenn yon ti plato nan gwo fen a nan yon triyangilè valley. Sou lòt bò a nan fon an te Polencia.
  
  
  Yon vas, entèselan plenn lonje devan nou. Limyè glinted koupe nan primitif nèj. Syèl la tèt li te sanble yo c klere ak twinkle. La woule mas yo nan nwaj yo chè tankou quicksilver. Fon an te klere byen bèl blan ak hauntingly bèl. Grasyeuz glas dom yo kouvri yon fwa tout peyi vèt. Yon rivyè koule nan mitan an nan fon an. Mwen te kapab wè ki kote li vide rès dlo nan fon an. Aksidante pòch yo anba yon kouch epè nan nèj ki te pwente nan rapids. Anpil kaskad, kounye a ki te antoure pa krèm, endike yon pozisyon ki pi wo. Polencia te chita nan pye a nan yon gwo kaskad. Anjeneral vilaj la nan kay yo te fè nan bèlj-gri an wòch ak lacho, men kounye a li te yon gwoup nan branlan ivory kabin alantou yon egalman blan legliz.
  
  
  Mwen te konnen ta gen yon moun sou gad palè sou gwo kay won legliz la. Lòt moun yo ap fè patwouy nan lari yo, ak kèk nan yo yo ap chita sou pant yo apik alantou fon an. Gad yo, nou te kapab wè yo, sis nan yo, yo te fòme tach nwa sou la background limyè. De nan disip yo te kanpe nan fortin blokaj ki te fòme nan yon boutèy demi lit kloti sou wout la ki mennen ale nan Polencia. Lòt moun yo te ranje nan apeprè yon demi-sèk sou bò nou yo nan vilaj la.
  
  
  Yo pa t ' wè nou ankò. Sinon yo ta gen fè yon bagay, " Tamara te di. "Yo ap jis kanpe la... Oswa petèt yo konnen nou ap vini epi rete tann san yo pa tire jiskaske nou jwenn pi pre."
  
  
  — Oke, nou pa pral kenbe yo ap tann nenpòt ki pi long.
  
  
  — Nou ka eseye pran dènye sentry ak yon detou. Nou te kapab sèvi ak zam l ' yo.
  
  
  Mwen pa t ' repons la touswit. Mwen etidye zòn nan ak panse. Mwen te eseye vini ak yon plan ki te gen yon bon chans nan siksè. Mwen pa t ' reyèlman renmen li.
  
  
  "Pa gen okenn, nou pa konnen woutin yo," mwen te di apre yon pandan y ap. — Epi nou pa gen tan pou yo kanpe isit la ak ki sòt sa a soti." Anplis de sa, yon ti bouk la se konplètman louvri. Li la pral yo dwe yon lanfè nan yon anpil pi rèd jwenn nan gen. E menm si li ap travay, nou ka pa konnen kote yo. Lè sa a, nou pral bay tèt nou lwen. Pa gen okenn, nou sèlman chans a se pou leve men yo anvan yo konnen, nou ap isit la.
  
  
  "Oke, fè m' konnen ki jan!"
  
  
  Mwen te revize tout bagay. Lè sa a, mwen te pran yon bobin nan kòd soti nan do a nan machin lan. "Ban m' zam ou," mwen te di.
  
  
  'Poukisa? Te gen sèlman twa jij bò gòch nan li.
  
  
  'Ekselan. Sa a, de pi plis pase mwen te kite. Oh, ak yon lòt grenad, tanpri.
  
  
  Li gade tris, men, li t ' tankou mwen te mande.
  
  
  'Ki kote nou prale?'Ki sa ki se li?' li te mande kòm mwen prepare pou yo jwenn soti nan la Rover.
  
  
  "Pa nou, men m'. Rete isit la.'
  
  
  "Nick, pa gen okenn!
  
  
  'Sa a se ki jan li ta dwe. Pandan se tan, ou ka vire jeep la ozalantou yo ak ranpli moute tank la soti nan kannistè yo. Si mwen reyisi, yon rapid retreat pouvwa ap nesesè. Si mwen pa vini, lè sa a,...
  
  
  'Pa di sa.'
  
  
  "Si mwen pa reyisi," mwen repete, " lè sa a, ou gen yon chans." Gen se pi plis pase ase gaz jwenn tounen nan Tegucigalpa.
  
  
  — Mwen rayi ou, "li te rele apre m'. Mwen gade sou zepòl mwen nan figi mens chita nan la peyi Rover . Si sèlman li pa t 'se konsa damn frèt ak sitiyasyon an pa t' konsa danjere ak ijan! Lè sa a, mwen ta renmen yo wè si li konnen sa renmen ye, twò. Mwen sizyèm sans a te di m ' ke mwen emab ris ajan te pasyone ase yo fè nou bliye nou ta tout tan tout tan yo te frèt.
  
  
  Mwen te rive nan fen an nan plato a ak yo te kòmanse monte ti mòn yo ki mennen moute nan falèz absoli figi a pi wo a fon an. Mwen te gen pou tase desann nèj la ak yon sèl pye jiskaske li te ye difisil ase pou sipòte pwa mwen. Lè sa a, ak lòt pye a, moso nan pwochen yo ak sou sa. Li te fatigan nan lanmò. Etap pa etap, mwen leve. Byento, mwen pa t ' santi mwen misk janm ankò paske nan stonpin. Sou trè apik seksyon, ou te gen pou rale sou jenou ou. Mwen plede goumen ak men m'. Mwen finalman rive nan tèt la nan falèz la. Koulye a, vwayaj mwen nan wòch la dirèkteman anwo Polencia te kòmanse.
  
  
  Pati nan premye pa t ' twò difisil. Li fèt sitou nan yon labirent nan touf ak ti pyebwa, ak o aza branch k ap grandi soti nan yo nan etranj kote. Men, lè sa a, nan lyann nan sa yo vanteu pye bwa fin vye granmoun sispann. Mwen te nan yon forè dans. Gwo rezineuz pye bwa, pye bwadchenn ak orm bese anba gro nan van. Branch yo te deplase byen vit. Li te sanble ak men yo te balance ki sòti bò kote yo kenbe cho. Gen kèk pye bwa ki tonbe anba pwa a nan nèj ak kraze yo ak nan frizè kòf. Mwen te mache sou yo oswa anba yo, rale plis pase mache.
  
  
  Malgre nèj la ki te kouvri tout bagay epi pote li, mwen te kapab wè ke pyebwa yo te kanpe sou yon ti mòn. Mòn sa a mete pi wo a rivyè a, jis anvan plas la kote larivyè lefrat la, kout loraj desann nan fon an. Te gen yon gwo grap rezen nan pye bwa pichpen; nwa, koube fòm sa yo ki fèmen yo ansanm. Mwen te ale gen anba kouvèti a nan pyebwa yo. Isit la, van an te mwens fò ak nèj mwens dans. Mwen te ale soti nan riverbank ak gade toutotou ak anpil atansyon. Van an te mouri desann. Sa a pèmèt pou pi bon kontwòl nan chemen an. Nèj la bò kote m ' gade lapè ak zanmitay. Kòd la te peze lou sou mwen blese zepòl. Mwen ta renmen yo voye jete li plis pase m ' lòt zepòl, men mwen te kenbe mwen nan men dwat yo lib yo tire.
  
  
  Mwen rale otomatik pistolè a obtenir plizyè fwa pou gratis, li nan frèt la-congealed lwil oliv. Mwen te sispann mouri nan tracks m ' ak tann. Mwen fouye epi li koute wè si nenpòt moun ki te tou pre. Gen te gen okenn siy nan lavi yo nenpòt kote.
  
  
  Gwo larivyè lefrat la — kèlkeswa sa li te rele-koule nan glas ak nèj la tankou yon tiyo egou. Mwen doute li ta friz nan yon sezon ivè nòmal. Pye bwa ak touf bwa chèch, rache pa tanpèt la yo, yo te mare nan mitan wòch yo nan mitan yo. Pye bwa yo te fòme yon ki graj baraj nan nèj la ki lonje soti nan yon bank lòt la.
  
  
  Mwen demenaje ale rete nan la dwa nan yon fon depresyon nan direksyon wòch la fas. Tou pre kaskad a, jis anvan gwo larivyè lefrat la vide rès dlo yo nan plenn lan, yon gwo spruce pyebwa ki tonbe. Li te mwatye sou bank yo, mwatye nan gwo larivyè lefrat la. Nan branch ki pi ba yo te gwo twou san fon anba nèj la, men rasin yo toujou gade fre. Sa vle di ke pyebwa a te derasinen byen dènyèman.
  
  
  Mwen rete isit la. Mwen mare yon fen nan kòd la nan yon pye bwa. Mwen mare fen a lòt nan ren m. Mwen janbe lòt nan frizè larivyè lefrat la ak te dirije pou kaskad la. Ap mache sou glas la nan gwo larivyè lefrat la ta gen pi fasil, men mwen pa t ' vle yo te dekouvri. Plan mwen te yo ki senp. Pa tan an mwen te itilize plen longè a nan kòd la, mwen ta te ase pre a d ' deplwaye Tamara a parfe kamouflay grenad ak detwi ankonbran baraj. Mwen te konte sou lefèt ke fèk fòme glas pa ta ka konplètman mete. Si glas la kraze, sa ki te akimile mas ta flo desann tankou dlo soti nan yon rezèvwa. Polencia te dwa desann nan fon an. Popilasyon an te disparèt. Sèlman Zembla nan gason ak transmetè yo te rete nan lavil la.
  
  
  Li pa t ' san danje. Grenad yo te kapab te ale sou yo anvan mwen te rive nan an sekirite a nan pyebwa yo. Yon miray lavil la nan nèj ak glas yo ta glise ansanm kwen an nan vitès breakneck. Rezilta a ta dwe kòm ka touye moun kòm yon yon glisman tè. Ak mwen pa pwal kite tèt mwen jwenn kenbe moute nan ki toubiyon. Mwen pa t ' konnen anyen sou anviwònman distribisyon ignisyon. Kòd la te espwa sèlman mwen.
  
  
  Baraj la te toujou kenz mèt lwen, yon lòt dis. Mwen te fè wout mwen sot pase la branch ak wòch. Mwen te fèt la tangerine bonm nan men nan yon sèl, otomatik pistolè nan lòt la. Mwen te panse m 'te tande vwa, men mwen pa t' kapab wè anyen. Se pa pou lontan. Mwen ranpa pi pre, tèt mwen ak tout kò a kòm ba ke mwen te kapab pliye desann. Mwen te gen prèske te rive nan falèz la, lè m ' te tande son yo ankò. Tan sa a te gen pa gen okenn erè! Gen kèk gason yo te vin nan spruce grove. Yo te mache nan direksyon larivyè lefrat la. Vwa yo répéta nan nèj la. Mwen ta ka byen klè tande sa yo t ' ap di:. "...gen mak pye isit la, mwen te di ou, mwen te panse mwen te wè yon bagay etranj. Li pa ka byen lwen yo.
  
  
  Te gen yon boutèy demi lit rete soude soti nan glas la sou yon mèt lwen. Mwen dove nan glas la nan sa a abri yo epi li te jwenn tèt mwen nan yon twou san fon nan mitan frolman branch yo. Mwen dèyè yo dwe te tande m'. Mwen te kenbe souf mwen, ris pistolè pare pou yo ale wete nan men m'. Mwen tande yon lòt vwa ki rele nan lang panyòl. 'Nan mond lan. Isit la nan kòd la. Li ale nan tout gwo larivyè lefrat la.
  
  
  Mwen gade nan branch mouri. Mwen te kapab fè soti nan kat figi yo kanpe sou riverbank. Mesye yo te mete inform inifòm ak yon anblèm ke mwen te deja wè nan tanp lan. Yo gloved pwen fè menm fizi yo ke yo te regardant fikse nan glas la. Yon limyè briz te mouche yo, fè inifòm yo bwa nan kò yo. "Kòm glacial kòm sè ou," te di twazyèm lan, chuckling. 'Alo!'dezyèm moun te reponn ak yon jès obsèn. "Pran kòd la, Jose. Ann wè si ou se yon pechè bon.
  
  
  Mwen rive pou a kòd nan ren m yo ak lage li. Mwen pa t ' vle tire kat mesye yo twa fwa. Mwen tonbe kòd la ak veye li frisoné nan glas la. Mwen enkonsyaman leve soti vivan mwen men gòch li, yon sèl la ak Tamara nan bonm. Pèl la swe toudenkou te fòme sou fwon mwen. Mwen regardant nan la grenad nan enkredilite. Mwen aksidantèlman te kraze ignisyon rive jouk nan vant twa trimès yo nan wout la moute. Assume, sa a te pase lè m ' dove pou kouvri. Twa ka nan ki sa? Koki a te cocked ak te kapab eklate nan nenpòt moman — men, ki lè? Mwen akoupi dèyè yon pye bwa ki tonbe, mande si grenad ta toudenkou te eklate nan figi m'. Toudenkou mwen tande: "Oye zanmi ! Swiv nan mak pye yo nan Onbr. Pa gen yon moun ki chita bò gwo larivyè lefrat la!
  
  
  Kat moun te vini tou dwat nan m'. Youn bese tèt li nan etid la tren yo. Tout moun nan yo te gen fizi nan men yo, yo tou pare pou tire. Mwen ak anpil atansyon vize Tamara a zam nan lidè yo nan kat. Li te sèlman ven yad lwen lè mwen te tire yon fwa. Mwen te wè nonm sa a gen tan pwan l 'yo lestomak ak tonbe jenou l' yo. Mwen te kite a tangerine bonm nan fouchèt la nan yon branch. Youn nan twa ki rete a glise ak tonbe plat sou glas la. De lòt yo imedyatman louvri dife. Bal yo kouri dèyè apre pil nan nèj ak glas yo fragman ki te frape m ak gwo soufwans nan figi an. Mwen pran yon kèk segond ak efè sipriz. Lè sa a, mesye sa yo yo pral vize pi byen. Ak mwen te prèske nan aklè yo. Yo pa t ' kapab manke.
  
  
  Segonn te konplètman te pase lè grenad te eksploze. Eksplozyon an frape m nan do a tankou yon pwen an fè. Mwen te santi glas souke yo anba pye m ' tankou eksplozyon an chire nan ki graj la baraj. Mwen te pran vòl nan lè a, te ateri ankò, ak skidded. Yon oraj nan glas, nèj, ak bwa ki te desann sou mwen. Mwen tande urleman yo nan lòt moun, tankou gwonde nan eksplozyon an te mouri lwen... ak lè sa a glas la te kòmanse krak ak yon gwonde menasan. Dlo a frèt anba glas la pa t ' nan frizè ankò. Koulye a, li te kòmanse koule, rapidman ansanm kwen an nan kratè la. Glas jemi ak tresayir anba presyon lou; li te kòmanse kraze. Gwo twou te vin vizib. Glas la mas pa gen okenn pi long ki te fèt yo tounen, epi, ansanm ak sold yo nan forè a, yo te kòmanse glise tankou yon masiv nan frizè flounder nan kwen an nan vil la nan somè.
  
  
  Mwen te eseye leve kanpe. Glas la danse ak swayed leve, li desann. Mwen te tonbe nan jenou m ' ankò. Mwen pa t ' kapab menm rale yon mèt kèk nan rivaj la. Mwen regarda nan m ' dèyè. Nonm sa a mwen piki a ale. Tout sa mwen te kapab wè men yo te ke yo te dezespereman arachman nan anyen. Li te tonbe nan fant yo nan glas la. Lòt moun yo slithered epi yo pete rele. Mwen pa t ' kapab fè anyen, men rete kole sou branch ki nan pye bwa an. An libere larivyè lefrat bondi vyolans nan dis-pye nan espas. Tou de bank te kouvri avèk yon kouran ki fò. Youn nan Zembla a gason yo te eseye monte soti nan sous la ebulisyon. Glas la kase. Yon sèl rèl, ak torrent fewòs vale l ' leve. De moun ki rete urla tankou moun yo fè fas a lanmò. Te gen pa gen anyen yo fè. Piti piti nou diminuer nan direksyon falèz la. Fragman nan glas ak kadav yo nan pye bwa jifle nou soti nan tout kote.
  
  
  Nan tèt la nan kaskad a ta di yon gwo toubiyon. Tout bagay te bondi ak ke yo te rale nan sant la nan toubiyon an. Mwen te aspire nan li ak yon tèrib gurgling son. Lè sa a, mwen tonbe.
  
  
  Mwen dezespereman rive jwenn pou anyen ki ta ka ralanti mwen desandan. Mwen te pwan boutèy la, pèdi l 'ankò, ak lè sa a, te pwan l' ankò. Anpil branch ki te kase oubyen kraze fèmen nan kòf la. Men te gen toujou ase brendiy ak zegwi adousi m ' tonbe. Bri a te grandi pi fò. Li te tankou si la sekirite tiyo a nan yon mil machin vapè chodyèr te toudenkou louvri lage depase vapè. Nèj ak glas, vide nan sant la nan Polencia. Tout vil la te ap vale tèren nan yon mas glas sa yo ki te monte ak tonbe desann. Mwen te nan mitan an nan sa a toubiyon lè bal la te antre nan kòf pyebwa dwa nan pye m'.
  
  
  Mwen regardant nan lajè-peas nan gwoup la nan moun. Yo te kondwi soti nan lavil la ak yo gaye toupatou atravè plenn lan. Pandan se tan, mwen te ke yo te tire nan. Tout sa mwen te kapab fè te pann alantou epi priye. Mwen te espere mwen te deplase tèlman vit yo ke yo pa t 'kapab frape m'. Men, pa twò vit swa, paske lè sa a mwen ta kase kou m. Mwen te kenbe nan yon toubiyon nan sekouan dlo, wòch, ak pye bwa. Bal la te kriye byen fò nan yon branch jis anwo zòrèy mwen. Yon lòt bal la ricocheted nan boulder a, nou ta te pase avèk yon metalik urleman. Li fè m ' tansyon leve nan gen krentif pou. Gwo larivyè lefrat la lè sa a, frape nan etaj la fon ak fòs la nan yon obtu. Mwen te frape koupe pye m ' ak jete yon kote. Envizib objè te kriye byen fò nan m'. Mwen te ap vale tèren pa vag a nan glas dlo jouk li te tounen nwa devan je m'.
  
  
  Yon fò kounye a mennen m ' tounen nan sifas la anvan mwen reyalize sa ki te pase. Mwatye nan aplati ak prèske detwi konplètman vilaj, mwen te vini nan sifas la. Mwen jete moute dlo ak Bondye konnen ki sa lòt kaka. Mwen te eseye naje. Yon bay kout kouto nan do a fè m ' tonbe. Mwen pa t ' fè nenpòt ki pwogrè. Se konsa, mwen kontinye rete kote mwen te, kenbe tèt mwen pi wo pase dlo a. Mwen te espere ke nan fason sa a ta kapab tou estimile mwen sikilasyon san. Li te tankou yo te nan Oseyan Aktik la. Nan nenpòt ka, mwen chans yo nan siviv yo pa t ' pi wo! Yon lòt piki te voye apre m'. Lè sa a, mwen te soti nan seri, tou pre ki sa ki te dwe legliz la, nan Polencia.
  
  
  Gwo larivyè lefrat la woule pwi enflasyon. M san te jele nan venn mwen. Nè m ' te angoudi. Mwen pa t ' santi anyen lòt bagay. Plon pwa te sanble yo dwe kole nan bra mwen yo ak janm yo. Mwen te ale anba, goumen fason mwen an nan sifas la, e li te kòmanse l ap desann ankò.
  
  
  'Nick! Nick, rete tann...
  
  
  Vwa a te soti nan bwouya a, soti nan yon kote byen lwen yo. Mwen balanse men m ' konvulsiv. Yon men fò yon sèl ponyèt mwen. Mwen pa tire epi yo te eseye ede. Mwen plede ak aktyèl la. Mwen te goumen ankouraje a bay moute. Mwen te goumen prèske akablan yo ankouraje pou yo ale nan dòmi ak koule a nan pi gwo waterbed nan mond lan. Men, men pa t 'bay moute epi yo kontinye ap rale m'. Finalman, mwen te santi m tè solid. Mwen te toujou yo te trennen. Gwo larivyè lefrat la swirled alantou kwis mwen, jenou yo, ak je pye... Ak lè sa a, mwen te pran vòl soti! Mwen te pran yon kèk iregilye etap ak tonbe.
  
  
  'Tinon. di Bondye mèsi. Mwen te kapab tande tranbleman nan vwa li. Gwo dlo nan je welled moute nan Tamara nan je yo. "Mèsi Bondye, ou t ap naje ase pre rivaj la pou C nan gen tan pwan ou." Èske ou se tout dwa?"
  
  
  'Pa gen anyen tankou sa. Mwen tande vwa fann. Mwen souke tèt mwen wearily ak regardant nan l'. Li nan bon gen yon fanm pran swen ou, mwen te panse.
  
  
  
  
  Chapter 9
  
  
  
  
  Li te aswè a lè nou tounen tounen yo Tamara a Cessna. Pa t ' gen yon etwal nan syèl la. Yon deluj toudenkou nan nèj ki kouvri pye bwa ak kouvri tè a, ki te deja kouvri nan yon moso twal blan. Li te frèt. Chak souf fè mal. Mwen envolontè naje kouvri sousi m ak bab nan figi yo ak yon kouch nan glas.
  
  
  Nou te etone plezant yo wè yon vwale gwoup mat limyè jòn sou sant la nan Tegucigalpa, kapital la nan Ondiras. Se konsa, nou devine te kòrèk. Lavil la te bay chalè ak abri ki san kay la ak lavi popilasyon an. Ayewopò ak wout yo ki mennen ale nan li te toujou dezète. Nou sèlman yon ti tan konsidere posibilite pou ale nan vil la kòm byen. Men, fin vye granmoun agiman yo te ankò desizif. Nou ta pase twòp tan kap chèche dwa otorite yo. Nan evènman an fasil yo ke yo kwè nou, yo ede yo pral endesi, epi si yo pa kwè nou, nou pral pèdi soti. Ajoute nan sa a yo te an danje a nan ke gen moun ki ka kolabore ak Zembla ak an kachèt travay kont gouvènman an. San yo pa done egzat, nou ta pa janm gen li te ye ki moun ki nou yo te fè fas ak.
  
  
  — Ak sa ki esplikasyon nou ta dwe bay pou sa ki te pase nan Polencia?" Tamara ap tranble anba pye tèt li. "Nick, sa ki te chofe cascade mwen te wè tout tan tout tan. Si mwen pa t ' konnen pi bon, mwen te kapab te fè sèman ou te gen yon antye nan boutèy nan vodka.
  
  
  "Mwen ta renmen yon sèl dwa koulye a,," mwen te di, ranni. "By wout la, èske ou te gen yon pi bon lide pou detwi enstalasyon sa a ak nou resous ki limite?"
  
  
  "Oke ... pa gen okenn, pa gen dwa ale, men mwen toujou panse..."
  
  
  "Lendi maten kè plen soti nan direktè a!"
  
  
  'Sa fè ou vle di, Nick?
  
  
  'Bliye li. Jis sonje ke se sèlman yon sèl transmetè se detwi yo. De plis devan yo. Ak nou dwe "fè l' ak yon total de twa bal ak, nan kou, ou sigarèt."
  
  
  "Nick, sa a se pa jis! li te di, pouting. "Gen a pa gen anyen mal ak sigarèt."
  
  
  "Pa gen anyen Smokey te kapab fè geri yon lous," mwen te di. "Èske ou vle m' nan limyè yon sigarèt?"
  
  
  "Pa egzakteman," li te ri. "Ki moun ki se Smokey Porter?"
  
  
  "Li ta pran twò lontan yo eksplike li. By wout la, mwen ta renmen yon sigarèt dwa koulye a, ak yon fè yon ti kou nan ou vodka. Men, se sèlman pwòp m ' yo mak ak yon lò mikrofòn.
  
  
  "Golden mikrofòn! Ale pi devan, kenbe prale. Poukisa se sa nesesè?
  
  
  "Sa se pou mwen yo T-zòn nan."
  
  
  "T-zòn nan ?"
  
  
  "Ki Gen Tout Pouvwa Bondye! Tamara, pa ki yo anseye nou anyen nan tout nan sa a academy sou Ulyanovsk Avenue? Ou pa pral dire kenz minit nan Manhattan.
  
  
  "Omwen yo pa anseye nou sou T-zòn . Anplis, li son obsèn.
  
  
  Li te sou bouch mwen pou di ke li pa t'. Men, lè sa a, mwen vin chonje yon vann-soti nan fim mwen te wè yon kèk semèn de sa. Li ta ka yo dwe gen dwa. Mwen otorize gòj mwen ak gronde, "Ban m' yon bonbon."
  
  
  Li te ban m ' yon bonbon. Li te youn nan moun ki bonbon ak fwomaj ak pistach ki ou ka jwenn nan lavant machin yo. Li te sèlman manjab atik nou te kapab jwenn nan dezè ayewopò a, ak nan limit la nan kapasite nou, nou kraze nan machin nan lavant, li pran yon douzèn pak ak nou. An ba chokola nan machin automatiques lan kap vini yo pòt yo te konplètman comestible, menm apre nou dekonjle yo. Apre atak nou an, mwen kreye Cessna la nan tank yo. Tamara roule avyon an nan yon vid angar, soti nan van an.
  
  
  Nou te toujou gen. Nou te nan Cessna. Motè a te ralenti, ak chofaj la ki te tounen sou nan kapasite plen pou dekonjle nou. Nou ap moulen sou nou biskwit. Mwen te mete Tamara la rad pandan y ap mwen te siye. Mwen pantalon ak chosèt kole nan m ' tankou yon blòk glas. Nou fouye bilding pou kouvèti oswa sèk rad yo. Pa gen okenn rezilta. Pandan evakyasyon an nan ayewopò an, tout bagay ki itil, aparamman, yo te pran avèk yo. Mwen gade Tamara nan limyè ki mou vèt nan tablodbò a. Li kalm, detèminasyon, ak kouraj te admirab. Li te plede, madichon, epi li te ede m 'fè reviv m' nan land Rover . Mwen te fèmen nan gwo fatig apre nou eskive kèk ki rete mesye Zembla te estasyone nan la kounye a-devaste Polencia. Li nan plas yo. Li te kondwi tout wout la tounen. Nou te diskite sou si wi ou non mwen ta dwe pran off mwen trampe rad ak friz sou mwen bare bourik, oswa rete nan yo ak modèst vire nan yon blòk nan glas. Finalman, nou rive nan yon konpwomi. Mwen wete rad mwen ak chemiz epi mete yo sou rad li. Rès la te sèk byen.
  
  
  Kounye a ke nou tout nou te finalman kapab pran yon ti repo nan lapè, li te klè ke Tamara te tou nan fen a nan fòs li yo. Li te sou kouri nan pou de jou plen ak nwit. Figi l ' ak pwèstans te montre siy yo nan fatig. Mwen pa t ' santi yo pi bon. Tamara fwote ti kal pen soti nan janm li ak niche dwèt li.
  
  
  'Bon. Ak ki kote yo kounye a? Sid Pasifik Puntarenas, Costa Rica?
  
  
  'Pa gen okenn. Mwen souke tèt mwen.
  
  
  "Men, Nick, Panama a se pi lwen nan sid! Ou pa panse...
  
  
  "Oh, nou pral ale nan sid pasifik puntarenas premye," mwen te di, entewonp l 'te pwotèste kont," men se pa kounye a ... gade nan ou, Tamara. W ap mouri fatige. Mwen te kapab vole avyon sa a pou ou, men, mwen pa santi ou pi bon. Ak nan sa a kalite move tan, li ta dwe très damn difisil pou jis rete nan lè a. Nou bezwen jwenn kèk repo.
  
  
  — Men, nou pa gen tan pou sa.
  
  
  "Lè sa a, nou pral oblije jwenn moman sa a," mwen te di byen fèm. Li voye je nan m ' questioningly, lè sa a, bay yon soupi. "Ou ap dwat, Nick, kòm dabitid. Yon kèk èdtan nan dòmi ta dwe gen wout la soti.
  
  
  Cessna la 150 se pa sa ki fèt pou dòmi. Men, Tamara te prepare yon lòt sipriz pou m'. Li te chita bò tab chèz, ki se souvan yo te jwenn nan machin yo jou sa yo. Ki plwaye tounen yo, yo yo te yon ti jan maladwa kabann, men, ou te kapab dòmi sou yo. Yo pa t 'sou FAA a lis la nan ekipman règleman, men Tamara pa t' pran swen twò anpil sou US estanda sekirite. Nan pwen sa a, mwen pa t ' pran swen swa. Nou lonje, yo chak nan pwòp l ' yo chèz, sou uit pous apa. Nou mete nan silans pou yon ti tan, gade nan chak lòt. Silans la te vin opresif.
  
  
  "Nou pa ka jis kite motè a ap mache tout lannwit lan," li te te kòmanse.
  
  
  'Pa gen okenn.'
  
  
  "Li dwe dwe pran anpil frèt isit la san yo pa chofaj."
  
  
  Yon lòt minit de yon silans. Atmosfè a te chaje ak dezi unspoken ak séduire panse. "Nou pa ka pataje tout rad ou, lè sa a, nou pa pral jwenn frèt," mwen te di a la fen.
  
  
  Wi, li te dakò. Li leve kanpe, epi etenn ignisyon. Motè a touse yon fwa kèk ak lè sa a, bloke. Yon toudenkou silans tonbe sou nou. Tamara ezite... Li te tou dousman mete desann pwochen m 'sou m' etwat chèz. Vire figi m', li lonje l ' plen wotè. Mwen louvri m ' rad ak vlope li alantou nou. Mwen te kenbe kò l ' pou mwen. Li wonn, segondè tete yo te sanble nan frizè pòm yo sou mwen fè nan lestomak kòm li otomatikman snuggled jiska m'. Nou kwis yo manyen. Yon tranble kouri nan li. Epi li pa t ' soti nan frèt la.
  
  
  Mwen pa t 'vle fè moun pè oswa fè mal l'. Mwen bezwen li yo pou twò anpil lòt bagay sa yo. Toudenkou vin lover li te twò ki riske. Men, mwen pa t 'kapab kontwole men m' ankò. Tou dousman ak unstoppably, yo diminuer desann nan l ' mens ren ak anba li chanday lenn mouton. Dwèt mwen diminuer dousman sou li rèd, vant plat. Mwen te kapab santi l 'tranble kou fèy bwa anba m' manyen. Yon searing, konprime chalè gaye atravè kò mwen. Men m karese li velours po, chèche, avèk lespwa. Lè sa a, mwen te santi li — yon pikotman vibrasyon, yon vag men ki gen sans repons yo.
  
  
  Nou bo. Parese ak anmède nan premye. Lè sa a, pi rèd. Yon pasyon an dife te sanble pou fize moute nan Tamara. Kò l 'te tranble nan men m' nan ondulan mosyon. Bouch li te tankou yon anmè kou fièl fwi. Mwen frison ak tensed anba fòs la nan li anbrase. Finalman, li te kraze gratis. Li ri. Yon fyè, pwòp tèt ou-satisfè souri, tankou si t ' ap jwe mwen vle. Men, si li te fè plezi nan yon bagay, li te l 'pwòp dezi yo, pa m' yo. Pa te gen okenn mechanste oswa motif aryèr nan souri li.
  
  
  Li pa t 'reziste men m'. Nan lòt men an, li an silans te mande m ' sou ak mouvman li jiskaske nou mete toutouni, bò pa bò. Kabin an te cho ak imid, epi li pa jis soti nan chofaj la. Tou dousman li mache tou dousman, mwen rale m ' levit ki tounen. Mwen gade l', reyèlman gade nan li a, tout wout la. Li mou, briyan po a, li nan pafè nan tete ak yo twal lenn tou bourik, l ' fertile vant ki leve ak tonbe ak li pou l respire rapid, li won, mou kwis ki te tounen nan tan, pye bèl. Je m 'devore l'. Li gade adorabl. Li te fèt soti nan bra l ' pou anbrase mwen. "Nick, Nick..." li orèy. "Nou ap se konsa fò, tankou yon nonm reyèl. Sa a se ki jan li ta dwe aswè a, sa a se ki jan mwen bay tèt mwen pou ou. Pa gen okenn manti yo, pa gen okenn ke trik nouvèl. Pa Larisi ak Amerik la. Jis yon nonm ak yon fanm ansanm... mwen bo youn nan tete dousman, lè sa a, lòt la. Li flinched, te pwan tout cheve m', rale m ' menm plus. Men m 'glise ant pye l' yo, lè sa a, moute mou andedan nan kwis li. L ' ranch yo dekontrakte. Jenou l gaye nan lajè, envite m 'pou yo pran l' konplètman.
  
  
  Li te fè nou woule sou nan ti kras nou an chèz. Koulye a, nou yo te sou tèt nan chak lòt. Li anba. Youn nan long li, tranble kou fèy bwa a nan pye yo pandye sou kwen nan chèz la, ki sipòte kò nou yo. Tou dousman, li bese men l ' ant kò nou yo. Li bourade m ' dousman kont li mouye, cho, twanblé kò. Nan ti, playful ti sèk, li yo te kòmanse frisoné ak anbarase. Dwèt li bourade m ' hungrily nan li.
  
  
  "Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!" li alèn soupi. Li te tankou si li te te konplètman vale m ' moute gwo twou san fon andedan li. Kò l ' sere. Jémisman ak plezi, li kouri dèyè l ' nan pye yo. Bra l ' yo ak pye mare nan ren mwen an ajite anpil, mobil kò. Yon fredi kouri desann kolòn vètebral mwen. Mwen te santi l ' misk ki sere, tankou si yo te pa gen okenn ankò yon pati nan kò li. Mwen frape li. Ak tout nanm mwen ak tout kò mwen, mwen te nan byennere bliss nan moman sa a. Li vlope janm li menm pi sere alantou m tòde kò li kwis. Pasyone l 'dwèt masaj m' ak rit mouvman yo. Mwen pent-up ecstasy koule atè soti nan gwo twou san fon andedan li. Mwen tresayir. Mwen pa t 'kapab kontwole mouvman m' yo ankò.
  
  
  Tamara nan dwèt yo fouye pi fon nan kò m. Li prije m ' menm pi pre ant li iremedyableman chik kwis. Li te jemi ak jemi anba m ' jan pasyon l poukont li te kòmanse moute ak fòs la nan yon vag mare. Kò nou yo ap tranble anba pye konvulsiv. Li pa janm te sanble yo fen.
  
  
  Lè li te tout lòt peyi sou, nou mete desann pou yon ti tan ankò, fin itilize ak plen. Bouch nou fèrme. Son an nan pou l respire nou yo te gwo ak lou.
  
  
  "Nick," li orèy menm jan nou yo te kòmanse tonbe nan yon dòmi gwo twou san fon.
  
  
  'Mmmmm ...?'
  
  
  "Nick, ki moun ki nan Smokey Porter?"
  
  
  
  
  Chapit 10
  
  
  
  
  Costa Rica tou gen ladann sitou nan mòn yo. Kèk nan yo yo andòmi volkan yo ki pafwa rive jwenn heights yo nan plis pase twa mil mèt yo. Men, nan teyori, yo menm ki pi ba yon pati nan plenn yo te koulye a, nan sa a wotè. Mòn tour pi wo pase l ' nan yon wotè inimajinabl. Kòm Kolonèl Zembla te prevwa, tan an te vin pi mal akòz yon jaden fòs twoub. Kounye a ke de transmeteur yo te detwi, baraj la nan kloti a te fèmen. Tanpèt nèj yo ke Tamara epi mwen ki gen eksperyans nan Ondiras tounen yon siklòn.
  
  
  Yon frèt terib yon sèl nan ayewopò an kòm nou te pran vòl nan sid anreta nan mitan lannwit. Tamara te pran vòl nan yon lajè arc ak sou Oseyan Pasifik la pou fè pou evite tanpèt la kòm anpil ke posib. Men, kòm nou tounen tounen andedan nan direksyon sid pasifik puntarenas, nou te kenbe nan yon urleman, avegleman tanpèt nèj. Men, Tamara jere nan peyi avyon an san danje nan yon meadow ki tou pre sa a Costa Riken pò a vil la. Cessna la nan zèl yo te kouvri ak yon kouch epè nan glas. De-icers pa t ' kenbe moute.
  
  
  An ampharos nou te ateri pwochen nan posede yon 1940 Buick sedan kat-pòt. Machin nan te an sekirite ak fil fè. Chèz la tounen fason yo te bay poul yo. Kiltivatè a pa t 'renmen an Nan lajan anpil, men nou pa t' gen nenpòt lòt mwayen pou peman. Nou menm tou nou pa t ' reyèlman renmen lefèt ke nou te gen yo peye dis fwa lè lè pri a chak jou pou sa a rar. Nou kouri dèyè poul yo soti nan van an epi te kondwi koupe.
  
  
  Kontras ki genyen ant mòn yo nan Ondiras ak bò lanmè rejyon nan Costa Rica te imedyatman aparan. Nèj la ki te tonbe a, gen nan forè a te toujou mou. Isit la, van an soufle tout libète atravè vast yo vas nan Nicoya Bay . Nèj te bwote soti nan plenn yo ak akimile nan fon oswa anba abri a nan bilding yo ak ama nan pyebwa yo. Van an te mouche sou nou soti nan tout direksyon. Gro nan van okazyonèlman te kondwi machin nan danjerezman fèmen nan drenaj la fose ki kouri paralèl sou tou de bò nan wout la. Pafwa nou prèske te kanpe toujou lè lagrèl ak nèj la te vin desann sou nou. Konstan nan van vire nèj ak lagrèl nan yon mas glas sa yo te jele nan yon konkrè-difisil kwout. Li creaked kòm nou te pase pou li. Syèl la se te yon klere tou blan, plen nan refleksyon ak scintillement lanp sèt branch lan. Li se enkwayab ke sa yo entans frèt ak sa yo bote klere tou yo ka konbine. Konbinezon a nan sa yo de moman bouche tou de m ' menm jan mwen plede ak volan an volan. Mwen te kapab apèn wè branch ki nan pye bwa ak touf kal nan nou. Machin nan frape yo youn pa youn. Tamara snuggled jiska m ' pou cho a moute yon ti kras.
  
  
  Finalman nou glise nan sid pasifik puntarenas. Li se pò prensipal la nan Costa Rica sou Oseyan Pasifik la. Se vil la ki sitiye sou 140 km nan lwès la nan kapital la San Jose. Sa a se anjeneral yon vil ki gen yon popilasyon ki gen plis pase 30,000 moun. Koulye a, li te gade plis tankou yon vid simetyèr. Pa te gen okenn yon sèl nan je. Menm bèt yo ki konsa yo souvan roaming lavil sa yo. Yon fin vye granmoun bato kwazyè ak plizyè ton chalutiers yo te mare nan la harbor. Yo te jele nan glas la. Lagrèl, lanèj, ak yon urleman nan van bat bato yo epi yo kraze yo poto.
  
  
  Nou kontinye ap mete nan pi ba kovèti pou. Nou sispèk ke Vakasyon Otèl te yon pati nan yon resort touris, sou lòt bò a nan pò-a. Nou te vin skipper a kafe. Billowed lafimen nan chemine a, ak wouj la lumière nan yon sou-klere recho te klere byen bèl nan fenèt la. Mwen te sispann. Tamara te ale andedan pou mande pou direksyon yo. Lè li retounen, li te parèt pal. "Li nan terib yo deyò, Nick," li te di, vwa li souke. "Li sanble ke nan zòn an antye ki gen la. Fanm ak timoun yo tranble devan nan recho a. Mesye kanpe bò kote l ' ak fikse apathetically. Yo an boulvès / magregò. Yo pè epi yo prèske san yo pa manje. Youn nan yo te di m ' ke te gen pa gen anyen yo manje nan katedral la, kote menm plis moun ki te chita. Yo ap ale nan mouri, Nick. Nou dwe mete yon fen nan sa a!
  
  
  Mwen caresses janm li soothingly. "Nou pral fè tout sa nou kapab. Ki kote se otèl la ki sitiye?
  
  
  Li tristeman nodded. "Ki sa nou fè lè nou rive la, Nick? Ou pa ka di ke Manke Mohada voye nou. Yo pa janm pral achte li! Anplis, nou pa konnen si gen nenpòt ki Zembla sipòtè yo nan otèl la. Yo ka gen, men, transmetè la kapab kache nenpòt kote.
  
  
  "Mwen konnen, men, nou bezwen kòmanse yon kote, Tamara, tankou nan Polencia."
  
  
  Finalman nou te vin nan yon pakèt boulevard ak otèl, ba, ak boutik souvni. Kòm yon rezilta nan ogmante nan touris sou senk ane ki sot pase yo, yo te ogmante tankou dyondyon apre yon oraj. An Vakans nan Otèl te youn nan pi gwo bilding yo. Li te separe de wout la pa yon semi-sikilè antre kay. Soti nan wout la, li gade tankou yon gwo chrome beehive ak balkon. De la pi ba planche yo yo te pwolonje nan antoure yon solèy teras ak yon deja nan frizè pisin. Sit la tout antye te antoure pa yon miray wòch segondè.
  
  
  Kenz mèt soti nan pòtay la, jis te antre bloke pa yon machin Fiat. Yon lise nan lafimen ki leve soti nan tiyo echapman an. Se konsa, motè a te kouri. Fennèt yo te fèmen. Men, lè mwen te sispann yo, pòt pwochen nan chofè a imedyatman louvri, ak yon nonm ki te resevwa soti. Li te kite pòt la ouvè kòm li te pwoche bò kote nou. Dèyè li, mwen wè yon lòt moun mete. Tou de mesye yo te kenbe yon mitrayeur zam pwente nan Buick. Mwen ak anpil atansyon rale soti nan mwen zam ak yo mete l 'sou yon chèz pwochen nan m'. Kenbe zam la nan men dwat mwen, mwen woule desann fenèt la ak mwen te kite. Mwen ta rete janti yo pou osi lontan ke posib.
  
  
  "Seyeur?" Nonm lan te mande ak yon sispèk gade.
  
  
  "Ou ta ka deplase machin ou," mwen te di. "Nou vle pou yo ale nan otèl la."
  
  
  "Otèl la se plen. Nouvo envite yo yo pa pèmèt.
  
  
  "Nou pa ap envite yo," mwen te di byen vit.
  
  
  'Oh, pa gen okenn? Lè sa a, ki sa?'
  
  
  "Nou ap envite," Tamara te di.
  
  
  "Biznis," mwen ajoute.
  
  
  Nonm lan ak blinked gade plis alèt pase tout tan tout tan. Èske ou atis ki moun ki yo sipoze fè pou k ' ap fè peche san yo pa fè Peche?
  
  
  Tamara ak mwen echanje yon ti koutje sou rapid. Nou pa t ' konprann sa l vle di, men nou nodded byen vit.
  
  
  "Nan kou," mwen te di. "Nou se atis yo. Ou pral kite nou konsa?"
  
  
  Ki moun ki yo se yo, Juan? "Sispann li!"chofè a nan Fiat rele byen fò.
  
  
  Pèfòmè, " Juan, yo rele tounen. Je l ' flèch nan ouvèti yo. "Men, yo pa sanble nan tout. Mwen panse ke ...'
  
  
  Mwen koupe l'. "Nou chante ak kè kontan blag e..."
  
  
  Pooh an! nonm lan chuckled. "Nou ka panse a yon bagay pi bon."
  
  
  "Mwen danse," Tamara te di nan yon ba, envite vwa, leve je l 'nan l'. Li jere yo mèg pou pi devan, aletman soti pwatrin li an menm tan an. Pa gen okenn ti feat ak tout rad yo li te mete. An dedeyeuz souri sou gad palè a fas a disparèt tankou nèj nan solèy la.
  
  
  -"Bueno ! Sa a, se pi bon!'
  
  
  "Wi, amigo, "mwen koupe,"anvan ou wè Bourik Fandango nan Fandango ak Moulen." Yon ekzotik nan dansè a avèk yon repitasyon atravè lemond. Si ou wè li...
  
  
  "Si," nonm sa a te di. Li bese fizi epi l te mache retounen nan fiat .
  
  
  "Frwa ti gason," mwen murmures lè li te tounen nan machin nan.
  
  
  Li te kite pòt la ouvè epi li te gade nou fikse. Li ranmase radyo a soti nan tablodbò a epi yo di yon kèk mo yo. Te gen yon yon sèl-minit reta. Lè sa a, repons lan te vini. Ki ta yo te kònen klewon bon. Omwen nonm sa a nodded nan chofè a, et Fiat te kondwi tounen.
  
  
  "Obstak nan premye se sou," mwen di lè nou te sot pase yo li. "Transmetè la se isit la nan otèl la."
  
  
  "Paske pa gen sekirite?"
  
  
  "Wi, ak paske nan limyè yo sou nan otèl la. Sa vle di ke yo gen pwòp dèlko. Se poutèt sa, yo te prepare pou evènman k ap vini yo. Assume, Zembla te deja ki estasyone mesye l ' isit la nan patisipe nan yon evènman.
  
  
  "Mwen espere ke otèl la se, chofe," Tamara te di, oreur.
  
  
  Mwen te santi m zepòl. Blesi te geri byen. "Mwen mande,"mwen te di yo, reflechi byen," kote yo te kache a transmetè."
  
  
  'Mwen otreman mande ki moun ki oswa ki sa sa yo, "ap fè peche san yo pa fè peche"yo?
  
  
  'Mwen pa konnen. Èske ou ka dans, nan chemen an?" Li te souri. "Mwen pa ka konnen anyen sou ou Smokey porter, Nick, men mwen te aprann yon pi plis kèk ke trik nouvèl nan Ulyanovsk."
  
  
  "Sa a ap vini an sou la men," mwen te di, " paske mwen pa konnen nenpòt ke trik nouvèl kat."
  
  
  Mwen pa te etone pa mank de yon doorman. Sal la te vid eksepte pou resepsyonis la. Li te tankou yon museum of fine arts. Miray yo te kouvri ak epitou travay ak penti yo. Nan sant la nan an lò a, tapi a te yon sous dlo dekore avèk flè plastik. Nan kwen an byen lwen, dèyè yon vann san preskripsyon, te kanpe yon ralanti jenn gason ak saten je espresif ak twou nen. Dèyè l ' te louvri yon branka pou pote pou mail ak kle yo, ak li te kite te yon ti switchboard. Te gen pwobableman yon lòt tolki-tòki anba la klere rosewood vann san preskripsyon. De tout fason, li voye je nan nou expectantly kòm nou pwoche bò. Se konsa, te miskilè mesye apiye kont yo vann san preskripsyon pwochen l'. Tankou tout otèl la administratè, nèg sa a te mete par pantalon ak yon carnation nan boutonyèr l ' yo. Men, resanblans a fini pa gen. Chemiz li gade tankou yon anfle kochon an nan blad pipi. An carnation te fane, epi l ' lou nan pwatrin bulged soti nan malad-fitting nan kostim. Aparamman, li pran koupe a manadjè reyèl la nan rad yo epi yo kache l ' yon kote. Mwen te espere li pa t ' jwenn frèt nan kilòt li.
  
  
  Mwen te kapab tande Tamara a pou l respire rapid. Mwen te swiv li entwisyon. Zembla bloke otèl la anndan ak deyò. Nou jere yo ka resevwa sot pase liy lan premye nan defans, men te gen toujou yon anpil fè.
  
  
  Pseudo-manadjè dwate moute ak gade nou moute, li desann. Vwa l ' te sanble pou yo vini nan men yon trè gwo twou san fon plas. "Fandango ak Moulen?"
  
  
  'Repons lan se wi.'
  
  
  — Ou pa sou lis mwen an, Seyeur Fandango.
  
  
  "Mwen se yon Moulen; li se yon Fandango. Men, mwen ka ba ou yon eksplikasyon.
  
  
  "Nou an ajan," Tamara koupe, " te resevwa li tout moute melanje.
  
  
  "An lòt atis ki pa t' vini," mwen te di.
  
  
  "Sa a terib move tan. †
  
  
  Manadjè a leve soti vivan men l'. 'Sispann li! Tanpri sispann! Mwen pa vle renmen tande pale sou li ankò. Èske ou tou de dans?
  
  
  Mwen touse apologetically yo. "Oke, mwen fondamantalman kite li, epi..."
  
  
  "Li se manadjè m' kounye a, epi..."
  
  
  "Men, si ou ensiste, mwen toujou vle li."..
  
  
  'Sa a, se ase! Li la pwobableman kòm bon tankou si ou pa t ' dans, Seyeur Moulen. Yo mande pou yon fanm ak yon fanm, yo pral jwenn. Yon bagay yo amize yo, se pa li? Ki kote ou kostim, bourik ?"
  
  
  "Pa enkyete sou li," Tamara te di sevè. "Men, mwen bezwen mizik."
  
  
  — Pa t', yo di ou ke?" Otèl Vakans te yon plen-tan ekip nan twa moun. Li jwe nan ba ki tap fèt pandan tout sezon an. Sa a konbinezon se a jete ou. Manadjè a soupi prèske regrèt. Mwen espere ke ou ap kòm bon jan Carmen...
  
  
  "Carmen?"
  
  
  "Carmen LaBomba, bourik ! Li se trè popilè nan zòn sa a. Mwen te konn pa janm tande pale de ou.
  
  
  "Ki pral chanje apre aswè a," Tamara te pwomèt sullenly. Li siy l ' ankò. Mwen pa t ' santi yo alèz. Mwen kolye yo te kòmanse zongle kou m. Li te tankou, nou te aplike pou yon bon travay nan lòt Sendika nan Vil la, New Jersey.
  
  
  "Seyeur, nou se frèt ak' fatige ak grangou, '" mwen di sevè. "Si li toujou gen pou yo fè..."
  
  
  'Repons lan se wi. Pepe, montre yo chanm yo.
  
  
  Resepsyonis la vole pou atansyon. "Si! Nan ki sa ki sal?'
  
  
  "Se pa gen yon pèmanan chanm pou atis? Youn nan sa yo, apa de envite yo, nan do a nan otèl la?
  
  
  "Si, Si," Pepe te dakò . Li nodded kouray ak te pwan yon kle ki soti nan komisyon konsèy la dèyè l'. Li te plane anba kontwa an. "Fason sa a, por favorit."
  
  
  "Nou pral rele ou," manadjè a te di. "Ou ap gen yon bon tan, bourik, epi ou yo pral kòm bon jan Carmen."
  
  
  Tamara te ba l ' yon sensual souri. Nou te swiv administratè a nan. "Pa trè amikal, se li?" Tamara remake li kòm nou te pase nan asansè la.
  
  
  "Mwen panse ke li vrèman renmen sa a Carmen," mwen te di. Mwen toujou pa t ' santi trè alèz ak fason pou bagay yo te ale.
  
  
  Nou te mache desann koridò yo ki mennen nan sal prensipal la. Lè sa a, nou antre nan yon gwo sikilè chanm plen nan blan wonn sofa yo, chèz konfòtab, tab, ak kolòn. Sou yon sèl bò se te yon fenèt gwo ak yon view nan teras sunny. Lòt bò a tounen nan yon lounge ki tap fèt. Segondè moute ant de gwo poto yo pann yon banyè ak gwo lèt fèt an lò:
  
  
  BYENVENI, SEN yo NAN VRÈ LEGLIZ EVANJELIK-pyete-chastete-pite-BENI RETE.
  
  
  "Ou pral gen pou pou danse gen pita," Pepe te di. Li pwente nan la lounge ki tap fèt, ki kote yon ri byen fò te soti nan.
  
  
  Mwen gade nan sal la ap viv nan yon direksyon ki Pepa te gen endike yo. "Ki moun ki moun plis pase gen?" Mwen te mande, gade tounen nan Pepe.
  
  
  Pepe te monte zèpòl. "Sen yo nan Vrè Legliz Evanjelik, seyeur . Ki moun ki lòt bagay ta ka nan otèl sa a?
  
  
  "Natirèlman. Ki moun ki lòt moun?'
  
  
  Nou te dirije desann nan sal la nan sal la ap viv. Mwen te raple yo yon gad 'kòmantè sou" k ' ap fè peche san yo pa fè peche." Finalman, mwen te pwan resepsyonis la a zepòl. "Pepe yo, yo rele nou trè san atann. Nou pa konprann li nan tout. Ki moun sa yo, uh, Sen yo?
  
  
  'Norte Americanos, Seyeur Gravye. Yo kwè ke pou bwè, fimen, danse, oswa dòmi ak yon moun lòt moun nan madanm se peche. Yo rezerve yon chanm nan otèl sa a kòm yon pati nan kwazad yo atravè mond lan yo kouvri tout moun ki jwi kèk nan bonheur yo nan lavi yo. Mwen di ou sa, menm jan yon zanmi, seyeur . Nou atann nou aske yo dwe trè anwiye ak pèp Bondye sa yo. Malerezman, yo te anreta akòz yon chanjman toudenkou nan tanperati. Trè anmèdan.'
  
  
  "Ou ta kapab di yo ap konvèti," Tamara te di ak yon sounwa souri.
  
  
  Pepe woule je l ' yo. "Si mwen renmen yo, te panse ke nan fen mond lan te tou pre, mwen ta dwe sou jenou m' pou mande pou padon, pou mwen se yon fè tèt di toujou pechè. Omwen si mwen jwenn chans la! Nan lòt men an, si te gen pa gen anyen mal avè m ' vie...
  
  
  "Mwen konprann. Koulye a, ke yo gen yon chans, yo ap pwan moute."
  
  
  "Li sanble tankou li," Pepe te di. Li woule je l ' yo ankò. Nou te vin atravè yon vid chanm nan manje. Nou te mache alantou kwizin nan yon koulwa etwat. Pepe louvri youn nan pòt yo ak siy nou an. 'Isit la. Mwen pè sa a se pa nou yo pi bon chanm nan, men.....
  
  
  "Nou konprann ke," mwen te di. — Ki sa ki sou montre la?" Poukisa yo te nou mande yo fè sa?
  
  
  "Tout Sen yo marye, seyeur, se vre wi: marye. Sekretè chuckled timidman ak shuffled pye l', tankou si li pa t 'byen asire ki sa yo fè ak figi l'. "Nou te panse li pi bon yo rankontre nouvo yo bezwen kòm anpil ke posib. Nou pa vle yo pou li ale nan wout la oswa fè okenn bri."
  
  
  "Wi, ki ta reyèlman dezòd moute sitiyasyon an ak tanpèt sa a, pa t' vle li?"
  
  
  Pepe paké. Fwadman ak kontrent, li te di, " pa mande nenpòt kesyon plis, seyeur. Ou pral byen peye.
  
  
  Espesyalman si ou ka amize envite nou nan yon fason bèl. Lòt pase ke, li nan pa gen yonn nan biznis ou. Mwen sijere ou rete la a jiskaske ou te fè. orevwa.'
  
  
  Pepe te dwat. Pa t ' gen anpil bagay ki nan sal la. Mi yo ak plafon yo te krèm ki gen koulè pal. Planche a te kouvri ak menm bagay la golden tapi kòm nan salon an. Te gen yon chèz, yon biwo, ak yon bèl biwo a nan yon gwo nwa style ki mimicked panyòl. Kabann lan doub te kouvri ak yon ble fonse brokar kouvreli. Te gen tou yon ti twalèt la ak yon vidanj yo ke yo te sanble pi gwo pase nòmal douch. Teras la te kouvri ak nèj. Fenèt la nan pòt yo glisman bent anba fòs la nan van an. Men, apre tout sa nou ta te nan yo, radyatè emi yon bèl, konfòtab chalè. Se konsa nou te rete nan sal la jiskaske nou te gen yo ka resevwa moute. Pepe te pran swen nan ki, by wout la. Li nan fèmen nou moute!
  
  
  "Ke bata a," mwen gronde, yanking sou manch pòt la.
  
  
  "Nick," Tamara te di, " vini non pran yon gade."
  
  
  Li te kanpe nan pòt yo glisman. Mwen te mache sou yo ak kanpe pwochen l'. Li vize pou yon ekstansyon sa a nan kwizin la pèpandikilè ak chanm nou an. Nan kwizin nan, nan klere limen fenèt yo, mwen te kapab wè grès manadjè ap pale ak kèk nèg ame. Paske yo te favorab ang, mwen pa t ' kapab fè soti tout bagay. Mwen te wè moun ki te chita nan yon tab. Yo zam mitrayeur pandye twò sou do yo. Yo te manje. Yon figi nan trase pantalon gesticulated pwi enflasyon ak men l'. Mwen pa t ' panse li te fou. Li te sanble ak li te bay soti lòd yo. Ti gason yo nodded regilyèman epi yo kontinye ap manje. Apre yon ti tan, manadjè a te disparèt.
  
  
  "Ki sa ou panse?" Tamara te mande.
  
  
  "Mwen pa konnen," mwen te di. "Li sanble tankou yo ap manje. Mwen ta renmen konnen ki kote yo ap ale!
  
  
  "Rete tann, yo ap resevwa leve!"
  
  
  Mesye yo, leve kanpe. Yon grès fin vye granmoun fanm nan yon rad inform parèt. Li otorize tab la. Pa gen anyen te rive pou plizyè minit. Mwen te pè nou ta pèdi devan je nan yo. Lè sa a, yon ti kras pi lwen sou li a, limyè yo te vin sou yo ak sou nou te wè yo ankò. Yo lonje, yawned vyolan, epi yo grate tèt yo. Finalman, yo chita bò tab la nan yon ti tab kare kare e li te kòmanse ap jwe kat. Youn nan mesye apiye tounen nan chèz li, l ' demare pye vlope alantou chèz la janm yo. Atansyon m te atire objè a li te apiye kont. Li te yon pye bwadchenn epè pòt ak fè lou ekipman pou yon frijidè oswa yon frizè.
  
  
  "Wi," mwen di dousman, " wi, mwen kòmanse konprann.
  
  
  'Ki sa?'
  
  
  — Mwen pral parye ou anyen ki Zembla nan enstalasyon se ki nan frizè a." Refwadisman se natirèlman etenn. Tiyo ak kanalizasyon andedan li fòm yon bèl transmisyon rezo-a."
  
  
  'Yo, se ou asire w?'
  
  
  "Non," mwen admèt, " men, èske ou sèten ke sa a se pa ka a ?"
  
  
  'Pa gen okenn.'
  
  
  "Omwen nèg sa a ki sou gen se pa veye tranch vyann," mwen te di. "Mwen gen pou yo mennen ankèt sou. Nou ta ka kòm byen kòmanse gen tankou nenpòt lòt kote.
  
  
  Li akomode jiska m'. Te gen enkyetid nan je l'.
  
  
  'Men ki jan?'
  
  
  Mwen anbwase lòt l'. Kò li te souke. Mwen te panse long ak difisil. Si sèlman mwen te gen ke bobin nan kòd mwen te kite nan Polencia. Oswa mwen talon, ki te pran nan men m ' nan tanp lan Maya. Oswa mwen Luger kite nan Washington... Pa jwenn yon solisyon ki lojik apre kèk tan, mwen te kòmanse konsidere mwens evidan opsyon. Men, menm moun ki te sanble mwens ki apwopriye yo pase nòmal. Apre yon pran yon poz long, mwen te di yo, reflechi byen,"Oke, petèt gen nan yon fason soti, si nou sèvi ak sigarèt." Je l laji nan laterè kòm mwen endike plan pou mwen. Li gasped pou souf. "Pa eseye li! Li nan enposib!
  
  
  "Jis tankou tout lòt moun. Nou gen fè yon bagay. Rete isit la epi yo ban m ' yon èkskuz nan ka Pepe oswa nenpòt lòt moun montre moute.
  
  
  Li devore m 'rad byen sere nan tou de men ak' ap tranble anba pye tèt li. — Pa gen okenn, pa fè li kounye a. Nou ta ka gen yon ti chans, men se sèlman si nou ka jwenn soti nan sal sa a pa vle di nòmal. Pa si ou kraze desann pòt la, ak Bondye konnen ki sa alam yo pral leve soti vivan. Ou dwe fè deplase ou pandan Bourik Fandango a premye, Nick. Tanpri rete tann. Lè sa a, mwen ka ede w nan omwen pa trouble Zembla nan gason.
  
  
  "Bourik Fandango an premye, se pa li?" Mwen te souri wryly. — Ou reyèlman panse ke ou se bon ase yo ipnotize nan tout otèl?"
  
  
  Li bourade tranble kou fèy bwa, kò mwen an plen longè. Ak ajil, rapid dwèt yo, li deboutone mwen levit. Li te pran yon etap tounen, ri jan li te monte zèpòl sou li pwòp rad. "Nick, li te kapab yo te vini ak pi bon non?"
  
  
  "Mwen te gen prese," mwen te di pridans. Mwen tonbe m ' rad sou etaj la pwochen yo Tamara. Tamara deboutone lenn vès li te mete kòm yon kòsaj, se konsa ke li blan, plen tete yo te sèlman pasyèlman kouvri. Li retrete yon kèk plis etap anvan li te gen ase espas.
  
  
  'Bourik Fandango kòmanse pèfòmans li!'
  
  
  Li deboutone rad li ak bese li. Li vès tonbe desideman bay kwis li tankou yon ti rad mini. Tankou yon ti fi timid, li leve tout woulèt la nan vest l 'ak vlope l' nan ren li. Li te toutouni soti nan li yo kwis nan pye l ' yo, eksepte pou yon ti pè blan kilòt.
  
  
  Lè sa a, li te kòmanse t ' ap danse. Kò l ' rete imobilité. Sèlman yon pati ant li lonbrik ak jenou l te souke ak trese pi rèd pase pyebwa yo deyò nan yon tanpèt!
  
  
  "Ki sa ou panse, Nick?" — Ki sa ki se li? " li te mande ak yon souri.
  
  
  Ki sa mwen panse mwen te di. "Mwen panse ke ou ap plis Senorita Moulen pase Fandango. Ak Bourik La Bomba avè l'.
  
  
  Li te kòmanse ri dousman. Li chire bouton sa yo sou l ' vès. Lenn ke te sanble yo soti tonbe nan zepòl li. Li te rive dèyè l ' tounen pou retire soutyen li. Li ranmase mach la. Li te vin moute pou m ' prèske toutouni.
  
  
  "Èske nou pa ta dwe...?" li te mande hoarsely, siy tèt li nan m'.
  
  
  Se pou yo fè sa? Te lide m 'byen lwen, epi li te pran m' yon ti moman pou konprann ki sa li te di. Pale nan tankou yon tan! Sa a pa te sipoze rive! Lè sa a, mwen te jwenn pwòp lang mwen. "Lanfè, repons lan se wi, nan kou! Nou ap ale nan gen yon tan difisil!
  
  
  Tamara soupi ankò. Li te rive nan soti, te pwan m 'senti a, ak te ban m' yon bon tug. Mwen te santi yon tug nan m ' tout tansyon nan kò moun. Tamara te toujou k ap vire yo, k ap vire. Mwen te rive nan deyò epi yo te pran mens blan nylon. Mwen rale. Poukisa yo pa? Li te dwat. Nou ta pi bon yo rete tann." Ki sa ki nan pi bon fason yo touye tan? Li te sispann danse ak bourade l ' toutouni kò a kont mwen yo ye. Li bo m', fòseman. Bouch li te mouye ak cho. Mwen te chwazi l ' leve epi l te pote l nan kabann nan, bouch nou toujou bourade ansanm. Nou te ateri dwa sou kabann lan. Rapidman, nou kontinye bo. Lang mwen te plonje gwo twou san fon ant l ' gwo dezi bouch ak nan cho kre nan bouch li.
  
  
  Li leve soti vivan bra l ' vlope yo nan kou mwen. Men, mwen te kenbe yo nan lajè apa epi pouse l ' tounen nan tendres a nan zòrye yo. Mwen te moute ak kouri dezabiye ' w. Tamara apiye tounen kont zòrye yo ak ap veye nou. Bra gaye nan lajè, ak janm yon ti kras apa. Li te pou l respire lou.
  
  
  Nick, "li orèy menm jan mwen te kouche desann pwochen l'.
  
  
  "Fè li ankò tankou yè swa... men M' kouri moute kouri desann sou tèren an aksidante ki nan tete l', sot pase pwent tete l', l ' desann lis vant mou a, limyè ak chalè. Li jemi. Kò l ' te jwenn "lavi endepandan anba m karese. Vwa li bay yon soupi nan zòrèy mwen, m ' t 'ap mande charite pou yo pran l' konplètman epi mete yo deyò flanm dife a ki deklanche dwèt mwen nan ren. Mwen li bo l ' nan bouch, li manton, mou kre nan kou li. Lang mwen maké li di tubes. Nouvo vibrasyon yo frape nou. Mwen mouye bouch yo karese vant li. Mwen te santi m l ' satine po a sere boulon. Mwen groping bouch tonbe menm pi ba yo jouk Tamara pete rele ak plezi. Li woule ki sòti bò kote, jémisman ak pran plezi tankou bouch mwen fwote li, pandan l ajoute pou l ' a entans ronflan eksitasyon. Li te fèt soti men l ' nan mouvman toudenkou. Dwèt li fouye yon twou nan tout cheve nan tèt mwen.
  
  
  Mwen dwate moute, l 'kò twanblé ak writhing anba m'. Mwen te kapab santi l mouye chalè. Li kouche ap tann pwi enflasyon, pare yo resevwa m'. Li te pwan m 'ak yon fòs ki prèske te kondwi m' fou. Li eksprime l ' kè kontan pou tout moun tande. Bra l 'vlope konvulsiv nan kou mwen, ak li bourade m' kont diminuer koub yo nan pwatrin li. Kò l 'anba m' mwen repete rit mouvman yo ki nan bwa a, enkontwolab orientations. Grif li fouye gwo twou san fon nan do m', diminuer desann, ak ti jan nan kò a nan ren m. Li te pouse m 'pi fon nan l, yo gaye l' ranch yo kòm lwen apa ke posib.
  
  
  Satisfè Tamara nan éfréné te bezwen yon travay fatigan. Mwen kite lang mwen glise tounen yo epi pwoklame nan bouch li pou l kalme li epi reprann serenite l'. Li te san espwa. Vwèman emosyone, li vlope janm li alantou m ' tounen. Kò toutouni li te slick ak swe nan pasyon boule. Li vout do l'. Leve, li desann. Dousman an premye, nan ondulan mosyon, lè sa a, pi vit ak pi vit, jouk finalman tout santiman yo te depòte soti nan kò nou yo. Fin itilize a, nou te tonbe sou kabann mwen a te entoksike, kapab pou avanse pou pi, mwen te vle di yon bagay, men pa t 'kapab jwenn mo sa yo mwen te rive sou l' ak rale couvre yo sou nou sueur kò yo. Tamara swayed dousman nan bra mwen yo.
  
  
  
  
  Chapit 11
  
  
  
  
  La bar ki tap fèt te rele El Coyuntura . Si nenpòt nan envite yo — sen yo oswa k 'ap fè peche — pa t' te gen pi bonè nan jounen an, yo ta gen deja prese nan. Nan lòt mo, tout moun te konnen nou te ap vini an.
  
  
  Te gen yon lajè fè mete pòtre akajou ba nan gwoup la ak ki nesesè nan miwa yo ak boutèy yo ki dèyè li yo, ak yon sosyabl bartender ki te pale twa lang; tout twa move. Olye pou yo nan yon kwiv baton, ba a te gen yon ki klè plastik rive jouk nan vant ak limyè fliyoresan. Nan voluptuieu wouj lumineuz limyè, chak fanm lan leve je l omwen dis ane ki pi piti. Te gen yon kèk bagay ki mou chèz sa yo opoze ba a, men pi fò nan enteryè a te okipe pa yon sirk-renmen espas ak miray ranpa yo awondi, kouvri yo nan papye jòn. Tab wonn ki te mete kanpe otou yon tenb pou poste-menm gwosè ak etaj dans ak yon ti sèn nan. Mwatye sèn nan te okipe pa an te pwomèt konbinezon gita, twonpèt ak pyano. Mizisyen yo te jwe ki gen plis pase antouzyasm talan. Yo te kounye a pran yon ti repo apre yo fin fè Mama Looka Boo Boo avèk gwo antouzyasm yon ti tan anvan . Gen kèk nan pi piti pèp bondye a rkouru nan infernal peche nan danse ak bite tounen nan la tab ki gen anpil moun oswa ba yo rantre nan zanmi yo. Mesye yo te mete kostim nwa ak lyen-byenke pifò nan lyen yo te kounye a lage.
  
  
  Fanm yo te menm plis tounen, yo machwa yo nan fèrme, yo cheve slicked tounen nan yon pen lèt. Inform bèl sentiwon pase sa yo ki lonje soti la nan kou yo pye yo kache figi yo. Yo te yon ti kras parti, ri, woule yo vitre je beady ak rele yo depi lontan mo sa yo sou tanpèt la.
  
  
  Deyò, tanpèt la te frape a otèl ak fè yo pè fòs. Malgre urleman yo ak muffling efè nan rido lou, mwen repete tande son an nan kase pye bwa, wòch, ak aneantisman a frape mi yo. Bilding lan tresayir, ak bwason balanse nan linèt yo. Sa a ki jan Titanic dwe te ale, mwen te panse tèt mwen. Se sèlman lè sa a, te kouraj ak detèminasyon nan fè fas a lanmò toujou tradisyonèlman choudrant. Isit la relijyeu sen bwè febrilman, yo detèmine pou yo jwi tèt yo jouk nan dènye èdtan. Avèk tankou yon angove, yo ta pwobableman vle tèt yo mouri nan denmen maten.
  
  
  Mwen te kanpe koulis, etap la te dwa nan devan m'. Tamara te kanpe la akote m', vlope nan fèy la blan nou ta vòlè li soti nan kabann lan nan chanm nan. Li te vlope li tankou yon sarong ak mare yon rido wouj kòd alantou ren li. Li te ba l 'a gade nan yon jenn fi, yon pasyone men yo toujou andomaje lamarye a ap tann pou mari l'. Malgre patisipe nan chanm nan, mwen toujou pa t ' fin sèten sa ki li te pral fè sou sèn nan. Li pa t ' konnen li tèt li. "Jwe ansanm nan zòrèy," li te di jan nou mete yo sou kostim li. Apre yo fin tande combo, mwen te pa sèten si li ta travay. Bagay la prensipal te, tanpri odyans lan ak distrè anplwaye a. Nou te dakò sou sa.
  
  
  Mwen te tounen nan Pepe, ki moun ki te apiye kont yon gwo poto apeprè twa pye dèyè nou. Li ta vini pou nou kenz minit anons sa pibliye depi e li te kounye a ap jwe lame. Oswa yon gad sekirite, yo bay bonbe ki sou bò gòch nan levit l ' yo.
  
  
  "Mwen pral prezante l'," mwen te di l ' la.
  
  
  Bueno . _ Gwoup ...?'
  
  
  "Mwen te pale ak yo sou li yon kèk minit anons sa pibliye depi. Apre yo tout, nou te jwenn yon melodi ke yo yo di ke yo konnen. Mwen pa kwè ke li, jouk tan mwen tande li.
  
  
  "Yo ap ti gason bon, seyeur.
  
  
  "Oh, yo yo se gwo!" Mwen te bay combo siyal. An twonpèt yo kònen yon fanfar kòm si li te yon sòs salad fwi nan enstriman l ' yo. Mwen te demisyone pou pi devan ak siy ak men m ' jiskaske tout moun te an silans, eksepte pou yon fanm anpil moun ki te oke.
  
  
  Mwen pete rele byen fò. - 'Yahora, dam ak caballeros, la bourik fandango! miltileng celebre y directamente de San Jose!'
  
  
  Yo pwobableman pa t ' konprann panyòl, men sa ki mwen te di a te klè ase. Yo te kòmanse bat bravo. Premye a hiccuping fanm, ak lè sa a, sal la tout antye. Ezitasyon, mizisyen yo kòmanse fè "Roumba Tamba". Tamara te pran etap la. Mwen te resevwa soti. Kòm mwen te pase l', mwen te wè yon kouch nan swe briyan sou figi l'. Li te pè. Li te pwobableman plis pè pase si li ta te fè sa yo mwen te pral fè. Li bite. Youn nan mesye yo gasped. Li avèg balans li. Ak décapant pwogrè, li te mache nan sant la nan sèn nan. Li regarda nan combo, kenbe la lou bat, epi yo te kòmanse sansyèl mouvman li ta montre m ' anvan. L ' anwo kò a apèn deplase. La briyan ranpa a nan fèy la swirled ak rapid mouvman sikilè nan l ' kwis yo ak bounda. Li vire, li tou dousman yo te kòmanse m ' ta demare kòd wouj. Kòm li te lage nan li, li kite l ' balance. L 'klere te kòmanse s' étandr sou pwòp li yo. Li te kenbe l 'byen sere nan kòf lestomak li yo ak gade nan Pepe ak m'. Souri, li anlè kòd la m'.
  
  
  Li kontinye kenbe fèy la nan men gòch li. Li mete l ' nan lòt men an anba li long blond cheve ak leve li. Lè sa a, li te kòmanse t ' ap danse. Fèy la a, tou dousman louvri jiskaske odyans la te kapab wè kòd la nan soutyen li yo ak kilòt. Gitaris la trè byen te sipòte l ' ak vibration an nan strings yo ak yon byen file kòd yo ak chak mouvman. Odyans lan te renmen li. Se sèlman yon kèk nan fanm yo paled yon ti kras. Pepe ap gade chak kontraksyon epi y 'a vire ak yon sounwa gade nan je l' yo.
  
  
  Mwen mete kòd nan alantou Pepe nan kou a ak toufe l'. Li te pwese kouri ale bò lanmè a pou te chape. Mwen sere boulon fortin nekoulan. Li tonbe sou jenou l ' yo. Li te pi fasil ak pi vit ke fason. Li te eseye rele, men, nan kòd la te nwaye soti nan nenpòt ki son. Mwen rale pi rèd. Lè l sèvi avèk kòd la kòm ogmante, mwen bourade m tete nan do a nan tèt li. Ak yon embesil, tèt la woule sou yon bò.
  
  
  Pa gen okenn yon sèl te sanble a yon avi. Foul moun yo ak moun ki mete nan" manadjè " nan sal la ap viv gade Tamara a chak deplase. Ritm lan nan mizik la te grandi pi vit ak pi vit. Tout je te sou Tamara. Mwen trennen mouri biwo grefye nan lonbraj yo nan zèl yo epi yo jete l ' dèyè yon pil nan byè vid kès transparan yo. Tamara a levit te kouche sou youn nan tiwa yo. Li ki te anvlope tout rès la nan rad sou li nan li yo ak pran tout bagay ak li, malgre Pepe nan objeksyon. Mwen rale m ' levit ki pi pre etap la ak deboutone li. Nan ka nan pwoblèm, Tamara te kapab kounye a byen vit gen tan pwan rad sou li. Mwen ap gade l ' fè.
  
  
  Li te pran koupe fèy la, twò. Nan soutyen et kilòt, li lanse moute a ak desann ak ègzajereman vit ak enstab mouvman. Li tap danse tankou si lavi l ' depann sou li.
  
  
  Se konsa, li te. Tankou m', by wout la. Mwen glise soti nan zèl yo ak desann koridò etwat ki te mennen nan antre prensipal la fwaye. Mwen sispann pou yon moman lè mwen te rive nan sal la. Mwen vin chonje wè de mesye ki te kanpe la sou wout yo nan sal la ap viv. Yo gade jis tankou Pepe, tankou envite otèl. Yo pran sant tankou kliyan nan yon bon mache Parisiens bouzen. Mwen te sniffed lè a. Pran sant la nan leve dlo a te vin pi fainter.
  
  
  Mwen t al gade konsyamman alantou kwen an. Tamara te fè pi bon pase mwen te kapab gen te espere. De mesye yo te sèlman yon kèk yad lwen soti nan kote sal la te vin prensipal la chanm k ap viv. Youn te toujou ap poking lòt nan zo kòt yo. Klèman amateur nan atizay amann. Ak yon .22 kalib - Trejo ak Pepe otomatik pistolè nan men m', mwen te brwi nan lòt fason kòm trankilman ke mwen te kapab, jouk tan mwen te rive nan vid la kafeterya.
  
  
  Tab yo yo yo te ranje yo pou ke li te difisil pou yo ale dirèkteman nan kwizin nan fen a lòt nan chanm lan. Tab yo te konplètman mete. Mwen te gen yo dwe atansyon pa frape anyen oswa kraze anyen. Limyè difuze nan fenèt wonn mete nan de balanse pòt yo. Pafwa mwen tande son yo nan distans la. Mwen dousman pouse pòt la ouvè ak glise andedan. Mwen bourade tèt mwen kont miray la nan ti tonèl ant kwizin la ak sal manje.
  
  
  Te gen yon bufe ak etajè nan pati anba a pou kouver ak karafon. Akote l, ak pòt la louvri, te yon gwo klozèt twal fin blan plen nan sèvyèt ak nap. Te gen tou bale ak bale, plizyè bokit, netwaye poud, ak yon kat-lit bokal nan etaj la polonè. Mwen kite pòt la fèmen dousman ak gade nan aktyèl la kwizin. Mwen te kapab sèlman wè pati nan li: de-pòt frijidè, otomatik machin alave yo, ak sou tab la mwen ta te deja wè nan fenèt la. Son mwen tande soti nan chanm lan manje te soti nan yon fanm gen anpil grès netwaye tab la. Ranni ak imite chante nan tèt li, li te fiddled alantou. Koridò a nan chanm frèt yo ta gen te alantou kwen an, soti nan liy m ' nan je. Mwen pa t ' gade nenpòt ki plis. Mwen pa t ' vle risk ke yo te wè. Li pa t ' gen pwoblèm de tout fason.
  
  
  Mwen te pran youn nan Tamara a sigarèt yo ak limen li yo ak yon matche ak pou soti nan otèl la ti bwat la mwen ta mennen l ' nan chanm mwen. Mwen te kanpe toujou pou yon ti moman, écoute a. Mwen pa t ' kapab tande anyen men okazyonèl chante po yo ak kivèt ak respirasyon opresyon ak yon fanm.
  
  
  Apre fimen, mwen te ale nan klozèt twal fin blan, yo jete kèk sèvyèt nan vid bokit. Mwen vide kèk sir sou li ak tonbe yon sigarèt sou tèt li. Wè ke li ta kontinye konsonmen, mwen te ale nan balanse pòt yo tounen nan chanm nan manje ak rete tann. Mwen te kite kabinè a louvri. Tamara di ke li ta pran de ak yon mwatye minit, men sitiyasyon an te fè li difisil pou detèmine lè egzak la. Ensandyè sigarèt gen nan yon sèl fen yon boul nan konpozisyon an menm jan se yon matche ak — nan ka sa a, fini ak anprint a nan trademark la. Sigarèt la te anplis de sa boure ak mawon koton tranpe nan saltpeter. Louvri bout sigarèt yo te fè soti nan byen li yo yo tabak. Chita nan chanm nan manje ap tann te nè-tourmantant, men te gen pa gen anyen lòt bagay mwen te kapab fè. Mwen fè konfyans Tamara pou kenbe tout moun okipe. An segonn pase gwo soufwans dousman. Lè sa a, sigarèt boule deyò.
  
  
  Li mete dife a pou ale sou senk segonn, ki te ase pou yo vire bokit la nan yon bonm lafimen. Twal fin blan an pran dife parfe, ak lè sa a, sèvyèt te kòmanse konsonmen. Tounen billowed lafimen soti nan kofr la ak nan kwizin nan. Menm sou lòt bò a nan pòt la, mwen te kapab pran sant yon sant tonbe feblès lè fanm lan finalman te kòmanse rele, " Fwego ! Fwego !
  
  
  Mwen akoupi imobilité, tande urleman. Lè sa a, mwen tande mak pye yo lou ak de gad yo rele, " Ouch ! Fwego ! Mwen tande youn di. Mwen te demisyone nan tonèl la, zam nan men yo. Gad yo yo te ap eseye jwenn konnen ki sa ki te boule. La grès, fanm lan pete rele, leve bra li. Tout twa nan yo te touse ak tous ki soti nan lafimen an.
  
  
  "Men," mwen te bay lòd.
  
  
  Fanm lan wheezed pi fò pase tout tan tout tan. Lame moun yo te tounen ak yawned nan enkredilite. Koulye a, dife a te rive nan gwo monte li yo. Epè, lwil lafimen billowed soti nan kabinè a, obskursisan lefèt ke dife a te boule sèlman nan yon bokit. Lafimen ak fetidite dwe gen konfonn yo reflèks kòm youn nèg ki rive jwenn pou zam li ak lòt vole nan m'. Mwen te tire l ' premye nan jenou an. A plat, byen file pete nan .22 te pèdi nan fanm nan urleman ak gwonde nan yon lòt nèg ki t 'ap ponpe nan m'. Mwen te pran yon etap pi devan, se konsa li te avè m ' yon ti moman pi bonè pase sa li te espere. Mwen tonbe nan jenou mwen ak ti pijon ant janm li yo. Lè li tonbe sou tèt yo nan m', mwen vlope m nan bra alantou janm li yo ak te resevwa moute nan menm tan an. Li te yon kalite rugbi baskile. Mwen vire alantou yon ti jan ak itilize pwòp fòs kouraj yo jete l ' nan bufe. Tèt li kraze an ajan etajè a ak yon aksidan. Li tonbe plat atè, pi frèt pase tan an deyò.
  
  
  Malgre li kase jenou, premye gad palè yo pa t ' kapab sispann. Ak yon plenn ak fèrme dan yo, li te eseye louvri sabatani la nan bèl l ' yo pòch pou mete yon bal nan tèt mwen. "Miltileng bravo," mwen te di, kikin l ' nan vant lan ak lè sa a, nan manton an. Li te kouche atè a kote li te ye. Fanm lan te se konsa soti nan lide l ' ke li te kapab pa gen okenn ankò koute agiman yo. "Mwen regrèt sa, gwo kòk," mwen te di. Men gòch mwen te pran vòl l ' manton ak yon pwen fèrme. Li te jemi ak pase soti, epi mwen bese l ' dousman nan etaj la.
  
  
  Mwen vole sou yo ak nan klozèt la. Nan epè ak lafimen, mwen te pwan yon bale ak pouse l ' nan boule a bokit. Mwen mete yo deyò dife a, men, kite sèvyèt smouldering. Lè mwen te resevwa dife a anba kontwòl yo, mwen diminuer mop okipe nan bokit la okipe ak pran bokit la soti nan klozèt la.
  
  
  Mwen kite l', te pwan gad ' zam, lè sa a pouse tout twa nan yo nan klozèt la. Mwen fèmen klozèt la, mete kle a nan pòch mwen, epi kouri atravè tout kwizin nan frijidè a, rit la vapeur bokit sou bale okipe. Mwen te fèt nan yon bokal nan sir nan lòt men an.
  
  
  Mwen te pran vòl desann yon ti koulwa sou lòt bò a nan kwizin nan epi li te jwenn tèt mwen nan yon chanm kote gad yo t ap jwe kat. Kat yo te toujou sou tab la kote moun te gen jete yo. Te gen yon gwo pòt dèyè a pi lwen chèz. Mwen pouse chèz mwen soti nan wout la ak taché zepòl mwen kont gwo metal obtenir. Pòt la klike louvri. Mwen pete nan san yo pa kap.
  
  
  A "jeran" te pwan yon gwo revòlvè ak vize li nan vant mwen. Selil la te sèlman senk mèt nan sèt mèt ak te plen divès kalite kwòk ak tiyo. Li ta gen pou vize trè modi seryezman manke m'. Li te kanpe sou radyo a nan do a nan selil la. Li te pwobableman mande poukisa li pa t ' kapab jwenn nenpòt ki estasyon. Little li te konnen, nan kou, ke tanpèt la li te ede kreye li te tou anpeche l ' soti nan ap resevwa tout estasyon radyo. Revòlvè a te sou tab la akote l', pwochen nan reseptè a. Men l 'te pwan l' tankou yon zèklè.
  
  
  Mwen pa t ' sispann kouri. Mwen apiye nan, repoze tèt mwen ant zepòl li. Mwen pase kouto bale a ak tout fòs mwen te gen. Wouj-cho bokit frape l ' kareman, nan figi an. Zam la ale sou dwa pwochen nan zòrèy mwen. En gwonde nan yon bal nan yon ti espas etoudi mesye mwen. Mwen te wè l ' tonbe. Li sarepta ak te kòmanse k ap deplase ankò. Lè sa a, li tonbe imobilité. Bokit la ekri an lèt detache te evidan sou li seryezman boule fè fas a, yon mak li ta pote pou tout rès lavi l ' yo.
  
  
  Transmetè a se te yon senp patiraj konpare ak nan sant kontwòl nan tanp lan. Li fèt nan plizyè metal kabinèt, ki gen fòm ak gwosè tankou vètikal sèrkeuy, ki genyen detèktè yo, manch, ak switch. Pati a anwo nan kabinèt yo fèt nan yon griy nan fòs jaden ak yon mas nan sou anwoulman nan fè fil kwiv. Epè câbles yo ki te disparèt nan yon twou nan la vantilasyon. Aparèy elektwonik hummed dousman. Otèl la a dèlko, ki te founi elektrisite, yo te pwobableman ki sitiye nan sousòl la pwochen nan chodyèr yo.
  
  
  Mwen ranvèrse prensipal la chanje. Buz sispann. Bra yo danse retounen ak lide pou yon mèt kèk pou yon moman, lè sa a, tonbe tounen. Mwen pran m ' advèsè a zam ak anpil prekosyon pa kraze nenpòt ki bagay ki ta ka kraze. Lè sa a, mwen trennen manadjè a soti nan a frèt chanm ak woule l ' anba tab la kote gad yo te chita. Mwen te ale tounen, louvri kabinèt yo, ak flite andedan kay la, etaj, ak mi yo ak sir. Mwen itilize pati ki sot pase a animés ponpye nan bokit la. Mwen jete boule sèvyèt nan flak dlo yo nan sir sou enstalasyon an. Flanm dife yo sote leve, deplwaye pa bouyon soti nan vantilasyon. Mwen kouri soti, dwa nan pwen fèrme ki disparèt nan vant mwen.
  
  
  Manadjè a yon jan kanmenm avèg konsyans ak vole nan pye l ' yo, plen tire revanj. Dezyèm fwa a, li te atake m ' sanzatann. Pwen l 'te kriye byen fò nan bou la nan youn nan gad yo' revòlvè, ki mwen te rantre nan senti m ' yo. Sa ki te sove m'. Mwen pa ekspire ankò anvan li te kapab slam pòt la fèmen, sinon mwen pa ta gen te boule tou vivan. Mwen te kraze gratis, yo atake l'. Dife a te deja niche nan rad mwen an.
  
  
  Li te sanble ak yon goril. Li lunged nan m', madichon nan lang panyòl. Mwen pran li ak abityèl mwen judo priz, yon difisil men yo. Men gòch mwen te kenbe kolye a nan rad li, men dwat mwen an atiran l ' chemiz. Li te kache. Mwen vlope janm dwat mwen atravè li dwa estati ti towo bèf ak kouri dèyè l'. Li swayed bò lanmè a e li te kòmanse tonbe. Mwen te ede l ' yon ti kras.
  
  
  Move ak kòlè ak lahèn, li detriman nan m ' menm jan li te tonbe. L ' bòt kenbe yo lonje sou papòt la nan pòt la frijidè. Leve bra l', li tonbe bak nan boule a sir. Chak mouvman deplwaye flanm dife yo menm plis. Li te resevwa desann sou tout four. Bese tèt li, li pete rele nan agoni. Tankou yon flanbo moun, li boule desann devan je m'. Mwen pa t 'kapab ede l', se konsa, mwen fèmen pòt la. Li urleman yo te pa gen okenn ankò acoustics, ak dife a pa ta dwe detekte imedyatman. Mwen finalman jere yo pran yon gwo twou san fon souf. Mwen dezespereman bezwen li. Piti piti, mwen reyalize ke mwen te mal fè mal. Blesi a nan zepòl mwen louvri moute ankò, pwobableman lè m ' atake gad yo. Boulon nan doulè piki nan bra m. Mwen te eseye pou avanse pou pi dwèt yo nan men gòch mwen. Koulye a, mwen te kapab pèdi konesans oswa yo kontinye aji; mwen kontinye. Blan-yo te fè fas, mwen repati soti nan sal la, tounen nan kwizin nan ak nan tonèl la.
  
  
  Youn nan moun frape nan klozèt twal fin blan pòt epi yo rele byen fò pou èd. Mwen te sispann ak frape nan pòt la. "Seyeur ?"
  
  
  "Си! Си!
  
  
  "Si ou vle m' pou tire bal nan sa a pòt, lè sa a, kenbe kikin li brwiyaman."
  
  
  Te gen yon moman de silans. Lè sa a, li te di: "mwen pral trankil, amigo."
  
  
  "Bueno".
  
  
  Lè mwen tounen tounen desann koridò yo ki mennen ale nan etap la, mwen te wè, de mesye yo chita nan sal la ap viv, li kanpe nan papòt la nan El Koyountoura . Yo mete so pye yo ak siflan ankourajan. Lè mwen te rive nan zèl yo, mwen te reyalize poutèt. Tamara te pote sèlman kilòt. Ki jan li t ' kapab pase se konsa depi lontan te dwe youn nan pi gwo sekrè yo nan dans la.
  
  
  Combos yo te fin itilize. Yo te jwe koral la pou tan an santyèm a, men ritm lan te toujou fò, Tamara te pran anpil avantaj de li.
  
  
  Ak décapant etap sa yo, li swayed leve, li desann, balans l ' ranch yo ak souke fè l tete. Foul moun bat bravo nan apwobasyon, menm si gen kèk nan fanm yo te sanble fèmen nan chòk. Tout je te sou li a twanblé tubes. Te gen yon enkyete w gade nan je l '... jouk lè li te wè m'. Figi l ' brightened. Mwen siyale l ' nan prese. Li nodded enpèrsèptibl ak te kòmanse l ' final.
  
  
  Ak sa yon final!
  
  
  Gwoup la te sou yo kòmanse ap jwe melodi a ankò. Tamara ranmase yon kòd yo an premye epi yo bese desann nan ranmase fèy ak soutyen li. Li te bay tout moun yon bon nèt gade nan desideman fertile anpler nan li bounda yo. Odyans lan te kapab klèman wè etwat nylon liy nan l kilòt ant kabinè avoka l ' kwis, ki sere boulon yon ti tan jan li vin apiye pou pi devan. L 'kilòt diminuer desideman desann bourik li ak te rete la lè li leve, li mennen m' nan yon dra ak bra.
  
  
  "Gran Bondye a," li hissed. — Mwen te panse ou pa janm ta vini."
  
  
  "Sispann li pli vit," mwen reponn.
  
  
  Mwen ap gade l ' dans tounen nan etap la. Li balans bounda yo te yon délisyeu je. Sen yo te ale fache. Mwen pa konnen ki sa ki fanm yo te panse, men gen kèk nan yo gade tankou yo ta pa janm refè soti nan li. Mesye yo nan veso sangen yo te éklatan. Bwason yo te boule pi vit pase garçons yo te kapab pote yo. Pou la pwemye fwa nan lavi yo nan rad nwa yo, yo te wè ki mou bote nan reyèl fi koub ak kontan nan li. Apre yo tout, yo yo te fè fas a la fen nan mond lan, Amagedòn, epi pètèt yon Dezyèm Fenomèn nan menm tan an. E si yo te pral mouri , ki sa ki yon fason yo di orevwa!
  
  
  Yon sèl rèl byen nan ankourajman sonnen deyò. Tamara te kòmanse pou wete l ' kilòt. Gwoup la te santi pi gwo pwen an k ap apwoche ak plonje nan vin chonje melodi. Mwen kenbe kap sou mwen chòv tèt yo ak lapriyè ki epè pye bwadchenn pòt yo nan chanm frèt ta kenbe dife a soti, e ke gad palè yo nan klozèt twal fin blan te toujou souke ak pè. Tamara rale desann sere elastik bann de l ' kilòt. Bondye, poukisa pa t ' li te nan yon prese? Anba a. Mou cheve curly te vin vizib. Plis bri ak rele!
  
  
  Mwen siye epè pèl la swe nan fwon m ' ak janm fwote douloureux mwen sou zepòl la. L ' kilòt tou dousman glise desann janm li. Li mete yo koupe ak vire alantou. Li pliye desann nan chwazi li moute. Redresman janm li, leve l 'bounda, li te montre moun yon bagay yo p' ap janm bliye.
  
  
  Foul moun yo jemi.
  
  
  La liste gwonde.
  
  
  Tamara te kouri sou sèn nan ak nan bra mwen yo.
  
  
  Te gen yon anpil nan aplodisman, men pa t ' gen ase tan yo ale tounen. Mwen vlope l ' nan rad mwen ak te di li ke li ta gen anpil tan jwenn byen abiye apre nou te kite nan otèl la. Illimité pa rad sou li, li te swiv m ' desann sal la nan sal la ap viv prensipal.
  
  
  "Nick, Nick," li gasped — " ki sa ki nan mal?"
  
  
  "Li pa gen pwoblèm," mwen te di.
  
  
  'Men,...'
  
  
  "Twa chanèl yo te detwi, yon sèl rete. Mwen pral di ou an detay pita.
  
  
  Nou li pran kouri ale soti nan otèl la. Li te pi fasil pase mwen te panse. Mwen sarepta nan kontwa an pou yon ti moman, ak jan mwen sispèk, te gen yon tolki-tòki ki sou etajè a anba kontwa an. Mwen rele l ' sou yo ak, nan yon grundman, pseudo-gestion ton, te bay lòd moun ki nan Fiat nan devan nan bilding lan nan etap sou kote epi kite Buick pase. Yon ti, bon mache mikwofòn kache chanjman nan vwa, ak repons lan te kout: "Si, seyeur!" Desann sal la, nan pòt devan an, nou vole nan yon machin fin vye granmoun ak vle fè reviv li.
  
  
  Fiat ak sekirite li yo detay yo te ki estasyone sou twotwa la. Lè Tamara te wè ke nou ta dwe fè li, li te ban nou yon zanmitay vag soti nan de mesye yo kòm nou te kondwi sot pase yo. Li te dekontrakte tounen sou pouri sofa ak te kòmanse ri. Li te yon surèksite ri nan sekou. Soti nan souf, li di, " Oh, èske ou te wè moun sa yo de mesye?"
  
  
  'Ki sa? Nan sa a Fiat?
  
  
  "Pa gen okenn, Nick, de moun ki nan sal la ap viv!" Li te kòmanse ri menm pi rèd. Yo te sanble se konsa etone lè nou sped sot pase yo. "Oh, sa yo ki gade yo sou yo ap fè fas!" Tamara te gen adapte nan ri. — Mwen te reyèlman sa ki bon?"
  
  
  "Wi, ou te bèl."
  
  
  "Vrèman ?"
  
  
  "Bon ase yo fè m' ensanèi fè jalouzi."
  
  
  Tamara kalme desann yon ti kras ak giggled kòm mwen batay ak kontaminen Buick ak te kondwi nan direksyon avyon an. Kòm li te kòmanse yo abiye, ri a sispann, ak sou lòt bò a nan sid pasifik puntarenas, li te di nan yon ba, ezite vwa, " Nick, move tan an. Li fè chanjman yo.'
  
  
  Dwa. Nèj la te kounye a tonbe nan yon toubiyon toubiyon. Yon fwa-briyan meditativ syèl klere ankò, ak van an urla tankou yon blese sentespri plis pase hum nan yon twò chaje motè. Pyebwa, wòch, ak nenpòt bagay ki kapab deplase te pran vòl bò kote nou nan yon urleman siklòn. Lagrèl ricocheted koupe pòt ak fenèt yo. Nou jwenn tèt nou nan yon mond ki kondwi fache pa aksyon sa yo nan yon moun fou.
  
  
  "Enfimite otèl la nan transmetè ki te koze yon blizzard," mwen te di grimly.
  
  
  "Epi li pral vin pi mal," Tamara orèy.
  
  
  "Wi, jouk nou detwi dènye transmetè nan Panama."
  
  
  Li te tounen pou m', blan tankou la nèj deyò. "Men, Nick?" li te mande, byen klè laperèz. "Nou ta dwe kapab fè sa, dwa?
  
  
  
  
  Chapit 12
  
  
  
  
  Dapre kat jeyografik la, Isla Sangre te sou sis san kilomèt nan sid pasifik puntarenas. Men, pandan ke nou te fou ase yo vole nan sa a move tan, nou pa t ' fou ase yo kouri nan dwa gen. Yon fwa nan lè a, nou te pran vòl nan yon lajè arc ak sou Oseyan Pasifik la. Sa a te fè vòl la prèske de san kilomèt ankò epi pètèt yon lòt 150 kilomèt akòz konstan nan zigzag. Nou te pran vòl sou Chiriki Bay ak zile a pi gwo nan Coiba, yon koloni penal. Lè sa a, nou awondi Azuaro Penensil ak rive nan 150-mil-lajè Gòlf la Panama. Sou wout la te Gòlf la nan Panama ak Panama City ak Balboa.
  
  
  Tout tan sa a, avyon an te fè pa gen anyen men, wòch ak plonje. Tamara ak mwen patine ki sòti bò kote, retounen ak lide. Nou pa janm chita toujou. Se sèlman senti sekirite ki te fèt pou nou an plas. Yon pouse ki te swiv yon lòt. Karleng jemi ak creaked, ak zèl yo te sanble yo pare pou menen nan nenpòt ki moman. Chak fwa avyon an te ateri nan yon twou lè, mwen ta frape yon bagay difisil ak zepòl mwen ak eksperyans doulè douloureux. Anvan nou te kite, Tamara abiye blesi a ak sere boulon la bande, men sa pa t ' ase. San kontinye bou soti nan zepòl mwen ak tranpe chemiz m'.
  
  
  Li pete rele. "Ki sa ki se kowòdone a nan zile a, Nick?"
  
  
  "Pa gen ankò," mwen rele byen fò sou la din. "Premye Panama City."
  
  
  'Poukisa? Sangre Island se sitiye nan de las Perlas archipelago a, ki se sitiye sou bò solèy leve nan isit la, pa nan nò la.
  
  
  Mwen nodded nan akò. Archipelago a vle di "lanmè nan zile anpil", ak nan ka sa a li refere a sou yon santèn ak katreven ti "bèl grenn pèl" sou lòt bò a nan bay la. Mwen pwente louvri kat. "Ou pa ka jwenn sib ou a nan bouyon sa a ankò, epi ou ka pa mete konfyans enstriman mizik yo ankò. Nou bezwen yon bòn tè anvan nou ka jwenn yon ti zile nan sa a gwoup. Se vil la ki sitiye jis swasant kilomèt nòdwès nan achipèl la. Soti isit la, nou kapab detèmine direksyon an.
  
  
  Apre Tegucigalpa ak sid pasifik puntarenas, mwen te panse mwen te trè fè tèt di toujou kont savage ak inplakabl destriksyon ke Kolonèl Zembla te fòje. Men, te gen yon inimajinabl dezas sou Panama City. Sa a se youn nan pi renmen m ' vil ki gen anpil souvni fanatik. Mwen te raple yo yon aswè ak yon bèl fanm lan nan apatman l ' nan pye a nan Mòn Anacona ak reveye pou van an-bat yo ak ti klòch nan katedral la tou pre Avnu Santral. Kòm nou te pran vòl sou lavil la, mwen remake kadav yo nan katedral la, Gouvènman an fin vye granmoun Palè, pi bèl Nasyonal Teyat, Malecon Boulevard ak Bovedas Boulevard ak fin vye granmoun nan anba tè a prizon. Tout bagay, vrèman tout, te kraze ak kraze, kraze ak chire apa pa mechan bann fleo yo nan yon pèn tanpèt. Vil la gen yon popilasyon de 300,000 moun sispann egziste epi yo tounen vin nan menm bagay la gwo kraze kòm vil la fin vye granmoun nèf kilomèt lwen, te raze nan tè a nan 1671 pa korsèr Henry Morgan.
  
  
  Balboa, pò a nan Chèn angle a Zòn nan, tou yo te tounen soti yo dwe yon dezè. Soti nan pwen vantage yo, nou te kapab apèn wè Miraflores Kadna dis kilomèt soti nan rivaj la. Chanèl yo de dirijan li yo te konplètman bloke. Plizyè bato yo kago ak gaz yo te bloke sou de nan pi gwo nan mond lan glas jaden, chak prèske de san mèt nan lajè ak kenz mèt gwo twou san fon. Yon kolosal van men byen bale atravè kanal. Te gen pa gen anyen ki endike ke bagay yo te pi bon sou lòt bò a nan ismik la.
  
  
  Mwen te bouyonant ak kòlè nan sa ki Zembla te fè sa a yon fwa fètil ak moun rich peyi.
  
  
  "Vire toutotou," mwen kase nan Tamara. Mwen pa t ' santi yo byen. - 'Sid-bò solèy leve a nan Isla Sangre . _
  
  
  "Èske ou panse Zembla ki gen la?"
  
  
  "Mwen hardeman espere ke se konsa," mwen di, ap pran yon dènye anmè kou fièl gade nan sekouan blan jaden flè. "Si mwen jwenn l', zile a pral tranpe nan san li, mwen te pwomèt ou."
  
  
  Zile yo prensipal yo nan San Miguel, San Jose, ak Pedro Gonzalez yo te fasil jwenn, men Zembla nan dènye kachèt te jis yon krout sou kat jeyografik la, e pa gen anyen plis nan reyalite. Li te yon koleksyon wòch yo rete soude soti nan dlo anba yon epè kouvri nan neige, lagrèl ak lanmè a, kim, ki te antoure pa yon plaj sandy. Kòm nou te pase sou li, Cessna la anlè ak swayed nan deplasman kouran lè. Tamara plede ak tiller pandan y ap mwen fouye pou yon aterisaj sur.
  
  
  "Mwen panse ke nou ta dwe nan peyi sou rivaj la. Menm yon wòch kabrit ka kanpe sou de pye li sou wòch sa yo."
  
  
  — Ki sa ki nan sa?" — Ki sa ki se li? " li te mande, montre nan bò gòch la.
  
  
  Li panche avyon an nan yon katreven-degre ang konsa mwen te kapab gade nan li, twò. Nan lagrèl nan sa ki te sanble ak machin-zam bal, mwen te kapab wè font la tonbe feblès nan kèk nan bilding yo fin vye granmoun. Yo te gwoupe nan yon fason ki nan yon fin vye granmoun hacienda otou yon lakou. Li te antoure pa yon twa-pous-epè wòch miray ki gen yon gwo pòtay ak travès fè. Omwen sa ki te ki jan yo itilize yo dwe bati, ak pa te gen okenn rezon ki fè yo kwè ke sa yo mi yo yo pa t ' jis kòm epè epi fò. Zembla te sanble yo jwi fè bagay sa yo difisil, espesyalman lè li te vin nan defans oswa chape.
  
  
  "Li se isit la," mwen te di. Men m prije Tamara la. 'Gade! Elikoptè l ' yo mouye nan la lakou.
  
  
  'Mwen konprann. Men, yo pral ou kite ale nan men m ' koulye a? Mwen ta pito pa tonbe dwa sou tèt li. Kite ale nan men ou ak jwenn yon kote nan peyi a, oke?
  
  
  Mwen te souri san pwoblèm mwen tap nan li. Finalman, nou suivi Zembla nan tangier l ' yo. Grimes mwen ta vle chanje koulè tou dousman, jan mwen reyalize ke te gen pa gen okenn apwopriye aterisaj zòn nenpòt kote alantou perimèt la. Pwopriyetè a ak dantèl vandè Ramon Batuc bati l ' hacienda sou tèt la nan yon wonn ti mòn. Soti nan pòtay prensipal la, yon chemen mennen desann nan falèz ki nan yon rmiz nan yon natirèl cove. Ti mòn lan te relativman glise, men twò apik. Rès la nan zile a te swa twò ki graj oswa kantite ti vilaj ak litijyeu, lye touf raje.
  
  
  "Li ta dwe gen yon plaj," mwen te di l ' grimly.
  
  
  "Gen se yon moso nan plaj, yon ti kras tounen fason sa a toujou sanble trè desan," li te reponn, tann bouch li. Li panche Cessna la ankò ak vole nan direksyon yon ti detire nan vanteu plaj. "Li pral yo dwe trè difisil, Nick, epi nou pa yo pral kapab jwenn fèmen nan kay la."
  
  
  "Ki moun ki gen sousi pou yon ti mache ti kras? Mwen espere ke nou ka toujou mache lè nou peyi a."
  
  
  Avyon an te plonje desann. Van an kenbe li ak urla atravè metal la. Sab gonfle alantou wou yo. Pati nan avyon an te tranble kòm si yo te toudenkou paralize. Tamara plede ak difikilte pous. "Nou gen yon di nan Larisi," li blurted soti tanzantan. "Kenbe sou sere pou volan an volan nan sitiyasyon sa a!"
  
  
  Nou te aspire desann nan yon twou lè. Cessna la lanse, lanse, ak diminuer ansanm plaj la nan yon gri, sandy lapli nan anfle sab. Byen file wòch tèt jutted soti nan sab la nan devan nan nou. Nan bò gòch la mete yon ranpa nan nouvo wòch ak boulders, ak sou bò dwat la, yon menasan miray ranpa a nan nan lè w bouyi dlo navige. Avyon an te ale desann.
  
  
  Mwen gronde. - 'Moute! Yo moute!' Mwen te kriye reflexive, jan mwen te konnen Tamara te fè l ' pi bon pou ogmante nen li. Plaj la te apwoche nan yon devastatè pousantaj. Nen an te antere l ' nan sab la. Yon lontan chantèz, lè sa a, yon formidable pòp. Nou file alantou li, zèl janb te kraze koupe, epi elis ki plwaye sou motè blòk, ki te mwatye nan kouvri ak sab. Etaj la leve, yo jete nou nan do kay la tankou yon pil nan moun men yo ak pye yo. Avyon an prèske ranvèrse sou, lè sa a, te fè aksidan ke-premye nan glas la vag. Sèl dlo pwojeksyon sou nou menm jan nou retrete. Nou te enfim, men nou te kanpe nou tè. Avyon an lanse retounen lakay yo epi soti nan navige nan. Nou te dodine sou vag yo. Tamara ap tranble anba pye tèt li, li leve, li gade deyò fenèt kase nan plaj la. Sezi, mwen te pran yon gwo souf ak etidye sab la ak navige anba a nou. "Sa a ki sa mwen renmen sou sa yo vòl komèsyal," mwen di ak yon ti souri. "Ou toujou nan peyi a dousman."
  
  
  "Pa ri nan m'!" li te di ak dlo nan je nan je l'. — Mwen te pèdi tout bagay, mwen konnen! Nou pral pa janm jwenn li moute nan lè a ankò!
  
  
  "Li pwobableman pa ta gen te rive otreman," mwen te di. "Sab la se twò mou ak van an ta frape nou desann."
  
  
  — Men sa nou pral fè kounye a ?"
  
  
  'Ki sa mwen ta dwe fè?' Mwen te pwan yon panyen wicker dèyè do m ' sa ki te yon fwa ki te fèt manje. Koulye a, li te genyen Tamara a Makarov pistolè, Dr Mendoza a antik pistolè, Pepe a .22 otomatik revòlvè, ak revolve a nan de gad sekirite ak manadjè an. Mwen te bay Tamara zam li yo ak Pepe a, epi mete rès la nan zam yo nan pòch mwen. 'Ki sa mwen ta dwe fè?'Mwen repete. "Oke, kite yo ale pou yon ti mache. Se pou yo fè li!'
  
  
  
  
  Chapit 13
  
  
  
  
  Sou pye, nou te fè wout nou sot pase mòn trèt anba yon urleman ak burning syèl. Nan blizzard a te toujou ranmase fòs. Fènwa a te grandi pi epè. Yon kèk litijyeu pye bwa creaked nan van an. Gwo wòch yo te toujou ap tonbe. Van an aspire lè a soti nan poumon nou yo, jan nou te kouri kont li. Nou te étoufan tankou ta pral nwaye moun, epi pafwa nou pa t ' kapab avanse pou pi devan. Tanpèt la te kounye a se yon mas solid, feròs, inplakabl, ak ki ka touye moun. Tamara fè fas a te kouvri nan san soti nan tonbe lagrèl. Mwen te konnen mwen pa t ' gade pi bon. Doulè nan zepòl mwen te mete m ' deyò. Li pa te jis yon kesyon de nan vyann ankò, doulè tire nan nanm mwen ak tout zo nan kò m. Mwen plede ak sa a, ak ak mwen rèd dwèt yo. Nou plede ak repati t ' ap fè tèt, sipòte youn ak lòt.
  
  
  Mwatye yon èdtan te pase yo, yon ka nan yon èdtan, ak yon lòt demi èdtan. Finalman, nou te rive nan mòn lan. Nou te gade nan epè, solid mi yo ki nan hacienda la yon santèn yad lwen. Yo te kouche anba yon kouch epè nan nèj. Si te gen sentinel - epi mwen te prèske sèten nan yo-yo pa ta gen te kanpe sou miray la. Yo te bloti nan ézitan refij nan miray la. Li pral gen yon apèn notables liy nan dekousi gason nan inifòm kenbe bucaram sou frizè nan kò nou.
  
  
  "Ann ale sou miray la," mwen te di. "De oswa twa pòtay yo, yo pral twò lou t' ap veye."
  
  
  Tamara ap tranble anba pye tèt li ak yon tranble. "Nou ka fè sa, Nick!
  
  
  "Nou pa kapab toujou kanpe swa.
  
  
  Nou te kòmanse moute ti mòn lan dèyè hacienda la, dwat devan antre prensipal la. Nan kèk fason, li te pi rèd pou avanse pou pi devan kounye a. Gen mwens pwoblèm yo, men, fè sifas yo nan mòn lan ki te buffed pa van an epi yo tounen vin nan yon glise glas pant. Tamara te la premye tonbe, epi mwen te gen nan sipòte l'. Lè sa a, mwen te pèdi m balans. Tamara te eseye ede yo, epi toudenkou nou tou de ki woule desann, seran men nou nan alam. Nou andirans te mouri, men li leve soti vivan ankò soti nan pwòp li yo nan sann dife. Lavi sanble mwens enpòtan pase chalè a ak kè poze ki mouri ta pote, men lavi sa a batay.
  
  
  Nan tèt, nou ranpa fin itilize anba abri a nan miray la. Li te fin vye granmoun. Masonry la te chire soti, epi li te gen twou vid ki genyen gwo ant wòch natirèl. Nan mwayèn, li te twa ak yon mwatye mèt segondè. Mwen leve je ak anpil atansyon epi remake footholds ak handholds nan plizyè kote. "Swiv mwen lè mwen leve," mwen te di Tamara.
  
  
  "Lè w moute?" Ou vle di si ou fè sa!
  
  
  "Lè mwen se anwo kay, Tamara," mwen te di byen fèm. Mwen pa t ' vle panse sou sa a verite a nan sa ki li te di. "Epi rete tann pou yon siy." Gen pouvwa dwe sentinel sou lòt bò a.
  
  
  Mwen te kòmanse yon danjere grenpe moute miray fin vye granmoun. Mwen te gen pou yo wete mwen gan ki pwoteksyon yo ka resevwa yon priz pi bon sou lis kout wòch. Yon fredi piki nan nanm mwen. Mwen te santi m yo, men yo sere boulon. San mwen ak misk yo te jele. Wòch la dekonstonbwe anba pwa a nan pye m'. Mwen bourade tèt mwen kont miray la ak tande Tamara a mou rele nan laterè. Pou yon ti moman, mwen te panse mwen pa t ' kapab ale nenpòt ki pi lwen. Lè sa a, mwen vin chonje ki jan fèmen Zembla te, ak te panse a t 'ap chofe kò m'. Konsyamman, mwen te jwenn yon lòt pye. Mwen te jwenn li. Pous pa pous, mwen moute.
  
  
  Yon dènye efò pote m ' sou kwen an nan yon lajè, plat lè blokis yo. Razwa-byen file fragman nan vè yo te gaye toupatou ansanm longè a tout antye, men, lanèj ak glas négasion efè yo. An reyalite yo, yo te ede m ' rete sou sifas ki glise.
  
  
  Mwen te sou yo jès pou Tamara yo swiv m ' lè mwen kenbe yon aperçu nan sentry. Li te fourni moute l', tèt li bese, men l ' gwo twou san fon nan pòch li, li te mache tou dousman retounen ak lide ant miray la ak ki pi pre a bilding nan. Yon fizi otomatik pandye nan zepòl dwat li. Li te mache sou nan kote mwen te kouche sou miray la. Mwen gade Tamara yo avèti l ' la. Li pa t 'obeyi m' yo lòd, ki epi yo te deja monte apre m'! Sentry a te vin pi pre. Fèmen ase yo tande l ' si anyen te pase. Mwen te kenbe souf mwen.
  
  
  Tamara te pèdi balans li yo ak tonbe. Li kite soti yon sezi kriye. Pa anpil, jis yon ti kras pi fò pase yon envolontè soupi, men fò ase. Sentry imedyatman leve je yo, kiryozite epi yo te wè m'. Mwen vole.
  
  
  Nonm lan te konnen devwa l ' ak yo te eseye defann tèt li. Twò ta! Li te toujou ogmante fizi lè mwen jete l 'soti nan wout la, ateri sou tèt la nan l' ak jenou mwen nan vant li. Mwen sezi fizi a soti nan men l', vire li sou yo, epi frape l'. Bou la nan fizi a kenbe l ' nan bò a nan kou an. Li soupi, epi yo te jele. Tèt li te nan yon anòmal ang yo tors l ' yo.
  
  
  'Nick!'- orèy soti nan pi wo a. Mwen gade, li wè Tamara chita sou miray la.
  
  
  "Mwen pa t' kapab rete tann. Mwen..."'
  
  
  "Li pa gen pwoblèm," mwen hissed. 'Ale.'
  
  
  — Ou pral trape m'?"
  
  
  "Toujou mwen renmen anpil."
  
  
  Mwen mete fizi sou mò sentry ak ki te fèt soti men m'. Li tonbe. Mwen kenbe li. Epitou, menm si li pa t ' yon mou anbrase, li te trè modi bèl. Li akomode jiska m ' ak li bo kou m. 'Ki sa ki kounye a?'Ki sa ki se li?' li te mande piti / ba.
  
  
  "Bilding prensipal la. Gen yon bon chans, nou pral jwenn Zembla ak dènye l ' fòs jaden transmetè gen. Nou dwe detwi yo nèt tou de.
  
  
  "Oh, se sa tout?" li te di ak yon sarcastic ton. Li nudged tonbe sentry ak zòtèy li yo bòt. "Ki jan anpil moun va gen ant nou menm ak Zembla?"
  
  
  'Mwen pa konnen. Twò anpil, mwen panse ke.
  
  
  'Repons lan se wi. Epi yo gen sa yo jwenn nou, epi lè sa a, touye nou oswa kenbe nou soti jouk nou friz nan lanmò. Nou ap kole kounye a ke nou ap dèyè miray la. Kèk nan bal nou te pral fè ti kras diferans. Èske ou gen nenpòt lòt ki tankou bon lide? Mwen koute l ' nan silans. Li te eseye kache pè l 'avè l' trè sinik. Sa a se yon konplètman natirèl reyaksyon. Nenpòt ki moun ki se pa bezwen pè pou yon bon rezon ki fè se yon moun fou. Tamara te yon difisil, pratik, fanm brav, epi yo pa yon moun fou.
  
  
  — Mwen pa gen okenn lide, " mwen admèt. "Nou kapab sèlman fè nou pi bon ak espwa. Li pral difisil, men nou dwe eseye."
  
  
  Li nodded resignedly. "Apre sa se plis pase, Nick, mwen pral eseye di yon bagay bèl."
  
  
  "Mwen pral rele pou èd," mwen di ak yon souri. Nan lonbraj yo nan bilding yo, nou brwi nan do a nan hacienda la. Mwen pi pito a sentry otomatik jouk tan mwen te dekouvri ke mekanis li te nan frizè. Mwen mete l ' desann ak ranmase youn nan revolve.
  
  
  Nou te rive nan kwen an epi yo sispann. Nan devan nan nou se te yon lakou ak yon elikoptè. Mwen etidye long, etwat bilding prensipal la kote mwen te espere jwenn Zembla. Li te pi gwo pase atnan, kouvri ak yon pyès devan kay sou tout longè li yo. Te gen yon pòtay nan sant la yo ki pèmèt machin nan antre nan antre prensipal la.
  
  
  Pyès devan kay la te fè nwa ak apèn vizib nan sekouan nèj. Mwen te gen yon fò sispèk ke te gen yon sentry yon lòt kote. Youn oswa plis, tout nève ak frèt, ak pikotman nan dwèt yo. "Nou pral pran pi long wout," mwen te di. Nou li pran kouri nan do a nan kay la kap vini an. Mwen ta gen pi pito yo kenbe kouri, men prekosyon ak silans yo te lòd la nan jounen an. Dousman nou te deplase sou. Sou bò sa a nan hacienda la te yon bilding nan dezyèm ki gade tankou yon garaj. Nou te rive nan fen a lòt san okenn ensidan. Sou bò dwat la, te gen yon louvri espas ki la nan sou dis mèt. Dèyè li te bilding prensipal la.
  
  
  Nou te kanpe ak koute fikse. Nou pa t ' tande anyen, epi kouri nan do a nan bilding prensipal la. Yon ranje long nan fenèt yo ak trese fè fòje-fè ba lonje devan nou. Monotone te koupe pa de pòt yo divize an ranje nan egzakteman twa pati. Pi lwen, yo te yon baryè, ak yon lòt ranje nan fenèt yo, kèk nan yo ki te klere limen. Yon kout ròch wout kouri soti nan pòtay lavil la nan bilding yo masiv pòtay prensipal la. Te gen yon kabin tou pre pòtay lavil la sa ki te sanble ak yon peye telefòn. Yon ap tann izolwa. Nan ouvèti jis te eklere.
  
  
  'Madichon an. Nou bezwen travèse antre kay la, ak li a t ' ap veye.
  
  
  "Petèt yo pa pral tire fanm lan," Tamara te di.
  
  
  'Poukisa?'
  
  
  "Petèt yo pral vle poze kesyon an premye."
  
  
  "Tamara, si ou panse ou ka jwe garnier..."
  
  
  Mwen ta ka kòm byen gen te pale nan yon miray. Koube desann, li byen vit pase anba fenèt yo. Mwen te swiv li, espere li pa t ' vle jwenn li twò ensousyan. Mwen te gen yon santiman ke yo ta tire premye ak lè sa a, poze kesyon. Nou brwi sot pase a nan premye nan de pòt yo, epi gwoup nan pwochen nan fenèt yo. Tamara te mwatye yon mèt lwen soti nan mwen. Li te gen konfyans nan mouvman li, ak mwen te konnen mwen pa t 'kapab sispann l' san yo pa risk yon konvèsasyon chofe ak posib dekouvèt. Mwen te eseye panse a yon altènatif, men, mwen pa t ' kapab jwenn li. Nou te ale nan dezyèm lan pòt ak fenèt nan pwochen. Toudenkou m ' te tande vwa yo.
  
  
  'Rete tann! Mwen orèy desizivman. Anpil bagay pou m 'sipriz, li te sispann ak ranpa nan men m'. Lanp lan blinked. Nou te gade nan fenèt la.
  
  
  Kolonèl Zembla te kenbe vitès moute ak anba kolè. Mwen pa t ' tande sa li te di. Sepandan, li te kenbe ap bat pwen li yo sou tab la nan mitan an nan sal la. Tab la te lite ak elektwonik pati, tranzistò, chan de kous ankadreman, irons soudaj, ak pens. Dèyè Zembla te menm bagay la tou metal kabinèt ak panno yo kòm nan tanp lan Maya. Se sèlman sa yo te louvri. Travès yo te gen te retire, ak fil kouran ki deyò a te wriggling tankou yon etranj pèmanant. Li pa difisil yo imajine ki sa li te fè nan sal sa a. Li te bati yon nouvo mèt kontwòl sistèm pou l ' touye moun ki trase konkeri Amerik Santral ak kreye yon Twazyèm Maya Anpi.
  
  
  Mwen mande ki moun li t 'ap pale yo, lè yon moun nan dezyèm ak yon mens moustachu fè fas a te vin kanpe bò kote l'. Zembla a konplis te sanble menm plis vle di ak frèt-vigoureu pase nenpòt lòt moun. Li te ap depliye yon premye makout rekòt nan tablo papye. De mesye yo te tèlman absorbe nan diskite sou yo plan ke mwen s ' aventure yon ti kras pi pre. Soti nan kwen an de je m, mwen wè sis lòt moun, de gad ame, ak kat teknisyen nan rad blan, pwobableman ap travay sou liy asanble. Tamara gade nan m ' questioningly.
  
  
  Nan repons, mwen pwente nan pòt la dèyè do nou. Mwen ak anpil atansyon pouse obtenir la louvri, epi li vin apiye kont yon epè pye bwa. Pòt la pa fèmen. Nou brwi andedan ak koute vwa yo nan chanm nan pwochen nan frèt la hall.
  
  
  '...touye imedyatman! Kolonèl Zembla a vwa te fòseman dogm. "Si mwen pa jwenn sitiyasyon an anba kontwòl nan la pwochen kèk èdtan, tanpèt la ap vin twò fò pou yo okipe — menm pou m'! †
  
  
  "Nou ka sispann enstalasyon an," sibòdone l ' yo sijere.
  
  
  "Tohel, sa a se travay la nan yon trèt."
  
  
  'Non, mèt. Pran yon gade nan R seksyon isit la. Mesye yo jis pa gen pati ki nesesè yo mete seksyon sa a ansanm. Li pa ka bati nan èdtan kap vini yo, se konsa...
  
  
  "Ou oze konferans m' sou R Seksyon! Ki moun ki te kreye tèm? Mwen pou kont mwen, pa mwen? Nou pral jwenn yon fason yo rewire fil elektrik la. E mwen pa vle pou yo tande okenn plis pèdan diskou nan men ou. Mwen pa janm ap bay moute sou Tohel, menm si gouvènman mwen an pou tout tan antere l ' anba glas! Li pa t ' fòt mwen. Mwen te fè li parfe. Si sa a Nick Carter...
  
  
  Te gen yon jeneral plenyen, ki te soudèneman koupe pa Zembla akolit, Tochel. — Èske ou toujou konvenki ke li se dèyè echèk nou?"
  
  
  "Yon ti tan ontraryete, se pa yon echèk. Men, konstan deteryorasyon nan move tan an yo montre ke lòt estasyon yo pa gen okenn ankò travay. Wi, mwen se asire w ke Nick Carter te gen yon bagay fè ak li. Mwen pa konnen ki jan li te jwenn deyò sou kote yo, men li te tou te dekouvri mwen an Maya tanp lan. Epi li te modi byen jere yo detwi l ' nèt.
  
  
  "Gen rapò ak yon fanm..."
  
  
  Zembla dedeyezman te souri. "Bay Carter chans pou pran poul an ale nan ak trete sa a romans tankou yon piknik nan yon klib sèks . Men, nan tanpèt sa a, li pa janm ap rive jwenn zile a. Men, si pa kèk mirak li kontinye viv, pa gen anyen ap sove l'. Lòt estasyon pa te prepare pou atak l ' yo, se konsa nou te prepare!
  
  
  Mwen tande bòt. Menm lè a, yon lame nonm sa a parèt nan fen a nan sal la. Bouch li tonbe louvri nan sipriz kòm li te rive jwenn pou fizi l ' yo. Tamara ak mwen ensten yo vire alantou. Nou tire san yo pa reflechi. Yon sèl bal la te antre nan gòj li a kòm li kòmanse rele, ak lòt frape soti je l ' yo. Mwen pa konnen ki moun ki te resevwa kote. Li lage kò l dèyè, fizi l ' clattering nan tè la. San flite tout kote. Nou pa t ' wè li manyen tè a; nou te deja k ap deplase ankò. San yo pa di yon mo, nou te travay ansanm tankou yon byen-ki resevwa fòmasyon ekip.
  
  
  Nou pete nan sal la. Nou revolve te belching dife a menm anvan menm yo te devan pòt kay la konplètman louvri. Ak yon étourdi ekspresyon, youn nan gad yo clutched vant li ak tonbe. Tamara file alantou ak frape yon bèl twou nan dezyèm sentry kòm li leve soti vivan l ' zam. Youn teknisyen tonbe, lòt la tou dousman te plonje nan jenou l ' yo. Vit tankou yon panther, Tohel frape sou yon epè tab an bwa. Pati pyès sa yo ak zouti te pran vòl ale. Li rale Kolonèl Zembla nan kouvri dèyè l'. Li .357 Colt yo te kòmanse degele dife. De ki sot pase a techs, etoudi mesye ak dekouraje lè nou atak, brwi moute yo louvri pòt la. Yo te tou de an reta. Tamara te pran vize ak te blese a mò yo, epi yo tonbe.
  
  
  Mwen te plane pou fè pou evite Tochel nan vaksen. Mwen revòlvè te vid. Mwen jete l ' nan Tohel e te pwan youn nan lòt. Tochel plane, ak zam la te kriye byen fò nan kabinè an dèyè do l'. Zembla atake m ' tankou yon moun fou. Li pran sote sou tab la, tankou si li te simonte yon obstak. Tankou yon tig, li chaje pou pi devan ak frape m ' desann. Nou te tonbe nan etaj la ansanm. Dwèt nou pa t ' gen tan mare nan pwen. Dezyèm revòlvè te frape soti nan dwèt mwen, ak twazyèm lan glise soti nan m ' levit ki nan chalè nan batay. Zembla difisil zo bwa tèt la te kriye byen fò nan mwen rive jouk nan machwè yo ak pès nen m, ki senyen, ak dwèt mwen fouye nan cheve l ' anba bandaj sou tèt li. Pwen mwen leve, yo tounen tounen an favè. Mwen chuckled ak satisfaksyon lè m 'te tande nen l' kraze. Po l ' ak kò yo te chire apa. Li urla nan doulè. Ak yon embesil rapid, li te vire tèt li ale, e ke sa sove l ' yo. Otreman, trè danjere zo fragman ta gen pèse nan sèvo l ' yo.
  
  
  Repons l ' te yon zo nan jenou pou vant mwen. Li te eseye gen tan pwan janm mwen yo, ki te kenbe l ' desann. Nou woule sou chak lòt. Ni Tamara ni Tokhel kouraj pou tire nan nou. Sepandan, yo te tire nan youn ak lòt nan ranje fèmen, san yo pa reyisi yon sèl frape. Zembla te toujou ap eseye kraze m ligaman oswa janm mwen. Jenou m 'te frape nan l' ekspoze arèt. Mwen te panse mwen te ale nan touye l'. Mwen te kapab tande l 'emisman, epi mwen te kapab santi l' en. Nan pwochen an dezyèm, Tohel te tire nan ekleraj la. Chanm lan te antoure nan fènwa, ak nan fènwa a Zembla kraze gratis epi yo disparèt.
  
  
  Yon sirèn chante chante ki tris. Son an te prèske pèdi nan gwonde nan tanpèt la. Tamara epi mwen te kap chèche yon fason soti nan o aza. Zembla ak Tochel pa yo. Yo te konnen bilding lan anndan ak deyò. Mwen te kapab tande mak pye yo nan koulwa a. Yo ap ale. Mwen fouye fòlman pou yon zam. Mwen te jwenn revòlvè. Te gen tou kesyon an nan si wi ou non li te chaje. Mwen te santi yon men sou mwen manch rad. Tamara. Nou t ' ap moute desann nan koridò la.
  
  
  Deyò, nan lakou a ak dèyè kay yo, Zembla nan moun ki te vin nan lavi. Sirèn la kontinye ap jemi kòm pòt la louvri, ak de trè danjere eklat nan dife a vide nan. Mwen te tire tounen. Mwen te santi yon repiyans fò ak pran sant nan sant la pike nan poud pou zam. Mwen pa konnen si mwen frape anyen, men mwen te trè modi kè kontan yo jwenn soti mwen te gen yon revòlvè plen nan bal. Nou an tirè desann koridò a ak deyò nan la lakou. Nan mitan lannwit, nou kapab tande urleman tout alantou nou.
  
  
  Nou li pran kouri. Gen kèk rele byen fò kolè, lòt moun eksitasyon, ak tout sa a te anplifye pa pilonnen yo nan bòt yo. Youn nan Zembla a moun bite epi yo tonbe nan tè la. Bal vole nan pòt la, ranpli lè a ak ekla ak plon. Nou te kenbe kouri pou pòt la nan fen a nan sal la. Pè, men yo detèmine, Tamara kouri nan miray la dèyè do m'.
  
  
  Nou kouri soti pòt la ak nan deyò nan lakou a. Yo pa t ' kapab gen mande pou yon pi bon bi. Son an nan nou kouri pye te akonpaye pa klake la nan echanj kout zam. Anndan, dife a sispann jan ak toudenkou jan li te kòmanse. Nou san reflechi pami pwese kouri ale abri a sèlman nou ka wè, gen yon pil nan kraze za zaboje an bwa. Yo fèt nan planch epè ak metal espageti ak yo te itilize pou transpò sansib ekipman elektwonik. Yo te ranmase kò l ' yo sèvi kòm beapen. Echanj kout zam gwonde ak bal te kriye byen fò nan tè a dèyè nou tankou nou pijon fòlman ant kès transparan yo.
  
  
  Yon lagrèl la nan bal chire nan nou abri fortin. Mwen rale Tamara desann. De premye moun ki soti nan apwoche lame yo te twò enpasyan dwe fè atansyon. De vaksen epi yo te tonbe nan nèj la. Mwen te kòmanse k ap deplase za zaboje tankou fou ranfòse defans nou an. Nan ankadreman epè yo absòbe bal. Se sèlman yon anmèdan frape dirèk te kapab te frape nou kounye a, otreman yo ta gen te gen nan ranpe alantou dèyè kay nou. Mwen leve je l', men pa te gen okenn yon sèl nan fenèt la. Ki antoure moun doused nou ak plon, kòm si zam yo te kawotchou jaden. Pa gen pwoblèm ki direksyon, mwen gade, te gen twò anpil moun ki te chape. E nou sèlman gen yon kèk jij bò gòch la.
  
  
  Toudenkou, nan mitan tout bri a, mwen tande son an nan yon starter elektrik. Elikoptè a, rotor yo te kòmanse thorne trè dousman. Nan glas la kabin, mwen te kapab fè soti silwèt yo nan de moun. Twazyèm, youn nan gad yo, yo te kouri retire restrictions ak kòd soti nan tout pati yo ki nan elikoptè a. Te gen sèlman yon sèl bal kite nan m revòlvè. Mwen te pran atansyon vize ak frape sib la. Sentry a pete rele ak te kòmanse tòde kò li. Li rele byen fò konsa byen fò ki la kout zam sispann pou yon moman ke tout moun regardant nan l'.
  
  
  "Tamara, ban m' yon bagay yo tire."
  
  
  "Jis sèvi ak zam mwen." Gen sis plis bal nan la, "li te di, rmiz m' Makarov .
  
  
  Li te kenbe .22 Pepe pou tèt li. Lefèt ke li pa t 'ezite ban m' pwòp revòlvè te yon jès mwen ap janm bliye. Li regardant nan elikoptè a. Motè a te kouri nan plen pouvwa pou chofe moute. "Yo ap aksidan yo nan sa a tanpèt."
  
  
  "Petèt, men, nou ka chita la yo epi gade. Yo vle yo sove, ak yo si yo reyisi yo, yo pral kòmanse tout lòt peyi sou ankò. Vin pi mal, yo kite transmetè a sou, epi ou tande sa ki Zembla te di sou li.
  
  
  "Men, mwen te panse yo te sal la..."
  
  
  "Li te jis yon nouvo debaz sistèm kontwòl yo ke yo te enstale. Nou te mete yon fen nan li, men dezyèm lan se transmetè nan yon lòt kote. Mwen te aktyèlman ap tann pou l ' sou lòt bò a nan pòtay lavil la, kote nou te kapab wè tout moun sa yo limyè."
  
  
  "Sa vle di ke pa gen yon sèl ka sispann tanpèt la nan yon kèk èdtan. Omwen si Zembla te di verite a. Lè sa a, move tan an pral pa janm dwe kontwole ankò!
  
  
  'Repons lan se wi . Pwoblèm lan se, Zembla se nòmalman dwat.
  
  
  Tire a rekòmanse kòm elikoptè a tou dousman ak unsteadily te pran an. Li lanse retounen ak lide. Fiziyad la te sispann pou yon dezyèm fwa nan lè kabin an pòt pase kouto louvri. Nan chèz la pasaje yo, mwen remake Tohel a mèg, ankadreman miskilè. Pye l', ki te fèt louvri pòt la lajè. Li te gen yon pistolè Colt nan men dwat li, ki li te kenbe moute ak l ' bra gòch bent, epi li te montre li nan nou. Li rele byen fò yon bagay mwen pa t ' konprann. Aparamman, kriye a te gen entansyon pou Zembla, ki moun ki te aji kòm yon pilòt la. Elikoptè a lurched yon ti kras ak skidded nan direksyon nou.
  
  
  "Ou bata! Mwen te bouyonant ak kòlè. — Li vini nan nou pou nou touye nou tankou lapen yo!" Pa pi ba tèt ou, Tamara!'
  
  
  "Tout dwa," li te di, vwa l ' fèm.
  
  
  Nan yon dezyèm fann, nou te gen pou chwazi. Si nou jwenn nou soti nan barikad, Zembla nan moun ki pral tire nou. Si nou rete kote nou ye a, nou pral tire soti nan pi wo yo. Fwistrasyon, epi kòlè bondi nan m ' kòm elikoptè a te trase pi pre.
  
  
  "Modi salo yo!" Mwen tande tèt mwen gwonde. Men m ' sere boulon sou zam la. Mwen te aji ak dezespere ak ensousyan abruptness. Mwen vole ant bwat yo. Yon byen file doulè piki nan blese m ' zepòl ak pwatrin jan mwen eurte nan yon gwo pyebwa. Ankadreman yo, yo rebondi, za zaboje yo tonbe. Mwen vole nan lakou a kòm elikoptè a apwoche. Mwen kenbe yon aperçu nan Tohel nan sezi figi . Li te reyaji enstenktiv yo, byen vit, gras ane yo nan fòmasyon yo. Barik la nan l '.357 Colt magnum piki nan direksyon m' ak yo te tire. Yon lou bal boule bra m ak chire yon long twou nan mwen manch rad. Makarov a zam vole soti nan men m ' ak te ateri yon kèk yad lwen.
  
  
  Mwen tande Tochel ri. "Eseye pou jwenn li, Carter!"
  
  
  Mwen plonje pou zam la, woule sou, ak malabiyman rale li soti nan anba kò m ' yo. Nan zam nan kout loraj, twitched, ak kout loraj ankò. Kò m ' te santi tankou li te fè pati de moun diferan. Bò gòch mwen an te boule ak doulè epi yo te prèske paralize; m bò dwat la te amann, malgre nouvo blesi. Elikoptè lanse yon ti kras. Zembla pa t 'kapab kenbe l' mache dwat devan bondye nan van an fò. Petèt li tou li te choke mwen pa vaksen yo. Tohel te tire epi rate. Li lanse retounen lakay yo epi soti, ap eseye debat lanse. L 'masiv blunt bal te kriye byen fò nan nèj la bò kote m'.
  
  
  Tamara te sou jenou l, apiye tèt li kont nan kès la. Nan entèval ki genyen ant vole, mwen tande l ' rele. Pou premye a ak sèlman lè mwen te wè l', li te pè soti nan l ' san. Mwen prèske enstenktiv te tire yon twazyèm bal. Yon dezyèm pita, mwen te wè Tohel toudenkou sumilye, kòm si kouche sou devan pòt la. Bulged je l'. Vwa l 'te fè bwi yo pa t' mo, men san sans touse. Li touse, pete rele, yo rale deklanche a sou l ' vid Magnum. Li tensed ak frison. Lè sa a, li tou dousman vin apiye pou pi devan epi yo tonbe soti nan elikoptè a.
  
  
  Tohel frape tè a ak yon grounded. Etoudi mesye, mesye l 'regardant nan tansyon silans, tankou si yo pa t' kapab konprann ke lidè yo te mouri. Mwen te chita la nan silans nan glas la-ki kouvri lakou. Mwen te santi fèb epi yo degoutans. Son a sèlman te Tamara a mou plindr ak toudenkou akselerasyon nan elikoptè a kòm Zembla te monte jiska ak ale.
  
  
  Noze a te ale, men feblès pa t'. Mwen te resevwa desann sou jenou mwen, inyore risk la pou yo te tire pa moun ki bò kote m'. Mwen vin apiye pou pi devan nan van an nan elikoptè a propele. Makarov te vomisman ak tòde kò li, tankou si li te gen yon lavi nan pwòp li. Dènye mwen gen twa bal whizzed nan frajil presyon nan tank yo. Pou yon moman mwen te pè ke mwen te revoke twò ta, e ke elikoptè a te deja vole twò wo. Men, lè sa a, prensipal la vis te kòmanse fè etranj fanm k ' ap pile son. Elikoptè a rumbled ak fann kòm Zembla te eseye trennen li. Li swayed ak monte pi wo ak pi wo pi wo a hacienda. Lè sa a, yon chòk toudenkou. Li te kòmanse pou diaporama desann yo. Yon bagay te eksploze ak yon moso nan metal vole sou nou. Nou te tande yon ti eksplozyon. Elikoptè a plane imobilité pou yon moman. Ti flanm dife niche kapo a. Li lè sa a, plonje nan yon gwo arc ak te fè aksidan nan yon lòt zèl yo nan hacienda la nan bilding prensipal la.
  
  
  Ak yon terib annwiye, elikoptè a te fè aksidan nan yon bilding ki tou pre ansanm ak Zembla. Mwen te voye jete nan tè la. Fragman nan miray ranpa a nan te pran vòl atravè lakou a, ansanm ak travès yo, fenèt, ak masonry. Do-kay la tonbe plat atè kote elikoptè te frape yon gwo twou. Grangou flanm dife blazed segondè nan syèl la. Tèt vire, mwen kanpe sou pye m ' yo. Mwen pa t ' kraze anyen, men, mwen deja domaje nen te kounye a senyen kontinyèlman. Esoufle, mwen bite atravè kès transparan yo pou jwenn Tamara. Nou te gen jwenn soti nan isit la. Mwen groping men manyen l ' koub mou. Li akomode jiska m ' pou yon moman ak dousman kouri dwèt mwen nan cheve blon. Pwoteje pa yon kounye a-detwi barikad, li pa te domaje.
  
  
  Dife tou limen an gaye toupatou byen vit. Nan lumineux nan limyè a, mwen te wè Zembla a rete nan moun kouri otou. Yo te gen okenn kote yo ale epi yo pa t ' konnen ki sa fè. Pa te gen okenn òganizasyon ankò. Chèf yo te mouri, epi yo te gen pa gen okenn sib bò gòch la. Anba sikonstans sa yo, yo ta panse de fwa anvan ou mouri yon ewo nan lanmò. Men, yo te toujou lènmi yo, lènmi danjere. Si nou te gen yon chans yo sove soti nan tout bagay sa a, li a sèlman koulye a.
  
  
  Nou ranpa soti nan za zaboje yo, epi kouri nan do a nan bilding ki pi pre a. Chak fwa nou vole soti nan wout la, epi te plane lè yon moun kouri sot pase yo ban nou. Soti nan souf, nou kouri tounen sot pase a boule bilding prensipal la. Souri a sou Tamara nan bouch te di m ' ke li te panse menm fason an mwen te. Nan ke flanm dife, Zembla nan dènye transmetè te detwi epi yo tounen vin nan metal bouyon.
  
  
  Yon gwoup de moun ki te jwenn nou nan antre prensipal la, epi li louvri dife. Bal whizzed menaçant alantou nou, kraze brik nan miray la sou swa bò nan nou. Nou te plane nan pòtay lavil la, li te kriye byen fò dèyè nou, epi li kouri desann nan lajè pave chemen. Urleman yon siflèt nan van an glas te melanje ak krake a nan dife a ak krake nan tonbe bilding dèyè nou. Li te tankou yon senfoni ki soti nan kote mò yo ye.
  
  
  Nou te vini nan pati anba a nan ti mòn lan ak yo te kounye a fòse yo pouse sot pase a segondè ti mòn nan wòch gwo. Yon tanpèt feròs frape Tamara desann plizyè fwa. Mwen te ede l 'nan pye l' ak imedyatman tonbe sou glise la, glas chemen mwen. Nou kontinye sou wout nou yo.
  
  
  Esoufle, nou finalman te rive jwenn a bay pwoteje yo nan rmiz. Tout sa nou te ka panse ke nan te kannòt la, epi yon fason pou yo jwenn li k ap deplase. Gen jis te gen yo dwe yon bato, si nou te ale nan siviv sa a. Mwen pouse pòt la ouvè. Li pa t bouje, ak mwen pa t ' gen fòs pou yo frape li soti ak zepòl mwen, men lè sa a, Tamara tou dousman tire nan seri a ak Pepe a revòlvè.
  
  
  Ak yon dènye efò, nou grenpe moute sou waf la. Te gen yon bato. Briyan dis-pye kwazyè yatch jerked pwi enflasyon tankou yon atle mal. Pral soti nan lanmè a pa t ' sanble ki an sekirite san yo pa risk. Yatch la, te bati nan glise nan vag yo nan gwo vitès, men nan tanpèt sa a, li ta fasil capsize nan houle lou dwa pwochen an rmiz. Men, bagay la pase mwen te vle fè te rete sou zile a.
  
  
  Tamara louvri gwo pòt ak lage kòd yo. Mwen rummaged anba tablodbò a epi yo kòmanse cho a motè. Misk mwen ached tout lòt peyi sou kò mwen an. Mesye yo kouri al nan rmiz. Mwen te kapab tande yo rele ak tire. Mwen klike sou bouton an kòmanse. Motè a te kòmanse, estènen, chirped, ak lè sa a, gronde nan lavi yo. Mwen te vagman konnen ke men m ' te enstenktiv rive pou gaz la. La grundman foule te vin tounen yon vyolan vibrasyon. Bato a te tire soti nan rmiz a ak nan creek la kòm moun yo an premye pete nan nan pòt la tounen.
  
  
  Deyò bay la, ki graj vag yo nan Gòlf la Panama frape nou. Mwen ralanti desann jouk vitès nou an te pa gen okenn plis pase twa ne. Lanmè a te yon bouyonant mas nan kim blan yo ki leve orizontal pi wo pase nou. Bato a pa t ' gen tan a vire alantou. Banza yo te antere l 'yo ak t' ap flote nèt leve sou lòt bò a nan vag la. Dlo fòlman kouri soti nan pou pi devan pil ak pou soti nan kabin an do-kay. Mwen te twò fèb pou kenbe kannòt la. San trickled desann nan bra mwen yo epi ki soti nan nen m'. Mwen te gen kite fimen kondwi. Mwen te santi m tèt mwen tonbe. "Pran kontwòl," mwen te di, prèske unintelligibly. "Tamara, jwenn dèyè volan an. Mwen pa ka... la baye fènwa a nan pèdi konesans te fèmen nan m'. Mwen te pran yon dènye gade nan syèl la ak te souri. Move tan an chanje.
  
  
  
  
  Chapit 14
  
  
  
  
  Mwen reve ke mwen te kouche nan yon hammock. Eksitasyon an lanse m ' dousman retounen ak lide. Mwen te kouche lonje san yo pa soulye ak ak yon levit anba tèt mwen olye de yon zòrye. Bato a te kanpe imobilité ak an silans li motè. Yon limyè briz te mouche; solèy la te cho.
  
  
  Dezyèm m ' enpresyon a te ke mwen te te toujou reve. Mwen te youn nan moun sa yo bèl bagay rèv erotik ki toujou sanble nan fen a lè bagay sa yo kòmanse jwenn pi bon ak kite ou santi wont nan maten an. Tamara te apiye kont aft balistrad nan jis soutyen li yo ak kilòt. Wout la long li, ajil pye yo yo lonje sou pil kat la, li tounen vout, l ' tete yo gonfle soti, epi li fè fas a se panche jiska trape kòm anpil solèy la ke posib se yon sensual vizyon mwen ke mwen renmen pou wè nan rèv mwen. Men, li te byen, byen tankou solèy la! Mwen soupi ak flechi bra mwen yo. Doulè a te byen, twò. Mwen te chita moute dwat. Yon vag a blue lave sou kannòt la. Lanmè a te kalm, ak syèl la te klere tou klè. "Alo," Tamara te di, dan deyò. Li leve soti vivan yon men sou je l ' yo bloke soti nan solèy la klere.
  
  
  "Alo," mwen ti souri tounen. "Nou ap drifting."
  
  
  "Nou te kouri soti nan gaz."
  
  
  'O.'
  
  
  "Yon kèk minit apre ou fin pèdi konsyans, motè a purred ak sispann. Pa gen anyen lòt bagay mwen kapab fè.
  
  
  'Pa gen okenn, nan kou pa.'
  
  
  "Aktyèl la pral pran nou sou tè nan yon kèk èdtan."
  
  
  "Nou pral okipe yo. Yon ti kras rès pa pral fè mal nou.
  
  
  "Mwen panse se konsa, tou," li te di. Li te panche tèt li tounen lakay ou ankò. "Li te resevwa twò cho nan sa yo rad sou li, epi mwen te vle jwenn kèk solèy la. Mwen espere ou pa lide."
  
  
  "Ki moun ki mwen ye? Pa janm!'
  
  
  Kontanple mwen diminuer nan tout klè turkwaz dlo a misty rivaj la nan distans la. Panama te klere byen bèl nan limyè a, ak lanmè a te toujou. Mwen te kapab santi yo an silans. Gen pa t ' yon souf nan van. Pa yon sèl bèt rustled nan mele nan zèb, epi yo pa yon sèl vwa ki te soti nan dans la piè emwòd forè. Li te twò bonè pou sa. Rivyè yo ak kanal te toujou bouche ak mas epè nan glas. Men, glas la pral byento krak ak konfizyon. K ap fonn nèj nan mòn yo ka lakòz inondasyon tanporè isit la epi gen, men sa ki te nan tan kap vini an. Moun ak bèt yo te toujou stupéfyé, ap eseye chape enkwayab laterè yo ki te kreye pa Zembla a domine tanpèt. Pita, yo pral kòmanse dèy nan fanmi moun mouri yo epi yo kòmanse rekonstwi kay yo. Men, sa yo ke yo pral pita...
  
  
  Mwen respire nan cho, santi bon lè a, ak plante pye m ' byen fèm sou pil la. Mwen te gen yon gwo souri sou figi m'. "Li te vo goumen pou."
  
  
  Tamara leve ak paresseux favè bondye a. Li rive jiska m 'ak dousman vlope bra l' nan kou mwen. Dwèt li yon sèl bouton sa yo nan mwen kòsaj. Men l ' glise atravè pwatrin mwen.
  
  
  "Eksitasyon la se sou," mwen te di. "Ou pa gen pou enkyete ankò."
  
  
  "Mwen te pa janm te fè sa a, Nick, men mwen renmen li."
  
  
  "Lè nou rive nan Panama, chemen nou yo ap diverges. Jiskaske ...'
  
  
  "Pa gen okenn," li orèy malerezman nan zòrèy mwen.
  
  
  "Ou gen responsablite ou, epi mwen te gen m' yo, epi nou pral pa janm chanje pou dedomajman pou la nan yon lòt. Tout bagay te amann ak yo pral amann jouk nou jwenn Panama."
  
  
  "Bato a se drifting."
  
  
  — Ak gen nan pa gen anyen nou ka fè sou li.
  
  
  "Eksepte gen plezi pandan ke nou toujou ka."
  
  
  Mwen li bo l 'apeprè epi rale li difisil ak ajil kò a m' yo.
  
  
  Mwen te mal. Eksitasyon an pa t ' sou ankò.
  
  
  Osijè de liv la:
  
  
  Li tout te kòmanse avèk yon tronqué radyo mesaj ki te resevwa pa yon RACH ajan nan Meksik. Koulye a Nick Carter a te fè wout li nan yon forè ki dans nan Nikaragwa, ki sa yo rele Moustik Kòt. Li te sènen pa moustik, koulèv trè venime, ak chalè ensipòtab. Vwayaj li yo te brital, men li te jwenn yon ansyen Maya tanp lan. Kolonèl Zembla nan katye jeneral la te chita gen. Ak yon sèl sa a te kapab vire Santral ak Amerik di Sid nan yon rejyon polè. Epi kòm lè w konjele frèt menase kraze, Nick dwe tou konvenk ris KGB ajan Tamara Kirova ke Amerik te pa gen anyen fè ak sa a dyabolik konplo.
  
  
  Men, Kolonèl Zembla jere animés l ' glacé laterè. Lè sa a, Nick Carter yo pral mande yo fè enposib la...
  
  
  
  Tab de contenu
  Chapit 2
  
  
  Chapit 3
  
  
  Chapit 4
  
  
  Chapit 5
  
  
  Chapit 6
  
  
  Chapit 7
  
  
  Chapit 8
  
  
  Chapter 9
  
  
  Chapit 10
  
  
  Chapit 11
  
  
  Chapit 12
  
  
  Chapit 13
  
  
  Chapit 14
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Asasen: non Kòd Votour
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Asasen: non Kòd Votour
  
  
  Dedye a moun yo nan Etazini an Eta Sèvis Sekrè
  
  
  
  Chapit la an premye.
  
  
  Mwen niche m sèk po bouch ak mwen epè lang et squinted nan solèy la sou tèt li. Te gen yon gou nan fin vye granmoun papye nan bouch mwen, ak yon mat men, ensiste buz nan zòrèy mwen.
  
  
  Li te enposib pou konnen egzakteman konbyen tan mwen te kouche san konesans sou kwen nan yon ti, eflanke pikan yo ti touf bwa. Lè m 'premye vini an, mwen pa t' kapab sonje kote mwen te oswa ki jan mwen te resevwa gen. Lè sa a, mwen te wè trese, briyan mas nan aneantisman, Mooney a ti kras avyon an tonbe tankou yon blese malfini soti nan yon syèl nuaj. Mwatye-kase bann ak metal - sold yo nan yon enpak vyolan - leve sèlman trant yad pi wo a la mawon zèb nan vèlt, ak mens wisps nan lafimen toujou trene skyward. Koulye a, mwen vin chonje ke yo te voye jete soti nan avyon a menm jan li frape tè a, ak lè sa a, rale lwen soti nan move flanm dife yo. Mwen te kapab di pa pozisyon nan solèy la ke plizyè èdtan te pase depi maten an aksidan.
  
  
  Ak gwo doulè ak difikilte pou la, mwen leve chita nan yon pozisyon chita, ou santi cho blan ajil sou kwis mwen nan mwen chire pantalon kaki. Ti touf bwa a chemiz mwen te pote kole nan do m', ak sant la nan pwòp mwen, kò plen twou nen mwen. Poze men m 'nan pwoteje je m' nan limyè solèy la a, mwen gade soti nan wotè lyon nan zèb yo ki te sanble yo detire infiniman nan tout direksyon, koupe sèlman pa rar vèt nan yon sèl parapli pye bwa zakasya. Gen te gen okenn siy nan sivilizasyon, jis yon vas lanmè nan zèb ak pye bwa.
  
  
  Sou tèt li, yon malfini an te deplase an silans, indirect ak pirouetting a. Distribisyon yon ti lonbraj sou tè a nan devan m', zwazo a te pandye obsessively, l ap gade. Buz nan zòrèy mwen yo te vin pi plis pwononse kounye a, epi li te rive m 'ke li pa t' nan tèt mwen nan tout. Son an te soti nan sit la aksidan. Li te son an nan mouch.
  
  
  Mwen konsantre sou aneantisman la. Lè sa a, yon malfini ak yon desen mouch fè m sonje ke Alexis Salomos te avè m ' sou sa a avyon-li te pilotage li lè pwoblèm la te fèt. Mwen squinted, men mwen pa t 'kapab wè l' nenpòt kote tou pre sit la aksidan.
  
  
  Kòm mwen te kanpe leve, chetif, mwen te jwenn ke mwen janm te rèd. Tout kò m 'ached, men mwen pa t' sanble yo gen nenpòt ki ka zo kase. Long koupe a sou bò gòch li avanbra te deja geri, ak san an te fin chèch nèt. Mwen gade grimly nan dife a aneantisman. Mwen bezwen jwenn Alexis pou wè si li te toujou vivan.
  
  
  Buz la nan mouch yo te grandi pi fò kòm mwen apwoche avyon an nan hull. Mwen apiye sou yo ak peered nan taksi an, men mwen pa t 'wè zanmi m' yo. Mwen santi mwen malad nan vant mwen. Lè sa a, kòm mwen te mache alantou nan devan an nan aneantisman la, sot pase yon boule elis ak yon moso frwase nan karleng a, mwen toudenkou sispann.
  
  
  Alexis nan kò a mete yo nan yon grotèsk pil nan san sou dis yad lwen. Li te tou jete soti, men pa anvan avyon an te fè aksidan l ' yo. Devan yo nan tèt li ak nan figi li yo te prese soti nan frape avyon an nan glas devan an, ak li te sanble kou l ' te kase. Rad sou li te chire dechikèt, epi li te kouvri nan fin chèch nèt san. Gwo mawon mouch kouvri kò l', rale nan tout crimson twou. Mwen te kòmanse vire do, ou santi ou yon ti kras malad lè mwen te wè mouvman yo nan wotè zèb dèyè kadav la. Takte yèn te tou dousman ap apwoche, okouran de devan je m ' men, twò grangou pou swen. Pandan ke aparans li te toujou ke yo te anrejistre nan sèvo mwen an, yèn la fèmen an piti distans ki genyen ant tèt li ak kò a yo epi te pwan vyann lan ekspoze sou Alexis Salomos ' bò kote, chire koupe yon moso.
  
  
  "Kanpe tounen, modi ou," mwen rele byen fò nan bèt la. Mwen ranmase yon baton an bwa boule nèt ak jete l ' nan yèn. Bèt la te fofile nan mitan zèb la, pote yon moso nan li san bouch. Yon ti moman apre, li te ale.
  
  
  Mwen gade tounen nan mangled kò. Mwen pa t ' menm gen yon pèl pou antere li, se konsa, mwen te gen yo kite li yo dwe detwi pa bèt pou ven-kat èdtan.
  
  
  Byen, te gen pa gen anyen mwen te kapab fè. Alexis Salomos te tou mouri, avèk oswa san yon antèman. Evantyèlman yo kenbe moute avè l 'ak touye l', epi yo prèske te resevwa m', twò. Omwen jiska pwen sa a, mwen yon jan kanmenm siviv. Men, tès la pi gwo nan chans mwen ta ka kouche devan ou, paske mwen kalkile mwen te sou mwatye chemen ant Salisbury ak Bulawayo, nan pati nan pwofon nan Rhodesian ti touf bwa nan peyi.
  
  
  Mwen te mache atravè l ' jouk li te kache kò a ankò. Yon ti tan anvan deregleman avyon te kòmanse estènen ak touse nan senk mil pye, Salomos mansyone ke nou ta pwal byento ka pase yon ti vilaj. Soti nan ki sa li te di, mwen estime ke vilaj la te toujou senkant swasanndis-senk kilomèt nan sidwès la. San yo pa dlo ak zam, mwen chans yo nan ap resevwa pa gen yo te trè mens. An luger ak gene kouto ke mwen toujou pote ansanm avè m 'te rete nan otèl m' ki nan Salisbury. Okenn nan yo kapab kache anba m T-shirt, ak nan nenpòt ka, mwen pa t ' prevwa bezwen pou yo sou sa a an patikilye avyon vwayaj nan Bulawayo. Mwen te an vakans ak w ap pran yon ti repo.
  
  
  Ular te travay ak RACH, Amerik la tèt - sekrè entèlijans ajans yo, epi yo te tou senpleman mache avèk yon zanmi fin vye granmoun soti nan lavil Atèn moun mwen te rive nan satisfè yo nan Salisbury. Koulye a, zanmi sa a te mouri, ak bwa a istwa yo li te gen te di m ' te kounye a posib.
  
  
  Mwen te vin yon ki tou pre mound nan termites, yon pil nan difisil blan ajil kòm yon wo tèt mwen ak anpil chemine sèvi kòm antre yo. Mwen apiye lou kont li, regardant nan la lwen liy nan fyévreuz pye bwa yo, epi eseye inyore buz la nan mouch yo sou lòt bò a nan aneantisman la. Jis twa jou anons sa pibliye depi, mwen te rankontre Alexis Salomos nan yon restoran ti tou pre Salisbury nan Pyonye Memorial Park. Mwen te chita sou teras la, kap soti sou lavil la, lè Salomos toudenkou parèt nan tab mwen.
  
  
  "Nick? Nick Carter? "li te di, ak yon ralanti souri gaye atravè l' bèl mawon fè fas. Li te gen yon kare-jawed curly-chveu moun nan karantèn, ki gen je regardant fikse nan ou ak yon klere klere, tankou si li te kapab wè sekrè yo nan tèt ou. Li te editè yon jounal nan Atèn.
  
  
  "Alexis," mwen te di, k ap monte pou yon ekstansyon pou mwen men yo. Li pran l 'nan tou de men yo ak souke li kouray, souri l 'menm pi laj pase m'. "Ki sa ki lanfè a ou ap fè nan Afrik?"
  
  
  Souri a ta vle chanje koulè, ak pou premye fwa a, mwen reyalize ke li pa t 'gade wout la mwen vin chonje l'. Li te ede m ' swiv desann yon KGB nonm ki moun ki te vòlè dokiman enpòtan nan direksyon Wès la nan Atèn, yon kèk ane de sa. Li sanble gen ki gen laj konsiderableman depi lè sa a. Figi l ' pèdi li yo aparans ki an sante, espesyalman toutotou je yo.
  
  
  Li te mande. "Ou lide si mwen jwenn ou?"
  
  
  "Mwen pral yo dwe kouri kite ou si ou pa," mwen te di. "Tanpri genyen yon chèz. Gason!" Yon jenn gason nan yon kabina za blan, te vin sou tab la epi nou tou de te bay lòd Britanik ale. Nou koze jouk nan bwason yo te sèvi ak waiter a gòch, ak lè sa a, Salomos te pèdi nan panse.
  
  
  "Èske ou se tout dwa, Alexis?" Mwen finalman te mande.
  
  
  Li te souri ban mwen, men li te mens ak fòse. "Mwen te nan tray, Nick."
  
  
  "Eske gen yon bagay mwen ka fè?"
  
  
  Li te monte zèpòl l ' yo kare zèpòl yo. "Mwen doute ke yon bagay ka fè." Li te pale bon angle, men ak yon aparan aksan. Li te pran yon tan long bwè nan l ' yo ale.
  
  
  Mwen te mande. "Èske w vle di m' sou li?""Oswa se li twò pèsonèl?"
  
  
  Li te ri ankò."Oh, li nan pèsonèl, zanmi m ' yo. Ou ka di li nan trè pèsonèl yo." Je l 'yo rankontre m' yo. "Yon moun ki ap eseye touye m'."
  
  
  Mwen gade nan figi l ' yo. "Èske ou sèten?"
  
  
  Yon ironik souri. "Ki jan konfyans mwen ta dwe? Nan Atèn, yon fizi piki kraze yon fenèt yo epi ale sou plizyè pous ki sot pase tèt mwen. Se konsa, mwen jwenn allusion a. Mwen ap pran yon vakans pou yo vizite kouzen m ' isit la nan Salisbury. Li se yon enpòte komèsan a ki moun ki emigre isit la dis ane de sa. Mwen te panse mwen ta dwe san danje isit la pou yon pandan y ap. Lè sa a, de jou de sa, yon Mercedes nwa prèske frape m ' sou prensipal la nan boulevard. Chofè a ki rale moute nan twotwa a gade egzakteman menm jan ak nonm sa a mwen ta wè pi bonè nan lavil Atèn. "
  
  
  "Fè ou konnen ki moun ki se nonm sa a?"
  
  
  "Pa gen okenn," Salomos te di, souke tèt li tou dousman. "Dènyèman, mwen te wè l' mache soti nan Apollo Bilding lè mwen te espyonaj gen pou yon ti jan." Li te sispann ak gade desann nan l ' yo ale. "Èske w te janm tande pale de Apollo liy?"
  
  
  "Yon pétrolier lwil oliv konpayi, se pa li?"
  
  
  "Sa a dwa, zanmi m' yo. Pi gwo nan mond lan tank liy, ki posede pa m ' compatriot Nikkor Minourkos."
  
  
  "Oh, repons lan se wi. Mwen konnen Minurkos. Yon ansyen bilyonè pechè. Yon hermit; pa gen okenn yon sèl wè l ' jou sa yo."
  
  
  "Dwa ankò," Salomos te di. "Minourkos pran retrèt nan men piblik lavi prèske yon dekad de sa, lè li te toujou yon relativman yon jèn moun. Li se kwè ke li depanse pi fò nan tan li nan l 'penthouse nan Apollo tou pre Bilding Konstitisyon Square, kote li te kouri biznis l' yo. Kontak pèsonèl yo etabli sitou pa fèmen patnè nan Minurcos. Prèske pa gen okenn yon sèl tout tan tout tan vin yon prive odyans avè l'."
  
  
  "Trè rich moun ki sanble pou valè vi prive yo trè anpil," mwen te di, siwote m ' ale. "Men, sa ki fè Minurk gen fè ak tantativ sou lavi ou?"
  
  
  Salomos te pran yon gwo souf epi kite li soti tou dousman. "About sis mwa de sa, Monurco nan konpòtman yo te kòmanse chanje. Sa a te espesyalman enteresan pou m ' ak, nan kou, pou lòt jounal editè, paske nenpòt ki enfòmasyon sou Minurkos se enteresan ak enpòtan pou lektè a nan Olenpik yo Atèn. Sonje lè Minurk, ki moun ki te toujou rete soti nan politik, li te kòmanse fè deklarasyon piblik kont desizyon jent nan Atèn. Toudenkou, li te anonse ki lidè yo nan mitan kolonèl te fèb ak sosyalis. Li te reklame ke yo te trayi "revolisyon" nan, 21 avril 1967. epi li enplisit ke Lagrès ta dwe pi bon koupe ak restorasyon an nan Constantine II oswa kèk lòt monachi. Li te site danje ki genyen nan zèl gòch tankou Papandreou ak sijere ke gen ta dwe gen yon lòt "souke-up"nan gouvènman an grèk.
  
  
  "Oke," mwen te di, " nonm sa a te gen yon dwa pou yo toudenkou vin enterese nan politik apre tout ane sa yo. Petèt li se fatige nan depanse lajan l ' yo."
  
  
  "Li sanble tankou li a ale menm pi lwen. Yon moun ki renmen Minurkos ka achte yon anpil nan zanmi yo. An jeneral ak kolonèl ap vini nan
  
  
  nan penthouse la ak tounen lakay, men yo pa pale sou vizite laprès la. Rimè gen li ki Minurk se yon finansman prive lame nan yon espesyalman bati kan nan nò Lagrès ak nan yon sèl kan yo sou Mikono, yon zile nan Aegean Lanmè a.
  
  
  Finalman, gen disparisyon an ki sot pase nan Kolonèl Demetrius Rasion. Jounal la, ki se domine pa Minurkos, konkli ke li te te nwaye pandan y ap navige sou yon kannòt, nan Piraeus, men li kò a pa te janm jwenn li. Nickor Minurkos se kounye a yo lanse yon gwo kanpay pou ranplase Rasion ak yon nonm li pwòp w ap chwazi, yon fachis yo te rele Despo Adelphia. Jent la pa vle Adelphia, men nouvo li yo ak nòb lidè yo pè nan Minurk ak zanmi l 'nan an jeneral' katye jeneral."
  
  
  "Li se yon sitiyasyon ki enteresan," mwen admèt, " men fè ou panse ke Minurcos ap lanse yon kanpay nan laterè ak lide a nan yon san koudeta?"
  
  
  "Li posib. Men, gen lòt posiblite yo. Gen ap fè fas nouvo ke pa youn nan repòtè yo te wè anvan li te vini ak ale soti nan la Apollo-tèt la penthouse a; Minurkos tèt li se toujou nan kache. Sepandan, mwen remake ke youn nan nouvo ap fè fas ki dwe nan yon grèk-Ameriken yo te rele Adrian Stavros."
  
  
  Je m ' yon ti kras flèch nan Salomos. "Stavros nan Atèn?" Mwen murmures tou dousman. "Kenbe Minurkos konpayi?"
  
  
  "Li sanble se konsa. Sòf si ..."
  
  
  "Sof si ki sa ki?"
  
  
  "Oke, depi dènye deklarasyon ki nan Minurkos te konsa uncharacteristic, petèt li menm li pa te sous la nan yo."
  
  
  "Stavros' kontwòl nan Minurkos Anpi?"
  
  
  "Pètèt kont volonte yo nan Minurkos," Salomos sijere. "Gen pouvwa te deja te yon ti koudeta a, kache. Depi Minurkos yo trè sekrè epi yo toujou fè biznis nan sibòdone yo, yo ta dwe touye oswa te kaptire ak aji anba non yo, ak depanse yon gwo kantite lajan nan lajan sou yo san yo pa nenpòt remarke. Imedyatman apre sa, mwen eksprime sa nan teyori mwen editoryal, premye tantativ te fè sou lavi m ' nan Atèn."
  
  
  An kè sote gade tounen nan je l ' yo. Mwen vin chonje RACH la dosye sou Adrian Stavros e yo reyalize ke li te kapab nan sa yo yon manevwe. Stavros fèt trakt manifestasyon nan Yale University kòm yon elèv. Lè sa a, li te vin patisipe nan yon radikal bonbadman nan CIA a nan biwo a, epi pita te fè yon tantativ sou lavi sa a ki nan yon senatè. Li chape nan anbreyaj yo nan FBI ak CIA a ak antere l ' kò l yon kote nan peyi Brezil, kote li te komèt krim grav tankou kontrebann ak touye moun. Depi te gen ti kras prèv ki montre do l 'nan Etazini yo, Etazini yo pa t' a eseye, pou yo retounen l ' yo. Men, li te ke yo te ap gade nan peyi Brezil.
  
  
  "Nonm lan ki moun ki te eseye pou kouri ou desann isit la nan Salisbury?" Mwen te mande. "Te fè ou wè l' kite kay la apatman ak antre nan Apollo Bilding?"
  
  
  "Wi, Manman," Salomos te di. Li sipped dènye a nan l ' yo ale ak gade soti sou hibiscus-kouvri balistrad desann mòn lan, nan direksyon lavil la. "Mwen dezespere. Yon zanmi m 'yo kouzen an ki soti nan lavi vil deyò Bulawayo mande m pou m te vizite l' yon ti tan jouk lè sa a pase. Mwen aksepte envitasyon l la. Lwe yon avyon ap tann pou m ' nan ayewopò an. Mwen pral vole li, jan mwen menm mwen yon ki gen lisans pilòt, epi yo pral jwi woulib la. Mwen vle di, si mwen pa ka bliye sou... "te Gen yon ti silans, lè sa a, li voye je nan m'. "Nick, mwen ta vrèman apresye li si ou ta ka akonpaye m' nan Bulawayo."
  
  
  Mwen te konnen Alexis Salomos pa t ' mande yo si li te dezespere soti nan pè. Ak mwen toujou te gen yon kèk jou anvan yo mwen te resevwa yon lòt plasman ki soti nan David Hawke, misterye nan direktè a nan RACH.
  
  
  "Mwen te toujou te vle wè Bulawayo," mwen te di.
  
  
  Alexis gade soulaje. "Mèsi poutèt ou, Manman."
  
  
  De jou apre, nou te pran an. Salomos te yon pilòt ki gen eksperyans, ak li te sanble ke vòl la sou sovaj Rhodesia ta dwe kalm ak bèl. Salomos te pran vòl ki ba se konsa ke nou ta ka wè bagay ki ra bèt sovaj ak enteresan topografi karakteristik yo ki nan buison yo. Vòl la te sanble yo leve Salomos 'move lespri yo, epi li gade anpil tankou l' fin vye granmoun pwòp tèt ou. Men, nan mitan an nan maten an, sou mwatye nan Bulawayo, trankilite nan nan maten an yo te tounen nan yon vrè kochma.
  
  
  Mooney a ti de-plas avyon touse. Nan premye, Salomos pa t ' pran swen yo, men lè sa a li te menm vin pi mal. Li vire, koupe an ti motè a, men ke se sèlman fè bagay sa yo pi difisil. Nou pèdi altitid e li te kòmanse yon pakèt sikilè vire.
  
  
  Salomos te fè sèman l 'nan grèk, lè sa a, figi l' te ale pal. Li te etidye panèl la ak gade nan m'. "Évaluer gaz montre plen," li te di byen fò sou la éklatan motè. "Li pa t' deplase soti nan pozisyon orijinal li sa a maten." Li eksplwatè an glas ki kouvri capteur a, men pa gen anyen ki te pase. Zegwi a rete sou lèt la F.
  
  
  "Nou ap soti nan gaz," mwen di incredulously. Sa a se move nouvèl pou nenpòt avyon, sitou yon yon ti.
  
  
  "Pa reyèlman, men nou ap tonbe vit," Salomos te di, mete Muni nan tanporè apik planifikasyon ak goumen ak kontwole yo. "Sa a avyon an te domaje, Nick. Capteur a te jele nan plas yo, men yo tank yo te prèske vid lè nou te pran an.
  
  
  Sa a ta dwe te fè sou objektif ."
  
  
  "Jezi," mwen murmures. "Èske ou ka plante l'?"
  
  
  "Gen a pa gen okenn tèren avyasyon isit la," li te di, ap eseye kenbe avyon an soti nan ale nan yon vriy. "Men, nou pral gen pou yo eseye nan peyi sou yon louvri vèlt a - si mwen ka kenbe l' ale selon plan planifikasyon."
  
  
  "Eske gen yon bagay mwen ka fè?"
  
  
  "yeah. Priye." Alexis gade nan m'. "Mwen regrèt sa, Nick."
  
  
  "Pa janm tèt ou," mwen te di. "Jis plant bagay sa a." Mwen pa t ' menm mande sou pwoblèm nan. Pa te gen okenn tan. Nou te fè vwal desann yon pant apik nan yon grassy vèlt.
  
  
  Motè a touse ak hissed ankò, lè sa a, bloke pou bon kòm nou te gade tè a rush nan direksyon nou. Mwen deside li te sou. Gen pa sanble yo gen nenpòt ki rezonab tann pou li siviv sa a.
  
  
  Senk santèn pye desann Nou te ale, tankou yon zwazo ak yon zèl kase. Twa san. Pye bwa yo zakasya diminuer anba yo. San. Salomos 'figi te rijid ak tansyon, ak men l' te anchene de yo ap eseye pou kontwole. Lè sa a, te gen mouvman an nan zèb ak pye pikan yo nan vitès breakneck, zèl la te chire pa yon branch nan yon gwo pye bwa, ak nan avyon an nan moman sa a pase yon ti kras leve nen li ak glise sou kote. Enpak la frape nou tounen nan devan la nan avyon an. Te gen yon griyaj ak krakman nan metal ak yon krak byen fò nan vè, ak kò nou thumped nan kabin piti. Lè sa a rive final la sispann ijans: m pòt vole louvri, ak kò mwen an ale vole soti nan tèt zòtèy nan zèb la anvan yo frape tè a difisil ak yon crunching son.
  
  
  Mwen pa sonje anyen lòt bagay eksepte. yon konbatan rale sou zèb la, enstenktiv k ap deplase lwen soti nan avyon an, ak lè sa a yon eksplozyon ak son an nan flanm dife yo krepitman yon kote dèyè m'.
  
  
  Nan chapit dezyèm lan.
  
  
  Mwen te eseye pouse memwa nan aksidan an soti nan lide m', apiye lou sou ajil difisil nan yon wotè tèrmit plak. Men, li te pi rèd debarase m de gade sou Alexis Salomos 'fè fas a lè mwen te di l' nan Salisbury ke mwen ta vole avè l ' nan Bulawayo.
  
  
  Dèyè briyan metal hull nan kraze avyon an, mwen te kapab toujou tande ensiste buzz a nan mouch, men, mwen te eseye pa pou koute. Mwen konsantre ankò sou byen lwen liy nan fyévreuz pyebwa ki sou la grassy orizon. Mwen te aprann yon kote ki lafyèv pye bwa pafwa rapò prezans nan dlo. Men, pye bwa sa yo ki te pa nan yon direksyon ki mwen ta dwe te ale nan ale nan vilaj la.
  
  
  Nan yon fason, mwen te santi ki responsab pou lanmò a trajik nan Salomos. Li te fè konfyans m 'ak pwoteksyon li, epi mwen te kapab fè sa lè li te bezwen m'. Li te espere konsèy mwen, epi mwen pa t ' prevwa danje a nan yon avyon ti. Mwen menm mwen te santi ou koupab paske mwen pa t 'totalman kwè l' istwa enkwayab. Sepandan, li sanglan kadav te prèv klè ke omwen yon pati nan teyori l ' te kòrèk. Yon moun te vle l ' mouri. Si wi ou non moun sa a te yon moun ki te rete nan penthouse a pi wo a Apollo biwo nan Atèn yo te toujou dout.
  
  
  Mwen kenbe mouvman soti nan kwen an nan je m ' epi yo tounen vin nan direksyon youn nan tèrmit twou san fon sòti. Yon ti klere vèt koulèv slithered soti nan espas sa a pa lwen ki soti nan men gòch mwen ak te sanble fikse nan m ' fikse. Mwen vole tounen. Mwen pa t ' konnen ke koulèv la te pran jiska rezidans nan tèrmit ti mòn. Li te yon green mamba, youn nan twa pi danjere koulèv nan mond lan. Nan evènman an nan yon mòde, viktim nan yo pral kapab mache sou twa etap ki genyen ant tèt li ak reptil anvan venen li yo touye li. La mamba, ki te kounye a deyò nan seri a, glise nan yon ki tou pre twou.
  
  
  Mwen bite sou debri la kòm m ' batman kè yo ralanti. Mwen gade alantou pou yon moman epi li te jwenn yon byen file moso metal sou yon pye long sou tè a. Youn fen a te trè byen file. Mwen chire yon moso bwa ankadreman, ki pasyèlman boule, ki soti nan yon seksyon nan karleng a, li te kraze an de moso nan longè egal ak fann fen nan lajè nan fragman, mare baton ak mwen mouchwa pou yo fè yon manch pou m fortin kouto. . Mwen rantre bit zam nan senti m ' ak, san yo pa gade dèyè nan aneantisman la, te dirije pou pyebwa yo.
  
  
  Li te difisil pou yo jis mache nan peyi a. Tall zèb ak touf litijyeu tire nan rad mwen an, ak chire nan kò m', arachman nan m 'ak kenbe m' tounen. Yon rinosewòs zwazo screeched nan m ' soti nan yon ki tou pre pye bwa zakasya. Mwen te jwenn tèt mwen kalkile chans yo pou yo siviv. Gen yon santèn fason yo mouri, e youn nan yo se bèl. Nan sa a zèb, yon moun ka bite sou yon jenn ti lyon yo anvan li te wè li. Men, anjeneral, ti bèt lakòz pifò pwoblèm: koulèv pa gen okenn pi gwo pase yon moun dwèt, eskòpyon ak tik fouyman gwo twou san fon anba po la. Si ou pa jwenn dlo, epi yo bwè li, ou ka vin enfekte ak fwa douv ak lòt parazit yo ki manje manje yon moun soti nan anndan an soti. Ak si ou evite li, ou ka toujou ap atake pa moustik, lafyèv jòn vektè, ak malarya.
  
  
  Lè m ' finalman te rive nan pyebwa yo, mwen te jwenn sèlman kadav yo nan yon twou awozaj. Kote a se sèk. Te gen epè nwa labou nan sant la, ak yonn ak simagri grif yo nan anpil bèt aliyen perimèt la nan zòn nan.
  
  
  Mwen apiye kont vèt nan kòf la nan yon pye bwa ki tou pre ak repoze nan lonbraj la. Mwen gaspiye tan mwen ak enèji vini isit la. Direksyon ki pi pre vilaj ki Salomos te mansyone sou avyon an te katrevendis degre nan kou ki te mennen m ' isit la. Mache nan solèy cho febli m ' menm plis. Bouch mwen te santi tankou ate kwi. Mwen vin chonje thermos nan dlo frèt ki Salomos te mennen l ' nan avyon an. Mwen te wè l ' silenn kraze nan aneantisman la, sa li yo fin cheche nèt nan dife. Mwen te eseye pa panse osijè de solèy la twopikal sou tèt li oswa boule sansasyon nan gòj mwen ak ale.
  
  
  Li dwe gen te yon koup la èdtan pita ke mwen reyalize mwen pa t ' kapab ale nenpòt ki pi lwen san yo pa yon rès. Janm mwen yo te souke ak feblès, epi yo mwen rale lè nan poumon m ' lan nan tan, anroue souf. Mwen te wè yon moun mouri kòd lonbrik pyebwa, yon pati nan li nan rar lonbraj nan yon tou pre ti touf bwa pikan, se sèlman yon kèk yad devan yo. Mwen tonbe lou nan tè a ak apiye kont yon kòd lonbrik pyebwa. Pwosesis la anpil nan chita, sekou soti nan influans fizik lè w ap mache, yo pote satisfaksyon.
  
  
  Po je mwen fèmen ak mwen inyore doulè a nan kò m ' yo. Mwen te eseye bliye sou ti misk ki nan kwis mwen ak ensèk mòde sou figi m ' ak men yo. Mwen te bezwen yon ti repo, ak mwen te ale nan jwenn li. Nan lanfè ak tout lòt bagay.
  
  
  Yon son ki te soti nan ti touf bwa a.
  
  
  Po je mwen fluttered louvri. Mwen te fè yon erè? Mwen peered nan zèb la wo, men te wè pa gen anyen. Li te dwe imajinasyon m ' yo. Mwen fèmen je m ' ankò, men son an te vin ankò.
  
  
  Je m ' louvri pi vit fwa sa a. Te gen pa gen dout sou li; li te son an nan yon vwa moun. Mwen long zòrèy mwen epi tande yon obsève menen.
  
  
  "Sa ki te yon bagay!"
  
  
  Lè sa a, son an te vin pi plis konstan ak distenk. De mesye yo te pale nan yon dyalèk mwen ta pa janm te konn tande anvan.
  
  
  "Bonjou gen!" Mwen pete rele ak tout nanm mwen.
  
  
  Nan yon lòt ti moman, mwen te wè tèt yo k ap deplase nan direksyon m ' sou zèb la. Tèt nwa ak kaki chemiz. Lè yo te wè m', vwa yo te grandi pi fò, ak youn nan yo pwenti.
  
  
  Mwen rilaks yon ti kras. Mwen te pi pre sivilizasyon pase mwen te panse. Gen dwe yon ti bouk yon kote ki tou pre, oswa omwen yon wout. Gason soti nan zèb la ak gade nan m'. Yo te wo, mens, ak sonm.
  
  
  "Alo," mwen te di. "Èske ou gen nenpòt dlo?"
  
  
  De mesye yo te gade nan chak lòt, lè sa a, tounen nan m'. Yo te vini e yo te kanpe sou mwen. Mwen pa t ' eseye jwenn moute. "Dlo," mwen te di.
  
  
  Yo te tou de abiye an trè ranyon Lwès rad ak mete endijèn sapat. La pi wo nan de pwente nan pye m', ak apre yon ti moman, li bese atè yo ak lage m bòt. Anvan mwen te kapab mande sa li te fè, li te pran li koupe ak te montre li nan konpayon l ' yo. Moun ki te fèt soulye mwen pou enspeksyon te gen yon gwo, lajè mak kouri dyagonalman atravè figi l ' yo. Yon lòt te mete yon glas ti nan dilate lobe nan zòrèy dwat li. Tou de nan yo te gen kouto sou senti yo-manchèt - pungs.
  
  
  Wotè a youn nan pale pou lòt la, ak mwen reyalize ke li se te pale nan lang Angle. "Mzuri sana," li te di, souri, refere li nan soulye mwen. Li te kontinye nan Swahili. "Sa a se jou chans mwen."
  
  
  "Koute m'," mwen te di chetif.
  
  
  Yo te inyore m'. Wotè nonm bent ak lage m ' lòt soulye. Mwen te eseye rale pye m 'ale, men, li glared nan m' ak yanked lòt soulye soti nan anba li. Li derape bat l ' sapat nan pye ak rale soulye mwen an sou yo, pa trakase yo mare m lasèt. "Savasawa!" li te di konpayon l 'yo, konplètman inyore m'.
  
  
  Mwen te toudenkou reyalize ke sa yo moun ki pa te ale yo dwe mwen delivre. Epi li te rive m ' ke mwen ta dwe pi mal koupe pase mwen te yo anvan yo te rive, si mwen te konte sou siviv.
  
  
  "Soulye yo anfòm byen." Li te pi wo.
  
  
  Lòt la pa t ' jwi sitiyasyon an. "Èske ou panse sa yo, se soulye ou? Pa t 'nou vini pou l' ansanm?"
  
  
  "Mwen te premye moun ki wè li," wotè yon sèl te di. "Ou ka jwenn pantalon l' yo. Si li te gen yon sak, nou pral pataje li sa."
  
  
  "Li pa bon ke w ap pran an soulye pou tèt ou," glas la-dekore nonm murmures.
  
  
  Wotè nonm sa a te tounen m'. "Pou yo wete pantalon ou a," li te bay lòd, toujou nan Swahili. Je l ' yo jòn ak tach wouj, ak te gen mens mak yo sou chak yon souflèt ki te pa aparan nan premye akòz gwo mak.
  
  
  Men m 'te sou manch la nan fortin kouto a, kache l' soti nan wè yo. Li te sanble ke mwen ta gen yo sèvi ak li. Nonm sa a ak yon lukse earlobe te pran yon panga soti nan senti l ' yo. Pa te gen okenn dout sou entansyon yo. Yo pa t 'kapab anpeche yon blan nonm nan tout bagay li te gen ak lè sa a, kite l' viv.
  
  
  "Oke, mwen pral pran pantalon m' koupe," mwen te di. Mwen pran fòs, men mwen pa t ' vle montre li. "Men, mwen gen jwenn tounen sou de pye m'." Mwen te fèt soti men gòch mwen pou wotè nan yon sèl.
  
  
  Li regardant nan l 'deden pou yon moman, lè sa a wete l' leve.
  
  
  li leve l 'avanbra apeprè ak yanked m 'yo nan pye m'. Moman sa a mwen te resevwa sou teren an, mwen rale soti nan mwen an metal kouto a soti nan senti m 'ak avèk fòs kout kouto l' nan mitan an nan Afriken yo.
  
  
  Te gen sipriz nan je l ' yo tankou razwa-byen file metal diminuer nan kò yo ak nan misk. Men dwat li otomatikman te pran kenbe nan manch lan nan panga, men sa a te dènye l ' aksyon volontè. Li grunted yon lèd son ak diminuer nan pousyè ki nan pye m'.
  
  
  Lòt regardant lajè-peas nan kamarad tonbe pou yon moman. Lè sa a, li li te kite soti yon sovaj son guturo ak pase kouto ki fèk arach panga.
  
  
  Mwen te plane tounen. Yon gwo lame hissed sot pase yo mwen fè fas a, tranche nan lè a, ak etwatman rate tèt mwen ak zepòl. Si mwen pa te deplase, mwen ta yo te koupe tèt. Sepandan, lè mwen evite panga, mwen tonbe desann. Afriken yo te vin moute pou m ' ak pase kouto kouto a ankò, ak briyan koube lam whizzed nan lè a nan direksyon kou m. Mwen te woule byen vit sou bò dwat la, ak lam la frape hard labou. Kòm mwen atakè avèg balans l 'yo, mwen file ozalantou yo ak kouri dèyè l' vyolaman. Mwen tande crunch la nan zo l ' yo. Li tonbe nan tè a pwochen nan m ' yo ak yon rèl byen fò.
  
  
  Si mwen te osi fò kòm dabitid, ki ta dwe nan fen a nan li. Men, mwen te nan okenn prese pran avantaj nan avantaj ki genyen nan mwen te gen te kreye. Lè mwen te rive nan jenou mwen, Afriken an te deja te kanpe, epi yon gade nan dezespwa janbe lòt figi l'. Li pase kouto nan m ' ankò, ak tan sa a arc la te lajè. Lam la tranche nan manch rad la nan chemiz m, le li desann. Mwen frape l ' ak mwen ekla ak te fè yon fon blesi sou pwatrin li. Li grunted ankò ak frape m ' sou tèt la ak panga ke mwen te tonbe nan kòd lonbrik la. Fòs la nan swing a ki te koze l 'pèdi balans l', li tonbe sou bra dwat mwen. Mwen te pwan l ' dekousi kolye a ak men gòch mwen, rale tèt li tounen, li kouri al metal teson atravè nan gòj li.
  
  
  San ki inonde figi m 'ak nan lestomak kòm Afriken gasped byen fò e li te rive konvulsiv pou l' déchirure gòj. Li tonbe sou figi l', toujou seran nan gòj li, ak lè sa a, woule pou tè a difisil, imobilité.
  
  
  Esoufle, mwen vin apiye sou do yo youn manch rad koud bra. Mwen te fache sou ke mwen te itilize moute enèji a enpòtan anpil nesesè yo siviv nan sa a batay, men, mwen te rekonesan ke mwen te te toujou vivan. Lè mwen mantalman te note danje a nan ti touf bwa a nan sit la aksidan, mwen te bliye sou yon sèl bagay: moun nan. Li te sanble ke nonm sa a te toujou nan tèt yo nan lis la. Si ou inyore sa a faktè, ou ka mouri anvan bag yo touye ou.
  
  
  Omwen nan sitiyasyon sa a, mwen te gen yon sèl reyalite. Moun sa yo te soti nan lwès la direksyon, pa sidwès yon sèl mwen te pran. Yo pouvwa yo te pase nan vilaj la oswa bò gòch nan wout la yon kote. Menm bagay la tou ka di pou direksyon an yo te tit. Mwen leve, chetif, li pran yon direksyon ki westerly.
  
  
  A cho Afriken solèy apiye nan syèl la jan mwen te bay moute ankò. Mwen tonbe sou zèb la wo, mande si te gen toujou nenpòt chans pou siviv. Mwen vrèman bezwen dlo. Pa te gen okenn plis santiman sou lang mwen oswa nan bouch mwen. Mwen kouche a ak veye eskòpyon tou dousman rale sot pase m ' sou zèb la. Mwen pa t 'konnen si mwen ta dwe kapab pou avanse pou pi, si li pa atake, men li pa t 'sanble yo remake m'. Apre yon ti moman, li te ale. Mwen grimaced ak t 'ap sèvi l', paske li pa t ' gen yon pwoblèm siviv, omwen pa nan moman an. Li te sanble yon ti kras ironik ke sa yo ki andanje te rale sou sifas la nan planèt la pou plis pase kat san milyon dola ane sa yo, depi lontan anvan dinozò yo te parèt, epi ki li ta pwobableman parèt sou Latè lontan anvan disparisyon la nan imen yo. Yon jan kanmenm li te sanble malonèt, men lè sa a mwen te partial.
  
  
  Kòm mwen te kouche a, yon lòt son frape zòrèy mwen. Li te yon byen lwen hum, pa kontrèman ak anvan buzz a nan mouch. Men, son an byen vit te grandi pi fò e yo te vin rekonèt, tankou yon motè machin.
  
  
  Mwen te chita moute ak panche tèt mwen pou koute. Wi, li te yon machin nan kèk sòt. Mwen leve unsteadily e li te kòmanse nan direksyon son an. Mwen te wè pa gen anyen men zèb ak flò pye bwa. Men, bri a te vin pi pre pa, dezyèm lan.
  
  
  "Bonjou gen!" Mwen rele byen fò toupatou nan zèb la. "Alo, sou plis pase isit la!"
  
  
  Mwen trebiche ak tonbe. Mwen te resevwa unsteadily nan pye m ' ankò, li repati pou pi devan ankò. Yon moman pita, mwen te wè li - peyi Rover a, pousyè ak grate, eurt nan yon dezyèm wout ki te pa gen anyen pi plis pase yon santye nan zèb la. Rover, yon machin louvri, yo te okipe pa de moun ki pa t 'wè m' kòm li pwoche bò kote a ki pi pre nan pwen a nan wout la epi kontinye sou wout li.
  
  
  Mwen rele byen fò. - "Bonjou!"
  
  
  Mwen malabiyman pran fason mwen an nan zèb la epi finalman te rive nan wout la. Mwen pete rele ankò, lè mwen te resevwa gen. Mwen kouri dèyè a machin, balans tankou yon bwè, men yo tonbe fas atè.
  
  
  Mwen mete gen madichon soti byen fò, santiman ki rele dezèspwa ogmantasyon nan pwatrin mwen. Machin sa a ka fè m ' dènye chans yo siviv.
  
  
  Lè sa a, mwen tande Rover a, ralanti epi yo sispann. Mwen eseye leve kanpe pou wè sa ki te rive, men, mwen pa t ' gen fòs la. Mwen
  
  
  Mwen tande motè a ralenti, lè sa a, Rover diminuer tounen nan premye a kovèti pou, pase kouto alantou sou wout la, epi yo te vini nan direksyon m'. Yo swa tande nan m 'oswa wè m'.
  
  
  Yon kèk segond pita, machin nan rale moute pwochen nan m', motè a sispann, ak mwen tande pale de mesye yo pale nan Britanik aksan.
  
  
  "Bondye m nan, li nan yon Ewopeyen an."
  
  
  "Ki sa ki se li fè la nan bag yo, tout pa tèt li?"
  
  
  "Petèt nou ta dwe mande l'."
  
  
  Byento, frèt dlo koule nan bouch mwen, koule atè sou la devan m ' sal chemiz, ak mwen te kapab santi lang mwen ankò.
  
  
  "Oh Bondye mwen, nonm, sa ki nan' kanpe?"
  
  
  Mwen konsantre sou de charnèl ap fè fas apiye sou mwen. Yo te nan mitan ki gen laj-blan Rhodesians, pwobableman mesye kiltivatè yo ki moun ki te depanse jou a nan dezè a.
  
  
  "Yon aksidan avyon," mwen te di. "Mwen te mache lwen soti nan li."
  
  
  Lè yo mete m ' nan tout-tèren machin yo, mwen te konnen mwen ta te fè li. Men, mwen pa t ' kapab bliye ke kò a nan Alexis Salomos te ke yo te devore pa yèn paske nan yon moun nan lavil Atèn. Mwen te espere ke David Hawke ta kite m ' fouye nan ki sa ki te ale sou nan Apollo Bilding yo chèche konnen si Adrian Stavros te vrèman nan Brezil, tankou tout moun panse. Mwen pa t ' wè li pou yon tan long.
  
  
  Twazyèm chapit lan.
  
  
  "Ou pa gade trè byen, Nick."
  
  
  David Hawke, direktè a super-sekrè NOU ajans RACH, apiye pou pi devan sou li lajè akajou biwo, yon ti siga nan dwèt yo nan men dwat li. Nou te chita nan biwo li nan RACH katye jeneral, ki te abilman kache nan yon lwe Amalgamated Laprès & Fil Sèvis etablisman sou DuPont Sèk nan Washington.
  
  
  Mwen gade l ' ak yon ironik souri. "Yo te vle m' yo rete nan lopital la nan Salisbury pou yon ti tan ki pi long. Men, ou konnen ki jan byen vit mwen jwenn anwiye. Si mwen pale, li nan paske mwen bezwen solèy la ak yon bon file steak. Ki sa ou panse sou istwa a nan Salomos? "
  
  
  Malfini an te pran yon trennen sou li siga ak kònen yon lafimen bag nan direksyon m ' yo. Chita nan tab gwo, li gade ti ak mens, ak li tousled cheve gri ak figi a nan yon Connecticut kiltivatè. Men, mwen te konnen ke frajil gade te mansonjè. Li te gen yon reyèl dynamo.
  
  
  "Li fè m pè menm yon ti kras," li te di. "Ki sa ki tou a fè m' se ke ou prèske te mouri ant devwa yo. Mwen pat janm wè yon moun ki moun ki jwenn pwoblèm yo ki se konsa fasil."
  
  
  Mwen te monte zèpòl zepòl mwen. "Salomos te gen yon zanmi. M ' ak RACH la. Li te eseye pi byen l ' yo ede nou jwenn Borisov, sonje?"
  
  
  "Wi, mwen sonje," Hawke di sobreman. "Oke, ou Rhodesian escaped se sou, se konsa nou pral lage li. Kòm pou posibilite ke Adrian Stavros ka trase kont gouvènman an grèk, mwen pa ta manke li."
  
  
  "Èske li te toujou posede yon plantasyon nan peyi Brezil?"
  
  
  "Dapre sous nou an, sa a se toujou nan katye jeneral li. Nou pa gen yon rapò ki resan." Malfini apiye tounen nan chèz kwi gwo. "Si li vrèman te Stavros ke zanmi ou te wè ki t' ap soti nan Minurkos penthouse, nou ap definitivman fè fas a yon sitiyasyon ki enteresan. Rèv la nan kouri yon peyi tout antye adapte trè byen ak ki sa nou te aprann sou li."
  
  
  Malfini etidye anguleu l ' jwenti. Adrian Stavros te toujou yo te yon névrose, petèt yon psikopat. Anplis de sa nan ki mennen yon siksè kontrebann bag nan Brezil ke gouvènman an echwe pou pou elimine, li te tou pran angajman politik asasina, dènye a nan ki se te kwè ki te asasina a nan Izraelyen ofisyèl Moshe Ben Kanaran."
  
  
  "Lè sa a, mwen konprann ke RACH se enterese nan istwa a nan Alexis Salomos," mwen te di.
  
  
  "Mwen pè ke sa a ki jan li ta dwe. E mwen kwè ke depi ou konsidere kòm Salomos yon zanmi, ou ta renmen jwenn sa a plasman."
  
  
  "Wi, mesye, mwen ta renmen sa."
  
  
  Malfini stubbed l ' siga nan ki pi pre a sandriye. "Mwen premye enpilsyon, se pou di' pa gen ' ak men an ka pase pou yon lòt moun. Ou konnen ki jan anpil, mwen eseye pou fè pou evite ajan an nan patisipasyon pèsonèl nan travay la."
  
  
  "Li se enpòtan nan m 'ke Alexis' asasen pa jwenn soti, " mwen di dousman.
  
  
  Bon. Ou ka okipe sa. Men, ou dwe fè plis atansyon, Nick. Mwen panse ke li pi bon pou yo ale nan Rio epi pale ak CIA ofisye gen. Chèche konnen si Stavros se deyò peyi a ak ki kote li te pase tan l ' yo. Lè sa a si ou mennen mennen ou nan Atèn, ale la. Jis kenbe m ' afiche."
  
  
  Mwen chuckled. "Mwen pa toujou fè sa?"
  
  
  "Oke, pafwa ou ta bliye ke gen moun ki te chita isit la nan yo sonm travay, ak li nan travay yo kouri montre la." Vwa l ' te pran sou piman bouk ton ki pafwa rive lè li te pale osijè de pwotokòl a ak lòd la nan lòd. "Si ou bezwen èd nan nenpòt ki lè, mande pou li. Sa a ki sa nou ap isit la pou."
  
  
  "Natirèlman."
  
  
  Li louvri yon tiwa biwo yo ak pran yon anvlòp. Je l 'evite m' yo. "Anticipant demann ou an epi mwen konsesyon posib pou ou, mwen przidan, si se pa anpil sajès, achte tikè ou."
  
  
  Mwen te souri. "Mèsi." Mwen te rive atravè tab la ak ranmase anvlòp la.
  
  
  "Ou ta pi bon rete tann yo wè ki jan sa a tout fini anvan ou deside si mwen te fè ou nenpòt ki favè," Hawke reponn.
  
  
  Aswè a kap vini an, mwen akòste yon Pan Am vòl Rio de Janeiro. Mwen pa repoze tout jounen an
  
  
  yon jou a epi li te santi tankou ansyen tan ankò. Vòl la te genyen, men mwen te kenbe panse sou sa ki yon sèl nan lòt nan Mooney a ti kras avyon lè Salomos te montre m 'vèlt, sou pwoblèm ak aksidan an aterisaj, ak ki jan Salomos' kadav gade nan solèy la cho.
  
  
  Nan denmen maten, mwen te rive nan Rio ak tcheke nan Floriano Otèl tou pre Palè Kopakabana. Li te sèlman yon blòk soti nan plaj la, epi li pran sant tankou kolonyal Brezil. Sal la te gen yon vantilatè plafon ak pòt yo louvered, ak yon etwat balkon yo ofri yon ti gade nan la lanmè.
  
  
  Li te cho nan Rio. Tout sa, Brezilyen ki moun ki te kapab jwenn te gen sou plaj la, ak pi fò nan yo dwe te nan Kopakabana nan zòn nan tou pre otèl la. Anticipant chalè an, mwen te pote ansanm yon worsted kostim te fè nan lenn mouton twopikal. A midi, mwen douch, mete yo sou yon limyè kostim sou Wilhelmina, mwen Luger, ak Hugo, yon ti kouto gene sou bra dwat, ak ale nan manje midi nan youn nan pi renmen m ' ti kras restoran, Chale sou Rua da Matriz 54. Restoran sa a itilize yo dwe yon kay kolonyal ak se toujou ki gen anpil valè dekore avèk antik ak penti yo. Nèg sèvitè tann tab ak tandans ba a. Mwen te bay lòd yon mixto churasco, ki fèt nan fragman nan vyann bèf yo ak vyann kochon ak legim, ak te refize an abityèl yo koupe, yon gwo byè lokal bouyon, pou yo trè bon Grande Uniao diven Cabernet. Men, mwen te jis te kòmanse yo manje lè mwen te wè yon ti fi vini nan ak chita nan pwochen tab. Li te bèl wotè ak mens, ak krinyè li a nan dife wouj cheve te fè l ' lakte gade po a menm pal. L 'klere tou vèt mini abiye contrast sevè ak cheve li ak revele pi fò nan l' long, pafè kwis ak mayifik klivaj pi wo a ren li. Li te pote vèt soulye ki matche abiye l', ak vèt braslè sou li bra gòch.
  
  
  Wouj cheve konfonn m 'pou yon ti moman, men, lè sa a, mwen reyalize ke, dènye fwa mwen te wè l', cheve l ' te kout ak mawon. Sa ki te nan pèp Izrayèl la plis pase yon ane de sa. Non ti fi a te Erica Nystrom. Li te yon manm nan la Izraelyen entèlijans rezo Bet nan Shin. Li te non kòd Flanm dife lè nou travay ansanm yo travèse yon ris konplo kont gouvènman an Izraelyen, men ke non ou chanje avèk chak plasman.
  
  
  Mwen leve, epi yo te mache sou nan biwo li. Lè li leve li sil long al kontre kontanple mwen, yon souri gaye nan tout figi l'. "Ow!" li te pran rele. "Li nan ou. Ki sa ki yon bèl sipriz." Li te pale angle san yo pa mwendr aksan.
  
  
  Erika a paran yo te Scandinavian Jwif yo. Li nan fanmi premye yo te rete nan Oslo ak lè sa a, vil Copenhagen anvan emigre nan pèp Izrayèl la lè li te jis uit ane fin vye granmoun.
  
  
  "Mwen te ale nan di menm bagay," mwen te di. Erica ak mwen te pase yon aswè entim nan Tel Aviv, ap tann pou mesaje yo rive; li te gen yon aswè a, nou tou de te jwi anpil. Je l 'te di m' kounye a ke li vin chonje li tandrès. "Ou pral rantre nan m' nan tab avè m?"
  
  
  "Oke, yon moun pral rantre nan m' pita, Nick. Èske ou tèt ou?"
  
  
  "Se pa ke mwen pa vle pale pou ou," mwen te di.
  
  
  Li te mete m 'nan tab avè m' ak bay lòd pou yon manje midi limyè pou tèt li, ak twazyèm lan, ki moun ki li te eksplike ki te yon ajan, te di ," Ou gade reyèlman bon, Nick."
  
  
  "Ou ta dwe te wè m' yon semèn de sa," mwen te di. "Mwen renmen cheve wouj, Erica."
  
  
  Li te klere m ' yon souri. Yon long aquiline nen aksantu yon lajè, sensual nan bouch yo. Je l 'yo te vèt fonse, ak abiye l' briye. "Mèsi dèske ou," li te di. "Yo ap m' yo, eksepte pou koulè. Li pa t ' depi lontan lè nou travay ansanm nan pèp Izrayèl la."
  
  
  "Mwen sonje," mwen te di. "Èske ou isit la sou biznis ou?"
  
  
  "Wi," li te di. "Et ou?"
  
  
  "Wi," mwen chuckled. "Li se toujou biznis, se pa li?"
  
  
  "Prèske toujou."
  
  
  Mwen vin chonje lekti yo nan jounal yo dènyèman ke pèp Izrayèl la te imilye pa touye moun nan Moshe Ben Kanaran yo ak sa yo prezidan an te sèmante pou li ale nan anba a nan li. Li te nan sa a touye moun ki entèlijans Ameriken kwè ke Adrian Stavros, te patisipe. Mwen pa t 'kapab ede, men mande si Erica te nan Rio swa kidnape Adrian Stavros ak pran l 'nan pèp Izrayèl la, ki te Izraelyen style, oswa touye l'.
  
  
  Mwen te mande. "Eske ou pral yo dwe nan Rio lontan ase pou nou gen yon bwè ak pale ansanm?"
  
  
  "Petèt," li te di. Men l 'deplase li klivaj kòm li te mete yo sou tab la, epi san presyon m' ale jiska dis pwen. Li vèt je yo gade m 'nan je a epi li te di m' ke li te konnen mwen pa t ' ap pale sou diven ak konvèsasyon.
  
  
  Mwen pran m ' vè. Li te bay lòd epi yo te sèvi nan menm Grande Uniao Cabernet. "Pou opòtinite sa a," mwen te di.
  
  
  Li ranmase l ' vè ak clinked li pou mwen yo ye. "Yo opòtinite sa a."
  
  
  Nou te jis fini nou pen griye lè yon jenn gason yo te parèt. Mwen pa t 'menm wè l' jouk li te kanpe pwochen yo ban nou. Li te yon masiv, nèg miskilè ak trè kout cheve blond ak yon difisil, fè fas kare. Pati nan bò gòch li zòrèy yo te manke, men domaj sa a pa t 'fè dega l' maskilen aparans. Li te pote yon bèlj ete pwosè a ki pa t ' konplètman kache bonbe a anba li bra gòch.
  
  
  "Mwen pa t' wè ou nan premye, Erica," li te di olye rudman.
  
  
  gade nan m'. "Mwen pa t' atann ou yo dwe ak nenpòt ki moun."
  
  
  Pawòl sa yo te gen entansyon kòm yon mwayen rale zòrèy. Yo te pale ak yon pwononse aksan. Mwen vin chonje foto a nan nonm sa a nan Izraelyen entèlijans dosye RACH. Li te Zakari Gharib, Bet nan Shin a bouro. Mwen teyori sou li ak Erica a prezans nan Rio te sanble yo consolider.
  
  
  "Sa a se yon fin vye granmoun zanmi, Zach," Erica di. "Li te travay avè m' nan peyi Izrayèl la."
  
  
  Gareb te pran twazyèm plas. "Mwen konnen," li te di. "Carter, mwen ta kwè."
  
  
  "Sa a dwa."
  
  
  "Repitasyon ou anvan ou."
  
  
  Fason li te byen file, prèske ostil. Mwen te santi l ' jalouzi ke mwen te konnen Erica. Mwen anvan m 'te kapab reponn l', li tounen vin jwenn li. "Ou te bay lòd Vichisoise jan mwen sijere?"
  
  
  "Wi, Zach," Erica di, yon ti kras jennen pa mank li yo nan amitye. "Li pral isit la pli vit."
  
  
  "Vichisoise se bagay la sèlman vo li manje nan sa a restoran," Zach plenyen twò byen fò.
  
  
  "Mwen regrèt pou move chans," mwen reponn avèk kalm. "Mwen kwè ke pi fò nan asyèt yo isit la yo se byen prepare. Yo ka te chanje yo chèf depi dènye vizit ou."
  
  
  Zach te tounen ak te ban m ' yon souri sere. "Petèt."
  
  
  Mwen te deside ke konvèsasyon an ta dwe mwens pase bèl soti nan kounye a sou. Mwen fini mwen manje, se konsa, mwen rele waiter a pote chèk la. Mwen ofri pou peye pou pati a tout antye, men Zach byen vit te refize.
  
  
  "Ki kote ou rete?" Mwen te mande Erica.
  
  
  "Nan Corumba sou Avnu Rio Branco," li te di.
  
  
  Zach regardant nan l'.
  
  
  "Anba sa ki non ou?"
  
  
  Li kache. "Vargas".
  
  
  "Èske mwen ka rele ou la?"
  
  
  "Ou pa pral gen anpil tan pou sosyalize",
  
  
  Zack a te di l ' byen vit.
  
  
  Li te inyore l 'ak te ban m' yon souri dous.
  
  
  "Wi, ou ka rele m'. Mwen espere ke nou rankontre ankò, Nick."
  
  
  Mwen leve. "Santi a se mityèl." Mwen mete men m ' sou li, ak je nou te rankontre pou yon moman. Mwen te konnen Zach te fè jalouzi, ak depi mwen pa t 'renmen l', mwen te jwe li nan avantaj l ' yo. Li te chita gen gade nan m'. "Ou pral jwenn yon apèl nan men m'."
  
  
  "Tout dwa," Erica di.
  
  
  Mwen te vire do nan men yo, epi yo kite restoran an. Kòm mwen te mache soti, mwen te kapab prèske santi chalè a nan Zach nan ostilite sou do m'.
  
  
  Sou menm jou a, mwen te pran machin nan kab jiska enpresyonan Corcovado Mòn yo, sou tèt ki te kanpe sou yon gwo estati a nan Kris la Redanmtè a. Lè mwen te gen, mwen te ale nan obsèvasyon parapň a, te kanpe nan plas la yo deziyen, epi rete tann. Sou kenz minit pita, yon moun joined m ' nan balistrad la. Li te sou mwen an wotè, men mens. Malgre ke li pa t 'ankò mwayen-ki gen laj, long l' figi te kouvri ak gwo twou san fon ondilasyon. Li te Carl Thompson, ak li te travay pou CIA a.
  
  
  "View bèl, se pa li?" li te di pa fason pou entwodiksyon, leve men l ' nan direksyon pou lavil la anba, ki te klere byen bèl blan nan solèy la, epi yo te antoure pa ti mòn yo vèt ak yon cobalt lanmè.
  
  
  "Mayifik," mwen te di. "Ki jan ou ye, Thompson?"
  
  
  "Li se sou menm bagay la tou," li te di. "Li te trè trankil isit la depi dènye chanjman yo nan administrasyon nan Brasilia. Ki jan yo se bagay sa yo nan RACH jou sa yo? Pou yon pandan ke, ou nèg yo te tire plis minisyon pase lame a nan pwovens Lazi."
  
  
  Mwen chuckled. "Pafwa li sanble ke fason. Mwen te okipe yo, ak mwen se asire w ke ou te twò."
  
  
  "Epi, koulye a yo te mete ou sou Adrian Stavros."
  
  
  "Sa a dwa."Mwen ap gade yon bato kwazyè navigan dlo a ble ak lis li yo prou kòm li tou dousman antre nan pò-a. Li te sanble ak yon jwèt kannòt yo desann gen. "Lè te pase nan tan ou te wè l'?"
  
  
  Li te panse pou yon moman. "Nou gen tach siveyans nan plantasyon an. Senk oswa sis semèn anons sa pibliye depi, li te wè kite kote sa a. Nou panse ke li te resevwa sou yon avyon mare pou Madrid."
  
  
  "Sa a vòl te kapab yo te kontinye Atèn."
  
  
  "Mwen devine se konsa. Li te wè pa gen?"
  
  
  "Nou panse ke se konsa. Ki sa ki nan ale sou nan plantasyon an?"
  
  
  "Plantasyon an se reyèl li katye jeneral yo. Isit la nan Rio, li te gen yon divizyon rele Apex Enpòtasyon, e nou panse ke kontrebann se ke yo te fè nan ke konpayi. Men, li pa vizite biwo li trè souvan, menm si non li se ouvètman ki asosye ak li. Prezidan an nan konpayi an fè pwomnad regilye nan Parakata."
  
  
  "Men, kote plantasyon an ki sitiye?"
  
  
  Thompson nodded. "Li se sitiye tou pre vilaj la, nan mitan an nan okenn kote. Li se totalman siveye pa Stavros ' ti lame nan ansyen prizonye yo, politik pasyone, ak ansyen Nazi. Men, dwa koulye a, gen nan sèlman kèk pouvwa gen."
  
  
  Mwen te mande. "Eske ou remake anyen etranj gen?"
  
  
  "Oke, si ou vle di yon mas moun nan pèp oswa zam, repons la se non. Men, te gen yon vizitè (n) okenn nan nou te janm wè anvan. Depi tout tan li te montre moute ak Stavros katrevendis jou de sa, nou ve yo te ap gade l ' prèske toujou. e pa gen yon sèl wè l ' yo kite kote sa a. Sa a se pa dwòl, eksepte ke youn nan m de mesye yo ensiste ke nouvo nèg, yon nonm presegondè ki gen laj yo, se nan prizon pa gen. Li te transfere soti nan yon bilding nan yon lòt ki gen gad ame yo."
  
  
  "Ki sa ki t' moun sa yo gade tankou?"
  
  
  Thompson te monte zèpòl. "Nou gen yon foto nan l', men sa a se soti byen lwen. Li a nan l ' nan mitan senkant -, mwen ta di, avèk kout cheve nwa sa a te tounen yon ti kras gri nan tanp yo. Li se yon rable nonm ki moun ki toujou mete-l swa chemiz."
  
  
  Li sanble tankou li te kapab dwe Minourkos, grèk anbake gwo negosyan yo ki gen deklarasyon politik dènyèman te lanse Atèn, epi ki gen penthouse te wè kenbe Adrian Stavros.
  
  
  "Èske mwen ka jwenn yon kopi nan foto a?"
  
  
  "Li kapab ranje," Thompson te di. "Gade, Carter, sou semèn ki sot pase nou te gen pou yon ti tan diminye siveyans nan plantasyon an pou spot chèk, epi mwen ka gen pou konplètman retire moun nou yo soti nan gen nan koup la pwochen nan jou, paske gen nan yon lòt pwoblèm ki te vin moute pou nou. Èske ou vle m ' jwenn pèmisyon pou yo voye moun la ankò ak ou? "
  
  
  "Pa gen okenn, mwen te di. "Hawk te pwomèt m' ede si mwen te bezwen li. Lè mwen ka jwenn yon foto?"
  
  
  "Kouman sou ou aswè a?"
  
  
  "Tout dwa."
  
  
  "Nou ap lè l sèvi avèk yon ti kras diferan transfere kote," Thompson te di. "Sa a se yon otobis vil la. Ou ale nan otèl ou. Nonm mwen pral gen pa kounye a. Ou pral ale nan do a nan otobis la, kote pa gen moun ale, ak pran dènye chèz sou bò dwat la. Pral foto a gen pou tache anba chèz sa a. . Otobis la pral make Estrada de Ferro ak pral pran ou nan sant la si ou vle ale ki lwen ."
  
  
  "Lè bis la pase nan otèl la?"
  
  
  "Sèt-kenz. Otobis la pral konte nan onz disip yo."
  
  
  "Tout dwa," mwen te di. "Ak di ou mèsi."
  
  
  "Nenpòt ki lè," Thompson te di. Yon ti moman apre, li te ale.
  
  
  Nan fen mwa apremidi a, mwen yon ti tan vizite Apex biwo Enpòte. Li te sitiye nan youn nan fin vye granmoun retabli bilding gouvènman an ki te vide rès dlo lè kapital la demenaje ale rete nan Brasilia. Biwo yo te gen twa vòl leve, ak asansè a pa t ' travay.
  
  
  Mwen te antre nan yon olye ti zòn resepsyon anwo. Grenpe te fè swe nan fwon mwen, paske bilding nan lè kondisyone pa t ' sanble yo travay nenpòt ki pi bon pase asansè a, epi li te yon lour jou nan Rio. Yon nwa-chveu ti fi chita nan yon metal biwo a ak gade nan m ' mefyans kòm mwen te antre nan.
  
  
  "Eske gen yon bagay mwen ka fè pou ou?" "Ki sa ki se li?" li te mande nan pòtigè.
  
  
  Mwen te reponn yo nan lang angle. "Mwen ta renmen wè Mesye Stavros."
  
  
  Li fè nwa je yo flèch menm plis. Lè li te pale ankò, li te nan kase angle. "Mwen panse ke ou te vini nan plas la mal, seyeur."
  
  
  Mwen te di. "Ouch?" "Men, Mesye Stavros tèt li te di m' ke mwen kapab kontakte l ' nan Apex a nan Enpòtasyon."
  
  
  "Seyeur, Mesye Stavros pa gen yon biwo isit la..."
  
  
  Pòt la nan biwo prive yo te louvri, ak yon ardan, fè nwa-chveu moun parèt. Li te mande. "Èske gen yon pwoblèm?" Ton l 'yo pa t' egzakteman zanmitay.
  
  
  "Mwen te jis kap chèche Mesye Stavros," mwen te di.
  
  
  "Pou sa ki bi?"
  
  
  Mwen inyore malonnèt. "Mesye Stavros konseye m' yo achte Japonè kamera nan esansyèl nan men l 'si mwen kontakte l' isit la." Mwen te aji kwè. "Mwen se nan sa ki mal la biwo?"
  
  
  "Mesye Stavros se prezidan an nan tablo a nan direktè yo," fè nwa nonm sa a te di, " men li pa gen yon biwo isit la, epi li pa kouri biznis yo nan konpayi an. Mwen prezidan li yo; ou ka fè fas ak m'."
  
  
  "Sa a se Seyeur Carlos Ubeda," ti fi a te di, yon ti kras fyerman.
  
  
  "Nice vin jwenn ou, mesye," mwen te di yo, pwolonje mwen men yo. Li te pran li difisil. "Non mwen se Johnson. Yon kèk semèn de sa, mwen aksidantèlman te rankontre Mesye Stavros nan Chale restoran. Li te di ke li ta retounen soti nan yon vwayaj nan Ewòp nan moman sa a ak ke mwen te kapab kontakte l ' isit la."
  
  
  "Li te la toujou nan Atèn," ti fi a te di.
  
  
  Ubeda ba li yon w pèse kò w gade. "Kòm mwen te di, Mesye Stavros pa ka kontakte ou isit la. Men, mwen pral kontan voye lòd ou yo."
  
  
  "Mwen wè. Oke, mwen vrèman te vle fè fas ak l ' pèsonèlman. Èske ou ka di m ' lè li te ka retounen soti nan lavil Atèn?"
  
  
  Yon nan misk twitched sou Ubeda fè fas a nan devan nan bouch li. "Li te la pa atann yo tounen soti nan Ewòp pou yon kèk semèn, Mesye Johnson. Si ou vle fè biznis, ou pral gen fè fas ak m'."
  
  
  Mwen te souri. "Mwen pral rele ou, Mesye Ubeda. Mèsi pou tan ou."
  
  
  Mwen kite yo fikse apre m'. Deyò ankò, mwen konsidere yon taksi, li tounen nan otèl m ' yo. Ti fi a nan remak te ban m 'sa nesesè a konfimasyon ke Adrian Stavros, te tout bon nan Atèn, menm jan Salomos te gen te di m'. Ak si yo te sa a foto yo te tounen soti yo dwe yon foto nan Nikkor Minurkos, tout bagay te enteresan.
  
  
  Mwen konble ak repoze pou yon ti tan, lè sa a, akòste kantite onz otobis, sa ki annapre yo Thompson nan enstriksyon yo. Kòm li te espere, foto a te estime nan chèz la nan yon ti mawon anvlòp. Mwen te ranmase l, te ale nan yon kafe ti nan sant vil la, li bay lòd yon bon pòtigè diven. Se sèlman lè sa a, mwen te pran foto a soti nan anvlòp la ak etidye li.
  
  
  Kòm Thompson te di, imaj la pa t ' trè bon, byenke pa te gen okenn dout ke yon teleobjèktif lantiy yo te itilize. Li te yon foto nan twa mesye yo ki te jis kite ranch la kay yo ak yo te mache nan direksyon a kamera. Nonm sa a nan mitan yo te youn nan Thompson te ki dekri m', e malgre gwosè a ti nan figi a, mwen te kapab idantifye, mwen pa t 'gen anpil dout, depi mwen te konpare l' pou fè fas a, mwen te montre yo nan epitou, RACH la foto yo, ki moun ki te aktyèlman Nikkor Minourkos. Mwen pat janm wè nenpòt lòt moun anvan.
  
  
  An Minurkos strode sullenly ant de lòt la.
  
  
  Ni nan yo ki te pale, men nonm lan nan Minurk nan bò gòch la, yon ran ras / tèm, Jèrmanik-kap nonm, yo te gade nan Minurk kòm si li te jis pale l ' ak te ap tann pou yon repons. Minurkos a te fè fas a macabre ak grav.
  
  
  Mwen mete foto a tounen nan anvlòp la epi mete l nan pòch mwen. Si CIA ajan nan obsèvasyon te kòrèk, zanmi m 'Salomos' teyori a te tout bon pwouve. Yon jan kanmenm Stavros te pran sou Minurkos operasyon yo nan Atèn epi yo te trase yon koudeta sou non li yo.
  
  
  Apre yon repa limyè nan kafe a, mwen te rele Erika Nystrom nan chanm nan Corumba Otèl. Vwa li te zanmitay ak cho. Li te di ke li ta depanse tout rès la nan aswè a pou kont li, e ke li ta dwe kontan si mwen te vizite l'. Li ak Zach te gen yon ti jan nan yon batay, epi li te ale nan yon nayklib nan yon raj.
  
  
  Apre mete kanpe yon dat pou nèf, mwen te ale tounen nan otèl la epi yo rele Malfini. Li reponn nan yon fatige ak vwa a ak aktive la brouyeur l ' sou fen a nan liy se konsa, nou te ka pale san yo pa k ap antre nan tout bagay nan kòd.
  
  
  "Ki sa ki yon move èdtan, Nick," li te di, yon ti kras testily. "Sa yo sanble ap tan la sèlman mwen tande ou nan moman sa a."
  
  
  Mwen chuckled. Mwen te kapab foto l 'ki te chita nan yon telefòn espesyal nan super-sekrè a nan apatman an, l' tout cheve nan tèt gri tousled, petèt mete yon swa tuxedo l 'sou kò mens, ak inevitab siga fèrme ant dan l' yo.
  
  
  "Omwen mwen pa nan kèk ti fi nan chanm lan," mwen di ak ézitan onètete.
  
  
  "Hmmm! Aswè a se pa sou ankò, se li? Pa bay manti pou m', ti gason mwen an. Mwen ve yo te atravè li tout tèt mwen."
  
  
  Pafwa mwen te panse Hawke te gen pouvwa psychic ke yo pa devwale m 'panse entim l' analyse lide.
  
  
  "Non, mesye," mwen admèt. "Aswè a se pa sou ankò. Men, mwen itilize premye pati nan li byen, mwen panse ke Minurkos se yon prizonye sou Stavros ' plantasyon tou pre Parakatu. Mwen menm mwen te jwenn deyò ke Stavros se nan Atèn."
  
  
  "Byen," Hawk reflechi byen di,"sa a enteresan."
  
  
  "Sa a se ki konsistan avèk Salomos' teyori."
  
  
  "Se konsa, w ap ale nan Parakata?" Malfini mande.
  
  
  "Sa a dwa. Petèt mwen pa ka figi li soti. Thompson nan CIA a di plantasyon an se kounye a mal t ' ap veye. Men, gen konplikasyon."
  
  
  "Wi?"
  
  
  "Isit la nan Rio se yon fin vye granmoun zanmi. Ti fi a mwen te travay ak nan pèp Izrayèl la sou Operasyon an nan Peyi a te Pwomèt."
  
  
  "Oh, repons lan se wi. Nystrom. Poukisa bèl fi sanble yo swiv ou atravè mond lan?"
  
  
  Mwen chuckled. "Ou pa bezwen fè jalouzi, sir. Kòm ou te remake, ou tou te gen jou ak nwit."
  
  
  Te gen yon soupi soti nan fen a lòt. "Vini non sou, Nick."
  
  
  "Oke, mesye, li rive m' ke Manke Nystrom ta dwe isit la nan Brezil la pou menm rezon an se mwen menm. Oswa olye, paske nan moun ki nan menm. Nou sispèk Stavros de touye Ben-moun peyi Kanaran, pa nou?"
  
  
  Yon ti silans. "Wi, nou konnen. Ak mwen ta di ou dvine li."
  
  
  "Gad la se avè l'," mwen ajoute. "Mwen panse ke yo ap lachas Stavros. Yo ka pa konnen ke se li ki nan lavil Atèn nan moman an. Men, mwen pa vle nou tout ki montre moute nan plantasyon an menm tan an epi k ap fini moute yo te tire nan chak lòt pa erè oswa otreman ou pral wine travay la. Lide m ' se pou ou pou w konfime Nystrom nan misyon avèk èd nan entèlijans Izraelyen yo. Ou se yon zanmi fin vye granmoun nan bòs nan travay li, Giroud, ak mwen panse ke li pral dakò avèk ou anba sikonstans sa yo.
  
  
  Malfini grunted nan akò.
  
  
  "Si sa a ka, mwen panse nou tout ta dwe dwe onèt ak chita pou wè si nou ka ede youn ak lòt. Oswa omwen rete lwen ki soti nan chak lòt."
  
  
  Tan sa a silans te dire lontan. "Tout dwa, ti gason mwen an. Mwen pral rele Giroud epi pou yo jwenn tounen lakay ou."
  
  
  "Mèsi poutèt ou," mwen te di. "Mwen pa avanse jouk tan mwen tande nan men ou."
  
  
  Mwen pa t ' gen yo rete tann lontan. Yon èdtan apre sa, jis anvan mwen te kite pou Erica a otèl, mwen te resevwa yon apèl nan soti nan Hawke. Li dwe te trennen Giroux soti nan kabann nan anvan douvanjou nan lavil Jerizalèm. Giroux a repons lan se te repons lan se wi, ak mwen te enstwi yo ouvètman diskite sou Stavros 'kesyon ak Nystr, ki moun ki te an chaj nan travay la, menm si Zach Gareb te avè l'. Mwen te bay yon kòd pawòl ki pwouve ke Giroux te bay lòd l 'yo diskite sou travay li ak m'.
  
  
  Mwen te rive nan Erica sal pou yon kèk minit apre nèf. Li te rankontre m ' nan pòt la nan yon ti bout tan, ap detann gwo rad ki ekspoze pi plis nan kwis li. Li te mete yon antravè parfen ak yon lajè, sensual souri.
  
  
  "Mwen te panse ou pa janm ta jwenn isit la," li te di, fèmen pòt la dèyè do m ' ak bloke li.
  
  
  Mwen te ale nan sal la ak egzamine li. Li te pi gran pase m', epi mwen te sezi si Zach pataje li avè l'.
  
  
  "Èske ou vle yon brandy? Mwen gen yon boutèy ki potko janm louvri ak li nan bagay la pi byen ou ka achte nan Rio."
  
  
  "Sa ki son bon," mwen te di.
  
  
  Li vide de bwason. Mwen te pran vè a, epi kite m 'karès je bèl l' fè fas a. "Ou te toujou te yon bèl fi sa a pou demann ki pi bon an bay."
  
  
  "Apre sa, mwen anjeneral konprann ke," li te di. "Ou?"
  
  
  "Ou te gen m' nan Tel Aviv," mwen di dousman, epi avèk yon souri.
  
  
  Li sil long fluttered jan l 'evite je m' pou yon ti moman. Lè li te leve je l ankò, li te souri. Mwen te rive nan deyò epi yo manyen l ' yon souflèt. Li te pran yon bwè ti gout nan brandy. Mwen mete men m ' desann
  
  
  Li voye je l 'nan l' ti senti a ak rale l 'pou m'. Li pran sant dous ak mou.
  
  
  "Sonje jou lannwit sa a, Nick?" li respire nan zòrèy mwen. "Èske ou reyèlman sonje li, jis tankou m' te fè?"
  
  
  "Mwen sonje."
  
  
  "Sa te trè bon, pa t li?"
  
  
  "Anpil."
  
  
  Nou mete linèt yo sou ki pi pre a tab. Mwen rale l 'pou m', li manyen bouch mwen pou li. Lang li diminuer nan bouch mwen.
  
  
  "Bondye, Nick," li murmures.
  
  
  Mwen kouri men m 'sou l' dèyè, santi koub yo ki desann nan kwis li. Anba m manyen, l ' ranch yo te kòmanse repiyans tou dousman.
  
  
  Li dousman pouse m ' ale nan men li ak etenn limyè. Lè sa a, li te kòmanse dezabiye dousman ak grasyeu. Anba rad la, li te pote sèlman yon pè ti nan pla bikini. Tete l 'tire enpasyans nan m' kòm li rale rad sou zepòl li. Tete l ' yo te plen, mi, ak lakte blan. Nan yon lòt moman, yon ti moso nan kilòt glise koupe l ' kwis ak kwis yo ak te tonbe nan yon ti pil nan etaj la.
  
  
  Erica gade nan m 'ouvètman, kite l' kontanple vwayaj sou mwen, kò toutouni nan limyè a dim nan sal la.
  
  
  "Bèl," li purred. "Se konsa, anpil difisil misk yo."
  
  
  Mwen te trase l 'pou m', santiman l ' toutouni kont mwen yo ye. Li te kouri men l 'sou pwatrin mwen ak zepòl yo, k ap deplase desann kò m' yo. Li caresses m, karese m', fè lanmou m 'ak men l' kòm dwèt mwen eksplore li. Kwis li separe nan m ' manyen, epi li jemi.
  
  
  Te gen yon bagay ki mou, epè tapi anba nou. Erica te mete m ajenou sou li, kite men l 'glise sou kò m', kòm li te desann. Li te konnen tout fason yo eksite yon moun ak pa t ' ezite sèvi ak yo. Apre yon ti moman, mwen diminuer desann bò kote l 'ak apeprè pouse l' tounen kont epè beze tapi. Mwen te mete ajenou sou li, kouri men m 'sou tete l'. Li gasped. Mwen long kwis yo te mare nan ren mwen. Mwen kouri men m 'desann nan swa andedan nan m' kwis pye.
  
  
  "Oh, repons lan se wi," li purred. Bouch li te ouvè, ak l ' bèl je vèt yo te rete fèmen.
  
  
  Lè m te antre nan l', li plen bouch laji pou yon moman, ak yon ti tay tranble te ale nan kò li. Lè sa a, li te kòmanse pou avanse pou pi ak m', li dwèt hatian mwen zepòl yo, ranch li fèmen nan ren m. Mwen pa si konbyen tan nou te rete fèmen yon kote ansanm anvan li te fini pou tou de nan nou.
  
  
  Apre sa, mwen te kouche avè l ' pou yon tan long, yo pa vle pou avanse pou pi. Cho detant piti piti penetration eksteryè fib nan kò m ' ak entim la fon lanmè yo nan nanm mwen.
  
  
  Pita, nou abiye, li chita sou sofa ti, ak fini nou an brandy. Erica te peye l ' depi lontan wouj cheve nan tèt, epi li gade kòm fre kòm lè mwen antre nan sal la.
  
  
  "Mwen byen kontan Zach pa t' frape nan pòt la," li te di.
  
  
  "Li sanble trè fè jalouzi, Erica. Ou te fèmen?"
  
  
  Li voye je nan m'. "Yon sèl jou. Li te lide l', pa nan mwen yo. Epi li te trè estipid. Mwen te di l ' ke gen pa janm ta dwe anyen fizik ant nou ankò. Li degoute li. Mwen pa t 'vle l' yo te enplike, men, mwen te rejte. Li se trè bon ak zam."
  
  
  "Li pral gen yo dwe sou misyon sa a, te genyen' t li?"
  
  
  Li voye je nan m ' membres. "Wi."
  
  
  "Erica, mwen te dvine poukisa ou ap nan Brezil. Nou yo sanble yo dwe kouri dèyè moun ki nan menm. Bòs nan travay mwen te kontakte ou epi li te konfime m panse. A nou pral diskite sou moun nou yo devwa yo, epi kolabore avèk chak lòt si li sanble posib."
  
  
  Green je yo flèch yon ti kras. "Giroud pa t' an kontak ak m ' ak Zach."
  
  
  "Ou pral resevwa yon telegram nan pwochen kèk èdtan. Nan entre-temps la, mwen ve yo te bay yon kòd pawòl bondye a ki ta dwe pèmèt ou fè konfyans mwen. Pawòl bondye a se Golyat."
  
  
  Li te gade sezi. "Sa a, pawòl bondye a dwat!"
  
  
  "Giroud voye sa a."
  
  
  Li vide tèt li yon lòt brandy. "Tout dwa, Nick. Men, mwen pral rete tann pou telegram la di m ' ki jan gratis mwen la avèk ou." Li te souri epi li bo m ' sou yon souflèt la.
  
  
  Mwen espere li yo dwe fè atansyon. Li te yon bon an ajan. "Li nan tout dwa. Mwen pral jis di ou yon kèk nan lide m'. Ou pa bezwen pale nan tout."
  
  
  "Sa a jis."
  
  
  "Nou ap tou de gade pou Adrian Stavros, men, pou rezon diferan." Figi l ' te lekspresyon. Li pa t ' bay anyen lwen. "Ou vle l', paske nan touye moun nan Ben peyi Kanaran yo. Li se pa ankò klè pou nou poukisa li se nesesè, men li pouvwa dwe ki gen rapò ak grèk politik yo ak fè anlèvman an nan Nikkor Minourkos."
  
  
  "Yon grèk anbake gwo negosyan?"
  
  
  "Sa a dwa. Li pouvwa dwe nan yon Parakatu ak ke yo te ki te fèt kont volonte l ' yo. Stavros se nan Atèn, se konsa ou ap gen swa rete tann pou l 'retounen oswa ale nan Ewòp pou te chwazi l' leve. Men, mwen panse ke wout la li se nan tout bagay nou kapab aprann sou Parakatu, mwen bezwen pou pale ak Minurkos.
  
  
  "Si w ap enterese, mwen pral pran ou de la Paracatta avè m'. Sa ka ogmante chans ou nan vin gen. Pale li sou yo ak Zach ak kite m ' konnen demen lè ou jwenn telegram la."
  
  
  "Si nou te vrèman apre Stavros," Erika di:"pa li ta dwe pi bon si nou te ale tou dwat nan Atèn?"
  
  
  "Stavros se kwè yo dwe fè l' tanporè katye jeneral la, nan Minurkos penthouse, ki se yon fò reyèl. Ou pa ka jis tanpèt kote sa a, ou menm ak Zack. Yo, epi sou okazyon ra lè li kite kote sa a li yo ka jis kòm difisil,
  
  
  men, Minurkos ka di nou ki jan pou li ale nan Stavros."
  
  
  Li sarepta a, sibitman, konsidere sijesyon mwen an. Lè li gade nan m', yon ti souri ki parèt sou li plen bouch yo. "Mwen pral jwenn tounen ba ou demen maten, Manman mwen renmen anpil."
  
  
  Mwen apiye desann epi yo manyen bouch mwen pou li. "Ou pral fè li." Mwen leve kanpe, rive jwenn pou zam, epi li mete l ' sou. Lè sa a, li jete levit l ' yo. "Epi kenbe Zach sou yon kout chèn, oke?"
  
  
  Li te renmen li. Li te toujou ri lè mwen te kite sal la.
  
  
  Katriyèm chapit la.
  
  
  Mwen te panse sou Adrian Stavros kòm mwen te kite Erica a otèl. Li te deja byen ta nan aswè a, ak te gen pa gen okenn taksi a nan je. Mwen te mache ak anpil atansyon ansanm Rio Branco Avenue. Trape nan Stavros 'katye jeneral sou Parakata, menm avèk l' redwi sekirite yo, ta dwe byen difisil. Stavros ' ti gwoup te gen yon repitasyon move. Li sanble fès yo nan sosyete bò kote l ' nan yon Parakata. Yo te fondamantalman tankou tèt li, men san yo pa l ' lidèchip konpetans. Lè mwen te panse sou li, mwen deside ke Adolf Hitler a dwe te kòmanse soti nan anpil menm jan an. Nan ane 1930 Almay, gen yo dwe gen te kèk moun ki te pran yon ansyen-lance-kòporèl grav. Egzanp sa a te yon leson yo dwe aprann, men, mond lan pa t ' sanble yo gen te aprann li.
  
  
  Mwen te mache yon blòk kèk san yo pa wè yon taksi. Mwen te antre nan zòn nan nan boutik ak biwo nan lari an. Kòm mwen te tounen nan yon ale nan tèt tounen nan otèl mwen, yon ti tan abandone transpò, mwen te gen yon sipriz nan magazen pou m'. Nan fenèt la twazyèm, yon figi nwa te demisyone soti nan lonbraj yo epi yo balanse yon pwen nan m'. Gen te yon kouto nan pwen l ' yo.
  
  
  Lè atak la te kòmanse, mwen te prèske ki sot pase nan pòtay la. Si li te gen tann yon dezyèm fwa ankò, mwen pa te wè l 'nan tout, atak la ta gen te gen siksè, ak kouto a ta gen koule nan do m' yo. Men, nan anprèsman l 'yo jwenn travay la fè, li te k ap deplase twò vit, epi mwen kenbe mouvman an nan m' vizyon periferik.
  
  
  Lè kouto a frape m nan do a, mwen file ozalantou yo ak jete soti men gòch mwen yo bloke kou a, ki mwen jere yo blòk, men, lam koupe nan twal la nan m ' levit ak chemiz ak jis apèn koupe m avanbra. Mwen kite nonm sa a pwa a pote l 'bay m'. Lè sa a, mwen vire toutotou, kenbe l 'nan men m', epi li te kriye byen fò kont bilding lan kap vini yo ban nou.
  
  
  Pou yon ti moman, mwen te panse li te Zach, jalouzi l ap pran sou yo paske nonm sa a te rable ak fò. Men, lè mwen te resevwa yon gade pi bon, mwen te wè ke li te pi gwo pase Zach ak te gen cheve nwa. Li te gade Brezilyen ak te yon thug reyèl.
  
  
  Mwen te rive pou Reine ak m 'gratis nan men yo, men atakè a pa te ale nan kite m' jwenn yo ke avantaj. Li pase kouto kouto a sevè ankò, tan sa a genyen nan fè bagay pou figi m'. Mwen eskive ak ki pasyèlman detounen radyasyon lam la, men, li koupe zòrèy mwen. Li te leve soti vivan zam yon twazyèm fwa ak frape m 'ak pwa l' yo.
  
  
  Momantòm l ' yo te twò fò. Li frape m 'sou de pye m' ak nou frape twotwa yo ansanm. Mwen frape l 'yon ti tan sou machwè yo ak men dwat mwen an, men li pa t' sanble a yon avi. Nou woule sou yon fwa lè mwen te eseye pwoteje tèt mwen ki soti yon kouto kout kouto. Mwen te vle pran soti Hugo, mwen talon, men mwen pa t 'kapab lib men m' ak bra yo pou menm yon ti moman pou kite kouto glise nan palmis m.
  
  
  Pou yon moman tou kout, gwo nonm te kanpe sou mwen. Li te fè sèman l 'nan pòtigè ak trou m' sovajman nan pwatrin lan. Kouto pa t ' depi lontan, lame a te byen lajè, men, lam la te egwize razwa précision. Li briye fèbleman nan mitan lannwit lan jan mwen te pwan kouto l ' men nan moman sa a pase anvan lam la te rive nan pwatrin mwen. Men nou pran tranble pou yon moman ke li te eseye kondwi lam la tout wout la nan. Mwen lage m 'men dwat yo ak je fèmen fèt sou figi l', mwen te santi je l ' ak fouye nan yo ak mwen endèks ak dwèt presegondè. Ak dwèt majè m', mwen te pèse bò gòch grenn je, epi gen mwen dwèt endèks, mwen pèse youn nan dwa. M grenn je déja ak dwèt mwen te resevwa mouye.
  
  
  "Ahhh!" Vòlè a rele byen fò, seran je l 'ak l' gratis nan men ak bliye sou kouto a nan lòt la. Li pete rele ankò ak ki pasyèlman tonbe sou mwen.
  
  
  Pandan sa a kout repo, Hugo finalman glise nan men dwat mwen an. Mwen te jis kenbe sou lè moun nan gwo pete rele pwi enflasyon yo ak leve soti vivan kouto ankò yo koud je fèmen. Mwen eleman nan talon anba l 'leve soti vivan bra, ak lam la te plonje nan bò kote l' jis anba a li ribcage ak ale tout wout la desann.
  
  
  Lè sa a, mwen te wè ke atakè a rete je te chèche plis pase tèt mwen nan fènwa a, ak nan moman sa a mwen te wè klèman gri imidite sou bò dwat li yon souflèt anba kraze nan je yo. Mwen rale talon soti nan bò kote m epi li te tonbe lou sou tèt yo nan m', l ' pwòp kouto clattering sou twotwa a.
  
  
  Mwen pouse kò a ale epi yo te kanpe moute. Apre yon ti koutje sou rapid alantou li, mwen te wè ke te gen pa gen okenn pyeton ki tou pre yo wè sa ki te rive. Mwen te ale nan nonm sa a nan pòch yo epi yo te jwenn kèk dokiman nan bous l ' yo. Youn nan kat yo endike ke li te yon anplwaye nan Apex Enpòtasyon yo.
  
  
  Nonm lan te rele Ubeda sanble yo te fè yon gwo enpresyon sou m ' pase mwen te panse. Oswa petèt li te rele Stavros nan Atèn ak Stavros refize tout tan tout tan tande nan men m'. Ubeda pwobableman te panse mwen te gen kèk kalite nan jandam ki moun ki te foure bouch yo nan Apex a nan Enpòtasyon biznis. Oswa CIA nonm ki moun ki te resevwa twò kirye. Nenpòt moun ki Ubeda te panse mwen te, li te evidamman sa yo m ' ak te konnen kote ki mwen te rete. Li te nan m ' enterè pi bon pou yo ale nan Paracata kòm vit ke posib.
  
  
  Mwen kite yo mouri Brezilyen ak byen vit tounen nan otèl m ' yo. Te gen okenn ensidan pi lwen ke mitan lannwit, ak maten an te vin san okenn ensidan.
  
  
  Erica Nystrom, Zach, ak mwen te rankontre nan nèf nan maten an. nan yon kafe ti sou Avnu Presidente Vargas neglijans ti mòn yo dèyè lavil Rio ak kolore favela kabin sou ti mòn pi wo a vil la. Zach te dvine mwen fermeture Erica ak te kontan nan prospect nan k ap travay avè m ' pou menm yon peryòd tan kout nan tan. Li te menm plis ostil pase anvan. Erica te resevwa yon kode telegram ki soti nan lavil Jerizalèm di l 'ak Zach pou kolabore pou avè m' nan nenpòt fason ki nesesè pou yo reyisi nan bi komen nou yo nan kanpe Adrian Stavros.
  
  
  "Si w bezwen enfòmasyon ki soti nan Minurkos, ale nan Parakata," Zak yo te di m 'byen fèm, l' je ble kap flache ak kòlè. Kafe l 'sou tab la nan devan l' te intact. "Misyon nou, se pou jwenn Stavros ak detwi l'. Li evidan, nou te genyen ' t jwenn li nan Paracat."
  
  
  Li difisil je anwiye nan mwen yo ye. Mwen vire soti l ' Erica. Li te byen klè fache pa l ' konpòtman. Mwen te di, " ki Sa ki fè ou di, Erica?"
  
  
  "Mwen deja di Zach. Mwen panse ke apwòch ou a kostim se pa sèlman ou, men tou pou nou."
  
  
  Zak hissed nan li. - "Nan sèvo ou a se asonbri pa kouche!" "Nonm sa a se evidamman lover ou. Tout sa li di yo sanble rezonab pou ou."
  
  
  "Tanpri, Zach," Erica di sevè.
  
  
  "Oh, Bondye mwen," mwen murmures, souke tèt mwen. "Gade, mwen pa bezwen nenpòt sofistike zafè renmen resevwa nan chemen an. Petèt mwen te mal sou nou yo te kapab travay ansanm. Mwen ka jwenn èd nan men Hawke jis pa mande. Oswa petèt soti nan CIA a. Men, mwen pa pral antre nan operasyon yo ka resevwa anmele moute ak kèk lighthearted aksyon ewo ki moun ki ka pa kenbe l ' santiman pèsonèl ou anba kontwòl."
  
  
  Zack yo fè fas a toudenkou tounen vin wouj epi li vole moute soti nan chèz l ' yo. "Koute, Carter ..."
  
  
  "Chita desann!" Erica te bay lòd nan yon ba, men kòmandan ton.
  
  
  Zach te bay li yon gade sevè, lè sa a, chita tounen desann nan chèz l ' yo. Li grunted anba souf li, men evite je m'.
  
  
  "Si gen nan yon lòt tour tankou sa a, nou pral gen pou pale," Erica di. "Fè ou konprann, Zach?"
  
  
  Li te kache. Lè li te pale, li te di pawòl la. "Wi."
  
  
  "Gen a pa gen anyen ki ale sou ant nou, Zach. Ou koute m'?"
  
  
  Li regardant nan l'. "Natirèlman."
  
  
  "Pa gen anyen ant nou yo ak pa janm yo pral. Se konsa, nenpòt ki bagay ki k ap pase ant Nick epi mwen te gen pa gen anyen yo fè avèk ou. Si nou vle pou yo travay ansanm, ou gen konprann sa."
  
  
  Li te sanble ke yo detann yon ti kras. Li voye je nan m', ak lè sa a, Erica. Li pwen fèrme sou tab la. "Si ou di nou fè sa."
  
  
  "Mwen reyèlman pa di ke. Koulye a, mwen pral Paracatta. Si ou panse ke tankou yon plan se saj, mwen pral eseye pyès sa yo ou travay sa a."
  
  
  Li gade l', ak figi l ' te chanje epi yo asoupli. "Ou konnen, mwen pa ta gen kite ou ale san yo pa m'." Je l 'yo rankontre m' ankò. "Li sanble ke ou ak Carter ap kouri montre la. Si ou kite, mwen pral kite."
  
  
  Mwen te mande. "Epi nou ka ranvwaye frekantasyon konpetisyon jiskaske li a sou?"
  
  
  "Ou te tande l'," Zach te di grimly. "Pa gen okenn konpetisyon." Li voye je l 'nan l' tas kafe.
  
  
  "Mwen regrèt sa, Zach," Erica di.
  
  
  Li hunched sou yo. "Lè nou pral Parakata?"
  
  
  Mwen etidye li pou yon ti moman. Petèt li pral travay deyò apre tout. "Pi bonè nan pi bon an."
  
  
  "Mwen konnen ki kote yo lwe yon machin," Erica di. "Nou ka pran Brasilia Wout la, ki kouri nan Tijuca Forè pi fò nan wout la."
  
  
  "Sa a dwa," mwen te di. "Si nou ka jwenn yon machin jodi a, mwen sijere nou kite aswè. Li ta pi bon pou li kondi yo nan mitan lannwit nan yon cho kolan forè."
  
  
  "Mwen amann ak sa yo ki," Zach te di.
  
  
  "Lè sa a, sa a rete," Erica te ajoute. "Zach, ou ka ede m' chwazi yon fiable machin?"
  
  
  Li voye je nan li. Yon ti tay grin te parèt sou figi l ' yo. "De sa mwen te li sou Carter, li se yon ekspè machin. Poukisa nou pa nou tout ale?" Li voye je nan m ' questioningly.
  
  
  Mwen te fèt kontanple l ' pou yon ti moman. Wi, li te kapab fè li. "Mwen pral rele nou yon taksi," mwen te di.
  
  
  * * *
  
  
  Nou te kite ke lannwit. Sou rekòmandasyon mwen, Zach te chwazi yon nwa BMW 3.0 CS sedan pou vwayaj la. Manyen li yo karakteristik sa yo yo te trè bon, ak li te gen yon bwat ki te yon plezi yo travay avèk. Zach te kondwi jiska prèske minwi, ak lè sa a, mwen te pran a chèz chofè a. Wout la pa t ' kapab dwe konsidere kòm yon bon bagay, menm si li te yon gran wout nan Brasilia ak hinterlands. Antretyen te jeneralman pòv, ak nan kèk kote, forè a te sanble pare pou repwann teren etwat koupe nan kè li.
  
  
  Yon pati nan jou nou mouri, pou prepare pou vwayaj la, men, nan monotone a nan vwayaj la pa t ' pèmèt
  
  
  pou lache kò ou. Nou te kondwi tout lannwit lan epi mouri de fwa jou kap vini an nan tan an pi cho: yon fwa nan machin, chita leve, ki te difisil paske nan moustik ak chalè a, epi ankò nan yon sal nan otèl nan yon ti vilaj. Jou lannwit sa a nou te kondwi ankò pou yon tan long, ak nan denmen maten nou te rive nan Paracata.
  
  
  Li te yon gwo ti bouk ki gen yon popilasyon nan plizyè mil, ak yon vil kare ak anpil cantinas. Nou pa t 'rete la, paske nou pa t' vle trase atansyon a tèt nou. Li ta fè sans si Stavros ' gason yo te jwi tèt yo pa vizite bouk la, ak youn nan yo ta dwe sispèk nan blan moun lòt nasyon.
  
  
  Wout la nan plantasyon an, si li ta ka rele yon wout, se te senk kilomèt soti nan Parakatu. Li te yon wout pousyè tè ak ornyèr gwo twou san fon ke li te koupe prèske enpèrsèptibl nan forè a nan yon katrevendis-degre ang ki gran wout la. Machin nan te deplase tou dousman ak Zach nan wou an. Branch soti nan broussaï grate, rale nan machin nan, ak kout kouto nou nan fenèt la. Paske nou te gen pou li kondi dousman, moustik swarmed machin lan ak ti nou nan nenpòt zòn ki louvri. Thompson soti nan CIA a te di m ' ke plantasyon an te prèske dis kilomèt soti nan wout la. Nou te ale nan kondwi sou mwatye yo, epi li te pran prèske yon èdtan yo ka resevwa sa a byen lwen. Erezman, nou pa t 'wè nenpòt ki machin yo yo pa kite yo, paske nan moman sa a nou pa t' vle louvri nenpòt kolizyon.
  
  
  Apeprè sis kilomèt nan gran wout la, nou te jwenn yon plas kote nou te ka vire BMW sou wout etwat ak nan broussaï, se konsa li te trè byen kache. Le pli vit ke nou te resevwa soti, nou te atake pa ensèk. Nou flite pwodui pou repouse moustik, li mete off.
  
  
  Te gen yon wotè pye bwa ekaliptus sou mwatye yon mil de Adrian Stavros ' ranch-style chato. Pye bwa a te kanpe la ansanm perimèt la nan la otorize peyi a, pwochen nan yon gwo kloti fil, nan sa ki parèt devan yo gen yon fwa te yon pati nan teritwa a, men li gen depi yo te resikle pa forè. Pou kèk tan, pye bwa a te itilize pa CIA a kòm yon pòs obsèvasyon. Li te pye bwa sa a ke mwen te mennen Erica ak Zach kòm nou te mache nan la mouye, kolan chalè. Nou te vwayaje nan sou vitès la menm kòm machin nan, e yo te rive gen nan mwens pase yon èdtan. Nan tèt yo nan pyebwa a, kache soti nan gade nan plantasyon an, se te yon banbou platfòm tache branch yo ak pandanus fil. Banbou etap sa yo te tache nan kòf la yo ak branch nan divès kote yo fè k ap grenpe pi fasil.
  
  
  "Nou pral gen?" Erica te mande.
  
  
  Mwen frape yon moustik. "Si li nan nenpòt konsolasyon, gen pwobableman pa yo pral nenpòt ki erè sa yo."
  
  
  "Lè sa a, kite ale ak yo rete pou yon semèn," Zach te di. L 'cheve blon te anmele sou fwon li, epi l' kaki chemiz, tankou tout moun nan nou yo rad, yo te tache ak swe.
  
  
  Mwen ti souri nan l'. Li atitid antye te chanje depi Erica te pale byen fò l', epi li te sanble yo pou aksepte lefèt ke li pa te fizikman atire l'. Mwen gade Smith & Spin revòlvè 38 nan senti a pòch nan ren l 'epi yo te kontan, mwen ta pote l 'avè m'. Erica te yon lespri ajan, men Zach te miskilè. Li te gen yon zam ekspè ak te pote yon kès nan divès kalite zam ak l ' nan machin nan.
  
  
  Nou moute sou yon pye bwa. Sou mwatye nan tèt la, mwen te kòmanse gen yon nouvo respè pou CIA ajan, ki moun ki te fè sa regilyèman pandan yo ki sot pase konsantre siveyans. Lè nou te rive nan platfòm la, nou te bouke. Erica te toujou nève ki soti nan monte ak wotè a li te nan kounye a.
  
  
  Li gasped. "Bondye, li te vo li?"
  
  
  Mwen te pwan yon pè nan segondè ki mache ak pil longvi soti nan kou m ' ak gade soti sou plantasyon an. Lè sa a, m vize l ' deyò. Mwen te di, " ki Sa ou panse?"
  
  
  Li gade nan ki sa Zach ak mwen te deja wè - yon view ouvè nan fèy yo nan jaden an. Sa a soti nan tèren an, yon obsèvatè ak longvi yo te ka wè sa k t ap pase yon kote sou plantasyon an. Nan adisyon nan bilding nan prensipal yo, ki te ranch la, te gen yon grap rezen nan lòt bilding bò kote l', sitou nan do, sa ki te sanble ak kazèn yo ak atnan. Li te yon bèl konfigirasyon. An gwo ranpa nan zòn nan te konplètman plante ak pye bwa ak touf bwa chèch, ki te gen wout pousyè tè ak espas pou Pakin. Dèyè kloti a te yon zòn ki itilize yo dwe te plante ak pye bwa kawotchou, lè mèt kay la anvan te viv isit la, men, forè a kouve yo.
  
  
  Erica te gen longvi ak te kap alantou plas la. Li soupi, san pwoblèm mwen tap. "Ou te dwa, Nick. Moustik ka vole ke segondè."
  
  
  "Petèt nou tout te sa ki mal," Zach te di apre yon pandan y ap. "Avèk sa a fizi ak yon je telescopic ke mwen te nan machin mwen an, mwen te chita isit la ak touye Stavros' moun tout jounen an.".
  
  
  Mwen te mande. "Apre yo te jwenn yo deyò, ki jan fè nou kenbe yo la pandan ke nou netwaye yo moute?"
  
  
  "Anplis," Erica te ajoute, " si nou atake soti an deyò de la yo, yo gen chak chans yo nan ap resevwa yo Minurkos anvan nou fè ak touye li."
  
  
  "Li nan vre," mwen te di. "Men, si yo touye l', nou ta ka pa konnen anyen isit la."
  
  
  "Li la vre ke nou pa ka mete an danje Minurkos," Zak yo te dakò. "Men, mwen te kapab sèvi ak yon fizi parfe isit la. Ki sa ki yon pitye."
  
  
  Mwen te panse Zach te twò anvi pou touye. Li te twò anpil tankou lachas pou l'. Mwen gen entansyon debarase m de nenpòt ki moun ki aktyèlman te resevwa nan fason m 'yo, men mwen pa t' wè nan ki pwen nan yo te tiye san nesesite. Ou pa t ' kapab eseye, matematik, ak egzekite chak moun yon sèl jis paske yo te travay pou Stavros.
  
  
  Pou pwochen kèk èdtan, jiska midi, nou te gade plantasyon an, pran vire ak longvi. CIA estime ke nimewo a nan militan yo nan zòn sa a te sou yon demi douzèn ak pa gen okenn plis pase uit moun. Apre depans sa yo èdtan sou platfòm la gade moun vini e li ale, pwòp nou yo obsèvasyon yo konfime konklizyon sa a. Lè konfwontasyon a devlope, nou pral omwen de nan yon sèl.
  
  
  Nou pa t ' wè Minurkos jiskaske nou kite platfòm la. Lè sa a, prezans li nan sèn nan yo te etabli. Li kite barrack bilding ak yon lòt moun, te mache a nan antre prensipal la nan ranch la, ak antre nan. Mwen te wè l ' nan longvi tout tan tout tan an, ak lè li disparèt anndan an, mwen pa te gen okenn dout ke nonm sa a mwen te wè te Nikkor Minurkos. Omwen nou pa t ' vini isit la nan pouswit nan yon revenan.
  
  
  Yon ti tan anvan nou desann soti nan pye bwa an ankò, mwen repete nou yo antre nan plan an.
  
  
  "Se konsa," mwen te di, "nou ap ale tounen nan machin nan ak kondwi tou dwat nan plas sa a tankou nou ap Stavros' pi bon zanmi. Kite m ' pale ak nonm sa a nan pòtay lavil la. Nou pral di nou yo soti nan Lig Brezilyen an, ak lè nou ale andedan, nou pral ensiste sou reyinyon Heinz Gruber, nonm lan responsab pou Stavros ' absans. Mwen jis espere ke yo pa deja konnen ki sa mwen gade tankou isit la sou plantasyon an."
  
  
  Erica louvri l ' sak zepòl ak rale soti yon ti, repouse-rtrouse Bèlj .25-kalib revòlvè. Li te yon bèl ti pistolè ak yon pèl manch ak anpenpan engraving. Mwen te konnen li te kapab tire nan li, paske nan sot pase yo mwen koneksyon avèk li. Li te tcheke li ak mete l ' tounen nan valiz li.
  
  
  "Tout bagay pral vin amann," li te di.
  
  
  Zach vrèman te vle pou ale, twò. "Nou pral fè fas avèk yo," li te di.
  
  
  "Wi," mwen dakò. Mwen swete mwen te kapab konplètman asire.
  
  
  Senkyèm chapit.
  
  
  Nou te kondwi dousman sot pase senkant yad nan pòtay lavil la. Nonm sa a sou devwa yo te gen deja gade apwòch nou. Li te abiye an pantalon kaki, tankou nou, ak yon plisman otomatik fizi lans wòch sou zepòl li. Li te pran li koupe ak readied li pou aksyon sa a kòm li ap gade nou apwòch.
  
  
  "Si nou pa jwenn sot pase yo sa a nèg, jwèt boul la se sou," mwen te di yo. Erica nodded.
  
  
  "Wi," Zach te ajoute. Tankou m', li te yon lòt fwa ankò mete yon levit limyè yo kache l ' zam. Mwen zam sa yo te òdinè, men Zack te gen yon varyete enkwayab. Anplis de sa nan yon .38-kalib revòlvè li, li te pote yon ti Sterling 380 PPL zam mitrayeur nan pòch li, epi tou kache yon voye kouto ak yon garrote bande sou moun l ' yo. Li te gen yon mache depo. Mwen te espere li ta ede l ' siviv.
  
  
  Nou te sispann jis dis pye lwen gad palè yo. Mwen te ap kondwi, se konsa, mwen te pale byen fò ak décisif l ' nan lang angle. "Bonjou gen!"
  
  
  Gad palè a te m ' fenèt. Li te yon visye ti jenn nonm avèk yon gwo mak sou bò gòch li rive jouk nan machwè. Li pa t 'retounen m' souri.
  
  
  "Ki sa ou vle isit la?" "Ki sa ki se li?" li te mande, pirin mefyans nan machin lan. "Ou ap depase limit yo sou pwopriyete prive."
  
  
  Mwen te di. "Hey, reyèlman!" "Nou se zanmi nan Adrian Stavros."
  
  
  Li te etidye figi m ' ak anpil atansyon. "Mwen pa te wè ou anvan ou. Ki moun ou ye?"
  
  
  Mwen te ba l ' nou yo fo non. "Nou ap soti nan Rio," mwen di façon. "Brezilyen Lig". Lig la te yon millieu gwoup nan Rio ke konpetisyon ak Stavros nan kontrebann nan aktivite yo. RACH te gen rezon ki fè yo kwè ke Stavros te gen dènyèman te eseye amalgame yo antre nan pwòp li yo gwoup, ak Stavros, te dirije tout bagay.
  
  
  "Si ou se soti nan Lig la, ki sa yo ou ap fè isit la?" gad palè a mande.
  
  
  "Stavros envite nou," mwen te di. "Epi paske nan ou, nou ap an reta, mwen pral di Stavros."
  
  
  Li voye je nan m'. "Stavros se pa nan plantasyon an. Li nan nan yon vwayaj biznis."
  
  
  "Li te di li te kapab fè. Li te di nou yo wè Heinz Gruber."
  
  
  Mwen konnen nan Lyetnan Stavros ' non yo te fè yon enpresyon sou nonm lan. Li fwote l ' manton reflechi byen. "Oke, rete tann isit la."
  
  
  Li te mache tounen nan pòtay lavil la, ak nou ap gade chak deplase l ' yo. Anba yon ti ònenn, li ranmase sa ki te sanble yon lame radyo ki sòti nan yon tab an bwa. Li te pale a li pou yon koup nan minit, koute li yo, ak lè sa a, mete l tounen desann ak te ale tounen nan machin nan.
  
  
  "Ou ka antre nan. Kondwi moute nan plas la dwat nan devan nan kay la ak pak. Ou pral rankontre deyò."
  
  
  "Trè bon," mwen te di.
  
  
  Gad palè a louvri fil la bò pòtay. Mwen regardant nan zam la anba bra l ' pou yon tan long. Sa a, pwobableman, ap toujou gen pou être compter ak. Li balanse m ' nan pòtay lavil la ak mwen te kòmanse machin nan.
  
  
  "An n ale," mwen di Erica ak Zach.
  
  
  Nou te kondwi nan pòtay lavil la epi li fèmen pòt dèyè nou. Zak ti souri kòm li te t ' ap veye pòtay lavil la fèmen.
  
  
  Mwen te mete ansanm yon wout pousyè tè nan direksyon pou konplèks la. Li te yon kote ki bèl: ark, mozayik wouj, ak bougainvilleas. Mwen rale moute nan devan yo nan yon gwo adobe kay yo, epi nou te soti nan machin nan, le pli vit ke kat moun te resevwa soti. Nou mete machin nan ant nou ak gad nan pòtay lavil la.
  
  
  Moun ki moun ki konfwonte ak nou te yon ti jan ki graj. Twa nan yo, yo menm ki te soti an premye, yo te abiye nan pantalon kaki, epi chak te gen yon zam sou ren li. Yonn nan yo te yon rable, nonm nwa ki moun ki te sanble ak yon Brezilyen. Dezyèm lan te yon wo, mens nèg ak aparans nan yon jèn Jan Carradine, ak twazyèm lan te sanble ak yon Ameriken ipi ak cheve long ak yon bab. Mwen pa t 'renmen l' fas. An katriyèm nonm te pote yon deboutone chemiz blan ak pwepare pantalon. Li te yon wo, byen bati nonm ak vyeyisman cheve nan tèt yo ak yon kare, difisil fè fas. Li te sipoze yo dwe nan ansyen Nazi Gruber.
  
  
  Twa sibòdone deplwaye soti nan, se konsa yo te antoure nou trè byen. Mwen te kontan ke nou mete machin nan ant nou ak gad nan pòtay lavil la, ki moun ki te sou trant yad lwen.
  
  
  "Herr Gruber?" Mwen nodded nan nonm sa a nan chemiz blan.
  
  
  "Sa a dwa," li te di fyerman, ak yon epè aksan. Li te mete yon Luger pistolè tankou m ' nan yon senti pòch. "Epi ki sa ki se nan reyinyon sa a ak Adrian Stavros?"
  
  
  Zack ak cheve long te dimensionnement chak lòt moute. La rable gason soti nan Stavros te sanble anvi trase pistolè l 'nan anch, ak wotè, mens nèg pa t' kapab pran je l ' koupe Erika.
  
  
  "Li te envite nou isit la," mwen di façon. "Nou ofri l' yon pakèt undiluted ewoyin. Yon koup nan nou yo machann yo nan pwoblèm epi yo pa ka okipe li. Se vre wi li di ou ke?"
  
  
  Gruber etidye m ' pou yon ti moman. "Pa gen okenn," li te di. "Ou se yon Ameriken yo. Mwen pa t ' konnen Ameriken yo te travay pou Lig la."
  
  
  "Viv ak aprann," mwen te di l ' la.
  
  
  "Ki moun ou ye?" Li te mande Erica.
  
  
  "Jwif," li te di kareman.
  
  
  Je l ' yo flèch yo epi li te souri sevè. "Trè enteresan," li te di, gade soti Erica yo Zach. "Oke, petèt nou ka negosye. Nou pral jwenn soti nan solèy la, dwa?"
  
  
  "Sa ki son tankou yon bon lide," mwen te di. Mwen te tann pou yon jan kanmenm separe Gruber soti nan lòt moun yon fwa nou te andedan.
  
  
  Men, ki pa t ' ka-a. Menm lè a, yon senkyèm nonm pwoche bò soti nan kay la; je nou te rankontre ak nou rekonèt chak lòt imedyatman. Li te Ubeda soti nan Apex a Enpòtasyon biwo yo.
  
  
  "Ki sa ki nan ale sou isit la?" "Ki sa ki se li?" li te mande Gruber. "Sa a se nonm sa a ki moun ki prowled vil la. Mwen voye yon moun apre l 'ki moun ki pa t' vini tounen."
  
  
  Gruber nan je yo flèch menm jan yo depi lontan-chveu nonm ak anpil atansyon rale soti yon revòlvè. Ah, byen, Gruber te di tèt li. Je l 'yo selansa nan figi m' yo ap fè fas tansyon nan Erica ak Zach, ak lè sa a, tounen nan m'. "Ki moun ou reyèlman yo?"
  
  
  Mwen gade soti nan Ubeda yo Gruber. Rès la nan militan yo pa gen ankò trase zam yo. "Se mwen menm ki mwen te di mwen menm. Jis tankou rès la nan nou. Koulye a, fè ou vle fè fas oswa ou pa?"
  
  
  "Poukisa li te vin nan Apex pran pòz kòm yon lejitim importateur?" mande Ubeda. "Li te toujou di li vle Japonè kamera?"
  
  
  "Pa gen okenn," Gruber te di dousman. "Pa reyèlman. Ou ka ale andedan, Mr...."
  
  
  "Johnson," mwen te di.
  
  
  "Mesye Johnson. Men, premye nou bezwen yo tcheke si ou ap ame."
  
  
  Soti nan kwen an de je m, mwen te kapab wè gade sevè Zach te bay m'. Li pa te ale nan kite moun sa yo dezame l', epi mwen te jis jan yo detèmine. Si yo te nan plas, pa gen yonn nan nou ta pwobableman tout tan tout tan te kite kote sa a vivan. Mwen te bay Zach yon gade ke mwen te espere a te di l 'mwen te avè l' yo.
  
  
  "Trè byen, Herr Gruber," mwen te di. Mwen te kòmanse rive pou Wilhelmina, mwen 9mm luger.
  
  
  Gruber te di, sispann m'. "Mwen pral pran sa a, Mr Johnson."
  
  
  Se te ekzakteman ki jan mwen te espere li ta fè li. Le pli vit ke li rive nan m 'levit, mwen te pwan l' ak ki te fèt l 'byen fèm pa kou la anba manton l' yo. Long-chveu moun ki vize nan tèt mwen, ak Zach rale soti .38-kalib pistolè. Long-chveu moun deplase sijè ki abòde lan soti nan m ' nan Zach e yo te tire jis tankou Zach akoupi atè, bal la rebondi koupe BMW dèyè nou. Zak la zam reponn ak yon gwonde byen file ak frape Long-Chveu Moun kareman nan pwatrin lan, frape pi rèd toujou l ' ki tounen kont boudine gwo poto a ki te sipòte arch la nan papòt la nan bilding lan. Li louvri bouch li nan lajè pou yon ti tan e li te mouri yo anvan yo tonbe nan tè la.
  
  
  Lè sa a, yon anpil nan bagay sa yo te pase ansanm oswa nan siksesyon rapid. Mwen rele nan Zack yo pa tire yo, men li te twò ta. Li mete tout bagay nan yon foli nan mouvman. A nonm rable ak wotè moun tou pwan zam yo, jan yo te fè Sydney. Ubeda yo te tounen, li kouri al nan direksyon kay la, ak Zach te tire ak frape l ' nan kolòn vètebral la. Ubeda pete rele ak tonbe fas nan premye nan pousyè tè la.
  
  
  "Sispann oswa mwen pral touye Gruber," mwen te menase lòt nèg ame. Mwen kite Hugo a, talon, glise nan men m', e kounye a, mwen te kenbe li byen fèm kont Gruber nan gòj. Mwen tande yon fò eksite sèl rèl byen soti nan pòtay gad palè a dèyè do m'.
  
  
  Ran ras / tèm, mèg moun sispann yo rive, men, rable moun ki te deja trase l ' revòlvè ak te fè Zack tire. Erica te ajenou bò kote sedan et rale yon repouse-rtrouse revòlvè ki soti nan valiz li. La rable zam te tire ak frape Zack nan pwatrin lan. Zach file ozalantou yo ak frape tounen fender nan machin nan difisil ankò.
  
  
  Erica pran bi e yo te tire la Bèlj pistolè, ak rable zam clutched vant li pete rele. Li revòlvè frape tè a de fwa kòm li a te tonbe sou latexo sou zepòl li yo ak te tonbe nan tè la.
  
  
  Gruber te vin jwenn konfyans nan tout sa a, ak pandan y ap mwen te distrè atansyon a, li te pwan m kouto men ak jere pry li lwen soti nan gòj li. Ak menm mouvman, li frape m ' kite janm ak kouri dèyè m shin ak shin. Mwen gronde, e mwen priz demare. Lè sa a, li glise soti nan men m', vire l ' kouto men kòm li te ale. Hugo elude m ' tankou nou tou de tonbe atè a akote machin nan.
  
  
  Ou wè tout bagay sa a, wo nonm frape tè a ak rale zam li. Erica yo te tire nan l', men, piki rate. Li tounen tounen dife ak grate metal sou machin nan akote zepòl li. Mwen te kapab wè li te nan tray la. Mwen frape Gruber, e li te tonbe sou do l 'pi lwen lwen nan men m'. Arachman yon talon soti nan labou dèyè nou, mwen jete l 'soti nan dèyè bra m' nan direksyon wotè nonm tankou li te ki vize a Erica ankò. Nan talon frape l 'nan bwat la, klakan nan l' prèske an silans. Je l laji kòm zam la al koupe ak vide pousyè tè a ant nou. Li tonbe, seran kros nan kouto l ' yo.
  
  
  Mwen te kapab tande pòtay lavil la louvri dèyè nou tankou Gruber nan men detriman nan figi m'. Mwen frape l 'difisil ankò, li tande crunch la nan zo yo nan machwè l' yo. M 'lòt pwen li frape l' nan fè fas a ak te kase nen l ' yo. Li tonbe san konesans anba m'.
  
  
  Zack a endispoze vwa ki rive nou. "Gade deyò!"Mwen vire ozalantou yo ak wè ke piki a pa t 'touye l'. Li plede nan pye l ' ak regardant nan pòtay lavil la.
  
  
  "Vini desann!" Mwen te di sa pou Erica, ki moun ki te kanpe trè pre m ' pwochen nan yon nwa sedan.
  
  
  Gad palè a pwente yon zam machin nan direksyon nou an. Zak ki te kanpe ak pwente zam li nan nonm lan, men gad palè yo te tire l ' desann. L 'fizi otomatik te tire yon pete, fouye moute tè a dèyè Zach ak lè sa a, frape l' nan bwat la anvan yo te kapab rebondisman nan metal nan machin. Erica ak mwen pa t 'deplase lè Zach frape pousyè tè a sou do l' yo, mouri.
  
  
  Mwen woule de fwa nan do a nan machin nan yo ka resevwa anba eksepsyonèl devan, rale soti nan mwen an Luger kòm mwen te ale. Lè mwen te resevwa pa gen, gad palè a te jis kòmanse tire yo nan lòt fason ak yon pistolè. Mwen te tire twa vaksen rapid nan l', kenbe zam la nan m ' lòt men an. An Luger bal frape premye kloti a dèyè do l', lè sa a, gad la nan arèt yo ak nan pwatrin nan ki lòd. Yon fizi otomatik piki nan cobalt syèl ke li te tonbe nan pousyè tè la. Lè sa a, tout nan yon toudenkou, zòn nan yo tonbe an silans.
  
  
  Mwen kouche a, pwan souf mwen. Yon kote nan forè a, yon zwazo screeched endiyasyon nan nou bri. Mwen te kouvri nan pousyè tè ak pousyè tè. Mwen leve tou dousman epi li te ede Erica nan pye l'. Li regardant nan Zach nan enkredilite, figi l ' blan.
  
  
  Mwen tounen vin jwenn Gruber, li wè l ' kap apwoche. Mwen bese atè ak frape l 'yon fwa kèk, epi li voye je nan m' ivrès. Li jemi. Mwen pouse Luger nan figi l ' yo. "Konbyen moun nan kay la ap veye Minurkos?" Mwen te mande.
  
  
  Li te eseye pale, men debwatman nan machwè l ' yo te fè li difisil. "Mwen ... pa ..."
  
  
  Mwen pouse luger anba manton l ' yo. "Ki kantite?"
  
  
  Li chetif ki te fèt jiska de dwèt. Mwen vire pou Erica. "Rete isit la yo epi gade l'."
  
  
  Li nodded numbly.
  
  
  Mwen te ale nan papòt la nan kay la. Lajè vout pòt yo te louvri. Mwen te antre nan gwo gwoup jis nan tan pou yo frape nan yon nwa-nonm te fè fas ak yon mitrayeur zam nan men l'. Mwen te tire mwen luger, ak li te ale desann ak yon gwonde nan sal la. Nonm lan frape miray ranpa a nan pwochen l'. Lè sa a, li tonbe nan yon ankonbran pil wòch sou yon ti tab la ak frape li koupe, frape etaj la.
  
  
  Nonm lan te soti nan yon long koulwa pou bò gòch mwen an. Mwen te mache desann sal la byen vit, men konsyamman. Mwen pa t 'kapab mete sou chèche pou Minurkos, oswa li ta pwobableman gen te mouri lè m' finalman te fè. Petèt yo te deja te touye l'.
  
  
  Tout pòt nan koulwa an ke mwen sipoze yo te chanb yo te louvri, eksepte pou yon sèl nan fen an. Mwen tande yon bagay ki mou son andedan kòm mwen te sispann nan devan l'. Pran yon gwo souf, mwen te demisyone tounen ak kouri dèyè nan pòt la vyolaman. Li te kriye byen fò nan, ak mwen te ale andedan.
  
  
  Yon trè mens epi lèd nonm sa a kanpe sou la Minurkos, ki moun ki te mare nan yon dwat-apiye chèz, ak pwente yon zam nan tèt l ' yo. Avèk dwèt li sou li lanse a, li tounen vin jwenn fè fas a m ' menm jan pòt la louvri ak yon bang. Li revoke premye, men, fòseman, ak bal chire nan bwa nan ankadreman an pòt pwochen nan m'. Mwen te tire mwen luger ak frape l ' nan bwat la. Li jerked ak tonbe nan etaj la. Men, li pa t ' lage zam. Li te ki vize a m ' ankò. Fwa sa a, mwen te resevwa devan yo nan l 'ak piki l' nan fè fas a, bal la te ale nan tèt li.
  
  
  An Minurk regardant nan l ' mouri raviseur nan enkredilite kòm mwen holstered mwen luger . Li te gade m ' tou dousman.
  
  
  Mwen te mande. "Nikkor Minurkos?"
  
  
  "Wi," li te di dousman. "Ki moun ou..."
  
  
  "Nou te vini pou yo bay ou, Mr Minourkos," mwen te di.
  
  
  Li te rale nan yon dekousi souf. "Di Bondye Mèsi. Li te ale nan..."
  
  
  "Mwen pa konnen." Mwen lage l', ak li te resevwa moute soti nan chèz l 'yo, fwote l' ponyèt.
  
  
  "Ou ap tout dwa, dwa?" Mwen te mande worriedly.
  
  
  "Wi, mwen pral amann." Li te pran tranble tèt li ak murmures yon bagay nan grèk. "Mwen pa ka kwè ke sa a se vrèman nan fen an."
  
  
  "Oke, sitou."
  
  
  Mwen te kòmanse mande l 'pou di m' istwa l ' yo, lè mwen tande yon bal ki soti nan teritwa a. Mwen te panse nan Erika ak alman yo. Mwen vire, li kouri desann sal la.
  
  
  Apre yon ti moman, li te reponn mwen. "Mwen byen." Anvan mwen te kapab deplase nan la devan fwaye a, li toudenkou te vin alantou kwen la ak moute vin m', fars yon Bèlj revòlvè nan valiz li.
  
  
  Mwen te di, " ki Sa ki lanfè a te rive?"
  
  
  "Gruber te rankontre yon premature fen." Je l 'evite m' yo.
  
  
  "Eske ou te tire l'?" - Mwen te mande.
  
  
  "Li te kòmanse mumbling ak l' deplase machwè. Lè mwen mande l 'sa l' te di, li te rele m ' yon sal Jwif ak di mwen ta dwe gen te ak lòt moun yo li te wè ki te mouri nan Dachau. Li pa t 'panse ke, Jwif yo ta dwe pèmèt yo ap viv nan mond sa a ak moun renmen l'. Se konsa, mwen voye l ' nan yon lòt mond. Mwen espere ke li cho ase pou l ' gen."
  
  
  Finalman, vèt, je yo te rankontre m 'desideman, fè m' panse . Mwen vin chonje ke paran yo l ' fanmi yo te egzekite pa Nazi yo nan Buchenwald. Pou kèk rezon, mwen pa t ' kapab panse a anyen yo di nan defans nan Heinz Gruber.
  
  
  "Vini nan ak rankontre Mesye Minourkos," mwen te di.
  
  
  Nou te antre nan sal la ak Erica regardant nan kadav la nan etaj la. An Minurkos te apiye kont ki pi pre miray ranpa a nan. Li dwate moute lè li te wè Erica.
  
  
  "Miss Melissa Nystrom," mwen te di. "Entèlijans izraelyen".
  
  
  An Minurkos ' je yo flèch. Li voye je nan m'. "Et ou?"
  
  
  "Non mwen se Carter. Nick Carter. Mwen travay pou gouvènman AMERIKEN an nan kapasite nan menm kòm Madam Nystrom. Nou te vini isit la pou gratis ou ak pran Adrian Stavros."
  
  
  An Minurkos te demisyone lwen soti nan miray la. "Mwen wè. Oke, Mesye Carter, premye bagay mwen vle fè tankou yon moun lib, se pou jwenn an kontak ak otorite yo." Ton l 'te vin tounen tankou sa a nan yon biznis gwo negosyan pale ak sibòdone l' yo. "Lè sa a, mwen pral fè fas ak Adrian Stavros nan pwòp fason mwen."
  
  
  "Mesye Minourkos," mwen di dousman, " ou pa gen absoliman okenn rezon ki fè yo fè anyen sou li nan etap sa a. Tout sa li kapab fini ak se tep wouj ak reta. Mwen ta pito ou, se pou nou okipe sa a."
  
  
  Li te sanble énervé. "Ki jan fè mwen konnen ou se ki moun ou di ou ye?"
  
  
  "Ou konnen ke nou te riske lavi nou pou libète ou. Nou te pèdi yon nonm nan ka sa a, " mwen reponn sarcastic. "Mwen panse li a pral ban nou yon avantaj nan dout."
  
  
  Figi l ' te trase ak toudenkou bouke. "Ou ap pwobableman dwat. Tanpri, padonnen m'. Mwen te nan yon anpil."
  
  
  "Kòm pou ou pran sou Stavros pou kont li, Mesye Minourkos," mwen kontinye, " sa a, se trè inposibl. Nonm sa a te gen yon lame tout antye."
  
  
  An Minurkos leve soti vivan sousi l 'ak souple soti machwè l' yo, " Oke, oke, Mesye Carter. Mwen pral ale avè ou yo ak sa a ti fi. Men, si mwen wè nan kèk pwen yo ki ou metòd yo ap pa ap travay, mwen pral gen yo pran sitiyasyon an nan men pwòp mwen."
  
  
  Mwen te souri yon ti tan. "Sa ki son jis," mwen te di. "Ou te kidnape pa Stavros soti nan lavil Atèn?"
  
  
  An Minurkos chita sou dwat-apiye chèz li ta te chita sou lè mwen ta pete nan sal la. Li chita sou li, fè fas a nou.
  
  
  "Ou pa pral kwè ke sa a se nonm entelijan," li te kòmanse tou dousman. "Mwen pa konsidere tèt mwen inosan, Mesye Carter, men mwen te janm te rankontre nenpòt moun ki tankou Adrian Stavros. Mwen te kouri dèyè lide a nan bati yon flòt nan òdinatè kontwole anba dlo gaz yo lwil oliv. Stavros te jwenn deyò sou sa a e yo te vle ede m 'ak li - oswa se konsa, li te di m'.
  
  
  "Nan premye fwa mwen pa t 'menm vle wè l', men, li voye m ' yon lèt ak kèk trè bon lide. Nan fen a, mwen envite l 'yo pou m' bèl apatman liks nan Atèn. Nou te pale pou yon tan long.
  
  
  "Mesye Minourkos, mwen sonje sa a li di m':"mwen gen plan an menm jan ou. Si ou pral jis kite m', mwen pral fè ou imòtèl nan istwa a nan anbake istwa. Li te trè konvenkan.
  
  
  "Men, Mesye Stavros," mwen te di, " pa gen pwoblèm jeni konplèks ki bezwen yo dwe rezoud.
  
  
  "Mwen gen de enjenyè ki moun ki ka fè sa," li te di m'. Anba enpresyon, menm lè sa a, mwen wè yon lòt bagay nan moun sa a nan figi a, yon bagay mwen pa t ' renmen, men, mwen prezante li kòm twòp eksitasyon sou pwojè."
  
  
  Mwen te mande. "Li te fè enjenyè pou ou?"
  
  
  "Oh, repons lan se wi. Yo menm tou yo te gen lide kreyatif. Mwen te konvenki ke yo ta ka gen ladrès pou fè tout bagay sa yo rive. Nan pwen sa a, Mesye Carter, mwen kite gad palè m ' desann. Li te mande pou yon reyinyon prive nan penthouse la. e mwen te dakò. Sèlman mwen sekretè pèsonèl ak yon lòt asistan yo te prezan. Li te pote de moun ki te avè l ' ke mwen pa te wè anvan."
  
  
  "Lè te fè sa rive?" Erica te mande.
  
  
  "Oke, mwen pa t' sispèk anyen nan premye," Minurkas te di, figi l ' vire kòm pale kòm li te vin chonje. "Lè sa a, prèske san avètisman, Stavros mande m' asistan yo fèt pou yo ale nan yon lòt chanm. Youn nan Stavros 'gason ki te swiv l'. Te gen de vaksen yo te tire." Minurkas tonbe an silans.
  
  
  "Li te touye yo dwa isit la?" Mwen te mande.
  
  
  "Fwadman. Henchmen li frape m 'desann epi li te bat m' prèske san konesans. Yo te pran m 'nan ki sal ak lòt yo e te fè m' gade nan sanglan kò yo. Mwen pap janm bliye li.
  
  
  "Salaka, mwen sekretè, te kouche nan yon basen nan pwòp san l' yo. Yon lòt nèg yo fè fas a te chire louvri. Stavros di mwen ka atann menm bagay la tou si m pa kolabore pou."
  
  
  "Kisa ki te pase apre sa?"
  
  
  "Jou kap vini an, yo pote l' nan yon nonm ki gade egzakteman tankou Salaka Madupas. Nonm sa a menm te pale tankou yon Aran ak repete nan tout l ' konpòtman. Li te enkwayab, vrèman enkwayab. Li te tankou yon kochma terib."
  
  
  "Yo te gen yon moun yo ta ka pase nèt tankou ou?" Erica te mande.
  
  
  "Pa gen okenn, li pa t' sa nesesè. Mwen raman wè pa nenpòt moun ki yo, eksepte pou fèmen asosye biznis. Yo te pote yon diktafon epi li te jwe tounen kèk anrejistreman nan vwa mwen, ke yo te anrejistre san yo pa konesans mwen nan reyinyon anvan yo. Stavros pwente yon zam nan tèt mwen ak te di li ta ka touye m ' dwa isit la ak pa gen okenn youn ta konnen pou yon tan trè lontan. Men, yo, dapre l', mwen ta gen te viv si mwen pa fè yo twò anpil pwoblèm. Yo te bezwen m', li te di, pou plis nòt ak pou ekri lèt yo nan pwòp mwen mo sa yo ak panse. Se konsa, yo mete m 'sou yon avyon prive ak te pran m' nan sa a miserable kote."
  
  
  "Pa t Stavros di ou ki sa ki li te pral fè?" Erica mande, kwè.
  
  
  An Minurkos ri dryly. "Li te trè ouvè. Li te di yo ke yo gen entansyon pou ranvèse gouvènman an grèk sou non mwen, yo ke yo ta ka rele moute zanmi mwen nan lame a ak nan lòt jaden yo, lè l sèvi avèk yon moun ki poze kòm sekretè m nan pou apèl nan telefòn ak kontak pèsonèl. . Depi mwen te yon sitwayen prive, pa gen yon ta jwenn li etranj ke mwen pa t ' rankontre yo nan moun. Men, si yon moun ki ensiste sou reyinyon ki m', yo ka pran m 'nan Atèn ak fè m' rankontre yo a epi di yo sa yo vle.
  
  
  "Yo te montre m' yon lòt moun ki moun ki ka gen avèk presizyon fòje siyati mwen. Nonm sa a te ekri chèk yo m 'yo divès kalite kont yo epi te depanse lajan m' sou yon koudeta militè yo ke yo te planifye yo òganize."
  
  
  Mwen te mande. "Li te ba ou tout detay yo?"
  
  
  "Mesye Stavros, ki moun ki mwen menm ki wont pou yo admèt yo se ki gen orijin grèk, te pale libreman pou m' sou sa a, tou de nan Atèn ak isit la. Li te di ke plan l ' yo se divize an twa pati. Premye, li gen entansyon debarase m de desizyon jent ak mete moun sa yo nan pouvwa yo ki santi yo rete fidèl m'. Yo pral santi yo sa yo lwayote yo pa paske yo se zanmi yo, kòm pi fò nan yo pa pral, men paske Stavros te pwomèt yo pouvwa ak tout bèl pouvwa sou mwen non."
  
  
  "Trè entelijan," mwen te di.
  
  
  "Dezyèmman, nan plan l' yo pral enplike fòse nouvo sa yo ki jeneral ak kolonèl nan demann pou ke mwen, Nikkor Minourkos, dwe nonmen prezidan an ak tout otorite sou jent la. Stavros ki endike ke mwen te ka gen pou itilize pou pati sa a nan plan an, kòm lavi pèsonèl mwen ta depann sou li. Mwen vle di, mwen ta ka yo te itilize, si li te klè ke Stavros te kapab mete konfyans m ' kenbe trankil sou sa ki te reyèlman ale sou. Sinon, li ta gen jwenn yon lòt charlatan, tan sa a olye pou yo m'."
  
  
  "Sa a ap travay tou," Erica kòmante. "Trè kèk moun konnen figi ou byen ase yo remake ti tay diferans ant karakteristik feminen ou ak sa yo ki nan yon charlatan."
  
  
  "Sa a dwa," te di Minurkas. "Li se enkwayab ke dezi mwen pou vi prive kontribye nan sa a lapèrèz. Nan nenpòt ka, faz nan twazyèm nan plan an enplike lè l sèvi avèk mwen oswa yon charlatan kòm Prezidan nan Lagrès pou yon ti tan, pandan ki tan mwen pral nonmen Stavros kòm Vis Prezidan. pa lè sa a, li, menm jan yon sitwayen ameriken, ak non l ' ta gen piti piti vin tounen li te ye nan moun yo nan Lagrès. Lè sa a, li ta yo te ewo yo nan koudeta a. Lè sa a,, apre yo fin anonse sante pòv yo, mwen ta bay demisyon an favè nan Stavros kòm prezidan."
  
  
  An Minurkos tonbe an silans. "Li a sovaj," mwen te di. "Ki sa ki fè Stavros panse ke moun Lagrès yo pral kanpe pa yo epi gade sa a rive?"
  
  
  "Poukisa pa?" te di Minurkas, yon fatige gade sou figi l ' yo. "Èske ou sonje sa ki te pase nan mwa avril 1967, lè jent la te fòme? Li pa t ' yon koudeta sanglan, li te jis yon koudeta. Wa a gouvènman an te pèdi pouvwa pa fòs. Anpil atik yo nan konstitisyon an te sispann pa yon jent dekrè. Li se paradoks, se pa li, ki tankou yon moun parèt jisteman lè konstitisyon an te retabli ak lè jent la te vin pi plis modere ak apèl eleksyon jeneral yo pou ane kap vini an. Si Stavros ' plan chache arete pouvwa reyisi, Lagrès te ka vin yon tirani plis pafè pase sa yo ki nan Hitler oswa Stalin."
  
  
  Erika gade nan Minurkos m'. "Lè sa a, nou gen yo sispann l', pa nou?"
  
  
  An Minurkos etidye Erika a fè fas ak anpil atansyon. Nou dwe fè sa!" La grès grèk te kanpe epi kole l ' kare kare manton. "Se nonm sa a menm lè l sèvi avèk fanmi mwen kont peyi mwen. Li te gen anpil ke mwen pitit gason-an-lwa, Jeneral Vassilis Kriezotou, kwè ke se mwen menm ki dèyè sa a konplo, epi li te sipòte l', paske li panse mwen vle li. Wi, mwen pral ede w nan nenpòt fason mwen kapab. Ki sa ki ta dwe nou fè an premye? "
  
  
  "Nou ap ale nan Atèn," mwen te di. "Sa a kote nou pral sispann Stavros."
  
  
  Chapit la sizyèm.
  
  
  Nan mwens pase karant-uit èdtan yo, nou te rive nan kapital la grèk. Mwen rezerve konekte chanm nan yon otèl ti ki rele Odeon nan 42 Piraeus, tou pre Omonia Kare. Tan an te bèl ak te fè yon bèl soulajman nan chalè a.
  
  
  Atèn ' jounal la te plen ak ladann sou rapidman chanje sèn politik la. Nouvèl ki te soti nan Rhodesia a ke zanmi m ' Alexis Salomos te touye yo, ak rimè kap kouri te gaye. Li te komen konesans ke yon tantativ yo te fè sou lavi l anvan li te kite pou Rhodesia. Yon jounal an patikilye evite mansyone Salomos ' lanmò. Li tou te regilyèman pibliye jounal denonse desizyon jent nan lidèchip, atake tèt jeneral oswa kolonèl sou prèske chak pwoblèm. Salomos mansyone m ' ke sa a editè te malonèt ak te premye moun ki sipòte zèl di jent apre 1967 koudeta.
  
  
  "Li trè evidan ke mezon edisyon an te achte ak lajan m' yo," Minourkos remake, chita nan yon chèz chita bò tab la nan chanm mwen sou yon apremidi sunny jou a, nou te rive. "Epi gade nan sa a gran tit nan yon lòt jounal: MINURCOS EKSPOZE A JENT LA KOMINIS PLAN. Mesye Stavros te angaje nan fè pwopagand travay."
  
  
  Erika ranmase yon tas epè grèk kafe ki soti nan plato a ki te mennen l ' bay nou ak remèt li nan Minorkos. Li te aksepte li ak yon lugubr figi. Erica te pran gode a tèt li ak chita akote m ' sou sofa ti.
  
  
  "Mwen jis espere ke pa gen yon te wè ou ankò, "mwen te di Minurkos," espesyalman pa gen yonn nan moun li yo. Lavi ou pa ta dwe vo yon pyès lajan si Stavros te konnen ou te isit la nan Atèn."
  
  
  "Li pral konnen le pli vit ke li kontak Parakatu," la Minurkos fè m sonje.
  
  
  "Wi, men, li pa ta kapab pou yon kèk jou si nou ap gen chans. Ak menm lè sa a, li pa t ' konnen pou asire w ke yon bagay te mal san yo pa voye yon moun ki soti nan Rio gen. Ke yon moun dwe sibòdone l', paske Ubeda se mouri . "
  
  
  "Ki sa nou fè an premye, Nick?" mande Erica. "Nou pa ka jis tanpèt penthouse la tankou nou te fè nan plantasyon an. Li pral twò byen pwoteje."
  
  
  "Mwen te kapab rele penthouse la," Minurkos sijere, " yo wè ki jan yo okipe fè fas ak etranje. Men, yo ap rekonèt vwa m."
  
  
  Mwen mennen l ' yon moso twal nan men plato. "Ogmante ton an nan vwa ou epi pale yo atravè li. Di yo ke ou vle pale pou tèt ou. Lè yo refize, mande sekretè ou a, Salaka Madupas. Di yo ke ou se editè a nan yon jounal soti nan Salonica epi ou vle yo ka resevwa yon deklarasyon sou Nikkor Minourkos ' anbisyon politik yo."
  
  
  An Minurkos te souri ban mwen plan, lè sa a, rele tounen. Li kouvri bouch li avèk yon moso twal ak yo te eseye chanje vwa li. Yon ti moman apre, li te pale pou yon moun nan penthouse la. Li te mande pou Nickor Minurkos, ak lè sa a, koute pou eskize absans-yo. Li te mande pou pale yo Madupas. Te gen toujou yon anpil nan negosyasyon yo, e li ensiste pou l di. Li lè sa a, te pale ak nonm sa a ki moun ki poze kòm Madoupas, yon Atenyen aktè ki gen non reyèl, Stavros Minourkos te di, Mwen te Zanni. Minourkos mande yo kesyon sou tèt li ak tann pou yon repons ki senp, epi lè sa a, mande si li te kapab mete yon dat pou yon entèvyou pèsonèl avèk Mesye Minourkos. Li te refize, e te konvèsasyon an sou. Li te pandye moute ak gade nan nou.
  
  
  "Li tankou yon move rèv, "li te di," mwen tankou mwen aktyèlman nan penthouse la ak Madupas se reponn telefòn lan pou m', jis tankou li toujou fè. Yo konnen m abitid byen. Ak Zanni vwa a se egzakteman menm bagay la tou kòm sa yo ki nan m ' mouri zanmi Salaka."
  
  
  "Ki moun ki te reponn telefòn nan an premye?" Mwen te mande.
  
  
  "Gen kèk nan jèn moun. Li pa t ' grèk. Pwobableman youn nan Stavros ' ouvriye."
  
  
  "Li sanble tankou yo ap byen etabli," Erica di.
  
  
  "Wi, li se," mwen te dakò. "Depi tout nan Atèn panse li' s Nikkor Minourkos yo deyò nan sa a penthouse a, li nan yon sitiyasyon grav. Stavros ta ka menm gen polis pwoteksyon gen. Oswa ki soti nan sòlda li yo k ap grandi lame prive."
  
  
  "Si mwen jis ale nan polis la oswa nan jent la tèt li yo epi di yo sa ki te pase," Minurk te di, "yo pral gen kwè m'. Menm si yo panse ke mwen te toudenkou pèdi lide m', yo pral oblije tcheke istwa mwen. Lè sa a, yo pral chèche konnen sa k te pase."
  
  
  "Li kapab danjere," Erica di.
  
  
  "Li se dwa," mwen dakò. "Nan moman sa a, nou pa konnen ki jan anpil zanmi Stavros te fè nan pwòp non l' yo. Nan nenpòt ka, si nou jis voye jete li soti nan ouvè a, nou pral fòs Stavros pou fè yon deplase - petèt yon yon sèl gwo. Li ta ka jis deside rale sou yon koudeta san yo pa non ou sou li. Li te gen yon militè ekip pare, ak bò kote l ' anpil anbisye lidè militè ki moun ki pa pran swen moun ki se dèyè kontwòl. Epi menm si li te pran etap sa yo ak echwe, san yo pral koule atè. Yon anpil nan li. Non, Mesye Minourkos. Nou ap ale nan fofile moute sou Stavros. Nan peyi mwen, sa a se pati a ke nou rele operasyon konba. Erica te bay lòd pou egzekite Stavros, ak se konsa, mwen pral. Si nou misyon an reyisi, sa a, se egzakteman sa ki pral rive l ' la. Si li echwe, otorite yo yo pral pi plis sivilize ak li. Ak Bondye ede ou si yo ka sispann l ' nan tan ."
  
  
  "Tout dwa, Mesye Carter la," te di Minurkos. "Mwen mete tèt mwen nan men ki kapab ou. Ki jan nou fè fofile moute sou Mesye Stavros?"
  
  
  Mwen te souri nan Erica, epi li reponn mwen. "Mwen panse ke ou mansyone ke Stavros, bragged sou lè l sèvi avèk youn nan fanmi ou, Amed Krizota, yon jeneral lame? "
  
  
  "Wi," te di Minurkos. "Mwen dwe di, li se pa yon moun ki solid. Li te marye ti sè m ' anvan mwen te resevwa moun rich, epi yo gen yon gwo maryaj. Men, Vasilis ta gen te rete nan lame a nan yon pi ba ran, si se pa pou m ' koneksyon. Li te santi l just rekonèsan m 'pou sa l' te genyen nan lavi. Se konsa, li ta dwe natirèl pou l ' nan dakò pou kèlkeswa plan mwen yo pwopoze yo.
  
  
  "Stavros dekouvri sa. Li se yon solid moun, Mesye Carter, yon nonm ki pa ta dwe pran alalejè. Li dwe gen te fè kèk kalite a nan anrejistreman yo jwe Vasilisa sou telefòn la, ak lè sa a, voye yon nonm pran pòz kòm Salaka Madupas, sekretè m nan. Charlatan la dwe gen konvenk Vasilis ke mwen te konte sou l ' yo.
  
  
  "Fè ou konnen ki jan Stavros ta ka te itilize an jeneral?"
  
  
  "Li allusion yo ke Vasilis ta dwe mande pou yo òganize yo ak pou antrene yon sekrè eskwadwon nan sòlda yo ak konvenk lòt pèsonèl militè yo rantre nan konplo a."
  
  
  Wi, mwen te panse. "Yo trè ak anpil atansyon. Èske ou frè-an-lwa ap viv isit la nan lavil Atèn?"
  
  
  "Li ap viv isit la," Minourkos te di. "Sou katye yo nan vil la nan nò a."
  
  
  Mwen te mande. "Ou pral pran nou nan l'?"
  
  
  "Mwen pral gen kè kontan," la Minurkos reponn.
  
  
  Mwen te rele yon taksi, ak nan byen bonè nan aswè a nou te kondwi nan Jeneral Kriezotu a rezidans. Mwen te fè Minurkos mete yo sou yon chapo ki kouvri pati nan figi l ' jouk nou te gen. An Jeneral nan kay la se te yon chato pou tou piti nan yon katye fortine nan lavil Atèn, ak yon likidasyon nan gravye wout ki mennen moute nan kay la. Mwen te enpresyone ak sa a Minurkos ta ka fè pou moun an mwayèn.
  
  
  Lè an jeneral yo te rankontre nou nan pòt la, Minurkos wete chapo l ' yo. Krizotu jis gade pou yon tan trè lontan. Lè sa a, li gaye bra l ' lajè anbrase Minurkos.
  
  
  "Nikkor!" li te pran rele, bay Minurk yon akolad cho. Li te gen yon wotè, gri-chveu moun ak yon kalite, de Gaulle-tankou figi yo ak je mou. Li te abiye an yon mawon inifòm ak galon sou zepòl yo ak riban rale desann nan devan an.
  
  
  "Kali mera sas, Vasilis," Minurk di tanpri, retounen akolad. "Sigha, sigha. Li nan tout dwa."
  
  
  "Li nan bèl yo dwe isit la," Vasilis te di. "Vini non sou li a nan. Vini non sou li a nan." Li fè jès nou ap vale tèren tout.
  
  
  Nou antre nan yon sal gwo ak yon eskalye espiral dèyè li epi urn dekorasyon miray ranpa yo. An Jeneral lè sa a, mennen nou nan pye bwadchenn lan-pano bibliyotèk, ak epè tapi ak anpil mou chèz kwi. Nou tout te chita desann ak an jeneral te mande si nou ta renmen yon bwè diven, men nou yo te refize. An Minurkos prezante m ' ak Erica sèlman pa nou non dènye.
  
  
  "Sa a se yon gwo chòk, Nikkor," Kriezotu te di. "Mwen ta renmen Anna yo dwe isit la. Li te vizite kouzin li nan Piraeus."
  
  
  "Petèt li se pi bon fason sa a, Vasilis," te di Minourkos.
  
  
  "Dhen katalave pa gen okenn," Kriezotu te remake. "Èske ou se tout dwa? Ou gade pal."
  
  
  "Mwen amann yo," Minurkos reponn. "Mèsi poutèt ou moun sa yo."
  
  
  Jeneral la te gade nou. "Nikkor, li te tout se konsa etranj. Ou te refize wè m ' lè ou te konmanse biznis ou.... Mwen ka pale lib?"
  
  
  "Wi, librement," te di Minurkos.
  
  
  "Oke, mwen pa t' reyalize ke ou yo te mande pou èd sou sa yo yon misyon enpòtan san yo pa yon figi-a-fas reyinyon yo. Yo dwe onèt, mwen te fache anpil pa tout bagay la. Mwen pa t ' asire w ke sou la tronpri..."
  
  
  An Minurkos fini fraz l ' yo. "Yon koudeta?"
  
  
  Crisotu gade tounen nan nou. Li te flechi gwo l ' yo dwa. "Mwen te bay enstriksyon yo bay moun nan kan espesyal nan Delphi ak Mikono, epi mwen konvenki Adelria ak lòt moun yo ki nouvo ou ka jis, men,..."
  
  
  "Men, ou pa kwè li tèt ou?"
  
  
  Minurkos mande èspere ke.
  
  
  Crisotu bese tèt li. "M' sinhori te, Nikkor," li te di. "Mwen regrèt sa, men, mwen pa panse ke Lagrès bezwen yon lòt koudeta. Mwen te fè sa ou te mande a, men mwen te vle pou pale ak ou sou tout bagay sa a, menm jan yon moun a moun, ki soti nan kòmansman an trè, anpil semèn de sa."
  
  
  "Pa enkyete, Vasilis," Minurk di soothingly. "Mwen pa vle yon koudeta."
  
  
  Krizotu a figi te montre chòk pou yon dezyèm fwa nan yon ti tan. Li te di. "Èske w te chanje lide ou a?"
  
  
  "Vasilis, mwen gen yon bagay pou esplike ou, e mwen vle w pou koute ak anpil atansyon," te di Minurkos.
  
  
  Krizotu apiye tounen nan chèz epi koute kòm Minurkos te di l ' istwa a tout antye. Crisotu pa janm koupe l', menm si yo plizyè fwa gwo l ' figi te montre enkredilite. Lè Minurkos fini, Krizotu jis chita gen ak tou dousman ap tranble anba pye tèt li. Li te rive nan nan pòch li, yo rale soti yon kolye, epi yo te kòmanse fingering li kalme tèt li.
  
  
  "Enkwayab!" li te finalman te di.
  
  
  "Men, li la vre," Minourkos te di.
  
  
  "An jeneral, nou yo isit la pou yo sispann nonm sa a pou tout tan, e nou bezwen èd ou. Se sèlman ou ka ba nou dènye minit andedan enfòmasyon sou Stavros, " mwen te di.
  
  
  Krizotu finalman avèg serenite l ' yo. "Nan kou," li te tonbe dakò. "Mwen pral fè pi byen m' yo. Mwen se konsa kontan Nikkor se pa dèyè sa!
  
  
  "Gen se yon kanpay tès ale sou nan youn nan jounal yo, pi fò nan ki se dirije yo kont Kolonèl Anatol Kotsikas. Gen menm te sijesyon ki Kotsikas se yon trèt ak dwe l ' lwayote yo Moskou. Li se pa vre. Kotsikas se yon liberal, men li se pa yon kominis.
  
  
  Li se yon fòs kondwi dèyè ki sot pase refòm politik ak yon sipòtè nan k ap vini eleksyon jeneral yo."
  
  
  "Nenpòt moun ki lòt bagay?" Mwen te mande.
  
  
  Crisotu soupi. Atak yo tou vize moun ki anjeneral vote ak Kotsikas - Kolonèl Plotarchu ak Glavani. An reyalite, nonm sa a ki moun ki pretann yo dwe sekretè ou a, Nikkor, dènyèman te vin pou m ' ak enfòmasyon ke tout twa nan moun sa yo te dwe mouri."
  
  
  Erica ak mwen echanje kout je. Stavros mete sou plan l ' yo.
  
  
  "Èske ou konnen yon bagay espesifik?" Mwen te mande Crisota.
  
  
  "Oke, yon ti kras. Mwen te mande pou fè aranjman pou yon reyinyon ant sa yo twa moun, epi ou, Nikkor. Men, lè sa a, yon nonm mwen te panse ou te sekretè rele. Li te di yo te gen yon reyinyon nan penthouse la. Mwen panse ke li se. nan reyinyon sa a, yon tantativ yo pral fè sou lavi yo nan twa kolonèl ."
  
  
  "Nou bezwen chèche konnen ekzakteman ki sa Stavros te planifye ak ki lè," mwen te di.
  
  
  "Wi," Krizotu te dakò. "Mwen te absoliman dezespere sou li. Mwen pa t ' kapab kwè ke ou te vle pou fè sa."
  
  
  "Tout bagay pral vin amann," la Minurkos asire l ' yo.
  
  
  Mwen ta renmen pou yo dakò avè l'. Li te tounen soti ke Stavros, te sou wout pou l nan yon koudeta sanglan, epi nou te gen yo sispann l ' anvan li te rive. "Rele jent lidè Kotsikas et eseye pou chèche konnen si Stavros' moun ki te kontakte l', " mwen te di Kriezot. "Pa mansyone posibilite pou touye moun ki jis ankò."
  
  
  "Trè bon," Krizotu reponn. "Kotsikas ka pale pou mwen. Mwen pral definitivman eseye pi byen m ' yo."
  
  
  "Epi ou, Mesye Minurkos," mwen te di, " ka ede tou. Ou ka kontakte lidè yo nan de baz yo kote Stavros ' gwoup militè yo ye. Mwen sispèk ke si Athenians yo te ale nan lakòz Stavros nenpòt ki pwoblèm pou lè sa a, touye moun ta sipoze rive, Stavros ap eseye jwenn sa yo fòs espesyal Atèn trè byen vit nan konfwonte nenpòt ki reyaksyon. Mwen ta renmen ou di chèf yo nan sa yo kan yo pou yo rete gen yo epi yo pa deplase twoup yo sof si yo tande nan men ou pèsonèlman."
  
  
  "Trè bon, Mesye Carter la," Minurkos te dakò.
  
  
  "Li a trè klè ke Stavros pa kapab jis yo touye moun sa yo san yo pa kèk ke trik nouvèl." Mwen gade nan Anile la. "Èske ou panse ke li ta ka eseye montre tout sa a kòm yon aksidan oswa travay la nan kèk gwoup politik radikal?"
  
  
  Crisotu leve soti vivan l ' yo vyeyisman sousi. "Swa sa, Mesye Carter, oswa li te ap eseye voye jete labou nan yo kòm pwopagann dwa anvan li te touye yo, se konsa yo ke yo pral pèdi senpati a nan moun yo."
  
  
  Setyèm chapit.
  
  
  Twa nan nou te ale tounen nan otèl la. Minurkos yo te vle rete ak Kriezotu, men mwen te pè li ta ka twò danjere. Si Stavros pa mete konfyans Kriezot pou nenpòt ki rezon, li te ka kraze nan la jeneral nan rezidans san avètisman. Mwen pa t 'vle l' yo jwenn Minurkos gen si li te fè.
  
  
  Nou voye manje a Minurkos ' chanm nan, ak lè sa a, Erica ak mwen te ale nan chanm li. Nou byento yo te kòmanse diskite sou Stavros ' plan yo.
  
  
  "Mwen jis pa ka chita la yo epi rete tann yo wè sa ki Stavros gen nan tèt ou pou a jent lidè yo," mwen te di ke nou te chita sou sofa ti ak sipped la brandy Erika te bay lòd la.
  
  
  Erica te deplase atravè nan men m'. Li bo m ' dousman sou yon souflèt la. "Ou pa ka jis kraze nan yon penthouse tankou ou te di tèt ou," li te kòmante. Cheve long li glistened nan limyè a dim.
  
  
  "Non," mwen te di, mete men m 'sou l' hip. Mwen vire l ' epi nou bo. "Men, mwen ka ale nan penthouse la epi eseye jwenn nan. Petèt mwen ka pran yon gade nan defans yo."
  
  
  Li bo m 'yo yon souflèt la ak kou, ak yon limyè fredi, bèl, kouri sou po m'.
  
  
  "Ki jan nou ta fè sa?" Li te mande nan yon vwa anroue kòm men l 'te kòmanse pou deboutonnen chemiz m'.
  
  
  "Nou pa t' fè sa yo ansanm," mwen korije li. Men te trouble. "Mwen pral ale nan gen pou kont li pou kèk jwe fent."
  
  
  Yon blan long kwis pye a glise atravè jenou m', ak rad li te rale moute nan revele nan konmansman an nan moun rich la fè yon koub nan li bounda yo. Ranch li diminuer nan direksyon m'. "Men, mwen ta renmen pou yo ale avèk ou."
  
  
  Cho bouch fwote m ' ankò. Lang li diminuer dousman sou bouch mwen, eksplore ak chèche. Men dwat li yo te deplase pi ba epi li te jwenn sa ki te apre yo, ak mwen pa t ' kapab panse a Adrian Stavros ankò.
  
  
  "Mwen pral pou kont li," mwen orèy. "Demen."
  
  
  Mwen te rive nan rad li yo ak caresses tete li. Lis koub yo te mou men fèm, peze hungrily kont mwen manyen.
  
  
  "Oke, siwo myèl," Erica respire nan zòrèy mwen.
  
  
  "Tout dwa," mwen di piti / ba. "Pa gen okenn plis agiman."
  
  
  "Èske mwen ka parye ou?" li te di, peze bouch li pou mwen yo ye.
  
  
  Li te yon bo long, ak Erica te pare. Lè li te fini, li dezabiye 'w m'. Mwen te pran sou yo ak li te leve epi li te mache sou gwo kabann doub nan tout sal la. Li wete rad li, lè sa a, li bra ak woz bikini pla yo. Li te byen-ki te bati ak bèl. Chak koub nan kò l ' te andomaje. Li mete tèt li sou kabann mou ak mete nan gen, ap tann pou m'. Mwen pa t ' mete li koupe. Nan yon pwen, mwen te pwochen l 'kouche sou kabann lan, rive soti, arachman ak manyen kò l', ou santi li fonn sou tèt yo nan m'.
  
  
  Li te yon pasyon bati nan tou de nan nou.
  
  
  "Oh, Nick," li te di, manyen m', li respire dekousi.
  
  
  Men mwen te jwenn li apeprè, ak mwen te deplase atravè li. Apre yon kèk segond, bèl son yo te vini soti nan li. Li te vin tounen yon detriman, fache, primitif fanm, li pèdi tout kontwòl kòm li te eseye aksepte satisfaksyon gwo twou san fon nan li.
  
  
  Pita, lè Erica tonbe dòmi, mwen te resevwa soti nan kabann li epi yo te ale tou dousman nan chanm mwen. Li pa t ' reveye.
  
  
  Nan denmen maten, mwen te kite Erica ak Minurkos nan otèl la ak te dirije pou Apollo bilding nan. Mwen te resevwa m ' inifòm ki soti nan lokal la fenèt netwaye ekipaj la, ki moun ki regilyèman te travay nan bilding lan ak yo te pèmèt aksè nan penthouse ak yon pas. Minourkos te ede m 'jwenn yon pas, epi tou mwen te nwasi cheve m' nan otèl la epi mete yo sou yon nwa moustach pou fè m ' gade grèk. Mwen te bay manti a la gad sekirite deyò, yon lame anplwaye nan bilding lan, li di ke Madupas te bay lòd fenèt yo nan apatman yo dwe netwaye.
  
  
  Mwen pa t ' kapab menm jwenn nan espesyal asansè, jouk tan mwen prezante tèt mwen. Asansè yo operatè a te evidamman yon sèl nan Stavros ' moun. Te gen yon pistolè anba l ' ble inifòm. Li peas m ' ak mwen bokit mefyans kòm nou te mache moute pou penthouse la. Pa gen okenn lòt asansè a moute, ak selon Minourkos, se sèlman eskalye ki mennen desann soti nan tèt la etaj te bloke ak t ' ap veye.
  
  
  Mwen te demisyone soti nan asansè a epi li te jwenn tèt mwen nan yon swanky koridò a ki te kouri soti nan la devan nan dèyè a nan bilding lan. Li te epè tapi, po flè, ak anpenpan chandelye pandye nan plafon segondè. De gad sekirite yo te chita nan yon tab tou pre a antre nan penthouse la. Yo te Stavros a te anplwaye malfra, yon pati nan pèsonèl li yo lame. An Minurkos ' pwòp sekirite gad yo, ki moun ki te kèk moun nan nimewo, ki te gen yo dwe revoke yon ti tan apre kontwòl la sekrè nan penthouse la.
  
  
  Youn nan de mesye yo, pi wo a yon sèl, te rankontre m ' yo nan mitan an nan koridò la. Li pa zanmitay nan tout.
  
  
  Li te mande yon esplikasyon. "Ki sa yo ou ap fè isit la?"
  
  
  Mwen reponn nan pi bon mwen an grèk. "Se pa biznis mwen an evidan?" Mwen te mande. "Mwen vini pou lave fenèt yo."
  
  
  "Ki moun ki voye nou?"
  
  
  Mwen vize pou yon moso twal patch sou inifòm ki di non an nan yon ti fenèt netwaye konpayi."
  
  
  "Pa t anplwayè ou gen lòd soti nan penthouse la?"
  
  
  "Si yo pa t', mwen pas être isit la," mwen te di. Mwen te pran yon chans. "Mwen tande Madup non yo mansyone."
  
  
  Lòt moun dezaprouve tristeman soti nan dèyè biwo. Li te gen cheve blond ak yon trè sevè gade, epi mwen sipoze li te youn nan moun Stavros te mennen l 'avè l' soti nan Brezil. Kòm li te etidye figi m', mwen te santi tankou li te kapab wè m 'pase m' nan degize.
  
  
  "Hmmm," nonm sa a kap vini m ' bougonnen. "Ale nan miray ranpa a nan epi li mete men ou sou li."
  
  
  Mwen mande ki jan atansyon yo te ak zam yo. Mwen te kite Wilhelmina nan otèl lan, te Hugo a talon soti nan bra l', epi mare li nan andedan nan li yo dwa cheviy. Mwen pa t ' vle antre nan lyon nan gwo twou san okenn pwoteksyon. Mwen te tounen ak te kenbe souf mwen kòm la thug fouye m ' èkspèrt. Apre ekzamine mwen an tors ak bra yo, li tou dousman bese mwen janm gòch nan jenou m ' yo. Lè sa a, li te deplase desann kwis pye dwat mwen nan direksyon kouto. Li te resevwa desann sou yon jenou ak mache anba l'. Vant mwen fèrme. Li te kanpe sou yon pous soti nan okipe a nan talon.
  
  
  "Tout dwa," li te di. "Vire toutotou ak kite m' wè dokiman ou yo."
  
  
  Mwen rale soti nan kat fo ak li te etidye li ak anpil atansyon. San yo pa di anyen, li te pran kat la nan lòt moun ak te montre li nan l'. Nonm sa a finalman nodded, ak wotè, nwa nonm sa a te vin tounen, remèt kat la tounen, ak gade nan bokit la.
  
  
  Bon. Li pral pran ou anndan an."
  
  
  "Mèsi poutèt ou," mwen di avèk imilite.
  
  
  Nonm sa a dezyèm leve soti bò tab la ak etidye m 'jan mwen te mache nan direksyon l' yo. Mwen te kòmanse santi ke ap resevwa nan Fort Knox a ta dwe fasil ak ki gen mwens difikilte pou. Li louvri pòt la ak mwen te antre nan penthouse la devan yo nan l'.
  
  
  Mwen te finalman andedan fò a. Li te yon santi terib, konsidere m vilnerabilite si yo jwenn mwen. Gen plis chans, si sa rive, mwen pral pa janm jwenn soti nan bilding lan vivan. Ak wout la Stavros touye espyon la pa ka pi bèl fason yo mouri.
  
  
  Nou antre nan yon chanm k ap viv spacious. Li te tou senpleman abondan. Moun Rich kapèt kouvri de planche, ak plafon segondè yo te pentire ak frèsk ki dekri sèn soti nan ansyen Grès. Nan fen a byen lwen nan sal la te gen yon vè miray ak yon view nan vil la, louvri sou yon balkon piti nan yon glisman vè pòt. Sa a se kote mwen te kòmanse travay mwen. Mwen vire ozalantou yo ak wè mèb chè tout lòt peyi sou sal la, sitou antik. Ansyen urn repoze grasyeu sou poli tab.
  
  
  Mwen dwat, nan yon demi-louvri pòt la, mwen te wè yon lòt chanm ak biwo ak mèb kabinèt, ki Stavros te aparamman konvèti nan yon biwo. Mwen te kite te yon koridò ak chanm, prezimableman chanm ak trimès k ap viv.
  
  
  "Mwen pral kòmanse ak gwo fenèt isit la," mwen te di.
  
  
  "Rete tann isit la," nonm sa a ki moun ki te akonpaye m ' te bay lòd.
  
  
  Mwen te hunched sou yo. "Natirèlman."
  
  
  Li te antre nan biwo a ak disparèt pou yon ti moman. Mwen demenaje ale rete nan dwa yo ka resevwa yon view pi bon nan enteryè a nan chanm lan. Plizyè moun ki nan kostim ki fè nwa te deplase alantou li, ak yon moun ki t ' ap pale yo sou telefòn la. Li te yon mwaye kominikasyon. Gen te dwe yon demi douzèn moun nan sal sa a. Pandan ke mwen te ap tann yo, de lòt moun ki soti nan koulwa a nan gwo sal kote mwen te ye a, voye je nan m', epi tou li te antre nan biwo. Stavros, te gen yon anpil nan moun yo isit la - petèt yon douzèn oswa plis nan nenpòt ki lè yo bay. Ak te gen ti dout ke pi fò nan yo te pote zam ak te konnen ki jan yo sèvi ak yo.
  
  
  Yon kèk minit pita, nonm sa a ki moun ki te montre m ' soti reparèt ak retounen nan koridò a san yo pa yon mo. Li te ki te swiv soti nan biwo a pa yon lòt moun ki moun ki te mete l 'cheve long ak gade tankou yon radikal elèv ki te souhaite l' rad yo ak kwafur. Li te abiye dekontrakte ak te pote yon gwo revòlvè ouvètman nan yon zepòl pòch sou yon borde kwi vès.
  
  
  "Konbyen tan li pral pran?" "Ki sa ki se li?" li te mande nan lang angle.
  
  
  Mwen dvine ke li, tankou moun ki soti nan Parakatu, te yon Ameriken. Stavros, te pran yon solid nwayo a nan politik aktivis avè l'.
  
  
  Mwen reponn nan kase angle. "Pou konbyen tan? Petèt mwatye yon èdtan, petèt, yon èdtan. Depann sou ki jan sal fenèt yo."
  
  
  "Madupas pa sonje lè w rele ou." Li te gade nan m ' nan gwo ble-lensed linèt. Figi l ' te yon ti kras pockmarked, ak bouch li te trè mens, prèske absan. Soti nan RACH la nan dosye yo, mwen idantifye l kòm yon zanmi nan Stavros; li te li te ye kòm Mato, yon nèg trè bèl ki moun ki te kwè ki te touye de fanm pa strapping baton nan dinamit pou senti yo.
  
  
  "Pa gen okenn, li pa t' rele?" Mwen te pran yon moso nan papye a soti nan pòch mwen yo ak etidye yo. "Yo di m 'Mesye Minourkos' kay."
  
  
  Nan moman sa a, yon lòt moun te antre nan sal la ak te sispann nan pwochen an Hummer. Li te kout, nwa, ak evidamman grèk. Mwen te wè yon foto nan Salaka Madupas nan RACH la nan dosye a, ak nonm sa a gade egzakteman tankou l'.
  
  
  "Mwen pa sonje lè w rele nan fenèt la netwaye konpayi an," li te di Mato nan lang angle. "Lè te dènye fwa ou te vin isit la?"
  
  
  "Mwen pa sonje san nòt," mwen te di nèrveu. "Ou konprann ke ou bezwen yo mete dosye elèv la."
  
  
  Mato pwoche bò m', awogans. "Men, ou rive ve te isit la anvan an?"
  
  
  Mwen ezite. "Wi, mwen te travay isit la anvan an."
  
  
  Li rale soti yon revòlvè ak vize li nan figi m'. Kòf li yo te twò fèmen. "Manyè di m' ki sa ki kwizin la sanble."
  
  
  Yon group nan swe yo ki te kraze soti anba bra gòch mwen. Mwen te eseye sonje deskripsyon an nan cuisine ki Minurkos te bay m'. "Li nan gwo, ak yon koule ak plaka! Ki sa ki se li de tout fason?"
  
  
  "O, se pou l' kòmanse," te di fo Madupa.
  
  
  Mato inyore l'. "Ki jan anpil fenèt yo gen nan kwizin la?"
  
  
  Mwen te mande ki jan vit mwen te kapab jwenn nan talon si mwen te tonbe nan etaj la nan pye l'. Men, lè sa a, mwen vin chonje ke kwizin la se yon sal enteryè a nan bilding lan nan koulwa a, pa sou miray la deyò. "Men, pa gen okenn fenèt yo," mwen te di naivman.
  
  
  Mato a dwèt bourade kont deklanche la. Piti piti blan an nan jwenti l 'ta vle chanje koulè, e li te bese zam pou bò kote l'. Yon nonm sa a nan yon manch kout-shirt ki soti nan biwo an.
  
  
  "An Plaka moun ki di yo te voye yon nonm," nèg la te di Mato.
  
  
  Mwen te eseye pa yo gade soulaje. Mwen te gen koruptyon yon ti fi Courageux a nan biwo a tounen moute istwa mwen an, si sa nesesè, men mwen te enkyete ke li ta aktyèlman ale atravè tout avèk li.
  
  
  Mato holstered pistolè l'. Bon. Netwaye modi fenèt yo, " li te bay lòd la. "Men fè li byen vit."
  
  
  "Wi, mesye," mwen te di. "Mesye Minourkos pafwa vle pale sou fin vye granmoun nou yo navige jou. Mwen pral wè l ' anvan mwen te kite?"
  
  
  Mato a te ban m ' yon byen file gade. "Ou pa t' wè li," li te di. "Kontinye travay ou."
  
  
  "Mèsi poutèt ou," mwen te di.
  
  
  Yo kite m ' mache desann sal la ranpli yon bokit ki gen dlo, epi mwen byen vit tcheke fizik layout a nan chanm lan. Lè mwen te kòmanse ap travay sou gwo fenèt yo, tout moun kite m ' pou kont li. Mwen te wè poukisa mwen te isit la e yo te eseye panse de yon fason pwòp yo koupe kout vizit mwen lè yon gwoup de moun ki te soti nan biwo a ak te kòmanse ouvètman diskite sou Stavros 'biznis san yo pa remarke m'. Mwen te sou yon balkon ak pòt la ouvè.
  
  
  "Nan tou de kan yo ap pare," yon sèl moun te di. "Mwen panse ke nou ta rekòmande pou Stavros yo aji kòm pli vit ke..."
  
  
  Yon lòt moun te sispann l 'ak pwente nan m'. Premye nonm lan te vire ale epi yo te pale ankò nan yon tèr ton. Sepandan, nan moman sa a, twa plis moun te antre nan sal la soti nan anndan koridò, ak mwen te resevwa yon bonis gwo soti nan vizit mwen. Jis tankou yon chante nan premye plan an te Adrian Stavros. Li te nan wotè mwayen, ak rkul cheve nwa. Li gade anpil tankou foto yo mwen ta wè, yon olye lèd, sevè nèg ki moun ki gade ki pi gran pase l ' trant yo. Men, li toujou gade dinamik. Li te gen zepòl laj yo epi yo te pote tèt li tankou yon Pwen West gradye. Li te pote yon chemiz manch long ak yon nwa mare alantou kou l'. Li te kenbe yon pil nan papye a nan men l', ak li te evidan ke li te gen anpil fatige.
  
  
  "Oke, kite yo fè reyinyon sa a tou kout," li te te di lòt moun nan gwo sal. Mwen remake ke Zanni pa gen. Li pa enpòtan ase nan òganizasyon sa a. "Rivera, ki sa ki nan rapò a dènye soti nan Mikono?"
  
  
  Kanpe la, gade nan sa a ti gwoup, sonje ki jan lespri yo te la, mwen prèske te santi respè pou Adrian Stavros.
  
  
  "...Ak kòmandan an di ke tè a se fini ak twoup yo..."
  
  
  Stavros toudenkou li gade, li wè m la pou premye fwa. Li nodded nan sibòdone l', te pran yon kèk etap nan direksyon m 'yo, lè sa a, sispann mouri, kòlè sou figi l' yo.
  
  
  "Ki lanfè a se sa a?" "Sispann li!" li te kriye.
  
  
  Youn nan Stavros 'lèzòm pwoche bò kote l' warily. "Mwen kwè yon moun te di yo te isit la pou netwaye fenèt yo."
  
  
  "Ou kwè!" Stavros rele byen fò byen fò. Li gade, li wè m 'yo bokit sou balkon la pwochen nan m' yo ak yon kawotchou-bò zouti nan men mwen. Li te bay lòd li. "Ou! Vini isit la!"
  
  
  Si Stavros te fache ase yo deside ke li te vle debarase m de m', pa gen youn ta te kesyone jijman li. Mwen aksidantèlman antre nan sal la. "Wi?"
  
  
  Li vire lwen nan men m ' san yo pa reponn. "Ki moun ki kite l' nan isit la?"
  
  
  Mato, kanpe nan kwen an, arsele tankou yon panther nan sant la nan sal la. "Li se amann. Nou tcheke li soti."
  
  
  Stavros tounen ak regardant nan l ' yo ansasen pou yon tan moman sa a kòm nwa silans ki te ranpli sal la. Lè Stavros te pale, li te trankil. "Mwen te antoure pa idyo?"
  
  
  Mato gade nan l ' sourly. Lè sa a, li vire m'. "Oke, netwayaj fenèt se fè pou jodi a."
  
  
  "Men, mwen te sèlman jis te kòmanse! Mesye Minourkos toujou vle tout fenèt netwaye. Li te di..."
  
  
  "Modi li, ale!" rele Mato.
  
  
  Mwen te monte zèpòl zepòl mwen. "Mwen bokit..."
  
  
  "Bliye sa."
  
  
  Mwen te mache tou dousman sot pase yo Stavros, epi li te gade m ' tout tan tout tan an. Kòm mwen moute asansè a desann nan lari a, mwen te fè yon nòt mantal nan izolasyon son, kominikasyon liy, ak kadna ki te fèmen ti asansè a pòt yo. M ap mande si mwen te leve Adrian Stavros ' sispèk. Vizit mwen te definitivman vo li. Se pa sèlman t 'mwen jwenn yon gade bon nan nonm sa a mwen t' ap tann pou yo touye yo, men mwen tou te remake kote fizik la nan fò l ' yo. Asansè a te wout la sèlman nan jwenn andedan, ak mwen te konnen ki sa atann lè nou te resevwa andedan.
  
  
  Lè mwen te resevwa tounen nan otèl la, Erica ak Minorkos te ap tann pou m ' nan chanm mwen. Le pli vit ke mwen te mache nan pòt la ak Erica te wè ke mwen te tout dwa, li pouse jounal la nan m'. Mwen li tit fonse.
  
  
  OFISYÈL REPREZANTASYON NAN KOTSIKAS KONPLO.
  
  
  An Minurkos klike lang li.
  
  
  "Yon sèten manm kabinè, yon ti kras-li te ye figi yo te rele Aliki Vianola, di ke li te gen prèv ki montre Kotsikas se planifikasyon vann li pati Kominis e ke lavi yo nan lòt jent lidè yo nan danje."
  
  
  Mwen gade nan premye kolòn nan ekri ak lèt detache. "Li sanble soti ke jeneral la nan sipozisyon a te kòrèk," mwen te di. "Stavros lanse yon shovelful nan pousyè tè nan Kotsikas konfonn sitiyasyon an, jis anvan yon reyinyon kote li plan yo touye l' ak kòlèg li."
  
  
  "Ak avi ki jan li ap eseye pa mansyone non mwen," Minurk di lou.
  
  
  Erica te pran men m'. "La polis ap mennen ankèt sou akizasyon yo, men pa tan an yo jwenn yo dwe san valè, twa kolonèl pral mouri."
  
  
  "Pa si jeneral sa pou nou," mwen te di. "Li te rele?"
  
  
  "Pa gen ankò," te di Minurkos. "Eske ou te resevwa nan penthouse la?"
  
  
  "Wi, mwen te fè," mwen te di. Mwen te di yo sou konvèsasyon mwen ta tande ak ki sa mwen ta wè nan Stavros.
  
  
  "Mwen swete ou te gen yon zam," Erica di ankò.
  
  
  "Si mwen te gen youn, mwen pa ta dwe gen," mwen sonje l'. "Yo te ban m' yon bon rechèch. Pa gen, nou pral gen yo ale tounen. Mwen ta renmen kenbe Zach."
  
  
  Erica gade nan m'. "Li te trè bon nan travay li."
  
  
  "Wi," mwen te di. "Oke, mwen ka jwenn èd nan men m' pwòp moun yo si mwen bezwen li. Mwen panse ke gen yo RACH ajan yo nan zòn nan. Mwen pral konnen pou asire w." Mwen tounen vin jwenn Minurkos. "Eske ou te jere yo jwenn nan kan an chèf?"
  
  
  "Mwen pran yo tou de," li te di. "Mwen te di yo egzakteman sa ou te di. Tou de gason yo te di m 'yo ke yo pa ta pran nenpòt ki aksyon yo jiskaske yo tande nan men m' pèsonèlman. Mwen menm mwen te konseye yo pou yo pa kontakte penthouse la ak inyore nenpòt kontrè a lòd soti nan m ' se konsa,-yo rele sekretè."
  
  
  "Ou te fè trè byen, Mesye Minourkos," mwen te di. "Kounye a, si nou jwenn soti..."
  
  
  Mwen te koupe pa telefòn.
  
  
  Erica reponn li, ak moun kap rele a prezante tèt li. Li nodded ak remèt telefòn nan Minurkos. Li ranmase telefòn nan epi ki te fèt li nan zòrèy li. Te gen kèk mo sou pati l ' yo. "Wi, Vasilis. Repons lan se wi. Oh, repons lan se wi. Repons lan se wi, ale pi devan. Li klè. Repons lan se wi. Ah, gwo." Lè li te fini ak hung moute, li te gade nou ak yon sounwa souri.
  
  
  "Tout dwa?" Erica te mande enpasyans.
  
  
  Vasilis rele penthouse, ak Zanni te refize yo wè l ' jodi a oswa demen paske li te twò okipe yo. Li sigjere ke Vasilis rele nan semèn kap vini. Te gen yon agiman ak yon chofe echanj nan mo sa yo, men, Zanni te rete detèmine. Li te tou te refize. diskite sou kolonèl ' vizite pa telefòn ."
  
  
  "Se konsa, ki sa li te fè pou yo fè ou souri?" Mwen te mande.
  
  
  "Fè ou sonje Despo Adelphia?
  
  
  Nonm lan ki moun ki ranplase Rasion sou kolonèl ' komite? Stavros ' pwòp moun? "
  
  
  "Wi," Erica nodded.
  
  
  "Vasilis te ale nan moun sa a. Li ke yo sispèk ke li te Adelphia ki moun ki ta fè aranjman pou reyinyon an, ak li te dwat. Adelphia konnen tout plan. Vasilis te diskite sou twa kolonèl ak te genyen Adelphia mete konfyans nan. Adelphia te di l ' lè ak ki kote nan reyinyon an. Kotsikas, Plotarchu, ak Glavani te deja ranje pou rankontre m 'nan Kotsikas' rezidans. Li te gen yon peyi byen imobilye jis nan nò nan vil nan yon zòn san patipri remote. Adelphia pral gen tou."
  
  
  "Kilè?" Mwen te mande.
  
  
  "Sa a apremidi a," Minurkos reponn. "Nan jis yon kèk èdtan."
  
  
  "Ki jan yo pral touye kolonèl?"
  
  
  An Minurk hunched sou yo. "Adelphia pa ta gen te di ke lè li te jwenn deyò Vasilis pa t' konnen. Sanble nou pral gen yo rete tann ak wè."
  
  
  "Li ka trè danjere," mwen te di. Mwen regarda nan mont lan sou ponyèt mwen. "Erica, rele yon taksi. Nou ap ale nan Kotsikas. Mesye Minourkos, rete isit la nan otèl la, epi rete soti nan je. Si yon moun rekonèt ou, nou ap nan pwoblèm."
  
  
  "Trè bon, Mesye Carter."
  
  
  Pandan ke Erica yo rele yon taksi, mwen wete m ' levit ak atache sou luger pòch, lè sa a talon sou avanbra dwat mwen. An Minurkos regardant, an silans ak sinistr. Mwen te pran Luger soti nan pòch la ak diminuer boulon la tounen, desann katouch la nan chanm lan, ak lè sa a, mete zam la lwen ankò.
  
  
  Erica te sou telefòn la. "Nou yo taksi yo pral nan lari a nan senk minit yo."
  
  
  "Lè sa a, kite a ale," mwen te di. "Nou gen yon randevou."
  
  
  Wityèm chapit.
  
  
  "Mwen pa panse ke mwen konprann," Kolonèl Anatol Kotsikas te di apre li fin resevwa nou nan gwoup la nan kay gwo l'. "Adelphia te di li ta dwe yon reyinyon prive, Jeneral."
  
  
  Nou ranmase Jeneral Kriezota sou wout la, paske mwen te konnen ke Kotsikas ta rejte nou si Erica ak mwen te ale pou kont li. Kotsikas, yon mens nonm nan senkant sòlda li yo, te kanpe nan yon kaki inifòm ak gade nan m ' mefyans.
  
  
  "Yo pral nenpòt ki nan lòt moun yo dwe isit la, Kolonèl?" Krizotu mande.
  
  
  "Yo se espere byento."
  
  
  Bon. Ban nou kèk nan tan ou, " Krizotu te di.
  
  
  Kotsikas gade nan nou an silans, ap tann pou yon repons. Malgre ke ran militè li te pi ba pase sa yo ki an yon jeneral, nan tan sa a li te moun nan pi enfliyan nan Lagrès. Lè koudeta a nan 1967 te pran plas yo, moun yo ki te mennen li fè espre te kenbe tèt ofisye soti nan jent la, paske an jeneral yo te asosye ak yon privilejye nan klas la anwo a.
  
  
  "Tout dwa," li te finalman te di. "Vini nan biwo-a, tanpri."
  
  
  Yon moman pita, kat la nan nou yo te kanpe nan yon sèk nan mitan an nan yon olye fè nwa a nan biwo a. Sèvitè louvri rido a, ak sal la brightened. Kotsikas ofri nou yon bwè diven, men nou yo te refize.
  
  
  "Kolonèl, mwen ta renmen ou yo ki pèmèt de moun sa yo pou fè rechèch kay ou anvan reyinyon an ak rete isit la jouk nan reyinyon an," Krizotu te di.
  
  
  "Poukisa nou pa?" Kotsikas mande. "Ki sa ki yon ridikil mande."
  
  
  "Koute m'. Reyinyon sa a se yon pèlen, " jeneral la te di. "Nou pral gen yon anpil yo eksplike pita, lè nou gen tan, men Nickor Minourkos se pa moun nan ki moun ki dèyè atak yo ki sot pase sou ou. Gen yon nonm yo te rele Adrian Stavros, ki moun ki kache dèyè non an Nikkor ak plan yo yon koudeta sanglan kont jent la. Ou, Plotarhu, ak Glavani ap fè yo touye isit la nan kay ou a sa a nan apwè midi ."
  
  
  Kotsikas ' figi te pran sou di, liy dwat. "Mwen panse," li te di.
  
  
  "Mwen sispèk ke Adelphia ta dwe sove blese," jeneral la te ajoute. "Nikkor pa yo pral isit la, nan kou, paske li te gen anyen fè ak li."
  
  
  Kotsikas regardant deyò fenèt la pou yon tan long. Lè li te vire tounen nan nou, li te mande: "Epi sa a, gason ak fi?"
  
  
  "Yo ap isit la ede," Krizotu te di tou senpleman.
  
  
  "Ki jan fè mwen konnen li pa t' ou twa moun ki te vin pou yo touye m'?" mande Kotsikas avèk kalm.
  
  
  Crisotu grimaced.
  
  
  "Kolonèl," mwen di dousman, "si m' te vin isit la yo touye ou, ou ta dwe mouri."
  
  
  L ' je regardant gwo twou san fon nan mwen yo ye. Bon. Ou ka kite kay la. Men, mwen asire w ke pa te gen okenn yon sèl andedan ki moun ki te vle mal m oswa zanmi m ' yo."
  
  
  "Se pa gen yon sousòl, Kolonèl?" Mwen te mande.
  
  
  "Wi."
  
  
  "Nou ap kòmanse soti nan la," mwen te di Erica. "Ou, epi an Jeneral yo ap pale pou koulye a, Kolonèl. Konbyen tan nou gen yo anvan yo rive?"
  
  
  "Mwen ta di omwen kenz minit."
  
  
  "Ki ta dwe ase." Mwen vire pou Erica.
  
  
  "Kite a jwenn te kòmanse."
  
  
  Nou byen vit fouye gwo sousòl epi li te jwenn pa gen okenn bonm oswa eksplozif. Nou te gade toutotou rès la nan kay la, e finalman nan biwo a ki kote reyinyon an te pran plas. Nou byen fouye etid la. Malgre ke pa gen okenn bonm yo te jwenn, nou te jwenn de elektwonik pinèz.
  
  
  "Enkwayab," Kolonèl Kotsikas te di lè m vize deyò aparèy yo. "Mwen pa konnen ki lè sa a te kapab fè."
  
  
  "Moun sa yo se pwofesyonèl," mwen te di. "Kounye a ou gen kwè m'."
  
  
  "Oke, li nan tan," Erica di. "Yo pral rive separeman?"
  
  
  "Depi yo te nan yon komite nan katye jeneral maten sa a, yo ka vini ansanm," Kotsikas te di.
  
  
  "Menm Adelphia te kapab gen te ak lòt moun yo, menm si yo nèm l' anpil anpil. Apre yo tout, sa a se swadizan yon tantativ yo nan rekonsilyasyon ."
  
  
  Kolonèl la a devine te kòrèk. Dis minit pita, yon gwo nwa limousine a rale moute, ak tout twa kolonèl te nan li. Plotarchu ak Glavani te moun granmoun aje yo, Glavani ak cheve blan. Adelphia te nan mitan-karantèn, yon anpil grès, grès nonm ki gen fòm ki te sanble twa gwosè twò piti pou l'. Li te voye mesaj la nan tout direksyon, epi ap pale byen fò sou konsantman an epi li bay konsantman yo, epi yo te trè etone lè mwen mete menòt sou l ' dwat ponyèt nan gwoup la.
  
  
  Li attitude a chanje yo tankou zèklè. Souri a ta vle chanje koulè, ak je nwa te glas difisil. "Ki sa yo ou ap fè?" li te di.
  
  
  Kotsikas ak Kriezotou te di pa gen anyen. Mwen tounen vin Adelphia apeprè epi yo te mare men l 'dèyè do l'. Li difisil fè fas a byen vit te ranpli avèk raj. "Ki sa ki sa sa vle di?" li te mande, byen fò, kap soti m ' nan Kotsikas ak an jeneral.
  
  
  "Mesye Carter di ou te vin lakay mwen jodi a pou yo touye nou," Kotsikas di frwa.
  
  
  Lòt de kolonèl gade nan chak lòt nan chòk. "Eske se sa ke vre, Anatole?" Glavani mande Kotsikas.
  
  
  "Sa a se absid!" Adelphia pran rele. "Ki moun ki moun sa a?" Anvan Kotsikas t 'kapab reponn, Adelphia chanje soti nan yon fason fòmèl nan yon sèl ki pèmèt pou yon pakèt de cho grèk, voye krache deyò mo yo tankou pwazon ak regilyèman voye tèt li nan direksyon m' yo. Mwen pa t ' kapab trape yon anpil nan li.
  
  
  "Nou pral wè la a, Kolonèl," Kotsikas finalman reponn li:.
  
  
  Mwen te pwan Adelphia nan bra apeprè. "Ou ka depanse nan pwochen kout peryòd de tan nan biwo a,"mwen te di," nan ka nou manke nenpòt ki supriz." Mwen gade nan Kotsikas. "Rès la nan ou, eksepte pou Erica, rete nan chanm nan atravè sal la, jouk tan mwen tande pi plis."
  
  
  "Trè bon," Kotsikas te di.
  
  
  La kolonèl ak Jeneral Crisotu te antre nan sal la k ap viv sou bò opoze a nan sal la soti nan etid la, pandan y ap Erica ak mwen kole Adelphia a etofe bouch ou ak mare li nan yon chèz. Mwen te pran revòlvè ki soti nan ren li ak kole l nan senti l ' yo. Erica ak mwen te ale tounen nan gwoup la, ak Adelphia murmures joure nan nou sou bann (adezif).
  
  
  "Nou ap tann kounye a?" Erica te mande.
  
  
  Mwen gade nan li. L ' wouj cheve te slicked tounen ak li gade trè biznis nan li pantsuit. Li te pran yon .25-kalib Bèlj pistolè soti nan valiz li ak tcheke minisyon.
  
  
  "Wi, nou te ap tann," mwen te di. Mwen te ale nan louvri a devan pòt la epi gade soti nan wout la long aliyen ak wotè Lombard pepliye. Wout la sèlman nan kouri nan plas la te prèske yon kilomèt lwen. Kote pafè a yo touye. Kesyon an se te, ki sa ki t 'Stavros' trese tèt ou vini ak? Mwen konsidere kesyone Adelphia, men tan te kouri soti ak li te twò pè yo nan Stavros. Li te montre sou figi l ' yo.
  
  
  Erica te vin dèyè m 'ak bourade kò l' la kont mwen yo ye. "Nou pa gen anpil tan pou kont li, Nick."
  
  
  "Mwen konnen," mwen te di.
  
  
  Gratis l ' men an, yon sèl la san yo pa zam la, patted zepòl mwen ak ponyèt. "Lè sa a se sou, nou pral kache nan Atèn, manje, dòmi, epi fè lanmou."
  
  
  "Mwen pa panse ke nou patwon yo ta apresye li," mwen chuckled.
  
  
  "Yo kapab ale nan kote mò yo ye. Yo ka ba nou yon kèk jou, " li te di irritably.
  
  
  Mwen tounen vin jwenn li. "Nou pral jwenn nan tan an," mwen asire l'. "Mwen konnen yon bèl ti otèl kote..."
  
  
  Mwen tounen vin nan direksyon pòt la, lè m ' te tande son an nan yon motè machin. Nan fen a byen lwen nan antre kay la, anvan li disparèt soti nan view, yon nwa sedan te apwoche. Li te gen yon polis limyè sou tèt li.
  
  
  "Li nan lapolis la!" te di Erica.
  
  
  "Wi," mwen dakò. "Èske ou panse Stavros koruptyon distri a kapitèn?"
  
  
  "Li pral sèlman pran yon kèk moun," Erica sijere.
  
  
  "Espesyalman si Stavros pran yon koup nan pwòp l 'yo gason avè l'," mwen ajoute. "Vini non."
  
  
  Nou prese nan sal la kote jent manm yo ak an jeneral yo te ap tann.
  
  
  "Gen nan yon polis machin nan rale moute soti deyò," mwen te di yo byen vit. Èske ou tout lame yo?"
  
  
  Tout nan yo yo te yo, eksepte pou Krizotu. Mwen te ba l ' Adelphia a revòlvè. "Koulye a, jis chita isit la kòm dekontrakte ke posib, kòm si w ap angaje nan yon diskisyon ki grav. Kenbe zam ou pare, kache nan kote sa ou yo. Erica, ale nan ki chanm depo." Li te kite byen vit.
  
  
  "Mwen pral dwe gen dwa deyò moun sa yo ki pòt franse," mwen kontinye. "Lè yo tout antre nan sal la, nou pral eseye pran yo. Si nenpòt nan ou vle kite koulye a, ou ka ale nan pòt la dèyè."
  
  
  Mwen gade silans ofisye yo. Yo te rete kote yo te.
  
  
  Bon. Nou ap eseye pou fè pou evite yon fiziyad. Mete konfyans nan m'."
  
  
  Mwen te mache nan pòt franse lè m ' te tande devan pòt la ouvè ak yon bang. Sèvitè a te eseye sispann nan lapolis la, men, yo pouse l ' ale. Mwen tande yo slam pòt la fèmen nan etid la kote Adelphia te mare ak gagged, ak lè sa a mwen tande la a, sèvitè a vwa a ankò. Li kònen klewon tankou a, te gen plizyè moun. Yon moman pita, mwen te kapab wè yo klèman menm jan yo pete nan sal la ap viv. Te gen sis nan yo - senk nan inifòm ak youn nan plenn rad. Tout moun nan inifòm te revolve sou senti yo.
  
  
  "Ki sa ki sa sa vle di?" di kolonèl la, kanpe moute, men kache pistolè dèyè do l'.
  
  
  Sivil nonm sa a te demisyone pou pi devan, yon nonm nan inifòm yo ak lyetnan nan bann. Sivil nonm te Stavros ' gad de kò, ki moun mwen te wè nan penthouse la. Lyetnan te pwobableman jandam Stavros te gen koruptyon. Li te gen yo dwe yon reyèl lapolis fòs. Li te sipoze gen yon fè-up, men serye istwa pou laprès.
  
  
  "Nou pa t' ap tann ou isit la, Jeneral," lyetnan te di. Li gade toutotou sal la, pwobableman ap chèche pou Adelphia. "Ou se tout anba arestasyon pou trayizon. Nou gen prèv ki montre ou te vin isit la al kontre ak yon kominis ajan ak negosye yon akò sekrè ak entènasyonal bandi yo." Li gade trè nè yo.
  
  
  "Sa a se absid," Kotsikas te di.
  
  
  "Ou ap tout bann trèt," lyetnan ensiste pou l di byen fò. "Ak ou pral egzekite kòm sa yo." Mwen ap gade jan lyetnan rale revòlvè l ' yo.
  
  
  An Stavros nonm ti souri rèd. "Epi pral gen yon ekzekisyon isit la," li te di nan lang angle. "Lè ou reziste arestasyon."
  
  
  "Nou pa t' fizikman reziste arestasyon an," Kotsikas raple jèn moun.
  
  
  "Pa gen?" mèsenè mande Stavros. "Oke, omwen sa a, se ki an rapò lapolis li. Se konsa, moun va tande l ' sou radyo a."
  
  
  Lyetnan vize a revòlvè nan Kotsikas. Mwen sipoze ke nan yon moman tout polisye ta trase yo zam nan lyetnan a siyal. An Stavros nonm rive nan levit l', li nodded nan lyetnan, ki moun ki tounen vin jwenn moun li yo. Mwen byen vit te demisyone nan lajè pòt yo, vise Wilhelmina nan lyetnan la nan pwatrin.
  
  
  "Oke, rete dwa isit la."
  
  
  Lyetnan regardant nan m', sipriz grave sou figi l ' yo. Stavros 'nonm sa a pa t' rive jwenn pou zam li ankò, ak sèlman yon koup nan lame sppc yo te rive pou yo font. Tout moun te jele, ak tout je yo te tounen m'.
  
  
  "Gout nan zam la," mwen te bay lòd lyetnan. "Ak ou, avèk anpil prekosyon retire men sa a soti nan jakèt la."
  
  
  Pa gen okenn yon sèl ki te swiv lòd mwen yo. Yo te n ap kalkile konnen ki sa yo ta gen pou fè avè m'. Yo bò gòch la, twalèt, pòt la louvri, ak Erika soti, montre l 'Bèlj revòlvè nan Stavros' man.
  
  
  "Mwen panse ke ou ta pi bon fè jan li te di," li te di frwa.
  
  
  Fristrasyon ak kòlè yo te bati sou ap fè fas yo nan thug Stavros yo ak la polis la lyetnan jan yo gade nan Erika. Mwen regardant nan yo bese tèt yo pou yon tan long, ap eseye devine entansyon yo. Lè sa a, tout lanfè kase ki lach.
  
  
  Olye pou yo bese zam la, lyetnan pwente li nan pwatrin mwen ak dwèt li rale deklanche la. Mwen te wè yon kout-zèklè-vit mouvman ak te kòmanse tonbe nan etaj la. Zam l ' yo te ale nan tankou yon kanon, ak mwen te santi yon cho, searing doulè tire nan bra gòch mwen. Bal la te manke m ' ak kraze glas la nan franse a pòt. Mwen tonbe sou planche-a epi woule dèyè yon chèz kòm lyetnan yo te tire, ankò, se bal la divize an bwa etaj la pwochen nan m'.
  
  
  Li te kriyan. "Touye yo tout!"
  
  
  Jis kòm lyetnan pwente l 'revòlvè nan m', Stavros 'nonm lan ki te swiv l' ak rale soti pwòp l ' yo pistolè. Li te yon klere nwa mitrayeur zam, epi li ki vize li nan Erica a tèt yo. Erica yo te tire nan l', men rate ke li te tonbe nan yon sèl jenou. Piki a frape youn nan polisye nan kwis pye. Nonm lan pete rele nan doulè kòm li te tonbe nan etaj la.
  
  
  De lòt polisye akoupi ba. Mesye ki te blese a yo ak yon lòt polisye te plane pou kouvri dèyè yon ti moso nan mèb.
  
  
  Krizotou ak de kolonèl ki te rive yo te toujou imobilité, men Kotsikas rale revòlvè e yo te tire li nan lyetnan. Nonm lan te tonbe ak te fè aksidan nan yon tab ki ba, divize li kòm li te tonbe li nan etaj la.
  
  
  Mwen te ale jiska pozisyon ki tire. Stavros ' nonm ki te gen jis te tire Erika. Li te manke, paske li te toujou pèdi balans l 'yo, evite piki l' yo, ak paske li tèt li byen vit akoupi atè.
  
  
  Plizyè zam te tire ansanm. Kriezotu touye youn nan polisye yo, epi mwen te tire de plis. Erika avèk presizyon piki Stavros ' mèsenè dwa nan kè.
  
  
  Lyetnan te prepare pou yon dezyèm atak sou Kotsikas, men, mwen te wè mouvman yo ak byen vit te desann sou yon jenou. "Mwen pa ta fè sa."
  
  
  Lòt polisye ki te refize al goumen. Jete zam yo, yo leve soti vivan men yo pi wo a tèt yo. Lyetnan regarda nan yo, bese l ' pistolè, epi li tonbe sou planche-a. Li voye je nan imobilité kò, lè sa a, nan m'.
  
  
  "Sa a se yon outraj," li te di hoarsely. "Ou rankontre lejitim nan travay la nan polis la ak touye ofisye yo nan pèfòmans nan travay yo. Ou pa pral jwenn lwen ak li..."
  
  
  Mwen frape zam nan bò a nan tèt li, frape pi rèd toujou l 'nan pye l'. Li te kouche sou planche a, esoufle, kenbe tèt li. "Ou bezwen fèmen," mwen gronde.
  
  
  La Kolonèl ak Kriezota menote de ofisye yo. Erica apiye lou kont miray la. Mwen te mande. "Èske ou se tout dwa?"
  
  
  "Wi, Nick."
  
  
  "Mwen byen kontan mwen fè konfyans ou, Mesye Carter," Kotsikas te di. "Nou dwe ou yon sèl"
  
  
  "Ak tantativ la echwe," Glavani te ajoute.
  
  
  "Mwen pral jwenn nan kontak ak komisè lapolis epi yo gen yon tan pou yo pale avè l' sou sa ki te pase isit la," Kotsikas te di, flagran grimly nan blese lyetnan.
  
  
  "Mwen ta renmen w ban m' ven - kat èdtan anvan ou fè sa, Kolonèl," mwen te di. "Poulp a tèt la se toujou vivan. Manke Nystrom ak mwen yo pral yo apre Stavros."
  
  
  Li te kache pou yon moman. "Tout dwa, Mesye Carter. Mwen pral rete an silans pou ven-kat èdtan. Men, lè sa a, mwen gen pou yo fè m ' deplase."
  
  
  "San patipri ase," mwen te di. "Si nou pa jwenn Stavros nan tan sa a demen, ou ka okipe li nan tèt ou sepandan ou vle."
  
  
  Kotsikas ki te fèt soti men l'. "Bon chans."
  
  
  Mwen te pran men l ' yo. "Nou ap bezwen li!"
  
  
  Nevyèm chapit.
  
  
  Lè nou tounen, nou jwenn Minurkos ritm la chanm otèl. Li te klè ke li pa t ' ban nou anpil chans yo pou yo vini tounen.
  
  
  "Se kolonèl oke?" Li te mande a, yon gade nan sekou sou figi l ' yo.
  
  
  "Wi," mwen te di.
  
  
  "Ak Vasilis?"
  
  
  "Li te a blese," Erica di. "Nou yo te trè chans. Li te kapab gen te yon katye a."
  
  
  "Mèsi Bondye," te di Minurkos.
  
  
  "Nou pa t' kapab te fè li san yo pa jeneral la," mwen te di.
  
  
  "Mwen byen kontan ke Vasilis te montre tèt li byen. Gen siviv asasen yo te arete?"
  
  
  "pa gen okenn. Mwen te mande Kotikas yo ban nou ven-kat èdtan jiskaske nou ka jwenn nan Stavros."
  
  
  Li te an silans pou yon ti moman. "Mwen pa si mwen dakò ak sa sekrè. Men, pou kounye a, mwen pral ale pou li. Mwen, twò, yo pral rete an silans pou ven-kat èdtan, Mesye Carter."
  
  
  "Mwen apresye ke, Mesye Minourkos. Koulye a, nou gen yon travay pou yo fè. Nou ta dwe ale apre yo fin Stavros."
  
  
  "Li sanble move kontinye pou rezoud pwoblèm sa a sou pwòp ou a," Minourkos te di. "Sa a mande pou èd la nan polis la, Mesye Carter. Mwen konnen gen kèk moun ki mwen ka fè konfyans."
  
  
  Mwen te mande. "Tankou moun yo ki te vin nan Kolonèl Kotsikas lide komèt touye moun mas? "" Pa gen okenn, mwen ta dwe gen yon chans pou yo pran l', Mesye Minourkos. Mwen pa ka kwè ke polis yo pral kapab oswa vle pote Stavros pou jistis. Gouvènman m ' ka swa. Se poutèt sa mwen gen lòd yo touye Stavros sou tèren an, ak sa yo lòd se menm bagay la kòm sa yo Madam Nystrom te resevwa nan men gouvènman an li."
  
  
  "Men, li ta swisid pou yo ale moute pou penthouse la," li te di.
  
  
  "Petèt," mwen te di. "Men, petèt ou pa, lè ou konsidere ki sa mwen konnen sou sa a plas. Ak sa ki ou konnen."
  
  
  Li te mande. "Lè ou ta ale?"
  
  
  Mwen gade nan Erica. "Èske ou se tout dwa?"
  
  
  "Kèlkeswa sa ou di, Nick."
  
  
  "Dwa koulye a, Stavros se mande poukisa li pa t' tande nan men l ' moun. Mwen panse ke gen se yon posibilite ke Stavros pral rete tann nan penthouse la jiskaske li se asire w ke yon bagay te ale sa ki mal. Se konsa, li ta dwe genyen aswè a."
  
  
  "Ou tèt ou te pale de gad ame," te di Minurkos. "Ou pa kapab ale nan pòtay ki bay sou koridò a."
  
  
  "Li posib. Men, Erica ak mwen pral gen yon twazyèm moun pou ka ede. Mwen te an kontak ak supérieure m 'anvan nou te ale nan Kotsikas' kay. Yon lòt ajan se nan Atèn sou yon lòt misyon et li ap ede nou."
  
  
  "Gen yo, se sèlman twa nan ou?" An Minurkos mande. "Chans yo pouvwa dwe de oswa twa nan yon sèl kont ou, menm si ou jwenn yo tèren an."
  
  
  "Mesye Carter renmen long chans," Erica di, dan deyò.
  
  
  Mwen te souri tounen. "Epitou, mwen gen yon plan ki enplike nan kat."
  
  
  "Kat?" An Minurkos mande, an boulvès / magregò. "Si w ap konte sou m', mete konfyans nou nan déplacée. Mwen pa menm konnen ki jan yo tire yon zam."
  
  
  "Ou pa," mwen te di. "Isit la sou avyon an, ou mansyone yon bagay ke mwen pa sonje. Ou te di ke ou asasinen sekretè, Salaka Madupas, te gen yon frè ki moun ki gade trè anpil tankou l'."
  
  
  "Wi," te di Minurkos. "Nèg la pòv pa t' menm konnen ke frè l la mouri. Li ak Salaka pa t ' wè chak lòt trè souvan, men te gen yon anpil nan afeksyon yon fason ki ant yo."
  
  
  Mwen te mande. "Ki jan anpil fè li gade tankou yon Aran?"
  
  
  "Yon anpil nan moun. Te gen sèlman yon ane a diferans ki genyen ant yo. Gen moun ki di yo sanble marasa, eksepte ke Salaka te sou yon pous pi wo ak yon ti jan pi lou pase frè l ' yo."
  
  
  Nou ka ranje sa, mwen te di, pi plis nan tèt mwen pase pou Erica ak Minorkos. "Sa nèg sa a ap viv nan lavil Atèn?"
  
  
  Minurk gade nan m ' questioningly. "Dwa deyò vil la nan yon ti vilaj."
  
  
  "Rele l' e di l ' sou Aran," mwen te di. "Lè sa a, mande l' si li vle ede regle zafè frè l ' nan lanmò."
  
  
  Erica gade nan m'. "Nick, ou vle di ..."
  
  
  "Si Stavros ka envante yon charlatan, lè sa a, se konsa ka nou," mwen te di. "Janis Zanni se pa yon sèl la sèlman ki moun ki ka pale pou yon moun ki mouri."
  
  
  "Twazyèm Salaka Madupas?" Erica te mande.
  
  
  "Sa a dwa. Petèt se sèlman li te ka jwenn nou nan penthouse la." Mwen tounen vin jwenn Minurkos. "Ap ou rele l'?"
  
  
  Minurk kache sèlman yon ti tan, " Nan kou. Apre sa, mwen pral jwenn l ' isit la."
  
  
  De zè de tan pita, jis nan lè solèy kouche, Sergiu Madupas te rive nan chanm otèl l ' yo. Li parèt devan yo dwe yon dou, timid nan kè yon nonm, men, anba sifas la se te yon detèminasyon macabre ede regle zafè moun ki responsab pou lanmò frè li a. Mwen te ba l 'yon pè nan segondè-talon soulye ak yon pawa mou ak ba l' yon rapid moute manyen -. Lè li te fini, li gade prèske egzakteman menm jan charlatan mwen ta wè nan penthouse la. Apre yo tout, li te charlatan Sergiu te pran pòz kòm nan konplo nou an, pa vrèman frè l ' yo.
  
  
  Mwen te vle pèp la nan penthouse la nan erè Sergiu pou Zanni, fo Madup.
  
  
  Lè m 'te fè ak l', mwen te demisyone tounen ak nou tout nou te pran yon gade bon. "Ki sa ou panse?" Mwen te mande Minurkos.
  
  
  "Li sanble anpil tankou yon Salaka - ak se poutèt sa tou tankou yon Zanni," Minourkos te di.
  
  
  Pwòp nou charlatan te souri uncertainly nan m'. "Ou te fè yon bon travay, Mesye Carter," li te di. Vwa l ' te trè menm jan ak Zanni a, ak angle te sou bon jan kalite a menm.
  
  
  "Mwen panse ke nou ka okipe li," Erica di.
  
  
  * * *
  
  
  Yon èdtan pita, nou te rive nan Apollo bilding nan. Li te ansanm ak tout moun nan Atèn, e lari yo te prèske dezète. Bilding la poukont li te fè nwa yo, eksepte pou gwoup la ak byen lwen siyman limyè nan penthouse la. Nou chita nan lwe nwa sedan pou sou dis minit, ak lè sa a, yon wotè moun te vini alantou kwen an nan kay la. Li te mache dwat nan machin nan ak chita akote m ' nan chèz devan an. Erica ak Sergiu te chita nan tounen an. Minourkos te rete nan otèl la.
  
  
  "Alo, Carter," wotè nonm sa a te di. Li voye je nan de lòt la ak ki te fèt Eric a kontanple.
  
  
  Mwen te di, " Se yon bagay ale sou?"
  
  
  "Pa gen anyen tankou sa. Gen pa te nenpòt moun ki depi mwen te rive." Li te Bòdwo Spencer, kolèg mwen yo nan RACH. Li te nouvo nan ajans la, e mwen ta sèlman te rankontre l ' yon ti tan anvan. Sepandan, Hawke te asire m ' sou telefòn la pandan konvèsasyon kout nou an pi bonè ke Spencer te yon bon moun. Dapre mwen sa pou nou fè, l ' ap gade nan espesyal asansè pou penthouse la nan fasad vè nan bilding lan pou prèske twa èdtan.
  
  
  Mwen prezante l ' Erica ak Sergio. "Nou ale nan sèvis pòt nan gwoup la," mwen te di, " avèk sa a kle. Sergiu ale an premye, epi nou aji tankou si kote sa a ki dwe nan nou. Si nou tounen moute, nou pral ale jan mwen te dekri pi bonè. kesyon?"
  
  
  Te gen yon reflechi silans nan fè nwa machin. "Tout dwa," mwen te di. "Kite a jwenn sa a sou avèk yo."
  
  
  Kat la nan nou te resevwa soti nan nwa sedan yo te mache ansanm nan devan nan bilding lan. A gòch nan antre prensipal la te nan yon fèmen vè sèvis pòt. Sergiu eleman kle ki Minucos te ba l ' nan asye pur fèmen ak tounen vin jwenn li. Nan entre, asansè gad yo tounen vin jwenn nou nan enkredilite.
  
  
  Sergiu te antre nan premye a, epi nou te swiv. Mwen te sezi si nou ta reyèlman trape Stavros koupe gad palè yo. Li ta dwe ritm lan penthouse ap tann yo tande sa ki te pase nan Kolonèl Kotsikas ' kay. Mwen te espere li pa t 'voye yon eskwadwon l' pwòp moun ki gen nan mennen ankèt sou. Te gen tou posibilite a ke li te yo te eseye rele Parakata nan dènye jou a oswa de epi li te jwenn ke li pa t ' kapab jwenn nenpòt moun ki gen. Pa ke yo te kapab kontakte nenpòt moun ki sou forè plantasyon te di Stavros ke yon bagay te mal.
  
  
  Nou pwoche bò kote gad palè a sekirite nan asansè la. Li voye je nan Sergiu etranj.
  
  
  "Ki kote ou te?"
  
  
  "Sa yo se pou la près reprezantan," Sergiu te di, ap jwe soti nouvo wòl. "Yo te tande pale sou masak la terib nan jent kolonèl ki te pran plas jis yon kèk èdtan de sa. Polis yo enfòme yo nan trajedi an. Yo vle fè yon entèvyou kout yo ka resevwa Mesye Minourkos ' opinyon moun yo sou evènman terib sa a, epi mwen pral pale ak yo anwo kay la."
  
  
  Mwen te santi m Hugo a talon sou avanbra dwat mwen ak sezi si mwen ta gen yo sèvi ak li. Si gad palè a te sou devwa yo pou yon ti tan, li ta gen li te ye ki Zanni pa t ' kite bilding lan.
  
  
  "Tout dwa," li te di. "Mwen pral pran asansè a avèk ou."
  
  
  Asansè a te nan tèt yo nan penthouse la. Li te sonnen klòch la, ak li tou dousman yo te kòmanse desann. Li te sanble tankou yon letènite, anvan li te rive nan premye etaj la, men pòt yo finalman pase kouto louvri. Menm asansè yo operatè ki te itilize pou yo pran m ' leve, li desann te sou devwa. Nou moute abò pandan asansè yo operatè gade Sergio. Pòt la fèmen dèyè nou, men, operatè a pa peze bouton ki leve nou moute.
  
  
  "Mwen pa t' konnen ou te soti nan bilding lan," li te di Sergiu, gade nou warily.
  
  
  "Oke, koulye a ou konnen," Sergiu reponn irritably. "Mwen te kite ou satisfè sa yo newspapermen. Pran nou anwo." Mwen bay yon entèvyou."
  
  
  Nonm lan etidye Sergiu a fè fas ak anpil atansyon. "Mwen pral rele anwo kay premye," li te di.
  
  
  "Li pa nesesè!" di Sergiu.
  
  
  Men, operatè a te ale nan comm konsole nan bò a nan machin lan. Mwen nodded Spencer, epi li te demisyone pi pre. Li rale soti Smith & Spin 38, ak lòt moun remake mouvman an. Li tounen vin jis nan tan yo wè mizo a nan yon zam nan tanp li a. Li gasped ak diminuer nan etaj la.
  
  
  Erica te ale nan panèl la kontwòl. "Pran l' sou tèt ou," mwen te di.
  
  
  Sou wout nou pou penthouse la, nou demenaje ale rete nan limp figi a nan asansè a operatè nan kwen an nan la asansè a, kote li pa ta dwe imedyatman vizib lè kat la nan nou te resevwa soti. Yon ti moman apre, pòt louvri nan penthouse la nan koulwa.
  
  
  Kòm mwen sispèk, te gen de lòt moun sou devwa. Yonn nan yo te yon blond thug mwen ta te rankontre pi bonè. Yo te sinema aksyon, epi mwen pa t ' vle pou yo jwe jwèt avèk yo. Blond nonm lan leve soti bò tab la nan papòt la nan penthouse a, pandan ke lòt la rete chita.
  
  
  Yo tou de gade nan Sergio tankou si yo ta wè yon fantom.
  
  
  "Ki sa ki lanfè a..." la blond nonm pran rele. "Ki sa ki nan ale sou isit la?"
  
  
  Sergiu kenbe blond nonm atansyon, ak Spencer pwoche bò la fè nwa-chveu moun nan tab la. Nonm sa a te mache tou dousman jiska Spencer.
  
  
  "Mwen te bay pèmisyon pou yo fè entèvyou ak moun sa yo," Sergiu te di.
  
  
  "Ki jan ou t' jwenn soti nan penthouse la?" Nan blond ki moun te mande.
  
  
  Mwen te ale plis pase l ' pandan y ap Sergiu reponn. Spencer te kanpe pwochen nan nonm fè nwa. Erica kouvri nou tou de ak yon ti Bèlj revòlvè kache nan valiz li.
  
  
  "Èske w pa sonje lè mwen te kite?" Sergiu mande endiyasyon. "Ke yo te sou yon èdtan anons sa pibliye depi. Mwen te di ou ke..."
  
  
  Pa gen okenn eksplikasyon plis mande. Hugo diminuer soundlessly nan men m'. Mwen te pwan blond ak men gòch mwen ak rale l 'pou m' lè li te pèdi balans l ' yo. Mwen byen vit kouri mwen kouto nan men desann nan gòj li. San vide sou Sergio a chemiz ak jakèt.
  
  
  Fè nwa nonm sa a te pran zam la, men, Spencer te pare pou li. Li rale soti yon lèd garrote soti nan pòch li epi byen vit mete li sou ansasen nan tèt, lè sa a, rale difisil sou janbe lòt fil ak de manch an bwa. Nonm sa a men pa janm te rive nan zam la. Je l laji ak bouch li tonbe louvri kòm fil la pèse nan kò ak atè a nan zo yo. Plis san vide sou tapi an epè a nan pye nou kòm la thug vole ak sere pou yon moman nan Spencer a priz, janm li souke nan lè a. Lè sa a, li menm ansanm ak konpayon l ' sou etaj la.
  
  
  Erica demare l 'priz sou deklanche la nan l' revòlvè. Sergiu gade kadav yo ak yon figi pale pandan y ap mwen siye Hugo a lam sou blond nonm levit. Spencer nodded nan m', bay moute nekoulan la ki te entegre gwo twou san fon nan nonm sa a nan kou a, ak te dirije pou penthouse la pòt. Mwen te fèt nan Hugo nan men m', ak Spencer rale soti pistolè espesyal li ta mansyone m ' pi bonè. Li te bay pa konpayi an Efè Espesyal ak Koreksyon-yon pistolè lè ki lans flechèt. Flechèt yo te plen ak kurar, yon vit-aji pwazon ke mwen te prete nan men Endyen yo nan Kolonbi.
  
  
  Sergiu te vin nan sans l ' yo. Li te ale nan pòt la, yon lòt eleman kle ke Minurkos te ba li a, e te itilize li pou déverrouiller pòt la lou. Li voye je nan m', ak mwen nodded. Li an silans pouse pòt la louvri, ak te demisyone sou kote depi li pa t ' kapab antre nan penthouse la. Li pa te pare yo ede nan etap sa a nan atak la.
  
  
  Twa nan nou yo byen vit antre nan pòt la, fanning yo soti, Erica kenbe revòlvè a nan devan l', pare nan dife, men li te jis yon pyès pistolè. Mwen pa t 'vle avèti Stavros' moun nenpòt ki pi plis pase yo te absoliman nesesè anvan nou jwenn Stavros tèt li.
  
  
  Li ta yo te pafè, si Stavros te nan chanm k ap viv gwo nan papòt la. Ki ta mete yon fen nan tout bagay sa yo trè byen vit. Olye de sa, nou te jwenn yon ardan Hummer chita sou yon sofa ak do l 'nan nou, yon vè brandy nan men l'. Mwen te kapab wè nan pòch la espageti soti nan kote mwen te kanpe. Li te toujou ame , sa a danjere moun.
  
  
  Gen te gen okenn siy nan lavi yo nan la anndan koridò yo ki mennen yo nan chanm yo, men, vwa a te kapab tande ap vini soti nan byen limen-biwo. Mwen te jis sou yo tèt pou Humvee lè de moun te soti nan biwo ak nan chanm k ap viv. Yonn nan yo te yon ardan militan ak yon zam mitrayeur nan yon zepòl pòch, ak lòt la te yon lòt fo Madupa, Janis Zanni.
  
  
  Yo sispann lè yo te wè nou, epi yo tou de gade nan Sergio ak byen klere je yo. De enposteur sarepta pou yon moman, gade nan chak lòt, ak Mato tounen vin jwenn yo epi yo te wè yo ekspresyon. Yon dezyèm fann pita, la thug ak Zanni rive jwenn pou zam yo.
  
  
  Spencer ki vize flèch la e yo te tire. Te gen yon mat pete nan chanm nan, ak nan yon moman pita, yon metal nwa flèch la te pran vòl soti nan nonm sa a nan kou a, pwochen nan Adan an pòm. Machwè l ' yo te kòmanse travay yo soundlessly kòm Zanni regardant nan nwa a objè nan lapèrèz. Mato a yo te kòmanse vire nan yon catlike mouvman ak rale soti zam li yo.
  
  
  Je l 'yo konsantre sou m' premye yo, ak mwen te wè menas la nan yo menm jan l ' men yo te jwenn zam la nan pòch li. Mwen tonbe nan yon jenou ak ansanm pase kouto bra m, loupin soti nan anba a pou yo bay talon. Li tranche nan lè a menm jan an silans kòm yon travyè koulèv ak frape Mato a nan pwatrin lan kap vini nan kè l'. Lam la te antre nan kò l ' ak yon byen fò grounded ak desann nan kros la.
  
  
  Mato a lèd je, premye devwale m 'paske li pa t' pote ble linèt solèy, regardant nan m 'pou yon moman, enkredulite ke mwen ta jere yo touye l' la vit konsa. Li voye je l ' nan talon, kote chemiz li te enfiltrasyon twal lenn tou. Li ranmase kouto a, tankou si yo rale li soti, lè sa a, leve soti vivan nan zam nan men l 'nan direksyon m'. Men, li te deja mouri. Li te tonbe fas atè sou kanape a, l 'cheve long kache nan konfizyon sou figi l' yo.
  
  
  Lòt zam te jis sispann tòde kò li sou etaj la. Zanni tounen vin kouri tounen nan biwo a, men yon lòt lè pistolè flèch sispann l', frape l ' nan tounen.
  
  
  Li te dezespereman yo te eseye gen tan pwan li, pa t ' kapab rive jwenn li, ak lè sa a, tonbe headfirst nan biwo a pòt, souke gen pou yon moman, ak lè sa a, te ale limp.
  
  
  Mwen te ale nan pòt la epi yo te wè ke te gen pa gen yon lòt nan biwo a. Mwen vire tounen nan la lòt moun. Mwen nodded nan direksyon an nan koulwa ki mennen nan chanm yo, ak Spencer te bat m ' nan li. Erica te swiv mwen.
  
  
  Nou eksplore rès la nan plas la. Yon lòt k ap viv chanm nan, chanm ak kwizin. Nou te jwenn yon kriminèl ame yo manje yon sandwich yo nan kwizin nan. Se konsa, Spencer te jwenn li an premye. Mwen te antre jis kòm li te tire pistolè lè ankò. Li te kote mò yo ye bese sou touye yo, prèske kòm anvi jan Zach. Nonm lan te frape nan bò a lè li rale soti yon long Welby revòlvè.32. Pou kèk rezon, pwazon an pa t 'afekte l' se konsa, byen vit, epi li jere yo tire. Zam la gwonde soti nan sal la ak frape Spencer kareman nan zo kòt yo, frape pi rèd toujou l ' tounen sou miray la. Mwen te pwan yon chèz ak jifle l nan tout figi yo menm jan li vize a revòlvè nan m'. Chèz la te kriye byen fò nan l 'yo epi yo kraze nan figi l' yo. Zam la ale sou nan plafon an, ak nonm sa a frape etaj la sou do l ' yo, pèdi zam la. Spencer bougonnen nan miray ranpa a nan ke li ki vize a lè pistolè ankò.
  
  
  Mwen rele nan l'. "Kenbe sou, modi li!"
  
  
  "Poukisa?" "Pa t bata jwenn m'?"li te mande hoarsely.
  
  
  Li te ki vize a ankò. Mwen trou l ' nan figi li epi li frape tèt li kont miray la. Lè sa a, mwen frape soti nan zam a, se konsa li te pèdi li. Li clattered atravè tiled etaj kwizin, epi li voye je nan m ' nan yon ebete.
  
  
  "Mwen te di rete tann," mwen gronde.
  
  
  Je nou te rankontre pou yon moman, lè sa a, li gade anba, seran nan blesi a anba zo kòt yo. Li te sanble ak yon senp blesi sou kò a, men li pa t 'bezwen deranje m' anpil kounye a. Mwen te ale sou yo ak mete ajenou nan devan nan gunslinger. Je l 'yo te louvri, ak tout kò l' te toujou gen difikilte ak pwazon. Li te youn nan moun ki ra anpil moun ki te gen yon iminite natirèl nan sèten pwodui chimik toksik, ki, pandan ke yo pa fin ranpli, ki te koze kurar yo touye l ' tou dousman olye ke imedyatman. Mwen te kontan ke yo te ka a. Petèt m ka jwenn kèk repons yo.
  
  
  Erica te vini nan kwizin nan nan moman sa a, li revòlvè toujou desele. "Li pa isit la," li te di.
  
  
  Mwen te pwan l 'pa an chemiz ak ap tranble anba pye l'. "Ki kote nan Stavros?" Mwen te mande.
  
  
  Nonm lan te gade m'. Li te yon lòt nan Stavros 'Ameriken pasyone, men l' tout cheve nan tèt pa t ' osi lontan ke Mato a.
  
  
  Mwen rale luger soti nan pòch li ak bourade li nan nonm lan kite pomèt la. "Si ou di m ki kote li se, mwen pral fè asire w ke ou yo ale nan doktè a nan tan pou konsève pou ou." Li te yon manti, nan kou. "Si w refize, mwen pral rale deklanche la. Manyè di m'."
  
  
  Li te gade m ' nan je a ak apresye ki sa li te wè. "Modi, bon," li te di hoarsely. Pwazon an te deja ap travay sou li. "Si ou reyèlman sove m'."
  
  
  Mwen nodded.
  
  
  "Li te ale nan Mikono."
  
  
  Mwen echanje kout je ak Erica. Zile a nan Mikono te youn nan de kote Stavros bati moute l ' elit rebèl corps la. "Koulye a, di m'," mwen te di, peze Luger nan figi l ' yo. "Gen li te resevwa nouvèl la nan kolonèl?"
  
  
  Ansasen an chuckled, lè sa a, yon gade nan doulè sibit janbe lòt figi l'. "Zanni rele Kotsikas' lakay yo. Youn nan flik yo reponn. Li te di ke lyetnan, epi nou mesye yo te bon, e ke sa kolonèl la te mouri."
  
  
  "Ki sa ki lanfè a?" Spencer pran rele.
  
  
  Spencer te etone pa repons lan, men mwen pa t'. Kolonèl Kotsikas te panse byen vit lè klòch la sonnen, ak remèt li nan youn nan polisye yo. Kotsikas sipoze ke si li pa t 'voye yon mesaj ki fo nan penthouse a, Stavros ta ale la ansanm ak mesye l' yo. Kotsikas pa t ' gen tan pou kowòdone avèk nou, se konsa li te ale pi devan ak fè sa ki te sanble bon. Li fè sans, men kolonèl la pa t ' kapab te li te ye ki repons li te fè konférans bay ta pèmèt Stavros kite penthouse la anvan nou te resevwa pa gen.
  
  
  "Poukisa ta Stavros ale nan Mikono?" Mwen te mande mouri a gunslinger tartly. "Yo revize twoup yo?"
  
  
  Yon lòt bout nan doulè nan frape l'. "Jwenn m' yon doktè," li te respire.
  
  
  "Nou ap pale an premye."
  
  
  Li orèy mo sa yo. "Li te rele tou de kan yo ansanm. Li vle a twoup yo mennen l ' jouk lavil Atèn. Kòmandan an nan Mikono te di yon bagay sou pa deplase twoup li yo jiskaske li te tande soti nan Minurkos. Stavros te fache anpil ak l'. Li te pran vòl gen pèsonèlman kòmande."
  
  
  Mwen te grandi. Nonm lan paké ak tresayir. Figi l ' te deja vire ble.
  
  
  "Se pou yo jwenn soti nan isit la," mwen te bay lòd. Mwen te tounen nan Spencer. "Rete isit la."
  
  
  Te gen endiyasyon nan vwa li. "Mwen ap fè mal, Carter."
  
  
  Mwen egzamine li. Li te jis yon blesi ki pa t ' gen anyen enpòtan nan li. "Ou ap anfòm," mwen te di. "Mete yon bandaj sou sa a epi yo rele Hawke soti nan isit la. Di yo sou dènye devlopman yo. Mwen pral gen Minurkos rele yon doktè pou pran swen nan ou blesi. Nenpòt kesyon?"
  
  
  "Wi," li te di. "Poukisa pa ou vle m' yo dwe avèk ou nan Mikono?"
  
  
  "Ou bezwen jwenn yon ti kras pi byen, Spencer.
  
  
  Stavros, se twò enpòtan yo RACH. "
  
  
  "Manyè di Malfini sa?" "Ki sa ki se li?" li te mande sourly. "Li te rekòmande m' pou yon ti tan travay sou sa a plasman."
  
  
  "Yo di l' tou sa ou vle." Mwen tounen vin nan direksyon pòt la, holstering mwen luger. "Vini non sou li a, Erica."
  
  
  "Ki sa ou ap atann nan men m', jis rete tann jiskaske mwen tande nan men ou? Spencer te mande.
  
  
  Mwen te sispann ak panse sou li pou yon moman: "Demen nan manje maten tan, ou ka kite kay la. Li pral twò ta pou jounal yo, di istwa sa a. Gen Minurkos rele lapolis ki nan epi di yo tout bagay. Rele nan Kolonèl Kotsikas epi mande li pou l sipòte Minurkos. Mwen pral nan Mikono pa lè sa a, epi mwen pral jwenn Stavros si li gen. Li pral twò bonè pou l 'resevwa nenpòt nouvèl sou ki sa ki te pase isit la ak nan Kotsikas' kay."
  
  
  "Ki sa ki sou Sergiu?" Erica te mande.
  
  
  "Nou pral voye l' nan kay la," mwen te di. "Li te fè yon bon travay e kounye a, li ka ale retounen lakay yo nan fanmi l' yo."
  
  
  "Carter," Spencer te di.
  
  
  "Wi?"
  
  
  "Mwen pral pi bon tan pwochen."
  
  
  Mwen gade nan l'. "Tout dwa," mwen te di. "Vini non sou li a, Erica. Nou bezwen trape yon malfini yo."
  
  
  Dizyèm chapit.
  
  
  Mikono pò a kouche tankou yon masiv varye safi nan solèy la maten. Li te yon prèske nèt ki fèmen pò ak ti lapèch bato ak speedboats anndan ak de gwo kwazyè bato ancrage nan miray ranpa a nan lanmè. Bato a pa t ' antre nan Mikono. Pasaje yo te mache desann nechèl iregilye ak bagaj yo nan men yo nan bato yo, ki pran yo, yo al sou rivaj la nan ti gwoup.
  
  
  Erica ak mwen pa t ' siviv sa a kout avanti. Nou te rive nan ayewopò an nouvo sou lòt bò a nan zile a jis yon èdtan anons sa pibliye depi ak te pran otobis la desann wout la aksidante nan bouk la. Koulye a, mwen chita nan yon beachside kafe anba yon twal ònenn, chita sou yon dwat jòn chèz, epi yo ap gade mwatye yon douzèn moustachu grèk la maren gid yon ki fèk pentire bato lapèch nan dlo a jis kenz yad lwen. Ke a vire lwen nan men m ' nan toude direksyon , ak yon ranje nan kay blanchi ak kafe, boutik, ak ti otèl. Mwen te pran yon bwè ti gout nan Nescafe, yon senbolik grèk omaj Ameriken yo, kafe, ak wè yon nonm ki fin vye granmoun nan yon chapo pay kondwi pa, vann rezen ak flè. Nan sa a atmosfè a, li te difisil yo sonje ke mwen te isit la yo touye yon nonm.
  
  
  Erica pa t 'avè m'. Li te disparèt nan labirent a nan blan-lave nan lari yo ki toupre lamè an jwenn yon granmoun fanm li te konnen soti nan rete l ' nan Mikono yon koup nan ane de sa. Si ou bezwen nenpòt ki enfòmasyon sou Mikono, ou te vin tounen fè nwa-chveu fin vye granmoun dam nan nwa chal ki lwe soti yon chanm nan kay yo nan vizitè yo. Yo te konnen tout bagay. Erika te ale nan jwenn enfòmasyon sou kan militè yo sou zile a ak jwenn deyò kote kòmandan an nan sa a kan ta ka viv, paske nou pral pwobableman jwenn Stavros gen.
  
  
  Mwen te jis fini Nescafe lè Erica, balans sou chemen wòch nan devan nan kafe a, ki te abiye an jòn pantalon, li long wouj cheve mare tounen ak yon riban jòn. Mwen toujou jwenn li difisil konprann poukisa yon bèl ti fi tankou Erica ta dwe desine nan mond m ' yo. Li ta dwe marye yon nonm rich ak yon villa ak yon blan long yatch deyò nan Tel Aviv. Tout sa li te kapab te gen nan aparans li. Petèt li pa t ' konnen sa. Oswa petèt yachts jis pa t ' di ki kalite li.
  
  
  "Ou gade tankou yon touris, Nick," li te souri, chita akote m'. "Eksepte pou levit la ak menm kantite vòt."
  
  
  "Ban m' yon lòt èdtan," mwen te di. "Ki sa ou te aprann?"
  
  
  Li te bay lòd yon tas te cho soti nan waiter la ak li te kite. "Li nan bon ke mwen te ale pou kont li. Maria pa t ' vle pale an premye. Sa yo, abitan zile yo se trè byen lwen soti nan moun lòt nasyon, ak nenpòt ki moun ki pa viv isit la se yon moun lòt nasyon."
  
  
  "Ki sa ki te li te sipoze di?"
  
  
  Erica te kòmanse pale, men li te rete tann pou gason an kite l ' te. Lè li te ale, li vide kèk sik nan yon bòl nan tas la. "Gen a se yon kan fiti Ornos Plaj, epi sèlman yon koup de zile yo ki te anndan an. Kòmandan an ap viv nan yon lwe yon villa toupre kan an. Non l ' se Galatis. Youn nan de a chofè taksi lokal la te pran an de Ameriken yo Renia Otèl. sou katye yo nan bouk la; apre sa, nonm sa a menm te pran yo nan villa la Galatis."
  
  
  "Ekselan entèlijans travay, Manke Nystrom," mwen te di. "Vini non sou, kite la ale nan Renya."
  
  
  "Mwen jis chita bò tab la," li te plenyen. "Mwen toujou gen mwatye yon tas te."
  
  
  "Mwen pral fè ou jwenn yon lòt tas pita." Mwen jete yon kèk drakm sou tab la.
  
  
  "Oke," li te di, kouri pran yon lòt bwè ti gout nan te, lè sa a, leve, suiv mwen.
  
  
  Nou te mache ansanm nan ke a, pase kafe ak yon ti gwoup, nan yon ouvè kare a kote otobis yo nan katye yo te sispann. Biwo a post ak pò katye jeneral Polis ki te fè fas a kare kare a, epi te gen yon tou lèd estati an kwiv nan yon ewo ansyen yo. Nou te pase sa a kare kare, ki te tounen yo koupe ke la nan yon ti blòk, e pli vit te rive nan Renia. Li te yon milti-nivo otèl bati sou yon mòn ak yon prèske twopikal jaden nan devan li.
  
  
  Mens jèn moun nan biwo a devan te trè akeyan. "Wi, de Ameriken yo te rive yè. Eske yo se zanmi ou?"
  
  
  Ki sa ki se non yo? Mwen te mande.
  
  
  "Kite m' wè." Li rale yon magazin ki soti nan anba kontwa an, epi li louvri li. "Ahh. Mesye Mawon ak Mesye Smith."
  
  
  "yeah. Yo pral zanmi nou, " mwen te di. "Ki sa ki chanm yo nan? Nou vle sipriz yo."
  
  
  "Yo ap nan 312. Men, yo te deja ale. Yo mansyone yo ke yo ap tounen nan otèl la pou manje midi anvan midi."
  
  
  Nou tcheke nan sal la de tout fason. Mwen te frape nan pòt la ak lè sa a, te mache nan ak efè espesyal ki ofri pa mesye yo soti nan efè espesyal depatman. Nou fèmen pòt la dèyè do nou, epi gade alantou. Tou de nan gwo kabann yo te toujou unmade, e te gen yon demi-vid boutèy nan wiski sou tabdenwi la. Stavros pa t 'anpil nan yon tafyatè, se konsa, mwen te panse li te l' yo mèsenè ki li fè yo mennen avè l ' ki moun ki te bwè alkòl.
  
  
  Apa de scotch ak yon kèk swen medikal sigarèt yo, yo pa t ' kite nenpòt lòt bagay. Stavros pwobableman pa t ' pote nenpòt ki bagaj. Ki sa li te fè pa ta pran tan. Li te gen jwenn soti sou yon apèl nan telefòn ki soti nan yon nonm ki moun ki te reklame yo dwe yon Minurkos, ak tès lwayote a nan Galatis, kan kòmandan. Galatis 'lavi ta gen nan danje imedyat si li te obeyi la Minurkos' lòd pa pou avanse pou pi jiskaske pli lwen rapò yo te resevwa nan men l'. Depi Stavros te rive yè, Galatis ta ka deja dwe mouri.
  
  
  "Nou ta pi bon ale nan villa la," mwen te di.
  
  
  "Mwen avèk ou, Nick."
  
  
  Apre mwatye yon èdtan nan chèche, nou finalman jwenn yon chofè taksi siwote ouzo nan yon kafe. Li te gen okenn entansyon pou mete nou nan villa la, jouk tan mwen te montre l ' yon bouchon nan drakm, lè sa a, li hunched sou yo ak mennen nou nan yon taksi. Li te yon bat-up 1957 Chevrolet a, ak pi fò nan penti abazde la ak koton yo fèt an lenn rete soude soti nan amebleman la. Chofè a taksi te kòmanse a motè fin vye granmoun, ki belched byen fò kòm nou te kondwi.
  
  
  Pifò nan woulib la te pran plas sou yon mal pave wout sou zile a nan litoral la wòch, kote falèz absoli tonbe nan Lanmè a Aegean. Lè nou te prèske la nan Ornos Plaj, chofè a te tounen sou yon dekousi gravye wout nan yon direksyon ki nan kan an ak villa. Kòm nou te pase segondè fil-fil kloti a, nou sèlman kenbe yon aperçu nan kan an, bilding vèt kachèt nan distans la. Nou te vire do soti nan kloti a ak sou wout la long ki te mennen nan villa la. Lè nou te rive nan kay la ak do-kay tiled, mwen te mande chofè a taksi yo rete tann, ak li te sanble trè vle yo fè sa.
  
  
  Nou te pare pou anyen lè m ' frape sou la òneman an bwa pòt devan. Erica yon lòt fwa ankò te gen yon Bèlj revòlvè kache nan valiz li, ak tan sa a li te espere yo sèvi ak li. Li te avèk kalm te kanpe la akote m ' nan pòt la epi rete tann. Mwen mete luger nan pòch bò nan m 'levit, ak men m' te la avèk li. Domestik la, yon granmoun aje grèk, louvri pòt la.
  
  
  "Kali mera," li te akeyi nou. Li te kontinye nan lang grèk. "Èske ou vle wè kòmandan an?"
  
  
  "Mwen regrèt sa," mwen te di, dousman pouse l ' sou kote. Erica ak mwen demenaje ale rete nan yon gwo chanm k ap viv ak yon vè yon sèl miray ranpa a nan fè fas a yon pye bwa-aliyen ti mòn lan.
  
  
  "Tanpri!" Nonm lan fin vye granmoun replica nan lang angle.
  
  
  Nou te deplase konsyamman soti nan chanm nan sal, epi finalman te rankontre nan yon gwo chanm. Pa te gen okenn yon sèl la.
  
  
  "Ki kote nan kòmandan an?" Erica te mande nonm lan fin vye granmoun.
  
  
  L ' ap tranble anba pye tèt li vyolans ki sòti bò kote. "Pa nan villa la. Vizite".
  
  
  Mwen te mande. "Kote?"
  
  
  "Mwen te ale ak Ameriken yo. Nan kan an."
  
  
  "Efaristo," mwen te di, remèsye l'.
  
  
  Nou te resevwa deyò epi yo te resevwa tounen nan taksi an. "Pran nou nan kan an militè," mwen te di chofè a.
  
  
  "Ki sa nou pral fè lè nou rive la?" Erica te mande.
  
  
  Taksi a rale lwen soti nan kay la ak te dirije tounen desann wout la gravye. "Mwen pa fin sèten ankò," mwen admèt. "Mwen jis santi tankou nou ta dwe omwen pran yon gade soti an deyò de la."
  
  
  Men, nou pa t ' jwenn ke byen lwen. Lè nou te vire tounen sou wout la ki kouri paralèl nan kloti a epi yo te swiv li pou yon kèk santèn yad, mwen te wè yon plas kote kawotchou tren yo te soti kite nan wout la epi yo sispann tou pre kèk buison.
  
  
  Mwen te di chofè a. "Sispann!"
  
  
  "Ki sa ki nan moute, Nick?" mande Erica.
  
  
  "Mwen pa konnen. Rete isit la."
  
  
  Mwen te resevwa soti nan taksi an ak rale soti luger . Mwen te mache tou dousman sot pase kawotchou a tren ak nan lyann. Te gen prèv nan yon batay tou pre kote yo te pake machin nan. Lè m 'te nan bag yo, mwen te jwenn sa m' te bezwen pè. Dèyè yon ti touf bwa epè, yon wo, mens nonm kouche ak gòj li koupe soti nan zòrèy zòrèy. Evidamman, mwen te jwenn Galatis.
  
  
  Mwen te resevwa tounen nan machin nan ak te di Erica, epi nou te jis chita gen pou yon ti tan pandan y ap chofè a taksi gade nou nan retwovizè.
  
  
  "Stavros ta dwe gen te gen youn nan Galatis' sibòdone ofisye yo sou bò l 'pa kounye a," mwen te di lou. "Si nou pa jwenn Stavros, li pral gen sa yo twoup yo nan Atèn demen."
  
  
  "Nou pa ka swiv l' nan kan yo, Nick," Erica di. "Li pral gen yon ti lame pou pwoteje l' la."
  
  
  "Nou pral retounen nan otèl la, ak espwa ke sa Stavros te di yo a se vre - ki li te gen entansyon yo dwe gen pa midi. Nou pral rete tann pou l ' la."
  
  
  Nan Renya, Erica ak mwen te fè li nan Stavros ' chanm san yo pa ke yo te wè. Nou fèmen tèt nou nan epi rete tann. Li te la nan mitan yo nan maten an. Kabann yo yo te fè moute, se konsa nou pa t ' gen yo enkyete sou sèvant yo. Mwen vide nou tou de yon ti piki nan wiski, et nou chita sou kwen nan kabann lan, epi yo bwè li.
  
  
  "Poukisa nou pa ka isit la nan vakans kòm touris?" Erica plenyen. "Pa gen anyen fè men yo ale nan jiwèt, ale nan plaj yo, ak chita nan kafe l ap gade mond lan ale pa?"
  
  
  "Petèt nou pral dwe isit la ansanm, yon jou," mwen te di, pa kwè li pou yon minit. "Anba sikonstans diferan."
  
  
  Erica te pran koupe an ti bal ki te ale avè l ' pantalon. Li te pote sèlman yon absoli kòsaj rantre dèyè l ' pantalon. Li kouche tounen desann sou kabann lan, de pye l 'yo toujou sou planche a, l' wouj cheve yon dezòd sou plenn vèt kouvreli.
  
  
  "Nou pa gen anpil tan yo ansanm," li te di, gade moute nan plafon an. Yon briz limyè vini nan nan fenèt ki louvri, yon limyè briz lanmè. "Pa gen pwoblèm ki jan li tout travay."
  
  
  "Mwen pa konnen."
  
  
  "Mwen pa vle yo rete tann pou kèk moman sa posib nan tan kap vini an ansanm. Li ka pa janm vini." Li te kòmanse pou deboutonnen kòsaj li.
  
  
  Mwen gade nan li. "Erica, ki sa ki lanfè a ou ye ap fè?"
  
  
  "Mwen ap resevwa dezabiye' w," li te di, pa gade nan m'. Kòsaj li te koupe. Li undid ti soutyen ak fwote li koupe. Mwen gade desann nan li.
  
  
  "Fè ou konprann ke Stavros ka vini nan isit la nan nenpòt ki tan?"
  
  
  "Li sèlman nan mitan an nan maten an." Li te undone la snap nan li jòn pantalon yo, nan ren an e li te rale yo sou ranch li. Te gen sèlman yon moso nan kilòt anba, yon ti moso nan twal ki apèn kouvri anyen.
  
  
  Mwen vin chonje, ak gòj mwen te ale sèk. Mwen vin chonje pi bon kalite animal plezi mwen ta te santi ak li.
  
  
  "Erica, mwen pa panse ke -" mwen yo te eseye pwotestasyon.
  
  
  "Gen nan yon tan," li te asire m', k ap deplase languidly atravè kabann lan. Mwen gade kò l ' deplase ak detire. "Ou te di tèt ou ke Stavros pwal pwobableman depanse tout maten ap pale nan nouvo kan kòmandan."
  
  
  "Nou pa kapab asire w ke sou sa," mwen di kòm li undid m senti. Mwen batman kè a anime, ak mwen te santi yon abitye anndan reyaksyon pou l ' manyen yo.
  
  
  Li rale m 'nan l' ak deplase nan direksyon m'. Men gòch mwen demenaje ale rete nan pwatrin mwen nan akò pwòp li yo.
  
  
  "Ki jan asire w ke nou gen yo dwe, Nick," li te respire, rive nan rad mwen an.
  
  
  Ki sa ki lanfè a, mwen te panse. Pòt la te fèmen. An Luger yo pral nan rive fasil." Nou pral tande Stavros anvan li te antre nan sal la. Ak mwen te gen santi a menm jan Erica. Sa a pouvwa ap dènye fwa.
  
  
  Mwen vire epi kite je m ' roaming sou Erika nan kò a, epi krinyè la nan flanbwayan cheve tonbe sou li lakte zepòl yo, ak sezi si gen te janm te yon fanm pi plis dezirab pase Erika Nystrom. Nenpòt kote. Nenpòt ki lè.
  
  
  Mwen li bo l', ak bouch li te cho ak mouye, ak te gen bezwen nan fason li bourade bouch li pou mwen yo ye. Lè nou bo a, li dezabiye 'w m', epi mwen pa t 'sispann l'. Lè sa a, nou ta kouche sou kabann ansanm, epi mwen ta rale transparan kilòt sou li kwis ak kwis yo. Nan fen a, li te ede m ' pa konfizyon yo.
  
  
  Li kouche sou do l 'ak je l' prèske fèmen e li te rive pou m'. Mwen te mache sou nan li epi li rale m ' nan bra li. Nou bo pasyone ankò, ak li te fèt m 'ak karese m'. Kòm li rale m ' nan, te gen yon moman lè bouch li louvri nan plezi, ak lè sa a, yon ba jemi chape gòj li.
  
  
  L 'ranch yo te deplase kont m', pran inisyativ la ak mande. Mwen reponn pa pouse l ' difisil. Long kwis leve sou kabann lan ak fèmen dèyè do m', fòse m ' pi fon andedan.
  
  
  Ak lè sa a, te gen yon eksplozyon. Li te vin pi bonè epi yo gen plis pouvwa pase mwen ta janm panse sa te posib, yo fè kò a flèch ak flèch ak li yo toutouni pouvwa a ak sèlman pase apre nou te tou de touye tout toumant la ki te bati anndan nou. Nou te kite avèk yon mou tranch rid nan plezi sa seeped nan pwofon la ak ki pi entim pati nan nou.
  
  
  Yo abiye tou dousman. Li te toujou byen bonè nan maten. Sepandan, mwen te kòmanse enkyete ke Stavros pa ta ka montre moute. Li te kapab yo nan ayewopò an ap tann pou yon plan, lavil Atèn. Li ta ka gen te di ke li te retounen nan midi sèlman yo voye jete nenpòt dèyè sou santye l ' yo.
  
  
  Li te onz trant -. Erica te pran yon lòt bwè nan wiski, ak tansyon ki andedan l 'te klèman montre sou figi l'.
  
  
  "Mwen pral nan gwoup la," li te di nan onz trant-senk.
  
  
  "Poukisa?"
  
  
  "Petèt li te rele ak chanje plan l' yo," li te di, pran yon rapid trennen sou yon bon bout sigarèt yo. "Yo ta ka konnen yon bagay."
  
  
  Mwen pa t 'eseye sispann l'. Li te tout ajite a, menm si nou te fè fè yo renmen pi bonè.
  
  
  "Tout dwa," mwen te di. "Men, si ou kouri antre nan Stavros, pa pran l' sou. Kite l ' vin isit la."
  
  
  "Tout dwa, Nick. Mwen te pwomèt."
  
  
  Apre Erica bò gòch la, mwen te kòmanse ritm sal la. Mwen te nève tèt mwen. Li te enpòtan ke nou mennen l ' Stavros isit la. Nou te kouri dèyè l ' lontan ase.
  
  
  Li te sèlman senk minit apre Erica te ale desann nan otèl resepsyon lè mwen te tande yon son nan koulwa an. Mwen rale soti yon 9mm luger ak ale nan pòt la. Mwen koute. Te gen yon lòt son. Mwen tann, men pa gen anyen ki te pase. Mwen louvri pòt la ak anpil atansyon epi tou dousman. Mwen louvri li yon pous ak gade soti nan koulwa an. Pa te gen okenn yon sèl nan je. Mwen te kanpe ak gade desann sal la.
  
  
  Pa gen anyen. Koridò a te louvri ark ki mennen ale nan jaden. Mwen te ale ak gade soti, epi ankò mwen pa t ' wè anyen. Te gen yon òti nan jaden an sou senkant pye desann sal la. Mwen byen vit desann la, gade alantou li, epi finalman li te bay moute. Nè m ' te dwe sou kwen, mwen te deside ke. Mwen te ale tounen nan demi-louvri pòt la nan sal la ak ale nan.
  
  
  Menm jan mwen te pwan pòt yo fèmen l 'dèyè do m', mwen kenbe mouvman soti nan kwen an de je m, men li te twò ta reyaji. Yon crunching kònen do a nan tèt mwen ki te koze yon vèrtijineuz doulè nan tèt mwen ak nan kou. An Luger glise soti nan men m'. Mwen te pwan ankadreman an pòt ak ki te fèt sou kòm mwen vin apiye sou li. Mwen kenbe yon aperçu nan figi a nan devan m ' ak rekonèt li kòm yon bagay mwen ta wè nan penthouse la nan Atèn. Li te sevè, mosad fè fas a Adrian Stavros. Mwen te fè yon son bèt nan gòj mwen ak li te rive pou ke figi lèd. Men, lè sa a, yon lòt bagay ki frape m ' sou tèt la ankò, ak limyè klere klere andedan. Mwen t ap naje nan yon lanmè nwa a, ak pa te gen okenn orizon liy ki genyen ant yo nan lanmè nwa ak nwa syèl. Li tout te fèmen nan sou m ' ak fizyone nan yon toubiyon nan fè nwa nan mas.
  
  
  Onzyèm chapit.
  
  
  "Li se reveye."
  
  
  Mwen te kapab tande vwa a endistenkteman, kòm si li te vini nan direksyon m ' soti nan yon lòt chanm. Je m 'louvri, men mwen pa t' kapab konsantre yo. Mwen te wè twa vag fòm sa yo ki bò kote m'.
  
  
  "Sa a dwat, louvri je ou yo."
  
  
  Vwa a te abitye. Li te fè pati Adrian Stavros. Mwen te eseye yo konsantre sou sous li yo. Figi l ' brightened nan vizyon mwen an. Mwen gade nan la difisil, difisil fè fas ak li felur rkul, cheve nwa, ak glacé frèt je yo, epi yo te rayi tèt mwen pou yo pa kite l 'pran m'. Mwen gade men l ' nan lòt la ap fè fas yo de sou chak bò. Youn ki te fè pati yon an sante, fè nwa-skinned nèg ak yon jan ble je pi wo a kite l ' nan je yo. Mwen te panse li te Stavros ' Brezilyen gad de kò. Lòt nonm yo te byen jèn ak te mete yon kaki inifòm. Mwen dvine ke sa a te ofisye ki te ranplase egzekite Galatis.
  
  
  "Se konsa," Stavros te di nan yon trè venime vwa. "Fenèt cleaner". Li li te kite soti yon sòt de gutural ri. "Ki moun ou reyèlman yo?"
  
  
  "Ki moun ou reyèlman yo?" Mwen reponn, ap eseye klè tèt mwen, ap eseye pou panse. Mwen te panse nan Erica ak mande yo si yo ta jwenn l', twò.
  
  
  Stavros, yo rale m 'soti ak frape m' ak do a nan men l', epi sèlman lè sa a, mwen t ' avi ke mwen te chita nan yon dwat chèz. Yo pa t 'konekte m', men pa te gen okenn Luger. Hugo te toujou perchées sou avanbra a, anba mwen deboutone levit. Mwen prèske tonbe soti nan chèz m ' lè kou a yo te ateri.
  
  
  Stavros apiye sou m', ak lè li te pale, vwa l ' te tankou yon leyopa a gwonde. "Mwen wè ou pa rekonèt m'," li te hissed. Mwen te wè lame a ofisye gade nan l'. "Koulye a, ou konnen ki sa ki kalite moun ou ap fè fas ak."
  
  
  Wi, fou, mwen te panse. Yon san fwa ni lwa moun ki prwa sou lòt moun. Koulye a, mwen konprann poukisa yo rele l ' Votour. Mwen te kenbe m ' fèmen bouch tan sa a. Li dwate moute, te pwan devan nan chemiz li yo, ak chire li louvri dramatikman. Mwen regardant nan mas la nan mak sou tors l ' yo, li evidan ki soti nan dife a. Li te tounen soti yo ke yo kouvri pi fò nan kò l ' yo.
  
  
  "Èske ou wè sa?" li te gronde, je l ' entèselan twò klere. "Mwen te resevwa sa a nan yon apatman dife lè m' te yon ti gason. Papa m 'te pran yon limen sigarèt nan kabann avè l', dènye a nan yon seri de aksyon irèsponsab kont fanmi l ' yo. Men, mwen te siviv, ou wè. Don 't panse ke mwen' m ale pou kote mò yo ye, paske mwen te deja te gen."
  
  
  Se konsa, sa a te gwo moso ki manke nan Stavros ' devinèt. Dife a kase yon bagay andedan l'. Li boule lwen tout sa ki te rete nan nanm nan, kite sèlman boule nwayo. Kòm li boutone leve chemiz li, mwen reyalize poukisa li te kanpe konsa tou dwat. Tout tors dwe te rèd nan sikatrizé twal.
  
  
  "Koulye a, ou konprann yo," li hissed nan m'. "Koulye a, ou ap di m ki moun ou ye epi kisa ou ap fè isit la nan Mikono, espyonaj sou m'."
  
  
  Husky, fè nwa a-fè fas nèg la pwochen l ' te yon bagay ki kout soti nan pòch li, prezimableman nan yon klib, jis nan ka mwen te estipid ase pou defi Stavros.
  
  
  "Sa a se CIA a?" Stavros 'lèd vwa a te tounen m'. "Eske ou te rele Galatis pandan y ap samblan yo dwe yon Minurkas?"
  
  
  Mwen te gen de rezèv ki piti tèt mwen, otreman li ta gen yo te sou. Si Erica pa t ' janm fè mal nan otèl la vann san preskripsyon, menm jan li yo te tounen soti, li ta gen pou tounen isit la byento. Si mwen se chans epi li peye atansyon, li p ap antre nan sal la epi vin fè yo prizonye. Li pral ki ap lite ak sa a, ak mwen dwe konsyan ede l'.
  
  
  "Wi," mwen te di. "Mwen CIA."
  
  
  "Yeah, sa a verite a ap vini soti," Stavros te di. "Epi w ap isit la yo sèn yon koudeta kont mwen?"
  
  
  Stavros 'je klere nan m' ak fou rayi.
  
  
  "Yon bagay tankou sa."
  
  
  "Ki sa ki se detay yo nan sa a CIA trase?" mande Stavros.
  
  
  Mwen ezite. Si mwen te di twòp, li ta son fo. Husky leve soti vivan nan club ankò.
  
  
  "Rete tann," jèn ofisye yo te di yo avèk yon epè aksan. "Dènyèman nan Lagrès, nou te etidye metòd sèten ki pèmèt nou jwenn koperasyon plen soti nan prizonye. Men, li pral twò fè bwi yo kòmanse tankou yon intewogasyon isit la.
  
  
  Nan nenpòt ka, nou dwe retounen nan kan an. Nou ap pran l ' avèk nou."
  
  
  Stavros, te panse pou yon moman. "Tout dwa," li te di grimly.
  
  
  Yo scooped m ' soti nan chèz mwen an. Mwen mande ki kote kote mò yo ye a Erica a se. Li te sipoze yo dwe tounen nan biwo a devan. Petèt yo te jwenn li apre yo tout. Men, mwen pa t ' kapab mande.
  
  
  Lè yo kwense m ' nan yon ap tann machin nan deyò kay la, nan yon pakin byen lwen soti nan antre a, mwen te panse sou ap eseye chape ak yon ti kouto. Si yo te pran m 'nan ki kan, mwen ta pa janm te kite l' vivan.
  
  
  Men, gen pa t ' yon bon chans pou yo avanse ak kouto. Yon husky nonm sa a ki te fèt yon zam anba zo kòt mwen yo, epi Stavros chita sou lòt bò a. Ofisye a te kondwi.
  
  
  Sou wout la soti nan vil yo sou wout la apik, mwen te kenbe panse sou Eric. Li te difisil pou yo konprann sa ki te rive l'. Li te konnen ke li ta gen pou li retounen nan sal la kòm pli vit ke Stavros te rive.
  
  
  Nou yo te sou yon mil soti nan lavil la lè nou te tounen yon byen file pliye epi yo te wè yon machin ki sispann jis ven yad devan yo nan nou sou yon wout etwat. Mwen vin chonje wè sa machin ki tap pake deyò otèl la yo byen bonè ak te vini ak konklizyon an ke li te fè pati administrasyon an. Ofisye a te fwape sou fren yo ak machin militè sispann yon pye kèk lwen soti nan lòt machin.
  
  
  "Ki sa ki se li?" Stavros mande curtly.
  
  
  "Sanble tankou yon machin ki kase," ofisye a bougonnen.
  
  
  "Oke, ale jwenn l' soti nan wout la," Stavros bay lòd la.
  
  
  Sou bò dwat la nan machin nou an, te yon falèz, ak sou lòt bò a te yon apik gout. Ofisye a te resevwa soti sou bò gòch ak demenaje ale rete konsyamman nan direksyon pou la machin ki bloke wout la. Stavros, ki moun ki te chita sou bò dwat mwen, louvri pòt la sou bò lanmè a nan falèz la ak te rete kanpe sou twotwa, l ap gade. Mwen te pou kont li nan machin nan ak yon husky moun kenbe yon zam kap vini m'.
  
  
  "Voye jete l' anba nan falèz la!" Stavros, te bay lòd, kanpe nan pwochen nan machin nou yo.
  
  
  "Mwen ap eseye," ofisye a te di.
  
  
  Moun sa yo ki te dènye l ' mo yo. Kòm li te rale moute pwochen nan yon lòt machin, mwen te wè Erica a tèt nan vole sou falèz la. Li te evidamman ekout deyò sal la otèl ak tande yo deside pran m ' nan kan an. Li te vòlè yon otèl machin ak sispann nou sou wout la.
  
  
  Stavros rele byen fò nan ofisye a lè li te wè Erika montre yon revòlvè nan kè yon nonm.
  
  
  Grèk yo te tounen tankou Erica nan zam te koupe. Yon twou parèt sou ofisye a fwon. Li te repati tounen ak te kriye byen fò nan machin lan tankou Erika vize zam la nan Stavros. Li te rale kò l ' pwòp zam, ak mwen admire Erika pou resevwa ofisye an premye, paske mwen te konnen ki jan anpil li te vle tire Stavros. Li vize nan Stavros, ak zam li yo abwaye ankò ak frape l'.
  
  
  An anroue moun akote m 'nan machin nan yo te vise nan m', pa konnen ki sa yo fè an premye. Finalman, lè Stavros te blese, li te deside pou m fini m ' a koupe premye ak lè sa a, ale apre Erika. Mwen te wè dwèt li vire blan sou li lanse a de revòlvè. Mwen pase kouto men m 'ak frape l' sou bra a ak zam la, ak zam la al koupe, kraze fenèt la fenèt la pwochen nan m'. Nan talon te nan men mwen. Kenbe zam la nan yon distans, mwen te pouse difisil ak kouto ak te santi li ale anba bra l ' yo. Li te tout sou yo pou l'.
  
  
  Stavros, te pran yon bal nan zepòl yo, men li te sèlman yon blesi. Li tonbe atè a epi yo te reponn a Erica a dife lè mwen te vole soti nan bò ki pi lwen nan machin nan. Kouche ba yo ak lè l sèvi avèk machin nan pou kouvèti a, mwen te dirije pou yon lòt machin ak yon zam nan men mwen. Stavros fòse Erika kache dèyè falèz la ankò. Mwen te vle yo ka resevwa yon piki bon nan l ' soti nan kote li te pi piti espere li, paske li te panse mwen te toujou gen yon prizonye.
  
  
  Men, lè mwen te resevwa nan machin nan lòt, Stavros te wè m'. Li te te tire de vaksen, ak bal vide moute fragman nan asfalt la pwochen nan m'. Mwen te plane alantou kwen an nan machin nan ak te resevwa soti nan liy lan nan dife. Moman sa a pwochen Stavros te tounen nan lagè machin. Erica a tèt déja soti nan falèz la, epi li te tire nan machin nan, men rate. Stavros, te kondwi. Motè a te kòmanse.
  
  
  Mwen leve ak piki l ' yo. Toudenkou machin lan lurched ak vole tou dwat nan m'. Li te eseye pou mete m ' nan yon lòt machin. Mwen te tire yon sèl ven piki, epi te plane lwen kap apwoche machin. Li te fè aksidan byen fò nan yon lòt machin. Mwen te kouche trè fèmen nan enpak, ki te kouvri figi m 'ak espere ke chire metal pa ta frape m'. Stavros ranvèse machin ak traktè sevè lwen soti nan enpak la nan sit. Li te sou wout pou l ' tounen nan lavil la. Yon dezyèm fann pita, li te sou mouvman an. Mwen te pran prekosyon bi, frape kawotchou a ak chire l ' louvri, men li te kenbe pral. Erika te tire de vaksen yo, bal whizzing lwen soti nan machin ak manke Stavros.
  
  
  Mwen tande rèl li. "Modi li!"
  
  
  Mwen leve kanpe, epi louvri pòt la nan machin kraze. Pòt la te tonbe nan men m ' ak frape twotwa a. Mwen te resevwa nan machin nan ak yo te eseye pou yo kòmanse machin lan. Sou tantativ la twazyèm, tout bagay te travay.
  
  
  Erica te rankontre m ' nan machin lan, jan mwen mete machin lan nan kovèti pou.
  
  
  Nou gwonde desann wout la apre Stavros. Nou kenbe yon je sou li jouk nou te rive nan vil la, ak lè sa a, nou te jwenn yon machin ki abandone tou pre ke. Nou te tonbe desann ak gade tankou gaz la te kouri soti.
  
  
  "Li pa ka byen lwen soti isit la," Erica di. "Mwen pral sispann pa kafe la."
  
  
  "Oke, mwen pral pran yon gade nan bato yo. Dwe fè atansyon."
  
  
  "Ou menm tou, Nick," li te di.
  
  
  Li te mache chemen an nan kafe la. Te gen anpil nan kote yo kache. Mwen te ale deyò pou yon ti waf kote plizyè touris yo te ap tann pou yon bato. Mwen te jis sou yo mande Stavros lè m ' te tande gwonde nan yon mother. Lè sa a, mwen te wè l ' sou kannòt la nan fen a nan waf la. Bato a te deplase lwen.
  
  
  Mwen kouri al nan l', men mwen te twò ta. Li te sou wout li. Mwen vize zam la nan men l', men mwen pa t 'tire l'. Survèyans yon ti bato kap vini m', mwen vole sou tablo ak mèt kay la, ki moun ki te kanpe la ak bouch li pandye louvri, l ap gade tout bagay la. Mwen toujou te gen zam la.
  
  
  "Kòmanse l' kanpe," mwen te bay lòd.
  
  
  Li te obeyi an silans. Motè gwonde.
  
  
  "Koulye a, ale jwenn li."
  
  
  "Men,..."
  
  
  "Jwenn lanfè a soti nan isit la!"
  
  
  Li te soti. Mwen te ap kondwi nan moman sa a, sa ki annapre yo Stavros soti nan waf la. Mwen gade retounen lakay yo epi wè Erica nan fen a byen lwen nan waf la, rele non mwen. Mwen pa t ' kapab ale tounen. Mwen balanse l ' sou.
  
  
  Mwen tande rèl li. "Dwe fè atansyon!"
  
  
  Mwen te regrèt ke li pa ta dwe avè m', paske Stavros te enpòtan pou li. Men, sikonstans dikte otreman. Mwen te wè Stavros pase nan papòt la nan inner harbor, kite yon klè blan santye dèyè l'. Deyò nan sa a zòn ki pwoteje, ki te gen ti, saccadée vag yo, ak lè mwen te gen, mwen bato ti te kòmanse wòch, ak pwojeksyon dlo sèl nan figi m ' soti nan fè nwa ble Aegean Lanmè a. Li te klè ke Stavros te tit pou yon zile dezole tou pre Delos.
  
  
  Mwen bato yo pi vit pase la speedboat Stavros te vòlè li, se konsa, kenbe bucaram sou dezespereman pou m ' navèt ti, mwen tou dousman kenbe moute nan li. Nan moman sa a, mwen te panse sou Eric tounen nan Mikono. Polis la ap bezwen bay yon eksplikasyon. Men, yon rele nan Kolonèl Kotsikas pral di otorite yo tout bagay yo vle yo konnen. Pa la fwa mwen jwenn tounen lakay ou, yo pral pwobableman gen bay Erica meday yo. Si m ' ale tounen.
  
  
  Menm lè mwen te nan ranje a, men Stavros bat m ' nan li. Li te tire m ' de fwa, epi yo kraze vit machin-nan nan kannòt la. Lè ou konsidere fason a bato m ' te sote, li te byen yon feat ki Stavros te resevwa nenpòt kote. Mwen te trase m pistolè ak pran atansyon vize nan Stavros ' silwèt. Mwen te tire epi rate. Mwen sèlman gen de vaksen bò gòch la.
  
  
  Nou te dirije nan yon ti abandone zòn nan zile a ak dlo a kalme. Stavros, li kouri al nan depafini rete nan cho, solèy-konn kwit nan fou waf la. Mwen te wè l 'rupture pistolè l' sou wout la, se konsa li te gen yon avantaj nan minisyon. Kòm li te rale moute nan waf la, li te tire m 'de fwa kenbe m' ale. Mwen pase kouto kannòt la alantou an yon sèk lajè, ap eseye depiste l ' yo. Men, mwen fèt yo tounen dife. Mwen pa t ' gaspiye nenpòt vaksen.
  
  
  Stavros, te bese sou nan kòmansman an, ap travay sou yon bagay. Bato a te deja ke. Mwen te panse sa a ta dwe m ' yo chans ak diriger kannòt la tounen anndan an. Jis tankou mwen te resevwa fèmen ase yo tire, Stavros, te vin antre nan vi, yo jete yon bagay nan kannòt mwen. Li te ateri dwa nan m kabin. Mwen te wè fuzibl boule, ak mwen te konnen Stavros te jwenn dinamit la. Nan Mikono, li te itilize yo bati yon nouvo wout nan fen a byen lwen nan zile la. Mwen pa t 'gen tan pou yo eseye voye jete l' pi lwen. Fuzibl te kout. Mwen rantre pistolè nan senti m ' yo, plonje sou bò la, epi t ap naje.
  
  
  Eksplozyon an chire louvri zòrèy mwen, li pran tranble lè a cho, voye yo gwo vag yo nan dlo an. Debri grennen desann bò kote m', men mwen t ap naje ale. Mwen gade retounen lakay yo epi wè flanbwayan aneantisman sou sifas la nan dlo a, nwa lafimen woule nan direksyon pou syèl la.
  
  
  Mwen te gen chans. Mwen kontinye ap naje al sou rivaj la adjasan nan waf la. Stavros te wè m ' e yo te tire de vaksen. Bal yo frape dlo a dwat dèyè do m'. Li te tire yon twazyèm fwa e li te koupe nan m ' yo nan avanbra. Mwen fè sèman anba souf mwen. Menm si mwen te fè li nan rivaj la, mwen ta ka pa gen yon zam, paske nan bal nan zam la ta ka jwenn mouye.
  
  
  Lè Stavros te wè m ' kontinye ap mache nan direksyon rivaj la, li te vire, li kouri lwen soti nan alg la-ki kouvri waf la. Li te tit pou plat la, ba yo yon pati nan zile a dirèkteman dèyè nou, nan direksyon kraze yo nan mwatye yon douzèn lapèch kaban ki te gen depi lontan te abandone. Li klè gen entansyon al kache kò m ' gen.
  
  
  Mwen plede jiska la fin vye granmoun nan lanmè miray ranpa a nan ki li pran kouri nan waf la nan ang dwat. Mwen gade nan espas ki la louvri nan devan m', men mwen pa t ' kapab wè Stavros. Solèy la cho te kòmanse nan sèk la dlo sèl sou m ' menm jan mwen etidye tèren an dirèkteman devan yo. Nan yon distans apeprè twa san yad, tè a te relativman plat, eksepte pou gaye aflèreman wòch ak gwo wòch ki te antoure ak bay yon seri pou yon kout liy nan tonben wòch kaban. Yo dèyè yo, yon wòch mòn ki leve forteman nan direksyon sant lan nan zile a, ak sou ti mòn lan te yon lòt bilding nan. Li te yon de-istwa kay san yo pa yon do-kay oswa yon miray, pwobableman kèk kalite nan piblik estrikti.
  
  
  Mwen squinted nan byen klere limyè, espere wè Stavros, men li te kache.
  
  
  Mwen rale revòlvè soti nan senti m ' yo, te pran soti nan katouch yo, epi siye yo pwòp. Mwen louvri zam la epi gade desann barik la. Ti gout dlo chè andedan tib metal, glinting nan reflete limyè solèy la. Mwen mete mizo nan bouch mwen ak kònen barik la pou klè li. De katouch mwen ta sove yo se konsa ak anpil atansyon ta ka yo te echwe lè mwen te depann de yo. Mwen te gen pa gen okenn lòt zam, depi Luger te toujou nan otèl la, ak talon te rete soude soti nan tirè a sou bò wout la ki mennen ale nan kan an militè yo. Erica ap pran yo, men, sa p ap ede m ' nan moman sa a.
  
  
  Men, Stavros pa t 'asire w ke mwen pa t' tire, oswa li pa ta gen kouri byen lwen. Li te yon ti repo nan favè m ' yo. Lè w ap pran sa a kòm pi bon bagay mwen te gen, mwen leve soti nan miray la ak te dirije pou kaye a, zam nan men yo. Si mwen te montre zam la, mwen te kapab fè Stavros panse ke mwen te pare pou tire li, mouye oswa ou pa,, epi fè l ' defann tèt li. Men, mwen te espere li pa t ' vini pou sa.
  
  
  Mwen konsyamman pwoche bò wòch kay yo. Tall zèb grandi tout kote, menm anndan vye zo eskèlèt yo nan ti bilding ki pa gen okenn pòt oswa fenèt yo. Zèb la te deplase yon ti kras nan briz cho kote mwen te. Solèy la te sanble yon jan kanmenm briyan isit la pase nan katye vwazen Mikono. Li ak briz cho tou dousman fin chèch nèt mwen an chemiz ak pantalon, men rad mwen toujou kole nan kò m ' yo.
  
  
  Mwen te mache ak anpil atansyon nan long mawon zèb. De leza, gri ak pre-istorik, pran sote sou wòch yo ka resevwa soti nan fason mwen. Li pa t ' pran sant tankou nan lari an. Lè a cho ki te ranpli twou nen mwen epi yo ka prèske kouve m ' ak li dekonpozisyon, pran sant. Mouch bourdone nan weedy jaden ant chale yo ak m', ak nan tounen nan lide m ' mwen wè Alexis Salomos kouche sou sere aneantisman a ak vole sou li. Lè sa a, mwen remake mouvman moute devan tou pre ki pi pre a kaye.
  
  
  M fwote men m 'sou je m' ak gade ankò. Te gen pa gen anyen yo dwe wè koulye a, pa gen okenn plis mouvman, men, mwen te kapab sans Stavros, te gen. Mwen te kapab santi li, tout zo nan kò m ' voye soti siyal avètisman.
  
  
  Mwen li pran kouri nan yon nan pwatrin-gwo wòch toupre cottage la an premye, li te kanpe la, l ap gade ak tande. Son an nan ensèk yo te toujou nan zòrèy mwen. M deplase men m 'nan wòch la ak mete l' sou zandolit la tounen. Li vole tounen, sezisman m'. Nan moman sa a, Adrian Stavros kole tèt li soti nan dèyè dezyèm kaye sou liy la e yo te tire pistolè l'.
  
  
  Piki a te sanble yo repete apre lòt fin nan kolan lè. Bal la kraze yon wòch ki tou pre m ' dwat bra. Yon moman pita, yon dezyèm piki a frape yon wòch ak yo gaye toupatou grenn sab nan figi m'. Mwen krache ak blinked. Lè mwen te kapab wè ankò, Stavros, te ale. Men, pi pre pou m', ant premye ak dezyèm chale, mwen remake mouvman an nan zèb.
  
  
  Stavros te sanble ke yo panse ke mwen pa te ale nan tire ak yon mouye zam. Olye pou yo m 'kouri dèyè l', li te kouri dèyè m'.
  
  
  "Chasè la vin viktim!" vin tande yon vwa, ki te swiv pa yon ba, ki san-koagulasyon la ri.
  
  
  Ki gwo twou san fon, fou vwa ki te sanble yo vin plis nan tèt mwen pase de chale yo. Mwen pa t ' kapab di egzakteman ki kote Stavros te soti nan son an.
  
  
  "Lè sa a, vini epi pou yo jwenn m', Stavros," mwen rele byen fò.
  
  
  "Alexander," Stavros korije m ' soti nan yon kote. "Alexander se yon bay yo non." Sa te swiv pa yon lòt pete ri, segondè- ' al moute kan, psikoz, balans nan briz cho.
  
  
  Mwen tande yon pouki tout bri nan lyann deyò cottage la an premye. Mwen gade nan vid la je nan fenèt kase epi yo te wè pa gen anyen. Lè sa a, mwen tande yon vwa ki di m 'yo dwa ak yon ti kras dèyè m', nan zèb la wotè.
  
  
  "Zam nan se initil, se pa li?"
  
  
  Mwen vire ozalantou yo ak wè Stavros kanpe dèyè do m', nan yon konplètman diferan pozisyon pase mwen te tande dènye son. Li ta dwe fou, men li te toujou atizan konn fè. Li pwente yon zam nan m ' ak yo te tire.
  
  
  Mwen tonbe plat sou tè a pwochen nan yon boulder kòm li rale deklanche la. Wòch la te gen okenn ankò ant nou. Bal la chire nan l 'chemiz manch ak pès l' bra gòch. Mwen woule sou yon fwa lè li te yo te tire ankò. Bal la choute moute pousyè tè a pwochen nan m'. Mwen vize revòlvè a nan men l ' nan dekourajman kòm li rale deklanche la pou yon twazyèm fwa. Li te bloke nan yon selil vid. Li voye je nan m ' tankou mwen rale deklanche la nan zam mwen. Li klike la, tou, san yo pa tire yon piki
  
  
  Stavros 'fè fas a chanje yo, epi li te ri yon gwo, sovaj ri kòm li te diminuer bal nan zam l' yo. Mwen tonbe zam la, fouye pye m 'nan tè a, ak vole nan l'.
  
  
  Mwen frape Stavros lè li te leve soti vivan nan zam nan m'. Li pa t 'gen yon chans yo rale deklanche la pandan y ap mwen te débats ak l'. Zam la tonbe kòm nou tou de frape tè a difisil, soulye ak grate nan zèb la wotè.
  
  
  Mwen frape Stavros difisil sou machwè yo ak li tonbe sou do l ' yo. Men, lè mwen chaje nan l ' ankò, li te toujou te gen yon anpil nan dezèspere fòs bò gòch la. Li te yon jan kanmenm te jwenn yon vid pistolè, ak ki lè m ' te sou li ankò, li avèk fòs te kriye byen fò barik la nan zam la kont tèt mwen. Li frape m ' ak yon ensidan kònen, epi mwen te tonbe sou li.
  
  
  Lè mwen te kapab konsantre sou l ' ankò, li vole kanpe, epi kouri nan direksyon an de-istwa kraze sou ti mòn lan dèyè chale. La fin vye granmoun an bwa pòt pandye malabiyman sou yon charnyèr, epi li te toujou krakman dousman lè m te antre nan. Stavros, te ale fason sa.
  
  
  Mwen tou dousman te antre nan bilding delambre. Te gen prèske kòm anpil zèb andedan ke te gen deyò nan jaden an. Nan kèk kote li te aplati, kote Stavros pase. Men, mwen te kontan sonje ke nonm sa a te pèsekite se konsa nan tout lavi granmoun li, epi li jere yo siviv. Kòm mwen awondi kwen an nan tonbe miray la, mwen te wè gade nan sou l ' fou fè fas a, ak lè sa a, yon wouye fè ba pase kouto nan tèt mwen. Mwen te plane, ak altèr pès tout cheve nan tèt mwen ak te kriye byen fò nan miray ranpa a nan wòch pwochen nan m'.
  
  
  "Modi li!" Mwen murmures. Li te jwenn yon moso nan fè kite dèyè nan dènye moun ki rete nan zile a. Yon fwa ankò, li te gen avantaj sou mwen.
  
  
  Mwen te pwan ba a, men mwen pèdi balans. Li frape m 'sou de pye m' ak mwen pèdi m ' grip. Yon ti moman apre, li pase kouto zam la ankò. Li te vin desann figi m ' ak ta gen kraze tèt mwen si li te frape. Mwen woule sou yo ak altèr pès m zòrèy dwat ak frape tè difisil anba a m'.
  
  
  Mwen te pwan ba a ankò, yo ap eseye rale li soti nan Stavros ' atrab, epi nou tou de te pèdi li. Stavros yo te tounen, li kouri al moute tonben mach eskalye nan tèt la nan nivo a nan bilding lan, kote kwen an nan dezyèm etaj la te ye. Li te dwat pi wo a m 'lè mwen te rive nan pye m'. Li te pwan yon gwo moso nan wòch ak voye li nan m'. Li diminuer sou mwen zepòl, ak doulè tire nan l'. Mwen te kòmanse moute etap sa yo wòch. Mwen te ale nan trape Stavros ak touye l 'ak men ou konsa m'.
  
  
  Lè m 'te rive nan tèt la, yon lòt moso wòch ki te pran vòl nan m'. Mwen te plane, epi li tonbe ak yon aksidan. Stavros, te kanpe nan do a nan yon etwat seksyon yo nan etaj la, ekspoze a segondè nan estrikti a dèyè do l'. Dekourajman te montre nan kare l 'fè fas kòm li te kanpe ranfroye nan m'. Li voye je nan imans nan tè dèyè bilding lan, ki te epapiye ak gwo wòch yo ak wòch. Apre yon ezitasyon ti tay, li te vole.
  
  
  Mwen wè l frape wòch ak woulo liv la. Li clutched nan cheviy li, figi l ' contorted ak doulè ak raj. Li ranpa nan yon gwo wonn boulder precariously perchée sou yon resif wòch. Wòch yo te sou twa pye nan dyamèt, ak yon pi piti wòch te kale anba devan kwen sou yon yon ti kras an pant ledge nan wòch ak zèb. Stavros rive jwenn pou yon ti wòch yo sèvi ak kont mwen.
  
  
  Mwen tonbe nan tè a bò kote l', ak enpak la mòde pye m'. Mwen tonbe pou pi devan, men te resevwa leve byen vit, blese. Stavros fòlman pouse wòch la lwen soti nan boulder. Lè mwen te kòmanse apre l', li rale wòch la soti ak yon efò pase moun nòmal epi yo rete la, esoufle, ap tann pou m'.
  
  
  "Vini non sou," li te hissed. "Mwen pral kraze zo bwa tèt ou.
  
  
  Nou tou de wè mouvman nan menm tan an. Boulder pwochen l', san yo pa sipò nan retire wòch, ki te kòmanse pou avanse pou pi desann an pant sifas la nan wòch la ledge anba Stavros ' pye. Li te sanble yo sispann pou yon moman ke li regardant nan l 'nan laterè, lè sa a, li te deplase pou pi devan soti nan ledge ti nan direksyon pou l'.
  
  
  Paske nan wòch lou nan men l 'ak kase cheviy, li pa t' kapab deplase vit ase. Mwen te kòmanse rele yon avètisman, men lè sa a mwen reyalize vo anyen nan li. Stavros 'fè fas a sere nan laterè kòm a boulder rive l'.
  
  
  "Non!" li rele byen fò lè li te reyalize, tankou yon nonm tonbe soti nan yon wotè bilding nan, yo ke sèten lanmò te sèlman segonn lwen.
  
  
  Lè boulder rive Stavros, ki te kouvri l', li jete moute men l 'tankou si yo sispann pwogrè l' yo, men li ranmase vitès twòp. Li woule dousman atravè tout pwatrin li, swayed yon ti kras, ak rete la. Lè li te premye li manyen li, yon byen file, segondè- ' al moute kan kriye chape soti nan gòj li. Lè sa a, trè toudenkou, li te mouri a, kòm si yon moun te vire sou radyo a.
  
  
  Grimly, mwen te mache sou nan kote ki mwen te kapab wè Stavros ' tèt li ak zepòl rete soude soti nan anba wòch. Je l ' yo te louvri, fikse unseeingly nan blan, cho syèl. Bra a te sispann ak twitched kòm misk la te mouri, ak lè sa a, li te vin san vi.
  
  
  Chapit la douzyèm.
  
  
  Nikkor Minourkos ak mwen te chita anba yon fre ònenn nan yon bò lanmè kafe ak gade sot pase yo klere pentire bato lapèch nan cobalt ble Aegean Lanmè a. Li te yon bèl maten, nou te jwi li.
  
  
  "Kolonèl Kotsikas epi mwen te gen yo eksplike tout bagay sa yo otorite yo, epi yo ap trè rekonesan pou ou ak pou Erica," Minourkos te di m'.
  
  
  Erica kite kafe a pou yon minit ak kèk pa t ' byen lwen soti nan boutik la kote li te achte yon jounal angle.
  
  
  "Nou dwe gen ki te koze kèk pouki tout bri lokalman," mwen chuckled, " jiskaske yo gen yon eksplikasyon pou tout tire. Mwen regrèt sou Galatis. Li te vin soti kont Stavros yo nan move tan."
  
  
  "Nan chak lagè, gwo oswa ti, pa gen viktim yo," te di Minurkos, fini l ' ouzo.
  
  
  "Yon nonm ki ka lakòz yon anpil nan chagren," mwen repete.
  
  
  "Stavros te kapab te ki te koze yon anpil plis si ou pa t 'sispann l'," Minourkos te di. "Sa a, se poukisa mwen te pran vòl isit la pou Mikono remèsye ou pèsonèlman. Kotsikas tou vle di ou mèsi. Li vle prezante w ak Manke Nystrom avèk onè nan yon seremoni piblik nan lavil Atèn kòm pli vit ke ou retounen."
  
  
  Mwen souke tèt mwen. "Di l mèsi pou yo te panse," mwen te di. "Men, nan ka mwen an, nou pa ap pèmèt yo fè piblik nan onè." Mwen te kapab imajine Hawke a reyaksyon yo nan seremoni piblik.
  
  
  "Men, gen yo lòd," okontre Minurkos. "Nou ka omwen voye yo bay ou ak Manke Nystrom?"
  
  
  Mwen chuckled. "Poukisa yo pa? Èske ou tounen nan penthouse la?"
  
  
  "Mwen kite kote sa a," te di Minourkos. "Sa a episode te fè m' reyalize ke yon moun pa kapab e pa ta dwe kache soti nan mond lan deyò. Mwen kwè ke mwen toujou gen yon anpil pou fè pou peyi m, e mwen kapab reyalize pi plis nan kontak pèsonèl. Ki pote m ' nan yon lòt rezon ki fè yo pou vini isit la pou yo wè ou."
  
  
  Mwen te pran yon bwè ti gout nan ouzo ak gade nan Minurkos. Mwen te renmen l ' fas. Li te yon nonm ki moun ki ta dwe respekte. Mwen te di, " ki Sa se li, sir?"
  
  
  Li fè nwa je regardant nan m'. "Mwen dwe ou lavi m', Nick. Men, plis pase sa, mwen renmen ou. Mwen renmen fason ou aji. Mwen vle ou pou yo travay pou m'. Mwen vle yon moun pou kontwole mwen an sistèm sekirite yo epi yo dwe fèmen nan m'. Mwen bezwen ou, Nick."
  
  
  Mwen te kòmanse pale, men li te pran men m'.
  
  
  "Ou ap gen yon salè ke mwen asire w yo pral plis pase ase pou ou. Apre sa, mwen ta ba ou yon pati nan revni nan anbake liy. Mwen pa pral viv pou tout tan. Ou ka fini ap resevwa trè rich."
  
  
  Mwen te pran men l'. "Mwen regrèt sa, Mesye Minurkos ..."
  
  
  "Nikkor".
  
  
  "Tout dwa, Nikkor. Mwen regrèt sa, men mwen pa kapab."
  
  
  "Poukisa nou pa?"
  
  
  Mwen te pran yon gwo souf epi kite li soti. Mwen regardant soti nan ble a pò a, kote yon briyan blan bato kwazyè te tit nan direksyon nou nan distans la. "Li difisil yo eksplike," mwen te di. "Mwen di tèt mwen plizyè fwa nan yon ane ke mwen fou pou kenbe fè travay sa a, ke li nan yon travay engrat ke pa gen okenn youn a bay yon modi sou yo. Men, moun ki pa pran swen. E malgre pòv yo peye, èdtan long la, ak danje a, li se yon pati nan m'. Sa a ki sa m ' fè pi bon, Nikkor. Sa a se kote m ' ki pi nesesè."
  
  
  Te gen yon silans lontan. Yon gull klere zèl li yo nan solèy la. Finalman, Minurkos te pale. "Mwen konprann."
  
  
  Yon moman pita, Erica te kanpe nan tab la ak London jounal. "Mwen pa konnen ki jan yo ka vole isit la chak jou ak chaj se konsa, kèk drakm derechanj," li te di.
  
  
  Mwen te mande. "Nenpòt ki mansyone nan Stavros?"
  
  
  Li te fèt moute nan jounal se konsa, ke nou te li tit la: GRÈK OLIGARK te fè FAS AK, te gen yon foto nan Minourk.
  
  
  "Petèt li pral ogmante valè a nan aksyon ou," mwen di, dan deyò.
  
  
  Mwen leve kanpe, epi anbwase lòt Erica. Mwen te ale nan depanse yon koup nan jou avè l ' nan Renia, pa gen pwoblèm ki jan David Hawke te jwe. Mwen te panse nou te gen yon dwa fè sa.
  
  
  "Nou ap ale tounen nan otèl la," mwen te di Minurkos. "Èske ou ta renmen pou yo vini ak nou?"
  
  
  L ' ap tranble anba pye tèt li. "Mwen panse mwen konnen ki lè de moun yo vle rete pou kont li. Mwen pral jis chita isit la jouk avyon an fèy li yo yo epi gade batiman an kwazyè vini nan. Mwen te toujou te jwi l ap gade yon bèl bato grasyeu antre nan pò-a."
  
  
  "Orevwa, lè sa a, Nikkor," mwen te di. "Petèt nou pral travèse chemen again anba pi bon sikonstans."
  
  
  "Wi," li te di.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Vatikan Vendetta
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  
  
  
  Vatikan Vendetta
  
  
  
  tradui pa Lev Shklovsky
  
  
  
  Original tit: Vatikan Vendetta
  
  
  
  
  
  
  Chapit 1
  
  
  
  
  
  
  
  
  Li te byen ta nan aswè a, e mwen te ap tann pou fè rechèch Maxim Zhukov chanm. Fanm lan ki moun ki te ap tann ak m ' te Daphne. Revèy la sou tab la li te di yon mwatye sot pase nèf. Mwen te konnen ke li te kite sal l ' yo nan Villa la Favorita chak swa alantou 9: 30, se konsa li te tan jwenn pare. Mwen te resevwa moute soti nan gwo kwiv bèso kote Daphne te kouche délisyeuz toutouni , li long nwa cheve vole sou zòrye a, l ' gwo je yo ak bouch lajè souri ak vas ak dènye satisfaksyon. Etann kò li soti sou fèy la blan, li gade tankou yon k ap viv poupe.
  
  
  Mwen abiye plis alèz. Kòm mwen vwale zepòl pòch pou m 9mm Luger pistolè, ki mwen afeksyon rele Wilhelmina, Daphne gade nan m ' ak li gwo je vèt. "Poukisa w ap resevwa abiye, mwen renmen anpil?" li te mande. 'Li la toujou byen bonè.'
  
  
  "Pa t' mwen di ou ke? Mwen gen yon reta nan reyinyon biznis.
  
  
  "Li nan terib yo sispann se konsa byen bonè," li pouted.
  
  
  "Modesti se yon bon bagay pou yon moun," mwen te di. Men, lè Daphne kite l 'long, voluptuieu kwis glise atravè fèy papye yo, mwen pa t' pran swen sou modesti. Kote mò yo ye ak Zhukov! Mwen rale luger soti nan pòch li epi tcheke minisyon. Epi pandan ke y Daphne gade nan pasyon, mwen rale boulon la ak tcheke magazin an. Ou pa ka twò atansyon ak yon moun tankou Zhukov. Li te yon ajan nan Mouye Ka, KGB la nan "Gwo Ka" divizyon. Tankou m', li te otorize pa Gouvènman l ' yo aji kòm li wè anfòm; ki se, se pou yo touye yo lè sa nesesè.
  
  
  "Ta dwe mwen rete tann pou ou, Nick?"
  
  
  Mwen te panse sou sa a pou yon ti tan. "Li pouvwa dwe byen ta," mwen te di. 'Mwen pral rele w.'
  
  
  "Èske ou sèten ou pa ka rete?" li murmures.
  
  
  Mwen jouan patted li bounda yo. 'Jwenn abiye.'
  
  
  Li te fè se konsa,, yo kraze soti yon pwomès ke mwen ta rele l'; epi finalman li te kite. Mwen te konnen mwen ta ka pa janm wè l ' ankò, men sa a travay mwen.
  
  
  Mwen atache sou yon talon ame RACH la Hugo SYÈJ efè espesyal depatman ak mete yo sou yon levit sou mwen zam, mwen resevwa fòmasyon yo touye moun ki nan yon anpil nan diferan fason, men pa gen okenn metòd yo ka ranplase de prensipal zam. Mwen toujou pote l 'avè m'. Luger ak talon sove lavi m ' pi plis fwa pase mwen ka sonje.
  
  
  Mwen te panse ankò nan Maxim Zhukov. Li te yon mèg, wiry ris ki moun ki te joined KGB la kòm yon jenn gason yo.
  
  
  Lontan de sa, li te nonmen "pandu" pou Mouye Ka yo, ak li te nan yon pèrfèksyonist ki moun ki te renmen travay li . Chemen nou yo te janbe lòt sèlman yon fwa anvan, ki nan Karakas. Nou te rankontre pa chans yo nan yon chanm otèl, epi li ofri yo achte Chinwa yo vòlè li sekrè pou Etazini yo. Lè li te bay lòd pou n bès ofri a, li te eseye pou touye m'. Li te prèske reyisi. Mak la sou vant mwen se prèv yo ke yo; e jou lannwit sa a nan otèl la, mwen toujou hébergée yon rayi pou l ' ke yo te kapab sèlman dwe ranplase pa tan an oswa lanmò li. Men, li pa t ' travay mwen pou yo touye Zhukov. Mwen jis bezwen pou fè pou evite l ' si sa posib. Mwen te travay pou yo ale nan chanm li pandan y ap li te lwen ak jwenn dokiman an ke li ak l ' yo KGB henchmen yo gen yo vòlè li soti nan yon militè courier a nan lavil Wòm yon kèk jou pi bonè ak ke li te ale nan men sou nan KGB la. Dokiman an gen yon plan pou yon nouvo zam nikleyè detonateur, yon aparèy ki te fèt nan sèvi ak nan taktik nikleyè zam plis pratik ak pi fasil. Aparèy sa a te bay Etazini yo yon klè militè avantaj sou Inyon Sovyetik la, ak se poutèt sa,, nan kou, li pa te nesesè pou li ale nan Moskou.
  
  
  
  Nan nèf-trant mwen te pran yon taksi yo nan Villa la Favorita Hotel sou Via Flaminia. Malgre ke li te samdi swa, lavil Wòm te gen anpil trankil. Son a sèlman te soti nan entim teras ak klere limen pidzerya, oswa ki sòti nan yon ki tou pre scooter kote yon koup jenn chita ri.
  
  
  Villa Favorita dwe gen vinn non li yo nan pi bon fwa. Te gen pa gen anyen deyò pou ankouraje yon vwayajè pase nwit la la. La fasad boudine a te fann ak chipped, ak fin vye granmoun penti kap dekale te koupe. Anwo kay fenèt yo te kouvri avèk fin vye granmoun panno . Andedan te yon grate vann san preskripsyon ki kote yon fin vye granmoun italyen nonm te ap dòmi. Mwen te mache sot pase l ' nan silans ak te ale moute mach eskalye yo nan la tounen nan ti gwoup. Mwen te sispann sou nan dezyèm etaj la ak gade desann fèbleman limen koridò a nan chanm 307. Mwen te ale nan pòt la nan chanm nan epi koute. Li te trankil anndan an, ak mwen pa t ' kapab wè limyè a. Men, sa pa t vle di Maxim Zhukov pa t ' ap tann anndan an. Mwen te pran yon seri espesyal chwazi soti nan pòch mwen, epi chwazi kle a ki louvri fèmen an. Mwen te an silans, eleman kle a nan seri a epi yo tounen vin kèk. Fèmen klike. Mwen tou dousman te vire manch la et pouse pòt la ouvè. Pa te gen okenn son oswa mouvman soti nan anndan an . Mwen rale soti luger epi byen vit te demisyone anndan an. Yon sèl ti koutje sou nan chanm nwa konvenk mwen ke Zhukov te tout bon pran yon toune aswè nan ki pi pre kyosk ou yo achte yon jounal. Mwen fèmen pòt la dèyè do m' ...
  
  
  Apre yon kèk minit, je m ' yo ajiste limyè a dim. Mwen gade pi lwen pou fè asire w ke mwen te vrèman pou kont li, lè sa a, holstered mwen Luger ak gade toutotou sal la ak twalèt vwazin. Te chanm nan dispèrse furnished ak te gen yon sant dezagreyab. - soti nan yon sal koule, an bwa etaj, ak sueur matla konbine ak ensèk pwodui pou repouse moustik poud. Te gen kèk kote nan magazen bagay sa yo. Mèb fèt nan nan yon pakèt kabann, yon tab li, yon ti biwo, yon dwat chèz, ak yon recliner. Te gen twou nan chèz la kote padding la te rete soude soti. Li pa t ' egzakteman Cavalier Hilton, men Zhukov ta dwe toujou kache pa gen .
  
  
  Mwen sipoze ke Zhukov pa t ' gen dokiman sa a. Natirèlman, li te posib, men li ta dwe kontrè ak tout règ yo nan pwofesyon nou. Ou sèlman kenbe yon atik enpòtan ak ou pou osi lontan ke sa nesesè, ak lè sa a, pase li sou yon moun lòt moun, oswa yo jwenn yon apwopriye depo kote yo ye jouk ou lage li sou . Nan ka sa a, mwen espere an kachèt yo dwe isit la, nan Zhukov chanm.
  
  
  Lè mwen te jwenn pa gen anyen apre kenz minit, mwen te kòmanse ap mande si mwen te fè yon erè. Mwen literalman vire sal la andedan deyò. Zhukov nan matla a ki te nan ard, ak te gen filler sou etaj la. Chèz la gade menm bagay la. Mwen rale soti nan tiwa nan biwo mwen an epi li tab la epi jete yo sou planche a. Tout bagay te byen fouye, menm twalèt la koule. Ak mwen pa t ' jwenn anyen.
  
  
  Mwen te ale nan fenèt la ak gade nan m ' gade. Li te deja dis minit yo dis. Si Zhukov kenbe moute l ' yo woutin nan abityèl, li pral tounen nan dis è oswa yon ti tan apre. Mwen fè sèman anba souf mwen. Mwen bezwen jwenn dokiman sa-a anvan li te vini tounen. Mwen kalkile li ta men li sou bay konpayi asirans l', byen bonè denmen maten an, se konsa li te sèlman nou chans pou jwenn li tounen.
  
  
  Mwen te wè ke te gen pa gen okenn vantilasyon fant nan sal la, ak mwen yo sispèk ke gen pa t ' janm nenpòt ki. Lokatè pwobableman lwe yon fanatik desann lè li te cho, ak fèmen byen lè li te frèt. Li reyèlman se te yon twazyèm-klas otèl, kalite a ki kote sous dlo kabann pike ou nan do a tout lannwit lan ak gen nan pa gen dlo cho pou fè bab .
  
  
  Depi te gen pa gen twou nan mi yo pou eksplore, mwen te kòmanse gen krentif pou ke rechèch mwen an te vin nan yon kanpe brid sou kou. Mwen te jis vire a yo pran yon lòt gade nan twalèt la lè mwen tande yon pouki tout bri a nan koulwa an. Mwen te pwan Luger, te ale nan pòt la, yo te kanpe akote l, ak koute. Mwen te tande yon lòt bri nan koulwa a - yon pòt ouvèti ak fèmti . Mwen dekontrakte ak mete luger tounen nan pòch mwen. Kòm mwen tounen vin nan direksyon twalèt la, pòt la louvri.
  
  
  Li te Zhukov.
  
  
  Mwen te vire alantou. Men m te pran vòl nan Luger.
  
  
  "Pa," Zhukov te di avèk kalm, montre ris revòlvè nan pwatrin mwen. Mwen bese men m'; li fèmen pòt la epi yo te vin sou mwen.
  
  
  Li te sou mwen, wotè ak olye mens. Men, li te gen yon wiry, ki solid figi ki pa t ' dwe souzèstime. Figi l ' gade jenn ti gason, malgre li eklèsi cheve.
  
  
  Li te rive nan m ' levit, te pran luger ,ak pwente li nan pwatrin mwen. Li anlè Reine sou koupe matla.
  
  
  "Se konsa, li ou, Carter," li te di, lè w ap pran yon kèk etap tounen.
  
  
  "Ou ap tounen byen bonè." Mwen byen vit te panse sou konvèsasyon an, mwen te sou yo gen. Mwen mande konbyen tan li te vle pale anvan li te deside rale deklanche la.
  
  
  "Mwen gen yon abitid nan chanje konpòtman mwen an pral," li te di ak yon souri. "Li kenbe m' an vi. Kòm pou ou, zanmi m ' soti nan Meksik, mwen panse ke mwen ta dwe gen yo trete ou pi bon nan Karakas."
  
  
  Mwen san presyon te kòmanse monte. Ak isit la mwen te ankò sou bò a mal nan Zhukov a revòlvè. Ak tan sa a li pral eseye menm pi rèd.
  
  
  "Mwen regrete pou dezòd la," mwen di ak yon jès. "Men, nan sa a chanm, ou ta ka konsidere li yon amelyorasyon."
  
  
  Li te mande. "Ou pa t' jwenn li, pa t ou?" Souri l ' laji.
  
  
  "Pa gen okenn, ou kache li byen. Nan kou, mwen te gen tan trè ti kras ."
  
  
  "Nan kou," li te di.. Epi depi w ap toujou isit la, Carter, mwen pè ou pa pral gen menm mwens tan kite.
  
  
  "Mwen panse mwen konnen ki kote li se."
  
  
  "Wi?" li te di enpasyans. Li te pare yo tire, men, li te kirye.
  
  
  "Yon plas kote ou pa gen pou yo panse tou dwat," mwen kontinye. "Pou yon moun nan entèlijans ou."
  
  
  Souri yo te tounen pou yon en gade. "Ki kote ou panse ke li nan kache, Carter? Ou pral dènye konklizyon yo dwe kòrèk oswa ki pa kòrèk?
  
  
  "Mwen te panse li te gen." Mwen pwente nan pòt la twalèt jan mwen te kanpe nan ant pòt la ak Zhukov . An menm tan an, mwen flechi m ' misk nan avanbra, ak talon diminuer nan palmis m san ke yo te remake.
  
  
  Mwen tande Zhukov ri anbachal nan mwen devine sa ki mal, men olye pou yo vire figi l', mwen tonbe nan tè la. Zhukov nan revòlvè a te siye soti, epi bal la frape m ' levit ki jan mwen woule ak tonbe kouto.
  
  
  Li te yon fou a, voye jete, men, erezman, talon toujou kole Zhukov nan dwa zepòl. Lè li li te kite soti yon rele ak zam l', men tonbe, mwen vole nan l ' soti nan tè a. Nou frape miray la. Mwen tounen vin jwenn bra l', ak revòlvè te pran vòl soti, frape etaj la, ak diminuer nan kwen an.
  
  
  Mache jiska l', mwen byen vit pase kouto men dwat mwen an nan tout l ' yo etwat figi a, pandan ki mwen tande yon krak zo . Mwen te vle fè grèv yon dezyèm souflèt, men, mwen te wè ke li te gen okenn pi long ki nesesè yo. Lespri bondye batay li te ale.
  
  
  Mwen te pran an kouto a soti nan zepòl li. Li te louvri je l ' nan lajè ak hissed nan doulè. Mwen bourade talon pou l ' manton a ak etidye li, mens figi. Mwen te di, " ki Kote se li?'Li jemi. Mwen slapped l 'nan tout figi yo ak tranble l' tounen yo epi pwoklame. "Manyè di m' ki kote dokiman an se kache, Zhukov," mwen te di.
  
  
  "Li pa isit la," li te di, pou l respire byen vit.
  
  
  "Ale pi devan epi pale," mwen te di. "Li a twò ta pou jwèt."
  
  
  L ' ap tranble anba pye tèt li. Mwen bourade pwent an nan talon byen fèm kont li eflanke kou jistan san te kòmanse koule. Mwen te kapab tande vwa a nan koulwa an. Piki a te tande. Yon moun te mande nan italyen si tout bagay te tout dwa.
  
  
  Mwen sazaal. - "Va Benè!" Tout bagay se amann!' Mwen vire tounen nan Zhukov. "Fè ou wè kounye a? Koulye a, ou pa gen anpil tan kite. La polis ta dwe isit la nenpòt minit." Mwen vle konnen kote sa a se dokiman an ki sitiye. Pale!'
  
  
  Li glared nan m ' e li te lou pou l respire. "Ou te panse mwen te jis yon òdinè moun ki ta pini ou jis paske ou menase m' ak lanmò? Mwen pè ou pa konnen Maxim Zhukov trè byen."
  
  
  Men, mwen te konnen l ' pi bon pase li te panse. Mwen te panse nan RACH la nan dosye a ki te sou l'. Maxim Zhukov te pa sèlman yon parleur, men tou, yon chasè nan fanm yo. Li te trè fyè de l ' puisans, te gen fanm nan tout mond lan, ak te gen yon repitasyon pou yo li te gen yon siyifikatif seksyèl apeti. "Tout dwa, Zhukov," mwen di piti / ba. "Mwen p ap touye ou. Mwen pral pran sa yo ki pati nan kò ou ke ou pa ap se konsa fyè de - m ' ap koupe yo modi bagay la ."
  
  
  Awogans a te ale nan men l', mens figi. 'Ki sa? W-ki sa?
  
  
  Te gen pi plis vwa yo nan koridò a: "Ou tande sa mwen di."
  
  
  Li te ban m ' yon sezi gade. "Ou pa pral fè li!"
  
  
  'Mwen pral.'
  
  
  "Ou se fou," li te di, swe kraze soti sou lèv anwo l ' yo.
  
  
  "Moun fou."
  
  
  Mwen koupe l ' vole louvri. "Se Konsa, Zhukov?"
  
  
  'Touye m'!'
  
  
  'Oh pa gen okenn. = Li la anpil plezi pi plis.-"Tout dwa?"' Mwen te kenbe talon sou elastik bann nan walson l'. Mwen te resevwa repons lan mwen te kap chèche. Panique, li gade deyò fenèt la. Lè sa a, li reyini moute kouraj l'. "Pa gen okenn," li te di. Men, li te twò ta. Mwen li pran kouri nan fenèt la, pouse li louvri, ak gwo bout bwa a wete ak tonbe nan bon marse la. Gen, nan kwen an nan babor kale, te genyen yon kache papye.
  
  
  Ankadreman an nan kale la fèt nan twa kouch bwa nan diferan degre nan pouri anba tè. Nan sa a trap, kouch mitan an pouri pi vit pase pentire kouch yo deyò, ak fragman gwo nan bwa tonbe soti nan fòme yon espas . Te gen yon moso ki plwaye papye nan sal sa a. Lè kale a te fèmen ak nan kwen an nan ankadreman an fenèt, papye a te kouvri.
  
  
  'Pa gen okenn! Zhukov rele byen fò, rale jiska m ' ak ap eseye jwenn moute.
  
  
  Mwen te pran papye a soti nan li yo nan plas kache ak ap depliye li.
  
  
  Li te tout bon yon plan pou switch machin nan mekanis. Mwen te jis mete l 'nan pòch mwen lè Zhukov plonje pou l' revòlvè.
  
  
  Anvan mwen te kapab rive jwenn l', li te pwan yon revòlvè ak vize li nan m'. Mwen te plane nan chire matla kote Luger kouche . Zhukov a revòlvè te ale koupe, ak bal pès kwis pye dwat mwen. Mwen te ateri sou matla a ak imedyatman te pwan Luger. Lè Zhukov pran bi ankò, mwen leve soti vivan Luger e yo te tire de vaksen rapid san yo pa pran vize. Premye bal yo frape nan pòt la. Gen yo te byen fò rèl nan koridò a ak frape pi rèd toujou sou pòt la. Dezyèm bal frape Skarabe jis anba a nan kè an. Li te vole ak tonbe, ki chita sou etaj la. Li te chita pou yon moman ak je l ' gran louvri, lè sa a, tonbe ajenou, yo mouri.
  
  
  Moun yo te rele nan koridò a: "Polysia! Polysia! "Li te tan pou yo disparèt. Mwen monte soti nan fenèt la sou bankal chape lè gen dife ak desann yon ale fè nwa, sirèn t ' ap plenn nan distans la.
  
  
  
  
  
  
  Chapit 2
  
  
  
  
  
  
  Jou swa sa a, kòm yon siplemantè prekosyon, mwen te rete nan yon otèl diferan. Mwen new rezidans te tou pre Via Marco Aurelio, sou yon ti mòn anfas la Colosseum. Li te yon katye pòv, ak apre sa, mwen demenaje ale rete nan yon ti, chanm bouche, mwen te pi enkyete sou vòlè pase KGB la. Mwen te pase yon lannwit m ' enerve .
  
  
  Pwochen denmen maten mwen leve byen bonè, te pran dokiman an soti nan plas kache li yo, ki pa t ' prèske kòm envante kòm Zhukov a, ak abiye. Men, tan an pou transfè a nan dokiman an te pi bon. Mwen ta gen te rankontre courrier nan ayewopò lavil Wòm nan apremidi a ak men l ' dokiman an kòm li te akòste avyon an nan New York. Li te rive m ' ke si Zhukov te dispoze de dokiman an nan ven-kat èdtan, li te ka toujou dwe vivan jodi a.
  
  
  Lè mwen te ale pou kafe, mwen kite l ' nan chanm mwen. Tankou Zhukov, mwen pa t 'vle l' yo dwe avè m ' nenpòt ki pi long pase sa nesesè. An hobbyist souvan panse ke atik yo pral an sekirite lè li pote yo alantou. Men yon pwofesyonèl konnen ke si atik la se kache nan yon bon plas kache, li pral pi an sekirite la. San eksperyans ofisye yo anjeneral konsène sou sa a, men, sa a enkyetid pa ta dwe ale pi lwen pase bon jan kalite a nan lojman an.
  
  
  Mwen te pase maten an rechecking pran-off tan nan m 'nan konpayi asirans lan avyon ak kodaj yon mesaj kout pou David Hawke,' sipèvizè imedya m ' ak direktè nan RACH la nan Washington. Hawk te vle konnen kòm vit ke posib nan ki sikonstans la dokiman yo te jwenn. Mesaje a te ba l ' yon mesaj.
  
  
  Nan apremidi a, mwen te pran nan dokiman ki soti nan depo a, mete l ' nan yon ajan ka sigarèt, epi li mete ka a nan pòch mwen. Yo nan ayewopò an, mwen te gen yo ofri yo courier yon sigarèt, ak lè sa a, de ki idantik atik yo te echanje.
  
  
  Mwen pa t ' lòd yon taksi nan otèl la, men jis te ale desann ti mòn lan nan Colosseum a. Men, tan sa a nan prekosyon pa t ' ase. Apre sèlman yon kèk minit nan kondwi, mwen te wè yon nwa Fiat swiv nou.
  
  
  "Pran yon rete isit la," mwen te di chofè a.
  
  
  "Men, ou te di ou te vle pou yo ale nan ayewopò an!"
  
  
  "Bliye li pou kounye a."
  
  
  "Che barbar o coraggio!" nonm sa a bougonnen jan li te vire kwen an.
  
  
  Mwen gade deyò fenèt la tounen nan epi yo te wè yon machin Fiat ap vin apre m yo. Koulye a, li te vire m ' babye. Mwen te panse tout bagay te ale byen apre sa, mwen chanje otèl m ' yo. Men, yon jan kanmenm Zhukov an zanmi yo te jwenn mwen.
  
  
  Nou byen vit vire kwen an de fwa pi plis, ap eseye debarase m de yo. Chofè a, jwenn ke machin nan te sa nou, yo te pran opòtinite a pou montre l ' compétences kondwi. Li trennen nou desann Atravè Labicana, li tounen sot pase yo Colosseum a ak moute Via dei Fori Imperiali, lè sa a sot pase yo Bazilik la nan Constantine ak blan Fowòm nan Women an ak li yo tonben tanp bouyonant nan solèy la mitan jounen.
  
  
  "Ki kote yo kounye a, siyor?"
  
  
  "Jis ale tou dwat devan yo, "mwen te di, kap tounen nan Fiat. Malgre chofè taksi a manyen ajil, nou tout nou te ki te fèt moute pa trafik, ak Fiat kenbe moute ak nou; li te twò pre mwen. Nou te kondwi ansanm Corso Vittorio Emanuele nan Tiber a, janbe lòt la Ponte Vittorio Emanuele ak te dirije nan direksyon pou Vatikan an. Nwa machin yo te toujou ap kouri dèyè nou. Nan premye fwa mwen te panse kache nan la dokiman yo nan yon taksi yon kote, men, depi ajan yo dèyè nou idantifye machin lan, plan sa a finalman te sanble twò ki riske. Se konsa, nou kontinye kondwi desann Via della Conciliazione nan Pyadza Pius XII. St Pyè a loomed devan nou . Lè m te gade kare a ak yon gwo sous dlo nan mitan an, mwen toudenkou te gen yon lide. Li evidan, li te kounye a oswa pa janm.
  
  
  "Sispann, chofè," mwen te di byen vit, ak nan menm tan an mwen te gade dèyè ak wè ke Fiat te gen okenn plis pase de san mèt dèyè nou . Mwen pouse yon bouchon nan lire nan chofè a nan men yo, epi li leve soti vivan l ' yo epè, sousi bushy.
  
  
  "Benissimo !" li te rele apre m ' menm jan mwen te kite. "Nan boka al lupo!"
  
  
  Men, lè sa a, mwen reyalize ke mwen te bezwen anpil plis pase l ' yo volonte bon.
  
  
  Mwen anime m vitès; lè m ' gade byen vit sou zepòl mwen ankò, mwen te wè ke Fiat te sispann sou lòt bò a nan kare kare an . De mesye chita nan chèz la devan, yo bese tèt yo envizib nan solèy la apremidi. Yo sanblans vasiyman ankouraje m'. Mwen te konnen ke si mwen te kapab jwenn nan mize a dèyè bazilik la, mwen ta ka gen yon chans jwenn lwen nan men yo nan mitan foul moun yo nan touris yo.
  
  
  Se konsa, mwen anime mach mwen ankò, li kouri al nan kolonad a la, sot pase a nan gwo kolòn nan Bemini nan mize yo pi lwen pase. Mwen gade alantou ankò. Tou de gason te resevwa soti nan dezas la-kap machin nwa epi yo swiv mwen.
  
  
  Mwen toudenkou yo te fè yon priz dwat la, ducked nan lonbraj yo nan de premye mize, ak mache nan yon twazyèm, nwa bilding nan. Inifòm gad sekirite te kanpe nan papòt la. Mwen te mache sot pase yo san yo pa chèche tounen, yo antre nan sal la kote touris yo te ranpli moute boutik souvni. "Modi li," mwen murmures; mesye sa yo te gen nèt je pase mwen te panse.
  
  
  Youn nan yo te deja rantre nan hall kòm mwen te pran mach eskalye yo de nan yon moman. Mwen te gen tan remake enkyete ekspresyon sou l ' angilè, taye fè fas. Li te yon miskilè nonm avèk fè nwa cheve, abiye nan yon indéfinisabl ki lach gri kostim. Epi li te byen klè yo soti nan KGB la.
  
  
  Nan tèt yo nan mach eskalye yo, kote mwen gade alantou, esoufle, mwen te wè ke mwen te nan galeri a nan Bibliyotèk la Vatikan. Li te yon long, etwat espas antoure pa vè ka montre ki gen kado yo Pap Pius IX, Leo XII, ak Pius X. Li te yon trove trezò otantik nan jeweled scepters, ajan statuèt, ak fason frapan trè byen fè mete pòtre lò bòl ak objè relijye yo; ansyen vaz te kanpe sou etaj la, epi ant la ka montre . A gòch la nan galri la, mwen te kapab wè deyò miray ranpa a nan ki neglije lakou a mwen ta kouri nan yon kèk segond de sa .
  
  
  Mwen tcheke chanm lan ak gade pou yon plas posib nan magazen dokiman an. Li te twò ki riske pou yo kenbe li avè m', ak mwen te konnen ke avèk okenn chans, KGB la ta pa janm yo pral kapab jwenn li si mwen kache l ' nan yon kote ki apwopriye.
  
  
  Lame prepoze deplase atravè koridò yo sou swa bò nan galri la. Mwen te kapab tande krakman a nan planche kòm anplwaye antretyen ritm retounen lakay yo epi soti . Mwen lè sa a, mezire aksyon mwen pa anvlope son an nan mak pye yo se konsa yo ke yo pa t ' kapab wè sa ki mwen te fè. Mwen te pran yon ajan ka sigarèt soti nan pòch mwen. Yon nwa-chveu KGB ajan ki te ka parèt nan nenpòt ki moman. Mwen byen vit mete papye ki plwaye nan men dwat mwen an ak mete sigarèt yo ka tounen nan m pòch levit. Youn nan sedesyas te sifle. Mwen te sispann ak pran pòz admire ajan la nan youn nan ekspozisyon ka, l ap gade asistan toujou ap jiskaske li te soti nan je. Lè sa a, mwen glise dokiman an nan yon Etrusk vaz yo ki kanpe nan yon fenèt nan fen a nan galri la. Mwen te gen yo pliye papye an nan mwatye ankò yo ka resevwa li nan etwat la kou.
  
  
  Mwen te jis ale nan lòt la fenèt lè ris la te parèt nan pòt la. Li te vini nan byen vit, yo te wè m ' kanpe, ak ralanti desann. Li tou te sispann nan devan nan ka ekspozisyon ak egzamine sa yo.
  
  
  Mwen te asire w ke pa gen okenn yon sèl te wè m ' yo mete dokiman yo nan vaz la. Espere gade tankou yon òdinè touris, mwen te pase yon kèk plis minit kap alantou egzibisyon yo. Lè sa a, mwen tou dousman kite sal la ak tounen souke tèt la nan asistan an nan pòt la. Lè m ' te nan koridò a, mwen te ale nan fennèt la, li gade deyò nan lakou a. Mwen te wè ke yon dezyèm ris la te ap tann nan papòt la nan bilding nan .
  
  
  Mwen te deplase sou. Se konsa, yo te panse yo te kwense m'. Men, si yo te panse se konsa, yo pa t ' gen papye ankò. Dokiman sa a te pi plis byen ki estoke nan yon Swis ki an sekirite. Mwen konpayi asirans ki te bay lòd al pran reta vòl l 'pa ven-kat èdtan si mwen pa t' montre moute, se konsa, ki nan amann tou. Koulye a, tout mwen te fè te pou yo jwenn lwen soti nan sa yo de Larisi vivan.
  
  
  Mwen te ale desann eskalye yo nan premye etaj la nan bilding lan, kote mwen jwenn yon koridò ak plizyè twalèt. Pi lwen, li te prensipal la nan koridò a ak yon ti vestibule ki mennen ale nan sèvis la antre. Mwen te mache nan fen a nan ti gwoup, vire kwen an, ak rete tann. Prèske imedyatman, yon sekirite ofisye t ' ap kouri alantou kwen an, pwobableman panse mwen ta disparèt nan sèvis la yo antre .
  
  
  Lè li te vizib, mwen te rive nan soti, te pwan l', ak estime l kont miray la. Mwen te kapab touye l', men mwen pa gen. Mwen toujou te gen pou retire dokiman an soti nan galri la, ak pandan y ap mwen te fè sa a, mwen pa t ' bezwen lapolis pou mennen ankèt sou asasina-a. "Nou ap an reta," mwen bay manti, epenglaj l ' nan miray la. "Dokiman an ki te ale nan Washington."
  
  
  Mwen trou l ' nan vant la. Li double nan doulè. Mwen frape l 'nan kou a ak li lage kò l sou jenou l' yo. Kòm mwen te sou yo kouri byen lwen pou l', li toudenkou te pwan janm m', yo rale m 'nan direksyon pou l'.
  
  
  Li croaked. 'Ou ap bay manti!'
  
  
  Li te rive pou m ' fè fas ak rate mwen an dwa nan je yo nan yon milimèt kèk. Mwen frape men l ' lwen ak te kriye byen fò pwen mwen nan li charnèl fè fas. Li pete rele ak tonbe kont miray la. Mwen leve ak jan l 'te sou yo ka resevwa leve , mwen slapped l' nan fè fas a ankò. Enpak la ki te voye tèt li vole. Lè li frape miray la, mwen te kriye byen fò m ' wenti / je dwèt nan manbràn. Lè kouri soti nan poumon l ' ak li te tonbe plat atè ankò. Mwen kouri dèyè l ' nan tèt la. Li te san konesans.
  
  
  Li te klè ke pa gen okenn youn nan prensipal la koridò a te tande nan batay la. Mwen te ale nan sèvis la antre epi li te jwenn pòt la fèmen, menm jan mwen te espere. Men, mwen pa t ' panse ke mwen te kapab jwenn sot pase yo ak lòt ofisye nan antre prensipal la . Sa a, se poukisa mwen te pran m 'fèmen espesyal chwazi a, menm si mwen pa t' asire w ke li ta travay avèk yon gwo fin vye granmoun fèmen. Mwen te eseye pou yon kèk minit, toujou espere ke anplwaye antretyen pa t ' montre moute. Finalman, mwen louvri fèmen an.
  
  
  Dèyè do m', mwen tande chekist lapenn. Li te vin nan sans l ' yo. Mwen vire manch lan, epi li louvri pòt la. Solèy te vin nan sal la . Mwen te ale soti nan ti la anpil nan pakin dèyè bilding lan ak yo te mache nan kwen an kote yon taksi te ap tann. Chofè a te somnole nan wou an. Mwen apiye sou yo ak souke zepòl li.
  
  
  "Mwen vle pou yo ale nan Otèl la Della Lunetta," mwen te di.
  
  
  "Mi si yo ap viv dai piedi," li te reponn ; si mwen sèlman te vle pran yon woulib.
  
  
  Mwen lage l ' yon bouchon nan lire ak te resevwa nan yon taksi pandan ke li te konte lajan an. Lè li te fini, li ri.
  
  
  "Koulye a, byen vit."
  
  
  "Si, si, siyor."
  
  
  Li te kòmanse motè a, deplase angrenaj yo, epi nou te kondwi nan direksyon antre prensipal la, sot pase a touris yo ak ofisye a sekirite. Mwen ranmase jounal la soti nan chèz chofè a ak ki te fèt li nan devan m ' fè fas kòm nou rale moute nan papòt la. Kòm nou te kondwi sot pase yo, mwen te gade sou kwen an nan KGB ajan, yon nonm pi kout pase kolèg li yo. Li regarda yon ti tan nan taksi a, lè sa a, vire ak gade nan bilding lan kòm si li te espere wè l ' kolèg .
  
  
  Kòm nou te kondwi nan Square St Pyè a nan gwo larivyè lefrat la, mwen mete desann jounal la ak rilaks. Dokiman an te san danje - jouk koulye a. Koulye a, mwen te gen jwenn yon fason yo ka resevwa l ' tounen anvan mesaje bò gòch la jou kap vini an.
  
  
  
  
  
  Chapit 3
  
  
  
  ;
  
  
  Mwen pa t 'kapab kontakte konpayi asirans lan jouk jou kap vini an, men li pa t' sa nesesè. Kòm pou dokiman an , Vatikan Mize yo te fèmen mwatye yon èdtan apre mwen te kite pa taksi, epi yo pa t ' ouvè jiska denmen maten an. Se konsa, apre yon repa ap detann, mwen demenaje ale rete nan yon otèl twazyèm nan ka a KGB gade apre yon sèl nan dezyèm. Apre yo fin manje midi, mwen te ale nan yon bar piti, te bay lòd yon cinzano, epi yo bwè li tou dousman . Li te rive m ' ke si Hawk te konnen kote yo te dokiman an, li ta dwe kontan ak ki sa ki mwen te fè avèk li, e ke mwen ta deja kalkile yon fason jwenn dokiman an tounen. Mwen te ale nan famasi a epi li achte yon siplemantè-long pè nan doktè a pensèt. Nan denmen maten, mwen pral ale nan galeri ak pensèt anba jakèt mwen, ak si pa gen okenn se yon sèl alantou li, mwen pral tranpe nan pensèt yo nan Etrusk vaz e rale mete deyò papye a. Mwen pral rive byen bonè le pli vit ke mize a louvri , se konsa gen pa ka twò anpil touris.
  
  
  Mwen te jis te travay soti plan mwen an lè yon ti fi a te vin sou yo ak chita nan tab mwen. Mwen ap gade l ' pandan tout tan mwen te toujou panse sou Vatikan an. Li te evidamman yon jennès: mens, ak mens cheve nwa ak twòp makiyaj. Li te pote yon bon mache trase pullover ak yon jip ki apèn kouvri l ' kwis. "Hey, Johnny. Ou se yon Ameriken yo, se pa ou?
  
  
  'Repons lan se wi.'
  
  
  "Nan atitid la pou kèk plezi, huh?"
  
  
  "Pa aswè a."
  
  
  Mwen pa gen anyen kont jennès. Se sèlman pi fò nan yo sanble yo dwe emosyonèlman defigire, epi mwen renmen yon fanm yo dwe an sante pa sèlman nan kò a, men tou, nan tèt ou.
  
  
  Li ensiste pou l di. "Yo se ou asire w, Johnny?"
  
  
  "Wi," mwen te di. 'Mwen si ke.'
  
  
  "Alo, mwen konnen ki moun ou ye," li te di toudenkou. "Ou se yon Ameriken jandam."
  
  
  Mwen regardant nan l'. 'Ki sa ki fè ou panse ke?'
  
  
  'Nan kou! Ofisye polis! Mwen ka wè li? Èske ou travay avèk Women lapolis ?
  
  
  "Mwen pa yon jandam," mwen te di.
  
  
  Li te ban m ' yon souri. "Alo, Johnny," li te di, " pa gen yon moun ou ta renmen rankontre. Bonjou, Gina! Favoriska ! Anvan mwen te kapab pwoteste kont, li rele soti pou yon ti fi ki moun ki te vin moute pou nou ak ezitasyon te kanpe nan tab la, gade m ' nan figi an. Sa a yon sèl pa t ' gade tankou yon jennès. Ak li te trè bèl.
  
  
  "Si encodi!" mens ti fi ki di ti fi a bèl, frape pi rèd toujou sou twazyèm chèz. Lè sa a, li vin apiye pou pi devan ak di nan yon konfidansyèl ton: "Gina pale bon angle. Li renmen Ameriken. Ou vle pou pale ak l', pa ou?"
  
  
  Gina te vle pou yo objè a ak mens ti fi a nan envitasyon yo, men yo finalman pèmèt tèt li yo dwe pran tèt yo chita.
  
  
  "Gina la bèl, se pa li?" te di pa gen vyann fyète.
  
  
  "Che diavolo!" di Gina, e li te kòmanse pou yo jwenn moute.
  
  
  Bèl al kontre ou, Gina, " mwen te di. 'Non mwen se Nick. Tanpri chita avèk nou."
  
  
  Li te kache pou yon moman, lè sa a, apiye tounen timidman. Li te gen bèl karakteristik ak limyè cheve mawon ki nan nò a moun ki abite nan Milan ak Vicenza. Cheve l ' te long ak epè, ak limyè tach. Je l 'yo te mawon, bouch li te nan lajè ak sensual, ak anba ekipe kòsaj ak jip kout, figi l' te pi plis pase rafine.
  
  
  "Gina gen yon kouzen li nan Amerik," lòt ti fi te di, inyore Gina la anbarasman. "Men, li pale Ameriken yo pi bon pase m' fè. Li pral di ou. Lè sa a, li leve, li kite, premye ak yon wink nan m'.
  
  
  Mwen te di, " ki Sa ki sa sa vle di?"
  
  
  Gina jere yon souri. "Rose renmen prezante m' pou gason yo. Li panse mwen ap santi yo poukont yo.
  
  
  "Epi sa a, ou?"
  
  
  Li tire m ' yon ti koutje sou rapid, lè sa a evite kontanple mwen. Tout moun vin santi yo poukont pafwa, pa yo?
  
  
  "Wi," mwen admèt, sonje ke sa a te definitivman vre nan pwofesyon m ' yo. "Fè ou ap travay isit la, Gina?"
  
  
  Mwen se yon sèvez nan restoran, yon otès a, si ou vle rele li ki. Men, mwen pa dòmi ak moun nan travay." Li te pale mo ki sot pase yo tou dousman ak décisif. Mwen pa t ' ale nan twòp detay. Zanmi ou a Leve panse mwen se yon jandam, men sa a pa reyèlman travay mwen.
  
  
  "Mwen pa pran swen si li te travay ou.
  
  
  Mwen te mande. "Mwen ka jwenn ou yon bagay?"
  
  
  Li gade m ' nan je. "Mwen ta renmen yo, Nick," li te di, " men, tankou mwen te di, mwen pa yon hooker."
  
  
  Mwen te souri. [Mwen te panse konsa. Ki sa ki èske ou vle bwè?"
  
  
  Mwen siyale gason, epi li bay lòd yon ti goute. Nou koze pou yon ti tan. Mwen te di ke mwen te yon Ameriken ofisyèl la ki moun ki te vizite Anbasad la nan lavil Wòm.
  
  
  "Ki kote ou soti nan Amerik?" Gina te mande.
  
  
  "Soti Nan New York."
  
  
  "Mwen te toujou te vle pou yo ale gen. Nyès Leve te pale sou lavi sa a ki nan New York. Li trè valè kafeterya ak restoran. Èske yo te reyèlman kòm bon jan li te di yo?
  
  
  Mwen tann yon ti jan. "Ah," mwen te di, " yo yo se bon nan pwòp fason yo. Depi konbyen tan ou te ap travay nan sa a kafe, Gina?"
  
  
  'Pa konsa pou sa depi lontan. Mwen ka diman peye lwaye-a." Li bese je l'. "Mwen pral ale lakay ou byento," li te di krentivman. "Gen a pa gen okenn travay isit la jodi a, epi yo pa bezwen m'. Ou ka vini pou yon bwè ansanm avè m ' si ou vle." Poukisa nou pa, mwen te panse. "Mwen ta renmen," mwen te di.
  
  
  Mwen te rele yon taksi, epi nou te ale nan Gina chanm. Li te yon chanm sou do kay la nan yon kay fin vye granmoun nan Via delle Quattro Fontane. Nou te kòmanse ap mache moute a katriyèm etaj la, ak jan nou ekspire sou dezyèm aterisaj, mwen apiye desann epi li bo l ' dousman. Bouch li te mou, yo cho, epi ki sansib .
  
  
  Nan chanm nan, nou koze pandan y ap bwè diven. Gina te pale sou tan an lè li te metrès a nan yon pwisan bòs nan travay la Women mò yo ye a, yon sèten Giovanni Farrelli. Li te kòmanse soti kòm yon senp kanbriyolè yo ak lè sa a, te fè dè milyon nan fwod byen imobilye. Dapre li, li trete l ' mal.
  
  
  "Men, sa a nan tan lontan an. Koulye a, mwen rete lwen moun tankou Giovanni. Mwen kanpe sou de pye m ' yo ak touche lajan onètman."
  
  
  Mwen san presyon leve nan je a nan l ' souri. Li regardant nan m ' pou yon moman, lè sa a, leve kanpe, epi vire limyè a chanje se konsa ke se sèlman limyè a soti nan dormer fenèt antre nan sal la . Li dezabiye ' w san di anyen. L 'blond cheve a te tonbe nan zepòl li, epi l' plen pwatrin yo mande l ' yo dwe manyen. Mwen rale l 'chofe kò a kont mwen, epi li te fonn nan m' tankou men m ' dousman kouri sou li velours po. Bouch li, toudenkou cho, jwenn m ' yo, ak bouch nou louvri nan mityèl eksplorasyon. Kò a mwen te jwe sou te ajil ak lis, tankou yon sèz-ane-fin vye granmoun nan.
  
  
  "Pran m', Nick," li orèy nan zòrèy mwen.
  
  
  Mwen dezabiye ' w ak li wè Luger . "Se konsa, ou se yon jandam."
  
  
  "Mwen te di ou sa a verite a," mwen te di. Mwen anbwase lòt l', epi li bliye sou zam la.
  
  
  "Nan kabann," li orèy. "Pran m' nan kabann."
  
  
  Mwen te fè li. Kòm mwen te kouche pwochen l', men m 'karese kò li jiskaske li separe l' depi lontan kwis ak mwen kouri men m ' sou velours andedan.
  
  
  "Va benissime!" li murmures.
  
  
  Mwen kite men m ' ale pi wo.
  
  
  "Vini non sou li a," li te respire.
  
  
  Mwen li bo l ' plen pwatrin yo, epi li te ki te fèt souf li. "Basta," li te rele. 'Sa a, se ase. Kounye an. Mwen vle ou koulye a.'
  
  
  Mwen tou dousman penetration li. Anroue urleman pete soti nan gòj li. Kò li writhed ak pasyon, ak mwen te mande sou pa yon fò ak akablan dezi fizik. Mwen te santi l mouye kwis fèmen kote m', ak son an nan li sifle, aletman urleman répéta nan zòrèy mwen. Li grate men m 'ak klou li, vlope bra l' nan kou m ak zepòl yo, yo rale m ' desann, prèske éfréné nan fini an ki sa nou ta te kòmanse.
  
  
  Lè sa a, te vin moman sa a lè chak panse, chak volontè, yo te ale. "Plis, plis, Nick!" li gasped. Bouch mwen rkrokviye nan yon smirk, sa ki te mwatye sardonic, mwatye nan yo pa konnen. Li anbwase lòt m ' pi sere, pi plis possessively, ak ranch li te kòmanse repiyans kòm li pèdi kontwòl. Youn nan dènye konvulsion tremor, e nou rasanble ansanm pou deside ki nou te kòmanse; li jemi fou, yon chante pou yo chante nan anvi wè ak w pèdi kontinuèl plezi.
  
  
  
  
  Lè mwen leve nan denmen maten, te gen yon moman panik; premye a kliyot yo nan pè kòm mwen gade nan ki abitye environnement. Akote m', yon cho kò yo t ' ap bougonnen dousman. Mwen leve je ak ri lè mwen wè Gina a dòmi figi. Cheve l ' te mete yo sou zòrye a , yon coppery halo sou li blan kilòt. Trè ak anpil atansyon, mwen glise lwen l 'jouk men l' tonbe soti nan pwatrin mwen. Li tèt anba pou yon moman , lè sa a li pou l respire te vin menm ankò, epi li tonbe nan yon gwo twou san fon dòmi.
  
  
  An silans, se konsa yo pa reveye l 'leve, li kite l' mande m ' kote mwen te ale, mwen te resevwa soti nan kabann nan ak ranmase rad mwen an. Mwen te sezi ke mwen pa t ' ale tounen nan otèl la yo epi te depanse lannwit la tout antye ak Gina yo nan bra mwen. Men, te gen pa gen anyen ki gen valè nan chanm otèl m', paske Etrusk vaz nan Bibliyotèk la Vatikan toujou ki te fèt koute chè dokiman ki genyen l ki ka touye moun sekrè. Men koulye a, ke mwen te jere yo kenbe dokiman an ki soti nan men yo nan KGB la, mwen te retounen li, e kòm vit ke posib. Lè mwen te abiye, mwen kouri dwèt mwen nan cheve m, pran yon lòt gade nan la kabann ak li rumpled, mouye dra ak kado a nan Gina a bèl jenn kò a, ak te dirije yo pou pòt la.
  
  
  Mwen pa ta gen èspri reveye l ' moute depi mwen te konnen li pa ta lide . Men, li te renmen m 'vre, epi fanm yo ta dwe plezi pa janm gen ki te fèt m' a tounen soti nan yon travay ki nesesè yo dwe ranpli. Mwen te bay li yon dènye pasyone gade. Li pa t 'di anyen; tete l' leve ak tonbe ak souf chak . Mwen glise soti nan chanm lan epi li fèmen pòt la dousman dèyè do m'.
  
  
  Li te tan yo mete tout panse nan Jin soti nan tèt mwen. Mwen te gen yo konsantre sou èkstraksyon dokiman an, jwenn li san yo pa atire atansyon. Si mwen te aksidantèlman kenbe ap eseye retounen dokiman an, gen yo ta dwe , yo mete l ' léjèrman, konplikasyon grav. Premyèman, bagay ki pi mal la ki ka rive nan ajan an-lòt pase lanmò, yo nan kou a-se pou yo atire atansyon piblik. Posibilite pou ki nan mwen an kamouflaj montre nan te danjere ase, men, si mwen te dekouvri ap eseye gen tan pwan papye, dokiman an ta dwe wè ak egzamine pa nenpòt italyen ofisye lapolis ki moun ki te kapab wè li. Menm si mwen ka finalman konvenk otorite yo ki dokiman ki fè pati gouvènman an US, sekrè a pral sispann yo dwe yon sekrè kòm vit ke posib. Mwen te asire w ke se pa tout italyen ofisye lapolis yo ta dwe vle vann tankou yon tèt-sekrè dokiman yo yon moun ki gen yon gwo bouchon nan lire nan men yo.
  
  
  Men, si Larisi te di ki kote yo te dokiman an yo, yo ta gen te eseye jwenn nan li mwen anvan m ' te fè. Èkstraksyon yon dokiman ki soti nan yon Etrusk vaz se kounye a objektif prensipal mwen. Tout lòt bagay te endiferan . Chans, mwen leve byen bonè se konsa yo ke mwen ta dwe nan Bibliyotèk la Vatikan lè li louvri.
  
  
  Mwen te nan Pius XII Kare, nan papòt la nan Vatikan an, lè mwen wè yon gwo foul moun te rasanble nan kare a nan devan m', Square St Pyè a. Sa a te pa estraòdinè. Pap la souvan parèt sou balkon la nan palè l ' yo beni pèp fidèl e pèlren kanpe nan kare a. Men, sa a maten, foul moun yo nan touris yo ak Women yo te sanble pi gwo pase nòmal.
  
  
  Mwen te fè wout mwen an nan mitan foul moun yo, zòrèy mwen yo ekskiz nan chak etap. Chèf fanmi yo te leve soti vivan nan fenèt yo nan Pap la Palè a, ak jan mwen pwoche bò kwen nan la dans foul moun yo, yon sèl rèl byen te konn tande, ki te swiv pa yon lòt ak prèske menasan silans ki ap vale tèren nan odyans lan. Mwen te kanpe imobilité ak gade jiska osi blan-rekouvèr figi a nan Pap Pòl VI te vin vizib.
  
  
  Li leve soti vivan men l ' nan benediksyon. Men, li te jis kòmanse benediksyon an, lè yon file enpak fann syèl la tankou loraj. Nan premye fwa mwen te panse li te yon mòflè machin.
  
  
  Malerezman, li te pi plis grav.
  
  
  Yon dezyèm fann pita, vè ki kase te fè aksidan desann sou Pap la kòm gwo vè tache fenèt yo nan balkon l ' yo kraze ak yon aksidan. Yon moun nan foul moun yo ki anba balkon la ki te kòmanse rele yo, ak Pap la te disparèt soti nan devan je kòm plis vè tonbe sou foul moun yo nan moun ki nan kare a.
  
  
  Rèl yo te répéta pa lòt moun menm jan foul moun yo te vin tounen panik ki tèlman. Mwen gade nan tout direksyon yo wè ki kote yo pran piki a te vini soti; li te klèman vize Papa ak rate l ' pa yon pous kèk .
  
  
  "Li Papa!" yon retantir italyen vwa rele byen fò.
  
  
  "Yo ap eseye pou touye l'! yon lòt rele byen fò.
  
  
  Moun kouri al nan papòt la nan Vatikan an, ak bri sa a nan yo panik vwa ki leve nan lè a tankou yon jemi nan tristès ak dezespwa. Fragman nan vè toujou tonbe sou kare a, men an pati ki mennen nan mitan foul moun yo kouri al nan pòt yo ak pa t ' jwenn kenbe nan lagrèl nan ekla.
  
  
  Mwen te pran yon lòt gade nan balkon la, ak nan moman sa yo de nan figi an ba a, te vin vizib. Yo bese desann nan ede Papa moute. Soti nan kote mwen te kanpe, mwen te kapab wè ke li te aparaman blese.
  
  
  Yon lòt gwonde te soti nan mitan foul moun yo dèyè m'. Mwen gade sou zepòl mwen ak te wè nan yon bon bout nwa machin vitès lwen kare. Li te jis yon konyensidans, mwen te sezi , oswa t a machin gen yon bagay fè ak ki sa mwen ta jis gade?
  
  
  Mwen pa konnen poukisa mwen toudenkou gade nan yon direksyon ki nan mize, Bibliyotèk la Vatikan, ki kote mwen te ale. Men, lè mwen gade, mwen wè elikoptè desann yo epi yo disparèt dèyè bilding lan. Li byen klè te sanble ak yon Ameriken militè elikoptè Skyhook.
  
  
  Mwen pa t ' gen yo panse sou li pou yon dezyèm fwa.
  
  
  Menm jan mwen te fè wout mwen an nan mitan foul moun yo, mwen reyalize ke mwen te gen pou li ale nan bibliyotèk la kòm byen vit ke posib. Mwen pouse nan sezi foul moun yo ak te mache soti nan kare prensipal la nan mize a dèyè kolonad a la. Kòm mwen te antre nan lakou a prensipal yo, elikoptè a te vizib ankò. Li tou dousman desann dirèkteman sou Bibliyotèk la Vatikan. Lè sa a, mwen reyalize ke yon bagay te mal; fò anpil mal.
  
  
  Mwen te kòmanse ap kouri, paske mwen pa t ' gen yon dezyèm pèdi. Mwen te santi kè m kous ak rush a adrenalin nan venn mwen menm jan mwen te kouri nan direksyon mize a antre . Kenbe nan panik la nan dans la foul moun yo, lame prepoze prèske tout kite pòs yo nan devan nan Pap la bibliyotèk. Yo kouri sot pase m', je yo nan frizè ak yo te pè. Mwen gade tounen nan la balkon kote Papa te parèt. Balkon an te vid, se sèlman fragman nan glas rete an silans temwen pou sa ki mwen te gen sèlman wè.
  
  
  Li evidan, yo pa t ' konnen sou saint a kondisyon ankò; sètènman se pa fache, panik foul moun yo. Gad yo te kouri retounen ak lide atravè nan kare a, tankou si chèche pou mak pye. Men, mwen te konnen yo pa t ' jwenn anyen , ak mwen te asire w ke te gen plis pou batay la ak jeneral konfizyon pase te supèrfisyèl.
  
  
  Koulye a, yon dezyèm briyan nwa limousine a te vin antre nan vi. Mwen te plane dèyè youn nan poto yo nan bibliyotèk la antre. Machin lan screeched nan yon kanpe. Fren yo creaked, ak de gwo-epolèt, grès gason vole soti nan machin nan e pwan daso antre nan bilding lan. An menm tan an, kale nan pati anba a nan elikoptè a louvri, epi mwen kenbe yon seri de mouvman nan avyon an.
  
  
  Yon figi ténèbres chita dèyè volan an nan limousine a. Nonm lan te fè fas a enposib yo wè ke machin lurched pou pi devan epi yo te pran vòl sot pase m'. Mwen squinted ak yo te eseye pou yo ekri nimewo plak machin. Men, menm si machin nan te sispann, ou ta toujou gen yo gen yon X-ray nan je yo wè nimewo yo. Dosye-a te kouvri ak yon ki graj opak nwa kouvri moso twal.
  
  
  Lè machin lan te soti nan je, mwen te kòmanse ap mache. Mwen pa t ' kapab antre nan bibliyotèk la pandan ke yo te nan machin nan nan devan li, men kounye a ke li te atout vitès lwen, mwen kouri al nan papòt la nan pap moniman ak gade anndan an. Kèk anplwaye nèrveu te pale osijè de sa ki te rive.
  
  
  Men, de fò-bati gason ki moun ki te jis vole soti nan machin nan yo te okenn kote yo dwe wè. Pa gen yonn nan eksite mize anplwaye te sanble yo remake yo. Petèt yo pa t ' wè mesye yo kouri antre nan bibliyotèk la, men mwen te fè. Kòm mwen apwoche mach eskalye yo ki mennen ale nan galri la, de vaksen sonnen deyò. Nan RACH, mwen te pran yon trè sofistike balistik kou , epi mwen te gen pa gen okenn pwoblèm pou detèmine si ki vaksen yo te vini soti nan galri la ki kote m ' te kache yon tèt-sekrè desen.
  
  
  Mwen kouri moute mach eskalye yo twa nan yon tan, Luger nan men yo, dwèt mwen sou deklanche la. Lè mwen te rive nan premye etaj la, m pi move sispèk yo te konfime. Lame sèvitè ki moun ki te deside rete nan post l', otreman li pa ta gen tan yo te kite, yo te kounye a kouche nan pòt la nan yon pisin gwo nan san. Mwen pa t 'gen yo pliye plis pase l' yo wè ke li te mouri.
  
  
  Twò ta, mwen te wè masiv fè mete pòtre pye bwadchenn pòt yo nan galri la fèmen soti nan andedan an. Mwen te gen, men se pa vit ase. Menm si mwen itilize Wilhelmina, li ta dwe enposib yo anpeche soti nan pòt klakan fèmen.
  
  
  Mwen tande klike la a yon kle nan fèmen la. Mwen rale deklanche la ak bwa alantou fèmen an fann louvri. Men, bal la te penetration mwatye epè pòt an bwa. Lè sa a, mwen tande yon lòt grounded e yo reyalize ke menm bagay la te nan pase sou lòt bò a nan koridò lontan. Galeri a te fèmen soti nan anndan an ak sa yo efikasite ke li te klè ke operasyon an - bagay ki ta ka paran yo li - yo te te pote soti ak bon kalifikasyon ak preparasyon.
  
  
  Mwen gade alantou pwi enflasyon yo wè si mwen te kapab antre nan galri la. Mwen tande anvlope vwa dèyè do m'. Mwen pa t ' pran nenpòt chans yo ki pi plis. Mwen vire alantou kòm twa touris te vini alantou kwen an. Youn nan yo, yon wouj-fè fas a yon fanm nan yon rad byen klere, gade nan Luger ak rele byen fò.
  
  
  Li kriye soulve m ' nan aksyon. Mwen kouri al nan ranje ki nan tou pre fenèt la fèmen galerie pòt yo. Mwen louvri obtenir a, louvri youn nan fenèt yo, epi li vin apiye pou pi devan pou gade deyò nan lakou a. Sou trant yad soti nan elikoptè a, yon metal nan panyen an la a plis pase twa pye nan dyamèt epi wotè a, tache ak yon epè kab asye, tonbe . Te gen yon nonm akoupi andedan panyen an la a, epi mwen remake ke panyen an la a yo te fè nan blende yo asye , metal la menm ki kouvri fon an nan elikoptè a.
  
  
  Li te kounye a klè ke sa ki mwen te gen premye dvine te tout bon vre. Atak la sou Pap la te yon diversion taktik yo distrè atansyon soti nan reyèl la nan krim yo ki te ke yo kounye a ke yo te komèt. Moun ki dèyè sa a pa janm te gen entansyon touye Pap la. Atak sa a te te pote soti nan lakòz panik ak jeneral konfizyon. Reyèl nan sib te yon koleksyon lò ak an ajan trezò soti nan Bibliyotèk la Vatikan galerie - anpil galeri ki kote m ' te kache sa ki dyableman, irreplaceable sekrè desen.
  
  
  Urleman nan yon pè touris atire atansyon nan vizitè lòt nan mize a. Mwen gade retounen lakay yo epi geste pou yo kite - wout la mwen balanse te pwovoke alam la nan konfonn ak pè foul moun yo. Mwen te ale tounen nan galeri a pòt, bese atè, epi yo koute fikse . Mwen te kapab tande glas kraze, ak mwen sispèk ke fenèt la nan galri yo te kase nan, epi byento yo presye richès ki te vòlè li-kado soti nan tout reliant Ewopeyen an rwa, présié artefacts lage desann nan Pap la soti nan wa yo ak eklezyastik chèf . Ak ant yo te yon dokiman ki mwen te gen pou li retounen - nan nenpòt pri.
  
  
  Yon kote nan mize a, yon klòch alam nan sonnen. Men, pa gen yon sèl te kapab mete yon fen a pi brital vòl nan istwa italyen. Mwen pa t ' kapab ede nou men admire entèlijans la nan plan an ak efikasite nan ak pwofesyonalis nan ki te krim lan komèt. Men, dokiman mwen bezwen se te nan yon Etrusk vaz, envizib dèyè byen sere fèmen pòt yo nan galri la.
  
  
  "Rele anplwaye antretyen!" Mwen rele byen fò sa a jenn nonm kanpe akote m', ak li yo lajè je yo ak bouch chanje jan mwen pouse l ' desann eskalye yo.
  
  
  "Wi, mesye," li te di, l ' yo kamera danse sou pwatrin li kòm li te fè wout li nan eksite touris .
  
  
  "Di yo ke Pap la Galerie se ke yo te vòlè!"
  
  
  Petèt li te konvenk son yo nan mwen lòd oswa lefèt ke mwen te pale nan lang angle, men kèlkeswa sa li te, odyans lan kalme desann. Mwen vize yo an sekirite balistrad nan eskalye la. Menm fanm lan ki moun ki jouk lè li te wè m Luger kalme ak te sanble ke yo dwe tèt li ankò.
  
  
  Mwen vire tounen nan pòt la. Yon splintered, boule ti plant pye bwa a pi wo a nan chato make chemen an nan piki premye fwa mwen. Pwobableman youn bal ta gen ase . Petèt sa a, chanje ak dezyèm lan oubyen menm nan twazyèm piki. Mwen te pran atansyon bi e yo te tire twa vaksen nan yon ranje.
  
  
  Pòt yo jemi kòm lou bal frape yo. Metal fèmen creaked byen fò, ak nan lafimen ak ekla nan bwa a, mwen te kapab wè ke seri a te apeprè fòse. Reine pwouve vo l 'ankò lè m' te tire ankò nan pòt la lou. Dèyè m', yon lòt fanm lan pete rele, ak pè anpil touris kouri je fèmen anba mach eskalye yo nan gwoup la.Kounye a ke yo te pa gen okenn ankò an danje, mwen te demisyone tounen, leve pye m', ak kouri dèyè. Tae Kwon Do se youn nan pi bon teknik lit. Ak yon kònen moute, Moute Cha-Ki, pòt yo fann louvri. Dezyèm lan pòt yo ak metal fèmen vole sou ankadreman an bwa ak clattered nan etaj la.
  
  
  Lè sa a, pase kouto pòt louvri, epi mwen te ekstrèmman okouran de byen-bati moun ap resevwa soti nan yon nwa limousine . Li te sanble tankou li te rive yon kèk èdtan de sa. Men, li pa t ' gen plis pase dis oswa kenz minit depi de moun - ak konpayon yo nan elikoptè a - te pwan daso nan la mize.
  
  
  Yo te fars yon sèl koute chè asosye apre yon lòt nan plizyè deja twò chaje lou twal sak. Metal nan panyen an la mwen te wè te pandye nan devan an yo louvri galri fenèt ak te tache yo nan lajè nan wòch rebò pa de metal kwòk . Twazyèm nonm chaje twal fin blan an sache yo nan panyen an. Vè ka montre yo te kraze, epi yo poli planche a te kouvri ak fragman nan glas .
  
  
  Le pli vit ke mwen te kraze desann pòt la, epi li te pran yon gade rapid nan sèn lan, vòlè a ki pi pre m 'vire, li pwente yon revòlvè nan m'. Li te rele soti nan de nan kanmarad li yo, ak youn nan yo tonbe nan yon sak twal fin blan sou planche a ak te kòmanse tire nan o aza.
  
  
  Mwen te plane dèyè montangn kòm bal whizzed nan lè a. Mwen tande son an nan mennen ricocheting alantou m'. Bal yo te kriye byen fò nan ankadreman an pòt ak etwatman rate tèt mwen ak pwatrin. Mwen te fè sèman m ' anba souf ak rale tounen yon ti kras pi plis .
  
  
  Yon lòt bal whizzed sot pase ankadreman an pòt. Mwen tann yon ti moman, lè sa a, poked tèt mwen alantou kwen an e yo te tire. Galri la bay ti kras kouvri pou twa moun. Nonm lan ki moun ki te tire vaksen yo an premye yo te eseye dodge. Men, Reine te pi vit, e mwen frape m 'premye sib yo ak yon bal ki frape l' kite avanbra.
  
  
  Yon toufe kriye chape bouch li. Li te jemi ak kont tonbe kase ekspozisyon ka, revòlvè tonbe soti nan li limp ak initil dwèt yo. Je m 'tonbe sou nonm lan dezyèm jis ke li te tire m'.
  
  
  Yon sèl sa a pa te ale nan bay moute kòm byen fasil tankou zanmi l ' yo. Li trennen l ' lou sak nan fenèt la louvri, vle mete richès ki te nan metal la panyen an. Mwen rale deklanche la nan Luger, manke l 'pa yon pous kite l' anch, ak ki li jere yo pase sak la man la twazyèm, ki moun ki te toujou kanpe bò fenèt la louvri.
  
  
  Dèyè yo te yon ekspozisyon vè ka nan fen a lòt nan chanm lan. Jou a anvan, yon Etrusk vaz te kanpe pwochen nan ekspozisyon sa a ka. Men koulye a, ke mwen leve je l, bouch mwen yo te sèk. Pa te gen okenn vaz.
  
  
  Pwoblèm se pwoblèm gwo. Si vòlè yo pa sispann ak vaz yo yo pa tounen, konsekans yo pral kapab prevwa. Mwen pa t ' panse anpil sou sitiyasyon an, men mwen li pran kouri nan galri la, tire. Mwen te pran vize nan blese moun ak piki l ' yon dezyèm fwa nan kwis pye dwat. Li te frape soti, kite sèlman de nan ekip li.
  
  
  Nonm lan mwen ta wè k ap grenpe desann nan metal la panyen an la moute tounen nan, ak soti nan kote mwen te kanpe, mwen te kapab wè tèt yo nan de plen sak twal fin blan. Fè nwa-chveu nonm ki te gen te ede l ' te pare pou yo kite. Galri la te pratikman vid, dechouke li nan li koute chè ak trezò. Lè nonm lan tounen dife a, mwen tonbe nan tè la. Bal whizzed menaçant sou tèt mwen. Men, mwen te kenbe tire, ak bwa ak vè kraze tout alantou m'. Mwen te santi fragman nan vè tonbe sou kwis mwen ak pwatrin.
  
  
  Si mwen pa t 'touye yo, de lòt moun, si mwen pa te vinn dokiman an tounen nan Etrusk vaz, Malfini ki pa janm ta gen padonnen m', di omwen nan.
  
  
  "Caita chapo!" nonm sa a nan fenèt la rele byen fò, pou mande l ' konpayon prese. Li estime m ' desann ak vaksen kòm mesye ki te blese a repati nan fenèt la, kite yon santye nan san sou etaj la. Yon moman pita, de mesye yo te nan yon metal panyen ak konpayon yo .
  
  
  Mwen pran sote leve, e yo te tire de fwa plis kòm panyen an la a te monte nan direksyon ou louvri vant nan elikoptè elikopte. Men, lè mwen te ale nan fenèt la ak yo te tire, ankò, gade soti, panyen an la a ak moun ki nan li te gen deja te disparèt anndan an imite chante machin.
  
  
  Zam plak kase tounen nan plas li, epi mwen nan dènye bal la rebondi koupe metal la. Mwen-madichon bondye tankou plizyè mize travayè yo ak yon douzèn polisye pete nan lakou a dirèkteman anba m'. Yo te tire nan elikoptè a, men yo pa gen okenn pwofite.
  
  
  Li te sanble enposib yo sispann vòlè yo. Mwen akselere lwen soti nan fenèt la ak deyò nan koridò a, inyore kraze dèyè do m ' - kraze ki jiska dènyèman ki te fèt nan mize a ki pi ki gen anpil valè trezò. Yon kèk kirye touris ki kap chèche plezi nan - epi yo te resevwa li - te toujou bloti nan tèt yo nan mach eskalye yo. Youn nan yo, yon nonm gen anpil grès nan bermuda bout pantalon, te gen longvi nan kou l'.
  
  
  "Ban m' ou, longvi," mwen te di.
  
  
  Li te gade m ' ak snorted. 'Ale kote mò yo ye a.'
  
  
  Mwen imedyatman ki vize a luger nan l'. "Longvi," mwen repete. "E yo gen dwa kounye a."
  
  
  Toudenkou, li te pè. Li lage m ' longvi, dwèt li tranble kou fèy bwa nèrveu. Mwen sezi longvi soti nan men l', li kouri tounen nan fenèt la, ak ki vize yo nan elikoptè a.
  
  
  Trap an nan etaj la te kounye a konplètman fèmen, pwoteje pasaje yo ak trezò yo nan Vatikan an koleksyon , osi byen ke dokiman an mwen te gen malerezman kache nan yon Etrusk vaz. Elikoptè a yo te kòmanse pran koupe ak veer lwen soti nan mize a. Mwen te kap nan longvi nan elikoptè a, men li pa t ' gen nenpòt idantifikasyon mak ki idantifye mèt pwopriyete yo. Apre sa, mwen remake mwen longvi nan fennèt la sou bò gòch la nan elikoptè a epi pou yo kenbe figi a dèyè ki fenèt. Li te yon figi ki te fè cheve sou do a nan kou m leve kanpe. Enkwayab, mwen te panse, toujou ap chèche nan pwofil la nan moun yo mwen ta wè anpil moun,anpil fwa anvan .
  
  
  Ni je m', ni nan odyans lan li te twonpe m. Mwen te kwè sa mwen te wè. Li te yon zo bwa tèt - renmen fè fas a, vid, parchemin-tankou po a, epè ak sir. Nonm lan nan je yo te visye, pèrfid ouvèti ak mens, chabon-nwa elèv yo mete nan yon jòn, tankou tane fè fas. Yon bouch lajè ak mens bouch yo rkrokviye nan yon zo bwa tèt grin. Li te pwofil la mwen te kenbe gade nan: yon sèl bò nan figi a ki te fè pati ki pi vicieux a ak kolosal moun mwen ta janm li te ye. Mwen te panse mwen ta vinn debarase m de l ' pou tout jounen an li te plonje nan Niagara Falls.
  
  
  Aparamman, li te siviv sezon otòn la. Jida te toujou vivan.
  
  
  Elikoptè a te pran koupe byen vit, swerved ankò, ak disparèt nan yon moman pita.
  
  
  Mwen te ale tounen nan galri la epi gade toutotou sal la. Se sèlman yon kèk ka montre yo li te rete entak, pa gen dout, paske yo sa ki te pa koute chè ase. Li sanble ke ansasen yo te konnen ekzakteman ki sa yo te vle a anvan kraze nan sal la .
  
  
  Mwen fouye ankò pou la Etrusk vaz, espere dezespereman ke li te gen tou senpleman yo te deplase oswa kase . Men, vaz la pa t ' gen, epi gen yo te pa gen okenn ekla nan vè yo endike ke li te kase pandan vòl la. Mwen te konnen ke vaz la pa te gen okenn siyifikatif valè sou mache. Li te vo yon bagay sèlman nan pèseptè. Yon limyè a te vin sou yo pou m'. Jida, nonm ki te gen se konsa, depi lontan anpeche RACH nan òganizasyon , te gen yon enterè patikilye nan ansyen italyen zafè. Mwen pa te gen okenn dout ke je m ' te wè tout bagay kòrèkteman. Jida te toujou vivan. Ak li rale sou yo ki pi kokenn ègzist nan tan nou an . Ak li te gen yon Etrusk vaz, paske li espesyalman moutre mesye l 'yo pran l' tou.
  
  
  Mwen frison a menm jan mwen imajine kè kontan l ' nan jwenn sipriz kache nan vaz la. Li te yon dezagreyab te panse.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Chapit 4
  
  
  
  
  
  
  
  
  "Enkwayab!" pran rele Malfini, kenbe vitès fou nan devan nan akajou biwo yo nan l ' tanporè Pari nan katye jeneral sou Rue de Fleur. Li te ban m ' yon tounen gade ak strode sou nan kostim twid. L 'cheve blan te dezord, ak li te moulen kouray sou yon mens eten siga ki rebondi ant dan l' yo.
  
  
  "Mwen regrèt sa," mwen te di.
  
  
  "Li te pa tankou yon difisil plasman, Nick," li te di sevè. "Ou te gen ki dyableman dokiman nan men ou. Et puis... byen, mwen te pa janm te tande tankou yon istwa etranj kòm ki sa ou jis te di m'.
  
  
  'Mwen pa t' gen yon chwa. Mwen ta dwe gen fè li. Li te jis yon estipid konyensidans ki
  
  
  "Fè ou konnen ki moun ki mwen ta dwe reponn pou sa a?" Malfini koupe m'. "Li te yon jwenti operasyon an, sonje? Gen moun ki soti nan entèlijans militè yo. Mwen gen fè rapò sa a Pentagòn lan ak ... Bondye, fè w gen nenpòt lide ki jan prezidan an pral reyaji nan sa a? Lè mwen rakwoche telefòn nan, apre pale ak l', mwen pa yo pral kapab dòmi sou zòrèy dwat mwen pou yon semèn antye."
  
  
  "Gade," mwen te di irritably, "si ou vle anpeche m' nan plasman mwen ..."
  
  
  Malfini regardant nan m 'pou yon dezyèm fwa, kòm si li ta wè m' chita la pou premye fwa. Ekspresyon li chanje. Chòk la nan move nouvèl te sanble yo diminye. Bondye, Nick, li te di, pa lide m'. Mwen pa ka blame ou tout sa, mwen konnen ke. Malgre ke anpil moun ap eseye fè li. Si gen nan nenpòt fay, mwen pral pataje li. Ou konnen, te gen yon anpil nan mekontantman yo ak lefèt ke prezidan an asiyen nan pozisyon sa a RACH . Mwen parye yo ap vole sou kou nou .
  
  
  "Mwen pa konnen ki lòt bagay mwen kapab fè," mwen te di. "Petèt... mwen te kap chèche yon fason yo fè li yon fason diferan.
  
  
  Fatra. Si sa a vòl pa t ' rive sa a trè maten, ou ta gen te deja vin tounen yon gwo ewo. Yo dwe onèt, li te byen entelijan nan ou kache dokiman an nan sa a vaz .
  
  
  Mwen te souri léjèrman. "Ki jan bon nan ou di sa. Mwen dwe admèt, mwen te panse se konsa tèt mwen."
  
  
  Men, ou konprann, nan kou, ke li se gratui pou konvenk nenpòt moun ki nan sa a, " li te di sourly. "Nou se nan yon kriz nan jiskaske nou retounen dokiman sa a. By wout la, ki jan ou t ' jwenn soti nan sa a mize apre elikoptè a te disparèt?
  
  
  "Mwen te mache nan sèvis la antre pou fè pou evite ke yo te kenbe pa gad sekirite nan bilding lan.
  
  
  Men, sou wout la gen, mwen te mache pou kont li desann yon koulwa ki sou premye etaj la, kote yon fenèt la te louvri ki jis mande yo dwe itilize. Mwen vole sou senk pye, ki nan tout.
  
  
  "Hmm," Hawk gronde. "Oke, omwen ou pa t' jwenn kenbe. Èske ou asire w ou te wè Jida?"
  
  
  "Si li pa l', li dwe l', frè jimo," mwen te di. "Fè fas a gade ki idantik. Malfini ' ap tranble anba pye tèt li. Li te pran siga nan bouch li, te mache alantou an tab, epi yo chita bò tab la. "Jida, se toujou vivan ... Nou pa t' jwenn kò l ' lè li te tonbe nan kaskad la. Se konsa, li se posib ."
  
  
  "Mwen te panse sou sa a atizay vòl," mwen te di. "Nan style, li sanble ak yon kantite lòt atizay vòl pran angajman nan peyi Itali plis pase sot pase a kèk ane. Mwen mande si Jida yo te dirije a dèyè tout bagay sa yo vòl.
  
  
  "Mwen panse ke," Hawke reponn li:, " ke si sa a seri de vòl se Jida a ap fè, mwen pral parye pa gen motif lòt pase benefis finansye. 'Petèt. Men, dwa koulye a, mwen se plis konsène sou dokiman pase Jida ' plan gwo. Li pral definitivman jwenn li nan sa a vaz, ak pi piti a li te pral fè se vann li nan la Larisi oswa Chinwa a paske yo te rayi l ' nan Lwès la.
  
  
  Malfini gade piti anpil epi yo trè fatige nan chèz kwi dèyè biwo. Li anmande m 'ke mwen te ankonbre l' ak enkyetid sa yo.
  
  
  "Si lòt moun yo kopi sa a detonateur, Nick," li te di dousman, " nou te kapab dwe nan pwoblèm grav. Mwen pa t 'ale nan detay yo, lè mwen te ban nou sa a plasman paske ou pa t' bezwen enfòmasyon sa yo pou jwenn travay la fè, men mwen kwè ke ou ta dwe kounye a konnen ki sa nou te pèdi si enfòmasyon an fini moute nan men yo nan lènmi potansyèl.'
  
  
  "Ak bagay sa a, Nick, ou kapab kreye zam nikleyè sou yon echèl piti anpil. Mòtye ak obu ka chaje ak ti tèt de gè nikleyè, jis tankou tank zam. Yon sèl piki soti nan yon kanon rezèvwa ka touye dè santèn de moun."
  
  
  "Epi pa gen okenn negosyasyon sou taktik zam yo," mwen te di.
  
  
  Mwen pa kwè ke nou ta sèvi ak zam sa yo menm si nou ki fèt ak manifaktire yo. Men, Larisi yo pa ka enpoze restriksyon sa a sou tèt yo. Ti zam nikleyè ta dwe ideyal pou ti lagè ki pa sispann nan fwontyè yo." Mwen souke tèt mwen. "Mwen espere ke mwen te sa ki mal la, sou Jida. Nou ka fè san yo pa li, epi ki asosye konplikasyon. Mwen p ' ap janm bliye yon operasyon li te fè yon kèk ane de sa, lè li te gen entansyon yo kite mak li sou Amerik-peryodik blakawout, nwa bwouya, dlo sal, san-wouj rivyè yo ak lak yo ."
  
  
  "Vrèman," Hawk te di, " men, tout sa nou ap enterese nan kounye a se ap resevwa dokiman sa a soti nan Jida a oswa moun ki va nan sa a sou elikoptè a. Lapolis la nan lavil Wòm se evidamman sou bò gòch ou, men mwen pa ta atann twòp nan men yo. Pa ale nan yo, sof si ou jwenn yo ke yo gen enstriksyon ki klè."
  
  
  "Ki sa ki sou Interpol nan lavil Wòm? Mwen konnen yon kèk moun ki gen, epi yo pral pwobableman ap mennen ankèt sou ka-a."
  
  
  "Mwen pral travay ak yo. Nan kou, yo ka pa konnen ekzakteman ki sa ou ap fè."
  
  
  'Mwen konprann.'
  
  
  "Eske ou gen yon chans pou yo wè Bibliyotèk la Vatikan galerie anvan ou te gen yo kite kay la vit konsa?"
  
  
  "Mwen te pran yon gade rapid alantou."
  
  
  "Oke, mwen panse ke nou ta dwe pran yon gade bon nan sitiyasyon sa a," Hawke te di, mete siga tounen nan dan l ' ak mòde li.
  
  
  "Men, ki jan nou fè sa? Pral gen doub sekirite jiskaske ankèt la polis se sou.
  
  
  Petèt ou zanmi ki soti nan Interpol ka fè aranjman pou li pou ou, Hawke sonje. Men, nou p ap konte sou li. Mwen panse ke li nan pi bon yo ale tou dwat nan tèt la figi."
  
  
  "Komisyonè ki nan lavil Wòm?"
  
  
  "Pa gen okenn," Hawk chuckled. "Papa."
  
  
  Mwen vin apiye pou pi devan nan chèz mwen an. "Pale ak Papa?'
  
  
  'Poukisa pa?'
  
  
  "Bondye, mwen pa ta konnen ki sa yo fè. Mwen vle di, ou gen yon pwotokòl ak tout sa ki. Yon lòt moun ka fè li ? Mwen te rayi reyinyon politisyen enpòtan, ak sa ki Hawke te konnen ke yo te totalman akseptab .
  
  
  "Nick, ou bezwen pèmisyon nan rechèch nan sèn nan krim. Se konsa, w ap kalite a nan moun ki moun ki ka pale ak Pap la. Mwen kwè ou pral jwenn Pòl VI yon bon moun ."
  
  
  "Men li va aksepte m'?"
  
  
  "Si prezidan an te rele l', lè sa a, repons lan se wi. Si nou te gen eseye ankò yo ka resevwa Zhukov dokiman tounen, Pap la ta refize, paske li ta entèfere nan yon kesyon ki genyen ant de pouvwa yo nan lemonn. Men, depi li se klè ke nou sekrè eta yo te aksidantèlman vòlè li pa kriminèl yo, mwen kwè ke Pap la pral gen kè kontan yo ede nou nan nenpòt fason posib. E si li te di ou ka gade atravè bibliyotèk la, lapolis la pa yo pral kapab pou yo sispann ou."
  
  
  Mwen soupi. Lè m ap retounen nan lavil Wòm?
  
  
  "Aswè a," Hawk te di. "Sa se, si li pa entèfere ak plan ou pou aswè a." Dènye kòmantè sarcastic.
  
  
  Mwen te di ak yon figi dwat, " Byen, sa ki ti kras asistan vòl nan avyon an. Li te gen ven-kat èdtan sou jiskaske pwochen an vòl, epi mwen te di l'... "
  
  
  "Ki nan ase, Nick," Hawk te di grimly.
  
  
  Mwen ti souri e te kanpe kanpe. "Mwen pral kenbe nou te poste."
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Chapit 5
  
  
  
  
  
  
  
  
  Move tan an cho nan lavil Wòm te sou; li te sonbre ak lapli. Colosseum a te gwo twou san fon pisin ki reflete ansyen achitekti noblesse. Pave yo nan koridò yo te lave lwen, ak touris te mache alantou ak kolore parapli koule ak dlo.
  
  
  Jounal nouvèl yo te plen ak rapò nan yon Vatikan vòl. Men, li te etonan kijan kèk moun ki te sanble pou konnen sa ki vrèman rive. Nan kèk istwa, li te rapòte ke alye yo debake nan avyon an nan lakou a nan la mize. Lòt temwen yo te asire w ke vòlè yo te mete mask. Yon jounal te rapòte ke te gen yon douzèn moun nan bilding lan, tout nan yo ame ak zam machin ak touris menase ak lanmò. Yon lòt, jounal la te rapòte ke yon maske moun lòt nasyon ki parèt soti nan okenn kote ak sove lavi yo nan moun ki te menase pa kriminèl yo. Sa a maske ki moun lòt nasyon te rapòte ke yo te yon alman zam a fe ak te pale swa Slavic oswa lang ebre.
  
  
  Mwen jis te espere lapolis la ta dwe pi byen enfòme. Se pa etonan rimè ak espekilasyon gaye konsa lajman apre yo fin tankou yon krim sansasyonalis, men mwen te janm wè pou la près se konsa konfonn. Mwen pa te li yon sèl atik sa ki presizyon dekri sa ki te pase ke sunny maten.
  
  
  Bagay la pi byen mwen te kapab fè kounye a te nan kontak nan zanmi m ' Antonio Benedetto nan Interpol katye jeneral li nan lavil Wòm . Antonio te yon jenn ti gason, bèl enspektè ki moun ki de fwa te ede m ' ale nan Interpol a pou dosye ou. Mwen te panse mwen te kapab konte sou l ' ankò. Mwen te resevwa yon gade bon nan figi a nan nonm sa a mwen piki nan galri la, ak mwen te vle etidye foto yo nan kriminèl yo. Mwen te konnen mwen kapab mete konfyans Tony kenbe idantite mwen pou tèt li epi yo pa poze kesyon.
  
  
  Mwen pwoche bò kote l ' byen ta nan maten an. Vwa l ' te cho ak zanmitay.
  
  
  "Nick," li te di ak yon grounded, " ki sa ki yon sipriz pou yo tande pale de ou ankò, amigo. Ki sa yo ou ap fè nan lavil Wòm? Èske ou sèvo bonbè yo dèyè yon masiv Vatikan ègzist? Li te ri ki gen enfeksyon.
  
  
  "Li pa la travay mwen," mwen te di. "Mwen sèlman fè fas ak lajan reyèl. Bwat. Kesye ak sou sa.
  
  
  Li te ri ankò. "Men, ka sa a te pran yon anpil nan imajinasyon, amigo."
  
  
  "Wi," mwen te di. "Yo dwe onèt, mwen te kalite ki enplike."
  
  
  "Kat fwa ?"
  
  
  Mwen pa t ' ale nan twòp detay. "Tony a, mwen ta renmen wè gen kèk foto. Ou ka fè aranjman pou sa?"
  
  
  'Nan kou. Tounen vin jwenn sa a apremidi. Pi byen ankò, nou pral gen manje midi. Mwen konnen yon bèl kafe tou pre isit la.
  
  
  'Mwen pa kapab fè li jodi a. Mwen gen yon randevou.
  
  
  Sou yo. Byen, mwen espere ke li se yon bèl fanm."
  
  
  Mwen te di, " pa gen Okenn. "Ak Papa M'."
  
  
  "Enposib ! Antonio te di.
  
  
  'Sa a, se dwa. Papa a Sentespri wè m ' nan de è nan apremidi a ."
  
  
  'Gen pitye pou!'li te di dousman. "Ou gen enfliyans yo pi plis pase mwen te panse, amigo."
  
  
  "Ak kèk èd nan men Washington," mwen te di. 'Mwen pral di w pita. Èske mwen ka vini nan biwo ou nan maten an? '
  
  
  "Benissimo," Antonio te di. "Ou toujou sanble yo vire m' sou, Nick."
  
  
  Mwen retounen nan Vatikan an menm jou a. Zòn nan alantou mize a te cordoned koupe, ak lapolis yo te vizib toupatou. Li ta dwe enposib pou retounen nan galri la san pèmisyon otorite yo . Ou ta ka kòm byen yo te eseye kraze nan Fort Knox.
  
  
  Papa a te sekirite a kounye a pi bon pase sa li te sanble nan premye. Otè krim yo te pè pa piki yo te tire nan l 'sou jou a nan vòl la, e pa gen yon sèl te kapab apwoche l' san yo pa enpresyonan dokiman yo epi ak apre yon chèk bon jan.
  
  
  Liy lan premye nan defans fèt nan plizyè ofisye polis nan papòt la nan zèl an kote pap la kay yo ak biwo te chita. Yo te byen-ki resevwa fòmasyon nèg a, epi li te pran yo yon pandan y ap nan tès m ' yo.
  
  
  Nan kou, mwen te kite tout zam yo - epi sitou Reine a-nan otèl la. Lè yo pa t 'kapab jwenn anyen ki sispèk, yo lage m' plis pase yon sivil polisye, ki moun ki lage m ' nan Vatikan an Gad.
  
  
  Finalman, mwen te akonpaye nan pap la chambers. Chanm yo yo te moun rich nan istwa a nan sivilizasyon Oksidantal yo. Pano a mi yo te dekore avèk frèsk, plafon yo te mozayik, inonbrabl penti ak ta vle chanje koulè tapisri. Men, te gen yon tanpérans sou l', prèske yon tanpérans. Santi mwen gen lè mwen gade alantou a te yon sans de solanèl, yon mank konplè nan levity.
  
  
  Mwen te montre yon chèz nan yon gwo chanm nan ap tann, epi kòm mwen t ' ap tann, mwen te panse sou tout tèt yo nan eta a ak diyitè ki te chita nan chanm nan menm. Epi, koulye a li nan Nick Carter a vire, Killmaster N3 RACH. Mwen pa t 'konnen si konparezon a te fè m 'ri oswa tristesse m'.
  
  
  Li te omwen mwatye yon èdtan, epi mwen te kòmanse yo ka resevwa yon ti kras nève lè pòt la louvri. Yon wotè, distenge-kap nonm nan yon dife wouj kadinal nan ekipe a te antre nan zòn nan resepsyon.
  
  
  "Eminence ou," mwen di, ap resevwa moute twò vit.
  
  
  Li rive jiska m', li figi lekspresyon. "Mwen sipoze ou ap Mesye Carter?" "Ki sa ki se li?" li mande piti / ba.
  
  
  'Repons lan se wi.'
  
  
  "Mwen Kadinal Pei. Sentete li ka resevwa ou kounye a. Ou ka swiv mwen." Li pwente nan chanm li te jis sòti nan.
  
  
  Mwen t 'ap swiv li ak anpil atansyon, tande son an nan pwòp m' mak pye yo. Kòm li fèmen pòt la dèyè nou, mwen nodded nan de lòt kardino, prezimableman onè gad palè yo. Yo flèch men, pa fache je te di m 'ke chak deplase m' te ke yo te ap gade ak anpil atansyon, si se pa evalye.
  
  
  Nan fen an nan sal la te gen de mawon-vlope relijyeu. Yon total de senk mesye yo te gade m 'tankou mwen tou dousman bese tèt mwen paske mwen pa t' konnen ki sa lòt moun fè. Dwa nan devan m', ki te antoure pa de relijyeu yo, chita Pap Pòl. Li te pote yon blan blouz ak bouchon, ak sou pwatrin li te yon gwo kwa lò.
  
  
  Kadinal Pei pa t ' di anyen. Sibtil chanjman nan ekspresyon li fè m ' pran yon gwo etap pou pi devan. "Sentete ou," mwen te di, yo bese tèt mwen ankò, yo pa konnen si wi ou non yo banza oswa ou pa. Yon souri janbe lòt Papa a pursed po bouch yo. Petèt li te wè ki jan mwen te santi alèz . Petèt li te santi ensèten ke mwen te panse ki te reflete nan m'. Nan nenpòt ka, mwen te trè reyasire pa souri l ' yo. "Mesye Carter,"li te di nan pafè angle," tanpri, chita desann." Li siy pou chèz la pwochen l', epi li pap bag glinted yon ti tan nan limyè a la.
  
  
  Mwen chita bò tab la, gwo soufwans okouran ke prestige la nan gouvènman an mwen an, nou pa mansyone Hawk ak RACH, te kounye a nan mennen. Men, Papa a kondesandans attitude te kontajye, ak mwen pli vit yo te jwenn tèt mwen kòmanse yo detann.
  
  
  Kadinal Pei pran yon pozisyon ki Pap la dwat. "Sa a se yon jenn gason ki te voye pa Prezidan an nan Peyi Etazini, Ou Sentete," Kadinal la te di.
  
  
  "Wi, mwen sonje ke sa a te odyans lan mande sa."
  
  
  Pap Pòl VI a te tounen m 'yo, ak je l' chaje pou yon moman. "Li parèt ke gouvènman ou te vin patisipe nan yon ki sot pase - ak anpil malere, trè malere-vòl."
  
  
  "Wi, Sentete Ou," mwen te di. "Yon trè enpòtan dokiman ki te vòlè li ansanm ak pap la kado. Pou pwoteje l 'soti nan ... er ... mwen te pran libète a nan kache l' nan youn nan bèl ou Etrusk vaz. Kèk eleman yo te akonpaye m 'nan mize a; moun ki te pran dokiman an nan men m'."
  
  
  Mwen te konnen ke mwen te glise sou tè a, nan teritwa a nan entènasyonal diplomasi. Se konsa, mwen te chwazi m ' mo sa yo kòm ak anpil atansyon ke posib. Lè Papa nodded, tankou si yo di yo dakò ak m', mwen te byen kontan ke, malgre anbigwite m eksplikasyon tou kout, mwen te fè tèt mwen klè.
  
  
  "Ou prezidan," li te di, " te di yon sèl sa a ... dokiman sa a, menm jan ou rele li, se trè enpòtan."
  
  
  "Vreman Vre, Sentete Ou. Se poutèt sa nou yo te tèlman anvi eksplore galri la epi gen dwa mande yon kèk kesyon pou anplwaye a mize. Nou konprann ke la polis ap fè yon ankèt apwofondi. Men, paske se nan enpòtans ki genyen nan dokiman sa a nan Gouvènman mwen an, nou jwenn li nesesè fè pwòp nou an ... er ... fè atansyon ankèt la ." Kadinal Pei nodded, kap premye nan Pap la ak lè sa a, tounen nan m'. Mwen te deplase sou.
  
  
  "Pou egzanp, nou bezwen detèmine nan si wi ou non yon vaz se nan mitan atik yo vòlè li. Nan kou, gen yon posibilite ke li te transfere nan mize a Etrusk apre mwen te kite bibliyotèk la."
  
  
  "Mwen pa panse konsa," Kadinal Pei te di.
  
  
  "Vreman vre," Papa a te di. "Mwen kwè envantè a se konplè, Mesye Carter. Mwen sèlman regarda nan li yon ti tan, men mwen pa sonje li ke yo te yon Etrusk vaz. Nan kou, pi fò nan atik yo vòlè li yo te retire soti nan fenèt magazen yo." Li te sispann ak gade sot pase m ' nan miray ranpa a nan opoze. Tan an te pase tou dousman, men, mwen pa t ' di anyen. Finalman, li gade tounen nan m'. "Ekselan, Mesye Carter," li te di. "Ou ap pèmèt yo ap depanse tout rès la nan jounen an nan galri la ak lòt zòn nan bibliyotèk la. Mwen tou pèmèt ou fè yon demann - ki se, san yo pa bay lòt enfòmasyon, men mwen pwobableman pa bezwen enfòme w - nan Mize a Etrusk."
  
  
  "Sa a trè kalite ou, Sentete Ou."
  
  
  Li te tounen pou Kadinal Pei. "Prepare yon lèt pou mwen pou m siyen. Mesye Carter a pa ta dwe gen nenpòt pwoblèm nesesè ak polis nou.
  
  
  "Wi, Ou Sentete," Kadinal la te di, siy ankò.
  
  
  "Asire w ke li k ap pase imedyatman." Papa vire tounen m'. "Nou pèsonèlman ta vle ou jwenn nan dokiman sa a, Mesye Carter."
  
  
  "Mèsi poutèt ou anpil anpil, Sentete Ou," mwen te di, yo kanpe epi pran yon kèk etap tounen. Mwen bese tèt jouk atè, yo kite sal la, ki te swiv pa Kadinal Pei.
  
  
  Ven minit pita mwen te resevwa yon nòt ki te siyen ak tenm sou li pa Pap la. Yon vag nan sekou lave sou mwen. Mwen odyans lan ak Pap Pòl VI te ale byen, men li te pi nè-tourmantant yon pati nan misyon mwen.
  
  
  
  
  Mwen te ale nan mize a Etrusk premye. Zòn la an antye te pou yon ti tan fèmen. Pa te gen okenn vizitè oswa touris yo, se konsa, mwen te gen pa gen okenn pwoblèm ap resevwa enfòmasyon. Tankou lòt Vatikan mize, yon sèl sa a gade plis tankou yon palè pase nenpòt lòt bagay. Li te chaje ak bagay ki gen valè ak zafè yo soti nan Etrusk epòk. Mwen vin chonje ki pi fò nan atik yo te jwenn tou pre Etruria pandan fouyman yo nan Pope Gregory XVI. Mwen te gen okenn lide ke mize a ta gen anpil vaz, boutèy, gode yo ak lòt trezò. Malerezman, espere ke mwen ta dwe kapab rekonèt vaz a yo te tounen soti yo dwe initil. Men, avèk èd nan kèk moun ki sòti nan mize a epi yo achiv vaste, mwen te dekouvri ke vaz a te bay Vatikan prèske de ane sa yo pi bonè, ak ke pa gen okenn dosye sou retounen li yo.
  
  
  Pita jou sa a, mwen te pale nan kèk galri anplwaye ki konfime ke vaz, kòm byen lwen kòm yo te konnen, yo te nan galri la sou maten an nan vòl la. Sa te kite m ak konklizyon an mwen te gen deja te pè: vòlè yo te pran li.
  
  
  Mwen depanse yon pati nan jou a nan galri la apre yon bon jan polis yo tcheke. Jenn jandam sivil gade mefyans nan Papa a nòt.
  
  
  "Sa a dwe tcheke, siyor."
  
  
  "Lè sa a, fè li byen vit," mwen te di. "Mwen sèlman gen tan yo gade alantou li jodi a."
  
  
  'Gen yon sèten pwosedi
  
  
  "Gade," mwen te di. "Papa tèt li te di m' ke mwen pa ta gen nenpòt pwoblèm ak sa yo nòt. Ta dwe mwen kite ou konnen ke ou gen dout sou sa?
  
  
  Jenn gason an gade m ' pou yon ti moman. Lè sa a, li te gade nan nòt la ankò. "Mwen regrèt sa," li te di. Li te ale soti nan galri la epi remèt nòt yo dezyèm sivil ofisye. Nonm sa a li li l'. Lè sa a, yo gade nan m ' ak di yon bagay tou dousman nan chak ak lòt nan italyen. Nonm lan ki moun ki te kanpe nan pòt la yo te tounen, ki montre nan m', ak lè sa a, te pale décisif nan lòt detektif. Repons lan te ou kalm, ak akonpaye pa yon aksidantèl vag yo nan men yo. Jenn gason an tonbe nan nòt la tounen nan m'. "Bòs nan travay mwen di ou ka ale nan galri a," li te di grimly .
  
  
  "Grazi," mwen te di, e li te pran nòt.
  
  
  Mwen te ale nan ak gade toutotou. Ki gen ladan jenn gason an, te gen twa polisye. Yo te pale tou dousman nan chak ak lòt. Long hall gade diferan soti nan premye fwa mwen te wè li. Fennèt yo te fèmen, paske li te lapli; li te lugubr. Kase kouvèti a nan glas la ka montre yo te retire ak egzamine pou anprent dwèt. Mwen te asire w ke si ansasen yo te kite nenpòt prèv fizik la, lapolis la ta yo te pran li, pa kounye a. Men, soti nan sa mwen te wè jou maten sa a, gen pa ta gen anyen siyifikatif bò gòch la, si li pa t ' janm pou anprent dwèt ...
  
  
  Mwen gade nan pòt la. Li ta dwe enposib yo idantifye moun soulye simagri nan mitan anpil nan yo ki disponib si yo pa t ' chita nan ankadreman an fenèt oubyen nan lòt kote espesifik kote se sèlman vòlè yo te prezan.
  
  
  Mwen gade ankò pou la Etrusk vaz, malgre ke mwen te asire w ke li pa t ' nan sal prensipal la . Mwen te mande lapolis la si vaz a oswa fragman nan vaz a te itilize kòm prèv. Li te di li pa t'.
  
  
  Mwen te ale tounen nan koulwa a, ap eseye sonje ki sa mwen ta wè kap vini moute mach eskalye yo ki denmen maten: moun mouri, sèvitè ak pòt yo ki te jis te kriye byen fò fèmen. Mwen te tounen ak te ale tounen nan galri la. Lè sa a, mwen te mache sou nan kote kò a te ak te wè ke te gen toujou bloodstains sou li. Pòt yo yo te gran louvri kounye a, ak lè m 'gade dèyè a men dwat-pòt, mwen te wè ke kase fèmen pa t' te repare ankò. La polis te pwobableman kirye sou 9mm bal yo rale soti nan pye bwa an. Mwen gade tè a, li wè yon lòt bagay. Pòt la te fèt kont miray la pa yon zen metal sou planche a, ki te figire nan bien nan pati anba a nan pòt la. Li te enteresan. Sa vle di ke yo nan lòd yo fèmen pòt yo, ansasen yo te kanpe dèyè pòt yo pou liberasyon an kwòk . Mwen apiye desann epi gade nan etaj la. Yon kouch mens nan pousyè tè nan deyò pòt la, kite yon santye klè nan sot pase soulye .
  
  
  Gen plis chans, ekri ak lèt detache yo te fè pa moun nan ki moun ki touye gad palè a sekirite epi yo fèmen pòt yo sou bò sa a nan galri la . Mwen te panse li te yon krepon sèl ak yon olye etranj modèl echikye. Mwen te mache alantou an ekri an lèt detache, unhooked zen an pòt, ak pouse pòt la ouvè nan kite nan plis limyè . Mwen rale soti yon kamera miniature ak ultra-sansib nwa-ak-blan fim. Mwen te pran twa foto nan soulye ekri an lèt detache ak mete kamera a tounen nan pòch mwen. Ak ki lè mwen dwate moute ankò, mwen te wè yon fèt yon sèl kou nan sèk blan ti labou pwochen nan ekri ak lèt detache. Gen plis chans, li te tonbe koupe soti nan soulye a ki te sou yo ekri ak lèt detache yo te fè fè yo. Mwen te pran yon mouchwa m ' soti nan lòt pòch, te pran yon moso ajil, ak vlope li yo nan mouchwa a, le pli vit ke jenn detektif tounen. Kòm li ap gade, mwen pouse pòt la louvri ankò, epi tache zen an.
  
  
  "Se yon bagay sa ki mal, siyor?" li te mande. Ton l 'yo sigjere ke li te pran m' pou yon entru.
  
  
  Mwen pa pral di l ' sou santye an. Si sa posib, mwen te vle jwenn Jida a anvan lapolis la te fè. La polis pouvwa a gen lide diferan sou komen nan dokiman an, epi gen pouvwa dwe entènasyonal konplote anvan mwen retou li - - - epi sèlman apre italyen an otorite militè yo ki te egzamine li ak anpil atansyon.
  
  
  "Mwen jis te wè sa bloodstains sou planche a," mwen bay manti. "Kondisyon terib."
  
  
  "Wi, li nan terib la," li te di soothingly.
  
  
  "Mèsi pou kowoperasyon ou," mwen te di, vire kite.
  
  
  Li te sispann m'. "Manyè di m', seyè, se ou ki soti nan Interpol oswa petèt laprès la?"
  
  
  "Ni," mwen te di. "Se mwen menm ki yon pwofesyonèl vizitè nan mize. Mwen ale nan mize yo nan tout mond lan, ak lè sa a, dekri ak katalòg kontni an nan piblikasyon divès kalite. Se konsa, lwen, mwen te vizite plis pase dis mil. Mwen pa t ' kapab rete tann pou galri la yo louvri, paske mwen toujou gen senkant-twa mize nan sèt lòt lavil yo Ewopeyen an anvan fen a nan semèn nan. Mwen gen yo ale kounye a, paske mwen gen yon kèk plis mize vizite isit la nan lavil Wòm jodi a."
  
  
  "Nan kou," li te di.
  
  
  Kòm mwen te kite, jenn gason an gade m ' nan sipriz, mande si li te twonpe tèt nou.
  
  
  
  
  Interpol biwo a te ki chita nan 23 Via Filippo Turati, nan yon indéfinisabl bilding nan. Move tan an pa te otorize moute, ak te gen yon sèk sezon prentan nan lè a nan syèl la. Li ta dwe yon gwo maten pran yon ti mache alantou lavil Wòm epi fè eksperyans atmosfè a-ale nan Gardens yo Tivoli, Basen yo nan Caracalla oswa pi popilè Villa Adriana. Men, te gen toujou ap travay yo dwe fè , e ki travay yo te ap tann dèyè enbesil fasad nan Interpol katye jeneral.
  
  
  Mwen te jwenn zanmi m 'Tony Benedetto nan ti l' nan biwo nan dezyèm etaj la. Yo dim miray ranpa yo ak mèb ki nan biwo a yo te limen moute pa limyè solèy la a en nan nan fenèt ki louvri ak Tony se gwo souri .
  
  
  "Nick, zanmi m'!" li te akeyi m 'ak te mache alantou biwo li ban m' yon akolad.
  
  
  "Buon giorno, amico," mwen di ak yon ri anbachal.
  
  
  Tony te prèske m wotè, ak epè cheve nwa ak je klere. Yo nou ve yo te ede youn ak lòt anvan ak te gen yon anpil nan plezi yo ansanm. Tony renmen gen yon plezi ti kras.
  
  
  Nou chita desann. Mwen rale soti yon pake nan Lucky Grèv ak bèt yo ofri Tony yon sigarèt.
  
  
  'Ah! Koulye a mwen sonje poutèt sa mwen renmen ou anpil, Bambino. Paske ou gen bon Ameriken sigarèt.
  
  
  Mwen limen yon sigarèt e nou chita nan silans pou yon ti tan, fimen nan silans. "Se konsa, ou ap yon enspektè kounye a?" M ' te di nan dènye.
  
  
  Li te monte zèpòl. "Si ou rete nan òganizasyon an lontan ase, ou pral evantyèlman vin bòs nan travay la, si wi ou non ou renmen li ou pa." Li te souri ban mwen ak dantifris.
  
  
  "Petèt mwen ta dwe kite RACH anvan bòs nan travay la démission," mwen te di. "Mwen pa panse mwen ka okipe travay biwo yo."
  
  
  "M' tou," Tony te di. "Erezman, mwen ti pwomosyon pèmèt m' nan tou travay deyò." Fè nwa a mawon je yo te grav kounye a. "Mwen gen yon ka nan yon vòl nan yon nan Vatikan an, Nick. Ki jan ou patisipe nan sa a?
  
  
  Mwen te rezime sa ki te rive byen lwen tèlman. Mwen te di l ' sou dokiman an, men se pa sa ki li te genyen. Li te koute grimly. Mwen ta renmen wè ou lapolis foto, mwen deside. "Mwen te resevwa yon gade bon nan moun nan ki moun mwen te blese."
  
  
  "Nou ap gade yo ansanm, Nick," li te di. "Mwen voye yon moun nan Vatikan an, men li pa t' jwenn anyen. Eske li posib ke nou kapab travay ansanm sou pwoblèm sa a? "
  
  
  "Petèt," mwen te di. "Men se pa ofisyèlman. Mwen ta pito ke Interpol pa konnen rezon ki fè yo pou prezans mwen."
  
  
  Li nodded.
  
  
  "Epi yon sèl plis bagay," mwen ajoute. "Si nou te ka jwenn dokiman an, li se pou mwen yo ye. Ou pa menm gen mansyone egzistans li yo supérieure ou."
  
  
  Tony te panse sou li. "Tout dwa, Nick," li te di. "Nou se enterese nan jwenn Vatikan an nan trezò li tounen, nou pa bezwen fouye nan Amerik la eta sekrè." Souri a tou dousman tounen nan figi li. "Mwen gen yon santiman nou gen yon plon."
  
  
  Mwen te pran yon kamera miniature soti nan pòch mwen. Li te yon Minolta ak yon vole trè vit, ak mwen itilize superpanchromatic fim nan li. "Mwen panse ke sa a pral enterese w yo," mwen te di. "Ki jan byen vit li ka dwe manifeste ?"
  
  
  "Nou gen yon ti chanm nan fè nwa," Tony te reponn. "Ak yon pwofesyonèl. Nou pral kapab rale nan alantou midi."
  
  
  "Bon," mwen te di. Mwen te pran mouchwa ak ap depliye li. "Ak lè sa a, mwen ta renmen konnen ki kote sa a fèt yon sèl kou nan labou a te soti." Èske ou ka jwenn deyò?
  
  
  "Sa a se pral yo dwe yon ti kras pi rèd, amiko yo," li apiye pi devan ak egzamine fèt yon sèl kou a nan ajil. "Mwen pral ba li pou nou an magazen. Nenpòt lòt bagay?'
  
  
  'Pa nan moman an. Kite a pran yon rapid gade nan foto ou nan albòm ."
  
  
  Nou pase plis pase yon èdtan kap nan polis foto nan yon gwo gri sal la plen ak ranpli kabinèt, biwo, ak fi komi. Lè nou fini, mwen pa t ' rekonèt yon sèl figi nan foto a tout antye achiv yo ke mwen te konnen.
  
  
  "Mwen te asire w ke nèg sa a ta dwe gen," mwen te di. "Si moun nan ki moun ou te wè te gen Jida," Tony di, frapan an dènye album li,"li te dwe fè anpil atansyon sou chwazi pèp li a."
  
  
  'Egzakteman. Men, sa a, vòl te komèt, pa pwofesyonèl reyèl, epi anjeneral moun nan nivo sa yo gen yon dosye kriminèl ."
  
  
  Tony mete yon men sou zepòl mwen. "Nou gen foto ak yon moso ajil," li te di. 'Vini non sou. Nou ap gen yon bon manje midi, w ' a vide kèk ekselan diven sou nou manje midi, ak lè sa a ale tounen nan jou a nan travay ou wa ajou.
  
  
  Mwen ti souri ak nodded. Yon sèl bagay mwen te renmen sou Tony. Li nonchalan attitude a te sensè, men, mwen te konnen ke dèyè l ' nonchalant, mete entèlijans epi nan atizan konn fè a nan yon dedye ofisye lapolis.
  
  
  "Ou ap dwat," mwen te di. "Nou pa ka fè anyen isit la jouk lè foto yo yo pare."
  
  
  Nou te ale nan Mediterraneo Kafe ak te chita sou teras la. Li te resevwa pi cho kounye a ke nwaj yo te otorize, men van an te toujou fò. Sou Tony se rekòmandasyon sa a, nou te bay lòd pwason fri. Kou prensipal la te anvan pa espageti ak lè sa a fwomaj blan. Nou limyè a diven blan te bon gou. Nou koze sou jou yo fin vye granmoun, ak Tony raple m nan yon ti fi nou tou de te konnen. Nou ri yon anpil, ak pou yon pandan y ap presyon an nan semèn ki sot pase a yo desann ak mwen te kapab detann yo.
  
  
  Plis pase yon èdtan apre sa, nou tounen nan Interpol biwo yo. Foto yo te devlope ak elaji yo 18x24. Tony pran yo, yo soti nan katab la, epi li lage yo pou m ' san yo pa gade nan yo.
  
  
  "Yo te fè yon bon travay," mwen te di. "Gade nan sa a."
  
  
  Li te etidye foto a an premye. "Wi," li te di, " foto a se vizib klèman. Mwen pa panse mwen te janm wè bagay tankou li, Nick. Trè dwòl.'
  
  
  "Mwen dakò, ak li a bon pou nou."
  
  
  'Espesyalman. Mwen pral fè plis simagri ak chwazi ki kalite a nan soulye a."
  
  
  Nou te antre nan chanm nwa, ak laboratwa asistan imedyatman te pwomèt pou fè plis kopi yo nan foto yo pi byen. Lè sa a, Tony te pran yon lis nan soulye magazen nan vil la, epi mwen te fè yon apèl nan telefòn kèk tcheke deyò soulye a manifaktirè yo. Te gen yon douzèn nan yo tout lòt peyi sou Itali.
  
  
  Pandan ke Tony te bay lòd plizyè gason pou yo ale nan magazen soulye, mwen te ale tounen nan otèl la pou kòd yon rapò pou Malfini. Mwen te gen yo mete li nan yon "bwat" ki kote yon courrier ta chwazi li leve, li voye li nan Hoke. RACH pa t ' sèvi ak yon telefòn, menm avèk yon diskou konnvètè, eksepte lè se yon mesaj ijan te gen yo dwe lage. Mwen te ekri m yon rapò epi voye li nan bwat mwen.
  
  
  Lè mwen te resevwa tounen nan chanm mwen, mwen te jwenn Tony mande m 'rele l'.
  
  
  "Nou te jwenn yon manifakti a," li te di. "Sa a se konpayi an sèlman nan peyi ki pwodui tankou yon konsepsyon. Nou kounye a konpile yon lis ki gen détaillants ki baze sou manifakti a, se liv kontabilite yo."
  
  
  "Tout dwa," mwen te di. "Mwen pral gen yo anvan ou fini. Konpliman mwen pou ou efikasite ."
  
  
  -
  
  
  Lè mwen te resevwa tounen nan Tony a nan fen mwa apremidi a, mwen te jwenn deyò ke soulye faktori ki te lokalize nan Milan, epi yo te aple nan Nouvo Sosyete italyen. Reprezantan ki nan lavil Wòm te resevwa sèlman ti kantite soulye ki soti nan faktori yo ak vann yo sèlman de nan magazen nan vil la. Youn nan sa yo nan magazen yo te ale depourvu sou yon ane de sa. Kòm yon rezilta, te gen sèlman yon sèl magazen yo sou katye yo nan vil la .
  
  
  Lè yo fin fè ankèt nou an, nou te jwenn ke mèt kay la nan magazen an te yon sèten Luigi Farnese.
  
  
  "Koulye a, nou ap jwenn l'," mwen te di. "Sa se, si nonm nou te achte soulye yo nan lavil Wòm."
  
  
  "Pwobableman," Tony te di. "Nou kwè ke nou gen tou idantifye ou moso nan ajil, amiko. Nou magazen panse li nan Sicily.
  
  
  "Hmmm," mwen te di. "Mafiosi".
  
  
  -
  
  
  Tony te gen lòt bagay yo fè, se konsa, mwen te pran yon taksi yo nan magazen an tèt mwen. Li te chita sou yon lari etwat nan yon sèl nan nouvo nan distrik yo nan lavil Wòm. Sapat nan pye yo ak lòt machandiz kwi yo te vann. Farnese, yon ti bout tan, nonm gen anpil grès ak yon ti moustach, yo te trè itil.
  
  
  "Twa kliyan dènyèman te achte sa krepon-smèl soulye nan," li te di. "Mwen te ekri desann non yo."
  
  
  Mwen gade nan non yo. Barzini. Aranchi. Pallotti. Yo pa t 'di m' anyen.
  
  
  Mwen te mande. "Èske mwen ka ekri non yo?"
  
  
  'Nan kou; natirèlman.'
  
  
  Mwen t ' se konsa, te remèsye vander a, ak bò gòch la.
  
  
  
  
  Jou kap vini an, Tony te pran m ' nan katye jeneral polis la, kote mwen te sipoze yo dwe asistan li yo, ak li te pèmèt yo wè volumineuz dosye. Pa midi, nou jwenn sa nou te kap chèche. Rocco Barzini te gen yon kout pye gratis. Lis la te fin vye granmoun, epi li sèlman mansyone yon krim minè. Yon èdtan pita, nou jwenn l ' nan mitan lapolis la foto. Li te nonm sa a mwen piki nan Vatikan an .
  
  
  Tony pale yon ti tan ak archivist.
  
  
  "Lapolis la pa t' tande soti nan Barzini pou kèk tan,"li te di," epi yo te pèdi devan je nan l'."
  
  
  "Pa yo konnen ki kote li se?"
  
  
  "Yo di pa gen okenn."
  
  
  "Byen, nou konnen li te nan Sicily dènyèman."
  
  
  "Wi, zanmi mwen renmen anpil, men, konesans sa a se nan ti kras sèvi ak yo ban nou. Sicily se yon zile gwo ak yon silansyeu popilasyon an. Ou pral wè ke li pral trè difisil yo jwenn nenpòt moun ki pou pale sou Barzini oswa nenpòt lòt moun." Mwen dakò avè l'. Lè sa a, mwen toudenkou te panse nan Gina, yon ti fi ki moun ki te konekte nan mafya la. "Petèt, "mwen te di," nou ka jwenn yon bagay sou nou krepon - smèl zanmi isit la nan lavil Wòm."
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Chapit 6
  
  
  
  
  
  
  
  
  Mwen te ale nan wè Gina jou lannwit sa. Li te konnen mwen te vini ak prepare yon repa bon gou. Kou prensipal la te scallopini alla Firenze, ak fonn fwomaj sou vyann lan ak epina. Premye te gen espageti, lè sa a, bèf, epi finalman fwomaj ak fwi. Wouj diven te ekselan.
  
  
  "Fè tout fanm italyen kwit manje se konsa byen?" Mwen te mande menm jan nou te chita sou ban an.
  
  
  Gina mete bra l ' alantou zepòl mwen. "Se pa tout nan yo," li te di,"men, pi fò nan fanm italyen." Li rale pye l 'anba l', ak jip li diminuer leve l 'kwis, ekspoze l' blan bounda yo.
  
  
  "Yo fè yon bann bagay sa byen," mwen di piti / ba.
  
  
  Li te souri e yo dousman bo kou m. "Mwen te panse ou te vini tounen nan m', Nick," li orèy.
  
  
  "Mwen pè li nan biznis," mwen di guiltily. "Omwen sa a, se objektif prensipal la aswè a."
  
  
  Li jerked men l ' ale. "Sa a se pa egzakteman flater, se li?" li te di, pouting.
  
  
  Mwen te souri, yo rale l ' fèmen. "Sa a se trè enpòtan, men li pa vle di mwen pa t' vle wè ou ankò."
  
  
  Mwen te vire figi l 'pou m' epi li bo li sou bouch yo. Li mete bra l ' nan kou mwen. "Sa a pi bon," li te t ' ap bougonnen. Lè sa a, li te kraze gratis. "Ki sa kalite biznis yo èske ou gen lè sa a,?" li te mande. "Mwen te panse ou te nan sèvis la etranje."
  
  
  "Nan yon fason," mwen te di. Gina, mwen pa ka di pou asire w ke poutèt sa mwen menm mwen nan lavil Wòm. Men, petèt ou ka ede m', si se ki sa ou ve yo te di m ' sou tèt ou a se vre."
  
  
  Li bo m earlobe. 'Sa fè ou vle di?'
  
  
  "Ou te di ke w konnen moun ki soti nan mò yo ye a."
  
  
  Li rkule yon ti kras. "Men, ou pa ap polis la."
  
  
  Mwen ezite. Se konsa, mwen deside di l ' kòm anpil jan mwen te kapab. "Pou kèk rezon ki fè mwen pa ka eksplike li pou ou, Gina, "mwen te di," mwen te enterese nan sa ki te pase nan Bibliyotèk la Vatikan yon kèk jou anons sa pibliye depi."
  
  
  L ' je nwa te menm pi gwo pase nòmal.
  
  
  "Diavolo ! Èske w enterese nan Vatikan an vòl?
  
  
  "Wi," mwen te di.
  
  
  'Ah. Mwen pa konnen. Gen sèten kalite krim ke ou ka jwenn enfòmasyon sou yo. Li nan tankou yon krim. Pa gen okenn moun ki konnen anyen sou li."
  
  
  "Mwen pa atann ou di m' sou krim la, swa," mwen te di. "Mwen te jis espere ou ta di m' sou yon moun."
  
  
  Li te monte zèpòl zepòl li. 'Ki moun ki moun sa a?'
  
  
  "Se non l' Barzini," mwen te di. "Rocco Barzini".
  
  
  Li te panse pou yon moman. Lè sa a, li te di: "mwen pa konnen non sa a."
  
  
  "Panse ak anpil atansyon, Gina," mwen te di, bo l ' men. "Sa a se trè enpòtan nan m'."
  
  
  Apre yon ti moman, li te di, "pa gen Okenn, Nick, mwen pa konnen nonm sa a".
  
  
  Mwen soupi.
  
  
  "Lapolis yo tèt yo pa gen okenn prèv nan ka sa a," li te kontinye. "Li ta pi bon si ou mete koze sa yo deyò nan lide ou."
  
  
  Mwen te kapab wè enkyete a nan je l'. "Gina,"mwen te di," mwen pa kapab."
  
  
  Li apiye tounen sou kanape a ak souse li pi ba lèv reflechi byen. "Byen,"li te di dousman," si mwen pa ka konvenk ou bay moute, gen nan yon bagay nou kapab fè."
  
  
  'Repons lan se wi?'
  
  
  "Gen se yon fanm. Mwen te rankontre l 'nan Rosa, yon zanmi m' soti nan kafe la."
  
  
  "Mwen sonje Leve," mwen te di.
  
  
  "Sa fanm lan posede yon bouzen nan Plas Montecitorio. Li konnen Women kriminèl yo pi bon pase frè li. Petèt li te vle pale pou ou." Pou yon frè.'
  
  
  "Mwen pral peye w," mwen te di.
  
  
  "Ou pral gen yo ale nan gen pou kont li. Li pa kite fanm nan kay li yo, eksepte pou ti fi yo ki moun ki travay pou l'."
  
  
  "Èske mwen ka wè l' aswè a?"
  
  
  "Mwen pral pran yon gade."
  
  
  Li te ale nan telefòn nan, konpoze yon nimewo, epi li pale nan yon tèr ton. Apre yon kèk minit, li te pandye moute ak chita akote m ' sou kanape la.
  
  
  "Li nan tout dwa," li te di malerezman. "Ou ka ale la apre dis è.
  
  
  Li la tou pare pou pale ak ou. Mwen pa t ' mansyone non an nan moun nan ki moun ou ap chèche pou. Li se pè ke telefòn li se pafwa eksplwatè pa polis la."
  
  
  "Mèsi poutèt ou, Gina," mwen te di. Mwen gade m ' gade. Li te prèske dis è. "Lè sa a, mwen ta pi bon ale," mwen te di.
  
  
  "Gen nan yon sèl bagay plis."
  
  
  'Repons lan se wi?'
  
  
  "Pou yo fè vizit ou gade nòmal, jwenn youn nan ti fi yo anvan ou ka pale ak Madam Vasari."
  
  
  Mwen leve l ' mòksis manton ak mwen dwèt endèks. "Petèt mwen ka evite l'," mwen te di.
  
  
  Li voye je ki grav. "Pa jwe jwèt ak Madam Vasari, Nick. Mwen te di li ke ou ta peye pou ti fi a ak ke ou yo ta dwe rekipere lajan ou."
  
  
  'Mwen pral pran yon gade.'Li pa t ' yon bèl te panse pou yo kite Gina ak ale nan kabann ak yon jennès. "Ou pa bezwen pè. Mwen vle di, ti fi a. Leve asire m ' ke Madam Vasari se trè strik sou sante li yo."
  
  
  Mwen leve. "Si w ap oke, mwen pral vini tounen isit la apre mwen fin pale ak li."
  
  
  Li voye je nan m 'ak dlo nan je nan je l'. "Mwen ta vrèman renmen sa," li te di.
  
  
  
  
  Mwen te pran yon taksi, nan Plas Montecitorio. Kare a te nan yon lèd yon pati nan lavil la, se pa pou mache aswè. Kay la te trè fin vye granmoun, ak yon degrade fasad. Tout fenèt yo yo te limen, byenke sou planche a tè a pèsyèn yo te trase ak panno pi wo a yo te fèmen, kite sèlman tach jòn limyè .
  
  
  Kòm mwen te ap mache sou twotwa a, mwen te wè yon nonm kanpe sou pwochen pyès devan kay. Li pa t 'gade nan direksyon m' yo, men prezans li a te fè m ' pridan. Yon mens jèn ti fi ki kite m ' nan. Yon kèk plis kliyan yo te deplase nan sal k ap viv gwo, kote yo te rankontre ti fi yo; pandan m ap tann nan sal la deyò sal la gwo yo, yo tout te sanble yo dwe okouran de prezans mwen.
  
  
  Yon mens, mwayen ki gen laj-fanm ki gen nwa cheve slicked tounen dwat pwoche bò kote m'. Mwen te mande. "Madam Vasari?"
  
  
  Li te souri republican sen. "Pa gen okenn, mwen se Mrs. Vasari a asistan. Èske ou vle yon ti fi?
  
  
  Mwen te konnen ki jan yo pou yo reponn. 'Repons lan se wi.'
  
  
  Kòm nou te antre nan sal la ap viv, plizyè fanm gade nan direksyon nou an. Yon blond jenn fanm ki te vin moute pou nou. Li te pote yon pè nan kout nwa kilòt yo ki ekspoze pi plis nan kwis li ak tete. Mwen estime l ' nan dizwit; mwen te santi yon lòt manyen nan inosan sou kè l-ki gen fòm fas. Li te mande m 'nan italyen yo si li te kapab kenbe m' okipe . Mwen te vini ak konklizyon an ke li nan jis kòm bon oswa jis kòm move kòm lòt moun yo. Mwen nodded.
  
  
  Li te souri e yo te pwan bra m possessively. Madam Vasari a asistan bò gòch la, ak ti fi a te mande si mwen te vle yon bagay nan bwè anvan nou te ale nan chanm li. "Non,"mwen te di," ann ale anwo kay yo kounye a."
  
  
  "Ah, ou ap chèche pou pi devan pou li, yo pa ou?" Li mennen m ' moute mach eskalye yo nan yon chanm sou premye etaj la.
  
  
  Le pli vit ke pòt la fèmen dèyè nou, li te kòmanse dezabiye m'. "Ou se ayisyen, yo pa ou?" Mary te resevwa anpil Englishmen ."
  
  
  Mwen kite l ' kouri kou li yo pou yon ti tan. Li te sanble yo jwi li. Mwen pa t 'pote m' zam, deplase yon riske, men mwen pa t ' vle yo atire nesesè atansyon nan kote sa a . Mwen te chita sou kwen nan fè kabann ak pran sou mwen soulye ak pantalon, pandan y ap Maria èkspèrt retire li rad mens. Li te gen yon bèl jenn kò ak yon ti ren kabinè avoka ak plen tete. Te gen yon kraze sou kwis pye gòch li, pa gen dout ki te koze pa yon cho kliyan.
  
  
  "Èske ou tankou Maria?" li te mande.
  
  
  Mwen te kanpe akote kabann lan ak te pran sou rès la nan rad mwen an. "Wi, Maria, ou se bèl anpil." Mwen te souri e yo te vle di li .
  
  
  Li chita sou planche a nan pye m ' ak caresses mwen kwis. "Nou ap trè bèl," li te di. Men l 'moute nan m' jenital ak te travay la. Li vin apiye pou pi devan, li bo papa m ' kwis pye. Mwen te chita sou kwen nan kabann lan ak li te deplase pou m ' kwis yo pou laprès yo ansanm.
  
  
  Lè mwen antre nan sal la, tout mwen te kapab panse osijè de te pale ak Madam Vasari. Men, kòm Maria te travay trè èkspèrt avè m', eksitasyon mwen te grandi, ak pa tan an li te lonje sou kabann lan ak tache zòrye yo anba kwis li, mwen te pare.
  
  
  Li te konnen l ' pwofesyon ki byen. Li te konnen egzakteman ki sa yo fè ak ki lè yo pote m ' nan yon eksplozif pi gwo pwen. Lè li te sou yo ak nou tout nou te bay manti nan yon swe sou rumpled fèy papye, li te sanble kè kontan ke mwen te fizikman satisfè. Li pa t ' atann nenpòt lòt bagay. Kòm pou m ' ... oke, sa ki te sa ki mwen peye pou.
  
  
  Mwen mande l ' sou Madam Vasari.
  
  
  'Ah. Ou se yon sèl la ki moun ki te vle pou pale ak Madame.
  
  
  'Repons lan se wi. Èske ou ka pran m ' nan li?"
  
  
  'Vin avè m'.'
  
  
  Li te pran m ' nan dezyèm etaj la, epi nou te mache desann yon koulwa fè nwa nan yon chanm tounen. Li frape de fwa, ak lè asistan louvri, li te kite.
  
  
  "Ou vle pou pale ak missus?" fè nwa-chveu fanm yo te mande.
  
  
  Mwen gade sot pase yo l ' nan sal la. Li te dousman eklere ak wouj ak limyè ble. Pran sant la nan boule lansan wafted desann koridò la .
  
  
  "Wi, li te di li te vle wè m'," mwen te di.
  
  
  "Vini non nan," fanm lan te di, kite sou kote.
  
  
  Mwen te antre nan sal la ak pran sant la te vin étoufan. Yon figi nan moun rich swa reclined sou yon sofa ki ba nan yon chanm ak yon epè tapi . Kòm mwen te resevwa pi pre, mwen te wè ke li te yon trè fanm gen anpil grès. Li te dwe omwen swasanndis yo, men li te lou fè leve, tankou yon etwal fim ki soti nan yon byen bonè son fim. Li ajil, ride fas a te kouvri nan makiyaj, je l ' yo te nwa ak kouvèti li yo te fè nwa ble . Rouge te andwi atravè l ' gra machwè yo, ak lipstick wouj ki te fòme yon fo bouch. Tout bagay sa yo te kouvri pa yon zoranj peruk. Li epè blan men sayi soti nan li swa rad tankou de mas nan fletri farin lan, epi l ' kwi dwèt yo yo te dekore ak omwen yon douzèn bag.
  
  
  "Eske se sa ke Mesye Carter?" Mwen leve soti vivan l ' fin vye granmoun vwa.
  
  
  "Wi, madam," mwen te di.
  
  
  Asistan pouse yon chèz sou kanape a ak siy pou m ' yo chita. "Mwen regrete pou boule lansan an," li orèy. "Madame te gen yon etranj odè kò, ki li mask ak lansan."
  
  
  Mwen nodded ak chita bò tab la.
  
  
  "Sispann zòrèy ak tiptoeing," Madam Vasari te di a, fanm lan. "Ou ka kite nou pou kont li pou yon ti moman."
  
  
  Li te tounen, epi yo kite sal la. "Ou gade byen," Madam Vasari te di nan lang angle. "Ou lide si mwen wete sa peruk? Li trè cho ."
  
  
  "Nan kou pa," mwen te di.
  
  
  Li pursed li puckered bouch epi retire zoranj peruk soti nan tèt li. Li te prèske chòv, ak tufts nan cheve blan ki rete soude soti isit la epi gen. Mete yon peruk, li te la ki pi ra fanm mwen ta wè tout tan tout tan. San yo pa l ' peruk, li te yon karikatural nan yon tris fin vye granmoun fanm. Etranj ase, mwen te renmen li.
  
  
  "Tout dwa," li te di nan yon nonm ki fin vye granmoun nan frajil vwa. "Mwen konprann sa ou te vin pou mande pou enfòmasyon." Konvèsasyon an te pran souf l ' ale.
  
  
  "Vreman vre, madam," mwen te di.
  
  
  "Jis rele m' Nellie."
  
  
  "Nellie?" Mwen mande incredulously.
  
  
  "Papa mwen se te yon angle pechè. Malgre mwen an italyen manman nan manifestasyon yo, li te ensiste sou bay m ' non Nelly."
  
  
  Li te chifonnen l ' mens, ki pentire bouch yo nan yon grotèsk souri. "Èske ou ta kwè ke mwen te yon trè atire fanm?"
  
  
  'Nan kou a.'Mwen te espere mwen kònen klewon zanmitay.
  
  
  "Lè m' te disèt, mwen te pwopoze pa la Venetian noblès," li croaked. 'Mwen te refize. Ou wè, mwen te vle pi plis pase yon biznis maryaj.
  
  
  Mwen pa t 'di anyen paske mwen pa t' konnen ki sa yo di.
  
  
  "Lè mwen te fonde kay sa a, mwen te anime kèk nan a ki pi moun enpòtan nan Ewòp, Mesye Carter. Ti fi mwen te konnen statesmen ak segondè-plase ofisyèl yo. Non an nan yon sèten minis la te li te ye tout lòt peyi sou Itali . Li pa janm kouche ak ti fi. Li te gade yo dezabiye ak lè sa a, mande yo pou yo kanpe toutouni la devan l ' pandan y ap li te jwe ak tèt li. Ou pa janm konnen ki sa chak moun nan dezi yo ."
  
  
  Li te deja toufe sou konvèsasyon an. "Apre sa," li te di, " mò yo ye a souvan vin isit la. Mafieux ak lòt moun. Mwen te konnen yo tout, Mesye Carter. Mwen te di yon anpil nan bagay sa yo, men mwen pa janm vann enfòmasyon sou moun yo mwen te renmen."
  
  
  Fetidite a nan sal la hung moute nan twou nen mwen. La ride mask kontinye. "Ou te vini nan mande enfòmasyon sou yon moun."
  
  
  'Repons lan se wi.'
  
  
  'Non l?'
  
  
  "Rocco Barzini".
  
  
  Je yo nan po ride regardant sot pase a m 'pou yon tan moman sa a, lè sa a, tounen tounen yo figi m'. "Mwen konnen l'. Ki sa ki se enfòmasyon ki enplike? '
  
  
  "Èske ou kapab di m' ki kote yo jwenn li?"
  
  
  "Petèt," yon vwa anroue reponn. "Si enfòmasyon sa a se vo yon anpil lajan pou ou."
  
  
  "Mwen gen lajan," mwen te di.
  
  
  "Ven mil lire?"
  
  
  Mwen ezite. Li te yon anpil nan lajan, men mwen te gen yon lide ke mwen pa t ' kapab negosye ak Nelly Vasari.
  
  
  'Bon.'
  
  
  "Èske ou gen sa a avèk ou?"
  
  
  Mwen te rive nan nan pòch mwen, li pran soti yon bouchon nan lire, konte soti ven mil, ak tonbe nan lajan an pou Nellie. Li te ranmase l epi yo konte l ' ankò ak li maladwa fin vye granmoun dwèt yo. Lè li te fè, li te fèt nan bòdwo a moute nan je l ' ak etidye engraving ak teksti an papye.
  
  
  Mwen te mande. "Satisfè?"
  
  
  "Ou pa ka twò atansyon nan travay mwen an," li te di, " menm lè yo tap negosye ak Ameriken yo. Men, pa gen anyen mal avèk ou lajan ou, se konsa, mwen pral di ou tout bagay mwen konnen sou sa a parazit Rocco Barzini.
  
  
  Li mete lajan an sou yo fè mete pòtre oriental tab la pwochen nan sofa a, yo mou nan kò zepòl li, balans retounen ak lide.
  
  
  "Barzini te vin isit la de tan zan tan. Li te yon ti kras vòlè ki moun ki maltrete m ' yo ti fi. Li te nan prizon. Li anjeneral ap viv ak travay nan lavil Wòm, men pafwa disparèt pou plizyè ane. Li te pase kèk tan nan Naples, kote li te vin enterese nan pwostitisyon ak pran dwòg. Ak dènyèman li te retounen nan lavil Wòm ak yon nonm ki gen non ou ka konnen-Giovanni Farrelli."
  
  
  "Mwen pa kwè ke li," mwen te di. Men, mwen vin chonje non an soti nan Gina a istwa.
  
  
  "Chak konférans a nan lavil Wòm, konnen ke non, Mesye Carter. Li se yon nonm rich ak plizyè biznis lejitim. Ki pi pwofitab se yon sèl nan siksè devlopman ak konstriksyon konpayi Makelaardij Farelli . Men, dèyè sa a respektab fasad, Siyor Farrelli se yon lidè nan mò yo ye a, yon konsesyonè dwòg ak lòt biznis ilegal. Li se ki konekte nan yon mobster, Mesye Carter, ak non li se ki konekte nan yon atizay nan vòl sa yo ki te pran plas nan Venice sou yon ane de sa.
  
  
  "Enteresan," mwen murmures.
  
  
  "Lè Rocco Barzini tounen tounen yo lavil Wòm, li te Farrelli' s gad de kò."
  
  
  'Rete fidèl. Ak ki Farrelli ap viv nan lavil Wòm?
  
  
  "Siyor Farrelli gen anpil kay," li croaked. "Li te gen yon apatman nan vil la, men li prèske pa janm ale. Li te gen yon villa nò a, nan lavil Wòm ak yon chanm nan yon otèl nan Korsèr ke li posede . Li nan prèske toujou nan Korsèr nan tan sa a nan ane.
  
  
  Li te pran boutèy la ak flite yon santi bon sant nan sal la. Likid la te fè l ' cheve gade mouye ak klere nan limyè a mou. Li sniffed la dous parfen, twou nen briyan, lè sa a, touse vyolans.
  
  
  Mwen te mande. "Èske w oke?"
  
  
  "Wi, repons lan se wi," li te di. "Tout dwa, jenn gason an."
  
  
  "Èske ou kwè ke Barzini ak Farrelli ka nan otèl sa a nan Korsèr?"
  
  
  "Pifò gen anpil chans, Mesye Carter. Se otèl la ki te rele Seza Augustus ak se ki sitiye nan sant la nan zile a ."
  
  
  "Ou ve yo te trè itil."
  
  
  "Mwen toujou valè yon moun pou lajan." Li pentire, tane bouch souri wryly.
  
  
  Mwen leve, yo kite kay la.
  
  
  "Ou dwe peye kenz mil lire pou ti fi a," Madam Vasari croaked. "Ou ka peye nan fon an. Epi yo tounen vin ankò, Mesye Carter.
  
  
  "Mèsi poutèt ou," mwen te di.
  
  
  Nan koulwa a, mwen te pran yon gwo souf. Desann, mwen peye yo fè nwa-chveu fanm pou yon rete kout ak Maria a ak bò gòch. Deyò, lè fre te gen pa janm pran sant tèlman bon.
  
  
  Li te di m ' ke mwen te kapab jwenn yon taksi sou boulva a yon ti kras pi lwen lwen, se konsa, mwen te ale nan menm direksyon an. Li te yon cho aswè a, yon bèl aswè. Men, mwatye atravè blòk nan pwochen, m ' te tande mak pye yo. Mwen vire, li wè de moun k ap apwoche byen vit .
  
  
  Mwen pa te gen okenn rezon ki fè yo kwè ke mwen te nan nenpòt danje, men kòm yo te apwoche a, mwen bourade tèt mwen kont bò a nan kay la. Yo ralanti desann. Youn nan yo te mache sot pase m 'yo, lòt la pwochen nan m'. Lè sa a, yon nonm ki moun ki te pase pa vire ozalantou yo ak koupe m ' wete . Mwen te panse mwen rekonèt figi an mwen ta wè sa nan Nelly Vasari nan kay la.
  
  
  "Fer mar!" li te di, sispann m ' anpil.
  
  
  Mwen pa t ' gen yon chwa. Mwen te di, " Sa k te pase?" . "Hofretta!"
  
  
  Mwen te nan yon prese.
  
  
  "Ki sa ou te pale ak Madam Vasari sou?" Yon lòt, mwens miskilè nonm mande nan lang angle.
  
  
  Mwen gade nan nonm sa a kare kare, pock-make fè fas a ak toudenkou te santi toutouni san yo pa yon luger oswa yon pè nan pwenson.
  
  
  "Li nan yon zanmi fin vye granmoun m' yo."
  
  
  Nonm sa a gwo gronde. Ou pa janm te gen, Siyor.
  
  
  Mwen pouse l'. 'Deplase sou!'
  
  
  "Pa jiskaske ou di sa ou ap di yo Madame," li te di.
  
  
  "Mwen te deja di sa. Li te yon renouvèlman nan yon fin vye granmoun amitye ." Mwen te vle jwenn sot pase yo.
  
  
  Yon miskilè nonm pwen m ' nan tèt la. Mwen tonbe sou tèt yo nan konpayon l 'yo, ki moun ki se pwen l' antre nan vant mwen. Konbinezon a nan de kou yo frape m ' soti pou yon ti moman . Mwen frape kay difisil ak gasped tankou yon pwason . Mwen wè yon lòt pwen yo ap vini nan m ' ak yo te eseye dodge li, men li te resevwa yon kalòt rapid sou yon souflèt la. Moman pita, mwen te pwan soti nan dèyè. La varyòl-make fè fas a demenaje ale rete nan devan nan m'.
  
  
  "Di nou sou konvèsasyon sa a," li kase.
  
  
  'Ale nan lanfè. Mwen jemi.
  
  
  Yon pwen te kriye byen fò nan pwatrin mwen. Anvan mwen te kapab refè soti nan kònen la, mwen te resevwa yon dezyèm kout pwen an fè fas a la. Mwen te santi m tèt mwen panche nan bò la. Sa yo ganstè te konnen bagay yo. Yo pwobableman pa t 'menm gen anyen fè ak mesye yo mwen te kap chèche, men ki pa t' chanje anpil nan moman an.
  
  
  "Sispann li," li te gronde. Mwen te wè flash la nan yon lame, ak lè sa a, yon ti kouto fèt anba nen m'.
  
  
  "Yo di li oswa mwen pral koupe ou!"
  
  
  Mwen te kapab respire ankò. "Tout dwa," mwen te di. "Mwen pral di li." Kouto pa t ' disparèt, men li te rete imobilité.
  
  
  Koulye a, mwen te avèg fòs mwen. Etwat lam yo nan kouto a te sèlman twa pous soti nan je gòch mwen. Mwen ta dwe konnen trè byen sa ki mwen te fè.
  
  
  "Nou te pale osijè biznis li," mwen te di, toujou respire lou. Mwen te deplase janm dwat mwen se konsa ke li te genyen ant l ' splayed pye . "Madam Vasari nan konpayi an?" "Ki sa ki se li?" li te mande mefyans. 'Poukisa?'
  
  
  La lòt moun ki te fèt nan men m ' yon ti kras mwens byen sere.
  
  
  "Wi," mwen te di, na pé mété sipò tèt yo pou aksyon. "Ou wè, mwen te vle mande l pou l louvri yon kay nan Milan."
  
  
  'Ki sa? Madam Vasari pa ta janm -"
  
  
  Mwen trennen masiv nonm pou pi devan yon sèl etap ak te kriye byen fò m 'jenou dwat difisil nan skrotom l' yo. Figi l ' contorted. Li tonbe talon nan lari an. Lè m 'mete pye m' desann, mwen mete pye dwat mwen sou rable nonm sa a kanbrur . Li pete rele, ak priz li demare. Ak tout fòs kouraj mwen, m te kriye byen fò kite m ' manch rad koud bra nan pwatrin li. Mwen tande yon aksidan. Li pete rele, tonbe sou bò kote l', ak te kriye byen fò nan miray ranpa a nan dèyè nou.
  
  
  Lòt yon sèl frape m'. Mwen bloke kout pye ak men gòch mwen ak tounen choute ak dwat mwen. Kòm li te tonbe nan tè a, li te rive jwenn pou yon ti kouto, men li diminuer nan fènwa. Lè sa a, mwen te santi yon souflèt kraze sou do m'. Gwo nèg te apiye moute kont miray la ak pa atake m ' ankò. Pwen l ' te kriye byen fò nan do a nan tèt mwen epi mwen te tonbe nan jenou mwen. Mwen tonbe sou bò kote m'. Yon difisil bòt jifle m ' atravè figi an. Mwen frape l 'ak do a nan men m', epi li te pran vòl sou.
  
  
  Lè m ' te kouri dèyè li nan bò la ankò, mwen byen fò jemi. Mwen te rive jwenn soti ak m ' bòt ak rate. Miskilè nonm sa a kanpe ankò .
  
  
  "Basta cosi!" li te di. Li te deside kite kay la.
  
  
  Konpayon l 'yo kouri dèyè l', epi yo disparèt alantou kwen an. Mwen plede yo chita moute. Mwen te santi tankou mwen te ke yo te pase atravè yon jeyan moulen vyann. Mwen te gen sa yo grav doulè nan kò m ' ke li te enposib yo di ki zòn yo ki te domaje. Mwen leve men m 'pou figi m'. Li te yon dezòd san.
  
  
  Mwen apiye kont kay la pou yon kèk minit, avèk lespwa doulè a ta diminye. Mwen te twò optimis. Mwen bite ansanm fè nwa lari a pou plizyè santèn yad epi finalman te rive nan boulevard la. Jis kòm li te di, yon taksi trè byento rive. Mwen rele soti nan l ' ak moute anndan an.
  
  
  "Che diavolo !?" chofè a te deklare lè li te wè figi m'.
  
  
  Mwen te ba l ' Gina Romano a adrès ou. Li te kondwi byen vit yo ka resevwa m ' soti nan taksi a kòm pli vit ke posib. Mwen te ale moute mach eskalye yo ak te kriye byen fò Gina a pòt. Lè li louvri l, je l laji nan chòk.
  
  
  "Dia mio!" li te pran rele.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Chapit 7
  
  
  
  
  
  
  
  
  Mwen forearms yo te lou ak bouch mwen te sèk. Mwen te ap eseye pou yo vini nan sans mwen. Tout sa mwen te kapab sonje apre reyinyon Gina te ke mwen jere yo jwenn Hawke a sou telefòn la ak tande vwa konnvètè kite l ' konnen . Li te di li ta rele m ' tounen nan maten an. Mwen demenaje ale rete nan yon sèl pye. Mwen te kapab santi yo ak lòt kò yo anba fèy la . Mwen kouri men m sou mou a vin anfle a nan vant mwen nan tach cho kote mwen kwis yo te rankontre. Gina tounen vin jwenn mwen. Tete gòch li fwote bò kote m', epi mwen te santi l 'pwent tete glise sot pase m'. Mwen te rive jwenn anba fèy la epi manyen li mou, cho po a . Eseye inyore doulè a, mwen woule sou bò m ' yo, seran difisil mwen, wonn dèyè.
  
  
  "Mm," li te di, toujou fèmen je l'.
  
  
  Li akomode jiska kò m 'ak vlope bra l' nan ren m. Lè sa a, li te fè yon lòt son, ak je l ' louvri, kliyote.
  
  
  'Tinon? Èske ou asire w ke ou ap santi pi byen?
  
  
  Mwen rale l 'ranch moute pou m', epi li lans wòch yon bra pase sou zepòl mwen. Tete l ' bourade kont konsa m pwatrin.
  
  
  "Pa gen anyen anpil," mwen murmures. "Men, mwen kwè ke sitiyasyon an pral amelyore byento."
  
  
  Li separe l ' tout pawòl nan bouch. Ki fèk kale lang te cho ak dous. L ' ranch yo rebondi dousman kont mwen. Bo te fè nou alte. Gina pase kouto l 'dwa anch sou anch mwen, ak mwen yo doulè nan kò yo te bliye nan kouri ke yon sèl nou menm jan, mwen vire, li leve kò l 'pou resevwa m' pouse. Li te rive m ' vle, ak nan menm tan an, nou rive jwenn yon pi gwo pwen.
  
  
  Lè sa a, mwen kouche sou do m ' pran yon ti repo. Gina te kouche pwochen pou m', gade moute nan plafon an. Finalman, mwen leve men m ' ak dousman manyen blesi pi wo pase je gòch mwen ak sou mwen dwat yon souflèt. Yo te sèk, men se la tout antye nan bò a nan figi m ' fè mal . Pa kèk mirak, dan m ' te sanble yo dwe toujou gen. Mwen rale fèy la desann, li wè yon kèk boul sou mwen du.
  
  
  "Yo trete m byen," mwen te di, " men, mwen gen dout yo pral kapab pou avanse pou pi fèt san pwoblèm se konsa sa a maten."
  
  
  "Ti gason pòv," Gina purred dousman. Li mete men l ' sou mwen anch.
  
  
  "Mwen espere ke yo pa t' bezwen deranje Nelly Vasari," mwen te di.
  
  
  "Yo pa pral fè li, Nick. Li te gen yon anpil nan pwisan zanmi."
  
  
  "Mwen te panse yo te Sicilians," mwen te di. "Menm si pa gen okenn koneksyon dirèk, pa kounye a Barzini oswa Farrelli te tande li."
  
  
  .
  
  
  "Nick," Gina di, jezi vire yo figi m'. "Eske ou pral Capri?"
  
  
  Mwen te mande. "Poukisa ou vle yo konnen?"
  
  
  "Lè ou te di m' tout bagay sou ou patisipasyon nan vòl la dènye mitan lannwit, ou pa gen pouvwa li te ye sou li, men, ou fòse m pou m ede w," li te di. "Apre sa, mwen ka ede ou. Ou ta ka kòm byen mete konfyans nan m 'konplètman kounye a ke ou te fè konfyans m' pou yon tan long. Mwen konnen sa a Farrelly nèg. Sonje, mwen te di ou ke mwen te metrès l ' yo. Mwen konnen l 'otèl la, chanm li, abitid l' yo. Mwen ka nan sèvi ak ou."
  
  
  Mwen te mande. "Depi konbyen tan ou te ... ak Farrelly?"
  
  
  Li evite kontanple mwen. 'Yon kèk mwa. Li te achte m ' yon anpil nan bagay sa yo, men mechanste li te ensipòtab pou mwen."
  
  
  "Kouman mwen ka asire w ke ou pral ede m 'atake l' koulye a?" Mwen te santi m pi lwen lwen.
  
  
  Li flèch je l'. "Mwen rayi Farrelly, Nick. Mwen fè sèman ou ka fè konfyans mwen.
  
  
  Mwen te panse sou li ak deside bay li yon eseye. "Tout dwa," mwen te di, " mwen pral pran ou nan Korsèr. Zanmi m ' soti nan Interpol ki vini avèk nou."
  
  
  "Pote yon polisye?"
  
  
  "Wi." Li te sispann. "Farrelly vòlè Vatikan an, Nick?"
  
  
  "Gen se yon bon chans pou sa."
  
  
  "Men, poukisa yo ta dwe gouvènman ou pran swen?" Mwen gade l ' membres. "Pandan vòl la, yon bagay ki fè pati gouvènman mwen te yo vòlè li. Ou pa bezwen konnen Jin ankò. Pa mande m ' ankò."
  
  
  
  
  "Tout dwa, Nick."
  
  
  A telefòn nan sonnen. Gina leve, travèse sal la, ak ranmase telefòn lan. L ' toutouni kò a toujou gade atire. Yon ti moman apre, li te vire alantou . 'Sa a se pou ou.'
  
  
  Li te gen yo dwe Malfini. Li te l ' yo.
  
  
  "Ki lanfè a te ke?" li gwonde atravè kilomèt nan lanmè.
  
  
  Mwen ti souri, malgre mwen di, malad fè fas a. "Oh, yon sèl ti fi," mwen di naivman.
  
  
  "Wi, modi li, jenn fi!"
  
  
  "Li nan tout dwa," mwen te di. "Apre sa, mwen jis mete li sou pewòl la."
  
  
  "Nan ki nivo?" Vwa l sonnen tounen.
  
  
  "Ou konnen, mwen pap janm fè ou peye pou sa," mwen te di. "Mwen te anplwaye Gina sou yon baz tanporè. Li mennen m ' nan sous la nan enfòmasyon ki enpòtan pou mwen diskite avèk ou.
  
  
  "Osi lontan ke ou konnen ki sa ou ap fè!" Li sarepta jwenn l 'sarcastic," mwen espere ou te gen yon bon jou lannwit, Nick."
  
  
  Entansyon l ' yo te klè, men mwen te rete endiferan. "Oh, repons lan se wi, mèt. Mwen santi mwen pi bon an.'
  
  
  "Gade, se ou oke? Ou kònen klewon yon ti kras bat moute dènye swa.
  
  
  "Mwen amann," mwen te di.
  
  
  "Nou te revize Jida' dosye yo, "li te kontinye," epi nou gen nouvèl pou ou. Farrelly s non parèt nan Jida a dosye a nan plizyè ane de sa. Li te vòlè kèk dokiman gouvènman an nan wayòm ini. Farrelly se yon gwo gason. Li nan swa yon mobster oswa gen lyen sere ak yo."
  
  
  'Repons lan se wi. Tankou nèg la ki moun ki ka bay manpower ak ekipman pou yon seri de vòl Jida envante."
  
  
  "Sa a ki sa mwen te vini nan yo, Nick. Mwen panse ke ou ta pi bon ale nan Korsèr.
  
  
  "Mwen pral pou vole pou pita Naples."
  
  
  'Bon. Kenbe m ' afiche. Ka sa a pouvwa dwe pi gwo pase nou panse ."
  
  
  'Egzakteman.'
  
  
  "Eseye pou jwenn kèk dòmi nan mitan lannwit."
  
  
  Mwen te souri. Mwen te konnen Malfini te souri twò, ak li mens figi. "Wi, nan kou," mwen te di.
  
  
  -
  
  
  Pita ke maten, mwen te ale nan Interpol biwo ak ekspoze Tony Benedetto sou dènye devlopman yo. Li te gen yon solid dosye sou Farrelly. Te gen yon referans nan "Mr. J." Nan dat ki te pita pase espesifye RACH.
  
  
  "Peyi jida ak Farrelly sanble pou yo te vin bon zanmi," Tony te di.
  
  
  Mwen te di, " Kòm pou Farrelly, mwen pa konnen." "Men, pa gen yon sèl ki yon zanmi a nan Jida. Li te sèlman kenbe san fwa ni lwa kontak biznis." Mwen gade nan katab la ak dosye yo. "Jida, se pa egzakteman moun yo, ou wè, li te pèdi men l' nan yon aksidan lè li te jenn ti gason, e li te atifisyèl men ki sanble ak vyann epi ak san, men yo poko gen yon 'po' te fè nan asye solid. Sa yo men yo senbolize yon moun. Li te prèske touye m ' ak yo yon fwa.
  
  
  "Nou ap priye ke li pa jwenn yon lòt chans," Tony te di.
  
  
  "Èske ou pare pou yo ale nan Korsèr?"
  
  
  'Repons lan se wi . Ki sa ki tan sa a, avyon nou an kite?
  
  
  'Nan kat è. Nou pral nan Naples nan yon èdtan, ak sou zile a nan aswè byen bonè."
  
  
  
  
  Li te toujou yon èdtan nan lajounen anvan nou te pran an funikulèr nan vil la nan Korsèr, pi wo a flè-tranpe, nèj-blan zile. Te zile a se konsa ti ke cobalt-lanmè a ble t ' kapab ka wè soti nan prèske nenpòt kote nan vil la. Etwat, likidasyon lari pave te gen inonbrabl eskalye ki mennen jiska ak desann nan nivo lòt. Touris plen an ti kare nan sant la ak chita bwè cinzano nan solèy kouche. De blòk nan kare a ki te Seza Augustus Hotel, yon gwo, bèl bilding ak yon bougenvilye pye sou papòt la.
  
  
  "Sa a li," Gina di ke nou te kanpe la devan l'. "Farrelly a suite a se sou nan twazyèm etaj la. Ou ka wè balkon la soti isit la. Lè Farrelli ki gen la, li te gen de gad yo, men ou ka sèlman wè yon sèl nan yo. Yon sèl nan dezyèm li te kache lè moun lòt nasyon yo vini nan vizit . Nan yon ti chanm nan pwochen nan sal la ap viv, gen yon tab metal ki se toujou fèmen. Gen pouvwa pou yon bagay enpòtan nan sa." Lè sa a, li te mande: "ki Sa yo ou pral fè lè Farrelly rive?"
  
  
  "Kenbe idantite nou yon sekrè pou osi lontan ke posib," mwen reponn. "Nou ka aprann sou tè oswa kay ki sou zile a. Natirèlman, mwen espere ke li pa genyen, paske nou pa gen ase prèv kont l 'pou arestasyon l' yo. Jida, se moun nan dwa pou m'. Mwen espere ke li te gen sa m ap chèche pou." Lè sa a,: "Ou pa kapab ale anwo kay."
  
  
  "Poukisa nou pa, Nick? Mwen pa ka tann nan koulwa a jouk lè ou mande."
  
  
  "Pa gen okenn, li a twò danjere. Ou ale nan yon kafe nan kare a pou yon bwè ."
  
  
  "Oke," Gina di, wont.
  
  
  "Si ou pa tande pale de nou nan yon èdtan, tanpri, liv yon chanm nan Paradizo Otèl."
  
  
  'Mwen pral fè li. Li te monte zèpòl yo te mache nan direksyon square la.
  
  
  Tony te souri e yo ap tranble anba pye tèt li. "Bon enfòmasyon, amiko yo," li winkèd nan m'.
  
  
  "Ou ta dwe gen pou wè Nelly Vasari," mwen te di.
  
  
  Te fè fas ak yon sitiyasyon ki sanble ak yon sèl la Tony ak mwen yo te nan, nou te jwe pa manyen yo . Li renmen ap jwe echèk yo, paske apre a premye de oswa twa mouvman, gen yon anpil nan opòtinite. Se konsa, nou te ale nan apatman an ak anpil lide preliminè. Nou frape, avèk lespwa ke ta gen pa gen okenn repons . Men, pòt la louvri epi nou te wè yon ti fi kanpe la . Li te gen cheve blond platinum epi yo woz lipstick sou bouch gra. Li floral-modele kay rad, blesi boutone nan ren an nan yon fason ki pwovokan, pa t 'kache l' superbe koub. Li te evidan ke li te toutouni anba rad la. Li long, curvy kwis yo ak ase tete peeked seductively alantou kwen an ak tout lou etap li te pran. E jije pa anroue mutterings ak enstab mak pye yo a, li te jis kòm klè ke li pa t 'bezwen bwè nan men l'. "Se Mesye Farrelly isit la?" Tony te mande.
  
  
  "Pa gen okenn,"li te di nan Scandinavian-aksantye angle," Mesye Farrelly se pa isit la." Li apiye kont pòt la, ak ranpa yo nan l ' housecoat separe menm pi lwen.
  
  
  "Regrèt sa," mwen di, ap eseye pa fè yon gade nan kò apetisan l', " nou te vini yon fason lontan pou wè li. Ki moun ki lòt bagay ka nou, pale?
  
  
  "Ou ka pale avè m', bòs nan travay," li te di, ti rizèt. "Mwen isit la, kòm toujou, tout pou kont li." Li mete men l ' sou doorjamb kòm si li te ale nan rip rad la koupe konplètman. Tony gade nan m ' ak te souri yon ti kras. "Nou se kè kontan yo aksepte envitasyon ou, siyra."
  
  
  Li siy pou nou ak te kriye byen fò pòt la dèyè l'. Sal la te larjeman tou meble, men, pwòpte te klèman pa li fò kostim. Boutèy vid, debòde sandriye, yo ak demi-vid linèt yo te toupatou, epi pi epè tapi te epapiye ak jounal ak magazin ilistre.
  
  
  Ak yon aksidantèl jès, ti fi a siy pou nou chita desann. 'Èske ou ta renmen yon bagay yo bwè?' li giggled ivrès. Mwen souke tèt mwen, ak bouch li rkrokviye nan fristrasyon . "Move chans," li te di.
  
  
  Blond la bite sou ban an opoze an de chèz Tony ak mwen yo te chita sou. Ak yon byen fò ak dechire soupi, li tonbe tounen sou kanape a, ak ki lach ne nan senti l 'te undone, kite prèske pa gen anyen pou montre pou l' a ki gen matirite nan kò moun. Pa gen dout nou te fas a fas ak Farrelly a metrès. 'Sa fè ou vle a?'Ki sa ki se li?' li te mande. "Ou ka fè m' konnen. Giovanni kenbe m ' afiche sou tout bagay." Mo li yo toujou kònen klewon ki te fòse, men li pa t ' tankou yo bwè jan mwen orijinal te panse.
  
  
  Lè Tony te eksplike ke nou te vle achte villas sou zile a, mwen te tounen ak gade nan ti chanm vwazin Gina te mansyone. Soti nan kote mwen te chita, mwen te kapab wè yon tab metal ak yon telefòn nan kwen an.
  
  
  "Gen trè kèk villas pou vann nan Korsèr," te di blond, ki moun ki tou senpleman prezante tèt li kòm Herta, " ak si yon moun ap vann yon bagay, li a nan yon pri trè wo. Fè mesye yo renmen bagay ki koute chè? Lan dènye mo an te bay ak yon allusion..
  
  
  "Vrèman," Tony di, dan deyò nan li. Mwen otorize gòj mwen. "Herta, mwen wè yon telefòn nan lòt chanm. Ka zanmi m ' yo rele otèl nou an? '
  
  
  Tony dezaprouve.
  
  
  "Nan kou," li te di nan yon vwa anroue. "Mwen pral vire sou limyè nou an." Li te resevwa moute soti nan kanape a, ak gwo rad la diminuer desann kwis li pou yon ti moman, révéler l ' pale triyang.
  
  
  Lè li te ale nan lòt chanm yo vire sou limyè a, Tony leve soti vivan yon sousi. Ak lè li te mache sot pase l 'pou yo ale nan lòt sal la, li te pran men l' yo.
  
  
  Mwen te wè ke li te anbrase li fè dwa tete. Li balanse dèyè, yo soti epi li te souri. Tony te demisyone nan chanm nan epi fèmen pòt la. Gerta te vin sou chèz m 'ak te kanpe bò kote m', mete men l ' sou zepòl mwen: "Ou se yon nonm bèl," li te di.
  
  
  Mwen gade nan li. "Mèsi poutèt ou," mwen te di. "Manyè di m', Gerta, te gen Mesye Farrelly te fè nenpòt nouvo biznis zanmi dènyèman?" Mwen tande li nan te resevwa yon nouvo patnè." Li tounen nan kanape a ak yon bwè nan men l'. "Giovanni toujou gen ap fè fas nouvo," li te di dousman. "Men, nou dwe sèlman pale sou Giovanni?" Ou menm ak zanmi ou pa jis ap viv pou biznis ou, èske ou?
  
  
  "Ou se sètènman trè akeyan," mwen te di. Mwen te espere Tony te chache okipe ke biwo.
  
  
  "Ou konnen, moun ki renmen m'. Li te toujou tankou sa a. Mwen gen sa yo vle. Mwen chokan ou?
  
  
  "Pa nan tout," mwen te di. Ki sa ki te Tony fè gen?
  
  
  'Gwo travay. Mwen byen kontan ou pa ap nan chòk. Lè sa a, w ap jis renmen m'. Ou konnen ou gen yo pran opòtinite lè li rive, pa ou?
  
  
  "Wi, li se," mwen te di, panse sou chanm nan pwochen.
  
  
  Herta mete l ' glas sou planche a ak lonje paresezman sou kanape la. Li te dekontrakte deboutone gwo rad li kòm Tony te antre nan.
  
  
  "Benissima !" li te di dousman.
  
  
  Herta pa t ' gade nan nou. "Mwen konnen sa ou vle," li te di nan yon vwa anroue. "Epi ou ka fè li. Chak nan vire a, oswa tou de nan menm tan an. Li nan tout dwa, mwen pa pral di Giovanni.
  
  
  Tony te kanpe la devan l', kap desann nan kò toutouni li. "Nick," li te di nan yon bouch sèk, " petèt nou gen yon kèk plis minit, oke?"
  
  
  "Bondye, pa gen okenn, Tony."
  
  
  "Lè sa a, ale lwen. Mwen pral wè ou pita."'
  
  
  "Tony, li pral tounen nan nenpòt ki minit!"
  
  
  Tony gade nan kanape a ak tounen vin jwenn mwen. "Li fasil pou ou lè yon ti fi se tann lap tann pou ou nan kare a." Koulye a, li te fache ak yon ti kras fache. Pa nan m', men nan sitiyasyon an. Li te konnen mwen te dwat.
  
  
  "Fè tou sa ou vle," mwen te di, "men, ban m' enfòmasyon an ou te resevwa sou telefòn la."
  
  
  Figi l ' chanje. "Mwen regrèt sa, Nick. Ou se dwa. Li te pran yon dènye gade lontan nan Herta, lè sa a, yo te tounen ak te dirije pou pòt la.
  
  
  "Mwen regrèt sa, siwo myèl," mwen te di toutouni ti fi. "Jis pa tan an oswa kote."
  
  
  Herta gade m ' yon ti kras a kwè. "Ou pa vle nan dòmi avè m'?"
  
  
  "Ou sont la ki pi dezirab fanm lan sou zile a," mwen te di, "men, zanmi m' ak mwen gen zafè ijan pou yo ale nan."
  
  
  
  
  Tony te an silans pandan nou te nan asansè la. Kòm nou antre nan gwoup la, mwen te di: "Gade nan li fason sa a, amiko. Ou ta ka gen vinn yon pwoblèm ."
  
  
  Tony ri. 'Mwen panse ke yon douch frèt nan otèl la ...'
  
  
  Mwen te mande. "Ki sa ki se li?"
  
  
  'Gade. Ki moun. Sa a se Farrelly.
  
  
  Yon wo, nonm fè nwa nan karantèn l ' te antre nan gwoup la ak yon lòt nèg. Mwen gade sou li ak anpil atansyon se konsa mwen te kapab jwenn soti nan tan kap vini an. Lè sa a, mwen gade nan lòt moun hobbling ansanm ak l ' nan kann ak rekonèt li. Li te Barzini, moun mwen resevwa yon bal nan kwis pye pandan Vatikan an vòl . Kòm de moun yo pwoche bò kote a ki pi pre kontwa an, mwen te tounen nan jounal la vann san preskripsyon se konsa ke Barzini pa t 'kapab wè figi m'.
  
  
  "Mwen pa te mande ankò?" Farrelly mande biwo grefye.
  
  
  "Pa Gen Okenn, Siyor Farrelli."
  
  
  'Ekselan. Voye manje pou twa. Se pou nou di tagliyatèl alla bolgnese.
  
  
  "Mwen pral pran swen nan li, Siyor Farrelli."
  
  
  Farrelli ak Barzini te ale nan asansè a san yo pa remarke nou. Barzini limped seryezman. Yon ti moman apre, pòt la asansè a fèmen dèyè yo.
  
  
  "Soulye l' yo," mwen te di.
  
  
  "Nan Barzini a?"
  
  
  'Repons lan se wi. Li te gen yon krepon sèl.
  
  
  
  
  Sou wout la tounen nan kare a, Tony rale yon moso nan papye a soti nan pòch li. "Mwen louvri sa a biwo ak ou sou la men fèmen a kle chwazi ak yo te jwenn de bagay sa yo ki enteresan. Youn te yon kaye ak Jida a adrès sou li. Mwen decoder li. Sa a konfime nan dezyèm moso nan prèv ki montre ou te jwenn nan Vatikan an."
  
  
  Mwen te gade nan papye-a. Li te scrawled: "granmoun Aje. Jude, San Marco Enpòtasyon, Via Sachetti, Pancino, Sicily " .
  
  
  "Nan kou," mwen te di. "Jida' katye jeneral la se nan Sicily, se konsa sa a, se pwobableman kote li anplwaye bandi yo."
  
  
  "Sa vle di ke enterè nou yo tou déplacement gen. Si yo vòlè li atik yo ap toujou nan Sicily, m ' ka yo pral rezoud lè nou jwenn yo.
  
  
  "Vreman vre," mwen te di, " malgre ke mwen travay pa pral tèlman fasil yo ranpli. Pa si Jida yo te jwenn dokiman an nan vaz la . "
  
  
  "Vire papye a sou yo," Amiko Toni kontinye, " ak lè sa a, ou ka li sa mwen te copié." Li te ekri nan yon kaye. Èske sa vle di yon bagay yo ou?
  
  
  Mwen sispann yo anba limyè yo nan otèl la nan porch piti ak etidye Tony ekriti. Mwen li li: "Leonardo a pwodwi" plis nan dat la.
  
  
  "Li pwobableman yon referans a atik yo vòlè li," Tony di,"ak Leonardo ka pèseptè a achte yo."
  
  
  'Petèt.'
  
  
  Yon bagay sou nòt la entrige m'. Si li te jis yon kesyon de transpòte machandiz yo vòlè li, li te pa gen yonn nan biznis mwen an, depi mwen te asire w vaz a te vle di pou Jida ' koleksyon prive. Men, mwen te gen yon santiman ki pou kèk rezon ki fè nòt la te byen sa vle di - pou m ' plis pase nenpòt lòt moun !
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Chapit 8
  
  
  
  
  
  
  
  
  Apre 48 èdtan, nou rive nan Sicily. Zile a te arid ak wòch, ak yon fèb, men view pitorèsk. Nou eksplore premye vilaj epi li te jwenn ki moun li te sou jan sa dekri nan gid yo. Moun swa gronde nan enkonpreansibl repons pou kesyon nou yo oubyen inyore nou tout ansanm. Fanm yo te disparèt lè nou te rive nan sèn nan. Finalman, Tony te mande nonm lan fin vye granmoun pou fè nou konnen kote Via Sachetti te. Li vire soti nan ka yon fin vye granmoun wout yo, wòch yo ak inegal, ki mennen ale nan fen a lòt nan zile a. Nou te aprann ke konpayi an San Marco Enpòtasyon yo te fèmen byen yon bon bout tan de sa, malgre ke li te te achte pa yon lòt nasyon. Dapre nonm lan fin vye granmoun, bilding lan te apiye kont yon falèz neglijans lanmè a.
  
  
  Nou te konnen ke kay la ta san dout dwe veye, se konsa, si nou te pran yon taksi ki gen, bay nou te kapab jwenn yon taksi nan vilaj la, nou ta imedyatman gen pwoblèm. Se konsa, nou deside apwòch Jida ' bwat sekrè soti nan lòt bò a, pa bato.
  
  
  Maten an apre arive nou an, nou te anboche yon bato lapèch epi li diriger nan yon plas kote black rock tour prèske de santèn mèt pi wo pase nou. Soti nan la danse bato a, falèz la sanble prèske vètikal. Nou mete yon ti blan bato sou yon ti plaj nan pye a nan yon falèz.
  
  
  "Petèt nou ta dwe gen yo te pran wout la, zanmi m'," Tony sijere, inclinaison tèt li tounen nan etid la wòch pi wo pase nou. "Mwen panse ke mwen wè yon difisil monte."
  
  
  Gina te kanpe la bò kote nou, sou fè nwa a sab, l ' blond cheve balans tankou yon krinyè nan van an. "Nick, "li te di," mwen ka sèlman monte wòch yo mache pye atè."
  
  
  "Ou pa tèt ou yon bagay," mwen te di. "Ou pral rete isit la pou gad palè yo nan kannòt la."
  
  
  "Pa gen okenn," li te di. Li te tounen Tony. Li leve zepòl li.
  
  
  "Pa gen okenn manifestasyon," mwen te di. "Ou se pi plis ki gen anpil valè yo ban nou pase si ou te ap eseye monte sa a falèz. Si ou tande kout zam, rete tann 15 minit. Si pa ni nan nou montre moute, kite pa bato. Konprann?"'
  
  
  "Wi," li te di grimly. 'Yon ka nan yon èdtan.'
  
  
  "Oke," mwen te di, epi li te souri. "Gade kannòt la, ak anpil atansyon. Byento, li pouvwa pou nou sèlman yon opsyon. Nou pral tounen nan yon èdtan."
  
  
  Nou kite Gina nan kannòt la, li te kòmanse k ap grenpe. Nou te mete limyè windbreakers ak kawotchou-smèl bòt ke nou ta te achte nan vilaj la, ak Tony te yon bobin nan kòd lans wòch sou zepòl li. Mwen te k ap grenpe kwòk pandye soti nan senti m ' yo.
  
  
  Te gen yon etwat ledge nan baz la nan falèz la. Nou te chwazi chemen an ki te mennen soti nan gen. Mwen te mennen wout la, kap chèche glise pou gare epi montre yo soti nan Tony. Mwen te kapab di pa macabre ekspresyon sou figi l ' ki travay li nan Interpol te jeneralman diferan. Reyalite a se, Tony raman te gen yo kite konfò a nan sivilizasyon . Mwen te kirye de ki jan anpil Interpol peye konpare ak RACH.
  
  
  Li sèlman pran yon kèk minit yo rive nan mitan an nan falèz yo, men otreman li te notables pi dousman. Trail la te pratikman ale , epi nou te jwenn nan men yo ak pye yo sipò nan twou yo. Li te yon biznis ki riske. Koulye a, nou yo te tèlman wo ke si nou tonbe, li te difisil di sa ki ta rive nou. Ak lè nou te sou trant pye pi ba a tèt la, Tony glise sou yon lach wòch, pèdi balans l ' yo, epi yo te kòmanse tonbe.
  
  
  "Kenbe soti men ou!"
  
  
  Li lage nan men dwat li e te pwan m'. Mwen te pwan nan bra l', ak pwa l 'frape m' janm gòch li-ego. Lè mwen glise e yo te eseye pou avanse pou pi pye m', mwen te panse mwen te ale nan tonbe. Men, avèk men dwat mwen an, mwen te kenbe yon byen file wòch pi wo a tèt mwen ak ki te fèt sou byen sere.
  
  
  "Jwenn yon bagay yo kenbe sou yo ak pye ou," mwen gronde. Pwa m ' yo te kòmanse febli wòch la. Li te sanble tankou yon letènite anvan Tony jwenn yon pye ankò ak kite ale nan m 'se konsa, mwen te kapab mete m' kite pye a tounen leve, li panche sou li.
  
  
  'Bon? Mwen te mande, pou l respire lou.
  
  
  "Si," li te gronde ak yon pè fè fas.
  
  
  Mwen admire Tony. Li te pi plis pè pou yo k ap grenpe pase mwen te, men li te kòmanse li san yo pa nenpòt objeksyon .
  
  
  "Li pa lwen," mwen te di.
  
  
  Mwen ak anpil atansyon chwazi ki kote mwen te kapab gen tan pwan sou ak kontinye. Gina te vin tounen yon poupe byen lwen anba a sou la etwat plaj.
  
  
  Nou finalman rive nan sou senkant pye anba a somè a ak Tony jis anba a m'. Jwenti l ' yo te blan ak bouch li te pursed. Mwen te pran kòd la nan men l 'ak boukl li nan k ap grenpe zen mwen ta te pwan sou senti m' yo . Kenbe sou byen sere nan wòch la ak men dwat mwen an, mwen kite zen la ak riban nan kòd pann blesi ki sòti bò kote ak jete tout bagay la nan tèt la nan falèz la.
  
  
  Zen an te disparèt sou kwen nan falèz la. Kòd la te pandye akote m'. Mwen trennen l ' ansanm. Apre yon kèk decimeters, zen an kenbe sou yon bagay epi yo sispann. Mwen rale sou kòd la yo epi gade nan Tony. "Nou ap prèske la," mwen te di.
  
  
  Figi l ' te endesi. Mwen te pwan mare kòd la e li te kòmanse monte. Men nan men, mwen moute sou tèt la. Mwatye nan, zen an, kite ale, mwen tonbe twa decimeters, lè sa a, zen an kenbe ankò. Mwen te santi m swe sou bouch mwen ak nan je m'.
  
  
  Mwen konsyamman te monte plis epi finalman peeked sou tèt la. Jis ven mèt lwen te blan-yo rekrepi San Marco Enpòtasyon bilding nan. Li te yon ki ba, yon sèl-istwa bilding ak akòste leve-fenèt yo, ak move zèb grandi dèyè yon gwo kloti fil yo ki antoure bilding lan .
  
  
  Mwen grenpe moute sou kwen an ak ranpa yo kote zen an te mare dèyè yon wòch byen file. Mwen sere boulon li, lè sa a, gade nan Tony ak nodded. Li moute sou kòd la. Li te pran l 'kèk efò, men finalman li te fè li ak chita akote m'.
  
  
  "Ou gen lide fou, amiko yo," li te di.
  
  
  "Mwen konnen," mwen di ak yon mòd ri. Mwen te ale nan kwen an nan falèz la ak balanse Gina kite l ' konnen nou te san danje leve. Li balanse tounen. Mwen gade nan tèren an chaje wòch. "Gen nan yon fason pi fasil desann nan apeprè mwatye yon mil de isit la," mwen te di Tony. "Nou pral sèvi ak li pita."
  
  
  "E Conte," li te di . "Mwen dakò."
  
  
  Nou ranpa moute nan pòtay lavil la. Pa gen okenn siy nan lavi yo.
  
  
  "Mwen pral pran yon gade rapid," Tony te di. Li ranpa nan direksyon kwen an nan kloti a fil, figi l ' swe. Li leve je l ' nan devan an nan bilding lan, lè sa a, tounen vin jwenn mwen.
  
  
  "Gen se yon gad sekirite nan antre prensipal la, ki moun ki mwen panse ke se ame," li te di.
  
  
  'Mwen te panse konsa.'
  
  
  "Omwen yon lòt machin ki pake nan devan, men, mwen te wè yon sèvis antre nan miray la bò. Mwen kwè ke sa pwal pèmèt nou pou antre san gad sekirite remarke nou."
  
  
  "Tout dwa," mwen te di. "Men, mwen jis dekouvri yon alam sistèm nan kloti sa a. Nou gen fè yon bagay sou li."
  
  
  Li te pran yon lòt minit kenz yo prese yon detou alantou sistèm nan alam se konsa ke nou ta ka koupe yon ti twou nan pati anba a nan kloti an. Lè sa a, nou ranpa yo andedan, epi te dirije pou bò pòt ke Tony te jwenn . Lè nou te gen a, nou remake ke gad palè yo pa t 'kapab wè nou nan pozisyon l' nan tribinal bò pòtay la. Mwen glise sot pase a bilding jouk tan mwen te kapab jwenn yon gade bon nan li. Li te pote yon chemiz ak te pote yon raf AK-47 fizi atak anba bra l ' yo. Te gen yon ti guardhouse nan pwochen nan pòtay lavil la; yo te mare, li te yon bagay Tony pa t ' wè anvan: yon gwo Shepherd alman. Erezman, van an te mouche nan direksyon nou an, se konsa chen an pa t ' pran sant nou . Men, mwen te konnen nou bezwen yo dwe trè trankil lè nou louvri sèvis la antre.
  
  
  Nou brwi jiska pòt metal ak gade nan seri a. Li pa t ' difisil yo louvri li; ak yon seri espesyal chwazi, li sèlman pran yon kèk minit. Mwen pouse pòt la ouvè konsyamman ak peered andedan.
  
  
  "Vini," mwen orèy nan Tony.
  
  
  Nou rale soti zam nou yo ak te ale andedan. Tony fèmen pòt la dèyè nou. Nou te nan yon koridò ki mennen ale nan devan nan yon bilding ki piti yo. Te gen yon mat imite son yo nan distans la. Li te sanble yo dwe vini soti nan anba a, men te gen pa gen okenn mach eskalye yo nan je.
  
  
  Mwen siy pou Tony rete fèmen nan m ' jan nou brwi moute nan devan nan kay la. Nou jwenn tèt nou nan yon kalite nan zòn nan resepsyon oswa biwo. Te gen yon nonm nan yon rad laboratwa blan chita bò tab la, ki moun ki mwen te panse te gen kèk kalite teknisyen. Nan kwen an, gad palè a te li yon jounal italyen. Okenn nan yo te wè oswa tande nou.
  
  
  Te gen yon L-ki gen fòm kontwa an nan devan nan biwo a, separe moun yo soti nan louvri pòt devan an ak sentry. Lè mwen nodded nan Tony, li te mache nan pòtay lavil la nan kontwa an, ak mwen te pran yon kèk etap nan direksyon gad palè yo.
  
  
  "Chita," mwen rele byen fò nan italyen.
  
  
  Gad palè a vole moute soti nan chèz l 'yo, ak men l' te ale nan revòlvè sou ren li, men lè sa a, li te wè ke mwen Luger te ki vize a pwatrin li. Nonm lan nan rad laboratwa blan gade nan Tony ak lè sa a, nan m', tou dousman ap resevwa moute soti nan chèz l ' yo.
  
  
  "Ki kote se Jida?" Mwen mande l', kenbe m 'zam pwente ak je m' fiks sou gad palè yo.
  
  
  "Ki sa ki fè ou bezwen li pou?" gad palè a mande.
  
  
  "Vini non sou, kite la ale," Tony di, mete l ' .38 Beretta nan nonm sa a tounen. "Pa eseye nou an pasyans."
  
  
  "Jida, se pa isit la," nonm sa a te di. Li reponn yo nan italyen an, men li te sanble alman, oswa petèt Scandinavian. Koulye a, li tounen vin jwenn nou epi yo etidye figi nou. Li te yon mens nonm ak linèt rimless ak frèt je ble. Li te sanble kalite a nan moun Jida yo ta anboche. Men, si li te yon teknisyen, ki sa ki te fonksyon l ' isit la?
  
  
  "Èske ou ka kontakte sentry deyò?" Mwen te mande.
  
  
  "Wi," li te di.
  
  
  "Pa di yo!" gad palè yo kouri al nan kwen an.
  
  
  Mwen te ale sou yo l', te pran revòlvè l 'yo soti nan pòch li, epi rantre l' anba senti m ' yo. Lè sa a, mwen te tounen nan teknisyen an, "Di ki sentry deyò pou yo vini nan isit la," mwen te di.
  
  
  "Li te ka pa kite pòs l'!"
  
  
  "Pa pale ak yo!" gad palè yo ensiste pou l di.
  
  
  "Fèmen, ou moun sòt!" a teknisyen te di a icily.
  
  
  "Di l' ke Mesye Jida a se sou telefòn la epi li vle ba l ' espesyal sa pou nou fè," mwen te di.
  
  
  Nonm lan te gade men m ' yo, Tony. "Fè kòm li te di," Tony te di.
  
  
  Teknisyen an louvri yon tiwa biwo yo ak yo te jwenn lan transmetè. Li te bourade bouton an ak te di, " Carlo. Vini non isit la. Mesye Jida vle ou pou pale ak l ' sou telefòn nan.
  
  
  Nou tann an silans kòm la sentry te mache soti nan pòtay lavil la nan bilding lan ak yon menasan raf AK-47 anba bra l ' yo. Lè li te rive nan pòt la, yon gad sekirite nan kwen an rele byen fò, " Gade deyò! Yo gen zam!
  
  
  Nonm sa a nan pòt la regarda nan Tony ak m', lè sa a, leve soti vivan li yo otomatik. Mwen te tire ak frape l ' nan bwat la. Lè l te frape pòt la, zam machin balanse zak vyolans. Bal chire nan etaj la, kontwa, ak pwatrin lan nan gad palè ki moun ki te rele avètisman. Li te kriye byen fò nan miray la ak tonbe sou chèz li te chita sou. Tou de te mouri.
  
  
  Mwen te ale nan pòt la epi gade deyò. Pa te gen okenn yon sèl nan je. Lè mwen tounen tounen nan teknisyen an, figi l ' te blan.
  
  
  "Koulye a, vini sou li a," mwen te di. "Se Jida fin ale?"
  
  
  "Mwen isit la pou kont li," li te di. Mwen te kapab di pa vwa l ' ke li te di verite.
  
  
  "Kote a yo piye?" Tony te mande.
  
  
  'Ki sa?'
  
  
  "Vatikan trezò. Ki kote yo kache?
  
  
  "Oh, ou te panse trezò a te isit la?"
  
  
  Mwen te ale dèyè kontwa an ak bourade Luger nonm lan a gòch zòrèy. 'Ki kote yo se moun yo?'
  
  
  Figi l ' te blan tankou lakrè, ak li te pou l respire lou. "Mwen tande yo ap pale sou twou wòch la," li te di, vale.
  
  
  Mwen te di, " ki Sa ki se twou wòch sa a?"
  
  
  'Koulèv Twou Wòch. Yon kote isit la.
  
  
  "Mwen konnen ke," Tony te di.
  
  
  Mwen bourade Luger di kont nonm lan tèt yo. "Ki sa ki nan anba tè isit la?"
  
  
  Yon gade nan déplorable laterè janbe lòt figi l'. 'Pa gen anyen tankou sa!'li te di byen fò.
  
  
  Tony ak mwen gade nan chak lòt. Mwen te mande. "Si trezò a kache nan yon twou wòch ki tou pre, ki sa ou panse yo se chanm anba a nou?"
  
  
  "Mwen panse ke nou ta dwe jwenn soti," Tony te di.
  
  
  "Mare l' kanpe," mwen te di. "Nou sèlman gen yon kèk minit anvan Gina fèy li yo yo sou kannòt la."
  
  
  Tony gagged nonm lan ak pwòp l ' mare, mare li ak kòd pandan y ap mwen fouye pou yon nechèl. Te gen pa gen okenn mach eskalye yo, men, lè mwen louvri klozèt bale pòt la, mwen te wè yon asansè.
  
  
  Mwen pran rele. "Vini non sou li a, Tony!"
  
  
  Nou te antre nan ti asansè a ak glise desann, kirye yo wè ki sa nou ta jwenn pi ba a. Yon ti moman apre, nou parèt ak nou an je gran louvri.
  
  
  'Bondye Bon!'Tony te di.
  
  
  "Ou ap dwat," mwen te di, ak siflan dousman.
  
  
  Nou te antre nan yon enkwayab anba tè konplèks. Nou te kapab wè koridò yo ak chanm nan chak direksyon eksepte falèz la. Kòm nou te mache, mwen pa t 'kapab kwè je m'. Yon seksyon ki genyen yon complète nikleyè "faktori", ak adjasan a chanm yo ki genyen tout ki asosye ekipman yo ak mekanism. Jida te vin yon atomik syantis! Finalman, nou te jwenn yon kalite laboratwa ak yon biwo gwo ak yon kote ki an sekirite. Tony te ale travay sou ki san danje, ki li te kontan yo di li te kapab louvri pandan y ap mwen gade alantou biwo a. Lè la san danje te louvri, nou jwenn kèk enteresan dokiman yo. Yo mete yo sou tab la.
  
  
  "Sot pase a ki pako rezoud atizay vòl," Tony te di. "Peyi jida ak Farrelly yo dwe gen travay ansanm tout tan tout tan an."
  
  
  Mwen te pran yon moso nan papye a soti nan san danje a ak gade nan li. "Bondye mwen," mwen te di. "Jida a ki te vòlè sekrè yo nan òganizasyon trete nò atlantik peyi a pou ane sa yo . Ak nan fen a, li te gen ase nan yo pou yo bati pwòp l ' yo bonb atomik."
  
  
  "Sa a pwobableman poukisa li te kòmanse sa yo vòl," Tony te di. "A finanse pwojè sa a."
  
  
  Mwen pran yon lòt papye ak regardant nan li pou yon tan long. "Oke, oke," mwen te di, chuckling sourly. Li te yon vòlè li dokiman ke mwen te mete yo nan yon Etrusk vaz.
  
  
  "Yo te ke sa ou te kap chèche, Nick?"
  
  
  'Repons lan se wi.' Mwen ki plwaye papye a ak anpil atansyon epi mete l nan pòch mwen.
  
  
  "Lè sa a, misyon w se konplè," Tony di,"ak mwen pral pare lè mwen kolekte trezò atizay soti nan sa a twou wòch."
  
  
  Mwen lage l ' kèk lank desen. "Pa gen okenn, mwen misyon nou, se pa konplè. Nou te panse ke, Jida ta vann dokiman sa a pou Larisi yo, men, li sanble ke li te ka sèvi ak li tèt li. Sa a se yon detaye devlopman desen dokiman ke mwen mete yo nan pòch mwen. Ak nan ki lòt papye ki gen nòt sou desen an nan aparèy la."
  
  
  "Yo ou di m', Amiko yo, ki dokiman ke Jida enkonsyaman te vòlè gen yon plan pou yon pati nan bonm atomik?"
  
  
  "Wi," mwen te di. Li te klè ke Jida te wè ke detonateur ta fè asenal l ' gen plis efikas, ak se konsa, li te vle sèvi ak li. Sa a tou endike ke Jida bonm te ti-petèt pòtab. Li te rive m ' ke menm yon pòtab bonm te kapab konplètman detwi yon vil gwo.
  
  
  "Èske ou panse li pral sèvi ak li?" Tony te mande.
  
  
  "Mwen konnen ke pou yon reyalite."
  
  
  "Lè sa a, kote se bonm lan?"
  
  
  Mwen gade l ' membres. "Sipoze bonm se pare," mwen te di. "Jida yo te gen tan fè yon aparèy ak mete li nan bonm l' yo. Sipoze tout bagay se pare ak bonm lan ale yon kote?
  
  
  "Ah," Tony murmures.
  
  
  Li pran yon lòt fèy papye ak etidye li. "Gade nan sa a, Nick."
  
  
  Yon bagay te scrawled nan kreyon sou papye. Li te nan italyen yo ak li: "Pouvwa a nan yon sèl megaton ak yon seri de karant-senk kilomèt nan nivo tè."
  
  
  "Bondye mwen," mwen te di.
  
  
  "Men, kisa li va fè ak sa yo yon zam?" Tony te mande.
  
  
  "Mwen pa konnen," mwen te di. "Men, tou sa li te vle, vaz la ble plan batisman te fè plan li plis reyalis . Ak mwen santi mwen ki responsab pou sa."
  
  
  "Istwa san sans," Tony te di. "Pa gen moun ki ka prevwa tankou yon enkwayab kozatif evènman."
  
  
  Mwen ranmase yon enprime bwochi sa yo ki te tonbe soti nan anba tab la. "Sa a enteresan."
  
  
  "Ki sa ki nan moute, Nick?"
  
  
  "Orè a nan bato trafik sou peyi Itali liy". Mwen gade nan lis la nan bato kwazyè sou kouvèti a nan ti liv sa a epi yo wè non an ki déja nan tèt mwen. "Isit la nan Leonardo."
  
  
  Tony nan je yo flèch. "Leonardo. Rete tann, nou ap... "
  
  
  "Yon nòt ki soti nan Farrelly," mwen sonje l'. "Ou te decoder li. Li li: "Leonardo a gwo," ki te swiv pa yon dat. Sa ki te yè.
  
  
  "Leonardo a machandiz," Tony repete dousman. "Che diavolo, zanmi m' yo. Èske ou panse ke sa nòt refere yo ... "
  
  
  "Li sanble ke yo m'." Mwen louvri dosye a ak jwenn yon lis nan dat depa pou plizyè bato. Pwochen Leonardo, dat la te maké nan wouj. Lè m ' wè sa ki nimewo te, mwen-madichon bondye a anba souf mwen.
  
  
  Tony gade sou zepòl mwen, lè sa a, tounen nan m'. "Sa a dwa," mwen te di. "Nan Leonardo pral vwal ankò yo nan kat jou . Li pwobableman te gen yon bonm atomik sou tablo. Lè sa a, li pral ale nan New York."
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Chapter 9
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Apre, Gina ak mwen tounen tounen yo lavil Wòm. Tony Benedetto te rete nan Sicily rete tann pou kòlèg li soti nan Interpol ak kolekte Vatikan trezò soti nan Jida Twou wòch. Li te gen deja lage teknisyen an sou la Sisilyen lapolis epi mande Interpol nan lavil Wòm angaje èd nan lavil Wòm ak Korsèr lapolis pou yo arete Giovanni Farrelli ak Jida kòm pli vit jan yo parèt .
  
  
  Soti nan Gina nan chanm nan, nou te rele ayewopò a ak rezerve sou plas yon plan Naples nan denmen maten. Leonardo te nan Naples ak ta navige soti nan la nan New York.
  
  
  Mwen kontakte Malfini sa a apremidi. Li te kontan tande ke mwen te resevwa dokiman an tounen, e li te rete nan yon atitid bon jouk tan mwen te di l ' ke Jida te gen prèske sètènman deja aktive la detonateur.
  
  
  'Ki sa?'
  
  
  "Mwen panse ke li pral yo mete sa a bonb atomik sou tablo a Leonardo,"mwen te di," ak bato a ap ale nan New York."
  
  
  "Bondye bon," Hawk murmures. "Èske ou panse ke li gen entansyon pou yo sèvi ak sa a bonm isit la ?"
  
  
  "Mwen pa ka imajine anyen lòt bagay," mwen te di.
  
  
  Te gen yon silans lontan, kase sèlman pa Hawke a lou pou l respire sou bò lòt la. Mwen te pran yon gwo souf epi ki te kontinye, se pa lide fè sitiyasyon an rosy si mwen ta li te ye li te konplètman diferan.
  
  
  "Kòm ou konnen, bonm lan li te kreye yon seri de kenz kilomèt. Pa mansyone segondè yo ak supérieure chòk vag yo. Dapre bleu mwen te jwenn, li jere yo fè yon bonm ti ase yo dwe estoke nan yon estasyon san danje nan yon kesyon de jou . Men, gwosè a pa gen anyen fè ak destriktif pouvwa ... '
  
  
  "Wi, mwen konprann ke, Carter. Ale pi devan, "Hawk te di, byen klè énervé pa fè mwen ta bay l' yo.
  
  
  "Tout moun Jida te fè te voye jete bonm lan pi lwen. Li ka lè sa a, kouche nan pati anba a nan New York Harbor pou jou, menm yon semèn. Petèt pou mwa. Kounye a ke li te detonateur a, tout li gen fè se pè li ak yon long pòte detonateur. Li ta dwe sou yon vwayaj edikatif nan Philadelphia, e li te jis te gen pou pouse yon bouton. Ak lè sa a, ... orevwa, New York."
  
  
  'Men, poukisa? Malfini mande. "Li pa gen pwoblèm si li gout bonm sou bato a, Carter. Mwen vle konnen poukisa li te obsede avèk tankou yon fou plan an."
  
  
  "Paske, Jida se fache, sir. Ou konnen ki jan yo byen ke mwen fè. Li rayi nou ak peyi nou an, espesyalman apre nou reyinyon ki sot pase a nan Niagara. Petèt li nan l ' konsèp nan tire revanj - ki moun ki konnen.
  
  
  'Tire revanj? Malfini pran rele, epi kounye a li te prèske fache avè m 'pou yo mete l' nan devan m ' lide a nan Jida a trese karaktè. "Touye dis milyon moun, Carter? Oh Bondye mwen, nonm sa a, nou bezwen yo sispann l ' anvan bagay sa a vrèman vin soti nan men. Ou te gen jwenn ke bonm, Carter. Epi, nan kou, Jida."
  
  
  "Mwen pral parye ke ou," mwen te di byen vit. "Men, si li la nenpòt konsolasyon, mwen pral parye a, Jida pa t' pase sou nou an sekrè a detonateur yo ba nenpòt moun." Omwen pa ankò . Apre ak anpil atansyon lekti dokiman mwen yo te jwenn nan laboratwa a, mwen sispèk ke li te pase a plan pou anplwaye li yo nan plizyè fragman. Se konsa, pa gen moun ki konnen aparèy la tout antye; tout moun sèlman konnen yon pati. Mwen espere ke nou pa gen enkyete sou li ankò, lè nou pran Jida."
  
  
  "Si New York pa kònen moute premye, sa ou vle di."
  
  
  "Vreman vre, mesye," mwen te di.
  
  
  "Vini non sou, Nick. Kite m ' konnen egzakteman lè Leonardo pral rive nan New York, se konsa ke ajan ki kapab sou sèn nan. Ou ka jwenn bonm lan anvan bato a rive isit la . Si ou pa, mwen ap gen pou avèti yon anpil nan moun."
  
  
  'Mwen konnen ke.'
  
  
  
  
  
  Lè m ' fin rele, Gina ak mwen te ale nan biwo a nan peyi Itali. Li te di ke navige orè a te fèk chanje yo, epi ki mwen ta dwe ale nan kòmandan lagad la nan pò a nan Naples oswa reprezantan an nan italyen an liy .
  
  
  Apre manje midi nan youn nan Gina a restoran pi renmen nou an, nou retounen nan chanm li. Mwen pa t ' kapab fè anyen jouk nan denmen maten, lè avyon an kite pou Naples. Mwen te tou rezève yon plas pou Gina, men mwen pa t 'di l' ankò.
  
  
  Apre sa, mwen vide yo bwè, Gina, ki moun ki te mete yon transparan chmiz, te vin ak chita akote m 'sou sofa ti ak snuggled moute nan men m'.
  
  
  "Sa a pral dwe nou yo yè swa ansanm, Nick?"
  
  
  Mwen gade nan sa yo je nwa e yo reyalize ki jan anpil Gina Romano te fè pou m'. Mwen ta manke l ' anpil si nou te gen pou kraze yo. Sa a te yon echèk nan travay mwen. Ou pa ka jwenn nan difikilte emosyonèl. Li jis fè m mal. Se konsa, li ta pi bon si sa a se te dènye mitan lannwit. Men, mwen toujou bezwen Gina .
  
  
  "Yo dwe onèt," mwen te di, " li pa pral nou yo yè swa. Sa se, si ou vle travay nan RACH pou yon tan ki pi long."
  
  
  "Oh, repons lan se wi, mwen panse ke se konsa," Gina la te di. Li bo m', ak m ' san presyon woz sevè.
  
  
  "Rete tann jiskaske ou wè sa ki travay la se anvan ou jwenn twò te pote ale," mwen di ak yon souri.
  
  
  "Èske mwen ka rete avèk ou?"
  
  
  'Repons lan se wi.'
  
  
  "Lè sa a, tout bagay pral vin amann."
  
  
  Mwen gade nan l ' tubes, ki te fè nwa anba a absoli chmiz. Li pa t ' fasil pou yo konsantre sou Jida."
  
  
  "Gina,"mwen te di," ou bezwen konnen kèk nan la bagay sa yo mwen te te kache nan men ou jouk jòdi a,."
  
  
  Li voye je ki grav, rete ap tann pou eksplikasyon m'.
  
  
  "Nou tcheke Leonardo a navige orè a paske nou kwè gen se yon bonb atomik sou tablo."
  
  
  "Nick, ou vle di ti kras bonm atomik?"
  
  
  "Nan yon sèten kalite, repons lan se wi." _
  
  
  "Men, sa ki sa sa a gen fè ak Vatikan an vòl ak Giovanni Farrelli?"
  
  
  "Nou kwè ke Farrelly ak yon sèten Jida, oswa petèt Jida pou kont li, mennen l' nan bonm lan abò yon bato mare pou New York. Yo bati yon bonm lè l sèvi avèk yon dokiman yo yo vòlè li nan men m'."
  
  
  "Nick, sa ki son enkwayab."
  
  
  'Men, li se. Mwen gen jwenn sa yo bonm yo anvan Jida a fait li. Si Jida a se sou tablo a, li pral siman dwe degize. Li se yon mèt nan degize, se konsa, mwen pa ka konte sou l ' yo dwe dekouvri. Mwen te kòmanse kap chèche bonm lan imedyatman."
  
  
  "Epi ou bezwen ede ak sa?"
  
  
  "Mwen rayi yo mande ou, Gina. Men, Tony Benedetto se okipe kap chèche Farrelli, ak mwen pa si si Interpol pral fè sa mwen di lè nou jwenn sou batiman an. Ou sèlman gen yo swiv lòd mwen, ak ki, ou yo pral kapab pase nan pòt yo ke yo ap rete fèmen nan m'."
  
  
  Li voye je sot pase m ' pou yon ti moman. "Sa ki son danjere," li te di dousman.
  
  
  "Wi, li ta ka ki menase lavi."
  
  
  "Men, èske ou kwè ke Jan yo te planifye sa a bagay terib?"
  
  
  "Mwen kwè ke li te gen yon bagay fè ak li."
  
  
  Li te pran yon gwo souf. "Mwen rayi Giovanni Farrelli," li te di dousman. "Si mwen pa ka fè anyen yo sispann l', mwen pral kontan anpil . Men, "- li sarepta - " gen nan yon bagay lòt bagay. Nyès mwen Anna ap viv nan New York. Li se dènye m 'ki rete relatif, ak mwen renmen l' anpil. Ta lavi l ' tou ap an danje se paske nan sa a bonm?
  
  
  "Pifò gen anpil chans," mwen admèt.
  
  
  "Lè sa a, mwen pral vini avèk ou, Nick."
  
  
  "Tout dwa," mwen te di. "Lè sa a, ou pral toujou jwenn peye." Mwen mete yo desann mwen an vè ak anbwase lòt l'. Bouch li te cho ak anvi. Pwent tete l 'te di l' anba chmiz.
  
  
  "Mwen byen kontan ou bezwen m', Nick," li orèy.
  
  
  "Mwen pral parye ke ou," mwen te di.
  
  
  "Epi ke ou fè konfyans m'."
  
  
  Mwen te kapab yo te te di l 'mwen pa t' mete konfyans nenpòt moun, men te gen okenn pwen nan enèvan li oswa dezoblijan l 'sou sa ki li te pral fè pou M'. Mwen pouse l 'desann sou sofa a, e nou snuggled ansanm, ak pou yon pandan y ap nou pa t' pran swen sou Jida, oswa Giovanni Farrelli, oswa Leonardo ak lanmò zam sou tablo. Te gen sèlman cho po a, sensual odè, son ak karès nan Gina, ak roaring lanfè li ta kreye andedan m'.
  
  
  Nan denmen maten, li te yon ti vòl pou Naples. Nou te ateri jis apre uit è yo, te pran yon taksi yo nan ayewopò an, epi yo te pran ki sòti dirèkteman nan zòn nan pò nan Naples, kote tout gwo liksye bato pasaje yo te rive, yo pati. Nou te la nan nèf è ak te resevwa soti nan devan nan pò a kapitèn nan biwo yo. Yon kèk minit pita, nou te chita nan asistan l ' nan biwo, ap pale de Leonardo.
  
  
  "Èske w vle monte Leonardo , siyor?" jenn gason an te mande.
  
  
  'Repons lan se wi.'
  
  
  "Enben, li pa isit la."
  
  
  'Ki jan?'
  
  
  "Mwen asire w li pa nan pò a, Siyor Carter," li te di. "Men, si ou pral rete tann yon minit, mwen pral tcheke li soti." Kòm li te kite biwo a, Gina gade nan m'. "Li nan move chans, se pa li?" li te mande.
  
  
  'Petèt.'
  
  
  Lè jenn italyen antre nan, li te gen yon gwo liv li anba bra l ' yo ki te peze omwen dis kilogram. Li tonbe li lou sou tab la.
  
  
  "Isit la se, Mesye Carter," li te di. "Leonardo pran yon batiman de jou de sa a an akò ak orè a nouvo nan liy italyen."
  
  
  "Bondye mwen," mwen di ankò.
  
  
  "Ou ka jwenn soti isit la nan peyi Itali Liy nan biwo a lè bato a se espere pou yo rive nan New York."
  
  
  Mwen te mande. "Ki jan lwen yo pa t batiman an ale?"
  
  
  Li te gade moute. "Si mwen sonje kòrèkteman, li nan yon vit bato.
  
  
  Li dwe mwatye gen pa kounye a. Mwen souke tèt mwen tou dousman. Bonm a te definitivman sou tablo. Ak nan mwens pase twa jou, bato yo pral rive nan New York. Mwen te eseye sonje ki kote ki pi pre US militè lòd te. Mwen te bezwen yo ka resevwa m ' telefòn byen vit.
  
  
  Mwen leve. "Mèsi poutèt ou," mwen di jenn gason an.
  
  
  
  
  Si ou ijan bezwen èd nan militè a, ou bezwen pou pale ak moun dwat la. Mwen te jwenn nonm sa a nan Jeneral MacFarlane. Mwen rele l ' nan ki pi pre US Air Force baz. Pandan ke nou te pale, li tcheke m ' kat-DIDANTITE sou lòt la liy.
  
  
  "Mwen rayi yo mande ou, an Jeneral," mwen te di, " men, mwen dwe gen yon avyon ki ka trape moute ak Leonardo.
  
  
  "Se konsa, sa a avyon ta dwe isit la byento," jeneral la te di. 'Mwen konnen ke. Èske ou gen anyen?"
  
  
  Te gen yon ti silans. "Gen se yon supercargo ke yo te ap prepare pou vole pou Washington. Nou ap deplase nan vòl pou pi devan epi fè yon ti detou pou ou. Èske ou panse ke sa a se nòmal?
  
  
  "Sa ki son gwo, Jeneral."
  
  
  "Avyon an pral nan Naples ayewopò nan onz è. Mwen pral dwe sou tablo a ki idantifye ou."
  
  
  "Trè byen, an Jeneral," mwen te di. "Nou bezwen de parachit ak yon kannòt lavi."
  
  
  Li te mande. "De parachit?"
  
  
  "Mwen gen yon jèn fanm ak m', Jeneral. Li kouri sou RACH.
  
  
  "Tout dwa, nou pral pran swen nan li, Mesye Carter.
  
  
  "Mèsi poutèt ou anpil anpil, Jeneral."
  
  
  Sou wout la tounen nan ayewopò an, mwen te mande Gina si li ta tout tan tout tan skydived soti nan yon avyon. Li voye je nan m 'tankou mwen ta pèdi lide m'.
  
  
  Mwen te mande. "Èske ou panse ou ka fè li?"
  
  
  Li bay yon soupi. Mwen pral figi li soti, lè sa a,.
  
  
  Nou vole nan lanmè a, se konsa nou peyi yon ti kras douser pase sou peyi a, " mwen te di. "Natirèlman, ou dwe libere tèt ou soti nan parachit la le pli vit ke ou tonbe nan dlo a, sinon ou pral gen pwoblèm. Le pli vit ke nou debarase m de la parachit, nou pral gen yon kannòt lavi."
  
  
  Mwen panse ke mwen kapab fè li, " li te di, men li te sanble nè yo. Yon ti tan apre nou te rive nan ayewopò an, yon gwo transpò avyon an te ateri sou yon background vèt . An Jeneral ak adjudan te rankontre Gina ak m ' nan estasyon an bilding nan. An jeneral se te yon nonm wo, yon fwa yon pilòt la . Li voye je nan m ' kat ID ak anpil atansyon. Lè sa a, li te ban m ' yon souri gwo.
  
  
  "Fòs Aeryen an pral pran ou nan sèn nan, Mesye Carter. Ki jan ijan, se sa a vòl reyèlman?
  
  
  "Mwen ka sèlman di ou ke pa gen yon danjere nonm sou tablo a Leonardo, Jeneral, e nou dwe jwenn li."
  
  
  Jeneral MacFarlane l 'yo pursed po bouch yo; li te vle pou yo mande plis, men li te konnen mwen pa t' kapab reponn li. Finalman, li ki te fèt soti men l 'ak di," mwen swete w chak siksè."
  
  
  "Mèsi poutèt ou, Jeneral," mwen te di. "Nou ta pi bon kite a kounye a."
  
  
  An jeneral pa t ' retounen nan avyon kago. Li te di ke li te bezwen fè yon bagay nan Naples ak ke apre ke li ta retounen nan baz l ' yo. Nou te di orevwa l ' nan pòt kago yo nan estasyon an bilding nan ak te ale nan avyon an, te akonpaye pa yon adjudan. Motè yo te deja ap kouri, epi nou akòste nan yon van fò. Yon ti tan apre ke yo te prezante nan mwatye yon douzèn lame sòlda yo ak ofisye yo, nou te pran an.
  
  
  Liy la nan peyi Itali te ban nou yon plan detaye nan Leonardo a pandan vwayaj yo, epi nou te te di apeprè kote nou ta jwenn l ' la. Nou menm tou nou kontakte kòmandan an chèf, Kòmandan Bertholdi, ak li te konnen ke li te gen fè asire w ke de alye yo pa yo te pèdi nan lanmè. Pandan dènye demi èdtan anvan kontak ant avyon yo ak bato a, radyo kominikasyon yo pral konsève .
  
  
  Pilòt la kalkile konbyen tan li ta pran rapouswiv Leonardo ak kalkile kat a senk èdtan. Sa a adapte m ' trè byen , paske lè yo te vin yon faktè enpòtan . Nou te manje frèt manje kòm machin nan te pran vòl sou zòn sid Lafrans. Lè nou fin manje, tè pwensipal Ewòp te kite dèyè.
  
  
  Nou te resevwa parachit, ak yon trè pasyan sèjan Ameriken te montre Gina ki jan yo travay ak ki sa ki fè lè tan an rive. Mwen ap gade ak koute.
  
  
  "Ak tout mwen gen fè se rale bag la? Gina te mande.
  
  
  "Sa a dwa, madam," sèjan a te di. "Men premye ou gen jwenn nan avyon an konplètman, sonje sa."
  
  
  'Repons lan se wi. Mwen gen tou dousman konte a dis, " li te di.
  
  
  "Mwen panse ke li pral tout dwa, Sarge," mwen te di.
  
  
  "Wi," Gina reponn ezitasyon. Li gade ti et frajil, kanpe la nan vèt la vòl kostim yo ta ba li. Li pouse tout cheve nan tèt li soti nan figi l'. "Mwen kapab fè li."
  
  
  "Jis pa kite yo ale nan ki bag yo," sèjan te di. "Ou pouvwa tonbe byen lwen ou anvan ou trape li ankò."
  
  
  "Pa kite yo ale nan bag la," Gina repete.
  
  
  Pandan se tan, pilòt la kontakte Leonardo ak enfòme kapitèn sou nou ale ak ki kote yo gade pou nou. Li te mande a, kòmandan yo pran nou sou komisyon konsèy ak èd nou nan okenn fason li te kapab .
  
  
  Li te yon nuaj jou. Gina ak mwen regardant deyò fenèt la jiskaske nou te kapab wè pi long blan revètman oseyan kouche imobilité anba nou nan cobalt ble lanmè.
  
  
  Sèjan nodded nan m'. "Nou ap pare yo sote, Mesye Carter."
  
  
  Yon kèk minit pita, nou te kanpe nan pòt la ouvè nan avyon an. Van an siflan bò kote nou. Pa gen anyen te kapab ka wè men, syèl la ble a ak lanmè a ble.
  
  
  "Tout dwa, Gina," mwen te di. Mwen respekte l 'pou l' kouraj. "Pa gade desann. Ou jis mache soti nan pòt la ak kenbe bag la. Konte a dis epi yo ki rale sou li.
  
  
  Mwen pral dwe gen dwa dèyè ou."
  
  
  Oke, li te di, ap eseye li pi bon pou yo souri.
  
  
  Li te tounen ak vole. Mwen te wè l 'tonbe, ak lè sa a, mwen te wè bonbe a nan swa blan dèyè l'. Li nan plas yo. Mwen nodded nan sèjan ak vole soti nan avyon an.
  
  
  Si ou pa sote osi souvan, vant ou yo pral etranj fache nan pwemye kèk segond yo apre so a. M ' rebondi monte e desann jan mwen plonje nan lanmè a ki pi ba, ak van an siflan atravè zòrèy mwen ak tèt, kenbe souf mwen. Etann soti nan bag la, mwen ap gade li s ' étandr kòm li te fè yon tono nan la downdraft. Toudenkou, parachit la jerked sevè. Nan moman sa a kap vini, mwen te tou dousman naje nan direksyon briyan lanmè a ak yon blan balon sou tèt mwen. Dirèkteman anba m', Gina te k ap flote, li parachit balans dousman nan van an. Pa byen lwen devan yo te Leonardo a tou dousman laji blan kòk la, desen yon delice santye nan lanmè kalm.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Chapit 10
  
  
  
  
  
  
  
  
  Gina te fè aksidan nan gwo twou san fon dlo ble nan Oseyan Atlantik la nan yon santèn kèk yad soti nan dous blan hull nan Leonardo, ki te sispann machin yo ak te sanble prèske imobilité. Kòm mwen te ale desann nan kwen dlo a, mwen te wè yon lifeboat a te bese soti nan batiman an . Yon twazyèm blan parachit, kannòt lavi nou, flotan pi wo pase m'. Yon dezyèm apre mwen te wè kannòt la, mwen te plonje nan lanmè wouj la.
  
  
  Mwen te konplètman submerged nan dlo, ak lè mwen leve ankò, mwen te pran sou parachit la espageti. Dlo a sèl mòde je m'. Mwen siye yo koupe ak yo te eseye wè Gina nan vag yo. Nan dènye mwen te jwenn li de santèn yad lwen . Kannòt la te ateri yon ti kras pi pre la k ap monte banza yo nan batiman an.
  
  
  Mwen t ap naje nan Gina. Lè mwen te senkant yad lwen nan men l', mwen te wè ke li te bon. Li wete l 'parachit ak t ap naje nan direksyon pou m'. Nou te rankontre nan sekouan dlo, epi mwen mete m 'nan bra bò kote l' ren.
  
  
  "Mwen te fè li, Nick!" li di ak yon radieux souri sou figi l'.
  
  
  Mwen chuckled. "Ale pi devan," mwen te di. "Se pou yo jwenn soti nan dlo a."
  
  
  Yo te rive nan kannòt la, san yo pa difikilte pou, ak apre mwen undid la espageti, mwen unwrapped pake a. Lè m ' rale soti nan tiyo a sou bò la, te gen yon chantèz nan lè a, yon byen fò chantèz sou lanmè a, ak jòn kannòt gonfle. Mwen moute sou abò ak gantan charye Gina nan .
  
  
  "O!" li te di, tonbe sou tèt nan kannòt la. "Ki sa ki yon soulajman!
  
  
  "Nou ap yo dwe sou kannòt la anvan ou konnen li," mwen te di. "Gade." Epi mwen vize pou yon ti bato yo vini nan direksyon pou nou.
  
  
  An sloup te avèk nou trè byen vit. Te gen plizyè jenn gason Italyen yo sou tablo. Kòm yo chaje nou nan kannòt la yo, yo gade nan chak lòt nan sipriz menm jan yo te wè Gina wete l ' vole bouchon se konsa ke li mouye cheve a tonbe sou zepòl li . Youn nan moun siflan, men Gina inyore l', epi fè menm bra m.
  
  
  
  
  Lè nou akòste, a manm ekipaj kouri felisite nou. Pasaje plizyè jostled, men, kòmandan te okenn kote yo dwe jwenn. Mwen te panse ke si Jida te sou tablo bato a, li dwe gen pou wè nou pa kounye a. Li te mal pou nou, men te gen pa gen anyen nou kapab fè sou li.
  
  
  Nou te pran bato a ak doktè a, ki moun ki ensiste sou yon kout egzamen an. Li te trè zanmitay, men li pa t ' pale angle.
  
  
  Apre ankèt la, yon jenn ti bato a ofisye akonpaye nou nan yon vid premye-klas kabin.
  
  
  Mwen mande l ' lè li te ale nan kite. "Lè mwen ka pale ak yon kapitèn ou a?"
  
  
  "Mwen pral poze l', siyor," li te di, gade sèl anvi nan Gina.
  
  
  "Omwen yo te ban nou kèk rad sèk," Gina te di, montre nan rad sou kabann lan doub. Gina te mete yon kòsaj, jip, ak chanday lenn mouton, pandan y ap mwen te pote yon twopikal kostim ak espò chemiz. Yo menm tou yo te ban nou mou kwi sapat.
  
  
  "Yo sanble trè nonchalan sou arive nou," mwen te di. "Si ofisye a reta, mwen pral jwenn kòmandan an chèf tèt mwen."
  
  
  Nou abiye byen vit. Gina gade etonan nan ekipe li. Mwen gade tankou yon Sisilyen jigolo. Mwen louvri solid ki enpèmeyab sak mwen te pote ak mwen egzamine zam, luger, ak epengl. Mwen atache pòch la sou plis pase m kout-manch chemiz yo e li te kache Reine. Men, mwen tann jiskaske Gina te ale nan twalèt la ti bwose cheve l 'anvan ou vire Hugo ozalantou yo ak strapping l' pou mwen nan avanbra. Lè li te retounen nan kabin, m 'levit ki te deja kouvri m' zam.
  
  
  "Ou gade bèl," Gina la te di.
  
  
  "Nou tou," mwen te di. "Ann ale pran yon gade. Nou pa gen anpil tan."
  
  
  Nou te ale sou pil. Sou tankou yon gwo bato, li te difisil pou evalye kijan pou yo jwenn nan pon an. Nou te mache pou sou ven minit anvan nou finalman te rive nan yo anwo pasaje pil.
  
  
  "Ki kote nou ka jwenn kòmandan an?" Mwen te mande pechè.
  
  
  "Kapitèn, mesye? Li nan enposib.'
  
  
  "Li te ap tann pou m'," mwen te di.
  
  
  Li te kache. "Petèt ou ta dwe mande jeran an."
  
  
  "Kote mò yo ye avè l'! Ki kote nan premye konpayon?"
  
  
  "Ah, Msye Ficuzza. Li ta dwe sou pon an.
  
  
  "Mèsi poutèt ou," mwen te di, epi yo te mache sot pase l ' nan mach eskalye yo, kote yon chèn pandye nan devan yo. Li te fèt soti men l'.
  
  
  "Ou menm ak fanm ki ta dwe ale nan gid vwayaj ou a an premye, mesye."
  
  
  "Wada al diavolo!" di Gina awotvwa. "Che tipo!"
  
  
  Li grounded l ' yo. Mwen mete men m ' sou zepòl li.
  
  
  "Gade," mwen te di yo la pechè. "Nou ap pral gen yo gade pou Mesye Ficuzza, avèk oswa san ou konpayi. Èske ou pran nou nan l'?"
  
  
  Li voye je nan m ' sinistr fè fas pou yon ti moman. "Bon," li te di. "Swiv mwen."
  
  
  Li lage nechèl chèn epi nou swiv l ' nan pon an. Li mande nou pou nou rete tann nan ale nan pandan y ap li te ale moute pon an. Mwen kenbe yon aperçu nan blan gason nan inifòm, ak yon ti moman apre sa, yonn nan yo te soti. Li te Ficuzza premye akouple.
  
  
  "Ah, Msye Carter ak Manke Romano," li te di ak yon gwo souri.
  
  
  Mwen te mande. "Ki kote nan kòmandan an?"
  
  
  "Li te di li ta renmen wè ou byento."
  
  
  Mwen te kòmanse enkyete. Liy anplwaye nan peyi Itali ta ka gen te di l 'ki jan ijan misyon nou an te, menm si li pa t' konnen detay yo.
  
  
  "Nou vle pou pale ak l' kounye a," mwen te di. "Nou bezwen diskite yon pwoblèm trè enpòtan."
  
  
  "Men, Mesye Carter a, kòmandan lagad la se trè okipe. Li te... "Modi li, Ficuzza," mwen te di. "Sekirite a nan sa a bato ak pasaje li se nan mennen. Tan se kouri soti.'
  
  
  Li voye je reflechi. Lè sa a, li te di, " Swiv mwen."
  
  
  Apre yon ti mache tou kout, nou te rive nan kabin kòmandan lagad la a pòt. Ficuzza frape. Lè nou tande yon vwa andedan, Ficuzza louvri pòt la ak twa nan nou te ale andedan.
  
  
  Yon wo, nonm gen anpil grès ak ajan-gri cheve nan tèt yo te chita nan yon tab an bwa. Li leve, li te akeyi nou brwiyaman apre Ficuzza prezante nou.
  
  
  Li te di," se Konsa, li nan tout sa yo de alye yo! ", ki te kondesandans. "Yon fason dramatik yo ka resevwa sou tablo a, ou pa panse ke, Mesye Carter?"
  
  
  "Mwen pè nou te gen okenn chwa, Kòmandan," mwen te di.
  
  
  "Tanpri chita," li te di, montre de chèz.
  
  
  Nou chita desann.
  
  
  "Tout dwa," Bertholdi te di. "Konpayi mwen an te enfòme m' ke ou ap chèche pou yon sèten pasaje yo sou bato mwen. Manyè di m', Mesye Carter la, poukisa t ' nonm sa a kapab arete si li te rive sou rivaj la nan New York?"
  
  
  "Premye nan tout," mwen te di, "pa gen okenn dout ke sa a se nonm nan degize, se konsa nou dwe jwenn l' anvan nou jwenn nan New York. Dezyèm, mwen se pa yon jandam, ak menm si mwen te, nonm sa a pa t ' kite okenn temwen vivan. Se konsa, li pa jis yon senp arestasyon."
  
  
  "Wi, nan kou," te di kòmandan an. "Kapab mwen wè kat ID ou, Mesye Carter?"
  
  
  Mwen montre ' l mwen kat-DIDANTITE.
  
  
  "Ah, Ameriken entèlijans. Ak nan jèn dam?
  
  
  "Li ap travay pou nou," mwen te di.
  
  
  Li te souri fè espre. "Mesye Ficuzza pral ede w ak rechèch ou an, Mesye Carter. Ou ka pa sèvi ak zam afe sou sa a bato eksepte nan pwòp tèt ou-defans, epi ou dwe respekte enfòmasyon prive ki nan lòt pasaje. Epitou, ou ta dwe fè ou pi bon pa dezòd avèk yo."
  
  
  Mwen te kòmanse jwenn fache ankò. "'Kapitèn Bertholdi,' mwen te di, ' mwen pa pare yo diskite. Mwen sijere ou tande sa mwen te di anvan ou deside ki sa nou pral epi yo pa pral fè."
  
  
  Bertholdi ak Ficuzza gade nan chak lòt endiyasyon. "Mwen pa gen tout jou pou diskite sou zafè sa a, Mesye Carter," Bertholdi di frwa. "Si ou gen yon bagay yo di , tanpri pale yon ti tan."
  
  
  "Kapitèn," mwen te di, " nou pa ap jis ap pale sou sa nonm. Nou kwè ke li te pote yon zam trè danjere pou sa a bato .
  
  
  'Yon zam?'
  
  
  'Jis tankou sa.'Mwen gade dwat nan l'. - "Zam nikleyè".
  
  
  Je l laji yon ti kras.
  
  
  "Nou panse ke li nan yon ti bonb atomik."
  
  
  Ficuzza leve soti nan chèz l ' yo. "Diavolo!
  
  
  Yon allusion nan chòk parèt sou Kapitèn Bertholdi fè fas a, lè sa a, li te byen vit tounen tounen yo l ' yo ensèten kontanple. "Ki sa ki prèv ki fè ou gen pou sa a?"
  
  
  "Pa gen okenn prèv difisil," mwen admèt. "Yon nòt ak non an nan bato ou ak yon anpil nan lòt enfòmasyon. Men, yo ansanm, yo mennen nan yon konklizyon rezonab ." Te gen yon long, gwo twou san fon silans. "Men, w ap pa si si gen nan yon bonm sou bato mwen?"
  
  
  "Sa a, se plis pase chans, Kòmandan," mwen te di.
  
  
  "Et ou vle pou recherche batiman an pou yon posib bonm?" "Kòmandan," di Ficuzza, " mwen ka mete yon ti moun sou li .
  
  
  "Nou bezwen omwen yon douzèn moun," mwen te di. "Sa a se yon bato gwo, ak tan se kouri soti. Nou bezwen pou yo kòmanse chache nan kabin nan tout pasaje ki akòste nan Naples , paske mwen si ke non reyèl la nan moun nan nou ap chèche pou yo, Jida, se pa sou lis pasaje. Nan kou, nou gen yo tcheke li soti."
  
  
  "Pifò nan pasaje yo akòste nan Naples, Mesye Carter," kòmandan an chèf te di. "Ou vle deranje ak fache moun sa yo . Ou konnen, pasaje yo gen sèten dwa.
  
  
  Ak youn nan yo se dwa yo pou sekirite sou tablo sa a bato, " mwen te di. Mwen mande tou pou ke ou konfye m ' ak rechèch la, kòm mwen gen eksperyans nan bagay sa yo. Lè sa a, mwen ta renmen ou a ralanti desann bato se konsa, nou ka gen plis tan.
  
  
  Ale pi dousman! Bertholdi pran rele endiyasyon. Pa gen okenn fason. Mwen gen bwa nan orè mwen. Mwen pasaje yo tou, yo gen pwòp orè yo. Ou pa menm konnen si gen nan yon bonm sou tablo. Pa gen okenn, bato a kenbe nòmal vitès krwizin.
  
  
  Kapitèn!
  
  
  "Epi," li te koupe, " Mesye Ficuzza se an chaj nan rechèch la. Ou pral jwenn lòd li yo, Mesye Carter, oswa gen pa yo pral yon rechèch yo nan tout. Se sa ki klè?"
  
  
  "Li a vin pi klè."
  
  
  Kapitèn Bertholdi tounen vin jwenn Ficuzza. "Pran dis moun ak de moun sa yo ak rechèch la kabin. Kòmanse avèk twazyèm klas epi ale moute soti nan la."
  
  
  "Kapitèn,"mwen te di," mwen pa panse Jida yo ap gen anyen men yon premye - klas kabin."
  
  
  "Mwen repete, Mesye Ficuzza, kòmanse avèk twazyèm klas," Bertoldi te di. "Si rechèch la echwe, nou pral wè si nou bezwen nan rechèch lòt pati nan batiman an."
  
  
  Nonm sa a sòt te enkwayab. Mwen deside fil katye jeneral konpayi an ke li te anpeche yon plen-echèl rechèch.
  
  
  "Mèsi pou kowoperasyon ou, Kòmandan," mwen te di frwa, ak kanpe moute.
  
  
  "Nan sèvis ou a, Mesye Carter," li te di. "Yon sèl plis bagay, Mesye Ficuzza. Si gen yo se pasaje ki moun ki refize pou fè rechèch yo kabin, pa ensiste. Voye yo bay m ' ak mwen pral eksplike."
  
  
  "Kapitèn, nou pa gen tan pou sa a ...
  
  
  "Ou ka ale kounye a, Mesye Carter."
  
  
  Mwen glared nan l'. "Tout dwa," mwen te di. Mwen te vire ak kite kabin an ak Gina, ak Ficuzza swiv mwen.
  
  
  Ficuzza te anpil pi plis itil pase l ' chèf. Li byen vit kenbe yo nan komisèr a Fabrizio, ak ansanm yo awondi jiska nèf maren yo ki te nan rechèch ak nou. Mwen swete li pa t ' anpil travay konsa mwen te kapab manch li yo sou pwòp mwen.
  
  
  
  
  Te yon anons ki te fè sou ansint ke tout twazyèm-klas pasaje ki te rete nan kabin apre manje midi nan yo tcheke bagaj. Ki ta gen te yon lòt avètisman Jida sou sa ki te ale sou , men gen pa t ' sanble yo gen yon fason yo kenbe aksyon nou yo sekrè. Nou te pase yo tout antye aswè ap chache a bagaj, men yo te jwenn pa gen anyen. Si pasaje a pa t ' nan kabin an, la recherche pa te fèt - nan lòd nan kòmandan an. Erezman, pi fò nan pasaje yo yo te gen. Nou te gen yo sispann nan mitan lannwit, epitou sou kapitèn a lòd.
  
  
  Apre kèk rezistans, li te pèmèt nou pou fè rechèch sal la motè, men nou pa jwenn anyen.
  
  
  
  
  Nan denmen maten, nan gwoup la nan detektif la, ki gen ladan Gina ak m', repoze pou yon ti tan. Nou te gen fè li. Italyen manm ekipaj yo te nan danje pou yo tonbe nan dòmi, epi nou te tou bouke. Yon ti tan anvan midi, nou te gen yon ti goute rapid ak kontinye sou wout nou yo. Mwen pran tèt Bertholdi yo ale tou dwat soti nan twazyèm klas yo klas premye se konsa ke nou ta kapab kite klas dezyèm ane pou dènye. Rechèch kontinye, tout jounen an. Pi fò nan pasaje yo yo te trè pou akòmode. Gen kèk ensiste pou l di sou reyinyon ak kòmandan lagad la, men nan fen a te dakò pou fè rechèch afè yo.
  
  
  Rive nan fen dezyèm jou a, nou te konpile tout pasaje yo lis, men nou pa t 'kapab jwenn anyen ki te sanble ak yon bonm atomik yo, epi nou pa t' wè nenpòt ki moun ki menm adistans ta di Jida. Si li te sou tablo, li te byen kache, oswa li te vizite yo pa yonn nan onz lòt moun fè travay la. Men, nou te toujou vid.
  
  
  Sou twazyèm jou a,, nou te mande Bertholdi si nou te kapab rechèch la trimès yo ekipaj. Li te firye. "Se pa li evidan kounye a ke ou te sa ki mal sou bonm lan , Mesye Carter?"
  
  
  "Pa nan tout," mwen te di. "Epi si ou pa ban m' pèmisyon pou envestigasyon sa a, mwen pral fil katye jeneral ou. Lè sa a, mwen pral kontakte tou Washington, ki pral lè sa a, kontakte gouvènman ou nan lavil Wòm ."
  
  
  An ògèy kite Bertholdi fè fas a. "Eske se sa ke yon menas, Mesye Carter?"
  
  
  "Ou ka rele li sa ou vle, Kapitèn. Mwen pral fè pi byen m fè rechèch sa a bato. Nou ap ale nan New York nan vitès plen ak rive gen demen apremidi . Vil sa a se lakay yo nan dis milyon moun. Si ou pa ap enkyete w sou ou pou pasaje, panse ke sou moun sa yo. Si gen yon bonm atomik sou tablo ki ka eklate nan nenpòt moman, ou ta renmen gen tankou yon katastwòf sou konsyans ou? Sa se, si ou jwenn soti vivan, ki mwen grav dout.
  
  
  Ficuzza te di dousman, " Kapitèn, petèt ekipaj la pa pral lide sa a nwuizans."
  
  
  Bertholdi leve soti bò tab la ak te kòmanse mach. Lè li te vire m', li te fè fas a grav. "Tout dwa, Mesye Carter," li te di. "Ou ka fè rechèch ou. Men, mwen pral pèsonèlman konpayon ou pou m ofisye ' ka."
  
  
  "Kòm ou vle," mwen te di.
  
  
  Rechèch la trennen sou li tou dousman, jouk mitan jounen an. Li sede pa gen anyen ak pwovoke en kòmantè a soti nan Kapitèn Bertholdi. Li te patikilyèman fache lè nou te pran yon gade rapid nan trimès l', twò. Li te mande. "Koulye a, ou admèt ke gen se pa gen okenn bonm?"
  
  
  "Mwen te di. "Pa gen okenn, kounye a mwen vle pou fè rechèch supèrstruktur a, tout wout la nan chaloup sovtaj."
  
  
  "Absid!" li murmures, men kite a kontinye. Ficuzza te ede nou pou yon ti tan; apre sa, Gina ak mwen te bò gòch pou kont li. Nou fouye kokri, depo, tout twou yo ak kwen yo nan bato gwo yo, men yo pa gen okenn pwofite.
  
  
  "Petèt kapitèn a dwat, Nick," Gina di sou dine jou lannwit sa. "Petèt gen se pa yon bonm sou tablo. Petèt Jida te manke chans l ' paske nan yon chanjman nan orè navige."
  
  
  "Mwen swete ke yo te vre," mwen te di. "Mwen reyèlman vle Bertholdi yo dwe gen dwa. Men, mwen konnen Jida, Gina." Mwen dezaprouve. "Gen dwe kote ke nou pa t' fouye. Oswa petèt youn nan nou yo asistan pa t ' fè yon bon travay. Nou pa konnen. Ak demen nou pral navige nan New York Harbor . Mwen gen pou voye Hawke yon mesaj sou radyo a aswè. '
  
  
  "Ki sa ou di nou fè?"
  
  
  "Li' s jis ke nou pa t 'jwenn Jida ak bonm l' yo. Malfini pral panse de yon bagay.
  
  
  
  
  Mwen mouri restlessly. Lè mwen leve nan denmen maten yo epi gade nan Gina, ki moun ki te toujou ap dòmi nan yon lòt pati nan kabin an , mwen te panse ki jan fèmen nou te nan New York . Pandan manje maten, nou te resevwa yon bilten ki deklare ke vwayaj la ta pran yon lòt twa èdtan.
  
  
  "Ap batiman an dwe gen dwa waf?" Gina te mande.
  
  
  "Si se konsa, gen yo pral yon akeyi komite," mwen reponn.
  
  
  Pandan ke lòt pasaje yo chaje moute ak prepare yo debake, mwen te rete nan yon kabin nou te genyen ak Gina. Sou dis è mwen te ale sou nan premye-klas pil, espere wè yon moun ki ta ka gade tankou Jida. Nan mwatye-dis ki sot pase a nan tè pwensipal la te nan je, ak yon ti tan anvan midi nou te ateri nan New York Harbor. Pi fò nan pasaje yo yo te sou pil la, ki neglije skyline a Manhattan ak Estati Libète a.
  
  
  Kòm mwen espere, nou tout nou te akeyi. Gad Kòt kenbe Leonardo nan pò-a epi li te mande l ' pou yo sispann. Kòmandan an te obeyi, men mwen te kapab wè l 'ap di byen fò kolè nan ofisye l' yo. Yon ti tan apre midi, plizyè Gad Kòt ofisye yo ak sòlda yo akòste, te akonpaye pa plizyè RACH ajan, Majistra a nan New York, ak David Hawke.
  
  
  Kapitèn Bertholdi mande yo rankontre m 'yo nan kabin l' yo. De ansyen Gad Kòt ofisye yo, majistra-a, Malfini, Ficuzza, Gina, ak mwen te sipoze pou yo ale gen. Hawk ti jan nan li eten siga kòm mwen enfòme l ' nan echèk nou an.
  
  
  "Mwen pa kwè Jida a se sou tablo a," li te di. "Men, si li se sou tablo a, lè sa a, bonm lan se pwobableman pa gen, twò." Li regarda nan Gina. "Ou anboche bèl fanm, Nick," li te di.
  
  
  Gina konprann konpliman yo, men se pa sarcastic. "Grazi," li te di, epi li te souri.
  
  
  "Prego," David Hawke te di.
  
  
  Mwen te vle ri, men te panse a nan Jida rale kwen yo nan bouch mwen desann.
  
  
  "Gen ou fouye bato a tout antye?" Malfini mande.
  
  
  "Anwo jouk anba," mwen te di. "Pou dedomajman pou Bondye a, nou menm gade nan la twalèt. Mwen jis pa konnen nenpòt lòt bagay."
  
  
  Mwen pa t ' di anyen. Malfini ak Gina gade nan m'.
  
  
  'Ki sa ki se li? Malfini mande.
  
  
  "Mwen te jis panse nan yon lòt kote," mwen te di. "Manyè di Bertholdi mwen pral dwe gen dwa."
  
  
  Mwen prese nan komisèr a nan biwo a, sonje ke nan kòmansman an nan rechèch nou an, komisèr a te di m ' sou yon nonm ki te vini nan kòmandan an chèf nan biwo pale sou sekirite a nan bagay sa yo . Sa yo se bagay ki gen anpil valè. Sa vle di ke gen yo dwe yon ki an sekirite sou tablo.
  
  
  "Wi, Mesye Carter," Fabrizio te di lè m 'mande l' sou li. "Nou gen yon gwo sekirite nan biwo nou an. Men, mwen ka imajine pa gen anyen nan li ki ta ka enterè ou.
  
  
  "Petèt nou ta dwe pran yon gade," mwen te di. Fabrizio pa t ' anbete nou. Li pa t ' menm bezwen deranje yo rele kòmandan an. Moman pita, nonm sa a ki menm gwosè ak ki an sekirite a te louvri. Mwen bese tèt mwen ak ki te swiv l ' anndan an. Nou tout gade. Gwo pake ki genyen yon ajan asosye soti nan peyi Espay. Li te yon desepsyon.
  
  
  "Mwen regrèt sa, siyor," Fabrizio te di.
  
  
  "Oke, li te jis yon lide."
  
  
  Mwen te kite l ' yo ak tounen al jwenn kòmandan an nan biwo. Yon bagay te ale nan tèt mwen, men, mwen pa t ' kapab figi li soti.
  
  
  Yo te kòmanse nan biwo an. Kòmandan strode tounen nan biwo li. Tout lòt moun te chita eksepte Hawke, ki moun ki te kanpe nan kwen an ak yon siga nan kwen an nan bouch li epi li pa gen vyann bra janbe lòt sou pwatrin li. Mwen te mache sou l ' ak ap tranble anba pye tèt mwen, ki endike ke mwen te gen echwe .
  
  
  "Men, Mesye Carter te gade sa a bato moute ak desann!" di Bertholdi. "Si te gen tankou yon bagay sou tablo a, li ta gen jwenn li."
  
  
  "Mwen regrèt sa, Kòmandan," di ansyen nan de Gad Kòt ofisye yo, yon lyetnan kòmandan. "Nou pa ka pèmèt sa a bato pou rantre nan New York Harbor jiskaske yon ankèt plis bon jan se fèt."
  
  
  "Sa a dwa," majistra-a te dakò. Dè milyon de lavi se nan mennen ."
  
  
  Bertholdi glared nan m', tankou si m 'ta prezante l' nan sa a sitiyasyon gòch. "Eske ou pral," li te mande, "kite m' pou pasaje isit la nan lanmè a pandan y ap ou kontinye pou fè rechèch mwen an bato?"
  
  
  "Pa gen okenn," Hawk reponn sou non nan ofisye Gad Kòt. Tout moun gade nan l'. "Nou gen yon pi bon plan pou, ki se anpil pi an sekirite pou pasaje yo. Kounye a, gen plizyè feri kouri isit la. Pasaje yo transfere nan feri sa yo san yo pa bagaj ak ale nan pò a . Yo pral byen pran swen pou pandan y ap kannòt la se fouye ankò. Bato a tèt li yo pral tounen tounen nan lanmè a ouvè, ak ankèt la yo pral fèt pa moun mwen yo ak Lyetnan Kòmandan nan moun anba direksyon mwen.
  
  
  "Tounen nan lanmè a louvri!" di Bertholdi nan yon kre ton. "K ap deplase mwen pasaje yo?"
  
  
  "Mwen panse ke sa a se la sèlman ki san danje solisyon, Kòmandan," Hawke te di. "Feri yo pral isit la pli vit," lyetnan kòmandan te di.
  
  
  "Men, ou pa gen dwa!" pran rele Bertholdi. "Sa a se trè estipid."
  
  
  "Kapitèn," Hawk te di a icily,"li ta dwe tèt chaje yo meprize menas la."
  
  
  Kapitèn Bertholdi tonbe lou dèyè biwo. Li regardant nan men l ' yo. "Trè byen," li te di. "Men, si bonm a se pa sa yo te jwenn, mesye, mwen gen entansyon envite m' konpayi yo te pwotèste kont kont sa a ensidan malere."
  
  
  "Li pral trete yo ak tout respè akòz," Hawke reponn. "Koulye a, Kapitèn, mwen panse ke ou ta pi bon enfòme pasaje yo nan sa a pral sou."
  
  
  Yo te panse ke yo te kouri nan tèt mwen toudenkou te pran fòm. Mwen tann pou lòt moun yo kite. Lè se sèlman kòmandan an, Malfini, Gina, ak mwen te toujou nan kabin a, mwen te mande: "Kapitèn, se li vre ke pasaje yo ki vin jwenn ou nan men sou valè nan plis pase yon sèten kantite lajan?"
  
  
  Bertholdi te ban m ' yon tounen gade. Mwen kwè ke li konsidere kòm m ' pèsonèl li pèrsekuteur. "Sa a dwa, Mesye Carter," li te di .
  
  
  Malfini gade nan figi m', ap eseye figi konnen ki sa ki mwen te panse.
  
  
  "Eske ou te gen anpil demann sa yo pandan vwayaj sa a?"
  
  
  "Petèt senk oswa sis."
  
  
  "Ak lè sa a, sa yo moun ki vini nan biwo sa a, pa fè sa yo?"
  
  
  "Wi, repons lan se wi."
  
  
  "Ki sa yo ou jiska, Nick?"
  
  
  "Mwen panse, mesye," mwen te di. "Youn nan sa yo pasaje yo mete yon gwo olye pake nan kazye ou yo ?"
  
  
  'Wi, tout bon. Te gen plizyè nan yo."
  
  
  "Epi ou te gen yo kite youn nan moun sa yo pou kont li nan sa a kabin, menm pou yon ti tan?"
  
  
  Li te gade m ' etranj; lè sa a, mwen te wè ke li vin chonje yon bagay. Pou la pwemye fwa depi mwen ta te rankontre l', li t ' ap pale ak yon sèten kantite lajan nan tranble nan tande vwa li. "Wi, tout bon," li te di dousman.
  
  
  'Ki sa ki te fè li gade tankou? Malfini mande.
  
  
  "Li te gen yon bab. Yon trè etranj-kap nonm. Trè mens figi.
  
  
  'Jida! Malfini rele byen fò.
  
  
  "Mwen panse se konsa, tou," mwen te di. "E petèt li chanje plan l' pandan ke yo nan sa a kabin. Li ka gen entansyon yo mete bonm nan yon gwo danje, men li ka gen deside, lè li te isit la pou kont li, yo jwenn yon pi bon plas. Oswa petèt li pa t ' vle eksite trezorye a nan kiryozite sou atik la."
  
  
  Bertholdi rummaged nan tiwa biwo yo ak rale soti yon fèy papye. Li gade l ' pou yon ti moman. "Sa a non l'," li te di. "Benedict Arnold." Li te gen yon premye-klas kabin nimewo douz sou pil A. '
  
  
  Nan moman sa a, majistra-a te parèt nan pòt la ak yon moso papye nan men l 'ak yon sezi ekspresyon sou figi l' yo.
  
  
  "Mesye, si te gen nenpòt dout sou gravite a nan sitiyasyon an, yo ka klarifye kounye a."
  
  
  'Ki sa ki se li? Malfini mande.
  
  
  "Biwo mwen te jis te resevwa sa a telegram soti nan lavil Wòm," li te di rudman.
  
  
  Malfini ranmase yon moso nan papye, li li l byen fò:
  
  
  
  
  
  "Mr Majistra-A. Bonm atomik la yo te mete yo nan tankou yon kote ke vil ou a ka detwi nan manyen la nan yon bouton . Ou gen pou kwè nou lè nou di li pa yon blag. Pou pwouve sa a, nou bay kòd kantite nou ignisyon mekanis: HTX 312.
  
  
  Bonm nan pral eksploze nan 48 èdtan si sòm total la nan yon santèn milyon dola nan ba lò se pa sa peye. Sa a sou dis dola yo ap viv nan New York. Tanpri panse osijè de sa avèk anpil atansyon. Gen anpil sous yo nan k ap resevwa lajan. Ou pral resevwa yon dezyèm mesaj la ak yo gen plis enstriksyon yo nan lespas 24 èdtan.
  
  
  
  
  
  Malfini gade nan m'. "Li nan l'," li te di. Lè sa a, li te mande: "èske ou Ka imajine ki sa li ta ka fè ak yon santèn milyon dola ?"
  
  
  "Fè ou konnen ki moun ki voye imel sa a?" Majistra a mande.
  
  
  "Nonm sa a nou ap chèche pou yo," Hawk te reponn. "Telegram la te yo dwe voye pa youn nan konplis l' nan lavil Wòm , se konsa ke li ta kowenside ak arive a nan Leonardo nan New York."
  
  
  "Pwobableman Farrelly," mwen murmures.
  
  
  "Sou kontrè a," te di kòmandan an. "Li pa di anyen sou Leonardo , pa gen anyen nan tout."
  
  
  "Pou rezon evidan," Hawk murmures. "Li evidan, yo pa t' vle trase atansyon a nan sa a bato, Mesye Bertholdi."
  
  
  Mwen remake gade nan nan kòmandan an nan je yo lè Malfini adrese l 'san yo pa abityèl l' yo tit. Awogans l 'irite m', men se pa prèske kòm anpil jan réticence l 'pou ede m'. Men koulye a, Malfini an te nan chaj, ak Bertholdi te pran lòd nan men l', li si li te renmen li ou pa.
  
  
  "Mwen te enfòme ke prezidan an ak gouvènè a te resevwa telegram ki idantik, "majistra-a te di." Yo ta vle nou ansanm ogmante lajan ki nesesè yo. Men, yon santèn milyon dola nan lò, Bondye mwen, ki sa ki kalite yo nan moun fou sa a?
  
  
  "Yon moun fou ke nou ta dwe pran trè oserye, Mr Majistra - a- yon psikopati thug ki moun ki detèmine pou pote soti menas l', si les barres an lò yo pa lage," mwen te di.
  
  
  "Absid, absoliman absid," Bertholdi te di, ranfroye. "Sa a se yon blag - yon move Ameriken blag."
  
  
  "Mwen pa ta vle ri, si yon bonm ale off," Hawke te di. Li craned kou l ' nan pòt la, li rele soti nan Gad palè yo Kòt ofisye kanpe deyò.
  
  
  'Repons lan se wi mesye? Lyetnan kòmandan te di ke li te antre nan.
  
  
  "Mesye Carter epi mwen pral fè rechèch sa a kabin. Nan entre-temps la, pran ou adjudan ak yon kèk nan m ' ofisye ak wè si ou ka jwenn Benedict Arnold nan kabin douz sou Pil A. Li ta ka ke moun. Ah, repons lan se wi, Kòmandan, "Hawk te ajoute," li pral ame ak danjere. Se konsa, pran tout sa ki posib prekosyon ." Ofisye a nodded epi yo tounen vin.
  
  
  "Li te gen yon bab," kòmandan an chèf te di. La fin vye granmoun belligerence li te prèske konplètman disparèt, ak move tan-bat fas a te aliyen ak enkyete liy. "Ak yon trè, uh, mens figi. Oh, ak mwen sonje yon sèl bagay plis ."
  
  
  'Ki youn nan yo? Malfini kase, gade kapitèn a chak mo ak anpil atansyon.
  
  
  "Oke, mwen pa konnen si li se enpòtan," Bertholdi ezite, "men li te mande m' si li se posib yo ka resevwa ensilin yo sou tablo avyon an. Mwen sispèk li gen dyabèt.
  
  
  "Se pa etonan li sanble tèlman mal," mwen di dousman, wè Jida a grenpe pwofil nan lide m ' nan je. Malfini nodded. "Ak Kòmandan, ou pral voye de nan mwen min espè yo isit la pou prepare pou nenpòt enprevi sikonstans ? Ak fè nou konnen lè Arnold se yo te jwenn."
  
  
  "Li nan tout dwa," lyetnan kòmandan te di. Li te demisyone soti nan taksi an. Gina te kanpe la akote m', trese dwèt li ant m ' yo. "Kijan mwen kapab ede ou?" li te mande.
  
  
  "Ale epi yo gen yon tas kafe nan gwoup la," Hawk te di. "Ou merite li."
  
  
  Gina te souri ban mwen epi yo kite kabin an. Kòmandan an chèf yo swiv li politès. Finalman, li te kòmanse montre kèk respè. Lè Malfini ak mwen te pou kont li nan kabin an, li te vire m ' ak ti souri.
  
  
  "Mwen pa fè yon anpil nan travay deyò, Nick," li te di, " epi mwen jis renmen li. Èske ou gen nenpòt ki lòt majik lide?
  
  
  'Non, mèt. Koulye a, kite a vire sa a kabin andedan deyò.
  
  
  Epi nou te fè li. Mwen te konnen ke feri te sou wout yo ak pasaje yo ki ta dwe vini debarke vit, sa ki te fè m ' santi yon ti kras pi byen. Men, si Jida yo te kenbe la detonateur nan yon bonm, li te kapab gen kònen nou moute nan nenpòt moman.
  
  
  Nou rummaged nan kòmandan an chèf nan biwo a, fouye dokiman an kabinèt, ak fouye nan tout kabin. Malfini fatige byen vit. Li te chita nan chèz la dèyè kòmandan an nan biwo a, epi mwen remake yon group nan swe sou fwon l ' yo.
  
  
  "Mwen ap resevwa fin vye granmoun, Nick," li te di. "Li sanble trè modi bouche nan isit la."
  
  
  "Ou ap dwat," mwen te di. Mwen gade nan miray ranpa a nan bò nan taksi an, te wè vantilasyon griyaj, ak te panse.
  
  
  Mwen te chita pwochen nan kenbe travès yo. Li te mete yo nan yon jistis gwo panèl ki te fiks nan miray la ak vis. Youn nan vis yo te ki lach.
  
  
  Mwen te mande. "Èske ou gen nenpòt klou sizo?"
  
  
  "Wi," li te di, rive nan nan pòch li et distribiye m ' yon pè nan sizo.
  
  
  Lè li te wè ke mwen te kòmanse devise vis yo sou panèl la, li te vin sou yo ak kanpe pwochen nan m ' ak yon enterè. Mwen te travay febrilman, ak byenke panèl la kole nan yon kwen pou yon ti tan , mwen te finalman jere yo chire li koupe.
  
  
  Nou te gade nan lè a adezif epi yo gen nou yo te wè: yon twa-pye-long pake vlope nan papye mawon. Li plen an adezif ouvèti ak repoze nan pwen kote adezif la koube orizontal lwen soti nan kabin an.
  
  
  "Modi li," Hawk te di.
  
  
  Mwen itilize yon pè sizo nan koupe yon twou nan papye ak gade nan sa ki. Li te yon bwat te fè nan metal limyè, pwobableman aliminyòm alyaj. Te gen fòmil yo deyò, ki gen ladan yon miniatures lontan-seri elektwonik reseptè. Yon ti limyè wouj ki te sou, pa gen okenn dout siyal ke bonm lan te pare yo eksploze imedyatman.
  
  
  Mwen rkule.
  
  
  "Mwen pral rele min nan espesyalis," Hawk te di tou dousman. "Mwen tou gen yon moun ki konprann li."
  
  
  Mwen te mande. "Ki sa nou fè ak pasaje yo?"" "Nou ta dwe jwenn sou premye?"
  
  
  Hawk a frèt yo je yo flèch reflechi byen. "Mwen pa panse sa. A nenpòt ki moman, nou ka fè fas a yon konfwontasyon ak Jida. Anplis de sa, nou dwe asime ke bonm lan ka eksploze dwa anba nen nou an, nan mwens pase yon minit, e petèt menm nan yon dezyèm fwa. Nou ap dwa pwochen nan la harbor. Si yon bonm ale off isit la, kontinan an yo ap soufri domaj kòm anpil kòm si nou te nan pò a . Pa gen okenn, Nick, nou ta dwe eseye enfim li."
  
  
  Mwen nodded, detèmine, tankou Malfini, pou jwenn devan yo nan Jida. Li te ale deyò nan kabin yo jwenn espesyalis la. Mwen fèmen pòt la dèyè l 'epi egzamine yo tre' mal pake a ankò.
  
  
  Limyè wouj la kontinye lumière menaçant, ki endike terib ak destriktif pouvwa a nan bonm. Lè sa a, mwen te sezi si Jida a ta aktyèlman pouse plon bouton, menm si li touye l'. Nonm sa a, mwen te konnen soti nan eksperyans sot pase yo, yo te sa ki mal senkan. Petèt si li te konnen ke nou te dekouvri bonm lan, li pa ta gen ezite pote l 'brutal plan an, menm si eksplozyon an te touye l'. Nou pa t ' kapab pran nenpòt chans, ke anpil te sèten, espesyalman lè nou yo te fè fas ak yon nonm kòm enprevizib ak mantalman trese kòm Jida.
  
  
  Mwen te wè terib rezilta a nan sa a kochma - yon nwaj djondjon gaye li yo atomik pwazon. Dè milyon de moun ki nan yon reyon destriksyon nan karant-senk kilomèt pral mouri. Anpil milye pral mouri pandan segondè yo ak supérieure shockwaves. Ak dè milye plis yo pral mouri yon ralanti ak terib lanmò soti nan radyasyon.
  
  
  Mwen panse yo te pli vit koupe pa yon frape nan pòt la. Mwen te ale nan pòt la, li mande ki moun li te ye. Le pli vit ke Malfini te rele non l', mwen louvri pòt la ak te demisyone sou kote yo, kite l ' nan.
  
  
  Li te ki te swiv pa Kapitèn Bertholdi ak twa menasan-chèche gason, mwen pa t ' konnen. "Gade nan sa a, Bertholdy," Hawk te di irritably, fed anlë ak kapitèn a defye ak mank konpasyon. Bertholdi yo te tounen pal. Li te kanpe nan tranble kou fèy bwa, men l ' fèrme nan malad raj.
  
  
  "Epi pou yo jwenn soti nan isit la, mesye," Hawk kase, jès pou m ' pou eskòt la kapitèn nan pòt la .
  
  
  Bertholdi te mache moute etap sa yo an bwa, je l ' yo chèche konnen tou dwat devan yo. Mwen fèmen pòt la dèyè l ' epi yo tounen vin tounen lakay yo Hawke ak twa lòt yo. "Mesye Gottlieb, Nick Carter," li te di.
  
  
  Mwen ap tranble anba pye men ou avèk yon mens, wiry nonm ak linèt rimless, kliche a nan yon syantis yo. Malfini ki eksplike m sa ki Gottlieb te envante la detonateur, yon aparèy ki te pèmèt Jida ak konpayon l yo kreye yon bonm.
  
  
  Pandan se tan, de ignisyon ekspè yo te okipe retire anbalaj la soti nan bonm lan. "Li ta dwe terib... terib," murmures Gottlieb, "si m' aparèy yo te itilize nan fason sa a."
  
  
  Sa a, nan kou, te gen yon egzajere. Gottlieb ansanm ak de lòt moun bent sou bonm nan. "Èske ou asire w ke li nan l'?"
  
  
  Gottlieb nodded. "Pa gen okenn dout sou li. Moun nan ki moun ki mete sa a ansanm se byen vèrs nan fizyon fisyon. Malerezman, nou te elaji konesans sa a menm pi lwen." Malfini gade nan m', ak mwen winced. Gottlieb ak de gason soti nan RACH yo te ap travay sou bonm nan. Wouj limyè yo briye fantòm sou yo ap fè fas kòm Gottlieb klike lang li ak murmures nan tèt li. "Isit la," li te di nan dènye. "Gen nan fil la. Wi, sa se li. Pa gen okenn, pa youn nan lòt.
  
  
  Nou gen anpil moun alantou a ouvèti ki nan miray la. Mwen te eseye pa yo reflechi sou sa ki ta rive si bonm lan te ale sou kounye a, menm si mwen pa t ' santi anyen. Moun sa yo ki te travay sou bonm nan yo te sanble yo gen nè nan asye. Hawk te ale nan pòt la epi li te mande si Lyetnan Kòmandan te deja rapòte. Li pa t ' tankou sa.
  
  
  "Bagay sa a yo gen pouvwa a yo ke yo attribute pou li? Mwen te mande Gottlieb.
  
  
  Li t 'ap pale tou dousman, pa gade nan direksyon m' yo, tankou tout atansyon l ' yo te konsantre sou bonm nan. 'Mwen panse ke se konsa. Soti isit la, bonm a ap detwi tout bagay nan yon reyon nan swasant, swasanndis kilomèt." Li konsantre sou la detonateur a mekanis, ak lè sa a, tankou si se pou mete aksan sou panse l 'yo, te di," pa gen Okenn youn pral kanpe yon chans."
  
  
  Tout sa mwen te kapab fè te sekwe tèt mwen. Gottlieb, tankou yon nonm ki moun ki li yon trè danjere katechèz a, kontinye, ki ap kontinye yo obsève travay la nan espesyalis: "Men, a premye eksplozyon, premye chòk vag yo, pa ta dwe fen nan pwoblèm. Presipitasyon, vag mare - maladi radyasyon ak yon patch nan dezole tè, yon patch nan Lanmè a Mouri. Manhattan pral vin yon net zòn, konplètman inabitabl pou dè dekad ap vini yo ."
  
  
  Mwen pa ' t mande nenpòt kesyon plis. Gottlieb te ban m ' anpil yo reflechi sou.
  
  
  'Ki jan ou ye? Malfini mande nèrveu, toujou moulen sou li rasi siga.
  
  
  Youn nan gason yo te tounen l ' la. "Nou gen yon lòt ki riske ki ka, mèt," li te di. Swe dripped soti nan fwon l 'nan figi l' yo.
  
  
  Malfini ak mwen apiye plis pase lòt moun epi gade fikse.
  
  
  Nan yon pwen, lè mwen te panse yo te prèske fè, Gottlieb pete rele: "pa gen Okenn, modi li! Pa yon sèl sa a!'
  
  
  Nonm sa a ap travay sou aparèy la sispann epi li vin apiye tèt li kont miray la. Mwen te kapab wè li men yo souke yon ti kras kòm li te fèmen je l ' ak te pran yon gwo souf. Lè sa a, li te sekwe tèt li pou jwenn yon priz sou tèt li. Li te kontinye avèk de lòt de, ak nan mwens pase dis minit, twa mesye yo tounen, yon macabre liy nan satisfaksyon fòme sou bouch yo.
  
  
  "Li te pase a," Gottlieb orèy. "Bonm a se inonsan."
  
  
  Hawk epi mwen gade chak lòt. Li ekspire. "Li te twò anpil pou m' fatige kò a," li te di. Li apiye kont kapitèn nan biwo a ak te pran yon gwo souf.
  
  
  Mwen te kanpe epi yo te eseye souri.
  
  
  Malfini ranmase yon nouvo siga, limen li, epi yo ak anpil atansyon kònen soti yon sèk. Li leve nan plafon an kabin a menm jan li te gade dirèkteman nan m'. "Kounye a ke li fè, Nick, gen nan sèlman yon sèl bagay ki rete pou yo fè."
  
  
  Mwen nodded. "Jida," mwen te di. "Men, si mwen pouvwa di nou fè sa, sir a, pi bon mouri pase vivan."
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Chapit 11
  
  
  
  
  
  
  
  
  Pasaje yo a sou kiviv ki te imedyatman leve, ak Kòmandan Bertholdi te remèsye nou pou yon travay byen fèt. Feri sa yo ki te jis yo te rive sou bato a yo te voye tounen nan waf la. La Leonardo ap antre nan pò plizyè èdtan anreta.
  
  
  Yon ti tan apre yo te bay lòd la, Gad Kòt lyetnan Kòmandan te rive nan pon an, kote Hawk ak mwen te ale nan konsilte kòmandan an. "Benedict te okenn kote yo dwe jwenn," lyetnan kòmandan rapòte bay Hawke. "Pèp ou a ap toujou mennen ankèt sou, men se li ki kache deyò epi yo espere ke pou sove nou lè yo ak lòt pasaje yo vini debarke."
  
  
  "Li nan oke," Hawk te di sourly. "Nan konfizyon an nan pasaje yo yo ap eseye jwenn sou yo, li yo pral prèske enposib pou nou yo ka resevwa yon gade bon nan yo tout. Ak nan kou, li ka toujou chanje aparans li ankò."
  
  
  "Mwen panse ke nou ka konte sou sa," mwen te di.
  
  
  Bato a ke nan senk è. New York Post deja te gen yon pwoblèm espesyal sou lari a ak tit fonse. Yon foul moun yo te kwense nan ak toupatou nan waf la, ak la polis te ap eseye kenbe yo tounen. Rapò ak fotogwaf yo te toupatou.
  
  
  Malfini mete ofisye yo nan kòmansman ak nan fen a nan koulwa yo.
  
  
  "Mwen ta pito fè li tèt mwen soti nan kounye a sou," mwen te di l ' la.
  
  
  "Tout dwa," li te di. "Mwen pral rete sou tablo yo pou yon ti tan se konsa, ou pral konnen kote mwen menm si ou pa bezwen m'."
  
  
  Gina ak mwen te kite batiman an anvan pasaje yo debake. Mwen te pran li nan biwo a koutim ak te di l ' yo rete la.
  
  
  Marina a te nan dezòd, epi mwen te pesimism sou jwenn Jida.
  
  
  "W ap rete fèmen, yo pa ou?"
  
  
  "Pa gen okenn, mwen pral nan rechèch la tout antye marina. Si nou pèdi youn ak lòt, jwenn yon chanm nan Hilton Otèl ak rete la jouk lè ou tande m'."
  
  
  "Oke," li te di, bo m ' sou yon souflèt la. 'Dwe fè atansyon.'
  
  
  'Ou twò.'
  
  
  
  
  Repòtè yo melanje ak kirye alantou marina a, ak lapolis la te gen nan abandone efò yo pou kenbe lòd. Mwen te sispann nan yon ale kote de lòt RACH ajan yo te tou kanpe. Yon jou,, yo te sispann yon pasaje ki gen yon bab ak te kenbe l ' byen sere. Mwen byen vit te ale jiska yo e yo te di yo yo te gen youn nan sa ki mal . Beard a te reyèl.
  
  
  Jis apre sis è mwen te wè yon nonm ki te jis te demisyone nan pil kat la. Olye pou yo ale nan koutim nan, li te mache nan fen a nan bilding lan, kote ki gen yon gad ki te kanpe nan pòtay lavil pakin yo . Nan premye, mwen sèlman wè l ' soti nan dèyè. Li te byen abiye, li pote yon baton. L ' demach yo te abitye. Mwen gade pi pre ak te wè yon niche men kenbe yon valiz. Li pa t ' gade tankou kwi reyèl. Ak men pa t ' pliye alantou manch yo nan bag la tankou yon reyèl men ta. Menm jan mwen te sou yo swiv l', li te vire tèt li konsa mwen te kapab wè figi l ' yo. Li te gen yon moustach ak linèt solèy, men sa a zo bwa tèt te ékivok. Li te Jida. Lè li te wè m', li prese la tounen nan bilding lan. Te gen yon anpil nan moun ki nan mitan nou, epi mwen te pou avanse pou pi nan mitan foul moun yo. Mwen te deplase tou dousman , epi lè mwen te pase, Jida te deja nan tribinal bò pòtay la. Kòm mwen rale Reine deyò epi yo pran kouri, mwen te wè l ' frape desann yon gad sekirite epi mache nan pòtay lavil la nan anpil nan pakin.
  
  
  Kòm mwen apwoche, Jida te soti nan je. Gad palè yo, ki moun ki te kanpe sou de pye l', yo te eseye kanpe m', men, mwen rele byen fò konnen ki moun mwen te ak li pran kouri nan pòtay lavil la. Kòm mwen te mache alantou ranje nan machin ki pake, mwen te wè yon taksi rale moute. Jida te kap nan m ' nan do a fenèt.
  
  
  Mwen holstered la luger ak kouri al nan motosiklèt ki estasyone gen. Te gen yon gwoup nan long-chveu jenn gason ki tou pre, epi mwen sipoze bisiklèt la ki te fè pati youn nan yo. Mwen gade, li wè ke kle a te nan ignisyon. Mwen pase kouto nan aparèy la. Li te yon gwo Honda fèt pou gran wout la, ak motè a te fè yon rasire son. "Alo!" youn nan jenn gason yo kriye.
  
  
  "Mwen pral jis prete li pou yon pandan y ap!" Mwen te pran koupe epi kouri pou yon taksi.
  
  
  Lè mwen te resevwa soti sou lari a, taksi jis vire bò gòch de blòk lwen. Mwen te kondwi nan trafik. Mwen te kòmanse pase yon taksi ak te panse mwen te kapab trape li nan limyè trafik yo. Lè sa a, kous taksi a te kòmanse kouri nan yon wouj limyè. Jida swa li te bay chofè a yon anpil lajan nan lajan oswa mete yon zam nan tèt l ' yo. Dis minit pita, nou te sou gran wout la ki mennen ale nan JFK Ayewopò Entènasyonal . Sou gran wout la, kous taksi a rale lwen nan men m', men mwen te panse mwen te vini nan plas la dwat. Mwen pa t 'konprann ki jan Jida t' kapab gen vinn sou yon avyon san yo pa m 'pwan moute avè l' nan ayewopò an.
  
  
  Mwen te mal. Kòm mwen tounen vin koupe gran wout la nan direksyon estasyon tren an e yo te eseye yo fèmen distans ki genyen ant m 'ak taksi a , mwen te pran yon lwil oliv-tranpe nan vire ak siklis glise soti dwa nan devan m'.
  
  
  Chans, mwen te ateri sou yon ke kantite ti vilaj ak wotè touf, ak tout mwen te te ekimoz, ekimoz, epi yon chire kostim. Men, bisiklèt la pa t ' kapab dwe itilize ankò. Mwen te deside pou peye konpansasyon pou mèt kay la pita te mache nan ayewopò an. Mwen te sispann tout machin yo pase, men yo pa gen okenn ankò te pran hitchhikers .
  
  
  Finalman, yon kamyon pran m ' ak nou te rive nan ayewopò an nan omwen 45 minit apre Jida .
  
  
  Mwen te fè kesyon ak te jwenn ke yon douzèn etranje yo te vòl yo pwograme yo kite ke aswè. Yonn nan yo te yon vòl ki soti nan Chodyè a Menm mwen nan lavil Wòm. Wi, yon nonm tcheke nan nan dènye minit. Yon Mesye Benedict.
  
  
  Mwen te mande. "Èske mwen ka toujou rive jwenn li?"
  
  
  Nonm sa a te tounen yo pou tcheke orè a vòl, lè sa a, gade nan gade l ' yo. "Pa gen okenn," li te di.
  
  
  Avyon an kite dis minit anons sa pibliye depi. Egzakteman sou tan selon orè a.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Chapit 12
  
  
  
  
  
  
  
  
  Li te klè ke Jida a, ta vole tounen nan lavil Wòm san yo pa reta. Gen, li ta dwe fèmen nan katye jeneral li ak Farrelly ak ganstè. Li pwobableman pa t 'konnen, nou ta te dekouvri l' anba tè konplèks nan Sicily.
  
  
  Pwochen vòl nan lavil Wòm pa t ' kite jouk sa ki annapre yo maten an. Men, te gen yon plan nan London nan yon èdtan ak yon mwatye, ak lè sa a, yon vòl nan lavil Wòm, se konsa nou te sipoze rive nan manje maten, sou yon èdtan apre Jida te ateri .
  
  
  Mwen rele Gina ak li te pran yon taksi ki sòti nan Hilton pou avyon an pandan y ap mwen te achte tikè nou an. Mwen te vle li nan dwe ak m ' paske li te konnen Giovanni Farrelli se konsa byen. Lè mwen te rele Hawke ak ekskiz pou pèt la nan Jida , li te di, " Oke, li pral fasil jwenn nan lavil Wòm. Men, sonje, si li te sove, li te toujou gen detonateur."
  
  
  "Mwen ta dwe kontakte lapolis la nan lavil Wòm oswa Interpol se konsa yo ke yo ka eseye pou te chwazi li moute lè li tè?"
  
  
  "Pa gen okenn," Hawk te di. Te gen yo ke yo ka difisil, frèt son nan vwa li, ke li pafwa itilize. "Si lapolis la trape l', ou pa konnen sa ki ka rive. Nick, mwen vle wè l ' mouri, jis tankou ou sijere.
  
  
  Mwen pa t etone pou tande sa.
  
  
  Pa tan an nou te pran koupe, Gina ak mwen te konplètman fin itilize epi ki te mouri nan pi fò nan wout la. Mwen pa t ' dòmi sensèman, men mwen te repoze ase yo kontinye sou wout mwen. Gina dòmi tankou yon ti bebe.
  
  
  Nan London, nou yo te kapab transfere byen vit ak byen fasil e yo te rive nan lavil Wòm jis apre uit è. Li te gen yon klè, sunny maten. Mwen te bay chofè a taksi adrès la nan apatman an Gina te bay m'. Farrelly itilize yo pote l fanm yo pa gen, ak Gina te di ke li pafwa te itilize li pou reyinyon yo ak lòt mò yo ye a patwon. Lapolis la pa t ' konnen apatman an egziste, men, mwen te panse Jida te fè . Si li te rele Farrelli dwa apre aterisaj , li ta yo te di ke li pa t ' san danje pou yo ale nan Sicily . Fason sa a, yo te kapab deside ki sa yo apatman yo te kote ki pi an sekirite, ak li te gen anpil chans yo ke yo ta rankontre gen pou diskite sou plis plan .
  
  
  Prèske yon èdtan apre aterisaj, nou rale moute nan devan nan yon bilding apatman. Nou te sou yo antre nan lè m ' te tande yon pouki tout bri alantou kwen an.
  
  
  "Rete toujou," mwen di nan Gina.
  
  
  Mwen kouri al nan kwen an nan kay la epi yo te wè, de mesye yo vini soti nan yon bò pòt ak apwòch yon ajan Lancia ki estasyone lòtbò lari la. Youn nan de a te wo, dous Farrelly, ak lòt la te Jida a, ki moun ki te sanble ak Lanmò a nan kostim l'. Li pa t ' mete yon degize, men li te toujou te pote yon baton.
  
  
  Mwen te deside fè grèv touswit. Mwen rale Reine soti. "Ki nan ase," mwen rele byen fò. "Lavil wòm se ou sot pase a sispann."
  
  
  Li te reyaji pi vit pase mwen te panse. Lè mwen te tire, li li pran kouri nan machin. Reine yo te tire, men mwen rate, epi bal la te plonje nan pave jis dèyè l'. Mwen te tire, ankò, frape eksepsyonèl, epi li disparèt dèyè machin lan.
  
  
  'Modi li! Mwen murmures.
  
  
  Lè sa a, Farrelly revoke. Bal la rebondi koupe yon kay ki tou pre. Mwen te fòse yo kache lè li te yo te tire ankò, epi mwen te santi yon koud blesi sou la deyò nan bra gòch mwen. Sou lòt bò a nan machin lan, mwen te wè pòt la louvri, men mwen te twò okipe ap eseye kenbe Farrelly soti nan frape m'.
  
  
  Toudenkou m ' te tande Gina rèl. Li pete rele. "Li te la pè nan tire!"
  
  
  Kòm mwen gade Farrelly vire yo Gina, mwen vin chonje ke li te metrès l ' yo. Lè li te wè l', li te yon ti tan ki te ranpli avèk kòlè. Li pran bi e yo te tire nan l'. Bal la te manke l ' pa yon pous kèk.
  
  
  Mwen tounen tounen dife. Piki premye fwa mwen frape miray ranpa a nan pwochen Farrelly; dezyèm m frape l ' nan kou a. Li jerked konvulsiv ak te tonbe nan twotwa a.
  
  
  De bal ki t 'ap soti nan dèyè machin lan whizzed sot pase yo pye m'. Yon moman pita, motè gwonde ak Jida akselere lwen desann nan lari etwat. Mwen te tire nan machin nan, men mwen sèlman ki jere yo kraze fenèt la dèyè.
  
  
  'Yo, se ou oke? Mwen te mande Gina.
  
  
  'Repons lan se wi.'
  
  
  Ale nan apatman w lan epi rete la, " mwen te di. "Mwen ap vini wè ou pita."
  
  
  Li tap pwoteste kont, men mwen te deja kouri nan Alfa Romeo 2000 pake sou menm bagay la tou twotwa. Li pa t ' fèmen. Mwen te kòmanse motè a ak ignisyon fil kouran, vole nan, ak te kouri apre Jida.
  
  
  De blòk pita, mwen te wè l'. Li te kondwi twa blòk nan devan m 'ak tounen sevè sou bò dwat la, eseye debarase m de m'. Mwen te ale nan kwen an ak yon pwòp dèyè volan glise ak yon plindr nan kawotchou . Devan yo nan m', Jida vire a goch sou yon ti ri ki te mennen nan yon zòn endistriyèl. Nan senk minit, nou sezi mwatye yon douzèn pyeton ak prèske kolizyon ak de machin. Men, Jida pa t 'ralanti desann, ak pa t I. Si nou te sou gran wout la, Alpha la ta gen tan kenbe moute ak l', men, avèk metòd sa a nan kondwi, vitès la nan machin yo te prèske menm bagay la, ak Jida yo reyalize sa a.
  
  
  Apre yon lòt senk minit, Jida te pran plon an, ak mwen te pèdi l ' yo. Men, lè mwen tounen vin kwen an nan depo a, mwen te wè yon machin sou asfalt la ak pòt la ouvè. Mwen screeched nan yon arè, vole soti, rale soti luger. Jida te okenn kote yo dwe wè. Mwen gade nan depo yo, epi mande si li ta ale la. Mwen te ap mache nan direksyon pou li lè je m ' tonbe sou kouvèti a kouvèti twou egou. Te gen pa gen anyen etranj sou li, eksepte ke li te yon ti kras panche. Mwen te ale sou nan li epi li gade nan kouvèti a ak anpil atansyon . Rim kite make li yo nan labou nan lari. Mwen apiye desann epi yo te koute. Mwen tande anvlope mak pye yo. Pa gen dout li te Jida ' mak pye yo.
  
  
  Malgre tèt mwen, mwen admire l ' yo atizan konn fè. Malgre sante pòv li, epi atifisyèl men, nonm sa a te tankou entelijan jan provèrbyo fox. Mwen byen vit louvri trap an epi bese tèt mwen jouk mwen bòt manyen twazyèm baro nan metal nechèl nan twou san fon an. Yon byen file fetidite leve kanpe bò kote m'. Sa a jan de vapè ki fè li difisil yo respire, ak pi fon, mwen te ale nan twou san fon an, pi fonse a li te resevwa. Nan fènwa a pi ba m', mwen te kapab tande scuffling nan rat. Si Jida chape pa pran avantaj de la vas anba tè rezo yo nan kanal ak pasaj ki fè moute lavil Wòm nan sistèm egou yo, te gen yon bon chans mwen pa janm ta jwenn l ' ankò.
  
  
  Ak sa ki te dènye bagay mwen te vle.
  
  
  Li te elude m ' nan Niagara Falls. Men koulye a, li pa t 'fè pou evite m', koulye a, ke li te jis ant de la nan nou mesye. Mwen ogmante vitès mwen ak byen vit desann la limon kouvri mach eskalye an metal.
  
  
  Lè m ' finalman te rive nan pati anba a, mwen te vini atravè yon etwat ledge nan wòch. Yon kouran nan sal ak dlo twou santi gurgled dousman sou wòch ansyen. Fetidite la te prèske ensipòtab, ak lè a te apèn rèspirant.
  
  
  Endispoze sèk la nan limyè ki soti nan lari a pi wo pase m 'te ban m' kèk lide. Mwen te kanpe toujou ak koute nan anplasman-nwa lonbraj yo. Lè sa a, mwen tande li ankò, son an nan kouri mak pye eko nan fènwa a sou yon santèn yad yo dwat mwen.
  
  
  Reine te nan men mwen. Mwen bese ba yo epi ki te swiv Jida nan fènwa a nwar.
  
  
  Yon cho, pwal sou tout kò bagay fwote janm mwen yo. Mwen prèske pete rele nan sipriz, men mwen anvlope son an kòm rat la te pran vòl sot pase m', squeaking, ak kouri desann jis resif. Li te difisil yo kenbe moute mach la, espesyalman depi ledge te glise ak mouye soti nan mous kouch sou fin vye granmoun, degrade wòch yo.
  
  
  Gwo, eyeless ensèk yo te pandye soti nan plafon ki ba. Mwen pa ta dwe etone yo wè baton, swa . Larim dripped toupatou, ak lè a te antravè ak opresif. Men, yo pa mwatye kòm dépressions kòm Jida.
  
  
  Mwen konsantre sou l ' manyak mak pye yo. Yon bagay glinted nan fènwa a devan yo nan m'. Mwen bourade tèt mwen kont miray la ak ki te fèt souf mwen. Men, lè sa a, Jida prese sou, ak mwen te swiv, Reine nan men m'.
  
  
  Kòm mwen te tounen yon kwen, mwen te toudenkou fòse antre nan yon plonje, prèske pèdi balans m ' ak tonbe nan egou la. Yon bal whizzed segondè pi wo a m', epi m ' tande Jida fèblès ankò. Mwen te swiv l ' nan yon pi piti tiyo egou, yon fènwa koridò konsiderableman etwat pase premye yo.
  
  
  Li te vire kwen an ankò, ak mwen pran bi e yo te tire. Bal la frape wòch la ak rebondi koupe. Mwen rate yo ak kouri apre Jida anvan li te kapab jwenn twò lwen devan yo nan m'.
  
  
  Li te yon klasik chat-ak-sourit jwèt. Mwen reponn yo tout deplase li te fè ak menm bagay la tou gambit. Men, lè mwen tounen vin kwen an, li te okenn kote yo dwe jwenn. Fatra sa a nan zòn dlo a te pa gen okenn ankò itilize yo. Li te sèk ak prèske san odè. Sa a etone m ' nan premye. Men, mwen byento dekouvri rezon an pou kisa Jida te chwazi pasaj sa a pi ba a nan lari an. Mwen te wè yon twou nan miray la ke yo te kouvri pa yon plak fèblan. Li te yon fortin trap. Mwen te sispann, koute, epi ou te tande yon bri sou lòt bò a nan pòt la. Lè sa a, li te moute nan.
  
  
  Mwen te kapab kanpe dwat kounye a. Mwen te jwenn tèt mwen nan yon tinèl lite ak tenten ak divès kalite wòch. Kòm mwen kanpe la, mwen tande yon son nan distans la. Aparamman Jida te konnen sa a soti nan egou la ak te vle sèvi ak li pou jwenn debarase m de m'. Byen vit mwen te jwenn konnen ki jan li te gen entansyon pou fè li. Yon limyè parèt nan devan m', ak mwen te wè Jida nan silwèt. Li te tire m ' de fwa. Youn bal pratikman pèse mwen manch rad. Koulye a, lachas la se pi plis danjere paske nan fènwa a.
  
  
  Mwen te mache sou la klere ouvèti. Lè m ' te rive jwenn li, mwen te wè ke tinèl la, te dirije nan yon ti chanm kote yon anpoul limyè a te pandye. Mwen gade alantou. Koulye a, mwen te konnen kote nou te. Nan yon tanporèman nich yo nan miray la ki te nan tout zo nan kò yo nan sou senkant moun, kran yo ranmase kò l sou tèt yo, epi yo te regardant nan m ' grimly. Jida te pran m ' nan katakonb yo, tinèl yo anba lavil la kote yo an premye Kretyen yo kache soti nan prizon. Mwen te vini ak konklizyon an ke li dwe katakonb yo, nan St Callixtus, ki pi popilè a nan tout sitwayen Women katakonb yo. Malgre ke gen yo te ekleraj, kote sa yo pa te sou touris lis.
  
  
  Mwen janbe lòt nan chanm nan epi swiv Jida. Li te konplètman nan fè nwa a ankò, byenke te gen anpoul limyè ki pandye isit la epi gen . Mwen te kapab tande Jida esoufle kounye a, pwouve ke li te vin pi fèb. Mwen kalkile ke li te byen yon bon bout tan depi li te bay yo yon piki ensilin, ak sa yo ki an kouri dèyè pa te deranje l ' metabolis. Li pa ta gen te dire trè long. Men, mwen pa t 'vle l' pou li ale nan pwen an kote li te kapab fè yon melanj ak touris yo . Mwen ranmase mach la.
  
  
  Mwen byento te antre nan yon dezyèm chanm ak ekleraj la menm jan an premye. Mwen pa t ' wè Jida, se konsa, mwen kouri nan. Jis tankou nan chanm nan premye, te gen pil nan zo ak kran sou etajè nan miray ranpa yo. Mwen te mwatye atravè sal la, lè m tande lou pou l respire sou bò dwat mwen.
  
  
  Mwen vire byen vit. Jida apiye kont yon pil nan sèk, frajil zo. Figi l ' te pal ak sueur. Nonm lan te po a ak zo , ak zo bwa tèt li te gade plis tankou kran yo sou etajè yo pase tèt la nan yon moun k ap viv. Li itilize yo dwe yon lèd moun, men kounye a li te vin frighteningly grotèsk.
  
  
  Pou l respire li te iregilye, souf anlè. Te gen yon kouch bave sou li a, pi ba lèv. Li te kenbe yon pi kout Smith & Spin revòlvè .44 Magnum. Si li frape m ' soti nan li, mwen ta trè byen vit rantre nan rès la nan rete yo nan katakonb yo.
  
  
  Li ri hoarsely jan mwen konsidere sa m ' mouvman kap vini an. Ri woule soti nan l 'tankou ti wòch sou yon fenèt fenèt yo; pwotèz janm balanse uncertainly ak konsèy nan l' tranble kou fèy bwa dwèt yo. Men dwat kenbe revòlvè a te lis ak sir .
  
  
  "Koulye a, mwen ka finalman touye ou, Carter," li te croaked.
  
  
  Nou konnen mwen plonje nan tè a ak te ateri ant zo yo ke mwen te santi krak anba m'. Jida a revòlvè abwaye ak rate pa yon mil. Mwen te kanpe moute, ak ki vize a luger nan pwatrin li. Dwèt mwen sere boulon yo sou deklanche la, men mwen pa t ' nan dife.
  
  
  Jida tonbe revòlvè nan jenou l ' ak tonbe tounen ant zo yo. Figi l 'te contorted, je l' lustres. Pou yon moman, souf kout la nan souf te sanble trè byen fò, ak lè sa a toudenkou sispann. L 'kò a tensed, ak revòlvè tonbe soti nan men l'. Lè sa a, tèt li frape miray ranpa a nan - je l ' yo te gran louvri nan yon dyabetik koma.
  
  
  Mwen leve kanpe, epi te mache nan sou l'. Moman sa a mwen vin apiye sou li, kò l ' jerked vyolans epi yo te jele. Mwen te pran l ' batman kè. Pa te gen okenn batman kè.
  
  
  Mwen leve kanpe, holstered mwen luger ,ak gade nan abiye an kilè eskèlèt nan mitan ekspoze zo. Jida te mouri, sekrè a nan fòs nikleyè detonateur te an sekirite, epi mwen te anvi pou solèy la.
  
  
  Mwen te kite kò a, genyen ak ale nan yon pi bon-limen tinèl pou antre nan katakonb yo. Jida pa ta ka ka jwenn jouk li te sanble ak lòt la vye zo eskèlèt yo nan sa yo tinèl. Si li pa t 'janm jwenn anvan l' rad yo pouri lwen, li te kapab konsidere kòm rete yo nan yon byen bonè Kretyen. Mwen te jis absòbe lan fè nwa imè nan sa a te panse lè mwen li pran kouri nan yon gwoup de touris tit pou sòti an.
  
  
  Italyen gid gade nan m'. Li te di. 'Vini non sou!' - Ou dwe rete ak konpayi an, siyor! Li nan prèske sou."
  
  
  Mwen vin jwenn yo e yo te mache nan direksyon limyè devan yo nan nou. "Mwen regrèt sa," mwen di ak gid. "Mwen te an reta pa yon olye grenpe sèn."
  
  
  Gid sa a chuckled. "Pi mal la se poko vini, siyor."
  
  
  Mwen te panse sou ane yo ak defi yo, mwen toujou te gen pou fè fas a si mwen te kenbe moute ak lavi. "Mwen espere ke ou pa ap ki gen rapò ak pwofèt la Nostradamus," mwen te di.
  
  
  Li pa t ' sanble yo konprann blag la.
  
  
  Men, mwen pa t ' pran swen. Yon sèl bagay te sèten: Jida te mouri. Pa gen okenn yon sèl te konnen sa ki te ap tann pou m ' vini an. Se konsa, olye pou yo panse sou lavni an, mwen te ale tounen nan prezan an, isit la ak kounye a. Lè sa a, mwen te panse nan Jin ak te kòmanse souri. Pi bon grin ou ka imajine.
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Osijè de liv la:
  
  
  
  
  
  Ki jan sa a se posib? Nick Carter te toudenkou fòse yo kache dokiman nan Vatikan Mize a, pandan woutin nan travay ou . Yon o aza Etrusk vaz te sanble ki apwopriye pou objektif sa a.
  
  
  Men, li la pa sou Nick Carter ak aktivite li yo, kòm li te tounen soti pita lè Carter te eseye jwenn dokiman an. Paske nan moman sa a, li te yon inatandi temwen nan yon trè pwofesyonèl atizay vòl.
  
  
  Epi kòm trezò atizay, ki gen ladan yon Etrusk vaz, te disparèt youn pa youn nan fenèt la , Carter te gade dirèkteman nan figi a nan lènmi depi lontan l ' yo, Jida.
  
  
  Jida te kapab fè pi plis ak dokiman sa a pase Malfini ak Carter te kapab imajine nan rèv pi move yo ...
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Cobra Siy
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  
  Cobra Siy
  
  
  tradui pa Lev Shklovsky
  
  
  dedye a memwa a nan moun ki mouri a, pitit gason Anton.
  
  
  Karaktè prensipal yo:
  
  
  NICK CARTER
  
  
  alyas N3 ajan RACH
  
  
  "SHIVA"
  
  
  Tèt yo nan òganizasyon Cobra
  
  
  ASHOK ANAND
  
  
  Ajan Sèvis sekrè ameriken
  
  
  PURAN DASS
  
  
  tèt nan Endyen Sèvis sekrè
  
  
  NIRAD ak RANJIT
  
  
  manm nan òganizasyon Cobra
  
  
  REEVA SINGH
  
  
  shiva a pitit fi
  
  
  
  1
  
  
  Li rkrokviye moute nan bra mwen yo, mou ak frajil, epi pou moman sa a konplètman satisfè. Mwen te raman te ak yon fanm renmen Reeva. Lonbraj te jwe atravè l ' an lò, po a ak cheve nwa, ak pou yon moman mwen te panse mwen te kenbe yon rèv rive vre. Te chanm nan fè nwa, e mwen rale anba panno yo. Ak chans, otèl la te gen yon lè-kondisyone sistèm kont chalè lannwit nan New Delhi.
  
  
  "Ou pa t' di m ' poukisa," Reeva orèy. Li mou, cho po bouch ou dousman fwote kre ant kou m ak zepòl, tete l ' bourade kont bra m.
  
  
  Mwen te vire figi l 'ak gade nan liy nan l' tout pawòl nan bouch. Fwon li te ride, ak fè tèt di ekspresyon de yon fanm ki te itilize a ap resevwa tout bagay li te vle... yon fanm ki moun ki te toujou yon timoun. "Ki Sa Ki, Reeva?" Mwen te mande, mwen kouri dwa sou velours po a nan vant li.
  
  
  "Poukisa ou te vin isit la, Nick?" Li rale tounen, jete tèt li sou zòrye la. L 'cheve long nwa ki te fòme yon fanatik sou twal blan nan zòrye, tankou yon halo ki ankadre figi l' ak pafè karakteristik... yon figi ki nan moman sa a reflete anndan kè sere ak enkonpreyansib enkredilite.
  
  
  — Mwen te di ou, " mwen di, ap eseye pou fè son pou pasyan yo ak konvenk. "Mwen kabinè avoka ki te voye m' nan negosye acha a. Twal, swari yo, brokar... nan ti bout tan, tout bagay. Tout bagay ki te koute mwens nan peyi sa a pase nenpòt lòt kote.
  
  
  Nan kou mwen te bay manti. Nan kou, mwen pa t ' kapab di Reeva ki moun ki mwen te ye. De tout fason, ki sa ki nan diferans lan? Pa te gen okenn rezon ki fè yo enplike ti fi a, boule m kouvri, ak revele l ' ke mwen te Nick Carter, yon RACH ajan kounye a sou yon misyon nan New Delhi.
  
  
  Byen bonè nan maten nan aswè a menm, mwen yo te rive sou yon Air peyi Zend-vòl. Ak moun ki sot pase a mwen espere al kontre li te yon fanm tankou Reeva, yon délisyeu konpayon ke pa gen okenn moun te kapab konte sou. Li te chita nan otèl la bar lè m ' tounen soti nan yon naje nan pisin lan. Figi pafè li te vlope moute nan yon ble ak an ajan sari; nou menm tou nou te santi yon fizik imedya atraksyon nan je premye. Lè sa a, yon sèl pawòl te mennen nan yon lòt, ak prèske san yo pa reyalize li, mwen te envite li nan dine.
  
  
  Nou te ale nan yon restoran franse nan Chanakyapuri, yon wouj ak nwa oasis nan mitan an nan yon bouche vil la. Li te yon opòtinite pou fè lasisiy l ' nan ak konvenk li nan pase nwit la la ansanm.
  
  
  Kòm li yo te tounen soti, mwen pa t 'gen pou yo eseye twò difisil yo konvenk l'.
  
  
  Je l', kòm briyan ak sensual kòm cheve l', te pale byen klè. Nan kou, te gen kesyon ak jwèt mo... yon pratik komen nan atizay la nan séduire. Prelid yon jou lannwit nan renmen ak pasyon.
  
  
  
  Evidamman di, New Delhi vle di yon pi plis anpil pou m ' (ak RACH) pase Reeva Singh. Mwen te voye nan peyi Zend pa Hawke, ak byenke mwen te santi li te yon dezespere konplo, li te enposib pran tèt Nonm lan fin Vye granmoun. "Men, nou pa gen la mwendr prèv ke moun sa a ki egziste!" Mwen vize deyò.
  
  
  "Tout plis rezon ki fè yo ale pa gen, Nick," Hawke te di ak yon sarcastic ri. "Revòlt ak revòlt yo se prèv yo, yo pa yo?" Kalkita se nan yon eta de semi-anachi. Ak ki moun ki apwovizyone rebèl yo ak zam? Minisyon pa grandi sou pyebwa a, yo dwe egzak.
  
  
  "Sa a se yon sekirite entèn pwoblèm nan gouvènman an Ameriken yo," mwen te di.
  
  
  "Sa a dwa. Sa a dwat. Mwen totalman dakò. An reyalite, si li te jis revòlt yo ak revòlt, sa a pa ta dwe yon misyon, Nick.
  
  
  "Ki sa ki lè sa a?"
  
  
  "Pran yon gade nan sa a. Li lage m ' yon ki plwaye moso papye. "Sa a pral di w plis sou nou yo misterye moun, Mesye 'Shiva'.".. petèt ak kèk vag allusion ki zanmi a reyèlman egziste. Anmè kou fièl nan lafimen ki soti nan siga boule twou nen mwen, epi mwen te deplase nan la byen lwen chèz li dokiman an.
  
  
  Apre ou fin li atik la, mwen te gen yon trè bon lide de sa Hawk a.
  
  
  Bòs nan travay la te remake ak yon grin. "Kòm ou ka wè, sa a se yon sal biznis, pa ta ou dakò?
  
  
  "Mwen ta di imoral.
  
  
  "Byen di, Nick. Nonm nou an, se ale nan bato dis milyon dola ' yon valè de anvan tout koreksyon ewoyin nan Etazini yo. Men, jan ou te wè, sa a se pa ki pi twoublan eleman. Si li te jis dwòg, mwen ta yo te rele yon lòt moun. Men, lè li rive entènasyonal diplomasi... yo ak tout mond kè poze... apre Sa, mwen jis te konfye travay sa a pou ou.
  
  
  Mwen nodded san yo pa louvri bouch mwen.
  
  
  Dokiman an mwen jis li te soti nan Biwo a Oval. Li se enposib yo ale pi wo. Li te refere li a yon bagay, mwen ta li yo nan papye yo, yon ensidan ki mwen ta pa janm te panse ta enplike RACH, se pou kont li liy mwen nan travay.
  
  
  Yon moun yo rele inyon Sovyetik la anbasad la nan Washington, reklame yo dwe Prezidan an nan Peyi Etazini. Vwa a te parfe fo. Li ta ka yo te yon blag, men, pawòl yo pa t ' inosan nan tout. "Prezidan an" bay menas nan yon enflamatwa lanati, menas yo ke yo mande a inyon Sovyetik anbasadè yo prese ak yon rapò bay Moskou.
  
  
  Evantyèlman, enkonpreyansyon te rezoud, ak Blan an Kay te bay anpil ekskiz. Sa a te kapab nan fen li yo, men olye pou yo ta gen yon kontinyasyon. Sekretè a premye nan Komite Santral de la CPSU, prensipal la figi politik nan Inyon Sovyetik la, te pale ak prezidan an sou la "liy dirèk". Se sèlman li pa t ' sekretè a premye nan tout. Nan verite, pa gen okenn youn nan Washington oswa Moskou te konnen ki moun ki te imite ris vwa. Echanj nan mo yo te byen lwen soti nan zanmitay ak pouse prezidan an rele pou yon reyinyon ekstraòdinè nan Konsèy Sekirite Nasyonal la.
  
  
  Tout bagay te klè ankò... men pa pou lontan. Depi lè sa a, mwens pase de semèn de sa, te gen yon afè de ensidan menm jan; yon echanj de menas ak joure ant Lend ak Pakistan, ant pèp Izrayèl la ak peyi Lejip la, ant kominis nan Lachin ak Japon. Chak fwa, yon diplomat a vwa te parfe imite a, ki mennen ale nan yon abondans nan zwazo menas ak vann san preskripsyon menas.
  
  
  Mond lan te sou wout la nan lagè nikleyè. Koulye a, dapre la mezon Blanch dokiman, yon moun te ap eseye voye jete nou yo tout nan gwo twou san fon an. "Se konsa, ou pa sispèk ke sa a misterye 'yon' ki moun ki rele tèt li Shiva se sèvo dèyè yon òganizasyon ki rele Cobra, epi ke li se responsab pou ki sa ki nan ale sou..."
  
  
  "Petèt, Nick. "Nou asime ke Shiva se yon moun ak pa yon lòt bagay," Chèf la ki klarifye . Epi nou ap trè asire w li nan yon bra ak òganizasyon trafik dwòg. Men, sa a pa gen anyen konpare ak sa a, " li te eksplike nèrveu, frapan dokiman mwen ta jis fini gade nan. "Se sa a Shiva yon moun reyèl?" Oswa se li yon kouvèti pou kèk lòt òganizasyon entènasyonal la bay lòd nan Cobra? Isit la nan ki sa nou bezwen jwenn soti... kòm pli vit ke posib, mwen ta ka ajoute.
  
  
  "Se konsa, ou kwè ke si Shiva se yon nonm, li imite vwa, dwa?"
  
  
  Malfini nodded wearily.
  
  
  "Men, ou pa menm konnen si Shiva egziste."
  
  
  "Bull' s-je."
  
  
  - Se konsa, mwen gen sa yo jwenn yon moun ki pa gen yon sèl janm wè, ki moun ki ta dwe kapab imite vwa a nan kèk karaktè yo ki, kòm li te kapab... ki Kote ou panse mwen ta dwe kòmanse?
  
  
  "Yo pa rele ou avyon de Gè 3 pou pa gen anyen, Carter.
  
  
  Sa a pa t ' reponn mwen te espere pou. Men, jan mwen te di, pafwa li a enposib negosye ak yon moun tankou Hawke. Se konsa, mwen te vwayaje nan tout mond lan kap chèche yon moun oswa yon bagay ki moun ki rele tèt li Shiva.
  
  
  Mwen te jwenn soti ke sa a se yon psedonim apre etidye dokiman yo nan kay la. An reyalite, Shiva te yon Endou bondye souvan li te ye kòm Destriktè. Lagè, grangou, ak lanmò... kalamite sa yo yo te absoli l ' ak endiskutabl pouvwa a, anba kontwòl li yo ak otorite. Men, te gen plis; liv yo mwen li genyen illustrations et foto nan estati ki dekri Shiva dekore ak koulèv yo. Sa yo se pa òdinè koulèv... cobras ak, nan ki ka touye moun Endyen vipèr.
  
  
  Se konsa,, mwen te gen yo swiv yon santye ki te sanble ak inègzistan ak enposib... ki jan yo konte grenn nan sab sou bank yo nan Ganges yo!
  
  
  Men, si Shiva te yon creation nan yon moun nan trese imajinasyon, lè sa a, Reeva Singh definitivman pa t'. Ti fi a te byen, dous, mou ak surprenante vivan.
  
  
  
  Mwen vire l 'epi fèmen bouch li kesyon pa peze bouch mwen pou l' gra bouch. Li po an lò a te kouvri nan yon vwal limyè a nan swe yo ki te, ak lè mwen bourade tete mwen kont moun sa yo frelikè epi yo ka difisil tete, mwen te simonte ak yon dezi enkontwolab.
  
  
  "Pa gen okenn, pa manyè di m'," mwen orèy lè li te eseye pou mande yon lòt seri de kesyon ki te kòmanse enkyete m'. "Mwen Nick, epi ou ap Reeva... ou pa bezwen konnen nenpòt ki plis... nan moman sa. Mwen anbwase lòt l ' byen sere, epi li étoufè yon plenn.
  
  
  Mwen kouri dèyè kouvri sou kabann lan ak ki te fèt l ' fèmen. Reeva a je yo yo te gran, men li te sanble yo dwe gade nan yon bagay sou la lòt bò a nan sal la. Nan moman sa a, mwen te konnen mwen te nan tray la.
  
  
  Mwen tande yon bri. Apre yon ti moman, mwen idantifye orijin nan metalik krake ki te vin tankou yon anroue chichote soti nan pòt la... Yon moun te magouy ak la fèmen. M Smith & Spin te nan tèt tiroir a nan tabdenwi la kap vini an pou kabann lan, men nan moman sa a li te soti nan rive nan men m. Endispoze bri sispann, ki te swiv pa yon sur... Lè sa a, mwen reyalize mwen pa t ' kapab rive jwenn pou zam mwen yo nan tan.
  
  
  Mwen vole soti nan fason an kòm pli vit ke pòt la pase kouto louvri. De moun krinit, abiye an blan bwode chemiz ak pantalon twal ki sanble ak pyjamas chire pi fò Endyen yo, te kanpe soti kont limyè a la vini soti nan koridò la. Men, pi plis pase rad, mwen te enpresyone pa kout-kou pistolè ki te fèt byen fèm pa youn nan turbaned figi.
  
  
  Zam yo te pwente nan m', ak te gen pa gen anyen mwen te kapab fè sou li. Pòt la fèmen dousman dèyè de mesye yo, ak san zam nonm chanje sou limyè a nan sal la.
  
  
  Mwen blinked nan toudenkou lumière ak gade de lènmi l ' yo, ap eseye jwenn yon fason soti. Yo te pi fò ak miskilè, yo krinit figi lekspresyon, e jije pa bab yo ak gwo mouchwa mare tèt yo, yo te tou de Sik yo.
  
  
  "Bon aswè, sahib," yon sèl la ak zam la te di, ak salitasyon yo tounen vin nan yon obsèn grin kòm li te reyalize ke Reeva ak mwen te toutouni, ak se poutèt sa menm plis vilnerab.
  
  
  Nan moman sa a, la sèlman kat ki te kapab te jwe sa yo te rete anba kouvèti a nan yon touris epi yo yon bizismann. Nan yon leze ton an, mwen te di, " ki Sa ki nan istwa a?" Mwen te fè yon jès pou yo gen tan pwan telefòn lan, men yon san zam Sikh Ameriken te deplase la fin vye granmoun-alamòd telefòn akote m'.
  
  
  "Ki sa ki istwa san sans, sahib! li pran rele, souryan. "Pa gen yon te ba ou pèmisyon pou avanse pou pi, pa menm mem sahib," li te di, montre Reeva, ki moun ki te rale moute kouvri yo ak te rkrokviye nan moute anba fèy papye yo.
  
  
  "Gade nan za zaboje yo, Mohan," nonm sa a ak pistolè la te di konpayon l ' yo.
  
  
  "Si sa a se yon vòl nan yon, ou pa pral jwenn anyen vo vòlè," mwen avèti yo. "Mwen sèlman gen resi yo. Pa gen okenn roupi, pa gen US dola.
  
  
  Yo pa te enpresyone nan tout. Pa nan tout.
  
  
  Men, jan mwen te pale, mwen te kòmanse yo konsantre, prepare kò m ' ak lide pou yon vyolan, epi yo inséparabl fizyon. Dènye fwa mwen te jwi yon ti repo ant misyon, Hawke ensiste pou l di ke mwen bay moute abityèl repo ak peryòd vakans pou yo ale nan yon fòmasyon entansif peryòd nan pafè ladrès m ' nan ki pi etranj fòm nan oto-defans. Pami teknik yo divès kalite mwen te aprann se te yon fòm nan otosugjèstyon te anseye m ' pa yon senti nwa, "rette dann", yon chanpyon nan takvondo, yon koreyen vèsyon nan "koun". Yo enstriktè a tou te anseye m ' takvondo. Fòm sa a nan karate se ki baze sou itilize nan fòs ak momantòm lan ki te te vin jwenn pa lè l sèvi avèk tout kò a, espesyalman nan kwis yo ak pye yo.
  
  
  Se konsa, lè youn nan de atakè yo te kòmanse fouye nan afè m ' ak te sou yo revele m tout antye pèsonèl asenal a, mwen te pare pou fè deplase a an premye. Mwen imajine tèt mwen tankou yon sous dlo, kapab so soti nan kabann nan epi yo jete kò m nan espas.
  
  
  Mwen pouse Reeva ak vole sou kabann lan, aterisaj tankou yon chat sou mwen pinga ' w. Yon bal whizzed sou tèt mwen kòm mwen frape etaj la. Mohan a patnè te gen yon pwisan silansye sou zam l ' yo.
  
  
  "Nick ... pa gen okenn! Reeva rele byen fò, tankou si m 'pa t' ap mande charite pou yo kòmanse yon batay oswa ou eseye pou reziste kont de mesye yo.
  
  
  Men, mwen pa t ' ale nan gaspiye nenpòt ki plis tan.
  
  
  Mohan ak patnè li pa t 'menase ti fi a, men deplase nan direksyon m', bouch yo rkrokviye nan yon matche grin. Dan yo ak jansiv yo te tache wouj soti nan moulen lou sou paan fèy. Nan avegleman lamplight, bouch yo gade sanglan, kòm yo si yo te jis fini manje fragman nan vyann kri.
  
  
  "Ou underestimate nou, sahib," sneered youn ak pistolè. — Nou te kapab touye a ti fi, men nou ta renmen fè yon trè bon travay sou ou an premye.
  
  
  Mwen pa t ' rete tann yo wè sa ki "travay" li vle di. Ak yon-wo ' al moute kan yo kriye nan "pran-up", ki imedyatman mete de mesye yo sou defans la, mwen sote nan pye m', yo atake. "Tol-rio cha-ki — a - yon sikilè choute nan ki tout pwa a se balanse bak. Mwen kite ale nan li ak tout fòs mwen, ak tout konsantrasyon mwen te kapab reinyon. Mwen mete pye dwat mwen an soti epi li frape sib la.
  
  
  Yon efreyan glouglou akonpaye plenn lan nan nonm sa a ak zam la; konsa m talon pye a frape l ' nan plèksus solè an. Lè kouri soti nan poumon l ' jan li te tonbe nan etaj la, aletman pou souf. Zam la te pendant nan dwèt li, men lè li te leve soti vivan zam pou tire yon lòt piki, mwen vole sou l ' ak vole sou Mohan anvan li ta kapab pran off.
  
  
  "Ou pa bezwen pè, frè," mwen orèy ke lòt dezespereman yo te eseye gen tan pwan janm m 'yo voye m' tounen. Mwen te pi vit pase l'.
  
  
  Isit la mwen te rekonpans pou efò m ' lè mwen te kòmanse pratike takvondo ak koun fu.
  
  
  Mwen leve men m ' kòm si li te yon machete pou la ki ka touye moun "seong-nal chi-ki", yon fòm nan atak ki mwen te aprann yo parfe. Men m ' te deplase nan lè a nan direksyon pou yon sèten pwen nan espas nan direksyon Mohan a tèt yo. E lè m di dwèt manyen baz la nan nen l', mwen pa t ' bezwen yon degre medikal yo konnen ke nonm sa a te mouri.
  
  
  Mwen te kondwi yon moso nan zo nan sèvo l', touye l ' imedyatman. Yon kouran nan san spurted soti nan bouch li, ak kontanple l 'yo rete sou m' ... lè sa a, je l ' trouble anvan yo vin gran louvri ak vitre tankou de moso nan mab nwa. Yon anroue, toufe bon ti plant son chape bouch li ke li te tonbe nan etaj la. Inaktif kòm yon poupe ranyon, nen l ' mekonesabl, wouj ak kraze tankou ji a nan yon fwi mi.
  
  
  Mohan te gen okenn ankò yon "asasen", "li te yon kadav.
  
  
  Men, nan kèk segond li te pran m 'fini l' nèt, konplis li refè ase pou eseye pou retounen nan atak la. Mwen te santi l 'rale atravè etaj dwat dèyè do m', ak mwen pa t ' gen tan yo panse de fwa.
  
  
  Mwen te pare yo imedyatman. "Hana, dol, mete yo" ... yon sèl, de, twa... mwen konte nan tèt mwen. Lè sa a, mwen jerked manch rad koud bra gòch mwen an tounen nan yon terib " pal-poulaye chee-kee."
  
  
  Mwen frape m advèsè dwat la anba manton an. Li pete rele, ak mwen te vire alantou li, jis fikse nan sa ki te kite nan pafè a mete yo nan dan yo. Paske, koulye a yo rive jouk nan machwè te konplètman ki lach, yo kraze. San trickled desann manton l ' ak nan kou, ranvèse sou li immaculate chemiz. Pati ki pi ba nan figi l 'te literalman chire an miyèt moso; yon kraze te deja gaye soti nan pomèt la nan je l' yo.
  
  
  Nonm lan te eseye pale, men yo tout ki te soti nan bouch li te yon toufe son; men, mwen anvan m 'te kapab frape l' soti, li rale deklanche la nan zam l ' yo. Mwen tonbe pou pi devan, kouche sou planche a pou yon tan long. Yon lòt gwo-kalib bal whizzed sot pase de pous pi wo pase m ' ak te kriye byen fò nan miray ranpa a nan opoze. Li te yon dom-dom bal, ki kapab eviscerating yon moun tankou yon frèch touye poul pare pou fri. Nonm lan ki te kanpe ak yo te apiye nan direksyon pòt la.
  
  
  Anvan li te kapab tire yon lòt nan l 'dyabolik bal, mwen zigzagged sou liy lan ki te mennen m' tout dwat nan pòt la. Men, li te mouri anvan mwen te kapab jwenn zam soti nan men l ' yo. Mwen pwese kouri ale deyò nan koridò a ak te wè yon mens santye nan san ak tande lou chefeul nan yon metal nechèl nan fen a byen lwen nan uncarpeted koridò.
  
  
  Mwen te ale tounen nan chanm mwen ak rale sou pantalon yo, mwen ta kite akote kabann lan. Reeva gade nan m ' ak lajè, pè je yo. Mwen te di l. "Ou pa bezwen fache, tanpri! - Lè vann twal, gen se toujou konpetisyon feròs.
  
  
  "Li pa t' ri. Mwen kite l ' pou kont li avèk sanglan figi ki te gen yon fwa te yon nonm.
  
  
  Apre sa, mwen kouri soti nan chanm lan. Pa gen okenn yon sèl te wè m ' kouri dèyè atakè an. Mwen definitivman te gen trape l', depi koulye a Mohan ki te mouri, pa te gen okenn fason pou chèche konnen ki moun li vrèman te. Mwen pa t ' panse ke yo te vilgè vòlè; yo te montre pi wo a konpetans pase òdinè kriminèl.
  
  
  Mwen te asire w yo pa t ' aji anba ilizyon an nan kap chèche lajan. Yon bagay te vin tonbe anpàn yo nan tèt mwen, yon bagay mwen pa t ' kapab byen detaye regleman nan tan an. Li te tankou yon devinèt... yon bagay ki te fè m 'panse ankò ki sa ki Hawke te gen te di m'. Eske li posib ke yon moun te deja revele idantite mwen depi mwen te rive nan peyi Zend sou yon viza touris? Anpil kesyon ki ta ka ale san repons si mwen pa t ' trape Mohan an konplis.
  
  
  Otèl gwoup la te prèske vid, ak nwit la la, grefye a te nan dòmi nan la yo vann san preskripsyon. Mwen remake gen yon trè rapid mouvman dèyè rido ki te kache nan gwo pòt an vit ki mennen ale nan patyo ak yon jaden. Mwen li pran kouri pye atè nan kan anba tant twal yo, pouse yo sou kote, epi li pran kouri nan fè nwa a jaden.
  
  
  Zèb la te mouye ak frèt foule. Lalin lan te disparèt dèyè yon pil nan nwaj yo ki kouvri l ' fè fas a zoranj. Lè sa a, mwen te wè refleksyon an nan nwaj yo nan pisin lan, kote mwen te fè pi popilè naje anvan reyinyon Reeva ak gen dine avèk li. Gone yo crashes linèt, an rit mouvman yo nan balanse yo, ak guturo pale fò nan fournisseurs yo nan lari.
  
  
  Koulye a, te gen sèlman son an nan souf mwen, bat nan m ' batman kè. Mwen brwi pou pi devan konsyamman, sans mwen tension nan nenpòt mouvman, nenpòt ki bri ki ta pèmèt m ' yo jwenn mwen prwa... anvan mwen te dekouvri.
  
  
  Mwen prese, mwen pa t ' gen tan jwenn zam mwen yo soti. Se konsa, mwen te gen fè konfyans sèlman sou intelijans m 'ak men m'. Menm si ou pa gen pou yo konte sou intelijans ou ak men lè ou jwenn yon fèmen bouch pistolè pwente nan vant ou.
  
  
  Instructeur m 'te konnen m' pa tinon a "Chu-Mok", ki vle di"Pwen" nan kore di. Men, nan tan sa a, mwen pa t ' gen opòtinite pou yo mete an pratik sa m te aprann yo. Tout te trankil nan jaden an. A banyan fèy sèlman yon ti kras swayed, obskursisan yon pati nan patiraj la ak yo jeyan kòf.
  
  
  Mwen te kap chèche tras nan san Endyen yo lè m te remake yon soudaine flash, ki te swiv pa an kòlè chantèz nan yon ka touye moun bal. Fwa sa a, li te m ' ki moun yo rele byen fò. Lè sa a, mwen mete men m ' nan bouch mwen, ak bal pès zepòl mwen.
  
  
  Li te yon blesi supèrfisyèl, men li mòde seryezman. Mwen gritted dan m ' epi rete tann, ou santi plis frajil pase tout tan. A gunslinger, sepandan, pa t 'vle pran nenpòt chans yo ki pi plis ak yo espere m' al atake l ' nan vanjans.
  
  
  Li te kòmanse kouri nan direksyon kloti a. Mwen menm mwen te kouri dèyè l', paske mwen pa t 'vle kite l' chape anba san yo pa anseye l ' yon leson. Aparamman, li te gen refè ki soti nan tretman an, mwen te gen ba l ' yon ti tan anvan, se konsa anpil konsa ke li te pran sote sou miray fwontyè ak etone ladrès. Li te deplase pi plis tankou yon chat pase yon moun. Men, malgre doulè a nan ponyèt mwen, mwen te santi jis tankou mobil. Mwen moute sou miray la ak te ateri mache pye atè sou yon plak nan gravye. Yon lòt bri a te eksploze nan zòrèy mwen, men, li pa t ' yon bal.
  
  
  Yon Endyen nan yon blan devan mouchwa tèt jere yo rive jwenn la scooter ki estasyone nan fen a nan wout la gravye dèyè kloti a. Scooter gwonde koupe, ak Endyen yo pa t ' menm tounen gade dèyè. Mwen te kapab yo te eseye jwenn yon taksi oswa bisiklèt taksi, men mwen te konnen ke nonm sa a ak zam la yo te deja te disparèt nan labirent a nan koridò nan vil la.
  
  
  Se konsa, olye pou yo k ap kontinye nan kounye a w pèdi initil lachas, mwen te ale tounen nan kloti a epi kole yo nan de poto an bwa yo, k ap grenpe sou li ankò. Mwen mete nan mwens efò sa a tan. Zèb la se te yon reyèl soulajman nan pye m ' konpare ak gravye. Mwen te ale nan pisin lan, lave men m', ak janbe lòt gazon an, glise glise nan gwoup la.
  
  
  Konsyèrj la leve soti nan rèv li, ki pa gen okenn dout pèmèt de Endyen yo fofile moute nan chanm mwen san ke yo te remake. Men, mwen pa pral blame l ' pou kadav mwen ta kite dèyè epi yo bezwen debarase m de. "Lensomni, sahib?" li mande m', baye kòm li te kanpe tou dousman leve. Lè sa a, li apiye sou kontwa an, ban m 'yon gade nan louvri refi... An reyalite, mwen te sèlman mete pantalon m'. "Mwen pral voye pou kèk dòmi grenn pou ou, ne mwen?"
  
  
  "Mèsi poutèt ou, pa gen okenn bezwen," mwen te refize, ak yon souri sere.
  
  
  Si li te remake depi lontan, san grate ki rete sou m ' pa yon Sikh bal, li pran pòz ke pa gen anyen te rive. Mwen mete men m 'nan pòch mwen epi yo te mache nan asansè yo san yo pa nenpòt moun ki wè m'. Pa sa mwen te santi m jennen, tèt ou; men, mwen te chwazi pa yo trase atansyon. Avyon de gè No. 3 soti nan RACH te mare yo jwenn yon nonm yo rele Shiva.
  
  
  
  2
  
  
  Reeva Singh pa t 'gen yo ede m' netwaye chanm mwen.
  
  
  Pòt la nan chanm mwen an te antrouvèrt, menm si pa gen okenn yon sèl te kache dèyè l ' pou kontinye fè travay la ke Mohan ak patnè li te koupe nan. Sal la te vid eksepte pou frizè a kadav yo nan moun mwen ta mouri ak yon byen-ki vize karate choute. Endyen kouche ak bra l ' ak janm li gaye soti nan yon lòt pozisyon, prèske submerged nan yon pisin nan fè nwa a san ke yo te kontinye gaye.
  
  
  An rumpled kouvèti a te montre ke mwen ta depanse pi fò nan aswè a ak Reeva. Li evidan, yo te ti fi a fatige nan li, epi li glise soti nan chanm lan mwen anvan m 'ka sispann l'. Mwen pa t ' estipid ase yo panse pou menm yon dezyèm ke mwen te kapab konte sou silans li. Se konsa, mwen deside chanje otèl m ' ki nan denmen maten. Mwen pa t 'vle nenpòt moun ki soti nan New Delhi Lapolis pou yo vini nan m' ak bombard m ' ak kesyon yo. Mwen ta gen yo reponn ki gen plis manti pou pwoteje m ' yo kouvri.
  
  
  Men, sou kote nan men mangonmen sou Reeva Singh, ki moun ki pa t ' konnen si li te ale nan kenbe bouch li fèmen oswa ou pa, mwen te gen Mohan enkyete sou. Nan kou, ap resevwa l 'soti nan chanm mwen pa t' fasil, espesyalman depi m ' te vle pou fè pou evite nenpòt ki bri nan tout frè. Erezman, an lòt envite sou planche te ap dòmi sensèman. Pa yon sèl, pòt la louvri, jan mwen trennen kò a desann koridò yo dezète. Pa pè fè fas te kapab wè m ' wouj-borde, je, m blese bra, oswa mwen gen san chay.
  
  
  Mwen mete l ' desann nan devan an asansè yo epi li te jwenn sa m te bezwen nan pòch pantalon m. A lam asye nan mwen penknife te pwouve yo dwe yon aparèy trè itil; nan reyalite, ak penknife, mwen te kapab louvri pòt la ak kadna kabin an sou planche a tèt, libere arbr a asansè yo pa voye yo nan kò plizyè douzèn mèt desann.
  
  
  Sa a pral Mohan a p ' ap janm fini repoze kote.
  
  
  Li te deja tèt li ak zepòl nan lè a, rès la nan kò l 'pare pou yon pouse final la nan gwo twou san fon twou a nan byen, lè mwen remake yon bagay ki te fè m' ale nan sipriz. Manch rad la nan Ameriken mwen kurta a te woule moute kòm mwen trennen kò a desann sal la, epi kounye a mwen wè yon detay ki mwen pa t remake anvan.
  
  
  Li te yon tatoo te fè nan indélébile lank ble ke yo te kanpe soti sou mwen avanbra; ak lè mwen reyalize sa a fè desen te, sispèk mwen te konfime. Tattoo la te yon espiral-moute wa cobra kouri moute bra a nan yon tipik atake pozisyon. An bon rapò sere ki gen fòm nan tèt ak voltijman lang yo te pèdi nan Mohan nan frizè a vyann.
  
  
  Se konsa, Cobra parèt. Yo voye Mohan ak konplis l 'yo asire w ke Nick Carter pa t' ekspoze sekrè yo òganizasyon. Se sèlman plan an echwe. Youn nan de ajan yo te mouri, ak lòt la, ak yon kase figi a, pa t ' gen tan jwenn nenpòt ki enfòmasyon, pa menm mwendr prèv ke mwen te vrèman avyon de Gè No. 3, yon ajan nan sèvis la nan RACH.
  
  
  Yon pwen ki an favè m ' yo, mwen te panse, rmork nan manch rad la nan ki mouri man la chemiz ak soulye kadav la. Mohan a nan frizè nan kò vole desann, rebondi sou mi yo fè nwa nan arbr a asansè. Mwen tande l 'rive l' destinasyon final la... te gen yon grounded kòm yon kò tonbe. Si Shiva te ka toujou ede l', ta gen pa gen anyen kont li.
  
  
  Pwoblèm la te ke mwen toujou pa t ' konnen si sa a misterye karaktè, sèvo yo ki dèyè Cobra a kouvri, chwazi tèt ou rale strings yo nan sa a entènasyonal rezo yo, te gen tout tan tout tan egziste.
  
  
  
  Trafik la te deplase tou dousman nan Nehru Pak. Pi lwen pase mas la nan machin, bisiklèt taksi, skoutè, epi ak bisiklèt, blan kolòn nan Connaught Sirk gade mitan foul moun la nan pyeton tankou silans sentinel. Mesye yo nan lajè blan pantalon ak blan kurtas, ki te pa anpil diferan de rad yo nan Mohan ak konpayon l ' yo, mache a byen vit, seryezman ak konplezaman. Nwa-chveu fanm yo vlope tèt yo nan" pèsonèl", lòt moun nan swa rad ak modès" churidar " (pantalon ki anfòm alantou je pye yo ak ren). Yo tout te fòme yon konfonn foul moun, ak yon sans de ijans ak tann pandye sou yo nan menm tan an.
  
  
  Men, plis pase aklè yo ak son nan lavil la, plis pase ekzotik atmosfè ki te fè New Delhi yon vil la inik, enterè m ' te konsantre sou jis yon sèl bagay.
  
  
  Nan Shiva.
  
  
  "Ou ap di m' ki Sèvis ou sèlman tande pale sou la Cobra, yo pa ou?" Mwen te mande nonm lan chita atravè nan men m ' jan nou tou de sipped mant te nan yon en kafe tou pre pak la.
  
  
  Maten sa a mwen kontakte Sèvis Sekrè Ameriken. Mwen "kontakte" se te yon Sèvis Sekrè ki ofisye ki moun ki te patikilyèman rekòmande m'. Ashok Anand te yon moun apeprè laj mwen, men mens ak ravaged, ak pwenti, epi penetrasyon je ak yon agresif ekspresyon... ekspresyon an nan yon moun ki konnen tout règ yo nan jwèt la, pa gen pwoblèm si yo nan vye la oswa ou pa. .
  
  
  "Eske ou te tande nan Cobra?" li te repete, ranfroye. Li te leve gode a nan bouch li, li pran yon bon bout bwè ti gout nan te anvan li te kontinye. "Nan kou, Mesye Carter. Nou te tande pale sou Cobra... soti nan Kashmir, Kalkita, Madras, Bombay... soti nan tout lòt peyi sou peyi nou an. Kote ki gen dezòd ak mutinies, gen se toujou yon Cobra.
  
  
  "Ak Shiva?" Mwen ensiste pou l di.
  
  
  "Èske ou wè sa?" Anand reponn, montre nan sifas la nan tab la, yon trè klere etajè an bwa. "Li nan lis, inform, wè?
  
  
  Mwen nodded tounen.
  
  
  "Oke, lè sa a, ou pral konprann lè mwen di ke Shiva se inform, san yo pa yon figi, san yo pa yon pèsonalite moun yo, Mesye Carter. Li apiye atravè tab la ak gade nan m ' ak demi-fèmen je nwa. "Se jis yon non prete sòti yon divinite sa ki mal, menm pou nou nan IISA, Endyen sekrè a sèvis.
  
  
  Ak isit la mwen menm nan pwen an kòmanse, nan plas la menm kote mwen te jou a anvan... sèlman otèl la se diferan. Malfini pèmèt m 'fè pran kontak ak Endyen yo, byenke li te konseye m 'pa t' konte sou èd yo.
  
  
  An reyalite, li te gen rimè ke "trayizon"te pran plas nan mitan Endyen yo. Malgre ke li kolèg Ameriken te asire Hawke nan pli ekstrèm diskresyon, pa te gen okenn pwen nan pran risk nesesè, espesyalman lè lavi m ' ak siksè nan misyon m yo te nan mennen.
  
  
  "Èske mwen ka mande poukisa se gouvènman, se pou anvi jwenn nou Shiva?" Anand te di nan ton an menm, konsyamman ak warily.
  
  
  "Ewoyin," mwen te di. "Yon dis-milyon dola-dola kago mare pou Peyi Etazini. "Mwen pa t' panse ke mwen ta revele objektif mwen twò anpil si mwen te pale l ' sou rezon ki fè yo reyèl, sètadi ke mwen te eseye trase sous la nan vwa a impersonations sa yo ki te lakòz panik nan entènasyonal diplomasi nan dènye mwa yo, te menase lapè sou latè.
  
  
  "Ah, repons lan se wi, dwòg yo se vrèman biznis move! Endyen yo te souri e yo te kòmanse pou yo jwenn moute. "Tanpri, eskize m' pou yon kèk minit, men mwen pral definitivman rele m ' sipèvizè. Petèt li ka ban m ' pi plis enfòmasyon sou Cobra.
  
  
  "Nan kou," mwen te di. Anand pouse tounen nan chèz l ' yo ak mache atravè nan teras la.
  
  
  Mwen t 'ap veye l' jouk li disparèt anndan an. Lè sa a, mwen gade desann nan pati anba a nan gode m ' lan, prèske rgre ke mwen pa janm te aprann li sò a nan fèy te. Ki moun ki konnen, si mwen te aprann, mwen ta kounye a kapab predi siksè nan oswa echèk nan misyon mwen.
  
  
  Mwen apiye retounen lakay yo epi kite m kontanple glise atravè ki gen anpil moun teras la trafik likidasyon alantou Connaught Sirk. Te gen se konsa, anpil kesyon, se konsa, anpil twou vid ki genyen yo ak lanmè a, ke mwen ta gen te fè yon anpil nan batifolaj fè okenn pwogrè. "Plis te, sir?"
  
  
  Mwen te sezi wè gason an apiye sou tab la kafe. "Pote de," mwen te di, montre nan Anand nan gode vid.
  
  
  "De rekòt pye mant ti," waiter la repete. "Mwen ka sijere kèk pakoras, oswa ou ta mesye a renmen gen yon espesyal Endyen plat, yon tat vyann yo rele samosa?" Yo yo ekselan, sahib.
  
  
  Mwen nodded nan afimatif la, yon ti kras dekonsèrte pa l ' febli apwòch. Nonm lan ranmase vid tas, ak jan li yo te tounen pou yo ale tounen nan kwizin nan, mwen te jwenn tèt mwen fikse nan l', fè bra yo nan chòk. Mwen pa t ' gen tan yo gade nan li pou lontan, men, mwen pa t gen ase tan pou fè konnen sa ki te enprime sou li.
  
  
  Yon espiral cobra se yon bagay ki pa fasil pou nou bliye! Mwen te pouse tounen nan chèz mwen an ak vole nan pye m'.
  
  
  Ki kote kote mò yo ye a t Anand ale? Mwen sezi jan mwen te fè wout mwen ki genyen ant tab yo. An crashes nan senbal yo pèse zòrèy mwen, yon krise ki melanje ak honking kat kòn yo ak son yo nan machin nan kafe ak Nehru Pak. Men, omwen mwen pa t 'vilnerab kòm mwen ta te dènye mitan lannwit, lè mwen ta gen defann tèt mwen kont de Sik yo ki moun ki ta antre nan chanm otèl m'.
  
  
  Nan pòch la mwen te pote sou zepòl mwen te mwen renmen anpil Wilhelmina nan, .38 Luger ki te sove m ' soti nan anpil sitiyasyon dezespere, pi plis pase mwen te renmen yo sonje. Ak jis nan ka zam la pa t 'ase, mwen te Hugo a, mwen talon, gene anba chemiz m' nan manch rad.
  
  
  "Èske gen yon bagay ou vle, sahib?" Youn nan garçons yo nan blan jakèt mande m'.
  
  
  "Telefòn," mwen te di.
  
  
  Li pwente nan pòt k ap vire ki mennen ale nan sal la. Li frape m ' yo ke Anand te pran twò lontan sou telefòn la. Sa a, nan adisyon nan tattoo la mwen remake sou gason an nan bra, fè m ' santi ou alèz.
  
  
  Mwen te jwenn telefòn yo, suiv enstriksyon ki nan nonm sa a nan la blan levit, yon ranje yo nan nwa ak fin vye granmoun-alamòd telefòn yo mete yo moute sou miray la bò gòch nan etwat la koridò. Mwen byen vit gade toutotou ak remake yon siy sou devan pòt la sou bò dwat mwen. Petèt mwen te nève paske pa gen patikilye ki rezon, petèt mwen te enkyete w sou pa gen anyen.
  
  
  Oke, te gen sèlman yon sèl fason asire w ke.
  
  
  Mwen glise men m ' anba m ete limyè levit, te santi yon rasire manyen sou manch la nan Wilhelmina, epi yo te mache desann sal la nan mesye yo nan chanm pòt. La chemen te vid. Mwen louvri pòt la, li mete pye dwat mwen an pi devan.
  
  
  Pòt la creaked louvri, sa ki pèmèt m ' yon ti koutje sou rapid nan nwa-e-blan twalèt tiled. Gen pa sanble yo gen nenpòt moun ki gen. Mwen te demisyone pou pi devan, pa kite pòt ki balanse louvri dèyè do m'. Mwen orèy, " Ashok?" "Pòt yo nan twa kazye chanm yo te fèmen.
  
  
  Mwen tann yon dezyèm epi yo te rele ankò. Pa gen okenn repons. An silans kòm yon chat, ak yon sans entansifye nan pè a nan ke yo te bloke yo, mwen rale luger soti nan pòch li epi flechi mwen deklanche dwèt yon ti kras. Pou pati ki pi, modèn Lugers gen yon bra kwaze deklanche; men, Reine te modifye espesyalman pou m ' pa mesye yo soti nan RACH la laboratwa nan katye jeneral li nan Washington. Deklanche la te pare yo ale sou kòm pli vit ke mwen rale deklanche la.
  
  
  Mwen te ale nan premye twalèt sou bò gòch la. Hatian metal okipe byen, mwen pouse pòt la ouvè epi fèmen li jis kòm byen vit. Premye chanm nan kazye a te vid, menm jan te dezyèm lan. Ak nan twazyèm lan, apiye sou bese chèz twalèt, kouche imobilité, mò kò a nan Ashok Anand.
  
  
  Mwen te rive jwenn deyò epi yo leve tèt li. "Salo yo! Mwen hissed anba souf mwen. Anand nan lajè je regardant tounen nan m'. Mwen kouri dwèt mwen sou po je yo, s 'éfasan la' manke sezi gade ki mouri te kite sou figi l ' yo.
  
  
  Yon liy mens, kounye a koulè wouj violèt, ki make l ' kou. Toufe, mwen konkli, ekzamine kraze. Mwen kolye a deboutone li yo chemiz yo ka resevwa yon gade pi bon nan kraze a, ak wè mak yo nan de ti ponksyon, mwens pase yon pous apa. Men, poukisa? Mwen te mande tèt mwen. Li klè ke Anand te toufe mouri, pou l 'te lang pandye soti nan bouch li; men, sa yo mak sou kou l' te sanble yo te fèt pa dan yo nan yon koulèv.
  
  
  Kèk tan de sa, ant yon misyon yo ak yon lòt, mwen te pase nan li plizyè liv sou herpetology, syans nan reptil yo. Ak mwen te aprann ke reyaksyon koulèv trè venime mòde anjeneral kòmanse yon sezon nan yon èdtan oswa yon demi èdtan apre mòde an.
  
  
  Ashok Anand te mòde pa yon koulèv, men sa pa t ' lakòz lanmò li: petèt siy sa yo vle di yon avètisman oswa reprezante yon senbòl relijye. Youn nan bagay te klè: mwen pa te ale nan sispann gen jwenn deyò.
  
  
  Mwen mete luger lwen ak glise soti nan taksi an. Twalèt la te toujou vid. Si mwen te ale tounen wout la mwen te gen anvan yo, mwen ta san dout yo te kouri nan waiter la. Osi lwen ke mwen te kapab di, li pa t ' yon sèl la sèlman ki moun ki te travay nan ba a kòm yon pati nan Cobra òganizasyon.
  
  
  Mwen gade pou yon lòt fason deyò. Yon lustres fenèt sou yon porselèn koule gade soti sou pousyè chemen yo nan Nehru Pak. Mwen moute sou kwen an nan koule a epi gade deyò. Nan fenèt la louvri nan do a nan kafe a, soti nan je yo nan kliyan chita sou teras la, kote garçons, tatouage oswa ou pa, rete tann nan tab.
  
  
  Mwen louvri fennèt la griyaj ak yon ti kouto epi li leve, unhooking wouye metal kwòk yo nan ankadreman an.
  
  
  "Gen yo se pi bon fason pou soti, sahib.
  
  
  Li a twò ta janmn ka rache Reine kounye a. Mwen tounen vin tèt mwen ak wè souryan figi a nan yon gason ak yon zam. Yo ".22 Beretta te ki vize dwat nan je m'. Yo te ti-kalib zam, men mwen te konnen Berettas byen ase yo konnen ki jan danjere yo ta dwe nan ranje fèmen.
  
  
  — Mwen jis te vle gen kèk fre lè, " mwen eksplike.
  
  
  Li pa t 'souri, jis balanse zam la nan m', siyal m ' leve bra mwen pi wo a tèt mwen ak sote sou koule la. Li te kenbe yon Beretta pwente nan m'. Tout sa mwen te fè te aksepte envitasyon l la. Mwen te ateri sou planche a ak regardant nan l'. Li te evidan ke li te nève, ki soti nan gade nan nan je l', li te sanble ke li te gen eksperyans ti kras nan sitiyasyon sa yo.
  
  
  "Mwen te panse Endyen yo te yon moun akeyan," mwen te di. "Mwen panse ke zanmi m 'sou la" - apre sa, mwen tounen vin tèt mwen nan direksyon klozèt la kote mwen ta jwenn Anand nan kò a - " li te yon aksidan...
  
  
  "Menm bagay la tou ki pral rive pou ou, sahib, "waiter la chuckled, kite pou pi devan, a beretta kounye a ki vize nan vant mwen. "Byento, nou pral pwobableman tande yon gwo aksidan deyò, yon dezòd terib. Pral gen anpil bri ke li pral nwaye soti nan bal.
  
  
  Se konsa, li pa t ' yon sèl la sèlman nan kafe a ki te konekte nan Cobra. Ki jan yo te konnen ki kote pou yo jwenn mwen, ak ki jan yo te konnen sou Anand — de san repons kesyon ki nan adisyon a lòt moun yo mwen te akimile.
  
  
  "Vrèman?" Mwen reponn li: -, fòse tèt mwen nan la ri indiferans. "Mwen sijere ou repete sa a pou polisye a dèyè ou."
  
  
  Mwen te dwat.
  
  
  Waiter a te san eksperyans, ki nouvo nan sa a kalite travay, ak pa t ' menm konnen sa trick fin vye granmoun. Anvan mwen te kapab fini m matematik, li vire sibitman pou fè fas a inègzistan polisye. Ak nan yon dezyèm fann, mwen te nan aksyon.
  
  
  Mwen vole pou pi devan ak kouri dèyè gason an nan kou an. Li pete rele tankou sèl la nan soulye mwen frape l ' klavikul. Mwen mete pye m 'desann yo ak delivre yon fatal bò gòch kònen l' larat. An Beretta te pran vòl lwen ke nonm sa a prese nan plas la mal ak men l ' ak vomi dripped desann kote sa yo nan bouch li.
  
  
  Kòm li te tonbe pi devan, mwen leve soti vivan m 'jenou ak jifle l' nan fè fas a ankò. Mwen tande dan fanm k 'ap pile moman sa a jenou m' manyen bouch li. Nonm lan diminuer nan etaj la. Deyò twalèt la, machin alave la balanse deafeningly, ki te swiv pa rezone nan asyèt yo.
  
  
  Nan kou, sa a te yon plan ki fèt pou nwaye soti piki a vle di pou mwen. Mwen ranmase beretta epi mete l nan pòch mwen twal fin blan pantalon, gwo ase yo kache pistolè.
  
  
  Lè sa a, mwen te pwan nonm lan, pa tout cheve nan tèt la ak leve tèt li kòm si li te yon maryonèt ak strings koupe. "Ou pa gade bon, nonm!" Mwen pran rele nan yon vwa faible.
  
  
  Li te mumbled yon bagay mwen pa t 'kapab tande, voye krache deyò san ak kase dan, souyman l' manton. "Ki kote se li?" Mwen bourade. "Mwen vle konnen ki kote mwen ka jwenn bòs nan travay ou.".. Shiva.
  
  
  "Shiva... pa gen Shiva," waiter la murmures, pandye tèt li. Nonm sa a fèmen je l', ak bouch li te kòmanse senyen ankò.
  
  
  "Panse ankò," mwen hissed, ogmante men m'. Mwen mete dwèt mwen yo ansanm nan fòm nan yon arpone, yon souflèt ki rele "pyong-seong-kut ji-ru-ki" ki te sipoze dekole lang li. Ak li te fè l 'louvri l' doulè-trouble je yo.
  
  
  Yon lòt kè-dechiran plenn akonpaye enpak la. Men sa bata pa t 'panse osijè de touye Anand, se konsa, mwen pa t' nan atitid la yo dwe yon bon Samariten an. Mwen pouse m 'klou yo anba po je yo, peze l' eyeballs yo.
  
  
  Waiter a rkule, souke konvulsiv. Tèt li frape etaj la, men, yon dezyèm apre mwen te sou tèt l', pikotman nan dwèt mwen dwat nan je l ' ankò. Mwen te kapab yo te bouche tou de l ' pou lavi. Men, pi lwen pase tire revanj pou Endyen an ajan nan lanmò, mwen te vle yon repons.
  
  
  "Manyè di m': ki kote se Shiva?" Mwen repete.
  
  
  Li te yon move je; nonm sa a nan karakteristik yo ki yo te defòme ak pè a ak doulè. Figi l 'ak devan an nan chemiz li yo te deja konfonn, yo te andwi ak san ak vomi, je l' yo te sou yo pòp soti nan sipò yo, epi li pa t ' kapab respire.
  
  
  "H - h -" li jemi.
  
  
  "Ki kote se li ki sitiye?" Mwen kase. "Kote?"
  
  
  Men, anvan yo bat yo ak te ajoute dwèt-nan-je teknik te gen instabilite l ' yo. Gason an apiye retounen lakay yo epi evite fizik touman, sa ki pèmèt tèt li flote koupe nan oubli.
  
  
  Mwen pran dwèt mwen ale, epi l te fèmen je ak po je mwen. Mwen te eseye fè reviv l 'pa souke l' difisil, men nonm lan te san konesans, epi yo tounen vin nan yon lonbraj nan tèt li. Mwen te sou yo trennen kò a mò nan klozèt la se konsa ke mwen te ka mete m tèt anba dlo a, epi pote l 'tounen nan konsyans lè m' te tande son an nan mak pye yo. Yon moun te mache desann sal la, tit pou pòt la twalèt.
  
  
  "Nirad?" Yon vwa rele.
  
  
  Evidamman di, Nirad te kapab reponn.
  
  
  Mwen pa t ' vle kite tèt mwen dwe kenbe nan gad tan sa a. Mwen te ale nan koule a ak moute sou porselèn kwen; ankadreman an fenèt mwen ta demare pi bonè te antrouvèrt.
  
  
  Mwen pouse fenèt la ankadreman pou pi devan ak m ' gratis nan men yo. Deyò pòt la twalèt, yon enkyete vwa rele soti nan Nirad ankò.
  
  
  Erezman, fenèt la te gwo ase nan anfòm nan. Sipòte panèl la vè ak yon sèl men, mwen vole desann sou teras la ak peered tounen nan twalèt la.
  
  
  Pòt la pase kouto louvri, epi mwen te pran yon foto mantal nan fè fas a fikse desann nan Nirad nan sanglan kò yo nan enkredilite. Li te yon abitye fè fas a, yon sèl mwen ta janm wè anvan. Men, mwen te konnen mwen ta wè jèn Ameriken ou ankò, ki moun ki te fikse incredulously nan Nirad a imobilité figi a nan moman sa a... epi pwobableman pa byento.
  
  
  
  
  3
  
  
  "Menm pou yon Lwès obsèvatè, li se fasil yo detekte sans a vre nan Bondye dèyè doub enkarnasyon a nan Shiva-cobra. Desann soti nan yon pre-vedic divinite, sa a trè ansyen manm nan Endyen trinities dwe finalman dwe asosye ak falik senbòl. An reyalite, nan ikonografi li yo, nou toujou jwenn anfle kapo a nan yon cobra nan yon atake pozisyon. Se konsa, li se pa etone ke Shiva se trè souvan dekri mete cobra veso an po yo, zanno tou te fè nan kwi, yon propitiating kòd, ak yon senti ki fèt ak viv vipèr..."
  
  
  
  Mwen fèmen liv la ak peered nan bibliyotèk la fenèt, sa a lajè eskalye wòch ki mennen nan teras la nan kafe a pwochen Nehru Pak. Pa gen okenn yon sèl remake mwen sòti rapid soti nan do a nan klib la.
  
  
  Mwen pa t 'atann Nirad nan patnè yo rele, ak nan reyalite, mwen pa t' mal. Mwen menm mwen te pa t ' wè nenpòt ki anbilans oswa lapolis machin rive nan sèn nan yo pran Ashok Anand nan kò a. Touris ak biznisman vini, li ale. Ba a kontinye kouri san yo pa entèripsyon, ak soti nan pwen vantage nan Kote Connaught libreri a, mwen te kapab menm wè Nirad a konplis, yon jenn ti Ameriken moun nan yon gason nan inifòm.
  
  
  Kòm pou Nirad,li pa janm te wè kanpe oswa kouche. Zanmi l 'pwobableman yo te pran l' nan kèk chanm prive oswa restoran yo fin refè. San dout, mèt kay la nan la etablisman yo te konnen sou segondè a aktivite yo nan anplwaye li yo, otreman yon bagay dwòl ta gen te remake.
  
  
  Nan nenpòt ka, mwen te detèmine pou kenbe l ap gade jiskaske youn oswa toude nan garçons yo sispann travay. Nirad "kite" a anvan yo mwen te kapab jwenn nenpòt ki enfòmasyon ki soti nan li. Se konsa, pa gen okenn lòt ki valab prèv, sèlman mennen nan swiv te siveyans nan de Cobra hitmen.
  
  
  Mwen pa t 'estipid ase yo panse ke yo ta mennen m' dirèkteman nan yon karaktè misterye, men mwen te trè asire w ke yon fwa fòmil yo yo te moute ak kouri, Shiva, si li reyèlman te egziste, ta evantyèlman montre moute.
  
  
  Se konsa, mwen kontinye ap pretann ke mwen te trè enterese nan liv parèt nan magazen an, jouk tan mwen te achte yon volim sou Endyen reptil yo ke mwen te etidye. Lè m ' finalman te resevwa soti nan etajè liv la, mwen kache nan lonbraj yo, ap eseye fè tèt mwen prèske envizib. Te gen ase touris yo ki tou pre, se konsa, mwen pa t ' kòm evidan. Bagay la pase mwen te vle fè te trase atansyon a tèt mwen.
  
  
  Nan anpil ane mwen nan sèvis nan RACH, mwen te aprann ke se pasyans pi itil nan vèti. An reyalite, tankou lè solèy kouche yo te kòmanse ranmase nan syèl la, mwen finalman te wè m 'moun ki t' ap soti nan kafe la. Yo desann nan lajè eskalye wòch, tou dousman, etap pa etap.
  
  
  Yon jenn ti nonm, bent sou Nirad a sanglan fòm, ki te mennen konpayon l ' yo. Nirad a je yo te bouche je; konpayon l 'yo mennen l' kòm si li te avèg. Kòm mwen konprann li, waiter a tanporè avèg vle di ke Cobra te gen yon pi piti ajan.
  
  
  Mwen te demisyone pou pi devan ak kenbe je m ' sou de la nan yo, se konsa yo ke yo pa glise soti nan je apre mwen ta te ap tann pou yo tout jou. Kote Connaught te gen anpil moun ak travayè yo ak grefye a ap vini lakay sòti nan travay. Mwen te sou yon kwa nan kare ki gen anpil moun lè de nan moun mwen yo te fè yon toudenkou jès; men, mwen te soulaje lè m te wè Nirad zanmi lagrèl yon bisiklèt taksi ak mete l ' patnè nan chèz la nan etwat la machin.
  
  
  Jèn Ameriken yo balanse men l', ak a motè taksi plonje nan kouran an ak yon fò gwonde. Kanpe pou kont li sou twotwa a, yon jenn gason ak griffin je vire tèt li nan direksyon m ' yo, byen klè se pa asire w ki sa yo fè.
  
  
  Si li te deside, mwen pa fè sa.
  
  
  Mwen kache dèyè blan poto yo, ap tann yo wè ki sa li ta fè. Yon lòt moman sa nan vasiyman ak li te finalman te resevwa sou twotwa a. Li te mete de dwèt nan bouch li epi kite soti yon-wo ' al moute kan yo sispann yon siflèt yon lòt bisiklèt taksi.
  
  
  Gason an te toujou mete l 'inifòm blan pantalon, men li te chanje soti nan levit l' yo. Olye de sa, li te pote yon nwa louvri-chemiz ki gen tèt di. Yon bagay metalik te klere byen bèl sou kou l', reflete nan solèy kouche limyè tankou yon glas. Jenn gason an te resevwa yo sou yon bekàn twa wou a, ak chofè a te demisyone sou pedal gaz la, apre trafik alantou Nehru Pak.
  
  
  Mwen pa t ' gaspiye nenpòt ki plis tan.
  
  
  Nan mwens pase yon dezyèm fwa, mwen te sou twotwa a ak konsidere yon lòt taksi san yo pa pèdi devan je a nan gason an.
  
  
  Lè m 'te nan delabre machin fin vye granmoun, mwen pouse yon bouchon nan bòdwo yo nan chofè a, men san yo pa ba l' tan yo te pwotèste kont.
  
  
  "Swiv mwen bon zanmi la," mwen te bay lòd.
  
  
  Chofè a, ki konsantre premye sou lajan an mwen te ba l 'ak lè sa a, sou bisiklèt taksi ki gason an te sispann mwens pase yon minit de sa, yo pa t' ezite pou yo obeyi. Li te pran devan la liy, ak mwen vin apiye sou chèz m', kenbe je m 'sou bisiklèt la taksi ke mwen te espere ta pran m' yon sèl etap pi pre a flotant ak misterye Shiva.
  
  
  Se konsa, lwen, tout bagay te sanble yo dwe ale byen, mwen te di tèt mwen, asire w ke gason an pa t 'wè sa m' ap tann pou l 'te kite ba a oswa w ap resevwa nan yon taksi yo swiv l'. Mwen te di chofè a nan vitès moute jiskaske nou te gen sèlman twa machin yo lwen soti nan jenn gason.
  
  
  "Ki kote se zanmi m' prale?"
  
  
  Soti nan Kote Connaught, nou te dirije nan direksyon pou Connaught Sirk vire nan yon ale mennen lwen soti nan New Delhi sant Komèsyal. "Nan vil la fin vye granmoun," chofè a eksplike. Lè sa a, li te ban m 'yon ti koutje sou rapid e li te ajoute," li Te volè ou, sahib?" Si se pa sa, m ap rele lapolis la...
  
  
  "Pa gen okenn, pa gen anyen tankou sa," mwen asire l', epi li vin apiye sou chèz la pou chichote yon bagay nan zòrèy li.
  
  
  Li roujise anba l ' coppery po. "Konprann, sahib." Kèlkeswa sa ou rele li... yon randevou, petèt?
  
  
  "Egzakteman," mwen di ak yon gwo souri, an konsideran mwen te swiv yon jenn gason sou wout li pou yon dat amoure.
  
  
  "Dwe fè atansyon, sahib," chofè a taksi te avèti m'. "Delhi fanm yo se trè entelijan," ak li te akonpaye fraz la pa fwote gwo pous li kont dwèt endèks li mete aksan sou pouvwa li nan obsèvasyon.
  
  
  "Wi, men, pa pèdi devan je nan zanmi nou," mwen te di.
  
  
  Li te prèske nwa, koulye a, ak trafik la te ralanti depi kite Connaught Sirk. Chofè a chanje sijè a ak te trase atansyon m ' nan moniman yo. Nan fen a nan yon lajè, pousyè avenue, li pwente nan la pi popilè minare nan Jama Moske, yon fò gwo-tankou grè wouj moske.
  
  
  E yo gen dwa nan devan nan moske a ak tou pre yo baza te yon lòt wouj wòch moniman, yon enpresyonan konplèks kite dèyè pa Mogol Anprè yo, Fort Wouj la. Mwen te panse gason ta disparèt nan baza an, men, aparamman li pa t ' reyalize ke li te ke yo te swiv. Olye pou yo ap resevwa off tou pre moske a epi yo louvri lè-mache, li te resevwa sou bisiklèt la taksi dwa nan devan nan pòtay lavil la ki mennen ale nan fò a.
  
  
  "Sispann," mwen te di chofè a.
  
  
  Li te sispann jis kòm gason an disparèt nan pòtay lavil la. Mwen te ale soti nan vire m 'ak kouri dèyè m' nonm lan, 'manke kontan ke fènwa a te bay m' kèk sòt de abri yo. Nan devan nan pòtay lavil la, te gen depa ak "souvenirs", kat postal, gid, ak espesyalite lokal yo.
  
  
  Men, mwen pa te yon touris epi mwen pa t ' gen tan sispann ak admire sa yo "cham yo". Kenbe m distans, mwen te swiv waiter a blan pantalon ak fè nwa chemiz ak je m'.
  
  
  Omwen li pa janm ta wè m', ki vle di ke li pa t 'konnen m'. Sof si Cobra te distribye foto mwen, nan ka sa a Nick Carter te mwens anonim pase mwen te vle admèt.
  
  
  Pi devan, nan fen a nan antre kay la, yon gason te sispann nan devan yon etwat an bwa izolwa. Yon siy anonse nan konmansman an nan Lumiere ak Pitit gason montre. Lè mwen reyalize ke jèn Ameriken te achte yon tikè nan jwe, mwen pa t 'ezite yo swiv l'.
  
  
  Li te yon leson istwa, yon "vwayaj" san yo pa ede nan psychedelics. Yon gravye chemen dirije soti nan biwo a tikè nan fort a lakou. Isit la, nan yon jaden ki te antoure pa mab gwo kay bati pa anprè yo, anpil ranje nan chèz yo te ranje pou piblik la.
  
  
  Yon dokiman pwen enpòtan voye yon jòn gwo bout bwa nan limyè nan gwo poto a nan devan nan bilding mab, ak odyo book a te emisyon sou gwo pòtvwa. Oratè a dekri yon Peacock Fotèy yo vòlè li pa pèsik ord yo ki anvayi peyi Zend nan syèk la dizwityèm.
  
  
  Lè sa a, limyè yo ale deyò epi yo mwen tande son an nan pye dèyè do m'. Mwen tounen vin tèt mwen, mwatye panse ou pral pral jwenn tèt mwen nan mitan an nan yon maddened bann bèt li yo.
  
  
  Olye de sa, mwen jwenn mwen nan d ' de yon razwa-byen file kouto.
  
  
  Lam la hissed, araché bò gòch manch rad yo nan jakèt mwen. San yo pa reflechi de fwa, mwen rale lwen ak li te kòmanse, pitit gason-nal McKee teknik ak yon sèl men. Endyen gason pa t 'eseye chans l' yon dezyèm fwa.
  
  
  L dan blan klere nan yon sardonic souri, ak ti kouto lam whirled nan lè a. Lè sa a, dokiman pwen enpòtan an konplètman eklere figi l', avegleman l ' yo. Jenn gason jete tèt li nan ale nan ant ranje yo nan chèz ak kouri.
  
  
  Odyans la, sitou touris Lwès, te sanble yo kwè ke Ameriken endyen natif Natal yo te yon pati nan montre la. Yon moun te kòmanse bat bwavo, ak son an nan chwal li yo ' pye yo ta ka te tande nan lè a. Twonpèt blared soti nan opalè a, te akonpaye pa yon rèl batay. Mwen te kouri dèyè atakè an.
  
  
  Mwen pa t 'konnen ki jan li te konnen ki moun ki mwen te, oswa yo ke mwen te sa ki annapre l' yo. Men, mwen te kapab toujou tande hiss yo nan l ' ponya lam le nan lè a ak araché nan manch rad yo nan jakèt mwen. Li prèske pèse po m'.
  
  
  Toujou kouri, mwen te rive nan m ' levit pou zam mwen. Pa gen yonn nan ekspektatè yo te jwenn yon bagay etranj sou mouvman nou, ak kòm dokiman pwen enpòtan an sopoudre mab la bilding, yon klere tou refleksyon ankadre waiter la an kachèt.
  
  
  "Royal baths..." konteur a te anonse.
  
  
  Mwen te dèyè youn nan poto mab yo anvan yo nan dokiman pwen enpòtan kenbe m'. Mwen flèch je m ' ak fouye pou lonbraj yo ki antoure. Yon sant pike nan bab panyòl ak pouri vejetasyon répandu palè a san yo pa miray ranpa yo. Li te kache pa gen, ap tann pou m ' tonbe nan pèlen an ke mwen kounye a reyalize ki te fikse pou mwen.
  
  
  Mwen te kapab yo te vire toutotou epi ale tounen nan otèl la pou etid mouvman an kap vini an; men mwen te bay moute sou lide sa a kounye a ke mwen te santi mwen te fèmen nan révélant Cobra a vye operasyon... ak Shiva. La pi bonè mwen jwenn moun sa a, pi bon an li pral pou tout moun.
  
  
  Son an nan jenn gason nan mak pye yo te akonpaye pa yon grounded. Mwen te kapab tande l ' ap kouri nan direksyon do a nan bilding lan, pi lwen ak pi lwen lwen touris yo ki moun ki te ap gade montre nan jaden. Mwen te tou kontan sou sa a paske mwen pa t ' vle inosan telespektatè yo dwe patisipe nan konfwontasyon vyolan ki te rive sou.
  
  
  Mwen kouri, bent doub, ki soti nan poto yo gwo poto a, zòrèy pik moute nan chak vole. Li te difisil pou yo tande okenn son yo, lòt pase sa ki vini soti nan background nan ekri narasyon. Yon anvlope plenn melanje ak tanbou woulo liv, anplifye pa ki pwisan son sistèm enstale nan jaden an. Si li pa t ' pou blan pantalon nonm lan te mete, li ta yo te kapab kache nan lonbraj yo san yon dout.
  
  
  Men, lè limyè yo soti, mwen te wè l ' ankò. Li te pase kout eskalye mab ki konekte nan yon bilding nan yon lòt, e kounye a, li te sprawled soti nan etaj la.
  
  
  Mwen te deja gen mwen dwèt nan sou deklanche la nan zam la. Gachèt klike jis kòm mwen rale deklanche la. Son an nan tanbou vini soti nan opalè a te ansanm ak abwaman nan echanj kout zam, maskin mwen an piki.
  
  
  Mwen te wè bal bwa yo nan yon gwo poto mab, voye yon gwo nwaj nan lafimen blan nan lè a. Piki a te te nwaye deyò pa lòt asourdisant vag nan pye cheval yo. Mwen rate sib la, se konsa, mwen kouri pou pi devan. Gason an kanpe sou de pye l ' e li te okenn kote yo dwe wè.
  
  
  Mwen te pase a kout vòl nan eskalye a, li te jis pran, epi li te jwenn tèt mwen nan mitan an nan yon etwat zèb chemen ki te antoure pa bilding mab. Dèyè do m', mwen tande hiss yo nan lou pou l respire. Li se initil pou yo panse sou tire yon zam. Se konsa, mwen leve tou de koud, twirling. Mwen kenbe jenn Endyen nan zo kòt yo, men, menm si li gasped pou yon moman, li te jere yo pouse m ' tounen yon etap.
  
  
  Touye l 'pa t' yon pati nan plan mwen. Mouri, li ta dwe initil pou m', ak chemen an ki ta mennen m ' nan Shiva te fini gen nan lakou a nan Wouj Fort. Yon ap viv gason ta ka bay m ' ak enfòmasyon ki gen anpil valè.
  
  
  Menm lè a, yon anroue, apèn acoustics vwa ki te soti nan fènwa a dèyè do m'.
  
  
  "Trè byen, Ranjit.
  
  
  Ak yon pwisan kout pye, mwen jete m 'jigo dwat la tounen, ak talon pye a nan pye m' te ateri sou yon moun nan jenou. Dezyèm atakè jemi nan doulè ak rkule. Mwen vole soti nan wout la, esoufle, epi yo te pran yon etap tounen, vise Wilhelmina nan de lènmi l ' yo.
  
  
  De nan kont youn, Ranjit te gason, nonm sa a mwen ki te swiv; men, lòt la pa t ' yon moun lòt nasyon swa. -"Isit la a, nou rankontre ankò, sahib," li te di ak yon ki graj, fòse ri. Pawòl ki soti nan bouch li ak kèk difikilte, paske pati ki pi ba nan figi l ' te tou vlope nan yon blan bandaj.
  
  
  "Wi," mwen te di, rekonèt l': li te Mohan a konplis, krinit Sikh gen machwè mwen te kase nwit lan la anvan.
  
  
  Ranjit te pran avantaj nan kout echanj nan mo nan kanna dèyè yon gwo poto, yon ti tan, evite Luger a fatal trajectoire. "Li se initil pou yo kontinye, sahib," te di Endyen Sikh. "Si ou touye nou, ou pa konnen anyen.
  
  
  "Kisa k ap pase si mwen pa touye ou?" - Mwen te mande. Men, nan ki enstantane, nan yon dezyèm fann, yon bagay metalik byen vit janbe lòt jaden m ' nan vizyon. Mwen vire ak rale deklanche la. Bal la te pran vòl nan lè a, rebondi koupe yon ledge a sou bò a nan bilding nan. Ak lè sa a, ke menm zam literalman glise soti nan dwèt mwen, ak barik la vlope nan yon metal bouk.
  
  
  Ranjit soti nan plas kache l 'yo e te pwan zam l' yo. Lè sa a, mwen reyalize ke li te yon bagay mwen te remake pi bonè, yon bagay ki chè nan kou l'. Li te yon moso nan kòb kwiv mete fil, pa gen okenn dout yon pèlen itilize yo touye Ashok Anand.
  
  
  "Ou se pa konsa pou sa entelijan tankou ou panse, sahib," yon lòt Endou remake ak yon ri anbachal.
  
  
  Mwen te eseye nan do lwen, men Ranjit pa t ' gaspiye nenpòt ki lè. Waiter a mete yon zam nan pwatrin mwen, avètisman m 'ase pou yo sispann m' brusquement. Ak mwen pa te ase pre pou yo eseye epi pou yo jwenn nan zam la soti nan men l ' yo. Men, si mwen te eseye choute l', mwen te asire w ke jenn nwa-chveu waiter a pa t ' ezite rale deklanche la.
  
  
  "Koulye a, leve men ou pi wo a tèt ou, sahib," te di jèn yo. Ak li te pran yon etap pi devan, ak bouch li trese nan yon devilish souri.
  
  
  Mwen leve men m ' ak gade konsyamman nan yon direksyon ki nan lòt Sikh. Ranjit lage l ' nan fil kwiv. Fil la hummed kòm nonm lan vlope an fini alantou l ' ponyèt.
  
  
  "Mohan se mouri," li te di, vwa l ' prèske fèbl kòm mizik la blared soti nan oratè yo. Montre nan pa t ' sou ankò, ak ni te avyon de Gè # 3 a nan lavi, menm jan mwen ta te espere. "Gurnek, sepandan, se toujou vivan, sahib. Endyen Sikh pwoche bò kote m ' menm jan Ranjit te vin pi pre
  
  
  Mwen te gen barik la nan Reine a luger anba nen m', ak li toudenkou te rive m ' ke li te pa gen okenn ankò zanmi fin vye granmoun mwen. Pa mansyone kòb kwiv mete fil ki Gurnek ki te fèt nan tou de men.
  
  
  "Ou merite pi mal, sahib, anpil vin pi mal," te di gason an.
  
  
  Li te jwe ak yon "limyè" deklanche. Yon trè presyon limyè te ase ak Hawke ta ka gen anboche avyon de Gè No. 4. Men, anvan jenn gason an te kapab pote soti menas l', Gurnek demenaje ale rete nan dèyè do m'. Se sèlman tan sa a, mwen bak choute te pèdi nan lè a, pa manke sib li yo.
  
  
  Nekoulan la sere boulon nan kou mwen, ak mwen te leve men m ' ankò. Mwen te kap dwat nan Luger nan sijè ki abòde, men Ranjit kite ale nan deklanche la ak kase zam la, klakan bou la nan li nan fwon mwen. An menm tan an, mwen te eseye pou avanse pou pi fil kwiv ki te peze desann sou mwen trachea.
  
  
  Fil la koupe atravè po m', epi mwen pa t ' kapab respire. Mwen te fè yon son toufe bon ti plant, ak Ranjit, chuckling, leve soti vivan jenou l 'ak kouri dèyè m' nan kwen an. Doulè a te fè m 'lapenn, fè m' bese sou yo.
  
  
  Jenou m 'te vin yon dezyèm fwa, sa ki lakòz m' pou eklate nan doulè douloureux. "Ou se yon moun fou, sahib... Cobra konnen... Cobra konnen tout bagay, Mesye Carter.
  
  
  Vwa l ' te sanble yo soti nan yon tinèl fè nwa. Mwen plede goumen pou libere tèt mwen, pouse lwen fil Gurnek te lè l sèvi avèk trangle m'. Men, mwen pa t ' kapab manch li yo, li te twò mens. Avèk yon plenn, mwen tonbe pou pi devan, ap eseye respire.
  
  
  Lè sa a, bou la nan yon zam ki frape m ' sou tèt la, ak nan distans la yon vwa ki soti nan yon opalè anonse:: "Si gen se yon paradi sou tè a, li se isit la..., isit la, isit la!
  
  
  Mwen pa t 'kwè l'. Nan entre-temps la, mwen mande si mwen ta janm gen yon lòt chans pou yo kwè yon bagay tankou sa.
  
  
  
  
  4
  
  
  Li te fasil nan premye.
  
  
  Velours, mou ak lis, fè nwa ak brikabrak nuajeu. Yon pwoteksyon fènwa a ki te fè m ' souri. Men, lè sa a, li te kòmanse pike, koupe po m ' tankou fragman nan kase an vè. Mwen te gen yo kite, oswa li ta gen chire m 'apa, flayed m' vivan. Se konsa, mwen pran sote pou pi devan tankou si m ' ta jis vini moute soti nan pati anba a nan lanmè la. Ak pi wo a, mwen te ale, plis la mwen te chire apa.
  
  
  Mwen - mwen pa vle!" Mwen tande vwa m ' pwòp. Mwen repete li pi fò, ki ap eseye leve pwa a, sa ki te peze desann sou je m'. Mwen pa blinked, ak yon bagay nan yon endetèmine koulè a te kòmanse pou avanse pou pi retounen ak lide nan devan m', vibre nan ak soti nan espas.
  
  
  Mwen louvri je m ' yon dezyèm fwa, lè sa a, yon twazyèm, ak nan menm tan an, mwen te eseye mache sou jiskaske tèt mwen frape yon bagay difisil. Vibrasyon yo sispann, ak mwen te plonje desann ankò, twò fèb ak anvi dòmi pou fè yon lòt deplase.
  
  
  Mwen pa konnen ki jan gen anpil tan pase depi lè sa a. Mwen te santi tankou mwen te ke yo te pran sou pa rèv, ak chak fwa mwen te eseye pouse yo ale epi yo louvri je m', yon bagay grate po m ' yo, yon bagay boule. Finalman, mwen te kòmanse tout lòt peyi sou ankò, k ap deplase pi devan nan altène vag yo nan chalè ak doulè.
  
  
  Lè sa a, "bagay" te vin ansanm. Li te yon miray, ki se yon tè miray ranpa a nan ki te kanpe devan m', elaji oswa redwi... ak lè sa a nòmal. Tèt mwen an te kraze pa yon kokiy... Li nan tankou mwen pa te gen yon bwè nan yon mwa. Mwen apiye kont ki pi pre miray lavil la, koute pi bèl son nan mond lan, son yo nan pwatrin mwen k ap monte ak tonbe ak souf chak.
  
  
  Ki sa ki gratian ak chire nan po m 'pandan ke tan purgatwar ant konsyans ak endispozisyon te nan kabann mwen te kouche sou sou do m'. Le pli vit ke mwen reyalize mwen te vivan, mwen pase kouto pye m wete pay ki kouvri ak ban epi yo te kanpe moute, frison.
  
  
  Mwen mete men m ' sou miray la leve kanpe. Mwen te santi tankou yon adikte dwòg nan retrè, mwen te malad. Kou mwen te resevwa tèt la, plis an ke pi sere nan fil la alantou m 'nan gòj, frape m' soti.
  
  
  Koulye a, premye nan tout, mwen te kapab reprann fòs mwen.
  
  
  Mwen te pran yon kèk etap sa a jouk jenou mwen te sispann koube. Mwen te mache alantou selil la... yon ti kare kare chanm ak ajil mi yo ak yon planche. Pa te gen okenn fenèt yo, pa menm pòt yo. Pita, si te gen yon tan kap vini, mwen te asire w mwen te kapab jwenn jwenti yo nan miray ranpa a nan ki kote pòt la yo ta dwe, paske yon moun.... Ak yon moun ki ta gen rale m ' soti.
  
  
  Nan yon sèl fen nan selil la, sou bò goch la nan palèt, de ba yo te entegre nan miray la. Tou de nan yo te vini nan ren mwen epi yo te kouvri ak may fil. Mwen sètènman pa t 'ale nan rete tann yo dwe prezante yo m' prizon, se konsa, mwen te ale nan balistrad la, ap eseye retabli de doulè a nan ke yo te frape pa Ranjit ak bou la nan zam l ' yo.
  
  
  Men, anvan mwen manyen may fil ak egzamine de barres de a wè si yo te kapab dwe retire, mwen te pran sou soulye mwen. Moun sa yo ki pran m 'kite m' nan chemiz m ' ak pantalon. Nan talon te ale, jan sa te Beretta ak, nan kou, Luger. Mwen pa t 'kapab menm wè m' levit, men li pa t ' frèt nan selil la... omwen pa ankò.
  
  
  Mwen te pran an soulye yo epi yo jete l ' nan griyaj la. Pa gen anyen ki te pase. Pa gen okenn etensèl. Di Bondye mèsi nan griyaj pa te elèktrik. Mwen mete soulye mwen an sou do yo ak rive jwenn pou youn nan kat metal vis ki te fèt ba nan miray la. Men, lè dwèt mwen manyen yo, te gen yon vwa nan silans la, nan yon vwa ki te fè m ' vole.
  
  
  "Bon maten, Mesye Carter. Paske li a lajounen, ou konnen. Mwen espere ke ou gen te gen kèk bon rèv, sahib...
  
  
  Vwa a te soti nan dèyè youn nan de travès. Pa gen okenn dout te gen yon anplifikatè kache dèyè ekran metal. Men, sa ki te pi twoublan te ke vwa a te abitye... frighteningly yo konnen yo.
  
  
  "Hi, sa a se Carter, sa a se Ajan 3. Sa a dwat; Hawk te di ou tout bagay sou mwen. Se konsa, sa ajan sa yo nan ou, Anand, mwen panse ke sa a, se non l ' yo. Oke, li pa t ' montre moute pou yon reyinyon. Pa gen okenn, ou pa gen eskiz. Nou konnen ke nonm nou an, se soti nan rive... Oh, pa gen okenn, pa nan tout! Li pa egziste, ki nan tout. Pa gen okenn, mwen pral retounen nan Washington demen. Yon cobra? Se mwen menm ki pè anpil ke gouvènman nou an pa pral kapab entèfere nan zafè yo nan Endyen an sèvis nan sekirite sosyal. Ou konprann, nan kou... repons lan se Wi, ak di ou mèsi pou enkyetid ou yo. Di Mesye Anand ki mwen regrèt mwen pa t 'gen opòtinite pou al kontre l'."
  
  
  Te gen yon pran yon poz long. Ak lè sa a silans ankò. Mwen te demisyone ale soti nan kenbe travès yo ak tounen al jwenn bunk. Malgre vid la nan vant mwen, malgre terib santiman nan kè plen, mwen te gen pou aksepte yon sèl bagay: Shiva se te yon reyèl, san fwa ni lwa, frèt-vigoureux thug, yon atizan konn fè opozan sa yo ke mwen te gen pa janm te rankontre anvan.
  
  
  Nan diskou kout mwen te jis te koute, telefòn konvèsasyon ki pa te gen okenn dout deja pran plas yo, yo te delivre nan yon parfe abitye tande vwa. Li te vwa m ' pwòp, ak menm bagay la tou pafè oubyen bite, lapawòl, oubyen bite.
  
  
  Shiva ankadre m ' ak gaspiye pa gen tan yo retire Endyen sèvis sekrè soti nan sèn nan. Menm lè Anand te pa nan biwo l ' yo, pa gen okenn yon sèl te panse nan konekte de la nan nou. Ak poukisa ta yo, apre yo fin tout? Pa t ' "Nick Carter" rele yon ti tan anvan yo ak di yo ke Shiva se te yon fo? Menm bagay la tou "Nick Carter" pwente soti ke menm si "Cobra" reyèlman egziste, òganizasyon an ki se konsa konsène sou gouvènman Endyen an pa gen anyen fè ak an karaktè misterye.
  
  
  "Nick Carter" te anonse tout bagay sa yo. Ak aparamman, li te deja sou wout pou l ' kay RACH katye jeneral li nan Washington. "Mwen trè enpresyone, Shiva. Ki jan ou menm jere yo repwodui vwa m?
  
  
  "Te gen yon aparèy son yo fèt pou enstale nan chanm otèl la, Mesye Carter," mwen tande vwa a reponn li:, repwodwi elektwonikman ak yo tankou presizyon ke mwen pa t ' kapab ede men ou dwe sezi tande tèt mwen.
  
  
  "Lè sa a, tanpri pase sou mwen konpliman pou ou elektwonik moun. Mwen fouye sal sa a kat fwa ak pa t 'jwenn yon sèl mikwofòn... menm nan kote ki pi fasil," mwen di, ogmante vwa m 'tankou si mwen doute ke li te kapab tande m'. Mwen pa t 'kapab wè hidden mikro, menm si li te kounye a klè ke apre siksede nan chanm otèl m', li ta gen pa gen okenn pwoblèm mete yon sèl nan kamera a.
  
  
  "Sa a se youn nan Haji nan dènye envansyon yo; yon moun ki trè sansib, pwisan, ti-gwosè mikwofòn," kopi a nan vwa m ' eksplike.
  
  
  "Se tankou jwenn yon zegwi nan yon gwo pile zèb," mwen te di.
  
  
  Ri m 'répéta nan lè a, lè sa a, vwa m te kontinye," Trè bon, Mesye Carter. Mwen byen kontan wè ou pa t ' pèdi sans ou nan imè. Men, Haji, nan ka ou pa t ' tande nan li, se sèlman desan bagay Albani te ekspòte nan dènye ven ane yo. Epi, koulye a li k ap travay pou m', pou Cobra... pou Shiva! Vwa a te gwo satisfaksyon.
  
  
  "Ki moun ki fè li travay pou?"
  
  
  "Ou konnen trè byen, Mesye Carter. Apre yo tout, RACH pa t ' voye ou yo pou peyi Zend sèlman ekspoze yon gang nan bra konsesyonè oswa ewoyin dilè! Ou se enterese nan bèl bagay dekouvet la de tout Haji, li enjenyeu envansyon... ti bwat La!
  
  
  "Bwat la? Mwen repete.
  
  
  - Tinon nan vwa a similatè, yon envansyon ki kapab repwodwi nan nenpòt ki egziste deja vokal son. Epi li se piti, Mesye Carter, menm pa estanda modèl miniature. Pa gen okenn pi plis pase yon pòch sigarèt nan... men, pi plis danjere, nan kou.
  
  
  Mwen te mande. "Ak ki sa yo ou pral fè ak bwat ou?" Mwen te kenbe je m ' fiks sou metal la a ekran, kòm si li te ka ekri mwen chak deplase.
  
  
  "Ou panse ke mwen fou, pa ou?"
  
  
  "Fou? Pa egzakteman, Shiva. Ou se yon anpil pi entelijan pase sa yo; anjeneral, moun fou pa ka vini moute ak sa yo yon konplike plan.
  
  
  "Mèsi poutèt ou, Mesye Carter. Mwen apresye ou konpliman. Pa, mwen se pa reyèlman fou, omwen pa nan pwen de vi mwen. Kòm pou Bwat la, envansyon nan Haji, sèvis ou te deja wè ki jan enjenyeu epi yo efikas li se. Ensidan sa yo ki te jis tès sa yo, eksperyans, yo dwe egzak.
  
  
  "Men, byento, yon fwa Haji te fè kèk chanjman nan aparèy l' yo, aksidan ap sispann yo te sèlman eksperyans yo. Ou wè, Mesye Carter, peyi Zend se kounye a yon net pouvwa ant Lachin ak West la. Avèk èd nan patnè mwen nan Beijing, peyi sa a ki aji kòm yon kontrepwa pral tonbe nan yon moman, ak lè sa a, rèv la nan zansèt mwen yo pral rive vre, lè Lachin, ak soukontinan Endyen an ap rantre nan men yo kòm bon alye, yon alyans ki pral dire pi lontan pase nenpòt ki lòt nan istwa lemonn."
  
  
  "Mwen te mande." "Ki sa ki kalite yo nan alliance?" Mwen mantalman te ekri desann tout bagay li te di, ap eseye pou achte tan. Pandan se tan, je m ' yo te ak anpil atansyon optik la limit yo nan kamera a. Mwen leve tou dousman, se konsa yo pa fè okenn bri; mwen pa t 'vle Shiva tande m' deplase, oswa tande m ' gratian kont mi yo, ap eseye louvri nenpòt ki ti fant. Dwe gen yon pòt la, men mwen pa t ' wè li.
  
  
  "Sino-Ameriken Alliance lan, Mesye Carter la, se yon altènatif pou, tou de nasyon yo debarase m mond lan nan lagè blocs. Pa gen, mwen pa yon megalomaniac, mwen pa pran swen si gen mond lan tonbe sou figi li yo nan pye m'. Mwen gen lajan, plis pase sa, mwen ka pase. Mwen gen tou gen kèk enfliyans a nan gouvènman mwen an. Men, lè peyi Lachin ak peyi Zend vin yon nasyon, pèp mwen an pral pa gen okenn ankò ka a "grangou horde" ke Lwès jounalis yo renmen rele yo. Nou pral vin kòm pwisan kòm Bharat, ansyen peyi Zend. Ak lè sa a, pèp mwen an pral retounen a ansyen bondye yo, Nagas... sèpan an divinité yo nan zansèt mwen yo.
  
  
  "Nou ap nan ventyèm syèk la, Shiva. Li pa fasil konvèti dè milyon de moun. Jodi a, moun yo plis enterese nan ranpli vant yo pase adore koulèv.
  
  
  Ou konnen trè ti kras sou Ameriken mantalite, Carter. Mwen soti nan yon fanmi wa a, yon fanmi ki ale tounen nan Nagu, koulèv la zansèt. Mwen mete yon devan mouchwa tèt la kòm si li te yon koulèv, yon espiral cobra ak yon fyè tèt repoze sou fwon mwen, " reponn li: Shiva. Vwa... vwa l ' te kòm frèt kòm yon reptil a. Mwen te doubl sezi ke li te kapab pale ak tradui emosyon l ' gras Haji a envansyon.
  
  
  "Poukisa ou pa pran swen moun ou an premye?" Si ou gen yon anpil lajan, poukisa ou pa bay li nan gouvènman an se konsa ke timoun yo pa ale grangou? Oswa ou pè yo ke yo pral pa apresye jès ou a, yo ke yo pral pa vle pou yo satisfè ou visye demann? Mwen jete tounen tèt mwen ak t 'ap pase l' rèv, terib objektif li te fikse pou tèt li.
  
  
  Men Shiva pa t ' jwi tèt li nan tout.
  
  
  "Mwen te pale twòp, Carter," li te anonse. "Men, mwen te vle ke ou konnen ke ou vrèman yo te bite sou yon nich nan koulèv, e ke mwen pa pral tolere ti kras moun ki tankou ou." Gouvènman ou pa reprezante yon polis mond lan, epi li kapab anpeche m 'nan wè m' yo rèv rive vre. Menm koulye a, Chinwa Kominis twoup yo konsantre atansyon yo sou nou nan zòn nò fwontyè a, pare yo gratis peyi Zend ak lòt peyi soudevelope yo soti nan jouk bèf ki te nan povrete.
  
  
  "Kenbe rèv, Shiva. Otorite yo nan Beijing te fè ou gade tankou yon enbesil, ak ou te pran garnier an... jouk nan fen an. Yon fwa twoup yo travèse peyi Zend a nan zòn nò fwontyè a, rès asire ke West a pa pral kanpe neglijaman pa yo wè sa ki k ap pase. Ou pral goumen yon lagè ki pral siye soti limanite soti nan figi a nan tè a. Se konsa, petèt... men sa a se pa sèten, se sèlman koulèv yo pral rete, yon infini nan koulèv yo ki pral ranpe nan dezè a ak pi radyo-aktif planèt.
  
  
  Mwen apiye kont miray la ak ki te fèt souf mwen. Ki jan w ka pale sou yon bagay ak yon moun tankou Shiva? Ak ki jan mwen te kapab pale intelijans, lè tout mwen te kapab panse a te gen yon fason yo sove? Mwen te li te ye moun fou nan lavi m', men se pa kòm lojik ak fou menm jan nonm sa a ki moun ki rele tèt li Shiva.
  
  
  Pa gen okenn, li pa t ' vle kòmande sou mond lan, li te jis te vle pou li retounen nan sot pase a, nan pri pou peye pou libere yon lagè nan mond twazyèm. Ak lefèt ke li te soud pou kòmantè m', ke li pa t ' wè danje a nan li fou plan an, ki voye frison desann mwen kolòn vètebral.
  
  
  "Nan nenpòt ka, Mesye Carter, ou, nan mitan anpil moun, pa pral wè tankou yon fen trajik isit la. Gurnek te di m ' sou Mohan nan lanmò; mwen pral ba ou yon koup nan opòtinite. Mohan pou Carter, Carter pou Mohan. Se sèlman tan sa a, lanmò pa yo pral rapid ak enstantane. Èske ou konnen konbyen lajan yon moun ka soufri anvan mouri soti nan yon sèpan mòde, Mesye Carter? Shiva di frwa.
  
  
  "Ki depann sou koulèv la.
  
  
  "Sa a dwa," Shiva te dakò. "Mwen byen kontan ou ka toujou rezon ki fè, Carter. Men, nan ka ou manke okenn detay, mwen pare pou bay ou ak done ki nesesè yo.
  
  
  Mwen apiye kont sal miray la, sispann kap chèche kache pòt, epi yo tounen vin tounen lakay yo nan oratè yo kache dèyè ekran metal. "Vini non sou, Shiva," mwen te di dryly. "Mwen tande tout.
  
  
  "Mwen pa t' gen dout sou sa pou yon dezyèm, Mesye Carter," li te ri. "Men, mwen pral dwe kout, paske mwen gen plis enpòtan bagay sa yo fè. Herpetology te plezi m ' pou plizyè ane kounye a, e mwen bay gabèl di mwen se yon reyèl otorite sou reptil yo, espesyalman trè venime yo. Mwen gen yon koleksyon nan sou de douzèn diferan kalite.
  
  
  "Ki sa yo ou te chwazi pou m'?"
  
  
  "Senk koulèv, Carter. Ou pa ka rekonèt yo nan premye gade yo, men yo pral definitivman rekonèt ou. Koulèv gen yon sans gwo twou san fon nan teritoryalite. Yo pa renmen ke yo te detounen nan kay yo. Tou depan de sou ki ka touye moun yo mòde, yon moun ka soufri soti nan nenpòt kote de zè de tan pou sèt uit jou.
  
  
  — Si dantle viper lavabo dan li yo nan kò ou, ou pral byento senyen soti nan tout ou porositë, Mesye Carter; ou saliv yo pral tache ak san, ak pipi ou ap vire wouj. Ou pral soufri douloureux doulè nan vant, epi ou pral mouri kòm yon rezilta nan yon emoraji nan sèvo."
  
  
  "Reyèlman tante! Mwen pran rele, kenbe yon grenn je sou nenpòt mouvman, gade pou konfimasyon ke li pa t ' jis yon senp menas.
  
  
  "Si ou chwazi pou ou pi renmen m', wa a cobra, ou pral mouri nan anoksi, yon ralanti epi yo fè soufri fòm sa a nan asfiksi. Sou lòt la men, wa a cobra a kouzen, Azyatik la cobra, ki gen yon venen sa yo ki te montre yo dwe de fwa kòm toksik kòm striknin. Se konsa, chwa a se pou ou, Mesye Carter. Si ou chwazi cobras, ou pral mouri yon relativman mizerab lanmò a nan yon kèk èdtan; si ou chwazi vipèr, dwe prepare pou pi grotèsk ak doulè ensipòtab imajinab.
  
  
  "Et si m pa chwazi yon bagay, Shiva?" Ki sa ki pral rive?
  
  
  Ou pa gen okenn chwa, Carter, pa gen okenn altènatif. Evantyèlman, ou pral reyalize ki sa yon moun grav se mwen menm ki! Se konsa, jouk mwen konnen siksesè ou a, kite a di mwen vle kontinye sa a konvèsasyon avèk ou. Mwen gen kèk enfòmasyon enteresan, Mesye Carter. Trè enteresan.
  
  
  Sa yo ki te dènye bagay mwen te tande ki soti nan "tèt mwen," oswa olye, ki soti nan Shiva a nan vwa m ' pwòp. Te gen silans ankò, kase sèlman pa m nan pou l respire. Mwen te ale konplètman frèt, sèten ke sa yo pa t ' byen lwen-chache bèt yo menas. Shiva te detèmine ki touye m 'se konsa ke li te kapab wè lanmò vini m' nan touman. Petèt li te detèmine pou yo fè mal yon moun, jis kòm li te alimenté l ' absid rèv ak aspirasyon yo.
  
  
  Men, kèlkeswa sa motif l 'yo, mwen pa t' gen dout sou senserite a nan mo li yo. Mwen tcheke yo selil ti ak je m'; ak mwen te toujou dezespereman pou chèche yon fason soti, lè yon krakman a, oswa olye yon ti imite chante, fè m 'vire m' regard de travès.
  
  
  Yon sèl leve tou dousman disparèt nan miray la. Kat metal vis yo te initil, kòm ekran an te kontwole elektwonikman. Nan moman sa a, li te gen okenn ankò vizib; nan plas li te yon kare twou. Lide m te di m ' yo dwe an silans ak an silans ke posib.
  
  
  Men, mwen te fè yon pase moun nòmal efò rete kote mwen te lè, yon minit pita, yon wa cobra omwen dis pye longè woule soti nan twou yo ak sou planche a nan selil la.
  
  
  
  
  
  5
  
  
  Wa a cobra te deja nan yon chaje pozisyon, tèt li leve soti vivan sou kou li yo, lè yon lòt koulèv tonbe soti nan twou a nan miray la. Mwen pa t ' kapab rekonèt li pa non li yo, men li te gen difisil ak dans balans, ak lè li pwopaje soti sou planche a, li te fè yon etranj chantèz, renmen son an nan dife.
  
  
  Mwen diminuer ansanm miray la, ap eseye pou rive nan pay kabann. Shiva te di ke li ta voye m ' senk koulèv. Yon twazyèm, plis pase yon mèt ak yon mwatye long, yo te desann nan twou a nan moman sa. Li te yon Azyatik cobra, yon espès mwen rekonèt imedyatman nan diferan bon rapò sere ki gen fòm mak sou do a nan tèt li.
  
  
  Pwazon li se de fwa kòm toksik kòm striknin, mwen vin chonje, kòm mwen te deplase tou dousman nan direksyon palèt ki te leve soti vivan pi wo a tè la.
  
  
  La sifleman ak sifle nan twa reptil yo te ajoute mwen fache rir soti nan opalè kache dèyè travès yo, ri ki te ranpli selil ak etranj li yo evite. Shiva ri, lè l sèvi avèk yon albanyen syantis nan envansyon yo repwodui ri nan vwa m ' pwòp, epi li sonnen nan zòrèy mwen.
  
  
  "Orevwa, Msye Carter." m ' nan envizib lènmi yo pran rele volontyé. "Bon jou pou ou!"
  
  
  La ri te mouri ansanm ak grotèsk final la koral. Mwen te wè forked lang ak je lumineux nan katriyèm koulèv ankadre nan pòt la. Li te yon krait, yon kalite Azyatik cobra, epi li diminuer nan etaj pousyè tè.
  
  
  Mwen louvri twou nen mwen; te gen yon sant fò nan lè a, yon bagay rans yo an gou. Li te yon sant muske pran sant. Mwen te kenbe souf mwen, men pran sant la te pi fò, prèske évident nan restrenn limit yo nan selil la.
  
  
  Shiva te panse li tout soti.
  
  
  Koulèv yo, ak pike yo sans yo nan pran sant, te sanble menm plis irite: kèlkeswa nati yo, odè yo file yo chimerik nan foli. Yon wa cobra, de fwa osi lontan ke lòt moun yo, glise grasyeu atravè etaj la. Mwen te kenbe k ap deplase pi pre a palèt kabann, evite nenpòt mouvman rapid ki ta ka sispann meprize reptil yo lanse yon ki ka touye moun atak.
  
  
  Jis tankou pye m ' manyen kwen nan ban an bwa, yon senkyèm koulèv parèt soti nan fènwa a nan twou a sou miray la opoze. Li te pi piti a nan yo nan tout, espesyalman konpare ak wa a cobra. Men, gwosè a te gen anyen fè ak kapasite li yo pou touye yo; epi mwen te kòm bezwen pè nan sa a dènye reptil kòm mwen te nan kat nan lòt konbine. Koulye a, yo te apwoche m', ki moun ki te kanpe la avèk do m ' nan miray la.
  
  
  Ou pa renmen li, mwen te gen pou avanse pou pi.
  
  
  Mwen jete tèt mwen pou pi devan nan espas, premye a ak entans mantal konsantrasyon, lè sa a, pran sote sou planche a ak te ateri sou yon pay-kouvri ban. Wa a cobra siflan ak chaje nan m'. Mwen te kapab wè gout nan venen briyan sou li razwa-byen file apwovizyone.
  
  
  Mwen rale lwen lè mwen te santi m l ' mòde an tounen nan soulye mwen. Li pa t 'kapab mòde cheviy m' yo. Yon pwazon likid jòn dripped sou pay la ki kote m te kanpe a. Cobra ranpa atravè kabann lan. Mwen byen vit deboutone chemiz m 'ak rale men m' soti nan manch rad yo.
  
  
  Koulèv la nan hood te sanble pi laj pase devan, ak reptil swayed de dwat a gòch, pare yo grèv ankò. Pandan se tan, kat lòt squirmed sou planche a, resevwa pi pre ak pi pre palèt. Mwen rkule osi difisil ke mwen te kapab ak dwate chemiz m ' tankou yon matador kenbe yon moso twal wouj nan devan nan yon ti towo bèf fache.
  
  
  Kòm cobra lunged pou pi devan pou koule dan li yo nan kò m', mwen jete m koton chemiz sou li epi li vin apiye sou kote. Chemiz la deplase tankou si li te vivan. Anba moso twal, reptil hissed ak writhed kòm li te eseye yo sove fortin pèlen.
  
  
  Mwen pa te ale nan rete tann pou la cobra kraze gratis, se konsa, mwen byen vit undid an kwi senti mwen pantalon. Mwen te fèt li yo ak nan fen a nan bouk la yon pous kèk pi wo a pay la epi te mache nan do a nan ban an. Nan pwen sa a, bagay la sèlman fè te eseye pou yo rive nan twou a nan miray la.
  
  
  Elektwonik kontwòl nan metal griyaj pa te aktive depi ekran an moute al antre nan miray la. Ouvèti a, ki soti nan kote mwen te kanpe nan fen a byen lwen nan selil la, te sanble gwo ase pou bay m ' yon posib chape wout.
  
  
  De tout fason, mwen ta dwe gen te eseye. Sinon, reptilians ta gen atake tout ansanm, epi lè sa a, ta gen pa gen okenn chape soti nan la vyolan, epi yo ki fè mal lanmò sa yo ki dire m'. Yon koulèv ak file balans te writhing nan plen longè sou kwen an nan kabann lan.
  
  
  Li te reptil Shiva te gen te di m 'sou, ak yon venen tèlman fò ke si li ti jan, li ta lakòz emoraji entèn ak lakòz m' yo senyen soti nan tout mwen porositë yo. Twa lòt koulèv, te atire pa wa a cobra a chantèz, ranpa atravè etaj la nan direksyon an k ' ap vòltije chemiz ki kouvri gwo reptil.
  
  
  Koulèv la, sou lòt men an, li te sanble sèlman ki enterese nan m', avèk moun ki frèt je yo ki te sanble yo reflete nan san. Ak nan opinyon mwen, li te pa yon cobra, men yon reptil sèrpan, nan ki Shiva te kapab jwenn l ' personification.
  
  
  Li te sou swasant santimèt long, ak aparan pale ak nwa modèl sou li a ki lach kote. Mouvman li pa t 'defans la nan tout, ak chantèz yo li te fè kòm li ranpa nan kwen nan matla a fè m' grimes.
  
  
  Mwen rale sou fen a nan senti a, li leve soti vivan nan segondè nan syèl la, ak nan menm tan an koulèv la kase ak vitès enkwayab, darting nan lè a. Mwen bese fen a nan la vwale nan senti a reptil a tèt yo. Metal rebondi koupe ki graj balans, men enpak la voye vipèr glisman tounen, roulo sou tèt nan chak lòt.
  
  
  Sa a te moman sa a mwen te ap tann pou.
  
  
  Soti nan kwen an de je m, m te wè kapuchon tèt yon wa cobra poking soti nan anba chemiz m'. Lavi m ' koulye a, depann sou ki jan vit mwen te deplase; mwen te pran yon gwo souf ak vole kòm yon wo mwen kapab sou bò la.
  
  
  Kòm mwen kouri nan ouvèti a nan miray ranpa a nan opoze, senk reptil siflan ak hissed sa tankou yon koral nan fache move lespri yo. Mwen gade sou zepòl mwen. Pran sant mwen pran sant pi bonè te vin pi fò, santi yas te se konsa omniprésente ki li sanble évident.
  
  
  Nan reptilians te kounye a fèmen nan sou m', pare yo grèv yo ak touye. Lè mwen te rive nan ouvèti a nan miray la, yo te gen mwens pase de mèt byen lwen ou. Mwen te chita moute, men mwen tande yon cobra chantèz konsa fèmen ke mwen te tounen ak so difisil sou etaj pousyè tè.
  
  
  Mwen te rive jwenn desann tankou yon zèklè, ranmase yon ti ponyen nan pousyè tè a, ak jete l ' nan cobra a soulve tèt. La reptil nan tèt kase moute, ak mwen ducked nan twou a, kenbe bucaram sou bor yo nan chemen etwat.
  
  
  Bagay la pase mwen te panse sou la te kote tinèl la te ale nan, oswa si te gen lòt reptil yo ki nan pasaj la. Yon bagay frape kwi sèl la nan soulye mwen, kapab rantre nan li. Mwen jerked pye m ' lwen ak demenaje ale rete nan fè nwa a pasaj, ap bat tèt mwen kont tèt la nan ba a, tinèl etwat.
  
  
  Pa te gen okenn chanm yo vire tèt mwen ak wè si nenpòt nan koulèv yo nan selil la te ki te swiv m ' nan tinèl la. Mwen te deplase pou pi devan, toujou odyans la éfréné sifleman nan reptil yo dèyè m'. Erezman, son an te grandi fainter kòm mwen te deplase desann ale la.
  
  
  Wout la mwen te pran te sèlman posib altènatif nan lanmò a sèten. Menm si sa, mwen jere yo touye yon kèk koulèv yo, ki sove yo pral siman dwe kapab koule apwovizyone yo nan kò mwen, ki mwen anvan m ' ka sispann yo. Ak menm si mwen elimine tout senk nan yo, mwen te asire w ke Shiva pa ta ezite voye yon dezyèm gwoup reptil yo trè venime nan selil la. Se konsa, nan yon fason, mwen te kapab konsidere tèt mwen san danje.
  
  
  Kounye a ke mwen te fè chwa mwen, mwen te kontinye ap rale sou tout four. Tinèl la te sanble yo monte yon ti kras, ak yon ti tay panche. Li te fèbleman limen; refleksyon nan limyè a filtre deyò dèyè do m', ak yon pal lumière tonbe soti nan pi wo a. Men, pi lwen an li te ale, pi fonse a li te resevwa. Sous nan limyè yo pa t ' vin pi entans. Mwen te kapab apèn wè men m ' jan mwen te mache desann etwat ale.
  
  
  Tout kote m ' te mouye pousyè tè ak yon sant suwanee. Mwen kontinye sou pou yon kèk minit epi finalman te sispann trape souf mwen epi ki klè tèt mwen. Mwen te vle parye lavi mwen ke aparèy elektwonik pou enstale pa Shiva nan kamera a pa t 'gen yon videyo ak yon elektwonik je... li pwobableman sèlman tande m', menm lè mwen pa t ' ap pale. Men, mwen te trè asire w ke li pa t 'gen yon chans yo obsève mouvman m' yo.
  
  
  Tan sanble yo toujou kanpe kòm mwen te eseye pou yo jwenn nan fen a nan tinèl la ak nan menm tan an figi konnen ki kote mwen te ye a, jwenn yon fason yo kraze soti nan Shiva a nèt ak ekspoze nan plan l ' pou yon Sino-Ameriken alyans. Mwen te kapab pa gen okenn ankò santi sifleman nan reptil yo, ni ki move sant... sa a, koule atè tout lòt peyi sou selil la.
  
  
  Yon souf nan lè a, fwote figi m', yon insansibl briz. Ankouraje, mwen kontinye sou. Pa gen alam pou al koupe, omwen pa abityèl klòch oswa sirèn. Klèman, Shiva te konvenki ke li te gen vinn debarase m de Nick Carter.
  
  
  Olye de sa, Nick Carter te refere li a sèlman pou zanmi l 'Shiva, Cobra a tèt ou, ak zam pwisan l' yo... bwat La. Si mwen pa t ' bay AH ak plan yo ki nan envansyon yo oswa machen tèt li, nan mond nan tout antye pa ta yo te kapab fè fas ak Shiva. Ki te ban m 'yon foto konplè nan sa ki nan plan l' te tout sou. Men Shiva rate yon pwen enpòtan: li pa t 'revele m' ki jan li ta sèvi ak ti Bwat l 'yo reyalize enkwayab l' yo objektif.
  
  
  Mwen te vin nan peyi Zend mande si Shiva reyèlman egziste. Epi, koulye a ke mwen te jwenn l', li te toujou yon karaktè anonim, kwake yon sèl ki fèt ak chè ak san. Se konsa, mwen te fini moute ak yon enkoni, suspann ekwasyon. Mwen ta ka gen yo ka resevwa kenbe nan Haji a envansyon, sitou paske mwen te gen okenn lide ki jan yon vwa ki mime te kapab dwe itilize yo etabli pouvwa absoli atravè mond lan.
  
  
  Miray ranpa yo mouye nan chaje tè grate bra mwen ak zepòl yo, ak swe yo ki te dripped sou pwatrin mwen. Mwen pa t 'kapab sispann kounye a, men tinèl la te konble, ak mwen te bezwen kenbe k ap deplase pi devan, menm si se sifas la nan mi yo te penti kap dekale po m' koupe.
  
  
  Mwen te gen yon vizyon nan tèt mwen kwense nan yon tinèl ki pa gen okenn fason soti. Mwen zong yo te kase ak sanglan, ak mwen te santi tankou yon ti bouton ki te kapab apèn deplase nan tangier li yo. Men, jis jan mwen te kòmanse pèdi espwa, mwen kontanple te ateri sou yon bagay ki te fè m ' toudenkou sispann.
  
  
  Te gen yon baryè nan devan m'. Atifisyèl limyè a filtre nan de ouvèti a nan kare a-ki gen fòm an bwa panèl. San yo pa fè yon son, mwen ranpa pou pi devan, trenen mwen bent nan kò a nan tinèl la.
  
  
  Pa gen okenn son vini soti nan lòt bò a nan baryè an bwa. Mwen bourade yon sèl grenn je nan krak la, li te gen okenn lide ki sa ki te dèyè li. Yon kèk gwo wòch, wòch, gwo moso bwa, ak yon gwo pisin nan kowonpi dlo yo te premye a bagay sa yo mwen te wè. Lè sa a, te vin abitye sifleman koulèv.
  
  
  Émergentes soti nan gwo wòch nan falèz la, an sèpan lanmè a leve long li yo, kou mens ak li surprenante ti tèt anwo sifas la nan kowonpi pisin nan dlo. Yon bagay ki tonbe soti nan pi wo a, sanglan vyann kri. Prèske imedyatman, li te devore pa yon grangou koulèv. Lè sa a, gwo zandolit te voye jete nan twou a. Yon wa cobra sou gwosè a nan yon sèl la mwen ta rete nan selil la leve nan karakteristik li yo atake pozisyon.
  
  
  An zandolit kouri pou wòch yo, men, cobra a te pi vit. Armeman li kapuchon tèt yo yon sèl bò, li lunged pou pi devan, l ' ap mòde nan bèt nan lach nan kou. An zandolit plede pou yon dezyèm, ak cobra diminuer tounen; mwen te kapab wè mòde bèt k ap deplase tankou yon bwè, apiye sou bò li yo ak souke janm li yo konvulsiv. Lè sa a cobra vale li headfirst.
  
  
  Lè gwo reptil te repu, li rkrokviye moute nan yon wòch wòch, kòm si dore nan solèy la mitan jounen. Plis manje te resevwa nan rfuj a - rat yo, leza, vyann kri. Mwen leve je yo, ap eseye wè ki moun ki te manje Shiva a, se koleksyon sa a ki nan koulèv.
  
  
  Men, twou a te gen yon miray wòch, ak yon bwa trap ki sitiye nan pati anba a pa t 'ban m' yon gade plen. Lè koulèv yo te manje a, sifleman konmanse bese. Lè sa a, mwen reyalize ke Shiva te itilize tinèl la pou fè lasisiy grangou reptil yo nan selilè mwen an, pa gen dout reveye yo moute ak stinky pran sant ke li te gen gaye nan sal la piti.
  
  
  An bwa kale te kounye a bese, ak mwen te kenbe je m ' sou krak la, rete ap tann pou tout reptil yo dwe manje. Pa gen anyen nan la mond ap fè m ' eseye chape anba jouk tout koulèv yo se pi plis pase plen. Apre yo fin manje, yo pa pral kòm agresif ke senk moun mwen te kite nan selil la. Mwen te konnen reptil abitid byen ase yo konnen ke nenpòt mouvman toudenkou ki menase sekirite yo ta lakòz yo al atake, menm si grangou konmanse bese.
  
  
  Se konsa, mwen tann pou yo manje chak dènye bay / fè koutdan. Li te yon degoutan je: koulèv, cobras ak lòt reptil yo kontinye ap atake, vale yo viktim, ki moun ki konvulsiv kouri dèyè. Pandan se tan, mwen te ap eseye chèche konnen ki moun ki te responsab pou distribye manje. Finalman, mwen remake yon longè ak sinueuz bra etann soti sou kwen an nan koulèv la twou san fon.
  
  
  "Yo pral manje tou sa yo ap bay," te di yon frèt, sarcastic vwa.
  
  
  Si Shiva te toujou yon anonim vwa, tan sa a memwa mwen yo pa t 'trayi m'. Vwa a te vrèman abitye. Dènye fwa mwen te tande l 'te de jou anons sa pibliye depi, lè li te chichote mo dous nan renmen pou m'. Lè sa a, mwen te santi dezi, pasyon. Koulye a, mwen te kapab santi kòlè m monte.
  
  
  Li te Reeva Singh, yon bèl, fè nwa-chveu ti fi ki moun ki manje koulèv.
  
  
  
  
  6
  
  
  Petèt mwen pa ta gen te tèlman sezi. Petèt mwen ta dwe trete sa a ak abityèl la sinism ke se konsa anpil moun akize m 'nan, lè w rele m' fwad, difisil, anmezi pou emosyon. Apre yo tout, lè moun yo souvan riske lavi yo, li se enposib pa vin "fre", ak inplakabl sinism pou fè fas a la mechan reyalite yo nan mond lan.
  
  
  Toujou, mwen te fèt L ' nan bra mwen san yo pa ke yo te grosye, men, se avèk yon santiman nan kè sansib tandrès ke mwen te raman santi anvan. Malgre ke li te yon moun lòt nasyon, mwen vin chonje chalè a ak dezi li te reveye nan m', ekskiz plezi li te bay m'. Yon eksperyans ke se pa fasil pou bliye.
  
  
  Men tande mo li yo, ka akonpli ke li te jis yon payas, yon payas fèt pou distrè m 'lè Mohan ak Gurnek pete nan chanm otèl m', mwen te ale fache ak raj. Chape se kounye a pi plis pase jis yon kesyon de survie. Mwen te vle Reeva yo santi yo menm bagay la fou pè mwen ta andire nan selil la, menm ensipòtab doulè a.
  
  
  Long, bra mens disparèt soti nan vi. Dènye a te viktim yon nwa sourit, mòde ak vale pa yon koulèv nan yon sèl gòje. Finalman, lè te gen silans, mwen te rive jwenn soti ak dousman pouse louvri yo an bwa trap ki te kanpe ant m ' yo epi ak libète.
  
  
  Te gen pa gen anyen kanpe leve m ' soti nan panèl la kounye a, men mwen te toujou nan okenn prese. Mwen te gen yo aji avèk anpil atansyon, san yo pa fè nenpòt sa ki mal deplase. Mwen gade alantou twou a, jis nan ka nenpòt nan koulèv yo pa t ' kalme. Men, pa gen anyen ki deplase. Pa gen anyen men yon baryè an bwa.
  
  
  Finalman leve kale a, mwen glise tounen antre nan lonbraj yo ak ki te fèt souf mwen. Isit la, tou, alokasyon tan an se te yon eleman esansyèl yo, yon pati enpòtan nan plan mwen. Mwen te toujou sou tout four, tinèl la, mi yo grate nan mwen sueur bra ak zepòl. Li pa pral fasil, premye jwenn tèt ou soti nan chemen an ak lè sa a, travèse twou a nan echèl la ki graj miray wòch.
  
  
  Men, repons lan se wi, sa a misyon ki sot pase a pa t ' fasil depi nan kòmansman an. Danje a se mwen fò kostim, defi a se fondasyon an nan egzistans mwen; mwen definitivman pa ta vin an Kantite avyon de Gè 3 paske mwen bèl figi. Se konsa, sa a se pa ka a ak m ' eksperyans ke mwen te genyen nan travay nan RACH pou anpil ane.
  
  
  Se poutèt sa mwen pa t ' vle pran okenn chans. Mwen fèt yo tounen jouk tan mwen te asire w ke mwen pa te yo te ofri nenpòt ki lòt opòtinite pou pase yon sèl la mwen kounye a te gen. Se sèlman lè sa a, mwen te voye jete tout mwen nan pwa ki sòti bò kote, libere tèt mwen ki soti nan ki graj mi yo ki nan tinèl la.
  
  
  Je m 'te deja ajiste limyè a, se konsa, mwen pa gen okenn ankò te santi tankou yon mole deyò tangier l' yo. Mwen mete tèt mwen ak zepòl pou pi devan ak peered konsyamman nan twou an. Wa a cobra te toujou rkrokviye moute sou yon gwo wòch, li kapuchon tèt vire ale; lòt la koulèv te kouche nan yon dekontrakte, ki pa peye-agresif pozisyon.
  
  
  Kouri, Carter, kouri pi vit!
  
  
  Mwen ranpa pou pi devan, toujou double. Pa gen okenn je kirye yo te tounen nan direksyon m ' yo, e pa gen anyen te deplase nan twou an. Okay, se konsa, lwen tèlman bon. Pa kounye a, mwen te konplètman soti nan tinèl la epi li ka pran sant pike reptil sant pandye renmen vapè dlo a nan pati anba a nan tangier yo.
  
  
  Mwen byen vit kalkile distans ki genyen ant lavi ak lanmò, lanmò apre yon long agoni soti nan yon mòde koulèv. Mwen te gen pou li ale nan miray ranpa a nan opoze ak monte nan tèt la nan twou a anvan koulèv remake sa ki te pase.
  
  
  Mwen demenaje ale rete jouk tan mwen te konplètman sou pye m', apiye do m kont miray la. Mwen te kapab tande yon moun k ap deplase sou twou san fon an, gen yon ti chefeul. Mwen te espere Reeva te pou kont li, men pa te gen okenn fason pou konnen. Mwen te pran yon gwo souf, dwate moute sibitman, ak pran sote pi devan.
  
  
  Mwen te ateri sou espiral tounen nan yon wa cobra. Li ale san ki di ke sa a te pa sa te planifye. Men, mwen pa t ' rete tann yo wè sa ki la cobra a reyaksyon ta dwe. Mwen te deja kenbe bucaram sou gwo wòch yo gwo ki te fòme miray ranpa a nan deyò nan rfuj a lè m ' te tande a se abitye koulèv chantèz ankò.
  
  
  Mwen pa t ' menm gen tan yo gade sou zepòl mwen. Mwen pouse kò m 'pou pi devan ak tout fòs kouraj mwen, pouse difisil ak pye m' yo ak k ap deplase nan menm tan an. Mwen remake ke soulye mwen te manyen yon bagay ki mou, men, mwen pa t ' tounen gade dèyè pou wè sa ki li te ye. Mwen yon sèl kwen nan miray ranpa a nan wòch ak men m ' ak te demisyone sou kwen nan twou san fon an.
  
  
  Twou a te plen ak sifleman ak sire atè leve nan reptil yo. Yo te balans, sote nan lè a, vole soti nan wòch yo wòch; pou m', li te renmen l ap gade yon relance nan yon montre. Mwen pa t ' gen tan yo sispann ak trape souf mwen. Yon dezyèm fann pita, mwen te tounen sou de pye m', ak nan menm tan an Reeva Singh kite soti yon rèl nan sipriz.
  
  
  Mwen te kouri nan ti fi a epi mete men m ' sou bouch li, antravè li urleman yo nan yon pwotestasyon. Li plede kouray pou yon pandan y ap, soulye ak clawing tankou yon ti bèt ki; men, nan dènye li te tonbe an silans. Li te jis fini manje lòt reptil yo ki te fèt nan pi piti vè kaj nan yon chanm ki te yon konbinezon de prive yon zou ak yon herpetology laboratwa.
  
  
  Mwen flechi bra l ' jouk li tonbe pou pi devan; mwen remake ke zo li yo creaked. Yon sovaj te panse klere nan m '... memwa a nan l 'ki mou, yo cho nan kò a menm jan mwen te fèt l' nan bra mwen yo. Reeva te youn nan fanm sexiest mwen ta tout tan tout tan te rankontre. Epi, koulye a, mwen reyalize ke li te twonpe m', ou t 'ap trayi m'!
  
  
  "Pa di m'! Mwen hissed. "Pa di yon mo!
  
  
  Mwen leve l 'bese bra menm pi wo ak mete m' san dwèt sou bouch li. Fanm lan gasped nan panik. Mwen te mande. "Yon sipriz?" "Pa di m' ou pa t ' konnen mwen te isit la, bouzen!"
  
  
  Kòm li te eseye pale, mwen leve men m 'yon ti kras ki soti nan bouch li pou fè l 'murmures," mwen-mwen pa t ' konnen, mwen fè sèman."..
  
  
  "Yeah, nou pa t' konnen sou Mohan ak Gurnek, pa t ou?" Sa a se pa yon jwèt, Reeva, sa a se lavi, sonje ke.
  
  
  Li te sekwe tèt li avèk fòs, pou retire m ' akizasyon. Mwen degaje m priz sou bouch li ankò pou ke li te kapab pale.
  
  
  — Mwen pa t 'konnen," li te repete, esoufle jan mwen te kenbe men l 'dèyè do m'. "Mwen pa t' konnen anyen, Nick. Kwè m', mwen t ' ap mande charite ou! Ou gen yo kwè m'.
  
  
  "Oke fè, ap resevwa bal nan tèt la... ki jan li te sipoze rive jou lannwit sa a? Mwen te mande, kenbe je m ' sou pòt la laboratwa. "Ki kote nan kle a?" Men, mwen pa t 'tann pou Reeva pou repons lan m'. Mwen te rive nan pòch la nan rad li yo epi li te jwenn ki sa mwen te kap chèche. Mwen trennen l ' ansanm, li koton pantouf glise sou sal etaj la.
  
  
  Mwen fèmen pòt la sou andedan an ak mete kle a nan pòch mwen; lè sa a, mwen pouse Reeva tounen nan fen a byen lwen nan pi long, etwat chanm. Li te sispann gen difikilte, ak lè a, mwen bourade m 'men l' ajil kò a, mwen te kapab santi l ' kè a bat pi vit.
  
  
  — Li... li pa janm te di m 'anyen sou ou," li te jemi.
  
  
  "Ki moun ki?"
  
  
  - Shiva... tonton mwen.
  
  
  "Ou ki moun ki?"!
  
  
  "Tonton mwen. Li te tonton mwen. Nick, tanpri, kite m 'eksplike ki sa li fè m' ... - li murmures. "Koute m', lè sa a,... lè sa a,, si ou pa kwè m', ale pi devan ak fè tou sa ou vle.
  
  
  Mwen rete unperturbed l. Mwen pa t ' pèmèt tèt mwen yo dwe twonpe tèt nou dezyèm tan pa wiles rezèv tanpon fanm nan sa a ti fi ti kras. Sepandan, li pa t 'yon kontra gwo pou tande sa, mwen diskite, espesyalman depi lè yon moun mande l 'pou lavi l', li te souvan te di la verite. Ak lè sa a, Reeva, si li te di verite a, yo te pi pre chemen ki mennen nan Shiva.
  
  
  "Wi, mwen te eseye al kontre ou pou jwenn enfòmasyon, mwen admèt," li panted ankò jan mwen te fòse l ' chita sou yon chèz an bwa.
  
  
  Mwen pa t 'gen nenpòt ki zam ki lòt pase men m', men mwen pa t ' panse ke ti fi a te ame ak kapab jwe ke trik nouvèl sou mwen.
  
  
  "Se konsa, li te ou. Poukisa w ' ap bay manti, Reeva? Ou ve yo te twonpe m ' depi nan konmansman an trè, admèt li!
  
  
  Li pa t ' konprann tout mo sa yo, men li te sanble yo konprann ki sa mwen te di. "Mwen jis te gen nan mande w kèk kesyon," li te reponn. - Chèche konnen poukisa ou te vin nan peyi Zend. Tonton mwen pa t 'di nenpòt lòt bagay pou m', li pa t ' mansyone, de mesye yo ki te kraze nan chanm ou!
  
  
  Li vire l 'ti kras figi m', yon nayif ak malfezans fè fas a, ak seksyon yo nan cheve nwa tonbe sou fwon li. Li orèy, mo li apèn acoustics. Si li pa t ' kòm inonsan tankou li te deklare ke yo dwe, mwen te rezonab, li ta ka te deja te eseye pou rele pou jwenn atansyon yon moun nan. Men, petèt li te ap eseye pou achte tan, panse ke lòt moun yo ta remake absans li. Mwen pa t ' kapab pran anyen pou yo akòde.
  
  
  Se konsa, ou yo te asiyen nan jwenn kèk enfòmasyon. Poukisa? Mwen kontinye nan yon frèt vwa.
  
  
  "Paske Shiva fè m' fè li, Nick. Mwen pa t ' konnen ou te isit la." Aktyèlman, mwen pa t ' menm konnen ki sa ki rive ou apre mwen te kite otèl la. Mwen pa t ' kapab rete la lè Mohan te mouri...
  
  
  "Se konsa, li' fòse ' w?" Mwen repete.
  
  
  "Tanpri koute m'," li te t ' ap bougonnen. "Kite m' esplike tout bagay depi nan konmansman an.
  
  
  Mwen sispèk ankò ke li te ap eseye pou achte tan, men, ton an nan vwa l ' te sensè, kè sote. Mwen ta dwe koute li. Si li te di verite a, Reeva a te kapab mennen m 'nan Cobra; si li te bay manti, mwen ta toujou gen pou koute l' ak eseye jwenn kèk siy nan l 'mo, yon bagay ki te bay m' ke siy. Mwen te kanpe pwochen l', pare yo entèwonp istwa li sibitman, si nenpòt moun ki te montre moute nan laboratwa.
  
  
  Reeva pa t ' fè nenpòt ki fo mouvman. Ton an nan vwa li pa t 'chanje kòm li te eksplike ke Shiva te fòse l' pou rantre nan Cobra òganizasyon. "Li te kenbe papa m', Nick... pi gran frè l', epi si mwen ta ale nan polis la oswa gouvènman an, li pa t 'gen te panse de fwa sou yo touye l'. Papa m', se trè malad, dezespereman malad. Tonton mwen te menase pa sèlman pou yo touye l', men tou, yo anpeche l ' nan nenpòt ki tretman medikal... si mwen pa swiv lòd li yo.
  
  
  "Ki kote papa ou koulye a?"
  
  
  "Mwen pa konnen." Shiva se kenbe l ' prizonye a yon kote, men se pa nan kay sa a.
  
  
  Mwen te toujou konsidere tèt mwen yon koneseur nan moun, kapab devine si wi ou non yon moun se sensè oswa ou pa. Epi, koulye a, menm si mwen te kenbe je m 'louvri pou nenpòt konjigezon nan vwa li ki ta ka trayi l 'malgre m' premye kòlè, mwen te jwenn ke mwen kwè Reeva nan istwa. Sitou paske li te fè sans. Espesyalman si Shiva te fè chantaj sou li paske papa l 'yo ka resevwa l' pou yo patisipe nan plan sal.
  
  
  "Gen nan yon bagay lòt bagay mwen bezwen yo eksplike," mwen te di.
  
  
  Men, fwa sa a, mwen te koupe. Yon moun te deplase sou lòt bò a nan pòt la. "Reeva?" Yon moun nan tande vwa ki rele. "Poukisa se pòt la fèmen?" Kite m ' nan!"
  
  
  "Ki moun ki nan sa?" Mwen orèy, fòse ti fi yo jwenn moute soti nan chèz li.
  
  
  "Youn nan tonton m' nan gason, Nirad.
  
  
  "Mwen konnen l'. Pran pòz ke pa gen anyen ki te pase. Kwè li te riske, men nan pwen sa a, mwen te gen okenn chwa lòt.
  
  
  "Tann yon minit! Reeva rele byen fò. Epi li te ban m 'yon sezi gade ki jan m tonbe nan men l' kle a ak pouse l ' nan direksyon pòt la.
  
  
  Mwen te fè yon rechèch rapid nan laboratwa a, men pa t ' kapab jwenn anyen mwen te bezwen kòm yon zam pou goumen Nirad. Byen, de tout fason, mwen te montre l 'yon koup de bagay sa yo a jou a anvan, se konsa li pa t' difisil pou m ' fè li wout mwen. Mwen te kanpe deyò pòt la epi rete tann, zòrèy pik, pandan y ap jèn Ameriken yo kenbe yo vire manch lan, mande Reeva yo louvri li.
  
  
  Pi bonè li te resevwa nan, la pi bonè mwen ta pran l ' desann, mwen deside.
  
  
  Te gen Nirad, Ranjit, Gurnek, Hakshi, Shiva, ak Bondye konnen ki jan anpil lòt moun. Nan nenpòt ka, mwen konkli pou tèt mwen, mwen te bezwen kòmanse chèche yon kote pou yon vwa similatè ki Shiva posede, ak Nirad te yon kòmanse bon, jis tankou tout lòt moun.
  
  
  Reeva rive jwenn soti ak yon tranble kou fèy bwa men, glisman kle a nan seri a.
  
  
  Si li janm pwofite sou pesonn sou m 'koulye a, bagay sa yo ta ka jwenn pi plis konplike; men, li te wout la sèlman nan chèche konnen si li te bay manti pou m'. Nan tan sa a, li te vire kle a nan seri a yo louvri pòt la laboratwa.
  
  
  
  
  7
  
  
  "Ki sa ki sa sa vle di?" Nirad mande. Ameriken pa gen okenn ankò te mete bandaj ak ranplase gason nan inifòm ak rad tradisyonèl.
  
  
  "Mwen pa t' ... mwen reyalize a devan pòt te fèmen," Reeva reponn, fè bak lwen. Mwen tensed, paske mwen te pa sèten ankò, ke li pa t 'avèti Nirad nan devan je m' deyò nan pòt la.
  
  
  Jenn gason an pa t 'bezwen deranje yo tounen gade dèyè kòm li te antre nan laboratwa a ak te kriye byen fò pòt la dèyè l'. "Pa kite sa rive ankò! li te s ' ékriya, tankou fyerman kòm li te gen arbore nan bar la.
  
  
  Reeva te pran yon etap tounen, byen klè sou wout pou l pèdi kontwòl nan l ' nè yo. Jès li t 'ap trayi l' sote. Lè sa a, mwen te kwè l ' ak deside gen konfyans nan li, menm apre yo fin sa ki te rive.
  
  
  "Tonton ou vle wè ou nan etid l' yo," Ameriken te anonse dryly. "Imedyatman."
  
  
  Mo te pandye nan lè a tankou yon siyal ki te rapidman ankouraje m ' pou yo aji. Yon fwa ankò, li te "takvondo" ki ta jwenn m ' soti nan yon sitiyasyon difisil. Mwen kouri pou pi devan, prèske vole nan lè a nan delivre yon souflèt pwisan.
  
  
  Mwen ki vize pou Nirad a larat a; enpak la nan aktivite-ki frape l ' nan tè la. Endyen woule sou bò l 'yo, figi l' contorted nan yon grotèsk grimes nan doulè.
  
  
  Mwen akoupi atè ak itilize tout pwa a nan pwatrin mwen yo ak ranch yo kout pyen l ' yo nan machwè. Nirad tonbe bak anba j-lu-ki, tèt li lolling sou yon bò, ak mwen reyalize ke jwenti yo nan men m 'yo te kraze l' vizaj zo. Men, li pa t ' bay moute.
  
  
  "Fèmen pòt la!" Mwen hissed nan Reeva. A ti fi pwese kouri ale a, insert kle a nan seri a.
  
  
  Nirad jere yo vire toutotou epi pou yo jwenn nan pye l ' yo. Li te frison a ak rive nan senti nan pantalon l', ak mwen te wè bou la nan zam la, li te ap eseye kenbe. Lè sa a, tout bagay ki te pase kòm nan yon rèv konfonn, yon seri de aksyon dikte nan refleksyon. Mwen byen vit lansa a dwat ak file alantou li, ogmante m ' bò gòch jenou nan ren mwen. Kanpe sou yon sèl pye, mwen te ateri sou jenou m ' ak imedyatman flechi mwen janm gòch la ak yon pafè frape ak pye.
  
  
  An Jop-che-ki frape l ' sou ponyèt la, frape pi rèd toujou zam nan etaj la. Kounye a ke li te san zam, jenn Ameriken te gade m ' ak je sovaj. Sezi, abityèl l 'awogans lèt évaporé ou, li te kòmanse fè bak, ak yon ble fonse kraze yo te kòmanse vin pi laj sou machwè l' soti nan kou yo li te jis te ateri.
  
  
  Li louvri bouch li nan rele, ak lè sa a, mwen literalman vole jiska l ' nan gòj, peze m tete nan gòj li. Nirad te sanble yo dwe aletman pou souf, men li te toujou gen fòs kouraj la ak leve janm li ak choute m ' nan kwen an. Nan avegleman doulè ki fè m ' m dekole priz sou lòt la nan kou. Mwen repati trape souf mwen; mwen te gen pou yo pliye desann nan etaj la, men m ' sera sou pwatrin mwen.
  
  
  Nirad kouri pou pòt la. Mwen pran sote pou pi devan, toujou anroule soti nan souflèt terib mwen ta resevwa. Mwen vole nan l', arachman janm li yo. Li tonbe ak yon grounded.
  
  
  Mwen te imedyatman sou tèt li, jenou m 'sou ranch l' yo. Mwen te mande. "Ki jan yo se ou je, Nirad?" "Te gen toujou siy ki montre yo nan tretman an mwen ta ba li nan ba a kote li te travay.
  
  
  Olye pou yo reponn, li jete l 'plen pwa a pi devan, ap eseye voye jete m' koupe. Si mwen te kase l', klavikul, mwen ta gen kase l ' ribcage, epi li pa ta yo te kapab jwenn moute ankò. Se konsa, mwen leve men m ' nan yon karate deplase.
  
  
  Men, Nirad te dwe yon fanatik nan sinema arts masyal, oswa yon moun ta gen yo anseye l ' basics yo nan karate. Le pli vit ke mwen leve soti vivan m 'men, li aktyèlman pare m'", pitit gason-nal makki" koupe. Li te prèske pral gen yon batay, ak sa ki te sa mwen te vle.
  
  
  "Se konsa,... ou se pi bon pase mwen te panse," mwen te di, rale lwen yo jwenn tounen sou de pye m'.
  
  
  Li te kanpe moute, tou, epi yo repati menm jan mwen maké l ' yo. Ak yon anroue kriye, mwen lunged pou pi devan, aterisaj yon souflèt fatal nan plèksus solè an ak lè sa a, yon manch rad koud bra a rive jouk nan machwè. Aksyon an konbine nan "pan-dae ji-lu-ki" ak "pal-kup chi-ki" te ase pou pa sèlman souke l ' konfyans, men tou, kraze de nan kòt li yo.
  
  
  Nirad te demisyone tounen, entoksike ak doulè. Mwen pa t ' pèmèt tèt mwen yo dwe manyen. Shiva te detèmine ki fè m ' mouri yon terib lanmò, ak memwa a nan Ashok Anand a asasen te toujou rete vivan nan tèt mwen. Espesyalman depi Ashoka pa janm poze yon menas grav nan swa Shiva oswa Cobra a ilegal operasyon yo.
  
  
  Se konsa, mwen pa t ' santi yo regrèt pou Nirad. Li te yon bann mèsenè... yon hitman nan sèvis la nan yon fou asasen. Yon moun ki souzèstime m ' pa inyore mwen perseverans ak pwòp tèt ou-prezèvasyon ensten.
  
  
  Mwen pa panse li te kapab al goumen ankò, avèk yon machwè kase, ak de zo kòt kase. Petèt menm ak yon kreve nan poumon.
  
  
  Men, jan mwen gade l', li kontinye ap lite ak fizik agoni nan pri a nan lavi l ' yo. Li te literalman clawing nan etaj la, ap eseye gen tan pwan tonbe zam. Li menm kenbe l 'ant dwèt li mwen anvan m 'ka sispann l'.
  
  
  "Mwen te panse ou te finalman kòmanse konprann m tren nan panse, Nirad.".. Mwen te di, ak kouri dèyè l ' dwèt louvri, voye zam la vole ankò. Zam la rebondi koupe youn nan laboratwa tab ak tonbe nan etaj la.
  
  
  Li te gen okenn ankò yon kesyon de mete jèn Ameriken yo deyò nan aksyon pou moman sa a. Li ta wè twò anpil, espesyalman Reeva a konplisite. Menm si mwen mare l 'kanpe ak bayonne l', pi bonè oswa pita li pral di Shiva ki jan nyès li te ede m ' chape.
  
  
  Mwen panse ke mwen te santi yon allusion nan konpasyon pou nèg la pòv. Men, mwen te konnen ke nan fen a, pa jis yon sèl moun ki te enplike, men, dè milyon de lavi imen. Si Shiva te te pote soti nan plan l', Wès la pa ta gen temwen fòmasyon an nan yon Indochina peyi blòk san yo pa entèvansyon. Sa a ta enplike asenal a tout antye nan zam nikleyè, kòmanse ak Triton intercontinental balistik misil ak yon fizyon tèt degè. Ak nan rezilta nan fen yo te fè yo pè menm pou ki pi fè tèt di toujou ak frèt-vigoureu gason.
  
  
  "Frèt-vigoureux" se pa pawòl bondye a dwa pou m'. Mwen menm mwen pa yon sadik, men ki gen tan ak eksperyans mwen te sètènman "fè tèt di toujou". Nirad te sou mwen chemen, chemen ki mennen nan siksè nan misyon mwen. Mwen te oblije fè fas a reyalite a nan sitiyasyon an. Se konsa, pandan y ap jèn Ameriken akoupi sou planche a, kriye tankou yon pè timoun, mwen jerked l 'nan pye l' ak pouse l ' goumen kont miray ranpa a nan wòch a nan koulèv la twou san fon.
  
  
  Figi l 'te kouvri nan san, sa ki lakòz etranj modèl nan fòm nan sou l', machwè, bouch li te louvri mwatye, epi lang li te pandye desann tankou yon kase zwazo a zèl. - pa gen okenn... "sahib.".. Tanpri, pa gen... m...
  
  
  "Ou te jis swiv yo lòd, mwen pa konnen," mwen koupe, fini fraz la. "M' tou, Nirad, m ' tou.
  
  
  Dèyè l', mwen te kapab tande reptil sifle ak sifleman jan yo frape wòch la mi yo ki nan twou san fon an. Nirad pa te fòse yo travay pou Cobra, li te fè li sou pwòp l ' yo akò. Isit la, koulye a, li ta ka fin fè travay li, anpil pi bonè pase li te espere.
  
  
  Lè li te reyalize ke mwen vle di li, atitid l ' yo toudenkou chanje. Li te eseye pou yo gratis tèt li ak pye l 'yo, ki te frape m nan figi a, ak hissed," Shiva vle wè ou mouri!" - Mwen pa t ' rete sou sa a prospect.
  
  
  "Petèt, Nirad, men ou pa ta dwe isit la yo wè sa ki rive." "Mwen pa t' gaspiye nenpòt ki plis tan. Pwen mwen kenbe l ' nan manton an ak li lage kò l dèyè. Mwen te pwan senti nan pantalon l'. Nirad te eseye rele, men li kase zo kòt yo sèlman pèmèt l ' yon anvlope lapenn. - Gen yon vwayaj bon! Mwen te di, epi jete l ' sou kwen nan twou san fon an.
  
  
  Li te eseye rete kole sou kwen an, men pa t ' kapab. Pye l ' fluttered nan lè a, ak lè sa a, li tonbe bak epi li te jwenn tèt li nan yon letan atifisyèl, kote mwen te kapab wè yo lanmè terib koulèv yo k ap deplase tèt yo.
  
  
  Gurgling nan dlo a, bag yo, ak ke k ap deplase. Nirad nan kò sere nan agoni. Endyen yo tounen vin sou bò l ' yo, ap eseye jwenn soti nan kowonpi dlo. A sèpan lanmè plonje li yo kout dan nan avanbra l'; lè sa a, li te vini soti nan dlo a sou pwòp li yo, k ap deplase unsteadily soti nan eleman li. Men, li te rete avèk li apwovizyone entegre nan nonm sa a bra yo, ak yon etranj, tèt chaje tenacity.
  
  
  Lè li te finalman tonbe bèt l ' yo ak Nirad eseye kanpe tankou yon moun fou, wa a cobra entèveni pou montre ke pa gen okenn yon sèl te kapab deranje lapè li yo nan teritwa li yo. Mwen ap gade sèn nan avèk yon kalite fasine lapèrèz. Sa a te sa ki Shiva te fèt pou m'. Cobra te kanpe moute ak swayed nan lè a.
  
  
  Nirad pa t ' gen tan rèl oswa panse osijè de kouri ale. Nan reptil yo te kouri nan vitès zèklè, ak nan menm tan an, file lach viper a te plonje li yo apwovizyone nan jèn Ameriken nan cheviy. Yon spasmodik glouglou chape Nirad nan bouch yo. Mwen gade l ' tankou twou san fon an te vin nan lavi ak yon whoosh, yon chantèz, ak fwèt.
  
  
  Yon spasmodik tranble nan tranble nan Endyen an nan kò moun. Janm li vwale, li men yo seran nan kolye a nan chemiz li kòm si li pa t ' kapab respire. Li te toufe sou eskòpyon venen, ki te gen paralize sant sa yo, nè yo nan l ' pou l respire.
  
  
  Te gen tach wouj sou Nirad fè fas a ak men yo; te gen senyen entèn yo. Koulèv yo, sifleman ensesaman, frape l 'repete, l ap desann dan yo nan l' tòtire kò yo nan yon seri de trè danjere mòde. Mwen vire lwen kòm Nirad se lang poked soti nan bouch li, epi kounye a li pa t ' kapab pale.
  
  
  Son an nan yon rache kò tonbe anba a nan twou san fon an te inevitab dirge; Lanmò t ' vle vini nan yon kèk minit. Men, li pa t 'vire m', erezman.
  
  
  "Sa a se sa tonton ou te vle pou m'," mwen te di Reeva. "Yon mòde apre yon lòt.
  
  
  Li te chita nan yon chèz, figi l 'antere l' nan men l'. Lè mwen te pale, li leve soti vivan tèt li epi li gade m ' nan je. Machwè l ' yo pa yo te mouye ak dlo nan je, ak je nwa te grav epi ki frèt. Li pa t ' pèdi kontwòl sou li nè yo, menm apre tèrib vue li ta temwen.
  
  
  "Tout dwa," li orèy. "Mwen kontan. Yon sèl jou a mwen pral di ou tout bagay sou li, sou brital ak imilyan bagay sa yo tonton mwen fè m 'fè pèp li a... kochon yo ki te travay pou l', ki moun ki adore l ' kòm si li te yon Naga, yon bondye. Nirad merite pi mal, mwen asire ou.
  
  
  Se sèlman lè sa a, pa t Reeva sanble sou wout la nan etoudisman, figi l ' ki montre emosyon fò. Mwen te chwazi l 'leve ak anpil atansyon epi pran l' leve. Li te tranble kou fèy bwa. Mwen te fèt fèmen l 'epi li bo l' nan kou alalejè. Byento, mwen pa te espere, tan an ta vini pou nou, tou, yon tan lè pa gen okenn youn ta entèwonp. Men koulye a, mwen te gen yo kite, ak pi bonè a, mwen te kite, pi bon an.
  
  
  Li te santi enkyetid m', yo rale lwen nan men m'.
  
  
  "Mwen te mande l' la. "Ki kote nou ye?" Ki sa ki se pi pre a lavil?
  
  
  "Mwen pral di ou tout bagay," li te di. "Men, ou gen pou yo mare m' moute an premye, otreman tonton mwen pral konnen ke mwen te ede ou chape epi kite papa m ' mouri." Li ap pwobableman touye m', twò.
  
  
  Li te ale nan jwenn kòd la, epi mwen vize pou yon chèz. Lè sa a,, lè li esplike yo tout bagay mwen te bezwen konnen, mwen vlope kòd la toutotou li ren ak je pye, ki vle sèn nan pou yon gade natirèl.
  
  
  Mwen te di l ' yon ti tan ki sa objektif la nan misyon m nan sete; mwen te kapab gen konfyans nan li kounye a ke li te yon valab alye. Men, mwen pa vle pou mete l ' an danje.
  
  
  Ak ki lè mwen reyalize ke li te bezwen m', petèt pi plis pase mwen te bezwen li, ki sot pase dout te disparèt, ranplase pa konplè a ki pi fè konfyans.
  
  
  "Agra se sèlman yon kèk kilomèt pi lwen," an ti fi yo eksplike. - Jis deyò villa a, swiv wout prensipal: li pral pran ou dirèkteman nan lavil la. Nou ap sipoze pou yo rankontre nan aswè a: mwen pral eseye jwenn plis enfòmasyon. Pou ou.
  
  
  "Pou nou, ou vle di. Nan lavi sa a ak sali papa ou, "mwen sonje l'.
  
  
  Lè reyinyon an te pwograme a, mwen te jwenn kèk vye rad nan kazye a, gagged li, ak prepare w pou kite kay la. Mwen te fè asire w an pou dènye fwa ke mwen lasèt soulye yo te byen sere mare se konsa yo pa eksite Shiva a mefyans.
  
  
  Nirad nan zam kouche sou etaj la. Mwen pouse l ' nan do m pòch, lè sa a, te pwan yon kout blan rad yo ki te pandye nan mwen kazye a epi mete li sou... yon primitif chemiz ki ta omwen rankontre m bezwen imedya.
  
  
  Reeva yo tounen vin lwen. Dlo nan je yo te kòmanse mouye machwè li. Mwen te vle ale tounen, kite l 'konnen ke tout bagay ta dwe pou pi bon an, men yon bagay te sispann m', petèt yo gen krentif pou pa janm wè l ' ankò. Mwen te panse sou Reeva Singh, men premye bagay ki te vin nan lespri te santi nan yon RACH ajan. Mwen te kapab desevwa Riva, men mwen pa t 'desevwa gouvènman mwen an ak konfyans nan li yo mete yo nan m' ... pa lè dè milyon de lavi imen yo te nan danje a ki soti nan absid rèv, kriminèl plan yo nan yon moun fou.
  
  
  
  
  8
  
  
  Pwovèb yo se pratik yo sèvi ak yo paske yo suksen eksprime verite inivèsèl: yo fasil adapte nan tout kalite sitiyasyon. Ki sa ki te rive m ' lè mwen te kite Reeva Singh pou kont li nan laboratwa a, ak koleksyon li yo nan reptil yo trè venime ak grotèsk kò a nan yon gason kouche nan yon twou san fon, se te: "Lè li lapli, ou pa gen pou yo jwenn mouye."
  
  
  Evènman yo pa t 'rive, tou dousman; yo te literalman frape m 'depi m' te rive nan New Delhi de jou pi bonè. Nan sa a kout peryòd de tan, apre yo fin repete mande si mwen te apre yon garnier an ki ta mennen m 'nan yon fen mouri, Shiva jere fè lasisiy m' nan tangier l ' yo. Li pa t 'yon vwayaj fasil, ak mwen pa t' jwenn yo wè misterye Shiva... ki sot pase, mèt nan Haksha ak Cobra sèvo. Men, mwen te resevwa pi plis pase ase prèv pou konvenk tèt mwen ke sa a se pa fiksyon. Nonm sa a te egziste, menm si nou pa t ' rankontre fas a fas.
  
  
  Ki pral rive pi bonè oswa pita, twò, depi lontan anvan li konnen mwen gen yon bagay yo di l ' la. Men koulye a, mwen te gen pou li ale nan Agra anvan li oswa li goriy yo te dekouvri mwen te chape, yo anvan yo te gade nan selil la epi li te jwenn li vid eksepte pou senk fache koulèv.
  
  
  Laboratwa a ki louvri nan yon koridò etwat ak rammed latè miray ranpa yo. Deyò Shiva a chato, mwen tande ba, en up son. Liy nan "Poo ... fè...fè" te ranplase pa yon alam ki te sanble yo dwe reflete nan mwen chak te panse yo, nan chak mouvman. Mwen tiptoed desann chemen etwat, ak nan menm tan an, yon vwa ki répéta nan lè a soti nan fen a byen lwen nan chemen.
  
  
  "Nirad?" Ki sa yo ou ap fè isit la?" Ou konnen li pa renmen yo rete tann...
  
  
  Li te dwe Ranjit oswa Gurnek, pwobableman pi ansyen an, depi Gurnek a figi a te toujou panse. Mwen kenbe enpasyan plis nan nonm sa a nan vwa ak akoupi desann nan tonèl la nan koulwa a kòm mak pye pwoche bò kote m'. Mwen gade, li wè Ranjit. Chemiz li te louvri nan pwatrin lan, ak garrote li te mete nan kou l ' li te bay nan yon ekla metalik. Endyen yo frape nan pòt la laboratwa, epi mwen pa t 'rete tann pou l' reyaksyon.
  
  
  Koube nan de, mwen kouri desann yon lòt koridò a, nan yon labirent nan kèk sòt. Mwen te nan yon villa, mwen diskite, epi anjeneral yon villa gen yon pòt oswa plis. Mwen te jwenn l ' nan yon minit. Mwen pouse louvri masiv, konplèks marketri pòt an bwa ak blinked, eseye ajiste nan limyè a avegleman nan solèy la maten.
  
  
  Lakou a ki te sanble yo te konplètman te deplase soti nan kèk Mediterane a kote. Feyaj dans, flè, touf bwa chèch, fertile plant yo. Aparamman, Shiva touye pa gen depans pou yo repwodui yon kopi egzak nan yon kwen nan fètil peyi ki nan sid la an Frans.
  
  
  Mwen fèmen pòt la dousman ak kouri desann gravye chemen ki mennen soti nan pòt la sou bò a fasad. Chemen an mennen nan yon dans grap rezen nan jenevriye ak touf bwa chèch, nètman pran pare ak antretnu. An jeneral alam pa t 'ale koupe ankò, ak mwen sètènman pa t' ale nan rete tann pou li ale sou. Yon ti koutje sou rapid sou zepòl mwen konfime ke Ranjit toujou pa t ' te gen tan avèti lòt moun yo.
  
  
  Men, mwen te konnen li te sèlman yon kesyon de minit. Mwen pa t ' kapab jwenn yon pòtay oswa nenpòt ki lòt fason soti, lòt pase yon kloti nan bwa. Mwen bourade m ' tèt li ak kou nan zepòl mwen ak te demisyone pou pi devan, pouse sou kote baryè yo nan branch ak mwen bare dwèt yo. Mwen te fè plis bri pase mwen gen entansyon, men misyon sa a te deja yon katastwòf depi nan kòmansman an, ak bagay sa yo pa pral byen kounye a.
  
  
  Branch literalman chire sou rad mwen, vide figi m ' ak je yo. Mwen tande yon mouvman ti tay dèyè do m', konfizyon an nan vwa yo ap grandi pi klè. Mwen kontinye pou pouse nan branch yo a epi finalman te resevwa libète; mwen te kanpe nan kwen an nan pousyè chemen ki mennen sou bò a nan villa la.
  
  
  Mwen pa t ' menm gen tan trape souf mwen. Mwen kouri, soulye moute nyaj nan pousyè tè ak chak etap. Endispoze son anvlope nan mizik répéta devan yo nan m ' menm jan mwen te swiv son, espere li te vini soti nan yon kamyon oswa van sou wout la nan Agra.
  
  
  Si mwen sonje ki kote géographique yo kòrèkteman, Agra te sou yon twa-èdtan kondwi soti nan New Delhi, e li te mond-popilè kòm kote a nan Maal lan Taj. Si vizite lavil la pa t ' yon pati nan plan mwen, lè sa a, Shiva te.
  
  
  M ' te vin soti sou wout prensipal la. Li te ekstrèmman etwat, sèlman lane ak trafik ale nan toude direksyon yo. Mousson sezon yo ta kòmanse nan yon kèk mwa, se konsa, plateforme la te vid ak dezè, yon inifòm vout nan fè nwa pousyè. Fletri pyebwa aliyen bò a nan wout la, ak malfini karanklou perchées sou branch sere, an silans manjè nan tèt chaje, fè-te dirije kadav.
  
  
  Reeva pa t 'gen tan, ban m' kèk enstriksyon detaye. Mwen gade desann wout la nan toude direksyon, men te gen pa gen anyen yo montre m wout la egzak Agra. Mwen squinted nan byen klere nan solèy ak yon ti moman apre, yo wè yon fanmi bloti alantou yon ti boukan dife sou lòt bò a nan wout la.
  
  
  De granmoun ak kat timoun yo gade nan m ' ak undisguised kiryozite. Mwen deside pran yon chans epi kouri lòtbò lari a, sispann sibitman, lè mwen rive nan gwoup la. Yon mens nonm ki mete sèlman yon senti nan ren l 'leve soti vivan figi l' fè yon gade nan m ' san yo pa ap eseye leve kanpe. Li te dwe gen dis ane ki gen mwens pase mwen te, men li ride, koule fè fas a fè l ' gade pi gran.
  
  
  "Agra?" Mwen te mande le pli vit ke li te etabli ke pa gen yonn nan yo te pale lang angle. Mwen pwente nan lari a epi mande ankò: "Agra?"
  
  
  Manman m 'ak papa echanje sezi kout je, ak de nan kat pitit yo te kòmanse rmork nan pantalon m'. "Baksheesh, baksheesh!" ti fi, konplètman toutouni, repete, rmork nan m ' pantalon janm, ak yon sèl men ak lonje dwèt nan bouch mwen, ak lòt la. L ' mens, fè rechiya vwa kontinye priye.
  
  
  Nan villa la, yo te pran m 'blouz ansanm ak bous mwen ak lajan an mwen te kenbe nan m' anndan pòch, se konsa tout mwen te gen avè m ' te yon ti ponyen nan roupi ke mwen te resevwa soti nan Riva. Isit la nan yon lòt pwoblèm pou ajoute pou lòt moun. Sepandan, mwen te jwenn yon pyès monnen kòb kwiv mete ak mete l ' nan palmis la nan grangou timoun yo lonje men yo.
  
  
  "Agra," mwen repete, regardant nèrveu nan bòdi a ki kache nan villa la. - Taj Mahal...
  
  
  "O, Sahib, Taj Maal la! nonm lan te di. Li te toujou kouche desann, men li te leve soti vivan zo l ' men montre m wout la, sou bò goch la nan villa la.
  
  
  Mwen kouri ankò, santi yon gwo doulè nan kwis mwen. Mwen te kapab sèlman espere ke yon machin, kabwa, oswa nenpòt lòt machin ki ta pase pa ede m ' jwenn nan Agra. Men, olye pou yo yon machin ou oswa van, mwen tande yon bri ki imedyatman mennen m 'tounen nan melanje nan evènman yo ki te pran plas sou premye m' lannwit nan New Delhi. Li te yon tous, ak lè sa a, gwonde nan yon motosiklèt dèyè do m'.
  
  
  Mwen te kenbe kouri, vire chak mèt. Soti nan chemen an ki antoure a villa, yon motosiklèt ak de moun sou tablo, yo rale soti sou wout prensipal la, tèt yo vlope nan gwo mouchwa mare tèt yo, epi yo te tit nan direksyon m'. Mwen te pwan Nirad nan zam, ki mwen kenbe nan pòch pantalon m.
  
  
  Li te yon Astra. 32, ki kapab frape nenpòt ki sib nan yon santèn mèt reyon. Astra fè zam sa yo se ki idantik ak jenn ti bourik la ak Walther zam (ki koute anpil plis), epi mwen te itilize yo plis pase yon fwa nan tan lontan an. Men, lè mwen te sispann pou vize ak rale deklanche la, mwen reyalize ke zam la te vid. Mwen pouse nan zam la tounen nan pòch pantalon m nan e li te kòmanse kouri ankò, menm jan yon bal rang soti pous lwen ak yon moso nan jape te pran vòl sou yon pye bwa yon kèk mach yo gòch mwen.
  
  
  Tirè a te gen kèk pratik ak yon grenn je ki resevwa fòmasyon. Mwen te kòmanse kouri nan zigzag, kap chèche yon abri ki ta pèmèt m ' yo ka resevwa sou santye an, evite bal yo ki grennen desann tankou pistach. Yon lòt piki, ak tan sa a bal pès dwat mwen zepòl. Senkant mèt pi devan, mwen te wè yon an bwa joupa ak yon lise nan nwa lafimen an ap monte soti nan yon chemine brik.
  
  
  Mwen te gen okenn lide ki sa li te, men mwen te kenbe kouri tankou mwen pa janm ta kouri nan lavi mwen. Motosiklèt la ki pi kout distans la, men pousyè tè a k ap monte soti nan wout la te fè li difisil pou chofè yo wè, ak se poutèt sa pou li kondi machin lan nan vitès maksimòm. Mwen te pran avantaj de sa a ak kouri nan lakou a, ki te chaje ak fatra, pandan y ap youn nan de mesye yo te bay lòd konpayon l ' yo sispann yo e yo kontinye sou pye.
  
  
  Li te dwe Ranjit ak Gurnek, mwen te panse, menm si mwen te asire w Shiva te gen plis pase de gad. Yon an bwa pòt louvri nan bò a nan bilding nan; pòt la pandye sèlman sou yon sèl nan wouye li gon. Mwen pwese kouri ale andedan, ak degoutan pran sant la nan san yo ak bèt mèrd plen twou nen mwen.
  
  
  Mwen te nan yon labatwa, ak mwen te santi tankou mwen te tounen nan diznevyèm syèk la. Aux pa manje grès bèf, relijyon Folk fè. An lowing nan bèt yo, enpasyan rezone nan pye bèt, ak la sezi stares nan moun ki ap prepare yo touye bèf yo byen klè ki endike ke mwen te vin pi apwopriye kote pou yo kache.
  
  
  Moun yo te kòmanse rele, ogmante pwen yo. Mwen te yon envite uninvited ki moun ki te gen anyen fè ak bèt yo ki bezwen fè yo touye. "Padon, jan," mwen murmures, darting ant de gwo bèf nan yon basen plen ak san ki mennen nan yon ekstèn drenaj yo.
  
  
  Pran sant la te ase yo vire nenpòt moun ki nan vant; mwen te vle l ' pou yo sispann Shiva a goons yo. Lè a pran sant nan mennen labatwa vyann ak pè. Bèt yo te kòmanse anbarase nan panik, yo pye clattering sou etaj labou. Dèyè do m', mwen tande yon echanj nan mo nan yon lang mwen pa t ' konprann. Lè sa a, son an nan mak pye yo k ap apwoche m ' yo, nan eko sou bri sa a nan bèt yo.
  
  
  "Carter! Ranjit rele byen fò. "Nou jis vle pou pale." Shiva vle fè yon kontra!
  
  
  Li te yon kontra bon, mwen diskite: lavi m 'te san valè l'...
  
  
  Bèt yo, sitou broche, menase yo kouri byen lwen ansanm. Mwen menm mwen te pèmèt li. Yo dwe kraze pa yon bann bèt nan pè bèf kondwi pa ensten nan prezèvasyon tèt yo. Evidamman di, mwen te santi m menm bagay la tou ensten. Se konsa, mwen te kenbe kouri, ak yon lòt bal whizzed sou tèt mwen, rebondi koupe etap nan pwochen nan twalèt la.
  
  
  Bal voye moute yon espre nan san, fimye, ak pipi yo ki tache pantalon m'. Mwen li pran kouri nan mouri a sant, yon miray nan do a nan gwo chanm kote pa gen okenn fenèt yo oswa pòt yo te vizib.
  
  
  Mwen te kap chèche yon bagay ki ta bay m ' yon kèk segond nan tan koute chè. Mwen moute sou kwen nan basen an e te pwan a fourche mwen ta wè sou foraj pil. "Carter! Vwa a rele byen fò ankò. "Li nan tout sou, sahib!
  
  
  "Pa egzakteman! Mwen reponn byen fò, kenbe fourche tankou yon frenn.
  
  
  Ranjit yo te tire yon lòt piki, men an menm tan an, kat broch byen file nan fourche a te plonje nan pwatrin li. Mwen jete wouye zouti osi difisil ke mwen te kapab. Mwen te kanpe imobilité kounye a, l ap gade jèn Ameriken repati tounen ak bouch li louvri, epi men l ' fèrme sou bwa a arbr a nan zam la.
  
  
  Gurnek, ki moun ki te kanpe dèyè konpayon l 'yo, inyore m' nèt, fikse nan pasyon a nan kat sous dlo yo nan san jayisman soti nan blesi a. Li te eseye pou retire kò fourche gratis, men Ranjit kenbe kriyan, bwa kriye yo nan doulè k ap grandi fainter pa, dezyèm lan.
  
  
  Li te Ranjit a dechire urleman, li moans nan kòlè ak agoni kòm Gurnek te eseye pou retire kò fourche soti nan pwatrin li, voye manman bèf yo, yon douzèn nan tout, eskalade foli nan pasaj la etwat nan drainpipe. Mwen te kapab tande anvlope grundman, hoofbeats, ak grunts; mwen vole deyò epi yo te kòmanse rale nan direksyon egou la.
  
  
  Gurnek pete rele, leve bra l ' nan lè a. Li te frape nan do a ak kòn yo epi yo literalman jete yo nan lè a, ateri pwochen nan yon twalèt gwo. Ranjit tonbe nan mitan yon bann kochon nan fou bèf. Yon final plenn nan doulè chape bouch li kòm men l ' louvri epi li fèmen nan yon grotèsk parody nan yon pwen.
  
  
  Lè sa a, santi souf nan bèt fwote machwè m ' ak mwen an tirè desann ale la, toujou ap frape miray ranpa a nan fen a byen lwen nan labatwa. Sal ak smeli, ak yon anfle fè fas a kouvri nan san yo epi yo swe, mwen pa dwe gen te yon bèl devan je lè m ' te demisyone soti sou wout la, kite dèyè sa a sèn nan terib carnage.
  
  
  Mwen wasn ' t si ke sa ki te rive yo nan de Endyen yo. Gurnek ta pwobableman dwe toujou vivan, men mwen te espere fourche blesi a ta elimine Ranjit pou tout tan. Anba sikonstans sa yo, mwen te panse mwen ta fè yon travay desan.
  
  
  Moun ki nan la labatwa a dwe gen tou te Shiva a moun. Mwen pa t ' tann pou yo pou vini pou pi devan pou regle zafè yo ki nan pwizon yo. Mwen te kòmanse mache nan direksyon lari a, mande ki jan mwen te kapab konvenk yon moun pou ban m ' yon woulib, se konsa sal.
  
  
  Yon fin vye granmoun Ford te pase pa. Li te sou wout li nan Agra, men li te kapab sèvi anyen ankò vag fos pou yo sispann. Mwen kenbe yon aperçu nan yon kòb kwiv mete-figi wouj, lè sa a, machin nan te disparèt nan yon gwo nwaj nan pousyè tè ki leve kòm li te pase.
  
  
  Mwen te kenbe mache, detèmine pa yo sispann.
  
  
  Mwen te bezwen yon twalèt, rad ki pwòp, lajan, ak yon zam. Osi lwen ke mwen konnen, gouvènman an US pa t ' gen yon konsila oubyen delegasyon nan Agra. Lavil la te twò fèmen nan New Delhi. Men, petèt mwen te kapab jwenn sa m ' bezwen nan otèl la.
  
  
  Lè de tout fason, mwen te gen fè li. Li te deja sot pase midi, epi mwen te gen yon randevou ak Rhea ke aswè. Te gen toujou yon anpil nan bagay sa yo ke bezwen yo dwe fè, se konsa, mwen ranmase mach la. Reeva te di ke Agra se sèlman yon kilomèt kèk lwen soti nan villa la.
  
  
  Yon kèk kilomèt oswa ou pa, li te toujou yon sevèr mache. Nan mitan jounen an solèy la te bat desann sou tèt mwen pitye, ak nan syèl la se te yon avegleman, nuaj vout chaje ak fo refleksyon. Li te sou dis minit, yon ka nan yon èdtan, anvan yon kabwa rale moute nan m'. Li te yon branlan charyo rale pa yon pè nan pa gen vyann bèf pote yon cartload nan zèb.
  
  
  Mwen balanse chofè a, yon gri-krinit nonm ki rale moute ren yo ki ak rale charyo a nan twotwa a. "Ou pale angle?" Mwen te mande peyizan an.
  
  
  "Pa gen okenn lang angle," li te di. "Pa Lang Angle...
  
  
  Mwen pwente dwèt mwen nan l', lè sa a, nan tèt mwen. "Agra?" "Mwen te mande pou li. "Agra?"
  
  
  "Agra?" "Ki sa ki se li?"peyizan repete, leve men l' ki sòti bò kote nan yon jès ki vle di" Wi " nan lang nan inivèsèl.
  
  
  Mwen nodded kouray ak monte sou kabwa a nan mitan an nan zèb la. Nonm lan ti souri nan m', ki montre m 'dan l' et jansiv andwi ak paan. Lè sa a, li kase ren yo ak bèf yo rekòmanse yo ralanti mach la, ki te toujou pi bon pase yon ti mache long.
  
  
  Mwen somnole koupe, bèrse pa rit dodine ak krakman nan kabwa a. Mwen te bezwen jwenn kèk dòmi, menm si li te sèlman a pou yon èdtan. Men, panse mwen te koupe pa yon insistans hum, yon hum ki te grandi pi fò kòm kabwa a woule desann sunny wout.
  
  
  Enstenktiv alèt, mwen gade alantou. Pousyè te k ap monte nan distans la, ti nwaj nan sab amann obskursisan sous la nan bri sa a mwen ta tande. Pa vle yo pran risk nesesè, se konsa yo pa konpwomèt swa lavi m ' oswa siksè nan misyon an, mwen prese al plonje nan santi bon ak zèb chèch, anpile byen yon anpil sou tèt yo pou fè tèt mwen envizib.
  
  
  Mwen pa t ' kapab figi konnen ki sa ki te vini yo. Mwen peered nan fant yo nan van an bwa, koute konstan gwonde nan motè plizyè. Ak ki lè mwen te wè ki sa ki li te, mwen te plonje pi fon nan zèb la ak ki te fèt souf mwen.
  
  
  Yo te nouvo ap fè fas, men mwen pa t ' kapab bliye yo soti nan moman sa a sou. Twa gason yo, tout Endyen Sikh... yon motè eskwadwon voye pa Shiva jwenn m 'ak lachas m' desann, touye m', oswa pote m ' tounen nan villa la, ap rete tann nan dènye yo nan lòd a nan Lidè nan Gwo. Yo gwonde sot pase yo nan ti towo bèf kabwa a, ak tout twa motosiklèt te dirije pou Agra.
  
  
  Si sèlman Hawk te kapab wè m ' koulye a, mwen te panse.
  
  
  Mwen te sal, foche, ame sèlman ak yon chaje pistolè ak konesans mwen nan takvondo ak karate. Li pa t 'difisil pou predi, si m' jijman nan Shiva a te kòrèk, ke yon jou a devan yo ta dwe estrès
  
  
  
  
  9
  
  
  Mwen te rive nan Agra yon èdtan pita, ak van an tonbe m ' koupe nan katye yo nan vil la. Pousyè lari asfalte, likidasyon koridò, yon labirent nan koridò yo ke yo te sanble yo te kreye espesyalman pou konfonn vizitè aksidantèl. Apre li fin resevwa kèk enfòmasyon, mwen jwenn mwen nan devan nan la American Express biwo yo.
  
  
  Pa ki sitiyasyon mwen te patikilyèman komik, men li te fè m ' ri. Isit la se mwen menm, byen lwen yo retire soti nan imaj la nan yon òdinè Ameriken touris, ak pa gen okenn paspò ak pa gen okenn lajan yo, eksepte pou kèk roupi Reeva te bay m 'anvan m' te mare.
  
  
  Mwen te panse sou lwe yon machin ak kondwi tounen nan New Delhi, men li ta yo te pran omwen sis èdtan, epi mwen pa t ' gen ase tan. Mwen te bezwen jwenn nan kontak ak Hawk epi pou yo jwenn pare al kontre Reeva pi ta ke jou. Se konsa, Nick Carter, sal, dekousi, grate, ak sanglan, okib l zepòl, pran yon gwo souf, epi yo te mache nan pòt la nan yon pwòp bilding ki te espwa a sèlman nan yon vil etranj, epi pou m ' yon lènmi terib.
  
  
  Agra se pa yon megacity. Twa nèg ame sou moto ki ta ka bale tout vil la nan pa gen tan. Planche a te deja fòme nan lide m ' jan mwen te antre nan bilding lan blan, chèche pou biwo manadjè a.
  
  
  Mwen te nan sitiyasyon difisil anvan, men li se entoure sou betiz. San yo pa lajan yon jounen travay pou yo achte zam oswa rad, oswa pou lwaye yon machin, mwen pa ta pral kapab fè fas ak Shiva ak l ' ekip pèsonèl yo nan goriy yo. M paspò, lajan, ak afè m 'te an sekirite nan yon chanm otèl nan New Delhi; men, rès la nan m' te nan Agra, yon twa-èdtan kondwi soti nan kapital la.
  
  
  Le pli vit ke mwen te antre nan bilding lan, yon lame gad sekirite yo te vini nan pòt lakay mwen an. Mwen sètènman pa t ' kapab blame nèg la pòv, espesyalman lè mwen te wè refleksyon mwen nan glas la sou miray la... imaj la a nan yon sal ak dekousi nonm ki san kay.
  
  
  "Mwen vle wè la manadjè," mwen te di gad palè yo. "Gen a te yon aksidan.
  
  
  "Direktè a ki nan sesyon-an, pa ka detounen, 'pucka ipi'... nonm lan reponn li: voye yon agressions nan figi m'.
  
  
  Oke, mwen pran sant tankou bouk kabrit, ak mwen sètènman pa t 'yon modèl; men mwen pa te gen okenn entansyon nan kanpe la epi diskite ak yon gad sekirite... pa lè tout bagay, ki gen ladan American Express, ta ka yo te depafini si Shiva te fè plan l' travay.
  
  
  "Mwen pa pran swen si li se sou Sesia," mwen te di kolè. "Sa a se yon ijans. "Epi mwen te vin enpasyan lè lòt moun te kòmanse pouse m' nan direksyon pòt la, toutespre pou yo jete m ' deyò sou wout la. "Ou ka pa trete yon mesye tankou sa!" Mwen pran rele, gritting dan m'.
  
  
  Gad palè a te rive nan pòch la nan sèvis li pistolè. Erè nimewo de. Mwen pa renmen "vwayou" ak mwen pa renmen ke yo te pouse alantou. Se konsa, avèk yon rapid vag yo nan men m ' ak yon kout pye nan ren an, mwen voye lontan nonm etandu sou mab poli planche. Youn nan grefye yo leve je yo, yo vole nan pye l ' yo.
  
  
  "Gen nan pa gen bezwen enkyete w," mwen asire l ' yo. "By wout la, manadjè a se yon zanmi m' ... Ak mwen bezwen pou pale ak l ' sou biznis la. "Imedyatman." Mwen pa pral chita la a epi tann pou kolèg ou "- mwen pwente nan figi a nan gad palè yo - " pou deside si wi ou non mwen sosyalman prezantab oswa ou pa.
  
  
  Li te dwe m ' ton vwa oswa prese prese a ak ki mwen ranvwaye gad palè yo, pou jèn grefye nodded kouri ak kouri sou ranje yo nan biwo. Mwen te kanpe imobilité nan sal la, yon grimes rekrepi nan bouch mwen, pare yo pèdi tanperaman mwen ankò si mwen pa t ' aji nan yon minit.
  
  
  Grefye a te yon Endou, men nonm lan ki moun ki te fèt soti men l 'pou m' te yon Ameriken, yon wo, mens nèg la yon kèk ane ki pi gran pase m'. Li gade prèske alèz nan li pinstriped kostim, immaculate, pandan y ap m rad ki sou yo te sal ak dechire.
  
  
  "Ki sa mwen kapab ede ou?" li te mande m', m ' ap chache leve, li desann.
  
  
  "Li se pi bon pa pale piblikman," mwen te di.
  
  
  "Eskize m'?" li te di, ranfroye nan surpri.
  
  
  "Mwen sijere ou ale nan biwo ou. Mwen travay pou gouvènman an, gouvènman ou. Espesyal Sekrè A Sèvis.
  
  
  "Sekrè a sèvis yo?" grefye a replica ak yon ri. "Vini non sou, ou vle fè plezi nan m'! Ki sa ki se sa a, se yon blag?
  
  
  "Pa gen okenn plèzantri. Men, si ou pa vle m ' nan biwo ou, mwen pral gen pou kanpe pou tèt mwen. Men, mwen pa t ' vle fè ou mal...
  
  
  Gad palè a te vin nan sans l ' yo ak te kòmanse ap mache nan direksyon nou. Mwen te kenbe kap grefye a nan je a, espere li ta dakò. Mwen te konprann sitiyasyon l': osi lwen ke li te konnen, li te fè fas a yon moun fou ki moun ki te egare ak pran sant move.
  
  
  Li te gade byen lwen pou m ' ak gade nan gad palè yo. Li te kache pou yon moman, lè sa a, finalman gade tounen nan m ' ak nodded tou dousman. — Mwen pa konnen ki sa ki li se, men, mwen asire ou ke mwen menm mwen pa bezwen pè ou, " li te di nan yon long vwa.
  
  
  "Ou pa bezwen pè nan nenpòt ki moun. Apre yo tout, mwen menm ki toujou yon kliyan, menm si mwen L / C rete nan New Delhi.
  
  
  Mwen te swiv l ' nan yon ranje yo nan biwo ak nan yon ti bwa-pano nan biwo a, yon miniature Miray ranpa a nan Lari a nan subcontinent Endyen an. Mwen regarda nan non yo grave sou plak la sou biwo mwen an, chita nan chèz kwi, otorize gòj mwen, e li te kòmanse rakonte m istwa a depi nan konmansman an.
  
  
  Mwen pa t 'mansyone Shiva non, ni t' mwen presize nati a nan misyon m nan oswa m ' relasyon ak RACH. Mwen prezante tèt mwen tankou yon ajan CIA a branch espesyal, yon biwo ki te kapab gen yon trè espesifik sa vle di pou direktè a. Mwen eksplike sitiyasyon mwen l 'yo, montre yo ke mwen dokiman ak lajan yo te toujou nan New Delhi ak ke misyon m nan pa t 'pèmèt m' nan retounen nan kapital la, petèt pou yon kèk jou.
  
  
  Lè mwen fini mwen yo istwa, ki gen ladan poukisa mwen prezante tèt mwen tankou yon moun ki san kay, manadjè a te vle konnen non m ' ak tcheke enfòmasyon an lè l sèvi avèk òdinatè pwochen nan biwo yo. Mwen anjeneral trè bon nan nimewo, men mwen pa janm anmande sonje m nimewo kat. Se konsa, mwen jis te bay Mesye Reynolds, manadjè a, yon non konplè ak yon adrès nan Washington ki te sou kat la.
  
  
  Pafwa, nan ayopò yo, mwen achte "detectif" oswa espyon liv, enteresan lekti ki ede m ' lache kò ou epi ki klè tèt mwen. Men, mwen pa janm te kapab jwenn yon sitiyasyon ki dekri ki se menm adistans ki konparab ak yon sèl la mwen te jwenn tèt mwen nan. Ki moun ki konnen, ewo yo nan liv yo toujou te gen montan lajan fabulous nan yo jete nan lajan divès kalite yo, yo pa janm kouri soti nan paspò, dokiman yo ki idantite, oswa zam. Men, mwen pa t ' karaktè prensipal la nan mistè a liv.
  
  
  Tout bagay sa ki te rive pou m 'te trè modi" reyèl." A Ameriken Eksprime biwo a te reyèl, jis tankou vil la nan Agra. Tout bagay sa ki te rive pou m ' pèsonèlman. Mwen ap gade Reynolds ak anpil atansyon kòm li te etidye òdinatè a done. Si li pa t 'te ede m', mwen ta te monte nan kou m. Fasil ak senp.
  
  
  "Tout dwa, Mesye Carter la, ou ap pa yon revenan," Reynolds finalman te di apre lekti enfòmasyon an. "Epi w ap okipe yon nèg, tou, mwen ta ka ajoute. Ou ve yo te vwayaje mond lan, pa ou? Yon souri ki parèt sou figi l', lè sa a, manadjè a ekskiz pou wout la mwen te trete.
  
  
  "Omwen ou pa gen yon moun ki moun ki ka tande," mwen te di. - Sa a se yon bon jan kalite ki gen anpil moun ki manke dwa kounye a.
  
  
  "Mwen pè ki nan tout," li te tonbe dakò. Li ofri m 'yon sigarèt, epi li te mande si mwen ta renmen pou netwaye nan kay la; li rele madanm li voye yon chofè pou te chwazi m'.
  
  
  Mwen apresye ofri a, men mwen pa t 'vle bay l' nenpòt ki pwoblèm. A mwens moun ki mwen patisipe, pi bon li te ye pou tout moun. Mwen te remèsye l 'pou aji byen l', men yo te refize envitasyon an. "Ki sa mwen bezwen premye nan tout la a se yon kèk santèn dola nan Ameriken lajan, si sa posib, ak biwo ou rele bòs nan travay mwen an nan Washington.
  
  
  "Pa gen pwoblèm," Reynolds asire m'. Li leve byen vit soti bò tab la, tout kè kontan epi yo eksite sou opòtinite pou yo patisipe, kwake nan yon pri redui fòm, nan aktivite nan tankou yon sekrè ak klandesten lanati.
  
  
  Ven minit pita, mwen pantalon pòch anfle soti nan yon bouchon nan bòdwo a, mwen te chita nan biwo direktè a, ap tann pou Hawke reveye soti nan dòmi. "Men, ou reyalize li apre minwi?" bòs nan travay mwen murmures.
  
  
  "Mwen te panse ou pa janm te ale nan kabann anvan yo twa."
  
  
  "Twa èdtan yo?" Kote mò yo ye a, mwen gen yo ka resevwa moute nan sis, Nimewo Twa!
  
  
  Mwen te toujou No. 3 lè Hawke te fache; mwen te Nick oswa Carter lè li te nan yon pi plis chaleureux atitid. Natirèlman, Lidè nan Gwo li pa ta padonnen m ' pou yo pa bliye diferans nan tan an ant Washington ak peyi Zend.
  
  
  "Oke," mwen te di. "Mwen pral kite ou ale tounen nan kabann nan yon minit; men, mwen te panse ou ta vle konnen sa ki te pase."..
  
  
  — Mwen konnen egzakteman sa ki te pase, " li te eksploze. "Mwen te deja di sa nan Endyen sèvis nan sekirite sosyal. Mwen te enfòme nan apèl ou an. Nick, pa kite a kòmanse ak menm bagay la tou istwa fin vye granmoun. Mwen admèt mwen te mal. Pou kòmanse ak, Shiva a pa janm egziste.
  
  
  "Sa ki mal ankò. Shiva egziste, mwen espere ke, pou yon ti tan...
  
  
  "Ki sa yo ou ap pale de?" Malfini rele byen fò. "Mwen te panse ou te fè, ke ou te ale pou yo vole lakay yo."
  
  
  "Petèt an semèn pwochèn, si tout bagay ale byen," mwen te di. Mwen te di Malfini an detay, ki soti nan premye reyinyon ak Mohan ak Gurnek pou touye moun an nan Anand, mwen pran nan Wouj Fort, ak sa ki te pase pwochen. Lè mwen te di l ' tout bagay mwen te konnen sou ti Bwat la, li te literalman choke.
  
  
  Soti nan fen a lòt nan liy yo, yon byen file gen ral te vin nan dè milye de kilomèt lwen anvan repons lan te vini. Hawke a vwa ki te mou ak mens, men mwen pa t 'bezwen yon tradiktè pou di m' ke li te pwofondman te konsène. "Koulye a, ou konnen ki sa mwen vle soti nan ou, Nick...
  
  
  "Mwen gen yon lide vag," mwen te di. "Nan yon bwat, se pa li?"
  
  
  "Mwen vle plis." Mwen vle Shiva ak Haji si mwen bezwen yo. E mwen pa vle yo parselèr, mwen klè, Nick?"
  
  
  — gwo. Mwen te deja deside fè sitiyasyon an dapre kritè ou. Men, sa ki mwen fè ak rezèv la nan ewoyin? Èske mwen ta dwe kontinye batay sa a?
  
  
  "Fè fas ak Shiva premye. Sinon, mwen pral kontakte Endyen sèvis nan sekirite sosyal. Bwat la se pi plis enpòtan, nan kou.
  
  
  "Nan kou, li ale san ki di," mwen murmures.
  
  
  "Èske ou vle pou yo travay pou kont li, oswa ou ta pi pito mwen mande Endyen yo nan etap nan epi ede ou?"
  
  
  "Pa gen ankò," mwen te di. "Si Shiva sispèk ke Endyen an sèvis nan sekirite sosyal ki pral entèfere ak plan l', li pral kouri soti nan peyi a pou pran refij yo nan peyi Lachin, ak lè sa a, nou pral pa janm jwenn li ankò. Sepandan, nan moman sa a, mwen pa panse ke li te wè m ' kòm yon danje imedya, se konsa, mwen mande ou pa mansyone sa a lè ou rele ofisyèl nan New Delhi. Mwen te ajoute ke Anand te fè m ' konprann ki jan li te di konfidansyèl enfòmasyon ke yo te "fwir" nan o yo pi wo nan Sèvis li. "Mwen pa vle zanmi nou yo vole lwen anvan mwen te gen yon chans clip l' zèl."..
  
  
  "Ak rache plim li," Hawk te ajoute.
  
  
  "Oh, nou pral pran ti bwat la nan men l', nan kou.
  
  
  Lè sa a, nou mete kanpe yon kalkile, yon non kòd, se konsa ke li te kapab asire ke li te pale a byen Nick Carter, epi yo pa yon vwa elektwonik, yon briyan envansyon nan yon albanyen syantis. "Sa a se biznis ki enpòtan yo, Nick. Pa ni Moskou ni Washington ap gade Lachin prepare yo devore subcontinent la san yo pa entèvansyon yo. Yo pral fòse yo pran inisyativ la, lagè oswa ki pa gen okenn lagè. Se poutèt sa...
  
  
  "Ki nan ase," mwen koupe, ap eseye ri, men, mwen pa t ' kapab. - Mwen gen yon kontak andedan òganizasyon an. Ak mwen pa aksepte defèt.
  
  
  "Wi, nou konnen," Hawk soupi. "Se poutèt sa mwen pa ka pèdi, ou kounye a... Epi mwen pa ka pèdi ti Bwat la.
  
  
  "Ak Shiva a, twò," mwen ajoute. "Kite a pa bliye peyi Zend a repons a Aleksann legran yo... oswa yo ta dwe nou di Hitler?"
  
  
  "Mwen pa panse ke fin vye granmoun Adolfo te se konsa atizan konn fè oswa menm pou detèmine, Nick. Bon chans; mwen gade pou pi devan pou tande tounen soti nan ou byento.
  
  
  "Prese leve, Chèf. Mwen te pwomèt, trè byento.
  
  
  Yon èdtan pita, mwen parèt soti nan chanm otèl m ' ki gade konplètman diferan de lè mwen te antre nan la American Express biwo yo. Mwen jete m ' rad, pantalon, ak soulye, ranplase yo ak tipik lokal rad: yon blan koton chemiz, pantalon ete, ak kwi sapat. Anonim rad. Mwen douch, kale yo byen, epi finalman, fwote figi m', men, yo ak pye ak yon rad nan gra penti yo.
  
  
  Kòm yon rezilta, mwen te gen yon kòb kwiv mete complexion, ak sa a makiyaj pèmèt m ' nan melanj nan ak foul moun yo. Shiva a, moun yo te chèche pou yon Oksidantal, ak si yo pa entelijan ase pou gad palè a Ameriken Eksprime sòti a, mwen swete yo pa entelijan ase pou yo imajine ke mwen ta chanje rad mwen an, ak aparans.
  
  
  Grefye a dèyè kontwa an nan gwoup la otèl te delice, menm si pi entelijan pase l', New Delhi kolèg. An reyalite, pandan l ap gade m 'ak undisguised kiryozite (mwen gade konplètman diferan soti nan moun yo ki te jis te antre nan), li pa t 'mansyone m' chanje nan rad oswa twomatik chanjman nan koulè po m'.
  
  
  — Mwen ta renmen voye yon telegram la, "mwen te di l' la.
  
  
  "Mwen regrèt sa, men nou pa gen ekipman nan dwa, sahib," li te reponn. Lè sa a, soti nan anba kontwa an, li rale soti yon kat topografik nan Agra ak koulè desen ilistrasyon yo nan vil la landmarks, ki gen ladan, nan kou, Taj Maal lan. "Ou ta dwe ale nan biwo telegraph sou Gwalior Wout. Ou ka voye voye yon telegram soti nan la, " li te konkli, montre yon dot sou papye ak yon kreyon wouj.
  
  
  Mwen te remèsye l', ki plwaye moute kat jeyografik la, ak konsidere yon bisiklèt taksi deyò otèl la. "Nan biwo a post sou Gwalior Wout," mwen te di chofè a. Mwen kirye ak diskou definitivman pa t 'matche ak koulè a nan po m'. Chofè a regarda nan m', l ap gade m ' ak kiryozite a menm kòm grefye otèl.
  
  
  Men, mwen pa t 'fè anyen pou satisfè kiryozite l' yo. Mwen pa t 'kapab rete tann yo ka resevwa pou la telegraph biwo a voye yon telegram nan manadjè a otèl nan New Delhi ak di l' ke mwen pa ta dwe retounen pou yon kèk jou. Finalman, mwen te deside rele Endyen an sèvis sekirite yo di yo sa ki te rive nan ajan yo, Ashok Anand.
  
  
  Finalman, mwen te gen kouri nan yon anpil nan al fè komisyon anvan reyinyon Reeva nan sèt. San yo pa gaspiye nenpòt ki lè, chofè a taksi te dirije nan yon direksyon ki nan nan biwo a post. Pandan se tan, mwen gade alantou ak gèrye nan je a, espesyalman, chak fwa mwen te wè yon moun sou yon motosiklèt.
  
  
  Osi lwen ke mwen te konnen, Shiva a moun yo te toujou ap chèche pou m', se konsa, mwen bezwen yo rete kòm detèkte ke posib. Oke, nouvo mwen an rad ak makiyaj te ede m 'yon bann, men mwen pa t' vle pran risk nesesè.
  
  
  "Se Sahib yon aktè?" "Ki sa ki se li?" chofè a s ' aventure kòm li te rale moute nan biwo a post sou Gwalior Wout.
  
  
  "Gen kèk moun ki panse mwen se yon aktè... mwen te di.
  
  
  "Lè sa a, petèt sahib a vle bay m 'dedikas l' yo.".. La Ameriken pran yon plim ak papye; ak yon souri, mwen grifone non yo sou moso papye, mwen te bay yo. Mwen te fèt deyò. "Mèsi poutèt ou anpil anpil, sahib! chofè a te deklare ak yon souri kè kontan.
  
  
  Mwen pa t 'rete tann pou l' reyaksyon a yon fwa li te dechifre la madjigridji. Apre yo tout, tout moun konnen ke James Bond ki te pran retrèt pou plizyè ane.
  
  
  Santral la nan pòt la nan biwo a post te vid; mwen te antre nan san yo pa atire atansyon anpil oswa wè Shiva a twa motè goriy yo.
  
  
  Mwen voye yon telegram, peye nan nouvo klere nòt bank yo, epi lè sa a, yo pwente m ' nan kap vini an sal pou lokal yo ak apèl long-distans. Te gen yon long liy nan la devan kontwa an, se konsa li te yon lòt ven minit anvan li te vire m 'a antre nan izolwa a telefòn a pandan y ap operatè a lage m' nan liy la nan New Delhi.
  
  
  Malgre ke otèl la kantite glise lide m', mwen pa t ' bliye nimewo telefòn nan Ashok nan bòs nan travay. Mwen chita sou yon an bwa tabourè a ak fèmen pòt la vè dèyè do m'. Lè telefòn nan sonnen, mwen pran li moute ak imedyatman yo te jwenn tèt mwen sou liy ki nan Hawke a kolèg Ameriken, yon nonm yo rele Puran Das.
  
  
  Endyen Sèvis Sekrè pa t ' konnen vre objektif misyon mwen. Natirèlman, li te yon miltimilyon-dola chajman nan ewoyin, men pa gen okenn yon sèl allusion nan imitator nan Haji vwa.
  
  
  Mwen pa te menm te pale osijè de l ' ak Anand nan bòs nan travay jis kounye a. Men, mwen te di l 'sa ki te rive l' ajan. Kòm mwen sispèk yo, yo pa jwenn kò a ankò. Mwen te bay Das tout enfòmasyon ki nesesè yo, ki gen ladan adrès la nan yon kafe lari a tou pre Nehru Park nan Delhi.
  
  
  "Ou te di ou pa t' gen yon chans rankontre Anand," Das pwente soti nan m 'apre mwen te bay l' tout detay yo nan Ashok nan lanmò. "Men, ou te pale m asistan sèlman yè, mwen panse ke."..
  
  
  "Mwen pè li twò long yo eksplike," mwen te di. "Mwen te anba presyon, si ou konnen sa mwen vle di...
  
  
  "Pa gen, mwen pa konprann, Mesye Carter," Das di dryly. "Apre sa, mwen pa jwenn li komik ke ajan mwen se mouri." Mwen pa konprann ki sa ki pwal sou; youn jou ou di nou ke ou pa janm te rankontre Anand, pwochen jou a ou vini nan epi li di nou ke li te mouri. Sa a pouvwa ap ka a nan peyi ou, men isit la nan peyi Zend, nou valè lavi moun plis pase nenpòt lòt bagay.
  
  
  "Koute, Das: mwen pa t 'rele nou nan yon konferans m'. Lè mwen te di mwen te anba presyon, mwen vle di ke yon moun te mete yon zam nan do a nan tèt mwen, k ' ap kòmande m pou m di egzakteman ki sa mwen te di. Kwè m', ajan ou a lanmò a te pwofondman detounen m'. Men, si li la nenpòt konsolasyon, mwen di ou ke Ashok a asasen yo pral pa gen okenn ankò kapab jwe wòl la nan bouro nan non an nan Cobra.
  
  
  "Èske mwen ka mande w kote ou ye kounye a, Mesye Carter?"
  
  
  "Mwen pa ka ba ou nenpòt enfòmasyon: pa ankò, de tout fason.
  
  
  "Mèt mwen fè ou sonje ke ou libète a nan aksyon nan peyi sa a se konsidere kòm yon koutwazi yo te akòde yo ou Gouvènman an?"
  
  
  "Se mwen menm byen okouran de Madame Gandhi a koperasyon.
  
  
  "Lè sa a, tanpri di m' sa ou rezon ki fè pou yo te vini nan peyi Zend." Mwen ka pa gen okenn ankò grant ou libète mouvman si mwen rete nan fènwa a sou tout...
  
  
  Yon bagay pa son dwat.
  
  
  Mwen vin chonje fwit Hawk ak Ashok Anand te gen te di m ' sou. Das te anyen men chaleureux ak koperativ, vwa l ' sèk, prèske agresif. Mwen te pa janm te kapab jwenn soti ki jan de Cobra hitmen, Ranjit ak Gurnek, jwenn deyò sou reyinyon mwen ak Anand nan kafe a nan pak la. Si li te gen te sanble tankou yon konyensidans lè sa a, mwen te trè asire w kounye a...
  
  
  Sòf si, mwen konkli, Das te gen te avèti yo.
  
  
  Nan kou, li pa ta dwe difisil oswa etranj pou l 'mande ajan an kote li se ale nan satisfè m'. Apre sa, li te gen pouvwa kontakte Shiva, espere touye de zwazo ak yon sèl wòch.
  
  
  "Oke, Mesye Carter," Das di enpasyans. "Èske w detèmine pou yo trete m' kòm si mwen te bòs nan travay ou, Mr Hawk, oswa w ap ensiste ke ke biwo mwen an trete w byen?"
  
  
  "Pa, mwen se pa menm rèv la, Mesye Das. E depi ou se konsa insistans, mwen pral kite ou konnen ke m ' ap rele soti nan Bombay. Mwen mansyone otèl la, mwen ta te rete nan yon kèk ane de sa, e li te ajoute , "Si ou vle, ou ka voye voye m' yon sèl nan moun nou yo." Mwen anrejistre kòm Kent, Clark Kent, chanm 747.
  
  
  Si li te yon Ameriken, li ta konprann. Men, li te fèt nan peyi Zend, se konsa li pa t ' jwenn li etranj ke mwen te rete nan yon otèl nan anba yon non sipoze. Petèt mwen souzèstime l', petèt li te jis énervé pa ede mande pa RACH.
  
  
  An menm tan an, sepandan, li te sanble posib ke m sispèk sou lwayote l ' yo ak koneksyon nan Shiva òganizasyon yo te byen fonde. Ak mwen pa t ' kapab pran nenpòt chans, depi Shiva se sou ki lach la ak posede ti Bwat la.
  
  
  "Mwen pa ka tann pou pale ak kèk nan pèp ou a, Mesye Dass," mwen konkli. "Apre sa, mwen vle eksprime kondoleyans mwen sou lanmò nan Anand. Mwen espere wè ou ajan aswè a.
  
  
  "Li pral isit la alantou dis, Mesye Carter," Puran Das te di byen vit. Epi mwen gen konfyans plen.
  
  
  "Mwen espere ke se konsa, Mesye Das.
  
  
  Mwen jwenn li difisil yo siprime sarcastic ki menase yo montre nan vwa mwen. Men, aparamman, ofisyèl yo pa t ' avi anyen. Mwen hung moute yo epi yo leve kanpe, rive pou pòt la vè nan izolwa a telefòn.
  
  
  Deyò, yon moun ki bloke chemen mwen. Epi li pa t ' yon moun lòt nasyon.
  
  
  
  
  10
  
  
  Mwen pa t ' konnen si wi ou non yo di alo oswa orevwa.
  
  
  Dezyèm ekspresyon a te enfiniman pi preferab ke, yo bay ke moun nan devan m', yo dèyè yo vè glisman pòt, te yonn nan twa Sik yo mwen ta wè ap bat vit vit nan direksyon pou Agra, kouri dèyè m'.
  
  
  "Ou gen konplètman chanje aparans ou a, 'sahib' Carter, "nonm sa a te remake, mete jenou l' sou devan pòt la, pouse l ' tounen yon pous kèk. Li te fèt nan yon febli pistolè nan men nan yon sèl. Endyen a entansyon yo yo te trè entwisyon.
  
  
  — Ou konnen ki sa ki moun ki di, " mwen di ak yon ri fòse. - Lè nan lavil Wòm, yo gade tankou Women yo.
  
  
  Li te kòmante. "Men, lè ou se nan peyi Zend, fè sa ki Endyen yo fè, eh?"
  
  
  "Natirèlman. Mwen te toujou te konsidere kòm yon bon dyab, tout bagay sa yo konsidere kòm. Men, pa ou sipliye m pou m swiv ou, sahib?" Oswa ou ta pito fen konvèsasyon nou an sou yon pi plis eksplozif sonje? "Zam a te vize dirèkteman nan pwatrin mwen.
  
  
  Endyen Sikh te pa yon moun sòt. Epi li pa te s ' amuse nan tout pa m serye ak serye atitid. Mwen pa t ' jwe komedyen pou okenn rezon; mwen jis te vle achte tan. Li louvri pòt la ak siy pou m 'pou yo vini avèk l'.
  
  
  "Manyè di m' ki jan ou te jwenn m'."
  
  
  "Èske ou toujou se konsa, sarcastic, 'sahib' Carter?"
  
  
  "Se sèlman lè yo ap eseye pou kanpe sou tèt zòtèy pye m', mem sahib," mwen replica, lè l sèvi avèk non an menm jan si mwen te adrese yon fanm.
  
  
  An repons a joure, se Sikh pouse yon .45-kalib pistolè nan do m 'ak, samblan yo kontinye diskite agréable avè m', mennen m ' nan gwoup la nan biwo a post la pòt k ap vire ki mennen ale nan lari an. "Anplwaye otèl renmen roupi," li te chuckled, finalman reponn kesyon mwen an. "Epi pa gen otèl anpil nan Agra. Jis montre m ' yon foto nan "sahib" Carter , e lè sa a, otèl la grefye di, " Wi, sa a guy jis ale nan biwo a post, sou dis minit de sa..." "Sahib" Carter panse ke li se trè entelijan, ke li se ri nan Shiva! Men koulye a," sahib " Carter a konprann ke li se estipid, ak pa Cobra moun.
  
  
  Te gen yon allusion nan vo anyen ak triyonf la nan Endyen an nan vwa. Men, mwen te plis konsène sou po m 'pase fyète l' yo. Atravè pòt yo vè, mwen te wè de nan zanmi l ' chita sou motosiklè-skoutè, yo je fiks sou post la pòt biwo.
  
  
  "Ou pa vle fè mal / ditò inosan fanm ak timoun, fè ou?" Mwen te mande konpayon mwen kòm li te fèt yon zam nan kolòn vètebral mwen, kòmann-nan m ' lè yo louvri pòt la. "Panse ki jan anpil san te koule pou gremesi, sahib!
  
  
  "Li pral san ou, sahib, pa yon lòt moun la.
  
  
  "Lè sa a, gen pitye pou defans moun ki pòv," mwen murmures, rive soti ak peze m ' louvri palmis kont pòt la. Dwa nan devan m', yon grès, lou fanm trudged moute mach eskalye yo ak konbatan lanteur. Mwen pouse pòt la ouvè yon pous kèk, se konsa ke mwen te kapab tande vole a nan yon tan sari swa sou etap mab. Solèy la glinted yon ti tan sou bijou fanm nan te mete nan nen l ' kòm li te rive jwenn tèt yo nan mach eskalye yo.
  
  
  Li pa t ' gade leve, li te kòmanse yo louvri pòt la.
  
  
  "Souple," mwen te di byen fò, y ap eskive bò lanmè a. Mwen te asire w ke yon Sikh pa ta rale deklanche la se konsa, fèmen nan yon fanm. Li te souri e yo nodded yon ti kras, tou de men hatian pake vlope nan yon fèy papye nwa ak mare ak yon kòd fò.
  
  
  "Mwen espere ke li pa frajil," mwen murmures, pran pake a soti nan men l'.
  
  
  Fanm nan bouch la tonbe louvri nan sipriz. Mwen pa t 'konnen si Shiva te bay lòd mesye l 'pote m' tounen nan villa la tou vivan oswa ki mouri; men mwen pa te ale nan di tèt mwen ke. Mwen jete sak la nan Endyen an; mwen deklanche dwèt kase ak bal whizzed nan lè a.
  
  
  Piki a atire atansyon tout moun lan. La grès, fanm lan pete rele sevè, ak gunslinger kouri pou pòt la nan yon panik. Moun ki nan biwo a post te kòmanse kriyan ak kouri nan tout direksyon kòm Endyen yo te eseye chape. Mwen pa t 'vle l' yo glise ale tèlman fasil.
  
  
  Mwen flicked pye gòch mwen an, aterisaj yon pwisan kout pye anba nonm sa a jenou. Li te repati ak rale deklanche la ankò. Nan tèt la nan pòt la vè fann. Son an nan echanj kout zam ak vè ki kase te nwaye soti surèksite urleman nan moun ki prezan ki moun ki yo te panse yo te bloke nan biwo a post.
  
  
  Gwo fragman nan vè yo te gaye toupatou sou etaj la ak etap mab. Mwen jete tèt mwen ak tout pwa m', k ap deplase janm mwen yo trè byen vit, yon sèl tou dwat devan yo, lòt la yon ti kras bent pou balans. Li frape Endyen sou jenou an ak twa fwa fòs la nan kònen a an premye.
  
  
  Janm li vwale fòs; li te ap eseye rete kole sou ankadreman an pòt-la; mwen te dwat dèyè l'. Li pa t 'tounen gade dèyè kòm li te eseye jwenn nan pye l' yo. Mwen rale men m 'tounen se konsa, sa m' pwen frape l 'pi ba zo kòt yo; lè sa a, mwen lage yon visye tournwa ki kraze zo l' yo.
  
  
  Nonm sa a pa t ' kapab kenbe tounen yon pè kriye anvan ou glisman pi devan. Mwen kenbe men m ' sou zepòl li koulye a, pouse yo kòm difisil kòm mwen te kapab. Deyò, de lòt yo vole sou motosiklèt yo. Nan zam jete yon menasan lumière nan solèy la, menm jan yo te kouri nan direksyon pòt la.
  
  
  Touye yo yon sèl nan yon tan ki te pi fasil pou m ' pase elimine tout twa yo ansanm. Premye Endyen kontinye jemi, ap eseye gratis tèt li soti nan mwen priz. Misk mwen tensed kòm mwen plede yo pote tèt li ak zepòl desann nan briyan fragman nan glas.
  
  
  Li leve ak yon lapenn terib, ki te fini nan yon-wo 'al moute kan rèl kòm premye teson nan glas pèse kò l'. Mwen te kenbe pouse l', l ap gade glas la pierce po l 'anvan yo rantre nan l' toro kou.
  
  
  Yon lòt piki te nwaye soti yon koral nan urleman surèksite, ak yon bal prèske pès tèt mwen. Mwen te fèt an Ameriken desann ak yon sèl men, ak lòt mwen te eseye janmn ka rache soti nan fizi l ' yo. Koulye a, li pa te gen okenn fòs gòch a kòm yon teson nan glas pèse l ' miskilè kou, tou dousman jouk nan zo:.
  
  
  Lè glas la a frape l ' atè a carotid, li te tankou koupe yon kawotchou jaden. Yon kouran nan san spurted soti ak pwojeksyon nan tout figi m 'ak devan chemiz m'. Nonm lan kite soti yon rèl ki te tounen nan yon konfonn glouglou jan mwen jete l ' nan tè a, etandu sou gwo fragman nan glas. Dwèt yo demare, ak blunt-rtrouse pistolè te tonbe nan etaj la. Endyen yo te eseye ogmante tèt li, men san an te twòp pou yon gwo twou san fon kou blesi.
  
  
  Lè sa a, kò l 'te kòmanse souke konvulsiv, men l' leve nan lè a kòm yo si yo te vle grafouyen yon moun... dènye a dans nan yon dekapite poul ki ap senyen.
  
  
  Mwen toujou te gen de lòt moun yo netralize. Yo pa te gen okenn ekstrèm enkyetid pou inosan espektatè yo nan trajedi a, epi yo te kòmanse tire nan m ' ankò.
  
  
  Bal la frape moun, ki moun ki te writhing sou planche a nan terib agoni. Si glas la kraze nan l 'atè a carotid pa t 'deja te touye l', bal la te fin fè travay li yo. Nonm lan tonbe plat atè ak yon konvulsion kontraksyon nan nè ak misk.
  
  
  Mwen te kanpe dèyè mò figi, scuffing planche a ak pye m', jouk tan mwen te jwenn zam la. Mwen leve soti vivan m ' zam yo tounen tounen dife nan de lòt Sik. Yon moun mete sou alam la. Mwen pa t 'vle yo dwe isit la lè lapolis te rive, yo tou, paske yon arestasyon ta gen anpeche m' nan ale nan la reyinyon avèk Reeva.
  
  
  Se konsa, olye pou yo te tire de zòm ame, mwen vize pou wou devan yo nan yon motosiklèt ki pake nan devan nan biwo a post. Bal la kole nan l ' tankou bè. Chantèz pou yo chape nan lè a ki lakòz youn nan de moun yo vire alantou yo wè sa ki te pase.
  
  
  Mwen rale deklanche la ankò epi l ' tande yon bal siflèt nan lè a. Mwen ki vize pou Endyen yo tounen, men, olye pou w pèse kò w kolòn vètebral l 'yo, bal la frape l' nan do a nan kwis pye. Blesi yo pa te fatal, men, nonm sa a te kapab pa mache. An reyalite, li te ale limp tankou yon fèy papye lè mwen gade alantou pou yon lòt fason deyò.
  
  
  Mwen pa t ' panse ke mwen ta dwe kouri dèyè pa dènye a nan twa Cobra hitmen. Li te apiye sou kò a nan zanmi l', epi lè mwen rale deklanche la pou m fini l ' nèt, mwen te konnen mwen ta te tire la dènye piki. Ak mwen toujou pa t 'gen tan jwenn minisyon pou Astra mwen te resevwa soti nan Nirad mwen anvan m' te di l ' pou yo ale nan lanfè.
  
  
  Mwen te rive nan m ' tounen pòch. Mwen ranmase Astra, li tonbe sou planche a, ak ranplase li ak yon .45-kalib pistolè ki te pi bon pase Astra, yon anpil pi lejè pistolè. Pa mansyone, mwen pa t ' vle pote de zam yo. Youn te pi plis pase ase, espesyalman depi mwen te yon ti jan fyè yo jwenn ke mwen pwenson ak anvwaye yo te prèske yon plis serye fòm lan nan defans pase Reine a luger.
  
  
  Mwen gade retounen lakay yo epi yo te wè youn nan Sik yo ede l ' kamarad blese sou yon motosiklèt ak kawotchou yo entak. Sapat nan pye m ' creaked byen fò yo kòm mwen te kouri atravè gwoup la epi lansa dèyè post biwo vann san preskripsyon.
  
  
  Te gen pil nan sak plen nan lapòs. Mwen glise nan sache yo ak kouri tankou yon moun fou ki anba nen nan a sezi mailmen, ki moun ki te nan frizè ak yo te pè. Postal ak telegraph travayè yo te sanble yo dwe nan yon eta de hypnosis. Yo louvri bouch yo san yo pa k ap deplase ak jis swiv m ' ak je yo.
  
  
  Nan sal la tounen louvri sou yon waf chaje. Klòch alam kontinye bag, ak abitye jemi nan polis sirèn yo ta ka te tande nan distans la. Mwen mande si nan de Endyen yo a, mwen ta kite vivan yo te chape nan batay la. Si yo nan plas, mwen te asire w ke yo ta swiv m ' desann osi lontan ke mwen te rete nan peyi Zend. Men, mwen pa t ' vle pèdi devan je nan yo oswa Reeva... pa di yon mo. Malfini imedyatman konprann enpòtans ki genyen nan misyon m', se konsa mwen bezwen pou jwenn ti Bwat la anvan Shiva itilize li.
  
  
  Ki sa ki anmande m 'pi plis nan, ak ki sa ki te fè moute mwen arselan tèt ou kòm mwen vole sou waf chaje nan ras ant de vans, si wi ou non te Shiva ta rete isit la pandan y ap mwen te gen yon chans yo deranje plan l' yo. Si mesye l 'yo te retounen nan villa la, yon sèl ak yon bal nan janm li, rapòte ke lòt la te mouri, Shiva ta yo te parfe kapab nan procesna moute ak toudènyeman si mwen pa te rapòte l' la Ameriken lapolis. Li se posib ke li te deja pran etap sa yo li dwe tou pare yo kite peyi a.
  
  
  Sòf si, nan kou, Reeva te kapab kenbe l ' tounen. Te gen yon lòt bagay ke ta ka konvenk Shiva ke mwen te pa yon imedya menas pou plan l ' yo, ak sa ki te ki baze sou ki mwen dout ke Puran Das te yon konplis nan Cobra a plan. Si Das te gen pale nan Shiva apre m te fin resevwa apèl nan telefòn (ki vle di ke m sispèk nan ofisye a lwayote yo te baze sou reyalite yo difisil, pa sèlman entwisyon), Shiva ta te konnen ke mwen te kouche lè m ' te reklame yo dwe nan Bombay, ak ki mwen sispèk Das. Lè sa a, li ta tou pou imajine ke si mwen te konvenki ke Das te patisipe nan Cobra trase a, mwen ta dwe gèrye nan kontakte nenpòt Endyen depatman lapolis... oswa nenpòt ki sèvis sekrè branch.
  
  
  Li te jis yon ipotèz, men mwen pa t 'kapab risk la Ameriken lapolis entèfere ak misyon mwen, e mwen pa t' kapab kite Shiva pou vole pou Lachin ak ti Bwat la nan posesyon l ' yo. Reeva te moun nan sèlman mwen te kapab jwenn enfòmasyon nan, ki yon ti tan eksplike m plasman, ak revele tonton li nan absid ak pè plan. Ti fi a te pwomèt moun ede m'. Sa a se pa yon kesyon de peyi samari jès, men nan sans komen. Kite tonton l 'chape anvan mwen outsmarted Shiva a vle di lanmò sèten pou papa l' yo.
  
  
  Li pa t 'menm konnen ki kote Shiva te kenbe papa l' la prizonye, menm jan li sèlman pèmèt l 'pou pale ak l' sou telefòn nan. Mwen te gen jwenn soti, men si Shiva disparèt nan peyi a anvan mwen te gen yon chans pou ranpli misyon an, lè sa a, menm mwendr espwa pou yo libere prizonye te pèdi pou tou de nan nou. Erezman, mwen jere yo jwenn lwen soti nan pòs biwo yo anvan la polis Endyen ki te bloke m'.
  
  
  Sirèn te toujou griyen lè mwen jwenn mwen nan ale nan boutik yo sou lòt bò a nan biwo a post. Mwen pa t ' sispann yo gade tounen, men kenbe yo ap mache, glise nan yon magazen ti kote te gen yon gwo melanje nan atik yo ak machandiz yo ki te sanble yo kache jis kòm anpil peche.
  
  
  Mèt kay la, yon granmoun aje nèg ak bese zepòl men entelijan ase yo rekonèt yon potansyèl achtè imedyatman, te demisyone pou pi devan kòm pli vit ke mwen te antre nan magazen an. Nonm sa a te pale angle ak yon fò aksan Britanik, ak ki lè mwen te eksplike sa mwen te vle soti nan pwodwi l', li te entelijan ase pa entèwonp m 'oswa mande m' nenpòt ki kirye kesyon sou mwen kirye Ameriken.
  
  
  Malgre dezekilib ant mwen kirye ak Endyen rad ki te sou, li prezante ' m kòm si te gen pa gen anyen etranj sou li. Li te kapab bay m 'ak minisyon pou .45-kalib pistolè a, mwen te gen yo te prete sòti Sikh, men yo ofri m' yon gwo buffalo-po pistolè. Kwi, kòm mwen reyalize lè m 'te achte sapat, pa t' fasil jwenn nan peyi Zend. Men, buffalo fwe te nan bon kondisyon, menm jan li te koton levit. Chemiz la mwen te pote a te kouvri nan san, men mèt kay la boutik pa t ' sanble twò enterese. Roupi ap toujou roupi, e ke sa a bagay la prensipal yo.
  
  
  Mwen chanje rad mwen nan magazen an. Lè mwen remèt san levit nan mèt kay la, li woule l', yo jete l ' anba an bwa vann san preskripsyon nan la tounen nan magazen an. "Èske ou vle nenpòt lòt bagay, sahib?" — Ki sa ki se li? "li te mande ak yon twinkle nan je l' menm jan mwen te pran soti kèk nan bòdwo ki soti nan bouchon mwen te kenbe nan pòch mwen.
  
  
  "Èske ou gen yon bale?"
  
  
  "Yon bale?" — Ki sa ki se li? " li te repete, pa konprann.
  
  
  "Li se yon bale," mwen te di, ak yo te fè yon jès bale ak tou de men.
  
  
  "Oh, repons lan se wi, mwen konprann! li te reponn, voye mesaj. Li pwonmennen je l 'pou sa m ta mande l'.
  
  
  Li te pwobableman menm bagay la tou bale li te itilize pou bale magazen l 'yo, men li pa t' kapab rete tann yo bay li nan m', a nan pri an dwa, nan kou. Pri a se san dout trè wo pou Agra pri a, men an menm tan an li te sanble ridikil ki ba yo m'. Nonm sa a te vle vlope bale a nan yon fèy papye nwa, men mwen te eksplike ak yon souri ke mwen ta pran li kòm li se.
  
  
  Li gade yon ti kras konfonn, se konsa anpil konsa ke li te dezaprouve ak bese je l', prèske wont ak peche ke mwen te pran lwen opòtinite pou fè yon nòmal seremoni apre achte yon atik. Li te mande. "Eske se sa ke ase, sahib?"
  
  
  "Wi, mwen panse ke yon bale ak yon buffalo nekoulan yo ase anba sikonstans sa yo. Ou pa gen okenn minisyon, fè ou?
  
  
  Nonm sa a ap tranble anba pye tèt li plizyè fwa. Mwen rale soti yon lòt klere nouvo bòdwo a ak pouse li nan rejyon palm li. "Ou te pa janm wè m', oke?"
  
  
  — Mwen te pa janm wè nenpòt moun ki, " marchands repete, mete lajan nan pòch li san ezitasyon.
  
  
  Mwen te pran soti yon lòt bòdwo, epi repete operasyon an. "Èske ou kapab di m ki kote mwen ka jwenn minisyon la?" Yon zanmi m 'envite m' pou yo ale lachas nan peyi a...
  
  
  "Yo dwe onèt,' sahib, ' mwen pa konnen kote ou ka jwenn minisyon la ou bezwen. Nou se lapè moun yo isit la nan Agra. Se sèlman otorite yo posede zam.
  
  
  "Èske ou sèten ou pa sonje nenpòt ki boutik ki kote mwen ka jwenn ki sa mwen bezwen?" Mwen ensiste pou l di, ak jan mwen pale, mwen lage l ' lajan an.
  
  
  Li te di. "Jis yon ti moman!Li mete bòdwo a nan pòch li, li te mache a tounen nan magazen an. Mwen ap gade jan li te grifone yon bagay sou yon moso nan papye nwa. Lè li lage m ' yon moso papye, mwen regarda nan non an ak adrès la yo ekri sou li. "Li nan bagay la pi bon mwen ka fè, sahib," nonm sa a ekskiz. "Si Basham pa gen sa ou bezwen, mwen pa panse ou pral jwenn minisyon isit la nan Agra. Sa a se yon modès vil... nou vann bagay sa yo sèlman pou touris yo. Ou konprann, pa ou?
  
  
  "Nan kou," mwen asire l ' yo.
  
  
  Se konsa, mwen te ale deyò, ame ak yon broomstick, yon fwèt kwi, ak yon .45-kalib pistolè ki ta gen te itil si sèlman li te kapab tire. Men, nan pwen sa a, nan kou, mwen pa t ' kapab pote plent. De tout fason, mwen te toujou vivan. Byen satisfè, lè ou konsidere tout bagay mwen te nan.
  
  
  
  
  11
  
  
  Li te yon enkwayab ekspozisyon an nan primitif ak enkontwolab fòs fizik ke mwen raman wè. Nonm lan te deplase avèk sa etonan vitès ak ladrès sa yo ke mwen pa t 'kapab ede apiye tounen nan chèz m', santi misk yo nan vant mwen kontraksyon. Li sote nan lè a ak swooped desann tankou yon tig, ak favè felin yo ki te yon pati entegral nan l ' ki ka touye moun gwo abilite.
  
  
  Epi, tankou yon tig, li te gen grif-tankou dwèt ame ak grif ki file tankou grif. Nan dezyèm nan pwochen an, li te itilize l ' ki ka touye moun zam pou grate lòt moun nan fè fas a, kite gwo san blesi yo ki te sanble yo dwe fè mete pòtre nan kò fizik la.
  
  
  San te kòmanse degoute, twal lenn tou rigòl jayisman soti nan gwo twou san fon koupe nan zo yo. Nonm lan te gade anonim, karakteristik li yo mekonesabl, kò l ' pandye nan ard tankou po a ke yo te kale koupe. Souflan, li te eseye fè bak, men, te atake ankò.
  
  
  Pa kontni ak vire opozan li nan fè fas a nan yon san mas, Tiger a swooped desann sou l'. Mwen te wè dan tankou byen file tankou sabr, pwenti, epi file. Mwen te souke ak degou, men mwen pa t 'kapab pran je m' koupe nan sèn nan, yo kriyote ak indiféran a nan lavi imen.
  
  
  Mwen kontinye fikse nan pasyon. Nan detriman figi a leve soti vivan li yo, men fè grèv ak kwen nan palmis la: Li te la ki pi pafè chante chante-nal chi-ki kout pwen an mwen te janm wè.
  
  
  Isit la se yon avètisman ke mwen pa t ' kapab jis inyore, sou sa ki ka rive lè sèten "disiplin"-patikilyèman karate ak "koun fu" - yo te itilize pou fè moun mal olye ke yon kòz jis. Mwen pa janm kwè nan sa yo pinisyon oswa vyolans pou dedomajman pou la nan vyolans. Mwen souke tèt mwen malheureusement ak regarda nan lumineux rele nan m ' gade.
  
  
  Mwen te achte yon Japonè mak gade byen bonè sa a maten. Li pa t ' ankò senk è. Mwen te gen de zè de tan kite, se konsa, mwen vire atansyon m ' tounen nan fim nan, yon Hong Kong-style dram.
  
  
  Nò Sinema a te chita sou Taj Wout yo, jis pou raple m ' ke mwen te gen ankò yo vizite pi popilè Taj Mahal. Men, mwen pa t 'azade montre figi m' nan tankou yon jwèt popilè yo ak kote ki gen anpil moun. Mwen sètènman pa t ' chita nan yon sal sinema jis gen plezi whiling lwen jounen an. Depi mwen te asire w ke gen moun ki yo soti nan Cobra te toujou prowling nan vil la, ap eseye jwenn m 'se konsa ke yo te kapab fini m' wete, mwen te chwazi a fim teyat pou yo rete inapèsi pou osi lontan ke posib.
  
  
  Mwen te gen yon mani ak pral tounen nan Shiva a chato pour fer fas avek l', men mwen pa t 'konnen ki jan anpil gad te nan mons la nan sèvis yo, ak mwen pa t' menm konnen si li te toujou la. Reyinyon an ak Reeva te pwograme pou sèt è nan yon ti vil sou ven kilomèt soti nan Agra.
  
  
  Plas la kote nou te sipoze al kontre te li te ye kòm Fatehpur Sikri, yon vil te abandone nan mab ak grè. Avèk èd nan yon gid mwen te achte nan menm magazen an kote mwen te achte gade, mwen te kapab pran yon kat topografi nan plas la nan tèt mwen. Te gen anpil gwo kay yo isit la, gen kèk ki gen gwo eskalye ak balkon neglijans vas lakou. La lontan-abandone konplèks nan bilding yo bay la pafè sekrè pou tou de nan nou, yon plas kote yo te kapab pale nan lapè san yo pa ke yo te dekouvwi pa byen-ki resevwa fòmasyon Cobra ajan.
  
  
  Li te aswè a lè mwen te gen, ak sa ki te tou an favè m ' yo. Fènwa pral pwoteje m ' soti nan furter je yo nan Shiva a motè bwigad. Mwen sèlman pwoblèm nan, sepandan, te ke mwen pa t ' kapab jwenn ase minisyon pou pistolè.
  
  
  Mwen te swiv vandè nan konsèy yo ak te ale nan vizite yon Ameriken yo te rele Basham. Li te gen yon pyès ki nan konpitè magazen kap vini an nan baza an, yon ti boutik kote ou ka jwenn tout bagay soti nan mato a opyòm. Men, pistolè katouch yo pa te enkli nan asortiman a. Li pa t ' sou lajan, li te sou aksè.
  
  
  "Mwen bezwen omwen ven-kat èdtan, sahib," vandè a te di lè m 'te pran l' sou kote, pou eksplike ki sa mwen te kap chèche.
  
  
  "Ven-kat èdtan twò lontan," mwen te di.
  
  
  Li te leve men l', pla leve. Vid kòm vid te .45-kalib pistolè ki te yon fwa ki te fè pati Cobra nonm ki moun ki ta senyen nan lanmò nan biwo a post. Mwen rale soti yon bouchon nan bòdwo a, ak Basham niche bouch li hungrily, je l 'pa janm kite lajan an mwen balanse nan figi l' yo.
  
  
  "Mwen ta gen kè kontan yo sèvi ou, sahib.".. men, men m ' ap mare. Katouch yo ou ap mande m ' sou se pa fasil yo te jwenn nan peyi Zend. Mwen bezwen omwen yon jou yo jwenn yo...
  
  
  "Li se yon wont reyèl... pou tou de nan nou. Pou moun ki malad!
  
  
  "Men, petèt mwen ka montre w yon lòt bagay," vandè a te di, ak te disparèt nan la tounen nan magazen an, se sèlman vini soti yon minit pita ak yon entèselan talon ke li te kenbe nan men l ' tankou yon atik presye oswa yon ofrann pou bondye. Si reptil Naga divinité te ap gade sèn sa a, mwen se asire w ke yo pa ta dwe satisfè. Nan talon te kounye a tache ak mwen avanbra nan yon trè limyè gèn, prèske ki idantik ak yon sèl la mwen te chire lè Shiva a gason yo te jere yo dezame m'.
  
  
  Se konsa, mwen te gen yon kouto, yon bale (yo tounen vin nan de ki idantik baton sou yon pye long chak), ak yon buffalo fwe. Tout bagay ki te sipoze ranplase zam la. Mwen pa t 'konplètman san zam, okay, men mwen pa t' yon mache depo, swa.
  
  
  Sepandan, si tout bagay te ale selon plan, mwen pa ta ka menm gen sa nesesè yo sèvi ak yon zam. Mwen te gen okenn entansyon pou date Cobra moun jouk mwen te pare pour fer fas avek Shiva sou yon pi plis pèsonèl pase sou baz anvan okazyon.
  
  
  Se konsa, li te enpòtan pou ke reyinyon an avèk Rhea al fèt san pwoblèm. Mwen te pwomèt la ti fi a jwenn ak gratis papa l'. Nan vire, li te montre ke li se pi plis pase vle pou yo eseye jwenn tout posib enfòmasyon. Yon pak ki te fèt ak te fè soti nan yon fòm nan mityèl dezespwa. Reeva bezwen m', ak mwen te bezwen l ' menm jan anpil, si se pa plis.
  
  
  Se konsa, mwen te chita nan chèz mwen an ak kontinye ap gade fim nan, koute yo soti-of-senk vwa yo, koulè yo kòm byen klere ak supèrb kòm yon aliminyòm pye bwa nan Nwèl. Tit yo, youn nan Hindi ak lòt la nan Bengali, pwobableman te gen trè ti kras fè ak vle di yo nan lang angle dyalòg. Men, ritm, enkwayab konpetans yo nan karaktè prensipal la nan atizay la nan "koun fu" kaptive lide m'.
  
  
  Fim nan te fini nan kat-trant. Pwogram nan te anonse yon fen nan fim nan, se konsa, mwen te resevwa moute soti nan chèz m ' ak mache nan yon sèl nan sòti yo, melanje yo ak amize yo ak fè kòmantè foul moun yo. Yon fwa mwen te nan lari a, li pa t 'difisil pou m' ale inapèsi jouk mwen te jwenn yon taksi pare pran m ' nan tout vil te abandone nan Fatehpur Sikri.
  
  
  Chofè a, ki byen raze ak san yo pa yon devan mouchwa tèt, erezman (mwen te kapab wè Sik yo toupatou nan moman sa a), te mande m ' pou senkant roupi pou yon demi-èdtan woulib. Sou mache a nwa, yon dola te vo douz roupi. Li te yon pri rezonab, se konsa mwen te ba l ' lajan an nan avanse ak moute nan backseat la nan yon fin vye granmoun Citroen.
  
  
  Pa gen okenn motosiklè-skoutè ki te swiv nou, ak pa gen okenn chofè taksi yo te eseye rapouswiv nou. Pou yo kapab egzak, vwayaj la nan Fatehpur Sikri te genyen. Li te menm chemen mwen te pran apre mwen fin chape soti nan Shiva a chato. Mwen lonje sou chèz la menm jan nou te pase nan ranje yo nan couverture ki separe kay la nan lari an. Pa te gen okenn yon sèl nan je, ak chato a, ak li chaje tè a mi yo, gade vid ak abandone yo.
  
  
  Mwen pa t ' kontan, nan kou, paske mwen te panse nan Shiva, Haji, e menm Reeva tit pou yo fwontyè Chinwa. Oke, mwen konkli, tan ta di.
  
  
  Mwen gade mwen gade ankò e yo te eseye detann yo. Te gen toujou anpil nan tan, men pi pre a mwen te rive nan vil abandone, plis nève ak kè sote mwen te vin. Mwen te pran opòtinite a pou m fini sa mwen te kòmanse pa achte yon bale ak yon buffalo fwe.
  
  
  Basham te kalite ase yo prete m ' yon men fè egzèsis. Mwen komanse fouye de twou nan bale a okipe, yon sèl nan chak nan fen nan bwa a. Koulye a, mwen mare nan fwe nan buffalo fwe premye nan yon twou, lè sa a, nan lòt la, sere li byen ak yon fisèl nan kote sa yo. Kidonk, ant de baton mwen te resevwa yon bagay tankou yon lonje kwi kavalye. Mwen tcheke ne; twou yo ki nan bwa a yo nan baton yo yo te piti, te gen pa gen okenn danje nan po penti kap dekale koupe.
  
  
  Lè mwen fini rasanble aparèy la, mwen te wè nan distans la kanle minare nan enpoze Jami Moske Moske. Men, bilding masiv gade ti konpare ak gwo miray ranpa a nan yo ki leve soti bò sid la nan moske la. Mi yo yo te bati nan onè nan viktwa yo nan Akbar, a Mogol Anperè, ki moun ki te fonde vil la lejand nan Fatehpur Sikri. Mi yo neglije peyi a ki antoure ak gwoup la nan miserable kabin ki te fòme vilaj la nan pye a nan vil abandone.
  
  
  "Èske Sahib vle yo dwe rete tann sou isit la?" Chofè a taksi sijere, ralanti desann pou sispann nan papòt la nan yon dezè anpil nan pakin pwochen nan yon dezè ak an silans nan vil la. "Mwen pral ba ou yon pri bon: trant roupi pran ou tounen nan Agra.
  
  
  "Mwen regrèt sa, men, mwen gen obligasyon lòt yo," mwen eksplike, fars la po buffalo baton nan pòch pantalon m. Mwen louvri pòt la ak te resevwa soti nan machin nan.
  
  
  "Gid sa yo pa gen okenn ankò isit la, sahib," taksi, chofè a reponn. "Pa fè sa ou vle m' montre w wè?" Se mwen menm ki abitye ak Fatehpur Sikri. Mwen pral montre w yon bagay ki pa gen touris te wè tout tan tout tan anvan...
  
  
  "Mwen pa gen dout li," mwen dakò, ri. "Men, mwen bezwen pou satisfè m Endyen gid nan yon kèk minit." Gen yon vwayaj ki san danje, sahib!"
  
  
  "Jan ou ta vle," chofè a te di, wont. Li te kòmanse motè a, vire kwen an, epi yo te kondwi lwen, yo pa kite yon gwo nwaj nan pousyè tè nan reveye l'.
  
  
  Mwen kontinye sou pye.
  
  
  Dènye otobis touris te deja kite pou Agra. Machann ki te parèt machandiz yo nan lakou a alantou moske a tou tounen nan vilaj la, kite la mab ak grè bilding yo abandone yo. Mwen byen vit janbe lòt bò lakou a, tcheke kat jeyografik la mwen chire yo soti nan liv gid la, epi li te jwenn bilding lan li te ye tankou"kay yo nan Maruam."
  
  
  Li te gen ki Reeva te fè yon randevou pou m ' nan mwens pase yon èdtan. Mwen te santi pa gen anyen, li wè pa gen okenn mouvman ki ta ka eksite sispèk mwen. Bilding lan, ak li yo dore frèsk ak pentire plafon, te grand ak solanèl, yon testaman Akbar nan richès ak pouvwa politik la. Mwen te chita sou premye etap la nan yon etwat mab eskalye ki mennen nan yon balkon ki kouri nan kay la.
  
  
  Ak ap tann yo te kòmanse. Mwen jis lapriyè ke Reeva Singh pa t 'kite m' desann.
  
  
  Nan sèt, mwen te kòmanse jwenn nève. Nan dis minit ki sot pase sis, mwen te doubl enkyete. Men, nan yon mwatye sot pase sis, mwen tande yon machin kanpe nan anpil nan pakin. Lè sa a, endispoze son an nan mak pye yo répéta nan mab la-pave lakou ki te fòme nan fòm nan yon echikye gwo.
  
  
  Aparamman, Akbar te ap jwe echèk, lè l sèvi avèk li lòt fanm kay yo ak dansè yo ap viv kòm pyon. Mwen, twò, jan mwen tou dousman te kanpe moute, te santi tankou yon plannen eleman nan jwèt la, men jis kòm yo detèmine ki batr opozan an. Shiva te konvenki ke li te kapab kontwole tout mouvman m 'yo, dikte pwòp l' yo sal règ yo.
  
  
  Men, si mwen te gen opòtinite pou yo di oswa fè yon bagay, sa a ta san dout dwe nan jwèt la dènye ke yon jeni kriminèl yo ta dwe jwe.
  
  
  "Nick?" Nick, se ou genyen?
  
  
  Li te yon abitye tande vwa yo, men ak yon allusion nan pè, panik. Li pa t ' byen fè nwa a ankò, epi menm si syèl la te vin pi fonse, mwen te kapab wè Reeva a figi mens marchan atravè lakou a. Li te pote yon louvri-ki gen tèt di Lwès rad. Li te pi bèl pase, mwen vin chonje, men, sa te byen klè pa la tan pou sa yo panse.
  
  
  Lè Reva te wè m', li kouri al, li sapat clattering sou mozayik mab nan yon vitès akselere.
  
  
  "Mwen sipliye ou, kenbe m' sere!" li murmures. "Mwen vle sa a pi plis pase anyen dwat kounye a, Nick.
  
  
  Mwen te chwazi l 'leve ak ki te fèt l' fèmen. Li te tranble kou fèy bwa, yon tranble kouri atravè l 'tout kò a; li te kole nan m', mete l ' chèf sou pwatrin mwen.
  
  
  "Ou pa gen yo dwe pè," mwen orèy dousman. "Mwen te pwomèt ou ke tout bagay ap travay deyò pou pi bon an. Ou pral wè papa ou ankò, ak bagay sa yo pral chanje pou l ' tou, pa enkyete.
  
  
  Li leve tèt li ak te eseye souri. Mwen li bo l 'dousman sou bouch la: li te demisyone tounen ak fwote cheve l 'tounen soti nan je l'. "Mwen gen konfyans nan ou, Nick," li te di dousman. "Tonton mwen te anseye m' pa mete konfyans nenpòt moun ki..., mwen pa ka panse a ak nan sèvo mwen an ankò, paske li nan anpil nan tèt mwen. Men, mwen kwè ou, Nick. Mwen pa gen okenn chwa. Si ou ka ede m', si ou pa ka sove papa m', lè sa a, pa gen okenn youn nan mond lan kapab. Epi mwen te gen pa gen yon lòt pou vire yo, Nick! Pa nenpòt ki moun.
  
  
  Nwa je, ak yo tris ak pè ekspresyon, tou te gen yon detèmine gade nan yo. "Nou te fè yon etap pi devan," mwen te di. "Nou pral jwenn nan fen a, ou pral wè. Mwen mennen l ' nan bilding lan, epi li chita sou etap sa yo, ap eseye kalme tèt li.
  
  
  Li pa t ' fasil, kòm li te nan prwa yo nan tansyon ak pè ke te fè li tranble nan tèt zòtèy. "Mwen pa t' panse ke mwen te kapab fè li nan reyinyon an," li te eksplike apre yon ti moman. "Mwen te gen pou fè yon eskiz, di tonton mwen ke mwen te ale nan Agra fè kèk fè makèt. Li te vle voye m 'ak youn nan mesye l', men mwen te finalman jere yo konvenk l 'ke li pa t' sa nesesè.
  
  
  Mwen te bay li yon kout kont yo nan evènman jou a, yo rakonte tout bagay ki te pase yo depi m 'kite l'.
  
  
  "Ki jan anpil moun li te kite?" Mwen te mande, fini istwa m ' yo.
  
  
  "Senk moun, pa gen okenn plis. Ranjit se nan lopital la, men mwen pa panse li pral siviv. Poumon l ' yo te detwi pa senyen entèn yo.
  
  
  "Ak youn nan lòt ak bal nan janm li?"
  
  
  "Yo te pran l' tounen nan villa la. Li pa ka mache, se konsa li pa ta dwe yon danje pou nou. Ti fi a te kòmanse pou kapab eksplike sa ki te rive lè li te jwenn mare ak gagged. Sa ta ka son konvenkan pou tou de nan nou nan moman sa a, men Shiva te yon sispèk karaktè. Malgre Reeva nan dlo nan je ak pledwaye, li yon lòt fwa ankò refize l 'pèmisyon pou yo wè papa l'. Ni li pa t revele l 'kote l' te kenbe frè l ' prizonye.
  
  
  "Mwen te pale ak papa m' sou telefòn la. Li te trè fèb, li te kapab sèlman enkonpreansibl yon kèk mo, Nick, " Rhea te ajoute nan yon vwa byen lwen. "Si ou pa kapab libere l', tout kote li se, mwen pa panse ke li pral viv lontan."..
  
  
  "Li pral yo dwe lage," mwen asire l', menm si mwen te gen okenn lide ki kote yo jwenn Reeva papa. Premye a tout, mwen te gen yo dezame Shiva. Malgre ke mwen jere pou fè pou evite pyèj yo mete nan mons la, mwen te byen konnen ke ap resevwa nan li pa ta dwe fasil. "Ou konnen anyen sou Haji a envansyon, ki infernal aparèy ou tonton apèl nan Bwat la?"
  
  
  "Mwen te eseye jwenn nan laboratwa a, men mwen tonton an sekirite pa t 'kite m' nan. Men, mwen te santi yon bagay- "Li fèmen je l' yo ak dezaprouve, ap eseye sonje. "Petèt li pa gen pwoblèm... li te ajoute apre yon ti moman.
  
  
  "Tout bagay se yon bagay enpòtan. Ki sa li sou?
  
  
  — oke... mwen tande Shiva ap pale ak yon moun sou telefòn la ak li di yon bagay sou Bombay. Mwen te panse li te etranj nan yon tan, paske li pa gen okenn biznis nan Bombay... oswa omwen pa gen anyen mwen pa konnen sou.
  
  
  Yon klòch sonnen nan tèt mwen, epi li te diman yon son bèl. "Èske ou sèten?" Mwen ensiste pou l di. "Eske ou te tande yon lòt bagay, jwenn soti ki moun li t' ap pale yo?"
  
  
  Reeva ' ap tranble anba pye tèt li. "Mwen te tande l' jis di Bombay." Yon kèk mo sou otèl la, ki nan tout. Men, lè li te deplase lwen soti nan telefòn nan, tonton mwen pa t ' gade satisfè.
  
  
  Li te pale sou telefòn la anvan oswa apre mesye l ' yo tounen soti nan Agra?
  
  
  - Anvan. Mwen se asire w ke nan li. Sa yo de yo te rive nan sou yon èdtan, petèt mwens, " Rheeva te di. "Li te sou telefòn la anvan yo te rive.
  
  
  Se konsa, Puran Das te Cobra a konplis!
  
  
  Tout bagay te kòmanse klè, yo fè sans. Mwen kounye a konprann ki jan Cobra moun ki te konnen mwen ta dwe nan lari a kafe maten an Ashok ak mwen te rankontre. Li pa t ' yon konyensidans. Das te gen yo mete tout bagay moute, aparamman anba Shiva a lòd. Supriz, Endyen Sèvis sekrè yo te jwenn tèt yo fè fas a yon miray menm jan yo te eseye figi konnen ki moun ki te dèyè Cobra. Se pa etonan yo yo te tèlman rezèvwa ak efikas lè revòlt ak revòlt pete atravè peyi Zend nan sis dènye mwa yo.
  
  
  Dapre sa m ' te konnen osijè de Endyen Sekrè òganizasyon Sèvis, Dass te otorite nan ultim.
  
  
  Enfòmasyon ki soti nan biwo l ' yo. Hawke te pale sou" ap koule " andedan IISA, kont-espyonaj, men li pa janm te sispèk anyen, se pou grav. Erezman, mwen deside ale li pou kont li. Yon desizyon ki, nan eta aktyèl la nan zafè, ki te deja vin yon rezon valab.
  
  
  - Eske ou te jere yo jwenn plis enfòmasyon?
  
  
  Reeva ' ap tranble anba pye tèt li ankò. "Mwen regrèt sa, Nick. Mwen te eseye mwen pi bon, men, mwen jwenn enpresyon a ke tonton mwen pa kwè m ' ... kounye a li nan mwens pase tout tan tout tan. Li ak Haji pale pou pi fò nan jounen an, men, gad yo pa t ' kite laboratwa a. Mwen pa t ' gen tan yo aprann yon bagay plis.
  
  
  "Mwen konprann. Ou te fè tout bagay ou te kapab, e ke sa a tout sa ki zafè ki gen, " mwen te di l. Se konsa, mwen te gen okenn chwa men pou li retounen nan villa la. Yon fwa gen, mwen pral pran plon an nan aksyon an.
  
  
  Men, li te yon risk gwo. Prèske enfranchisabl.
  
  
  Si mwen pa t ' te eseye jwenn ti Bwat la anvan li te itilize yo ankò, pa gen okenn yon sèl te kapab di sa ki Shiva ta gen fè ak twa aces moute manch rad li yo... menm si mwen te kenbe yon sèl nan katriyèm nan rezèv. Mwen pa ta yo te sispann kounye a, apre yo fin kap vini sa a byen lwen.
  
  
  "Mwen bezwen ale tounen nan villa la avèk ou," mwen eksplike Reeva. "Mwen te di ou ki sa ki li te pral fè ak Bwat la. Si nou tann, tout bagay pral ale selon plan l', si nou vle li ou pa. Mwen pa gen okenn chwa lòt, Reeva.
  
  
  "Mwen, twò," li orèy. Li te pran men m ' ak prese dwèt mwen nan kòb li. "Mwen kite machin nan yo deyò, li nan sèlman yon kèk etap lwen.
  
  
  Nou te ale deyò nan lari a, kite dèyè frèsk chanm yo nan kay la nan Marouam. Syèl la se te yon violate wouj la, solèy la se yon pal zoranj patch sou orizon an byen lwen.
  
  
  Reeva te toujou kenbe men m', epi mwen koute son an nan mak pye nou an kòm sapat nan pye m ' clattered atravè tiled lakou. Lè sa a, te gen yon toudenkou krak nan zòrèy nou, yon gwonde ki ta gen vire pifò moun nan san frèt. Men, anpil ane nan fòmasyon ak eksperyans li te fè m 'fleksib, vire m' nè yo fil asye. Toujou, mwen ta dwe bay manti si m te di mwen te pa bezwen pè.
  
  
  Gwonde la répéta nan bilding abandone. Reeva pa t 'kapab ede men, kriye soti ak anbwase lòt m' yo, seran bra m ' nan lapèrèz. Yon dezyèm pita, mwen te bouche tou de pa motosiklèt la nan limyè, ki te pwente nan figi m'.
  
  
  Te gen twa Sik yo, yo chak monte yon motosiklèt tankou yon kavalye inite. Yo te kòmanse sèk ozalantou m', yo sarcastic ri koupe nan m ' tankou anpil blesi koud. Shiva te difisil ankò. Men, si mwen te jwe jwèt la selon règ li yo, Nick Carter ta ka byento ka yon moun ki mouri. Yon bagay, mwen definitivman pa t ' pèmèt.
  
  
  
  
  12
  
  
  Mwen rekonèt de moun prèske imedyatman. Youn nan yo te Gurnek, figi l ' yo panse ak sikatrizé, men yo toujou vivan epi yo byen. Lòt la te la moun ki soti nan biwo a post, menm youn nan moun ki te jere yo pran kamarad blese lwen. Twazyèm lan, krinit ak yon devan mouchwa tèt mare nan tout tèt li, tankou lòt moun yo, yo te enkoni rive sou mwen. Men, mwen te konnen ki sa li te panse, menm si nou pa janm ta te rankontre.
  
  
  "Ou eksite m' tonton sispèk, Reeva," youn nan twa eksplike. "Sa se poukisa li te bay lòd pou nou swiv ou, konnen ke ou ta mennen nou dirèkteman nan 'Sahib' Carter ...
  
  
  Reeva ak mwen te kanpe imobilité, ki te jele. "Pa di yon mo," mwen orèy nan ti fi a. "Fè ekzakteman ki sa mwen di ou, epi ou pral amann."
  
  
  "Yo ap ale pou yo touye nou, Nick!"
  
  
  - pa gen okenn. Tonton ou a se yon megalomaniac: si yon moun gen pou mouri, mwen asire w li pral vle touye yo pèsonèlman.
  
  
  Mwen kouvwi je m ' soti nan ekla an nan limyè devan yo ak gade alantou. Chak Cobra ajan ki te ame ak yon .45-kalib pistolè, ki nan moman sa a te vize pou m', youn nan pwatrin lan, youn nan tèt la, epi yon twazyèm nan tounen an. "Se konsa, ki sa ki ou menm ki pral fè sa, tire yo pou nou tou de?" Mwen rele byen fò sou gwonde nan motosiklè-skoutè.
  
  
  "Tire ou, 'Sahib' Carter ?" Youn nan moun chuckled. Li te yon moun mwen pa t 'konnen, yon ran ras / tèm, gra jenn gason ki moun ki evidamman te renmen yo wè m' nan pozisyon sa. "Twò fasil. Pa gen okenn, Shiva te ban nou enstriksyon espesyal. Sa a se tout trè klè. Ou pa yo pral kapab reziste kont nou, paske si ou eseye fè sa, nou pral touye jenn fi; lè sa a, lè nou pote ou tounen nan villa la, Shiva pral pran swen nan ou pèsonèlman.
  
  
  "Ki jan ou trete Nirad," Gurnek te ajoute.
  
  
  Imaj la klere nan lide m'. Mwen te wè Nirad tonbe headfirst nan yon twou san fon a ki nan koulèv, mwen te wè reptil yo repete atake l', mwen tande l 'urleman ak konprann kè kontan nan Shiva wè m' soufri menm jan an agoni lanmò.
  
  
  "Nan kou mwen pa ka reziste," mwen te di. - Twa kont yon sèl, se pa yon pase nan betiz, mesye. Men, pa fè mal ti fi a; li pa gen anyen fè ak li.
  
  
  "Li te ede ou chape.
  
  
  "Mwen ta gen touye l 'si li pa t'." Papa l ' se mèt ou a prizonye. Li pa pran swen sou nenpòt lòt bagay. Mwen pa swen si mwen te viv oswa mouri. Mwen tounen vin jwenn Reeva ak gade nan figi l'. "Se pa sa ki dwat, jennès?"
  
  
  Mwen leve men m 'ak jifle l' difisil atravè figi an. Mwen orèy. "Vini non sou, kouri pou yo... jan mwen di ou! -
  
  
  Pou yon ti moman, jenn fi repati, abazourdi ak pè anpil. Li pa t ' konnen sa mwen te fè, men evantyèlman li te kouri, kriyan nan tèt yo nan poumon li. "Li te eseye pou touye m'!"
  
  
  Mesye yo pa t ' konprann sa ki te ale sou.
  
  
  Gurnek te resevwa sou bisiklèt la, ak Reeva kouri al nan l'. Sa a te moman sa a mwen te ap tann pou. Lòt de Sik yo gade lwen, plant yo nan yo, bòt yo glisman sou etaj la mab yo ke yo te sispann monte alantou m'.
  
  
  Reeva literalman jete tèt li nan Gurnek a pye, kriye tankou yon surèksite fanm. Li te jwe yon pati li parfe, bay yon aparans nan sinsérité ki te sanble yo dezame Gurnek — omwen ase yo ban m ' tan yo unsheathe mwen stilletos ak jete yon mens-pal ponya.
  
  
  Pou yon dezyèm fwa, tout sa mwen tande a te Reeva a kontinyèl, kè-dechiran jemi. Lè sa a, Gurnek repati tounen, seran figi l ' konvulsiv. Nan talon plonje nan l ' kite je a, koupe zonyon an nan mwatye. Yon gen san, mas jelatineuz dripped sou figi l'; li te kite soti yon kè-dechiran kriye ak yo te eseye rale mete deyò l ' ponya.
  
  
  Mwen pa t ' kanpe la yo epi gade sa ki te pase.
  
  
  Yo te bay lòd pou yo pran m ' vivan... men se pa nesesèman blese. Nan kou yo, yo pral eseye pou konsève pou pwòp po a an premye, epi si mwen pa t ' aji byen vit, tout bagay pral dwe konsidere pèdi. Mwen kouri, ak lòt moun vole sou bisiklèt yo. Sa a te dezyèm lan te fèt pa erè a Shiva goriy, jan mwen jere yo rive jwenn nan pòch mwen jwenn de baton te fè soti nan broomsticks.
  
  
  Mwen te kreye yon zam ki sanble san risk / danje nan premye gade. Men, an reyalite, de baton, ki konekte ak yon moso nan difisil epi fò buffalo kache fwe, yo te yon trè danjere, prèske fatal menas.
  
  
  Li te yon "nounchakou", yon sèl la mwen te fè, yon oriental aparèy ki mwen te wè nan premye pandan yon vyolan demonstrasyon mete yo sou pa m karate mèt nan RACH katye jeneral li nan Washington.
  
  
  Yon zam tipik nan arts masyal te gen yon nye adaptabilite, ak nan ka sa mwen gen entansyon fè eksperyans ak li.
  
  
  Kenbe baton nan men nan yon sèl, mwen te kòmanse tòde nan fen a lòt jouk li te vin jwenn ase fòs ak vitès. Bal la pase nwit lan nan mozayik mab nan pye m', men mwen te kenbe kouri, bliye tout bagay men Sikh mwen ta chwazi kòm sib mwen epi ki moun ki sib mwen ta dwe.
  
  
  Gurnek pa t 'yo te dezame yo, men li pa t' nan pi bon fòm, swa. Mwen tande Reeva rele nan laterè kòm yon lòt bal whizzed nan lè a ak pès zepòl gòch mwen. Mwen te santi yon terib boule sansasyon ki te kite yon dife wouj ki make sou mwen. Men, bal la te manke bra m. Blesi a te fè m 'grimes nan doulè, men, sa pa t 'sispann m' soti nan k ap kontinye tòde nounchakou.
  
  
  "Mwen pral touye ou, Carter!" nonm lan rele byen fò.
  
  
  "Kont Shiva nan lòd?" Mwen replica ak yon grin. Men, .45-kalib pistolè te pwente nan pwatrin mwen. Lè w ap pran risk yo se yon sèl bagay, men, yo te estipid yo se byen yon lòt. Mwen lonje jouk bwa a pèdi vitès epi finalman te vini nan tout rès sou ponyèt mwen.
  
  
  "Desann ak sa yo ki lòt bagay! Endyen yo te bay lòd.
  
  
  "Sou lòd ou, mèt, mèt, "mwen murmures, kite ale nan nounchakou nan dwèt mwen.
  
  
  A Sikh te toujou vise nan m'; men, le pli vit ke mwen kite ale nan m pèrch, li bese atè chwazi yo leve. Li te li twazyèm erè nan dènye kèk minit.
  
  
  Pandan ke li te koube sou mwen, mwen lunged nan l'. Mwen fèmen dwèt mwen alantou ponyèt la nan men ki te kenbe zam la ak tout fòs mwen te kapab reinyon. Li rale deklanche la ak prèske frape m ' nan janm la. Men, tan sa a, mwen te detèmine yo ap depanse rès la nan jou m', k ap deplase alantou tankou yon moun donmaje / enfim, se konsa ke rès la nan kò m ' ta rete entak ak intact.
  
  
  Cobra ajan rkule, ap eseye gratis tèt li. Men m ' yo te jwenn sib li te kap chèche: lonje yo, li te vin yon kouto digo nan zo yo ak nan misk. La difisil bò a nan men m ' te ateri sou nonm sa a nan kou a; an menm tan an, mwen ansanm flicked pye dwat mwen.
  
  
  Ki kapab lakòz nan cha-ki pa t 'kraze shin l' yo, men doulè a nan enpak la te ban m ' yon kèk segond siplemantè ke mwen dezespereman bezwen. Mwen te pwan men la ki te kenbe zam a ak tou de men. A Endyen Sikh writhed fòs, ap eseye pou avanse pou pi lwen, menm lè li te asire w ke mizo a nan zam nan te yo pa gen okenn ankò fè remake nan l'.
  
  
  Gen yon mouvman toudenkou dèyè do m'. Twazyèm asasen, yon miskilè jèn Ameriken ki moun mwen pa janm te wè anvan ke aswè a, pwese kouri ale èd la nan konpayon l ' yo. Malgre ke li te deja difisil al goumen ak yon sèl: li pa ta dwe fasil fè fas ak de mesye ame ak zam.
  
  
  Se konsa, le pli vit ke mwen jere yo pry zam a soti nan premye moun nan dwèt yo, sa ki lakòz li nan tonbe nan mozayik mab, mwen prese al ranmase "nounchakou"ki te tonbe nan pye mwen. Nan total la, li te pran m ' senk segond pou jwenn vitès la ki nesesè yo ak momantòm lan ki te pou li.
  
  
  Moun nan twazyèm enpridans te ale sou atak la. Mwen vole retounen ak te ateri dwa dèyè l ' yo konplis. Lè li te atake mwen an, mwen te deja genyen nan fè bagay mwen bwa nan zanmi l ' nan zo bwa tèt.
  
  
  "Nounchakou" gen kounye a rive jwenn yon fòs plizyè fwa pi plis pase sa yo ki obligatwa pou kraze zo moun.
  
  
  Kisa ki te pase pwochen, mwen pa janm te wè nan lavi mwen.
  
  
  Endyen nan zo bwa tèt literalman te eksploze. Yon jele-tankou mas toujou enpulsyonèl kote devan mouchwa tèt la te woule moute. Pyès jouk nan zo:, ekla nan cheve a ak po tèt kole yo, vide nan figi m', ak nan sèvo mwen an, grizatr-blan nan etranj espiral, yo gaye toupatou nan lè a tankou lav ki sòti nan yon erupting vòlkan. Men, si Nunchucks yo te fè yon bon travay, mwen toujou te gen de opozan bò gòch la. Gurnek te, tou vivan, menm si gen sèlman yon sèl grenn je. Ak vivan toujou yo te yon jenn ti Ameriken ki te rive twò ta pou sove lavi sa a ki nan konpayon l ' yo.
  
  
  Miskilè Sikh sarepta, yon gade nan degou ak enkredilite sou figi l ' yo. Mwen lanse la ki ka touye moun baton ankò, e li te apiye lwen nèrveu yo, montre zam la nan figi m'.
  
  
  "Touye m' ak Shiva pral ba ou manje pou koulèv yo." Mwen gen kèk enfòmasyon enpòtan pou di l', epi si li pa t 'tande li nan men m', ou ka bliye w egziste.".. Mwen hissed nan dan m'.
  
  
  Mwen te chike. Li voye je nan mekonesabl figi a nan konplis l ' yo. Mwen te pran yon dezyèm fann lage nunchucks yo, ki te pran vòl nan lè a tankou yon yon sèl-fason boumrang. Mwen pa janm te itilize li nan fason sa a anvan ak pa t ' konnen ki jan li ta travay.
  
  
  Erezman, primitif zam yo pa t 'desevwa m'. Youn oubyen tou de baton (mwen pa ka di pou asire w, Nunchucks yo te vole nan yon vitès enkwayab) te fè aksidan nan mizo la nan Endyen an pistolè. Fòs la nan kou a frape zam soti nan men l ' yo. Zam a te ateri yon kèk pye dèyè l'. Gwo Sikh chaje m 'tankou yon fache lous, figi l' contorted ak raj.
  
  
  Karate oswa ou pa, tan sa a li te ye pou m'.
  
  
  Anvan mwen te kapab sispann l', anvan mwen reyalize sa ki te rive, nonm sa a ki moun ki te yon pati nan Shiva a ekip ak "komite admisyon" vin pou desann sou m ' tankou yon tòn nan brik la. Souf mwen pran nan gòj mwen jan mwen tonbe bak, frape tèt mwen sou mab dal ke yo te fè leve nan gwo echikye nan lakou a.
  
  
  Yon bagay cho ak myeleu dripped sou figi m', yon ti tan avegleman mwen. Dlo nan je difuze desann machwè m 'jan mwen te eseye louvri je m' ankò. Ak le pli vit ke mwen te kapab wè ankò, mwen leve je li wè Gurnek kanpe akote m'. Blese a je a, sa ki ti kras te rete nan li, kontinye ranvwaye jelatineuz ak san pwoblèm tankou yon tèt tiyo kite l ouvè.
  
  
  Lè sa a, Ameriken an janm bent, jis tankou mwen te ap eseye jwenn moute. Mwen gritted dan m 'kòm chiriji zòtèy nan l' bòt frape do a nan tèt mwen. Li te sèlman youn nan twa mesye ki pa t ' mete sapat. Epi, koulye a li te lè l sèvi avèk motosiklèt l 'bòt yo pou bay kout pwen m' nan a pwatrin.
  
  
  Mwen pa t ' kapab wè Reeva paske nan doulè flou vizyon mwen an. Mwen pa t 'menm konnen kote li te ye oswa sa ki Gurnek te fè li, men li pa t 'kapab ede m', sa a, se pou asire w. Mwen te santi tankou mwen kalòj kòt a te fann, tankou tout zo nan kò m te kraze tout nan yon fwa, lè Gurnek frape m ' ankò.
  
  
  Mwen souke tèt mwen vyolans, tankou yon chwal sovaj ap eseye voye jete koupe tout kavalye li yo. "Shiva pa enpòtan kounye a, Carter," Gurnek te di, fè li klè ke li te konprann malgre pansman yo kouvri pati ki pi ba nan figi l ' yo. "Mwen pral touye ou, se konsa ou pral fini yon fwa pou tout!"
  
  
  Mwen te kapab di pa ton an nan vwa l ' ke li vle di li. Lòt Endyen, yon sèl la ki moun ki te atake m 'ak frape m' nan tè a yon ti moman de sa, te ap eseye gen tan pwan janm m ' yo. Li akoupi sou m', epi mwen kontinye ap voye pye tankou yon nonm dezespere, espesyalman lè Gurnek a janm jerked ankò, aterisaj yon souflèt kraze nan pwatrin mwen.
  
  
  Jis lè sa a, mwen te rive jwenn soti ak tou de men yo ak te pwan nonm lan, cheviy a, avèk fòs koube janm li yo. Li te eseye pa pèdi balans l ' yo. Lè sa a, yon lòt Sikh te kondwi l ' gwo pwen nan vant mwen. Li te douloureux doulè. Mwen pa t 'kapab respire, men, si mwen te bay moute dwa koulye a, sa yo de ta ajoute m' yo bèl pouvwa trophy lis.
  
  
  Ak ki sa ki fòs ti kras mwen te kite a, mwen yon sèl Gurnek a cheviy ak kenbe trese li yo, anvi tande crunch la nan zo kase. Olye de sa, nonm lan tonbe pou pi devan, li pèdi balans l ' yo. E mwen te libere pye m ' soti nan lòt la Endyen nan priz la. Mwen file ozalantou yo ak vole nan pye m'.
  
  
  Mwen espere Gurnek a gwo zanmi yo atake m ' ankò, men olye li te kouri nan direksyon opoze a. Mwen pa t 'kapab kite l' ale trè lwen, swa, paske li te kouri apre yo fin tonbe nan zam. Mwen te la dèyè l ' lè li bese desann nan ranmase zam. Mwen te fè yon gwo so nan lè a ak flechi janm mwen yo delivre yon vole choute.
  
  
  Fòs la nan kou a, pye m 'frape Endyen nan dèyè a, voye l' etandu nan tè la. Li woule yon koup de fwa sou etaj la mab, ak zam la yo te ateri yon kèk yad lwen, soti nan rive.
  
  
  Menm lè sa a, mwen regarda nèrveu sou zepòl mwen anvan m ' kouri nan ranmase zam. Gurnek te pa gen yon sèl bay moute fasil. Li leve, li te mache nan men m'. Malgre ke li limped ak tout pwa l ' yo sou yon sèl pye, li te kapab toujou mache. Men, pi travyè a nan tout te la dezas metalik ekla ki kenbe atansyon mwen... metal koule ak yon jelatineuz sibstans ki soti nan Endyen a fann nan je yo.
  
  
  Dèyè Gurnek se yon twoub figi a nan an reta-apremidi lonbraj yo. Reeva Singh se finalman tounen sou sèn. Pa lontan anvan, li te gen te jwe yon pati li parfe, ak avè l 'urleman nan pè ak vòl, li te pèmèt m' pou avanse pou pi soti nan defans nan ofansif aksyon.
  
  
  Koulye a, mwen te kapab wè l ' eskalade moute sou aparèy la nan yon motosiklèt ki pake nan lakou a. Gurnek pa t ' kapab kouri; li kontinye ap bwete kòm mwen te apiye lwen, double. Men, mwen miscalculated nan kalkil m 'yo, an konsideran ke li te atake m' anvan lè l sèvi avèk ti kouto nan men l'.
  
  
  Endyen jerked men l ' ale, lè sa a rive jwenn deyò epi yo jete kouto. Lam la hissed nan lè a. Ak tan sa a Gurnek prèske rate.
  
  
  Razwa-file lam te plonje nan m ' misk kwis. Jenou m ' vwale, ak mwen te santi fèb. Mwen te vle rèl, men mwen étoufè rèl la ki te sanble yo chape bouch mwen. Doulè piki nan m', trese nè m ' yo. Li te plonje nan m ' tankou yon cho zegwi, pi fon ak pi fon, jouk tout kò mwen te angoudi, koulye a, nan limit la nan rezistans fizik.
  
  
  Sa a pa te sipoze rive.
  
  
  Mwen fèrme pwen mwen, gritted dan m ' yo jiskaske yo gritted, e yo te eseye pou bloke soti nan doulè douloureux. Lè sa a, mwen bese men m', fèmen je m ' pou yon dezyèm, ak finalman rale kouto a soti nan anch mwen. Mwen pa t ' gen tan pou yo sispann san koule. Men, erezman, ti kouto pa t ' fè dega nan veso san yo nan misk kwis pye.
  
  
  Swa fason, mwen te toujou senyen tankou yon touye kochon.
  
  
  Twal la nan mwen pantalon fè menm janm mwen, kote yon gwo tach nwa te simaye, mouye ak san an, mwen ta deja pèdi. Gurnek a sovaj ri répéta nan lè a. Endyen yo te kòmanse apwòch m', epi mwen te eseye rale youn nan bilding yo ki antoure lakou a. Mwen jere yo tòde l 'yo cheviy, ak li pa t' kapab mache san yo pa fèblès. Men, li ka toujou deplase. Li te demisyone pou pi devan kòm twazyèm Cobra ajan tou te kòmanse k ap deplase dèyè do m'.
  
  
  Mwen gade alantou ak wè zam nan nonm sa a yo te jwenn. Mwen te rete avèk ponya a, depi Nunchucks yo te soti nan ranje. "Riva," mwen kenbe li di:. "Ki kote te fè ou ale?"
  
  
  Petèt li te telepati. Men, de tout fason, li "tande" m'.
  
  
  Gwonde nan motosiklèt la te gen pouvwa a nan yon benediksyon ke emhouse doulè mwen ak fizik touman. Li te demisyone soti nan fènwa a, trase Gurnek nan figi a nan limyè a nan gwo fa a, silhouetted kont lonbraj yo ki nan solèy kouche a devan yo. Endyen yo te tounen tèt li ak leve soti vivan men l ' tankou si se pou yo sispann machin lan. Konpayon l 'yo, yon miskilè jèn Sikh, sou lòt men an, gade kòm si li pa t' vle chanje pwogram li. Li te kenbe ap vini nan m'. Mwen clutched nan m ' ponya, ap eseye inyore doulè vibrasyon ki te kite janm mwen konplètman angoudi.
  
  
  Gurnek yo te eseye pran refij nan youn nan dezè yo ak abandone mab gwo kay yo. Kounye a ke li te pa gen okenn ankò yon imedya menas ak danje, gras a Reeva, mwen te kapab konsantre atansyon mwen sou konplis l ' yo. Zam la abwaye ak respire dife, men toudenkou nan fènwa, ki te sanble yon sèl lapli tonbe desann soti nan syèl la kòm dènye a nan solèy kouche limyè yo soti, anpeche li soti nan pran atansyon pou bi a, e bal la te pase nan yon mèt kèk nan m'.
  
  
  Mwen te kenbe souf mwen ak te resevwa desann sou yon jenou, etann mwen blese janm tounen. Mwen te kapab wè atakan an blan devan mouchwa tèt ak menm barik la nan yon zam. Mwen ta pèdi konte kantite a nan bal li ta te itilize moute, se konsa, mwen pa t ' kapab di si zam la te vid oswa si li toujou te gen yon kèk jij bò gòch la.
  
  
  Lè m ' te tande deklanche la klike sou, mwen prepare nan dife. Olye de sa, Ameriken yo te fè sèman l ' dousman. Li jete zam la, e li te ateri ak yon grounded sou etaj la mab yo. Finalman, li te sanble ke se pa tout bagay te trase kont mwen.
  
  
  Petèt Reeva te apiye Gurnek nan yon " kwen." Si se pa egzakteman nan "kwen", lè sa a Endyen yo te soti nan wout la. Mwen ka dezame l 'apre sa, yon fwa mwen te frape soti patnè l' yo. Mwen te konnen ke Gurnek te san zam, se konsa, Reeva ta dwe kapab okipe sitiyasyon an sou pwòp li yo.
  
  
  Koulye a, tout mwen te fè te fè fas ak yon moun lòt nasyon Endyen, Shiva a pèsonèl ajan. Mwen tensed ak ki te fèt souf mwen. Moun te jis yon masiv fòm émergentes soti nan fènwa a. Nwaj tou nwa, lalin lan, obskursisan la klere byen bèl figi, ak lakou a nan Fatehpur Sikri te nan lonbraj. Mwen squinted je m ' ak yo te eseye wè pi bon nan fè nwa la. Opozan m 'pa t' vle pran nenpòt chans paske mwen pa t 'kapab tande l' yo mouvman yo. Mwen te pa sèten si li te wè m ' lè mwen rale kouto a soti nan anch mwen, oswa si li te konnen mwen te ame.
  
  
  Nan talon se yon presye zam kounye a ke mwen te pèdi m ' nunchucks. Ak mwen pa t 'kapab konte sou mwen konesans gwo twou san fon nan karate ak yon pye kase nan yon blese ki senyen tout tan tout tan an ak ke mwen pa t' gen tan yo geri. San an pèt yo te fè m 'pi fèb ak pi fèb, epi si mwen pa t' panse mwen janm, mwen ta pwal byento ka nan pwoblèm.
  
  
  Mwen pete rele. "Vini non sou, ou bata! Ki sa yo ou ap tann pou? - Gen se blasfèm, kalifikatif ak joure ke nan peyi Zend imedyatman afekte yon moun nan fyète. Nan "bata an" pa ta ka dwe youn nan yo, men mwen konnen nan koutim ak koutim nan subcontinent la deja kite anpil yo dwe vle. "Èske ou pè?" Li nan vre? Mwen te kòmanse rele, ap eseye pou jwenn masiv li yo dekri nan lonbraj yo.
  
  
  Nan limyè a nan motosiklèt la, Reeva te gen vole sou pa te lonje nan direksyon m ' yo. Li te resevwa pi fonse ak pi fonse pa dezyèm lan, ak mwen te kenbe prale a, espere jwenn yon moun nan kò a ak san. Lè sa a, yon pwa gwo ki tonbe sou mwen. Mwen te voye jete sou do m, m blese janm rantre anba m'.
  
  
  Doulè a te akablan, ak etranj fosforesans limyè yo te danse devan je m'. Mwen souke tèt mwen ak yo te eseye pouse nan pwen nan limyè lwen. Trese janm mwen yo nan mwatye a, mwen te literalman estime nan tè a pa èstime nan yon grès jèn Sikh. Men, mwen literalman te santi tèt mwen leve atè a kòm pwen l ' te kriye byen fò nan mwen rive jouk nan machwè. Mwen panche tèt mwen bò lanmè a, pou l respire difisil. "Ou bata sal! Mwen hissed, finalman sonje pawòl bondye a dwa.
  
  
  Li pa t ' sanble tankou chwa a nan epitèt, se konsa li frape ankò. Mwen te santi nan nonm lan cho, santi souf sou figi m'. Li te yon bèt, yon ti towo bèf nan fòm imen. Epi li te reponn san yo pa yon mo... sèlman ak pwen ou. Lè sa a, li te jere yo jwenn men l sou kwis mwen ak choute m ' yo te blese nan janm.
  
  
  Mwen janm te toujou senyen, epi li fè mal pi plis pase tout tan tout tan. An ti kouto lam grate kont mozayik mab. Men, mwen toujou pa t ' konnen si Endyen Sikh te remake ke mwen te ame. "Mwen pral ba ou tounen nan Shiva, Carter!" Li gasped, epenglaj m ' nan etaj la. "Men, se pa tout nan yon sèl pyès!
  
  
  "Ki jan terib! Mwen mumbled nan yon t 'ap jwe ton, boukle bouch mwen nan yon grimes nan doulè kòm li plante l' sou jenou m ' kwis. Mwen men yo ak dwèt yo te kòmanse ale angoudi, san dripped soti nan blesi a, ak Endyen yo ki te fèt nan men m'. Yon tijan plis segonn epi mwen pa yo pral kapab kenbe kouto a ankò. Men, si sa rive, se tout pou mwen.
  
  
  Mwen te kòmanse pou avanse men m ' pou pi devan, ap eseye pou pote byen file, toujou san lam la pi pre Endyen bò. Mwen orèy. "Ki sa ki nan non ou?" Apre yo tout, nou pa te... yo te entwodui tèt nou ankò!
  
  
  "Jape," li te di, souryan. - Viktorye abwaman.
  
  
  "Jape, ou defisi a," mwen korije l', ak toudenkou li te demenaje ale rete mwen kouto men mwen advèsè a bò. Li te pran tout fòs mwen te kite, dwa moute nan limit la.
  
  
  Men, li te travay. Mèsi Bondye li te travay.
  
  
  Pwen an nan byen file lam chire nan jèn Sikh nan koton chemiz, tankou bè. Mwen pa t ' sispann. Mwen te plonje ponya a pi fon ke li te leve soti vivan nan jenou l ' yo, ap eseye rale lwen. Li nan twò ta pou yon chanjman nan taktik. Koulye a, li pa t 'kapab sispann m' ankò. Mwen te kondwi talon ant de nan kòt li yo, tranche a nan kò yo ak nan misk yo tankou yon bouche araché nan yon ti towo bèf.
  
  
  Jenn Ameriken woule sou sou bò l 'ak tonbe lou sou do l' menm jan mwen te kite ale nan yon kouto. Ak fòs la nan dezespwa, mwen ranpa a sou li pou yo fini travay la, pa kanpe pou yon dezyèm santi ke douloureux doulè nan m senyen janm yo. Nan talon te antere l ' moute nan kros la nan Lai bò. Nonm lan gasped, ap eseye respire. Mwen vire manch lan nan kouto a san yo pa rale li soti.
  
  
  Yon kouran nan epè, cho san koule soti bò kote l ' jan mwen te plonje ponya, lam, rete soude nan pwatrin li. "Kochon! Endyen gasped. "Men tou,... w ap ale nan mouri... W ap ale nan mouri, Kar...
  
  
  Moun sa yo ki te dènye l ' mo yo.
  
  
  Mwen pa t ' vle yo pou yo vire soti yo dwe pwofesi.
  
  
  
  
  13
  
  
  Men m ' te slick ak kolan soti nan Abwaman nan san. Li kontinye kout fwèt soti abundant kòm mwen fann louvri pwatrin li, pa kanpe, jouk tan mwen te absoliman asire w ke li te mouri. Yon gurgling son ki te soti nan gòj li; li pa gen okenn ankò pale, men soulve pwatrin li leve, li desann konvulsiv. Nan dènye esoufle sispann; mwen mete men m 'sou kè l'. Pake a nan misk yo ki te koze yon konvulsion batman kè, ki te swiv pa yon envolontè nève tranble, yon tranbleman ke ap tranble anba pye l ' nan tèt zòtèy.
  
  
  Li touche yon sèl fwa plis, lè sa a, yo te jele.
  
  
  Mwen diminuer tounen, mwen blese janm lonje soti nan devan nan m'. Ak rapid mouvman an, mwen wete m ' chemiz, li koupe ouvè ak mwen ponya, epi yo te kòmanse mare moute blesi a ak fortin pansman. Mwen te pran de bann nan siye lwen san an, sa ki te toujou ap koule tankou dlo soti nan blesi yo gwo twou san fon.
  
  
  Apre yon ti tan, mwen te eseye jwenn tounen sou de pye m, kap chèche Reeva ak je m'. Ti fi a te fè yon gwo travay, ak kounye a mwen te gen nan ede l pou l pran desann Gurnek. Pita... byen, mwen pral elimine Gurnek premye, ak lè sa a, mwen pral pran mouvman an kap vini an.
  
  
  Mwen koute yo, ak prèske imedyatman, mwen tande yon bouke anpil hum... hum nan yon motè motosiklèt k ap sonnen nan distans la. Lakou a ki te benyen nan limyè menm jan nwaj yo ki kache lalin lan te disparèt. Li frape m 'yo ke fòs yo nan lanati yo te sou bò kote m', tankou si yo te ba yo pawòl pou pwoteje m'. Li te fè nwa a nan premye yo, ak mank de limyè ki pwoteje m', sa ki pèmèt m ' yo defèt ak touye Lai.
  
  
  Men koulye a, ke jèn Sikh te mouri, sezi pa fòs oswa atizan konn fè, lalin lan te retounen, inondasyon lakou a nan la ki abandone a lavil la ak li yo pal klere. Mwen gade figi yo nan Lai, ki moun ki te kouche sou do l', l ' chemiz blan andwi ak fin chèch nèt san. Bouch li rkrokviye moute nan yon grimes ki te montre wete l ' regilye blan dan, ak jansiv yo te tache wouj soti nan paan chiklèt. Kadav la kouche imobilité sou mab dal, akoupi nan yon pozisyon nan terib agoni.
  
  
  Mwen te santi pa gen okenn remò ak pa t ' objè a nan jèn Ameriken lanmò, an pati paske li te yon kesyon pou siviv. Li nan swa Abwaman oswa m'. Mwen gade lwen soti nan frizè a, sanglan kò a, epi eseye pou li ale nan pye m ' ankò. Mwen te fè plizyè tantativ anvan m 'te kapab rete sou de pye m'.
  
  
  Mwen yo trennen m ' yo te blese nan janm, ki te kenbe bate ak te toujou angoudi soti nan pèt nan san. Mwen te kòmanse atravè lakou a, poz pou yon ti moman nan ranmase mwen Nunchucks kote yo te tonbe, ak nan menm tan an ranmase Lai a pistolè.
  
  
  Osi lwen ke mwen konnen, Gurnek te san zam. Mwen te gen yon primitif Oriental zam ak yon koute chè alman stilletos ak yon razwa-file lam ki sove lavi m. Yo, epi sou tèt de sa, Reeva te gen yon motosiklèt. Pa gen okenn dout ti fi a ak Gurnek te konnen relief a nan Fatehpur Sikri pi bon pase m ' te fè, ki te tou de yon avantaj ak yon dezavantaj. Paske si te gen yon fason soti nan sa a labirent nan vid ak bilding abandone, Gurnek pwobableman ta gen li te ye a, sof si Reeva te kapab bloke l 'chape anba epi kenbe l' ki kwense jouk tan mwen te resevwa li.
  
  
  Mwen sarepta pou yon moman yo koute, ak ankò m ' te tande endispoze hum nan yon motè motosiklèt. Li te soti nan dèyè yon espesyal odyans hall, divan-mwen-khas. Mwen vin chonje wè yon ilistrasyon nan palè a nan gid sa a mwen te gen te achte, yon nwa-ak-blan foto nan yon enpoze bilding ak yon gwo kolòn santral, ki soti nan ki kat ki idantik koridò branche sou yo rive jwenn kote sa yo nan upper balkon nan fòm nan yon kare.
  
  
  Pa te gen okenn fason byen vit yo vini nan ti fi a èd. Mwen te gen pou avanse pou pi yon sèl etap nan yon tan, trenen mwen janm dèyè m ' tankou yon ankonbran moso nan bagaj. Doulè a te diminye kounye a ke mwen te panse blesi a ak sispann senyen. Men, mwen te nan doulè. Pou fè zafè pi mal, li fè m 'plis vilnerab pase tout tan tout tan, grav ralanti desann mouvman m' yo, mwen kapasite a pou avanse pou pi nan vitès nòmal.
  
  
  Itilize nan karate anvwaye te kounye a se soti nan kesyon an, ak chak mouvman nan men la ak pwen li te vin yon pwoblèm ak difisil, paske li ta mande pou yon gwo kantite lajan nan efò yo kenbe yon bon jan sant yo nan gravite ak balans. . . . Koulye a, plis pase tout tan, mwen te oblije depann prèske sèlman sou nunchucks ak talon.
  
  
  Pi pre a mwen te rive nan Gwoup la, pi fò nan machin a motè hummed nan zòrèy mwen. Ki sa ki te yon fwa te te yon byen lwen ak endesi hum te vin tounen yon mat gwonde, yon anvlope gwonde. Mwen te kenbe bucaram sou youn nan eksteryè poto yo, ki te gen yon frape fòm nan ak ta di defans nan yon elefan jeyan. Mwen te sispann pran yon ti repo ak ranmase panse m ' yo. Yon pwisan gwo bout bwa nan limyè pèse tèren an nan devan m'. Lè sa a, son an nan kouri mak pye yo.
  
  
  "Gwonde! "Mwen pete rele. "Ki kote se li?"
  
  
  Li pa t ' reponn mwen, men, yon ti moman pita Gurnek te vini soti nan bilding ak kouri atravè lakou a. Mwen te swiv l', menm si mwen te konnen mwen pa t 'kapab rive jwenn l'. Li te kouri nan yon prèske nòmal apante, se konsa, mwen te konnen l ' cheviy pa te blese ankò. Sa a lè Reeva te vin sou sèn nan. Li te rumbled sot pase m ' ak siy pou mwen pou m rete kote mwen te. Figi l 'te ajite, l' fwon ride; li te yon figi nan absoli ak detèminasyon, yon mask frèt ak kalkile detèminasyon.
  
  
  Mwen pa t ' kapab refize ke mwen te modi fyè de li. Li te fè li travay parfe, kenbe Gurnek nan bay tankou yon kwense zannimo, jouk tan mwen jere yo ka resevwa la Abwaman soti nan tèt mwen. Epi, koulye a ke Lai te mouri, te gen sèlman yon sèl Cobra ajan kite ranje. Mwen leve soti vivan nounchakou baton pi wo a tèt mwen, yon sèl yon sèl byen sere, ak jete deyò lòt la.
  
  
  Yon mouvman sikilè nan men mete bwa a nan mouvman... Ki, mwen espere, ta décisif detwi Gurnek nan plan an... epi li trè ki bay lavi. Reeva te montre nan Ameriken soti nan fen a byen lwen nan lakou a. Yon gwo bout bwa nan limyè ki soti nan fa a eklere fantòm galri yo ak kolon nan palè wa a, ankadre yo tankou yon èkspresyonist penti.
  
  
  Men, te gen pa gen anyen yo pitorèsk sou wout la Gurnek te kòmanse pou avanse pou pi, repete etap l ' yo. Li ta wè m', e kounye a, pa te gen okenn fason li te kapab evite yon konfwontasyon kòm Reeva kouri dèyè apre l 'sou motosiklèt l' tankou yon motè gadò pou okipe yo ap eseye kenbe kèk ki manke bèt yo. Koulye a, Ameriken te touye yon bèt, pè ak dezespere.
  
  
  Li te eseye jwenn bò kote m', men ankò Rhea te montre konpetans li, koupe chemen l ' yo. Li prèske frape l'. Ti fi a te fè l 'pi bon pou fè pou evite yon kolizyon dirèk, ak mwen pa t 'kapab blame l'. Mwen menm mwen te pa t 'vle l' yo dwe voye jete sou bisiklèt la.
  
  
  Sepandan, san yo pa menm manyen l', li jere yo kenbe l 'nan fason sa a, anpeche l' soti nan chape. An Nounchakou whirled alantou tèt mwen, epi kòm Reeva te deplase pou pi devan ankò, fòse Gurnek pou yo vini nan m', mwen kite yo ale nan ki enstriman nan lanmò ak veye li tranch nan lè a.
  
  
  La"asasen" baton yo te trè itil ankò. Mwen te toujou ap gade sèn nan, ap pran yon etap pi devan, lè Gurnek pete rele epi li vin apiye sou kote kòm baton frape l ' nan bwat la. Kònen a te tankou yon pwen frape sant la, ak li te pran l ' souf lwen. Li te repati, bwè ak doulè, yo pa t kapab kenbe balans l ' yo.
  
  
  Mwen limped pou pi devan, k ap deplase osi vit ke mwen te kapab, kenbe talon nan longè bra a. Pa te gen okenn tan nan fatra, paske apre elimine Gurnek, mwen toujou te gen pou fè fas a Shiva, nonm sa a ki gen infernal pyèj mwen te sove, men, ki moun ki yo nan retounen pa t 'montre m' ki figi l ' yo.
  
  
  Gurnek te sou de pye l 'ankò anvan mwen te kapab jwenn l' la. Li te pwan yon nounchakou ,men aparamman te gen pa janm wè oswa itilize zam la anvan. Li pa t 'konnen ki jan okipe li, se konsa li jis jete li nan m'. Baton yo te tonbe, epi mwen bese pou ranmase yo jis kòm Gurnek lunged nan m'.
  
  
  Mwen te jwenn tèt mwen sprawled sou do m 'ankò, goumen pou lavi m', pandan y ap Endyen trou m'. Li te gen okenn ankò kapab rezon ki fè yo: yon jelatineuz ak san sibstans yo te koule soti nan l ' chire-soti nan je a; li te pa jis figi a nan yon moun fou, men figi a nan yon mons.
  
  
  Li frape m ' nan vòlè nan koud la, ak dwèt mwen envolontèman demare priz yo. Ponya a glise soti nan men m'. Mwen te rive nan soti nan je fèmen, men Endyen yo frape m 'ankò nan gòj la ak palmis nan men l'. Li pa t ' konnen règleman yo nan karate, men li dwe gen te aprann yon bagay soti anvan nou reyinyon yo. Epi, koulye a li te lè l sèvi avèk pwa li ak entèlijans pou m fini m ' koupe.
  
  
  Reeva a bisiklèt sispann ak yon segondè- ' al moute kan plenn, limine nou mele kò ak yon gwo bout bwa nan limyè. Mwen tande l 'jwenn nan machin nan, men mwen te konnen li pa t 'kapab ede m'. Ak Gurnek soulye m 'yo te blese nan janm, pi rapid ak pi fasil viktwa mwen ta te espere pou pa t' nan je. Nonm sa a te nan yon panik ak sa a te ba l ' renouvle fòs ak detèminasyon. Li te batay pou lavi l ' yo.
  
  
  M ' tou.
  
  
  Mwen te kanpe sou mwen pla yo ak yo te eseye voye jete li koupe. Mwen woule sou nan bò kote m', men li tonbe sou tèt mwen ankò. Pandan se tan, sepandan, mwen jere yo gen tan pwan baton yo, youn nan chak men, ak yon moso nan buffalo fwe nan mitan yo. Pa te gen okenn lòt fason yo sèvi ak zam la, koulye a, yon metòd mwen pa t ' ki gen eksperyans ankò. Si sèlman mwen te kapab mare yon kòd kwi alantou Gurnek nan kou a, de baton ta ka ede m 'pou sèvi ak kò l' yo.
  
  
  Li mete jenou l 'nan bò kòt mwen ak pwen mwen nan ren an, fè m' plenn nan doulè. Mab la mozayik te sanble yo pou pou danse devan je l', ak byen lwen poto yo double ak triple. Mwen te eseye yo konsantre m ' vizyon, men, tout bagay gade twoub, te resevwa pi pre, ak lè sa a, disparèt.
  
  
  Gurnek, kounye a nan priz la nan bagay moun fou a, krache soti mo sa yo nan yon Ameriken dyalèk mwen pa t ' kapab konprann. Men, si mwen pa t 'kapab tande tande sa li te mumbling, li a pa t difisil pou mwen pou m kenbe siyifikasyon an nan l' yo promner fraz yo; li pa t ' optimis oswa zanmitay, di omwen nan.
  
  
  Mwen te santi m ap plenyen kranp nan nan janm mwen, ki te bese anba pwa l ' yo. Mwen tounen vin tèt mwen jis kòm Endyen te rive pou talon, deplasman pwa l ' yo dwa pou ogmante ponya a. Nan moman sa a, mwen te kòmanse jwenn desann sou yon jenou.
  
  
  Men, li pa te ale nan bay moute tèlman fasil.
  
  
  Li te chaje pou pi devan ak avèg ponya frape, lè l sèvi avèk kouto pou bay yon kout kouto. Mwen demenaje ale rete kòm byen lwen yo tankou mwen te kapab, eseye kenbe distans. Toudenkou, Reeva parèt dèyè maddened Endyen yo, epi yo te kòmanse pwensonaj l ' sou la tounen ak zepòl yo. Si li fè mal l 'oswa ou pa, li pa t' gen pwoblèm. L 'entèvansyon distrè jèn Sikh se konsa, anpil ke mwen jere pou fè pou evite san lam nan talon ak vlope an kwi kòd nan kou l'.
  
  
  Sa a se li montre kouman li tout te kòmanse: premye atak la nan chanm otèl m', lè sa a, Ashok Anand te toufe nan twalèt la nan yon bar. E kounye a, rido ki te sou yo tonbe sou ankò yon lòt manm nan vye bann malfra nan Shiva a sèvis yo.
  
  
  Mwen yon sèl la a de baton yo byen sere, jan mwen sere boulon frote kòd alantou Gurnek nan kou. Endyen esplike yon rèl nan sipriz epi yo laterè nan menm tan an, tonbe talon, ap eseye pouse kòd la lwen soti nan gòj li. Li pa ta gen siviv si mwen te kenbe peze.
  
  
  Mwen trese bagèt bò kote m ' ak pran yo moute. Mwen pa t 'kapab wè Gurnek fè fas a, ak mwen pa t' vle wè li. Li te eseye vale lè a, pou l respire li te opresyon ak souf anlè, men, lè a pa t 'rive l' nan poumon. Ki te sipòte pa dezespwa, li t 'ap goumen pou lavi l' ak tout sa ki rete l ' fòs. Ak sa ki te pa ase.
  
  
  Mwen te nan kontwòl la kounye a, malgre mwen yo angoudi janm an ak fatig. Mwen rale kòd la pi sere, gras a baton ki pèmèt m ' pou aplike pou presyon ki nesesè yo. Yon lòt glouglou chape Endyen an nan bouch yo, lè sa a, nonm sa a te bay moute, ofri pa gen okenn plis rezistans. Kò l ' piki pou pi devan ak li te tonbe fas atè. Menm lè sa a, mwen pa t 'kite ale nan nounchakou, jouk tan mwen te absoliman sèten ke Gurnek te tounen tounen yo pliye l' nan bondye yo, Naga sèpan, nan ki moun li se konsa kwè hardeman.
  
  
  Lè m 'finalman reyalize ke li te mò, ke kò l' yo kouche imobilité sou frèt etaj mab, ak ke sèlman yon sèl nan misk nan kwis pye l 'yo te vibre konvulsiv, mwen vire l' sou yo ak lage fatal kwi fisèl soti nan kou l'. Figi l 'te apwouve, epi lang li te mòde, prèske koupe an de pa dan l', ki li te fèrme nan lapèrèz.
  
  
  "Te kapab ve yo te vin pi mal, nonm," mwen murmures. "Panse osijè sa ki te pase nan pòv Nirad...
  
  
  Men, li pa t ' tande kòmantè mwen. Ak yon gwo efò sa a, mwen tou dousman te rive nan pye m', kenbe je m ' sou Gurnek nan figi. Men, li pa pral monte soti vivan nan lanmò. Endyen plede goumen fòseman, yo ba l 'akòz l'. Men, nan fen a, tout bagay te fini nan pa gen anyen.
  
  
  Li te mouri.
  
  
  "Ede m' pou yo wete tout rad sou li," mwen di Reeva, evite ti fi a nan kontanple, ki te sanble yo dwe fiks sou m ' ak yon enkyete, an silans fikse.
  
  
  Li pa t mande nenpòt kesyon, wè ke mwen te shirtless ak dwa a bò a nan pantalon m ' te tranpe nan san. Li bese desann epi yo tounen vin lwen, unbuttoning Gurnek a chemiz. Endyen levit yo te tache ak san, men li te pi bon pase pa gen anyen.
  
  
  Reeva pa janm gade nan yon moun ki mouri, pa soti nan respè oswa modesti, men nonm lan te yon move je, epi mwen pa t ' kapab blame ti fi a pou ap eseye pa yo gade nan ki anfle, san fè fas ak li ble lang rete soude soti. Zo alantou koule nan je glinted etranj nan ekla a nan motosiklèt la nan limyè.
  
  
  Lè sa a, mwen vin chonje yon bagay ki Reeva te mansyone pou m ' jou sa a tounen nan Shiva a chato. Li pa t 'ale nan twòp detay, men li pa t' pran tan nan figi konnen ki sa li vle di. Tonton li itilize li pou pi vye bagay sa yo, paske nan li sadik gou nan fè li satisfè pasyon a nan moun li yo.
  
  
  Epi, koulye a mwen te santi pa gen okenn remò pou Gurnek oswa lòt la de mesye ki te kouche mouri nan lakou a, viktim yo ki pa tèlman nan kòlè mwen tankou mwen detèminasyon pou nou rete vivan epi ranpli misyon an.
  
  
  Mwen retire la bloodstained pansman mwen ta vlope alantou janm mwen, lè sa a, wete m ' pantalon kòm byen, kite Reeva akoupi pwochen Gurnek a nan kò moun. Mwen janbe lòt bò lakou a ak te dirije pou wòch la pisin mwen ta remake byen bonè. Li te plen ak dlo lapli. Mwen te resevwa desann sou yon jenou epi netwaye blesi a, aplike mouye plak ki soti nan chire chemiz yo anpeche enfeksyon sa yo nan blesi a ak gangrene nan janm la. Mwen pa t ' menm asire w ke dlo a pa t kontamine, men nan pwen sa a mwen te gen pa gen okenn lòt chwa, se konsa mwen deside pran risk la.
  
  
  Lè mwen tounen tounen yo Rheeva, ti fi a te pran koupe a mouri nonm nan pantalon ak kurta. Yo te yon ti kras twò gwo nan senti a, men mwen te fè moute pou li ak reta Gurnek a senti. Reeva te ede m 'mete yo sou chemiz m, lè sa a, te demisyone tounen, fwote men l' ansanm kòm si li te frèt.
  
  
  Li orèy. "Ki sa nou fè kounye a, Nick?"
  
  
  "Se pou yo pran nan machin ou epi ale tounen nan villa la," mwen te di. Figi l ' te rèd, koule, tankou si dépourvu nan tout emosyon. Li te nan yon anpil, ak ankò li te toujou pi etwat, plis detèmine pase tout tan tout tan. Mwen te panse nan papa l', mande si li te gen kòm anpil fòs enteryè kòm pitit fi l ' yo. Nan ka sa a, li ka siviv epi kenbe jouk nou jwenn li.
  
  
  - Ki sa ki pral rive kap vini yo? Reeva mande. - Ki jan... kijan ou pral fè sa?" li te ajoute, montre m ' blese janm yo.
  
  
  Pi fò nan doulè a pa te konmanse bese, ak mwen te kapab mache ak mwens efò pase anvan. Mwen ki plwaye moute nunchucks yo epi mete yo nan pòch do m, lè sa a diminuer nan talon nan kwi djenn mwen te pote sou mwen yo nan avanbra.
  
  
  "Kouman?" Mwen repete. "Pa enkyete. Mwen pral jwenn kèk fason.
  
  
  "Ou toujou jwenn yon bagay," li te eseye pou ri.
  
  
  Li te di m 'ke tonton l' te rete ak senk gason, pa konte Ranjit ak jèn Sikh mwen piki nan pye a nan Agra nan biwo a post. Se konsa, te gen sèlman de moun ki rete nan plon an, apa ki soti nan Shiva ak Haksha. Li pa pral fasil... men wi, sa misyon nou pa t ' fasil yo kòmanse avèk yo.
  
  
  
  Nou te kondwi nan silans. Reeva te gen tou de men sou volan an volan an nan machin ti. Lè Fatehpur Sikri te dèyè nou, kache nan fènwa ak pousyè tè, li te vire tèt li epi li pwente nan tablodbò tiwa.
  
  
  — Mwen te pote ou yon kado, " li te eksplike. "Mwen regrèt mwen pa t' bay li nan ou pi bonè, men mwen pa t ' konnen, ou ta bezwen li."
  
  
  Mwen louvri yon tiwa e rive jwenn anndan an, santi yo, jouk tan mwen te jwenn bou la nan zam la. Mwen egzamine pistolè la nan tablodbò a limyè: li te yon ti .22 kalib-Beretta, olye de sa etranj pou yon jèn dam.
  
  
  Men, Reeva te tou yon eksepsyonèl ti fi soti nan tout pwen de vi.
  
  
  An Beretta te gen yon zam efikas nan ranje fèmen. Mwen ta dwe vin chonje sa, mwen konkli, tcheke zam la, kontan ke Reeva pa t ' bliye nan chaj li.
  
  
  "Lè nou ap nan je yo nan villa, ralanti ak aji kòm si pa gen anyen ki te pase," mwen te bay lòd ti fi a, etann nan chèz la se konsa ke mwen pa t ' kapab ka wè. Espesyalman ak sa a move pye, li te ale yo dwe yon tès difisil; men, si tout bagay ale jan mwen ta te espere, mwen ta dwe tounen nan fòm byento.
  
  
  "Pa li ta dwe pi bon yo jwenn yon moun ki ede, Nick?" Li sanble se konsa ki riske pou m', de kont tout nan yo... mwen vle di, "li te ajoute, gade nèrveu nan je m' gade," nou ap ale nan pran yon terib risk.
  
  
  "Sa a se wout la sèlman pou pi devan," mwen te di, ak mwen te di l 'tout bagay mwen te konnen sou Puran Dass, osi byen ke rezon ki fè yo poukisa mwen pa t' mande Endyen an Sekrè Sèvis pou ede yo nan pote soti nan operasyon an. Pa la fwa m fin di l 'istwa a sou fwit yo nan Dass nan biwo ak koneksyon l' nan Shiva a, nou te deja nan je yo nan kay la.
  
  
  Mwen te chita nan chèz la kòm Reeva ralanti desann. "Ou se nan je m' soti nan kounye a sou," mwen orèy. "Ki sa ou wè?"
  
  
  "Pa gen anyen ankò.
  
  
  Mwen byen vit te gade moute nan li. Li chita stiffly dèyè volan an, li tounen bourade kont chèz la, je l ' fiks tou dwat devan yo. Li te tounen sou wout la nan yon vitès modere, ti wòch ak wòch yo rebondi anba machin nan.
  
  
  Toudenkou, Reeva frenaj nan yon kanpe. "Gen de nan yo! "Ki sa ki se li?" li te di. "De gad yo!
  
  
  Son an nan echanj kout zam ki te swiv. Sot pase a sispann. Soti nan moman sa a sou, mwen pa t ' gen liksye a nan fè yon sèl erè.
  
  
  
  
  14
  
  
  Mwen pete rele. "Jwenn desann pi ba!" -
  
  
  Mwen te rive jwenn deyò epi yo rale l ' nan chèz la. Reeva te yon trè fasil sib. Bal whizz yo ak rikoch fou. Lapli a plon vide desann vit machin-nan, sa ki lakòz gwo fragman nan vè tonbe sou nou.
  
  
  "Manti toujou epi rete tann jiskaske mwen ba ou siyal pou yo kontinye," mwen te avèti Reeva. Mwen bese la okipe, epi li louvri pòt la, rale yo ansanm pousyè chemen. A pòt ki te bloke m', bal whizzing sou tèt li. Tè a répéta ak son an nan kouri mak pye yo. Mwen leve soti vivan beretta ak leve soti vivan tèt mwen jis ase yo pran vize.
  
  
  Devan mouchwa tèt la-revèti zam tonbe tankou yon blese sòlda.
  
  
  Yon moun te ap tann pou m 'gen, epi li pa t' Nag, nan ki mwen te modi asire w ke. Mwen frape nonm sa a dwa nan pwatrin lan. Kontrèman ak kamarad li, lanmò li te rapid ak san doulè relativman. Men, lòt gad palè a te okenn kote yo dwe wè. Mwen flèch je m 'ak tcheke chemen an ki sòti bò kote, jis nan ka li te eseye trape m' sou gad palè yo ak kouri nan m ' soti nan dèyè.
  
  
  "Rete desann gen! Mwen murmures yo Reeva se konsa li pa t ' vle jwenn soti nan machin nan. Li te kòmanse pou diaporama soti nan chèz la, lè sa a, sispann sibitman e yo te egzakteman jan mwen bay lòd la.
  
  
  Yon lòt piki rang soti, ban m ' yon bon lide nan invizibl a tirè a nan plas kote kache. Son an te soti nan bò dwat la, pi lwen pase segondè, epi dans bòdi miray ranpa a nan ki antoure a villa. An yew ak juniper pye bwa konplètman kache advèsè mwen. Si li te vini nan dèyè do m', ki soti nan kote mwen te anba a kouvri nan pòt la, mwen pa ta gen te gen yon chans yo sove. Se konsa, mwen bezwen pou avanse pou pi, ak byen vit.
  
  
  Mwen te pran yon gade rapid desann ale nan epi li te jwenn ki sa mwen bezwen yo; mwen fèrme dwèt mwen nan yon pwen ki menm gwosè ak wòch mwen ta remake nan kwen an nan pousyè chemen. Ak yon mouvman rapid, mwen jete l 'sou pòt la machin ak tande yon grounded kòm li frape tè a sou dis mèt nan devan m'.
  
  
  Yon lòt bal whizzed nan lè a. Mwen pa t 'kapab wè tirè a, men, ni ta li te wè m'. Mwen koute, e pli vit pasyans mwen te jwenn rekonpans pa son an nan kouri mak pye yo, pa direksyon m', men nan direksyon opoze. Shiva a gad palè yo, dènye a goril kanpe ant moun fou ak m', li kouri sot pase yo, kache dèyè yon epè bòdi.
  
  
  Mwen jete nan yon lòt wòch, fwa sa a pi gwo pase yon sèl la an premye. Zam la abwaye ankò, epi bal la vide moute yon ti krout nan sant la nan chemen etwat. Yon rèl chape bouch mwen, yon segondè- ' al moute kan jemi nan ap plenyen doulè. Pa move pou yon moun ki pa janm ta te nan teyat la, mwen diskite. Li pa t ' yon long-trase-soti rèl ke yo te kapab tande ki soti nan yon long distans ale, men, li te yon se vre wi: refrijerasyon rèl, epi li te gen yon efè.
  
  
  La couverture ki separe yo admèt yon figi ak yon devan mouchwa tèt mare nan tout tèt li. Twò ta, li te reyalize ke te gen pa gen okenn moun ki mouri sou santye an. Twò ta, li te reyalize ke rele te yon artifices yo ka resevwa l ' soti nan kache. Li rale lwen, pa menm gade nan direksyon m ' yo. Men koulye a, li pa t ' gen tan... pou tout tan, mwen te espere.
  
  
  An .22 kalib-pistolè te kondwi yon bal nan zepòl li, trese l 'tankou yon mannken se konsa difisil ke li te gen yo rete kole sou kloti a kenbe balans l', li kache. Mwen rale deklanche la ankò ak t 'ap veye li, fè yon grenpe dans lè yon dezyèm bal chire yon twou nan mitan an nan fwon l' yo.
  
  
  Pa yon son chape nonm lan nan bouch yo.
  
  
  Yon fwa nan ekla nan limyè devan yo, li leve soti vivan men l', li te tire yon lòt initil tire soti nan pistolè la. Lè sa a, li diminuer desann tou dousman, tankou si yo chita nan mitan an nan chemen an, janm li yo lonje soti nan devan l', kò l ' bese avant, tèt li pann sou pwatrin li.
  
  
  Reeva leve je yo, yo te kanpe moute, ak peered sou kwen an nan tablodbò a. -"Men tonton -" li te te kòmanse.
  
  
  "Li pral isit la pli vit, mwen asire ou," mwen orèy. Mwen kalkile ke Beretta toujou te gen yon kèk jij yo rete, plis pase Sikh, se lou .45-kalib pistolè. Se konsa, mwen pa t ' pran zam la. Mwen tou dousman te rive nan nan pye m ' ak te demisyone soti nan dèyè bal-krible machin a pòt. De mesye yo kouche mouri sou wout la, viktim yo nan pwòp sòt yo, nan sa yo nayif kwayans nan divinite a nan mòtèl Shiva.
  
  
  Men, ti bwat la te reyèl. Plan li yo konkeri tout nan peyi Zend se tou byen ak desizif. Li te pale nan "èd imanitè" a bezwen yo, nan yo ki vle pou manje ak abiye l 'moun, men Shiva se te yon tiran ki t' ap chache ki pi san fwa ni lwa diktati a, epi li vle di nan pran pouvwa a, te kòm brutal kòm metòd li ta yo te nan si li te pran pouvwa a.
  
  
  Yon long liy de couverture toudenkou limen moute kòm limyè yo te vin sou bò kote kay la, gwo lanp mèki fòse m 'yo etap tounen, pwoteksyon je m' soti nan limyè a avegleman. Dè santèn de ensèk, papiyon, ak jeyan moustik te sanble a hover nan gwo bout bwa a nan limyè nan chemen mwen. Yo hummed ak swirled, melanje ak pousyè tè a ak pran sant la nan lanmò.
  
  
  Gwo mouch maké miniature tankou malfini karanklou, tonbe sou de sanglan kadav yo ak pou ogmante yon insistans asourdisant hum nan lè a. Yon son ki te fè m ' grimes kòm mwen pik moute zòrèy mwen pou lòt bwi. Mwen pa t ' kapab tande anyen men ta vole, se pa yon son ki soti nan klere limen villa.
  
  
  "Ravi! Arun! toudenkou, te gen yon metalik vwa a, nan yon vwa ki pa t ' son tankou nenpòt lòt moun men tèt li.
  
  
  Mwen regarda nan Reeva, epi li te ban m ' yon ti souke tèt yo nan apwobasyon. "Shiva," li orèy. "Li nan l', tonton mwen. Fè atansyon, Nick, tanpri!
  
  
  "Ou dyableman bums! Ki kote ou ye? Kisa ki te pase? Arun? Ravi? Shiva rele de mesye yo ankò, ak vwa l 'te sanble yo flote nan direksyon m' tankou eko a nan yon fin vye granmoun dosye.
  
  
  Li se tan pou yon konfwontasyon dirèk, yon figi-a-fas konfwontasyon. Mwen steeled tèt mwen, siy pou Reeva yo rete dèyè m', te mache ak piti piti desann chemen an. Shiva rele byen fò ankò, men, du l ' yo te kapab reponn. Konvèsasyon an te kenbe yo vivan pa ta vole, nich nan avid mouch ki swooped desann sou kò mò nan de Endyen yo.
  
  
  "Mwen pral touye ou pou ou sòt!" Shiva pete rele nan yon-wo 'al moute kan vwa ki t' ap trayi yo te fache e yo te pè.
  
  
  Sepandan, li pa t 'bay gabèl vini soti nan konfwonte m'. Te gen silans ankò. Mwen akoupi atè tankou difisil jan mwen kapab, ap eseye kenbe janm mwen soti nan ale angoudi. Apre plizyè jenou viraj nan rapid siksesyon, san an kòmanse sikile regilyèman. Mwen pouse sou kote yon ti touf bwa epè ak yon sèl men.
  
  
  Soti isit la, mwen te kapab wè anndan jaden, fertile ak byen-kenbe. Ki sa ki frape m ' yon lòt fwa ankò te ke sa a jaden yo te yon nòt disonan, se konsa fertile ak fètil pou li arid tèren, tou moun rich nan plant ak flè yo dwe kiltive sou tankou yon sèk ak pousyè plenn. Men, repons lan se wi, Shiva te gen lajan an, roupi ak dola, pou fè lasisiy Haji nan nèt l ' yo. Li te gen resous san limit a jete l 'yo, vle di la ki pèmèt l' pou yo rive nan pouvwa a, ak anpil koneksyon yo nan ti sèk yo ki enpòtan. Mwen te mande konbyen lajan li te bay Das kenbe tèt la nan Endyen an sèvis nan sekirite sosyal sou pewòl. Oswa petèt Das te yon lòt fanatik ki moun ki je fèmen kwè nan Shiva a rèv la nan tout bèl pouvwa a, nan laj la golden nan peyi Zend, nan vanyan sòlda nan sivilizasyon yo nan Chwazi ak Guptas.
  
  
  Tou sa nonm sa a motif a, danje a nan mond la tout antye rete. Men, pa kòm danjere ak trèt kòm Shiva tèt li. Mwen prese nan branch epè nan bòdi, avèk lespwa ke pa gen okenn frolman oswa krakman ta trayi prezans mwen.
  
  
  "Carter?" Yon vwa rele soti ak plis pase yon allusion nan sarcastic nan li. Li te yon chanje vwa ki te pran sou ton dramatik. "Eske se sa ke ou, zanmi?" Ou te vin vizite m'?
  
  
  Li te frèt, kontwole ankò. Mwen pa te nan atitid la pou konvèsasyon, oswa pou aksepte puns l'. Mwen pi pito nan fen diskisyon an sou yon pi ki febli yo sonje. Men, mwen pa t ' kapab wè li. Mwen te sispann ak pouse sou kote branch yo, kenbe je m ' sou devan pòt la, mwen ta prese soti nan ... semèn de sa, li te sanble, pa èdtan.
  
  
  Ki sa ki... ki sa ki lanfè a!...
  
  
  Mwen pa blinked, li gade ankò nan konvenk tèt mwen ke sa a te yon trick, yon ilizyon optik. Men, pa gen okenn, je m 'pa t ' twonpe m'. Li te Shiva, men li pa t 'gade nan tout tankou moun mwen te imajine, te gen pa gen anyen sou l' ke mwen te imajine. Li te konplètman kontrèman ak nenpòt ki lòt moun mwen te wè tout tan tout tan nan lavi mwen.
  
  
  Olye pou yo dwa men, depi nan konmansman an nan rejyon palm la... oubyen kote dwèt yo yo anjeneral ki sitiye, nonm sa a te pote yon asye pur pwotèz... jiska zepòl la. Li pa t 'gen yon dwa men, men, Reeva a devilish ak atizan konn fè tonton pa t' mete nenpòt ki òdinè pwotèz, objè òdinè, oswa an bwa oubyen an plastik men yo. Pa gen, mesye.
  
  
  Yon asye cobra tache nan zepòl li yo te deplase retounen lakay yo epi soti nan lè a, yon cobra fè l sanble souvan yon reptil k ap viv nan tout fason, li metal dan koule ak pwisan venen!
  
  
  Yo di ke li te kokenn ak enkwayab te gen yon egzajere. Mwen te kenbe kliyote, men li pa t ' yon miraj oswa yon alisinasyon. Li te reyèl, terib ak frighteningly reyèl! Asye cobra a anatomik pati yo te egzak desann nan detay ki pi piti a: yon bon rapò sere ki gen fòm tèt la ak yon hood, ouvèti ak fèmti machwa. Dan yo te san dout hypodermic sereng, ki kapab enjekte reptil yo trè danjere enen nan viktim nan san.
  
  
  Mwen te vire kontanple mwen lwen etranj yo ak menasan aparèy, vire atansyon m ' nan Shiva a fas. Yon frèt, angilè, reptil fè fas. Li te gen etwat je nwa ak epè, sousi bushy. Li te nan wotè mwayen, ak yon mèg, mèg kò a ki exuded lespri dyabolik malis.
  
  
  Li pa te yon òdinè advèsè a, men, yon moun yo te, tankou pifò nan lènmi m 'yo, te rasanble nan yon sèl gang... moun tankou Karak, flotant Lougarou, oswa pèrsonifye move lespri sou ki moun ki rele tèt li" Mesye Jida."
  
  
  Kòm si chiriji eskòpyon pa t ' ase kòm yon zam defansiv yo (ak, si sa nesesè, kòm yon ofansif zam), Shiva a men nan bon ki te fèt yon .45-kalib pistolè, mondyal ki pi popilè Ameriken Colt. Shiva balanse zam la retounen lakay yo epi soti, ap tann pou nenpòt ki mouvman oswa son ki ta ka revele kote m ' ki nan bòdi an.
  
  
  Li rele byen fò. "Onètman, Carter! "Mwen pa pral tire. Nou bezwen pale, diskite sou... menm konvèsasyon ou a ak Mesye Das sa a apremidi, bò wout la. Ak pandan ke nou ap nan li, di m ' sa ou te fè nan nyès mwen, bèl Manke Singh." Mwen pa ka jwenn sa a ti fi cute.
  
  
  Mwen pa t ' reponn.
  
  
  Olye de sa, mwen leve soti vivan beretta ak vize li nan Shiva a nan kòf lestomak. Dousman, mwen rale deklanche la, panse nan tèt mwen ke kochma a ta dwe plis pase byento. Nonm sa a kanpe deyò parfe, ak mwen pa t 'kapab yo te te vle pou yon sib pi fasil: an reyalite, limyè a en nan soti nan pòt la dèyè l 'konplètman eklere l' ankadreman mens.
  
  
  Men, olye ke yo wè l 'tonbe sou jenou l', olye pou yo tande dènye l 'anvlope kriye oswa wè l' tranble kou fèy bwa nan doulè, mwen te kòm endispoze lè mwen te wè te bal la soti nan Beretta rebondisman nan pwatrin li. Lè sa a, bal la frape yon wòch ansyen estati a nan sant la nan jaden an.
  
  
  "Se konsa, w ap gen! Endyen ti souri ak rale deklanche la nan jenn ti bourik la, tire yon bal letal yon pous kèk nan tèt mwen.
  
  
  Mwen enstenktiv double sou, toujou pa kwè je m'. Bal la rebondi koupe nan pwatrin li, men gen te gen okenn siy ke Shiva te mete yon bal korse anba l ' blan kurta. Vreman vre, yo mwen te kapab wè l ' fè pwatrin anba chemiz li, deskripsyon an nan pwatrin li, misk yo. Tout se vizib klèman m ' enkredulite je yo.
  
  
  Sòf si li se an asye, twò, mwen konkli. Men, sa ki te enposib. Yon moun se pa yon robo... oswa ou pa?
  
  
  Pa gen, nan kou li pa t', men te gen okenn anpeche sa mwen te wè, epi te gen pa gen okenn anpeche ke Shiva te sanble yo dwe doue ak pouvwa supernatural. Mwen ki vize a yon dezyèm fwa ak rale deklanche la. Mwen ki vize nan Ameriken an tèt, men nan moman sa a menm li rkule, ak bal kole nan pòt la montangn, etwatman manke make li yo.
  
  
  Se konsa, li te vilnerab, oswa omwen li te frajil nan kèk pati nan kò l ' yo. Depi mwen pa t 'konnen ki jan anpil jij yo mwen te kite a, mwen pa t' tann pou Shiva a vini soti nan chato la. Ak yon mouvman rapid, malgre mwen te blese nan janm, mwen pouse sou kote epè bòdi ak te kòmanse vole nan jaden an. Mwen te konnen zam li ta ale nan nenpòt ki moman. Li te yon son mwen pa t 'vle tande, men mwen te pran yon chans de tout fason, lapriyè nan kè m' ke nonm sa a ta rete soti nan je, jouk tan mwen te rive nan bò a fasad ki te nan villa la.
  
  
  "Èske ou ap chache pou yon moun?"
  
  
  Mwen file ozalantou yo ak rale deklanche la nan menm tan an. Men, Beretta te an silans: magazen an te vid. Yon sèl klike sou, e ke sa a li. Mwen jete zam la nan Shiva a trese, souryan fè fas. Yon cobra-ki gen fòm metal bra tire moute. An Beretta rebondi koupe metal bra yo tonbe atè la.
  
  
  "Pa deplase yo, Mesye Carter. Pa avanse, " Shiva bay lòd la. Li te jenn ti bourik la vize dirèkteman nan pwatrin mwen, ak mwen pa t ' ale nan separe tèt mwen kont sa ki pati nan anatomik yo nan kò mwen an... omwen pa konsa pou sa prematireman.
  
  
  "Ki sa yo ou ap tann pou, Shiva?" Poukisa pa ou tire, se konsa, kite a jwenn sa a sou gen?
  
  
  "Pou wè ou mouri san yo pa soufri yon mizerab lanmò, zanmi mwen renmen anpil?" Non, mwen pè sa a, se pa m ' style. Apre yo tout, mwen bèl koulèv yo ap toujou grangou, malgre abondan manje gras jèn Nirad. Mwen panse ke ti gason an te pi plis itil kòm yon gason. Men, mwen vle Cobra yo dwe yon sèl ak kontra enfòmèl ant òganizasyon. E depi Nirad a ki pi gran frè a te deja nan sèvis mwen, mwen te wè pa gen okenn rezon pou pa anboche ti gason an kòm byen. Malerezman, ou pa t ' panse sou mete fen nan karyè ou. Mons klike lang li ripwoch, kenbe zam la pwente nan kè m'.
  
  
  Dèyè do m', mwen tande yon moun k ap deplase konsyamman. Mwen tounen vin tèt mwen epi yo te wè figi a nan Sikh mwen te blese byen bonè nan jou a nan devan nan Agra nan pòs biwo yo mete yon bal nan l ' jigo dwat la. "Oh, li nan ou, Krishna! Shiva pran rele san pwoblèm mwen tap. Lè sa a, li te gade m ' ak yon wink. "Mwen panse ke nou de konnen chak lòt."
  
  
  "Nou te gen plezi nan reyinyon sa a apremidi," mwen t ' ap bougonnen.
  
  
  "Deja. Mwen sonje Krsna di m ' detay yo nan reyinyon ou. Men, sa ki ou pa t ' konnen, Mesye Carter, te ke Krsna se Nirad a ki pi gran frè. Li te rele apre Endou, bondye a nan renmen, malgre ke li te leve soti vivan kòm yon devwe Sikh. Men, pa gen yonn nan ki zafè ki gen kounye a — Shiva wete l ' nan. "Ase li yo di ke Krishna gen yon sèten rayi pou ou, mwen renmen anpil Carter, espesyalman depi li te dekouvri ke ou yo te responsab pou lanmò a trajik nan frè l' yo.
  
  
  "Si mwen pa t' touye Nirad, li ta gen tan touye m'," mwen te di. "Ou konnen trè byen, Shiva. Sa se lalwa moyiz la nan forè a, siviv nan apt la.
  
  
  "Sa a dwat, sa a dwat," Endyen chuckled. — Men ou, mwen fò anpil regrèt pou m di ou, ou pa ap pi fò ankò, Mesye Carter.
  
  
  Krsna pa t ' di yon mo. Li te vle li ta remake gonfle Nunchucks yo nan pòch do l'. Men, ak yon sèl zam pwente nan pwatrin mwen ak lòt la nan do m', mwen pa t ' bay gabèl fè yon fo deplase, oswa tou de nan yo ta rale deklannche. Se konsa, mwen te kanpe la, ap eseye pa mete twòp presyon sou mwen blese janm yo.
  
  
  "Ou pa reponn mwen kesyon ankò, Carter," Shiva kontinye. "Ou pa t' di m ' sa ki te pase nan bèl mwen nyès."..
  
  
  "Li te mouri.
  
  
  Li te leve soti vivan sousi l 'jan l' menasan je nwa klere. "Mouri?"
  
  
  "Mouri," mwen bay manti. "Gurnek touye l' anvan mwen te kapab sispann l'. Li te mouri imedyatman, si sa a, nenpòt konsolasyon.
  
  
  "Pa nan tout," reponn li: Shiva ak yon t ' ap jwe ri. "Li te toujou yon manti, smug jennès depi li te yon timoun. Men, mwen pral espesyalman manke l 'pou sa li te fè ak moun mwen yo ak sa yo te jwenn se konsa komik depi li te viv avè m'...
  
  
  "Se konsa, li te nan prizon poutèt ou, ou vle di.
  
  
  "Kòm ou prefere, li pa gen pwoblèm. Eksepte pou l ' pòv papa... frè byenneme m yo ap soufri anpil pou pran pèt la sou li renmen anpil pitit fi.
  
  
  Avèk chak dezyèm pase, mwen te kòmanse reyalize ki jan fasil li te yo rayi nonm sa a. Li te gen yon pervert, yon mons ki gen yon lide tankou yon pèlen asye, briyan men, sere, tèt pa byen. Nonm sa a niche bouch li ak te ban m ' yon sadik, sarcastic souri.
  
  
  "Mwen pral gen yon anpil plezi avèk ou, Carter," li te di ak yon ri anbachal. "Ou ap wè, ti kras nan tan nou pase ansanm yo pral plezi!
  
  
  "Manyè di m' yon sèl plis bagay, Shiva, jis pou dosye-a," mwen koupe, ogmante vwa m 'ki nan espwa a ke Reeva te kapab tande m' ak nan ka ta li te manke liy yo an premye nan konvèsasyon an. "Ki kote nan Reeva nan papa a?" Yon ti fi yo te rele I. di m ' sou li... èske ou vle konnen? Mwen pa t ' kwè li...
  
  
  Shiva a trese sikoloji te travay egzakteman menm jan mwen ta te espere.
  
  
  "Ou te yon moun fou nan doutans sa a nyès mwen an," te di Ameriken. "Frè m' lan se san danje ak son, jis yon kèk etap lwen. Si mwen sonje kòrèkteman, ou te ale nan la labatwa a menm jou a. Ki kote ou te kòmanse a tumult, mwen ta ka ajoute.
  
  
  "Ki kote se li?"
  
  
  "Ki Sa, Mesye Carter?" Frè m ' lan se pa nan yon pozisyon fè mal nenpòt moun ki, sa a, se tout la sa; yo dwe egzak, li pa nan yon pozisyon fè mal nenpòt ki moun. Li te gloated, jwi pouvwa li ki te fèt nan men l ' yo.
  
  
  Ak mwen kanpe la, kapab fè yon deplase pou pou ranvèse sitiyasyon an. Mwen te fèt nan zam alamen pa de zam, devan ak tounen lakay ou, pare yo vire nan yon moso nan Swis fwomaj nan yon kesyon de segonn. Li pa t 'tan ki pi bon pou pi renmen m' vlope kò li pandan, sitou ak Krishna, ki moun ki te gen anpil anvi pou yo tire m ' pou vanje lanmò frè li a.
  
  
  Men, toudenkou yon bal koupe kout rèv li nan tire revanj. Piki a te tire soti nan dèyè bòdi ki kote Reeva te kache. Ti fi a gen yon objektif pafè. Mwen vole soti nan wout la nan Shiva a zam ak gade nan Krishna soti nan kwen an nan je m': yon koulè wouj violèt tach parèt sou devan chemiz blan. Li te ale desann tankou yon boutèy demi lit, enpak la nan yon bal frape pi rèd toujou l ' goumen kont yon pòt louvri sou bò a nan villa la.
  
  
  Mwen te espere pran avantaj de Shiva nan moman sa a nan sipriz. Mwen pran sote pou pi devan, frape men kenbe zam la pou fòse l ' kite ale nan zam la. Li te tire jis kòm yon cobra-ki gen fòm chiriji men vin pou desann sou zepòl mwen.
  
  
  Dan yo, koule ak ki ka touye moun venen, te gen de pous soti nan kou m. Mwen frape Endyen an nan machwè a, evite pwatrin li, paske mwen toujou pa t 'konprann sa l' te mete anba "levit" ak pa t 'vle kraze men m' sou la plaque.
  
  
  "Ou pa ka genyen, Carter! Pa janm! Nonm lan hissed jan mwen te kriye byen fò palmis nan men m 'nan kre a nan kou l' ak zepòl. Kònen a te travay; nonm lan demare l ' priz pou yon moman, ak zam la tonbe nan tè la.
  
  
  Mwen anlè li sou kote, voye zam la vole nan tout chemen gravye. "Se konsa, nou ap menm," mwen te di yo, pran yon etap tounen. Mwen te rive nan nan pòch mwen epi ranmase nunchucks yo.
  
  
  Shiva flèch je l 'jiskaske yo te de mens ouvèti, l' a fè fas a plis reptil pase tout tan tout tan. Mwen pa panse li te konnen sa ki "nunchucks" yo te, men li definitivman konprann ke yo pa t ' inosan zam yo. Li te apiye nan direksyon pòt la, kite sou Krishna a kadav... nan moman sa a menm, an bal rang soti ankò. Men, fwa sa a, Reeva a bi te pa byen kòm bon jan enfòmasyon, epi bal la kenbe nan pousyè tè a ak gravye nan tonton li a pye.
  
  
  "Lè sa a put a se, tou vivan," mons la te di, " se pa pou lontan, Carter, mwen asire ou.
  
  
  "Ou pa kapab peye pou asire kont yon aksidan!" Mwen di iwonilman, kenbe m ' yo a distans paske nan cobra a dan yo. Briyan dan sou baton metal fè m sonje nan Shiva a spesifik bagay moun fou, sadik l ' metòd.
  
  
  "Li blokis!" Pa tire, Nick! Reeva a vwa ki te retantir ak panik dèyè epè bòdi.
  
  
  "Rete la; yo pa ale! Mwen rele byen fò tounen nan l'.
  
  
  Mwen te gen yo sèvi ak mwen nunchucks pou kraze mons la nan tèt yo nan oswa trangle li. Men, mwen pa t ' kapab jwenn nenpòt ki pi pre yo, nan omwen pa ankò.
  
  
  "Ou dwe te reyalize ke dan yo se mwen cobra... Endyen an trè nwa je flicked nan metal yo, men pou yon ti moman ...yo yo plen nan ki ka touye moun venen, yon melanj ki te fòme soti nan venen a nan kat koulèv. Li te eseye pran tan l ' yo, kanpe nan deskripsyon an nan koulèv yo. "Mwen te fè yon melanj de green mamba venen, lach viper venen, Ostralyen venen sèpan, ak pi renmen m' reptil pou rezon ki fè ou ta ka gen dvine, sètadi wa a eskòpyon venen. Tout ansanm, Mesye Carter a, yo fè yon enpresyon ki fè jèn Nirad nan lanmò sanble tankou yon pitye kado, kòm si ti gason an pa t ' soufri nan tout. Men, ou konnen ki jan anpil li te soufri, pa pa ou, Carter?
  
  
  "Ki kote nan Bwat La, Shiva?" Mwen te mande, inyore l ' kout lapawòl ak demonyak smirk ke rkrokviye bouch li. "Mwen vle fè yon kontra avè ou, yon echanj. Lavi ou pou envansyon Haji.
  
  
  "Yon kontra? li te repete avèk yon ri. "Ou ap plèzantri, Carter. Imajine, mwen menm te pran prekosyon pou yo kapab detwi tout nan Haji a nòt ak nòt nan ka li tout tan tout tan deside kouri ale! Pa gen, gen nan sèlman yon sèl ti Bwat la, ak li nan m', Carter. Pa gen yon lòt pral jwenn li.
  
  
  "Se konsa, mesye yo bon yo nan Beijing ap ba ou carte blanche, dwa?" Ou se deluding tèt ou, Shiva. Pa mansyone, w ap gaspiye tan presye mwen.
  
  
  Osi lwen ke mwen te konnen, Endyen yo te chike. Petèt albanyen Adji te glise ale nan villa la nan moman sa a, pran l 'chè envansyon avè l'. Mwen te vini twò lwen pou wè misyon mwen fail miserable. Se konsa, mwen te fè yon desizyon. Osi lontan ke mwen rete soti nan rive nan metal la cobra bra, mwen ka jwenn lwen ak li.
  
  
  Mwen te pran yon etap pi devan, ak Shiva a, te apiye lwen. Li te pè, malgre zam terib ki te sanble yo dwe yon pati entegral yon pati nan kò l', li ke yo te. Souryan, mwen kontinye ap trennen pye m ' sou wout la twotwa. Li te apiye lwen ankò, men tan sa a mwen te demisyone soti nan fason a epi yo te kouri pou pòt la, ap eseye jwenn apre l ' anvan li te kapab touche m metal bra pou touye yon souflèt.
  
  
  Mouvman an yo mande yo kalkile tan nan santyèm nan yon dezyèm, tan an li te pran yo rale kwi kòd alantou mons la nan kou a, ak tan an li te pran dodge, epi evite ke yo te mòde pa lar dan yo. Menm jan mwen pran sote pou pi devan, ap eseye vlope buffalo kache alantou Shiva a nan gòj, yon chiriji men pase kouto desann ak koupe kòd la nan mwatye. Mwen bourade nounchakou baton kont metal baton nan-madichon bondye a aparèy, men, bwa glise atravè sifas ki lis.
  
  
  La trè venime dan te vin danjerezman fèmen nan kou m. Mwen pouse Shiva nan direksyon devan an, kite ale nan sa ki te rete nan mwen nunchucks (yon ansyen broomstick), epi yo te pwan chiriji eskòpyon ak tou de men. Nonm lan te lou pou l respire, ak atifisyèl bra te vin moute nan devan yo nan m'. Mwen pa t 'konnen ki jan li te travay, men, mwen pa t' kapab sispann mande sou li.
  
  
  Mwen koud manyen nonm sa a nan kòf lestomak. Endyen yo te pote yon bagay difisil, men se pa metalik. Li te dwe an plastik. Shiva kontinye grin menm jan li te plede, epi kòm si lekti lide m', li te di, " Trè limyè ak bal." Yon lòt gwo envansyon soti nan Haji. "Li te konpòte tankou yon moun fou menm nan sitiyasyon ki pi dezespere.
  
  
  Li te tèlman fyè, se konsa konfyans. Pandan se tan, pwazon-voye krache dan te resevwa pi pre ak pi pre nan kou m. Bra m te supernaturally fò, tankou yon robo a, pandan y ap Endyen nan lòt bra a pa t 'kapab bat m' fòs fizik. Men koulèv la te vin pi fò, ak mwen te goumen difisil yo kenbe li briyan metal dan soti nan l ap desann nan kou m.
  
  
  Mwen leve soti vivan yon sèl jenou ak chaje, frape l ' nan arèt la. Shiva kite soti yon plenn tankou li double sou, ak nan menm tan an mwen te plonje a dan-tankou hypodermic zegwi nan kò l', nan l ' mens, miskilè kou.
  
  
  Premye gade nan sezi a ak sipriz ki te swiv pa yon gade nan laterè ki defòme karakteristik l ' yo.
  
  
  Mwen rale tounen se konsa ke chiriji men pa t 'frape m' yon dezyèm fwa, ak sispann, gade Shiva alte pou souf. Pwazon, yo te kòmanse atak la respiratwa sant, ak etranj bloodstains yo te parèt sou po an. Nwa tach wouj byen vit parèt sou po a - entèn senyen.
  
  
  - Yon machin... Carter ... yon... antidot la... li jemi, ap eseye pou avanse pou pi janm li, se konsa ke li te kapab re-antre nan villa la ak pwobableman ale nan labo. Men, janm li yo te deja paralize.
  
  
  Shiva te tonbe nan tè a, writhing nan yon vyolan, konvulsion tremor ki te souke tout kò l'.
  
  
  Reeva te parèt nan bò kote m'.
  
  
  Men, li pa t ' gade lwen oswa antere tèt li nan pwatrin mwen. Li te kanpe la, frison a kòm li ap gade tonton li mouri, pa janm janm sispann fikse nan writhing figi, vin imobilité ak frèt, nan fè fas a lanmò.
  
  
  Paske li te touye moun ki te mete sou sa a montre la, nan sa a jaden ki te sanble se konsa, soti nan kote, se konsa fètil ak vèt, ak se konsa, soti nan plas nan arid a povrete a nan vid ak pousyè peyi Zend.
  
  
  Li te yon dezagreyab lanmò. Men, repons lan se wi, sa a Shiva te pa janm yon bon moun.
  
  
  
  
  15
  
  
  Mwen pa ka di ke nan fen a tout bagay te fini byen, ki se, yon bèl pake ak yon bwat mare ak yon riban, pou depo nan pòt la nan Akademi an. An reyalite, apre yo fin Shiva nan lanmò, sèlman yon sèl moun ki (te gen sèlman yon sèl bò gòch) jere yo sove soti nan rezo a nan òganizasyon an ki rele tèt li Cobra.
  
  
  Hawke te di m ' ke li te aprann soti nan yon sous fyab ki Haji te janbe lòt Ameriken fwontyè yo disparèt nan sans teritwa a nan Lachin. Apre sa, pa gen anyen plis te li te ye sou albanyen syantis. Men, mwen pa t 'konsa nayif kòm yo kwè ke pi bonè oswa pita, nan fiti prè, nou pa pral rankontre l' sou wout nou.
  
  
  Tankou Shiva, nan premye Haji te toujou yon magouy, yon anonim menas ki gen syantifik entèlijans te pwobableman deja yo te eksplwate pa moun yo ki moun ki te dirije Beijing.
  
  
  De tout fason, li nan pa gen yonn nan biznis mwen an... omwen pa ankò.
  
  
  Dis jou anons sa pibliye depi, mwen te gen lòt bagay yo fè, sètadi touye Shiva ak rekipere bwat la. Shiva te mouri. Bwat la ke Reeva ak mwen te gen jwenn nan san danje nan moun fou a villa te deja nan men nou. Apre sa, mwen kite Agra nan ranmase bagay sa yo m 'nan New Delhi, pran Reeva avè m'. Ak nan moman sa a, Shiva a nyès, kouche pwochen m ' sou yon gwo mat sou sab an lò nan yon ti plaj ansanm Malachar kòt. Yon dis-minit mache lwen yo te vil la pitorèsk nan Panaji, yon fwa okipe pa pòtigè a. Nou te nan Goa sou yon byen-merite pou vakans.
  
  
  Reeva te rkrokviye moute pwochen nan m', mumbling nan dòmi l ' yo, li mens, kò ate parfumé nan krèm pwotèj kont solèy. Mou a, rit son an nan vag yo lapman kont rivaj la fè m ' santi pwofondman soule, yon bèl sansasyon. Mwen pa t 'menase ankò, mwen pa t' gen nan kouri ankò, mwen pa t ' santi yo dezespere. Mwen pa gen okenn ankò te goumen pou lavi m', ni t 'mwen rankontre sitiyasyon sa yo ki nan anpil ka yo te sanble klè kont m', men prèske pa janm te favorize m'.
  
  
  Men, menm lè sa a mwen te gen trè kèk opòtinite nan ka sa a. Tout tan sa a, li te Shiva, ki moun ki te kreye sitiyasyon sa yo, dikte règ yo nan jwèt la. Nan fen a, li te defisi a, ki, nan opinyon mwen, li pa janm konsidere kòm posib. Menm yon chajman nan dwòg vo dis milyon dola pa janm rive destinasyon li yo, gras a èd memwa a entèvansyon nan gouvènman an Ameriken.
  
  
  Yon elikoptè pote ewoyin ki soti nan Lachin te tire desann nan Ameriken Air Force avyon nan moman sa a anpil lè li janbe lòt fwontyè a epi yo te swiv yon wout nan syèl la nan peyi Zend.
  
  
  De jou pita, minis la komèt swisid: lanmò li te temwaye ki gen pou l ' lyen yo a Cobra òganizasyon. Ak jan pou Puran Dass, yon ansyen ofisye entèlijans Ameriken, bra a depi lontan nan Lwa a ki finalman te pwouve efikasite li yo.
  
  
  Das te nan prizon nan New Delhi a ap rete tann jijman. Li ta ka gen yon anpil yo di jij yo, espesyalman depi gouvènman an te pwomèt pou reta l ' yo santans lanmò si li te dakò pou yo revele tout sa li te konnen sou Cobra a operasyon yo.
  
  
  Soti nan fason mwen te konnen l', mwen pa te gen okenn dout ke Das ta dwe yon koperativ temwen, di ofisyèl gouvènman tout bagay yo te vle konnen, e petèt pi plis.
  
  
  Kidonk, nan sitiyasyon aktyèl la, twou vid ki genyen yo te ki te ranpli nan. Ak eksepsyon de Haji, mwen jere a, Hawke a evidan satisfaksyon, pou w konplete travay la. Mwen pa t ' menm bliye pwomès mwen yo Reeva. Nou jwenn papa l ' nan yon kote sekrè tounen nan labatwa.
  
  
  Koulye a, moun ki pòv yo te admèt yo nan yon chanm prive nan bon lopital nan New Delhi, kote jou ak lannwit doktè ak enfimyè ki bay asistans, ki moun ki te fè tout bagay posib pou rekiperasyon li. Se konsa, mwen kenbe pawòl mwen yo Reeva ak RACH.
  
  
  "Pran yon mwa off," Hawk te di nan yon pete nan jenerozite kounye a ke mwen ta ranpli misyon an ak kèk siksè.
  
  
  Blesi sou janm mwen te kòmanse yo geri, epi mwen te vin pi bon chak jou. Ak mwen te gen yon présantiman ke bòs nan travay mwen ta ka rele m 'tounen nan yon koup la semèn yo mete yon nouvo misyon sou do m... ki mwen pa t' kapab refize.
  
  
  Tout moun sa yo lide swarmed nan tèt mwen kòm mwen te kouche sou plaj la, dore nan solèy la.
  
  
  Mwen rive soti, li vlope m 'nan bra alantou Reeva a zepòl yo, desen li pou m'. Men, yon moun ki poked m ' nan zo kòt...
  
  
  Somnolans a disparèt, epi mwen te imedyatman sou de pye m'. Reeva pete soti ri jan nou tou de te tounen yo fè fas a yon krinit nonm ki moun ki te mete desann yon gwo panyen pay sou sab la. "Mwen mande ti kras, sahib," nonm sa a te di ak yon gwo souri. "Jis ven roupi ak mwen pral montre w ki jan yo charmed koulèv yo.".. Trè pwazon, sahib... cobras!
  
  
  Mwen te ba l ' ven roupi san yo pa di yon mo.
  
  
  Ven roupi pou "pa" aji kòm yon feticheur koulèv, men li te gen privilèj pou yo pa wè yon cobra nan devan ou, menm si li se aprivwaze.
  
  
  "Ou konnen, ou ta renmen montre nan," Reeva te di ak yon ri anbachal.
  
  
  "Se pa kòm anpil jan mwen renmen ou," mwen te di, bay akolad l ' ankò.
  
  
  Pi wo a, goelan te monte nan syèl nuaj. Erezman, yo ap pa malfini karanklou, mwen te panse. Lè sa a, mwen bliye malfini karanklou, ak koulèv yo, ak menm peyi Zend.
  
  
  Mwen te gen Reeva avè m', epi ki te pi plis pase ase yo kenbe tèt mwen te okipe.
  
  
  fen.
  
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Nonm lan ki moun ki vann Mouri
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Nonm lan ki moun ki vann Mouri
  
  
  tradui pa Lev Shklovsky nan memwa nan l ' pèdi pitit gason Anton
  
  
  Non orijinal: Nonm sa A ki moun Ki Vann Mouri
  
  
  
  
  ¶
  
  
  Hsiang Shu Jan tann. Pou kont li nan nwit lan la polè. Li te akoupi nan lun nèj tankou yon dragon sou yo atake. Twou nen l fluttered ak gonfle soti nan nwaj nan vapè. Je l 'klere foli sou pwòp l' wout.
  
  
  Blan l 'kamouflaj enpèrmeabl te fè ti kras yo pwoteje l' muscles kò a soti nan van piman bouk ak sub-zewo tanperati. Dèyè l', li treno chen ki te kouche mouri, gaye-janb nan la tout tan-chanje nèj. Treno l 'yo te kraze pa urleman raj nan chen' lanmò prwa yo. Pwazon, Hsiang te konnen koulye a. Yon dousman-aji pwazon. Pa janm lide, li te panse. Hsiang pa t ' panse osijè de kouri lwen ankò. Li pa gen okenn ankò panse osijè de siviv. Tout li te kapab panse osijè de te mouri ak zam sou ren li ki te ale nan touye l'.
  
  
  Yon santèn kilomèt nan lès la, lwen, nan yon fantòm nan jaden flè nan, kraze yo nan travay lavi l ' la toujou smouldered. Yon-wo ' al moute kan yo kriye nan vulgèr raj chire soti nan gòj li, nan memwa nan tout ane sa yo li te mete nan li, e li mechan, toudenkou destriksyon. Laboratwa l ' yo. Pou yon moman, li te sikonbe te panse li te vle di pou. Pou yon moman, li imajine devastasyon li dwe te ki te koze.
  
  
  Li te foto nan jaden yo vas nan Ameriken ble, rachitik ak pouri anba solèy solèy la, tache ak moch pa trè danjere chanpiyon nan laboratwa l ' yo. Li te wè ki jan ris biwokrasi ki te dezespere pou nouvo pwodwi nan grenn jaden pou mouri grangou popilasyon an, ki yo pa t ' kapab jwenn nenpòt kote. Li te souri enkonsyaman.
  
  
  Men, sèlman pou yon fraksyon nan yon dezyèm fwa. Van an chire souri soti nan bouch li, raple l 'kote l' te konn ak ki moun ki te chanje sò l ' yo. Pa pral genyen okenn lajan taks bay Hshang Sjo Jan. Li echwe. Ak lidè li yo ta dwe kontan sou li.
  
  
  Men, li pa t ' vini tounen nan figi yo. Hsiang te konnen ke li ta mouri isit la, nan nèj la nan dezè a, nan sa a jou lannwit intèrminabl. Men, anvan li te ka goute lanmò, li pral satisfè swaf l ' yo pou touye moun: lanmò nan sa a Ameriken.
  
  
  Hsiang te asire w ke yon ran ras / tèm Ameriken ki ta vini byento, paske sa yo Ameriken te yon nonm solid. Li ak anpil atansyon touye chante Chante ak Jiang, pwòp tèt ou-anseye yo asasen. Ak apre yo fin touye de moun sentinel, li te ale nan longè gwo pou plante bonm ensandyè. Destriksyon nan laboratwa a te konplè.
  
  
  Ameriken frape pandan y ap Hshang te ap dòmi. Li te leve nan dènye anvlope eksplozyon ak wè flanm dife yo tire soti nan tout pòt yo ak fenèt yo.
  
  
  Li kouri al nan treno l ' yo ak chen, sove soti nan sa a byen lwen figi yo, Ameriken an ki la Èskimo te orèy sou nan an sid règleman byen bonè nan semèn sa a.
  
  
  Lè chen yo te mouri en wout, Hsiang reyalize ke Ameriken yo te pran prekosyon. Li pa te ale nan kite Hsiang ale, se konsa, li te klè ke Ameriken pa t ' kalite a pou yo kite anyen pou chans. Li ap vini nan asire w ke Hsiang se mouri .
  
  
  Hsiang te tranble kou fèy bwa ak kòlè. "Mouri, Ameriken," li orèy nan mitan lannwit. "Mouri an premye."
  
  
  Yon èdtan, de. Li akoupi atè, t ' ap chofe pa rayi. Lè sa a,, finalman, endispoze son yo nan chen ki abwaman nan k ap monte van.
  
  
  Hsiang byen vit pran l', men dwat soti nan parchemin mitt ak mete l 'nan pòch de l' parka. Dwèt li a, sere boulon alantou otomatik pistolè. Chinwa yo konnen li kòm di ki Kalite 54, kopi yo nan ris 7.62 mm TT M 1933 Tokarev . Hsiang tou dousman te pran pistolè soti nan pòch li epi te pote nan sal la nan youn nan uit Mauser jij, lou ase yo pierce yon pye a nan pye pen. Lè sa a, li te plonje desann sou vant li nan nèj la, dwa ant tren yo pa kite l 'kraze treno, ak peered nan vizor a nan zam l' yo.
  
  
  Li pa pral difisil tire nan moonlight. Yon byen-defini ou nan sib ap apwoche l ' dirèkteman devan yo. Hsiang mete zam la tounen nan pòch li a, bese l ' blan-plafonds tèt yo, ak te vin tounen prèske envizib nan nèj la. Lè sa a, li te kòmanse konte. Yon Ameriken ta gen yon bon chen yo, kalite an ki te kapab ap viv yo dwe trant-senk. Men mwen te pran m ' fatig nan kont: ven-senk èdtan yon. Sou de ak yon mwatye minit pou chak kilomèt. Kat santèn mèt pou chak minit. Sèt mèt pou chak dezyèm.
  
  
  Lè li tande son an ankò, li te vin pi klè. Pa pikotman moute zòrèy li, li te kapab yo fè distenksyon ant son yo nan diferan chen. Yon moman pita, treno a balanse.
  
  
  Hsjan te trase zam l ' yo. Li pa t ' wè treno a jiskaske li te yon santèn yad lwen. Li pete soti nan blizzard a, chen bri a, yon cahoteuse pil nan dra ki kouvri ak pwodwi pou kouri longè a nan treno a, ak lè sa a, yon ran ras / tèm, nwa figi apiye soti nan dèyè a kourè, balans nan fantòm jaden flè.
  
  
  Hsiang tou dousman konte a dis, lè sa a, louvri dife. Kap sou vizor a nan fè nwa figi a kanpe dèyè chaje chen, Hsiang te wè yon ti grap yo fèt, petèt yon zo bwa tèt ak cheve, ki fimen pou yon moman nan moonlight a anvan tonbe nan nèj la. Men, imobilité chofè a ak abwaman chen yo kontinye kouri.
  
  
  Hsiang yo te tire ankò e ankò. E ankò. Chen yo, treno, ak nonm sa a kontinye ap gwonde, parèt wo pi wo visière li. Li pa t ' kapab manke kounye a. Hsiang a dwèt endèks sere boulon sou deklanche la ankò. Zam la balanse.
  
  
  Jaden l 'nan vizyon, yo te plen ak chen mawon je, lang pandye soti drooling bouch yo, grif fanm k' ap pile nan tanpèt nèj tankou pistons nan yon sove dyabolik machin. Hsjan te rive nan jenou li epi yo te tire ankò nan diferans ki genyen ant tèt li ak figi nan nwa parka. Lè sa a, li te lanse tèt li soti nan wout la nan vitès treno.
  
  
  Up fèmen, kòm treno whizzed sot pase yo, Hshang te wè ke la figi pa te gen okenn fas. Pak la te vid. Li te depanse koute chè l ' yo bal sou epouvantay. Nan moman kap vini an, li te wè pwa a sou treno a leve kòm yon vole figi ki fluttered soti nan plas kache li anba yon dra.
  
  
  A lam mens glinted nan moonlight.
  
  
  Hsiang pase kouto zam la kòm kò a frape l', voye l 'etandu sou do l' nan nèj la. Yon fòs ponyèt te pwan ponyèt li ak kraze zo a.
  
  
  Chetif, Hsiang te eseye pou ranmase zam la ankò.
  
  
  'Ki moun ou ye?', li pete rele. "Ki moun ki moun ou ki moun ki touye se konsa byen? Nan talon klere desann.
  
  
  Nan dènye, kout moman sa a nan lavi l', Hsiang tande pale de bagay sa yo.
  
  
  San li gout sou nèj la.
  
  
  Ak non an: "Nick Carter."
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  
  Nonm lan ki moun ki vann Mouri
  
  
  
  Original Tit: Nan Moun Ki Moun Ki Vann Mouri
  
  
  
  
  
  
  
  
  ¶
  
  
  
  
  
  
  Ksiang Shuyang tann. Pou kont li nan nwit lan la polè. Li te akoupi nan lun nèj tankou yon dragon sou yo atake. Twou nen l ' tranble ak gonfle soti nan nwaj nan vapè. L 'je regardant foli nan pwòp l' wout.
  
  
  An kamouflaj blan rad te fè ti kras yo pwoteje l ' muscles kò ki soti nan piman bouk van ak tanperati yo subzero. Dèyè l', li treno chen ki te kouche mouri, yo grif deplwaye nan tout tan tout tan-chanje nèj. Luje li te kraze pa urleman kòlè nan chen yo. Pwazon, kounye a Ksiang te konnen. Dousman-aji pwazon. Pa janm lide, li te panse. Ksiang pa gen okenn ankò panse osijè de kouri ale. Li pa gen okenn ankò panse osijè de siviv. Tout li te kapab panse osijè de te mouri ak zam sou ren li ki te ale nan touye l'.
  
  
  Yon santèn kilomèt nan lès la, lwen, nan lyann nan fantom yo, kraze yo nan travay lavi l ' la toujou smouldered. Yon-wo ' al moute kan yo kriye nan vulgèr raj chire soti nan gòj li, nan memwa nan tout ane sa yo li te mete nan sa a, ak ki mechan, toudenkou destriksyon. Laboratwa l ' yo. Pou yon moman, li mande ki sa li te ki fèt pou. Pou yon moman, li te imajine destriksyon li ta lakòz.
  
  
  Li te imajine jaden yo vas nan Ameriken ble, rachitik nan kwasans ak pouri anba solèy solèy la, sal ak reeking nan ki ka touye moun chanpiyon soti nan laboratwa l ' yo. Li te wè ki jan ris biwokrasi dezespereman bezwen nouvo grenn jaden ekipman pou grangou popilasyon an, ki yo pa t ' kapab jwenn nenpòt kote. Li te souri enkonsyaman.
  
  
  Men, tout sa ki te ale nan jis yon fraksyon nan yon dezyèm fwa. Van an koupe souri soti nan bouch li, raple l 'kote l' te konn ak ki moun ki te chanje sò l ' yo. Gen yo pral pa gen okenn rekonpans pou Ksiang Shu Yang. Li echwe. Ak lidè li yo ta dwe kontan sou li.
  
  
  Men, li pa t ' fè fas a yo. Hsiang te konnen ke li ta mouri isit la, nan nèj la nan dezè a, nan sa a jou lannwit intèrminabl. Men, anvan li te ka goute lanmò, li pral satisfè swaf l ' yo pou touye moun: touye sa a Ameriken.
  
  
  Ksiang te asire w ke yon wotè Ameriken an ta rive vit, paske sa a Ameriken te yon metikuleu moun. Li klèman touye chante Chante ak Jiang, pwòp tèt ou-anseye yo asasen. Ak apre yo fin touye de sa sentinel, li te fè tout efò pou plante bonm ensandyè. Laboratwa a te detwi konplètman.
  
  
  Ameriken frape pandan y ap Ksiang te ap dòmi. Li te leve nan dènye anvlope eksplozyon, epi yo te wè flanm dife yo tire soti nan tout pòt yo ak fenèt yo.
  
  
  Li kouri al nan treno l ' yo ak chen, sove soti nan sa a byen lwen figi yo, Ameriken an ki la Èskimo te orèy sou nan an sid règleman byen bonè nan semèn sa a.
  
  
  Lè chen yo te mouri en wout, Ksiang te konnen ke Ameriken yo te pran prekosyon. Li pa te ale nan kite Ksiang chape anba, se konsa, li te klè ke Ameriken pa t ' yon moun ki te kite anyen pou chans. Li ap vini pou etabli Ksiang nan lanmò.
  
  
  Ksiang frison ak kòlè. "Mouri, ou dyableman Ameriken," li orèy nan mitan lannwit. "Mouri an premye."
  
  
  Yon èdtan, de. Li akoupi atè, basking nan rayi. Finalman, chen yo te kòmanse jape léjèrman nan k ap monte van.
  
  
  Ksiang byen vit rale men dwat li soti nan l 'parchemin mitt ak pouse l' nan pòch de l ' blouz. Dwèt li a, sere boulon alantou otomatik pistolè. Chinwa yo konnen li kòm di ki Kalite 54, kopi yo nan ris 7.62 mm TT M 1933 Tokarev. Ksiang tou dousman te pran pistolè soti nan pòch li epi cocked li avèk youn nan uit Mauser jij, lou ase yo anba yon pye bwapen. Lè sa a, li te plonje vant-premye nan nèj la, dwa ant tren yo pa kite l 'kraze treno, ak peered sou nan vizor la nan zam l' yo.
  
  
  Li pa pral difisil nan moonlight. Yon byen-defini ou nan sib ap pwoche l ' ki sòti dirèkteman nan devan nan li. Hsiang mete zam la tounen nan pòch li a, bese l ' blan bouchon, ak te vin tounen prèske envizib nan nèj la. Lè sa a, li te kòmanse konte. Ameriken an pral gen yon bon chen, ki gen vitès ka rive jwenn jiska trant-senk kilomèt pou chak èdtan. Men, fatig te yon bagay ki ka idantifye ak yo: ven-senk èdtan yon. Sou de ak yon mwatye minit pou chak kilomèt. Kat santèn mèt pou chak minit. Sèt mèt pou chak dezyèm.
  
  
  Lè li tande son an ankò, li te vin pi klè. Ak lè li te vijilan, li te kapab yo fè distenksyon ant son yo nan diferan chen. Yon moman pita, treno a balanse.
  
  
  Hsiang rale soti zam li yo. Li pa t ' wè treno a jiskaske li te yon santèn yad lwen. Li pete soti nan nèj la al kache kò: chen yo ki te ap bat vit vit, yon cahoteuse pil nan dra ki kouvri ak pwodwi pou lonje longè a tout antye nan treno a, ak lè sa a, yon ran ras / tèm, nwa figi apiye soti nan do a nan treno a swayed atravè fantòm jaden flè.
  
  
  Ksiang tou dousman konte a dis, epi li louvri dife. Kap sou vizor a nan fè nwa figi a dèyè tèt chaje chen, Ksiang te wè yon ti pen, petèt tèt li ak tout cheve nan tèt, parèt yon ti tan nan moonlight a anvan plonje nan nèj la. Men, imobilité chofè a ak abwaman chen, yo kenbe prale.
  
  
  Ksiang te tire ankò e ankò. E ankò. Chen yo, sledge a, ak nonm sa a kontinye pou yo fè bri, parèt sou l ' al kache kò. Li pa t ' kapab manke kounye a. Ksiang a dwèt endèks vlope alantou deklanche la ankò. Nan zam nan kout loraj ankò.
  
  
  Jaden l 'nan vizyon, yo te plen ak bwa je yo nan chen, lang rete soude soti nan drooling bouch yo, grif fanm k' ap pile sou blizzard-tankou nèj tankou pistons nan yon sove dyabolik machin. Ksiang leve sou jenou l 'ak yo te tire ankò nan diferans ki genyen ant l' a ak fè nwa a-lanvlop figi. Lè sa a, li te lanse tèt li soti nan chemen an nan vitès treno.
  
  
  Up fèmen, menm jan an mas yo te pase, Ksiang te wè ke la figi pa te gen okenn fas. Pak la te vid. Li te depanse koute chè l ' yo bal sou epouvantay. Nan moman sa a pwochen, li te wè pwa a sou treno a leve kòm yon bagay ki te pran vòl soti nan abri a nan dra an.
  
  
  A lam mens glinted nan moonlight.
  
  
  Hsiang pase kouto zam la moute kòm talon frape l', voye l 'etandu sou do l' nan nèj la. Yon fòs ponyèt te pwan ponyèt li ak kraze zo a.
  
  
  Hsiang te eseye pou ranmase zam la ankò.
  
  
  Li pete rele. 'Ki moun ou ye?"Ki moun ou konnen ki moun ki touye se konsa byen?" klere nan talon.
  
  
  Nan dènye moman tou kout nan lavi l', Ksiang te tande pale de bagay sa yo.
  
  
  Renmen san koule nan nèj la.
  
  
  Ak non an: "Nick Carter."
  
  
  
  
  
  Chapit 1
  
  
  
  
  — Èske ou se absoliman asire w Hsiang se mouri, Nick?"
  
  
  Gen kèk fwa lè David Hawke kapab anmèdan, ak sa a se te youn nan moman sa yo. Chita nan AH katye jeneral li nan Washington, pandan y ap li rumpled kostim twid reeked nan li bon mache siga, Hawke joue nan pwodiksyon pwòp tèt li nan " Pafè Bureaucrat."
  
  
  Yon mawon katab ki make "Carter-Hsiang" te mete yo diagonal nan devan l', ak Malfini rale nan bou la nan sigarèt l 'yo ak t li pi bon yo asire yo ke mwen pa t' kapab wè nenpòt nan sa li yo. Anplis de sa nan katab la ak siga, prensipal l ' beki a te gen yon fin vye granmoun plim nan sous dlo yo, ki kontinye ap ekri nan katab pandan y ap mwen te dekri evènman yo nan Aktik la.
  
  
  Mwen gade nan gade m ' ak regardant nan ble a gwo nwaj nan lafimen ki te pandye sou Hawke a gri tèt. "Hsiang se mouri egzakteman senkant-kat èdtan, sèt minit, ak sèz segonn," mwen te di.
  
  
  Hawke a plim kontinye grate papye.
  
  
  "Li te kout kouto de fwa nan gòj la ak yon ti kouto. Premye blese domaje atè a carotid, dezyèm louvri trachea la. Kò a se toujou gen. Si ou vle ale ak wè kò a, mwen ka di ou tout bagay sou li.
  
  
  "Koulye a, koulye a, Nick," Hawk te di. "Pa se konsa ostil. Ou konnen ki jan bagay sa yo yo ak pèp nou an nan Washington. Nou ap viv sou papye. Ki lòt jan nou ka jistifye tèt nou? Ajan tankou ou, Killmaster playboys, jwenn tout plezi yo, tout avanti a, tout vwayaj la. Pa epaye nou sa yo kèk mizerab moman.
  
  
  Hawke te souri nan m', sou longè a nan l ' siga bou. "Tout dwa, Nick," li te di. 'Di ou mèsi. Li pa jis sou non pwòp ou a ak AH. Gen kèk ofisyèl gouvènman aje yo ki moun ki vle ke ou konnen ke yo apresye sa ou te gen."
  
  
  Mwen te fè ki apwopriye a son yo nan rekonesans.
  
  
  "Hsiang travay yo lakòz nou trè pwoblèm grav," li te di. — Epi mwen pè nou pral wè plis nan kalite li yo kounye a." Anplis de sa yo te yon san patipri chè plezi, lagè a te vin tounen fò anpil bagay ki ra. Sa se, yon lagè nan fin vye granmoun-alamòd fason, ak ki gen tout pouvwa ak zam, ak destriksyon masiv nan jaden an louvri.
  
  
  Hsiang a te yon nouvo kalite sòlda: yon ekonomik vanyan sòlda. Mwens kopi, plis sèvo. Prèske asye konesans nan venn yo nan mond lan ekonomi yo ak dezi nan yon moun fou pou louvri yo. Rezilta a rete menm jan an: destriksyon nan nan nasyon yo ak pèp yo, ranvèse gouvènman an nan tout sivilize sistèm ki te pwodwi pa lavi. Men, pri a nan operasyon an se pi ba, ak objektif yo se fasil yo kache."
  
  
  Hawke te pran siga nan bouch li, li vin apiye sou biwo li, epi yo te pale trè dousman, trè byen klè, epi yo trè fè espre. "Men, danje a se pa gen okenn mwens.
  
  
  Li balanse men l 'nan devan la nan figi l', tankou si yo efase yon envizib lapèrèz.
  
  
  "Eske ou wè flè yo cherry yo sou wout la isit la?" li te mande.
  
  
  "Wi," mwen te di.
  
  
  "Washington te gen yon anpil yo ofri nan sezon prentan an," li te di.
  
  
  Mwen gade l ' sevè. Konnen l', etranj wout ki pase nan ap resevwa nan pwen an, li pa t 'difisil pou mwen pou m sispèk ke li te ap eseye chay m' ak kèk travay biwo yo. Mwen ta gen li te ye l ' pi bon.
  
  
  "Kòm bon jan Washington se," li te di, " mwen kwè gen yo se pi bon kote."
  
  
  "Yo pa pou ou," mwen te di.
  
  
  Malfini ri. "Kouman sou yon vakans, Nick?"
  
  
  Sousi m 'te tire moute pou m felur a, men anvan Hawke te kapab jwi ti l' yo sipriz mwen, mwen bese yo ankò.
  
  
  Mwen te di, " ki Sa ki nan blag la?"
  
  
  'Yon blag?'li te di, ekleraj yon lòt nan sal siga.
  
  
  "Ou tande m'," mwen te di.
  
  
  Hawke te jwe yon blese inosan. Yon jou mwen pral peye yon moun yon anpil lajan pou yo fè yon kopi nan Oscar a pou yo. — Poukisa ou gen dout m', Nick?" Eske se mwen tout tan tout tan bay manti a ou?
  
  
  Nou tou de te gen pou yo ri.
  
  
  "Seryezman," li te di. — Kouman sou yon vwayaj?" Li apiye tounen nan chèz swivel, je l ' analysis plafon an kòm si li te yon kat jeyografik nan mond lan.
  
  
  "Nan gen kèk bèl ak cho plas kote ou ka debarase m nan Aktik frèt la," li te di.
  
  
  Mwen t ' ap tann, pa di anyen.
  
  
  "Ah, pran Riviera an franse, pou egzanp. Mwen te konn tande ke li la bèl nan sezon prentan an reta, jis anvan touris bann mouton gen. Yon kote ki tankou Bèl. Mwen te gen ase enfòmasyon. "Koute," mwen te di. "Yo ou ap pale sou yon vakans oswa yon travay?"
  
  
  Hawke a lide a nan yon onèt repons lan se te yon nouvo kesyon. — Èske w konnen ki moun ki nan nan Bèl kounye a?"
  
  
  "Manyè di m'," mwen te di.
  
  
  "Jis youn nan pi bon fim zetwal nan Amerik la."
  
  
  Mwen te di. 'Vrèman?'
  
  
  "Wi, tout bon," Hawk te di ak yon reken-tankou grin. "Epi li sanble yo dwe pou kont li, twò." Dènye mitan lannwit, li te gen la, tout pou kont li , nan Mediterrane Palè a, ap jwe ak pèdi chat, ak pa gen yon sèl ta ka konsole l'. Malfini ' ap tranble anba pye tèt li nan "tristès" nan li tout. "Tout dwa," mwen te di. 'Mwen bay moute. Ki moun ki nan sa?'
  
  
  Je l ' yo yon ti kras flèch kòm li te reponn, "Nicole Cara."
  
  
  "Nicole Cara,"mwen te di," te mouri nan yon aksidan avyon kat ane de sa."
  
  
  'Vrèman? Hawk te di, mete m tikè avyon atravè tab la.
  
  
  
  Chapit 2
  
  
  
  
  Li te gen yon reyèl sovaj.
  
  
  Mwen te kanpe ak gade l 'nan kalòj vè l', enkonsyan anyen men l ' travay. Yon ti zwazo nan tèt, je nève sentiy dèyè yon pè nan linèt perchées sou yon bèk long nen. Zo l ' te kò tòde kò li ak tansyon nève a, tankou si li te toujou ale nan kouri byen lwen lè li te resevwa pè. Nikotin dwèt ranvèrse nan foto yo sou l ' sann dife ki kouvri ak biwo. Pou kont li nan l 'ti chanm ak yon view bon nan ranpli l' yo kabinèt yo, ki te kanpe gen tankou enpoze ranje nan pyè tonb nan yon simityè ki gen anpil moun, li te santi nan eleman li yo. Hubert Wicklow, yon fanatik nan reyalite, yon gadò a nan memwa, yon gad nan bliye done yo. Anpi l ' yo te pousyè achiv yo nan yon sèl Ajans Nouvèl Nasyonal.
  
  
  Demidwat yo ki nan limyè ki filtre nan a polye New York lè a anwo nan fenèt yo nan chanm yo te sèlman soulajman. Lè a pandye toujou ak lou ak pousyè tè nan sal la.
  
  
  Nan sa a vas mozole, sot pase a se embalmed: jounalis rete nan kolonèl ki moun ki te dirije yon kote nan Amerik Latin nan pou yon semenn oswa yon mwa; ansasen ki gen krim eksite piblik la pou apeprè katòz jou; sioux falls, atlèt, prezidan, premye minis, depòte wa a, yon gwo entènasyonal fisèl yo nan moun ki yon ti tan te kaptire kaprisyeuz atansyon a nan laprès la, ak lè sa a, glise sou yo dwe pratikman bliye. Men, pa Hubert Wicklow.
  
  
  Nan jeyan nan ata sou nan lide l 'yo, non, reyalite, done, ak estatistik yo ki te ranmase kò l' tankou yon chich nan trezò. Ki sa ki li pa t 'kapab imedyatman sonje soti nan memwa, li te kapab jwenn nan dis minit, rale sot pase a soti nan kavo a-tankou tiwa nan ranpli l' yo kabinèt.
  
  
  Gen moun ki ka fè tankou yon memwa pwofitab, men se pa Hubert Wicklow. Mete l 'nan mitan moun lòt nasyon, jwenn l' fè, epi di l 'ki jan yo ka resevwa moun rich lè yo bay jis yon reyalite senp, ak tout sa ki te soti nan l' mens, tòde kò li bouch ou te yon dekouraje begeye. Li te monte zèpòl ak ki te fèt soti men l', pla leve. L ' ap tranble anba pye tèt li chetif. Pèl la swe jwe sou fwon l 'ak woule desann nen l' yo.
  
  
  Hubert Wicklow te gen yon etranj yo ak sibtil jeni. Lèd te yon mo bon pou li. Yon zanmi, twò.
  
  
  Mwen otorize gòj mwen.
  
  
  Sezi, li gade moute. Men l ' manyen pil nan foto nan etaj la. Figi l ' te vin wouj. Men jifle yon dife sigarèt nan sandriye, rate, ak woule sigarèt atravè tab la.
  
  
  "Modi li," li te di. 'Madichon an.'
  
  
  "Kalme," mwen te di. "Li nan jis m'."
  
  
  Li te jere yo jwenn pwòp l 'yo sigarèt, e kounye a, bent doub nan chèz l', li te avèk dilijans pou chèche foto ki anba biwo l ' yo.
  
  
  Mo li yo swirled nan lafimen. "Kite m' pwòp moute dezòd la an premye. Sou la. Madichon.'Mwen tande l 'frape tèt li sou tab la anba a epi ak lè sa a, repwodwi ak foto l'; wouj, men kè kontan.
  
  
  Li mete yo ak anpil atansyon sou tab la, kanpe moute, ak ki te fèt soti men l'. "Ki jan ou ye, Nick?"
  
  
  "Kòm toujou,," mwen te di. 'Ak ou?'
  
  
  "Mwen fè tout sa mwen kapab," li te di.
  
  
  Li ranmase yon pil nan foto soti nan yon chèz nan kwen an nan sal l ' epi yo mete yo sou etaj la.
  
  
  'Mwen chita desann.'
  
  
  Rezoud kilè eskèlèt l 'tounen sou chèz swivel, li stubbed soti sigarèt l' yo, limen yon lòt, mete li nan kwen an nan bouch li, li pran yon rapid trennen. Ash te pran vòl nan lè a ak te ateri sou chemiz li. "Toujou ini laprès ak telegraph sèvis?" Sa a psedonim te bagay la sèlman li tout tan tout tan vize deyò sou entèdi sijè sa a nan travay mwen. "Vreman vre," mwen te di.
  
  
  "Byen, ki sa nou ka fè jodi a pou nou jounalis parèy?" li te mande ak yon souri.
  
  
  "Mwen bezwen enfòmasyon sa a," mwen te di.
  
  
  Hubert glise pi devan sou tab la. "Manyè di m' sou li," li te di.
  
  
  "Nicole Cara," mwen te di.
  
  
  "Yo te mouri sou Mas 3, 1972, nan yon aksidan avyon nan Frankfurt Ayewopò, ki te touye trant-sis pasaje yo ak ekipaj la nan yon Caravel anplwaye pa..."
  
  
  Mwen leve men m'. "Ou-ou."
  
  
  "Mwen pa t' vle fè ou santi mwen tankou mwen pa t ' gen ankò."
  
  
  "Li pa t ' menm rive m'," mwen te di. ", Kite a konsantre sou detay yo. Premye a tout, se ou asire w ke li la mouri?"
  
  
  'San yon dout.'
  
  
  Mwen te mande. "Eske nou pa janm tande anyen ki di lekontrè? "Dout sou idantifikasyon an nan kò yo. Bri kap kouri yo ou toujou tande nan ka sa yo: yo pa byen moun ki mouri a, oribleman defigire, fèmen yon kote nan yon enfirmri?"
  
  
  "Pa gen okenn," di Hubert. "Li te mouri. Pa gen okenn yon sèl, pa menm klib fanatik, eksprime yon opinyon diferan."
  
  
  "Pa janm nenpòt ki endikasyon kontrè a?"
  
  
  "Pa gen okenn, ak absoliman pa."
  
  
  "Tout dwa," mwen te di. "Nan dezyèm ak final la kesyon: ta kwè mwen te rankontre yon fanm ki moun ki sanble egzakteman menm jan ak Nicole Cara, se konsa pale, yon konplè doub. Kouman pou mwen konnen si li te reyèl oswa yon charlatan?
  
  
  "Yon tach difisil," di Hubert. Li stubbed soti sigarèt l 'yo, li mete men l dèyè tèt li, epi li vin apiye tounen, fèmen je l' yo. "Nicole Cara," li te t ' ap bougonnen. Nicole Kara. Ou ta dwe konnen l ' detay yo. Pwa, wotè, koulè zye, cheve. Li nan natirèlman blond, oswa te. Li te pale reflechi byen. "Ki pi enpòtan nan done a se jis yon reyalite. Ou bezwen yon bagay espesyal ke ou pa te wè nan yon fim ankò."
  
  
  'Egzakteman?'
  
  
  "Tankou yon ti anvi, trè wo moute sou andedan an nan kwis pye gòch li."
  
  
  'Yo, se ou asire w?'
  
  
  "Pi plis pase jis yon rimè," li te di. "Mwen pa ka sonje kote mwen li sa a, men mwen kwè ke li. Mwen panse ke ou ka konte sou ki, Nick. Sa a se pi bon mwen ka ofri ou.
  
  
  Mwen te leve kanpe epi l 'ap tranble anba pye men l'. "Mwen pa konnen ki jan ou fè li," mwen te di, " men, ou se yon mirak."
  
  
  Hubert pèmèt tèt li satisfè yon grimes ak leve kanpe. "Gen nan yon bagay lòt bagay ou ta ka bezwen konnen, Nick." Mwen te ba l ' yon kesyone gade.
  
  
  "Ou se moun nan dezyèm ak yon enterè fò nan Nicole Cara ki moun ki te vizite m' nan sis semèn ki sot pase."
  
  
  "Ale sou," mwen te di.
  
  
  "Kòm ou konnen, Uni-Nouvèl Nasyonal la se pa sèlman ki gen rapò ak laprès la. Nou se tou yon ajans komèsyal yo. Nenpòt ki moun ka vin isit la ak achte sa ki nou ofri. Sitou li nan foto yo, sitou pou liv. Sou sis semèn de sa, yon nèg yo te vini nan isit la ak te vle achte kopi tout foto yo nan Kara nan achiv yo nou."
  
  
  "Ou te deja te gen demann sa yo, pa ou?"
  
  
  "Pafwa," di Hubert. "Anjeneral, sepandan, yo vin isit la premye pou wè tout foto yo, epi sèlman lè sa a, di yo sa yo vle. Nèg sa a te achte li san yo pa kap. Sa a te premye etranj karakteristik.
  
  
  "Ak yon sèl nan dezyèm?"
  
  
  "Dezyèmman, gen pa te anpil enterè nan Nicole Kara nan kèk ane dènye yo. Plizyè liv yo te pibliye apre lanmò li. Yon sèl-fwa byografi nan yon klib fanatik te pibliye. Ak sa ki te tout. Lè sa a, nou te resevwa yon demann pou yon sèl foto ilistre popilè nan istwa a nan moun ane. Se konsa, mande l ' pou tout bagay nou te gen te dezyèm ki pi etranj bagay sou li."
  
  
  "Ak twazyèm lan?".
  
  
  — Ou gen yon ti fi yo te rele Reine. Li te yon deklarasyon, se pa yon kesyon.
  
  
  Reine se yon trè danjere mennaj, oswa olye, yon Luger-kalite pistolè. Li te pa janm byen lwen yo nan men m'. Pa gen okenn plis pase Hugo, mwen talon, ak Pierre, gaz bonm lan.
  
  
  "Nèg sa a te gen yon mennaj tankou sa," di Hubert. "Anba bò gòch anbabra."
  
  
  'Ki sa ki te fè li gade tankou?'
  
  
  "Gwo nèg," li te di. "Youn nan moun sa yo ki gwo-epolèt, rable kalite. Yon Neanderthal fè fas. Je l ' yo kache dèyè linèt solèy. Yon mak sou bò gòch la pomèt la, sou de ak yon mwatye pous nan longè.
  
  
  — Eske li te di sa li te pral fè ak foto sa yo?" "Sa ki te bèl anpil tout sa li te di. Li te di nèg la li te travay pou te fou sou l'.
  
  
  — Ou konnen non li?"
  
  
  Hubert rummaged nan pil la nan resi nan tiwa biwo yo. "Ou pral renmen li, Nick," li te di, davwa ke yo yon sèl soti.
  
  
  Mwen te gade nan papye a, li lage m'. Kliyan an siyati a te nan pati anba nan. Bòkote li se scrawls ki ta anbarase yon sis-ane-fin vye granmoun: John Smith.
  
  
  "Li te kòm supèrb kòm li voye je," di Hubert. Gen te dwe yon bagay akuzatwar nan wout la mwen gade nan zanmi fin vye granmoun mwen, paske vwa l ' te prèske defans. "Vini non sou, Nick. Ki jan mwen ta ka gen li te ye? Nenpòt moun ka vini nan isit la yo epi achte tou sa yo vle."
  
  
  "Pa lide m'," mwen te di. — Apre yo tout, nonm sa a ta ka yo te konplètman inosan. Petèt li nan jis yon konyensidans.
  
  
  "Nan kou," di Hubert kòm mwen te mache nan pòt la. 'Gen tankou yon chans.'
  
  
  Mwen ap tranble anba pye men l ' ankò, li di orevwa. Li kontinye ap fikse kòm mwen te mache desann sal long pou yo asansè la.
  
  
  "Orevwa, Nick," mwen te tande l ' di. 'Pran swen tèt ou. Dwe fè atansyon.'
  
  
  
  Chapit 3
  
  
  
  
  'Pran swen tèt ou. Dwe fè atansyon.'
  
  
  Menm kòlè gwonde nan motè trant mil pye pi wo pase Atlantik la pa t ' kapab nwaye soti mo sa yo. Li te tout menasan. Yon vakans ki pa t ' yon vakans. Modi Malfini. Yon ti fi bèl ki moun ki ka oswa ka pa gen te mouri.
  
  
  Mwen voye je l 'nan m' plato nan manje. Yon sezi moso nan zonyon peered soti nan lanmè a nan mawon sòs antoure mwatye-kwit vyann tankou yon siklop a nan je yo.
  
  
  Yon lonbraj janbe lòt vizyon mwen an.Mwen tande stewardess mande, " ki Sa ki se li?" 'Pa grangou?'
  
  
  Mwen souke tèt mwen.
  
  
  Li long, mens men yo pase nan devan m ' yo, pran plato a.
  
  
  Mwen bat li byen bat nan yon vè wiski. "Mwen renmen li," mwen te di. "Petèt sa a pral ede m' dòmi."
  
  
  "Wi," li te di. — Sa a se tou youn nan fason yo. Mwen gade moute nan yon pè nan byen klere je ble ak yon souri iritan.
  
  
  "Mwen tande gen lòt bwason ki disponib."
  
  
  "Wi," li te di. "Epi ki pi bon pou ou nan fwa."
  
  
  Mwen limen yon nan m ' lò-te apiye sigarèt. "Ak pou poumon yo, twò, mwen panse ke.
  
  
  "Wi," li te di. "Pou poumon yo, twò. Ou pral rete nan Paris?
  
  
  'Pa gen okenn. Mwen gen yon vòl konekte nan Orly nan karant minit apre nou peyi gen.
  
  
  'Malerezman. Sinon, mwen te ka montre w aklè.
  
  
  "Wi, nan kou," mwen te di. "Men, petèt yon lòt lè."
  
  
  'Petèt.'
  
  
  Li te pran papye a epi yo tounen vin yo kite .
  
  
  "Mwen panse ke ou ta pi bon jwenn m' yon lòt wiski," mwen te di soti nan dèyè li.
  
  
  Modi Malfini, mwen te panse ankò. Menm scotch pa t 'ede m'.
  
  
  Mwen te toujou nan yon atitid move lè mwen te ateri nan Bèl Ayewopò pita ke jou sou yon vòl soti nan Pari. Soti nan taksi a ki te pran m ' nan Beau Rivage Otèl sou Ke des Etats-Ameriken, mwen te kapab wè ansoleye vout nan Lanmè Mediterane a soti nan yon sèl bò. Sou lòt la — prèske yon liy kontinyèl nan otèl, villas, ak segondè-monte bilding foule chak lòt tankou yon pakèt moun sou gate brats nan lejand timoun ap jwe nan moun rich la.
  
  
  Chanm mwen te gen yon view lanmè. Yon briz fre kònen nan wotè pòt franse. Mwen non m ' plen sak, mete Wilhelmina, Hugo, ak Pierre nan de woule-up sèvyèt, epi yo te pote nan plaj la gale.
  
  
  Pou yon èdtan mwen te kouche ak je m ' fèmen, koute dlo chichote kont rivaj la.
  
  
  Lè mwen tounen tounen nan chanm mwen, pa te gen okenn bezwen fè yon chèk woutin. Pa te gen okenn nye lefèt ke yon moun te anndan an.
  
  
  Te gen yon gwo fwi panyen an la a sou tab la manje maten yo. Anana te gen yon kat blan tache ak yon riban vèt. Ekriti a te ke la nan yon franse vandè a, men te gen okenn dout sou otantisite a nan transmetè la. "Byenveni nan la franse Riviera," kat la li. "Se pou vakans ou yo dwe tout sa nou ka espere pou.
  
  
  Hawk se yon estipid! Soti nan moman sa a mwen te resevwa tounen soti nan pisin lan, li anmande m', fache m', te fè plezi nan mwen. Nan premye fwa, li te sipoze ke Hsiang ta ka yo te chape nan batay la nan men m'. Retounen lè sa a, li te yon mwens evidan envitasyon pou pran yon mwens evidan vakans. Gen te gen tou te fwa nan sot pase a lè Hawke te skimped sou detay sou misyon an. Mwen te kapab konprann sa. Te gen kèk bagay sa yo ke li te konnen yo pa t ' san danje kòm mwen te konnen yo, yo bay risk pou yo ke yo te kaptire. Anplis, mwen pa t ' bezwen konnen tout bagay sa yo ranpli mwen an plasman. Men, sa a verite a te, mwen te gen okenn lide poutèt sa mwen te nan Bèl. Ki sa ki t ' Hawke swen si Nicole Kara te toujou vivan?
  
  
  Men m ' te fèrme nan pwen. Ak san an te bate pwi enflasyon nan zòrèy mwen. Kalm desann, mwen te di tèt mwen. Sipoze nonm lan fin vye granmoun nan twou l ' sou Dupont Sèk nan Washington konnen sa l ap fè. Lè sa a,, si ou pa konnen ki sa li se, eseye pou chèche konnen yon bagay. Jis kite bagay sa yo rive. Li se inyorans sa ki ba ou anpil pwoblèm.
  
  
  Aksyon. Sa a te sa ki mwen te bezwen. Mwen toujou santi yo pi byen lè sa a,. Tan an ap tann li te vini nan yon fen. Mwen konble ak abiye pou aswè a. Nan pòch la andedan nan m ' levit ki te mwen yo nouvo paspò a nan non an nan Nicholas Anderson. Tout kote mwen te ale, yon zam, talon, ak bonm gaz ta ka chokan, espesyalman si gad yo te tankou rize jan mwen sispèk.
  
  
  Fwa sa a, Reine, Hugo ak Pierre ap rete. Yo pa te zanmi nan Nicholas Anderson, touris la. Men yon nonm yo te rele Nicholas Carter ak ran a nan Killmaster AH ta dwe yon moun san konprann vini soti pou kont li. Mwen kole de sèl-bò lam nan mwen kolye . Twazyèm lan te nan senti a sou do l ' yo. Yo kouche plat, envizib, rasire, ak ki ka touye moun.
  
  
  Mwen pral toujou gen tan pou dine anvan aswè a nan travay la kòmanse. Yon fwa soti nan otèl la, mwen vire bò gòch, janbe lòt Ke des Etats-Ameriken nan pwochen kwen, ak te kòmanse yon long, likidasyon mache sou lanmè nan pò a pou yon al frèsko manje midi, pou kont li epi pa chandèl limyè, ak fri kribich la, ratatouy, ak diven blan. .
  
  
  Mwen te pran tan mwen. Kounye a ke mwen te pare yo aji, mwen pèdi ke ipèrstimulasyon . Mwen te renmen manje a ak anviwònman an. Sou lòt bò a nan pò a, yachts ak chalutiers yo te vini nan yo nan mitan lannwit. Syèl la p ' ap klere ankò, vire soti nan ble nwa. Limyè flickered nan restoran lòtbò lari la. Mwen te pran youn nan dènye sip diven ak stubbed m ' sigarèt.
  
  
  Si mwen te gen yon vakans, li ta ka pa kounye a. Li te tan yo kòmanse.
  
  
  Fè-pwatrin, ki te sipòte pa men jèn, li leve soti nan yon lanmè nan zèb wotè ak koulè wouj violèt flè, yon pal, sansuèl prezaj nan fè nwa a plezi ak omniprésente plezi pou moun ki vle pou yo sikonbe anba tantasyon ki nan krèm ki gen koulè pal bilding nan. dèyè l'. Si yo estati a te gen yon non, pa gen okenn yon sèl ta gen te panse yo ajoute li. Men, yo bay la anviwònman, antre nan kazino a, petèt, sa yo efò ki te nesesè. Lady Fòtin yo pral ase.
  
  
  An Palais de la kors mediterane sou Promenade a des Anglais nan Bèl se pa ni bon ni move kazino sou Côte d ' azur La. Men, li se pwofesyonèl, efikas, ak egalman akeyi touris yo ki limit yo risk pou dis oswa ven dola yon jou lannwit, kòm byen ke pou joueurs ki moun ki demann ki pi wo pousantaj.
  
  
  Nan tèt yo nan sa a doub koube eskalye ki mennen nan dezyèm etaj la, ki pwolonje nan tout direksyon, li te ye kòm Les Salons de la Mer, mwen te tounen nan Sekretarya an. Dèyè yon vann san preskripsyon yo ki te sanble pi plis tankou yon pandri, de mesye yo nan tailcoats chita, pale, ak yon lè pou yo ka kraze dout. Bòkote yo chita yon lou-peas jenn fanm sa a abiye an yon dèy rad, pataje dout li sou limanite ki klere anvan yo fatige je yo. Plizyè touris, aparamman soti nan youn nan anpil konferans ki Bèl nan vil Konsèy regilyèman gen tout pouvwa a, te sanble bò tab la.
  
  
  Menm jan mwen te fè wout mwen nan yo, m ' ap mete paspò mwen ak yon senk-franc moso nan ki sou kontwa an. Pyès la te ase pou yon tikè antre pou yon sèl aswè. Kenz fran nan yon semèn, trant fran yon mwa, swasant fran yon sezon. Tout sa mwen te pèmèt yo fè anndan, mwen te fè yon gwo devine isit la. Mwen te parayj sou chans tèt li, parayj ke nan yon sèl aswè a, mwen ta genyen sa Hawk voye m'.
  
  
  Youn nan ensèten-chèche gason louvri paspò mwen an "Nicholas Anderson", regardant nan foto a, ak lè sa a, egzamine figi m'.
  
  
  Mwen ranpli fòm lan pandan ke li te tcheke paspò mwen an yo nan achiv la nan kwen an dèyè do l'. Satisfè, li grifone non mwen sou yon jòn kat kazino ak de maroon bann sou bò a ak glise li atravè m'.
  
  
  De gad sekirite nan papòt la nan Les Salons de la Mer nodded nan m ' menm jan mwen te apwoche pòt la.
  
  
  Mwen te kanpe nan tèt la nan twa mab etap sa yo ki mennen jiska yon rich hall; yon chanm sou diferan nivo, lajè, ak depi lontan tankou yon jaden foutbòl, konplètman kouvri nan wouj. Atravè nan men m', koulè wouj violèt rido ankadre a lanmè-view fenèt yo. Sou ti balkon deyò, benyen nan lalin ak yon mouye sezon prentan briz, marye yo bwè bwason ak pale sou bri trafik yo. Te gen tab ki genyen ant m ' ak balkon yo a gòch la ak dwa. Kazino, krap, b ' kara, piche, écarté, trente et quarante . Anba lumineux mou nan san-wouj ekran, ajan angrenaj file, kat orèy kont twal vèt, zo balanse ak bato koule nan yon sik kontinyèl nan pèt yo ak pwogrè.
  
  
  Mwen te mache byen vit toupatou nan sal la, kanpe nan youn nan de kafe yo pou yon bwè. Pa t ' gen anpil moun ki nan kòmansman an nan sezon an. Plizyè tab yo te fèmen. Soti nan tan zan tan yon vwa ta ka di sevè pi wo a din, " Rien ne va plus," ak lè sa a, mwen tande pwentaj la nan yon kòn elefan boul kont miray ranpa yo nan yon kazino wou.
  
  
  Te gen pa gen anyen espesyal sou odyans lan. Ameriken yo ki gen anpil moun alantou a blakjak ak krap tab yo . A b ' kara gwoup fèt sitou nan Brits yo ak granmoun aje yo, ak sèn entènasyonal la te santre sou roulette tab. Te gen yon kèk omniprésente moun ki Japonè yo an ble kostim, chemiz blan, epi byen lyen, de Arab, yon ti ponyen nan moun Lagrès yo, yon kèk Skandinav, yon Espanyòl, Alman, Englishmen, ak Ameriken.
  
  
  Chita nan chèz vid, tansyon fanm granmoun aje ame ak kreyon souch chèk bent sou fèy papye yo nan papye, élaborer strik sistèm tankou de D ' alembert ak Abrogation .
  
  
  Mwen te kanpe dèyè youn nan sa yo fanm fin vye granmoun nan tab la ki pi pre nan pòtay la. Gen, mwen te gen yon jaden nan vizyon ke yo pa t ' pèmèt nenpòt moun ki antre nan antre prensipal la san yo pa te remake.
  
  
  Mwen te bay yon sèl nan croupiers de san ak senkant fran. "Senk nan bato," mwen te di l ' la. Bòdwo yo te disparèt nan biwo a san danje nan yon visye plas ak yon kwiv debite. Senkant jòn disk diminuer nan direksyon m ' soti nan yon trezò trove nan milti koulè marqueur nan divès kalite konfesyon. Mwen kite yo lapli tonbe desann nan m pòch levit.
  
  
  Pou yon pandan y ap, mwen kite tèt mwen tonbe nan dòmi pou yo rezone nan parye, tchatcha lan nan volan an, seremoni an kriye nan koupye reskonsab pare nan yon kontinuèl ritm:
  
  
  - Neuf. Rouge. Vyolasyon. Faites fox jeux. Rien a se pa yon plis. Silantro. noir. Vyolasyon. Faites ou jeux. Rien a se pa yon plis. Vis-the hookup. Rouge. pè.'
  
  
  Chak fwa pòt la louvri, mwen leve je yo, èspere ke, men pou gremesi.
  
  
  Mwen te rive nan nan pòch mwen epi yo te kòmanse mete parye. Pafwa tab la, te pran m ' bato, pafwa li te ba yo lwen. Panse mwen te sèlman mwatye sou volan an. Mwen te jwe nan pi gwo pousantaj.
  
  
  Yon èdtan ak yon mwatye pase. Anwiye, mwen chanje nan parayj sou moun nan nimewo. Mwen te ajoute leve, nimewo a nan lèt nan Nick Carter a, yo pote l ' moute nan dis, ak pèdi. Mwen te ajoute leve, nimewo a nan lèt nan Nicholas Anderson, parye sou sèz, ak pèdi ankò. Mwen mete David Hawk lèt yo ansanm, parye sou nèf, ak pèdi. Mwen te ajoute leve, nimewo a nan lèt nan Nicole Cara ak mete l ' tounen sou dis.
  
  
  Mwen chip te sèlman sou nimewo ki sou fèy vèt, chans yo te 37 1. Konsesyonè a te deplase l ' nan ponyèt mwen, ak gwo wou yo te kòmanse a pou spin des. La ivory boul rebondi nan volan an wotasyon egui yon mont kont koule nan ebony, tankou yon meteor nan syèl la lannwit. 'Rien ne va plus,' la koupye abwaye. Volan an ralanti desann. Boul la te tonbe soti nan anba a rim, rebondi sou klwazon, ralanti, rebondi yon fwa, de fwa, ak tonbe nan bwat kantite dis. Rato a pouse yon pil nan chips jòn ak yon sèl woz san-franc moso nan direksyon m'.
  
  
  Mwen te chwazi yo moute, lanse yon kèk ceux jòn ba konsesyonè a ki moun ki mete parye a, ak bent desann nan kolekte rès la.
  
  
  Lè mwen gade ankò, li te kanpe la, dirèkteman atravè nan men m', sou lòt bò a nan tab la. Li te enteresan. Siwo myèl li-blond cheve, rale tounen soti nan li wonze fè fas ak mare ak yon pale vèt riban, devwale pomèt segondè, ki te sipòte pa yon bote nan tan sa a pa t ' kapab trase. Yon ti rad blan ak yon koupe ba nan kou a montre koupe tou sa ki nan l 'plen pwatrin yo te pandye desann soti nan l' rich yo bati kò ou. Mwen te wè ke te gen pa gen anyen kanpe pwent tete difisil li soti peze kont fre, mou twal.
  
  
  Li te rive nan valiz li, yo rale soti yon santèn-franc nòt. "Senk bato," li te di nan konsesyonè a.
  
  
  Li adrwatman mare nan bòdwo a ozalantou yon an bwa ki gen kapasite ak li tonbe nan kòb kwiv mete depresyon nan ensasyabl vout. Li rantre sak l 'anba bra l', epi itilize tou de men yo peze bato yo tankou yon timoun seran yon ti mòn nan bonbon. Jès la te tèlman inosan ke mwen te souri. Nan moman sa a, li gade moute ak regardant nan m ' tout tab yo ak je yo ki te klere byen bèl tankou boule emrod. Lè sa a, li gade desann nan moun pomèt ankò, konfonn, ak kontinye fikse nan tab la. Ekspresyon li yo te vin grav, sinistr. Rive ant chita jwè yo, li mete yo yon sèl nan li jòn bato sou yon sèt. Li te pèdi, parye sou sèz, ak pèdi. Li parye sou disèt ak pèdi. Li parye sou mil nèf san ak pèdi. Li parye sou ven-sis ak pèdi. Li parye sou trant-twa ak pèdi.
  
  
  Dis fwa lè lè nan yon ranje, li parye sou nimewo a menm yo, move chans yo sou tab la, epi li pèdi dis fwa lè lè nan yon ranje. Koulye a, li respire anime, et tete l ' te deplase jiska ak desann nan eksitasyon, vide twal mens nan rad li. Li woz-vèrni men yo pran tranble menm jan yo clutched li yo k ap fonn trezò, ak apre de plis jij, li te kapab kenbe sa ki te rete nan men nan yon sèl.
  
  
  Mwen pa janm te panse li te jwe pou plezi. Yon kouch mens nan swe glistened sou anba a nan kou l', ak yon fwa lè wou a vire, li ti jan li lèv. Mwen ap gade tankou dwèt yo nan men dwat li, yo rale soti yon lòt siy nan ekipman pou diminisyon nan men gòch li.
  
  
  Li gade l'. Bouch li te fòme an silans mo yo. "Souple," li te di. ', Tanpri.'
  
  
  Li mete yon chip nan nimewo nèf. Seremoni an te repete: volan an tounen envers, sal la te vire nan direksyon opoze; moman sa a boul la te tonbe, te gen yon sèl rèl byen nan "Rien ne va plus" ak yon silans nan ki jwè yo rete tann.
  
  
  Menm si mwen te soud, tout mwen te fè te gade l ' nan je yo konnen rezilta a. De dlo nan je welled moute soti anba l ' po je yo, balanse, gen nan woulo liv desann machwè li. Mwen te kapab wè kò l ' yo redi. Li vale difisil, ak dlo nan je l ' sispann.
  
  
  Li voye je l 'nan men l'. Sis chips bò gòch la. Li long mawon bra vlope alantou yon sèl nan yo epi yo mete li nan nimewo ven-kat. Tan sa a, li fèmen je l ' kòm volan an tounen. Rezilta a te gen okenn pi bon. Nan mwens pase dis minit, li sèlman te gen de bato bò gòch la. Li ajitasyon pa te fin bese, men kounye a li te sanble prèske demisyone pou malè li. Li pa t ' ezite. Li mete yon chip nan nimewo trèz.
  
  
  "Bon," mwen rele yo atravè tab la.
  
  
  Li gade m ' ak te eseye pou yo souri. Men, li pa t 'kapab sispann l' bab ak bouch soti nan tranble kou fèy bwa, ak je l ' te briyan ak dlo nan je. Li fèmen yo ankò, evite je m'.
  
  
  Mwen te kenbe gade nan li. Yon pòt louvri nan la background ki pi wo a. Yon nonm ki te vini nan. Li te sanble yo gwo nèg ki moun ki kolekte done sou li.
  
  
  
  Chapit 4
  
  
  
  
  Li sèlman te kanpe la pou yon dezyèm fann anvan l ' byen file je suivi li desann. Ak lè sa a, l ' super-klere nwa pwente soulye clattered desann eskalye yo nan tapi wouj la. Mwen te deja ap mache otou tab la nan direksyon l'.
  
  
  Dwa dèyè l', souri ak yon mechan plezi ke ride mak la sou yon souflèt li a, li rive moute ak fouye l ' gra dwèt yo nan kò a nan bra dwat li, jis pi wo pase koud la. Li orèy yon bagay nan zòrèy li.
  
  
  Li paké, figi l ' rijid ak pè. Detèmine men, fè atansyon, pè nan sa ki lakòz pwoblèm, li te eseye rale lwen l ' insistans priz. Li ate po a te tache blan soti nan ki graj presyon la nan priz li.
  
  
  Mwen apwoche l ' soti nan lòt bò a, tout aji byen ak inosan.
  
  
  "O, ou ap te gen," mwen repete. — Mwen te kòmanse panse ke mwen ta pèdi ou. Si w ap fatige nan kazino a, ki jan sou yon bwè?
  
  
  Nan silans la ki te swiv, mwen te tande konsesyonè a di, " Yon sèl." Li te pèdi ankò.
  
  
  Kòm pi bon mache pafen anvlòpki l 'tankou yon egou stink, ak nwa l' yo swa kostim glinted nan mou kazino limyè, Pollard Willow bese men l ' epi yo tounen vin tout kapasite mantal sou mwen. Nan malgre nan pafen, nan malgre nan kostim l 'yo, li ap toujou gen gade nan yon nonm ki te depanse pifò nan lavi l' nan tavèrn yo ki kote mouch scurry sou pi.
  
  
  "Ki lanfè a ou ye?" — Ki sa ki se li? " li te mande nan yon pale nan zòrèy. Sa ki te yon siy bon. Li pa te ale nan fè yon sèn.
  
  
  'Petèt, ouche. Smith? sa ki te reponn mwen.
  
  
  Li te di, "Huh?"
  
  
  Mwen pa t 'gade nan l'. "Oke, ki jan sou yon bwè?" Mwen te di l. — Ou gade tankou ou bezwen yo rafrechir moute."
  
  
  "Wi," li te di. 'Repons lan se wi, di ou mèsi. Nan kou mwen kapab.
  
  
  "Oke, ki nan gwo, lè sa a,," mwen te di. "Nou pral ale?"
  
  
  "Sa a dam gen yon randevou yon lòt kote," li te di.
  
  
  "Ou te di ke," mwen te di. "Men, mwen sezi li pa t 'di m'."
  
  
  "Koute, jenn ti kabrit," li te di. "Pran m' bon konsèy epi pou yo jwenn soti nan isit la. Pa bwa nen ou a nan nenpòt ki bagay ki pa konsène ou.
  
  
  "Oh, men, li enkyetid m'," mwen te di. — Ou tande a jèn dam. Li te vle yon bwè avè m'."
  
  
  Figi l ' te vin wouj. "Pa fè m' mande ou twò anpil fwa," li te di.
  
  
  Men l 'dekontrakte pouse tounen levit l' yo, fè espre ki montre m 'sa ki te tache nan senti l' yo, ak tou yo montre m ' ke li te gen plis entesten pase sans komen yo, e ke sekirite a nan Palais de la Mediterranee pa te kòm sekirite ke mwen te panse. Soti nan dezyèm fann, mwen wè zam la, li te sanble ak li ta apiye moute l ' lecteur ak yon Meksiken Trejo .22, Modèl 1. Meksik pa pouvwa dwe li te ye pou zam li yo, endistri yo, men, kèk bèl ki vini soti nan gen kòm lapè kòm yon pyromaniac sou yon poud bato. Modèl 1 se yon sal ak zam trè etranj. Li te gen yon seleksyon nan anwo kwen gòch nan magazen an. Lè ou baskile li sou yo ak rale deklanche la, zam la dife uit jij nan yon otomatik pete.
  
  
  Ti fi a te aletman pou souf. "Pa gen yon moun sòt, Guido," li te di.
  
  
  — Mwen pa panse ke w ap lè l sèvi avèk li, "mwen te di l' la.
  
  
  — Mwen pa t ' vle risk li.
  
  
  "Mwen te espere ou ta di ke," mwen te di.
  
  
  Mwen tou dousman te pran men l ' ak nou te mache ansanm nan pòt la. Dèyè nou, Guido murmures yon madichon.
  
  
  Lide li, oswa kèlkeswa sa yo te kache dèyè sa Neanderthal fwon, te gen yo ale nan yon konsiderab lit pou yo vini nan yon konklizyon oswa sonje sa yon moun te di l ' fè. Li pa t 'frape m' menm jan kalite a yo vin yon jeni nan panse endepandan.
  
  
  Pandan se tan, chans lan ke li ta louvri dife diminye ak chak pous ke nou mete ant nou. Guido te resevwa fòmasyon yo aji, pa panse, epi si li vin desann nan biznis touswit panse bagay sa yo nan, nou pral gen anpil tan nan mache nan Pari.
  
  
  Pandan y ap mwen te fè ti fi a nan tansyon nan kò yo soti nan liy lan nan dife a, nou prese al nan pòt la. Guido te gen plis entesten pase sans komen, men chak dezyèm konfime kwayans mwen ke li te pwograme pou fè pou evite flachi sèn.
  
  
  Li te sèlman yon kèk segond anvan nou te rive jwenn tèt yo nan mach eskalye, men li toujou santi l ankò lè youn nan moun ki courrier-kliyan kè kontan, se fanm k ' ap pile yon bagay soti nan tèt yo.
  
  
  Pase nan pòt la, nou te pase nan mitan sal la antre nan zèl gòch lan nan eskalye a, ki te desann nan de ark nan papòt la nan Mediterrane Palè .
  
  
  Yon ti moman apre sa, mwen tande lou mak pye sou lòt eskalye, ak jan mwen gade soti, mwen te wè Guido a kouri desann eskalye yo, prèske nan bò nou. Je l 'te ranpli avèk raj yo soti anba l' fèmen coursil.
  
  
  Li te sèlman de oswa twa etap lwen lè nou pete soti nan Palè a, devan pòt la nan nwit lan la fre. Moun k ap chèche plezi toujou rive, menm si nan pi piti chif yo. Lè m ' gade tounen, yon nwa Citroen ak yon blan Mercedes glise sot pase papòt la. Kòm nou te pase estati a nan Lady Fortuna, mwen te wè Guido kanpe imobilité, yon gra silwèt kont kazino la limyè, ogmante pwen l ' ak leve li.
  
  
  "Kouri," mwen di ti fi a.
  
  
  "Wi," li te di. 'Mwen konnen.'
  
  
  Nou kouri ansanm Promenade des Anglais. Yon limyè vapè dlo a ap vini soti nan andedan lanmè ki kouvri ak fisèl la nan limyè nan papòt la nan Zanj Bay tankou yon moso twal mou. Twa-koulè flammes pandye limply ansanm poto yo nan la lou lè a, ki te sipoze bay wout la nan yon gade fèstivite. Trafik kalme, okazyonèl gwonde nan yon motè kraze silans la.
  
  
  Yon etranj, dezas lè pandye sou rivaj la, yon sans de mouye pouriti ap grandi nan tenèb la, yon ekla nan vre gete nan jounen an, chak aswè, kounye a disipe pa trennen sou vant mitan lannwit.
  
  
  A nan silans, nou prese nan limyè ak lonbraj. Teras la nan Westminster te Otèl ki inonde ak jòn lanp, ak jòn bouji flickered sou tab deyò kote granmoun aje envite bloti kont mouye, siwote kafe ak batay anbrase a nan yon lonely dòmi. Dèyè otèl la te delambre Villa Inbesil, mò dèyè yon ekran nan pye palmis ak degrade panno.
  
  
  Mwen gade alantou. Guido te ale. Toujou, mwen te gen santi a ke nou te ke yo te ap gade. Nou te pase nan Fen a West Otèl ak Massena Mize , kote projèkteur te jwe ant pyebwa yo palmis dèyè pòtay an fè. Devan yo, bòl la nan Negresco Otèl loomed tankou yon gra fanm nan tete kont syèl lun.
  
  
  Mwen te sispann epi yo tounen vin l 'nan figi m'. Figi l te wouj ak eksitasyon, ak je l ' te briyan. Kò l 'ekreme sou m' pou yon ti moman.
  
  
  "Mèsi dèske ou," li te di alèn. 'Mèsi poutèt ou, mesye...'
  
  
  "Anderson," mwen te di. "Nicholas Anderson".
  
  
  "Oke, di ou mèsi, Mesye Anderson.
  
  
  "Pa di mèsi m' ankò," mwen te di. — Mwen pa asire w ke w ap soti nan woods yo ankò." Mwen pa panse bon zanmi ou Guido li te kontan ak sa ki te pase nan kazino la.
  
  
  "Pa gen okenn, — li te di. "Definitivman pa. Gen ap gen plis difikilte. Pi plis pwoblèm.
  
  
  "Manyè di m'," mwen te di. — Ou non se Nicole Kara?"
  
  
  Li gade m ' nan je a pou yon tan long. Bèl figi, ki te yon jan kanmenm reskonsab pare inosan ak pwomès la nan rafine pasyon, kounye a gade dezespere.
  
  
  "Yon anpil nan moun ki kwè ke," li te di. "Omwen youn nan moun ki se asire w ke."
  
  
  Li te yon repons ki pa t 'rezoud yon bagay, men mwen anvan m' te kapab di plis, gade nan dezespwa ta vle chanje koulè soti nan figi l'. Li cocked tèt li mischievously. "Mesye Anderson," li te di. — Mwen ta kwè ou te ale nan ofri m ' yon bwè." Èske gen yon pi bon tan pase kounye a?
  
  
  An Negresco Ba a se prèske disparèt. Gwo chanm yo te tankou yon lugubr caverne, ak yon bouke anpil woz limyè chwazi pou flate fin vye granmoun fanm yo ta vle chanje koulè po yo.
  
  
  Nou chita bò pa bò sou yon ti ban nan yon wonn mab-rekouvèr tab ki repoze sou yon atifisyèl po leyopa.
  
  
  Mwen te santi m ankò frajil bote nan ti fi a, chalè a nan kabinè avoka l 'kwis pye a pwochen nan m' sou la ble ban, koub la nan tete l 'yo, klasik nan fòm nan figi l', richès la nan l 'an lò-mawon cheve ... malachi a enthousiasme nan je l'.
  
  
  Yon gason nan yon levit blan t ap naje moute pou nou ak etidye imilyasyon nan yon otèl ki gen tandans founi nan ekstrèm nan gou.
  
  
  'Sa fè ou vle bwè? Mwen te mande ti fi a.
  
  
  Li ri sournwazman, tankou yon tinedjè ki moun ki te kite ki lach nan yon kafe.
  
  
  "Oh, — li te di. — Mwen vrèman pa t ' panse sou li. Mwen dwe admèt ke mwen se pa egzakteman yon koneseur nan bibwon, men mwen yon fwa reve nan bwè yon antye lis ki tap fèt.
  
  
  Waiter a shuffled pye l', eksprime yon trankil melanj de enkyetid ak kontinuèl refi ak bèl bavardaj. Mwen te vin tante l 'yo ofri l' yon bousdetid nan dram nan lekòl la.
  
  
  Ti fi a nan men rummaged ant de asyèt oliv ak ti biskwit pou te chwazi moute yon kat postal.
  
  
  "Mwen pral eseye sa a," li te di.
  
  
  Kat la li Wa Negresco 14 F.
  
  
  Li te yon konpozisyon nan kirch, franbwaz siwo, ji zoranj ak Moet chanpay. Jis lekti sa a te fè vant mwen yo boule ak rebelyon.
  
  
  "Non, mwen pa panse ke ou se yon ekspè," mwen te di l.
  
  
  Mwen di pou gason an, " Yon sèl Royal Negresco." Ak wiski sou wòch yo. Li bese tèt jouk atè ak bò gòch.
  
  
  Negresco Ba a se difisil yo kache nan. An reyalite, li se yon gwo plas kote yo dwe trè vizib, se konsa, mwen te kontan yo dwe la. Sa ki te tou rezon ki fè yo mwen te ale isit la apre nou te kite kazino a. Ki, nan vire, te fè m ' konsa kè kontan ke ti fi a te chwazi kote sa a pou yo gen yon bwè. Nan pwen sa a nan batay la, mwen te gen okenn entansyon pou yo ale anba tè. Mwen te vle konnen plis sou ti fi a, plis sou Guido, ak plis ankò, pi plis sou nonm sa a ki voye sa a caveman a Mediterrane Palè. Epi mwen te vle jwenn soti, pandan y ap fè asire w ke pa gen yon sèl te kap pou m'.
  
  
  Se konsa, lwen, aswè a te beni. Mwen te jwenn yon ti fi. Jwèt sa a te fini byen. Guido li te jwenn mwen. Men, si mwen te dwat, yon invizibl moun ki ta gen temwen nou sevè chape nan Negresco . Ak lè sa a, aswè a pa te sèlman beni, men, te gen apèn kòmanse.
  
  
  "Madame," waiter la te di. Koube nan senti a, li mete l ' bwè sou yon wonn papye moso twal ak lèt la "Imperial H" ak mo "Negresco" ak "Bèl" nan twa bag ble.
  
  
  "Monsieur."
  
  
  Mwen vire pou ti fi a ak leve soti vivan mwen an vè. "Erezman," mwen te di.
  
  
  Li voye je nan m ' sou rim a nan li glas. Yo malfezans ak s 'amuse gade disparèt soti nan je l'. Mwen te wè dlo nan je ankò.
  
  
  "Pa gen okenn, mwen te di. — Mwen pran li li pa t ' tankou yon aswè kè kontan pou ou."
  
  
  "Pa gen okenn, — li te di. "Nan kou pa." Vwa li te fèb ak dezespere.
  
  
  "Si ou pral eskize mwen grosye kòmantè a,"mwen te di," ou konnen kòm anpil sou roulette yo menm jan ou fè sou bibwon, yo bay jwèt ou nan li."
  
  
  "Mwen konnen," li te di.
  
  
  "Moun ki toujou fè," mwen te di. "Pifò moun ki ale nan gen gen plezi, men ou byen klè te bay enpresyon a nan yon moun ki moun ki te fè bagay ki pi grav."
  
  
  Li ap tranble anba pye tèt li. Menm nan limyè a pal, tout cheve nan tèt li glistened . "Non, Mesye Anderson..."
  
  
  "Mwen panse ke ou ta dwe rele m' Nick," mwen te di. "Tout dwa," li te di. 'Tinon.'
  
  
  "Sa a pi bon," mwen te di.
  
  
  "Pa gen, mwen pa t' nan ke kazino pou plezi."
  
  
  "Ou te pèdi katrevendis-senk fran," mwen te di.
  
  
  "Ou peye yon anpil nan atansyon m'," li te di. "Oke,"mwen te di," mwen pou kont li nan Bèl, epi ou yo te difisil yo kapab manke."
  
  
  Li te souri yon ti tan. 'Mwen kwè ke...'
  
  
  Li te rive nan l ' ti valiz ou. Mwen te wè yon mouchwa blan, paspò, lipstick, ak dènye a jòn chip. Li te pran li deyò epi yo mete l sou kontwar mab ak yon limyè klike sou. "Senk fran," li orèy.
  
  
  "Sa a tout lajan an ou gen, se pa li?"
  
  
  'Repons lan se wi. Se li vrèman ki fasil yo wè?
  
  
  "Mwen pè konsa."
  
  
  "Li pa nan vrèman senk fran," li te di. "Li se yon moso nan plastik."
  
  
  Mwen te mande. "Poukisa ou fè genyen nan sa a kazino vle di se konsa anpil pou ou?"
  
  
  Pou yon dezyèm fwa jou lannwit sa a, je l 'chache m' fas.
  
  
  "Ou pa gade pòv yo," mwen te di, " ou pa gade grangou." Li pa nan renmen ou bezwen rad oswa abri. Mwen pa t ' jwenn enpresyon ke ou yo te ap eseye pou pou genyen yon vakans oswa yon carload nan bijou. Evaris te tou soti nan kesyon an.
  
  
  - pa gen okenn.
  
  
  "Men, ou te jwe pou pou genyen yon anpil lajan. Li te enpòtan pou ou.
  
  
  "Wi," li te di. "Isit la li se.
  
  
  — Mwen panse ke mwen ta renmen konnen poukisa."
  
  
  Li te etidye mwen fè fas a ankò avèk moun ki entelijan je vèt, kounye a kòm frèt ak gwo twou san fon ke lanmè a tèt li.
  
  
  'Ki sa ou wè?'
  
  
  "Danje a," li te di. "Difikilte sa yo."
  
  
  "Ou ka fè konfyans m'," mwen te di.
  
  
  "Wi," li te di. — Mwen panse ke se konsa, tou.
  
  
  "Anplis,"mwen te di," ak sèlman yon sèl senk — franc jeton, ou pa gen anpil chwa."
  
  
  Li imid, cho po bouch yo separe soti nan li menm blan dan yo nan yon souri envolontè. "Men, si mwen pa t' mete konfyans ou, mwen ta kite," li te di. "Lè sa a, mwen ta eseye pou jwenn yon moun lòt bagay."
  
  
  — Se li ki enpòtan?"
  
  
  Li ranmase l ' vè ak te pran yon tan long, yo bwè.
  
  
  "Vle anko?"
  
  
  "Mwen pa itilize yo bwè," li te di. "Sepandan, mwen kwè mwen vle yon lòt vè. Mwen pa konnen si mwen vle pou yo bwè pou yo bliye oswa selebre. Wi, Nick, yon lòt yon sèl.
  
  
  Mwen rele gason an sou yo, e nou tann an silans pandan ke li fè yo mennen nan yon lòt Royal Negresco .
  
  
  Li te pran yon lòt sip, epi lè li fini, li te sanble yo te vini nan yon desizyon. "Wi," li te di. 'Mwen pa mete konfyans ou. Mwen espere ou se youn nan neg sa yo ki ede. Li pa vrèman pou m', pa sèlman pou ti fi ou yon fwa te rankontre nan yon kazino.
  
  
  "Mwen konnen," mwen te di, rasire l'.
  
  
  "Sa a ale pi lwen ou menm ak m'. Repons lan se wi, mwen bezwen pou pou genyen yon anpil nan lajan ak byen vit. Ou te wè li. Mwen bezwen sa a yo nan lòd yo anboche yon moun.
  
  
  Mwen leve sousi m ' nan kesyon an unspoken.
  
  
  "Yon moun ki trè espesyal," li te kontinye. "Mwen pa menm konnen konbyen li te koute. Èske w konnen, Nick? Èske w konnen konbyen li te koute anboche yon asasen?
  
  
  Mwen te rive jwenn soti ak ranmase yon jòn chip soti nan tab la. "Senk fran," mwen te di.
  
  
  
  Chapit 5
  
  
  
  
  Pou yon moman, chanje ekspresyon li yo nan sipriz. Lè sa a, vire yon konfonn figi m', li apiye kont mwen. Mwen te kapab wè je l', koulye a, limen pa provèrbyo dife nan pyè malachi, bouch li separe jan yo te vin pi pre m'.
  
  
  Moman sa a pwochen, li tensed leve. Figi l ' te pal. Je l 'yo te fiks dèyè do m', sou bò pòt nan Negresco bar.
  
  
  Mwen te vire alantou. Guido te premye moun ki mwen te wè, souryan yon ti kras. Lè sa a, mwen te wè yon angilè, wiry Chinwa nonm, li wotè, kò mens kache nan nwa nan tèt zòtèy. Ak ant yo, nan mitan sa yo moun k 'ap sèvi l' yo, se efreyan bèt mwen yo pral konnen kòm Dr Blan. Lothar Inuris. Moman sa a mwen te wè l 'la pou premye fwa, li te gen difikilte pou kontwole kòlè a ki te sou l' lè li te wè ti fi pare yo peze bouch li pou mwen yo ye. Li te avèg ekspresyon li yo, yo rale li tounen nan yon pli nan afab kordyalite. Sa a ekspresyon te ale byen ak rad ki sou li: yon koupe byen-ble blazer, gri pantalon, yon chemiz ki pwoklame tèt li youn nan dènye Turnull & Asser kreyasyon sou Jeremin Lari yo nan London, yon echap swa ak Guksi soulye yo.
  
  
  Men, pou tout swen ak depans yo ki te ale nan rad sou li, Dr Inuris te gen yon intelijans esklav pa yon move moun ak pwisan kondwi.
  
  
  Je l 'yo, ebony pèl ki te sèvi l 'tandans kache entansyon vre l', yo te mete sou yon ti, globuleuz tèt ki gen antèt nwa epè cheve slicked tounen soti nan yon etwat fwon. Tèt la tèt li, ak li mens koulè wouj violèt bouch ak etwat twou nen yo mete nan yon gwo nen, te dwarfed pa long, gwo kò. Men, li ofri pa gen okenn allusion nan fòs, sèlman lide a nan dousè, yon lòt rasin nan tout tan tout tan pwòp tèt ou-tolerans. Men l ' yo te ekstraòdinè. Long pla yo, yon fason ki anòmal tan, pwente dwèt yo, kout klou. Men yo nan yon chirijyen oswa strangler. Lis la, enbèrb fè fas ak etranj, malad-po pal te bay enpresyon ke glanduleu balans yo te detounen, premye kòwonpi kò a, epi lè sa a fòse tèt ou pou sèvi anòmal obsession. Li voye je tankou yon nonm ki moun ki pran plezi nan blese yon moun ak subjugating lòt moun pou li ra pèrvèrsion ke kontwòl l ' yo. Li ekspire kolè. Mwen te wè ke li echap te demare yon ti kras, revele yon doub ligne de veri ki kouvri mens, spiky kou tankou yon grotèsk kolye nan ride je yo.
  
  
  Lòt moun tankou l ' janbe lòt chemen mwen. Yo pataje yon lespri bondye a nan pwòp tèt ou-konfyans nan siksè nan malè zèv ak yon kwayans nan pwòp jeni, ki konvenk yo nan yon inpénétrabl iminite pou pinisyon. Menm anvan menm yo li te pale a, mwen deja te konnen Dr Lothar Inuris kòm yon nonm ki gen yon nati gen dwa pa gen anyen men bay manti.
  
  
  Li te souri e yo te bese. Li leve soti vivan l 'yo ajil men yo nan yon ezite voye bonjou pou ak yo te mache nan men m'. Mwen leve pou salye l ' yo.
  
  
  "Ah," li te di. — Pou yon ti moman, mwen te panse nou ta pèdi ou. E ke sa ta trè tris. Men, mwen regrèt. Padonnen m ' mank de manyè. Mwen gen ankò yo prezante tèt mwen. Kite m'." Mwen se yon doktè. Lothar Inuris.
  
  
  Pa te gen okenn fòs nan men li ki te fèt soti nan m'. Mwen te ba l ' tout aji byen mwen te kapab reinyon. "Nice vin jwenn ou, Doktè," mwen te di. "Mwen Nicholas Anderson."
  
  
  "Yon Ameriken, mwen ta kwè," li te di.
  
  
  "Vreman vre," mwen te di.
  
  
  "Moun mwen renmen anpil," li te di. "Ewòp dwe ou yon anpil."
  
  
  "Di ou mèsi pou li di ke, Doktè," mwen te di. "Sinon, ki soti nan sa ki mwen te li, nou pa ap toujou akeyi isit la."
  
  
  "Wi," li te di. "Gen moun ki te bliye, men, mwen menm mwen pa youn nan yo. Pou moun ki bliye, pi bon atitid a se tolerans."
  
  
  "Oke, Doktè, mwen ka fè ou jwenn yon bagay pou li bwè?"
  
  
  L ' ap tranble anba pye tèt li regrèt. — Mwen apresye jenerozite ou a, Mesye Anderson, men, mwen pè mwen pral gen pou n bès." Rezon ki fè mwen isit la se pa eksklizyon an, men, ralye pwofesyonèl."
  
  
  Mwen te demisyone ant l ' ak ti fi nan tab la. Li te panche tèt li nan direksyon l 'yo, bese l' yo ki deja mou, kiltive vwa menm pi lwen.
  
  
  Li te tande yon vwa éklatan ak allusion. Epi li te dezyèm sa a vwa ki te gen entansyon enpresyone koute. Inuris 'entèlijans siperyè, li surpase kapasite, l' yo byen-ki vle di senserite, epi, si tout sa a se pa ase, danje a nan t ' ap jwe yon nonm ki gen de kanmarad ta kapab jije kapab nan lè l sèvi avèk fòs.
  
  
  "Si ou yo abitye avèk Ewòp, Mesye Anderson," li te di, " epi espesyalman ak Amerik di Sid, ou ka konnen ke tit la nan doktè a ki itilize byen tout libète. Men, nan ka mwen, li se yon tit touche ak akeri apre anpil ane nan fòmasyon difisil. Mwen se yon doktè nan medikaman, Mesye Anderson, yon espesyalis nan operasyon, ki se nan yon sèten mezi yon mekanik atizay. Rekonèt sa, epi ki pa gen okenn entansyon inyore ogmantasyon entèlijans, mwen te eseye jwenn plis majeur. Mwen tou yon sikyat ak yon pratik ki "— li glared nan li — " kontra a ak ki pi difisil yo ka.
  
  
  Mwen kalkile li ta dwe oke yo brase l ' leve ak mwen jwa. "Se konsa, w ap mèt la?"
  
  
  Mwen te rekonpans ak yon tranble ki kouri nan l'. "Wi," li te di, ap eseye pou ri. "Mwen devine sa a, se sa yo rele nou nan Amerik la." Yon trè enteresan ak primitif tèm. Men, mwen mustn ' t jwenn distrè. Kòm mwen te di, sa a jèn dam se te youn nan pasyan mwen.
  
  
  Mwen bese vwa mwen etoudi mesye konfyans. "Ou vle di li te malad, Doktè a?"
  
  
  Dr Inuris te eseye pi byen l 'yo dwe toleran, men mwen te kapab wè ke mwen te fè tès pasyans l' ak tout nanm mwen. "Oke, sa a, se yon trè jeneral tèm, mete li fason sa. Pwofesyonèl, tout bagay se pi plis konplike. Men, kite yo jis di, san yo pa kraze relasyon ki doktè-pasyan oswa ale nan teknik deskripsyon, sa a jèn dam se soufrans ki sòti nan yon twoub emosyonèl grav."
  
  
  "Mwen konprann," mwen te di. — Ou te ka yo te twonpe m'. Epi ou espere se konsa, mwen te di tèt mwen.
  
  
  "Se pa tout emosyonèl maladi manifeste tèt yo nan yon fason ke ki pa peye-espesyalis tankou ou ka byen fasil rekonèt."
  
  
  "Mwen ta kwè ou pa," mwen te di.
  
  
  Dr Inuris te souri ban mwen. "Mwen byen kontan ou gen tankou yon gwo pespektiv, Mesye Anderson," li te di. "Guido te fè li klè fè m' ke ou konpòtman nan direksyon pou l ' nan kazino a te, ki jan mwen ta dwe mete li, yon ti jan gerbier."
  
  
  "Wi," mwen te di. — Men, sou lòt men an, mesye sa a nan ou pa t ' egzakteman ki sa ou ta rele zanmitay ak sa a jèn dam." Mwen vle di, li te fè mal l', epi li pa t 'sanble patikilyèman chache sou konpayi l' yo.
  
  
  -"Mwen dwe mande ou padon, ankò," Dr Inuris te di ke li te adrese m ' ak yon ipokrit, briyan souri. "Chak kounye a epi lè sa a, Guido vin twò difisil. Epi, mwen devine li te pè nan kòlè mwen an. Ou wè, mwen pa kouri yon regilye klinik. Jèn dam ki te reskonsab pou m pran swen nan yon villa pa byen lwen soti nan isit la, ak nan etap sa a nan tretman l', li se pa apwopriye pou sijè l ' yo sa ki ou menm ak mwen konsidere nòmal sosyal retounen.
  
  
  "Semèn pase a," li te kontinye, " li te jere yo kite a villa pou yon vwayaj san otorizasyon nan kazino la. Guido a se pa yon pwofesyonèl enfimyè, ak petèt sa a se poukisa nou ta dwe atann erè sou pati l ' yo. Men, ti fi a tanporè disparisyon te fè m 'fache anpil ak Guido, ak li te avèti te pwomèt m' ke ti fi a ta pa gen okenn ankò dejoie eskòt l ' yo. Sepandan, li jere yo repete l ' aswè a.
  
  
  Se konsa, li konprann, se pa li, ke Guido a se, ki jan mwen ta dwe mete li, olye enpasyan avè l'? Epi, " te di D. Inuris di sensè ," Li se tou konprann ke, kòm yon Ameriken mesye a, ou jenerezman entèveni pou pwoteje l ' soti nan yon bagay yo ke yo te totalman akseptab konpòtman ou yo."
  
  
  "Oke, Doktè," mwen te di, "mwen pa t' reyalize gen te tèlman kantite dèyè li. Mwen jis te panse a, sèvitè ou la te kanpe pou yon bagay."
  
  
  "La ekstèn se souvan mansonjè," li te di.
  
  
  "Wi, mwen te fè," mwen dakò. "Modi li, mwen pa janm te panse li te malad."
  
  
  Dr Inuris patted men m rasuran. -"Oke, oke," li te di. "Li pran twòp pou ou pou w konprann bagay sa yo ki baze sou yon obsèvasyon kout, menm syans medikal pafwa vin konfonn."
  
  
  "Mwen wè," mwen te di.
  
  
  — Epi, koulye a, Mesye Anderson, ou pral konprann lè mwen te mande ou pou kite m 'ak, uh, mwen anplwaye ou fini aswè a ak ti fi a ak pran l' tounen nan villa nou yo." Mwen pa konnen konbyen tan ou epi Li te pale youn ak lòt, men si ou ka ban m ' kèk ki byen sa vle di konsèy, ou pral dwe gen bon konprann fè yon gade nan tout bagay li ta ka yo te te di nan limyè a nan maladi li. Pafwa li se vin tante l 'di bagay sa yo ke pouvwa sanble konvenkan nan premye gade, men malerezman yo yo ki te koze pa maladi l' yo, ki mwen espere ke mwen ka geri."
  
  
  Mwen nodded nan akò. — Mwen vrèman espere ke nou ka geri l', Doktè. Li sanble tankou yon wont ke yon ti fi cute renmen l'..."
  
  
  "Mwen gen tout espwa," Dr Inouris te di. "Men, dire a nan tretman ki ka pwobableman yo pral byen lontan."
  
  
  "Twò move," mwen te di.
  
  
  "Vreman vre," li te di, ak yon allusion nan enpasyan plis. — Men koulye a, nou reyèlman gen yo ale." Li te yon plezi nan reyinyon ou, Mesye Anderson. Vrèman bèl. Li kase dwèt li, ak Guido deplase, pare pou aksyon.
  
  
  Mwen pa t ' bezwen li. Ti fi a leve, rantre valiz li anba bra l', epi yo mache sou yo. Doktè a te souri agréable nan li.
  
  
  Ak yon ekspresyon de irézistibl degou, li te mache sot pase a doktè a ak Guido nan pòt k ap vire nan ki yo te antre nan. Yon wotè, angilè Chinwa nonm bloke chemen l', men, kòm li te pwoche bò kote l', li te demisyone sou kote yo louvri pòt la pou l ' epi ki te swiv li. Guido swiv li .1
  
  
  "Mwen regrèt deranje ou," Dr Inuris di m'.
  
  
  Mwen souke tèt mwen, "ki Sa ki yon pitye," mwen te di. "Tankou yon bèl fi..."
  
  
  "Eseye pou bliye li, mwen renmen anpil moun," Dr Inuris te di ke li te kòmanse pou pòt la.
  
  
  "Mwen pral montre w soti," mwen te di.
  
  
  "Pa gen okenn bezwen, zanmi mwen renmen anpil," li te di nan yon unctuous vwa. "Oh, — mwen te di. — Mwen ta vrèman renmen sa."
  
  
  Doktè a fè fas a p ' ap klere ankò. 'Jan ou vle.'
  
  
  Mwen te swiv l ' nan pòt la. Blan Mercedes te ki estasyone bò lari a. Mwen rekonèt li kòm machin mwen ta wè lè nou ta kite kazino a. Ti fi a, Guido, ak Chinaman te kanpe tou pre.
  
  
  Doktè a bat men l. Li te di, " ki Sa yo se nou ap tann pou?"
  
  
  Chinwa nonm ki louvri pòt la dèyè, lè sa a, te demisyone pou pi devan ak te resevwa dèyè volan an.
  
  
  Ak yon flash nan long li a, koupe janm, ti fi a diminuer nan backseat la. Mwen remake ke li te pote segondè-talon ponp. Fanm raman mete yo jou sa yo, men pa gen okenn soulye te janm onore yon fanm nan pye yo se konsa byen. Ou te wè yo yon kèk ane de sa, lè Nicole Cara te toujou vivan.
  
  
  Dr Inuris diminuer andedan. Guido fèmen pòt la, li chita bò tab la kap vini an Chinaman. Motè a te deja ap kouri, ak machin lan glise lwen koub la.
  
  
  Mwen wè yo kondwi lwen kòm mwen memorize a lisans plak la. Mercedes skidded nan yon kanpe nan kwen an. Nan fenèt la tounen, mwen te wè doktè a ogmante men l ' nan bèl figi.
  
  
  Lè sa a, mwen chanje lide m'. Gwo men dekontrakte tankou yon gwo spider. Apre yon ti moman, sèlman gwo pous la ak dwèt sayi soti nan men yo.
  
  
  Kòm fantom a machin vire kwen an, doktè. Inuris te rive soti trè dousman, dousman, epi avèk yon souri nan plezi entans, yo mete l ' dwèt sou ti fi a nan trachea, epi yo te kòmanse peze li.
  
  
  
  Chapit 6
  
  
  
  -
  
  
  Mwen te tounen ak te mache tounen nan bar la. Si Dr. Inuris vle di yon lanmò rapid, li ta gen kite Guido fè li. Petèt doktè a te renmen yon lanmò ralanti, mwen pa te gen okenn dout sou sa. Men, si li te vle fè sa, li ta te chwazi yon pi plis konfòtab pase chèz la tounen nan machin nan.
  
  
  Mwen te chita tounen desann nan la anba tab la enpòtan kontanple nan gason an, ki moun ki gade yon ti jan soulaje lè m 'tounen soti nan m' ti mache deyò ak Dr Inuris ak entimidasyon ti kras gang. Mwen pa t ' flate tèt mwen ke gason an te enkyete w sou mwen an sekirite oswa bòdwo an. Mwen sispèk ke reyèl l 'te enterè nan m', an konsideran ke mwen te an sante ase yo peye bòdwo mwen an, pou wè si, tankou anpil touris yo, mwen pa ta ka konnen ke pwent an te enkli nan bòdwo a, ak se poutèt sa peye l ' doub.
  
  
  Mwen te fè yon jès la nan lè a, epi li te prese al tablo a, ak anpil atansyon bese je l 'pou pouse mab bòdwo nan direksyon m'. Kòm mwen te swiv trajectoire la nan men l', je m ' tonbe sou ekriti yo. Li te sou yon papye kanpe, defòme pa tij la nan glas la ti fi a te bwè soti nan.
  
  
  Mwen te chwazi moute glas la ak te pran papye. Pandan ke Dr Inuris ak mwen te kouche pou chak lòt, li te trè okipe ak yon bagay.
  
  
  Li te ekri mesaj li yo ak yon kreyon sousi. "Villa Narcissa," li te di, "Cap Fera. Ede m', pou dedomajman pou Bondye a. 'Li pa t' siyen, ak mwen reyalize ke mwen toujou pa konnen ki moun ki li se.
  
  
  Men, mwen te konnen ki sa li te tankou: lisid, malgre tout bagay Dr Inuris te di. Bèl, dezespere, ak konfyans ase yo ale ak dezas doktè san yo pa rezistans. Men, ki moun ki li te rete yon mistè.
  
  
  Li te yon kont, mwen te ale nan rezoud pou rès la nan aswè an.
  
  
  Men, mwen dwe aji byen vit. Mwen regarda nan gade m'. Li te apeprè mwatye sot pase a yon sèl, ak Dr Inuris te gen yon gwo avantaj. Mwen peye bòdwo a, pa t ' pwent, anpil gason an nan desepsyon, ak bò gòch la Negresco nan antre prensipal la. Taksi yo te rete ap tann pou pasaje yo. Nan Renault, nan devan nan keu la, chofè a, yon grès-fè fas a moun, kouche ak tèt li jete tounen, ronfl lou dèyè volan an. Lè mwen eksplwatè l ' sou zepòl la, li imedyatman leve. Li voye je nan m', briyan ak yon souri ke yo te yon melanj nan bèt pwòp tèt ou-imitation ak atizan konn fè, souri a nan yon ansyen sòlda. "Mesye," li te di, kòm si yo atire atansyon.
  
  
  Mwen te mande. — Èske w konnen Cap Fera?"
  
  
  "Nan kou," li te di.
  
  
  — Èske w konnen Villa Narcissa ?"
  
  
  "Wi."
  
  
  — Ou ka pran m ' la a?"
  
  
  "Jan ou vle, mesye." Men, mwen regrèt sa, sa a se yon kote ki etranj.
  
  
  'Vrèman?'Mwen te di, yanking louvri pòt la tounen nan l ' Renault ak ap resevwa nan. "Manyè di m' poukisa, men pou kounye a, kite a prese moute."
  
  
  Machin lan diminuer west ansanm boardwalk la, ak pase kouto alantou kwen an premye.
  
  
  "Pa gen lavi yon sèl la. Li nan dezè a isit la, " li te di.
  
  
  — Eske ou te gen dènyèman?"
  
  
  — Pa gen okenn, mwen pa ka di ke. Men, pa gen yon sèl gen te rete la pou ane sa yo, Monsieur. Mwen konnen ke pou yon reyalite. Yon kèk semèn de sa, petèt yon mwa de sa, mwen te kondwi sot pase yo li nan mitan lannwit. Gen se yon wòch miray ranpa a nan ant villa la ak wout la, ak yon pòtay fè nan tribinal bò pòtay la. Mwen gade nan pòtay lavil la. Pa te gen okenn limyè. Ou kapab santi l ' lè sa a, gen nan pa gen yon lòt nan kay la. Sa a villa te tankou yon kay.
  
  
  — Èske w konnen ki moun ki li fè pati?"
  
  
  — Non, mèt, mwen pa konnen. Komen isit la pase de yon mèt kay nan yon lòt, epi pafwa prezans nan yon outsider tou senpleman vle di ke mèt kay la te bay pèmisyon pou yo viv nan villa yo."
  
  
  Renault te davwa ke yo pran vitès kounye a. Mwen te wè Beau Rivage Otèl disparèt dèyè nou; epi lè sa a, nou tounen tounen nan yon koub nan wout la ki incline desann nan pò-a ak yon wout te koupe soti nan twou wòch la ki neglije lanmè a.
  
  
  "Gen yo toujou ap fè fas nouvo nan villas yo," chofè a te di.
  
  
  "Pase Moyenne Cormiche? "Mwen te di.
  
  
  "Wi, mesye."
  
  
  Koulye a, nou yo te k ap grenpe, ak vil la nan Nice te dèyè nou. Pi ba pase m, pou m ' dwa a, lanmè a kouche imobilité anba yon dra nan bwouya.
  
  
  "Mwen ta apresye li," mwen te di, "si ou ta kite m' jwenn nan yon kilomèt pi bonè olye pou yo kondwi m ' nan pòtay yo, yo nan Villa Narcissa."
  
  
  "Te resevwa li," chofè a te di. Li te pwobableman yon bon sòlda. Grès ak entelijan, lè sa a, menm. Konprann ki sa li pral ba l ' si li te konprann ak bliye sou rès la. Premye a tout moun, pran swen tèt ou ak siviv. Siviv te toujou yo pi bon reklam yon sòlda te kapab fè pou tèt li.
  
  
  Li te kondwi vit epi yo fèt san pwoblèm, jwi defi a nan youn nan la ki pi eksitan wout nan mond lan. Wout la devan yo te vid, epi li limen yon kèk jòn antèn kraze rido a nan bwouya. Malgre nwit la la te trankil, vitès la kreye yon bèl briz.
  
  
  "Isit la," li te di.
  
  
  Yon siy lekti nan " Saint Jean Cap Fera loomed ak men byen bale ki sot pase yo. Sou bò dwat mwen, Cap Fera kouche tankou yon gwo pous rete soude soti nan lanmè a, ki dekri isit la epi gen pa limyè. Renault a motè whined kòm chofè a diminuer nan ba kovèti pou la, ki ap prepare pou desandan a soti nan Moyen Cornish.
  
  
  — Nou pral gen vit, " li te di ak yon conseil de amizman. — Yo zanmi ou yo ap tann pou ou?"
  
  
  Mwen pa t 'tèt ou reponn l' la. "Non," mwen te di, " mwen pè pa.
  
  
  "Petèt sa a, se sa ou vle, tou."
  
  
  Li te mete yon men sou volan an volan ak te santi anba chèz yo ak lòt. Lè li rale l 'tounen, li te gen yon kawotchou fè nan men l'. Li te ri. — Petèt ou ka sèvi ak sa a?"
  
  
  'Petèt. Men, mwen pral fè san yo pa li. Mèsi poutèt ou pou aji byen ou yo.
  
  
  "Pa janm tèt ou," li te di. "Sa a villa a se yon kote ki etranj. Trè fin vye granmoun. Trè frwa. Sa a se pa yon kay kote ou santi ou konfòtab ak akeyi."
  
  
  "Mwen te pa janm te gen," mwen te di. "Men, mwen kwè ou.
  
  
  "Mwen pral vire sou limyè yo," li te di. "Sa a ap ede ou vizyon lannwit."
  
  
  Mwen te mande. "Lame a?
  
  
  "Rejiman a Etranje, "li te di," fèmen zye ou pou yon kèk minit. Mwen pral di ou lè nou jwenn gen.
  
  
  Apre yon ti tan, machin nan sispann. "Tout dwa," li te di.
  
  
  Mwen louvri je m ' ankò. Li te goudwon nwa tout alantou nou. Mwen tonbe nan men chofè a nan yon chemine a nan bòdwo.
  
  
  "Lucky m'," li te di.
  
  
  Mwen te resevwa soti nan machin nan.
  
  
  Chofè a apiye soti. "Yon kilomèt dwat. Sou bò dwat la. Yon miray wòch. Twa mèt segondè. Glas kraze sou tèt la. Pòtay lavil la se sèt mèt nan longè. Pwente tèt. Pa gen anyen vo vòlè anndan an. Omwen yon mwa de sa. Men omwen bon chans.
  
  
  Li te toujou souri kòm machin lan tou dousman te apiye desann wout la. Mwen tann jiskaske mwen pa t 'kapab tande l' ankò, ak lè sa a, mwen te kòmanse ap mache. Kòm mwen te mache, mwen tcheke ke lam razwa yo te toujou nan plas yo.
  
  
  Bits nan bab panyòl lite fin vye granmoun miray ranpa a nan, tankou pouriti pouse. Rouye kale koupe pòtay an fè. Moonlight a klere byen bèl nan pre-trikote nan rezineuz pye bwa ki leve soti nan plak nan vapè dlo a, epi li te jwe sou san penyen zèb ki jutted soti nan tè a tankou yon kadav nan bab.
  
  
  Mwen pa t ' kapab wè anpil soti nan wout la. Se sèlman chemen an nan machin sa yo ki te jis te pase, konsidere ornyèr yo nan aplati zèb. Wotè pyebwa yo te kanpe tankou yo santinèl ant kirye rgar ak villa la.
  
  
  Mwen te kanpe deyò pòtay lavil la pou yon ti tan ak koute. Jis silans. Pa gen okenn chen siyal nan prezans mwen. Pa gen okenn sans sizyèm pou patwouy, yon santi yo ki te sove m ' anpil fwa.
  
  
  Mwen wete m 'levit ak jete l' sou miray la pou pwoteje men m ' soti nan sal vè fragman ki kouche sou wòch yo, ap tann pou kirye yo senyen soti. Mwen vole moute, jwenn yon pye fèm, ak rale tèt mwen moute nan yon mosyon, rale m 'levit ansanm avè m'.
  
  
  Mwen akoupi nan pye a nan miray ranpa a nan epi koute. Jis silans. Kouche ba, lè l sèvi avèk pye bwa a pou kouvèti a, mwen te deplase pou pi devan, paralèl ak santye an. Mwen te deplase tou dousman. Pye m ' trod sou zèb la mouye. Yon vapè dlo ki pran sant nan zegwi pine ak dlo lanmè swirled alantou m'.
  
  
  Mwen te k ap grenpe yon ti mòn ak toudenkou mwen te wè m ' apèrsu nan limyè nan pyebwa yo ak nan bwouya la. Yon kèk segond apre sa, mwen te rive nan yon jaden louvri.
  
  
  Mwen te sispann nan kwen an nan pye bwa a ak te wè machin nan tren yo sou bò dwat mwen, vire a goch ak lè sa a, vire dwa ankò nan direksyon pou antre nan villa la. Blan Mercedes, prèske kache nan bwouya a, te kanpe fè nwa ak an silans nan antre kay la.
  
  
  Villa a loomed tèt li soti nan bwouya a tankou sèn nan nan yon kochma terib, fre tankou wòch, k ap flote nan mitan lannwit lan lanmè lè. Segondè moute nan fenèt la, ki te antoure pa pandye nan panno, yon moso nan lakte blan rido kenbe moonlight a epi gade desann nan sèn nan pi ba a tankou yon unseeing nan je yo. Tèt de planche yo nan villa la te nwa. Limyè yo te vin sou nan twa fenèt nan premye etaj la.
  
  
  Kenbe nan pyebwa sa a liy, mwen byen vit maké kay la. Do a, bò lanmè a sou lòt bò yo, ak devan yo te rete nwa ak an silans. Mwen te kòmanse apwòch nan ki graj zèb. Se sèlman yon mens rido a ki kouvri men dwat-fenèt. Mwen squatted desann ak gade anndan an.
  
  
  Li te kwizin nan. Yon wotè Chinwa nonm chita ak do l ' m ' nan yon tab an bwa, bwè yon tas vapeur ki nan te.
  
  
  Mwen te plane desann ak ale nan la lòt fenèt, benediksyon an nan imidite ke anvlope m ' mak pye yo. Tou dousman, m ' leve tèt mwen ankò epi li te jwenn tèt mwen kap antre nan yon chanm ki te gen sèlman yon kabann. Guido te kouche sou sa a kabann, apiye tèt li kont miray la, feyezon nan yon magazin. Mwen wè l 'pou yo wete levit l' yo ak transfè a pistolè soti nan senti l 'pou l' zepòl pòch.
  
  
  Twazyèm lan nan twa limen chanm te chita nan yon distans konsiderab soti nan de a an premye. Ak jan mwen te mache nan gen a, kenbe pi ba pase nivo a nan fenèt yo, m te tande doktè a vwa.
  
  
  "Siwo myèl," li te di. — Mwen te eseye trè difisil yo dwe pasyan avèk ou. Ak, mwen jwenn ke pasyans yo se pa rekonpans ak konpreyansyon a ak rekonesans sou pati ou; sèlman enfidelite ak trayizon. Epi, koulye a, malerezman, mwen gen pasyans kouri soti.
  
  
  Mwen te kounye a nan fenèt nivo. Li te louvri, epi doktè a vwa, chaje ak menas, yo te byen klè acoustics. Mwen te ale nan fenèt la. Yon lòt seksyon nan ki mens rido blan, se sèlman ki pasyèlman trase, te pandye nan chanm nan tankou yon spider entènèt nan kavo a. Kap soti nan fenèt la, mwen te wè klèman Dr Inuris ak ti fi. Doktè te wete levit l ' yo, li mete echap sou do yo, men yon kèk doub veri te toujou flagran nan ranpa yo nan swa a bandaj.
  
  
  Mwen te wè ke ti fi a te toujou abiye egzakteman menm jan lè mwen te rankontre l'. Men l 'te kapab fèmen dèyè do l' tankou yon timoun ke yo te reprimande yo pou konpòtman move, tèt li te yon ti kras bese tèt jouk atè, epi li briyan cheve yo te toujou mare tounen ak yon pale vèt riban.
  
  
  "Mwen te espere ou ta montre m' kèk apresyasyon," doktè a te di. "Mwen te espere ke ou ta vini nan m' nan pwòp volonte gratis ak trezò ke se sèlman yon fanm ka bay, ke ou ta ka kòmanse yo peye m ' pou devosyon ke mwen te vide soti sou ou aklè konsa ak se konsa toujou ap. Ou pa ka kwè m', men li vrèman te m ' yo ki pi sensè espwa. Men, petèt mwen te espere twòp. Li pa pral la pou premye fwa. Epi se konsa tou mwen te konnen ke sa a se pa sa yo bay volontèman pou yo ka pran pa fòs." Ti fi a gade dirèkteman nan li. Li te pale tou dousman epi fè espre. "Ou se terib," li te di.
  
  
  Inuris ' fè fas a sere ak kòlè. Li leve soti vivan men l 'ak bese l' ankò. — Sa a se yon dezyèm fwa nan aswè a ke ou te vire do m 'ase yo fè m' vle montre mechanste sou ou ekstraòdinè bèl figi." Men, mwen ta pa fè sa, mwen ta dwe? M', gade se konsa terib. Wi, mwen konprann ou pa apwouve nan m ' karakteristik. Lòt moun te deja eksplike sa a avè m'.
  
  
  "Pa jwenn m' mal, Doktè," ti fi a te di. — Mwen pa t ' mansyone aparans ou. Mwen gen omwen dwa pou yo fè sa.
  
  
  'Oh Lee?'di doktè la.
  
  
  "Pa gen okenn, — li te di.
  
  
  "Oke, mwen dous?"
  
  
  "Mwen rayi ou paske ou se konsa fin nòmal mal," li te di.
  
  
  Doktè ri, yon segondè- 'al moute kan ri chape soti nan l' yo obsèn nan gòj.
  
  
  "Ki jan ti kras ou konnen sou sa ki mal pale sou li konsa konsa konsa. Men, byento ou pral aprann plis sou li, epi mwen pral dwe gid ou, pwofesè ou, patnè ou."
  
  
  "Pa janm," li te di.
  
  
  "Oh, repons lan se wi, mwen renmen anpil," Dr Inuris te di. "Ak trè byento. Isit la, nan chanm ou, sou kabann ou.
  
  
  Ti fi a regarda byen vit nan pòt la.
  
  
  Doktè a ap tranble anba pye tèt li. "Pa gen okenn," li te di. "Li pa t' ede ou.
  
  
  Ti fi a grimaced.
  
  
  Nan moman sa a, mwen te vle aji, kouri nan sal la yo wè Dr Inuris ak tande l', mou, vwa a santimantal. Men, mwen fòse tèt mwen kalme desann. Se konsa, lwen, li te fè pa gen anyen men bavardaj. Ti fi a ap siviv sa a. Ak jan mwen gade, mwen pral gen pi plis ak plis opòtinite pou aprann plis sou sa a trese man ak l 'misterye prizonye yo, ki moun ki avè l' kokenn fè fas ak andomaje nan kò a ki te leve l menas.
  
  
  Yon grimes nan mechanste ak antisipasyon bared dan l ' yo. "Oke, kè m'," li te di. — Mwen bay ou yon dènye chans. Mwen te bay ou tout bagay mwen kapab. Yo pral ou ban m ' sa ou kapab nan retounen, oswa yo ta dwe li dwe te pran nan men ou?
  
  
  "Ou ka gen m', Doktè," li te di byen fèm, "men ou konnen, mwen konnen, ke ou pral janm posede m'."
  
  
  Doktè a fè fas a paled ak li fèrme machwè yo nan kòlè. Yon venn enpulsyonèl nan tanp li a, tankou yon koulèv espiral anba li pale kò. Li te mache sou nan ti fi a ki moun ki te kanpe tou dousman ak avèk kalm, kap sot pase l ' tankou si li pa gen okenn ankò egziste. Li nan gwo men li te rive jiska, ak chire an riban nan cheve l', ki te tonbe sou zepòl li nan yon lò kaskad.
  
  
  Kòlè klere tout vye yon pati nan figi l', ki ap grandi pi fò nan kèk segond li te pran l ' nan gen tan pwan riban vèt ak voye jete li nan etaj la. Li sarepta pou yon moman yo fè fas ak li yo ak prepare yo pou yon frèt-vigoureux atak sou l'. Ti fi a kontinye fikse sot pase l', tankou si l ' entansyon pa gen okenn ankò ki konsène li yo, tankou buz nan yon vole.
  
  
  Doktè a te fèt soti men l ' ankò. Li long, mens dwèt yo fèmen alantou delika kol nan rad li, epi l 'wenti / je dwèt fè espre sispann nan fertile klivaj ant tete l'.
  
  
  Li te fè yon mouvman rapid ak ponyèt li ak rale moso twal la sou kò li. Li te kanpe imobilité kòm li rale moso twal la soti nan zepòl li, epi kite l tonbe sou planche-a ak yon vole.
  
  
  Li pa t 'deplase avèk plak pwotèj li yo tete fè soti nan visye eksitasyon fewòs yo nan je l' yo. Bra li te pandye nan kote sa yo. Li te pote sèlman blan kilòt la ak ponp lan yo.
  
  
  Doktè a souf hissed soti nan l'. "Ah, se konsa," li te di.
  
  
  Kòm mwen te fòse tèt mwen inyore vwa andedan m 'ki pete rele pou m' kraze l 'koulèv kou, men li diminuer nan kwis li, et l' kilòt yo te kòmanse glise desann ate li kwis.
  
  
  Hubert te dwa sou Nicole Cara, si li te Nicole Cara. Li te natirèlman blond.
  
  
  Kabann lan te sou bò dwat mwen, nan kwen an ant miray la ak fenèt la. Ti fi a, toujou imobilité, yo te sou bò gòch mwen an, ak Dr Inuris ant l ' ak kabann lan.
  
  
  Lè w jenou l 'yo, esoufle yon ti kras ki soti nan eksitasyon ak gwo fatig, li woule moute l 'kilòt l' nan je pye.
  
  
  Dr Inuris te rive nan pye l', te pwan bra l', epi yo te kòmanse tire nan l ' tounen nan kabann lan.
  
  
  Mwen kite l ' pran yon etap, lè sa a, yon lòt, jis asire w ke. Pa te gen okenn mòl sou andedan an nan kwis pye gòch li. Pa nan tout. Lè sa a mwen vole nan fenèt la, epi te plane nan sal la.
  
  
  Doktè vire alantou yo wè m'. Ti fi a diminuer tounen nan li pake nan depafini rad.
  
  
  Echap la tonbe soti nan doktè a kou a, revele yon malad kolye nan jenital. Anvan mwen te kapab pon diferans ki genyen ant nou, li bat l ' tèlman li te sezi.
  
  
  "Guido! li rele byen fò. "Guido!
  
  
  
  Chapit 7
  
  
  
  
  Soti nan kwen an de je m, m te wè ti fi a leve l ' dechire rad ak laprès la scraps nan twal kont li sansuèl kò. Dr Inuris te kwense tankou yon spider, gaspiye tan l ' yo ap tann pou rive nan ki ka touye moun Guido.
  
  
  Li pa t ' eseye kouri nan pòt la. Li klere nan lide m 'ke li te pwobableman pè yo kouri antre nan l' ti kras tòtirè a nan yon koulwa fè nwa ak lè sa a, peye yon amann pou Guido a defekte entèlijans ak capriciousness nan fòm lan nan yon .22 kalib-pistolè bal ki soti nan ki scumbag. An menm tan an, mwen te gen yon imaj mantal nan yon tinen caveman sote soti nan kabann nan, rale l 'Trejo pistolè soti anba bra l', epi kouri nan direksyon ti fi a chanm.
  
  
  Tankou yon kwense boxer, Dr Inuris te deplase de gòch a dwat sou miray la nan sal la, l ' pla yo fè fas a deyò kòm si nan yon jès nan rekonsilyasyon.
  
  
  Mwen pa t ' gen anpil tan. Doktè a te tankou anpil yon menas fizik tankou sirèt koton, men te gen okenn pwen nan ap resevwa ant l ' ak Guido. Sèlman batay li te kapab jwenn nan yo te youn nan ki chans te sou bò l ' yo.
  
  
  Mwen kite l', apwòch ak yon vag nan zepòl mwen ak bra gòch. Li kouri dèyè m', grabbing m ' dwat bra. Mwen kite ale nan kout pyen nan ak te ba l ' yon bon kout pwen nan machwè. Li te kriye byen fò nan miray la, lè sa a diminuer desann, san konesans, san difizyon soti nan li koulè wouj violèt bouch yo.
  
  
  Mwen pa t ' prese yo jwi devan je a, men yo te tounen ak te kouri pou pòt la. Anreta. Li pase kouto louvri.
  
  
  Guido a te kanpe la. An Trejo te ki vize nan vant mwen. "Toujou kanpe," li te di.
  
  
  Mwen leve men m'. Mwen sipoze ke Nicholas Anderson, pwotèktè a nan sèvant nan detrès, pa te gen okenn rezon patikilye a gen anyen fè ak Guido nan moman an. Li pa t ' absoliman nesesè.
  
  
  Zam la rete imobilité. Doktè a te toujou soti nan mond sa-a. Guido li te souri. — Se konsa, ou te pran ke bata a desann, ou pa t'?" Oke, sa a, se li, mwen devine. Men, mwen toujou pa ka apwouve, mate. Sa vle di move pou m'. Epi mwen pa renmen li. Ou ta dwe gen pou kouri ale lè m ' te di ou. Koulye a, ou ka regrèt li.
  
  
  Guido a byen file je yo te pran nan ti fi a ak laji. "Jwenn abiye," li te di. "Epi pou yo jwenn Tysoeng ." Di l ' doktè a bezwen èd. Epi yo pa eseye yo dwe vakabon.
  
  
  Ti fi a tounen vin do l ' sou nou, pran yon valiz anba kabann lan, chwazi yon atik kèk nan rad, epi yo te kòmanse rad.
  
  
  "Ou," Guido di, " chwazi soti yon moso nan miray ranpa a nan epi li mete men ou sou li.
  
  
  Mwen te fè menm jan mwen te di. Guido t yon akseptab rechèch pou mwen. Li ta pwobableman te bou la nan blag sa yo souvan ase yo aprann komès l ' yo. Rechèch li ka mennen l 'yon zam, yon ti kouto, ak yon gaz bonm lan, men li pa t' bon ase pou yo jwenn twa razwa. Guido pa t ' trè imajinè. "Tout dwa," li te di, " w ap netwaye. Vire alantou li, mete men ou dèyè tèt ou ak kenbe yo la jouk lè m ' ap di ou mete yo desann."
  
  
  Te gen mak pye yo deyò pòt la. Ti fi a tounen ak yon nonm Chinwa ki moun ki te pote yon sèvyèt ak sa ki te sanble yon ti bòl nan dlo. Mwen te wè men l ' la pou premye fwa. Klou sou dwèt endèks la ak dwèt ti kras kole soti tankou kat-pous nepe.
  
  
  "Ede doktè a, Tysoeng," Guido di.
  
  
  Chinwa nodded.
  
  
  "Ou," Guido di ti fi a, " kanpe akote ke blan knight pou ou, epi pa gen okenn blag. Mwen fed anlë ak ou. Si li te moute avè m', mwen ta tire ou tou de dwa isit la sou plas la. Lè sa a, mwen ta dwe gen plis konfòtab.
  
  
  Chinwa nonm te ajenou bò kote Dr Inuris, efasman figi l ' avèk yon sèvyèt. Doktè a jemi, ak tèt li te pandye desann soti nan l ' yo lèd kou. Je l ' blinked. Chinwa kontinye ap siye l 'jouk doktè a pouse l' sou kote, fè atansyon pa manyen l ' zong dwèt ou lontan. "Ede m', Chang," li te di.
  
  
  An Chinaman te pwan l 'anba bra yo ak leve l' leve. Li te kontinye nan mèg tounen sou miray la. "Pote m' kèk brandy, Chang," li te di.
  
  
  Chinwa nonm kite sal la ak tounen yon ti moman pita ak yon vè nan konyak. Doktè a tranpe l ' l ' yo kochon figi nan glas la yo epi rale lafimen a anvan ou bwè. Ak gratis l ' men, li te santi l blese machwè. Lè sa a, li te vire m ' ak yon souri fatige. "Pa gen okenn byen domaj, Mesye Anderson," li te di. 'Omwen pou m'. Kòm pou ou... byen, ke sa ta kapab yon lòt pwoblèm tout ansanm.
  
  
  "Koute," mwen te di.
  
  
  Men, Guido koupe m': "Fèmen," li te di.
  
  
  Dr Inuris balanse l ' nèt tankou yon antrenè fè fas ak yon yapping jenn chen. "Ki nan ase, Guido, "li te di.
  
  
  Guido glared nan l'. Aparamman, relasyon yo pa t ' bati sou afeksyon. Guido ta gen te jis kòm kè kontan pou montre mizo a nan l 'otomatik pistolè nan Dr Inuris menm jan li ta nan ti fi a ak m', nan gade nou ki te tonbe anba bal l ' yo.
  
  
  — Oke, Mesye Anderson, mwen panse ke li nan tan pou ou ak pou M ' pou yo vini nan kèk final konpreyansyon. Mwen te panse mwen te eksplike pou ou tounen nan Negresco ke ti fi a ki moun ki atire atansyon ou a te aktyèlman trè malad. Ak prezans ou isit la kapab sèlman agrave ak konplike li maladi. Se mwen menm ki dispoze aksepte olye dramatik fason nan ki ou gen se konsa ak gwo soufwans demontre lwayote ou, kòm, aparamman pa gen okenn domaj te fèt. Men, ou dwe konprann ke mwen se yon nonm nan syans epi yo pa pral tolere okenn entèferans lè li rive yon bagay ki grav pwoblèm nan ap trete yon moun ki malad."
  
  
  "Si nenpòt moun nan sal sa a se malad, Doktè," mwen te di, " li nan ou.
  
  
  Mwen te santi m ankò fòs la nan efò li pou genyen ladan kòlè a ke yo te menase yo rip nan mask l 'nan bénévoles doktè yo anpeche trese kòlè ki boule anndan l'.
  
  
  Yon tranble kouri nan l'. Li te pran yon lòt bwè ti gout nan brandy. L 'je regardant nan amber likid kòm li swirled brandy a nan men l' yo. Li te kòmanse reyalize ke mwen te tande ak wè pi plis pase li yo sispèk. "Mesye Anderson," li te di ak yon sèl nan li kondesandans bèl souri. "Gen kèk ka ant yon doktè ak yon pasyans ki sanble, ki jan mwen ta dwe mete li, etranj pou yon obsèvatè a te resevwa antrènman. Yon sèn ki ta ka sanble chokan pou yon moun tankou ou ta dwe imedyatman konprann youn nan kòlèg mwen.
  
  
  "Sispann li, Doktè," mwen te di. "Mwen pa aksepte ke, ak si ou panse ke se konsa, lè sa a, w ap menm crazier pase sa a, mwen sispèk, ak mwen sispèk ou te konplètman fou ak yon wont nan pwofesyon ou."
  
  
  Doktè a poked l 'mizo a nan globuleuz bòl nan li yo vè konyak ak te pran yon gwo souf devan flagran nan m'.
  
  
  "Ki sa ki yon wont," li te di ak yon souri tris. "Twò move. Pou ou. Ou se yon moun fou, Mesye Anderson. Si ou ta sèlman koute m', ou ta ka kounye a jwi prospect nan tranpe tèt ou nan trè rich cham an nan Côte d ' azur La. Men, olye de sa, ou tèt di fòse ou yo entèfere ak plan mwen. Ak sa, mèt, se trè malere.
  
  
  "Malerezman pou ou," mwen te di. "Men, pa pou sa a ti fi isit la, mwen devine."
  
  
  "Ewo amize m', Mesye Anderson," li te di, siwote l ' brandy. "Petèt, eksperyans ou se rasin nan Wèstèrn, tankou anpil nan konpatriyot, men m' yo se ki baze sou reyalite yo. Se konsa, mwen espere ke ou pral kwè m ' lè mwen di ou ke, ki baze sou eksperyans konsiderab, lanmò sibit se te rankontre pa plis etan ke ewo pase laches. Epi mwen menm asire w ke sa a se jis kòm endezirab pou yo jan pou yo pi piti, men gen plis bon konprann frè yo. Men, ase filosof. Ase li yo di, ou pa t ' fè tèt ou oswa ti fi yon favè. Ak nan m', w ap pa gen anyen plis pase yon minè kontraryete.
  
  
  "Sa ki rete yo dwe wè, Doktè," mwen te di.
  
  
  "Vreman vre," li te di. "Epi li vini moute koulye a."
  
  
  Dr Inuris mete l ' desann an vè. "Tiong, ranmase tout bagaj ou epi mete l nan machin lan. Nou ap kite kòm pli vit ke posib.
  
  
  Li te vire tounen m'. "Koulye a, Mesye Anderson, ou te fè m' alèz. Mwen gen bay moute kay sa a kounye a. Guido, Chang, mwen, ak jèn dam ki gen byennèt ou se konsa konsène sou pral byento ka kite. Nou ap chèche pou nouvo aranjman kòm yon prekosyon kont nan nenpòt ki latwoublay ki pouvwa dwe ki te koze pa moun ki ki moun ki se kirye sou kote ou ye. Ak bagay sa yo "— li mens bouch yo separe nan yon smug sourire, ak je l 'yo selansa nan ti fi a -" yo ap kontinye jiskaske yo inevitab fen.
  
  
  Guido balanse zam la nan m'. — Lè sa ki pral rive l'?"
  
  
  "Ah, Guido. "Chè Guido," te di Dr Inuris. 'Yo dwe pasyan. Nou pral ekri yon preskripsyon pou Mesye Anderson nan moman an dwa. Nan entre-temps la, mwen sijere ou pran l 'nan youn nan sousòl la chanm yo, epi mare l' moute sere. Chang mande yo pou vini avèk ou. Lè sa a,, lè Chang te chaje leve, ak de la nan ou gen chaje van an, nou pral wè sa ki nou ka fè sou Mesye Anderson nan doulè nan yo ke yo te ki separe soti nan sa a jèn dam.
  
  
  "Ale sou," Guido di, montre nan pòt la.
  
  
  Chang mete nou deyò nan koulwa an. Yo te aktyèlman byen yon bon ekip. Chang te apiye desann nan koridò a nan devan m', yo kenbe yo byen lwen nan men m'. Guido te rete byen lwen ase dèyè m 'ke mwen pa t' kapab deplase byen vit nan direksyon nan zam.
  
  
  Nan fen a nan mach eskalye yo, te gen yon ti vòl nan eskalye ki mennen desann. Nan pati anba a nan mach eskalye yo, nou antre nan yon ti chanm, vid eksepte pou yon bwa-apiye chèz ak yon blan-ki pentire nan tab yo, sou ki yon jounal te nètman ki plwaye nan limyè a pal nan yon fè pwa sou pye bwa nan plafon an. Anba tab la, nètman woule moute yo tankou si yo te mete yo gen pou bi entansyon yo, yo te longè a nan kòd.
  
  
  "Chita," Guido di.
  
  
  Li te yon efikas anplwaye yo. Li sèlman pran l 'yon minit yo mare bra m' ki nan do a nan chèz la ak mwen pye pou pye yo.
  
  
  "Ou ka ale kounye a, Chang," li te di.
  
  
  An Chinaman bese tèt li nan yon perfunctory banza, lè sa a, ale moute mach eskalye yo nan silans.
  
  
  "Mwen voye l' ale," Guido di:, " paske mwen vle di ou yon bagay.
  
  
  'Ouch?'
  
  
  "Doktè a panse ou gen kèk kalite nan prankster, zanmi. Ou fè l ' ri. Li poked mizo a nan zam la anba manton mwen epi panche tèt li tounen. — Men, mwen pa panse ou ap ke komik." Ou te ki te koze m 'yon anpil nan pwoblèm aswè a, ak mwen pa t' renmen li nan tout. Se konsa, sa mwen gen yo di ou se ki sa doktè a te planifye pou ou-petèt li pral kite w ap viv — ou pral mouri. Mwen pral asire w ke pou yo vini desann isit la anvan nou kite kay la. Ak lè sa a, mwen pral touye ou. Doktè a ka dwe fache nan m 'pou yon ti tan, men li la toujou pa trè kontan avè m'. Ak apre yon èdtan oswa konsa, li pral deside ke li pa reyèlman gen pwoblèm. Se konsa, w ap mouri, ak mwen trè kontan.
  
  
  Mwen kalkile li pa ta fè mal yo fè sa a makak kwè li te fè fas ak yon fèbl. "Mwen gen yon anpil lajan, Guido," mwen te di. — Si ou kite m ' ale nan, mwen pral ba ou tout bagay."
  
  
  "Oh, nonm," li te di. "Mwen renmen ke yo te mande."
  
  
  "Ou te kapab dwe moun rich, Guido," mwen te di. Kite m 'ale. Tanpri.'
  
  
  — Mwen jis vle di ou yon sèl bagay, " li te di, peze nan zam nan yon ti kras pi rèd. Li bese vwa l ' nan yon chuichui. — W ap ale nan mouri, zanmi. Li te pran zam li epi yo te mache byen vit soti pòt la. Mwen te wè pòt la fèmen dèyè do l 'epi l' tande a seri sur. Mwen wiggled dwèt mwen pou m senti. Yon kèk segond apre sa, mwen rale lam la soti nan plas kache li yo epi li te deja ap travay sou kòd yo. Guido ta ka yo te fleurit ak Nicholas Anderson, men, Nicholas Carter a te yon lòt pwoblèm antyèman. Inosan touris nan vwayaj la te vini nan yon fen. Li te pran m ' pa gen okenn plis pase trant segonn pou yo te wè nan kòd la.
  
  
  Mwen ranmase jounal la soti nan tab la. Bèl-Mateen te gen anpil grès ase yo rale desann jwe fent la. Mwen louvri jounal la epi kite li ki plwaye sèlman yon fwa. Lè sa a, mwen woule l diagonal nan yon sere silenn et double li. Pwodwi a fini te gen yon konik okipe ak yon wòch-difisil tèt. Li te yon bon zam, men trè danjere.
  
  
  Mwen ranmase koupe kòd, mare pye m 'nan blesi pou chèz la, ak diminuer men m ' nan do a, seran jounal la dèyè do m'.
  
  
  Mwen pa t ' gen yo rete tann lontan. Mak pye l ' kout loraj desann eskalye yo, epi fèmen klike. Guido a te fè fas a klere wouj. Li kouri dèyè nan pòt la.
  
  
  "Sal salo," li te di. — Li te vle Chang touye ou. Pini m'. Oke, yo tout ka jwenn kaka pou mwen. Pa tan an mwen fè, ou pral mouri.
  
  
  "Pa fè sa, Guido," mwen te di.
  
  
  "Fini priyè ou, zanmi," li te di, vini jiska m 'ak zam l' yo trase.
  
  
  Mwen louvri bouch mwen, yon ti kras se konsa li ta panse ke mwen te gen yon lòt bagay pou di. Lè sa a, mwen jete baton an soti nan dèyè do m', ak li frape l ' nan zam men yo. Zam la vole nan yon arc ak sou zepòl li, epi yo kraze nan tè dèyè do l'.
  
  
  Guido nan je laji. Li akoupi atè pridans, santi l 'panche bra ak mélanger pye l' yo. Souf li soti nan li poutan poumon yo kòm li adrenalin sistèm ajiste onn tanpèt-la nan doulè. L 'klere je yo pa janm kite ale nan m'.
  
  
  Mwen te swiv l ' kòm li te diminuer bak. Li te sispann fwote l ' te blese nan bra. Li rive tounen, groping yo pou zam la.
  
  
  Menm lè a, li tonbe sou jenou l 'ak men dwat li tire soti pou zam l' yo. Mwen tann jiskaske bra l 'yo te konplètman pwolonje, lè sa a flicked jounal la kont l' je / zo koud. Zo kase, ak yon bèt ki plenn sò chape bouch li.
  
  
  Yon kote pi wo a, m te tande doktè a vwa... "Guido?" li te di. "Guido! Ki kote ou ye?'
  
  
  Guido te kwense nan ki fè nwa chanm nan sousòl, figi l 'contorted ak doulè tankou li blese men piki soti pou zam l' yo. Dwèt li fèmen alantou kros kòm mwen kite m 'zam slam nan nen l' soti nan anba a, nan twou nen l ' yo. Nen l 'yo te kraze, ak ekla nan zo te penetration l' yo touye moun-obsede nan sèvo.
  
  
  Yon-wo 'al moute kan rèl kriye chape soti nan l' san figi. Lè sa a, li tonbe sou do l', twitched, ak te jele. Mwen te rive nan jenou mwen, deplase baton an nan men gòch mwen, ak te pwan zam la ak kote dwat mwen.
  
  
  Leve je l', mwen te wè yon figi fantòm abiye an nwa nan tèt yo nan mach eskalye yo. Bra l 'yo te lonje, ak yon nwa likid te tou dousman koule soti nan l' kat ponya-tankou klou. Li te kanpe nan tèt yo nan mach eskalye yo, epi gen mwen tande Chang pale a pou premye fwa, ak de mo sa yo li te di a te fè nan yon kaye nan san kouri frèt nan venn mwen.
  
  
  "Mactan a Latrodectus," li te di nan yon monotone.
  
  
  Mèsi a plezi ézitan nan aprann yo siviv, mwen te konnen sa ki te koule soti nan l ' zong: konsantre nwa vèf venen.
  
  
  
  Chapit 8
  
  
  
  
  Se konsa, li te. Pa te gen okenn marge pou erè. Swa mwen ka debarase m de Chang, byen vit epi avèk presizyon, oswa li vin m 'ak dlo nan je kò m' louvri ak yon sèl nan pi move pwazon lage pa nenpòt ki bèt ki sou Latè. Venen a se kenz fwa pi fò pase sa ki a nan yon krotal. Men lanmò yo, si yo ki te nenpòt konsolasyon, ta pwobableman vini byento paske nan bagay sa a ekivalan a venen a nan dè milye de areye koule soti nan chak jeyan zong nan sa a Chinaman.
  
  
  Li te pwoche bò m ' tankou si mwen te san zam, etap pa etap, tankou yon moun ap mache nan yon pwosesyon nan antèman an. Dèyè l', nan tèt yo nan mach eskalye yo, kap desann ak yon t ' ap jwe souri, Dr Inuri te fè yon aksidantèl jès nan mwen kite nou, kòm si li te di goodbye de ping-pong jwè yo, epi yo disparèt soti nan vi.
  
  
  Mwen retrete pi plis nan sal la epi yo mete yo a blan-ki pentire tab ant mwen menm ak apwoche Chang. Figi l 'te lekspresyon, l' pou l respire indefatigable, li fè nwa je fiks yo.
  
  
  Mwen mete pye m ' ansanm. Sa a pa t ' tan pou tire move rezilta. Mwen te dwa sou Guido a zam. Li te yon .22 kalib-Trejo, Modèl 1. Seleksyon an bouton yo te mete nan pousantaj la nan dife a: lè mwen rale deklanche la, uit jij yo te eksploze, epi mwen te vle yo tout frape Chang nan zo ak po nan pwatrin. Si mwen ki vize nan tèt li, te gen yon chans ke kèk nan bal yo ta manke akòz repiyans nan li a mekanis.
  
  
  Chang te sispann nan pati anba a nan mach eskalye yo, kap vini an nan sal la, nan lonbraj la nan l ' koule nan figi li. Ak lè sa a, nwa-à men, moun sa yo efreyan men, balans hypnotically dèyè, yo soti tankou yon frèt prelid nan yon balè nan lanmò, diminuer travèse papòt la.
  
  
  Mwen leve soti vivan zam ak tou de men. Tou dousman, kavo a koube bra writhed tankou jeyan èèl nan yon seremoni pèfòmans, ak de tan zan tan yon gout nan epè venen woule desann a klou nan tè la.
  
  
  Mwen te santi zam tranbleman nan men m, men, mwen reziste ankouraje a yo louvri dife. Mwen te vle Chang pou avanse pou pi lwen nan sal la, nan direksyon limyè a.
  
  
  Mwen bese zam ak anpil atansyon pou soulaje m nan misk ak tandon ki soti nan souch lan nan ap tann. Jis lè sa a, Chang vole sou tab la.
  
  
  Pa gen tan pou de men. Pa gen okenn plis tan pou fè atansyon vise. Mwen leve soti vivan zam ak yon repwoche fim nan anch mwen ak rale deklanche la.
  
  
  Te gen yon eksplozyon... ranpli silans.
  
  
  Guido a adorabl machin lanmò se kole.
  
  
  Chang te kanpe sou lòt bò a nan tab la, lonje dwèt nan je m'. Mwen plonje ak frape baton papye, men se sèlman te rankontre lè a lè li te pran men l ' ale. Li te byen vit te mache bò tab la, k ap deplase sou kote, men, lè li te deplase, mwen te fè menm bagay la tou, kenbe distans la menm ant nou.
  
  
  Nan microseconds nan chak lòt, nwa, lwil klou klere pou pi devan tankou kat flèch, chache je m'. Mwen mete zam la nan pòch mwen, balanse baton an retounen lakay yo epi soti, frape sèlman lè a.
  
  
  Chak ons nan konsantrasyon nan sèvo mwen an ak je long nan mezire direksyon an ak vitès nan chak nan Chang a potansyèlman danjere atak yo.
  
  
  Ak ipnoz modèl li trese pou m ' te jis yon pati nan yon pi plis konplike deskripsyon an nan yon plan fin vye granmoun nan atak ki ta evantyèlman fen nan lanmò. Lè-w pèse kò w klou klere pi pre ak pi pre, bra yo gaye pi lwen apa, tension je yo gen plis ak plis ankò yo kenbe moute ak fè nwa a, endispoze mouvman. Lè sa a, te gen yon moman nan nonchalant, doulè a byen file nan klou fouye nan kò a, ak lè sa a, agoni ak lanmò.
  
  
  Sof si Chang a lanmò te vini pi bonè.
  
  
  Mwen ki vize klib la nan manton l', ak lè li jerked tèt li retounen lakay yo, m te kriye byen fò bò tab la nan nan lestomak li ak tout fòs kouraj mwen ak men gòch mwen. Li gasped ak repati tounen, men byen vit avèg balans l', yo atake ankò.
  
  
  Mwen te mache sou nan l', rale soti nan biwo a nan devan m'. Chang te kanpe kote li te ye.
  
  
  Men gòch li toudenkou lansa nan je m'. Mwen voye tèt mwen tounen, men reyalize twò ta ki li te yon fent. Men dwat li li te fè remake desann, de pwazon frenn ki vize a rezo nan venn sou ponyèt mwen ki te pouse tab la pou pi devan.
  
  
  Mwen rale tab la lwen nan dènye minit te, ak Chang plede fè moute pou l ' deplase. Li te an reta. Dwèt ti kras l ' vole sou sib la, ak pwent an nan long klou a nan dwèt endèks li kraze nan tèt la tab.
  
  
  Mwen frape l ' sou tèt la ak baton an ak men dwat mwen an. Li apiye nan pou fè pou evite l ' jan mwen vire tab la nan lòt fason. Mwen te rekonpans ak yon frajil krake. Yon sifleman souf, kòlè melanje ak konfizyon, chape Chang nan bouch yo. Yon kat-pous zong te kanpe a tranble kou fèy bwa, pwent li yo antere l ' gwo twou san fon nan bwa yo.
  
  
  Mwen rale tab la moute l ' ankò. Tiong pa t ' vle tande nenpòt plis sou li. Tab la te entèfere ak entansyon l ' yo. Men gòch li fouye nan figi m 'ak je, ak men dwat li te pwan tab la epi eseye rale li soti nan m' sere priz.
  
  
  Ant nou, yon tache, kase zong frison nan blan-ki pentire bwa; pwen a te gen okenn pi plis pase yon milimèt ak yon mwatye nan mou spruce, tankou yon miniature flèch yo, tout kouvri ak pwazon ki ka touye moun soti nan pwen an nan fann nan lòt bò a .
  
  
  Pandan y ap eskive youn nan Chang a anwo nan bò gòch-men pwenson, mwen pase kouto baton an nan bra dwat li yo, ki te kenbe bucaram sou tab la. Chang te mache lwen ak yon briye nan eksitasyon nan je l ' yo.
  
  
  Mwen te konnen sa l ' te ap tann pou: yon sèl moman nan enkonsyans. Kòm mwen apiye sou tab la pou grèv, mwen retounen lakay yo epi kou yo te ekspoze l ' nan men gòch li.
  
  
  Si li ta ki te fèt l', tè a ak te kenbe l ' priz sou anba a nan tab la, li ta gen te fè kòmès pa gen anyen pi plis pase yon fè mal ponyèt pou yon pwòp ak final la bò gòch-men kout pwen an nan kou mwen. Li te gen yon sijesyon, mwen pa pral repete, menm si Chang te espere mwen ta.
  
  
  Mwen tou dousman pouse tab la nan direksyon l', balanse klib la menasan. Moman sa a pye bwa te nan rive ankò, Chang lonje men dwat li ak kupidman te pwan tab la.
  
  
  Nou pran nou tug-nan-gè pozisyon bò tab la ankò, rive nan men l 'soti nan tèt mwen kòm mwen vole retounen ak lide, y ap eskive l' inplakabl atak.
  
  
  Toudenkou mwen te tonbe nan jenou m ' epi yo vole soti nan anba tab la.
  
  
  Dezyèm long klou sou Chang nan men dwat wete ak tonbe an silans nan etaj la.
  
  
  Anvan li te kapab refè soti nan sipriz l ' yo, mwen te leve kanpe ankò. Lè sa a, la pou premye fwa, mwen te wè pè a nan je l ' yo. Zam la nan men dwat li te kounye a konplètman febli.
  
  
  Mwen te pwan tab la ankò. Sa a te yon mouvman ki Chang te kapab sèlman inyore nan pri a nan danje mòtèl. Rive soti ak men gòch li, li te pwan anba a nan pye bwa an ankò. Se konsa, nou te kanpe la tankou de duelists sou yon mouchwa-gwosè sifas, jis yon kèk mouvman ak lanmò te trè fèmen.
  
  
  Mwen reziste anba tantasyon an nan apwòch Chang anba moun sa yo ki ka touye moun nepe yo, riske lavi m 'kraze l' fè fas a nan ak yon souflèt sèl nan klib la. Chans yo te resevwa pi plis ak plis nan favè m ' pa, dezyèm lan. Mwen mwatye nan asenal la nan devan m'. Mwen te kapab peye yo rete tann. Men, Chang te kraze desann. Li lunged atravè tab la, tèt li trennen pou pi devan tankou yon moun frenn.
  
  
  Mwen tonbe baton an, vole bò lanmè a, e te pwan l ' ak tou de ponyèt men yo. Grif li fouye kò mwen renmen yon pè nan fè nwa a, briyan defans. L ' kò miskilè te sprawled fè fas a desann sou tab la.
  
  
  Mwen te pran men nan yon sèl koupe ponyèt li ak bourade kou l 'nan tab la avèk manch rad koud bra m' yo, pandan y ap lòt la rale bra l ' tounen. Li te plede ak pwa m ' ak mwen priz, nè yo ak misk akrochaj ak zo akrochaj. Bouch li louvri nan yon silans rèl. Lè m 'lage presyon an, men l' tonbe enpwisan nan kwen an nan tab la. Tiong kouche esoufle. Je l ' yo eksprime doulè douloureux ak imans rayi.
  
  
  Mwen te demisyone tounen ak gade nan l'.
  
  
  Nou tou de te wè li an menm tan an: kase klou yo te toujou kole nan bwa a, ak mwen te konnen ke Chang te deside gen tan pwan li, malgre doulè a ak initil bra, yo sèvi ak li nan atak final l ' yo. Lè li leve kanpe, sou li blese bra dwat, mwen te mache atravè l 'ak ba l' yon karate kout pye sou kou a ak bò a nan men m', sa ki lakòz figi l ' krak kont bwa.
  
  
  Yon terib rèl chape soti nan l ' kouraz, epi kòm li te kòmanse vire tankou yon koulèv, balans retounen ak lide sou tèt la blan lotèl tab.
  
  
  Yon zong teson sayi soti nan je dwat li. Li te toujou ap kriyan lè kò l ' sikonbe pwazon, glisman sou tab la ak aterisaj sou planche a ak yon grounded.
  
  
  Mwen pa t ' gen tan pou tounen yon dezè li swa nan tranble nan moun ki mouri a, oswa nan kontinye fikse nan Guido ak Chang a kadav yo nan sa a macabre tèren. Mwen te gen yon bagay fè ak Dr Inuris, epi mwen byen vit ale moute mach eskalye yo.
  
  
  Deyò kay la, mwen tande gwonde nan Mercedes motè. Mwen te demisyone soti nan pòt la menm jan machin lan te fè bak soti nan antre kay la epi disparèt alantou kwen an nan kay la. Mwen te wè yon ti fi nan chèz la devan difikilte ak yon degoutan fou.
  
  
  Lè mwen te rive nan kwen an nan villa la, te machin nan ki estasyone nan tèt yo nan pant ki mennen desann nan pòtay lavil la. Li ta yo te nan pòtay lavil la anvan m', men, Dr. Inuris gen yo sispann yo louvri baryè a. Lè sa a, mwen pral kenbe moute ak l', li kraze zo bwa tèt li pou bouyi. Dr Inuris dwe te santi menm jan an.
  
  
  Pòt la a dwat la pase kouto louvri, ak ti fi a kò yo te file headfirst nan bra l ' yo.
  
  
  Mwen kouri al nan l ' tankou machin lan akselere nan direksyon pòtay lavil la. Anba a, fren screeched kòm Inuris pote li nan yon toudenkou sispann ak pran sote soti nan machin nan. Nan limyè devan yo, li te dezespereman ap eseye louvri pòtay lavil la.
  
  
  Mwen pa t 'gen tan pou l' kounye a.
  
  
  Mwen te mete ajenou pwochen nan ti fi a ak te pran tèt li nan men m'. Kòm mwen ap gade figi l', mwen tande motè gwonde ankò kòm Inuris rale soti nan pòtay lavil la.
  
  
  Ti fi a tèt anba.
  
  
  Nan syèl la te pi lejè nan la east. Bwouya te leve ak yon entérésan briz te mouche soti nan lanmè a.
  
  
  Ti fi a toudenkou avèg konsyans, l ' je lajè, ak gen krentif pou.
  
  
  "Li nan tout dwa koulye a,," mwen te di, bay li yon gwo akolad. "Li te ale, e mwen pa panse ke li pral tout tan tout tan vini tounen isit la."
  
  
  Mwen te santi tansyon nan kò li yo fasilite, ak apre yon kèk minit, li leve je l 'nan m' ak jere yo souri.
  
  
  Li te bèl.
  
  
  
  Chapter 9
  
  
  
  
  Nou te chita sou pyès devan kay la etap sa yo ak bwason mwen ta te pote soti nan anndan an. Te gen anyen mal ak scotch Inuris gen. Ti fi a gade nòmal, eksepte pou yon kèk mak sou li koud yo.
  
  
  Mwen mande l ' si li te vle pou yo vini nan, men li ap tranble anba pye tèt li. Mwen pa t 'kapab blame l'. Villa la pa t ' gade bèl anpil ki nan ap grandi solèy leve. Fragman nan chipped ak kase woz blanchi bulged, ak fè nwa rouye tach yo gaye atravè sifas la tankou pete kapilèr sou yon fin vye granmoun buveur nan nen an.
  
  
  Pa gen, mwen pa t 'kapab blame l' pou pa vle pou yo ale nan ankò. Pou l', li te se vre wi: yon kay ante, ak souvni yo genyen de byen laterè, menm san yo pa kadav yo nan Guido ak Tiong kòm yon siplemantè, grenpe manyen.
  
  
  Li apiye kont youn nan penti kap dekale gwo poto an bwa nan kwen nan mach eskalye yo ak regardant soti nan lanmè a.
  
  
  Mwen te di li ke Guido ak Tiong te mouri. Li te pran nouvèl la ak yon souke tèt, kòm si bagay sa yo te inevitab la nan yon mond kote jistis la toujou kouri kou li yo ak sa ki mal pa ka chape anba pinisyon.
  
  
  Mwen pa t ' ensiste pou di ke li te pale. Li pral fè li ase lè li la tou pare. Mwen te konnen li. Men, an premye, li bezwen yo chita ak jwi briz fre, sant la nan konifè, ak bon gou konnen ke li te gratis nan Dr Inuris ak ti kras l ' yo gang.
  
  
  Ak tèt li jete tounen, li lò tout cheve nan tèt tankou yon zòrye, sou yon fin vye granmoun gwo poto a, li te jwi netwaye lè a nan jounen an nouvo.
  
  
  Lè li finalman te pale, li te tande vwa reflechi. "Li nan tèlman bèl isit la," li te di. "Oh, mwen pa vle di dwa isit la, isit la, nan kote sa a. Mwen vle di isit la, sou Riviera a, ak pye bwa yo, flè, lanmè, syèl la, ak solèy la. Mwen swete mwen te ka te rive isit la nan yon tan diferan, ak yon moun lòt bagay. Men, menm yon moun tankou Dr Inuris ka efase bote li yo. Epi, koulye a ke li se pa isit la, mwen ta renmen rete isit la. Omwen pou yon ti tan. Men, ki pa ka pase, pa kounye a. Mwen gen lòt bagay yo fè. Inuris 'chape te jis nan konmansman an, omwen pou m'. Ou pa panse li pral tounen vin, ou fè, Nick?"
  
  
  Mwen souke tèt mwen. "Pa gen okenn, li se pa vini tounen isit la," mwen te di. — Men, sa pa vle di li pa pral montre moute ankò. Mwen te li te ye nan moun tankou l ' anvan. Yo pa tankou yo te wont. Yo pa ka kite plan yo dwe pèdi tou. Yo e lè yo fè, yo gen tandans vle tire revanj. Yo pa pral pran repo jiskaske yo jwenn yo revanj, menm si li pran ane sa yo. Dr Inuris se jis tankou yon moun.
  
  
  — Ki jan fè ou sispann yo?"
  
  
  — Ou touye yo. Tankou chen fou.
  
  
  Li te pote yon ble chemiz travay avèk yon bouton kèk undone nan tèt la ak blanchi jeans. Nan la maten, apre yon jou lannwit nan laterè, ak nan rad sou yo li te prese te pwan nan valiz la nan chanm li, kote yon sèl sa ki mal deplase te kapab fè Guido tire, li gade kòm bon, si pa pi byen, kòm li te sa a maten nan kazino a, lè mwen te wè nan premye li.
  
  
  Li rale moute jenou l 'ak vlope bra l' bò kote yo. Li bese tèt li kouvri figi l 'ak lò l' rad, ki kouvri tout bagay, men l ' je yo ak fwon. Li leve je l 'nan m' nan konsèy yo nan jenou l.
  
  
  "Ou ka chita la a, Nick," li te di. "Ou te libere m' depi nan Dr Inuris. Sa a tout mwen te mande pou.
  
  
  "Mwen sanble yo sonje yon bagay sou yon senk-franc touye moun yo lòd," mwen te di.
  
  
  Li leve tèt li ak te souri. "Mwen konsidere kontra a rive vre," li te di. "Mwen pa wè ou kòm yon moun tankou Guido ki moun ki touye pou plezi."
  
  
  "Byen lwen soti nan li," mwen te di. "Men, gen kèk moun ki jis gen yo dwe mouri. Ak mwen panse ke Dr Inuris se youn nan moun sa yo.
  
  
  "Ou ap gen plis dwa pase ou panse," li te di. — Men sa pa ta dwe pwoblèm ou an. Petèt mwen ka jwenn èd yon lòt kote si mwen bezwen li.
  
  
  "Mwen panse ke se pwoblèm mwen kounye a," mwen te di. "Li posib ke Dr Inuris ta ka vle fè fas avèk ou pita, mwen te panse li ta ka gen yon bagay pou m' kòm byen. Mwen te di ou ke gen moun ki renmen l ' pa renmen yo dwe koupe nan plan yo. Ak mwen kwè mwen te deranje plan l ' yon ti kras. Li ka fè m ' dòmi mal, mande ki kote li se, ki sa li a jiska yo, oswa petèt panse li se jiska gen kèk konplo ki ta ka pa gen tout sa ki bon pou sante m.
  
  
  "Mwen panse w ap dwa, Nick," li te di. — Men, ou ka pran swen nan tèt ou. Ou pa bezwen rete sou m 'ak m' nan enkyetid.
  
  
  Mwen kanpe la. — Ou vle li yo dwe tankou sa a?"
  
  
  Li voye je nan m ' ak di pa gen anyen. Li jis gade m ' nan je. Mwen te kapab wè dlo nan je yo welling moute nan je l'. Li te pran tranble tèt li ak vale difisil.
  
  
  Mwen chita akote li yo ak mete m ' nan bra otou zepòl li. 'Lè sa a, li se amann. Kèlkeswa sa li se, nou pral ranje li yo ansanm. Ok?'
  
  
  "Oke," li te di ak yon gwo souri.
  
  
  "By wout la," mwen di: — " mwen panse ke li se estipid kraze yon konbinezon genyen. Mwen ta pa janm manke fen a nan mond sa-a."
  
  
  "Mèsi poutèt ou, Nick," li te di.
  
  
  "Koulye a, pou yon sèl bagay," mwen te di.
  
  
  'Ki sa?'
  
  
  "Dwa koulye a, byen vit, anvan tout lòt bagay k ap pase, ou ka jis di m' non ou ak ki sa li la tout bagay sou?"
  
  
  "Li se yon istwa ki long," li te di. "Poukisa pa ou vide tèt ou yon lòt, yo bwè ak chita isit la nan gwo poto a, kote ou ap gen plis konfòtab."
  
  
  Mwen kanpe la. "Mwen pare fè li tout. Men, anvan mwen pran yon lòt etap la, anvan syèl la efondre, oswa pyès devan kay do-kay tonbe sou ou, oswa mwen vwayaj sou papòt la epi kase kou m, mwen ta renmen konnen ki moun ou ye epi ki sa nou ap ap eseye fè.
  
  
  Li te vini soti nan l ' tankou yon pete nan dife otomatik.
  
  
  "Non mwen se Penny Doane, epi nou yo ap eseye yo anpeche vòl la nan $ 15 milya dola nan men Etazini."
  
  
  
  Chapit 10
  
  
  
  
  Penny Solèy Leve. Mwen te di non a yon fwa kèk nan tèt mwen kòm mwen melanje krèm ak bwè fò mwen ta vide tèt mwen. Non adapte li. Li matche l antren, l 'an lò tout cheve nan tèt, l' ate po, epi volonte li nan aksepte li lè chans yo te vire kont l'.
  
  
  Mwen te chita desann opoze l ' nan pye a nan la gwo poto. "Oke, pyès lajan yo, di m' istwa a."
  
  
  Li vin apiye tèt li kont yon gwo poto pou kite solèy la chofe l ' fatige nan figi li. "Istwa a nan Penny Doane," li te te kòmanse, vwa li mou ak reflechi, " kòmanse ak istwa a nan Filip Doane, papa m..."
  
  
  Filip Doane te fèt nan peyi Lachin, pitit gason yon misyonè Ameriken. Yo te viv nan vilaj la, kote yo pran swen pou malad la, ede pòv yo, ak ki kote Filip Doane te pase anfans li. Chinwa a nan fason a nan lavi yo te tout sa ki jenn Filip te konnen.
  
  
  Nan mitan jèn Filip Don a anpil zanmi te fin vye granmoun Gee Shan Jo. Li te yon mens, bosu nonm ak yon blan long moustach ke yo te pandye desann swa bò nan bouch li. Po l 'te tankou parchemin, men men l' yo menm te tankou souplesse kòm yon jenn gason yo a. Nan pi piti ane, Ji Shang Jo te yon pi popilè majisyen.
  
  
  Filip Doane te fin vye granmoun nonm sa a pi renmen nan vilaj la, epi li te anseye Filip kèk nan ke trik nouvèl l ' yo. Gee renmen pezeul ak defi bagay sa yo. Li te kapab depanse èdtan anpil carving objè, tankou konplike bwat li sanble-yon bwat nan yon bwat nan yon bwat ki te kapab sèlman dwe louvri pa yon moun ki te konnen yo konplèks, men senp konbinezon. Frapan sou yon sèl plas, frapan alalejè sou yon lòt, yo ki te koze ti bwat la yo louvri.
  
  
  Ji Shan Jo te anseye jèn Filip atizay la nan ke trik nouvèl sa yo; e pa lè Filip te pran paran li pou yon Amerik li te pa janm li te ye, li te vin byen abil nan kreye yo. Defi Joe pasyans... . Kòm yon souvni ak nan onè nan amitye yo, nonm lan fin vye granmoun te bay Filip youn nan bwat l', yon travay nan boza, kouvri yo ak bèl ivory skultur. Filip Doane te dis ane fin vye granmoun lè paran l ' tounen nan Amerik la. Li pa janm bliye nonm lan fin vye granmoun oswa li leson yo. "Lavi se plen nan majik," Tse te di . Shang Jo souvan te di ti gason an. "Ou pa janm konnen ki sa ke trik nouvèl, li pral jwe oswa sa ki konn fè mirak li yo pral pwodwi. Li nan montre nan pi gran nan tout tan tout tan."
  
  
  Pandan ke k ap viv nan Amerik, Filip te kontinye ap rezoud pezeul yo ak ke trik nouvèl majik. Li te renmen chato yo. Antre kadna, kadna konbinezon-tout bagay sa a kaptive l'. Lè Filip te ale nan inivèsite, li te etidye jeni ak nan yon pwen yo te ale nan travay pou yon konpayi ki te devlope sistèm sekirite pou bank yo. Li te travay pafè pou Filip Doane.
  
  
  Trè byento nan karyè l', li te kòmanse jwenn yon sèten repitasyon pou l ' aparamman majik talan nan desine yon sistèm sekirite. Lè lòt konpayi yo pwoche bò kote l', li antre nan biznis sou pwòp l ' yo. Bay repitasyon l 'yo, li pa etone ke gouvènman an kontakte l' yon ti tan apre pou plasman an.
  
  
  M ' an Lò ak Fort Knox yo te vin prèske synonyme nan Etazini yo. Men, sa ki anpil moun pa konnen se ke gen se kounye a plis lò nan Rezèv Federal la vout anba Nassau Lari yo nan Manhattan pase nenpòt lòt kote nan mond lan. Men, lè gouvènman an deside pou à sa a etablisman depo, li tounen vin jwenn Filip Doane.
  
  
  Penny Dawn deplase epi rantre l 'anba pye l'. Mwen mennen l 'nan yon lòt vè, epi li te pran yon bwè ti gout, di m' istwa li.
  
  
  "Li se yon bon bagay Philip Pa se yon nonm ki onèt," mwen te di.
  
  
  "Ah," li orèy, " men sa a se pa sou li. Oh, lè sa a, repons lan se wi, " li te ajoute prese. "Pa fè okenn erè sou sa. Lajan, lò, oswa bijou, oswa kèlkeswa sa yo te mande l 'pou yo pwoteje, li pa t' pran swen. Li te yon travay redoutable pou l ' yo devlope yon bagay ke Ji Shang Jo ta dwe fyè de. Sa a ki sa ki te kondwi l ' yo. Desine chato ki te tou de senp ak konplèks an menm tan an."
  
  
  "Se konsa, amelyore sistèm nan sekirite nan Nassau Lari etablisman depo l' yo defi a pi gwo," mwen te di. "Epi li fini?"
  
  
  Li te souri yon misterye souri. 'Ah, repons lan se wi. Li te fè. Li te gwo chèf nan lavi l'..."
  
  
  Gouvènman an renmen pou ou fè reklamasyon ke pa gen okenn moun ki konnen konbinezon a bezwen yo louvri san danje a, ke pa gen okenn yon sèl te gen enfòmasyon ki nesesè yo kraze nan li. Men, nan kou, Filip Doane se moun la sèlman ki moun ki konnen l'. Ak depi li te fèt la vout, gouvènman an te anplwaye l ' kòm yon konsiltan pou kenbe bon jan kalite a nan sekirite yo mezi. Li fè tout chanjman ki nesesè yo nan akò ak dènye nouvèl la nan jaden an nan sekirite oswa vòl metòd. Li fè desizyon final la sou ki moun ki pral anplwaye kòm yon gad ame yo, yon pati enpòtan nan sistèm defans la. Filip Doane te kapab gen te viv yon long ak kè kontan lavi yo. Lavi te bon. Li te nan yon trè respektab pozisyon, li marye ak yon madanm bèl, epi yo te gen yon pitit fi yo ki moun yo te tou de trè konsakre: pyès lajan.
  
  
  Men, lavi te plen ak ke trik nouvèl, Ji Shang Jo te di l ' konsa anpil fwa. Ak yon sèl jou a sa a fatal majik chanje tout bagay.
  
  
  Li te yon sezon ete k ap bouyi jou a, ak Dimanch maten byen bonè a nan fanmi an te kondwi ale nan plaj la yo sove opresif vil chalè. Lè yo retounen nan aswè a, agréable fatige ak wa ajou, yo te sèlman yon kèk kilomèt soti nan kay la lè li te rive. Chofè a nan yon machin ki vini soti nan lòt bò a pèdi kontwòl ak te fè kolizyon tèt-sou ak Dimanch maten byen bonè a nan machin. Filip madanm li te mouri imedyatman. Filip tèt li sèlman te gen yon kèk reyur. Men jounen travay Dawn te ale headfirst nan vit machin-nan. Li te oribleman defigire.
  
  
  Doktè a panse a ti fi moute pi bon jan yo te kapab, men, te di Filip te gen pa gen anyen lòt bagay yo kapab fè. Li ta dwe sikatrizé pou tout rès lavi l ' yo, ak Filip Doane te mòde pa koupab la nan aksidan sa a, ki te gen te gen sa yo konsekans terib pou pitit li yo. Penny te grandi leve fè fas a ki kalite mechanste ke lòt timoun ka montre: fawouche l ' defigire, sikatrizé fè fas. Filip te sanble pi ofanse pase pyès lajan. Li dòlote jounen travay nan tout fason posib pou konpanse pou l 'gen defo, ki te vin tounen yon bagay nan yon mani avè l'. Li te pran l 'sou maten vwayaj, voye l' nan pi bon lekòl, anplwaye pyano ak chante pwofesè yo, pwofesè dans, pran l ' pou konsè, balè, teyat, tout bagay pou li. Epi, nan kou, li pran l ' pou tout medsen plastik nan peyi a.
  
  
  Li te sanble ke chak mwa a te gen yon diferan doktè ak chak mwa menm repons la: tisi mak, defo a se twò konplè. Te gen pa gen anyen lòt bagay ki ta dwe fè. Ap grandi moute, ale nan lekòl la, ak pa resevwa degre li, Penny te aprann yo viv avè l ' cicatrices. Li te gen ajiste yo byen epi yo te santi ke lavi li te sou. Men, papa l 'pèsiste, malgre manifestasyon l', nan jwenn sa a majik chirijyen ki moun ki pa t ' egziste.
  
  
  Men, li te tounen soti ke li egziste. Ak yon sèl jou a, ki pi fasil ak pi fasil, li te te montre yo nan Filip Doane nan Manhattan biwo yo. "Mwen pran li," nonm lan te di, " ke ou ap chèche pou yon chirijyen pou pitit fi ou?"
  
  
  - repons lan se wi... men ki moun ou ye...?
  
  
  "Mwen ke chirijyen," nonm sa a te di. 'Pouvwa a mwen prezante tèt mwen? Dr Lothar Inouris.
  
  
  
  Chapit 11
  
  
  
  
  Se konsa, Dr Inuris te refere li a yon senp twòk: aksè a Rezèv Federal la vout nan an echanj pou yon nouvo figi pou Peni.
  
  
  Li te sanble ridikil. Se sèlman yon moun fou ta ofri li, ak sèlman yon moun fou ta ka aksepte li. Sa pa vle di Lothar Inuris ak Filip Doane te egalman fou. Si Filip Doane te fache, li te fache ak renmen pou pitit fi l ' yo. Tout paran yo vle fè yon bagay pou pitit yo; Filip te ale nan longè ekstrèm. Ak pri a te wo pou Filip Don. Li te mande yo peye yon pri ki pi wo li te kapab gen mwayen: destriksyon nan chèf li yo. Vout la li te fèt te ranfòse konkrè miray ranpa yo. Li ven-sèt mèt anba Nassau Lari yo. Deyò a se yon bò pòtay ak yon entrigan doub kle nan sistèm yo. Men, aksè nan vout la tèt li se atravè yon chemen etwat nan yon twa-mèt, katrevendis-tòn asye silenn. Silenn wotasyon nan yon one-hundred-and-karant-tòn ankadreman. Lè yo antre a se fèmen, a silenn sanble byen lwen tèlman yo ke ankadreman an plen ak asye solid, ak lè sa a, lavabo yon sèl santimèt, tankou yon gwo lyèj nan yon boutèy. Li se byen fèmen, etanch, ak fèmen yon kote pou yon ti tan, nou pa mansyone tout ekipman elektwonik, televizyon, ak lòt imaj ekipman, osi byen ke yon moun sekirite sistèm te fè leve nan youn nan pi gwo inite nan kalite li yo nan peyi a: fwan tirè yo antrene regilyèman. ak ti zam ak zam otomatik.
  
  
  Sistèm nan alam ka bloke nenpòt ki sòti nan bilding nan. Ak andedan la vout gen yo fèmen konpatiman, trip kadna. Yo genyen ladan yo sou katòz mil tòn nan bullion lò ki soti nan Peyi Etazini ak sou swasanndis nan lòt peyi yo. Chak bar peze sou douz liv. Li pa yon bagay ou ka pote nan pòch ou, epi ou pa yo pral kapab fè li dousman, ak yon flòt tout antye de camions.
  
  
  Trape lò a soti nan gen te yon mistè ki Ji Zhang Jo ta gen te renmen. Epi li ta yo te genyen tou te renmen Filip Pa nan solisyon an. Li te senp ak difisil an menm tan an.
  
  
  Nan reyinyon an premye, de mesye yo te vin fas a fas ak kondisyon yo. Filip Don, yon nonm ki obsede avèk pitit fi li a nan trajedi a, pa t 'imedyatman deside nan komès inik l' majik pou ke nan Dr Lothar Inuris. Sèlman an pwoblèm se te konfyans.
  
  
  -"Men,, mwen renmen anpil kamarad," te di Dr Inuris: "Nou ka tou de mete konfyans youn ak lòt. Mwen kwè ke ou pral pote pwojè sa a pou yon konklizyon siksè, epi ou ta dwe konfye m ' ak operasyon an siksè nan pitit fi ou. Ou pa gen yon chwa.'
  
  
  "Nan kou w ap dwat," Filip Doane te di. "Pa gen okenn yon sèl, mwen repete, pa gen yon sèl kapab fè sa mwen kapab. Mwen gen bon nèt la teknik yo ki pi avanse. Mwen metòd pwòp yo, ki baze sou ane nan rechèch.... Epi mwen menm sèlman chirijyen nan mond lan ki ka geri tisi mak ki te afekte pitit fi ou yo, epi bay l ' pa sèlman yon nouvo, men tou, yon bèl figi."
  
  
  "Ak mwen," Filip Pa di dispassionately, " se youn nan sèlman nan la mond ki te plen sekirite nan enfòmasyon ke ou vle.
  
  
  'Sa a, se dwa. Se konsa, li pa peye pou swa nan nou pral trayi youn ak lòt mete konfyans, fè li? Ki sa ki tou de moun yo te mande pou yo te yon gwo antreprann. Inuris, entansyon sou yo chape ak apeprè yon sizyèm nan mond lan nan gold mine depi imemoryal tan, te dakò bay Filip Doane ak yon anplwaye rete fidèl yo pou osi lontan ke sa nesesè. Sepandan, pou dedomajman pou la nan pwòp sekirite li, li te refize bay non yo nan lòt mneur patisipe nan sa a gwo vòl. An retou, li te dakò yo mete kanpe Operasyon pyès lajan si Filip ta demontre koperasyon l ' pa bay yo aksè a lò. Yon fwa planifikasyon alontèm rive nan etap ki paka chanje, li pral kòmanse Penny a transfòmasyon. Li pral pran dè mwa, petèt ane sa yo, vòlè lò. Operasyon an ap dire mwens pase yon semèn.
  
  
  Menm anvan premye reyinyon yo a te plis pase, Filip Solèy leve ak Inuris te devlope yon sistèm pou kenbe an kontak. Se konsa, Filip te di doktè a ke li ta kite l 'konnen ki lè li te pare yo kòmanse plan l' yo.
  
  
  Depi jou sa a sou, Pa Filip te sanble tankou yon moun konplètman diferan nan pitit fi l ' yo. Pou la pwemye fwa nan ane, li te sanble kè kontan ak kè kontan. Penny pa t mande nenpòt kesyon sou chanjman an. Li te vle kwè ke li te finalman te vini nan tèm ak sitiyasyon an. Men, sa a kontantman a te gen yon dezavantaj. Penny dekouvri ki papa l ' te vin boule ak fyévreuz tansyon sou tan, ak lè li te eksprime enkyetid li yo, li te atribiye li nan eksitasyon an nan yon nouvo pwojè. Penny te sispann gen. Li te kontan ke li pa gen okenn ankò trennen l ' toupatou nan peyi a pou wè tout kalite ki nan doktè yo epi ak ke li te pèdi nan travay li. Li pa t 'menm remake li chanje aparans la; tout cheve nan tèt li te gen natirèlman te tounen gri sou ane yo; men, sou tan, l' "nouvo pwojè a" te fè l ' mèg yo ak pliye sou. Figi l ' te ride ak fin vye granmoun. Finalman, yon jou lannwit, li remake li chanjman fizik.
  
  
  Li te vin lakay yo byen bonè, nan yon atitid bon, epi vide de linèt nan pi bon l', sherry, youn nan ki li te bay li. "Yon pen griye, pyès lajan. Se pou yo bwè pou majik la nan lavi."
  
  
  Penny gade nan papa l 'ak s' amuse konfizyon. Li te ane yo depi li ta wè l ' se konsa kè kontan. "Ki sa ki nan ale sou, Papa?"
  
  
  Filip Doane chita nan chèz pi renmen li. "Ou ap fonksyone sou yon chirijyen demen mitan lannwit. E lè ou reveye, ou pral gen yon nouvo figi. Gen pa yo pral yon tras nan fin vye granmoun ou cicatrices ak operasyon mak. Penny gade nan l ' incredulously.
  
  
  "Li nan vre," li te di. Li mete l 'nan vè yo epi yo leve soti vivan men l' kòm si yo fè sèman. — Mwen absoliman grav. Mwen te wè travay la nan nonm sa a ak mwen di ou, li pa gen okenn egal-ego."
  
  
  "Men, Papa," jounen travay te di. "Mwen vrèman pa pran swen ankò." Filip Pa nodded. "Mwen konnen," li te di. — Epi sa a, poukisa mwen menm ki fyè de ou." Men, Penny, tanpri, kite a pa diskite. Menm si ou pa pran swen, tanpri fè li pou m', pou nonm lan fin vye granmoun. Pou papa ou yo pote l ' kè kontan ak lajwa.
  
  
  Penny te gen pa gen okenn pwoblèm aksepte demann nan. Li te ale nan papa l 'epi li bo l' sou yon souflèt la. Filip Doane mete bra l 'bò kote l'.
  
  
  "Bondye beni ou," li te di. Tears te difizyon desann machwè l ' yo. "Pa gen okenn dlo nan je, Papa," li te di. "Jis yon kè kontan." Li te panse sou li. "Manyè di m', ki sa mwen pral gade tankou?"
  
  
  "Mwen pa vrèman konnen," Filip te di. "Mwen kite tout bagay sa yo doktè a. Li konnen sa. Men, li te di m ' tèlman bagay ke ou yo pral trè, trè bèl.
  
  
  "Li sanble yo dwe yon trè moun ki eksepsyonèl."
  
  
  "Wi, trè byen," te di Filip.
  
  
  "Manyè di m 'sou l'?"
  
  
  "Gen se pa anpil pou di sou sa. Men yon bon moun. Vwa l ' te fèb epi reflechi.
  
  
  "Kouman se li?" Ki moun ki nan sa?" Ki kote li soti nan?
  
  
  "Li pa gen pwoblèm." Li te sanble prèske en nan kesyon l'. "Li se pi bon an nan jaden l', ak sa a, se sèlman siyifikatif nan pwen, se pa li?" Ton l ' yo asoupli. "Papa," jounen travay te di, " eske gen yon bagay ou vle di m?"
  
  
  "Pa gen okenn, pa gen," te di Filip, avèk yon souri atifisyèl. — Sa a pa vre nan tout. Men, gen nan pa anpil pou di sou li. Mwen vle di, sa ki nan diferans lan? Rezilta a se enpòtan."
  
  
  "Sa a se tout trè etranj, Papa," jounen travay te di.
  
  
  "Oke, sa a pa te rive fèt ankò,
  
  
  Byen? Mwen se yon ti kras nève, sa a, se tout, kounye a ke li la konsa fèmen. Ak ou pakèt kesyon pa fè li nenpòt ki pi bon, swa.
  
  
  "Oke, mwen pa wè okenn mal nan sa. Li nan natirèl. Finalman, sa a se enpòtan. Mwen vle di, ou pa kite m ' gen kèk doktè sispèk.
  
  
  Filip Pa vole kanpe, kòm si li ta te kouri dèyè li.
  
  
  'Papa.'
  
  
  Li te kòmanse kriye. Pitit fi li te ajenou bò kote l'. "Mwen panse ke ou ta pi bon manyè di m' tout bagay," li te di. Filip leve soti vivan men l 'nan figi l' yo. "Mwen pa ka," li te di ant sobs. 'Mwen pa kapab fè sa.'
  
  
  "Ou gen," jounen travay te di.
  
  
  Ak lè yo t ap kriye a te sispann yo, Pa Filip, toujou kouvri figi l 'ak men l', te di, pitit fi li ki sa ki li te fè. Li te eksplike ki jan li ak misterye Dr Inuris te jere yo mete nouvo moun ki rete fidèl a doktè nan tout kle a sekirite posts alantou vout la sou ane yo. Pafwa Filip Pa nan plas, pou egzanp, lè gad la fin vye granmoun yo kite ak te gen anboche yon nouvo yon sèl. Filip Pa ranje ke lè yon moun te mennen l ' nan pa Dr Inuris, moun sa a ta dwe chwazi a ak asiyen. Men, sa a pa tout. Gason raman bò gòch la. Avèk enfòmasyon ki te rasanble ak bay pa Filip, Inuris òganize sa li te rele " majik disparisyon." Gad palè a te disparèt, men, pa gen yon sèl te konnen sou li. Pou imedyatman, yo pran l ' nan plas ak fè travay li, pafè doub te kreye pa Dr Inuris parèt.
  
  
  Apre yon tan, vout la tout antye sistèm ki te anba kontwòl la nan yon ekip an antye konsantre sou yon sèl bagay: vòlè lò.
  
  
  Solisyon an yo te jwenn pa Filip Pa te kòm senp tankou li te konplèks. Bagay ki pi difisil te gen pou ranplase mesye yo, men, Dr. Inuris fè li. Ak senplisite la te ke Filip Doane te konnen depi nan konmansman an trè ke pa te gen okenn pwen nan lè l sèvi avèk fòs brital kraze nan inpénétrabl vout li te kreye. Pa te gen okenn feblès nan metal la. Plas nan fèb, li te konnen, yo te nan gad yo.
  
  
  Koulye a, operasyon an te vin pi fasil. Pifò nan lò a te fè pati nan Etazini yo. Gen kèk nan bullion te fè pati lòt peyi yo, ak lè yo te dèt la akòz, "lò anpileur" nan soulye espesyal, te deplase an lò a vle lòj lè l sèvi avèk asanseur idwolik ak senti transporteur.
  
  
  Chak jou, dapre yon orè seri pa Filip Don, chak gad palè a te deplase nan yon bar lò ak ranplase li ak yon fo yon sèl, ak pa gen yon konnen anyen eksepte gad palè tèt li, ak li pa t ' pral pale sou li. Ki jan termites yo manje lwen nan kay la nan I. Ralanti, men ki efikas. Nan yon kèk ane, dè milye de ba lò disparèt. Tanzantan, lè kondisyon ki te konsidere kòm absoliman ki an sekirite, kamyon an ranmase ak lage charj gwo. Apre yon sèten kantite tan, ki kantite ba lò ki rete nan vout la te vin mwens pase kantite a nan fo ba lò. Dè milya te vòlè li. Nan tan sa a, pri a nan lò sou mache mondyal la te rete stab: $ 35 pou chak ons. Lè sa a,, toudenkou li, konbinezon an nan fòs te kòmanse drenaj dola nan fòs. Twò anpil dola yo te enprime. Te gen twò anpil lajan papye. Konfyans nan a an dola yo te kòmanse febli. Moun yo te vle lò.
  
  
  Ofisyèlman, lò te pi plis ki gen anpil valè. Ofisyèlman, a an dola te vo pi piti ak te gen yon gwo vòl nan lò, lwen soti nan a an dola. Lè gwo finansye sages nan mond lan deside yo kreye yon gratis lò mache, pri an te monte pou plis pase yon santèn dola yon ons.
  
  
  Tout bagay te pare pou yon finansye kònen. Dr Inuris ak zanmi l ' yo kontwole prèske yon sizyèm nan tout lò a nan mond lan. Yo te byen pwa nan mache a epi yo te kapab satisfè segondè pwi yo ak demand segondè.
  
  
  Jou lannwit sa a, Filip Pa eksplike tout bagay sa yo Peni, epi lè li te ensiste ke li te ale nan otorite yo, li te refize.
  
  
  'Pa gen ankò. Ki ta ka yon dezas nan etap sa a. Yon bagay ap koule soti, ak Etazini yo ekonomi a ap plonje nan dezòd. Rezilta a ta dwe se konsa dezastre ke absoliman pa gen okenn youn ta dwe kite intact. Endistri a ap tonbe, chomaj yo pral skyrocket, ak mache a stock pral tonbe. Men, osi lontan ke nou yo se an silans sou li, gen se toujou yon chans ke NOU pral jwenn lò li ankò. Pa pale kounye a, ou pral sèlman detwi youn nan bagay bon nan istwa sa a tout antye: yon nouvo lavi pou ou. Si nou kenbe trankil jiskaske operasyon an, tout bagay pral vin amann. Gouvènman an pral tande yo nan akòz kou, men pa gen okenn rezon ki fè yo kraze baraj la jiskaske nou jwenn pwofi nou an. Nou dwe kolabore koulye a, otreman tout sa mwen ap wè nan travay mwen an se yon lèd ti fi ak yon papa ki kondane tankou yon vòlè." Penny vant byen vit reyalize. Papa l ' te dwat. L ' chans sèlman te gen yon operasyon, se konsa anile kontra a ant Filip Doane ak Dr Inuris. Apre sa, li te kapab toujou fè l ' pi bon fè bagay sa yo dwa.
  
  
  Papa l 'te sanble li l' tèt ou. "Yon fwa sa a se operasyon fè," li te di, "Dr Inuris pral peye dèt l 'm', ak m 'yo kontra a avè l' ap vini nan yon fen. Lè sa a, pyès lajan, ou ka fè ki sa ou bezwen fè.
  
  
  Se konsa, li bo papa l ' orevwa jou lannwit sa a pwochen. Yon machin ki te ap tann nan devan nan kay yo. Ran ras / tèm Chinwa nonm sa a te pran plas dèyè volan an anvan li te kapab jwenn nan do a. Nonm lan dèyè do l pou l te chita nan lonbraj yo. Vwa l 'te soti nan mwatye l' -kache figi. 'Mwen Dr Inuris,' li te di. "Chirijyen ou, Sonje Dimanch maten byen bonè."
  
  
  Anvan yo te yon mil de lakay li, li droge li. Ak Penny Dimanch maten byen bonè te san konesans, lè yo rive nan destinasyon yo a.
  
  
  
  Chapit 12
  
  
  
  
  Mwen reyalize mwen te kap nan Penny Solèy leve a dous fè fas kòm li di istwa sa a. Kòm li sarepta pou yon moman, m t ap lite avèk kesyon yo anpil ak enkyetid leve soti vivan nan istwa li sou yon klere, jou sunny. Te gen toujou anpil fini imaj yo ke mwen te espere li ta konplè. "Se konsa, sa a bon doktè te fè ou gade tankou Nicole Cara," mwen te di, sekouan ki sot pase yo nan mwen, yo bwè nan men m'.
  
  
  "Wi, enspire pa imaj la nan zetwal nan fim li te idolized." Kò l ' ap tranble anba pye ak siprime ri. "Oh, nan kou mwen te rekonesan. Mwen pa t 'kapab kwè je m' lè m ' premye te wè tèt mwen nan glas la. Yon nouvo figi, yon figi bèl. Lè sa a, mwen reyalize ke mwen te gen pa janm li te ye anvan sa yo ki bote, bote fizik, se yon reyèl kado bèl bagay. Men, yon kado, "li te kontinye, vwa li long ak souvni dezagreyab," egzije yon pri segondè.
  
  
  Inuris eksplike ke pyès lajan yo te san konesans pou jis plis pase 72 èdtan. Toujou kaptive pa bote ekskiz nan nouvo l 'fè fas a, pèfeksyon an ki te pote l' tounen vin admire yon prestijyez kontanple soti nan glas la, li pa t 'avi doktè a apwoche l'. "Yon nonm ta pase tout lavi l' kap chèche yon fanm renmen sa," li te di, kanpe dwat kap vini an pou li. "Mwen pa janm te konnen Nicole Kara. Men, mwen pral admèt ke mwen ta bay yon anpil nan konnen l'. Ak wè ou tankou sa a fè m ' pèdi tèt mwen.
  
  
  Toudenkou, li te rive jwenn deyò epi yo rale l ' fèmen. Yon bra te ale atravè li. L 'gratis nan men tire nan mens chmiz ak apeprè prese l' tete. Li bourade bouch li pou li yo ak kole lang li ant dan l'.
  
  
  Sezi, Penny te kraze gratis. "Pa manyen m'!"
  
  
  "Mwen panse ke ou ta pi byen aprann pou aksepte m' atensyon," doktè a te souri.
  
  
  Penny mande l ' pou yo kite. Lè sa a, doktè a te di l ' kote li te: nan sid la an Frans, nan yon villa. Ak, kòm li te eksplike, li pa ta dwe pèmèt yo kite jouk li ak papa l ' fini kontra a. Penny te gen okenn chwa men yo rete yon prizonye. Li pran pòz pa konnen sou akò ki genyen ant Filip Doane ak Dr Inuris, ki te tounen soti yo dwe nan li favè. Li te deside ke estrateji ki pi bon pou l ' ta dwe soumèt devan konpòtman ak inyorans. Li pa te pèmèt li kite kay la villa anba nenpòt ki sikonstans.
  
  
  Dr Inuris, aparamman ka akonpli ke premye l 'ki graj apwòch l' te yon grav miscalculation, pa t ' fè nenpòt ki efò fizik pou plizyè jou. Sepandan, li te sibi l pou l yon "blizkrieg" nan l ' pèvèsyon cham. Ak" anplwaye", Guido ak Tiong, te vin mwens veyatif.
  
  
  Inuris te di l ' sou tèt li. Ak pou soti nan la bits nan enfòmasyon ki li te pieced ansanm, ap gade epi koute, li te kapab imajine yon gwo, defigire moun k 'ap kenbe l' prizonye.
  
  
  Premye, Inuris te dejwe ewoyin. L ' tendres pou undisguised sèvi nan sereng la te evidan. Li te nan alman desandan epi yo te yon elèv medikal pandan lagè a. Pandan tan sa a, li te kapab pratike ak devlope asye teknik sou prizonye nan kan konsantrasyon nan ki li te tache. Ki jan anpil dè santèn de moun ki pa te li yon sèl men, yo touye pou bon nèt la teknik ki li te kounye a vante sou? Apre lagè a, li kouri al kache nan Swis, kote li louvri yon ti klinik. Li ta te fè richès li nan yon fanatics pouswit nan nouvo jèn yo nan pi gran fanm. L 'ap grandi richès ankouraje evaris l' yo, epi li konsantre antyèman sou asouvisman swaf l ' yo pou richès.
  
  
  Nan tout memoirs li, li pa janm yon fwa mansyone ki jan li te konnen sou Filip Doane. Li te tou pa t ' pale ak pyès lajan sou yo biznis relasyon.
  
  
  Yon kèk jou yo te pase ak Inuris ' istwa a, pandan y ap Peni te pre tèt li nan villa la nan jaden an. Lè sa a, yon jou lannwit, lè li presanti ke Inuris ak gad l ' yo te kalme ase yo tonbe nan dòmi gras a li aparan koperasyon, li jere yo glise ale, epi fè li Bèl. Li te jis te rive nan kazino la lè Guido kenbe moute avè l'. Lè li te retounen nan la villa, Inuris te firye e li te avèti l ' ak obsèn menas yo pa repete ke aswè.
  
  
  Yon semèn pita, li jere yo fofile soti ankò. Ak Guido jwenn li ankò. Men, tan sa a te gen yon nonm yo te rele Nicholas Anderson...
  
  
  Mwen siflan. "Istwa sa a se trè enteresan pou m'. Men, gen se yon sèl bagay plis. Nicholas Anderson byen se non Nick Carter. Li se yon ajan pou gouvènman Etazini an.
  
  
  Penny je laji ak bouch li te fòme yon ti, an silans O.
  
  
  "Kounye a ke w ap fè li se konsa klè,"mwen te di," mwen te panse mwen ta fè menm bagay la."
  
  
  "Mwen pral gen jwenn itilize li," jounen travay te di. "Men, mwen pa wè li pa fè nenpòt ki diferans."
  
  
  "M' tou," mwen te di. "Nou tou de toujou vle pran Inuris anvan li touye nou. Ak le pli vit ke nou pran li, mwen pral vle konnen yon ti kras plis sou sa a an lò ak ki moun ki Inuris ' patnè pou yo. Ou reyalize ke papa ou ap fè fas a yon kalite pinisyon, dwa?
  
  
  Penny bese je l'. "Wi," li te di. 'Mwen konnen. Men, mwen panse ke li konnen, twò. Epi li pa swen. Bagay la sèlman li te enkyete w sou li te genyen m'. Epi, koulye a mwen pral pran swen nan.
  
  
  "Modi si sa a pa vre, Penny Doane," mwen te di. "Ou se yon bèl fanm."
  
  
  Gen, sou depafini nan pyès devan kay, li roujise. "Mwen pa te itilize yo konpliman sa yo ankò," li te di.
  
  
  "Oke, mwen panse ke ou ta pi bon jwenn itilize li," mwen di, ap resevwa moute soti nan mach eskalye yo.
  
  
  "Li nan tout sa dwòl," li te di. "Mwen pa konnen si mwen pral janm jwenn itilize li."
  
  
  Mwen te ale sou nan li yo ak te chwazi l ' leve. "Mwen pral ede w eseye li," mwen te di. "Li nan jis yon kesyon de pratik." Mwen pran figi l 'nan men m' ak mennen l ' nan bouch li pou mwen yo ye. Li te ap tann pou m'. Bra l 'vlope toutotou m', ak kò l', yon jwèt ki di pwen yo ak liy lis, fusionné ak mwen yo ye. Men l ' te vin moute ak anmele nan tout cheve nan tèt mwen.
  
  
  "Oh," li te di nan dènye a, " oh, Nick.
  
  
  Li te pou l respire lou, a ate tèt yo nan tete l ' gonfle nan tan V-kou nan mayo l la. Mwen te wè ti fi a nan je limyè moute vèt. Bra l 'vlope nan kou mwen, ak bouch li fwote m', cho ak mouye, ak yon pasyon ki te pi plis pase jis rekonesans. Kwis li bourade kont kwis mwen nan yon ritm lan nan dezi enkontwolab. Ak men l', domestik la nan dezi li, yo te deplase desann nan manyen kwis mwen. Mwen dekonprese l 'chemiz, li pran tete l 'nan men m', li bo papa l ' pwent tete difisil. Li kite chemiz glise sou zepòl li enpasyans. "Prese leve, Nick," li te respire. 'Pi vit.'
  
  
  Li te sispann lè mwen rale sou li blanchi jeans ak kilòt. Tou de dwèt li epi m 'kouri dezabiye m' nan rad sou mwen anvan nou te ateri ansanm sou frèch zèb, kote l 'bra ak janm pran m' nan velours kò. Bouch li jemi eksitasyon nan zòrèy mwen, tankou yon vwa ki te soti nan yon tanpèt, leve nou moute ak ta plonge nou tounen desann nan yon pisin nan inimajinabl plezi. Ankò e ankò, jiskaske nou te fè ak yon etourdisan eksplozyon ak rete kalm, cho ak fèmen nan chak lòt nan solèy la nan yon nouvo jou.
  
  
  Gen, kouche nan zèb la, mwen te kòmanse di l ' sa mwen te panse. Dr Inuris te vle pran l 'avè l' lè li te kouri met deyò. Si li te nan plas, tout bagay ta dwe amann, omwen pou l'. Lè sa a, li ta dwe kapab kenbe pyès lajan prizonye jouk vòl la nan an lò a yo te ranpli. Men, li echwe. Li te voye jete pyès lajan yo soti nan machin nan yo distrè m ' ak kouri byen lwen. Osi lontan ke li te vivan, li te an danje. Men, li pa t ' kapab riske ale tounen nan villa la. Li te twò danjere. Pi bonè oswa pita, yon moun pral jwenn Guido ak Tiong mouri nan sousòl la. E yo gen dwa apre sa, yon moun te kòmanse ap mande yon anpil nan kesyon sou moun ki lwe yon villa.
  
  
  Pa gen okenn, dr. Inuris pa janm pral retounen. Li te sou kouri nan, ak byen lwen yo. Lit pa t ' l ' jwèt. Li pral rete tann ak prepare pinisyon pou li a bouro yo, ki moun ki pral kanpe pou l'. Nan golden operasyon an, li te yon teknisyen, yon move lespri sou li a kreyatè a, yon ranplasman kreyatè pou gad yo ki moun ki "maji" disparèt. Mwen te konnen ki sa sa vle di. Te gen toujou yon moun ki te gen tèm bon pou sa a, tankou" likidasyon "oswa"enkondisyonèl mete fen nan operasyon yo." Sa yo gad ki te mouri epi ranplase yo. Sa a te Inuris ' kontribisyon pou vòl la nan lò.
  
  
  Yon lòt moun bay manpower, brawn, ak yon pakèt moun sèvo ki nesesè pou yon operasyon nan echèl sa a ak konpleksite. Mwen pa t ' konnen ki moun ki egzakteman, men mwen te jwenn prezans la nan Guido ak Tiong pwochen doktè a trè édikatif. Yo pa t ' sanble tankou zanmi fin vye granmoun nan doktè a oswa yon zanmi fin vye granmoun nan chak lòt. Li te tankou si Guido ak Chang te asiyen nan ede doktè a pa manm ki sòti nan alyans.
  
  
  Se konsa, lè doktè a te rete san yo pa gad epi ki te pèdi ti fi a li ta dwe te kenbe soti nan je, mwen te gen yo asime ke li te tit nan zanmi l ' pou kay osi vit ke posib nan rechèch nan pwoteksyon. Si li te gen vit ase, li te kapab ale tounen nan kamarad l 'yo, di yo sa ki te rive yo, epi mete konfyans yo nan posibilite a yo ke yo ta padonnen l', oswa omwen pou yo pa pini l', jouk yon bagay enpòtan ale mal.
  
  
  Nan entre-temps la, patnè l ' ka fè tou sa yo te kapab asire w ke pa gen anyen ale sa ki mal, suivi desann ti fi a ak pètèt "Nicholas Anderson." Yo pral wè nan li ke bouch yo sele pou tout tan.
  
  
  Si mwen devine te kòrèk, Dr Lothar Inouris se retounen nan New York.
  
  
  "Sa ki son bon nan m'," jounen travay te di.
  
  
  Mwen pa t 'vle di l' sou yon sèl, dezyèm lan, yon bon rezon ki fè yo poukisa Dr Inuris te pwobableman nan New York. Pa ankò. "Tout dwa," mwen te di. 'Kite yo ale. Èske ou bezwen nenpòt lòt bagay nan kay la?
  
  
  Penny ' ap tranble anba pye tèt li. "Tout sa mwen bezwen se paspò mwen an, epi li an nan pòch mwen. Se pou yo ale. Men l 'glise nan m' kòm nou te mache moute wout la nan pòtay lavil la nan papòt la nan Narcissa a villa. Solèy la te klere byen bèl klere, ak li te bèl pou pati ak lugubr kraze yo nan villa la epi li mouri moun ki rete.
  
  
  "Nou ap hitchhike yo Bèl," mwen te di. — Nou toujou gen yo pase otèl m ' yo." Mwen jis santi tankou mwen pral bezwen, zanmi m ' kote nou ap ale. Non yo se Hugo, Reine ak Pierre.
  
  
  Nou pli vit te kite otèl la ankò. Nou te pran yon taksi yo Bèl Ayewopò a, bò solèy leve nan lavil la, ak lè nou sispann nan devan nan bilding lan ayewopò, Penny tire sou mwen manch rad.
  
  
  "Gade," li te di.
  
  
  Ki estasyone deyò — oswa olye, abandone — se te yon blan Mercedes.
  
  
  "Nou ap sou track dwat la," mwen te di. "Li pwobableman te pran yon Air Frans vòl nan Pari nan 7: 30 am."
  
  
  Nou te pran yon Inter vòl soti nan Nice nan 9: 30 a ak koneksyon nan Pari ak New York.
  
  
  Nou pa t ' gen anpil tan ki rete anvan nou te kite. Mwen te fè kafe pou tou de nan nou, gen kèk krwasan, ak yon kopi Entènasyonal Herald Tribune. Gwo tit sou premye paj la imedyatman kenbe atansyon m ' yo. Pri a nan lò some. Demand pou li te nan nivo dosye nan mache entènasyonal la, ak enkyetid sou lavni an nan a an dola entansifye.
  
  
  Mwen te dezespere yo jwenn enfòmasyon sou ki moun ki te dèyè sa a tout antye lò vòl operasyon, si te gen toujou yon chans pou yo evite tout dezas. Si pi fò nan NOU lò ki te fwit, an lò entènasyonal kriz ta vire nan yon entènasyonal panik. Papye dola ta vo anyen. Yon pen nan pen yo ta dwe vo yon milyon dola. Mwen vin chonje lecture kèk lòt kote sou Almay apre Premye Gè Mondyal la. Nan yon kèk ane, valè a nan mak la te tonbe soti nan kat mak pou kat milya dola make. Tout bagay yo te mete kanpe pou istwa pou repete tèt li, men fwa sa a nan Peyi Etazini.
  
  
  Vòl nan Pari te chaje san okenn ensidan. Avyon an swerved sou Bay la nan Angels pou jwenn altitid apre dekolaj.
  
  
  "Mwen vle jwenn tounen isit la byento," jounen travay te di.
  
  
  "Lè sa a se tout sou," mwen te di l.
  
  
  "Lè oswa si?"
  
  
  Nou te chanje avyon nan Paris, ak yon gwo 747 te pran koupe sou tan soti nan Orli . Si mwen devine te kòrèk, Lothar Inuris te gen okenn plis pase de zè de tan devan yo nan nou. Nou pa te ale nan kenbe moute, men omwen mwen te santi tankou nou te k ap deplase nan bon direksyon an. Sou Oseyan Atlantik la, pyès lajan yo te ap dòmi sou zepòl mwen. Mwen pa t 'blame l'. Li ta te gen yon ki graj lannwit. Mwen te fatige, twò, pou ki matyè, men, mwen pa t ' santi yo anvi dòmi. Mwen pa t renmen ke yo te fèmen akle moute sou sa a avyon. Mwen te vle yo dwe sou tè a ak kouri dèyè Inuris ak kanmarad li. Men, finalman, youn nan anplwaye a te vin sou entèrfon la ak te di nou yo tache nou an senti. Anons sa a leve pyès lajan. Li yawned, lonje, lè sa a, snuggled jiska m 'epi li fèmen je l'.
  
  
  "Hey, Sonya," mwen te di. Li louvri yon sèl nan je vèt ak leve je l 'nan m' soti nan anba li yo epè cheve an lò. 'Tan yo reveye. Nou gen pou yo ale nan travay.
  
  
  Li leve tèt li ak pouse cheve l ' tounen. "Pi bonè nan pi bon," li te di. 'Ki sa yo ou jiska?'
  
  
  "Nou ap ale nan vizit papa ou," mwen te di. — Sa a se atik la premye sou ajanda a. Li se pi bon plon nou gen ak Inuris. Sonje, li te gen yon sistèm kominikasyon ak Inuris, ak mwen vle konnen ki sa li se.
  
  
  Taksi rale moute nan devan nan youn nan senkant-ane-fin vye granmoun bilding apatman sou Riverside Drive.
  
  
  Lè mwen peye chofè a, mwen byen vit gade alantou. Pa gen anyen sou la ri te sanble yo nòmal pou mwen. Si yon moun te gade apatman an, li te byen kache.
  
  
  Mwen pran valiz mwen kòm taksi rale lwen ankò.
  
  
  'Ki sa ki tan se li kounye a? Pyès lajan yo te mande.
  
  
  Mwen gade m ' gade. '5: 20.'
  
  
  — Li pral kay nan nenpòt ki minit."
  
  
  Nou te pran ralanti asansè pou planche a wityèm. Mwen te pran Reine soti nan pòch li epi li mete l ' nan m pòch levit, m dwèt nan sou deklanche la. Penny a machwè fèrme lè li wè Luger. ", Kite a jis rele li yon woutin prekosyon," mwen te di. "Mwen pral yo dwe youn nan premye jwenn soti nan asansè la."
  
  
  Penny nodded. Lè asansè a te sispann, mwen chita bò tab la dèyè m ' valiz ak anpil atansyon louvri pòt la. Si yon moun te ap tann nan koulwa a, yo ta gen tire nan yon ti, ba sib pou jwenn nan krak la nan pòt la. Lè sa a, li ta pi bon dwe reyèlman bon ak vit.
  
  
  Mwen pouse pòt la louvri, epi gade soti nan lòt bò a. "Li nan ki an sekirite," mwen te di.
  
  
  Penny te gen yon seri kle pare. "Rete lwen pòt la, lè ou louvri li," mwen te di l. "Ak kite m' ale nan premye an."
  
  
  Moman sa a pòt la louvri, mwen reyalize ke apatman-an te vid. Li te plen ak lè rasi, ak pousyè motes pandye prèske imobilité nan limyè ki filtre nan fenèt yo nan kouche wisps. Penny fèmen pòt la dèyè nou. 'Papa a?'Pa gen okenn!' li te di.
  
  
  — Mwen pa panse ke li nan kay la, " mwen te di, mete zam la ale.
  
  
  "Byen, li pa pral dwe lontan, lè sa a," li te di. Li louvri fenèt yo ak vide m ' yon vè nan Filip Doane sherry. "Sa se tout sa nou genyen," li te di.
  
  
  "Li nan tout dwa," mwen te di.
  
  
  — Ki sa ki lè li?"
  
  
  "Mwatye sot pase senk."
  
  
  "Fè tèt ou konfòtab," li te di. "Mwen pral pran yon douch ak chanje. Si li te rive pandan y ap mwen ale, ou pral gen pou prezante tèt ou.
  
  
  Mwen leve kanpe, demare m 'mare, ak yo te kòmanse unbuttoning chemiz m'.
  
  
  "Mwen ta pito ou dakò ak sijesyon yo ak mwen te kapab pran yon douch tèt mwen," mwen te di.
  
  
  Mwen te pran men l'. Li te ban m 'yon mychan gade ak mennen m' desann sal la.
  
  
  "Ou renmen k ap viv danjerezman, pa ou?"
  
  
  "Ou kapab di ke," mwen te di.
  
  
  Li giggled. "Mwen menm mwen pa asire w ki sa ki pral rive li lè li vin lakay yo epi nou ap toujou nan douch la."
  
  
  — Nou ka di hello, " mwen sijere.
  
  
  Twalèt la spacious te gen yon pran yon douch. Nou te pran wete tout rad sou nou yo ak te ale anba yo. Mwen te admire tou sa ki nan kò l ' ankò.
  
  
  "Ki jan ou vle li?" — Ki sa ki se li? "li te mande, men l' sou tiyo yo.
  
  
  "Cho epi fò," mwen te di.
  
  
  Yon kouran byen file piki soti nan douch la se awozaj la kapab. Mwen te pwan savon, ak pyès lajan yo te kanpe anba a kaskad, pwatrin li yon ti kras bourade kont mwen yo ye. Mwen kite savon an dousman glise desann l ' tounen. Bra l 'rive jwenn deyò epi yo rale m' nan li. Li mete men l 'sou zepòl mwen ak te kanpe la avè l' ak janm yon ti kras apa, jan mwen te trase yon santye nan kim ansanm, epi ant tete l'; ak lè sa a, menm pi ba yo, sou li nan vant plat epi retounen ak lide ant kwis li.
  
  
  "Mwen vle fè ou beny eponj," li te di, peze kò li kont m', li lis, mous kò rippling alantou m'. Mwen fwote kont li. Li te souri paresezman nan m', l ' je lajè.
  
  
  "Lave m'," li te di. "Lave m' toupatou."
  
  
  Men l ' fèmen nan kou mwen. Mwen te rive jwenn deyò epi leve pye l 'yo jiskaske yo te sou mwen ranch yo, lè sa a, pouse l' tounen kont miray la twalèt ak antre nan li. Yon limyè, long "o" chape bouch li. Ak lè sa a, nan pwòp nou an bwa yo, ap koule tankou dlo linivè, nou te kreye yon move navige, ak lè sa a, yon toubiyon nan pou aspirasyon irézistibl, nan ki nou yo te pase tou epi yo disparèt nan yon toubiyon nan pi bon kalite eksitasyon.
  
  
  Kèlkeswa kote nou te, nou tounen tounen nan son an nan dlo k ap koule sou nou mele nan kò nou.
  
  
  "Mwen te asire w ke li te isit la," jounen travay di lè nou tounen tounen yo sal la ap viv.
  
  
  Mwen fini mwen bwè ak limen yon sigarèt. Mwen pa t vle di l sa mwen te panse ankò.
  
  
  Penny deplase enkyetid nan chèz li. "Petèt li nan travay anreta," li te di nan dènye. — Apre yo tout, li pa t ' gen li te ye mwen te vini lakay jodi a.
  
  
  Mwen pa t ' di anyen. Li te pwobableman deja yo sispèk menm bagay mwen te fè, men li toujou pa t ' vle kwè li. Penny Dimanch maten byen bonè pa t ' fou.
  
  
  "Mwen pral rele biwo l' yo," li te di. Te gen yon telefòn nan sal la. Mwen tande li rele youn nan nimewo a, lè sa a, yon lòt. "Santral," li te di. "Mwen jwenn yon oto-repons nimewo sa a mwen ap eseye rive jwenn, se dekonekte. Mwen kwè ke sa a yo dwe yon erè. Mwen tande non l ' an kantite, epi te gen yon moman de silans anvan li te pale ankò. — Èske ou se absoliman asire w ke?" Mwen pa t ' tande repons la, men mwen te konnen li te vrè.
  
  
  Li te vini tounen nan sal la ap viv ak gade nan m'. "Yon bagay nan sa ki mal," li te di.
  
  
  Mwen te vide mwen an vè. 'Mwen konnen sa a pral sou.'
  
  
  — Ou te konnen yo tout ansanm, ou pa t'?" li te di.
  
  
  Mwen nodded. — Mwen panse ke papa ou se ke yo te kenbe an otaj." Dr Inuris kenbe ou isit la pou asire w ke papa ou pa t ' fè anyen ki pou anpeche ke dènye minit lò vòl. Lè li pèdi ou, li ak zanmi li yo te rive nan soti nan papa ou a fè asire w ke ou pa t ' fè anyen pou gate plan yo.
  
  
  "Men, osi lwen ke li te konnen," jounen travay te di, "mwen pa t' konnen anyen sou sa ki te ale sou ant l 'ak papa m'."
  
  
  "Lè gen kenz milya dola dola nan mennen, yo pa pran okenn chans," mwen te di. Ak san konte, li nan kounye a sou $ 45 milya dola. Kenz milya dola a se pri a ofisyèl yo kalkile soti nan trant-uit dola pou chak ons ke gouvènman an peye pou lò. Nan yon mache lib, pri a se prèske twa fwa pi wo."
  
  
  Penny siflan. 'Ki sa nou fè kounye a?'
  
  
  — Èske w gen okenn lide ki jan papa ou toujou kontakte doktè?" Inuris?
  
  
  Li ap tranble anba pye tèt li. "Pa gen okenn,"li te di," li pa t 'di m'."
  
  
  "Bay eta a nan kay la,"mwen te di," li pa t ' lide."
  
  
  "Petèt yo pa t' pran l ' soti isit la," jounen travay te di, " petèt nan biwo an."
  
  
  Mwen souke tèt mwen. "Mwen ka fè sa ki mal," mwen te di, " men, twò anpil ale mal nan yon bilding pou biwo. Gen asansè yo operatè yo ki tou pre. Gen twò anpil moun tout kote, nan antre, ki nan lari yo, ki moun ki ka wè epi sonje yon bagay. Bilding rezidansyèl yo pi bon, nan peyaj yo. Moun ki ale sou pwòp biznis yo. Li ta dwe pi fasil, epi anpil mwens ki riske pran papa ou yo nan pwòp kay la. Bay tan an diferans ki genyen ant kote sa a ak nan Ewòp, li pa t 'difisil pou Inuris' zanmi yo jwenn isit la yo byen bonè si doktè a rele yo nan ayewopò an.
  
  
  — Ak ki kote yo ta pran l'?"
  
  
  "Mwen pa konnen," mwen te di. — Men, apre sa ou te di m ' sou papa ou, li se ki kalite moun ki pran plezi nan kite yon plon yon kote."
  
  
  "Ou ap dwat," jounen travay te di. 'Men ki kote?'
  
  
  "Ou te di li," mwen te di.
  
  
  Penny a je yo selansa nan sal la. "Tout bagay sanble egzakteman menm bagay la," li te di. Mwen ta ka gen remake si sa te ka a. Li se vrèman byen òdone. Li rantre l ' anba pye l nan chèz la ak rkrokviye moute dejectedly.
  
  
  "Panse sou li," mwen te di.
  
  
  Penny fèmen je l'. Sal la te trankil. Nan fenèt la ki neglije nan larivyè Lefrat la Hudson, mwen te kapab wè boul la zoranj nan solèy la anviwònman lumineux jis anwo orizon an. Mwen gade m ' gade. Li te sis è New York tan. Bank yo atravè Amerik yo te fèmen. Mond lan te ou kalm, ak ki an sekirite, nan omwen jouk denmen. Ak lè sa a, petèt panik yo mete yon fen nan tout bagay.
  
  
  Toudenkou Peni vole kanpe. "Mwen jwenn li," li te di.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Chapit 13
  
  
  
  
  Mwen vole moute nan chèz mwen an.
  
  
  'Sa fè ou vle di?'
  
  
  "Mwen konnen kote li pral kite ke siy," li te di. "Si li bò gòch li."
  
  
  'Ki kote?'
  
  
  "Bwat G".
  
  
  Mwen gade l ' questioningly.
  
  
  "Sa kòn elefan bwat yo ki fin vye granmoun Ji a te bay papa m' lè li te kite peyi Lachin. Nan li, li te kenbe tout l ' yo sekirite. Si li te kite yon siy yon kote, li dwe nan bwat sa a.
  
  
  "Ki kote sa a bwat?"
  
  
  "Nan chanm li," jounen travay di, e yo te deja ap bat vit vit desann sal la apre li.
  
  
  Li te tounen nan yon minit. Li te yon bèl moso nan travay, yon rektangilè ivory ka, chak pous nan kote sa yo ak tèt dekore avèk bèl relyèf nan w pèdi tout bèt imajinab. Penny te bay li nan m'.
  
  
  Mwen te pwan kouvèti a epi rale. Bwat la te rete byen sere fèmen. Penny gade nan m ' pityingly.
  
  
  "Li pa sa ki fasil," li te di. "Gee, te gen plezi kolekte bwat yo ki te plen ak pezeul, sonje?"
  
  
  "Ki jan li louvri?"
  
  
  "Mwen pa konnen," te repons lan.
  
  
  "Nou gen de opsyon yo chwazi nan," mwen te di. "Nou ka swa kraze li, ki mwen pa ta vle yo fè, oswa nou gen yo revele sekrè sa a."
  
  
  "Li a twò ki gen anpil valè yo kraze," jounen travay te di. "Papa m' pa janm ta padonnen m'."
  
  
  "Karant-senk milya dola tou se trè enpòtan," mwen te di. "Apre sa, mwen absoliman rayi nenpòt ki moun ki ap eseye vòlè nan gouvènman Etazini an. Swa nou jwenn soti byen vit, oswa Filip a kontribisyon fixing yon anpil nan pwoblèm la se yon pil nan kase kòn elefan.
  
  
  Mwen ranmase bwat la ak anpil atansyon, yo vire li sou nan men m'. Mwen patted kouvèti a, anba, ak bò yo. Mwen klike li. Mwen pense ak te santi kwen yo. Mwen te eseye frapan ak frapan konbinezon. Mwen ap tranble anba pye l'. Pa gen anyen travay.
  
  
  Mwen gade nan Peni. 'Nenpòt ide?'
  
  
  Li ap tranble anba pye tèt li. Kèlkeswa sa li se, li yo pral gen tou de senp ak konplèks. Sa ki te Gee nan fason . Ba ou yon pwoblèm ki te sanble fò anpil konplike, men solisyon an ta toujou dwe fikse ou dwat nan figi an.
  
  
  "Fikse w nan fè fas a tout tan," mwen repete. 'Bon.
  
  
  Se pou yo asime ke sa a se "solisyon".
  
  
  Bwat la te sou jenou m'. Mwen gade kouvèti a. Pa gen anyen men bèt yo. Lyon, tig, makak, panther, lama, elefan, koulèv, lous, giraffes, bazann, balèn, chwèt yo, goriy, antilòp.
  
  
  Penny ri.
  
  
  'Ki sa ki se li? Mwen te mande, gade nan li ke li bese atè yo enspekte bwat la.
  
  
  "Oh, mwen te jis panse sou fin vye granmoun Ji . Li te pwobableman ta gen te renmen ke. Wè bwat la li te fè pou ti gason an ti kras te tèlman twoublan.
  
  
  "Mwen ta gen anpil kontan si fin vye granmoun Ji te kole nan ki pi senp ke trik nouvèl yo," mwen te di.
  
  
  "Men, li la ki senp, ki" Peni an te di. 'Mwen si ke.'
  
  
  "Mwen pral ba w kenz minit yo rezoud li, ak lè sa a, mwen pral kraze l' an moso," mwen te di. "Nan entre-temps la, wè kote ou ka jwenn yon plim ak papye."
  
  
  Penny te tounen nan yon moman.
  
  
  Mwen te kòmanse konte. "Ekri li desann," mwen te di. "Senkant-kat bèt moute gen. Trèz sou chak bò. Pa gen anyen nan pati anba nan. Yon total de yon santèn ak sis. Sis lyon. Uit elefan. Makak, senk. Lous, twa. Koulèv, senk. De chwèt yo. Balèn, kat. Lama, senk. Twa giraffes. Yon panther. Goriy, kat. Buffalo, senk. Senk makak ak twa kwokodil.
  
  
  Mwen te kenbe konte. Penny kenbe ekri jouk tan mwen te di, " Sa a tout."
  
  
  "Ansanm," li te di. "Ke sa a yon total de yon santèn ak sis."
  
  
  Mwen te pran lis la nan men li ak etidye li pandan y ap li te gade sou zepòl mwen. — Ou wè anyen dwòl?" Mwen te mande.
  
  
  Penny ' ap tranble anba pye tèt li. "Pa gen anyen pi plis pase yon lis envite pou yon Noe a Bwat kontra a pati," li te di.
  
  
  "Petèt yon pati kite nou," mwen te di. "Lè yo rive, tout moun dwe debake, nan pè."
  
  
  Penny te toujou ap chèche nan lis la ak anpil atansyon. "Lè sa a li pral difisil.
  
  
  'Sa fè ou vle di?'
  
  
  "Pou panther a ak badger," li te di. "Gen a se sèlman youn nan yo. Èske ou panse yo konnen yon bagay?"
  
  
  Lè sa a, mwen te wè li. "Ou ap dwat, yo konnen yon bagay. Tcheke yo deyò.'
  
  
  "Mwen pral pran yon gade, ki" Peni an te di.
  
  
  — Ou pa t ' avi anyen sou yo?"
  
  
  "Li pa gen anyen espesyal," li te di. "Eksepte ke gen se sèlman youn nan yo ak plis pase lòt moun."
  
  
  Mwen te pran lis la nan men li. Mwen te kenbe bwat la nan yon men ak papye nan lòt la. "Tout dwa," mwen te di. "Gen plis pase de bèt yo pou chak bèt, ak twa eksepsyon."
  
  
  "Wi," li te di. "Yon pè nan chwèt yo, yon panther ak yon badger."
  
  
  'Kòrèk. Ki sa ki se chwèt yo?
  
  
  "Senbòl nan bon konprann," li te di.
  
  
  "Ankò." Ki kote yo chwèt yo?
  
  
  "Dwa sou panther a ak badger," li te di. 'Dwa?'
  
  
  "Panther a ak badger," mwen repete.
  
  
  Penny a fwon ride.
  
  
  "P ak D," mwen te di. "Inisyal yo nan Filip Doane."
  
  
  Mwen klike sou panther. Pa gen anyen ki te pase.
  
  
  "Oh, Nick," jounen travay te di dousman.
  
  
  "Pa bay moute," mwen te di. — Nou ka eseye yon lòt bagay."
  
  
  Mwen mete yon dwèt sou panther a ak lòt la sou badger. Mwen gade nan Peni. "Isit la li se.
  
  
  Mwen klike li. Tou de bèt yo diminuer anba dwèt mwen. Te gen yon bouke anpil klike sou yon kote andedan bwat la. Mwen te pran men m ' lwen ak kouvèti a déja louvri. Filip Don a tip te youn nan premye nou te wè.
  
  
  
  Chapit 14
  
  
  
  
  Li pa t ' anpil, men li te ase: yon moso papye blan ak nwa blòk lèt yo.
  
  
  Fu Kuan Yeon Acrobat Troupe. Koulye a, nan chante Chante Min Teyat .
  
  
  Nan yon sèl kwen, nan yon ti, pwòp, men ki pyès lajan rekonèt kòm papa l', te tan an ak dat la.: 8: 05 am Dr Inuris gaspiye pa gen tan. Kòm mwen te sispèk, li te pwobableman rele kolèg li soti nan Bèl Ayewopò a ak te di l ' pou te chwazi Filip Doane kòm vit ke posib. Li pral kenbe eksplikasyon an jouk li rive nan New York.
  
  
  Se konsa, yon moun dwe gen peye Filip Pa yon vizit byen bonè sa a maten. Li te pwobableman vijilan, men se pa vijilan ase yo kenbe nonm lan fin vye granmoun soti nan mete papye a nan la ivory bwat; pwobableman pandan y ap li te abiye.
  
  
  "Vini non sou li a," jounen travay te di.
  
  
  'Pa tèlman vit.'Soti nan gade la sou figi m', li te konnen mwen pa t 'vle l ' ak m'.
  
  
  — Ou pa ap ale deyò pou kont li, èske ou?"
  
  
  "Mwen pè mwen pral gen yo," mwen te di. "Nou ap fason pati isit la, nan omwen tanporèman."
  
  
  "Mwen vle ale, Nick," li te di. — Mwen te mete ou isit la. Epi li se papa m'.
  
  
  Mwen souke tèt mwen. "Le pli vit ke li vin fè nwa, mwen pral ale nan teyat ak pike alantou yon ti jan.
  
  
  Mwen konnen sa a teyat. Li se sitiye nan junction de Bowery ak Chinatown. Ou ta kanpe deyò twòp gen.
  
  
  'Se konsa, sa?'Petèt nou ta dwe fè yo konnen, nou ap isit la.' Petèt sa a pral fè lasisiy yo soti.
  
  
  "Ak ta kwè ke k ap pase," mwen te di. "Ki sa ki si yo kenbe nou tou de?"
  
  
  "Yo genyen ak nou pèdi," li te di ak yon osman.
  
  
  "Mwen pa kapab peye li," mwen te di. "Ak Etazini yo gouvènman an, twò. Sa a se pa yon jwèt kote "demen" ou jwenn yon lòt chans. Si yo genyen yo epi nou pèdi, li nan fen a nan pa sèlman ou, m', papa ou, men anpil nan lòt moun kòm byen. Dr Inuris ak zanmi l ' yo dwe yon ti kras pè kounye a. Ou sove, epi li te gen yo pran papa ou an otaj se ase deranje plan yo, pou fè yo nè yo. Tanpri note ke Dr Inuris te eskli ou nan tretman pou kèk rezon. Sa a lò ègzist se apochan pi gwo pwen li yo. Nan moman sa a, yo ap pa sèten ki kote nou ye, men omwen yo ta dwe sispèk ke nou ap sa ki lakòz pwoblèm yo. Se konsa, gen se yon chans yo ke yo pral pi vit operasyon. Si nou fè yon erè nan kalkil nou an, yo pral yo dwe gratis kòm zwazo yo, ak dezas pral rive Etazini yo, kòm li pwobableman pral rès la nan mond lan. Mwen pa panse ou vle sa a yo dwe sou konsyans ou, Penny Solèy leve.
  
  
  Li bese je l'.
  
  
  "Gade, ban m' jouk nèf demen maten. Si m ' pa tounen lè sa a, rele la pou Laprès Jwenti ak Fil Sèvis nan Washington ak mande pou yon nonm yo te rele Hawke. Di l ' tout sa ou konnen. Lè sa a, fè tou sa ou vle. Sa a tout sa mwen mande ou. Omwen nan fason sa a ou pral gen yon chans pou yo wè papa ou yo ankò.
  
  
  Penny nodded nan akò. "Ki sa ki nan pral rive nou la a, Nick?" Li bourade l ' chofe kò a kont mwen yo ye.
  
  
  "Pa enkyete," mwen te di. "Mwen jis vin chonje ke mwen gen yon bagay yo viv pou."
  
  
  Li pa t ' kapab ede, men souri. "Lè sa a, eseye sonje sa a," li te di.
  
  
  "Li pral distrè m' twò anpil," mwen te di.
  
  
  Li te pran yon etap lwen soti nan mwen. "Koulye a, jwenn pare pou yo kite," li te di.
  
  
  Mwen te pote yon limyè blazer, fè nwa pantalon gri, ak yon ble fonse roulé mwen ta pran yo soti nan valiz mwen. Wilhelmina, Hugo, ak Pierre te ale nan kote ki abityèl li yo, epi mwen rantre yon kèk razwa lam yo nan ranpa yo nan mwen roulé.
  
  
  Penny lage m'. "Dwe fè atansyon, Nick," li te di.
  
  
  "Pa kite nenpòt moun ki nan men m'," mwen te di.
  
  
  "Pa enkyete," li te di.
  
  
  Petèt li te chante Chante Min Teyat nan plezi a nan nineties yo sa ki te yon frape , men, mwen doute ke li. Yon sèl bagay te sèten: si li te gen tout tan tout tan te gran jou de glwa li, an konsideran li tout tan tout tan te genyen, li te dwe yon bon bout tan de sa. Nan gwo, fin vye granmoun, kare kare bilding lan te sanble yo dwe kache nan lonbraj la nan Manhattan Bridge, ki vout sou li. Li te nan konstan semi-fènwa, tankou si timid yo montre koripsyon ki te tonbe sou l ' sou ane yo.
  
  
  Li te pèdi li yo gwo etap sa pibliye depi lontan ak sèvi kòm yon fim teyat pou pifò nan ane an. Oke, ankò, se pa ka a lè Hollywood envite yo ap chèche pou pi devan pou kreasyon yo. Te gen fin vye granmoun Wèstèrn ak bon mache enpòtasyon soti nan endistri a fim Hong Kong. Acrobat soti nan Taywann yo te pran etap la yon fwa oswa de fwa nan yon ane. Aparamman, onè tan sa a te ale nan Kuan Yeon eskwadwon.
  
  
  Mwen akoupi sou tè a, do-kay, pirin nan youn nan pousyè fenèt tabatyè. Pi ba m ' yo, sou sèn, mwen te wè yon nonm wete ren an ak yon ti fi nan yon fè-tounen rad bese tèt yo odyans la. Te gen yon ba-kle wonn nan aplodisman.
  
  
  Yo vole tounen moute sou sèn epi yo te kanpe lwen apa ki soti nan chak lòt. Gen yon ti fi sou yon sèl bò ak yon nonm sou lòt la. Sou fè a an bwa tab te yon bòl nan tasseled flechèt.
  
  
  Ti fi a te pran soti yon sèl ak tounen vin jwenn nonm lan ki moun ki te gen l ' tounen nan li. Li bese bra l', epi jete nan frenn nan do l 'ak tout l' ta ka. Flèch la pran tranble nan tout kò l', ak yon gout nan san ki te vin soti nan anba po l ' yo.
  
  
  Mwen gade yon ti kras plis, lè sa a, ak anpil atansyon te mache atravè bitume do-kay. Te gen yon lòt du ki te bezwen yo dwe eksplore. Li te ki graj, men se pa opak, ak kap desann nan la fin vye granmoun glas ki te fè m ' batman kè ki akselere. Dr Lothar Inuris te kanpe nan chanm nan ki anba a m'.
  
  
  Li pa t ' pou kont li. Li te nan konpayi an nan de lòt moun. Malgre ke mwen pa janm te wè nan swa nan yo anvan, mwen rekonèt yo imedyatman. Mwen te wè foto yo nan O dosye.
  
  
  Youn nan yo te bèl wotè ak mens, cheve tranble ak nwa ak yon nwa, bèl figi. Mwen imedyatman rekonèt li kòm Don Mario Prensip. Si mafya a te gen yon ekip foutbòl, li ta dwe tèt la buteur ak jwè foutbòl nan ane a nan menm tan an. Li te soti nan yon nouvo lokal; li te fèt nan peyi ETAZINI an, byen-edike, entelijan, ki gen eksperyans ak difisil. Li pa ta sèvi ak misk l 'kote li te kapab sèvi ak lide l' yo. Li te konnen lalwa moyiz la andedan deyò epi yo eksplwate chak brèch li te kapab jwenn. Ou ka sispèk l ' nan anpil nan bagay sa yo — vòl, prè sharking, dwòg, pwostitisyon, ak jwèt aza - men, pwouve ke li. Yo rele l ' "prince la," epi yo menm yo fin vye granmoun don peye peye lajan taks bay l ' yo. Yo te fin vye granmoun, chen fin vye granmoun ak ke trik nouvèl. Prince la te konnen sa ki nouvo. Li te konnen ki jan yo blanchiman lajan sal lòt bò dlo. Li te konnen ki jan yo enfiltre kò yo ak pran sou biznis legal la san yo pa mangonmen sou lalwa moyiz la. Li te konnen tout ke trik nouvèl ak enkonvenyans yo nan polis la, ak yon mil ak yon sèl fason pou fè pou evite yo. Si yon moun te apre 45 milya dola lò, prince la nan patisipasyon vrèman fè sans.
  
  
  Pa gen mwens enteresan an te twazyèm nonm sa a nan sal la. Li te gen yon rable, pwisan kò yo ak plat karakteristik lè lalin lan te plen. Menm san yo pa inifòm l', li te fasil rekonèt. Shin Si Voen, oswa olye, Kolonèl Shin Xie. Li travay nan Chinwa Lame a sèvis Entèlijans yo, te grandi nan Lwès la, ak te resevwa yon ekonomi degre soti nan Oxford. Militè, li te konsidere kòm yon stratèj briyan. Li te touche yon repitasyon kòm tèt la nan yon tèt-dan ajans entèlijans li te ye kòm Moonrise deyò Macau nan ane 1950 yo. Li te òganize militè entèlijans operasyon yo nan Kore di Nò ak Hanoi. Ris entèlijans yo konsidere l ' pi danjere Chinwa ajan yo te tout tan tout tan rankontre. Li te di ke li te kòm fre kòm li te briyan, ak jan anbisye kòm li te frèt-vigoureu. Koulye a, sou sa w pèdi lapè sezon prentan aswè a, li te jwenn tèt li nan yon minables Manhattan teyat, ak jije pa gade sou figi l', li te fache anpil.
  
  
  Mwen pa t ' kapab tande sa ki Kolonèl Peche te di ke li te chita nan yon dwat-apiye chèz dèyè yon tab an bwa nan yon chanm vid, men gen te gen okenn trompe sijè a nan kòlè li. Figi l ' te contorted ak kòlè. Nwa san koule jis anba a po l', epi kòm li te pale, dwèt endèks la nan men dwat li selansa yon zo frenn nan direksyon Lothar Inuris.
  
  
  Prince la te kanpe bò lanmè a, bra janbe lòt, epi te souri dedeyezman nan trèt doktè.
  
  
  Inuris ki te fèt soti men l ' nan Kolonèl nan yon jès nan rekonsilyasyon. Men, Chinwa yo pa t ' vle konnen. Dr Inuris te eseye pale, men Kolonèl Peche vole kanpe, epi te kriye byen fò l ' yo pwen desann sou tab la. Mwen pa t ' tande yon mo. Pa menm son an nan Kolonèl Xing a pwen sou tab la ta ka tande.
  
  
  Men, mwen ta devine sa ki te ale sou. Dr Inuris retounen nan vil la e li te bay Riviera an detay nan l', antrepriz echwe. Ak Kolonèl Peche te reyaji atandri. Li te gen yon repitasyon pou yo te yon pèrfèksyonist. Lè sa a, li te eksploze. Inuris te yon moun fou. Wòl li nan operasyon an te senp ase: kenbe la ti fi ale. Koulye a, li te pèdi plan an. Pa yon fwa, men de fwa. Epi, koulye a li kouri ale. Pa mansyone ke nòb Ameriken Nicholas Anderson moun ki te vin pote l sekou l'.
  
  
  Kolonèl Peche a te sispann mache. Men l ' te fè découper mosyon yo menm jan li te pale. Dr Inuris te eseye yo dwe kòm évident ke posib, ki se enpòtan nan yon chanm ak sèlman twa moun.
  
  
  Mwen te renmen wè Dr Inuris jwenn bat yo moute. Li te resevwa sa l te merite a-yo ak plis, men, gade pou kont li pa te pral pran m ' yon sèl etap pi lwen.
  
  
  Kolonèl kalme desann. Li te ale tounen nan biwo li. Li limen yon bon bout sigarèt, pran yon gwo souf nan lafimen, ak dousman kònen li soti nan epè l ' twou nen. Lafimen an te ap koule tankou dlo a an de egal sous dlo. Li kòmanse te kòmanse pale ankò.
  
  
  Mwen mete zòrèy mwen an lukarn ankadreman, men mwen pa t ' kapab tande anyen. Ak jan mwen te ak anpil atansyon akoupi atè a lukarn, apiye sou li ak yon sèl men pou balans, mwen te santi youn nan fenèt la deplase anba dwèt mwen. Mwen te deplase pi lwen lwen, pirin nan sal la. Pa gen yon lòt te sanble yo te tande anyen. Kolonèl Xing tou senpleman kontinye kòm anvan.
  
  
  Dwèt mwen eksplore ki lach vè. Mastike la kenbe l ' nan plas la dwe gen sèk ane de sa. Glas la te deplase fasilman. M deplase men m', ak Hugo a, talon, diminuer nan men m'. Mwen te an silans, yo te kòmanse koupe mastike. Lè sa a, mwen ak anpil atansyon mete kouto a lam yo anba an bwa ankadreman ak fòje li. Mwen leve vè ak pwent an nan mwen ti kouto epi pran li soti. Koulye a, mwen tande Peche a vwa . "Pou kounye a, nou jis bezwen pou avanse pou pi sou. An jeneral, tankou sa a moun sòt "- montre yon dwèt nan doktè a, Inuris - ", swiv sa pou nou fè kòrèkteman." Li te pran yon lòt trennen sou lafimen ki soti nan sigarèt l 'yo ak kònen li soti ankò nan twou nen l' yo. "Fondamantalman, nou gen yo aji kòm si sa a ti fi ak Mesye Anderson pa egziste. Yo pouvwa poze yon menas a operasyon nou, men, gen tou se yon posibilite pou ke sa a se pa ka a." Li voye je nan Inuris. — Ou panse ke sa a ti fi pa konnen anyen sou nou operasyon. Mwen espere ou te gen li dwat. Kòm pou sa a Anderson, prezans li sanble pa gen anyen pi plis pase yon konyensidans malere. Nan nenpòt ka, li twò ta kounye a yo mete yon fen nan plan nou yo. Gen twòp nan mennen pou tout moun nan nou, epi nou yo kounye a se fèmen nan fen an.
  
  
  "Sepandan, mwen kwè ke kèk chanjman sa yo nesesè." Li te fini sigarèt l ' yo. — Mwen pral diskite sou li avèk ou nan yon kèk minit." Men, an premye "— li te resevwa moute soti nan chèz l', te pran yon vid pake sigarèt nan soti nan pòch li a, ak frwase li moute — " mwen bezwen kèk sigarèt. Li te kite sal la.
  
  
  Mwen te kenbe kap. Dr Inuris gade nan Don Mario. Youn nan moun sa yo efreyan, segondè- ' al moute kan, nève chuckles chape soti nan warty gòj. Nè l 'yo te yon ti kras mwens tansyon lè Kolonèl Peche pa t' nan sal la. Don Mario gade nan l ' frwa.
  
  
  "Pa enkyete," Dr Inuris te di l ' la. 'Tout bagay yo pral amann. Mwen konnen ke pou yon reyalite.
  
  
  Don Mario tann yon tan long anvan ou reponn. Vwa l ' te plen ak degou. "Pa jwe nan nenpòt ki sillier pase nesesè yo," li te di. "Tout te ale byen jiskaske ou deside ke ou ta dwe renmen l'."
  
  
  "Tout bagay pral vin amann," Inuris te di. "Pa enkyete w.'
  
  
  "Koute," Don Mario te di, " tout moun ki moun ki gen yon bagay yo enkyete sou, w ap premye moun ki enkyete sou. Si anyen ale mal, ou pral gen enkyete sou m ' ak Kolonèl Peche, ou pòv bata a, depi w ap isit la. Men, si ou pa fè sa, gen nan toujou yon bagay pou enkyete sou."
  
  
  "Ou ap wè," Dr Inuris te di. 'Tout bagay yo pral amann. Mete konfyans mwen. Asime...'
  
  
  Mwen pa t ' tande tout rès la. Nan pwochen an dezyèm, mwen pou l respire sispann kòm yon chèn metal fèmen alantou gòj mwen. Kòm mwen plede goumen pou lè anba chiriji presyon nan chèn lan mòde nan kolye a mwen chanday, men mwen enstenktiv te rive pou luger. Lang mwen déja soti nan bouch mwen. Je m ' te sanble ke yo vole ak doulè. Yon kote nan m 'oksijèn-prive nan sèvo, mwen te konnen ke yon sèl la dèyè do m' te lè l sèvi avèk la ki ka touye moun nunchucks se konsa renmen anpil nan avyon de gè karate.
  
  
  Chèn ant de manch prese lavi sa a ki soti nan m'. Men, men m ' te toujou sou zam la.
  
  
  "Pa gen okenn, pa gen okenn, Carter, sa a se pa ale nan travay," yon vwa te di. Lè sa a, te gen yon byen file kalòt do a nan tèt mwen ak yon flash nan degoutan limyè mwen anvan m ' te anglouti nan fènwa.
  
  
  Chapit 15
  
  
  
  
  Lè mwen avèg konsyans, mwen jwenn mwen kouche sou planche a nan yon ti sal dèyè sèn nan. Men m ' ak pye yo te mare, ak do a nan tèt mwen te santi m tankou yon moun ki te estime li desann ak yon sab. Kolonèl Peche yo, Don Mario, ak Inuris te kanpe ak gade nan m'.
  
  
  — Èske ou santi yon ti kras pi bon?" Kolonèl Peche yo te mande.
  
  
  Mwen ak anpil atansyon deplase tèt mwen retounen ak lide. "Mwen pa panse ke anyen a kase," mwen te di.
  
  
  Kolonèl Peche limen yon sèl nan tan l 'yo sigarèt epi kite fimen fwit nan twou nen l' yo. "An reyalite, ou merite yo mouri," li te di. "Si sèlman paske ou te se konsa neglijan. Negligans nan travay nou an, se akseptab, ou konnen. Epi li te trè neglijan nan ou rale ke fenèt soti nan lukarn. Te gen li tout tan te rive ou ke lè ou retire glas la, fraîcheur la nan lè a nan sal la ogmante? Plis jisteman, yon ti koule lè. Men, group la se ase klè lafimen ki soti nan twou nen mwen. Mwen obsèvasyon nan lafimen ki te sove lavi m ' plis pase yon fwa." Li te souri. "Ou kapab di ke mwen se youn nan moun yo kèk nan mond lan ki moun ki fimen pou sante yo."
  
  
  "Si mwen te kapab, mwen ta banza pouvwa ou nan obsèvasyon, Kolonèl," mwen te di. — Men, mwen pè ke sa a yon ti jan difisil nan sitiyasyon aktyèl mwen an."
  
  
  "Mwen pral pran sa yo ki te panse, Carter," li te di. Li glared nan Dr Inuris. "Wi, li nan Carter, ou moun sòt. Nick Carter, pa Nicholas Anderson. Li se yon ajan nan AH.'
  
  
  Dr Inuris louvri bouch li. Don Mario ap veye nan sipriz.
  
  
  -"Mwen te gen okenn lide -" Dr Inuris te kòmanse.
  
  
  'Trankil! Kolonèl Xing koupe l'. "Nan kou ou te gen okenn lide. Sa sèvo ou se nan dwa ou yo, ou antre / mitan janm, petèt toupatou, men tèt ou. Se konsa, ou te panse li te jis yon touris, yon olye gallant, meddlesome nonm ki moun ki te pase pou yo vini nan sekou a nan yon jenn fi nan detrès? W ap menm plis nan yon moun sòt pase mwen te panse. Nonm lan se non Nick Carter. Chak pwòp tèt ou-respekte ajans entèlijans sou Tè a te gen yon dosye sou li. Li se yon mèt asasen soti nan RACH . Kolonèl Peche gade nan m'. "N3, se pa li?"
  
  
  Mwen pa t ' di anyen e yo te eseye pou yo avanse pou yon pozisyon chita. Tèt mwen te bate.
  
  
  "Anplis de sa nan aparans li," Kolonèl Peche kontinye, kòm si yo pa bay yon konferans, "Carter se tou li te ye pou l' depo zam. Luger, li te ye kòm Reine. Li te pran li leve soti bò tab la ak balanse l ' la nan yo. Li te repete pèfòmans. "Yon ti men ki ka touye moun gaz bonm li te ye kòm yon Pierre."
  
  
  Dr Inuris nodded nan chak atik prezante l'. Figi l ' te tounen wouj, ak mwen te wè ankò batman kè a-tankou ble vè anba tanp lan. Li te vale yon anpil nan joure, epi li pa t ' renmen li. Li te souke ak kòlè.
  
  
  Toudenkou, li te demisyone pou pi devan ak kouri dèyè m ' nan zo kòt yo. Mwen tonbe ak woule lwen. Choute te manke m 'yo, men woule pa t' ede tèt mwen anpil. Gwo soufwans, mwen leve chita ankò.
  
  
  Kolonèl la te resevwa moute soti nan tab la. Li te gen yon ti kouto nan men l'. Pou yon moman mwen te panse li te sa ki annapre yo m', men olye li te demisyone sou Dr Inuris, ki moun ki te demisyone tounen jouk do l ' te kont miray la ak pa gen okenn lòt fason soti. Kolonèl Peche leve soti vivan kouto anba manton l ' yo. Li te pale trè avèk kalm, ki te sèlman te sèvi yo ogmante kòlè l'.
  
  
  "Koute ak anpil atansyon," li te di. — Ou te deja ki te koze nou ase pwoblèm. W ap gen chans mwen pa t ' touye ou ankò.
  
  
  Sèlman Onè m ' yo mande pou ke ou dwe pèmèt yo patisipe nan operasyon sa a. Men, si m ' te ou, mwen pa ta konte sou ki onè twòp. Se konsa, pran konsèy m 'epi pran swen l' trè byen: rete kalm. Pa prese a anyen; petèt ou pral siviv. Men, si w meprize konsèy mwen yo, mwen pral koupe ou degoutan gòj a san yo pa ezitasyon mwendr. Kòm pou Carter, mwen, epi mwen pou kont li, yo pral debarase m de l 'lè m', tanpri, epi yo pa anvan. Mwen fè tèt mwen klè?"
  
  
  Li ponctué kesyon an ak pwent an nan talon nan doktè a ak nan gòj. Mwen bourade desann sou Inuris 'kou jis ase yo grate l', men se pa pierce l ' yo. Doktè a je yo bulged. Li te jere yon curt souke tèt nan rekonesans.
  
  
  Kolonèl Peche te deplase ale nan men l ' ak rekòmanse nan plas li bò tab la. "Tout dwa," li te di. "Koulye a, mesye," li te di, fikse je l ' sou nou chak. "Kite a jwenn tounen nan pwen an. Anvan nou kite sal sa a aswè a, mwen vle tout moun yo kenbe jiska dat ak dènye devlopman yo. Li te souri ban mwen. "Ou menm, Carter.
  
  
  "Pa fè m' nenpòt ki favè, Kolonèl," mwen te di.
  
  
  'Yon favè? li ri. 'Diman. Kite m 'di ou yon bagay," li te di, apiye pou pi devan nan chèz l ' yo. — Ou pral mouri trè dousman ak anpil gwo soufwans. Ak mwen vle ou konnen ke kèk nan doulè sa a yo pral nan tèt ou. Kèk nan yo yo ki gen rapò ak kò ou, men mwen asire nou ke ki sa ki frape ou tèt ou pral definitivman dwe pi plis douloureux. Jiskaske mwen fè, ou pral t 'ap mande charite m' mouri. Ou pral kontinye ap mande."
  
  
  "Pa ka twò si sou ki, Kolonèl," mwen te di.
  
  
  Kolonèl Peche leve soti vivan men l'. "Tanpri, Carter, rezèv m' ou fanfaronad ak kite m ' kontinye ak sa ki mwen te di. Mwen pa pran swen ke ou ap chita isit la ak k ap patisipe nan konvèsasyon nou an jodi a. Mwen vle pou nou enfòme ou ke ou te echwe. Epi osi lontan ke ou ap viv la, oswa olye, te osi lontan ke mwen pèmèt ou pou yo viv, mwen vle konesans la nan echèk ou peze desann sou ou tankou yon gwo wòch, peze tout ap viv soti nan ou." Li bese vwa l'. "Mwen vle fè ou panse sou li, Carter, nan tan."
  
  
  Li te bat men l ansanm yo tankou si yo kraze yon période.
  
  
  "Kounye a se atik la premye se ti fi a."
  
  
  "Pa enplike l' nan sa a," mwen te di.
  
  
  "Fèmen moute, Carter," Kolonèl Peche te di. "Mwen ta dwe pi gwo a moun sòt si mwen pa t' pran avantaj de sòt de kolèg mwen yo, Dr Inuris. Ou chvalye tandans pa gen anyen fè avè m'. Menm ou yo ap gen admèt ke li ta ka saj yo pa yo pote l ' deyò.
  
  
  "Li pa konnen sou li," mwen te di.
  
  
  "Mwen kwè ke se li ki di verite a," Dr Inouris te di. "Li te di m' ke li pa t 'konnen anyen sou papa l 'relasyon ak m'."
  
  
  Swa Lothar Inuris te yon gwo moun sòt pase pou li gade yo, oswa li fou, lide a te toujou ebèje lide a nan pataje yon renmen fè nich yo nan yon kote ak l ' pèsonèl rezirèksyon Nicole Kara. Nan nenpòt ka, mwen pa t ' pran swen.
  
  
  Men, Kolonèl Peche konnen... "mwen te di w yo fèmen," li te di. Doktè a mumbled yon bagay sou ap eseye ede yo epi fèmen bouch li, men, a cringed anba Kolonèl Peche a mépris kontanple.
  
  
  "Pa gen okenn, Carter, mwen pè ti fi a ap gen yo dwe neutralize. Mwen di ou kòm yon kolèg. Mwen mande ou mete tèt ou nan soulye mwen. Sipoze, kòm ou di, ki ke ti fi a pa konnen anyen. Men, mwen ka ajoute ke mwen pa asime sa a, paske li te tou sipoze ke mwen ap mete konfyans ou, epi mwen pral pa janm mete konfyans ou. Men, kite a sipoze ke ti fi a pa konnen anyen. Sa se, pa gen anyen sou biznis relasyon ki genyen ant papa l ' ak Dr Inuris. Sepandan, gen se yon sèl bagay ke li pral dekouvri pi bonè oswa pita, si li pa te dekouvri li ankò. Kolonèl Peche nan je regardant unblinkingly nan m'. "Epi sa a, paske papa l' pa manke."
  
  
  Mwen te eseye kenbe figi m enpasibl.
  
  
  — Epi si li te jwenn soti, li ap pwobableman tcheke sou kote ke l'; envestigasyon sa a ap ankouraje otorite yo." Epi lè otorite yo te kòmanse kesyone l 'sou papa l', jenn dam pral pa gen dout di yo ke papa l ' te gen yon zafè ak Dr Inuris, doktè ki fè operasyon an sou li. Epi menm si li te sipoze yon fo idantite, konpetans li nan navèt l 'yo se sa yo ki reyèl l' idantite a pral byento sifas yo. Men, li pa t ' sèvi ak yon non sipoze. Ak lè sa a, otorite yo pral dekouvri ke sa a Dr Inuris te vin jwenn kèk notoryete, si ou panse ke non a ka gen li te ye si li parèt nan tribinal la dosye yo nan yon nimewo de peyi yo. Mwen pa vle anbarase kolèg mwen yo san nesesite, men gen kèk nan krim l ' yo gen yon patikilyèman favorab repitasyon, menm nan kominote ki byen toleran nan seksyèl eksè. Gen lòt ki gen rapò ak oswa sijere abi dwòg, espesyalman pou pèsonèl sèvi ak yo. Epi li toujou lòt moun sijere patisipasyon nan espyonaj. Nou pa mansyone gen kèk krim kont timoun minè, ki, nan kout, yo ka byen fasil dwe klase kòm krim lagè."
  
  
  Mwen gade nan Inuris. Li bese je l 'tankou twa moun regardant nan l' nan prononcée degou. Men, an menm tan an, li tou te gen yon rayi boule pou ke yo te sijè a nan sa yo imilyasyon piblik soti nan Kolonèl Xing. Mwen te panse tèt mwen ke si te gen tout tan tout tan yon opòtinite lè Dr. Inuris te kapab fè Chinwa yo peye, li ta gen kè kontan yo fè sa.
  
  
  Kolonèl Peche kontinye... Ak se konsa, otorite yo ta inevitableman ale nan Dr Inuris ak pi lwen pase. Inuris, kòm nou te wè, se konsa konplètman depann sou pwòp li yo plezi. Li craves entans plezi. Li se laperèz pa nenpòt deranjman. Li gen krentif pou doulè ak inimajinabl kapon. Mete l 'nan men yo nan otorite yo, sijè l' yo mwendr doulè, ak ki sa ki pral rezilta a? Li ta gen blurted soti tout bagay avèk espwa nan bondye a nan ekonomize l ' yo efreyan kache. Epi poukisa? Tout paske nou te bliye netralize ti fi. Kolonèl Peche 'ap tranble anba pye tèt li, kòm si yo nan yon t' ap jwe jès nan regrèt. "Non, mwen pè nou te pran l'. Pa ou dakò, Carter?"
  
  
  Ou gen yon bagay yo di.
  
  
  "Mwen dwe pran ou silans pou akò sa a, Carter," Kolonèl Peche te di. "Ki pote nou nan kesyon an inevitab: ki kote se jenn fi?"
  
  
  "Mwen pè mwen pa fè sa konnen, Kolonèl," mwen te di.
  
  
  Kolonèl la te souri ban mwen. "Carter, nou tout nou te jis ap pale sou fyab. Ki baze, nan kou, ou byen-li te ye repitasyon. Mwen te di ou lè sa a, epi mwen pral di w ankò: mwen pa mete konfyans ou.
  
  
  Kolonèl Peche limen yon lòt tan sigarèt ak limen youn nan de bwa alimèt yo li te pran soti nan vèrni bwat nan pòch rad. Lè sa a, li te pran m ' talon soti bò tab la ak te kòmanse egwize yon lòt matche ak.
  
  
  "Tanpri pa fè m' fè ou mal, Carter. Nan moman sa a, mwen pral lakòz ou doulè nan tout fòm li, men mwen te espere pou fè pou evite abityèl la fè pase mizè. Sonje, mwen pa gen okenn degoutans reyèl nan fè ou mal, men konnen ke m 'pa diy kòlèg yo se isit la," li jerked tèt li nan doktè a direksyon. Inuris: "Sa ta fè m' pa fè li. Li pa merite sa a kalite nan atraksyon.
  
  
  "Ale sou, Kolonèl," mwen te di l ' la. Pi bonè li te kòmanse, pi bon an. Gen se yon pwen nan fè pase mizè lè ou tèt ou pa gen okenn ankò resevwa doulè a mesaj ki te voye pa kò ou, menm si ou rete konsyan. Lè sa a, nanm a flote sou yon nivo irealizabl, gratis epi san danje. Mwen te kapab gade pou pi devan pou li ak konnen ke si mwen te kapab jwenn pou nivo sa a epi yo rete gen jouk denmen maten, Penny Dawn ta pote Hawke jiska vitès.
  
  
  Kolonèl la te leve, yo te mache bò tab la, epi yo sispann nan devan nan m'. Li te rive desann, te pwan men m', ki te mare yo ansanm, epi kole pwent an nan matche ak anba klou a nan m ' dwa dwèt endèks. Lè sa a, li manyen souf tèt ak wouj-cho pwent nan sigarèt l', epi li limen moute ak yon visye chantèz.
  
  
  Mwen te chita la ak veye flanm dife a boule nan match la, kite nwa rkrokviye sold yo. Kolonèl Peche yo te rive atravè tab la, sezi moute yon ti kouto, ak ki te fèt li yo briyan pwent yon fraksyon nan yon pous soti nan je m'.
  
  
  "Pa deplase,"li te di," oswa je ou ta ka vire nan yon lwil oliv sou yon brochet."
  
  
  Mwen te kapab wè match la toujou ap boule.
  
  
  "Ki kote nan ti fi a?" Kolonèl Peche te di.
  
  
  Mwen te santi chalè a ap vini pi pre po m'.
  
  
  "Pa deplase, Carter," kolonèl la te avèti.
  
  
  Doulè a ogmante, epi mwen te santi mwen misk yo sere boulon envolontèman. Lam la te yon bouke anpil flou nan devan je m'.
  
  
  Ak lè sa a, tout nan yon toudenkou, li te sou. Kolonèl Peche a te rive jwenn soti ak men gratis ak extend flanm dife a. — Mwen ta gen li te ye mwen pa ta yo te eseye, Carter, men mwen te gen. Ou pa janm pral konnen. Li te tounen pou Don Mario ak te souri.
  
  
  "Mwen menm mwen nan yon olye difisil pozisyon," Kolonèl Xing te di. "Mwen te bay Carter kredi, mwen si ke li ta gen bay m' yon kredi. Nou tou de avantaj yo ak trè bon. Malgre ke li te vo risk la pou yo wè si li te kapab dwe sansib nan fòm ki pi senp nan fè pase mizè, gwo twou san fon desann mwen te konnen li pa t', pa gen plis pase sa mwen te fè." Li vire m'. — Aktyèlman, ou kalite akeyi lide a, pa t ' ou, Carter?" Ou te espere ke ou ta pase nan etap inisyal la nan nivo a nan ranpli oubli kòm nou tout konnen li. Li te ri. "Li prèske tankou mwen kapab li lide ou, se pa li?"
  
  
  Don Mario koupe l'. "Trè byen, Kolonèl. Mwen panse ke li nan tan yo sispann plèzantè ak jwe jwèt.
  
  
  Kolonèl Peche gade gade l ' yo. "Mwen regrèt sa," li te di, " ou pa ta dwe janm gaspiye tan ou. Ak nou gen yon anpil fè aswè a.
  
  
  "Ban m' kouto a," Don Mario te di.
  
  
  Ak yon ti tay banza, Kolonèl lage l ' yon klere ti kouto.
  
  
  Don Mario te peze li admiration nan men l'. Lè sa a, li te gade m 'ak glasyal l' je ble. "Nan mwens pase kenz minit, ou pral di m' ki kote sa a se ti fi, Carter."
  
  
  Li travèse sal la ak orèy yon bagay nan doktè a zòrèy. Doktè a te bay souke tèt la, epi kite sal la. Yon kèk minit pita, li te retounen ak nodded Pa Mario. Don Mario reponn ak yon curt souke tèt yo nan apwobasyon. Pa gen pwoblèm sa ou di l', li pa t ' yon nonm ki moun ki gaspiye mo yo. Kolonèl Peche chita desann ankò. Mwen te gen okenn lide ki sa nou te ap tann pou.
  
  
  Mwens pase dis minit pita, mwen tande yon gwo frape nan pòt la.
  
  
  'Ki moun ki nan genyen? Don Mario te mande.
  
  
  "Vito," te repons lan.
  
  
  "Tout dwa," Don Mario te di.
  
  
  Pòt la pete louvri, ak yon ti, bat figi repati nan sal la ak tonbe nan pye mwen. Figi l ' te boueu ak chemiz li a te chire. Youn nan linèt l ' yo te manke. Malgre konfizyon m', li te pran sèlman yon gade supèrfisyèl reyalize ke minables bèt nan devan m ' te okenn lòt pase Filip Doane.
  
  
  — Ou konnen ki moun li se, pa ou?" Don Mario te di.
  
  
  Si li te vle di kòm yon kesyon, li te deja te konnen repons lan, jije pa tranbleman nan rekonesans sou figi m', petèt pou yon dezyèm fann.
  
  
  "Sonje byen," Kolonèl Peche te di, " mwen gen plan pou Mesye Doane.
  
  
  "Pa enkyete," Don Mario te di. — Mwen konnen plan ou. Ou pral toujou jwenn li tounen, pou pati ki pi.
  
  
  "Trè bon," Kolonèl Peche te di.
  
  
  — Èske ou gen nenpòt ekipman medikal sou la men, Doktè a?" Prince la te mande.
  
  
  "Wi," Dr Inuris te di.
  
  
  "Pote yo isit la. Mwen bezwen konpresyon ak bayonne kousinen, e petèt kèk morfin jiskaske nou ka jwenn l ' tounen nan konsyans. Epi yo pran tout bagay ou gen yo sispann senyen an.
  
  
  Kolonèl Peche yo te wè je m ' vin pi laj nan mansyone la nan dwòg
  
  
  "Pa panse ke ou te tande anyen ou pa ta dwe gen, Carter," li te di. — Ou pral dwe droge tèt ou pou pwochen prévisible.
  
  
  Dr Inuris kouri soti nan sal la ak tounen ak yon sak nwa.
  
  
  Filip Doane kouche sou planche a, rèl soti nan tan zan tan. Don Mario mete ajenou bò kote l 'epi yo tounen vin l' sou jouk li te fè fas a moute, esoufle yon ti kras tankou yon pwason soti nan dlo.
  
  
  Don Mario la men gòch piki soti, te pwan nonm lan fin vye granmoun nan pi ba machwè, ak fòse l ' louvri bouch li. Lè sa a, li antre pwent an nan talon ak bourade li kont yon souflèt m 'jouk mwen te kapab wè po yo vin gonfle soti nan devan je m'.
  
  
  Don Mario gade nan m'. "Koute, Carter, ak panse ke vit. Mwen se yon kouto ekspè. Mete konfyans mwen. Mwen pa lide lè l sèvi avèk li swa. Mwen mande ou kote ti fi a se. Mwen vle yon rapid ak repons onèt. Pa gen okenn plèzantri. Pa gen okenn fo prèv. Si mwen pa jwenn yon repons, mwen pral koupe fin vye granmoun nonm nan yon souflèt la epi mande ankò.
  
  
  Kolonèl Peche reyone. Mario te evidamman fèmen l ' nan lespri bondye.
  
  
  Don Mario kontinye pale. "Et si mwen pa jwenn yon repons ke mwen renmen, mwen pral fè kèk plis. Lè sa a, mwen pran yon souflèt nan lòt epi mande ou ankò. Lè sa a, mwen ap travay sou m ' zòrèy ak nan nen. Mwen pral koupe soti nan je la, dwèt yo. Zòtèy yo. Yon pye antye. Doktè a pral kenbe l', tou vivan, paske Kolonèl bezwen l ' vivan. Men, li pral gen yon kolizyon, ak menm doktè a pa yo pral kapab fikse li. Epi w ap youn a blame. Kenbe bouch ou fèmen tankou yon gwo ewo sa a, Carter. Ki jan ou vle li?
  
  
  Mwen ka prèske wè lam la nan nonm lan fin vye granmoun nan pal, mens yon souflèt. Li te kouche ak je l 'fèmen, souf li sifle nan l' yo hunched nan kòf lestomak. Nenpòt moun ki li te, Filip Doane pa anpil fè yon gade nan. Li te ki te koze m ' yon anpil nan pwoblèm, men ki te pi piti a nan li. Sa li te menase dezas pou dè milyon de moun. Se konsa, sou men nan yon sèl, li pa t ' vo ekonomize. Men, li pa t 'konsa move nan mani l' yo. Mwen panse ke nan l 'pwòp tèt ou, li se sèlman louvri yon pòt kèk nan yon kèk moun ki nan echanj pou fè l' fi a, se lavi briyan. Si mwen kite Don Mario koupe l ' an miyèt moso, li ka sove yon pyès lajan. Ak pa ekonomize l', petèt mwen ka sove lò.
  
  
  Sou lòt la men, si mwen louvri bouch mwen epi di yo ki kote ak ki kòman ou kapab jwenn pyès lajan an, li ta bay fin vye granmoun nonm yon lide nan ki sa li te fè pou li. Li pwobableman merite li, chans lan wè l ' yon fwa: bèl.
  
  
  Men, li se posib ke yon aperçu ap koute mond lan sou karant-senk milya dola.
  
  
  Sou yon estrikteman nivo pwofesyonèl, mwen te kapab sèlman bay yon repons. Epi li te konplètman an silans.
  
  
  Mwen louvri bouch mwen epi di: "Ou pral jwenn li nan papa l' nan apatman an. Li te ap tann pou m'.'
  
  
  
  Chapit 16
  
  
  
  
  Kolonèl Peche jifle Mario sou do an. "Bèl," li te di, ak yon souri lajè ase yo revele yon seri chiriji molèr. "Jis bèl."
  
  
  Don Mario pa t 'reponn l' la. "Vito," li te rele. 'Vini non sou li a nan.'
  
  
  Yon enkyete-te fè fas thug poked tèt li nan pòt la. Don Mario anlè l ' yon pakèt moun sou kle.
  
  
  "Ale tounen nan nonm lan fin vye granmoun nan kay la," li te di. "Ou pral jwenn yon ti fi gen. Pran l ' nan kannòt la. Mwen pral wè ou la."'
  
  
  "Tout dwa," di enkyete, epi yo disparèt. Malgre m fè pou Peni, mwen pa te gen okenn dout ke découvrir ta swiv lòd li èkspèrt. Li pral tande kle a nan seri a epi yo deside-malgre tout sa nou ve yo te di nan chak lòt — sa papa l ' te vini apre yo tout ak se kounye a louvri sa a pòt. Se sèlman li pa pral l'.
  
  
  Kolonèl Peche gade nan m ' kiryozite.
  
  
  Nan kou, mwen admèt ke li te sanble fou, espesyalman nan je yo nan yon pwofesyonèl tankou Kolonèl Peche. Mwen prèske tonbe ri. Li te pran sant yon pèlen. Pa te gen okenn eksplikasyon pou ti fi a ap eseye ekonomize papa l'. Te gen absoliman pa gen okenn benefis l ' yo. Pou, nan opinyon l ' yo, ni nonm lan fin vye granmoun, ni mwen, ni an ti fi a te gen yon lavni gwo.
  
  
  Mwen pa t 'kapab blame l'. Soti nan pozisyon l ' yo, yo te jwèt la te prèske sou, epi li te genyen. Ak ti fi a nan gen pitye l', li te gen prèske tout kat yo: misterye Mesye Anderson, ki moun ki tonbe nan men l 'soti nan okenn kote e yo te tounen soti yo dwe yon RACH ajan; an ti fi ki moun ki te kapab lakòz l' yon anpil nan pwoblèm; ak Filip Doane, ki moun ki dwe yo te toujou te yon mistè a nan Kolonèl Peche, depi pri a nan vòlè lò te dwe, yo te sanble èkstrèmeman ki ba yo l ' la.
  
  
  Mwen pa t 'di l' mwen motif. Li pa ta gen konprann li de tout fason. Nan kou, mwen te kraze tout règ yo. Règleman sa yo te di, " Bay moute sou sa nonm lan fin vye granmoun. Pran tan pou ti fi a pou li ale nan Malfini an. Nòmal pou tan. Chita dèyè yo epi gade Don Mario koupe Filip Doane an miyèt moso. Pran pòz ou pa wè san an, laterè, ak ap plenyen doulè. Imajine tout bon bagay sa yo ke ou pral reyalize pa chita deyò. Retire imaj nan san vide soti nan nonm lan fin vye granmoun yo fè fas a ak je. Fè tèt ou iminitè urleman. Jis panse sou sa enstriksyon yo di.
  
  
  Pafwa ou gen yo jete tout enstriksyon yo. Yon bagay anndan m 'byen fò te di pa gen okenn lide a nan Don Mario découper nonm lan fin vye granmoun nan moso yo pandan y ap Kolonèl Peche aplodi, ak Inuris ta niche bouch li ak je l' yo ta glaze sou ak pran plezi. Li pa t ' ipèrsansibilite. Yon bagay anndan m 'di m' ke moman sa a mwen kite Don Mario jwenn wout li nan tòtire de Filip Doane, mwen te kòmanse yo admèt ke mwen te pèdi. Ak mwen pa t ' reyèlman jis vle pou pou genyen yon bagay. Mwen te vle pou pou genyen tout bagay.
  
  
  Mwen te vle jwenn tounen nan lò, jwenn fin vye granmoun Filip Doane tounen pou pitit fi li nan yon sèl pyès, ak rezoud nòt la. Mwen te vle pou siye yo soti. Li te yon gwo jwè. Men, lè li te vini desann nan li, moman sa a Pa Mario poked pwent an nan kouto a nan Filip Doane a yon souflèt, yon bagay gwo twou san fon anndan m ' di yo, jete modi enstriksyon liv ak jwe li nan fason pwòp ou yo. Kolonèl Peche pa janm ap konprann. Li te gen yon pousantaj jwè. Ak mwen te prensip ke osi lontan ke mwen pa t ' mouri, mwen te gen yon chans pou pou genyen. Peche te gade sezi. "Mwen sezi, Carter. Vrèman etone. Ak yon ti kras wont. Mwen te panse nou ta montre plis kouraj."
  
  
  "Pa gen okenn se yon sèl pafè, Kolonèl," mwen te di.
  
  
  "Petèt pa, Carter," li te di. — Men, ou te gen yon repitasyon pou yo te trè fèmen nan li. Ak mete konfyans m', m ' rapò sa yo sou ou yo trè ki resan. Ki sot pase ase yo konprann ki sot pase kontre ak bon zanmi m ' Hsiang nan Arctic la, nou pa mansyone Dr Inuris. Li te tounen pou Inuris ak yon konspirasyon, souri. — Ou sonje Hsiang, pa ou, Doktè a?" Mwen vle di, omwen ou menm ou te wè foto l ' yo, pa ou? Lothar Inuris nodded.
  
  
  "Li te yon bon travay, ou lachas pou Hsiang," Kolonèl Peche te di m', "trè bèl ak yon ti kras mal nan m'. Si Hsiang te te gen siksè, li antrepriz ta gen anpil siksè fusionné ak ka sa a, faz final la ki te pote m ' nan peyi ou. Sepandan, mwen kwè ke mond lan pral gen yon trè difisil tan kap vini menm san yo pa Hsiang nan efò yo." Mwen pa t 'reponn a l' a fè grandizè. Li te souri ban mwen. "Epi ou, tou, Carter, gen yon trè difisil tan kap vini devan yo nan ou. Lè nou ap nan peyi Lachin, nou pral gen yon anpil nan konvèsasyon ki long. Epi ou pral di m ' yon anpil nan bagay sa yo. Men, anvan ou pral gen yon long vwayaj lanmè, ki nou pral kòmanse nan yon kèk èdtan. Se pa sa ki dwat, Pa Mario? Don Mario nodded. "Bato a se k ap travay," li te di. "Nou te akselere bagay sa yo moute."
  
  
  "Nou pral dwe kite anvan solèy leve," Kolonèl Peche te di, " mèsi pou kowoperasyon ou, Carter. Mesye Doane se isit la — a - li te pwente nonm lan fin vye granmoun ki moun ki te toujou kouche sou bare planche a — " pou rantre nan nou, paske yo renmen ou, li te gen kèk ladrès sa yo ke nou ta renmen genyen. Kòm pou ti fi a... Kolonèl Peche panche tèt li tounen ak regardant nan plafon an. — Kòm pou ti fi, Lothar, petèt mwen pral bay li pou ou pita, lè nou rive nan pò a san danje. Pandan ke nou yo se nan lanmè, ou ka gen plezi ak li, ke nou pa risk yo te kòm sekirite ke nou yo se sou Riviera la. Yon fwa nou jwenn fè nan peyi Lachin, ou ka rete la osi lontan ke ou vle ak ti fi. Men, konnen ou, Lothar, mwen sispèk ou pral jwenn fatige nan li depi lontan anvan nou jwenn gen. Si sa a ka, nou pral bay li nan ekipaj la, ki moun ki ka fè tou sa yo vle avèk li; ak lè sa a, nou pral debarase m de li. Sa a pa gen okenn pratik valè pou nou.
  
  
  Dr Inuris reyone ak plezi ak bese regally. "Remèsye ou pou ou générosité," li te di.
  
  
  "Ou konnen, ou pa reyèlman merite sa a," Kolonèl Peche te di, " men mwen kwè ke tout bagay pral vin amann yon fwa ti fi a se nan nou an swen, ak se konsa, mwen vle pou padone ou enprudans sou Riviera la."
  
  
  "Mèsi poutèt ou, Kolonèl Peche," Dr Inuris te di.
  
  
  Kolonèl Peche tounen vin jwenn mobster. — Kòm pou ou, Ou Mario, mwen pè mwen pa gen yon espesyal separe kado, byenke ou byen merite li. Mwen te jwi fè biznis ak ou. Ou se yon nonm nan onè, epi ou kondanasyon, menm jan nou te wè aswè, se yo ki pi admirab. Mwen ta reyèlman renmen yo eksprime gwo twou san fon mwen respè pou ou.
  
  
  "Mwen pral jwenn li isit la," Mario te di, montre nan tab la. "Trè ki apwopriye," Kolonèl la te di. "Li trè bon yo ke ou, ki moun ki dirije a tèribl Ajan RACH Carter trayi yon jèn fanm yo, ki te vin tounen eritye a nan asenal l' yo. Li nan prèske powetik ki apwopriye yo. Trè bon, Pa Mario. Ou pral jwenn l 'Luger, talon l' yo, ak l ' ti kras bonm gaz. Konsidere yo ou trofe.
  
  
  Don Mario mete bonm yo nan pòch li a ak zam ansanm ak yon kouto nan senti l ' yo.
  
  
  Kolonèl Peche gade gade l ' yo. — Nou gen yon kèk minit anvan kamyon an rive, se ke ou te dakò. Li te di m', " Lè li te rive, Carter, nou pral kòmanse vwayaj nou. Jwi li li kòm anpil jan ou kapab, paske sa a pral fè ou dènye monte. W ap ale nan Lachin ak karant-senk milya dola ' yon valè de lò, menm jan ou pwobableman deja konnen. Avèk èd nan Dr. Inuris a, luckless Mr Don, epi yo anpil valè èd nan Don Mario, ki moun ki bay ki nesesè manpower, nou te kapab lèt la Rezèv Federal la."
  
  
  "Ak demen, rimè kap kouri yo pral fewòs atravè mond lan ki pi fò nan rezèv lò yo nan Etazini yo ak rezèv lò yo nan anpil nan yo rete fidèl zanmi ki te disparèt. Ou pral gouvènman pwoblèm ankouraje mesaj, men, rimè kap kouri yo ap pèsiste epi pou yo grandi pi fò. E pli vit, bankye yo ak lòt gouvènman yo ap mande garanti epi finalman pwouve ke li. Yo pa ka bay prèv. Lè sa a, dola a pral pa dwe vo anyen, paske yo te mete konfyans yo nan li se detwi yo. Moun ki gen dola yo ap eseye echanj yo, men pou ki sa? Liv la Britanik yo pral depresyasyon. Alman mak, menm fran Swis, yo pral devalorize, paske pa gen moun ap mete konfyans lajan papye ankò. An lò ki rete nan mond lan ap vin présié. Nenpòt moun ki gen li pral kenbe li. Moun ki pa genyen li pral panike.
  
  
  Mèt kay la nan yon magazen ak yon pen nan pen yo pral refize vann li sof si pen an ki se peye pou ak yon bagay lòt pase lajan papye. Yon moun ki bezwen yon doktè ap gen anyen pou peye pou li, eksepte initil lajan papye, ki doktè a pa pral aksepte. Sèn nan tankou sa pral repete anpil fwa nan diferan kote. E pli vit, gang yo pral itinérance lari yo ak piyaj magazen nan rechèch nan sa yo bezwen yo siviv. Faktori yo yo pral paralize paske pesonn pa ka peye machin, machin alave, ak televizyon yo pwodwi. Ak travayè-yo pral revoke. Yon Arab ini sheikh nan Gòlf pèsik la ap mande peman an lò anvan yo anbake l ' yo lwil oliv. Ak pa pwal gen okenn lò yo peye. Se konsa, gen pral pa gen okenn lwil oliv. E pli vit pa pwal gen okenn machin, pa gen okenn tren, pa gen okenn avyon, ak nan faktori a pral pa sèlman san fè anyen konsa, men tou, itil. Etazini yo kòm ou konnen li pral vin tounen yon ekonomik dezè. Lavil yo pral plen ak mouri grangou moun. Peyi a pral ravaje pa marauding gang ki moun ki touye bèt pou manje ak vòlè legim." Mwen pa t ' vle tande nenpòt ki plis. Mwen gade nan Don Mario. Li pa t ' sanble yo dwe peye nenpòt atansyon a li.
  
  
  Mwen te di. 'Ak ou?'"Sa a se peyi ou. Ou ap viv isit la. Èske ou vle li?'
  
  
  Kolonèl Peche ri. "Don Mario se yon pwodwi nan yon nouvo kilti, Carter. Pa atann l 'yo dwe gide pa santiman l' yo. Biznis li se yo siviv ak pwofi, se pa senpati yo. Nou se patnè nan sa a antrepriz. Nou yo diferan sèlman nan yon sèl respè, nan nou chwa a nan peman pou patisipasyon nou yo. Lachin, ki pòv nan lò, yo te chwazi lò. Don Mario te gen ti kras enterè nan lò. Oh, li pral kenbe kèk bagay pou tèt li, men li jwenn yo twò ponpye fin ak fondamantalman, ki soti nan yon filozofik pwen de vi, entérésan. Men, gen se yon pwodwi ki se abondan nan peyi Lachin, yon pwodwi ki pwomèt yo gwo pwofi si sa a vann anpil sajès.
  
  
  Epi sa a, Carter, se Mac ak sa ki ou ka fè soti nan sa a flè: ewoyin. Ou wè, Carter, lè a an dola depresye, gen pwal rive yon tan lè moun ap gade pou yon lòt mwayen pou peman. Ak mwayen nan echanj ki Pa Mario pwopoze prezante se ewoyin. Èske ou pa panse ke sa a ki sa ki fè moun bliye sou pwoblèm yo? Yo ak mwen asire ou, yo pral gen pwoblèm. Sèten moun ki nan gouvènman ou yo pral enterese nan restore lòd nan tout frè; ak yon popilasyon ki se kè kontan yo bwè ewoyin yo pral atire yon anba tantasyon. Pa fè sa ou panse se konsa, Doktè a?"
  
  
  Kolonèl Peche pa t ' rete tann pou yon repons. — Ou konnen, doktè a tèt li se trè fanatik nan kokliko, yo pa ou, Lothar? Se konsa, ou wè, Carter, ki Pa Mario, nan patenarya li yo avèk nou, ap gen yon rezèv inépuizabl. Ak sa yo rezève yo pral ba l ' gwo fòs. Se konsa, nan tan, lè kèk lapè retounen nan peyi ou, Pa Mario yo pral benefisye pi plis pase nan a valè a an lò li te vann nou. Pwofi li yo pral kalkile nan kondisyon ki nan konsesyon a lwa a ki kounye a entèdi kèk nan aksyon l ' yo. Sa a yo pral kalkile pa jan mèt peyi a, yon inépuizabl resous ke li pral achte moute ak ewoyin."
  
  
  Ak lè panik la bese ansanm ak lòt peyi yo wè bon konprann yo repurpose sa ki rete nan ou popilasyon pou kèk degre nan aktivite endistriyèl, lè sa a, Pa Mario pral pran sou kouri faktori yo. Popilasyon an ap motive pa bezwen pou ewoyin, jis ke moun yo kounye a se motive pa bezwen pou dola. Ak Don Mario ap vin defakto a chèf nan peyi a, nou pa mansyone lefèt ke an menm tan an li yo ap vin lejislatè li yo. Moun ki ka konnen l 'kòm yon prince kounye a, men mwen asire ou, Carter, yon moun pral byento bese l' tankou yon wa.
  
  
  "Ou se fou," mwen te di.
  
  
  Kolonèl Peche leve soti vivan men l'. "Tanpri, Carter, mwen t' ap mande charite ou. Dwe reyalis. Mwen pa gen yon tendans pou foli. Eseye panse nan ewoyin kòm yon nouvo lajan. Se li pi plis ki lojik pou evalye yon pake nan poud blan nan fason sa a pase kèk jòn metal oswa papye ki gen koulè pal? Pa gen okenn, Carter, sa a, se pa vre. Li jis bezwen yo dwe ba yo yon fòm diferan nan fè konfyans. Ajisteman. Ak difikilte yo ke ou yo pral peyi a ap fè fas a bay vle di la yo aplike sa a ajisteman. Mwen admèt ke sa a se yon radikal adaptasyon, men, Mario bezwen tankou yon adaptasyon pou satisfè anbisyon l ' yo. Ou wè, lò a pa pral fè l ' nenpòt ki bon. Jan mèt lò ta koulye a sibòdone li nan règ yo ak panse ki gen rapò nan moman an. Tou de pa règleman sa yo ak lè sa a, attitude, Don Mario se yon kriminèl ak vle di vòlè pwopriyete l ' yo. Pa gen okenn, anvan Don Mario ka reyalize estati a nan ki li te lanbisyon a ak trankil jeni atribi l', gen yo dwe premye dwe yon revolisyon. Ak pèt la nan lò, sa pral lakòz nan yon revolisyon nan Etazini yo.
  
  
  Kòm pou moun ki gen an lò, nou se konvenki ke ap toujou gen moun nan mond lan ki moun ki se grangou pou lò. Ki, se konsa pale, ap kenbe fin vye granmoun lafwa. Lachin, ak li kokliko yo ak lò, yo pral doubl moun rich, byenke anpil nan nou, poppy rekòt se destine pou Don Mario pou anpil ane ap vini yo. Lachin ak US a pral vin trè bon zanmi.
  
  
  Epi mwen menm asire w ke tout moun ki kwè nan lò ak tout moun ki kwè nan kokliko ap viv ansanm pou syèk ap vini yo."
  
  
  Tankou sa. Tout plan an. Li te terib. Mwen te kapab rele l ' bagay moun fou. Men, liy lan ant foli ak jeni se etwat, ak Kolonèl la Peche te gen dwa sou yon sèl bagay. Te gen pa gen anyen nan RACH la nan dosye ki endike ke yon bagay te mal ak lide li. Ki sa ki li te mete deyò pou fè te pa gen anyen ki kout nan yon masterstroke; natirèl pwodwi fini nan entèseksyon an nan yon ekonomis nan espesyalite ak frèt-vigoureu evaris yo nan yon sòlda li te ye pou konpetans li nan lagè. Ak nan sa li di, li te sèlman yon kèk èdtan lwen soti nan ranpli li. Li te gade nan gade l ' ankò. — Jis yon kèk plis minit, mesye. Lè sa a, li te vire m ' pou kont li. "Carter, gen nan yon frape nan pòt la nan yon minit. Lè sa rive, li vle di ke yon kamyon ap tann pou nou deyò. Machin sa a pral pran nou nan waf la, kote Pa Mario a demenaje byen vit chaj lò ki sou tablo batiman an. Ou pral monte bato sa a epi nou pral kite yo nan yon kèk èdtan.
  
  
  Mwen pral mande Don Mario m ' ta demare pye ou. Men, mwen pral mande ou yo ka resevwa leve, li mache tou dousman kite sal sa a epi pou yo jwenn nan kamyon an. Lè nou jwenn nan kannòt la, mwen vle ou pou jwenn sou tablo a, tou dousman epi san danje epi ale kote ou yo te pran. Si ou fè menm bagay mwen mande, n ap jwenn soulajman nan doulè nesesè. Men, konnen tendans pou kouraj la, mwen dwe pran anpil prekosyon.
  
  
  Li ranmase nunchucks yo soti nan tab la. Mwen te wè manch an bwa ak yon chèn pandye ant yo. Kolonèl dekontrakte lans wòch chèn lan sou tèt mwen an yo rale lyen sere ase yo mòde nan gòj mwen ak nan mwen trachea.
  
  
  "Ou ka vini abò sou pwòp ou a," li te di, " oswa, ou ka ale san konesans. Fè moute tèt ou.'
  
  
  Don Mario te mete m ajenou nan pye m ' ak lage kòd yo. "Dr Inuris," Kolonèl Peche te di, montre nan Filip Doane. "Jwenn nonm lan fin vye granmoun leve. Mwen vle l ' yo dwe nan ekselan sante lè nou rive nan peyi Lachin." Li te ri. "Ou wè, Carter, nou ap ale nan bezwen yon nouvo san danje."
  
  
  Nan brouyar a, wouye hull nan yon avyon kago pandye gwo twou san fon nan dlo a, briyan nan moonlight a, mare nan yon bankal nan waf yo. Malgre ki ba altitid, dèyè batiman an nan sal la bato
  
  
  La Sara Chamberlain-Cardiff tour sou nou pandan nou te kanpe deyò kamyon an. Lè sa a, nan fen a nan waf la, yon gwo teknik ak rèl câbles te transpow yon veso gwo sou tablo.
  
  
  "Lò, Carter," Kolonèl Peche te di. Yon kèk fè anpoul boule anba pouri do-kay la fin vye granmoun atelier a ki kouri ansanm waf la, casting jòn travès nan limyè sou chemen an. "Pran yon gade nan machin ou bò solèy leve tit. Pa gen anyen espesyal, dwa?
  
  
  Li pa t ' rete tann pou yon repons.
  
  
  "Men, aparisyon yo mansonjè, Carter. Sa a ekzòbitan-kap kago chalan manèv ak flote pi vit pase yon avyon de gè jè. Li ekipman elektwonik se fèt yo fè li envizib rada. Men, mwen gen dout ke "Sara Chamberlain" bezwen bay nenpòt prèv nan fòs li yo. Ki moun ki nan tèt ou dwa yo ta peye nenpòt atansyon a yon pòv fin vye granmoun Britanik-pwente avyon kago?
  
  
  "Tout dwa, Peche," Mario te di. "Mwen ap di orevwa kounye a. Pèp mwen an te di m ' yo ke yo te resevwa dènye a nan ewoyin yon kèk èdtan de sa, ak nan de zè de tan yo pral gen rès la nan machandiz ou sou tablo. Apre sa, ou ka kite a nenpòt ki lè." Yo ap tranble anba pye men.
  
  
  Kolonèl gade gade l ' yo. "Mwen konte sou ou, Mario," li te di. "Mwen pral ba yo enstriksyon pou yo kite yo nan yon sèl è nan apremidi a."
  
  
  "Pa enkyete," Don Mario te di. "Mwen pral rete nan biwo mwen an jiskaske ou ale navige pou ale fè asire w ke tout bagay se nan lòd."
  
  
  "Ekselan," Kolonèl Peche te di, " ou anpler se tipik, Pa Mario. Mwen kwè ke yon sèl jou a nou pral rankontre ankò."
  
  
  "Orevwa, lè sa a," Don Mario te di. Li voye je nan Dr Inuris, ki moun ki te sipòte Filip Doane . "Kwoke nan gen, Doc," li te di. "Eseye aji tankou yon ti gason bon."
  
  
  Dr Inuris pa t ' panse ke li te vo reponn.
  
  
  "Lucky m', Carter," li te di. Li patted senti l 'yo, kote Hugo ak Reine yo te kache anba levit l' yo. "Mèsi poutèt ou pou souvenirs." Li rale nan manch pòt la ak te disparèt nan etab la.
  
  
  "Tout dwa," Kolonèl Peche te di. La Sara Chamberlain te pèmèt nan navige anvan solèy leve — "li te ri," ak yon kago nan asye.
  
  
  Kolonèl Shin rale sou manch yo nan nounchakou, fè chèn sere nan kou m ' tankou si se pou mande yon chwal sou. Nou kontinye desann nan waf la ak moute nan pase ' l. Mwen gade, li wè Chinwa a kapitèn gade nou soti nan gwo pon. Chinwa manm foul swarmed toupatou ak yon sèl-èspri ki karakterize yo kòm byen-ki resevwa fòmasyon sòlda.
  
  
  Tou sa machin ak ekipman elektwonik te sou tablo a, Sara Chamberlain te pa yon ventyèm syèk rezime lè li te te vin nan prizon enstalasyon. Anba a pil, Kolonèl Peche nudged m ' jouk li te rive nan pòt la fè nan yon selil ki gen yon entèdi fenèt san yo pa an vè. Nan devan l ' te gen de moun Chinwa ki te ame ak zam mitrayeur. Kolonèl Shin te pran nounchakou soti nan kou m ' ak te pran yon seri de kle a nan pòch li.
  
  
  Li te louvri selil la pòt. "Vini nan, Carter. Se konsa, se Mesye Solèy leve, " li te di Dr Inouris.
  
  
  Planche a te fè nan fè, ak ki kouvri ak pay, ak Dr Inuris kite ale nan Filip Don, ki moun ki te tonbe nan pay la. Gad yo te kanpe dwa deyò pòt la, muzo nan zam yo resevwa fòmasyon sou nou.
  
  
  "Ou pa ka kite nonm lan fin vye granmoun pou kont li, Lothar," kolonèl la te di. "Carter, mwen pè ou pral mete menòt ak janm irons."
  
  
  Mwen te monte zèpòl zepòl mwen. Menòt ak janm irons yo te atache nan miray ranpa yo. Yon sèl pè pou men, nan yon sèl pè pou de pye yo. Mwen te obeyi pou l te antre. Kolonèl Peche fèmen yo ak kle l ' yo.
  
  
  "Mwen pral tou fèmen nan selil pòt," li te di. "Apre sa, mwen vle fè nou konnen yon bagay, Carter. Mwen gen sèlman yon sèl seri kle. Se konsa, pa menm panse sou fè plezi nan gad yo. Genyen vrèman pa gen anyen yo ka fè pou ou. Men, yo ka tire trè byen. Mwen ta pito, nan kou, ke sa a pa janm rive, men, si li fè sa, mwen pral fòse tèt mwen konprann li.
  
  
  Li te demisyone tounen soti nan selil la. Pòt la fèmen ak Kolonèl vire kle a nan seri a. Li te kanpe moute ankò ak balanse nan m ' nan kenbe travès yo. "Mwen pral vizite ou soti nan tan zan tan, Carter, ak petèt nou pa ka pale. Men, kounye a tout mwen ka di se te yon vwayaj ki an sekirite. Li vire, li disparèt soti nan vi.
  
  
  Pou yon ti moman gad regardant nan m ' nan kenbe travès yo, tèt yo yo fèmen yo ansanm. Mwen inyore yo. Byento yo te resevwa anwiye ak te disparèt.
  
  
  Li dwe gen yo te mwatye yon èdtan pi ta, lè mwen tande vwa yo deyò selil la. Kolonèl Peche yo fè fas a reparèt nan devan nan kenbe travès yo. Li te souri, ak kle li balanse nan fèmen an. Pòt la pase kouto louvri pou revele Peche, de gad sekirite, ak pyès lajan Solèy leve.
  
  
  
  Chapit 17
  
  
  
  
  "Nick," Peni rele. 'Papa.'Li te nan selil la ak te tonbe nan jenou l bòkote Filip Doane.
  
  
  Kolonèl la te vin moute pou l 'ak te pwan bra l'. "Lwayote ou a se admirab, Manke Solèy leve," li te di. — Men, mwen regrèt ke libète ou gen yo dwe yon ti jan limite. Ou pral nan menòt, jis tankou bon zanmi ou Carter. Omwen pa pandan y ap nou ap pa nan lanmè a. Ak lè sa a, ou pral dwe gen dwa nan pran swen nan papa ou "— li ri byen sere — " bay yo ke Dr Inuris ka manke ou." Nenpòt moman nan lanmè a, mwen pral wè si nou pa ka fè papa ou yo nan lavi yon ti kras pi fasil. Men, pou kounye a, nou dwe kenbe sekirite maksimòm. Mwen espere ke ou pral konprann.
  
  
  Li te anchene l ' epi kite selil la. Li vire kle a nan seri a ankò.
  
  
  Nou te ka tande l ' mak pye yo nan manyak nan fè koridò. Lè sa a, silans.
  
  
  Penny gade m ' nan kamera a.
  
  
  "Oh, Nick," li te di. "Ki sa ki nan pral rive?"
  
  
  "Jounen travay Dawn," mwen te di. "Kwè m' oswa ou pa, nou ap ale nan ruin pwojè sa-a."
  
  
  Filip Doane jemi ak deplase li yo kò mens sou pay kabann.
  
  
  "Mwen bezwen l' nan reveye," mwen te di Peni.
  
  
  "Tout dwa," li te di. Li te kòmanse rele. 'Papa. Papa. Li nan m'. Lajan yon jounen travay.
  
  
  Nonm lan fin vye granmoun tèt ankò.
  
  
  "Jwenn leve, Papa. Mwen bezwen ou.'
  
  
  Je l ' twitched epi, li fòse tèt li a, chita moute. "Eske se sa ke ou, jounen travay?" li te di. "Li se konsa nwa nan isit la. Mwen pa ka jwenn linèt mwen."
  
  
  "Li se dwa pwochen nan men gòch ou, Papa," li te di.
  
  
  Nan limyè a dim, li groped pou yo, pwan yo, epi mete yo sou nen l ' yo. Malgre mank nan yon lantiy, li te kapab wè koulye a. Figi l 'limen moute lè li te wè l'. "Bondye mwen," li te di. "Eske se sa ke reyèlman ou, jounen travay?"
  
  
  "Wi, Papa.
  
  
  "Nou ap bèl," li te di. 'Bèl.'Epi li te kòmanse kriye.
  
  
  "Shhh , Papa," jounen travay te di. "Ou pa bezwen nan kriye."
  
  
  "Mwen ka ede li," li te di.
  
  
  "Papa, gen nan yon moun isit la avèk nou. Nou bezwen èd ou. Pou la pwemye fwa, nonm lan fin vye granmoun yo reyalize ke li menm ak Peni yo pa t ' pou kont li nan selil la. Li te tounen ak regardant nan m'.
  
  
  "Sa a se Nick Carter, Papa," jounen travay te di. — Li vle ede nou jwenn soti nan isit la."
  
  
  "Sa a dwa, Mesye Doane," mwen te di. "Mwen vle fè ou jwenn ak Penny soti nan isit la ak kenbe bato a soti nan l ap desann. Men, mwen pa ka fè li san yo pa ede ou.
  
  
  'Ki sa mwen ka fè?'li te di.
  
  
  "Sispann fè rechiya," mwen te di l ' la. — Kesyon an sèlman se, yo pral ou fè li?"
  
  
  "Si mwen kapab, mwen pral fè li," li te di. — Mwen dwe Lothar Inuris pa gen anyen plis. Kontra mwen an avè l ' yo te fini moman sa a li opere sou pyès lajan. Men, li ak l 'trèt zanmi twonpe m'. Yo te vin nan m ' sa a maten. Epi yo te pran m 'nan sa a bato, yo jete m' nan selil sa a. Lè m 'mande yon esplikasyon, Chinwa ri epi yo rele m' yon moun sòt. Mwen pral ede w, Carter. Mwen se yon vye granmoun gason, epi mwen pa konnen ki jan yo goumen, men mwen pral ede w. Kounye a ke Penny se tout dwa, mwen pa pran swen sa k ap pase nan Dr Inuris ak zanmi l 'yo, oswa pou m'. Sa a se tout yon jwèt doub."
  
  
  'Sa fè ou vle di?'
  
  
  "Yo te panse mwen te jis yon fin vye granmoun, estipid moun. Fin vye granmoun moun sòt. Men, te gen yon bagay yo pa t ' konnen sou mwen. Mwen te fèt nan peyi Lachin. Mwen pale lang yo. Ak jodi a mwen tande yon bagay nan Chinwa ki endike yon jwèt doub.
  
  
  "Ale sou," mwen te di.
  
  
  "Mwen te prezan nan ke resepsyon. Mwen pran l ' pyès lajan ki te di ou sou sa a?"
  
  
  Mwen nodded.
  
  
  — Oke, lè sa a, mwen ta kwè ou konnen wòl mwen. Mwen te ale nan pou yon jounen travay. Men, mwen toujou pa t 'konnen ki moun ki zanmi l' te. Jouk jounen jodi a. Lè sa a, mwen te jwenn deyò ke kèk nan zanmi l ' yo te Chinwa ak Ameriken manm mafya. Kontra a te ke la mafia ta rezèv lò Chinwa a nan an echanj pou ewoyin. Mwen pa ka di mwen renmen li anpil, men mwen panse tou ke mwen se nan pa gen okenn pozisyon yo pote plent sou li. Oke, nan premye tout moun te vire do yo sou m', pote m 'isit la epi li vire m' sou Kolonèl Peche. Men, lòt trayizon ki toujou egziste. Chinwa se twonpe mafya la."
  
  
  Mwen te mande. 'Ki jan?'
  
  
  "Sa a ewoyin," li te di,"se anpwazonnen."
  
  
  'Sa fè ou vle di?'
  
  
  "Egzakteman sa m ap di," Filip Doane te di. "Mwen pa konnen ki sa yo mete nan li, men mwen konnen yon sèl bagay: ewoyin se chaje nan de diferan kalite yo nan sache plastik. Bagay sa yo nan vèt sache yo touye yo byen vit. Bagay sa yo nan sak ble yo travay tou dousman. Men, si nenpòt nan yo jwenn nan kò ou, ou pral mouri.
  
  
  Mwen te gen yo pran m ' chapo koupe Kolonèl Peche. Karant-senk milya dola nan lò pa t 'ase pou l'. San yo pa tire yon piki, li pral depourvu Etazini yo ak touye dè milyon de moun. Li te pi bon pase yon lagè nikleyè. Gen ta dwe pa gen okenn radyasyon, pa gen okenn endistriyèl domaj. Jis yon popilasyon, moun ki mouri e ak piti piti mouri, kapab defann tèt li.
  
  
  Ak mwen te asire w ke Lachin ta konprann Xing nan plan yo, epi pran tout avantaj ki genyen nan yo. Don Mario pral vrèman dwe wa a: wa yo nan simetyèr la. Yon kote nan l ' chachere te pwobableman plizyè mil liv nan byen ewoyin. Li te tcheke li soti epi yo deside ke Kolonèl Xing te aji nan konfyans nan bondye bon. Li ta dwe te li te ye pi bon. Men, pa te gen okenn rezon ki fè yo santi regrèt pou l'. Li te sèlman yon ti kras pi plis visye pase li bezwen yo dwe. Te panse a nan l 'yo te janm pwofite sou pesonn te kondwi m' fou ak kè kontan. Eksepte ke si li te jwenn soti, Kolonèl Xing ta dwe chita sou lò sou ti Mòn lan, ak yon anpil nan moun inosan ki ta dwe mouri oubyen mouri nan lari nan Peyi Etazini.
  
  
  Men, pa si mwen gen yon bagay yo di sou li.
  
  
  "Oke, koute," mwen te di, jezi vire bò Filip Doane. — Mwen gen yon travay pou ou." Epi ou ap gen fè li byen vit. Men, mwen panse ke ou ap siviv, lè ou konsidere ki sa ki jounen travay di sou ou.
  
  
  "Mwen pral fè pi byen m'," li te di. 'Ki sa ki se li?'
  
  
  "Jounen travay te di m' ke ou se yon ekspè sou kadna yo ak sa ou konnen tout bagay gen konnen sou yo."
  
  
  "Sa ka vre," Filip Don te di.
  
  
  "Tout dwa," mwen te di. "Mwen vle ou lage m' soti nan sa yo de gwo chenn yo epi yo louvri pòt la pou m'."
  
  
  "Li nan travay di," nonm lan fin vye granmoun te di. "Espesyalman san yo pa nenpòt ki zouti."
  
  
  "Sipoze mwen te di ou ke nou gen kèk zouti, primitif la, men zouti."
  
  
  'Ki kote?'
  
  
  "Anba m kolye," mwen te di l ' la. "Ou ap jwenn de razwa la.
  
  
  Nonm lan fin vye granmoun te resevwa moute soti nan tè a ak limped stiffly nan direksyon m'. Li rale tounen kolye l', li pran soti nan de lam yo. "Bon an asye," li te di. "Wi, mwen panse ke nou te ka sèvi ak yo. Kadna yo sou de gwo chenn yo yo toujou primitif, " li te di apre yon enspeksyon supèrfisyèl. "Kòm pou pòt la mekanis a, ou pral wè ke sa a se tou pa yon pwoblèm."
  
  
  "Konbyen tan li ka pran?"
  
  
  Je l ' limen moute nan prospect nan ke yo te itil ankò nan navèt li te konnen pi bon. — Li depann de konbyen tan mwen travay. Petèt ven minit.
  
  
  "Prese leve," mwen te di. "Si nenpòt moun ki vini, kache sa yo nan lam yo anba pay la."
  
  
  Nonm lan fin vye granmoun te deja lonje nan plen longè sou planche a, kenbe men l ' nan kare a patch nan limyè a en nan nan entèdi fenèt yo. Mwen pa t 'kapab wè sa ki li te fè, men mwen te kapab tande endispoze friksyon nan metal kòm men l' fouya anba mouye kouch a nan pay chèch.
  
  
  Mwen te eseye klè lide m ' pandan y ap li te travay. Mwen te eseye pa dechè enèji mwen mangonmen sou si wi ou non fòs li ta kenbe deyò epi yo si wi ou non Kolonèl Peche ta bay gabèl yo toudenkou etap andedan yo wè ki jan li prizonye yo te fè. Mwen te eseye bani rit fanm k 'ap pile a nan lam la sou konkrè a, ralanti m' pou l respire, ak bliye sou tan. Men, yo deyò, mwen te konnen, sa a teknik pase kouto tankou yon gwo pandil ki genyen ant waf la ak bato a, ranpli li kenbe ak tòn lò. Mwen te fòse tèt mwen pa panse sou tan, men mwen pa t ' kapab sispann li soti nan kouri. Ak nan moman sa a ap vini lè sa a crane a ap fè dènye li yo deplase ak kòmanse trionfe vwayaj nan Kolonèl Peche. Lè sa a, li ta ka twò ta pou m ' fè sa mwen gen entansyon fè.
  
  
  "Tout dwa," mwen tande Filip Doane di.
  
  
  Li te kanpe jiska ak nan men l ' mwen te wè yon sèl nan lam yo, oswa sa ki te rete nan li. Li gade tankou si li te premye divize l ' nan mwatye longitudinal e li te koupe koupe kèk nan sa ki te bò gòch la. Li te deplase malabiyman nan direksyon m ' ak te pwan fèmen an sou manchèt nan men dwat mwen an. Li se vize metal glise nan, kenbe l ' yo fèmen zòrèy yo fèmen an. Li te fiddled ak fortin kle ant gwo pous li ak dwa, lè sa a, tounen vin jwenn li ak anpil atansyon.
  
  
  "Prèske," li te di. "Men, se pa bon ase."
  
  
  Li retrete tounen nan kare a nan limyè, ak ankò mwen tande grate a nan metal sou konkrè.
  
  
  "Li dwe se konsa," li te di lè li te retounen.
  
  
  Plen nan konfyans, li diminuer egwize lam tounen nan fèmen ak trese ponyèt li sevè. Te gen yon sur nan yo toujou silans nan selil la. Fèmen a pase kouto louvri. Filip Doane yo fè fas a wouj ak eksitasyon. "Tout rès la se senp, kounye a," li orèy. Apre yon kèk segond, li lage m ' lòt bra ak janm.
  
  
  Mwen mete nan bouch mwen fèmen nan zòrèy li.
  
  
  "Tout dwa," mwen te di. "Kounye a se lage pyès lajan, anpil tou dousman." Lè sa a, nou pral pran swen nan selil la pòt.
  
  
  Nonm lan fin vye granmoun nodded nan m'. Nan mwens pase yon minit, pyès lajan nan men yo ak pye yo te gratis.
  
  
  Mwen te rele nonm lan fin vye granmoun pou m 'ak te di, zòrèy yo ankò," Ki jan fè ou louvri selil la pòt?"
  
  
  Li te fèt soti men l'. Nan palmis l ' te yon dezyèm lam, toujou bien fèmen. Li pran l ' pa febli bò a epi yo itilize li lòt gwo pous ak dwa kouri lam la retounen ak lide.
  
  
  "Ki sa mwen pral fè se rele loiding. Sa a se anjeneral fè ak yon teren nan seluloid. Li te gen tou de frigidité ak fleksiblite pouse fèmen tab tounen. Nan lam a ap fè menm bagay la.
  
  
  — Li fè yon anpil nan bri sa a?"
  
  
  "Mwen pa konnen," te di nonm lan fin vye granmoun. "Yon reyèl loiden yo ta dwe anpil trankil. Men, le pli vit ke lang sa a, tonbe tounen, mwen pa konnen sa k ap pase. Nou pral jis gen yo pran risk sa.
  
  
  "Nou pa gen anpil chwa," mwen te di. — Mwen pral mete yon pyès lajan nan kwen an ant pòt la ak miray ranpa a, lè se pòt la louvri. Si gen yon bagay ale sa ki mal, li la soti nan liy lan nan dife. Kòm pou ou, si tout bagay ale byen, ou siyal m ' lè fèmen a kle a se gratis, epi lè sa a, ou kanpe kap vini an nan pyès lajan. Lè m ' mache soti pòt la, pa deplase. Rete kote ou ye a jouk m ' ap rele ou." Yo bay mwen toujou kapab rele soti.
  
  
  Nonm lan fin vye granmoun te mete ajenou nan pòt la epi yo te kòmanse fouye nan seri ak kouto l ' yo.
  
  
  Mwen te eseye kenbe m ' fiks pou l respire. Mwen te vin tante l ' yo sispann respire konplètman se konsa ke gen ta dwe ranpli silans.
  
  
  Ponyèt li deplase yon fwa, de fwa, twa fwa. Li te travay nan espas ant pòt yo ak bwat. Lè sa a, li sispann.
  
  
  Nonm lan fin vye granmoun tounen vin jwenn fè fas a m ' ak nodded. Li te tan jwenn nan travay. Epi travay sa fèt nan kaptire plizyè zam mitrayeur.
  
  
  
  Chapit 18
  
  
  
  
  Mwen te kouri soti nan pòt la tankou yon ti towo bèf ki wè yon inisyasyon matadô, hunched sou, feròs ak kolekte nan menm tan an.
  
  
  Yo te kanpe nan koulwa a, yon sèl pou m 'bò gòch, lòt la sou bò dwat mwen, ak panse yo te ralanti ase ke machwa yo tonbe lè yo te wè m' parèt. Epi li vire bò gòch mwen an, mwen leve men m 'tankou kouto ak kraze gad palè a zepòl pandan ke li te toujou seran l' zam mitrayeur. Kòm li te tonbe nan tè a ki gen yon aksidan, mwen te pwan l', yon sèl men sou bouch li yo sispann l 'soti nan kriyan, ak lòt la nan ren l' yo fiks l ' yo. Mwen pouse l 'dwa nan patnè li, fèmen diferans ki genyen ant yo kòm byen vit ke posib, se konsa ke gad palè dezyèm fwa te resevwa anmele ak zam l 'anba l' patnè nan bra. Mwen leve men mwen ta te kenbe sou moun nan ren ak redwit l 'sou l' kase zepòl ak nan kou a nan ardan gad palè yo. Li pa t 'yon bon nèt kout pyen, men li panche kou l' nan bò la. Lè li te rive soti ankò, mwen te frape l ' soti nan pi wo a, dwat nan figi an. Zo kase anba m jwenti, ak san koule soti nan m ' limp bouch. Tèt li frape miray la difisil, epi li diminuer nan tè a san konesans. Mwen file zanmi l 'alantou ak kraze l' a pòm adan ak palmis m ' anvan li te kapab pran avantaj de lefèt ke mwen te gen okenn ankò kouvri bouch li.
  
  
  Mwen trennen kò yo sou kote, ranmase mwen an zam, ak kole tèt mwen nan selil la. "Tout dwa," mwen te di. "Tan trape souf ou."
  
  
  Jounen travay ak papa l 'byen vit joined m'. Mwen te ba l ' youn nan zam mitrayeur. "Mwen vle jwenn sou sa a bato san yo pa lè l sèvi avèk yo," mwen te di l ' la. "Nou pa ale nan tèt la, nou ale tounen nan sa a pil. Mwen konnen sa m ap chèche pou. Li pral lwen soti nan waf la. Swiv mwen, epi si nou kouri antre nan nenpòt moun ki, kite yo ban mwen. Ak si gen yon bagay k ap pase nan m', ou ka sèvi ak zam sa a yo touye nenpòt moun ou vle, osi lontan ke ou gen yon bagay yo fè fas ak. Mwen te wè li lè nou te vin sou tablo: yon ti pòt sou bò la pò nan Sara Chamberlain. Nou te fè wout nou desann nan fèbleman limen koridò a anbranchman nan dèyè kannòt la. Nou te deplase konsyamman, men, te rankontre pa gen yon.
  
  
  Te devan pòt kay la ap tann pou nou.
  
  
  "Ban m' zam la," mwen te di.
  
  
  Mwen rale manch lan, epi li louvri pòt la konsyamman. Mwen regardant nan sinistr, k ap deplase dlo ki nan East larivyè Lefrat la senk mèt pi ba a m'.
  
  
  "Ou ale premye, Peni," mwen te di. "Pye premye. Pèmèt tèt ou pann sou kwen an. Ak lè sa a, ou jis kite ale. Ki pi piti distans la ou tonbe a, mwens bri pa gen. Lè sa a, naje kòm trankilman ke nou kapab fè pou waf yo ak tann pou mwen pou m gen la. Menm bagay la tou ale pou ou, Mr Don. Gen ou pral jwenn yon eskalye ki mennen ale nan waf la, jis sot pase a babor boom.
  
  
  Li te pase san yo pa erè. Mwen fèmen pòt la pi bon ke mwen te kapab anvan li te tonbe nan kwen an. Li sèlman te espere ke pa gen okenn yon sèl pase pa ta dwe etone pa limyè a klere sou pò bò a nan Sara Chamberlain . Men, mwen doute ke nenpòt nan ekipaj la te debarke. Moman sa a nan depa yo te twò fèmen. Sou lòt la men, nou toujou te gen mesye ki soti nan Don Mario enkyete sou.
  
  
  Kolonèl Peche pa ta gen te se konsa anvi montre m ' nan batiman an. Li kite m ' wè pòt ak mach eskalye yo ki mennen soti nan waf la nan dlo an.
  
  
  Jounen travay ak papa l 'te ap tann pou m' nan anba a nan mach eskalye yo.
  
  
  "Tout dwa," mwen te di. — Mwen pral ale moute sa yo mach eskalye yo epi pran yon zam avè m'. Swiv mwen anlè." Le pli vit ke nou jwenn nan tèt la, mwen pral ale nan Don Mario la. Mwen vle ou de soti nan isit la. Kouri kòm byen lwen ak vit menm jan ou kapab.
  
  
  "Pa gen okenn, Nick," jounen travay te di. Pa 'koulye a.'
  
  
  "Li se dwa," nonm lan fin vye granmoun te di. "Ou bezwen kèk èd."
  
  
  "Mwen konnen," mwen te di. "Apre sa, mwen pral jwenn li soti nan Don Mario." Omwen a ki pi imedya ede. Men, mwen pa vle ou de ak m'. Li pa gen okenn sèvi ak fè ou mal.
  
  
  "Mwen vini avèk ou, Nick," jounen travay te di.
  
  
  Mwen souke tèt mwen. — Si ou vle fè yon bagay pou m', sa ou kapab. Men, sa a pa yon bagay ou ka fè isit la.
  
  
  "Lè sa a di nou sa ou vle," te di nonm lan fin vye granmoun.
  
  
  "Mwen vle ou rele David Hawke. Penny konnen ki kote pou yo kontakte l', la pou Laprès Jwenti ak Fil Sèvis nan Washington. Di l ' ke Sara Chamberlain yo dwe sispann nan tout frè. Di l 'ke Nick Carter te di nou yo rele l'. Èske ou vle fè sa?
  
  
  "Si nou kapab, nou pral fè li," li te di.
  
  
  "Tout dwa," mwen te di. 'Kite yo ale. Tan se kout. Mwen te kòmanse moute mach eskalye yo. Nan tèt la, mwen peered sou kwen an nan waf la. Li gade bon. Tout je yo ap desine sou yon gwo teknik. Li te toujou k ap deplase, kounye a tit tounen nan waf la. Mwen jis te gen nan espere ke li ta kite yo omwen yon sèl plis veso an lò, ak ki li travay pou nwit la la pa t ' fè ankò. Mwen te konnen ke travay mwen an pa t ' byen sou ankò swa.
  
  
  Mwen tande jounen travay ak papa l 'jwenn leve dèyè m'. Nonm lan fin vye granmoun te lou pou l respire. Mwen tounen vin tèt mwen nan direksyon yo. "Rete ki ba epi rete nan lonbraj yo. Mwen pral kouvri pou ou. Jwenn soti kounye a. Kouri!' Mwen te pou kont li, ki te antoure pa mafia la ak Chinwa a, ak tan te kouri soti.
  
  
  Mwen ranpa ansanm wout la sou vant mwen soti nan waf la pou lontan afesman ònenn kote Pa Mario te antre nan. Mwen te monte nan pwoteje ankadreman pòt yo ak yo te eseye obtenir la.
  
  
  Li pa t ' fèmen. Mwen byen vit glise nan li epi li antre nan fènwa a.
  
  
  Byen lwen, bò gwo larivyè lefrat la, mwen te wè yon limyè. Mwen te kòmanse ap mache nan direksyon sa a, zam mwen pare nan men m'. Mwen te gen yo dwe prepare pou pi mal la. Si mwen ta te gen chans, Pa Mario pa ta gen remake m'. Mwen te espere ke mwen ta reyisi.
  
  
  Kouche ba, mwen te kenbe mache, jouk tan mwen te wè limyè yo sou nan biwo a, ak fennèt toupatou kap soti sou depo a ak gwo larivyè lefrat la. Biwo pou lajè a tout antye nan gwo larivyè lefrat la.
  
  
  Don Mario te chita nan yon chèz swivel dèyè biwo l ' yo, gade nan Sara Chamberlain . Eksepte pou yon kèk telefòn ak yon kopi nan Lloyd a enskri nan echven yo, biwo a te vid.
  
  
  Rete nan koule tèt mwen, kache tèt mwen soti nan batiman an, mwen rale ouvè pòt la ak ki vize barik la nan mwen fizi atak. "Trè trankil, Mario," mwen te di. Li pa t ' deplase. Li jis kenbe kap soti fenèt la nan batiman an.
  
  
  "Sa a se Carter," mwen te di. "Mwen vle fè ou jwenn moute epi trase rido sou fenèt la fè fas a nan batiman an. Lè sa a, chita desann ankò. Mwen vle pale pou ou." Kenbe men ou tou pre figi ou lè ou chita desann ankò. Mwen gen kèk nouvèl pou ou sou ou a Chinwa zanmi ke mwen panse ke ou pral vle tande.
  
  
  "Mwen ta renmen tande kèk nan sa ou gen pou di, Carter," li te di.
  
  
  "Ou pa gen pou yo koute yo anyen, Mario. Men, si ou pa koute, li ta dwe fatal, " mwen te di. "Apre tout travay ou, ou pa ta vle yo dwe nan yon' wa a se moun ki mouri, depi lontan ap viv wa a ' sitiyasyon an, ta ou?"
  
  
  Nan repons, Mario pouse tounen nan chèz l ' yo, te ale nan fenèt la, ak trase rido a. Mwen te antre nan sal la ak monte nan l 'jan l' chita bò tab la ankò.
  
  
  "Pale byen vit," li te di.
  
  
  "Sa a, se ekzakteman ki sa mwen pral fè," mwen te di. "Ou zanmi janm pwofite sou pesonn sou ou."
  
  
  Mario ri. "Nan kou yo, ak kavalye a se ap vini an, twò.
  
  
  "Ou ta pi bon kòmanse kwè ke yo, tou," mwen te di. "Fen ou nan negosye an se pa sa rive vre. Kesyon an sèlman bò gòch la se si wi ou non zanmi ou a, Kolonèl Peche, yo pral kapab yo sove nan libète a apre li te twonpe ou.
  
  
  "Tout dwa, Carter, sispann fè sa riddles. Ki sa ki kalite nan tronpe a ki se sa a?
  
  
  "Ewoyin".
  
  
  "La ewoyin nan tout dwa," Don Mario te di. "Li te tcheke pa moun mwen fè konfyans."
  
  
  — Èske ou tcheke tout bagay?"
  
  
  "Nan kou pa," li te di. "Men, nou te pran echantiyon nan plizyè tòn."
  
  
  "Li te bon bagay," mwen te di. "Lòt moun ap anpwazonnen."
  
  
  "Sispann li, Carter," li te di. "Mwen pa yon pistons. Ou gen yon yon sèl-nan-yon-milyon dola chans pou yo kònen moute ka sa a, e ke sa vle di ou pral vire m ' kont Peche. Mwen pa pral manje li.
  
  
  "Mwen isit la pou vire ou kont Shin pou fason ou kapab triche sou ou. A ewoyin se anpwazonnen . Sa a se vrèman fatra. Ak dirtiest a yon sèl nan vèt sak.
  
  
  Mario l ' yo pursed po bouch yo. "Ou konnen, Carter. Mwen kòmanse jwenn enterese nan ou. Ki jan fè w konnen sou sa yo vèt sak?
  
  
  — Jis ke mwen konnen sou ble sak ak pwazon. Si ou te gen yon zanmi ki sou tablo sa a bato ki moun ki tou konprann Chinwa a, ou ta konnen sa. Sa a nonm lan fin vye granmoun te fèt nan peyi Lachin.
  
  
  "Ki jan vit, nou ka fè tès la?" Mario te di. "Pran kèk nan sa a ti jan dènye nan tenten a soti nan batiman an. Green sak. Ki sa ki nan sache yo vèt touye pi rapid.
  
  
  Mario reponn youn nan telefòn yo. "Vito," li te di. "Pote m' youn nan sache yo vèt." Imedyatman.'
  
  
  Li te pandye moute ak gade nan m'. "Oke, Carter, ou gen yon chans. Etap tounen. Gen yon trap nan devan nan biwo mwen an. Apre yon minit, li ouvè ak Vito ale anwo kay. Pa yo dwe nève ak zam ou yo. Vito ap fè jan m ' ap di. Ou kapab asire w ke li pa p fè anyen.
  
  
  Te gen yon imite son anba m', ak yon seksyon nan planche glise lwen, revele Vito a découvrir-tankou figi kòm li te peered nan sal la.
  
  
  "Li nan tout dwa, Vito," Don Mario te di. "Pa gen okenn difikilte."
  
  
  Vito moute nan sal la, ak floorboard la diminuer tounen. Li mete vèt sak sou Mario nan biwo.
  
  
  "Nou bezwen yon kochon gine," li te di. "Apre sa, mwen panse ke mwen konnen moun nan dwa pou li." Li ranmase telefòn lan. Kolonèl Peche, " li te di. 'Byen vit.'Li te ap tann. Lè li t 'ap pale ankò, vwa l' te ijan. "Kolonèl Peche?" Pa Mario. Koute. Yon aksidan ki te rive yo youn nan ti gason m ' yo. Voye Dr Inuris ak valiz. Nou pral bezwen li byento.
  
  
  Li te pandye moute san yo pa bay Kolonèl Peche yon chans pou yo mande nenpòt kesyon. Mwen rale rido a tounen yon fraksyon nan yon pous ak gade soti nan batiman an. Byento apre yo fin, yon ranfroye Dr Inuris te rive nan fen an nan ranp lan ak te kòmanse a desann pier la.
  
  
  "Li te la ap vini," mwen te di.
  
  
  "Pote l' nan, Vito," Don Mario te di. Vito kite sal la. "Pa enkyete sou Vito," Don Mario te di. "Vito se ke yo te onèt. Tout sa ou gen enkyete de se ewoyin. Men, omwen ou gen pou admèt ke mwen ban nou yon chans, Carter. Ki moun ki pi bon yo sèvi ak kòm yon kochon gine pase yon dwòg-dejwe doktè?
  
  
  Mwen tande mak pye yo epi yo te kanpe a kote mwen te panse mwen ta jwenn Pa Mario ak Vito nan yon kout pete si yo te eseye anyen. Pòt la louvri tou dousman, ak Dr Inuris antre nan sal la, Vito sa ki annapre yo.
  
  
  Je l laji nan sipriz lè li te wè m ' kanpe a la. "Carter!"
  
  
  "Sa a dwa, Doktè. Zanmi fin vye granmoun. Mwen te fèt nan barik la nan zam nan machin anba manton l ' yo.
  
  
  Li te di, " ki Sa ki sa sa vle di?"
  
  
  Mwen te kriye byen fò barik la nan zam la nan trachea. "Fèmen, Doc.
  
  
  "Doktè a," Don Mario te di. "Carter epi mwen vle fè yon ti parye. Li se paske nan yo ke ewoyin.
  
  
  Mwen te demisyone tounen ak zam.
  
  
  — Kisa ki te pase pou ke ewoyin?" Inuris mande. "Li se jis plenn ewoyin."
  
  
  "Sa a ki sa mwen vle di, Doktè," yo Pa Mario te di. "Men, Carter di otreman. Li te di li se anpwazonnen.
  
  
  -"Pa koute l'," Dr Inuris te di. — Ki sa li konnen sou li?"
  
  
  "Li te di li konnen ase, Doktè.
  
  
  — Ou pral kwè l'?" Inuris mande. "Ajan RACH?"
  
  
  "Mwen te enterese nan l' byen lwen tèlman."
  
  
  "Kolonèl Peche pa ta bay manti ou," Dr Inuris te di.
  
  
  "Oke, sa a, se ki sa mwen eseye di Carter," Don Mario te di. "Toujou, li jere yo konvenk m' ke li nan pi bon yo asire w ke premye a pase regrèt pita. Se poutèt sa nou te envite ou isit la. Paske mwen te di tèt mwen: "Mario," mwen te di, " ki moun ki se pi bon moun bay jij si wi ou non sa a ewoyin se yon bon bagay oswa ou pa? "ak lè sa a, mwen te di tèt mwen,"Oke, okenn lòt pase fin vye granmoun zanmi nou yo, Dr Lothar Inouris, ki moun ki te tounen soti yo dwe genyen yon ekselan syantis ak konsakre yon zanmi." Se konsa, Doktè, mwen pral ba ou yon echantiyon gratis.
  
  
  "Mwen pa vle ke," Dr Inuris te di.
  
  
  "Ou pa vle pou yo?" Don Mario te di. 'Pa ou vle? Eske ou te tande sa, Vito? Li te di ke li pa vle yon echantiyon gratis.
  
  
  "Li se ke moun rich?" Vito te di. "Mwen te pa janm wè yon adikte vire desann yon echantiyon gratis anvan."
  
  
  "Mwen panse ke li te reyèlman vle yon bagay, Vito," Don Mario te di. "Tankou nenpòt adikte dwòg. Men, li a twò janti. W ap jis ke yo te politès, yo pa ou, Doktè a?"
  
  
  Pèl la swe kraze soti sou Inuris ' efreyan fè fas. — Mwen pa vle sa a, " li te di byen fò.
  
  
  -"Byen, byen, Doktè," yo Pa Mario te di. — Ou te ale twò lwen ak sa koutwazi. Li rale m épingl soti nan senti l ' yo e te fè yon coupure nan vèt sak. Gen kèk poud blan koule atè deyò.
  
  
  "Oke, Doktè, nou ap ale nan gen yon mwen kite nou pati isit la. Nou pa bezwen bouji yo, men mwen gen alimèt, ak Vito, mwen panse ke ou pral jwenn yon sereng ak zegwi si ou gade nan doktè a sak. E mwen pa ta dwe etone si gen nan yon moso nan kawotchou yo kawoutchou ak petèt yon kèk lòt bagay sa yo ke nou bezwen." Vito rive jwenn deyò epi yo arach sak la soti nan doktè a nan men yo. Don Mario louvri li epi yo te kòmanse fouye nan li.
  
  
  "Pa kite yo fè sa a, Carter," Dr Inuris plede. "Poukisa nou pa, Doktè? Mwen te di. "Mwen pa wè sa ki mal li ka fè. Si ou ap di verite a, se sa ki.
  
  
  "Tanpri, Carter. Tanpri.'
  
  
  Li pa t 'gade nan m'. Petèt li te vle wè m'. Men, li pa t ' kapab. Li pa t 'kapab pran je l' koupe sou tab la kote Pa Mario ak Vito te chita. Ak li kenbe t ' ap mande charite. Mo sa yo vide soti tankou lè a soti nan yon kreve enteryè rive jouk nan vant.
  
  
  "Lò, Carter. Mwen pral ba ou lò. Mwen pataje. Ou ka rich. Ou pa janm ap gen nan travay ankò. Yon anpil nan lajan. Pi plis pase ou pral janm wè soti nan RACH. Ou te kapab ale yon kote. Ou te kapab dwe moun rich. Jis sove m ' soti nan isit la. Ou ka fè li. Mwen konnen ou kapab. Mwen pral fè li entérésan pou ou. Ou pa pral regrèt li.'
  
  
  Don Mario te resevwa moute soti nan tab la. Vito te kanpe pwochen l', yon plen sereng nan men l'.
  
  
  "Mwen pa ka dakò, Doktè," mwen te di.
  
  
  "Pa gen moun kapab tande ou, Doktè," Mario te di. "Gen a twò anpil bri deyò. Sa a tiyo a se vrèman renmen fè bwi.
  
  
  Dr Inuris tonbe nan jenou l ' yo. Swe trickled desann figi l ' yo. "Pa fè sa," li te plede. 'Pa fè sa. Mande ou. Pa fè sa pou mwen.
  
  
  Mario jifle l ' atravè figi an. "Fèmen, ou estipid chen," li te di.
  
  
  Li te pwan Inuris 'bra dwat e rale manch rad la nan levit l' ak chemiz pi wo pase koud la. Yon bouton déja nan chemiz li ak woule lwen. Vito te kanpe nan devan nan doktè a ak yon sereng nan men l'.
  
  
  Dr Inuris te kòmanse jemi. Don Mario frape l ' ankò. "Ou dwe rete kalm, Doktè," yo Pa Mario te di. 'Gade sou bò a klere. Nan yon kèk minit, ou pral dwe koupe sou yon ala bon sa bon vwayaj... oswa mouri. Swa fason, pwoblèm ou yo se sou, mwen renmen anpil.
  
  
  Doktè a je yo laji nan pè.
  
  
  "Tout dwa, Vito," Don Mario te di.
  
  
  Li te yanked Inuris nan pye l ' ak ki te fèt soti nan yon vid, sikatrizé men yo.
  
  
  Inuris yo te eseye tòde lwen. Li kouri dèyè Vito epi fè l ' vole ale.
  
  
  Don Mario fè fas a p ' ap klere ankò. "Pa gen fason," li te bougonnen.
  
  
  Lothar Inuris te toujou writhing. Don Mario te gen yon sèl bra nan kou l ' ak lòt la te kenbe doktè a fòs ponyèt. "Tout dwa, Vito,"li te di," kite a eseye li."
  
  
  Vito pwoche bò konsyamman ki sòti bò kote, tankou yon matadô la ak yon miniature nepe pou souflèt final la. Dr Inuris a bulged je. Li te eseye di, " pa gen Okenn, pa gen, pa gen," men, pa gen anyen te soti eksepte yon long, ki fè mal 'NNNN' soti nan bouch li.
  
  
  Vito te bò kote l 'kounye a, kenbe zegwi a pou li fè bra, ak Don Mario te ede l', kenbe bra l ' yo toujou jwenn venn. Pwent an nan zegwi a te resevwa anba po l ' yo, ak Vito pouse onp watè / twalèt desann. Don Mario lage Inuris. Li ak Vito te demisyone tounen. Dr Inuris leve kanpe. Li rale desann nan manch rad la nan chemiz li yo ak levit. "Mwen pral kite kay la kounye a," li te di nan yon toufe bon ti plant vwa, "lè w ap fè ak m'."
  
  
  Mwen te wè Mario nan men yo rive jwenn pou luger.
  
  
  Dr Inuris te souri nan l'. "Mwen bezwen valiz mwen," li te di. Li te pran yon etap nan direksyon tab la. De etap.
  
  
  Mwen vize zam la nan Don Mario.
  
  
  Inuris gade nan m'. "Twò move, Carter," li te di. "Ou ta ka vin rich." Te gen yon etranj, vitre gade nan je l ' yo. "Men, ou pa t' koute. Mwen regrèt sa, Carter. Men, sa ki fè sa a fin vye granmoun di vle di? Ki moun ki gen dènye ri...
  
  
  hahaha..."
  
  
  Ak lè sa a, pa gen anyen te soti nan bouch li men san. Li trickled desann chemiz li, tach twal blan. Li te gade kiryozite nan tèt chaje inondasyon kòm si li ki te fè pati yon lòt moun.
  
  
  Yon gwo fasyal te sezi kò l', yo jete l ' nan tè la. San te toujou vide soti, vlope nan yon echap nan likid ribi nan kou l'. Dr Inuris te choke. Pinga 'w l' frape etaj la. Lè sa a, li kouche toujou.
  
  
  "Jezi," Vito orèy.
  
  
  
  Chapter 19
  
  
  
  
  "Tout dwa, Carter," Mario te di. — Ou te dwat. Ann fè yon kontra kounye a.
  
  
  "Nou pral fè yon trèv," mwen te di. — Nou pral travay ansanm pou asire w Kolonèl Peche pa kouri koupe ak lò." Apre sa, tout moun se sou pwòp yo ankò.
  
  
  "Sa ki son san patipri ase," li te di.
  
  
  Mario ranmase youn nan telefòn yo. "Vire sou tiyo a," li te bay lòd la.
  
  
  Mwen gade deyò fenèt la. Son an nan teknik pou machin yo te kòmanse fennen. Segondè pi wo pase batiman an, youn nan kontenè ki dangled pi wo a kale.
  
  
  Don Mario te vin tounen Vito. "Desann," li te di. "Pote ti gason yo. Di yo pou yo pote tout fedatifis yo ka kolekte. Nou pral bezwen li. Ak pote plis dinamit ak gazolin.
  
  
  Vito te disparèt nan trap an.
  
  
  "Osi lontan ke nou se sou bò a menm,"mwen te di," mwen vle m ' yo zam tounen."
  
  
  "Nan kou," Mario te di. Li rale yon luger ak talon soti nan senti l ' yo.
  
  
  "Pa bliye, bagay sa a ti kras nan pòch ou," mwen te di.
  
  
  Li te pran soti Pierre. "Yon bonm gaz apre yo tout, se pa li?"
  
  
  "Dwe fè atansyon ak ke," mwen te di l ' la.
  
  
  Mario te souri. "Nou travay ansanm, Carter." Li te bay li nan m ' epi mwen mete l nan pòch mwen.
  
  
  Mario a moun yo te kòmanse moute mach eskalye yo, ranpli nan biwo an. Mario leve soti vivan yon men pou silans.
  
  
  "Sa a se Carter. Li ap travay avèk nou. Se konsa, pa ka pa nève, pa fè erè lè bagay sa yo ale yon ti kras mal. Nou ap monte sa a bato. Mwen vle l ' machin kònen moute, epi mwen vle li nan rive vit. Si nenpòt Chinwa nèg vle pou yo sispann ou, koupe l ' desann. Nou te twonpe tèt nou. Ann ale.'
  
  
  Mesye sa yo kouri soti nan biwo a, nan tan koule, ak soti sou waf la mache. Te gen apeprè ven nan yo, ki gen ladan Mario ak m'. Prince la ranmase yon zam mitrayeur. "Dwe fè atansyon ak bagay sa," mwen avèti l'. "Li te nan dlo a."
  
  
  "Mèsi dèske ou," Mario te di. "Mwen pral ba li yon eseye, epi si li pa travay,"li patted l' anbabra," mwen te gen kèk gòch."
  
  
  Sou waf la, mwen leve je l ' jis nan tan yo wè Kolonèl Peche, megafon nan men, parèt nan pon an tren, ak kòmandan an nan bò kòt li.
  
  
  "Ki sa ki nan ale sou, Mario?" li te rele byen fò. "Poukisa teknik la sispann?"
  
  
  An premye nan Mario a moun pwese kouri ale la pase ' l.
  
  
  Mario leve soti vivan l ' yo mitrayeur zam e yo te tire yon kout pete nan teknik la nan kab. Yon soufle nan ble lafimen parèt, ak lè sa a chik kab kase. Gwo veso lurched ak te kriye byen fò nan la kenbe nan Sara Chamberlain ak yon asourdisant grounded. Te gen silans, lè sa a, mwen tande urleman.
  
  
  Kolonèl la pa t 'bezwen nenpòt moun yo eksplike sitiyasyon an l' la. Nan moman kap vini an, li te tounen ak siy pou kòmandan an nan kouri nan wheelhouse. Li apiye sou pon an balistrad ak te bay lòd mesye l ' yo sou pil. Chinwa yo pwese kouri ale balistrad la, brandise yo rach. Mwen te kapab wè metal splintering kòm aks yo te kòmanse flash, koupe nan epè offres nan kòd yo ki te fèt Sara Chamberlain nan waf la.
  
  
  Mario te sispann mwatye chemen desann ranp lan. Li te leve soti vivan zam machin. Yon lagrèl la nan bal pès la balistrad, rmork nan metal yo ak kò. Moun pete rele ak tonbe...
  
  
  Mwen ki vize a luger nan pon an e yo te tire. Kolonèl Peche plane tankou yon bal pès la asye anba wheelhouse fenèt yo. Lè li te retounen, li te gen yon zam nan men l'. Nou te sou pil. "Vito," Mario respire. "Ou ak mwatye moun yo ale ak Carter. Pran dinamit la. Lòt moun yo fè wout yo nan wheelhouse.
  
  
  Ti ferret nodded. Mario te deja kite epi yo te tire yon zam mitrayeur nan pil kat la. Mwen te wè Chinaman gen tan pwan tèt li epi li tonbe nan yon san bwouya.
  
  
  Lè sa a, mwen te anndan batiman an, ak Vito ak rès la nan Mario nan moun sa yo m ' moute mach eskalye yo. Nan pati anba a, Chinwa nonm tonbe pou yon jenou epi leve soti vivan nan fizi l ' yo. Yon bal sonnen deyò pwochen nan m', ak mwen te wè tirè a gen tan pwan l ' yo lestomak ak tonbe pi devan.
  
  
  Soti nan kwen an de je m, mwen wè Vito souryan jan nou prese desann pil apre pil. Mwen tande anpil kout zam ki dèyè nou, ak youn nan Mario a moun kite soti yon anvlope kriye epi yo tonbe sou kwen an nan kabin an mach eskalye yo.
  
  
  Tire la sispann. Koulye a, te gen sèlman son an nan pye yo sou fè etap sa yo, ak devan yo nan m ' mwen te wè yon siy ak yon flèch ki lonje dwèt nan sal la motè.
  
  
  Nou te nan koulwa an. Devan yo nan nou, yon pòt metal pase kouto louvri, ak barik la nan yon mitrayeur zam yo te kòmanse tire nan nou. Li te twò gwo epi twò lwen, ak bal ki te grate mi yo ak plafon. Mwen plonje nan tè a ak leve de pye m ' ankò, luger nan men yo. Mwen te tire yon fwa. Yon rèl rang soti, ak barik la nan zam la te fè aksidan desann. Mwen t al gade sou papòt la epi li te jwenn tèt mwen kap sot pase a yon kadav desann yon lòt vòl nan eskalye. Bal la whizzed sou tèt mwen epi yo kraze nan etanch klwazon. Mwen siy pou Vito ak moun ki yo rete dèyè. Mwen gade desann nan sal la motè. Yon gwo pistons, poli nan yon pafè interprete, ki te kòmanse pou avanse pou pi dousman. Mwen te wè yon lame enjenyè jès fou, ak moun ki kouri pou pòs yo.
  
  
  Yon lòt piki whizzed sou tèt mwen. Sou lòt bò a nan sal la motè, yon douzèn tirayeur pete nan pòt la, aplati nan tèt yo sou ranp lan, epi li louvri dife.
  
  
  Mwen ranpa lwen soti nan pòt la epi li te kriye byen fò fèmen kòm yon bal te kriye byen fò nan li. Mwen tounen vin jwenn Vito. "Yo te gen yon zam sou papòt la."
  
  
  'Sa n' ap fè?'li te mande.
  
  
  "Ban m' yon baton nan dinamit."
  
  
  Li te nan men m 'prèske anvan m fini m' kesyon. Mwen limen fuzibl a. "Mwen pral pou yo eseye kònen moute sa a gwo ranp," mwen te di Vito. "Lè bagay sa a te eksploze, tout moun ap kouri nan pòt la. Rete sou pil.
  
  
  Pil kat la anba a nou an te kòmanse souke, a motè revving moute. Si Kolonèl Peche pa t ' janm bloke wo a la ak jere yo gratis bato a soti nan câbles yo, Sara Chamberlain ta dwe gen deyò pa kounye a. Mwen te espere Pa Mario ta ka sispann l'.
  
  
  Mwen te kanpe pwochen nan etanch klwazon ak limen fuzibl a. Lè sa a, m ' a louvri pòt la epi jete dinamit la nan gwo sal. Mwen rkule. Mwen tande yon bang ak pouse pòt la louvri ankò. Li te yon kalidoskop nan moun ki mouri a: pase ' l la te pete louvri nan mitan an, ak artiyeur te senyen abundant, arachman pou yon bagay yo kenbe sou yo, epi yo kraze menm jan an metal chire lwen soti nan li yo mare pwen yo. Pa te gen okenn tan yo kontinye ap gade. Urleman yo te deja te di istwa a tout antye.
  
  
  Mwen leve kanpe, li janbe lòt papòt la, ak prese desann eskalye yo. Pechè a te pwan ponyèt mwen, ak mwen te frape l ' nan banza yo ak bou la nan mwen luger. Zo fann.
  
  
  Chofè a te kanpe tou pre yo, yo rale yon pistolè soti nan senti l ' yo. Mwen te tire l ' epi yo te wè san enfiltrasyon soti anba chemiz li, soti anba li ble levit.
  
  
  Dèyè do m', mwen tande pi plis kout zam ak urleman. Chinwa nonm rale rach la soti nan miray ranpa a nan clip epi yo tounen vin nan figi mwen. Briyan lam te pandye sou tèt li kòm mwen te fèt Luger nan bouch li, li rale deklanche la. Tèt li te disparèt, epi rach la tonbe.
  
  
  Yon bal whizzed sot pase m', araché nan tiyo a. Mwen te wè yon sèl nan manm ekipaj yo nan vise yon fizi. Mwen tonbe nan yon jenou e yo te tire. Li shrank tounen ak yon rèl. Tout kote m', mwen te kapab tande dyabolik stakato nan echanj kout zam ak ranni ak whoosh nan ricocheting bal. O aza crier, sèmante, snarling, oswa enpak nan yon kò frape pa yon bal. Yon tèt koupe woule sot pase m'. Yon sèl nan Vito a moun, yon viktim rach la. Ak lè sa a, tire la sispann.
  
  
  Mwen gade alantou. Mwen te wè Vito. Li bourade yon men sou bò l ' yo. San seeped ant dwèt li. Li leve soti vivan l ' lòt la men ak balanse zam la triyonfan. Figi l ' te kraze nan yon grencheu grin. "Fason an se klè," li te di byen fò.
  
  
  "Tout dwa," mwen te di. "Mete nan dinamit epi kite a jwenn soti nan isit la."
  
  
  L ' eksplozif yo, espesyalis yo te deja mete baton nan dinamit nan machin.
  
  
  "Mwen pral limyè fuzibl a," mwen te di. "Lòt moun yo ale tounen moute mach eskalye yo, soti nan pòt la."
  
  
  Yo gade twò kontan yo dwe pèmèt yo fè sa. Vito apiye yon ti kras bò gòch la paske nan blesi a nan bò kote l', men youn nan lòt moun yo te kenbe l ' mache dwat devan bondye.
  
  
  Mwen te deplase byen vit soti nan yon sèl sak kap vini an, kenbe alimèt nan fusion. Yo te kòmanse chantèz tankou Nwèl zetwal yo.
  
  
  Li lè yo disparèt. Mwen gade nan pòt la. Vito gade nan m', lè sa a, siy pou m ' nan prese. Lè sa a, mwen tande kout zam ak urleman nan koulwa a dèyè do l'. Vito je laji. Li clutched l ' retounen lakay yo epi lè sa a, double. Li te prèske mouri lè li te finalman kouri desann eskalye yo.
  
  
  Sal la motè limyè a ale soti. Metal pòt la te kriye byen fò fèmen. Mwen te bloke.
  
  
  Kwense nan fènwa goudwon, kase sèlman pa jòn fedatifis nan boule evaku. Mwen vrèman ta gen sispann Sara Chamberlain . Men, ki ta ka bagay la pase mwen te fè.
  
  
  Nan kèk segond, sa yo senk pake nan dinamit pral kònen moute tout stern nan Kolonèl Peche a bato, vire l ' nan Nick Carter a vole sèkèy byen fèmen.
  
  
  
  Chapit 20
  
  
  
  
  Men, pa si m ' te aji byen vit.
  
  
  Mwen kouri lwen mach eskalye yo, plonje sou premye a fuzibl a, yo rale li soti. Li te yon tan jijman ak mwen te genyen. Li te dwe sou dis segond anvan dènye plon te lage.
  
  
  Mwen limen yon match, te ale tounen nan mach eskalye yo, epi yo te ale moute. Pi bonè oswa pita, yon moun ap gen nan mache nan pòt la si Kolonèl Sin vle l ' yon bato navige. Ak ki lè sa ki te rive, mwen te pare. Men m ' glise nan pòch mwen epi li fèmen alantou bonm gaz.
  
  
  Mwen te espere ke mwen pa ta gen yo rete tann twò lontan. Mwen menm mwen te pa t ' panse ke li ta ka tankou sa.
  
  
  Peche pa t 'gen anpil tan, an konsideran li pa t' okipe ak Pa Mario.
  
  
  Men, yon fwa mwen te gen chans mwen, mwen te gen yo dwe vit. Mwen pa t ' kapab peye yo kapab manke. Mwen te espere ke moun ki te deyò a, moun ki te dirijan an ti ekspedisyon ki te detwi Vito ak tout rès la nan l ' nan batay gwoup, te jwenn enpasyan.
  
  
  Si l ta wè fyouz yo boule anvan li te kriye byen fò devan pòt kay la, li ta pwobableman te panse ou pral pral yon eksplozyon, ak koulye a, li te mande poukisa li pa t ' tande li ankò. Si li pa t 'wè yo, li te pwobableman regwoupe, prepare mesye l' yo pran soti nenpòt anvayisè yo k ap viv nan sal la motè.
  
  
  Nan nenpòt ka, li te gen yo aji byen vit, paske li te konnen ke Kolonèl Xing pa t ' gen anpil tan kite. La Sara Chamberlain se pa pral nenpòt kote jouk moun li kontwòl nan chanm lan motè.
  
  
  Pòt la louvri ak tan levye yo, yonn sou chak bò. Pa gen okenn yon sèl te kapab pouse li san yo pa k ap deplase li nan. Sa a te an favè m ' yo. Mwen pa ta dwe etone nan anyen. Mwen mouri a dwa yo nan yon men sou levye a, chak nè ki desann nan vijilan a pou siy a mwendr nan mouvman. Nan lòt men an, mwen te gen Pierre.
  
  
  Lè sa a, li prèske te rive kòm yon sipriz, se konsa vit ke mwen te pèdi prèske levye a. Limyè yo te vin sou avegleman. Nan premye limyè, mwen te kenbe Pierre cocked. Mwen jete bonm desann sal la ak fèmen pòt la, ak tout nanm mwen.
  
  
  Mwen tande yon anvlope eksplozyon, lè sa a, pa gen anyen plis. Mwen te konnen ke gen moun ki yo te, koulye a seran gòj yo nan koridò deyò epi yo mouri. Nan yon ti moman, li ta nan tout dwe sou. Pa gen moun ap chape. Ak nan yon minit oswa de, li ta dwe san danje jwenn soti nan isit la. Pierre byen vit fè travay li epi yo disparèt san yo pa yon tras.
  
  
  Nan tèt yo nan mach eskalye yo, mwen te pouse pòt la manch desann, kap nan mont mwen. Apre yon minit ak mwatye nan yon, mwen demare m priz ak te ale tounen desann nan sal la motè.
  
  
  Tan sa a, mwen te detèmine pou n pa kite anyen ale sa ki mal. Mwen limen fusibles, kouri moute mach eskalye yo, ak yanked louvri pòt la. Kadav yo te anpile nan koulwa an. Mwen te kriye byen fò pòt la dèyè m ' ak kouri osi vit ke mwen te kapab, konte kòm mwen te ale. "Ven-yon sèl... ven-de..."
  
  
  Nan ven-kat, mwen plonje sou pil. Te gen yon asourdisant eksplozyon ki te sekwe bato a tout antye. Limyè flickered sou tèt mwen, e bato a te pote koupe ankò. Rasanble tout fòs mwen, mwen te kòmanse grenpe moute nan banza la. Mwen te kite Mario amidships, kote li t ' ap goumen fè wout li pi devan. Mwen pa t ' konnen ki jan li te fè li, men, si mwen te kapab jwenn pi pre banza yo, mwen ta dwe dèyè ekipaj la. Petèt li te kapab sèvi ak yon distraksyon.
  
  
  Mwen monte mach eskalye yo ak kouri nan koridò long. Mwen te santi tankou mwen te étoufan yon ti kras. Lè sa a, mwen reyalize mwen te ale yon ti kras difisil. La Sara Chamberlain nan hull te kraze nan de. Bato te l ap desann. Koulye a, dlo te koule nan sal la motè.
  
  
  Mwen pa t ' konnen ki jan lwen mwen te kouri, men ang lan te piti piti ap resevwa pi apik. Nan devan m', mwen te wè yon trap nan tèt yo nan mach eskalye yo. Mwen te ale moute mach eskalye yo ak kole m ' mete tèt yo deyò. Mwen vire ak ale sou pil. Pa gen okenn yon sèl te wè m'.
  
  
  Fiziyad yo te toujou ale sou isit la. Mwen te wè twa Chinwa yo tire soti nan dèyè a kale. Dwèt mwen fèmen alantou luger . Mwen te tire chak nan yo yon fwa.
  
  
  Li te trankil sou bò m yo nan pil kat la kounye a. Kliyot nan dife otomatik yo ki te toujou vizib amidships.
  
  
  Kouche ba, mwen kouri nan direksyon pou Mario nan gason. Mwen remake ke yo te lè l sèvi avèk lifeboat kòm yon gwo plak pwotèj. Sèlman Mario ak de lòt moun yo te rete. Yonn nan yo te tou blese.
  
  
  Mwen dove nan bò kote yo. Mwen te mande. 'Ki jan ou menm?'
  
  
  Mario te tire nan yon direksyon ki nan pon an. Li leve zepòl li. "Mwen pèdi yon anpil nan moun," li te di. "Kolonèl la se toujou la ak kòmandan an.
  
  
  "Vito ak lòt moun yo ap mouri," mwen te di yo.
  
  
  "Wi," te di Mario. "Nou te tande yon eksplozyon. Byen fèt. Men, mwen pa pral pran repo jiskaske mwen te te fè fas ak kolonèl tèt li.
  
  
  — Poukisa ou pa kite li pou m', Mario?"
  
  
  "Pa gen okenn," li te di. "Li nan yon pwoblèm pèsonèl. Pesonn pa twonpe m ' ak enpinite."
  
  
  Bal la te kriye byen fò nan lifeboat a nan hull.
  
  
  "Li se initil yo rete isit la," li te di. — Ou pa dakò ak anyen. Mwen ale moute pou yo. Ban m ' youn nan moun ki bwat gaz.
  
  
  'Ki sa ou fè plan yo fè?'
  
  
  "Nou ap ale nan atake," li te di. — Nou pral ale nan moute sa yo mach eskalye anba pon an. Nou se nan yon difisil soti nan ang li yo, men pa gen okenn pwen nan rete isit la.
  
  
  "Mwen vini avèk ou," mwen te di.
  
  
  "Fè tou sa ou vle, Carter. Koulye a, mwen gen pwòp biznis mwen. Vini non sou, ti gason.
  
  
  Yo vole soti sou swa bò nan la lifeboat. Vaksen rang soti nan pon an. Mesye ki te blese nan jenou an double e li te diminuer nan tout pil kat la anba balistrad la. Li pete rele yon fwa yo anvan yo tonbe sou waf la.
  
  
  Mwen te fòme yon rearguard. Bal chire nan pil la bò kote nou, men, koulye a, twa nan nou yo te sou mach eskalye yo. Mario te dwat. Kolonèl Peche ak kòmandan an te gen yon ang move nan dife. Bal whizzed sou nou. Youn nan zam mitrayeur te ale desann ak clattered pil la. Sa vle di ke yo te kouri soti nan minisyon. Mario louvri bonm gaz. Lè li rive nan tèt la nan mach eskalye yo, Peche ak kòmandan an te demisyone soti nan wheelhouse pòt. Dènye piki frape Mario a konpayon. Li clutched vant li ak double sou. Te gen sèlman de nan nou sou pon an kounye a, ak Kolonèl Peche ak kòmandan an nan wheelhouse. Mario ti souri a m ' menm jan nou te plane anba liy lan nan dife.
  
  
  "Èske ou wè sa m' wè?"
  
  
  Li te pwente yon kwochi dwèt nan wheelhouse fenèt yo. Bal chire bayman twou nan li. Mario jerked gwo pous li nan bonm gaz ak ti souri. Lè sa a, li te pran li leve, li te kòmanse vide gazolin nan twou a.
  
  
  Pòt la pase kouto louvri. Mwen te kapab wè kòmandan an montre zam li nan Mario fikse. Mwen te tire nan san pwoteksyon fwon yo ak je yo. Yo te disparèt nan la wouj vapè dlo, ak kòmandan an chèf nan kò a diminuer nan pon an.
  
  
  Lè m ' gade tounen nan Mario, li leve, li jete match la deyò fenèt la.
  
  
  Lè sa a, Kolonèl Peche piki l ' yo.
  
  
  Li te yon ti kras an reta. Matche ak a te fwape wheelhouse. Te gen yon gwonde, ak lè sa a tout kabin pete nan flanm dife.
  
  
  Mario te toujou kanpe la ak yon enbesil grimes sou figi l ' yo.
  
  
  Li te gade m 'ak te ban m' yon gwo pous-up. "Hey, Carter, fè ou panse ke mwen ak Tonton Sam kounye a?"
  
  
  Lè sa a, li te chita leve, li tonbe sou bò kote l'. Mwen te ale sou yo l', li pran l ' batman kè. Pa te gen okenn batman kè ankò. Flanm dife fwir soti nan fenèt yo kase, epi yo te kòmanse ranpe atravè penti kap dekale ki te yon pati nan la Sara Chamberlain a degize.
  
  
  Li lè yo kite kay la. Mwen te ale nan mach eskalye yo. Bal la rebondi koupe metal la. Mwen file ozalantou yo ak rale deklanche la sou Luger. Bal la frape anile la.
  
  
  Mwen te kanpe la ap gade nan Kolonèl Peche a fè fas nwasi. Po l ' te boule ak ride tankou yon momi la. L 'dan bared vyolaman nan m'. Ak yon ti tay vag nan men l', li leve soti vivan nan zam la.
  
  
  Mwen te deja nan yon vizyon li lè li rale deklanche la. Nan talon te deja nan men m', epi mwen te plonje l ' nan vant mwen. Li te twò ta sispann lè m ' te tande son an nan yon mato frape yon chanm vid. Kouto a diminuer andedan. Kolonèl Peche gasped.
  
  
  Mwen sezi kouto lwen. Li te repati tounen tankou yon boul nan dife ki te eklate soti nan la wheelhouse alantou figi l ' ak cheve nan tèt.
  
  
  Mwen sipoze li te deja mouri lè li te repati sou balistrad epi yo te ale sou li. Li te definitivman mouri lè sèvo l ' yo kraze yo sou pil ki pi ba. Krepitman nan flanm dife yo te kòmanse gaye yo ansanm kwen an nan pon an. Mwen te ale desann eskalye yo.
  
  
  Mwen te angoudi epi yo fatige fizikman lè mwen jete tèt mwen sou waf la. Yo jemi nan apwoche sirèn seeped nan tèt mwen, ak yon final gade dèyè m 'te di m' li pa t ' yon rèv move. Premye a kamyon dife te deja te sispann. Limyè yo te nan yon lumineux bouke anpil konpare ak yo byen klere, lumineux lumière nan batiman an nan pon.
  
  
  Pi lwen sou li a, sot pase a waf la, mwen te wè yon kout nonm nan yon rumpled kostim twid siwote yon siga.
  
  
  Mwen te ale jiska l'. Li leve soti vivan men l ' nan salitasyon. "Oke, Nicholas," li te di. Isit la? Mwen te panse mwen ta voye ou sou vakans."
  
  
  
  Chapter 21
  
  
  
  
  Biwo a toujou pran sant menm bagay la tou: siga fimen ak fin vye granmoun twid. David Hawke chita nan biwo l', souke tèt li nan refi.
  
  
  "Trè neglijan, Nicholas," li te di. "Trè neglijan."
  
  
  "Mwen pè li te pi bon bagay m te ka fè nan sikonstans yo," mwen te di. "Bagay ki pi enpòtan se te pou anpeche Kolonèl Peche soti nan navige lwen ak lò. Yon fwa li te rive nan lanmè a ouvè, bagay sa yo ta ka jwenn yon ti kras pi plis konplike. Ak ta gen rimè sou pran pèt la sou lò.
  
  
  Hawke te pran yon trennen sou li a siga. "Nou jere yo zongle sa a nan boujon an," li te di. "Pandan ke ou te dòmi li koupe yè, gouvènman an lage enpresyonan balans nan komès estatistik, predi ke yon amelyore ekonomi pou ane kap vini an, epi tou li konfime li fò refi pou ogmante ofisyèl la nan pri lò. Kòm yon rezilta, pri a nan lò sou mache a gratis nan Zurich, Pari, London ak te tonbe yo, ak dola a se jwi li pi bon jou nan mwa kont lòt lajan. E mwen kwè ke Kolonèl Peche a olye vyolan, kraze a deja rive gen moun ki te ap tann pou Sara Chamberlain a siyal. '
  
  
  "Oke, — mwen te di. Bagay sa yo sanble yo dwe resevwa pi bon.
  
  
  "Gen nan toujou yon anpil nan pwòp moute," Hawke te di. "Mwen kontan yo di ke otorite yo nan Washington yo te trè itil pou m'. Depatman ponpye redwi dife a sou tablo batiman an nan yon minimòm. Lapolis la te kontan yo debarase m de Mario ak fanmi l', ki gen ladan jwenn ewoyin. Li te gen yon kantite lajan desan anba ke waf li yo, yon depo antye anba nèt." Malfini mete yon matche ak pou l ' siga fre. "Apre klarifye sitiyasyon an ak Don Mario, polis la yo te sèlman twò kontan bay nenpòt demann, nou te fè. Gen se yon trè strik, men discrète sistèm nan sekirite alantou batiman an. Ofisyèl trezò ak ansyen militè entèlijans yo, ofisyèl ki ap patisipe nan retounen an lò nan vout la. Tout gad sekirite ki asosye avèk Rezèv Federal la vout ak tout ofisye yo ki asosye ak sekirite li te pran nan prizon. Li ap pwobableman pran nou pati a pi bon nan yon semèn pou bagay klè moute, men, nan fen a nan semèn nan, nou espere lò yo dwe tounen nan depo ak fo lò yo dwe abandone. Konfiske ewoyin se detwi yo.
  
  
  — Ou te di ke tout moun ki enplike nan sere vout la ki te pran nan prizon?" Mwen te di. Hawke te pran yon trennen sou li siga anvan ou reponn. "Oke, — li te di. 'Yo pa vrèman. Eksepte pou yon sèl moun.
  
  
  "Filip Doane?".
  
  
  Malfini nodded. "Mwen te wè pitit fi l' yo yè," li te di. "Lè li rele m' nwit lan la anvan, li te di m ' ki kote yo jwenn li. Se konsa, lè tout te trankil sou waf la, mwen te ale nan wè li. Nou te pale pou yon tan long. Li te di m 'ke ou ve yo te yon gwo èd l', Nick. Epi mwen te di li ke li te trè itil. Paske de tout fason, si gen yon bagay te rive ou sou tablo kannòt la ansanm ak li pa t ' rele yo, ki byen, mwen menm mwen pa asire w ki sa ki eta peyi sa a ta dwe nan jodi a. Gen kèk siga sann la tonbe sou l ' vèst. Li pa t ' sanble a yon avi.
  
  
  "Ak papa l'?"
  
  
  Malfini kònen soti yon soufle nan ble lafimen ak mete siga nan a sandriye. "Filip Doane se mouri," li te di. "Yon ti fi te di m'. Li te mouri yon ti tan apre yo te resevwa lakay yo. Mwen sipoze esè yo ak tribilasyon yo nan sa a bato gen chire l ' soti. Li te di m ' yo te vini lakay ou, ak li te sanble kè kontan. Li lave moute ak chita nan yon chèz nan sal la ap viv. Li te mande pou yon vè sherry ak mande l 'yo di istwa a tout antye nan sa ki te rive l'. Li te trè enpresyone ak nou, Nick. Li te di te gen yon fin vye granmoun Chinaman...
  
  
  "Wi," mwen te di.
  
  
  "Wi, sa a, se sa ki li te rele," Hawke te di. "Oke, li te di ke papa l' te panse ki sa Li ta admire ou. Ke ou te nan kèk kalite nan sòsye. Yon nonm ki moun ki èksele nan kèk trè bagay sa yo majik. Lè sa a, li apiye tounen nan chèz l 'ak admire pitit fi l' yo. Li te di m 'ke li te lè sa a, leve soti vivan vè l' yo e te fè yon pen griye. "Sou majik la nan lavi". Lè sa a, li te pran yon bwè ti gout, mete desann glas la, epi li fèmen je l ' yo. Penny te di li te konnen li te mouri.
  
  
  "Mwen regrèt sa," mwen te di. "Li te lakòz yon anpil nan pwoblèm, men li pa t' yon move moun nan kè. Erè l 'yo te ke li pa t' pran swen sou anyen men pitit fi l ' yo.
  
  
  "Li te antere l' sa a maten," Hawk te di. 'Tout bagay se amann. Ti fi a panse se konsa, tou. Si li te toujou vivan, nou ta gen yo peye l'. Li ta gen pase rès la nan lavi l ' deyè bawo."
  
  
  "Mwen pa t ap parye sou sa," mwen te di.
  
  
  Hawke te souri grimly. "Oke, yo pa konnen l' mil goud la nan, mwen pa t ap parye sou l ' swa," li te di. "Men, konnen ke pitit fi l' ap fè byen, li pwobableman pa ta gen te koze l ' twò anpil pwoblèm. Anplis de sa, li te fè pi bon l 'yo korije erè l' yo. Li te kite yon ansanm konplè nan siyen pou vout la nan nouvo sistèm sekirite. Nan fen a, li te ekri ke menm li pa te te jwenn yon fason kraze atravè li ankò."
  
  
  "Lè sa a, li nan plis pase," mwen te di. "Tout fini yo sanble yo dwe mare ankò. Dr Inuris, Kolonèl Peche yo, Don Mario, Pa Filip: tout mouri. Lò a san danje ak ewoyin yo te konfiske.
  
  
  "Peyi ki an sekirite ankò," Hawke te di. "Omwen pou kounye a." Li te pran yon tan long trennen sou li a siga. "Toujou, Nicholas, li te yon ti kras neglijan. Lè sa a, li ti souri, rive jwenn deyò epi yo te pwan men m'. "Yon fwa ankò," li te di, " mwen mèsi a ak apresyasyon soti nan yon enpòtan eli ofisyèl yo."
  
  
  "Mèsi poutèt ou," mwen te di.
  
  
  "Nou ap rekonesan," Hawke te di. "Oke, Nick, mwen panse ke ou merite yon vakans."
  
  
  "Tann yon minit," mwen te di.
  
  
  Malfini ki te fèt moute yon men pou silans. — Pa gen okenn, mwen grav sa a tan. Ou merite li. Pou yon pandan y ap. Ale tout kote ou vle.
  
  
  'Mwen pa kwè li.'
  
  
  'Eseye li.'
  
  
  "Petèt," mwen te di, prepare yo kite biwo an.
  
  
  "Oh," Hawk te di. 'Rete tann yon dezyèm fwa. Mwen te bliye yon bagay. Li rive pou biwo l ' yo. "La ti fi mande m pou m ba w sa. Li te di papa l ' ta renmen ou pou pou genyen li. Li ranmase yon rektangilè pake vlope nan papye mawon ak mare ak kòd.
  
  
  Mwen te chita desann ankò ak anbalaj li yo. G nan bwat . "Fi a di yon lòt bagay. "Kite m' wè, ki sa ki te ke ankò?" Yon lòt nan blag l ' yo. — Pa di m ' memwa ou se li pap resevwa ou. Mesaj li li: "Di Mesye Carter, mwen pral parye ou senk fran, ke li pa sonje ki jan yo louvri bagay sa a."
  
  
  Mwen te souri jan mwen bourade panther ak badger. Kouvèti a nan bwat la te pran vòl sou.
  
  
  Anndan, mwen te wè yon lis nan vòl depa fwa, maké pa nimewo vòl ak tan. Mwen byen vit fèmen kouvèti a devan Malfini te kapab wè ki sa ki te anndan an. Mwen gade nan gade m ' ak leve a leve. "Oke, mwen ta pi bon ale. Malfini a ki te kanpe ak ap tranble anba pye men m ' ankò. "Oh, Nicholas," li te di. "Asire w ke w kite yon mesaj ki kote nou ka jwenn ou."
  
  
  "Nan kou," mwen te di. 'Fasil. Ou ka jwenn m ' nan Hong Kong. Eseye Hotel la Peninsula.
  
  
  Mwen balanse nan l', li kouri al nan pòt la. Li te kanpe la, souryan tankou yon Cheshire cat fimen siga.
  
  
  Segondè nan mòn yo pi wo a Riviera, nan yon ti vil nan fen a nan wout la, kanpe yon gwo ranpa otèl. Moun anndan ka wè tout bagay soti an deyò de la. Men moun ki deyò yo ka wè anndan an. Li nan yon kote ki blòk nan mond lan.
  
  
  Soti nan miray la tounen, yon fasinan nan jaden flè nan achera zoranj yo ak jaden rezen desann byen lwen nan klere tou Mediterane a Lanmè. Anndan miray ranpa yo gen jaden ak anpil bagay nan pye bwa ak flè yo ak klere ki gen koulè pal nan zwazo yo. Pandan jounen an, solèy la glistens sou fin vye granmoun nan mi yo, wòch, ak ble a nan dlo a nan pisin lan beckons kò invitingly.
  
  
  Nan aswè, balèn fini ak tab deyò nan yon dousman chatwayant entimite anba yon fre etwal-kloure syèl.
  
  
  Sinon, ou toujou gen tan ki genyen ant aswè a ak jou kap vini an...
  
  
  Moonlight ki inonde sal la, ak figi l ' te benyen nan yon ajan lumière. Li te kouche nan kabann nan, li po a mou ak mouye, peze kont mwen.
  
  
  "Nenpòt chanpay?"
  
  
  Li te souri e yo ap tranble anba pye tèt li. "Lè a se deja entoksikan." Li apiye pi pre m'.
  
  
  Li repoze tèt li sou zepòl mwen. Mwen respire nan dous sant nan cheve li . 'Ki sa?'
  
  
  'Li pa gen pwoblèm.'
  
  
  "Pa gen okenn, mwen te di. 'Ale pi devan. Ki sa ki te ou pral di?" Men l ' glise desann mwen kwis pye. 'Li pa gen pwoblèm.'
  
  
  "Tout dwa," mwen te di.
  
  
  — Mwen te jis kirye...
  
  
  'Ki sa?'
  
  
  "Sa a se estipid." Men l ' te tout bon trè talan ak abil.
  
  
  "Anyen," mwen te di. "Li pa gen pwoblèm si li se estipid."
  
  
  "Oke, sa a, se estipid .
  
  
  "Oke, si li nwi w, ou kapab di li touswit," mwen te di.
  
  
  Li te plane anba fèy la pou yon moman. Li tou te gen yon gwo lide nan sa ki fè gen.
  
  
  Malfezans, pouting, ak ranfroye nan menm bagay la tou tan, li te ranpa soti nan anba dra a ankò. Men te okipe yo ankò.
  
  
  "Pa gen okenn, — li te di. "Mwen vrèman pa ta dwe mande."
  
  
  "Souple," mwen te di. 'Jis mande. Tanpri m'.
  
  
  Men l ' te trè okipe kounye a. — Ou tèt ou?"
  
  
  "Pa gen okenn, mwen te di. "Mwen asire w ke mwen pa tèt."
  
  
  'Yo, se ou asire w?'
  
  
  "Absoliman, absoliman asire w."
  
  
  — Èske mwen ka mande ou de kesyon sa yo?"
  
  
  "Mande m' twa, senk, san yon kesyon."
  
  
  "Li nan bèl isit la, se pa li, Nick?"
  
  
  — Se ke youn nan kesyon ou a?"
  
  
  "Pa gen okenn," li te di, peze bouch li pou mwen yo ye. — Mwen jis te vle di ou mèsi."
  
  
  "Ak kesyon sa yo?"
  
  
  "Tout dwa," li te di. "Kesyon nan premye: ou pral peye m 'tounen nan senk fran ou dwe m'?"
  
  
  Nan repons, mwen te rive sou tabdenwi a ak rale l ' senk-franc nòt soti nan bous mwen. Mwen te bay li nan li.
  
  
  "Dezyèm kesyon?"
  
  
  "Koulye a, moun ki di ke se mwen menm ki bèl anpil. E ankò, moun ki toujou di ke bote pa ale pi lwen pase deyò a. Nick, si mwen bèl, mwen se bote a se sèlman sou deyò a?
  
  
  Pa te gen okenn bezwen pou mo yo. Nan repons, mwen te vini atravè kò li.
  
  
  * * *
  
  
  
  Osijè de liv la:
  
  
  Nick Carter te wè Nicole Cara nan yon kazino sou Riviera an franse... Nicole te ale. Yon kèk ane de sa, li te mouri nan yon aksidan machin.
  
  
  Lè sa a, ki moun ki te nan fanm ak ti fi ki mouri yo fè fas a? Carter a te travay jwenn.
  
  
  Men, yon kèk moun ki kwè ke li ki te vreman orib anviwònman yo te vo dè milyon de dola. Pandan se tan, gen yon moun ki pran yon moso enpòtan nan mond lan nan rezèv lò nan yon espyon konplo ki detire soti nan liksye franse plaj New York "stinky" lamè...
  
  
  Ki sa ki enspire wòl Penny Desann jwe la nan sa a ézitan ka?
  
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"