Carter Nick : другие произведения.

81-90 mbledhjen e tregimet detektive mbi Nick Carter

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:

  
  
  
  Nick Carter
  
  81-90 mbledhjen e tregimet detektive mbi Nick Carter
  
  
  
  81. Kremlini rast http://flibusta.is/b/663741/read
  
  Kremlini File
  
  82. Spanjisht lidhje http://flibusta.is/b/607273/read
  
  Spanjisht Lidhje
  
  83. Vdekjen Koka e Konspiracionit http://flibusta.is/b/607245/read
  
  Vdekjen Koka e Konspiracionit
  
  84. Pekin Dosjen http://flibusta.is/b/690087/read
  
  E Pekinit Dosjen
  
  85. Tmerri i akull Terrorit http://flibusta.is/b/691313/read
  
  Ice-kurth Terrorit
  
  86. Vrasës: Kodi emri Shkaba http://flibusta.is/b/612804/read
  
  Vrasësi': Kodi Emri Shkaba
  
  87. =================================
  
  88. Vatikani Vendetta http://flibusta.is/b/635621/read
  
  Vatikani Vendetta
  
  89. Cobra Shenjë http://flibusta.is/b/671056/read
  
  Shenjë e Cobra
  
  90. Njeriu që shitur vdekjen e tij http://flibusta.is/b/678851/read
  
  Njeriu Që Shiten Vdekjes
  
  
  
  
  Kremlini rast
  
  
  përkthyer nga Lev Shklovsky
  
  
  në kujtesën e birit tim, Anton
  
  
  
  
  
  Kreu 1
  
  
  
  
  
  
  
  Rrëmbimi i një aeroplan Amerikan tani është i pamundur. Ju e dini, unë e di, dhe çdo hov që ndonjëherë lexon një gazetë e di.
  
  
  Por, pse ishte fluturimi shoqëruesi i Racës 709 në Grand Lachlair Ishull në mënyrë të ngushtë me një të errët-skinned, i zi me flokë të pasagjerëve të ulur në një rreth vendet e para? Ishte ajo flirtim me të?
  
  
  Shkurtër-barrelled gjë që ajo e mbajti nën saj uniform gjatë gjithë kohës, ngrohja deri në mes gjinjtë e saj, të cilën unë do të gëzuar shikuar nga fillimi i fluturimit. Të gjithë duket të jetë në gjumë, dhe në fillim mendova se njeriu është prekja e saj një të vogël dhe të lënë uem të bëjë atë që duhej të bënte. Në të mirë të kompanive ajrore, konsumatori është ende e mbretit. Dhe kur ajo i hapi zinxhir i ngushtë i saj tunikë një të vogël, ajo tashmë ishte në kërkim përpara për një përgjues tom lojë. Derisa ajo u tërhoq nga një shkëlqim copë metali që glinted shkurtimisht në dritë.
  
  
  Ajo vihet vetja vetja në dorë, u kthye dhe hyri në derë për të ecur përpara kabinë. Njeriu u ngrit dhe shikoi poshtë rresht përsëri, arma e qartë e dukshme në të Egos së tyre të djathtë. Kam pasur një Luger në një krah këllëf tim nën xhaketë, por e dija unë menjëherë do të tërheqë nga vetja vëmendjen e në qoftë se kam marrë një hap drejt saj. Në stilet ishte encased në një kamoshi lëkure mill pranë parakrah tij të djathtë. Ajo mund të ketë qenë e përdorur nga një heshtje pranvera mekanizëm për lirimin vetja në dorën time pa u vënë re, por duke e lënë vetja ishte një tjetër çështje krejtësisht. Njeriu do të shohim. Ai kishte një shans për të xhiruar para se vetja e saj do të, për shembull.
  
  
  Ndërsa unë isha ende duke u përpjekur për të vendosur se cilat veprime kishte shansin më të mirë për sukses në të rrethanave, në vendim nuk ishte bërë me mua. Të gjithë u zgjua për zërin e goditja me një plumb në kabinë. Ai mund të dëgjonte i habitur tingujt e udhëtarëve u hedhur lart e poshtë në vendet e tyre të gjithë rreth tij. Pastaj me zë të lartë për zgjidhjen e software hulumtuese problemet. "Të gjithë të qëndrojnë të qetë. Fluturimi drejtim ka ndryshuar. Në Havana, ju mund të qëndroni të sigurt dhe të shëndoshë. Nuk ka asnjë arsye për panik."
  
  
  E tij theks të ishte spanjoll. Përveç meje, Tara jr sawyer mori frymë thellë dhe pas saj, Randolph Fleming është fryma e kapur në fytin e tij.
  
  
  'Të qetësuar.. Ai pëshpëriti fjalët pa lëvizur buzët e tij," Përpiqen për heshtjen e gruas."
  
  
  'Kubë? Por çfarë në lidhje me anti-rrëmbimi i traktatit?
  
  
  Nuk kishte kohë për të shpjeguar. Të vetmit njerëz që mund të merrni larg me atë në Kubë u Kastro e agjentëve apo egot e mëdha mik të huaj. Por nëse ajo mendon për të dhe mbyllet lart, ajo mund të gjeni për veten e saj. Ajo nuk ishte se trashë.
  
  
  Njeriu e errët të vështrimin përfshiu mbi udhëtarëve. Vetja sytë qëndroi në shba, për një çast, pastaj ai ngriti ih për të vlerësuar reagimin prapa nesh.
  
  
  Kokën ngadalë u kthye në krah, si në qoftë se duke u përpjekur për të biseduar me vajzën tjetër për mua. Të mbuluara nga im shtrembëruar krah, dorën e shkau nën tim jakë xhakete drejt Luger . Njeriu injorohet më.
  
  
  Është supozuar se udhëtarët nuk ishin të armatosur. Ai vuri armën në dorën e tij të majtë. Ai ishte ulur në rresht në krahun e djathtë të avionit, dhe mund të lehtë të vënë vetja poshtë, pa marrë deri. Ai tërhoqi këmbëzën.
  
  
  Armët fluturoi në të gjithë vetja i dorës, dhe zëri i saj doli jashtë përsëri. E para e borës-këmishë të bardhë e vetja u kthye e kuqe. Ai ra prapa kundër derën dhe e varën nuk sikur e kryqëzuan atë. Vetja e gojës rënë hapur në të bërtas, që nuk doli. Vetja e në gjunjë, u trondit dhe e zuri. Dikush e shtyu derën të hapur nga ana tjetër, por vetja e trupit bllokuar kalimin. Pastaj të dy time të Parë e qëlloi atë, kërceu përpara.
  
  
  Pas tij, ai dëgjoi saj histerike ulërimë e një gruaje. Morali filloi të spirale jashtë kontrollit. Në trupin e zvarritur atë larg nga një këmbë, dhe dera e nxorrën hapur. Fluturimi mjek e revole të shkuar jashtë në porta. Gawk whizzed përmes tim sqetull, e këputur tim pallto, dhe vazhdoi në trajektoren e saj deri në një urdhër nga pjesa e pasme të avionit më informoi se dikush kishte qenë lënduar. Ai zhyta, kapi vajzën e dore, dhe pe atë rreth, derisa ajo ka rënë në revolver. Ajo luftoi për të mbrojtur veten, testimit të saj të gjatë e të mprehtë thonjtë në fytyrën time, dhe unë kam për të drop tim luger për të trokas jashtë saj, me një karatesë goditje në qafë. Ajo ra limply në krahët e mi, dhe unë e hodhën mbi trupin e vdekur e shoqja e saj. Ai mori tre pistoleta, pawned dy në një minutë, dhe për të mbajtur Luger gati.
  
  
  Unë nuk e di se çfarë ishte në taksi. Avioni shuddered, papritmas ka ndryshuar drejtim dhe papritmas filloi të bjerë në oqean. E humba ekuilibrin dhe shkoi fluturon nëpër derën e kabinës, dhe unë kam për të rrëmbyer kornizës dera.
  
  
  Piloti ishte i shtrirë përmbys në vendin e tij, sagging në kontroll të rrinë. Aty ishte gjaku running rreth plumb plagë në shpinë të tij. E navigator ishte duke qëndruar mbi të. Bashkë-piloti pastaj e bën furishëm përpjekjet për të marrë aeroplan përsëri në udhë të drejtë. E navigator tërhequr pilot jashtë karrocë dhe u përpoqën për të ndaluar gjakderdhje me vetëm një shami. Ai si mund të ketë përpjekur për të ndaluar Niagara Falls. Bashkë-piloti më pas mori kontrollin e avionit dhe kaloi në autopilot. Ai u kthye, ndoshta për të ndihmuar navigator, më pa dhe ngriu. Sigurisht, ai mendonte se unë isha Privateer numrin tre.
  
  
  E Luger holstered dhe winked në Uem. "Ne mund të fluturojnë për në Grand Laclair. Ata e humbën luftën."
  
  
  E parë copilot dukej mimmo mua në rrëmujën në rresht. E navigator papritmas u kthye, duke mbajtur pilot poshtë me një dorë dhe vështroi ngultas mua. Ajo ishte e kanë pësuar lëndime të rënda powdery. "Kush dreqin jeni ju, të qepur?"
  
  
  "Янтье Параат". E saj, tundi kokën për pilot. "Ajo është e vdekur?"
  
  
  Ai shkundi kokën e tij. E copilot shikoi në mua.
  
  
  "Ajo shtënë Howie ... fluturimit mjek!" Pastaj vetja trurit spostuar në të dytë veshje. 'Ju . .. Hej . .. çfarë jeni duke bërë me armët?
  
  
  E saj, uem chuckled. "A nuk jeni i kënaqur ai ishte me mua? Ju do të më mirë të kontaktoni Aeroportin JFK, ny dhe të raportojnë përsëri. Atëherë ju mund të kërkosh menjëherë nëse Nick Carter ka një leje për të bartur armë në bord. U thoni atyre që të konsultohet Timoteut Whiteside. Në rast se ju keni harruar, ai është president i kësaj ajrore.
  
  
  Ata e shikonin njëri-tjetrin. Atëherë copilot rënë në vendin e tij, duke i mbajtur sytë e tij mbi mua, dhe e bëri radio kontakt. E reumatizma erdhi pas një kohe të gjatë. Ndoshta ata kanë pasur për të marrë Whiteside për mbeturinat. Vetja zë është absurd i shqetësuar dhe i zemëruar. Zëri i saj, e dinte se çfarë ai mendonte të çrregullimit. Ai tashmë ishte i aftë për vrasje nëse një ego e avionëve mbërriti një minutë me vonesë.
  
  
  Ndërkohë, dy të tjerë shoqëruesit e fluturimit në kabinë u kthye në shtëpi. Ata shpejt e ndjeva se situata ishte nën kontroll sërish, dhe ka luajtur qetësues mesazhe nëpërmjet sistem i shëndoshë.
  
  
  Pilot mori pulsit. Ajo ishte e parregullt. Ai informoi navigator në lidhje me këtë dhe të ofruara për të vënë vetja në të plotësuara në shpinë.
  
  
  E saj uem ende nuk e donte atë shumë, por ai e kuptoi se uem nevojë për ndihmën time. Ne unhooked pilot dhe e goditi vetja përsëri mbi kufomat në rresht. Të uniformuar bjonde ishte me fat të mjaftueshme për të rafte armrests ndërmjet tri vende bosh kështu që ne mund të hedh poshtë vetja. Ai nuk ishte pikërisht në një pozitë të rehatshme, por kam pasur një ndjenjë se vetja nuk do të jenë të shqetësuar për një kohë të gjatë.
  
  
  Një nga shoqëruesit e fluturimit filluar për të dhënë ndihma e parë, dhe Tara jr sawyer qëndruar pranë saj. Ajo e shikoi për një moment dhe pastaj tha: "më Lini vetëm. Unë mund të trajtojë atë. Ju ende keni shumë për të bërë."
  
  
  Në navigator dhe unë e lashë pilot për vajzat. Kemi lëvizur ende pa ndjenja fluturimit mjek për një vend bosh pas pilot.
  
  
  Ai kërkoi saj tërësisht, por nuk gjeti asnjë armë më shumë. Ai do të detyruar saj duarve, këmbëve, dhe kyçet e ngushtë, vetëm në rast se ajo e kërkuar për të provoni diçka me të helmues thonj kur ajo u zgjua. Ne kemi vënë vdekur hijacker në dollap kështu që udhëtarët nuk do të shohim, ego, dhe u drejtuan përsëri në kabinë. Por copilot ende dukej i zbehtë dhe i shqetësuar. Ai pyeti për piloti kusht, dhe e mia rheumatic vetja nuk ishte i lumtur. Ai i mallkuar. - Koehler ... Si mund të marrë në bord me këto armë? Dhe ju?'
  
  
  "Unë kam leje për të bërë këtë, siç ju thashë. Dy pistoleta u fshehur nën saj sytjena. Elegante, a nuk mendoni? Aq sa unë e di, e ekuipazhit nuk është kontrolluar për armë.
  
  
  Dy burra bërë snorting zhurmat si ata të njohur me shkelje të sigurisë. Unë u pyesin se si ishte për bashkë-pilot. Ne ende kishte një rrugë të gjatë për të shkuar.
  
  
  "A mendoni se ju ende mund të merrni të avionit të Portit të Spanjës, ose nuk ju duan të saj për të marrë përsipër?"
  
  
  Vetja vetullat e arched. Ai mendoi se unë kam qenë duke e bërë fun e tij. "Ju jeni duke thënë se ju mund të fluturojë këtë aeroplan?"
  
  
  Ai nxori portofolin e saj dhe tregoi saj licencës. Ai shkundi kokën e tij. "Faleminderit për ofertë, por unë do të bëj të gjitha vetë."
  
  
  "Në qoftë se ju të ndryshojë mendjen tuaj, unë do të marrë përsipër," thashë unë. "Unë do të jetë aty."
  
  
  Ai chuckled, dhe ajo shpresonte se ai të relaksuar. E saj, dolën të gjithë të kabinës. Fluturimi mjek ka shërbyer pije dhe u përpoq për të qetësuar udhëtarëve poshtë. E të tjera i dha oksigjen për njeriun e vjetër. Ai ndoshta ka pasur një sulm në zemër. Tara jr sawyer ishte ende i zënë me pilot. Të qetë dhe efikase. Më ka pëlqyer zërin e saj të dëgjohet më shumë dhe më shumë. Jo shumë gra ishin të kënaqur me këtë situatë. Ajo dukej deri kur bashkëshorti i saj ishte duke qëndruar pranë saj. "Ai nuk mund ta marrë atë, Nick."
  
  
  "Jo, unë e shoh."
  
  
  Ulur prapa pilot, e lidhur fluturimit mjek filloi të shërohen. Sytë e saj të hapur një nga një, dhe ajo donte për të ngritur dorën e saj të pash saj dhemb qafa. Kur ajo vuri re se duart e saj ishin të lidhura, ajo u përpoq për të parë përreth. Ferrë e dhimbjes të shkaktuar nga kjo lëvizje është vetëm transmetimin e sl. 'Oi . .. ", ai u ankua. 'Qafën time.'
  
  
  Ajo shikoi në mua.
  
  
  "Jo të thyera", ai njoftoi laconically. "Dhe ju nuk keni nevojë për të të marrë me sy të keq nga të shtënat."
  
  
  Ajo mbylli sytë e saj dhe pouted. Saj nuk do të hotel, kështu që ajo e humbi vetëdijen përsëri, dhe thirri një rreth fluturimit të tjera punonjëse. Ai i kërkoi asaj që të sjellë një gotë uiski dhe ujë dhe e pyeti për të bërë të sigurt të saj bashkëpunëtorit kishte një pije. Ajo me kujdes bindur dekretet e mia, përkulur mbi vajza në karrige, ngritje kokën e saj nga mjekra dhe derdhje një pije poshtë fytin e saj. Vajza gëlltitur, gagged, dhe gulçoi si mjek fluturimit derdhur uiski në ajrin atmosferik. Disa nga uiski që mori nga ana e saj uniforme.
  
  
  Unë e pyeta: "a Keni parë ndonjëherë saj të parë, para këtij fluturimi?"
  
  
  Një i gjatë stjuardesë me cerro-nxirë sytë straightened e saj mbrapa dhe më shikoi. Tani që ajo kishte përfunduar ndihmuar udhëtarët, kishte një aluzion të përmbajtur zemërimin në zërin e saj. "Jo, Edith, vajza që zakonisht fluturon me ne, thirri menjëherë para fluturimit të them se ajo ishte e sëmurë dhe e ka dërguar një mik. Shikoni këtë mik!
  
  
  "A ka kjo të ndodhë shpesh?"
  
  
  "Për aq sa unë e di, kjo ishte hera e parë. Zakonisht nuk janë të backup shoqëruesit e fluturimit në aeroport, por sot një nga këto vajzat nuk vijnë tek ne."
  
  
  E saj e dyshimtë. "Nuk e kam askënd ashtu, mendoj se ai ishte më shumë se një rastësi?"
  
  
  Ajo vetëm më shikoi. "Zotëri, në aviacionit mail biznesit, ju gjithmonë mund të presim çdo gjë në minutën e fundit. Ne kemi kërkuar që vajza të disa pyetje, dhe kur doli se ajo e kuptoi profesionin, ne e mori me ne. Çfarë lloj policie janë anyway?"
  
  
  "Ai i cili e mori me fat sot. Ju mund të hedhur një batanije mbi pilot? Të gjithë këta njerëz do të mendojnë se shikoni një kufomë."
  
  
  Ajo dukej e hidhërim në të kuqe-flokë fluturimit mjek, i cili ishte ngadalë po e marr veten në vendin e saj, dhe u zmbrapsa.
  
  
  Ajo shikoi në mua si një zog i plagosur hedhjen poshtë një pyll shteg drejt një mace të uritur. E saj sel është e ardhshëm të saj. Është më e lehtë për gratë të flasin për mua, nëse unë nuk do të trembë e saj. Ai u përpoq që të duken si të dhimbsur sa të jetë e mundur.
  
  
  "Kur ju merrni nga burgu, ju nuk do të duken si appetizing si ju bëni tani, Motra. Një master vrasje me pagesë plus çfarëdo që ata janë të gatshëm për të ju jap për rrëmbimi i një aeroplani. Por, nga ana tjetër, në qoftë se ju punoni me më pak, jepni më të mirë për shërimin e reumës test, ndoshta unë mund të bëjë diçka për ju. Çfarë është emri juaj?"'
  
  
  Ajo u përgjigj: "dhe unë mendova se e kapur diçka e shpresë dhe në pritje të saj të hollë, të tendosura zë. "Mary Austin."
  
  
  "Dhe të dashurin tuaj?"
  
  
  "Juan ... Cardosa ... Ku është ai?"
  
  
  Ai u tha nga hey, pa zhurmë më tej. 'Ajo është tepër vonë për të menduar për nen.'
  
  
  Unë e nevojshme për të dini se reagimi i saj. Ajo mund të më thoni nëse ajo me të vërtetë kishte të bënte me mistletoe. Fytyra e saj dukej si ajo ishte grabitur nga ana e saj stacking dollar faturat në tel. Afër filloi të qante.
  
  
  Ai vazhdoi në një miqësore ton. "Më trego më shumë për Juan, Maria. Kush ishte ai?'
  
  
  Zëri i saj ishte muffled si ajo foli në mes të sobs. "Një e refugjatëve Kuban. Ai ishte e gjitha-në, dhe uem kishte për të shkuar përsëri. Ai tha se ishte lidhur me Kastro, dhe se ata nuk do të shkaktojë uem dëm për atë."
  
  
  Mendova se ai dukej më shumë si një sekret zyrtar i policisë. Kjo ishte vështirësia e marrjes në refugjatëve; ju nuk dini se kush me të vërtetë ika, apo kush është duke punuar për armikun ."
  
  
  "Sa kohë keni njohur vetja?"
  
  
  'Gjashtë muaj.'Ai dukej si një fëmijë duke qarë mbi një lodër të thyer. "E kam takuar atë kur unë kam qenë duke punuar për Lindore Airlines në një fluturim për në Miami. Dy të dielave më parë, ai më pyeti për të lënë punën time. Em nevojë për ndihmën time. Ai do të trashëgojë një shumë të holla në Kubë, dhe nëse ai e merr atë, ne mund të merrni martuar. Tani ... ju keni vrarë vetja."
  
  
  "Jo, Maria, ju vranë kur ju dha em armën dhe qëlloi atë."
  
  
  Ajo sobbed me zë të lartë. Udhëtarët e shikoi rreth e në befasi, disa prej tyre ende e frikësuar.
  
  
  "Kam gjuajtur ... ajo ishte një aksident ... e navigator pounced në mua ... ai goditi mua ... mua ... unë nuk dua për të tërhequr këmbëzën në ... saj ... tij vetëm duke pritur për oni për të ndryshuar kurs ... '
  
  
  Saj u ngrit, e vënë armrests poshtë, dhe e vënë atë në tre vende. Ajo do të ketë qenë i kërkuar nga Hawka për të bërë diçka për afër. Në shumë pak, ajo nuk e di se rregulli i parë duke përdorur një armë: kurrë nuk të marrë një revole në qoftë se ju nuk planifikoni të përdorni atë. Dytë rregull: fëmijët nuk duhet të luajnë me pistoleta.
  
  
  
  
  
  
  
  Kreu 2
  
  
  
  
  
  
  
  Kur shefi im, David Hawke, më thërret N3, e cila është e mi zyrtare kodi, si i pari Killmaster, unë e di se ai do të më japë një mision i pamundur.
  
  
  Zakonisht, kur askush nuk është rreth, ai më thërret Nick. Por kur ai e kollës dhe thotë N3 e saj, mendimi i parë është se unë duhet të dyfishtë jetën time politikë të sigurimit. Për fat të keq, asnjë kompani ishte i çmendur të mjaftueshme për të siguruar mua, kështu që nuk ka rëndësi.
  
  
  Unë kam ardhur në raportin e saj. AX ka më të varfër selinë-OP banesat e të gjitha shërbimeve të inteligjencës. Djemtë rreth CIA dhe FBI-ja i janë kthyer shpinave të tyre në të, dhe të Shërbimit sekret pjesëtarët e janë edhe më e vështirë për të ju lutem. Ata mendojnë se ata janë zgjidhja më e mirë, sepse ata kanë për të mbrojtur presidentit.
  
  
  Ai ishte i lodhur. Ai kishte përfunduar një detyrë e lodhshme dhe ishte në kërkim përpara për disa javë e peshkimit në veri të Michigan. Hawk shtyrë gazetën nëpër karrige, kollit, dhe tha, " N3, ju nuk e kuptojnë çfarë do të thotë kjo?"
  
  
  Ajo mund të ketë qenë e dhënë për shërimin e reumës para se të lexuar titullin që bërtiste " Vështirësi."
  
  
  
  
  PËRGJITHSHME HAMMOND
  
  
  TË VRARË NË FLYRE
  
  
  
  
  Unë nuk mendoj se shumë Amerikanë e dinë Hammond. Për ta bërë këtë, ata duhet të dini për ishullin e Madh Laclair. Në përgjithësi ishte një diktator atje. Në ishull kishte një histori të ndërlikuar. Pasi ishte pushtuar nga spanjisht, ajo ra në duart e francezëve, dhe më pas u kapur nga Britanik. Popullata është 90 për qind i zi, zbriti nga skllevërit e solli përreth Afrikës për të punuar me sheqer plantacione dhe në pjesën e dendur të pyjeve. Dhjetë vjet më parë, banorët e Ishullit vendosur në një referendum për të ndarë me të dhe Britanike shpall e pavarur republikës. Tam stahl duhet të sundimit Randolph Fleming
  
  
  Fleming është më e talentuar dhe popullore person në ishull. Ai bëri ndryshime të rëndësishme dhe Stahl ishte një e vërtetë të babait të popullit të tij. Pastaj vetja u rrëzua. Ai nuk ka dhënë shumë për ushtrinë, dhe ata ishin të zemëruar. Fleming iku në Shtetet e Bashkuara të amerikës, ku Uem u dha azil politik. Hammond erdhi në pushtet dhe të skllavëruar njerëzit, si një ushtarak të diktatorit duhet. Tani Hammond është i vdekur. Një aksident? Ndoshta jo. Ajo nuk ka rëndësi. Ai ka lënë një vakum pushteti. Kushdo që e ka treguar shenja të udhëheqjes nën diktatorin ishte burgosur ose ndryshe të marrë jashtë vendit gjatë Hammond është rregull, dhe kishte frikë se ai tashmë e dinte se kush e diplomatëve ishin në kërkim të të ndihmojë të rivendosur rendin në ishull.
  
  
  Hawk grunted: "Ne kemi inteligjencës për të treguar se Rusët janë vendosja e raketave i bazon në ishull. Natyrisht, shumë i qetë, si gjithmonë. Kështu që ne do të duhet të punojnë në heshtje dhe agjente. Për të na e tërheqin vëmendjen, Kuba është bërë shumë zhurmë rreth Grand Laclair. Ata duan për të ndihmuar fqinjët e tyre në nevojë. Por ne e dimë se gjithçka është në duart e Rusëve, dhe se qëllimi i "ndihmuar" është për të instaluar raketa në ishull. Kështu që ky operacion përfundon në kremlinit dosjen."
  
  
  David Hawke përgjuar gishtat e tij, në skaj të karrigen e tij dhe më vështroi seriozisht. "Ky është një njeri i veprimit, N3. Qeverinë tonë nuk e duam një të dytë Kubane të raketave të nisë. Ju duhet të merrni Randolph Fleming të Madh Laclair sa më shpejt të jetë e mundur."
  
  
  Ai dyshonte se ushtria do të ulen ende, ose thuaj diçka për të.
  
  
  "Kjo është puna juaj të bëni të sigurtë që ata nuk do të shkaktojë dëm. Ju duhet të marrë Fleming në pallatin presidencial. Dhe ju do të keni për të vepruar në një mënyrë të tillë që askush nuk do të dijë se çka në vendin tonë ka diçka të bëjë me këtë."
  
  
  E saj sarkazëm ishte e qartë: "unë jam i përdorur për të shtënë në të, helmuar, të kërcënuar në çdo mënyrë të mundshme, nuk ka asgjë të veçantë në lidhje me atë, por unë nuk kam gjetur akoma: të bëhem i padukshëm. Si nuk ju duan për të bërë atë të stahl të padukshme? '
  
  
  E tij të mirë në shumë gjëra, por duke bërë një Goshawk të qeshur nuk është një rreth tyre. Ai është tërësisht i ftohtë. Ai madje nuk buzëqeshje.
  
  
  "Kjo tashmë është marrë kujdesin e. Me fat Fleming dhe Tom jr sawyer janë miq të mirë ."
  
  
  "Unë si Huck Finn më të mirë, por si mund të Mark Twain-së librit të më ndihmojë?"
  
  
  Hawke nuk i pëlqen kjo lloj mendje, kështu që ai më jep një kosi sy. Thomas Jr Sawyer. Ju mund të keni dëgjuar për nen. Ai është presidenti i jr sawyer Hotel, Grupi më i madh në botë. Tre vjet më parë, të Përgjithshme Hammond dha Em një ngastër toke në plazh për të ndërtuar një hotel dhe kazino të pasur ku turistët mund të keni fun dhe të marrë atë që ata do të shpenzojnë paratë e tyre në të. Ata të dy e meritojnë atë. Ju e kuptoni, sigurisht, që jr sawyer nuk përfiton nga një marrje që menjëherë nationalizes egon e një kompani profitabile. Unë shpresoj se ju tani e kuptojnë se jr sawyer premtuar të gjithë ndihmën tonë në të këmbimit për Fleming është premtimi që të biznesit, vetja nuk do të rrezikohet në të ardhmen. Dhe Fleming dha fjalën e tij ."
  
  
  Ai tundi kokën e saj. Politika e bën të çuditshme shokët për plehra. Patriot Fleming dhe i pasionuar biznesmen jr sawyer. Dhe unë do të duhet për të vënë dy prej tyre së bashku. Ajo u largua Hawke është tepër i rreptë zyra me banale idenë se bota ishte një rrëmujë.
  
  
  Të gjitha jr sawyer në Qytetin e Nju Jorkut u duk sikur të gjithë hotele të tjera në varg të njëjtin çmim: një të vogël lobi i rrethuar nga dyqane të shtrenjta. Por një gjë ishte e ndryshme. Nuk ishte një ashensor privat, që solli hapur në katin më të lartë. Kur kam arritur në krye të shkallëve, unë u largua nga mbi të butë qilim të gjerë hall, ku një elegancë të veshur bjonde ishte duke pritur për mua. Shtrenjtë Zhirinovsky libra në Internet ishin varur në të gjitha muret, por vetëm për një rreth tyre nuk mund të krahasohen në cilësi me të dy këmbët winking në mua, nën një pantallona të ngushta. Një të vogël, të dobët dorë waved në mua. "Z. Carter? Unë tundi kokën e saj.
  
  
  "Emri i saj është Tara jr sawyer", tha ajo. "Ati im që është në telefon si zakonisht dhe ka kërkuar nga unë të shoh ty."
  
  
  Ajo më dha dorën dhe më çoi poshtë shkallëve të një dhomë në anën tjetër. Në sallë kemi hyrë, ishte një nga më të madhe unë do parë ndonjëherë saj në të. Vetrata dha qasje në një tarracë të mbushur me bimë dhe pemë të vogla. Nuk kishte karrige për ne, nuk ka kabinete për ne, nuk ka dosjet për ne, vetëm ishujt e karrige të rehatshme dhe kolltukë. Dhe një bar. Z. jr sawyer e dinte se si për të marrë mysafirët. Vajza lëshuar mua dhe u drejtuan për në bari.
  
  
  "Çfarë mund të bëj unë të marrë ju, Z. Carter?"
  
  
  "Sigurisht, ju lutem."
  
  
  Ajo hodhi për mua një gotë raki dhe për të ndihmuar veten për një sode. Ne shkuam në xhami patio dyert dhe i rastisi të shikojë nga bora në parque më poshtë.
  
  
  "Çfarë turpi", tha ajo. "Ka aq shumë gjëra të bukura, dhe askush nuk guxon të shkojnë atje gjatë natës.
  
  
  Mendova me vete se unë mund të mendoj për shumë vende që do të jenë të pasigurt për disa njerëz, madje as kur. Për shembull, në këtë dhomë nuk do të jetë aq e sigurt për Tara jr sawyer në qoftë se ajo nuk ishte në dijeni të babait të saj prania në të njëjtin kat. Ajo ishte shumë e lakuar, një shumë e feminilitetit nën pëlhurë e hollë që i varej aq lirshëm nga gjoksin e saj dhe e përqafoi hips fort. Ajo ishte dhënë një heshtje dolli nga afër për të bërë të sigurt admirimin tim nuk e kaloj larg nga afër. Pastaj dera u hap prapa nesh dhe kjo ishte e gjitha mbi të.
  
  
  Thomas jr sawyer nuk ishte ajo që unë pritet të jetë. Unë e imagjinuar atë si një i gjatë, energjik njeri, përhapjes së suksesit dhe forcë. Në vend të kësaj, ai e pa një njeri nuk gjashtë metra i gjatë, por një gjysmë të kokës më të shkurtër, edhe pse me të shpejtë dhe lëvizjet e tyre. Ego është vetëm pikë të fortë në nen e tij ishte e papritur zë të ulët. Ai u ndal pak metra larg nga mua dhe shikuar mua lart e poshtë, si dikush duke kërkuar në një makinë që ata janë duke menduar për të blerë. "Z. Carter?" Ai nuk ishte i sigurt.
  
  
  Ai e tundi kokën në mënyrë modeste.
  
  
  "Ju nuk jeni ajo që unë imagjinuar të saj për jetë."
  
  
  Ai nuk ishte ankuar, dhe ai e dinte atë. Shumica e njerëzve mendojnë se super agjenti duket si një kryq në mes të Bogart dhe Zotëri Ogilvie Rennie, fatkeq djalë që quhej "C" nga British departamenti i M. I. 6, njeriu të cilit në ballinë ishte shkatërruar nga një artikull në revista gjermane Der Stern. Dhe kjo nuk është se si unë shoh në të gjitha.
  
  
  "E saj hotel do të doja të flas me ju në tabela kufitare," hotel manjatit të vazhdueshme. Por mund të prisni. Ju dhe Tara kanë një aeroplan për të kapur, dhe koha është duke dalë jashtë. Ju lënë rreth Aeroportin JFK, NY në pesë minuta gjatë dy.
  
  
  Kështu bjonde lëvizur. Rasti është duke marrë më shumë interesante. Ai e preku atë bërryl. "Nëse ju keni tashmë të mbushura gjërat tuaja, ne do të më mirë të shkojnë. Im çanta tashmë janë në katin e poshtëm, por para se ne mund të lë, unë duhet të flas me Lady Hema."
  
  
  Ajo hyri në dhomë tjetër si jr sawyer, i shoqëruar mua për të sallës. Një çast më vonë, ajo u kthye veshur me një mink kapelë dhe një përputhen mink pallto mbi një të zbehtë blu fustan. Ajo ishte e mbante një çantë, të cilën ajo qëllimisht e hodhi në mua nga pesë metra larg. Kështu ajo e dinte se si për të kufizuar veten. Diçka që unë mund të vlerësojmë. E saj valixhe të kapur e saj dhe pashë e saj të thënë lamtumirë për të babait të saj.
  
  
  Në një limousine që ishte mjaft e madhe për të bërë një mafioz e makinave të duket si një i varfër Toyota, ajo i mbylli sunroof që e ndau ne nga shoferi dhe papritmas shkoi për biznesin e saj. "Tani unë mund të ju sqaroj për disa gjëra. Dr. Fleming, unë kam absolutisht asnjë ide se kush jeni në të vërtetë, apo çfarë punë e vërtetë është. Ai duhet të mendoni se ju ishin të punësuar nga ati im si një roje të sigurisë në hotel. Ai e ka këtë të çuditshme krenari, e quajti atë pafajësi në qoftë se ju do, dhe nëse ai e dinte se të tjerët pos vetja e popullit të tij do të ndihmojë atë të ngjitet në fron, ai mund të heqë dorë nga presidenca.
  
  
  "Po?' - Unë pashë reagimi i saj. "Ai nuk e dini që babai juaj sapo blerë një ushtri?"
  
  
  Ajo twitched qoshet e gojës së saj për një moment, dhe buzët e saj dukeshin të vënë një fjalë e ndyrë, por ajo nuk ka vendosur për të shmangur këtë temë. "Ai nuk ka asnjë ide, dhe ai kurrë nuk do të dinë më mirë. Ai mendon ushtarake mendon se ai është i vetmi që mund të trajtojë situatën aktuale. Por babai im nuk është i sigurt se i komandës së ushtrisë do të mbajë fjalën e saj dhe ju do të duhet të jenë të përgatitur për surpriza të pakëndshme nga kjo anë.
  
  
  Vetëm atëherë nuk kam kuptuar saj. Babai i dërguar i tij cute pak të bijën për të bërë të sigurt që unë isha bërë punën time. Kjo nuk ishte vetëm Grand Laclair e ushtrisë se ai nuk e besojnë. Ai nuk na besoni Aces, ne, mua, dhe ai ishte i gatshëm për të hedhur tij me lëng vajza si karrem për të bërë çdo gjë të sigurt shkoi rrugën e saj. Mirë, ajo ishte një karrem unë kam qenë i lumtur për të marrë.
  
  
  "Në këtë rast, nuk duhet të duken si ne i përkasim një mik tjetër. Sigurisht, Thomas jr sawyer e bija nuk do të shkojë me një të mitur shërbëtori. Kjo është e njëjtë me Fleming. Por ju do të keni për të rregulluar atë."
  
  
  E saj sugjeroi që të gjithë të marrë një taksi veç e veç për të arritur në Aeroportin JFK, NY veç e veç. Përveç kësaj, hej, nuk ka pasur nevojë të dinë që unë e nevojshme për të bërë ndonjë gjë tjetër. Unë kam qenë i rënë jashtë në linjën ajrore e Manhattan zyra, tregoi dokumentet e mia për të ajrore e presidentit, dhe ka pritur derisa ai të kontrolluar të dhënat mbi telefon në AX seli në Washington. E saj hoteli hipi armatosur dhe nuk mund të përballojë për të tërhequr vëmendjen për veten kur të kontrolluar udhëtarëve.
  
  
  Hawke reagimi ishte mjaft mbresëlënëse se presidenti menjëherë thirri shefin ekzekutiv në aeroport, dhe kur arrita atje, unë kam qenë personalisht i shoqeruar me aeroplan.
  
  
  Tara jr sawyer ishte tashmë në avion, duke folur për një të bukur, të edukuar-ballafaquar, të errët-skinned njeriut të ulur në një rresht të tre vendet nga dritarja. Ajo dyshohet se kjo ishte Randolph Fleming, Thomas jr sawyer ri xhevahir në Grand Laclair Ishull. Unë hodha një shikim në atë si unë u ula pranë saj dhe vuri re se ai exuded udhëheqjes dhe ndershmëri. Ai më vështroi për një çast, pastaj të injorohen mua përsëri.
  
  
  Ata ndoshta mendova se ishte e nevojshme rrugore domosdoshmëri. Vetja e saj mund të lexojë mendimet e saj. Një herë ai arriti në ishull, ai do të ndjehen të sigurt; por për aq kohë sa ai nuk ishte në presidenciale apartamente, ai ishte një objektiv i lehtë.
  
  
  Mendova për një çast pse jr sawyer nuk e kishte përdorur njëra e tij private avionëve të transportit nesh, dhe pastaj menjëherë menduar krenarinë Tara kishte përmendur: Fleming do të pa dyshim kanë dhënë deri më një gjë të tillë, sepse kjo mund të duket si një kthim i tronditje. Fleming zërin e kishte të buta, fjalët e tij të matur, dhe ai foli për Tara në një çështje të vërtetë ton. Ajo dukej për të udhëtarëve që ata ishin duke folur për asgjë. Kur ishim në ajër, fluturimi mjek sjellë jastëkët dhe batanijet. Së shpejti, shumica e udhëtarëve fikur dritat e tyre, dhe në bisedë u. Gjumi është i pamundur për mua. Së pari, natyrisht, unë kam për të mbajtur një sy në Fleming, por përveç kësaj, Tara është joshëse praninë e ardhshme për mua nuk ka të bëjë jetën time ndonjë më të lehtë. Dhe zëri i saj, ndjeva se tensioni ishte reciprok. Të gjithë ne mund të bëjmë është të përpiqemi të mendojmë për diçka tjetër. Të paktën ajo e mbajti më të zgjuar.
  
  
  Unë kam qenë vetëm futur në Fleming pas rrëmbimi incident mori kontrollin e saj. Ai atëherë me keqardhje e pranoi se kjo ishte një rastësi e lumtur që e reja të sigurisë zyrtar në jr sawyer Grand Lachlair Hotel ishte në të njëjtin fluturim. Ai shpresonte se vetja e ishullit dhe egon e banorëve do të apelojë për mua.
  
  
  Atëherë, si shembuj për të ende të shqetësuar pasagjerët, ai uli përsëri froni i tij dhe e lejuar veten të bien në një gjumë të qetë.
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitulli 3
  
  
  
  
  
  
  
  Grand Laclair Aeroport nuk ishte aq i madh sa Chicago O'Hare Aeroport, por ajo dukej si e fundit aeroplan e kishte hedhur të gjithë udhëtarëve në Grand La Clare. Aeroporti ishte aq moderne që unë veten nëse jr sawyer kishte paguar për atë rreth të ardhurat e tij në hotel dhe kazino. E me ngjyra të ndezura banorët e ishullit ishin penguar nga një grup të ushtarëve në pantallona të shkurtra dhe afat-këmisha me mëngë të gjata. Pavarësisht nga armët e tyre, ata i ngjante madhe djemtë. Disa rreth tyre kanë formuar një kordon rreth aeroplan dhe e zi limousines duke pritur për ih.
  
  
  Fluturimi mjek njoftoi se ne ishim të gjithë të qëndrojnë në vendet tona deri Dr. Fleming majtë përreth aeroportit. Shkallët, iu afrua, dhe dera u hap. Ai tashmë e kishte parë turmë e madhe, dhe tani ai mund të dëgjonte shurdhuese gëzuar si presidenti i ri i ishullit vënë këmbë në vendin e tij.
  
  
  Përveç meje, Tara jr sawyer pëshpëriti:: "Shikoni në qëndrimin ndaj tij. Ajo do të donte që ne të jemi në fund dhe të shikojnë atë të shkojë poshtë."
  
  
  "Ju do të keni qenë shoved larg nga të sigurisë." Të jetë i kënaqur që ju jeni këtu, " I tha.
  
  
  Nëpër dritare, ne pamë Fleming, i cili ishte tani në këmbët e aeroplanit, rampa, të ngrejë dorën për të përshëndetur banorët e ishullit. Një njeri yndyrë në një dritë të uniforme përshëndeti, pastaj eci mbi të Fleming dhe tronditi em dorën e tij. Fleming buzëqeshi.
  
  
  "Kolonel Karib Jerome," Tara tha. "Shefi i Stafit të Ushtrisë. Njeriu që organizohet Fleming e kthimit.
  
  
  Kjo ishte e mia të kontaktit. Zëri i saj, shikoi atë me kujdes. Vetja blackface nuk ishte e zezë. Ai kishte orientale sytë, cheekbones të lartë, dhe ulliri lëkurës, duke treguar se ai ishte një pasardhës Brazilian të Indianëve, të cilët pushtuan ishullin në kohët prehistorike. Ai mund të ketë kaluar për të madhe Vietnamese. Jerome të vënë buzët e tij për të Fleming e vesh kështu se vetja mund të dëgjohen në histeri masive.
  
  
  Unë mund të them me shiko vetja e saj se ai do paralajmëruar Fleming në lidhje me rreziqet e mundshme. Ai mori Fleming për dore dhe e çoi Egot të pritur limos.
  
  
  Fleming buzëqeshi, shkundën Jerome dorë dhe eci drejt turmës pas policia kordon të shtrëngoj duart me njerëzit - veprimet që ajo, si çdo mendtë polic dhe roje të sigurisë, të urryer. Me duartrokitje nuk do të ndalet, kur ai mori në një makinë të madhe me flamuj zyrtare në krahët e saj; disa onlookers arritur të thyejnë policia kordon dhe të përpiqen për të ndaluar veturë në lëvizje. Na u desh të prisnim në aeroplan derisa policia ushtarake erdhi në bord për arrestimin e fluturimit mjek që janë përpjekur për të rrëmbej aeroplan. Ajo shikoi në mua si ata çuar atë larg, të shqetësuar dhe të marrjes në pyetje. Ai buzëqeshi dhe tundi kokën. Ndoshta një më të lehta dënimi mund të ketë dhënë atë, pas të gjitha, ajo kishte rënë viktimë e një të vjetër mashtrim. Si ajo ecte poshtë shkallëve të rrethuar nga ushtarët, audienca e konsideruar atë një VIP dhe të brohorisnin me zë të lartë. Publike, ndoshta nuk ishte i informuar për tentativë rrëmbimi. Më në fund, kemi marrë lejen për të shkuar jashtë. Turma ishte akoma brohoritje. Kemi pasur me të famshëm të Dr. Fleming fluturoi. Tara qeshi dhe waved për të marrë vëmendjen e audiencës. Askush nuk ka paguar asnjë vëmendje për mua. Unë kam qenë i kënaqur për këtë. Një nga gjërat më të keq që mund të ndodhë në një agjente agjenti të jetë e ekspozuar. Ne u marrë për një kohë relativisht të qetë zyra doganore, ku ne e pritur për bagazhet tona për të arritur në rripin transportues. Zëri i saj ishte Tara e bagazhit dhe numrin e tij. Në valixhet ishin hequr nga shporta nga zyrtarët doganor dhe të vendosura përpara nesh, kështu që ne mund të hapni ato.
  
  
  Ekzaminimi ishte jashtëzakonisht e plotë. Në Karaibe, të tilla të doganave janë zakonisht shumë të zakonshme. Ato zakonisht merren me i pasur turistët që ata nuk dua të fyej apo të frikësuar. Dhe çfarë habitur mua edhe më shumë ishte mënyra se si u kontrolluar. Ata gjetën supin tim këllëf, unbuttoned tim xhaketë,dhe frowned në Luger .
  
  
  "Një sqarim, ju lutem." Ky njeri nuk duken si ai ishte duke shkuar për të trajtoni mua si një të pasur turistike që nuk duhet të jetë i ofenduar.
  
  
  Unë u thashë se ishte e reja të sigurisë zyrtar në jr sawyer Hotel. Nuk ka përshtypje të një njeriu. Ai u këput gishtërinjtë e tij, dhe pastaj dy policë, të cilët kishin qenë duke qëndruar unobtrusively në një pozitë të shquar, doli përpara në qoshe të dhomës. Ai urdhëroi mua që do të merren në stacionin e policisë për të bërë pyetje. Një nga policët është marrë nga time Luger. Tara dukej si ajo ishte duke shkuar për të luftuar haptazi në vend. Unë hipa në gishtërinjtë e saj kështu që ajo nuk do të bëjë asgjë të trashë. Nuk ka asnjë pikë në duke argumentuar me autoritetet këtu. Unë i thashë se do të shihni atë më vonë në hotel dhe shkoi bashkë me oficerët e policisë van jashtë aeroportit. Unë u lejohet që të marrin valixhe me mua. Në qoftë se Davidi e Hawke e dëgjoi këtë, ai do të kisha vdekur e indinjatës. Ai kishte një përbuzje për të zakonshëm të policisë. Ajo ishte një dhjetë kilometër drive, në kryeqytet, dhe rruga ishte e gjatë. Turma ishte ende e rreshtuar përgjatë rrugës, dhe para nesh Fleming e vërtetojnë ishte duke ecur në tre kilometra në orë. Ne ishim duke ecur përgjatë fundit kolona e motorcyclists. Njerëzit që më çuan në stacionin ishin, si të gjitha të tjera policët e gjithë bota, i përpiktë dhe i mërzitshëm. Hieronymus deklaruar një ditë jashtë dhe për të organizuar një parti që ishte dashur të fillojë në mbrëmje. Për këta njerëz, sigurisht, kjo vetëm do të thoshte më tepër punë. Kur kemi kaluar mimmo e jr sawyer Hotel, njerëzit janë ende duke qëndruar në vendin e tretë dhe të katërt radhë. E madhe lëndinë në frontin e hotelit ishte e mbushur me turistë të marrë foto. Hotel e arkitekturës ishte sterile, i projektuar për të frikë-frymëzuese dhe për të mbajtur turistët nga harruar atë që ata ishin këtu për të: humbjes së tyre dollarë në lojrat e fatit të rrumbullakëta me iluzionin se ih ishte të qenit të këndshëm argëtuar. E madhe të ndërtimit të shtrirë në bulevardin përgjatë liman dhe ishte e vendosur në buzë të biznesit të qarkut. Pashë tre të madh kënaqësi jahte në liman dhe e mendimit se në kazino do të punojnë mirë me njerëz të cilët mund të përballojë lodra të tilla.
  
  
  Stacioni i policisë ishte vendosur në një inconspicuous vend, ku nuk do të vijnë të gjithë të mprehtë, sytë e turistëve. Dhe ajo ishte pothuajse si i ri si aeroport. Jr sawyer paguar mirë për vendin e tij dhe të drejtave të tij. Nuk ishte një shenjë në dhomën e pritjes duke lavdëruar vetja e bujarisë. Unë u sollën në dera e pasme. Fluturimi shoqëruese, të cilët e qëlluan pilot ishte ulur në një stol druri. Afër ishte me pranga në dorë dhe qan në heshtje me sytë e saj të mbyllur. Ajo ndoshta e imagjinuar e gjëra të tmerrshme që mund të të ndodhë që të saj. E saj sel është e ardhshëm të saj, dhe stahl është fërkoni hej qafë. Ai më dha disa këshilla, më tha që të them vetëm të vërtetën dhe nuk përpiqen për të gënjej, dhe përsëri premtoi se do përpiqet të bëjë diçka për afër. Pas të gjitha, ajo ishte shumë tërheqëse për të shpenzuar jetën e saj në kamerave digjitale. Ajo u përpoq të buzëqeshje në mua, por të vënë kokën mbi supin tim dhe sobbed. Një roje të sigurisë hyri në dhomë dhe e çuar atë larg. Ata nuk duan të saj për të ndjehen rehat.
  
  
  Ajo kishte një orë në të majtë. Një mashtrim që nuk do të bëjë që ju të shqetësuar. E saj të shqetësuar. Unë nuk mund të zbulojë ime për identitetin e vërtetë, dhe unë nuk e kam me të vërtetë doni të merrni jr sawyer e të ndihmojnë në këtë pikë. Unë vendosur për të luajtur një imbecile dhe të shohim se çfarë ndodh rreth tij.
  
  
  Së fundi, dy policë erdhën në fund të periudhës së pritjes. Ajo shkoi nëpër një derë të shënuara të administratës. Njëri ishte shoferi i makinës në të cilën unë isha katandisur, tjetri ishte në rroba civile.
  
  
  "Unë jam i keq unë mbahen ju pritur," këta të fundit thanë. Ai dukej shumë i emocionuar. "Pse nuk e keni fshehur armë në supe tuaj këllëf?"
  
  
  Unë nuk kam për të të treguar em asgjë. Ai tha, " unë mendoj se kjo është më vend të rehatshëm për ego veshur."
  
  
  Em nuk e pëlqen atë. "Vetëm autoritetet lokale kanë të drejtë për të mbajtur armë, Z. Carter, ju ka thyer ligjin ... '
  
  
  "Si kreu i sigurisë në jr sawyer Hotel, nuk kam të drejtë të mbajnë armë?
  
  
  "Vetëm në vendin tuaj të punës. Si unë ishte rreth për të thënë, ju keni shkelur ligjet tona, e cila është baza për të qenë i dërguar jashtë vendit si një padëshirueshme të huaj.
  
  
  E saj, ai chuckled në mendimin e Hawke reagimi në qoftë se unë të quajtur Uem dhe i thashë unë do të qenë nisi ishull. Unë vendosur për të aplikuar akupunkturë të sistemit nervor të mishëruar person. Babai i saj tha mendueshëm: "Atëherë unë do të më mirë të telefononi Tom jr sawyer. Uem nuk do të të pëlqejë.
  
  
  Ai ka punuar. Ai gërvishtem nën këmishën e tij me një gisht, si në qoftë se vetja e tij kishte papritmas qenë i kafshuar nga parazitët. 'Um-m-m... ne kemi ndonjëherë Um... një marrëdhënie personale me Z. jr sawyer?
  
  
  "Ne jemi të stepbrothers. Ai është më i vjetër.
  
  
  "Ahem... unë do të check it out me eprorët e mi.... Ai u kthye në agjent tjetër. "Howard, të marrë vetja në qelizë. Në ndërkohë, unë do të shoh atë... "Ai nuk do të përfundojë dënimit të tij dhe me nxitim u zhduk nëpër derë të shënuar" administrata ".
  
  
  Asnjë prej tyre nuk do ketë ndonjëherë e punësuar e mi të forcave të policisë. E Luger tashmë kishte hutuar nu aq shumë sa që ata nuk do të shqetësojë edhe për të parë çdo të mëtejshme. Në stilet I veshin në parakrah tim nuk është gjetur. Por unë nuk dua të shkaktoj më shumë probleme deri sa ajo ishte absolutisht e nevojshme. Lajmet e rolit tim në rrëmbimi i tregimit ende nuk ka arritur këta zyrtarë, por në një nivel më të lartë, do të kishte qenë i njohur. Ai ka ndjekur Howard të madhe qeli në bodrum të ndërtesës.
  
  
  Qelia ishte ovale në formë me stola përballë njëri-tjetrit në dy mureve. Në një nga grupe ishte një njeri yndyrë, ndoshta një biznesmen Amerikan. Ai ishte i lodhur, dhe ai kishte një sy të zi, që ishte duke u bluer dhe bluer. Ai e mbajti sa më shumë distancë si të mundshme mes tij dhe të tjera të burgosur, një të dyshimtë njeri i Zi. Kur Howard majtë, e malit të Zi u ngrit dhe grunted, dhe Stahl u përpoq të ecin rreth meje. E saj, u kthye tek ai.
  
  
  "Të qëndrojë ende," tha ai.
  
  
  Ai u përpoq për të marrë rreth meje, por kam mbajtur duke u siguruar që ai ishte para meje. Pa të vetja e paralajmërimit, një grusht më kapi në bel.
  
  
  Vetja e kapi me dore dhe kthyer atë mbi, trokitur e saj përsëri në tokë. Ai dukej i kënaqur, sikur kjo ishte ajo që ai donte. Ai leapt në këmbë dhe filloi të sulmonte sërish, por kur ai e pa stilet që ai ishte duke e mbajtur jashtë tij, ai dha në planet e tij, shrugged, dhe të shitur. Unë kam përshtypjen se ai nuk ishte i zakonshëm xhagajdar, por uem ishte paguar për të trembë tij cellmates dhe fuqi ih të rrëfej çdo gjë, ai i tha policisë gjatë marrjes në pyetje. Ai ishte duke shkuar për të marrë një sy gjumë, në kamerave digjitale, por tani ai vendosi se ishte më mirë për të qëndruar dhe shikoni pas malit të Zi. Megjithatë, për të ardhshëm orë e gjysmë, ai nuk e ka bërë ndonjë gjë tjetër.
  
  
  Pastaj Howard u rishfaq, hapi derën, dhe motioned mua. E dehur Amerikane u përpoq për të drejtuar jashtë, por e madhe e Zezë e mori vetja dhe trokiti në greminë. E saj të lodhur e tij, dhe të qëlluara dorën e tij mbi egon e qafës. Ai u shemb në tokë, dhe unë dyshohet se ai do të marrë disa fle.
  
  
  "Vihet vetja diku tjetër", Howie tha saj. "Ose unë do të flas për tonë konsulli." Në çdo rast, ajo ishte duke shkuar për të paralajmëruar Fleming se kjo pigsty ishte duke shkuar për të pastruar përgjithmonë. Ajo dukej e arsyeshme për të Howard se ai nuk heziton të ndjekë porosinë time, zvarritje pa ndjenja njeriu jashtë në korridor dhe duke e lënë vetja atje.
  
  
  Tara jr sawyer ishte ulur në bar. Ajo ishte duke e mia Luger, dhe për një moment mendova se ajo ishte e çmendur të mjaftueshme për të ndihmuar mua. Ajo ishte mjaft aventurierë. Por pastaj ajo e pa nervor shprehjet në fytyrat e tre policë prapa Afër. Djali i cili pyet mua ishte djersitje.
  
  
  "Arrestimit ishte një gabim, Z. Carter. Unë kërkoj falje per keqkuptim." Ai më dha valixhe.
  
  
  Tara më shërbeu tim Luger. Vetja e vënë atë në shpatullën e tij këllëf, dhe së bashku shkuam nga dera, e cila ishte e hapur nga dy oficerë. Tani kam vënë re se kamera të kishte një avantazh: ajo nuk ishte aq e ngrohtë si jashtë. Edhe në muajin shkurt, të nxehtit u ngrit nga të përgatitur me gurë dhe për të pasqyruar jashtë mureve të shtëpive. Ai e shikoi në Tara questioningly. Ajo ende dukej indignant.
  
  
  "Çfarë qesharake të të parit. E saj, doli haptazi në Fleming; vetja e parë zyrtare veprim ishte për qëllim lirimin tuaj dhe të ju lejojnë për të kryer një armë kudo, në çdo kohë. Dhe këtë mbrëmje ai i drejtohet Kuvendit në një seancë të jashtëzakonshme. Ai na dha biletat për publikun galeria, ai dëshiron që ju të dëgjoni vetja e kryer. Në 2: 30. Pra, ne ende kemi kohë për drekë dhe pije."
  
  
  "Është se të gjitha?'vetëm pyeta.
  
  
  Ajo e kapi krahun tim. "Para performancës, për të. Unë nuk dua të nxitojnë ju, Nick. Përveç kësaj, ajo është shumë e uritur.
  
  
  Unë nuk mund të gjente një taksi. Rrugët ishin mbushur me njerëz vallëzojnë, këndojnë, dhe me brohoritje. Ata nuk duan të presin për në mbrëmje për të festuar. Duke u përpjekur për të thyer përmes turmës, kemi kaluar një mimmo e "fantaseeds tregut stalla" që ofrohen turistëve me suvenire sjellë rreth Singapor.
  
  
  Nuk ishte një rresht i biznesit ndërtesat mes tregut dhe hotel, si dhe një gamë e gjerë rruga që të çonte direkt në hyrjen kryesore të hotelit. Lobi ishte jashtëzakonisht e madhe, e rrethuar me dritare të mëdha e dyqaneve, dhe në të djathtë u hyrjen në kazino. Ai nisi drejt tavolinë para, por Tara gjuhen kryesore nga çantën e saj. Ajo është tashmë rezervuar një dhomë për mua. Kemi bërë rrugën tonë nëpër turmat e turistëve për në ashensor dhe mori në katin më të lartë.
  
  
  Tara më treguan dhomën time, një apartament të madh me një pamje të gjirit. Ai shikoi nga lëndinë e palmave, e bardhë të plazhit, dhe duke lundruar me jahte që mbulon të ndritshme të gjelbër ujë. E para. Nuk ishte një shumë e parave kudo. Pas një natë të fluturimit dhe të qenit i ekspozuar ndaj kamerave digjitale, ajo edhe ndjehet shumë të pista për t'u ulur në mobilje të shtrenjta. Ai po ecte nëpër dhomë gjumi dhe në banjo. Dush ishte mjaft e madhe për dy persona. Gazetarja shqiptaro-amerikane të quajtur saj. "Të sjellë disa rroba të pastra kështu që ne mund të lajë një tjetër."
  
  
  "Oh, jo," tha ajo me një të qeshur. "Jo në një stomak bosh. Dhoma ime është pranë derës, dhe unë jam duke shkuar të lahet atje."
  
  
  Mirë, të paktën e provova. Ai ka dëgjuar lidh derën të hapur dhe të mbyllur, urdhëroi dy pije në telefon, dusted rrobat e tij, dhe u kthye në dush. Ai le qetësues ujë të nxehtë rrjedhin mbi mua derisa time tërë trupi ishte e kuqe, pastaj kaloi në ujë të ftohtë. Kështu që, edhe pa kasafortat, unë gjithmonë do të ndjehen si një person të ri.
  
  
  Nga koha ardhur Tara, i veshur me një të ulët të prerë fustan që përputhet saj të mrekullueshëm sytë blu, zëri i saj ishte kthyer në saj të rrobave. Në momentin kur ai e përshëndeti atë, ata solli pije.
  
  
  Ata sollën Martinique grusht në një i gjatë, chilled xhami, por kur ajo përfundoi, ajo ende nuk e kishte ndryshuar mendjen e saj, kështu që ne morëm ashensor poshtë. Rreth hotelit katër restorante, Tara zgjodhi një në katin e dytë. Ne kemi luajtur këtë lojë në një tryezë nën një dritë çadër, dhe ajo më tha se nuk ishte një i njohur hummer shërbyer me gjalpë dhe lëng limoni.
  
  
  Unë u pyesin se çfarë shtrihet përpara, kur Rusët bërë e tyre të ardhshëm. Ajo ishte prishur nga ih përpjekje për të vrarë Fleming, vetja e duke lënë të kalbet në një Kuban burg, kështu që tani ata do të duhet të zhvillojnë një të tërë të re të programit.
  
  
  Por nuk kishte asnjë pikë në uritur, ndërsa ih ishte duke pritur për të kthehej lëvizje. Ne shijohet tonë arsimor, pastaj eci dorë për dore në ndërtesën e qeverisë për Fleming e fjalës.
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitulli 4
  
  
  
  
  -
  
  
  Ne nuk duhet të kemi ardhur shumë më vonë. Të gjitha ulëset ishin marrë tashmë, përveç për tonë ulëse të rezervuara dhe të përgjithshme galeria fryu ngrohjes e një të mbushur me njerëz hall. Randolph Fleming u ul në një platformë në një anë, në mes të kreut të Legjislativit dhe Karib Jerome bosh çairit nga ana tjetër. E kolonel qëndronte prapa mikrofonin dhe mbajti fjalën e hapjes.
  
  
  Kur ai përfundoi dhe Fleming u ngrit, muret gati u shemb në duartrokitje të stuhishme u. Zëri i saj ishte gjithashtu të qëlluara, dhe Tara waved, sytë e saj të njomë me zemërim.
  
  
  Fleming pritur pesëmbëdhjetë minuta duartrokitje të largohem mjaftueshme për të krejtësisht të vdesin poshtë, duke ngritur dy duart. Kur ajo ishte e qetë të mjaftueshme, një ego-të ngrohtë zëri i ranë nga rreth folësit. Ai është i kënaqur dhe i lumtur të jetë në shtëpi, dhe mirënjohës që njerëzit janë përsëri një vend të madh, egon për të udhëhequr vendin. Ai paraqiti një program që duket nuk kuptimplotë, dhe premtoi publike zgjedhjeve brenda një viti, kështu që ai do të bëjë një ushtarake dekret për vetëm një vit. Ai foli për një orë, dhe kjo ishte një e mirë politike fjalime ajo kishte dëgjuar ndonjëherë.
  
  
  Kishte një minutë të ovacion këmbë, dhe një kordon të ushtarëve të penguar Fleming nga marrja në krahët e turmës. Të tre burrat, të shoqëruar nga rojet e sigurimit, pastaj u nis ndërtimi nëpër një derë anësore. Deri më tani, ushtrinë e ka ndjekur vet marrëveshje me jr sawyer. Dhe mua më dukej se ato nuk do të mund të kishte bërë ndryshe, duke pasur parasysh marramendëse të popullaritetit të ri të presidentit. Tara dhe kam pritur për panik në dalje të largohem pak. Sparklers glittered në Tara sytë. "Çfarë mendoni ju se, Nick? A e dini se çfarë Fleming bëri? Përgjithshme Hammond në familje vazhdon të jetojë në pallat, dhe Fleming u tha atyre që të marrin kohën e tyre dhe të kërkoni për diçka tjetër. Ai qëndron në hotel për një kohë të gjatë dhe ka një të tërë katin më poshtë tonat."
  
  
  Dikush do të thoshte për të bërë punën time më të lehtë. Ajo do të kishte qenë e gati e pamundur për të ndjekur Fleming në pallatin presidencial, ku unë kam pasur të bëjë asgjë, pasi të gjitha. Dhe kjo ngjarje solli vetja hapur në time zyrtare sferën e veprimtarisë. Pastaj ajo më goditi. "Ju nuk e bëni vetja për të bërë atë nga aksidenti, e keni bërë ju?"
  
  
  Buzëqeshja e saj të konfirmuar dyshimet e mia. "Çfarë pak conspirator!
  
  
  "Faleminderit për ndihmën tuaj, unë tani mund të mbajë një sy të ngushtë në të."
  
  
  Shumica e njerëzve i lënë përmes daljes, dhe ne ishim duke e lënë ashtu. Ena ishte i varur nga krahun tim. "Dhe tani detyra është bërë ..."
  
  
  "Ju keni humbur shanset tuaj, resë. Borxhi është larg nga të qenit të përmbushen. Dita ime është plotësisht e pushtuar. Unë do të ju merr në hotelin tuaj, votën, dhe kjo është ajo. Mënyra më e mirë për t'iu detyroj është për të luftuar përsëri kështu që tani Tara mund të shkojë të hënën për një herë. Dhe unë me të vërtetë kishte për të bërë shumë gjëra: të flasim për menaxher hoteli, vizitoni Fleming, dhe për të marrë disa fle. Unë nuk kam qenë në gjendje për të gjumit për të kaluar tridhjetë e gjashtë orë, dhe unë mund të ketë pasur një lodhshme natë përpara meje.
  
  
  Ajo shikoi në mua të dyshimtë dhe pouted pak si I tha lamtumirë saj në ashensor. Mirë, mendova. Menaxheri i pyetur për këtë dhe vënë re se Vetja kishte tashmë është vendosur në krah. Ai nuk ishte i lumtur me praninë time në ego shtetit. Ndoshta ai mendoi se kjo ishte për shkak të gabimeve që ai bëri. Ai paraqiti mua të tij, shefi i sigurisë, Lewis, dhe pastaj na nxori nga vetja zyra sa më shpejt të jetë e mundur.
  
  
  Ljuis ishte i gjatë, i Zi njeriu i cili përdoret për të luajtur profesionalisht në një rugby ekipit në Shtetet e Bashkuara. Ai ishte i vrazhdë për mua, derisa ai e quajti vetja e saj "express" (një pseudonim për shtyp i shpikur për të në atë kohë) dhe mohuar të uem-së njoftimet e medias për disa nga vetja më të mirë të ndeshjeve. Kjo e bëri vetja e ngre kokën lart dhe të veprojnë më shumë miqësore. Ai më tha në lidhje me masat e veçanta që ai e kishte marrë për të mbrojtur të presidentit, dhe më mori për Fleming zyrën e të më njoftonte për ekipin e tij.
  
  
  Nuk ishin katër prej tyre, të gjitha burly Amerikane Negroes, të fshehura në cep të sallës. Lewis mallkuar nën frymën e tij dhe grumbled në krenarinë e ushtrisë oficerë. Megjithatë, ai growled, gjithmonë duke menduar se ata mund të vënë mënjanë të gjithë. Vetja u mërzitur se rreshter dhe dy ushtarët ishin rreshtuar në guardhouse në Fleming është derën pas dërgimit të Ego e njerëzve larg. Përveç kësaj, ata gjithashtu i dërgoi larg dy burra të tjerë, të cilët ishin duke pëshpëritur njëri-tjetrit nëpër dhomë: e shëndoshë, e shkurtër, yndyrë italo-Amerikanët. Kështu, mafia gjithashtu të mbrojtur Fleming, dhe bashkë me të, interesat e tyre në kazino.
  
  
  Unë u prezantua për njerëzit rreth e hotel, pastaj tre ushtarë duke qëndruar në frontin e Fleming e apartamentit. E toger pyeti nëse presidenti ishte kthyer. Ai shikoi në mua si një uem ishte duke bërë një pahijshëm të ofruar. Lewis barked se unë isha jr sawyer e sigurisë personale detaje dhe se ata mund të kenë punuar më mirë me mua. E toger ende nuk ka njoftim për mua; ai thjesht u kthye dhe trokiti në derë. Vetja u hap me një truprojës në anën tjetër. Fleming më pa gjatë në majë të sulmit, aftësi e vlera e të tjerët në dhomë dhe i nxitur mbi mua.
  
  
  Dhoma ishte e mbushur me të gjitha llojet e zyrtarëve të qeverisë duke dashur që të jetë si ble bas k veçantë ato në matematikë. Kolonel Jerome bëri më mirë se kushdo tjetër. Ai nuk qëndroi kohë të gjatë, vetëm kohë të mjaftueshme për të falenderoj Fleming dhe uroj vetja në fjalimin e tij. Ai ishte kokë e këmbë në dashuri me organizata të qeverisë së tij, por ai ishte i interesuar në mua mirëqenies. Ai shpresonte që unë nuk do të merrni në më shumë probleme në ishull. Vetja e falënderoi dhe u largua.
  
  
  Në hollin, Lewis më pyeti nëse unë do të mbajtur atë të sigurt në të tjera të kat. Ne zbriti një kat dhe pa ushtarë, truprojat private dhe mafia kudo. Presidenti Randolph Fleming ishte mirë të mbrojtur.
  
  
  Lewis falenderoi saj, të falësh veten e tij, dhe shkoi në dhomën e tij. E kurthe të vogla u larguan saj nuk janë prekur. Askush nuk pengon për të kërkuar dhomën time. Ai pyeste veten nëse Grand Laclair informacion për mosbesueshmëri të trupave kishin ardhur nga suspiciousness e disa ushtar i mbingarkuar. Ai e quante atë në seli dhe ka pritur për Hawke zërin e të ardhur përmes telefonit.
  
  
  Ai pyeti me një ton i mprehtë pse ajo nuk e kishte kontrolluar në më herët, menjëherë pas zbritjes. Kur ai i tha Uem për Luger incident, ai le të tij bile për shkak të overzealous e shërbimit të klientit, dhe kur ai kishte vented zemërimin e tij të mjaftueshme, ai i dha Uem një përmbledhje të shkurtër llogari të ngjarjeve.
  
  
  "Unë jam i sigurt se rrëmbimi i avionit ishte organizuar nga Rusët", thash unë. "Por kjo është bërë në errësirë. Fluturimi mjek nuk e dinte se ajo ishte duke u përdorur. Unë nuk mendoj se ajo ishte shumë e zgjuar, ose të paktën ajo panik. Bëj diçka për afër." Ka qenë një pushim sa ai ka bërë një shënim, pastaj e pyeti, " Fleming, ai nuk dyshoj se kjo, kur ai ishte në bord? Ai nuk është budalla.
  
  
  "Unë nuk mendoj se ai e kupton pse ajo është këtu. Në çdo rast, të gjitha është e mirë në ishull. Njerëz të veprojë si në qoftë se presidenti i ri është i Perëndisë."
  
  
  'Të shkëlqyer. Pyes veten se si shokët tanë do të reagojnë ndaj kësaj. Në çdo rast, mbani sytë hapur."
  
  
  E putha telefon lamtumirë, e vënë atë poshtë, dhe shkuan në gotë uiski ata do të më çoi në dhomën time. Unë bëra një dolli për shefit tim, i thirrur në tavolinë para dhe i tha: "unë të kërkuar për të zgjuar deri në orën pesë, dhe flopped shtrirë mbi shtratin tim.
  
  
  Kur telefoni im ranë në pesë fiks, një buzëqeshje u shfaq në fytyrën time. Ai yawned gjerësisht dhe quhet Tara. Ne u takuam në bar në 5: 30, dhe para se saj ferret freshened deri në dush. Ajo ndjehet si një ferr i një pushim. Kur kam marrë në bar, ajo ishte tashmë atje, dy martinis në chilled gota në frontin e saj. Të gjithë njerëzit në bar ishin me vrull undressing e saj me sytë e tyre. Fantastike! Ajo ishte në humor për një joshëse shqiponja, dhe zëri i saj ishte në një humor të mirë. Ajo e dinte se një restorant të mirë në anën tjetër të Sturt Gji, me një tarracë me pamje nga port. Ne kemi filluar me peshkaqen fin supë, por unë kam qenë shumë i preokupuar me Tara për të kujtuar se çfarë tjetër për të bërë.
  
  
  Dritat që ndodhi më pas të errët formuar një stoli argjendi gjerdan rreth plazhit. Tingujt e kremtimit ranë nga flamurin. "Le të bashkohemi," kam sugjeruar.
  
  
  Në treg, festivali u rritur nga orkestra. Banorët e ishullit ishin të dehur, turistët ishin duke shijuar aktivitetet lokale, dhe fëmijët të ishim të lodhur. Ne kërcenin vazhdimisht në rrugën e kthimit për në hotel. Rojat e sigurimit në katin e sipërm janë zëvendësuar, por e mia të posaçme kartë IDENTITETI do të ju lejojnë për të kaluar shpejt. Pa thënë ndonjë gjë për ne, Tara u ndal në derën e dhomën time. Ai u hap nga vetja, që e mbanin atë përsëri, si ai zakonisht kërkohet për shenja të thatë, por nuk gjeti asgjë. Tara nisi saj baletit shapka dhe ka luajtur me gishtërinjtë e saj në një grumbull të thellë nga muri për të moan ndërsa i ati i saj e derdhur ne një të ngrohtë uiski. Ajo shijuar, shtyu koken mbrapa, dhe ngadalë enën e qelqit poshtë fytin e saj.
  
  
  "Tani," tha ajo në një zë të ngjirur,"unë do të pranoj ofertën tuaj për të dush së bashku."
  
  
  Ju nuk do të marrë shumë nga këto oferta në Grand LaClare, pra, ajo është gjithmonë e mençur për të përfituar prej tyre. Ne shkuam në dhomën e gjumit për të marrë undressed, dhe Tara fitoi konkursin, sepse doli që Afër kishte asgjë nën fustan i saj. Afër kishte një kohë të gjatë, të hollë, të plotë, të butë të trupit.
  
  
  Ajo ecte përpara e më të dush, ia trokitje e lehtë në mënyrë të plotë, pak të ngrohtë, dhe u largua në dush. Në dhomë ishte rreth dy metra nga dy metra. Ne mund të waltz atje. Hej nuk e kujdesit në qoftë se flokët e saj u lagur, ajo u ndal para meje, pastaj u largua përsëri kështu që zëri i saj mund të merrni edhe trupi i saj të lagur. E saj filloi lathering e saj deri. Ee fytyrën, fytin, bust dhe këmbët.
  
  
  Kur ajo ishte e gjitha e rrëshqitshme, ee e kapi dhe i shtypur e saj kundër meje. Ne u kthye për të larë me sapun, dhe ai presion buzët e tij për të sajët. Ne e puthi gjatë dhe me pasion, dhe ai mund të ndjehen të saj, duke u dridhur i tëri me dëshirë.
  
  
  Ajo u kap nga ee, dhe në rrugën për në dhomën e gjumit, ai mori një dush peshqir, e mbështollën rreth Tara, dhe e vënë atë në krevat. Ai fshiu atë, pastaj e grisi off peshqir. Kur ajo ishte shpejt të thata jashtë, çdo gjë ishte gati. E saj, hyri afër në një lëvizje të shpejtë si ajo arched shpinën e saj për të marrë mua. Ajo ishte fantastike, e dija saktësisht se çfarë kam kërkuar, dhe u zhvendos mirë me mua. Unë nuk e mbani mend se sa kohë u desh, por unë rashë të fle pothuajse menjëherë kur ne ishim bërë. Unë kam qenë plotësisht i rraskapitur nga ana e saj.
  
  
  
  
  
  
  
  Kreu 5
  
  
  
  
  
  
  
  Ne kishim mëngjes në restorant. Tara mori disa fruta tropikale, dy e saj duzinë oysters. Para saj ih ardhur, Tara kërceu nga shtrati për të dush dhe të merrni veshur në atë banesë. Kam pasur një ditë të plotë pushimi. Ndërsa ajo ishte në dush, telefon ranë mbi zërin e ujë të rrjedhshëm. Unë u përpoq për të injorojë atë, por personi në anën tjetër të linjës ishte i rregullt. Ai mohoi njoftimet e medias për Hawk. Unë le të rrjedhin dhe vrapoi pas telefonit, duke lënë një gjurmë të bie prapa.
  
  
  Të pëshpëritë në anën tjetër të linjës ishte konspirativ. "Mirë mëngjes, Z. Carter. Kjo është Carib Jerome. Unë mund të flas me ju për disa minuta?"
  
  
  Unë kam qenë i paralajmëruar për Jerome. AX zyrtarë të mendonte se ai mund të ketë qenë një agjent rus në ishull. Por ndoshta kjo ishte vetëm një mirësjellje të telefononi. Në çdo rast, ajo do të jetë si neutral sa të jetë e mundur. "Më jep dhjetë minuta për të marrë veshur," thashë unë.
  
  
  Unë quajtur shërbim në dhomë, urdhëroi një kafe të nxehtë dhe një shtesë në filxhan, të thata jashtë, të vënë në baletit shapka, dhe ndërrohet me rroba të pastra dhe një xhaketë për të fshehur supin tim këllëf kur kafe dhe kolonel ardhur. Ndërkohë, që unë shkova me atë Gate kishte thënë mua në lidhje Jerome.
  
  
  Jerome ishte një tridhjetë e gjashtë vjeçar, anëtar i shquar i familjes, edhe pse jo nga ishulli. Ai ishte arsimuar në Oxford dhe mori një lëndë e veçantë në Akademinë Ushtarake Sandhurst. Pas kësaj, ai e bëri një emër për veten e tij si një avokat. Kur Randolph Fleming ishte presidenti i parë i zgjedhur dhe trupat Britanike të majtë ishull, Parlamenti mendonin se ishulli e nevojshme ushtria e saj. Fleming emëruar Shefi i Policisë i Përgjithshëm i ushtrisë së re. Jerome u ngrit në pozitën e shefit të Stafit. Hawk tha: "Kolonel, ju na habitur. Sipas CIA, ai ishte politikisht ambicioz dhe të kërkuar për të kapur pushtetin pas Hammond vdekjes së tij. Në vend të kësaj, ajo menjëherë të kthehet Fleming."
  
  
  Hawke është duke menduar makinë kryesisht e preokupuar veten me të mundur vetja motivet. Përse një njeri ambicioz, të cilët kishin një shans për të kapur pushtetin i ka dërguar një letër për një oponenti politik të cilin ai më parë kishin ndihmuar rrënimit? Ekspertët tanë besojnë se Jerome ishte mjaft i zgjuar për të realizuar tij unpopularity. Ai e dinte se parlamenti nuk do të mbështesin atë. Por në qoftë se ai emëron Fleming si president, ai mund të bëhet një person të fortë prapa fronit.
  
  
  Hawke e pyeti nëse Jerome Mistletoe kishte ndonjë ide të mia identitetin e vërtetë. Por me aq sa dinte, ai nuk ishte asgjë më shumë se një përfaqësues i Thomas jr sawyer.
  
  
  E Kolonel doli nëpër dhomat e tyre në frontin e kamerier dhe qëndroi i hapur, madje nuk e qeshur, derisa ne ishim vetëm. Vetëm vetja e errët të syve të lëvizur. Ata donin për të. Ata e shikonin krevat i madh, batanije në dysheme, uiski dhe gota në tavolinë. Ai studioi me mua për një kohë të gjatë momentin që ajo derdhi Uem një filxhan kafe. I zi, pa sheqer. Ende nuk ka buzëqeshje. Unë vendosur për të luajtur me kujdes. Dyer të mbyllura pas kamerieri. Jerome u mbyt në një të thellë karrige dhe sipped kafen e tij.
  
  
  "Ju keni vendosur në bukur," i ngjirur zëri dukej emotionless. Nuk ishte një tapash pas pyetjes. Unë duhet të ketë menduar se shumë më herët. Ajo ishte një suite, një VIP. Çfarë më është dashur të bëj si një roje të sigurisë këtu? Ai shikoi në mobilje të shtrenjta me të tepërt admirim dhe xhelozia dhe i dha një afat të qeshur.
  
  
  "Këtu ju mund të shihni se sa e vështirë është të jetë në pozita më e mirë. Unë mund të erë atë, sepse hoteli është i plotë. Unë jam duke shkuar për të lëvizur në bodrum së shpejti. Këtë sezon, çdo gjë duhet të jetë e mbushur brenda, dhe kolonel nuk e di. Në vende si Grand LaClare, viçat duhet të dorëzojnë të tyre në librat e ftuar për të policisë.
  
  
  "Shumë e keqe për ju. Ai vazhdoi duke më questioningly. Atëherë ai ngriti vetullat dhe ka rënë në temë. "E saj hotel e shfrytëzon këtë mundësi për të ju falënderoj për punën tuaj në avion. Presidenti Fleming - dhe unë-kanë qenë shumë me fat që keni në aeroplan. Dhe të armatosur ." Bëri një fytyrë të trishtuar. "Ai ishte i njohur në dell në vetvete se ju kishte fshehur armë?"
  
  
  Ai nuk e injoroj. Ai buzëqeshi në uem, si një matematikë të mëdha larg duke i dhënë një tjetër mister. "Punëdhënësi im e di se unë të gëzojnë duke punuar me mi të armëve. Siç e dini, ai ka influence ."
  
  
  Shumë mirë. Tani, për herë të parë, ai buzëqeshi në mendimin tim të veçantë privilegj. "Unë jam shumë i lumtur përsëri. Nëse ju nuk i përgjigjen si duhet, Presidenti Fleming tashmë do të jetë i vdekur, ose në duar të gabuara. Për të reaguar në mënyrë të shpejtë, ju duhet të jetë një shumë përvojë sigurisë zyrtar." Një tjetër tapash në lidhje me një fund të dyfishtë. Çfarë është më shumë për të saj se vetëm një hotel roje të sigurisë? Zëri i saj ka mbetur i kujdesshëm.
  
  
  "Unë shoqëruar Miss jr sawyer. Ajo mund të jetë plagosur apo të vrarë, dhe reflekset e mia goditje në kur dikush pikë një armë në mua.
  
  
  "O ju? Kështu që ajo me të vërtetë ishte një surprizë? A e dini se Presidenti Stahl ishte një objektiv? Por pastaj, sigurisht, në vendin tuaj, nuk do të mund të ketë njohur se ata ishin duke u përpjekur për të rrëmbyer vetja dhe të marrë atë në Kubë."
  
  
  Pyetja e saj ishte qesharake. - "Çfarë është ky p/?""Ky fluturim mjek pranuar?"
  
  
  Vetja e sytë e tij të ngjirur zëri, u expressionless. "Ne kemi marrë informacion nga një burim tjetër. Vajza arratisur para se ai të mund pyetjen e saj.
  
  
  Shpëtuan nëpërmjet burgun e ajo ishte në të? Ai mendoi përsëri e saj tronditur pamjen. Ajo me të vërtetë mund të jetë një agjent të mirë të mjaftueshme për të mashtruar më pas të gjithë? Jerome mendoi mendimet e mia. "E saj të pretenduar pafajësi mashtruar femra roje të sigurisë. Ajo përdoret një lëvizje karate, vodhi rrobat e saj, dhe të lënë vetëm."
  
  
  "Por, ku ajo mund të ketë shkuar?"
  
  
  Një shqetësuar mbledh supet. "Këto luksoze dalje në det anije të vijnë dhe të shkojnë këtu. Unë mendoj që ajo është zgjuar të mjaftueshme për të marrë në bordin e një nga këto anije.
  
  
  Kam gjetur të vështirë për të besuar. Por edhe ajo nuk besonte se një fluturim mjek mund të kontrabanduar dy pistoleta në bordin e një aeroplani. E Kolonel waved këtë çështje anash dhe u përkul prapa ne karrige e tij. 'Kjo nuk ka rëndësi. Faleminderit presidenti ka ardhur në mënyrë të sigurtë. Ushtria është e bindur se ata do të jetë më mirë në qoftë se ata i japin uem mbështetje të plotë, kështu që këto probleme janë zgjidhur për të gjithë jemi të kënaqur." Ai përfundoi kafen e tij dhe u ngrit. "Nëse unë mund të ndonjëherë të ju ndihmojë me ndonjë gjë, ju do të gjeni mua në pallat."
  
  
  Unë u drodh dora, ai zgjati dorën dhe e liruan. Ai e dinte më shumë për mua se ai ka pranuar. Ishte e qartë nga vetja e aplikantëve që ushtria do të mbetet e heshtur. Vetëm duke qenë mirënjohës për rrëmbimi incident nuk do të kishte bërë Jerome të bërë deklaratat politike për të thjesht një hotel roje të sigurisë. Unë dyshohet se ai ishte duke u përpjekur për të më lejoni të dinë se unë nuk janë më të nevojshme për të luajtur tim të dyfishtë rol me të.
  
  
  Ai priste një moment derisa ai e kuptoi se e kishte lënë në hotel, pastaj u nis nëpër dhoma. Atje nuk ishin më ushtarët në katin e sipërm. Lewis ' meshkujt gjithashtu u zhduk. Vetëm ajo është ende e plotë të mafias.
  
  
  Ai zbriti për të Fleming është apartament në kat më poshtë. Vetëm sindikatë e popullit që ishin të pranishëm. Unë u tha se Fleming ishte ende në gjumë. Kam gjetur të njëjtën pikturë në katin e poshtë saj. E çuditshme! Unë mendova se do të marrë një vështrim në Kazino. Unë do të doja të saj të përgjigjet, dhe ndoshta unë mund ta gjeni atje.
  
  
  Ruletë, kumar, dhe tavolina poker formuar një drejtkëndësh rreth divan, e rrethuar me kadife-përfundoi zinxhirë. Askush nuk ishte e lejuar në këtu përveç croupiers dhe arkëtar. Tavolinat ishin mbushur me turistë. Ka pasur asnjë dritare për të parë, nuk ka orë për të treguar kohën. Vetëm clink e monedhave, kriza e patate të skuqura, të ngazëllyer bërtet dhe mallkimet. Kjo nuk është loja ime. Unë bëj im bast me të çdo mëngjes, se unë do të kthehen në shtrat të sigurt dhe të shëndoshë gjatë natës. Si unë u përpoq për të nxitur rrugën time përmes turmës, unë isha gjysmë-jostled nga një ngacmuar turma shkon si një tufë e elefantëve për çmim i parë fitues. Përveç makinave të tingullit të ziles, ajo ishte e papritur të dëgjuar të tingullit të ziles në dhomën time lart. Arsyeja ishte dhjetë metra larg, buzët më bëni në shqyer, me vetullat e ngritura në sytë e të gjitha emocionet.
  
  
  Ajo flickered si një fener. Gjatë flokë të kuqe dhe një pantsuit me bulges në të gjitha vendet e drejtë.
  
  
  Ndërsa unë isha duke pritur për atë për të kaluar një tufë e elefantëve, e pash të kthehet dhe të zhduket përmes një fshehura metalike rrëshqitje dera diku pranë arkave. Ai shkoi në të njëjtin vend. Ajo i bëri vizitë edhe më urgjente.
  
  
  Me fat djalë, mori në arkë para meje. Duke pritur për Clare për të marrë patate të skuqura dhe të paguajnë njeri. Kur fitues me fat ishte zhdukur, shërbëtori i shikuar në tim bosh duart dhe tha: "në një mërzitur ton," Çfarë mund të bëj për ju, të tjera?"
  
  
  Unë e urrej atë, kur dikush e quan mua një mik, dhe unë kurrë nuk kam parë këtë person para në jetën time. Unë kam nevojë për Chip Cappola. Unë dua të flas më për të".
  
  
  E pakëndshme fytyrën e bërë edhe më të pakëndshme. 'Unë kurrë nuk kam dëgjuar për të.'
  
  
  Kam vënë re my kartë IDENTITETI në banak. Në nen thuhet se saj të ri shefi i sigurimit në jr sawyer Hotel. Njeriu vetëm më shikoi. "Pse nuk më thoni këtë para?"
  
  
  "Ju nuk e kërkoni për këtë. Z. jr sawyer pret nga vetja mysafirët për të të jetë i sjellshëm me ego të stafit. Çfarë është emri juaj?"'
  
  
  Ai nuk e kishte pritur këtë dhe ata nuk e pëlqen atë. Ai ishte gjithçka rreth tyre, të cilët menjëherë cringes kur ai nuk mund të leh më. "Tony Ricco". Ajo nuk ishte asgjë më shumë se një mumble.
  
  
  "Ju keni marrë një paralajmërim. Nuk gjithmonë të llogarisë në shba, për një të dytë! Nuk më lejoni t'ju dëgjojnë të ankohen. Tani, ku është Cappola?
  
  
  "Nëpër këtë derë." Ai vuri në drejtim ku kuqo kishte zhdukur. Ai shtypur një buton nën banak dhe e trashë e metalik të derës nxorrën hapur. E saj shell, përmes të verbër të kaluar. Ndërtimi këtu i ngjante një vend të sigurtë, dhe gjithashtu ka shërbyer si një vend i sigurt. Një i gjatë, i zi e njeriut të ulur në një tavolinë në gjysmë të mbushur me një lloj të panelit të kontrollit. Ai ishte i veshur me një khaki uniforme pa një simbol dhe mund të ketë kaluar për një hotel zyrtar i policisë. Ai ishte si miqësore si turp. Kur ai doli, të ftohtit të tij, të pamjaftueshme sytë shikonin.
  
  
  "Unë kam nevojë për Cappola," I tha, duke treguar im kartë IDENTITETI.
  
  
  Ai u mbështet në ndërtuar në mikrofon dhe tha: "në një të thellë ankohem," Carter këtu. Re roje të sigurisë.
  
  
  Reumatizma dukej në intercom. "Të dërguar vetja."
  
  
  Ai shtypur një buton, dhe e metaleve të rënda panel të hapur në heshtje përsëri. Pas tij ishte një dhomë të madhe me lindi verdhë muret, një karrige bosh, disa karrige bosh, dhe një të thellë nga njëri shtrat ku kuqo ishte ulur. E cigareve mes buzët e saj lëshuar një cipë e hollë blu tymi në një rrjedh mes saj gjysmë të mbyllur sytë. Ajo shikoi në mua sikur të isha një të njohurit e vjetër.
  
  
  Chip Cappola ishte mishërim i një njeriu që donte të duken tridhjetë vjet më i ri se ai. Vetja e bardhë mëndafshi kostum xhaketë të varur moaning në raft. Ego është dritë vjollcë shirt me një të errët të kuqe monogram në mëngë të ishte i vetmi vend i ndritshëm në gri dhomë. Vetja e zërit të ishte po aq i pangjyrë. "Këtë vit patat fluturoi e jugut."
  
  
  "Ata nuk qëndrojnë në Miami," thashë unë.
  
  
  Unë nuk e di se kush doli me këto idiot kodin fjalë. Ata duhet të duket inconspicuous, por në të njëjtën kohë, ata nuk duhet të jetë diçka që mund të thuhet rastësisht. Cappola më dha një dismissive sy.
  
  
  Nick Carter, eh? Killmaster? Ju nuk duken si vrasësit e di. Por nuk e le të më fyesh ju në frontin e zonja." Ai vuri në kuqo. Mitzi Gardner. Ndoshta ju keni dëgjuar e saj.
  
  
  Kam dëgjuar e saj. Por kjo nuk do të më sulmojnë si tipike e Mitzi. Nuk e trashë të mjaftueshme. Sipas të dhënat e mia, ajo ishte mësuese e një numri të madh të mafias, udhëheqësit, katër prej të cilëve janë tashmë të vdekur. Ajo ndoshta do të kujdeset për kontrabandë të holla për ta. Mafia kukullave nën kyçur në bankat Zvicerane. Ajo tani i përkiste Chip Cappola, të një rangut të lartë gangster i kërkuar në Shtetet e Bashkuara. Dhe të tilla një djalë tani ka punuar për AX.
  
  
  Cappola nuk ishte i interesuar të sigurisë kombëtare. Vetja e besnikërisë ishte ekskluzive për të nëntokës kombeve. Por një gjë ishte e sigurt: ai nuk i dua Komunistët për të marrë mbi kazino, kështu që ajo ishte për të Uem-it për të mbështetur Randolph Fleming. Me Fleming në shalë, Cappola e biznesit në Grand Laclare vazhdoi të papenguar, ashtu si atë e kishte në Përgjithësi Hammond koha.
  
  
  Cappola vuri në një karrige, dhe ai e pranoi ofertën. "Unë jam i mallkuar i kënaqur që ju keni qenë në atë aeroplan Fleming arriti në. Nëse e humbasim atë, ne të gjithë jemi të rrezikuar tona të lëkurës. Atëherë ne do të harrojmë për tonë kazino, jr sawyer dhe do të humbasin gjithçka."
  
  
  "Ne nuk kemi humbur tonë vetja ende," të tij mafioso mohuar raportet e medieve. "Ai është presidenti, dhe Kolonel Jerome thotë se kjo është në rregull."
  
  
  Ajo menjëherë sel. "A keni biseduar për Jerome? Tha uem, kush jeni ju? Ai spat nga fjalët e tërbim.
  
  
  "Pse jeni kaq i zemëruar?"
  
  
  "A ju them uem?"
  
  
  'Sigurisht që jo. Çfarë keni kundër tij, gjithsesi?
  
  
  Ai vuri duart e tij mbi karrige dhe u përkul përpara. "Carib Jerome urdhëroi rrëmbimin e Fleming."
  
  
  Zëri i saj mbeti neutral. "Ku e bëri këtë ide vijnë nga, Capolla?"
  
  
  "Një ide? Ne e dimë. Mendoni se vetëm SËPATË di se çfarë po ndodh? Ne kemi një njeri në Kubë. Ai mendon se me Kastro." Ai presion të dy gishtat së bashku. Jerome dëshiron Fleming hequr përgjithmonë.
  
  
  Unë nuk ishte i impresionuar. Çdo informacion që Gordeev e Dhi ka për ne, kurrë nuk mund të jenë më të mëdha tonat. Përveç kësaj, ajo nuk do të përshtaten kolonel sjellje. Fleming ishte në Shtetet e Bashkuara. Jerome quajtur em mbrapa.
  
  
  Cappola grinned. 'Dëgjoni lart. Ndërsa Fleming ishte në kontinent, Jerome nuk mund edhe të tërhequr off tij grusht shteti me ndihmën e Rusëve. Amerikanët do të dërgojë Fleming në momentin e duhur për të ngatërruar gjërat. Dhe kjo do të jetë Jerome e rrjedhës. Por me Fleming në audiencën në një Kuban burg, Jerome mund të mashtrojë publikun se ai do të nxjerrë Fleming kur ai vjen në pushtet. Ai do të ketë sukses, dhe se do të jetë gjëja e fundit që ne do të dëgjoni ndonjëherë nga Fleming."
  
  
  Gjithmonë e kam dëgjuar ndonjë gjë se nuk do të menjëherë të duket si absurditet. Por unë nuk do të duan të jetë i shtangur nga mafiozët ' britmat. Edhe sikur e gjithë kjo të ishte e vërtetë, Jerome duarve janë të lidhura hapur tani. Nuk ishte një lëvizje, tre të shkurtër beeps. Cappola kërcyer, lexoni dyshim mbi fytyrën time, dhe i tha: grua me flokë të kuqe:: "Eja, të relaksoheni. Ai ishte në një nxitim për të marrë nga zyra.
  
  
  Mitzi Gardner qëndroi deri dhe slung çantën e saj mbi shpatullat e saj. Ajo e mori kohë dhe e shikoi në mua appraisingly dhe pak teasingly. "Dikush kishte një sulm në zemër, në kazino," tha ajo flatly. "Çdo herë në një kohë, nuk është një i madh fitues apo një humbës i madh." Afër zërin e ishte paksa të ngjirur. "Le të shkoni për një udhëtim, mjaltë."
  
  
  "Siguria shefi vrapuan jashtë me një grua? Nëse ju mendoni se Jerome dëshiron për të rrëmbyer Fleming, unë do të më mirë të të bëjë të sigurt se ai nuk do.
  
  
  Ajo shrugged supet e saj. "Ka ende njerëz në kazino. Fleming është absolutisht e sigurt sot. Ai është duke fjetur, dhe Em nuk do të duhet të largohet nga hotel sonte. Përveç kësaj, unë kam diçka për t'ju them dhe diçka për të treguar ju." Ajo tha ceremoni të zi footman,"Ne do të shkojmë poshtë, Duka."
  
  
  Ai buzëqeshi në përgjithësi. Ai e donte atë një mijë herë më shumë se sa unë. Butonin ai tani presion të hapur ashensor kundërt kazino në hyrje, e cila na mori në një bodrum garazh që mund të strehojë katër makina. Ka qenë një furgon Volkswagen dhe një dritë vjollcë Cadillac. I përshtatshëm për përdoruesit të cilët nuk duan ih për t'u parë. Unë thashë diçka për këtë.
  
  
  Ajo buzëqeshi wryly. "Ashensori shkon për patate të Skuqura' apartament në çati. "Ku është Fleming tani?"
  
  
  Ajo e mori pas timonit të Cadillac. E saj sel është e ardhshëm të saj. Të fshehur në dysheme, derisa të arrijmë rreth hotelit, " ajo më tha mua. Jerome do të ju pyes për të ndjekur atë, në qoftë se ju tregoi veten e tyre në frontin e han."
  
  
  Hej luajtur së bashku, duke e lënë Hej trembë më, dhe duke bërë një stol shtypi, ndërsa Mitzi të shtypur butonin. Një çeliku çelin hapur. Ajo fikur motori dhe na çuan tutje. Një jehonë e shurdhër nga jashtë me tha ne ishim duke kaluar nëpër një garazh të madh. Gomat creaked si ne qoshe të rrumbullakosura në mal. Ajo u kthye në bulevard dhe pas një kilometër lëshuar mua rreth streha ime. yahoo e rrëmujë natën e kaluar u përfshinë lart, dhe rruga ishte e qetë përsëri. Turma ishte zhdukur.
  
  
  "Jerome", thash unë. "Nëse Cappola ishte e drejtë, pse nuk e therë Fleming? Përse e bëri ai të dërgojë vetja e tij në Kubë?"
  
  
  Ajo nuk e shikoni në mua. "Askush nuk dëshiron një kufomë. Dhe e gjallë Fleming ende mund të përdoret si një objekt i negociatave me Rusinë ."
  
  
  'Ndoshta. E saj edhe pyes veten pse Jerome dëshiron të saj që ta ndjekin atë."
  
  
  Ajo shikoi në mua në befasi. "Ai tashmë ka morën mbi ju një herë. E gjithë kjo bujë në lidhje me armët nuk ishte një aksident, sigurisht. Ai dëshiron t'ju nxjerrë prej këtu. Sa herë a ju duhet të vërtetë për të trokitje e lehtë në kokat e të kthehet në mendjen tuaj? '
  
  
  Ajo kishte për të vënë të gjithë në anën e pasme të ndezjes. Fleming ishte i sigurt në Cappola e penthouse, dhe tani unë kam kohë për të menduar gjërat. Unë e bëj këtë më mirë kur unë jam duke pushuar. Kështu që unë vendosur për t'u çlodhur.
  
  
  Kemi kaluar mimmo tregut dhe pallati. Më tej deri në kodër, ai pa një të shkatërruara kala që duhet të ketë shërbyer si një burg në ditët e vjetër. Në bodrum është plot me të burgosur politikë. Një pista vend. Qytetin e vjetër ishte e ndërtuar në rrëzë të një kodre. Rruga ngushtuar aty. Mitzi gjetur të vështirë për të manovruar në makinë, mimmo carts duke luajtur me fëmijët dhe gratë e mbante me ushqime. Këtu ju do të gjeni të vërtetë ngjyra dhe bukuri të ishullit. Ne nuk shohim ndonjë turistët.
  
  
  Kemi kaluar një të vjetër hotel që ishte në një gjendje të gjendje e keqe. Ajo duket si kek me xhenxhefil. Në lawns janë të madh me barin, dhe windows dhe windows janë hipi lart me kompensatë. Njëqind vjet më parë, ajo ishte një hotel luksoz.
  
  
  "Unë jam duke u përpjekur Poinciana," Mitzi tha. "Kur ajo është ndërtuar, ajo ishte hoteli më i mirë në Karaibe. Tani kjo është një dëmtuara termit parajsë. Ndonjëherë vetja e ferret është ende përdoret nga mali banorët që kamp atje, kur ata duhet të jenë në afërsi të qytetit ."
  
  
  Disa gjëra në vajzë e kishin gabim. Ajo nuk do të tingëllojë si një lavire. Nuk ishte e arsimit dhe të inteligjencës në zërin e saj. Dhe për një të thjeshtë para korrier, e saj të opinionit të bërë një ndryshim të madh në mafia. Ata madje thanë hey im i vërtetë të identitetit. Kjo më bëri më kurioz. Unë e pyeta atë në lidhje me atë. Ajo u përgjigj me një Mona Lisa buzëqeshje.
  
  
  Kur Chip ishte e shqetësuar se ai mund të humbasin kazino, Davey e thirri atë dhe e pyeti se vetja që të ju dërgojnë këtu për të ruajtur ditë."
  
  
  Davey? Davey Hawk? Ishte Hawk respektimi i urdhrave nga ky zogth? Unë ndjeva si unë do të qenë të goditura më poshtë belit. Ishte Mitzi Gardner një SËPATË agjent? Ishte Hawk luajtur lojë tij përsëri dhe të lënë mua e kuptoj gjërat jashtë për veten përsëri? "Mjaltë", thashë, " jam shumë i dua e shaka, por kush dreqin jeni ju?"
  
  
  Ajo u përgjigj im tapash pyetje në shërimin e reumës. "Çfarë hat duhet të I veshin për ju?"
  
  
  Ai u betua nën frymën e tij. "Unë do të në vend të ju bjerë të gjithë ata."
  
  
  Ajo nuk e ka humbur besimin e saj. "Ju jeni me fat. Koha është pothuajse këtu."
  
  
  Ne tani janë të makinës nëpër një zonë të hapur me të dendura që jeton në xhungël vegjetacionit. Pastaj ka qenë kallam sheqeri fushat e vogla dhe banane plantacione. Ajo më tha për të ndryshuar ekonominë e zonës. Bananet janë më të dobishme se kallam sheqeri. Ata e kanë quajtur të gjelbër ari. Mishit, karafil, turqi, dhe aromatik tonka fasule janë gjithashtu duke u bërë gjithnjë e më tërheqëse të rritet. Ajo tha se kishte Afër saj të vogël plantacion, në anën tjetër të ishullit.
  
  
  Rruga nuk ishte e drejtë në të gjitha. Ajo ecte përgjatë bregdetit për një kohë, pastaj u afrua te maleve që shtrihej si një ridge nëpër qendër të ishullit. Kur ne e lamë plantacione, zona u bë swampy nga ana e perëndimit, dhe në anën tjetër unë pashë thellë kanione i madh me pemë dhe bimë. Ne kemi qenë rreth dhjetë kilometra jashtë qytetit, kur Mitzi kthyer rëndë makinë jashtë rrugës në një rrugë të vendit, e ndjekur atë për një gjysmë milje, por pastaj u ndal në një lagune.
  
  
  Ajo fiket motori, nisi saj sandale, dhe hapi derën. Ai u ul për një moment për të shqyrtuar të parë. Për të kaltrën e ujit, rreth një milje larg, ju mund të shikoni të gjithë hotel të zonës, dhe terreni nuk u rrit ndjeshëm, dhe ju ende mund të shihni gjurmët e vjetra të kalasë.
  
  
  Dhe pamje e pagesa të drejtë në frontin e mua ishte edhe më mirë. Mitzi hoqi të gjitha rrobat e saj dhe vrapoi tek & nb. Ajo u kthye dhe waved në mua invitingly. Por unë nuk duhet të dytë aluzion. Ai shpejt undressed dhe e ndoqën.
  
  
  Nuk ishte vetëm një dritë në natyrë aktivitet, dhe uji ishte pothuajse i ngrohtë. Vajza notoi me një të shpejtë, të qetë lëvizje, dhe ishte vetëm kapur nga ana e saj larg nga bregu. Nuk mund të qëndrojë e saj, por ne ishim & nb. Lëkura e saj ndjehet butë. Unë u përpoq për të tërhequr atë poshtë nga hips e saj, por ajo hodhi veten përsëri dhe pëllumb rreth meje. Askush nuk përreth nesh ishte mjaft e gatshme kur ajo ka dalë në sipërfaqe, psherëtiu, dhe pëllumbi mbrapa në mua. Nuk ka asgjë për të mbajtur në në të thellë, por ne nuk kemi nevojë për të. Ajo ishte i mrekullueshëm.
  
  
  Kur ajo ishte e gjatë, ajo sipërfaqe. Unë notoi deri tek ajo dhe ne e zuri gjumi. E saj ra në gjumë në një jetë të qetë e të ngrohtë & nb. Unë nuk e vërejnë atë deri në objektivin tim ra poshtë dhe u zhyt në ujin e kripur të ngrohtë.
  
  
  Vajza ishte zhdukur. Kam shikuar prapa dhe pashë se ajo ishte tashmë në plazh. Në barkun e saj, në një kafe sfondin e rërë të bardhë. E saj, vënë re se ju nuk do ta shohim të ndarë në saj rroba banje. Ai notoi në plazh, flopped poshtë e ardhshëm të saj, dhe u kthye për të fjetur. Deri më tani, nuk është vetëm mia të transmetimit të saj zë të ngjirur. "Mirë mëngjes, Carter. Ju jeni gati për të përmbushur një aleat.
  
  
  Ai hapi sytë dhe pa se dielli ishte tashmë vendosjen në perëndim. Askush nuk ka para syve në plazh. Vetëm disa gaforre dhe shumë e rërës. Pastaj ajo vuri në dukje një kep gjithë në ujë. Diçka na u afrua mbi ujë, por kjo nuk ishte një varkë.
  
  
  Ajo dukej si një njeri figura. Ai blinked, shkundi kokën, shikoi përsëri. Ai ishte ende aty. Treqind metra më tutje, dhe në vendin ku ai vuri re se ajo ishte absolutisht e pamundur të qëndrojmë këtu, një njeri të dilte. Ajo ishte e gjatë, e hollë dhe e veshur në një kohë të gjatë të bardhë fustan që fluttered si një tifoz. Ai na u afrua me një hijerëndë por të vendosur qasje. Kjo ishte e pabesueshme.
  
  
  Vajza tjetër për mua u ngrit dhe waved. Ajo veshur në heshtje. Unë e dija se ishte një hallucination. Pa dyshim, uji ishte i kripur dhe shijuar si shurup, por ai pothuajse u mbyt kur ai ra në gjumë në atë.
  
  
  Njeriu u afrohen. Rreth dhjetë metra nga bregu, ai kap rroba e tij, zhytur në ujë deri në kofshët e saj, dhe u ngrit përsëri, i afrohet bregut. Mendova se ai ishte rreth gjashtë metra i gjatë. Ai ishte plak, me një mjekër të gjatë të bardhë e flokëve. Ai ishte i hollë, por wiry.
  
  
  Zëri i saj ishte i ulur zhveshur në rërë, shikonte në sytë e errët dhe të gjerë gojë, duke buzëqeshur në Mitzi Gardner. Ajo ishte ulur pranë meje, dhe ai i mori dorën e saj me gishtat që mund të ketë arritur për një basketboll, butësisht, sikur të ishin një vezë. Ajo i tha disa fjalë uem në një gjuhë që unë nuk e njoha, dhe ata qeshën. Ajo më shikoi dhe tha: "Kjo është e Noeut, Nick. Ai është këtu më se dikush mund të mbani mend. Ai është gjithashtu një kundërshtar i komunizmit raketat në ishullin."
  
  
  Saj u ngrit. Çfarë tjetër mund të ketë bërë për të?
  
  
  Noeu shikoi me kujdes, pastaj i shtrëngoi dorën time. Mi zhdukur plotësisht, në egon palme, por ai shtrydhur tim Rivnenskaya dorë vetëm të mjaftueshme për të frymëzuar ndershmëri dhe besim. Ai preku mish, të ngrohtë, me gjak brenda, të gjallë.
  
  
  "Unë me të vërtetë ju admirojmë, Z. Carter. Ai kishte një dallueshme theks Britanik, dhe një zë që ai mund të ankohem nëse ai donte të. "Mitzi treguar për të përmbushur veprat tuaja, të cilat cemented besimin tim në ju."
  
  
  Ai e beson atë. "Tuaj të besimit në mua?" "Të paktën unë jam ende duke bërë atë që unë mund të. Unë jam i frikësuar ju jeni tejet të ekzagjeruar.
  
  
  Ai e shikoi në Mitzi. Duhej të kishte një lidhje të ngushtë mes tyre. Natyrisht, rreth e rrotull respektin, miqësinë si dhe mirëkuptimin. Pastaj ai e ktheu vëmendjen e tij përsëri për mua.
  
  
  "Unë duhet të kërkoj falje, Z. Carter. Mitzi e pyeti për të sjellë ju këtu, para se të marrë shumë e zënë me punën tuaj. Për fat të keq, nuk është këtu një problem ." Ai vuri në mal. "Unë duhet të eliminohen një sëmundje e rëndë. Unë nuk mund të qëndrojnë të drejtë tani, por unë mendova se do të duhej të paktën të takohet me ju dhe ju premtoj tim të ndihmojë në qoftë se keni nevojë për të. Unë shpresoj se ju do të vizitoni mua përsëri."
  
  
  Ai u përkul poshtë, e puthi vajzën e earlobe, tundi kokën në mua, u kthye në & nb, kap rrobë, dhe u zhduk ashtu si ai kishte ardhur.
  
  
  Ai ishte më e shikuar atë. Mitzi giggled. "Çfarë ka mbetur prej tuaj vetëpërmbajtja? Unë mendoj se keni parë një fantazmë.
  
  
  Ai vuri në dukje në frymën e fundit. "Si...?'
  
  
  Ajo u bë e rëndë, më shikoi për një moment, dhe tha: "Mos pyet shumë, Nick. E saj të parë me të vërtetë të pabesueshme gjërat me ta ferret si takuar këtë njeri. Ju do të përjetojnë atë shumë. Ne tani do të më mirë të kthehet në Fleming e para se ai të zgjohet dhe nuk do të doni për të marrë një shëtitje."
  
  
  Si ajo veshur, ai lëshoi përsëri në të gjatë, të errët figura që kishin papritmas u zhduk nga shkëmbinj në këmbët e kep hill. "Më trego më shumë për mikun tuaj," ai e pyeti.
  
  
  Ajo shrugged një kafe sup.
  
  
  "Mendoni se çfarë ju thashë. Të jenë të përgatitur për surpriza. Noeu mund të sigurojë që ju me shumë rreth tyre, dhe unë jam i sigurt se unë nuk kam dëgjuar apo parë të gjitha ato ende."
  
  
  Ajo vrapoi përpara mua në makinë. Kur babai i saj mori në, motori ishte ulërimë. Para se unë, e mbylli derën nga ana e saj, ajo u largua në përshpejtues dhe ne kope me shpejtësi të plotë përgjatë gjurmët përsëri në rrugë.
  
  
  Ai nuk na tregojnë për një minutë që këtë Noeut djalë e kishte të veçantë magjike. Unë thjesht mendonte se ishte shumë i zgjuar dhe dinak. "Ai është një vetmitar?" Mitzi e pyeta. Asgjë, por këtë. Ai është udhëheqës i një fisi të mbi njëqind njerëz. Ata jetojnë në një të vjetër kala. Ai thotë se vetja, njerëzit vendosën këtu disa qindra vjet më parë, atëherë robi revolts. Së bashku, kjo është një mërzitur grup. Ata mund të jenë kudo në xhungël dhe ju nuk do të jetë në gjendje për të parë ih nëse ata nuk duan të."
  
  
  "Si nuk e dini se vetja?"
  
  
  Ajo pursed buzët e saj dhe shikoi në mua.
  
  
  "Ajo ishte gjithashtu shumë e çuditshme. Zëri i saj ishte pezull në laguna, kur ai papritmas erdhi për të më dhënë një mesazh. Patate të skuqura ' asistent në kazino ishte vrarë, dhe Chip kërkoi që ajo të kalojë në Miami. Ky djalë ishte vrarë në dhjetë minuta gjatë tre. Nuhu tha në një e katërta e kaluara tre.
  
  
  Ajo ishte më e lehtë në këtë mënyrë. Të paktën unë kam disa të ngurta toka nën këmbët e mia tani. "Xhungël daulle," unë qeshi. "Telefoni në xhungël".
  
  
  'Ndoshta. Por më vonë, ajo ishte parë një ditë shërimin e një shumë të sëmurë grua me voodoo. Ai tha se ai ishte i saj pëllumb. Ajo u ndal dhe tani po bëhet më e mirë ."
  
  
  Në kokën time, e tingled. Vajza tjetër për mua ishte mjaft e fortë për të mbijetuar në ashpër botën e mafias. Për ta bërë këtë, ju duhet të keni një praktike qëndrimi për çdo gjë. Tani ajo ishte duke folur për voodoo dhe magji të zezë, si në qoftë se ajo që besohet në to. Unë nuk e kërkoni atë në më asnjë pyetje.
  
  
  Ne i çuan në heshtje për pesë minuta. Papritmas aty ishte një njeri i zi në mes të rrugës. Ai motioned për të na ndaluar. Mitzi ngadalësuar dhe hapi dritaren. Ai dukej flustered; ajo i kërkoi vetja diçka në dialektin lokal, dhe ai i shkundi kokën e tij. Pa thënë një fjalë për ne, Mitzi mbështetur, u kthye, dhe të përshpejtuar.
  
  
  "Noeu pyetur rreth nesh", tha ajo. "Ka qenë një nxitim. Diçka do të ndodhte, por ai nuk e ka thënë atë.
  
  
  Ai e shikoi në Mitzi dhe pastaj kthehet në të dërguarin. Rruga ishte e braktisur. Kur u kthyem në tjetër shenjë treguese, rruga ishte shumë e keqe. Ne do të duhet një Përmirësim të lehtë të kapërcyer të gjitha pengesat. Unë u ndal gjysmë-rrugë në frontin e madh të pothole në rrugë.
  
  
  "Ne duhet të vazhdojmë të shkojmë," Mitzi tha.
  
  
  Ju nuk do të telefononi atë në këmbë. Ne u ngjit në pemë si cjeptë malore deri në fund kemi arritur një mur i lartë e ndërtuar rreth shist argjilor. Me kështjellën e pushtuar të gjithë cape dhe dukej i pathyeshëm. Kur kemi kaluar përmes portës, oborr muret ishin bërë edhe të bisedimeve. Guri ndërtesa u ndërtua kundër tij, disa të shkatërruara dhe të tjerët në gjendje të shkëlqyer. Ih kulme të shërbyer si një platformë për muri. Njerëzit u mblodhën rreth imponuar figura e Tony fituar. Ata kishin të errët fytyrat e Amerikanët Vendas. Burra të veshur vetëm një loincloth, ndërsa gratë kishin të shkurtër plot ngjyra funde. Gjithkush ishte i heshtur, disponimi ishte në depresion.
  
  
  Si kemi hyrë, Noa erdhi deri tek ne. Vetja fytyrë të ishte e zymtë, por vetja e sjellje mbetur krenarë dhe me dinjitet.
  
  
  Ai i theu lajme të na pa mbushje një sy. Dr. Fleming u rrëmbye. Chip Cappola vdekur duke u përpjekur për të parandaluar atë. Jerome ka marrë përsipër hotel. Dalje në det anijet janë evakuim të gjithë Amerikanët dhe Evropianët."
  
  
  Unë e pyeta: "Ku është Tara jr sawyer nga?"
  
  
  Kjo nuk ishte deri vonë se ajo filluar në mua ku informacionin e saj vinte nga. Por gjatë tona heshtur Cadillac udhëtim, ajo nuk e kishte dëgjuar që jeton në xhungël daulle fraksion në të gjitha.
  
  
  Mesazhi nuk thanë asgjë rreth saj, " Nuhu tha mua. Në çdo rast, mesazhi ishte aty. Prandaj, ai nuk mbështetet vetëm në vegime. "Si nuk ju e dini të gjitha këto?"
  
  
  Ai i hodhi një shikim njerëzit rreth tij, dhe ai pa se vetja e gojës ishte twitching padurim. "Ju lutem mos dyshim mua, Z. Carter. Nuk ka kohë të mjaftueshme. Dr. Fleming është duke u mbajtur në burgje nën vjetër kalaja, dhe Ego duhet të jetë e ruajtur. Tuaj Miss jr sawyer ndoshta ishte dërguar në shtëpi në një nga anijet.
  
  
  "Duket e pamundur për mua. Unë nuk mendoj se Jerome do të duhet të saj le të shkojë në qoftë se ai mund të ketë mbajtur e saj për shpërblim."
  
  
  "Ky është një argument. Por kjo nuk është e gjitha. Përshkrimet e dy prej jush ishin të shpërndarë, dhe dhjetë mijë dollarë janë ofruar për të kapur.
  
  
  Ai u betua me zë të lartë. "Sa më shpejt që unë jam gati për të bërë një pak të devijuar, qielli shkon poshtë."
  
  
  "I kënaqur që ju bëri që të devijuar," Noah komentuar. "Përndryshe, ju do të jetë i vdekur tani." Të paktën tani ju mund të luftuar mbrapa."
  
  
  "Unë do të më bëni diçka," unë pranova. E saj, shikoi vajzën. 'Të qëndruar këtu. Ju jeni të sigurt këtu. E saj beru ju keni një makinë."
  
  
  "Ne jeni të mirëpritur. Ju nuk e dini këtë zonë. Unë e di se saj, dhe unë ende kanë një punë për të bërë." Nuk ishte një metalik shënim në zërin e saj që la të kuptohej në veçori të karakterit që kishin fituar të saj një vend në mafia vëllazërisë.
  
  
  "Ajo është e drejtë," tha. "Ju nuk mund të shkojnë përsëri në Portin e Spanjës nga bregdetare të rrugës. Ju do të keni për të shkuar nëpër male, dhe pastaj ju do të jetë në gjendje të përdorin çdo gjë të ndihmuar ju mund të merrni." Ai vuri në një kohë gisht në një yndyrë, të errët njeriu, pastaj një tjetër. "Pantallona, këmishë. E bëj me ngut. Jeni të ardhur me mua."
  
  
  Unë nuk e pëlqen atë. Si mund të jem i sigurt se Toni histori nuk ishte e vërtetë? Dhe kush do të keni nevojë për këtë përcjellje për një udhëtim që all-llahu e di se si do të përfundojë? Por unë nuk kanë pasur zgjedhje. Noeu dhe Vetja njerëzit e përbërë shumicën, dhe madje edhe Mitzi të gjithanshme me Tony fituar. Pra, unë pranova, të paktën tani për tani. Nga koha që kemi marrë për Cadillac, çifti ishte atje, gjithashtu, të tij. Miq tanë tani janë të veshur me gju-gjatësia pambuku pantallona dhe këmisha të bardha me mbështjellë-deri sleeves. Ata kishin machetes fshehur në rripa të tyre.
  
  
  Ata luajnë këtë lojë nga prapa.
  
  
  Nuk ishte askund për t'u kthehet, dhe Mitzi kishte për të shtyrë makinën mbrapa dhe me radhë për pesë minuta, derisa ne kemi qenë së fundi në gjendje për të marrë poshtë kodrës. Rruga kryesore ishte tashmë të këqija, dhe kjo ishte e tmerrshme. Udhëtonim në veshje të ulët mbi atë që dukej si djathë Zviceran me vrima në dhe për të bërë gjërat edhe më keq, ne përfundoi në një shkëmb në anën tjetër të kurrizit. I kemi kthyer dhe kishin ndjekur një rrugë të ngushtë që të çonte ngadalë poshtë. Makina në njërën anë krehur mountainside, dhe në anën tjetër të saj ndezur në një humnerë të paimagjinueshme të thellë. Ai nuk tha asgjë, në mënyrë që të mos tërheqin vëmendjen Mitzi. Ai mund të përqëndrohen më mirë në të makinës.
  
  
  Pas disa kilometra e këtyre vështirësive, ne na çuan nëpër shkurre përsëri, dhe unë kam qenë në gjendje për të marrë frymë lirshëm përsëri. "Pra ju e dini rrugën," Mitzi tha saj. "Si nuk kemi marrë në Jerome e burgje?"
  
  
  Ajo tundi kokën. "Ne kemi për të gjetur diçka në lidhje me këtë të parë. Së pari ne kemi nevojë për të shkuar për të që të vjetër të hotelit që ajo tregoi ju në rrugën për në takimin tuaj të parë me Nov. Aty, ne mund të zhvillojnë planet tona ."
  
  
  Po errësohej, kur ne më në fund doli në një rrugë të gjerë të mjaftueshme për një Cadillac. Ne mund të shihja që dritat nëpër vegjetacionit më poshtë. Pra, ne nuk kemi qenë larg nga qyteti. Mitzi u kthye në fenerët për të marrë jashtë në rrugë.
  
  
  Një rreze e dritë e ndriçuar të uniformuar të njeriut. Ai vuri në një armë në shba. Vajza menjëherë ngadalësuar, të vënë makinën në të kundërt, dhe për të përshpejtuar përsëri. E saj instinktivisht u kthye. E taillights kapur një ushtar tjetër që kishte vetëm i tij u kthye pushkën lart. Para vetja armë gjahu ishte e lartë të mjaftueshme për të goditur kushdo rreth nesh, time Luger gjuajtur. Në të njëjtën kohë, xhami ishte thyer. Nuk ishte një shumë e shrapnel në Mitzi, por ajo vazhdoi të makinës. Ajo u qëllua përmes hendeku ku xhami përdoret për të, dhe një ushtar në frontin e makinave ra.
  
  
  Mitzi ndaloi makinën dhe kam pasur kohë për të shikoni tonë udhëzon. Asnjë prej tyre nuk ishin dëmtuar. Ata ishin më bëni deri në fund vende, dhe tani ata janë me kujdes zgjohen përsëri. Unë shkova për të marrë një vështrim nga afër i paraqet Kolonel Jerome kishte dhënë ne. Dy ushtarë u vranë. IH mori uniformë dhe armë dhe i hodhi ato në backseat. Tony Fitoi trima që rrëmbeu armët e tyre. Unë i tregova. "Ju mund të trajtojë atë?"
  
  
  Ata munden. Ata shërbyen si rojet e pallatit kur Fleming ishte president. Ndoshta një ditë ne do të jetë në gjendje të përdorin këtë njohuri. Për momentin, ai i mbante armët e tij për veten e tij dhe i urdhëroi ata të dy për të drag kufoma në shkurre, ku ata do të qëndrojnë në heshtje deri në një bishë të uritur u shfaq.
  
  
  Në çdo rast, rruga bllokadë të provuar se informacionit Tony kishte fituar ishte e saktë. Ky njeri i moshuar që kishte më shumë lart e tij mëngë se ajo kujdesej për të pranuar. Pra, Jerome ishte në krye, Nuhu u tha. Kjo ishte koha të mendojnë për një mënyrë për të lira Fleming. Tony autoriteti gjithashtu më dha më shumë besim në mua vetja miqtë. Pas të gjitha, ata e prezantonin veten, dhe tani që kam provuar ata mund të trajtojë të armëve, ata ende mund të jenë të dobishme.
  
  
  Ne nuk kishte asnjë vështirësi për marrjen e të hotelit, dhe Mitzi parkuar makinën në një të braktisur të hedhë prapa ndërtesës. Nga atje, ne shkuam në një të shkatërruara të lobuar. Erë myku dhe kalbja e drurit konkuruan për supremaci. Miq tanë na çoi deri creaking shkallët në kuzhinë. Ajo ishte një kuzhinë të madhe me rafte së bashku një mur dhe një tryezë pune në mes. Ne nuk ishin vetëm. Një qiri u djegur në tryezë, dhe tre burra ishin duke ngrënë iguana, një lokal delikatesë që e bëri të stomakut tim ankohem.
  
  
  Pastaj, me dy burra dhe dy udhëzon me entuziazëm arrita të biseduar me tre vendasit, ne kemi qenë së fundi në gjendje për të ngrënë. Kur im brutale e urisë ishte i kënaqur, e tij ndjeu një pak më pak si një yo-yo në një litar me surpriza dhe vështirësi. Im pjatë ende ishte gjysmë e plotë, kur të tre banorët (të lindurit) e majtë. Ai ishte i lumtur për të parë ata të shkojnë. Ne të nevojshme për punën tonë taktika, dhe unë nuk do të ndjehen si një uninvited partisë.
  
  
  Noeu më dha emrat e miq tanë, por pasi që unë nuk e di gjuhën, ih harruar atë. Më kujtohet se vetëm për shkak se ajo ishte e gjatë dhe kishte një shumë të bashkëtingëlloreve. Megjithatë, nu nuk dua te ofendoj e saj vetëm duke thirrur ih Tom ose Harry, kështu që ai shpjegoi problemin e tij për atë dhe e pyeti se ih për mendimin e tij.
  
  
  E edhe më lart e dy qeshi dhe tha: "Ju mund të telefononi mua Lambie." Ai shpalli atë një të ngurta "katër".
  
  
  Mitzi tha në veshin tim, " Lambie. kjo është një e madhe gojë. Ata hanë vetja mishit të rritur potencë e tyre."
  
  
  Nen ka stil, " unë grinned. "Çmimi i shumë njerëzve është më e mirë se, për shembull, emri im është N3. Dhe ju?"Saj, dukej në numrin dy.
  
  
  Ajo buzëqeshi në përgjithësi. 'Personelit ushtarak.'
  
  
  "Të shkurtër mjaft," unë pranova. 'Çfarë do të thotë kjo?'
  
  
  Ai qeshi përsëri. "Një zog i pre. Shumë e rrezikshme.'
  
  
  'Të shkëlqyer.'Ih të dashur të saj. Ata mund të jenë duke bërë shaka në lidhje me mundësinë për të luftuar të gjithë Grand Laclair ushtrisë. Ndoshta ne ende kishte një shans të vogël.
  
  
  "Ju e kuptoni se ne kemi nevojë Dr. Fleming. Merrni Fleming nga burgu përgjithmonë. Por së pari ne kemi nevojë për të marrë atje. A ka dikush rreth e dini asgjë për të shpëtuar rrugët, të tilla si tunelet që të burgosurit mund të kenë gërmuar në të kaluarën?
  
  
  Reumatizma ishte negative. Ka qenë një. Shumë të ngushta për të kthyer përreth dhe shumë të pjerrëta të zhyten përsëri në birucë. Ku vrimë e kishte hapur, kishte tani një hekur portës. Të gjithë prej saj, venitur kafkë të ardhur keq njeri që kishte bërë një përpjekje të fundit për të shpëtuar ende shtrirë. Kjo ishte një kohë të gjatë më parë. Pra, ne kemi për të punuar në faqen tonë të zorrëve instinkt, dhe kjo shpesh rezulton të jetë e përgjakshme. Unë i tregova se çfarë kam menduar për këtë. "Ku mendoni se ju doni të filloni?"
  
  
  Oni Aryans vinte keq për supet e tyre. Unë e kam thënë atë për të dy prej tyre. "Nëse Fleming vdes, kështu që do të kemi. Jerome dëshiron të ndërtojë një raketë stacioni në planetin tonë. Ne do të luftojmë, por ne nuk kemi mjaft burra dhe armë për të ndaluar vetja."
  
  
  Kam filluar simpati çifti më shumë dhe më shumë. Ih moshë është e vështirë të mendoj, por ih lëkurës ishte e qetë dhe ih koordinim të ishte në rregull. Ata u zhvendos me hirin e tigrat. Ai vuri në dukje uniforme. 'Vënë këtë në. Ju do të luajë rolin e ushtarëve. Ju keni kapur Mitzi dhe mua, dhe ju do të jeni për të na marrë për në kala. Ju do të thoni Jerome urdhëroi të na mbyllur deri në Fleming e kamerave digjitale.
  
  
  Vajza e syve të ngushtuar për një moment. Unë nuk e pëlqen, duke e rrezikuar jetën e saj, por tonë "mashtrim" do të ishte më bindëse nëse ajo ishte aty.
  
  
  Ushtarake dhe Lambie hoqi tyre këmisha dhe pantallona, hezituar tyre loincloths për një moment, pastaj shyly u kthye dhe e hoqi tyre ih shumë. Dy prej tyre të veshur owang, për të luftuar amulets në rripa të tyre, qafë. I sigurt, armëve janë të dobishëm, por ndoshta ata mendonin se ajo nuk do të dëmtojë të ketë një shtesë të vogël për mbrojtjen. Ata vënë në ushtrinë doublets mbi të tyre, amulets, të vënë në pantallona, dhe nëse ata e dinin se ne ishim të gatshëm për të shkuar.
  
  
  Mitzi ishte shoferi. E saj sel ishte pranë saj, dhe dy të mjeshtrit tonë të ishin ulur në pjesën e pasme, armët, vuri në qafë. Rrugës për në kala, vajza bërë më të shkurtër rrugën. Rrugët ishin çuditërisht të zbrazët. Të gjithë qëndruan brenda dhe e mbajti perde të mbyllura. Dyqanet ishin të errëta dhe hipi lart nga looters. Porti i Spanjës ishte papritmas një të errët të qytetit, shumë e ndryshme nga e fun natën e mëparshme.
  
  
  Kalaja është e vendosur mbi një kodër të ulët. E lëndinë e gjelbër në frontin e tij e bëri më të mirë të tij për të bërë atë të duket miqësore, por që efekti ishte shkatërruar nga hekuri gardh rreth tij dhe top ngritur në qendër të lëndinë. Parkim në frontin e portës nuk e ka bërë vendin më të rehatshme.
  
  
  Kapralov dhe dy ushtarë e pa dritën tonë dhe bllokuan rrugën, armë të tërhequr. Mitzi ngadalësuar dhe ndaluar disa metra para tyre. Prapa meje, Lambie bërtiti, " Kapralov, le të shkojmë e të shohim se çfarë kemi marrë. Yndyrë të kapur! Ai më shtyu përpara me muzzle të armën e tij dhe qeshi me dëshirë të mirë.
  
  
  Kapralov iu afrua me kujdes. Hoteli i parë ka një sy në këtë. E steamers ndarë një histori suksesi për mënyrën se si ata na mori dhe e pakalueshme sfidat që ata kishin për të kapërcyer. Kapralov ishte i impresionuar. Kur ata mbaruar historinë e tyre, ai ngadalë ngriti pushkën dhe e vuri atë në mua.
  
  
  Jeta ime u zvogëlua. Ai nuk do të xhiruar Mitzi. Ai ishte i sigurt prej tij. Afër që ata mund të ndërmarrin një garanci ose shpërblim. Por çfarë Jerome kishte planifikuar që për mua ishte krejtësisht e ndryshme. Kapralov lënë në errësirë për një moment, duke kërkuar në mua përmes visor. Pastaj ai barked të komandës. Ushtarët pastruar rrugën. Kapralov mori në makinë dhe urdhëroi Mitzi për të shkuar për në kala. Ajo ishte një gri e ndërtimit. Asnjë dritare dhe vetëm një derë në mes, si një gojë të hapur. Aty ishte edhe një druri gjuhën e fërkimit nga ajo. Mitzi kishin ndalur dhe i parkuar në tiled parking, dhe tani ai mund të shohim se prej druri gjuha ishte një drawbridge mbi të thellë moat. Ka pasur barërat e këqija në rritje në nen tani, por një kohë të gjatë më parë nuk ka qenë një varg i skllevër të ulur këtu. derdhje të ujit mbi vetja e saj përmes saj të veshjes. Çdo sulmues dashur të mbështeten në një wetsuit. Një ushtar ishte duke qëndruar në mes të urës, dhe e gjithë zona ishte e ndriçuar nga ndritshme spotlights. Kapralov doli. "Të marrin ih, ndërsa unë të mbajë atë djalosh në gunpoint."
  
  
  Unë u shtyrë rreth makinës. Mitzi dola në anën tjetër. Ushtarake dhe Lambie e tyre kishte armë presion për shpinën. Kapralov gloated pak më shumë dhe hyri brenda. Pak minuta më vonë, ai erdhi përsëri, i shoqëruar nga një toger. Ushtari në urë të papërpunuara, përshëndeti dhe i sapoardhur është sjellje më tha se ai ishte në krye këtu.
  
  
  Kapralov bisedoi me të zënë gjeste derisa zyrtari i heshtur vetja me një gjest. Nga yjet e saj vetja sytë, ai mund të mendoj që do të kishte fituar shpërblim, në qoftë se ajo kishte qenë një të vërtetë të kapur.
  
  
  Lambie u shpreh, " Urdhra nga Kolonel. Këta të dy duhet të jetë i mbyllur, aka kamerave digjitale, ashtu si Fleming. Ju e shikoni, të gjitha të dhënat e kapur zogjtë janë së bashku.
  
  
  "Unë e shoh," i tha lejtnant së shpejti. "Të marrin ih të guardhouse."
  
  
  Ai u kthye, dhe ne ishim të detyruar të ndiqni atë poshtë një guri korridorit se jehonë edhe më të. Një makth të vërtetë për ata që vuajnë nga claustrophobia. Në guardhouse, e toger sinjalizoi se ne duhet të kërkoni.
  
  
  Ushtarak të shpejt, tha, " tashmë Kemi kontrolluar ih, Toger. Ata janë një qind për qind të pastër."
  
  
  E toger chuckled, " Shumë i mirë.'"Nick Carter, nuk është ai? "Shumë i rrezikshëm", - tha Koloneli. Por unë mendoj se dhëmbët tuaj do të largohen nga sonte."
  
  
  Ai shrugged dhe u përpoq për të duket si një qen i rrahur. Tani ai e ktheu vëmendjen e tij për Mitzi. Edhe me lot në sytë e saj dhe cowering si një i frikësuar mace, ajo ishte ende vlen të shohim. Ndoshta uem pëlqente kur ajo ishte pak e të nënshtruar. Për një moment, hips e saj tronditi mbrapa dhe me radhë, dhe ai ngriti saj mjekër me një gisht.
  
  
  E kolonel thotë se ju jeni shumë e vlefshme për sindikatë. Se ata duan të paguajnë për të marrë mbrapa. Ne e dimë këtë." Mitzi dukej edhe më i tmerruar, duartrokitje dorën e saj mbi gojën e saj dhe për të qarë. "Ju lutem, zotëri, mos më dërgojë mua për ta. Ata do të më vrasin mua."
  
  
  Ai ngriti vetullat. "Nëse e doni ih kaq shumë, pse do të bëni këtë?"
  
  
  Ajo pak saj cik për një moment, pastaj, sikur ajo e dinte se toger do të jetë në gjendje për të bërë biseda e saj, ajo më pëshpëriti: "unë nuk e di.: "Unë e nevojshme për të sjellë disa para diku. Por vetja nuk ta japë atë. Tani, nuk janë shenja dollar në egon e errët të syve. Perëndisë, ai kishte një imagjinatë. Ai është absurd i padurueshëm. "Ku janë këto dollarë tani?" Ajo papritmas dukej premtuese. "Unë mund të ju tregojnë ku ... në Qoftë se ju le të shkojë, unë do të ..."
  
  
  Vetja e qeshur ishte e pakëndshme.
  
  
  "Ju dua shumë, mjaltë. Si për Carter, në qoftë se unë do humbur vetja e saj, e kolonel do të kishte prangosur ne mua në vend. Ai ngriti supet. "Për disa arsye, ai është në të vërtetë duke menduar në lidhje me këtë zotëri këtu."
  
  
  Vajza rubbed në duart e saj së bashku, të mbajtur jashtë saj ih uem, dhe erdhi shuplaka deri tek ai, i nënshtruar dhe i ngjallur në çdo hap.
  
  
  "Vetëm saj, atëherë?" Vetëm ju dhe ai?'
  
  
  Epshi është e dukshme në fytyrën e tij. Pa marrë sytë e tij jashtë nesh, ai foli për dy njerëzve. "Një person rreth jush do të qëndrojë këtu, e të tjera, do të marrë Carter në qelizë."
  
  
  Kam pasur një frikshme momentin kur kam menduar se toger dëshironte të ishte vetëm me vajza. Pastaj saj, e kuptoi se ai mund të dërgoni me një nga djemtë rreth. Ai flexed muskujt e tij pak, si në qoftë se unë i pëlqente idenë dhe ai ishte duke planifikuar një sulm të personit së bashku rrugën. Mitzi mund të trajtojë një toger, por nuk mund të jetë një luftë, dhe unë nuk kanë nevojë për një incident, që do të mobilizojë më shumë ushtarë. E toger pa lëvizjet e mia, grinned, dhe vendosi për të ardhur me mua anyway. Ai doli nga dera përpara Lambie dhe mua. Mitzi quajtur pas uem në një ton të ëmbël, " Toger ... shihemi më vonë, po ..."
  
  
  Ai ecur poshtë shkallëve, dhe kam vënë re se tij ndëre të ishte më shumë e shqetësuar se tij ushtarake ecje. E toger mendime nuk ishin në lidhje vetja detyrë. Në fund të korridorit, ai hapi një të trashë guri derë, motioned ne në të, dhe u përplas pas tij. E saj dyshim të ishte që me këtë granit bllok prapa nesh, nuk tingëllon mund të depërtojnë përmes dungeons në katin e parë. U ngjitëm një gur shkallë spirale dhe se ka hyrë në një më të ulët të korridorit. Uji dripped dhe aty ishte një erë të mykur. Nuk ka paqe, por toger është feneri, dhe ai udhëhoqi rrugën, duke kaluar njëzet ndaluar dyert në të dyja anët e fetid korridor. Në fund të korridorit, ai nxori një bronzi kryesore rreth katër inç e gjatë, e hapur derën dhe qëndrova në anë të qelizës.
  
  
  Dr. Fleming ishte ulur kundër murit, një dorë pursed për çdo fis. Ai e tij të shtrirë këmbën tjetër në frontin e tij. Ajo dukej e shëmtuar dhe e fryrë. Ai ishte ulur në myshk të gjelbër që mbuloi guri kati i, dhe një nga Vetja e armëve të varur mbi kokën e tij mbi një hekuri thyhet bashkangjitur me ofshamë.
  
  
  Ai ngriti sytë, blinked, dhe e pa Shitur dhe unë. Atëherë ai e pa ime e gardës dhe më në fund toger. Shpatullat e tij ra përsëri, dhe egoizëm ra përpara në dejection. Oficeri u përkul mbi të, duke buzëqeshur. Ai unfastened tij këllëf, e tërhoqi dorën e tij të revolver, dhe u largua në mënyrë që ai të mund të shihte Fleming dhe mua në mënyrë të qartë, ngadalë me qëllim armë në belit tim.
  
  
  "I nderuar zoti President," zëri dukej rrëshqitshëm. "A keni qenë duke shpresuar për të gjetur një aleat i mirë në ishull? Një njeriu që tashmë i ka shpëtuar një herë, dhe mund të jetë në gjendje për të bërë atë përsëri? Unë i pranishëm vetja për ju. Ai mund të qëndrojë me ju."
  
  
  Prapa meje, Lambie ishte e qartë që mbajnë frymën e tij. Unë kisha disa opsione. Unë mund të ketë qëndruar mënjanë dhe le të mi math e klasës dhe të shtënë e toger. Por ndoshta zyrtar ishte më shpejt, dhe ai kishte filluar të kuptojnë Lambie më shumë dhe më shumë. Ose unë mund të ketë marrë mendjen time off atë dhe e nxori tim Luger.
  
  
  Ndërsa ai ishte duke menduar këtë, një miu madhësinë e një mace darted përmes qelizave përmes lejtnant e çizme. Sergei vetja lanterna ndoshta frikësuar kafshëve. E toger kërceu nga rruga dhe e qëlloi atë. Kjo më dha kohë të mjaftueshme për të rrëmbyer im Luger. E saj shtënë Toger i Sinqertë në kokë. Në fanar fluturoi nëpër ajër. Ego ishte në gjendje për të kapur atë me dorën e tij të lirë, djegur gishtat e tij në të nxehtë llambë, por ai ishte në gjendje të shpejt të vënë atë poshtë, pa e thyer atë. E toger ra mbi fytyrën e tij. E gjelbër moss në dysheme, ngadalë u kthye e kuqe. Lambie snorted me kënaqësi. Unë kam qenë i kënaqur që e mia të lëvizur nuk e kam marrë nga vetja e papritur. Më në fund, me refleks, ai mund të tërheqë të shkaktojë dhe të xhiruar mua. Ai e falënderoi atë me një copëz mbi supe.
  
  
  Fleming blinked. Ai ende nuk ishte përdorur në dritë. Ai ishte në siklet.
  
  
  "Unë nuk e kuptoj se çdo gjë tjetër," ai muttered. "Kolonel Jerome është kërkuar mua për të ardhur përsëri dhe të drejtuar vendin. Atëherë përse jam duke u arrestuan tani? Pse e kanë sjellë ju këtu?" Pse jeni kaq të mirë-pajisur për këtë ushtar?
  
  
  "Më vonë," vetja e saj të heshtur. "Nuk ka kohë tani." NA David Hawke, NA Tara jr sawyer nuk do të duan Fleming të dini në lidhje me SËPATË e të ndërhyj. Pas Jerome është tradhti, ai u tundua për të treguar Em çdo gjë. Por nëse Hawk dhe Tara ishin të drejtë, nëse Fleming filloi vepron kokëfortë dhe nuk duan të luajnë më, që do të Frobel Ishull të jetë? Kështu që unë do të duhet të qëndrojnë. Ai vuri në këmbën e tij. "Sa keq, sa jeni të lënduar?"
  
  
  Ai është ende i shikuar në mëdyshje, por vetja e tij ishte duke u përpjekur për të devijuar vëmendjen e saj nga temave politike.
  
  
  Ai psherëtiu. "Fillimet e mia janë të prishur."
  
  
  Ai filloi kërkimin e toger është xhepat dhe e pyeti për çelësi për të hyrë në pranga. Vetja nuk ishte me ju. Unë mund të kanë gjuajtur në zinxhir, por unë nuk e kanë shumë të municionit. Unë mund të kenë nevojë disa plumba lart. Kam vënë një këmbë në mur dhe e tërhoqi brenda saj. Llaç midis gurë ishte shekujsh, dhe ishte dobësuar nga veprimi i lagështisë. Ai e ndjeu zinxhir buckle pak, por ajo nuk ka ardhur jashtë. Zëri i saj twitched disa herë më shumë, por ishte e kotë. Ne duhet të gërmoj këtë gjë nga. Saj, I bëri një lëvizje të shpejtë me dorën time, dhe stilet ra prej kamoshi scabbard në lakuar gishtat. E qarte metalike pak në llaç, troket adobe mbi tulla me tulla. Lambie filluar të ndihmuar. Ajo mori më të gjatë se ai do të menduar. Pavarësisht të ftohtit, ai u djersitur. Nëse toger nuk do të arrijnë së shpejti, ajo mund të ndodhë që dikush të shkojë të gjetur se çfarë i ndodhi atij.
  
  
  E saj për të bërë një brazdë të thellë në njërën anë të kllapa. Pastaj ai e tërhoqi zinxhirin me të gjithë forcën e tij, së bashku me Lambie. Kur ajo u shkëput, ne ra të qetë moss. Fleming u tërhequr përpara. Lambie dhe I ngritur egot tona. Ai mund të qëndrojë në këmbën e tij të mira, edhe pse ai ishte shumë i dobët, dhe koka e tij ishte vërtitur nga zhurma ne kishim për të bërë. La Lambie për të mbajtur vetja e saj deri ndërkohë që ai ka fotografuar lejtnant e xhaketë. Vetja edhe e mori atë rrip dhe revolver dhe u dha atyre të gjitha të Lambie.
  
  
  "Për të marrë jashtë këtë xhaketë dhe e vënë këtë në një. Ju keni qenë të promovuar ."
  
  
  Lambie bindën. Me Fleming në mes nesh, ne u kthye në guardhouse.
  
  
  Mitzi Gardner është dainty gjoks arched në lehtësim. Ajo kapi një karrige për Fleming, dhe si ai u mbyt në të, ajo e pyeti:: "Ku keni qenë për një kohë të gjatë? Ne vetëm duan të shkojnë jashtë dhe të shohim. Perëndia, çfarë të kishin bërë për të?
  
  
  "Çelësat. Shikoni në mbathje.
  
  
  Ai u hap krye sirtar dhe e përplas më një pjesë të vogël. Unë u përpoq atë disa herë para se të më në fund të gjetur një të drejtë. Çfarë është më shumë, bllokohet ishte aq zinxhirë që unë kam për të rrahur vetja me një paperweight para se të hapet. Vetëm kur prangat ishin larguar bëri të shihni thonjtë brenda dhe gjakun rreth e plagëve në Fleming është dore. Ndryshku nga vjetër goditja ishte në plagët, por kjo ishte e pamundur për të larë atë. Nuk kishte ilaç në dhomën e pritjes. Ju duhet të prisni.
  
  
  Ai më tregoi se si ai ishte duke shkuar për të lënë në kala. Lambie ishte duke qëndruar me shpinë të tij në murin e tij të ri në uniformë. Unë kisha për të të treguar ushtar në urë që toger kërkuar për të parë se vetja. Nëse ai erdhi, ne lidhnin vetja dhe gagged në uem. Mitzi pastaj vrapoi në makinë dhe e sollën ee për drawbridge. Ne u Fleming në urë dhe Vetja e zvarritur atë për makinën. Lambie, në e tij toger e xhaketë, ishte ulur në sediljen e pasme, në mes të Mitzi dhe të Tjerët.
  
  
  Në gardës post, Lambie do të pikës lejtnant e revole në Mitzi, duke e kthyer drejt saj në mënyrë që garda nuk do të shohim, egoizëm. Ai do të tregojë trupor që Jerome kishte urdhëruar një vajzë që do të merren për atë. Sikur të kishte punuar, ne do të kishim kaluar. Nëse kjo nuk funksionon, unë ende do të ketë Luger. Lambie dhe Ushtarake ishin edhe të armatosur. Dhe tre të tre është një shumë e favorshme në raport.
  
  
  Kemi marrë atje në një Cadillac, nuk ka problem. Mitzi u kthye në fenerët e saj dhe e çuan poshtë kodrës. E sentries panë se ne ishim në Eden, dhe ata shkuan së bashku në rrugën pa bllokuar ne, në më së paku. Ata nuk presin shpëtim përpjekje.
  
  
  Kapralov ngritur duart e tij për të bërë një rutinë e të kontrolluar, dhe Mitzi mbështjellë poshtë dritares. Ai u përkul përpara për të mbuluar Lambie fytyrën dhe u përpoq të duken të paduruar. "E kolonel ndryshoi mendjen e tij. Ai dëshiron një vajzë sollën atij. Tani".
  
  
  Kapralov dukej i shqetësuar. "Toger, nëse ju sjellin ee veten, kush është në krye këtu?"
  
  
  "Ju," Lambie u këput. "Nuk do të lejojnë askënd të kalojë deri sa unë të merrni mbrapa.....'
  
  
  Kapralov kërceu në shpinë. Lambie zërin e nuk do të tingëllojë si lejtnant-së. "Hej ... prisni... ju nuk jeni ... hej ... çfarë do të thotë kjo?"
  
  
  Ai i kishte dëgjuar të shtënë dhe mori në gjunjë. Ushtarak kishte shtënë në trupor. Ushtarët nuk ishin në faqen e tyre të gardës, por si Mitzi çuan shpejt, njëri prej tyre ka arritur të vërë dorën e tij në doorknob. Ai thyen krahun e saj me prapanicë e tij luger dhe më pas e qëlloi me një ushtar. Njeriu tjetër që synon të tij pushkë, por nuk kanë kohë për të tërhequr këmbëzën. Ajo ishte vetëm në kohë për të pompë të çojë në uem stomakut.
  
  
  Ajo ishte e madhe. Ne tani janë të shpejtësisë në rrugën me shpejtësi të plotë. Ne ishim në pjesën e poshtme të kodrës, kur kam dëgjuar një makinë. Ajo e dinte se të tingëllojë shumë mirë. Ne jemi jashtë të gazrave. Mitzi ndalur makinën, shikoi, dhe shrugged. Që nga viti emergjente ligje janë në fuqi në të gjithë ishullin, nuk kishte asnjë shans të karburantit. Të gjitha stacionet e gazit ishin të mbyllura. Dhe Fleming ishte në gjendje të ecin njëzet kilometra në male.
  
  
  Ne mund të jetë në gjendje për të marrë vetja për Tony Fitoi hotel, por çfarë është next? Nëse Jerome kuptova se Dr Fleming kishte ikur, ai nuk do të jetë e sigurt kudo pranë Portit të Spanjës. Unë kisha për të gjetur një tjetër makinë. Nga aty ku ishim tani, unë mund të shihni bregdetare rruga më poshtë. Një Xhip ishte i parkuar në afërsi të qytetit të vjetër. E errët shifrat ishin duke qëndruar rreth tij, dhe lanterns janë djegur në rrugë. Kjo ishte një pengesë. E saj vendosur.
  
  
  "Kjo është tonë të re, mënyra e transportit. Unë nuk e di se sa ushtarë do të kemi për të marrë jashtë kuvendit, por ne nuk mund të rrezikut të qitjes të shtëna.
  
  
  Ndoshta ka njerëz të tjerë që mund të hap në të. Ju dy qasjen e tyre dhe për të shkëputur këta njerëz. Unë do të marrë kujdesin e tyre. Provoni të vënë ih së bashku. Mitzi, a keni një revole?" Ajo mori vepër në mua."A të duken lakuriq?"
  
  
  "Rri këtu me Fleming. Nëse dikush vjen, ah, këtu, nëse nuk ka rrugëdalje tjetër, por së pari të përpiqen për të parë nëse kjo nuk është një mashtrim."
  
  
  Lambie dhe Ushtarake ishin zhdukur. Ai ecte nëpër shtëpi në kodër. Kur mimmo e shtëpitë e kaluar, ishte ekzaminuar nga mjedisi. Tani ajo mund të shihet qartë në bllokadë dritat. Tim heronj ato u mbytën nga ferns dhe bimë të tjera. Ai ecte mbi jeep dhe shikoi përreth me kujdes derisa ai pa të, të patrullës makinë. Ih nuk e kuptojnë atë, por çdo gjë Lambie dhe Ushtarake ishin të na thënë, duhet të ketë qenë një shumë e fun. Katër ushtarë në këmbë në një grup rreth time të dy djemtë ishin të kërrusur me të qeshura. Ata ikin për mua. Ai veproi shpejt, të frikësuar se ata do të kthehet rreth. "Ajo duhet të ketë ndjekur ato me Luger gati," I tha ndjeshëm. "Ju jeni të gjithë të synuar. Ne jemi një lëvizje të vetme! '
  
  
  E qeshura u ndal papritmas. Ata qëndronin të ngrira. Lambie mori disa hapa mbrapa dhe mori qëllim. Ari braid vetja camisole e epaulettes glinted në errësirë. Ai vrapoi në xhip, arriti në pjesën e pasme kabinë, dhe u kthye me një litar. Pjesa tjetër ishte bërë shpejt e shpejt. Kur unë do të lidhura deri në katër fundit të ngrënies dhe gagged e saj, I kontrolluar Xhip e furnizimit me gaz. Për lehtësim tim, tank ishte e plotë. "Vënë ih në dispozicion dhe për të marrë ato dritat e rrugës," thashë unë. "Unë jam duke shkuar për të marr Fleming."
  
  
  Ai çuan Xhip të kthehet aty ku ne do të majtë e Cadillac. Vetëm tani e bëri njoftimin se xhip e fenerët nuk ishin duke punuar. Mallkuar atë!
  
  
  Mitzi më ndihmoi të transferimit Fleming më të vogël të makinave. Ajo mori në pranë meje kur babai i saj mori pas timonit dhe të çuan poshtë. "Lamby dhe Ushtarake duhet të merrni deri në hotel në veten e tyre. Nga aty, ata mund të sigurtë të kthehen në shtëpi ."
  
  
  Xhipi duhet të ketë qenë e mirë, por kjo nuk ishte zgjidhje e përkryer. Me asnjë fenerët dhe nuk kontrollet për të shpëtuar, unë nuk kanë për të menduar për lëvizëse nëpër male. Mendimi i makinës si kjo, mbi gjarpërues mimmo rrugët me të gjitha llojet e precipices, më dha goosebumps. Ajo duhet të rrezikut të makinës përgjatë bregdetit të rrugës.
  
  
  Lambie dhe Ushtarake nuk donte të bien prapa, por ata e panë atë si e vetmja zgjidhje.
  
  
  Kur ata u larguan, ajo ishte kthyer prapa në Xhip. Tani unë kam qenë në fund në gjendje për të dhënë Fleming spin që kishte qenë tormenting mua për një kohë të gjatë. E saj, ai e quajti mbi shpatullën e tij: "A e dini se çfarë ka ndodhur Tara jr sawyer? Ata le të shkojë?
  
  
  "Jo. Ushtarët që kapur më thanë se do të kërkojnë një milion dollarësh shpërblim për afër. Ku jeni duke marrë mua anyway?"
  
  
  "Të Tij."
  
  
  Vetja e zë jehonë me dhimbje dhe frikë. "Po, kjo është e para. Atëherë unë do të keni për të shkuar në qytet. Njerëzit do të dëgjojnë për mua."
  
  
  Ai le uem mashtrojë atë. Unë kam pasur mjaft probleme veten të mos i argumentojnë me atë. Unë kam qenë i shqetësuar në lidhje Tara jr sawyer. Unë nuk mund të le ndonjë gjë të ndodhë të saj. Të saj, u largua në gaz. Sa më herët që unë të marrë atë për të Fleming dhe Mitzi, sa më shpejt që unë mund të merrni përsëri në qytet. I kthyer në qoshe dhe pa dritat në rrugën përpara. Një pengesë tjetër.
  
  
  "Zhytem poshtë" Mitzi hissed në e saj. "Dhe të marrë të gatshme."
  
  
  Unë ngadalësuar atë poshtë. E saj të hotelit, në mënyrë që ata do të mendojnë se unë kam qenë duke shkuar për të ndaluar, vetëm të thyejnë barrierë në minutën e fundit. Unë e pashë atë vetëm dhjetë metra larg: një kamion të madh me një të vogël të shpejtë howitzer në bagazh. Ajo bllokoi të gjithë rrugën. Nuk kishte asnjë rrugëkalim i vendosur.
  
  
  Në njërën anë prej nesh, me vaj e ujit nga moçali reflektuar shenjtë dritë nga lanterns. Kështu që unë nuk do të ketë shkuar më tutje atje. Në anën tjetër ishin të palmave. Ata nuk do të rritet në & nb, kështu që nuk do të kishte qenë e tokës të ngurta, por pemët ishin bas me njëri-tjetrin se unë do të të pëlqente. Unë pyeta veten nëse do të mund të kalojë atë në një Xhip. Por kjo ishte më pak e keqe opsion. E saj timon, u kthye dhe ajo shkau jashtë rrugës me mbyt në bord. Kam dëgjuar t'i bërtas," Ndal " dhe pastaj goditja me një plumb. Gawk whizzed të lartë nëpër gjethe palme.
  
  
  Një paralajmërim për të shtënë.
  
  
  Njerëzit e mirë! Mitzi u kthye në atë karrige dhe u kthye zjarr, por jo aq me kujdes, jo në ajër. Unë nuk shoh përsëri. Unë ndjeva si unë ishte duke hipur në një egër hamshor për herë të parë në jetën time. Ai u përplas me një pemë, kërceu në rrugë të tjera, në dy rrota, dhe pothuajse u rrotullua mbi. Ata shtënë në ne, por ata nuk na shohin. Unë u përpoq për të marrë përsëri në rrugë, por kur kam bërë, kam gjetur një tjetër surprizë ka.
  
  
  Ka qenë një Xhip në rrugë, dhe katër ushtarë vrapoi në drejtim të saj. Fleming le nga britmat e dhimbje prapa meje. Kjo nuk ishte argëtim për të. Mitzi gjuajtur një e shtënë mbi Fleming kokën në Xhip që ishte e na ndiqte kur ajo ishte shtyrë për aq sa ajo mund të me makinë e vogël shofer. Kjo nuk ishte e shpejtë të mjaftueshme. Një rreth tona gomat ishte e zbrazët.
  
  
  "Nick, ata janë duke fituar mbi ne." Mitzi bërtiti.
  
  
  Hej, ju nuk keni për të më treguar. Ih Gawk u përplas në metalike Jeep pothuajse në të njëjtin moment si ajo dëgjuar të shtëna armësh. Ai më dha një Luger.
  
  
  "Përpiqen për të marrë në grup. Qëllimi dhe xhiruar përsëri." Ajo e përdorur të dyja duart, por ajo është shumë e vështirë të synojnë një qëllim lëvizës, kur ju jeni duke u tronditur nga njëra anë në tjetrën. Ajo ishte një nga ato raste kur unë wondered nëse emri im do të jetë i shtuar në listën që Hawke mban në e tij të sigurt, dhe çdo emër ka një yll, për të treguar se personi në fjalë është i vdekur.
  
  
  Mitzi bërtitur. E saj, menduan se ajo ishte lënduar, por ajo u ul i hapur. E pash përplasje në rearview pasqyrë. Prapa nesh, Jeep pe jashtë kontrollit dhe shpejtoi me shpejtësi të plotë në moçal, ku ajo ngadalë dhe i madhërishëm u zhytën. Zëri i saj, pa fenerët flash shkurtimisht para se të shkojnë jashtë.
  
  
  Mitzi shoved e luger mes të këmbëve të mia dhe u kthye. Ne ishim të hipur në të njëjtën banesë të gomave. Kjo nuk ishte vetëm zhurmë natën. Në xhungël, tingujt e shkopinj bambu goditur uritur druri bateri mund të jenë të dëgjuar. Ajo ishte një muffled, ogur i shëndoshë. Ai pyeste veten nëse Ushtarake dhe Lambie mund të dërgoni një valë mesazh të fisit. Ndoshta kjo ishte një mesazh për udhëdaljen tonë, dërguar me anë të paparë shifrat në rainforest.
  
  
  Ritmin kap. Ajo ishte si një fatkeqësi. Prapa meje, kam dëgjuar e saj të lodhur zërin e Dr. X. Fleming. "Ne jemi duke u vëzhguar, dhe ata janë të shpejt të zënë hapin me ne."
  
  
  Ajo ishte shtyrë për të kaluar me shpejtësi nga xhipi e software.
  
  
  
  
  
  
  
  Kreu 6
  
  
  
  
  
  -
  
  
  Aty para nesh në rrugë, dikush me një fanar motioned ne që të kthehet në një rrugë të vendit. Stahl nuk e kërkoni atë në ndonjë pyetje dhe swerved. Ai kope makinën nëpër rërë për një tjetër pishtar nga buzë të ujit, u kthye në ndezjen, dhe dola.
  
  
  Noeu ishte atje, tani pa një fustan të bardhë dhe i veshur me një loincloth. Në rrugë ne ishim vetëm lëvizëse poshtë, kam dëgjuar zërin e një makinë që afrohej. Ne nuk kemi kohë të mjaftueshme. Ne ishim duke qëndruar me shpinën e detit. Dhe im Lugger ishte braktisur.
  
  
  Mitzi doli shumë. Noeu u tërhoq Fleming deri në gjunjët e tij nën duart e forta.
  
  
  "Eja me mua, Carter. Marrë Mitzi dore dhe nuk të le të shkojë. Qëndrojnë prapa meje."
  
  
  Luger tucked e saj në rrip, i mori dorën e saj, dhe e ndjekur Nëntor. Çfarë tjetër mund të bënte ai për të? Ne jemi duke shkuar për të vdiste së shpejti gjithsesi. Dhe ndoshta ne mund edhe të notuar aq larg sa që tona, sa nuk do të na gjeni nëse ne vetëm për të mbajtur kokat tona mjaft të ulëta në errësirë valë.
  
  
  Noeu u largua me qetësi dhe me besim në det. Kjo është lehtësisht e tretshme nga Fleming. Deti u ngrit rreth vetja e këmbë, në mes të egos së kofshët, pastaj papritmas ai filloi të rritet përsëri, hap pas hapi.
  
  
  Në hapin e ardhshëm, gishtin e saj të goditur diçka e vështirë. Ai pothuajse morën, pastaj e ngriti këmbën e tij. Në këmbën e scraped një shkëmb dhe një pak më të larta ndjerë terren të vështirë. E saj, duke e vënë tuaj alenka në të. Kam arritur jashtë për çdo fis dhe unë ndjeva si unë ishte një hap më lart të parë. Ne shkuam deri në katër faza dhe doli hapur në pabarabartë guri sipërfaqeve, ndoshta gjashtë inç nën ujë.
  
  
  Ai chuckled butë. E saj ishte e përgatitur mirë në këtë incantation. Kjo ishte hera e parë Tony Çmendur e kishte parë të saj, në këmbë përgjatë këtij guri rrugë. Megjithatë, ai e kuptoi se ajo ishte një strukturën e vjetër të gurit, ndoshta një përmbytje pengesë që kishte kohë që zhytur nën nivelin e detit, si pasojë e një tërmeti. Unë nuk mendoj se Noeu kishte parë ndonjëherë vetja mbi ujë. Ai ndoshta ka zbuluar nga vetja e aksidentit, ndërsa not, dhe pavarësisht se nuk janë një drejtues shfaqjeje, ai e përdori për të trembë tij supersticioze ndjekësit.
  
  
  Prapa meje, Mitzi dëgjuar saj giggle. "Është një nder i madh për ju, Nick. Tani ju e dini se diçka që është një mister për pothuajse të gjithë. Të shikojnë nga fusha e rrëshqitshme dhe të qëndrojnë në mes. Muri është vetëm një gjysmë metër të gjerë ."
  
  
  Ai kaloi dorën e saj. Mjaft të fortë. "Ju e dinte dhe u përpoq të më tregoni histori rreth Santa Claus, ju lavire e ndyrë. Si e keni bërë të njohur?'
  
  
  "Ndërsa not. Ajo e goditi kokën e saj dhe e humbi vetëdijen. Noeu shpëtoi mua. Ai nuk më tregoni se çfarë unë do të stumbled mbi derisa të saj kërcënuar Uem që unë do të kujdeset për atë vetë. Ai u betua për ta mbajtur atë të fshehtë."
  
  
  Ne ishim pothuajse në anën tjetër kur një palë e floodlights shkëlqeu mbi ujë. Ka qenë britma e lejes për të kryer dhe të zemërimit. Ata gjetën xhip, por nuk ka pasur njerëz. Ne ishim tashmë të botës për të arritur, kështu që ata nuk mund të na shohin. Ne kemi ardhur në një pjerrta shkëmb me një shkallë të ngushta e gdhendur në atë. Ajo ishte një kohë shumë e gjatë dhe të vështirë të ngjiten, por Noeu, që mbante Fleming, nuk shfaqi shenja të lodhjes si ai arriti në krye hap dhe u hodh pesë metra poshtë në platformë që tani ka shërbyer edhe si një parzmore dhe çati për shtëpitë më poshtë. Unë mendova se ai do të ketë sukses si një trajner palestër në SËPATË program. Ai i dorëzoi Fleming në e tij të shtrirë krahët, dhe presidenti po më çuar në dhomë.
  
  
  Kur kemi ardhur, kam vënë re se salla ishte e pajisur tashmë për ego të trajtimit. Djegia pishtarë të varur nga guri muret. Në qendër të katit të ishte një shtratit portativ mbuluar me aromatik lë. Kemi kaluar një lloj e nderit të gardës, e përbërë nga tribesmen, secili prej të cilëve prekur Fleming lehtë, sikur të japë uem disa nga forca e tyre.
  
  
  Kur Fleming ishte shtrirë në krevat, ai i tha: "këmbën e Tij është thyer, dhe nuk është ndryshku nga ana e tij dore. Ai duhet të ketë gjak të helmimit, dhe unë nuk kanë kohë për të shkuar në farmaci, për antibiotikë. E uem ka nevojë për të tani. A ka ndonjë mënyrë për të marrë atë këtu? '
  
  
  I gjatë, i errët-skinned njeriu shikoi në mua dispassionately. Fleming është zëri dukej e dobët, por ai buzëqeshi. "Ju falenderoj për shqetësimin tuaj, Z. Carter, por unë jam në duar të mira. E saj bast në Tony njohuritë mjekësore është më e lartë se ajo e më e shtrenjtë specialist në Park Avenue."
  
  
  Patriarkun tha butësisht ," Ne kemi qenë të informuar për natyrën tuaj të lëndimeve, dhe ne mund të filloni trajtimin menjëherë."
  
  
  Dy gra nga Fleming. Noeu u gjunjëzua pranë tij dhe një sfungjer zhytur në lëngun që tashmë ishte ulur në tas tjetër të krevatit. Me këtë, ai pastrohet plaga në Fleming është dore. Pastaj ai shpalosi një të trashë të gjelbër jelly në afër.
  
  
  "Kjo është një ngrohtë përzierje e coca gjethe të gjelbër sapun," tha. "Ne do të vënë një qorrazi për të. Ky material do të të nxjerrë nga pluhuri nëpër plagë, dhe pastaj krahun do të shërohen shpejt."
  
  
  Trajtimin e këmbëve ishte një pak më të vështirë. Noeu straightened këmbën e tij. Pastaj, ai ngjeu gishtin e tij në një tas të errët të kuqe të trasha substancë. Me këtë, ai tërhoqi një rreth përreth plagës, dhe brenda rrethit, ai nxori një "X".
  
  
  Ai buzëqeshi me mua. "Gjel e gjakut", shpjegon ai. "Për exorcise djalli nga kocka." Tani disa shtresa të spiced gjethet ishin të lidhur në këmbë, në krye të të cilit ishte një paste e ngrohtë miell. Të shtrënguar fashë rreth tërë këmbën.
  
  
  Unë u pyesin se sa kjo ishte një manifestim i primitive e mjekësisë, e cila ka provuar efektivitetin e saj me kalimin e shekujve, dhe psikologjike ndikojnë.
  
  
  Unë nuk e di se saj. Por Fleming besuar në atë, dhe ndoshta ky besim mund të shërojë vetja. Si shumë politikanë udhëheqës, ai mund të fshehtësi të thellë fetare.
  
  
  Dhe në qoftë se ai nuk e pranojnë atë publikisht, ndoshta thellë poshtë ai e pranoi ndaluar misticizëm e voodoo. Por unë nuk kam kohë të presim dhe të shohim se si do të kthehet për të.
  
  
  Tony mori mënjanë dhe e pyeti se Çfarë është çështje: "A bateri gjithashtu po ju them se Fleming dëshiron të shkojë përsëri në qytet dhe të kryejnë në frontin e njerëzve?"
  
  
  Njeriu i vjetër buzëqeshi wryly. Fleming është një idealist, dhe shumë kokëfortë në besimet e tij. Por kur ai merr mbi tronditjen, unë do të tregoj em vërtetën. Unë mendoj se ju dëshironi të ktheheni dhe të lirë të Humbasë jr sawyer?"
  
  
  Unë nuk e them Em çfarë ne do të thuhet në lidhje me hotel magnate vajzës së. Ai e dinte se një marrëveshje e madhe për dikë që ka jetuar deri më tani deri në kodër. Ndoshta kjo ishte bateri që mbahen vetja informuar, i shoqëruar, natyrisht, me aftësinë për të saktë shpjegoni këto të rralla që jeton në xhungël shenja.
  
  
  Fytyra ime shkoi pak më e ashpër si unë, tha, " Nëse unë nuk do të merrni përsëri e saj në një copë, unë nuk mendoj se unë do të mbijetojë në vete."
  
  
  Mitzi ishte përgjimet. "Ju jeni të çmendur në qoftë se ju të provoni këtë. Por nëse ju bëni, unë do të vij me ju".
  
  
  "I gabuar supozimi," thashë unë. "Unë nuk mund të përdorni ju. Noeu, sigurohuni që ajo qëndron këtu.
  
  
  Për habinë time, ai tundi kokën. "Unë do të ju jap udhëzon në rrugë ..."
  
  
  "Jo," ego ndërprerë. "Unë vetëm do të shkojnë përsëri rrugën e arritëm."
  
  
  Ai ngriti vetullat. Unë e dija që në fund të fundit, ai nuk do të jetë në gjendje për të ndryshuar mendje. Ai shrugged, mori Mitzi dorë, dhe u kthye në Fleming.
  
  
  Ai ecte mbi një shkallë e gdhendur në shkëmb. Pas tij, ai mund të të dëgjojë e saj rousing tribesmen kënduar, ndoshta për qëllim të ndihmojë Fleming të shërohen. E saj u largua nga muri dhe në ujë të kthehet në anën tjetër. Xhipi e pa atë turbull. Ajo dukej e braktisur. Nuk kishte asnjë shenjë e ushtarëve.
  
  
  Në gjysmë të rrugës poshtë, këmba ime e goditi një rrëshqitshëm clump e alga deti në rritje në mes të shkëmbinjve dhe ai rrëshqiti. Ai u ngrit në këmbë, pështyrë baltë. ai straightened ngrit dhe eci më me kujdes.
  
  
  Kur kam marrë në plazh, kam marrë ngjyhet.
  
  
  Ai mori rrobat e tij dhe u përpoq për të shtrydhur ato sa më mirë që ai mund. Luger tharë atë sa më mirë që ai mund dhe ra me armë në sediljen e Jeep. Ai draped rrobat e saj mbi kapuç në mënyrë që ata mund të thatë në ngrohtësinë e motorit.
  
  
  E saj boot ishte ende në. Ata janë lagur, por unë kam nevojë për udhëtim.
  
  
  Unë isha duke kërkuar përpara për një të mirë udhëtim me një banesë gomë dhe nuk ishte zhgënjyer. Kur arriti te vendi ku e tjera në Xhip kishte hyrë në moçal, ajo u ndal për të ngarkesës Luger . Unë pashë e saj, aktivitet në vend, tre apo katër meshkuj në anë të rrugës. Ndoshta njerëzit që ishin në makinë, nuk mbyten, por unë nuk shoh se çfarë ata ishin duke bërë.
  
  
  Odin rreth tyre papritmas u largua në mes të rrugës dhe motioned për mua për të përzënë më afër. Ajo pothuajse u rrëxua nga Vetja nogi, por ai e pa loincloth vetëm në kohë. Ajo ende kishte saj Luger e gatshme dhe e çuan deri te Provoje. Kam dëgjuar e saj të qeshur, një lloj triumfuese të shëndoshë, dhe pastaj Xhipi e hundës shtënë përmes turmës. Ata morën nga vetja. Ajo ishte braktisur. Nuk trupat e vdekur.
  
  
  Tony Fituar e që jeton në xhungël ndihmësit e nxori rezervë gomë dhe të mbështjellë me ego të kthehet për mua. Dola dhe pashë dy burra rreth tyre heqë dorë e para të mia Xhip, për të ndryshuar rrota, dhe të vënë makinën përsëri me një buzëqeshje të madhe, që do të thoshte çdo gjë ishte në rregull tani. Pastaj ata shpejt u zhduk në mesin e palmave. Në mënyrë të shpejtë, ai nuk do të kishte parë atë në qoftë se ai do vetëm blinked.
  
  
  E saj ngarje të shpejtë, të gjejnë se çfarë unë do të gjeni deri përpara, ku një kamion i madh ka bllokuar rrugën. Tony Marshall e njerëzve ishin të zënë aty, por makina ishte shumë e rëndë dhe ata nuk mund të lëvizin atë. Ai doli jashtë, mori pas timonit të kamion, dhe motioned ata nga rruga. Unë e vënë atë në të kundërt dhe kërceu jashtë. Ajo ishte një pamje të bukur për të parë kamion rrëshqitje në moçal. Vetëm armët fuçi ishte ende pak mbi ujë.
  
  
  Tim më tej udhëtimin në një distancë hotel, askush nuk u takua e saj. Disa burra ishin duke luajtur në kuzhinë. Loja ishte e re për mua. Çdo njeri kishte një lëmuar chip që dukej e çuditshme si një njeri gishtin. Ata morën kthehet kodrina ih rreth tavolinë. Kush doli për të lëpijnë copëtim në mes të stomakut e karrige, - tha Kryeministri, duke gjykuar nga entuziazmi që e ka shkaktuar. Koko ishte e fundit për të rrokulliset. Ai le jashtë një zë të qajë si gishtin e tij ra në çarje. E humbur paguar uem dy herë më shumë. Kur ai dhe Lambie më pa, ata kanë ndaluar duke luajtur. Kur unë u thashë se donin të më merrnin për jr sawyer Hotel, ata nuk duken shumë të emocionuar.
  
  
  Lambie kollit në mënyrë të konsiderueshme. "Ajo ishte e rrezikshme të mjaftueshme për të mashtruar toger në kala", tha ai. "Por të mashtruar kolonel? "Unë nuk e di."'
  
  
  Unë e nevojshme një çift të asistentë. Ajo ishte e rëndësishme që ata besonin në suksesin e operacionit. Nervor dhe të dyshimta njerëzit nuk kanë nevojë për ne. "Noeu e di se ku jemi duke shkuar," unë njoftuar. "Dhe ai do të na ndihmojë."
  
  
  Ata ishin fjalë magjike. Nëse Noeut menduar se mund të punojnë, nuk do të. Ne shkuam deri në Përmirësim në një humor të mirë.
  
  
  Rrugët e qytetit ishin ende bosh. Në total, kemi parë jo më shumë se një e gjashta person. Kur ata dëgjojnë Jeep, ata janë si të trembur si minj. Nuk kishte asnjë të trafikut, të gjitha ndërtesat publike ishin të mbyllura, dhe dritaret ishin të errët, përveç në katin e parë të jr sawyer Hotel.
  
  
  Ai vuri pushkën në shpinë si ne i çuan në drejtim të hyrjes kryesore. Një rojtar në hijet na shikonin gjatë gjithë ditës.
  
  
  Ai kërceu jashtë dhe motioned për mua për të ndjekur atë. Babai i saj erdhi deri tek ajo, e shoqëruar nga ushtria dhe "Toger" Lambie. Rojet u ndal ne. "Unë jam i keq. E kolonel tha: "askush nuk u vjen sonte.
  
  
  Lambie shtrirë dhe glared në ushtari. "Ne do të shkojmë brenda. Nëse ju doni për të ndaluar ne, ju mund të përfundojë deri në marrjen e lënduar. Këtij të burgosuri është Nick Carter, njeriu për të cilin Jerome të ofroi një mijë dollarë. Marrë të lëvizin.
  
  
  Rojeve, e vuri pushkën në mua dhe kanë lëpirë buzët e tij. "Në këtë rast, unë do të sjellë vetja e saj atje."
  
  
  Lambie growled. "Oh, jo, ju nuk do të përzënë vetja juaj. Unë do ta japë veten. Ju mendoni se ju mund të marrë këtë çmim larg prej meje. Merrni mbrapa, ju bastard! '
  
  
  E rojtar dukej fajtor dhe nuk lëvizin shpejtë të mjaftueshme. Një oficer ushtarak ecur kaluarën mimmo mua dhe e goditi vetja e tij me prapanicë të një pushkë nëpër veshit. Në të njëjtën kohë, ai prekur rastësisht këmbëzën. Gawk këmbën time whizzed kaluarën, në mes, më e lartë se ajo duhet të ketë qenë. Ajo kishte filluar të marrë shumë realist. Lambie tregoi dhëmbët e tij përsëri. "Kolonel. Ku është ai?'
  
  
  Tani mjaft i impresionuar gardës muttered pothuajse unintelligibly: "Në kazino, Toger. Ju udhëzojë?"
  
  
  "Unë mendoj se ne mund të gjejmë veten tonë." Ka qenë një paralajmërim në Lambie zë. "Qëndroni në shkrimin tuaj."
  
  
  Ai më shtyu në holl. Thomas jr sawyer do të kishte qenë i tronditur për të parë dëmin. Të mëdha ulëset ishin të përcaktuara. Raftet e gazetave dhe revistave u hodh poshtë, por askush nuk e shfaqur raste të kishte mbetur i paprekur. Dyqan raftet ishin bosh. Çfarë një rrëmujë!
  
  
  Kolonel Karib Jerome mund të jetë një mënyrë e mirë conspirator, por ai ishte një krimbur komandanti. Në qoftë se ai nuk e kishte të lejuar njerëzit e tij për të vjedh atë, ai do të ketë fituar më shumë, nëse planet e tij kishte qenë e suksesshme, sigurisht.
  
  
  Kazino është edhe më e keqe se lobi. Mijëra e lojrave tavolinat u shkatërruan dhe nuk mund të riparohen. Në Internet, nudes mbi të zgjatura bar u gërvishtem, shifrat ishin prerë. Ushtarake dhe Lambie whistled. "Lajm i mirë humbi."
  
  
  Qelqe u thyen në dysheme, nëpër bar. Nuk ka pasur shishe. E ushtarakëve dhe Lambie dukej dyluftimi në ajër rreth dhoma bosh. "Ku ka të gjithë të shkojnë? Ku është kolonel?"
  
  
  "Ai është në gjumë nga një daze. Si për të ka treqind dhoma me shtretër të rehatshëm. Si për Jerome, unë mendoj se ai është në Cappola Chip zyra e numërimit kazino të parave. Le të shkojmë tek ai.
  
  
  Kemi kaluar mimmo arkave. Ata mbetën të paprekur. Por nuk janë oxhaqet e monedhave pas xhamit të ndarjes, nuk e faturave në të hapur mbathje. Ushtarët ishin të mbahen larg nga këtu. Ai shtypur butonin që normalisht aktivizohet në rrëshqitje metalike derën.
  
  
  E saj e kaloi në mes të djemve. E armiqësor zi roje të sigurisë në kontrollin tavolinë ishte kapur off roje. Ai arriti të tij, revole, por pastaj ai e pa që Lambie e armë në shpinë, ndjeva mua, dhe qeshi.
  
  
  "Jo, por, Z. Carter. Ku e keni gjetur atë, Toger?"
  
  
  Ai mund të ketë kaloi anët, por kjo duket më shumë gjasa për mua se ai kishte qenë Jerome e spiun të gjithë së bashku.
  
  
  "Ndaluar në një pikë kontrolli. Tregoni kolonel ne jemi këtu.
  
  
  Por e malit të zi nuk do të na lejoni të ende. "Mitzi lënë këtu me Carter. Ku është ajo?'
  
  
  Lambie Aryan shrugged. "Ajo nuk ishte me të. Ndoshta ajo është zhdukur."
  
  
  "Mirë, kjo nuk është e rëndësishme." Ai presion doorbell. "Kolonel, ju keni kompani."
  
  
  Kjo nuk ka të bëjë shumë kuptim për të marrë e emocionuar. "Ju kam thënë se unë ..."
  
  
  "Dy ushtarë kanë ardhur për të ofruar Z. Carter."
  
  
  Stahl e zërit është e papritur të ndritshme tani. "Kjo është e madhe. Le ih në.
  
  
  Dera nxorrën hapur. Karib Jerome ishte ulur në Cappola tavolinën e. Në frontin e tij janë grumbujt e kartëmonedhave dhe monettes. Kohëve të fundit kazino dhe hotel të të ardhurave dhe të lobojnë dyqane: i madh sindikatë dhe jr sawyer para.
  
  
  Miku i saj buzëqeshi. "A keni gjetur një mënyrë për të marrë të pasur, Jerome?"
  
  
  Ai buzëqeshi në shërimin e reumës. Vetëm vetja e buzëqeshje të ishte pak më të ftohta se e imja. "Ju duhet të pranoj se kjo është një mënyrë e mirë." Ai e shikoi në Lambie. "Toger, ku bëri vajzën që ishte duke studiuar me këtë burrë të vijnë nga?"
  
  
  E saj, blurted atë. "I vdekur. Ajo u mbyt.
  
  
  Zi sytë e ngushtuar. "Ajo noton si një delfin, Z. Carter. Nuk do të përpiqet të mashtrojë mua. Ajo është shumë e vlefshme në Miami."
  
  
  Ai dukej mbi shpatullën e tij në derë, e cila ishte ende e hapur. E malit të Zi ishte ndjekur bisedën tonë. Kur ai ishte prapa njerëzit e mi, unë nuk mund të përdorni tim luger. Që do të nënkuptonte vdekjen e Tom dhe Lambie. Ai do të pyeta për të mbyllur derën dhe kishte zgjedhur rruga më e shpejtë për të njoftuar kolonel i sigurisë vetja vëmendjen.
  
  
  E saj, tha ai defiantly për Jerome: "Ju mund të merrni një shpërblim të mirë për Mitzi të, por kam mbajtur paratë, kjo toger do të të shohim kurrë të tij mijë dollarë." Kjo ishte e mjaftueshme. Dera u përplas mbyllur. Jerome u mbështet në grumbullin e para në tabelë. Kur ai ngriti përsëri, ai ishte duke kërkuar haptas, gati direkt në tim luger.
  
  
  "Të marrë atë që ju duhet," Lambie dhe Ushtarake, tha të saj si ih pistoleta lëvizur larg nga unë, sa për të Jerome e papritur. Vetja fytyrën e forcuar. "Tradhëti, Z. Carter? Ryshfet ushtarët! Ata do të jenë të gjykatës-martialed sa më shpejt që është e gjatë. .. '
  
  
  Ai ishte i shpejtë. Unë dyshuar ajo. Por ende jo të shpejtë të mjaftueshme. Ai ishte në tavolinë, dhe dora e tij u zhvendos shpejt të tij në këllëf. Ai ishte një pak më të shpejtë, nxorrën e luger rreth tij krahu i djathtë në të majtë të tij, hodhi stilet në dorën e tij, dhe e hodhi. Në stilet e mbështetën vetja dorën në këllëf dhe vetja e dështuar.
  
  
  Unë e pranoj se ai nuk ishte një frikacak. Ajo ishte një rrezik i madh për të. Por në qoftë se ai mund të bëjë më të qëlluar, apo nëse ai do të mund të xhiruar veten, ajo do të alarmit e niggas jashtë dhe shanset do të jetë e humbur. Ai në heshtje sel. Ai e mori atë me një Luger dhe urdhëroi uem për të dalë kundër murit. E tij të vogël, e zezë, sytë ishin plot me urrejtje, por ai bëri si emus u tha.
  
  
  Lambie vendosur armën në krye të një pirg të bankës shënime dhe i dha kolonel një të plotë të kërkuar. Ai u tërhoq nga stilet e mia, mi revolver, dhe për të gjetur një rezervë të një në një nga xhepat e të gjithë vendin.
  
  
  "Tani ulen në divan kështu që ne mund të flasim. Ku është Tara jr sawyer? Unë i tregova.
  
  
  Jerome madje nuk injoroj. Ai u ul qetë në divan dhe e kaloi këmbët e tij. Ai më bëni tij cik e sipërme sarkazëm dhe i dha një kundër-rrotullim. "Ku është Mitzi Gardner?"
  
  
  Unë nuk kanë kohë apo prirje për të luajtur Q & A. sigurisht, ai e mbajti Tara në hotel. Por unë nuk mund të llogarisin në Jerome e tërësishëm të ushtrisë duke fjetur, dhe unë nuk dua të rrezikojë që të kërkoni në gjithë hotelin. Ai u largua në frontin e kolonel dhe u përplas fuçi të luger në vetja e tij. Kjo ishte një e shëmtuar e para. Vetja e saj nuk duan të vrasin e saj; ai ishte i vetmi person që mund të kontrollojë të ushtrisë në atë kohë dhe ai ende e nevojshme nen. Por së pari, unë kam qenë i shqetësuar në lidhje Tara e sigurisë. Ai e tha këtë për Jerome, dhe shtoi, " unë nuk do të zhgenjeheni disfiguring fytyrën tuaj nëse unë kam për të."
  
  
  Ai ishte një burrë i pashëm. Ai e dinte se, dhe ai ishte i kotë. "Në rregull," tha ai. "Ju nuk mund të lira e saj gjithsesi. Miss jr sawyer është në hall e saj në apartament në katin e sipërm. Ka gjashtëqind e mi ushtarë mes më të ulët dhe e sipërme kate."
  
  
  
  
  
  
  
  Kreu 7
  
  
  
  
  
  
  
  Ndërsa Lambie mbajtur kolonel në gunpoint, Ushtarake dhe I hodhi jashtë Jerome e xhaketë dhe në këmishë dhe e grisi këmishën e tij në shirita të lidhej me vete. Ne le uem të ulen në divan.
  
  
  "Të qëndrojë këtu për të mbajtur një sy në të," ai më urdhëroi të saj. Tregoi uem si dera e kontrolleve të punuar. "Prisni deri Lamby dhe unë të marrë në derë. Ju të hapur atë për të Rivnenskaya vetëm të mjaftueshme për të le të kalojë, dhe pastaj të mbyllë atë përsëri.
  
  
  Lambie vënë armët e mia të kthehen përsëri, dhe ne kemi filluar të ecin. E malit të Zi ishte engrossed në një roman me detektivë, dhe nuk e shikojmë deri kishte shoved nën hunda e tij si një uem luger. Kur pashë atë që ai kishte lexuar, unë kam për të nënqesh. "Nuk e lexoni, bëni atë; ajo është shtuar një çast para Lambie goditur vetja e tij të vështirë në kafkë me prapanicë e tij pushkë. Ai mbështjellë jashtë karrige dhe mbi dysheme. Nëse ai është i vdekur ose nuk më së shumti varet nga trashësia e egos kafkës. Kemi zvarritur vetja për një kazino e arkave dhe e lidhën në një karrige. Kemi ecur shpejt për të ashensorëve. Gjysmë të rrugës poshtë në holl, ashensor dera papritur hapet. Ushtari doli nga barka, pa na, dhe u përpoq për të zhyten përsëri në. Stilet ra e saj dhe për një moment gjetur vetja në ego mollë e Adamit. Lambie zvarritur vetja pas marrjes tavolinë. Çelësat për Tara dhoma nuk ishin aty, kështu që ne kemi nevojë për të marrë në heshtje sa të jetë e mundur.
  
  
  Ne u kthyem përsëri në ashensor, dhe ai e kap dy machetes që kishte rënë nga ushtar rrip pas goditjes vetja. Tani ne vetëm kishte 599 kundërshtarët.
  
  
  Në krye, ne vrapoi te dera e Tara e apartamentit. Bllokohet u thye me një stilet, dhe ne ishim brenda para se dikush tjetër u shfaq në sallë.
  
  
  Dhoma ishte suffocating. Me ajer i ishte fikur. Tara jr sawyer shtrirë në krevat, krahët dhe këmbët i përhapur. Ajo ishte veshur me një palë brekë dhe një sytjena. E saj kyçet e duarve dhe këmbëve janë të lidhur në krevat me një perde, kështu që ajo mezi mund të lëvizin. Afër nuk kanë një gag në gojën e saj, por që ndoshta nuk do të kishte qenë e nevojshme. Tingujt izolimin e jr sawyer Grand LaClare ishte e shkëlqyer. Në të shumtën, mund të dëgjohet në dhomën tjetër.
  
  
  Ajo më pa dhe Lambie. Fytyra e saj ishte contorted me dëshpërim, dhe ai mendoi se ishte duke shkuar për të bërtasin. Ey vënë dorën mbi gojën e saj. "Jerome njerëzit janë këtu. Të jenë të qetë.'
  
  
  Sytë e saj darted me Lambie. Ajo mendova se ishte kapur, shumë. Ajo ishte Ay, i cili e shpjegoi se ai ishte në anën tonë. E saj sy të bukur blu tani janë të mëdha dhe të errëta . Frika në sytë e saj tani ishte zëvendësuar nga zemërimi. Ai hoqi dorën e tij rreth saj rta dhe e puthi atë. Pastaj, ai u lirua atë për të zgjidh e saj lidhëse këpucësh. "Ata vranë vetja ime?"
  
  
  E saj e dinte se ajo ishte mistletoe duke iu referuar Fleming. Unë i tregova. "Jo në të gjitha. Ne kemi qenë në gjendje për të mbuluar atë. Ai është i plagosur, por ai nuk është i sigurt në male me Nuhun."
  
  
  'Kush është?'
  
  
  Natyrisht, ajo nuk kishte dëgjuar kurrë për këtë të vjetër të zezë magjistar dhe vetja e fisit. "Ju do të më quajnë gënjeshtar nëse ju thashë edhe më shumë për në nëntor, por në qoftë se ne të merrni nga qyteti të gjallë, unë do të të prezantoj me të. Dhe madje edhe atëherë, ju nuk do të besojnë atë."
  
  
  Ajo ishte shpejt të liruar nga një lidhëse këpucësh që të zvogëlojë dhimbjen. Duart dhe këmbët ishin të bardhë dhe e fryrë nga çrregullim të qarkullimit të gjakut. Hej, është lënduar, dhe ai pa se ajo do të jetë një kohë para se ajo të mund të ecin përsëri. Megjithatë, unë nuk mund të rrezikut të mbante sl. Në qoftë se dikush u përpoq që të na ndaloj në rrugë, unë do të dëshpërimisht nevojë për duart e mia, dhe ndoshta Lambie shumë.
  
  
  Ai dabbed Tara është kyçet e duarve dhe këmbëve me ujë të ftohtë rreth vaskë. Pastaj ajo mori nga një cipë e hollë pambuku fustan rreth tualet. Ajo dukej më mirë si ajo ishte, por e saj brekë dhe gjysmë-transparente sytjena thjesht nuk janë ideale për të udhëtuar gjatë kohës së luftës.
  
  
  Ajo mori Tara çmuar minuta për të qëndruar në këmbët e saj. Ne kemi bërë një dhomë-me-dhoma kontrolloni këtë. Lambie kishte dërguar atë poshtë sallës, për të parë se të dalja ishte e qartë.
  
  
  Një çast më vonë, ai poked kokën e tij në fund të ditës dhe të nxitur për ne. Ne u zhvillua në ashensor sa më shpejtë Tara është kusht do të lejojë. Sapo kam shtypur butonin, unë e pashë atë si një derë të hapur në korridor.
  
  
  Kemi arritur në katin e parë dhe ashensor derën ngadalë hapi. Unë pashë një ushtar përmes plas. Madje edhe më keq, Kolonel Karib Jerome ishte atje me një armë vuri në ne.
  
  
  Ai ducked pas metalike dera dhe në të njëjtën kohë presion bodrum button. Gawk kërcente jashtë metalike muret e ashensorit. Kjo ishte një mrekulli që askush nuk na rrethon është i lënduar. Dera e mbyllur dhe ne na hyri brenda. Ajo ndjehet si orë kishin kaluar. Nëse nuk kishte asnjë makinë në garazh, ose dalje ishte e bllokuar, David Hawke mund të ketë shkruar një off përmes agjentët e tij. Tom jr sawyer do të kishte humbur vajzën e tij, Nuhu do të kishte humbur një mallkim të mirë asistent.
  
  
  Unë u pyesin se ku e tjera asistent Tony Zotëronte ishte. Ndoshta të vdekurit. Nëse Jerome kishte bindur Vetja vetja për të le të shkojë për një shumë të rënda, ai mund të ketë pritur një plumb. E Kolonel do të keni asnjë arsye për të mbajtur fjalën e tij. Ishte e qartë se ishte një gabim për të lënë të varfër teveqel këtu vetëm me të tillë një karakter.
  
  
  Ashensor goditi ajrore neutrale në bodrum. Ne ishim në garazh. Kishte shumë makina që i përkasin të ftuarit dhe të lartë të stafit të paguar, por unë nuk do të presim për të gjetur çelësat në ta dhe unë mezi kishte kohë për të kontrolluar ih çdo gjë. Një kamion ushtarak ishte i parkuar në dalje. Ndoshta ishte gati në rast të emergjencave, dhe ai ka punuar shpejt. Përveç se ajo dukej një milje larg.
  
  
  Ai vuri në dukje saj. "Të drejtuar në makinën e tij," thashë unë. "Të marrin vetja, ndërsa unë të mbuluar strehen e saj."
  
  
  Ata vrapuan. Të paktën Lambie ishte duke ecur aq shpejt sa që ai mund të, ashtu si ai ishte duke zvarritur një pengues Tara nga krahu. Ashensor dyert hapur. Kur ata hapën për të dy inç, ai qëlloi përmes gap, pas Jerome e plumbit. Kam dëgjuar e saj të bërtas dhe shpresonte që ajo ishte kolonel. Ai e mbajti të shtënat si dera e hapur edhe më shumë dhe më shumë britmat janë dëgjuar. Më në fund, dikush doli me idenë e shkëlqyer të dërguar ashensor back up. Ai e mbajti të shtënat derisa dera u mbyll plotësisht. Tani ne kishim një avantazh të lehtë. Ai vrapoi në kamion dhe u hodh në vazhdim të Tara, i cili shpejt filloi motor dhe pastaj u vendosën në vendin e ardhshëm të shoferit. Të lumtur një të tillë. Në qoftë se ajo kishte qenë Mitzi Gardner, ne do të kishim qenë duke debatuar në lidhje me të cilët do të përzënë, dhe nuk ka pasur kohë për këtë të drejtë tani.
  
  
  Unë shkova pas saj të dytë në veshje dhe u kthye në dalje të luftoj. Vetja nuk ishte barricaded. Si mimmo kaluar nga hyrja kryesore e hotelit dhe hodha shikimin në derë, ajo e pa Jerome dhe disa nga njerëzit e tij duke dalë jashtë. Ata kanë ndaluar në shkallët për të xhiruar në shba, por ata ishin shumë të shpejtë. E shtëna doli të ulëta-shtrirë.
  
  
  Unë zigzagged atë për të minimizuar ndonjë më tej shanset për të qenë të goditur nga microphones dhe folësit, dhe dëgjuar Lambie qitjes nga prapa. E saj uem britma e tij për të tërhequr veten. Ai nuk më kishte dëgjuar. Ose ndoshta ai ishte shumë i ngazëllyer për të reaguar.
  
  
  Ajo ishte shumë vonë atëherë. Kam dëgjuar e saj të bërtas një kohë të shkurtër, dhe në rearview pasqyrë pashë Lambie bien nga rreth makinave. ai vetëm vë ende në mes të rrugës. E para vetja këmishën u ngjyhet në gjak. Trupi i tij u drodh si plumbat e goditën. Jerome marrë tij hakmarrje në uem tani që ne ishim shumë larg për të kapur.
  
  
  Ai përqendruar në lëvizëse, duke u përpjekur të injorojnë tij lodhje. Jo më shumë plumba whistled prapa nesh. Jerome dhe ushtarët e tij u zhvillua në makinat e parkuara në hyrje të hotelit. Ne ishim shumë larg nga shtëpia dhe të sigurt.
  
  
  Në bulevard, unë swerved ajo dhe u largua në gaz pedale. Kamioni ishte më i përshtatshëm për kryerjen e ngarkesa të rënda se sa për të rritur shpejtësinë. Kemi pasur disa herë, por ajo nuk ishte e mjaftueshme për të shmangur kolonel e tyre.
  
  
  Ne ishim jashtë qytetit, dhe u drejtuan për Tony Fitoi hotel. Diçka kishte të zgjidhet shpejt. Unë nuk mund të shmangur Jerome në bregun e rrugës. Kam pasur dy mundësi. E para është për të fshehur në kamion në një derdhur mbi vjetër han. Tjetri ishte një e keqe e rrugëve dredha-dredha përmes maleve.
  
  
  Kjo ka ndodhur për mua se kolonel ndoshta e dinte në lidhje me han të ekzistencës, dhe që Noeu përdorur atë. Uem nuk do të ketë edhe për të luftuar. Ndërtesë të tërë, qe bërë prej druri. Ai mund të ketë djegur ne.
  
  
  Pra, ai zgjodhi të malit të rrugës. Tonë të rënda kamion mund të trajtojë potholes dhe gunga ndoshta më mirë se sa të lehta makina prapa nesh, dhe ata nuk mund të shkoni më shpejt se ne në këtë rrugë.
  
  
  Deri në kohën që kemi arritur të bëj, ata nuk e kisha vënë re nesh. Sergej kaloi atë dhe u kthye në timon. Ne tani janë të padukshme për xhungël për mjedisin e dy Xhipa kalon mimmo ne në rrugën kryesore. E madhe. Ai ndaloi, mori nga spotlights rreth mbajtës, dhe eci mbi të ngarkim të të akuzuarve për të kontrolluar se çfarë kishim me ne. Apo ndoshta Lambie rënë armë. Tim të municioneve të furnizimit të ishte duke i ulët.
  
  
  Unë nuk mund të gjeni armë në mes të mbështjellje e litar, e lopatë, dhe tre arka. Ajo ishte gati për të kandiduar kur Sergej Lanterns rënë një tekst në një kuti në të gjithë vendin: "Dynamite". Ai tërhoqi kutinë përpara. Disa shufra të kishte rënë në sy, por shumica e tyre ende janë të mbështjellë mjeshtërisht në sawdust.
  
  
  Nëse Kolonel Jerome gjen se kemi të majtë të rrugës kryesore, ai padyshim do të kthehet rreth. Por ne ishim të gatshëm për ta pranuar atë. Ne kope rreth 100 metra në xhungël. E saj popped rreth kamion të prerë dhe u kthye me vrap për kryqëzimin, duke u përgatitur së bashku rrugën. Unë e bëri atë me kohë Jerome e Xhipa erdhi në pamje. Ata e detyruan të shpejtë, kërceu nga këndi, dhe e saj dodged ihm dritat. Ata dalloi një kamion në distancë dhe hipi mbi qerre dhe shkoi drejt saj, duke bërtitur në të triumfojë. Si i pari Jeep afrohej, fitil i ndezur atë. Ai e flak drurin e dinamit në backseat dhe ducked aq sa ai mund të në gjeth.
  
  
  Shpërthimi ka ndodhur menjëherë dhe më hodhi përsëri mbi rrugë. Por im gjendje fizike të ishte shumë më mirë se që e jeep e udhëtarëve. Unë isha ende duke mbajtur frymën time, kur unë kam dëgjuar Tara zërin e thirrjes në dukje për mua. Ai u ngrit më herët se ai do të pëlqente dhe motioned për Ay për të qëndruar larg, duke kërkuar në krater të thellë që kishin formuar në rrugë. Prapa meje, një të dytë Jeep tërhequr deri në fund. Vajza dhe unë u kthye me vrap në kamion. Ne ishim tashmë të makinës me shpejtësi të plotë, kur Xhipi screeched për një ndalesë në krater të kraterit. Në rearview pasqyrë, ajo pa Jerome është e gjatë figura e përkulur mbi një pjesë e madhe pothole në rrugë. Plumbat whizzed kaluara ne, por ne ishim tashmë shumë larg për ta që të na lëndoj.
  
  
  Tara nuk e kuptonte se çfarë kishte ndodhur. Ai shpjegoi atë që ai do të gjendet në pjesën e pasme të kamionit, u mbështet në të për të të japë një puthje të shpejtë, pastaj e ktheu vëmendjen përsëri në rrugë.
  
  
  "Ne jemi të sigurt tani për tani," burri i saj tha. "Ata nuk mund të përzënë nëpër këtë gropë, përndryshe ato do të keni për të prerë pemët. Dhe që merr kohë. Të marrë të gatshme për një det të përafërt udhëtim ."
  
  
  Në errësirë, unë pothuajse u përplas me një pemë ndërsa unë kthyer qoshe, e cila kujtoi se unë e nevojshme Sergej. Rreziku i të qenit i zbuluar ishte më pak e rëndësishme tani se rreziku i drejtimin në një pemë. Një shikim tim të parë më thanë se natën ishte tashmë në finalizim e sipër. Nga koha që të arrijmë më të vështirë vende, ajo do të jetë pothuajse e dritës. Këtë e bëri atë një shumë më e lehtë për të bërë këtë.
  
  
  Por tani për tani ajo ishte ende errët, dhe e shenjtë dritat shndriste nëpër të trasha gjeth. Tara kishte për të mbajtur në derën jamb për një ditë për të shmangur goditur kokën e saj në çati. Ajo eci disa milje, pastaj qeshi me hidhërim.
  
  
  "Nick", tha ajo. "Unë nuk mendoj se jam personi i duhur për këtë. Ai ishte i tronditur për të ardhur këtu dhe për të përmbushur Fleming. Ajo ishte aq romantike ." Qesh e saj dukej i zhgënjyer. "Tani unë e di kjo është në fakt Della Rrugë."
  
  
  E saj, chuckled. "Është Përrallë Botë zhgënjyese?"
  
  
  Pra, ajo ishte e frikësuar, duke folur për të mbajtur veten në kontroll. Ne u ngjit lartë dhe të lartë, dhe kjo do të jetë edhe më e vështirë nga tani e tutje. E saj, mendova se ishte një e mirë justifikim për të le të shkojnë e në imagjinatë. Më në fund, ankthi është një stimulues, dhe seksi është një e madhe të tranquilizer. Ai u ndal dhe u kthye kyç në ndezjen. Ajo ishte shumë e qetë. Ai doli jashtë, ecte nëpër makina, hapi derën për Tara është anë, dhe nxorrën jashtë saj. Unë zvarritur atë mbi të makinave kështu që unë mund të kontrollonin zonën me fenerët për çdo dragons ose porcupines që mund të prishin argëtim. Goja e saj ishte aq i uritur si e imja. Hej, ajo ishte po aq e vështirë siç ishte për mua. Ajo mori një kohë të gjatë para se ne në fund të luajtur tillë një kamion lojë krejtësisht të rraskapitur dhe të kënaqur. Unë buzëqesha në e saj. 'A keni ndjenja më e mirë?' Ajo tundi kokën, u përkul përsëri në atë karrige, dhe mbylli sytë e saj.
  
  
  Nga koha që kemi arritur në shkëmb fytyrë, ajo ishte tashmë e dritës. Unë i thashë Tara e saj për të mbajtur sytë të mbyllur për një kohë, dhe pa dyshim, ajo menjëherë e hapi ih të duken me interes. Kur ajo shikoi nga dritarja dhe panë vetëm humnerë, ajo u kthye e i zbehtë. Ajo qëndroi drejt, heqjen e saj mjekër.
  
  
  Si kemi kaluar nga të rrezikshme pjesë e humnera, kam menduar për të Fleming. Në pikën ku rruga erdhi në një fund të vdekur, ne nxorëm dhe vazhdoi të ecte. Tani ajo ishte zbuluar nga diçka që unë nuk e kishte vënë re më parë. Gjurmët të çonte në një luginë të pjerrët; përtej buzë, në anën tjetër, janë shpella ku e fisit më parë teprica e popullsisë kishte thumbuar. Në këtë moment, askush nuk duket të ketë jetuar atje. Të trashë druri portat e kalasë ishin të mbyllura. Ai përgjuar me prapanicë të tij të armëve. Pak minuta më vonë, ajo dëgjuar një rrapëllimë e zinxhirëve dhe transferimit të drunjta dadot. Atëherë porta nxorrën të hapur dhe të një njeriu në një këmishë të bardhë bënë shenjë shokëve të na brenda. Tara dukej sikur ajo do të shihet një fantazmë.
  
  
  Noeu përshëndeti vajza affectionately, tha se Fleming ishte ndjenjë më të mirë, pastaj kaloi në Detin Barents Zonë është lajm i keq departamentit.
  
  
  "Të linjës sonë ishte prerë natën e fundit. Ne nuk kemi dëgjuar asgjë nga brenda ferret me ta pasi të keni lënë. Mund të më thoni çfarë është situata në Portin e Spanjës?
  
  
  Ai dyshohet se e vjetër të hotel në periferi të qytetit, ishte më shumë se thjesht një vend për të qëndruar për tribesmen i cili donte për të vizituar qytetin. Ajo është dashur të jetë në qendër të Detit Barents territorin për mesazhet që kanë ardhur nëpër qytete dhe ishin transmetuar duke përdorur xhungël daulle. Nëse nuk do të kishte më shumë raporte, ajo do të thoshte se Jerome kishte bastisi Goiania.
  
  
  Ai ishte shumë i lodhur. Orë të gjata tensioni filloi të grumbulluar. Këtë e madhe kalaja ishte i pathyeshëm. Mbretërit, piratët, dhe rebelëve kanë gjithmonë u përpoq më kot për të kundërshtuar mure të larta në kohët e lashta. Por kësaj here vetëm për mbrojtjen im ishte Luger dhe një grusht me plumba, Mitzy Gardner është dainty pak të ngecë, dhe disa arka e dinamit. Pak kundër moderne të pajisur ushtrinë. E saj, u përkul kundër një të trashë guri rënkojnë dhe të informuar Toni e fitores. Unë i thashë uem çfarë unë kam qenë duke shkuar për të bërë me dinamit.
  
  
  "Unë duhet të ketë lulëzim deri në atë shkëmb të drejtë larg," kam pranuar.
  
  
  "Por unë nuk mendoj se atëherë dhe tani ajo është shumë larg. Por unë jam vetëm duke u kthyer këtë rrugë në një minefield. Unë nuk pres Jerome për të ardhur këtu në xhipa. Ego është në për një surprizë. Unë kam nevojë për derëtarë.
  
  
  Noeu mbledhur ekipin dhe futur atë të vajzave.
  
  
  
  
  
  
  
  Kreu 8
  
  
  
  
  
  
  
  Njerëzit largohen me dinamit rreth kamion. Ata ishin duke marrë ngjyrë vjollcë të hapur kutinë e prej këtu për në fortesë, duke lënë një të plotë kuti për pajisje, minierat, së bashku rrugën. Para se të nisej në kamion, ai u hoq nga distributori rotor në mënyrë që askush tjetër nuk mund të fillojë kamion. Ai u kthye nga rruga në një minefield, duke e bërë të sigurtë që detonators ishin ngritur në mënyrë që një person mund të aktivizonte çdo pagesë në mënyrë të pavarur nga të tjerët. Si ai ka punuar, ai mund të dëgjoj daulle ne kala; ata nuk ishin mesazhe, por ceremoniale dashuri. E saj mendoj se ishte që Noeu ishte duke u përpjekur për të ngritur moralin e një numri të vogël.
  
  
  Nga koha kur ai mbaroi, ai ishte ndjenjë krejtësisht të rraskapitur dhe të uritur. Ai mezi e bëra atë për në kala. Me të vërtetë, nuk ishte një ritual. Shenjtë zogjtë ishin të vrarë dhe të zier në ujë të vluar. Lakuriq tribesmen me spears vallëzonin rreth kazan. Ata kishin shkëlqyer duke përfunduar ushtarake armët për të luftuar me bazookas dhe submachine armë.
  
  
  Noeu u kujdesur për të që para se të kishte një shans për të ngrënë diçka. Unë nuk ishte edhe gjysmë i fjetur akoma. Kur Noeu hyri në këtë të vetme të transmetimit të saj, ishte shtrirë në një dhomë të errët, të ftohtë; në hije të vijë në ditën e tij mund të shihni që dielli tashmë kishte arritur në mesditë pozicion. Unë kam vënë një njeri në roje nga gjurmët. Nga ky vend, ju duhet të jetë në gjendje për të dëgjuar automjeteve afrohet nga larg. Tani ai ishte duke qëndruar në frontin e Nëntor, dhe ai ishte i gëzuar.
  
  
  
  
  "Ushtria iu afrua kamion," tha.
  
  
  E saj menjëherë u zgjua. - "Sa më shumë që është e ih?'
  
  
  "Ai nuk mund të llogarisë." Noeu u foli juaji.
  
  
  "Ai thotë:"shumë, shumë."
  
  
  Ai u çua dhe vrapoi drejt portës. Deri tani, ata duhet të kenë ndjekur gjurmët, dhe të marrë saj në hotel për të bërë të sigurt se ata nuk do të gjejnë ndonjë dinamit. Lufta valle ishte e gjatë, dhe njerëzit që kishin shkuar për të shpellat e tyre ishin duke ikur për në kala.
  
  
  Ai kaloi derën e Fleming e dhomës së ndali për një moment. Ai ishte në këmbë për një ditë në mes të dy vajzave. Nuk ka pasur të shëmtuar të kuqe të vija në e tij të lidhur me fasho krah, nuk gri vija e tij, çokollatë, kafe fytyrë. Unë nuk kam kohë për të banuar në të, por Fleming të shpejtë shërim më kanë befasuar. Unë e hodhi rreth kokës sime si I mbajtur në këmbë. Ai u zhvillua përmes portës dhe poshtë në rrugë. Në qoftë se ata ishin të shpejtë, ajo mund të kandidojë në to e tij, por ai kishte për të qenë të sigurt.
  
  
  Kur kam arritur të kalojë, unë ende nuk mund të shohin asgjë. Ai ishte në pastrimin tani, dhe përmes majën e pemëve ai mund të shohim kamionin në fund të luginë, rreth gjysmë milje më poshtë. Grupi i rreth tridhjetë njerëz duke qëndruar krah për krah, nuk kishte ndërmend të ngjitur lart. Unë pyes veten pse. Pastaj dëgjova një zë pas meje. Ajo ishte Mitzi. Afër kishte reumatizma.
  
  
  "Ka një tjetër sulm nga ana tjetër, Nick. Anije ne gjirin. Shumë anije.'
  
  
  Kjo shpjegohet pse grupi është ende duke pritur në katin e poshtëm. Ajo ishte një veprim të përbashkët, një pincer lëvizje që do të fillojnë në të njëjtën kohë në dy fronte. Ee vënë krahun e tij rreth shpatullën e saj. "Ju mund të shpërthente minierat?"
  
  
  "Kjo ka qenë gjithmonë synimi im në jetë. Çfarë duhet të bëj?'
  
  
  Ai tregoi hej ndezjen, i dorëzoi asaj hej lehta, dhe i tregova se çfarë të bëjë. "Rruga në mes të këtyre dy pikave ishte trap-bllokuar." Ai vuri në dukje dy pika. "Ndezjen për të drejtën e ndez më të ulët të ngarkuar tre minuta pas ndezjes të siguresave. Kur grupi i parë arrin të kthehet, e e ee-së duhet të jetë i ndezur. Unë shpresoj se do të jetë e mjaftueshme, edhe pse disa ushtarë mund të jetë budalla në kohë. Merrni kohën tuaj. Por stop ih."
  
  
  "Me kënaqësi.'Ajo e puthi mua dhe unë kam përshtypjen se ajo ishte puthur mua lamtumirë. "Paç fat me të flotës."
  
  
  E saj, chuckled. "Kjo nuk do të punojë. Të Besimit Noeu."
  
  
  Unë e siguroi atë më mirë se unë e ndjeva. Ne nuk kanë pajisje për të përballuar një rrethimi në të dyja anët për kohë të gjatë. Unë kam qenë dashur për të bërë atë që unë mund të, brenda kufijve të aftësive të mia, por diçka më tha se ajo do të marrë një mrekulli për të mbijetuar sot e kësaj dite.
  
  
  Ndryshime të mëdha kanë ndodhur në kala gjatë tim mungesë. Fisi ishte i zënë. Shkalle qëndroi në një të ngurta çati që ka shërbyer gjithashtu si një mur mbrojtës, dhe kafkë-mesme gurë janë sjellë në kova që janë kaluar nëpër dorë-për-dorë si një transportues rrip.
  
  
  Kaq të çuditshme të mjaftueshme, ajo ishte një uplifting sytë. E ritmike valëzim për të gjithë ata të zi duart si kanë kaluar materiale si e jetesës në një dorë ia dha besimin që të këtyre njerëzve, të cilët ndoshta kurrë nuk do të kishte luftuar një të vërtetë të luftës në jetën e tyre.
  
  
  Noeu mbajtur deri paraqitjet, por dukej më pak i sigurt se ego e njerëzve. Ai ishte duke folur për Fleming në një qoshe të qetë nga porta. Fleming u përkul mbi një stol dhe duket të jetë duke u përpjekur për të bindur Tony diçka. Lizzie erdhi mbi të për të ndjekur bisedën.
  
  
  "Në rregull, Noeu, unë dua të besoj se Jerome është duke luajtur një lojë të dyfishtë. Por unë nuk mund të le ju dhe njerëzit tuaj të rrezikojnë jetën tuaj me çështjen time. Nëse Jerome është aq i fortë, atëherë unë duhet t'i binden, ashtu si edhe unë nuk e Përgjithshme të saj Hammond. Unë do të dorëzohemi dhe të internua në Shtetet e Bashkuara. Jerome është një gjendje njeriu, dhe ky ishull ka, pas të gjitha, të mbijetuar diktaturës ushtarake para. Ndoshta unë mund të jap edhe em disa këshilla. E saj duan që ju të jepni të ishte mesazhi im.
  
  
  Dërgimi Jerome një mesazh që bota ishte si nënshkrimin tuaj vdekjes urdhër. Edhe nëse Kolonel kishte lënë Tony Fitoi dhe Vetja fis të vetëm, ajo nuk do të ketë zotëruar tokën e të gjallëve për një moment. E saj, mendova se ishte keq të mjaftueshme për të përmbushur të mposhtur. Ai e urrente atë. Por kjo ishte edhe më e vështirë të imagjinohet se çfarë do të kishte ndodhur me mua në qoftë se Jerome të kishte qenë si ofenduar ashtu si unë mendoja. Patriarkun përgjigjen e priste. Ajo hynë në një lodhshme tirade.
  
  
  Fleming, unë i respektoj tuaj idealizëm, por ajo verbon ju. Kur Përgjithshme Hammond mori shpëtoj prej jush, njerëzit ende besonte se ai do të largohej nga ishulli për banorët e Ishullit. Ai mund të përballojë për të përzënë ju. Karib Jerome nuk mund të jetë kaq bujare. Ai është aq i njohur sa ai është ambicioz. Për aq kohë sa ju jeni të gjallë, ju jeni një kërcënim për të. Dhe kjo nuk është vetëm jetën tuaj që është në rrezik. Nëse Jerome ia arrin, ai do të kthehet këtë mal në një raketë bazë. Ai do të dëbojë na çojnë larg, dhe për të sjellë armiqtë tanë këtu. Ai nuk mund të mbetet në pushtet pa Rusisë mbështetje. Ky mal ka qenë tonë të shenjtë në shtëpi për shekuj me radhë. Këta njerëz më mirë do të vdes se sa të të braktisin këtë mal."
  
  
  Njeriu i vjetër foli mirë. Ai ishte i bindur nga Fleming, i cili tregoi se ai nuk ishte i ndjeshëm ndaj argumente të arsyeshme. "Unë pranoj që ju të jeni të drejtë, Noeu. E tij është duke jetuar në një botë ëndërr për shumë kohë. Shpresoj se ndonjëherë merr një joshëse e ajrit. Nëse keni nevojë për atë, unë mund të hedhin gurë me një dorë."
  
  
  Ai preku Tony Fitojë në krahun e një gjest i respektit, atëherë limped me këmbën e tij të mira për parapet.
  
  
  Noeu nxitur për mua. Unë u ngjit në çati dhe dukej mbi battlements e laguna e hyrjes. Afrohet automjeteve për të hedhur poshtë raportet e medieve për mua në lidhje me mënyrën se si Britanik evakuuar Dunkirk gjatë shpërthimit të Luftës së dytë Botërore. Çdo anije peshkimi, çdo kënaqësi artizanale, me pak fjalë, gjithçka që mund të gjenden në Portin e Spanjës, u afrohet ne.
  
  
  Ëndrrat e saj ishin të Amerikës silur anije dhe për të mbuluar deri marrjen e mostrave të ajrit me të shpejtë luftëtarë. Por ajo ishte e bukur dhe ëndërroj.
  
  
  E para anije lundruan njëra pas tjetrës në shpejtësi maksimale në & nb në drejtimin tonë. Anijet që lundrojnë mbi ta do të mbijetojë. Ato para do të përballet me një surprizë. Ata shpejt u afrua, me sa duket të pavëmendshëm ndaj nënujore digave se së shpejti do të ndalet ih nga lëviz. Tony reputacion për të fituar do të trembë njerëzit larg nga kjo vogël port, kështu që ata nuk dinë asgjë për të përmbytura digave.
  
  
  Ai shikonte si dy jahte bëri krah për krah së bashku. Edhe pa dylbi, ajo mund të shihni bazookas dhe mitraloza se njerëzit që mbahen në kuvertë. Ata i goditi pendën në të njëjtën kohë si tingull prej metali plasaritje. Harqet e edukuar, lëvore u drodh, dhe tronditje hurled njerëzit nga kuvertë në det. Dhe për të festuar anija në det, kalova në të njëjtën kohë, nuk ishte pop e parë pagesë që Mitzi kishte shpërthyer.
  
  
  Pas dy të ardhur keq jahte ishin dy tugboats që nuk mund frenave. Ata u përplas në mur guri dhe e varën në një kënd. Rreth njerëzve që ra overboard, disa mbyteshin nën peshën e çizme dhe pajisje të tjera, të tjerët arritur për të kapur në të digave. Tjetër anije arritur të ndalojë në mes të laguna. Por tre anije të ngarkuar me ushtarë të armatosur deri në dhëmbë hit i vërtetë, pa marrë ndonjë dëme të dukshme. Ata gjetën një pengesë e papritur me shkopinj. Ata janë të shtrirë në kulmin e përmbytjes pengesë në shkallët kryesore për në kala.
  
  
  Njerëzit rreth varkë e parë filloi për të kaluar digave të shkallëve. E treta anije të mbështetur deri pak dhe qëlloi një broadside e mbuluar në hekurudhë.
  
  
  Unë nuk njoftim Noeut vijnë të ngjitet shkallëve, por unë e bëri njoftimin e tij duke qëndruar pranë meje. Ai kishte një bambu periscope me një shtesë pasqyrë që e lejoi atë të duken të sinqertë mbi parmakë. Ai e ngriti dorën e tij, i gatshëm për të sinjalizuar. Brown shifra qëndronte përgjatë hekurudhës, duke mbajtur secili nga një shkëmb.
  
  
  Tingujt e ushtarëve çizme u bë shumë e audible mbi shtëna të skafeve. Pastaj kam dëgjuar një ankohem në anën tjetër të murit, dhe unë e dija se ushtarët tani janë hapur më poshtë nesh. Noeu uli dorën e tij. Nuk ishte një lëvizje e papritur e murit.
  
  
  Njerëzit kanë harruar plumbat whizzing mbi kokat e tyre, u përkul mbi tetë-këmbë-trasha mur, i hodhën gurë, dhe mori mbuluar përsëri. Tri rreth tyre u shemb nga plagët e tyre. Të tjerët i mori ih dhe mori ih vende.
  
  
  E mbulojë zjarri u ndal papritmas. Kam ndjekur të saj përgjatë battlements në fund të shkallëve. Një ushtar e pa rënien e saj, një reaksion zinxhir të organeve të rrokulliset në drejtim të detit.
  
  
  Tony njerëzit fitoi përsëri, ata sollën gurë dhe përgatitur për një të përsërisë suksesin.
  
  
  E mbulojë zjarri ka rifilluar, dhe vdekjeprurëse të çojë whistled mbi battlements përsëri, punching vrima në erë-rrahur moan.
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitulli 9
  
  
  
  
  
  
  
  Një të dytë shpërthim tronditi xhungël. Kështu Mitzi kishte në dritë e dytë në krye të parë. Ajo nuk duhet Noeut tani. Ajo ende nuk mund të godasin anije nga Luger, dhe plumbat rreth ih artileri nuk dëmtimin e murit shumë akoma. E vjetër gjigant të kontrolluara shkallëve të mirë. E saj, vrapoi në rrugë. Mitzi u ul në tokë me një të tretë bashkohen në dorën e saj dhe dukej i shqetësuar. "Ata janë duke u zgjuar," ajo më tha mua. "Herë të parë kam pasur shtatë, dhe e dyta dis kishte katër, të gjithë së bashku. Por ata tani shkojnë njëra pas tjetrës. Në një distancë prej tetë metra. Kjo është një turp, një e tërë shtëpinë e ruajtjes për një person.
  
  
  "Jo, ata nuk janë të vlefshme," unë pranova. 'Kjo nuk ka rëndësi. Ajo do të jetë e shkatërruar nga ih në mënyrë individuale ."
  
  
  Ushtarët shkuan përpara. Ata nuk duan të luftojnë, por ata e bënë, të nxitura nga mallkimi i oficerëve pas tyre. Ata nuk shoh përpara, por për anën dhe për tokë në formën e trap kurthe.
  
  
  Unë u zhvillua nëpër undergrowth në një vend të përshtatshëm për mua. Një spikatur copë shkëmb, që mbulon rrugën nga poshtë. Nëse ai do të mund të shkoj atje më parë se të ushtarëve, ai mund të punojë në mënyrë konstruktive me tij Luger . Zëri i saj kishte marrë vetëm aty kur personi i parë ishte brenda mundësive. Ai ishte i shkurtër, i lidhur, dhe shumë e errët. Vetja e fytyrës i ishte bërë qull në djersë. Ai ndaloi për të kapur frymën e tij, pastaj ngadalë të eci mbrapsht, duke mbajtur sytë në shteg. Ai mori synojnë luger, pastaj ndryshoi mendjen e tij dhe holstered vetja përsëri. Kishte një mënyrë më të mirë. Pas të gjitha, ai nuk e dinte se unë isha atje.
  
  
  Im furnizim e municioneve la shumë për të dëshiruar, gjithsesi, dhe unë nuk mund të llogarisë në atë vetëm ende. Ajo ishte unsheathed nga një stilet në të drejtën e saj parakrah. Si ushtar kaluar nën mua, ai leapt në atë nga prapa. Ajo u godit nga një ego goditje. Ajo ndjehet si një pak marrjen e mostrave të ajrit që e kishte lënë në mushkëritë e tij ishte duke u çelur prej tij. Kjo nuk është e mi porosi për të vrarë një të pavetëdijshme kundërshtarin. Por këtë herë unë nuk kanë pasur zgjedhje. Tani ai nuk mund të përballojë luksin të marrë të burgosurit. Me keqardhje, ai përfundoi punën e tij, zvarritur vetja e saj nën një shkurre, mori Vetja e pushkë dhe bandolier, dhe bëri përsëri të tij të fshehur vend. Nëse ai vazhdoi si kjo, ai mund të ketë shkatërruar mjaft disa prej tyre, si dhe të akumuluar një stok të armëve. Të përshtatshëm dhe të arsyeshëm!
  
  
  Një tjetër poked hunda e tij rreth qoshe. Ai ndaloi, një vështrim i papritur në sytë e tij, si ai pa bloodstains në terren në frontin e tij. Ai ngriti kokën edhe më shumë, u kthye dhe pa mua. Ai mbarti një submachine armë strapped të tij në stomak, dhe nxorrën promisingly në drejtimin tim.Ai shpejt u tërhoq me pistoletë nga këllëf dhe gjuajtur një plumb në uem kokën para se të mund të tërhiqnin këmbëzën. Ajo ishte heshtje e falenderoi Hawk për trajnim në shpejtësi dhe gatishmërinë, që të gjithë të mirë SËPATË agjentët duhet të bëni në një bazë të rregullt dhe të cilat ajo zakonisht despises sepse ata kanë një zakon që gjithmonë prerja e poshtë meje, e relakson. Por ndonjëherë një pjesë të një të dytë e më shumë shpejtësi do të thotë dallimin mes jetës dhe vdekjes. Qëndrojnë të përulur, Nick, mendova.
  
  
  Por kjo nuk është ende e bukur e bërë.
  
  
  Për fat të keq, njeriu rrokullisur nga gjurmë deri më tani ai nuk ishte më në vend të verbër. Por unë nuk mund të japin deri në këtë makinë.
  
  
  Me luger në të djathtë të saj, ai u hodh poshtë, u zhvillua për të vdekurin, dhe filloi të punojë më shpejt, kurrë nuk të marrë sytë e tij jashtë shtegut. Ajo ishte e ngarkuar me municion si një paketë mushkën. Ari dell!
  
  
  Vetja e mbështjellë saj poshtë në anën e rrugës në shkurre, mblodhi armët e tij, dhe u kthye me vrap në vendin e tij. Askush nuk ka ardhur rreth qoshe ende. E çuditshme. Unë kam qenë i zënë për një kohë. Ata duhet të keni dëgjuar Luger.
  
  
  Unë kam pritur një tjetër dhjetë minuta për të, por askush nuk tregoi, dhe unë fillova të ndjehen si unë ishte duke humbur kohën time. Ai u kthye në Mitzi tij me pre. Nga këtu, ai mund të shihte kamionët dhe xhipa më poshtë. Ushtarët i mblodhën rreth njeriun me radio dore marrëse-dhënëse. Ata ishin ndoshta duke pritur për të ri urdhra nga dikush më të lartë deri. Mitzi vlerësoi tonë të armëve të reja. E saj, chuckled.
  
  
  "Ata nuk do të ndalojë çdo gjë Jerome mund të hedhin në ne, por së paku ne e kemi pak atu. Se pak ushtrisë poshtë nuk do të dinë se ne jemi të armatosur
  
  
  Ai vuri në grupin më poshtë. "Ata janë duke ndryshuar planet e tyre. Rruga është shumë e rrezikshme, dhe unë nuk mendoj se ata do të bëjnë një tjetër frontale sulm. Por mbani një sy në ih dhe të paralajmërojnë mua, nëse unë jam gabim."
  
  
  Ajo thau buzët e saj. "Të lënë pushkë këtu, do ju?" Ndoshta unë mund të bëni diçka të dobishme me të."
  
  
  Unë e lanë pushkën dhe disa të municionit. Sapo u largua, ai dëgjoi një të ri të shëndoshë - një thunderous minave në zonat bregdetare rrugës. Ndoshta është koha që të fryjë deri e dinamit përsëri.
  
  
  Ai përfunduar ngarkimit kur makinat e reja u ndal në fund të rrugës. Ushtarët doli jashtë dhe pashë një njeri me një radio dore marrëse-dhënëse. Ai nuk kishte asnjë ide se këta ushtarë do të qasjes në grupe. Në vend se duke pritur për ta për të shpërndarë, Stahl shpërthyer parë pagesë.
  
  
  Ajo shpërtheu nën një xhip dhe gjithashtu shkatërruar dy kamionë. Kur zhurmën e shpërthimeve u, një hov automatike e zjarrit është gjuajtur në makina prapa saj. Makina që ishin ende të paprekur spostuar në të kundërt dhe me kujdes lëvizur prapa. Ajo dukej sikur ajo do të jetë i qetë për një kohë, kështu që ai vendosi të kthehej për në kala. Çatia ishte e zhurmshme. Të gjithë u fshehën si bazookas dhe afatgjatë pushkë të vazhdueshme të zjarrit në fyerje. Noeu nxitur mua për të parë përmes egos periscope. Unë pashë të madh të grupeve të ushtarëve të shkuar nëpërmjet përmbytjes pengesë për të shkallëve. Disa prej tyre tashmë i kishte mbushur shkallët dhe ishin ngjitje e tyre. Noeu dukej e zymtë.
  
  
  Të gjithë trafikun e të lëvizte më shpejt se unë do të të pëlqente. Nëse mbuluar të kishte zgjatur më shumë, ata do të kanë goditur njerëzit e tyre, por ne nuk mund të arrijnë deri në zjarr të ndaluar. Unë kam përgjuar në të paguar telefon dhe i tha Noeut për të më lejoni të dinë se kur ata ishin lart.
  
  
  Megjithatë, kjo nuk ishte e nevojshme. Pas pak sekondash, të mbulojë zjarri u ndal papritmas. Kjo ishte një shenjë e mirë për mua. E saj thembra erdhi deri te provoje si të saj, u largua në mes të dy prongs. Ai pothuajse të goditur ushtar në fytyrë me një submachine armë, por ai dodged si ushtari mori hapin e fundit. Një e shtënë në "shitje makine" hodhi vetja në njeri pas saj. Që të dy ata ranë mbi buzë. Ai vazhdoi të qitjes deri në shkallët më të madh në të vërtetë, ishin pastruar. E fundit e burrave u kthye me vrap në anijet e tyre dhe morën mbuluar nga zhytja në ujë.
  
  
  Nuk kishte më shumë të shtënat. E flotës lëvizur në të deri në mbarim të digave dhe të ankorohet ku Mitzi dhe unë u përqafimit njëri-tjetrin në deti. Ajo dukej moshat më parë.
  
  
  Ai u kthye për të Noeut. Unë u ula mbrapa dhe e ndezi një rreth të gjatë, e hollë dhe e shijshme cigare bërë sidomos për mua në Stamboll. "Kjo është vepra e parë," thashë unë. "Ne ndoshta mund të merrni pak pushim."
  
  
  "Kjo mund të jetë e vërtetë për ju, Nick. Unë jam shumë mirënjohës për ju për gjithçka që ju keni bërë. Por rrethimit nuk është thyer akoma, vetëm e vonuar dhe jo për kohë të gjatë. Jerome e ushtrisë së do të kthehen. Unë e di që njerëzit e mi mendoj se ata kanë fituar, dhe kjo është arsyeja pse ata presin yahoo. Nëse unë nuk i japin atyre një festë, ata do të mendojnë se unë jam duke harruar të falënderoj të perëndive për fitoren, dhe ata janë të frikësuar scarecrows nuk do favor na e asnjë më shumë. Atëherë ata do të humbin vullnetin për të luftuar."
  
  
  Noeu la mua për të organizuar një festë me të shenjta zjarr, bateri, dhe ceremoniale vallëzimi. Ai e ndau kohën e tij ndërmjet shikuar festën dhe shikimin e hms. Disa anijeve u moored në breg. Ai ishte me të vërtetë i befasuar që ushtarët e mbetur të afërt me anije dhe nuk përpiqen të arrijnë në kala nëpërmjet plazh. Radio dore marrëse-kismat do të jetë i nxehtë nga urdhrat dhe kundër-raporteve.
  
  
  Ai ishte duke qëndruar në kërkim nga në ujë, kur ai ndjeu një dorë në krahun e tij. Ajo ishte një e ngrohtë duart kapur në gishtat e mi. Unë shikova përreth. Një vajzë u përkul mbi mua. Ajo ishte e zhveshur nga bel poshtë, dhe lëkura e saj glowed nga ceremoniale valle. Gjinjtë e saj të fryrë. fytyrën time. Im frymë filloi të ngjall. Dhe kjo nuk është e gjitha.
  
  
  Unë duhet të ketë mbajtur një sy në e saj tani që të gjithë të zënë piknik. Por ata të mallkuar bateri nuk ka punuar për mua as. Gjithashtu, nuk ka asnjë aktivitet të dukshme në anije. Unë e ndiqte deri poshtë në shkallët. Ne kemi gjetur një tjetër tjera të butë flowerbed rreth lë në një qoshe të qetë nga porta.
  
  
  Atëherë ajo ishte e gjitha mbi të. Tingujt e bateri ishte muffled. Ajo ishte pak si duke u lutur, dhe ai ndjeu çuditërisht të qetë. Ai i kishte ndihmuar vajzë e lart, dhe kemi ecur prapa, dorë për dore. Unë e lashë atë për të shkuar mbrapa në parapet dhe të kërkoni në mure.
  
  
  Automjeteve ka shkuar nga deti!!! Një anije ishte ende në laguna, përgatitja për jetë e fundit për të lënë natyrore liman. Çfarë dreqin ndodhi? Unë shkova në katin e poshtëm të informojë Tony Marshall, që sapo kishin folur për Fleming dhe Tara. Unë u thashë atyre lajmeve.
  
  
  "Tani ne mund të merrni Fleming dhe vajzave nga këtu," I tha. "Ndoshta ne mund të lëvizin për në një tjetër ishull dhe për të dërguar një mesazh të Shteteve të Bashkuara të amerikës. Pastaj ata mund të vini të na deri me aeroplan. Në këtë mënyrë, të paktën Fleming do të qëndrojë i gjallë për të provoni përsëri. Dhe unë mund të vij sërish më vonë për të eliminuar kolonel."
  
  
  Por Fleming nuk dua të dëgjoj për këtë. Asnjë aeroplan. Pa eliminimin e Jerome. Ai dha dhe sourly tha em atë ishte e vetja, një çështje personale. Ai vetëm e kishte për të zgjidhur atë me Nëntor, ndërsa ajo ishte duke kërkuar në përmbyt anijet.
  
  
  Noeu zgjodhi disa njerëz për të ndihmuar mua. "Më notonin," tha ai. Unë nuk kanë nevojë për notarët, vetëm derëtarë. Unë shfrytëzova rastin për të pyetur se si Mitzi ishte duke bërë.
  
  
  Ajo ishte ende ku ee e kishte lënë atë, por nuk ka pasur Xhipa nën të. Vetëm kamioni ishte ende aty. Ajo më tha se e kishin lënë, të gjitha në të njëjtën kohë; ndoshta në të njëjtën kohë si anije lundruan. Unë i thashë që kjo të saj, dhe ajo shikoi në mua skeptically.
  
  
  "Ju nuk mendoj se Jerome do të heqë dorë, të bëni ju? Çfarë do të bëjë ajo?
  
  
  Unë nuk them Noeut dhe Fleming çfarë unë me të vërtetë mendoja për Della Rrugë. Por ai mund të kenë biseduar për Mitzi. "Unë do të vini re se ai iu lut Kastro për ndihmë. Unë parashikoj që ne mund të presim sulmuesit, gunboats, dhe çdo gjë tjetër që Rusia mund të dërgojë në kokën tonë përmes Kubë. Unë shpresoj se ne nuk do të jetë këtu më." I tregova atij për anijet që u përmbyt në pendën, dhe kam për qëllim të këshillojë Noeut për të dërguar vetja fisit jashtë në xhungël për një kohë të gjatë pasi kemi lënë. Gjithë zonën e hotel, dhe shkelin mund të jetë shumë e nxehtë.
  
  
  Ajo shikoi në mua pityingly. "Të pashpresë lokalitet të Rusisë. Good luck me këtë."
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitulli 10
  
  
  
  
  
  
  
  E headwind ishte mjaft e fortë për të shkundur sipërfaqen e ujit, por ajo mezi ngadalësuar tonë shpejtësi. E tërheqje nuk ishte projektuar për shpejtësi, por që të dy anëtar të maune që mbante të prodhuar në të gjithë brendshme të rretheve të Portit të Spanjës, dhe, edhe pse ne ishim me vela me shpejtësi të lartë, unë kisha ndjenjën se ishim të zvarriten.
  
  
  Me ndihmën e popullit, Tony fitoi atë çliruar këtë anije, e cila ishte e angazhuar në drejtimin e toka gjatë sulmet e armikut, dhe pastaj një riparim të vogël ajo erdhi në dispozicion.
  
  
  Noe dërgoi njerëzit e tij për fushën në anën tjetër të maleve, ku ata u përhapën në të shmangur bie në duart e Jerome e ushtarëve. Ajo mund të ketë bërë Tony Obsal e kuptojnë se kalaja nuk ishte më i sigurt, dhe ai kishte një kohë të vështirë marrjen e Vetja për të ardhur me ne. Ai do të kishte preferuar që të qëndrojë me argatët e tij, por unë vuri në dukje atë që ai shërbeu argatët e tij më të mirë, duke ardhur me ne dhe të na ndihmojnë. Përveç kësaj, tani që ai ishte i njohur që e kishte marrë Fleming e tij nën krah, ai ishte padyshim i detyruar të paguajë çmimin. Fleming, tepër, fort këmbënguli që ai të na shoqërojë, dhe më në fund ai me keqardhje u dorëzua.
  
  
  Tani ne do të shkojmë në laguna në kapur tërheqje varkë. Në shpejtësi që kishim para, madje më të afërt të ishullit, udhëtimi u kthye pjesërisht në një udhëtim natën. Megjithatë, në të shndritshme rrezet e diellit, ne tani janë të lehtë pre nëse armiku i avionëve u shfaq para ne la laguna. Pastaj ajo na kërkoi që të përpiqen për të notuar nën mbulesën e bregdetit dhe ikin pa u vënë re, dhe pastaj të kalojnë në det të hapur, në një vend ku nuk kemi qenë të pritshme.
  
  
  Kudo ne lundruam, e sandbanks ishin të cekët, por të paktën unë nuk shoh ndonjë përmbytje mbrojtjet nën nivelin e detit. Në qoftë se ne u zbuluan? . Atëherë ne do të kemi shumë pak shpresë.
  
  
  Kam ndjekur kurbë të lagunës. Plazhi është i madh me xhungël deri në buzë të ujit. E shist argjilor shkoi nën ujë në një nënujore canyon. E saj të mbajtur sa më shumë të jetë e mundur të lëpijnë në breg. E saj, duke shpresuar se me tërheqje në të errët gjeth nuk do të jetë i dukshëm në distancë. Por kjo është një shpresë e kotë.
  
  
  Ne pothuajse ishin aty kur kemi dëgjuar aeroplan që po afrohet. Ajo fluturoi ngadalë dhe të ulët, nuk duket të njoftimit ne deri sa ajo ishte e hapur mbi ne, dhe fluturoi për të bërë të shpejtë të të kthehet. Avioni nuk do të mbajnë një bombë e ngarkesës, por disi ajo do të jetë e armatosur, përndryshe ajo nuk do të shqetësojë të fluturuar përsëri.
  
  
  Pak workhorse ne do të vjedhur e kishte të mira të manovrimit dhe ishte e shpejtë për ta kthyer. Noeu shoved Fleming në kabinë pas meje, atëherë shtyrë Tara jashtë, sprawled në kuvertë.
  
  
  E shpejtë të qytetit, e plumbave që na mbetet për pas kalimit të ujit. Ai ndryshoi kursin, dhe plumbat e humbur të tyre të synuar. Kur aeroplani ardhur, për herë të dytë ishte dëgjuar nga bubullima e tona mitraloz. Një shikim i shpejtë aft më tregoi se Mitzi ishte ende një vajzë e mirë. Arma ishte në Afër duarve, dhe ajo gjithashtu goditur objektivin. Gazi tank në një nga krahët shpërtheu, dhe aeroplani u rrëzua në det. Mitzi ulur saj submachine armë dhe më dha një fitore shenjë.
  
  
  E saj ende nuk guxoi të gëzohen. Avioni me siguri kishte radio kontakt me bazën. Tani që është zhdukur, dhe tjetri për pilotët duket se kanë marrë të aksioneve. Por ajo mund të marrë disa kohë, dhe ne as nuk do të presë për ih.
  
  
  Në gojën e laguna, e thellë ishte aq e cekët se sandbanks janë qartë të dukshme me sy të lirë. Por tërheqje të kishte një dritë të projekt, dhe kemi kaluar pa vështirësi. U ktheva e saj jashtë kep dhe nga deti. Dhe ih e pa atë në një herë: dy qarte prows të shpejtë të patrullës anije presje në feta nëpërmjet ujit. E hollë greyhounds ishin duke vrapuar ndaj nesh, me shpejtësi të plotë, sa më shpejt që ata panë se si ne. Dhe ata e panë se si ne e drejtë larg. Tonë katër-cilindër Dodge nuk do të jetë në gjendje për të përballuar të fuqishme ih motorët në motor dhoma.
  
  
  Të gjithë ne mund të bënim ishte të fitonte kohë. Ndoshta ne duhet të kthehemi për të diskutueshme të mbrojtjes së kalasë? Unë pyeta veten nëse ne mund të trajtojë atë. E saj maneuvered tërheqje dhe e pyeti. "A ka dikush këtu e dinë se si të veprojnë në një varkë?"
  
  
  Vajzat mund të bëni atë. Sigurisht, ata vetëm lundruar në jahte, por funksionimin e tërheqje nuk ishte shumë e ndryshme.
  
  
  "Zëvendësuar mua. Ne të kthehemi në kala. Ne do të duhet të presin deri të errët para se të provoni përsëri."
  
  
  Tara rënë në Fleming e mimmo dhe mori timon. Ajo tha në një tensionuar ton. "Ata janë shumë të shpejtë, Nick. Ne nuk do të merrni larg prej tyre.
  
  
  "Kam pritë do të punojnë. Besimi Xhaxhai Nick.
  
  
  Unë nuk kam kohë për të shpjeguar. Ai vrapoi në quarterdeck, mori një submachine armë dhe municion, dhe u hodh overboard. Ai waded në breg dhe u zhyt në xhungël. E tërheqje rattled clumsily në një vijë të drejtë në drejtim të fort. E patrullës anije u kthye dhe ngriti makinën e tyre me armë. Vetëm pas tërheqje, nuk ishin burimet e ujit.
  
  
  Por ata ishin shumë të nxituar. Ata vazhduan të notuar krah për krah. Në këtë mënyrë ata kurrë nuk mund të kalojnë nëpër një të ngushta rrugëkalim i vendosur.
  
  
  Kjo nuk do të punojnë as. Së pari të drejtuar toka në një shoal. Të shpejtë të anijes e ngriti, duke hedhur shumica e ekuipazhit overboard. Rreth xhungël strehim, ai ishte gjuajtur mbi të nga njerëzit ende në anije.
  
  
  Por e dytë të patrullës anije gjithashtu ka përjetuar të njëjtin fat. Por kjo ishte jashtë të arrijnë tim mitraloz. Për fat të keq, kjo nuk ka punuar dhe ai e ndryshoi pozitën e tij. Ata nuk mund të shihni mua, dhe ata nuk e dinë saktësisht se ku isha unë, por dy mitralozë ishin të gjilpërave të gjata breshëri në drejtim të pemëve që shtrihen ndërmjet tyre. Ai po priste të saj pas një trashë hyni derisa ata janë të lodhur ose i mbaruan municionet. Në çdo rast, nuk ishte kohë në të ardhur. Ata kishin më shumë problem sesa submachine armë në breg, e cila ende nuk mund të goditur ih. E thunderous ih të motorit u rrit në një mprehtë screech si ata u përpoqën të tërheqë larg nga sandbank. E ashpër tronditi gjerësisht. Të gjithë, por helmsman kërceu overboard për të shmangur pikë e mprehtë. Anija ishte duke ecur inç nga afër, por ishte në lëvizje. Dhe pas një minutë e gjysmë të punës erdhi off. Ekuipazhi u hodh në bord dhe u kthye në Portin e Spanjës. E saj, eci drejt & nb dhe shikoi nëpër ujë nga laguna të shkëmbinjve. Tonë tërheqje ardhur në mënyrë të sigurtë, dhe të gjithë ishte vetëm ngjitja e shkallëve. Unë mendova se e kishte përgatitur një surprizë e këndshme për ta. Nëse një patrullë të tërhequra nga një anije nga sandbank aq të lehtë, ne mund të merrni një tjetër jashtë. Ne do të kemi marr nen dhe lundroi shpejt poshtë Grand Laclair. Disa nga njerëzit që na rrethojnë, do të kishte qenë në gjendje për të vënë tyre ekuipazhit uniforma. Nëse dikush në bregun e kishte parë ne, ata do të kishin marrë na Jerome e njerëzve. Dhe duke marrë varkë nga uji nuk duhet të ketë shkaktuar ndonjë problem. e saj, e saj ishte në plan të kthehen në kala, të marr e saj të njerëzve, dhe për të dërguar një tërheqje këtu. Nëse ai do të kishte mjaftueshëm forcë për tërheqje maune, ai lehtë mund të largohen nga patrullës varkë.
  
  
  Unë befas ndjeva shumë mirë. Deri sa unë të dëgjuar zërin e saj. Dhe tingullin e çizme creaking deri në kodër pas meje. Kishte të paktën katër persona. Ata kanë biseduar me njëri-tjetrin. Ku dreqin e bëri që ata të vijnë nga? Ndoshta ih ishte joshur këtu nga të shtënat. Ajo ishte koha për mua për të gjetur një vend më të sigurt.
  
  
  Ai mendoi për një moment i një varkë kishte parë në kuvertë aft e patrullës varkë. Por ajo nuk duket si zgjidhja më e mirë për të dalë në ujë të hapur. Nëse ata e panë mua, unë do të jenë të vdekur. Ai mund të përpiqen për të notuar në kala nën mbulesën e overhanging gjeth.
  
  
  Por me gjithë gjakun në B & nb, ai mund të jetë i sigurt që të kompanisë. Barracudas apo peshkaqenë. Më e mira që mund të bëja ishte të përpiqet për të mbajtur deri me ushtarët në zonë që ata kishin kërkuar tashmë.
  
  
  Ai shkoi në tokë dhe të poked me kujdes kokën e tij mbi shkurre. E tretë-të, të patrullës anije ishte e lidhur jashtë në plazh, dhe Vetja e dinghy ishte shtrirë në një shtrirje të rërës në fund të kodrës. Kjo anije mund të bartin një pjesë të vogël të njerëzve. E pra, kjo nuk ishte e shumë të, përndryshe unë do të kishte të dëgjojmë më shumë zëra.
  
  
  Tani çfarë? Unë nuk do të duan të presin për ushtarët për të dalë në tim fushën e vizionit. Ajo është një gjahtar nga natyra. Mua nuk më pëlqen duke pritur për disa vështirësi që do të vijnë për mua. Unë nuk jam duke kërkuar për të. Sulmues njeriu gjithmonë ka përparësi. Përveç kësaj, kam pasur një argument shtesë. Dikush ajo i plotëson këtu mund të jenë vetëm një armik. Dhe secili tingull i dëgjuan mund të jetë e shëndoshë e një rreth tyre. Ata do të duhet të presim për të zjarrit derisa ata janë të sigurt ata nuk do na vrasin vetëm nëpër njerëzit e tyre, dhe unë mund të sulmojnë atë sa më shpejt që kam parë apo dëgjuar ndonjë gjë.
  
  
  Mban submachine armë në mënyrë që ajo nuk do të merrni kapur në të mëdha gjethe dhe bimë kacavjerrëse, ai filloi ngadalë për të ecur përpara në terren. Tridhjetë metra më tutje, unë pashë diçka ngjyrë kafe në lëvizje. Njeriu përkul të zvarriten nën hardhi, vëmendja e tij u përqendrua në diçka përpara, prapa tij për mua. Me një të shpejtë të lëvizjes, ai papritmas u zhduk në gjeth, dhe vetja e saj e humbur sytë e tij.
  
  
  E kam përcjellë atë. Nëse vetja e saj mund të vrasin e saj, ajo do të lënë një vrimë në iht. Dhe se vrima do të jetë mjaft e madhe për miss Nick Carter.
  
  
  Nëse unë do të shtënë e tij, ai do të ketë qenë i joshur larg nga të tjerët, por ai mund të kishte kthye në çdo moment, parë mua, dhe më është dhënë e plotë e shtënë. Ai nuk ishte në kuadër të habitshme në distancë e stilet.
  
  
  Ai mori submachine armë në dorën e tij të majtë, tronditi stilet e tij në të djathtën e tij, dhe filloi të vjedhës deri në atë. Zëri i saj ishte tre metra prapa tij. Pastaj ai u kthye. Ai shikoi në mua në befasi dhe ngriti submachine armë. Një thikë ra e saj. Ajo u zhyt në uem e fytit para se të mund të tërhiqnin këmbëzën. Ajo u shemb pa shumë zhurmë. Unë shkova mbi të tij për stilet.
  
  
  Pastaj kokën time shpërtheu.
  
  
  Kur erdha në shqisat e mia, mi kokat nuk ka të bëjë shumë kuptim për njëzet mundi grupe, secili duke luajtur një këngë tjetër rreth tyre. Ai shikoi lart në majën e pemëve dhe pashë tre të shëmtuar, fytyra të lumtura mbi ushtrinë e njëtrajtshme. Duart e mia ishin të lidhur nën mua. Një nga tre ishte një rreshter, e dy të tjerë u privates. E rreshter tucked tim stilet në rrip, dhe ushtarët e çuan tim submachine armën dhe e mia Luger. E rreshter më pa hapur sytë e mi, dhe provoje doli dhe nisi të më mes të brinjëve të tij boot.
  
  
  "Për Belmont," ai grumbled, dhe nisi të më rrihte përsëri. Kështu Belmont e fytit kishte qenë operuar. Fytin tim do të jetë pranë tij. Me duart e saj pas saj përsëri, nuk kishte asgjë që unë mund të bëjë kundër kësaj force madhore. Ai rubbed në duart e tij së bashku, të kënaqur me çmimin e tij. "Get up, Z. Mijë dollarë," tha ai. "Dhe ju do të merrni një promovim, shumë."
  
  
  Unë nuk do të lëvizin. Kështu kanë vlerësuar më shumë të gjallë se i vdekur. Në qoftë se ata ishin akoma do të kthehet më në mënyrë të sigurtë, ajo dukej e arsyeshme që ata duhet të bëjnë të gjitha punët, shumë. E rreshter u këput gishtat e tij. Ushtarët tërhequr më për këmbët e mia. Odin rreth tyre presion luger kundër supin tim thikë dhe filloi të shtyjë. Ka pasur dy opsione. Ose përndryshe ai do të kishte thyer shpatullën e tij teh. Unë u zhvendos në.
  
  
  Ata më shtyu për të hequr nga ku anija ishte në breg. E rreshter barked në pjesën tjetër të njerëzve të tij për të ndaluar në kërkim. Ata të kapur mua.
  
  
  Dy zëra, duke u përgjigjur, dhe pas një kohe, ushtarët përcjellës ih u shfaq nëpër xhungël. Ata ishin të gjithë shumë të kënaqur me veten e tyre.
  
  
  E rreshter urdhëroi të sapoardhurit për të bartur të vdekurit e koleg, dhe ne jemi në rrugën tonë. Trupi transportuesit janë në frontin e mua, e dy të tjerë pranë meje, dhe rreshter në pjesën e pasme. Ai nuk e kujdesit të vërtetë në lidhje me të ardhmen e tij. Unë ndoshta ka pasur një takim me një lagështirë bodrum dhe një sadist interrogator, dhe pastaj një takim me një qafore.
  
  
  Edhe nëse Hawk vesh për fatin tim, nuk kishte asgjë që ai mund të bëjë. Në pozitën e tij, Uem e gjetën të vështirë që të pranoj se një agjent Amerikan ishte i përfshirë në çështjet e brendshme të Madh Laclair.
  
  
  Kur ne ishim në gjysmë të rrugës për në plazh, goditja me një plumb ranë nga rreth xhungël. Një britmë prapa ne na bëri të gjithë të kthehet. E rreshter ndalur. Ai ishte duke shkuar për në vjeshtë. Para vetja uniforme xhaketë e kthyer të kuqe. Ushtarët pounced në të si në qoftë se duke u përpjekur për të kapur vetja e tij. Eluding tij, ata e morën pushkët e tyre të trasha undergrowth rreth nesh. Një tjetër pushkë e shtënë. Ushtari tim të majtë, duke mbajtur pjesën e pasme të kokës sime, mori një headbutt dhe ra për tokë. Në të drejtën time panik, përkul dhe u zhvillua.
  
  
  Ai nisi të saj në terren. Ai ra në shtrat ende. Të tjera dy ushtarë të ngritur duart e tyre të lartë. Mitzi u ngjit nga undergrowth, duke treguar një revolver në to. Ajo e qëlloi një para ai i mori të ngushtë të mjaftueshme për të shtrydh e saj dore. E mbetur ushtar i ngriti duart e tij edhe më të larta.
  
  
  Ajo glared në mua. "Ju nuk jeni duke u sentimentale, jeni ju, Carter? Ne nuk kemi kohë për të burgosurit." Ajo tërhoqi asaj dore të lirë dhe i nxorrën armët e vogla kthyer në ushtar, i cili deri tani kishte shkuar të zbehtë.
  
  
  "Të ndaluar", thash unë. "Unë dua të të marrë ih gjallë. Mbani tim vetja në gunpoint dhe të shohim nëse ju mund të zgjidh kyçet e mia me një dorë.
  
  
  U ktheva dhe ajo filloi të zgjidh litar rreth kyçet e mia. Fërkoni spazma nga gishtat e mi, unë iu drejtua ushtarëve me një litar dhe motioned që unë nuk do ta ngulfasë ih me të. Ata e kishin kuptuar atë që kam menduar.
  
  
  Ushtari që do të qenë rrëzuan poshtë u hodh në këmbët e tij si në qoftë se Nessus kishte një ton të çojë në shpatullat e tij, dhe të dy ushtarët më ndiqnin në breg, Mitzi për të mbuluar. E hollë e anijes ishte akoma e mbërthyer në shallows. Ne waded në ujë dhe ai e udhëhoqi dy ushtarë të headland. Ai u tha atyre se si për të shtyrë varkën, pastaj e mori Mitzi të ashpër dhe e ndihmoi të ngrihej në kuvertë.
  
  
  Ajo shkoi në taksi dhe filloi motor. "E kam dëgjuar të motorit, të fillojë dhe shkoi në hark. Nuk ishte një ngjirur mutter. Atëherë ajo u ndal. Një tjetër g? n? rale, dhe pastaj asgjë në të gjitha. Im diagnoza ishte: mosfunksionim. Dhe ai mund të të falënderoj veten e tij për atë.
  
  
  "Të ndaluar atë," Mitzi bërtiti në e saj.
  
  
  Ai u hodh në bord për t'u siguruar që unë të ishte i drejtë, dhe gjurmuar poshtë vrima e majtë nga të shtënat e mia. Ai kishte të drejtë. Ajo goditi të karburantit linjë, kur nga puna në ekip. Për t'i bërë gjërat edhe më keq, tank ishte e zbrazët në fund. Ne kemi nevojë për një rënie të benzinës.
  
  
  E saj, ndjehet e pafuqishme. Tonë të karburantit, energjisë tonë. Fuqinë tonë, sonë, të patrullës anije, ne duhet të largohen nga ishulli. Absolutisht që jo në të gjitha.
  
  
  Mitzi bërtiti gjithë kabinës. "Nick, ushtarë. Ata janë duke ikur! '
  
  
  E saj shtënë shkova jashtë në ajër, dhe ata ndaluan. Me ra supet. Ata ishin ndoshta në pritje të një plumb në pjesën e prapme tani. Ai u hodh në bord dhe waded gjatë me ta. Nuk ka asnjë pikë në duke e mbajtur ih, por e saj të hotelit, dhe bartja e municioneve më. Ih motioned e saj për bankën dhe që quhet Mitzi.
  
  
  Kur ajo e kapur me ne, Ay e lejon atë të mbajë një prej tyre në gunpoint, dhe tjetri ishte liruar nga e tij, këpucë dhe pantallona. Ai e lidhi në këmbët e saj pantallona së bashku, i mbushur saj pantallona me plumba, strapped saj rrip, dhe nxorrën këmbët e saj rreth qafës së tij.
  
  
  "Tani le të shkojnë e ih," ai urdhëroi vajzën. "Nuk na nevojiten më, dhe ata nuk mund të na lëndoj më. Dy më shumë ose më pak nuk do të bëjë shumë ndryshime."
  
  
  Ai motioned për ata të largohen. Ata nuk kanë nevojë për ndonjë përkrahje. Kur ata kishin shkuar, Mitzi dhe u drejtova për në kala aq shpejt sa ne mund të. Noeu ishte tiganisje peshk, dhe qielli më bënë të kuptoja se sa kohë unë do të qenë për të zhdukur atë. Dhe në kockat e mia më tha unë e nevojshme për të fjetur. Edhe pse unë kisha punë për të bërë dhe ajo ishte ende errët, ajo do të jetë një kohë para se errësira ra, dhe mendova se ishte koha për të marrë një pushim me rum, nxehtë peshk dhe fruta.
  
  
  Ai gjeti një dhomë bosh, ra guri dysheme, dhe të relaksuar. Mitzi do të raportojnë. Unë nuk kishte asnjë ide se sa e lartë se ajo ishte në Hawke lista, por nëse ne kemi bërë ndonjëherë nga ajo të gjallë, nga disa të çmendur kthesë të fatit, unë do të shkoj pas saj. Ajo e meritonte një medalje të veçantë.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitulli 11
  
  
  
  
  
  
  
  Është koha për të shkatërruar shkallë. Tani, që të shpëtojnë nga deti është e pamundur, Stahl, nuk mund të na shërbejnë.
  
  
  Shkatërrimi të tillë një thesar arkeologjik ishte një hap ai nuk dëshironi për të marrë, por ajo ishte shumë e rrezikshme hyrëse për në kala. Ne mund të dëgjojmë makina afrohet përgjatë bregdetit rrugë dhe së bashku gjurmët, por Jerome mund të ketë ide për të dërguar jashtë katonazh anije natën dhe për të dërguar njerëzit e tij deri në shkallët pa na vërejtur. Dhe kishte edhe disa prej nesh për të shikuar të gjitha frontet. Tony Pushtuar sytë e errësuar, ndërsa ai i tha Uem çfarë të bëni.
  
  
  Ai e hapi i fundit rastin e dinamit, nxori dy shkopinj, dhe shikoi e vjetër e patriarkut. "Më dhemb shumë, Noya. Në qoftë se ne të merrni nga këtu gjallë, të premtoj asaj se AX do të ndërtojë një të ri shkallë ."
  
  
  Ajo u rrit nga një mitraloz në hapin e tretë nga fundi, ka qëlluar disa vrima të vështirë të bisedimeve, ka shpallur dinamit shkopinj mbi të butë, jo-oxidized pjesë, dhe e ndezi siguresave. Ai po vraponte përsëri dhe ishte tashmë brenda mureve kur shpërthimi ka ndodhur. Një ortek i gurit natyror thundered në ujë, dhe kur të tingëllojë vdiq poshtë, shkëmb u bë një pjerrta, ndalonte shpat përsëri.
  
  
  Kështu që tani janë vetëm dy rruge majtë që do të përdoret gjatë natës. Dr. Fleming dukej mjaft e mirë, dhe unë nuk kishte asnjë dyshim që ne do të jetë në gjendje për të lëvizur vetja për një tjetër ishull Nëntor. Pjesa tjetër e grupit ishte në gjendje të bashkohen me Tony njerëzit mundi në xhungël. Unë do të shkoj në qytet, të gjeni Jerome, dhe ta vrisnin. Nëse ushtarake u prenë kokën, gjërat ndoshta do të qetësohen dhe Fleming mund të kthehet në detyrë si president.
  
  
  Unë prezantoi planin për Nuhun, dhe ai nuk e ka mendjen. Ne ramë dakord që ai do të ruajë bregdetin rrugë atë natë, dhe unë do të të shikojnë gjurmët. E saj të përgatitur nga vetja, tregoi se sa të shpërthente miniera dhe i tha të gjitha në lidhje me kohën. Pastaj ai u zhduk në një drejtim tjetër. Për aq kohë sa ne e kishte dinamit, nuk do të mund të sulmojnë ne natën.
  
  
  Tara dëshiron të ndihmojë. "Babai im më ka dërguar për t'ju ndihmuar. A mos e keni harruar atë? Dhe keni nevojë për pushim. Ju mendoni se unë nuk mund të fryni si Mitzi kur kam nevojë për të?
  
  
  Ndriçim ndeshje në dispozicion, po. Por si do që ajo të trajtojë emocionet? Por të paktën ee, kompania do të bëjë të mi të orëve më të kënaqshme. Përveç kësaj, ai nuk e kishte pritur një sulm gjatë natës. E Kolonel e trupave kishte pësuar humbje të konsiderueshme, dhe ai dyshohet se pas humbjes së patrullës varkë e vetja, Jerome do të keni nevojë për disa kohë për të lëpijnë plagët e tij.
  
  
  Unë i thashë vajzës unë do të të shikojnë parë disa orë, por ajo nuk donte të dëgjonte për këtë. Ajo mendonte se unë e nevojshme për t'u çlodhur. Pa kuptim ndonjë gjë të veçantë. Kështu që unë të shtrirë dhe le të gjumit të merrni më të mirë nga mua.
  
  
  Ajo ishte tashmë e gjerë të ditës, kur dielli në sytë e mi u zgjuan mua. U ndjeva si një njeriut përsëri, me përjashtim të përplasem në kokën time, ku ushtari e kishte goditur mua. Tara ishin ulur me shpinën e saj në trungu pemë, të zgjuar por të heshtur. Afër kishte qarqe të errëta nën sytë e saj. E saj të mbështjellë mbi saj.
  
  
  Zëri i saj është absurd i uritur. "Nick, ajo është e sëmurë, jeta ime dhemb. Ajo është marrë edhe më të keqe të kaluar disa orë ."
  
  
  Ne ishim nën një nivel të lartë archway, të rrethuar nga pemët, dhe vija e verdhë filtruar rrezet e diellit nëpër gjethe. Tara e lëkurës ishte greenish-të verdhë dhe glistened me pikëza të vogël të gjakut. Nuk ishte një gri mjegull në frontin e sytë e saj. Ajo u kap nga ee dhe u zhvillua deri në kodër të portës. Tony Marshall erdhi dhe e thirri saj. E saj, e frikësuar se ai do të vazhdojë të jetë në roje. Pas të gjitha, ai ishte i vetmi shërues ne do të pasur ndonjëherë, pa marrë parasysh se çfarë kosto.
  
  
  Ai hyri në kala pak sekonda pas meje. Tara e vendosi me kujdes në dysheme, dhe Noeu menjëherë të vendosur për të punuar. Ai e ndjeu gjëndra në qafën e saj, e kapi dore, e hapi gojën e saj dhe i shqyrtuar pëllëmbët e saj. Para se ai të rënë ih pa fshikëza e tij në majë të gishtave.
  
  
  Njeriu i vjetër kurrë nuk kishte qenë në një nxitim. Ai fluturoi në një prej përreth dhoma. Unë vrapova pas tij, por para se unë arrita në derë, ai doli përsëri me një wicker mat dhe pumpkins. Ai ka rënë në mat, shqelma dhe motioned për mua për të vënë vajzë e vogël në të. E saj, e kuptoi se duhej një shenjtor dhe nuk kishte kohë për dritë pishtarë në një nga dhoma të errëta.
  
  
  Ai hidhte atë poshtë në mat dhe hoqi fustan i saj. Papritmas Mitzi ishte gjithashtu në oborr, i pari i interesuar, por pastaj i shqetësuar kur ajo e pa vajza e pagjak buzët.
  
  
  Noeu mbajtur një gjysmë kungull në njërën dorë përreth e tij të mëdha duart. Ai u drodh me përmbajtjen, e cila dukej si një përzierje e ujit dhe të gjelbër sapun.
  
  
  """Mbrapa". Vetja e fjalëve ishin të ashpra. Kur ne i jemi bindur, ngriti Tara kokën, hapi Hej gojë, dhe e derdhi lëngshme poshtë Hej e fytit. "Manchin," tha ai ngadalë. "Një shumë e pemës helmuese. Vetëm një pickim nga fetusit ' vetja mund të shkaktojnë papritur, i dhimbshëm vdekjen. Edhe prekur trungu mund të jetë shumë e rrezikshme. Vetëm të shikojmë e të varfërit fëmijë." Papritmas, Tara shtrirë. Noeu kap e saj përsëri dhe e derdhi disa të lëngshme poshtë fytin e saj përsëri. Si ajo u shtri në dysheme, gulçues për frymë, babai i saj u kujtuan se ai tashmë e dinte në lidhje me manzinella. Ajo ishte shumë serioze, si Noeu përmendur vetëm.
  
  
  Njeriu i vjetër kishte nevojë për ndihmë. Ai tha: "Hidh disa të lëngshme në gishtat tuaj. Jo tre!
  
  
  Unë e bëri atë. Ai u kthye e saj, kështu që ne mund të shohim prapa saj. Ajo ishte gjithashtu e mbuluar me gjethe. Ajo qe laget me lëngun hej ra mbi shpinën e saj, si të trupit të saj clenched në dhimbshme spazma.
  
  
  Kam dëgjuar njeriun e vjetër me psherëtimë lehtësimi. "Unë mendoj se ne e bëmë atë vetëm në kohë," tha ai. "Ajo do të jetë në rregull."
  
  
  Pas një kohe, e convulsions ndaluar, dhe vajza porotë i palëvizshëm. Tani Noeut vënë poshtë kungull me sapun përzierje dhe kap tjera pumpkins. Ai filloi të bëjë një të trasha emulsion rreth pluhur të bardhë dhe atë që dukej si bakër. Ai u kthye vajzë e gjatë dhe e derdhi një gotë. Atëherë ai vendosi të saj nga ana e saj.
  
  
  "Tani është rradha juaj.' Ai u ngrit, unbuttoned këmishën time, dhe ajo u kthye brenda dhe jashtë. Leckë ishte edhe helmues. Ai rubbed në duart e mia me dezinfektues, në rastin më të mirë, pastaj bëri të njëjtën gjë me duart e tij dhe buzëqeshi. "Unë duhet të ju vëmë. Që jeton në xhungël është zakonisht të ndryshme, ndonjëherë armikut. Të marrë në anën tjetër të matit; tani jemi shpirtërisht në hije."
  
  
  Tara hapi sytë e saj si ne e mori atë për një të errësuar dhoma dhe e vunë atë në një shtratit portativ. Ajo ishte e ndërgjegjshme për këtë, por ende shumë të sëmurë.
  
  
  Kjo do të thotë se nuk do të ketë asnjë eksodi nëpër kala. Ne duhej për të kryer Fleming dhe Tara, por që nuk ishte e mundur. Jo në malet e pjerrta. Jo me të gjitha rreziqet që na kërcënuan. Të presin përgjithmonë. Ai e pa atë të ulur pranë bjonde, dhe papritmas e kuptoi se ai ishte më shumë i shqetësuar rreth asaj se sa ai donte ta pranoj. Më pëlqente, dhe tani ajo është më e qartë për mua se kurrë. Nëse Noeut nuk e kishte ndier e lënduar e drejtë larg, ajo do të kishte qenë e vdekur deri tani. Njeriu i vjetër e ruajtur e saj në nick e kohës, dhe për këtë ai u ngrit përsëri në nderim tim. Unë ndjeu saj në mëngjes. Unë nuk ishte duke i kushtuar vëmendje deri Nuhu e thirri. Pastaj ai eci mbi të tjerët, të cilët tashmë janë duke pasur drekë.
  
  
  Kam pasur një surprizë duke pritur për mua. Ne kishim të ftuar. Një dark-skinned të riu në një loincloth. Ai solli lajme, dhe duke gjykuar nga të duken në Tony Fitoi fytyrë, nuk ishte lajm shumë i mirë. Nuhu u tha për mua në një zë se jehonë me lodhje si Mitzi dhe Fleming u ndal dejectedly së bashku. Fisi nuk ishte i papunë atë natë. Ata dërguan nga skautët e tyre.
  
  
  Karib Jerome e ushtarëve nuk do të ulen për të vënë duart e tyre poshtë ose. Ata të ngritur një kordon përgjatë laguna buzë plazhit, ku një e treta patrullës anije ishte moored. Ne ishim të rrethuar. Me dy shtretër, unë as që kam të mendoj për të shkuar nëpërmjet kordon. I pyetur djalë në qoftë se ai mund të marrë mua jashtë, dhe reumatizma ishte i shkurtër: jo. Ai erdhi këtu para encirclement ishte e përfunduar. Tani ai nuk mund të shkojë prapa as.
  
  
  Pra, Tara nuk e kishte vënë re lëvizjet qiellore. Në qoftë se ai nuk kishte qenë në gjumë, dikush mund të ketë dëgjuar atë. Apo ndoshta ata janë shumë larg pasi të gjitha. E saj, shikoi i heshtur shifrat rreth meje, e kuptuan se sa e dobët ishim, dhe papritmas i tij nuk ishte i uritur më.
  
  
  Unë e mori atë mbi vete. Të paktën kjo është ajo që e mbajti më zënë. Pas drekës, ne u ul në heshtje. Ne e pritur.
  
  
  E kam dëgjuar për herë të parë, një ndarje të dytë para Noeut shndërruar në fytyrën më. Ajo ishte e errët, dembel hum e avionëve. Njeriu i vjetër ngadalë u ngrit dhe tha: "nëse na ftojnë të çajit," unë sugjeroj që ne të marrë strehim në katakombet. Z. Carter, do të merrni Miss jr sawyer me ju?"
  
  
  Ndërsa Mitzi një herë më tha mua, nga njeriu i vjetër është plot me surpriza. Pra, ai kishte një bodrum nën kala. Unë u pyesin se si të thellë, dhe në qoftë se ajo mund të përballojë bomba, dhe në qoftë se ne nuk ishin varrosur të gjallë. Mitzi fytyrën e paled, dhe ai e dinte se ajo ishte duke menduar të njëjtën gjë tani. Por përsëri, ne nuk kishim zgjidhje tjetër.
  
  
  Unë shkova për të marrë Tara. Unë u lirua për të parë se ajo ishte tashmë në gjendje për të vënë krahët e saj rreth qafën time. Si ai udhëhoqi saj jashtë, Noeu hapi një derë rreth një të trashë propozoj mur që ai nuk e kishte parë e saj nëpërmjet parë.
  
  
  Mitzi dhe djali ishin tashmë nga sytë. Fleming vetëm ecur nëpër vrima në paterica. E kam përcjellë atë. Noeu të mbyllura e të trasha dera pas tij, na latë në errësirë të plotë.
  
  
  Një çast më pas, ai goditi një shkëndijë me një pjesë të strall dhe e ndezi qiriun. Kemi pasur një shenjti. Noeu dorëzuar qiri për djalin, kap Fleming, dhe ecte poshtë disa hapa për të tunelit të errët hyrja e vogël flaka mbi djali koka e beckoning ne.
  
  
  Tuneli ishte mjaft e gjerë për ne që të kalojë, por lartësia la shumë për të dëshiruar. Një burrë i gjatë, do të duhet të bëj poshtë. Unë kisha për të përkulem në gjunjë, dhe Mitzi uli kokën e saj për të shmangur goditur mua.
  
  
  Ajo ishte një shëtitje të gjatë. Në çdo rast, nuk ishin të mjaftueshme gurë mbi ne për t'i bërë ballë një ndikim të rënda. Kur kemi arritur në fund, e kemi gjetur veten në vijim të një të mprehtë të kthehet në një mënyrë të drejtë dhomë të madhe.
  
  
  Ne kemi luajtur këtë lojë në dysheme, dhe Noeu e vënë nga qiri. "Për të ruajtur e ajrit," tha ai. Pak minuta kaluar. Aeroplanët mund të ketë qenë e gjatë mbi ne, por nuk ishte shpërthimi për të thyer heshtjen. Shërbimet tona. Unë nuk e pëlqen atë. Çfarë ata janë duke pritur për?
  
  
  Pastaj ai mendonte diçka tjetër. Në ynë nxitojnë për të shpëtuar të plotë titullin, ne plotësisht harruar se ne mund të kenë nevojë për një ekstra të dalë. Pas të gjitha, ajo është e mundur që një ajër të bastisje do të bllokojnë hyrje të katakombet. Nuk ishte vetëm një mjet që gjithmonë të garantuar ne një mënyrë për të dalë nga: dinamit." Dhe ne atë e kemi lënë në krye.
  
  
  Mitzi sjellë një submachine armë, dhe groped për vetja e saj në errësirë. Ai u ngjit shkallëve, u kthye në krye, dhe e shtyu të rënda propozoj derë e hapur për tre inç. Të ndritshme të ditës së shenjtë të Zotit verbuar mua, por unë kapur e saj të lëvizshme. Kam qëndruar aty ku isha, derisa sytë e mi, të përshtatura për dritën. Katër meshkuj në uniforma ruse u shfaq. Sigurt. E Kolonel dëshiron Fleming marrë gjallë, nuk është vrarë nga një bombë. Pastaj ai mund të jetë i sigurt se vetja nuk është përgjithmonë i përjashtuar.
  
  
  Ata kishin armë automatike. Pas parachuting poshtë, ata e ndarë. Dy prej tyre u larguan së bashku në një drejtim, dy të tjera. Ata u larguan nëpër dhoma dhe ishin padyshim i befasuar për të gjetur askush. Gradualisht, ata filluan të punojnë më shpejt. Askush rreth tyre ishte duke kërkuar në drejtimin tim. Ai e shtyu derën e një pak më të gjerë dhe të shtypur të ngrihet kundër Moan, i cili ishte tani në hije. Kam bërë një gabim të trashë. Nëse unë do të pritur për atë në krye, unë do të kanë qëlluar saj të lehtë. Tani unë duhet të presë këtu dhe të përpiqet të bëjë më të madhe të saj.
  
  
  Ajo mori një prej tyre një kohë të gjatë për të marrë kokën e tij përmes derës ku ai e mbajti atë. Të gjithë ato dhoma bosh bërë vetja e pakujdesshme, armën e tij vuri poshtë. Ai mori disa hapa prapa. Kur ai ishte brenda saj, I qëllonin me prapanicë të mitraloz mbi vetja e tij në tempull. Ai ra dhe nuk lëvizin. E saj përsëri për të ditës.
  
  
  Numri dy i kaluam në dhomë me shpinën e tij për mua. Ajo ishte aq afër sa për një stilet. E saj pothuajse kurrë nuk humbas, por ai u kthye. I qarte çeliku kaluar mimmo tij, goditja në mur dhe crashing në terren në frontin e Vetja e këmbëve. Ai shikoi rreth e në befasi dhe u kthye nga unë. Ai tashmë ishte nga dera. Ai bërtiti diçka për të tjerët në staccato ruse. Menjëherë erdhi reumatizma. Ato planifikojnë të hyjnë në zjarr. Se ishte në rregull me mua. E saj, zbriti shkallët për të katakombet. Sa kam pritur, ata nuk kanë xhiruar të përvuajtur, por edhe përpara, nxiton njëra pas tjetrës. Ajo ishte feta në gjysmë nga ih në një hov para ih vet volley u muffled në mënyrë që të tingëllojë e mi armë nuk do të alarmit e katërt detare.
  
  
  Unë nuk mund të dëgjoni Mitzi ngjitën shkallët prapa meje mbi zhurmë. Tani zëri i saj erdhi nga prapa meje. "Çfarë po ndodh?'
  
  
  "Ne kemi shtëpi. Katër. Unë kam marrë tashmë tre gënjen këtu, një jashtë diku.
  
  
  Burri i saj shkoi deri tek dera, por nuk i kishte parë katërt person. Zëri i saj bërtitur me zë të lartë, por ai qëndroi i fshehur. Oborri ishte i vdekur heshtur. Kjo është shumë e qetë. Unë nuk kishte asnjë ide se ku ishte ai, dhe ai do të xhiruar ndoshta mua, nëse unë kam të ngulitur në kokën time, e nga shumë larg, rreth e qark, duke rrezikuar kështu humbjen e mia vetja shpejt. Unë nuk besoj se ai do të lejojë veten për të joshur përsëri këtu. Ndoshta ai ishte fëmijët e zgjuar të gjithë ata.
  
  
  Ajo është hedhur në Mitzi nga një rus submachine armë. "Shikoni në municioneve."
  
  
  'Kjo është e mjaftueshme.'
  
  
  "Mbani kalimin nën kontroll. Unë do të ktheheni dhe të bëni nëse ka një mënyrë tjetër jashtë, kjo është e vetmja mënyrë për të dalë."
  
  
  Pas saj përshkrimin e situatës, Noa ndezi një qiri. Në dritën e zbehtë të flakët, ajo pa Fleming prirje kundër murit. Tara ishte ulur pranë tij, disa metra larg. Ajo tashmë ishte në kërkim më të mirë, edhe pse ajo ende dukej e pa fund. Kjo errët vrimë të thellë në mal, nuhatje baltë dhe myk, nuk ishte një ideal convalescent në shtëpi ose. Por unë nuk mund të ndryshojë gjendjen e saj deri sa unë rrëzuan nga e katërt djalë. Tha diçka për djaloshin që thyen përmes linjës së Jerome e ushtrisë. Djali tundi kokën, e mori qiriun dhe të bënte shenja mua për të ndjekur. Në dritën e zbehtë ra në një pikturuar Holst që qëndronte i varur në një lloj primitive altarit. Ai ngriti një anë e kanavacë. Një korridor u shfaq pas tij.
  
  
  Ai shpresonte se djali e dinte rrugën, për shkak se stump e një qiri nuk do të djegë për një kohë të gjatë. Ne zbriti shkallët dhe hyri në një tunel me niches në mure. Ajo-ku qirinjtë ishin bashkangjitur groans në mbajtësit, zakonisht ata ishin cung disa cm të gjatë. Nuk ishte një e keqe, putrid erë. Unë shpejt e pa arsye për të. Shumica e niches ishin të mbushur me skelete njerëzore, dhe pas tyre, në gur raftet, ishin të uritur skulls. Ajo është dashur të jetë një fisnore kodër.
  
  
  Ndjenja ime e drejtimin më tha se ne do të shkonin në anën tjetër të kalasë. Pas një kohe, unë e pashë atë në gur katin e rrethit të botës. Mbi të ishte një raund ofshamë vrimë, mezi më të gjerë sesa shpatullat e mia. Unë nuk mund të merrni për të afër. Djali e pa shumë. Ai i mori me makinë armë nga më të vënë vetja në katin e ardhshëm të llamba, dhe i ndihmoi mua. Kam vënë në duart e mia mbi majën e saj dhe u ngjit përmes afër.
  
  
  Unë shikova përreth. Zëri i saj, në këmbë kundër jashtme e murit. Nuk ka pasur asnjë lëvizje kudo. Ai e vuri dorën në vrimë dhe e kap mitraloz.
  
  
  Ajo fërguara mbi buzë e në çati dhe e pa atë të katërt burri. Ai ishte i shtrirë në faqen e tij në stomak nën parachutes, armën e tij vuri në derën ku Mitzi ishte në këmbë. Kur punojnë në mënyrë të pavarur, ata zakonisht nuk janë shumë mbresëlënëse. Ai ishte i ri dhe i hollë, por vdekjeprurës për shkak të armë vdekjeprurëse në vet-vetja infantile duart. Vetja e thirri saj në rusisht: "a Keni shikuar në këtu ende?"
  
  
  Ai u kthye. Ai tërhoqi këmbëzën. Lamtumirë, ushtarit të panjohur. Mitzi u shfaq në porta, pa trup, dhe shkoi te ajo. E saj, kërceu jashtë kulmit. Në injoroj një sy, e pesta paratrooper fluturoi nga prapa gjysmë të hapur derën. Ai u përplas rëndë revole në Mitzi qafë. Nëse ata do e gjeti dhe vrau vetja, unë do të duhet të kishte për të xhiruar Mitzi. Mallkuar atë!
  
  
  Ai shikoi në mua dhe bërtiti në të mirë të gjuhës angleze, " të Hedhur larg armë tuaj."
  
  
  Ai tha diçka për vajza. Një submachine armë të rënë.
  
  
  "Ejani këtu, nuk do të marrë shumë të ngushtë. Të ngrihen kundër këtij muri."
  
  
  Vetja formë të ishte rreth më të mira materiale se sa vetja e kolegët. Nen ishte veshur me një oficer shpatullat shiritat, dhe një radio dore marrëse-dhënëse të varur prej saj rrip. Edhe nga një distancë, Mitzi mund të dëgjojë e saj të rëndë të frymëmarrjes. Ai e përqafoi pak më fort, dhe ajo ra heshtje.
  
  
  Ai qeshi. "Unë jam duke ju dhënë një shans. Më tregoni se ku Dr. Fleming është." Nëse ju nuk, unë do të xhiruar të saj të parë. Pastaj ju do të vdisni."
  
  
  Im stilet ishte jashtë të arrijnë në oborr. Mitzi zë erdhi përmes gritted dhëmbët. "Le të shkojnë në ferr."
  
  
  Unë u kthye ngadalë kështu që ai nuk do të tërheq këmbëzën. Ai stahl kërcënojnë. "Unë ju thashë që të mos lëvizin."
  
  
  Ai pretenduar të jenë të frikësuar. - "Mos gjuaj. Unë do të ju them. Ai është i fshehur. Unë do të shkoni të merrni atë.
  
  
  Mitzi mallkuar mua. Ajo gjithashtu mund të punojnë. Çfarë një vrasës vajzë. Nëse ai e lejon mua në derë, unë mund të rrëmbejë një armë nga Rusët. Por mashtrim nuk ka punë. Ruse, e dinin se ku bashkëluftëtarët e tij ishin të. E saj, unë pashë se si ai mendonte.
  
  
  Ai mund të ketë përdorur Mitzi dhe mua si mburoja dhe zbritur në katakombet me ne. Me ne si peng, ai mund të urdhërojë Fleming për t'u dorëzuar. Por, çfarë nëse Fleming nuk kujdeset për jetën tonë? Çka nëse ai shoots ne për të goditur armikun? Kjo ishte një mundësi që ai nuk mund të rrezikut. Kështu ai shkoi nëpër rrugë të tjera. Ai ndoshta e kuptoi se sa e rëndësishme Mitzi ishte për mua, ai e dinte nga shpejtësia me të cilën armën e saj të rënë sa më shpejt që ai e kapi.
  
  
  
  'Po. Bëjë atë. Shkoni pas tij. Por në qoftë se ju të provoni diçka, se pjesë e laviren, do të të vdesë."
  
  
  Unë kisha për të luajtur atë. Ai ishte një kokë më lart se vajza, dhe e dija se mund të trajtojë Luger mirë të mjaftueshme për të xhiruar uem në kokë, ndërsa ai ishte duke kërkuar në mua me porta që zëri i saj e kishte hyrë.
  
  
  "Ecin ngadalë," urdhëroi . Nuk e perkulen. Unë jam shikuar ju.'
  
  
  Ne shkuam në katakombet. Vetëm para se unë të arritur shkallët, më ndaloi. Ndoshta për të marrë sytë tuaj të përdorura për dritën. Pra, nuk ishte ai që e trashë.
  
  
  Unë u lejohet të vazhdojë. Ai nuk ishte ndjekur mua më. Kur zëri i saj zbriti, të sajët ndjeva një dorë në krahun e saj. "Unë e pashë dhe e dëgjova. Eja me mua." Noeu pëshpëriti në vesh.
  
  
  Ai vazhdoi të mbajtur mua dhe shtyn më përpara. Unë pëshpëriti të uem atë që unë kam qenë deri në, dhe vetja e gishtat shtrënguar në tim dore.
  
  
  "Ajo kurrë nuk do të punojë. Ju nuk mund të shihni prapa jush. Rreziku për të parë një hije dhe duke tërhequr këmbëzën është shumë i lartë. Ne do të përpiqemi në një mënyrë tjetër. Fjalën "hije" i dha Noah një ide. Të paktën, kjo është ajo që ai ma tregoi më vonë. Ai ndezi një qiri, i cili vetëm të errët të ndriçuar një kuti e mbushur me të vogla prej druri kukulla. Noe mori një rreth tyre, të mbërthyer për një kohë të gjatë gjilpërë në atë, të cilën ai edhe e mori nga rreth kuti, atëherë mbajtur kukull deri në frontin e tij.
  
  
  Vetja buzët e filloi të lëvizë në lutje të heshtur. Oh zoti im, Mitzi ishte ulur jashtë me një revolver vuri në qafën e saj, dhe të Noeut nuk e di se çfarë të bëjë përjashtim të thërrasë disa perëndia e bubullima.
  
  
  Fleming dhe Tara ishin gjithashtu të ndezur në njeriun e vjetër me të gjerë sytë. Noeu u drejtuan për te shkallët, ende muttering për veten e tij. E kam përcjellë atë.
  
  
  Unë kisha për të parë atë. Përveç kësaj, ajo do të kishte qenë e lëshuar nga Mitzi nëse ruse kishin dështuar.
  
  
  Mitzi dhe ushtari ishin duke qëndruar në errësirë, jashtë derës, si në hije. Nëntor dhe unë u ndal në shkallët mjaft larg larg për të fshehur prej tyre. Ruse lëshoi nervously poshtë shkallëve në derë të hapur. Mitzi ishte e tensionuar dhe të gatshëm për të hedhur veten në të gjithë rreth tyre nëse është e nevojshme. Ai growled në heshtje për veten e tij. E pamundur! Ju kurrë nuk do të jetë në gjendje për të arritur këtë me ndonjë të çmendur mashtrim.
  
  
  Njeriu i vjetër ka rënë në kukull. Me një të mprehtë klikoni, ajo ra në gurin dysheme, duke zbuluar veten në një rreze të diellit. Ruse synuara të lëvizur befas në drejtim të tokës. Duke pritur saj u shtënë se do të përfundojë fije e Mitzi e jetës. Asgjë si kjo. Ajo ishte Tony që mallkuar e saj dhe fitoi. "Nuk ka truket," ruse tha. Kjo kukull, me një gjilpërë ngulur në shpinë, është më i madh super mashtrim ajo kishte parë ndonjëherë.
  
  
  Nuk ishte e papritur dhe e egër lëvizjes në hijet. Njeriu twitched të dyja duart. Ego është gishtat e ndarë si në qoftë se ai kishte qenë i goditur nga një goditje elektrike. Armët clattered për tokë. Ai shkallëzuara, clutching gjoksin e tij me të dy duart, tjerrje në boshtit të tij, dhe pastaj ra për tokë si një pajetë në masë.
  
  
  Mitzi vetja kishte një armë në dorën e tij para I mori edhe për ta. Ajo e la armë të ul receptorin e telefonit limply si ajo dukej nga ushtari të kukull në një daze. Ajo atëherë u kthye njeriu rreth kështu që ai ishte i shtrirë në shpinë të tij. Ajo vdes. Vetja fytyrën e shtrembëruar në një dhimbshme grimace. Vetja sytë e bulged. Klasik imazhin e një masiv sulmi në zemër.
  
  
  Ai ishte një njeri i vrarë nga frika. Unë e dinte atë. Për shkak se ishte opsioni i vetëm. Një ushtar i cili e pa me katër shokët e tij të vrarë në një të vjetër pirat kala që ishte legjendar. Një njeri i rrethuar nga armiqtë. E tensionuar në maksimum. Të gjithë rreth, simbol i vdekjes bie në egon e këmbëve nga askund. Egon e shtuar deri dollari ka ndaluar. E pamundur ?
  
  
  Saj, dukej në Tony fituar. Njeriu i vjetër ishte i zënë me kufoma. Ai zvarritur pesë të vdekur ushtarë me parachutes. Ai ishte duke qëndruar ndër-këmbë kundër dy prej tyre. Sikur në një pozicion të relaksuar. Ai e mbajti të tretë të moan, gjunjë dhe armëve të kaluar. Së katërti, ishte në të njëjtën mënyrë. Ajo vendos zyrtari në wicker karrige ku Fleming ishte ulur. Krijuar një grup të llojit të njerëzve, të cilët e kanë përfunduar punë dhe tani janë duke pritur.
  
  
  Për çfarë? Sigurisht! Si unë mund të jetë kaq budallaqe? Nëse Fleming kishte qenë kapur, ai do të ishte larguar. Njerëzit kishin për të marrë larg me të burgosurit. Vjen së shpejti me helikopter. Pilot do të jetë vetëm, sepse të gjithë hapësirën në dispozicion duhet të jenë të zëna nga pasagjerët. Kjo mund të jetë fikur nga vetja! Të gjitha unë e nevojshme ishte një oficer radio.
  
  
  Unë shkova për të marrë atë. Noeu përfunduar ende jetës dhe hulumtuar qielli. . Ai buzëqeshi. "Ne kemi marrë atë me helikopter. Ajo mund të vijë në dobishëm ndonjëherë.
  
  
  Ai më vështroi sikur ai të dëshironte për të sfiduar mua për të sulmuar vetja për artin e voodoo. Pastaj ai shkoi në katakombet. Mitzi dhe unë ishin duke pritur me helikopter.
  
  
  Një gjysmë orë më vonë, ne e kemi dëgjuar zërin e helikë blades. Ai fluturoi ulët, të rrethuar kështjellën, dhe një zë erdhi mbi të në radio. Ai dëshiron të dijë nëse kemi Fleming. Ajo ishte e lehtë, unë madje nuk duhet të gënjeni. Unë i thashë se kishim Fleming dhe se ai ishte ende gjallë. Pilot qeshi, e theu kontakt, dhe filloi të vendit.
  
  
  Pastaj diçka ndodhi që ne nuk e parasheh. Në parachutes ishin tërhequr poshtë nga një shpërthim i papritur i erës. Në kufomat e ruse ushtarët toppled të gjatë si dylli shifrat.
  
  
  Zhurma e motorit menjëherë u kthye në një mprehtë screech, dhe helikopteri u rritën. Kur unë eci e saj rreth e qark me një submachine armë, aeroplani ishte me mua përgjithmonë. Unë nuk shoh pilot. Ishte e pamundur për të marrë vetja për vendin. Ai u qëllua, helikopteri i kërcyen. Ai u zhduk prapa parapet dhe djegur në ujërat e lagunës. Transportin tonë është zhdukur. Ai mund të ketë goditur veten në kokë.
  
  
  Prapa meje, kam dëgjuar Mitzi të përcaktojë disa mallkimet që janë të reja edhe për mua.
  
  
  Ne shkuam poshtë. Një qiri u djegur, e cila u pasqyrua në kurioz sytë. Zëri i saj, ai i shkundi kokën e tij. 'Fat i keq. Ne kishim për të siguruar kurth. Noeu ishte i heshtur. Ai dukej serioz dhe e ngriti vetullat në mënyrë që vet të lartë të ballit ishte i veshur. Ai mori frymë thellë.
  
  
  "Nuk janë pothuajse asnjëherë ndonjë stuhitë në dimër. Zakonisht vetëm në qershor, korrik, sidomos në muajin gusht. Por kjo nuk do të dëmtojë të provoni. Do të më lini vetëm? Unë do të jetë duke u përgatitur për ceremoninë." Pse jo? Një shfaqje të mirë do të vrasin kohën para Jerome tjetër sulm.
  
  
  Ai ndihmoi Fleming deri në shkallët pas vajzat dhe të rinj vendas. Nuhu e thirri ne. Kjo është një fyerje për perënditë." Papritur zemërim tek vetja e saj zërin e liron mua.
  
  
  Ajo ishte tërhequr nga karrige nga e zyrtarit të vdekurin dhe të lejohen që të ulen mbi të. Pastaj ajo u solli një pajisje për të përshtaten vrimë në parapet. Kam luftuar për të drag saj dhe më në fund arriti të shtyjë ata të gjithë në det. Pastaj saj sel tjetër për Fleming. Papritmas Noeu u shfaq. Ai dukej si një krejtësisht të ndryshme person. Ai ishte turbaned dhe e varën me amulets dhe zinxhirë, e gourds varur nga vetja e tij rrip bërë muffled muzikë si këndonte. Vetja e sytë janë të hapur të gjerë, por ai nuk duket për të parë çdo gjë. Ai dukej për të na injorojnë plotësisht dhe u ngjit shkallët për të çati.
  
  
  Atje ai filloi të vallëzuar dhe kënduar. Objektet mbi të cilat ajo qëndronte i varur bërë tingëllon në përputhje me ritmin e egos lëvizjeve. Ai përhapur këmbët e tij e gjatë, e hodhi përsëri kokën e tij, dhe ngriti duart e tij drejt qiellit. Era më e fortë se më parë, ruffled Vetja e flokëve dhe e mjekrës wildly. Zëri që e kisha menduar më parë mund të jetë lulëzon tani në fakt lulëzoi.
  
  
  Tani ai u ndal dhe e dëgjoi në heshtje. Diçka në uem përgjigjur. Në fillim, mendova se ishte një stuhi afrohet nga larg. Unë po dridhej. Pastaj unë e kuptova se ishte ndryshe shëndoshë. Tani unë u dridhur edhe më shumë. Kjo nuk ishte një stuhi që u përgjigj: "reumatizmi erdhi nga avionët. sulmuesit. Me sa duket, Jerome dhe asistentët e tij të huaj i kishte dhënë deri duke u përpjekur për të kapur Fleming gjallë. Tani Fleming ishte vetëm një pengesë për parandalimin e tyre nga hyrja në ishull.
  
  
  E pash fluturuar mbi parapet të, ndoshta dy kilometra larg. Të saj u zhvillua në një faqe që nuk ishte duke i dhënë akses. në katakombet dhe nxitur të tjerët. Vajzat dhe djali u marrë Fleming është ngjyrë vjollcë, një, karrige dhe të gjithë, poshtë në tunel. Noeu e ndiqnin. Ai kap një qiri nga altari, e ndezi atë dhe shkoi në katin e poshtëm.
  
  
  Siç kemi hyrë në dhoma të nëndheshme, nuk ishte një i shurdhër shpërthimi. Një tjetër pasuar menjëherë. Dhe një tjetër. Pluhuri dhe acrid tymi hyri në dhomë dhe të mbledhura. Ka pasur pesë greva në një rresht.
  
  
  "Tara është claustrophobic. Ajo vrapoi deri në shkallët. Unë shkova pas saj, e kapi, dhe e mbante të shtrënguar. Atëherë ajo ishte e qetë. Nuk ka pasur më shumë shpërthime. E para aktive rekreacion avioni u zhduk. Tani ajo ishte e mundur për të presin mbërritjen e helikopterëve dhe paratroopers dhe zbulimit të rezultateve të bombardimeve. E saj hotel do të paguajë tyre jashtë në kohë.
  
  
  Kam filluar të rritet, dhe kuptova se unë nuk ishte i vetmi. Të gjithë jemi të lodhur nga kjo varrezat atje poshtë. Tara, Mitzi, dhe djalin e ndjekur. Fleming dhe Noeu e ndjekur, duke mbështetur njëri-tjetrin.
  
  
  
  
  
  
  
  Kreu 12
  
  
  
  
  
  
  
  Altari ishte e mbuluara me rrënoja dhe një vrimë ishte bërë më lart. Ndoshta Noeu njeri poshtë, rreth tij perënditë në e tij motit valle. Dhoma lart, ishte ende e paprekur. Dalje ishte e qartë, me përjashtim të trashë granit derë që kishin qenë krejtësisht të shembur.
  
  
  Oborri ishte cratered, dhe rrënoja të hedhur nga muri për të rënkojnë. Kulla mbi parapet mori një hit të drejtpërdrejtë. Ai thjesht nuk ka më. Disa dhoma të ishin të prishur dhe një mur ishte shembur rreth një prej tyre.
  
  
  E vjetër e patriarkut të vënë një dorë mbi Fleming shpatullat, inspektimin e dëmit. Zemërimi ishte e qartë vetja e personit. Ai u kthye dhe shikoi lart në maja mali, duket të mendoni për një moment, pastaj tha diçka në e tij amtare dialektin për Fleming. Presidenti i Grand LaClare le jashtë një të çuditshme, wistful të qeshur.
  
  
  Zi-dhe-blue sky përvjedhur ndaj nesh mbi majën e pemëve. E trungje pemësh kërcyen mbrapa dhe me radhë, dhe një erë të fortë whistled nëpër gjethe. Nëpër vrima në të jashtme moaning fushë, ajo do të mund të shihni valët e mëdha në laguna.
  
  
  Një i gjatë gri figura u shfaq në hyrje të lagunës: corvettes. Pyes veten se çfarë ata duan nga kjo dritë anije. E vogël cisternat në bordin e kësaj anije nuk mund të mundi rezultat i bombardimeve.
  
  
  Pranë meje, Mitzi Gardner grinned. "Çfarë mendoni, Jerome është forcat detare janë duke shkuar për të provoni përsëri?"
  
  
  "Kjo anije nuk i përkasin Jerome. Oni sails nën Kuban flamurit, por master emri mund të jetë më shumë si Ivan se Juan. Kjo është një nëndetëse hunter, në mënyrë që ata të mbajnë thellësi të pagesave dhe të minierave. Ndoshta ata mendojnë se mund të fryj na deri me defekt ngrihet një shkëmb nënujor."
  
  
  Në qoftë se është rasti, ata do të duhet të vijnë më afër ose përdorim të ndryshme, dhe unë mund të trajtojë ato. Të tjerët u bashkuan me ne, duke shikuar me kujdes si anija u afrua. Ajo kishte pothuajse asnjë shpejtësi dhe e lëvizi me kujdes më të madh, mes shallows, të hapur për mbrojtje nga përmbytjet. Unë nuk mendoj se ata do të shkojnë aq larg sa për të sulmuar, por unë duket të jetë duke shpresuar deri në momentin e fundit.
  
  
  Por kjo nuk ndodhte. Vetëm jashtë rrezes tonë të armëve, ata rënë mbështetje dhe hodhi katër notonin në ujë. Ata bëhen jashtë me thellësi akuzat. Unë u dha atyre kohë për të marrë të ngushtë të mjaftueshme për të mia mitraloz, dhe pastaj qëlloi një hov në ujë, pas gjurmës ndoshta ata kanë zgjedhur. Faza e parë ishte e pasuksesshme. Por një tjetër hit ih të gjithë.
  
  
  Një burim uji shpërtheu si katër akuza shpërtheu në të njëjtën kohë. Tonelata të ujit dhe copa e zi gome fluturoi në ajër. Kjo shkaktoi një valë që kishin të bënin një goditje të rëndë për corvette. Anija filloi të largohet nga laguna, por kam pasur një ndjenjë se ajo kishte pësuar dëme të konsiderueshme. Dhe për të kërkuar në det të përafërt përtej lagunës, ai mendoi se ai nuk mund të bëjë atë për Portin e Spanjës. E errët retë ishin afrohet me shpejtësi. Era përfshinë, dërgimin e madhe shkumë kokat fluturojnë .
  
  
  Në fillim, unë nuk i kam dëgjuar ndonjë tjera të shëndosha në të gjitha. Por pastaj ajo pa një squadron e helikopterëve po afrohet. Ishte e pamundur për helikopterë për të fluturuar në këtë motit, por në disa vende, në jetën e njeriut nuk llogariten.
  
  
  "Të marrë të mbuluar," I bërtiti si me zë të lartë si unë mund të me kalimin e erës. "Ata do të përpiqen për të sulmuar neve këtu dhe pastaj të tokës këtu me një helikopter. "E bëj me ngut! '
  
  
  Noeu dhe djali u marrë ngjyrë vjollcë Fleming nga këtu për të tunelit. Tara e ndiqnin, dhe Mitzi dhe I mbyllur linjë. Kur Tara arritur shkallët, ajo papritmas u kthye. "Qepur, unë kam pasur mjaft. Më tregoni se si për të trajtuar e tillë një makinë. Unë dua të ju ndihmojë! '
  
  
  Afër pasur guxim, dhe për disa arsye ai ishte krenar të saj. Ai i dha asaj të shkurtër udhëzimet, duke i thënë asaj të mos e gjuaj deri sa ajo ishte e sigurt se armiku ishte në dhomë.
  
  
  "Rri këtu, Tara," babai i saj tha. "Mitzi, afër një tjetër vrimë. Unë do të shkojnë në mënyrë tjetër. Atëherë ju nuk e xhiruar në ekuipazhit të derisa ata të dalin jashtë. Ndoshta ne mund të merrni nga këtu pas të gjitha. Ai priti deri sa Mitzi kishte zhdukur në një nga ndërtesat përreth. Pastaj ai vrapoi në anën tjetër të oborr. Ajo mezi fshehur nën çati si ajo fluturoi nga si ultësirën ambasada raportoi, dërgimin e një qyteti prej 50 mm plumba në mure. Kur linjat e përfunduar, burri i saj doli në oborr dhe gjuajtën më e afërt. Ai fluturoi si një i dehur zog drejt xhungël. Mitzi dëgjuar çarje e mitraloz. Atë e goditi një e helikopterëve, por nuk ishte një efektiv i goditur. Tara shkrehën disa kohë breshëri, por nuk ka goditur ndonjë gjë.
  
  
  Për shkak të zhurmës së tyre të armëve, ata ndoshta nuk e di edhe t'i dëgjojmë duke u shtënë në të. Ata u kthyen të fluturojnë mbi ne përsëri, dhe e mbuluar ulje të një të helikopterëve, i cili me sa duket kishte probleme. Shiut filluan të bien.
  
  
  Helikopteri ka rënë për tokë si një zog i lodhur. Dera u hap në anën tjetër, dhe dy mitraloza e përdorur në mure, ku vajzat ishin ulur. Pastaj pilot mori nga rreth helikopter dhe për të ecur rreth tij. Vajzat ' mitralozë përfshinë. Ai ra, gjakderdhje profusely. Por njeriu i dytë në helikopter ishte ende qitjes në drejtimin tonë. Vetja nuk mund të shohin e saj nga ku ai ishte në këmbë, kështu që ai vrapoi nëpër dhomë dhe u zhvillua në helikopter. Unë kisha për të heshtjes vetja. Ai qëlloi përmes xhamit dhe pa revole e synuar të kthehet në të kuqe qull me miell misri.
  
  
  Tani po binte shi në të rënda gusts. Qielli u kthye në një pistë të gjelbër. Nuk ishte rrufe, dhe aty ishte një shurdhuese thunderclap. Pjesa tjetër, ambasada tha, nuk mund t'i bërë ballë stuhisë. Ata ishin duke u përpjekur për të tokës në plazh.
  
  
  Unë kam qenë vetëm për të rrëmbyer një litar të lidhur deri ulje helikopter kur Mitzi e të bërtasin më bëri të ndalet. Ajo vuri në dhomë ku Tara duhet të jetë.
  
  
  E dija, madje edhe para se të shkoja atje: Tara jr sawyer ishte i shtrirë në dysheme. E saj të bukur trupi shndërrohet në një të përgjakshme në masë, të ndarë nga të rëndë plumba nga helikopteri. Me një shikim të shpejtë, ai shpejt u zhduk nëpër dhomë. Unë nuk mund të përballojë për të banuar në shba, në asgjë. Unë kisha për të kravatë kjo deri me helikopter. Por kjo nuk ishte e lehtë për mua, unë kam qenë shumë i brengosur rreth saj. Të Varfër Tara! Hej, ju nuk duhet të keni luftuar.
  
  
  Mitzi më ndihmoi. Kur mbaruam, ne kishim për zvarritje të ulët të shtrirë në tokë për të mos u rrëmbyer nga era, e cila është e lartë vende në rreth 150 mph. Ne nuk kemi shkuar në tunel. Ajo nuk doni për të parë Tara përsëri e drejtë larg.
  
  
  E saj hotel është i qetë për të menduar. Tony fituar nuk duan të shohin atë, ose. Ai kërkoi një uragan dhe mori vetja e tij. Në Shkurt! E saj, menduar për disa gjëra.
  
  
  Ne u ul krah për krah, të mos thënë një fjalë, të dy ne të plotë tona mendime të errëta. Stuhia vazhdoi me vrull për një orë para zvogëlua ndjeshëm. Befas pati një shtypës heshtje. Në jug, uragane të rrotulluar sipas akrepave të orës, në veri - kundër akrepave të sahatit. Shpejtësia rritet nga qendra për të unazës së madhe. Nëse Noeut jo vetëm që mund të të shkaktojë një stuhi, por edhe të ndryshuar rrjedhën e vetja, ne së shpejti do të marrë një goditje të plotë nga të tjera drejtim.
  
  
  Ai shikoi nëpër vrima se bomba kishte bërë në të jashtme të murit. E pash, e corvettes. Anija u zhvillua toka dhe lëkundet lart e poshtë. Valët që ishin disa metra të lartë e goditi me e tmerrshme fuqi. Shumica e helikopterë u kapur në pemë dhe u rrëzua, dhe bllokuar të patrullës anije u zhduk. Dëmtuar jahte lundrues në laguna u lanë në breg dhe tërësisht e shkatërruar.
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitulli 13
  
  
  
  
  
  
  
  Noeu kureshtje rrethuar helikopter dhe tundi kokën për veten e tij. Por kur ai erdhi tek ne, fytyra e tij ishte e errët dhe sytë e tij ishin somber.
  
  
  Ai tha: "si e butë me një ton sa të jetë e mundur, "unë nënvlerësuar ju dhe unë të pranoj unë nuk e kuptoj, por ti e angazhuar edhe ne një taksi për të na merrni nga këtu."
  
  
  Ai vazhdoi të duken të zymta. "Miss jr sawyer është një nder i madh për të gjithë ne. Arti unë nuk bëni vet është arti i tij. Por ne mund të paktën të ju jap një vend në mesin e heronjve tanë."
  
  
  Tara e voodoo funeral? Unë nuk mendoj kështu. Ajo nuk mund edhe të imagjinojmë se babai i saj do të vlerësojmë atë. Ai ishte duke shkuar për të marrë trupin e saj me atë, por vendosi të mos flasim për atë ende.
  
  
  Noeu nuk ishte bërë duke folur ende. "Era do të kthehet së shpejti." Ai vuri në rreth. "E fort është shumë e dobësuar nga bombardimet. Kur stuhia e godet përsëri, muret do të shembet. Ne do të më mirë të merrni poshtë."
  
  
  Ai nuk e prisni për përgjigjen tonë, por ecte poshtë tunelit. Mitzi dhe kam ndjekur atë. Ai befas menduar të Tara. Mendimin e vdekjes së saj më bëri të sëmurë. Unë do të jetë i kënaqur për të përdorur të gjitha metodat e organizatës sonë dhe organizatës që unë e di kundër Kolonel Karib Jerome.
  
  
  Dy qirinj të djegur përpara altarit. Ndoshta një të falënderoj të perëndive dhe një për të lypur ih për të mirën e të ardhmen. Dhe ne mund të përdorni çdo lloj ndihme. Noeu ishte i zënë mumbling përsëri, ndoshta duke tentuar të qetë Tara është rruga për jetën e përtejme.
  
  
  E saj, ndjehet e panevojshme. E saj, ndjehet i shqetësuar dhe i bllokuar. Unë nuk e kuptojnë edhe unë isha duke ecur, derisa Noeu ma tha me një zë të ulët, "Ju nuk keni për të qëndruar këtu, Z. Carter. Kjo është një labirint, ka dhoma të tjera që ju mund të dëshironi për të shqyrtuar, si dhe." Ai preku një shkëmb që dukej të jetë pjesë e murit. Si rezultat, një pjesë e murit nxorrën nga brenda. Përtej kjo ishte një korridor.
  
  
  Unë mund të të dëgjojnë të vogël shënim i fyer në zërin e saj. Ai ndoshta mendova se ishte ndërhyrë me ceremoni dhe ishte i kënaqur që ai ishte në gjendje për të lënë. Ka pasur disa qirinj në xhep, dhe ai ndezi një. Pastaj ai dhe Mitzi eci nëpër derë të hapur, e Nuhu e mbyllur atë përsëri prapa nesh.
  
  
  E kemi gjetur veten në një dhomë me një pus në mes. Pra, ishte një vend ku uji ishte i ruajtur për kohëzgjatjen e një kohë të gjatë rrethimit. Pjesa tjetër e dhomave të shërbyer si ushqim cellars. Ata ishin të ftohtë të mjaftueshme për të mbajtur ushqimit, ato për një kohë të gjatë. Dhe atëherë ne kemi ardhur të gjithë një të tërë kasap dyqan; një dhomë e mbushur deri në buzë me kufomat. Unë u pyesin se si njeriu i vjetër ushqyer argatët e tij, nëse ata nuk do të mund të gjuajtur në mënyrë të sigurtë jashtë mureve.
  
  
  Kemi kaluar një orë duke ecur nëpër nëntokësore dhoma, por nuk ishte shumë e ajrit të freskët mostrave kudo. E saj detyrë është për të gjetur burimin e kësaj. Kemi ecur dredha-dredha poshtë një korridor që çoi në sipërfaqe. Në pikën ku kam dyshuar ne kemi qenë në nivel të oborr, ne kemi ardhur të gjithë një të ndaluar portës bllokuar kalimin. Ai e kap e bllokimit me stilet e tij, derisa të hapen. Ne shkuam në dhe për të gjetur një shkallë që shpie në cep të kullës. Qiellit erdhën në përmes embrasures.
  
  
  Ne kemi ardhur të gjithë një derë të mbyllur. Ajo ishte unbolted, dhe u ngjitëm një fluturim të shkallëve rreth një në sofër mur që çoi direkt për një vend në majë të kullës.
  
  
  Mitzi kishte thënë se më parë. Askush nuk e dinte se të gjitha truket e këtij vjetër conman! Ajo ishte një radio dhomë! Të mbushura me transmetimin dhe marrjen e pajisjeve: mirë.
  
  
  E saj sel në frontin e tastierë dhe qeshi. Mitzi reaguar në mënyra shumë të ndryshme. Ajo ishte zemëruar.
  
  
  "Tani le të flasim për të që të vjetër hipokrit con artist!" ajo bërtiti. "Ai e bëri të gjithë të duken si idiotë. Ai e dërgon të gjithë larg, kështu që ai të mund të telefononi në perëndive në paqe, por në realitet ai shkon e tij në radio dhomë për të dëgjuar raportet e motit. Nuk është çudi që ai e dinte se një uragan ishte duke ardhur."
  
  
  "Të marrë një qepur, po," e kam shtuar. "Ai më bëri të dëgjojë tinguj që nuk ekzistojnë në të gjitha. Që jeton në xhungël bateri! Unë mendoj se diku në shkurre, pranë Portit të Spanjës, ka një tjetër armë të fshehura në mënyrë që ju mund të sinjalizojnë lajmet më të fundit këtu. Le të shohim se çfarë po ndodh në botë ."
  
  
  Unë kthyer disa çelsin, dhe Sergey ndezur deri. Pajisja ka filluar të gjallë. Por vetëm shëndoshë që ne morëm ishte kërcitje e energjisë elektrike statike. Stuhia ishte shumë i fortë për të marrë ndonjë gjë në të. Ai u kthye off radio. Pretekstet në radio dhomë ishin të mbyllura. Kemi pasur askund për të parë nga jashtë, por të paktën nga tingujt, ne mund të dëgjoj, ne mund të them se stuhia ishte kthyer në fuqi të plotë.
  
  
  Ne shkuam për radion dhomë, duke u përpjekur për të fshirë të gjitha gjurmët e prezencës sonë. Ai nuk ishte duke shkuar për të treguar Noeut se ai do të hapen vetja lojë. Dhe një orë më vonë, kur njeriu i vjetër e mimmo kaluar nga të shikojnë helikopter ride nëpër stuhi, ai u përpoq për të bërë një të pafajshëm fytyrë. Por kjo nuk ishte e gjitha.
  
  
  Stuhia ishte e gjatë. Por me helikopter, shumë. Të gjithë që është lënë të ishte një grumbull i mbeturinave metalike kundër një nga muret. E helikë blades janë vendosur si tentacles.
  
  
  Radio ishte tonë të fundit të kontaktit me botën e jashtme. Dhe ne nuk do të jetë në gjendje të përdorin vetja për orët e ardhshme. Edhe në qoftë se ajo kishte qenë në gjendje për të kontaktuar Hawk, ai kurrë nuk do të kishte qenë në gjendje për të dërguar një helikopter në stuhi që ishte ende ndezur. Të gjitha që kishte mbetur, ishte të prisni deri në mëngjes.
  
  
  Kam pasur një ide se çfarë pamje do të jetë si në ishull në atë moment. Në çdo rast, ishte e qartë se të gjitha rrugët ishin të bllokuara nga rrëzuar pemë. Edhe më të rënda tanket nuk mund të kalojë rrugën. Kështu që ne nuk presim që një natë sulm. Unë shkova poshtë për të të treguar atë lajme rreth helikopter.
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitulli 14
  
  
  
  
  
  
  
  Ne ishim të hahet edu, për Toni i pashtershëm furnizimit kishte fituar, kur të vjetër gjigant papritur shikoi lart. Ai do të dëgjuar atë, too: tingujt e ngazëllyer zërat jashtë portës. Noeu ishte në shkallët në dy hapa. Ai vrapoi pas tij me portën.
  
  
  Fisi është kthyer. Noeu shtyrë të hapur portën dhe njerëzit nxituan. Noeu përktheu ih fjalë për mua. Kur uragani e goditi, kishin fshehur në shpellat e të shpërndara në të gjithë ishullin. Atëherë ata e dëgjuan daullet nga drejtimi i Portin e Spanjës: kryeqytetit u shkatërrua, ushtria u shpërnda. Dhe Jerome kishte vdekur!
  
  
  Ata ishin të tronditur nga shteti të fort, por tani që ata ishin të sigurt përsëri, ata shpresuar për të riparuar dëmin. Kur ata kanë filluar përgatitjet për festën e natës, Mitzi dhe i bëri të njëjtën gjë, edhe pse në më pak shkallë më të vogël.
  
  
  Unë do të duhet të presim deri në mëngjes për të bërë të sigurt e mia detyra është përfunduar. Unë kisha për të shikoni kolonel trupit me sytë e mi dhe të bëjë gishtin e prodhon për të POLICISË. Sipas fisnore zyrtarët, Tony Zotëronte trupi ishte ende në jr sawyer Hotel, kështu që kam nevojë për të arritur atje sa më shpejt që të jetë e mundur. Nëse kamioni nuk kishte qenë e shkatërruar, ai mund të ketë përdorur atë për të marrë në kryeqytetin shpejt. Unë do të marrë atë me mua, njerëzit me machetes të qartë rrugën kur është e nevojshme. Le të shpresojmë se kamion nuk do të vuajnë fatin e helikopterë dhe anije në laguna.
  
  
  Më në fund, nga mesnata, ne ishim në gjumë. Të nesërmen në mëngjes, ai nuk ka vendosur për të thirrur Hawke për të ndihmuar vetëm ende. Unë nuk e pëlqen atë, dhe Hawke tha se ishte e rëndësishme që ai e bëri këtë vetëm, pa të huaj të ndihmojë. Unë ende kishte një shans për të ndihmuar Fleming të marrë presidencën e tij.
  
  
  Fleming ishte në favor të hyjnë në Portin e Spanjës sa më shpejt të jetë e mundur. Por Noeu dukej më pak të sigurt. Që jeton në xhungël bateri janë zbavitëse, por sigurisht ai nuk kishte dëgjuar asgjë në radio ende. Diçka që ai me siguri nuk duan të thonë me zë të lartë. Ai i dërgoi disa të rinj me machetes të qartë rrugën me mua, dhe unë shkova me ta në kamion. Për fat të mirë, nuk është një e vetme pemë ra mbi atë. Unë futur rotor, të thata e carburetor dhe e mbyllën kapakun. Mitzi Gardner ishte ulur në sediljen e pasme, duke e vënë në gjethe në të lagur tapiceri. Ee mitraloz ishte i shtrirë në pult.
  
  
  Unë nuk e kam protestuar. Afër e kishte të drejtën për të marrë pjesë në ceremoninë e mbylljes. Tani ne kemi qenë vetëm njëherë, dhe vetëm Tony Mposhtur e njerëzve ishin të pastronte rrugën për ne. Ajo mund të ketë qenë më e keqe. Pemëve përgjatë rrugës janë kryesisht të vogla, ih ishte e lehtë për të lëvizur. Ku rruga shkoi afër detit, ndonjëherë të gjithë seksionet u numëruan. Nëse është e nevojshme, njerëzit të vënë shkrimet në vende të thellë, kështu që ne mund të përzënë së bashku pa ndonjë problem.
  
  
  Dita ishte e qartë. Qielli ishte i pafajshëm blu, dhe deti ishte i qetë. Por plazhet janë si anije të varrezave, dhe shtëpive në bregdet ishin kryesisht të shkatërruar plotësisht. E parë e madhe ndërtimi i kemi kaluar, e vjetër Poinciana Hotel, është vetëm një shumë e rrënoja. Atje, Tony Fitoi djem të rritur nga rreth makina për të hyrë në aksident dhe të kërkuar për të vlefshme gjen nën rrënoja. I tërë fshati përpara ishte një sytë e trishtuar. Njerëzit ecur kot nëpër rrënoja, nganjëherë sa për të marrë diçka, pastaj, duke rënë dhe të vazhdoni më tej.
  
  
  Unë jam duke u përpjekur për të mbajtur në kodrën e kalasë, i cili ka përballuar shumë stuhitë, i përballoi këtë goditje, si dhe.
  
  
  Qeveria Sheshin ende dukej mjaft e mirë, përveç se nuk është një dritare të ishte e paprekur, dhe rruga ishte e mbushur me plehra. Ushtarët në zonë kanë qenë të paarmatosur dhe të ecte si e pa fund robots. Në biznesin e qarkut, disa ushtarë ishin në pastrimin e rrënoja, nën drejtimin e vogël të oficerëve. Ata na shikonin si e kemi kaluar mimmo, por ata nuk përpiqen të na ndal. Tani që koloneli kishte vdekur, ata janë me sa duket në një vakum pushteti. Në jr sawyer Grand LaClare, elegante pemë të larta që të dekoruar në lawns ishin të prishur si degë. Ata ishin shpërndarë aty-këtu. Në liman, disa anije ishin pezull të mbushur me ujë. Uji ishte pista në ngjyrë. E bardhë të plazhit ishte në gërmadha, të rrethuara nga shkatërruar loungers dielli dhe cadra. Nuk ka pasur ushtarë të afërt han.
  
  
  Ai e tërhoqi deri te hyrja kryesore. Kemi hyrë, me armët tona të tërhequr. Ai e ka marrë parasysh që Jerome mund të keni disa ushtarë të ruante atë si një roje nderi. Unë kam për të marrë këtë parasysh. Por kjo nuk ishte rasti. Salla ishte e shkretuar, siç ishte kazino.
  
  
  "Ndoshta në Chip shkrimet?" Mitzi menduar me zë të lartë. Ne shkuam atje. Për arkë, sigurisht, nuk kishte asnjë të zi roje të sigurisë. Për habinë time, elektrike bllokimi ishte ende duke punuar. Kemi lëvizur në. Ende askush nuk shihet në horizont. Ne kemi hapur derën Capolla e zyrës me një buton në panelin e kontrollit. Jerome nuk ishte atje, por paratë që ishte atje. Përveç meje, kam dëgjuar e saj psherëtimë e thellë psherëtimë e ndihmave. Mitzi u zhvillua gjuhën e saj mbi buzët e saj kur ajo e pa oxhaqet e faturave.
  
  
  "Djemtë në Miami do të të duan të dëgjojnë se," tha ajo. "Unë mendoj se të gjithë e jr sawyer do të hapet së shpejti."
  
  
  "Por ku është Jerome e trupit?" I pyetur padurim. Unë e nevojshme gishtin printime. Mitzi sugjeroi që unë të marrë një vështrim në tavanë apartament.
  
  
  "Vazhdo, Nick. Unë do të të lënë paratë e saj këtu. Asgjë ende mund të ndodhë, dhe ajo nuk do të duan që para se të zhduket në nick e kohës."
  
  
  "Unë nuk dua të ju lënë këtu vetëm," babai i saj tha. "Në situata të tilla, ky qytet duhet të jetë swarming me looters."
  
  
  E saj cik më bëni. "Dera mund të jetë e mbyllur nga brenda, por ju mund vetëm të hapur atë nëpër sallë. Kjo është pothuajse si të sigurt këtu, si ajo është në kërcim. A e dini se si ashensor control panel punon?
  
  
  Unë e dinte atë. Kam marrë një vështrim i afërt i saj, ashtu si ajo e bëri kur ne së pari e përdorur egos së bashku. Ajo mezi ndjerë ashensori ndalon, por kur dyer të hapura, ajo u largua nga mbi qilim të trashë i katin e sipërm.
  
  
  Trafiku ishte shumë i shpejtë. Dora me revolver më goditi në kokë. E saj refleks u përkul, por unë kam qenë i goditur. Krahun tim ishte një çast i paralizuar. Im armë ra për tokë, dhe unë nuk mund të bëj im bërryl për të rrëmbyer Luger.
  
  
  Ai kërceu në shpinë dhe e kapi me dore nga njeriu që mban revole me dorën e tij të majtë: ishte Jerome.
  
  
  Pra, ai nuk ishte i vdekur. Ai kishte një plagë në ballin e tij. Ai ndoshta do të qenë jashtë për një kohë, por tani vetja muskujt ishin krejtësisht e paprekur. Dhe ai mund të luftojë pothuajse si dhe ajo mund të. Ai e dinte se të gjitha truket.
  
  
  Ndërsa të djathtën time ishte ende i butë dhe vetja e majtë dore ishte duke e kapur atë, ai të goditura më në mjekër dhe pastaj menjëherë kneed mua në ijë. E saj cringed se lënduar. Por unë e nevojshme për të mbajtur atë të armëve larg nga mua. E saj muskujt shtrënguar në fillim, dhe pastaj papritmas ra në dysheme. Në reumatizma, ai liruar kthetrat e tij. Ai mori në gjunjë. Ai wrenched e tij dore të lirë dhe u përpoq të synojnë në revolver. Ai varrosur dhëmbët e tij në egon e këmbë dhe të mbahen të ashpër. Ai bërtiste në dhimbje dhe dyfishuar mbi shpinë. E revole ra për tokë. Ai pak saj përsëri. Ai bërtiste, dhe unë ndjehesha e ngrohtë të gjakut drejtimin poshtë pantallona e tij. Pastaj gishtat e mi gjetur armë. Ai kërceu në këmbë, hodhi vetja e tij, ra në një nga fiset, dhe e gjuajti Jerome.
  
  
  Ai masazhin e tij krahun e djathtë deri sa ai të ndihet forca e tij të kthehen. Pastaj ajo u zvarritur nga kufomë në ashensor. Unë nuk kam kohë për të marrë e gishtit shtyp. Për të prerë gishtat e mi me Hugo, stilet e mia, ishte më e shpejtë. Ih lidhur atë me vetëm një shami dhe e vënë atë në një minutë.
  
  
  Kur kam hyrë në katin e parë, unë isha i befasuar për të gjetur se Mitzi ishte ende aty. Kur telefonin e saj ranë nëpër intercom, ajo hapi derën nga brenda. "Keni gjetur vetja?"
  
  
  'Vetja gjetur saj.'
  
  
  "Nick, emri i saj është. Le të marrin një kamion dhe të dorëzojë para Noeut, ajo do të jetë e sigurt atje."
  
  
  'Mirë. Prisni këtu, ndërsa unë të marrë një kamion në garazh."
  
  
  Një kamion e mori atë, dhe ne kemi vënë paratë nën tarp dhe e çuan përsëri në kodrat.
  
  
  Ne ishim pothuajse në kala, jo shumë larg nga kryeqyteti, kur një Xhip tërhequr deri nga drejtimi i kundërt dhe bllokuan rrugën direkt para nesh. Një kolonel në një uniformë ruse mori nga rreth makinë dhe u tërhoq nga një revolver. Ai ishte duke bërtitur diçka në ne. "Ajo ishte urdhëruar që asnjë automjetet duhet të jenë të lejuara në rrugë. A nuk e dini... "Pastaj, ai e pa Mitzi e flokë të kuqe dhe filluan të dyshojnë në diçka. 'Kush jeni ju? Çfarë jeni duke bërë në këtë kamion?
  
  
  Ajo doli jashtë, makinë armë dhe qëlloi në atë. Pasi kam marrë shpëtoj prej zyrtari dhe shoferi i Xhip, ai u godit nga gazi në rrugë. Kjo është arsyeja pse ne nuk shohim ndonjë zyrtarë të lartë kudo në ishull. Edhe tani, ata ishin të ulur në fort dhe dëgjimit të urdhrave të reja. Porti i Spanjës kishte nën ligjet e luftës së një Fuqie të huaj!
  
  
  Kur ishim pak larg nga qyteti, ne kemi hasur Noeut dhe ego e njerëzve. Me të nëntorit në plumbit dhe Fleming në një druri palanquin, ata ishin nisur udhën tonë.
  
  
  E saj growled dhe e goditi me frikësim pedale. Si mund Fleming kanë bindur njeriun e vjetër për të bërë një gjë të tillë? Zoti e di sa shumë të punëve të jashtme trupat janë në ishull. Ai kërceu rreth makinave dhe eci drejt Tij. Kam gjetur se unë nuk mund të kontrollit të zërit tim me zemërim. Ai, madje, filloi të bërtiste në atë, por ai nuk e mendoj për të shkuar mbrapa. Ai e përshkroi situatën në qytet, konfiskimin e pushtetit. Asnjë reagim!
  
  
  "Tani që Jerome vdiq, njerëzit do të ngrihen", tha ai. "Ata do të mbështesin Presidentin Fleming."
  
  
  Si? Me një hanxhar? Machetes kundrejt mitraloz? Noeu u largua rreth meje dhe fisnikëri ecur. Fisi i ndoqi, duke kaluar një mimmo kamion. Ata këndonin dhe luanin muzikë në e tyre prej druri bateri. E saj, u hodh në makinën dhe ka filluar të kthehet në kamion. Por Mitzi mori timon.
  
  
  "Ne nuk do të kthehen me këtë ngarkesë, të dashur. Kjo është një udhëtim deri në mal përgjithmonë, edhe në qoftë se unë kam për të bërë atë vetëm."
  
  
  Grua. Mirë, Hawke vetëm punësuar saj në Fleming është rasti. Nëse ajo këmbënguli që të vriteshin dhe vendosa që ajo do të vizitojë saj mafia miq të paktën të marrë paratë, ai zor se mund të fajësojnë saj. Të paktën jetën e saj do të jetë i mbrojtur. Zëri i saj u hodh nga rreth kamion dhe u zhvillua për të Fleming në krye të procesionit.
  
  
  Si kemi vazhduar në këmbë, kam vënë re se hooting pas nesh ishte duke më të lartë. Shikuar prapa, ai e kuptoi përse. Më shumë njerëz dhe më shumë, që dukej të shfaqet nga askund, u bashkuan me ne në xhungël.
  
  
  Banorët e vjetër të fshatit, të dalë nga pyje si dhëmbët e dragoit. Njeriut lumenj tundën nga kodrat. Ne u takuan me banorët e kryeqytetit.
  
  
  Pastaj diçka të çmendur ka ndodhur. Lokale ushtria doli e fort jo për të sulmuar nesh, por për t'u bashkuar me ne. Ata filluan të shtënat në drejtim të kalasë.
  
  
  Atëherë e kuptova saj. Jerome e ushtarët e ruanin derisa ata e zbuluan atë që ai ishte me të vërtetë deri në, deri sa Rusët u tha atyre. Tani ata e kanë bërë një revolucion. Ushtarët dhe njerëzit marshuan në Fleming. Dhe e ushtarëve u bashkuan nga oficerë të cilët ishin në dush për Fleming. Njerëzit që kishin qenë për Cubans dhe një grusht ruse këshilltarët tani janë të bllokuar në fortesa dhe i rrethuar nga një masë e njerëzve dhe ushtarë. Dhe shumë njerëz tani e di se nuk ka frikë.
  
  
  Duke bërtitur dhe duke e valëvitur tyre thika, vendasit (të lindurit) e ndoqën akuzuar ushtarë të armatosur. Shumë të lënduar. Por shumë më tepër filloi stuhia muret e kështjellës. Ata luftuan deri në të shtënat në kala u ndal. Ajo nuk ka marrë më shumë se gjysmë ore. Njerëzit që kishin hyrë nëpër dritare dhe nëpër muret e derdhur nëpër portat. Ata nuk na kanë Cubans, na ruse "këshilltarë".
  
  
  Ushtarët formuar një formacion, dhe u zhvendos në ku Fleming u shikuar në betejë. Ata përshëndeti dhe prezantoi pushkë si një shenjë e besnikërisë. Unë e dija se Fleming ishte marrë në një vend ku qeveria ime mund të shohë vetja.
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitulli 15
  
  
  
  
  
  
  
  Vetëm një avion në aeroportin nuk mund të marrë jashtë. Nuk ishte vetëm një anije në port, që ishte gati për lundrim. Të gjitha të huaj pilotë, oficerë dhe "këshilltarët", u sollën në bordin e majtë dhe në vend si të padëshiruar të huajt.
  
  
  Fleming filloi të pastër në mënyrë efikase. Tony Fitoi fisi i është kthyer për në kala. E Hammond familjes ftuar Fleming që do të vijnë dhe të jetojnë në pallatin. Ata do të largohen sa më shpejt të aeroportit rihap normale të trafikut.
  
  
  Mitzi dërguar një korrier me një shënim. Në qoftë se ajo është pyetur nga Davey e hotel për të treguar djemtë në Miami, ku ajo kishte arritur dhe se ajo do të qëndrojë atje deri sa ajo mori më tej urdhra.
  
  
  "Tara jr sawyer ishte shtrirë për të pushuar në një të bukur ceremoniale mortore," ajo shkroi. "Ajo është varrosur në mermer diku në katakombet."
  
  
  Ajo ende kishte një javë të majtë për të ndihmuar Fleming nëse është e nevojshme. Por nuk ka pasur probleme të tjera, dhe uem nuk kishte nevojë për ndihmën time. Kjo ishte një lloj pushim.
  
  
  Kur ai u kthye në Washington, jr sawyer ulëriu të Hawke në lidhje me vajzën e tij të vdekjes së. Ai kërkoi që ajo të varroset në shtëpi. Ai nuk e kishte ende të informuar Uem e Tara e fatit. Hawk më lejoni të zgjidhur problemin.
  
  
  Jr sawyer u përpoq për të qetësuar atë poshtë dhe i tregova për Tara e shfrytëzon. Ai vuri në dukje uem të madh mirënjohjen e vendasve dhe pashë se disa nga jr sawyer zemërimit të thellë dhe trishtim e kishte kthyer në krenari.
  
  
  Uem nuk e kishte tregova për Mitzi. Nuk ka asnjë pikë në duke filluar një luftë midis atij dhe mafia. Nëse një vajzë dëshiron për të hequr shtresa e lartë e krem, mendova se ajo e meritonte këtë. Thomas jr sawyer lehtë mund të ketë paguar për rinovimin me kompaninë e tij e fitimeve, dhe ndoshta tani Mitzi mund të ketë shkuar në biznes dhe jetoi një jetë të qetë.
  
  
  Ai u tha atyre rreth nëntorit. Hawke, më shikoi edhe mua, si në qoftë se ai kurrë nuk kishte dëgjuar emrin më parë, por jr sawyer dukej shumë i impresionuar me tregimet ai kishte thënë asaj për nen.
  
  
  Kur Hawk dhe unë ishim vetëm, unë të sjellë kavanoz Jerome e gishtat në karrige. Hawk shikuar në Afër si ai ishte duke kërkuar në një enë me gjalpë badiava. Pastaj, me një të lulëzojë, ai vendosi Mitzi Gardner shënim tjetër për të. Ai e shikoi në afër dhe pastaj shikoi në mua. Unë nuk shoh një muskujve që të lëvizin nën pergamenë të lëkurës. Ai madje nuk injoroj.
  
  
  'Më pëlqen puna juaj.' Ajo ishte e tij të zakonshme ps ton. "Unë jam duke pritur për raportin tuaj."
  
  
  Unë fillova me detaje të vogla. Stjuardesë; "unë kam qenë goxha i sigurt Jerome vrarë e saj, por ne ende mund të kontrolloni it out. Burgut që Fleming ishte menduar për të të inspektuar. Dungeons ai u kthye në laboratorët e universitetit. Pastaj, me një expressionless fytyrës, ai dha një pasqyrë kronologjike të aktiviteteve të Tony Fituar.
  
  
  "Ai e dinte në lidhje me uragan dy orë para," Hawke tha ai. "Nuk është kohë e mjaftueshme për të treguar se ai nuk është i frikësuar, dhe të japë një të plotë performancën e saj. Unë pyes veten pse pjesa tjetër e ishullit ishte kapur off roje, kështu që ata nuk mund të merrni e tyre anijet dhe avionët për sigurinë në kohë. Mund të unë e quaj atë në telefon? '
  
  
  Kjo ishte e mundur. Unë quajtur moti byrosë dhe të marrë në kontakt me një nga miqtë e mi që punon atje. "Ata, kur e keni marrë uragan paralajmëruar javën e kaluar?"
  
  
  Nuk ishte diçka si një mallkim në fund të tjera. "Mallkuar atë, Nick, ajo është shumë vonë për të të shpëtuar asgjë. Sateliti nuk e ka parë atë derisa ajo kaloi Grand Lachlair. Nga koha që kemi marrë paralajmërim, dhe kjo ishte e gjitha mbi të. Ne kurrë nuk kam parë një uragan të lëvizur në mënyrë të shpejtë. Dhe kjo është në shkurt! Edhe Noeut nuk do të na paralajmërojë më parë."
  
  
  Unë mendova se ishte duke shkuar çmendur. "Çka dini për Noeut?"
  
  
  "Ai është vëzhguesit tonë në fushë. N. O. A. H. (Noah) këto janë vetja e kodit letra. Ai është pretty damn mirë. Ai zakonisht parashikon motin sa më shpejtë që ne bëjmë. Si është ajo? Kjo tingëllon pak e çuditshme.
  
  
  'Noeut .. . asgjë si kjo. Faleminderit.'
  
  
  Unë të varur deri në e saj. Hawk vënë poshtë tjetrin. Ego është zëri dukej e zymtë. "Nëse e kishte raportuar atë në kohë, ai mund të ketë penguar shumë dëme. Shumë jetë do të kishin qenë të ruajtur ."
  
  
  "Dhe ishullin ra në duart e tona big brother në anën tjetër të oqeanit," e kam shtuar.
  
  
  Ai doli nga zyra e pa fjalë dhe mbylli derën ngadalë prapa tij. Moti satelitore është fotografuar vazhdimisht zona të mëdha të oqeanit. Dhe kjo uraganit të çmendur nuk ishte fotografuar derisa ajo goditi bregun e ishullit. Ka satelit parë kurrë një stuhi të para?
  
  
  Ai ndezi një cigare dhe u përpoq të mos mendoj për atë më. E saj e cigareve ishte e hedhur. Ishte kjo punë e filluar të bëjë më këtë problem?
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  
  
  
  Rreth librit:
  
  
  
  
  
  Ka shumë mënyra për të vrarë një person ... Kineze vrasësit e preferojnë një thikë, ndërsa të tjerët të vrasin e tyre mbanin duart.
  
  
  Amerikan të chicagos përdorim të madh e të kalibrit pistoleta, rusisht vrasësit e përdorin dinamit.
  
  
  Megjithatë, nuk është vetëm një person i cili mund të ushtrojë të gjitha vrasjen e teknikave. Vetja e emrit është Killmaster !!!
  
  
  Në këtë kohë, Nick Carter do të duhet të përdorin të gjitha aftësitë e tij për t'u marrë me dyqane mishi i plotëson në mënyrë të "Kremlini Dosjen".
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Spanjisht Lidhje
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Spanjisht Lidhje
  
  
  I dedikuar për anëtarët e Shteteve të Bashkuara të Shërbimit Sekret
  
  
  
  
  Kapitulli i parë
  
  
  Ajo ishte Hawk, dhe ai ishte quirky. Ai nuk duhet shumë praktikë në të, dhe ai nuk do të ketë shkëlqeu në atë edhe në qoftë se ai ishte në një formë.
  
  
  "A shkoni ski, N3?" pyeti ai mua në telefon.
  
  
  "Sigurisht, unë do të shkoj ski. Dhe shumë mirë, nëse unë mund të them kështu"
  
  
  "Të mbledhur tuaj skis. Ju jeni duke shkuar për në Spanjë."
  
  
  "Është e vështirë për të skive në Spanjë," thashë unë. "Të pastër dëborë"
  
  
  "Ndryshimet. Range Sierra Nevada. Përkthimi. Bora-mbuluar malet".
  
  
  "Epo, ndoshta është borë nga koha në kohë ..."
  
  
  "Ju do të keni një shok."
  
  
  "Edhe një skier?"
  
  
  "Absolutisht fantastike. Gjithashtu një ekspert në trafikun e drogës. Kjo është për kredi nga e Thesarit të Drogës Zbatimit të Administratës."
  
  
  "Bora zog?"
  
  
  "Kjo është një shumë e fun. Ju të dy do të jenë piknik në një vend për ski në Sierra Nevada."
  
  
  "Quhet...?"
  
  
  "Sol ë Nieve".
  
  
  "Transfer:"dielli dhe bora / Jo, zotëri. Unë do të thotë, kush jeni ju?"
  
  
  "Unë do të le ju e dini më vonë. Në ndërkohë, merrni San Diego fluturimit të Ensenada."
  
  
  "Ensenada?"
  
  
  "Një të vogël peshkimi qytet në Baja Kalifornia."
  
  
  "Unë e di çfarë është, dhe unë e di se ku është. Vetja e saj madje ka një erë të veçantë. Çfarë e bën një shkretëtirë e qytetit kanë të bëjë me ndër-ski vend?"
  
  
  "Ju do të takohet me një Thesarit agjent atje."
  
  
  "Ah."
  
  
  "Ishte mirë të saj. Ne kemi nevojë për ekspertizën e saj."
  
  
  "Saj?" Këmbanat ranë në tim qendrat nervore.
  
  
  "Ee."
  
  
  "Çfarë është ajo? A ajo duhet të jetë një dado për narkomanë?"
  
  
  "Ju duhet të shihni se takimi zhvillohet."
  
  
  "Një takim?"
  
  
  "Mes tij dhe një nga lidhjet për të thyer Turqi-Corsica-Kaliforni. Ai do të këndonte. Unë dua të dëgjoj muzikë para uem e fytit është e prerë."
  
  
  "Zotëri, ndonjëherë ju ..."
  
  
  "Nuk them se! Adresa e La Casa Verde. Kërkoni Juana Rivera."
  
  
  "Dhe pastaj?"
  
  
  "Të sjellë të saj në Uashington me ju."
  
  
  "Kur?"
  
  
  "Në aeroplan tjetër të Ensenada."
  
  
  Ai nuk e ka parë ime grusht clenched.
  
  
  "Nikolai!" Hawk psherëtiu. Ai dyshon mua të qenë të rrejshme.
  
  
  Unë të varur deri në e saj. Pas mbylljes së rastit në Filipine, që ndjeu si overripe coconuts, zëri i saj e kishte fluturuar për në San Diego nga Hawaii vetëm dy ditë më parë. Ai ishte vetëm fillimi për të hequr qafe të kinks në muskujt e tij dhe tensioni në psikikën e tij. Vrasja kurrë nuk është e këndshme të saj tejkaluar saj kuotave në Mo. Dhe.
  
  
  Është më mirë që të hedhin atë jashtë të gjithë nga sytë, nëpër kokën tuaj - me ndihmën e një tufë të bukur yjet në San Diego për të xhiruar një seri TELEVIZIVE. Por tani...
  
  
  Unë quajtur nëpunës, duke i thënë ime më fatkeq të ndryshojë ngjyra, me rritje të shpejtë në planet, dhe kërkoi që ai të përgatisë faturën time. Pastaj ai e quajti aeroport dhe zbuloi se ardhshëm aeroplan për të Ensenada do të largohet një orë e gjysmë.
  
  
  Në qoftë se unë të ndërprisja spiky dush, unë vetëm do të jetë në gjendje të bëjë atë.
  
  
  * * *
  
  
  Baja California është bishti që varet poshtë nga Kalifornia e duhur. Askush nuk duket se e di se çfarë të bëjë në lidhje me atë. Kjo ka qenë objekt polemikash mes SHBA dhe Meksikës për shumë vite. Pas disa muajsh të haggling mbi pronësinë e shkretëtirës, strip, Mexicans më në fund u dorëzua dhe pranoi të marrë atë përsëri.
  
  
  Ai u përkul përsëri në vendin e tij dhe e zuri gjumi gjatë gjithë rrugës për në aeroport të vogël mbi një i poshtër strip pranë një të vogël peshkimi fshat të quajtur Ensenada. Fjala në të vërtetë do të thotë "gjirin" ose "lumë i vogël" nëse ju jeni në pak gjëra interesante.
  
  
  Kur unë kam dalë në avion të ndritshme, me diell shenjtor, ndriçimin, po aq të fortë që unë të vënë në syze dielli.
  
  
  Një i ri Mustang taksi ishte i parkuar jashtë operativ kulla, dhe shoferi i quajtur saj për të marrë Ego të kthehen në qytet. Pas duke kaluar nëpër rutted rrugëve, savannahs i madh me sagebrush dhe të yndyrshëm të pyjeve, ne fund arriti tek rruga kryesore e qytetit.
  
  
  La Casa Verde - i cili është dashur të jetë e gjelbër në qoftë se im spanjisht ende i përshtatet, por në fakt ishte një lloj vyshket pastel gëlqeres-u në fund të një sagging bllok, ku ajo vë sunning si një lizard mbi një shkëmb.
  
  
  Ai doli nga taksi, kap trastën e tij dhe shkoi në holl. Moteli ishte fushë e errët nga rrezet e diellit të ndritshme, por unë mund të shihni mustachioed adoleshent pretenduar të jetë i interesuar për ardhjen time. Uem waved në të dhe e kap telefonin në shtëpi.
  
  
  "Livi". Ajo ishte një vajzë në një miniaturë të switchboard.
  
  
  "Ju mund të lidheni më të Senorita Juana Rivera?"
  
  
  Nuk ishte një klik, dhe për një kohë të gjatë të unazës.
  
  
  "Livi". Kjo ishte një tjetër vajzë.
  
  
  "Juan Rivera?"
  
  
  "E saj."
  
  
  "A flisni anglisht?"
  
  
  Ka pasur luhatje. "Jess?"
  
  
  E saj, i mbylli sytë. Kjo ishte menduar për të të jetë një nga këto misione. Ai shkundi kokën e tij dhe tha: "kodi fraza, duke u përpjekur të mos ndjehen absurde:
  
  
  "Tetori është muaji i tetë i vitit".
  
  
  "Më falni? Oh, po! Atëherë mollë janë pjekur."
  
  
  "Vajzë e mirë! Kjo është George Peabody." Kjo ishte e mia aktuale të mbuluar emrin, dhe Hawke nuk pyesni mua për të ndryshuar vetja ime. Kështu që unë isha ende Xhorxh Peabody.
  
  
  "Ah, Senor Peabody." Ai ishte i kënaqur për të dëgjuar se theks të ishte zhdukur. "Ku je?"
  
  
  "Unë jam në hollin," thashë unë. "Unë duhet të përshtaten saj?"
  
  
  "Jo, jo!" tha ajo shpejt. "Unë do të jem në katin e poshtëm."
  
  
  "Në barre," unë psherëtiu, duke shikuar nga shumë të errët rrjedhën e holl, ku njeriu prapa counter ishte fshirje duart e tij.
  
  
  Ai u kthye dhe u drejtuan për të errësuar bar. E bartender shikoi në mua. "Senor?"
  
  
  "Pisco Kosi," thashë unë.
  
  
  Ai tundi kokën
  
  
  
  dhe u kthye për të bërë atë.
  
  
  Unë mund të ndjehen të rëndë të ajrit lëviz butësisht prapa meje, duke sjellë aromën e freskët limoni për mua. Ai u kthye dhe pa një të hollë, të errët-me sy të errët-flokë vajzë e saj në mesin e të njëzetat, me pothuajse prona të paluajtshme amazing të bardhë të zbehtë të lëkurës që zambakëve të ujit zakonisht kemi.
  
  
  "George", tha ajo në spanjisht. Ajo ishte si "Hor-hej".
  
  
  "Juana?" Unë i tregova, e saktë shqiptimit vetja në mes të rrugës mes "h"dhe " w".
  
  
  Ajo i mbajtur nga duart e saj". Unë do të marrë atë. Pastaj ai vuri në dukje një tryezë kundër murit.
  
  
  Kemi ardhur deri. Ajo ishte elegante, e pastër, dhe shumë femërore. Trupi i saj u lithe bukur dhe në formë. Ee këmbët shumë. "Mirë vjetër Hawk!" Mendova të saj. Si uncharacteristic e tij!
  
  
  Ne luajnë këtë lojë.
  
  
  Ajo urdhëroi një çajit të ftohtë, vendosur në një karrige, dhe u përkul përpara, sytë e saj të ndritshëm. "Tani. Çfarë e bën atë të të gjitha do të thotë?"
  
  
  Zëri i saj, ai i shkundi kokën e tij. "Unë nuk kam asnjë ide. Eprori im në Uashington do të shkurtër me ne."
  
  
  "Kur?"
  
  
  "Sonte."
  
  
  Fytyra e saj ishte bosh. "Por kjo do të thotë që ne nuk do të jetë këtu sot."
  
  
  "Es verdad".
  
  
  Goja e saj të rënë të hapur. "Pastaj nuk do të ketë kohë për të..." goja e Saj u këput e mbyllur.
  
  
  "Çfarë, Juana?"
  
  
  Fytyra e saj ishte i kuq. "Ai është një olvidado për mua."
  
  
  "Ju keni një të shkurtër e kujtesës," unë i thashë, dhe e ka përfunduar tim pisco kosi. E bukur Aguardiente, mendova. Një ditë do të keni për të vizituar Pisco, Peru.
  
  
  Saj u ngrit. "Pakoja juaj çanta, Juana. Ne jemi duke tjetër fluturim nga këtu."
  
  
  "Por ju duhet të dini diçka rreth misionit..."
  
  
  "Droga", thash unë.
  
  
  "Natyrisht, e saj në lidhje me drogë"
  
  
  "Dhe në Detin Mesdhe. Ne jemi duke shkuar për në Spanjë."
  
  
  Goja e saj ka formuar një o.
  
  
  "Të shkojnë ski."
  
  
  Ajo ishte pirja e çajit të ftohtë. "Ju mund të përsërit atë?"
  
  
  Unë kurrë nuk e bëri atë.
  
  
  Pastaj ajo u mashtruar mua. Sytë e saj të ndezur. "Ah! Sigurisht, Sierra Nevada! Ka një klasë të parë ski resort në afërsi të Granadës."
  
  
  Unë pashë atë.
  
  
  "Ju mund të skive?" më pyeti.
  
  
  Kjo ishte dita për këtë pyetje. "Çfarë jeni duke bërë?"
  
  
  "Shumë mirë", tha ajo placidly.
  
  
  Dhe modeste, mendova. Ai me qetësi i tha, " Ne do të të kënaq."
  
  
  E bartender u shikuar mua. Juana winked në e saj, dhe ajo winked në shërimin e reumës. Ajo ishte e bukur, e rafinuar dhe e arritshme.
  
  
  * * *
  
  
  Si ne dolëm jashtë, një flash drite kërcim off pushkë fuçi më tërhoqi shikimin tek vrima e zezë në fund të saj. Ky njeri ishte i shtrirë banesë në çati rreth një të nxehtë rrugicë nëpër rrugë, dhe e dija se ai kishte më të përqendruara në qendër të fushës së vetja e fushës.
  
  
  Ai ngriu për një moment. Pastaj ai e flak atë për të Juana anën e dhe pëllumbi në drejtim të kundërt, drejt strehës së derës. Shtënë ranë jashtë nëpër rrugë.
  
  
  "Prit!" Hej thirri saj.
  
  
  "Por, Nick..."
  
  
  "Të qetë!" Unë hissed.
  
  
  Ai shpejt u ngrit dhe u zhvillua në hollin e dritare. Unë e mbuluar atë dhe shikoi nga dritarja. E gleam e pushkë fuçi të kapur e saj përsëri. Njeriu ishte ende në kulmin e thatë mallrave dyqan.
  
  
  Si burri i saj iu afrua armën e tij, ai ngriti pushkën dhe qëlloi përsëri. Gawking sytë gërmuar në strukturë druri i hapur mbi Juana kokë. Tani ajo ishte zvarritur përsëri në porta. "Vajzë e mirë!" Mendova të saj.
  
  
  Kur ajo ngriti përsëri, ai ishte zhdukur.
  
  
  Unë mund të të dëgjojnë e saj drejtimin këmbët. Kam shikuar nëpër vende dritare dhe pashë një njeri në kostum të zi dilte nga një dyqan në rrugë dhe kërkim deri në një pikë ku snajper ishte duke na pritur.
  
  
  Ai vrapoi përreth hotelit, duke e valëvitur në Juana për të qëndruar brenda dhe u ngjit në të thatë mallrave dyqan është shkallët dy në një kohë, në katin më të lartë.
  
  
  E saj shumë vonë. Ai është zhdukur.
  
  
  Nuk kishte mbetur asgjë në çati, por shumë Meksikan bishtat e cigareve dhe një sombrero të cilën ai e kishte blerë dy ditë më parë nga dyqani poshtë.
  
  
  "Një të huaji", tha dy burrave në dyqan, një burri me një yndyrë bark dhe një fytyrë të qeshur. Gonzalez.
  
  
  "Turist?"
  
  
  "Po."
  
  
  "A mund të përshkruani vetja?"
  
  
  Gonzalez shrugged. "Në lidhje me lartësinë tuaj. Flokët ngjyrë kafe. Sy ngjyrë kafe. Një cipë e hollë e njeriut. Nervor."
  
  
  Kjo është e gjitha.
  
  
  Juana mori mënjanë në hollin e hotelit, ndërsa ne e pritur për një taksi për të marr na up dhe të na marrë në aeroport.
  
  
  "Ai ishte këtu dy ditë më parë," babai i saj tha.
  
  
  "E drejtë?"
  
  
  "Sa gjatë keni qenë këtu?"
  
  
  Turne."
  
  
  "A mendoni se ai e di kush jeni ju?"
  
  
  Sytë e saj të ngushtuar. Ajo e mori si një fyerje. Ajo ishte gjuha latine, gjuha e bukur dhe e plotë të zjarrit. "Unë nuk mendoj kështu!" Ajo tha zemërim.
  
  
  Ata nuk mendoj se kjo ishte një fyerje.
  
  
  "Për çfarë ishit duke punuar në para ju keni qenë i kontaktuar për këtë detyrë?"
  
  
  "Një rënie e drogës".
  
  
  "Thyer atë?"
  
  
  Ajo tundi kokën, duke ulur sytë e saj.
  
  
  "E gjithë kjo?"
  
  
  "Po." E saj mjekër ngriti defiantly.
  
  
  "Një të majtë?"
  
  
  "Ndoshta kështu", tha ajo evasively.
  
  
  Ai u kthye dhe shikoi nga porta në krye të thatë mallrave dyqan.
  
  
  "Po," unë pranova. "Unë mendoj se ndoshta kështu."
  
  
  Fytyrën e saj të shtrembëruara me bujë.
  
  
  Ee e kapi nga bërryli. Taksi ka ardhur. Me Fat Nick. Shpëtuar nga Ensenada kompanisë Taxicab.
  
  
  "Eja, Juana. Tjetër të ndaluar, Washington, DC."
  
  
  Shumë autoritar. Shumë autoritar.
  
  
  Ajo qetësi u ngjit në taksi, ndezje një copë të bukur të kofshës. Por unë pothuajse nuk e vërejnë atë.
  
  
  Dy
  
  
  Hawke ul në tastierë të SËPATË kinema control panel, shtyn butonat dhe ngritjen e disqe. Një buton për të luajtur audio. Një fjongo button. Një buton për 16 mm film. Një buton për transmetim të drejtpërdrejtë. Një buton për një të vjetër zi-dhe-bardhë film.
  
  
  
  
  
  
  Një buton për slides. Ose, në qoftë se ju doni për të pushuar sytë tuaj, një buton për të butë me një zë femre të shprehin inteligjencës rezultatet.
  
  
  Në bisedë deri në këtë pikë kishte qenë i rastësishëm bërbëlit. Saj fshihet e gjithë kjo rreth kokën e saj. Unë vetëm mos harroni se unë mund të perceptojnë Juana Rivera vizualisht, dhe unë me të vërtetë e bëri. Megjithatë, diçka në mendimet e saj dukej e para-përcaktuar, para-testuar dhe e pafrytshme.
  
  
  Por ajo ishte e bukur, dhe unë si gra të bukura. Mendova të saj: "në Qoftë se vetëm ai mund të fshihet zëri i saj, si një Hawk mund të fshihet një regjistrim ai nuk duan të dëgjojnë."
  
  
  Brylev krejtësisht të dilte dhe para nesh ishte një foto në ekran që kanë qenë të angazhuar si me magji u shfaq në moans.
  
  
  "Enrico Corelli," të butë me një zë femre tha mbi imazhin që shkrepi përgjatë ekranit. Ajo ishte ende një fotografi të marra rreth pesëmbëdhjetë vjet më parë, dhe për të çelur nga më të vogël, pjesë e disa më të madhe fotografi. Sfondi i skenës ishte i Vatikanit rotunda.
  
  
  "Ka fotografuar, për shembull, në vitin 1954," zëri vazhduar. "Kjo është e fundit për të mbijetuar fotografi të Corelli. Pjesa tjetër e tona fotot janë blerë për një shumë të holla. Hetimi nuk mund të provojë se e para vjen nga mafia e arkat. Por kjo është ajo që ata besojnë në të.
  
  
  Sytë e saj mori një kohë të gjatë dhe vështrim të kujdesshëm në foto. Fytyra ishte pothuajse i padallueshëm. Në tiparet e fytyrës ishin mjaft të zakonshëm: flokë të errët, të fortë mjekër, të fytyrës, formën, pa dallim. Ajo ishte mësuar përmendësh nga vetja sa më mirë që ajo mund të, por për shkak se ajo kishte qenë tharë kështu që shumë herë rreth të tilla një pjesë e vogël e kokrra e filmit, nuk kishte pothuajse asgjë në atë që mund të përqëndrohet në.
  
  
  Një hartë shkrepi përgjatë ekranit. Ajo ishte një hartë e Corsica. Qyteti i Basria përshkruar në një rreth.
  
  
  "Ajo është themeluar që Enrico Corelli jeton këtu, në periferi të Basria, Corsica, në një vilë e ndërtuar në Napoleonic epokë. Ai ka një staf prej dhjetë civilë dhe dy truproja. Ai jeton me një grua, e quajtur Tina Bergson.
  
  
  "Corelli tani është dyzet e pesë vjeç. Ai punoi për qeverinë italiane në Rimë, por u shkarkua disa muaj më vonë. Ai ishte shkurtimisht martuar, por vetja grua vdiq nga pneumonia kur Corelli nuk ishte duke punuar. Gërditesh, ai filloi të punonte për anëtarët e një bande të forgers dhe internua hajnat në mbarë Shtetet e Bashkuara të amerikës të cilët kanë lindur në Sicili dhe u mafia anëtarë në New York dhe Chicago. Ai stahl është një e mirë enforcer dhe një shumë të mirë biznesmen për ta. Kur farmaci zinxhir është themeluar, ai ishte një nga njerëzit e parë për të hapur një pikë të rrjedhës së, pranë Napolit.
  
  
  "E drogës rrjeti lulëzoi në vitet 1960 dhe deri në fund të kësaj kohe, Corelli Stahl ishte një figurë kyçe në tërë mafia zinxhir.
  
  
  "Me ta për të gjetur, ai kishte të ndryshme mistresses. Një përpjekur për të vrarë vetja kur ai të hedhura saj me një grua tjetër e owl. Ajo më vonë u gjet e mbytur në Gjirin e Napolit."
  
  
  Harta e zhdukur, dhe një jaht luksoz rreth 180 metra e gjatë mbushur ekranin me një ngjyrë të bukur të lëkunden.
  
  
  "Kjo është Corelli është kënaqësi jaht, Lysistrata. Ajo sails nën flamurin e Francës. Corelli e konsideron veten një qytetar të Corsica, edhe pse ai ishte i lindur në Milano."
  
  
  Një figurë të madhe villa tani u shfaq në ekran.
  
  
  "E Corelli Shtëpi. Edhe pse ai ka vetëm dy truprojat të gardës vetja, Ego manor është vazhdimisht do të patrullonin nga një gjysmë duzinë gunmen."
  
  
  Një foto e re shkrepi lart. Një trup të shtrirë në bar. Ai u qëllua disa herë. Të vdekurin ishte iliadis, por nga pamja e saj mbetet, kam vendosur se plumbat që e goditi atë ishin dummy plumba-të zakonshme të plumbave të prerë në teh të letrës X. Plumbave dumdum ana e kërpudha, në një të prerë, duke shkatërruar formë kur ata i goditi objektivin .
  
  
  "Ishte një agjent francez me emrin Emil Ferenc. Ai ishte duke u përpjekur për të thyer në Villa Corelli, si pasuri të quhet. Me sa duket, ai u zbulua nga patrulla dhe u vranë."
  
  
  Pastaj një foto të një shkreti, shkretëtirë-si fshat u shfaq në ekran. Lente zoomed në një figurë që rrinte afër madhështor Lombardia plep, e vetmja pemë të çfarëdo madhësie në horizont. Si shifër u rrit, do të mund të shohim se njeriu është i papërcaktuar në moshë, por më tepër i gjatë dhe i fuqishëm ndërtuar. Fytyra ishte në hije.
  
  
  "Enrico Corelli. Kjo është më e afërt se imazhi që dikush ka arritur të fotografoj në dhjetë vitet e fundit. Imazhi është marrë me një aroused lente nga të sigurt votimit pikë në të kundërt hill. Edhe pse faqja është i padallueshëm, në trupin e personit mund të shihet në mënyrë të qartë . Sipas kompjuterin vlerësimet, Alenka e egos ishte rreth 182, lartësia-6 metra, u ul të drejtë, dhe të shëndetit të shkëlqyer fund e ushtarak."
  
  
  Ekran doli i zi. Pastaj një film ishte nisur. Kjo ishte një skenë në një plazh, ndoshta në frëngjisht Riviera. Një mahnitëse bjonde në një të vogël bikini parakalojnë nëpër rërë, valëzim saj hips e saj flokët e gjatë bjonde fluttered rreth supet e saj. Ajo ndaloi për një çast dhe u kthye, ndërsa në qoftë se dikush i kishte thënë të saj. Ajo shikoi në kamera dhe buzëqeshi.
  
  
  "Tina Bergson. Hej, njëzet-e-tre vjet. E lindur në Suedi, ajo shkoi në Romë, ku ajo kishte një të shkurtër, por të pasuksesshme filmit të karrierës.
  
  
  
  
  
  Pastaj, dy vjet më parë, ajo u transferua në Zvicër, ku ajo ishte e përfshirë në të holla manipulim, me sa duket për të mirën e mafias, ose disa organizata si mafia. Ajo ishte kapur, por kurrë nuk e sjellë për gjykim. Shumica e parave është thënë se kanë ndryshuar duart e saj për të ndihmuar të shpëtuar nga autoritetet Zvicerane.
  
  
  Menjëherë më pas, ajo e gjeti veten në Enrico Corelli e shtëpisë. Corelli nuk martohet, por ajo është e tij shoqërues të vazhdueshëm. Ajo flet suedisht, frëngjisht, italisht dhe spanjisht, si dhe gjuhë angleze. Ee e IQ është e thënë të jetë 145, bazuar në rezultatet e një aktuale test marrë kur ajo është mbushur një Zviceran banka e aplikimit për punë. Ajo është një e madhe të skier ."
  
  
  Në film, ajo tani flashes në skis në një shpat. Saj duhej të pranoj se ajo ishte shumë e mirë. Nuk është çudi që Ay të kërkuar për të shpenzuar muajve të dimrit në ski shpat, ajo duket të dashurisë sportive.
  
  
  Një tjetër hartë u shfaq në ekran. Ai i tregoi botës në një Mercator projektim me një vijë në drejtimin nga Lindja e Mesme për në Turqi, nga Turqia në Sicili, nga Sicilia për të Corsica, për të Riviera, tek Corsica, dhe pastaj në Portugali, atje në Kubë. atëherë Qendrore të Meksikës, si dhe më pas në San Diego në Kaliforni.
  
  
  Drogës zinxhir.
  
  
  "Ka pasur shumë ndryshime në kryesorë të drogës zinxhirit të furnizimit gjatë viteve të fundit. Në mënyrë tipike, të drogës të rënda të fillojë në Lindje dhe në fund deri në perëndim, përtej Detit Mesdhe, ku ata janë të përpunuara. Kontrollin e këtij zinxhiri është e lidhur në Corsica, vetëm një të ndaluar para më të rëndësishme të përpunimit në Rivierën. Droga pastaj të kthehen në Corsica dhe pastaj për në Kubë, nëpërmjet një nga tre ndalesa: Portugali, Marok ose Algjeri.
  
  
  Re hartë. Ai vuri në dukje Corsica përsëri.
  
  
  "Nga këto statistika, të shpërndarjes, linjave të zgjasë përsëri në Lindjen e Mesme dhe më tej për në destinacionin final, në Perëndim. Paratë nga Perëndimi vjen këtu, ku më pastaj është shpërndarë në mes të lidhjeve në rrjet."
  
  
  Lente zoomed në në hartë, duke treguar Corelli të patundshme në një periferi të Basria, i rrethuar nga një rreth.
  
  
  "Rico Corelli është personi që kontrollon zinxhir. Ai merr urdhërat e tij nga Sicilia, ku një deputet mafioz kontrollon lindore gjysma e shtypnin. Nuk perëndimi kontrollon pjesën tjetër të thyhet, plus përhapur."
  
  
  Imazhi doli dhe Sergey ndezur deri.
  
  
  Ne u ul në heshtje për një kohë të gjatë.
  
  
  Hawk pastroi fytin e tij.
  
  
  "Interesante", thash unë.
  
  
  "Akademik," Juana tha.
  
  
  "Unë pajtohem me atë," vazhdoi ai.
  
  
  Hawk frowned. "Kjo është vetëm një përmbledhje."
  
  
  "Çfarë lidhje Corelli?" Juana pyeti.
  
  
  Hawk mbylli sytë dhe tronditi përsëri në të rehatshme karrige rrotullues.
  
  
  "E mafiozët kanë bërë të pakënaqur me fitimet nga drogës program," Hawk më në fund tha. "Gjashtë muaj më parë, filluan të dërguar njerëzve nga brenda dhe jashtë për të testuar sistemin për inteligjencë. Corelli mori një sasi të konsiderueshme - shumë, sipas NA Don. Por Siciliane dytë nuk mund të mendojnë për një mënyrë për të korrigjuar situatën. Në takim, u vendos që Corelli do të duhet të largohet. Një person është dërguar për të goditur, por ai u zhduk nëpër fushat e vizionit. Ju e patë se çfarë ka ndodhur me të ashtu-quajtur gropë agjent që janë përpjekur për të thyer në pasuri.
  
  
  "Atëherë mafia capos vendosur për të sulmuar Corelli përmes Tina Bergson. Një detektiv që pretendojnë të jenë nga Zvicra u përpoq për arrestimin e saj një herë në Basria në një të vjetër Zvicerane pagesë. Por Odin e truprojave Corelli ndërhyu dhe e ruajtur Tina. Ata pastaj zvarritur detective veten në një afërsi të plazhit, lidhur vetja me lart, dhe e lejoi atë për të pritur valën e të kthehet para se mbytja. Njeriu iku dhe e la Corsica, kurrë për t'u kthyer ."
  
  
  Ai e ngriti dorën e tij.
  
  
  "Nick?"
  
  
  "E dimë ne që gjithë këtë?"
  
  
  "Corelli na tha."
  
  
  "Direkt?"
  
  
  Hawk psherëtiu. "Ne kemi dikë afër Corelli, edhe pse ai kurrë nuk e ka parë atë. Corelli u dha informacion mbi iniciativën e tij."
  
  
  "Pse jo?" Juana pyeti.
  
  
  "Ai tha:" ai donte që të lënë për të mirë."
  
  
  "Për të shpëtuar veten dhe vajzën?" Unë e pyeta.
  
  
  "Absolutisht fantastike. Dhe për të marrë azil në Shtetet e bashkuara."
  
  
  "Në kthim për...?"
  
  
  "Tërë command line, me zinxhir të saktë, dhe se si ajo punon."
  
  
  "Si ta dimë se kjo nuk është një kurth?" Unë e pyeta.
  
  
  "Ne nuk do të." Hawk hapi sytë e tij lazily. "Të votojnë aty ku ju të hyjë". Ai u kthye për të Juana.
  
  
  Ajo tundi kokën.
  
  
  "Me ekspertizën tuaj, ju duhet të gjeni nëse Corelli është duke na thënë të vërtetën, ose në qoftë se ai na çon deri te një kopsht rrugë të drejtë."
  
  
  Ai psherëtiu. Ndonjëherë Hawk e letërsisë është e pashpresë e Viktorias.
  
  
  Juana injoruar fjalë. "Unë do të gjeni."
  
  
  "Ka diçka është instaluar?" Unë e pyeta.
  
  
  "Ne do të takohemi në Sol ë Nieve. Në një vend për ski në Spanjë. A thoni ju për këtë?"
  
  
  "Shkurtimisht"
  
  
  Hawk u përkul përsëri. "Çdo vit Tina Bergson shkon në këtë vend për ski, dhe Corelli shkon me të. Ata shpenzojnë rreth një muaj atje."
  
  
  "Është ai shkon atje si Rico Corelli?"
  
  
  "jo. Ne nuk e dimë çfarë emri që ai përdor. Por ne e dimë se ata gjithmonë shkojnë. Dhe Corelli dëshiron të takohet me mua atje."
  
  
  "Kjo mund të jetë setup," unë muttered.
  
  
  "Sigurisht," Hawk-tha. "Kjo është arsyeja pse ju jeni këtu, Nick. Zëri pse në foto SËPATË".
  
  
  "Duke pritur për grevat."
  
  
  Ai tundi kokën. "Le të thonë mafiozët e dinte rreth Corelli e planeve. Nuk do të dëshirojnë për të marrë tonë një numër enforcer
  
  
  
  
  
  
  dhe tonë një numër të drogës ekspert? "
  
  
  Ai rubbed saj mjekër. "Si nuk e shohim të kontaktit?"
  
  
  Hawk tha: "Ne kemi një njeri në Malaga. Ai ka një djalë në Sol ë Nieve. Corelli e truprojave do të afroheshin atij. Ju do të takohen tonë njeriu në Malaga dhe ai do të organizojë një takim me djalin në vendpushimin. Pastaj ju do të takohet Corelli ballë për ballë."
  
  
  Ai tundi kokën e saj. "Dhe pastaj?"
  
  
  "Pastaj, Miss Rivera do të marrë përsipër *
  
  
  "A e keni përgatitur pashaportat?"
  
  
  "AX Identifikimin e ka dokumente. Ju do të jenë ende Xhorxh Peabody, por tani ju jeni një fotograf profesionist."
  
  
  "Zotëri, unë nuk mund edhe të kontrollit të një Brownie, aq më pak një Hasselblad!"
  
  
  "Këto kamera janë të besueshme sot! Gjithashtu, ata janë të mirë në marrjen e të dini bazat. Dhe ju, Miss Rivera, janë një model i një fotograf. Të gjitha letrat tuaja janë bërë. Djegur ih pas duke kujtuar të kaluarën tuaj."
  
  
  "Unë jam paraqitur lakuriq?" Juana pyeti.
  
  
  Hawk ishte i tronditur. Vetja e sy blu, janë zgjeruar. Ai ishte i fundit që të vjetra, një krejtësisht të shtypur njeri në një shoqëri ku seksuale lirisë është rregull. "E dashur vajzë!"
  
  
  "Do të ju paraqesin në nudo?" Unë e pyeta shpejt.
  
  
  "Sigurisht", tha ajo. "Në kuptimin profesional. Kur unë të luajë rolin e saj, unë luaj të saj të gjithë rrugën."
  
  
  Hawke fytyrë të ndryshuar ngjyrën. Ajo ishte shumë e kuqe. Ai filluar në duart e tij në një agoni e statike. "Nëse ju jeni tashmë të bërë," ai interjected.
  
  
  E saj, chuckled. "Vazhdo."
  
  
  "Unë e di se ju nuk do mend se ne kemi ngritur tuaj të mbuluar si burri - dhe-gruaja e ekipit," ai tha: "shpejt, sytë e tij të ndritshëm.
  
  
  "Zotëri," thashë unë.
  
  
  "Z. dhe Znj Xhorxh Peabody e Millers Bie, MN."
  
  
  "Unë e dua atë!" Juana tha butësisht.
  
  
  "Unë e urrej atë!" Unë growled. "Kjo është shumë e sforcuar! Dhe ajo shkakton komplikime!"
  
  
  "Por kjo e bën më të lehtë për Znj Rivera për të vepruar - nëse ajo ka për të." Hawke fytyrën e flushed përsëri.
  
  
  "Unë nuk ndjek logjikën!"
  
  
  "Një grua e pamartuar, një vajzë si Miss Rivera..."
  
  
  "Unë kam zët atë!" Juana ndërprerë.
  
  
  "... Ajo do të jetë shumë e vështirë që të jetë, oh, të stalked, le të them vetëm, se sa të jetë një grua e martuar. Shihni?"
  
  
  Zëri i saj ishte i shtrirë përmbys në rërë. Unë me të vërtetë nuk e shohin atë, e shtrembëruar logjikën.
  
  
  Hawk u kthye për të Juana. "A jeni të miratojë?"
  
  
  "Plotësisht." Ajo buzëqeshi charmingly.
  
  
  Hawk tundi kokën në kënaqësi. Atëherë ai më vështroi. "Ndonjë mangësi?"
  
  
  Mallkuar atë! "Duket e besueshme," kam pranuar. "Ne kemi për të vendosur një lloj alarmi," vazhdoi ai. "Unë do të thotë, në rast se çdo gjë do të bie përveç. Unë dua të jem në gjendje për të ruajtur Juana dhe lëkurën time, pa marrë parasysh se çfarë."
  
  
  "Ne kemi një njeri në Granada, vetëm gjysmë ore larg turistik. Malaga do t'ju informojë."
  
  
  "Në të vërtetë. Kjo duhet të mbulojë atë."
  
  
  "Ju mund të dërgoni ndonjë mesazh të koduar që ju dëshironi nëpërmjet Granada."
  
  
  "Në rregull," I tha. Ai u kthye për të Juana. "A keni ndonjë gjë për të diskutuar?"
  
  
  Ajo shikoi në mua dhe më pas në Hawk.
  
  
  "Unë mendoj se jo. Ajo do të përmbushen në krahët tuaj deri sa të takoj Z. Corelli. Atëherë unë do të merrni më me të."
  
  
  * * *
  
  
  Kam pasur vetëm dozed jashtë, kur ka pasur një të mprehtë të trokasin në derë të mbyllur ndan dhomën time nga Juana së.
  
  
  Saj u ngrit. "Po?"
  
  
  "Nick!" pëshpëriti ajo.
  
  
  "Çfarë është ajo?"
  
  
  "Dritare."
  
  
  E saj, u kthye. "Çfarë lidhje ka kjo?"
  
  
  "Shikoni jashtë."
  
  
  Ai arriti për shpatullat e këllëf të varur nga bedpost. Ai eci drejt dritares, e mbajtur në hije dhe snuggling deri në moan. Tërhequr prapa pëlhurave me tyta e pushkës së tij luger, ai rreshtuan jashtë në rrugë të errët poshtë.
  
  
  Nëpër rrugë ishte një Cadillac, makinën më të mirë në bllok.
  
  
  Në nen, aty ishte një burrë të ulur në anën e shoferit, i cili ishte drejtpërdrejt të përballet me mua. Atëherë, siç e kishte shikuar, njeriu tjetër nxitoi nëpër rrugë të Cadillac, foli shkurtimisht për shoferin, dhe u rrit në backseat.
  
  
  E caddy të nisura dhe çuan shpejt e shpejt nëpër rrugë, i kthyer drejtë në qoshe.
  
  
  Zëri i saj u kthye nga muri që ndan dhomat tona.
  
  
  "A ju njohin vetja?" Sl pyeta.
  
  
  "po. E saj, e pa atë të marrë nga rreth makinë një çast më parë. Ai e shikoi në dhomën time, - ose tuajat. Vetja e saj përballen me e pa. Dhe atëherë ai nxitoi në hollin e hotelit."
  
  
  "Kush ishte ai?"
  
  
  "Unë e pashë - vetja në Dulles aeroporti sot nuk është kur. Kur kemi ardhur. Ai kishte një çantë të vogël lëkure. Rreth tyre, ku ju mund të vendos një armë me një shikim teleskopik."
  
  
  "Vajzë e mirë", tha ai absently.
  
  
  Pati një pauzë. "Çfarë bëjmë ne tani?"
  
  
  "Shkoni në shtrat", thash unë. "Të paktën ne e dimë që ata e dinë."
  
  
  "Ju nuk do të jeni për të shikoni për një ego?"
  
  
  "Në Washington? Kjo është një e madhe të qytetit."
  
  
  "Nick!"
  
  
  "Shkoni në shtrat, Juana." E saj shkuar në një ditë. "Ëndrrat E Ëmbël."
  
  
  E saj, dëgjuam pakënaqësitë e saj, nën frymën e saj, dhe pastaj ajo u larguan në ditë. Një moment apo dy më vonë, ajo dëgjoi creak të krevatit si ajo u ngjit në të dhe u ul.
  
  
  Pastaj heshtje.
  
  
  Ai që ishte ulur nga dritarja, duke shikuar, duke pritur. Por askush nuk erdhi.
  
  
  Tre
  
  
  Ne kemi kaluar nëpër të ulët foothills dhe zbarkoi në një airstrip pranë Malaga. Një shofer taksie na çuan në qytet përmes një vorbull të miniaturë Evropian makina të gjitha bën dhe forma.
  
  
  Ne qëndruam në një ndër hotelet në qytet, me pamje nga port e Malaga. Ka pasur disa tregtari anijet dhe kënaqësi anije moored ose ngulitur pranë të mirë-mbajtur skela.
  
  
  Juana ishte e lodhur. Ajo e mbyllur veten në anën e saj e dhomës, mori një sy gjumë, dhe të freskohet. E saj menjëherë shkoi në SËPATË shtëpia e sigurt.
  
  
  Ajo ishte një e vogël zyra, në një shtëpi, një bllok larg
  
  
  
  
  
  
  rrugët dhe rreth qoshe.
  
  
  "Ndërtimi përmirësim," lexoni shenjën për ditë. RSS. RAMIREZ DHE KELLY
  
  
  E saj, e rrëzuan.
  
  
  "Quién es?"
  
  
  "Senor Peabody."
  
  
  "E saj."
  
  
  Dera u hap. Ajo ishte Mitch Kelly.
  
  
  "Përshëndetje, Kelly," I thashë.
  
  
  "Përshëndetje, senor." Ai grinned dhe le mua në të. Pastaj, duke hedhur shikimin lart dhe poshtë errët, antike korridor, ai me kujdes të mbyllur derën.
  
  
  Saj, dukej në zyrë. Ajo ishte e vogël, me vetëm një dhunuara tavolinë, një grumbull i vjetër kabinete të dosjeve, dhe për një derë që të çon në banjo. Prapa tavolinë, një dritare shikuar nga mbi liman dhe qytet e Malaga.
  
  
  Kelly me goditi me shpullë në kurriz. "Nuk do të shihemi me ata ferret, si fjala mori rreth të kuq portokall rast, Nick."
  
  
  Kjo ka ndodhur në Greqi. "Pesë vjet më parë, me të vërtetë?"
  
  
  "Në të vërtetë. Hawk tha: "ju kanë ardhur."
  
  
  Ai hapi një sirtar dhe nxori një gjobë palë Bausch & Lomb 30x dylbi, të cilat ai i ka peshuar me kujdes në dorën e tij.
  
  
  "Unë mund të ketë disa lajme për ju."
  
  
  "Uf?"
  
  
  Ai vuri syzet mbi sytë e tij dhe u kthye për të parë nga mbi port. E kuptova se ai ishte më e shikuar anije kur trokitëm në derën e saj.
  
  
  Kelly udhëhequr TOPOR në Malaga për të paktën tre vjet. Vetja e punës ishte të dija se çfarë dhe që u vjen dhe shkon rreth Malaga.
  
  
  Ai ishte në kërkim mbi egon e sup. Ai ishte duke studiuar kënaqësinë e të akuzuarve në qendër të harbor. Ai dukej i interesuar veçanërisht të mëdha në jahtin e ngulitur diku në mes.
  
  
  "Zëri është e gjitha," tha ai. "Kjo është Lysistrata. Corelli Jahte".
  
  
  Mbaj mend figurën unë do të shihet e saj në TOPOR e selisë.
  
  
  Ai i dorëzoi mua e saj. Ajo ishte vetja e saj, që u përqendrua saj. Ai ishte i shkëlqyer, Ai ishte shumë mirë të shihet nga jaht. Disa anëtarët e ekuipazhit ishin aktiv rreth në kuvertë. Gjithçka ishte e qetë dhe paqësore në bord. Ajo mund të shihni një rresht të kabina kryesore kuvertë me dy rreshtat e portholes, që do të thotë se kabina janë të vendosura në dy kuvertën më poshtë.
  
  
  Ajo ishte e madhe, e bukur kënaqësi jaht. Francez flamuri ishte duke fluturuar në ashpër.
  
  
  Mitch Kelly u ul në karrigen e tij dhe rustled letër. E saj, e dinte se ai donte që ajo të i kushtoj vëmendje për atë që ai thoshte. Ndërsa ai ishte gati të jepte urdhrin, ai pa dikë në një triko dhe pantallona të dalë së kabinës kryesore dhe në kuvertë. Ajo ishte një grua me flokët e gjatë bjonde. Ajo ishte shumë e busty dhe kishte një të vogël bel, dhe të shtrënguar-montim pantallona që të përshkruara saj kofshët dhe mollaqe lënë asgjë për imagjinatën. Në këto blu pantallona, Afër e kishte të mirë të këmbëve. Lëkura e saj ishte i drejtë dhe i qetë, dhe sytë e saj ishin të kaltër. Shkelën në diell e shenjtë të dritës, ajo vihet në syze të errëta dhe absently mbajti një ih në vend.
  
  
  "Tina Bergson," tha ai me zë të lartë.
  
  
  Kelly craned qafën e tij dhe e rreshtuan nga dritarja, squinting në rrezet e diellit në & nb. "Po, gjoja."
  
  
  "A perfect girl," I tha.
  
  
  "Një gjë tjetër në lidhje me Nick Carter," Kelly sniffed. "Si jeni duke bërë?"
  
  
  "Unë jam vetëm duke bërë atë që njeriu në Uashington thotë," unë muttered.
  
  
  "Kjo erdhi dje," Kelly tha, duke tundur letrën përsëri.
  
  
  Ai grisi tij vështrimin larg nga Tina Bergson e hollë supet dhe triko të mbuluara me gjoks dhe me keqardhje ulur dylbi. Kelly kap atë, e kthyen karrige rreth, dhe të fokusuar ih në Tina Bergson, ndërsa ajo lexuar shtypur informacion.
  
  
  CALLIE. RAMIREZ DHE KELLY. 3 PASEO ZAFIO. ARDHJA TË MARTËN NË BORDIN E LYSISTRATA. PËRDORUESI ËSHTË I GATSHËM. TINA BERGSON DO TË SJELLË VETJA NË JAHT. MË VONË VENDOS NJË SKI TAKIM ME NJË ILAÇ TË EKSPERTËVE.
  
  
  "Roman hundë!" - përsërit ajo me një zbardhje dhëmbësh.
  
  
  "Kjo është Corelli e mbyll," Kelly tha. "Shumë banal, nuk është ajo?"
  
  
  "Shumë banal, po." Romake Hundë ishte një Indian i pari.
  
  
  "Corelli e konsideron veten një flakur. Ju e dini - nga mafia."
  
  
  Ai e shikoi në mesazhin përsëri. "Duke gjykuar nga mënyra e të shprehurit, unë mendoj se ajo është takimi më e drejtë?"
  
  
  "Në të vërtetë. Ajo e di hotelin tuaj. Unë kam tashmë e dërgova një shënim."
  
  
  "Kur ajo do të jetë atje?"
  
  
  "Ajo është menduar të merrni ju deri në hollin e në mesditë." Kelly lëshoi në orën e tij. "Kjo ju jep një gjysmë ore."
  
  
  "Çfarë lidhje Juana?"
  
  
  "Ajo mund të prisni. Kjo është një e hetimit paraprak."
  
  
  Zëri i saj, ai shrugged. "Çfarë është e gjithë kjo nuk ka kuptim për të?"
  
  
  "Roman Mys isha e frikësuar. Unë mendoj se ai dëshiron të dijë nëse ai është duke u ndjekur."
  
  
  Ose në qoftë se ju mund të, unë mendova.
  
  
  * * *
  
  
  Unë kam qenë duke pritur për të në sallën e në mesditë.
  
  
  Kur ajo hyri, të gjithë sytë në hollin ishin më afër, e gratë në kërkim për me indinjatë, njerëzit në kërkim me interes. Vendasit në tryezë papritmas shndërrohet në miqësor Lotharios.
  
  
  Ai u ngrit dhe eci drejt saj. "Miss Bergson," ai i tha në anglisht.
  
  
  "Po," u përgjigj vetëm me një theks të vogël. "Unë jam vonë. Unë jam me të vërtetë i keq."
  
  
  "Ju jeni me vlerë duke pritur për të," I tha.
  
  
  Ajo shikoi në mua coldly. Ai mendonte icebergs në fjords. "Le të shkojë, atëherë?"
  
  
  "Po", I thashë.
  
  
  Ajo u kthye dhe më çoi nëpër holl dhe jashtë në diell të ndritshme të Bryliv Ishull.
  
  
  "Ajo është vetëm e kundërta shesh", tha ajo. "Ne mund të ecim"
  
  
  Ai tundi kokën dhe e mori dorën e saj gallantly. Pas të gjitha, zëri i saj është në Evropë. Ajo më dha një ego pa koment. Çdo spanjisht sy u kthye me një letër për të përshëndetur në dy prej nesh - mua me admirim, mua me zili.
  
  
  "Kjo është një ditë e bukur", tha ajo, duke marrë frymë thellë.
  
  
  "A ju pëlqen Malaga?"Sytë e saj ishin të tërhequr në fytyrën e saj.
  
  
  "Oh, po," tha ajo. "Kjo është dembel dhe i lehtë këtu. Unë e dua me diell brylev. Unë e dua atë ngrohtësisht."
  
  
  Ajo tha: "ky
  
  
  
  
  
  por unë nuk e përmend atë. "Si ishte tuaj udhëtim me varkë?"
  
  
  Ajo psherëtiu. "Ne u kapur në një squall off the Costa Brava. Ndryshe..."
  
  
  "Dhe i juaji është i shokut tuaj?"
  
  
  Ajo shikoi në mua me kujdes. "Z. Roman?"
  
  
  "Z. Romake." Miti vazhduar.
  
  
  "Ju do të shihni se vetja shpejt."
  
  
  "Unë e marrë atë që ju jeni ski", thashë si ne iu marina bar.
  
  
  "Unë e dua atë." Ajo buzëqeshi. "Dhe ju?"
  
  
  "Të moderuar", thash unë. "Kryesisht në Shtetet e Bashkuara. Aspen. Stowe. *
  
  
  "Unë dua të shkoj në Amerikë për një ditë," Tina Bergson tha: "e saj sy blu të ngrohtë dhe po më shikonte intently.
  
  
  "Ndoshta Z-er, Roman - do të ketë diçka për të thënë për këtë."
  
  
  Ajo ishte e qeshur. Dhëmbët e tij janë të përsosura. "Ndoshta me të vërtetë." Ajo shikoi në mua ndjeshëm. "Unë mendoj se ju dhe ai do të marrë së bashku vetëm gjobë."
  
  
  Më pas ne ishim në ujore, dhe i riu në fund ishte duke qëndruar në vëmendje, duke qëndrimi i tij ndaj Tina Bergson. Ai ishte më tepër i hollë, por ai dukej wiry dhe të fortë. Ai kishte dredhur flokë të zeza dhe një laps të hollë mustaqe.
  
  
  "Senorita", tha ai. Ai zgjati dorën për të ndihmuar e saj poshtë në të vogël, shkëlqim motoskaf të lidhura në bankën e të akuzuarve.
  
  
  "Faleminderit, Bertillo", tha ajo butësisht. "Kjo është Z. Peabody", tha ajo për em, duke treguar në mua.
  
  
  "Senor," Bertillo tha. Vetja e sytë janë të errët dhe inteligjente.
  
  
  E saj pastaj kërceu jashtë pas Tina Bergson dhe pastaj Bertillo u larguan, mori biçikletë, dhe ne kemi bërë një hark të jaht tre njëqind metra larg.
  
  
  Gjirin glittered në diell, pulëbardhave scooped deri mbeturinave nga plazhi, si ne shkurtuar nëpër ujë, ata fluturoi me zemërim në qiell, splashing na ujit të detit.
  
  
  Pak minuta më vonë, ne kemi qenë të lidhur me jaht. Emrin e saj, Lysistrata, mund të shihet tani. Mbi ne, dy marinarët shikoi poshtë dhe ra shkallë. Ne u ngjit në bord.
  
  
  Në kabinën kryesore kuvertë që shërben si kryesore kot, ajo pa një muskujve të njeriut të ulur në një të rehatshme kot karrige. Ai ishte pirja e duhanit është një puro që e bëri pothuajse e blu tymi formën mbi egon e kokës.
  
  
  Ne shkuam në. Ai u ngrit, e tij e madhe synuar në rritje në një re tymi. Tina! ai i përshëndeti të saj, dhe ajo buzëqeshi në shërimin e reumës.
  
  
  "Kjo është Z. Peabody të Amerikave", tha ajo. "Z. Peabody, kjo është Z ... er ... Romake".
  
  
  Unë shikova përreth. Rrethina ishin të mrekullueshëm.
  
  
  Ai qeshi dhe u drodh duart. Ego e fuqisë ishte solide. "Z. Peabody, e saj, unë supozoj se ju shkoni ski?"
  
  
  Ai tundi kokën e saj. "Unë jam duke bërë një slalom."
  
  
  "Pra, është e Tina. Zëri i saj, shumë, por jo për kohë të gjatë. Ne të kalojnë disa kohë në Sol ë Nieve. Unë të marrë atë që ju do të jeni aty?"
  
  
  "E saj."
  
  
  "Me shokun tuaj?"
  
  
  "Po."
  
  
  "Ky shoku. Ai nuk e kuptojnë takim?"
  
  
  "Ai është nga ajo."
  
  
  "E thjeshtë?"
  
  
  "Shoku im është një grua. Ajo e kupton."
  
  
  Ajo ishte studiuar nga "Roman hundën". Në foton e pashë të saj, unë e kuptova se ai me lehtësi mund të ketë qenë Rico Corelli. Në fakt, ai ishte goxha i sigurt se ajo ishte Rico Corelli. Ai ishte në moshën e duhur, edhe pse ai nuk tregojnë moshën e tij sa më shumë që shumica e njerëzve të tij të postës elektronike të biznesit të bërë.
  
  
  "Unë kam pasur gjithmonë një marrëdhënie të mirë me Amerikanët," Corelli tha.
  
  
  Tina buzëqeshi. "Gjithmonë."
  
  
  "Ne shohim përpara për praninë tuaj në vendin tonë," thashë unë. "Të paktën të saj, unë e kuptoj se ju..."
  
  
  Corelli ngritur një dorë. "Unë shpresoj për të bërë udhëtimin. Në qoftë se ne mund të bëjë një marrëveshje."
  
  
  "Ajo do të marrë vetëm një takim," thashë unë. "Në një vend për ski."
  
  
  Ai tundi kokën.
  
  
  "Cila është arsyeja për këtë paraprake takim?" Unë e pyeta ashpër.
  
  
  "Security", ai barked, puffing tij puro. Të trashë tymi filloi të endet nëpër kabinë.
  
  
  "Ju duket mjaft i sigurt." Ai u përkul përpara dhe foli butë dhe pointedly. "Unë ju garantoj ju, për aq kohë sa unë jam përreth, të sigurisë nuk do të jetë një problem."
  
  
  Një buzëqeshje të lodhur flickered nëpër buzët e tij. "Ndoshta jo".
  
  
  Kujdestari i solli pijet. Zëri i saj, u përkul përsëri. Në takim është diskutuar dhe rënë dakord. Ajo do të jetë e thjeshtë për të kontaktuar atë në vendpushimin dhe për të sjellë Juana së bashku.
  
  
  Ne pirë.
  
  
  Ne ishim duke folur në lidhje me diçka tjetër. Pesëmbëdhjetë minuta kaluar. Më në fund, Tina u ngrit.
  
  
  "Unë besoj se Z. Peabody është shumë e shqetësuar për të marrë përsëri në hotelin e tij."
  
  
  Ai tundi kokën e saj. "Faleminderit për kohën tuaj, Z. Roman. Unë pres për një diskutim më të plotë në borë vendit."
  
  
  Ne e shikuar njëri-tjetrin, dhe ai u kthye për të lënë. Tina erdhi pranë dhe më mori dorën time.
  
  
  "Më vjen keq që unë nuk mund të shkojnë përsëri në breg me ju. Por Bertillo do të ju merr përsëri."
  
  
  Ai ngadalë i shtrëngoi dorën e saj. "Ju falënderoj edhe për tuaj simpatik mikpritjen."
  
  
  Ne ishim mbi kuvertë, dhe unë zbrita në barkë. Ajo waved në mua që nga kuvertë si anija filloi të rrotullojë dhe u drejtuan për në portin e barit.
  
  
  Ne kishim shkuar vetëm pesëdhjetë metra, kur nuk ishte një e papritur e të bërtasin nga jaht. Befasuese të shëndoshë të përhapet me të shpejtë dhe të vazhdueshme në të gjithë sipërfaqen e ujit.
  
  
  Ai u kthye shpejt. "Të Ndaluar, Bertillo!"
  
  
  E saj, pa Tina dalin rreth palestër, ku ajo i la vetëm. Ajo stumbled.
  
  
  Një seri portokalli flashes shpërtheu në kabinë, e ndjekur nga një thunderous bum.
  
  
  Kam dëgjuar e saj të bërtas.
  
  
  Një tjetër e shtënë ranë jashtë, dhe ai pa Tina Bergson të bjerë në kuvertë, zërin e saj e prerë në mes të të përbrendshmet e të bërtas.
  
  
  Një figurë e errët wetsuit ishte duke lëvizur me shpejtësi në të gjithë kuvertën, si një njeri në një anije.
  
  
  
  
  
  një panther, dhe kërceu mbi parmakë në shumë anë në ujë. Unë u larguan nga im armë, por unë nuk mund të xhiruar atë siç duhet.
  
  
  "Shko nëpër anije!" Bertillo zgjat gojën e saj.
  
  
  I befasuar, i frikësuar, por i aftë, ai qëlloi edhe një të shtënë në motoskaf dhe ne whizzed në starboard anën e mimmo harkun e jaht.
  
  
  Vetëm flluska treguan se ku e njeriut në wetsuit kishte shkuar. Ai do të majtë të tij pajisje scuba atje, që ishte shumë e dukshme. Ai është zhdukur përgjithmonë.
  
  
  Ne të rrethuar për një minutë të plotë, por ai nuk e ka treguar deri.
  
  
  Ai ngjit shkallët për në kuvertë, ku katër anëtarët e ekuipazhit të rrethuar Tina, që merrte frymë rëndë, por moaning butë. E saj triko e sup ishte bërë qull në të shpejtë tharje të gjakut.
  
  
  E saj, vrapoi në sallon.
  
  
  Big njeri ishte i shtrirë në dysheme. Vetja e synuar të ishte pothuajse tërësisht e shkatërruar nga të shtëna armësh. Ai vdiq para se ai të goditur kuvertë.
  
  
  Jashtë, ai ishte në kërkim nga në plazh, por njeriu në wetsuit nuk ishte atje.
  
  
  Ajo u kap nga një anije që shkon për bregut dhe quhet Mitch Kelly. Ai ishte i tronditur, por ai ishte një pro. Ai menjëherë e quajti Malaga Gardës.
  
  
  Tina hapi sytë e saj.
  
  
  "Më dhemb!" ajo moaned.
  
  
  Pastaj ajo e pa gjak dhe ra të fikët.
  
  
  Katër
  
  
  Mitch Kelly hapur fund sirtar të dollapët. Ai e pa se çfarë unë kam qenë duke shkuar nëpër të. Unë pashë si ai unzipped lëkurë rast që e mbante pa tel transmetues.
  
  
  Ajo ishte një e bukur pak vendosur: Japanese bërë, me solid-state transistorëve. Ju mund të pothuajse të shkojnë në hënë dhe të vijnë përsëri me atë.
  
  
  Ajo hummed për disa çaste pas ai u kthye në ego, deri sa të ngrohen. Ai nuk shikonte mua në të gjitha, por ai e mori për të punuar, kontaktoi me SËPATË pas disa paraprake thirrje, dhe shkurtimisht bisedoi me operatorin SËPATË në Monitor, duke përdorur zakonisht R / T gibberish.
  
  
  "Unë kam një Gjeraqinë."
  
  
  Ajo u përgjigj nga " Zotëri?" E saj zemërimi ishte mezi të përfshira.
  
  
  "Nick, kjo nuk është një autorizuar telefononi! E saj, unë dua që ju të dini..."
  
  
  "Ne jemi të pastër?"
  
  
  "Po."
  
  
  "Skirmish".
  
  
  "Kjo është e drejtë." Hawke Stahl zërit të ishte i kujdesshëm. "Ajo që është lart, Nick? Unë gjithmonë merrni fluturat kur të jeni në përputhje me masat e sigurisë."
  
  
  "Kush e organizoi këtë mision? Thesarit?"
  
  
  "Ju e dini që unë nuk jam e autorizuar të flas."
  
  
  "Ajo ka një funny erë."
  
  
  "Thuaj atë përsëri?"
  
  
  "Ajo stinks! Corelli është i vdekur."
  
  
  "I vdekur?" Të ndalemi. "Ah, i saj i dashur."
  
  
  "Kush rregulluar këtë?" Unë e pyeta përsëri.
  
  
  "Unë nuk mund të..."
  
  
  "Ishte një organizim. Dhe kushdo që organizohet ajo përdoret më për të vrarë Corelli."
  
  
  "Në asnjë mënyrë! Oh, atë, unë e di atë që ju thotë."
  
  
  "Check it out, zotëri, të lutem! Në qoftë se mafia është i pastër, atëherë diçka shkoi keq në pjesën tonë. Nëse Corelli ishte duke luajtur një lojë, atëherë të Thesarit ishte mashtrim."
  
  
  "A jeni të sigurt se ai është i vdekur?" Hawk kërkuar të bjerë ndjeshëm. Vetja tonin e zërit të tij, do të thoshte se ai kishte shëruar nga shoku i tij fillestar.
  
  
  "Gjysma e kokës ishte prishur? Oh, po. Ai është i vdekur, zotëri."
  
  
  "Dhe shoku i tij?"
  
  
  "Ajo është gjallë, por ajo është e plagosur."
  
  
  "Unë mendoj se kjo ishte gjëja e drejtë për të bërë," Hawke tha. "Roman kontrollit të kontrolluar Corelli."
  
  
  "Roman i kontrollit mund të paguhet nga mafia!"
  
  
  "Nikollit..." ai e qortoi mua.
  
  
  "Të marrin parasysh, zotëri, që lokaliteti i Rusisë është e gjatë."
  
  
  "Qetësuar, Nick. Unë do të kthehem te ju sa më shpejt që unë kam bërë disa telefonata."
  
  
  "Miss Rivera dhe saj nuk do të jetë në dispozicion për të komentojë më tej."
  
  
  "Qëndro aty! Unë dua të bëj të qartë këtë."
  
  
  "Që tashmë është sqaruar, Hawk. Ose ndoshta një më të sakta afat është vendosur. Lamtumirë."
  
  
  "Nick!"
  
  
  Unë nënshkruar për këtë.
  
  
  Kelly ishte befasuar nga bisedës mes Gjeraqinë dhe për mua. Ai nuk angazhohen në të qëllimshme të mosbindjes. Kjo është arsyeja pse ai foli për gjëra të parëndësishme. Ai shkoi në tryezën e tij dhe u ul. Ai u studiuar më intently, duke pritur për çati të rënies në krye të mua.
  
  
  "A mendoni se kjo ishte VALVULA?" ai më në fund e pyeti.
  
  
  "Unë e mendoj kështu, por unë nuk e di."
  
  
  "Rrjedhje?"
  
  
  Ai hodhi sytë në duart e tij. "Ndoshta."
  
  
  "Për atë vajzë?"
  
  
  "Juana? E saj të vërtetë nuk dinë rreth saj. Në qoftë se ajo ishte përfshirë në të, ajo do të jetë kohë e shkuar."
  
  
  "Ku jeni duke shkuar?"
  
  
  E saj, u kthye në ditë. "Le të kthehemi pas në hotel. Unë pyes veten në qoftë se ajo do të jetë aty."
  
  
  Ajo ishte. E saj mund të dëgjojë e saj rummaging nëpër dhomën e saj sa më shpejt të saj hyrë saj gjysmën e dhomës. Të paktën si ishte afër. Thjesht për t'u siguruar që ajo doli jashtë saj Lugger dhe u zhvendos për të ngjitur në ditë.
  
  
  "Juana?" Unë i thashë qetësisht.
  
  
  "Ah. Nick?"
  
  
  "Z. Peabody."
  
  
  "Si shkoi?"
  
  
  Ajo ishte Juana, në rregull. Unë mund të them me zërin e saj. Ajo është mbështetur nga Lugera, i cili vendosi që, në qoftë se ajo kishte qenë me vrasës, ajo do të kishte lënë tashmë Malaga, që prej pjesëmarrjes së gruas në maskarade do të kishte përfunduar.
  
  
  Ai hapi derën dhe hyri. Ajo ishte e veshur në një mënyrë shumë të rreptë, por cool-looking kostum që la të kuptohej në shije dhe të holla, por nuk ishte e shtrenjtë. Ajo ishte e qeshur, e cila do të thotë që ajo nuk di asgjë rreth Corelli.
  
  
  "Ju duken të lodhur, Nick."
  
  
  "E saj. Të freskët në fushën e energjisë."
  
  
  "Pse jo?"
  
  
  Ai ngriti e saj në buzë të krevatit dhe shikoi Afër. E saj hotel marrë maksimumin e botës kur të lexuar fytyrën e saj. Ajo u kthye në fytyrën mua, e forta të diellit e Malaga derdhje në afër, që ndriçon çdo detaj të fytyrën e saj.
  
  
  "Rico Corelli është i vdekur."
  
  
  Fytyra e saj paled. Nëse ai ka punuar, Afër kishte kontrollit të shkëlqyer mbi të sistemit arterial. Çdo physiologist
  
  
  
  
  
  
  Llojet e transferimit
  
  
  Përkthimi I Tekstit
  
  
  Burimi tekstin
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Përkthimi rezultatet
  
  
  Kjo do të ju them se arterial sistemi është i pavullnetshëm.
  
  
  "Vrarë? Në një jaht?"
  
  
  Ai tundi kokën e saj. "Një personazh në një wetsuit."
  
  
  "Po në lidhje grua që ishte duke studiuar bashkë me të?"
  
  
  "Tina Bergson ishte plagosur, por ajo është ende e gjallë. Ajo dukej si një setup, Juana."
  
  
  "Çfarë bëjmë ne tani?"
  
  
  "Ne jemi duke pritur", thash unë. "Në fjalë nga Hawk. Ajo ka tashmë janë raportuar."
  
  
  Ajo ishte duke kërkuar në mua. "Ju mund të keni parë një njeri që ka vrarë Corelli?"
  
  
  "Vetëm vetja siluetë."
  
  
  "A ai duket si dikush që e shtënë ne në Ensenada?"
  
  
  Zëri i saj, ai shrugged. "Vetja e tij kurrë nuk e ka parë atë ose."
  
  
  "Ajo mund të ketë qenë njeriu në makinë në Uashington."
  
  
  "Këtë herë ai ishte i veshur me një wetsuit. Ai mund të jetë një. Ai gjithashtu mund të jetë Senator Barry Goldwater."
  
  
  Juana injoruar atë. "Ai e kap e na deri në Ensenada dhe e ndjekur ne te Malaga me anë të Uashingtonit." Tani ajo ishte pozitiv dhe dukej hapur në mua.
  
  
  "Ndoshta."
  
  
  "Ajo duhet të jetë!"
  
  
  "Nëse ju thoni kështu."
  
  
  Ajo lëvizi drejt meje derisa ajo ishte në lidhje gjashtë inç larg nga mua. "Ata thanë:" ju jeni në një rreth më të mirë. Si nuk ju le të ndodhë kjo?"
  
  
  E saj ishte e fokusuar vështrimin më Afër, të mos lejuar ndonjë shprehje për të treguar në fytyrën time. Por nuk ishte aq shumë inat në mua se valët e emocioneve duhet të ketë arritur të prekë e saj, sepse ajo u zmbrapsa si në qoftë se ajo që pritet mua për të goditur.
  
  
  "Unë do të të harroj ty thënë ndonjëherë këtë."
  
  
  Ajo u tërhoq veten së bashku dhe tundi kokën grimly. "Unë nuk do të"
  
  
  Telefoni ranë.
  
  
  "Kelly është këtu," zëri i tha. "Unë jam në kontakt me Tina Bergson."
  
  
  "Uf?"
  
  
  "Civile Rojeve, i mori e saj në një klinikë private jo shumë larg nga ne, jo shumë larg nga Alcazaba. Atëherë mjeku merr tonë të pagave."
  
  
  "Si të përshtatshëm."
  
  
  "Ajo është e vetëdijshme. Ajo dëshiron që të shoh ty."
  
  
  Kam menduar për atë shpejt. Mirë. Jepni adresën."
  
  
  "Unë kam për të ju merr atje."
  
  
  Mirë. Unë do të kthehem te ju në pesëmbëdhjetë minuta." Kelly, si u Civile Guard di se ku për të marrë atë?"
  
  
  Kelly chuckled. "Ne e kemi edhe një çift rreth tyre."
  
  
  Duke buzëqeshur, ai qëndronte i varur lart.
  
  
  "Çfarë ishte ajo mbi të gjitha?" Juana më pyeti. Ajo e kishte ende të dukshëm të tronditur nga lajmi i Corelli vdekjes së tij. Në atë moment, babai i saj kanë vendosur që ajo ishte e pafajshme.
  
  
  "Tina Bergson. Ajo mund të shërohet. Unë do të vazhdoj të flas për të."
  
  
  "Saj?"
  
  
  E saj të hotelit, në mënyrë që Juana ishte gjithmonë e dukshme. "Ju shkoni përpara."
  
  
  Ajo relaksuar. "Ah, mirë." Buzëqeshje. "Unë u pyesin se çfarë keni qenë duke shkuar për të bërë me mua."
  
  
  "Si gjithmonë, e saj beru ju merr me të. Ju jeni një shumë vajzë e bukur, dhe unë si shumë vajza." E saj, chuckled.
  
  
  Ajo në fakt blushed. Unë mendoj se ajo ishte e shqetësuar përsëri, pyesni rreth saj mendje e shëndoshë.
  
  
  * * *
  
  
  Mitch Kelly kaloi pjesën më të madhe të përzënë në zyrë dhe klinikat në mburret për Juana Rivera. Ai ka luajtur rolin e një shumë të ftohtë, të sofistikuar të veçantë agjent. Në fakt, ai mund bukuri e grave, madje edhe kur ai nuk ishte duke luajtur një rol. Juana dukej e vendosur për të përqafuar vetja akt, natyrisht duke përdorur interesin e tyre në Kelly për të nxitur më.
  
  
  Por unë nuk ishte i kushtuar shumë vëmendje, isha shumë i zënë duke menduar.
  
  
  Së pari, ai ishte zemëruar me veten për të mos e parashikuar e prodhimit. Me këtë snajper veprojnë në Ensenada dhe të huaj ekipit të na shikuar në Uashington, unë duhet të ketë qenë e përgatitur për probleme në Malaga. Megjithatë, para saj, mendova se vrasësit ishin pas meje dhe Juana, dhe nuk Corelli. Sa budalla!
  
  
  Kjo ishte ajo që unë kuptova në mendimet e mia. E honking brirë jashtë makinës së fundi më nxori e mia daze, dhe ai filloi të shikojnë mimmo mua me rrugë të ngushta e Malaga.
  
  
  Makina buzë të trotuarit dhe ne mori përmes afër. Klinika është e vendosur në një rrugë të ngushtë të hijëzuar nga rrezet e diellit direkte nga ndërtesat përreth afër. Ndërtesat ishin të pastër dhe të ruajtur mirë. Kjo ishte aspak pjesë e një lagje e Malaga.
  
  
  Kelly ka hyrë përmes hyrjes kryesore. Kemi ecur deri curving mermeri të shkallëve, e ndjekur nga një grua në një uniform të bardhë me një vend të frikshëm pasme, i cili gjithashtu bisedoi pak me Mitch Kelly kur kemi hyrë. Si kemi ecur poshtë në katin e dytë të korridor, një i hollë njeriu në një biznes, kostum dhe kravatë të zezë Kelly përshëndet me një buzëqeshje të madhe.
  
  
  Sipas Kelly, ajo ishte Dr. Hernandez, Tina Bergson e ndjekin mjek. Nga Hernandez është beaming buzëqeshje, ai mund të them se paratë kushtuar GJITHMONË vetja e faturave dhe solli ego të plotë vlim kur ajo përshëndeti saj punëdhënësve skllevër.
  
  
  "Se si është ajo?" Kelly kërkoi.
  
  
  Hernandez palosur duart e tij në frontin e tij, mori frymë thellë, dhe të brengosur për një kohë të gjatë.
  
  
  "Kjo është një plagë plumbash, ju e dini. Të tilla një plagë ndonjëherë në të vërtetë e shkakton sepsis në gjak. Sepsis është për zemërim", ai më tha, sikur të kishte kryesore blockhead në grup. "Unë me të vërtetë mendoj se ajo do të dalë nga ky rregull. Me ndihmën e Perëndisë, e ajo do të dalë!"
  
  
  "Sa më shpejt?" Unë e pyeta.
  
  
  "Disa ditë," Hernandez tha pas një moment është menduar.
  
  
  "Ah," thashë unë. "Pastaj nuk është se e serioze në të gjitha."
  
  
  Vetja e zezë, sytë e shkrepi për një moment. Pastaj ai buzëqeshi një të shqetësuar, të brengosur buzëqeshje. "Mjaft serioze, Senor Peabody," ai intoned. Kjo do të thoshte se ai nuk do të le të shkojë e drejtë larg. Unë kisha për të pranojnë faktin se vetja rezistenca mund të jetë mjeksore justifikuar. Një plumb plagë mund të jetë një të keqe, gjë të vogël. "Por kjo është e mirë se ajo e
  
  
  
  
  
  "ajo erdhi këtu, menjëherë," Hernandez ka vazhduar. Ajo ishte pothuajse në shok. Kur është fjala për plumb plagët, ju nuk duhet të shqetësohen për shok."
  
  
  Ai tundi kokën e saj. "Ne mund të shkoni në për të parë atë?"
  
  
  "Sigurisht, sigurisht," Hernandez beamed, duke e kthyer të Kelly dhe do t'i drejt derës në korridor. "Ju lutem shkruani."
  
  
  Kelly hapi derën dhe hyri në një pjesë të madhe, të ajrosur dhomën me shtratin e një spitali në mes. Blinds janë tërhequr, dhe një llambë u djegur në shtratit tabela.
  
  
  Tina Bergson ishte e bukur, edhe nëse ajo ishte e mbështjellë me një shumë të përpunuar të bardhë pëlhurë, dhe gjoksin e saj ishte e mbuluar me spitalin batanije. Flokët e saj u fluffed mbi jastëk, një aureolë e pe ari.
  
  
  Afër kishte sytë e saj të mbyllura, kur kemi hyrë, por ajo hapi ih si ne shikoi poshtë në afër.
  
  
  Atë të duket më donte. "Z. Peabody", tha ajo.
  
  
  Ai tundi kokën e saj. "Unë jam i kënaqur të shohim se ju duken aq të mira."
  
  
  Ajo u përpoq për të buzëqeshur. "Ajo ishte... u..." Dhe lotët welled deri në sytë e saj.
  
  
  E saj, dolën të saj. "Tina, kjo ishte e tmerrshme. A keni diçka për të më treguar?"
  
  
  Zëri i saj ishte një pëshpëritje. "Unë jam aq i turpëruar. Unë..." Ajo vështroi na pleadingly.
  
  
  E saj, u kthye. Mirë. Qartë dhomë. Ajo dëshiron të bisedosh me mua të vetëm."
  
  
  Juana straightened lart. "Dhe mua."
  
  
  Sytë tanë u takuan. "Qëndroni, Juana. Ju të tjerët, dilni jashtë!"
  
  
  Hernandez dhe Kelly bindje doli nëpër dhoma me një grua në një të bardhë të njëtrajtshme.
  
  
  Ai mori Tina dorën e tij. "Çfarë është ajo, Tina? Çfarë ju vjen turp e?"
  
  
  Ajo u largua prej meje. "I kapur", tha ajo. "Loja që luanim."
  
  
  "Një lojë?" Juana zërit të ishte e mprehtë dhe madje edhe.
  
  
  "Po," Tina tha nervously.
  
  
  "Na thoni në lidhje me atë," e saj ai urdhëroi.
  
  
  "Ishte Rico e ide. Unë do të thotë, ai ishte i frikësuar dhe e dinte se dikush ishte duke u përpjekur për të vrarë vetja."
  
  
  "Nga e dinte ai?"
  
  
  "Kjo tashmë është provuar."
  
  
  Mirë. Ai dyshohet se dikush është duke u përpjekur për të vrarë vetja. Për shkak të një ego marrëveshje me ne?"
  
  
  "Po," pëshpëriti ajo.
  
  
  "Nëse ai e dinte se dikush ishte duke shkuar për të goditur vetja e tij, pse ai të bjerë në një kalimi në kurth?"
  
  
  "Ai nuk e ka bërë atë," Tina tha. "Ai nuk bien në kurth. Kjo është vetëm kjo."
  
  
  Ai u kthye dhe i vështroi ngultas Juana. E çuditshme menduar ndodhur me mua. Babai i saj i shtrydhur Tina dorën fort.
  
  
  "Vazhdo," ai i kërkoi të saj.
  
  
  "Kjo nuk ishte Rico ne anije," Tina më në fund tha: kodrina sytë e saj pleadingly.
  
  
  Tack! Nuk është çudi gjithçka ndodhi kaq shpejt!
  
  
  "Jo?"
  
  
  Personi që foli nuk ishte Rico Corelli. Ky ishte një njeri Rico kishte njohur për vite me rradhë. Vetja emrin e kishte Basillio di Vanessi. Siciliane.
  
  
  "Çfarë lidhje Riko? Ai ishte në anije?"
  
  
  "jo. Rico në Sierra Nevada palestër. Sa më shpejt që të takimit në jaht ishte e gjatë, e kemi pasur që ta njoftojë - vetja dhe pastaj ju dhe ai do të takohet në vend për ski. Kjo paraprake takimi ishte një test. E Rico-Hernini kuvertë."
  
  
  "Guernini?"
  
  
  "po. A-si është kjo? "binjake!"
  
  
  "Një doppelganger," Juana tha.
  
  
  "Po! Ju e dini, për të gjetur nëse dikush u përpoq ta vriste Rico. Shihni?"
  
  
  Ose të më vrasin mua, mendova.
  
  
  "Kjo është për të vërtetë."
  
  
  "Pra, kjo është Vanessa që është e vdekur, nuk Corelli?"
  
  
  Ajo tha: "Po. Kjo është e vërtetë."
  
  
  Juana më shtyu tutje dhe u ndal nga shtrati. "Ju jeni të gënjyer," ajo u këput. "Unë mund të të tregoj."
  
  
  Tina gjysma u ul në shtrat, të egra-me sy. "Pse jeni duke folur për mua si ky?"
  
  
  "Ju nuk po e thoni të vërtetën! Corelli është i vdekur! Dhe ju jeni duke u përpjekur për kuadrin nesh me një të rreme!"
  
  
  "Kjo nuk është e vërtetë! Unë betohem për atë!" Tina fytyra ishte mbuluar në djersë.
  
  
  "Unë nuk do të besojnë atë!" Juana presion të vështirë.
  
  
  "Rico është tani në Sierra Nevada. Ne lëshuar vetja nga një jaht në Valencia. Unë mund të provuar atë"
  
  
  "Si?"
  
  
  "Të tij... e tij..." Tina u shpërbë. Ajo filloi të sob.
  
  
  "Si?" Juana bërtiti, të përkulur mbi të dhe tronditjen e saj të dhunshme.
  
  
  Tina shuddered dhe rënkoi, e cila lënduar. Lotët e saj ishin të rrjedhin. "Është e vërtetë!" ajo sobbed. "Corelli është i gjallë!" Tani ajo ishte e hapur duke qarë. "Valencia ka të dhëna nga vetja e duke lënë jaht!"
  
  
  Juana straightened lart, sytë e saj të ngushtuar, por i kënaqur. "Ne mund të kontrolloni it out."
  
  
  Juana butë shtyrë saj mënjanë, duke i dhënë Afër një kuptim dhe duke e ditur se si duken. Juana ishte e guximshme, dhe unë i pëlqente kjo. Tani ne e dinim Corelli ishte ende gjallë.
  
  
  "Ku është ai?" Ai e pyeti Tina.
  
  
  "Unë ju thashë. Në Sierra Nevada." Sytë e saj të mbështjellë përsëri në tmerr.
  
  
  "Por..."
  
  
  "Ai do të më thoni, ku ai do të takohet me ju."
  
  
  "Është ai incognito në vendpushimin?"
  
  
  Tina tundi kokën me dëshpërim. "Po, Po! Oh, Z. Peabody, unë jam aq i keq për çfarë shkoi keq."
  
  
  "Ju duhet të jetë," unë u këput.
  
  
  "Do të shkojmë atje për të përmbushur egon?"
  
  
  "Ne jeni të mirëpritur!"
  
  
  "Jo?" Fytyra e saj u shpërbë.
  
  
  "E saj jo!", ishte kategorik.
  
  
  "Pse, pse jo?"Ajo filloi të qante përsëri. "Ai... e ai... të më vrasin!"
  
  
  "Po," I tha qetësisht. "Unë besoj se ai do."
  
  
  Kapitulli I Pestë
  
  
  Nuk ka nevojë për projektin e menduar valët rreth trurit tuaj mbi dikujt tjetër. Unë kam qenë duke u përpjekur këtë për vite me rradhë, por pa dobi. Por në atë moment e kuptova që unë kam qenë vetëm duke menduar për të komunikuar me Juana Rivera përmes trurin valë të vërtetë psikike në përgjithësi.
  
  
  Ai fikse e tij vështrimin mbi fytyrën e saj dhe u bë shumë i zhytur në mendime. Mendova, " Eja të saj për ndihmë, Juana." Ju jeni një djalë i mirë;
  
  
  Juana, më shikoi edhe mua, fytyra e saj flushed, si në qoftë se ajo ishte në siklet se një njeri ishte duke kërkuar në e saj, në mënyrë të ngushtë.
  
  
  Unë e dija ime fillestare mendonte se nuk e kishte depërtuar saj. Unë mendoj se ju jeni ime e humbur e një
  
  
  
  
  
  një djalë, pse.
  
  
  Në ferr me atë, mendoi se më në fund. Unë kam një ndjenjë se ajo të kapur atë.
  
  
  Ai u kthye nga Tina dhe u këput, "Ne nuk jemi të lejuar për të!" dhe tha: "atë përsëri. "Është e gjatë. Ju gënjyer për ne për herë të fundit. Asnjë takim."
  
  
  Juana sytë e ngushtuar, dhe ai mund të pothuajse të ndjekin saj menduar proceset si ajo e përshkuara e convolutions të luajnë dhe të counterplay.
  
  
  "Prit një minutë", tha ajo shpejt. "Ne nuk mund të të lënë vetëm Spanja pa parë Z. Corelli!"
  
  
  Tina u ndal qarë dhe shikoi në mua me shpresë.
  
  
  Ai vështroi ngultas Juana si një kopsht krimb në një sallatë të freskët. "Oh, po, ne mundemi!" Unë i thashë i zemëruar. "Ata gënjyer neve, dhe kjo është fija."
  
  
  "Por çfarë në lidhje me informacionin Corelli ka për të na dhënë?"
  
  
  "Ne nuk do të kenë nevojë atë."
  
  
  "Nuk keni nevojë për të," Juana tha, " por unë kam nevojë për atë! Zëri i saj është ai i cili u dërgua për të. Ju jeni vetëm një truprojës!"
  
  
  I hodhi një shikim Tina për të parë se si ajo mori tonë pak dramatike improvizim. Ajo u kthye në një spektator në një fast-paced ndeshje tenisi.
  
  
  "Unë do të merrni në kontakt me SËPATË, "unë growled, duke bërë diçka si një fund-vintage Bogart. "Ruse lokalitet pastruar!"
  
  
  "Më lejoni të flas me ta!", tha Juana, tashmë flustered. "Unë e kam vënë shumë në linjë!"
  
  
  "Ne nuk jemi duke menduar për të folur në frontin e saj," unë i thashë me gjysmë zemre, duke e valëvitur në Tina.
  
  
  "Nuk më intereson se kush e dëgjon! Kjo është detyra ime!"
  
  
  Kam menduar për këtë, kinse për të matur pasojat. Më në fund I thashë: "ju me të vërtetë doni për të shkuar dhe për të përmbushur Corelli?"
  
  
  Juana tundi kokën. "Sigurisht! Vetëm për shkak se ju e shkatërruar në takimin e parë..."
  
  
  "Dhe ju?" Kam ndërprerë atë, duke e kthyer në Tina. "Çfarë garancie mund të na jepni se ju do të takoheni me të vërtetë Corelli në Sierra Nevada?"
  
  
  "Unë kam thënë tashmë ju! Ju do të dini kur ju të merrni informacionin e duhur."
  
  
  Zëri i saj, ai shrugged.
  
  
  Juana ndërprerë. "Ne kemi nevojë për të përmbushur Corelli", tha ajo. "Kjo është shumë e rëndësishme për mua!"
  
  
  Mirë vajzë, mendova. Duke mbajtur fytyrën e tij impassive, ai u mbështet mbi Tina. "Ne do të përpiqemi përsëri."
  
  
  Ajo mbylli sytë e saj në lehtësim dhe buzëqeshi.
  
  
  "Ju do të duhet të punojnë nga afër me ne, Tina," babai i saj tha. "Nuk ka asnjë arsye që të mendohet se vrasësi do të shkoj në shtëpi tani. Ai do të duan të vrasin ju, too."
  
  
  Juana frowned. "Pse jo? Nëse Uem ishte paguar për të vrarë Rico Corelli, ai ka punuar jashtë tij kontratës."
  
  
  "Por ai patjetër do të gjeni se për gabimin e tij. Mafien e di se Corelli është gjallë apo vdes. Atëherë hitman do të ndiqte Tina - të të çojë vetja për të Corelli!"
  
  
  Tina snorted.
  
  
  "Ne do të vënë roje në këtë dhomë," unë njoftuar. "Unë do të tregoj Mitch Kelly."
  
  
  "Por një trajnuar vrasësi mund të depërtojnë kudo. Si nuk guard di për Hema të ndjekin?" Juana pyeti.
  
  
  Saj në ballin e furrowed. "Ne nuk kemi asnjë ide se kush vrasës është. Uem do të ketë vetëm për të mbajtur larg të gjithë."
  
  
  "Por ne e dimë se," Tina tha: "papritmas, e ulur deri dhe wincing në dhimbje në lëvizje e papritur.
  
  
  Juana dhe u solla të saj, gojën tonë të varur hapur. "Ju e dini se çfarë?"
  
  
  "Kush është vrasësi. Ky është një njeri i quajtur Komar. Duhet të jetë. Ai është një vrasës profesionist. Ego është emri i vërtetë është Alfreddo Moscato."
  
  
  "Si nuk e dini?"
  
  
  "Për shkak të një vrasësi përpjekur për të thyer në Rico e vilë në Corsica gjashtë muaj më parë. Ka pasur shumë kurthe dhe pajisjeve përgjatë mureve, kështu që ai nuk mund të marrë brenda. Por kur ai u përpoq, ai goditur telat që janë marrë infra të kuqe fotot. fotot e tregoi, dhe kuptoi se ishte Moscato."
  
  
  "Nuk Rico Corelli Moscato di?"
  
  
  "jo. Ata kurrë nuk u takuan. Odin rreth Riko e njerëzve është e njohur si Moscato."
  
  
  "Pra, ju jeni duke thënë Moscato nuk e di Corelli nga sytë dhe mendon se ai të vritej vetja."
  
  
  Tina tundi kokën. "Unë nuk kam menduar për këtë, por po, unë do të thosha kështu."
  
  
  "Çfarë tjetër ju e dini në lidhje Moscato? Çdo gjë që mund të na ndihmojë të identifikojnë vetja?"
  
  
  Tina fytyrë të kthyer rozë. "Uem me të vërtetë i pëlqen vajzat", tha ajo.
  
  
  "Asgjë më shumë se kjo?"
  
  
  "Emus si çifte," Tina blurted jashtë, i zënë ngushtë.
  
  
  "Në çifte?" I pyetur gëzim.
  
  
  "Kjo nuk është qesharake!" Juana tha ndjeshëm.
  
  
  Ai u kthye përsëri në Tina. "Nuk do të ketë ai tre-histori seksi zakon?"
  
  
  "Po," Tina tha. "Kjo është e lidhur me të. Ai e bën këtë në çdo kohë para se ai të lë për të punuar. Ajo relakson vetja."
  
  
  "Ndoshta ne mund të përdorin këto njohuri për të gjetur atë para se ai e gjen ne."
  
  
  "E gjen ne?" Juana konfirmuar dully.
  
  
  "Ai me siguri do të përpiqet për të gjetur rrugën e tij për të Corelli përsëri. Sepse ai nuk di vetja në shikim të parë." Ai filluar nga shkatërruan dritare. "Dhe mënyra më e lehtë për të kapur Corelli është për të shikuar ne."
  
  
  Juana sytë e ndezur deri. "Pastaj ne do të shohim veten tonë në Malaga dhe ai vjen me ne."
  
  
  "jo. Ne do të gjeni vetja parë." Por unë e nevojshme për të rregulluar diçka. "Tina, si mund të kontaktoj me të vërtetë Corelli?"
  
  
  Ajo u largua. "Ju do të duhet të prisni derisa ai më thërret."
  
  
  "Por si ai do të dini se ku jeni-unë do të thotë, të fshehur në këtë klinikë të veçantë?"
  
  
  Ajo shrugged supet e saj. "Ai do. Unë mund ta garantojë atë"
  
  
  "Unë nuk dua për të shkuar deri të një vend për ski dhe të presin për ego atje," thashë unë.
  
  
  "Mjeku thotë se unë do të jetë mirë në disa ditë."
  
  
  Ai tundi kokën e saj. "Pastaj, ne do të presim. Në ndërkohë, ne do të përpiqemi për të swat Mushkonjën. Ajo do të donte ai të zhduket, ndërsa ne punojmë në këtë tubim."
  
  
  * * *
  
  
  Ajo ishte shpejt informuar nga Mitch Kelly
  
  
  
  
  
  
  Një minutë më vonë, ai ishte në telefon, tricking komandantin e Malaga në caktimin e një anëtari Civil Gardës për të parë pas Tina Bergson. Në rrugën e kthimit për në hotel, unë i thashë Kelly në lidhje me drejtimin e operacioneve.
  
  
  Ai tha se nuk kishte dëgjuar se Mosk ishte në Malaga, por sigurisht ai nuk ka zbuluar ndonjë ndjenjat në fushë. Ai dukej që mendojnë se vetja e tij duke kritikuar. Unë e sigurova që unë nuk e kam.
  
  
  "Ferr", tha ai. "Pse nuk keni marrë një sy?"
  
  
  "Çfarë nëntokës?"
  
  
  "Malaga merak," tha ai. "Të votuar nga ku ata mësojnë për Mushkonjën. Qepur, ju dhe Juana duken krejtësisht të ligjshme. Ju mund të jetë një çift i degjeneruar riatdhesuarit duke u përpjekur që të punësojë një truprojës. Unë kam një kontratë që e di merak brenda dhe jashtë. Vetja e emrit është e Diego Perez. Dëgjoni, unë do të dërgoj të saj për të ju sonte. Ajo do të rrethojnë ju."
  
  
  Zëri i saj, I hodhi një shikim Juana, të gjitha primi i tensionuar dhe me tim shovinizmit mashkullor.
  
  
  Mirë. Le të përpiqen atë."
  
  
  Ne kemi përfunduar udhëtim në heshtje.
  
  
  Sa më shpejt që ne e mori përsëri në hotel, në telefonin e saj ranë.
  
  
  Ajo ishte Kelly.
  
  
  "Odin. Unë kam bërë një marrëveshje me Diego."
  
  
  "Të gjithë të drejtë."
  
  
  "Ai është pesë metra shtatë inç i gjatë, të butë në kërkim, me një të vogël mustaqe, dhe shumë inteligjent. Mos lejoni që lidhjet tuaja të mashtrojnë ty."
  
  
  "Kjo është e drejtë"
  
  
  "Dy. Ajo ishte vetëm decoded nga një Interpol sinjal."
  
  
  "Interpoli?"
  
  
  "Unë të kisha dërguar të përshkrimit të tyre të vdekur së bashku me printime. Kjo nuk është Corelli. Kjo është Vanessa, në rregull."
  
  
  Ai tundi kokën e saj. "Pra, Tina është thënë të vërtetën."
  
  
  "po. Fat të mirë sonte, Nick."
  
  
  * * *
  
  
  Diego Perez doli të jetë pikërisht ajo që Mitch Kelly kishte përshkruar - një të qetë-duke kërkuar përcjellje lloji i cili mbante të ndritshme, por duhur rrobat dhe mbajtur një rrjedhë e qëndrueshme e inconsequential biseda të argëtojë të zonjat, në këtë rast Juan Rivera.
  
  
  "Emri i saj është Diego Perez," ai më tha, kur unë të le atë në.
  
  
  "Si jeni?" Unë i tregova. "Kjo është gruaja ime Juana."
  
  
  "Fair lady", tha ai me një hark. Ai vodhi një shikim në Juana. Ajo u përpoq për të mbajtur fytyrën e saj ende, por unë mund të shihni zemërimin e ndërtimit brenda saj. Ajo dyshuar unë kam qenë duke e bërë fun e saj.
  
  
  "Z. Keli më tha se qëllimi i ynë në mbrëmje," Diego tha: "së shpejti, duke i dhënë mua një vështrim kuptimplotë.
  
  
  "Ku ta filloj?" Unë e pyeta.
  
  
  Ai e emëroi vendin, dhe ne e kemi quajtur një taksi dhe ka luajtur një lojë si kjo. Diego u ul me Juana, beaming dhe biseduar në spanjisht dhe pastaj anglisht. Ai ishte në kërkim nga dritarja.
  
  
  Në Malaga, ju me të vërtetë nuk e di se ku gjellë filluar dhe ku klubet e përfunduar. Ne kemi filluar me një restorant me një pamje të Detit Mesdhe, pranë harbor, në një zonë të qytetit të quajtur La Malagueta. Dielli zbriti mbi sipërfaqen e Detit Mesdhe, dhe ne ate ushqim deti dhe piu verë dhe cognac. E kamerierë qirinj të ndezur me syze me ngjyra, dhe nata ra.
  
  
  "Unë kam një ide, Diego," thashë unë.
  
  
  "Një ide?" Diego ka filluar të buzëqeshni. Uem pëlqente intriga.
  
  
  "Unë jam një i pasur Amerikan turistike. Kjo mund të shihet në mënyrë që unë të hedhin para rreth. E saj duke ecur me gruan time. Por unë jam i mërzitur me gruan time. Unë dua të saj për të shkuar në krevat, jo vetëm si një e thjeshtë fshatare vajzë. Unë dua dy prej tyre!"
  
  
  Diego ishte i kënaqur. "Por, si e shpjegoni që gruaja juaj është i pranishëm, senor?"
  
  
  "Ajo është me ju, Diego."
  
  
  Vetja fytyrë të hynë në një beaming buzëqeshje. "Ah!"
  
  
  "Dhe kur ne e gjejmë dy vajzave, të cilët punojnë në çifte, të zbulojmë se nëse ih ka qenë të kërkohet për të kryer gjatë ditëve të fundit, e sidomos gjatë natës."
  
  
  Diego fytyrën ishte plot me admirim: "Atëherë le të shkojë."
  
  
  "Në të vërtetë. Ne do të shohim se çfarë ndodh më pas."
  
  
  Ne kemi filluar do të discos në Malaga. Një Evropian disko është në thelb një vend të errët me një tavan të ulët dhe shumë pak windows. Të vogla të rrumbullakëta janë organizuar rreth platformës në mes. Nga tavani të ul receptorin e telefonit të gjitha llojet e trinkets tharë moss, rripa, litarë, garters, sandale me një gisht, bra, whips, pothuajse çdo gjë që ju mund të imagjinohet.
  
  
  Ka gjithmonë një zë stereo kasetë duke luajtur diku. Altoparlantët lëshojnë zhurmë në të gjitha drejtimet rreth fshehur niches. Stroboscopes flash multi-dritat me ngjyra në të gjitha drejtimet. Ngjyra slides me trupat lakuriq dhe çiftet në pozicione të ndryshme nga marrëdhëniet seksuale janë parashikuar në mure. Zhurma është fantastike.
  
  
  Atëherë të gjithë strobe dritat fikur dhe një grup kitaristësh hyjnë në skenë. Një mashkull apo femër flamenco balerin duket.
  
  
  Nga mesnata, ne kishim kaluar një gjysmë duzinë vendet me rezultate negative.
  
  
  "Të gjithë e drejtë?" Pas një kohe, Diego pyeta.
  
  
  "Asgjë, senor," tha ai. "Nuk janë një shumë e grave në dispozicion-teke, dyshe, edhe triples, por kohët e fundit askush nuk e ka kryer triples."
  
  
  "Pra, ne do të përpiqemi përsëri."
  
  
  "Ne jemi nga vende." Diego sytë e ngushtuar. "Unë mendoj se ne duhet të përpiqemi Torremolinos."
  
  
  "Ku është?"
  
  
  "Pak më në jug. Në Costa del Sol".
  
  
  "Më discos?"
  
  
  "Më e mira. Jetojnë. Kafshëve. Të shthurur."
  
  
  Ai tundi kokën e saj. "Kjo tingëllon mirë. Le të shkojmë."
  
  
  Për shembull, në një tridhjetë kemi hyrë në një vend gjysmë të rrugës poshtë në rrugë kryesore të Torremolinos. Ajo ishte një evropa vend. Caged kafshët ishin të endej poshtë e lart dhe në kafaze të varur nga tavani pranë hyrjes bar.
  
  
  Prona të paluajtshme amazing pikturuar karrige dhe tavolina glistened në errësirë. E flamenco balerin u zhduk në saj të zakonshme hap i madh
  
  
  
  
  
  
  Llojet e transferimit
  
  
  Përkthimi I Tekstit
  
  
  Burimi tekstin
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Përkthimi rezultatet
  
  
  s mbi një skenë të vogël në qendër të dhomës. Një rrëshqitje e dy ekstazë lezbiket ishte projektuar mbi mur. Përforcohet kitarë muzikë konkurruan me plot nxitim bemoaning e kurrë-para-ekzistuese këngëtarja në një përpjekje të dukshme për të trondisin të gjithë klientët.
  
  
  Ne u ulëm, urdhëroi sangria, dhe shikuar.
  
  
  Diego ishte zhdukur.
  
  
  Juana dhe e kam filluar në njëri-tjetrin.
  
  
  Dora ime përfshirë në supin tim. Ai whirled rreth e rrotull, i tronditur nga papritur të njeriut të kontaktit.
  
  
  "Unë kam tyre," Diego tha në veshin tim.
  
  
  Ai preku Juana krahun e, paralajmëroi atë për të qëndruar aty, dhe e ndjekur Diego në errësirë. Ka qenë një të vogël të derës në anën e disko. Diego më ka çuar nëpër atë, dhe kemi ecur poshtë një korridor të errët për të një dhomë në fund. Një grua e papërcaktuar moshës në e ndyrë, të rreckosur flamenco përshtaten u ul në tryezë. Në moan mbi kokën e saj, një lodhur elektrike brylev glowed. Afër kishte flokë të zeza, e zezë, sytë, dhe çanta e zezë në bazë të tyre.
  
  
  "Bianca," Diego tha. "Kjo është një burrë."
  
  
  Bianca buzëqeshi tiredly. "Unë si ju", tha ajo.
  
  
  Ai buzëqeshi në e saj. "Tuaj shok?"
  
  
  "Ajo nuk është aq e mirë sa e saj, por ajo do të jetë aty."
  
  
  "Emri i saj?"
  
  
  "Carla". Ajo shrugged supet e saj.
  
  
  "Bianca", thash unë. "Ju duhet të jetë mirë. Unë nuk dëshironi të humbni paratë e mia."
  
  
  "Mos e humbni paratë tuaja në Bianca dhe Carla!" gruaja snorted. "Ne jemi të mirë. Shumë të mirë."
  
  
  "Unë nuk dua amatorë!" Unë i tregova. "Unë dua të di nëse ju keni punuar së bashku përpara."
  
  
  "Sigurisht që kemi punuar së bashku", e Bardhë tha, mbanin një qetësuese dorë në mua. "Mos u shqetëso për këtë. Ne do të ndajë paratë."
  
  
  "Sa?"
  
  
  "Shtatë mijë pesetas secila."
  
  
  "Kjo është një shumë! Ju duhet të dini nëse ju jeni të mirë!"
  
  
  "Dëgjoni, pyesni dikë ..."
  
  
  Diego tha: "e Kush e Bardhë? A keni ndonjë rekomandim?"
  
  
  "Sigurisht, unë kam rekomandimet! Kjo Francez jeton në Marbella."
  
  
  Zëri i saj, ai i shkundi kokën e tij. "Unë nuk besoj se ndonjë Francez!"
  
  
  Ajo ishte e qeshur. "Kjo është e mirë. Fëmijët e saj!"
  
  
  Diego dhe unë shrugged supet tona.
  
  
  "Hej", tha ajo. "Ka qenë një që e kemi bërë vetëm dje! Carla e saj. Një e vërtetë bastard, ishte ai! Ai e di çdo gjë! Dhe menjëherë! Oh, unë po ju them..."
  
  
  "Kush ishte ai?"
  
  
  Ajo frowned. "Unë nuk e di. Ai nuk na e thotë emrin e tij. Ai është një errët djalë. Ju e dini. Ai duket italiane apo diçka. Ai nuk flasin spanjisht."
  
  
  Kam shikuar në Diego, dhe ai e uli kapakun e një syri.
  
  
  "Ku do të jetojë vallë ai?"Unë e pyeta.
  
  
  "Ne shkuam në villa hapur këtu në Torremolinos."
  
  
  Ai arriti në e tij në çantë dhe u tërhoq nga dhjetë mijë pesetas. "Më jep adresën," I tha,"dhe për të mbajtur dhjetë mijë."
  
  
  Sytë e saj të zgjeruar, dhe ai pa djersë të shpërthejë në ballin e saj. Buzët e saj ishin të lagur me pështymë. Ajo ishte e ndarë në mes të lakmisë dhe kujdes. Tani ajo dyshohet se zëri i saj mund të jetë më shumë se vetëm një klient me çuditshme dëshirat seksuale. Por ajo ishte më shumë të interesuar për para se sa të dyshojë.
  
  
  Ajo ka arritur për të holla.
  
  
  "Adresa?"
  
  
  "Unë nuk e di adresën e tij... unë do të ju merr atje."
  
  
  U ktheva paratë e saj dhe u tërhoq pesë mijë rubla. "Pjesa tjetër është kur ne të merrni atje, e Bardhë."
  
  
  Diego shikoi i habitur. "Senor. Po për të tjera senora? Tuaj...?"
  
  
  "Kthehem atje, Diego, dhe për të marrë shtëpinë e saj në një gjysmë ore."
  
  
  Ai mendonte se në qoftë se dikush u shikuar Diego, ata do ta ndjekin atë dhe Juana përsëri në hotel.
  
  
  Bianca e kapi krahun dhe shkuam te dera e disko.
  
  
  Ajo ishte shumë e errët jashtë. Neon lights ndriçim në frontin e ndërtesës, por përsëri ishte pothuajse katran të zi.
  
  
  Bianca tha: "Pritni këtu."
  
  
  Ajo u largua, dhe një minutë e gjysmë më vonë një taksi u tërhequr deri në shtëpi dhe ajo waved në mua.
  
  
  E saj sel është pranë saj, që mban erë të mykur erën e saj, përbërjen e saj, jar, dhe rrobat e saj.
  
  
  Ajo foli për shofer taksie, një i trishtuar-eyed Viejo në një beret, dhe ai çuan jashtë, që endej nëpër rrugë të ngushta që çoi në ultësirë në periferi të qytetit. Ne e kemi lënë ps seksionin e Torremolinos dhe hyri në një periferi zona të banuara.
  
  
  Dhjetë minuta më vonë, Bianca u përkul përpara dhe për të përgjuar e shofer taksie mbi supe.
  
  
  "Aqua! Rezultatet e votimit".
  
  
  Ai përshëndetet një taksi.
  
  
  "Që një lidhje aty?" Unë e pyeta, Bianca, duke identifikuar vilë ajo ishte treguar për të.
  
  
  Ajo tundi kokën.
  
  
  "Një njeri-e bën të jetojë atje të vetëm?"Unë e pyeta.
  
  
  "Kjo është për të vërtetë. Ka askush tjetër."
  
  
  Ey dorëzuar saj pesë mijë pesetas, dola në një taksi, të paguar shoferin, dhe waved ata të dy në rrugën e tyre.
  
  
  Taksi ishte zhdukur.
  
  
  I kontrolluar atë në supin tim këllëf. E Luger ishte duke pritur.
  
  
  Vilë që Bianca regjistruar ishte një e vogël llaç shtëpinë e rrethuar nga një të mirë-mbajtur kopsht. Kishte hapur një portë në frontin e shtëpisë.
  
  
  Burri i saj erdhi në.
  
  
  Shtëpia ishte e errët.
  
  
  Ajo ishte anashkaluar. Ishte e qartë që shfrytëzuesi të shtëpisë ose jashtë ose duke fjetur në plehra.
  
  
  Kam shikuar nga dritarja dhe pa kuzhinë dhe dhomë ngrënie.
  
  
  E dytë dritare të hapur mbi një dhomë gjumi, dhe dikush ishte duke fjetur në një prej tyre.
  
  
  Unë shikova përreth për të bërë të sigurt se askush nuk është shikuar mua. Pastaj, duke e bërë sa më pak zhurmë sa të jetë e mundur, ai shkoi në kuzhinë dritare dhe u përpoq për të hapur atë.
  
  
  Për habinë time, ai u lirua dhe fluturoi jashtë.
  
  
  Ai e mori përmes.
  
  
  Seksi në villa ishte tiled, dhe zëri i saj u ul në atë pa zë. Unë e tërhoqi atë
  
  
  
  
  
  Llojet e transferimit
  
  
  Përkthimi I Tekstit
  
  
  Burimi tekstin
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Përkthimi rezultatet
  
  
  Unë u larguan nga im Luger dhe u drejtuan për në hyrje të korridor në pjesën e pasme të kuzhinës.
  
  
  Në derën e dhomës së gjumit ishte ajar. Ai ecte shpejt përmes afër për dhoma gjumi dhe vuri re një dritë të kaloni pranë dritares. Ai solli tij copë në shtrat dhe u kthye në brylev.
  
  
  "Ngrirja", thash unë, duke menduar se ai mund të ketë armë të dobishëm.
  
  
  Asnjë lëvizje. Asgjë. Unë pashë atë. Sergej, që ishte përmbytjet në dhomë, më tregoi se çfarë kishte ndodhur, dhe unë u ndjeva keq. Personi i cili ishte i shtrirë në plehra nuk ishte më aty. Jastëk dhe bedclothes ishin shtyrë deri të duket si një sleeper.
  
  
  Ndjenja një moment absolute paniku, arrita për dritën e për të shuar vetja ime.
  
  
  Tingujt prapa meje erdhi shumë shpejt. Edhe pse ai pe aq të shpejtë sa që ai mund të, duke i kthyer Luger për të kapur kush ishte, zëri i saj kurrë nuk përfundoi në lëvizje. Ajo ishte zhytur në errësirë në një moment të vështirë objekt metalik më goditi në kafkë.
  
  
  Gjëja e parë që e kam kuptuar kur kam rifituar vetëdijen ishte se unë nuk mund të marr frymë. Dhe pastaj e kuptova se koka ime ishte e dëmton shumë. Gjëja e tretë që unë ndjeva ishte pozita në të cilën trupi im ishte i shtrembëruar. Zëri i saj ishte në një shumë të vogël të hapësirës, mezi hapësirë të mjaftueshme për tim dhemb kockat.
  
  
  Unë gulçoi, duke u përpjekur për të marrë frymë e ajrit të pastër përmes mjegullës së toksike tymi që rrethuar mua.
  
  
  Unë hapa sytë dhe pashë asgjë në të parë. Sytë e mi thumbuar, të paqarta, dhe përqendroi. Befas e kuptova se unë nuk mund të lëvizë krahët dhe këmbët.
  
  
  Duke u përpjekur për të ulur sinqertë, unë pashë në dritën e zbehtë që unë u mbërthyer në sediljen e pasme të një shumë të vogël, Volkswagen. Motori ishte i rrjedhshëm, por makina nuk ishte në lëvizje.
  
  
  Ai u kollit dhe u përpoq për të pastruar fytin e tij, por nuk mundesha.
  
  
  Shter tymi! Mendimi shkrepi nëpër mendje, ai u ul deri befas, duke kërkuar rreth e rrotull, është vërejtur për herë të parë si zorrës ishte fërkimit në pothuajse të mbyllur dritaren.
  
  
  Shter ishte derdhur përmes zorrës në rrahjet miqësore makinë. Ai e dinte mjaft për këto makina të ditur se ata ishin praktikisht në ajër dhe në ujë të ngushtë brenda. Dhe me ardhjen e monoksidit të karbonit, unë nuk kisha shumë kohë.
  
  
  Im kyçet e duarve dhe këmbëve u lidhën me të ngushtë litarë të lidhur së bashku, kështu që unë i ngjante një dem të ndiqte një dem qen. Ai e shtriu, duke u përpjekur për të rrëmbyer kyç në ndezjen kthesë, por ai nuk mund të manovruar tij këmbëve të lartë të mjaftueshme brenda makinës së kufijve për të arritur kryesore.
  
  
  Ai vë panting në dëshpërim. Unë e dija se nuk do të ketë kohë për të marrë frymë e ajrit të freskët në mushkëritë e mia.
  
  
  Unë e dija se nuk ishte një Mushkonjë duke pritur jashtë, dhe pas pesë ose dhjetë kilometra ajo hyri në garazh, hapi derën e makinave, fiku motorin, më mori dhe më çoi diku për dorëzim. Ai krejtësisht outsmarted mua!
  
  
  Unë mund të arrijnë tim këmbëve me të djathtën time, por unë nuk mund të heqë ih të lartë të mjaftueshme për të prekur teh çeliku ngjitur në anën e prapme e mia kyçin e këmbës. Ai shkau nga karrigen dhe e goditi gearshift levë, pothuajse të humbur vetja e tij formë.
  
  
  Dhe pastaj një teh çeliku e preku atë.
  
  
  Kam humbur vetëdijen për një moment, dhe tërë trupin tim ishte torturuar nga një agonizing kollë. Unë nuk kam kohë në të gjitha.
  
  
  Teh doli dhe u përpoq për të shkurtuar nëpër litarë që mbajnë tim këmbëve. Një minutë më vonë, litari u këput. Ajo nuk mund të marrë frymë më, dhe e mbajti frymën e saj. Errësira filloi të bjerë mbi mua nga të gjitha anët. Ai mezi mund të lëvizin gishtat e tij tani.
  
  
  Monoksidi i karbonit ka vazhduar të rrjedhë në makinë.
  
  
  Pastaj këmbët e mia janë mrekullisht të lëshuar. Ih shtyrë atë larg nga kyçet e saj dhe u largua në gaz pedale me një këmbë. Volkswagen ngritur, por ngacmimi të mbajtur më.
  
  
  Ai u kthye në gearshift levë për anësore dhe poshtë në të kundërt, dhe të vënë këmbën në gaz përsëri.
  
  
  E Volkswagen shtënë me anë të mbyllur garazh derën dhe u përplas afër.
  
  
  Mirëpo derën nuk e ka hapur, edhe pse unë mund të të dëgjojnë plas prej druri.
  
  
  E Volkswagen po ngiste makinën e saj përpara.
  
  
  Vizioni im i venitur sërish, dhe ai nuk mund të shihni shumë. Im mushkëritë u shkund nga toksike marrjen e mostrave të ajrit.
  
  
  Përsëri, e thyejnë atë.
  
  
  Ditën lëvizur larg.
  
  
  Unë pashë e saj jashtë gjatë natës. Për të ecur përpara.
  
  
  E Volkswagen kthyen përsëri, dhe nëpër dyer të hapura ajo e gjuajti jashtë në rrugë me pemë. Ajo skidded për të ndaluar në një zonë të hapur. Ajri i pastër e derdhi në anë të dritares.
  
  
  Për të drejtën e saj, papritur ia plas portokalli flaka paraprirë zërin e goditja me një plumb.
  
  
  Ai prerë litarë rreth saj, kyçet e duarve dhe të lirë të saj kyçet e duarve. Ai yanked derën të hapur dhe të mbështjellë me poshtë dritares, kollitet në ajër të pastër. Një minutë më vonë, kam pasur një timon në duart e mia. E Volkswagen nxorrën atë rreth, të ndriçuara e shenjtë të dritës, dhe kishin për qëllim vetja në të njëjtin vend ku kishte shtënë prej nga vijnë.
  
  
  Dikush bërtiste. Një tjetër e shtënë ranë jashtë. Ai çuan nëpër rrugë me pemë në lëndinë dhe u drejtuan për shrubbery që u rrit pranë garazh. Kur pashë atë, unë pashë një njeri siluetë të hidhen jashtë nga rreth shkurret dhe të drejtuar nëpër lëndinë. Ajo ishte Volkswagen që mbajti ajo vuri në të.
  
  
  Ai u kthye një herë, e tij e tronditur fytyrën e ndriçuar nga makina e ndritshme fenerët. Ai ishte një periudhë të shkurtër, të errët, të rrumbullakët ballafaquar njeriu me vetullat e trasha, të gjata sideburns, dhe një gnat - jawed blu mjekër.
  
  
  Ai qëlloi përsëri, por të munguar, dhe u godit rëndë në gaz. E Volkswagen leapt përpara.
  
  
  Moscato zigza
  
  
  
  
  
  
  Llojet e transferimit
  
  
  Përkthimi I Tekstit
  
  
  Burimi tekstin
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Përkthimi rezultatet
  
  
  gged tani, duke u përpjekur për të gjetur strehim në një oborr të vogël. Unë goditi gaz pedale dhe e detyroi Volks për të shkuar sa më shpejtë që unë mund të. E saj, pa atë të kërcejnë mbi një tullë në mur dhe të kërcejnë mbi afër.
  
  
  Ai e mori këmbën e tij jashtë gaz pedale dhe befas presion ngacmimi button. E Volkswagen u kthye anash, nxorën bari, dhe u përplas në një mur me tulla të.
  
  
  Rrota është në stomakun tim, por unë nuk do të shpejtë të mjaftueshme për të seriozisht të dëmtuar veten.
  
  
  Ai u ngjit në rreth makinave dhe kërceu lart në mur, në kërkim në tangle e vegjetacionit dhe shkurre të ardhshëm oborr.
  
  
  Askush nuk ka në horizont.
  
  
  Unë shkova brenda dhe hyri brenda. Në dhomën e gjumit të saj, unë mund të shoh ku Komarov ruajtur dhe se ku ka fshehur para, ai më rrihte. Kam gjetur tim Luger në katin ku vetja e saj të rënë.
  
  
  Vetja e kap e saj në këmbë dhe filloi të ecte përmes dhoma gjumi, planifikimit për të vendosur një kurth për Moscato. Herët ose më vonë, uem do të duhet të vijnë përsëri.
  
  
  Befas e kuptova se unë nuk ishte i vetëm në shtëpinë e saj.
  
  
  Një njeri ishte duke qëndruar në korridor, duke buzëqeshur me mua.
  
  
  Gjëja e parë që pashë ishte një Webley Mark VI, shumë armë vdekjeprurëse. Pothuajse menjëherë, sytë e saj të fokusuar mbi njeriun që mbajnë armë.
  
  
  Ai ishte një i madh, i imponuar njeri në një belted mushama. Ai clutched e Webley, pothuajse rastësisht, si në qoftë se ajo nuk janë asgjë më shumë se një kartëvizitë, vetja e tij e vuri drejt në mua në jetë.
  
  
  Gjashtë
  
  
  Ai kishte një kohë të gjatë, pothuajse të dobët të përballet me sytë e errët dhe flokët me onde që ra shkujdesur mbi sytë e tij. Dhe në të njëjtën kohë, edhe pse vetja e karakteristika të ishin të palëvizshëm në një expressionless maskë e dispassion, buzët e tij u diagonale në një banesë buzëqeshje.
  
  
  "Ai fluturoi," tha ai për fat të keq, në shumë British anglisht. "Tani, që ishte më budalla gjë nga ana juaj për të le të uem të shpëtuar."
  
  
  Uem waved në e saj, të kujdesshëm për të mos për qëllimin e tij në të. "Ju lutem mund të merrni atë fytyrë nga fytyra ime?"
  
  
  "çfarë? Ah!" Ai buzëqeshi. Webley shkau në anën xhepin e belted payt dhe u zhduk. "Ju jeni një Amerikan, a nuk jeni ju?" Ai dukej i trishtuar nga ideja.
  
  
  "po. Dhe nuk ka kuptim që të më akuzuar mua e duke ikur. Në qoftë se ju nuk e kishte barged në këtë korridor si Q i E II, vetja e saj do të kishte të vrarë e saj!"
  
  
  Ai shrugged. "Mirë, që të ndodhë ndonjëherë, nuk është?" "Çfarë mendoni ju? Do të ndjekim atë?" Çdo mundësi?"
  
  
  "Ai është tashmë shumë larg prej këtu," I tha. "Kam frikë se ne mund të harrojmë e vetja."
  
  
  Ai ka studiuar më me kujdes. "Unë nuk do të të njohin ty, mik. CIA? Ushtarake të inteligjencës?"
  
  
  E saj me qetësi i tha: "unë jam një Amerikan turistike. Çfarë jeni duke folur për?"
  
  
  Ai qeshi. E adamit vetja apple kërcente lart dhe poshtë si objektivin e tij e shtyu prapa. Ai ishte një i madh, burrë i pashëm në tipik Britanik stil me një tweed xhaketë. "Ju nuk keni faintest ide, të bëni ju?"
  
  
  Ai psherëtiu. "Mallkuar e qepur. E Saj Parson. Barry Parson. Një shtetas Britanik. Me pushime në Spanjë. Dhe ju?"
  
  
  "George Peabody. Në mënyrë të ngjashme, e saj të sigurt."
  
  
  Ai dha një exasperated zbardhje dhëmbësh. "Pallavra."
  
  
  "Në dell vetë, po," ai tha, gjithashtu chuckling. "Ajo është e errët në këtu. A doni të kunjit nga një ego?"
  
  
  "Më falni, ju lutem?"
  
  
  "Të hedhur nga vetja. Ju e dini. Prisni për egon këtu."
  
  
  "Ah. Të mbajë vërejtje? Në favor. Unë plotësisht pajtohem me ju, antikiteti."
  
  
  "Më quajnë George."
  
  
  Ai snorted. "Pastaj George."
  
  
  Zëri i saj, ai shrugged. "Ne do të presim." Ai ecte mbi shtratin dhe u ul në buzë të saj.
  
  
  Ai ndoqi të kaluarën mua dhe u shemb mbi jastëk, të përkulur nga prapa kundër ballë krevati. Unë mund të të dëgjojnë atë fumbling në xhep. Ai u tërhoq nga një paketë e spanjisht cigare, popped një në gojën e tij, dhe shpejt e ndezi atë me një kohë të gjatë dylli ndeshje. Kërkoj falje. Duhan?"
  
  
  Zëri i saj, ai i shkundi kokën e tij. "Braktis".
  
  
  "Si e keni marrë në të, në vendin e parë?" "Çfarë është ajo?" pyeti ai papritur.
  
  
  "KUSH?" Ai grimaced, sepse ai e dinte se sa e trashë, e gjithë kjo dukej. Por nuk ishte gjithmonë e sigurisë.
  
  
  "Një mushkonjë," Parson tha, se ai ishte krejtësisht i paaftë.
  
  
  Saj duke u përpjekur për të parë rrugën e saj të saktë të mbuluar. "Kjo grua jeton në Malaga", thash unë. "Ajo është martuar për një biznesmen unë e di. Megjithatë, kur burri i saj ka filluar duke luajtur lojra në Zvicër me të dashurën e tij, gruaja vendosi që të ketë një marrëdhënie me njeriun që ju e quani një Mushkonjë. Tani ai blackmailing e saj, duke kërcënuar për të të treguar atë për ih është çështje me burrin e saj. E saj duke vepruar në emër të senora për të marrë Mushkonjë për të ndaluar dhe të heqim dorë nga vetja dele letër kërcënime ."
  
  
  Tymi i duhanit u rrit në ajër. Ajo ishte e errët, por unë mund të shihni se Parson ishte e buzëqeshur në konfuzion. Ai grinned përsëri, shumë i butë, shumë i contemptuously.
  
  
  "Ju e dini se si të përdorin cliches," tha ai në bisedë. "George? George, është kjo e nevojshme?"
  
  
  "Ju kërkuat një histori e vërtetë. Kjo është një histori e vërtetë." E saj, u kthye tek ai. "Dhe ju?"
  
  
  "Ah. Saj." Ai mori frymë thellë. "Mirë, Komarov, i cili është i njohur për mua në shumë mënyra, por jo aq shumë si një tifoz i madh."
  
  
  "Mirë," I tha timidly.
  
  
  "Kjo është më së shumti e njohur për mua si prezzolata pistoletë. Kjo është një e thyer fjala latine për Tut njeri / Vetja e emri i vërtetë është Alfreddo Moscato, prandaj Mushkonjë. Vetja u dërgua nëpërmjet Rime për të punuar këtu në Spanjë, por unë nuk e di se çfarë lloj pune. Mushkonjë e Napolitan origjinës "
  
  
  "Por, pse jeni ju gjuetia e tij?"
  
  
  "Kjo është
  
  
  
  
  
  Llojet e transferimit
  
  
  Përkthimi I Tekstit
  
  
  Burimi tekstin
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Përkthimi rezultatet
  
  
  Në fillim ajo ishte një jo-ushtarake çështje, por tani ajo është kthyer në një paramilitare çështje. Komarov swooped në një nga burrat tanë në Rimë gjashtë muaj më parë dhe u vranë vetja."
  
  
  "Do të Odin Po takohen njerëzit tuaj?"
  
  
  "Ushtarake të inteligjencës," Parson tha në mënyrë të thatë. "Ne jemi të shqetësuar në lidhje me trafikun e drogës në Detin Mesdhe. Forcat e armatosura janë të plotë të tyre. Ne kemi qenë duke u përpjekur për të ndaluar vetja në të dyja mënyrat që nga fillimi i Luftës së dytë Botërore. Dhe ne ishim aktualisht në pritje, kur të Tre u vra nga Moscato." Parson ndaloi mendueshëm.
  
  
  Ai tundi kokën e saj. "Unë e shoh. Falni."
  
  
  "Unë isha në Spanjë javën e kaluar, kur ne kemi marrë një njoftim se një Mushkonjë ishte këtu. Unë u përpoq për të gjetur atë, por dështoi. Pastaj, vetëm këtë mbrëmje, unë u zhvillua nga e çon dhe e saj zbuloi se ju ishin duke folur për një prostitutë që të saj duhet të jetë e Saj vetëm pyetje të saj, pasi ajo u kthye në disko dhe erdhi këtu për të marrë.
  
  
  "Ushtarake të inteligjencës?" Unë u përdorur për të. "MI6?"
  
  
  "Në fakt, pesë." Ai buzëqeshi. "Ju jeni shumë të perceptive kur ju mendoni për MI6. I gjashti është, natyrisht, të spiunazhit. Dhe pesë të lartë është i kundërzbulimit. E drejtë? Tani unë nuk do të shqetësojë ju rreth tuaj të veçantë ID tag, sepse unë e di që ju Yankees janë tmerrësisht të ndershëm në lidhje me sigurinë dhe të gjitha këto. Megjithatë, kjo nuk duhet të komplikojë marrëdhëniet tona. Unë sugjeroj që ne të punojmë së bashku dhe të përpiqen për të marrë tonë njeriu Moscato."
  
  
  "Çfarë janë porosive tuaja lidhur Moscato?" Unë e pyeta.
  
  
  "Më falni? Uf. Në fakt, Mushkonjë është një lojtar shumë i bezdisshëm. Unë u tha për të numëruar egot e mia."
  
  
  "Gjithsej vetja?"
  
  
  "po. Eliminojë vetja."
  
  
  "Cili mendoni se është e pas saj?" Unë e pyeta.
  
  
  "Një mafioso, nuk ka dyshim. Ai ka bërë punë për etërit e tij shumë herë më parë."
  
  
  "Unë jam i keq në lidhje me Justin."
  
  
  "Tre?" Ai më tregoi një bosh fytyrë.
  
  
  "Njeriu i cili ishte vrarë. Tuaj..."
  
  
  "Oh, Tre Delaneys. Po.Të Varfër Tre". Parson psherëtiu. "Mirë, ai e dinte se çfarë ai ishte duke veten e tij në të, kur ai u bashkua, nuk ka ai?"
  
  
  Zëri i saj, ndezur në atë në errësirë. E saj, mendova se ishte ashtu si Britanikët. E ashpër cik e sipërme dhe të gjitha këto.
  
  
  "Çfarë ju merrni nga miku juaj?" Ai më pyeti sardonically.
  
  
  "Mbrojtës të shën?"
  
  
  "Një humbur grua?" Ai bëri një pauzë. "Ju mori Mushkonjë është vendi në të sajat ... dashuri?"
  
  
  Uf. Tim në ballinë. "Kjo është thjesht një chivalrous tapash," ai i tha me një buzëqeshje.
  
  
  "Ju Yankees me të vërtetë nuk kanë shumë pak modës së vjetër gallantry. Të lumtë!"
  
  
  Ne ra heshtje.
  
  
  Pas një ore, ne kemi vendosur që Moscato nuk ishte kthyer.
  
  
  Dy orë më vonë, ne kemi qenë të pijshëm në tim dhomë hoteli. Atëherë ajo ishte "Barry" dhe "George". Zëri i saj ishte ende i dyshimtë, por vendosi që ajo mund të çojë deri te informatat.
  
  
  * * *
  
  
  Juana ishte ulur te porta e dhomën e saj, flokët e saj të varur poshtë mbi supet e saj, sytë e saj të plotë harqe, dhe e saj të bukur fytyrë ishte i vrenjtur.
  
  
  "Çfarë është ky vizion i pulchritude?" Parson bërtiti, duke e valëvitur e tij gotë raki.
  
  
  "Kjo është Juana," thashë unë. "Përshëndetje, Juana."
  
  
  "Është se im senora ju u thënë mua në lidhje me të?" pyeti Parson, duke e bërë të përpunuar gjeste. Ai ishte thuajse si i dehur si ai ishte.
  
  
  "Jo, sigurisht që jo", thashë. "Kjo është gruaja ime!" Parson u kthye për të parë në mua. Pastaj, ai shikoi prapa dhe vështroi ngultas Juana.
  
  
  "Unë them, tani! Ju keni shije të madhe, plak! Shije të madhe!"
  
  
  Ai u ngrit dhe u përul. "Faleminderit, Barry. Oh, Juana. Ju lutemi që të vini në të." Unë jam i keq unë jam vonë. Ajo ishte takuar me një mik të vjetër të saj."
  
  
  Parson grinned. "Po, me të vërtetë, e dashur. Kjo është Barry Parson emër."
  
  
  "Kjo është Juana Peabody", thash unë.
  
  
  Juana ishte tashmë i zgjuar. Ajo hyri në dhomë, i shndritshëm në mua. "Çfarë ka ndodhur?"
  
  
  "Unë do të them më vonë, gruaja", thash unë, duke i kujtuar hej e gjendja e saj me Parson. "Mjafton të them se, unë u përplas me të vjetër time buddy Barry Parson në të gjithë Gjashtë."
  
  
  "Pesë," Parson tha.
  
  
  "Pesë dhe janë gjashtë, si thashë unë." Ai buzëqeshi në e saj. "Bashkohu me ne, Juana?"
  
  
  "Ajo është e vonë dhe unë jam i lodhur."
  
  
  "Nuk ju duken të lodhur," Parson tha, në këmbë të saj dhe duke kërkuar në Afër intently. "Ju duken shumë të gëzuar." Ai u përkul poshtë, që do të ngrihen e saj mjekër, dhe i dha asaj një puthje të shpejtë në gojë. "A e shihni?"
  
  
  Ai mbylli sytë e tij duke pritur për shpërthim. Ajo kurrë nuk ka ndodhur. Kur hapa sytë sërish, pashë saj qeshur në Parson dhe pirja e duhanit një cigare që i kishte magjike zbarkoi në gojën e saj. Spanjisht tymi u ngrit rreth vetja me ngjyra të ndezura krye.
  
  
  Babai i saj u përkul përsëri në shtrat, të habitur. Çfarë ka ndodhur me të Çliruar Juana?
  
  
  Juana ishte tani kërkim në Parsons ' sytë, trupi i saj i lirë dhe në formë harku në drejtim të tij. "Ju jeni Britanik, a nuk jeni ju?"
  
  
  "E vjetër Heronj të Luani në Parson!" tha ai me një të qeshur. Ai e përqafoi. "Ju Yankees janë duke krijuar një super racë e femra."
  
  
  Ajo nuk e tund atë. "5", tha Juana. "Çfarë do të thotë, pesë?"
  
  
  "Ushtarake të inteligjencës," thashë unë. "Kundërzbulimit, eh, Barry?"
  
  
  Parson tundi kokën. "Absolutisht fantastike, njeri. E saj, unë them, a nuk ju të dy duan të vijnë mbi të mia të hapnin faqe dhe të ketë një pije?"
  
  
  Juana buzëqeshi me shkëlqim. "Dashuria".
  
  
  Ai ngriti weakly. "Të gjithë të drejtë."
  
  
  "Ju mund të vijë shumë, George."
  
  
  "Unë jam duke folur", tha ai, si sinqerisht si ai mund. Ai ka filluar të duket si David Niven.
  
  
  * * *
  
  
  Unë kisha për të dhënë vetja ime për të Juana. Ajo ka luajtur vetja si ai ka luajtur sl.
  
  
  Një shenjtor i ishte ndezur në dhomën e Beri Parson e villa. Ajo ishte një e bukur e mobiluar banesa.
  
  
  
  
  
  Llojet e transferimit
  
  
  Përkthimi I Tekstit
  
  
  Burimi tekstin
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Përkthimi rezultatet
  
  
  brendia është e dekoruar në të zakonshme stil për spanjolle bregdetin-rugs, tapestries, të trashë druri karrige, një divan, tavolina.
  
  
  Ajo ishte ende duke luajtur dehur kur kemi hyrë në dhomë. Meqë ajo ishte më e afërt, babai i saj ecur gjatë në shtrat dhe u ul në buzë, duke e hedhur kokën mbrapa dhe yawning tmerrshëm.
  
  
  Juana, më shikoi edhe mua, pastaj u kthye dhe i buzëqeshi në Parson. Ai lëshoi në drejtimin tim, grinned, dhe e ngriti Juana në krahët e tij. Ata e puthi gjatë dhe të thellë. Ai shikonte ata, përmes slits e syve të tij, dhe edhe një herë se çfarë Juan Rivera e consummate artist si ishte.
  
  
  "Que bruto! En nuestra casa! Mil rayos te patten!"
  
  
  E saj, ngriti kokën. Një grua ishte ulur te porta, krahët e kaluar, duke kërkuar në Parson dhe Juana. Ajo ishte një vajzë të bukur me ngjyrë kafe, flokët, sytë e errët ngjyrë kafe, dhe të butë të lëkurës.
  
  
  Parson tërhequr Juana të largohen prej tij, dhe u kthye për të gruas në porta. "Elena", tha ai. "Kjo është George, dhe kjo është Juana."
  
  
  "Hmm!" snorted Elena.
  
  
  Juana i hodhi një shikim Parson, pastaj kthehet në grua. "Kush jeni ju?" "Çfarë është ajo?" e pyeti ajo butësisht.
  
  
  "Ky është im -" Parson u kthye nga unë dhe dukej për shkelje syri, " - një grua."
  
  
  Ai tundi kokën e saj. "Si jeni, Elena?"
  
  
  "Elena Morales," tha ajo dhe buzëqeshi. Ajo u kthye për të Parson, ngriti saj mjekër, hodhi sytë në të, dhe eci mbi krevat, pranë meje të të shëndoshet lart.
  
  
  Juana fytyrën e plot për një moment, por pastaj magjike pastruar si Parson shtrydhur saj dhe çuar atë nëpër dhoma përmes derës Elena kishte hyrë përmes. Një çast më vonë, unë e dëgjova atë të vrullshëm gota dhe shishe. Më shumë pije!
  
  
  Elena e mantelit ra nga supet e saj. Ajo ishte veshur me një cipë e hollë nightgown nën mantelin e saj, dhe ai mund të shikoni qartë se skicë të gjoksin e saj. Afër kishte një ndërtimit të plotë dhe në një formë të hollë nga koka te dy zogjt.
  
  
  "Ju jeni me të vërtetë të martuar Parson?" Unë e pyeta.
  
  
  Ajo grinned mischievously. "Përse ju doni të dini?"
  
  
  "Sepse unë jam kurioz."
  
  
  "Unë do t'ju postohet."
  
  
  "Ju nuk do të më thoni?"
  
  
  "Unë nuk mendoj se kjo është një punë e madhe." Ajo ka arritur jashtë dhe të vuaj hunda ime. "Unë dyshoj se ju e dini këtë."
  
  
  Ai u afrua dhe e kapi nga supet.
  
  
  "Hej, gruan tuaj", tha ajo. "Ajo është e bukur. Unë mendoj se Barry e pëlqen atë."
  
  
  "Ejani, zonjë," unë i tregova asaj atë që ajo u përkul mbi mua, mantelit të qetë të zhbëhet.
  
  
  "Unë nuk e kuptoj se çfarë ju jeni duke thënë," ajo qeshi.
  
  
  "Ka gjithmonë shumë flasin, gjithsesi," tha ajo kthjellët. "A nuk mendoni kështu, George?" Ajo vendosi se ishte "Hor-hej".
  
  
  "Po, gjoja."
  
  
  Ne kemi mbledhur së bashku si ishim në një vend të bubullimave, dhe atij iu kujtua dëgjimit të clink e shishe dhe gota në dhomën tjetër. Por kjo ishte e gjitha. Çfarëdo Parson ishte përzierjen për ne nuk do të përfundojnë në ndonjë syzet për Elena dhe mua. Unë nuk e shoh atë përsëri, Parson, ose Juana.
  
  
  Elena gjithashtu nuk ka koment për mungesën e alkoolit. Ajo ishte tepër e zënë duke treguar mua se sa unë do të humbi saj në jetën time tërë nuk afër.
  
  
  Ajo mori kënaqësi të madhe në shpatullat e mia këllëf, dhe e mia 38-e tij Luger. Ajo u përpoq të zhbëj vetja, dhe çdo gjë që kam përzier. Kjo ishte gjëja e fundit që I kishte veshur, dhe madje edhe më shumë se ajo ishte. Disi, ajo hoqi tim këllëf dhe të rënë në kat tjegull.
  
  
  Atë, e ndien-i pambrojtur-pa të saj pothuajse tha: "lakuriq".
  
  
  Ajo ka arritur për llambë të kaluar dhe u kthye off brylev.
  
  
  Ai vuri re se zhurma e shishe në dhomën tjetër kishte ndalur.
  
  
  Shtatë
  
  
  Për të arritur Sol ë Nieve Ski Zonë, shef rreth Malaga në një rrugë dredha-dredha deri te shpatet jugore të Sierra Nevada. Sierra Nevada hotel ku ne ishim të regjistruar ishte në fund të Prado Llano, dhe Juana dhe unë ishin të veshur me një kostum që të neglizhohet ski shpatin.
  
  
  E bardhë shpatin e Borreguilas ndan ski run rreth në gjysmë të rrugës në mes të Picacho de Veleta dhe Prado Llano. Ulët teleferik nga Prado Llano mbaron, ndërsa sipërme teleferik fillon nga Borregilas. Motori dhomë është afër.
  
  
  Dy paralele barrancas përmbajnë më e ulët e skive shkon nga Borregilas të Prado Llano. Ata janë të ndarë nga një të mprehtë ridge në të gjithë granit dhe mikes, në të cilat edhe pas të rëndë të dëborës vetëm arna të vogla të borës janë të dukshme.
  
  
  Teleferiku që shkon nga Prado Llano të Borreguilas është pezulluar më lart kryesore barranca, ku drita shtigje janë të vendosura. Më e vështirë gjurmët janë të vendosura në lindje të afërt luginë.
  
  
  Unë u ula në ballkon që u zhvillua rreth hotel dhe pashë skiatorë, por menjëherë vendosëm që unë, më mirë do të skive se shikojnë. Por vetëm për të siguruar kopertina ime, kam marrë një gjysmë duzinë fotot duke përdorur Rolleiflex 1, e cila I solli për të lira për të SËPATË mbështetëse departamenti për të bërë të sigurt se shtëpitë më poshtë pa mua.
  
  
  Ajo ishte një udhëtim të mundimshëm, dhe menjëherë më pas, I hyri brenda, nisi këpucët e mia, dhe me një lodhur psherëtimë, unë stol-shtypur në shtrat. Por unë nuk mund të fle. E saj, duke menduar në lidhje me ngjarjet e dy ditët e fundit.
  
  
  Ka dy ditë që mushkonjën vrarë Rico Corelli binjakët, e dyta - në-komanda. Absolutisht asgjë nuk ka ndodhur në dy ditë pas mbledhjen time me Beri Parson dhe Elena Morales. Por ajo ishte në kontakt me Mitch Kelly, dhe disa mesazhe erdhi nga Hawk:
  
  
  gjë
  
  
  
  
  
  
  Llojet e transferimit
  
  
  Përkthimi I Tekstit
  
  
  Burimi tekstin
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Përkthimi rezultatet
  
  
  Anketa: ju Lutem mos përpjekje për të komunikuar drejtpërdrejt me Rico Corelli, në çfarëdo rrethana të tjera. SËPATA është marrëveshje me të mbetet i pandryshuar. Asnjë shenjë e duplicity në një pjesë të egos. Prisni deri sa ju të merrni një njoftim nga ajo anë Tina Bergson.
  
  
  POZITA: të dhënat Tona tregojnë se Moscato nuk është aktualisht në Malaga ose Torremolinos. Nuk do të përsëris atë, nuk do të përpiqet për të ndjekur atë. Për të mbajtur një sy të ngushtë në të.
  
  
  post: I Sol ë Nieve takim është ende në zhvillim e sipër.
  
  
  POZITA: informatat E kërkuara në lidhje me Barry Parson nuk është në dispozicion. MI5, nuk zbulojnë se a ka një person të tillë. Natyrisht, emri është një pseudonim; MI6 ndoshta nuk do të zbulojë vetja e identitetit deri vetja kompleton misionin e saj aktuale. Na vjen keq, por ne nuk kemi konfirmim, ne nuk kemi refutation e vetja ose ego rolet në këtë skemë.
  
  
  POZITA: Moscato është një vrasësi që ka punuar për mafien për shumë vite. Ai, gjithashtu, grevat, në përgjithësi.
  
  
  POZITA: Elena Morales - pak dihet rreth saj. Afër nuk ka rekord të mëparshëm për përfshirjen e tyre në spiunazhit, kundërzbulimit, apo të fshehtë të punuar në Spanjë për Qeverinë. Megjithatë, ajo nuk mund të jetë spanjisht në të gjitha, por frëngjisht ose italisht. Nuk çon në të gjitha.
  
  
  POZITA: Konfirmimi i Moscato është i pranishëm në Meksikë në kohën snajper sulmuar ju në Ensenada. Përveç kësaj, nuk është një rekord që ai ka bërë udhëtime të Evropës në të njëjtën kohë si ju, edhe pse jo nëpërmjet Iberia.
  
  
  Ajo ishte nga Hawke.
  
  
  Për herë të dytë në mëngjes, pas vrasjes së understudy Rico Corelli, kam marrë një telefonatë, ndërsa të paturit mëngjes me Juana.
  
  
  "Kelly," zëri i tha. "Tina keni marrë një njoftim nga Roman Hundë. Ju duhet të shkoni në Sol ë Nieve sot."
  
  
  "Kjo është e drejtë."
  
  
  "Nuk duken për egon. Prisni derisa natën e parë. Në mes të natës, shkojnë për të teleferikut motor dhomë dhe për të përmbushur egon e kontaktit atje. Kontaktoni me emër është Arturo. Ai do të ngrejë një takim mes jush dhe Romake Nos në atë kohë ju duhet të konfiguroni një takim me Juana. Por para dy takime që ju keni për të shkuar të vetëm."
  
  
  "E mora."
  
  
  "Zëri është e gjitha," Kelly tha. "Fat të mirë."
  
  
  "Të mbajë në. Si e Tina?"
  
  
  "Bashkohu me ne."
  
  
  "Kur është saktësisht ajo do të resortit?"
  
  
  "Asgjë nuk është thënë. Hernandez nuk e ka lëshuar ee ende nuk e ka thënë kur ai do lirimin e saj."
  
  
  "Çdo gjë në lidhje me Parson?"
  
  
  "Negative".
  
  
  "Elena Morales?"
  
  
  "Saktësisht e njëjtë."
  
  
  "Ju djema me të vërtetë punë e vështirë, nuk ju?"
  
  
  "Oh, Nick!"
  
  
  * * *
  
  
  Rreth orës katër pasdite, I mbështjellë nga shtrati dhe të vënë në tim ski pantallona, këmishë, dhe triko.
  
  
  E skiatorë të ishte ende në shpatet. Ai mund t'i shihte njerëzit në xhaketa të kuqe, vajzat në të gjelbër xhaketa, dhe shifrat e të dy gjinive në xhaketa të ecin nëpër rrugicat e më të ulët në dysheme. Pas kalimit të motorit dhomë mimmo në më të ulët në shpatin e teleferik, unë pashë fillim të dytë shpat, rritje të Borregilas në një pjesë të madhe U-ana gjithë rrugës deri në majën më të lartë bie - Veleta.
  
  
  Kabllo makinat janë ende duke shkuar lart e poshtë në të njëjtën kohë, duke kaluar një tjetër, duke shkuar deri mbushur, duke shkuar poshtë bosh. Ai dukej i mendueshëm në motor dhomë.
  
  
  Nga Rico Corelli. Në qoftë se vetëm ajo e dinte se çfarë ai në të vërtetë dukej si. Hoteli është i vogël - që ju mund të merrni vendin tuaj në holl dhe e takojnë atë, pa të gjitha qesharake cape dhe daggers që Hawk dhe miqtë e tij të dashur aq shumë.
  
  
  Ende. Një person tashmë i ka vrarë. Rico Corelli ishte një njeri i madh për një të rrezikshme misionit. Siguria është e rëndësishme.
  
  
  Ai trokiti në Juana e derës.
  
  
  "Po?"
  
  
  "Le të shkojmë poshtë, Juana."
  
  
  Ne kemi dalë së bashku si burrë dhe grua - unë të përpiqet të jetë një çift i martuar, në të cilën zjarret e seksit dhe dashurisë kanë kohë që janë zhdukur. Një diplomë burrë dhe një grua e virgjër.
  
  
  * * *
  
  
  Ajri ishte i ftohtë, por i freskët. Bora doli të jetë e përkryer për ski, vetëm dritë një shtresë e pluhur në vendet e drejtë. Asnjë stuhi ishte parashikuar. Por unë e ndjeva se nuk mund të jetë bora që atë natë.
  
  
  E luajmë këtë lojë Odin rreth fundit të rrumbullakëta në Prado dhe soaks deri çokollatë të nxehtë me cognac. Një grup prej katër erdhi poshtë shpatet, të parkuar tyre skis dhe shkopinjtë kundër anën e lokal të vogël dhe të kontrolluar për një karrige, dhe karrige.
  
  
  Ata flisnin gjermanisht. Unë e di pak gjuhën gjermane, kështu që unë u ofroi atyre gjysma e tona karrige. Ata i hodhi një shikim Juana dhe shpejt u pajtuan. Pala që përbëhej nga katër persona. Njëri ishte në të dyzetat e tij dhe ishte e qartë liderit të grupit; të tre të tjerë ishin ndoshta në fund të njëzetat. Udhëheqësi foli gjermanisht, por I ishte në të vërtetë Zviceran. Të tre të tjerë ishin të përziera-një Dane dhe dy Gjermanët.
  
  
  Ata nuk mund të marrin sytë e tyre jashtë Juana, ose madje edhe pas Muchacho sollën ata katër steaming kriklla e çokollatë.
  
  
  "Herr Bruno Hauptli," big njeriu tha, duke arritur jashtë për të shkundur dorën time.
  
  
  "George Peabody. Rreth Vendeve."
  
  
  "Ah, po! Sigurt. Ajo e di se diçka Amerikane theks në tuaj të gjermanishtes."
  
  
  "Unë jam i keq," unë chuckled. "Kjo është Juana, gruaja ime."
  
  
  "Të tilla një djalë me fat!" Bruno Hauptli bërtiti, duke iu drejtuar shokëve të tij dhe duke shpjeguar në gjuhën gjermane që ajo ishte e martuar për mua.
  
  
  "Po, po," dy Gjermanët tha, duke kërkuar në Juana. Dane zhytur në çokollatë.
  
  
  "Jeni ju djema do ski nesër?" Herr Hauptli pyeti.
  
  
  Juana tundi kokën. "Ne synojmë për të."
  
  
  "Ah! Unë nuk do të jetë në shpatet nesër, por ndoshta të nesërmen, ose së shpejti
  
  
  
  
  
  
  Llojet e transferimit
  
  
  Përkthimi I Tekstit
  
  
  Burimi tekstin
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Përkthimi rezultatet
  
  
  Herr Hauptli të qëlluara ijës entuziazëm arrita."Pse mos të bëjmë një duet - një treshe, unë do të thotë," tha ai, duke kujtuar mua.
  
  
  Juana glared tij. "Unë do të të duan atë!"
  
  
  "Herr Peabody?"
  
  
  "Ah, e dua atë, e dua atë!"
  
  
  Të gjithë të qeshur, sepse ishte e qartë se unë nuk do të donte ai.
  
  
  Biseda vazhdoi. Hauptli papritmas mori Juana krahun e, nxorrën atë jashtë karrige, dhe përkul me atë mbi të tyre skis dhe shufrat. Ata ishin thellë në disa diskutimet teknike për kyçje ai kishte mbi tij skis. Juana seethed dhe hissed.
  
  
  "Herr Hauptli," një nga të rinjtë e tha: "në gjermanisht. "Ai është një biznesmen, apo jo?"
  
  
  Gjermane, pranë meje, ishte klasik sykaltër dhe flokëverdhë. "Po! Herr Hauptli është një nga biznesmenët më të suksesshëm në tregun gjerman," tha ai. "Nen ka një shumë të përgjegjësisë."
  
  
  "Është ai me pushime?" Unë e pyeta.
  
  
  "Big takimi do të mbahet në Paris në një javë. Tani Herr Hauptli është i relaksuar, duke shijuar drita e diellit, bora dhe..."
  
  
  Të ndalemi.
  
  
  Gjermanët qeshi, dhe jo-mjaft-melankolik Dane të qëlluara tavolinë.
  
  
  "Vajzat!"
  
  
  Të qeshura.
  
  
  Ajo më kujtoi një nga ato vjetër gjermane opera comedians unë do të shihet në fund të natës-performanca e vjetër filma nga vitet 1930. Diçka rreth kësaj nuk duket shumë e drejtë për mua. Por unë nuk mund të kuptoj atë.
  
  
  * * *
  
  
  Restoranti ishte ngritur si një tipike refectory në një vend për ski, me një kohë tavolinë, në qendër të dhomës në stilin e një duhet ta kalojë dhe të vogla të rrumbullakëta përgjatë mureve të dhomës.
  
  
  Grupi ynë - Juana dhe gruaja e tij, së bashku me Herr Hauptli dhe miqtë e tij-ishin të shquar në qendër të takimit. Herr Hauptli vazhdoi të trondisin në mënyrë të pandërprerë e Teutonic bërbëlit që pothuajse njëkohësisht të habitur dhe të habitur të gjithë. Edhe ata që nuk e kuptojnë gjermanisht ose anglisht dukej krejtësisht mesmerized nga vetja karizëm.
  
  
  Ai mori kohë të gjatë të gjatë vakt dhe me kujdes të anketuar në pjesën tjetër të hotelit klientët.
  
  
  Ajo donte një Roman Hundë, duke u përpjekur për të parë të vërtetë Rico Corelli në det të përballet rreth meje. Ka nuk duket të ketë ndonjë mundësi.
  
  
  Ajo ishte e njëmbëdhjetë e tridhjetë para kohës së saj ishte edhe i njohur. E raki ardhur dhe ajo u ul, duke pirë vetja e saj. Kur Herr Hauptli ndaloi për të kapur frymën e tij, babai i saj u kthye në Juana dhe tha: "unë të shkojnë jashtë për të marrë ajër të pastër para se të shkojnë në shtrat. Po ju vjen, i dashur?"
  
  
  Ajo më dha një buzëqeshje të qetë. "Jo, i dashur. Kërkoj falje. Ajo është shumë e ftohtë. Mos të jetë vonë."
  
  
  Ai buzëqeshi dhe përfundoi tij raki.
  
  
  "Herr Hauptli, ajo ishte një trajtojnë të vërtetë. Shihemi nesër apo diku - me të vërtetë?"
  
  
  "Po," tha Herr Hauptli, fytyrën e tij flushed me verë, raki, dhe emocionet e të ngrënit. "Auf weidersehen".
  
  
  Ai shtyrë karrigen e tij, u përkul për të dy Gjermanët dhe Dane, dhe eci nëpër restorant të mbushur me njerëz.
  
  
  Ishte shumë ftohtë jashtë. Ajri ishte i ftohtë. Ai vendosi kokën e tij jashtë dhe pastaj u kthye lart në dhomën tonë dhe për të blerë vetë disa kufje dhe një çorape. Unë gjithashtu vënë në tim windbreaker, kontrollin e peshon në shpatullat e këllëf, dhe duke u siguruar thikë ishte strapped tim kyçin e këmbës.
  
  
  Ai arriti majën e dredha-dredha rrugën pa asnjë incident. Larg nga mbrojtja e ndërtesave, unë u ndjeva i ftohte se ferret ndjerë me ta, kur unë, me të arritur në Sierra Nevada. Era shkurtuar nëpër rrobat e mia derisa unë e ndjeva gjysmë-lakuriq.
  
  
  Nuk ka paqe në motor dhomë. Nuk ka pasur lë të kuptohet se në mountainside ose. Ai lëshoi mbi shpatullën e tij. E verdhë rrezet e diellit nëpër dhomat e hotelit dhe rreth windows me të cilat përballet Prado bërë artë modeleve në të bardhë borë.
  
  
  Objekti ku chairlift makina ishte e vendosur të ishte e rrethuar nga bora. Hyrja kryesore e luginës mund të shihet. Motori dhomë dera ishte e mbyllur, por jo e mbyllur. Ai u trajtuar dhe e shtyu atë të hapur. Pjesa e brendshme e ndërtesës ishte shumë e errët, edhe pse reflektimin e yjeve në dëborë sjellë pak paqe. Ajo ishte e mahnitshme se si të ndritshme në qiell, madje edhe në vdekur e natës.
  
  
  Ai mund të shihte të saj pas timonit deri në U-turn, ku kabllo makina u kthye në një gjysmërreth në drejtim të kundërt. Nuk ishte një teleferik në mes të gjysmërreth e kraharorit, e cila mbahet në ferret deri në makinë ka filluar deri në mëngjes.
  
  
  E saj ishte gati për të ecur përpara, kur ajo e pa dikush kalon nga mimmo teleferik. Kush është që ka hyrë kjo duhet të ketë qenë brenda në ndërtesë ose ka hyrë përmes disa të tjera hyrje. Unë mendoja se ai duhet të ketë qenë duke pritur për mua. Pastaj, natyrisht, ai do të jetë im personi i kontaktit.
  
  
  Arturo.
  
  
  Ai zuri copë, u tërhoq nga vetja, dhe tensed, të lëvizin përpara, duke e hapur gojën e tij për të pëshpëritur " Arturo."
  
  
  Unë kurrë nuk e thashë këtë.
  
  
  Dikush tjetër e bëri!
  
  
  "Arturo!"
  
  
  Tingulli duket se vijnë nga prapa teleferik. E saj kap një copë dhe i bëri një ego siluetë atje. Nëse ai e quajti Arturo, kjo nuk ishte Arturo. Dhe, pasi që ajo është dashur të jetë e thirrur nga Arturo, e saj, e dija se ky person do të jetë dikush tjetër që do të përpiqen për të gjetur Arturo para meje, dikush nuk është në anën time.
  
  
  "Po?" "Çfarë është ajo?" pyeti zëri në anën tjetër të madh motor dhomë.
  
  
  Në çast, një zë të lartë ranë jashtë.
  
  
  
  
  
  Llojet e transferimit
  
  
  Përkthimi I Tekstit
  
  
  Burimi tekstin
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Përkthimi rezultatet
  
  
  jehona e goditja me një plumb-një raport që kërcyen mbrapa dhe me radhë në këtë dhomë të vogël si goditjet e qindra bateri. Një flash portokalli flaka u shfaq dhe në çast u zhduk. Kam dëgjuar e saj të bërtas tim të majtë.
  
  
  Ajo menjëherë crouched poshtë dhe për të shtënë në figura prapa teleferik.
  
  
  Dikush ishte duke u betuar në spanjisht. Për time të majtë, unë dëgjova tingullin e një trup në rënie dhe një ofshamë. E saj, qëlloi përsëri, duke u përpjekur për të parë njeriun për teleferik. Unë nuk mund të bëjë jashtë vetëm një pjesë të egos.
  
  
  Dera u hap përsëri dhe figurën e saj ishte e zbuluar; ai bëri tij të shpëtojë. Ajo e gjuajtur edhe një herë drejt tingujt e ditë, pastaj u zhvillua përmes errësirës në vend.
  
  
  Nuk ishte askush atje.
  
  
  Nuk ishte një derë që ishte i dyti hyrjes në motor dhomë. Kam hapur atë dhe shikoi jashtë. Askush nuk ka në horizont. Ai shpejt doli jashtë dhe shikoi lart dhe poshtë në dëborë shpatin. Na Odin. Askush.
  
  
  Mbrapsht në ndërtimin e saj dëgjuar dikë gulçues dhe wheezing, e saj gjenden djali dhe Stahl gjunjëzuar mbi atë mbi dyshemenë prej betoni. Vetja nuk mund të shihni atë në të gjitha.
  
  
  "Arturo?" Unë e pyeta.
  
  
  "Po." Ai shuddered.
  
  
  "Ku mund të takohem me personin erdha të shoh?"
  
  
  "Maja e Veleta është Picacho de Veleta. Dymbëdhjetë fiks. Nesër natën."
  
  
  "Në rregull," I pëshpëriti. E saj, të lakuara poshtë. Vetja e saj dëgjuar punuar, të rreckosur e frymëmarrjes. Pastaj, para se ai të mund të them çdo gjë tjetër, ajo dëgjoi një të njohur gurgling rasp që dukej shumë e shumë si një rrapëllimë, por ajo nuk ishte me të vërtetë një rrapëllimë në të gjitha.
  
  
  Diçka tjetër.
  
  
  Jeta e lë trupin.
  
  
  Arturo ishte i vdekur.
  
  
  Ai shpejt u ngrit dhe u largua nëpërmjet motorit dhoma, ngarje rreth outcrop me një kohë dhe gati figura, deri sa ai arriti në Prado Llano dhe u zhvillua në hotel.
  
  
  Megjithatë, ai shikoi prapa vetëm një herë dhe, duke parë që motor dhomë, ishte e ndezur me një shenjtor, dhe të errët shifrat ishin sorollatjes brenda.
  
  
  Të shtëna ishin me zë të lartë të mjaftueshme për të paralajmëruar të gjithë Sol-i-Nev e forcave të policisë. Civile Gardës ishte aty.
  
  
  I tronditur nga ajo, unë u ngjit shkallët dhe eci nëpër holl, duke u kthyer majtas në bar, duke u përpjekur për të kapur frymën time me një të fortë sip e cognac.
  
  
  Që e ndihmoi.
  
  
  Disa.
  
  
  Por jo të vërtetë.
  
  
  8
  
  
  E heshtur emocionet që kishte kulmoi menjëherë pas gjuajtjes së Arturo dhe pasuese vrasje hetimeve kishte plotësisht u brenda një gjysmë ore. Civile Gardës vendosur në vendpushimin e skive u kujdes për të vdekurin dhe filloi të gjatë, e lodhshme procesin e interrogating vizitorët dhe personeli i shërbimit në vendpushimin.
  
  
  Ai nuk e ka zili e saj të punës së policisë. Ajo ishte dërrmues, përbuzës, dhe veçanërisht të pakëndshme në punë në këto lartësi në këtë kohë të vitit. Ata ishin njerëz të mirë.
  
  
  Unë kam qenë me fat. Asgjë nuk solli ih për mua.
  
  
  Unë si cognac pak. Kam mbajtur sytë e mi në hollin e hotelit, duke shikuar të gjithë të vijnë në dhe jashtë. Ajo do të të pëlqente dikush që dukej si e njeriut që ajo do të gjendet në plehra në villa në Torremolinos, burri që do të vijnë për të besoj se ishte një Mushkonjë.
  
  
  Më në fund, ai u ngrit, eci në hall, dhe shikuar në Prado Llano. Nuk u duk askush nuk jashtë tani.
  
  
  I kaloi holl dhe u ngjit shkallët për në katin e dytë, ku dhomën tonë ishte vendosur. Siç kam vënë çelësin në derë, dëgjova atë duke qeshur në dhomën tjetër. Juana e qesh.
  
  
  Të qeshur, Brylev e shtyu derën dhe u kthye për të. Kështu, ajo i bashkohet Herr Hauptli në dhomën e saj. Të paktën ai dukej qesharake, edhe në e tij boorish Teutonic mënyrë. I vetmi ngushëllim ishte se një të tillë extrovert person kishte disa fshehur rrudhat.
  
  
  Ai u ngrit për të saj dhe vuri veshin të saj.
  
  
  Giggle. Argëtim rënë nga afër si flluska rreth një gotë shampanjë. Herr Hauptli duhet të jetë më mirë në dhomën e ndenjes se në vizatim dhomë, mendoi se duarkryq. Ajo nuk e ka besimin e saj në matematikë.
  
  
  "Ju lutem," Juana tha. "Dhe të vënë disa akull në atje, ju lutem, Barry?"
  
  
  Barry!
  
  
  Ajo u larguan nga ditë, të vrenjtur.
  
  
  Barry Parson?
  
  
  Pastaj vetja e saj do të mund të dëgjojë zërin e saj, muffled por pagabueshëm - një pagabueshëm theks Britanik, i heshtur dëfrim dhe i heshtur eksitim.
  
  
  "Në Fakt, Mjaltë. Një gotë uiski, të gjithë të drejtë!"
  
  
  Hera e fundit që e pamë Parson ishte në Malaga. Ditën tjetër, pas vrasjeve të Rico Corelli e dyfishtë, ai dhe Elena u bashkua Juana dhe mua për një pazar udhëtimit dhe drekë. Ne shkuam për darkë me ato të natës para se të largoheshim për Sol-i-Niev. Por ne nuk i tregojnë askujt rreth tyre, ku të shkonim, sepse ne nuk e dimë deri herët në mëngjes. Si nuk Parson e dini ku jemi?" Dhe përse e bëri ai na ndiqni? Bëri të zbuluar se Mushkonjë ishte gjithashtu pas nesh? Mjaft ndoshta. Ishte Komarov këtu - unë të dyshuar se ai ka vrarë Arturo. Të paktën, kjo ishte më e dukshme mundësi.
  
  
  Por pse nuk u Parson atje për të ndaluar Mushkonjë nëse atë e ndiqnin? Dhe pse...?
  
  
  Mendimi i një Mushkonjë ndaloi mua. Mendjen e saj shpejt përqendroi dhe riorganizoi kartat në një krejtësisht të re dorë. Atëherë e kuptova se ishte e mundur që Barry Parson nuk mund të jetë i pafajshëm Britanik MI5 zyrtari ai pretendonte të jetë.
  
  
  Kështu:
  
  
  Thekshëm bashkohet me mua në vilë ku Mushkonjë ishte fshehur në Torremolinos.
  
  
  
  
  
  
  Llojet e transferimit
  
  
  Përkthimi I Tekstit
  
  
  Burimi tekstin
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Përkthimi rezultatet
  
  
  i cili e kishte ndihmuar em shërbejnë vetja natë më parë.
  
  
  Kam gjetur një njeri në dhomën e gjumit dhe u përpoq për të rrëmbyer atë, por unë kam qenë i ndërprerë. Njeriu iku. Një burrë tjetër, i cili e identifikoi veten si Barry Parson, hyri në dhomën e gjumit, duke pretenduar të jetë një sekret Britanik agjent, pastaj një mushkonjë.
  
  
  Mendoj Parson nuk ishte një agjent në të gjitha. Le të supozojmë se personi në fjalë ishte vetëm John Doe. Le të themi Komarov reklamon John Doe atje dhe pastaj ndërpret mua për të le të rremë Mushkonjë zhduket. Dhe pastaj mendoj se e uem arritur të më bindë se Mushkonjë ishte zhdukur.
  
  
  Ai ishte një Mushkonjë atëherë! Barry Parson! Dhe ai vetëm më ndiqnin për Sol-i-Niev, e ndjekur më të motorit dhomë, i vrarë Arturo, ndoshta duke supozuar se Arturo ishte me mua, dhe ika. Tani ai ishte në një marrëdhënie me Juana, duke shpresuar që të egot do të çojë në të vërtetë Rico Corelli!
  
  
  Ai shpërtheu në një djersë të ftohtë.
  
  
  Ai nxitimthi u përgjigj në telefon. Një në çdo dhomë të suite. E saj e kap telefonin, dhe kryetari iu përgjigj menjëherë - jo pra, nuk do të bëjë shumë thirrje në vdekur e natës.
  
  
  "Zonja Peabody, ju lutem."
  
  
  Një çast më pas, telefoni ranë në dhomën tjetër.
  
  
  "Hello?" Ajo ishte Juana.
  
  
  "Nuk ka fjalë janë thënë për ne. Kjo është Nick. Unë mund të të dëgjojë e saj atje, Parson. Imagjinoni se ky është numri i gabuar."
  
  
  "Unë jam me të vërtetë keq. E saj, unë besoj se ju keni..."
  
  
  "Të mbajtur vetja juaj atje. Unë do të takohet Corelli në mesnatë natën nesër. Велета. Kontakti është i vdekur. Mbani Parson atje gjithë natën, në qoftë se ju mund të. Ai mund të jetë personi që vrau Corelli lookalike."
  
  
  "Ti je mërzit mua, ju lutem, dhe unë nuk kanë për të vënë me atë."
  
  
  "Nuk e them em asgjë. Mbani vetja juaj në kontakt. Nëse i keni kuptuar të gjithë këtë dhe mund të zbatojë, të them kështu:"unë nuk do të thotë të jetë i vrazhdë, por unë nuk mund të ju ndihmojë. Pastaj mbyllni telefonin."
  
  
  "Unë nuk do të thotë të jetë i vrazhdë, por unë nuk mund të ju ndihmojë."
  
  
  Unë të varur deri në e saj. Ajo mund të dëgjojnë Parson zë rreth skajin tjetër të dhomës.
  
  
  "Kush ishte se, Juana?"
  
  
  "Numri i gabuar. Disa të dehur Anglez."
  
  
  Parson qeshi. "A jeni të sigurt se ai nuk është një Amerikan?"
  
  
  "Ai kishte të njëjtin theks si ju," Juana përgjigj.
  
  
  Mirë vajzë! Ajo ishte e ftohtë si pluhur.
  
  
  Ai kontrollohet tij stilet e tij luger, dhe për të ndryshuar në një turtleneck triko dhe xhaketë. Unë kam qenë duke shkuar për të bar përsëri. Saj në hotel për të menduar. Dhe ai nuk duan të qëndrojnë në këtë vend për të dy skajet e natës. Ndoshta unë mund të paguajë bartender të më lër të shkoj për të lobuar pranë bar.
  
  
  Shën kthyer atë jashtë dhe pa zhurmë u largua.
  
  
  Bar ishte pikërisht si vetja e tij e kishte lënë atë. Unë shikova përreth. Unë nuk mendoj se të gjithë ishin në gjumë ende.
  
  
  Një karrige shijuar atë. "Ku është e të gjithë?"
  
  
  "Disko," Klera tha, i befasuar. "Në bodrum."
  
  
  "Unë nuk kam dëgjuar ndonjë zhurmë."
  
  
  "Kjo është soundproof, Sektori."
  
  
  Ai shrugged dhe zbriti shkallët që ai mendonte çuar në nivelin më të ulët të hotelit, ku furnizimi dhomat ishin të vendosura.
  
  
  Tri dyer të udhëhequr nga ulje më poshtë, dhe njëri tha: DISCOTHÈQUE.
  
  
  Ai shkoi në bar në të djathtë dhe urdhëroi një pije. E bartender, i veshur si një flamenco balerin me kohë sideburns fërkimit të tij kafkës, të shpejt të përgatitur një pije.
  
  
  Tani unë le sytë e mi largohen me kujdes mbi disko klientët. Ai nuk e kishte vënë re vend, ajo mund të ketë qenë vendi ku Mushkonjë kishin qenë të fshehur pas vrasjes, nëse me të vërtetë e Mushkonjë nuk ishte Barry Parson.
  
  
  Por unë nuk e shohin atë, personi i parë që pashë në dhomë gjumi i vilës në Torremolinos.
  
  
  Ai ishte gati të ulen kur ai e pa një njohje.
  
  
  Ajo ishte ulur në qoshe larg, të gjitha vetëm në bazë të një overhanging seksionin e asaj që dukej si një i madh, gur të sheshtë. Në një nga ato momente të ndritshme, Sergei grushta e saj të hapur në fytyrë, dhe ajo blinked dhe u largua.
  
  
  Sigurisht qe ishte Elena Morales.
  
  
  Çfarë ishte roli i saj në këtë miti? E bëri ajo di pse Barry Parson kishte ardhur në Sol ë Nieve? Ishte ajo pjesë e saj? Apo ishte ajo vetëm një të pafajshëm soditës, pjesë e një vitrinë Parson kishte ngritur për të mbrojtur tij pjesë?
  
  
  Apo kishte gabuar në lidhje me Parson?
  
  
  Ai eci deri të saj, papritmas shfaqet në errësirë, sipër saj dhe e qeshur në përgjithësi.
  
  
  "Përshëndetje, Elena."
  
  
  "George! Çfarë një surprizë e këndshme!"
  
  
  "Kur keni ardhur?"
  
  
  "Oh, Barry, e atë e kam këtu rreth njëmbëdhjetë. Ne të dy freskohet, të ndryshuar, dhe shkoi i hapur për dhomën e ngrënies, por sigurisht kjo ishte koha për të ngrënë. Dhe ne pamë gruan tuaj. Ajo tha: "keni ngrënë zhdukur." Sytë e saj vetëtin. "Në biznes."
  
  
  "Por tani ju jeni vetëm!"
  
  
  "Mirë, ne kemi ardhur këtu poshtë, tre prej nesh. Nuk ishte një tjetër person simpatik këtu. Gjermane. Barry kishte për të shkuar lart, për të zgjidhur diçka me bagazhin e tij. Ai u kthye për gjysmë ore më vonë. për të lënë. Pastaj ne kërcenin dhe ... "
  
  
  "Për sa kohë u gjermane të qëndrojë?"
  
  
  Elena buzëqeshi. "Kjo është ajo që ju e quani ndër-ekzaminimi, George?"
  
  
  Zëri i saj ishte duke qeshur. "Sigurisht që jo. Çfarë ndodhi pasi Barry u kthyen nëpër valixhe?"
  
  
  "Gjermane majtë, sikurse thashë, dhe pastaj rreth dymbëdhjetë e tridhjetë Barry tha se ai do të marrë Juana në dhomën e saj. Juana ishte e lodhur. Ai më tha të pres këtu." Ajo frowned të zemëruar. "Unë jam ende këtu."
  
  
  E saj urdhëruar pije.
  
  
  "Çfarë ndodh në qoftë se Barry nuk do të të thërrasë ty?" Ajo ishte pyetur, g
  
  
  
  
  
  
  Llojet e transferimit
  
  
  Përkthimi I Tekstit
  
  
  Burimi tekstin
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Përkthimi rezultatet
  
  
  duke kujtuar atë që unë e kishte udhëzuar Juana.
  
  
  Ajo grinned. "Unë shkoj në shtrat vetëm."
  
  
  "Ndoshta të pastër."
  
  
  Sytë e saj të fokusuar në fytyrën time. "Ju jeni të më thënë diçka?"
  
  
  "Ndoshta."
  
  
  "Në rregull," tha ajo, duke u kthyer tek unë dhe duke vënë dorën e saj në my hip. "Votoni atë që unë do t'ju them. Pse nuk keni marrë shishen dhe të shkojmë në dhomën time? Ne do të presim deri Barry merr përsëri aty."
  
  
  Unë e mori atë në një shishe të cognac dhe u ngjitëm shkallët së bashku. Elena ishte një pak e një weaver, por ajo vazhdoi të pijeve të mirë.
  
  
  Ihm dhomë ishte në katin e tretë. Elena mori një kyç nga çantën e saj dhe i dorëzoi mua. Ai hapi derën dhe le të saj në të. Ajo absorbuar shenjtor, dhe ai e mbylli derën prapa nesh.
  
  
  Ajo nxori një disa gota letre, të hapur shishen, i derdhur cognac, dhe filloi të pinte, të ulur në buzë të krevatit.
  
  
  "Gruaja juaj është shumë e bukur," tha Elena.
  
  
  Ai tundi kokën e saj.
  
  
  "A keni probleme familjare?"
  
  
  "Jo më shumë se kushdo tjetër."
  
  
  "Por duket se Zhan i pëlqen njerëzit e tjerë."
  
  
  "Si e Beri?"
  
  
  "Po."
  
  
  "Është Barry të burrit tuaj?" Unë e pyeta.
  
  
  Ajo tundi kokën. "Ne jemi të dredhuar atë." Ajo buzëqeshi.
  
  
  "Sa kohë keni njohur vetja?"
  
  
  "Ah. Ndoshta një muaj."
  
  
  "Ku e keni takuar vetja?"
  
  
  Ajo ngritur një vetull. "Në Malaga."
  
  
  "Çfarë bën Barry të bëni për të jetuar?"
  
  
  Ajo ishte e qeshur. "Ai është duke bërë dashuri."
  
  
  "jo. Dua të them, çfarë është vetja gjë?"
  
  
  "Unë nuk meddle në njerëzit e biznesit."
  
  
  Ai tundi kokën e saj. Sigurt. Ajo nuk do. Ajo ishte spanjoll. Në Spanjoll nuk do të marrë të përfshirë në të bashkëshortit të saj "tjera," jetë - përgjithmonë.
  
  
  "Dhe ju," tha ajo me një buzëqeshje. "Çfarë bëni ju?"
  
  
  "Unë jam një fotograf", I thashë, duke u përpjekur për të kujtuar atë që ishte më e mia të mbuluar pas një momenti të plotë amnezi. "Kam shitur online."
  
  
  Elena më shikoi me kujdes. "Ju e dini, unë kurrë nuk kam parë ty me një aparat fotografik."
  
  
  "Ne jemi me pushime," I tha lamely.
  
  
  "Mirë, kjo është fakt për Britanike, gjithashtu," ajo murmuriti lehtë.
  
  
  "Barry nuk punon ose?"
  
  
  Ajo tundi kokën. "Ai thotë se është një përfaqësues i kompanisë në BRITANI të madhe. Përfaqësuesit e shitjes".
  
  
  Ajo ishte e re. Kjo ishte e qartë Parson është legjendë. Unë vendosur për të mësuar më shumë për nen.
  
  
  "Çfarë bën ai të shitur?"
  
  
  "Unë me të vërtetë nuk e di. Unë nuk e kërkojnë atë."
  
  
  "Ai kurrë nuk korrespondojnë me mbretërinë e BASHKUAR?"
  
  
  "Unë nuk mendoj kështu. Unë kurrë nuk kam parë atë të shkruajnë letra. Por ai e bën shumë telefonata."
  
  
  "Ah."
  
  
  "Unë mendoj se ai ka një sekretar. Ai gjithmonë flet për të."
  
  
  "Unë e shoh." Saj në ballin e furrowed. "Ku është ajo?"
  
  
  "Unë nuk e di. Ai është në telefon, dhe unë vërtetë nuk e di se ku ai e thërret, sepse unë nuk jam në dhomë kur ai fillon. Ose kur ajo e quan uem, ajo duhet të jepet për të uem me telefon, dhe ai pret për të saj për të lënë hapësirë."
  
  
  Ai tundi kokën e saj. "Ju spanjisht vajzat janë të mrekullueshme", u thashë. "Një grua Amerikane u përgjimet në derë. Apo të dëgjosh vetja." "Por, për të shmangur përgjimet, ju duhet të veçanta disiplinë."
  
  
  Ajo tundi kokën. Pastaj ajo buzëqeshi. "Shumë për mua."
  
  
  "Ju jeni duke dëgjuar?"
  
  
  "Unë bëj."
  
  
  E saj, chuckled. "Vajzë e mirë."
  
  
  "Megjithatë, ai kurrë nuk flet për atë e-mail të biznesit. Ai është gjithmonë duke folur në lidhje me njerëzit. Njerëzit që nuk e kuptojnë. Ai e quan ih " një, ose vetë, ose një burrë, apo një grua ."
  
  
  Për një agjent, kjo nuk ka të bëjë shumë kuptim, si një e mirë bërbëlit.
  
  
  "A keni biseduar me ego sekretari?"
  
  
  "po. Unë i dha asaj një theks pak për të bërë atë mendoj se ishte budalla." Ajo buzëqeshi në mua me një të papritur të pixies-si flash të humorit.
  
  
  Ai shtrydhur kofshët e saj. "Ju nuk jeni të trashë në të gjitha, Elena."
  
  
  "Por ajo mendon se unë jam budalla."
  
  
  "KUSH?"
  
  
  "Chris. Gruaja Barry është duke folur për të."
  
  
  "A e dini se saj emër tjetër?"
  
  
  Elena tundi kokën.
  
  
  "Ai bëri të flasin për të e saj për aq kohë sa ju vetja e dinin?" Unë e pyeta, edhe pse unë nuk e di se ku po shkonim, vetem duke vazhduar në rrugën e zakonshme për të mbledhur informacion.
  
  
  "Ah, po. Ai ishte gjithmonë në kontakt me të. Ai e quajti të gjatë në distancë numrat për të zgjidhur disa të tij në çështjet e biznesit."
  
  
  "Në Angli?"
  
  
  "Oh, jo, jo gjithmonë. Ndonjëherë në Francë."
  
  
  "Jeni i sigurt që ajo ishte e Francës?"
  
  
  Ajo frowned. "Unë e mendoj kështu. Unë nuk gjithmonë të dëgjojmë e saj në mënyrë të kujdesshme, George. Unë nuk gjithmonë merrni shans të drejtë. Pse jeni kaq i interesuar?"
  
  
  "Unë si Barry." Ai buzëqeshi në e saj. "Unë jam vetëm pyesin se çfarë vendi i biznesit është në të, ajo është në audiencë."
  
  
  "Unë si Barry shumë."
  
  
  "A e dini se natën e Barry dhe unë shkova në shtëpi për të vilës me Juana?"
  
  
  "Po."
  
  
  "Ku është ai, për atë ditë?"
  
  
  "Ai ka qenë në shtëpi gjatë gjithë ditës. Unë jam duke menduar."
  
  
  Pra, ai nuk e ka xhiruar Corelli - ajo ishte një Mushkonjë apo disa të panjohur të grupit. Barry nuk ishte një Mushkonjë - asnjë shans.
  
  
  "Dhe ai i foli Chris atë ditë?"
  
  
  "Chris?"
  
  
  "Një vajzë. Sekretari".
  
  
  "Ah. Jo. Unë nuk mendoj kështu. Ai kishte qëndruar në vilë. Ne shkuam në plazh."
  
  
  "Plazh? Në dimër?"
  
  
  "Ne kemi qenë të ulur në rërë në diell." Ajo giggled. "Kjo ishte fun."
  
  
  "Si për të nesërmen? Thirrjet në Angli?"
  
  
  "jo. Asgjë për atë ditë."
  
  
  "Më vonë?"
  
  
  "E pra, unë mendoj se ajo është thirrur këtë mëngjes. Ju e dini, që është herët sot."
  
  
  "Chris është dashurën?"
  
  
  "Shën Ajo është një vajzë e bukur. Shumë efektive. Unë kam një foto të saj në kokën time zyra. Ju e dini se çfarë? Ulur në një tavolinë në këtë zyrë. Shumë formale."
  
  
  Ai tundi kokën e saj.
  
  
  "Unë e shoh atë në telefon. E saj, unë mund të shoh saj duke folur për Barry. Ajo mendon se unë jam e keqe, dhe ajo, hej, nuk më pëlqen mua." Elena tregoi dhëmbët.
  
  
  "Ajo nuk di për ju dhe Barry?"
  
  
  "Oh, sigurisht. Kristina dhe unë..."
  
  
  arritur atë
  
  
  
  
  
  Llojet e transferimit
  
  
  Përkthimi I Tekstit
  
  
  Burimi tekstin
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Përkthimi rezultatet
  
  
  ai mori ee-së së arm. Ajo pothuajse derdhët e saj për të pirë. "Çfarë është ajo?" Ajo kaloi një theks.
  
  
  "Kristina? Ju tha Chris."
  
  
  "Kjo është me të njëjtin emër. Është diçka të gabuar?"
  
  
  Diçka është e gabuar. Diçka ishte shumë e drejtë. Tani çdo gjë ra në vend. Chris ishte Christina. Christina ishte Christina. Christina, e prerë në mes, me pjesën e përparme të zhdukur, u Tina.
  
  
  Elena psherëtiu. "Jeni duke e lënë?"
  
  
  Zëri i saj, ai i shkundi kokën e tij. "Çfarë ju ka dhënë këtë ide anyway?"
  
  
  "Mendjen tuaj tashmë i ka shkuar diku tjetër."
  
  
  Ai e shtriu dhe e kap e saj deri. "Jo më. Të shohim. Nuk ka më cognac. Ndonjë ide?"
  
  
  "Unë jam duke menduar për këtë," tha Elena, të thyer të lirë rreth krahët e mi. "Unë jam veshur diçka më të rehatshme."
  
  
  Ajo u ngrit dhe shkoi në banjo.
  
  
  Kur ajo doli, ajo nuk ndjehen më të rehatshme në asgjë.
  
  
  Dhe kam qenë plotësisht të rehatshme.
  
  
  Nëntë
  
  
  Në mëngjes, mëngjes e saj ishte pothuajse e përfunduar kur Juana erdhi në hotel dhomë ngrënie dhe m'u afrua. Ajo kishte vetëm freskohet dhe ishte i qeshur.
  
  
  "Mirë mëngjes, Zonja Peabody", thash unë, ulur e ngritur dhe pretendon të përkulet në bel.
  
  
  "Mirë mëngjes, Z. Peabody", tha ajo në mënyrë të thatë.
  
  
  Ajo u ul.
  
  
  "Ju duket i mërzitur," unë thashë, buttering një croissant. "Shkëmbinjtë në tuaj plehra?"
  
  
  Ajo lëshoi rreth për të bërë të sigurt se askush nuk e ka dëgjuar. Në këtë moment, nuk ishin vetëm gjashtë klientët e tjerë në dhomën e ndenjes.
  
  
  "Unë i kam ruajtur egon atje gjithë natën, vetëm për ju!" ajo sulmuan mua, nën frymën e saj.
  
  
  "Faleminderit," thashë unë. "Unë jam i sigurt se ju ka gëzuar atë."
  
  
  Ajo blushed tërbim. "Po tani, çfarë është e gjithë kjo?"
  
  
  "Unë ju thashë. Unë nuk jam edhe i sigurt ende se Barry Parson është që ai thotë se është ai."
  
  
  Ajo vështroi përreth. Kamerieri loomed mbi ne. Me një buzëqeshje, ajo urdhëroi, dhe kamerieri nxitoi larg. Ajo u kthye nga unë. "Më shumë", ajo pranoi.
  
  
  E saj, shikoi lart. "Uf?"
  
  
  "Ju, tha ai, mund të ketë qenë personi që vrau Corelli lookalike."
  
  
  "E saj beru është kthyer. Ai nuk mund ta bëjë këtë. Ai ka një alibi."
  
  
  "Por ai duket se e di shumë në lidhje me mafien."
  
  
  Zëri i saj, ai shrugged. "Ai pretendon të jetë një agjent. Dhe që Britanik ushtarake të inteligjencës është duke punuar për të përpiqen për të eliminuar mafia e drogës rrjeti."
  
  
  "Unë e di se të gjithë këtë. Por ai duket se e pamundshme."
  
  
  Interesante, mendova. Kam pasur gjithmonë të njëjtat ide.
  
  
  "Ku keni qenë gjithë natën?" "Çfarë është ajo?" e pyeti ajo papritur.
  
  
  Kamerieri i solli asaj një tabaka e mëngjes kontinental dhe një steaming tenxhere kafe.
  
  
  "Unë isha duke qëndruar me dikë tjetër."
  
  
  Një vetull u rrit si ajo hapi roll dhe buttered vetja. "Uf?"
  
  
  "Zonja Parson."
  
  
  "Nëse ka Zonja Parson," ajo chuckled. "Mendova se ju mund të kandidojë në afër në disko."
  
  
  "Kjo është ajo që unë e bëri."
  
  
  "Çfarë ka ndodhur në të vërtetë me njeriun i cili ishte vrarë?"
  
  
  Unë shikova përreth. "Mushkonjën më ndiqnin në motor dhomë dhe e vranë atë. Megjithatë, ajo e di se takimi vend. Unë jam takim Corelli sonte në mesnatë."
  
  
  "Është me të vërtetë e mirë për ju, për të flasin aq lirshëm këtu?"
  
  
  "Një bug në tenxhere kafe?" E saj, chuckled. "Unë dyshoj për këtë. Por nuk thonë asgjë në dhomën tuaj që ju doni të mbani të fshehtë. Zëri i saj, unë jam i sigurt gjë damn është përgjuar. Unë mendoj se kjo është se si unë kam qenë i sulmuar nga një potencial Corelli vrasës. Juana, e bëri Parson të them asgjë rreth Corelli?" "
  
  
  "Corelli?" Ajo tundi kokën. "Jo, pse jo?"
  
  
  "Unë mendoj se ai e di Tina Bergson."
  
  
  Juana ngriu. "Mund të jesh i sigurt për këtë?"
  
  
  "Jo të vërtetë, jo." E saj, u përkul përsëri. "Pse jo?"
  
  
  "Ai flet italisht, ju e dini. Shumë të mirë."
  
  
  "Çfarë bën Tina Bergson kanë të bëjnë me të?"
  
  
  "Asgjë në të gjitha. Zëri i saj, duke menduar për Corelli."
  
  
  "Ju mendoni se Parson është Italian, dhe që e di Corelli?"
  
  
  Juana tundi kokën. "Unë nuk mendoj se asgjë e saj. Unë vetëm i thashë se ai më befasoi kur ai doli me një italiane fraza."
  
  
  "Ajo fraza?"
  
  
  Ajo blushed. "Unë nuk e mbani mend."
  
  
  "Por ju e dini se ajo ishte Italian?"
  
  
  "Ai ka pranuar atë. Ai ishte edhe shumë i ftohtë."
  
  
  "Dhe ajo ishte një aksident?"
  
  
  "Shumë kështu." Juana shikuar poshtë në e saj pjatë. Ajo ishte e papritur primal dhe të saktë. Ai nuk ishte i buzëqeshur, edhe pse ai ishte duke qeshur përbrenda. Diçka e paqëllimshme në mes të bërjes së dashurisë, ajo e dinte. Dhe ai doli me një të bukur e të pasur italiane fraza. Interesante. Shumë interesante.
  
  
  "Ai nuk shkojnë ski?" Unë e pyeta.
  
  
  "Unë nuk e di. Unë do të thotë, duhet të e di saj?"
  
  
  "Unë kam qenë vetëm duke menduar. Ne do të shkojnë deri në shpatet sonte, Juana. Ai duhet të shfaqet në kopertinë. Dhe unë do të më mirë të merrni disa fotografi." Mirë. Unë jam i lodhur nga e gjithë kjo boudoir punë."
  
  
  "Ju duket të jetë duke marrë atë shumë mirë," I tha rastësisht, në kërkim të saj mbi të. "Në fakt, unë kurrë nuk kam parë të ju duket si ky para... Oh, unë jam i kënaqur në qoftë se ju të merrni çfarë dua të them."
  
  
  Ajo u zemërua. "Unë do të marrë tuaj ..."
  
  
  "Tani, tani," ata paralajmërojnë saj, duke pirë e tjerë të tyre i con qumësht kafe.
  
  
  "Kur të bëjë që ju të shkoni ski?"
  
  
  "Unë kam për të shkuar deri në dhomën time dhe të pastër deri parë."
  
  
  Ajo tundi kokën. "Unë do të jem i gatshëm në nëntë-tridhjetë."
  
  
  "Nëntë-tridhjetë pastaj. Le të shkojnë në krye. Велета. A jeni duke luajtur?"
  
  
  "Sigurisht! E saj mjekër u rritën. Ajo ishte e vështirë për mua. U ndjeva e saj më të mirë. Ajo ishte ende duke luftuar për kuptimin e saj dhe e saj të barazisë. Mirë vajzë.
  
  
  * * *
  
  
  Ne u tërhoq nga pajisjet tona në një Prado Llano dhe luajti një një-në-një lojë së bashku me kabllo makina për të bërë parë garë për të Borreguilas.
  
  
  Kjo ishte një gjallërues ditë, me diellin lart në qiell dhe erës duke sjellë disa lagështi.
  
  
  
  
  
  Llojet e transferimit
  
  
  Përkthimi I Tekstit
  
  
  Burimi tekstin
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Përkthimi rezultatet
  
  
  të ri. "Kjo do të dëborës sonte," mendova. Ai kujtoi se e kishte nuhatur bora në ajër natë më parë. Tani ajo do të ndodhte, ai ishte i sigurt prej tij.
  
  
  Teleferiku kërcente dhe jerked, dhe ne u ul ngjitur lart dhe deri në majat e range Sierra Nevada. Ju mund të shikoni çdo gjë nga atje. Ajo ishte duke u të ftohta dhe të ftohta të shpejtë. U ktheva dhe shikova poshtë, dhe kjo është si duke kërkuar në fund të botës. Në një distancë të madhe në frontin prej meje, të gjithë Granada zonë ishte e shtruar, edhe pse ka pasur disa mjegull atje poshtë, të mjaftueshme për të bllokuar jashtë të plotë pamje panoramike të çdo gjëje.
  
  
  Ne kërceu jashtë teleferik, ndërsa shoqëruese e mbante atë, dhe shkoi për të apartamenteve në rrugë. Ajo ishte shumë e lartë, deri këtu, ajri ishte i hollë, dhe e ftohtë, e mbështjellë ne nga të gjitha anët dhe depërtuar lëkurën tonë përmes rrobat tona.
  
  
  Kemi ecur në heshtje për në krye të skive shpatin. Ajo ishte e shkretuar e vendit - të gjithë e mbuluar me mikes shist argjilor dhe bora - nuk ka pasur pemë ose të dendur kudo. Vetëm borë, shkëmbinjtë, dhe qielli. Ai në heshtje strapped veten e tij në Austriakë dhe shikuar Juana të luftoj me Kanadezët e saj.
  
  
  Qëndruam aty për disa minuta, duke shikuar poshtë shpatin, dhe pastaj unë e mora saj kapak off, u tërhoq kapak poshtë mbi veshët e mi,dhe waved në e saj.
  
  
  "Ju më parë!"
  
  
  Ajo tundi kokën, e shtyu veten përpara, përkul gjunjët e saj, dhe filloi të lëvizë përgjatë të pjerrët pjesën e parë të bien.
  
  
  Kam ndjekur të saj, të relaksuar dhe shijuar freskët dëborë në skajet e mia skis. Ne ishim më të mirë të kushteve të motit.
  
  
  Një ditë ne të pushuar dhe ajo na solli disa sanduiçe, i cili solli të mahnitshme vlerë për ih. Ne ate ih dhe nuk e thonë një fjalë për njëri-tjetrin. Ne vetëm basked në diell dhe janë të kënaqur me vetmi dhe bukurinë e mountainside.
  
  
  Ne kemi përfunduar tonë sanduiçe dhe u zhvendos në.
  
  
  Kjo ishte një garë e madhe.
  
  
  E mrekullueshme.
  
  
  Pasi ka bërë një paraqitje të shkurtër të prejardhje poshtë Borreglas, ne uleshim në hollin e hotelit gjithë ditën, për të shkëmbyer histori me Beri Parson dhe Elena Morales si zjarr crackled dhe turistët erdhi dhe shkoi. Ne mund të shohim më e ulët piste - nga Borreglas të Prado Llano-jashtë dritares dhe e kaluan kohën duke komentuar në forma të ndryshme skiatorë.
  
  
  Më në fund, I shkoi për të pushuar dhe për të marrë një dush. Vakt ishte modeste, me e zakonshme e një numri të madh të enëve, dhe në njëmbëdhjetë e tridhjetë ai filloi të marrë një pak nervoz. Në atë moment, ne ende ishim të ulur dhe të pijshëm.
  
  
  Ai falësh veten, shkoi lart në dhomën e tij, dhe të kontrollohen e tij luger dhe hairpin. Atëherë ai e mori atë jashtë, bëri një hartë të zonës, dhe të kontrollohen në rrugën e lapidarit të Velet, i cili e kishte parë atë mëngjes nga maja e skive shpatin. Qeveria e rrugës rreth Granada të Motril në Costa del Sol, ajo do të qenë i tregoi, vrapoi drejtë tjetër për një strukture betonarme.
  
  
  Rruga nga Prado Llano lidhur me një rregullta të autostradës, rreth tre kilometra nga Muzeu Prado. E saj shënoi rrugë në veri deri në tryezë dhe pastaj në juglindje të Velete në autostradë. Ai vuri poshtë hartë për një çast, mori çelësat e marrë me qira, Renault, dhe zbriti në holl.
  
  
  Në dhomën e ndenjes, ai pa Juana ende ulur me Elena. Unë pyes veten se ku Parson është. Unë jam duke qëndruar aty, duke shikuar nga dritarja në pjesën e përparme e hotelit ku Renault ishte i parkuar. Disa shifra janë duke lëvizur përgjatë Prado, ndoshta në bar-Esque modës. Një prej tyre ishte Herr Hauptli.
  
  
  Unë u largua nëpërmjet para dyerve të hotelit dhe në errësirë nga jashtë, dhe ai më pa tundur:
  
  
  "Mos harroni, ne do të bëjmë këtë garë ditë!
  
  
  "Unë do të më bëjë atë në mes të ditës," tha ai saj në gjuhën gjermane.
  
  
  Ai qeshi me zë të lartë dhe hyri në hollin.
  
  
  E saj muzg në Reno. Një erë e ftohtë shpërtheu poshtë shpatet. Makina ishte ftohtë, por komod. Nxehtësia e motorit shpejt do të ngrohtë deri vetja.
  
  
  Drita bora filloi të bjerë. Ajo ishte shumë herët që të rrinë, por ajo ra në akullt arna e dëborës që tashmë ishin në rrugë. Snowdrifts filloi të grumbulluar përgjatë buzë të trotuarit.
  
  
  E Renault hummed të lumtur si një zog. Ai çuan ngadalë dhe me kujdes të shikuar të bardha të ndritshme linjë, në qendër të rrugës. Në dy korsi të rrugës ishte një ngushta korsi për dy makina kalonte. Unë pashë një autobus dhe vetura mezi kalojnë mimmo tjetër gjatë një udhëtim rreth Granada, duke i kujtuar mua e një elefant e çiftëzimit me një antilopë që refuzon të bashkëpunojë.
  
  
  Ajo u takua me dy makina shkon drejt Prado Llano, dhe pastaj çuan në rrugën kryesore, ku ai u kthye për të ndjekur kthehet dhe të kthehet përsëri drejt Veleta. Bora ishte duke më të rënda. Ajo kaloi rrezet e botës dhe të formuar një perde para meje. Unë mezi mund të shohin rrugës, dhe edhe pse ai ishte më i gjerë se sa rrugë me pemë, kjo nuk ishte projektuar për parakalimi ose marifet ngarje në çfarëdo baze.
  
  
  Të Renault u ngarje e lehtë në rrugë dredha-dredha, por unë mund të shihni se bora ka filluar të kapem për trotuar pak. Ndonjëherë unë nuk mund të shoh buzë të autostradës në të gjitha.
  
  
  Një steely zë erdhi deri shpatin
  
  
  
  
  
  Llojet e transferimit
  
  
  Përkthimi I Tekstit
  
  
  Burimi tekstin
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Përkthimi rezultatet
  
  
  Tani Renault kishte për të dhënë atë të gjitha e saj të gazit. Ai u zhvendos në veshje të ulët dhe lëvizur ngadalë dhe me kujdes nëpërmjet të rritur sipërfaqen e dëborës.
  
  
  Më në fund ai e pa shenjë: VELETA. Dhe përtej shenjë, pluhuri i rrugës kthyer off rrugën kryesore dhe deri të njohur konkrete monument në majë të shkëmbit.
  
  
  Ajo ishte e shtyrë nga Renault mbi një rrugë zhavorri dhe u kthye mbi shkëmbinj dhe akull deri sa arritën në një zonë të sheshtë, me sa duket tharë rreth vështirë shkëmbinj. Nuk kishte asnjë shenjë të makinave.
  
  
  Im watch tha pesë minuta të kaluara dymbëdhjetë. Pyes veten se çfarë ka ndodhur Rico Corelli. Pastaj, një tjetër mendim ka ndodhur mua më kishte Corelli vendosi të mos mbajë takime, kur fjalën e mori se Arturo ishte i vdekur? Ishte Corelli, gjithashtu, të fshehur diku prapa një shkëmbi, duke pritur për atë për të dalë në hapur për të xhiruar mua?
  
  
  Unë fikur ndezjen dhe Renault vdiq. Nuk ishin të gomave gjurmët kudo në ngrira slush, por do të thotë asgjë. Ai shuddered. Ajo ishte e vetmuar këtu, në vendin më të izoluar në male. Ajo ishte vetëm Corelli dhe atij , dhe ai e rregulluar në atë mënyrë. Më vrasin për Arturo vdekjes së tij? Për vdekjen e Basillo di Vanessi?
  
  
  Ai me kujdes të fikur fenerët. Ai ishte ulur aty për një kohë të gjatë, peshon tij opsionet. Pastaj ai e vuri mbi tij windbreaker dhe u tërhoq nga Luger . Nuk ishte një xhep elektrik dore në pult, ndarje që unë zakonisht mbajnë me mua, dhe Vetja e mori atë dhe e kthyen atë në.
  
  
  Pastaj ai hapi derën e Renault. Era u përplas në mua me efekt të frikshme. Shuplaka tërhequr saj windbreaker mbi të tij, dhe u ndal nga Renault, mbyllje derën me një thud. Ajo u krijua me anë të rrezes së një elektrik dore në natë dhe unë vetëm mund të shihni bora swirling drejt meje, kurbanit në të gjitha drejtimet në krye të pikut, ku era qe fryn në të gjitha pikat e busull.
  
  
  Monumenti ishte e grumbulluara! deri atje, e errët dhe e heshtur, dhe Vetja eci rreth e rrotull, derisa e gjeti blu e kartës SIM ai do të nxori nga mbrapa dhe shiko. Unë nuk kishte asnjë ide se sa Vetja shoferi fliste vetja në të thyer përmes ice dhe të akullt slush, por ai ishte duke qëndruar atje. Ajo preku hood. Ai ishte ende i ngrohtë.
  
  
  Në pjesën e pasme të monumentit ishte një grumbull i materialeve të ndërtimit të majtë duke e parë mjeshtrit për të përfunduar monumenti. Unë kam qenë duke qëndruar atje në Kartën Sim, duke u përpjekur për të fshehur nga era, dhe ajo ishte aty, se e kam dëgjuar një zhurmë e papritur mos u largo nga unë.
  
  
  Burri i saj mbante Luger fort në dorën e tij dhe u kthye për të përballuar drejtimin e shëndoshë po vinte nga. Si era rrihej përreth, në të shkëlqyer të shëndosha dhe shpërndarjen vetja në të gjitha drejtimet, ai nuk ishte i sigurt nëse unë kam qenë shikuar atë ballë-për-ballë me lëvizjen apo jo.
  
  
  Pastaj heronj të dëgjuar e saj.
  
  
  Luger mbajtur atë në dorën e tij, me qëllim dhe të gatshëm për të shtrydh.
  
  
  "Ah, Peabody," zëri më tha, sikur me një shall.
  
  
  Ai nuk e ka realizuar atë.
  
  
  Por kur ai u largua në projektori vend, vetja e tij ishte menjëherë i njohur.
  
  
  Ajo u Beri Parson.
  
  
  Por tani, ai nuk kishte një theks Britanik në të gjitha. Ai foli në një paqartë lloj mënyrë, e cila më bëri të besoj se deri në këtë pikë ai kishte, pas të gjitha, vetëm ka luajtur rolin e një Britanik agjent sekret.
  
  
  Kush ishte ai?
  
  
  Ai doli përpara nga prapa një grumbull të materialeve të ndërtimit dhe për të arritur jashtë për të shkundur dorën time.
  
  
  E saj të ngrirë.
  
  
  "Relax," Barry Parson tha. "Kjo është e gjitha e drejtë. E Saj Corelli. Rico Corelli".
  
  
  10
  
  
  Bora swirled rreth nesh për një kohë të gjatë, dhe ka një rreth nesh lëvizur. Ajo ishte duke u të ftohta dhe të ftohta.
  
  
  "Të gjithë e drejtë?", tha ai, të përkulur poshtë për të provoje me mua, duke u përpjekur për të parë fytyrën time.
  
  
  E Luger ishte tucked nën saj windbreaker, vetëm në rast. "Si mund të jetë I sigurt?" Vetja e pyeta. "Së pari ju thoni mua ju jeni Barry Parson, dhe tani më thoni ju jeni Rico Corelli."
  
  
  Ai qeshi. "Le të shkojmë. Kjo duhet të jetë e qartë! Të lumtë=), dhe i cili mund të jetë këtu, por Rico Corelli?"
  
  
  "Dikush mund të jetë këtu për përgjigjen tuaj tapash. Kushdo që dinte në lidhje me mbledhjen."
  
  
  "Kush por Rico Corelli dhe vranë fëmijë?" pyeti ai.
  
  
  "Komarov. Ai mund të dinte."
  
  
  "Ju mendoni se unë jam një mushkonjën?" Parson pyeti me një të qeshur.
  
  
  "Ai do të jetë i vetmi që do të dini se Corelli u takuan me mua këtu."
  
  
  "Të jenë të arsyeshme! Nuk e tij një Mushkonjë!"
  
  
  "Të ju them kështu, por unë nuk e di atë."
  
  
  "Nëse ai do të ishte një mushkonjë, çfarë do të jetë duke bërë këtu?"
  
  
  "Duke u përpjekur për të gjetur Corelli dhe vrasin vetja."
  
  
  "Por të saj Corelli."
  
  
  Ajo u kthye në një të thjeshtë komedi. Ai shkundi kokën e tij resignedly. "E durueshme, ju jeni një Corelli. Unë jam i ndyrë ftohtë. Le të merrni në makinën tuaj dhe të bisedoni."
  
  
  Ai buzëqeshi. E mirë."Ajo u udhëhoq nga vetja deri para në Renault.
  
  
  "Bukur pak punë," tha ai.
  
  
  "I madh", I thashë. "Kur ju merrni me qira, ju mund të merrni më të mirë nga ajo."
  
  
  Ai hapi derën me kryesore e tij dhe hyri, pastaj u afrua dhe e hapi pasagjerëve derë për të em. Ai u ngjit në të dhe u përplas derën. Makina lurched. Ajo ishte ende e ngrohtë nga brenda.
  
  
  "Më lejoni t'ju them në lidhje me Basillo di Vanessi," tha ai pas një minutë heshtje. "Zëvendësim. Ata kanë qenë duke u përpjekur për të më kapësh për muaj."
  
  
  "E tyre?"
  
  
  "Dikush rreth nivelit të lartë të mafias," Parson tha. E saj nuk mund të ndihmojnë; e Tij ende menduar nen si Barry Parson,
  
  
  
  
  
  Llojet e transferimit
  
  
  Përkthimi I Tekstit
  
  
  Burimi tekstin
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Përkthimi rezultatet
  
  
  jo si Rico Corelli.
  
  
  "Por si nuk e dini se?"
  
  
  "Unë kam shumë miq atje. Në krye. Kapo Kapo dëshiron që ajo të jetë e përjashtuar nga default. Ai dëshiron që ajo të jetë e plotë."
  
  
  "Ajo është vetja e emrit?"
  
  
  Ai buzëqeshi. "Të harrojmë atë. Vetëm beso."
  
  
  Mirë. Kështu Capo Capo dëshiron që ju të largoheni."
  
  
  "Ju doni të më vrasin. U përpoq për të më treguar dy herë tashmë. Një herë në Corsica. Një herë në Napoli. Unë isha atje në dorëzim."
  
  
  "Napoli? "Ku ka Mushkonjën të vijnë nga?"
  
  
  Ai më vështroi ashpër. "Ju do të jenë në rregull."
  
  
  "Unë u tha."
  
  
  "Hema?"
  
  
  "Asgjë."
  
  
  "Kur ime e dytë të grevës dështuar..."
  
  
  "Ai tuaj vilë në Corsica?"
  
  
  Ai frowned. "Po." Ai priste. Pastaj: "Kur ai dështoi, ai vendosi të largohet për biznes. Kjo është kur unë kam ardhur për ju, njerëzit."
  
  
  Ai tundi kokën e saj. "Unë e di se të gjithë për këtë." Ajo nuk ekziston. Por ajo ishte e padobishme për të dëgjuar vetja e histori. Unë nuk kishte asnjë mënyrë për të ditur nëse ishte e vërtetë apo i rremë.
  
  
  Mirë. Kur ne e kemi lënë Corsica në jaht, Vanessi e mori atë me vete."
  
  
  "Për të marrë vendin tuaj?"
  
  
  "po. Kur arritëm tek Valencia, ne qëndruam në port për një ditë, dhe hers qëndruar në breg, kur ata u larguan."
  
  
  "A Lysistrata lundrojnë pa ju?"
  
  
  "Absolutisht fantastike. Vanessa luajtur Rico Corelli."
  
  
  "Dhe kur ata u ulën në Malaga, Vanessa ishte ende duke luajtur Corelli?"
  
  
  "Po." Ai bëri një pauzë. "Me ndihmën e Tina Bergson."
  
  
  "Vanessa ishte në Malaga?"
  
  
  "jo. Ai ndenji ne varke. Ne kemi menduar se do të jetë më mirë në këtë mënyrë. Atëherë nuk do të ketë asnjë gabim. Unë do të thotë, vetëm në rast se dikush e njeh vetja."
  
  
  "Dikush mund të në Malaga të identifikuar ju?"
  
  
  "Ne kemi marrë një shans," Parson qeshi.
  
  
  "Pastaj?"
  
  
  "Atëherë ju kontaktuar Tina dhe ajo erdhi për të përmbushur ju."
  
  
  "Kjo është e drejtë."
  
  
  "Unë besoj se dikush e zgjodhi ju, pasi në vijim ju me jaht, duke vënë në pajisje scuba, dhe bëhet hit."
  
  
  "KUSH?"
  
  
  "Moscato, sigurisht. Kush tjetër? Ai e di çdo gjë për mua. Dhe ai duhet të ketë pasur më shumë se një sy në barkë, kur ai erdhi në. Ai vetëm me kohë e kohë ju keni qenë në afërsi të anijes për të merrni ju për të përfshirë."
  
  
  "Pse nuk e Moscato të të njohin ty?"
  
  
  "Ai e di në lidhje me jaht, rreth Tina, në lidhje me takimin ju njerëz..."
  
  
  "Unë e shoh. Por ai me të vërtetë nuk të njohin ty."
  
  
  "Kjo është e drejtë."
  
  
  "Dhe ai i nguli thikën dhe ka plagosur Tina."
  
  
  "Falë zotit ajo nuk ishte vrarë!"
  
  
  Ai ishte më e shikuar atë. Ai arriti në xhep dhe nxori një paketë të Amerikës cigare. Ai ndezi një dhe waved ndeshje. Herën e fundit, ai nxori një spanjolle cigare. Por pastaj, natyrisht, ai ka luajtur Britanik agjent sekret Barry Parson. Ai ishte një consummate aktor dhe e dinte se sa efektive e të drejtë ndihme të ishin.
  
  
  "Se si është ajo tani?" Unë e pyeta.
  
  
  "Ju do të thotë atë që ata janë duke thënë nëpër klinika?"
  
  
  "Po." Ai e dinte.
  
  
  "Ajo që të vjen."
  
  
  "Kur ajo mund të bashkohet me ju?"
  
  
  Ai hezitoi. "Së shpejti."
  
  
  "Dhe pastaj-takimet me partnerin tim?"
  
  
  "Kjo është e drejtë." "Shikoni, Tina është pjesë e dënimit. Ju e dini se nuk ju?"
  
  
  "Po", I thashë. "Por ne duam për të përmbushur të parë, dhe pastaj ne do të diskutojmë detajet."
  
  
  Ai tundi kokën. "Kjo është e gjitha që ka rëndësi tani."
  
  
  "Një gjë e puzzles më."
  
  
  "Çfarë është ajo?" Tymi u ngrit në frontin e egos së fytyrës. Në xhami e Renault, ajo do të mund të shihni reflektimin e tyre egot si ai mori një rrjetë në cigare e tij.
  
  
  "Si nuk ju të merrni edhe pas Mushkonjë në Torremolinos?"
  
  
  Ai qeshi. "Zoti, huh?"
  
  
  "Shumë i zoti. E saj u ndërpre. "Shumë i zoti."
  
  
  Vetja sytë e shkau mbi minat. "Çfarë jeni duke thënë?"
  
  
  "Unë jam duke thënë se unë nuk mund të pajtohen plotësisht me historinë tuaj, Corelli. Ju të hyjë në marrëveshje kur im Mushkonjë shkon ftohtë, dhe pastaj ju të luajnë Barry Parson, një agjent sekret. Çfarë i jep?"
  
  
  "Le të kthehemi pas," Parson tha seriozisht. "Dëgjoni deri. E saj, e dija që ishit ju, pasi një mushkonjë. A jeni dakord?"
  
  
  Ai tundi kokën e saj. "Ju mund të keni mendoi ajo, sigurisht. Por, pse ishit në Malaga në të gjitha? Unë do të thotë, Rico Corelli. Ju ishit të fshehur në Valencia. Pse shkoni për të Malaga për të ekspozuar veten kot?"
  
  
  "Sigurimit", tha ai ngadalë.
  
  
  "Sigurimi?"
  
  
  "Unë kam qenë e sigurt nga momenti që kam lënë jaht në Valencia. A e kuptoni?"
  
  
  Ai tundi kokën e saj.
  
  
  Mirë. Savchenko ishte në jaht, ndërsa ai ishte duke punuar, kur" Mushkonjë " u trondita. Vërtet përsëri?"
  
  
  Ata mendonin të saj. Mirë. Le të supozojmë se ju keni qenë dashur të jetë në Sol ë Nieve në këtë pikë."
  
  
  "Kjo është ajo që kam thënë Tina."
  
  
  "Kam menduar kështu. Unë do të thotë, pse nuk vjen që të Malaga ndihmë? Kjo ishte e mia tapash."
  
  
  "E marr me hotelin tuaj dhe të gjeni më shumë në lidhje me ju." Ai shrugged. "Unë do të thotë, jeta ime është e mbështolli në një të mirë të vogël të asociacionit. Unë jam duke shkuar për Shtetet. Dhe ju dhe se vajza që ju keni nuk janë rojet e mia. E drejtë?"
  
  
  "Kjo është e drejtë."
  
  
  "Kështu që unë do të presin për ju për të shërohen.
  
  
  Ka qenë një kohë të gjatë heshtjeje. E saj vështrimin e të ftohtit. Ai më vështroi ashtu si coldly.
  
  
  "Ku e keni marrë mua?" Unë e pyeta.
  
  
  Ai psherëtiu. Mirë. Të shohim. Ju ishin nga gjuetia. E saj, unë e dija se ju ishin duke shkuar për të përpiqen për të gjetur Moscato. Me të vërtetë?"
  
  
  "Unë e mendoj kështu."
  
  
  "Unë kam qenë vetëm duke pritur deri sa unë të gjetur ju."
  
  
  "E keni identifikuar më herët?"
  
  
  "Oh, sigurisht. Unë pashë ku Tina shkoi."
  
  
  "Dhe pastaj e keni ndjekur Juana dhe unë atë natë?"
  
  
  "Sigurisht, sigurisht."
  
  
  "Për të vilës."
  
  
  "Në të vërtetë. Nga koha që ju goditi që kushëriri i tij që ishte tashmë ka një tresh me Moscato, dhe tjetër ishte i gjërë - unë e dija se ishim ne në luginë. Unë kam qenë vetëm duke ndjekur ju."
  
  
  "Por, pse
  
  
  
  
  
  
  Llojet e transferimit
  
  
  Përkthimi I Tekstit
  
  
  Burimi tekstin
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Përkthimi rezultatet
  
  
  Po lufton në rrugën tuaj mbrapa nga koha kur unë kam pasur Moscato vdekur? "
  
  
  Vetja e syve dhe u takua e mi. "Ne të gjithë bëjmë gabime, nuk e kemi?"
  
  
  Zëri i saj, ai shrugged. Mirë. Por pse të mbuluar histori?"
  
  
  "Barry Parson e jazz-it? Unë vetëm krehur pluhurin raft, " tha ai, rrëshqitje në Barry Parson e theks Britanik. "Dhe ajo dukej si kjo ishte ajo e nevojshme për të bërë në këtë moment. Çfarë jam unë do të bëjë, të bëjë deri mendjen time, dhe të them:"Çfarë zëri i saj, të mira e vjetër Rico Corelli! Kjo nuk ka të bëjë shumë kuptim tani, e bën atë? "
  
  
  Zëri i saj ishte duke qeshur. "Unë ende nuk e pëlqen ferret e gjithë kjo bifurcation dhe trefishuar. Ju mund të keni bërë kontakt me Juana e drejtë larg. Ju keni fjetur me të, ka, dhe përsëri këtu. Pse nuk ju jap vetëm hej informacionit dhe të kërkoni atë për të kontrolluar atë? "
  
  
  Ai pak poshtë në cigare e tij dhe u kthye nga xhami. Bora ishte në rënie, por ajo është duke marrë të lehta tani. Ngrita sytë dhe pashë dy fytyrat tona që reflektohet edhe në natë e errët.
  
  
  Vetja e syve filluar të kthehet në mua.
  
  
  "Unë kurrë nuk besojnë dhomë gjumi," tha ai, të vrenjtur. "Dua të them, nuk është edhe i imi. Ky është vendi unë me qira e saj në Torremolinos. Si mund ta di Moscato nuk rekord më në kasetë para kam ndjekur ju për vendin e tij? Pas të gjitha, mendoi ai do të vrarë mua në anije. Por ndoshta kjo ishte një kurth. Me të vërtetë? Ndoshta Moscato nuk isha atje, ndoshta Moscato ishte gjithmonë duke menduar për mua dhe duke pritur për mua. Si mund unë të kam njohur atë? "
  
  
  Zëri i saj ishte ulur aty.
  
  
  "Dhe ky hotel. Unë nuk besoj saj me asgjë. Asgjë si kjo. Unë mendoj se ka të meta në çdo dhomë. Unë kisha për të shkuar nëpërmjet një takim të ardhshëm, sepse ajo ishte pjesë e planit fillestar. Unë nuk doja të devijojnë nga fillestar të planifikimit, për shkak se ajo lë shumë për të fatit. Pasi që ne tashmë e dinte njëri-tjetrin, vetëm të saj ka luajtur ftohtë dhe e vazhduar nga ai moment. Unë jam shumë keq nëse kjo ka ofenduar tuaj kuptim e qëllim."
  
  
  Ajo kishte kuptim.
  
  
  "Çka tash?" Unë e pyeta.
  
  
  "Ne kemi organizuar një takim mes vajzës dhe mua," Parson tha, përsëri praktik. "Të japë microfilm".
  
  
  "Ku?"
  
  
  "E pra, ju e dini se çfarë unë mendoj për hotel. Kjo ju jep të drejtën për ndonjë numër. Dhe unë nuk e pëlqen varur me njerëzit në Prado Llano. Shikoni, çfarë në lidhje me ski të drejtuar?"
  
  
  Ata mendonin të saj. "Ajo është shumë e vetmuar, në rregull-në kohë. Nuk ka insekte në dëborë ose." Ai qeshi, pyesin se sa e vërtetë ishte kjo.
  
  
  "Në ferr me dëborë. Ju mund të xhiruar një person në paris me një aroused lente." Ai shuddered. "Unë nuk e pëlqen atë në të gjitha."
  
  
  "Por në qoftë se askush nuk e di se ju jeni një Corelli..."
  
  
  "Kush e tha këtë? Përveç kësaj, nuk është një tjetër e keqe pikë. Nëse Moscato ende ekziston, dhe zëri i saj, i sigurt se ai është pas Arturo blerë ego - ai do të mbajtur një sy në ju dhe biznesin tuaj, me të vërtetë?"
  
  
  "Për Juan?"
  
  
  "Sigurisht! Kështu që unë kam për të parë se diku është që të dy të sy-infektues dhe të mbrohet në të njëjtën kohë."
  
  
  Zëri i saj, ai shrugged. "Kjo nuk është një e lehtë bibla për të mbushur jashtë."
  
  
  "Jo? Çka në lidhje me një nga këto kabllo makina? Kur ju jeni në një rreth tyre, ju jeni të izoluar, i vetëm dhe i sigurt!"
  
  
  Unë kam qenë duke menduar në lidhje me të. "Një gondolë? E saj, unë e di atë që ju thotë. Të merrni më afër me të dhe të marrë së bashku. Për aq kohë sa ju jeni atje, të mbyllur në një teleferik, ju mund të merrni veten në një ambient të kontrolluar dhe askush nuk do të jetë më e mençur. është çdo gjë në film? "
  
  
  "Kjo është e drejtë."
  
  
  Unë u ula dhe mendova. "Por dikush ende mund të xhiruar ju nga shpat."
  
  
  "Kjo është ajo ku ju vijnë in, njeriu i vjetër" Parson tha, duke ecur mbrapa Britanik të universitetit. "Ju merrni në faqen tuaj skis, të qëndrojë në Borregilas stacion dhe na mbuloni si ne i afrohemi."
  
  
  Unë kam qenë duke menduar në lidhje me të. Unë doja. Më shumë kam menduar për këtë, më shumë më pëlqente.
  
  
  "Unë do të të blej këtë," I tha.
  
  
  "Atë kohë është ajo?"
  
  
  E saj tha: "Nesër në dhjetë në mëngjes?"
  
  
  "Në të vërtetë," Parson tha. "Unë do të qëndrojnë larg nga Juana. Unë nuk dua ndonjë komplikime kur ne jemi aq afër për të bërë një marrëveshje."
  
  
  "Fat të mirë," I thashë.
  
  
  Ai ishte në këmbë në dëborë, rregullimi i tij windbreaker. Ai mund të ndjehen të ftohtë shpërthyer nëpër derë të hapur, edhe pse bora ishte pothuajse e zhdukur krejtësisht.
  
  
  "Fillimi," Parson tha. "Unë do të të ndjek ty poshtë."
  
  
  Ai tundi kokën e saj.
  
  
  Ai u përplas derën në fytyrë dhe nxitoi rreth lapidarit, ku ai u zhduk nga sytë.
  
  
  * * *
  
  
  Renault nisura pa ndonjë problem. Unë le të UEM nxehet pak, pastaj priti derisa e pashë Simka vijnë rreth qoshe e lapidarit, fenerët e saj slanting poshtë në vend të rrugës. Pastaj ai çuan jashtë, u zvarritur poshtë e shkurtër, rrugë me pemë të autostradës. Ai waved në Parson në rearview pasqyrë.
  
  
  Unë pashë një Kartë Sim pas meje, fenerët e saj dridhje në rënien e borës.
  
  
  E twists dhe kthehet ishin mjaft të mprehtë, që kërkon të vazhdueshme frenimit dhe downshifting. Ai filloi duke shijuar rrugë kur ai ndjehet i parë i lagur sistemin e frenave.
  
  
  Zbriti nëpër një luginë, ku rreth një e zezë mikes që e ngriti, ku rruga kishte qenë tharë në një V-formë gropë. Në fund, unë pashë trotuar duke e bërë të shpejtë të të mprehtë shenjë drejt përpara.
  
  
  Në mes të tij në stomak, ai filloi të ngadalësojë dhe ndjeva një gabim. Unë mendova se do të stumbled nëpër një ngrira vend në rrugën nga aksidenti, dhe u përpoq përsëri. Por kjo nuk ishte një ngrira vend në të gjitha.
  
  
  Unë goditi bullies përsëri për të marrë disa tërheqje kur downshifting, por
  
  
  
  
  
  Llojet e transferimit
  
  
  Përkthimi I Tekstit
  
  
  Burimi tekstin
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Përkthimi rezultatet
  
  
  Ajo nuk duket për të transferuar ndonjë fuqi për të rrota.
  
  
  Zëri i saj është çmendurisht shtypur gearshift levë, por tani zëri i saj ishte duke shkuar shumë shpejtë për të filluar, dhe nuk mund të zhvendoset në veshje më të ulët.
  
  
  Unë ngadalësuar atë poshtë në dysheme, ndërsa unë shkova drejt greminës, por shpejtësia është shumë e shpejtë. Për fat të mirë, kurba doli të jetë shumë e mirë. Kjo është bërë nga pointers. Por pastaj unë hit të shpejtë të të majtë të kthehet në drejtim të kundërt dhe e goditi bullies përsëri, duke shpresuar rrugë të më jepte tërheqje këtu. Por unë u ndjeva asgjë, por lagur rregullatorit.
  
  
  Asgjë.
  
  
  Unë rrotullonin rrotën e vështirë dhe kthyer atë. Rruga straightened jashtë, por filloi të zbresë si rrugë u shndërruan në një kohë të gjatë, niveli kundërvënie kalimit të lartë e shkëmbore, shpat. Në fund të eci, ai ishte i ndotur nga një çift i kthyer shenja me e madhe shenjë paralajmëruese në autostradë përpara.
  
  
  Unë klikuar mbi ngacmimi përsëri, por mori asnjë përgjigje. Ai shtyrë poshtë në gearshift levë, por ai nuk do të mund të zvogëlojë vetja në minimum. E saj filloi të rrotullohet rrota mbrapa dhe me radhë, duke u përpjekur për të marrë një lloj fërkimi snowplow për të reduktuar Renault e shpejtësisë në mënyrë që të saj mund të ulëta gjë damn të ulët të shpejtësisë.
  
  
  Dështuar.
  
  
  Ai pa Parson dritat prapa tij, dhe unë pyeta veten nëse ai e kishte shikuar mua në S dhe dyshuese mbi time në mënyrë të pashpjegueshme keq të makinës.
  
  
  Drita e saj shkrepi dy herë, si një lloj sinjali për ndihmë.
  
  
  Kurbë ishte duke më afër dhe më afër, dhe Renault nuk mund të kontrollojnë atë në të gjitha. Ai mendonte rreth kalimit të brendshëm kullimit hendek, por vendosi se mundësia e prishjes së boshtet dhe shkulin rrota ishte shumë i madh në rrezik. Unë mund të ketë qenë e thyen banesë në shist argjilor banka që u ngrit rreth hendekut si timon u rrit rreth e mia përsëri.
  
  
  Gomat screeched, dhe ai u kthye në timon në të majtë të kthehet shumë shpejt. Ajo u përplas me një tmerrshëm të bankës për të drejtën time. E Renault nxorrën jashtë krah të rrugës dhe u drejtuan drejt për jashtme buzë të rrugës, ku ka pasur lidhje me një këmbë të rock grumbulluara! deri në një të bardhë pikturuar druri rrethimi që zgjati për rreth njëzet metra.
  
  
  Ai u përplas anash në parmakë, grisi diçka jashtë Renault e trupit, dhe pastaj galloped përsëri në embankment. Por ajo ishte tërhequr e vështirë dhe makina straightened përsëri.
  
  
  Përpara meje, rruga e vazhduar të zbresin me shpejtësi. Disa metra më larg, pashë një rrugë të bërë një të mprehtë të drejtë të kthehet me një gardh druri mbrojtjen tabelat drejtuese dhe një shumë të madhe të nënshkruajnë vetëm para se të të kthehet.
  
  
  E saj kurrë nuk do të jetë në gjendje për të bërë këtë tregues.
  
  
  Zhurma e një thunderous motor pranë veshin e tij kapur atë dhe ai u kthye shpejt.
  
  
  Ajo ishte Parson.
  
  
  Ai qëlloi një mimmo kartën Sim në mua dhe qëlloi atë në rrugën përpara.
  
  
  Unë u pyesin se çfarë dreqin e qepur ishte duke u përpjekur për të bërë. Ajo u pyet për të thirrur nga uem, por nuk Stahl.
  
  
  E preu më të hapur në frontin e mua, dhe ajo ka pothuajse të bërtitur në atë për të marrë nga rruga, ose të merrni goditur.
  
  
  Ai u përpoq gearshift përsëri, duke u përpjekur dëshpërimisht për të marrë poshtë një hap, por ajo nuk ishte përdorur.
  
  
  Parson ishte aty para meje. Ai pothuajse të mbyllur sytë e tij, duke pritur për përplasje të ndodhë.
  
  
  Ajo kurrë nuk ka ndodhur.
  
  
  Papritmas, time para parakolp ishte banging kundër Parson e pasme parakolp. Unë pashë kuq e theu dritat e Simca Parson ndezje, pastaj do të dalë, pastaj do të dalë, pastaj shkon përsëri.
  
  
  E saj të ngadalësohet.
  
  
  Ajo ishte e vjetër, mashtrim për të ndaluar një runaway makinë duke frenuar makinë në frontin e tij për të ngadalësuar makinën pas.
  
  
  E saj të fortë kthetrat në timon ishte, sepse e dija që një shkëmb në vendin e gabuar në rrugë do të hedhin Renault jashtë Simca parakolp, dhe unë do të të jetë hedhur në të majtë apo në të djathtë, pastaj duke shkaktuar saj për të rrëshqitur jashtë ngadalësimin e makinave dhe të shkojë ose në shkëmb apo mbi buzë të shkëmbit në ajër.
  
  
  Parson e kërcënime të vazhdueshme për të injoroj dhe injoroj, dhe nga koha që ne i erdhi radha, e kishte ndalur mua. Unë e vënë atë në të kundërt dhe mori në makinë, u dridhur.
  
  
  Dera u hap dhe Parson u largua nga anë të kartës SIM. Ai u kthye në anën time të makinave, dëborë dhe u bie të gjithë rreth tij.
  
  
  Im dritat ishin në të jashtëm, që ndriçon e pasme të Simca dhe për të treguar Parson qëndronin aty natën.
  
  
  "Unë nuk do të pyesni se çfarë ka ndodhur," Parson tha ngadalë. "Dikush e goditi tuaj Renault."
  
  
  Ai tundi kokën e saj. "Ju falënderoj për ndihmën tuaj. Ajo ishte një mashtrim i mirë."
  
  
  Ne u ndal në Esqui Prado bar para I mori makinën e saj për garazh. Kam pasur tre lumumba është dhe një filxhan kafe, dhe ende nuk është ndjenjë mjaft e drejtë.
  
  
  11
  
  
  E saj u kthye në dhomën e saj pasi një përmbledhje të shkurtër të qëndrimit në Barre Esquí me Parson. Në rum dhe çokollatë në lumumba më ndihmoi të qetësuar pak, por unë isha ende duke tundur kur kam vënë çelësin në derë dhe hyri brenda.
  
  
  Ndezja e shenjtë të dritës, ai dëgjoi një rustle në anën tjetër të dhomës, pastaj dera lidhëse nxorrën hapur, dhe Juana ishte atje, në sytë e të gjerë. Ajo ishte si në qoftë se ajo sapo ishte zgjuar nga një gjumë i thellë.
  
  
  "A e keni takuar atë?"
  
  
  "Po", I thashë. Ai shkoi me shpejtësi të byrosë dhe kap një fletore. Ajo ishte shpejt scrawled për nen me bug dhe për të treguar hej.
  
  
  Ajo tundi kokën se ajo e kuptoi.
  
  
  "Si e bëri atë të ndodhë
  
  
  
  
  
  Llojet e transferimit
  
  
  Përkthimi I Tekstit
  
  
  Burimi tekstin
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Përkthimi rezultatet
  
  
  shkoni? "Çfarë është kjo?" më pyeti.
  
  
  "Asgjë për të raportuar. Unë do të duhet për të parë vetja përsëri." Ai ishte i zënë me shkrim në fletore. "Ju do të takojë nesër në dhjetë fiks në gondolë. Më shumë detaje më vonë."
  
  
  Ajo tundi kokën.
  
  
  "Tani unë jam duke shkuar për të fjetur dhe për të marrë pak pushim."
  
  
  "Në rregull", tha ajo.
  
  
  Unë vuri në dukje hall derë, duke treguar se unë do të takohen saj jashtë shumë shpejt.
  
  
  "Natën e mirë, George", tha ajo, dhe u kthye në dhomën e saj.
  
  
  I hoqi rrobat e mia, e ndryshuar në ato të pastër, dhe doli në korridor. Juana sat pirja e duhanit një cigare.
  
  
  "Jeni i sigurt dhomat janë përgjuar?" e pyeti ajo.
  
  
  "Pozitive."
  
  
  "A keni takuar Corelli?"
  
  
  "po. Ne e dimë se vetja si Barry Parson."
  
  
  Ajo studioi mua. "Unë pothuajse mendoi ai."
  
  
  "Unë e kam bërë të njëjtën gjë."
  
  
  "Mund të jeni të sigurt?"
  
  
  "Si mund të jetë plotësisht i sigurt? Por ai i plotëson ju në teleferik, ku, në qepur të marrë atë, ju do të merrni materialet"
  
  
  "Çfarë është ajo?"
  
  
  "Unë mund të trajtojë atë," tha ajo me besim.
  
  
  Mirë. Unë do të të mbulojë ty nga shpatet e skive. Kjo është ajo që Corelli dëshiron."
  
  
  "Por, si mund të Mushkonjën e di në lidhje me takimin mes tij dhe ju?"
  
  
  "Ai u shikuar ne gjithë kohën."
  
  
  "Unë do të përpiqemi për të mbajtur një sy në të."
  
  
  "Mos u bëni merak. Unë do të kujdesen për të. Vetëm të takuar Corelli dhe të shohin nëse ai është duke bërë shaka me ne apo jo."
  
  
  Ajo shikoi në mua. "Pse nuk e ai të më jepni informacion më herët?"
  
  
  "Ai tha:" ai donte të ishte i sigurt."
  
  
  Ajo shrugged supet e saj. "Unë mendoj se ka kuptim."
  
  
  "Të marrin teleferik me të dhe ski poshtë nga Borreglas. Unë do të takohet me ju në bar në katin e poshtëm, kur kjo është e gjitha mbi të." Atëherë ne do të nxitim poshtë dhe për të kontrolluar vërtetësinë e tij të gjëra."
  
  
  "Malaga?"
  
  
  "Granada. Unë kam një transmetues atje."
  
  
  "Të gjithë të drejtë."
  
  
  E saj, u kthye në dhomë dhe shtyp vend për të fjetur.
  
  
  * * *
  
  
  Tani ai mund të shihte çdo gjë së bashku rocky ridge. Dielli shën ishte e pastër të bardhë. Bora e shenjtë të Zotit verbuar sytë e mi, por unë të përdorni një filtër në tim Zeiss 60x syzet.
  
  
  Teleferik ishte duke lëvizur lart, dhe unë mund të shikoni qartë se Juana të verdhë triko. Ajo është vetëm e saj dhe Parson brenda. E gondolë zakonisht kryhet katër njerëz, dhe ai e dinte se Parson kishte për tip të shërbimit të personelit për një udhëtim privat, por unë nuk isha i shqetësuar. Ai kishte para për të bërë atë.
  
  
  E saj syzet e mbështjellë në të gjithë fushën përsëri, dhe pastaj vetja pa e saj.
  
  
  * * *
  
  
  Ai ishte i shtrirë në faqen e tij në stomak për një granit parvaz rreth gjysmë të rrugës në mes të Borregilas dhe Prado Llano. Ai ishte veshur me rroba gri, kështu që ai patjetër përzier me mikes dhe granit bisedimeve. Por unë mund të shihni se ai ishte një njeri pas të gjitha, dhe unë mund të shihni se ai ishte duke mbajtur një pushkë të gjatë së bashku shkëmb. Një fushëveprimi u bashkangjitur me pushkë.
  
  
  Unë nuk mund të them askujt llojin e pushkë nga pikat.
  
  
  Ai vë shumë të qetë dhe të priste. Dhe ai ishte duke kërkuar në gondolë me Juana dhe Parson. Si e bëri ai e di se ata janë duke marrë vetja? Si mund ai që e dini?"
  
  
  Parson? Ishte Parson një zëvendësim? E bëri dikush të ngritur Juana? Si ishte informacioni i rrjedhur përsëri? Në dhomat tona, askush nuk tha një fjalë për ne. Nuk ka një, por Parson dhe më e dinte kohën dhe vendin.
  
  
  Ende, vrasësi vë duke pritur.
  
  
  Moscato? Mjaft ndoshta.
  
  
  Ai unbuttoned saj windbreaker dhe u tërhoq nga Luger . Vetja e saj, është trajtuar dhe tucked në një minutë windbreaker. Unë do të duhet të kalojnë pjerrësi dhe për të marrë një prezente në shkëmb për të arritur atë. Atëherë unë do të duhet të zvarriten mbi shkëmbinj dhe vrasin atë para se ai të mund të grevës.
  
  
  Nuk kishte asnjë mënyrë tjetër. Në qoftë se unë le të Moscato të jetojë, ai do të përpiqet përsëri për të marrë Rico Corelli - provoni përsëri deri në uem ia del!
  
  
  Duke gjykuar nga shpejtësia e teleferik dhe vendndodhjen e personit në shkëmbinj, unë kisha rreth një minutë e gjysmë për të bërë lëvizje.
  
  
  Unë kontrolluar prejardhjen pak për të shmangur të rrezikshme tycoon dhe drejtoi vetëm nën të. Kur saj hit fund të rrëshqitje, diçka ka ndodhur në pjesën tjetër të borës në krye, dhe ajo papritmas e gjeti veten të fundosur në rrëshqitje në gjunjët e saj. E kam shtyrë dhe thrashed, dhe dëborë ra off mua. Unë kam qenë me fat. Një pjesë të madhe topin e kodrina bora vazhduar për të lëvizur larg nga mua, dhe goditi shkëmbinj të afërt.
  
  
  E saj të humbur çmuar sekonda.
  
  
  Shkëmbinjtë ishin para meje, por unë nuk mund edhe të shihni burrë të shtrirë më poshtë meje. Unë kisha për të marrë nga kamera ime dhe ngadalë pan përgjatë kurrizit.
  
  
  Pastaj vetja pa e saj.
  
  
  Unë u zhdukën sigurisht nga rreth njëqind metra! Tij ishte shumë i lartë.
  
  
  Ai shpejt filloi të zbresë një mal përsëri, kthehen në një drejtim tjetër, që devijon nga kursi dhe të kthehen në një pikë brenda njeriut të arrijë në shkëmbinj.
  
  
  Unë le të shkojnë e clamps dhe të vënë tim skis në shkëmbinjtë mënyrë që ata nuk do të kaloj. Pastaj ai e tërhoqi jashtë saj, dhe dukej mbi buzë e me gurë.
  
  
  Për shembull, unë pashë teleferik ngadalë në rritje në mes të dytë dhe të tretë të çelikut të shtyllave. Dhe ajo mund të shihet nga njeriu me pushkë, i cili kapluar vetja fort dhe steered e gondolë me kujdes si ajo u shpërngul deri spidery çeliku për kabllo.
  
  
  Një luger për qëllim atë në njeri dhe udhëheqës të gjuajtur.
  
  
  Gawk goditur një shkëmb dhe fluturuan diku. Unë mund të të dëgjojnë ricochet kënduar.
  
  
  Njeriu u kthye shpejt. Unë mund të shoh një turbullirë e tij të bardha të përballen. Ai arched e tij të kthehet shpejt, u kthye dhe tregoi me pushkë në mua - fushëveprimi dhe të gjitha.
  
  
  Gawking sytë e kapur në dëborë prapa meje-shumë afër për
  
  
  
  
  
  
  Llojet e transferimit
  
  
  Përkthimi I Tekstit
  
  
  Burimi tekstin
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Përkthimi rezultatet
  
  
  nivelin e rehati.
  
  
  Unë shtënë atë përsëri. Por ai u zhduk nga sytë menjëherë pas të shtënave u shkarkua. Vetja nuk mund të shihni atë.
  
  
  Kruspullosjeje atje, ego u përpoq më kot për të gjetur atë.
  
  
  Një tjetër e shtënë thyen gurin me dorën time.
  
  
  Ai ducked.
  
  
  E gondolë ishte duke ecur ngadalë përgjatë kabllo, dhe Juana të verdhë triko mund të shihni atë, dhe se ishte e gjitha unë kam qenë duke i kushtuar vëmendje për të.
  
  
  E gunslinger u ngrit dhe u largua prej meje, me qëllim gondolë. Unë shtënë atë përsëri.
  
  
  Ai ra, kruspullosjeje prapa një shkëmbi, të zhdukur krejt. E saj, pa atë e goditi shkëmb, dhe ka për qëllim të gondolë.
  
  
  Kam filluar atë mbi shkëmbinj, por unë e dija se nuk mund të arrijnë atë në kohë.
  
  
  Me një valë të kabllor clamps, ai u vendos përsëri në faqen e tij skis dhe nisur drejt greminës, dy shkopinjtë në njërën dorë dhe një luger në të tjera. Ajo nuk ishte më e rehatshme ski pozicion ai mund të ketë imagjinuar.
  
  
  Si ajo vazhdoi, unë e kuptova se unë nuk mund të xhiruar në skis, dhe duke shpenzuar më shumë kohë të çmuar.
  
  
  Ai zbriti në nivelin ku ai kishte crouched, u shkëput nga lidhjet, dhe crouched poshtë nëpër shkëmbinj.
  
  
  Zëri është në!
  
  
  Unë shtënë atë.
  
  
  Ai ishte me qëllim për gondolë, dhe ai e qëlloi vetëm si e kam bërë - ose ndoshta një pjesë të një të dytë e më vonë se sa unë. Çfarë ndodhi me ne, mi shtënë me sa duket e shkaktuar atë për të misfire, dhe vetja pagesë është i padëmshëm si ajo e goditi bazën e gondolë, në vend se përmes dritares në Parson e dollarit rafte.
  
  
  Ajo goditi revole.
  
  
  Ai ra fytyrën parë në gurë, pastaj e pavetëdijshme pe rreth e rrotull dhe nxorrën e pushkë rreth derisa ajo u vu në pothuajse të drejtpërdrejtë me mua.
  
  
  E saj, kërceu në shpinë dhe në dëborë, rrëshqitje poshtë malit. Plumbat fluturonin të gjithë përreth meje, por asnjë prej tyre nuk më goditi. E saj sunset është kthyer në shkëmb, duke u mbajtur fort pas afër për të blerë.
  
  
  Shkëmbi ishte e rrëshqitshme, por zëri i saj crawled mbi atë, dhe kur një tjetër gawk shpërtheu në afërsi të veshin tim, që unë e ngriti kokën e saj, e pa të vetja e qartë, dhe kishte shtënë në uem në qafë.
  
  
  Ai menjëherë ra poshtë. Gjaku shpërtheu rreth tij në një të kuqe të re.
  
  
  Ai atëherë ishte i shtrirë në një liqen të akullt skuqje kur ajo u ngrit për të.
  
  
  Ajo ishte Alfreddo Moscato.
  
  
  Mushkonjë.
  
  
  Mblesi!
  
  
  * * *
  
  
  Me pushkë e parë që qëlloi mua dhe se është dashur të vrasin Rico Corelli në gondolë ishte një Winchester Model 70 Super Note pushkë, të kalibruar për 30-06 Springfield rretheve dhe të pajisur me një Bausch & Lomb Balvar Lee dot ndryshueshme të pushtet-optike sytë. Ajo ishte shumë e bukur shpimit vishem.
  
  
  E 30-06 Springfield Hi-Speed fishek, me një të bronztë të qenieve njerëzore, mund të japë një muzzle shpejtësinë e 2,960 metra për sekondë dhe një shpejtësi prej 2,260 metra për sekondë në 300 metra, me një forcën goditëse të 2,920 ft-lb muzzle energjisë dhe 1700 ft-lb. paund për 300 metra. E Bausch & Lomb pushtet rregullueshme fushëveprimi është e rregullueshme, nga 2 1/2 të 4x, me vetëm dy pjesët e lëvizshme kontrollin dhe lartësi të erës.
  
  
  Në qoftë se ndonjë gjë mund të ndihmojë për të vrarë një person nga një distancë të shtënat lokacion, ky kombinim mund të.
  
  
  E saj, e kërrusur nga njeri të vdekur. Ai kishte një portofol dhe dokumentet, por ata ishin padyshim të falsifikuara. Emri ishte e thënë të jetë Natalio Di Cesura, dhe letrat tha se ai kishte ardhur nga Bari, Itali.
  
  
  Ai kishte të errët të lëkurës, flokë të errët, dhe të rruar blu mjekër dhe shkop magjik. Vetja e sideburns ishin më të shkurtra se zakonisht, por ata nuk duket shumë e gjatë.
  
  
  Ai ishte i veshur me bukur windbreaker dhe të shtrënguar të skive pantallona.
  
  
  Ai u kthye në zërin e papritur gjurmët në shkëmbinj. Odin Civile rojet poshtë për vendin, hoqi tij skis dhe erdhi tek unë me një fletore në dorë. E saj, vënë re se vetja këllëf e saj rrip sigurimi ishte unbuttoned.
  
  
  Ai shikoi në mua, nuk tha asgjë dhe pastaj eci mbi shkëmbin ku njeri të vdekur porotë. Ai u përkul poshtë dhe shikoi në trup, e pastaj me kujdes kontrollohet vetja dhe e bëri disa shënime.
  
  
  Ai preku trupin e qafës dhe u ndjeva e saj të pulsit. Ai mund të kishte thënë uem se vetja nuk do të jetë atje. Ai mori nga letrat e tij, të shqyrtuara tyre, dhe pastaj shqyrtoi Winchester 70 me qëllim.
  
  
  Ai u ngrit dhe u kthye nga unë.
  
  
  "Falë ndërhyrje, senor," tha ai në gjuhën angleze.
  
  
  Ai buzëqeshi në e saj. "Si e dinit që unë isha anglisht?"
  
  
  "Unë e di që ju jeni një Amerikan," ai korrigjuar mua me një buzëqeshje. "Me skis".
  
  
  Ata ishin Austriakë, por unë blerë atë nga ih në Sun Valley. Dhe ishte shtypur mbi to.
  
  
  "Ju keni dëshmuar këtë-telashe?" "Çfarë është ajo?" pyeti ai, me qejf, por me sa duket.
  
  
  Zëri i saj, ai shrugged.
  
  
  "Ndoshta ju keni më shumë se një dëshmitar. Ndoshta ju keni qenë të përfshirë në këtë vdekjes së personit?"
  
  
  Unë nuk do të them asgjë të saj. Kur ai ishte duke shkuar për të më treguar të drejtat e mia? Por, sigurisht, në Spanjë ju nuk janë lexuar të drejtat tuaja në të gjitha.
  
  
  Ai filloi të unbutton tij windbreaker për të marrë nga portofolin e tij.
  
  
  Guardia armë, një Amerikan dhe Kërriçin e .45 kalibri, ishte menjëherë në Egon e dorës dhe i mbuluar i jetës time.
  
  
  "Unë jam i keq, senor, por ju lutem mos e merrni asgjë nga xhepat."
  
  
  "Unë vetëm dua t'i dorëzojnë tim kartë IDENTITETI," unë buzëqesha. "Kam ardhur me rekomandim të Senor Mitch Kelly rreth Malaga."
  
  
  Njohja flickered në të gjithë fytyrën e tij. "A. Qartë. Ju keni një ego e kartës këtu. Edhe një rreth i juaji." Ai e shikoi në afër dhe ngadalë të vënë atë përsëri në dosje plastike. Ai i dorëzoi portofolin e pasme dhe u përplas vetja mbyllur me një smart shuplakë.
  
  
  Unë e mori atë dhe e vënë atë larg.
  
  
  "Unë jam i keq, senor. Nuk e tij n
  
  
  
  
  
  Llojet e transferimit
  
  
  Përkthimi I Tekstit
  
  
  Burimi tekstin
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Përkthimi rezultatet
  
  
  Këtu, unë jam duke pritur për ju për çdo pyetje. Nëse ju doni të lënë? "
  
  
  Oh, se bukur pak SËPATË logo në cep të Mitch Kelly kartë që të gjithë duket se e di se dhe dashuria.
  
  
  Ai u kthye dhe vuri në njeri të vdekur. "Ai është i njohur për ju?"
  
  
  Guardia shkundi kokën e tij. "Unë nuk mendoj kështu. Por unë do të të gjetur sa më shpejt."
  
  
  "I sjellshëm këshilla," thashë unë. "Ky person mund të jetë i kërkuar në Malaga për një krim. Vrasja."
  
  
  "Ah."
  
  
  "Dhe vrasja e një djali natën e fundit është hapur këtu në Prado Llano."
  
  
  Guardia sytë e ngushtuar. "Ju e dini se, shumë gjëra, senor."
  
  
  "Kjo është e mia të biznesit. E di një shumë të gjëra. Dhe të marrë fotografitë e ih, " shtoi ajo me një buzëqeshje.
  
  
  Ai e përshëndeti. "Prima:" Ma falni për mbajtje ju. Unë mendoj se ajo do të jetë mirë në qoftë se nuk keni qenë këtu kur kolegu im arrin. Ai është një nga pak të rinj dhe impulsiv."
  
  
  Ai shikoi lart në kodër. Një tjetër Guardia ishte në skis dhe drejtimin drejt greminës.
  
  
  "Ju faleminderit".
  
  
  Ai u përkul nga bel poshtë dhe i përshëndeti. "Unë do të tregoj Senor Kelly që ne i kemi plotësuar."
  
  
  Ai shkau përmes clamps, kap tij shtylla, dhe shpejt zbriti në Prado Llano.
  
  
  * * *
  
  
  Pas gjysmë ore me të, unë u ktheva në hotel. Juana ishte duke pritur për mua në dhomë të gjallë, nga e mëdha të vatrës.
  
  
  Ne ishim vetëm.
  
  
  Fytyra e saj glowed me zemërim. "Unë kam këtë," pëshpëriti ajo për mua.
  
  
  Ai tundi kokën e saj.
  
  
  "Çfarë ishte ajo rrëmujë?" - mendonte ajo.
  
  
  "Unë e frikësuar Moscato jashtë dhe vrau vetja."
  
  
  Fytyra e saj paled. "Si e bëri ai e di se ne ishim takuar në teleferik?" e pyeti ajo. "Askush nuk e dinte, por ju dhe unë - dhe Parson."
  
  
  "A mendoni se Parson është me të vërtetë Corelli?" Unë e pyeta.
  
  
  Ajo shrugged supet e saj. "Ai me siguri di shumë rreth të rrjetit të drogës. Dhe ai është i gatshëm të na i jepte në një pjatë argjendi. Unë jam shumë e ngazëllyer për të."
  
  
  "A keni qenë ndonjëherë të zhgënjyer?" I pyetur gëzim.
  
  
  "Shumë të forta. Sa më shpejt që ne kemi filluar të luajë me se pari zëvendësimin Corelli."
  
  
  "Sot nuk është kur ne do të japë gjithçka për të Granadës."
  
  
  "Unë nuk mund të jem i sigurt se informacioni është i saktë, Nick", tha ajo, si në qoftë se ajo do të menduar për atë për disa kohë dhe në fund të bërë deri mendjen e saj. "Duket se për të ardhur keq që kam arritur deri tani dhe nuk mund të them nëse Corelli është autentike apo jo".
  
  
  "Mos u bëni merak. SËPATË kujtesës banka do të dinë."
  
  
  "Por unë pyes veten pse unë u dërgua në dell vetë." Tani ajo ishte pouting.
  
  
  "Të harrojmë atë. Kjo është pjesë e punës."
  
  
  Mekanik në Prado Llano garazh kërkoi falje. "Unë do të merrni një ego nga dy ora në pasdite. Është që së shpejti të mjaftueshme për ju, senor?"
  
  
  Zëri i saj, ai shrugged. "Ajo duhet të jetë. Çfarë ka ndodhur?"
  
  
  "Theu lëngun e drenazhuar, senor."
  
  
  "Për çfarë arsye?"
  
  
  "Tubacioni dështim". Ai nuk ka dashur të them më shumë.
  
  
  "Pushim?"
  
  
  "Shumë e çuditshme, senor," ai pranoi. "Nuk pjesët e lëngjeve linjë të veshin jashtë në këtë mënyrë. Në të vërtetë, kjo është e pamundur."
  
  
  "Atëherë, çfarë ka ndodhur?"
  
  
  "Vija është e thyer."
  
  
  "Një të prerë?"
  
  
  "Ajo duket si ajo, senor." Tani uem ishte i shqetësuar. Gjëra të tilla janë të pakuptueshme për të uem.
  
  
  "A dikush prerë këtë me qëllim?" Unë e pyeta.
  
  
  "Unë nuk e di. Unë nuk dua të flas rreth kësaj. Kjo është një akuzë serioze."
  
  
  "Por nuk ka një të ngarkuar atë, kështu që pse të mos e themi?"
  
  
  Ai më pa buzëqeshje. Mirë. Unë kam treguar atë që dikush të prerë që të linjës, senor. Snip! A ka kjo kuptim?"
  
  
  "Oh, po," I thashë. "Kjo ka kuptim."
  
  
  Djali dukej serioze. "Atëherë ju keni një armik, senor. Gruaja e një burri, ndoshta?
  
  
  Spanjollët janë të tilla pashërueshme romantics!
  
  
  "Po", I thashë. "Unë të ndjehen si ai mund të jetë. Por ajo është me vlerë, ju e dini?"
  
  
  Ai qarta. "Mirë, atëherë. Mirë!"
  
  
  "Unë do të jetë atje në të dy."
  
  
  "Oh, nuk është një gjë më shumë," tha ai.
  
  
  "Çfarë është ajo?"
  
  
  Ai ngurroi përsëri, duke kërkuar rreth e rrotull për të parë nëse dikush është duke dëgjuar.
  
  
  "A e dini ç'është kjo?" ai mori diçka nga xhep dhe e mbajti në dorë të tij.
  
  
  Vetja e mori atë nga vetja e palm. Ajo ishte shumë e bukur gabim. Magnetike transmetues në kombinim me një drejtim finder. Një model të bukur! Tërësisht profesionale. Ndoshta Japoneze ose gjermanisht.
  
  
  E saj, e shikoi atë. "Unë nuk kam asnjë ide se çfarë ajo është."
  
  
  "Edhe mua, senor."
  
  
  "Ku e keni gjetur këtë-kjo vegël?"
  
  
  "Ajo ishte ngjitur në pjesën e poshtme të Renault, senor."
  
  
  "Si interesante. Unë mendoj se ajo thjesht hoqi nga autostrada kur unë po e ngiste atë."
  
  
  "Kjo është magnetizëm, ju e dini, senor? Mendova se ju do të jenë të interesuar për të parë atë."
  
  
  "Më... shumë interesante."
  
  
  Drejtimin finder hedhur atë poshtë në një minutë dhe u tërhoq nga disa qindra pesetas. Ih ia dha djalit. "Kjo është për ju," thashë unë. "Për interesin tuaj dhe për qetësi."
  
  
  "Unë e kuptoj, senor."
  
  
  Ai ishte i sigurt se ajo ishte e vërtetë.
  
  
  Ai e dinte se saj tani, ashtu si Moscato kishte njohur në lidhje me teleferik takim.
  
  
  E saj vetë tha uem 1
  
  
  Dymbëdhjetë
  
  
  Si Juana dhe unë ishim ulur në Alhambra kopshti, një të shkurtër, të errët-flokë, kaçurrel-me flokë Egjiptian i quajtur Gervasio Albanes erdhi deri tek ne. Ai ishte udhëheqës udhëtimit tonë, e cila është tashmë para nesh. Nga design, Juan e saj ishin lënë prapa.
  
  
  "Është e ngrohtë për të Andaluzisë," tha ai në një shumë të mira të gjuhës angleze theks.
  
  
  "Por jo për të Marokut," tha ai nga reumatizma, përsëri në siklet për Hawke dhe krejtësisht të papjekur njohjen e sistemit të krijuar nga SËPATË.
  
  
  Ai tundi kokën
  
  
  
  
  
  Llojet e transferimit
  
  
  Përkthimi I Tekstit
  
  
  Burimi tekstin
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Përkthimi rezultatet
  
  
  Ai vështroi rreth e rrotull. Nuk ishte një konkrete stol nën një piper pemë, dhe ai na çoi atje. U ulëm së bashku, duke kërkuar nga në të reflektuar pool dhe të mëdha Moorish archway kundërta.
  
  
  "Kam lajme për ju," tha ai në një pëshpëritje. "Ne duhet të takohet menjëherë pas bishtit përfundon."
  
  
  "Lajm?" Unë e pyeta.
  
  
  Ai vuri gishtin te buzët e tij. "Më vonë. Në kodër të kundërt." Ai vuri gishtin në mimmo Alhambra në kodër në verilindje. Ne u tha edhe më herët se ka pasur disa shpella në kodër, shpella ku një numër i madh i romët janë ende stinging. Në fakt, kjo është ajo që Gervasio vetë na thanë.
  
  
  Ai tundi kokën e saj. "Dhe pastaj ekskursione. Në hyrje të Alhambra."
  
  
  Turma në hyrje të Alhambra u hedh lëng nga ne kur doli jashtë, dhe Gervasio ecur ne për parking.
  
  
  "A keni makinë?"
  
  
  "Oh, jo," tha Gervasio, duke buzëqeshur. Ai lille charms në drejtim të Juana. "Unë vetëm kam një shumë të vogël Lambretta ...
  
  
  "Mos derdhni gjak në të gjithë rrugën," thashë unë. "Eja me ne. Ne do të ju merr këtu më vonë, dhe ju mund të vini deri Lambretta."
  
  
  "Ju jeni të gjithë hotel, dhe kjo është ajo."
  
  
  "Negativisht. Ne jemi vetëm duke u praktike. Ne nuk mund të humbim kohë të makinës mbrapa dhe me radhë, ndërsa duke pritur për ju për të kapërcyer kodrat e madhe. Ku po shkojmë?"
  
  
  "Unë jetoj në një shpellë, senor," tha ai në mënyrë tragjike, duke i dhënë Juana më shumë lëng me sytë e tij.
  
  
  Ajo ishte në kërkim të tij. Ai ishte marrë për afër.
  
  
  "Harrojeni, Gervasio. Unë do të bast ju keni një katërmbëdhjetë-litër shtambën e plotë të ngurta monedha ari në fund të shpellës.
  
  
  Vetja sytë e glittered. "Ju jeni një njeri me humor, senor."
  
  
  Gervasio dhe Juana u ngjit në backseat. Ai u shikuar saj warily, por unë mund të shoh rrugën sytë e tij ndonjëherë më ka shikuar në pasqyrë.
  
  
  "Vijnë këtu poshtë, senor, dhe pastaj drejt e në," tha ai për mua, dhe vrapuar deri sa, pas një kohe të shkurtër, ne u ndal para një vrimë në tokë. Ka pasur edhe disa vetura të parkuara përreth, si dhe një grumbull të motoçikletave. Më së shumti ka pasur vende dhe Peugeot. Ajo ishte një e madhe e kartës së kreditit në baltë.
  
  
  "Ne jemi të ulur këtu."
  
  
  Ai tundi kokën e saj. E saj, duke e shikuar atë në rearview pasqyrë. "Dhe tani për lajme, Gervasio."
  
  
  "Senor Mitch Kelly dëshiron që ju të telefononi uem në Malaga menjëherë."
  
  
  "A ai shpjegoni pse?"
  
  
  "Sigurisht që jo, senor. Por kjo ishte e përhershme."
  
  
  "Ku mund ta quajmë vetja e saj?"
  
  
  "Unë kam linjat brenda në shtëpi."
  
  
  Ai vuri në shpellën e hyrjes.
  
  
  Ai e shikoi në Juana. "Mirë, le të shkojë."
  
  
  Ne nxorëm dhe ndjekur Gervasio në shpellë. Brenda, ajo u mbush si çdo shtëpi të tjera, me të rënda spanjisht mobilje dhe perde në hard-mbushur poshtër dysheme. Nuk janë llampat e dritës dhe llambat e mbyllën në priza elektrike. Dhoma kryesore ndjeu shumë të fuqishëm të gatimit.
  
  
  Gervasio shkoi në një bookcase në fund të dhomës dhe u tërhoq nga një rast lëkure që e përgënjeshtruan mediat raporte të Mitch e Kelit mua R / T shtëpi të sigurt në Malaga.
  
  
  Ai e futi në ego dhe le të nxehet. Ai u ul dhe e shikoi atë. Juana u ngrit dhe eci rreth e rrotull, në kërkim të mahnitur në organza në mure, e intricately endura tapestries, dantella të cilat mbulojnë tavolinat, Internet.
  
  
  Gervasio dha kodin letra dhe iu përgjigj Kelly kërkesën për identifikim.
  
  
  "Kelly?" Unë, tha ajo pas një momenti. "Pse linjën?"
  
  
  "Ajo është një vajzë. Ajo është drejtuar për Sol ë Nieve."
  
  
  "Në të vërtetë. Kështu?"
  
  
  "A keni ndonjë problem?"
  
  
  Ai u ndal, duke kërkuar në Gervasio. "Telashe?"
  
  
  "E pra, ju nuk e keni kthyer deri juaj Romake hundë akoma. Me të vërtetë?"
  
  
  "Në fakt, ne kemi."
  
  
  Nuk ishte heshtje. "Dëgjo," Kelly tha. "Roman Hundën e quajtur vajzë dje dhe tha hej, për vdekjen e një të riu, dhe këtë mëngjes-në lidhje me vdekjen e një njeriu tjetër!"
  
  
  "Është e vërtetë."
  
  
  "Roman Hundë, refuzon që të takohet ju ose N. X., me të vërtetë?" N. X. Drogës ekspert. Shumë të mirë. Juan Rivera.
  
  
  Duke pritur për të. "Negative. Çfarë është e tij, arsye?"
  
  
  "Roman Nos thotë se ai dëshiron që të anulojë të gjithë këtë. Ai është i sigurt se është një setup. Ai është i sigurt se vetja organizatë është duke u përpjekur për të vrarë atë. A keni lexuar mua?"
  
  
  "Me zë të lartë dhe të qartë."
  
  
  "Vajza është tani makinës deri në një të kuqe Jaguar. Në një të kuqe Jaguar. E kuptoni?"
  
  
  "Unë e shoh. Një tapash. Pse është ajo që vijnë?"
  
  
  "Ajo thotë se ajo dëshiron që të flasë Romake Hundë në mbledhje me ju."
  
  
  "Prisni një minutë. Ne kemi të dy u takuan Romake Hundë. Po e përsëris. Ne kemi të dy u takuan Romake Hundë. A keni lexuar mua?"
  
  
  Të ndalemi. "Kam lexuar ju."
  
  
  "Unë nuk e kuptoj pse ajo mendon se ne nuk e kemi takuar Romake Hundën?"
  
  
  "Ndoshta ju nuk e keni."
  
  
  "Ka një mundësi të tillë. Romake Hundë nuk ishte në dell tv identifikuar në mënyrë unike. Por ai na dha materiale."
  
  
  "Vajza insiston se ju nuk e keni takuar Romake Hundë. Romake Hundë dëshiron të kthehet për të Corsica pa u identifikuar nga armiqve të tij. Pra, nuk do të datës ju."
  
  
  "Pra, ju mendoni se ynë Romake hundë nuk është një Roman hundë."
  
  
  "Ri-kryerjen e tregojnë në Malaga Bay. Po. Mjaft ndoshta."
  
  
  "Kjo është goxha e qartë për mua," kam pranuar. "Dy gjëra: një Roman i hundës është një Roman hundë, apo një Roman hundë nuk është. Callie. Merrni në makinën tuaj dhe të bashkohet me ne në Sol ë Nieve."
  
  
  Të ndalemi. "Pse jo?"
  
  
  "Unë kam nevojë për ndihmën tuaj. Ne duhet të sigurohemi që Romake Hunda është ajo që pretendon të jetë."
  
  
  "Si mund të ndihmoni të saj?"
  
  
  "Kjo është një histori e komplikuar. Por unë e di se çfarë të bëj tani."
  
  
  "E saj hotel do të thonë të njëjtën gjë!"
  
  
  "S
  
  
  
  
  
  
  Llojet e transferimit
  
  
  Përkthimi I Tekstit
  
  
  Burimi tekstin
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Përkthimi rezultatet
  
  
  ol ë Nieve. Sierra Nevada Hotel. Sonte. E drejtë?"
  
  
  "Kjo është e drejtë."
  
  
  "Një fije të komunikimit."
  
  
  Unë u ula dhe e pashë të vendosur për një kohë të gjatë. Pastaj unë pashë e saj, u kthye dhe pa Juana shikuar mua.
  
  
  "Të gjithë e drejtë?"
  
  
  Unë shikova përreth. Gervasio ishte gjithashtu duke kërkuar në shba, me të gjerë sytë. E saj, ka folur për Juana. "A ju e keni këtë microfilm?"
  
  
  "Po," tha ajo, duke arritur në çantën e saj.
  
  
  Mirë. Jap Gervasio."
  
  
  Ajo e bëri vetëm se. Ai hodhi sytë në pako të vogla të filmit në dorën e tij. Atëherë ai më vështroi questioningly.
  
  
  "Goditje kjo listë dhe për të dërguar vetja, simbol nga simbolin, për të SËPATË."
  
  
  Egjiptian grua tundi kokën.
  
  
  "Juana, të shkojnë prapa në Renault në Sol-y-Nieves."
  
  
  "Pa ju?" Sytë e saj të ngushtuar.
  
  
  "po. Unë jam duke shkuar për të kapur Tina Bergson."
  
  
  "Po pse?"
  
  
  "Minutë ajo tregon deri në vendpushimin dhe bisedimet me të vërtetë Corelli, ajo është identifikuar menjëherë."
  
  
  "Por...?"
  
  
  "Unë do të thotë, dikush është duke u përpjekur për të vrarë vetja."
  
  
  "KUSH?"
  
  
  "Ai njeri që e quan veten Barry Parson."
  
  
  Juana sytë e zgjeruar. "Por pse duhet të jetë Parson?"
  
  
  "Ajo duhet të jetë."
  
  
  "Pra, nuk ishin dy njerëz për të vrarë Corelli?" pyeti Juana, të vrenjtur.
  
  
  "Është e mundshme që mafiozët kanë vendosur në dy kontrata me atë rast nuk punojnë jashtë."
  
  
  "Është e komplikuar."
  
  
  "Ju mbani paratë që kjo është jeta juaj. Dëgjoni mua. Le të analizojmë këtë. Mendoj Parson do ta vrasë Corelli. Me të vërtetë? Dhe Parson nuk e di Corelli nga sytë e ndonjë më shumë se ne. Por ai e di se unë jam duke u përpjekur për të bërë një takim me Corelli. Jo vetëm të sajat , por ju dhe mua. Pra, ajo merr bas për ne. Si ble bas ."
  
  
  Vjedhësi, do të thoshte e saj. Juana nuk të humbasë aluzion. Ajo blushed.
  
  
  "Tani. Le të supozojmë se Parson ishte i pranishëm me Moscato kur Arturo u vra. Parson u shikuar mua, natyrisht. Pastaj ai duhet të ketë dëgjuar udhëzimet që kishte marrë nga Arturo kur ai ishte duke vdekur. Aq larg?"
  
  
  "Të madh."
  
  
  "Pastaj Parson shkon në takim për të fshehur dhe të presin për Corelli për të treguar deri. Por që do të shfaqen? E saj. Nuk Corelli. Parson është duke qëndruar atje, dhe eci deri të saj, dhe atë e tërë fytyra është e mbuluar me vezë."
  
  
  "Por pse nuk Corelli të shkuar në takim?"
  
  
  "Ju e keni dëgjuar atë Kelly sapo thashë. Ai tha Corelli ishte frikësuar kur Arturo u qëllua. Unë duhet të supozojmë se ai thjesht të trajtohen me të gjithë dhe le të ndodhë pa të."
  
  
  "Pse nuk e Mushkonjën shkuar atje për të vrarë Corelli?" pyeti Juana pa faj.
  
  
  "Unë kam qenë duke menduar në lidhje me të," kam pranuar. "Mendoj se ai ishte në një nxitim për të shpëtuar pas Arturo e vrasjes se ai nuk e kishte dëgjuar atë Arturo tha për mua."
  
  
  Ajo frowned.
  
  
  "Në rregull, "I tha, duke vazhduar shpejt," Kjo është Parson të vendit, dhe që të saj. Çfarë e bën Parson them? E vetmja gjë që mund të them është e vërtetë. Ai e di se unë nuk jam Corelli. Dhe ai e di se takimi do të zhvillohet. Ai thotë, " unë jam Corelli! Dhe ai është ende duke luajtur një shaka praktike, organizimin e një takimi me ju."
  
  
  "Çfarë lidhje microfilm? Ai më dha film."
  
  
  "Ne jemi të kontrolluar atë. Por zëvendësuar ky lloj informacioni është shumë e thjeshtë: emrat, vendet dhe datat."
  
  
  "Mirë..."
  
  
  "Ai fakes filmit, bën një takim me ju. Ai rregullon një takim për të luajtur Corelli. Ai kalon ju ndonjë të rreme film, dhe ndërkohë Moscato është duke u përpjekur për të vrarë vetja, dhe unë jam i vrasjes Moscato."
  
  
  "Por si nuk Moscato di rreth këtij takimi?"
  
  
  "Një gabim në Renault," babai i saj tha.
  
  
  "Çfarë është Parson duke pritur për tani?" - mendonte ajo.
  
  
  "Ai është duke e pritur Tina për të treguar deri. Ai e di se rreth saj, edhe nëse ai mund të mos e njohin atë personalisht. Unë mendoj se ai duhet të ketë faked këto " thirrje telefonike "të Tina për të ngatërruar Elena. Por ai e di se Tina më në fund do të shfaqet në Sol ë Nieve. Ai do të presim për të dhe le hej hum vetja Corelli, dhe bingo! E shihni? "
  
  
  "Dhe çfarë është e mirë e intercepting Tina?"
  
  
  "Unë dua të paralajmëroj atë që pamjen e saj në Sol ë Nieve do të ndikojë Corelli."
  
  
  Ajo tundi kokën. "Dhe pastaj?"
  
  
  "Më lejoni të kuptoj atë," I tha butësisht. "Unë nuk kam një grusht të vijë ende."
  
  
  * * *
  
  
  Juana Rivera mori Gervasio dhe mua për një makinë me qira dyqan në Granada, ku u kap nga një Vend mini me manual gearshift. Juana pastaj çuan Gervasio përsëri në Alhambra, ku vetja mini biçikletë ishte i parkuar.
  
  
  Ajo hoqi në një Vend në Malaga-Granada të autostradës dhe u drejtuan për në Malaga. Ajo ishte tashmë mjaft vonë, por dielli nuk ishte i ndritshëm ende. Ajo ka më shumë se një sy të kuq Jaguar - makina është e lehtë për të bërë dallimin.
  
  
  Ajo duhet të ketë qenë jo më shumë se njëzet minuta para Vetja e pa atë, ndërsa ai ishte ngacmohem mbi të shpejtë prejardhje nëpër luginën prej meje. Ai shpejt u kthye mbrapa, i dëboi në një dogjën gruri fushë, si dhe ka bërë një të shpejtë shenjë për tre qoshet. Unë kam qenë në frontin e Jaguar dhe po shkon përsëri në Malaga kur e pashë qasje më në rearview pasqyrë.
  
  
  Ai e mbante dorën e tij dhe waved hej, hej disa herë, duke treguar për të ndaluar.
  
  
  Ajo pa dorë, pastaj ajo e pa makina, dhe më në fund ajo më pa. Ajo u habit, por nuk depresion. Ai vuri në anë të autostradës dhe na nxorrën jashtë së bashku.
  
  
  Ai doli nga shalë dhe eci drejt Jaguar. Ajo ishte ulur aty, në kërkim të ftohtë dhe elegant në të njëjtën Skandinave stil që e kishte Afër, në një të ndritshme të gjelbër triko dhe gri gjunjtë.
  
  
  "Kam biseduar me Kelly," I tha: "kur unë mund të merrni një zë.
  
  
  "po. A e dini pse ajo është këtu?"
  
  
  "Sigurisht. Por planet kanë ndryshuar."
  
  
  Ee person
  
  
  
  
  
  Llojet e transferimit
  
  
  Përkthimi I Tekstit
  
  
  Burimi tekstin
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Përkthimi rezultatet
  
  
  ra. "Ka Riko shkuar në shtëpi akoma?"
  
  
  "Ndoshta, po. Ndoshta jo. Por ka probleme. Njeriu tjetër është paraqitur si Rico."
  
  
  "Si e keni...?" Ajo blinked. "Unë e shoh. Po. Dikush është munduar të jetë Rico."
  
  
  "Nëse Rico ndryshoi mendjen e tij për të folur me ju më vonë."
  
  
  "jo. Ai ishte i bindur." Sytë e saj u zhvendos pak. "Dëgjoni deri. Mos e besoni mua? Sinqerisht...?"
  
  
  "Unë besoj se ju", u thashë. "Problemi është se ne kemi një tjetër Binjak, një tjetër zëvendësues, një tjetër-Riko Corelli."
  
  
  "Pastaj, ajo duhet të jetë i paralajmëruar me të vërtetë Riko..."
  
  
  Zëri i saj, ai i shkundi kokën e tij. "Dikush është duke u përpjekur për të vrarë vetja. Sa më shpejt si ju qasje tij dhe për të përmbushur egon, vrasës do të dini që Rico është. Shihni?"
  
  
  Fytyra e saj ndryshoi. "Po, po, unë e kuptoj të saj!" Ajo shikoi në mua seriozisht. "Çfarë do që unë të të bëj?"
  
  
  "Unë dua që ju të qëndroni në Granada."
  
  
  Ajo pak saj cik. "Ajo është aq e vetmuar."
  
  
  "Por ju keni qenë në klinikë vetëm."
  
  
  "Ishte maddening!"
  
  
  "Si është shpatullën tuaj?"
  
  
  "Shumë të mirë", thotë ajo buzëqeshi. Natyrisht, nuk ishte vetëm një të vogël qorrazi. Ajo nuk ishte edhe kthesa dramatike e saj triko.
  
  
  "Në rregull, do të bëni atë, Tina?"
  
  
  "Çfarë duhet të bëj?"
  
  
  "Qëndroni në Granada?"
  
  
  Ajo psherëtiu. "Mirë..."
  
  
  "Unë do të ju merr në darkë," I tha conspiratorially.
  
  
  Sytë e saj të ndezur. "Do ju, George?"
  
  
  Zëri i saj ishte duke qeshur. "Me kënaqësi."
  
  
  "Atëherë unë do të bëjë atë."
  
  
  "Më ndiqni për Jaguar. Ne do të shkojnë në hotel dhe shikoni ju në të."
  
  
  Ajo tundi kokën, sytë e saj të ndritshme me zemërim.
  
  
  "A mendoni se Riko do të jetë i zemëruar kur ai dëgjon?"
  
  
  "Atë - që unë kam pasur një darkë me ju?"
  
  
  "Po." Ajo shrugged supet e saj. "Gjithsesi, kush kujdeset?"
  
  
  Deri më tani, ferret ajo veined të rrezikshëm, dhe me sukses të madh. Zëri i saj, unë mendoj se ajo mendoi se mund të jetonin pom përgjithmonë me të njëjtën shkallë të sigurisë.
  
  
  * * *
  
  
  Ne kishim darkë në një bukuroshe e vogël restorant në afërsi të pazarit të Granada. Muzikantët ishin duke luajtur spanjisht muzikë në një qoshe, dhe kamerierë janë hovering mbi ne, duke u përpjekur të mirën e tyre për të na prishin.
  
  
  Ajo ishte rreth dhjetë kur kemi marrë jashtë, të rrethuar restorant dhe u drejtuan për në hotel. Granada është një qytet të bukur në mbrëmje. Dyqanet janë të ngjyrosura me të shenjtë dritat, dhe njerëzit të ecin në rrugët rreth orën. Dhjetë ora ishte tepër vonë, por disa njerëz nuk ishin jashtë ende. Civile Gardës dukej për të mbrojtur rrugët nga krimi.
  
  
  Kemi hyrë në hotel, dhe Tina shkoi të saj për çelësi. Të gjithë sytë në hollin u kthye dhe e ndoqën ecin. Kam dëgjuar e saj psherëtimë disa herë. Kjo ishte një përsëritje e saj në Malaga.
  
  
  Ajo mbante çelësin dhe u kthye për mua me një të keqe të duken.
  
  
  "E saj në mënyrë të ngathët me çelësat."
  
  
  Ai tundi kokën e saj. Mirë. Unë e di aq shumë për ta."
  
  
  "Po. Pastaj vijnë dhe të vënë çelësin në bllokoj, ju lutem." Sytë e saj glowed me ushqim, verë, dhe pritje.
  
  
  "Unë jam vetëm njeri," më tha, dhe e ndoqën në ashensor. Kur dita e mbyllur për ne, e saj, pashë se çdo njeri në hollin isha duke kërkuar në mua me zili sytë.
  
  
  Ne hipi në ashensor, dhe silken tendrils të krehur flokët e saj kundër meje, si ajo shkoi ngadalë pranë meje. Ai u kthye dhe e shikoi hej e në sy. Ajo buzëqeshi.
  
  
  Ashensor dyert hapen dhe ne dolëm jashtë në korridor. Ka qenë një kohë të gjatë të kuqe kadife qilim në dysheme. Ka qenë një pjesë të madhe antike divan vendosur kundër murit. Lulet në vazo të varur nga muret.
  
  
  Kam gjetur numri i dhomës dhe u përpoq për të futur çelësin në të bllokimit.
  
  
  Tina giggled.
  
  
  Unë nuk e kuptojnë se unë kam qenë aq i dehur. Kam provuar atë përsëri.
  
  
  Dera u hap magjike.
  
  
  Ajo hyri në dhomë para meje, duke u kthyer pak si ajo e bëri këtë, dhe eci mimmo unë me të gjithë trupin. Ajo mund të ndjehen të kontaktit nga koka deri te këmbët, në formë të alternuara dhe të drejtpërdrejtë aktual dridhje.
  
  
  Kam ecur në, dhe e mbyllur derën pas meje. E saj të sigurt se askush nuk i prekte vetja e saj. Disa nga hotelet janë të magjepsur.
  
  
  Ai qëndroi atje duke kërkuar në Afër me një budalla buzëqeshje në fytyrën e tij. Unë e di se ai ishte një budalla të buzëqeshin, sepse unë të ndodhë për të parë fytyrën time, në një të vogël gilt tehe pasqyrë që e varën në një nga muret. Dhe ajo ishte duke kërkuar në mua me një shprehje që mund të përshkruhet vetëm si të rënda me primitive epsh.
  
  
  Kam pasur saj në krahët e mi. Babai i saj mbante të mbyllur për mua. Ajo psherëtiu. Ajo më tha se ajo kishte qenë në klinikën për një kohë të gjatë dhe ka qenë në të tilla të tmerrshme dhimbje.
  
  
  E trishtuar, e trishtuar.
  
  
  Po, po, më tha.
  
  
  Kur ajo e pa se unë sympathized me të lënduar, ajo tregoi plagë në shpatullën e saj. Nuk kishte asnjë mënyrë tjetër për të treguar mua këtë se sa për të marrë jashtë saj, triko, dhe kur ajo e bëri, unë pashë që afër kishte asgjë nën triko në të gjitha, që është asgjë, por këtë e bukur e artë të fshehur. Ajo ishte si natyrë e kishte bërë atë.
  
  
  Në fakt, ai madje mori në fashë të vogël mbi shpatullat e saj dhe e admiruan Dr. Hernandez e punës.
  
  
  "Nuk ishte ajo e tmerrshme?" më pyeti.
  
  
  Unë sympathized me të.
  
  
  "Unë një herë e kishte një shenjë të tim hip," ajo më tha mua. Në fakt, kjo ishte sepse unë nuk e pëlqen, vaksinimi kutinë në dorën time, ajo vazhdoi, dhe kështu vaksinimi kuti ishte vënë në këmbë. Kjo është tmerrësisht të fryrë.
  
  
  Unë sympathized me të.
  
  
  Ajo besonte mua. Pas një momenti, ajo hoqi saj gjunjtë dhe brekët, dhe tregoi mbresë në saj të ijës. Ajo dukej me të vërtetë e mirë nga ana e saj. Një burri tha ajo.
  
  
  "Sigurisht," tha ajo, " ju duhet të keni plagët, shumë.
  
  
  - Unë jam një veteran i shumë arteve marciale.
  
  
  
  
  
  
  Llojet e transferimit
  
  
  Përkthimi I Tekstit
  
  
  Burimi tekstin
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Përkthimi rezultatet
  
  
  ars, siguroi saj, e saj, dhe filloi duke treguar prova.
  
  
  Ne disi kemi përfunduar në dhomën e gjumit në këtë pikë, dhe Tina me kujdes u tërhoq prapa e bedclothes dhe patted fletë pak, duke e zhvendosur jastëkët në një pozitë të çuditshme.
  
  
  Kur unë e pyeta pse ajo ndahet jastëkët aq shumë, ajo më tha se suedeze gratë kanë shumë të avancuar ide në lidhje me dashurinë. Për të provuar se suedeze grave të trajtuar burrat dhe dashnorët e mirë, ajo i bashkohet aktuale e jetëgjatësisë listat e hartuara nga ana e Kombeve të Bashkuara, të cilat kanë provuar se jetëgjatësia e suedeze njerëzve është 71.85 vjet, krahasuar me jetëgjatësinë e Amerikane e burrave, e cila është 66.6 vjet.
  
  
  "Unë do të ju tregojnë pse", ajo më tha mua. Ne kemi disa metoda për të ruajtur rrjedhën e jetike lëngje.
  
  
  Trembëdhjetë
  
  
  Mëngjesi në Granada.
  
  
  "Ju keni për të premtoj mua për të qëndruar në një hotel këtu," ai tha Tina, duke kërkuar rreth e rrotull në madhështore e brendshme e dhomë ngrënie.
  
  
  Tina dukej e trishtuar. "Por unë do të humbasë ski!"
  
  
  "Nëse ju shkoni në Sol ë Nieve, ju do të jetë përgjegjës për Rico vdekjes së tij."
  
  
  "Unë e kuptoj këtë." Ajo pouted.
  
  
  "Dhe ju mund të vënë veten në vendin tënd."
  
  
  Mirë. Ku jeni duke shkuar?"
  
  
  "Unë jam duke shkuar prapa në resort. Unë kam një punë për të bërë."
  
  
  * * *
  
  
  Ajo ishte e këndshme të 40-të minuta me makinë deri mountainside për Sol-i-Niev. Kur ai arriti, e skiatorë janë tashmë në rrugën e duhur. Ajo ishte në një ditë të qartë me një të bukur të lehta pluhur, pastaj të shkurtër të bien natë më parë.
  
  
  Dola në holl dhe pa Mitch Kelly ulur në bar tjetër për të lobuar.
  
  
  Ai vendosi një karrige pranë tij. "Duket si e keni hapur bar këtë mëngjes."
  
  
  "Në të vërtetë. Mori vetëm në të."
  
  
  "Ju jeni në fillim, a nuk jeni ju?"
  
  
  "Unë mendova se do të vijë këtu sa më shpejt që unë mund të. Çfarë është komplot?"
  
  
  "Ju e dini se çfarë është ajo. Tonë njeriu është këtu, por ai ka frikë të tregojë dorën e tij. Dhe ne kemi një doppelganger që dëshiron të jetë i udhëhequr nga vetja e tij për Romake Hundë."
  
  
  "E drejtë?"
  
  
  "Një votim se çfarë ne jemi duke bërë."
  
  
  Ne u përkulën kokat tona së bashku, dhe i dha uem një diagram - arra, dadot, çekiç, pa dhe lëndë druri.
  
  
  * * *
  
  
  Unë shkova në dhomën time dhe për të ndryshuar rrobat e mia. Kam vënë në tim ski veshje dhe ka pritur për Juana thirrja për mua.
  
  
  Ajo e bëri atë nga porta.
  
  
  "Unë e shoh që ju jeni prapa," tha ajo në saj të lartë, zë serioz, një i plagosur Obsesioni.
  
  
  "Po," tha ai muzikore. "Ka qenë një udhëtim të gjatë."
  
  
  Ajo snorted. "Çfarë është në program për sot?"
  
  
  "Ne të shkojnë ski."
  
  
  "Mirë!"
  
  
  "Pastaj, ne do të marrin masa sonte."
  
  
  "E veprimit?" E saj humor përmirësuar.
  
  
  "Ju do të marrë kujdesin e Elena."
  
  
  "Si?"
  
  
  "Të qëndruar me të gjatë gjithë kohës. E saj atë-që unë të punojnë me Parson. Kelly dhe saj."
  
  
  Ajo tundi kokën. Ajo dukej i zhgënjyer. "Por Elena duket krejt të pafajshëm."
  
  
  "Pafajësia ose faji nuk është një tapash. Ne kemi nevojë për të izoluar Parson. Unë do të organizojmë atë për të. Por unë nuk dua Elena për të shkëputur mua."
  
  
  Mirë. Tani. Çka tani?"
  
  
  "Duket si një ditë e madhe për shpatet."
  
  
  Ajo të ishte bërë. "E drejtë!"
  
  
  * * *
  
  
  Ne e kaluam pjesën tjetër të ditës në dëborë. Ajo ishte rreptësisht relaksim dhe çlodhje. Për disa orë, ai ka harruar të gjitha në lidhje Corelli, Tina, Elena, dhe Hauptley - të harruar në lidhje me të gjithë ata të mundimshme të njerëzve dhe të misionit, spanjisht Lidhje që kishte provuar kështu të vështirë për të krijuar. Unë kisha të gjitha planet. Ju vetëm duhet të presë për Parson të jetë në vendin e duhur në kohën e duhur. Në mbrëmje, ne u përplas Parson dhe Elena, afër Borreglas. Elena dukej i heshtur dhe në depresion, por Parson ishte e vjetër vetja buoyant e saj.
  
  
  "Kemi pasur një të mahnitshme të drejtuar këtë mëngjes, nuk e kemi, Elena?" Ai me të vërtetë ishte aq Britanik që gjakun e tij pothuajse të mpiksura.
  
  
  "Uf?"
  
  
  "Kam menduar se ajo ishte e madhe! Shkëlqyer kushte! Me të vërtetë e madhe largësi! "Ai grinned në Juana. "Si jeni, e ëmbël zonjë?" Ego është zëri kapitalizohen.
  
  
  "Mirë," Juana tha.
  
  
  "Unë mendoj se ne duhet të kemi humbur ju natën e fundit. Ku keni qenë?"
  
  
  "Të gjithë rreth e rrotull," Juana tha.
  
  
  "Unë kam qenë në Granada," thashë unë.
  
  
  Parson shrugged. Vetja e mori mënjanë.
  
  
  "Ka dikush që ju duhet për të përmbushur, hema," uem i tha asaj me një zë të ulët.
  
  
  "Uf?"
  
  
  "Për udhëtim".
  
  
  "Një udhëtim? Çfarë udhëtim, antik?"
  
  
  "Për Shtetet."
  
  
  "Tashmë? Ju them ju e kam shikuar përmes materialit unë ju dha...?"
  
  
  "Ende jo. Por kjo duket e arsyeshme për të krijuar një rrugë. E saj të sigurt se nuk do të ketë probleme me logjistikë."
  
  
  Parson pastroi fytin e tij. Mirë. Ku do të bëjmë?"
  
  
  "Nuk këtyre dhomave," thashë unë. "Unë jam i bindur që jeni përgjuar."
  
  
  Vetja sytë e zgjeruar. "Ju me të vërtetë nuk e mendoj kështu?"
  
  
  Ju mallkuar hipokrit! Ai ishte i vetmi që hodhi bugs!
  
  
  "Unë me të vërtetë të mendoj kështu", u thashë.
  
  
  "Atëherë ku? Në dëborë? "Ai grinned.
  
  
  "Disko".
  
  
  "Në bodrumin e hotel?"
  
  
  "Kjo është e drejtë."
  
  
  Ai tundi kokën. "Ju jeni në."
  
  
  "Dhjetë ora?"
  
  
  "Një shfaqje të mirë."
  
  
  "Unë u thashë Juana për të përmbushur Elena. Ne thjesht nuk dua asnjë ndërhyrje. Kjo është e rëndësishme."
  
  
  "Sigurisht, një monument."
  
  
  "Katër prej nesh do të ketë një darkë së bashku, dhe pastaj të Juana do të ulet me Elena në dhomë të gjallë."
  
  
  "Unë do të pranoj se Elena është një vend shumë i pakëndshëm problem," Parson frowned. "Na vjen keq për atë"
  
  
  "Asgjë që nuk mund të trajtohen."
  
  
  Ne kishim darkë së bashku dhe gjithçka shkoi sipas planit. Juana dhe Elena hyri në dhomë të gjallë, dhe Parson dhe gruaja e tij zbritën në disko për të " flasin të biznesit."
  
  
  Thu
  
  
  
  
  
  
  Llojet e transferimit
  
  
  Përkthimi I Tekstit
  
  
  Burimi tekstin
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Përkthimi rezultatet
  
  
  Katin e treguar nuk ka filluar ende. E stereo dhënë muzikë me zë të lartë, dhe valltarët endeshin nëpër dysheme duke bërë majmunë, lecka, dhe çdo gjë tjetër që ishte "në" në një ih-specifike skenë.
  
  
  Parson dhe unë kam një tavolinë në qoshe. Isha ulur në një qoshe, dy mureve që çon larg prej meje. Parson ishte ulur në tim të majtë. Ajo është shpallur nga vetja nuk specifike. Nuk ishte një karrige bosh në të drejtën time.
  
  
  Ne urdhëroi disa të butë verës për të filluar me. Në fakt, ajo nuk ka marrë kohë për të muzikës për të marrë më fort dhe të veprimit në katin e valle për të shpejtuar. Disa alkolike pijë ishin tashmë hauling nga shokët e tyre mbi supet e tyre.
  
  
  Pastaj Mitch Kelly u shfaq, i ndotur ne në qoshe, dhe të kthyer në mes të fort të mbushura tabelat për të ecur drejt nesh.
  
  
  Ai grinned në mua. "George", tha ai.
  
  
  "Kelly," I thashë. Ai u kthye për të Parson. "Barry Parson, kjo është Mitch Kelly. Ai është njeriu të tregova për të."
  
  
  Kelly chuckled dhe qëndroi. Ai urdhëroi që nga kamerier, dhe fëmijën e zhdukur në turmën. Ajo ishte e errët dhe nuk ishin dritat strobe në qendër të katin e valle.
  
  
  "Ju me të vërtetë nuk duket italiane," Kelly tha me një ego - gjerë, çarmatosjen zbardhje dhëmbësh.
  
  
  Parson fytyrën e ngriu. "Mirë, ju shumë."
  
  
  "Unë nuk do të pretendojë për të bërë që," Kelly u përgjigj.
  
  
  Parsons ' sytë e ngushtuar. Ai i hodhi një shikim mua, dhe pastaj, duke parë asnjë shprehje në fytyrë, u kthye përsëri në Callie. "Çfarë është menduar që për të do të thotë?"
  
  
  "Kjo do të thotë: se si ju mund të provojë se ju jeni që ju mendoni se ju jeni?"
  
  
  Parson të relaksuar. "Mirë, tani. Unë mendoj se kam provuar atë në tuaj koleg. A nuk është kjo e mjaftueshme?"
  
  
  "Unë jam personi që duhet të gjejnë tuaja të transferimit të të Shteteve." Kelly fytyrën e forcuar. "Unë nuk dua të përpiqen për të transportuar personin e gabuar!"
  
  
  "Unë jam personi i duhur," Parson tha: "të tij theks të dukshëm të zbehën. Ai duhet të jetë më shumë si rolin e " Corelli "se ai ka luajtur me mua"Velet". E saj sel, duke shijuar kompromis.
  
  
  "Ndihem sikur po flasim për dy gjëra të ndryshme, Z. Parson," Kelly tha edukatë. "Unë kam leje për të rregulluar transportin për në Shtetet e Bashkuara të një personi i cili është një figurë kyçe në goditja e Mesdheut drogës".
  
  
  "Burrin e saj," Parson u këput.
  
  
  "Ky njeri quhej është Rico Corelli. Jeni Rico Corelli?" Kelly kishte një buzëqeshje të paqarta, që nuk kanë as kontakt vetja e saj e syve.
  
  
  "po. Emri i saj është Rico Corelli." Parson buzët e ishin të bardhë, dhe ai i shtrydhur tij ih shumë e vështirë. Tension, tension.
  
  
  "Unë jam i frikësuar ju do të keni për të provuar atë për kënaqësinë time, Signor Corelli."
  
  
  Parson të vënë dorën te goja. "Nuk është kështu me zë të lartë! Ky emër është i njohur kudo!"
  
  
  "Sepse e gjithë kjo zhurmë, askush nuk mund të dëgjojë," Kelly buzëqeshi. "Unë e përsëris, ju do të keni për të provuar identitetin tuaj me mua."
  
  
  "Por unë kam dhënë tashmë Xhorxh Peabody materiale që mund të provuar atë."
  
  
  Zëri i saj, ai shrugged.
  
  
  Kelly arritur në këmishën e tij xhep dhe nxori një zarf. Ajo ishte madhësia e një letër. Ai e hapi atë dhe e nxori një të vogël rrokulliset e filmit. Ai vendosi të deng në mes të kryetarit.
  
  
  Kamerieri solli Kelly një pije.
  
  
  Parson filluar në pako.
  
  
  "Im microfilm?" "Çfarë është ajo?" pyeti ai në një hushed zë.
  
  
  "Jo, Rico Corelli," Kelly tha.
  
  
  "Por unë i dha atë të Z. Peabody! E vërtetë film është Rico Corelli!"
  
  
  "Negative, Parson. Kjo është e pamundur."
  
  
  Parson ishte bluffing mjaft mirë, por ai mund të shikoni tensioni rreth vetja e syve të vogël të këndojë, këmbët e nervave në rritje në ego, e trupit.
  
  
  "Emri i saj është Rico Corelli, Parson. Dhe zëri i saj, unë guxoj ju për të kundërshtuar për këtë fakt."
  
  
  Parson fytyrën e kishte si granit. M'u kujtua e shist argjilor së bashku me shpatin ski. Ai filluar në rrotullën e microfilm. Ai e kap atë për të shqyrtojë atë përsëri, edhe mërzit për të shpalosur atë.
  
  
  "Ju nuk duhet të përpiqet për të lexuar atë," Kelly tha. "Kjo është shumë e vogël për të parë qartë. Dhe kjo është një dublikatë gjithsesi."
  
  
  Një i hollë rënie e gjakut " u shfaq në Parson e ballit. "Kopjuar?"
  
  
  "Po, me të vërtetë," Kelly tha me një buzëqeshje që do të kishte pasur zili e cobra.
  
  
  "Dhe origjinale?"
  
  
  "Z. Peabody hyri vetja në Uashington për të kontrolluar nga Drogës Zbatimit të Zyrës së tij të madhe të vendit."
  
  
  Parson vështroi ngultas Kelly për një kohë të gjatë moment. Më në fund, ai mori frymë thellë.
  
  
  "Në rregull," tha ai. "Tack tack tack."
  
  
  "E drejta në luginë të, Barry," ai i tha me një buzëqeshje. "Të gjithë e drejtë?"
  
  
  Ai u kthye nga unë, buzët e tij për të bërë kaçurrela. "Çfarë ju bëri të bërë të tilla një miti? Unë nuk e kuptoj se ju."
  
  
  Ai ishte duke shkuar për të mbrojtur veten. Mitch Kelly dhe të saj kanë arritur qëllimi ynë kryesor. Ne kemi vendosur që Parson nuk ishte Corelli. Nëse ai ishte Corelli, ai do të kishte chuckled dhe e uroi mua në time të vogël lojë. Por ai nuk do të japë në. Problemi për Parson ishte se ai nuk e di se kush Corelli është në të gjithë; ai dyshohet se Mitch Kelly në fakt mund të jetë ai. Dhe microfilm vetja ishte unnerving. Ego është e rreme. Kjo mund të jetë e vërtetë. Ai thjesht nuk dinte se çfarë të bëjë tjetër.
  
  
  "Në të vërtetë," ai i tha me buzëqeshje: "ky takim ishte organizuar me iniciativën e Z. Corelli." Ai tundi kokën drejt Kelly.
  
  
  Kelly buzëqeshi. "po. E saj hotel e di se çfarë njeriu që ishte punësuar për të më vrasin dukej si."
  
  
  Parson fytyrë të ishte një maskë të vjetër lëkure të mallrave.
  
  
  "Ju jeni shumë humor, Z. K."
  
  
  
  
  
  
  Llojet e transferimit
  
  
  Përkthimi I Tekstit
  
  
  Burimi tekstin
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Përkthimi rezultatet
  
  
  Ellie "
  
  
  "Ju mund të telefononi mua Corelli. A ju dëgjojnë ngjashmëri, Z. Parson?"
  
  
  Çfarë një të përgjakshme rastësi! Mendova të saj. Nuk kishte asnjë të vërtetë në atë që Kelly ishte duke lënë të kuptohet - që e kishte marrë emrin Kelly për të tingëllojë si Corelli. Por ai luajti bukur.
  
  
  Mirë. Corelli. Kjo është një maces dhe miut lojës". Parson e earlobe tani glistened nga kavanoz. "Nuk kam si macja me miun lojrave."
  
  
  "Askush nuk e di," Kelly tha. "Sidomos miun. Një minutë më parë, ju keni qenë një mace. Tani sytë tuaj janë të kuqe."
  
  
  Parson psherëtiu. "Le të shkojmë. Çfarë doni?"
  
  
  "Unë dua të di se pse ju u përpoq për të bërë më të duket si një pinjoll!"
  
  
  Parson buzëqeshi thinly. "Unë kam qenë duke luajtur ju si një pinjoll që prej minutës së parë u takova me ju, George - çfarëdo emri juaj është, Z. Agjent Sekret Np Monotonously-dhe unë nuk e kuptojnë se çfarë saktësisht ju pikë u referohet."
  
  
  "Kjo nuk ishte e mjaftueshme," I tha butësisht. "Shumë mirë e keni, Barry-fëmijë." Zëri i saj, u përkul drejt tij. "Dua të them, kur ju mori në rolin e Corelli në Velet."
  
  
  Ai shrugged, fytyra e tij e vendosur në një buzëqeshje të ngrirë. "Shumë e thjeshtë. Ai përgjuar makinën tuaj. Dhe ai ishte atje kur Arturo u vra. Unë shkova për të Veleta për të gjetur Corelli dhe vrasin vetja."
  
  
  Kam shikuar në Mitch Kelly, i cili e shtyu kokën e tij dhe piu e tij të pijeve alkoolike.
  
  
  "Pra, ju keni qenë në motor dhomë të teleferik në natën e parë?"
  
  
  "Sigurisht. Kam ndjekur ju për Sol-y-Niev për të gjetur Corelli. Kjo është vetëm një çështje për të bërë të sigurtë që ju plotësojnë të gjithë ata që takoni."
  
  
  "Pra ju e dinte se unë isha takim Corelli..." unë u kthye për të parë në Mitch Kelly, " ... në mesnatë në Veleta."
  
  
  "Kjo është e drejtë."
  
  
  "Dhe ju keni qenë duke pritur për mua kur kam ardhur?"
  
  
  "Pikërisht. Parson buzëqeshi faintly. "Unë mund të vështirë të shpjegojë në rastësi, do të mund të unë? Unë duhet të ju kam thënë unë kam qenë një Corelli kur ju gjeti mua. Dhe veç kësaj, unë e dinte se unë përfundimisht do të gjeni Rico Corelli nëpërmjet jush." Ai u kthye për të Callie. "Ashtu si mua."
  
  
  "Ishte lloj i papritur frymëzimi, nuk ishte ai?" Unë kam sugjeruar atë.
  
  
  "Kjo është e drejtë."Parson ishte fitimit të besimit.
  
  
  "Dhe keni menduar Corelli do të vijnë në sipërfaqe për të gjetur se pse ju u impersonating atij?"
  
  
  "Diçka të tillë"
  
  
  "Dhe ju keni qenë duke shpresuar se rreme microfilm nuk do të ketë të kontrolluara nga atëherë?"
  
  
  "Unë kam për të marrë e rrezikut."
  
  
  Zëri i saj, u përkul përsëri, duke e shikuar atë. "Nuk është e vërtetë, Barry. E bukur provoni. Por jo mjaft e mirë."
  
  
  Parson frowned. "Unë nuk e kuptoj."
  
  
  "Një gjë është, që ju të prerë theu vijën në Renault para se të largohesha për Veleta. Dëshironi të saj të jetë plotësisht i përjashtuar nga e gjithë fusha e parë. Ju doni Corelli të jetë plotësisht vetëm në monument, kështu që ju mund të vrasin vetja juaj dhe të shkojnë të lirë. E drejtë?"
  
  
  Parson mori frymë thellë. "Unë e mohoj atë. Pse do të shkoj për të gjithë këtë dhembje të të shpëtojë ty nga kjo, kur makina e juaj ishte jashtë kontrollit?"
  
  
  Kelly shikoi në mua. Ajo ishte një argument bindëse.
  
  
  Por e saj të njohur për shërimin e reumës në këtë tapash: "Ju nevojiten më pas Corelli nuk u paraqitën për të takimit. Ai ishte i vetmi që mund të të çojë ju për atë. Përveç Juana. Por Juana nuk ishte i lejuar për të përmbushur Corelli derisa ajo ishte gati për mua, Barry. Të gjallë. Pse të mos pretendojë ju jeni Corelli para Corelli më në fund deklaron veten e tij për mua. Me të vërtetë?
  
  
  Ai ishte ulur i palëvizshëm.
  
  
  Në disko, e shenjtë dritë papritmas doli, dhe pastaj Sergei shkrepi përsëri. E stereo ishte fikur, dhe valltarë të majtë dysheme me pulla postare. Profesionale spanjolle valltarë të veshur në flamenco kostume të mbledhur në një skenë të vogël. Gjashtë kitaristësh ishin të ulur në karrige në fund të fazës.
  
  
  Në momentet që pasuan, meshkujt këngëtarja doli përpara, strummed e tij kitarë, dhe filloi të tregojë historinë e valle.
  
  
  "Çfarë të doni me mua?" Parson kërkuar, duke kërkuar në Kelly.
  
  
  "Dikush punësuar ju për të më vrasin mua," Kelly tha, buzët e saj u ndanë.
  
  
  "Unë e mohoj atë," Parson tha.
  
  
  "Nuk më japin se mut," Kelly, tha në një të ulët, duke kërcënuar me zë. "Dikush punësuar ju. Ju jeni një profesionist vrasësin. Barry Parson është një ballinë. Që nga fillimi i Luftës së dytë Botërore, ju keni punuar në dhjetëra vende. Vijnë në. Interpol di se të gjithë rreth jush."
  
  
  Këtë ne e nxori rreth hat.
  
  
  Parson fytyrë të kthyer në akull. "Unë jam i vetë-punësuar, kjo është e vërtetë. Unë punoj për të gjithë ata që paguan mua."
  
  
  Ai i hodhi një shikim Kelly. Ai e mbajti deri presionin. Parson u shpërbë. Ai ka pranuar se ajo. Ai ishte i zemëruar. Tani ajo do të punojë për Kelly, nëse Kelly vë atë mjaft të lartë.
  
  
  Por ne nuk duam që në të gjitha.
  
  
  "Kush i punësuar ju për të vrarë mua?" Kelly kërkoi përsëri.
  
  
  "Nëse unë ju them, unë do të jetë një objektiv sonte," Parson tha me një boshllëk të qeshur.
  
  
  "Nëse ju nuk bëni, ju jeni tani një objektiv i ulur në këtë disko," Kelly tha, duke vënë një shumë të pushtetit në fjalë.
  
  
  "Unë jam i vdekur gjithsesi," Parson të arsyetuar.
  
  
  "Ne do të merrni ju nga këtu. Na tregoni se cilët të punësuar ju, dhe ne do të shkoni direkt për ju." Ne do të ju merr në të gjithë turistik. Unë kam ndihmëtarë."
  
  
  Kelly u kthye për të parë në bar. Odin Np të kamerierë në këmbë ka shikuar në Kelly dhe tundi kokën. Pastaj Kelly lëshoi në karrige larg në qoshe të dhomës. Një burrë në të zeza ishte ulur aty. Ai e shtyu tij beret me një gisht si Kelly shikuar në të.
  
  
  Pak e ornament për të bërë çdo gjë të duket e drejtë.
  
  
  Parson ishte miell-bazuar, të pastër
  
  
  
  
  
  Llojet e transferimit
  
  
  Përkthimi I Tekstit
  
  
  Burimi tekstin
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Përkthimi rezultatet
  
  
  aromën.
  
  
  Flamenco muzikë filloi të luajë, dhe soloist dolën për të hedhur valle. Ai ishte i shpejtë dhe i qëndrueshëm. Vetja këmbë doli jashtë si makinë armë zjarri. Valle rritur në tempo dhe vëllimi.
  
  
  "Më tregoni mua që të punësohen ju!" Kelly croaked.
  
  
  "Kjo nuk është ajo," Parson u këput. "Çdo gjë tjetër, por jo atij."
  
  
  "Një mafioz?" Unë e pyeta.
  
  
  Ai shikoi në mua contemptuously. "Ishte Moscato e bosëve! Jo të saj." Vetja sytë e zgjeruar. Ai e kuptoi se kishte praktikisht më tha që e kishte punësuar vetja.
  
  
  Ka vetëm një person të majtë!
  
  
  "Ajo ishte e saj!" Unë pëshpëriti, prirje më afër Parson. "Tina!"
  
  
  Kjo dukej si e ngrirë në kohë dhe hapësirë.
  
  
  Ai hapi gojën e tij dhe e mbyllën atë përsëri. Vetja Objektiv tundi kokën pak. Kjo është e gjitha.
  
  
  Pastaj ai lëvizi jashtë.
  
  
  Ai lëvizi me shpejtësi rrufe. E saj,pa egon e duart në prehrin e tij të arrijë për në rripin e ku ai do të të fshehura të tij të madh Webley. Një gungë në këmishën e tij pa e saj. Ai shpresonte për të goditur Kelly me pare shtënë, por ajo u përjashtua nga Vetja dorë me armë sa më shpejt që ai e nxorrën atë jashtë. Për këtë arsye, është shpallur nga vetja në të majtë të tv - kështu që ajo mund të jetë e kontrolluar nga vetja dorë me armë. Shtënë rang me zë të lartë dhe të qartë, por për fat të mirë u ul në dysheme.
  
  
  Në çast, një i dytë qëlloi ranë jashtë.
  
  
  Parson tensed në shpinë e vend, pastaj ra si një kukull kur saj litarë janë të rënë, dhe le kokën e tij të ligët përpara kundër tabletop.
  
  
  Ai e vuri këmbën e tij në Webley e revole, dhe Kelly shpejt u ngrit dhe eci mbi të Parson e trupit. Nuk kishte aq shumë zhurmë nga muzika, vallëzimi dhe argëtuese që, për habinë tonë, askush nuk e vuri re mesëm lojë në errësirën e discos.
  
  
  Kelly kapi Parson e sup dhe straightened vetja e tij në vend. Ai e shtriu dhe kap Webley, tucking vetja e tij në mes të tij rripin e tij të stomakut. Pastaj ai u kthye, mori Parson e kofshën e djathtë, dhe i ndihmoi Kelly heqë Vetja për këmbët e tij. Mbajtja e egot tona së bashku, kemi bërë udhën tonë përmes mbushur me tavolina për disko hyrje.
  
  
  "Mui borracho". Kelly tundi kokën në një nga kamerierë.
  
  
  Kamerieri buzëqeshi simpati.
  
  
  Si dytë flamenco valle të vazhduar, makinë-të shtëna me armë të valltarë ' feja e bëri të pamundur për të dalluar tingujt e një e vërtetë submachine armë nga thembrat e lokale Jose Greco vallëzimi.
  
  
  "Ndonjëherë unë e urrej këtë punë," Keli më tha se si kemi ecur poshtë shkallëve për të lobuar.
  
  
  Kemi zvarritur Barry Parson e trupit të pajetë të gjithë lobi-fatmirësisht braktisur, në këtë moment, për të shkallëve, dhe pastaj filloi të ngadaltë të të ngjiten.
  
  
  Ai ishte shumë i vdekur kur ne më në fund vendosi vetja, vetja, tona shtrat në egon e vet në dhomë.
  
  
  14
  
  
  Mitch Kelly ka punuar si detektiv për San Francisco Departamentit të Policisë për disa vite para pensionimit të bashkohet me SËPATË të Qëndrueshme. Sa më shpejt që ajo mbylli derën për Barry Parson e dhomës së, ai shpejt filloi rummaging nëpër xhepat e Parsons ' rroba.
  
  
  Ai përhapjen e përmbajtjes në commode dhe shkoi në banjo për të marrë një peshqir. Nuk ishte një shumë e gjakut në Kelly e trupit dhe të duarve. Kelly kishte shtënë në uem në dollar rafte, dhe forca e ndikimit të vrarë Parson çast. Kelly përdorur tij Colt.38 Detektivë të Veçanta, të pajisur me këto të veçantë fishekë me të lartë muzzle shpejtësi të lartë dhe të depërtimit.
  
  
  Kur Kelly doli nga banjo, ai thata veten tërësisht dhe hodha shikimin në orën e tij.
  
  
  "Portofolin", thash unë. Unë isha duke kërkuar nëpërmjet saj gazetat. "Barry Parson, ajo thotë kështu."
  
  
  "Rreptësisht të mbuluar," Kelly muttered, vijnë deri tek unë, dhe unë qëndroj pranë saj, shikuar. "Dikush bëri një punë të mirë."
  
  
  "Dokumentet? A mendoni se ishte MI5?"
  
  
  Kelly u tund kokën e tij. "Ju kam thënë se ne kemi kontaktuar Britanike. Ata nuk e konfirmojnë vetja, identitetin e tij."
  
  
  "Po, por..."
  
  
  "Kur Britanikët nuk konfirmuar Britanike mohojë. Shihni?"
  
  
  Ajo mund të merret nëpërmjet kartat e kreditit dhe pasaporta. Ai i hodhi një shikim të tij për pasaportë, por Kelly u tund kokën e tij. "Të harrojmë atë. Kjo është edhe një cover-up."
  
  
  "Kjo duket si një e vërtetë"
  
  
  "Ju mund të merrni një grup të mirë të dokumenteve të bëra në Portugali, në qoftë se ju keni të holla për të paguar për to. Duke përfshirë më të mirë të rreme pasaportat e kontinentit. Ka me qindra e rreme e identitetit lundrues rreth Evropë-të gjitha bërë në Lisbonë."
  
  
  Ai dukej i mendueshëm në letrat. "E bën atë erë si qeveria gjëra?"
  
  
  Ai shkundi kokën e tij. "Unë do të thonë se ai ishte një përkthyes i pavarur. Një mercenar me qira. Diçka të tillë. Ju kam thënë se Interpol-i ka deklaruar një UEM shitjes ban." Por unë jam ende duke shkuar për të kontrolluar gishtin kopje vetja."
  
  
  Ai vazhdoi të lexojë gazeta, dhe pastaj e mori deri vetja e tij bagazh. Nuk kishte asgjë nuk ka për të aluzion në diçka tjetër se një i pasur me Brit që kaloi pjesën më të madhe të kohës së tij duke udhëtuar nëpër kontinent.
  
  
  Kelly u tërhoq nga një grup i vogël dhe filloi të lëkundet nga Parson e printuara. Kur kishte përfunduar të gjitha dhjetë, ai me kujdes të fshihen jashtë në bojë dhe të vendosur të printuara në letër. Pastaj ai nxori një të vogël Japoneze bëra mini-kamera me emrin e tij të stampuar mbi të dhe mori disa fotografi të Parson fytyrat. Kur në pjesën tjetër, Barry Parson dukej krejtësisht e padëmshme, i lirë nga forca e jetës që gjithmonë e bëri vetja atë që ishte në jetë.
  
  
  Nuk kishte absolutisht asgjë në këto gjëra, që do të lidhin Parson për një sindikatë të çdo vendi. Ne kemi menduar Parson nuk kanë një bletë
  
  
  
  
  
  Llojet e transferimit
  
  
  Përkthimi I Tekstit
  
  
  Burimi tekstin
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Përkthimi rezultatet
  
  
  Duke punuar me ndonjë grup, Tina ishte frontman, por sidomos me të.
  
  
  Dhe që të ka bërë Tina numër një pikëpyetje. Kush e ka bërë që ajo të punojë për të - nëse ajo me të vërtetë ka punuar për dikë?
  
  
  Kelly mbajtur kërkim në orën e tij.
  
  
  "Të shqetësuar në lidhje me kohën?" Unë e pyeta.
  
  
  "Unë jam i pyesin se çfarë ne jemi duke shkuar për të bërë me këtë organ."
  
  
  Ai mori frymë thellë. "Nuk ka shumë që mund të bëni. Ne vetëm të shkojnë jashtë dhe të lënë atë këtu."
  
  
  "Por Elena Morales?"
  
  
  "Ajo shkon në të dhe gjen vetja. Dhe ajo rrahje e saj bilbil. Asgjë për t'u lidhur Parson me ne, nuk ka asgjë konkrete."
  
  
  "Ne ishim parë me të në disko."
  
  
  "Ju mund të rregullojmë atë?"
  
  
  Kelly menduar për këtë. "Kjo është tashmë mjaft vonë. Pse u zërin e saj të kontrolluar kohë? Njëmbëdhjetë e tridhjetë. Unë nuk mendoj se e mia të kontaktit është në detyrë të drejtë tani."
  
  
  "Një burrë i gjatë, me një fu-Manchu moustache?"
  
  
  Kelly grinned. "po. E dini ju se vetja juaj?"
  
  
  E saj sel dhe vështroi ngultas qilim. "Ne kemi një problem tjetër për t'u shqetësuar rreth. Tina nuk e di se saj vrasësin është e vdekur. Ajo mendon se ai do të jetë duke pritur për atë për të arritur në Sol-i-Niev për të prekur Corelli. Dhe kjo do të thotë se ajo do të vijë. këtu. Ne kemi për të ndaluar atë."
  
  
  Kelly frowned. "Si?"
  
  
  Kam menduar për këtë për një kohë të gjatë. "Të shohim. Si në lidhje me këtë? Ne e quajmë Tina e saj në hotel në Granada. Ne të lënë një mesazh nga një Person. Nen thotë se ai është lënë për Sol ë Nieve, dhe do të dinë se ku për të përmbushur e saj. Atëherë ne vetëm presim këtu, derisa ajo e quan hotel. Ne jemi për të zbuluar se kush Hema dëshiron të flasin për të. Dhe ky njeri është Rico Corelli ."
  
  
  Ai filluar nga dritarja, duke pritur për Kelly është përgjigje. "Kjo tingëllon mirë. Çfarë kemi për të humbur?"
  
  
  "Mendoj që ajo e quan Parson menjëherë për të të treguar atë që për të xhiruar?"
  
  
  Kelly shrugged. "Ajo konstaton se Parson, është e vdekur, dhe pastaj kontaktet Corelli. Në çdo rast, ne jemi të ardhshme."
  
  
  "Unë jam duke shkuar për dhomën e pritjes për të kapur Elena Morales," thashë unë. "Unë nuk dua të saj për të enden në këtu dhe për të gjetur trupi. Ajo mund të vëmë në gjithë hotelin."
  
  
  "Unë do të bashkohen me ju, sa më shpejt që unë të marrë kujdesin e Bergson grua."
  
  
  Ne e kemi lënë derën të hapur dhe doli në korridor. Askush nuk e pa ne.
  
  
  * * *
  
  
  Të dy Juana Rivera dhe Elena Morales shikoi në mua, sa kam hyrë në hollin disa minuta më vonë. Unë mund të të dëgjojnë qeshura me zë të lartë dhe me britma e merriment mbi të gjitha për të lobuar. Juana dhe Elena janë në mes të një zhurmë yahoo me Herr Hauptli, dy vetja Gjermanët, një ego Dane, dhe një grup prej rreth njëzet e tjera të skive çifte të secilit.
  
  
  Ai ecte mbi dhe tundi kokën për të Juana dhe Elena. Mes tyre, ata kanë bërë një vend për mua. Herr Hauptli pa më përshëndetur mua, dhe më prezantuan me grupin.
  
  
  Ai grinned në e saj, waved dorën e tij, dhe u përkul përsëri në stol mes vajzave, të ndezur në zjarr të ndezur fort. Ajo ishte e sigurt dhe të sigurt, larg nga zhurma të shtëna dhe sytë e gjakut.
  
  
  Z. Hauptley trajtohen grupit të tij më emocionuese sportive shfrytëzon - ai ishte një amator hunter, një ekspert peshkatar, një shumë të suksesshme yachtsman, dhe një mal i madh e dikujt që po ngjitet dhe ajo e shkarraviti disa rreshta në një darkë të pranimit dhe kthyer atë në. Juana me një paralajmërim për të mbajtur vetja nga sytë.
  
  
  Ajo nuk do ta pranojnë atë, por unë e dija se ajo ishte duke e lexuar atë nga sytë e të gjithëve. Një i mprehtë bërryl në brinjë më tha ajo e kuptoi.
  
  
  PARSON ËSHTË I VDEKUR. TINA E NJERIUT. BISHTI I NJË DRE.
  
  
  Kam vënë në se pjesa e fundit, sepse unë nuk e di se çfarë të bëjë me Elena Morales. Nëse ajo do të qenë të përfshirë seriozisht me Barry Parson, ajo mund të ketë njohur apo supozohet-atë që ai kishte ngritur për të. Ndryshe, nuk ka pasur nevojë për të marrë atë për të hetuar. Bella fucked e saj deri në hotel le të saj e di në lidhje me Parson vdekjes së tij. Unë ndjeva se nëse Juana nuk mund të trajtojë atë, unë mund të.
  
  
  Mitch Kelly u shfaq në dhomë të gjallë, porta, e të qeshur në përgjithësi dhe të mbanin në nivel të njohur param. Atëherë ai më kishte vërejtur, eci mbi shpejt, u përkul, dhe tha me një zë të ulët, " lobi. Shpejt." Askush tjetër nuk ka dëgjuar. Ai shtrydhur supin tim, u dha Juana drejt një puthje në faqe, dhe e la dhomë që jetojnë me një apologetic tundni të Herr Hauptli.
  
  
  Ai preku Juana e kofshës dhe u ngrit për të lënë. Kelly ishte ulur në frontin e një-kat-tavan xhami i dritares në fund të lobojnë që të neglizhohet ultësirë e skive gjurmët. Ai ishte duke kërkuar në reflektim im në xhami. Lobi ishte braktisur plotësisht.
  
  
  Ai foli në veshin tim pa lëvizur buzët e tij , një të vjetër polic mashtrim huazuar prej tij cellmates.
  
  
  "Ajo doli, rreth një hotel në Granada. Ajo duket si ajo është drejtuar për Sol-i-Niev."
  
  
  "Kur nuk kishte lënë?"
  
  
  "Sonte. Ne nuk e dimë se kur."
  
  
  "Ky është lajm i keq."
  
  
  Kelly tundi kokën.
  
  
  Në reflektim të xhamit të dritares, ajo pa një nga punonjësit e ulte telefonin e tij dhe të ec nëpër holl e holl. Një minutë më vonë, ai doli përsëri. Elena Morales pasuar shpejt dhe gracefully.
  
  
  Kelly nudged e saj. Elena kryesuar me dashje për të shkallëve. Kjo do të thotë se do të shkonte në dhomën e saj - dhomë e përbashkët ajo me Beri Parson!
  
  
  Kelly dhe hers shkëmbyen befasuar glances. E saj, unë pashë Juana që vijnë nga dhomë që jetojnë me një të shqetësuar duken në fytyrën e saj. Kelly goditur.
  
  
  "Të mbajtur Juana në dhomën e ndenjes. Bashkohen e saj. Unë do të shkoni të merrni Elena."
  
  
  "Kjo është e drejtë."
  
  
  Ai e ka pritur deri Elena ishte në gjysmë të rrugës deri në shkallët para fillimit të
  
  
  
  
  
  
  Llojet e transferimit
  
  
  Përkthimi I Tekstit
  
  
  Burimi tekstin
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Përkthimi rezultatet
  
  
  d pastaj afër. Diçka ka ndodhur. Dikush e kishte paralajmëruar e saj. Unë nuk mund të kuptoj se kush dhe pse. Megjithatë, ishte e qartë se ajo ishte duke shkuar në dhomën e saj.
  
  
  Katit të tretë. Poshtë shkallëve, rreth bëj. Ajo ka arritur në çantën e saj për të çelësat e saj. Por kur ajo e mori nga ihm dhe preku të trajtojë, dera u hap. Ajo u kthye për të scan korridor. Ai pritet një veprim të tillë, dhe ducked mbrapa rreth qoshe, nga sytë.
  
  
  Ajo nuk e ka parë më.
  
  
  E dëgjova derën të mbyllur prapa saj.
  
  
  Ai shkoi shpejt poshtë korridor dhe u ndal për të nesërmen. Në fillim, unë nuk mund të të dëgjojë e saj për shkak të trashësisë së bërthamës. Qilim penguar tingujt nga vjen përmes hendeku midis dera dhe korniza.
  
  
  Por pastaj mendova se e kam dëgjuar zëra, pëshpëritje brenda. Një dritë, të lartë - ngriti zërin-një grua e dëgjuar e saj. Sigurisht, zëri i Elena Morales. Por ajo bëri të flasin për Hema?
  
  
  Na Odin. Askush. Sigurisht, ajo e përdorur telefonin!
  
  
  Atëherë murmuritjet u ndal përsëri, dhe ajo nuk ishte më e dëgjuar. Unë kam pritur për zërin e zëvendësuar me marrësin në bazë, por e humbi atë. Pastaj dera u hap dhe creaked mbyllur. Një dollap? E bëri ajo dress up për të shkuar jashtë?
  
  
  Ai ecte shpejt për të deri në fund të korridorit dhe jashtë në ballkon që të rrethuar ndërtesën në të tri anët. Ai ducked nga sytë dhe crouched kundër jashtme e murit, në pritje për Dreri për të dalë në korridor.
  
  
  Por ajo nuk e ka treguar deri.
  
  
  Ai lëshoi në orën e tij.
  
  
  Pesëmbëdhjetë minuta.
  
  
  Ai filloi përsëri poshtë shkallëve dhe u ndal para derën e saj, craning qafës së tij dhe duke i vënë veshin e tij në panel.
  
  
  Asgjë.
  
  
  E Luger nxorrën atë jashtë dhe e përqafoi Vetja për gjoksin e tij si ai i doli përpara dhe u trajtuar. E kaloni ishte ende e hapur, dhe kështu u Kelly dhe mua.
  
  
  Ai shpejt u largua brenda, të përkulur nga prapa murit dhe mbajtur Luger në frontin e tij.
  
  
  Nuk ishte askush atje - askush i gjallë.
  
  
  Parsons ' e trupit të hedhur pikërisht aty ku ne nuk e kishte lënë ajo.
  
  
  Por nuk kishte njeri tjetër në dhomë.
  
  
  Ku ishte Elena Morales?
  
  
  Ai lëshoi në tualet dyert, por dollap ishte shumë e vogël për të gjithë për të fshehur në të. Dhe akoma...
  
  
  Ajo ishte lodhur të shëndoshë, dhe në fillim ai nuk ishte i sigurt edhe ai do të dëgjohet ajo. Por si ai qëndroi atje, mezi e guximshme për të marrë frymë, vetja e saj dëgjuar atë përsëri. Ai ishte i pagabueshëm zërin e një personi duke u përpjekur për të qëndruar ende, por të lëvizte pak. Ai i hodhi një shikim kabinetit përsëri, por zhurma vinte nga drejtim të gabuar.
  
  
  Jo. Ai erdhi nga banjo.
  
  
  E luger kapi fort e saj dhe shkoi drejt e në banjo. Ajo ishte e mbyllur.
  
  
  "Elena," I thashë ngadalë.
  
  
  Nuk kishte asnjë përgjigje.
  
  
  Dikush ishte aty, dhe kjo nuk ishte Elena. Ku shkoi? Apo ishte ajo e ka me dikë tjetër?
  
  
  "Elena", thashë, më të lartë në këtë kohë.
  
  
  Asgjë.
  
  
  "Unë jam duke shkuar për të hapur këtë derë. Unë kam një armë. Të dalë, duart mbi kokën tuaj, " unë barked, duke qëndruar në një anë se ditë.
  
  
  Asgjë.
  
  
  Unë grabbed trajtuar të ditës, ende në këmbë presion kundër panel të ditës, dhe kthyer atë. Dera u hap dhe nxorrën të brendshëm. Trupi i saj tensed. Shërbimet tona.
  
  
  Përmes goditur hapur, ai mund të shihte banjo. Sergei ishte në zjarr. Dhe atje, i zbehtë dhe i tensionuar, u ul Tina Bergson, e tmerruar në bazë.
  
  
  Ai shkoi për të mbuluar saj me luger. Atëherë ai e pa atë të shtrirë në një pellg me të furnizimeve të përcaktuara për përdorim. Nënlëkurës, një shishe e të lëngshme, pambuku tampone.
  
  
  Ajo ishte duke më të gjerë me sytë.
  
  
  "Ku është Elena?" Ajo është pyetur duke ee, edhe pse ajo mund të ketë qenë pyeti njëqind e më shumë pyetjeve në vend.
  
  
  Ajo tundi kokën. "Unë nuk kam parë Elena. Vetëm Barry pa atë. Dhe ai... ai ishte i vdekur." Zëri i saj ka rënë në një pëshpëritje. Ajo ishte në prag të fainting.
  
  
  Ai hyri në banjo dhe e kapi afërsisht nga bërryli. Ajo clung për mua, frymëmarrje e vështirë.
  
  
  "Ajo vrarë vetja?" zërin e saj të pëshpëriti në vesh.
  
  
  Unë nuk do të them asgjë të saj. Si mundem unë të të treguar atë hej se ajo ishte Kelly e saj?
  
  
  "Pse nuk ju shkojnë mbrapa për Sol-i-Niev?" Sl e pyeti me qetësi.
  
  
  Sytë e saj u kthye nga unë. Ai e shtyu atë poshtë dhe u ul atë poshtë në buzë të legen. E saj sel është e ardhshëm të saj. Ajo u mbajt nga një Luger në gjoksin e saj. Ajo ishte një dinak grua, dhe babai i saj nuk e ka besimin e saj në të gjitha.
  
  
  "Për të shiko... shiko..."
  
  
  "Barry Parson," e kam shtuar. "Për të treguar uem të Corelli kështu që ai mund të vrasin vetja."
  
  
  Shërbimet tona.
  
  
  Buzët e saj dridhej, dhe sytë e saj të majtë imja. "Po," pëshpëriti ajo.
  
  
  "Ju punësuar Barry Parson për të vrarë Corelli," I tha flatly. "Ju nuk mund ta mohojë atë. Ai na tregoi më parë..."
  
  
  "Unë nuk e mohojnë atë," tha ajo në mënyrë të vendosur. Fytyra e saj kishte rifituar ngjyrën e saj. Vështrimi im shkau të hypodermic gjilpërë.
  
  
  "Motivi?" Unë e pyeta. "Ju jeni një narkoman? Është kjo e gjitha?"
  
  
  Ajo shrugged supet e saj. "Unë jam të gjithë të hutuar. Unë nuk e di pse dua të të vrasin vetja e saj, përveç se unë e urrej vetja më shumë se kushdo tjetër në botë."
  
  
  "Por ai refuzon të bëjë këtë, duke e kthyer në të gjithë të përfshirë në të rrjetit të drogës," I thashë.
  
  
  Ajo varur kokën e saj.
  
  
  "Pse keni ardhur përsëri?" Unë e pyeta përsëri.
  
  
  "Për të gjetur Barry," Tina tha butësisht. "Unë shkova deri në ballkon, dukej brenda dhe e pa atë. Të vdekur. E saj, hyri..."
  
  
  Zëri i saj ishte në kërkim mbi shpatullën e saj. Sigurisht! Ballkon! Kjo është th
  
  
  
  
  
  
  Llojet e transferimit
  
  
  Përkthimi I Tekstit
  
  
  Burimi tekstin
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Përkthimi rezultatet
  
  
  si Elena majtë nëpër dhoma të pa parë të saj. Kur Elena gjetur Barry vdekur, ajo ishte e frikësuar për vdekje dhe ika. Ajo thjesht u hap francez dyert, u largua jashtë në ballkon, dhe nxitoi larg. Më pas, menjëherë pas kësaj, Tina u ngjit përsëri rrugën për të përmbushur Barry në ego dhomë - ndoshta ata ishin të dy të planifikimit për të përmbushur - dhe ajo gjeti Barry vdekur. Nevojën e saj për drogën mori më të mirë të saj dhe ajo shkoi në banjo për të marrë më të mirë, ashtu si të sajët.
  
  
  "Unë shkova dhe e gjeti se ai kishte qenë shtënë në të. Në fillim, mendova se Elena mund të ketë vrarë vetja e saj. Por ndoshta Corelli kuptova se Barry ishte një ego buster. Ndoshta Corelli e dija se ishte..." sytë e Saj të mbushur me lot. "Unë jam i frikësuar, Nick!"
  
  
  Ajo tronditur të saj. "Ju keni për të marrë mua për të Corelli, Tina. Ky është rasti i vetëm për shërimin e reumës. Shumë njerëz u përpoqën të na ndalojnë marrjen listën e emrave. Shumë. Është e deri tek ju tani, Tina."
  
  
  Ajo u kthye e i zbehtë. "Ai do të të gjetur, Nick! Ai do të mendoj se unë punësuar dikë për të vrarë vetja! Ju nuk mund të më bëjë ta bërë këtë. Ju keni për të më lejoni të shkoj!"
  
  
  "Çfarë duam ne, Tina?" "Ju jeni i vetmi me reumatizma. Ju jeni duke marrë mua për atë haptas tani. Vetëm më tregoni mua vetja juaj, dhe..."
  
  
  "Ai nuk do të pranojnë atë! ajo bërtiti. "Ai do të mohojë identitetin e tij."
  
  
  "Tina..."
  
  
  Ajo ka arritur për hypodermic gjilpërë. Ai mendoi se çfarë ajo ishte duke shkuar për të bërë sa më shpejt ajo u kthye në supe. Ai presion të saj si një luger kundër butë pjesë e qafën e saj. "Jo, jo, Tina! Jo hala. I sigurt, ju do të jetë mirë për disa minuta, por ju gjithmonë do të keni për të ardhur përsëri në realitet."
  
  
  "Nick!" ajo sobbed, ende mbajtjen e gjilpërës.
  
  
  Luger e futi në xhep dhe u zgjat për të gjilpërës. Fytyra e saj ndryshoi pothuajse menjëherë. Që të qetë, të bukur maskë transformuar atë në fytyrën e një hellcat - sytë ndezje, dhëmbët bared, buzët u ndanë në një kafshë snarl.
  
  
  Gjilpërë u mbyt në parakrah time para se unë mund të mbrojnë veten nga plot nxitim slash.
  
  
  Ajo qeshi, i ulët, mirthless renkim.
  
  
  Atë, e ndien çdo gjë të shkojë nëpërmjet meje. Zëri i saj, ndjehet si një lëmsh i mallë.
  
  
  Ajo më çoi në dhomën tjetër dhe pastaj më shtyu në një karrige.
  
  
  "Një të vogël, përzierje e tona, Nick," thoshte me se satanike buzëqeshje të saj. "Ju do të qëndrojnë aty si një të mirë djalë të vogël. Unë jam duke shkuar për të lënë këtu."
  
  
  Jo, Tina! Unë u përpoqa të them, por ajo nuk ka punë.
  
  
  Ajo duket të jetë duke shkuar në një përshpejtuar ritmin e-njëqind korniza për sekondë, duke vrapuar francez windows në ballkon. Pastaj heshtje.
  
  
  Pas disa shekujsh kjo, kam dëgjuar që dikush troket në derë. Ajo ishte Kelly.
  
  
  "Nick! A je aty? Nick?"
  
  
  Goja e saj e hapur. Të paktën kjo është lëvizur. Por unë nuk kanë një zë. Keni marrë poliomelitit?
  
  
  Dera fluturoi hapur dhe Kelly sulmuan në dhomë, armë të tërhequr. Ai vetëm rrinte aty dhe vështroi ngultas mua me habi.
  
  
  "Hej, Nick!"
  
  
  Buzët e saj u zhvendos përsëri. Ai po vuante nga poliomelitit. E saj, grumbled.
  
  
  Kelly shikoi rreth e rrotull, kontrolluar banjo, dhe ndjeu një hypodermic gjilpërë. Menjëherë, ai u kthye për mua, e me goditi me shpullë në të gjithë fytyrën, më ngriti nga karrigen time, dhe zvarritur më në banjo. Ai shoved kokën nën dush, dhe e ujit të ftohtë të goditur qafën time.
  
  
  Kelly biseduar me mua, ndërsa ai ishte duke punuar.
  
  
  "Kjo është diçka e re. Ne kemi rezervat e saj. Troket nga ju, kështu ju nuk mund të lëvizë, por ju mund të shihni çdo gjë që i ndodh. Të përkohshëm e poliomelitit. Ajo vjen nga kurari, i njohur edhe si urari, urari, uurali, vurali. dhe woorara. Por ajo ishte shkurtuar me diçka tjetër. Mos më pyet ajo. Formula gjithmonë të zhduket sa më shpejt që ne të merrni ih ."
  
  
  Ajo së shpejti u ringjall.
  
  
  "I shpejtë!" Unë i tregova. "Kjo është Tina. Ajo kope poshtë Granada për të përmbushur Barry Parson, dhe e gjeti Vetja e trupit këtu. Ajo është në rrugën e saj nga tani. Ajo mendon se vetja vrarë Corelli. Nëse ajo ikën tani, ajo mund të vrasin vetja më vonë."
  
  
  Kelly u këput. "Unë kam ardhur këtu për të gjetur ju. Tina ishte poshtë në holl, duke e bërë një skenë!"
  
  
  "KUSH?" I pyetur padurim.
  
  
  "Tina Bergson".
  
  
  "Tina!"
  
  
  "Absolutisht fantastike. Por tani ajo është zhdukur."
  
  
  "Shkuar? Por...?"
  
  
  "Ajo ishte në holl, por ajo u largua," Keli më tha se si ne u zhvillua nëpërmjet dhomave dhe korridorit. Siç kemi filluar të zbriste shkallët, unë pashë një turmë të njerëzve në holl. Gjithkush ishte duke kërkuar në parking.
  
  
  Juana e pa atë, dhe ajo u kthye shpejt dhe ka pritur për ne.
  
  
  "Çfarë është e gjithë kjo?"
  
  
  "Ajo është në një kuq Jaguar," Juana tha, duke treguar parkuar makina. E saj, unë pashë fenerët vijë në njërën prej tyre, të gjithë rreth tyre. Sergei shkurtuar nëpër errësirë dhe ndezi në dëborë mbuluar mountainside ku rruga u kthye nga Prado Llano dhe i çoi në rrugën kryesore.
  
  
  "Ajo bëri një mëdhenj të skenës," Juana tha shpejt. "Ajo ishte shumë dramatik."
  
  
  "Shumë i ashpër," Kelly tha në mënyrë të thatë.
  
  
  "Po ju do të thoni atë që ajo e bëri?" I pyetur padurim.
  
  
  "Ajo erdhi këtu nuk ka më shumë se dhjetë minuta më parë, e ngriti në ferr dhe e pyeti për Mario Speranza!"
  
  
  "Kush është Mario Speranza?" Unë e pyeta.
  
  
  Kelly u tund kokën e tij. "Kur unë u tha se Señor Speranza nuk ishte këtu, ajo pothuajse shkoi në hysterics, të drejtë këtu në hollin."
  
  
  Unë mund të shoh saj
  
  
  
  
  Llojet e transferimit
  
  
  Përkthimi I Tekstit
  
  
  Burimi tekstin
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Përkthimi rezultatet
  
  
  Jaguar filloi të lëvizë. Tina e flokë të verdhë fluttered prapa saj.
  
  
  "Ajo i detyroi të gjithë ne për të lënë sallën në arrati," Juana shpjeguar.
  
  
  "Dhe ajo menjëherë ra, dhe desk clerk kishte për të ringjallur saj," Kelly përfunduar. "Kam ndjekur ju."
  
  
  Ai frowned, duke menduar shpejt. "Kjo është një performancës në skenat janë këtu poshtë. Çfarë kjo është për të, unë nuk e di. Por unë kam për të ndaluar atë."
  
  
  "Në të vërtetë," Kelly tha. "Çka jemi duke bërë?"
  
  
  "Shikoni në këtë Mario Speranza," Kelly tha saj. "Unë ndoshta nuk ekzistojnë. Unë do të shkoni të merrni Tina!"
  
  
  E saj carapace bërë rrugën e saj nëpër turmë të qarkullues dyert dhe ishte i ndotur nga Z. Hauptley dhe vetja e tij të ekipit të sycophants. Ai waved dhe u largua.
  
  
  Ajo ishte e ftohtë në Renault. Ajo filloi deri mjaft mirë. Ai e la në rrugë dhe kishte rënë dy herë para se ai mori atë nën kontroll. Ka qenë akull arna në rrugë, ashtu si dy netë më parë.
  
  
  Rrugës zbriti dhe u kthye drejt. Kuq Jaguar nuk mund të shihni atë në të gjitha, por ai kujtoi se rruga u kthye drejt dhe pastaj filluan të kthehen majtë mbi një kohë të gjatë, të gjerë patkua shenjë se clung në buzë të barranca.
  
  
  Unë u kthye në motorin, sepse unë nuk dua që të humbasim nga shikimi Jag.
  
  
  Unë mund të shoh buzë të rrugës sime, fenerët, dhe unë pa dashje i klikuar në ngacmimi butonin për të kontrolluar zvarrit. Unë u lirua për të ndjehen tensione në fasha.
  
  
  E saj Renault swerved rreth një bend dhe pa Tina Bergson e kuqe Jaguar në gjysmë të gjerë patkua bëj. Ajo po e ngiste ngadalë, por pastaj e kap me shpejtësi, kur kam vënë re atë, shumë.
  
  
  Makina dukej për të kërcyer përpara në errësirë, dritat duke reflektuar deri rrugore si në qoftë se ata ishin ngjitur nëpër qiell. Dhe atëherë, ai nuk do të mund të besoni atë që ai ishte duke e parë-Jaguar u përplas në banka, pothuajse goditur një shkëmb mur.
  
  
  Të kthehet rreth, Tina! Unë bërtiti padashur. "Ndryshim!"
  
  
  Nëse ajo e bëri apo jo, unë nuk e di, por gjëja tjetër që unë pashë ishte e Jaguar, shkon jo për shallows, por për jashtme buzë të rrugës. "Tina!"
  
  
  Ajo ishte një humbur qaj.
  
  
  Jaguar mbledh shpejtësi dhe shkon mbi buzë, sikur egot i kanë mësuar për të bërë një shumë të cekët mjellmë të zhyten në një pellg.
  
  
  Fenerët kapur e dehur mikes shist argjilor më poshtë, arna e dëborës presion kundër shist argjilor dhe ndezi në një tangle e dritave dhe reflektime në dëborë, atëherë makinën e varrosur vetë në shkëmbinjtë, kërcente, i mbështjellë mbi dhe mbi, fenerët rrethuar si një pinwheel natën dhe u përplas me një përplasje në një pjesë të mprehtë shkëmbinj në këmbët e barranca.
  
  
  Nuk ishte një moment i heshtjes.
  
  
  Pastaj, një fortë flash e flaka shtënë në qiell, dhe një zë të lartë shpërthimi thundered në ajër. Tymi billowed mimmo portokalli flakët, të mprehtë, suffocating të zezë tymi.
  
  
  Zjarri u rritën, pastaj ra përsëri në rrënojat e mangled Jaguar dhe filloi ngadalë për të ngrënë larg në metal. Pastaj tymi u ngrit ngadalë, zjarri vallëzimi rreth skajet e kuqe çeliku, qelqi të qartë, dhe me ngjyra plastike.
  
  
  Të tronditur, ai i dergoi me kujdes përgjatë autostradës deri sa ai arriti në vendin ku kuq Jaguar kishte shkuar mbi buzë. Ai vështroi poshtë. Të gjitha unë mund të shihni është një çarje në shkëmbinjtë e prerë në shpatullat e në buzë e në rrugë.
  
  
  Me Makine të parkuar atë, e nxori çelësin, dhe dola nëpër makinë. Ajo ishte e ftohtë në autostradë. Ai eci në buzë të rrugës ku Jaguar kishte kaluar nëpër shkëmbinj. Ai qëndroi atje, duke kërkuar në dislodged shkëmbinj, dhe e ndoqën charred zi vijë në shist argjilor më poshtë për të ku të ndritshme të kuqe zjarri crackled mbi mbetjet e Tina Bergson dhe të kuqe Jaguar .
  
  
  Në një çështje e sekonda e parë e hotelit mysafirët e tërhoqi deri në një makinë Fiat, të parkuar, dhe u bashkuan me mua në buzë e në rrugë. Ogling.
  
  
  Dhe atëherë të tjerët erdhi.
  
  
  Dhe më shumë.
  
  
  Emocion-kërkuesve.
  
  
  Të vjelli.
  
  
  Pastaj unë shkova poshtë shpatin shkëmbor, duke përdorur xhepin tim flash, dhe e kaloi charred pjesë e shkëmbit ku kuqe Prong kishte parë goditi, dhe më në fund arriti në fushën e ardhshëm për makinën vetë.
  
  
  Por, flakët ishin gllabërues i rrënojat, dhe ishte e pamundur për qasje pa u djegur.
  
  
  Ai qëndronte në këmbë me dorën e tij në krye të kokës së saj, duke pritur.
  
  
  Një zjarr kamion screeched në rrugë, dhe së shpejti të madhe zjarrfikës në një ski xhaketë dhe të mbante një portativ bombol gazi zjarrfikës u rrëzua poshtë shpatin dhe filloi spërkatje djegia e mbeturinave.
  
  
  Ai shuddered.
  
  
  Një zjarrfikës ishte duke qëndruar atje, duke kërkuar në charred rrënojat. Civile Gardës u bashkua me atë dhe e bëri një elektrik dore në djegur jashtë makinës. Rrezja e dritës është më e fuqishme se e imja.
  
  
  Lizzie erdhi deri tek ajo.
  
  
  Unë e pashë atë, atëherë.
  
  
  Nuk ishte një charred trupit në sediljen e pasme. Çfarë mbeti prej saj ishte e zezë dhe smoldering.
  
  
  Tina.
  
  
  E gjithë kjo ka lënë të artë vajza me e artë të lëkurës.
  
  
  E saj, e larguar, për të sëmurët.
  
  
  Zëri i saj duhet të ketë rënë në një shkëmb pranë rrënojat dhe u zhyt në vendin e ndjeshëm frikacak. Dikush ishte dridhje krahun tim dhe në krah. Unë e kuptova se një zë kishte qenë duke folur me mua për një kohë të gjatë.
  
  
  E saj të trazuar.
  
  
  "Mbyll."
  
  
  Ajo ishte Kelly.
  
  
  "Ajo është e vdekur," Kelly tha. "Mallkuar gjë."
  
  
  "Unë mendoj se ajo vetëm ndjehet si ajo ishte e gjatë dhe hej, më mirë të kandidojë." Ai psherëtiu. "Ajo e dinte Rico do të jetë Corelli
  
  
  
  
  
  
  Llojet e transferimit
  
  
  Përkthimi I Tekstit
  
  
  Burimi tekstin
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Përkthimi rezultatet
  
  
  e saj për pjesën tjetër të jetës së saj."
  
  
  "Por Corelli madje nuk e di!"
  
  
  "Ai do të të gjetur. Kjo është arsyeja pse ai ka lënë, " thashë unë. Votimit, si e kuptoja unë.
  
  
  "Unë kontrolluar atë emër, Nick."
  
  
  Ai ngriti sytë dhe frowned. Unë nuk e kuptojnë se çfarë do të thotë ai.
  
  
  "Mario Speranza nuk është e regjistruar në hotel."
  
  
  Unë u ula dhe mendova se ajo. "Por emri ajo dha nëpunës."
  
  
  Ai tundi kokën. "Clare thotë se ai e tha këtë. Clare thotë se kur ajo doli nëpër kafkë."
  
  
  Ai e vështroi ngultas në rrënojat më poshtë nesh. "Ju jeni duke thënë se Rico Corelli nuk ishte kurrë në Sol ë Nieve në të gjitha?"
  
  
  "Unë jam duke thënë se ai padyshim nuk ka qenë këtu ose kudo tjetër në Sol ë Nieve Hotel-në muajin e fundit apo më shumë. Në qoftë se vetja emrin në kopertinë është Mario Speranza."
  
  
  "Por pastaj..."
  
  
  "Nuk mund ta shohim atë? Ndoshta ai e dinte rreth Tina. Ndoshta ai e dinte se do të punësohen një hitman për të vrarë vetja."
  
  
  E saj, shkundi kokën e tij të qartë atë. "Dhe e gjithë kjo bërbëlit rreth takimit ishte vetëm një të rreme vdekjen e Tina Bergson?"
  
  
  "Jo në të gjitha. Unë them se Rico Corelli duhet të ketë njohur rreth Tina Bergson dhe Barry Parson. Dhe ai thjesht nuk ka ardhur në vendpushimin në të gjitha. Të gjithë mendonin se ai ishte këtu - një hitman punësuar nga turma, një vrasësin punësuar nga Tina-dhe ne, sepse ne kemi qenë duke shkuar për të përmbushur Corelli. Të gjithë këtu, përveç Corelli! "
  
  
  "Pastaj, ku është biri i një kurvë?"
  
  
  Kelly shrugged. "Unë mendoj se ne do sinjal më të mirë Hawke dhe të fillojnë të gjatë."
  
  
  Ne u ngrit për të shkuar deri në kodër, por unë nuk mund të largohesha nga vetja vetëm.
  
  
  Pastaj ai u kthye dhe shikoi përsëri në rrënojat.
  
  
  "Pse ajo shkoj atje?"
  
  
  Kelly u tund kokën e tij. "Ajo ishte një grua e bukur, Nick. Femra të bukura, të bëjnë gjëra të trashë. Ajo duhet të ketë të dashur Corelli. Dhe I urryer vetja, shumë."
  
  
  "Apo i donte paratë," I thashë.
  
  
  "Ju nuk mendojnë aq shumë për popullin, a, Nick?" Kelly psherëtiu.
  
  
  "Unë duhet të ketë ajo? Nuk kam borxh saj, me të vërtetë?" Zërin e saj të qetësohen. "Unë mendoj se ajo vendosi se ishte një mënyrë më të mirë se drejtimin e të gjitha mbi një pishinë në natyrë duke u përpjekur për të marrë larg nga Rico Corelli e paguar armë."
  
  
  "Ajo kurrë nuk do të dinë se kur ai do ta goditur atë," Kelly tha dispassionately.
  
  
  "Unë pyes veten se ku bastard është tani?" Zëri i saj, ai mendoi se gjysma me zë të lartë.
  
  
  Pesëmbëdhjetë
  
  
  Të nesërmen në mëngjes, ne ishim të parë për mëngjes. Pavarësisht Juana e rrezatues dukje, ajo ishte shpirtërisht i dëshpëruar. E saj shpjegim është se ne kemi qenë në gjendje për të përfunduar detyrën.
  
  
  Kemi ngrënë një mëngjes kontinental dhe u ul në rrezet e diellit të ndritshme. Kam sugjeruar se ne të shkoj ski në mëngjes para se të nisej për në Spanjë, por ajo e kundërshtoi.
  
  
  "Unë vetëm dua të dal mi gjëra."
  
  
  Ai tundi kokën e saj. "Unë do të shkoj në Veleta dhe të bëjë një çift i shkon."
  
  
  Ajo tundi kokën, mendjen e saj diku tjetër.
  
  
  "Peni?"
  
  
  Ajo nuk përgjigjet.
  
  
  "Dy pennies?"
  
  
  "Çfarë është ajo?"
  
  
  "Për të përmbushur mendimet tuaja. Çfarë ka ndodhur?"
  
  
  "Unë mendoj se ai ishte menduar për të humbur një jetë njerëzore. Tina Bergson. Barry Parson. Mushkonjën. Së pari të marrë nga Rico Corelli. Dhe madje edhe Elena Morales - kudo ne duhet të saj."
  
  
  Ai u afrua dhe e mori dorën e saj. "Kjo është mënyra sesi funksionon bota."
  
  
  "Kjo nuk është një botë të mirë."
  
  
  "A dikush ju premtoj se çfarë ishte?"
  
  
  Ajo tundi kokën, fatkeqësisht.
  
  
  Kam paguar faturën dhe të majtë.
  
  
  Ajo ishte e ftohtë, por Velet është ende shumë i qetë. Dielli po ndriçon me shkëlqim. Sipërfaqja e pistës ishte e mbuluar me pluhur. Ai e mori atë jashtë, të përdorura dylbi, duke shqyrtuar shpatin. Siç e kam shpjeguar më herët, ka pasur dy descents nga maja e Veleta.
  
  
  Këtë herë ajo ishte e vendosur për të bërë më e drejtuar, e që e degëzuar jashtë në të majtë kur ju shkoi poshtë. Unë kam qenë vetëm duke i vënë atë në e saj lëkure rast kur dikush u ngjit mbi shkëmbinj në fillim të teleferik dhe erdhi tek unë.
  
  
  Ajo ishte Herr Hauptli, dhe këtë herë ai ishte i vetëm.
  
  
  Ai waved në e saj. "Mirë mëngjes, Herr Hauptli."
  
  
  Ai buzëqeshi. "Mirë mëngjes, Herr Peabody."
  
  
  "Kam humbur ty dje, ose kur ne ishim duke shkuar ski së bashku."
  
  
  "Nuk ka dyshim se presioni nga bizneset", tha ai..
  
  
  "Po," I tha, duke i dhënë atij një shikim të shpejtë. Por ai u kthye nga larg për të parë poshtë shpatin.
  
  
  "Ku është tuaj të preferuar grua?"
  
  
  "Paketimi".
  
  
  "Atëherë ju jeni duke e lënë?"
  
  
  Ai tundi kokën e saj.
  
  
  "Shumë e keqe. Koha ishte aq e bukur."
  
  
  "Me të vërtetë, nuk është."
  
  
  Ai buzëqeshi dhe e vuri në parvaz të rock në krye të pista. Unë u bashkua me atë që ai laced e tij çizme fort dhe filloi të fshij blu bënë të tij skis.
  
  
  "Ku janë shokët tuaj?" Unë e pyeta, i ulur pranë tij. Ajo e ferrit, unë nuk kam asgjë tjetër për të bërë në këtë moment.
  
  
  "Ata janë në hotel," ai buzëqeshi. "Duket sikur ata të mos ishin shumë të etur për të bashkohen me mua sot. Ajo ishte një natën vonë në Esqui Bar, dhe ata kishin lumumbas fluturojnë përreth veshëve të tyre."
  
  
  "Ju jeni zakonisht të pandara."
  
  
  "Pra, është me të holla. Ata e tërheqin si magnet." Ai buzëqeshi përsëri, këmbët këndojë në qoshet e tij, vetja e sy të thellë dhe të ndiqen.
  
  
  "Ju jeni një mendje cinike, Herr Hauptli."
  
  
  "Unë jam realist, Herr Peabody."
  
  
  Ai e kap e parë e skive dhe filloi me kujdes të aplikoni dylli për varg. Ai ishte i përpiktë dhe metodike, punëtore, e cila ishte për t'u pritur nga një të mirë gjermane.
  
  
  "Fraulein Peabody më kujton dikush pranë meje," tha ai pas një momenti.
  
  
  "Sigurisht?"
  
  
  "Ju e dini, unë kisha një vajzë." Ai shikoi lart. "Sigurisht që ju nuk e dini. Falni." Ai vazhdoi të tij dylli
  
  
  
  
  
  
  
  Llojet e transferimit
  
  
  Përkthimi I Tekstit
  
  
  Burimi tekstin
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Përkthimi rezultatet
  
  
  ing. "Ajo ishte vajza më e bukur."
  
  
  "Ishte atje, Herr Hauptli?"
  
  
  Ai injoruar tim ndërhyrjes. "Hej, ajo ishte e nëntëmbëdhjetë dhe shkoi në universitet," vazhdoi ai. "Gruaja ime - nëna e saj-vdiq kur ajo ishte e vogël pesë vjeçare vajzë. Unë jam i frikësuar unë kurrë nuk kam qenë në gjendje të jepte ndonjë duhur të drejtimit në rritje deri. A e kuptoni?" Vetja e ngriti sytë dhe u takua e mi.
  
  
  "Unë kurrë nuk kam qenë një baba, kështu që unë nuk mund ta di se, Herr Hauptli."
  
  
  "Të ndershëm reumatizma". Ai psherëtiu. "Nëse kjo ishte prindërore neglizhenca apo të pajustifikuar mbeturinat e materialit prej të zotërimeve në drejtim të saj , kur ajo u nis për në universitet, kemi humbur kontakt."
  
  
  "Ajo që po ndodh këto ditë."
  
  
  "Në rastin e saj, më e keqja ka ndodhur. Shoqet e saj ishin shumë të varur nga droga." Ai më vështroi përsëri. "Dhe ajo përfundoi duke u përfshirë në këtë grup deri në pikën ku unë nuk mund të trajtojë atë." Ai vazhdoi depilim. "Ajo është e varur nga heroina."
  
  
  Ai vështroi ngultas Hauptley.
  
  
  "Një vit pas duke u përdorur për të, ajo vdiq nga një mbidozë." Ai ishte në kërkim nga në Vega e Granada. "Të pavarur menaxhimit".
  
  
  "Unë jam i keq," më tha.
  
  
  "Nuk ka asnjë pikë në duke humbur kohën tuaj kaq vonë," Hauptley tha, zërin e tij të ashpër në krahasim tij normalisht zë të këndshëm.
  
  
  "Më vjen keq për këtë humbje të një jetën e njeriut," thashë unë, duke menduar se çfarë Juana kishte thënë në mëngjes.
  
  
  Ai shrugged. "Në një mënyrë, unë fajësojnë veten. E saj të shmangur të babait të saj të përgjegjësisë. Ai u bë i afërt me gra të tjera - jo vetëm një, por shumë-dhe të lënë pas dore vajzën e tij." Ai mendoi për një moment. "Dhe ajo duroi tim përbuzje, reagojnë sa më mirë ajo mund të. Duke mos pranojmë veten ashtu siç ai e hodhi poshtë atë."
  
  
  "Nuk është kjo ajo që një psikolog mund të them," I tha me kujdes. "Analizë e vetvetes është një lojë të rrezikshme."
  
  
  "Unë nuk do të vetëm të takohen gra. Ajo është e bërë këtë biznes."
  
  
  "Çdo njeri duhet të ketë një profesion," thashë unë.
  
  
  "Por nuk e kam pasur."
  
  
  Unë pashë atë, e dinte se çfarë ai ishte duke shkuar për të thënë.
  
  
  "Kontrabanda me drogë," tha ai me një buzëqeshje të hidhur. "po. Ajo ndoshta ishte i droguar me heroina ime fëmijë i vetëm që përdoret për të vrarë veten. Si lidhet kjo me moralit tuaj, Herr Peabody?"
  
  
  Zëri i saj, ai i shkundi kokën e tij.
  
  
  "Ajo nuk do të shkojë mirë me të miat. Unë fillova analizimin e saj të biznesit, të cilat unë gjithmonë kam qenë. Unë fillova duke menduar se vetja ndikim në të njerëzimit. Unë nuk e pëlqen ajo që unë pashë."
  
  
  Ai zgjodhi një tjetër skive dhe filluan të bënin atë.
  
  
  "Unë vendosi se ishte koha për të shkuar nga biznesi dhe të fillojnë të fiksimit të këqijat e mia për vite me rradhë."
  
  
  E saj nuk mund të them asgjë. Duke pritur për të.
  
  
  "Ata më thanë se çfarë do të ndodhë nëse unë e majtë të organizatës. Ata do të jenë në kërkim për mua, deri në skajet e botës. Dhe e vrasin." Ai buzëqeshi ruefully. "A e kuptoni këtë?"
  
  
  "Po, Signor Corelli."
  
  
  "Enrico Corelli", tha ai me një gjysmë buzëqeshje. "Rico Corelli, dhe ju jeni Carter. Unë jam i tha se Nick Carter është më e mira."
  
  
  Ai tundi kokën e saj. "Zakonisht. Jo gjithmonë. Por zakonisht."
  
  
  "Unë po ju them, kjo ishte një administrative problem që nga fillimi. Një thjeshtë takim, nuk është ajo? Takohen në dëborë-marrëveshje me dëborë! "Ai qeshi, duke treguar tij të fortë të dhëmbëve. "Një shaka, Z. Carter! Një shaka."
  
  
  "Po", I thashë.
  
  
  "Ajo dukej mjaft e thjeshtë. Kam lënë Corsica në Lysistrata dhe u njohëm në Sierra Nevada."
  
  
  "Sigurisht."
  
  
  "Ka pasur probleme që nga fillimi. E Capo vesh për planin tim. Dikush pranë meje mendoi ai. Ose dëgjoi atë. E mafiozët kanë vendosur të nënshkruajnë me mua."
  
  
  "Komar".
  
  
  "po. Për të parandaluar të tilla një goditje, ajo ishte e bindur nga ana e saj të vjetër koleg Basillio Di Vanessi për të pikturuar mua në time jaht. Dhe shumë vajzë e bukur ai ishte duke fjetur me të shkoi me të dhe atë për të bërë karakterizimin e vërtetë."
  
  
  "Ju përshtatur njeriu juaj?" Unë i thashë ngadalë.
  
  
  "Unë nuk e di nëse greva do të jetë i suksesshëm," Corelli tha. "Në thelb, unë e bëri atë që ju them unë. Por e saj të vërtetë nuk mendoj se Mushkonjën do të të shërojë. Unë isha duke shpresuar se takimi në mes Basilio dhe ju do të lirohej pa probleme, dhe se një e vërtetë takim mes meje dhe jush do të mund të jetë i rregulluar. "
  
  
  Ai psherëtiu.
  
  
  "Por kjo nuk është e gjitha. Vetëm para se të largohesha tim jaht në Valencia, kam zbuluar se e mia të bukura të suedeze bilbil plane për të shpëtoj prej meje!"
  
  
  "Tina Bergson?"
  
  
  "po. Ajo dëshiron e saj të vdekur. Ajo ka nënshkruar një kontratë me mua veten." Corelli buzëqeshi sardonically.
  
  
  "A ka një arsye?"
  
  
  "Unë kam qenë vetëm si kurioz si ju ishin, Z. Carter. Ju duhet të kuptoni Tina pak më qartë."
  
  
  Ai e kuptoi saj të përkryer, por nuk thanë asgjë.
  
  
  "Ajo është një nymphomaniac, Z. Carter. Unë nuk mendoj se kjo është e habitshme për ju. Por ndoshta arsyeja që ka bërë të tillë një Freudian simbol është po aq interesante sa e vërtetë e saj puritan."
  
  
  Ai e shikoi atë me kureshtje.
  
  
  "Në moshën pesëmbëdhjetë vjeçare, ajo u përdhunua nga një suedez farmhand. Ajo shtatzënë. Aborti ishte i suksesshëm, por sepsis zhvilluar. Kur isha pesëmbëdhjetë, kam pasur një hysterectomy. Kjo shterpë, e bukur, inteligjente krijesë u bë e fiksuar me shkatërrimin e saj. feminitetit të saj me pamundësinë për të qenë një nënë. Sepse ajo nuk ishte një grua për ne, por një njeri për ne, ajo u bë për të cilën ajo duhet të bëhet-një superman! Me këtë bukuri dhe këtë e inteligjencës-unë ju siguroj, asaj i inteligjencës është i kufizuar
  
  
  
  
  
  
  Llojet e transferimit
  
  
  Përkthimi I Tekstit
  
  
  Burimi tekstin
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Përkthimi rezultatet
  
  
  Ess, Z. Carter! "ajo vendosi që ajo do të marrë përsipër të vogla të perandorisë për të cilën ai ishte mjeshtër."
  
  
  "Të rrjetit të drogës," I thashë.
  
  
  "Absolutisht fantastike. Tani unë jam duke folur rreth saj ambicie, pasi unë vendosur për të thyer zinxhirin dhe të zbulojë e saj më të thellë sekretet e Shteteve të Bashkuara të Departamentit të Drogës Zbatimit."
  
  
  Ai tundi kokën e saj. "Dhe që ishte arsyeja që ajo të punësuar Parson të të vrasin ty!"
  
  
  "Kjo është për të vërtetë. Për fat të mirë, unë kam interpretuar saj të parë të tronditur reagim për vendimin tim për shkatërrimin e zinxhirit si i dyshimtë dhe i mbajti sytë e mi të hapur. Edhe pse ajo premtoi mua se ajo do të mbetet besnike ndaj meje dhe më shoqërojnë mua në Amerikë, e saj mend ishte se ajo ishte shtrirë për Të. Unë u kthye në telefonin e saj tanë vilë në Corsica është i madh, dhe të gjithë rreth nesh ka shumë e lirisë - dhe në fund të dëgjuar e saj të bëjë një marrëveshje me Barry Parson në Malaga.
  
  
  "Më interesante".
  
  
  "Im hapi tjetër është për të dërguar time spiun në Parson. Unë mendoj se, nga rruga, që ju do të gjeni Parson në dosjet e Interpolit si Daniel Tussauds, i ndjeri frëngjisht nëntokësore. Ai ishte një dhjetë-vjeçare të fëmijës, gjatë Luftës së parë Botërore. Dy, dhe u rrit për të spiunuar dhe vrarë."
  
  
  "Ai është i vdekur tani."
  
  
  "Unë dyshuar si shumë." Corelli shrugged. "Kam dëgjuar për të ju lënë disko me një mik i juaji nga Malaga."
  
  
  Ai buzëqeshi në e saj. "Jo shumë i shpëton ju."
  
  
  "Kjo është e mjaftueshme," Corelli psherëtiu. "Mirë, Elena Morales mbajtur një sy të ngushtë në Parson, duke e lënë em marr e saj deri në barre në Torremolinos. Dhe kjo ishte ajo që paralajmëroi mua, ata thonë se ai erdhi në Sol-i-Niev për të gjetur mua dhe të më vrasë. Kjo është arsyeja pse ai nuk u njohëm në Velet."
  
  
  "Unë arsyetova se."
  
  
  Corelli tundi kokën. Ai ishte bërë e tij skis. "Unë isha duke shpresuar se ndoshta Tina mund të jetë vrarë në Lysistratus' jaht në qoftë se diçka ka ndodhur atje, por siç e dini, ajo ka shpëtuar plagosje të rënda. Të Capos kishte planifikuar ekzekutimi mirë, pse. Kjo do të thotë se unë kam për të mbajtur një sy në të motit në mënyrë që asgjë nuk do të ndodhë. Jo vetëm një Capo vrasësin, por edhe për Tina e vrasësin me qira! Mushkonjë. Pastor. Kështu që unë jam vetëm stahl herr Hauptli, punësimin e disa të papunë aktorët në Valencia për të luajtur rolin e mi të dashur sycophants."
  
  
  Zëri i saj ishte duke qeshur. "Ju jeni një shumë të shkathët njeri, Z. Corelli."
  
  
  "Unë kam jetuar një jetë të gjatë për shkak të mia shkathtësi në një shumë të rrezikshme profesion." Ai frowned. "Nuk e profesionit. Ajo defiles shumë kuptimin e profesionit. Në një shumë të rrezikshme raketë. Kjo është një e mirë të fjalës. Të rënda. Banesë. Unromantic. Raketa".
  
  
  Ai tundi kokën e saj.
  
  
  "Unë kam qenë shikuar ju në frikë për mjaft kohë." Corelli buzëqeshi. "Unë e dija menjëherë se ju vret një Mushkonjë. Dhe unë parashikuar që ju do të vrasin të Parson, shumë. Tina e vdekjes i erdhi si një befasi për mua. Unë nuk mendoj se ajo vetëvrasje, siç thonë ata në Prado Llano. Por unë mendoj se ajo duhet të ketë humbur kontrollin e makinës pas mjaft ndoshta zbuluar se Parson ishte e vdekur dhe duke menduar se unë e dinte çdo gjë rreth saj dhe do të vrasin e saj."
  
  
  E saj, tha se ," Në këtë rast, ajo vendosi që të vraponin para se ju e dinte se ajo ishte këtu."
  
  
  "Pikërisht."
  
  
  "Ajo është e vdekur. Të votuar dhe çdo gjë lidhur me të."
  
  
  Corelli tundi kokën. Ai i shtrënguar të skive clamps, e rregulluar e tij çizme, dhe të vënë në clamps. Ai u ngrit dhe i vendosur gjunjët e tij.
  
  
  Ai filloi të marrë veshur.
  
  
  "A doni të ngasin me mua?"
  
  
  "E bukur."
  
  
  Ai grinned. "Para se, Nick, ajo do të doja që ju të keni këtë."
  
  
  Ai vështroi poshtë. Ai ishte duke mbajtur nga një zarf. Nuk ishte një fryrje në nen. Ai e hapi zarfin dhe të pa njohur, në kërkim të rrokulliset e microfilm.
  
  
  "Kjo është vetëm ajo që ju mendoni. Emrat. Vende. Datat. Çdo gjë. Gjatë gjithë rrugës nga Turqia nëpërmjet Sicili, dhe Riviera në Meksikë. Ju nuk mund të humbasë gjerat tanë, njeriu, në qoftë se ju ndiqni fakte. Unë dua që kjo të zinxhirit të shkatërruar, kështu që ajo nuk mund të vihet përsëri së bashku. Bella Beatrice ."
  
  
  Beatrice. Vetja e bija. Dhe nuk është se Dante imazhin e feminilitetit?
  
  
  "Të gjithë të drejtë, Corelli", thash unë.
  
  
  Ai me goditi me shpullë në kurriz. "Le të shkojë!"
  
  
  * * *
  
  
  Ai ka filluar një lëvizje të ngadaltë kundërvënie ndaj rënie linjë, pastaj kaloi në shpatin dhe bëri poshtë të kthehet në arrati. Pastaj, ai u kthye në projektuar bukur Christie dhe ecte rreth pirgun e gurëve.
  
  
  Microfilm e vënë atë në xhepin e brendshëm të tij të skive xhaketë dhe vrapoi pas saj. Bora ishte vetëm e drejtë. Unë mund të ndjehen tim skis ashpër në pluhur me një të mirë bouncy të kërcej.
  
  
  Corelli ishte më poshtë mua si ai lëvizur përgjatë kurbës e shkëmbinjve. Ai përfunduar disa me radhë, hyri Wedeln, dhe pastaj u kthye mbi një shumë të gjerë kaloj së bashku një të butë cep të pista.
  
  
  E kam përcjellë atë poshtë, duke marrë një pak kthehet dhe lëkundje jashtë kthesa e trupit tim. Në fund të garës, të hapur në kundërvënie, ajo ishte parë me një të tretën skier në një rrugë alternative.
  
  
  Shpatet ishin të tilla që të alternuara seksionet intersected në intervale të caktuara, diçka si dy telave që ishin të lirshëm shtrembëruar në vende të caktuara.
  
  
  Ai ishte një djalë i ri në një kafe xhaketë. Ai dukej si një adoleshent, ose të paktën e kishte që wiry, i hollë ndërtuar. Pavarësisht moshës së tij, ai ishte një shkëlqyer skier. Vetja skis gërmuar në dëborë, dhe ai ishte një mjeshtër i cornering dhe shkon.
  
  
  
  
  
  Llojet e transferimit
  
  
  Përkthimi I Tekstit
  
  
  Burimi tekstin
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Përkthimi rezultatet
  
  
  vetë kilometrazhin.
  
  
  Në një seksion të shpatin, ku dy këngë të konverguar, një i ri skier u rrëzua në anën e tij dhe ngadalë zbriti në një seri të sheshtë traverses. Kur ai arriti Corelli, ai u zhduk nga shikimi drejt rocky ridge që ndante dy brinje.
  
  
  "Kjo është një dhomë të bukur", thashë.
  
  
  Ai tundi kokën.
  
  
  "Kur ju të merrni për Shtetet, unë do të ju merr për të Alta dhe Aspen. Ju do të duan ata!"
  
  
  Ai qeshi. "Unë mund të shoh ty për këtë!"
  
  
  "Marrëveshje të mirë," I thashë. "Të shkojmë përpara. Unë do të ndiqni ju për të ndaluar të ardhshëm."
  
  
  Ai grinned dhe filloi të ecte.
  
  
  Zëri i saj u dëgjua një disa momente më vonë, atëherë tij. Të drejtën time të skive ishte mbetur pak, dhe unë u përpoq për të rregulluar qëndrimin tim për të më kafshuar.
  
  
  Ai ka ndjekur një rrëpirë të bjerë, ngadalësohet me një snowplow sepse urë në mes të dy rock outcrops ishte shumë i ngushtë për të hijshëm manovra, dhe pastaj dolën në një gamë të gjerë të pastrimit, e rrethuar nga bora dhe akulli, që tani dukej si një piknik zonë për çdo skier. Corelli e pa atë në fundin e largët.
  
  
  Ai filloi të zbriste shkallët, pas Corelli në të majtë, dhe kjo ishte kur djali e pa atë përsëri.
  
  
  Ai kishte zbritur më shpejt se dy prej nesh në alternative të kandidojë dhe tani ishte afruar kryqëzimin e dy titujt në fund të gjerë, pjerrësi të fushës.
  
  
  Ai ndalet për një moment, e përplasur në dëborë në një hokej ndaluar, dhe vetëm të rrinte atje. Pluhur ishte e mirë. Bora më poshtë dukej solide. Por unë nuk e pëlqen, e kënd e fusha e parë. Unë do të thotë, kjo ishte e pjerrët dhe pothuajse të sheshtë, por nuk ishte një konkave shpatin në krye që unë nuk e kam mjaft të ngjashme.
  
  
  Ende, Corelli nuk kishte asnjë vështirësi për marrjen e lidhur me të, në gjysmë të rrugës përmes. Ai po ngiste makinën time të majtë, e drejtë pas meje, dhe ndërsa unë isha duke kërkuar në të, ai u kthye në stuhi dhe u kthye nga ana e djathtë në të majtë. Pas tij, ai e pa një djalë të ri në një tjetër garë, afrohet kurriz të gurit që ndara ne në jetë nga vetja.
  
  
  Unë kam qenë vetëm për t'u tërhequr nga kur kam kapur një paralajmërim flash nga këndi i syrit tim. Ai ngriti përsëri, squinting kundër ndritshme të diellit. A e sytë e mi të luajtur truket për mua? Jo!
  
  
  Djalë ishte duke mbajtur diçka në dorën e tij të djathtë, dhe me dorën e tij të majtë, ai ishte clutching dy skive klube. Ai ishte duke mbajtur një lloj të armës-Po! Ajo ishte një pistoletë!
  
  
  Tani fëmija u ndal dhe crouched në dëborë. Ai ishte prapa shkëmbinj tani, dhe unë nuk mund të shoh se çfarë ai ishte duke bërë, por unë e dija instinktivisht se ai ishte duke synuar Corelli, i cili ishte ski me atë, dijeni që ai ishte duke synuar shtrirjen.
  
  
  "Hauptli!" Unë bërtita, duke përdorur im vetja si një mbulesë, vetëm në rast se unë kam qenë duke u mashtruar nga disa iluzion optik.
  
  
  Ai ktheu kokën shpejt, duke kërkuar deri në kodër në mua. Ai waved dorën e tij në të riu. Corelli u kthye dhe nuk mund të shohin asgjë prej tij qoshe. Ai waved çmendurisht në e saj në paralajmërim. Corelli e dinte se diçka ishte e gabuar dhe ka reaguar. Ai u përpoq për të ndryshuar drejtimin e linjës, por humbi ekuilibrin dhe ra për shkak të një të keqe-kreu në vjeshtë. Por ai u tërhoq veten e tij së bashku dhe të qëlluara ijës, pastaj filloi të rrëshqitje.
  
  
  Ai kërceu mbi tij skis dhe e goditi polet, nxiton poshtë për të shkëmbinjve, ku i riu që ishte ulur. Ai tucked dy skive shkop nën saj krahun e majtë dhe u tërhoq nga një luger.
  
  
  E tycoon u shfaq rreth nga askund. Kam shikuar në shkëmbinjtë në zonën e djalë kokën, por unë nuk mund të shihja asgjë. Magnate kap mua deri në gjysmë të rrugës në mes të gjurit dhe e skive klipi dhe më hodhi fytyrës parë në dëborë, krejtësisht të shkulin një skive kur siguria trajton të liruar, dhe vazhdoi nëpër të lirshme në terren. E saj, kishte rënë, dhe më në fund u ndal befas. E tjera të skive ishte shtrirë pranë meje. Unë nuk e mbani mend edhe se si ajo erdhi off.
  
  
  Corelli kishte fërguara nga dëbora dhe tani u kthye për të parë në shkëmbinj.
  
  
  E para shtënë ranë jashtë. Ai humbi. Tani ajo mund të shihni të riu që vijnë nga rreth shkëmbinj dhe të lëvizin përpara. Të uem-së luger që synojnë kokën e saj dhe tërhoqi këmbëzën. Shumë larg në të djathtë.
  
  
  Ai u kthye shpejt dhe pa mua. Vetja kapak rënë. E artë të flokëve të rrjedhshme rreth vetja e fytit.
  
  
  Ajo ishte e Tina Bergson!
  
  
  Ai ishte aq i habitur që ai nuk do të mund të mendojnë.
  
  
  Por pastaj trurit tim përsërit gjithë historinë pa i ndihmuar.
  
  
  Tina!
  
  
  Kjo nuk ishte trupi i saj në të kuqe Jaguar.
  
  
  Ajo duhet të jetë Elena Morales. E shihja, ajo është tani. Unë pashë Elena shkojnë në Parson një dhomë dhe për të gjetur Parson e trupit ku ne nuk e kishte lënë ajo. Dhe a e pa atë në dhomë - Tina Bergson tashmë ishte atje! Tina erdhi në Sol-i-Niev për të gjetur Parson dhe për të dërguar vetja për të Corelli për të vrarë vetja. Dhe ajo do të gjenden Parson vdekur para se Elena e ka pasur edhe hyri në dhomë. Kështu që ajo rang bell në dhomën e ndenjjes për të sjellë Elena në. Dhe Elena erdhi, i ka dërguar një mesazh.
  
  
  Tina bërë Elena dalë në ballkon dhe zbresin të kuq Jaguar, sepse tani ajo e dinte se Elena ishte Corelli sytë dhe veshët. Ajo i hodhi në një Jaguar dhe e vrava. Në fillim të patkua, nga sytë, ajo vihet Elena prapa timonit, kope me Jaguar në çizmet e skive apo diçka e rëndë, duke mbajtur me gaz pedale, dhe u hodh larg më vete.
  
  
  Dhe u strehua në errësirë, edhe pse saj shell, të drejtë prapa saj.
  
  
  Dhe tani...
  
  
  Tani ajo është këtu për të vrarë Corelli dhe të marrë përsipër të drogës rrjeti veten, ashtu si ajo gjithmonë ka.
  
  
  
  
  
  
  Llojet e transferimit
  
  
  Përkthimi I Tekstit
  
  
  Burimi tekstin
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Përkthimi rezultatet
  
  
  hotel ice bërë!
  
  
  Ai pa Corelli të merrni përsëri dhe ia ngul sytë në Tina. Tina shtënë me mua përsëri. Abe përgjigjur me zjarr. Zëri i saj ishte shumë larg për të bërë diçka të mirë.
  
  
  Ajo shikoi në mua, pastaj në Corelli, dhe filluan të ecin nëpër borë në drejtim të Corelli. Ai ishte duke u përpjekur dëshpërimisht për të marrë nga dëbora dhe poshtë shpatin. Si shumë njerëz në shumë profesione të rrezikshme, ai në mënyrë të qartë të papëlqyeshme të mbante një armë.
  
  
  Ajo me dashje nxituan në drejtim të tij, në saj të skive çizme, mbajtjen e saj armë të lartë.
  
  
  Bora rreth magnate është shumë ftohtë. Ai mund të shihte atë kërcëllimë me tension në krye të shpatin, i cili ka formuar një harmonishëm të përshkruajë se sloped në drejtim të fundit të fushës.
  
  
  Ai tërhoqi Luger jashtë në dëborë dhe qëlloi një herë, dy herë, tre herë. Armë zjarri jehonë në ajër. Bora e shpërndarë në të gjitha drejtimet. Nuk ishte një ndarjen plas, krejt të dobëta të borës dhe akullit, filloi të shkrihet-ndarja me të në gjysmën e epërme të magnate që kishte rënë në tokë.
  
  
  Që nga fillimi, ai ishte duke ecur shpejt. Gorka!
  
  
  Ajo e kishte parashikuar vetja e qasje, por ajo nuk mund të shmangur atë. Ajo e qëlloi Corelli dy herë dhe pastaj vrapoi drejt tij, dodging bora rrëshqitje, por ajo e kapur atë dhe e çoi poshtë. E saj, pa e saj të verdhë të flokëve të zhduken në këtë material.
  
  
  Pastaj bora e grumbulluar dhe filloi të shkërmoqet në shpinë gurë, duke ndaluar me një clatter dhe përplasje.
  
  
  Unë mblodhi tim skis dhe ecte ngadalë poshtë për të Corelli.
  
  
  Ai ishte i shtrirë në shpinë të tij, gjakderdhje profusely në dëborë.
  
  
  E saj, shkuan tek ai. Vetja fytyrën e kishte të bardhë me dhimbje dhe sytë e tij ishin unfocused. Ai ishte në shok.
  
  
  "Thyer zinxhirin!" pëshpëriti për mua.
  
  
  Vetja e saj ngriti kokën e saj në dëborë. "Unë do të bëjë atë, Riko."
  
  
  Kjo ishte hera e parë vetja e kishte menduar ndonjëherë të quajtur saj nga ana e saj të parë emrin.
  
  
  Ai u përkul përsëri me një të vogël buzëqeshje në buzët e tij.
  
  
  Gjashtëmbëdhjetë
  
  
  Vetja e saj mbylli qepallat.
  
  
  Ai ndihmoi Civile Gardës për të marrë kujdesin e Corelli e trupit, pastaj skied larg, kur disa njerëz me lopata filluar gërmimet për Tina Bergson. Njeriu me fu-Manchu moustache e mori mënjanë dhe të informuar em e trishtuar fund të Barry Parson.
  
  
  Nën dush, ajo ishte e bukur për lirimin e tensioneve dhe tensioneve lidhur me këtë spanjisht Lidhje rast. Unë toweled e saj jashtë në dhomën time para se të vishet dhe të trokitur për Juana Rivera. Është koha të thoni ju në kapitullin e fundit të historisë dhe të fillojnë udhëtimin tuaj për në Malaga me të.
  
  
  Ai kontrollohet tij Luger në krah këllëf që të varur mbi ballë krevati dhe arriti për rroba e tij. Që këmbët e mia të ishin të thatë, unë ngjitur saj me një stilet dhe e mbështolli supet e saj në një të ftohtë terry leckë. Banjo pasqyrë gjykim u errësua, por kam arritur të furçë flokët e mi. Kam kontrolluar përsëri dhe për të gjetur se gri fillesa nuk shfaq pasi kam nxorrën atë jashtë ih një javë më parë.
  
  
  Unë e dija që në të ardhmen unë do të shoh ih më shumë, jo më pak.
  
  
  Im çanta ishin të mbushura - unë e kam bërë këtë, para se të shkoja në dush-dhe zëri i saj, menduar për të vënë në disa rroba, para se unë të quajtur Juana, dhe pastaj mendova, çfarë dreqin, eci drejt derës dhe e përgjuar me time lindi knuckles.
  
  
  "Të vijë" ajo dëgjoi saj muffled zë të thoshte.
  
  
  "Je gati?"
  
  
  Nuk kishte asnjë përgjigje.
  
  
  Ai hapi derën dhe hyri.
  
  
  Dyer të mbyllura prapa meje, dhe unë u kthye në surprizë për të gjetur Juana, të ulur në karrige në të gjithë prej meje. Ajo ishte krejtësisht e zhveshur, me vetëm një shami lidhur rreth gojën e saj, dhe duart e saj ishin të lidhura prapa prapa saj dhe të lidhur në një karrige. Këmbët e saj ishin të lidhur në këmbët e karriges. Ajo shikoi në mua me memec, mbron sytë.
  
  
  Ai arriti për të doorknob.
  
  
  "Jo, jo, Nick!" zëri i tha butësisht.
  
  
  Perdet në dritare flickered, dhe Tina Bergson u largua nga prapa tyre, me armë në dorë. Ai dukej i madh - për afër. Ajo ishte një Parsons Webley Mark IV. Ajo ishte veshur me rrobat e skive - po ato që ajo kishte veshur në shpat. Ajo ishte e lagësht dhe të ftohtë, por ndryshe krejt normale. Sytë e saj të djegur me pasion prej të çmenduri.
  
  
  "Hi, Nick," tha ajo me një gëzueshëm të qeshur.
  
  
  "Tina", thash unë.
  
  
  Ai nuk do të vdesë në ortek ju ka shkaktuar."
  
  
  "Unë e shoh."
  
  
  Ai u kthye për të parë në Juana është kontrolli i trupit të zhveshur përsëri. Kjo është kur unë pashë cigare djeg në gjoksin e saj lakuriq. Ai shuddered. Tina Bergson kishte sadomasochistic tendencat, ndoshta lezbike tendencave që çoi në nymphomania.
  
  
  "Ju jeni të sëmurë, Tina," I tha butësisht. "Çfarë është e mirë e dëmton njerëzit si Juana?"
  
  
  Tina shpërtheu. "Riko ishte një budalla duke u përpjekur për të thyer drogës zinxhir! Ai e kishte më të mirë të holla-marrjes skemë në botë - dhe ai ishte vetëm ndyrë marrjen e shpëtoj prej tij!"
  
  
  "Por kjo metodë e vrau vajzën time, e vetja."
  
  
  Tina chuckled. "Kjo vajza u bë një lavire, ashtu si të gjitha gratë - çdo njeri shkoi tek ai budalla kolegjin ajo u nis dhe shkoi për të."
  
  
  "Vetëm në imagjinatën tuaj, Tina," thashë unë. "Ju keni nevojë për një psikiatër."
  
  
  Ajo hodhi përsëri kokën e saj dhe qeshi. "Ju jeni një Obsesioni, Nick! A e dini se?" Një Obsesioni!"
  
  
  Mendova për krah këllëf të varur në ballë krevati në dhomën time dhe i mallkuar veten për të qenë një budalla budalla. Unë nuk jam duke shkuar askund pa të. Të gjitha për shkak të një budalla sentimentale
  
  
  
  
  
  Llojet e transferimit
  
  
  Përkthimi I Tekstit
  
  
  Burimi tekstin
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Përkthimi rezultatet
  
  
  Interesi i saj në Juana Rivera të vënë atë deri në vdekje.
  
  
  "Më jepni microfilm, Nick," Tina tha, duke lëvizur larg nga perdet ku ajo kishte qenë duke pritur për mua. "Unë të pashë ty me Riko. Ju duhet të keni atë. Të japë për mua, ose unë do të të vras."
  
  
  "Asnjë biznes, Tina," thashë unë. "Nëse unë ju jap kasetë, ju vrasin dy prej nesh dhe të largohen."
  
  
  "Jo," Tina tha: "sytë e saj të ndritshëm. "Unë nuk e kujdesit çfarë të bëjmë me atë bushtër. Ju mund të lënë dhe të fluturuar për në Shtetet e, unë nuk e kujdesit. Unë vetëm nevojë për një microfilm dhe unë do t'ju lë të shkoni."
  
  
  Zëri i saj, ai i shkundi kokën e tij. "Ne nuk e kujdesit, foshnja."
  
  
  Sytë e saj ishin të shkëlqyer dhe blu, si akull-ftohtë akull. Ai mendonte Skandinave fjords dhe akulli kore. Dhe mendova se bukur trupin tim nën rrobat e skive.
  
  
  Tina vuri një rënda Britanik Webley në Juana. E saj vështrimin ishte fiksuar në Afër me pothuajse një të pështirë magjepsje. Juana sytë e të mbështjellë në të alarmit. Unë e kam parë atë të dridhen. Lotët transmetuar poshtë faqet e saj.
  
  
  "Ti je një përbindësh," I tha me qetësi. "Ju mund të më dëgjoni, Tina? Ju mund të keni marrë mua në vend të tormenting Juana." Çfarë lloj çnjerëzor krijesë jeni ju?"
  
  
  Tina shrugged. "Unë do të vrasin e saj në numërimin e tri nëse ju nuk sillni mua ato filma, Nick."
  
  
  "Unë nuk kam një film," I tha shpejt. Papritmas, unë kisha një plan. E saj hotel, kështu që ajo do të mendoj se ishte duke protestuar shumë.
  
  
  Sytë e saj të ngushtuar. "Unë të pashë ty me Riko. Ju duhet të keni marrë një film nga ai. Em nevojshme një takim privat me ju. Të votuar dhe kjo është ajo. Dhe ai u vetja. Ai duhet të ketë dhënë vetja e tij për ju. Odin, Nick."
  
  
  E saj të djersitur. "Tina, më dëgjoni! Ai dërgoi microfilm në e-mail. Ai hyri vetja në Uashington."
  
  
  "Rico nuk do të besojnë mail," Tina snorted. "Unë e di se vetja më e mirë se ajo. Mendoni për diçka më të mirë, Nick. Dy."
  
  
  "Tina, kjo është e vërtetë!" E saj menjëherë lëvizur në drejtim të saj. "Tani për të hedhur armën poshtë dhe të tërheqë Juana rreth karrige!"
  
  
  Tina u kthye nga unë. Një pjesë e vogël e rëndë pistoletë u vuri në gjoks. "Kjo është Webley.455 Nick", tha ajo ndjeshëm, grimacing. "Ai është aq i fuqishëm sa Colt Kufi. Nuk më bëjnë lot ju copa-copa. Në një distancë të shkurtër nga gjoksi dhe zemra, nuk do të ketë mbetur asgjë. Unë do të keni për të shkuar nëpërmjet stuff tuaj për të gjetur film. Dhe unë si tuaj të madhe e vështirë të trupit shumë për të shkatërruar egon. Të japë për mua, Nick. Në film! "
  
  
  Juana ishte duke qarë.
  
  
  Ajo nxiti një të vogël.
  
  
  Tina lëshuar britma lufte, pastaj të vënë armë të Juana kokë, vetëm inç nga flokët e saj. "Më jepni që film, Nick. Ose ajo do të vdesë!"
  
  
  Ai vështroi ngultas afër në dëshpërim.
  
  
  "Unë e kam thënë një dhe dy, Nick! Tani ajo është çastin e fundit për të votuar... " Ajo psherëtiu.
  
  
  "Prit!" Saj duke qarë. "Është në dhomë tjetër!"
  
  
  "Unë nuk besoj që" Tina i tha me një buzëqeshje të vogël. "jo. Ju mbani me ju. Të tilla të vlefshme, send."
  
  
  Fytyra ime ka rënë. "Si mund të jesh kaq i sigurt?"
  
  
  Ajo buzëqeshi. "Unë e di! Të votuar dhe kjo është ajo. Unë e di saj!" Ajo nisi drejt meje. "Më jep mua!"
  
  
  Ai arriti në cep të tij, terry-leckë të mantel. "Tina..."
  
  
  "I ngadalshëm!"
  
  
  Ajo ngriti saj të rëndë muzzle dhe me qëllim që ajo në qafën time.
  
  
  Zëri i saj u largua. "Kjo është në xhepin tim."
  
  
  Ajo ishte duke kërkuar në mua, sytë e saj të vuaj mbyllur, mendjen e saj të shpejtë të punës.
  
  
  "Pastaj të marrë off tuaj mantel dhe të kalojë atë për mua. Ngadalë."
  
  
  Ai zgjidhej saj rripin, duke menduar tërbim. Nuk ishte asnjë film në xhep, sigurisht...
  
  
  "Jashtë!" ajo u këput.
  
  
  Ajo ishte shumë larg për të rrëmbyer rrobat e saj, siç kishte shpresuar në fillim. Vetja e mori atë në shpatullën e tij dhe e ngriti atë jashtë trupit të tij. Ai po qëndronte atje, lakuriq dhe të pambrojtur. Në qoftë se vetëm ajo do të qenë më afër, mantelit do të kishte tronditur e saj jashtë, rrëmbeu Webley duart e larg, dhe ... ..
  
  
  "Të hedhur në shtrat!"
  
  
  Ai psherëtiu.
  
  
  Ajo shkoi drejt tij, duke mbajtur armë në gjoks dhe në zemër. Me dorën e saj të majtë, ajo rummaged në një nga xhepat e saj. Bosh. Dhe pastaj një tjetër. Bosh.
  
  
  "Gënjeshtar!" ajo bërtita. "Ku është ajo? Ku është ajo?"
  
  
  Pashë sytë e saj të djeg me një flakë blu si ajo filluar në mua, vështrimin e saj lëviz lart e poshtë trupi im dhe poshtë këmbëve të mia. Kam lëvizur këmbën e saj një të vogël, wincing, duke u përpjekur të mos le të saj të parë ngjitës shirit ku ajo u zhvillua poshtë mbrapa e mia kyçin e këmbës.
  
  
  E saj vështrimin e padashur u zhvendos tek këmba e saj e djathtë. Ajo e pa vështrimin tim të zhduket, dhe sytë e saj të ngushtuar në mendime. Ajo dukej më të ngushtë në këmbë, pastaj në këmbën time dhe ajo pa një copë të vogël të ngjitet kasetë drejtimin poshtë mbrapa e mia kyçin e këmbës.
  
  
  "Votoni atë!" ajo u këput. "Të bashkëngjitni kyçin e këmbës! Ta sjellë atë, Nick. Sjellë atë dhe..."
  
  
  "Tina, unë betohem për ju!"
  
  
  "Ju dëshironi të saj për të ju vrasin dhe të marrë atë kasetë jashtë vetes?"
  
  
  Unë e dija se ajo do.
  
  
  Ndjenja të zhveshur dhe të pambrojtur, unë përkul dhe u zgjat për të drejtën time kyçin e këmbës. Kur Ego e vënë atë në, kasetë kanal, ishte liruar për shkak të lagështisë në dush, dhe e tij hairpin u hiqen menjëherë.
  
  
  "I shpejtë!" Ajo e thirri mua, të përkulur mbi mua dhe duke me dorën e saj të majtë për të marrë atë nga unë.
  
  
  Ai u tërhoq nga një stilet dhe të eci drejt saj, duke mbajtur dorën e tij të majtë, si në qoftë se ajo ka qenë duke mbajtur një microfilm. Sytë e saj flickered tim grusht clenched, dhe ajo e pavetëdijshme arritur.
  
  
  Ai e shtyu atë me grusht. Ajo le të saj gishtat prekin egon. Ee kapi dore. V s
  
  
  
  
  
  
  Llojet e transferimit
  
  
  Përkthimi I Tekstit
  
  
  Burimi tekstin
  
  
  1507 / 5000
  
  
  Përkthimi rezultatet
  
  
  Në një pikë, dora e saj e djathtë bëri kontakt me trupin e saj dhe të mbërthyer me stilet në hej e qafës, menjëherë nën saj veshit.
  
  
  Me një gurgling qaj, ajo shkarkoi Webley.
  
  
  Gawk grushta nëpër hotel mur, duke e bërë rrugën e saj në anën tjetër.
  
  
  Gjoksi im digjet me zjarr e shpërthimit të barut.
  
  
  Ai u largua përsëri.
  
  
  Ajo u rrëzua, dhe arterial të gjakut vërshuan nga rreth trupit të saj e artë të lëkurës.
  
  
  Çfarë humbje.
  
  
  Çfarë është një ferr i një mbeturinave.
  
  
  I tronditur, ai u ngrit, mori trupin e saj, dhe e mbarti për në shtrat.
  
  
  Një ditë, ajo i hapi sytë e saj.
  
  
  "Nick", pëshpëriti ajo, dhe buzëqeshi me gëzim. "Unë kurrë nuk do të jetojë deri në shtatëdhjetë e shtatë do të bëj?"
  
  
  "Ju keni zgjedhur të gabuar profesionin," thashë unë.
  
  
  Ajo shkoi butë.
  
  
  Ai i shkroi një letër Juana, duke u përpjekur ta ngushëllojë duke untying e saj nga kryesuesi, dhe pastaj zvarritur atë në dollap ku ajo ka ndryshuar. Pastaj unë shkova në dhomën time dhe u ngjit në minierë.
  
  
  Unë shkova mbrapa. Zëri i saj ishte duke saj Rolleiflex tani, kërkojnë pikërisht si zëri i saj duhet të keni shikuar në kopertina ime. Të dashur vjetër Hawk.
  
  
  Në fakt, ajo ishte e lumtur dhe për të marrë veshur. Kur ju jeni të veshur, ajo është gjithmonë e lehtë për të folur për gjërat e përditshme.
  
  
  "Ku është ky microfilm?" Juana më pyeti.
  
  
  Ajo u kap nga Rolleiflex. "Këtu," I tha. "Një kameraman i mirë gjithmonë mbart tij filmit në kamera e tij."
  
  
  Ajo mbërthyer jashtë gjuhën e saj në mua.
  
  
  Kam kapur atë në film. Pas të gjitha, ai ishte një nga fotografët më të mirë në Midwest, nuk ishte ai? Dhe Juana nuk duhet të dini që kam pasur një microfilm në pantallona tim xhep, si një paketë cigare ose një keychain, e bëri ajo?
  
  
  
  
  
  
  Vdekjen Koka E Konspiracionit
  
  
  
  
  Vdekjen Koka E Konspiracionit
  
  
  Gabimi
  
  
  Mumura Ishull ishte si një të vogël të gjelbër perlë në thelle blu kadife e Paqësorin e Jugut. Tucked larg në një qoshe të Tuamotu Arkipelag, Mumura ishte një nga pak me të vërtetë Polinezian ishujt që nuk kishin qenë të ndikuar nga misionarët dhe të qytetërimit. Njerëzit e Mumuran janë ende të lirë, në kuptimin e plotë të fjalës. Askush nuk ka vënë shtrënguar këpucë në këmbët e tyre ose të mbuluara bukur ngjyrë kafe zemrat e grave të tyre. Në total ih rreth pesëqind njerëz, ata ishin në dijeni të parajsës që ishte ih ishull, sepse ata nuk dinë asgjë tjetër.
  
  
  Pothuajse e gjithë popullsia tani ishte duke pritur në golden beach si motoskaf shkurtuar nëpër të butë breakers në breg. Në harkun e këtij huaj anija qëndroi Atmatov, i gjatë dhe i drejtë, pa frikë nga shpejtësia e anijes ose ulërimë e motorit, si një udhëheqës duhet të jetë.
  
  
  Kur anija u ndal pak metra nga bregu, njerëzit vrapoi tek shefi i tyre, por gratë qëndruan në plazh, duke qeshur me entuziazëm arrita në mes tyre dhe i paralajmërimit të fëmijëve që të mos ndërhyjë.
  
  
  Pas duke ecur nëpër anije, Atm mori një valixhe të madhe nga anëtarët e ekuipazhit dhe waded në ujë, duke e mbajtur të lartë për ta mbajtur atë të thatë. Anija përfshinë të jetës dhe shpejtoi mbrapa në të bardhë jaht, e cila tashmë ishte duke lëvizur me lehtësi gjysmë milje larg.
  
  
  Atm strode poshtë plazh, me mburrje mbante një valixhe në frontin e tij. Ai vuri vetja guri se vetja paraardhësit e përdorur si një sakrifikuese altar, por tani ai stahl qëndron.
  
  
  E Mumurans grumbulluan rreth. Muzikore ritmin e ih gjuhën ross nga emocionet.
  
  
  Atm ngritur duart e tij për qetësi, dhe menjëherë i vetmi zë që mund të jetë dëgjuar ishte psherëtimë e mbrëmje fllad në pëllëmbët e tij. E bardhë-me flokë shefi buzëqeshi butësisht në njerëzit e tij, dhe të lakuara poshtë për të zhbërë flokët e valixhe si uem tregoi bardhë njerëzve në anije të mëdha.
  
  
  Ai vrapoi dorën e tij mbi shkëlqim ngjyrë kafe materiale të valixhe. Ai kurrë nuk e kishte prekur asgjë si kjo e para, dhe ATM makinat janë përkëdhelja me habi. Pastaj, duke parë padurim të njerëzve të tij, ai fitoi kapak në të dy anët dhe e ngriti atë.
  
  
  Ai nxori nga thesaret një nga një, duke lejuar njerëzit që të gëzojnë çdo njeri rreth tyre. Një copë leckë që është tepër fleksibël dhe të pasur me ngjyrë spirale, ndryshe nga ne, si një lule të vetme në Polinezi. Necklaces lidhur me amazing gurë reflektuar diellin e shenjtë të dritës dhe u kthye vetja në një ylber. Të vogla oblong pako me letër-përfundoi strips që shijuar ëmbël. Atm të vënë një në gojën e tij dhe filloi të përtypet për të demonstruar se çfarë uem tregoi bardhë njerëzve. Ai e shpërndau pjesën tjetër të kordon shirita, e pashë se sa më shumë fëmijëve u ah. Mrekulli e vazhdueshme për të përhap nëpër valixhe. Ka pasur gjëra që kërcente, gjëra që glittered, gjërat që ka bërë dashuri. Çdo të ri thesar bëri turmën të mërmëritnin me gëzim..
  
  
  Këtë ditë me siguri do të mbahet mend në Mumura.
  
  
  Në bordin e jaht, tani tërhequr larg nga Mumura, dy burra rrinin më këmbë në parmakë, shikuar ishull ulet nëpërmjet saj. Njëra ishte e rëndë, jepni të ngjashme, me një tangle e flokë të zinj që duheshin larë. Tjetri ishte shtatlartë dhe të ligët si një kamxhik, me argjendin e flokëve slicked mbrapa nga më e larta, të lëmuar ballin. Edhe pse burrat që ishin në rroba civile, nuk ishte diçka e ushtarake për ih është sjellje. Pas shtatlartë njeriu u ul një e madhe gjermane Bari dhe një e muskulor, Doberman i zi, duke kërkuar në botë me urrejtje.
  
  
  Fyodor Gorodin, të rënda tha njëri. "Pse nuk i kemi marrë gjatë me këtë, Anton? Ne duhet të jemi mjaft larg larg nga ishulli deri tani. Ego është zëri ishte i ashpër ankohem që e bëri vetja të duket më shumë si një arush.
  
  
  E bardhë-me flokë Anton Zhizov uli kokën e tij dhe e tundi kokën ngadalë. Vetja e vogël sytë e errët janë të fshehura nga të thellë bazat nën drejtë të zi të ballit. "Po, mendoj se ka ardhur koha."
  
  
  Zhizov u kthye te burri i tretë, i cili ishte tempe restlessly në kuvertë pas tyre. "Çfarë thoni ju, Varnov? A jeni gati?"
  
  
  Varnov ishte një cipë e hollë njeri i ngushtë, për të përul supet që e bëri atë të duket edhe më e vogël se ai në fakt është. Ai e kishte të zbehtë, i sëmurë lëkurën e një njeriu që rrallë shkon jashtë për qëllime mjekësore.
  
  
  "Po, po, ajo është gati," Varnov u këput. "Unë kam qenë gati për të kaluar njëzet minuta."
  
  
  "Nxitim të tepruar mund të jetë shumë e shtrenjtë," Zhizov tha butësisht. Ajo duhet të duken shumë tani në vendosjen e diellit." Ai u kthye për të ri matematikë mëdha në marinar uniforme. "Boris treguar kapitenit për të na mbajë, unë dua për të nxjerrë një foto."
  
  
  I riu u bë alarm. Ai filloi të lëvizë drejt urës, por hezitoi. "Zotëri?"
  
  
  "Çfarë është ajo, Boris?" pyeti Zhizov padurim.
  
  
  "Njerëzit në ishull. Ata do të kenë kohë të evakuohen? "
  
  
  "Njerëzit? Ju do të thotë ata kafe-skinned egërsira?
  
  
  "Y-po, zotëri. Ata dukeshin të padëmshme të mjaftueshme.
  
  
  Gorodin qëlluar jashtë nga nën parmakë, vetja muskujt e tij të madhe mbi shpatulla clenching. "Çfarë jeni duke u ankuar për të, djaloshin? Ju janë dhënë një urdhër! "
  
  
  Zhizov ngritur duart manicured. "Boris është i ri, Fyodor. Ajo mban një kontakt të humanizmit,
  
  
  
  
  e cila nuk është gjithmonë një gjë e keqe."
  
  
  Ai u kthye për të ri marinar. "Në qoftë se ne duam për të arritur qëllimet tona, Boris, ne duhet të sakrifikojë disa jeton. Siç e dini, në sajë të ndryshimeve që ne kultivojmë, kushtet për të gjithë popujt e botës do të jetë përmirësuar në masë të madhe, kështu që këto të thjeshtë vendasit (të lindurit) e ndihmoi jetën e tyre për të mirën e njerëzimit. A ju e kuptoni, djali im?
  
  
  "Po, zotëri," Boris tha, edhe pse nuk ishte e ende në dyshim vetja e tij sytë. Ai shkoi përpara për të urës.
  
  
  "Unë nuk e di se pse ju jeni duke u përpjekur për të shpjeguar ai," growled Gorodin. "Urdhri duhet të kryhet menjëherë. Ashtu si ju dhe kam dhënë mësim."
  
  
  "Ne duhet ta pranojmë se kohët po ndryshojnë," Zhizov tha. "Kur ne jemi në pushtet, ne do të duhet të tillë të ndritshme të rinjtë si Boris. Do të ishte e papërgjegjshme për të nxitur vetja larg tani ."
  
  
  Katran e motorëve të ndryshuar, dhe në jahtin e ngadalësuar. Me një ndryshim të vogël në ekuilibër, dy qentë growled, trokiti off këmbët e tyre nga paqëndrueshme mbështetje. Zhizov rrëmbeu thread ih të dyfishtë litar, looped mbi parmakëve, dhe të qëlluara të dy qentë në fytyrë. Ata vazhduan veten kundër të kabinës bulkhead, e zezë buzët e ndarë nga fortë dhëmbë shumë të bardhë në një të heshtur ankohem.
  
  
  "Unë nuk e di pse këto qentë nuk lot ju vete, si ju trajtoni ato," Gorodin tha.
  
  
  Zhizov dha një të shkurtër, të leh qesh. "Frika është e vetmja gjë që këto kafshë të kuptojnë. Ata do të vrasin për mua në komandë, ngaqë e dinin se unë kisha fuqinë për të vrarë ih. Ju duhet të mësoni më shumë për psikologjinë, Fyodor. Me një të ri si Boris, ju duhet të jenë të durueshëm. Vetëm mizori punon me këto të bukur demonëve". Ai vrapoi lëkurë kordonin e gjatë qentë ' fytyra sërish. Ata nuk bëjnë një tingull.
  
  
  "Në qoftë se ju të përfundojë duke luajtur me kafshët shtëpiake," Varnov tha: "me të fortë sarkazëm," unë do të vazhdojë demonstrimi."
  
  
  "Në çdo kuptim. Le të shohim nëse gjatë gjithë kohës dhe parave ne kemi investuar në të ju do të paguajnë dividentë ."
  
  
  Varnov arritur brenda dhe u tërhoq nga një lëkure të zezë rast. Nga këto ai kap një e hollë metalike cilindër, gjashtë inç e gjatë dhe e vuri në një fund. "Kjo është një elektronik stylus," shpjegon ai. "Kjo është se si unë e kontrollit të shkaktojë, një komplikuar vendosur të cilësimet që vetëm unë e di."
  
  
  "Nuk kemi nevojë për të gjithë këtë të folur?" Gorodin ankuar. "Le të shohim se çfarë po ndodh."
  
  
  "Jini të durueshëm, Fyodor," Zhizov tha. "Ky është një moment i rëndësishëm për Z. Varnov. Ne kishim për të le të gëzojnë atë të plotë. Në fund, në qoftë se vetja projekti dështon, çfarë ka mbetur nga jeta e tij do të jetë më e pakëndshme." "Ai nuk do të dështojë," Varnov tha shpejt. "Ju duhet të mbani mend se ky është një rreth im më pak shkatërrimtare të pajisjeve. Megjithatë, ajo do të jetë më se e mjaftueshme për një ishull me madhësi të Mumura." Mban një elektronik stylus në dorën e tij, ai filloi të unbutton këmishën e tij. "Bukuria e saj është që edhe kompetente doganore inspektorët kurrë nuk do të keni gjetur bomba në atë valixhe, sepse nuk ka asnjë bombë në atje."
  
  
  "Ne të gjithë e dimë se," Gorodin tha padurim. Varnov vazhdoi si në qoftë se vetja nuk ishte duke u hutuar. "Nuk ka asnjë bombë në mesin e trinkets, sepse valixhe në vetvete është një bombë. I butë, i lakueshëm, machinable në çdo formë, e fundit zgjerimi i plastike shpërthyese parim është bërthamore fissionable plastike. E shpërthyer pajisja është e vogël dhe është montuar në një metal të kaloni. Një zë dhe një qëlluar." Tani që gjoksin e tij ishte ekspozuar, Varnov gërmuar e tij në majë të gishtave çfarë duket të jetë shëruar vertikale mbresë në anën e majtë të gjoksin e tij.
  
  
  Big Fyodor Gorodin filloi dhe u largua. "Oh, unë nuk mund të presim për të parë atë të bëjë atë," Varnov tha me një paraqitje të shkurtër të qeshur. "Ju nuk do të pendoheni për të shikuar disa qindra njerëz vdesin nga një distancë. Dhe akoma, ju urrej të shoh një njeri të hapur një përplasje e tij të lëkurës." Grabbing skajet e mbresë me majat e gishtave të tij, ai butësisht nxorrën atë jashtë. Me një gjiri të shëndoshë, mishin e ndarë nga gjoksin e tij, duke e vënë tij gjerësi, e cila përmbante një rrumbullakët metalike objekt me madhësinë e një silver dollar. Njëqind vogël të pikave të kontaktit, jo më të mëdha se koka e një pin, e mbuluar vetja.
  
  
  Varnov lehtë preku cepin e diskut të tij me stylus. "Qasja kryesore, unë e quaj atë ego Për mua çelësi i pasuri dhe i lëvizur, për ju çelësi për pushtet."
  
  
  "Dhe për ata që qëndrojnë në rrugën tonë," Zhizov shtuar, " çelësi për të harruar." "Absolutisht, në fakt," Varnov tha. Ai ka filluar të prekë majën e gjilpërës për disa pika mbi të shkaktojë disk. "Ju nuk keni nevojë për të kujtuar rendin e kontakteve," ai tha Zhizov. "Ajo ndryshon automatikisht pas çdo përfunduar sinjal. Një njeri ka nevojë për të mbuluar ."
  
  
  Gizov buzëqeshi thinly në uem. "Unë e admiroj ndërgjegje e juaj të vetë-mbrojtjes. Ajo ishte e bukur për të lidhur fjalëkalimin për të stimuluesit kardiak."
  
  
  "Po, kështu mendoj," Varnov dakord. "Në qoftë se për ndonjë arsye tim rafte dollar ndalon rrahjet, qasja kryesore është programuar për të sinjalizuar nga shpërthimi i të gjitha ekzistuese bërthamore plastike emër të plotë. Pasi të kemi filluar një biznes dhe për të gjitha afatet e marrëveshjes janë plotësuar, ajo, natyrisht, do të çaktivizuar fjalëkalimin tuaj rrahurave të zemrës ."
  
  
  "Sigurisht"
  
  
  
  
  
  Zhizov tha.
  
  
  Varnov përfunduar manipulimin e stylus dhe zbutur nga lëkura përplasje. "Atje. Kjo është bërë."
  
  
  Të tre burrat filluar në ishull në horizont. Gorodin ngadalë i tij u kthye masive kokë.
  
  
  "Asgjë nuk ka ndodhur, Warnow,"tha ai," tuaja bombë nuk do të punojnë."
  
  
  "Të mbajtur vetëm duke parë," Varnov tha uem. "Nuk është një automatik vonesë prej tridhjetë sekonda në mes të hyjnë në qasje kryesore dhe vënien e detonator në kazan. Kjo do të japë më kohë, në qoftë se ndonjëherë është e nevojshme, për të sinjalizuar tërheqjes.
  
  
  "Një i urtë masë paraprake." Zhizov miratuar atë. "Por, kjo kohë, kjo vonesë nuk do të jetë e nevojshme."
  
  
  Varnov shikuar si të dorës së dytë përfunduar një gjysmërreth në fytyrë nga vetja orë dore. Ai numëruar poshtë fundit të dytë me zë të lartë. "Pesë, katër, tre, dy, një."
  
  
  Në fillim ajo ishte një e dytë e diellit, në rritje si diku tjetër. Vetja të verdhë-portokalli daring u rrit si një e madhe të menjëhershme të kancerit si tymi i zi dhe të bardhë të mbuluar me avull Mumura Ishull. Një shoku vala e aktivitetit përfshiu të gjithë & nb drejt jaht, e cila mund të shihet si një dhjetë këmbë shkelës shpejtimin larg nga përplasje faqe. Aktivitete në natyrë të goditur ashpër, engulfing anije dhe egot e udhëtarëve. Në të njëjtën kohë, zërin e goditi ih. E zgjatur rumbling të vrumbullojnë si bubullima rritur një thousandfold.
  
  
  Anton Zhizov u kthye nga shokët e tij me një të hollë-përtac, triumfues buzëqeshje. "Unë mendoj se ne e kemi parë mjaft. Le të shkojnë brenda dhe të thatë jashtë, ndërsa unë po të them se e kapitenit për të lëvizur."
  
  
  Dy qentë cowered, akrobaci bark-e parë në kuvertë, e sytë e tyre të zgjerimit në tmerr si një top zjarri, tani një të shurdhër e kuqe, u ngrit në qiell në një zezë tymi kolonë. Zhizov yanked në litar, duke i ngulur në mbytje collars fort, dhe gjysmë-zvarritur kafshët me vete, shkon për të kabinës.
  
  
  Nga porti është në distancë, reja e tymit të ishte një shpërthen bukuria. Mumura Island, tani blackened dhe u tha, nuk ishte më e bukur. Vetëm një shpërthim i të erës tërhoqi në për të plotësuar këtë zbrazëti, ku valë flakët kishin konsumuar oksigjen. Përndryshe, nuk ishte heshtje. Dhe vdekja.
  
  
  Odin
  
  
  Nga shpërthimi bërthamor filloi të marrë shpërblimin e vet në jetën time dy të dielat pas zjarrtë vdekjen e Mumura dhe njerëzit e saj. Kjo ndodhi në më intime moment.
  
  
  Emri i saj ishte Yolanda. Afër kishte të drejtë, jet-flokë të zeza dhe të butë të lëkurës. Ajo ishte takuar me ee më herët në mbrëmje në një të vogël flamenco klubi i vetëm off Broadway. Ajo kërcenin atje, i veshur me një të shtrënguar të kuqe kadife fustan që tregoi off e saj të bukur, gjinjtë dhe të vogël bel dhe flared rreth balerin e këmbët të gjata. Ajo i dha mua një kohë të gjatë, vështirë të duken si ajo ndaloi në saj të vallëzimit në frontin e tavolinën time. Kjo ishte një ftesë dhe një sfidë. Ajo ishte një tapash vështrim që unë nuk mund të injorojë.
  
  
  Tani që ajo ishte sprawled në shtratin tim, Afër kishte vetëm një krenarë buzëqeshje në fytyrën e saj. Ajo donte për të qenë i admiruar për atë kontrolli i trupit të zhveshur, dhe unë nuk do të jetojnë deri në pritjet e mia për ndonjë arsye.
  
  
  "Eja, Nick," tha ajo, " të marrë shpëtoj nga rrobat tuaja tani dhe eja me mua."
  
  
  Ai hoqi këmishën e tij, grinned, dhe mori një gllënjkë e tij Remy Martin.
  
  
  Yolanda u zhvillua sytë e saj mbi time të zhveshur gjoksin dhe trupin tim. "Come on", tha ajo imperiously, " unë dua që ju tani."
  
  
  E saj buzëqeshje të zgjerohet pak. "Një gjë qesharake i është dhënë për mua. Unë nuk i përgjigjen mirë për të urdhrave time gjumi. Ne do të duhet të bien dakord mbi atë se kush është në krye këtu".
  
  
  Ajo u ul në karrige, asaj spanjolle shkëlqenin sytë e saj i kuq buzët u ndanë për të thënë diçka. Ajo shpejt të ecur gjatë në shtrat dhe për të zgjidhur ee hulumtime probleme me gojën e saj. Në fillim, ajo tensed dhe e mori im lindi supet, si në qoftë se duke u përpjekur për të nxitur më larg. Ai shkau duart e tij poshtë saj i butë anët, përzierje e të zhdërvjellët mishi ku fryrje të gjoksin e saj filloi.
  
  
  Ajo gulçoi nën gojën dhe gjuhën e saj darted jashtë, hezituar në fillim, pastaj me padurim të madh. Duart e saj u zhvendos në shpinë, dhe e ndjeva kafshimin e saj thonjtë e saj gishtat shkau mbi trupin tim. E saj kurioz duart shkau në waistband e mia pantallona, kërkoni, kërkoni.
  
  
  Papritmas, ajo tërhoqi gojën e saj larg nga e imja. Ajo merrte frymë rëndë, dhe lëkura e saj glowed me turret e dëshirës. Ajo e gjeti mi belt buckle dhe undid me pak dredhur duart. Saj u ngrit dhe përfundoi afër punën e kthimit në gënjeshtër zhveshur e ardhshëm të saj. Ai e puthi atë gojë të hapur, thrusting gjuhën e tij nëpërmjet saj dhëmbë të mprehtë. Ajo mori vetja ime në gojën e saj dhe e thithur, duke e lëvizur gojën e saj mbrapa dhe me radhë në gjuhën time në një sensual premtimin e kënaqësi për të ardhur.
  
  
  Nëna e saj butësisht tërhequr larg, puthjeve e saj të rrumbullakosura mjekër, pastaj u zhvendos në zgavrën e fytin e saj. Yolanda mbajti frymën e saj të ashpër, si gjuha ime shkau poshtë vijës sisët e saj.
  
  
  E saj e ngriti fytyrën e saj më sipër saj dhe ajo cupped gjinjtë e saj të gjatë me gishta, duke ofruar ih për mua. E saj thithat ishin vertikale, lagur trëndafila kundër ngjyrë kafe të errët pothuajse. Si i ati i saj u përkul poshtë për të marrë ofertën, një insistent shpëtim ranë në dhomë të vogël pranë dhomën time të jetesës, të cilat I përdorin si studimit tim.
  
  
  "Oh, Nick, ju lutem mos ndaloni," Yolanda fryu si nëna e saj hezituar.
  
  
  "Mjaltë", thashë, " ka vetëm një gjë në botë që nuk mund të bëjë mua të ju lënë të gjitha në të njëjtën kohë.
  
  
  
  
  
  Të mallkojnë atë, dhe zhurma që keni dëgjuar është ajo.
  
  
  Ai nxorrën këmbët e tij mbi anën e shtratit dhe strode nëpër dhomë gjumi në zyrën e tij. Në tabelën e kuqe telefoni vazhdoi të ashpëra të telefononi. Përveç meje, vetëm një person tjetër kishte këtë numër telefoni - David Hawke, Drejtor dhe Shef i Operacioneve të AX, e NE të Veçantë për Inteligjencë. Elektronike të përpiqen sinjal të parandaluar dikush nga lidhja me linjë. Unë e kap telefonin dhe foli në zëdhënës, duke e lënë zërin tim nuk dëgjohet në dhomë.
  
  
  "Ju keni një talent për të zgjedhur më të papërshtatshëm kohë për të thirrur," thashë unë.
  
  
  Hawke zëri u përgjigj me të njohur të thatë New England shëndoshë. "Zonja do të duhet të presim, Nick, hema do të jetë ajo për ne. Kjo është e ngutshme ."
  
  
  "Kjo është ajo që kam menduar," I tha, duke injoruar tim vetja e saktë të gjejnë se çfarë ai ishte duke bërë.
  
  
  "Nuk ishte një shpërthimi bërthamor në Oqeanin Paqësor. Një ishull të vogël të quajtur Mumura në Tuamotu grupi ."
  
  
  "Ju do të thotë dikush ka filluar testimin përsëri?" Unë e pyeta.
  
  
  "Kjo nuk ishte një test. Ishulli është shkatërruar, së bashku me disa qindra Polynesians që jetonin atje."
  
  
  "Sa më parë ndodhi kjo?"
  
  
  "Dy Të Dielave."
  
  
  "Unë nuk kam dëgjuar asgjë për këtë."
  
  
  "Unë e di. Nuk është një të plotë të mbylljes së aktuale të pajisjes. Natyrisht, të gjitha vendet e mëdha të dini në lidhje me këtë. Ne të gjithë kemi të rrezatimit sistemet e zbulimit që do të lejojë askënd për të gjetur një shpërthimi bërthamor kudo në botë. Por asnjë nga vendet me bërthamore aftësitë e pranojnë se nuk dinë asgjë për atë."
  
  
  "Është dikush i shtrirë?"
  
  
  "Është e vështirë të thuhet me siguri, por unë nuk mendoj kështu. Këtë mëngjes, qeveria jonë ka marrë një shpërblim kërkojnë nga njerëzit të cilët pretendonin se kanë çelur deri Mumuru."
  
  
  "Ju do të thotë që ata janë duke kërkuar për të holla?"
  
  
  "Shumë më tepër. Çfarë ata janë duke kërkuar për të është e pakushtëzuar dorëzimin e të gjitha forcave ushtarake AMERIKANE, si dhe transferimin e qeverisë sonë për të IHC."
  
  
  "Mund të mesazhit të ardhur nga një weirdo?"
  
  
  "Ishim të sigurt që ajo ishte e sinqertë. Ata kanë fakte për Mumura shpërthimi që vetëm autorët mund të kenë njohur."
  
  
  "Ata patjetër do të kërkojmë për një çmim të lartë. Çfarë ndodh nëse ne i besuat ato? "
  
  
  "Sipas raportit, këto qytete kryesore do të jetë në lulëzim lart si Mumura. New York City do të jetë i pari, dhe pas kësaj, një rreth qyteteve tona do të jenë të shkatërruar çdo dy të dielave, deri ne dorëzohen në ih kërkesat ose nuk ka mbetur asgjë ." "Ku jam i aftë saj në të?"
  
  
  "Presidenti dëshiron të bëjë çdo përpjekje për ta bërë këtë, por ne nuk mund të përballojë një shumë e dukshme operacion. Ne kemi mbështetjen e plotë të Përbashkët të Inteligjencës Komitetit, por punë tv bie në SËPATË. Dhe ju jeni një njeri, Nick.
  
  
  "Kur doni saj të jetë në Uashington?"
  
  
  "Sa më shpejt që ju mund të bëni atë?"
  
  
  Për herë të parë, pashë Yolanda këmbë te porta, duke kërkuar në mua. Ajo ishte ende lakuriq. Një dorë e zuri gjumi në derën kornizë, dhe këmbët e saj të gjata ishin pak larg. E saj spanjisht sytë e ndezur me dëshirë.
  
  
  Ajo tha në telefon " unë mund të largohet menjëherë nëse keni nevojë për mua, por nëse nuk nesër në mëngjes?"
  
  
  Hawke është psherëtimë rang të qartë në tel. "Gjithsesi, e saj, unë nuk mendoj se ne mund të bëjmë çdo gjë sonte. Vazhdojnë të argëtojnë tuaj, zonjë, por përpiquni të ruani disa energji. E saj, unë dua që ju të jetë këtu dhe të paralajmërojë gjëja e parë në mëngjes. Nuk është faktori kohë këtu, dhe në mëngjes prezantim do të jetë vendimtar.
  
  
  "Unë do të jetë atje," unë i thashë, dhe hung up.
  
  
  Yolanda sytë e shkau mbi trupin tim, zvarrë ata që gjetën në qendër të saj të interesit.
  
  
  "Falë zotit," tha ajo. "Për një moment, unë mendova se do humbur vëmendjen tuaj."
  
  
  "Ne do të kemi një shans," e sl siguroi saj. E saj të shpejt të ecur përpara dhe e kap e saj deri. Ajo ishte një i madh vajzë, të gjerë shouldered dhe i gjatë, me të gjerë, të fortë hips, dhe ajo nuk ishte përdorur për të qenë të ngrihen në ajër nga një njeri. Ai e çoi në dhomën e gjumit dhe hedhur atë poshtë në fletë.
  
  
  "Oh, Nick," ajo frymëzuam, " ju lutem, mos lë mua si të këtë përsëri."
  
  
  "Jo sonte," babai i saj është premtuar. Pastaj i saj, u përkul përpara, dhe ka vazhduar veprimi nga ku ne do të lënë jashtë.
  
  
  Kapitulli i dytë
  
  
  Kur kam marrë nga 747 në Dulles International Airport, unë u takuan me një të heshtur, të riu që tërhoqi më në një pritje limousine. Ai maneuvered me kujdes nëpërmjet të mëngjesit të trafikut, dhe në fund u ndal në frontin e nondescript Du Pont Qendër të ndërtesës.
  
  
  Ajo e di se një njeri i cili erdhi dita pas ai erdhi në. Ai ishte presidenti është shefi i sigurisë kombëtare këshilltar. Ai nuk ishte i qeshur. Njerëzit në hollin - revista shitës skanim të vizitorëve, roje të sigurisë në ashensor-dukej mjaft i zakonshëm në qoftë se ju nuk e shikoni në sy. Pastaj ju e patë të vështirë, seriozitet që tregon në sytë e qeverisë agjentë në krye të detyrës. SËPATË në shtabin ishte plotësisht e sigurt.
  
  
  Kam dorëzuar kredencialet e mia tri herë, fytyra ime ishte skanuar duke përdorur një telecomputer, dhe e mia palm shtyp, u konfirmua nga një sensor elektronik. Më në fund, elektronike dhe të njeriut mbikëqyrës ishin të bindur se unë isha me të vërtetë Nick Carter, një SËPATË N3 agjent vlerësuar si një Killmaster, dhe unë ishte i lejuar për të parë Davidin Hawke. Ai ishte ulur në e tij dhunuara lëkure karrige, përtypet një puro të gjatë ai kurrë nuk pothuajse të ndezur.
  
  
  Vetja e steely sytë blu tradhtuar asnjë emocion si ai tundi kokën në karrige të gjithë nga ai.
  
  
  
  
  
  "Unë nuk mund të kuptoj,"tha ai," si ju mbani duke kërkuar në mënyrë të shëndetshme, duke e degjeneruar jetës që ju çojnë në mes të detyrave."
  
  
  Ai grinned në njeriun e vjetër, të cilët u ul si të drejtë si një ramrod, duke kërkuar më shumë si një burrë pesëdhjetë e tij se vitet shtatëdhjetë. "Sekreti është gjithmonë për të menduar mjeshtërisht," uem tha saj.
  
  
  "Sigurisht," tha ai. Një anë e rta e vetja lakuar pak, e cila ishte gjëja më e afërt me një buzëqeshje të cilën ai e kishte parë ndonjëherë në e tij të Ri të Anglisë lëkure të njeriut. Pastaj ai u bë shumë serioze. "Nick, ne jemi në telashe të mëdha."
  
  
  "E pra, është e ngjashme. Ju tha: "ne kemi marrë një mesazh dje."
  
  
  "Kjo është e drejtë. Ky njeri pretendon se ai dhe njerëzit e tij janë përgjegjës për Mumura bombardimeve, dhe ata janë të gatshëm për të shkatërruar qytetet tona një nga një."
  
  
  "Kush është ky person?" Unë e pyeta.
  
  
  "Anton Zhizov. Unë supozoj se ju e dini emrin."
  
  
  "Sigurisht. Numri dy njeriut në rusi komandës ushtarake. Mendova se tha: "ne nuk kemi një nga fuqitë e mëdha, të përfshirë."
  
  
  "Sovjetikët mohuar çdo përgjegjësi për Zhizov. Siç e dini, ai ishte një udhëheqës i militant ekstremistët në Kremlini. Ai është gjithnjë e më e pakënaqur me rritje detente mes dy vendeve tona. Duket si ai i nxori të tij. Ai mori me vete të Kuqe të Ushtrisë Kolonel Gorodin dhe disa detare të zyrtarëve të cilët nuk besojnë në bashkëjetesën e qetë. Ata gjithashtu duket të ketë marrë larg me vjedhjen e një furnizim të madh të ruse ari."
  
  
  "Dhe Zhizov mendon se me një sasi të vogël të armëve bërthamore, ata mund të mposhtur Shtetet e Bashkuara?"
  
  
  "Sipas ekspertëve tanë, ai pret që sa më shpejt të na shtyn për të negociuar ose shpërthen disa nga qytetet tona, të bashkimit Sovjetik, qeveria do të ndryshojë politikën e saj dhe mbështetjen vetja."
  
  
  "A mendoni se Rusët do ta bëjë atë?"
  
  
  "Unë as nuk duan të spekulojnë," Hawke tha. "Jonë kryesore shqetësim tani, është për të ndaluar Zhizov. Presidenti bëri të qartë se nuk do të dorëzohen. Nëse Zhizov është thënë të vërtetën - dhe ne duhet të supozojmë se ai është-vetja bomba tashmë janë mbjellë në një numër të kongresit të qyteteve."
  
  
  "Ju tha se në Nju Jork është i pari objektiv. Zhizov na dha një afat kohor? "
  
  
  "Dhjetë ditë. Hawke sytë e flicked për të hapur një faqe të desktop kalendarik. "Ne kemi nëntë ditë në të majtë."
  
  
  "Pastaj, sa më shpejt të filloj ajo, aq më mirë. A kemi ndonjë të çon? "
  
  
  "Vetëm një. Një agjent në Los Angeles duke punuar me Komisioni i Energjisë Atomike pa informacionin e klasifikuar në lidhje me Mumura shpërthimi dhe Gizov e mesazhit dhe të na kontaktuar vetëm pak orë më parë. Agjenti thotë se Afër ka informacion të vlefshëm dhe kërkon që një njeri të jetë i dërguar kështu që ajo mund të japë atë personalisht."
  
  
  "Jo, unë ndërprerë," ju tha se ajo ishte?"
  
  
  Hawke pak poshtë e vështirë në e tij puro dhe frowned, por ai e pa vezullim në Egon e syve. "Unë nuk jam i sigurt se si ju të merrni në këto gjëra, Nick, por agjenti është një grua. Shumë tërheqës, sipas imazhin e saj file."
  
  
  Ai i dorëzoi një tetë nga dhjetë të zi-dhe-bardhë fotografi nëpër karrige.
  
  
  Fytyrë që dukej mbrapa në mua kishte cheekbones të lartë, i madh, të gjerë e të vendosur i zbehtë, sytë dhe gojën me një aluzion e humorit, përshtatur me flokë të verdhë të trashë që ra lirshëm mbi supet e saj. I kthyer në foto mbi të kontrolloni statistikat e natyrore të popullsisë, lëvizjes. Rona Voelstedt, 26, 5-këmbë-7, Alenka 115 kilogramë.
  
  
  Unë dorëzuar përsëri për të Hawke.
  
  
  Ai tha ," Nëse unë do të qenë me fat si ju, unë do të kanë bërë një pasuri në hipodrom dhe në pension në dy të dielat."
  
  
  E saj, chuckled. "Siç kam thënë më parë, unë detyrohem gjithçka për të e saj të pastër mendimet. A doni të filloni menjëherë? "
  
  
  "Ju jeni të rezervuar në një ora në pasdite. fluturimi për në bregdet. Para se të largohet, të marrë një vështrim në efektet speciale. Stuart dëshiron të ju tregojnë disa lodra të reja.
  
  
  Si zakonisht, Stewart është e stërholluar dhe e përpiktë në lidhje me treguar mua e tij më të fundit harton, por që nga vetja lodrat ka shpëtuar jetën time më shumë se një herë, unë le të uem futur ih si ai e sheh të arsyeshme."
  
  
  "Ju do të shihni një të vogël zjarr pas xhamit të ndarjes," Stewart tha: "nga mënyra e përshëndetje.
  
  
  "Ju e bëri atë në këtë kohë, Stuart", thash unë. "Ju shpikur zjarr!"
  
  
  Ai injoruar komentin tim dhe vazhdoi. "Këto raundin e bardhë pilula unë jam duke mbajtur në dorën time janë një përmirësim në faqen tonë të zakonshme e tymit të fishekëve. Unë do të demonstruar atë ." Ai shkau njërën dorë e me gojë-si gome vulën në bulkhead dhe flak një e fishekëve në zjarr shpejt të tërhiqen nga dora e tij.
  
  
  Nuk ishte e butë pop, dhe një blu mjegull e dendur mbushur të vogël, të mbyllur në dhomë.
  
  
  "Ky është ai?" Unë e pyeta, pak i zhgënjyer.
  
  
  "Siç mund ta shihni," Stewart tha: "nëse ai nuk kishte thënë asgjë," tymi duket shumë e hollë, mezi ngjyrat e ajrit, dhe padyshim nuk do të ndërhyjë me vizion apo vepra. Megjithatë, ajo do të jetë e vlefshme në qoftë se ju sniffed pak.
  
  
  Duke e kthyer fytyrën e tij larg, Stewart hapi gome cik e vulën e tij me gishtin e madh. Tymi që del ishte shumë i hollë për egon për t'u parë, por unë shkova përpara dhe mori një minimal frymë. Menjëherë, ai u kollit dhe sneezed. Lotët e sa fetë nuk janë këtu sytë e mi, dhe mukoza e hundës dhe trachea dukej për të djegur. Pas rreth pesëmbëdhjetë sekonda, pas Stewart mbyllur me kapak, simptomat e zhdukur, dhe ajo ishte në gjendje për të marrë nga ajo.
  
  
  
  
  
  Unë mund të marr frymë dhe të shohim përsëri.
  
  
  "Të fortë gjëra," I tha, dalloi se Stewart duket pak smug e mia rreth siklet.
  
  
  "Në fakt, siç ju mund ta imagjinoni, është e përkohshme," tha ai, " por tymi nga një të vetme topth mund të immobilize të gjithë në një të mesme hapësirë për tre sekonda. Tani unë dua që ju të provoni atë." Ai i dorëzoi mua atë që dukej si një fushë liri handkerchief.
  
  
  "A doni saj për të fryjnë hundën e saj?" Unë e pyeta.
  
  
  "Super-hollë rrjetë është e thurur në thelb," tha ai. Qoshet do të bashkëngjitni kokën tuaj për të siguruar maskë është e mbrojtur nga ekspozimi ndaj tymit ."
  
  
  E saj handkerchief u tërhoqi poshtë mbi saj të hundës dhe të gojës, dhe ajo e shtypur të dy qoshet e pasme të kokës së saj. Ata mbërthyer së bashku dhe e mbante maskë në vend. Ai e hapi goma jastëk në xhami ndarje, mori një të vogël eksperimental frymë, dhe mori frymë thellë. E erë të athët ishte ende i pranishëm, por këtë herë unë nuk kam ndonjë efekte të pakëndshme. Ai e mbyllur me vulë dhe largohet handkerchief-maskë.
  
  
  "Punë të mirë, Stuart," ai i tha seriozisht.
  
  
  Ai u përpoq që të mos duken shumë të kënaqur. "Unë kam edhe një send të vogël që ju mund të keni nevojë." Rreth arkë, ai nxori një kafe rrip lëkure dhe për të mbajtur atë në frontin e mua, si një krenarë atit duke treguar off tij foshnje të porsalindur.
  
  
  Duke marrë rripin e mbarë Vetja e duarve, ai i tha asaj: "Stewart, ju duhet të keni rënë. Kjo është një nga më të qartë të rreme buckles unë kam parë në vite. Kjo nuk do të luaj një profesionist agjentëve për dhjetë sekonda. Çfarë është brenda, Komandantin Mesnatë dekoderi?
  
  
  "Pse nuk e keni hapur vetja juaj dhe për të gjetur?"
  
  
  Diçka në Stewart është toni më tha se ai ishte përpara meje, por unë shqyrtuar të veçantë buckle, dhe shpejt e gjeti të vogël pranverë kaloni se nuk e ka të hapur e të fshehtë kabinë. Ai u hap nga vetja, dhe nuk kishte një të mprehtë mesazh si letër të mbuluar erdhi off buckle.
  
  
  Stewart tha: "Në të vërtetë modeli, ekziston një të vogël shpërthyese pagesë brenda në vend që të ppb në sallë. Nuk e fuqishme të mjaftueshme për të shkatërruar, por mjaft të aftë për të vrarë apo të ngujojnë të mprehtë-kthjellët armik, agjent i cili mori vetja juaj larg nga ju.
  
  
  E saj mori një gjysmë duzinë tymi topa dhe një hundë maskë-maskë dhe tregtohen saj rrip të Stewart është marifet model. Unë e mori atë nga rreth çantë të vogël unë do të sjellë me mua, mjetet e mia të tregtisë - Wilhelmina e mia, nëntë-millimeter. Luger dhe Hugo mia, me dy tehe, i qarte stilet. Ajo është shpallur nga një Luger në një FBI-style rrip këllëf, dhe një stilet në një posaçërisht bërë kamoshi lëkure scabbard, të cilat ai i lidhur me të drejtën e tij parakrah. Me e duhur flexing e mia parakrah muskujt, Hugo do të bien dorezën e parë në dorën time. Ai vuri në e tij xhaketë përsëri, kap miqët e tij, dhe u drejtuan nga jashtë për të marrë një taksi për Dulles. Killmaster ishte kthyer në veprim.
  
  
  Kapitulli i tretë
  
  
  Ajo ishte një nga ata të rralla ditët në Los Angeles kur era zhvendosur, picturing qyteti me pishinë sprawled jashtë si një organizëm i gjallë në beton dhe asfalt, me të madhe nëpër rrugët e hapur si një i madh prerë me thikë.
  
  
  Kjo ishte një kohë udhëtim taksie rreth Los Angeles për të Rona Folstedt adresa në këmbët e një kanioni në Malet Santa Monica. Unë e ndezi një cigare, ndërsa shoferi më tha saktësisht se çfarë do të bënte nëse ai do të ishte i dëbuar Dodgers.
  
  
  Ai ra me jashtë në frontin e një komod vilë të tucked larg nga rruga në mesin e pines. Heshtja e kanionit është shkelur nga të shëndosha rreth një duzinë motorcycles kalon përgjatë rrugës. Ajo dukej si e huaj në vendin për të përmbushur në një biçikletë të klubit, por ju nuk mund ta injorojë preferencat e motorcyclists.
  
  
  Ai u ngjit shkurtër guri, shkallët dhe trudged nëpër qilim rreth hala pishe tek dera. Nuk kishte asnjë zile, kështu që unë trokitën në atë.
  
  
  Vajza që i hapi derën ishte të paktën më mirë se në figurën unë do të shihet e saj në Hawk e zyrës. Lëkura e saj ishte e qartë dhe të bardhë, me një rënie të vogël të skuqem nga ana e saj cheekbones. Sytë e saj ishin tani në ngjyrë blu të errët, të pjesës veriore të Freemasonry, dhe e saj të butë flokët bjonde duket të jetë e ndriçuar me dritën e hënës.
  
  
  "Emri i tij është Carter," unë thashë, " me SËPATË."
  
  
  Sytë e saj të filluar në fytyrën time për një çast, pastaj e kapi nga shpatullat e mia dhe vrapoi në të gjithë trupin tim. "Vijnë", tha ajo. "Emri i saj është Rona Voelstedt."
  
  
  E saj dhomë të gjallë, dukej si një shpërthim në një rekord të ruajtur. Copa dhe pjesë e kitarë, janë shpërndarë pa asnjë të dukshme metodë, shishet e zam dhe shellac ulej mbi qilim, dhe disa të mbijetuar instrumentet u propped kundër mureve.
  
  
  Rona e ka parë të saj të marrë atë të gjitha në të. Ajo tha ," hobi Im është hartimi dhe riparimin e kitarë. Kam gjetur atë shumë të relaksuar ."
  
  
  "Ju duhet të kalojnë shumë kohë vetëm duke punuar për ta," I tha.
  
  
  "Unë nuk e kuptojnë se sa shumë ferrets ka pasur deri më tani."
  
  
  "Ndoshta ne mund të bëni disa ndryshime në mënyrë që ju të kaloni kohën tuaj të kohës së lirë e kohës," thashë unë. "Por, së pari, ju ishin duke shkuar për të na jepni disa informacione rreth Mumura shpërthimi."
  
  
  "Unë nuk jam i sigurt unë e kuptoj se çfarë ju thotë," tha ajo padyshim.
  
  
  Ishte një rast për shërimin e reumës. Unë nuk vetëdije të japë një identifikim të shënuar. E saj, e dinte se Hawk do të udhëzonte e saj, dhe e saj të hotelit do të bëjë të sigurt që unë isha duke folur për të drejtën e gruas.
  
  
  "Mund të ju kursejnë një ndeshje?"
  
  
  
  
  
  Unë i tregova.
  
  
  "Na vjen keq, unë nuk e mbani ih që unë të lënë duhanin."
  
  
  "Unë u përpoq për të lënë duhanin veten të vitit të kaluar, por unë vetëm zgjati dy të dielave." Gjithmonë e kam ndjerë një budalla pak kalon një nga këto procedura, por të tilla të vogla masa mund të bëjë diferencën për të dalluar të jetojnë një spiun nga një i vdekur spiun.
  
  
  Rona Folstedt të relaksuar dhe u ul në shtrat. Ajo ishte e veshur në blu pantallona që mbajti këmbët e një sekret, por e saj të lirshme bluzë gaped aq shumë sa që ajo të ekspozuar të fortë, të ngritur gjinjtë që nuk kanë nevojë për mbështetjen e brendshme të industrisë. Ajo ishte e hollë, por nuk gaunt. E saj sel ishte pranë saj, të marrë frymë në dritë me lule aromë, dhe ajo fliste.
  
  
  "Si ju ndoshta keni treguar, është quajtur një central bërthamor. Shumica e tona të fshehta të punës dhe hetimet janë bërë nga FBI, por ne disa nga vetë punën. Ajo ishte në një rreth atyre që të saj takuar Knox Varnov.
  
  
  "Pesë vjet më parë, ai mbante një pozitë shumë të vogla në një nga tonë të projekteve të energjisë. Ai e nisi duke folur në koktej parti, dhe me sa duket shprehur disa çuditshme pikëpamjet politike. Unë u udhëzua për të marrë si të afërta për atë si unë mund të të lëpijnë për të dëgjuar atë. Nuk ishte e vështirë. Ai me të vërtetë dëshiron që dikush të dëgjoj idetë e tij. Ai ishte duke iu referuar procesit të bërë një bërthamore mjet shpërthyes prej plastike, e cila mund të jetë dhënë pothuajse çdo formë. Vetja e pyeti se çfarë qëllimi do të jetë, vetja dhe sytë e vërtetë e ndezur deri. Sipas saj, të cilat, të pafajshëm në kërkim të objekteve mund të jetë bërë rreth këtij materiali, të cilat lehtë mund të dërguar në çdo vend në botë dhe do të vendosen në ih qytete. Ju mund të kërkojë që palët të dorëzojnë ose qytetet janë të shkatërrohen një nga një."
  
  
  "Sigurisht kjo duket si Mumura."
  
  
  "Kjo është ajo që kam menduar uem paratë e nevojshme për përmirësimin e procesit të saj, një shumë të holla. Ai tha NPP zyrtarët në lidhje me skemën e tij, dhe ata praktikisht e shkelmoi nga zyra. Ne fokus kryesisht në mënyrë paqësore plejadë e energjisë atomike sot, dhe askush nuk e dëshiron edhe për të folur për armët.
  
  
  "Për estestvenno, Varnov u lirua nga puna në një kumtesë. Ai ishte shumë i ofenduar. Ai u betua se ai do të marrë edhe me të tërë të kalbur vendit për mos mbështetjen e vetja. Së shpejti pas kësaj, ai u zhduk nga shikimi, dhe ne nuk të përpiqen shumë të vështirë për të gjetur vetja, sepse, sinqerisht, ju e konsideroni veten një ego fanatik."
  
  
  "Keni bërë një punë të mirë në Varnov," thashë unë. Pastaj, të ngas e saj një të vogël, ai shtoi: "Sa afër e keni menaxhuar për të marrë për të?"
  
  
  Ajo uli normën e saj kapakët dhe shikoi në mua me e saj të errët sytë blu. "Në fakt, zëri i saj nuk ka ardhur këtë të ngushtë. Warnow ishte aq engrossed e tij në kirurgji plastike proces që ai nuk do të mund të jenë të interesuar... gjëra të tjera. Ai ndjeu një pak e lehtësuar. Ai kishte një stimuluesi kardiak, në mënyrë elektronike, të cilat rregullohen vetja e tij e të rrahurave të zemrës, dhe ajo do të kishte qenë më e turpshme nëse ai e kishte mbyllur veten në gjatë intime moment. Më tregoni, Nick, ju nuk do të përdorin këto mjete artificiale, të bëni ju?
  
  
  "Jo," I chuckled. "Unë ende ferret përdorë të gjitha pjesë origjinale."
  
  
  "Unë jam i kënaqur për të dëgjuar atë. A doni një koktej?" "
  
  
  "Kjo është një ide e madhe", thash unë. "Atëherë unë do të thërrasë Hawke në Uashington dhe të them atë çka ju tha. Nëse jemi me fat, ne do të jetë në gjendje të kaloni mbrëmjen vetëm.
  
  
  Kemi ecur së bashku për të ndritshme, kompakte e kuzhinës në pjesën e pasme të vilë. Ai tha, " Ju keni një linjë të bukur të izoluar vendin këtu."
  
  
  "Po, unë e di atë. Unë jam i dashuruar atë. Unë kurrë nuk kam qenë veçanërisht i tërhequr nga turma. Kjo rrugë jashtë cul-de-sac përfundon disa milje deri në kodër në një privat të pasurive, kështu që nuk ka shumë makina këtu.
  
  
  "Në qoftë se ajo nuk ishte për të vrumbullojë e motorbikes në rrugë, ju mund të përfundojnë larg nga qyteti. Oni pjesë janë këtu për të ecur? "Jo, kjo është hera e parë që unë e kam parë atë. Ata duket të jetë duke pritur për diçka të ndodhë. Kjo është pak e mërzitur, por ata nuk kanë ardhur deri në shtëpi."
  
  
  Këmbanat e alarmit ranë me zë të lartë dhe të qartë në kokën time.
  
  
  "Rona, që e quani ju bërë të Hawke këtë mëngjes - a e keni përdorur telefonin këtu?"
  
  
  "Po, kam bërë. Pse -? "Ajo gulçoi si të kuptuarit e kuptuam. "A mendoni linjë tim është përgjuar?"
  
  
  "Më e sigurta bast është që të supozojmë që të gjitha linjat janë përgjuar deri sa ju të provojë të kundërtën. Unë nuk e pëlqen këtë biker dhe të keqën. A keni makinë?" "
  
  
  "Po, është e parkuar në rrugë për të çuar deri në kodër."
  
  
  "Të vënë disa gjëra së bashku dhe le të merrni nga këtu."
  
  
  "Por ku do të shkojmë?"
  
  
  "AX ka një plazh në shtëpinë e saj në Malibu pra, agjentët mund të përdorni vetja kur është e nevojshme. Ju do të jenë shumë më të sigurt." Kjo nuk ishte Stahl i cili shtoi: "Nëse do të kalojë mimmo turmat e motorcyclists," por kjo është ajo që unë isha duke menduar.
  
  
  Kapitulli i katërt
  
  
  Ne shkuam nga dera e prapme dhe rrëshqiti nëpër shkurre në shpatin e pjerrët, ku Rona është makina ishte parkuar.
  
  
  "Ju do të më mirë të më lejoni të përzënë," babai i saj tha. Kjo mund të kërkojë disa komplekse manovrat ."
  
  
  Ajo dorëzoi mua çelësat dhe shpejt ecur mbi të pasagjerëve anësore. Ajo e mori pas timonit, dalloi se ndenjësen e pasme ishte jammed me një sasi të madhe të ee-kitarë pajisjet-panele rreth rosewood, mbështjellje me çeliku dhe tela najloni, dhe griff pads rreth zezak.
  
  
  Një grup i motorcyclists nuk e kishte vënë re ne, por ata ishin të sillet restlessly në fund të rrugës. Unë kap motor dhe dëgjuar britmat prapa nesh. Ajo u përplas me gearshift levë
  
  
  
  
  
  
  në një të ulët një, dhe në makinë u hodh përpjetë. Ne screeched së bashku një S-kurbë, për një çast nga sytë, por unë mund të të dëgjojnë ih makina ulërima deri në kodër pas nesh.
  
  
  Ne menjëherë arriti të marrë deri në shpejtësinë në të shkurtër të ngjiten, dhe ai i falenderoi në heshtje Rona për të pasur një makinë me disa muskujve nën kapuç. E motoçikletave treguan deri në rearview pasqyrë, dhe ajo dëgjoi një pop që nuk ishte pjesë e ih shter. Gawk fluturoi larg nga e prapme të makinës, e ndjekur nga një tjetër ulët-një qëllim.
  
  
  Ai e ktheu veturën rreth një bend dhe u tërhoq Wilhelmina jashtë saj këllëf. Ai lëshuar sigurisë të kapur dhe dorëzuar Luger për Rona. E saj tha: "unë nuk mund të ngadalësojë për të ju jap një kornizë të mirë, por mbani të shtënat dhe do t'i jap diçka për të menduar."
  
  
  Rona ishte e përkulur nga dritarja dhe të shtënat në bikers me dorën e saj të majtë. Unë kam qenë i kënaqur për të parë se ajo e dinte se si për të trajtuar një armë. Duke mbajtur makinën në rrugë, unë kam qenë shumë i zënë duke kërkuar rreth e rrotull për të parë nëse ajo e ka goditur ndonjë gjë, por ndryshimi në motor të zinin vend prapa na sugjeruar për mua se ajo ishte së paku ngadalësuar ih.
  
  
  Kur kam kapur frymën time mes nesh dhe bikers, me erë të athët të benzinës më tha se ata do të çelur një vrimë në tank jonë. Lëndë djegëse vlerësuar gjilpërë ishte tashmë valëzim në pikën D, kështu që e dija se ne nuk ishin duke shkuar shumë më tej. E saj përshpejtues pedale goditi katin e, dhe ne morëm dy më të rrezikshme kthehet.
  
  
  E bikes ishin ende të rumbling poshtë rrugës prapa nesh, por unë kam pasur një çift të kthehet mes nesh kur motori u kollit dhe unë e dija se ishte e keqe. Gjatë tridhjetë sekonda, ajo ka dalë me një dëshpëruar plan për të na merrni nga atje i gjallë. Rhona kishte zbrazur Luger ,dhe nuk kishte kohë për të reload. Shkurret në të dyja anët e rrugës, ishte tepër i trashë për ne për të drejtuar ndonjë më tej. Sa ishin vetëm sekonda larg nga marrja e veprimit, kështu përpjekjen time të parë do të jetë i vetmi që ne mund të merrni.
  
  
  Ai u ndal befas në mes të rrugës, mori një masur e çelikut kitarë varg nga backseat, dhe për të përparuar një shtizë në anë të rrugës. Ai looped tela rreth saj-gjashtë, gjarpërues thread dy herë për të siguruar atë. Running deri në makinë, ai hodhi mbështjell nëpër dritare pasme, u hodh në sediljen e pasme, dhe shtrydhur e fundit ons e pushtetit rreth makinave për të na merrni një të vogël përkule dhe nga sytë e një bandë e chapparal në rrugë. në anën tjetër të rrugës.
  
  
  Rrufeja ishte vetëm një të kthyer poshtë nga ne kur ai u përkul mbi vendin dhe në të njëjtën kohë tha Rona, "të dalë dhe të ulen pas makinës."
  
  
  "Por, Nick, ata do të na shohin sa më shpejt që ata marrin nëpër shkurre këtu."
  
  
  "Unë mendoj se ata do të kenë diçka për të menduar," thashë unë. "Tani bëj si të të them."
  
  
  Pas Rona udhëzimeve, ai mori një marramendje e kitarë teli dhe e tërhoqi atë në. Ai hapi derën e saj, të mbështjellë tela nëpër dritare kornizë, dhe të mbështjellë me up dritare për të mbajtur vetja në vend. Pastaj saj, u përplas derën. Motorbikes përfshinë haptas në rrugën si ajo ra tjetër për Rhona, duke lënë një çeliku kitarë varg i lidhur nëpër rrugë rreth katër metra të lartë.
  
  
  Të dy liderët i motor të grupit të goditur teli pothuajse në të njëjtën kohë. Dukej sikur ata ishin nodding në njëri-tjetrin, por në të ardhshëm të menjëhershme, të dy kryetarët ishin ngrirë në midair, dhe bikes dilnin nga poshtë tyre. Helmeted kokat e goditi asfalt dhe kërcente kilota së bashku rrugën si të mërzitur futbolli. E motoçikletave të tyre handlebars ende e mbante në duar e pa kokë riders, përfshinë deri në kodër për disa metra para një nxorrën për të goditur e të tjera, duke dërguar ih edhe në një tangle prej mishi dhe makineri.
  
  
  Pjesa tjetër e bikers u përpoq të merren këmbët dhe rrëshqitje në të shkëlqyeshëm të asfaltit. Rezultati ishte një grumbull, një tangle e vendosur makina të thyera të telave. Rona kapi krahun dhe ne ishim jashtë. Ne ishim të shtrirë përmbys pas disa shkurre, kur ne do të mund të dëgjoni nga të mbijetuarit e motor bandës duke filluar nga lart e tyre bikes dhe duke u zhdukur në largësi.
  
  
  Rhona e hollë të trupit shuddered. "Çfarë mendoni, ata janë, Nick?"
  
  
  "Ata duhet të jenë të lidhura me njerëzit që shpërtheu Mumuru dhe janë kërcënuar New York. Telefoni juaj duhet të ketë qenë i përgjuar për një kohë të gjatë më parë. Këtë mëngjes, kur ju të quajtur Hawk, ata e dinin se ju ishin mbi diçka. Ata ishin duke pritur për të parë se kush SËPATË do të dërgojë, dhe pastaj e kanë planifikuar për të marrë shpëtoj prej nesh.
  
  
  "Po, por kjo është vetëm një ushtri. Kush i jep urdhërat? "
  
  
  "Udhëheqësi ishte Anton Zhizov, një betejë e vërtetë hawk në të Kuqe të Ushtrisë. Duket se një nga burrat me të ishte Fyodor Gorodin. Jo aq i zgjuar sa Gizov, por po aq e rrezikshme. Dhe nëse tuaj mendoj se është e saktë, nuk është një Vorn Knox.
  
  
  "Pra, të gjithë ju duhet të bëni është të gjeni ih dhe të ndaluar ata nga defekt më të madhe të Shteteve të Bashkuara."
  
  
  "Kjo është e gjitha. Por, time qepur, unë kam marrë tetë gjithë ditë.
  
  
  Pastaj, pas një pauze, jemi kthyer në rrugën dhe për të ecur në një clapboard-fronted dyqan të drejtuar nga një apple-cheeked grua që gjithmonë dukej si e të gjithëve mami. Rone blerë atë
  
  
  
  
  
  
  Kam marrë një birrë dhe një pjesë të vogël të ndryshojë për telefonin tim.
  
  
  Së pari, ajo quhet personi i kontaktit për së Përbashkët të Inteligjencës Komitetit në Los Angeles. E saj tha Uem për akumulimin e borxhit në rrugë dhe për Rona është makinë në dispozicion. Unë quajtur saj për të thirrur një taksi, dhe Rona dhe unë u ul të priste
  
  
  Kapitulli I Pestë
  
  
  Malibu. Një shesh lojërash për film yjet, një fundjavë shtëpi për të pasurit, dhe vendndodhjen e urgjencës lagjen Nr 12 SËPATË. Disa rreth tyre kanë qenë të ndotur në të gjithë vendin për të përdorur me SËPATË agjentë të posaçme, në rrethana të tjera. Unë ndjeva se Rona dhe u takova me kërkesat e ligjit.
  
  
  Çdo SËPATË agjent kishte të njëjtën çelësi që hap derën për ndonjë prej tyre. Ata ishin të vendosura në të gjitha llojet e lagje dhe ndërtesa. Ai në Malibu ishte mjaftueshmërisht e përshkruar me termin "Urgjent Lagjet". Modern i ndërtimit, i rrethuar nga xhami dhe në sofër, ishte e mbrojtur nga rruga hyrëse për Pacific Coast Highway nga një shtatë-rrëzë gardhit. Në katin e poshtëm ishte i madh dhomë që jetojnë me një tavan të lartë dhe të rehatshme mobilje organizuar rreth një varur vatrës. Një dhjetë këmbë i lartë blackwood bar matur dhomë të gjallë nga një e vogël, funksionale kuzhinë. Një shkallë spirale rreth bërë hekuri çuar në një tre-palësh ulje ku dhomat e fjetjes ishin të vendosur.
  
  
  Rona vënë re një banjo me një luftanije Romake vaskë. "Ajo do të jetë vetëm si një hotel për të marrë një dush," tha ajo. "A mendoni se ka ndonjë gjë këtu që unë mund të fshehin në më vonë?"
  
  
  "Shikoni nëpër dhomat e gjumit," thashë unë. "Këto vende janë të pajisur mjaft mirë."
  
  
  Ajo shkoi lart dhe rummaged nëpër dollapët dhe mbathje, ndërsa bar kontrolluar jashtë saj. Së shpejti, ajo e morën dhe morën përsëri me një velour mantel draped mbi krahun e saj, dhe duart e saj ishin plot me shishe dhe kanaçe.
  
  
  "Ai është ndoshta ngritjen e tij hideouts për të gjitha rastet, nuk është ai?"
  
  
  "Ata nuk janë që nuk do të shtresës së lartë," burri i saj tha. "Unë kam qenë në një çift, ku unë kam pasur për të luftuar minjtë në vend për kasafortat."
  
  
  Rona filluar në mua për një kohë të gjatë moment nga fundi i shkallëve. "Ky është një shërbim web që ne nuk do të kemi këtu."
  
  
  "Të paktën një", unë e pranova. "Çfarë ju pëlqen të pini? Përshëndetje, unë do të keni një palë të gatshëm kur ju të dalë.
  
  
  "Çdo gjë që ju dëshironi që ne të kemi", tha ajo si ajo hyri në banjo.
  
  
  Seksioni i mur me vaskë është bërë e pebbly xhami dhe ballafaqohen me bar jashtë. Kur banjo drita ishte e ndezur, xhami ishte mjaft i tejdukshëm, dhe çdo gjë që ndodh brenda ishte në mënyrë të qartë të dukshme, të paktën në dukje, për të gjithë të shikuar nëpër bar. Unë nuk mund të jetë i sigurt nëse Rona e dinte në lidhje me këtë voyeuristic efekt apo jo, por nga hiri i saj lëvizjet unë do të studiuar, unë dyshuar ajo e bëri.
  
  
  Ajo dorëzoi shishe dhe kanaçe për raft, pastaj hoqi saj bluzë. Edhe përmes shtrembëruar xhami rreth pebbles, trëndafili ngjyra e thithat e saj ishte e ndryshme nga më të bardhë me mish të gjoksin e saj. Ajo u largua nga pidhi i saj i zi blu pantallona dhe shkau një rrip të zi bikini bottoms poshtë saj të gjatë, të hollë të këmbëve. Ajo kontrolluar e ujit me një këmbë, mori një vështrim të fundit veten në full-length pasqyrë, dhe zbriti në vaskë.
  
  
  Ai shkoi në telefon në fundin e largët e bar për të thirrur Hawk. Menjëherë thirra përsëri e saj në saj numrin personal. Sigurisht, nuk ishte një mundësi që Malibu e telefonit ishte përgjuar, por duke pasur parasysh shpejtësinë e trafikut, ai nuk mund të ndalet shqetësuese në lidhje me atë.
  
  
  Para se unë mund të ju tregojnë se çfarë ju do të nxjerra nga Rhone, Hawk hapur bisedën.
  
  
  "Unë kam vetëm në kontakt me një shumë të emocionuar KPI përfaqësues, i cili tha se ju la uem me një vend të pista pastrimit të punës, të cilat ai duhet të disponuar dhe të shpjegojë të policisë lokale."
  
  
  Ajo ishte e njohur për saktësinë e raportit
  
  
  "Nick, unë e kuptoj," Hawk vazhdoi, " se në rrjedhën e punës sonë, disa prej ndeshjeve patjetër do të lihet prapa. Nuk do të jetë shumë, nëse ju e bëri të nevojshme hedh në një mënyrë më të kujdesshme dhe mënyrën në të ardhmen?.. thuaj, të shtënat e tyre për të shtuar një dollar?"
  
  
  "Unë do të përpiqet të jetë më e kujdesshme," kam premtuar, " nëse e lejojnë rrethanat."
  
  
  Mirë. Tani, më thoni, a i Miss Volstedt të ketë ndonjë gjë me vlerë për ne?"
  
  
  Ai shtypur një buzëqeshje kur ai e pa Rona merrni deri në vaskë dhe për të arritur jashtë saj me lindi dorën për një peshqir. "Po", thashë,"mendoj se po."
  
  
  E saj tha Hawke rreth Rona Knox hetimin e Varnov pesë vjet më parë, dhe Vetja e skemës së për kërcënime të kombeve të kërcënuar që të fryjë deri e saj qytetet një nga një. Hawk ishte i interesuar veçanërisht kur ai i tha Uem për Varnov është idenë e krijimit të një plastike bërthamore dhe eksplozive.
  
  
  Ai tha: "Kjo shkon shumë mirë me zhvillim i ri në këtë fushë. Unë nuk dua për të diskutuar këtë në telefon, por ajo do të doja që ju të fluturojnë në Uashington, në mëngjes."
  
  
  "Kjo është e drejtë. Unë do të jetë atje nesër."
  
  
  Rona ishte tashmë jashtë, rreth vaskë, tharje veten me një peshqir. Me rastësor ndjeshmëri, ajo u zhvendos në me gëzof peshqir lart e poshtë e të qetë brenda saj kofshë. Kur Houkou u përgjigj: "unë duhet të ketë tingëlluar pak i zhgënjyer që një premtuese hyrje mbaroi kaq shpejt. Hawk pastroi fytin e tij në e tij disapproving mënyrë. "Ju mund të merrni të Humbasë Folstedt me ju. Projekti im do të punojë për të dy prej jush."
  
  
  "Ne do të jemi aty", tha ai me entuziazëm të madh.
  
  
  Unë hung up dhe për të bërë një çift të martinis.
  
  
  
  
  
  një frigorifer për pijet alkoolike nën bar. Si ajo ishte duke u flak një fetë limoni në çdo xhami, Rona erdhi nga rreth banjo. Ajo ishte veshur me një paraqitje të shkurtër të velour mantel të lidhura me një rrip. Kjo ishte e mjaftueshme për të arritur rrudhë ku kofshën plotëson buttock.
  
  
  "Unë jam i frikësuar kësaj rrobe nuk është i gjatë për një vajzë", tha ajo.
  
  
  "Unë nuk do të them se," babai i saj tha. Rona këmbë, si ata janë tani, nuk duket edhe më pak e hollë. Në vend të kësaj, ata dukeshin të rrumbullakosura, të qetë, dhe të përkulshme. Hej Martini i dorëzoi mua.
  
  
  "Ju faleminderit", tha ajo. "A e keni quajtur Uashington?"
  
  
  Hawk dëshiron që ne të fluturojnë atje nesër. Ai tha se kishte një punë për të dy ne. Jeni të gjithë të drejtë?"
  
  
  "Pse jo? Ajo duhet të jetë më mirë se sa të varur rreth këtu me motorcyclists dhe e qepur e di se kush tjetër është të shtënat në mua.
  
  
  Rona mori një swig rreth saj, pije, pastaj të vendosur xhami poshtë në banak dhe filloi të shudder me dhunë, si në qoftë se ajo do të qenë fanned nga një shpërthim i të ajrit të ftohtë e kampioneve.
  
  
  Ai mori një hap drejt saj. "Ron, çfarë është e gabuar?"
  
  
  Ajo mori frymë thellë. - Unë mendoj se kjo është një vonuar reagimi i të gjitha emocionet sot, jo kur. Unë nuk mendoj se ajo është aq e ftohtë dhe e mbledhura si unë mendoja."
  
  
  Burri i saj shkoi dhe e përqafoi. Trupin e saj, e cila dukej aq i hollë dhe i aftë në rrobat e shkrirë në mua me një të ngrohtë fleksibilitet që ishte e mahnitshme. Gjinjtë e saj të shtypur kundër gjoksin tim, të butë duke lëvizur me frymën e saj.
  
  
  "Unë jam aq i ndyrë i frikësuar, Nick," tha ajo, " për ju, për mua dhe për të gjithë të tjerët në botë. Si do të përfundojë? "
  
  
  "Të këqija", thash unë. "Por jo për ne. Tani vetëm të relaksoheni dhe të më lejoni të brengosen."
  
  
  Ai masazhin e lëmuar muskujt e saj përsëri përmes velour mantel.
  
  
  Ajo e shtyu kokën e saj për t'u takuar sytë e mi. "Unë shpresoj se ju jeni të drejtë, Nick", tha ajo.
  
  
  Ai u përkul dhe e puthi në buzët. Afër ndjeu e sapun rreth vaskë, me një lodhur parfum me lule në flokët e saj. Afër buzët e ishin të ftohtë dhe të përkulshme, dhe ata shijuan si nenexhik.
  
  
  Duart e mia shkau lart dhe e gjeti të hapur buzën e saj rrobë, pastaj shkau poshtë të ngrohtë, i tmerrshëm kodrinat e gjinjtë e saj. Me një të vogël britma e dëshirë, ajo u largua prej meje. Vetëm kohë të mjaftueshme për të liroj rrip dhe rrëshqitje mantelin përsëri mbi supet e saj, duke i lejuar uem të bien në dysheme.
  
  
  Ngadalë, qëllimisht, ajo u zhvillua me duart e mia nëpër lakuriqësinë e saj, presion ndaj gjinjtë e saj për një moment, atëherë le të thithat e mia të ngrihen përsëri si ajo u zhvillua në duart e saj mbi trupin e saj dhe e sheshtë me barkun ego-butë, kamoshi-si e lëkurës.
  
  
  Sytë e saj ishin të magjepsur si ajo e shtyu kokën e saj për të parë, ajo e bëri gishtat e mi në atë jastëk i butë ndaj saj të ngrohtë e të qendrës, dhe e saj të uritur e sytë e ngritur për të përmbushur mi.
  
  
  Kur burri i saj u largua përsëri dhe nxitimthi hequr rrobat e tij, ka mësuar unë me të vërtetë interes dhe admirim, kurrë nuk kthyer shpinën, madje edhe kur unë isha krejtësisht i zhveshur. Pastaj ajo u hap vetëm krahët e saj për të më përshëndetur.
  
  
  Unë hodha një shikim në dhomën e gjumit ulje, por ajo tundi kokën, si mos të them se nevojën e saj ishte shumë urgjente për të vonuar - që vendi ishte këtu, kishte ardhur koha. Ne shtrirë në të trasha blu qilim, dhe ajo goditur trupin e saj. Në fillim të saj moans ishin aq të butë si një psherëtimë e erës, por ata shpejt u kthye në furishëm qan e kërkesës si ajo e mbështjellë mbi dhe e tërhoqën më në krye të saj.
  
  
  Kur zëri i saj hyri afër, ajo arched e saj të hollë e drejtë të trupit të takohet me mua. Atëherë nuk kishte gjarpërues, gjarpërues ritmin e saj agonizing dëshirë, ndërtimi i së bashku në emblemë valë të kulm, e ndjekur nga një periudhë e gjatë, i shpejtë prejardhje të zbrazët bregun e ëmbël lodhje.
  
  
  Kapitulli I Gjashtë
  
  
  Të nesërmen në mëngjes, Rona shkoi për të punuar dhe për të përgatitur një mëngjes të pasur. Në fund të natës-ushtrimi na dha edhe një oreks të madh, dhe ne entuziazëm të vënë poshtë edu. Si kafe në tonë gota ftohur, çdo gjë tjetër ka filluar të nxehtësia. Megjithatë, ajo ishte një ditë pune, si dhe rreth asaj që ajo e di se rreth Ron natë më parë, një vend për të pushuar, atëherë mëngjes mund të na mbajë të zënë deri natën vonë.
  
  
  Në vend të kësaj, të sajët, kam marrë në vaskë dhe morën një dush të ftohtë.
  
  
  Ne shkuam të gjithë Los Angeles. Ndërkombëtare mbi nëntë ora e fluturimit, dhe në Dulles ne u takuan në AX limousine nga një tjetër e Gjeraqinë e taciturn dhe efikas chauffeurs.
  
  
  Ne shkuam nëpërmjet kultit, të sigurisë, dhe së shpejti një lojë si kjo mbi karrige kundërt David Hawke. SËPATË të çojë njeriu u zhvillua sytë e tij mbi Rona Voelstedt dhe u kthye për mua me një unspoken pyetje në sytë e tij. Ai shrugged dhe buzëqeshi në atë si pa faj si ai mund.
  
  
  Hawk pastroi fytin e tij të ashpër, dhe për të marrë poshtë për të biznesit. "Në kohën që ju thirri dje, Nick, ne kemi qenë duke mbajtur një marinar me emrin Juan Escobar jashtë Karaibe cruise anije Gaviota. Ego është ndaluar në Fort Lauderdale, pasi duke vepruar të dyshimtë, ndërsa duke kaluar nëpër dogana. Nuk e kontrabandës u gjet në shba në nen, në ynë vetja valixhe, por që të gjitha njerëzit tanë do të ishin në gatishmëri të dyfishtë këto ditë, Florida autoritetet quajtur zyrën tonë. Escobar ishte sjellë në pyetje, por nuk kemi marrë asgjë prej tij. Pastaj, kur ju dha Miss Voelstedt informacion në lidhje Knox Varnow dhe Vetja bërthamore plastike eksploziv, ne kemi marrë një vështrim më të afërt në valixhe kishte sjellë ai. Sigurisht, laboratorët kanë treguar se kjo është një fissionable materiale.
  
  
  
  
  
  
  Në kaloni, ne kemi gjetur një microelectronic detonator që mund të aktivizohet nga një afatgjatë radio sinjal. Dhe, çuditërisht, e trajtuar ishte gdhendur me një të vogël të kafkës - një të vogël në vdekje të synuar.
  
  
  "E keni mësuar ndonjë gjë tjetër se një marinar?" Unë e pyeta.
  
  
  "Një të vogël. Unë do të le të saj të bëjë matematikë dhe ju them nga vetja.
  
  
  Hawk shtypur një buton në faqen e tij intercom dhe i tha: "Dërgo Escobar." Një minutë më vonë, një palë e zymtë-përballur me zyrtarë të qeverisë hyrë, dhe një sullen, pockmarked njeri qëndronte në mes të tyre. Qeveria e zyrtarëve të majtë, dhe Hawke motioned Escobar në një karrige.
  
  
  Ai ecte mbi dhe qëndroi në front të njeriut. "Le të dëgjojmë historinë tuaj," I thashë.
  
  
  Escobar u zhvendos uncomfortably. "Unë e kam thënë tashmë njëzet herë."
  
  
  "Të them është përsëri," thashë unë. "Unë."
  
  
  Ai e shikoi në fytyrën time dhe filloi të fliste pa hezitim. "Big djalë, ai më dha një valixhe dhe pesëqind dollarë. Ai tha se për të marrë një pushim për disa javë. Pastaj, kur kam kapur deri me atë anije, ai më jep një tjetër pesë. Të gjitha unë bëj është vënë valixhe në një dollap me kyç në Cleveland dhe të largohet nga vetja ime atje. Kjo është e gjitha unë e di. I saj, ju betohem."
  
  
  "Kush është si një njeri i madh?" Ai e pyeti.
  
  
  "Unë nuk e di emrin e tij. Ndonjëherë ajo vjen në bord në një port, herë në një tjetër. Të gjitha unë e di është se ai e ka pronarët e rinj, dhe kur ai jep një qëllim, të gjithë i përulen."
  
  
  "Pronarët e rinj, ju tha?"
  
  
  "po. Pesë apo gjashtë muaj më parë, kanë blerë Gaviota. Shumica e vjetër oni ekipi është duke u hedhur jashtë, dhe disa nga njerëzit rreth nesh janë duke u lënë pas. Unë të punojnë për të gjithë. Ju e shihni, kjo është një punë. E ri djema rekrutuan për ekipin, nuk mbarë Amerikën e Jugut si pjesa tjetër prej nesh. Ata flasin qesharake dhe të qëndrojnë larg nesh."
  
  
  "Më tregoni më shumë rreth të mëdha të njeriut."
  
  
  "Ai është boss, kjo është e gjitha unë e di. Ai duket i ashpër dhe flet me zë të ulët. Të madhe mbi shpatulla, si një demi."
  
  
  Ai i hodhi një shikim Hawk.
  
  
  "Ky përshkrim i përshtatet Fyodor Gorodin," tha ai.
  
  
  Ai tha Escobar, " A ka dikush tjetër të japë urdhra?"
  
  
  "Vetëm unë e shoh një person dy herë. I hollë, i keq, gri e flokëve. Ai është vetëm një, ajo e ka parë ndonjëherë duke i dhënë urdhra të mëdha djalë.
  
  
  Ai u kthye për të Hawk. "Zhizov?"
  
  
  Ai tundi kokën.
  
  
  Ai shoved duart në xhepat e tij dhe me ngadalë eci drejt larg moan. Pastaj i saj, ai erdhi sërish dhe qëndruan para marinar përsëri. Ajo filluar në Uem sytë derisa ai dukej larg.
  
  
  "Juan," uem i tha, " ju ndoshta keni dëgjuar se Shtetet e Bashkuara trajton kriminelët në mënyrë të drejtë dhe se ju nuk keni për t'u frikësuar e duke u keqtrajtuar. Por kjo është një situatë të ndryshme, Juan. Nuk ka kohë për durim. Nëse ju jeni të shtrirë për ne, unë personalisht do të bëjë të sigurt se edhe në qoftë se ju jeni të gjallë, ju janë të padobishme për senorita. A më kuptoni, Juan?"
  
  
  "Po, senor!" ai u këput. E tij të fryrë sytë e më tha se ai e dinte që unë nuk ishte duke bërë shaka. "Në emër të nënës sime, unë jam duke thënë të vërtetën! Aty ishin gjashtë njerëz të tjerë të cilët kanë ndihmuar edhe me valixhet. Kuda oni ihk, unë nuk e kishte dëgjuar atë. Biznesi im ishte në Cleveland. Kjo është e gjitha unë e di, senor, më besoni.
  
  
  Unë e bëri atë. Unë tundi kokën për të Hawke, dhe ai mori Escobar.
  
  
  "Unë supozoj se ju keni kontrolluar anijen dhe këta pronarët e rinj," I tha: "kur të tre ne, ishin vetëm përsëri.
  
  
  Gaviota është Mesha versionin e tyre të ardhshme të drejtshkrimit të shkrim-leximit. Ish-pronarët janë paguar një shumë të madhe në para të gatshme nga një burrë që tha ai përfaqësuar Halcyon Shëtit. Kjo, sigurisht, është një vepër e falsifikuar.
  
  
  Rona foli. "Ju mund të merrni mbi anijen dhe hetuar autograf? Gjeni se ku bomba erdhi nga? "
  
  
  "Ne mund të," Hawke pranuar. "Por ne nuk mund të jemi të sigurt se Gorodin do të jetë në bord, dhe duket se ka pothuajse nuk ka Surpriza. Edhe në qoftë se ne e dinim se ku bomba janë bërë dhe ku të shkaktojë pajisje të ishte ruajtur, fjala e anije e kapur do të kishte arritur ih para se ne e bëmë. Dhe pastaj ata mund të shpërthente bomba tashmë mbjellë në Zot e di se çfarë qytete. Jo, ky ushtrim duhet të jetë i ulët-kyç, zë pse ajo dëshiron që ju dhe Nick këtu.
  
  
  "Unë u pyesin se kur do të vijë para se," thashë unë. "Asnjë vepër penale, Ron, por unë jam i përdorur për të punuar i vetëm."
  
  
  "Nuk është kjo koha," Hawke tha. "Hapi ynë i parë është për të vënë dikë në bordin e një anijeje turistike. Dhe një njeri i vetëm do të tërheqë shumë vëmendje."
  
  
  "Pse jo?" Unë e pyeta.
  
  
  "Kjo ndodh pikërisht kështu që Gaviota specializuar në ..." - këtu, nga njeriu i vjetër e gjen të nevojshme, për të pastruar fytin e tij përsëri - " ... muajin e mjaltit shëtit."
  
  
  Rhona Voelstedt filloi të buzëqesh, por shpejt sobered deri kur Hawk i dha asaj një të vështira New England duket.
  
  
  Ai tha: "unë e kam rregulluar me Komisioni i Energjisë Atomike për Znj Voelstedt të caktuar në Shtetet e Bashkuara për kohëzgjatjen e kësaj emergjence. Unë nuk mendoj se në qoftë se unë kërkuar që ju të luajnë rolin e mysafirësh, ju do të zgjeroni duke vepruar talentet shumë.
  
  
  "Unë mendoj se ne mund të trajtojë atë," I tha, i patrazuar.
  
  
  "Ndërsa ai është në krye të detyrës," Rhona shtuar, winking në mua kur Hawke nuk ishte në kërkim.
  
  
  "Unë e dija se do të mund të llogarisë në bashkëpunimin tuaj," Hawke tha në mënyrë të thatë. "Ju do të bashkohen turit nesër në Antigua. E Gaviota do të thërrasë në disa Karaibe porte, të lundrojnë nëpër Kanali i panamasë, dhe kokën e deri në perëndim të bregut të Meksikës me një ndalesë në Los Angeles. Por në qoftë se ju nuk e keni vendosur operative bazë dhe me aftësi të kufizuara atë në kohën anije mbërrin në Panama, pastaj
  
  
  
  
  
  
  ajo do të jetë shumë vonë. Sepse në tetë ditë është planifikuar të shpërthente një bombë në Nju Jork."
  
  
  "Një kohë të shkurtër muajin e mjaltit," ai shtoi.
  
  
  Hawke vazhdoi si në qoftë se ai nuk kishte thënë asgjë. Ekskursioni lokalitet i Rusisë-për të gjetur se ku për të vënë në valixhe bomba në anije, dhe të kthehet në burim. Nuk ju duhet të gjeni të Anton Zhizov dhe, sipas të gjitha gjasave, Knox Varnov. Atëherë ju jeni në tuaj. Unë do të ju jap të gjitha të jetë e mundur mbështetje për këtë qëllim, por çdo shkallë të gjerë operacioni është i pamundur."
  
  
  Rhona dhe ika nëpër plak zyrën dhe mori të njëjtin fluturim poshtë në Dokumentin e Menaxhimit të Qendrës. Ata na dhënë me të gjitha dokumentet dhe fotografitë ne do të duhet të kalojë veten jashtë si Z. dhe Znj Nicholas Hunter.
  
  
  Kur ne e kemi lënë SËPATË selinë, Rona ishte duke luajtur, duke vepruar si një nuse-të-të në botë.
  
  
  "Mos mendoni", tha ajo shyly,"se që nga 'martesa' nuk zyrtarisht të fillojë deri nesër, ne duhet të qëndruar në dy dhoma të ndara sot?"
  
  
  "Ide e mirë", thashë si unë përshëndetur një taksi. "Unë duhet të shkoj jashtë mjaft vonë sot, dhe unë nuk do të duan të zgjoheni ju deri kur të hyni në."
  
  
  "Me të vërtetë, shumë?" "Çfarë është ajo?" e pyeti ajo me të rënda sarkazëm. "Çfarë është emri i saj?"
  
  
  "Eja, mjaltë, ju nuk do të pendoheni më të shijuar natën e fundit të bachelor partia."
  
  
  Ne ishin duke luajtur këtë lojë të paketimit, dhe Rona lëvizur sa më larg nga unë si vatër do të lejojë. Ajo u ul me duart e saj [merren] dhe gjunjët e saj i shtypur së bashku, të vrenjtur nga dritarja.
  
  
  Ai le të saj të rri me turinj për një gjysmë duzinë blloqe, atëherë relented. "Nëse ajo të bën të ndjehesh më mirë, unë do të jetë në AX selinë sonte dhe për të mbajtur një sy jashtë."
  
  
  Ajo u kthye dhe shikoi në mua me tokat e tij Nordike sytë blu. "Në dell vetë?" "Çfarë është ajo?" e pyeti ajo me një vajzë të vogël zë.
  
  
  "Në rregull," I tha. "Unë nuk do mend përzierjen e biznesit dhe argëtuese kur askush nuk do të ndërhyjë me të tjera. Por sot, çdo gjë duhet të jetë në biznes. Unë dua të ndajnë gjithçka që ne kemi në lidhje me Anton Zhizov, Fyodor Gorodin dhe Knox Varnov."
  
  
  Rona arrin jashtë dhe e vë dorën e saj të lehtë në supin tim. "Unë jam aq i keq, Nick. Ajo nuk ishte menduar të jetë fëminore.
  
  
  E saj, Hej chuckled. "Nuk do të ketë asnjë mënyrë tjetër."
  
  
  Pastaj ajo shkau në përveç meje, dhe ai u përkul poshtë për të dhënë asaj një puthje të buta.
  
  
  Kapitulli I Shtatë
  
  
  Të nesërmen në mëngjes, disa orë para Gaviota e mbërritjes, një avion çarter na nxorrën nga Antigua. St john's, kryeqyteti i një ishull të vogël, është ende shumë Britanik në pjesët qendrore të qytetit. Por një herë ju merrni tuaj amtare lagje, që ju të filloni të dëgjoni të butë e gjuhës muzikore të calypso dhe të shohim kostume shumëngjyrëshe që njerëzit veshin për të mos bërë përshtypje turistë, por për shkak se ata si ngjyrat.
  
  
  Agjenti i udhëtimit në të Mbretëreshës Hoteli ishte në asnjë ngut për të na shesin bileta për Gaviota dalje në det.
  
  
  "Ju keni humbur tashmë pjesën e parë të fluturimit,"tha ai," dhe unë ende do të duhet të kërkojmë që ju të paguani me çmimin e plotë."
  
  
  "Çfarë mendoni ju, i dashur?" e pyeti ajo, si në qoftë se pas kryerjes së një saktësi gjeometrike detaje.
  
  
  Ron u zhvillua gjuha e tij sensuously mbi buzët e tij. Unë jam i sigurt se ne mund të bëjë të bëjë me çdo gjë që ka mbetur e fluturimit.
  
  
  Ai winked në agjentit të udhëtimit. "Ju do të shihni se si ajo punon."
  
  
  Me një ngurrim, ai shkroi një çift bileta për Z. dhe Znj Hunter. Diçka më pak me keqardhje, ai mori paratë e mia.
  
  
  Rona dhe unë eci rreth e rrotull për një kohë, duke kërkuar në windows, dhe të kapur për dore, duke luajtur të mbledhur në rast se dikush shikuar në shba. Në fakt, kjo nuk ishte e vështirë në të gjitha.
  
  
  Pas një kohe, ne zbritëm në doke të shikojnë Gaviota të hyjë në të. Ajo ishte e qetë dhe e bardhë, me një të shpejtë-në kërkim siluetë, ndoshta më pak se pesëqind metra e gjatë. Si ajo e bëri rrugën e saj për deepwater bankën e të akuzuarve, e lumtur muajin e mjaltit udhëtarëve qenë dukshëm mungon.
  
  
  Një çift i izoluar këtu dhe nuk dukej mbi parmakë me një buzëqeshje, por anija dukej për të lundruar me shumë më pak pasagjerë sesa kapacitetet e saj. Natyrisht, pronarët e rinj nuk promovimin e produkteve të tyre shumë e shumë, e cila ishte e kuptueshme duke pasur parasysh bizneset e tjera që ata kishin.
  
  
  Unë pashë disa pasagjerë dhe anëtarët e ekuipazhit lënë anije, dhe në minimum periodike ngarkimit, por unë nuk shoh ndonjë gjë të dyshimtë, apo me fytyra të njohura. Sipas Juan Escobar, shumica e ekipit dukej më Sllave se latine.
  
  
  Rona dhe kam luajtur këtë lojë dhe për të gjetur bursar. Mjaft unenthusiastically, ai na e tregoi kabinën tonë, një të jashtëm të dhomës një kuvertë nën Boardwalk. Ajo ishte shumë pak e mobiluar: një karrige, një divan, një karrige të vogël, një commodus, dhe dy shtretër të vetme. Ky i fundit dukej e pazakontë për një sapomartuar dalje në det, por Rona dhe unë shpejt zbuloi se ata lehtë mund të rollerblade së bashku. Me llambë fluoreshente mbi komo pasqyrë dha jashtë një vend të ftohtë shkëlqim. Ajo hapi perdet dhe le të në e ngrohtë Karaibe dielli i Brylev.
  
  
  Rona erdhi për të qëndruar pranë meje. Ajo tha,
  
  
  "Mirë, çfarë do të ju pëlqen të bëni tani, të dashur hubby?"
  
  
  "Unë nuk kam nevojë të të them çfarë unë dua të bëj. Megjithatë, së pari ne do të marrë një shëtitje nëpër anije. Mbani mend, ju e bëni atë me kënaqësi?
  
  
  "Oh, mirë," tha ajo. "Por në qoftë se muajin e mjaltit nuk do të jetësohet shumë shpejt, unë mund të shkoni në shtëpi te nëna ime."
  
  
  E saj hit e saj mjaft të harmonishëm gomari dhe i shtyrë jashtë saj
  
  
  
  
  
  
  në kuvertë. Kaluam disa orë në këmbë rreth kuvertën, duke kërkuar në bare, palestër, dhomë ngrënjeje, teatër, kartë dhomë, dhe dyqan dhuratash. Mungesa e tjera të udhëtarëve ishte e tmerrshme. Muajin e mjaltit çiftet jemi takuar dukej tepër e përfshirë me një shok tjetër të vini re në qoftë se dikush tjetër ishte me vela me ta apo jo. Disa nga anëtarët e ekuipazhit u takuam, ishin shumë të zënë me detyrat e tyre dhe dukej të ndjehen të padukshme për ne.
  
  
  Ne e kaluam pjesën tjetër të ditës të ulur në të vëzhgimit të rri kot, sipping një çift fruta, pije me rum, surreptitiously shikuar që hipi, dhe vlerësimin e ihm e bagazhit.
  
  
  Në muzg, pa një distanca që i ngjan Fyodor Gorodin ose Anton Zhizov erdhi në bord, dhe nuk e çuditshme valixhet u shfaq në duart e kthimit udhëtarëve ose anëtarët e ekuipazhit. Ndërkohë, e ëmbël rum pi sloshed uncomfortably në stomakun tim.
  
  
  Si i mbështjellë në errësirë nga Oqeani Atlantik, e Gaviota dha disa brirë, që të thërrasë humbur pasagjerë në bord, dhe kemi përgatitur për të vendosur të lundrojnë. Një lokal çeliku daulle band serenaded ne si anija u largua nga bankën e të akuzuarve.
  
  
  Ne kishim darkë në pothuajse të braktisur dhomë ngrënie, pastaj ecte nëpër kuvertë dhe u kthye në kabinën tonë. Jashtë derës, Rona u kthye për të parë në mua, dhe e ee e përqafoi dhe e puthi atë. Gjithçka ka filluar me një të thjeshtë miqësore puth dhe pastaj darkë. Por pastaj unë u ndjeva maja e gjuhën e saj furçë buzët e mia lehtë, pothuajse shyly, dhe kam pasur një fetë se "muajin e mjaltit" nuk do të jetë një miti. Kam pasur më shumë se një paralajmërim kur saj të ëmbël pak dorën rënë nën elastike e mia pantallona dhe shaka arritur poshtë, duke pritur për të butë puth se premtuar një natë të gjatë e erotike akrobacion.
  
  
  Ajo u largua përsëri dhe, duke lëvizur me ndjeshmëri të gjitha gratë, por e përdorur në mënyrë efektive nga vetëm një numër i vogël, i hodhi jashtë rrobat e saj. Ajo e bëri atë ngadalë, nga butoni i parë i saj bluzë të fundit shtrydh e saj hips, të cilat shkaktuan brekët e saj për të rrëshqitur në dysheme, duke saj duke buzëqeshur, i butë të lëkurës. Dy të ngushtë bardhë në shirita të kordon të përshkruara në përvijim i bikini ajo e mbante, ndërsa duke marrë një diell dush. Bardhë kufijve të përshtatur një me gëzof-soft trekëndësh ishte vetëm një hije të errët se saj drejtë kokë.
  
  
  Gjatë tanë furishëm seksit në Malibu shtëpi, unë nuk kanë një shans të vërtetë të vlerësojmë Ronas ' të pabesueshme trupore. Lean greyhound ajo dukej për të shtënë në rrobat e saj ishte mashtruar. Edhe pse nuk është një shtesë gram kudo, por nuk ka pasur të mprehtë qoshet ose.
  
  
  Ajo parashtroi para meje, duke shijuar tim admirim. "Mos mendoni se unë jam shumë e hollë?", tha ajo, fytyra e saj nuk tregon vogël dyshim.
  
  
  Ai goditur saj mjekër dhe u përpoq për të marrë një vështrim kritik, " e pra, tani që ju e përmendni atë..."
  
  
  Ajo preku buzët e mia lehtë me gishtat e saj. "Unë e kuptoj mesazhin. Është koha që unë të lë të peshkimit për komplimentet."
  
  
  Ee vënë krahun e tij rreth saj, bel dhe të tërhequr saj të ngushtë, puthjeve të butë e të përplasem të jetës së saj.
  
  
  Rona shtrirė për mua, duke e bërë whimpering tingujt e kënaqësi si ai ka hulumtuar jetën e saj me gjuhën e tij në një lëvizje të ngadaltë rreth, vazhdimisht duke zbritur.
  
  
  Unë le të shkojë e saj dhe ajo ra në krye të mua, wildly të dashur në gojën time. Ai e kap atë deri dhe të bëhet e saj në shtrat. Nuk e kam ulur e saj butësisht të saten coverlet.
  
  
  Rona pak saj më të ulët cik mes të saj dhëmbët dhe shikuar hungrily si ai shkau nga rrobat.
  
  
  Është e vërtetë që ne nuk ishin të lumtur mbledhur ne pretenduar të jetë. Por unë dyshoj se ndonjë legjitime çift i sapomartuar ka pasur ndonjëherë një më shumë përmbushjen e dasmës natë se ne e bëmë. Para se ne në fund ra në gjumë, e para gri rrezet e agimit të ndriçuara deri lindore horizont.
  
  
  8
  
  
  Nga koha e Gaviota hyrë në Martinique, ne ishim lart, veshur, dhe të kesh një të mirë mëngjes. Rhone Hotel, vizite ngjyra dyqane në ujore e Fort de France, por unë thashë: "hej, unë duhet të qëndrojnë aty ku unë mund të shikojnë kush dhe çfarë merr në bord. Unë e dërgova larg vetëm, por ajo u kthye më pak se një orë më vonë, duke thënë se këtu, nuk zbavitëse.
  
  
  Siç doli, ai mund të shkojë me të, pavarësisht nga fakti se i pëlqente të shikoni në atë. Ne kemi shpenzuar katër orë në Martinique, gjatë së cilës kohë disa mysafirësh, shkoi në breg dhe u kthye me shaggy kapele kashte dhe të tjera junk nëpër dyqane suvenirësh. Ekuipazhi më së shumti qëndroi në bord. Nuk ka pasur dyshimtë valixhet. Nuk e rëndë, bearish Rusët. Nuk i dobët Rusët me flokët gri.
  
  
  Natën e kaluar, Rona dhe kam ecur nëpër oborrin përsëri. Aktiviteti në bordin e Gaviota ishte, si zakonisht, minimal. Ne pension të hershëm tona kabinë, ku veprimi në mënyrë të konsiderueshme përshpejtuar.
  
  
  Tonë të ardhshëm të ndaluar u La Guaira, në portin detar të Caracas. Që nga viti Gaviota ishte regjistruar në Venezuelë, unë isha duke shpresuar se diçka mund të ndodhë në atë vend glitzy jetesës kapitale.
  
  
  Ai ishte i zhgënjyer sërish.
  
  
  Atë natë, kam filluar të shqetësohen për misionin tonë, edhe pse unë nuk e pranoj tim dyshime për Rona. Pas të gjitha, ne nuk kemi asnjë arsye të mirë të besojë se Gizov dhe Vetja ekipet nuk e kishte më parë ngritur të gjitha valixhe bomba për fatale orë.
  
  
  
  
  
  
  Apo qytetet e Amerikës mund tashmë të jetë trap-të bllokuar dhe të gatshëm që të shpërthejnë në një bërthamore të re sa më shpejt butonin është shtypur në disa vend të panjohur. Nëse Juan Escobar ishte të thuash të vërtetën, të paktën gjashtë emrat e plotë u dërguan me Gaviota anëtarët e ekuipazhit. Me aq sa dinim, nuk mund të jetë mënyra të tjera të ih të shpërndarjes.
  
  
  Dhe pesë ditë më vonë, i pari bombë në Nju Jork ishte duke shkuar për të shkuar jashtë. Duke pasur parasysh pasigurt humor Amerikane publike këto ditë, shkatërrimin tonë më të madh të qytetit mund të jenë të gjitha që nevojiten për të filluar zhurmshme negociatave. Sigurisht, nuk ka negociata me njerëzit si Anton Zhizov.
  
  
  Kemi pasur vetëm dy mundësi - të dorëzuar ose luftën. Më shumë gjasa, atëherë në një të vogël debatit demokratik, qeveria vendosi për të luftuar. Por kjo do të ishte qesharake, pasi nuk kishte asnjë të dukshme armikut. Fshehur bomba që janë shkaktuar nga radio sinjalet rreth një të panjohur vend nuk paraqesin të dukshme të synuar. Kur fillimet e dytë dhe të tretë të qyteteve të shpërthejnë, vullneti i popullit për të luftuar mund të zhduken. Madje edhe nëse kjo nuk ndodhë, shkatërrimi i vendit, qyteteve më të mëdha, do të keni vjedhur njerëzit të forcën për t'i rezistuar.
  
  
  Kështu Gaviota ishte tonë vetëm lojë. E vigjilent zyrtarit të doganës, të cilët kishin arrestuar, Juan Escobar paraqitur ne me një të vogël hapësirë në forca të blinduara të armikut. Puna ime ishte që të merrni nëpërmjet se hendeku dhe të japë vrasjen goditje të rëndë para se të mund të grevës.
  
  
  Pesë ditë.
  
  
  Tonë lovemaking atë natë mungonte spontanitetin e njëjtë, të paktën nga ana ime. Sigurisht, Rona e kuptova se diçka ishte e gabuar.
  
  
  "Ajo që është lart, Nick? A jeni i shqetësuar në lidhje me mision? "
  
  
  "Ne duhet tashmë e kanë marrë disa masa," thashë unë. "Nesër ne do të shkojmë për të Curacao, dhe nëse asgjë nuk zhvillohet atje, ne kemi probleme."
  
  
  "Do të keni vend të saj të shkojë në anën e saj të shtratit dhe të ju lejojnë të fle?" "Çfarë është ajo?" e pyeti ajo seriozisht.
  
  
  Ee e kapi dhe e shtrëngoi atë të zhveshur trupin e tij. "Mjaltë, nëse kemi vetëm pesë ditë para botës fillon shpërthimet, ajo duhet të shpenzojë sa më pak kohë sa të jetë e mundur duke fjetur rreth tyre."
  
  
  Me një mburrje të purr e kënaqësi nga Ron, ajo e mbështolli këmbët e saj rreth e mi. Dhe për një kohë të gjatë, unë nuk mendoj se për bomba bërthamore në formën e valixhet, ai nuk mendojnë për të vdekur kokat.
  
  
  Në Curacao, Fyodor Gorodin u shfaq në bordin e Gaviota. Ai ishte aq i gëzuar për të parë scowling, të gjerë shouldered ruse që ai mund të ketë puthi. Curacao është një ndërkombëtar freeport me disa nga më të mirë pazar në Karaibe. Shumica e udhëtarëve kishte lënë anijen në mëngjes në kërkim të volitshëm pazar, dhe kur arritën në shtëpi, ata gjetën një burly Gorodin në mesin e tyre, duke u përpjekur më kot për të duket si një tipike lundruese të udhëtarëve në një Palme kostum, çfarëdo qoftë ajo ishte. . Vetja e saj dalloi menjëherë dhe të mbahen Vetja në sytë ndërsa ai pretenduar të enden nëpër kuvertë përpara se të poshtër në të zyrtarëve të katërtat.
  
  
  Unë kam qenë pak i zhgënjyer që ai nuk sjellë një bombë valixhet me atë në bord. Por, pasi që Curacao është historike selinë e trafikantëve, unë kisha dyshime se kishte ardhur koha. Nëse një të vetme emri i plotë po shfaq, unë mund të përpiqen për të gjetur atë poshtë, e cila do të masë të madhe të lehtësuar punën time. Por nëse jo, unë gjithmonë mund të përcaktosh Gorodin.
  
  
  Pas kuptimit që kabinën e mëdha njeri ishte duke qëndruar në të, ai u bashkua me Rona në barre në respektimin dhomë.
  
  
  "Gorodin është në bord," zëri i saj tha.
  
  
  E saj sy blu zgjeruar me zemërim. "Oh, Nick, që do të thotë që ju mund të pista bomba nëpërmjet saj."
  
  
  "Kjo është ose një grusht të mi, të kafkës. Sepse deri më tani ferret ka qenë një dështim ."
  
  
  Një përmbledhje të shkurtër të lënduar duken të kapur e saj sy dhe ai mori dorën e saj. "A nuk merrni më të gabuar. Në një mënyrë, ajo ishte më e mirë për tri ditë të jetës sime. Por puna vjen i pari, dhe nuk është ekzagjerim të thuhet se e tërë bota është e mallkuar mbi shpatullat e mia."
  
  
  "Unë e di, e dashur," tha ajo. "Unë nuk do të thotë të jesh egoist."
  
  
  "Kur kjo është e gjatë, ne mund të marrë pak pushim", thash unë. "Do të ishte mirë që të merrni në krevat nëse ne nuk kishte qenë bashkuar me Zhizov, Gorodin, dhe Knox Vamov."
  
  
  Ron shikuar Afër në befasi. "Unë kam për të shpresoj se kaq!" Pastaj ajo buzëqeshi me mua dhe gjithçka ishte në rregull përsëri.
  
  
  "Çfarë keni ndërmend të bëni?" e pyeti ajo.
  
  
  "Lutuni që një nga valixhet me bomba do të sillet në bord në mënyrë që ajo të mund të lëvizin në. Përndryshe, unë do të keni për të shkuar për të Gorodinym. Të shpejt dhe me saktësi. Sepse diku Zhizov dhe Varnov janë duke pritur me një buton që mund të lehtë goditjen më të madhe të Shteteve të Bashkuara. Nëse unë jam i pakujdesshëm, dikush mund të dërgoni atyre një mesazh kështu që ata nuk duhet të presin për të afatit."
  
  
  "Çfarë mund të bëj, Nick?"
  
  
  "Të qëndrojnë jashtë rrugës," ai u këput, atëherë relented. "Rona, gjërat mund të merrni për të çmendur dhe vdekjeprurëse nga tani e tutje. Ata janë të trajnuar për të bërë këtë, por ju nuk jeni. Unë dua që ju të shkoni përsëri në kabinën tonë dhe të bllokoj veten në. Mos e hapni derën deri sa unë të jap sinjal.
  
  
  "Në rregull", ajo pouted.
  
  
  Ron dërguar atë në rrugën e saj. Ajo ishte shoqëri të mirë. Dhe të dobishme. Por jo në këtë fazë të operacionit.
  
  
  Ai u kthye në kuvertë për të marrë një pamje më të qartë të anijes. Në mbrëmje, ne kemi përgatitur për të të lënë, dhe jo vetëm një valixhe të ishte sjellë në bord. Ne i dëboi të Willemstad Port
  
  
  
  
  
  
  Pas kalimit të hyrë pontoon urë, e kanë quajtur atë të Mbretëreshës Emma, dhe unë kam vendosur që do të duhet të përballet Z. Gorodin. Pastaj kam dëgjuar ajo të fillojë.
  
  
  Ajo ishte një anije të shpejtë me një binjake outboard motor dhe pa dritat. Si ai u tërhoq veten, dikush hodhi një litar mbi të. Mbledhje, mbi njeriun në anije duket të jetë duke i dhënë urdhra. Ego e njerëzve ngriti një të errët drejtkëndëshe objekt në kuvertë. Ajo ishte një valixhe, dhe ai i realizuar artistikisht se ishte njësoj si Juan Escobar së.
  
  
  Si hobe filloi të rritet, ai u aft përgjatë hekurudhës për të parë se cili ishte ngritur. Ajo ishte e mia të tjera Fedor Gorodin, ende e veshur me një akullore të përshtaten, dhe ai i ishte drejtuar një çift të jo-latine anëtarët e ih grup. Duke arritur në bisht të Wilhelmina e këmishë, ai e tërhoqi atë rreth këllëf në rrip. Clutching e njohur Luger ,ai mori një hap drejt Gorodin dhe miqtë e tij.
  
  
  Një hap ishte e gjitha e kam arritur. Diçka e goditi mbrapa kokës sime, dhe kuvertën e tronditi dhe më goditi me një gjigant grusht. Ka pasur një hov të menjëhershëm të tingëllojë në kokën time që dukej të zhduket prapa përmes tim kafkës si çdo gjë shkoi i qetë dhe i zi.
  
  
  Kapitulli I Nëntë
  
  
  Kaq të çuditshme të mjaftueshme, në fillim të saj, unë vetëm e kuptoi se hunda ime ishte kruajtje. Ai u përpoq për të arritur jashtë dhe para vetja e tij, por duart e tij nuk do të lëvizin. Sytë e saj të hapur. Atëherë e kuptova kokën time. Ajo lënduar si një të vetme të mëdha të dhëmb kur një nervore, ishte kapur në një shpërthim të ajrit të ftohtë e kampioneve. Sytë e saj të mbyllur përsëri dhe ngadalë hapi ih. Dhimbja nuk shkojnë larg, por mjedisin tim erdhi në qendër të vëmendjes.
  
  
  Ai ishte i shtrirë në shpinë të tij në një të ngushta bunk në një pjesë të vogël të brendshme të kabinës. Unë e pash që këmbët e mia të ishin të lidhur me disa mbështjellje e maskimin shirit. Duart e mia ishin të kaluar në kyçet e duarve pas shpine; ata ishin edhe ngjitur së bashku. Rona Vohlstedt ishte ulur në bunk të gjithë nga mua, i veshur me një të ndritshme bluzë me shirita dhe slacks. Duart e saj dhe këmbët gjithashtu janë regjistruar mbyllur.
  
  
  "I kënaqur për të parë ju jeni kthyer me ne, Z. Carter," një zë të rënda growled nga diku rreth frontin e kabinës. Me një përpjekje, ai ktheu kokën në drejtimin e zërit. Fyodor Gorodin ishte sprawled në një laser kolltuk përballet me dy bunks. "Unë nuk mendoj se ka kuptim për të thirrur ju Z. Hunter," vazhdoi ai. "Kjo maskaradë ka përfunduar pothuajse sapo ka filluar."
  
  
  Në frontin e derën e kabinës, një djalë i ri me kujdes kërkuan kafe flokët e u ul në një kanate metalike karrige pranë një kartë tabela. Ajo e di se e Luger ai ishte duke e mbajtur, duke treguar në mua-Wilhelmina. Ai zhvendos duart e tij një pjesë e një inç, dhe ishte mërzitur me mungesën e presionit, ku nuk duhet të ketë qenë një presion të madh. Nuk kishte asnjë stilet. Unë e pashë atë të shtrirë në Gorodin është rrip.
  
  
  "Po, Carter," Gorodin growled, " ne kemi armët tuaja. Dhe i juaji ... "grua". Ndoshta ju mund të flisni me ne tani.
  
  
  "Unë nuk jam në vijim ju," unë thashë, ashtu si në të vjetër e në kolegj. "Emri im është Nicholas Hunter".
  
  
  Gorodin u kthye për të ri matematikë mëdha dhe barked, " Boris, më jep hartë." Ai rrëmbeu një pesë-nga-shtatë të kartës nga rreth Boris dore, dhe Stahl lexoni me zë të lartë. "Nick Carter, agjent i SËPATË N3. Rating: Killmaster. Raportet e Davidit Hawke, Washington, DC, Drejtor i pret sëpata. "Mos mendoni se këta njerëz e dinë se ju me reputacion? Carter? Kur miku juaj të Humbasë Voelstedt quajtur AX, ne e dinim se ata do të dërguar një agjent. Ndoshta, nëse shokët tanë në Los Angeles e dinte se ju, ata do të jenë më të kujdesshëm në ndjekje të tyre.
  
  
  "Jo vetëm reputacioni juaj, por fytyra juaj është e njohur për disa përreth nesh, kush jemi ne, nëse kopjet e foton tuaj janë bërë, Carter. Kapiteni i njohur me ju, kur ju hipi me një grua në Antigua. Ai më tha për të në radio, dhe ata kanë ferrets shikuar ju. Kur zëri i saj erdhi në bord, ne e dinim se ju do të jetë bërë tuaj të lëvizin më shpejt, dhe ne ishim të gatshëm për ju."
  
  
  "Të gjithë të drejtë, Gorodin," I tha, duke ecur përmes lojra, " çka keni nevojë?"
  
  
  "Edhe ju e dini emrin tim, unë mund të shoh saj. Pra, kjo do të ishte e pritshme. Unë dua atë shumë thjesht. Së pari, atë, unë dua që ju të më tregoni gjithçka që ju të dini dhe të dyshuarit për operacionet tona. Unë supozoj se ju mori emrin Gaviota nga Juan Escobar. Ne e pamë vetja mor në Fort Lauderdale.
  
  
  E saj shpejt llogaritur se asgjë rreth asaj që ne e dinim se do të vijë si një e papritur për të Gorodin, në mënyrë që ajo të ekspozuar atë në uem, duke përdorur një pjesë tjetër të saj mendjen për të kërkuar një mënyrë për të dalë.
  
  
  "Ne e dimë se Anton Zhizov po shkon deri tregojnë tuaj," I thashë. "Ishte e qartë, sepse ai nënshkruar shpërblim telegram. Ne e dimë se çfarë bomba ju përdorni, si ju të dorëzojë ih për këto qytete. Ne dyshojmë se ih është duke u bërë për ju nga një shkencëtar i quajtur Knox Varnov. Kjo është ajo për të."
  
  
  "Shumë mirë," Gorodin tha. "Kjo është reumatizma për thjeshta pjesë. Tani unë dua që ju të më tregoni mua për atë. Sigurisht, pasi ne kemi marrë mbi menaxhimin, organizimin nuk do të çështjes, por ajo do të vazhdojë të lehtësuar situatën nëse ne jemi të njohur me veprimtarinë e saj. Ju mund të filloni duke më thënë çfarë fiziologjike agjentë janë."
  
  
  Unë nuk do të them asgjë të saj. Në kokën time, e throbbed. Unë u përpoq për të menduar.
  
  
  "Carter, unë nuk kam durim për lojëra," Gorodin u këput, dhe të gjitha pamje e një shaka u zhduk. "Unë mund të ju bëjë të flasin - unë mund të bëjë çdo njeri të folur - por ndoshta kjo do të jetë më e shpejtë për të marrë një punë."
  
  
  
  
  
  
  ih nga një grua ".
  
  
  "Ajo nuk di asgjë për këtë," I tha shpejt. "Kjo është një kohë e detyrë për afër."
  
  
  Gorodin u ngrit nga karrigia e tij dhe mori një hap përpara me shpejtësi të habitshme një numër të madh të njeriut. Me pjesën e pasme të tij, me flokë anë, ai rrihej më në gojë. E kam shijuar në gjakun e saj.
  
  
  "Heshtje", ai urdhëroi, " Kur unë jam duke bërë me gruan, ju do të keni një shans tjetër për të folur."
  
  
  Si hulking ruse u largua prej meje dhe u ndal mbi Rona, dhimbjen time-plot truri kujton me marifet rrip Stewart kishte qenë aq krenarë në Efektet Speciale. Ai që shpërtheu në duart e keqe djalë, kur ai mori vetja larg nga ju për të studiuar të qartë të rreme buckle. Pse nuk ju të gjeni Gorodin? E saj vështroi poshtë dhe e pa reumatizma. Time sportive këmisha e mbuluar atë.
  
  
  Ai u përpoq të përpëlitje në shtratit portativ për të marrë rrip jashtë. Të rinj, Boris, i cili ishte ulur deri për ditë, motioned unë për të rënë ende me muzzle e tij luger. Edhe në qoftë se saj rrip të kishte qenë në gjendje për të tërhequr atë dhe për të Gorodin kishte kapur atë, Rona dhe unë ende do të ketë qenë plotësisht i lidhur me një armë që mbulon na dhe një anije me padyshim armiqësore anëtarët e ekuipazhit. Ai ra në shtrat ende, duke u përpjekur që të mendojnë për një alternativë.
  
  
  Gorodin dukej haptas në Ronas fytyrë. Nga ku ai u ul, ai mund të shihni se saj, sytë blu janë të gjerë dhe të frikësuar, por ajo nuk e humb kontrollin.
  
  
  "Tani është rradha juaj, Miss Voelstedt,"tha ai," për të më treguar për ATË."
  
  
  "Çfarë Nick tha:" është e vërtetë," tha Rona në qetësi. "Unë nuk di asgjë në lidhje me SËPATË."
  
  
  "Herët ose vonë ju do të më tregoni se çfarë unë dua të di se," Gorodin tha. "E ju jeni më të zgjuar, më shpejt ju do të flasin." Me këtë, ruse e shtriu dhe e mori Rona është bluzë, rrëshqitje tij të trasha gishtat në mes butonat. Ai qeshi dhe u larguan, dhe bluzë grisi off, duke e lënë uem me një pjesë të vogël e të brishtë materiale.
  
  
  Rona e zemrat arritën në të parë, pjesën e sipërme pak tanned dhe të harmonishëm të ulët një pjesë të bardhë, sepse ajo nuk ishte e fshehur me bikini bodice.
  
  
  Gorodin u kthye për të Boris në porta. "Çfarë mendoni ju se, djali im? Jo aq i madh si disa, por të ngurta dhe të plotë.
  
  
  Boris tundi kokën curtly, por vetja e tij e syve dhe tregoi për mosmiratimin e Gorodin të veprimeve.
  
  
  "Dhe ai nuk ndihet mirë," Gorodin tha: "në drejtimin e tij të mëdha duart mbi Rona e gjoksit. "Çfarë të ardhur keq që ne nuk kemi kohë për disa fun para marrjes në pyetje të fillon. Ndoshta nuk do të ketë kohë për këtë më vonë, por nëse zonja përgjigje të saktë.
  
  
  Ai mund të shihte muskujt në big njeri të armëve të lëvizur ai filloi të shtrydh vajzën në gji.
  
  
  "Ne do të fillojmë përsëri," tha ai. "Ju më tregoni emrat e të gjithë ju e dini lidhur me SËPATË."
  
  
  Rona gulçoi si Gorodin shtrydhur gjinjtë e saj si pjekur fruta e tij masive me duar. "Unë nuk e di se njerëzit e tjerë!!" ajo bërtiti.
  
  
  Gorodin straightened lart, duke lënë të kuqe gishtin shënon ku ai do të mbahet Rona. Ai shkundi kokën e tij është për të ardhur keq dhe u kthye nga unë. "Shoku juaj do të jenë edhe kokëfortë. Ajo duket si unë jam duke shkuar të ketë për të lënduar një rreth jush, dhe unë mendoj se unë do të doja të ju lënduar më." Ai vrapoi duart e tij mbi Rona është zhveshur në stomak dhe filloi për të zhbërë butonat në saj të pantallonave.
  
  
  Kjo është ajo ku heroi i filmit do të thotë, " Pritni, mos i prek zonjë! Unë do të të treguar atë çfarë ju dëshironi të dini. Kjo nuk është kështu. I sigurt, Ronu e saj të dashur, dhe çfarë Gorodina ishte duke shkuar për të bërë të saj do të ketë plagosur me mua, por ajo ishte një profesionist, dhe ju nuk e merrni në spiun të biznesit, nëse ai ishte Killmaster për VALVULA ose dy ... unë do të bëj pak spiunuar për Komisioni i Energjisë Atomike në qoftë se ju nuk jeni të gatshëm për të marrë rrezikun. Dhe nga një aspekt praktik, procesverbali ajo do të marrë për Gorodin për të shkatërruar Rona Folstedt vetëm për të gjetur se hey nuk kishin asgjë për të thënë për uem të më jepte shumë më shumë kohë për të gjetur një mënyrë për të dalë, në mënyrë që ai të mund të përfunduar detyrën. Në fund, më i rëndësishëm duhet të ketë konsideratë të lokalitet të Rusisë. Kështu ai gritted dhëmbët e tij dhe u përpoq që të përqendrohen në e tij shpëtuar plan.
  
  
  Knuckles njëpasnjëshëm në taksi derën.
  
  
  Gorodin u betua në rusisht si dera u hap dhe e zbehtë marinar qëndronte ndezur në të, duke u përpjekur të mos për të parë në gjysmë-lakuriq bjonde në bunk.
  
  
  "Radio mesazh për ju, zotëri," marinari muttered.
  
  
  "Jo tani, ju idiot," growled Gorodin. "Dil nga këtu!"
  
  
  "B-po, zotëri, kjo është e Përgjithshme Zhizov. Urgjente ".
  
  
  Me një hippopotami e bezdi, Gorodin larguar nga Rona.
  
  
  "E shkëlqyer. Tregoni përgjithshëm unë do të jetë atje.
  
  
  E crewman përshëndeti smartly dhe u zhduk.
  
  
  Gorodin u ndal në karrige ku Ego është asistent i ri ishte ulur. "Boris gjithmonë mbani një sy mbi këta njerëz. Watch për Carter.
  
  
  "Po, zotëri," Boris tha, pa hezitim, duke treguar Wilnelmina në mua.
  
  
  Gorodin doli dhe u përplas dera pas tij. Duke punuar prapa prapa saj, ajo u përpoq të tërheqë saj këmishë, kështu që Boris mund të shihni magji rrip. Si ajo lëvizi, unë pashë Boris së gishtit të madh të shtrënguar në këmbëzën.
  
  
  "Ju do të më mirë në shtrat", tha ai. "Nuk dyshoj se unë do të xhiruar ju, nëse unë kam për të."
  
  
  Ai do të thoshte ajo. Ai u ndal në lëvizje.
  
  
  Rona stifled një sob. Sytë e saj darted për Afër. Ajo nuk duket si një loudmouth. Boris dukej, shumë. Kur e tij vështrimin ra në gjinjtë e saj lakuriq, ai dukej e tmerrshme.
  
  
  
  
  
  
  Rona sobbed përsëri, le jashtë një seri e prekës whimpering tingëllon, dhe gulçoi. "Boris", tha ajo me lot në sytë e saj, " do të ju le të bëjë këtë për mua?"
  
  
  Atëherë e kuptova saj. Rona ishte më profesional se ai do të imagjinuar. Ajo kishte kapur më parë flash dhembshuri në rini sytë e njeriut, dhe tani ajo ishte duke luajtur me të.
  
  
  "Unë nuk mund të ndihmojnë ju," Boris tha. "Ju duhet të tregoni kolonel atë që ai dëshiron të dijë."
  
  
  "Unë nuk mund ta", tha Rona. "Unë nuk di asgjë. Ferri është duke bërë gjëra të tmerrshme për mua. Ju nuk duken si ai, Boris. Unë e shoh të njerëzimit në ju. Ju lutem tregoni mua."
  
  
  Ajo ishte e mirë, me të vërtetë bindëse, dhe vetëm gjysma-assed.
  
  
  Boris kafshoi buzën, por i shtrëngoi kokën e tij. "Unë nuk mund të ju ndihmojë."
  
  
  Të çmuar sekonda kaluar. Kam pasur një sasi të caktuar të lirisë fizike, është e mjaftueshme për një të dëshpëruar lojë - nëse Rona mund të shkëpusin mua. Ai e kapi vëmendjen e saj, pastaj shikoi pointedly në pako me cigare të shtrirë në kartën tabela në frontin e Boris.
  
  
  Ajo i dha një buzëqeshje e vogël dhe psherëtiu rëndë. "Unë e kuptoj, Boris", tha ajo. "Ju punoni për atë që ju besoni në të, ashtu si e bëjmë. Çfarë do të kishin bërë për të na me mua, unë e di që kjo do të kishte qenë e ndryshme nëse do të ishit në krye."
  
  
  Djali shikoi Afër me diçka shumë e afërt me mirënjohje.
  
  
  "Unë nuk jam duke kërkuar për të tradhtojë bindjet tuaja," Rhona vazhduar. "Por, ju mund të bëjë më një favor të vogël?"
  
  
  "Në qoftë se unë mund të," Boris u përgjigj pothuajse inaudibly.
  
  
  "Para se bisha Gorodin fillon torturimin mua, unë do të ndriçuar." Hej, kam arritur një tjetër dobët buzëqeshje.
  
  
  "Kjo është një qerasje të vogël, por ndoshta e fundit. Do të më jepni një?" "
  
  
  Boris hezituar, pastaj tundi kokën. Ai kap shpinës në frontin e tij. "Këto janë Rusët. A keni mendje?" "
  
  
  Ajo tundi kokën. "Një cigare është një cigare, kur nervat tuaja nevojë për ndihmë."
  
  
  "Kjo do të jetë e vështirë," tha ai. "Unë nuk mund të le të shkojnë e duarve tuaja."
  
  
  "Ju lutem ndez vetja juaj dhe e vënë atë në gojën time," u përgjigj.
  
  
  Kjo ishte një kohë shumë të qëlluar. Unë do të ketë vetëm disa sekonda. Ai tensed, deri më bëni.
  
  
  Boris ndezi një cigare, u ngrit dhe tucked me pistoletë në rrip. Ai kaloi kabinës dhe i vuri një cigare në mes Rona është buzët. Si ai lëvizi, ai nxorrën këmbët e tij nga bunk në kuvertë dhe u ul ngadalë lart.
  
  
  Ai ishte gati për të lunge në atë kur ai u kthye. Zëri i saj, duke shpresuar se ai do të jetë mbi Rona, herë pas here hequr një cigare nga buzët e saj. Por, natyrisht, ai do të kthehet në vendin e tij.
  
  
  Dhe tani ai më pa nga këndi e syrit të tij. Ai whirled rreth të përballen me mua dhe rrëmbyer luger . Por këtu kam një e papritur pushim. Kur Boris shndërruar në fytyrën më dhe u largua. Ron, ajo ngre gjunjët e saj pothuajse nën saj mjekër, me qëllim këmbët e saj në objektiv, dhe u përplas ato përpara me një të fuqishëm fut. Kjo është bërë me të mahnitshme gatishmërinë dhe shpejtësi rrufe.
  
  
  Boris kishte një pistoletë në dorë, por para se ai mund të rritur atë, ai ishte catapulted ndaj meje, humbja e tij ekuilibër, me të tilla forca, ai ra headfirst në këmbët e mia, dhe Luger u rrëzua në kuvertë me një të goditur. Ajo mori vetëm një pjesë të një të dytë që të heqë time të lidhur me fasho këmbët, tani një klub me një të dyfishtë lëkure të vetëm, dhe shkatërron ato në tim vetja e kafkës. E parë me grusht, ishte mahnitëse për të thënë më të paktën, por tre, në suksesion të shpejtë, të kryera nga kërcim dhe punching poshtë me masë të plotë tim peshë, të vënë vetja në harresë.
  
  
  "I varfër, Boris", tha Rona, pasi ajo kishte kërceu mbi të dhe ishte në kërkim poshtë në atë me një të pështirë shprehjen,"unë kam qenë pothuajse filluar të pëlqen atij."
  
  
  Dhjetë kaptina.
  
  
  Unë nuk kam kohë të shpreh të gjithë mirënjohjen dhe admirimin për Rona e mahnitshme agility dhe shpejtësi në momentin e së vërtetës. Unë kam qenë shumë i zënë kontrolluar nga palestër për të mprehta fund të diçka të peshojnë na poshtë. Por në shikim të parë, nuk kishte asgjë më të mprehtë se obtuse kënd të një mirrorless byrosë.
  
  
  Pastaj fluoreshente dritë mbi tavolinë kapur e saj sy. Sigurisht, ishte i paarritshëm, por tub mund të lehtë të thyejnë nëse ai do të mund të goditur atë me diçka. Ai mund të ketë harruar tij Luger, që tashmë ishte vendosur në kuvertën e afërt. Me duart prapa shpine, unë nuk jam një e shtënë shumë të mirë; përveç kësaj, një e shtënë që do të bëjë shumë zhurmë. Për të njëjtën arsye, ajo nuk mund të hedhin një armë në Brylev.
  
  
  Ai nxorrën saj strapped këmbëve mbi buzë e bunk dhe Shitur saj. Duke punuar këmbë e të tjerë kundër njëri-tjetrit, kam arritur të liroj një rreth këpucët e mia në mënyrë që ajo të varur jashtë këmbëve të drejtën time këmbë. Unë vetëm kishte kohë për një përpjekje të tillë. Ai butësisht nxorrën këmbët e tij jashtë prehrin e tij disa herë, pastaj u ngrit dhe straightened me të gjithë forcën e tij.
  
  
  Falas nisja e majtë këmbë dhe spiraled lart. Kjo duket të jetë duke shkuar ngadalë si unë pashë atë të lëvizë drejt objektivit. Thembra e saj të këpucëve të goditur vdekur qendra e dritë fluoreshente, duke rezultuar në një më të bukur gunga pak ajo kishte dëgjuar ndonjëherë.
  
  
  E kabinës ishte zhytur në errësirë, dhe ai kërceu në të gjithë katin ku ai mund të dëgjonte demonit e qelqit në rënie. Kruspullosjeje poshtë, ai groped prapa saj dhe e gjeti të hollë demonit prej qelqi. Ata ishin mjaft të mprehtë,
  
  
  
  
  
  
  por shumica e tyre ishin shumë të vogla. Vjelja rrugën time përmes demonit, unë më në fund gjeti një mjaft e madhe për të mbajtur e mia vetja e mia në mes të gishtit të madh dhe gisht tregues, dhe pa fjongo në kyçet e mia. Kur unë isha duke punuar me lakuar qelqi, duart e mia " papritmas u bë i lagësht. Unë e dija se unë do të prerë veten, por duart e mia ishin shumë të mpirë të ndjejë dhimbje.
  
  
  Kur të paktën një nivel ishte formuar në kasetë çdo trashësi, kyçet e saj u ndanë dhe ata dilnin jashtë. Si ajo vazhdoi të punonte në errësirë, zam në nyjat e këmbëve të saj tore larg.
  
  
  "Voila," Rone tha të saj. "Të them diçka për të marrë atë për të gjetur ju."
  
  
  "Unë jam këtu," Rona zëri i ranë nga rreth errësirë.
  
  
  Ai ishte duke lëvizur në drejtim të shëndoshë e zëri i saj kur ai dëgjoi dikë kruarje në kuvertë jashtë kabinës derën. Pastaj kaloni hapur.
  
  
  Kërcen në bulkhead, ai presion e tij kundër murit. Dera u hap, dhe e shenjtë të Zotit përmbytur në për Gorodin, i cili ngurroi për një ndarje të dytë. Kjo ishte një pjesë të një të dytë më të gjatë. Ajo e goditi me një ego-blunt djathtë të nofullës, dërgimin valët tronditëse të gjitha rrugën në supin tim.
  
  
  Vetja e kapi nga beli kur ai ishte sagging dhe u tërhoq saj nga dera. Ajo ishte shqyer nga Gorodin e rripit nga stilet, dhe Hugo shkau atë përsëri në scabbard në parakrahun e tij. Nuk kishte dritë të mjaftueshme mbi kuvertë për të gjetur Wilhelmina dhe Luger kishte marrë saj shumë.
  
  
  Tani zëri i saj, ai shkoi për të shtratit portativ ku Rona ishte duke pritur me durim, dhe grisi kasetë prej saj kyçet e duarve dhe të këmbëve.
  
  
  "Ejani," unë hissed, lëkundje hej çfarë u la i saj bluzë. "Rri prapa meje, unë do të përpiqemi për të na hedhin mbi buzë. Kjo tonë është vetëm mundësi.
  
  
  Kemi hyrë në korridor. Unë u përpoq për të orientuar veten. Unë mund të shoh atë në çdo fund të korridorit, me përjashtim të ngushtë metalike shkallë. Kam pasur një barabar shans të guessing në cilin drejtim do të jetë e sigurt. Unë bëra zgjedhjen time dhe u zhvillua për të shkallëve, Rona drejtë pas meje.
  
  
  Por unë e bëra zgjedhjen e gabuar.
  
  
  Si arritëm në fund të shkallëve, e kam dëgjuar zhurmën e rëndë këmbët afrohet. Ajo u tërhoq nga një Luger dhe qëlloi në zbritur njerëzve.
  
  
  Kam përdorur im duart e lira për të nxitur e saj nga Ron mënyrë si një trup fluturoi kaluarën dhe na goditi kuvertë. Ajo ishte një rreth Sllave detarë. Kemi dëgjuar hapat që vijnë poshtë në korridor, mbi kuvertën e sipërme.
  
  
  Pastaj ai u kthye dhe i ndjekur Rona për të shkallëve në anën tjetër të sallës. Ai mund të shihte se ne ishim në pjesën e poshtme kuvertë, dhe ai e dinte që ne kishim për të ngjitur të dy nivelet më të larta para se ne të mund të arrijë me fyerje.
  
  
  Ne clattered deri metalike hapat dhe për të arritur tjetër në kuvertë vetëm si një grup i Gorodin e njerëzve erdhi nxiton rreth qoshe. Ajo ishte pushuar nga puna në ih drejtim, e cila ka ngadalësuar ihm e Rivne, kështu që ne mund të kandidojë deri tjetër fluturim të shkallëve. Poshtë e më poshtë, dikush papritmas gjuajtur dy thundering të shtëna. Plumbat kërcente jashtë çeliku bulkhead si ne kërceu tjetër kuvertë nga ih është arritur.
  
  
  Në këtë korridor, ka pasur dyert e çon në varkë shpëtimi fushë. Unë nuk mendoj se për të liruar një rreth anije, por ka qenë jeta xhaketa të ruajtur përgjatë bulkheads, dhe nëse ne mund të rrëmbej një çift të gjithë atyre që ne mund të jetë në gjendje të mbijetojnë në & nb.
  
  
  Kur ne u në rrugë një ditë më vonë, tre anëtarët e ekuipazhit ishin duke qëndruar mes nesh dhe fyerje. Njëri prej tyre kishte një armë rreth tyre. Ai ngriti armë zjarri, por Wilhelmina ishte tashmë në dorën time. Saj, i ka dërguar një plumb përmes vetja lob, dhe ajo u ul në pushkë. Një nga anëtarët tjerë të ekipit mora pushkën për të liruar atë nga të vdekurit, dhe të tretë u tërhoq nga një dorë pistoletë nga rrobat e tij dhe qëlloi një e shtënë në drejtimin tonë. Wilhelmina u përgjigj. E gunman clutched gjoksin e tij dhe të shkallëzuara përsëri në parmakë, kodrina mbi anën për spërkatje në të zezë Karaibe më poshtë. Të mbijetuarat i dha dorë duke u përpjekur të lirë të tij pushkë dhe u zhvillua aft.
  
  
  Grisa kapakun nga një enë prej druri të shënuar "Jeta Xhaketa", por ka gjetur vetëm një brenda. Vetja Rone e hodhi atë në e saj, dhe ajo shrugged, duke u përpjekur për të mbledhur deri mbetjet e saj bluzë.
  
  
  Nuk janë të mprehtë, bërtet tani, dhe njerëzit nga të dyja anët ishin drejtimin në të gjithë kuvertë ndaj nesh. Është koha për të shpëtuar veten. Ai tundi kokën për Rona, pastaj u ngjit në hekurudhë, u ngjit poshtë për të ngushta jashtme parvaz, dhe zhyta.
  
  
  Në një zemëruar shkëmbim zjarri për të shpëtuar të saj, harruar në lidhje me të papërpunuara plagën time të shkatërruar kafkën. Ai kujtoi atë të mirë, kur ai e goditi në ujin e kripur të vështirë.
  
  
  Pastaj brylev doli. Por ai shpejt i erdhi, kollitjes dhe të pështyrë nga uji si të thyer, radiator.
  
  
  E Gaviota kishin nis disa qindra metra, por tani ajo ishte duke ardhur më pranë saj searchlights luajtur mbi ujë.
  
  
  Era ishte e mprehtë dhe deti ishte i ashpër. Ata do të jetë e vështirë për valentino, në këtë swirling oqean shkretëtirë. Uji është i ngrohtë, por të plotë të armiqësor krijesa me dhëmbë të mprehtë - dhe ajo ishte e vetmuar.
  
  
  Kjo është e vetmuar! Kjo ka ndodhur për mua se unë nuk e kisha parë Ron dhe ferret hidhen overboard. E bëri ajo me të vërtetë do të zhyten me mua? Unë nuk mund të jetë i sigurt. Ajo ishte lundrues në një rreth të gjerë, fundosja në ujë si floodlights përfshiu kaluarën mua, por Ronu nuk mund të shihni atë.
  
  
  
  
  
  
  E Gaviota tani ishte më afrohet ngadalë. Nga pika ime e parë, në nivelin e ujit, ajo dukej e madhe dhe të rrezikshme. Rreth pesëdhjetë metra larg, anija hyri në një të ndaluar, dhe dritat filluan methodically darting mbrapa me radhë dhe në & nb.
  
  
  Diçka e bardhë qethur në valët midis meje dhe anije. Unë nuk mund të rrezikut bërtiti. Zëri im kryer lehtë mbi ujë, dhe e anijes motorët tani janë heshtur. E saj zvarritje të trupit të lëvizur në drejtim të objektit në & nb, por u ndal befas, kur dora ime preku pëlhurë dhe mishi.
  
  
  Kjo nuk ishte Rona. Me një përzierje e ndihmave dhe zhgënjimit, kam zbuluar se kjo ishte e trupit të një crewman të cilët kishin rënë në bord, pasi unë shtënë atë.
  
  
  Një kohë të gjatë me gishtin e madh të pusi na gjeti në verbuese flakët. E saj futa menjëherë, duke e lënë të vdekur marinar në det me mua përgjithmonë. Nën ujë, ai lëshoi në drejtim të anijes. Ai mund të dëgjonte muffled bubullima të shtëna dhe zhurma e plumbave të goditur ujë.
  
  
  Kur kam dalë në sipërfaqe, bërthamës së anijes loomed përpara meje, si një e bardhë çelikut mur. Ata ishin ende të qitjes në kuvertë, dhe ajo dëgjoi zërin e një varkë shpëtimi duke u ulur. Ai eci mbrapa së bashku me lëvore të ashpër, ku ai e fshehu nën dalë sa më mirë që ai mund. Këtu ai ishte jashtë të arrijnë të pusi, dhe unë do të kishte qenë e vështirë për të parë nga anija në qoftë se ajo nuk e kishte të drejtuar mbi mua. Për fat të keq, nuk kishte vend për të kapur në të parmakëve, kështu që unë kam për të notuar përgjatë & nb për të qëndruar afër bërthamës.
  
  
  Anija plopped amidships, dhe rowers drejtuar për argjendtë patch e ujit ku shenjtë fanar kishte rënë. Ata arritën në vend, u tërhoq e pjekur trupit në barkë me pak të fuqishme, rrahje. Dikush u betua, pastaj u ngrit dhe e thirri Gaviota përmes një megafon.
  
  
  "Kjo nuk është Carter ose një grua! Ai është i vetëm, të gjithë rreth nesh! "
  
  
  Pas një momenti të fluturues heshtje Gorodin zërin e lulëzoi në dukje: "të kthehet në bord. Ne do të kërkoni përsëri kur ajo merr dritën."
  
  
  Anija bindje u kthye në Gaviota dhe u hauled në bordin e anijes. Dallimi ishte akoma një të mirë të shtatë orë larg, dhe unë nuk presin që të jenë rreth, kur ajo arriti. Në një shumë të përafërt vlerësimit, të sajët, unë mendova se ishim diku në Gjirin e Hondurasit. Unë e mori atë kurs nga yjet, dhe sa më shpejt tingujt në kuvertë të pushuar, ajo steamed pa një spërkatje në lindje, të cilin unë e llogaritur ishte drejtimin e tokën më të afërt. Uji ishte ende e ngrohtë dhe e kishte deti qetësohen të mjaftueshme për ta bërë më të lehtë noti. Nëse unë jam me fat, unë mund të arrijnë disa të tokës ose të jetë i ndotur nga një miqësore me varkë.
  
  
  Noti në heshtje, duke lëvizur ngadalë për të ruajtur energjinë e tij, ai veten përsëri çfarë mund të ndodhë për Rona. Ajo ndjeu një trishtim të thellë.
  
  
  Kapitulli i njëmbëdhjetë
  
  
  Ishte pasdite të shenjtë, të gjithë rozë dhe ari, diku përpara, ndërsa ai goditur saj, notoi saj, goditur e saj në Karaibe. Trupin tim të ngrohjes kishte shpërdoruar disa orë më parë, dhe herë-ujë të ngrohtë tani e ndjeva të ftohtë të akullt. Kur ajo ishte e lehtë të mjaftueshme, ai u ndal për të skanoni në horizont. Në fillim, unë nuk mund të shoh vendin tim në fushën e vizionit, dhe muskujt e mi të bërtitur në protestën që ende isha e notit me pa ndonjë shpërblim. Pastaj ai vuri re një copë toke e kafe ku blu të qiellit dhe qielli u takua në lindje. Unë vendosi se ishte ose Honduras ose, nëse rryma e kishte marrë më në veri, Yucatan. Kjo nuk ka rëndësi. Çdo copë të thatë, tokë të fortë është i mirëpritur.
  
  
  Ai e dha veten e tij për disa minuta për të notuar, pastaj u kthye mbi të dhe filloi një kohë të gjatë, dritë të zvarritem drejt larg bankës. Pas një kohe, unë kam një kompani.
  
  
  Në fillim, ajo ishte vetëm një gurgullimë në sipërfaqe të lëmuar të drejtën time. Shkelën në & nb, unë pashë atë dhe pashë një të ri gurgullimë. Pastaj një tjetër. Dhe një tjetër. E saj, e dinte se çfarë ishte, madje e parë të drapër-formë dorsal roll u shfaq në sipërfaqe.
  
  
  Peshkaqenë.
  
  
  Kur ajo u ndal në lëvizje, ndryshuan drejtim, kaloi para meje, pastaj u kthye mbrapa, tani shuplaka. Ai mund të bëjë nga tre njerëzit rreth tyre, edhe pse ai nuk kishte asnjë dyshim se nuk ishin miq të afërt. Kur e tij të zhytur në ujë, ajo mund të shihen qartë nga ih sillen mbi mua në një distancë prej rreth pesëdhjetë metra. Ata kishin shist argjilor të çara dhe një të bardhë varg të peshkaqen blu jetës. Edhe pse white shark është më këmbëngulës njeri hamës, blu peshkaqeni nuk është e mia të preferuar shokut në distancë të gjatë notit.
  
  
  Tre mostra përreth meje ishin mes tetë dhe dhjetë metra e gjatë. Zëri i saj ishte shumë e çuditshme njeri i bezdisshëm në ih ujërave-i ngathët, i ngadalshëm, ndoshta të rrezikshme, por me një potencial të drekës. Nga koha në kohë, një nga tre do të nxitojnë drejt meje dhe pastaj të shmanget larg, si në qoftë se testimi reagimi im. Unë e dija që herët a vonë dikush rreth tyre do të dalë dhe stab unë me dhëmbë të mprehtë.
  
  
  Ai vazhdoi të notonte në emblemë të vendit. Me një përpjekje, unë i kam ruajtur tim goditje e ngadaltë dhe e qetë, si në qoftë se tre grabitqarët nuk u mërzit mua në të gjitha. Kjo ishte më shumë për të mia të përfitojnë se për ta; nuk ju ngas një peshkaqen.
  
  
  Shoqëruesit e mi tërhoqi në mënyrë të qëndrueshme më afër siç unë vazhdova tim agonizing progres në drejtim të bregut. Për fat të mirë, gjaku kishte kohë që të pastrohet nga kreu plagë dhe të prerë në faqen e tij të madh.
  
  
  
  
  
  
  
  ku vetja e saj kishte prerë atë me një dritë fluoreshente garë. Nëse unë kam rënë gjakut të freskët në ujë rreth meje, peshkaqenë nuk do të hezitoni për të copëtuar më larg.
  
  
  Kur im vëmendja u përqendrua në peshkaqenë, unë nuk njoftim brown lundronte midis meje dhe tokës, pak më në veri. Pasi që unë nuk e di madhësinë e varkë, unë nuk mund të them distancë për afër. Por ajo ishte duke u afruar për mua, dhe unë kam qenë duke u përpjekur të mendërisht për të arritur jashtë dhe të përshpejtojë vetja. Me një lundron, kjo do të vështirë të ketë qenë nga Gaviota, dhe madje edhe në qoftë se ajo është, unë do të marrë rrezikun me Gorodin e ekuipazhit se me vdekjeprurëse torpedoes që mbahen të mbyllur në mbi mua.
  
  
  Ndërsa unë isha duke menduar për mendimet e tyre, diçka të flashed sinqertë nën mua. Unë nuk ishte prekur, por turbullimi i dërgoi mua tjerrje si një trafik të ngjeshur. Im playmates përgatiteshin për të sulmuar.
  
  
  Ai u ndal not dhe waved çmendurisht në varkë. Unë nuk mund të them nëse ai do të shihet mua, por varkë mbajtur lëvizur në drejtimin tim, i cili ishte qetësuese. Kur një peshkaqen kaluar brenda gjashtë këmbët e mia, Hugo tërhoqi atë prej saj scabbard dhe mbajtur dorezën e gatshme nën ujë. Në stilet nuk ka ndryshuar shumë shanset kundër tre vrasësit peshon mes treqind e katërqind paund secili, por ajo nuk më jepte një shans.
  
  
  Ai i futa disa herë për të parë peshkaqenë duke i mbajtur sytë e tij në afrimin me varkë. Tani një peshkaqeni u shkëput nga shokët e tij dhe sulmuan mua. Nuk është një teori popullore që për shkak peshkaqeni së gojës është e vendosur në underside e shefit të saj, ajo duhet të rrokulliset mbi saj përsëri për pak kohë. Nuk e besoj. Kur e nofullës së poshtme vjen poshtë në e saj varen, e keq gjysmëhënës hap deri në një vdekjeprurës gropë e dhëmbëve. Peshkaqeni mund të kafshojë ju në pothuajse çdo pozicion.
  
  
  Kjo e vendosur për të sulmuar më në rrezik. Zëri i saj shkoi nën sipërfaqe për të përmbushur egon, në të njëjtën mënyrë, duke paraqitur si e vogël, një objektiv sa të jetë e mundur. Ai ishte në krye të mua si një fëmijë,një e zezë nënujore të raketave, para Hugo mund të vënë atë në pozitë mbrojtëse. Njeriut manovrimit nën ujë është e kufizuar në të mirë. Dhe nuk ishte vetëm kohë për të hedhur veten dhe le të madh të zi formë të kalojnë nën mua. Ajo ishte aq e ngushtë që kokrra peshkaqen lëkurës gërvishtem supin tim.
  
  
  Gjetja e më të pambrojtur, peshkaqeni menjëherë ndryshuan drejtim dhe u bashkua me dy të tjerë. Ih i ngazëllyer lëvizjet sugjeruar që ata të përgatiteshin për një sulm të përbashkët. Kërkim në anije, ai e kuptoi se ajo ishte thjeshtë një barkë druri me një klik të lundrojnë. Të vogla, të errët-të ballafaquar njerëzit ishin duke qëndruar në një hark, duke treguar në mua. Ata duket të jetë më klithin, por unë nuk mund të dëgjoni fjalë.
  
  
  E dorsal pasqyrë të prerë me anë të ujit aty afër. Këtë herë zëri i saj zhyta më thellë, dhe po kështu bëri peshkaqeni. Është bërë një devijuar nën mua, dhe i kryesuar lart, në grykë të gjerë, sytë e tij të këqija gjoja për të kundërshtuar mua. Ai bëri një somersault dhe dodged e vdekjeprurës dhëmbët nga një inç pak, por këtë herë Hugo ishte gati. E tij të ngulur një thikë në pjesën e sipërme të peshkaqeni është jeta. Krahun tim jerked si në qoftë se ajo kishte qenë goditur nga një shpejtimin e mallrave të trenit, por unë e mbajta si peshkaqeni është momenti kryer ne të dy dorë, dhe stilet teh feta nëpërmjet vështirë të bardhë të lëkurës të jetës.
  
  
  Përpara kemi arritur në sipërfaqe, ajo e shtyu nga faqja e plagosur peshkaqen, që pastaj të lënë prapa të errët të kuqe të gjakut si tym, një lak e guxim fryrë rreth saj mblidhen së bashku gjatësinë e jetës.
  
  
  Ai u ngrit dhe u larguan nga vrarë vrasësin, duke hedhur shikimin prapa vetëm një herë për të parë një nga vetja e tij e fundit në miqtë shuplakë vetja e tij në stomak dhe të dhunshme shqyej off një copë të madhe mishi dhe zorrët. E treta peshkaqen të mbajtur ritmin.
  
  
  Ai u tërhoq vetë në sipërfaqe dhe frymë të ëmbël, ajër të pastër në mushkëritë e tij. Pas një minute, veshët e mi u ndal kumbues dhe i kam dëgjuar zërat. Dhjetë metra prapa meje, anija ishte bobbing në një pjesë të vogël të bymehet, të lundrojnë heqjen e shkëmbinj nënujorë. Ishin katër njerëz në barkë. Ata janë të shkurtër dhe të errët, me delikate karakteristika të vendosur simetrikisht në të vogla të rrethit të plotë. Fjalët që folën ishin unintelligible për mua, por unë e kuptova se ata ishin Mayan, gjuha e lashtë e më të ulët të Meksikës, e cila tani është folur në juglindje të Yucatan, Quintan-një-Ru.
  
  
  Brown duart mbi krahët muskuloz të arritur jashtë dhe të tërhequr më nëpër ujë në një varkë druri. Dëgjova një zë pas meje, babai i saj u kthye për të parë në përgjakshme shkumë në plazh, ku dy peshkaqenë kishte ndarë burri i plagosur në copa. Në pak minuta, zëri i saj do të jetë tjetër.
  
  
  Babai i saj e mbajtur nga duart e tij në mirënjohjen e tij njësia, por ih mbyllur sytë dhe expressionless fytyrat nuk i është përgjigjur. Odin rreth tyre gestured për mua të ulem në hark. Ai e bëri këtë, dhe ata të rënë në lundrim. Era kap kanavacë, dhe drita anije dukej të rritet nga uji dhe të drejtuar drejt bregut.
  
  
  Kapitulli I Dymbëdhjetë
  
  
  Si anije të lëvizur pa probleme dhe në heshtje drejt bregut, përpjekjet e mia të fundit gjashtëmbëdhjetë orë filloi për të kapur deri me mua. Lufta për të ikur në Gaviota, gjatë të notuar, dhe beteja me peshkaqenë të lodhur me mua. Ai tundi kokën dhe mbylli sytë për të, le ta pushuar, dhe një të dytë më vonë, tac
  
  
  
  
  
  Në fund të barkë dukej për të rrëzuar zhavorr, dhe njerëzit ishin në drejtimin poshtë grupet e kasollet për të tërhequr varkë në breg.
  
  
  Gjithë aktiviteti u ndal kur burri i saj doli dhe u ndal në plazh. Odin është nam po Maya nuk ishte më e lartë se e mia sqetull. Dhe si varkë e mia-shokë, ata nuk na tregojnë ndonjë përshëndetje apo armiqësi në fytyrat e tyre, edhe pse ata shikoi në mua me një kureshtje.
  
  
  Ata ishin pasardhës të ashpër dhe të unruly Mayan Indianët që kurrë nuk e kishte dorëzuar në spanjisht rregull në kohën e kolonizimit. Pas kryengritjes më 1847 në perëndim Yucatan ishte shtypur nga spanjolle, ikën sa më mirë ata mund të xhunglave të Quintana Roo, ku rezistencës së armatosur vazhdoi deri në shekullin e njëzetë. Edhe tani, në fshatrat e largëta, siç është ai I kishte sjellë, kanë mbetur tërësisht të qeverisë federale për të qeverisur veten në përputhje me të vjetër fisnore traditat.
  
  
  Dy burra nga një anije peshkimi, u afruat pranë meje nga të dyja anët. Secili prej tyre të vënë një të vogël ngjyrë kafe dorën time bërryl dhe më shtyu përpara. Unë nuk e di nëse unë kam qenë duke u shoqëruar ose kapur.
  
  
  Ata që më çoi përmes një fshat të rreth njëzet shtëpi në mes të rreshtave të heshtur, vigjilent populli Mayan. Ne u ndal në frontin e një kasolleje të vogël se të tjerët, mbi të jashtëm rrethues të fshatit. Kulmi ishte thatched, dhe baltës e mureve nuk kishin dritare.
  
  
  Si odina, rreth rrethim im, filloi të çojë mua në derë, ai e shtyu Wilhelmina e metaleve bllok, ende presion kundër kofshën time. Ai ngrija këmishën të lagur dhe të tërhequr nga luger .
  
  
  "Pistola!" ai u këput, fjala e parë në spanjisht ajo dëgjuar nga të gjithë rreth tyre.
  
  
  "Jo se funciona," uem tha saj. Kjo ishte e vërteta. Armët nuk ka punë, derisa një natë të zhytjes në ujë të njelmët. "Nuk tiene balas," e kam shtuar. Gjithashtu e vërtetë. Ai ka përdorur të gjithë të tij municion, ndërsa të shtënat kthyer në Gaviota.
  
  
  Asnjë përgjigje nga Maya. Me sa duket, ata vetëm e dinte disa fjalë të spanjoll. Pas konfiskimin e Wilhelmina, Indiane më shtyu në kabinë dhe u përplas druri derën pas meje. Ai foli për shokun e tij në Mayan gjuhë. Prej saj ton, unë mund të them se një rreth tyre ishte menduar për të qëndruar atje dhe gardës derën, ndërsa tjetri ishte në disa të deleguar. Ai e ngriti atë në përplasën kat tokë dhe u përkul kundër murit.
  
  
  Për herë të parë në shumë orë, mendimet e tij u kthye nga misioni që të përfshira t'u bashkuar me mua në Karaibe. Ishte ajo me të vërtetë vetëm dje se djali i saj ishte në prag të humbjes në një komplot me një valixhe dhe një bombë, kur ai u zhvendos drejt Fyodor Gorodin me një Luger në dorën e tij? Megjithatë, sa larg jam nga të qenit në gjendje për të bërë asgjë për parandalimin e shkatërrimit bërthamor të New York City në një tjetër tri ditë.
  
  
  Unë u përpoq për të sjellë mendimet e mia prapa tim gjendjen aktuale, por një vizion të Rona Folstedt, një i hollë greyhound dhe bjonde Nordike bjonde, flashed nëpër mendje. Ku ishte ajo vetëm tani? Të vdekur? Kjo është më mirë për të mbyten se sa të jetë rrëmbyer nga Gorodins.
  
  
  Dera e mia kasolle nxorrën hapur dhe dy nga rojet e mia të hyrë. Me gjeste dhe hungërimë, ata e bëjnë të qartë që ajo duhet të jetë e shoqëruar me ih. Ai u ngrit dhe eci me ata të kthehen në fshat.
  
  
  Ne kemi ardhur për një më të madhe kasolleje se sa të tjerët. Pasi të pikturuar të bardhë, ajo ishte gradualisht të kthyer gri. Dy Mayans më çoi mua në derë, pastaj u ndal para një burrë plak i ulur në platformë. Ai kishte heronj flokët gri dhe fytyrë si të vështirë dhe të rrudhur si një guaskë arre.
  
  
  Ai ngriti një shtrembër krah, dhe dy nga rojet e mia rritur mbrapa, duke më lënë vetëm me të.
  
  
  "E saj Cholti," tha ai në një të fortë, zë të ulët, që dukej jashtë vendit me moshën e saj dhe të vogël gjinjtë. "Zëri i saj është El Jefe, Zot."
  
  
  "Është një nder,"I tha," dhe një kënaqësi për të gjetur dikë që flet anglisht."
  
  
  "Kjo është e gjitha e saj në fshat, unë flas anglisht," tha ai me krenari. "Unë kam shkuar në shkollë në Merida. Ata do të mësojnë atë për bijtë e tyre, por ata nuk duan të dinë Yankee gjuhë". Pastaj ai ndaloi, duart e palosur në prehrin e tij, duke pritur për mua për të thënë diçka.
  
  
  "Emri im është Nick Carter," thashë unë. "E saj agjent është nga Shtetet e Bashkuara. Nëse ju mund të marrë mua për qytetin më të afërt me telefonin tim, unë do të jenë mirënjohës. Unë do të paguajnë edhe ju.
  
  
  "Unë u thashë që kishte edhe një armë," Cholti tha.
  
  
  "po. Në punën time, unë ndonjëherë duhet të mbrojnë veten, ndonjëherë vrasin e saj."
  
  
  "Bardhë, njerëzit nuk janë shumë të popullarizuara në Quintana Roo, Carter. Unë nuk doja të bardhë njerëz me armë në të gjitha. Njerëzit e mi ishin trajtuar shumë keq nga të bardhë burrat me armë."
  
  
  "Unë nuk dua të lëndoj ne, ju, ne, popullin tuaj, Jefe. Njerëzit e unë jam duke luftuar janë njerëz të këqij, të cilët duan të shkatërrojnë qytete të mëdha të vendit tim dhe të vrasin aq shumë e popullit tim ."
  
  
  "Çfarë duhet të thotë kjo për ne këtu në Quintana Por?
  
  
  "Nëse këta njerëz të këqij janë të lejuara për të fituar, nuk ka vend në botë do të jetë i sigurt nga ata, e jo edhe në fshatin tuaj. Ata vetëm të shkatërruar një ishull në Oqeanin Paqësor, ku njerëzit ishin shumë të pëlqen tuaj.
  
  
  "Më tregoni mua se si ju përfundoi në det, Nick Carter."
  
  
  Ai tha Em një histori për herë të Rhona dhe I hipën në një anije turistike në Antigua. Cholti dëgjuar me sytë e tij ngushtuar, duart e tij janë ende në prehrin e tij, sytë e tij pothuajse të mbyllura. Kur ajo mbaroi, ai u ul për një minutë të plotë.
  
  
  
  
  
  
  në heshtje. Pastaj vetja sytë e hapur dhe ai kërkoi fytyrën time.
  
  
  "Unë besoj se ju, Nick Carter," tha ai. "Zërin tuaj që nuk gënjen, dhe sytë tuaj të themi të vërtetën. Telefoni ju jeni në kërkim për të mund të gjenden deri në veri në Vigfa Chico. Unë do të kanë marrë ty nuk ka, por ...
  
  
  "Por çfarë?" Unë e nxitur atë.
  
  
  "Ju jeni një të bardhë të njeriut. Ata i sollën një armë për fshatin tonë. Për këto arsye, njerëzit e mi duan që ju të vdekur. Ata do të më dëgjojnë mua si el jefe, dhe ndoshta unë mund të bëjë ih besoni, si ajo që ju nuk dëshironi të na lëndoj. Por nuk është një i cili nuk mund të jetë tronditur ."
  
  
  "Kush është ky?" Unë e pyeta.
  
  
  "Vetja e emrit është Tihok. Ai është im bir. Kur unë të vdes, ai do të jetë në krye këtu. Unë jam i frikësuar se do të ndodhë shumë shpejt. Teehawk kurrë nuk do të pajtoheshin për të ju lejojnë të shkojnë deri sa ju ta takuar atë."
  
  
  "Të drejtuar në atë? Mendova se tha: "askush këtu flet anglisht."
  
  
  "Nuk ka gjuhë të tjera," njeriu i vjetër e i tha. "Djali im është duke pritur për ju jashtë shtëpisë sime tani. Se si të sillen me të do të përcaktojnë fatin tuaj. Kjo është se si ajo duhet të jetë ."
  
  
  "Unë e kuptoj," tha ai për njeriun e vjetër. Cholti tundi kokën në drejtim të derës së tij kasolle. Pastaj ai u kthye dhe u largua.
  
  
  Para se të kishte marrë dy hapa në pastrimin në frontin e shefave ' kasolle, diçka thundered nëpër ajër dhe e goditi terren në këmbët e mia. Ajo ishte një nga gjashtë këmbë shtizën e tij e ngushtë, dy tehe thikë burrowing në tokë.
  
  
  Në anën e kundërt të pastrimit të qëndronte një re Maya, e zhveshur deri në bel, e tij ngjyrë kafe, lëkurë të tendosur dhe të ndriçuar mbi të tendosur muskujt. Ai e mbështetën binjake të shtizën në këmbët e mia, duke mbajtur vetja në një kënd, në tradicionale të paraqesin sfidë. Ishin fshatarët e gjitha rreth nesh, fytyrat e tyre impassive por sytë e tyre kujdesshëm.
  
  
  Pra, kjo është Tihok, krerët e të birit. Ky ishte një njeri unë do të kishte dashur të përballen me luftë nëse ai e kishte lënë fshatin të gjallë. Por nëse është ego vret e saj, mund Vetja e babait të më lër të shkoj për të Vigia Chico? Edhe nëse njeriu i vjetër është dakord, unë do të le vetja jetojnë njerëzit? Në njëfarë mënyre, unë kam për të mposhtur Teehawk, por unë nuk e kam marrë nga vetja e tij.
  
  
  Para prekur shtizë, Hugo qëllimisht tërhoqi atë nga scabbard e tij parakrah. Ajo u ngrit nga stilet kështu që fshatarët të mund të shohin vetja, pastaj i dërgoi vetja spirales drejt dyerve të parisë ' kasolle, ku ajo ishte mbërthyer, trajtuar dridhje. Edhe pse nuk u dëgjua asnjë përgjigje nga rojet, ai mund të ndjenjën e saj të nënkuptuar të miratimit.
  
  
  Pastaj ai u tërhoq shtizën nëpër tokë dhe, duke mbajtur vetja në të njëjtën pozitë si Teehawk, u zhvendos në qendër të pastrimit. Atje, ne preku udhëheq në një përshëndetje kaq të çuditshme, të ngjashme me atë të përdorur në një betejë të stafit. E vdekjeprurës dallimi është se këto spears shpuan dymbëdhjetë inç çeliku brisk, një motori të aftë për të shpuar një person ose për të prerë një degë, nga të trupit të tyre.
  
  
  Ai mori një hap prapa në një të gatshëm qëndrimin dhe qetësi menjëherë e sulmuan, plot gjallëri shtizën dorezën lart. Kam rënë tim shtizë për të bllokuar goditjen, pastaj shpejt të ngritura ajo të shmang teh se do të ketë ndarje tim kafkës.
  
  
  Im reumatizma u time përgjigje, e cila Maya pritura dhe të bllokuar. Pastaj ai lëvizi për të luftuar pritet goditje, por ai vetëm feinted me teh dhe nxorrën prapanicë anash kundër vetja e ribcage. Teehawk rënkoi në dhimbje, por deftly kaloi ushtën e tij, të gatshëm për të bllokuar vrasje të rëndë.
  
  
  Ne u tërhoqën, u kthye tonë pozitë, dhe lufta filloi përsëri.
  
  
  Arti i të warstaff është shumë si zyrtarizuar si muresh apo edhe vallëzimi. Secili ka goditur një bllok, secili bllok lëviz në banak. E vetmja tingëllon në Yucatan pastrimin ishin clank e shafts dhe përplasjen e blades, punctuated nga të rëndë të frymëmarrjes të Teehawk dhe veten. Unë e kam parë atë më shumë se një herë, duke hapur një vrimë për të përzënë një shtizë në teh, por unë e kam ngadalësuar tim lunge të Rivnenskaya të mjaftueshme për të lejuar të rinj Maya për të bllokuar. Unë kam arritur të mbaja vetja e vet teh larg nga mua, deri tani, me përjashtim të linjës në llogaritjet e mia që ai la një crimson njollë në këmishën time.
  
  
  Në zbulim i madh erdhi kur ai ishte goditur nga një shtizë në një kohë nga Vetja ruk me një të dyfishtë upstroke, ndërsa ai ishte në pritje të një normale upstroke dhe prerje sulm. Me ego shtizë varur uselessly në njërën anë, Teehawk e fytit ishte bared tim brisk. Shtytje shtyrë saj një pjesë të një inç në krah, mezi prerë lëkurën e saj. Në Maya sytë, pashë se ai e dinte se çfarë kisha bërë.
  
  
  Regaining kontrollin e ushtën e tij, Teehawk ngarkuar me vdekjeprurëse egërsi. Vetja e saj i dha rrugën për një sulm dhe filluan të frikësohen se duel mund vetëm të përfundojë me Teehawk e vdekjes apo e imja.
  
  
  Thread erdhi me befasuese vrazhdësi. Në heshtje, ai fuqimisht e goditi në nivel më të lartë, pastaj crouched dhe nxorrën prapanicë të pushkë si një baseball bat, kapja mua vetëm më sipër këmbëve dhe troket këmbët e mia nga nën mua. I ra për tokë dhe i mbështjellë mbi shpinë të vetëm në kohë për të parë teh të Teehawk e shtizë zhytet në fytyrën time. Në fund të dytë, ajo u mbyt në terren kaq të ngushtë për të veshin tim, që unë mund të ndjehen vetja e fshehtë.
  
  
  Ai kërceu në këmbë, gati shtizën prapë, dhe të ballafaqohen kundërshtari i tij. Nuk ishte një mesazh i ri në egon e syve : atmosfere. Ne kemi qenë edhe tani. Vetja e saj i kishte shpëtuar jetën e saj, të cilat ai nuk mund të falë derisa të cilën ai e kishte humbur atë.
  
  
  
  
  
  të ruajtur e mi.
  
  
  Ajo ishte duke u gambled në. Duke marrë një hap përpara, ai e shtyu saj teh drejt Teehawk në përshëndetje. Ai solli shtizën e tij poshtë për të përmbushur mi, dhe beteja ishte e gjatë. Ne rënë armët tona dhe mbajtur tonë të kyçet në një Mayan modës. Fshatarët bisedoi approvingly, dhe për herë të parë ajo e pa buzëqeshje në fytyrat e errët të Indianëve.
  
  
  E vjetër krerët erdhën tek ne dhe foli për Tihok në Mayan. Pastaj ai u kthye nga unë dhe tha: "unë i thashë tim biri, që luftoi me guxim dhe me nder. Unë jam i thënë asaj të njëjtën gjë për ju, Nick Carter. Vigia Chico është një orë e përzënë. Dy e mia më të fortë njerëzit do të ju merr në një kanoe.
  
  
  Ai i dorëzoi mua një qese të mbështjella në një papërshkueshëm nga uji leckë. "Ju duhet të pastër dhe të vajos armë tuaj para kripë ujë të thahet, përndryshe ajo do të jetë e padobishme kundër njerëz të këqij që ju jeni duke kërkuar për të."
  
  
  Vetja e falënderoi dhe e mori, Paralajmërime për ditën e kasolle. Pastaj kam ndjekur dy të muskujve të njerëzve të cilët tashmë janë duke pritur për të marrë mua për të kanoe.
  
  
  Trembëdhjetë
  
  
  Bregut kanoe udhëtim të shpejtë dhe të qetë. Dy Mayans na përshëndeti përzemërsisht në shfletoj buzë. Asnjë prej tyre nuk na foli.
  
  
  Ne disembarked në Vigla Chico, një zgjidhje tri herë madhësia e fshatit ne e kemi lënë. Shtëpitë ishin shumë të përhershëm, dhe hekurudhor këngë nga lindja përfundoi në buzë e jashtme të qytetit. Im oarsmen mori mua për atë që mendoja se ishte shtëpi e lokale headman, foli shkurtimisht për atë në Mayan gjuhës, dhe pastaj papritmas më la pa kërkuar atë.
  
  
  Ajo e pyeti për një numër telefoni, dhe unë u dërgua në një të përgjithshme të ndërtimit, që me sa duket i ka shërbyer si një shkollë, e përgjithshme dyqan, dhomë takimi, depo, dhe kështu me radhë. Telefoni ishte një fillim model në një druri të thyer rast me një të trajtojë në anën.
  
  
  Gjatë dy orë i kanë kaluar makinës për Merida, kryeqyteti i Yucatan, dhe nga atje, përmes një labirint të repeaters e ndërmjetme, operatorët, deri sa të njohur zërin e Davidit Hawk Kronika ranë në linjë.
  
  
  Unë i thashë uem ku kam qenë dhe i dha uem një kondensuar version se si kam marrë atje, duke folur shpejt, nga frika se mund të humbasin të kontaktoni në çdo moment.
  
  
  "Unë kam nevojë për një mënyrë e shpejtë nga këtu," uem tha saj. "Nuk është një biletë, por me sa duket treni ka për të drejtuar një herë në çdo kohë ekziston një total diellor eclipse."
  
  
  "Unë do të marrë ju me helikopter. Cili është statusi i misionit? "
  
  
  "Valixhe të mbërrijë në bordin e Gaviota nga Curacao. Fyodor Gorodin del të jetë shefi i operacioneve me Zhizov, me sa duket duke qëndruar në ih shtabit të përgjithshëm dhe vetëm herë pas here shfaqen në rrugë. Nuk ka asnjë konfirmim se Knox Vornov është personi kyç, por prova është mjaft e fortë që ne të mund të konsiderojnë si të sigurt." Ai hezitoi, pastaj shtoi: "Kemi humbur Rona Folstedt."
  
  
  "Unë jam i keq për të dëgjuar atë, Nick," Davidi Hawke tha. Zëri i saj, e dinte se ishte ajo që ai donte të thoshte. Si drejtor i AX, ai ishte njohur me vdekje, por agjenti i tij me ekipin e të rriturve të shkaktuara Uem më të thellë dhimbje se shumë realizuar. "Ju mund të punojnë këtu i vetëm?", shtoi ai.
  
  
  "Unë mund të, por kjo do të jetë mirë në qoftë se ekziston dikush i njohur me këtë territor. Ajo është duke marrë të errët këtu, dhe unë nuk kam nevojë për ju kujtoj se ne jemi një takim të afatit."
  
  
  "Sigurisht që jo," Hawk tha në mënyrë të thatë. "Prisni një minutë."
  
  
  Telefoni crackled soundlessly në veshin tim për disa sekonda, dhe ai e dinte se Hawk ishte duke i futur të dhënat e tij në desktop kompjuter. Pastaj ai u kthye me një përgjigje:
  
  
  "CIA ka një agjenti me emrin Pilar në Veracruz. Ajo do të lidhen me ju në Hotel Baia Bonito."
  
  
  "Saj?"
  
  
  "Po, Nick, ju duket të jetë me fat. Unë u tha se ishte një me flokë të kuqe, të mirë-pajisur... erm-ja... të gjitha pajisje shtesë ". Hawk pastroi fytin e tij, pastaj i vazhdoi në një mënyrë të ndryshme ton. "Ju mund të organizoni një helikopter ulje në Vigia Chiu?"
  
  
  "Ka një pastrimi të drejtë prapa kësaj ndërtese. Sa më shpejt që ju mund të dërgoni atë me helikopter? "
  
  
  "Unë do të duhet të punoj në Departamentin e Shtetit. Nëse ata janë deri për të shënuar, ju do të keni zog në tri apo katër orë."
  
  
  Mirë. Unë do të sigurt për të lehta deri në zonën ulje me fishekzjarre ose bonfires. Siç e kemi diskutuar këto detaje, ajo ka ndodhur për mua se nën rrethana normale, të tilla informacione, asnjëherë nuk do të transmetohet unencrypted mbi publike linjat telefonike. Rrethanat, megjithatë, janë asgjë, por të zakonshëm, kushtet ishin primitive.
  
  
  "Ju do të jeni në nevojë për të holla," Hawke tha. "Unë do të jetë duke pritur në hotelin tuaj në të ndryshme Qendrore Amerikane monedhave. Ndonjë gjë tjetër?"
  
  
  "po. Im Luger mori një deti dush, kështu që unë dua të ketë armë pastrimi kit dobishëm. Fëmijët 9mm shkojnë nga municioneve ".
  
  
  "Ajo do të jetë në pritje për ju." Ka pasur një pauzë në linjë, si në qoftë se Hawke të kërkuar për të shtuar diçka tjetër. Por pastaj ai vetëm tha, " Ka më shumë për ju sesa fat, Nick."
  
  
  Unë kisha një punë, ku ajo ishte e bindur vendore prefekti i drejtpërdrejtë i paralajmërimit dritat për helikopter. Ai nuk ka dashur të më ndihmojë. E vendasit e Vigia Chico ishin pak më pak armiqësor ndaj pishinë në natyrë se Maya në fshatin bregdetar, por lidhjet e tyre për traditat e vjetra ka mbetur e fortë. Bardhë e njerëzve të rrallë e shërimit erdhi në Yucatan në misionet paqësore, dhe njerëzit nuk ishin të etur për të përmbushur ato.
  
  
  
  
  
  
  një rreth ih makina fluturuese.
  
  
  Ajo ishte në fund të marra nga ih është e gatshme për bashkëpunim në mënyrë të modës së vjetër. Duke premtuar të holla. Privatisht, shpresa e saj është që një CIA, Departamenti i Shtetit pilot do të sjellë në disa para. Ajo do të jetë pak e vështirë për të marrë jashtë në Chico e Vigia nëse banorët mendojnë se janë duke u mashtruar.
  
  
  Për orët e ardhshme, të tilla shqetësime janë të fshehura në pjesën e pasme të saj mendje si ajo e drejtuar vendosja e paralajmërimit me drita. Nuk ishte një shumë e të thatë e të vdekur dru rreth e rrotull, dhe unë lit gjashtë zjarre në një rreth të përshkruajë ulje të zonës.
  
  
  Sa më shpejt që të bonfires janë ndezur dhe pastrimin e ndezur, përzgjedhur nga Stahl dhe priste. Dhe të presin. Dhe të presin.
  
  
  Ai duhet të ketë njohur se gjërat nuk ishin duke shkuar për të shkuar aq mirë me Departamentin e Shtetit të përfshirë. Me kohë kam dëgjuar zërin, helikopteri është rotor ishte fillimi për të thyer, dhe zjarri im i brigadës ishte patjetër të pakënaqur me vonesë. Pilot vënë re tona në grupe të vogla dhe i çuan anijen e tij në, duke dërguar një e madhe reja e dendur e kuqe-kafe pluhur.
  
  
  Pilot emrin e kishte Martin. Ai ishte i hollë, i ri me një vuri në hundë. Ne shkëmbyen Letërnjoftime, ndërsa fshatarët e mbushur rreth e rrotull, në kërkim në helikopter, me shumë dyshim.
  
  
  "Unë shpresoj se ata i dërgoi disa para me vete," I thashë.
  
  
  "Paratë? Pse?"
  
  
  "Për të ndihmuar me alarm zjarret, unë kam për të premtimin e këtyre njerëzve disa pagesa."
  
  
  Martin squinted në të ndriçimit qielli. "Unë nuk e di se çfarë ju duhet paralajmërim dritat për; pothuajse një ditë të plotë.
  
  
  "Kur ajo është pyetur nga helikopteri," I tha coldly, " ajo ishte e errët. Unë isha duke shpresuar se Departamenti i Shtetit do të përgjigjet me shpejtësi të mjaftueshme për të marrë mua nga këtu, para agimit. Unë kam një goxha të orar të ngjeshur, mik të vjetër.
  
  
  "Askush nuk tha asgjë për të sjellë në para," ai grumbled.
  
  
  Njerëzit rreth nesh janë muttering, dhe ai kishte frikë se ata do të zënë esencë e bisedën tonë.
  
  
  "A ju sjellin atyre paratë e tyre?" Unë e pyeta.
  
  
  "mirë... disa prej tyre," tha ai me kujdes.
  
  
  Ai e kishte humbur durimin e tij. "Pra, të marrë jashtë, të merrni qepur! Unë premtuar këta njerëz të holla, dhe unë dyshoj se ata do të thyejnë kockat tuaja, nëse ju nuk merrni ih."
  
  
  Kërkim ofenduar, Martin tërhoqi një të dhunuara portofolin e tij xhepi mbrapa dhe filloi flipping përmes faturave. I mërzitur me të, e mora portofolin prej tij dhe nxori portofolin. Shuma e faturave të ishte pak më shumë se pesëdhjetë dollarë. Ajo u miratua nga vetja të lartë, i cili zyrtarisht numërohen egot, pastaj tundi kokën pa qeshur. Ai u foli fshatarëve që ishte larguar për të pastruar rrugën për ne.
  
  
  Kur kemi luajtur këtë lojë në helikopter, Martin tha: "Ju kishte dhënë atyre gjithçka? Ata Indianëve ndoshta do të jenë të kënaqur me gjysmën e saj.
  
  
  "Ndoshta," I thashë. "Dhe ndoshta ata nuk do të jenë të lumtur, derisa ata vënë një shtizë përmes fytit. Do të kushtojë ju të njëzet-e-pesë dollarë?"
  
  
  Ai filloi motor të jetë pa koment
  
  
  "Mos u shqetësoni," uem tha saj. "Unë do të bëjë një raport të plotë mbi kontributin tuaj, dhe ju do të shlyhen përmes kanaleve normale të Departamentit të Shtetit. Në qoftë se ju jeni me fat, ju do të merrni paratë tuaja prapa nga Krishtlindjeve. Ndoshta këtë nuk e Krishtlindjeve... "
  
  
  Për herë të parë, Martin relaksuar pak dhe madje edhe të arritur një zbardhje dhëmbësh. "Në rregull," tha ai. "Unë duhet të pranoj, kjo është më e lirë se sa një shtizë në fyt. Ku për të?"
  
  
  "Veracruz," uem tha të saj, dhe ne u hodh.
  
  
  Kapitulli i katërmbëdhjetë.
  
  
  Hernando Cortez shkoi në breg në Veracruz në 1519, duke u bërë i pari Spanjoll për të vënë këmbë në Meksikan tokës. Me ta, Ferret qyteti ishte kapur në luftëra të ndryshme nga Amerikanët dhe francezët dy herë.
  
  
  Si ne glided të gjithë Gjirin e Campeche, dhe ai squinted në sunlit qytetit, ishte e qartë se Veracruz tani ishte së paku një çmim e denjë nga të gjitha që të gjakut dhe bubullima.
  
  
  Ne u vendosën poshtë në ulje nga Konsullata Amerikane, ku ajo nuk e pranoi një ftesë për të qëndruar për drekë. U ndjeva e ashpër dhe clammy nga tendosje, e lodhur nga pagjumësia, dhe unë nuk do të ndjehen si bërë muhabet martinis me disa të huaj të stafit të shërbimit. Ai u drodh Martin dorë, e siguroi edhe një herë se ai do të marrë paratë e tij prapa, dhe e përdorur jashtëm telefonin për të thirrur një taksi.
  
  
  Udhëtim taksi për Baia Bonito Hotel mori përmes disa të qytetit të lashtë cobbled flagstones me çuditshëm shtëpive të vjetra, si dhe përmes gjerë moderne rrugë tjetër për të çeliku dhe xhami rrokaqiejt.
  
  
  Mi han u datës, por të rehatshme, me një numër të madh oborr të hapur në qiell dhe të tre rreshtat e dhomave rreth tij. Ai i tha shoferit të presim dhe hyri brenda. Kur ai më dha emrin e tij, njeriu në tavolinë dorëzoi mua një dhomë kryesore, një i trashë zarf të mbyllur, dhe një paketë madhësinë e një klarinetë rast. Ajo erdhi në madhësive të ndryshme dhe ngjyrave, dollarë, pesha, quetzal, cordoba, colonas, lempirs, balboa, bolivars, gourdes, paund, franga, dhe shtypit. Unë u tërhoq nga një peso, të paguar shoferin, dhe shkoi deri në dhomën time, në katin e tretë me çantë nën krahun tim. Ne nuk e dëgjojmë nga dikush tjetër, Pilar.
  
  
  Ai mori një kohë të lagësht dush, i ndjekur nga një dush të ftohtë, pastaj unwrapped paketimin e këndin më të pastër.
  
  
  
  
  
  
  Unë kam filluar punën në Luger. Ajo mund të ketë kërkuar Hawke për të më sjellë një armë të ri, por Wilhelmina ishte e vjetër dhe të besuar të ngushtë.
  
  
  Luger e mori mënjanë dhe shqyrtuar të gjitha detajet. Për shkak se ajo ishte e mirë iu përulën dhe të mbrojtura nga një i papërshkueshëm nga uji veshje, e ujë të njelmët ende nuk e kishte dëmtuar metalike. Ai ka përdorur tretës në çdo pjesë, madje edhe të vogël vida, dhe ka punuar njollat në vrimë deri sa ata ishin të pastër të bardhë. E disassembled armë të thata me garza të lirë shtupë pambuku, preku pjesët kritike me të ulët viskozitet lubricating naftës, dhe reassembled të Luger. Ai tucked një tetë-raundi klip rreth kutinë e predha e Gate kishte sjellë, atëherë shkau Wilhelmina në një rrip këllëf.
  
  
  Trupin e kam të nevojshme të gjumit, por në mendjen time nuk do të heqë dorë. Ka pasur plane për ta bërë këtë, afër difektet. Dhe çdo herë ai le të tij pjesën tjetër të trurit, një figurë e Rona do të vijnë në të parë. Bjonde e të cilit i hollë, lithe trupit të kishte qenë në krahët e mi për shumë netë nuk mund të konsiderohet vetëm një humbur punën e partnerit.
  
  
  Ata nuk na lejojnë kohë ne kemi nevojë për të shter tuaj, hidhërimet, mendova me hidhërim, dhe fluturoi nëpër dhomë. Në tryezë, unë e pyeta nëse kishte një dyqan aty pranë, ku unë mund të blej rroba.
  
  
  "Po, senor. Aguilarz, të vendosura nëpër rrugë, është një zgjedhje të madhe, " tha Clera.
  
  
  "Gracias. Unë jam duke pritur për një vizitor. Nëse ajo vjen, them saj, hej, ku të më gjesh mua."
  
  
  Ai kaloi në rrugë dhe e kaloi një pjesë të vogël të Hawke e para në rroba. Pas veshjes në një padi të reja me të gjitha pajisje të përshtatshme, ai konsultuar tij desk clerk një herë më shumë dhe sauntered deri në rrugë për rrugë, kafene. Ai u ul atë poshtë në një tryezë ku ai mund të shikojnë hyrje dhe urdhëroi një shishe raki lokale, që digjet si një zjarr, por nuk ka shije të keqe. Si unë sipped tim raki, unë kam menduar se sa kohë I duhet të presë para se unë vendosur që shoku im, Pilar, nuk ishte duke shkuar për të treguar deri.
  
  
  Në atë moment, një e errët-skinned vajzë në një të ulët të prerë bluzë që mezi përmbante saj të mrekullueshëm zemrat e nxorrën në mes të tabelave dhe u ndal në vendin tim. Flokët e saj ishte e zezë dhe të trasha, pak tousled, të freskëta nga mbeturinat. Afër kishte kafe me ngjyrë të syve që premtuar ekzotike kënaqësitë.
  
  
  "Mund të ju kursejnë një ndeshje?" e pyeti ajo me një theks të vogël.
  
  
  "Na vjen keq, unë nuk e mbani ih që unë të lënë duhanin." Hej e nxitur atë.
  
  
  "Vitin e kaluar unë u përpoq për të lënë duhanin veten time, por vetëm zgjati dy të dielave," ajo me të drejtë u përgjigj.
  
  
  "Ju duhet të jetë Pilar."
  
  
  "po. Dhe ju jeni Nick Carter... emri i të Cilit është Killmaster. Reputacioni juaj i paraprin ju." "Unë nuk e di nëse unë duhet të sillen me modesti, ose të kërkojë falje."
  
  
  E saj të plotë buzët e lakuar në një buzëqeshje. "Ju kurrë nuk duhet të kërkojnë falje. Mund të ulem e saj poshtë?" "
  
  
  "Sigurisht. Im sjellje të jeni pak të lodhur nga sot, si çdo gjë tjetër.
  
  
  Pilar u ul në karrige të gjithë nga mua. "Ju shikoni sikur ju keni nevojë për të marrë disa fle," tha ajo.
  
  
  "Biznesi vjen e para", tha ajo me një insinuating buzëqeshje. "A mund të flasim këtu?"
  
  
  Sytë e saj të bukur roamed mbi loafers në kafene dhe kalimtarët në trotuar. "Kjo është aq i mirë një vend si çdo," më tha me një të mbledh supet.
  
  
  Ai motioned për kamerierin që të kërkojë një gotë, pastaj derdhi Pilar një raki. Pastaj ai e pyeti ashpër: "Çfarë keni të bëni me flokët tuaj?"
  
  
  Instinktivisht, dorën e saj shkoi në Golov në të çastit konfuzion, atëherë ajo buzëqeshi. "Ju duhet të ketë qenë i thashë unë ishte një kuqo. Siç e dini, në ynë mail biznesit nuk është pjesë e nevojës për të ndryshuar pamjen. A ju pëlqen të zi? "
  
  
  "E dua atë. Unë do të bast që ju të holla, ju ishit vetëm si të çmendur si të kuqe.
  
  
  "Pse, ju falenderoj", tha ajo, dhe më dha një shejtan duken nën saj të gjatë të rëna.
  
  
  Për një moment, Pilars ' karakteristika të dukej të zhduket, të zëvendësohet nga hollë, fytyrën e Rona Folstedt. Ai mori një gllënjkë të fortë raki dhe imazhin e zhdukur.
  
  
  "E vetmja gjë që ne kemi," unë thashë, "është anija që i solli valixhe në bordin e Gaviota. Unë nuk mund të bëj emrin tonë, tona numrat e identifikimit në të errët. Atë po e ngiste shumë i ulët në B & nb dhe është mundësuar nga dy outboard motorët ."
  
  
  Pilar pak saj cik dhe tundi kokën.
  
  
  "Asgjë e tillë. A keni parë ndonjë person rreth njerëzve në anije?
  
  
  "Personi kryesor ishte i shkurtër, i trashë-vendosur, dhe krejtësisht tullac."
  
  
  Ajo ngriti dorën e saj për të ndaluar më. "Një trupngjeshur, tullac njeri?"
  
  
  "Kjo është e drejtë. E dini ju se vetja juaj?"
  
  
  "Unë e mendoj kështu. Nuk është një njeri që udhëheq një bandë e trafikantëve në Curacao. Vetja e emrit është Torio.
  
  
  "A mund të më thoni se ku të gjeni vetja?"
  
  
  "Unë mund të ju merr atje. Curacao e di saj, dhe ne mund të lëvizin shpejt ."
  
  
  Për një moment, ai ishte gati të objektit. Ajo nuk ishte dërguar në një hotel që të jetë si Rona. Por Pilar ishte e drejtë, ai mund të shpenzojnë kohë të çmuar në Curacao pa tela, dhe kohë ishte vendosur faktor.
  
  
  "Sa më shpejt që ne mund të ik?" Unë i tregova.
  
  
  "Ne mund të kapur një fillim udhëtim peshkimi nesër në mëngjes. Unë do të organizojmë çdo gjë për të.
  
  
  "Ne mund të fillojë më herët?"
  
  
  "jo. Dhe është e rëndësishme që ju të merrni një tjetër sonte. Nesër ju do të duhet të jetë i fortë dhe i vëmendshëm."
  
  
  Im dhemb muskujt dakord. Ne kemi pasur një gotë raki, dhe ajo ecte më mbrapa tek hoteli im.
  
  
  "Unë do të vij t'ju marr në mëngjes," Pilar tha, " dhe ne do të shkojnë në aeroport."
  
  
  Ata e lanë në oborr dhe u ngrit wearily
  
  
  
  
  
  
  në dhomën time.
  
  
  Kapitulli I Pesëmbëdhjetë
  
  
  Ai mori tij të dytë dush e ditës dhe po i verbon kundër mbrëmje dielli. Ai hoqi të tij rrobat e reja dhe të vënë ato në një karrige. Pastaj ai e shtrirë lakuriq në krevat, tërhoqi fletë mbi të, dhe për të filluar në tavan.
  
  
  Vetëm duke e detyruar veten për të fjetur zakonisht është e pamundur. Çdo nervore në trupin tim nevojshme tjetër, dhe sytë e mi janë si sandbags, por ajo nuk mund të fle.
  
  
  Diku, një ish-shkencëtar Amerikan si dhe një ish-ruse përgjithësi ishin të përgatitur për të fshirë vendin tim, qytet pas qyteti. Dita pas të nesërmes, i pari do të shkojë në Nju Jork. E saj të marrë të futet diku për të ndaluar ih, nuk fluturojnë nga shtrati për të fjetur në një hotel në Veracruz.
  
  
  Por nxiton në betejë pa përgatitje do të ishte e pamend dhe e rrezikshme. Dhe nëse Pilar mund të gjeni kontrabandisti Torio, ai ende mund të ketë kohë të mjaftueshme për të përfunduar misionin. E saj, i mbylli sytë. Rhona vizionit notoi para meje, venitur, pastaj u kthye.
  
  
  Rrezet e diellit filtrim përmes portokalli verbon gradualisht shoi nëpër të gjitha hije e gri, dhe më në fund ajo ishte e errët. Megjithatë, mendja nuk mund ta qetësojë.
  
  
  Çdo tingull nga rruga dukej më poshtë për të arritur në veshët e mi të hapur. Të shtyer në tualet në dhomën tjetër, burimi Niagara Falls.
  
  
  Atëherë dikush trokiti lehtë në derën time.
  
  
  "Po?"
  
  
  "Kjo është Pilar," erdhi e butë përgjigje nga reumatizma.
  
  
  Ai crawled nëpër plehra, mori një peshqir dhe e hapi derën. Pilar ishte veshur me një fustan të zi me lule të vogël që dukej të rritet për fat të mirë në male dhe lugina e saj të pasura të vendit.
  
  
  "Hyr", thash unë.
  
  
  "Unë me të vërtetë nuk mund të besoj se ju do të jetë në gjendje të fle," tha ajo, dhe hyri brenda.
  
  
  "Bukurinë tuaj tejkalon vetëm dituria juaj", u përgjigja.
  
  
  "Ju kam çuar diçka për të ndihmuar ju." Ajo u ul lehtë në buzë të krevatit.
  
  
  "Hape?" e pyeti ajo. "Unë kurrë nuk të marrë ih."
  
  
  Ajo më dha një dembel buzëqeshje. "Jo, nuk e hape. Mua."
  
  
  "Mirë", iu përgjigja, duke u rimëkëmbur nga çudinë time, " ju jeni padyshim një shijshme tabletë, dhe kjo nuk është e vështirë për të gëlltitur në të gjitha."
  
  
  Fytyra e bukur e saj u kthye serioze, pothuajse të ashpër. "Nuk shaka", tha ajo. "Të dyja jetët tona mund të varet nga tuaja gjendje fizike nesër, dhe..." Këtu, ajo ngurroi, sytë e saj kalimi im peshqir-veshur formë. "Dhe ndoshta unë do të pushojë restlessly vetëm sonte, shumë."
  
  
  "Ndoshta," I thashë.
  
  
  "Do të ju lënë çdo gjë për mua?"
  
  
  "Pilar, ajo është në duart tuaja."
  
  
  "Bien. Unë dua që ju të qëndrojnë këtu në shtratin e parë."
  
  
  Ai bindje kalova mbi krevat dhe ishte gati të ulen e saj, kur të fortë ngjyrë kafe gishtat shkau nën peshqir ajo ishte veshur dhe krehur larg vetja.
  
  
  "Ne nuk do të duhet një peshqir për këtë," tha ajo flatly. "Të vendosin për jetën, të lutem."
  
  
  Trupi i saj u sprawled jashtë në shtrat, duart e saj të shpie në jastëk. Diçka e ftohtë prek qafën time në bazë të mia kafkës dhe ngadalë të zvarritet deri time mbrapa. Një lodhur erë e kanellë arritur të saj. Mbi shpatullën e saj, unë pashë Pilar marrë nga një të vogël kupën e rreth qese ajo ishte bartëse dhe derdh përmbajtjen poshtë shpinë time.
  
  
  "Kanellë naftës," shpjegoi ajo. "Tani unë dua që ju të ulin kokën tuaj përsëri dhe më lejoni të ju ndihmojë të relaksoheni."
  
  
  "Po, zonjë," unë chuckled. Nuk ishte një pëshpëritje, të mëndafshtë të shëndoshë. Një blic i errët kofshë të kapur e saj nga këndi i saj sy, dhe e kuptova që Pilar kishte zhveshur jashtë të gjitha rrobat e saj.
  
  
  Sikur të ndjerë mendimet e mia, ajo mbylla sytë me një dritë kontakt të saj të ftohtë, të butë me gishta. "Pushojnë", thotë ajo murmuriti. "Tani të gjithë ju duhet të bëni është të relaksoheni."
  
  
  Pastaj duart e saj mbështetej në shpinë të qetë në pak qarqet e saj, gishtat e shtypur në mënyrë të vendosur dhe të butë. Ajo lyhet vaj mbi shpatullat e mia dhe gjoks, duke e bërë miratimin e zhurmave për veten. Ajo e gjeti rrudhë në anën time ku Maya shtizë kishte kullosnin mua dhe gishtat e saj goditur dhimbje.
  
  
  Ajo zbatohet vajin tim bel, duart e saj rrëshqitje deliciously mbi lëkurën time me aromatik lubrifikant. Poshtë dhe poshtë, mbi mollaqe dhe të pasme të kofshëve. Prekni hijen e gjunjë pak më shumë, atëherë tim muskujt viç, së bashku pjezë Akilit, kështu që im këmbë janë vendosur mbi pëllëmbët e saj.
  
  
  Pilar butë aplikuar vaj për tabanin e këmbëve të mia, rrëshqitje gishtin e saj në mes dhe rreth secilin nga gishtat e këmbëve të mia.
  
  
  Lëkura ime është e gjallë dhe tepër i ndjeshëm ndaj saj touch. Ajo ishte si në qoftë se unë mund të ndjejnë afërsinë e saj kontrolli i trupit të zhveshur nëpër poret e mia.
  
  
  Ai tha, " Pilar, unë nuk e di nëse unë jam i ngacmuar në lidhje me të ose në qoftë se dua të fle. Ju lutemi të bëjë një vendim! "
  
  
  "Qetësuar", ajo scolded butë. "Ne jemi vetëm duke u nisur."
  
  
  Pastaj ajo mori gishtat e këmbëve të mia, një nga një, për të coax ih, kodrina e tyre në mes të saj të dorës. Me të gishtin e madh dhe gishtin tregues, ajo bëri një shkrirë scabbard se shkau lart dhe poshtë nga çdo gishtin.
  
  
  Pastaj Pilar mori secilën këmbë në duart e saj dhe të brumosur me atë derisa unë mund të ndjehen kockat e plasaritje. Pastaj ajo shkoi në duart e saj deri në këmbët e mia përsëri saj ekspert gishtat duke gërmuar në të tendosur muskujt, shtrydhet, manipulimin, duke u tërhequr nga dhemb dhimbja.
  
  
  Vëmendje e veçantë iu kushtua tim rump. Me një dorë në çdo buttock, u përkul dhe i shtrydhur me forcë të habitshme për një grua, duart e saj kodrina rhythmically prej saj takë të saj majë të gishtave.
  
  
  Shtrat sagged pak si Pilar
  
  
  
  
  
  
  ajo ishte në këmbët e mia. Nëpër këtë pozitë, ajo u përkul përpara dhe u zhvillua saj lithe gishtat poshtë tim prapa, si me magji relaksuar muskujt e tendosur.
  
  
  Si arriti përpara për masazh shpatullat e mia dhe qafën e saj, ndjeva thithat e saj valëzim zemrat furçë kundër meje. Tani në duart e saj shkau poshtë im lindi përsëri nga shpatullat e mia për këmbët e mia.
  
  
  "Tani radhën e gjatë," tha ajo,"dhe unë do të bëjë ajo në anën tjetër."
  
  
  "Unë nuk e di nëse unë mund të trajtojë atë."
  
  
  "Mos u shqetësoni, e sigurt, ju nuk mund të merrni atë."
  
  
  Saj, i mbështjellë mbi shpinën e tij.
  
  
  Pilar psherëtiu. "Pse, Nick, mendova se ju ishin të relaksuar!"
  
  
  "Mallkuar e qepur!" Zëri i saj, chuckled, duke pasur mundësinë për shikim në tim lakuriq masseuse. Lëkura e saj ishte e lëmuar si bakri, i qetë dhe i përsosur. Gjinjtë e saj ishin të plotë dhe të pjekur. Ata u mbyt, pastaj u rrit ndjeshëm. E saj të ngushta në bel dhe të rrumbullakët, të fortë kofshët glistened me një shkëlqim të vogël të artë.
  
  
  Ajo daintily u përkul poshtë për të marr një shishe e vajit nga shtratit tabela dhe mbulua vetja për mua, përhapjen e krahët e saj.
  
  
  "Mos u shqetësoni", tha ajo, sikur të lexuar mendjen time përsëri, " asgjë nuk do të mbetet e papërfunduar!"
  
  
  Kështu që tani ajo e mori në duart e saj mbi të. Sytë e saj të mbyllur , dhe nuk ka pasur shqetësuese imazhe në kokën e saj. Kam pasur një ndjenjë të peshës, sikur trupi im, të drejtuar nga ata, duke e ditur gishtat, u shkon në hapësirë. Zëri i saj, duket të jetë bërë në butterscotch... tendosur, të shtrirë, deliciously të tendosur deri në pikën e dolly thyer pikë.
  
  
  Sytë e saj u këput e hapur dhe ai e mori Pilars ' krahun. "Kjo është e mjaftueshme", thash unë. "Ne sapo arriti në kufijtë e masazh. A keni ndonjë talentë tjerë? "
  
  
  Pilar më dha një dembel, të ngacmonin buzëqeshje. Kam ndjerë një tronditje të hollë kënaqësi si goja e saj të mbyllura mbi minat.
  
  
  Dhe për një moment, u ndjeva si unë ishte duke u tërhequr nëpërmjet një të vogël kadife vrimë në një botë të paimagjinueshme kënaqësi. Pastaj ndjeva një dridhet e lirimit. Dhe për herë të parë në shumë kohë që ajo ishte bosh prej nesh nga mendimet, na nga ndjenjat, lundrues në zbrazëti, lundrues të thellë dhe të harresës.
  
  
  E saj të ngrohtë, djegia e trupit të ardhshëm të mi tërhequr atë poshtë dhe duke na mbuluar me fletë.
  
  
  Në më pak se një minutë, ëndërr që kishte qenë mall për të, për aq kohë mbështjellë me mua në një të ngrohtë, kanellë-aromatike të përqafuar.
  
  
  Kapitulli I Gjashtëmbëdhjetë
  
  
  U zgjova në agim me ndjenjën se të gjithë e vjetër pjesë të kishte qenë i zëvendësuar me të reja, Teflon të veshura me të përhershëm të shtypur komponentët. Unë mund të të dëgjojnë ujë splashing në banjo dhe një zë femre e të kënduarit në spanjisht. E saj popped rreth plehra, eci deri në Ditën e sotme dhe e shtyu saj.
  
  
  Rrjedha me avull hov në dhomë. Pas gjysmë-transparente dush perde, unë mund të shoh siluetën e Pilar e trup të bukur si ajo lathered deri dhe këndonte diçka nga ditët e Pancho Villa. Nga koha në kohë, perde mbërthyer për lëkurën e saj, duke denoncuar me shkëlqim sipërfaqe si një cellophane dritare në një karamele kuti.
  
  
  Ai qëndroi atje për një moment, duke gëzuar sytë, pastaj grabbed perdet dhe u tërhoq mënjanë.
  
  
  Pilar gulçoi në flamurin e leje për të kryer dhe fytyrën të mbuluar me duart e saj në një pavetëdijshëm femërore gjest. Atëherë ajo i vendos duart e saj poshtë dhe u ul duke buzëqeshur nën dush avionëve, ndërsa uji trickling poshtë kodrat dhe hollows e trupit të saj e bëri atë të ndriçoj si një vulë.
  
  
  "Mirë mëngjes, kerido", tha ajo. "Unë shpresoj se kjo është e saj vetëm në transmetim, jo i juaji." Sytë e saj roamed mbi trupin tim. "A keni gjithmonë të zgjoheni të tillë?"
  
  
  "Kjo varet mbi të gjitha cili është duke marrë një dush në dhomën tjetër."
  
  
  "Unë shpresoj se ju zuri gjumi të mirë."
  
  
  "Si një log. Nëse botë gjithnjë e kuptoj për këtë pilulë gjumi drogës e juaja, ne do të shihni fjalën e fundit në barbiturates.
  
  
  "Flatterer. Uluni poshtë dhe unë do të lajë shpinën."
  
  
  Unë hipa në dush, dhe Pilar u kthye përreth. Ajo lathered ngriti duart, por në fushën e mia anatomisë se ajo lathered up ishte aspak e mia përsëri. U ktheva fytyrën e saj, dhe ujë splashed në të dy ne. Për herë të parë, ajo e kuptoi se çfarë është një i gjatë ajo ishte vajzë.
  
  
  "Kjo ndodh për mua," më tha, " se unë të marrë një shumë e urdhra nga ju. Është koha për mua për të marrë përsipër.
  
  
  "Çfarë ju do të thotë, Kerido?" ajo frymëzuam si ajo u përkul përpara, ata i mrekullueshëm zemrat valëzim ndaj meje.
  
  
  Marrja e saj nga krahët, Pilar e ndihmoi të ngrihet dhe çuar atë për anën e tij. Pastaj ai e uli edhe më tej, një pjesë e një inç në një kohë.
  
  
  Ajo le jashtë një pjesë të vogël të shëndoshë e begatshme si krahët e saj të mbështjellë rreth gjoksin tim, dhe ajo tërhoqi ne, së bashku, duke shtypur gjoksin e saj ndaj minave. Ne filluan një lëvizje të ngadaltë, undulating, i palëvizshëm valle, atje në dush, gradualisht duke rritur ritmin deri Pilar ishte tjerrje dhe lëkundje si një zotërim të gruas. Papritmas ajo bërtita, zërin e saj të mprehtë monoton hum e ujit.
  
  
  Në vend të kësaj, ne kemi qëndruar së bashku, duke e lënë trupin të larë.
  
  
  Ne veshur shpejt dhe më pas shkoi në një kafe aty pranë për një mëngjes të shijshme e huevo rancheros. Ne larë tonë egot poshtë me Meksikan birrë, e cila edhe në mëngjes është më i mirë se të hidhur Meksikan phi kafe.
  
  
  Një taksi na mori për të Aeropuerto park kombëtar, ku kemi luajtur një aeroplan të vogël lojë si kjo. Ne e kemi lënë në gjashtë-tridhjetë. Me një dy-orësh diferencë kohore, ne do të keni zbarkoi në Curacao rreth mesditës.
  
  
  Kur ne ishim duke fluturuar
  
  
  
  
  
  Në paqësor gjelbër e Yucatan dhe blu të thellë e Detin e Karaibeve, mendja e saj nuk mund të ndihmojnë por mos harroni se jo kaq shumë orë më parë i saj, duke luftuar për jetën e saj atje.
  
  
  Sikur me pëlqim të ndërsjellë, Pilar dhe unë nuk i kam folur gjatë udhëtimit. Më herët këtë mëngjes, ne ishim vetëm një burrë dhe një grua duke shijuar jetën, si dhe një mik tjetër, sikur tonë problemi më i madh ishte të vendosur se çfarë të hanë për mëngjes. Por tani ne kemi qenë të dy profesionistë në këmbë në drejtim të panjohur rreziqet, unë e di që ne kurrë nuk do të shkoni mbrapa. Kjo nuk ishte kohë për muhabet. Ne u ul në heshtje, të humbur në epokën tonë private mendimet.
  
  
  Pilot zërin e theu heshtjen. "Ata janë të gjithë rreth jush, të cilët janë në hall për starboard anësore, tani mund të shohim ishullin e Aruba përpara. Aruba është më i vogël, tre ishuj që përbëjnë Netherlands Antilles. Curacao është ende pesëdhjetë kilometra në lindje. Ne jemi duke filluar zbritjen tonë, dhe të ne do të jetë në ulje në rreth pesëmbëdhjetë minuta."
  
  
  Si pilot vazhdoi të na thoni në lidhje me Curacao e kushtet e motit (përsosur, si gjithmonë), unë pashë Aruba kaloj kaluara ne. E Straits mes Aruba dhe Curacao janë të pasur me të bardhë sailboats dhe shumë të vogël ngjyrë kafe ishujt me asnjë të përhershëm të popullsisë, edhe pse ata ishin ndonjëherë të përdorura nga peshkatarët.
  
  
  Tonë avioni u ul në Plesman Aeroport, dhe ne kemi gjetur taksat për pesë milje udhëtim në kryeqytetin e Willemstad. E kabinës ishte e vjetër "Mm", me çati të hiqen në mënyrë që ajo mund të përdoret në ajër të hapur.
  
  
  Shoferi ishte një llafazan pak njeri i cili dukej i vendosur për të na treguar se të gjithë lokal thashetheme gjatë sonë të shkurtër në udhëtim. Unë nuk i kushtojnë shumë vëmendje për çfarë ai është duke thënë: "deri në një fjali të vetme shkoi nëpër mendjen time si një akull marr.
  
  
  "Prisni një minutë," ai barked në shoferit. "Çfarë thoni në lidhje me bjonde duke u tërhequr deri fustan?"
  
  
  Ai u kthye në vendin e tij me një buzëqeshje të gjerë, i kënaqur që të ketë piqued interesin tim. "Oh, po, senor. Dy ditë më parë, ka pasur shumë ngazëllim në peshkim doke. Një nga anijet u kthye me një të verdhë me flokë të zonja. Ajo ishte veshur me një shpëtimi që mbajti në det, edhe pse ajo nuk ka qenë e vetëdijshme kur ata e çuan në. Kjo është shumë e çuditshme, sepse vetëm një nga tonë anije nuk ishte i përfshirë në një aksident."
  
  
  "Ku është ajo tani?" E saj, interjected,
  
  
  "Kur ajo u bë e njohur në të peshkimit arsye, gruaja burrin e shpejt arriti dhe mori me vete."
  
  
  "Burri i saj?" - të përsërisin atë.
  
  
  "Ah, po. Kjo është një e madhe të mbajnë si njeri që ndonjëherë noton me Goviota."
  
  
  Gorodin! Ai duhet të ketë shkuar përsëri në Curacao kur ai nuk mund të më gjesh mua, apo Rona në & nb. Nuk ka dyshim që ai ishte duke e pritur aty kur fjala i erdhi rreth e rrotull që ajo i kishte sjellë nga peshkatarët. Që ishte dy ditë më parë. Unë llogaritur shanset që Rona ishte ende gjallë. Ajo ishte një e shtënë gjatë: "Ju nuk e dini se ku njeri të do... burri i saj... mori grua?" Unë e pyeta.
  
  
  "Jo, senor, por ndoshta miku im Saba, peshkatari, mund të thoni ju." Ishte ai që u tërhoq nga zonja e veshjes."
  
  
  "Ju mund të marrë mua për të Qitjes?"
  
  
  "Tani, senor?"
  
  
  "Aktualisht." Ai tërhoqi një të dhjetë-guilder bill nga rreth tij, portofolin e fryrë dhe i dorëzoi atë të shoferit. "Dhe të bëjë atë sa më shpejt."
  
  
  "Pesë m e," tha ai, duke depozituar paratë në një minutë.
  
  
  Në pesë minuta, pothuajse të dytë, ne kemi bërë rrugën tonë nëpër labirint e rrugë të ngushta të peshkimit doke jashtë Willemstad, pastrimin e rrugës me një bri që shoferi gjithmonë u përkul mbi të. Ne u ndal befas në embankment në frontin e një shtëpie kuadër me një dritare të mëdha lyhet me tym dhe bërë ballë një shenjë që tha Vanvoort është Strofull.
  
  
  Si kam ecur rreth makinave, kam ndjerë një tërheqje nga ana ime mëngë dhe e kuptova se unë e kisha harruar pothuajse rreth Pilar.
  
  
  "Nick, bjonde... është kjo tuaj Rona?"
  
  
  "Ajo duhet të jetë."
  
  
  "Çfarë do të bëni?"
  
  
  "Gjeni atë në qoftë se ju mund të."
  
  
  "Por ne kemi një lokalitet në Rusi".
  
  
  Në qoftë se ajo nuk ishte për Ron, nuk do të ketë mision. Kjo ishte ajo që na dha kryesore, dhe tani ajo mund të na çojë drejt Gorodin. Përveç kësaj, ajo nuk ishte trajnuar për të bërë një punë të rrezikshme si ne janë. Në qoftë se ajo ishte në Gorodin duart e tani, ajo do të duhet të paguajnë një tmerrshme të çmimeve. E saj mori në përpjekje për të gjetur e saj. Burri i saj i ka borxh shumë saj ."
  
  
  "Hej, ju nuk keni për të bërë ndonjë gjë," Pilar tha. "Ju nuk forca e saj për të kompletuar detyrat. Dhe koha ... a e dini çfarë dite është?
  
  
  "Po, unë e di atë. Nesër është afati i fundit ."
  
  
  "Të harrojmë rreth saj, Nick. Të vijë me mua dhe unë do të ju merr për të Torio." Ne do të gjeni vetja në ujore, jo shumë larg nga këtu."
  
  
  Ai u ndal para derës së Vanvoort mauzoleun dhe shikuar deri në Pilars " ballë. Kur bisedova, zëri im ishte ftohtë. "Vendimi është i imi, dhe vetja e tij e ka bërë atë. Do të vini me mua?" "
  
  
  Ajo takoi sytë e mi për një çast, pastaj u largua. Ajo u afrua dhe preku krahun tim. "Unë jam aq i keq, Nick. Ju duhet të veprojnë sipas ndërgjegjes tuaj. Unë do të ju ndihmojë në asnjë mënyrë që ju kërkoni. "
  
  
  Ai kaloi dorën e saj dhe hyri në derë.
  
  
  Kapitulli I Shtatëmbëdhjetë
  
  
  Vanvoort e Hideaway nuk ishte një turist bar. Drita ishte e zbehtë, e ajrit të mykur. Muret ishin të mbuluar me postera reklamimi birrë dhe politikanët. E linoleum katin e ishte lodhur për të zhveshur prej druri në një brez përgjatë para unpainted dërrasë.
  
  
  Klientela ishte peshkatarët dhe detarë.
  
  
  
  
  
  shumë kombe. Dhe të gjithë njerëzit. Hum e bisedës dhe clink e gota u ndal papritmas kur konsumatorët vënë re Pilar, i cili tashmë ishte në kërkim spektakolare në një periudhë të shkurtër limon-fustan të verdhë.
  
  
  Prapa counter u ul në një klub-footed Gjerman me pjepër-si biceps fërkimit jashtë nga nën mëngë të shkurtra e vetja e tij këmishë.
  
  
  "Unë jam duke kërkuar për një peshkatar i quajtur Saba," thashë unë.
  
  
  E Gjerman e vogël sytë flickered mbi mua si insekte. "Kush thotë se ai është këtu?"
  
  
  "Ego është një tjetër shofer taksie. Ai në Hudson River.
  
  
  Ai u drodh e tij masive kokën nga njëra anë te tjetra. "Nuk do të thotë asgjë për mua."
  
  
  I vënë të dyja duart mbi thupër, ai presion fytyrën e tij kundër tij. "Mister, unë nuk kam kohë për të luajtur lojra, dhe unë nuk kanë kohë për të shpjeguar. Por unë dua që ju të dini këtë: nëse ju nuk tregoni mua një Nën pesë sekonda, ose të më thoni se ku unë mund të gjeni atë, unë jam duke shkuar për të ecur të gjithë këtë bar dhe i thyejnë kockat tuaja deri sa unë të merrni reumatizma."
  
  
  E Gjerman e dija se ishte serioze. Vetja skuqem paled. "Atje," ai croaked. "Vetëm në një kabinë pranë murit."
  
  
  Kur jam larguar nga bar, babble filluar përsëri, dhe të gjithë ishin të zënë duke kërkuar në Pilar.
  
  
  Lone njeri në kabinë ishte një zi e Virgjër Islander.
  
  
  "Saba-së?" Unë e pyeta.
  
  
  "Në fakt, buddy. Të ulen. Dhe e zonja, shumë. Në ego shfaqje, muzikore pjesë ishte Britanike dhe ishte pjesë calypso-ëmbël, që e dëgjoni në disa pjesë të West Indies. "Ju keni të fut në Hans frikën e Perëndisë, të bërë vetja e ulet si ky."
  
  
  "Unë dua të pyes për një grua që ju solli dy ditë më parë. Ajo që gjendet në det."
  
  
  "Ah, grua me të verdha e flokëve. Shumë e bukur. Ajo nuk zgjohen për të thënë fjalë për ne. Shumë, shumë i lodhur. Në det të ujërave të zeza forcën tuaj. Por unë nuk mendoj se është lënduar. Asgjë nuk është e thyer ."
  
  
  "Dhe njeriu e mori atë larg? Ai që tha: "ai ishte burri i saj?
  
  
  "Oh ho, ndoshta ai nuk është burri i saj," huh? Ai nuk duket si i verdhë-me flokë grua që është e gabuar për burrin e saj. Shumë të ashpër, shumë të shëmtuar. Ju jeni një njeri, mik?
  
  
  "Jo, por e saj shërbëtori, dhe njeriu që e mori atë larg patjetër që nuk ishte. A e dini se ku ai e mori atë?"
  
  
  "Po, unë e di atë. E them em mënyra për të Mbretëreshës në Spital. Ai thotë se ai kurrë nuk min ', ai e merr zonja ku ai ka miq. Ai tha se ata ishin duke marrë kujdesin e saj. Kështu që unë shikuar ku po shkon. Ai merr vajzën në një motoskaf me dy burra të tjerë. Ata do të jeni Pak Dog, një ishull i vogël dymbëdhjetë milje në det të hapur. Asgjë, por të madh e të Vogël Qen gurë. Shkëmbinj të mëdha dhe një peshkatar është kasolle. Peshkatarët nuk e përdorin këtë vend. Burrat me armë tani tremb të gjithë.
  
  
  "A mund të më tregoni se si për të marrë të Vogël Qen?" e pyeti ajo.
  
  
  "Sigurisht. Shkoni poshtë për doke, ju mund të shihni këtë vend. Më lejoni të treguar atë për ju."
  
  
  E njeri i zi u ngrit dhe doli nëpër kioska. Pilar ndjekur ne jashtë në rrugë dhe poshtë një çift të pjerrët blloqe për ujore, ku Saba, i vetëm në të gjithë gaz ujë, mbi çfarë duket të jetë një i dehur parvaz rreth kafe me gurë.
  
  
  "Little dog", tha ai. "Ndoshta 500 metra të gjatë, 200 metra. E vetmja vend të sigurt për vendin e varkë është në anën tjetër. Ju nuk mund të shihni atë nga këtu.
  
  
  "Unë kam nevojë për një skaf," thashë unë. "A e dini se kushdo që qiratë mua një të tillë?"
  
  
  "Sigurisht. Unë gjithashtu kanë një me më të shpejtë anije në port, përveç të trafikantëve dhe policisë. Ai ju ngarkon një shumë të holla, por ju të merrni paratë tuaja."
  
  
  E mirë."E saj," ai u kthye Pilar. "Tani unë jam duke shkuar për të ju pyes për të bërë diçka që do të jetë shumë e vështirë për ju."
  
  
  "Ajo që është lart, Nick?"
  
  
  "Prisni për mua. Prisni deri sa unë të kthehet për të errët, tregojnë David Hawk në Uashington dhe tregoni em çdo gjë që ju e dini ."
  
  
  "Ble e saj të shkojë me ty? Unë mund të rri varkë. Unë mund t'ju ndihmojnë në shumë mënyra ."
  
  
  "Jo", thashë i vendosur. "Kjo është detyra ime, dhe unë dua që ju të qëndroni këtu."
  
  
  "Po, Nick," tha ajo me uncharacteristic dorëheqje.
  
  
  Unë shtrydhur dorën e saj dhe e ndjekur Saba për doke ku ne do të gjeni vetja, e tjera ne anije. Ajo doli të jetë një shumë të shpejtë varkë, i cili e saj krenar burri me kujdes, të mbajtur në gjendje të mirë. Njeriu nuk ishte shumë i shqetësuar për të lënë të huaj të fluturoj në krenarinë e tij dhe gëzim, por e mjaftueshme shtypit kishin ndryshuar duart për të reduktuar vetja e rezistencës. Motori ishte një gjigant Evinrud ,e cila menjëherë erdhi në jetë, dhe së shpejti ajo ishte tashmë nxiton përmes dritën e ngushtë drejt Vogël Qen. Para se të marrë shumë të afërt, është bërë një rreth të gjerë në mbarë shkëmbor ishull. Në hyrje mbi larg bregut, një anije me kabina të ishte e lidhur me të unpainted portit të barit. Nuk ishte një kasolle prej druri për Piers. I zbehtë gri tym më bëni rreth oxhakut.
  
  
  Ajo ishte mbytur nga një Evinrud, pastaj shqyrtoi të kabinës dhe përreth shkëmbinjtë shenja të jetës. Nuk kanë. Kështu që unë filloi me motor dhe shkoi përsëri rreth ishullit.
  
  
  E saj shëtiste përgjatë shkëmbore, në shumë anë në pyeta për një ulje të jetë e mundur vend. E thepisur majat rritet pesëmbëdhjetë apo njëzet metra, si në qoftë se ndonjë shqetësim të madh në qendër të tokës i kishte hedhur ih jashtë oqeanit. Më në fund unë e goditi një ngushta pykë e ujit në mes të një çifti të spikatur gur, dhe kam arritur të shtrydh barkë përmes. Kam siguruar të saj, u ngjit shkëmbinj, dhe e bëri rrugën time të kabinës në anën e kundërt të ishullit.
  
  
  
  
  
  
  
  Trafiku ishte shumë i ngadalshëm në të mirë, dhe ai lëvizi me kujdes, në rast Gorodin kishte ngritur mbikqyrjes. Njëzet minuta më vonë, ai arriti në një të rehatshme vend ku ai mund të të pushojnë dhe të kërkoni në kabinë. Këtu, m'u duk më e madhe se sa nga oqeani anësore dhe duket të jetë e ndarë në dy dhoma. E vetmja dritare që shihte ishte jammed me dërrasa dhe me vetëm slotted vrima. Ende asnjë shenjë të jetës njerëzore, vetëm swirling tymi përhapet përmes ajrit. Tani që ajo ishte downwind e tym, ajo ka vënë re një erë të pakëndshme. Ndoshta në zemrën e saj zemrat e njerëzve, unë e dija se çfarë ishte, por unë e hodha poshtë mendimin dhe crawled në drejtim të kasolle, duke u përpjekur për të shmangur duke u parë do të dritares në rast se dikush ishte më e shikuar atë.
  
  
  Ai e kishte bërë atë në kasolle pa ndonjë vështirësi dhe u ul nën hipi-up dritare.
  
  
  E stench këtu ishte i pagabueshëm. Ajo ishte era e nënshkruara dhe mishin e flokëve të njeriut. Ai gritted dhëmbët e tij dhe u përpoq për të fshini mendore foto të asaj që mund të ndodhë Rona Folstedt. Brenda në kasolle, një i mprehtë, mezi përmbante zërin e zemërimit, ranë jashtë. Kjo ishte e rëndë ankohem e Fyodor Gorodin.
  
  
  "Ju kam dhënë më shumë probleme, ju dhe Carter," tha ai. "Por ju ende mund të fitojnë faljen time. Ju keni informacion, unë kam nevojë për këtë informacion. Thjeshtë të këmbimit. Dhe me të vërtetë, Della, si mund të thoni jo ndaj një matematikë të mëdha të doja të tij, që është aq i talentuar në të bindjes? "
  
  
  Ai ngadalë ngriti kokën për të squint në të gjithë hapësirën në mes të tabelave, dhe Gorodin zërin e vazhdueshme.
  
  
  "Ne e dimë se Carter nuk mbytem. Ego është e thënë të ketë qenë sjellë në breg në një Mayan fshat peshkimi në Yucatan. Për më tepër, ne nuk ishim në gjendje për të gjetur vetja. Nuk do të jetë një pikë kontakti ku ju mund të kontaktoni atë në rast të një emergjence. E saj, unë dua që ju të më tregoni se ku është."
  
  
  Tani ai mund të shihni në dhomë përmes windowsills. Rona-Folstedt ishte ulur në një karrige druri pranë Gorodin. Një web litar ishte e lidhur rreth saj bel, i lidhur krahë në anët e saj dhe për të mbajtur atë poshtë në anën e pasme të një karrige. Ajo ishte e veshur vetëm një copëz e pantallona ajo kishte veshur kur zhyten jashtë anijes turistike. Mbi bel, ajo ishte e zhveshur, duke zbuluar të vogël, të mirë-formuar gjinjtë. Sytë e saj janë të kuqe dhe flokët e saj është tangled. Kur ajo fliste, ishte në të largët, të lodhur zë.
  
  
  "Nuk kishte asnjë personi i kontaktit", tha ajo.
  
  
  "Ti je një gënjeshtar dhe një budalla," Gorodin tha. "Ju duhet të dini se çfarë unë mund të bëjë që ju thoni. Unë jam në bërtet në agoni tani apo më vonë. Një mënyrë apo një tjetër, unë do të gjeni saj për Carter. Ai është vrarë tashmë disa nga njerëzit e mi më të mirë, dhe çdo minutë ai është ende gjallë, ai është një kërcënim për planin tonë. Tani-edhe një herë-ku mund të gjejmë Nick Carter?
  
  
  "Unë nuk kam asnjë ide se ku është," Rona tha në një lodhur monoton.
  
  
  "Unë nuk kam ndonjë më shumë durim," growled Gorodin. "Tani unë do të ju tregojnë se çfarë ndodh me njerëzit që unë kam humbur durimin me të."
  
  
  Big ruse u largua anash dhe burimin e tym rreth oxhakut u zbulua. Në një pjesë të madhe hekuri brazier, një të kuqe të nxehtë grumbull smouldered rreth qymyr. Gome të mbuluara me dorezat e disa të gjatë mjet protruded nga thëngjij. Gorodin me kujdes kapi e trajtuar dhe e nxori mjet. Ata ishin të gjatë e të mprehtë-nosed pincë. Pincë glowed me një shurdhër portokalli dritë si ai tregoi ih për Rona.
  
  
  "Ju mund të keni dëgjuar për këtë teknikë," tha ai.
  
  
  "Mishi është i ndarë nga trupi një çikë në një kohë. Vëmendje e veçantë i është kushtuar delikate të gjirit të një gruaje. Ju do të jetoni për një kohë mjaft të gjatë, por në çdo çast të kësaj kohe, ju do të jetë duke u lutur për të vdekur."
  
  
  Rhona e vështrimit pushoi hypnotically në ndriçuar këshilla e pincë. "Por unë nuk di asgjë", tha ajo me lot në sytë e saj," asgjë në të gjitha."
  
  
  Gorodin injoruar saj. "Unë do të ju jap një shans për t'u përgjigjej pyetjeve të mia," tha ai coldly. "Pastaj, ne do të fillojmë."
  
  
  Ai konsiderohet të planit të tij të veprimit. Gorodina mund të ketë vrarë të saj nga të shtënat nëpër dritare slats, por në hijet në dhomë të errësuar, ai mund të shihni se dy burra të tjerë ishin duke qëndruar kundër më të afërt mur. Ata ndoshta do të jenë të armatosur, dhe ata ndoshta do të të vrasin Rona para se unë mund të merrni atë rreth qoshe e kasolle të jashtme e murit. Një tjetër derë e hapur, përballë dritares, me sa duket, rezultoi me një të dytë dhomë. Kjo nuk ka ndihmuar. Në qoftë se dhoma kishte një dritare, vetja do të ketë goditur me thikë atë.
  
  
  Ndërsa ai ishte duke u përpjekur për të menduar e mundshme të planit, Gorodin futur mashë në thëngjij dhe i ktheu ata në drejtimin tim. E saj u zhduk nga sytë, kur ai tha për një nga sekretet e njerëzve: "Merrni vetja këtu. Tregojnë Miss Wohlstedt ajo që mund të pritet nëse ajo nuk bashkëpunojnë me ne."
  
  
  Një Sllav djalë me flokë të shkurtër kaloi veten para dritarja ime, dhe kur unë e pashë përsëri, ai hapi derën, në anën e kundërt. Era e djegur mish të përhapet si helmuar me gaz. E Sllav, u kthye për një çast më vonë, duke zvarritur diçka në dysheme disa metra larg nga Rhone.
  
  
  Krijesë në dysheme, ishte formuar si një njeri me një kokë, bust, dy krahë, dhe të dy këmbët. Njeriu nuk e kanë treguar më shumë tjetër në lidhje me të. Mishi dhe muskujve ishin shqyer, djegur, grisur dhe shqyer nga çdo pjesë të kokës dhe trupit. Ka nuk duket të jetë një organ kudo që mund të përdoren.
  
  
  
  
  
  
  kjo nuk ishte disfigured. Në shumë vende, kockat tregoi nëpër vrima në mish, ndërsa krijesë ishte e gjakosur dhe të tjera të lëngjeve të trupit.
  
  
  Buzët janë krejtësisht të ndarë, jashtë, duke lënë një kafkë-si grimace e ekspozuar dhëmbët. Ku një sy të kishte qenë, nuk është tani vetëm një lagur, blackened vrimë.
  
  
  Më të keq të gjithë, kjo mbetje e një njeriu të ishte ende gjallë.
  
  
  Rona mbyllur gojën e saj dhe e largoi si të shfaqurit scraped e floorboards me një spasmodic dorë.
  
  
  "Ju nuk mund të kthehet prapa tuaj në një mik të vjetër si kjo," Gorodin tha. "Apo ndoshta ju nuk e njohin e i bukur të rinj, Boris."
  
  
  Ron le jashtë një të dredhur sob.
  
  
  "Ne i kemi gjetur vetja pa ndjenja, por ende gjallë," Gorodin vazhduar. "Ne e ringjalli atë. Ne nursed tij dhe ushqyer vetja e tij para sprovave. Atëherë ai ka paguar çmimin, nuk është shumë staunchly, unë do të pranoj, në atë të pakujdesshëm në momentin kur ai shmangur detyrën e tij, dhe do të ju lejojnë dhe Carter shpëtuar. Rritje befas, ego Stahl zë të ashpër. "Dhe tani është koha juaj. Unë kam nevojë Nick Carter, dhe ju mund të më tregoni se ku të gjeni vetja."
  
  
  "Unë... unë nuk e di", sobbed Rona.
  
  
  Gorodin u betua në rusisht dhe ka arritur për të gomës dorezat e pincë.
  
  
  I papërshkueshëm nga uji tub me gjashtë tymi topa që Stewart i kishte dhënë mua ishte në dorën time. Disi kam pasur për të hedhur një e fishekëve në ngjyra të ndezura e me qymyr. Kjo ishte një e lehtë në distancë problemi ishte për të dërguar topth përmes integruar dritare. Unë kisha nevojë për një ajër të armëve, dhe kur imazhi popped deri në kokën time, unë shpejt u tërhoq një stilolaps stilolaps rreth im xhep këmishë dhe unscrewed të ppb, duke e hedhur nga vetja, së bashku me fishekë brenda. Kjo më la me një tre-dhe-a-gjysmë-inch tub, të ngushtë në një fund dhe të gjerë të mjaftueshme në të tjera për të marrë një nga tymi i fishekëve. Ai ra plumb në qendër të trajtojë, mbërthyer midis dritare të bordeve, dhe filloi me kujdes të përshtatur atë për të bërë të sigurt se raketa e trajektore të ishte i saktë.
  
  
  Gorodin tani iu afrua Rona. Mban një palë e pincë në çdo dorë, ai presion të nxehtë mashë të saj të majtë dalë. Saj e bënë, pak shtëpi blowgun me ngjyra të ndezura e me qymyr. Përpjekjen time të parë duhet të jetë e përkryer, sepse unë nuk mendoj se unë do të jetë në gjendje për të bërë atë përsëri.
  
  
  Ai mori frymë thellë, presion buzët e tij deri në fund të tubit dhe exhaled me një shpërthyese duhmë.
  
  
  Topin fluturoi në thëngjill dhe gomar në të nxehtë të qymyrit me një shijshme t'u fërshëllejë dhe kërpudha tymi, përhapjen e tij të zbehtë, suffocating tymi për çdo cep të dhomës.
  
  
  Bekim Stewart është zgjuarsi, që ai u tërhoq nga vetëm një shami të maskuar dhe të mbuluara tij hundën dhe gojën me atë. Ai u kthye nga cepi i kasolle dhe shouldered derën të hapur. Ajo shuddered dhe pastaj shpartallua si e tij të fortë goditje e goditi atë.
  
  
  Siç e tij dilnin në kasolle me Luger në dorë, ai e pa Gorodin pengohen nga dera në dhomën tjetër, ndërsa një ego e njerëzve verbërisht të kërkuar një objektiv të tij submachine armë.
  
  
  Ai u qëllua dhe u hodh. Ai ishte ende duke u përpjekur për të marr submachine armë nga kat, kështu që ajo e qëlloi atë përsëri, dhe ai u ndal në lëvizje.
  
  
  "Personi i dytë në dhomë sulmuar mua me ngjyrë të kuqe të nxehtë pincë pas picking ih lart nga dyshemeja, ku ih kishte rënë Gorodin. E uem e qëlloi atë në kokë, pastaj fuqimisht e goditi në Rona dhe të shpejt të lirohet saj. Në mes të kollës, Hej ka arritur të nxjerr emrin tim.
  
  
  "Nick?"
  
  
  "Në të vërtetë," thashë unë. "Të qetë poshtë, unë do të merrni ju nga këtu në një minutë."
  
  
  Plath është maskë rënë off time rta si unë mbartën jashtë për Ron dhe uli normën e saj në tokë. Ai priste për sytë e mi të qartë, pastaj u kthye në Gorodins.
  
  
  Ai u largua gjatë fluttering mbetet e Boris dhe në dhomën e dytë të kasolle. Bosh. Nuk ishte një dërrasë të dritares, por ajo u thye. Ai shikoi përreth e shkëmbinj, por nuk shoh Gorodin.
  
  
  Rhona e largët qaj më hodhi larg nga dritarja. Ai u kthye me vrap nëpër kasolle dhe nga dera e përparme. Gorodin u zhvillua së bashku një rrugë të shkurtër në mes të shkëmbinj në bankën e të akuzuarve ku anija ishte i parkuar. Kur zëri i saj erdhi përmes derës, ai u kthye dhe e qëlluar mua për një kohë të gjatë tyta Erma pistoletë. Gawk e vetja, mbasi më kapën në mëngë, Rivnenskaya të mjaftueshme për shkatërrimin objektivin tim kur dy e saj të kthimit të shtënat u shkarkua. Odin rreth tyre goditi vend i karburantit tank, dhe anija u rritën me një zë të lartë shpërthimi si Gorodin hodh jashtë rrugë dhe mbi shkëmbinjtë.
  
  
  Ai u gjunjëzua pranë Rona. "A mund të ecin?"
  
  
  "Mua... unë mendoj kështu."
  
  
  "Pastaj për të mbajtur një mendje të hapur prapa meje. Unë kam një varkë moored në anën tjetër të ishullit. Ajo nuk do të jetë e lehtë duke shkuar, dhe Gorodin është atje diku me armë.
  
  
  "Ju jeni të makinës, Nick", tha ajo. "Unë do të bëj atë"
  
  
  E saj këmishë të ishte marrë jashtë dhe të lënë për ee Rone, nuk e modestisë, por për shkak se ajo ishte pothuajse ngjyrën e një shkëmbi. Mi lëkurës ishte duke buzëqeshur mjaft të mos jetë e tillë një e qartë objektivin. Me Rhona prapa meje, unë i kam bërë rrugën e mia mbi shkëmbinj të thepisur në drejtim të barkë tim, i kujdesshëm e i vogël zë ose lëvizje.
  
  
  Kur ego e panë, nuk ishte vetëm një ngushta kurriz të rock mes nesh dhe varkë, një glint të metaleve në diell.
  
  
  
  
  
  
  Ajo ishte hedhur shumë për tokë nga Ron, i cili u rrëzua pranë saj vetëm si banesë plas e një Erma pistoletë thye heshtjen dhe zhavorrit splashed dy hapa para nesh.
  
  
  "Rri aty ku je, "Rone hissed në e saj, dhe me qëllim që të Luger në vendin ku ajo do të shihet flash e armëve që është muzzle. Ajo e kishte qëlluar një herë, dy herë.
  
  
  Gorodin krahun e sup dhe përfundoi rreth gur, dhe ai e qëlloi një egër qëlluar që kërcente jashtë shkëmbinjtë e mbi kokat tona. E saj shtënë në shërimin e reumës dhe kishte dëgjuar një ruse, të bërtasim se lënduar kur e mia gawk tore uem-së parakrah.
  
  
  Tani pakujdesia, Gorodin zhvendosur për të shqyrtuar plagën e tij dhe i hodhën një hije të përsosur në boulder në frontin e tij. Natyrisht, ai nuk ishte dëmtojë seriozisht, sepse unë pashë hijen clench dhe unclench dorën e tij të djathtë, pastaj e marr armën përsëri dhe zvarritje të larta deri në shkëmbinjtë për një e shtënë.
  
  
  Kur Gorodin synuara të dukej, ai ishte gati me e tij luger qëllim. Ai tërhoqi këmbëzën. Çekiç goditi bosh kamera mur. I përdorur dy plumba, dhe unë nuk kanë një tjetër.
  
  
  Ruse shtënë, por për shkak të plumb plagë në vetja e tij, saktësinë e tij ishte e varfër, dhe ai futa përsëri në horizont.
  
  
  Sytë e saj të skanuar të thepisur të shkëmbinjve rreth nesh, në kërkim për një vend që mund të jetë më mirë strehuar. Dhjetë metra vrap nga rruga e drejtë, ne do të të vijnë nga, nuk ishte një arkivolit-formë zgavër.
  
  
  Unë shkova për të Rona e veshit, dhe ai i pëshpëriti: "unë jam i keq.: "Kur unë them se për ju, për të marrë dhe të drejtuar atë në vrimë që është atje. Lëvizje të shpejtë dhe të mbajë në.
  
  
  Ajo hapi gojën për të thënë diçka, por Gorodin u ngrit përsëri dhe mori qëllim. "Shkoni!" Unë i thashë ngadalë. Rona kërceu jashtë, ducked, stumbled, dhe ducked në alcove si Gawk pak jashtë një copë të boulder inç nga vrima.
  
  
  Ai u hodh në këmbët e tij dhe e pasoi atë. Kur saj, pëllumbi në një cekët pishinë, gawking sytë e djegur supin tim dhe e goditi në terren. Ai fluturoi jashtë për një strehuar vend dhe ndjeu ngjitet wetness e gjakut në atë vend.
  
  
  "Ju keni qenë të goditur!", tha Rona.
  
  
  "Vështirë."
  
  
  Gorodin zë që vinte nga jashtë, dhe ai tani mund të mendoj se pse unë nuk e kishte kthyer tij në zjarr. "Carter, ju mund të më dëgjoni? Një tjetër si kjo, do të të vras! Të dalë me duart lart! "
  
  
  Pas disa sekonda heshtje, dy më shumë të shtëna ranë jashtë. Një nga plumbat e goditi tonë të ngushtë të hapjes dhe të ricocheted mbrapa dhe me radhë, splattering na demonit të rock.
  
  
  Afrohet Rona, ai i pëshpëriti të tij: "herën Tjetër ai shoots, bërtasim."
  
  
  Ajo tundi kokën në të kuptuarit dhe në mbledhjen e ardhshme të shtënë, ai le jashtë një agonized të bërtas. Ajo ishte Ay që dha në rregull shenjë, dhe Stahl priste.
  
  
  "Të gjithë të drejtë, Carter," Gorodin bellowed. "Dilni, ose gruaja do të vdesë!"
  
  
  "Unë nuk mund ta!" bërtiti saj reumatizma, një zë absurd të pakta se sa e dhimbshme. "Ajo ishte e plagosur, dhe gruaja është plagosur rëndë. Le të shkojë, dhe unë do të bëjë një marrëveshje me ju."
  
  
  "Unë nuk mendoj se ju keni ndonjë, municion ose, ah. Hedhin armët larg, pastaj ne do të flasim."
  
  
  Ai lyhet e gjakut në plagën e tij, në Rona është tepër i hollë dhe në fytyrën e saj, e vënë atë në shpinën e saj dhe i tha asaj se çfarë të bëjmë. Pastaj ai e thirri Gorodin dhe i hodhi armët larg.
  
  
  E kur ajo dëgjoi Gorodin qasje, ajo mbështjellë mbi të jetës dhe për të hedhur hunched gjatë dhe të palëvizshme. Të rënda shaggy heshtja ra mbi ne. Pas një pauze të Gorodin tha: "Jashtë, Carter, jashtë!"
  
  
  Pastaj Rona tha weakly, " Ai e ... ai është pa ndjenja."
  
  
  "Ndoshta," growled Gorodin. "Më lejoni të di nëse ai është dredhuar atë."
  
  
  Vetja armë shpërtheu pamëshirshëm mbi mua, dhe gawking sytë copë-copë tokë dhe rrënoja cm që nga koka. Vetja fjalët e sinjalizoi një mashtrim, dhe zëri i saj nuk u lëkund.
  
  
  Një hije ra në shkëmbinj. Unë e pashë atë nga këndi i syrit tim si ai u përkul mbi mua përgjithmonë. Ai e dinte se ai kishte një armë në grusht, me kujdes me qëllim vetja e tij, dhe i priste në ankth pritje. Rona, e kam thënë, nuk e le të më poshtë tani!
  
  
  Atëherë ai dëgjoi shtytje e këmba e saj e butë thud e saj këmbë si ajo e lidhur me Gorodin e trupit, dhe ai ngecur.
  
  
  Duke e shtrënguar në stilet në dorën e tij, ai menjëherë u kthye dhe i çuan teh në Ego është masiv në gjoks. Me një psherëtimë të gjatë dhe një gurgling ofshamë, ai dha me armë dhe jetën e tij.
  
  
  Rona çuar atë në të zbehtë pasdite dhe tha: "varkë Që sapo kaloi ridge. Prisni për mua atje - unë kam një gjë e fundit për të bërë."
  
  
  Ajo shikoi në mua questioningly, pastaj u kthye dhe u kthye në anije. Ai arriti për Erma e pistoletë, e cila Gorodin kishte rënë, dhe rrëzuan nga të gjithë, por një nga predhat. Pastaj u kthye mbi shkëmbinj për peshkatari e kasolle. Dera nxorrën hapur dhe tymi pastruar.
  
  
  Ai ecte nëpër dhomë për të Boris është shqyer mbetet. Nuk mezi u dëgjua whimpers rreth shpartallua fyt, dhe një punuar dorë për scraped dysheme.
  
  
  Unë ndjeva si unë kishte diçka të rëndësishme për të thënë, por unë nuk mund të gjej fjalët. E saj vetëm për të vënë armë në dysheme për një lëvizje të dorës, dhe doli nga dera.
  
  
  Ai ishte vetëm duke ecur mbrapa në Rhone dhe varkë kur e kishte dëgjuar të shtënë
  
  
  Kapitulli I Tetëmbëdhjetë
  
  
  Kur unë u bashkua Rona në anije, ajo u hunched gjatë në harkun e përqafimit veten si një i vogël fëmijë të braktisur. Lotët janë streaming poshtë faqet e saj,dhe ajo ishte dridhje e mjerueshme.
  
  
  "Kjo është e gjitha e drejtë tani", thash unë. "Askush nuk do të na ndiqni."
  
  
  Ajo e shtriu dhe e kaloi krahët e saj mbi gjoksin e saj.
  
  
  
  
  
  
  drejt meje, të kapur për mua sikur të isha një raft të shpëtimit. Pas mbajtjes së saj të ftohtë përmes një makth të dhunës dhe një kohë të gjatë të qëndrojnë në oqean, ajo ishte në fund të saj durim-në prag të kolapsit. Dhe zëri i saj, duke e ditur se Hi nevojitet pushim dhe kujdes mjekësor.
  
  
  Mbajtja Rona pranë meje me një dorë dhe drejtues varkë me të tjera, ai kaloi ujë dhe u drejtuan për në Curacao doke. Si ne iu afrua duhet ta kalojë ku anija ishte moored, unë pashë një shifër qëndron aty duke pritur. Ajo ishte Pilar. Me sa duket, duke shikuar në anije, ajo pa na afrohet.
  
  
  Ajo u ngadalësua, janë përvjedhur në bankën e të akuzuarve, dhe hodhën një litar për Pilar. Ajo siguroi vetja për të gozhdë e saj kërceu jashtë dhe për të siguruar ashpër. Ai pastaj e kap Rona dhe e ngriti atë në bankën e të akuzuarve, ku në një ekstazë si catatonia nga shoku, u ngrit ndenjur si një mumje.
  
  
  "Ajo duhet të jetë Rhones," Pilar tha.
  
  
  "po. Ajo është në të keq formë. Ne do të marrë një taksi për në spital.
  
  
  "Unë mund të bëj më mirë se kjo. Një Xhip me qira atë, ndërsa ju ishin zhdukur. Kjo është parkuar sinqertë nuk ka. Ju merrni Rhona mbrapa; të saj, unë do të shkoj. Unë e di rrugën për në spital. Pastaj shtoi ajo comically, " Tuaj Rona është shumë e bukur."
  
  
  "Pilar," I tha, " unë jam i kënaqur të shoh ty. Ju jeni një partner të përshtatshëm. Le të shkojmë."
  
  
  Si Pilar dhe unë çuan në Xhip nëpër rrugët e Willemstad, ajo tha: "Çfarë ka ndodhur në ishull?"
  
  
  "Gorodin ishte atje me një çift të tij goons," burri i saj tha. "Ai ishte duke shkuar për të torturës Rona për të bërë atë të flasë. Ajo që ai nuk dinte ishte se ajo nuk mund t'i përgjigjem. Ajo ishte vetëm një tifoz i lojës për të pasionuar profesionistë ."
  
  
  "Por ajo në të vërtetë ishte një vullnetar," Pilar tha.
  
  
  "Në të vërtetë, por askush nuk e rreth nesh mori kohë për të thoni ju në lidhje me rreziqet e mundshme."
  
  
  Pilars ' e zezë sytë takuar minave në rearview pasqyrë. "A ju intereson saj, Nick?"
  
  
  Ai ndaloi për një çast para se të përgjigjeni. "Në qoftë se ju do të thotë unë dua ee, violins dhe qirinj, atëherë unë nuk kam reumatizma. Unë e kam bërë të pista të biznesit për një kohë të gjatë, unë nuk e di nëse unë mund të vërtetë duan askënd në kuptimin klasik të fjalës. Por në qoftë se ju do të thotë, unë kujdes se çfarë ndodh të saj, natyrisht. Përndryshe, ajo nuk do të ketë ikur për Pak Qen Ishull për të ndihmuar Hej. Të saj e di se kjo duket shumë e njeriut për mua, por zëri i saj nuk është kthyer në një bllok akulli ende."
  
  
  Pilar foli ngadalë, duke shikuar drejt përpara. "Nick, më tregoni diçka".
  
  
  "Sigurisht."
  
  
  "A ju intereson se çfarë ndodh me mua?"
  
  
  Ai e shtriu dhe vendosi dorën e tij në mishin e ngrohtë shpatullën e saj. "Shumë," I tha.
  
  
  Pilar psherëtiu e tha me kureshtje: "unë shpresoj se ju nuk pendoheni për atë."
  
  
  Në atë moment, ne u kthye dhe e nxori në hyrje të Mbretëreshës në Spital, një shkëlqen ndërtesë e re në pastel blu. Unë e lanë një paketë në turp, dhe Odin siguroi mua në telefon se Rona do të japin më të mirë të mundshme të kujdesit mjekësor. Ai tha mjeku që çdo shpenzime shtesë do të paguhet nga konsulli Amerikan, dhe pastaj të quajtur konsullatën e shteteve të bashkuara për të marrë masa.
  
  
  Ai u kthye në Pilar në Xhip. Ajo ishte e errët, dhe qielli glittered me një numër të pafund të yjeve. Ai tha, " Le të shkojmë vjedh trafikantëve."
  
  
  Ajo i është vënë pas timonit të xhip; Pilar dha rekomandime. U kthyem ne ujore dhe pastaj u kthye në jug.
  
  
  "Nuk duhet të jenë lajme të tjera që ju nuk keni më tha," Pilar tha. "Si e keni lënë Gorodin?"
  
  
  "Të vdekurit."
  
  
  "Dhe ata të dy që ishin bashkë me të?"
  
  
  "Edhe të vdekurit. Dhe një djalë të quajtur Boris i cili vdiq për shkak se ai ishte shumë mirë të pajisura dhe shumë i pakujdesshëm për të luajtur."
  
  
  "Kështu që ju lënë pas katër trupave?"
  
  
  "Kjo është e drejtë. Por diku Anton Zhizov dhe Knox Varnov përgatiten për goditje deri Nju Jork nesër. Nëse ne nuk do të merrni për ta parë, kjo nuk ka rëndësi në qoftë se ata gjejnë katër trupa të Vegjël Qen Ishull ose katër mijë."
  
  
  Pilar dukej i zhytur në mendime. Dhe ai ishte i heshtur.
  
  
  Ne kope më të seedy pjesë e ujore, ku më të varfër përreth peshkatarët moored tyre prekës-duke kërkuar anije në të trasha të naftës dhe plehra. Pas disa milje, Pilar vuri në dukje një gri, i përafërt kuadër të ndërtimit, të ndriçuara nga pjesa e përparme nga një të vetme të zbehtë llambë të lehta. Në krahasim, Varnov është Strofull ishte si kasolle të një Gëzimi Tregtarët.
  
  
  "Kjo është ku ne kemi nevojë për të filluar," Pilar tha. "Nëse keni nevojë për Torio, të shkojnë për Pak Lisa."
  
  
  Zhurma e valëve që na goditi, kur ne ishim ende pesëdhjetë metra larg nga toka. Një shkallë të plotë protestë nuk mund të ketë qenë më fort. Brenda, ne u bashkua me një njëqind apo më shumë gëzueshëm njerëz të cilët, duke mos orgji, ishin të paktën histerike. Të gjithë duket të jetë në lëvizje të vazhdueshme. Ishte e pamundur të mbyten nga zhurma, në mënyrë që të gjithë u bërtitur. Nga koha në kohë, të mprehtë femra të qeshura shkurtuar nëpër kakofoni. Një jukebox ishte duke luajtur diku, por vetëm reverberation e më të thellë bas shënime mund të jenë të dëgjuar.
  
  
  Pilar dhe unë luftova rrugën tonë nëpër furishëm organeve të thjeshtë bordit të ngritur në pjesën e pasme të ndërtesës. Një grua madhësia e Godzilla ishte ulur në anë të saj, derdhje pije të pashënuar në shishe. Dhe pothuajse aq tërheqëse.
  
  
  Pilars bërtiti në saj të veshit. Ishte e vështirë të egër të gjuajtur.
  
  
  "Pak Liza!" ajo konfirmoi me një zbardhje dhëmbësh.
  
  
  Lisa kishte veshur një qarkullim të curls ngushtë e saj dhe pantallona të shkurtra.
  
  
  
  
  
  
  një ngjyrë të kuqe të cilat nuk mund të ndoshta të flokëve të njeriut. Diku në mes të gjashtë dhe të shtatë metra i gjatë, Lisa ishte e mbuluar në qese, xhepat, dhe kaq të çuditshme, në formë copat e mishit. Ajo ishte si një amator skulptori me ngut shpulla balta në kuadër të. Me qëllim për të përfunduar punën më vonë, ai me të drejtë humbur besimin në krijimtarinë e tij dhe i dha dorë.
  
  
  Kur më në fund mori vëmendjen e saj, Lisa lëvizur awkwardly ndaj meje nga ana tjetër e bar, mishi i saj në pjesë të ndryshme vallëzimi për ritme të ndryshme.
  
  
  "Çfarë do të jetë?" zëri i saj rumbled si një fuçi bosh kodrina në një me kalldrëm.
  
  
  "Unë dua Torio," I bërtiti.
  
  
  "Unë kurrë nuk kam dëgjuar për nen," lulëzoi Pak Lisa në shërimin e reumës.
  
  
  "Gorodin më ka dërguar mua."
  
  
  "Unë kurrë nuk kam dëgjuar për nen ose."
  
  
  Ai nxori portofolin e tij. Unë kam qenë duke dalë jashtë së shtypit, kështu që unë përhapur nga disa Amerikanë shënime në bord në frontin e madhe të një gruaje.
  
  
  "Unë kam dëgjuar për Andrew Jackson," tha ajo. "Torio fle në pjesën e prapme të dhomës." Ajo vuri në gishtin e madhësisë së një të bëjne.
  
  
  Me Pilar në tërheqje, unë u drejtuan për derë të ngushtë në fundin e largët të bar. Në dhomë të vogël pas saj, ka qenë një karrige, një karrige dhe një shtratit portativ. nisur.
  
  
  Dyer të mbyllura prapa saj, dhe zhurma e pushuar. E saj, kontrolluar tjera derë në të kundërt groans. Kjo çoi jashtë në ajër të hapur për ndërtimin. Ai shkoi te e nuk dyshon kontrabandisti, kontrolloi të Egos, dhe e gjeti një Colt .38 automatike. Pas duke i dhënë këtij të Pilar, ai shoved ajo, mori luger uem e tij nën hundë, dhe të qëlluara tij në të gjithë fytyrën.
  
  
  Ajo u bërtiti " Torio!".
  
  
  Ai ktheu kokën, grunted piteously, dhe ngadalë hapi sytë e tij. Kur pa armën e tij nën hundë, sytë e tij janë zgjeruar.
  
  
  "Hej, çfarë është kjo një grabitje?"
  
  
  "Çohu, Torio," unë growled. "Ne jemi duke shkuar për një udhëtim."
  
  
  Kjo ego ishte i tronditur. Ai përzgj. "Prisni," ai tha. "Unë nuk e di edhe ju."
  
  
  "Kjo nuk është e tillë një lojë nuk do të," uem tha saj. "Luaj sinqerisht me mua, dhe ju do të ketë një raund të udhëtimit. Tani lëvizin nga vetja! "
  
  
  Vetja poked e saj të lehtë me tyta e pushkës së tij e armëve të theksoj, dhe Torio kërcyer nga bunk me gatishmërinë e habitshme për dikë me një rënda hangover. Vetja e shtyu të saj nga dera e prapme, dhe ai bindje ecur mbi të, ku ne do të parkuar Jeep.
  
  
  Pilar po ngiste makinën dhe zëri i saj ishte në pjesën e prapme me Torio, luger të trajnuar.
  
  
  "Të përzënë poshtë rrugës për rreth njëqind metra dhe pastaj të tërhequr off kur ju të gjeni një vend të errët," babai i saj tha.
  
  
  "Tani, Torio,"thashë si ne kope poshtë dim rrugën dhe për të parkuar," unë dua të di në lidhje me valixhet."
  
  
  "Valixhet?" "Çfarë është ajo?" pyeti ai.
  
  
  "Unë nuk kam shumë kohë, Torio," I tha, " dhe as nuk e mia durimin. Në vetëm një minutë apo dy, ju do të dëgjoni kockat plasaritje dhe të shihni një shumë e gjakut. Këto kocka dhe gjak do të jenë tuajat, Torio, kështu që ju lutemi të marrë këtë mundësi për të ndarë informacion."
  
  
  Në dritën e hënës, ai mund të shihte pikat e ujit në rritje nga vetja e kokës dhe trickling poshtë qetë anët e egos kokë.
  
  
  Ai shpejt tundi kokën, " Mirë, mirë. Unë nuk jam duke shkuar për të të jetë një hero për të huaj bitches. Do të thotë valixhet që e mori atë për të Gaviota, me të vërtetë?
  
  
  "Një përfundim të zgjuar, Torio. Unë dua të di se kush ju dha ih dhe ku ju mori atë."
  
  
  "Ishte një husky djalë me një të huaj të shëndoshë që kam bërë një marrëveshje me gjashtë muaj më parë. Një i madh me flokë majmun. Ai kurrë nuk më tha emrin e tij, dhe ai nuk ishte lloj i djalë që ishte menduar për të bërë pyetje. Ai gjithmonë paguar më përpara, pastaj më tha mua kur të vini deri valixhe. Zëri i saj u shkon në jug prej këtu, një copë rrugë në kodrat, dhe ai erdhi me helikopter me një valixhe dhe mori vetja e saj të anijes. Besoni mua, kjo është e gjitha unë e di, e të tjera. Madje unë kam shikuar në një nga valixhet e mia dhe ajo ishte e zbrazët. Kjo është një freaking pazakontë biznes, por unë nuk mund të përballojë që të jetë kurioz.
  
  
  "Sa valixhet keni vënë në anije?" e pyeti ajo.
  
  
  "Le të shohim, koha e fundit që morëm ishte e tri net më parë. Nuk do të jetë tetë në total.
  
  
  "A mund të na marrë për ku helikopter toka?"
  
  
  "Sigurisht, por ka gjithmonë një çift të rojet me armë. Oni dhe piloti, një djalë të quajtur Ingram, i cili shkopinj rreth tij kur pilot helikopteri është në hall brenda.
  
  
  "Ju e keni në dorë," më tha, " për të parë se ne të merrni të fundit të sigurisë. Dhe tani ne kemi udhëzime.
  
  
  Pilar kope e jugut dhe u kthye mbi të ngushtë rrugë zhavorri shënuar nga Torio. Më pas ne ishim në të hapur. Për fat të mirë, Pilar me qira një mandat katër-wheel drive jeep: ajo ishte e vështirë për të përzënë: rruga kthyer në një shteg, në tërë territorin e hotel, por shkëmbore, dhe të terrenit, u shndërruan në male.
  
  
  Tani unë kam një kontrabandisti ulur në frontin e mua, kështu që kur searchlight na goditi, ai mund të kërcejnë deri dhe në valë duart e tij, kështu që e egos do të dini para se dikush ka filluar të shtënat.
  
  
  "E saj, Torio," ai e quajti.
  
  
  Njeriu me pushkë gjahu ecur ngadalë përpara dhe u ndal pak metra larg. "Çfarë jeni duke bërë këtu? Nuk do të ketë përmirësim sot "
  
  
  "Ka probleme në Gaviota," Torio tha. Big djalosh i tha: "unë duhet të vijë dhe të tregojë Ingram.
  
  
  "Të cilët janë dy të tjerë?"
  
  
  
  
  
  Garda e pyeti të dyshimtë.
  
  
  "Ata... ata janë të... Torio filloi dyluftimi në ajër.
  
  
  "Ne jemi me Gorodin," thashë unë. "Ne kemi informacion se ne kemi nevojë për të marrë për të Zhizov menjëherë."
  
  
  Emrat janë të rëndësishme për rojet. Vetja pushkë e me hundë të ulur, dhe ai ecte mbi jeep. "Më tregoni mua kartë IDENTITETI, ju lutem, zotëri," tha ai me respekt.
  
  
  "Sigurisht," unë i thashë, dhe e shtriu për një copëz letre. Ajo u mbajt nga vetja në mënyrë që të gardës mund të arrijë atë. Si e bëri këtë, vetja e zuri dore dhe e shtyu atë për të ecur përpara. Pilar shpejt grushta njeriu prapa veshit, duke shkaktuar vetja për të ngrirë para se ai të mund të bërtasë.
  
  
  Ai gagged e saj dhe e lidhur atë me një copë najloni litar që e kishte gjetur në varkë dhe të përdoret për të tillë një situatë të rrezikshme. Duke e kthyer vetja e searchlight, ajo e ndriçuar e saj e vogël prej druri ndërtimin e pesëdhjetë metra larg. Vetëm pas ajo ishte e vogël, e i guximshëm helikopter. Shën kthyer atë jashtë dhe motioned për Pilar për të fikur xhip të motorit. Të shtyjnë të Torio përpara meje, Luger në dorë, burri i saj fërguara nga një ndërtesë me një spirale e litar dhe nxitoi larg, Pilar pas meje. Si ne u afrua te dera, e kishte shtyrë atë të hapur dhe sulmuan brenda, shtyn butonin në searchlight. Dy burra duke fjetur mbi bunks kundër larg murit ishin duke luajtur këtë lojë. Njëri prej tyre ishte e rëndë Sllave lloji që mund të ketë qenë vëllai i personave me aftësi të sigurisë roje në hyrje, tjetri ishte i zbehtë, i dobët njeri me një hundë të madhe dhe një dobët mjekër. Ai vendosi se ai do të jetë Ingram, pilot.
  
  
  Rojeve ishte arritja e tij për pushkë, e cila ishte propped kundër ofshamë pranë kokës së tij bunk.
  
  
  "Ju do të vdes duke u përpjekur," uem tha saj, dhe njeriu i ngriu. Ingram ngriu, fërkim sytë e tij dhe të keq.
  
  
  Pilar gjetur Mira drita e kaluar, dhe vetja e flakëron flakët e përmbytur një dhomë e vetme e ndërtesave. Për të majtën tonë ishte një kompleks shortwave radio stacioni.
  
  
  "Torio! Ju na shiten jashtë, " rojeve të të akuzuarit.
  
  
  "Sigurisht," tha kontrabandistët, " me një armë në objektivin tim, unë do të të shesë nga të shpejtë sikurse ju, buddy."
  
  
  "Ingram, të veshur," kam porositur. "Helikopteri refueled me gaz?"
  
  
  "Po, të plotë," tha ai nervously.
  
  
  Burri ishte duke u dridhur nga frika. Nuk ka rëndësi që ai është aq i frikësuar se ai nuk mund të fluturojë, " thashë unë. "Vetëm të ndjekin urdhra dhe ju nuk do të merrni lënduar." Kjo i qetësoi vetja e tij, dhe ai filloi të tërheqë në rrobat e tij.
  
  
  "Torio, ulem në këtë karrige," unë i thashë, dhe kontrabandistët nxitoi të binden. Ai hodhi një spirale të litar të rojeve dhe i tha: "Kravatë atë. Unë nuk kam nevojë për të paralajmëruar ju, për të bërë një punë të mirë.
  
  
  Torio gjithashtu kishte për qëllim atë në rojat e tij luger, duke e bërë të sigurtë që Torio ishte e siguruar në të mirë të shtrënguar nyjeve. Pilar që ishte duke kontrabandisti është .38-pistoletë të kalibrit dhe të mbajtur një sy në Ingram, por ai nuk do të na bëjë ndonjë telashe.
  
  
  Kur Torio ishte shumë i lidhur, ai u tha rojeve, " Tani ulen në karrige në anën tjetër të dhomës." Kur ai u bind saj sullenly Pilar tha: "të Marrë një litar dhe kravatë, e fëmijët."
  
  
  Pilar dorëzuar më Colt dhe eci mbi të rojeve. Ky ishte një gabim të rëndë. Ajo u largua në mes meje dhe ynë i burgosur. Në një të shpejtë të lëvizjes, njeri nxori një thikë nga diku nën rrobat e tij dhe e mori Pilar, duke e kthyer atë në frontin e tij, flipping kokën e saj mbrapa dhe mbajtur teh i thikës për fytin e saj.
  
  
  "Drop armë ose gruaja do të vdesin," ai rasped.
  
  
  Kruspullosjeje poshtë si ai qëndronte prapa Pilar e trupit, njeriu nuk ofroi objektiv, ai nuk mund të jetë absolutisht i sigurt se unë do të humbasë atë dhe e goditi vdekja vend. Nëse unë u kthye armët për të marrë një më të mirë qëllim, ajo do të prerë fytin e saj. Kështu ai hezitoi.
  
  
  "Mallkuar atë, e qepur tha që të bjerë armë." "Jo", ai u këput. "Ju mendoni se unë jam bluffing e saj?"
  
  
  Kur ajo nuk lëvizin, garda jerked thikë, dhe një krimb të kuq të gjakut crawled poshtë Pilars ' qafë. E Luger ende mbajtur atë të gatshëm.
  
  
  "Ingram, të marrë atë idiot e armë," rojeve barked.
  
  
  "Mua... unë nuk mund ta bëjë këtë," pilot-tha me një zë të dredhur.
  
  
  Rojeve snarled në atë, " një njeri njëherë, ju whimpering tërmeti, ose unë do të..."
  
  
  Ne kurrë nuk e kuptova se çfarë rojeve mund të ketë bërë për të Ingram, sepse sipas tij piloti bujë, ai u kthye Rivnenskaya kokën e mjaftueshme në mënyrë që Luger mund të vënë atë në pozita dhe të xhiruar uem përmes pambrojtur majtë sy. Ai u largua nga Pilar, kërcente jashtë murit, dhe ra në dysheme. Thikë goditi të parrezikshme larg.
  
  
  Pilar filluar në mua me një ofenduar shprehjes. "Ju do të keni le em prerë fytin tim para ju dha armë tuaj, apo jo?", tha ajo.
  
  
  "Sigurisht," kam pranuar. "Nëse ai do të kishte time armë, ju dhe unë do të jenë të vdekur."
  
  
  Ajo tundi kokën ngadalë. "Po, e saj, unë mendoj se ju jeni të drejtë. Por akoma... " Ajo tundi kokën. "Ju jeni të ftohtë. Ju jep më i frikësuar."
  
  
  "Ne do të ngrohtë ju deri vonë," ai tha: "shpejt, dhe u kthye për pilot. "Tani, Ingram, ju jeni duke shkuar për të marrë mua për një vend ku ju mund të marr valixhet që ju jeni duke marrë për Torio."
  
  
  "Ju do të thotë Gisov është strofull?"
  
  
  "Kjo është e drejtë. Ku është ajo në sallë?"
  
  
  "Në malet në kufirin e Venezuela dhe Britanike në Guiana. Por zëri i saj kurrë nuk do të jetë në gjendje të tokës ka në errësirë. Jo kur ajo është mjaft e vështirë.
  
  
  Ai e shikoi orën e tij. "Në qoftë se ne të merrni off tani, ajo duhet të jenë të ndritshme
  
  
  
  
  
  kur kemi arritur atje. Dhe Ingram, nëse ju aksidentalisht më drejto në drejtim të gabuar, ju do të jetë i mbyllur deri në Gjashtë metra nëntokë përgjithmonë..."
  
  
  "Unë jam as trim as budalla," ai u përgjigj. "Unë do të bëjë pikërisht ajo që ju thoni."
  
  
  "Është mirë, Ingram. Ju ende mund të jetojnë për të shkruar tuaj nëna e të gjitha të pakëndshme detajet."
  
  
  Pilar, të cilët kanë qenë të ulur në heshtje në anën, foli. "Nick, ju do të tingëllojë si ju jeni që vijnë nga Odin të vendit."
  
  
  "E saj," thashë unë. "Kjo është në fije të radhë, dhe më shumë gjasa nuk do të jetë fishekzjarre. Një grua mund të jetë e bezdisshme ."
  
  
  "Jo," tha ajo, duke përhapur këmbët e saj me vendosmëri. "Ne kemi ardhur deri më tani së bashku, dhe tani unë nuk do të lihet prapa. Saj, ju ndihmoi shumë, nuk e ka atë? "
  
  
  "Kjo është e vërtetë, por ..."
  
  
  "Të më marrësh me vete, Nick", tha ajo. "Unë mund të xhiruar si edhe ju, por dy pistoleta dhe dyfishtë tonë shanset e suksesit. Kjo do të thotë shumë për mua, querido "
  
  
  Për një moment, unë nuk mund të bëjë deri mendjen time.
  
  
  Por çfarë Pilar tha bërë kuptim. Ajo ishte një kalitur profesionale, më të egër se shumica e njerëzve. Dhe ajo e dinte se ajo ishte expendable, që nëse është e nevojshme, Owl misioni do të flijimit të saj.
  
  
  "Atëherë le të shkojë", thash unë. "Pasi që ju nuk do të jeni për të përdorur Jeep për të marrë përsëri të qytetit, të shkojë dhe të tërheqë shpërndarësi kapak në mënyrë që ajo nuk është e padobishme për këdo që e gjen atë të dobishme." Ai nuk mund të ndihmojnë por të shtuar, " A e dini se çfarë një shpërndarës të ppb është?"
  
  
  E saj të plotë buzët e lakuar në pak tallur buzëqeshje. "Po, querido, unë e di në lidhje me shpërndarës kapele dhe shumë gjëra të tjera që ju nuk do të besojnë."
  
  
  E saj, grinned në të reumatizma. Mirë. Dhe ju mund të jepni mikut tonë të tjetër trokasin për të vënë atë për të fjetur për një kohë të gjatë.
  
  
  "Unë do të ngutemi", tha ajo, dhe e mori .38 nga unë dhe nxitoi larg.
  
  
  Ai ecte mbi radio dore marrëse-dhënëse, thyen në dysheme, derisa rastin e hapur, dhe pastaj shkatërruar guxim me prapanicë të gardës së pushkë. Gjatë kësaj përafërt informimet, unë pashë Ingram, edhe pse ai ishte shumë i djalë i mirë, dhe nuk ishte më e rrezikshme se sa një toothless zi qen në një litar.
  
  
  E saj Torio tha: "Ju do të punojnë për një kohë dhe pastaj ju mund të shkoni përsëri në Willemstad. Kjo është një rrugë e gjatë, por ju do të keni kohë për të menduar për mënyrën më të mirë për të siguruar jetesën. Berry hidraulik, " thashë unë.
  
  
  Ai mezi buzëqeshi. Ai nuk kishte shumë për një sens të madh të humorit.
  
  
  Pilar kthyer me bombol me vrimë nxjerrëse kapak, të cilat ajo dorëzoi për mua me një proverb nderoj. "Kush është, nuk duhet të zgjoheni para mesditës," tha ajo. "Dhe pastaj ai do të ketë një dhimbje koke që nuk ka sasi të aspirina mund të kuruar."
  
  
  "Të gjithë të drejtë, Ingram,"I tha," le të marrë e juaja deri në helikopter." Pastaj të tre ne trudged poshtë rutted rrugës për në pritje helikopter.
  
  
  Kapitulli i nëntëmbëdhjetë
  
  
  Ingram dukej për të marrë përgjegjësinë si ai e mori timonin e helikopter dhe ne u ngritën në qiell natën. Ne kryesuar lindore dhe pak e jugut, së shpejti lënë dritat e Curacao prapa nesh. Ishullin e vogël të Bonaire edhe rënë larg, dhe për një kohë nuk ishte vetëm zi Deti Karaibe më poshtë nesh dhe starry qiellin lart.
  
  
  Së shpejti ne të kapur dritat e Caracas dhe eci përgjatë bregdetit të Venezuelë për një kohë.
  
  
  "Ju thoni këtij mali strofull e Gisov është e vështirë për të gjetur," thashë unë.
  
  
  "Pothuajse e pamundur," Ingram tha. "Nuk ka linja ajrore fluturojnë mbi këtë vend. Por në qoftë se ata ishin, ata kurrë nuk do të ketë parë atë. Ndërtesat janë të ndërtuara në të gjithë aka portokalli-kafe shkëmbore të maleve. Vetja është pothuajse e padukshme prej ajri kampioneve. Nuk ka rrugë për tek ai. Të gjitha furnizimet duhet të dërgohen me aeroplan. Zhizov bërë një marrëveshje me një prej Amerikës Jugore qeveri, unë nuk e di që një për transportin e ngarkesave. Puna ime ishte të transportit VIP dhoma dyshe e këtyre valixhet. Dhe në qoftë se unë nuk e di se monumentet që e ka udhëhequr mua, unë kurrë nuk do të ketë gjetur këtë vend të vetëm."
  
  
  Kemi kaluar Trinidad në të majtën tonë, dhe u kthye në jug në kokë në brendësi nëpërmjet swampy terrenin e Orinoco Delta. Lindore qielli filloi të ndriçohet, dhe detajet e tokës u bë e dukshme si ne rumbled në terreni malor i njohur si Guiana Malësinë.
  
  
  Atëherë ne kishim për të fituar lartësi, dhe Ingram rregulluar fushë kryesore rotor për të marrë një më të thellë gëlltis i hollë ajri. Stahl është dita më e ndritshme, por e lartë e re të mbuluar tregoi shenja të dissipating.
  
  
  Një mendova se do të shmanget qëllimisht kaloi mendjen time. Ajo ishte ditë që në New York City do të vdesë, nëse unë nuk mund ta ndalojë atë.
  
  
  Ingram nudged shpatullat e mia, të ndërprerjes mendimet e mia. Ai vuri përpara në një shkëmb të formimit, të tilla si një formë të ngritur grushtin, duke i dhënë një turpshme të fala.
  
  
  "Ju mund të shihni se deri përpara?"pilot-bërtiti mbi zërin tonë motor. "Kjo është një pikë referimi se pilotët duhet të kalojë. Ne e quajmë atë Gishtin e Malit. Vetëm përtej kjo është një e vogël shkëmbore luginën ku Zhizov ngritën shtëpinë e tij.
  
  
  "Çfarë janë shanset që ata do të fillojnë të shtënat sa më shpejt që ata të na shohin duke ardhur?"
  
  
  "Unë nuk mendoj se është e mundshme. Ingram dukej se kanë mbledhur guximin në ajër se uem mungonte në terren. "Ata janë shumë të bindur në sigurinë e tyre këtu, dhe si ambasada raportoi, ato vijnë dhe shkojnë mjaft shpesh. Nëse ata disi të kuptoni se çfarë ka ndodhur
  
  
  
  
  
  ne nuk duhet të keni ndonjë problem ulje në Curacao."
  
  
  "Në rregull," I tha.
  
  
  "Por kjo është vetëm fillimi. Sa më shpejt që ata spot ju apo zonja, të gjitha ferr thyen të lirshme.
  
  
  "Mund të më jepni një ide e fizike paraqitjen e këtij vendi?" Unë e pyeta. "Ku ka Zhizov është selia e ardhur nga? Ku ka shkencëtar Varnov të bërë punën e tij?
  
  
  "Jo," Ingram i thashë, dhe pastaj, më shikoi edhe mua shpejt, sikur për të siguruar më e sinqeritetin e tij. "Më besoni, unë do të ju kam thënë tani, nëse unë e kishte njohur. Të gjitha unë bëj është të qëndrojnë në helipad, ndërsa dikush del jashtë ose të ulet poshtë, ose derisa ata të ngarkesës çdo gjë që ata duan për të kryer atë."
  
  
  "Çfarë nëse ju doni për të dhënë një mesazh?"
  
  
  "Po ju jap një ego të sigurisë roje në helikopter vend ulje. Ai do të dalë dhe do të takohej me ne. Dhe ai do të jetë i pari hema ju do të duhet të merren me të."
  
  
  Ne rrumbullakuar një jutting gishtin e madh të shkëmbit dhe filluan të zbresin në një kanion të ngushtë me shkëmbinjtë absolut në të gjitha anët. Madje edhe atëherë, në qoftë se ju nuk e doni atë, mirë, ju nuk do të shohin atë me të gjitha ndërtesat e vrazhdë ndërtuar rreth shkëmbinj. Unë numërohen katër më tepër ndërtesa të mëdha, një më e vogël afër tokë banesë ishim duke zbritur për të. Të ulët shkëmbore, kreshtat dhe gur mbushur gjithë zonën, dhe ka qenë vetëm i lodhur gjurmët e rrugëve lidhëse e ndërtesave.
  
  
  Ndërsa unë u shikuar, një njeri i ardhur nga një e vogël e ndërtimit pranë helipad dhe shikuar në shba. Ai mbarti një pushkë mbi shpatullën e tij.
  
  
  "Kjo është një roje të sigurisë," Ingram tha.
  
  
  "Është ai e vetëm një?"
  
  
  "Ai është i vetmi që unë kam parë ndonjëherë. Nuk mund të ketë të tjerë ."
  
  
  Pilar i thashë, " Merrni poshtë nga sytë." Pas ajo mori një pozicion, ajo gjithashtu ishte bërë i padukshëm nga Stahl.
  
  
  "Kur ne vend", u tha ai Ingram, " le roje të sigurisë të ardhur më afër, të hapur dhe të ditës."
  
  
  "Çka nëse unë nuk mund të merrni vetja këtu?" pilot-pyeti nervously, vetja guxim në ajër filluar të zhduket.
  
  
  Të përpiqen shumë të vështirë", u thashë. "Sikur jetës tuaj varej nga ajo. Sepse, Ingram, një mik i vjetër, është e vërtetë.
  
  
  Ne me kujdes u ul në një të vogël pastrimin, dhe Ingram ishte zgjidhjen e hulumtimit probleme me motorin. Si big rotor ndaloi, njeriu me pushkë bërtiti diçka nga ku ai ishte duke qëndruar njëzet metra larg.
  
  
  Ingram e shtyu derën dhe bërtiste, " unë kam diçka për të të përgjithshme."
  
  
  "A po e lame?" rojeve të quajtur mbrapa. "Të sjellë këtë".
  
  
  "Për mua... unë jam duke shkuar për nevojë për ndihmë," Ingram tha. "Kjo është shumë e vështirë për mua."
  
  
  Nuk ishte heshtje. Por atëherë kemi dëgjuar për heronj gjurmët nëpër zhavorr ndaj nesh. "Ju e dini, kjo nuk duhet të jetë një rrije," rojeve, u ankua. "Ju duhet të-"
  
  
  Ai u ndal befas, si në qoftë se ai do të mund të na shohin. Unë e dija se ne ishim në telashe kur e kam dëgjuar të pagabueshme të shëndoshë të një roje largimin e tij pushkë dhe duke e kthyer atë në burg. E Luger kishte saj të gatshëm, por kjo do të ishte fatale për rrezikun dërgimi i një e shtënë tani dhe alarmim të gjithë ekuipazhit. Në vend të kësaj, I shtypur atë poshtë në parakrah tim, dhe Hugo ra në palm. Një stilet kthyer atë mbi, dhe ai mbante thikë në mes të gishtit të madh dhe gisht tregues si ai shpejt u ngjit përmes derës. Roje ngriti pushkë, dhe e saj blade është bërë në ego është drejtim.
  
  
  Në stilet kthyer në midair para teh të hyrë njeriu qafë. Ai i bëri një të tingëllojë si një ngjirur pëshpëritje, e mora dy hapa mbrapa, dhe ra për tokë, gjak shpërthyer poshtë vetja e fytit.
  
  
  Pilar hopped rreth copter. Ingram filluar në njeri të vdekur nga piloti vend.
  
  
  "Çka tash?" Pilar pyeti.
  
  
  "Tani unë jam duke shkuar për të vjedhës në dhe shqyrtuar këtë gur të fshatit. Ju do të qëndroni këtu për të parë Ingram. Kur kam marrë përsëri për grua, ajo mund të jetë për të drejtuar, dhe unë do të të duhet dikush për ta mbuluar për mua.
  
  
  "Të gjithë të drejtë, Nick," tha ajo me një të butë të marrëveshjes që më kanë befasuar.
  
  
  Ai e puthi lehtë, pastaj të vendosur mbi të vdekurit gardës, yanked e stilet larg nga fytin e tij dhe i fshiu me thikë të pastër. Vetja kthyer në scabbard e tij parakrah, pastaj u ngjit mbi shkëmbinj, duke u shmangur nga rruga kryesore nga e gardës post.
  
  
  Të kujtohet se si unë pashë e saj, këtë vend nga një zogu-pamje sy, ajo nxitoi në drejtim të mëdha të ndërtimit. Dukej e logjikshme të supozohet se kjo do të jetë selia e operacionit. Jam shtrirë mbi një të vogël ridge qe hapet mbi një rrugë që të çon direkt për një kohë të gjatë, të ulët të ndërtimit të quajtur kazermë. Si ai shikonte njerëzit në përafërt blu rrobat dhe të punojnë kapele lëvizur nga dalë. Ata ishin të paarmatosur. Të tjerët kishin holstered pistoleta dhe kafe e Ushtrisë Sovjetike uniforma me ngjyrë të kuqe trim. Përtej kazermë, ai vuri re një pjesë të madhe sheshin e ndërtimit që ai kishte bërë saj të parë të synuar.
  
  
  E saj interrogator majtë të tij, pikë e favorshme dhe eci me kujdes rreth shacks në pikën më lart. Si të tjerët, ajo ishte vetëm rreth gjashtë metra të lartë, dhe ai mendoi se e hapësirës së brendshme zbritur nën nivelin e tokës. Kam dëgjuar zëra dhe u gjunjëzua për të dëgjuar të ngushtë e ventilimit të sistemit.
  
  
  "A e keni dërguar për mua, të Përgjithshme Zhizov?" Ai ishte një i ri me zë energjik, ushtarake.
  
  
  Zhizov u përgjigj me një vaj-qetë patronizing intonacionin. "Unë i kam dërguar për ju, të Mëdha Rashki, sepse unë nuk kam marrë një mesazh në kohën e caktuar nga Kolonel Gorodin. Kështu, ne duhet të supozojmë se kjo nuk do të jetë në dispozicion për ne gjatë fazat e fundit të operacionit. Unë kam nevojë im i dytë në komandën e,
  
  
  
  
  
  dhe ai të zgjodhi ty."
  
  
  "Unë jam i nderuar që, në Përgjithësi."
  
  
  Më tregoni, Kryesore, ju jeni plotësisht të njohur me planin?"
  
  
  "Po, zotëri. Ne kemi vënë mjete shpërthyese bërthamore në shtatë qytetet Amerikane, dhe më i fundit i pajisjes është vendosur në Panama Canal. Emrat e qyteteve dhe vendndodhja e saktë e plotë të emrit janë të njohur vetëm për ju dhe një shkencëtar Amerikan ."
  
  
  "Shumë mirë, Rashki. A e dini se kur për herë të parë bombë është planifikuar për të shkuar jashtë? "
  
  
  "Sot, zotëri." Ai pastron fytin e tij në siklet. "Ka thashetheme të gjithë kampit, zotëri."
  
  
  "Po, është e vështirë për një të fshehtë; mekanizmat që janë të dukshme. E saj, unë do t'ju them se së pari Amerikane qytetit për të shkatërrohet është New York. Që nga ihm qeveria nuk pranojnë kushtet tona, Dr. Varnow do të shpërthente e parë Rivne bombë në katër orë."
  
  
  Ai e shikoi orën e tij me lehtësim i madh. Nuk ishte një akullt frikë se si ajo rrethuar Venezuelian qielli në agim, New York City mund edhe atëherë kanë qenë të rrafshohet nga infernal flakët e një shpërthimi bërthamor.
  
  
  Ndërsa ata mendonin se shanset ishin kundër meje, një trishtues ankohem jehonë në mbarë ventilator.
  
  
  "Ah, unë e shohin atë, qenin tim miqtë janë të zgjuar," Zhizov purred. "Mos u bëni merak, të Mëdha, për aq kohë sa unë kontroll çdo gjë, ata nuk do të dëmtojë ju. Por një fjalë prej meje dhe ata do t'ju vrasin në sekonda." Zhizov është entuziast qesh ishte e imitoi nga unconvinced Raschke. "Këto bisha janë bërë nga dy e më të fuqishme të forcave në botë, i Madh," Zhizov vazhduar. "Frikë dhe urrejtje. Mbani mend "
  
  
  "Po, zotëri," e Mëdha u përgjigj uncertainly mbi snarls e kafshëve.
  
  
  Ai u largua nga ventilator dhe u ul, duke kërkuar në shitore në mes të ndërtesave. Së pari, unë kam nevojë për një çelës për Knox Vornow e vrasjes, i cili ishte çelësi për të gjithë vrasës i rastit.
  
  
  Punëtorët kaluar vetëm dhe në çifte. E ushtarëve të armatosur me ih defiant duke u duk i kënaqur me pikën e indiferencës. Ndoshta, si Ingram kishte dhënë shenja, ata kishin ardhur për të shkujdesur të supozojmë se ih të sigurisë në një vend të tillë është i paprekshëm.
  
  
  Ishte e qartë se unë duhet të ketë liri të lëvizjes. Kështu ai priti për tjetër punëtor të kalojnë nën atë dhe bien prapa tij. Vetja e goditi atë me një Luger ,dhe ai shkoi butë në krahët e mi. Ajo ishte shpejt e tërhoqi nga vetja për të shkëmbinjve, si dhe të heshtur përgjithmonë nga vetja.
  
  
  Ajo hoqi blu ai ishte i veshur me kominoshe dhe u tërhoq vetja mbi rrobat e saj. Pantallonat ishin pak a shumë të shkurtër, por ndryshe ata të përshtaten. Ai e tij të vënë në kapelë dhe presion visor në ballin e tij. Nga një distancë të arsyeshme, ajo mund të kalojë pa u vënë re. Pas fshehjen e punëtorëve trupin në mes të dy gur gjigant, ai i drejtohet përsëri në gjurmët dhe për të ndjekur atë. Kam dëgjuar heronj të zërat pas meje. Ai ducked në një të ulët porta që ngjanin me një storeroom. Ai u gjunjëzua poshtë, shpinën e tij në rrugë të drejtë, dhe fiddled me të trajtojë të gjithë ditën, sikur të kontrolluar një meta bllokohet.
  
  
  E ngrohtë e aroma e ushqimit arritur hunda si dy punëtorët ndaloi të zgjatem në rrugën prapa meje.
  
  
  "Unë nuk kam për të guess kush merr mëngjes ju jeni të mbante", tha një rreth tyre. "Një Amerikan, e drejtë? Për një shkencëtar."
  
  
  "Sigurisht," - tha një tjetër. "Ai është mysafiri ynë i nderit."
  
  
  "Çfarë është ai mori këtë mëngjes, kur ne jemi të hahet tonë të zakonshme plehra?"
  
  
  "Vezë të freskëta, hamit, dolli dhe domate e pjekur."
  
  
  E parë punëtor moaned expressively. "Unë lutem që nuk do të ketë asnjë krem derisa ne të gjithë mund të lënë këtë të malit të purgatorit dhe të jetojnë si qenie njerëzore përsëri. Si kam zili mirë Eda dhe gratë që Amerikanët të gëzojnë."
  
  
  "Kjo kohë është e afërt, shok. Sot ne duhet të grevës në të Amerikanëve."
  
  
  "Nëse është kështu, atëherë sot ne festojmë. Por tani unë duhet të shkoj."
  
  
  Si ai shikonte një nga dy burra të ndjekur një afërsi rrugë, bronkial jashtë në të majtë, ndërsa të tjera, që mbante një tabaka me ushqim, vazhdoi të ecte më hapur. Ai le uem ecni nëpër rrugë dhe pastaj pasohet, që mbulon fytyrën e tij me kapak.
  
  
  Njeriu nuk kthehet rreth, kështu që e kam përcjellë atë për një nga ndërtesa të mëdha që qëndronin larg nga grupi i ndërtesave. Ai zbriti disa hapa, hapa derën dhe u zhduk nëpër të, i dha em disa sekonda, pastaj shkoi nëpër të njëjtën derë.
  
  
  E saj të zbulimit ishte se këto objekte janë gërmuar më thellë dhe përfundoi shumë më thellë se ajo e kishte imagjinuar. Ih Një i mirë-projektuar dizajn tregon një kohë të gjatë, periudha e përgatitjes.
  
  
  Nuk ishte një korridor të gjatë me muret rreth e qetë guri që të lakuar të butë në një hark. Edhe pse unë nuk mund të shoh punëtorit, ai ishte dëgjuar nga shaggy është vetja e deri përpara. E korridorit ishte ndezur me drita elektrike në intervale të rregullta, dhe nuk kishte asnjë dyshim se aty ishte një central atje.
  
  
  Pastaj m'u kujtua se, para disa vitesh ka pasur thashetheme se një ruse, bazë ishte duke u përgatitur diku në Amerikën e Jugut. Kjo ishte gjatë Kubane të raketave të krizave, për shembull, dhe në të mëvonshëm detente, të tilla thashetheme vdiq jashtë. Tani del se baza e të dhënave është një fakt. Ajo ndoshta ishte e braktisur nga zyrtari rus regjimit, por riaktivizuar nga Organizata dhe vetja si një fraksion i fshehur qendër të ih operacioneve.
  
  
  Të gjithë së bashku korridor e saj
  
  
  
  
  
  
  Unë vetëm shkoi nëpër një derë. Me sa duket, nuk ka qenë shumë dhoma, si ata kishin të jetë i gdhendur nga solid rock. Dëgjuar zëra deri përpara, ai u ndal befas.
  
  
  "Kam sjellë një mbretërore mëngjes për Lartësia juaj' vetja." Ajo ishte ushqim dorëzimit djalë zërin e plot sarkazëm.
  
  
  "Vetëm të japë edu dhe të lënë idiot komentet." U përgjigjur zëri ishte i ashpër dhe praktik ."
  
  
  "Çfarë është Amerikan duke bërë atje?" punëtori e pyeti. "Ai është gati për një ditë të veçantë?"
  
  
  Tani ai ngadalë lëvizur përgjatë lakuar mur të shohim proceset dhe për të arritur në pikën, ku ai do të mund të shihni vargun e korridorit. Një ushtar me një valixhe të zezë mustaqe qëndroi atje, ruajtjen masive derën. Ai mori ushqim tabaka nga ana e punonjësit dhe pursed buzët e tij përpara duke thënë: "nuk është e ndryshme nga zakonisht, përveç se ai u ngrit në agim këtë mëngjes. Por unë nuk mund ta di se çfarë ndodh në kokën e tij."
  
  
  "Jo, unë nuk mendoj kështu. Mirë, më e mirë për të, më të keqen për mua. Ajo do të mëngjesit për të bezdisshëm gruel.
  
  
  Ai nxituam poshtë korridor mënyrë ai do të vijë. Tani që unë e dija se ku të gjeni Barnaba, unë e nevojshme për të gjetur një mënyrë për të marrë atë. Ndërsa meditimi mbi këtë problem, unë swerved për argumentet e veta, dhe shumë vonë e pashë një shifër të afrohet në distancë. Unë mund të them nga forma e saj se ajo ishte një nga ushtarët e tjerë.
  
  
  Rastësisht, si në qoftë se saj diçka që unë harruar, e ktheu atë përsëri. Ai thirri për mua, por ajo ishte duke u luajtur shurdhër dhe memec. Rreth përkulem, nga sytë e ushtarëve, ai bëri përsëri në shenjtëroren e Varnova. Por " heronj të vinte nga ky drejtim. Ai ndaloi. E arsimit të ofrimit të punëtorëve do të kthehemi, e ndjekur nga një ushtar tjetër në derë e në Kasolle.
  
  
  Ai shpejt bërë deri mendjen e tij dhe nxituan për të e vetmja derë që çon poshtë korridor.
  
  
  Dera ishte e mbyllur, kështu që unë shkova nën punëtorëve kominoshe tim minuta dhe gjeti një rrip të hollë elastike çeliku. Kjo pajisje është më e fortë dhe më elastike sesa tradicionale copë plastike, dhe punon shpejtë me një të thjeshtë bllokohet.
  
  
  Si punëtor ishte ende i afrohet nga njëra anë dhe një ushtar nga ana e saj, e shtyu derën dhe nxituan brenda.
  
  
  Kapitulli njëzet.
  
  
  Në pak sekonda, luksoze të brendshme e në këtë dhomë erdhi së bashku. Nuk ka pasur sipërfaqe të përafërt, nuk ka të ngjyrave të shurdhër. Butë textures-jastëkët, një divan, shtretër, kuvertë karrige-të gjitha në një karnaval i ngjyrave të ylberit.
  
  
  "Ju mund të paktën të trokas," një të dukshëm zë femre tha nga diku për tim të majtë.
  
  
  "E madh të dijetarit duhet të merrni deri në fillim sot," një zë tjetër tha nga ana tjetër.
  
  
  Si sytë e mi e rregulluar me ndriçim të dobët, zëri i saj, kam gjetur se zërat që po vinin nga një rresht të saten shtretër dhe me gëzof jastëkët në thelluar ovale në çdo anë të dhomës. Si ai shikonte, shpupurisur flokëverdhë kokat u shfaq në të majtë dhe të djathtë, e ndjekur nga një trup që dukej si i kolegjit cheerleader software. Bjonde numër një ishte i veshur me një trëndafili nightgown të shkurtër të mjaftueshme për të lënë asnjë dyshim që ajo ishte e lindur bjonde. Numri dy ishte veshur me harem pajamas që janë transparente, të mjaftueshme për të konfirmuar se ajo ishte edhe një e vërtetë bjonde.
  
  
  "Unë shpresoj se unë nuk jam intruding," thashë unë.
  
  
  "Emri i saj është Territore", tha bjonde numër një në një trëndafili kulture të lartë.
  
  
  "Dhe emri i saj është Jerry", tha numri dy në harem pajamas.
  
  
  "Të dyja janë të shkruara me një 'unë'." Territore shpjegoi
  
  
  "Informacione të rëndësishme," I tha.
  
  
  "Ne jemi binjakët," Jerry sugjeruar.
  
  
  "Një tjetër befasuese discovery", thash unë.
  
  
  Vajzat u ngrit nga shtretërit e tyre dhe erdhi në anën time.
  
  
  "Unë kurrë nuk kam parë më parë," Territore tha.
  
  
  "Ju nuk i përkas këtu, mendoni ju?", shtoi Jerry.
  
  
  "Ju erdhi si një stuhi," Territore tha. "Unë mendoj se ju jeni duke u ndjekur dhe ju dëshironi të na fshihni ju. Sa e madhe!"
  
  
  "Ju nuk jeni një polic, jeni ju?", tha Jerry. "Ne nuk do të fshehin policët."
  
  
  "Unë nuk jam një polic," ih siguroi saj. "Kush jam dhe çfarë bëj unë është shumë e shumë për të shpjeguar se në më pak se një orë, dhe unë nuk kam tridhjetë sekonda. Por ju mund të thoni se unë jam vetëm një rreth me njerëz të mirë - dhe unë nuk jam duke bërë shaka në të gjitha - unë kam nevojë për ndihmën tuaj ."
  
  
  Në atë moment, ne e kemi dëgjuar zërat dhe shkoi për të dëgjuar në derë.
  
  
  "Pse nuk ju kthehet përreth dhe të vijnë përsëri, kur ajo ishte thirrur ju?" Ishte zëri i ushtari i cili kishte bërtiti me mua në korridor.
  
  
  "Unë nuk e di se çfarë jeni duke biseduar rreth. Ajo është vetëm rënë jashtë për mëngjes. Unë nuk shoh ju vetëm tani, " punëtori u përgjigj.
  
  
  "Ju keni qenë duke ecur këtu një minutë më parë, pastaj u kthye dhe u kthyen."
  
  
  "Nuk është e saj."
  
  
  "Askush nuk erdhi në me ju?"
  
  
  "jo. Kërkoni Yuri në profesor i derës. "Unë do të. Unë jam duke shkuar për të ndryshuar vetja e saj. Dhe nëse ju jeni të shtrirë, kjo nuk ka rëndësi. Le të shkojnë, shok! "
  
  
  Zhurma e një punëtorëve gjurmët që vijnë poshtë në korridor. Çelësat unazë jashtë derës.
  
  
  E saj shtrirė deri në moan nga looped anën e ditës, Luger në dorë. Binjakët filluar në armën me të gjerë cornflower-sytë blu, pastaj shikuar njëri-tjetrin, chuckling në zhgënjimin. Që të vegjël, përmes ih vogël trurin në këtë pikë, mund të thotë, jeta, vdekja, për shumë njerëz.
  
  
  Garda e hapur dera dhe e hapi atë me një të goditur.
  
  
  "Mirë, mirë, ju vajzat të marrë deri në fillim," tha ai.
  
  
  "Ajo që është rreth tij?" Territore tha.
  
  
  "Ne mund të merrni deri në çdo kohë ne duam," Jerry shtuar.
  
  
  "Poshtë e lart, lart dhe përpara.
  
  
  
  
  
  
  E pra, kjo është jeta juaj, " rojeve snorted.
  
  
  "Të cilët rreth nesh dëshiron të flasim këtë mëngjes?" pyeti Territore.
  
  
  "Apo, të dy të na kthehet përsëri në jetë?"
  
  
  "Ne kemi nevojë për këtë, ne kemi nevojë për diçka tjetër. Ai vetëm e kishte mëngjes dhe punën e tij vjen i pari. Pastaj eda - dhe grave për ëmbëlsirë ."
  
  
  "Atëherë, çfarë jeni duke bërë, këtu, Marcus?" "Ju nuk jeni për të hyrë në dhomën tonë, përveç nëse profesor ju dërgon për të shkoj të marr nesh."
  
  
  "Unë jam duke kërkuar për një njeri", tha ai apologetically.
  
  
  Uem përgjigjur vajzave giggles.
  
  
  "Unë mendova se pa një punëtori në korridor," Marcus vazhdoi rawly. "Dikush që nuk i përkasin të ekipit. Mendova se ai mund të kishte ardhur në këtu."
  
  
  "Ne nuk shohim një person," Territore tha pa faj.
  
  
  "Është një zhgënjim," Jerry shtuar disgustedly.
  
  
  "Unë nuk jam rreth njerëzve që e shohin phantoms," tha Marcus. Unë e dëgjova atë të marrë një tentativë hap përpara. "Kjo do të jetë një kohë para profesor përfundon mëngjesin e tij, dhe do të dërgojë për një rreth jush. Që nga ajo është tashmë këtu, ndoshta ne mund të argëtojë të palës tjetër një të vogël ...
  
  
  "Patjetër që jo!" Territore të prerë në. "Kontrata jonë thotë se ne jemi këtu vetëm për Dr. Varnov. Ne kemi qenë të paralajmëruar për të mos luaj me të tjerët."
  
  
  "Por të mendojnë me kujdes," Jerry tha mischievously.
  
  
  "Nxitje," rojeve tha. Ai u largua përsëri dhe vajza e mbylli derën. Të bllokimit të mbyllura.
  
  
  "Tani ne jemi me të vërtetë në telashe," Territore giggled.
  
  
  "Por ne jemi të pasur aq shumë argëtim," motrën e saj, tha.
  
  
  "Faleminderit shumë", u thashë, dhe shkau e Luger kthehet në këllëf. E saj, chuckled. "Ndoshta unë mund të gjeni kohë për të paguar ju kthehet. Është e vërtetë se ju jeni këtu vetëm për të... humbi... shërbejë Warnow?"
  
  
  "Ju e keni dëgjuar atë që e kemi thënë për të Marcus, ne jemi vetëm era - lodrat për një shkencëtar Amerikan," Territore u përgjigj.
  
  
  "Dhe duke pasur parasysh lloj personi është ai, kjo nuk do të marrë shumë nga koha jonë," Jerry tha, dhe erdhi drejt meje.
  
  
  "Si e keni marrë parasysh këtë?" Unë e pyeta.
  
  
  "Ju do të thotë çfarë të mirë të vajzave si të na bëni në një vend si ky?"
  
  
  "Diçka të tillë."
  
  
  "Ne përgjigjur një reklamë në një underground gazetë në San Francisko," Jerry tha. "Lidhur me vajzat duan të udhëtojnë, eksitim, aventurë."
  
  
  "Dhe natyrisht ju mori këtë punë."
  
  
  "Sigurisht. Nuk duhet të ketë qenë pesëdhjetë vajzat e tjera, por kemi pasur avantazhin e të qënit të binjakët."
  
  
  "Kjo nuk është e gjitha që ju kishte," I tha, duke vënë në dukje ih është forma bujare.
  
  
  "Unë si ju," Territore tha.
  
  
  "Unë bast ju jeni edhe një vlerë më shumë e një njeriu se sa një profesor," Jerry shtuar.
  
  
  "Unë nuk jam i interesuar në ego seksuale talente apo ih mungesë," ai i tha seriozisht. "Por ai doli të jenë më të rrezikshme person në botë, një kërcënim për Shtetet e Bashkuara dhe e gjithë bota. Unë do të të kursejmë ju rrëqethëse detaje, por besoni mua, nuk ka asgjë më të rëndësishme për të ardhmen e njerëzimit tani se për mua për të marrë në Varnov është lab. Dhe atë, unë dua që vajza të më ndihmojnë ",
  
  
  "Ju do të thotë se budalla mua duke u përpjekur të jetë më e rëndësishme për ju se kjo?", tha Territore, heqjen e saj e shkurtër nightgown edhe më të larta.
  
  
  "Dhe këtë?" Jerry interjected, kërciturit e waistband e saj pajama bottoms dhe rrëshqitje atë deri në mes të saj të rrumbullakosura kofshët.
  
  
  "E kam thënë më e rëndësishme, vajzat, jo më shumë argëtim."
  
  
  "Pse duhet të ju ndihmojmë?" pyeti Jerry. "Ju nuk do të jetë i sjellshëm me ne."
  
  
  Ishte e qartë se atdhetarizmi dhe humanizmi janë fjalët që nuk ishin të dukshme në ih shumë e ndritshme kokat. Por pa ih ndihmën e mia, gjasat janë zero.
  
  
  "Si vjetër shkon duke thënë," poker - përballur njeri i tha asaj: "ju heq imi, unë e para tuajat."
  
  
  Një palë e beaming smiles e njohurive të ndezur deri në dhomë. "Ju do të thotë që ju do?" binjakët tha: "në të njëjtën kohë.
  
  
  "Nëse ju mund të më ndihmojë që të merrni në Varnov është lab."
  
  
  Nodding për fat të mirë, ata i mori dorën time dhe më çoi në një grumbull të gjallë jastëkët, ku ata të largohen shpejt e hollë që i mbulon. Në injoroj një sy, ata ishin të zhveshur, duke marrë ndryshme joshëse paraqet ndër jastëkët. Ai zbuloi se Territore kishin një të vogël birthmark vetëm nën saj e majtë të gjirit, dhe se ishte e vetmja mënyrë ai mund të them atë larg nga binjakët.
  
  
  Ajo ishte e vetmja në jetën time që zëri i saj ishte në një nxitim për të përfunduar atë që është ndoshta më emocionuese gjë rreth të gjitha operacionet e njeriut. Dhe në mënyrë të vendosur një rekord të ri botëror për largimin sa më shumë rroba si të jetë e mundur në sa më të shkurtër sasia e kohës.
  
  
  "Mmm, e shijshme," Territore komentuar.
  
  
  "Unë e dija se ai do të ketë më shumë se që e vjetër profesor," Jerry miratuar.
  
  
  "Ejani këtu," Territore urdhëroi, " është e hapur midis nesh."
  
  
  Ai shpejt mori në gjunjë dhe u vendosën në një classic pozicion me Terry është më e etur të vogël të trupit.
  
  
  "E saj mistletoe nuk ka mes meje dhe mes nesh", tha ajo me një psherëtimë, një të ulët moan se nuk ka të tingëllojë si ankesë në të gjitha.
  
  
  "A keni mendje?" E pyeta më tej pas hyjnë në portat e parajsës.
  
  
  "Oooooooh," ajo moaned.
  
  
  "Unë do ta quaj luan në të ardhmen," unë i thashë, dhe u zhyt në tunelin e dashurisë.
  
  
  Kjo është se si filloi e gjitha, edhe pse në një kohë shumë të shkurtër ne kemi miratuar një numër të pafund të gjimnastikor paraqet, shumica e të cilave nuk janë përshkruar në martesë manuale.
  
  
  Pas një kohe, ne u bë në mënyrë engrossed në një tjetër mik që Jerry tha në një të ulët, të trishtuar zëri:: "unë nuk të vërtetë si duke luajtur shtatëdhjetë."
  
  
  Unë isha vënë në një pozitë të vështirë për të folur, por duke e kthyer kokën time, me përpjekje të mëdha, unë e pyeta
  
  
  
  
  
  
  Pa faj: "Çfarë do të thotë kjo, Jerry? "shtatëdhjetë për të luajtur."
  
  
  "Perëndia, të gjithë e dinë se," tha ajo grumpily. "Shtatëdhjetë e gjashtëdhjetë e nëntë me një sy".
  
  
  Ajo u afrua me një letër të saj, dhe me pak coaxing, ajo u bë e tretë partner në një nga më komplekse, ekzotike, dhe i lodhshëm shfaqje unë mund të mbani mend. Dhe unë e mbaj mend atë mjaft shumë.
  
  
  Pas asaj, ndërsa ajo ishte duke u kërkuar që të vishen shpejt, binjakët, më shikoi edhe mua me fytyra të lumtura interspersed me të vogël buzëqesh dhe winks e mirënjohjes. Ajo ishte Jerry që tha: "me të një kohë të gjatë, të lumtur psherëtimë,"Ju e dini, unë mendoj se të tre ne, do të bëjë një fantastike çift."
  
  
  Por mendja ime tashmë ishte i preokupuar me problemin e Warnow dhe kompanive. "Në rregull," I tha, " argëtim dhe lojëra janë të gjatë. Tani le të shohim nëse ne mund të gjeni një mënyrë për të faltores e Nox Varn.
  
  
  Ata tundi kokën pothuajse në të njëjtën kohë. Por nuk kishte asnjë interes të vërtetë në fytyrat e tyre.
  
  
  "A ju kujtohet tonë të vogël marrëveshje?" E saj ih pyeti.
  
  
  "Po," Territore tha, të vrenjtur. "Por ajo mund të jetë e rrezikshme për të ndihmuar ju."
  
  
  "Përveç kësaj," Jerry shtuar. "Ne kemi shumë për të humbur. Oni na paguajnë më shumë para sesa që kemi parë ndonjëherë në jetën tonë. Kur largohemi nga këtu, ne jemi duke shkuar për të përdorin atë për të hapur një të vogël veshje dyqan."
  
  
  Në atë kohë, kam pasur përshtypje të fortë se binjakët nuk ishin si budallenj si ata pretenduar të jetë.
  
  
  "Pra, ju jeni duke shkuar për të hapur një veshje dyqan kur të largoheni nga këtu," I tha. "Dhe çfarë ju bën të mendoni se ju do të ndonjëherë të largohesh? Ju jeni të burgosur, a nuk e dini? "
  
  
  Territore tundi kokën, " Ne nuk jemi të burgosur në të gjitha. Ne të vijnë dhe të shkojnë si të duam. Kur ne kemi marrë të lodhur nga të qenit cooped lart, ne ecim të gjithë shtëpinë. město. Dhe askush nuk është ndalur me ne ."
  
  
  "Sigurisht," thashë unë. "Ju mund të shkoni kudo që dëshironi, sepse nuk ka asnjë mënyrë nga rreth këtij guri, kështjella, pos me anë të ajrit. Por them këtyre njerëzve se ju dëshironi të lini duhanin dhe të kërkojë ih të merrni ju nga këtu. "atëherë ju do të dini se çfarë ju duhet të keni njohur shumë kohë më parë - se ju mund edhe të jenë skllevër të lidhur me zinxhirë."
  
  
  Tani ih kishte saj vëmendje të pandarë. Ih të bukur me ngjyra të ndezura kthyer fytyrat serioze, dhe ata shkëmbyen tronditur glances.
  
  
  "Unë nuk do të rrezikojnë jetën time, për të ardhur këtu me një të qeshur," ai nxitimthi vazhduar. Këta njerëz do të marrin mbi Amerikën dhe gjithë botën me fuqi atomike. Ih bomba tashmë kanë qenë të vendosur në kyçe NE qytete, dhe janë gati të shpërthente një nga një, në qoftë se nuk përputhen me ih kërkesat ."
  
  
  Ai e shikoi orën e tij. "Nëse unë nuk mund të merrni për të Varnov, i cili është i vetmi që mund të aktivizoni pajisjet e parë të bombës atomike do të shkatërrojë të Nju Jorkut dhe të gjitha vetja banorët në vetëm dy orë."
  
  
  Babai tundi kokën si ata gaped. "Po, këto janë fakte. Dhe unë dua që ju të vajzave për të ndaluar duke u përpjekur për të detyruar këtë të trashë bjonde mbi mua dhe do të mbajë. Sepse, përveç Varnov, të cilët denoncuar vendin e tij, ne jemi vetëm tre Amerikanë në mes të kampit armik.
  
  
  "Dhe pa mua, ju kurrë nuk do të dal nga këtu të gjallë."
  
  
  "Oh, Perëndia im," Territore tha. "Si mund të ndihmojmë?"
  
  
  "Unë dua që kjo procedurë të jetë përdorur për të marrë të dy të Warnes' laborator, katërtat jetesës dhe gjithçka tjetër, dhe të kthehet. Unë dua që ju të më tregoni gjithçka që ju pashë aty që mund të më japin një çelës për vetja e operacioneve. Dhe të bëjë atë të shpejtë, kjo është koha për të lëvizur tani! "
  
  
  Ata të dy filluan të flasin në të njëjtën kohë. "Prisni", thashë, " Terry, të shkojnë përpara."
  
  
  "Ka një roje të sigurisë", tha ajo. "Por Marcus është në krye të detyrës më të madhe të kohës. Ai fle në një dhomë të vogël prapa profesor i derë që duket si ajo është bërë e fortë çelikut. Dhe ai është i vetmi që na sheh mbrapa dhe me radhë. Ai e shtyn butonin e alarmit, dhe Varnov shkon në anën tjetër të derës, e hap dhe flet përmes një lloj hekuri bezdisshëm. Nuk ka çelës për këtë derë; ajo hapet nga brenda - dhe profesor kurrë nuk na tregon pse ."
  
  
  Mirë. Ndonjë gjë tjetër?" Unë u këput. "Çfarë është brenda?"
  
  
  "Kur ju shkoni në," Jerry tha, " ju do të shihni një zyrë me një tavolinë dhe një telefoni. Vendi është zhveshur, nuk ka asnjë mobilje të tjera. Por ekzistojnë kabinete të dosjeve. Dhe një pjesë të madhe përshtatur hartë të Shteteve të Bashkuara të varur në moans pranë një karrige. Një tjetër derë të çon përmes zyrës b ...
  
  
  "Prit një minutë!" Territore ndërprerë. "Ka një mur të sigurt prapa në këtë kartë. Mirë, nuk është saktësisht një vend të sigurtë. Por një shesh cep.
  
  
  "Si e dini këtë?" Sl pyeta.
  
  
  "Për shkak se një ditë, kur isha duke ardhur, unë e pashë atë. Harta është marrë off hook dhe i vë në katin nën këtë vrimë në groans për shembull një këmbë katrore. Warnow kishte dokumente të shtrirë mbi tryezën e tij, që ai duhet të ketë qenë duke lexuar ndërsa ai ishte duke pritur për mua. Unë mendoj se ai harroi për të vënë letrat larg dhe të mbuluar město me një hartë.
  
  
  Ajo grinned. "Ose ai mendon se unë jam shumë e memec për të dini dallimin në mes të një moaning vrimë dhe ju-e di-çfarë. Gjithsesi, unë pretenduar se nuk e vërejnë dhe unë nuk ishte veçanërisht e çuditshme në atë kohë. Herën tjetër ai dërgoi për mua, harta ishte ende aty, jo gazetat."
  
  
  "Si e bën atë të tregojë larg?" Unë e pyeta, vetëm për të konfirmuar tim pandehmë.
  
  
  "Unë kam një birthmark të drejtë këtu," Territore tha me faintest aluzion e një buzëqeshje, duke e vënë theksin në zonën e nën saj e majtë të gjirit. "Dhe si ju mund të shihni, ne veshin kostume të ndryshme për të dalluar nesh."
  
  
  "Të gjithë të drejtë, Jerry, të shkojnë përpara. Çfarë është në dhomë tjetër për zyra? "E pra, kjo është me të vërtetë të madhe në dhomën e ndarë me një perde.
  
  
  
  
  
  Në njërën anë është një shtrat, një çift e të mobiljeve, dhe një banjo, që lidh drejtpërdrejt në zyrë. Në anën tjetër, mos pyesni mua. Unë kurrë nuk kam parë atë, por unë mendoj se kjo është ndoshta një lloj të pajisjeve. Oh, e drejtë, dhe e ardhshëm në shtrat, nuk është një tjetër rreth këtyre brendshme telefonat.
  
  
  "A keni dëgjuar ndonjëherë atë bisedë në këto faqe?"
  
  
  "Vetëm një herë. Por ajo ishte një lloj të dy-degëzuar bisedë, dhe ai nuk e kuptoj atë "
  
  
  "Dy herë kur ishte atje, Uem mori një telefonatë," motrën e saj, tha. "Unë nuk e kam kuptuar se çfarë ai ishte duke folur për as. Por unë mendoj se unë e di tani ."
  
  
  "Më thoni rreth tij, Terry."
  
  
  "Mirë, ai dukej shumë i zemëruar. Dhe ai tha: "diçka si," Shiko, mos të shkojmë në mua, e Përgjithshme, dhe nuk e kërcënojnë mua. Mos harroni, nëse I lë, dhe çdo gjë shkon me mua. Duke përfshirë në Moskë, e përgjithshme, e cila erdhi në konferencën me dy valixhe. Por, për disa arsye, një prej tyre u humbur ." Dhe pastaj ai ndaloi dhe i tha: "A do të thotë asgjë për ju, Gjeneral?"
  
  
  "Unë nuk e di se çfarë ai thotë se në përgjithësi," ai shtoi. "Por që tregon më shumë. Varnov ka një sistem të tillë që nëse ai vdes, të gjitha qytetet, duke përfshirë Moskë, do të vdes me të. Ai nuk është vetëm një e keqe bastard, ai është edhe seksi i zgjuar.
  
  
  Mendja ime pe, për një çast, ndërsa unë të renditura nga aspektet e ndryshme të një plan të realizueshëm. Pastaj ai tha, " Në njërën anë, koha është faktori më i rëndësishëm. Por unë nuk e shoh atë. Unë mund të merrni Marcus për të marrë ju për të Ond. Por unë nuk mund të forcës Warnow për të hapur atë nëse ai nuk do të marrë iniciativën. Kjo është, në qoftë se ai nuk e ka dërguar tashmë Marcus pasi ju.
  
  
  "Gjithashtu, unë nuk mund të shpërthejnë, pasi ju pa e vrare Markus, të cilët do të qëndrojnë të hapura për një ditë ku Varnov e vetja mund të shohin. Dhe para se unë mund të kujdeset për të Marcus, ai u përplas derën në fytyrë. Pra, kjo varet mbi të gjitha ju femra. Kushdo që vjen për të parë atë sot, unë duhet të rrinë diçka në atë derë, kështu që ajo nuk mbyllet plotësisht, dhe të bëjë atë në mënyrë që Varnov nuk do të vini re atë. Dhe kjo merr një mrekulli të kohës ."
  
  
  "Unë kam një ide më të mirë," Territore tha. "Ai që ka marrë profesor miratimi i shkon me të në dhomën e gjumit, pompa deri vetja dhe e vë atë në krevat. Ajo pastaj e ngre atë për të shkuar në banjo. Ai nuk mund të argumentojnë me atë, kështu që ai të shkojë vetë në banjë, flushes nga uji, pastaj shkon për të studiuar dhe hap çeliku derën për ju. Pastaj ajo kthehet përmes dera lidhëse dhe ngjitet mbi shtrat me Varnova.
  
  
  "Të pastër gjeniale", thash unë.
  
  
  "Në ndërkohë, ju do të keni për të shpëtoj prej Marcus," Territore tha, " dhe të presin një ditë."
  
  
  "Më jep pesë minuta," thashë unë. "E saj, unë dua Marcus për të joshur këtu nga pjesa e mbetur e vajzës, në mënyrë që ajo mund të marrë kujdesin e shpejt dhe në heshtje nga nen."
  
  
  "Ai zakonisht nuk i duan të dy prej nesh në mëngjes partisë," Jerry tha. "Por mendoj se ai e di?"
  
  
  "Mos u shqetësoni, unë do të jetë gati për pothuajse çdo gjë," babai i saj tha.
  
  
  Një tjetër ishte i zhytur në mendime heshtje, dhe pastaj ai tha, " Tani të gjithë ne duhet të bëni është të presin. Por për sa kohë?
  
  
  "Ai është si një orë," Territore tha. "Ajo duhet të jetë këtu çdo minutë."
  
  
  "Sigurisht," Jerry tha. "Por nëse është ego e madhe në ditë për të fshirë nga New York, ndoshta ai do të jetë nervoz dhe të mallkuar dhe nuk do të duan për të fjetur."
  
  
  "Jezusi," Territore moaned.
  
  
  Unë nuk do të them asgjë të saj, për shkak të madhësisë së pyetjes dhe potencialin katastrofë të përgjigjen përshkuar trurit tim.
  
  
  Njëzet e një
  
  
  Nuk është një lloj i veshjes tavolinën në një qoshe të errët të dhomës, dhe unë u ula në atë, tërësisht e mbyllur nga drita. Minutat e shënuar nga të pafund, dhe im i imët, muscled muskujt e luta për ndihmë. Më në fund ai u ngrit. Ishte budalla për të qëndruar në një pozitë të vështirë kur ju ndoshta mund të dëgjoni paralajmërim të shëndoshë të një çelës, një herë në ditë.
  
  
  Gjysmë ore kishin kaluar kur ajo gjykohet se reumatizma më e madhe tapash ishin hequr, Varnov ishte gati të hiqte dorë të pavlerë zbavitëse dhe të përqendrohen në të zymtë punëve të ditës, dorën e tij të gatshëm për të dërguar sinjal se do të fryjë deri e qytetit të Nju Jorkut. në qiell. Dhe në qoftë se, gjatë orëve të fundit presidenti nuk vendosë në rrezik kombëtar panik dhe evakuimin Manhattan, fati i gjithë këtyre njerëzve është në duart e mia.
  
  
  Si ai priste për të, ai luftoi me një rritje ndjenjë të frikës, llogaritja e fizibilitetit të një gjysmë duzinë alternative planet. Ata ishin të gjithë praktike dhe të zgjuar të mjaftueshme. Por secili erdhi në një fund të vdekur - një i pathyeshëm çeliku mur në mes meje dhe Varnov.
  
  
  Nga koha në kohë, indistinct muffled tingëllon mund të dëgjuar së bashku me tunelin e korridorit. Indistinct zërat, e thud të rënda këmbët, e clang të metaleve. Vajzat dëgjuar për mua me veshët e tyre të sheshtë kundër murit, por raportuan se nuk kishin dëgjuar ndonjë gjë të rëndësishme, vetëm e padobishme bërbëlit si disa njerëzve, padyshim në një nxitim, kaloi mimmo.
  
  
  Pastaj, pas një periudhe të gjatë heshtjeje, kur ai ishte në rrezik në çdo dëshpëruar dredhi, pa marrë parasysh se si i çmendur rrezikun, nuk ishte një ankth të trokasin në derë, e ndjekur menjëherë nga rrapëllimë e një çelësi për të bllokimit.
  
  
  Ajo tashmë ishte mirë e fshehur kur Marcus sulmuan në dhomë të profesor i konkubina dhe i ulëriti: "Ju jeni Little Miss Nishan," American kërkesat.
  
  
  
  
  
  
  Shërbimet tuaja për të dy! Profesori ishte arrestuar për shkak të një vizite nga eprorët e tij, dhe ai thotë se në qoftë se ju nuk vijnë menjëherë, ai do të ushqejë ju në përgjithësi është qentë për darkë.
  
  
  "Oh zoti im, këto qentë do të hanë të varfrit pak më në tre kafshon," Territore tha me zërin e saj të ëmbël. "Le të ngutemi para profesor humbet durimin e tij."
  
  
  "Unë mendoj se ju do të thotë vetja - e ftohtë, e jo vetja në të nxehtë, të dashur Territore," Jerry korrigjohet.
  
  
  "Unë e quaj ih si unë e shoh ih, të dashur," ajo u përgjigj, dhe vrapoi tek dera.
  
  
  "Oh, Marcus," Jerry tha, " ju mund të kthehem në një të vogël çast para se ju të dorëzojë motra ime?
  
  
  "Të vijë përsëri?" Marcus u këput irritably. "Pse?"
  
  
  Unë jam i vetmuar dhe ... Dhe unë kam nevojë për një njeri i vërtetë, këtë nuk e lodhur vjetër qese me kocka të zgjedhura.
  
  
  "Për të nuk do? Është ky rasti tani? Marcus e tha, zëri i tij dridhje me zemërim. "Çfarë mund të bëni me një njeri i vërtetë në një të vetëm të vogël minutë?"
  
  
  "Mund të ju kursejë dy vogël minuta?"
  
  
  "Unë mund të ruaj një shumë, por unë mund të ketë një problem."
  
  
  "Unë nuk do të ju them. Dhe mos mendoni se unë duhet të marrë në rrezik?"
  
  
  Dhe pastaj, pastaj një të tmerrshme, të pasigurt pauzë: "Po, unë do të jetë e drejtë mbrapa. Në më pak se një minutë. Të jenë të përgatitur!"
  
  
  Si në qoftë se ajo ishte një pikëçuditëse të marrëveshjes dera u përplas me një thud. Dhe atëherë nuk kishte një vakum të madh të heshtjes.
  
  
  "Nuk e mbetjeve ne një të dytë," Jerry tha asaj me një zë të ulët,"dhe për të mbajtur atë të zënë!"
  
  
  "Të qepur, nuk e di çfarë vetja hit," ajo muttered, dhe e saj crouched poshtë përsëri.
  
  
  Marcus u kthye pak sekonda më vonë.
  
  
  "Siç mund ta shihni, burri i saj, dashurin e saj," Jerry tha.
  
  
  "Unë jam më i gatshëm se ju do të ndonjëherë të jetë," tha ai për Vaughn me një nervor nënqesh. "Por unë kam për të gardës Warnow e derës, dhe unë nuk kam kohë për të zhvishet."
  
  
  "Të harrojmë për këtë budallallëk ditë," Jerry u përgjigj. "Një elefant i egër kulla njëzet metra e lartë nuk do të jetë në gjendje për të thyer atë, nëse e brendshme dhome ishte i mbuluar nga dyshemeja deri në tavan me kikirikë."
  
  
  Natyrisht, Marcus ishte shumë larg nga dëshira që të përgjigjen. Por një minutë më vonë, ai le një çift praktik hungërimë kur Jerry tha, "Oh, Perëndia im, ti je shumë, shumë!" dhe e saj sneaked nga prapa salcë tabela.
  
  
  Saj e lehtë, por shpejt doli përpara me stilet. E saj Bosnja dhe Hercegovina gjykata dënoi ata për një moment, kur ka ngritur saj armë mbi egon e gjerë mbrapa. Jerry sy hapur zgjeruar në sytë e mi.
  
  
  Papritmas, ndoshta e nxitur nga disa kafshëve instinkti apo nga të duken në Jerry tronditur sytë, Marcus ngriti kokën e tij dhe u kthye gjysmë për mua.
  
  
  Pra, në vend të kësaj, ai i nguli thikën uem është thikë në gjoksin e tij.
  
  
  Vetja e gojës ishte e hapur dhe sytë e tij ishin haptazi qesharake. Por pastaj, me pak qaj dhe e tmerrshme grimace, ai qe shpejt u tërhoq nga një thikë dhe bindje ra në krye të Jerry dhe ngriu.
  
  
  Zëri i saj fshihen teh në ego është uniforme xhaketë dhe gjetën armë, ndërsa Jerry, me më tmerruar shprehja në fytyrën e tij, u përpoq më kot për të nxitur trupit larg nga afër. Vetja e kapi nga krahu dhe yanked, dhe ai e mbështjellë në dysheme. Ai ishte në kërkim nga në pafundësinë e hapësirës.
  
  
  Gerry çua ndenjur dhe fshiu bloodstain jashtë saj të zhveshur trupin me qoshe e fletë si ajo shikoi në mua me një shprehje që unë nuk mund të mjaft të zhvilluar. Vetëm se ndoshta ajo ishte një përzierje e admirim, mosbesimin në të ardhmen e afërt realitetin e egër të vdekjes, dhe një nuancë e neveri. Nëse ai e urrente më të gjakut ose të vdekurin, unë nuk mund të them.
  
  
  "Po", I thashë, sikur t'iu përgjigjur një unspoken tapash, " një zë si ndodh kjo. Dhe nëse unë nuk do të ngutemi, miliona të tjera, shumë më të pafajshëm njerëzit do të vdesin."
  
  
  Pastaj ai u largua prej saj dhe, duke hedhur shikimin lart dhe poshtë në korridor, ai sprinted për të madhe çeliku derë për të cilat Varnov dhe telekomanda ishin duke pritur në krahë.
  
  
  Një çift i shqetësuar, i djersitur minuta kaluar. Dhe pastaj ajo e dëgjoi klikim të kaloni, dhe dera u hap vetëm një të goditur. Nisi me ritëm drejt meje, por unë kapur me time vetja dhe i shtrydhur në, vetëm në kohë për të kapur një paraqitje e shkurtër e Territore e zhveshur prapa, e cila ishte pothuajse e fshehur nga shikimi duke i mbyllur derën.
  
  
  Ai e mbylli derën ngadalë dhe shikova rreth dhomës në një gëlltis. Sipas Gerry përshkrimin, nen kishte një karrige me një telefon, kabinete, një pjesë të madhe përshtatur hartë të Shteteve të Bashkuara, dhe një pjesë të Amerikës Qendrore, që ajo nuk e përmend. Ai shkoi nëpër sirtare e karrige, por ata ishin të mbyllur. Ajo është bërë nga një tjetër kalojë në dosjen e kabinetit, rezultati është i njëjtë.
  
  
  Unë shqyrtuar harta. Unazat, i tërhequr në të kuqe stilolaps dhe u ndie-tip stilolaps, shkoi rreth shtatë të NA qytetet dhe Kanali i panamasë. Objektivat për shkatërrim. Një nga qytetet përreth këtu ishte Cleveland, por ne të mund të kemi injoruar atë, pasi që ego-shkatërrimi bombë ishte intercepted nga dogana. Në hartë, qytetet u regjistruan, dhe me përjashtim të Cleveland, ata ishin në mënyrë të jashtëzakonshme: Nju Jork, Çikago, Hjuston, Los Angeles, San Francisko, dhe Washington, DC.
  
  
  Megjithatë, kam vënë re se kryeqyteti është ruajtur deri tek i fundit, pa dyshim për të dhënë qeveria jonë mundësi për të negociuar deri në të fundit orë.
  
  
  Harta ishte pezulluar nga një teli nga një të fortë dhe të shndritshëm goditje. Vetja e kishte lënë saj off hook, me siguri që, si Territore kishte thënë: "ajo do të gjenden në një vrimë gaping ose fshehur vend ku të fshehta dokumentet e fshehura. Por nuk pati asnjë të tillë vrimë
  
  
  
  
  
  Muret nën hartë ishin të qetë.
  
  
  Kjo ka ndodhur për mua se një e thjeshtë të hole-in-the-moan hartë nuk ishte shumë inovative për një Varn të nivelit të shkencëtar. Dhe tani ai ka filluar eksperimente me bronzi hook, gjarpërues vetja në drejtime të ndryshme, por duke gjetur se ajo ishte e ngulitur fort dhe i palëvizshëm. Por nuk është mjaft i palëvizshëm. Sepse kur fiksohem u larguan përsëri, kjo klikuar pak. Menjëherë, një shesh seksionin e murit shkau përsëri pa një zë, duke zbuluar një enë që përmban një pjesë e vogël, kapak lëkure fletore dhe një seri të numëruara, vizatime, secili me nga një të kuq të rrethuar kafkë mbi të gjitha ajo, që, për mua të paktën, në mënyrë të qartë tregohet vendndodhja e bomba valixhe që kishte qenë mbjellë.
  
  
  Ata vendosën vende, që është, në qoftë se keni pasur një përshtatshme shpjegim, i cili i ndërtimit është në cilin qytet në sallë. Pa ndihmë apo të tjera udhëzime, të printuara nuk ka kuptim.
  
  
  Edhe pse dukej si një moshë në këto tensionuar, ndryshe nervor rrethana, një shikim tim të shikojnë më tha se vetëm dy minuta kishin kaluar. Dhe pasi ajo e dinte se Vamou mund të jetonin edhe dhjetë minuta ose më shumë, kur Territore ishte alarmuar për nevoja ime për të kohës, ajo u ngrit në një karrige dhe filloi një studim i shpejtë i një kapak lëkure xhepin e librit.
  
  
  Në fillim, shkronjat dhe numrat të përfshira në nen ishin aq të qartë për shumicën e njerëzve si një Kinez crosswords. Por unë jam i përdorur për të gjitha llojet e puzzles, dhe nuk ka shumë agjentë në botë, të cilët janë aq mirë të përgatitur në artin e zgjidhjes së kodet e hyrjes. Ajo së shpejti u bë i vetëdijshëm për Amerikan kodin e përdorur nga shkencëtarët e Varna epokë në nen. Dhe, ndërsa kodi është në thelb mjaft e thjeshtë në qoftë se dikush i kishte dhënë një mrekullisht zgjuar formulë matematikore për ego deshifrim, për të njohuri tim, kjo kurrë nuk ka qenë hacked nga një armik brenda apo jashtë NESH.
  
  
  Unë kthyer nëpër kujtesën time, dhe parimi i kodit ardhur në mendje pothuajse menjëherë. Ai gjeti një stilolaps në një mbajtës në tavolinë pranë tij fletoren dhe e bëri të shpejtë shorthand shënime, deciphering dhe shkurtimi i vetëm themelore në bazat e tekstit dhe numra, duke përfshirë kokë-vdekja komplot. Ajo përfshinte sekretet e Varn bombë shpërthimet e pajisjeve të aktivizuara nga një vetë-powered stylus. Microelectronics kishte qenë i projektuar në një dollar-mesme disk madhësinë e një lëkurë të fluturoj për të bërë vetja e aftë për të transmetuar një të fuqishëm të lartë frekuenca e sinjalit mbi të madhe distanca-një pajisje e deri diku të ngjashme me një stimulues kardiak, por shumë më të sofistikuar, shpërthyer të gjitha bombave në unison sekonda pas Varns ' e fundit të rrahurave të zemrës.
  
  
  Kjo ndërlikuar, tepër të vogla telekomanda ishte etiketuar "Qasje Kyçe" në faqen e parë. Dhe në finale faqe, nën titullin: ÇARMATOSUR, ka pasur një seri prej pesë numrash, që, siç shpjegohet në tekst, janë çelësi për të pamundësuar emri i plotë edhe pas i kanë marrë shpërthimi sinjal. Kjo emergjente të sigurisë update do të shmangë lidhur stimuluesi për të Warnow e zemrës.
  
  
  Por nuk ishte kapur. Pas kohës-kalimit sinjal që shkaktoi bomba ishte dërguar, ka qenë vetëm tridhjetë sekonda majtë për të anulluar shpërthimet.
  
  
  Ajo shpejt mendërisht numrat e fotografuar dhe e ka parashikuar ih imazhe mbi mur para e mendjen e saj. Unë kam një pothuajse pa gabime kujtesës, dhe duke kujtuar një duzinë numrat nuk do të jetë një problem i vërtetë. Megjithatë, ai shkroi numrat në një copë letër, të cilën ai e mbledhura dhe të vënë poshtë në një minutë.
  
  
  Kam studiuar atë për një minutë me stylus dhe një disk, dhe më pas shkroi vendndodhjen e valixhet-emri i plotë në qytete të ndryshme.
  
  
  E kam bërë këtë, kam vënë librin dhe shënimet me transkript i thelbin e saj në saj të tjera gjerësi. Ajo mori mua rreth pesë minuta për të shkruar poshtë decoded fakte, sepse unë e nevojshme për të ndikoj në mënyrë të drejtpërdrejtë njohuri pune të pajisjes, nëse do të ishte ndërprerë nga Warnow është vrasëse të planit. Kam gjetur se unë mund të kujtojnë pothuajse çdo gjë nëse unë vendos të dhënat në shkrimin e parë. Në çdo rast, pasi ju keni pasur pajisje artistikisht, ajo ishte aq e lehtë për të vepruar si prekur ndryshme busull pikë me një laps.
  
  
  Tani ai shoved projekteve, të cilat ishin shumë të rëndë për ih për të kryer, në një mur enë, u këput bronzi goditje për të mbyllur vrimën, dhe e varën hartë back up.
  
  
  E saj pa zhurmë hyri në banjo dhe eci mbi të ditë të tjera. Të përkulur pranë tij, e kam dëgjuar atë që unë mendova se ishte Varnov zë dhe Terry është duke iu përgjigjur me zë. Unë injoruar bisedë si unë mora luger jashtë saj këllëf dhe kap derën për të trajtuar. Por esencë e ajo është se Varnov kërkoi falje për të qenë nxituan për shkak të "urgjente që eksperimentet duhet të jenë të përgatitur menjëherë," dhe Territore lutur për hey, a pak më shumë minuta me simpatik profesor, i cili ishte një njeri i madh se ai e bëri atë të mbyten. më shumë të njëjtë.
  
  
  Kur nëna e saj ngadalë hapi derën dhe e shikoi në, Knox Warnow, i veshur me një të bardhë laborator xhaketë mbi tij pantallona, ishte duke qëndruar në profilin për mua, duart e tij mbi shpatullat e saj-një Kthesë kur ajo, e veshur në të boudoir veshje, dukej Uem në sy me një të rreme ajrit. duke u falur).
  
  
  E Varns ' e flokëve ishte e zezë, shumë vija-vija me gri. Ajo kishte një të vogël kep
  
  
  
  
  
  i hollë karakteristika dhe të hollë të trupit që më dukej pothuajse e brishtë. Para ferret, derisa të saj shikimin e plotësuar Egon e ndritshme të gjelbër sytë e mbajtur asnjë emocion, edhe pse ata ishin të vështirë dhe stoli si emeralds, ai ishte një pamundur kërcënim për mbijetesën e shteti më i fuqishëm në botë. Dhe unë nuk mendoj se ka njeri që mund të merrni nëpërmjet një të vetme të rrumbullakët me Territore apo të saj binjake.
  
  
  "Unë do të të dërgojë e saj për ju dhe motra sonte," ai është duke thënë tani. "Nuk do të ketë diçka për të festuar me të vjela shampanjë dhe një darkë të veçantë. Dhe pastaj kalojnë një kohë të gjatë, ekzotike natën e kënaqësisë së bashku ."
  
  
  "Unë dyshoj shumë, Varnov," uem tha asaj se si ai hyri në dhomë pas Luger . "Unë pres nga ju që të kthehen në Shtetet e Bashkuara sonte si të mi të burgosur."
  
  
  Vetja fytyrë ra nga ekzekutimi leja e flamurit si ai u kthye nga unë. Si ai groped për fjalë, ai i tha asaj: "Terry, të shkojnë prapa në dhomën tuaj. Unë dua që ju dhe motra juaj të jetë i veshur dhe duke pritur për atë për të vij t'ju marr."
  
  
  Ajo hapi gojën për të thënë diçka, atëherë nxitoi larg
  
  
  "Unë e di kush je," Varnov tha: "qetësi, fytyrën e tij të qetë. "Nuk bën që të papritur ju?"
  
  
  Unë e bëri, por unë nuk e kanë treguar saj.
  
  
  Varnov u mbyt në masive lëkure karrige pranë shtratit, kaloi këmbët e tij, dhe e kaloi krahët e tij mbi gjoksin e tij. "A mendoni se, Carter," vazhdoi ai me një pëshpëriti buzëqeshje, " se unë nuk jam e gatshme për një situatë si kjo? Sigurisht që jo. E saj kurrë nuk do të dal nga kjo dhomë, me ju të gjallë. Dhe në qoftë se unë vdes, pothuajse menjëherë gjysma e botës do të jetë reduktuar në hi."
  
  
  "Unë e di se të gjitha ato që," I thashë. "Unë kam decoded tuaja të fshehta dokumentet dhe marrëveshjet janë në kotë. Numrat 5-21-80-54-7 të bëjë çdo gjë të ndryshojnë për ju?"
  
  
  Ego-maniak shprehjes flared lart si një qiri në erë dhe doli. Për një moment, ai mund të pothuajse të parë ingranazhet e vetja mendje të zhvendoset poshtë, përplasen ashpër, dhe pastaj lloj me alternativa.
  
  
  Ai shrugged dhe të vënë në një të zbehtë, dha dorëheqje buzëqeshje. "Mirë," tha ai, " në fund të fundit, asgjë nuk ka rëndësi. Për të gjithë njerëzit, të gjithë pa mend krijesa të vetëve, fija duhet të vijë."
  
  
  "Një fisnik filozofi," thashë unë.
  
  
  "Të dy ne," vazhdoi ai, " janë të vetëm në këtë burg të një dhomë të kontrolluara nga dendësia e botës. Mendoni rreth saj. Vetëm mendoni për atë! E patregueshme pushtet, që ne mbajmë në duart tona ." Ai bëri një pauzë. "Ne mund të bashkojnë forcat dhe sundimin e botës së bashku. Ose ne mund të shkatërrojë një tjetër, një tjetër në pak minuta në vazhdim. Çfarë do të jetë? "
  
  
  "Ne kemi nevojë për këtë, ne kemi nevojë për diçka tjetër", I thashë. "Edhe një humbës i keq e di kur loja është e gjatë. Dhe e pranon humbjet e saj. Tani, unë do të ju jap tridhjetë sekonda për të vendosur. Eja me mua dhe të dalë në gjyq, ose të vdesin në këtë karrige". Personalisht, unë shpresoj se ju zgjidhni vdekjes. Për shkak se kjo do të marrë më shumë se një pak rrezik mbi qafën time për të marrë ju nga këtu.
  
  
  Varnov tundi kokën ngadalë, gishtat e njërës dorë spasmodically përzierje të trashë të mbushur krahun e karriges. "Të gjithë të drejtën, zëri i saj dhe unë do të shkoj me ju," tha ai. Ai unclenched këmbët e tij dhe dukej gati për të dalë.
  
  
  Por papritmas ai e shtyu karrige bordi. E sipërme të butë pjesë e krahut menjëherë folds fshehur në shpirt, duke shfaqur një të vogël të ndriçuar tastierë. E nen kishte një pjesë të madhe të kuqe buton, një këmbe të kaluar, dhe një regjistruan dial.
  
  
  Kur ai u përplas pëllëmbë të tij poshtë në butonin, ajo u qëllua me anë të uem-së gjoksit. Megjithatë, të tjerë të tij të dorës tashmë ishte arritur për dial. Kështu që unë shtënë atë përsëri. Dora ime shuddered dhe u kthye për të kaloni. Unë nuk e di nëse kjo ishte e reflexive vrull e vdekjes apo e fundit, përpjekje mbinjerëzore të një njeriu, që ishte vetëm një sekondë larg nga përjetësia, por për habinë time, dora e vazhdueshme të zbresin dhe si ajo nuk u tërhoq këmbe të kaluar.
  
  
  E hollë kliko u pasua nga të largët muffled tingujt e këmbanave dhe sirenat. Nëse kjo tingëllon mund të depërtojnë mëdha guri, mure dhe gjysmë ton të çelikut dyert, ai e dinte se jashtë, në këtë komunë ushtarë dhe punëtorë, ajo ishte një ulëritës, clanging, aer-i, ndarjen thirrje për ndihmë.
  
  
  E saj plani ishte për të marrë Warnow të më thoni, ku ai ushqeu vendimtare stylus, pa të cilin ajo do të jetë e pamundur për të anuluar shpërthyer sinjale të stimuluesit kardiak. Por tani ai ishte i vdekur, unë nuk kanë një stylus, dhe e fundit tridhjetë sekonda ishin kurdisur larg. më shkatërrues shpërthime të shumëfishta në historinë e njerëzimit.
  
  
  Vamov sytë e mbështjellë përsëri në kokën e tij, verbuese vdekjes, si ai lëshoi në duart e mia watch, u përkul, grisi hapur Vetja e xhaketë, dhe në pothuajse të njëjtën lëvizje grisi off këmishën e tij. Dhe atëherë nuk ishte stylus; ajo ishte pezulluar nga Vetja qafë nga një kohë argjendi zinxhir!
  
  
  Vetja e gjoks ishte i zhveshur, por vënie në skenë me gjak. Kilota, ai fshiu gjakun nga katër-inch sheshin e fshehur, e cila kufizohet në tre anët me një shtresë plastike. Ai shkau gishtat e tij nën buzë dhe u tërhoq përsëri përplasje të fshehur për të hapur qasje kryesore me ego spirales rreth të vogël të numëruar pikat e kontaktit.
  
  
  Mbajtjen e gjilpërës si me kujdes si një neurosurgeon mund të mbajë një scalpel, ai preku majën e gjilpërës për të pikave të kontaktit, duke shkaktuar një elektronik kombinim për të sinjalizuar një NGROHTË-up sinjal.: Pesë... njëzet e një... tetëdhjetë... pesëdhjetë e katër... Shtatë!
  
  
  Tani sytë e mi ra mbi orën. Katër-tre-dy-një-dhe bug
  
  
  
  
  
  
  ! Koha për goditje deri dhe do të shkatërroj qytetet, që kurrë nuk erdhi, unë kam pasur katër sekonda para depo. Dhe kjo ndodhi!
  
  
  Apo ishte ajo?
  
  
  Ai vështroi poshtë në krahun e karriges. Mbi buton të kuq ishte një mbishkrim: VETË-DESTRUCT. Mbi të kaluar është mbishkrimi: ALARMI. Një regjistruan dial ekzaminuar atë tani. Ajo ishte etiketuar "DËSHTIMI VONESË" dhe të vlerësohet nga zero deri në gjashtëdhjetë minuta. Treguesin, i cili Varnov ishte padyshim duke u përpjekur për të ulur në zero, që u mbajt në gjashtëdhjetë.
  
  
  Gjashtëdhjetë minuta për çfarë? Mbi të kuq të VETË-DESTRUCT buton, një e gjelbër brylev ndezur deri. Nuk ishte asnjë tjetër button për të anuluar përkohshme lock, kështu që unë shpresoj klikuar njëjtën button përsëri. Asgjë. E gjelbër shën vazhduan të digjen në të.
  
  
  Kam dëgjuar e saj. Në distancë, këmbanat e alarmit dhe sirenat e vazhdueshme të hum me zë të lartë. E saj zinxhir dhe pendët ishin hedhur mbi Warnow kokë, dhe ai vendosi pajisjen në një minutë dhe nxituan për të derës me një armë në dorë. Unë yanked derën të hapur dhe ishte i tronditur nga shurdhuese tingujt e këmbanave dhe sirenat. Ai kontrollohet se çeliku dera ishte e mbyllur, kështu që askush nuk mund të hyjë dhe të zbuloni Varnow e trupit, pastaj bëheshin nëpërmjet sigurisë dhomë dhe në tunel. Në fillim, ajo nuk e shihni askënd dhe nxitoi për " binjakët derën e dhomës së gjumit.
  
  
  Si arriti ajo, dy ushtarë me pushkë erdhi rreth përkulem dhe mori qëllim. Zëri i saj i shtypur kundër ekranin e kamerës, si ata të gjuajtur, por të humbura. E saj me kujdes dhe qëlloi drejt krah shtënë në plumb. Ashtu siç ranë dhe ranë, dhe tjetri shpejt u tërhoq për pointers.
  
  
  Ai trokiti në derë dhe thërrisnin emrin e tij. Territore dukej me i madh sytë, pastaj e hapur për të më lejoni në dhe u përplas derën.
  
  
  Të dyja vajzat ishin të veshur në nondescript, pothuajse të rënda gri përshtatet. Nuk janë një çift i vogël identike valixhet për ditë.
  
  
  "Harrojeni," thashë unë. "Ne jemi në një vend të ngushtë, dhe ju do të lëvizin shumë shpejt për të kryer ih. A jeni gati?
  
  
  Ata të dy tundi kokën shkelje të rëndë.
  
  
  "Ka dikush rreth jush gjuajtur ndonjëherë armë?"
  
  
  "Babai im më ka mësuar se si për të xhiruar në objektiva në armën e tij," Territore të sugjeruar.
  
  
  "Jerry?"
  
  
  Ajo tundi kokën. "Gjithmonë e kam urryer me armë. Por në qoftë se unë kam për të, unë mund të synojë dhe të tërheq këmbëzën."
  
  
  Ai ecte mbi Markus ' sprawled trupit dhe të tërhequr vetja pistoletë nga këllëf. Territore e vetja i dha dorë. "Xhiruar për të vrarë," babai i saj i kishte thënë. "Come on, le të shkojë!"
  
  
  Ih çuar atë me kujdes në tunel. Alarmi ndalet, dhe heshtja u thye. Ne crawled anash për të parë kthesë në tunel, snuggling deri në moan. Atje unë shkova poshtë dhe crawled përpara deri sa unë mund të shoh të kaluarën tabelat drejtuese.
  
  
  Tre metra larg, një tërhiqet ushtar të luftojë kundër pika më e afërt e murit, pushkë gati. Ai më pa një ndarje të dytë më vonë, dhe ai e qëlloi në uem në gjoks. Objektivin tim ishte i lartë deri në këtë pozitë të vështirë, dhe kjo ishte befas kapur nga vetja në gojë, e gawk puncturing një palë dhëmbët para se të shkojnë përmes vetja e trurit.
  
  
  Kur kemi kaluar mimmo vetja organeve, vajzat u ndal dhe shikoi poshtë me shprehjet e neveri. Ushtari ishte të mbante një pistoletë. Ai u përkul poshtë për të marr atë dhe do të jepen për Jerry. Për një çast, ajo e vështroi ngultas armët si në qoftë se ajo ishte një armë vdekjeprurëse. Por pastaj, me një të mbledh supet, ajo më pyeti se si të përdorin atë, dhe më tregoi telefonin e saj.
  
  
  Tani e kemi drejtuar për të dalë, rreth tunelit ku ai u kontrolluar për të fshehur ushtarë. Mos gjetur asgjë, ne shkuam në ditë brylev. Ne nxitoi poshtë në rrugën për disa metra dhe u përplas me disa ushtarë. burrat në punë, rrobat janë të ecte me gjallëri ndaj nesh. Ata ishin të paarmatosur, pra, ih nuk përpiqen për të xhiruar të saj. Ata nuk e shikoni edhe në mua. por ai e shikoi në vajzat me kureshtje në pasim.
  
  
  Dhe pastaj saj, mbaj mend që kam qenë edhe në rrobat e punës, njerëzit ishin kaq të hutuar në sytë e vajzave që ata nuk mund ta shikojmë më me kujdes. Ndoshta nuk janë shumë punëtorëve të modelit që jo të gjithë prej tyre janë të njohur mirë për një mik tjetër.
  
  
  Ai u kthye off gjurmët dhe e kanë çuar vajzat deri në një kodër të shpërndara me të madhe shkëmbinj që ka shërbyer si strehim dhe strehim. Kur unë u ndal në një pjesë të madhe rock dhe hodhi sytë sërish për të bërë të sigurt se ne ishim duke u vëzhguar, dy me uniformë burra, një i veshur me të zyrtarit të mbajnë shenja, erdhën nga prapa gurit me pushkë vuri hapur te ne nga disa metra larg.
  
  
  Ai nuk mund të dëgjojmë zërat, dhe unë isha i zënë me një luger, pra nuk ka kohë të ngre vetja.
  
  
  "Qëndrojmë këtu tani dhe të më tregoni se kush jeni," oficeri më tha në gjuhën ruse.
  
  
  Për fat të mirë, unë isha mësuar të flasin me gjuhën e përsosur rrjedhshmëri, dhe ajo është shpejt të thuhet në rusisht: "unë jam Boris Ivanov dhe të Mëdha Rashki ka udhëzuar mua në përcjellje të këtyre vajzave të lartë tokë në mes të shkëmbinjve, ku ata do të jenë të sigurt derisa rreziku është i gjatë."
  
  
  Zyrtari grinned, më pa mua drejt në sy dhe i tha: "të Mëdha Stahl nuk do të dërgojë një punëtor për të bërë një ushtar punë. Në çdo rast, emërimi i punonjësve të mia personale detyrë, dhe të tilla një emër si Boris Ivanov nuk është në listën time. Unë nuk e mbani mend atë, dhe unë nuk e mbani mend ndonjë përballet me një nuancë të huaj, pa dyshim Amerikan. Pra, ju do të jetë Nick Carter ne jemi pas. Me vështirësi të madhe, pasi që ju jeni të veshur si në një rreth nesh." Si zyrtar i lexuar këtë në vend të gjata e aktakuzës, ai vodhi një shikim vajzat.
  
  
  
  
  
  Si zyrtar i lexoi gjatë aktakuzës, ai vodhi një shikim vajzat. Ata kishin të vrenjtur, në mëdyshje duket e njerëzve të cilët nuk e kuptojnë gjuhën që ata flasin, por në të njëjtën kohë ata dukeshin të frikësuar dhe të trashë, si Territore shikuar në të pamëshirshme ruse pozicionin me një cocked pushkë me diçka të afërt për panik.
  
  
  "Keni hapur dorën tuaj të djathtë", tha një shoku oficer, " dhe vetëm drop armë në terren. Dhe pastaj ju do të vijnë me ne".
  
  
  Pas një moment hezitimi, pasi dy burrat filluar unblinkingly në armën që mbante butë, e saj gishtërinjtë të relaksuar dhe luger ra për tokë. E butë thud ai bëri me ulje të nuk u dëgjua. Tingulli është i ndërprerë nga dy bubullimat bënë të bërë ngushtë së bashku, si giant duart me shuplaka veshët e mi.
  
  
  Si ai shikonte me një ndjenjë të lëshojë unreality, zyrtari ngadalë të shkallëzuara mbrapa, të vënë një sy nëpër kokën e tij, ra në shkëmb, ra tij pushkë, dhe ra anash për tokë.
  
  
  Vetja e shokut që kishte marrë goditja me një plumb plagë në qafë vërshuan e kuqe si ra në gjunjë dhe u hodh përpara, që ende clutching e pushkë në duart e tij.
  
  
  Dhe pas meje, ende duke treguar me gisht nga Marcus është e rëndë, pirja e duhanit armë, u ul Territore, e saj të bukur goja formimin e madhe, e rrumbullakët, e heshtur oooooh ...
  
  
  Gerry ishte edhe mbajtjen e armëve, edhe pse ajo kishte një të tillë. ai e kap atë pa entuziazëm dhe me qëllim që pa sukses.
  
  
  Papritmas, Territore uli armën e saj, ra për tokë dhe bërtita. "Ju - ju duhet të keni shkarkuar në të njëjtën kohë," ajo sobbed, duke akuzuar Jerry, të cilët, duke kërkuar në të vdekur të ushtarëve filluan edhe të qanin.
  
  
  Patting e tousled flokëverdhë kreu i Blackthorn, babai i saj tha butësisht: "unë detyrohem ju një, fëmijë. Perëndia im, sesi unë duhet të ju duam! "
  
  
  Ajo u kap duke tij bazuar Luger, dhe atëherë ai i mori të dy në krahët e tij, e përqafoi ata, dhe i tha: "Shko, pak ushtarë, le të shkojë!"
  
  
  Njëzet e dy
  
  
  Si ne shpejt u ngjit në majë të kodrës, kruspullosjeje të ulët, që rrjedh nga shkëmbi në shkëmb, filluam të sillen ndaj helipad. Para nesh, në zonën mbi ndërtesa u mbush me ushtarë në kërkim për ne. Disa prej punëtorëve u është dhënë armë, dhe ata gjithashtu u ndoqën ne. Ishte e pamundur për të marrë përmes, prandaj jemi fshehur në një xhep të vogël mes dy të madh shkëmbinj të formuar si squatting prehistorike monsters.
  
  
  Vajza u ul me habitur fytyrat e tyre të armëve pushimi në prehrin e tyre.
  
  
  "Unë nuk e kuptoj se si ju mori larg me këtë," I tha. "Pse nuk e ushtarëve të parë armët tuaja?"
  
  
  "Sepse," Territore tha, " kur ne shkuam në katin e poshtëm dhe pa punëtori vjen, ai kishte një armë tucked nën waistband e tij pantallona dhe një xhaketë të hedhur mbi të. Jerry sinjalizoi atë, dhe ajo bëri të njëjtën gjë. Ato gunga nuk mund të ketë lënduar nesh, por kam menduar se nëse ata panë një armë, ata do të ngrenë alarmin. Pra, kur oficeri dhe vetja shërbëtorët kërceu jashtë, me pushkët e tyre dhe filluan të flasin në gjuhën ruse, e saj, Jerry pëshpëriti dhe tha: "nxirrni nga armë tuaj dhe të xhiruar kur unë thes ju."
  
  
  Territore psherëtiu, " Por ajo nuk mund të qëndrojë ajo. Ajo mori të ftohtë këmbëve, nuk e ajo, shish-in? "
  
  
  "Unë ndoshta nuk do të kishte qenë në gjendje për të xhiruar gjarpër në qoftë se ajo ishte coiled lart për të goditur mua," Jerry u përgjigj.
  
  
  "Gjithsesi" I thashë, " kjo ishte një guximshëm lojë dhe një ferr i zgjuar lojë. Ju jeni edhe shumë i zgjuar macet. Pra, pse jeni ju pretenduar të jetë memec angry? "
  
  
  Jerry u përgjigj me një wry buzëqeshje. "Mirë," tha ajo, " ne e kemi ditur për një kohë të gjatë që burrave u pëlqen të ndjehen superior. Dhe në qoftë se ju jeni një sexy pak bjonde, ju mund të merrni një shumë më shumë nga një person në qoftë se ju jap em një cute, por pa kuptim rutinë."
  
  
  "Kjo nuk është gjysma e saj", Territore tha. "Nëse ju e fshihni prapa tillë smokescreen, ju mund të shihni, dëgjoni, mendoni dhe të dalë në krye në çdo kohë. Sepse kur ju duket bosh në kokë, ju shkoni nga anët e rrugës. Ju duken të rrezikshme, si mobilje. Dhe aq i madh rrota që do të përpiqet të mashtrojë ju në mënyra të ndryshme, të ju lejojnë për të zbuluar të gjitha sekretet e tyre "
  
  
  "A ju ka konsideruar si të bëhet një spiun?" e pyeti ajo me një nënqesh.
  
  
  Ih kokat e tundi kokën pothuajse në të njëjtën kohë.
  
  
  "Vetë," Jerry tha, " ne bëjmë pak spiunazh. Për drejtuesit e korporatave. Biznesit artikuj. Por kjo është një e ashpër, të pamëshirshëm lojë, dhe ne duam të përfundojë ajo. Ne kemi menduar që këtë miti do të ishte normale pushime." Ajo dukej e deri në pjerrët parvaz të rock. "Disa kohë për pushime. Ne mund të bashkohen me WACS, kanë më shumë pjesën tjetër, dhe të jenë të sigurt."
  
  
  Nodding, ai ngarkohet me një klip të ri në Luger . "Në qoftë se ne ndonjëherë të merrni nga këtu gjallë, unë do të mbani mend se ju vajza", thash unë. "Ju keni një shumë të talentuar," shtoi ajo me një zbardhje dhëmbësh.
  
  
  "Ju nuk mendoni se kjo është e mirë për të marrë nga i gjallë, a?" tha Territore, thumbues e saj cik.
  
  
  "Unë do të jem i sinqertë me ju. Por ajo nuk duket shumë e mirë tani për tani. Ai shqyrtoi tij të parë. "Unë kam një ndjenjë se në qoftë se ne nuk e shikojmë në këtë epokë Guri, kështjella e nga kjo Rivne helikopter në njëzet-e-pesë minuta, ne do të jemi në kërkim të zbresë nga qielli. Ose të up - nga e ferrit ."
  
  
  "Çfarë do të thotë kjo?" Jerry tha: "vetullat e saj të shkojnë deri. "Shikoni, e saj larg nga të lumtur në këtë botë. Por unë nuk jam gati për të vdekur."
  
  
  "Unë nuk mendoj se ju duhet të dini se çka do të thotë," unë i thashë. "Në çdo rast, kjo është vetëm një pandehmë. Dhe nëse ai është e drejtë, ajo nuk e ka bërë ndonjë të mirë për t'ju tërhequr vërejtjen që më parë. ".
  
  
  
  
  
  
  "Mund të ju fluturojnë një helikopter", tha Territore.
  
  
  "Po, unë mund të fluturojnë pothuajse çdo gjë. Dhe kujtesën time të topografisë do të na marrë më të afërt të qytetit. Por nëse gjithçka shkon mirë, do të kemi një pilot që di çdo centimetër të këtij vendi."
  
  
  E saj vështrimin e pazakontë poshtë nëpër hapësirën në mes të shkëmbinjve. Për tim të majtë, helikopteri është ulur larg nga qendra e faqen e saj. Vetja u zhvendos në një distancë të shkurtër larg, afër tank. Dhe zëri i saj, ai shpresonte, që do të thoshte Ingram kishte mbytur zog. Ku ishte ai? Ku ishte Pilar? Në parkun e lojërave dhe zona përreth ishin të braktisur. Trupi i vdekur i gardës u hoq.
  
  
  Pilar duhet të jetë në i fshehur. Apo ishte ajo e kapur? Më në fund, ai e pyeti veten, se si e bëri ushtarët e di se ata ishin pas Nick Carter? Me Varnov të vdekur, të cilët do të mund të kalojë në fjalën?
  
  
  Logjike zgjedhje të shpjegim u duk se ose Pilar kishin qenë të kapur dhe afër ishte duke u torturuar për të vërtetën, ose Ingram i kishin shpëtuar dhe le të kaloj.
  
  
  "Unë jam duke shkuar për të kontrolluar në helikopter vend ulje," thashë unë. "Dhe atë, unë dua që ju të vajzave për të qëndruar këtu. Tre prej nesh nuk mund të bëjnë së bashku. Nga ana tjetër, në qoftë se ju ishin kapur vetëm, ju mund të pretendojë që të jetë e trashë dhe e them se ju ishin vetëm frikësuar dhe e përzien deri sa të shtënat ishte e gjatë."
  
  
  E saj, chuckled. "Ajo nuk do të jetë e vështirë për ju që të pretendojë të jetë një dumbass?"
  
  
  Ata chuckled weakly, dhe më dha një çift i holluar me ujë-poshtë buzëqesh.
  
  
  "Tani," vazhdova, " ju mund të shikoni qartë se në dap përmes kësaj pak spiun vrimë në mes të shkëmbinjve. Dhe unë dua një rreth jush për të mbajtur një sy në të gjithë kohës. Kur të shkoj atje poshtë, në qoftë se çdo gjë është e qartë, unë do të marrë off time kominoshe dhe të presin për atë që i përshtaten unë jam veshur. Kjo do të jetë një sinjal për të kaluar të dyfishtë. Dhe unë do të thotë të dyfishtë."
  
  
  Ata të dy tundi kokën shkelje të rëndë.
  
  
  "Nëse ju shihni se unë kam një problem, të qëndrojnë të vënë deri sa unë kam dhënë sinjal se është e gjatë. Zëri i saj, gjithashtu, mund të jetë mjaft i vdekur. Në qoftë se kjo është e qartë për ju, të shkojë dhe të fillojnë tuaj të pafajshëm të veprojë. Dhe nuk merrni kapur me një armë. Merrni shpëtoj prej tyre."
  
  
  Ai filloi të largohet, pastaj u ndal. Ai winked në e saj dhe u dha atyre një pjesë të vogël të fala.
  
  
  "Mirupafshim, Nick," Jerry tha.
  
  
  "Mirupafshim, dhe fat të mirë, Nick," Territore tha.
  
  
  E saj, u kthye dhe i futa
  
  
  Kapitulli Njëzet e tre
  
  
  Kishte shumë ushtarë dhe disa punonin pastrim shpatet mbi grupi i ndërtesave pas meje. Por kur ajo ka hyrë për të sinqertë ujore përmes helikopter pad, askush nuk e ka takuar.
  
  
  Zona përreth dukej i vetmuar dhe i qetë tani. Mungesa e trupave nuk duket veçanërisht e rrezikshme për mua. Është e mundur që, pas combing helikopteri e rrethinat, ushtarët e fokusuar përpjekjet e tyre në materialisht, mbi qendra e ndërlikuara, ku ka pasur shumë më shumë strehimore.
  
  
  Në anën tjetër.
  
  
  Ai sprinted rreth strehim dhe përparuar deri në embankment drejt helipad. E pash me helikopter. Ai crouched poshtë bosh dhe të pambrojtur, të gatshëm për të fluturuar në qiell. Im elektrike orë më tha se katërmbëdhjetë minuta mbeti - ende një kohë të gjatë. Për Wilhelmina e saj, shkoi në një pikë afër ditë konkrete gardës post. Dera ishte e mbyllur, dhe ai shkoi në një rreth të ngushtë të metaleve të ndaluar windows për të parë brenda.
  
  
  Në atë çast, në derë nxorrën hapur. Ai ra në fytyrën e tij dhe ngriti Luger të zjarrit në pikë-bosh varg. Por synimi im kishte kohë flokë të zeza dhe një miqësore, toothy buzëqeshje.
  
  
  Ajo ishte Pilar! Në qoftë se ajo nuk ishte për armët që kishte lënë saj, e cila ishte strapped të saj bel, ajo dukej tërësisht femërore dhe e dëshirueshme.
  
  
  Ai relaksuar gishtin e tij në të shkaktojë dhe u ngrit me një zbardhje dhëmbësh, pastaj arritur brenda tij coverall dhe mbajtur Luger të saj këllëf.
  
  
  Pilar, erdhi tek unë, me duar të hapura. Ajo më përqafoi dhe e puthi mua". "Nick!", tha ajo. "Unë nuk ishte i sigurt, por kam dëgjuar të shtëna armësh dhe mendova që mund të ketë ..."
  
  
  Zëri i saj ishte duke qeshur. "Zëri i saj është vetëm gjysmë e vdekur," babai i saj tha. "Nga lodhja. Ku është Ingram?
  
  
  "Ata e morën atë larg. Për të ndëshkuar vetja për të sjellë ju këtu."
  
  
  "Ju mund të vdesë nga ih disiplinës," thashë unë.
  
  
  Ajo u largua përsëri dhe admiruar me mua përsëri. "Ju duken të lodhur, Nick. Ajo psherëtiu. "Ju jeni një njeri i madh, dhe unë jam duke shkuar për të urrejtjes humbur ju." Ajo tërhoqi armë jashtë saj këllëf dhe synonte vetja në gjoksin tim me një dorë në mënyrë të qëndrueshme, mund të ketë qenë një copë çeliku të mbështjellë në një vise. "Por," ajo vazhdoi: "zëri është si, siç thonë ata, cookie shembet, huh?"
  
  
  "Kështu që ju të ishin në anën tjetër të ekipit të gjithë së bashku," unë thashë, me të vërtetë stammering, sepse kam dyshuar se në çdo dytë ajo ishte e do të më vrasin.
  
  
  "Jo," tha ajo, " nuk është e vërtetë. E saj të dyfishtë agjent, një monedhë me dy fytyra. Unë fshehurazi shërbejnë Rusi, ashtu dhe të pretendojë të jetë një agjent i juaj Amerikës. Dy prej tyre të paguajnë më mirë - mirë, shumë mirë. Dhe dashuria ime për para është më e madhe se dashuria ime për çdo vend, ju e dini se? Ajo vetëm buzëqeshi.
  
  
  Zëri i saj, ai i shkundi kokën e tij. "Jo, unë nuk e kuptoj. Nuk është shumë e qartë.
  
  
  "Rusia," shpjegoi ajo, " e vërteta dhe zyrtar i qeverisë së BRSS udhëzuar mua të ditur këtë bazë e operacioneve, në mënyrë që Varnov, të Përgjithshme Zhizov, dhe vetja i pavarur fraksion mund të parashikohen përpara se ata të shpërthyer një bombë bërthamore.
  
  
  
  
  
  Kjo është e qartë lufta me Amerikën. Kështu, për një kohë, ajo ishte aleati juaj. Por pastaj, kur pashë se një e mirë e përgjithshme nuk mund të humbni me Varnov është të ndihmojë për të mposhtur të fuqishme të Shteteve të Bashkuara, unë kam qenë i bindur që të bashkojnë forcat. Kjo është një strategji të madhe për Rusinë dhe qeverinë në pushtet do të përmbushë sa më shpejt si grusht shteti është i përfunduar."
  
  
  Ajo u ndal, dhe tani saj i shtrënguar gishtin në këmbëzën.
  
  
  "Përveç kësaj," shtoi ajo, " e përgjithshme e paguar më shumën fantastike. Paratë e mia rripin e ka bërë një të trashë të monedhës rrip. Dhe me të vërtetë, paraja është web pushtet, që unë e adhuroj."
  
  
  Unë kam qenë duke shkuar për të treguar atë që Varnov kishte vdekur, por unë e dija se ajo nuk do të më besoni. Dhe dera në këtë dhomë duhet të jetë në lulëzim me një të fuqishëm shpërthyes para se ky fakt mund të vërtetohet. Përveç kësaj, një shikim tim të shikojnë më tha se kjo ishte vetëm dhjetë minuta për të shkuar.
  
  
  Çfarëdo qoftë ajo ishte, këto mendimet e trazuara u ndërpre kur Pilar bared e saj të dhëmbëve në një grimace dhe le jashtë një zë të lartë, i mprehtë bilbil.
  
  
  Në çast, tre ushtarë me submachine armë nxituan rreth mbrapa cep të gardës post. Ata ishin të ndjekur nga afër nga të Përgjithshme Zhizov, i shkëlqyer në e tij të mbështjella uniforme. Një Doberman dhe një gjermane Bari qen luftojnë me një zinxhir; litar u hopping në frontin e tij.
  
  
  Kur kjo unholy grupi i rrethuar mua, Gisov urdhëruar Pilar për të hequr qafe mua të mi të armëve. Dhe dora që kishte qenë i përkëdhelur mua kështu më butësi më herët kishte depërtuar rrobat e mia, gjenden dy luger dhe stilet, dhe të marrë ih.
  
  
  "Unë e admiroj të tillë të frikshëm armikut, Carter," e përgjithshme tha. "Por im admirim nuk përfshin mëshirë. Prandaj, unë besoj se dënimi duhet të përgjigjet për krimin. Dhe çfarë mund të jetë në mënyrë të përshtatshme si të ushqejë një kafshë tjetër i vet i mirë? Edhe pse, natyrisht, këtë është lloji i lartë ." Ai dukej pointedly poshtë në qentë, të cilët, më shikoi edhe mua me zemëruar sytë, growled dhe më tregoi tyre të ndritur, të torturuar e dhëmbëve.
  
  
  Kur e tha këtë, ai filloi të luante me një absurd i tepërt belt buckle që Stewart i kishte dhënë mua në Uashington. Të menduarit në rast të situatave të paparashikuara në të ardhmen, ajo e kapur ego-mbështetjen rrip rreth saj coverall. Ajo bëri rrobat e mia të duken qesharake, por ajo gjithashtu tërhoqi vëmendje të veçantë buckle.
  
  
  Kujtojmë që rripin e kishin qenë të zhytur në ujë të njelmët për një kohë të gjatë, ajo mendërisht bragged për Stuart për të bërë buckle plotësisht i papërshkueshëm nga uji.
  
  
  Kur e tij me sa duket dinak hap ishte për të zhbërë buckle, e përgjithshme e kapi gjest.
  
  
  "Për të marrë duart tuaja off buckle!" ai bellowed. Unë u binda si në qoftë se unë do të qenë për të kapur me dorën time në një vdekjeprurës cookie kavanoz.
  
  
  "Të marrin rripin prej tij dhe për të sjellë atë për mua!", ai i urdhëroi Pilar.
  
  
  Me një dismissive "kapur" - "ju-po-jo-ne"? Të qeshur, Pilar unbuckled saj rrip sigurimi dhe dorëzuar atë në Egomedov. Kur një i Po e ushtarëve morën në zotërim të qenve, ai filloi për të hetuar ih, herë pas here duke kërkuar deri më jep mua një të ngushta me sy të shohim e të vetë-kënaqur.
  
  
  "Amerikane metodë e fshehur në miniaturë armët," tha ai, " nuk është mjaft i zgjuar që të luaj çdo pesë - vjeçar rus djalë. Çfarë ju kanë brenda tyre këtu, eh? Një të vetme shtënë-pistoletë? Thikë kaloni? Ose tradicionale, cyanide pilula? "
  
  
  Duke punuar në gjetjen e një dobët fshehur pranverë kaloni, ai tha, " Si të jetë vetëm idiot. Në këtë curl është e fshehur të kapur dhe...
  
  
  Ai squinted në dummy buckle si trap kurth shpërtheu me një befasuese të shëndoshë, zhurma kërcim off kodrat dhe pak kohë duke i bërë jehonë përmes kanionit më poshtë.
  
  
  Duart e mban buckle zhdukur, dhe e përgjithshme ngadalë lëvizur gjakderdhje stump drejt fytyrës së tij, e cila është e ekspozuar si në qoftë se ajo ishte një kalbur shalqi. Ai ra për tokë.
  
  
  Pastaj ai e hodhi veten në saj dhe të prerë në qafë të një ushtar i cili ishte duke mbajtur një litar në një anë dhe një submachine armë të tjera. Para se ai ra, ai ishte kapur nga një armë dhe mowed poshtë nga miqtë e tij ' egot në një periudhë të shkurtër ia plas se nuk do të trokas ih poshtë si lodër rosa në një vrasje në galerinë. Pilar vuri një armë në mua në jetë, kështu që të saj, e puthi atë lamtumirë me një plumbi të puth pa keqardhje.
  
  
  Ushtari ai do të uli në karate u vjen në jetë përsëri, duke filluar për të marrë deri. Vetja u tërhoq prapa saj dhe e mbështetën atë për tokë me një tjetër tërheqje të shpejtë.
  
  
  Kam pritur qentë për të më sulmuar menjëherë. Por, përkundrazi, ata i kthyen kundër tyre të pashpresë dhe master, të cilët kishin aq cruelly fyer ih dhe cruelly të kafshuar në gjithë kjo mbetje e një njeriu.
  
  
  Tani unë hoqi tim kominoshe dhe, pasi duke u siguruar që të stylus dhe të vogël lëkure kodin broshurë me transkriptet janë ende në tim xhep xhaketë, u kthye në monstruoze gur. Bujarisht për ngritjen dhe përhapjen krahët e tij, ai ka dërguar vajza e gjerë fitore sinjal dhe përshëndetje.
  
  
  Për një moment, unë pashë ato ngatërrojini jashtë shkëmbinj dhe garë drejt ujore tyre flokëverdhë kokat bobbing në diell. Pastaj ai u kap nga një Luger dhe stilet nga toka pranë Pilar. Unë u përkul mbi të dhe mendova: sa e keqe është e bukur. Çfarë është një humbje!
  
  
  Ai e hapi atë, u kthye për t'u larguar, pastaj, me një mendim i mëvonshëm se nuk ishte menduar për të lakmisë, e hapi atë.
  
  
  
  
  
  ee bluzë dhe hoqi atë që ajo e lëngshme dhe të gjakut si një trashë monedhës rrip, domethënë para një rrip.
  
  
  Duke marrë vetja me të, e saj, unë u zhvillua me helikopter. Ai kontrollohet karburantit të vlerësuar, gati thirri me gëzim kur ai gjendet tank të plotë, dhe ngroh motor, big teh tjerrje si vajzat futa në të dhe u ngjit në bord.
  
  
  Ai revved lart, e rregulluar ritmin e tij, dhe ne fluturuan tokë si një i madh wingless zog i tronditur nga një armë gjahu shpërthim. Nën kompleksin e ndërtesave ku Knox Varnov dhe Anton Zhizov është fatale komplot u zhvillua, ajo dukej për të shpërndarë në terren si ne u rrit dhe ra larg.
  
  
  Udhëtoni përmes nivel në mes të maleve, duke kaluar mimmo e një gjigant zgjatur gishtin e rokut, ne gati e humbur sytë e zonës.
  
  
  Por pas një minute, ai u bë shockingly të caktuara për ne, si ajo u hodh lart, të djegur, të grimcuar nga atomike shpërthimi që unë kam pritur në çdo dytë ndërsa unë isha duke kërkuar në time të shikojnë. Kur tingulli arritur ne, valët tronditëse arritur ne. Helikopteri u ngrit, janë dërguar janë refuzuar dhe i shtrembëruar, sikur një gjigant dorë u ngacmon egon.
  
  
  Në verbim i bardhë shën ishte aq e ndritshme që ne ishim të detyruar për të parë larg. Por kur helikopteri i fluturimit të ndaluar, ne i shikuar prapa në shpërthim vend dhe pa zbehtë nxirë dragnet e në rritje, zgjerimi re.
  
  
  Ai tundi kokën për " binjakët e lodhur në fytyrë dhe më tha," Po, në të vërtetë. Ajo ishte e madhe, granddaddy të shpërthimeve. Dhe zëri i saj, e dinte se ajo ishte duke ardhur. A jeni kurioz se unë nuk shoh pikë në të paralajmërimit ju? Ju do të jetë histerike në një panik."
  
  
  "Përse nuk e keni frikë?" Territore kërkuar të arsyeshme.
  
  
  "Shkak të kërcënimeve me vdekje janë pothuajse të zakonshme për mua," më tha. "Në çdo detyrë, ai pason tim bërryl."
  
  
  "Unazë martese", tha Jerry. "Atë detyrë? Na tregoni se çfarë ju jeni duke bërë." Na tregoni se çfarë e tmerrshme të biznesit është mbi të gjitha."
  
  
  "Kush janë këta njerëz?" "Ajo që ishte në ato ndërtesa?"
  
  
  "Çfarë ndërtesat?" Unë i tregova. "Ajo që njerëzit? Nuk ka pasur njerëz. Nuk ka ndërtesa. Ih kurrë nuk ka ekzistuar ."
  
  
  "Lajmet e shpërthimit do e goditi titujt e gazetave, dhe pastaj ne mund të tregoni të gjithë miqtë tanë se çfarë ka ndodhur," tha Gerry.
  
  
  "Ajo kurrë nuk do të merrni për të gazetave," thashë unë. "Dhe në qoftë se unë jam pyetur, unë do t'i jap deri në njohuri të vogël rreth shpërthimit dhe ngjarjet që e rrethojnë atë. Tema është e mbyllur. Pikë! "
  
  
  "Si mund të jesh kaq misterioze në fytyrën e -" Territore filloi.
  
  
  "Puna ime është një mister," thashë unë. Pastaj, me një buzëqeshje: "e saj fantazmë, e cila nuk ekziston në Della Rrugë, është vetëm një imazh të ëndrrës suaj."
  
  
  Terry i dorëzoi asaj paratë rrip dhe tha: "unë detyrohem ju, të dashur, dhe ka një të vogël poshtë pagesës. Unë jam borxhlinj për të dy prej jush. Dhe unë dyshoj se nuk është e mjaftueshme të saj në këtë të fëlliqur pasur rrip për të hapur një veshje dyqan.
  
  
  Kapitulli Njëzet e katër
  
  
  Dy ditë më vonë, unë isha e shtrirë mes saten fletët e një shtrat madhësinë e një fushë tenisi në më të shtrenjta dhe luksoze suitë Royal Curasao Hotel në Pescadera Bay. Në njërën dorë një gotë të thatë portokalli liqueur, të quajtur pas ishull, dhe në tjetrin ishte një butë blu telefon. Në veshin tim, kam dëgjuar zërin e Davidit Hawke, i cili sapo kishte dhënë mua një jashtëzakonisht i gëzuar sinjal nga froni i tij në Washington, DC.
  
  
  "Dhe mos harroni të dërgoni paratë!" - tha uem.
  
  
  "Me diell?" bërtiti ai . "Mirë, kjo nuk është me diell këtu. Ajo është shi gjithë ditën! Pastaj ai chuckled butë.
  
  
  "Të dërgoni paratë nga telegraf!" një uem në shërimin e reumës bërtiti që të saj. "Unë jam një njeri të pafund të durimit. Pra, në çdo kohë në orën e ardhshme është e mirë. Dhe në qoftë se ajo është me të vërtetë shi, të jetë i sigurt për të veshin një mushama! "
  
  
  Unë mbyllni telefonin.
  
  
  I mbështjellë mbi dhe winked në Rona Voelstedt, i cili ishte shtrirë pranë meje, propped deri në jastëkët, dhe duke pirë një gotë aka lokale formulë.
  
  
  "Hawk dëshiron të dijë nëse ne duam të merrni shtesë të largohet nga qeveria," burri i saj tha. "Ai sugjeroi një nge Karaibe cruise."
  
  
  Rona shtrembëruar e saj limon-kosi fytyrë. Pastaj ajo grinned. "Unë nuk e di se ky njeri i moshuar kishte një ndjenjë e humorit."
  
  
  "Ai e fsheh atë të mirë," I thashë. "Dhe ai vetëm e forcon egon, kur ka një rast të veçantë të denjë për një buzëqeshje e vogël. Për shembull, kur i tërë kombi u ruajt nga atomike shkatërrimin e qytet pas qyteti."
  
  
  Rhona sipped e saj për të pirë. "Çfarë tha?"
  
  
  "Vetëm se, duke ndjekur udhëzimet e mia, vetja djem të gjetur të gjitha valixhet me bomba. Ai e ka informuar qeveria ruse se e vrasjes komplot të kishte qenë i mundur; file u mbyllur."
  
  
  "Oh my god", ajo moaned. "Dhe kjo është e gjitha për të gjithë caper gjë? Një të vogël cruise, një gjuajtur disa të shtëna, një notuar në oqean, një torturë e dhomës, më shumë të shtëna gjuajtur, dhe një pjesë e vogël, shpërthimi?"
  
  
  Ajo grinned. "Pra, çfarë duhet të bëjmë ne që të ketë argëtim?"
  
  
  Ai nuk tha një fjalë për ne.
  
  
  Por unë ende shpenzuar gjatë dy të dielave, duke u përgjigjur kësaj tapash.
  
  
  
  Thread.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Pekin Dosjen
  
  
  përkthyer nga Lev Shklovsky në kujtesën e tij të humbur djalin e Anton
  
  
  Emri origjinal: E Pekinit Dosjen
  
  
  
  
  Kapitulli i parë
  
  
  Unë nuk i kushtojnë shumë vëmendje për titull. Ajo tha diçka në lidhje me një senator që do të qenë për të qëlluar.
  
  
  Ai vuri monedhë në shkëlqim kundër të Waldorf e newsstand. Ajo duhet të ketë marrë një orë për të bërë vetja aq e ndritur. "Ndërsa ju jeni duke bërë këtë,"tha vajza prapa counter," unë do të doja për të blerë asaj një paketë e Godet me Fat."
  
  
  Ajo u përkul poshtë dhe për të shqyrtuar raft më poshtë. Unë me të vërtetë i pëlqente çfarë ka ndodhur, kur ajo u mbështet në të. Ajo ishte shtuar nga gjysma e një dollar.
  
  
  "Jo, jo," tha ajo. "Cigare shtatëdhjetë e pesë.
  
  
  Saj, dukej në afër. "Zonën e New York City është e mjaftueshme për të na bërë të ndaluar pirjen e duhanit," I thashë.
  
  
  Ajo i dha mua buzëqeshja e saj.
  
  
  "Kjo është e gjitha e drejtë," I tha, se një e katërta tjetër në banak. Nick Carter, e fundit një rreth të madh spenders.
  
  
  Ai pa e tij reflektim në hollin pasqyrë. Unë gjithmonë kam menduar se kam shikuar saktësisht se çfarë ajo mendova se ishte. Agjenti sekret. Zëri i saj është shumë i gjatë dhe do të përshtaten në një elegante ps padi. Përveç kësaj, unë edhe të duket si unë kam qenë duke ecur në erë dhe të këqija të motit për një kohë të gjatë. Vajzat e vogla e quajnë këtë fytyrë "të vjetra." Big vajzat e quajnë " duke kaluar nëpër një shumë." Unë mendoj se kjo është vetëm e rrudhave, dhe pjesa tjetër nuk bother mua.
  
  
  Ai e shikoi orën e tij. 1:50. Zëri i saj arriti të hershme. Hawk donte mua për të takuar dikë në TELEFON për të më të shkurtër në disa situata emergjente. Ai do të kishte dërguar një vajzë. Kuqo. Ajo do të më pyet nëse unë e dinte rrugën për në Restorant Kulla. Dhe, nuk ekziston një restorant në New York.
  
  
  Ai ecte mbi një e madhe të mbushur karrigeve në dhomën e pritjes — e cila kishte një ashtray tjetër për të. Kam përdorur deri e fundit paketë e mia të posaçme të ushqimit dhe të harruar për të porositur një tjetër. Por me Fat Greva ishte e mirë, shumë. Ai u hap gazetë.
  
  
  "Natën e kaluar në ekskluziv Kazino Grenada në Nassau, Senatori John. Saybrook, kryetari i Ushtarake të Punëve të Komitetit, u qëllua nga një i gjatë assailant në një tailcoat. Sipas dëshmitarë okularë, senatori sapo kishte fituar, disa herë, unë jam duke luajtur Blendë, kur lojtari tjetër të tij, duke bërtitur "mashtrojnë", e nxori armën dhe qëlloi atë dy herë. Policia lokale ka vendosur të dyshuar në arrest. Një paraprake psikiatrike raporti tregon se ky njeri, Chen-lee Brown, është mendërisht të paqëndrueshëm. Maksimale tabela bast qe dy dollarë."
  
  
  Saj, dukej në fotografi. Chen-li Brown nuk duken në të gjitha mendërisht të paqëndrueshëm. Ai dukej më shumë si një mace që sapo kishte ngrënë një kanarie. Ngushtë Aziatike sytë në një të gjerë të vështirë të përballen. Goja e tij e shtrembëruar në të keq të qeshur. Ai e shikoi në foto përsëri. Diçka u mërzit mua. Diçka e ngjashme këto dy fotografi pranë njëri-tjetrit: gjeni gabim.
  
  
  "Më falni, por ju mund të më tregoni se si për të marrë e restorant Kulla?"
  
  
  Shumë me flokë të kuqe. Dendur dhe të shndritshëm me ngjyrë të re rreth një fytyrë të bukur. Një fytyrë që dukej për të gjithë sytë. Sytë që dukej krejtësisht me ngjyrë. E gjelbër, ngjyrë kafe, të kuqe-kafe. Ajo ishte veshur me një lloj veshje ushtarake. Vetëm Fort Knox: ka një minierë ari të fshehura këtu.
  
  
  Unë i tregova. "Kulla?" 'Unë kurrë nuk kam dëgjuar për nen."Ai kishte për të thënë atë, dhe ai tha se si një aktor i përkryer.
  
  
  'Jo?'Jo,' tha ajo, wrinkling e bukur linjat e saj të bukur në mesdhe. — Ndoshta ju do të thotë Kulla Han?" Kjo ishte edhe pjesë e mia të tekstit.
  
  
  'Oh, jo. Si pa kuptim, eh? Unë kam qenë duke shkuar për të takuar disa miq, dhe kam menduar se ata thanë "Kulla" restorant. Ajo ishte një aktore e shkëlqyer veten.
  
  
  "Ju e dini se çfarë," I tha, me zë të lartë të mjaftueshme për këdo që mund të jenë të interesuar për të dëgjuar. — Unë i mbaj paratë, dhe nuk është një libër telefoni në bar. Ne do të gjeni të gjitha restorantet që kanë fjalën "Kulla" në emrat e tyre.
  
  
  "Ajo mund të marrë disa orë," tha ajo.
  
  
  "Unë e di", I thashë.
  
  
  Ne kemi gjetur një qoshe të errët. I urdhëroi të saj uiski burbon, dhe ajo është sherry. Një zonjë të ishte një zonjë. 'Mirë?"Unë i thashë se kur kamerieri e solli tonë pije. Jo se ai ishte në një nxitim për të marrë poshtë për të biznesit.
  
  
  E pyeti ajo. — A ke lexuar sot letrës ende?" Kështu ajo mund të marrë në fund të saj.
  
  
  Zëri i saj, ai shrugged. "Vetëm në faqen e parë."
  
  
  Ajo tundi kokën. Kjo është ajo që ajo u pyet për të folur rreth.
  
  
  "Ju do të thotë Senatori Saybrook?"
  
  
  'Jo të vërtetë. Në fakt, ai e quajti atë mistletoe në lidhje me Chen-li Kafe.
  
  
  — Është e lidhur me të?"
  
  
  "Mmmmm. Pjesërisht.'
  
  
  Zoti I Plotfuqishëm. Një tjetër vajzë që është i angazhuar i pëlqen të luajë lojëra. Vetëm unë nuk e pëlqen lojra në të gjitha, dhe as nuk e vajzat që luajnë ata. Ai mori një gllënjkë e uiski burbon dhe priste.
  
  
  Unë nuk jam duke u përpjekur për të luajtur një shaka praktike për ju... kjo është vetëm ndyrë tmerrshëm... ajo kontrolluar për të drejtën e fjalës,"... qepur marrë atë... mirë, ' vështirë — nuk është pikërisht e drejta e fjalës." Ajo ka arritur për atë çantë, një tjetër për të.
  
  
  — A ju kujtohet se si Senatori Morton vdekur?"
  
  
  Unë kontrolluar kujtesën time. "Ajo ishte rreth tre apo katër muaj më parë. Një përplasje avioni, nuk është ajo?
  
  
  Ajo tundi kokën. "Private jet. Pilot nuk mbijetojnë.
  
  
  'Çfarë është kjo?'
  
  
  'Mirë. Ajo hapi çantën dhe nxori një prerë nga një gazetë të vjetër. "Ajo që ishte pilot", tha ajo. Edhe në dritën e zbehtë të tij, unë e dinte se çfarë ajo do të thoshte me mistletoe. "Chen-lee Brown," thashë unë.
  
  
  Ajo tundi kokën. 'Jo, nuk ka. Charles Bryce.
  
  
  Foto ekzaminuar atë përsëri. Ajo ishte me të vërtetë e Chen-li fytyrë. "Në qoftë se është rasti, atëherë të gjitha këto Kineze njerëzit janë të ngjashëm me njëri-tjetrin, dhe unë nuk mund të kuptojnë historinë."
  
  
  Ajo pothuajse qeshi. "Ndoshta ky është i vetmi shpjegim. Por kjo nuk mund të jetë i njëjti person, sepse "— ajo ndaloi — " sepse Charles Bryce, është e vdekur. Ajo u përkul përsëri dhe ka pritur për bombë për të shkuar jashtë.
  
  
  'Binjakët?'
  
  
  "Si për treshet?" Ajo ka arritur në saj çantë përsëri dhe u tërhoq nga një fotografi. Ajo është në sekretin e një SËPATË rast. Kam njohur atë si Henderson e dorëshkrimit. Në të ishte shkruar "Znj Zeng". Fotoja ishte e madhe dhe e qartë. Më e mprehtë se fotot nga vjetër të gazetës copa të prera, dhe më e mprehtë se një fotografi nga e sotëm të gazetës. Nuk ka dyshim që ajo ishte e njëjtë të përballet përsëri. Nga afër, ajo dukej më i vjetër, por fytyra mbetur e njëjtë. Tani unë befas e kuptuan atë që kishte menduar ishte e çuditshme para. Nuk ishte një wart në mes të ballin e tij. Në më pak e qartë në foto, ajo dukej si një e pikturuar arna Indian kasta simbolet rreth tyre. Përveç se kjo ishte një e vërtetë wart. Më saktësisht, në tre lythat. I hapur në mes të tri ndryshme mbi ballin. Kjo është e pamundur, edhe në qoftë se ajo ishte treshet. Chen-li Kafe, Charles Bryce, dhe Lao Tseng ishin të gjithë duhet të jetë i njëjti person. Por nëse kjo Charles Bryce nuk e kishte ringjallur prej së vdekuri, ajo nuk do të kishte qenë e mundur.
  
  
  "Kush është Lao Zeng?"
  
  
  "Shefi Agjent i KAN .'Pra, vota është ajo se; KAN ishte prapa tij. Aziatike vrasësin e skuadrës. Një lirë federata Kineze, Cambodians, Laotians, Vietnamisht dhe kushdo tjetër që mendon se NA është rrënja e të gjitha ih probleme. Çfarëdo që fjala do të thotë të tyre, kjo do të thotë për ne, "Amerikanët janë në lidhje të tyre fyt të prerë." Sepse KAN më së shumti e bëri atë.
  
  
  E saj, shikoi vajzën. Ajo filluar në saj qelqi, nëse duke u përpjekur për të parë në të ardhmen. "Lao Zeng ka një M1 diplomë", tha ajo.
  
  
  Një në klasë të parë vrasësin. Nëse ajo do të kishte hasur në këtë Lao Zeng, ajo do të ketë takuar atë të barabartë. Ajo shikoi në mua me sytë plot frikë. Unë le të saj të vështrimit të shkojnë drejt në mua. E saj bast mirë është për të mbajtur atë të duket në sytë e saj. Ajo ishte shenja e parë e butësi ajo do të shihet që ne do të plotësohen. Simpatik, nxitoi vajzë në hollin u kthye në një mënyrë rigoroze businesswoman sa më shpejt që ne kemi qenë të vetëm në errësirë bar. Unë vërtetë nuk duan të veprojnë si Don Zhuani, por kjo është zakonisht mënyra të tjera përreth. Vështrimi im u kthye në një injoroj, dhe tani ishte radha ime për të marrë poshtë për të biznesit. E saj, e ndjeva se ajo nuk e ka marrë gjërat shumë lehtë.
  
  
  "Lao Tseng," I tha menjëherë: "ku është ai tani?"
  
  
  E emocione në sytë e saj u zhduk si të ngadaltë të zbehet e një televizioni imazh. "Ne nuk e dimë", tha ajo ngadalë. "Ku ka ai zakonisht shkojnë?"
  
  
  Ajo psherëtiu dhe shrugged. — Ne nuk e dimë as. Kinë? Indochina? Rreth pesë vjet më parë, ne kemi humbur pas. Ajo mund të jetë kudo.
  
  
  Ai arriti në një minutë për një cigare. Ai duhet të ketë të majtë të saj një ih në holl.
  
  
  Ajo shikoi në mua dhe buzëqeshi. — Ju la ih në holl. Ajo tërhoqi saj pack nga rreth saj në çantë.
  
  
  Unë e mori atë në një nga afër, me një filtër, dhe e ndezi një cigare dhe kështu me radhë. Për fat të mirë, ajo nuk i përkasin më të fundit të gjenerimit, përmes tyre, të cilët janë të ofenduar nga gjëra të tilla. Telefononi më të vjetra të modës, por unë jam i bindur për një gjë: një grua vetëm mund të tregojnë agresion në publik.
  
  
  "Tani," I thashë, " çfarë është detyra ime?"
  
  
  "Po," tha ajo. "Kjo është detyra juaj tani."
  
  
  "Hawk imagjinon se dikush do të përpiqet për të drag Chen-li rreth burgut. Kush është, ajo mund të jetë çelësi për të gjithë këtë." Ajo vuri në turbull në ajër. "Mirë,"tha ajo," kjo duhet të jetë një politikë e konspiracionit."
  
  
  "Të them, të shkojnë përpara. Kjo duhet të jetë një shaka. Dy senatorët janë vrarë nga dy Kineze njerëzit që të duken të njëjta, por nuk janë i njëjti person, dhe ata gjithashtu të kthehet të jetë doppelgangers të një rangut të lartë KANNA agjent, dhe ju mendoni se kjo është një politike e konspiracionit.
  
  
  Ajo shikoi në mua questioningly. — Çfarë do të ju telefononi atë, atëherë?"
  
  
  "Unë do të në vend të thirrur atë një sci-fi histori."
  
  
  Ajo filluar në mua për një moment, pastaj qeshi. "Ata nuk më thoni ju ishin kaq qesharake", tha ajo.
  
  
  "Unë nuk jam duke u përpjekur për të funny në të gjitha. Ajo duket si kjo është një punë për Gjoni Brunner, ose dikush tjetër. Ajo është këtu vetëm për të muskujve të punës."
  
  
  "Mmmm," tha ajo, shuplaka e sarkazëm jashtë buzët e saj. Nëse kjo do të ndodhte përsëri, zëri i saj, për të cilën kam shpresuar që ajo do të më lejoni të bëjë këtë. "E muskujve," tha ajo, " është një kusht i nevojshëm. Ata djem që duan për të marrë në Chen-li nuk e ka bërë këtë me armë." Ajo mori një gllënjkë e saj për të pirë. Disa zyra buffoons në distancë janë duke kërkuar në Afër pa shpresë në sytë e tyre. Unë i realizuar artistikisht unë mund të shesin vendin tim këtu për dyzet apo pesëdhjetë mijë dollarë.
  
  
  Dhe si për trurin, "tha ajo," ju nuk do të jetë i gjallë në qoftë se ju nuk e keni ih. Unë nuk mendoj se "n" në N-3 nuk do të thotë zero.
  
  
  "Pikërisht," thashë unë. "Gjeniale e tij. Por unë gjithmonë kam menduar se ju do të shkruajnë "zero" me "h" në vend të një "0". E saj falënderimi më bëri të zemëruar. Unë nuk jam i sigurt se saktësisht se pse. Ajo gjithashtu nuk e dinte se çdo gjë tjetër dhe për të ndryshuar temë. "Gar Kantor është duke pritur për ne, në Nassau. Ne do të kontaktoj atë sa më shpejt që ne të merrni atje."
  
  
  'Ne?"Ajo doli më e mprehtë se unë e planifikuar atë. Tani për tani. Unë nuk doja që punojnë me gratë. Të luajnë për të. Nuk është posaçërisht e vështirë për të punuar. Kur është e vështirë për mua, unë vetëm vënë me një grua rreth meje: Wilhelmina. Tim të bukur, 9mm shkojnë nga Luger pistoletë.
  
  
  "Oh, jo, — I thashë. "Kjo nuk do të ndodhë. Gjithashtu, nëse muskujt tuaj janë në plan të parë, atëherë ju nuk jeni i vetmi që i rrethon. Ju nuk keni të mjaftueshme për këtë. Ajo u ul deri befas. Kishte zemërim në sytë e saj. "Nuk është se ata mendojnë se kjo është një disavantazh," shtova: "por unë thjesht nuk më pëlqen muskulor hallat."
  
  
  "Kështu që është vetëm një i dobët hallë që nuk bën asgjë, por të marrë në rrugën e drejtë?"
  
  
  Saj, dukej në afër. — Unë nuk do t'ju quajnë të dobët në të gjitha.
  
  
  Ajo nuk e ka marrë atë si një miqësore koment. Ajo bëri një mësuese e fytyrës. "Epo, Z. Carter, duket sikur dëshiron të SHP të saj për të marrë pjesë. Ndër të tjera, unë e di se nsh-toan dialektin e Kineze, dhe unë mendoj se kjo mund të jetë e dobishme për ne.
  
  
  "Në Nassau?" Ai qeshi.
  
  
  "Në Nassau, dhe ndoshta diku tjetër. Ajo nuk ishte duke qeshur.
  
  
  Ai tundi kokën e saj. 'Unë e kuptoj saj."Unë nuk e kuptojnë atë në të gjitha. Por diçka kishte filluar të zhytet në të. Nëse kjo ishte një komplot për të vrarë të gjithë Shtetet e Bashkuara senatorët apo diçka tjetër, ajo Mund të ishte e punës. Dhe, përveç kur ndodhi vrasja, KANNA dhe ajo nuk e flasin të njëjtën gjuhë. Atëherë nuk ishte kjo Lao Zeng. dhe herët ose vonë, pas kësaj, mund të çojë në atë. Dhe kjo mund të jetë kudo. Në Kinë, në Indochina ndoshta. Pra, ajo ishte më shumë se e mundshme që unë mund të kenë nevojë për ee njohuri.
  
  
  — Kur nuk kemi lënë?".
  
  
  "Katër-tridhjetë." Afër mori dy klasë të parë avioni. — Unë kam përgatitur një suitë për ne në Parajsë Ishull.
  
  
  Në këtë mënyrë, ne do të ndarë të dy punët e shtëpisë dhe në krevat. Ai motioned për kamerier dhe të paguar pijet.
  
  
  "Nga rruga. Çfarë është emri juaj?'
  
  
  "Stuart", tha ajo. "Linda Stewart." Ajo ndaloi. "Zonja Stewart."
  
  
  "Oh, — I thashë. Dhe pastaj çfarë? E saj nuk duan të martohen me të.
  
  
  "Pra kush është djalë me fat, Z. Stewart?"
  
  
  'Ju". Ajo vuri në dukje bileta në tavolinë.
  
  
  Z. dhe Znj John Stewart Garë New York-Nassau
  
  
  — Pjesa tjetër e dokumenteve tuaja janë në bagazhet tona. Patentë shoferi, pasaporta, etj. Të gjitha në emër të Z. John Stewart. E saj valixhe u la në tavolinë para. Ndërsa ju të urdhërojë një taksi, unë do të marr vetja e tij. "Unë do të të tregoj atë që pjesa tjetër në aeroplan.
  
  
  Ne ende ishim të ulur në tryezë. E bukur, të ftohtë, të errët cep karrige. Ee kapi dore dhe tërhequr atë poshtë. Unë mora saj të vështirë, sepse unë e dija se ajo nuk do të bërtas. Ai lëvizur parakrahun e tij, dhe stilet shkau në dorën time. E bëri të sigurt që ajo kishte parë atë. "Të gjithë të drejtë, Linda. E saj të fortë dhe ishte mbajtur ee dorën e tij. — Unë dua të di emrin tuaj." Unë kam nevojë për ID tuaj, dhe unë dua një ego të drejtë tani.
  
  
  Fytyra e saj ishte e bardhë dhe sytë e saj ishin të errët. Ajo pak saj më të ulët cik dhe shikoi poshtë. Pa thënë një fjalë për ne, ajo kapi çantën e saj. "Oh, jo, të dashur, unë do të bëj të gjitha vetë."
  
  
  Pa marrë sytë e tij off fytyrën e saj, ai mori qesen nga Afër dhe për të kontrolluar përmbajtjen e tij duart e lira. Çelësat, kompakt, kuq buzësh, portofolin. Kishte edhe një armë që ai të kapur një paraqitje e shkurtër e. Saktë.22. Kjo ishte hedhur poshtë nga vetja në një minutë. Pas një grimë e ngatërresë, kam gjetur atë që kam kërkuar: një burim stilolaps.
  
  
  Ai e vënë atë poshtë në një karrige dhe u tërhoq nga rasti. Mbajtja fort e saj, ai deshifruar kodin e saj. Tara Bennett. Mosha njëzet-e-tetë. Flokë të kuqe. Sytë e gjelbër. Pra zyrtarisht, sytë e saj ishin të gjelbër. "IDAX-20. Klasa R. ' Ajo ka punuar në departamenti i shkencave dhe ishte shumë i besueshëm. Si kam lexuar atë, ajo studioi fytyrën time. Ajo e dinte se isha duke lexuar, por ajo ende dukej i tronditur.
  
  
  "Në rregull, e vënë atë larg. Ai vuri në dukje stilolaps. E saj nuk e le të shkojë e saj kur ajo vihet ee larg.
  
  
  — A keni besim në mua tani?" Zëri i saj ishte ende shumë e lëkundur për sarkazëm.
  
  
  "Kurrë nuk kam kërkuar që ju, Tara," thashë unë.
  
  
  Ajo shikoi në mua quizzically. — Pra, ajo ishte e gjitha e mirë për të?"
  
  
  "Asgjë të mirë," I thashë. "Kjo është vetëm se kur kam punë me një grua, është më i përshtatshëm për mua për të dini se unë nuk punojnë për afër. Unë nuk ishte i sigurt nëse ju e dinte në lidhje me të.
  
  
  Unë kam shkuar në dalje. Ajo kap e saj të gjëra dhe më ndiqnin në heshtje. Si kemi kaluar nëpër holl, babai i saj u kthye në e saj. "Tregoni doorman për të thirrur një taksi. Unë do të takohet me ju në derën e përparme në disa minuta."
  
  
  Ajo uli normën e saj formal, sytë e gjelbër dhe të majtë.
  
  
  "Dy pako me Fat Greva," thashë unë. E saj gill është tani në të Z. John Stewart shpenzimet e llogarisë.
  
  
  Vajza prapa counter filluar në mua, për një çast, pastaj i dorëzoheshin mua të dyja pako. Ajo tundi kokën.
  
  
  Dhe e pyeti ajo. 'Kush jeni ju?"Disa lloj shënuar *
  
  
  
  
  Kreu 2
  
  
  
  
  Nëse ju doni të dini pse unë jam duke bërë këtë, më lejoni t'ju them që unë nuk jam duke bërë atë për para. Në qoftë se ju ishin të papunë për gjashtë muaj të vitit të kaluar, ju ndoshta fitoi më shumë se në barkun e saj dhe se nuk është e numërimit tuaj të përfitimeve të papunësisë. Nëse ju doni të dini pse unë jam duke bërë këtë, atëherë unë duhet të ju them se arsyeja e vërtetë është patriotizëm. Sigurisht, kjo gjithmonë mund të jetë e vërtetë. Por në qoftë se ju të vënë mua në bankën e të akuzuarve, dhe ju doni të vërtetën dhe asgjë përveç së vërtetës, asaj i duhet të shtoj se ajo ishte 40 gradë në Nassau, dhe të drejtën e saj tani ishte në një rozë e rërës në plazh tjetër për një botë më të mirë të organeve në një nga tiniest bikinis në botë. Kjo vajzë kishte çdo gjë. Deri në ee shtojca. Tara Bennett ishte bukur të portretizuar. Odin D shtatëdhjetë e pesë; i butë të trupit. Një dhe një gjysmë rreth të cilit ishin këmbët... Ajo ishte një nga vajzat më të bukura që unë do të ndonjëherë të shikuar në e saj për të. Dhe unë kam një ndjenjë se në qoftë se kam luajtur kartat e mia të drejtë, ajo nuk ishte vetëm sytë e mi se do të jetë nga ana e saj.
  
  
  Siç thonë ata, kjo ishte mirë. Por unë nuk mendoj se kjo më bëri ndonjë më pak patriotë. Një natë më parë, ajo kishte marrë një mesazh nga Firma e stacionit të trenit duke i thënë: "Mbani kokën poshtë, gjithçka është e qetë." Ai më tha se ai do të kontaktoni me mua kur erdhi koha. Para se ata të kishin ferret, ne vetëm e kishte për të vepruar si një normale Amerikane çift me pushime. Kjo do të thotë, nëse unë nuk, se derisa ne ishim të hahet, ne nuk ishin të lejuara për të na tregoni ndonjë gjë tjetër se - me zë të lartë - nëse ne mund të shkoni not apo jo.
  
  
  Ai u largua prej saj në dhomën e tij, duke i kujtuar vetes se ajo ishte Linda dhe emri i saj ishte Z. John Stewart, dhe dolën jashtë për të marrë një foto e mirë. Unë e urrej ishull pije, dhe ishullin banakiere më të respektuar për atë. Kjo është një lirë këshillë: për një Karaibe hobe dhe ata do të injorojë ju. Qëllim të pastër uiski dhe ata t'ju japin të gjithë informacionin që ju nevojitet.
  
  
  E saj hotel kërkon lokale e mendimit për vrasje. Unë e mori atë hotel ka nevojë. Brendshëm pohoi se kjo ishte vetëm një pistë të biznesit. Chen-li nuk ishte nga ishulli, dhe nuk ishte një turist. Në çdo rast, ai nuk ishte mendërisht të paqëndrueshëm. Kur ai së pari vizitoi qytetin, ai ishte mjaft i zhgënjyer në nen, por pas kësaj, ai thjesht u zhduk. Diçka e ndyrë që kishte ngjarë.
  
  
  Kur ai erdhi përsëri në dhomën tonë, ai nuk shkojnë në dhomën e gjumit. Ajo hoqi rrobat e saj dhe shtyp vend për të fjetur në divan. Kjo është një tjetër lirë këshillë: asgjë nuk i kthen një grua në ngjan një njeriu i cili në mënyrë të qartë nuk keni një oreks për të.
  
  
  Ai ndezi një cigare dhe shikoi Tara. Ajo ishte duke fjetur në plazh. Unë wondered nëse ajo do të qenë në gjumë natën e kaluar. Por unë nuk do të duan të vazhdojnë me këtë mendim. Kjo ishte e gjitha ajo e bëri, sigurisht, ishte shumë e bukur.
  
  
  "Z. Stewart?" Ajo ishte hotel i dërguari. Dorën e saj ishte mbajtur mbi sytë e saj, kundër diellit. "Nuk është një zotëri në liman i cili dëshiron të flas me ju." Ajo do të jetë Gar. Sigurisht, në hotel për të shmangur njerëzit në hotel. Unë tundi kokën dhe e ndiqnin. Ne kemi ardhur në fillin e një trëndafili rëra e plazhit, në fillim të një dredha-dredha shkëmbore gjurmët. "Ju duhet të kalojnë nëpër këtu," tha ai. — Ju mund të kthehet këtu. Ju nuk do të jetë e lejuar nëpërmjet lobi në një kostum banje.
  
  
  "Faleminderit," thashë unë.
  
  
  - Të votoni në këtë udhë. Në anën tjetër ekziston një shkallë poshtë.
  
  
  "Po", I thashë. Unë e kuptova pse ai hezitoi, por ofroi em një cigare në vend të një këshillë. "Unë do të shihemi më vonë, "I tha, me ajër të një vacationer:"Ju do të merrni tuaj tip nesër." Ne kemi menduar Z. Stewart ishte shumë bujar person, nuk e kemi?
  
  
  Kam ndjekur rrugën që të çonte për në port. Pamja ishte unike. Përtej, ku ishull lakuar, u ngrit gjelbër tropikale kodrat e rrethuar nga një të ngushta rozë kufirit. Për tim të majtë, ka pasur një mur rreth një gur të kuq me vija të errët të kuqe primroses, si bounces që ju të merrni kur ju vënë dhjetë yellowish-kafe topa në të. Në anën tjetër, rreth shtatë metra nën mua, vë ujin që glittered si një safir në diell. Çfarëdo qoftë ajo ishte, sigurisht që nuk ishte një rrugë më të shkurtër. Liman ishte ende treqind metra larg, dhe Provoje ende nuk e kishte arritur atë.
  
  
  Nëse ajo nuk kishte qenë dëgjuar nga rrufeja e gur, një ndarje të dytë para se të arrijë tek unë, ajo do të ketë qenë një e madhe të sheshtë zbritje në vend të një të mirë rreth gjashtë metra në diametër. Ai nuk e ka vetëm të bien, ai ishte shtyrë-vetja. E saj, u zhvillua dhe clung në gurin moan. Në boulder të goditur rrugën dhe u mbyt më tej në ujë. Ai qëndroi atje ku ishte dhe për të dëgjuar. Kush u kishte dorën e sipërme. Ai mund të ishte shikuar më nga lart. Të gjitha unë kisha për të shikoni në është e ngushtuar dhe e ujit shtatë metra më poshtë. Me shkëmbinj të mprehtë në pjesën e poshtme glistened si dhëmbë të mprehtë në një prostitute të gojës.
  
  
  'Mirë? Dikush e dëgjoi saj në një pëshpëritje. Ajo nuk ka marrë një Harvard shkallë të dini se ih ishte dy njerëzve. Jo se kjo zbulesë ka ndihmuar mua shumë. Burri i saj ishte fjalë për fjalë duke qëndruar me shpinë të tij për të moaning dhe ishte i zhveshur. Në vend të armës, të gjitha ai mund të marrë saj ishte një paketë cigare dhe një kuti me shkrepëse. Nuk ka qenë edhe ndonjë shkëmbinjtë pranë meje. Zëri i saj ishte më bëni kundër murit. Nëse unë shkova poshtë, unë kam për të të ndjekë gjurmët. Jo të gjithë e ujit, duke pritur për të marrë e shtënë.
  
  
  Tjetër djalë ndoshta tundi kokën në reumatizma, sepse deri më tani sulmet nuk kishte qenë dëgjuar nga zërat tanë. Perëndia im, ishte i madh. Një ton tulla. Plot një mijë kilogram. Kjo është si unë u godit nga një Leopard tank.
  
  
  Ne u përplas në një të ngushtë, shkëmbore rrugës, dhe ai u përplas në mua me proshutë-mesme duart e përplasur në shpinë. Unë nuk e kanë forcën për të marrë atë goditje. Më e mira që mund të bëja ishte të përpiqet për të rezistuar. Ai u përpoq për të vënë një ego për çdo fis, por ai e mbështjellë mbi dhe kapur goditje me rënda muskujt e tij të ijës. Nuk është saktësisht një goditje dërrmuese.
  
  
  Unë nuk mund të merrni shpëtoj e bastard. Kjo fjalë mbërthyer për mua si një fuçi të mëdha të zam. Ai vuri duart e tij rreth fyt, dhe dukej sikur nuk kishte asgjë për të bërë. Të djathtën time ishte kapur diku më poshtë nesh. Të gjitha unë mund të bëja ishte goditur vetja në sytë me gishtat e mi të majtë. Ai nuk donte për të bërë, por në këtë distancë, ai zor se mund të humbasë. Ndjeva diçka të kthehet në marmalade nën thonjtë e mi, dhe ai bëri një çnjerëzor zë frika. Ai mbështjellë jashtë mua dhe rashë në gjunjë. Gjaku depërtoi mes gishtat e mi. Ai u ngrit përsëri.
  
  
  Në raundin e parë, por më e mirë është ende për të ardhur.
  
  
  Tim të ardhshëm kundërshtari ishte tashmë duke pritur. Ai ishte duke qëndruar në heshtje, pak më poshtë shtegut, një të heshtur .45-revole të kalibrit vuri në fytyrën time.
  
  
  Ai dukej e tij më të mirë gjatë Pashkëve të tij kostum të bardhë. të bardhë këmishë të bardhë e kravatë. Përveç kësaj, ajo ishte e qartë se ai nuk ishte duke shkuar për të marrë gjakun për vetja e tij. Mirë ndeshjen, këta të dy. Kjo bjonde me flokë të pispilluq me të zbehtë, sy dhe tota ish-kampion është i gjallë. Dhe pastaj Nick Carter e tij të purpurt not mbathje. Ai qëndroi atje, panting, duke dorën e tij mbi prerë e thellë në kokën e tij. Ish-kampion ra pak metra para meje në shteg.
  
  
  Flokëverdhë djalë përshëndeti mua. "Pra, Z. Carter, unë e shoh që ju jeni një njeri të arsyeshëm. Ju e dini, sigurisht, se do të jetë shumë i trashë për të përpiqen për të më sulmojë?
  
  
  Ai duhet të ketë qenë Britanik. Më erdhën fjalët nga rreth fytin e tij në një të njohur, cloying theks.
  
  
  "Po, natyrisht", u thashë. "Nëna ime më ka mësuar që kurrë të mos argumentojnë me një njeri i armatosur. Në qoftë se ajo është jashtë të arrijnë.
  
  
  — Shumë keq që ju nuk lejoni që të boulder të bien mbi ju. Ajo do të jetë shumë nicer për shumë njerëz. "American turistike vrarë nga rrëzimi shkëmb." Nuk quibbles, nuk ka pyetje të vështira. Nuk e komplikuar plan për të hequr qafe të trupit.
  
  
  "Dëgjoni", u thashë. "Unë nuk dua të jem një barrë për ju. Pse nuk kemi marrë vetëm një pushim?
  
  
  Ai qeshi. Ose më mirë, ai neighed. Vetja armë ishte ende vuri në mënyrë të drejtpërdrejtë në jetën time. "Ah," tha ai, " ju tashmë e kanë lënë mua një trup që unë duhet të hidhni. Dy trupave është me të vërtetë një pak më shumë një problem.
  
  
  Unë i tregova. "Dy organeve?" Tuaj, ish-kampion nuk është i vdekur. Ai vetëm do nuk të jetë në gjendje për të embroider përsëri. "Kane — - ai vuri në dukje, ende undead trupit -" unë nuk kam nevojë për atë më. Por vijnë për të menduar për atë, "ai u këput gishtat e tij, si një kolegj komedi profesor," ai nuk do të ketë një plumb plagë, dhe vetja e tij vdekja mund të jetë shkaktuar nga një rënie. Ai buzëqeshte me kënaqësi. "Unë mendoj se Kane do të bjerë. Ata janë me baltë shkëmbinjtë atje, nën ujë.
  
  
  Vetja e buzëqeshje të zgjeruar. E bastard me të vërtetë i mori në nervat e mia. Në profesionin tim, vrasja është pjesë e punës sime përshkrim. Ai mendoi se do të ishte e mençur për të vetëm le të flasin. Kjo do të kurseni kohën e saj duke u përpjekur të kuptoj se çfarë të bëjë me të. Web problemi ishte që unë nuk kisha për të ardhur deri me asgjë ende. Ai tashmë mund të imagjinoni gazetë raporti për veten e tij: "Killmaster shkatërruar me Trim Daan." Unë nuk e pëlqen atë në të gjitha.
  
  
  Ajo nuk ishte më e keqja situatë ai do të qenë ndonjëherë në të, por ajo nuk na thonë asgjë. Ai ishte pesë metra larg nga mua, dhe ai kishte një armë në dorë. Ai ishte jashtë të mia për të arritur, por unë kam qenë në pamjet e tij.
  
  
  Prapa meje, rruga ishte e hapur si një shigjetë. Për të drejtën time janë të larta shkëmbinjtë. Uji në të majtë. Mes nesh është një i verbër gjysmë të shkëputur gjigant. kush mund ta ketë vrarë mua pa parë mua, nëse ai do të mund të. Në qoftë se gawk nuk e kishte goditur më parë. Por ndoshta unë ende mund të përdorni saj disi, kjo Kane. Unë duhet të ketë menduar për këtë. Kam nevojë për kohë.
  
  
  — Dhe si do të heqë trupin tim?" Unë supozoj se nuk do të jetë vrima plumbash në nen."
  
  
  Në rast të reumatizma, ai arriti në xhepin e brendshëm të tij doublet dhe u tërhoq nga një përpunuar të mëdha uiski balonë. Ai ngriti argjendi kapak e tij të madh.
  
  
  Unë nuk e kuptojnë të saj.
  
  
  Ai whinnied përsëri. "Nuk uiski, Carter. Benzinë. Atje është një shpellë në shkëmb rreth bëj. Kane do të kishte ndërtuar një zjarri nuk ka...
  
  
  "Duke përdorur mua si dru zjarri."
  
  
  "Nuk është një zë." Ai psherëtiu rëndë. "Unë mendoj se unë do të duhet për të bërë atë veten tani." Unë shpresoj se Chen-li do të ju falenderoj në mënyrë të duhur."
  
  
  Ai ishte i uritur për ndonjë informacion. — Pse nuk ju vetëm të presim për atë për të bërë atë veten?"
  
  
  Unë do të duan për të parë të saj. Por ai nuk do të jetë nga burgu deri nesër mbrëma. Dhe askush nuk do të mund të keni gjetur ju këtu, para.
  
  
  Ashtu si ajo. Ata ishin planifikuar vetja e arratisjes. Hawk ishte e drejtë përsëri. Por çfarë bëri bastard kanë të bëjnë me të? Kane ndaluar dhe le jashtë një të vogël ofshamë. Ai mori një hap drejt saj.
  
  
  "Qëndrojmë prapa, Carter. Flokëverdhë njeriu mori një hap të shpejtë përpara, duke mbajtur armë në frontin e tij. Ai shoved e balonë të benzinës kthehet në një minutë, pa harruar për të vënë kapak prapa. Një benzinë njollë përhapur në të gjithë vetja e xhaketë. Ai nuk e vërejnë.
  
  
  Kane rënkoi lehtë përsëri. E saj, hodhi sytë në të. Papritur, dalje e pa atë. Ai mori një hap përpara. Flokëverdhë një, shumë. "Back up", tha ai me një të mprehtë lëvizni duart e tij.
  
  
  "A doni Kane te zgjoheni? Ajo do të jetë e vështirë për t'u marrë me të, kur ai vjen për shqisat e tij. Unë mund të vrasin vetja e saj me një goditje të vetme.
  
  
  — Dhe pse ju doni që të jetë aq e dobishme?"
  
  
  "Nderimi" I thashë. "Në qoftë se unë kam për të vdekur, unë dua të saj për të marrë të paktën një me mua, rreth dy nga ju. Qëllimisht i saj, ai ecte mbi Kane trupi. Kjo më bëri një grimë e një të lëpijnë. Ndoshta jo mjaft pranë, por ajo duhet të jetë e mjaftueshme. Ende nuk...
  
  
  Ai u përkul poshtë, në atë që ishte lënë e Kane fytyrë dhe e mori armën e tij me një dorë e padukshme. Kane bërë një zë që dukej më shumë si "Gaaa" se çdo gjë tjetër.
  
  
  "Jezu Krishti," I thashë, duke u ngritur shpejt përsëri. — Unë mendoj se ai ka një plan."
  
  
  'Cilin?' Wittmans doli përpara pak për të kuptuar më mirë. — Plan, - të përsërisin atë. "Planier ose ribel".
  
  
  Ai u kthye për ta provoje pak për të kuptuar tim slurred fjalë. Zëri vuri në saj dhe të vendosur për të punuar. Me një lëvizje e lehtë e gishtit të madh, ai ndezi një kuti me shkrepëse dhe e përplas atë në vetja e tij-ngjyhet xhaketë. Ajo menjëherë e ndezur deri. Ai ra armën e tij dhe u përpoq për të shuar flakët, por ajo nuk ka punë. Flakët u përhap menjëherë. Ai hovi lart dhe nisi të wriggled, ulëritës si një zjarr kukull. 'Të më ndihmojë. Perëndia të më ndihmojë. Ju lutemi.'
  
  
  Unë e shikova atë dhe shrugged. "Nëse ju nuk e pëlqen zjarr, nuk ka ujë të afërt."
  
  
  Pastaj ai u kthye dhe u kthye poshtë në rrugën për të zbehtë rozë plazh.
  
  
  
  
  Kapitulli 3
  
  
  
  
  Tara ishte zhdukur. Ajo ndoshta tashmë shkoi lart në dhomën e saj. Unë kam qenë i mbuluar me lëndime dhe gjak, dhe unë e nevojshme një larje. Dhe një pije. Dhe diçka tjetër. Unë kisha për t'u marrë me këtë rast parë.
  
  
  Vetja e saj e gjeti në kuzhinën e restorantit dhe në shtëpi, nga pishinë. Ai-ale hamburger me garniturë, e kapi nga vetja qafë dhe të qëlluara të gjithë në nofulla. Kuzhinieri i cili ishte duke punuar në skarë kuptuar dhe në të majtë.
  
  
  "Pra, Lolly, se sa ata të paguajnë ju për këtë?"
  
  
  Në e tij reumatizma, ai arriti të tij, të mishit të hanxharin. Kjo ishte e gabuar. Prapa tij ishte ngritur kundër moan, dhe të dy kyçet e duarve ishin mbërthyer. Ih kthyer atë një pak më tutje, vetëm të jetë i sigurt.
  
  
  "Hej djalosh, a nuk jeni në rregull? Më lër të shkoj.'Vetja emrin e kishte Karlo. Ajo ishte e shkruar në të gjithë të tij të njëtrajtshme.
  
  
  "Jo, derisa të më thoni kush ishte, Karlo." Që paguhet ju për të më lejoni të ecin kësaj rruge deri në përjetësi?
  
  
  "Le të shkojë," bërtiti ai. Ai i shtrënguar grushtin e tij, dhe i dha atij një dritë gju goditje për jetën. Ai rënkoi. 'E saj, unë betohem. Unë nuk e di se kush është.
  
  
  "Ata thonë se kjo është Karlo. Ai ishte i veshur me të bardha?
  
  
  "Jo. Njeriu në të bardha... ai u ndal befas.
  
  
  "Kush ishte se, Karlo?" Vetja e tij u përplas në mur.
  
  
  "Shko në ferr", tha ai.
  
  
  Vetja e zvarritur e saj të vuaj. Mish splattered me yndyrë. Ajo ishte e shtyrë poshtë nga vetja e kokës, kështu që ai mund të shikoni nëpër bare dhe imagjinoni se çfarë vetja Gol do të duken si më vonë. "Bb-Bangle," tha ai.
  
  
  "Të Bukur E Të Krishterë. Dhe ai që ju ka dërguar?
  
  
  — Unë nuk e dinë, " ai whimpered. 'E saj, unë betohem. Unë nuk e di.'
  
  
  Vetja lëshuar saj dhe mori një hap prapa. Ka shumë të ngjarë, ai nuk do të shkaktojë më shumë probleme. "Atëherë, më thoni se çfarë ai dukej si."
  
  
  Ai u mbyt sërish në karrigen e tij. "Djalë i madh", tha ai. 'Kinez. Por shumë të mëdha. Në disa çmendur kostum gri.
  
  
  Unë kurrë nuk kam parë atë më parë.
  
  
  "Dhe ky Engjëll, ku mund Vetja e gjeni atë?"
  
  
  Ai më dha një tronditur sy. Zëri i saj, iu kthye ai me një shprehje serioze. Çfarëdo që ai kishte frikë të thonë për mua, ai ishte edhe një frikë për të mos thënë ajo për mua.
  
  
  "Këto janë dy burra nga Grenada Hotel.
  
  
  Senatori u qëllua për vdekje në një kazino në Grenada. Të paktën dy copat e gjëzës formuese, tashmë të arsyeshme, dhe unë u pyesin se çfarë ajo do të të gjithë të duken si. — Çfarë tjetër ju e dini?"
  
  
  "Asgjë më shumë. Ju jeni të mirëpritur. Asgjë të tillë.'
  
  
  "Në rregull," I tha. Unë nuk doja tormenting frikësuar një djalë i vogël. Çfarë tjetër unë e nevojshme të dini, unë do të përpiqemi për të gjetur në një tjetër mënyrë. Ai u kthye për të ikur, por nuk ishte diçka tjetër, ai donte të dinte.
  
  
  "Nga rruga." E saj, u kthye. "Sa bëri që ai të paguajë për të tërhequr këtë ëmbël mesazh?"
  
  
  Ai rubbed në kyçet e duarve të tij. "Pesëmbëdhjetë."
  
  
  "Pastaj ai e gënjeu për ju. Unë paguaj saj njëzet dollarë.
  
  
  "Nick është se ju?" Ajo ishte në dush.
  
  
  Unë i tregova. "Jo,' Të Pista Përdhunues'.
  
  
  — Unë nuk e kuptoj se ju, " ajo bërtita. 'Prit një sekondë.'
  
  
  Ajo u ul në shtrat. Dera u hap dhe ajo u shfaq në një re me avull,e saj të flokëve shufër në dush. Ajo kishte veshur një kohë të gjatë të bardhë terry-pëlhurë pallto. Unë u pyesin pse unë gjithmonë kam menduar se dantella e zezë ishte aq sexy. "Gar quajtur..." Ajo u ndal dhe shikoi në mua. "Oh zoti im, Nick. Çfarë ka ndodhur?'Ajo nxitoja drejt meje si një zjarri të bardhë engjëll.
  
  
  "Unë goditi derën", thash unë.
  
  
  Sytë e saj të skanuar shkurtime dhe lëndime në shpinë. "Ju duken të tmerrshme", tha ajo.
  
  
  — Atëherë ju duhet të shihni këtë derë."
  
  
  Ajo psherëtiu. "Të ulen për të votuar si kjo." Ajo u zhduk dhe u kthye pak çaste më vonë me një leckë të ngrohtë dhe një tas me ujë. "Si ata gjithmonë thonë se në kinema, ajo mund të dëmtojë."
  
  
  "Dhe, siç thonë ata në filma — I gëlltiti atë si një plumb. Çfarë ishte ajo me Gar?
  
  
  — Ai do të ketë një darkë me ne sonte." Tetë ora në Kafene Martinique. Ajo trajtohet e mia mbrapa, pothuajse butësi. — Do të më thoni në lidhje me këtë tregim?"
  
  
  "Ajo ishte një kurth. Chen-li miqtë e dini që unë jam në qytet. Por unë nuk e kuptoj se si ata e dinë këtë. Ai u kthye nga ajo dhe të kapur e saj sy. Ajo dukej e shqetësuar dhe u përpoqën për të fshehur atë. Unë ju thashë, baby. Kjo nuk është një lojë për gratë." Ai duhet të ketë njohur atë do ta bënin atë të zemëruar, por ai butësisht tërhequr prapa saj mbi krevat. "Shiko," thashë unë. "Unë jam i sigurt se ju e dini tuaj artizanale, çfarëdo qoftë ajo që është tek ne, por çfarëdo qoftë ajo është që të na i saj, i sigurt se kjo nuk është dorë-për-dorë luftarake. Kjo është e gjitha që kam pasur në mendje.
  
  
  Ajo e vështroi poshtë dhe psherëtiu. "Unë jam një agjent i trajnuar dhe unë mund të marrë shumë të mirë të kujdeset për veten." Ajo dukej si zë i një agjent i trajnuar, por kjo nuk ka të bëjë shumë kuptim, si një dobët quajtur filmit: ajo nuk përputhen me foto. Dielli i dha një gjobë, mjegull e freckles që e bëri atë të shikoni të rinj, të pafajshëm, dhe shumë e brishtë. Dhe kështu ndodhi. Ajo u kap nga ee. Ajo ndjehet e vogla dhe të ngrohtë. Ata ndjeu e limon, dhe ajo e puthi për fat të mirë me gojën hapur. Ai vrapoi gishtat e tij përgjatë urës së hundën e saj. "Ju keni freckles," thashë unë.
  
  
  "Por të paktën unë nuk do të marrë sunburned," ajo buzëqeshi. "Më angry të marrë sunburned."
  
  
  Kjo më kujton diçka. Telefonin e kapi. Më jep policia. "Unë i tregova operatori. Një Bahamian oficeri i policisë u përgjigj në telefon. "Ka një shkëmbore rrugës për në Parajsë Hotel liman. A e dini se?"' Ai e dinte atë. Rreth gjysmë ore më parë, një flakë e pa atë aty. Ajo dukej si disa djem ishin duke luajtur me zjarr. Unë mendoj se ju do të më mirë të marrë një vështrim atje. E rreshter kuptuar, dhe ai qëndronte i varur lart.
  
  
  U ktheva mbrapa të Tara. "Ne nuk jemi duke menduar për të përmbushur Gar deri në tetë ora..."
  
  
  "Dëgjoni, Nick." Ajo dukej e shqetësuar. "Unë mendoj se ne kemi një mision dhe..." ajo stammered... kam ndërprerë saj dhe vazhdoi tim dënimit. "Kjo na jep kohë për të drejtuar punën tonë të parë." E saj hotel do të donte për të marrë një sy në këtë kazino në Grenada.
  
  
  Unë mendova se pa zhgënjimin në sytë e saj.
  
  
  E saj, shkoi në banjo për të marrë një dush. Ajo u kthye në radio. Kam shikuar veten në pasqyrë banjo dhe veten se pse unë ende nuk e kam një të vetme gri flokët në mes nesh. "Një Shënim Samba" ishte luajtur në radio, derisa muzika ishte i prerë për të ", e rëndësishme lirimin e Detit Barents territorit".
  
  
  Senatori Paul Lindale ishte i vdekur.
  
  
  Senatori trupi u gjet në Ego është pragun e derës. Ai ndoshta ra përmes dritareve të zyrës së tij në katin e dhjetë. Sigurisht, ata mendonin se ishte një aksident.
  
  
  
  
  Kapitulli 4
  
  
  
  
  Ajo është gjithmonë tre ora në mëngjes në errësirën e kazino. Çdo orë, çdo ditë, në çdo mot, ajo është gjithmonë tre në mëngjes. Unë të luajë kartat dhe zara me të lodhur për gratë dhe burrat për të anuar kokën e përkulur mbi tavolina dhe duke bërtitur: "Eja në zemër." Kjo është pothuajse një orkestrale përbërjen. Në qoshe, nuk ishte një daulle seksionin që e mbajti deri një rënie të rrahur me lëkundet nga makinat e fatit dhe e rastit pjatë e pagesa të: pesëdhjetë topa në tremujorë. Të bëhet hapësirë të qetë si argëtim çmimet rriten. Për shembull, në craps tavolina, ju mund të dëgjoni një rënie pin, sidomos kur dhjetë mijë dollarë është në rrezik.
  
  
  Kazino të Grenada nuk ishte ndryshe. Ajo u shkëmbyen për një kontroll për pesëdhjetë dollarë-Jon Stewart definitivisht nuk do të duan për të luajtur më shumë, sepse e vetmja mënyrë për të marrë nëpër kazino është që të lëvizë gjatë lojës. E saj, pa Tara shikuar rookies sperma në një nga ato njëri-armatosur vrasësit, ata të mbushur me të katërtat. Pastaj ne sniffed ajër, por që nuk kuptojnë asgjë.
  
  
  U ndamë mënyra për të mbajtur një sy në të dy shumë të ngjarë pikë. Tara luajtur roulette me një Kinez croupier, dhe e saj sel për një blackjack karrige, në të cilin senatori bërë fitoret e tij dhe humbjeve.
  
  
  Kam njëzet duart në dorë të parë, si dhe të parë dhe të dytë. Unë iu kam patate të skuqura në raundin e tretë, por tregtari u ndal më. Patate të skuqura u mungon shkronja G Grenada. Ai më tha për të marrë ih përsëri në arkë. Këto ishin të rinj dhe patate të skuqura, tha ai. Kjo ishte vështirësia më herët gjatë ditës.
  
  
  Unë kam pasur disa vështirësi, dhe këtë herë unë nuk dua të rrezikojë atë. Në këtë kohë ai ishte i armatosur. E saj, u nis për në arkë. Ai kërkoi falje profusely dhe i dorëzoi mua tjetër patate të skuqura, të cilat ai me mirësjellje shoved në dorën time.
  
  
  Pesë sekonda më vonë, ai ishte krejtësisht i tronditur.
  
  
  Unë nuk e di se çfarë ata më dhanë, por ajo duhet të ketë qenë të pakuptimta. Kur kam hapur sytë e saj, të dy Chen-li me dy lythat në mes të ballit të tyre u mbështetur mbi mua. Por në qoftë se ata ishin aty, ata kishin shkuar, sepse kur ajo më në fund erdhi, dy prej tyre ishin zhdukur. Ashtu si im armë: Wilhelmina majtë me një burrë tjetër. Këtë herë me një Kinez. Ai u ul të gjithë nga unë në dhomë dhe buzëqeshi me mua. Ajo ishte një e vogël, duhan-të mbushur, të shëndoshë-proofed dhomë, me sa duket përdoret nga Krasnoyarsk zyrës së, i cili shkoi për biznesin e tij dhe të shpërndara patate të skuqura. Aty ishin rreth gjashtë personave të tjerë në dhomë përveç burrit tim armë, dhe askush nuk ishte duke qeshur, përveç burrit tim armë.
  
  
  "Mirë se vini në ynë i përulur mbledhjen. Ai vetëm kokën e tij. Hef ishte një periudhë të shkurtër, të mirë-ndërtuar njeriu, të veshur në mënyrë elegante mëndafshi të përshtaten. Më lejoni të prezantoj veten për ju. Emri im është Lin, Lin Qin.
  
  
  "Z. Qin." Ai tundi kokën shumë.
  
  
  "Z. Lin," ai duhet të korrigjohen. E emri i fundit është gjithmonë përmendur parë.
  
  
  E gjithë kjo mirësjellje, ishte tepër i sjellshëm. Unë pyeta veten nëse ai do të sfidonte mua për një pirun duel. "Ajo saddens ne", vazhdoi ai, " që e kemi pasur për të kërkuar praninë tuaj tonë të vogël në mbledhjen e tillë, do të themi, papritur e modës. Por e konsiderojnë veten një nderuar të ftuar.
  
  
  Një rreth prej guri fytyrat e anketuara saj. "Gut, djema, ajo nuk do të ketë humbur këtë gjë."
  
  
  Duke qeshur, Lin u kthyen te të tjerët. "Z. Carter është duke bërë shaka", u tha ai atyre.
  
  
  Ata ende nuk ishin të qeshur.
  
  
  "Mirë," ai shrugged", si ju mund të shihni, shokët e mi nuk dëgjoni zotërinjtë e shaka mes tyre. Ata preferojnë të poshtë për të marrë më shumë gjëra të rëndësishme e drejtë larg. Ai kap një cigare dhe përgjuar atë në anën e pasme të ar-onyx rast. Odin um vetja bashkëpunëtorët e kërceu në këmbë për të dhënë një dritë. Një lodhur ëmbël aromë të përhapet nëpër dhomë. "Oh, sa të vrazhdë për mua. Ai i dorëzoi mua në telefon. "Një cigare, Z. Carter?"
  
  
  Zëri i saj, ai i shkundi kokën e tij. I wondered pse unë kujdesur aq shumë për këtë, Jon Stewart nuk ka kuptim. Emri im duket të jetë më e ngushtë të ruhet sekreti në këtë qytet. "Unë mendoj se nuk do të ndihmojë shumë në qoftë se unë ju thashë se ju i keni gjetur të gabuar të njeriut, dhe që emri im është John Stewart?"
  
  
  Lin ngritur një vetull. "Më vjen keq, Z. Carter.
  
  
  Odin Um do të takohet tuaj të vjetër armiqtë tanë mik të vjetër. Ai e pa të mbërrini në aeroport dhe e informoi Z. Engjëll. Ai u përkul përsëri të qetë në karrigen e tij. — Dhe, ndërsa ne jemi duke folur për tonë ish— punëdhënës" — unë të marrë atë që ju keni dëgjuar nga vetja e hershme dështimin?"
  
  
  Po, tragjike, e kam thënë. "Për të marrë larg për të votuar si kjo, në lulëzimin e rinisë sime."
  
  
  Në të vërtetë. Buzëqeshja u kthye. "Por ndoshta një të papërshtatshme tragjedinë. Ju shikoni, disa rreth nesh nuk pajtoheshin me Z. Engjëll është mënyrë e të bërit biznes, dhe tani që zëri i saj ka marrë përsipër, ata mosmarrëveshjet do të zhduket. Ai iu drejtua me letër për të tjerët, "të qenit nga kjo botë."
  
  
  Tani ata ishin duke qeshur. Pak më shumë cigare iu shfaq dhe i ndezur. Ajo filloi të paraqesin natyrën e ihc. E ëmbël erë e suksesit mbushi dhomën.
  
  
  — Dhe tani, Z. Carter, ne jemi të gatshëm për të bërë ju një ofertë. Jo se ne duhet të jemi. Por tuaj të menjëhershëm vdekje pa ndihmën tonë nuk do të jetë e çdo përdorim për ne.
  
  
  Unë kam qenë i befasuar që Bungel nuk e vëreni këtë avantazh. Kam gjetur këtë kontradiktë paksa të çuditshëm.
  
  
  Unë e pyeta. — Çfarë është kjo përparësi?
  
  
  Pesë për qind. Pesë për qind të fitimit. Kjo është një sugjerim i mirë. Por mos prisni miliona. Çmimi me pakicë të heroinës është shumë më i lartë se çmimi që ne të merrni për të."
  
  
  'Dhe pjesën tjetër?'Zëri i saj,' shikoi tij cigare rast. 'Bari. Hash?
  
  
  "Sigurisht, në pesë për qind të shumës. Ai buzëqeshi përsëri. Dhe të tjera, si thoni ju, është një gjë e vogël... Ajo është duke na kërkuar për të opiumit.
  
  
  "Ju sjell vetja këtu për të Nassau dhe të kontrabanduar në Shtetet e Bashkuara veten." E saj për të bërë atë si një app, jo si tapash.
  
  
  Ai tundi kokën. Por sigurisht që ju tashmë e dini këtë. Përndryshe, ju dhe Z. Bungel "— ai ngurroi — " nuk do të jetë e argumentuar.
  
  
  Në këtë të fundit, deklarata e tronditur mua. Ai më ofroi një marrëveshje, sikur ai të ishte një ilaç të zbatimit të agjentit, si dhe nëse Engjëll vetëm të trajtohen në të drogës. Mirë, ndoshta kjo ishte. Ndoshta ky Chen-li ishte vetëm një anëtar i një droge sindikatë. Ndoshta ai ishte vetëm kaq me gurë se em marrë për të ndihmuar një senatore AMERIKANE. Ndoshta ishte e gjitha një e madhe të çmendur rastësi. Apo ndoshta Lin donte që ajo të mendoj kështu.
  
  
  "Unë e shoh që ju jeni të ngurroni, Z. Carter. Ju mund të dëshironi të konsultohet me dikë para marrjes së një vendimi përfundimtar. Oooh! Ai tundi kokën atij që ishte ulur për ditë.
  
  
  Chu u ngrit dhe e hapi derën.
  
  
  Enë.
  
  
  E saj kyçet e duarve janë të lidhura bashkë, fustan i saj ishte shqyer, dhe flokët e saj kishte ardhur të lirshme, gjatë luftës. Flokët unë do të shihet e saj të vendosë dhe të mbërthyer deri para se ajo të majtë. Thellësisht i trishtuar, ajo shikoi në mua, vetëm në mua.
  
  
  "Unë jam i keq.'
  
  
  Të dy burrat ishin mbajtur atë poshtë. Një në çdo anë. Të dy kryer Sten submachine armë; të shkurtër, të lehta Britanik armë që mund të zjarrit pesëqind raunde për minutë. Instinktivisht, ai iu afrua e saj. Ata le të shkojë e saj dhe për të ngritur armët e tyre si unë dhe një njeri erdhi për të rrëmbyer mua. Ata kanë bërë vetëm një gabim. Ata duhet të kenë ndalur në kërkim mua, kur ata e gjetën armë.
  
  
  Me një lëvizje të shpejtë, ai u stilet e saj në pëllëmbë të tij, kështu që vetëm me thikë të ishte e fërkimit. Ai mori për të më parë dhe unë u zhyt tim uem kamë në dollar rafte. Vetja gojën e hapur dhe ai vdiq papritur. Kjo do të ndodhte kaq shpejt — dhe për asnjë arsye të dukshme — se të tjerët për një çast të humbur gardës. Në momentin që ju mori avantazhin e saj.
  
  
  Unë shkova për të parë Lin Jing.
  
  
  Me një të vetme ritëm të dorën e tij të majtë, ai solli vetja deri në frontin e tij, dhe e mbajti në një hekur rrokje, duke mbajtur stilet për vetja e fytit.
  
  
  Dy submachine armë heronjtë e ngriu në vend. Të tjerët mbetën aty ku ishin ata, të hutuar. Lena mund të ketë përdorur atë si një peng për të marrë Tara dhe vetë nga këtu. Por unë nuk dua atë në këtë mënyrë.
  
  
  "Zgjidh e saj," unë kam urdhëruar.
  
  
  Për një moment, askush nuk lëvizi. Vetëm saj. Lina shtyrë saj përpara deri sa kemi arritur në një nga Tara është rojet. Me mprehtësinë e brisk e bëri atë të Lin ta ngrinte mjekër, dhe fytin e saj ishte ekspozuar. "Ma-zgjidh e saj," ai arriti. Rojeve uli armën e tij dhe veproi ashtu siç e uem u tha.
  
  
  Ajo ishte Tara që e ka urdhëruar atë. — Për të marrë nga këtu.
  
  
  'Por,. Nick. †
  
  
  'Shko!'
  
  
  Ajo erdhi në derë. Lina e bëri atë të gasp dhe e shtyu vetja në drejtim të gardianëve, të cilët mbështetur larg në tmerr si ajo ishte rrëmbyer nga një submachine armë nga një prej tyre dhe filloi të shtënat. Së pari goditi një revole, dhe atëherë ajo ishte e fëmijës të luajë.
  
  
  Dhjetë sekonda më vonë, kjo ishte e gjitha mbi të.
  
  
  Një submachine armë ra e saj dhe kap Wilhelmina. Mbi një tavolinë në cep, ai vuri re një të vogël të hapur kuti me patate të skuqura. Ai me kujdes mori një rreth tyre në duart e tij dhe të shqyrtuar atë. Nuk ishte një shumë e vogël gjilpërë fërkimit nga pala, dy milimetra i gjatë. Chip-e theu atë në gjysmë. Një i verdhë i zbehtë të lëngshme doli. Paaftësi pika. Patate të skuqura ato përdoren kundër meje. I vënë kapak në kuti dhe e vuri në një minutë. Kush e di. Nëse loja shkoi kundër jush, ndoshta ata mund të vijnë në volitshëm. Ai vrapoi dorën nëpër flokët e tij, straightened kravatë e tij, dhe i mbylli derën në shpërbërë Nassau Kineze Bashkimit përgjithmonë.
  
  
  Ai e shikoi orën e tij. Ne ishim njëzet minuta më vonë. Deri në kohën që kemi arritur Kafe Martinique, stacioni ishte zhdukur.
  
  
  Por tani ajo ishte me të vërtetë duke kërkuar përpara për të.
  
  
  
  
  Kreu 5
  
  
  
  
  Kam rënë e saj jashtë në hotel dhe shkoi për të parë për te stacioni i trenit. Ai ishte duke qëndruar në një hotel i vogël në afërsi të bregdetit. Kur shkova atje, ai ishte plot me policë; ambulancë të niseni alarmi më tha se unë mund të jetë vonë. Doli se unë kam qenë vetëm në kohë.
  
  
  Mjeku e shikoi dhe i dha një pashpresë mbledh supet. — Ai ka vetëm disa minuta të majtë. Nuk e tij shumë që unë mund të bëjë në lidhje me atë.
  
  
  Ai crouched poshtë e ardhshme për Gar. "Natën nesër," pëshpëriti.
  
  
  Ai tundi kokën e saj. Unë e di saj. Chen-li e arratisjes. E saj, duke dëgjuar tim të shikojnë kurdisur poshtë vetja e jetës. Apo ishte ajo e mi dollar rafte? 'Diçka tjetër?'
  
  
  "Ai tha. "Kam lënë tek ju një mesazh. Tregoni Tara..."
  
  
  Kjo është diçka për të votuar për të. Gar dhe zëri i saj mund të ketë punuar së bashku për pesë apo gjashtë detyra. Ai ishte një profesionist, si të mirë si ju mund të dëshironi për të. Mendova se ai do të jetë gjithmonë aty për të. Votoni votoni atë që ju merrni me vdekje. Ju të mbetet i pavdekshëm deri në fundit të dytë.
  
  
  Unë shkova në makinën time dhe shpejtoi jashtë, si në qoftë se shpejtësia e kishte përshpejtuar tim konceptin e botës. Por kjo nuk ishte rasti. Në fakt, më mësoi për këtë, më pak vetja e kuptuan atë. Tre identike Kineze njerëzve. Tre të vdekur senatorët janë të hapura tani. Kazino. Për të shpëtuar nga vdekja. Dhe Lao Zeng, që ishte diku në Indochina. Ajo nuk ka ndeshje dhe kjo nuk ka të shtoni deri. Në sfond për të gjithë këtë ishte CANNAH, dhe CANNAH ishte një vrasësin e skuadrës. Dhe nëse senati e sezonit të gjuetisë kishte hapur, tre janë tashmë të vdekur, e nëntëdhjetë e shtatë ishin ende gjallë. Në shkalla e tanishme, ata së shpejti do të shkatërrojë tërë sistemit Amerikan të qeverisjes. Kjo ishte për mua për të gjetur se çfarë ata janë deri për të marrë përpara ih dhe për të parandaluar atë. Ai la një mesazh për mua. Apo ishte menduar për mua? Ai tha: "më Tregoni Tara për Tara Bennett. ID = AX-20. Tara Bennett, një mësuar grua.
  
  
  Papritmas, ai u zemërua.
  
  
  Tara dinte diçka që zëri i saj nuk e ka. Për shembull, ajo e dinte pse ajo ishte me mua. Dhe jo për shkak të Sutoan të saj. Kur ajo më tha se në atë pengesë që unë të ishte i tillë një ndyrë gjeniu, e dinte që afër kishte trurin për këtë punë, dhe, sa për mua ... "Muskujt", tha ajo, " janë një parakusht i domosdoshëm në këtë detyrë. Papritmas kuptova klasike femra fyerje që ju dëshironi për të tërhequr më vetëm për shkak se forcat e mia.
  
  
  Mirë, që mund të ndryshojë sonte. Tara dhe unë do të ketë një të mirë dhe shumë të gjatë bisede. Nëse ai e pëlqente apo jo. Dhe ajo do të ketë më tha të vërtetën.
  
  
  Ajo ishte e shtrirë në shtrat, dhe e shenjtë drita ishte fikur. 'Nuk përgjithmonë.'Jo,' tha ajo, si Brylev ka arritur të kthejnë atë në. Brylev kthyer atë në. Një të vogël purple mbresë madhësinë e një çerek fryrë deri në saj të faqes. Ajo e mbajti deri gishtat e saj për të mbuluar vetja e saj. Nëse ajo dhemb, ose rreth kotësi. Ajo dukej i vogël dhe i pafuqishëm përsëri.
  
  
  Ai i tha asaj:" Gar është i vdekur. "" ... dhe unë mendoj se është koha për të më tregoni se çfarë ai ka vdekur për të."
  
  
  "Gar? Oh, jo. Ajo ktheu kokën dhe lotët welled deri në saj sytë e gjelbër. Ai pothuajse pritet lotët të jetë e gjelbër.
  
  
  "Çfarë është duke bërë ai?"
  
  
  Ajo shikoi në mua përsëri. "Unë nuk e di, Nick. E drejtë... unë me të vërtetë nuk e di.
  
  
  "Thonë se kjo zemër." Ju nuk jeni i pari i keq grua që unë e kam marrë në pyetje, dhe në qoftë se ju ndonjëherë mendoj se unë jam duke ju dhënë një përparësi...
  
  
  "Oh, Nick. Lotët janë tani që rrjedhin në fuqi të plotë. Ajo straightened lart dhe e varrosën fytyrën e saj në gjoks. Unë nuk e kam përgjigjen.
  
  
  Ajo u tërhoq veten së bashku, u ul lart, dhe tha: "ngashëryer, "unë u tha për të mos flasim. Unë nuk jam duke menduar për ju them, " ajo korrigjuar veten.
  
  
  Babai i saj e vuri gishtin affectionately në mbresë e saj në faqe. "Atëherë le të themi se unë do të mundi atë nga rreth jush."
  
  
  "Ju kurrë nuk do të bëj atë".
  
  
  Saj, dukej në afër. "Ne kemi mënyra të tjera." Unë i tregova. Të famshëm të vërtetën serum Kolodezny, për shembull.
  
  
  "Dhe këtë?" e pyeti ajo.
  
  
  "Dhe kjo ... I thashë. Ee e mori në krahët e tij dhe e puthi atë kohë dhe ngadalë. "Më shumë", tha ajo. "Hej, më shumë. "Në rregull," tha ajo me një psherëtimë. 'Ju keni fituar. Amerikanët do të tokës në faqen e Normandisë.
  
  
  Ai i shtrënguar grushtin e tij, nga ana e saj. "Das weissen konkurrojnë," thashë unë. E saj, ndjeva gjinjtë e saj. "Çfarë tjetër, Fraulein?"
  
  
  Ajo filloi të qeshur dhe pak e saj cik. "Bomba do të bjerë mbi Shirohima."
  
  
  Ai e vuri dorën e tij pas saj veshit. "Për Sirohima?"
  
  
  "Në Hiroshima." Ne të dy ishin të qeshur tani.
  
  
  "Shumë interesante," unë thashë, untying saj mantel, ndoshta në gjoks më të mirë në gjithë hemisferën perëndimore. Ose ndoshta më të hemispheres e Perëndimit. "Ah, vajzë, vajzë. Ju jeni me të vërtetë të madhe. E bathrobe mbuluar atë përsëri. "Pra, le të flasim tani.
  
  
  "Unë mendoj se unë si pjesë aktive më të mirë."
  
  
  Unë buzëqesha në e saj. "Unë e di", I thashë. "Por kjo është se si unë e di të vërtetën." Nuk ka seks deri sa të më thoni. Im metodë e torturës seksuale është pakënaqësia." e saj kravatë unbuttoned'
  
  
  "Ju paralajmëroj, ju do të jetë i zemëruar në një orë."
  
  
  Ajo shikoi në mua dhe giggled pak nervously. "Bisha", tha ajo. 'Oh, jo. E ëmbël fjalë nuk do të ju ndihmojë. Ai u përkul përsëri dhe e kaloi krahët e tij. — Unë do të ju bëjë të ndershëm të ofruar. Në qoftë se ju nuk më jep atë që unë dua, unë nuk do të ju jap atë që ju dëshironi."
  
  
  Ajo frowned. "Asnjë e keqe gjuhën", tha ajo.
  
  
  "Ah! Kjo është pjesë e planit. Nëse ju nuk flas shpejt, unë do të fyejnë ty deri sa unë të bjerë.
  
  
  "Seriozisht, Nick. Unë kam urdhërat e mia...
  
  
  'Seriozisht. Enë. Unë nuk e kujdesit. Ai dukej e saj drejt e në sy. "Së pari, unë nuk doja të rrezikut qafën time nëse unë nuk i di të gjitha QV-të. Së dyti, unë nuk e pëlqen idenë të mos u besuar. Unë kurrë nuk kam parë Gjeraqinë të fshehin asgjë nga mua.
  
  
  — Nuk është se ai nuk ka besim tek ju, sigurisht. Nëse ka një person që ai nuk ka besim, kjo është më. Ose të paktën teoria ime, unë do të thotë. Ai tha: "ju mund të ndalojë nëse ju thashë. Ju mund të mendoni se e gjithë bota të ka shkuar i çmendur."
  
  
  "Me Gar dhe tre senatorët në një arkivolit, ajo është shumë gjasa që unë do të iki. Kështu që të shkojnë përpara. Çfarë është teoria juaj?"
  
  
  Ajo mori frymë thellë. "A keni dëgjuar ndonjëherë për një të vetme-celled e kulturës?"
  
  
  'Mmmm.' Biologjia... gjenetikë. Diçka të tillë?'
  
  
  — Mirë, ju jeni marrë më afër. Kjo është një mënyrë e re e riprodhimit."
  
  
  — Çfarë është e gabuar me një të vjetër?"
  
  
  "Dëgjo," tha ajo. — Unë jam thyer dekretet e mia për të ju them këtë. Kështu që ju duhet të jenë serioze dhe të dëgjojnë."
  
  
  "Unë jam dëgjuar", u thashë.
  
  
  "Në sajë të një procesi që ata e quajnë të vetme transplantimin e qelizave, ble përmes bërthamës së një qelize rreth një të pjekur trupit-nga çdo qelizë nëpër çdo pjesë të trupit — të krijojë një të re organizmi se është gjenetikisht identike."'
  
  
  Saj, dukej në afër me një buzëqeshje. 'Të përsëritur.'
  
  
  "Ata mund të ekstrakt celular rreth im clipped gozhdë, e vënë atë në të drejtën kimike të mjedisit, dhe rezultati do të jetë një vajzë që do të shikoni saktësisht se si e saj në çdo detaj."
  
  
  — A mund të ndodhë kjo?" "Unë nuk e kam besimin e saj me asgjë rreth kësaj.
  
  
  'Po. Kjo nuk është një sekret. Për të qenë të saktë, nuk është një artikull në lidhje me atë në Kohë, në vitin 1971. Deri tani, kjo ka qenë vetëm i bërë me kamxhikun e bretkosave. Të paktën... aq sa dimë. Por në Kinë çmimi është rruga përpara nesh në shumë gjëra."
  
  
  'Prit një minutë. A jeni duke thënë se Chen-li dhe Charles Bryce janë klone të njëjtën fabrikë?
  
  
  Ajo tundi kokën shyly. "Unë ju thashë që ju nuk do të donte atë," tha ajo.
  
  
  "Unë nuk e kuptoj. Dua të them... Përse? Unë do të thotë, edhe nëse është e mundur, ajo ende nuk ka kuptim.
  
  
  'Dëgjoni. Edhe në këtë vend, nuk ishin grupet studimore. Ne ishim duke u përpjekur të kuptoj se çfarë lloj njerëzish duhet të vetme-celled për të riprodhuar. Dhe një nga arsyet që ne nuk kemi bërë ndonjë eksperimente në këtë drejtim, është për shkak se përgjigja për këtë tapash: e keqja e njerëzve. E Hitlers. Njerëzit me megalomania. Njerezit si Znj Zeng, për shembull. Një në klasë të parë vrasësin.
  
  
  "Në rregull, le të themi Lao Zeng krijoi..." Kjo nuk ishte e vështirë për të besuar në të tilla një super fantazi. "Çfarë ata fitojnë nga kjo? Përveç për egoizëm. Dhe çfarë ka të bëjë kjo me të KANËS dhe këto senatorët? Çfarë ka të bëjë kjo me tërë Nassau situatë?
  
  
  Ajo tundi kokën. "Unë nuk e di. Unë e di absolutisht asgjë në lidhje me atë. Të gjitha unë e di është se këto kopje të klasit të parë vrasësit do të rritet në klasë të parë vrasësit. Ata do të shikojnë dhe të mendojnë — dhe të vrasin, si origjinale. Dhe teoria ime është se KANG mori Lao Zeng e materiale për të krijuar një skuadër të pureblood vrasësit."
  
  
  "Ju e dini në lidhje me këtë...'
  
  
  'Çfarë pakuptimta...?'
  
  
  "Unë jam i keq për të ju pyes se.
  
  
  Ajo ka studiuar më me kujdes. "Ju mendoni se ajo është e çmendur?"
  
  
  "Sigurisht që unë mendoj se ju jeni të çmendur. Por zëri i saj, shumë. Të shëndetshëm njerëzit tani janë të shtrirë në shtrat të pyesin se si të shpëtoj nga barërat e këqija në kopshtin e tyre. Dhe normale, gratë tani pack tyre dreka. Ju duhet të jetë i çmendur për të punuar në SËPATË."
  
  
  "Kjo është teoria e mia", tha ajo.
  
  
  "Ajo është e çmendur, por që nuk do të thotë se nuk mund të jetë e vërtetë."
  
  
  Ajo frymë një psherëtimë e ndihmave. "Faleminderit, Nick." Pastaj ajo buzëqeshi. "Më tregoni...'
  
  
  Po'.
  
  
  Ajo e shtyu flokët e saj sërish nga ballin e saj. — A keni takuar ndonjëherë ndonjë zakonshme të grave?"
  
  
  'Jo.'E saj tha. "Ata nuk janë tipi im."
  
  
  "Çfarë është lloji juaj?"
  
  
  Brunettes, " thashë unë. Ajo dukej e lënduar. "Të shkurtër, yndyrë dhe shumë i trashë. Edhe pse, "unë e shtuar —" unë jam i hapur për çdo gjë."
  
  
  "Si është e hapur?" e pyeti ajo, unbuttoning këmishën time.
  
  
  "Shumë të hapur," I tha, duke marrë off e saj të veshjes. "Të madhe", tha ajo. Dhe kjo ishte varg i bisedën tonë.
  
  
  Unë dua të ju them se unë kam njohur disa gra. Dhe atë, kam menduar se unë tashmë e dinte mirë. Por unë dua të ju them se unë ishte e gabuar. "Tara është diçka tjetër. Shumë të ndryshme. Dhe shumë e ndryshme nga ajo. Mua më duket se në çdo kohë disa budalla përpiqet të thotë diçka si kjo në një libër, tingëllon si kulmin e mërzisë. Ajo është gjithmonë i "ngritjes", ajo është "writhing", ai është "ylli" i saj, dhe ajo është gjithmonë "shpërthimet". Diçka si kjo, gjithmonë tingëllon si një transkript të një mundje ndeshje.
  
  
  "Tara është i ndryshëm, dhe unë nuk kam fjalë për këtë. Ajo më bëri të ndjehen si në qoftë se trupi i saj kishte qenë e shpikur, dhe ajo erdhi në jetë për herë të parë dhe vetëm për mua. Ajo ishte e hapur dhe të pafajshëm, ajo ishte e nxehtë si gjalpë dhe i qetë. Ajo ishte një vajzë, si dhe një grua. Kjo ishte një pyetje dhe përgjigje. Ajo ishte Tara. Dhe ajo ishte e imja. Zëri i saj ishte ndryshe, shumë.
  
  
  Saj, dukej në afër. Kishte lot në sytë e saj. Ajo e puthi supin tim. 'Faleminderit. Faleminderit.'
  
  
  Ai le dorën e tij të luajë me anë të kuq re. Ju do të mendoni se ju keni qenë një fermë gjel nëse ju nuk tha asgjë, vetëm e njëri-tjetrit ndjenjat. Pra, ai vetëm i mbyllur dhe e puthi atë përsëri.
  
  
  Ne ishim aq afër me njëri-tjetrin, kur kemi dëgjuar një trokitje në derë. E saj, mori nga shtrati. Në qoftë se ajo ishte një vajzë për një natë, ajo do të kishte ardhur në qoftë se ne nuk kemi përgjigje. Por pastaj përsëri, ndoshta kjo nuk ishte një vajzë.
  
  
  E saj përfundoi një peshqir rreth saj bel, mori armën dhe shkoi te dera. Ai hapi një të goditur.
  
  
  Ajo ishte shërbim në dhomë. Mbi karrocë ishte një gjerë, ngarje të sistemit; e kompletuar me shampanjë në një argjendi pije freskuese.
  
  
  Ai qëndroi atje, duke e shikuar atë, dhe rënkimi rëndë, papritmas, shumë të uritur. "Unë do të doja të rendit për të," ai i tha kamerieri, " por unë mendoj se ju keni marrë numri i gabuar."
  
  
  Ai e pyeti. "Z. Stewart?"
  
  
  'Po. E Saj Stewart.
  
  
  "Z. Garson Cantor urdhëroi këtë për ju." Deri në mesnatë, tha ai. Një e papritur.'
  
  
  "Mirë, — I tha, kur kamerieri ishte zhdukur përsëri. Stacioni mesazh në sallë është diku në mes të saj.
  
  
  — Ju do të thotë si fasule në një Christening byrek?"
  
  
  Unë nuk kam asnjë ide se çfarë unë do të thotë, por Gar më tha ai la një mesazh, dhe kjo eda është e gjitha që ai na la, kështu... " Ajo shikoi rreth e karrige, dhe e pyeta për diçka të rëndësishme. Një copë letër. Ajo ishte me shampanjë. Zarf, brenda vetëm një kartëvizitë me mbishkrimin " urimet më të Mira në shkronja kapitale. Gar gjithashtu shkroi diçka që ishte menduar për të të jetë kodi.
  
  
  M-1 x4 + ?
  
  
  "Sa të tmerrshme", I thashë. "Kjo është absurditet." Ajo ishte përsëri duke u probed nga vetja mesazh: "Ndoshta kjo është një formulë." Unë i dha një kartë për Tara: "Zërit. Ju jeni studiues në familje."
  
  
  Tara u kthye vetja për mua dhe shrugged. — Nuk emrin tim, që unë e di. M minus 1, të shumëzohen me 4 plus diçka." Ajo tundi kokën. "Ju jeni të drejtë, kjo është absurditet.
  
  
  Ai e shikoi në hartën përsëri. Hej prisni deri. Kuptohet saj.'Të gjitha një e papritur, e gjithë kjo bëri kuptim. "A e dini se çfarë do të thotë? Kjo do të thotë se kishin të drejtë.
  
  
  Ajo shikoi në mua me vështrim të zbrazët. "Ashtu si çfarë?"
  
  
  "Rreth tyre pbx. Të shohim. Babai i saj tregova kartën përsëri. "Kjo nuk është e M minus 1. Ky është grupi M 1. Ml. Kodi emri Lao Zeng. Dhe Ml x 4 është Ml shumëzuar me 4. Ka katër MPB-së. Katër burra që dukej si Lao Tseng. Katër degë. Plus një pikëpyetje. Plus zoti e di sa shumë më tepër.
  
  
  E hutuar, ajo u përkul përsëri në atë karrige. "Ju jeni dëshmitarë të një moment historik."
  
  
  "Oh, të vijnë me radhë," I tha. "Ju keni qenë të drejtë para."
  
  
  "Po, — tha ajo. "Por unë kurrë nuk kam të jetë penduar për të qenë të drejtë para."
  
  
  Ajo duhet të ketë qenë për mua dhjetë cigare. Pra, kjo ishte shumë. Unë e hodhi tim bisht cigareje mbi ballkon fyerje dhe pashë atë pikiatë si një trim i vogël bomber. "Ne jetojmë me nder dhe të bien si kalbur dardha." Era e kishte kap nga errësira e liman, dhe ankoroheshin anijet e peshkimit janë bobbing nervously në valët, si në ankth fëmijët që kanë zgjuar deri para prindërit e tyre dhe tani janë në kërkim përpara për një ditë të re. Unë nuk mund të fle. Ai priti deri sa Tara dozed off, pastaj derdhi veten një gotë shampanjë dhe doli në ballkon. Mijëra yje dhe një e bardhë e hënës të varur mbi botën e thjeshtë ujë dhe në plazh. Për një moment, unë të kërkuar për të harroj se e tjerë të botës, me ego dhe të vështirë linjave dhe gjak-skuqje. Kjo botë për vrasje dhe vdekje, ku parë të xhiruar, dhe pastaj të bëni pyetje.
  
  
  Por kam pasur kaq shumë pyetje për të pyetur ih veten. Dhe tani përgjigjet nuk mund të jenë të shtyhen derisa më vonë. Chen-li ishte një nga ata PBXs. Ai vrau një senator. Tani, dikush ishte duke planifikuar për të shpëtuar Chen-li rreth burg sonte. Por kush ishte ky "dikush"? Dhe kur ishte "sot"? Kjo "hema-të" mund të jenë dymbëdhjetë njerëz me granata dore ose një person me një plan i mirë. Dhe sot — gjatë fjalës. Ajo zgjat nga muzg të ardhshëm në agim. Nuk ishte diçka tjetër. Lin Qing tha që unë isha duke qenë në shënjestër nga një "e vjetër e armikut". Çfarë armikut të vjetër? Unë kisha një mijë e armiqve. Dhe nëse ai ishte ende në ishull, ai vetëm mund të kalojnë rrugën time. Në njëfarë mënyre ai kishte për të gjetur përgjigje. Dhe para se, " sonte."
  
  
  Ai u kthye dhe shikoi brenda, në Tara duke fjetur aty. Hëna u pasqyrua në xhami ditën, ajo dukej sikur ishte pezulluar në ajër në një blu e katërta me hënë si një natë e me dritë. Sytë e saj janë përvjedhur larg përsëri. Ka pasur edhe diçka të ngjashme. Unë ende kishte Tara për t'u shqetësuar rreth dhe të mbrojtur. Ajo ishte një agjent dhe një studiues i lartë, por hej, unë e nevojshme tim mbrojtjes. Një tjetër arsye unë nuk mund të fle. Kjo nuk do të jetë e mundur në qoftë se unë nuk kanë një plan, si ku për të filluar, për të gjurmuar të gjitha këto "whys".
  
  
  Ai filloi kërkimin e tij për të. Në sirtar të tryezën e saj karrige, kam gjetur atë që unë e nevojshme. Këto kitschy fletushka ata të lënë për turistët. "Fun në Nassau". "Ku është e gjitha ndodh kjo?"
  
  
  "Ku është e gjitha ndodh kjo?" nuk ishte një hartë të ishullit. Ai e kap atë për të marrë një vështrim më të afërt. Burgu nuk e gjeti atë. Mirë. Nëse ajo ishte dërguar në një hotel që të shpëtojnë një të burgosur, ku do të vetja e saj të marrë atë? E saj hotel do të merrni atë jashtë ishullit. Kështu që unë do të shkonin në bregdet. Një aeroplan të vogël mund të përdorni plazh si një pistë. Ose një anije do të keni përdorur atë. Private anije, pushime dhe të privilegjuar jahte. Unë gjurmohen të saj nga burgu të vishen. Veshje ishte shumë e shtrenjtë, ka qenë një shumë të rrugëve. Tërë ishullin e mori atë jashtë.
  
  
  Kur unë e pashë përsëri, pamjen e saj kishte ndryshuar. Dielli popped nga prapa Tokë linjë, dhe qielli i mbuluar Tokën mëmë me një të njohur pink batanije. Peshkatarët doli nëpër shtëpitë e tyre, në Gjirin Sturt dhe u drejtuan për anijet e tyre moored në skelë. Gratë e hapur e tyre të ndalen në treg me gay kapele kashte dhe gaudy çanta e seashells. Nëse unë kam qenë i Jon Stewart, ne mund të ecim nëpër këtë treg dhe të shkojnë ski uji në det, dhe pastaj të ketë drekë në qytet me fllad kapur detit bas. Nëse ai ishte Jon Stewart, ai nuk do të dimë rreth Chen-li pashmangshme të shpëtuar të drejtë tani, dhe nëse ai e bëri, ai do të kishte shkuar në polici për të parandaluar atë. "Por, Nick Carter do të ndihmojë Chen-li shpëtuar.
  
  
  Vrasës ishte vetëm një dhëmb në tërë makinën dhe zëri i saj do të jetë të tërë në makinë, si vend ku ata në masë të prodhuar PBX. Dhe me çdo fat, Chen-li do të çojë mua atje. Në qoftë se vetëm ai mund të bëjë vetja për të kandiduar larg. Të gjithë përveç meje.
  
  
  Ajo ishte gjashtë ora në mëngjes, dhe tani unë kam një plan. Ai mund të fle tani.
  
  
  
  
  Kreu 6
  
  
  
  
  Rregulli i parë: e di armiku juaj.
  
  
  Ai u kthye off Interfield Rrugë dhe u drejtuan për në aeroport. Tim të vjetër e armikut, të paktën sipas Lin Jing, pa më të mbërrini në aeroport. Ndoshta aeroport mund të më jepni një plumb. Mirë, ajo ishte një udhëtim të egra, por ishte me një vlerë të provoni.
  
  
  Ajo dukej në fytyrat prapa counter. Doganore. Informacion. Herc e makinave me qira. Rezervimet. Askush rreth tyre mohoi mua çdo gjë që u shfaq në raportet e medieve. Unë shkova në një newsstand dhe për të blerë një gazetë. Për të pasur diçka për të bërë, ndërsa zëri i saj, mendoni se çfarë të bëjë. Nen nuk kanë asgjë për të kazinove në Grenada. Të huajt. Por jo edhe aq nuk do të ishte e çuditshme. Ata ndoshta nuk duan të trembë turistët. Apo ndoshta policët vetëm se nuk e di për këtë. Ndoshta dikujt tjetër i erdhi më parë dhe të pastruar këtë rrëmujë. Dikush tjetër në këtë drogë të tregtisë.
  
  
  Apo dikush rreth të tjerët . Lista e vdekur kontrolluar atë. Engjëll vdiq në spital. Pakujdesi me një cigare. Vetja nëna ime, që jetonte në Kensington, ishte një ego të mbijetuar. Asgjë, por gjëra të mira në lidhje me të vdekurit. De mortuis nil nisi bonum. Unë shikova përreth zonës për shkak të mia gazetë. Nuk e vjetra të armiqve të lurked në hijet.
  
  
  Nuk ishte një gjë më shumë që ai mund të bëjë. Një goxha anglisht BOAC vajzë e kontrolluar listën e udhëtarëve për mua mbrëmjen e së hënës. Të hënën në mbrëmje, ne kemi ardhur të gjithë në Nju Jork në 7: 30 am. Pan Jam larguar për në Miami në shtatë, dhe Britanike aeroplan rreth Londër arriti në tetë-jo, një e katërta deri në tetë. Ajo ishte një pak më të hershme. Londër. Kam menduar për këtë për një kohë të gjatë. Charles Okun ishte armiku rreth Londër. Por jo, ata u vetja kur ata kontrolluan laboratorin e tij. Tetë! Vin Ne! Ajo mund të ketë qenë ai. Karlo, shpërndarjen e djalit, tha: "ai njeri që pagoi uem ishte një i madh Chinaman. Në krahun e Atk-së ishte një pesë-këmbë-gjatë agjent KAHN bazuar në Londër. Dhe është e pamundur që ai të harrohet se ai gjithnjë e më takoi. Më lejoni t'ju kujtoj se ai tani kishte një tre-fingered dorë.
  
  
  'E dashur. Ajo buzëqeshi në vajzë prapa counter. "Mund të më thoni nëse Z. Krahut të ishte në atë fluturim të hënën rreth Londër?"
  
  
  "Oh, unë jam i keq." Ajo madje i dukej shumë e trishtuar. — Por unë jam i frikësuar unë nuk jam i lejuar për të ju jap këtë informacion."
  
  
  "Unë e di që ju nuk mund të," I tha.
  
  
  Ai dukej e saj drejt e në sy. Shikoni numër dy: mezi i kontrolluar, seething pasion.
  
  
  Ajo më dha informacion. Vin Kosovës, ishte me të vërtetë në këtë pasagjerëve listë. Ai nuk ishte i vetëm në këtë udhëtim. Vetja e bashkudhëtar u quajt Varur Ja.
  
  
  "Në rast se ju jeni të pyesin," shtoi ajo ta, " ata kanë rezervuar një udhëtim mbrapa në Londër në dhjetë fiks këtë mbrëmje."
  
  
  Ai ishte i interesuar.
  
  
  Mora një shans dhe të quhet e saj në Grenada Hotel. Z. Vin Po të ishte regjistruar me ta. Im rrezikoj filluar për të paguar. Por, nga ana tjetër, një të caktuara të Varur Ja. Ju nuk mund vetëm të fitojë të gjitha me kohë, ose.
  
  
  Unë u ktheva në hotel dhe e gjeti Karlo, mikut tonë të përbashkët. Ai do të kishte realizuar Fajit. E saj tha uem çfarë saj hotel dinte, dhe i tha uem se sa unë do të paguajnë saj për të. Ne kemi ardhur në një marrëveshje.
  
  
  Unë i thashë Tara çfarë të presin. Ajo mendonte se ajo do të jetë kënaqësi.
  
  
  Ai e puthi atë mirupafshim dhe u kthye në makinë.
  
  
  Rregulli i dytë: të shkojnë në burg. Shkoni haptazi në burg.
  
  
  Por rrugës, ai u ndal në Tubat e Paqes, një angleze puro prodhuesi në Nassau. Ata kishin tim të shëmtuar markë me një ari e së premtes. Ai e urdhëroi atë për të dërguar një çift të paketime të hotelit dhe mori disa pako me atë për përdorim të menjëhershëm.
  
  
  Unë shkova në një bar në Gjirin e Rrugës dhe kishte një sanduiç dhe një birrë. Pastaj një tjetër. Dhe një tjetër. Dhe një uiski burbon të ngrohtë deri. Kur u largua, ai ishte i dehur dhe të dobëtit. Unë kisha një argument me bartender në lidhje me faturën. Çështja është, ai kishte të drejtë, pasi të gjitha. Ai doli jashtë në një boisterous humor, mori përsëri në makinë, dhe e çuan jashtë. Ai mori një kthesë të gabuar në një mënyrë rrugë dhe honked vjen përballë në makina. Unë me të vërtetë i pëlqente zhurma e këtij briri. Ai filloi të honking, " Kjo-eshte-shtepi-ne-vazhdo-e-betejë."
  
  
  Ky polic paraqitën në Parlament Sturt. Unë nuk kam ndonjë dokumentet me mua. Ai ishte shumë i sjellshëm. Ai më ofroi të më dërgojë prapa tek hoteli im. Falë dhe të harrojmë. Ai donte që ajo të marrë disa fle.
  
  
  Vetja e saj e goditi atë në mjekër. Gjithashtu një mënyrë e mirë për të marrë në burg.
  
  
  E Nassau burgut nuk ishte aq e keqe sa zakonisht. Ai ishte i ngathët, dy-katëshe prej guri strukturë në anën perëndimore të ishullit. Vendasit e quajnë një "hoteli", sepse kjo është ajo që duket si. Ajo ka shumë bukuri natyrore për të ofruar. Kujdes manicured lawns dhe të ngushtë kopshte. Klientela kryesisht përbëhet nga njerëz të fjetur jashtë tyre dehurit për një natë, të rastit vjedhësit dhe të rastit lokale "penale maniacs". Deri tani, ferret garë trazirat nuk kanë rezultuar në krimeve të dhunshme. Kështu, njerëzit si Chen-li nuk janë konsideruar në asnjë mënyrë kur ata të ngritur sistemin e tyre të sigurisë. Por ata u uem më të mira që ata kishin. Një roje ishte duke qëndruar në frontin e egos kamera.
  
  
  Ai ishte shumë i dehur. Ata thanë: kam pasur të drejtë për një telefonatë. U thashë atyre se unë të kërkuar për të thirrur Shën Pjetrit. Ata thanë: "isha shumë i dehur.
  
  
  Ne jemi duke marrë më lart. Përveç Chen-li, ka qenë vetëm dy të burgosur të tjerë. Të vënë mua në të njëjtën qelizë me këto dy djem.
  
  
  Odin ishte duke fjetur rreth tyre, në mënyrë të qartë i dehur.
  
  
  Tjetri dukej si një njeri që ju nuk do të duan që të jenë të bllokuar në të njëjtën qelizë me të. Ai ishte një njeri i madh me një të ngurta të ndërtuar, dhe plagët e stab plagët që i bëri të tij blu-zi fytyrë të duken si një kolazh jorgan.
  
  
  Ai ishte duke menduar për diçka kur ai hyri.
  
  
  Chen-li e qelizave të ishte në fund të tjera. Atje, në fund të korridorit. Nëse ai do të qëndroi në të majtë, vetja e saj nuk e kanë parë atë. Tim të parë duken në degë. Ai ishte e ftohtë dhe e qetë.
  
  
  Ai ndezi një cigare dhe i dorëzoi paketë të madhe cellmate. Ai kap një, shqyrtohet ajo, e ndjeu ari drejtës, dhe e mbajti atë deri në dritë. "Kjo lloj mut." Dhe ai buzëqeshi.
  
  
  Vetja emrin e kishte T. Wilson Sherif, dhe ai ishte pronar i një bar të quajtur Druri i Nikelit, një lokal themelimin jashtë qytetit. Të gjitha një e papritur, e policët swooped në dhe për të gjetur pako e heroinës nën bar. "Ajo ishte mbjellë, njeri. Unë nuk jam që të trashë. Shtriu duart e tij. Ata ishin të pastër. "Në anën tjetër," ai gërvishtem e pasme të kokës së tij, " nëse e saj në mënyrë të zgjuar, atëherë pse është këtu e saj?"
  
  
  Ata të mbyllura vetja bar dhe pastaj e vrau vetja. Sipas Vetja, nuk ishte shumë e drogës problem në Nassau, kështu që policët vetëm pretenduar se ai ishte një bigwigger. Ajo ishte si në qoftë se ata me të vërtetë të marrë një big boss. — Ndërkohë, disa smart djalë është duke qeshur gomarin e tij jashtë."
  
  
  "Po", I thashë. "Çfarë është një emocion."
  
  
  T. Wilson Sherif e tij u bënë miq. Ai më tha rreth tij Jean dhe fëmijët dhe të verdhë shtëpia të cilën ai e kishte ndërtuar për veten e tij. E pyeta nëse kishte ndonjë të rënda armiqve dhe ai qeshi. "Jezus, po. Por armiqtë e mi. Ata janë më shumë gjasa për të prerë ju të shreds se dekoroj ju në këtë mënyrë. Të votojnë atë që më bën aq të zemëruar, njeri. Askush rreth tyre nuk do të marrë asgjë rreth tij."
  
  
  "Dhe bar tuaj?"
  
  
  Ai ngriti supet. Nëse dikush nuk ka nevojë për të, ata ende do të keni për të blerë atë. Kjo është ose mua, ose të qeverisë. Në çdo rast, ata ende do të duhet të paguajnë."
  
  
  "Nëse ata janë duke bërë atë për ndonjë qëllim tjetër." Ai tashmë e dinte që "ata" ishin.
  
  
  Diçka e saj është e njohur në këtë burg. E policët ishin në katin e poshtëm në detyrë deri në dhjetë. Security guard Jung-lee ishte i vetmi roje të sigurisë lart. E vetja ndryshohet çdo pesë orë. Tjetër roje të sigurisë do të jenë këtu në një tremujor të kaluarën e gjashtë. Warden Bruckman do të zëvendësohet nga Jailer Crump.
  
  
  Ai është pyetur disa pyetje nga uem për Chen-li. Tonë të fjetur cellmate trazuar shkurtimisht në gjumë. Pastaj ai u kthye dhe filloi të gërhitës.
  
  
  Chen-li kishte vetëm një klient. Një marinar, Wilson menduar. Një djalë i dobët në një tracksuit. Chen-li quajtur vetja Johnny. Xhoni erdhi çdo ditë. Hera e fundit ishte këtë mëngjes. Ai kishte një tatuazh të madh të kuqe flutur në krahun e tij. Ju nuk mund të humbasë nga një kilometër larg.
  
  
  Një gjë e saj zotëruar gjatë viteve. Sendet që nuk mund të jenë të humbura brenda një rreze prej 1 km, zakonisht, janë të vendosur aty për disa arsye.
  
  
  Një rreshter, erdhi tek unë. Ai tashmë ishte shumë i matur. Kam pasur shumë keqardhje. Ai e pyeti nëse unë mund të telefononi atë Jean.
  
  
  Në gjashtë ora, ashtu siç është planifikuar, Tara ardhur. Ajo nuk mund të kuptojnë se si unë mund të jetë kaq budallaqe. Ajo u tha atyre se unë isha një njeri i mirë, një qytetar i mirë, një burrë të mirë, dhe që unë kurrë nuk kishte bërë ndonjë gjë kaq e egër përpara. Dhe zëri i saj nuk do të bëjë atë përsëri. Më vonë, ajo më tha se ajo ishte duke qarë vërtetë lot.
  
  
  Ata të rënë tarifa në këmbim për një gjobë.
  
  
  Në dhjetë minuta kaluar gjashtë, muret e telefonit në bllokun tim ranë. Guardsman Bruckman la postin e tij dhe shkoi poshtë korridorit të përgjigjen në uem. 'Po. Ai shikoi në drejtimin tim. 'Po. Unë do të të dërgoj vetja e saj poshtë menjëherë.
  
  
  Ai e ktheu përsëri në moaning. "Hej," tha ai në telefon, " e saj hotel dëshiron të pyesni ju.".. Vetja Stahl e zërit është i ulët dhe konfidenciale. Unë isha duke shpresuar se tapash vetja nuk do të marrë shumë kohë, sepse kjo mund të prishin tim orarin.
  
  
  Ai e shikoi në Wilson. T. Sherif. Unë me të vërtetë liked it. Dhe ai është gati për të vdekur sonte. Duke u vrarë nga CANNA, sepse ai ishte një dëshmitar. Ajo nuk e ka besimin tonë të heshtur, kamera digjitale companion. Ai ishte shumë i qetë. Dhe pak i dehur. Vetja erë mund të jetë ndjerë në Paris.
  
  
  Por çfarë dreqin nuk kam kujdes? Të paktën unë mund të bëja ishte të mbrojtur Wilson. Ai ishte ulur deri në e tij bunk. "Kjo është që ju, njeri," tha ai. "Ju mund të shkoni në shtëpi tani."
  
  
  "Ju do të lënë, shumë," I tha. 'Shumë shpejt.'
  
  
  — Unë nuk do të bast Stahl atë.
  
  
  - po. Të jetë i sinqertë. E shtresë e saj doublet prekur saj: "unë guxoj të vënë gjithçka nën të." Tani, të hapur tani.
  
  
  Ajo ishte vënë ih uem në krah. Ai e dinte se patate të skuqura sjellë nga kazino do të vijë në volitshëm.
  
  
  Kur Jailer Brookman erdhën për mua, Wilson ishte tashmë në gjumë, dhe Brookman çoi mua për të shkallëve. "Të gjithë të drejtë, Stuart. Ju duhet të shkoni vetëm. Unë nuk mund të të lënë këtë botë.
  
  
  "Faleminderit, Agjent Brookman," thashë unë.
  
  
  "Në fund të shkallëve, vetëm nga ana e majtë. Gruan tuaj është duke pritur atje.
  
  
  E saj, tundi kokën me një buzëqeshje. "Me të vërtetë," thashë unë. "Unë me të vërtetë dua të falenderoj. Ju keni qenë aq e mirë për mua. Ai e mbante dorën e tij. 'Pesë të lartë.'
  
  
  Ai e mbante dorën e tij.
  
  
  Pesë sekonda më vonë, ajo ishte nën lundrojnë.
  
  
  E saj tri herë dozën e anestezisë është në secilën shenjë. Të dy burrat do të jetë rreth pesë, për gjashtë orë. Kjo duhet të jetë kohë e mjaftueshme.
  
  
  Chen-li, më shikoi edhe mua dhe tundi kokën në heshtje. Ai mendonte se kjo ishte e gjitha pjesë e planit.
  
  
  Ajo ishte një e katërta e kaluara e gjashtë. Në shkallët, ajo u përball me Warden Crump, Bruckman është zëvendësimi i kujdestarit. "Bruckman ka një mesazh për ju," thashë unë.
  
  
  'Oi? Ai u ndal, i hutuar.
  
  
  Ai arriti në një minutë dhe u tërhoq nga një letre të palosur. Saj në mënyrë të vendosur vënë këtë së bashku me chip në ego duke pritur dorën.
  
  
  Vetja e saj zvarritur e saj të gjumit trupi mbrapa, lart në burgun e bllokut.
  
  
  Në katin e poshtëm, të rreshter ishte predikuar për mua në lidhje me rreziqet e pijshëm.
  
  
  Ai tha rreshter se ai do të kishte qenë një djalë i mirë ndryshe. Jemi ndjerë keq për njëri-tjetrin.
  
  
  Nëpunës në dhomën e pritjes dëgjuar rreshter bien dhe doli për të parë se çfarë ishte çështja. "Vetëm ajo informoi mbi të." Unë i tregova. 'Ashtu si ajo. Eja dhe shiko." Vetja e kapi krahun si në qoftë se duke u përpjekur për të nxitim e saj deri.
  
  
  Policia shkrimtar ra në krye të kapter i parë.
  
  
  "Tara është duke pritur për mua në sportel.
  
  
  "Unë i shtrëngoi duart me të gjithë oficerët e policisë të cilët ishin aq të sjellshëm me mua," më tha.
  
  
  "Ne me të vërtetë duhet të jetë në faqen tonë të gardës," ajo tha: "si e kemi lënë. — Unë do të thotë, se të gjithë këtu fle aq mirë tani.
  
  
  Ajo filloi të gjallë Brahma është Ninullë.
  
  
  
  
  Kreu 7
  
  
  
  
  Tara e saj të kërkuar një vend për të folur. Ne kemi gjetur një vend jo shumë larg nga burgu. Një të vërtetë të rreme antike pad-me plastike tulla dhe druri laser. Ky vend u quajt "Shtëpia Schelmenhor", dhe unë pyeta veten nëse ishte e vërtetë scoundrel.
  
  
  Unë nuk pres ndonjë vështirësi nga burgu. Të gjithë ata do të fle për herë të parë disa orë. Dhe, si dikush dikur tha: flinte deri në mesnatë është e rëndësishme. E saj dyshonte se ih gjumë do të jetë ndërprerë. Armiqtë ' makina e parë nuk do të jetë aty deri në dhjetë fiks, dhe që devs kishte rezervuar biletat për dhjetë orë udhëtim për në Londër, në të ikur kishte për të marrë vendin para dhjetë fiks.
  
  
  Dhe ikjen u zhvillua. Zëri i saj, u kujdesën për të. Në anën tjetër, policia gjithashtu ka ndihmuar e saj. Së paku ai do të mbahet e gjallë. Me çdo fat, askush nuk u plagos. Chen-li miqtë e tyre do të duken në polici dhe, ai shpresonte, nuk do të zgjohen nga gjumi qentë. Kjo ishte një gjë e mirë që unë e bëri atë ditë.
  
  
  Ai udhëhoqi Tara në një tavolinë në qoshe dhe urdhëroi një uiski burbon. Ajo urdhëroi sherry. My lady mbeti një zonjë. "Asnjë fjalë nga Karlo?"
  
  
  Ajo filloi rummaging e saj në çantë. "Ai thirri," ajo tha. "Shpëtuar atë." Ajo doli me një pjesë të vogël të bishtat e cigareve, grimaced, dhe futa përsëri. Tonë aimless kërkim të na çoi askund. Pastaj ajo filloi të methodically zbrazja qese, një artikull në një kohë. Kompakt kuti. Cigare. Wallet. Ajo shikoi në mua në konfuzion. "Nëse ju keni bërë edhe një koment në lidhje me këtë, Carter, ju do të jetë në rregull."
  
  
  Ajo vazhdoi të saj reid.
  
  
  Kam vazhduar kërkimin tim për një të përshtatshme koment.
  
  
  A keni dëgjuar lajmin akoma? "Jo, sigurisht që jo. E tabletop ishte fillimi për të ngjajnë Waterloo Katror. "Senatori Cranston." Ajo e shikoi lart. 'Aksident me makinë. Të paktën, kjo është app zyrtare.
  
  
  — A e keni marrë reale informacion?"
  
  
  Ajo tundi kokën. "Kur kam quajtur saj në Uashington për të informuar e saj të përfundimeve tona, kam kuptuar gjithçka. Arsyeja e vërtetë është se aeroplani ishte dëmtuar.
  
  
  Zëri i saj, ai i shkundi kokën e tij. Një ditë tjetër, një tjetër vdekje. Dhe deri më tani ferret në shtëpi të Kanës ka pasur të gjitha trumps. "Ju të kërkuar një mesazh nga Karlo," burri i saj mohuar raportet e medieve. — Unë mendoj se ju do të më mirë të nxitoni me kërkimin tuaj." Ajo ishte rummaging në çantën e saj... Ajo u këput e saj gishtat. "Unë jam i sigurt që ajo ishte."Karlo kërkuan në të gjithë Grenada, ashtu si ju tha emus ishin, dhe kur ata janë shpikur në Francë, Karlo shkoi pas tyre. Për një bregdetar rezidencë", tha ai. Në fund të Qarkullim Rrugor. Pastaj ai u kthye majtas ose drejtë përpara. Mirë, të paktën ju refuzon për të ngrënë
  
  
  Ajo ishte dhënë më të egër të duket e ditëve të fundit nga Afër. "Tara!" Zëri im është absurd i ashpër. Ajo gjendet në letër. "Ana e majtë", tha ajo.
  
  
  Ai u përpoq për të kujtuar hotel broshurë. Harta ai do të studiuar në ballkon e parë dritën e mëngjesit. Sipas", Ku është e gjithë kjo po ndodh? " e Cascade rrugës u zhvillua paralelisht me Oqeanin Atlantik, thonë se një milje nga deti. Sipas" Fun në Nassau, "Cascade Rruga ishte e njohur si rruga kryesore e milionerë." ... duke shfaqur disa nga më ekstravagante vila në të gjitha Bahamas." Në çdo rast, kjo është një e mirë streha për Chen-li. Dhe një vend i mirë për të filluar tuaj të ikur nga ishulli. Nuk ka dyshim se Po Vin e priste atje, Chen-li.
  
  
  "Nga rruga", tha ajo. "Është ende atje."
  
  
  "Të cilët," unë i thashë, " ku tjetër?"
  
  
  "Vin Ne është ende në Qarkullim Rrugor. Të paktën, në të gjitha gjasat, ai është atje. Karlo tha se Vetja kishte qenë larguar nga regjistrimi në Grenada. Unë e mora e bagazhit tim. Ai dukej si ai ishte duke shkuar për të zgjidhur atje poshtë.
  
  
  Atje ajo duhet të ketë qenë. Për fat të mirë, Karlo u shikuar Krahut. Por shans që ajo do të paguajë off qenë të pakta. Karlo mund të ketë qenë i korruptuar. Vetëm duke qenë me fat që më bën nervoz. Ajo më kujton se sa shumë e jetën tonë dhe fatet është i fshehur në gjirin e whims të ironike perëndive. "Kanë një pije," thashë unë. "Ne kemi për të shkuar në punë."
  
  
  "Cascade Rrugës?" Ajo dukej e padurueshme.
  
  
  "Pjesërisht", u thashë.
  
  
  — Çfarë doni të thoni me "pjesërisht'?"
  
  
  — Unë do të thotë, unë jam e-pjesë që ka të bëjë me të duke shkuar për Qarkullim Rrugor. Ju jeni pjesë tjetër, po kthehej për në hotel.
  
  
  Ajo shtrembëruar fytyrën e saj. "Ju gjithmonë të marrë të gjitha fun stuff." Çfarë është e borxhit?
  
  
  Unë kam një fetë. — Unë dua që ju të plaçkat dhe të përzënë rreth hotelit.
  
  
  Kam shkruar fjalimin e saj dhe për të shtuar një mesazh që do të japim qasje. Abe duar të saj. "Ne do të takohemi përsëri atje."
  
  
  Ajo shmanget vështrimin tim. "Dhe nëse.".. dhe në qoftë se ju nuk keni ardhur?
  
  
  E saj injoruar synimet e saj. "Në qoftë se unë nuk jam këtu deri në mesnatë, kontaktoni Hawk dhe të bëjë të sigurt që ju mund të merrni nga këtu sa më shpejt të jetë e mundur."
  
  
  Ajo më shikoi përsëri me se qesharake, duket i zhytur në mendime. Ajo ishte duke menduar se çfarë do të ndodhte nëse ne nuk u takuan përsëri.
  
  
  "Unë jam që vijnë", u thashë. "Mos u bëni merak. "E saj, unë jam duke e lënë.'
  
  
  Ajo ishte e puthi nga ee, por mendimet e mia ishin diku tjetër.
  
  
  
  
  Kreu 8
  
  
  
  
  Shumë njerëz thonë se lumturia nuk është në lidhje me paratë, por unë jam duke filluar të dyshoj se ata mund të jenë të gabuar. Shtëpia në Qarkullim Rrugor dukej tmerrësisht i lumtur. Moderne kështjellë në të gjithë gur të kuq me mure xhami me pamje nga deti. Ju arrijë atë duke ndjekur një kohë të gjatë U-formë, rrugë me pemë. Dhe duke gjykuar nga ajo që ishte në garazh, ju vetëm do të shkoni atje me një Bentley ose një Aston Martin ose një Lamborghini. Kur ju keni qenë atje, ju mund të zgjidhni nga mjaft disa gjëra të këndshme. Ka pasur stallat, fusha tenisi dhe një liman të vogël ku një pesëmbëdhjetë metra, porti i ishte shfaqur. Dhe në qoftë se ju ishin të lodhur nga e gjithë kjo, ju mund vetëm të shikoni përreth. Vetëm vendi ishte festive nxitojnë të natyrës. Tjetër për rrugë me pemë, të lashtë dhe të fikut ka krijuar një seri të natyrshme portat. Vetja e degëve gjetheshumë përkul deri në tokë për të vënë poshtë rrënjët si të reja të pemëve. Ka pasur edhe disa pemë me flakë të kuqe e gjetheve, si dhe të gjithë hoteli, dhe kjo ishte një tangle i scents dhe lule. Kjo është si të kesh një kopsht të partisë dhe vetëm ftuar lule.
  
  
  Unë fshehur makinën time afër rrugës kryesore dhe vazhdoi të ecte. Ajo do të qenë kaloi nga shtëpia, por kjo nuk ka rëndësi. Ata kishin të sigurisë atje. Por tani ajo është zhdukur.
  
  
  Me një goditje të vetme, ajo e theu diçka në uem qafë. Vetja e saj, mori armët me vete. Si një suvenir. Ju kurrë nuk e dini kur ju mund të kenë nevojë për një armë. Ajo ishte e vendosur rreth tridhjetë metra nga shtëpia, në një mjeshtërisht landscaped fushë. Unë kisha një pamje e shtruar tarracë. Ka qenë një bar me ushqim dhe pije. Tarracë ishte duke pritur të ftuarit. Unë kam qenë duke pritur për atë, shumë.
  
  
  Ata braktisën shtëpinë. Vin me një burrë të moshuar dhe një ego të gruas. E Vin nuk ka ndryshuar. Ai ishte prej më të gjatë, mbi njerëzit rreth tyre, madhësia e dollapet,, fytyrat e të cilëve nuk kanë reflektuar në kohë apo emocion. Ju si mund të ndërtoj një ego rreth të verdhë sapun. Ai ishte i veshur me atë Carlo quajtur "një të çuditshme kostum gri-uniform të gjitha Maoists." Duke gjykuar nga rrobat, burri dhe gruaja janë në anglisht. Argjendi-e flokëve të bardhë, tepër pa shije në një mënyrë luksoze. Ndoshta një nga këto dashuroj kokë transportuesit. Duka dhe Dukesha e Atwaters-Kent. Numërimi dhe Countess Massa-për-suksesi.
  
  
  Njeriu derdhur disa pije, dhe gruaja e kaluar në gjellë gjatë. Çdo gjë ishte po aq e këndshme. Nuk tipike hyrje të gjakut dhe heroizmit.
  
  
  MG ardhur. Bjonde, nëntëmbëdhjetë vjet e vjetër, e thatë, e të bukur. dola me një peshë të kutive të gjithë veshje dyqane. Ajo e puthi burrë dhe grua, ka hyrë në shtëpi, dhe u kthye pak çaste më vonë me një fustan mbrëmje slung mbi krahun e saj. Ajo presion vetja e saj për trupin e saj dhe pirouetted me një buzëqeshje. Të gjithë, duke përfshirë Um Vin, buzëqeshi në shërimin e reumës.
  
  
  Fillova të mendoj se do të bërë një gabim. Kjo lumtur skenën Britanike të klasave të larta mund të jetë pikërisht ajo që dukej: i lumtur skenën Britanike e sipërme të klasës. Si për rojtar, shumë e pasur steamers të punësojë rojeve të gardës pronën e tyre. Ajo mund të jetë shumë mirë që të Vin më çoi në një fund të vdekur, unë e di se ai më çoi të gjithë rrugën, dhe fshehurazi qeshi në grusht. Nëse kjo ndodh, do të masë të madhe e kanë shkatërruar gjithçka.
  
  
  Por ky nuk është rasti.
  
  
  Disa minuta më vonë, butler doli. Ai kishte një kuti të madhe cigare me të. Shërbëtor dukej si një Chinaman. Vajza ishte gati për t'u kthyer në shtëpi, dhe shërbëtor të kthyer ndaj saj, prandaj për mua. Ai dukej përmes pushkë e fushës. Shërbëtor kishte një të vogël wart në mes të ballin e tij. Departamenti numrin tre.
  
  
  Ai gjithashtu kishte një armë në paketë cigare. Në momentin që ai e solli atë, Po Vin edhe ndezi një cigare dhe vuri në dukje hijet jashtë në oborr.
  
  
  Tre banditë të ardhur deri me undergrowth. Ata ishin të gjithë Easterners. Unë e dija se një rreth tyre. Një njeri mendjemprehtë në një këmishë të bardhë, xhinse, dhe i rraskapitur bordele.
  
  
  Nga partizani. Një Kamboxhiane terroriste.
  
  
  Së pari, ai luftoi kundër qeverisë së Princ Sihanouk, dhe pastaj, kur mbretërore qeveria ra, ai komplotoi kundër Lon Nol regjimit. Nëse ju pranoni Kamboxhiane politika për atë që është, ju mund të telefononi vetja një patriotike fanatik. Por egon e të qenit të pranishëm këtu bërë vetja Komunist sympathizer. Në lojë me zara e Azisë politikë, është e vështirë të thuash kush është ajo pa një crystal ball.
  
  
  Dy të tjera janë të reja për mua. Por ndoshta ata kanë pasur një mbresëlënëse me precedent penal. Ata veshur bar-njolla khaki pantallona dhe corduroy doublets. Nëse e keni parë ih si kjo, ju ndoshta keni miratuar ih për cirk. Ata shtrembëruar pronarët e tyre si mori lulet dhe e shtyu ih në shtëpi. Vajza bërtitur disa herë, por butler ndoshta tashmë kishte heshtur shërbëtorët e tjerë, si nuk doli për të parë se çfarë po ndodhte.
  
  
  Robërit e luftës u dërguan në katin e katërt. Vajza u dërgua në një dhomë të veçantë. Unë pashë skenën, përmes të trashë xhami windows derisa një prej këtyre hajdutëve, në një përshtatje e kujdes ekstreme, largohen perdet dhe e fshehu në skenë nga unë.
  
  
  Ai shpejt ecur nëpër baza të rrethit të pemëve pranë oborr. Sergei tashmë ishte kthyer zbehtë blu. Ai e shikoi orën e tij. Ajo ishte gjysma e kaluara e gjashtë. E fishekzjarre mund të shpërthejnë në çdo moment.
  
  
  Ata u kthyen në tarracë, tani master i situatës dhe shtëpinë. Në krahun e derdhi veten një pije dhe ngriti turi për djathë sandwich. Ai përfundoi dhe pija e tij në një gëlltis. "Ne do të më mirë të shkojnë nëpër pikat."
  
  
  Ata të gjithë luajnë këtë lojë rreth karrige. E wiry zotëri filloi me vëzhgime, diçka si: Ica eno, me fat tao.
  
  
  Pa më të vogël titra në ekran. Bukur. Ey ishte frontman i shfaqjes, dhe nen është dashur që të ketë një shumë të "Oo zurab tao"në atë.
  
  
  Pa e kuptuar, të Krahut të vinin në shpëtim.
  
  
  "Vetëm anglisht, Kwan. Anglisht. Mes nesh, ne flisnin katër dialekte të ndryshme. Pra, le të flasë në gjuhën angleze si ne kemi rënë dakord." Ai u kthye nga Wang Tong. — Ndonjë problem me varkë?"
  
  
  Van shkundi kokën e tij . 'Si jeni. Johnny kontrolluar gjithçka. Ai është tashmë në bord.
  
  
  Johnny. Marinari. Me se tattooed flutur në krahun e saj. Ai i cili e vizitoi Chen-li në burg. Ai tani ishte në komandën e Duka e jaht.
  
  
  Krahu i buzëqeshi dhe u kthye në grup. "Ju do të kuptoni se Johnny do të jetë një shumë e keqe kapiten. Jo shumë larg nga këtu, jaht do të keni një aksident. Ju do të jetë në fshehtësi e ruajtur nga një nëndetëse dhe gabimet tuaja. "ata do të jenë të varrosur në det dysheme."
  
  
  Kam pasur një ndjenjë se këto "gabime" janë njerëzit lart në shtëpi. Jo pra, nuk do të jetë e vështirë të zbulohej ih plan. Në nëndetëse të shpëtimit ishte i mirë dhe i zgjuar mashtrim. Por dredhuar rrëzimit të ishte gjeniale të pastër. Kjo është një e vjetër mashtrim për të fshehur një krim me kryerjen e një tjetër. Ata mund të kanë paraqitur atë si një rrëmbimi të dështuar të një aeroplan me organet e Britanikëve në bord si dëshmitarë të heshtur. Pak i yndyrshëm gjurmët e Chen-li është praninë në bord ishin të mjaftueshme për të treguar se ai ishte mbytur në det. Ju nuk do të jetë në gjendje për të kërkuar tërë oqeanin për të gjetur trupi. Ai pyeste veten nëse Xhoni, të "komandantit" do të shkojë në owl jaht pas gjithë kësaj. Kjo do të jetë një tërheqë mirë. Vetja tatuazh lidhur vetja për Chen-li, sepse ajo mund të jetë parë në Paris. Ajo wondered nëse atë e kishte goditur tashmë Johnny. Ai vendosi se Johnny nënë duhet të shqetësohen për këtë.
  
  
  Kam pasur disa shqetësime vetes. Për shembull: si për të çarmatosur një nëndetëse? Si mund të ruaj një çift të moshuar dhe një vajzë?
  
  
  "Sa i përket vajzë...", ishte e treta njeriu që e hapi gojën e tij. Ai dukej coolest rreth e rrotull, dhe ai kishte një seri të plotë të çelik inox dhëmbët. Kur ai buzëqeshi, ai dukej si një mekanik peshkaqen. Tani ai ishte duke qeshur. — Unë do të thotë "ai i tha me një prostitute, dinak shiko," pse do të na vrasin e saj tani?" Ne të gjithë mund të gëzojnë hej-ndoshta në det. Vetja e qeshura u kthye në një ethet e giggle. Vetja plani është gjerësisht e pranuar. Wang dhe Kwam edhe buzëqeshi.
  
  
  Më përulëse të qeshur i ishte shpikur. "Në rregull," tha ai. Pastaj të ketë argëtim. Ai u kthye në butler. — A e dini se çfarë të bëj akoma?"
  
  
  Shërbëtor dukej për të marrë tapash si një fyerje. Sigurisht, ai e dinte çfarë të bëjë. "Të vrarë disa njerëz dhe pastaj të bordit." Ai dukej pothuajse turp nga këto të vogël të vendeve të punës. Por ai e kishte vet arsye për të bërë kështu. Një wart mbi ballin e tij tregoi se ai ishte i ri. Ai trashëguar Lao Zeng e tmerrshme aftësitë dhe krenarinë që kanë shoqëruar ih. Ishte e qartë që uem nuk ka si të pozitës së nënshtruar. Vin, Po studiuar degën e fytyrës. — Mos u bëni merak, Hyun Ja. Koha juaj do të vijë.'
  
  
  Oh, Perëndia im. Në qoftë se ajo ishte një libër komik, unë do të duhet Sergei në zjarr të drejtë tani.
  
  
  Ndiqni këtë skenar.
  
  
  Shërbëtor emrin e kishte Hong-Ja. Varur Ja arriti, rreth Londër me të Krahut. Ja e biletave ishte rezervuar kthehet në Londër me të Krahut. Dhjetë ora sot. Por Varur Ja pritet të marrë në atë anije. Pra, Chen-li, vetja e doppelganger, do të jetë në avion. I bukur doppelganger.
  
  
  I sigurt, e aeroportit të plotë nga policët. Por ai do të ketë të gjitha përkatës të identitetit, certifikatat dhe një pasaportë Britanike, të gjitha në mënyrë që, si dëshmi se ai sapo ka ardhur rreth Londër. Asnjë dyshim nuk do të jenë njerëzit në aeroport të cilët do të betohen se ata pa ego ka pak net më parë. Unë mund të ketë harruar në lidhje me ndjekjen këtë nëndetëse. Unë do të shqetësohen në lidhje me ndjekjen aeroplan më vonë.
  
  
  Është koha për t'u shqetësuar në lidhje me diçka tjetër.
  
  
  Komisioni vazhdoi kontrollin e tyre atje, në tarracë. Zëri i saj shkau heshtje nëpër shtëpi. Dera ishte e mbyllur. Dhe e windows duket të jetë aty vetëm për argëtim. Të ngurta, seamless harqe - si harqe e një katedraleje - janë bërë të trashë, të pathyeshëm xhami, atëherë mbyllur dhe të vendosur në gurë. Ajri i pastër ishte, pra, një çështje për marrjen e mostrave të ajrit të kondicionuar. Vetëm në katin e katërt u windows vërtetë. Dritare të mëdha që mund të lëvizin horizontalisht. Një rreth tyre ishte e hapur. Kjo ishte, siç thonë ata, një web kalë për të bast në të. Gurët rreth të cilit ata kanë ndërtuar ky pallat nuk ishin të vogla në të gjitha. Ato ishin të mëdha, gurë të sheshtë e të parregullta formë, pirg së bashku në intervale jo të rregullta. Në bosht pikat ishin vendosur ndonjëherë në një largësi prej një e gjysmë metra nga njëri-tjetri. Gjithsesi, vetëm të saj ka filluar ngjitur lart. Kur unë isha rreth tridhjetë metra, e dija se nuk ishte Tarzan. Tridhjetë metra e lartë nuk është në pozitë të mirë për të dini se ju nuk jeni Tarzan. Kjo është edhe më e keqe për të kuptojë se ju jeni të mbërthyer në një të thjeshtë moan rreth një shkëmb, me asnjë tjetër prezente aty pranë. Dhe kjo është kur këmbën unë u balancimin e saj në thyen, duke e lënë të saj të varur në krahun tim të majtë, i cili tani ishte mbërthyer në tregun e produkteve të veçanta mbi kokën time. Kjo është e gjitha që e mbajti më atje. Rënia nuk do të më vrasin mua e drejtë larg, por që nuk ishte pikë. Kjo do të kushtojë jetën e një vajzë dhe një i moshuar çift.
  
  
  Me një përpjekje, ai kapluar e tij të rëndë grip me një dorë e me kujdes shqyrtoi pjesë muri mbi kulm derë për të mirë. Asgjë që mund të më ndihmojë. Nuk footholds, ka truket, për duart. Vetëm një gur. Me një lëvizje të shpejtë, ai mori stilet në të djathtën e tij dhe u përpoq për të ndërtoj nga një tjetër prezente, ngarje vetja drejtë nëpër gurë demonit. E tij mund të ketë bërë atë në gjashtë muaj, por im krahun e majtë mbajtur dëmton dhe saj nuk mund të zgjasë gjashtë minuta. Kjo e bëri atë të mendoj përsëri për rrezikun e mundshëm të bien. Të gjitha gjërat konsiderohet, të thyer kokën ishte e barasvlershme me një dënim me vdekje.
  
  
  Ai u përpoq përsëri, me derë të hapur mbi kokën e tij, për të parë nëse kishte një copë pak bërë ballë çimentos në mes tyre. Ai ishte i dhënë një të shtyrë të fortë, dhe ajo u shpërbë në të madhe në copë. Tani unë kam hapësirë për dorën time të djathtë, për shembull, në të njëjtën linjë si tim të majtë. Ai vuri thikën mes dhëmbëve të tij, përfshirë trajtuar, dhe të tërhequr të ngrihet ngadalë, panting.
  
  
  Unë i dha atë të çdo fisi, ku dora ime ishte. Nga atje, çdo gjë shkoi mirë. Kam pasur një fizik ndërprerje, një dritare kornizë. Me një finale, rënkimin e përpjekje, ai mori aty.
  
  
  Dritarja fluturoi hapur.
  
  
  Saj duke shkuar brenda.
  
  
  E gjeta veten në një lloj i ftuari në dhomë. Dhe në qoftë se ajo është një mysafir dhomë, gjëja më e mirë që ju mund të kërkoni për (të tjera se pasuria) është për të vizituar të pasur. E madhe teak dyshemeja ishte e mbuluar me orientale qilima. Jo nga ato që ju blini në dyqane lokale, por tema që ju të merrni të gjithë Persisë. Pick-up shërbimi. Shtrati ishte vendosur në një lloj të platformës dhe të mbuluara me dhjetë metra katrore e lesh. Gur foto u nënshkrua nga Z. Van Gogh.
  
  
  Unë nuk mund të lëvizë për pesë minuta. Duart e mia ishin dridhje nga të fundit tendosje. Kërkoj falje. Unë gjithashtu e kuptoj se heronjtë nuk duhet të merrni të lodhur. Por kjo ndodh vetëm në imagjinatën e novelists ndarë nga realiteti. Unë do të thotë, nuk e besoni çdo gjë që lexoni.
  
  
  Ai të kapur frymën e tij përsëri dhe të vendosur për të punuar.
  
  
  E saj të gjetur të dashurën e saj të parë. Ajo ishte e lidhur për shtrati. Ajo ishte aq e lidhur që unë nuk mund të ndihmojnë duke menduar se ata do të argëtohen me të para se të lundronte. Deri afër, ajo ishte akoma e bukur dhe e butë, e bukur. Kjo ishte e tillë një pamje për një sapun komerciale. Jashtëzakonisht jointeresant. Trupi i saj ishte diçka tjetër. Le të themi se kjo ishte interesante. E saj të bardhë fustan të ishte pjesërisht unbuttoned, duke zbuluar edhe më të bardhë mish. Ajo shikoi në mua me gjerë sytë. Ajo u përpoq të bërtas, por hej, ata gagged e saj. Kështu të tjera se" Mmmm, mmmm, " ajo nuk mund të them asgjë.
  
  
  E saj tha hej të mbyllur dhe se unë isha miku i saj. Ajo qetësohen pak, dhe unë mora plug rreth prizë. Ajo ishte e shtrirë në shtrat me krahë dhe këmbë të shtrirë. Ajo filloi të liroj litarë rreth këmbën e saj. Ajo filloi të sob. Ey thashë se afër nuk kanë kohë për këtë të drejtë tani. Kam përshkruar saj për të hej, shanset tona për të mbijetuar atë ditë, dhe e pyeti nëse ajo do të donte për të ndihmuar mua të përmirësuar ato shanset. Ajo tha se është e gatshme. Ai lidhur saj përsëri dhe gagged e saj.
  
  
  Kam dëgjuar ata të vijnë përsëri. Ajo ndjehet si ata ishin në katin e dytë. Zërat janë me zë të lartë. Ka pasur një hov të qeshura, dhe dikush i tha: "Eja..." dhe dikush i tha: "Po..." dhe pastaj ka pasur heronj në shkallët. Shanset ishin barabar. Një shans që ajo është Hyun Tem erdhi për të vrarë Duka dhe dukesha. Një tjetër mendon se është ai që do të vijnë për të vizituar të bukur vajzë.
  
  
  Ndoshta Vin vetëm të kërkuar për të marrë një pshurr.
  
  
  Sido që të jetë, unë kam për të bërë një zgjedhje. Ajo mund të jetë vetëm në një vend dhe në një kohë.
  
  
  Ai ducked përsëri në në dhomën e vajzës dhe u ndal pranë derës.
  
  
  Dera u hap.
  
  
  Vajza gëlltitur.
  
  
  E godforsaken bastard mori aq me vete se ai unzipped e tij të fluturojnë para se ai edhe e mbylli derën pas atij... unë pëllumb pas tij dhe e mori nga vetja fyt. Ai clutched në krahët e mi, por unë u kthye atë rreth me tim vetja dhe të mbërthyer në shpinën e saj të moan. Dhe ai më goditi mua.
  
  
  Ai bërtitur. Gjaku filloi t'i rrjedhë. Ata janë të qeshur në katin e poshtëm. Këto sadists menduar se ishte një vajzë që bërtitur.
  
  
  Vin u përpoq të bien, por vetja e saj e kap e saj rezervë. Unë mendoj se kjo ishte e vetja që më bëri të zemëruar. Ai ka sulmuar mua me një forcë që ajo nuk e dinin se ekzistonte në nen. Gjithashtu, me një thikë që unë nuk e kishte pritur. Ai ishte me qëllim për të mia dollar palosshme dhe më goditi në sup... Ai synon më përsëri, por këtë herë ai nuk ishte gati. Ajo ishte rrëmbyer nga vetja thikë dorë dhe e zbatuar bazat e xhudos. Ai fluturoi nëpër ajër në një mahnitëse somersault dhe u ulën ballë parë në dhomën e gjumit në kat. Pas asaj, ai nuk do të shkojë përsëri. Vetja e saj, trupin e saj, nisi të saj. Se bastard dolëm haptas e tij me thikë. Në këtë kohë, kam menduar se, është e hapur për të shtuar një dollar. Ai tërhoqi trupin e saj nën krevat. Pastaj ai lëshuar saj.
  
  
  'Cili është emri juaj?'Ajo vetëm filluar me vështrim të zbrazët...
  
  
  Zëri i saj ishte insistent. 'Emrin tuaj? Çfarë është emri juaj?Vajza ishte në shok. Ajo u godit nga ee. Pastaj ajo filloi të qajë dhe le veten të bien në krye të mua. Ajo clung për mua, ngashëryer. Ai e puthi atë një herë, në majë të kokës së saj. "Dëgjo, e dashur," e kam thënë. "Ne do të flasim më vonë. Tani ju keni për të marrë nga këtu. Unë kam për të shkuar të gjetur një tjetër anije. Ajo tundi kokën dhe u përpoq për të tërhequr veten së bashku përsëri.
  
  
  "Nuk është një shkallë në të pasme?"
  
  
  Ee objektiv u rrit dhe ra.
  
  
  'Mirë. Pastaj të shkojnë përpara.'
  
  
  Ai hapi derën e saj. Nuk ishin më shumë zërat më poshtë tani. Chen-li dhe vetja e shokëve të ardhur. Chen-li përshkruar në gjumë burg. Ai tha se si një shaka. Ai ende mendoi se ishte pjesë e planit. Vetja histori të goditur të gjithë si një bombë. Nuk ishte një i vdekur heshtje.
  
  
  "Ishte Carter," Np Vin tha.
  
  
  Vajzën dhe dola mbi ulje nga mbrapa shkallët. "Nxitoni," unë pëshpëriti. Ajo filloi të zbriste shkallët.
  
  
  Zëri i saj, ai u kthye në sallë.
  
  
  "Ne nuk mund të le Carter prish planet tona." "Saktësisht", - tha Van. "Ne nuk do të japim një seks të pambrojtur."
  
  
  Ai ishte thuajse në të moshuarit çifti dhomë.
  
  
  Vajza ishte kthyer. 'Ku duhet të shkoj unë?'
  
  
  "Krishti i Perëndisë", I thashë. "Kjo është tuaj kopsht. Ju e dini se ku për të fshehur, nuk ju?
  
  
  Ajo shikoi në mua me vështrim të zbrazët dhe gëlltitur. Ajo ishte ende në një gjendje shoku.
  
  
  "Chen-li," Krahu i urdhëroi, " të ndryshojë tani. Ne do të duhet të duken normale në aeroport.
  
  
  Vajza vetëm u ul atje. Ee e kapi për krahu. Ku e keni gjithmonë e fshehur kur ju ishin duke luajtur fshehur dhe të kërkojë?
  
  
  "Në të qëndrueshme", tha ajo. "Nën kashtë."
  
  
  Varur filluar deri në shkallët.
  
  
  "Atëherë shko", I pëshpëriti. "Nxitoni." Ajo iku.
  
  
  Ai mori të drejtën dhomë, vetëm një sekondë dhe një gjysmë përpara vetja. Elegante disa ishin ulur në dysheme me gojët e tyre gagged dhe shpinave të tyre me njëri-tjetrin. Ai ducked prapa perdes dhe e nxori revolen e tij sa më shpejt të Varur Ja hapi derën. Ajo u qëllua dy herë para se ai kuptoi se çfarë po ndodhte. Kur e kuptoi këtë, ai ishte tashmë i vdekur.
  
  
  Dy prej tyre janë hedhur poshtë.
  
  
  Vetja trupin e vënë atë në një mur të kabinetit dhe urdhëroi një çift të duket i vdekur. Ata nuk e kuptojnë fjalët tona. "I vdekur," përsërit atë, e shtyrë ih. Shpatullat e mia ishte e ngjyrosur me të vërtetë gjaku, dhe ai vrapoi dorën e tij mbi atë për të marrë gjak në ih.
  
  
  "Në rregull, ne jemi duke e lënë," Krahu i tha: "nga shkallë. "Dhe unë mendoj se ju duhet të marrë në anije sa më shpejt të jetë e mundur."
  
  
  Nuk ishte një hum e disa zëra. E saj nuk kishte asnjë ide se sa ih ishte i përfshirë. Dhe sa njerëz ishin me Chen-li. Por çfarëdo që ata ishin për ne, ata më së shumti ka luajtur violinë e dytë. Wang Tong mori komandën.
  
  
  "Të marrin Hong Luo dhe terhiq se seksi djalli nga ajo pulë."
  
  
  Ai qeshi. Kam gjetur të modës së vjetër shaka funny. Unë e pranoj se kjo nuk ishte aq qesharak, por ajo ishte marrë shumë të afërt.
  
  
  Ai u kthye të tij të vjetër streha Prapa perdes. Të moshuarit që çifti dukej bindshëm vdekur. Fakti që më dha ndoshta tre minuta.
  
  
  Tingujt e rrëmujë dhe të ndryshme exclamations mund të dëgjohet në korridor. Ata hapën derën për në dhomën e vajzës. Jo, na, seksuale të djallit, për të na pule. "Lemur, përpjekjet," Kwan tha. — Çfarë ka ndodhur?"
  
  
  Ka pasur një diskutim të shkurtër. Ata pastaj ra heshtja, dhe dera e dhomës ishte e hapur një çarje. Ajo ishte Wang dhe tre vetja shokët. Ata filluar gloomily në "vdekur çift" dhe bisedoi me entuziazëm arrita. Odin rreth tyre shkoi në kërkim të Hong Luo. Ishin tre burra u larguan, por ata nuk ishin të armatosur.
  
  
  Rreth tyre, Odin hapur derën e një muri të kabinetit.
  
  
  Ah, " tha ai. Pjesa tjetër prej nesh të bashkuar e tij për të ndihmuar. Të gjithë përkul për të parë në kufomë. Wang përmbledhur shkurtimisht ajo. "Vrasje", tha ai.
  
  
  Ky moment mund të mos ndodhë përsëri. Në çdo rast, ai kishte për të vepruar tani. Supin tim ishte ende i gjakosur në sfondin e perde, dhe ata shpejt e nxori konkluzione nga vendi. Unë imagjinuar atë që do të jetë si: unë do të shkoj jashtë dhe të xhiruar, bang, bang bang, dhe të xhiruar të gjithë tre prej tyre, ndërsa ata ishin ende duke qëndruar në murin e kabinetit.
  
  
  Ajo doli për të xhiruar.
  
  
  Ideja ime ishte e gabuar.
  
  
  Ajo ishte shtënë poshtë nga një rreth tyre, por Wang dhe të tjerët u hodh nga rruga. Ata të dy pëllumbi në mua që nga skajet e kundërta. Ata janë sulmuar në të njëjtën kohë dhe të ndarë up punën. E para ishte një goditje me grusht, për të mia dore, dhe Wilhelmina kërceu nga rreth krahun tim. Van Ultësirën u përkul si një akuzuar bull dhe headbutted mua në brinjë. Trupi i tij dyfishuar gjatë në dhimbje torturuese, duke e lënë jashtë ajrit si një e këputur të gomave. Ajo trokiti më shumë se një pak, por, në mënyrën time të të saj në dysheme, unë pëllumbi në Furgon e këmbëve. Ai ra dhe zbriti me një thud. Për një të çmendur minutë nga ajo, unë mendova se do të bëjë atë. Ai mori stilet në dorë, por gjithçka ishte e kotë. E tjera, nuk ishte duke fjetur. Këtë herë, ai nuk e ka qëllimin për të mia dore, por e fokusuar në burimin e të gjitha të mia fuqive te medha. Dhjetë kile klubit zbarkoi në tim kafkës me një creak.
  
  
  Kur ai erdhi, ai ishte i shtrirë në dysheme e asaj që dukej si një bibliotekë. Për një të dytë, unë mendova se do të ishte në publik lexuar dhomë. Në dhomë nuk ishte kaq të madhe. Objektivin tim ishte si një overripe pjepër, dhe hapja e syve të mi ishte e ngjashme me heqjen e peshave. Megjithatë, përpjekje të paguar. Tani ai e dinte një gjë që ai nuk e kishte njohur më parë: tani ai e dinte se sa ih nuk ishte. Për shkak të gjitha dhjetë me sa duket i kishin ata në këtë dhomë me mua.
  
  
  Im armë ishte zhdukur, dhe kështu ishte e mia stilet. Shpatullat e mia nuk ishte zhdukur, por ai donte që ajo të jetë zhdukur. Ajo ndjehet si dikush ishte vazhdimisht ashpër krahun tim.
  
  
  Në qoftë se ju keni bërë ndonjëherë e operacioneve të veçanta në luftë, ju mund të keni qenë në këtë pozitë. Ose nëse ju keni qenë ndonjëherë një fëmijë në një zonë ku ajo është në lidhje me " tonë të 'bandës' kundër 'ih'. Dhe" miqtë " u shtrydhur në një i vdekur-fund rrugicë. Kartat janë kundër jush, dhe kalorësia nuk do të lëkund. Kjo është nga pjesa tjetër e botës, dhe ju nuk do të qëndrojë një shans. Nëse ju keni diçka "të veçantë". Hemingway përdorur fjalën cajones, që do të thotë "topa" në spanjisht; gjithashtu i njohur si macho. Ose, unë të them në holandisht, fisnik deien. Unë nuk e mjaft të kuptojnë pse testiseve janë bërë një simbol i gjithçkaje trim dhe i sinqertë, por pastaj përsëri, ajo nuk është rreth atyre që pyetje të tilla një klishe. Unë besoj fuqimisht se në shprehje të tilla si" Pune në kohë ju bën gati "dhe"Një person që është me vlerë sa më shumë si një ego e vezë". Kështu që unë kam ih tre.
  
  
  Tim personal thesar.
  
  
  Sigurisht, ju duhet të dini se unë nuk ishte i lindur me tre vezë. E treta, ishte një dhuratë nga SËPATË. Në dell vetë, kjo është gjithashtu një top-formë me granata. Një gazit vdekjeprurës me bombë. E shtypur manuali i përdoruesit për të lexuar: (1. Të largohen nga pin. 2. Drop bomba. 3. Të kandidojë si shumë si ju mund të.) dhe një "Listën e mundur vende parkimi", e cila është SËPATË zhargon për ku ju mund të fshehin të fshehur armë. E +3 fjali ("përdorimi fleksibël appendage e Z-5 dhe vendin e granata në trupin tuaj me pjesët") përmban disa subtext.
  
  
  Ajo që unë nuk e di atëherë, dhe unë e di tani, ishte se "në Mes tuaj pjesët" nuk ishte strehë më të sigurta në botë. Askush nuk do të mendoj për të shikoni për një granatë atje. Dhe ky fakt ka shpëtuar jetën time më shumë se një herë. Por ka një problem me këtë granatë: si të merrni ee rreth një strehë.
  
  
  Ju votojnë në fillim të edukue. Dymbëdhjetë armët janë për qëllim në rafte dollar. Ju ofrohet një qorrazi, dhe ju të thoni "jo". Ata të ju ofrojmë një cigare dhe ju thoni jo. Ata pyesin nëse ju keni një të kaluar të kërkojë, dhe ju mund të thoni, " Po, zotëri." E saj hotel do të donte për të bërë vetë të rehatshme për të fundit herë.
  
  
  Ky është një problem me granata.
  
  
  "Unë mendoj se ai është i zgjuar. Kwan është duke thënë. Van kishin ardhur për të parë në qoftë se ishte ashtu... unë nuk mund të pretendojë të jetë i vdekur përgjithmonë.
  
  
  "Nick Carter,"tha ai.
  
  
  Ai u tërhoq ngadalë veten dhe u ndjeva kokën e tij. "Më ka ndodhur që të jenë në zonë, dhe unë mendova se do të ndaluar nga dhe rënie nga."
  
  
  Ai buzëqeshi. "Unë uroj që ne do të njohur ju do të vinte."
  
  
  "Unë e di", I thashë. — Ju duhet të bëni një tortë."
  
  
  Me një gjest, ai iu drejtua me letër për të tjerët. "Hej, eja këtu. Unë dua që ju të takohen famshme master vrasësin, Nick Carter, për herë të fundit." Nga mënyra se si e tha këtë, ajo ishte duke pritur një raund të duartrokitje, dhe ndoshta pak më shumë.
  
  
  Në vend të kësaj, ai mori një merciless sërë sneers.
  
  
  'Tani...'tha Van. — Nuk ka një problem tjetër. I cili do të ketë nderin e vrasjes tonë Killmaster? Ajo ishte një retorike tapash, sigurisht, për të Van hotel për të marrë njerëz për të ndihmuar uem kurorë.
  
  
  "Për mua. Kwan papritmas e nxori revolen e tij: "e kam ndjekur urdhërat një kohë mjaft të gjatë. Unë kam nevojë për këtë nderim për përparimin." Wang ashtu nxori armën e tij dhe e bëri një ego Kwan. Ai tha:. "Më e denjë për të."
  
  
  Unë u pyesin se cili ishte më shumë i denjë rreth tyre. Unë kam qenë me të vërtetë duke filluar për të marrë të interesuar.
  
  
  Të dy burrat u ndal kërkim në njëri-tjetrin, dy armë vuri në njëri-tjetrin është në zemrat tuaja.
  
  
  Rrethi i njerëzve mori një hap prapa nga ata, si në qoftë se ata ishin kryerjen e një quadrille pa muzikë. Kjo lëvizje rrit tensionin, duke bërë që dy heronjtë me armë për të luftuar. Tani është e deri tek krenaria. Nëse dikush rreth tyre u tërhoqën, ata do të humbasin fytyrën. Apo diçka tjetër.
  
  
  — Unë mënyrë që ju të lëshoni armët tuaja. Kjo ishte një lojë e kotë, dhe Vahn e dinte atë.
  
  
  — Dhe unë po ju them që unë nuk do të marrë urdhra më.
  
  
  Unë mendoj se Kwan shkarkuar të parë. Dy flashes ka ndodhur në një ndarje të dytë, dhe ai tashmë ishte në gjysmë të rrugës nëpër dhomë. Duel u dha të gjithëve çmenduri që i nevojitet. I ulur në dysheme, ai mori granata në dorë dhe filloi të zvarritem inç nga afër në drejtim të derës. Në momentin e parë të shtënë, ai të rënë, të mbajtur frymën e tij, dhe u zhvillua për të dalë. E gazit të krijuar një tym vdekjeprurës ekran. Ata gulçoi dhe u rrëzua, duke u përpjekur të arrijnë mua. Një kaloi afër, por vetja e saj nisi në jetën dhe është i vendosur. Ai mori një hap i madh dhe i detyroi veten të hidhen jashtë. Kjo ishte e rëndë antike lisi derën me një dekorative kyç në dekorative bllokohet. Dera klikuar reassuringly dhe me besim. Ajo nuk do të jetë në gjendje të përballojë presionin e tetë banditë përgjithmonë. Por pastaj përsëri, ata nuk kanë shumë kohë. E gazit do të ketë trokiti ih off këmbët e saj në gjashtëdhjetë sekonda, dhe në tre minuta, ata të gjithë do të jenë të vdekur.
  
  
  Ai u ngjita në katin e katërt, hapi dritaren, dhe mori frymë thellë. E gazit do të mbetet aty ku ishte: në të mbyllura e bibliotekës në katin e dytë, në dhomën ku dritaret ishin të mbyllura.
  
  
  Të moshuarit çifti ishte ende ku ee kishte lënë tyre. Ata ishin aq të frikësuar se ata ende pretenduar të jetë i vdekur. Ihk kap e saj deri, për të kthyer prapa, dhe e mbarti poshtë tre fluturime të shkallëve.
  
  
  Kemi arritur në bari në frontin e shtëpisë dhe të shtrirë në bar të mjaftueshëm për të kapur tonë në frymë. Ai shikoi nga biblioteka dritare. Tre trupa të hedhur më bëni deri në nen. Dritarja nuk mund të hapur, por ata vdiqën duke u përpjekur për të hapur atë.
  
  
  
  
  
  Kapitulli 9
  
  
  
  
  Nuk ka pasur suita e majtë në Koloniale Britanike, kështu që unë të marrë me qira e saj tre dhoma. Dy rreth tyre ishin për Thestlewaites. Kjo doli të jetë e fundit emrin e Duka dhe Dukesha. Dhe ata me të vërtetë ishin Duka dhe Dukesha. Doli se vajza, Nonnie, ishte ih vajzës së. Dhe duke pasur parasysh se duka ishte tetëdhjetë e tre vjeç, babai i saj u ndie një ndjenjë e respektit për fisnikërinë.
  
  
  Nonnie marrë dhomën e dytë.
  
  
  Nonnie vetëm mbajtur të vijnë për të tretë.
  
  
  E treta dhomë ishte e imja.
  
  
  Butësisht, unë u përpoq për të shpjeguar atë që unë nuk ishte tipi i saj. Ajo protestuan tërbim, dhe i tha: "ajo e pëlqente mua. Unë butësisht shpjegoi se ajo nuk ishte tipi im. Kjo e bëri atë të qajë. Unë i thashë se gënjyer. Unë i thashë se e gjeti atë jashtëzakonisht joshëse dhe devastatingly sexy. Babai i saj i tha asaj se ai u plagos.
  
  
  Ajo ishte shumë e të kuptuarit.
  
  
  "Unë e thirra dhe kishte dy biseda. I pari ishte me e Londrës, me Roscoe Kline. Roscoe ishte një AH agjent. Si një marksman, talentet e tij ishin shumë nën mesataren, por kur ajo erdhi për ndjekjen e Hema kudo, Roscoe Kline nuk kanë diellit mbi të.
  
  
  Roscoe dukej sikur nuk i kishte parë ndonjëherë më parë. E uem arritur të duken si tre njerëz të ndryshëm në të njëjtën zonë. Ai kishte një mënyrë të veçantë të ndryshimit të tij me shprehje dhe sjellje. Një ditë ju shikova rreth e rrotull dhe pashë një kumtesë djalë. Nëse ju shikoni përsëri, në punën djalë është zhdukur dhe ju shihni dikë tjetër — një avokat ose një shofer garash-në çdo rast: dikush krejtësisht tjetër. Atëherë ajo ishte vetëm ndjenjat tuaja, keni menduar se nuk keni qenë duke e ndjekur... Historia shkon se Roscoe pasi shpëtuan nëpërmjet Dachau, thjesht duke ecur jashtë e që Nazist bastion, thjesht për shkak, siç e ka vënë atë, "ai dukej si një gjermane."
  
  
  Besoni atë apo jo. Unë plotësisht besoj se në këtë në afat të gjatë.
  
  
  Roscoe premtuar për të kapur një avion në Nassau. Ajo do të vazhdojë të monitorojë Chen-li dhe Vin Mjerë derisa unë të shkoj atje. Ajo ishte dhjetë minuta kaluar dhjetë. Unë e quante atë në aeroport. Udhëtim në Londër u ngritën në kohë. Atëherë ai u kthye në radio. Nuk ishte një lajm i një arratisje, por asgjë rreth Chen-li e mundur kapja. Roscoe duhet të tregojnë off tij truket.
  
  
  Hotel mjeku shqyrtuar shpatullat e mia, të lidhur me fasho vetja ime, dhe më dha një injeksion.
  
  
  Ai nuk na besoni, me një fjalë të vetme që kam bumped në derë.
  
  
  E saj hotel të marrë një dush, kanë një pije, dhe kanë dyzet orë në kasafortat. Por ajo është gjithashtu e interesuar në duke parë Tara, dhe unë nuk jam aq e drejtpërdrejtë që unë nuk e kuptojnë se ajo duhet të ketë qenë nëpër ferr për të kaluar disa orë. Ishte prekëse kur ajo grimaced dhe tha, " Ju djema gjithmonë të argëtohen shumë." Edhe vet e dinte se ajo në fakt kishte mistletoe në mendje. Unë do të në vend të filloni të kërkoni për veten e saj se të ulen dhe të presin. Ai shpresonte se Tara kishte anuluar saj rezervim hoteli dhe kanë shkuar në adresën e ai do të të jepet e saj. Ai çuan deri në një të verdhë shtëpi në anën tjetër të qytetit.
  
  
  Zonja Wilson. T. Sherif më përgjigjet. Jo, ajo më tha mua, Tara nuk ishte atje. Hema ishte kjo Tara? Dhe hema ishte afër saj? Gjaku filloi të gjallë në kokën time. Tara duhet të ketë qenë këtu disa orë më parë. Ajo ishte vendi më i sigurt se ai do të mund të mendoni. Por unë nuk duhet të ketë le Ay kthehem në atë hotel. E saj duhet të keni dërguar e saj të sinqertë këtu. Mesazhi që Zonja Sherif dërguar saj do të thoshte se unë do të merrni shpëtoj prej saj stalkers. Ai ka fotografuar të dy femra, të ulur së bashku, duke pirë kafe dhe duke luajtur me fëmijët.
  
  
  Spektakli që tani për të prezantuar veten para syve të mi ishte jo më pak të këndshme.
  
  
  Ata kishin një Enë.
  
  
  Por, zëri probleme përsëri. Cilët janë ata? Dhe ku shkuan ata e marrin atë? Atë përsëri nuk e di ku të fillojë. Edhe tani, Tara mund të...
  
  
  Emri i saj është Missis. Sherif, Hema ishte aty.
  
  
  Ajo më dha një shishe rum.
  
  
  E saj të mbërthyer në afër. Kjo do të ishte budallallëk të largohet, ndërsa unë nuk e di se ku të shkojnë. Grenada? Unë nuk mendoj se ata e mori gazetarja shqiptaro-amerikane atje. Por ishte vendi i vetëm që ai të mund të mendoni. Dhe kjo është pse ata nuk kanë marrë atë atje. Ai mori një gllënjkë e rum.
  
  
  Studimet e saj master dërguar saj. Sherif sforcuar disa letër dhe një stilolaps dhe shkruajti një shënim për policët rreth Wilson. Ai u tha atyre të cilët e vërtetë fajtorët ishin dhe që ata ndoshta do të gjejnë ih pesë metra nën lëndinë. U thashë atyre se nuk mund të jetë më shumë organe, por unë nuk e di se ku.
  
  
  Pastaj këtë vend të shenjtë ndezur përsëri.
  
  
  E "Druri Nikel" ishte pikërisht ajo Vetja Wilson kishte thënë. Një qëndrim disi të rrënuar tavernë në anë të rrugës. Mimmo hipi mbi të kaluarën e saj dhe të parkuar në mes të pemëve.
  
  
  Dritaret ishin të errët, por kur kam marrë më afër, unë pashë se ata ishin të mbuluara me perde e zezë.
  
  
  Kam dëgjuar zërat e saj.
  
  
  Ai arriti për Wilhelmina. Unë e mori atë kur ajrit në dhomë u bë breathable përsëri, dhe unë kam për të shpëtonte atë nga të vdekurit mashtrim i një suffocating Thai. Stilet e gjeti diku në bibliotekën dysheme. Ajo ishte e bukur për të marrë e mi të vjetër të besueshme armë mbrapa. Një armë të re është si një dashuri e re — ju jeni gjithmonë frikë se ajo do të ju lejojnë poshtë.
  
  
  Lizzie u përkul drejt e erret dritare.
  
  
  Eh bien, Lotto?
  
  
  Nous vizita.
  
  
  Ata ishin duke pritur për diçka, dhe ata ishin duke folur në frëngjisht. Francez ishte një gjuhë të përbashkët në Indochina. Shumë rreth këtyre revolucionit-e shkatrruar vendet ishin dikur kolonitë franceze dhe pastaj përballur me pavarësinë, ndërsa të menduarit së bashku për në cilin drejtim do të marrë. Të majtë apo të djathtë. E saj nuk janë aq të mirë në këto lindore gjuhë, por të paktën e saj të folurit frëngjisht.
  
  
  "Si le Jaht është parti. A e shihni se sinjali?
  
  
  Ata ishin duke pritur për sinjal se anija ishte zhdukur.
  
  
  — Плюс важно, où sont les autres?
  
  
  Ata janë gjithashtu duke pritur për "të tjerët". Nëse këto "të tjerët" janë ku e kam shpresuar se ata do të jenë, ata mund të kanë pritur për një kohë shumë të gjatë.
  
  
  Ai e tensionuar për të kapur çdo fjalë thanë. Ata veten në qoftë se ju kishin kontaktuar les autres me Carter. Ata mendonin se ishte për të ardhur keq ata nuk ishin të lejuara për të të ndihmuar.
  
  
  "C'est dommage," tha njëri, " que la femrat est mort."
  
  
  My dollar pirg të ndalur rrahjen.
  
  
  "Tara është i vdekur.
  
  
  Urtësia, maturia, të vetë-mbrojtjes, mundësi, qëllimi, ah, të jetës, të gjithë u shkërmoq në pakuptimtë pluhur. Vetëm të saj të çmendur. Ai kërceu në këmbë dhe nisi të hapur derën. Ajo ishte sulmuar nga i pari objekti në lëvizje, në shikim. Ajo nuk ka edhe të nxjerrë një armë. E saj të hotelit mund të ndjehen të mishit në duart e saj dhe ndjeu një primitive, bëjmë thirrje për të copëtuar dhe të hakmerret. E saj të hotelit mund të jetë vetë e saj armë.
  
  
  Papritmas doli se unë kam qenë duke luftuar me tre burra. Së bashku, ata ishin gjashtë metra i gjatë dhe treqind e pesëdhjetë funta, por kur vjen puna për papërgjegjshmëri, unë nuk e pëlqen dielli. Verbër bujë, flakëron bujë — kjo është ajo që e shndërron të marrë në superhumans.
  
  
  Ai ishte një vazhdueshëm të zemëruar makinë. Ai ishte një fabrikë që merreshin grushte dhe shkelma. Asnjë prej tyre nuk më kishte shpëtuar. Ne u renditur si një Kinez puzzle-një të vetme, tjerrje, kicking topin. Të gjithë ata ishin të frikësuar për të xhiruar, të frikësuar për të goditur njërën anë të tyre.
  
  
  E saj hotel do të doja të ju tregojnë se si unë e bëri atë. Në fakt, ky hotel do të njohur për veten. Por të gjitha unë kujtoj që është e mi bujë. Kur ajo ishte e gjatë, të gjithë ishin të vdekur. Dhe ai e bëri atë vetëm e tij të zhveshur duart.
  
  
  Tara e trupit ishte sprawled në banak. Nuk kishte asnjë të pulsit. Asnjë shenjë të jetës. Ai e kap atë deri dhe të bëhet e saj jashtë. E saj e kuqe e flokëve të djegur meje, si një grusht i flakët. Fytyra e saj dukej e zbehtë në dritën e hënës, grimcën mjegull e freckles ende i mbuluar hundën e saj. Një cope të mbërthyer me dhimbje në fyt dhe i kam bërtitur për të thyer të lirë në një shkatërrues sob. Por kjo nuk do të shkojnë më tutje; ai thjesht qëndroi aty.
  
  
  Ai e puthi atë mirupafshim.
  
  
  Ajo nxiti shkurtimisht në krahët e mi.
  
  
  Ee puthi përsëri.
  
  
  Ajo chuckled dhe grimaced. "Hej, Nick," tha ajo me një të qeshur. — Bëri ajo të trembë ju në mënyrë të gabuar?"
  
  
  Unë pothuajse të rënë, unë kam qenë aq i tronditur nga kjo e papritur të performancës. Ai nuk mund të të them një fjalë tjetër për ne. Ajo dilnin jashtë duke qeshur. 'Qetësuar. Ju nuk jeni i çmendur. Duke fjetur Bukuri është i gjallë dhe mirë."
  
  
  Më në fund, arrita të thonë "Çfarë-ha-whoo". Apo diçka të ngjashme.
  
  
  Ajo qeshi përsëri. — Më lër të shkoj dhe unë do të ju tregojnë gjithçka."
  
  
  Ajo ishte ulur nga ee. "Mmmm," tha ajo. "Është mirë që të jetë në lëvizje përsëri." Ajo e shtriu krahët e saj dhe pe rreth e rrotull në dritën e hënës.
  
  
  Ajo ishte i mrekullueshëm. Ajo ishte një mitik nimfë. Një nimfë me një legjendë të vjetër, të lindur përsëri, ngriten nga crests e veshjes, një krijesë magjike nëpër përrallat, duke zgjuar unscathed nga një magji që ka zgjatur njëqind vjet.
  
  
  Ai e shikoi në Afër, më shumë ose më pak mesmerized veten e tij. Ajo përfundoi e saj të vallëzimit, tundi kokën, dhe grinned. "Unë e urrej të them të vërtetën, e dashur. Kjo është me të vërtetë shumë e unromantic."
  
  
  Provoni, " thashë unë.
  
  
  "Biofeedback", tha ajo.
  
  
  Organike reagime?
  
  
  Organike reagime".
  
  
  "Ju kam thënë tashmë se," thashë unë. "Por çfarë është kjo?"
  
  
  Dhe, pa dyshim ju i keni dëgjuar këto teori rreth asaj se si për të ndaluar një dhimbje koke, se si për të menaxhuar astmë vetëm duke kontrolluar valët e trurit tuaj... "Pra, çfarë?" Nuk ishte një bestseller quajtur Biofeedback. Unë nuk kam lexuar ndonjë shkruan, por unë kam dëgjuar për këto teori. Ajo nuk kishte asgjë të bëjë me "si mund ta imitosh një person të vdekur në matematikë?"
  
  
  "Mirë," tha ajo, " kam bërë. Më pyetën se ku ishit, Odin rreth tyre më goditi mua dhe unë u sëmura. Pastaj saj sapo kanë filluar me këtë bio-reagime. Unë ulur saj pulsit derisa unë nuk do të mund të ndjehen vetja e saj më, dhe për të mbajtur frymën time. Gjithmonë kam bërë atë, kur ata mori shumë të afërt për mua."
  
  
  Ashtu si ajo? Unë u këput gishtat e mi.
  
  
  Jo. Nuk është e lehtë. AX është përgatitur për një grup të femrave të agjentëve. Ky aktivitet zgjati për shumë muaj. Por ajo punon."
  
  
  Por më thuaj, pse nuk keni kontaktoni me mua? Ajo shrugged supet e saj. — Unë nuk ishte i sigurt qe ju në fillim. Por edhe "— ajo ndaloi dhe u kthye në tokë — " shkoni në hotelin tuaj për të parë nëse kjo ju pengon."
  
  
  Ai i dha asaj një helmët sy. "Unë kam qenë aq i freaking i shqetësuar kur ata thanë:" ju ishit të vdekur që unë sulmuan në këtë klub si një i çmendur."
  
  
  'Hi aty.'Nuk e bërtasin si të tilla. A mendoni se ajo erdhi këtu për argëtim?
  
  
  'Jo.'Por nuk keni qenë të kesh kënaqësi. Ju zuri gjumi në punë.
  
  
  Ajo e di se kjo metodë ka disa përparësi. Ju mund edhe të ndaluar pulsin tuaj, ndërsa veshët tuaj të vazhdojë të funksionojë. Dhe njerëzit vetëm që nuk kanë tendencë për të trembur në fjalët e tyre në prani të të ndjerit.
  
  
  Tara mësuar shumë. Jo se na mori më tutje, por të paktën sekretet e Nassau ishin pastruar lart.
  
  
  Lin Jing dhe Engjëll kishte një orientale farmaci. Engjëll gjithashtu kishte një hotel në Nassau. Kur gjithçka dukej shumë e mirë për të qenë e vërtetë, e kompani Kineze KAN bëri një ofertë që nuk kanë mundur ta refuzojnë. Në këmbim për mos mbylljen e burimit të drogave, KAN kërkoi njëzet për qind e të ardhurave dhe periodik të shërbimeve. Kjo "rastit të shërbimit" ishte shumë e thjeshtë: të gjithë ata kishin për të bërë ishte të sigurojë të mbuluar dhe për të mbuluar për PBX seri që KANG ishte duke u përpjekur për të mbjellë diku.
  
  
  Nassau ishte një ideal të organizuar të zonës. Të ngushtë të Amerikës, por ende territorin Britanik. Kjo ruajtur ih shumë vështirësi dhe rrezik. Dhe si për të kaluar këmbën e ih udhëtim, ajo ishte shumë e lehtë për bordin e një anije peshkimi dhe tokës në një distancë Florida reef. Sistemi ishte duke punuar mirë.
  
  
  Charles Bryce, për shembull, është burri që e vranë Senatori Morton. Në fillim ai punoi si një e thjeshtë kuzhinë asistent në një kazino në Grenada, pastaj KANG u emërua nga vetja, duke tërhequr të drejtën vargjet këtu dhe atje, si një pilot të "Fluturuar Aces"; - ai u rrëzua aeroplani me senatori, në nen. Si për MUND, sistemi ka punuar pa probleme, por Lin Jing kundërshtuar këtë dele letër. Kjo është kryesisht për qëllim kundër përdorimit të mprehtë shkurtime. Ka qenë pjesëmarrës të tjerë, të cilët grumbled.
  
  
  Kjo arriti kulmin kur Chen-li shtënë Saybrook. Ajo ishte e pamundur. Senatori Saybrook mund të ketë qenë Chen-li synuara, por ego duhet të ketë vrarë veten në shtëpi në Maine. Kur Saybrook hyrë në kazino me të hapur sytë, Chen-li menduar: "Pse unë duhet të prisni për të?".
  
  
  Ajo ishte një mallkim të trashë gjë për të bërë. Pra, ju do të hapë tuaj fole.
  
  
  Chen-li është arrestuar.
  
  
  Lin Jing vendosi të largohet. E keqe e mjaftueshme që të kthehet Engjëll për atë, nëse është e nevojshme. Pjesa tjetër e bandës ishte edhe në prag të rebelim.
  
  
  Të gjithë kazino të biznesit në Grenada u gjenda nën kërcënim.
  
  
  Ata dërguan Nga Vin. Ih të mëdha të njeriut në Londër, plus një shpëtim ekipit nga Kang për të marrë në Chen-li. Krahun e kishte vendosur veten si një opium tregtari, dhe këtë rol të lejuar atë për të fituar Lin Jing e besimit, si dhe të dërgoni Lin Jing të shkoj të marr unë. Por për shkak të kaosit dhe rebelimit në Grenada, KAN pasur për të gjetur një vend të ri. Kështu ata përfshirë prej Druri të Nikelit në rast, për fshehjen e drogës nga Wilson. T. Sherif. Ky bar Stahl ih është e re selinë. Atje ata u mblodhën për të planifikuar veprimet e tyre të ardhshëm. Shumica e njerëzve rreth tyre edhe hanin dhe flinin atje. Plani ishte i mirë.
  
  
  Krahu i mastermind pas Chen-li e shpëtuar rreth burgut. Ai gjithashtu planifikuar aksident me këtë jaht dhe solli një nëndetëse. Ai pastaj organizuan një "takim biznesi" me duka, dhe gjithashtu bëri të sigurt se duka është besnik butler kishin zhdukur. Nuk ishte ajo e rastësishme dhe e këndshme se Vin e dinte madhe butler? Sapo mbërriti rreth Londër me Lady Cheryl rekomandimeve.
  
  
  Ai e la aktet e dhunshme të Wang Tong. Këto klasa nuk ishin të keq, edhe të dhunshme. Çfarë ishte bezdisshëm ishte përkthime. Diku, nga frëngjisht në Kamboxhiane, Thai, Kinez, dhe të veçantë anglisht, Van Tong, gabimet e kanë depërtuar në të, dhe të mirë-menduar nga planet e kanë humbur një pjesë të domethënien e tyre. Çfarë ndjekur dukej si diçka jashtë një "Gurthemeli Policët"film komedi.
  
  
  Çdo herë që një nga djemtë rreth KAN morën mbi një trup, e ata menduan se ajo u KAN e bërë.
  
  
  Pas të gjitha, KANNA kishte çdo arsye për të vrarë Bangyeol, dhe KANG planifikuar gjithashtu për të vrarë Lin Ching. Pra, të gjithë mendonin se ajo ishte dikush tjetër në grup që e bëri atë, dhe në heshtje të pastruar nga kufomat e kishin lënë për atë.
  
  
  Pjesa tjetër e ajo ishte më pak e bukur. Kjo ishte aya pjesë që ka të bëjë me mistletoe lidhjes Garou. Ata arritën të tij, kur ai kontaktoi me mua. Djemtë në Telefon e bëri atë, dhe njoftimi erdhi se " Amerikan është i vdekur." Vin është vetëm mendimi për të mirëqenë se unë isha në këtë Amerikan. Ishte vonë në mbrëmje, kur Krahun e grupit të bërë rrugën e tyre për Qarkullim Rrugor, dhe të tjerët filluan tregimet e tyre mbi të përgjithshëm bisedë.
  
  
  Ata vendosën se ata do të më marrë mua dhe shpejt. Por unë tashmë ishte në Qarkullim Rrugor. Ata morën Tara në vend të meje.
  
  
  "Ku ata marrë ju?"
  
  
  Ajo u kthye.
  
  
  Ju tha: "ata janë tuajat. Unë dua të di se ku.
  
  
  Ajo le rërë të drejtuar poshtë gjoksin tim. - "Unë mendoj se kjo është një shumë e sëmurë tapash." Ajo tërhoqi një dollar pirg në rërë në gjoksin tim. "Çfarë po ndodh?'Çfarë është kjo?' pyeti ajo me një të qeshur. "Ju jeni xheloz, Carter?"
  
  
  Natyrisht unë nuk jam xheloz. Dhe mos e quaj më Carter. Ju duket si një femër reporter rreth një film.
  
  
  "Unë ka ndodhur vetëm për të luajtur Lauren Beckall." Ajo u ngrit në këmbë me dinjitet dhe vrapoi poshtë plazh në dritën e hënës. "Nëse ajo ka nevojë për mua," tha ajo, " vetëm bilbil." E vetmja gjë që do të heq nga dinjitetin e saj ishte se ajo nuk ishte e veshur me çdo veshje. Kur ne së pari u takuan, ajo dukej si një shumë të mirë të rinj të zonja. Por kohët e fundit, ajo dukej më shumë si një e thyer të resë se duhur zonjë.
  
  
  I saj padyshim hotel sl. E saj hotel ee përsëri. Por pjesa më e keqe ishte se unë nuk mund bilbil.
  
  
  Ai u ngrit dhe e ndoqën poshtë plazh.
  
  
  Ne shkuam ne not.
  
  
  Në & nb, në mes të valëve, ne shkau tjetër një rreth tjetër.
  
  
  "Ajo nuk do të punojë", tha ajo. Unë i tregova. "Të vendosur një bast?"
  
  
  Mirë, kjo mund të ketë qenë, nëse ne nuk kishte qenë shqyer përveç nga një tjetër javë të aktiviteteve në natyrë. Kështu kemi bërë dashuri në shumë buzë të oqeanit, ndonjëherë e mbuluar me ujë, ndonjëherë i zhveshur përsëri. Ne kemi ra në të njëjtin ritëm si valë, ose valë — në të njëjtin ritëm si ai i yni, në mënyrë që ajo dhe ajo u bë valë e bregut, takimin e tyre të natyrshëm dhe duke thënë: "lamtumirë; ne u bëmë edhe më shumë miq, përshëndetje dhe për të thënë lamtumirë affectionately, me lagështi të kripura puthje. Në fakt, ai kurrë nuk ndaloi. Goja ime në saj të gjirit në çast, e bënë atë të filluar përsëri të gjithë, si ne zbriti bashkë për në vorbullat e ujit dhe u ngrit përsëri së bashku, gulçues me zemërim.
  
  
  Disa ditë më vonë, ajo më tha,"Ju e dini, unë kam qenë i frikësuar e saj në fillim."
  
  
  Ai vrapoi në brendësi të tij të dorës mbi barkun e saj. "Kjo është një lojë e frikshme, mjaltë. Dhe në qoftë se ju nuk mund të luajnë me thika apo me kung fu... e pra, unë nuk e fajësoj ju. Ai vështroi thellë në sytë e saj. "Atëherë më lejoni t'ju them se çfarë.: Unë isha shumë e zemëruar me ju."
  
  
  Ajo tundi kokën. — Unë nuk do të thotë pastaj. Unë do të thotë, deri në këtë ditë, kur unë dhe ti ishim ulur në bar, kur keni qenë ulur aty, në anën tjetër të çairit, miliona kilometra larg.
  
  
  "Shiko," I tha butësisht. "Një zë si zëri i saj. Dhe askush nuk mund të më bëjë të paguani për të. Ju e dini se tani që ajo është me ju, hers është e gjitha e juaja. Dhe pjesën tjetër të kohës... dhe, atëherë saj ndoshta të gjithë e vet.
  
  
  Ajo buzëqeshi. Nuk ishte një mjegull e dendur e juaj trishtim në të. "Mos u bëni merak. Carter. Unë nuk do të përpiqet të ndryshojë. Thjesht... Ajo ndaloi, duke pasur parasysh çfarë të them, pastaj vendosi për të vazhduar — " se unë nuk di që ju të para. Atëherë, në qoftë se emri i saj nuk është Lauren Beckall, atëherë do të kemi këtë gjendje të tmerrshme, e neveritshme tendencë për të Jetim Annie. Ajo buzëqeshi përsëri, por këtë herë fytyrën e saj ishte më i gëzuar. Mos u bëni merak. Tani saj shumë të madh dhe të fortë, dhe ju dua ashtu si je."
  
  
  Unë kam një ndërtuar-në refleks të fraza "të dua", në një seri të bounces. Ai kurrë nuk premtuar saj asgjë... ne të gjithë kemi për ta mbajtur atë të jo-detyruese... kam shikuar në Tara. "Mendoj", tha ajo, "ndoshta unë ju dua".
  
  
  "Perëndia im," tha ajo...
  
  
  
  
  Kapitulli 10
  
  
  
  
  Muzeu Britanik ishte më tërheqëse se kurrë. Për mua, nuk ishte gjithmonë diçka keq për këtë tërheqje. Ju jeni duke kërkuar në disa forca të blinduara që Mbreti Arthur duhet të ketë një herë të veshur, ose një murg është rrobë që "daton në vitin 610". Papritmas ndodh juve se historia nuk është vetëm një histori e vogël që është i ngjeshur dhe i tharë në këto librat e historisë, si një varg shterpë njerëz dhe ngjarje të shkojnë dorë për dore për datat që janë gjithmonë të kujtojnë". (1066, Viking fitore). 1215, Magna Carta.) Historia është një e trazuar, e trazuar grumbull të fakteve me shkrim me kurajo, besim, dhe gjak. Historia është për njerëz si ju dhe mua, përgjithmonë të dënuar të shërbejë tonë të thjeshtë, të përditshëm e ekzistencës. Nuk është një metal shield, ose kur një copë pëlhurë.
  
  
  Siç thashë, kjo është e mërzitur.
  
  
  Ai kishte planifikuar për të përmbushur Roscoe në njëmbëdhjetë ora në dhomë ku oficeri i policisë gishtit shtyp ishin të ruajtur. Një e veçantë të kaluar ishte e nevojshme për të hyrë. Unë kam pasur këtë pasazh, dhe drejtime për të arritur atje, si dhe një të shkëlqyer pamflet për John Constable (1776-1837). Ajo i është dorëzuar një të kaluar nga një Margaret Radhërford lookalike, të cilët më pas i dorëzoi mua një gjigant dosje për shtyp. "Një romantike e realiste," pamflet tha. "Constable Hotel kthehen në natyrë." Nëse është kështu, atëherë natyrës (1776-1837) ishte një vend i mrekullueshëm. Një sytë e gjelbër të shkëlqyer.
  
  
  "Por po. Atëherë nuk kishte asnjë tualet në shtëpi.
  
  
  E saj, u kthye. Ajo ishte Roscoe Klein.
  
  
  "Vazhdojnë të admirojnë këtë pikturë", tha ai. Ai u kthye dhe i admiruar në pikturë. "Tonë të përbashkët mik nga Nassau, për të ardhur këtu. Ai me qira një shtëpi vend në Cotswolds. E saj, shkoi në një tjetër pikturë. Shtëpi me thatched çatitë dhe një të ndritshme të gjelbër të lumit. "Tuaj Chen-li është ende atje. Ata shkuan atje sinqertë rreth aeroportit dhe me ata ferret nuk do të shkojë askund. Nuk ka pasur vizitorët. Nuk ka pasur telefonata, " e cila është e pazakontë. Ata janë vetëm një bandë e squires kryesor i qetë, tidy në natyrë të jetës. Sigurisht, ata kishin qenë vetëm këtu për njëzet e katër orë.
  
  
  Ai u kthye në një tjetër fletë dhe këtë herë hulumtuar mulli dhe lumë. "Keni parë ndonjë tjetër KANG agjentët?"
  
  
  "Askush, Nicky. Për të askush.'
  
  
  — A e dikush ju shqetësoj?"
  
  
  Kush është me mua? Lamong Cranston? Me aftësinë për të renë mendjen tuaj? Askush nuk e sheh hijen e saj.
  
  
  Pastaj kam një tjetër tapash, Roscoe... Pse a jeni duke sugjeruar që unë të shikoni në këto foto?
  
  
  E saj, u kthye. Roscoe shrugged. — Unë vetëm mendova që duhet të di diçka rreth artit."
  
  
  Çfarë kam thënë atëherë nuk është i përshtatshëm për ngjeshje.
  
  
  Kemi pasur një drekë në një Perëndim Fund lokal të vogël të quajtur the Hunter e Kabinës. Një dru-e mbuluara mirë vagon-restorant me një lloj i ngjalave-në-pelte dhe hare-mbrapa në menu. Unë quajtur Tara dhe i tha që të shkoja. Ne ishim duke qëndruar në një" apartament ", që i përkiste një mik i Roscoe të, një vajzë e cila ishte duke punuar rreth qytetit. Ne ishim më shumë në epokën tonë, dhe kemi pasur më pak probleme me të gjitha që John Stewart pakuptimta rreth derëtarëve, kamerierë, dhe shërbëtoret. Ajo ishte edhe më mënyrë paqësore për të bashkëvepruar me qytetin. Unë pashë mënyrë Roscoe shikuar në Tara, kur ajo erdhi në. Ajo ishte veshur me një rubin të gjelbër kashmiri fustan të ngushtë me një neckline dhe të shtrënguar si plagën, e cila ekspozuar saj në të mirë të saj, dhe për të ndihmuar e saj të fortë raundin e madhe. Ajo duhet të ketë shkuar pazar dhe për të blerë një ego që në mëngjes. Të paktën unë kurrë nuk kam parë atë më parë, ego. Unë nganjëherë mund të harrojmë atë veshje, por unë kurrë nuk do të harrojmë atë fustan të ngushtë.
  
  
  Ai paraqiti të saj për të Roscoe. Ajo buzëqeshi saj buzëqeshje. Si kam thënë më parë, Roscoe mund të shikoni çdo gjë uem i pëlqen, por tani ai është i specializuar në të shikuar, pa shprehje. Z. Np, Personi Mesatar. Lartësi mesatare, të ndërtuar, në fytyrë, dhe veshje. Unë vlerësim ai ishte mbi pesëdhjetë vjeç apo më shumë, dhe unë të marrë kjo shifër duke shtuar çdo gjë që ai e bëri. Por ai ka të tij të trasha e flokëve, kjo nuk është gri, dhe nuk duhet që agresive ngjyrë të zezë që ndodh kur ngjyrosje.
  
  
  Pra, Tara buzëqeshi. Një disa momente më vonë, kur Roscoe shikoi atë, ajo ishte Gary Grant. Ai ishte i gjatë dhe i hollë, dhe papritmas nen kishte veshur një kostum të përshtatura, dhe ai pa se ai kishte çuditërisht dhëmbë shumë të bardhë. Ah, më të bardhë se dazzles, dhe Tara dukej dazzled.
  
  
  Ai u ul, e pastroi fytin e tij, dhe me një firmë, imperious gjest thirrur kamerierin mbi dhe urdhëroi pije. "Më tregoni mua," tha ai për Roscoe, " i cili është shikuar tregtia juaj tani?"
  
  
  "Tregtare?'
  
  
  'Jashtë. Tuaj të tregtisë së jashtme.
  
  
  "Oh, të dyshuar për tregti. Charlie Mace. A keni parë ndonjëherë vetja?'
  
  
  Vetja e tij kurrë nuk e ka parë atë.
  
  
  "Mirë, mirë. Armët janë edhe të mira. Nëse ndodh diçka — dhe unë nuk mendoj se kjo do-ai do të më lejoni të dinë. Ka një djalë me të, Pearson-it. Kështu që ju nuk duhet të shqetësohen për të."
  
  
  'Një djalë?'
  
  
  Roscoe dukej mua drejt në sy. — Unë mendoj se ju keni qenë mjaft i zgjuar kur ju ishin njëzet."
  
  
  Kam menduar për këtë për një kohë të gjatë. — Ende, ajo do të ndiheni shumë më mirë në qoftë se ju ishin të ulur këtu, tani."
  
  
  Roscoe shkundi kokën e tij. — Unë jam një bloodhound, Nicky. Nuk mbikëqyrës. Veç kësaj, unë jam marrë shumë - " shumë e vjetër,"u përpoq për të thënë, por kapur veten vetëm në kohë," e saj stahl qenë tepër dembel kohët e fundit për të shtrihen në të lagur bari për një javë duke pritur."
  
  
  "Si mund të jetë aq i sigurt që ata do të qëndrojnë për një kohë të gjatë?"
  
  
  - Produktet, për shembull. Ata urdhëruar sende ushqimore-për shembull, për një javë. Ata angazhuar edhe një grua. Kjo do të thotë se planifikojnë të jenë djem të mirë për një kohë. Të tilla lajme të përhapet shpejt nëpër fshat. Dhe më besoni, kjo është tashmë e lajmeve në këto qytete nëse dikush sneezes dy herë.
  
  
  "Pra, çfarë bëjmë ne?"
  
  
  "Vetëm të presim?"
  
  
  Ai u tërhoq nga dy e-mail në kuti. Xhep të vogël të zi kuti. "Një për ty, një për mua.'
  
  
  'Duke punuar nga një distancë?'
  
  
  'Po. Vetëm të shkojnë në dyqanin më të afërt të telefonit dhe të thirrni nëntë-tre-gjashtë-katër-zero-zero-zero. Jashtë qytetit, ju duhet së pari të kthehet zero-një. Pastaj klikoni kodin këtë cutie dhe ju do të dëgjoni një regjistrimin e Mace të raportit. Raporti çdo orë.
  
  
  "A është kjo e gjitha?"
  
  
  "Jo," tha ai. "Ka edhe diçka tjetër. Ju gjithashtu mund të telefononi dhe të lënë mesazhin tuaj në kasetë. Pastaj Mace dhe vetja e saj mund të dëgjoni në të. Dolores është vazhdimisht monitorimin e monitoruar, kështu që ne do të njoftohen nëse diçka shkon keq. Vetëm të jetë i sigurt për të të treguar hej ku ju jeni duke qëndruar. Dolores ishte një SËPATË switchboard.
  
  
  — Dhe kjo shtëpi është e mundur për të vënë Zhukov në të?
  
  
  Ai bëri një kosi fytyrën dhe u tund kokën e tij. 'Me zor. Ose ata duhet të jenë të zhdukur për një kohë, por ata nuk kanë treguar shenja të atë ende. Ne mund të përpiqet të dërgojë një punëtor për disa arsye. Por nëse Np Vin ra për këtë mashtrim, ai do të kishte qenë e gjatë të vdekur. Ne kemi një lidhje lokale, rrjeti telefonik, kështu që ne mund të ndërpres të gjitha në dalje mesazhe.
  
  
  Unë nuk e pëlqen atë. Ajo ishte e përgjithmonë për të pritur. Por unë nuk mund të rrezikojnë të vënë veten në rrezik. Vin Kosovës mend mua. Vetëm tregojnë uem fytyrën tuaj një herë dhe për të gjithë operacioni do të jetë një dështim.
  
  
  Ai e shikoi orën e tij. Ajo ishte dy minuta në një. "Nëse tuaj paging sistemi është duke punuar, unë mendoj se ju keni kohë për të bërë atë."
  
  
  Roscoe më dha të tij të imëta. — Pse nuk i bëni tani?" një mik? Do ta mbajë atë në gishtat tuaj për një kohë. Provoni veten.
  
  
  "Unë kam besim tek ju në mënyrë të nënkuptuar, Roscoe", thash unë. Ai grinned në Tara. "Dua të them me telefon. Unë e di që ju do të më japë një raport të saktë.
  
  
  Ai mund të thotë se, por N-3 është gjithmonë më e rëndësishme se K-2. Roscoe u përgjigj në telefon.
  
  
  Tara buzëqeshi.
  
  
  Ajo ishte e ëmbël, por të zbrazët buzëqeshje e një grua që nuk e di automjeteve sapo ka lundruar. "Unë jam i uritur", tha ajo, duke kërkuar në menu. "Përveç kësaj, ai nuk është tipi im," shtoi ajo pa shikuar lart.
  
  
  Vetulla e saj u rrit. "Unë nuk do të mendoj edhe për ne, për një çast," thashë unë.
  
  
  Mace nuk kanë të Detit Barents territorit të na tregoni. I cili në thelb na dha një ditë pushimi. Unë i bleu disa bileta për muzikore. Një gjë të quajtur "Treguar Nëna Juaj", e cila një arrogant New York Times shitës të quajtur"goxha qesharake nëse ju pëlqen atë lloj të stuff."
  
  
  "Tara është duke u përgatitur për ndonjë pazar, dhe e saj të vogël, të shqetësuar për të mos bërë asgjë. Zërin tim duhet të ketë tingëlluar absurd i mërzitur, sepse ajo papritmas u ndal duke folur.
  
  
  "Unë di atë që ju jeni duke menduar," tha ajo në fund. "Ju mendoni se kjo do të jetë një prej tyre godforsaken turistike të përditshme, kështu që ajo që bëni ju me këtë vajzë? Ose më mirë, çfarë ishte ajo bën këtu, gjithsesi? Të gjitha ajo mund të bëjë është që të marrë rrëmbyer dhe të bëni pazar."
  
  
  Unë nuk e kam përgjigjen. A mendoni -- ishte afër.
  
  
  — Mirë, unë kam arsye për të qenë këtu. Dhe arsyeja është se një herë ju kuptoj se ku laboratorët janë në Hall ih, unë do të di kush janë klone rreth tyre dhe çfarë të bëjë me ta. Ajo ishte duke kërkuar në mua në të njëjtën jo të vrazhdë, të shtrënguar-përtac mënyrë që ajo kishte në këtë ditë të parë jemi takuar në Waldorf. Dhe flokët në anën e pasme të qafën time u ngrit ashtu siç bëri më pas. Zëri i saj, e dinte se reagimi i saj ishte thjesht mbrojtëse. Ajo u ul aty dhe u ndie sikur ajo të ishte i bezdisshëm mua, dhe nuk ishte shumë ajo mund të bëjë në lidhje me atë. Dhe ajo ishte tepër i ndjeshëm, dhe ajo gjithashtu nuk mund të bëjë asgjë për këtë.
  
  
  Ne qëndroi në cep të Piccadilly Circus, duke e shikuar njëri-tjetrin në të pashpresë dhe të dëshpëruar.
  
  
  Tha ajo. — Përveç kësaj, ka edhe diçka tjetër që unë mund të bëj.
  
  
  "Dhe kështu është," thashë unë. "Ju do të thotë ju gjithashtu do të të them diçka."'tha ajo. — Unë mund të ju bëjnë shumë të lumtur."
  
  
  Është e vështirë të mos pajtohem me të tillë një unvarnished të vërtetën. Ne ramë dakord të takohemi në banesën e në pesë fiks. Deri atëherë, ferrets rreth nesh do të kujdesen për veten. Unë shkova në jastëk në Charing Cross Road. Ajo mori një pak i mjegullt. Jo tamam mjegull, por disa lloj të dendur e të ftohtë. Shërimit plagë në shpatull të lënduar. Ai pyeste veten se përse njerëzit i pëlqente dëmton një mik tjetër aq shumë sa kur dhimbjen në të vërtetë ka ekzistuar.
  
  
  
  
  Kapitulli 11
  
  
  
  
  Në një të katërtën deri në tre, ai arriti në jastëk. Vetëm në kohë për të më kujtojnë se ajo ishte afër tre fiks. Angleze nuk pinë në të gjitha, dhe jo kur të. Kjo është arsyeja pse-të paktën sipas Roscoe - ju nuk mund të besimit të gjuhës angleze. I urdhëroi një birrë dhe kthyer nëpër gazeta.
  
  
  Në faqen e dhjetë të Londrës Herë, ka qenë një pjesë e vogël e lajmeve në të gjithë Shtetet e Bashkuara. Doli se Senatorët Bale dhe Croft ishin viktima të një helikopter i rrëzuar, ndërsa të kontrolluar nga efektet e Uraganit Carla. Të paktën, kjo është ajo që ata mendonin. Helikopteri dhe pilot janë zhdukur, dhe hetimi u shty për shkak të Uraganit Dora.
  
  
  Pra, ih u bënë gjashtë. Morton, Saybrook, Lindale, Cranston, dhe tani Neil dhe Croft. Ai mund të imagjinohet e Uashingtonit akrobacion. Bisedë Private për vrasjen përpjekjet dhe konspiracionit. Inkurajuese deklaratat e qeverisë. Ndërkohë, top-sekret negociatat janë duke u zhvilluar në Hawke e zyrës. Si mund të marrim masat e sigurisë pa shkaktuar përhapur panik?
  
  
  Unë u pyesin se si — nëse Hawke bëri që ai do të trajtojë klon rast. Deri tani, ferret ka pasur asnjë dëshmi bindëse për këtë teori. Dhe nëse ai do të qenë edhe distanca të prirur për të pranuar teorisë tonë, unë ende nuk e kam takuar atë për një kohë. Nuk ka dyshim klone ishin tashmë në vend. Por si mund ih të jenë vënë mbi të kërkuar listë nëse ju nuk e dini se sa kopje për personin e njëjtë janë përreth?
  
  
  Por sigurisht, që ishte Hawke është problem. Deri më tani, unë kam pasur mi problem. Detyra ime ishte për të gjetur një qendër e këtyre PBX sistemet, kudo ku ata ishin vendosur. Vrasin origjinale dhe të shkatërrojë kopje. Gjithashtu të përpiqet për të gjetur se si shumë-nëse ka disa ihs majtë janë duke ecur të lirë me një vrasje të rendit. Nëse ai e kishte bërë këtë dhe ka jetuar për kohë të mjaftueshme për të të treguar historinë, Uashington mund të ketë filluar një shkallë të plotë të mbylljes. Të paktën jo nëse unë kam jetuar një kohë mjaft të gjatë.
  
  
  Ajo që të gjithë shkuan nëpër qarqe dhe pastaj u kthye për mua. Washington ishte duke pritur për të parë tim të lëvizë. Dhe Chen-li ishte duke pritur për e saj të parë të lëvizë. Dhe pastaj vjen një pikë që ju nuk duhet të mendojnë rreth të gjitha: çka nëse kjo Chen-li nuk do të lëvizin në të gjitha? Çfarë nëse ai është ulur vetëm në fshehjen dhe ka më pak dhe më pak senatorët?
  
  
  Bell filloi kumbues. Vajza në bar më tha se ishte koha e mbylljes. Kam paguar dhe të majtë.
  
  
  Ndonjëherë ju të pyes veten nëse ne jemi pjesë e disa gjigant lojë shahu. E Madh të Dorës vjen dhe krenohet se ajo do të vendosni ju, ku ju nuk do të jetë në të gjitha. Kjo duket si një shumë e rastit lëvizjes. por në fund të fundit, rezulton se ky ishte i fundit lëvizur të gjithë lojës.
  
  
  Unë kam shkuar për një shëtitje të shkurtër. Aimless, unë mendoj. Po Bonove të fshihet. Në një kohë e mirë, ai e gjeti veten në Burlington Arcade, për një kohë të gjatë e të ngushtë galeria e dyqane. Për të saj, ai craned qafën e tij si gjithë të tjerët për të parë deri në flamur-dekoruar tavani i galerisë. Ai e shikoi në dyqan windows me këmisha dhe kamera, dhe në windows me Kineze figurines.
  
  
  Unë kam qenë duke marrë një devijuar kur një njeri në Virxhinia mori një foto të gruas së tij.
  
  
  Pastaj unë u zhvillua në një rastësi.
  
  
  Im pari reagim ishte për t'u larguar kështu që ai nuk do të më shihni më; për të shikojnë në fytyrë, në reflektim të dyqan dritare. Por pastaj e kuptova se ai nuk do të njohë më në fund. Vetja e saj e dinte fytyrën e saj pothuajse si dhe ai e dinte se tij. Unë e kam takuar dy herë para. Vetja e saj tashmë e kishin vrarë e saj një herë. Por jo në këtë organ. Chen-li ishte diku në fshat. Varur Ja ishte në ferr, dhe unë nuk mendoj se Lao Zeng ishte pazar të drejtë tani. Këtë fytyrë i përkiste dikujt tjetër. Të njëjtën të gjërë, të të vështirë të përballen. Të njëjtën banesë, armiqësor shprehjes. Të njëjtën vendosur të përkryer wart.
  
  
  Një degë tjetër.
  
  
  E kam përcjellë atë me një rastësor, i qetë, ecje. Piccadilly tub, prapa të Rasëll për kohët Katror.
  
  
  Ajo ishte e rrezikshme për të ndjekur atë nga afër. Por ka disa rreziqe që ju duhet të merrni. Për më tepër, ai nisi si një njeri që nuk pres vështirësi. Ai nuk e shikojmë në humnerë ndjekësit e tij ose të kthehet rreth. Prodhim: me zgjedhje të shumëfishta. As ai nuk e dinte se unë isha duke stalked ; apo që ai e dinte dhe ishte çuar mua në një kurth.
  
  
  Ai ka ndjekur atë për një pak më shumë blloqe deri degës u zhduk në një të kuqe-ndërtesë me tulla. Dera u regjistruan 43, dhe një të bronztë nameplate shtuar parëndësishme informacion: "Featherstone Shoqëri "me një parëndësishme postscript:"e Themeluar në vitin 1917." Çfarë dreqin lloj Featherstone Shoqëri ka qenë? Gjëja tjetër që unë duhej të bëja ishte të gjetur.
  
  
  Nuk ishte një macrobiotic restorant nëpër rrugë. Të gjitha një e papritur, unë kam një oreks të madh për ushqim të shëndetshëm.
  
  
  Ajo është marrë përsipër nga një tabelë me një pamje të rrugës; kamerieri, që nuk duken aq të shëndetshëm sa ju mund të mendoni në këtë mjedis, të krehur larg disa crumbs dhe i dorëzoi mua një menu. Unë kisha një zgjedhje: luledielli sorbet (whipped kos me fara) ose një listë e gjithnjë e më vdekjeprurës concoctions. Spinaqi lëng, lakër souffle. Ai ndaloi në damixhanë organike limonadë, pyesin se çfarë organ ata do të arritur të gatuaj vetja përreth.
  
  
  Një çift i grave të veja me këmbë shkopinj bërë një dhimbshme udhëtim përmes Featherstone e Shoqërive.
  
  
  Një lëng të riu në një T-shirt dhe xhinse mori tavolinën pranë meje dhe urdhëroi një luledielli . Ajo shikoi në mua në mënyrë vajzat e vogla të bëjë.
  
  
  Një grua erdhi me një numër të madh të paketave. Mbi kokat e tyre i vishnin një tepër të red hat dhe pothuajse rrudhat për t'u dukur. Në fillim, mendova se ajo ishte duke folur për veten. Por unë ishte e gabuar. Ajo ishte duke folur për çantën e saj. "Në rregull," tha ajo, " dhe ju lutem qëndroni të qetë.
  
  
  Ajo ishte absolutisht e drejtë për këtë. Një qese shopping me shumë e madhe, një gojë, MUND të jetë shumë i bezdisshëm.
  
  
  Ajo u ul në tavolinën pranë meje dhe hoqi saj me gëzof ngjyrë kafe cape. Hej, ajo nuk ishte larg nga tetëdhjetë, por ajo ishte ende salcë deri në ndeshjen e saj rinore vjet. Ajo ishte një lloj vajzë adoleshente. Perla necklaces dhe erëmyk parfum.
  
  
  "Të ulen", tha ajo në qese. Ajo u kthye dhe më dha një apologetic buzëqeshje. "Unë nuk e kuptoj pse egot nuk janë të lejuara në restorante. Ata thonë se ajo ka të bëjë me mjeshtëri apo diçka. Por ai është shumë i zoti. Ajo dukej në çantën e saj. "Nuk është se e drejtë, mjaltë?"
  
  
  Clench ishte një gjashtë-kile Yorkshire Terrier. Gjithashtu i njohur si Roger. Rastësisht, unë nuk doja të gjithë ata pak yapping qentë në të gjitha, dhe diçka që duhet të ketë qenë shkruar në të gjithë fytyrën time. "Unë shpresoj se ju nuk jeni frikë nga qentë."
  
  
  Unë i thashë se nuk kishte frikë nga qentë.
  
  
  Oh, mirë. Ajo buzëqeshi dhe patted dorën time. "Sepse Roger nuk do të dëmtojë një mizë."
  
  
  Ai pyeste veten me zë të lartë, duke pasur parasysh vetja e rritjes, nëse një mizë do të dëmtojë uem. Ajo le jashtë një i mprehtë të qeshur, dhe coquettishly u ul ta provoje.
  
  
  Emri i saj ishte Miss Mabel. Ajo kishte jetuar në bllok për më shumë se pesëdhjetë vjet në një shtëpi në të cilën ajo me modesti përshkruar si mjaft luksoze. "Ah, le të them vetëm se... një dhuratë nga, le të themi thjesht ... një tjetër. Miss Mabel dëshiron të më lejoni të dinë se Afër në të vërtetë kishte seks. Unë e bëri të qartë të Humbasë Mabel që unë nuk ishte i befasuar.
  
  
  Kjo fituar më pak pikë, dhe biseda mori një drejtim të caktuar. Unë u tha nga hey që unë isha ulur dhe duke pritur për një mik i cili është aktualisht vijon të Featherstone Shoqërisë.
  
  
  "Mmm", tha ajo. "Dhe ju nuk dëshironi të shkoni atje." Mos ju besoni këtyre gjërave? †
  
  
  Unë i thashë që unë nuk di shumë për këtë.
  
  
  "Askush nuk e di në lidhje me fantazmat, Z. Stewart. Ne vetëm duhet të pranojnë se ato janë atje."
  
  
  Ashtu si ajo. E Featherstone Shoqërinë ju lejon të flasin të vdekurit.
  
  
  Ai pyeste veten nëse kjo degë e kishte marrë në pyetje senatorët.
  
  
  Unë e pyeta nëse ajo do të qenë ndonjëherë atje, dhe ajo snorted.
  
  
  "Ha. Jo, kjo është e pamundshme. Gjoni Featherstone mallkuar më 1920. Një mallkim, imagjinoni se. Ai tha: "unë kam qenë një xhagajdar, për ta vënë atë butë. Oh, ai ishte një njeri i mirësjelljes, një e vërtetë fanatik. Ajo përgjuar krerët e saj me gishtin tregues, i cili glittered me një koleksion me unaza diamanti. Kujtimet e një e shkuar skandalit.
  
  
  "Mirë, nëse ju pyesni mua —" ajo i tha butësisht në veshin tim, " nuk është si një trup i vetëm në këtë shtëpi, për të cilat kemi nevojë të flasim. Të vdekur apo të gjallë, ju duhet të jetë një engjëll për të hyrë në këtë shtëpi. Dhe engjëjt e mi të dashur, janë shumë të mërzitshëm. Ajo i dha atë që ju mund të telefononi një shejtan shkelje syri.
  
  
  Kamerieri solli hej, një sode pasur në vitamina. Ajo mori një gllënjkë dhe për të bërë një fytyrë e neveri. Kjo pije është shumë e mirë për ju.
  
  
  Çfarë nuk po e them përsëri? Oh, po, mirë, kur ai vdiq, vajza e tij e mori përsipër. Edhe, unë jam duke folur rreth oddities... Alice Featherstone, e dashur zonjë, Miss Mabel pursed buzët e saj në refuzimit. "Duke luajtur një e virgjër, që për një kohë të gjatë nuk është një gjë e mirë."
  
  
  Ai injoruar Miss Mabel e psychosexual teori.
  
  
  E pra, nuk ka kuptim. "Ah, Touwe" ose "Wauwe". diçka të tillë. Unë nuk e di saj saktësisht. Nëse ju pyesni mua, mjaltë, kjo është për shkak të tradicionale Kineze ushqimit ka mësuar si fëmijë. Ata hanë më të gjëra të tmerrshme, ju e dini. Unë mendoj se kjo ka ndikuar ne trurin e saj.
  
  
  Ajo është mësuar shumë nga njerëzit mjaft gjatë viteve të dini se ju duhet të dëgjoni për çdo gjë. Nga ih preferuar flying saucer teoria e hap-pas-hapi sërish të ih më të mirë golf lojë. Gjithkush dëshiron për të dëgjuar. Dhe nëse ju jeni të gatshëm për të dëgjuar gjëra që askush tjetër nuk dëshiron të dëgjojë, shanset janë ata do të ju tregojnë gjëra që askush tjetër nuk do të. Kështu owl të të gjithë botës nuk do të ketë ndërprerje të saj qoftë se ajo nuk ishte shikuar rrugë. Ajo që unë pashë atje më tha se unë mund të ketë fituar çmimin e madh.
  
  
  Ai falësh veten e tij dhe shkoi në telefon. Vetja e gjeti në në dhomën e burrave dhe të formuara numër të saj. Mace nuk kanë një aktuale.
  
  
  Unë jam taping ajo.
  
  
  Dega e lënë vetëm përmes numri 43. Unë shkova në qoshe për të dërguar një mesazh. Nëse kjo nuk ishte degë që ishte ndjekja e saj këtu. Nëse ai do të qenë për të ndryshuar dhe limping për të kaluar orë e gjysmë. Sigurisht, kjo ishte e mundur. Por ai nuk e ka besimin e saj. E degës sime, dukej shumë kryelartë për të të shqetësojë me të fsheh. Dhe sikur të kishte qenë dikush tjetër, ai do të ketë hasur diçka më e madhe. Këto janë stacionet e klonimit.
  
  
  Ajo ishte dhjetë minuta për katër. Unë e la një mesazh për Roscoe. Unë i thashë uem për të ardhur këtu dhe për të mbajtur një sy në faqen tjetër klon. Në ndërkohë, unë do të ulem këtu dhe rrini zgjuar". Unë do të shohim nëse dikush tjetër vjen."
  
  
  Miss Mabel ishte duke folur për të Roger përsëri. E saj wondered nëse unë mund të merrni e saj tim të ardhshëm reumatizma test pa një leksion mbi përbërjen kimike të ushqimit. Kam marrë një shans nga ana e saj. "Pse nuk e Alice Featherstone të rritet deri në Kinezisht ed?"
  
  
  Miss Mabel dukej mendoj se kjo ishte një budallallëk tapash. E pra, i dashur. Çfarë tjetër Kineze të ngrënë?
  
  
  Prit një sekondë. — Do të thotë Featherstones janë Kineze?"
  
  
  "Mirë," ajo vuri në mua. 'Jo të vërtetë. Por përsëri, jo tamam.
  
  
  Në të shkurtër, të Vjetër Gjoni ishte një çaj eksportues. Ai ka jetuar në Kinë për shumë vite. Por me revolucionin e 1912, ajo u bë e qartë për Westerners se ata nuk ishin më të mirëpritur. Vetja në rast është konfiskuar. Vrarë vetja e gruas. Pra, Gjoni u kthye në Londër me vajzën e tij të vogël.
  
  
  Dhe me një dëshirë për misticizëm.
  
  
  Ai pretendonte se ai ka biseduar me gruan e tij çdo ditë. Dhe uem arriti të bindë shumë e vjetër aristocrats që ai mund të jetë ih është " kontakti me të vdekurit." Ata ndihmuan uem dhe themeloi Featherstone Shoqërisë. Që ishte shumë e shumë të gjitha të Humbasë Mabel e dinte në lidhje me të. Përveç se Gjoni dhe vajza e tij Alice jetuar si hermits. Vetëm për të dalë nga koha në kohë për të hedhur një mallkim mbi më pak të pastër-zemre.
  
  
  Ajo përfundoi historinë e saj vetëm në kohë. Në më pak se një të dytë, ajo dukej në çantën e saj. "Në rregull!" ai pak saj. "I keq qen.'
  
  
  Ajo falësh veten dhe të majtë.
  
  
  Ajo ishte 4:30 kur Roscoe ardhur. Ai mori një tavolinë në anën tjetër të dhomës dhe ka rënë një shënim në prehrin tim ai kaloi mimmo:"Ka një dera në rrugicë."
  
  
  Ajo filloi shi sa më shpejt që unë u largua nga restoranti. Ai u ndal në strehën e hyrjes dhe shikoi nga dritarja nëpër rrugë. Një grua në vitet gjashtëdhjetë të saj në një fustan mëndafshi të zi ishte gjunjëzuar në dritareje, duke kërkuar jashtë.
  
  
  Nëpër shi e saj, dëgjoi zërin e saj. "Po, një litar. ai tha:. "Ah, litar. Ohu.'
  
  
  
  
  Kreu 12
  
  
  
  
  Ajo ishte e ngushtë me kalldrëm rrugicë që u zhvillua gjatësia e bllokut. Disa ku ajo ishte pak më të gjerë, ku nuk përdoret për të të jetë hyrje, për disa të qëndrueshme apo të vogla fushë. Ajo përfundoi në një tunel rreth dymbëdhjetë metra të gjatë. Dhe pastaj pati një anë të rrugës.
  
  
  Numri 43 ishte një katër-histori rezidencë. Nuk ka pasur zjarr të arratiset, por nuk ishte një dera.
  
  
  Dera u hap.
  
  
  Dhe nuk ishte e mi të parë të degës. Ai më pa, shumë, dhe më dha një të shpejtë, pyetje sy. Një "unë nuk e kam parë më parë"shikoni.
  
  
  Kur në dyshim, ju duhet të improvizojnë. Unë eci drejt tij dhe buzëqeshi. Më vjen keq, por unë jam duke kërkuar për Marsden e shtëpisë. Unë mora Roscoe shënim nga xhepi dhe pretenduar për të studiuar atë. Ajo thotë se unë jam menduar për të të jetë në numrin dyzet-e-katër, por - unë shrugged - " nuk ka asnjë dyzet-e-katër në të gjitha.
  
  
  Ai i hodhi një shikim mua. "Unë nuk e di. Por të paktën ju nuk do të gjeni një ego në rrugicë." Kjo ishte e saj për herë të parë duke folur për një klon. Unë e kam dëgjuar të tjerët flasin për të, por jo për mua. Tani ajo do të më godiste. Të gjitha prej tyre foli ne gjuhen angleze pa asnje aksent. Amerikane theks të gjuhës angleze. Ata ishin plotësisht të trajnuar.
  
  
  "Dëgjo," unë, tha, " ndoshta unë do të përdorni telefonin tuaj. Unë kam marrë Marsden është numri - " unë fumbled me Roscoe shënim përsëri.
  
  
  Ai shkundi kokën e tij. "Kjo është mosfunksionimi."
  
  
  "Oh, — I thashë. "Mirë, faleminderit".
  
  
  Unë nuk kishte asnjë zgjidhje, por për të dalë nëpër rrugicë. Shiu kishte rënë më e vështirë tani. Ajo goditi trotuar dhe jehonë me zë të lartë në të ngushta rrugëkalim i vendosur. Vendi ishte ogurzi. E rrugicë është e errët. Shiu është e errët. Kjo është e rrëshqitshme për shkak të papritur shi. E saj jakë të kthyer lart.
  
  
  Kjo nuk ishte diçka që unë e panë apo e dëgjuan. Ajo ishte vetëm një instinkt.
  
  
  Ai u ndal për të ndezur një cigare. Ai u ndal në Rivnenskaya vetëm një hap larg nga mua.
  
  
  Ai nuk do të kthehet rreth. Ai le stilet shkasin nga duart e tij dhe vazhdoi në rrugën e tij. Kam dëgjuar Tara e them përsëri: "unë jam në klasë të parë vrasësin", tha ajo,"unë duhet të jetë një klasë të parë vrasësin."
  
  
  Mirë. Kështu që unë ishte duke u ndjekur. Mes jehona e saj të humbur dhe drumming të shiun, ajo mund të marrë nga një tjetër tingull.
  
  
  Tuneli ishte para meje. E saj, hyri në tunel. Ajo ishte e errët atje. Ai crouched në hijen e murit dhe dukej përsëri poshtë rrugicë.
  
  
  Asgjë si kjo.
  
  
  Dhe akoma... unë nuk shoh atë që vjen. E qimeve në qafën time të ngriteni për një arsye.
  
  
  I vetmi zë që mund të jetë dëgjuar ishte zë të shiut. E heshtur gawk fluturoi nga askund. Ajo e goditi mur guri. E saj u zvogëlua mbrapa dhe shkëmbyer shpatën e tij për Wilhelmina së. Vetëm në rast. Unë nuk pres që të ketë për të vrarë vetja. Ajo ishte duke u përpjekur për të marrë disa përgjigje prej tij. Në këtë fazë të çështjes, një tjetër të vdekur degë do të çojë në një tjetër bllokimeve.
  
  
  Ai crawled përsëri në hije dhe hoqi pallton e tij. Unë e varur e saj deri si një gur në groans. Gawk-eyed mimmo whizzed e kaluara mua dhe kullosnin tim pallto... Në barkun e saj, ajo filloi të zvarritem nëpër tunelit, në drejtim nga i cili plumbat kishin ardhur.
  
  
  Gjë është, ai nuk do të përdoret për të zhdukur një e shtënë. Ai ishte në pritje të tij, viktima të thonë: "uh" ose " argh." Heshtja mori në Uem është nervat, nëse ai kishte ndonjë. Ai dilni nëpër strehimoret sa më shpejt që ai arriti në hyrje të tunelit. E saj shtënë shkoi më e ulët dhe e goditi uem në dorë me armë. Nuk është në dorën e vetë, por në armët që ra në tokë, Ai u kthye për të ngritur vet vetja. E saj, u ngritën dhe e sulmuar. Në momentin kur ai kishte arritur për armën e tij, ai ishte përhapur larg nga vetja. Ajo ishte e vështirë për të luftuar kundër tij. Ai ishte i mirë. Ai e dinte se çdo mashtrim që dinte të saj. Ai kishte një thikë. Vetëm kështu ajo ishte atje, dhe ishte i dërguar i hapur për të mia dollar rafte. Vetja e kapi dore dhe menaxhuar për të ndaluar atë nga të lëvizur. Por jo për kohë të gjatë. Ai kap çdo fis, dhe pothuajse të më godiste, ku me të vërtetë i mërzitur me mua. E saj, u kthye dhe u përkul përpara pak dhe ai më goditi në jetë.
  
  
  Goditje trokiti mua off këmbët e mia, dhe thikë pothuajse të goditur mua. Saj u ngrit. E sipërme e kokës sime goditur vetja e mjekër me një zë të lartë clang e dhëmbëve. Kjo shkelur vetja qëllimet. Me një karatesë goditje në egon e dorës me thikë dhe me një rrëzuan nga vetja, armë qëndroi plotë mes gur, pika poshtë. E saj të vazhdueshme për të mbajtur vetja e dore dhe kthyer vetja e mbi shpinë të tij. Ai u përpoq për të marrë shpëtoj e pushtetit të tij, duke përdorur një xhudo lëvizë, por të saj tashmë të përgatitur për një ego të lëvizur. Ai rrëshqiti dhe ra në të lagur me gurë. "E kam dëgjuar të thatë plas e kockave. Ai dergjej atje, në kërkim deri në befasi. Vetja e këmbëve ishin tucked lart, ai ende ishte e vetëdijshme dhe nuk do të ndjeni asnjë dhimbje. Shoku vetëm u rrit të gjitha këto ndjenja. Ndoshta këmbët e tij ishin të paaftë përgjithmonë. "Në rregull," I tha. "Unë e di që ju jeni. Unë dua të dëgjoj disa detaje nga ju. Sa nga ju janë atje?
  
  
  Ai i mbylli sytë dhe buzëqeshi arrogante.
  
  
  "Shumë." "Shumë na ndal."
  
  
  Ku e ka bazën tuaj?
  
  
  Që të buzëqeshin përsëri. 'Next. Në një vend ku ju kurrë nuk do të na gjej.
  
  
  Ata vënë një armë mbi të. 'Mirë. Ne do të fillojmë nga e para. Dhe unë nuk kanë nevojë për përgjigje si "shumë" dhe "më shumë". Unë dua për të marrë përgjigje, si sa dhe ku. Kështu që të shkojnë përpara.
  
  
  Vetja fytyrë të ishte e qetë.
  
  
  "Ose ju do të xhiruar mua?"
  
  
  Ai shkundi kokën e tij. "Nuk ka dallim në mes vdekjes dhe jetës. Ju Westerners nuk e kuptojnë. Unë nuk mund të gjeni atë. Pra, zëri i saj është tashmë i vdekur.
  
  
  Ju jeni mbetur me pak kur kërcënimet më të fundit kërcënim merr tilla reumatizma. Ajo ishte një fund të vdekur. Zëri i saj, gjithashtu, nuk arriti. Por pastaj, në qoftë se unë nuk mund të merrni atë hotel tha: "unë gjithmonë mund të provoni të merrni konfirmimin që unë mendova se e dinte ajo.
  
  
  — Por ju mendoni se të tjerët do të ketë sukses. Që ju mund të vrasin të gjithë njëqind senatorët?
  
  
  Ne nuk keni për të vrarë të gjithë ata. Të mjaftueshme për të trembë ih të gjithë me vdekje. Që të thërrasë në mbretëritë e qeverisë tuaj. E juaja... Kongresit, si ju quajnë vetja. Atëherë ne do të lidhen presidenti juaj, dhe çdo gjë do të ndodhë ashtu si ne duam."
  
  
  Tani ishte radha ime që të shfaqin përbuzje. "Unë mendoj se keni harruar diçka". Ky president ka truprojave dhe një shumë e ngushtë e sistemit të sigurisë."
  
  
  Ai shkundi kokën e tij. "Unë mendoj se keni harruar diçka". Këtë e sistemit të sigurisë ka qenë i anashkaluar para. Dhe përveç kësaj, ne nuk jemi duke shkuar për të vrarë vetja. Ne vetëm të synojë të kontrollojë egon e trurit.
  
  
  Prandaj aleksandri ih master planit. Paraliza Kongresit dhe të bëjë presidenti kukull tuaj. Në fytyrën e kaosit në Kongres, në shërbim aktiv do të ketë pushtet të pakufizuar. Dhe KAHN do të keni kontroll të plotë mbi të. Ajo nuk ishte aq e pamundur sa dukej. Truprojat janë vetëm mbrojtur nga plumbat. Dhe nuk mendjen tuaj omelette e plotë të mendjes-ndryshimin e drogës. Ose kundër aspirina, e cila nuk është aspirina. Kjo ishte e gjitha që i nevojitet. Është thënë se Rasputin kishte një mbret në egon e pushtetit. Por sot, ju nuk keni nevojë edhe për të Rasputin për të bërë këtë. Ju vetëm duhet të jetë një ilaç djalë. Mbretërit e mesjetës kishte tyre shijoni. Njerëzit përpiqen të ushqimit dhe pijeve për të bërë të sigurt se ata nuk janë të helmuar. Kjo ishte një punë. Por ky nuk është rasti tani. Prandaj, tërheqja e tyre të shkëlqyer aftësi pedagogjike, sundimtarët janë të pambrojtur. KANG e planit të ishte çmendur. Por nuk ishte aq e çmendur.
  
  
  Ai humbi vetëdijen. Ose kështu duket. Unë nuk kam shumë për të bërë. Gjithsesi, unë nuk do të merrni ndonjë informacion më shumë. Por një gjë ishte e qartë: ai duhej të vdiste. Apo gjithë kjo KANG klikë do të vijnë pas nesh.
  
  
  Ai vështroi poshtë në e saj të palëvizshëm trupit. Zëri i saj, mendoi për një çast. E saj, duke menduar për mënyra më e mirë për ta për të vdekur. E saj, të zhdukur. Ai u kthye në tunel dhe mori pallton e tij dhe stilet ai do të rënë. Nga atje, ajo vazhdoi nëpër rrugë.
  
  
  Të gjitha që kam dëgjuar ishte një lodhur shëndoshë. Sigurisht, ai nuk ishte pa ndjenja. Ai u kthye dhe ngriti armën.
  
  
  Ai qëlloi veten në sy.
  
  
  Të klasit të parë për vrasje.
  
  
  
  
  Kapitulli 13
  
  
  
  
  Performanca e" Thuaj Nënës tënde ", në Lyrics Teatër, siç kishte premtuar, ishte "mjaft e bukur nëse ju pëlqen këtë lloj gjë." E keqja është se unë ndoshta nuk do të jetë ego-shikuar. E vetmja gjë interesante ishte vajzën që tashmë e kishte crawled nga rrobat e saj. Janice Venus. Ai kujtoi e saj që nga ditët kur emri i saj ishte Janice Druri.
  
  
  Janice Venus ishte një bjonde perëndeshë, dhe çfarëdo emri i saj ishte, me figura të bukura. Ajo ishte e nxehtë companion në një udhëtim në Rivierën, ndoshta pesë vjet më parë. U ndamë si miq. Biznesit tim dhe të ardhmen e saj u shpëtuan nga affable dhe i pasur Numërimin Hoppup. Ai më dha disa informacione për Almazov e trafikantëve, dhe Janice dha mua një bandë e Almazov. Herën e fundit ih pa atë, në Nicë, ata ishin duke u martuar.
  
  
  Si dukej tani, çdo gjë mund të ketë dalur pak më ndryshe. Gjatë pushimit, I quajtur saj dhe mori një shënuar mesazh nga Mace. Rreth asaj se çfarë Uem arritur të mbledhë përmes teleskopit, burim i mirë qull u bollgur.
  
  
  Kjo ishte e gjitha që ata kishin të drejtë tani.
  
  
  Roscoe njoftoi se ai kishte numëruar tre telefonike shkëmbimeve. Odin ishte në Addison Hotel; njëri ishte ende në Featherstone, dhe i treti ishte at e Vjetër Vic, shikuar Sir Laurence Olivier luajnë Hamleti. Unë e lashë atë "Treguar nëna juaj" mesazh, e cila ishte mjaft e bukur nëse ju jeni në këtë gjë.
  
  
  Ai u kthye vetëm në kohë për të filluar nga fillimi i akti i dytë. Dritat tashmë kishte dalë, dhe Tara kishte për valë më ka kthyer në vendin tim. Orkestra e kryera nga fillimi për herë të dytë.
  
  
  'Lajm?'Çfarë është kjo?' pyeti ajo me një pëshpëritje.
  
  
  'Po. Janë tre.'
  
  
  "Dhe, të tre? Ose tre më shumë?
  
  
  'Po'.
  
  
  Ajo ndaloi. "Kështu që është vetëm shtatë.
  
  
  'Po. Ai tundi kokën e saj. 'Ende një ferret.'
  
  
  Bendi ishte duke luajtur një këngë që Janice ishte duke kënduar. "Kjo vajzë," Tara tha: "a e dini saj, apo ishin këto shenjat e dashurisë në shikim të parë?"
  
  
  Unë nuk e di se kam pasur simptoma të tilla. "Unë tashmë e dinte saj," thashë unë. "Disa vite më parë. Vajzë e bukur. Asgjë më shumë.'
  
  
  Tara ngritur një vetull. "Mirë, ajo nuk duket se girly më."
  
  
  Ajo ndoshta ishte e drejtë për këtë. Janice aktuale madhësia ishte 90-60-90.
  
  
  "Ne ishim miq," I thashë. "Fjalën time të nderit."
  
  
  Tara, më shikoi edhe mua. "Thuaj nënës tënde.
  
  
  Pas shfaqjes, shkuam ne backstage. Janice ishte e nxehtë. Tara ishte e ftohtë. Janice na futi të saj të ri të dashurisë, Mickey. Tara shkrihet jashtë. Katër të na doli për një birrë.
  
  
  Në shtëpi taksi Tara tha: "Ju jeni të drejtë, ajo është një vajzë e bukur. Ai ka shtuar më tepër të ndjeshëm,"Asgjë më shumë."
  
  
  Ka disa mënyra për të gjetur nëse dikush u përgjigj derën tuaj, ndërsa ju ishin larg.
  
  
  Për fat të keq, gjithkush e di se këto sjellje.
  
  
  Sidomos për ata njerëz që përpiqen për të hapur derën për ju në mungesë tuaj.
  
  
  Falë Jan Fleming, këto multi-flokët kurthe janë bërë të njohura gjerësisht. Dhe çdo agjent me përvojë e di se si për të bërë atë. Dhe autorë të tjerë e spiun historitë kanë ekspozuar të tjerë të mirë truket. Mashtrim për të qenë një agjent sekret është se vetja taktikë mbetet sekret. Sot, për çmimin e paperbacks, çdo fëmijë është pështyrë imazhin e Carter.
  
  
  Mirë, Carter është më e shkathët.
  
  
  Dhe në qoftë se ju ndonjëherë mendoj se unë do të prishin një gjë e mirë duke i dhënë atë larg për ato pak shtypit, mendoni përsëri. Gjë është, dikush i ka marr tim artificial. Kur kemi marrë përsëri në pallat, e kuptova se dikush ishte aty. Apo tjetër nuk kishte. Ajo motioned për Tara të dalin përsëri dhe të presin për tim sinjal. Ai e kapi armët dhe u hap e tij bllokohet me një skelet kryesore. Një të butë kliko në vend të një kakofoni të audible clanking çelësat. Ajo ishte e errët brenda. Dhe kjo ishte e qetë. Një të tillë shumë me zë të heshtjes, të shkaktuara nga dikush tjetër duke u përpjekur të mos jetë atje. Burri i saj kapluar Wilhelmina fort në dorën e tij dhe filluan të ecin me kujdes nëpër apartament. Dhomë duke dhomë. Përmes të koklavitura që jetojnë dhomë, dhomë ngrënie, dhe më në fund në dhomë të gjallë, të cilët dëshirojnë që Roscoe miku i kishte marrë macen e saj larg para se ajo të majtë, për shkak se macja ishte kapur tim këmbë.
  
  
  Mirë. Kështu, mysafiri ynë ishte duke pritur në dhomën e gjumit ose të fshehur në dush. Ose ego shkuar ishte i gjatë.
  
  
  Zëri i saj, u ndal nga gjumi. Dikush ishte aty. Unë mund të të dëgjojnë atë të marrë frymë. Im hapi tjetër ishte një kryevepër e koordinimit. Me një lëvizje të vetme, ai i përhapur hapur derën, u kthye në shenjtor, dhe mori qëllim.
  
  
  Ai kërceu nga shtrati si buka në një toaster. Jezusi, Nick. A është kjo aftësi tuaj për të thënë të mirë mëngjes?
  
  
  Ai uli armën dhe u tund kokën e tij. — Jo, Roscoe. Por kjo është një mallkim mënyrë e mirë për të thënë përshëndetje me një plumb, që ju të ndyrë kurvë. A e dini ju se unë mund të keni vrarë ju?
  
  
  Ai e shtyu flokët e tij të kthehet dhe të yawned. Pastaj ai e deponive të tij mjekër, dhe po më shikonte. "Ju Amerikanët janë të gjitha si kjo," tha ai. Dëgjoni. Kjo është me të dashurën time të vendit, nuk është ajo? Kjo është arsyeja pse unë nuk dua të flas me ju. Kështu që unë kam kryesore. Kështu, në saj të hyrë. Pra, si u kam dashur të dinë se ju u vjen?
  
  
  Roscoe... - e saj të shitur në buzë të krevatit, -...sa për këto metoda e punës tuaj... †
  
  
  Ai e ngriti dorën e tij. "Nuk e predikoj. Nick. Ju jeni të mirëpritur. Ai ndezi një cigare, dhe unë pashë se flaka u dridhur pak. "Ku është Tara?"
  
  
  Ai shkoi tek dritarja dhe sinjalizoi të saj.
  
  
  Nuk predikimet, Roscoe. Fjalën.'
  
  
  Ai psherëtiu. "Fjala?'
  
  
  A.'
  
  
  "Zjarr".
  
  
  Votimi është një fjalë.
  
  
  Ai përgjuar cigare e tij kundër prapanicë e armëve. "Kjo është puna ime, Roscoe. Ju jeni një hije. Kam xhiruar saj. Që do të thotë ka shumë njerëz përreth që janë planifikuar për të xhiruar më. Dhe pastaj, nëse unë nuk do të qëndrojë në tim gardës, ata do të ketë sukses.
  
  
  Pif-bang, dhe të vdekurit e saj. Kuptohet?
  
  
  Ai tundi kokën dhe buzëqeshi. "Të gabuar", thash unë. "Kjo nuk është qesharake. Kjo është e ndyrë të rënda. Unë mendoj se ju jeni një gjeni, Roscoe, por unë mendoj se ju jeni duke overconfident. Në përkthim, kjo quhet se ju të bëhet indiferent. Dhe kjo është një mënyrë shumë e mirë për të vdekur.
  
  
  E kuptoni?" Ai tundi kokën. Ai nuk buzëqeshje.
  
  
  Unë duhet të ketë ndaluar. Por, si të gjithë predikues, ai kishte qenë në podiumi i tij shumë e gjatë, dhe ai kishte pësuar vetëm një moral goditje nga e cila ai nuk mund të shërohen.
  
  
  Roscoe shrugged. "Në rregull," tha ai. Mirë, unë e kam dëgjuar të gjithë atë përpara. Por sonte... i keni bërë një stuhi në një gotë me ujë. †
  
  
  Tara ishte ulur te porta. "Pra, ju do të jetë duke pirë çaj.
  
  
  Ajo buzëqeshi. Një ose dy lugë?
  
  
  Roscoe buzëqeshi në shërimin e reumës. "Ky tjetri i juaji ka humbur thirrjen e tij.
  
  
  'Çfarë është kjo?'
  
  
  "Krijimi i trajnimit ushtarak filma".
  
  
  Tara bërë çaj.
  
  
  Roscoe arsyeja për të ardhur ishte Featherstone e kompanisë, dhe ai donte të dinte se çfarë të bëjë me të. Watch përsëri nesër, apo çfarë? "Po", I thashë. "Të mbajtur shikuar. Ne duhet të dimë se, kur këto klone do të hyjë në fuqi. Shumë pak ndodh, unë nuk e pëlqen atë. Në ndërkohë, le të marrin një vështrim më të afërt. Le të shohim nëse mund të gjeni se çfarë po ndodh brenda. 'Hmm. Unë thjesht nuk e di se saj ende, Nick. Unë dyshoj për këtë.
  
  
  'Të drejtën?'
  
  
  — Atëherë, çfarë do të bëni?"
  
  
  "Duke vizituar Featherstone Shoqërisë për të përmbushur im i dashur vonë Tezen e Shkurreve.
  
  
  — E keni fjalën, ecin vetëm, në të?" Ashtu si ajo.'
  
  
  "paj... unë mund të fluturojnë në, por unë mendoj se kjo do të jetë shumë e flashy, apo jo?"
  
  
  Roscoe u ngrit. — Dhe ju jeni të më thoshte jo për shaka." A keni ardhur të gjithë në këtë mënyrë?
  
  
  Nëse kjo është e Kampit CANNA, ju jeni thread. Ju duken shumë të njohur, mik. Ju jeni gati si anonim si Nixon në një Demokratike konventës.
  
  
  "Unë kam qenë i numërimit të votave në tuaj efekte speciale të departamentit të më jep një maskë dhe një përshtatshme kamuflazhi mund të ndihmojë.
  
  
  Roscoe psherëtiu. "Tonë efekte speciale të departamentit," tha ai, " është i vdekur."
  
  
  'Kaluar?'
  
  
  "Epo, e dini... kjo është me të vërtetë pak të dhimbshme... Ajo ishte e vjetër, zonjë, të cilët dikur kishin punuar për Ealing. Ju e dini, ky film studio. Dhe ... dhe... ajo ndërroi jetë. Unë e di saj! E preu me jashtë para se ajo mund të të them një fjalë. Kjo është qesharake, kjo është e saj, kjo është e fëmijës puna, dhe kjo është e pamundur. Por kam frikë se kjo është vetëm Londër dega e pret sëpata.
  
  
  E saj për të bërë nga një uem, nuk thonë asgjë.
  
  
  Ai tha:. = "Mund ta merrni atë atje?".
  
  
  "Unë jam i keq, Roscoe. Unë kam nevojë për ju jashtë më shumë. Nëse një person rreth këtyre PBX stacionet shkon në Shtetet e Bashkuara, e pastaj një tjetër senator do të shkojnë në morgun. Ne kemi nevojë për të gjetur se çfarë janë këto steamboats janë deri në.
  
  
  Ai hodhi duart në ajër.
  
  
  "Atëherë kjo është në rregull. Ne jemi përsëri në tonë pikënisje. Ju shkoni atje. Pra, unë si mund të ju pyes tani. Nëse ti vdes, mund ta marrë këtë kravatë prej tij?"
  
  
  Unë e di saj. Të jenë serioze. Por seriozisht, çfarë mendoni ju djema të sugjeruar?
  
  
  Unë sugjeroj, "Tara shikuar në shba," që të shkoj atje."
  
  
  Jo, I thashë. 'Definitivisht jo.'
  
  
  "Por, Nick. †
  
  
  Nuk ka.'E saj tha.
  
  
  'Por...'
  
  
  Atëherë askush nuk dëgjon për mua këtu. Kjo është një fije.'
  
  
  
  
  Kapitulli 14
  
  
  
  
  Pra, Tara shkonte gjithsesi.
  
  
  Mirë, nuk pikërisht Tara. Nuk Tara, " i lakuar kuqo." Curvy redheads janë shumë të lehtë për vend në një rrugë plot me njerëz, dhe shumë e lehtë për të gjurmuar. Gruaja, të cilët erdhën për marrjen në numrin 41 të nesërmen ishte një mouse-përballur grua e pamartuar më. Me dodos-flokët ngjyrë kafe, një hundë të përkulur, dhe një qese për një fustan. Kemi pasur kostum, parukë, dhe kozmetikë, në sajë të Janice dhe "thuaj Nëna Juaj" kompanitë. Nëse Tara nuk do të kthehet në teatër nga shtatë ora në të fundit, shfaqja nuk mund të vazhdojë - e parukë dhe hunda i përkiste nënës së saj.
  
  
  Një elektronik regjistr. zërit dhe një aparat fotografik për një orë dore janë bërë nga alumini.
  
  
  Në magnetofon ishte modelin e fundit , një grup i vogël me bateri Sony. ajo ishte në lidhje me madhësinë e një cigareje rast dhe i maskuar në mënyrë të tillë që ai dukej si një cigare rast. Ai ishte i kontrolluar nga e shëndoshë, që do të thoshte se ajo nuk ishte regjistrimin tishchina. Në një shpejtësi prej 4.75, kam arritur të regjistrojë të qartë të shëndosha për rreth dy orë. Duke u kthyer tek vëllimi knob të gjithë rrugën poshtë, ai mund të regjistruar nga një grua në çantë, ashtu si Tara-së. Të mëdha të hapur kanavacë qese shopping.
  
  
  Nëse e keni menduar ndonjëherë se çfarë lloj të çmendur njerëzit do të flasin të vdekurit, përgjigja është e pasur njerëz të çmendur.
  
  
  Bibi Hodgson, për shembull. Tara bumped në atë në mënyrë (kliko). Mirë. Kështu që unë e di që ajo është, shumë. Por Tara thotë se sipas Modë, kjo grua është një "e zaptuesve e ngritën edhe," një titull që mund të fitohen në qoftë se ju keni shpenzuar një shumë të holla në baletit shapka dhe rripa. Rreth tyre janë gra, për të cilët e vogla e shpenzimeve ende të thotë një fustan Dior. Zonja Hodgson merr paratë e saj nga Z. Hodgson. William A. Hodgson nga Hodgson është Agjentët e Pasurive të patundshme. Dhe unë e di se kush është ai. Hodgson është agjentët e pasurive të patundshme vet gjysma e Florida dhe një pjesë e madhe e ishullit, ata e quajnë Manhattan.
  
  
  Aty ishte edhe Znj Wentworth Frogg, i cili kishte rreth dyzet e pesë milion dollarë. Tara u takua e saj në katin e poshtëm në dhomën e pritjes. Ajo gjithashtu ka fotografuar pritje vetë rajoni. Një Viktorias dhomë me të kuqe pelushi një divan dhe shumë i dehur pëllëmbët. Tara kishte të plotësoni një formular. Disa pyetje rreth jeta e saj personale dhe jeta e të vdekurve. Sipas formularin e plotësuar, G. Louise Rigg e Shën Louise, Misuri, është vizituar tezen e saj Myrtle Rigg. Në "Arsye për të vizituar" seksion, Tara shkroi: "të Pyesin për këshilla për të investuar në kosovë." Ajo nuk e di pse ajo kishte shkruar atë. Ajo tha se vetëm ajo ka ndodhur për mua.
  
  
  "Është kjo një shumë të holla, të dashur?" E recepsionist pyeti. Dhe Tara u përgjigj: "Aq e madhe se ajo më frikëson."
  
  
  E recepsionist buzëqeshi,
  
  
  Një i hollë Orientale djalë çuar atë lart për një vjollcë dhomën e pritjes plot me palma. Ai tha hej se Dielli Ping do të organizojë një takim. Dielli Ping do të vijnë për të parë të saj në një gjysmë ore. Në ndërkohë, ndoshta ajo mund të lexoni një revistë për një kohë. Do të ju pëlqen një filxhan çaj?" Ai u zhduk dhe u kthye për një çast më vonë me një steaming e kupës. Tara e mori atë, dhe djali u zhduk përsëri.
  
  
  Ajo vetëm ka pritur një minutë apo dy, pastaj hapi derën. Nuk kishte njeri në shikim të në korridor. Në të gjithë sallën, e një gruaje të dehur qeshura ranë nga pas dyer të mbyllura. Nuk ishte një lodhur hum rreth fillimit të ditës së dytë. Një medium që moaned si ai ra në ekstazë. Të tretë dhe të fundit dera ishte shënuar "Tjetër". Nuk u dëgjua asnjë zë nga atje. Tara u përpoq për të hapur atë. Ajo ishte e mbyllur.
  
  
  Prej saj të tepërt në çantë, ajo nxori një kruese dhëmbësh dhe një rrip plastik. Ajo nuk ishte përdorur për të, dhe ajo nuk ka punuar mirë. Por nuk ka pasur gjurmët në shkallët, dhe askush nuk hyri në dy dhoma të tjera. Më në fund, ajo e hapi derën.
  
  
  Ajo e mbylli atë prapa saj dhe shikoi rreth e rrotull. Kjo ishte një pjesë e vogël e bardhë dhomë. Ka pasur disa mbytet, një frigorifer të vogël, dhe një të dyfishtë sobë me një kazan. Xhami shfaqur raste të veshur muret. Ata kishin të gjitha llojet e çajit në një në të gjithë vendin. çaj të gjelbër. kamomil. Lapsang Souchong. Një koleksion të kuq dhe të bardhë lulëzuan teacups sat mjeshtërisht në raft të lartë. Ashtu si tas djali e solli tek ay. Në një tjetër ekran rast, në anën tjetër të dhomës, u ul një koleksion të ngjyrë kafe shishe. Çdo përmbante disa lloj të grimcuar pluhur. Etiketat thjesht tha "A", " B " ose "H". Një grup tjetër shishe të përfshira të lëngshme, dhe në fund raft ishin hypodermic hala.
  
  
  Dritarja ishte e mbyllur.
  
  
  Nuk ishte përdorur një gjilpërë në lavaman. Tara ngritur vetja e saj. Kishte ende disa pika të lëngshme mbetur në nen. Ajo me kujdes injektuar vetja në një bosh ampoule pranë saj. Ajo sniffed shishkë. Shkencore e kompjuterit në shpinë e mendjen e saj u zhvillua nëpër disa mijë grusht të kartave dhe i dha nga reumatizmi në më pak se një të dytë. Ajo vendos ampoule në çantën e saj dhe shkoi te dera.
  
  
  Zërat ranë jashtë në korridor.
  
  
  Ajo ngriu.
  
  
  "Pra, Miss Alice. Mos u bëni merak. Ishte një zë burri. Me një nivel të lartë hundës Aziatike theks. Ai foli sikur të ishte duke folur për një fëmijë. Theks të veçantë në secilën rrokje veç e veç. "Gjithashtu, nuk ka asnjë nuk e pëlqejnë, mbani mend?"
  
  
  Alice u përgjigj turbull. 'Po. Unë e di saj. E keqja ka ekzistuar që nga viti... por ndonjëherë pyes veten...
  
  
  "Nuk do të jetë i befasuar, Miss Alice. Besoni mua. Ati juaj i besuar më shumë. Ende...
  
  
  A ju kujtohet çfarë tha ai për ju dje?
  
  
  Alice psherëtiu. Po, Jan. Unë kam besim tek ju.'
  
  
  "Në rregull," tha ai. "Pra, ju e mbani mend çfarë të bëj?"
  
  
  "Asgjë," tha ajo me një zë të ulët.
  
  
  "Asgjë si kjo. Pikërisht.'Pastaj pati një pushim të shkurtër." Mirë, atëherë përse të mos shkosh të lart dhe të bëjë atë?"
  
  
  Ndoshta ajo tundi kokën në shërimin e reumës. Web mori disa hapa deri në shkallët. Tjetër çift mori vetëm disa hapa. Një dorë trokiti në derë. Dera u hap. Në sfond, i dehur zonja ishte ende duke folur. "Oh, i dashur, i dashur Robert." Në disa këngë të trishtuar.
  
  
  'Mirë? Burri i tha.
  
  
  E uem u përgjigj nga një grua me një zë të mprehtë. "Si ju dha madhështor duket për yje. Nesër në të fundit.
  
  
  "Të përpiqemi për të marrë atë sot. Ne mund të kenë nevojë atë nesër."
  
  
  'Mirë. Atëherë më lini vetëm.
  
  
  Dyer të mbyllura, dhe burrat heronj të zërat jehonë poshtë në shkallët.
  
  
  Tara ka pritur deri korridor ishte e qetë përsëri. Ajo nxituam të saj karrige në dhomën e pritjes. Ajo vështroi çajit të ftohtë ajo do të lihet i paprekur. Ajo sniffed ajo. Ajo ishte çaj.
  
  
  Ajo kap revistës. Dera u hap.
  
  
  Gruaja ishte veshur me një zezë kimono. Ajo mbulon një trup i madh me të konsiderueshme bulges. Afër kishte një të shkurtër, mashkullore flokësh dhe një fytyrë të ashpër. Ajo foli në një të matur, husky zë.
  
  
  Emri im është Sonny. Një gabim ka ndodhur. Unë nuk mund të shoh sot. Mund të kthehet nesër?" Ajo ishte më shumë si një urdhër. Nesër në dy fiks. Ajo uli kokën e saj, shkurtimisht, të mos lejuar sytë e saj për të marrë pjesë. Ata glided mimmo Tara si e zi spotlights.
  
  
  Tara u ngrit. 'Por...'
  
  
  Në dy fiks.'Si Tara u vjen poshtë shkallëve, ajo e thirri atë. "Tezen tuaj do të jetë atje, atëherë."
  
  
  Tara ndalur regjistrimin dhe u kthye nga unë. "Është Louisa Rigg do të shohim Tezen e saj Myrtle?" Nesër në të njëjtën valë, dhe ju do të dëgjoni të gjitha."
  
  
  Ajo ishte shumë e kënaqur me veten. Ajo ishte seething me zemërim. Ajo ishte Hansje Brinker, i cili kishte gjetur një vrimë në pendën dhe tani mbërthyer e tij të madh për të shpëtuar vendin nga një gjigant katastrofë. Ajo ishte aq e mallkuar e lumtur që unë me të vërtetë nuk donte të thoshte se ajo nuk di asgjë në të gjitha. Vetëm fotot mund të kenë disa vlera. Roscoe kap zhvillimin e filmit. Të nesërmen në mëngjes kemi marrë reumatizma.
  
  
  "Unë uroj që ju mund të keni një foto të asaj ego e emrit është e përsëri — një që fliste për Alice."
  
  
  "Yana?"
  
  
  Po. Vetja zë tingëllon si zëri i një të famshme agjent KANG.
  
  
  Tara sytë e zgjeruar. — Ju do të thotë pjesa tjetër e popullit nuk janë të përfshirë?" Dhe që narcologist? Kështu që nuk është saktësisht se çfarë unë do të thërrasë fëminore të pafajshëm argëtim.
  
  
  Nuk është mjaft."E saj buzëqeshi.
  
  
  Ajo është në shiringë? Një pentothal?
  
  
  Ajo uli gojën e saj. — Si nuk e dini?" Unë e la atë për të kaluar.
  
  
  Unë buzëqesha në e saj. "Dëgjo, e dashur. Sipas dymbëdhjetë truket që ata kanë për të mashtrimit të pasur bitches, ata kanë njëmbëdhjetë në atje. Natriumi pentothal është e vërtetë serum, nuk është ajo? Kështu, ata japin këto zonja një shans të mirë duke i dhënë ih ky çaj më parë, dhe zonjat tregoni atyre se çdo gjë që ata duan të dinë. Të gjitha llojet e detaje rreth nis dashnor. Pastaj, fjalë për fjalë, e mediumeve të përsëritur atë më pas. Kjo rezulton nga një shumë bindëse të performancës. Këto gra nuk e mbani mend atë që thashë më parë. Këto zonja janë të shtangur. Të dy mirënjohës dhe bujare.
  
  
  Tara e gojës formuar një të heshtur "O".
  
  
  "Ajo ka një numër të avantazhe të tjera. Nëse kjo e vërtetë është inkriminuese, nuk është gjithmonë mundësia e kërcënime. Dhe, nëse nuk ka para të mjaftueshme që janë të përfshirë, fryma ju tregon se çfarë të bëjë me të. Çfarëdo qoftë ajo është për ne — dashuri, promovime, një Zviceran llogari bankare — ju mund të jeni i sigurt që ata janë të rangut në të holla. Tara dukej i hutuar. "Por çfarë ka të bëjë kjo me KANG?"
  
  
  "Asgjë si kjo. Kjo është e drejtë. Unë mendoj se kjo është e gjitha Nassau përsëri. E Featherstones ishin të angazhuar në mashtrim, KAHN vesh për atë dhe blackmailed ih. Ndoshta e njëjtë si me Engjëll. Ajo papritmas ka ndodhur për mua se Bungel dhe Featherstones kishte diçka tjetër të përbashkët: ata ishin që të dy të dilerëve të drogës.
  
  
  E saj tha: "hej,:
  
  
  "Kështu që KAN mund të ketë marrë të njëjtat rrugë për të marrë brenda. Kanë kërcënuar se do të ndërpresë ih coasters, nëse ata nuk do të merrni një pjesë të të ardhurave plus disa shërbimeve. Shërbime të tilla, si ndoshta banimit klone.
  
  
  Ajo tundi kokën. 'Simpatik.'
  
  
  Zëri i saj, ai shrugged. 'Simpatik. Në mënyrë të sigurtë. Por mbani lajthis tuaj për veten.
  
  
  Në këtë mënyrë ne nuk do të merrni ndonjë më afër PBX selinë. Përveç kësaj, ne nuk jemi këtu për të zgjidhur misteret e shoqërisë. Detyra jonë: iht.
  
  
  Ajo po dridhej pak. — Kjo është fjala më e butë se sa vrasje, nuk është ajo?"
  
  
  Saj, dukej në afër. Ajo ishte e ulur në një prej mëndafshi karrige në dhomën e gjumit, këmbët e saj tucked nën saj. Ajo ishte veshur me një zbehtë rozë kostum, dhe ajo dukej rozë dhe të bardhë dhe të butë si mëndafsh. Si një nga vajzat rreth tyre që të kthehet një sy qorr në një Samit Peckinpah film. Si një nga ato vajza që thërrasin në Fove Histori.
  
  
  Zëri i saj, ai i shkundi kokën e tij. "Në rrezik e fryrë të parëndësishme... por, çfarë e bën një vajzë si ju me të vërtetë të bëjë një punë të tillë?"
  
  
  E tapash shqetësuar saj. Ajo studioi saj thonj. Një kohë të gjatë. Kjo është si ajo kurrë nuk ka parë ih para. -"Mirë," tha ajo në të fundit, " kjo është ajo... Kjo është një histori e gjatë. Disa kohë më parë... Uh, unë u takua e saj... një njeri.
  
  
  Një kohë të gjatë më parë. Ajo kishte kaluar në mesin e të gjithë kandidatëve, si më të mirë, dhe pastaj, për... ky njeri... unë shkova AH... Ne - mirë, mos u mërzit. Kjo ishte gjatë Johnson kohë, kur të Luftës së Vietnamit ishte edhe një herë në kulmin e saj. Mirë, unë ... nënshkruar. Ajo e shtyu me kokën mbrapa dhe buzëqeshi me gëzim në mua. "Unë gjithashtu kam menduar se do të jetë shumë emocionuese dhe romantike për të punuar me njerëzit si James Bond çdo ditë."
  
  
  "Nuk e harrojmë të përmendim Nick Carter?"
  
  
  Ah, " tha ajo. "Unë nuk jam i guximshëm të mjaftueshme për të ëndërrojë atë."
  
  
  Ai ecte nëpër dhomë dhe u ul pranë saj. Ai e mori atë mjekër në duart e tij.
  
  
  Dëgjoni, " thashë unë. "Ne do të sjellë në jetë një pak më shumë do të përmbushë dëshirat tuaja."
  
  
  Hmm. 'Ajo glared në mua. — Si nuk e dini se çfarë unë jam duke ëndërruar?"
  
  
  Të gjithë të drejtë, " I thashë. "Më lejoni të mendoj. E saj, i mbylli sytë. "Ju dëshironi që të notojnë lirshëm në ajër dhe të bëni dashuri atje."
  
  
  Mmmm... Ajo dukej e zhytur në mendime. 'Interesante. Por ndoshta është shumë me erë.
  
  
  Atëherë ajo është e gjitha e drejtë. Çfarë lidhje... si për një muze? Atje ata kanë një shtrat të të shekullit të gjashtëmbëdhjetë-sipas vjetër tavernë. Ne mund të kaloj prapa kadife perde dhe para atyre emrave në ballë krevati, kur ne jemi bërë.
  
  
  Unë e dua atë", tha ajo. "Por muzeu nuk do të hapet deri në dhjetë në mëngjes." Ajo shikoi në mua. — A jeni dakord me ideja ime?"
  
  
  Babai i saj është rënë dakord.
  
  
  Në një flluskë dush.
  
  
  Në një flluskë dush?
  
  
  "Në një flluskë dush."
  
  
  Dëgjoni, unë mund të rekomandojë atë. Duke pasur parasysh flluska dhe gjithçka që shkon me të, ajo është e rregullt, e pastër seks. Ju vetëm duhet kurrë të provoni atë në një rast të tillë. Të paktën nëse ju jeni madhësia ime.
  
  
  Ajo tharë mua. Me një pjesë të madhe, të butë e të ngrohtë peshqir.
  
  
  "Unë dua të pyes se çfarë është ajo", thash unë.
  
  
  Për çfarë?'
  
  
  Ajo bëri disa gjëra interesante me këtë peshqir.
  
  
  "Mos u mërzit," thashë unë.
  
  
  Me të drejtë vajzë në botë, gjithashtu, jo çdo gjë është aq i keq. Ju gjithashtu nuk duhet të vishen për të vendosur alarmi për kohën e duhur. Nuk me dy njerëz që duan njëri tjetrin, dhe të ndryshme të seksit. Problemi është se ajo kurrë nuk do të zgjat një kohë mjaft të gjatë. Vështirësitë e kthimit.
  
  
  Ai mori dorën e saj, u largua anash dhe e ndezi një cigare. "Ajo është dashur që të pyesni ju.".. "Unë shpërtheu nga një tymi unaza. "A ka një Kinez fjalë si 'oh, tove, wow'?"
  
  
  Ajo u zhvillua një gisht nëpër flokët e në gjoksin tim. A doni për të ndryshuar temë, të dashur? Apo dëshironi të provoni duke luajtur që dush skenën Kineze?
  
  
  Kjo u shpjegua nga Alice Featherstone e të kënduarit. Tara frowned. "Ah, litar, wow?" Ajo shrugged dhe mendoi për një çast. "Ha. Prit një sekondë. Ju tha: "ajo ishte një këngë. Ai tundi kokën e saj.
  
  
  Ajo u ngrit nga shtrati. 'Nuk do të shkojnë larg. Ajo kapi fustan i saj dhe shkoi në dhomë të gjallë. "E kam dëgjuar të magnetofon duke punuar përsëri.
  
  
  Ajo u kthye duke qeshur. Afër kishin këto fjalë. "Unë të marrë atë," tha ajo me krenari. "E Tao".
  
  
  "E Dao? Si është Tao e Ai e lashtë Kineze fesë?
  
  
  Ajo tundi kokën. Ih Mbrëmje lutjet janë një konstante këndon: "O Tao! O Tao! Shanset janë që kjo tingëllon si " Oh, tauwe, wow." Vetëm nëse ju e dinte se çfarë ju ishin dëgjuar për të.
  
  
  Ajo flopped përsëri në shtrat dhe më bëni deri në një top, të mbështjellë me krahët e saj rreth gjunjët e saj. Ajo ishte mjaft e sigurt. Sigurisht, shpjegimin më të mirë e ferret kishin ardhur me të, deri më tani ishte tepër i dyshimtë teori që Alice ishte i fiksuar me litar dhe wagging gjithë kohës.
  
  
  Tara beamed. "Oh, Nick. Të përsosur. Gjithçka është e vërtetë. Ata janë Featherstones që jetojnë si hermits-Taoist asketëve. Si për të folur me të vdekurit. Taoist mistikëve. Dhe ata ishin mallkimi Miss Mabel, duke thënë se Taoists ishin fanatikë. Dhe gjithashtu. Ajo ndaloi si një Boltini kur njoftuar Fluturues Wallands. Dhe Alice, i cili është i angazhuar në mënyrë të pandërprerë përsërit se djalli është i pastër. Oops. 'Ajo e goditi në shtrat. "Mirë, gjoja e kësaj dege që ju tregon se vdekja dhe jeta janë një dhe të njëjtë. Këto janë dy Taoist ide. Mënyra se si ata e shohin atë, kjo është e gjitha e njëjtë. Të mirën dhe të keqen, jetën dhe vdekjen. Ata të gjithë bëhen një herë në të madhe Unitetin e Tao."
  
  
  Zëri i saj, ai i shkundi kokën e tij. "Kjo do të thotë pothuajse i njëjtë si Madhe Elektrike Hanxhar në Qiell."
  
  
  Ajo psherëtiu dhe grimaced. "Tipik filozofike ide. Por nuk është e keqe.
  
  
  Këmbën e saj ishte e vendosur. 'Next?'
  
  
  "mirë..., sepse ata mendojnë se e keqja nuk ekziston, ata nuk bëjnë asgjë për të ndaluar vetja. Nuk bëjnë asgjë, dhe çdo gjë do të jetë si është përgjithmonë. Kjo është ih e madhe moton.
  
  
  'Mm-hmm." kjo mund të jetë e vërtetë për Alice. por jo për PBX, e KANËS nuk është pikërisht duke bërë asgjë tani për tani."
  
  
  Mmmmm. Unë nuk e di. Njerëzit e interpretojnë doktrinat fetare në mënyra të çuditshme. Vetëm shikoni në të Inkuizicionit. Ose ata të pafund luftërash për Grail Shenjtë. Ajo nuk do të ketë nxjerrë një lidhje të mundshme.
  
  
  Ai mendonte për qëndrueshmëri dhe hodhi poshtë mundësinë. Politika është web fesë në këto pjesë. Dhe në qoftë se dikush shkruan mbrëmje lutje, ajo është më shumë si "O Mao" sesa "O Tao".
  
  
  Gjë është, "ajo vazhdoi:" unë mund të merrni Alice për të folur. Nëse ajo me të vërtetë është një Daoist, ajo nuk do të mundë rreth bush. Ndoshta ajo mund të thoni më shumë për atë që ndodh në shtëpi. Në fakt, ajo mund të ju jap të gjitha përgjigjet.
  
  
  Ai vrapoi duart e tij wearily mbi sytë e tij. "Unë shpresoj se ne nuk kemi për të qenë dorështrënguar për këtë, por ju nuk do të jeni përsëri në atë shtëpi."
  
  
  Ajo mori që të gjelbër-me sy të shohim nga afër.
  
  
  Ne do të shpenzojnë një shumë fjalë mbi këtë.
  
  
  Dhe pse jo?'
  
  
  Kjo është për shkak se sa më shpejt që të shohin ty, ata do të pompë ju plotë të pentothal dhe ju do të tregoni atyre se çdo gjë . Përdorimi lajthis tuaj, Tara. Kjo është shumë e rrezikshme atje. Ne nuk e di edhe sa e rrezikshme është ajo, derisa ne të identifikojmë këto foto. Kështu qëndrojnë larg prej tyre. Ju keni pjesën tuaj. Roscoe dhe unë do të vazhdojë të hetojë, Alice.
  
  
  Dhe si jeni duke shkuar për të bërë atë, nëse ajo nuk vjen nga?
  
  
  Edhe... atëherë ne mund të merrni brenda përgjithmonë.
  
  
  Ajo u ngrit nga shtrati dhe filloi të ritmi i zemëruar nëpër dhomë. Por kjo është aq e trashë. Dhe keni humbur kaq shumë kohë për shkak të tij. Gjithashtu, kjo është edhe më e rrezikshme për ju. Unë tashmë kanë një të kaluar për të hyrë. Nesër. Në dy fiks.'
  
  
  Ajo ishte e drejtë. Unë bëra një gabim që unë kurrë nuk kam bërë para. Unë bëra një emocionale vendim. Më shumë se çdo gjë, dëshira e saj ishte mbrojtja e saj. Dhe kjo ishte e gabuar. Emocionet janë të papranueshme në punën time. Ju lënë ih për një ditë sa më shpejt që ju të filloni.
  
  
  E saj, ranë dakord që ajo do të shkojë. Nën dy kushte.
  
  
  Së pari: në mënyrë që ne të mund të merren me fotot e parë. Në qoftë se ky vend ishte një e vërtetë fortesën e për KANNA e agjentëve, ajo nuk do të kishte shkuar atje. Ajo është rënë dakord.
  
  
  Së dyti, Roscoe dhe unë do të presin për ee në një macrobiotic restorant nëpër rrugë dhe për të mbajtur në kontakt me të nëpërmjet një mikrofon. Nëse ne e kemi dëgjuar diçka të ngjashme me një fjalëkalim, ne mund të vijë në shpëtim.
  
  
  Ajo është rënë dakord. Nga rruga, me disa befasi. "Mirë, Nick, unë nuk mund të imagjinohet se çfarë do të kishte ndodhur ndryshe. Nuk është se unë jam i frikësuar e saj, "tha ajo," kjo është vetëm se unë... "mendoi për një moment —" unë jam i frikësuar."
  
  
  
  
  Kapitulli 15
  
  
  
  
  Kjo është një shitty ditë. I prerë veten rroje. Gazetarja shqiptaro-amerikane ka rënë në pasqyrë. Kafe është shumë e dobët. Dhe ajo filloi të bjerë shi. Kjo ishte pjesë e mirë.
  
  
  Para njëmbëdhjetë ora, Tara larguar nga shtëpia. Ajo kishte për të vënë në përbërjen e saj dhe të vishen në kohë për të marrë për të Featherstone të hershme. Ajo shpresonte të kaloj deri në shkallët nëpër të përshtatshme të vendosura në dhomën e pritjes në katin e dytë për të përmbushur Alice Featherstone.
  
  
  Telefoni im thirrje për Mace në 11 ora ishte një tjetër goditje. "Na vjen keq djema," anëtarët e bendit tha: — "ende asnjë veprim".
  
  
  Ajo mori një telefonatë nga Lightfoot dyqan çaj dhe u tha se porosinë time nuk do të jetë gati deri në mesditë. Ata nuk kanë korrierët.
  
  
  "Unë nuk mund të merrni një ego?" Ata thanë po. Ajo ishte një kompleks të rendit.
  
  
  Kjo do të thotë se fotografitë që gazetarja shqiptaro-amerikane mori në Featherstone të ishin jo aq e lehtë për të identifikuar. Ata ishin menduar për të dërguar ih në Uashington. Ndoshta. Sido që të jetë, unë do të merrni saj reumatizma në mesditë. Ka ende mjaft kohë për të kontaktuar Tara në teatër, nëse lind nevoja. Ai e la nëpër apartamente dhe të ecte poshtë në rrugë. Roscoe u takua e saj në macrobiotic në një restorant ora në pasdite. Unë vendosur për të marrë diçka për të ngrënë parë.
  
  
  Në dhjetë minuta për të dymbëdhjetë, ajo ishte në Lightfoot e çaj dyqan. Një të vogël të pista presionin e vogla dhe të mesme dyqan në katin përdhes të një ramshackle ndërtimin diku në Botë. Muret janë veshur nga dyshemeja deri në tavan me raftet plot me të madhe kuti me çaj. Windows përballet me rrugë janë gjithashtu të mbushura me kollonat e çaj.
  
  
  Një scruffy në kërkim të njeriut në një veshur kafe platformë ishte duke qëndruar prapa counter. Ai e shikoi në letrat e mia dhe tundi kokën. Ai mori kavanoz nga rafti dhe për ta vendosur atë në banak. Ai filloi duke përfunduar vetja në ngjyrë kafe të mbështjellë me letër.
  
  
  "Unë, uh ... do të doja të përdorni vetja këtu," I tha.
  
  
  Ai shkundi kokën e tij. "Në dyqan nuk është e përshtatshme për këtë, është ajo?"
  
  
  — Ndoshta lart?"
  
  
  Ai shikoi në mua të dyshimtë. "Unë nuk e di", tha ai. — Unë kam për të kontrolluar atë." Ai shkoi në arkë dhe shkoi N-3. Pas pak çastesh, telefoni ranë dy herë dhe pastaj u largua i heshtur. "Në rregull", tha ajo. Ajo shtypur një buton nën kundër dhe një pjesë të vogël të murit mbrapa shkau i hapur.
  
  
  Hapja më dha akses të ngushtë shkallë që shpie drejt lokale AH selinë. Shkallët çoi deri në një të vogël, e çrregullt pritje të zonës. Dy portokalli karrige plastike, një karrige të mbushur me numra nga Barents Detit Tearooms, dhe një pjesë të madhe, e dhunuara tavolinë karrige. Të errët, me flokë të bukurisë ulur në tryezë, përtypet çamçakëz. Ajo më vështroi me kureshtje, u ndal përtypet, dhe e kaloi atë me këmbët në anën tjetër. Të drejtën e tyre ishte një tjetër derë. Shenjtin e të shenjtëve. Ai e shikoi orën e tij. Ajo ishte dymbëdhjetë fiks. Ai e vuri të dy duart mbi karrige dhe u përkul përpara pak. "Unë dua të flas për Dolores," thashë unë.
  
  
  Ajo e vënë në një krejtësisht të expressionless fytyrë. E saj ID shkrepi lart. Sytë e saj më në fund ka treguar disa të kuptuarit, dhe ajo tundi kokën. "Ju nuk dini asgjë për të siguruar në këtë dyqan çaj", tha ajo. "Nuk keni nevojë Dolores ose mesazhi juaj?"
  
  
  "Një mesazh," thashë unë. Ajo presion disa butona në telefonin e saj si ai filloi shpjegon çaj kavanoz. Ajo dorëzoi mua në telefon. Nuk ishte regjistruar mesazh nga Roscoe. "Unë do të shihemi në një fiks në mbrëmje". Pastaj Mays përsëri: "na vjen Keq djema, asnjë veprim."
  
  
  Ai e hapi kavanoz dhe u ul në një karrige. Secila foto është i bashkangjitur në një kompjuter në kartën. Të dashur Zhirinovsky Zonja Zonja Hodgson dhe Frogg u njohën si të tilla. Featherstone e sekretarit të ishte instrumental në shkarkimin e Agnes Corona, një ish-sekretar i Scotland Yard, sepse disa nga dokumentet që Afër kishte qenë vjedhur nga atje. Asnjë provë përfshirja e saj ishte gjetur ndonjëherë. "Neglizhenca" ishte arsyeja e saj të dorëheqjes. Megjithatë, ajo ishte nën dyshim. Djali që solli Tara çaj dhe çuar atë në dhomën e pritjes u Pam Kalë, një i ri terrorist i cili e specializuar psikologjike në luftë. Veçanërisht e mirë në psikotrope drogës. Ai ishte shefi kërkues i KAN. Diku në Azi, ata humbën vetja në dukje. Në sajë të fotos së Tara AH përditësuar vetja e të dhënave në arkiv. E fundit por jo më së paku, nuk ishte Dielli Ping. M-2. Një të klasit të dytë vrasësin. Duke filluar klasen e dytë nuk do të thotë se ajo ishte e keqe. Kjo nuk do të thotë asgjë tjetër përveç se ajo ishte një vrasës. Dhe të gjitha ato janë feminists të cilët tani janë të zemëruar me njerëzit, të dërguar tuaj ankesave të Mao Tse tung. Dielli Ping ishte një e keqe hallë. Sipas kompjuterin hartë, ajo ishte një ekspert në ndërlikimet e torturës fizike.
  
  
  Kërceva në telefon dhe e quajti teatër.
  
  
  Tara tashmë ishte zhdukur.
  
  
  Kam qëlluar në telefon shumë e vështirë që karrige u drodh, dhe I thashë se doja Dolores. "Dolores personalisht. Dhe të shpejtë! E recepsionist përshpejtuar e saj të përtypet për katër ose katër herë dhe të shtypur disa butona. Dera për të Afër të drejtën e hapi një të goditur. "Ju nuk do të humbasë Dolores", tha ajo. Kjo është një web-bazuar pult model.
  
  
  Vajza në switchboard ishte një i gjatë, baggy njeri me gri e flokëve, për një kohë të gjatë vdekur shirt, dhe një haggard fytyrë.
  
  
  Unë i tregova. "Dolores?"
  
  
  Ai psherëtiu.
  
  
  "Shiko", tha ai, dhe hoqi veshin e tij jashtë një palë kufje.
  
  
  "E saj Carter," thashë unë.
  
  
  'Oi.' Ai dukej pak straighter.
  
  
  Unë i thashë em për të dhënë Roscoe një mesazh urgjente. Planet kanë ndryshuar. Ne duhej të ndërpres Tara para se ajo hyri në gropën e luanëve. Unë do të kthehem në banesën e në rast se ajo vjen. Tani ai ishte i drejtuar për një macrobiotic restorant. Në qoftë se unë nuk mund të plotësojnë të saj, unë do të takojë në një tridhjetë.
  
  
  Mora një taksi përsëri në banesën time në një kohë rekord. Tara nuk ishte atje. Të gjitha unë mund të bëja ishte të prisni. Në qoftë se ajo nuk ishte në teatër apo këtu, ajo mund të jetë kudo. Londra është një qytet të madh. Nuk kishte asnjë arsye të vërtetë për panik. Para Roscoe e pa atë, I kishte çdo arsye për të tërhequr vërejtjen e saj në kohë. Madje edhe nëse është në shumë të kaluar këtë moment. Megjithatë, babai i saj u ndjeva pak në siklet. Ai vazhdoi të ecte nëpër apartament bosh. Shiu pattered nervously kundër windows. Nuk ishte një lodhur hum e jazz-it nga tjetër të rrugës. Unë mund të të dëgjojnë makina rënkimin nga rruga në vetvete. Diku lart mbi mua, një aeroplan që fluturoi nga. Macja shpërtheu. Ora ishte e kurdisur.
  
  
  E saj hotel duhet të jetë rrafshuar. Patjetër një orë. Ndoshta për të ndaluar në kohë. Apo ndoshta kjo ishte për shkak se ata nuk ishin të bërë e drejta e të shëndosha për të saj për të dëgjuar. Tingujt e Tara vjen në derë. Një e tërë, e tmerrshme kohë, nëse asgjë nuk i ndodh, e gjithë kjo mund të ndodhë në të njëjtën kohë dhe nuk më pëlqen kjo.
  
  
  Në një ora në pasdite, numrin e saj e shpejta. E saj mori reumatizma Roscoe në mesazhin tim. Pastaj tri unaza dhe Mace e band: Sonny, djema. Ende asnjë veprim.
  
  
  Unë të varur deri në e saj. Ai rubbed në sytë e tij dhe rubbed në qafën e tij. Ajo thumbuar përsëri. Ai u ndal fërkim atë. Çfarë bëri tim radar të paralajmërojnë mua për të? Saj, dukej në mur. Pastaj me telefon. Ai mbledh e telefonit dhe të shpejta numri përsëri.
  
  
  ROSCOE: i Mbyllur. Nicky. Ne do të gjeni atë.
  
  
  Bi-unë, bi-unë, bi-I. Irina: na vjen Keq, djema. Ende asnjë veprim.
  
  
  Ai mbante telefonin pak më larg nga veshi i tij.
  
  
  Këto ishin vetë fjalët që Mays përdorur dy herë!
  
  
  Çdo orë i dha një mesazh të ri. Natyrisht, ai nuk mund të ketë qenë në gjendje të dalin me ndonjë gjë më shumë, por kjo nuk do të dëmtojë të përsërisin atë gjithsesi. Çdo orë për të kaluar disa ditë, ai do të vijë përsëri me disa çuditshme raport apo kronika rreth asaj që është duke ngrënë në fshat. Dhe nëse ai nuk mund të mendoj për asgjë në të gjitha, Matt do të dalë me atë gjithsesi.
  
  
  Ai vuri në telefon përsëri në veshin e tij... e kam dëgjuar atë me kujdes. "Na vjen keq djema. Ende asnjë veprim. Po! Votojnë atë! Në ego-nuk ishte një lodhur ankohem në fjalët e fundit. Aeroplan që fluturoi nga. Ky zë ishte aty përpara. Kishte diçka të shtrembër atje.
  
  
  Dolores quajtur saj. Ai konfirmoi për mua se të njëjtin mesazh e kishin qenë atje për tre orë. Jo, tha ai, ai nuk e gjeti atë të dyshimtë. Ai vetëm mendoi që Mace ishte duke u përpjekur për të bërë një shaka, duke përdorur të njëjtin mesazh mbi dhe mbi përsëri.
  
  
  Ai tha Uem në lidhje me aeroplan. Ai ishte i heshtur për një moment. "Zoti i plotfuqishëm.', tha ai. 'Ju jeni të drejtë.'
  
  
  Unë nuk kam Mace më. Zëri i saj ishte diku në mes zemërimit dhe panik. Zemërimi që unë do të marrë në mënyrë të kapur deri në Tara sigurinë që unë do të të humbur gjurmët e ih e vërtetë të mira dhe nuk e kishte njohur rreth Mace është mesazhi më herët. Gjithë shpresat tona për "tërësinë e sotme të rastit" u bazuar në Chen-Li Kafe e pas-show, pas-show, i cili ishte për të të çojë në klonimit laborator dhe të Lao Tseng. Nëse ai tashmë e ka bërë një veprim, të gjitha shpresa është e humbur. Ne kurrë nuk do të gjeni këtë PBX fole. Ne kurrë nuk do të kishte qenë në gjendje për të ndaluar ih. Perëndia do të dënojë mua për këtë bushtër që vetëm mori nën lëkurën time.
  
  
  "Të gjithë të drejtë", Dolores tha saj. "Qëllimi është si më poshtë. Unë kam nevojë për një helikopter që mund të marrë mua atje. Jepni Roscoe disa ekstra të të ndihmojë...
  
  
  — Po bëni shaka?" ai e ndërpreu mua. "E Londrës në zyrë nuk është se i madh. Ne thjesht nuk kemi ndonjë ndihmë të mëtejshme, të paktën nuk të llojit që ju nevojitet.
  
  
  "Me helikopter?"
  
  
  "Është ende në vazhdim e sipër."
  
  
  'Mirë. Pastaj tregoni Roscoe të shell Odin. Dhe Perëndisë për hir të them Em që të jenë të kujdesshëm!
  
  
  'Dëgjoni lart. Unë nuk do të shqetësohen për Roscoe nëse unë u ju. Ndonjëherë ai mund të jetë pak e pedantic, por jo kur vet vetja është në rrezik. Ai e do jetën e shumë.
  
  
  E saj psherëtiu. "Le të shpresojmë se kaq."
  
  
  Helikopteri është dashur të marr më deri në gjysmë të fundit një në Hyde Park. Dikush do të jetë i befasuar, por kjo është asnjë nga biznesin tim. Sido që të jetë, ata do të jenë duke folur në lidhje me atë për disa ditë. Wilhelmina pastrohen dhe reloaded baterisë. Ai shkau i stilet përsëri në saj scabbard dhe të futur një tjetër bombë me gaz. Me fat Pierre, në mënyrë të sinqertë në mes.
  
  
  Kam vënë në tim mushama dhe doli në shi.
  
  
  
  
  Kapitulli 16
  
  
  
  
  Roscoe lëshoi në orën e tij. Ajo ishte pesë minuta për të dy. Tara tha se ajo ishte duke shkuar për të Featherstone në një tridhjetë.
  
  
  Ai nuk ka dashur të duket shumë e dyshimtë nga running rreth restorant si një i çmendur. Kështu që ai ka paguar, mora një gazetë dhe shkova ta lexoni në sallën e hyrjes. Shiu filloi të binte më e vështirë. Prandaj personi për të lexuar në hyrje nuk do të qëndrojë jashtë. Ai ishte ndoshta duke menduar rreth tij harruar ombrellë.
  
  
  Ai duhet të ketë parë Tara kur ajo erdhi rreth qoshe nëpër rrugë. Ajo nuk e shohim atë. Afër kishte një çadër, dhe ajo ka dhënë është e nevojshme blinders të kufizojnë pamjen e saj.
  
  
  Roscoe afrua e saj nga ana e tij e street. Kaloi bakall e mimmo. Përveç shoemaker. Mimmo Lane. Ai ndoshta nuk e kishte marrë sytë e tij jashtë Tara, kështu që ai nuk e kishte vënë re njeri. Ajo mund të ketë qenë dy burra. Ata erdhën tek ai. Ai ndoshta nuk ishte paralajmëruar nga fakti se njeriu nuk përdorin të tilla për një të mirë të zi shi ombrellë. Dhe deri tani, ferret e kishte mbajtur vetja e tij palosur në dorën e tij.
  
  
  Të paktën, ky ishte rast, si ne më vonë imagjinuar ajo.
  
  
  Bas nga mbrëmja e kemi gjetur Roscoe e trupit. Ai ishte në një rrugicë. Vetja e duarve të ishin ende duke u mbajtur fort pas madhe e zezë ombrellë, e qarte këshillë e cila kishte fundosur në uem e palosshme dollar.
  
  
  
  
  Kapitulli 17
  
  
  
  
  Helikopteri u ul në një swampy në terren, rreth një kilometër nga shtëpia. Një i madh Fiat 130 ishte duke pritur për mua. Shoferi i dorëzoi mua çelësat, vuri mua në drejtimin e duhur, dhe u ul pranë meje. Pranë ime e shoferit vend. Pastaj ne të gjithë shkuan tonë të veçantë mënyra.
  
  
  Shiu kishte ndaluar, dhe peizazhin shkëlqeu një joreale të verdhë-gjelbër. Një nga këto lule nga Constable është piktura. Ajo ishte një rreth të pabesueshëm peisazhet me shtëpive dhe hoteleve që nga koha e Rikard Luani është Dollar rafte. E saj, ndjeva gjakun tim vlim në këtë universale sfidë. Me dëshirë. Në Kryqëzatë. E saj sel është në tuaj të madh Fiat për të vrasin dragons. Im pistoletë dhe stilet ishin të reja Excalibur. Ai ishte pjesë e historisë dhe e bëri historinë. Unë tashmë mund të dëgjoni brirët përshëndetje ardhjen time. E saj, e all-pushtues hero.
  
  
  Oh zoti im. Por: dhe për fund::
  
  
  Ai parkoi makinën pas një korije pemësh dhe vazhdoi nëpër shkurre të vogla në pjesën e pasme të pasurive. Kjo ishte një strehë ata me qira për veten e tyre. Një shtëpi me një thatched çati që kullon një atmosferë të çuditshme. Ajo ishte shumë e qetë.
  
  
  Kjo është shumë e qetë.
  
  
  Ai vështroi rreth e rrotull. Pranë kryesore të shtëpisë ishin dy shtëpi të vogla, po aq të çuditshme. Më e afërt ishte rreth njëzet metra nga ndërtesa kryesore. Të dy ishin të hipi lart. Pyes veten se çfarë lloj software Mace përdorur. Ai ishte goxha i sigurt se ai nuk ishte duke e përdorur atë më.
  
  
  Ai u transferua nga një pemë në tjetrën dhe arriti në shtëpinë e dytë. Ajo gjithashtu mori një pamje e rrugë me pemë. Tim fat ishte shumë e mirë për të qenë e vërtetë. Nuk ishte një makinë atje.
  
  
  Ai ishte një i vjetër Amerikan në stacionin e vagonëve. Këto vjetër 1952 Chevy pseudo-druri makina. Kulmi raft u rrinë bagazhit. Dhe peshkimit në veshje.
  
  
  Kudo që shkoi, ata nuk do të shkojnë peshkimit. Por ata ishin duke shkuar diku, dhe arriti vetëm në kohë.
  
  
  Unë kam për të një shtëpie tjetër. Dera ishte e mbyllur. Ai shikoi brenda, përmes një e me njolla-qelqi windows. Ai arriti për dritare. Ajo u hap. Ndoshta shumë e lehtë. Wilhelmina përgatitur atë dhe hyri brenda.
  
  
  Në qoftë se ajo ishte dikë tjetër se sa Mace, unë do të jetë në telashe. Ata vjetër floorboards dha më larg në lëvizjen më të vogël. Ata creaked nën tim hyrje. Por në qoftë se dikush është atje, ata ishin të heshtur.
  
  
  E saj vazhdoi të notonte. Kishte vetëm dy dhoma në katin më të ulët, dhe ata duket bosh, shumë e zbrazët. Vatrës u varur me bakrit tenxhere dhe një të pastër, por djegur hekura.
  
  
  Ai u ngjit shkallëve.
  
  
  Banjo.
  
  
  Kjo ishte një ego vend në domk. Mace e magnetofon ishte ende në shtrat. E fuqishme e saj ishin ende të ngujuar nëpër dritare. Shtrati ishte një tangle e fletëve. Mace dhe Pearson mori kthen duke fjetur këtu. Nuk ishte e vetme e shfaqur kallaj kanaçe në qoshe. Kundërmimi i të peshkut ende lingered në ajër.
  
  
  Nuk ka pasur shenja të një luftë.
  
  
  Çfarë lajm i mirë, kjo mund të nënkuptojë. Diçka e detyruar ih të hap larg nga posti. Por kjo nuk do të thotë domosdoshmërisht se ata ishin të vdekur.
  
  
  Unë pashë përmes tim dylbi. Chen-li e pa atë në shtëpi. Ai ishte duke folur në të dy burrave. IH këmbët mund ta shihte, por ih fytyrat nuk mund të shihet. Kam përdorur zërin tim recorder për të dërguar një mesazh për të Dolores. Kjo gjë ishte në valë të kontaktoni me Ai i bukuri në dyqan çaj. Pastaj ai u kthye poshtë dhe u ngjit nga dritarja.
  
  
  Drizzly motit. E saj, ndihet në pozitë të vështirë. Unë mendova se ishte koha. Por pastaj përsëri, ajo, mendonte se kjo mund të jetë një paralajmërim.
  
  
  Ai u drejtuan për shtëpinë e dytë. Njëri që ishte më afër ndërtesës kryesore. Dërrasat që kishte qenë i ra në derë ishin grabitur nga. Wilhelmina shtrydhur ajo dhe hapi derën.
  
  
  Ajo që unë aty pa bërë të stomakut tim clench.
  
  
  Nuk kishte gjak gjithkund. E vjetër dysheme druri u ngjyhet me të dhe e pikturuar e turpshme ngjyrën e vdekjes. Ajo ngriu në mes të nyjeve të floorboards. E bardhë pambuku mobilje ishte lyhet me dhè. AX e orë dore laikë të grimcuar. E .38-pistoletë të kalibrit nga SËPATË ishte e mbuluar në gjak në një floured karrige. Dhe sëpatë, të pikturuara në të kuq, të hedhur pranë vatrës.
  
  
  Fireplace.
  
  
  Ajo ende ishte djegur. Ende dha ngrohjes. Nuk ishte një grumbull të ngrohtë hirit në hekura. Në qoshe, pranë zjarrit, vë... krahu. Kam dëgjuar shumë të çuditshme zhurmë, dhe pastaj e kuptova unë ishte duke shtuar time të vjella në rrëmujë.
  
  
  Unë shkova në kuzhinë dhe u kthye në trokitni lehtë mbi, pastaj spërkati me ujë të ftohtë në fytyrën time dhe të mbërthyer tim dore nën trokitni lehtë mbi. Në veshët e mi prickled. Tap u kthye atë. Unë mendova se dëgjuar diçka. Dysheme druri creaking.
  
  
  
  
  Kapitulli 18
  
  
  
  
  Tara më thanë më vonë, por unë mund t'ju them tani. Në mënyrë të saktë.
  
  
  Ajo nuk e ka parë Roscoe. Por ajo nuk e ka shikuar prapa, ose. Ajo e dinte se ai ishte atje. Së bashku me mua. Në restorant. Ajo hyri Featherstone Zyra e planifikuara në 2:30 pasdite Rreth saj, qafës, Afër veshur një varg margaritarë që do të mund të transmetojë ndonjë bisedë brenda pesë metra nga Afër për një telefon nëpër rrugë. Në çantën e saj, Afër pasur të njëjtin magnetofon, se ajo kishte përdorur një ditë më parë.
  
  
  Tara ndjerë mirë.
  
  
  E recepsionist vënë re, pak të irrituar, se " Tara është shumë herët. Pam shpejt të shoqëruara të saj për të njëjtën katin e dytë dhoma e pritjes si ditë përpara dhe i ofruan hej, një filxhan çaj. Ajo e la atë të studimit të njëjtën revista.
  
  
  Në këtë kohë, Tara mori një filxhan çaj. Ajo ndjeu të këndshëm e kanellë. Ajo ngjyer gishtin e saj në të lëngshme dhe thau atë. Im vajzë marrë një për Një në kimi për një arsye. "Çaj", pëshpëriti ajo për të margaritarë dhe Sonny, " është e mbushur me methaqualone." Ajo numërohen rreth pesëqind miligram. Ky ilaç ju jep atë që ata e quajnë " të mirë-përgatitur." Në njërën anë, një ndjenjë e të qenët i përgjumur, në anën tjetër një ndjenjë e ngazëllim. Si për grevën veten, kjo mund të ju vrasin në dy mënyra. Drogës vetë, ose në mungesë të kësaj droge. Simptomat e tërheqjes janë të ngjashme me ato të epilepsisë — disa ditë të kapje se mund të përfundojë në kolaps të plotë: vdekjen. Këta njerëz këtu e dinte se çfarë ata ishin duke bërë. Se pesëqind miligram ishte e mjaftueshme për goditje kokën tënde. Të paktën të mjaftueshme për të bërë ju mendoni se tuaj Halla Myrtle është rritur rreth vdekur.
  
  
  Tara derdhur përmbajtjen e kupës në një nga ato dehur liangs. Nëse kjo hardhi nuk ishte si duhet të rrënjosura në tokë, ai me siguri do të vijë jashtë.
  
  
  Ajo tiptoed jashtë në korridor përsëri, dhe përsëri askush nuk ka të ndaluar të saj. Ajo u ngjit shkallët për në katin më të lartë. Dy dyert e çoi në dhomat në frontin e ndërtesës. Një rreth këtyre dhomave përkiste Alice. Ajo mbylli sytë e saj dhe u përpoqa të imagjinoj dritare babai i saj e kishte vënë në dukje. Unë jam duke qëndruar në frontin e shtëpisë, ishte për të drejtën e afër. Kështu që ajo duhet të jetë dera në të majtë.
  
  
  Ajo trokiti në derë.
  
  
  Alice zë është absurd të keqe: "Ejani në të."
  
  
  Alice Featherstone ishte i shtrirë në shtratin e saj blu mëndafshi pajamas, e fshehur në mes të pesë shtypur jastëkë mëndafshi. Alice Featherstone nuk duken shumë të shëndetshme. Vogël rruaza të kallaj u dallua në Afër e ballit, dhe ajo fanned veten me një orientale tifoz. E saj të bardhë, të theksuara të hedhur të flokëve të lagur në anën e pasme të kokës së saj, dhe nxënësit e sytë e saj ishin të pinpricked. Ajo kujtoi Tara e scruffy mbretëresha Alice in Wonderland.
  
  
  Alice Featherstone, ishte ngarkuar me drogë. Dhe ajo e bëri Tara është punë shumë më të lehtë. Hej, nuk ka pasur nevojë të shqetësohen për një logjike bombastik justifikim në të gjitha. Alice ishte larg logjike, në këtë moment. Ajo ishte diku në zonën kufitare, ku e vetmja fjali është absurditet, dhe logjika krijon konfuzion.
  
  
  Ajo filloi të flasë me një zë të ulët. Për disa arsye, ajo kishte menduar Hej ishte gjashtë vjeç dhe Tara ishte nëna e saj. Me të vërtetë, nuk janë droga të cilat mund të ju bëjnë të mendoni në atë mënyrë. Hashash është tashmë e aftë për të shumë gjëra, por ata, gjërat që ju gëlltitni, nuhatje ose injeksion, vetëm të përfundojë punë të mirë. Por, ndoshta kjo ishte vetëm një kamuflazhi "Thuaj nënës tënde" tingëllim bell. Në çdo rast, Tara mbajtur dhe luajtur Nëna.
  
  
  Nëna duhet të dinë të gjithë për Ian. Nëna ime nuk më besoni sa më shumë të tim ati. Alice tha se ajo nuk e ka bërë atë veten.
  
  
  Yang ishte një i zjarrtë Taoist. Por Jan kishin ndryshuar. Alice nuk e di pse. Ajo vetëm ndjehet në këtë mënyrë. Alice dashur të ndjehen të. Afër kishte edhe një të mirë-në-touch teddy miun. Nuk ka Mo duan të shohin atë?
  
  
  Më vonë, ajo tha wearily. Çka në lidhje me këtë Ian?
  
  
  E pra, rreth pesë vjet më parë, në posthumous këshilla e papës, Jan mori përsipër menaxhimin. Çdo gjë ishte duke shkuar mirë deri dy vjet më parë. Pastaj ai i shkarkoi të gjithë ata të vjetër të stafit dhe të emëruar anëtar të ri të stafit. Ata janë gjithashtu të Taoists, tha ai. Por ende... Alice nuk më pëlqejnë shumë. Nuk reja, sigurisht. Pam Kali, E Kontaktit. Dhe pastaj e quads.
  
  
  Quads?
  
  
  Këto katër guys që të duken të gjitha njësoj. Gjatë IHC, vetëm një rreth tyre shkoi për gjueti. Jo, ai nuk mund të. Nuk e gjuetisë, ai ishte ngacmonin saj... Alice filloi të qante. Ndoshta ai do ta ngas atë.
  
  
  Tara tha nëna e saj do të na e mbrojnë të saj. Alice pushoi së qari. Ajo filloi të këndonte. Tara shikoi lart dhe kontrolluar orën e saj. Ajo ishte pesë minuta për të dy. Hej, unë kisha për të marrë përsëri shpejt, ndërsa ajo ishte duke pritur në dhomën e pritjes. Por ajo që për ata quads? A Alice thonë ndonjë gjë tjetër?" Alice tundi kokën. Ajo giggled. Ata kanë tre vëllezër, dhe këto vëllezër janë treshet. Dhe ata duken si këto quads. Ajo rezulton se ata janë të viteve shtatëdhjeta... apo jo? Alice vetëm mbajtur nervoze. Treshet e parë. Atëherë foursome... Alice vetëm mbajtur nervoze. Ka pasur edhe Chen-li Hong-Ja, që ishin diku në Irlandë. Ose në Islandë. Ose diku tjetër. Dhe atëherë nuk ishte Peng Li, pilot. Alice waved duart e saj. Ai ishte në Amerikë. Dhe atëherë ka qenë, dhe pastaj ka qenë "— Alisa numërohen në gishtat e saj — " Dopey, Sheezy, dhe Doe. Ajo giggled. Por ata kanë kaluar disa javë. Ata shkuan në Amerikë me Pam Kali. Për të përmbushur magjistar. Jo, për të përmbushur këtë Presbiteriane. Për të folur për shtyp. Për të shkuar te dentisti. Ajo është e përgatitur. Të pastër, të pastër. Mirë, ajo nuk e mbani mend.
  
  
  Tara menduar për këtë. Pra, u larguan disa javë më vonë. Për ... presidenti! Ajo duhet të ketë qenë si ky. Ata shkuan për të përmbushur ato.
  
  
  Ajo ishte dy minuta gjatë dy. Tara shtrydhur Alice dorë. "Janë këta të gjithë vëllezërit ju e dini?" e pyeti ajo.
  
  
  'Oi. Jo,' tha Alice. "Ka shumë më shumë. Kjo është një shumë e madhe e familjes. Por të tjerët janë shumë larg. Alice zunë të gjallë.
  
  
  "Jeni i sigurt?" Tara e pyeti sternly. "Ju nuk do të shkojnë në qiell, nëse ju gënjeni."
  
  
  Alice dukej i matur. "Të paktën kjo është ajo që thotë Ian. Ai thotë se të tjerët do të qëndrojnë në shtëpi për një kohë të gjatë dhe se ne duhet të marrë ih nga atje. Pra, kur Pam është një Kalë dhe të tjerët të lënë, të reja vijnë në. Oh, sinqerisht, Mami. Kjo është ajo që ai tha. Alice sinqerisht u përpoq të mirë të saj.
  
  
  Tara u ngrit. "Mirë, e dashur," tha ajo. "Tani unë kam për të shkuar, dhe ju jeni një vajzë e mirë, dhe" - ajo u përpoq të mendoni për diçka të nëne për të thënë - " tani ju hani cashews bindje, dhe unë do të jem me ju, përsëri së shpejti." Tara mbylli derën prapa saj, dhe mori frymë thellë. "Ju e keni dëgjuar atë, mjaltë," tha ajo saj gjerdan. "Ka vetëm një në Amerikë tani. Dhe kjo është pilot. Një pilot helikopteri, unë mendoj. Ose ndoshta ai ishte vrarë së bashku me senatorët e kishte vrarë. Ajo ndaloi, atëherë nuk mund të ndihmojnë duke shtuar, " Dhe ju nuk dëshironi të saj për të ardhur këtu." ha-ha.
  
  
  Ajo buzëqeshi dhe zbriti shkallët. Në fund të shkallëve, në rrugën e saj deri, Pam kishte Kuaj dhe Sonny. Ata dukeshin të zemëruar. Shumë i zemëruar.
  
  
  Pam Kona kishte një hypodermic gjilpërë në dorën e saj.
  
  
  Të gjitha Tara mund të them është, " Po, Nick.'
  
  
  
  
  Kapitulli 19
  
  
  
  
  Në qoftë se ju të kaloni gjithë jetën duke u përpjekur për krahun e vetë kundër ditën e mut, këtë ditë mut do të vijnë.
  
  
  Armën e saj ishte vendosur pranë lavamanit, dhe creaking e katit më bëri të zhytem e saj. E saj shumë vonë. Thikë përfshiu në dhomë, pinning dorën time për të të zhytet si një re flutur në një koleksion.
  
  
  "Të gjithë të drejtë, Carter. Të rrotullohen ngadalë."
  
  
  Ih ishte tre. Ai nuk ishte "ata" ai ishte duke pritur. Ata dukej si tre lokale Ivanovs. Super pispilluq. Ih Suedezët dhe haircuts ishin dhjetë vjet më të rinj se ih, dhe dinjitoz muskujt nuk përshtaten me rroba moderne. Ata erdhën tek unë me armët e tyre të mëtejmë. Udhëheqësi është përpara.
  
  
  "Vendos duart tuaja prapa kokën tuaj," tha ai.
  
  
  Vetja dukej e saj lart dhe poshtë. E vetmja gjë e mirë për nen u vetja kostum. "Ajo duhet të ketë ngritur duart e saj,"unë i thashë," por unë kam një problem teknik." Ai vuri në dukje thikë ende clutched në dorën time.
  
  
  Ai u kthye në një nga shokët e tij. "Giles," tha ai. Ju lutemi të identifikuar, zotëri. Giles erdhi mbi mua dhe e nxori një thikë. Gjaku im ishte gurgulluar. Giles kërkoi mua. Ai gjeti stilet, por ajo nuk ka ardhur afër gazit ngurtësinë. Ajo ndoshta nuk vetja e saj lloji.
  
  
  Giles buzëqeshi. Shumë të sigurt. "Të gjithë të drejtë, bosi. Është e pastër.
  
  
  "Atëherë ju dhe Robbie marrë vetja në shtëpi."
  
  
  Giles dhe Robbie mori duart e mia, dhe me një çift të pistoleta presion për shpinë time, unë u çuan në shtëpi.
  
  
  Nuk ka asnjë dyshim për këtë. Ata bëjnë më mirë vrasësit rreth këto ditë. Engjëll, Lin Jing dhe tani këto steamboats të ketë me të vërtetë outdone veten në mirësjellja. Vin Kosovës ishte diçka tjetër. Kur unë u bashkua me atë në dhomë, ai më dha një vrasës i shiko dhe u këput në kopil: "Mbjellë një ego." Ata më shtyu në një karrige. Secili prej tyre mori shpatullat e mia dhe shkoi ajo: vendin e tij. Në krahun e tundi kokën. Kryesore shejtan është edhe sel. Zëri i saj ishte në një dru-e mbuluara mirë bibliotekës. Vetëm se nuk ishte aq i madh sa një në Nassau. Dhe dritaret ishin të hapura. Përveç kësaj, Chen-li nuk ishte këtu ose.
  
  
  Të krahut të ecte nëpër dhomë, tre-fingered gishtat twirling cigare e tij si një lëvizje e malit. Ajo kujtoi të lumtur herë. "Ne jemi shumë të lodhur nga ju, Carter," tha ai në fund. Vetja e zë të lartë dhe të akullt. — Përveç kësaj, ju keni qenë gjithmonë të trashë.
  
  
  Unë nuk do të përgjigjem se me ndershmëri. Të gjitha unë e bëri ishte ngritur një vetull. Përveç kësaj, nuk ka elefant mund të ndaluar atë nga thënë mua se unë kam qenë budallaqe.
  
  
  "Keni menduar miqtë tuaj në atë pak shtëpi ishin të na shikuar kështu që ju mund të në fund të na kapin." Ai buzëqeshi. Sido që të jetë, ai pursed buzët e tij. "Në dell tv... ajo ishte pikërisht e kundërta. E kemi pasur sy për të takuar miqtë tuaj dhe ne e dinim se do të na çojnë tek ju. Të paktën ne ishim përgatitur për vizitën tuaj.
  
  
  Ai kishte të drejtë. Ai ishte budalla. E saj i ra në ih kurth me sytë e saj të hapur. Por në anën tjetër, AH dinte ku ajo ishte. Dhe Vinh Um do të dinë më mirë nëse ata e dinin se... Ai u ngrit mbi karrige. Ai e hapi sirtar. "Në rast se ju mendoni miqtë tuaj do të ju ndihmojë..." ai e mbajti një të vogël audio kasetë. — Ne kemi kërkuar agjent tuaj, Mace, për të bërë një raport përfundimtar. "Kostya, ai ka bërë tre. Ne nuk kemi gjetur një përsëritur mesazhin se do të joshur të tjerët këtu — ashtu siç e ka joshur ju. Ai të vënë shirit në një të vogël portativ regjistrues. "Nga koha e tretë mesazh fillon të përsëritur, ne nuk do të jetë këtu më." Ai u kthye drejt meje. "Mendova se ju mund të jenë të interesuar për të dëgjuar zyrtare përkushtimin e asaj që ndodhi këtu sot."
  
  
  Ai shtypur një buton, dhe Mace filloi tij postmortem raport.
  
  
  "Na vjen keq, unë kam shkuar për peshkim. Nuk hanë ushqim. Prishur qull shije edhe më të mirë. Shpejt shijuar, trishtoheni shpejt. Ah.'
  
  
  Për një moment, mendova se Mace kishte bërë një gabim, por unë shpejt u lut që ai do të më falë mua, nuk ka rëndësi se ku ai ishte në mjegull në çast.
  
  
  Mace nuk e ka humbur rrugën e tij. Mirë.
  
  
  E zakonshme mbylljen është një "mesazh thread".
  
  
  "Program" do të thotë që mesazhi është në hall në këtë kod. Të thjeshtë të kodit të shpejtë të mesazhit të transmisionit. Së bashku me letrën e parë, ju duhet gjithmonë të marrë e ardhshme katërt fjalën. Unë numërohen jashtë. Mace është mesazh për ne ishte: "unë jam i keq. Nga Eda është i korruptuar. Shpejt!'
  
  
  Apo përforcimet do të mbërrijë vetëm si grupi është duke luajtur. Kopshti i fëmijëve apo jo. Ai mund të presin ndihmë brenda një ore.
  
  
  Krahu iu kthye kryesore shejtan. "Kornel, "tha ai," tani futeni këtë fakt."
  
  
  Korneli mori tape dhe doli nëpër dhoma.
  
  
  "Tani, Carter... Tani që ju keni na ndihmoi aq shumë, e unë do të të bëj ty një favor të... të Marrë Chen-li", tha ai për Giles.
  
  
  Giles, ishte zhdukur. 'Mirë. Çfarë ju me të vërtetë dëshironi të dini rreth nesh?
  
  
  Ai shkoi përmes tij gjithë arsenalin e grimaces dhe giggles para se ai të gjetur reumatizma. — Ju doni të dini se ku selia janë nga, nuk ju?" Dhe tani — në", tha ai, si Giles dhe Chen-li hyri në dhomë," kjo është ajo ku ne jemi duke shkuar për të marrë ju."
  
  
  Ai e shikoi në Chen-li.
  
  
  Çfarë kam gjetur të paktën tërheqës për nen ishin hypodermic hala në ego krah.
  
  
  Unë nuk kam kohë për të provoni diçka, kështu që unë e bëri një përpjekjeje të pasuksesshme në uem-së fytit, por Robbie dhe Giles më rrihte atë. Unë u hedhur përsëri në karrigen time. Një goditje e mia nofulla që dukej të trokas nga të gjitha mbushjet rreth dhëmbët e mi. Vin vajti dhe e goditi mua. Gjithçka ndodhi shumë shpejt. Giles dhe Robbie u mbajtur më poshtë. Chen-li mbështjellë tim mëngë. Nuk kishte asgjë të qepur mund të bëni në lidhje me të. Në një të shpejtë të lëvizjes, gjilpërë u zhduk në dorën time.
  
  
  Ata mbahen më pëlqen që për disa minuta. Sekonda kaluar, ndoshta. Ose një orë. Unë nuk e di saj më. Korneli u kthye dhe tha se ai e kishte prishur kaseta në kasetë. Ai tha se i vinte keq. Vin Mjerë u betua dhe donte zam për të rregulluar e saj. Ai u kthye nga Korneli dhe u tha, " Qen qenush. Fucking.'Dhe pastaj vetja fytyrë të kthyer të kuqe. Red rose. E petaleve të hapur, dhe një nga një ato kishin rënë në dysheme. Ai më do, atëherë nuk është më duan...
  
  
  "Capulets," tha Giles. Ai ishte duke qeshur. Një fat të ujit beetle crawled nga rta. Vetja përpjekur të shtyjë larg saj me dorën e tij. Të qëndruar si të arsyeshme të jetë e mundur.
  
  
  Ajo ishte një humbur lojë.
  
  
  Goja ime shkoi të thatë. Ai u përpoq për të marrë deri. Por ai nuk duket të dini se si për ta bërë atë më. Ai hodhi sytë në e tij të baletit pantofla. Për shkak të pasaktë të dy skajet e saj. Ata ishin shumë larg. Por buckles. Ata ishin të bukur. Ata ishin të arta. Ata glowed.
  
  
  
  
  Kapitulli 20
  
  
  
  
  Periudhën e ardhshme ishte një makth të vazhdueshëm. Nuk më kujtohet sa orë apo ditë zgjati. Nuk kishte më asnjë dallim mes nuk ka kohë dhe natës, në mes të fjetur dhe zgjuar. Në ëndrrat tuaja, ju ndonjëherë janë ndjekur nga monsters. Të gjithë qytetarët janë duke qeshur me ju. Trotuaret plas dhe të vjella. Por pastaj ju hapni sytë tuaj, tund kokën, dhe të shohim tuaj njohur shtrat këmbë përsëri, perde të tërhequr, këmishë ju hodhën në katin e fundit të natës. Ju masë mendje e shëndoshë tuaj në tuaj kushte, nga qetësues kontrast të realitetit.
  
  
  Vetëm realiteti nuk ekzistojnë për mua".
  
  
  Kur kam hapur sytë e saj, e pash të tjera të monsters. Duke qeshur pasqyrë me të cilat përballet. Kaleidoscopic pikëpamjet. Një ndryshim, i gjerë, i ngadalshëm-lëvizje universin të bashkuar forma dhe ndryshimin e ngjyrave. Krijesa mitike dhe të pamundur të ngjarjeve. Në ëndrrat e mia, Tara mbajtur të vijnë. Flokët e saj është e gjelbër. Sytë e saj janë të egër. Pasi ajo kaloi dorën time, deri sa gjak. Ai do të mbante në krahët e tij një herë, dhe ajo do të qante për moshat.
  
  
  Ngadalë ëndrrat kaluar. Ajo u bë më pak e frikshme. Objektivin tim u kthye në një të vetme të bardhë ekran bosh. Pa imazhe. Jo mendimet. Një ditë e kam hapur sytë e saj dhe mendimin "në aeroplan". Zëri i saj ishte në aeroplan. Duke u përpjekur për të lidh atë fjalë me perceptimin tim më dërgon prapa në një të thellë, gjumë të shqetësuar.
  
  
  Zëri i saj ishte në makinë. Ai ishte në kërkim nga dritarja e furgonit. Ai i mbylli sytë përsëri.
  
  
  Kur kam shikuar në atë përsëri, pamja ishte e njëjtë. Qielli ishte ende blu. Bari ishte ende i gjelbër. Autobusi jashtë nuk ka ndryshuar formë ose me ngjyra. Ka pasur disa letra në anën e pasme. Por unë nuk mund të shoh se çfarë ishte. Ajo ishte marrëzi, ishte fondi shqiptar për monumentet". Ai shuddered. Çfarëdo që ata kanë bërë për ne, çfarëdo që të drogës ata na dhanë, unë nuk mund të lexoni!
  
  
  Pastaj, ai shikoi në drejtim të tjera dhe me kujdes, me gjysmë-hapur sytë, shikoi rreth e makinave. Unë kam qenë me pranga në dorë të dikujt në të drejtën time. E kam ndjerë. Por zëri i saj nuk ishte duke shkuar për të parë në ego është drejtimi i vetëm ende. Nuk i kam dërguar saj të hotelit në mënyrë që ata do të dinë që unë tashmë ishte e zgjuar.
  
  
  Makina ishte një limousine. Sediljen e pasme ishte i fshehur nga shikimi nga një rënda gri perde. Nuk kishte asnjë ne, asnjë zë, por zhurma e motorit dhe zërin e rrugës. Një i ulur pranë meje nuk ishte një talker. Ai e shtyu ngadalë kokën në të djathtë dhe shikoi grupi i tij me ngushtuar sytë. Unë nuk duhet të jetë aq i kujdesshëm në të gjitha. Ai ishte në gjumë. Një i hollë, wiry njeri. Vietnamisht, unë mendoj. Një mjek apo asistente në një të bardhë të spitalit fustan. Jo. Kjo është ndoshta vetëm një KANËS agjent veshur për të luajtur mjeku.
  
  
  E saj u përpoq derën. Mbyllur. Për estestvenno.
  
  
  Ai u kthye nga dritarja përsëri. Autobusi ishte ende përpara nesh. Ai ende mund të lexojnë atë, por çfarë ishte shkruar në të që me autobus ishte palexueshme. Ajo ishte e shkruar në Orientale letra.
  
  
  Ne thundered mbi urë. Automjete të tjera në rrugë ishin carts dhe biçikleta. Nuk ishte vetëm një tjetër makinë. Një tjetër limo. Ai hipi pas nesh.
  
  
  Ai dukej sërish. Unë nuk e di se sa kohë kam shikuar. Gjëja tjetër që unë pashë ishte një qytet rrugë. E zhurmshme trams, njerëzit në biçikleta. Dem carts dhe njerëzit në uniforma të gjelbra dhe kapele kashte kudo. E saj vështrimin mimmo e saj të gjumit gardës përmes dritares për të drejtën e tij. Unë pashë e saj në Moskë Portës." Çdo gjë është prapa portës. Si mund unë të kam njohur atë? Diçka u kthye. Ai shikoi nga vet dritare përsëri. Përballë hotel, në çatinë e ndërtesës, unë pashë atë që kam kërkuar. Të madh të ngjyrosin portretin e Ho Chi Minh City me një sipërfaqe prej 40 metra katrorë.
  
  
  Vetëm ndërtimi i përkiste Vietnamese shtetit të bankës. Qyteti ishte në Hanoi. Vin Kosovës më çuan në Hanoi.
  
  
  Ai shikoi rreth e rrotull me të ripërtërirë interesin e tyre. Unë nuk e kam parë të saj në Hanoi në tetë vjet. Disa ndërtesa foli e luftës, por dëmtimi nuk ishte aq e madhe.
  
  
  Hanoi është një qytet të bukur.
  
  
  Një qytet i gjatë, me hije parulla me pika këtu dhe atje me e vjetra koloniale franceze banesa. Budiste monumenteve, Kineze tempuj. Kuq e lumit është e qartë dhe e qartë, dhe junks në faqen e saj të bankave roll lazily së bashku blu një. Çuditërisht, nuk ka anti-Amerikane parulla në tabela. Asnjë shenjë e urrejtjes. Këta njerëz nuk e urrejnë.
  
  
  Ky është një gabim qëndrim të luftës. Ju urrejnë, dhe pastaj menjëherë të mendoj që të tjerët ju urrejnë. Një gjë për të menduar. Por në radhë të parë, ai nuk mund të mendoj të drejtë. Së dyti, e saj agjent SËPATË. Nuk është se ata nuk e mendoj. Por ih është duke u përgatitur për luftë.
  
  
  Në një anë të rrugës, një tjetër limo tërhequr deri të Lëpijnë. E saj paraqitje e shkurtër hyri brenda. Kishte perde për dritare pasme. Por deri përpara, Chen-li ishte ulur pranë shoferit. Chen-li pa mua dhe pa që isha zgjuar. Ai nudged shoferi, i cili honked e tij të pushtetshëm.
  
  
  Mjeku im u zgjua. Ajo i dha një të pa fund, i tronditur të shikojmë se çfarë duhet të ketë qenë si këto të fundit pak ditë. "Rugby", thash unë. "E bukur topin..."
  
  
  Ai ishte duke qeshur. "Kjo nuk ka të bëjë asnjë kuptim. Carter. Ju nuk e keni marrë këtë ilaç në njëzet e katër orë. Efekti është i gjatë. Ju keni tashmë overslept çdo gjë. Dhe me këtë H-2, nuk janë absolutisht nuk ka efekte anësore."
  
  
  Ai shikoi në mua appraisingly. "E bukur të përpiqet."
  
  
  Ishte ai, Perëndia e di se pse, një Amerikan. Të paktën ai foli si një rreth Amerikanët. Por një tjetër? Apo armik?
  
  
  "Si... sa kohë ka qenë nën lundrojnë?"
  
  
  "Ah", tha ai. "Ky është informacion i klasifikuar. Le të thonë se... Kohë të mjaftueshme për të merrni ju këtu. Dhe mos më pyet ku "këtu"është.
  
  
  "Hanoi," thashë unë.
  
  
  Ego-friendly shprehje ishte zhdukur. Vetja sytë e ngushtuar. Ai shtypur një buton dhe dritarja prapa sediljen e mbështjellë poshtë. "Z. Wing", tha ai. "Tuaj të burgosuri është i zgjuar."
  
  
  Perdet shkau mbrapa. Një banesë Vin fytyrë u shfaq, të prerë në qafë nga një dritare kornizë. Ai dukej si një monstruoze kukull. Ai shikoi në mua dhe growled.
  
  
  "Ai duket se mendojnë se ne jemi në Hanoi."
  
  
  "Ah," Krahu i tha. Pastaj ai tundi kokën. "Po, Hanoi. Do të shihni aty? Ai vuri në dukje një grup i ndërtesave gri. "Li Nam De".
  
  
  Unë të përpiqet francez burg. Gjithashtu i njohur si Hanoi Hilton. Vendi ku tonë të burgosurit e luftës janë mbajtur.
  
  
  "Nuk ka dyshim që ju keni dëgjuar tregime në lidhje me këtë vend," tha ai. — Por ju do të gjeni se burgu për të cilën jemi të dërguar që ju është shumë e rrezikshme... krejtësisht të ndryshme. Edhe pse unë nuk shoh ndonjë arsye pse ju duhet të dini ku ai është në hall. Ai shtypur një buton dhe perde të mbyllura përsëri, bllokimin e mi të parë.
  
  
  "Dr. Kuoi?" Kështu që ajo ishte një e vërtetë mjeku. — Për një budalla tonë Z. Carter, jo kështu nuk do të jetë i trashë. Edhe pa një të mirë anketë, ajo është ende në gjendje për të llogaritur drejtimin e saj dhe kohë. Jo se ai erdhi përsëri, por unë mendoj kështu... ndoshta një e shtënë."
  
  
  Duart e mia u drodhën në fjalë. Ajo nuk mund të ndalet lëkundje në të gjitha. Ne kemi një ndjenjë të përzier në zorrët e mia. Unë nuk mund të kujtohet e drogës tv duke shkaktuar ndjenja të tilla. Por ndoshta trupi im e bëri atë për vete. Quoy, më shikoi edhe mua dhe buzëqeshi përsëri. Vetja ndjenjën e superioritetit është rivendosur. "Mos u shqetësoni, Z. Carter. Kjo e shtënë vetëm do të ju vë në gjumë. Jo, nuk do të jetë më e keqe e ëndrrave. Asgjë e rrezikshme. Ne duam që ju të jetë si të freskëta si kamomil pasi të kemi marrë atje.
  
  
  Unë nuk e kanë shumë zgjedhje. Mallkuar Jezusi.
  
  
  Një tjetër e shtënë.
  
  
  Shkretëtira përsëri.
  
  
  
  
  Kapitulli 21
  
  
  
  
  Kur u zgjova, ajo ishte e errët. Jam shtrirë mbi diçka të butë. Ajri ishte i mbushur me aromën e vitek. Nuk ishte një lodhur, qetësues hum, një refleks lëvizjes, dhe kam shikuar në time të shikojnë. Natyrisht, unë nuk kanë një rojtar më. Ata morën ih largohu prej meje për një kohë të gjatë më parë. Kur unë isha nën anestezi.
  
  
  E saj stahl për të lundruar. Zëri i saj dergjej në dysheme në një dyshek të butë, të mbuluar me një pambuk fletë. Dhoma ishte e ndezur deri në fund të muzg, dhe në fillim të yjeve që shkëlqeu nëpër ajër shfryn. Nuk ishte një meze. Ky solli me vete një kaos.
  
  
  Kjo nuk ishte zhurmë. Ajo ishte një këngë. Një të ulët, qartë përzierje e qindra meshkuj të zërave që kanë ardhur së bashku në një fjali të vetme: "O Tao; o Tao.
  
  
  Dhoma ishte e madhe. Shumë pak e mobiluar, por të rehatshme. Një grup i llambat. Nuk kishte karrige, por nuk janë grumbujt e jastëkë, mbi dysheme; dyshemeja ishte e mbuluar me endura ekm-të. Në anën tjetër të dhomës ishte një dyshek me një grumbull të jastëkët.
  
  
  Por jo. Ata nuk ishin jastëkë. Kontejnerët ishin aty.
  
  
  Ajo nuk lëvizin. Ajo ishte ende në gjumë. Apo ajo ishte ende nën ndikimin e gjumit pilula.
  
  
  Ai u ngrit dhe shkoi në anën tjetër të dhomës. Unë isha ende duke tundur. Ai preku shpatullën e saj. Kjo ishte e vërtetë. "Tara?"
  
  
  Ajo rënkoi, u kthye, dhe e varrosën fytyrën e saj në dyshek.
  
  
  "Tara," përsërit atë. Ajo tundi kokën wildly. "Jo, jo, ju lutem," tha ajo.
  
  
  Ajo tundi shpatullat mbrapa dhe me radhë. "Tara". Ajo hapi sytë e saj. papritmas, papritmas. Të gjerë të hapur. Ajo vetëm më shikoi. Shoqatat tona, reagimet tona, njohja.
  
  
  E saj vështrimin ishte e trazuar. Më në fund, buzët e saj u zhvendos. "N-Nick?" ajo tha: "ngadalë.
  
  
  Çfarëdo që ata kanë bërë për të në ditët e fundit nuk ka ndryshuar saj. Kjo ishte pikërisht ajo që unë e pashë për herë të fundit. Në sytë e gjelbër që skanuar mua ishin gjerë dhe stoli. Nuk ka pasur të zezë linjat në atë nga sëmundja e kishte pësuar. Edhe atë freckles ende janë të shpërndara në të gjithë fytyrën e saj.
  
  
  Ajo ngriti fytyrën e saj dhe i mori dorën time, drejtimin ngadalë poshtë shpatullat e mia, poshtë qafën time, dhe poshtë në faqet e mia. Si ajo është duke u përpjekur për të bindur veten me gishtat e saj. Si në qoftë se ajo nuk ka mjaft besim sytë e saj ende.
  
  
  "Oh, Perëndia im," thashë unë. "Oh, Nick", tha ajo. Dhe ne i shkrirë në njëri-tjetrin deri sa ngjyra u zhduk. Ne e puthi, dhe qindra zëra të përfunduar të kënduarit.
  
  
  Ai u largua dhe u zhvillua një pyetje e dorës mbi fytyrën e saj. "Në fakt, unë do të të jetë keq për të parë ju këtu në vend të të qenit i lumtur. Si... unë u tund kokën time, " si e keni marrë këtu?" E saj, kur më në fund mund të mendoni përsëri, e saj, mendova që ishin të sigurt dhe të shëndoshë në Londër.
  
  
  Ajo u përkul përsëri në dyshek dhe e varrosën fytyrën e saj në duart e saj, duke kujtuar se si ajo do të marrë këtu. Papritmas ajo shikoi në mua.
  
  
  "Por nëse nuk keni qenë atje.".. qe nuk ju atje?".. Ju nuk ishin aty.
  
  
  Unë u përpoq për të kuptuar e saj. "Në Featherstone është?" Jo, ajo ishte Roscoe.
  
  
  "Roscoe? Jo, vetja nuk e kishte parë atë. Por kam menduar për atë... unë do të thotë, gjëja e fundit që kam bërë ishte të thërrasë ju dhe... dhe kur ju nuk shfaqen e saj e mendimin e saj mendonin se do të kapur ju, too. Fëmijët më tha se çfarë kishte ndodhur. Nick, mbaj mend saj... ose, po. Unë mendoj se m'u kujtua e saj tani, ajo ishte gjithashtu e tillë, një tronditje, por..... Unë u tha pastaj... se nuk ka asgjë tjetër që ju mund të bëni për mua. Se ju ishin ih është i burgosur.
  
  
  Ata duhet të kenë pasur ndonjë lidhje mes këtij feudali dhe Featherstone e shtëpisë. Ndoshta radio. "Dhe, ata kishin të drejtë për këtë. Unë i tregova. "Ai ishte një ih të burgosurit. Por jo në Londër. Unë shkova në ihm rezidencë.
  
  
  'Në manor? Për Chen-li?
  
  
  "Prisni", thash unë. Unë kontrolluar hapësirë për microphones të tjera ose të fshehura pajisjet e dëgjimit. Nuk ishte asgjë tjetër. Unë u tha nga Hej çfarë ka ndodhur me mua në dita ime e fundit në Londër. Askush nuk na rrethon e dinte se çfarë kishte ndodhur Roscoe. Ne vetëm e dinte se ajo nuk mund të jetë shumë e mirë.
  
  
  "Dhe ju?'
  
  
  Unë e pyeta. — Çfarë bënë ata të bëj për ju?" Ajo vrapoi dorën e saj nëpërmjet saj të kuqe engjëllore, flokët.
  
  
  "Mos harroni", tha ajo. Ajo preku fytyrën time". "Mos harroni, ju më paralajmëroi që të mos shkojnë atje. Ju tha, " Ata do të pompë ju plotë të pentatol, dhe pastaj ju do të tregoni atyre Hawke e mesme emër." Ju keni qenë të drejtë për një gjë. Unë nuk e di Hawke mesme emrin. Oh, Nick, unë jam aq i turpëruar. Ajo filloi të qante. Këto të madh fryrë lotët e plotë të vetë-keqardhje, por këto vuajtjet mendore dhimbje.
  
  
  "Hej, të qetësuar," I tha butësisht. "Nuk e fajësoj veten tani. Tani ajo është një tapash e do apo pushtet. Dhe çfarë e bën të drogës kanë të bëjnë me të? Ata e marrin vullnetin tuaj. Në hypodermic gjilpërë të luftës, nuk ka heronj në të gjitha. Ju duhet të dini se çfarë.'
  
  
  Ajo tundi kokën, dhe crawled deri edhe më hollyhocks. "Unë e di se," tha ajo. — Por kjo nuk do të ndihmojë shumë. Sidomos kur unë isha duke menduar për ju vënë në rrezik.
  
  
  Mirë, ju mund të jepni fajin, sepse i vetmi person që e vënë veten në rrezik, ishte burri i saj. E saj mori pamëshirshëm i bllokuar nga Vin dhe e bëri atë krejtësisht pa ndihmën tuaj. Dhe unë mendoj se në qoftë se ne vërtetë e shohim në këtë, unë mendoj se është faji im që ju u kapur. Unë duhet të ketë dëgjuar mendimet e mia dhe nuk e le të ju të merrni ndonjë më afër që zhvillohet në Paris.
  
  
  Ajo buzëqeshi. Ajo ishte e para buzëqeshje, ajo do të kishte një kohë të gjatë, dhe buzët e saj ishin ende të luftuar atë. "Mendoj", tha ajo, " ju duhet të telefononi atë fat. Ajo duhet të ketë dëgjuar për mendimin tuaj, por ajo është një mallkim të rebelohen. Për këdo që trajton mua, si një vajzë e vogël, ose të paktën si një vajzë e vogël, unë dua të dëshmojnë se unë jam shumë e dobishme në praktikë."
  
  
  Ajo u prek nga ee shkopinj. "Shumë të dobishëm", u thashë.
  
  
  Ajo uli fletë që i mbuluar krevat pak.
  
  
  "A doni të provoni atë dhe të shohim nëse ju mund të përdorni atë tani?"
  
  
  Ajo me të vërtetë të kërkuar për të parë atë.
  
  
  Nuk ishte një trokitje në derë.
  
  
  Ai e hapi atë dhe dy burra të hyrë. Në një moment, unë kam harruar se ne ishim të burgosur. Burrat ishin të veshur në të thjeshtë leckë të rrobave. Ih kokat janë rruar. Ih fytyrat u-unë e urrej që të përdorin këtë fjalë kur është fjala për Easterners - por ih fytyrat ishin të pakuptueshme. Odin ishte e rrethuar nga një grup i madh shtambën e ujit. Ata u përkulën.
  
  
  Ata nuk e thonë një fjalë për ne.
  
  
  Njeriu me kanë ecur nëpër dhomë dhe e derdhi ujin në kanë, ose të paktën diçka që dukej si ajo. Një tjetër u kthye në një dim tavan dritë, një i mbuluar me brymë, dardhë në një qelqi të mbuluar me brymë topin. Kjo nuk ishte e mprehtë, me të vërtetë, por ende na kanë bërë të injoroj.
  
  
  Ai u hap kabinetit. Nuk ishte e jona, e Suedezë '— e pra, e imja, Suedezët', dhe disa junk huazuar për Tara — por ai u tërhoq nga dy të tjerë i përshtatet. Një palë gri mëndafshi pajamas. Jo ato që ju veshin me pushime, por ato që ju veshin formale ngjarje.
  
  
  Për Tara, ai kishte një të bukur, mëndafsh-të qëndisur aozai, tradicionale suedeze grua e veshjes.
  
  
  Ata qëndruan në heshtje. Ne kishim për të larë, të vishen dhe do të jetë gati në gjysmë ore, si te ne, e ne, në qoftë se nuk është një sinjal. Gati për atë, ne nuk e dimë. Imitoni e Ih nuk na informoni në lidhje me këtë.
  
  
  Ata ishin murgjit, " unë e kam thënë kur ata të ishin zhdukur përsëri. 'Apo jo?'
  
  
  — Unë - unë nuk e di. Ajo ishte larë nga kanë.
  
  
  Ai tundi kokën e saj. "Ata ishin murgjit. Kohët e fundit ih dëgjuar e saj të të kënduarit. "O Tao: O Tao'And e Saj, doli në dritare dhe i hapi nyje. Nuk ishte një hekura pas tyre. Aq sa unë mund të shoh, ndërtimi ishim në ishte pjesë e një "të madh të vjetra prej guri, kështjella." Peizazh në distancë si Kopshti i Edenit. Ajo ishte e qetë dhe e harlisur, me përjashtim të cicërima e karkalecave. Një të vogël procesion e rruhet-e kryesuar burrat u larguan njëri pas tjetrit, u përkulën kokat, nëpër bar të gjatë.
  
  
  "Po."E saj ishte më e shikuar një të heshtur, film, dhe papritmas u zemëruar me situatën. "Ata janë murgjit. Taoist murgjit. Dhe ky është një manastir. Ju ishin të drejta. Tao dhe KANG janë disi të lidhur. Edhe pse vetja zot e di se si. Dhe si është e mundur që manastiret ende mund të ekzistojnë në këtë cep të botës? Blinds mbyllur përsëri. "Grand Prix të lojës," I thashë. "Të goditur ose dy në raundin e ardhshëm." Të saj, u largua nga dritarja. "Mjaltë", tha ajo, që vjen pas meje me një sfungjer dhe sapun. "Gjëja kryesore", thotë ajo filloi goditje në shpinë me një sfungjer të butë, " është ...kudo që të jeni, ju do të merrni të na nxjerrë nga këtu.
  
  
  E saj aluzion ishte sa më i qartë e mia nervozizëm. Por ai ka punuar. Nëse ndonjë gjë, kjo më bëri të qesh. Ai e kapi sfungjer dhe e puthi atë.
  
  
  "Nëse ju jeni duke shkuar për të lather mua, gjithsesi, të bëjë atë një pak më e lartë dhe një pak të drejtë." Ajo e bëri një pjesë të vogël të shëndoshë në fytin e saj. "Hmm?" dhe e hodhën kokën mbrapa. "Perëndia im," tha ajo, " të gjithë këto ditë... ose orë, apo vite... kjo është e tmerrshme mjekësore që I është dhënë. Oh, Nick. Ai e krijoi botën në mënyrë të tmerrshme. Çdo gjë ishte e tillë një makth. Vetëm kur pashë në ëndërr që keni qenë duke mbajtur mua. Pastaj fillova të qajë, dhe të gjithë që është lënë të më ishte thënë, "të Mbajë në, kjo është e Prerë." Dhe unë mendoj se kjo është arsyeja pse unë të mbajtur të saj. .. tani ne jemi të ulur këtu luftën tonë të vogël squabbles, si në qoftë se ajo kurrë nuk ka ndodhur. të ndodhë.'Ajo shikoi në mua: "unë me të vërtetë ju duan, ju e dini se?"
  
  
  Papritmas, unë kisha një m'u kujtua diçka. Tara, e gjelbër-me sy dhe për të qarë në krahët e mi. Kam pasur të njëjtën ëndërr, " thashë unë. "Ndoshta të njëjtën drogës. Unë jam duke filluar të pyes veten pse ata na solli këtu. Çfarë duan nga ne. Sepse unë jam duke filluar të mendoj se ata duan që ne të jemi bashkë. Jo vetëm atë, ose ju. Por, ne jemi së bashku.
  
  
  Ajo tundi kokën dhe frowned. "Unë nuk e kuptoj.'
  
  
  Unë buzëqesha në e saj. 'Të Falënderoj Perëndinë. Sepse unë nuk kuptoj atë ose. Tani për tani. Megjithatë, të ndjehen të saj si ne do të gjeni shumë shpejt. Ndërkohë, para se të fillojmë shqetësuese, le të shqetësohen për këto klone. Ne tashmë e dimë diçka për këto rritur klone, por këto klone janë në procesin e duke u krijuar, e brood e përmendët dhe ju, ne kemi për të shkatërruar egon.
  
  
  Ajo e mbështolli veten në një aodai. Ajo ishte e zbehtë jeshile me lule të verdhë dhe ra në gjysmë të rrugës poshtë saj luscious mbi kofshët e saj saten pantallona. "Ah", tha ajo. "Sa për këto PBXs të rritur, kam dëgjuar nga Alice."
  
  
  Ajo më tha Alice histori, ndërsa brushing flokët e saj. Shanset ishin pak më të mirë se zëri i saj, ai do të shpresonte. Në atë kohë, nuk ishte vetëm një degë në Amerikë, dhe me çdo fat, ajo i kishte shkuar tashmë në hije fushë. Të vdekur.
  
  
  Në Londër, ih kishte tre, por kjo nuk do të zgjasë gjatë nëse unë të marrë rrugën time. Me pak fat dhe disa javë të jetës, unë mund të ndalet ih. Aty ishte edhe një mundësi që SËPATË në Londër ishte përgjegjës për këtë. Madje edhe një të tillë zinxhirë, SËPATA (S) nganjëherë punon mirë. Kështu që tani e deri tek Tara dhe mua. Nëse ne mund ta shkatërrojë këtë fole, gjithë duke kërcyer nga një vend në tjetrin do të jetë e gjatë.
  
  
  Zëri i saj luftoi me neckline e saj prej mëndafshi pajamas. Unë kisha për të lidhë atë në shpatull.
  
  
  "Çfarë e bën të tillë një brood e pbx duken si?"
  
  
  Ajo psherëtiu. — Ashtu si ata janë — si e embrionit të njeriut. Ata janë me siguri në një mjedis të kontrolluar — ndoshta në një inkubator - apo diku në laborator."
  
  
  "Si janë test-tub foshnjat?"
  
  
  Ajo tundi kokën grimly. "Unë nuk mendoj se kam pasur të lehtë punën në këtë detyrë. Unë vazhdimisht keni për të detyruar veten që të mos harroni se këto gati-fëmijët janë të ardhmen vrasësit."
  
  
  Ai hodhi damn unzipped pajamas në dysheme dhe zgjat rrobat e tij. Ai hodhi sytë e tij blu këmishë. Kam veshur atë për aq kohë që ajo ishte vënë në pothuajse pa ndihmë. Perëndia im, ai nuk do të dashuroj një fustan topin. Dhe përveç kësaj, loja ishte tashmë tepër të avancuar për të bërë papritmas vështirësitë me Orientale rregulla të mirësjelljes.
  
  
  "Si mund ta shpëtoj prej tij?"
  
  
  "Unë kam pasur një të vogël lazer në çantën time. Mirë, prisni. Ndoshta unë ende e kanë atë. Ajo shkoi në banjë dhe rummaged në çantën e saj. "Jo, nuk më," tha ajo. "Unë mendoj se ne duhet te improvizoni diçka. Ndoshta diçka me të kimisë. Gjithçka që ne mund të gjeni në këtë laborator.
  
  
  Më në fund, ajo kërkuan flokët e saj me e fundit krehër. Im redheaded geisha. Kam vënë në saj çorape. "Mirë, çfarë ju bëni është deri te ju. Unë mendoj unë vetëm do të mendjes të biznesit tim.
  
  
  Ajo frowned. — Unë kam qenë vetëm duke menduar... ata morën armë tuaj, nuk kanë ata? Pra, çfarë mendoni...
  
  
  Ajo pak saj cik.
  
  
  Ai u tërhoq nga ana e saj pantallona. Rreth time të brendshme, të cilat ata nuk kanë marrë jashtë. Për të mirë të vjetër Pierre, ende e bukur, e fshehur në mes.
  
  
  "Mirë," tha ajo në mënyrë të vendosur, dhe krejt në kundërshtim me natyrën e saj, " si e bëni atë, është deri në ju. Unë mendoj unë vetëm do të mendjes të biznesit tim.
  
  
  Ai ngriti një vetull, por nuk do të përgjigjen.
  
  
  
  
  Kapitulli 22
  
  
  
  
  E pra, Z. Carter, ne fund e përmbushur. Ajo ishte Lao Zeng, e stër-stërgjyshi i tërë kompaninë. Me një stër-stërgjyshi i wart në mes të ballin e tij. Ai ishte në një karrocë me rrota. Që dukej për të shpjeguar shumë. Pse ai vetë u zhdukën nga fushëbeteja. Përpjekja për ta ngritur veten më të larta të degëve. Me dhjetëra herë në ditë, që të shohim se çfarë ai ishte dikur, përsëri në veprim, përsëri në shoqëri. Ai e derdhi një uiski dhe e ofroi për ne, shumë.
  
  
  Tara tha: "jo. Stanan e mori atë.
  
  
  Ai ngriti xhami. "Për Nick Carter,"tha ai," dhe të gjithë pak ardhmen Carters."
  
  
  Ai arriti në një minutë për një cigare. Ata kishin shkuar. Lao Zeng më dha një nga një të madhe lacquered kuti. Të cigareve të kishte një ari e së premtes. Me sa duket, ai e konfiskuara e mi.
  
  
  Ne ishim në ego dhomë. Ose në ego zyra. Ajo ishte një hapësirë të madhe. Ajo mund të ketë qenë i madh, por dritaret ishin të mbyllura dhe atmosfera ishte pak më të mykur. Këtu, gjithashtu, orendi ishin deri diku të rrallë. Gjatë teak kryetar i rrethit të bardhë divan. Një karrige të vetme. Vetëm dekorimi ishte një shumë e gjallë leckë dhe një koleksion të armëve në murin pas tij. Nuk duhet të jetë rreth njëqind të armëve. Jo veçanërisht të rralla ose veçanërisht të vjetër, por ata varur atje për moans, dhe këtë mur vetë ishte e mbuluar me një fletë të madhe të pathyeshëm xhami. Përveç pistoletave, kishte armë të tjera: disa thika dhe granata dore, si dhe disa gjëra të panevojshme e të pamohueshme lethality. Çdo individ ishte pjesë e ndriçuar nga një pjesë e vogël qendër të vëmendjes, dhe nën të ishte një e vogël foto.
  
  
  "Unë e shoh që ju admirojnë mbledhjen e mia," tha ai. "Të vijë dhe të marrë një vështrim më të afërt." U ngrita nga shtrat, dhe ai u kthye karrocë e tij për të më ndjekë. Sipas Ushtrisë AMERIKANE pistoletë ekran ishte një shenjë që lexonte " Bristol, Kenneth, Daejeon, 1952." Pranë tij ishte një margaritar-përdoren, stilet. Hample, Stewart, Paris, Në Vitin 1954. Ai hodhi sytë në mallkim stilet dhe le jashtë një whoosh. Si ishte duke e parë një shpatë me Bonaparte dhe Napoleoni në bazë të saj, ose një qerre me Har dhe Ben nën të. Stu Hample ishte një nga ata vagabonds, emrat e të cilëve tashmë janë krijuar mite. Ajo ishte më e mirë se AX, N1 ka pasur ndonjëherë Paris që nga viti 1954. Kur dikush e mori se pearl-trajtuan stilet prej tij. Së bashku me ego të jetës.
  
  
  'Ju?"E saj," u kthye në Lao Zeng.
  
  
  — E dija që ju do të jetë i impresionuar", tha ai. Atë personalisht kapur të gjitha këto armë me groans.
  
  
  Ajo vuri në të drejtë nga mua. — Por unë mendoj se ka diçka në lidhje me atë që mund të ju interesojnë më shumë." Unë shkova në drejtimin e treguar. Unë nuk kanë për të lexuar shenjë për të parë se ai do të shtohet Wilhelmina për atë. Dhe stilet e mia. Asnjë nënë-e-perla stilolaps, por ende tim Hugo.
  
  
  "Vetëm në rast se ju mendoni që ju mund të merrni vetja prapa," tha ai. "Është e pathyeshme xhami, ajo e ka rrymë elektrike dhe fort të mbyllur."
  
  
  Ai grinned. "Por të ulen dhe të përfundojë pijen tuaj." Nga Eda do të dorëzohet menjëherë, dhe ne ende kemi shumë për të folur për të."
  
  
  Ai ishte i bindur në sigurinë e tij. Ai mund të ketë qenë në një karrige me rrota, por ai ishte gjithashtu i makinës kontrollet. Dhe kjo ishte një gjë e mirë. Ka diçka në lidhje me të qenit në kontrollin që i bën njerëzit të humbin kontrollin e fjalëve të tyre. Kjo është e gabuar, por është e vërtetë. Ju mund të tregojnë një djalë armën në kokën e tij dhe të kërkojë nga vetja për ego histori, por të gjithë ju merrni është një çift të mbyllura buzët e tua. Por djalë që tregon një armë në kokën tuaj është i detyruar të nxjerr nga goja e tij guxim. Nëse ju e kuptoni diçka në lidhje me këtë, ju lutem më lejoni të dinë.
  
  
  Ai u përkul përsëri mbi divan. -"Mbresëlënëse", thash unë. - Figurativisht duke folur.
  
  
  Ai fokusuar vështrimin e tij mbi Tara. "Ju jeni një shkencëtar," tha ai. — Ju e specializuar në mikrobiologji. Nuk ka dyshim që ju tashmë e dini të gjithë për tonë klone.
  
  
  Tara, më shikoi edhe mua. Ai motioned për të saj për të vazhduar.
  
  
  "Po," tha ajo. "Unë jam i tronditur nga cutting-edge teknologji."
  
  
  E uem dukej si kjo. "Kjo është e mjaftueshme... fantastike, nuk është ajo?"
  
  
  — Sa kohë keni qenë duke bërë me këtë?"
  
  
  Ai buzëqeshi. "Njëzet e dy vjet më parë. Mirë, në dell vetë para që... Por në këtë pikë, ne kemi filluar me familjen time. Dr. Kuoi... Ai u kthye nga unë, " unë supozoj se ju keni parë këtë para... mirë, babai im ka filluar ajo. Ai ishte shumë i interesuar në gjenetikë dhe menaxhuar për të marrë qeveria për të siguruar uem me një laborator të vogël. Dhënë, natyrisht, se në kohën që ai dyshe poshtë për disa nga më të mirë në mendjet komuniste botërore. Ai filloi të punojë në Nguyen Shogun..."
  
  
  "Se fizikani?" Tara shikoi i befasuar.
  
  
  Lao Zeng tundi kokën. 'Po. Por Shogun kishte disa anomalitë gjenetike. Tara duket se e di se se tashmë. "Kjo është pikërisht ajo që unë pyeta për të thënë. Brakdon është sindroma, nuk është ajo? Vetja simptomat duket vetëm kur ju jeni 30 vjeç."
  
  
  Pikërisht. Por, si ju mund të shihni, embrioneve, nuk mund të mbijetojë e të dridhura gjatë inkubacionit në testin e tubave. Disa grupe të Shogun e pbx ka vdekur para të muajit të tretë. Në fillim, Kuoi menduar egot e kishin gabim. Qeveria mendonte të njëjtën gjë. Ata kanë tërhequr mbështetjen e tyre. Pastaj, disa vjet më vonë, Shogun veten e tij filluan të tregojnë anomali."
  
  
  "Dhe pastaj KANG vendosur për të na mbështetur për një tjetër përpjekje?"
  
  
  Ai u kthye nga unë. 'Po. Por vetëm në këtë kohë KANG ka gjetur një uem që është edhe fizikisht të pastra dhe të përsosur."
  
  
  "Kështu që ajo ishte me ju."
  
  
  Unë dua që ajo të jetë më. Përveç mi... — time fizike të përsosmërisë, unë kam një numër, të themi, 'talentet' që të KANËS ishte i apasionuar pas përjetëson.
  
  
  "Një talent për vrasjen me gjak të ftohtë", thash unë.
  
  
  Ai blushed me modesti. Por ju, Z. Carter, janë gjithashtu të talentuar vrasësin. Ai bëri një pauzë. "Edhe pse, në qoftë se ju pëlqen për të dëgjuar atë, gjakun tuaj, ende është disa gradë më e ngrohtë." Kush është ai për të ndikuar vetja juaj?" Ai ishte i buzëqeshur me mua, tani, në të njëjtën catlike buzëqeshje ai do të shihet e saj të përdorimit, në Chen-li në foto të marra ditën e nesërme, pastaj në Senatori Saybrook vrasje. Hong Luo e qeshura shumë kur ai erdhi për të vrarë duka dhe dukesha. Kjo nuk ishte kohë për t'u shpjeguar em dallimin në mes të një psikotike vrasës dhe dikush që vret vetëm në vetëmbrojtje. Një kohë të gjatë më parë, ai tashmë e kishte tërësisht të hulumtuar vetveten. Një kohë të gjatë më parë, ai do të pasur marrëdhënie seksuale pa një kasafortë, pyesin nëse ajo ishte aq e keqe sa ishin ata, populli, ai do të shkatërrohet. Nëse ju nuk keni për të t'i jap të gjitha up dhe të dalin në pension në një shtëpi vend. Ka pasur një dallim të madh mes meje dhe Znj Zeng. Kjo solli lënda të kthehet aty ku e hotelit ishte.
  
  
  — Dhe këto klonet e juaja mbërthyer?"
  
  
  Po. Ca filluar përpjekjen e dytë. E gjithë grupit mbijetuar. Dr. Kuoi ishte duke punuar në grupin e tretë kur e tij dollar rafte dështuar. Ju e kuptoni se nuk ishte një për të zëvendësuar vetja. Tërë vetja operacioni ishte i fshehtë. Uem u ndihmuan vetëm nga djali i tij. Që biri pastaj u përpoq për të sjellë nga grupi i tretë, por ai nuk kishte njohuri të mjaftueshme. Nuk donim që qeveria ta di se çfarë ishin duke bërë, kështu që ne kemi dërguar në Shtetet e Bashkuara të amerikës. Atje ai mori një të shkëlqyer gjenetike të arsimit. Tonë Dr. Kuoi është një Harvard njeri. Ky fakt duket për të kënaqur uem.
  
  
  Tara tha: "Dhe, pas kësaj, ai ishte në gjendje për të ndjekur gjurmët e atit të tij."
  
  
  Lao Zeng dukej i lumtur që ai ishte në gjendje të përgjigjen me "po". Ai vetë ishte shumë i lumtur për të pasur më shumë djem, sidomos pas aksidentit. Dhe zërin e egos ëndërr vijnë e vërtetë. Në këtë pikë, Dr. Kuoi ishte çelja e tridhjetë e pesë PBXs të reja. Tridhjetë e pesë të reja Lao Tsengs. Çdo gjë është në gjendje të shkëlqyer. Faleminderit për mëshirën.
  
  
  Për një moment, ai veten se sa ih ishte në origjinal grup.
  
  
  Një paraqitje të shkurtër të telefonit të thirrjes ndërprerë mendimi im.
  
  
  "Ah, kjo është koha për të ngrënë," tha ai. Atë ditë ishte hapur nga një palë e murgjve, të cilët dukej njësoj-klone? Jo, ajo është e pakuptimtë - dhe për ne, që ne të çojë përgjatë guri korridor për dhomën e ngrënies.
  
  
  Kjo ishte një festë që kemi hasur. Mirë, festa në qoftë se ju pëlqen trutë, dhi bisht dhe të papërpunuara kallamar. Ajo mori Tara një moment për të realizuar atë që ajo ishte kundër, dhe ajo hëngri me gusto e një tre-ditore abstenimi nga shumë "ah" dhe "mmmm." Në dell tv, trutë janë të shijshme. Kjo është ajo që unë thashë vetes, dhe atë që kam nevojë të hash për të mbajtur forcën time lart. Por ai e mbajti heshtje duke shpresuar ka qenë një sanduiç dyqan rreth qoshe, dhe ai pyeste veten nëse unë do të dëmtojë veten e saj nga popping për të marrë një hamburger. E saj vetëm duke menduar: çfarë fshatare nuk e di, ai nuk është.
  
  
  Edu ishte shërbyer nga heshtur murgjit. Pas kryesore sigurisht, Lao Zeng u kishte dhënë atyre një detyrë në një gjuhë të pakuptueshme. Super përfundimtar. Njëqind vjetorin e vezë.
  
  
  Bisedë në tavolinë ishte shumë e këndshme. Atë që ai me të vërtetë të kërkuar për të thënë më vonë. Në të njëjtën kohë, ai ishte i gëzuar dhe i hapur. Një ditë, ai e refuzoi rolin e një unflappable, affable ushtrisë. Odin e rrethit të murgjit e majtë kuzhinë të hapur derën për një moment, dhe Lao Zeng shpërtheu, duke tërhequr tij xhaketë më afër për të mbrojtur veten e tij nga vdekjeprurës draft. Murgu shpejt vrapoi dhe e mbylli derën, dhe Lao Zeng rifituar qetësinë e tij. E saj mori avantazhin e vetja e newfound favor dhe e pyeti vetja për marrëdhënien mes KANNA dhe Tao dhe se si kjo manastirit të mbijetuar Komuniste të pastrojmë.
  
  
  Ai përplasën duart e tij, dhe e heshtur kamerierë filloi pastrimin larg tabaka. "Nuk ka asgjë të ndaluar ju nga thënë se," tha ai. "Nuk ka asgjë që ju mund të bëni me këtë informacion. E vetmja marrëdhënie që ekziston mes nesh është një e përfitimit të ndërsjellë." Pastaj një murg u shfaq me një litër çaj. Ai e derdhi një gotë për gazetarja shqiptaro-amerikane dhe një për mua. Ai iu afrua Lao Zeng, por kjo e fundit waved atë si ai vazhdoi të flasë. "E manastirit të na jep dy gjëra të rëndësishme. Së pari, laboratorët për eksperimentet tona. Jo vetëm gjenetike eksperimentet, por eksperimente me atë që ju e quani mendje-ndryshuar drogës". Ai u përkul përsëri dhe rubbed në krahët e tij me rrota.
  
  
  — Unë mendoj se ju keni pasur nderin që të provoni disa rreth tyre?
  
  
  "Më lejoni t'ju siguroj, Carter, që ne jemi mjaft larg së bashku në këtë. H-20 është vetëm hallucinogen pa efekte anësore." Kuoi tha të njëjtën gjë, por ajo nuk do të dëmtojë të dëgjojnë lajmin e mirë në një kohë të dytë.
  
  
  "Dhe së dyti?"
  
  
  Së dyti, shihni për veten tuaj. Vetëm të shkojnë në dritare.
  
  
  E saj, doli në dritare.
  
  
  Dhe unë pashë një fushë me lule. Ajo shtrihej në horizont, në të gjitha drejtimet. Ajo ishte një fushë e poppies. Opiumit poppies. Për një moment e saj u përpoq për dikë vetja vlera e tregut, por ajo vetëm se nuk e di se çfarë vjen më pas prej një trilion. Ai vazhdoi të ngul sytë nga dritarja.
  
  
  "Pamje e bukur, nuk është ajo?"
  
  
  Unë nuk kanë nevojë të shohin vetja fytyrën e të dini se nen ishte veshur me një cipë e hollë smirk.
  
  
  "Kështu që ju jeni një furnizuesi," I tha, " kjo Nassau klikë dhe të Featherstone Shoqërisë.
  
  
  Ai i dha një mbytura të qeshur. - 'Ndër të tjera. Në mesin e shumë, e shumë të tjerë. Ne besojmë se të opiumit është tanë më të mirë të aseteve për të ndërtuar një organizatë globale. Opiumit ishte edhe arma jonë kryesore në periudhën e luftës.
  
  
  "A këto demonstrata," unë e pyeta, " pajtohen me politikën?"
  
  
  "Këto demonstrata," tha ai, " nuk di asgjë në lidhje me politikën. Ata as nuk e di se çfarë ne jemi duke bërë me këto barna. Ne e dimë se çfarë po ndodh në laborator. Të gjithë e dinë është se kur shteti u rishkruan të tjerë tempuj dhe manastire, KANG mbajtur ih për ta dhe për pronat e tyre të paprekur. Ata janë shumë mirënjohës. Ata nuk bëjnë pyetje. Nëse ata e dinin të vërtetën, ata gjithashtu do të jetë shumë e mërzitur. Por kjo ka pak të ngjarë që ata do të gjeni.
  
  
  Saj, dukej në dy murgjit për një ditë. Ata të ulur sytë e tyre.
  
  
  "Ata nuk flasin anglisht," Lao Zeng tha. Pra, nëse ju jeni duke menduar e duke u thënë atyre se çfarë të bëjmë vërtet, unë jam i frikësuar se do të jetë shumë e vështirë. Nëse, "ai snickered," ju mund të zotëruar mjaft komplekse dhe e panjohur Susoy të saj."
  
  
  Babai i saj u përpoq shumë që të mos shikojmë në Tara.
  
  
  "Por", tha ai. 'Të ulen. Tuaj çaj është duke u ftohtë. Dhe kemi akoma shumë për të folur rreth.
  
  
  Ai u kthye në tryezë. Ai e shikoi në Tara. Ajo dukej më i dobët se ai do të menduar. Ato pak orë kishte lënë gjurmën e tyre në e saj tani. Afër është qepallat ishin të rënda. Ai arriti për kupë. Sytë e saj të papritur të flashed në mua. E gjelbër të semaforit. Por kjo do të thoshte: Stop! Ai shikoi prapa në Afër. Çaji është i droguar, dhe ajo ka zbuluar shumë vonë. Unë kap kupën time dhe pretenduar për të marrë një gllënjkë. — Çfarë tjetër që ju dëshironi të flas?" Lao Tseng e pyeti.
  
  
  "Fëmijët tuaj", tha ai. "I juaji dhe Miss Bennet së.
  
  
  "Tonë çfarë?"
  
  
  "Fëmijët," tha ai. — Por ndoshta kjo do të jetë më mirë në qoftë se Dr. Quoy shpjeguar çdo gjë." Ai e shtyu veten nga karrigia e tij dhe e mbështjellë mbi të vogla, intercom. Ai shtypur një buton dhe Stahl priste. Ndërsa ai ishte duke bërë këtë, me shpinën e tij për mua, ajo derdhi çaj përsëri në ibrik çaji. "Tani," tha ai thjesht në kuti zë. Atëherë ai u kthye në tryezë. Ai e shikoi në Tara. Ajo ishte pak e pa fund, por ajo ende u ul drejt. Kuoi erdhi dhe e shpjeguar.
  
  
  Ajo ishte me të vërtetë shumë e thjeshtë.
  
  
  Ai shkoi në shba për të marrë të vaksinohen. Ata do të të sjellë nga një ushtri e vogël e N3 agjentët për veten e tyre. Por këtë herë, këto N3 agjentët do të punojnë për KAN. Tara do të kishte dhënë atyre një numër i shkëlqyer specialistë në fusha të tilla të gjenetikës. Klone të gazetarja shqiptaro-amerikane që do të vazhdojë të punojë në vaccinating njerëzit. E parë shkencore aftësinë ishte tashmë në gjene, dhe KANG vetëm kishte për të siguruar nevojshme praktike të trajnimit.
  
  
  Por ata mund të marrë atë një hap më tej.
  
  
  Çfarë do të ndodhte, ata mendonin se, nëse Tara dhe kam pasur një fëmijë? Ose të më shumë fëmijëve. Statistikore shanset janë katër të tillë që ne do të prodhojë një agjent që e kaluar të gjithë agjentët e tjerë. Një shkëlqyer vrasës nga një shkencore pika e parë. Më të mirë të të dy botëve. Dhe pastaj, duke e përdorur këtë si origjinale, ata marrin numrin e nevojshëm të dyzime nga shartim. Çfarë janë çmimet më të mira për të KANËS? Dr. Kuoi ishte i kënaqur. Me pesëdhjetë apo njëqind e këtyre superclones, KANG mund të marrë mbi botën.
  
  
  Tara filluan të bien përpara. Ajo dukej pak e ngadaltë. Ajo pushoi së saj mjekër në dorën e saj dhe dukej se lufta për të mbajtur atë në vend. E saj gjithashtu kishte për të pirë çaj, që e filloi imituar simptomat e saj.
  
  
  Lao Zeng u kthye për të Kuoi. "Unë mendoj se ata së shpejti do të jenë në gjumë tani," pëshpëriti. — Kur e keni në plan të kryejë për operacionin e parë?
  
  
  "Nga sunrise", tha ai. "Nëse ata janë ende në gjumë." Në ndërkohë, unë kam nevojë për disa kohë për të përgatitur veten në laborator. Operacioni është i parëndësishëm. Çdo qelizë në trupin mbart të gjitha gjenet e nevojshme për të bërë një kopje e saktë. Vetëm të saj një beru hollë strip e fshehur me ih parakrahët. Kur ata të kthehen në qelitë e tyre, unë do të kontrolloni jashtë saj.
  
  
  Tara tashmë ishte në gjumë, koka e tij propped deri në një karrige. Ai mumbled diçka dhe gjithashtu ul kokën e tij.
  
  
  Lao Zeng përplasën duart e tij.
  
  
  Disa murgjit u shfaq. Ajo ishte shumë e rëndë për një murgu për të kryer mua, dhe unë u bëhet nga të dy. Ata ishin duke marrë ngjyrë vjollcë, një nga këtu dhe përsëri në tonë jasemini-aromatike burg cell.
  
  
  
  
  Kapitulli 23
  
  
  
  
  Çelësat clanked në zinxhir, dhe dera u hap. Ne ishim vendosur në dy të ndara ekm-të, dhe murgjit u lejuan të largoheshin. Rreth saj qoshe, ai shikonte me sy të mbyllura si Quoy kërrusur Tara. E vogël dritë mbi vetja Thalia kryesore të zinxhirit të flickered. Ai kontrollohet saj të presionit të gjakut me një pjesë të vogël të tij, atëherë përgjuar e saj të gjirit me një papërcaktuar gishtin. Pastaj ai nxori një stetoskop nga xhep. Ai duhet të ketë qenë shumë të ndjeshme. E earbuds ishin më shumë se zakonisht, dhe për të shkuar më thellë në veshët e saj. Ai dukej i kënaqur. Pastaj ai erdhi tek unë.
  
  
  Tani ai ishte duke qëndruar në frontin e mua, mallkimi i përvuajtur. Murgjit nuk e ka marrë off time xhaketë, dhe Em nevojshme lindi një dorë për të matur presionin e gjakut tim. Kaluam gjithë farsë. Unë pretenduar të jenë peshë e vdekur. Uem kishte një kohë të vështirë marrjen e mia xhaketë jashtë. Ai vuri një fashë në krahun tim dhe filloi të pompimit. Unë u pyesin nëse uem do të më tregojnë presionin e gjakut tim, në qoftë se unë kam qenë me të vërtetë të ëndërruar, në qoftë se unë nuk ishte i dredhuar ajo.
  
  
  Unë mendoi se nuk ishte rasti.
  
  
  Ai patted gjoksin tim, e pastaj e nxori stetoskop përsëri. Unë kam pritur për të ftohta metalike provë pjesë në shtyp kundër gjoksin tim. Pastaj vetja e kapi nga kokën dhe u tërhoq vështirë.
  
  
  Dhimbje duhet të ketë qenë intensive. Ai e hodhi përsëri kokën e tij, dhe lotët welled deri në sytë e tij. Ai rënkoi. Vetja e kapi nga kravatë dhe u tërhoq përsëri, gjysma mbytje të saj. Ne mbështjellë mbi derisa zëri i saj ishte në krye, dhe ai ishte trajtuar një uem goditje të nofullës dhe pastaj një goditje të ego qafë që do të mbajë vetja e pavetëdijshme për një kohë të gjatë.
  
  
  Për një moment, mendoi për vrasjen e vetja. Ajo mund të ketë vetëm e mbytura të tij. Por ajo që dukej si një budalla të lëvizur. Unë do të fitoj në raundin, por unë do të humbasë ndeshjen. Vetja e vdekjes do të ishte tonë dënimi me vdekje. Kur shpresat për të bërë një automatik telefonik të këmbimit nëpërmjet nesh avullohem, Lao Zeng menjëherë do të dërgojë një edukue. Ose ata vetëm të shtënë në ne, ose ata vranë edhe na me qetësues shiringë. Të paktën atëherë ata do të përfundojë na off. Ndërkohë, ats familjes do të vazhdojë të ekzistojë së bashku me tridhjetë e pesë vëllezërit që ishin të çelin. Jo, ajo ishte më mirë për të lënë ëndrrën për Lao Zeng për një kohë. Të paktën për një kohë.
  
  
  Unë e nevojshme për të punuar me Kuoi e pandërgjegjshme të trupit. Ajo ishte Thalia e vetja bukuri që e mori atë. Ajo ishte një e tërë mbledhja e çelësat. Duhet të jetë të paktën njëzet. Odin rreth tyre duhet të jetë çelësi për vetja laborator. Dhe kjo është laborator unë isha duke shpresuar për të marrë në.
  
  
  Pastaj vetja e saj mori kujdesin e pallto të bardhë. Nga pak larg, kjo duhet të më jepni disa maskimin. Nga prapa, shumë. Në çdo rast, këto demonstrata të mbahen të ulur sytë e tyre.
  
  
  Rolet tona ishin të kundërta. Në këtë kohë, ai ishte një peshë e vdekur, dhe ishte e vështirë për mua që të zhvishet vetja. Ai qëndronte i varur saj keychain rreth tij bel dhe të vënë në Egon e pallto të bardhë. Ai ishte rreth tetë inç më shtatlartë se Dr. Quoy, por unë nuk e kujdesit. Ai përkul, u kthye vetja e palëvizshëm trupin në një moan, dhe të mbuluara vetja me një batanije pambuku. Në qoftë se ata kishin qenë të kujdesshëm, ata do të kishin gjetur sleepers në rregull. Për aq kohë sa ata nuk e kontrolloni shumë afër.
  
  
  E saj, e kuptova që unë kam qenë duke u mbështetur shumë nga ana ime fat dhe në të tjera shortsightedness.
  
  
  Ai mori një vështrim të fundit në Tara, i cili ishte duke fjetur në mënyrë paqësore, dhe doli në korridor.
  
  
  Ku të shkojmë?
  
  
  Nuk ka gjasa që të laboratorit ishte i vendosur në këtë ndërtesë. Ndoshta është në një hall në një nga anekset në një më shumë ose më pak vend të largët. Kështu që unë kam për të gjetur një mënyrë për të dalë i pari.
  
  
  Një vend të gjerë guri korridori ishte i ftohtë dhe i errët. Vetëm qirinj të ndezur vendoset në intervale të rregullta kohore mbi muret. Ka pasur edhe një ditë me flokët. Murgjit ' qelizat që janë tani bosh? Ose të zënë qelitë e burgut?
  
  
  Unë shkova në të majtë dhe të ndjekur korridorit të dyja mënyrat. Ai dilte çdo ditë. Porta nuk ishte e mbyllur. Edhe pse me Kuoya kryesore zinxhir rreth belit tim, zëri i saj ndjeva sikur çelësat e të gjithë mbretërisë.
  
  
  Nata ishte e qartë dhe qetë. Yjet janë tashmë të dukshme, edhe pse qielli nuk ishte mjaft e errët ende. Kjo ishte vetëm gjysma e kaluara tetë ose dhjetë fiks, por Taoist vëllezërit ishin tashmë të hyjnë në një të vetme e heshtur linjë në një pjesë të madhe të ndërtimit që mund të ketë vendosur ih konvikteve.
  
  
  Kjo do të thotë se ajo nuk mund të jetë një laborator.
  
  
  Ka pasur pesë ndërtesave në total.
  
  
  Të gjitha ndërtesat në të ndërlikuar, janë ndërtuar rreth të rënda gri guri që është një këmbë të trasha. Unë i mbaj paratë, kjo është bërë me dorë. Sinqerisht, si Muri i Madh i Kinës. Por, pastaj-stër-stërnipërit e atyre ndërtuesit. Këto ndërtesa janë vetëm gjashtëqind vjeç. Por. Kjo ishte fillimisht një kala. Apo ndoshta ajo ka qenë gjithmonë një manastir.
  
  
  Lao Tseng e dhomave, si dhe ynë "mysafir qelizat", ishin të vendosura në më të vogla e pesë ndërtesa. Pas tyre, që shtrihen në të gjitha drejtimet, ishin të gjitha fushat e poppies në distancë. Pak në të majtë, në një të madhe dy-katëshe drejtkëndësh, ishin murgjit e ' gjumit të katërtat. E kundërta e kësaj ishte një hambar si struktura që doli të jetë një tempull. Pra, janë dy ndërtesa të majtë.
  
  
  Kam zgjedhur farthest krahut, si të jetë e mundur laboratorike. Ndoshta double bare në windows dhe shtëllunga tymi rreth oxhakut bërë gjasa për mua. Unë jam duke u përpjekur për të të treguar atë se ajo nuk ishte madje edhe një të tillë budalla zgjedhje.
  
  
  E saj arritur këtë shumë të thjeshtë. Ajo ishte gjithashtu sapo kaloi nga mimmo nga dy murgjit e me libra të cilët ishin të ruante derën. E gjerë korridor ishte e njëjtë si ai që e kishte lënë ajo. E lagur dhe e zbrazët. Ata janë qirinj. Të marrë një shans, ai zgjodhi një nga dhomat dhe ndali për një moment për të bërë të sigurt se nuk kishte asnjë zë, në brendi.
  
  
  Bllokohet provuar atë. Dera u hap.
  
  
  Ajo ishte një manastir celular. Shtrati nuk ishte asgjë më shumë se një qoshe të dhomës e mbuluar me rrogoz.
  
  
  Nuk ishte një lavaman, një jastëk, disa libra, dhe një pjesë e vogël e leximit të lehta. Ai u kthye në llambë dhe e shikoi në libra. Këto ishin dy vëllimet e Marksist Bibla: Manifesti Komunist dhe Kapitalit, si dhe një numër të pamflete. Ih kthyer nëpër atë. Njëri prej tyre u quajt "Si mund ta marrë përsipër një vend i pazhvilluar? "dhe tjetri" Si mund ta minojë një overdeveloped vend?" Dhe që përfshinë çdo gjë me përjashtim të Islandës.
  
  
  Nuk ishte padyshim një murg që jetojnë këtu. Por jo një murgu Taoist. Një komunist murg. Një nga këto mizor, të përkushtuar, komuniste e asketëve. Pyes veten se sa shumë e përreth dhomat ishin të zënë në këtë mënyrë. Por unë isha i humbur kohën time. Ai doli përmes qelizave dhe të ecur, mimmo tjetër, identike druri dyer. Unë nuk e di se si unë do ta njohin atë, ajo derë të drejtë do të duken si. Unë nuk mendoj se do të ketë një neon kuti të lehta me LABORATOR letra ndezje më sipër. Por disi kam pritur që dyert të jenë të ndryshme, dhe ndoshta pak më moderne.
  
  
  Një derë e mbyllur prapa meje. Butë heronj, erdhi tek unë. Ajo ishte një burrë. Me kokën të ulur, ai vazhdoi në këmbë, duke mbuluar tij mjekër me një dorë: Kuoi meditimi mbi një pointy gjenetike problem.
  
  
  Njeriu ecte kaluar më pa duke kërkuar në mua dhe zhdukur rreth një kthese të korridorit.
  
  
  Tani unë kam për të bërë një vendim të shpejtë. Ai mund të kishte mbetur aty ku ishte ai, dhe kështu ngjallur dyshime. Ai mund të ketë shkuar jashtë, të cilat mund të kishin qenë më të sigurt, por jo shumë i dobishëm.
  
  
  Ka pasur edhe një dopio shans që unë nuk do të gjeni atë që kam kërkuar. Por nëse ai e bëri, ai do të jetë një kontabilist në New Jersey, nuk është një agjent sekret në Hanoi.
  
  
  Ai vazhdoi dhe u kthye në qoshe. Dhe pesëdhjetë mijë New Jersey chartered kontabilistëve chuckled si çojë tub shkau poshtë ndjeshëm, gati kullotat kokën time dhe përplasur në murin prapa meje me një të goditur.
  
  
  Ai ishte duke pritur për mua, në fund të telefonit të gatshme në dorë. Në momentin e gypave të goditur në mur, Vetja e mori me dore dhe u kthye, por këtë tub nuk ishte vetëm një të bëra nga plumbi. Ego e fuqisë ishte unshakeable. Ende mban telefonin, ai fuqimisht e goditi përsëri, këtë herë me synimin për time të lartë një të tillë. Por tani ajo vendosmërisht e kapi vetja e dore dhe e goditi e tij, vetja e tij gju...
  
  
  Ajo ishte një dege. Nuk e tij underestimating tij. Një lucky punch nuk ishte edhe mjaft të trokas niseshte nga jakë e vetja.
  
  
  Ai kishte plotësisht të drejtë për këtë. Në faqen time të dytë goditje, ajo pëllumbi në këmbët e mia, dhe ai ra për tokë. Ai u ul në krye të mua dhe filloi të më godasë. Unë i mbështjellë mbi të, por ai më kapi nga fyti. Ajo u përpoq të mirë të saj për të tërhequr vetja e saj, duart e saj larg, por unë nuk mendoj se unë kam qenë duke u përpjekur mjaft e vështirë.
  
  
  Ky moment para vdekjes është shumë e ndritur. Shumë herë ai ishte vetëm një minutë larg nga vdekja, dhe ajo ishte vetëm me këtë minutën e fundit, shkëlqim që ora u ndal.
  
  
  Telefoni është i shtrirë në dysheme, nga e mia të arritur. Ai u përqendrua tepër në një fokusuar lëvizjes. Këmbët e mia ishin time vetja mbrapa. Ai vuri këmbët e tij në tokë dhe nisi si një kalë për ta hedhur saj rider. Ajo nuk i hidhni egon nga rreth shalë, por ai e ka humbur ekuilibrin e një të vogël, dhe kur erdhëm në tokë përsëri, ai ishte rreth gjashtë inç të drejtë. Dora ime preku tub, dhe atë e goditi vetja e tij më të plotë.
  
  
  Ohu.
  
  
  Ai mbështjellë jashtë mua dhe për të hedhur palëvizshëm në gur katin e gjakut oozing nga një portokalli të madhe gash mbi kokën e tij. Ai nuk do të më rrjedh gjak për një kohë të gjatë. Ai ishte i vdekur.
  
  
  Unë nuk mund të të lënë vetja këtu, dhe unë nuk mund të rrezikut zvarritur vetja, trupin, për një kohë të gjatë. Ne kemi qenë vetëm disa metra larg nga një tjetër prej druri derë një tjetër qelizë. Ai hapi derën dhe i zvarritur ego brenda.
  
  
  Babai i saj ishte lakimi mbi trupin kur ai dëgjoi një zë rreth e qark.
  
  
  "Problemet, Doktor?"
  
  
  Ai nuk do të kthehet rreth. Zëri i saj ishte hunched e gjatë, kështu që tani lartësinë time dhe fytyrën nuk mund t'i japë më larg. Ai u përpoq për të bërë zërin e tij të lartë si Kuoi së.
  
  
  "Ai do të jetë në rregull."
  
  
  "Mund të kem unë e saj të bëjë diçka për ju?'
  
  
  "Sigurohuni vetja ime nuk është e shqetësuar kur unë nuk jam në mbarë."
  
  
  "Por kjo është dhoma ime.
  
  
  "Merr nga vetja e dhomës së, të marrë të përshtatur. Kjo në matematikë ka nevojë për një pushim. Im i lartë-ngriti zërin rënë pak, por ai nuk duket të njoftimit.
  
  
  "Po, Doktor," ai tha: "së shpejti. Dhe shkoi në të majtë. Kur ai e mbylli derën shumë fort pas tij për të më lejoni të dinë se ai nuk e pëlqen të marrë urdhra dhe nuk i intereson se unë e dinte në lidhje me të.
  
  
  Ai kaloi një minutë në errësirë të plotë për të vlerësuar shkallën e rrëmujë e kishte bërë gjatë kërkimin e tij. Unë nuk kam gjetur asgjë për atë ende. Përveç vështirësive. Ajo është shumë e mundshme që unë përfundoi në gabim të ndërtimit, dhe në qoftë se unë nuk ishte me fat, unë mund të ketë përfunduar deri në një fund të vdekur. Nga momenti Nassau majtë, gjithçka shkoi keq. Por, nga ana tjetër, ata ishin të gabuar në drejtimin e duhur. Tara e saj përfundoi aty ku duhet të ketë qenë. Së bashku, të gjallë, në PBX selinë. Tani të gjitha që ka mbetur është për të marrë poshtë për të biznesit. Ai hapi derën një çarje dhe shikoi jashtë në korridor. Kjo ishte një gjë shumë e mirë që kam bërë. Për vetëm pastaj një derë të hapur në fund të sallës, dhe një shushurimën e zërat u dëgjuan. Parë ishin tre. Tri degët ndal te porta dhe uruar njëri-tjetrit një natë të mirë. Ata të gjithë flasin anglisht. E saj mendoi se kjo ishte pjesë e ihm sesioneve të trajnimit. Pastaj dera u hap më të gjerë, dhe si ishte në këmbë në fund të një transportues rripin e... katër... dhjetë... tetëmbëdhjetë... njëzet-e-një kopje identike. Serial klone.
  
  
  Takimi, ose çfarëdo qoftë ajo ishte, ishte e gjatë. Ata ishin në rrugën e tyre për në dhomat e tyre. Ajo u zgjodh nga vendndodhja e PBX në vend të laboratorit.
  
  
  Nëse ju keni qenë duke pritur për të që të frikshme skenën ku Carter në të njëjtën kohë vret njëzet vrasësit me një plumb tub, atëherë ju keni qenë i gabuar. Pa thënë asgjë, ai e mbylli derën dhe shkoi te dritarja.
  
  
  Megjithatë, nëse ju jeni duke pritur për problemet e mia për fund, ju do të duhet të presin pak më gjatë. Vendi dukej krejtësisht e braktisur. Nën kapakun e ulët, mjeshtërisht shkurtohet undergrowth, ai ecte për ndërtesa e fundit. Kjo duhet të ketë qenë laborator.
  
  
  Ajo ishte tashmë pothuajse një ditë të vjetër, i cili tani ishte nën mbrojtjen e bitches e këtyre kudo murgjit. Mes pbx burra që ishin të njëjta në të lindjes dhe murgjit që dukeshin identike në identike kam paguar dhe rroi kokën, unë kisha ndjenjën se isha një stahl pjesëmarrës në jetën madhësi tregojnë kukull. Vetëm dikush kishte mjaft imagjinatë kur uem kishte për të krijuar karaktere të ndryshme.
  
  
  Unë kam qenë vetëm duke kaluar një mimmo ndërtimin e rreth pesë metra larg kur ajo popped up nga askund.
  
  
  "Ende në punë... mjeku?"
  
  
  Me theks të veçantë në fjalën e fundit thotë se ai nuk do të besojnë se në këtë "doktor", në njëqind vjet. Ai ndjeu një të lodhur nostalgjinë për të mirën e vjetër efekte speciale departamenti i fsheh në Uashington. Ai kapluar çojë tub në xhep dhe u kthye.
  
  
  Dega e priste për mua, me armë në dorë. "Të madhe, N3," tha ai. Ego është buzët më bëni në një përbuzës buzëqeshje. "Perëndia Im. si ju u rrita, Dr. Kuoi.
  
  
  Ai nuk ka marrë një hap tjetër në drejtimin tim, dhe ai ishte ende jashtë tim arritur.
  
  
  "Mirë."E saj, kam dëgjuar se ju jeni një lloj të shenjtë lopën. Kështu që unë nuk mund të ju vrasin. Por unë jam i sigurt se ata duan që ju të kthehet. Kështu që të shkojnë prapa.
  
  
  Ai e dinte atë që ai donte. Ai nuk mund të më vrasin, por ai do të pompë më të plotë të të çojë nëse uem kërkuar për të. Fituar karakteristika, të tilla si plumb plagët, nuk janë kaluar në fëmijët. Ajo është dashur të çarmatoset ai. por unë do të duhet të marrë vetja në befasi. Para se ai të mund të xhiruar. Edhe në qoftë se ai humbi, tingujt e se .45 do të tërheqë një e tërë togë këtu.
  
  
  Zëri i saj ishte si ende si një copë shkëmbi. "Nxitoni," tha ai.
  
  
  Ai vetëm vazhdoi të ngul sytë në atë me një gurë fytyrë.
  
  
  "Pse? Pse do ta bëjë atë? Ju nuk mund të xhiruar me mua nëse nuk është bërë asgjë për ju. Ju nuk mund edhe të lënduar mua, " kam gënjyer. "Të gjakut të tij skuadra do të vonojë operacion të vogël që ata kanë përgatitur për mua. Pra, nëse ju doni të merrni atë përsëri, ju do të duhet të bindë më parë.
  
  
  Ai hezitoi. Ai nuk ishte i sigurt nëse im i vogël kontributi i shkencës ishte e vërtetë apo jo. Nëse ndonjë gjë, ai kishte dyshimet e tij. Nëse ai e lejon mua për të ikur, ai do të jetë në telashe. Nëse ai pompat më të plotë të plumbave, ai mund të jetë në të edhe më shumë telashe. Kjo do të thoshte që e vetja qe sfidohen me grushte.
  
  
  Ai e pranoi sfidën. Vetëm ego është zgjedhja e parë e armës së zjarrit nuk ishte grusht, por të karatesë. Unë kam një rrip të zi në karate. Por unë gjithashtu, kisha një të zezë të çojë tub. E tëra ishte shumë mirë e planifikuar. Për të filluar me të, e herë të dytë në gjysmë ore, kam pasur një trup që kam pasur për të hequr qafe.
  
  
  Dhe, zëri ju kishte kjo ishte e mbyllur përjetë. Por Dr. Kuoi mund të ketë çelësi për këtë. Ajo mori mua gjashtë përpiqet, por më në fund dera u hap. Ajo ishte e futur brenda nga Dega e kufomë dhe e mbyllur e seraglio derën.
  
  
  Murgjit ishin ende duke qëndruar me sy ulur, ruajtjen e hyrjes në laborator. Kjo ishte e pabesueshme. Më shumë gjasa, klone ishin ih vëllezërit, por ata e panë gjithçka dhe nuk bëri asgjë. Ajo filloi të kuptojë një të vogël e Tara është shpjegimi i Taoist moralit. Nuk ka më vdekje, dhe nuk ka paralajmërime, kështu që nëse ju drejtuar në një të vetëm, ne do të kandidojë në të tjera. ju thjesht nuk bëni asgjë. Të saj, u largua nëpërmjet laborator derën.
  
  
  Pjesa e brendshme e këtij ndërtimi ishte e ndryshme nga ndërtesat tjera. Nuk ishte një e vogël të pritjes zonën e manastirit dhe të madhe të bardhë dyert e dyfishtë. Dhjetë kyçe më dha akses, dhe dyert e nxorrën hapur.
  
  
  Unë mendoj se ky është vendi më i keq që unë kam qenë ndonjëherë.
  
  
  Një rresht i madh tuba qelqi e mbushur me kultivimin e frutave të veshur muret. Unë do të bëjë ty një favor dhe heq përshkrim.
  
  
  Nuk ishin tjetër provë tubave. Ato më të vogla - me gunga e substancës lundrues në të lëngshme. Unë numërohen pesëdhjetë prej tyre. Që rreth tyre ishte e njeriut dhe cili nuk ishte, ai nuk mund të them. Ka qenë një karrige në qendër të dhomës. Nen kishte kafaze me bretkosat dhe minjtë, dhe disa guinea derrave që u shfaq kur Brylev kthyer atë në.
  
  
  Nëpër rrugë ishte një zyre. Një gotë të madhe dritare të ndarë nga Vetja laborator, por ajo e lejuar atë për të mbajtur një sy në çdo gjë nga atje. Kundër murit në një kënd të dritares ishte çdo shkencëtar i çmendur në ëndërr. Rreth gjashtë metra të lartë karrige pune, e mbushur me gurgulluar fuçi ushqyer nga elektrike për ngrohje mbështjellje, ujë condensers, dhe të vogla të gazit pishtarë. I gjithë vendi ishte mbuluar me një lloj të metaleve të kulm, si një kapuç mbi një sobë, dhe nga aty nuk ishte një pathyeshme xhami ekran që e mbuluar e gjitha kjo.
  
  
  Por kjo nuk është e gjitha.
  
  
  Nuk ishte një tjetër palë dyert e dyfishtë në pjesën e pasme të laboratorit, mu pranë derës Quoy e zyrës. Kam hapur atë, fumbled me çelësat, dhe për të hapur ih. Ai ishte kthyer në korridor të ngushtë. Gjashtë mbyllur prej druri dyer.
  
  
  Çelësi për të parë atë që gjendet e saj.
  
  
  Një i ri Thai njeri në të njëzetat e tij ishte i luhatur në katin e në qoshe. Kur ai e pa më. ai filloi të whimpering dhe crawled më tej në e tij qoshe.
  
  
  Në një dhomë tjetër, një grua e vjetër me një të egra, bosh shikoni kërceu në mua dhe filluan të më rrahin në gjoks me të egra, aimless rrahje. Ee kapi krahun dhe butësisht, por në mënyrë të vendosur shtyrë prapa saj. Në vend të meje, ajo filloi të trokasë në të butë moan. Ai e mbylli derën dhe mendoi për një çast.
  
  
  Kuoi tha ai gjithashtu eksperimentuar me drogat në laborator. Ai tha se kjo ishte e mendje-ndryshuar drogës. Mirë, ata të dy mendime qartazi kanë ndryshuar. Shkenca është duke lëvizur përpara. Unë mendova se do të shihet mjaft i saj në atë kohë.
  
  
  Ai u kthye në laborator dhe të paguar një vizitë në Kuoi e zyrës.
  
  
  Muret ishin të mbushur me libra dhe dosje. Ndoshta tij të arkivit personal. Vetja karrige kontrolluar atë. Unë nuk e di se çfarë kam pritur për të gjetur. Por ajo që kam gjetur ishte e shkëlqyer. Një grup prej tetë butonat. Ih krahasuar atë me çelësat në rripin tim që më dha akses në laborator dhe të qelizave. Po. Të gjithë kishin e tyre plan. Një më të vogël të vendosur e rekordeve të shumëfishta për minutë rënë në të. Pastaj një tjetër mendim ndodhur me mua, dhe ai i fshehu ih në buzën e tij underpants. E mia të fshehura shanset për të fituar filluar të rritet.
  
  
  Ajo e mbylli laborator derën prapa saj dhe u largua, mimmo të anuar murgjit, në natë.
  
  
  Rreth gjysmë atje, unë pashë diçka interesante. Dy murgjit, të cilët ishin të pasur një vend të nxehtë argument. Ajo ishte e mahnitshme se këto demonstrata do të mund të bisedoni në të gjitha, por edhe më e mahnitshme është që ata të grindeshin me njëri-tjetrin. E saj, u fsheh pas disa shkurre kur kanë kaluar mimmo mua, tani ata ishin të heshtur.
  
  
  Pjesa tjetër e udhëtimit përmes saj kompleks ishte i qetë. Është shumë e rëndësishme që kam kohë. Zëri i saj duhet të ketë qenë i zhdukur për rreth një orë e gjysmë. Ajo ndjehet si ajo e kishte trajtuar këtë Kuoyu një dy orësh goditje, por ajo ende mori e rrezikut. Kur kam ardhur në portën kryesore të shtëpisë sonë, ih ruhej nga dy murgjit. Kur unë u largua prej saj, unë nuk isha atje. Por si të gjithë të tjerët, ata të ulur sytë e tyre dhe të paguar asnjë vëmendje për mua.
  
  
  Unë nuk shoh askënd në korridor. Shpejt dhe në heshtje e saj, mori në ditën e tanë celularë. Zëri i saj ishte i butë e hapi derën. Tara ishte ende aty. Ende në gjumë. Ai dukej përmes kamerës në të tjera mat. Kuoi ishte ende aty. Të sigurt të pozicionit të tij, Dellee hyri në dhomë. Por ai nuk duhet të ketë qenë aq i sigurt.
  
  
  Një palë duar të më kapi nga mbrapa. Një dorë e mbyllur rreth qafën time. Unë u përpoq për të prerë larg, por ana tjetër mbajtur ime dore në vend dhe të mbështjellë tim mëngë sa që dora e shtrënguar rreth qafën time. Ai shikoi prapa. Ata të dy ishin murgjit. Ata duhet të kenë më ndiqnin në heshtje. Një e treta ishte duke pritur për mua jashtë derës. Me një shiringë. Dr. Kuoi u ngrit nga shtrati. Unë ndjeva një ferrë e saj. E saj të fortë krahët e nxorrën lirë dhe ajo vented e saj të zemërimit në ditën e parë të murg i cili erdhi në kuadër të arritur. Për shembull, pas disa sekonda, vrimë lepuri u hap dhe ai filloi të binte.
  
  
  Më të thellë.
  
  
  Më të thellë dhe më të thellë.
  
  
  Mbrapsht në Wonderland.
  
  
  
  
  Kapitulli 24
  
  
  
  
  Tara u ul para meje, dhe tha diçka unintelligible. Ajo ishte e veshur e saj të zbehtë rozë brekë. Afër kishte një shesh garzë fashë të mbështjellë rreth saj parakrah. Sytë e saj ra në parakrahun e saj. Nuk ishte një ngjashme sheshin e garzë.
  
  
  Ata e bëri atë. Ata të vaksinohen ne.
  
  
  Këta trashëgimtarë janë tashmë lundrues në provë tuba, diku në laboratorë në të gjithë makth, diku në mesin e çojnë minjtë dhe bretkosat.
  
  
  E saj u hodh nga shtrati.
  
  
  "Qetësuar", tha ajo. 'Qetësuar. Ju jeni ende shumë e dobët. Ditë të mbrojtura. Ne nuk mund të bëj asgjë ende. Ajo u kthye dhe filloi muttering diçka. Ai shkundi kokën e tij, duke u përpjekur për të bërë kuptim fjalët e saj.
  
  
  Pastaj vetja pa e saj. Ajo ishte duke folur për një murg. Kjo gibberish ishte menduar për të të jetë tani e famshme Sutoi të saj. Ky ishte vetëm hera e dytë që qetësues përvojë më bëri pyetjen time mendje e shëndoshë.
  
  
  Njeriu që ishte ulur në dysheme, ende mban një pjatë e ushqimit që angazhuar vetja bashkohet në tonë celular. Ai dukej tamam si të tjerët. Skinhead. Por kur ai hapi sytë e tij, ai e dinte se ai ishte i veçantë. Unë kurrë nuk kishte parë e saj të duket si që para. Ata përmbante të gjitha njohuritë dhe pafajësia e miliona viteve të njerëzimit.
  
  
  Tara u kthye nga unë.
  
  
  "Ning Tan është abbot. Ai erdhi këtu për të na ndihmuar. Të paktën të bëni të sigurtë tonë eda nuk është i droguar. Ata ishin planifikuar për të na vënë poshtë me pilula gjumi." Zëri i saj është absurd pak të lëkundur.
  
  
  E saj, shikuar në të Ardhmen Tang, ata të pafund të syve. "Është se të gjithë ndihmën që na jep?"
  
  
  Ajo shrugged supet e saj. "Unë nuk e di. Për të na ndihmuar në asnjë mënyrë kundër vetja e besimit. Çfarëdo të na ndodhë, ajo duhet të jetë vullneti i, të themi, Perëndia. Ai e ndien sikur ai është marrë në rrugën e saj, dhe kjo pengon vetja e tij."
  
  
  "Çfarë dreqin lloj e fesë është kjo, të qepur?" "Është drugging dhe vrasjen e njerëzve të vullnetit të Perëndisë?"
  
  
  Ajo shikoi në mua me qetësi. Ai thotë se vetja veprime nuk mund të parandaluar vrasjen. Ajo vetëm mund të ndikojë që merr vrarë. Nëse ai nuk do të bëjë diçka, ata do të na vrasin. Nëse ai na ndihmon, ne do të vrasim".
  
  
  — Ajo është e gjitha vrasje për të?"
  
  
  Ajo tundi kokën shkelje të rëndë. "Kjo është e gjitha për vrasjen e tij."
  
  
  Saj në ballin e furrowed. — Atëherë pse është ai për të na ndihmuar?"
  
  
  "Ai thotë se ai na ndihmon edhe shanset."
  
  
  Ai vështroi rreth e rrotull. Ka qenë dy prej nesh, dhe ne ishin të mbyllur në kamerave digjitale. Të paarmatosur. Jashtë, nuk ishte një shumë e ih. Të gjithë të armatosur. — Është që ajo që ai e quan atë?"
  
  
  Murgu i tha diçka. Tara përkthyer atë. "Ai thotë se ai e kupton ndjenjat tona... por unë uroj që ju mund të kuptoj atë. Ai tha: "... ajo ngurroi, ndërsa nëse frikësohen nga reagimi im. "Ai tha se të kuptuarit do të të sjellë paqe!"."
  
  
  'Oh, e drejtë? Pastaj kjo është e madhe. Ai flet lehtë për botën. Këtu, në ego pak Taoist tempull. Por çfarë lidhje ka? Ajo që për të gjithë ata bagëtinë që e bëjnë rrugën e tyre përmes jetës në sajë të poppies ai rritet në kopshtin e tij? Pyete atë çfarë mendon ai në lidhje me të. Tara hodhi sytë në tokë dhe psherëtiu.
  
  
  "Mirë, e bëj me ngut," thashë unë. "Pyet atë."
  
  
  Ata biseduan për njëri-tjetrin, për gati dhjetë minuta. Ajo duhet të ketë qenë shumë interesante. Ning Tan ndaloi në menduar për një kohë të gjatë dhe foli në një mournful zë. Më në fund, ai tha: "diçka që e bëri Tara të kthehet rreth.
  
  
  "Ai nuk di asgjë në lidhje me këtë opium", tha ajo. "Ai nuk di shumë për atë që po ndodh atje. Ai e kaloi gjithë jetën këtu. Por ai thotë se ai beson-duke gjykuar nga zjarri në zërin tuaj, "tha ai," që të jeni të afërt me burimin e energjisë universale. Pastaj ai më tregoi për t'ju tërhequr vërejtjen që të mos e të gjithë murgjit këtu janë murgjit. Disa janë rreth tyre... rreth gjysma e saj... rreth njëqind... E KAN partizanët."
  
  
  Unë tashmë e kam menduar diçka të ngjashme me veten. Që të shpjegohet murgjit unë do të shihet argumentuar dhe murgjit të cilët do të më kapi për t'i dhënë më injeksion. Por gjatë dy pashë dukeshin të njëjtë si gjithë të tjerët. Poshtë për të ulur sytë. Ai shrugged, ndjenja e zemërimit të shurdhër të ndërtuar. "I madh", I thashë. 'Është mirë të dihet. Pra, gjysma e tyre janë partizanët që janë përreth tyre. Por në qoftë se ata të gjithë duken të njëjtë, si mund të pranojmë ih?
  
  
  Tara dorëzuar Tapash gjatë dhe u kthye nga unë. "Ai thotë se ne nuk mund të vërtetë të bëjë atë në luginë."
  
  
  E saj, u ngrit dhe filloi të endej poshtë e lart në aparat fotografik dixhital. 'Mirë, nëse ajo mund të zbutur egon e ndërgjegjes, ai na tregoi diçka, por ai nuk thonë asgjë. Të tilla riddles uem shpirt.
  
  
  Ning Tan u ngrit. Ai duhet të shkoni, ai tha: "edukatë. Por ai do të kthehet gjatë tonë të ardhshëm pranuar whining seancë. Dhe para tyre ferret, ai na la disa Taoist platitudes:
  
  
  "Veprimit parashikon më pak përgjigjet se sa njerëzit mendojnë."
  
  
  "Idetë janë më të fuqishme se sa armët."
  
  
  Për të cilat ai ka shtuar tij solemne mbylljes adresa:
  
  
  "Në Ditën e Mrekullive, çdo gjë do të vijë e vërtetë." Dhe përsëri, në këtë kuptim ishte çelësi për një pishinë në natyrë. Këtë lloj të flasin me të vërtetë disqet më të çmendur. Por ai më vështroi mirupafshim me sytë e tij të vjetër, dhe për një çast ai ndjeu asgjë në të gjitha. Për një moment, ai e dinte se të gjitha përgjigjet, dhe ata përgjigjet ishin të sakta.
  
  
  Ai e majtë, dhe e kam dëgjuar vetja e kyç derën tonë. Zhurma më çoi në një brutale realitet. Unë të kërkuar për grusht dikush. Por personi i vetëm rreth ishte Tara. Ai vazhdoi me ritëm të lart dhe poshtë në dhomë.
  
  
  "Është mirë që ju të jeni të hidhëruar në mua tani", tha ajo. — Çfarë u keni menduar atëherë?" Që unë do të kthehet vetja në një bindur SËPATË agjentëve për dhjetë minuta.
  
  
  — Ju mund të paktën të provoni, të dashur. Në vend të përsëritur këtë kuptim për mua, ky kuptim do të më sjellë paqe."
  
  
  'Oh, Perëndia im. sa budallaqe je.
  
  
  "Ah. Mirë. Ju jeni i zgjuar, dhe ajo është një pjesë e mut.
  
  
  Ajo psherëtiu. "Unë nuk do të them atë.'
  
  
  Oh, jo? E saj të zgjedhur një deri rreth jastëkët nga dyshemeja dhe waved hej gjatë. Kjo është e gjitha këtu, foshnjë, në një mikrofon të fshehur. A ju doni mua për të luajtur atë?
  
  
  Ajo psherëtiu përsëri. "Mirë, nuk është kjo ajo që mistletoe menduar. E saj vetëm e vështirë për të thënë se në qoftë se vetëm ju e kuptuar...
  
  
  "Po, Po. Unë e di saj. Pastaj unë në fund do të gjejnë paqe."
  
  
  "Po," tha ajo. Ajo tundi kokën, kap një jastëk, dhe e hodhi atë në mua. Kjo është kur kjo ka ndodhur. Ai hodhi jastëkun në dorën e saj". Ajo pëllumbi në krah, humbi ekuilibrin e saj, dhe u ul përsëri në dyshek. Nga atje, ajo ka filluar të gjuajnë me jastëkë në mua, që v afër hodhi në e saj. Ajo u ngrit me të madhe portokalli jastëk dhe ka filluar të më godasë me të. Unë e kapi dhe i shtyu prapa saj poshtë në dyshek, dhe ne kemi filluar puthjeve tërbim. Kjo i qetësoi të na zbresë një të vogël. Ne panted dhe e përqafoi. Atëherë ajo ishte në afër. Çdo gjë ishte saktësisht si ajo gjithmonë ishte me ne. Vetëm në minutën e fundit nuk e kam një mendim. Ai u zmbrapsa. "Mos u shqetësoni", tha ajo. "Nëse ata duan të na e bëjnë një super foshnja për ta, ata do të duhet të presin disa javë më." Por ajo nuk ka punë. Ideja e KANËS duke qenë një hotel për ne për ta bërë këtë ishte i neveritshëm. E saj rritet poshtë nga afër dhe me butësi puthi. "Unë jam i keq, mjaltë. Unë jam i frikësuar unë nuk dua të marrë atë rrezik.
  
  
  Pas një kohe, ajo tha: "Ju jeni të drejtë. Kam gënjyer për ju. Ajo mund të ketë një fëmijë me ju të drejtë tani." Ajo e puthi mua". Unë dua fëmijën tuaj.
  
  
  'Aktualisht?'
  
  
  — Unë do të dua që kur ne të merrni nga këtu, dhe ... jo si kjo... mirë, ajo nuk do të duan që ta dinë këtë." Saj më të mirë për të vrarë veten se sa kjo. Por unë besoj në ju, Nick, " tha ajo me një buzëqeshje. "Unë mendoj se, si person që tha:" ju jeni të mbyllur, një burim i dijes. Unë besoj se ju keni një karakteri fisnik, dhe ju keni një lucky star, pa marrë parasysh atë që personi tregon me ne. Unë besoj se ju do të na merrni nga këtu.
  
  
  Unë duhet të ketë menduar për këtë. Ai u ngrit, e mbështolli një peshqir rreth vetes, dhe ka filluar tempe përsëri. Tani, ajo do të për fat të mirë të ndryshimit të saj karakteri fisnik për një cigare. Saj, dukej nga dritarja. Ishte mesditë. Kam humbur atë për gjysmë dite.
  
  
  "Unë gjeta një grua që lab," babai i saj tha. "Eja këtu".
  
  
  Ajo bëri një sarong rreth pambuku fletë dhe shkoi te dritarja. Ne ishim të papritur shumë në depresion. Ai vuri në laborator dhe më tregoi vendndodhjen e saj. Ai tregoi asaj çelësat ai do të marrë nga Kuoi karrige. Unë ende kishte ato. "Të gjithë ne duhet të bëjmë tani është të dal nga këtu.
  
  
  "A mendoni se ju mund ta bëni atë?" — Çfarë është ajo? " e pyeti ajo butësisht.
  
  
  "Sigurisht," thashë unë. "Një ari shpirtin, dhe një yll me fat? Për estestvenno. Si mund të humbasë?
  
  
  Ajo psherëtiu rëndë dhe pak im earlobe. "E mrekullueshme", tha ajo.
  
  
  Një bandë e çelësat jingled për ditë. Ne të dy të shpejtë të ducked të shtretërve tanë, ku ne kemi pretenduar për të fjetur.
  
  
  Dera e mbyllur përsëri. Ai hodhi sytë në tabaka me ushqim. "Ne do të më mirë të ketë një darkë," thashë unë. "Eda është menduar për të intoxicate ne."
  
  
  "Mmmm." Ajo writhed e saj në mat si një art i klasës model. "Unë jam i kënaqur që nuk është rasti. Unë mendoj se e saj të uritur. Ajo mbartte tabaka për një tavoline të vogël dhe e ngriti kapakun nga ende steaming saucer.
  
  
  Megjithatë, ajo sniffed atë të dyshimtë. Ajo yawned. "Mos u shqetësoni," thashë unë. "Kjo është Kinez eda. Ju do të zgjohen përsëri në një orë.
  
  
  Ne e mori përsipër. Ajo ishte një e thjeshtë eda, oriz me perime. Por ajo ishte e shijshme dhe të paktën kjo ishte e mbushur. Ai e shikoi në Tara dhe ndjehet i uritur përsëri. Por se duhej të priste. Në një vend tjetër dhe në një kohë të ndryshme. Ajo ndjeu sytë e mi nga ana e saj, sytë, buzëqeshi shyly, dhe për të kthyer vëmendjen e saj prapa saj pjatë.
  
  
  Unë u përpoq për të kuptuar e saj. Kjo është një e papritur siklet. Unë ende kam shumë për të kuptuar rreth saj. Reagimi im për gratë zakonisht është e thjeshtë. Kur unë kam pyetje, ata janë të gjithë rreth tyre, të cilat mund të lehtë të përgjigjej me të dy po dhe jo. Vetëm këtë herë, nuk kishte asgjë të thjeshtë rreth në të gjitha. Nuk pyetje dhe përgjigje. Jo gruaja ime, dhe ndjenjat e mia për të. Thjeshtë emrat nuk janë më të zbatueshme.
  
  
  Ajo nuk ishte një vajzë e bukur me syze apo një kalendar bukuria, edhe pse unë nuk mund të imagjinohet një muaj që nuk duken më mirë në afër. Ajo ishte edhe e Kategorisë A dhe kategorisë B. Ajo ishte certifikuar shkencore gjeniale dhe një të shkëlqyer punëtor. Ajo ishte zgjuar dhe sexy. I butë dhe emocionuese. Ajo stimuluar mua, të inatosur më sfiduar mua, ngriti shpirtrat e mia. dhe nëse është i mërzitur me mua, ajo gjithashtu u kthye më.
  
  
  — Si në lidhje me ne të merrni për të punuar?"
  
  
  "Si," ajo e pyeti, " a e imagjinoni se?"
  
  
  Tabaka shtyrë atë larg, duke i bërë ballë të kërkojnë për të tymit të një cigare. Duke marrë lazer larg nga Tara është një gjë, por duke e mia cigare është e torturës.
  
  
  "Unë kam qenë duke menduar në lidhje me këto demonstrata për një kohë të gjatë", I thashë. — Dhe unë kam një ide. Mund të flisni shpejtë?"
  
  
  "Në Sutoan dialektin?"
  
  
  "Në Sutoan të saj."
  
  
  "E saj ashtu si i kam menduar. Të shkojmë me radhë.'
  
  
  "Mirë, gjysma e murgjit këtu janë agjentët e KANËS, nuk janë ata? Ka rreth njëqind Ih, dhe ata do të nxitojnë për në vendin e ngjarjes në çdo moment për të prishin planet tona. Pra, ne kemi për të shkatërruar ih. Ose të paktën të sjellë ih rreth lojës".
  
  
  'Mirë. Por, si ta dimë se kush janë ata?
  
  
  — Ne nuk mund të gjeni ih. Kjo është pika e tërë. Vetëm një murg i vërtetë mund ta bëjë këtë."
  
  
  Tara frowned. — Unë dyshoj ne mund të bindë vetja për të na tregoni, nëse kjo është ajo që ju menduar." Jo, nëse ai e di që ne jemi duke shkuar për të marrë nga këta agjentë, apo ndoshta edhe më keq.
  
  
  Zëri i saj, ai i shkundi kokën e tij. — Unë nuk dua të ju them në të gjitha. Unë dua të vërtetë këto demonstrata për të kapur këto KANËS agjentëve ose më keq.
  
  
  Për një moment, ajo vetëm filluar në mua.
  
  
  "A doni që të bjerë shumë, apo ndoshta të bëjë ari rreth kashtë?
  
  
  Ai buzëqeshi në e saj. — Unë nuk mendoj se është kështu gjoja e vështirë.
  
  
  — Ju mund të them se e lehtë. Çfarë argumenti ju sugjeroj që të përdor? Unë do të thotë, si nuk ju bindin njerëzit të cilët janë të përkushtuar për të bërë asgjë për të bërë diçka? Dhe së dyti, në qoftë se ju të menaxhuar për të bindur ih, çfarë armëve a ju sugjerojnë që ata përdorin?
  
  
  Ai u ngrit përsëri dhe paced dhe deri poshtë në dhomë. "Sa për pjesën e parë të pyetjes tuaj, e saj të numërimit të votave në ih vetë-ruajtjen instinkt."
  
  
  Ajo tundi kokën. "Ajo nuk do të funksionojë. Ata nuk janë të frikësuar nga vdekja.
  
  
  "Unë e di se. Por unë nuk do të thotë ih personale për të mbijetuar. Unë do të thotë të ruani ih besimit. Shiko, ka vetëm një arsye pse ata janë teaming deri me KANG: për të ruajtur e tyre të manastirit. Kjo duhet të jetë e fundit të mbetur Dao bastion në të gjitha Indochina. Nëse jo në botë.
  
  
  'Të drejtën?'
  
  
  — Pra, kur këto murgjit vdesin, ih besimit vdes me ta. KANG nuk do të pranojë të reja murgjit. Ky vend do të bëhet një CANNA kalaja, nuk Taoist tempull. Nëse ata nuk duan të luftojnë për të. Në këtë rast, duke mos bërë asgjë është e barasvlershme për të shkatërruar veten."
  
  
  — Por a nuk kanë vdekur pa ih të mbrojtjes?"
  
  
  "Me ndihmën tonë, ata mund të lëvizin në një vend tjetër."
  
  
  Në një çast, ajo i mbylli sytë në mendime. "Tingujt e bukur, aq sa unë mund të shoh." Por pastaj përsëri, vetëm të saj si ju jeni një pragmatike Amerikane, dhe ne jemi që kanë të bëjnë me një krejt tjetër mendim."
  
  
  "Nuk e besoj", thash unë. "Unë mendoj se të gjithë idealistët janë të njëjta në fund. Ata janë të gatshëm të vdesin për idetë e tyre, por ata nuk duan ta lënë veten të vdesin për idetë e tyre."
  
  
  Nuk ishte një tjetër ujit lajthiza lënë mbi tabaka. Ajo zgjodhi atë me gishtat e saj dhe mori një pickim. Ajo buzëqeshi. Ide e mirë", tha ajo. "Kjo është me vlerë një provoni anyway. Ka vetëm një problem në dell tv.
  
  
  Ai psherëtiu. 'Çfarë është kjo?'
  
  
  "Si mund të thoni: "idealist" në Sutoen?"
  
  
  Unë e hodhën në shtrat me një jastëk.
  
  
  'Jo, nuk ka.', tha ajo. "Quiz nuk është mbi ende. Çka në lidhje me fillimin e pjesës së dytë?
  
  
  "Ajo që është pjesa e dytë?"
  
  
  "Çfarë duhet të përdorin si armë?"
  
  
  "Oh, se," ai i tha me një buzëqeshje. "Çfarë është rreth Lao Zeng e office." Unë kisha për të pritur pak derisa ajo ishte në të njëjtin nivel si mua. Ajo nuk ka marrë afër një kohë të gjatë.
  
  
  'Perëndia. Armët kujën.
  
  
  "Armët e vetja moan. Ka rreth njëqind vetja njësitë e varur atje, dhe ka rreth njëqind e vërtetë murgjit. Dhe im mësues matematike, do të themi se ai ju jep një armë për person.
  
  
  "Hej, por prisni një minutë. Me aq sa unë mund të mbani mend, kjo xhami murit është e pathyeshme, rrymë elektrike, dhe të mbyllur.
  
  
  — Time dhe sens të përbashkët tregon mua se ku është e kyçur, nuk duhet të jetë një kyç." Dhe që aty ku ka energji elektrike, ka edhe një të kaluar. Dhe një nga murgjit në Lao Tseng e dhomave duhet të dini se ku janë ata."
  
  
  Ajo shikoi në mua seriozisht për një moment, pastaj giggled, kërceu mbi të, dhe e përqafoi mua. "Ndonjëherë,"tha ajo," ju jeni thjesht e bukur."
  
  
  "Ju nuk e keni parë ende asgjë", thash unë.
  
  
  
  
  Kapitulli 25
  
  
  
  
  Atë natë, Dita e Mrekullive filloi.
  
  
  Mrekullinë e parë ndodhi kur Tara nxori një paketë cigare prej saj në çantë. Ju nuk mund të mendojnë që kjo mrekulli të barazohet me marrjen e ujit rreth një shkëmb, por pastaj ju nuk janë aq të varur nga pirja e duhanit si ju janë për atë.
  
  
  Në shenjë të dytë e mori një pak më të gjatë. Rreth një orë, për të qenë të saktë. Por kur Tangning lënë përsëri me darkë tonë tabaka, ai ra dakord për të folur për të e tij të Gjykatës Supreme. Nëse Gjykata e pranon, ai do të bashkohet me planin tim.
  
  
  E treta, nuk mund të konsiderohet si një 100% mrekulli, por unë jam i gatshëm të mendoj kështu. Sepse, në radhë të parë, ajo nuk ishte ideja ime. Në qoftë se unë nuk e kishte përdorur Tara e fundit të ndeshjes, unë kurrë nuk mund të ketë arritur në dollap për të parë se çfarë kishte mbetur në xhepat e mi, dhe unë kurrë nuk mund të ketë gjetur tre bukuroshe patate të skuqura që unë kap në Kazino Grenada, me të verdhë përmbajtja përreth pika. Nga disa mrekulli, ata mbetën në seams të dyshja.
  
  
  Koha ishte gjithashtu mjaft mrekullueshëm. Për shkak se më pak se katër sekonda në ditë, çelësi jangled dhe një murg erdhi, me sa duket nëpërmjet agjentëve të KANËS, për të kontrolluar për ne.
  
  
  Ajo ishte vetëm disa orë pas tonë të fundit të drogës trajtohen vakt, dhe ne është dashur të jetë i qetë. Sepse ai mund të ketë një armë në dorën e tij, por ai nuk ishte në vëzhgim. Dhe kur ai u përkul poshtë për të marrë një vështrim më të afërt, unë nuk kishte asnjë vështirësi goditur uem me chip e mia të fshehura në palm. Unë vetëm mori armën nga ai. E çuditshme ruse-bërë revolver. Shtatë shtënë-revole të kalibrit të mbyllura deri 7.65.
  
  
  Pas rreth dhjetë minuta, si ai që pritet, partnerin e tij erdhën për të parë çfarë po ndodhte.
  
  
  Tani është koha për të vepruar. Ai nuk e di rezultatin e Her Tang e takimit, por ishte kjo situatë tani për tani. Dhe nuk e tij rreth atyre që të humbasë rastin.
  
  
  Tara e saj ndryshuar në e tyre të nunit, e rrobave, të veshur me hoods për të mbuluar kokat e tyre. Ajo ishte vetëm një dobët të fsheh. Por të paktën murgjit ishin të gjitha madhësive dhe lartësi, pra tonë fizikun dhe lartësia nuk iu është dhënë larg. Ai e mbylli derën ndërmjet nesh dhe të pavetëdijshme rojet, dhe ne të lehtë të rënë nga rreth ndërtimit dhe të gjithë të errët të zonës.
  
  
  Ne shkuam haptazi në laborator.
  
  
  Tara ndjehet në shtëpi në mesin e swirling fuçi komplekse dhe të pajisjeve. Ajo shpejt të identifikuar tre muajsh pbx. Re klonet e Lao Tsen. Krijesave të tjera ishin majmunë, tha ajo. Pastaj ajo ka filluar të zbresë në radhë të testit tuba sikur goditur nga rrufeja. "E jona", tha ajo hoarsely. Dhe ajo u largua.
  
  
  Qëndrova roje, ndërsa ajo rummaged përmes një kabinetit të plotë të kimikateve, duke u përpjekur të kuptoj se çfarë të bëjë me ta. "Çfarë mendoni ju," tha ajo në fund. "Unë mund të të vrasin pbx duke shtuar zemërimin për ih dietë. Por pastaj laborator do të jetë ende e paprekur, dhe Kuoi mund të fillojnë të tërhiqen nga një grup të ri përsëri nesër... Ajo ishte i humbur në mendime, hedhja e saj thonjtë kundër saj dhëmbët.
  
  
  'Apo tjetër?'
  
  
  "Ose... unë mund të bëjë disa glycerol tri-nitrat dhe kjo është ajo."
  
  
  "Glycerol trinitrate?"
  
  
  "Nitroglycerin për ju".
  
  
  'Kjo është njëjtë për ju.'
  
  
  Ai buzëqeshi në e saj.
  
  
  'Mirë?"
  
  
  'Po. Të shkojnë përpara, do të mbajë. Bëj me ngut dhe të bëjë disa nitroglycerin. Unë nuk do të duan për t'i dhënë atyre një shans të dytë."
  
  
  Ajo e vendosur për të punuar, ngritje xhami ekran që e bllokuar në valë të kimikateve. Ajo zgjodhi një pjesë të madhe të rrumbullakët balonë e mbushur me argumente të lëngshme, e cila u shtohet pak e nga pak për tjetër tub me një tjetër të qartë të lëngshme. Kjo gjë ishte në një spirale ngrohje dhe e bëri të mëdha të zhurmshme këmbanat. Një condensation kolona ishte vendosur në krye të balonë, dhe ujit të ftohtë të ruajtur temperaturën edhe kur përzierjen e substancave me një automatik fajtor. Kjo nuk ishte Stahl i cili e pyeti se çfarë incidenti ishte në dell tv. Gjithsesi, ajo hodhi të gjitha ato cashews poshtë ikjen.
  
  
  Pastaj ajo mori dy më shumë lëngje, të dyja me ngjyrë, dhe të vënë ato në një balonë dhe të tjera në një gji të tub. Nëse unë do të pasur ndonjëherë ndonjë dyshim, ata do të jenë të shkuar tani. Afër me të vërtetë kishte një arsye për të qenë këtu. Ajo ka punuar me të shpejtë dhe efikas lehtësinë e disa me flokë të kuqe njeriu në një kafe kapuç, një të mirë zanash, përzierjen salamander sy me vallë buallin e lot. Ajo është zëvendësuar me frigorifer tub dhe kureshtar.
  
  
  "Në rregull", tha ajo. Por Ditën e Mrekullitë e saj të parë të prodhuar false shënim.
  
  
  Dhe shumë të tjera të rreme notts.
  
  
  Këto shënime të rreme janë të majtë e djathtë mbi Vin. Dr. Kuoi dhe një duzinë të rreme murgjit me një duzinë të vërtetë armë të mëdha. Ato budallaqe shtatë shtënë-revole pistoleta.
  
  
  Unë nuk jam lehtë të frikësuar. Nëse ajo do të kishte qenë Odin, ajo do të ishte marrë peng nga Kuoi. Por ata e dinin peng teori të veten. Dy murgjit u afrua Tara, shoved një revolver në shpinën e saj, dhe Po Vin urdhëroi mua të bjerë armë.
  
  
  Ai psherëtiu. Ai ra për armë. Ai kishte filluar të marrë në shprehi të keqe të qenë të kapur nga ai.
  
  
  E saj uem tha se.
  
  
  Ai tha se kjo ishte koha për të zmbrapset zakonin. Se ajo ishte e fundit të kapur. Se unë nuk do të iki përsëri. Kuoi shtuar se ajo ishte koha për mua për të zhvilluar një zakon të ri. Ai ishte duke eksperimentuar me diçka, por ai nuk e kishte provuar në njerëz por... Ne kemi qenë rreth për të marrë një dhomë në pjesën e prapme të laboratorit. Pranë kamera e një grua e vjetër që ishte vazhdimisht në rrahje kundër mureve, dhe kamera e një të riu që ngecje të fëmijërisë. Ne u hedhur brenda, dera u përplas mbyllur, dhe atëherë nuk ishte e rëndë të shëndoshë si rrufe në qiell rrëshqitje në frontin e tij.
  
  
  Heronj të zhdukur.
  
  
  Dritaret ishin të ndaluar. Kafaz ishte i vogël. Brenda, nuk ishte gjë tjetër veçse quilted muret. Ne ishim të veshur me të butë kamerave digjitale. Dhe ata ishin duke shkuar për të përdorur microphones dhe folës për të përzënë na i çmendur të mjaftueshme që kjo butë kamera mund të vijnë në volitshëm. Të paktën ata ishin duke shkuar për të provoni.
  
  
  Të gjitha unë e dija ishte se ata nuk do të kenë sukses. Kamikaze nuk ishte stili im, por im gazit bombë ishte ende e fshehur në mes të këmbëve të mia. Në qoftë se unë të saj le të shkojë në hapësirë të mbyllur, i qelisë, ai do të na marrë me vete. Por të paktën ai do të kishte kontaktuar Kwoi. Unë do të arrijë krijuesi im, ndërsa aftësitë e mia janë ende i paprekur.
  
  
  Ai e shikoi në Tara. Ajo ishte e tmerruar. Njohuritë e saj është e rëndësishme. Sytë e saj ishin të gjerë të hapur, fytyra e saj expressionless. Ankthi është i ndryshëm nga frika. Frika e bën që ju të bëni merak të plotë. Terrori është paralyzing.
  
  
  Ee kap e saj deri dhe u përpoq për të gëzuar e saj deri. Ai u përpoq të shtrydh një përshtatje e frikës përmes afër. Ajo ishte ende duke tundur. Ajo tronditur të saj. Ajo u godit nga ee. "Zgjohu, i dashur. Unë kam nevojë për ju."'
  
  
  Ajo dilte thonjtë e saj në krahun tim. "Më vjen keq," tha ajo në një mbytur zërin. "Qepur, ju jeni të drejtë," I thashë. — Si mendoni ju se ndihem?"
  
  
  Ajo shikoi në mua në befasi. 'Një alarm?'
  
  
  "Krishti", I thashë. "Nëse i saj nuk e ka bërë atë e tij, do të ketë tashmë janë të gatshëm për këtë të butë aparat fotografik dixhital."
  
  
  Ajo e vendoste kokën mbi supin tim dhe vetëm të varur atje. "Pse tani ndjehem më mirë dhe të mos më keq?"
  
  
  "Për shkak se ju jeni të mbyllur në me një njeri, nuk është një makinë." Ajo buzëqeshi thinly në mua. Nervously, por me një buzëqeshje. "Nëse është kështu," tha ajo, "pse nuk ju kanë" Bërë në Japoni ' shkrim të gjithë gomar tuaj?"
  
  
  "Sepse unë kam qenë e krijuar atje," unë thashë, pas saj, në rrugën e saj. Ai vrapoi dorën nëpër flokët e tij. Ajo ishte duke imituar veten, por të paktën ajo të ishte në kontroll përsëri.
  
  
  "Nxitoni," I tha, " dhe le të jenë të arsyeshme." Së pari, kur është kjo gjë damn do të shpërthente?
  
  
  Ajo tundi kokën. "Mos u shqetëso për këtë. Nëse ujë të ftohtë kthyer atë jashtë, ne do të jetë i vdekur tani. Por që të shpërthejnë, kimike duhet të jenë të ndezur deri në 240 gradë, dhe nga vetë ajo nuk do të arrijë këtë. Unë gjithashtu kam arritur të marrë atë xhami perde poshtë përsëri. Ata as nuk e di që unë kaloi nga kimikatet, sepse ata mund të vrasin e tyre PBX. Në fillim ajo ishte atje... mirë, le të themi se eda për PBX.
  
  
  "Atëherë kjo është në rregull. Si për Kuoi dhe vetja qesharake të armëve, unë kam një ide. Ai mendoi se në qoftë se Kuoi të kthehej këtu, ai nuk mund të vijë me një të tërë togë. Disa murgjit me pistoleta, me siguri, do të jetë e mjaftueshme. Ai do të mendoj për këtë. Unë i thashë Tara atë që kam menduar.
  
  
  Ata janë në asnjë ngut për t'u kthyer. Ndoshta ai thjesht mori një pak kohë për të marrë të gatshme.
  
  
  Ne e pozicionuar veten në të dyja anët e derës. Tara ishte në të drejtë. Kur dera u hap, ajo do të jetë mbi të.
  
  
  Një heshtje e rëndë, e ndërtuar dhe e pushtuan tonë celular. Nëse një zonjë tjetër për të na u banging në mur, mbushje do të varrosur të shëndoshë. E saj tha Tara për të marrë disa fle në qoftë se ajo kishte menduar hej kishte nevojë për të. Ajo mendonte Hej kishte nevojë për të. Kam qëndruar zgjuar dhe i ruanin qetësinë. Unë kam pritur për atë për të thyer.
  
  
  Unë u pyesin se çfarë të drogës Kuoi kishin përgatitur për ne. Unë mbajtur duke menduar rreth atyre vjetër fantastiko-shkencore filmat ku një universitet i kimisë, profesor i kthen studentët e tij në gjigant të mete. Ose nga ai në të cilin astronautët mbidozë në moonbeams dhe të kthehet në çmendur cacti. Carter plotëson Dr. Vel Tweet. Në të ardhmen e afërt në këtë teatër. Dy qese kokoshka dhe shumë e Koksit. Pastaj ju shkoni në shtëpi dhe të bëj dashuri me Irina.
  
  
  Tara nxiti për një moment në gjumin e saj. E saj e vlerësojnë ishte se ajo ishte rreth pesë fiks në mëngjes. Zogjtë kishin qenë deri dhe të fluturojnë për një orë, dhe shën ishte hedhur në anë të ndaluar windows. E saj tundi.
  
  
  Minutën e parë i shërimit është shumë e vështirë. Unë pashë e saj si ajo e rregulluar perceptimin tim kafe mobilje dhe quilted muret. Ajo rubbed në duart e saj mbi sytë e saj. 'Çfarë kohe është tani?'Ajo vështroi përreth.' Oi. 'Pra, ajo më në fund u kthyen në tokën e të gjallëve. "Unë mendoj se ne nuk e di, nuk i kemi?"
  
  
  "Kohë për të marrë up", thash unë.
  
  
  "Unë kam pasur një të tillë të mirë, të sigurt e gjumit. Kam ëndërruar që të ishim ne...
  
  
  "Shh."
  
  
  Ai e dëgjoi derën të korridor të hapur. Lab derën. Tara përsëri shtretër sinqertë në qoshe si ne të përsëriten. Kur dera u hap, trupi i saj ishte i fshehur, por në dorën e saj mund të arrijë atë. Ajo ishte gati për veprim. Në mendimin e saj, ishte koha e përkryer. Ajo nuk kishte fjetur kohë të mjaftueshme për të të jetë i zgjuar, dhe jo kohë të mjaftueshme për të të jetë i frikësuar. E saj të hedhur në anën tjetër të ditës, e përkulur kokën e saj kundër moan. gjumë.
  
  
  Dera u hap. Dy të armatosur murgjit e rrethuar Dr. Kuoi. Nuk ishte një thikë në Kuoi dorën e tij.
  
  
  Gjithçka shkoi shpejt dhe mirë.
  
  
  E parë murg, Agjent KANG, poked mua tij me revole. Për herë të parë në një ditë, Tara dorës së parë. E dytë murg ndjeva një të vogël ferrë në faqen e tij të zhveshur në këmbë. Fundit, patate të skuqura nga Grenada. Ai fuqimisht e goditi dhe për të arritur tij revolver. Ai qëlloi në mënyrë të rastësishme, në quilted mur. Quoy cringed. E dytë murg i ra pa ndjenja. Kam pasur një armë në dorën time tani. E parë murg ishte qëlluar dy herë në stomak. Kuoi filloi të kandiduar larg. E saj uem morën saj deri dhe mbajtur atë poshtë derisa Tara rrëmbyer squirts dhe i dha uem një e shtënë. Vetja sytë e mbështjellë përsëri në frikë. Ai ra të fikët. Ai kap dytë armë nga toka dhe dorëzuar atë në Tara. Pastaj ajo mori çelësin dhe e mbyllur Kuoi vetja dhe shokët e tyre në kamerave digjitale.
  
  
  Ne kemi qenë përsëri i lirë. Kjo do të thotë se unë jam jashtëzakonisht të zgjuar dhe jashtëzakonisht të trashë. Zgjidhni një. Por mos më thoni se reumatizma...
  
  
  Tara u përkul kundër Moan dhe mbylli sytë. "Unë mund ta kthejnë atë tani?" Ajo me të vërtetë ishte shumë i dobët.
  
  
  "Ju mendoni se ju mund të mbajë jashtë për një orë?"
  
  
  Ajo psherëtiu dhe straightened përsëri. "Unë premtoj."
  
  
  "Come on", thash unë.
  
  
  'Prit një sekondë.'Ajo më dha përsëri armët që ay i dha mua. "Prisni, huh? Ajo zgjidhej vargun e saj murg e mantelit. Murgu ishte aq i gjatë sa unë, dhe buzën e rroba e tij vjen për gjashtë inç në dysheme. Ajo tërhoqi nga vetja e deri sa nuk ishte më e lartë se saj këmbëve. "Mbani këtë tani." Ai mbajtur atë poshtë, ndërsa ajo e lidhur me lidhëse këpucësh të shtrënguar përsëri dhe palosur shtesë pëlhurë mbi të.
  
  
  "Unë e di", tha ajo. "Kjo nuk është veçanërisht e bukur, por është më mirë në qoftë se unë kam për të kandiduar." Ajo e mori armën. 'Mirë. Ku jemi duke shkuar, shefin?"
  
  
  "Në laborator."
  
  
  Kemi ecur deri tek dera, dhe e saj të çara të hapur. Ai motioned për Tara për të qëndruar larg. Dy laborator teknikët ishin zënë brenda. Ata ishin veshur si murgjit, por ihas ishin mbuluar me të bardhë laborator tunika. Ata ishin duke punuar në tabela të mbuluara, por ata nuk prek Tara e krijimit.
  
  
  Ai kishte rënë në derë dhe doli noiselessly nëpër dhomë. Kur ai ishte rreth dhjetë metra pas tyre, ai tha: "Rri në atje, dhe të vënë duart tuaja deri. Kthehet ngadalë përreth.
  
  
  Ata bënë ashtu si i kishin thënë. Unë i tregova për Tara.
  
  
  "Çfarë kemi në këtë mjekësisë kabinetit të heshtjes ih për disa orë?"
  
  
  Ajo shkoi në raftet e magji potions dhe studiuar në klasifikim. "Mmmm, si për... si në lidhje me disa amobarbital? Kjo është e mjaftueshme për një të mirë, të qetë cola."
  
  
  "Unë jam mirë."
  
  
  Ajo ka filluar përgatitjen e kthyen. "Çfarëdo që ju preferoni. Normal gjumi apo me kë?"
  
  
  "Jezusi", thash unë. "Zgjedhja është në dorë të blerësit". Kam mbajtur sytë e mi në dy murgjit. Odin lëvizur dorën e tij me kujdes nëpër tryezë rreth tyre.
  
  
  Për kasafortat, atëherë, " tha ajo, gjysmë të mbushur hypodermic hala.
  
  
  E saj shtënë goditur kupën ai ishte arritur. Xhami të shkatërruar, të verdhë dhe të lëngshme rrodhi jashtë. Ajo corroded sipërfaqen e karrige.
  
  
  Të gjithë ne kemi shikuar në të. Zëri i saj, ai i shkundi kokën e tij. — Unë mendoj se ju do të më mirë për të marrë nga atje." Unë nuk do të duan që çdo gjë të ndodhë me ju." Ata nuk kanë lëvizur për një kohë të gjatë. "Unë kam pesë më shumë të shtëna dhe kam xhiruar shumë mirë. Kështu që ju me të vërtetë kanë vetëm një zgjedhje. Të fjetur... unë vuri në dukje enë dhe gjilpëra.
  
  
  Ai waved me revole në e saj. Ata u drejtuan për në qendër të dhomës.
  
  
  Unë nuk e di pse I le ata të zgjedhin. Ajo ishte e ngjashme me të shtënat e të paarmatosur njerëzit me gjak të ftohtë. Ajo është mbajtur nga një revole nën hundët e tyre, ndërsa Tara injektuar atë me një hypodermic gjilpërë, fërkim ih me alkool si në qoftë se ajo kishte rëndësi. Zakone të mira janë po aq të vështirë për të thyer, si ato të këqija.
  
  
  Së shpejti ata kaluar jashtë dhe ra në gjumë. Ajo u kthye nga unë.
  
  
  'Çka tani? ajo u përpoq të flasë me qetësi, por zëri i saj ishte i lëkundur.
  
  
  "Ju akoma nuk mund të kalojë jashtë," ai e pyeti atë
  
  
  "Mund të rri e saj poshtë, atëherë?"
  
  
  Hej buzëqeshi në e saj. Për shkak të saj të çuditshme kombinimi të aftësisë dhe butësi, forcës dhe dobësisë, grua dhe fëmijë. U ngrit ndenjur dhe u puthur në majë të kokës së saj nga ee.
  
  
  — Ju keni diçka tjetër për të bërë, mjaltë.
  
  
  "Nitroglycerin".
  
  
  Nitroglycerin. Mund të ju bëjë ego të fortë të mjaftueshme për të fryjë deri e tërë ndërtesa? Unë do të thotë, duke përfshirë tona shining star. Dr. Kuoi?
  
  
  Ajo tundi kokën. "Duke përfshirë vetja, zyra, dhe të gjitha vetja gazetat."
  
  
  "Pastaj ta bëjmë atë."
  
  
  Ai papritur mendova për viktimat e pafajshme në qeli. Një djalë, një grua e vjetër, dhe dikush tjetër kishte të mrekullueshme fat të mirë të qenit njeri derr derr për Dr. Kuoi. Ai ishte i pavlerë me grup e tij të tetë butonat. Çelësat për qelizat. Në njëfarë mënyre, unë kam për të përpiqen për të shpëtuar këta njerëz. Por si e shpjegoni të atyre njerëzve të cilët nuk e kuptoj se çfarë ju jeni duke bërë? Si mund të ju tregoni atyre, " Ndiqni mua. Mos u bëni merak.'...
  
  
  Ai shkoi në kabinetin e mjekësisë dhe mori ilaçin që Tara kishte përdorur kundër murgjit. "Sa më shumë që është e mjaftueshme për një normale anestezi?"
  
  
  "Oh ... pesëqind miligram është e mjaftueshme. Ju mund të ngatërruar atë me këtë? Ajo vuri në dukje një shishe të qartë të lëngshme. "A e dini se si për të dhënë dikush një injeksion?"
  
  
  Ai tundi kokën e saj. Ai filloi përzierjen qetësuesve.
  
  
  'Mirë. Unë jam duke shkuar për të përpiqen për të marrë këta njerëz nga këtu. Në tempull, nëse kam kohë. Ata me siguri do të jetë e sigurt aty për një kohë të gjatë...? Saj, dukej në kupën në dorë. "Kur kam marrë përsëri këtu, ju e dini se si për të hedhur këtë stuff?
  
  
  "Nuk do të heqë dorë vetja juaj përgjithmonë, të dashur. Pse vetëm të kthehet off e ujit dhe të kthehet në ngrohje?
  
  
  'Mirë. Unë do të bëj çmos për të ardhur këtu për t'ju marr. Ose do të takohet me mua në tempull?" Unë jam duke e lënë saj.
  
  
  'Pseudonimi?'
  
  
  E saj, u kthye. "Çfarë është ajo, mjaltë?
  
  
  "Sigurohuni që çdo gjë është në rregull?" Ajo ishte si një lutje. Ai e mbajti deri në shishe dhe gjilpërë dhe e kap e saj deri. E saj, ndjeva të gjitha e saj butësi nën përafërt pëlhurë. Unë e ndjeva veten të zbutur pak prej saj impuls ngrohtësi, që infektive ngrohtësi që të përhapet nëpër trupin tim dhe depërtuar mi dollar palosshme. Ka një fjalë për këtë. Kjo është një funny fjalë që është e shtypur në kartat e shën valentinit dhe ka luajtur në jukeboxes njëqind herë në një orë. Ajo ishte e puthi nga ee. E saj e puthi atë përshëndetje dhe lamtumirë, e saj të dëshironi ju dhe ju dua, dhe ajo e mbajti mua sikur të saj stahl ishin pjesë e saj. "Ajo do të jetë e gjitha e drejtë," I pëshpëriti. "Gjithçka do të jetë mirë.'
  
  
  Ajo varur kokën e saj. "Unë e di se çfarë është në atje—" "të Gjithë këta njerëz me të gjitha këto pistoleta?
  
  
  "Mirë, ata nuk janë në kërkim për mua tani. Ata mendojnë se unë jam duke e kthyer në diçka të pakuptueshme këtu.
  
  
  Sytë e hapi për mua ishin uncomprehending.
  
  
  "Një bimë," thashë unë. "Një produkt të Kuoi Magji, Eliksir kompanisë. Pra, nëse unë të luajnë atë të drejtë, unë mund të shmangur marrjen në telashe. Përveç kësaj, "unë ngriti saj mjekër," unë e kam takuar shumë njerëz në jetën time, me shumë armë. Dhe është ende gjallë.
  
  
  Ajo u përpoq të buzëqeshni dhe të dështuar pa fat.
  
  
  "Gëzohuni," thashë unë. "E saj i paprekshëm. Fisnike dhe me një yll me fat, të kujtohet? Gjithashtu, heroi nuk është e pambrojtur. Ju kam lexuar mjaft histori për të ditur këtë.
  
  
  Ajo tundi kokën. "Kjo nuk është një histori. Ky është realiteti. Ajo ndaloi. "Pjetri Hansen ishte i tillë, një hero, dhe diçka i ndodhi atij."
  
  
  Hansena takuar atë vetëm një herë. Tërheqëse djalë dhe pushkë snajper. Hawke quajtur vetja një e vërtetë e talentit. Por diçka kishte ndodhur me Hansen. Nuk big lamtumirë, por çfarë mund të ketë qenë më e keqe. Ata i goditi Hansen në shpinë. Gawking me një e dyzet e pesë të vlerësuar ka shkëputur nervat që ju lejon të bëni gjëra të tilla si shëtitje. Dhe të bëni dashuri. Ajo e shtyu mendimin larg sa më shpejt të jetë e mundur. "Kjo është një histori tjetër", thash unë. 'Jo e imja. Jo i yni.
  
  
  Ajo e puthi mua përsëri, qepallat e saj fluttering me frike e re.
  
  
  Ai u largua dhe e kapi nga supet. "Të ndaluar atë," I tha. — Unë i thashë që çdo gjë do të ishte në rregull. Pra, çdo gjë do të jetë mirë. Dhe për të mbajtur kontrollin e fortë për këtë armë. Ai vuri në dukje revole të shtrirë mbi tavolinë. "Të marrin vetja juaj, me ju, kur ju shkoni jashtë dhe e përdorin atë kur të keni nevojë për të."
  
  
  Ajo psherëtiu dhe tundi kokën ngadalë regaining kontrollin e vetes.
  
  
  "Shihni ju në tempull." "Unë shkova në kafaze.
  
  
  'Mbyll." ajo e pyeti. "Unë mund ta kthejnë atë tani?"
  
  
  
  
  Kapitulli 26
  
  
  
  
  Nuk ishte një tjetër viktimë e Dr. Kuoi të praktikës së. Një burrë rreth moshës time, Evropian, i gjatë. Ai buzëqeshi shumë. Dhe ai drooled. Kam pyetur veten se si ky njeri i varfër e mori këtu. Dhe, për të mia personale lumturi, unë dola këtu vetëm.
  
  
  Unë do të jetë i gabuar, nëse nuk e veçanta të sigurisë ekipi më donte. Arsyet ishin të qetë. Dielli ka qenë e lartë, dhe ajri u dridhur me ngrohje. E zakonshme rreshtat e tokës në kërkim murgjit u shkon drejt tempullit. Hoods janë të veshur për të mbrojtur ih tullac sulm aftësi vlerë. Ajo stealthily zhytur veten në një situatë të tillë. PBX nuk është e dukshme. Një hov të përafërt të qeshura nëpër fjetore dritare më informoi se partizane murgjit ishin ende brenda në atë moment.
  
  
  Tre tim proteges u qetësua. Brenda tempullit me të vërtetë murgjit, ata do të jenë të sigurt.
  
  
  Ih e çuan dhe e vunë atë në të endura lutje ekm-të ardhshëm të gjunjëzuar murgjit. Ajo ishte e ftohtë brenda. Rezultati i trashë mureve të jashtme ose mungesa e pasionit brenda vetes. E heshtur murgjit ishin si statuja. Por jo si guri statujat. Guri është e ndyrë dhe e vrazhdë, dhe madje edhe smoothest mermeri ende mbart lë të kuptohet se e shkëmbit, malit, dhe baltë.
  
  
  Nëse do të ishte e mundur për imazhet e reve që duhet të ndërmerren. atëherë, kjo ishte e gjitha. Një foto e madhe e qiellit.
  
  
  Ning Tanga e pa atë në plan të parë të dhomës. Vetja e saj u përpoq për të kapur atë sy, por ajo ishte kthyer nga brenda, të fiksuar në një ide abstrakte. Unë e majtë të saj nëpër tempull. Nëse unë nuk do të ngutemi, unë ende mund të merrni të laboratorit dhe për Tara. Ajo nuk ishte dërguar në një hotel që të kalojnë arsyet e vetme.
  
  
  Duke lënë të ishte më e vështirë se të vijnë. Kur saj, hyri në tempull, ajo ishte një rreth shumë. Tani ai ishte një nga të paktat Um-së. Rreme murgjit e dinte se e vërtetë murgjit u lutur e vështirë. Dhe nëse nuk e tij e vërtetë dhe nuk e rreme, atëherë saj mori të jetë Carter. Por ndoshta unë vetëm të mbajtur marrjen me fat.
  
  
  Ai ishte me të vërtetë duke u përpjekur për të mbajtur deri me ritmin e një njeriu i cili e sheh në kohë dhe në distancë si vdekatarët e zakonshëm dhe gjëra të parëndësishme. Ai thjesht nuk duhet të shkojë mirë.
  
  
  Kështu që nuk shkojnë mirë.
  
  
  Kjo nuk ishte i degës së parë, ai ishte duke kërkuar në diell me ngushtuar sytë. Dhe në laborator.
  
  
  Laboratorët dhe Kontejnerë.
  
  
  Një hap i kap e saj deri.
  
  
  E saj të mendoj është se ajo është.
  
  
  Të gjitha gjashtë prej tyre ishin duke qëndruar pranë pusit. Rreth njëzet metra larg meje. Gjashtë automatike telefonike shkëmbimeve. Odin rreth tyre ngriti kokën si ata folën. Ai më pa dhe filloi të bërtiste. Pastaj ata erdhën për mua. Ai ducked pas një peme dhe qëlloi. Një prej tyre ishte qëlluar në shpatull, por ai vazhdoi të më parë. Kisha katër të shtëna të majtë. Në qoftë se ajo ishte qëlluar katër herë, nuk do të jetë ende e dy degëve të plotë në formacion. Unë kam qenë vetëm duke menduar mbi këtë situatë kur apo përforcimet e arriti. E të tjera klone. Njëzet në të gjitha. Ata nxituan jashtë tyre konvikt dhe u drejtuan në drejtimin tim.
  
  
  Ka raste kur ju duhet për të drejtuar të shpejtë.
  
  
  Unë shkova rruga e vetme e mundshme. Kjo do të thoshte se unë duhej të shkoja për të lulekuqe fushat. Kur ju shihni një djalë të bërë diçka kaq të trashë në një film, ju e dini se ai është i dënuar. Çdo i çmendur, të cilët ngjitet një tribunë apo shkon nëpër një terren të sheshtë është pa mëshirë dooming veten e tij.
  
  
  Por nganjëherë nuk është thjesht nuk ka rrugëdalje tjetër.
  
  
  Nëse do të kisha shkuar në laborator, ih k Tara do të sjellë ai. Në qoftë se unë të sjellë atë në tempull, unë do të rrezikojnë të tjerët dhe të bëjë pak për të ndihmuar veten. Unë nuk kam ndonjë plan në mendje. Nuk ka afat-gjatë të zgjuar në fushën manovrat. E tapash nuk ishte gati, nëse unë do të mbijetojë. Por për sa kohë.
  
  
  Lulekuqe fushën nxitur për mua si një skenë nga Oz. Pafund qilim të purpurt lule. Ëndërr fazë. Jashtëzakonisht e vështirë Waterloo.
  
  
  Kam pasur një tridhjetë-oborr të çojë dhe katër plumba. Kjo është e gjitha. Kjo ishte fundi i bekimin tim numërimit. Plumbat u përplas në tokë në këmbët e mia, dërgimin e keqe gusts e erës si ata whizzed kaluarën supin tim. Ai vazhdoi për të drejtuar dhe për të fituar pak më shumë metra. Diku në mes të fushës ishte një gur të vogël kuti. Nëse vetëm ee mund të merrni në të, dhe të ee-së do të mund të përdorin atë si një të përkohshme të mbrojtjes, si një bazë të përkohshme.
  
  
  Carter e fundit bastion.
  
  
  Tani ata u shpërndanë dhe u përpoq që të rrethojnë mua. Plumbat whizzed rreth meje, si në qoftë se unë do të qenë për të thithur në një zihet dhomë kur ai arriti në gur struktura. Dera ishte e mbyllur. E saj shtrirė deri në moan dhe shikoi rreth e rrotull. Klone m'u afrua. Njëzet identike fytyrat qasje më nga njëzet drejtime të ndryshme. Njëzet pistoleta vuri në mua.
  
  
  Ai qëlloi në agjensinë më të afërt të synuar. ajo ka për qëllim direkt në pikë, në qendër të ballit. Ai shpejt ra në faqen e tij, lule-shpërndara në varr. Një qytet tjetër të shtëna lëshuam mua nga të gjitha drejtimet. Ata u përplas në murin prapa meje, të prerë me lule në këmbët e mia, por disi ata nuk më prek.
  
  
  Atëherë e kuptova saj.
  
  
  Ata ishin ende të urdhëruar që të mos më vrasin. Ata nuk mund ta ketë njohur se Kuoi im ishte i burgosur, dhe se vetja laborator është vetëm disa minuta larg nga përjetësia. Aq sa ata e dinin, zëri i saj ishte ende i artë veze-hedhjen e pulës. Ata thjesht duan për të kapur mua dhe të vënë mua përsëri në kafaz. Papritmas ajo e di saktësisht se çfarë duhet të bëjë. E kundërta shanset nuk bothered mua. Fituesit nuk janë realiste.
  
  
  Unë e përdorur në dy automatike telefonike shkëmbimet që bllokuan rrugën time në drejtim të kam kërkuar, dhe dola. Ai kurrë nuk do të kishte bërë këtë. Vetëm atëherë, në të njëjtën kohë. laboratori shpërtheu. Ajo shpërtheu si një vullkan i vogël, dridhje të tokës, spewing zjarr, duke hedhur gurë dhe në rrezet e diellit dhe vetëm mbajtur shpërthimet, bang bang, bang. Dhe në mes të dëmtuar konfuzionin që pasoi, ai avancuar disa metra. Unë përparuar në të gjithë fushën, thundering përmes çdo gjë që gjendej në rrugën time si një perëndi të luftës.
  
  
  Ata filluan të shërohen dhe i dha ndjekje. Kjo ishte pikërisht ajo saj hotel si ishte. Ata kishin humbur shumë kohë, dhe babai i saj e kishte marrë plumbi.
  
  
  Ajo u arrit nga dera për të Lao Tseng e dhomave. Askush nuk ka të ruajnë derën. Nuk murgjit. Nuk partizanit. Kur kaosi shpërtheu, nuk ka një dell tv hyrë në të hapur.
  
  
  Kur e mori për Lao në zyrën e saj, kuptohet pse. Xhami mur ndanë, dhe arma e zhdukur. E Taoists janë bashkuar planin tim. Ata mbahen op KANG djemtë në gunpoint, dhe larg nga mua.
  
  
  Ajo u gjet nga Lao Zeng dhe Vin në dhomën e ndenjes. Dy murgjit mbajtur ih në gunpoint me pistoleta. Ajo ndjekur murgjit përreth ndërtesës dhe kanë shkëmbyer armë me një rreth tyre. Vetja e shtatë të shtëna për të e kam lënë.
  
  
  Na ishin dy njerëz në lokal. Një në korridor, e të tjerë në kuzhinë. Kam hapur derën e korridorit një çarje, por kyçi punuar. Kur dyer të mbyllura, ajo me të vërtetë ishte e mbyllur. Jashtë. Ai e mori veten dhe ishte në kuzhinë derë, duke treguar një revolver në të burgosurit. Lao Zeng dukej e zymtë. Vin, i cili dukej i zemëruar. Por ata nuk kanë hequr dorë ende.
  
  
  Pas të gjitha, ih shpëtim squads janë tashmë në rrugën e tyre. Lao Zeng e klone do të mbërrijë vetëm në kohë për të shpëtuar ih. Të paktën, kjo është ajo që ata ishin të numërimit të votave në.
  
  
  Lao Zeng përfshirë në krahët e tij me rrota. "Gëzojnë një moment të shkurtër të lavdisë suaj, Carter. Për shkak se unë jam duke paralajmëruar: "ky do të jetë një kohë shumë të shkurtër. Unë kam me qindra agjentëve dhe të njëzet e mi më të mirë bijtë atje. Ju nuk do të qëndrojë një shans.
  
  
  "Mirë, ne do të shohim", u thashë. — Në çdo rast, tuaj intriga janë prishur. Në rast se ju nuk e keni dëgjuar, laborator tuaj vetëm mori off — the clones, dokumentet, Dr. Kuoi, dhe tërë ego të ndyrë dhe të keqën.
  
  
  Vin Kosovës u përpoqën ta përgënjeshtrojnë këtë me një mendim pozitiv. "Ne mund të rivendosur atë," tha ai, më shumë për Lao Zeng se për mua. "Nuk do të jetë një i ri Dr. Kuoi dhe një brez të ri të fuqishëm ats. Ndërkohë, misioni ynë do të ketë sukses në paralyzing vendin tuaj. PBX që do të bëjë ky nuk ishte më në laborator."
  
  
  Të gjitha unë mund të them është, " të Mbajtur në ëndërr." Nuk është një rrëmujë në korridor. Çizme rustled. Dyert hapur. Klone kanë ardhur. Vetëm disa sekonda dhe ata do të ecin me të vjetër time buddy Chen-li. Vin Mjerë buzëqeshi. "Ju jeni gati për të rudely zgjuar deri." Ju mund të jetë i mirë, Carter, por ju nuk jeni mjaft e mirë për njëzet e një.
  
  
  "Ne do të shohim se," unë i thashë përsëri.
  
  
  Dera e korridorit të hapur dhe klone nxituan. E gjithë familja. "Të mbyllur këtë derë!" Lao Zeng tha. Me revole në egon e kreut të frikësuar vetja më pak se mendimi i një draft. Dera e mbyllur dhe vendosi vetja e fatit.
  
  
  Ata janë në asnjë ngut për qasje mua. Ajo ishte njëzet e një, dhe ai ishte i gatshëm për të shkuar. Ai ra armën e tij. Një nga duart e mia ishte e fokusuar në tryezën e kuzhinës, dhe tjetra ishte e fshehur në folds e mia rrobë, ku bombë kishte fshehur atë. E saj, e kuptova që ajo ishte koha. Pastaj ajo u braktis nga të ee-së. Si i vështirë për topin. Të hapur për Lao Tseng kokë. Dyfishtë whammy! Ai humbi vetja e tij, dhe në të njëjtën kohë bombë doli jashtë, mbushur dhoma me tym vdekjeprurës. Zëri i saj ishte duke ecur nëpër kuzhinë para ata edhe e kuptoi se çfarë po ndodhte. Ai e mbyllur derën pas tij dhe shkoi në tempull.
  
  
  Tara ishte aty. Së bashku me Her Tang. Ai tha tjera murgjit mbajtur KANG agjentët e në fjetore të ndërtimit. Të gjitha ihs u kujdes për të shtrënguar dhe të shtrirë në dysheme. E vërtetë murgjit ishin në drejtimin e tyre manastirit përsëri.
  
  
  Ajo është pyetur nga gazetarja shqiptaro-amerikane të kërkojë egot se si u ndien rreth përdorimit të armëve dhe të vërtetë të kërcënuar njerëz të tjerë të vdekur. Tara dëgjuar reumatizma, pastaj u kthye nga unë me sytë e saj të mbyllur. Ajo tundi kokën.
  
  
  "Ju nuk do të besojnë atë."
  
  
  "Provoni", thash unë. "Sot unë besoj në çdo gjë."
  
  
  "Të gjithë ata me të vërtetë e urren të përdorimit të këtyre armëve. Zëri i pse — "ajo tundi kokën," zëri i pse i kishin marrë nga plumbat rreth armë të parë.
  
  
  'Si? Ai e shikoi në armë në duart e tij dhe se ai kishte shkëmbyer me murgu. Ai synon të hapur derën e tempullit dhe për të gjuajtur. Asgjë si kjo. Vetëm një shurdhër klikoni.
  
  
  Ai qeshi.
  
  
  E gjithë kjo kryengritje u zhvillua pa plumba. Fakti se um KANG djem menduan se nuk ishin të mjaftueshme plumba për të fituar udhëhequr ih në një kurth.
  
  
  Ai shikoi në të Ardhmen Tang sytë dhe u kujtuan se ai kishte thënë se idetë janë më të fortë se armët. Pastaj saj, unë mendova se e kuptueshme.
  
  
  Për një kohë të gjatë.
  
  
  
  
  Kapitulli 27
  
  
  
  
  Vlerësimi është një nga ato fjalë të reja që unë e urrej për atë. Një prej tyre është zakonet e këqija të formimit, kur përpjekjet janë kurrë "intensive" dhe kur ushtria nuk është thjesht "dërguar" më shumë se"i vendosur." Klasat janë vetëm një fjalë e madhe për atë që do të them Hawke në lidhje me atë që unë e di, dhe ajo çka ai më tregon për atë që ai e di, dhe ne të vendosë të mos i tregojnë askujt tjetër.
  
  
  Tara dhe të sajët të ishin në rrugën e tyre për atë.
  
  
  Kjo ishte një nga ato ditët e bukura të pranverës, kur Uashington sparkles dhe çdo monumenti, duket se ka një rëndësi monumentale.
  
  
  "Tara është uncomfortably të qetë në taksi. Duke e shtrënguar dorën fort, ajo pak saj cik, të humbur në saj untranslatable mendimet. Ajo është ndier këtë ndonjëherë që prej ferret aeroplani u ul. Shoferi e radio u tuned për një nga ato stacione që luajnë standard i vjetër meloditë, dhe tani ata ishin duke luajtur një të mirë të vjetër Cole Rrije këngë, " Kaq Afër Dhe Akoma deri Tani." Se ishte zëri i saj.
  
  
  Ne i çuan deri te Dupont Rrethi dhe u ndal para një të caktuara unmonumental derën e Përbashkët të Shtypit dhe të Telegraf Zyra. Të paktën një të mirë të fasadës për SËPATË selinë se rrënuar Londër dyqan çaj.
  
  
  Hawk na përshëndeti me entuziazëm. Ai ngriti sytë e tij të koklavitura karrige dhe growled.
  
  
  "Ulu poshtë," tha ai. "A keni një minutë?"
  
  
  Ai ishte duke lexuar diçka në një të kuqe të fshehtë dosje, përtypet në një unlit puro. Tonë të vogël betejë me klone ishte e gjatë, por këtu në Hawke tavolinën e lufta të vazhdueshme. Rast të ri. Histori të reja.
  
  
  Tara shikoi nga dritarja në sunlit treetops. E saj cik e sipërme u nxorrën të ngushtë. Ai u kthye dhe shrugged. Çdo gjë e mërzit atë, ajo do të gjeni më shpejt ose më vonë. Ajo ishte një nga ato gra që nuk duhet të luajnë poker. Të paktën jo nëse keni pasur ato ndjenja.
  
  
  Në vend të kërkim në afër saj, ai dukej në Hawk. E tij të vjetër të përballet me të rinj sytë blu. Me llojit të trurit që mund emrin e ndonjë adresë e një Nazist vendtakim në vitin 1940, por nuk mund të mbani mend atë këmishë ai ishte i veshur me dje.
  
  
  Më në fund, ai shikoi lart. "Më vjen keq," tha ai hoarsely. "Sa më shpejt që ajo e dinte se ju ishit të sigurt, ju u zhduk rreth im listën prioritare." Ai u kthye nga Tara. "Mirë, Miss Bennet. Si mendoni ju si pjesë aktive e të pikturuar?
  
  
  Tara buzëqeshi. E çuditshme, unconvincing buzëqeshje. "Shumë e bukur", tha ajo butësisht. "Po, shumë e bukur. Por... unë nuk mendoj se unë do të duan për të bërë atë përsëri."
  
  
  'Jo? Ai ngriti një vetull dhe shikoi në drejtimin tim. "Të gjithë të drejtë, Carter. Nga ana e juaj. Ai u përkul prapa tij creaking rrotullues, karrige dhe ndezi një të kafshuar puro.
  
  
  — Ju tashmë e dini se pjesa më e madhe, zotëri. Ne kemi gjetur një fole e këtyre PBXs dhe e shkatërroi atë. Tara u kujdes për të klon e embrionit, në laboratorë, dhe shkencëtar i çmendur pas saj. CANNAE nuk do të jetë më i reklamuar nga ih. Të paktën për aq kohë sa ne jemi ende gjallë, Vin Po, Lao Tseng, dhe të gjitha rritur PBX kanë marrë jashtë saj. Të paktën të gjithë ata që janë në Indochina
  
  
  "Dhe ne jemi ata të cilët ishin këtu, dhe disa që ishin në Londër," ai e ndërpreu mua. "Ne kemi kontaktuar edhe një ih drogës ekspert. nuk është. Çfarë-është-ego të quajtur-tani?
  
  
  "Pam Kali." †
  
  
  'Po. Ne e kemi atë, dhe ai pranon çdo gjë me kujdes. Natyrisht, së pari ne kemi dhënë uem pak egon e vet të vërtetë në serum. Hawk grimaced. Ai e donte përdorimit të saj sa më shumë që ai e donte përdorimin e saj. — Ne nuk duhet të brengosemi më. Kjo Featherstone performancës gjithashtu u mbyll. Kjo është përgjegjësi e Scotland Yard. Ajo duket si ata u goditi një shumë atje. Dhe këto para i ka financuar shumë KAN ngjarje.
  
  
  Ai tha Hawke për fushat e opiumit dhe si KANG përdorur drogë tregtisë si një medium i menduar. Ai shkundi kokën e tij grimly dhe stubbed e tij puro sikur vrasjen e një parazit me të. "Për fat të keq, drogës, tregtisë nuk është brenda kompetencës. Por kam mbajtur duke u thënë atyre se ka shumë më tepër për këto barna se sa lakmia."
  
  
  Ai psherëtiu. "Ndoshta ata do të më dëgjojnë pak më tani. Në çdo rast, kjo veçantë lulekuqe fushë nuk është më e përdorur - së bashku me degën në Nassau, që e keni mbyllur. Kjo e bën të dy.
  
  
  "Dhe qindra të tjerë vende të tilla për të filluar."
  
  
  Hawk më dha një vështrim depërtues. "Mijëra do të jetë një përshtaten më mirë." Ai u kthye përsëri në Tara. 'Mirë. '- Në fakt, ju duhet të jenë të lumtur. Tuaj... çfarë është emri i saj përsëri?" .. një i çmendur, e paimagjinueshme teori... Mirë, ajo ishte e saktë.
  
  
  Tara e pastroi fytin e saj. "Ju e quajtur godforsaken, të çmendur ëndrrën, zotëri," tha ajo sinqerisht.
  
  
  Hawk dukej i hutuar. Ndoshta për herë të parë në jetën time. "Në rregull," ai muttered. — Unë ju lejojnë të shkojnë nëpër me atë, nuk kam?
  
  
  "Po, zotëri —" ishte i vetëm për shërimin e reumës që ai mori.
  
  
  "Atëherë kjo është në rregull.'Ai ishte i përgatitur për të le të shkojnë. 'Edhe më shumë?'
  
  
  Ai tundi kokën e saj. 'Dy gjëra. Unë premtuar këto murgjit që ne do të përpiqemi për të gjetur atyre një të ri të manastirit. Diku në vullnetin e lirë të territorit. E saj hotel do të ketë mbajtur fjalën e saj. A mendoni se ne mund të kujdeset për këtë?
  
  
  Hawk bërë një shënim në e tij fletore. "Unë besoj se ka një bazë ushtarake në Korenë e Jugut. Më lejoni të kontrolloni këtë jashtë parë. Unë besoj se ne mund ta bëjmë atë. Dhe ajo filloi të dytë tapash.
  
  
  "Roscoe."
  
  
  Hawk luftoi në dritë një tjetër puro. Atëherë ai ngriti sytë dhe më tha në lidhje me Roscoe. Për këtë mallkim ombrellë dhe se si ata e gjetën vetja.
  
  
  "Ndoshta është më mirë që të rrugës, në një mënyrë," tha ai. Pastaj ai le jashtë një të zymtë të qeshur. "Kape atë, e Qepur, që është një budalla gjë për të thënë.
  
  
  Ai u kthye në e tij creaking karrige dhe shikoi nga dritarja. I dukej jashtë. "E saj ideja është që ne kemi qenë duke marrë një shumë të këqija komente në lidhje me këtë Roscoe djalë. Ai ishte marrë shumë i vjetër dhe shumë i pakujdesshëm. Abington në Londër, kërkoi leje për të pensionohet vetja. Pak para se të ndodhte kjo, që ju thirri nga vetja. Sido që të jetë, ajo do të jetë vetja, gjëja e fundit për të bërë. Dhe unë nuk jam i sigurt se si Roscoe do të e kanë kuptuar se. Në të mirë të tij, vjet, ai ishte një agjent i shkëlqyer. Kjo ishte një ego të jetës.
  
  
  Hawk mori frymë thellë. Unë pyeta veten nëse ai mendon për veten e tij. Për ditën kur ai vetë bëhet i pakujdesshëm, dhe dikush vendos të pensionohet vetja. Perëndia, tani ai ishte duke menduar për veten e tij, shumë.
  
  
  Hawk u largua nga dritarja.
  
  
  "Çfarë do të bëni? Do të kaloni një mirë-merituar pushimet jashtë shtetit?" Ajo ishte e vetja mënyra për të më thënë që ai ishte duke i dhënë mua disa javë jashtë.
  
  
  Ai e shikoi në Tara dhe të mendimit të Riviera. Ose Tahiti. Po, në një ishull të shkretë do të jetë e përkryer për ne. "Ndoshta," I thashë.
  
  
  Ai vazhdoi. "Dhe ju. Miss Bennet? Ju e meritoni disa ditë pushim, shumë. Ne e kemi bërë të sigurt që Pjetri merr shkëlqyer kujdes, por ju mund të kalojnë pushimet së bashku. Ju të dy.'
  
  
  Ai u zhvendos më të lartë të shpejtësisë.
  
  
  'Pjetrit?'E saj,' të kthyer ndaj saj.
  
  
  Ajo dukej mua drejt në sy. "Pjetri Hansen," tha ajo butësisht.
  
  
  Pjetri Hansen, e plagosur hero. Emrin e të cilit ajo e përmendur në laborator, kur ajo më paralajmëroi që të jenë të kujdesshëm. "Burri im", ajo përfundoi.
  
  
  Për dikë që nuk ka shumë kohë për takt, Hawk bërë një gjest bujar. Ai pastroi fytin e tij, u ngrit dhe doli në korridor.
  
  
  Tara, më shikoi edhe mua trishtim. "Unë e dua atë", tha ajo. — Unë nuk mund ta lënë atë. Unë nuk do të bëjë atë edhe nëse unë mund të. Por, Nick, I dashur i dashur ju aq shumë. Ajo e shtriu, më kapi dhe ka mbajtur më afër. E saj, e shikoi në fytyrën e saj. Për të fundit herë. Ata i mrekullueshëm sytë e gjelbër, ata auburn flokët, dhe ata të trashë freckles që ishin ende aty. Dhe atë, mendoi se çfarë lloj jete ajo do të kishte për afër. Një vend të sigurtë dhe jetë të mirë, ku çdo gjë do të mbetet ashtu siç është dhe kurrë nuk kthehet në një makth. Një jetë që Ay nuk mund të premtimit të saj. Një jetë ajo kurrë nuk mund të jetojnë. Një jetë ajo ndoshta kurrë nuk do të keni dëshironte.
  
  
  "Ndoshta më mirë, në një mënyrë," thashë unë. "Perëndia do të më duan mua për të folur gjepura."
  
  
  
  
  
  Rreth librit:
  
  
  Dikur në një kohë ishte një botim i dedikuar për eksperimente: merrni një trup të qelizave nga dikush, të zhvilluar në kushtet e duhura dhe për të marrë një kopje identike e këtij personi. E doppelganger do të jenë identike në pamje, ajo do të jetë e njëjtë në aftësi.
  
  
  Nick Carter nuk mund të besojnë atë, por uem kishte për të, kur ai hasur të tillë "klone" apo identike doppelgangers. Në këtë rast, ata janë doppelgangers e një gjeni vrasësin, me vetëm një qëllim në mendje: të frikësojë të Kongresit, Senatit, dhe të Presidentit të Amerikës, dhe për ta nënshtruar ih të tyre salvo. Dhe kështu kontrollin e politikës botërore nga këndvështrime të ndryshme.
  
  
  Nick Carter mund të shkatërrojë sa më shumë PBXs si ai dëshiron, por është e kotë. Dhe ndërsa NA senatorët janë duke u vrarë, Carter është duke bërë punën e tij të pashpresë punës: ndalimi i prodhimit të PBX dhe eliminimin e vetme e vërtetë vrasës.
  
  
  Por nuk mund të në çdo degë të jetë një njeri i vërtetë?
  
  
  
  
  
  
  Tabela e përmbajtjeve
  Kreu 2
  
  
  Kapitulli 3
  
  
  Kapitulli 4
  
  
  Kreu 5
  
  
  Kreu 6
  
  
  Kreu 7
  
  
  Kreu 8
  
  
  Kapitulli 9
  
  
  Kapitulli 10
  
  
  Kapitulli 11
  
  
  Kreu 12
  
  
  Kapitulli 13
  
  
  Kapitulli 14
  
  
  Kapitulli 15
  
  
  Kapitulli 16
  
  
  Kapitulli 17
  
  
  Kapitulli 18
  
  
  Kapitulli 19
  
  
  Kapitulli 20
  
  
  Kapitulli 21
  
  
  Kapitulli 22
  
  
  Kapitulli 23
  
  
  Kapitulli 24
  
  
  Kapitulli 25
  
  
  Kapitulli 26
  
  
  Kapitulli 27
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Tmerri i akull terrorit.
  
  
  përkthyer nga Lev Shklovsky në kujtesën e tij të humbur djalin e Anton
  
  
  Titulli origjinal: Ice Kurth Terrorit
  
  
  
  
  
  Kapitulli i parë
  
  
  Ajo tashmë ishte errët mbi të lartë çati dhe rreth majën e pemëve. Hijet shkau nëpër intertwining gjeth, trashje me avull perde e dëshpëruar Savchenko që derdhi mbi çdo gjë. Ajo bëri ngadaltë, i rraskapitur ndjenjë unë kishte edhe më keq. Një i forcës lurks në xhungël — një gjigand gjaku që i kullon të gjithë energjinë tuaj dhe madje edhe do të jetojmë. Ky pushtet ka punuar për mua, për një ditë e gjysmë. Ajo kërkoi mua që të ndalojnë dhe pushojnë, vetëm të heqë dorë dhe këta le të të djallëzuar një luzmë e insekteve të përfundojë mua off për të mirë. Fije e Nick Carter-super agjenti AH, Killmaster N3. Dhe zëri i saj erdhi në këtë infernal cep të Nikaragua quajtur Mushkonjë Bregdetit. Ironikisht, emri i këtij të ulët, të nxehtë swampy zonë nuk është i marrë nga këto të djallëzuar insektet, por nga Indianët-mushkonjë .
  
  
  Megjithatë, ai persevered sepse ai e dinte se ai kishte për të arritur destinacionin e tij para se të errët. Thuajse të pakalueshëm undergrowth kishte vonuar më kohë të mjaftueshme. Unë kisha për të pastruar çdo centimetër e që jeton në xhungël me tim hanxhar. Ai u betua dhe pothuajse morën si masë e gjelbërimit ajo do vetëm të prerë fluturoi lart përsëri.
  
  
  Ai ishte duke gërmuar në të trasha baltë e një gati të tharë-up stream, një nga mijëra e përrenj që meandered këtu si kapilarët. Si e saj carapace rubbed në atë, slithering, rrëshqitës krijesa filloi të rritet ngecjen e muck. Djerse trickled poshtë fytyrën time, njomje rrobat e mia dhe të shpinës. Ajo ishte si në qoftë se shiritat e mia shpinës kishte prerë në supet e mia.
  
  
  Herët dje në mëngjes, një në MES të patrullës anije rënë me jashtë në Laguna de Perlas . Nga aty kam shkuar në jugperëndim, afërsisht paralel me Tungla Lumit.
  
  
  Ishte në dhjetor, kështu që në fillin e sezonit të shirave. Unë isha mirënjohës për këtë. Reshjet ndryshon në masë të madhe në Nikaragua, por Bluefields në Karaibe bregu i merr edhe 750 cm në vit. Në korrik apo gusht, udhëtimin tim, i cili tashmë është një mjerim të plotë, do të kishte qenë krejtësisht e pamundur.
  
  
  Nuk ka rrugë në këtë qoshe. Web shtylla kurrizore është Panamericano në anën tjetër të vendit. Kombëtare e rrjetit hekurudhor është rreth katërqind e pesëdhjetë kilometra të gjatë, dhe më së shpeshti është e vendosur në bregdetin Paqësor. Në çdo rast, ai kurrë nuk do të kishte guxuar të përdorin atë, ashtu si ai nuk do të kishte guxuar të shfaq vetëm në rrugë në atë zonë. Një të bardhë të huaj do të ishte vënë re dhe distrusted, dhe se do të jetë katastrofike, në këtë pikë kritike.
  
  
  Ajo vazhdoi udhëtimin e saj nëpër ngjyra të ndritshme të këtij joreale twilight botës lindore pllajë, një të ulët ridge kulmin. Maja më e lartë këtu është më pak se dy mijë metra dhe lartësi mesatare është shtatëqind. Në anën tjetër, malet zbresin për një pjellore pllajë, fushat dhe liqenet. Në këtë anë, megjithatë, ajo ishte një xhungël të mbuluara me shpatin, një të pafund linjë të parazitë të mbuluara me pemë të dendura disaherë e bimëve dhe kërpudhave. Të mëdha me vreshta li rreth pemëve dhe degët; qelbur ndryshkun dhe të errët moss mbuluar terren. Ka pasur një erë të athët e kalbja e vegjetacionit kudo.
  
  
  Gradualisht ngjitet u bë steeper; e paddles u bë më e mprehtë dhe chasms më të thellë. Humnerat janë receptacles për dripping shiut, dhe ih ndenjur, kënetat janë edukate bazë për miliona armiqësore krijesa që e konsiderojnë veten time delikatesë. Ajri ishte gjithmonë plot me insekte. Bretkosat dhe të vogla gjitarët u shfaq vetëm gjatë natës. Zogjtë nuk e ka fituar nga ana e sipërme, kur, por zakonisht u ul të lartë në majën e pemëve. Turbullues, bretkosat, dhe vazhdimisht cicërojnë zogjtë mblidhen në afërsi të ujëvarës. Nuk ishte një, në lidhje me madhësinë e një të këndojë, por shumë me ngjyra të ndezura. Ajo whistled një thuajse të përsosur në shkallë kurrë, pasi përsëritja e fundit shënim. Atë po e ngiste më të çmendur. Përveç kësaj për të insekteve kafshon dhe zogu çmenduri, edhe unë duruar gjarpërinjtë dhe lizards. Ka pasur edhe të ditës drifters si qelbur hardhuca në terren. Ka pasur edhe të bsh-së constrictors në burrows dhe në degët, të mesme pemë gjarpërinjtë, dhe rrëshqitës grabitqare gjarpërinjtë të tilla si fanged egër spearman . Ih e atdheut ishte vdekjeprurës në vendin që ishte mezi hulumtuar ose është vendosur, dhe se shumë shpejtë do të gllabërojë këdo që ishte budalla të mjaftueshme për të përpiqen për të arritur atje.
  
  
  Për pjesën tjetër të ditës, ai waded përmes stifling thellësitë, duke qëndruar në këmbë vetëm një herë për një pickim për të ngrënë. Isha I sigurt se unë nuk do të bëjë ajo, por si errësira ra, ra nga drita ende që vjen nga prapa disa kreshtat e re, kam ardhur të gjithë një grup të madh të Honduran palma. Ajo ishte si një pyll, në një pyll të përbërë tërësisht nga këto gjatë palma me pupla largohet dhe në vend të qetë mbathje. Më të vogla druri i fikut u rrit mes tyre, i rrethuar nga moria e gjakatar të mushkonjave.
  
  
  Honduran pëllëmbët të rritet në shumicën e xhunglave të Amerikën Qendrore dhe Jugore, por një ih grup si ky ishte i rrallë. Kjo dëshmon se kjo zonë dikur ishte e kultivuar, si Mayan Indianëve të përdoren frutat e kësaj peme për prodhimin e naftës. Edhe pse nuk ishte e lehtë për të shkurtuar këtë pemë me gur sëpata, ata gjithashtu përdoret dru për ndërtesat e tyre. Në këtë fushë, kjo pemë e lulëzuar, dhe përfundimisht ai mori mbi vendin që dikur ishte e kultivuar kudo.
  
  
  Nga momenti që kam hyrë në palm korije, kam hapur atë ngadalë dhe me kujdes. Frank përpara duhet të jetë Kolonel Zembla e selisë. Nga ajo pak AH kishte zbuluar rreth misterioze kolonel dhe vetja e aktiviteteve, ai e dinte se kjo shtrirje e pyjeve ishte shumë i ruajtur me burrat, fishekzjarre, për fragmentim të minierave, dhe të ndjeshme sinjal microphones të aftë për të ringjallet edhe faintest të shëndoshë.
  
  
  Ai crawled përpara në të gjitha katër këmbë, për të studiuar çdo centimetër të terrenit. Ai e shtyu përmes undergrowth dhe shkau si një dragua nëpër shkëmbinj. Ai me qëllim e zgjodhi më të vështira dhe më të pakalueshme rrugën. Nëse një kafshë apo bimë të bërë më të vogël të zhurmës ose rustle, ajo është përdorur nga vetja për të ecur përpara, po mbytet nga tingujt e kam bërë. Shpinës ishte e rëndë dhe e nxorrën rreth nga njëra anë në tjetrën. Banka i mbyllur sytë e mi, kështu që unë nuk mund të shoh ashtu siç duhet. Ajo mërzitur mua edhe më shumë kur unë i fshiu fytyrën e saj me tim mëngë.
  
  
  Në një kamp trajnimi në pyje dhe fusha që ishin gjoja trap-bllokuar, ajo ishte një praktike e lojës që i dha tonë instruktorët sadist kënaqësi. Gjithçka ishte tepër serioz këtu, dhe ai e tensionuar për të gjetur çdo vendosur fije bari, copë toke e grimcuar moss, ose kthetra që nuk mund të gjenden kudo. Ajo u zbulua nga disa miniera dhe anashkaluar nga papat, pa prekur. Prerja e telave do të ishte vetëvrasje. Pak para se të arrihet gjurmët, një shpërthim kabllo gjetur atë. Mimmo nim crawled nëpërmjet tij dhe për të gjetur një sinjal fishek, të cilën ai defused.
  
  
  Rruga ishte një farë e keqe të mbuluar rrugën që fillimisht u zhvillua nga Tungla Lumit dhe shkoi në veri. Ka qenë ndoshta një kanoe të akuzuarve në fund, dhe nuk mund të jetë pak snajperët në shkurre, shumë. Gjurmët e vetë, sigurisht, u ndotur me mina dhe kurthe të tjera pranë Kolonel Zembla e që jeton në xhungël strofull. Kështu që unë definitivisht nuk duhet të ketë marrë këtë të drejtë, të ngushtuar. Zëri i saj u zhduk prapa në hijet, dhe Stahl zgjedhur rrugën e tij më me kujdes nëpërmjet undergrowth. Tridhjetë metra larg, rruga papritmas swerved dhe prerë mua off. Ai shqyrtuar me kujdes të vogël, myshk të mbuluara me pastrimin. Ajo dukej aq e qetë me pak krahë dhe stoli fluturat vallëzimi në dritën e zbehtë.
  
  
  E boshtit u varros në moss me hairpin të drejtuar lart. Kush e ngriti për ne nuk do të bëni atë në mënyrë profesionale të mjaftueshme, sepse nuk ishte një copë toke të vogël të moss fërkimit të drejtë në krye. Për tim të majtë dhe të djathtë janë të trasha mbrojtje rreth tij. Unë nuk mund të shmangur atë, përndryshe unë do të keni për të shkuar mbrapa dhe ecin nëpër këtë vend nga larg.
  
  
  Kruspullosjeje të ulët, ai dëgjoi një zë. Unë nuk i kam dëgjuar e saj dhe për të menduar se çfarë duhet të bëjnë. Në rrugë të pasme mund të jenë më të rrezikshme sesa pastrimi një minierë. Ndoshta kjo ishte një trap kurth që nuk shpërthejnë kur ju preku atë, por kjo nuk duket të përshtatet Kolonel Zembla e karakter. Nuk ishte ai rreth i atyre që do të humbni një mi që tashmë ishte e pamundur për të gërmoj për të siguruar kalimin.
  
  
  Ai dukej mbi shpatullën e tij në xhungël terr prapa meje. Ajo do të marrë shumë kohë për të marrë përsëri, dhe në errësirë unë nuk kanë një shans. Ai crawled përpara dhe me kujdes kap një copë toke të moss. Im mistletoe është një e vetme presioni i ndezjes. Ai e mbajti frymën e tij, fshiu duart e tij mbi pantallona e tij, dhe u kthye ndezjen kaluar. Thread u corroded, dhe të trajtojë nuk do të lëkund lehtë. Më në fund ajo ka punuar. Ai nxori siguresave, zëvendësohet trajtuar në minierë, zëvendësuar pjesë të moss. Pastaj psherëtiu përsëri.
  
  
  Ai u ngrit dhe eci me kujdes poshtë në rrugën derisa ai të mund të duck përsëri në shkurre pranë saj. Unë e fsheha atë për pjesën tjetër të udhëtimit tim në shkurre. Çdo detaj të nevojshme përpjekje maksimale. Kam gjetur një minierë për të marrë rreth dhe disa fishekzjarre. Minierat janë të shpërndara si male si insektet. Përfundimisht, ai u largua në një më shumë hapësirë të hapur. Disa metra larg ishte e lartë, këndore malit, male të mbuluara me shrubbery dhe kthetra të mbuluara me pemë.
  
  
  Në shikim të parë, ai dukej si një piramidë-si kodër. Por më pas ai e pa që fondacioni është bërë nga shtresa e ndërthurur me gurë, dhe në njërën anë ishte një shkallë me qindra hapa. Muret ishin të mbuluar me e bukur orchids dhe të tjera epiphytes se ndjehet shumë rehat në të çarat e masonry se në degët e pemëve. Ai e shikoi në rrënojat e një të lashtë Mayan ndërtimit . Ih ishte pothuajse e pamundur që të njohin si puna e duart e njeriut. Ata u bënë një me xhungël që konsumohet ih një mijë vjet më parë. Struktura, me sa duket projektuar si një tempull, u rrit jashtëzakonisht të gjithë thellësitë e xhunglës, të errët dhe misterioze në këtë vend të largët.
  
  
  Më e rëndësishme se sa e saj historike me vlerë të ishte qëllimi për të cilin ai ishte tani duke u përdorur. Raportet e kjo erdhi për të na fragmentare dhe pjesët ishin ende duke dalë nga aer-i. Megjithatë, në qoftë se të dhënat tona të sakta, këto të izoluar dhe në dukje të braktisura rrënojat e përfshira më të avancuara elektronike luftimit të imagjinueshëm.
  
  
  Gjithçka ka filluar dy muaj më parë me një garbled radio mesazh nga ynë agjent në Oaxaca, Meksikë. Që nga ajo kohë, imazhi i një karakteristike e gjeniut i cili e quajti veten Kolonel Zembla gradualisht zhvilluar në Akademinë e arteve. Ai shpik diçka për ndryshimet klimatike, dhe pastaj të përdorur këtë klimë të kontrollit si një armë. Që ai do të përdorë vetja kundër dhe pse ishte i panjohur. Megjithatë, çdo gjë vuri në dukje faktin se ai e kishte mjaft të pajisjeve në këtë Mayan tempull për të kthyer të madhe të valë që jeton në xhungël në një gjigant akullnajë.
  
  
  Brenda disa ditëve, ndoshta orëve, ai ka planifikuar të bëjë vetëm se: pa paralajmërim, nga ana Amerikën Qendrore në një të madhe Arktik peisazhit.
  
  
  Vetja e saj duhet të ketë ndaluar të saj.
  
  
  
  
  Kreu 2
  
  
  
  
  Unë hoqi time të shpinës dhe vendosur me kujdes vetja në terren. Gjatë time dy ditë udhëtim këtu, unë me të vërtetë liked it. Ai më siguroi me arsim dhe strehim, dhe unë shpresoja se ai do të më ndihmojë përsëri. Çfarë kam pasur për të bërë ardhshme duhej të ishte bërë me kujdes dhe në heshtje. Të gjitha unë kam qenë në gjendje për të sjellë me mua ishte një grup i vogël të mjeteve që djemtë në SËPATË laborator bërë posaçërisht për këtë rast. Ego ishte në gjendje për ta sime rrip, kështu që duart e mia qenë të lirë. Im gazit bombë ishte regjistruar tim kyçin e këmbës, dhe stilet ishte e kapur rreth krahun tim. Unë e majtë të saj e mia Luger. Tani unë kam një 7.65-mm Chi-Com pistoletë, të përdorura në Vietnam, e mbyllur me një të rritur. Ajo kishte një ndërtuar-në silencer dhe kërkohet të veçantë gëzhojat me rimless casings. Ajo ishte larg nga një Luger: ajo nuk e ka pasur sa më shumë pushtet, por ajo ishte po aq efektiv në një distancë e afërt. Sidomos pasi që ju nuk mund të vërtetë të vënë një silencer në një Luger. Kjo trajtuar ende nuk i përshtaten shumë mirë në dorën time, ashtu si unë jam i përdorur për më të rënda gjermane pistoletë.
  
  
  Unë isha duke menduar e duke marrë një hanxhar me mua, por unë nuk do të keni nevojë për një ego për të shkuar nëpër rrënojat, pasi që ata nuk ishin të rriteshin, dhe nëse unë përdorur një thikë, tingujt do të të japë patjetër më larg. Një kohë të gjatë-bladed thikë ishte një e mirë armë në qoftë se ju kishte hapësirë, por ajo do të jetë e vështirë për të trajtuar në një tempull, si një Luger. Kështu që u largova nga vetja me time të shpinës dhe shkoi për pastrimin përreth tempullit. Ka qenë ndoshta më microphones fshehur këtu se në çdo transmetim studio. Unë kam qenë i numërimit të votave në person në monitor për gabimin mua për një kafshë nëpër xhungël, sepse sistemi i alarmit nuk e lëshoi paralajmërime. Ai kërceu lart dhe u tërhoq vetë në dorë të parë parvazin e tempullit. Unë kisha për të përdorur rrënjët, rrushi dhe pemë trungje si mbështetje, sepse unë nuk e besojnë shkërmoqet shkallët.
  
  
  E saj gati verbërisht kanë rënë në një kurth. Për fat të mirë, unë pashë një vrimë të vogël lart në pemë. Njeriu që vuri minat vuri në dukje se ku ishte vënë predhës. Nuk e tij të guximshme për të lëvizur. Ajo mori mua përgjithmonë për të gjetur ndezjen. Kjo është një cipë e hollë yellowish kabllo me të vogël të mprehtë spikes mbërthyer në të. Ajo e shtrirë në mes të dy drurët dhe u zhduk krejtësisht në gjeth. Nëse unë shkova më tutje, kjo do të shkurtuar nëpër mishin tim si një brisk. Në të njëjtën kohë, pin do të shpërthejë rreth ngarkesës prapa pemës, dhe pema dhe unë do të shkoj deri në ajër së bashku. Një mikpritës njeri, ky Kolonel Zembla!
  
  
  Kabllo skirted atë dhe për të depërtuar në mënyrë shumë të kujdesshme në. Çdo disa metra, në këmbën e kapur në një hardhi të dëgjoni dhe pjesën tjetër. Pastaj u ngrit përsëri. Si një mbështetje, ai përdori slits dhe protrusions. Lartë mbi majën e pemëve, ai pa hënën që po del, hedh një dritë të zbehtë.
  
  
  Pasi në krye, ai crouched poshtë në mes të dy shkëmbinj në battlemented parvaz. Ai studioi çati, e cila zakonisht është e sheshtë dhe e drejtkëndëshe. Pjesa e përparme e çon në shkallët dhe pjesën e pasme ishin dy herë për aq kohë sa anësore ai kishte ngjitur. Kulmi ishte e pastër dhe ndoshta të përcaktuara fllad. Në një kënd në shumë anë ishte një lloj kasolle, si një grumbull rrënoja.
  
  
  Për të shkuar në tempull, unë kisha për të shkuar përmes derës së është në kasolle, sepse nuk kishte asnjë të tjera të hyrjes në çati. Dy roje dhe një helikopter u ndal midis meje dhe kasolle. Odin rreth rojet u përkul kundër helikopter është ulje të shpejtësisë. Një tjetër ngadalë shell përgjatë parmakëve. Të dy ishin të shkurtër, trupngjeshur Mestizos; si shtatëdhjetë për qind Nicaraguans, gjysmë Amtare Amerikane dhe gjysma Hispanike. Ata ishin të veshur me pantallona të lirshme dhe këmisha dhe të butë çizmet kamoshi. Ata duket të jetë mirë dhe nuk e ka bërë asnjë tingull. Ata nuk ishin të veshur si reale ushtarët, por ata mund të kenë përdorur dritën e tyre pushkëve automatike nëse ju keni marrë shumë e afërt me ta. Këto ishin Belg 7.62 mm NATO-s FAL pushkë; shumë i mirë dhe shumë i popullarizuar në Jug me Amerikanët.
  
  
  Helikopteri ishte një Këmbanë Sioux 13 R, një tre-vendësh. Ajo dukej pak si e madhe dragonfly me bisht të saj deri. Kjo është një i besueshëm workhorse që kishin qenë përdorur gjerësisht që Korean epokë. Në këtë godforsaken vend, një gjë e tillë ishte mjeti i vetëm i transportit në të mirë. Prandaj, kulmi i tempullit u bërë e përshtatshme për ulje. Hawke mori fotografive ajrore që tregoi se helikopteri ishte zakonisht të parkuara në çati. Një hetim përfunduar një javë më parë zbuloi se helikopteri nuk i përkasin një zyrtar arkeologjike të grupit. Ajo është fituar me anë të një seri shumë të kujdesshëm për të transaksioneve në një ushtri të depos në Meksiko Siti. Kjo ka ndodhur disa ditë pas qyteti u godit nga fortë snowstorm në të gjallë të kujtesës. Jo aq të fortë në vetvete, por ende e mjaftueshme për të rritur dyshimet më të këqija në AH. Kjo është arsyeja pse Hawk vendosi të dërgojë mua këtu.
  
  
  Ai ishte i pari i popullit tonë për të marrë një vështrim i afërt në këtë helikopter. Nuk ishte e çuditshme emblemën në dyer; një arta dielli me tri crimson linjat në nen. Ajo ishte si në qoftë se dikush kishte prerë një stoli me një thikë, dhe e metaleve ishte tani gjakderdhje. Unë kam menduar se çfarë do të thoshte. Si patrolman afrua Bas, ai vuri re njëjtin shirit nga ana e tij xhepa afër gjoksit.
  
  
  Ai vazhdoi të dilte, shuplaka dhe shuplaka... situata është bërë e komplikuar. Dy rojet janë tani aq larg se unë nuk mund të xhiruar ato në të njëjtën kohë nga ku unë isha ulur. Nëse e kam qëlluar njëri, ai do të paralajmërojë të tjerë, para se unë mund të kthehet rreth dhe ndjekin atë. Nëse zëri i saj u shpërngul shumë herët, zëri i saj u rrëmbye në mes të tyre; megjithatë, në qoftë se zëri i saj ishte vonë, zëri i saj do të bien në kurth si një miu. Kështu disi unë do të duhet për të çarmatosur dy prej tyre në një herë, dhe më pas, pa një zë.
  
  
  Rojet u largua rreth disa gurëve që kishin rënë nga hekurudhor. Ai kishte ecur nëpër çati aq shumë herë që tani, ai i hodhi një të vogla kapak të më Afër dhe për të filluar kot mbi parmakë të tij pushkë slung mbi shpatullën e tij. Në kohë, ai nuk do të shqetësojë edhe për përgjigje; diçka që edhe një drejtimin qen ka. Kërkesa e parë është që ju gjithmonë duhet të dini se çfarë po ndodh rreth jush, sepse jeta juaj mund të varet nga ajo. Ajo do të kushtojë uem jetën e saj.
  
  
  Ai vuri stilet në dorën e saj. Kam pasur një të heshtur pistoletë në tim anën tjetër. Hija krejtësisht të gëlltitur më lart. Ajo ishte një pjesë me gurë. Objektet janë ndonjëherë të vështirë për të parë në muzg se në të errët, dhe unë mund të garantoj për këtë. Ai vazhdoi të dilte, shuplaka dhe shuplaka. Frymën e saj futur në fytin e saj... Papritmas, vetja e tij nuk mund të shihte më. Ai ishte ndoshta duke ecur rreth disa shkëmbinj të rënë përsëri. Për një moment, isha e frikësuar se ai do të shihet mua, dhe unë ducked për të mbuluar. Pastaj, nga këndi i syrit tim, unë pashë vetja e saj, këmbët. Kështu që ai ende nuk e dinte se unë isha atje. Tani vetja e saj mund të dëgjojë e saj të frymëmarrjes dhe rustle nga vetja e saj pantallona mbi çati. Ai numëroi deri në tre dhe kërceu në këmbë.
  
  
  Në dell tv, time shqetësimi kryesor ishte roje të sigurisë në helikopter. Ajo ka nevojë për të marrë ih nga rruga e parë, dhe të përdorin pjesën tjetër të tyre si një mburojë. Duke pasur parasysh distancën, vetja e paparashikueshme të reagimit, dhe fakti që unë nuk ishte i lejuar për të bërë ndonjë zhurmë, ai ishte më i madh kërcënimi. Ajo ishte shpejt e qëlluan dy herë. E para shtënë goditi uem në gjoks, dhe e dyta në qafë. Pa bërë zë, ai ra përsëri kundër raundin çeliku shtylla e helikopter. Thembra e çizmet e mia bërë më shumë zhurmë në shkëmbinj se të shtëna rreth im armë.
  
  
  Ai e ka përdorur atë stilet për të goditur një roje në veshka. Ai pritet të tij për të ngrirë kur ai e pa vet të vdekur mik. Por ai reagoi si një panther. Me një pavetëdijshëm të lëvizjes, ai u kthye nga bending poshtë. Pas kësaj, e gjithë kjo ka ndodhur në një turbullirë.
  
  
  Në qoftë se ai është aftësuar si duhet, ai duhet të jetë duke përdorur armën e tij tani. Por në atë ndarje të dytë, ai reagoi në një mënyrë ai nuk e kishte pritur. Ai përkul, ra tij pushkë, dhe për të arritur për komando që kamë varur nga rrip. Ai është përdorur për të luftuar atë. Ai mësoi atë si një fëmijë. Për atë, armët ishte vetëm një ngathët copë hekuri.
  
  
  Unë kam pritur për të shmangej të tij pushkë, por gjatë fuçi e KEQE e pushkë u përplas në tim dore, dërguar stilet fluturojnë krahun tim. Pas kësaj, çdo gjë shkoi rrufe të shpejtë. E pushkë ra për tokë mes nesh. Të djathtën time, doli me pirjen e duhanit armë. Ego është krahun e majtë të shtrirë të marrë goditje të rëndë. Vetja një e djathtë me tetë inç të ftohtë çeliku qëllim në jetën time. Tim të majtë mori vetja është e drejtë dore dhe yanked atë përsëri. Prapa tij ishte për mua tani, dhe ai nuk mund ta lëvizë dorën që mbante thikë. Ai hapi gojën e tij të bërtas. Oskar uailld merret gjithmonë me të djathtën e tij për vetja e fytyrës dhe të shtrydhur prapanicë e armëve mes vetja e dhëmbëve. Ai gulçoi dhe u përpoq për të prerë larg. Tim të majtë të shtyrë poshtë shumë e vështirë që kam pasur të bëj prapa. Ai nisi të më në tom jery dhe u munduan për të arritur në fytyrë dhe sytë me dorën e tij të lirë.
  
  
  Uem të vënë armë në gojën e saj dhe yanked në krahun e saj. Diçka të plasaritur. Vetja dorë shkoi butë, dhe thikë ra përmes egon e dobët gishtat. Im i majtë ishte prapa qafës së tij. Ai u përpoq të tërheqë larg përsëri. Pa sukses. Ai nuk na jep një tingull kur qafë e theu.
  
  
  Ajo e shtyu e trupit të pajetë nga vetes dhe e mori thikën. Kur rojeve, i rrëzuar për tokë, me objektivin e tij ishte në një kënd të çuditshme, dhe ai tashmë ishte drejtimin drejt Ditë. Brenda ishte një unë të përpiqet të ngushtë shkallë. Mbi të mëdha racks rreth sapodilla pemë, carvings ishin ende të dukshme dhe mezi ndikohet nga koha. Guri muret ishin të mbuluar me bas-akejve, ngjyra e të cilave u dallua në dritën e llampat elektrike në tavan. Ka pasur edhe disa dritë që vjen në anë të errët çatitë e asaj që kishte qenë dikur windows dhe tani janë të madh me të gjelbër spider webs.
  
  
  Në gjysmë të rrugës deri në shkallët, ai hezitoi. Ne nuk mund të dëgjoni çdo gjë, nga lart, nga poshtë. Ai mbështjella e tij stilet, kap një guralec, dhe flak vetja poshtë. Ai kërcente jashtë shkëmbinj. Nuk ishte vetëm një jehonë. Ai vazhdoi në rrugën e tij, me armë të tërhequr.
  
  
  Ai doli në një platformë me një vaulted çati dhe një korridor që u kthye majtas. Më tej, çdo gjë ka qenë kohët e fundit rimodeluar të gjithë me konkrete, trarët e çelikut dhe aluminit. Llambat ende të varur nga tavani si një varg pemë dritat e Krishtlindjeve, por pranë tyre ishte një metal me ajër të kondicionuar tubi me vrima çdo disa metra që le të ajrit të ftohtë jashtë. Nga tani e tutje, Maya Stahl tempulli është asgjë më shumë se një predhë, një predhë e Kolonel Tokës ultra-moderne strukturave.
  
  
  Në anën tjetër të korridorit ishte një çeliku derë që nuk duken si të ngurta si një bankë vault derën. Nuk u dëgjua asnjë zë nga ne. Dera jamb kishte një recessed bllokohet me një të kuqe të trajtojë. Ajo ishte e mundur që do të hapë derën kur unë të shtypur butonin. Megjithatë, ajo është shumë e mundshme që dikush në anën tjetër do të merrni sinjal për të hapur derën.
  
  
  Ai vendosi veshin e tij të ftohtë çeliku. Unë nuk i kam dëgjuar e saj në fillim. Pastaj kam dëgjuar një të ulët gjëmim që kam ndjerë në vend se të dëgjuar, së bashku me të ashpëra, të zbehta të ankohemi e gjeneratorëve. Ai shikoi prapa në të bllokimit. Rreth mjet çantë, ajo tërheq nga një bllokimi të zgjedhë: një mjet me një pranverë që automatikisht të bën gjilpërë të hidhen në mes të pjesëve të bravës dhe në këtë mënyrë thyen vetja. Kjo ishte një gjë e thjeshtë, dhe ajo kërkohet shumë përvojë dhe durim për të përdorin atë. Pas tre përpjekjeve, dera u hap. Zëri i saj depërtuar shpejt dhe në heshtje, si një mace. Tempulli dukej i qetë dhe i braktisur. Vibracionet rritur, mbushur dhomën me supersonic karikimit të fuqishme burim të energjisë. Unë shkova drejt e në zërin sepse unë në mënyrë intuitive e dinte se ajo ishte burimi i asaj që kam kërkuar. Tim heronj gjurmët jehonë në të përafërt konkrete. Një tjetër korridor, një shkallë, një tjetër korridor, dhe më në fund e dytë çeliku derë, prapa të cilat zhurma ishte e madje edhe më fort se më parë. Ai përdoret të bllokimit të marr përsëri dhe u largua me kujdes brenda.
  
  
  Ajo ishte e ulët në dhomë me radhë neon lights. Në të dyja anët të ishin të çelikut kabinete me kundërvihet, sensorë, dhe rreshtat e kompjuterit mbështjellje prapa qelqit. Në qendër ishte një switchboard gati një metër e gjysmë të gjatë me një paimagjinueshme numrit të butonave, telat dhe të potentiometers, nën të cilën ishin të tabakatë me mbishkrimet e pakuptimtë për mua: Labion. Indeksi, countercurrent bashkim, dhe cataridin Faktor. Fuqia për këtë pajisje elektronike u furnizuar me anë të një kabllo si të trashë si krahun tim dhe u zhvillua nëpër dysheme në një ofshamë të kaluar në anën tjetër. Nuk ishte një derë e afërta, dhe-ngriti lartë screeching të termocentralit mund të dëgjohet nga atje. Por unë nuk ishte i interesuar. E tij ishte ku ai duhej të ishin. Ai shkoi në kabinete informatike dhe e shtyu rrotullues kaloni panele përpara.
  
  
  Mbështjellje të hollë si burimet, të transistorëve, dhe integrale mblidhni letrat glistened në dritë. Poe mori nga një poliestër llak që mund të dukej si një të rregullta llak mund të insecticide. Ajo u mbulua në pajisjet me një shtresë transparente shumë korrozive tretës acid. Kështu që unë të pastrohen të gjitha kabinetet dhe të mbyllura panele përsëri, kur unë isha bërë.
  
  
  Acid është një shpikje e AX laborator . Një bombë mund të marrë nga një pjesë të një objekti, kur u mblodhën, por ndoshta jo të gjithë prej tij; dhe, sigurisht, jo të gjitha pjesë të rëndësishme, përveç nëse ajo përdoret kaq shumë eksplozive që tërë Mayan tempulli ishte shkatërruar. Megjithatë, papritmas të shkatërrimit të tempullit mund të ketë më pak të këndshme ndërkombëtare pasojat.
  
  
  Atëherë nuk kishte logjistike problemin se si të kontrabanduar diçka aq e rëndë. Ka edhe rrezik se bomba do të gjenden dhe defused me mua. Acid nuk mund të zbulohen derisa të ishte tepër vonë, dhe nuk mund të zbulohet pas ajo u mbulua. Edhe autobusi do të ketë zhdukur, duke lënë të na asnjë ide si për çfarë ka ndodhur, pasi unë u largova.
  
  
  Ai me kujdes mbulua e gouging kaustike substancë kudo. Disa orë dhe acid do të ketë ngrënë me çdo gjë. Pjesë të shkrirë, lidhjet me kabllo tretur, dhe bëri një qark të shkurtër në metal të banimit. Nga koha që unë të kthehem përsëri në xhungël në mënyrë të sigurtë, Zembla e metodave do të jetë marramendës flokët e tyre jashtë. Nga mesnatë, çdo pjesë e pajisjeve ai trajtohen ishte ulur në një grumbull i mbeturinave metalike. Që do të japë tonë diplomatët kohë për të marrë Nikaragua dhe Organizata e Shteteve Amerikane për të hetuar. Sabotage im ishte vetëm punë. Kur unë të përfundojë, të gjithë do të qeshin me të. Përveç Kolonel Zembla.
  
  
  Ai përfundoi me kompjuter dhe mbulua brenda e switchboard. Befas, dera u hap dhe të dy teknikët dhe një roje të sigurisë hyrë. Ndjenja ime e papritur ishte aq i madh sa shoku im. Metodat — kam menduar se ata ishin metodat për shkak se ata ishin të veshur me të bardha tunika dhe kryerjen e punimeve - ishin të paarmatosur. Gri-veshur security guard mistletoe Rossi është Brazilian .38-revole të kalibrit në një hip këllëf. Ata i kanë zhvilluar vetja e tyre, duke përdorur Smith & Wesson, dhe ajo kishte një katër-inch trurit. Ai mori vetja dhe ulëriti, " Alto."
  
  
  Megjithatë, unë nuk do të qëndroj ende. Të gjitha ai kishte kohë të bënte ishte të shqyej vetë-destruct zhvesh nga tullumbace dhe hurl vetja në një qoshe të errët. Ai mori qëllimi dhe qëlloi dy herë. Rojeve të bërtitur në dhimbje dhe clutched në fytin e tij. Një gawk në ego revole të kaluar mbi kokën time pa goditur ndonjë gjë. Rojeve ra kundër një kabinetit pas tij. Ai rënkoi, clawed në metal, dhe ngadalë shkau për tokë.
  
  
  Ai u rrit në derë dhe u përplas me dy teknikët, të cilët janë natyrisht pas gardës së urdhrave dhe janë ende në këmbë. Kjo nxori në counterweights. Unë e ndjeva që dikush të rrëmbyer këmishën time. Trupi i saj rrotullohen 360 gradë për të shpëtuar nga vetja e truket. Në atë moment, më shumë rojet nxituan. Pastaj e dytë tekniku fuqimisht e goditi në mua, me kokën të ulur, dhe me forcë më shtyu përsëri në dhomë.
  
  
  Rojet nxituan në mua. Një grusht më kapi në rrjet diellore dhe të tjera në nofulla. Ai u zmbrapsa. Ai u përpoq për të kapur frymën e tij dhe qëlloi e fundit dy plumba në të sulmuesit. Kam pasur kënaqësinë të dëgjuar një të qarë. Një qytet grushte dhe çeliku zbriste mbi mua. Armët u rrëzuan nga rreth me duart e mia. Ata ishin të fortë, energjik luftëtarë. Nëse ajo merr shpëtoj prej një, dy të tjerë janë konsideruar në vendin e saj.
  
  
  Në këtë konfuzion, unë kam qenë papritmas nisi të vështirë në ijë. Ai dyfishuar gjatë në dhimbje torturuese dhe ra në dyshemenë prej betoni. Boot goditur më të lartë. Gjysma e të mpirë, ai arriti në rreth saj, e gjeti këmbën e saj, dhe yanked. Njeriu ra në mes të tjerëve, ulëritës. Tani ai mund të marrë thikën e vet.
  
  
  Unë kam qenë prerjen gjithçka rreth meje, dhe unë ndjeva diçka të ngrohtë splashing në fytyrë dhe duar. Im stilet ishte tepër i rrëshqitshëm për vetja ime për të mbajtur. Rojet ' ulërimë dëgjuar e saj. Ih është shumë e madhe, dhe ih ishte ende mbërritjes. Unë u shkelmuar dhe goditur me bishtat e pistoleta. Disa prej tyre kishin armë, dhe ata u përpoqën të mirën e tyre për të goditur mua me ta. Ih e çizme të ishin të gjithë mbi im i plagosur në trup. E thërret u rrit fainter dhe më indistinct: një mjegull e hije dhe zërat. E revole shkoi jashtë. Ajo ishte si një dinamit pagesë shpërthimet në më të ulët në dhomë. Unë e kam të paqartë ndjenjë se vrasja sulmi ka ndaluar. Rojet u ndal në vëmendje, të marrë frymë rëndë. Një njeri ndal te porta, ngadalë ulur një Colt 357 Python. Nuk është befasi se gunshot jehonë në sallë. Ai ishte veshur me të njëjtën uniformë, si të tjerët, por vetja e tij të nxitur sjellje shprehu besimin dhe autoritetin. Fytyra e tij ishte e hollë dhe të mprehtë. E tij pursed buzët kishte një bandit moustache, dhe Hans Uem e aquiline hundë kishte pamjen e një zogu të pre. Ai qëndroi aty si një rastësor, pa interes spektator, por sytë e tij ishin si të vështirë si guri.
  
  
  "Çfarë po ndodh këtu?'Çfarë është kjo?' pyeti ai mjaft të qetë. "Zotëri," tha njëri nga rojet, " këtë ne e gjetëm Anglez këtu. Ai ka vrarë dhe të plagosur Juan...
  
  
  "Silencio". Njeriu i vuri një revolver në mua. "Eja me mua.'
  
  
  Kam rënë tim stilet dhe të shkallëzuara për këmbët e mia, muskujt e mi ulëritës në dhimbje.
  
  
  
  
  Kapitulli 3
  
  
  
  
  Zëri i saj, ishte në një shpellë të errët. Një e vetme shën ishte duke bërë rrugën e tij përmes plas nën trashë druri derën. Papafingo ishte shumë i vogël, jo më i madh se një pjesë të madhe veshjet. Kush e di se kush apo çfarë është njëherë brenda. Të paktën ai ishte ulur atje tani, në mes të fëlliqur rrëmujë. Ajo duhet të ketë qenë diku në tempull, për rrënjët e pemëve dhe të bimëve kishte depërtuar me gurë, por me sa duket kështu ngadalë se tani ata ishin të mbajnë muret së bashku.
  
  
  Ai u përkul kundër mur guri, moaning, të zhveshur dhe të pafuqishëm në fetid ajër, duke pritur padurim për çfarë do të ndodhë më pas. Unë u gjetën, kërkuar, dhe çdo gjë u hoq. Si dhe tim gazit bombë dhe e mia orë dore.
  
  
  Hetimi ishte i udhëhequr nga një person, emri i të cilit dhe pozicionin që unë nuk e di. Ai nuk e ka pyetje mua. Vetja fjalët ishin të kufizuara në disa shkurtër urdhra për mua ose dy ego-shoqërimi rojet. Ai më ka trajtuar me një jetë të qetë, krenare përbuzje që i zemëruar me mua, madje më shumë se në qoftë se ai kishte qenë sadist. Ai do të më la këtu, dhe me aq sa unë mund të them, ai do të harrohet e saj.
  
  
  Ora kaluar ngadalë se unë pothuajse të humbur mendjen time. Kam kaluar një pjesë të kohës sime duke menduar për të mia të shpëtuar planet. Nuk kishte asnjë Ih. Pjesën tjetër të kohës, kam menduar për korrozive acid; se si ngadalë, por me të vërtetë, së bashku me Zembla e pajisje, ajo u hahet deri jetës sime. Çdo i dyti sjellë më afër në momentin kur procesi i shkatërrimit do të ishte vënë re, dhe pastaj ata patjetër do të mos më kalb këtu ndonjë më tej.
  
  
  Zërin e si rrufe në qiell në anën tjetër të derës tronditur mua. Dera creaked të hapur. Im kërkuesi u kthye me dy nervor rojet. Ai hodhi pantallona tim në mua, pastaj u përkul kundër doorjamb me ajër të rastësishëm, të ndershëm e vëzhguesit.
  
  
  "Vishem, amigo, dhe ne do të shkojnë në një parti me zonjat."
  
  
  'Ku të?'
  
  
  "Mbyllur gojën tuaj. Bëni ashtu si ju jeni tha.
  
  
  Ai priti deri sa unë kishte buttoned deri tim unbuttoned pantallona, pastaj motioned për mua për të marrë jashtë saj, e në vend të telefonit celular. Ai blinked në dritën e një pambrojtur llambë të lehta në korridor dhe hezitoi për një moment për të marrë të tij kushineta. Kjo shkaktoi rojeve të thes mua me fuçi e tij të armëve. Ne kemi marrë një rrugë të ndryshme se sa kishim ardhur, dhe u takua me disa ushtarë dhe teknikë që shikoi në mua me një përzierje e neveri dhe kureshtje. Ne ecëm për një kohë të gjatë nëpër kohë, lindi-e rrethuar me mur korridoret, shkallët lart e poshtë. Ata ishin të gjithë në mënyrë të ngjashme që I kishte humbur në labirint. Më në fund arritëm në një të gjerë sallë që hapen në të tjera korridore, në mënyrë që ajo dukej si në qoftë se ne e kishte arritur boshtin e timonit me spokes. Këtë hall shpejt u kthye në një hall të madh qendror. Shumica e saj ishte e zbehtë ndezur nga një ndriçim nga prapa damask perde që e varën në një rreth, nga tavani. Nuk ishte një fortë vend të formimit të një të ndritshme të rrethit në qendër të dysheme. Muret ishin të veshur në pothuajse të gjitha anët me bookcases. Të trashë lëkure-të lidhur folios qëndroi pranë gjethe fletushka. Mur në para që ai e mbajti ajo ishte e braktisur, me përjashtim të madhe misterioze gjemb që gjithmonë të varur të lartë dhe në mënyrë të sinqertë në mes. Një golden sun shkëlqeu në skenën ku instrument tastierë u ul, duke kërkuar si në qoftë se ajo kishte qenë tampered me. Pesë njerëz ishin të ulur në një rreth rreth afër.
  
  
  Nuk ishin të dy të moshës së mesme njerëzve atje. Njëri kishte një objektiv si tullac si një bilardos topin. Tjetri ishte me një fytyrë që, në shikim të parë, u përplas me përplasur derën. Një prej grave ishte e shkurtër dhe e shëndoshë, me një rënda, të ngathët e gjoksit dhe të mprehtë, ylli agat sytë. E dyta ishte më e re dhe pak më të mirë portretizuar. Ajo dukej si ajo ishte e mërzitur.
  
  
  I pesti person ishte një person shumë i ndryshëm nga të tjerët. Ai u ul në mesin e grave në tastierë në një spektakolare lëkure të zezë të kthyeshëm karrige. Nen ishte veshur me një dritë ngjyrë bezhë dhe ps përshtaten me një blu shall kashmiri. Ai u mbështet në tastierë, ngritjen e tij bërryl dhe mbajtjen e mia mjet çantë në dorë, si në qoftë se duke i kërkuar mua për të marrë një vështrim në afër. Ai dukej më e drejtë në fytyrë me një të urtë dhe i trishtuar duken në sytë e tij.
  
  
  Ajo ishte e vogël dhe më të shkathët. Nuk është plak, por vitet nuk kishin kursyer tij. Thellë vija mbi fytyrën e tij dhe qarqet nën sytë e tij duket të ketë qenë ra në to, të fshijë çdo gjurmë të të rinjve apo guilelessness. Ai nuk ishte si ne, ose dikush tjetër, unë do parë ndonjëherë atë me të. Origjinal lakuar hundën, ballin linjat, dhe fort të ngjeshur cik e sipërme dha me vete një thoroughbred Maya. Uem nuk ka nevojë të prezantojë veten e tij. Ai vrapoi në të pakapshme Kolonel Zembla. "Hap jashtë, senor," tha ai. Ego është zëri i lartë dhe e mprehtë si një shpatë.
  
  
  Armët më shtyu përpara.
  
  
  Ajo u ngrit në mes të një verbuese rreze e dritë, dhe për disa kohë minuta askush nuk tha asgjë. Zembla nuk lëvizin, por të tjerët u zhvendos uneasily në vendet e tyre, për të studiuar më me sytë e tensionuar. Ata nuk ishin aq të pastër-gjak si ih lider, por Mayan gjakut të lëna në ih është shumë e duke buzëqeshur fytyra.
  
  
  "Ne kemi kontrolluar çdo gjë dy herë," Zembla tha: "në të fundit," por ne nuk kemi gjetur ndonjë eksploziv të fshehur kudo.
  
  
  Ai nuk tha asgjë.
  
  
  Unë jam duke dëgjuar atë, " tha ai. Vetja e zërit të ishte deceptively miqësore. E poking armë në shpinë nuk ishte si se në të gjitha.
  
  
  Unë nuk e kam lënë atë për atë, " I tha.
  
  
  Ndoshta, " tha ai. Ai u kthye tim toolbox me kokë poshtë në mënyrë që përmbajtja e saj të mbështjellë në të gjithë tastierë tray, dhe kap tim microfilm kamera. "Ju keni ardhur një kohë të gjatë dhe të vështirë mënyrë, vetëm duke marrë fotografi, senor," tha ai. Fotografia ishte vetëm pjesa e dytë e mia detyrë. Unë kam qenë dashur për të kapur sa më shumë të pajisjeve, si të jetë e mundur në film, por vetëm pasi kam pasur një shans për të përdorur tim llak. Hawke është diamant në lidhje me këtë. Shkatërrimi erdhi i pari. Ai nuk mund të ndihmojnë por të buzëqeshja, edhe pse ai ndihet në pozitë të vështirë dhe nervor, si një tigër nuhatës një kurth.
  
  
  Papritmas Zembla hodhi tim gjëra për tokë me një të mprehtë lëvizja e dorës së tij.
  
  
  'Kush jeni ju? Çfarë është emri juaj? Çfarë jeni duke bërë, këtu, gjithsesi?"
  
  
  Zëri i saj, ai shrugged. "Emri im është Nick Carter - dhe ju e dini pse ajo është këtu. Ju kishte një arsye për të përmbushur në duart tuaja një sekondë më parë.
  
  
  "Carter...", tha Ai emër me kujdes. "Unë mendoj se unë mbaj mend diçka rreth saj.".. Po! Votojnë atë! Kubë në vitin 1969 dhe në Kili në vitin e kaluar. Mirë, ju dështuar në këtë kohë, Z. Carter.
  
  
  "Ndoshta ju jeni të drejtë," I tha, duke e shikuar atë. Sytë e mi mbajtur lëviz mbrapa dhe me radhë, duke u përpjekur për të gjetur një dobët vend në Zembla, në të katër të tjerë, ose në të njeriut dhe rojat që qëndronin në mes meje dhe korridor të errët. Nuk kishte absolutisht asnjë opsion për të shpëtuar ne. Zembla dukej për kuptimin tim në rritje shqetësim, dhe ai le jashtë një të shkurtër, të mprehtë me të qeshur dhe tha: "Qetësuar. Ne nuk do të ekzekutojë ju këtu.
  
  
  "Unë jam duke pritur për një ceremoni ku ata do të shqyej gjoks jashtë dhe të nxjerr një dollarëshe."
  
  
  — Ju do të keni për të pranuar se ju e meritoni atë, Senor Carter. Ata ishin njerëz të mirë, ata ju vranë. Por ne kemi dalë me një mënyrë për të përdorur ju për veten, dhe ndërsa ju nuk do të jetë në gjendje për të marrë fotot e saj, ka një shans që ju do të jetë në gjendje të le të dini se çfarë ju jeni gati për të parë. Nga rruga, vetëm nga kurioziteti, nuk pabesi ju tregojnë rrugën këtu?
  
  
  Ai shrugged rastësisht përsëri. "Dëgjimi në të gjithë hotel, dhe marrjen e të plotë."
  
  
  — Unë tashmë kishte frikë e kaq. Ajo ishte vetëm me ndihmën e një tradhtar që ju keni qenë në gjendje për të kalojnë përmes tim mbrojtjes rrip. E vetmja ekuacion unë nuk mund të zgjidh është që të njeriut unpredictability. Unë nuk mendoj se kjo do të shqetësojë mua, pasi sonte.
  
  
  Ai nuk e di se si të drejtë ai ishte. Por për një tjetër arsye se ai e mendoi! Dhe kur ai do të dijë të vërtetën?.. Unë shikova përreth përsëri dhe gëlltitur. Ajo ishte një kurth, një varr. Edhe pamëshirshme shën mësipërme duket të rrezatojë rrezik.
  
  
  "Pas sonte," Zembla vazhdoi, " nuk do të jetë... Por ju ndoshta tashmë e dini të gjithë për tim të vogël të instalimit këtu!"
  
  
  — Ju vetëm mendoni se ju keni më e madhe frigorifer në botë."
  
  
  "Jo tamam," ai chuckled. "Unë jam vetëm duke shkuar për të bërë disa imagjinare malit. Që është, duke përdorur valët e radios të pretendojë se pylli është atje, projektim të gjitha vetitë e saj të korrentet e ajrit të troposphere. Kjo do të duhet të ndodhë në një lartësi prej rreth 15,000 këmbë për të dëborës. Sigurisht, askush nuk do të shohë këto valët e radios, dhe aeroplani thjesht mund të fluturojnë me anë të tyre. Vetëm klimës do të mendoni se nuk është një pyll!
  
  
  "Ashtu siç e keni menduar, në Meksikë, Qyteti?". I pyetur sourly.
  
  
  Pra, ju e keni vënë re! Kjo ishte, si të thuash, një eksperimentale transmetim. Atëherë, time koordinimin e pikat ishin vetëm pak kilometra larg në periferi. Por këtë herë ajo do të jetë në gjendje për të mbuluar më të madhe të Amerikën Qendrore...
  
  
  - Koordinimi pikë?
  
  
  Vetja e ndërprerë e saj. 'Çfarë do të thotë kjo?"
  
  
  Ajo do të jetë e qartë për ju se unë nuk mund të prodhojnë një radio sinjal me një gjatësi vale aq e gjerë sa një mal. Unë kam nevojë për projektin e një sërë pikë ose, të themi, vijave të forcës të cilat do të formojnë konturet e një malit mbi fushë që unë kam zgjedhur për qëllimet. Shumë të saktë llogaritjet janë të nevojshme për të përcaktuar se ku për të vënë backup transmetuesit në mënyrë që ata janë në të sakta proporcion me matematikor kryesor i boshtit të diagramet."
  
  
  "Im asistentë,"shtoi ai, nodding për katër pas tij," janë çdo monitorimin një mbështetje stacioni në vendin e tyre."
  
  
  Fyt ndjeu të thatë. — Por që aks, qendra rreth të cilit çdo gjë sillet, është këtu, nuk është ajo?"
  
  
  Po, sigurisht.'
  
  
  Gjysma e saj frymë një psherëtimë e ndihmave, gjysma tjetër i mallkuar vetja e dinak.
  
  
  Dhe çfarë ndodh pasi keni mbuluar çdo gjë me borë?
  
  
  Ai qeshi enigmatically. "Atëherë vjen e tretë Mayan perandorisë."
  
  
  Unë kam qenë i habitur kur e tij megalomania e goditi trurit tim në fuqi të plotë. Pastaj ai u këput, " A nuk jeni shumë larg në jug për këtë?"
  
  
  Kjo është në të vërtetë në kuptimin që djepi i qytetërimit tonë është vendosur në Dukatan. Por para dy Mayan perandoritë e zgjeruar edhe më në jug." Ai shtoi me një të mprehtë të qesh, " Kurrë nuk e quaj një Yucatecan një Meksikan. Historia jonë e feuding me Sdsu ekziston ende, edhe pse kemi të njëjtin Teules, ata janë të njëjtë scarecrow si Feathered Dragon Kukulkan.
  
  
  Ai u kthye dhe vuri në ndriçuar imazhin e moan. "Kjo na kujton të nen."
  
  
  "Dhe vijat e kuqe?"
  
  
  "Ata na kujtojnë që tona të vërtetë janë armiqtë. Në 1519, Cortez vrarë një Maya në Tabasko dhe pastaj të gdhendur me tri shkuar në një pemë trungu. Në emër të Mbretit Charles I të Spanjës, ai mori në posedim të territorit tonë." Zembla më shikoi përsëri. "Ju jeni armiku ynë, Carter. Tuaj lloj ka pushtuar vendin tonë për pesë shekuj, dhe e detyroi që ne të jetojmë në varfëri.
  
  
  — Atëherë çfarë po ju do të bëni, Sam?" Me këtë pajisje, ju do të shkaktojë edhe më shumë varfëria. Çdo gjë do të ngrirë. Gome, banane dhe të vlefshme druri specie do të vdesin nga ngrica. Kafe dhe kakao do të jetë e shkatërruar. Industria do të jetë e shkatërruar. E gjithë ekonomia e Amerikës Qendrore do të shkatërrohen brenda natës."
  
  
  Ai waved dorën e tij, sikur një uem pasur mjaft i një insekt. "Duke pasur parasysh burimet natyrore të vendit tonë është pothuajse e virgjër. E pjesë e vogël që ka qenë e zhvilluar, është duke u varfëruar me shfrytëzimit kapitalist. Jeta jonë nuk do të ndryshojë, sepse ne ende vuajtur nga uria dhe varfëria. Pasi kjo është mbi dhe ju gringos janë zhdukur, ne do të ndërtojmë ekonominë tonë, por vetëm për veten. Ju mund të thoni që unë jam duke e bërë Amerikën Qendrore përkohësisht humbje."
  
  
  "Ju do të thotë të pabanuara.
  
  
  "Humbje, e pabanuar, për imperialist është reduktuar për të njëjtën gjë."
  
  
  "Kjo është absurditet. Dhe vendasit nuk do të pajtohem me ju. Pse nuk ju paralajmëroj ih, Kolonel? Të paktën atëherë ata mund të përgatiten për të motit të ftohtë.
  
  
  "Ju duhet të jetë realiste në lidhje me këto gjëra. Kush do të më besoni? Nuk e tij partizani. E tij është inxhinier Sizov. Dhe për këtë kolonel, kjo është një nderi të rangut ndaj meje nga Arkansas Konfederativ Paramilitare për shërbimet herë të dhënë. Nëse unë ishin besuar, do të jetë mjaft e fortë për të sprapsin një sulm, Senor Carter. Siç e keni provuar, e saj të prekshme. Ju pa dyshim do të kuptoni se unë duhet të mbajë gjithçka të fshehtë deri fuqinë time, mund të kapërcehet. Dhe për përgjigjen tuaj tapash pyetje: kjo është arsyeja pse unë jetoj, qindra kilometra nga Yucatan, në këtë të shkretë pjesë e Nikaraguas.
  
  
  Por mijëra njerëz do të takohet me njerëzit e juaj, të vuajnë dhe vdesin."
  
  
  Ne kemi vuajtur me shekuj. Ne jemi të ashpër kundër shkatërrimi i natyrës. Ju mund të themi se jemi si një kallam. Luks dhe bollëk e kanë bërë njerëzit tuaj të butë dhe i dobët. Po, njerëzit do të vdesin, për fat të keq. Ih, Por ajo do të jetë shumë më pak se në qoftë se ajo ishte një përgjakshme revolucionit. Njerëzit gjithmonë duhet të vdesin për të tjerët të jetojnë. Nuk e shikon? Është jashtëzakonisht e rëndësishme që ju së pari të krijoni listat tuaja të malit dhe vetëm më pas të informojë pishinë në natyrë e kërkesave tuaja."
  
  
  Çfarë ndodh nëse kërkesat tuaja nuk janë pranuar? Juaj do të transmetuesit të vazhdojë të punojë dhe të merrni gjithçka kthehet në ice age?
  
  
  Kjo ka qenë ëndrra jonë për shumë kohë për të ndaluar. Për vite të tëra, e kemi ëndërruar atë ditë kur ne mund të korrim atë që e kemi mbjellë."
  
  
  Pavarësisht nga zjarri i ego të të folurit, sytë e tij ishin krejtësisht normale kur ai shikoi në mua. "Atë ditë fillimisht është menduar të jetë nesër, Z. Carter, por është e qartë që ndërhyrja e ka shtyrë orarin tonë për të ecur përpara."
  
  
  "Për sot?"
  
  
  'Deri tani!' Ego është gishtat u zhvillua mbi një rresht të hapet. "Tonë vdekjeprurës korrjes fillon tani!"
  
  
  Jo tani! Nuk e deri para pak më shumë orë i kanë kaluar ! Unë kisha për të kafshuar e mia më cik për të mbajtur nga bërtiste në atë si mjete qe i gjallë nën vetja e duarve. Unë isha duke menduar për të tre kanaleve që do të transmetohet në të tjera Qendrore vende të Amerikës.
  
  
  Duke shtuar një dollar e gjithçka mund të ketë qenë këtu, por këtë duke shtuar një dollar ishte ende rrahje. Perëndia, do të doja që acid kurrë nuk punojnë, shumë? Im fillestar panik ishte zhdukur. Kjo ka ndodhur për mua se asgjë nuk mund ta ndalojë këtë shkatërrimi i pamëshirshëm. Zembla mund të përballojë për të qetësohem për një kohë, por në fund të fundit, planet e tij ishin dënuar për dështim.
  
  
  Zembla frowned si metër regjistruar një anomali, dhe Vetja në dorën e tronditi paksa, si ai i rregulluar leximit. Por vetja e zërit është absurd të fortë dhe të sigurt. Ai foli në të njëjtin nivel ton. "Ju e dini, Carter, unë kam qenë i gatshëm për ju për të arritur."
  
  
  — A e dini unë kam qenë vjen?"
  
  
  "Oh, jo menjëherë, por mundësia e disa të qeverisë dërguar një shfarosje të ekspertëve të ishte mjaft e lartë." Ai dukej me padurim në vallëzim shigjetat në panelin e kontrollit. Një nga një, ai u kthye në shtypnin. "Kjo është arsyeja pse zërin e saj mori masat shtesë. Im transmetuesit të punojnë në mënyrë të pavarur nga njëri-tjetri.
  
  
  'Cilat?'- "A nuk ju kemi kontroll mbi këto pika të tjera?"
  
  
  'Po, sigurisht. Unë do të kthehet me një ih rele sinjal nga këtu, " tha ai. Ai përgjuar në panel. — Dhe unë do të të kthejnë atë përsëri në ih në të njëjtën mënyrë. Vetëm atëherë ata të marrë një radio të pulsit.
  
  
  U ndjeva ngjitet e mia në mes të xhades blades. "Ju do të thotë se, kur ata janë aktiv, ju mund vetëm të kthehet e tyre jashtë nga telekomandë?"
  
  
  'Kjo është e drejtë. Kjo është një mbrojtje kundër sabotage. Një lloj sigurimi për tim sigurinë dhe sigurinë e instalimeve mi. Nëse çdo gjë këtu është shkatërruar, dhe zoti e bekoftë idiot, që u përpoqën për të bërë atë, pyjeve do të vazhdojë të jetë krijuar. Rezultati do të jetë katastrofike.
  
  
  Unë e pyeta në një slurred zë ," Çfarë do të thotë nga katastrofike?"
  
  
  Duke shkatërruar një transmetues do të jetë si në largimin e një nga baton nën një çadër. Çadër do të ketë një formë të ndryshme, por do të vazhdojë të qëndrojë në këmbë. Llogaritjet e mia janë shumë të sakta, dhe unë preferoj të mos mendoj për meteorologjik tronditjet që do të ndodhë në qoftë se im fuqi fushën ishte konkludoi nga counterweights në këtë mënyrë. Për t'i bërë gjërat edhe më keq, nëse kjo stacioni doli nga kuvendi, e të tjerët më nuk do të jetë në gjendje të përcjellë sinjal. Ajo është mjaft e mundshme që atëherë, Amerika Qendrore do të jetë e mbuluar me borë dhe akull përgjithmonë."
  
  
  E lig të vërtetën e egos e fjalë profetike goditi mua si një goditje të rëndë.
  
  
  "Perëndia im," I bërtiti, duke kërkuar në të, " nuk do të fillojë këtë! Prit! e saj...'
  
  
  Një me zë të lartë në shpërthimin e prerë paralajmërimet e mia në mes të dënimit. Ajo e goditi në terren. Dy rojet kërceu në shpinë. Ata pothuajse grimcuar mua, dhe të hedhur në ajër rreth mushkëritë e mia. E saj writhed dhe luftoi si një i çmendur. Asnjë rezultat. Këta të dy ishin më të fortë se unë. Ata mbështetën mua për dysheme. Njeriu e muskulor e armëve të mbajtura më të ngushtë. Një përafërt, callused dorë shtrydhur goja ime shumë e vështirë që dhëmbët e mi pothuajse shkoi nëpër buzët e mia. Kokën e saj ishte çliruar.
  
  
  'Të ndaluar atë! Nuk ka...'
  
  
  Përafërt gishtat shtrënguar rreth im rta.
  
  
  Klithmat e mia kapur në fyt. Kjo ishte një situatë të pashpresë.
  
  
  Zembla qeshi lehtë. "Qetësuar, senor . Unë kam tashmë e kthyer në kanale të tjera, dhe me aq sa unë mund të them, çdo gjë works fine këtu. Tani ata janë vetëm syncing.
  
  
  Me e saj në skaj, ai shikonte helplessly si Zembla kaloi saj katër stacione për të njëjtën gjatësi vale. Trupi i saj filloi te dridhej, një kafshë e muskujve reagim. Jo në të gjitha ndihen më të sigurt, ai priti për të saj për të parë çfarë do të ndodhë. Nëse Zembla strategjia e kishte me të vërtetë ka punuar, time manovër do të ishte kundër-produktive. Nga sabotaging vetja setup këtu, ajo do të padashur të shkaktojë fatkeqësi të vazhdojë përgjithmonë. Pasojat do të jenë katastrofike. Zembla le gishtin e tij rri pezull jashtëzakonisht të gjatë të mëdha button. "Dhe tani fuqinë e tanishme." Ai buzëqeshi contentedly dhe të shtypur butonin me të gjithë forcën e tij. Sergej venitur. Thellë brenda tempullit, në rritje zhurma e gjeneratorëve mund të jenë të dëgjuar. "Unë kam nevojë për më shumë energji," tha ai. Ai u kthye disa të mëdha të pullat.
  
  
  Ai mori atë që ai kërkoi, por në një mënyrë të ndryshme. Të prekshme tufën e letrave me sa duket nuk ka mbijetuar papritur mbingarkesë. Im gouging kaustike acid ulte ih shumë. Zhurma e gjeneratorëve ishte me zë të lartë dhe i mprehtë, dhe stench e overheated pjesë wafted përmes ajrit të kondicionuar në ambjente. Larg, larg, dëgjova splashes dhe crackles si tensioni u zhvillua limitlessly përmes pajisjeve unë kam qenë duke punuar me tim llak. Ai mund të dëgjonte i lodhur, i mprehtë britmat e njerëzve të bllokuar në këtë dhomë.
  
  
  Vetëm Zembla dukej për të kuptuar se çfarë tingujt dhe stench menduar. Ai çmendurisht kthyer pullat, duke u përpjekur për të marrë në duart prapa në zero. Por tani që ai e kishte kthyer në pushtet, kjo nuk ka të bëjë shumë kuptim.
  
  
  'Jo, jo! Kjo nuk mund të ndodh. Sytë e tij bulged në tmerr si instrumente përparuar nga një gjilpërë e pushtetit transformer hyrë kuq e zonës. Vetja e vet, paneli filloi të shkurtër jashtë për shkak të mbingarkesës. Yellowish tymi depërtoi në atë të metalit panele. Burrat pas tij, le stifled mallkon. Një grua u kollit dhe clutched një karrige me clawed gishtat. Panelet bulged si në qoftë se ata ishin shumë nën presion të lartë. Nuk ishte e ngushtë, rrugëkalim i vendosur. Bardhë flakët u rritën dhe u Zembla dorën e tij. U ndjeva cuditerisht nauseous. Ishte e tmerrshme për të shikojnë vetja e tërë planit të bien larg më vete. Elektronike përbindësh ai krijoi gëlltitur veten lart. Ai i shkrirë e tij të brishtë pjesë, kanë sulmuar nëpër tij sensorë dhe telat, dënohet veten me energji elektrike statike, dhe kishte dalë jashtë gojës së stench e djegur izolimit. Unë mund të shoh Zembla fytyrën e nëpër tym. Ajo u zhduk dhe nuk ishte më e njeriut.
  
  
  Kishte lot në ego sytë nga tymi, apo nga emocionet, ose të dyja. Një dëshpëruar shëndoshë shpëtuar nga vetja e fytit.
  
  
  "Carter, Carter, ju e bëri atë. A keni ndonjë ide se çfarë...
  
  
  Papritmas, unë kam qenë i përshkuar nga tmerrshme presionin e ajrit të marrjes së mostrave. Zembla e fyer zërin vjen off. Një verbuese flash drite e hapur e dhomës. Zembla dhe miqtë e tij janë vrarë në një shurdhuese shpërthimi. Rojet mbajtur më poshtë janë hedhur si kukulla. Shpërthimi i zbrazur mushkëritë e mia. Një shi prej metali, qelqi, dhe rustling copa e me ngjyra të ndezura kabllo të mbushet qielli. Trupi i saj në një presion të vështirë kundër tokë. Unë kam qenë i kënaqur që rojet e rrëzuan më poshtë dhe të vënë mua në dysheme. Ndoshta shpëtuar jetën time.
  
  
  Zhurma dhe të ndritshme shën zhdukur sa më shpejt që ajo kishte nisur. Koka ime ishte tjerrje dhe veshët e mi ishin kumbues. Unë kam pritur për të. Pastaj, ai shikoi lart. Mjegulla dhe tymi ende të varur në tatters në sallë. Turbull e saj mund të shohin rrëmujën që u la. Paneli i kontrollit popped si një pjekur domate. Zembla me sa duket kishte shkuar në tym. Të paktën nuk ka pasur asnjë shenjë e tij. Pjesa tjetër ishin të shpërndara në dysheme, aty ku ata kishin rënë. E tullac njeri ishte i shtrirë në fytyrën e tij. Një tjetër burrë dhe një fat grua u shtrirë në shpinë. Një copë metali të panelit të mbërthyer në mërzitur gruaja është qafa. Ajo është e vdekur, dhe unë jam në gjunjë nga kryetari. Gjaku rridhte poshtë charred pjesë. Ajo rridhte në vaj e rrjedhave të gjithë moaning dhe rrënoja-shpërndara në skenë.
  
  
  Ai u hodh në këmbët e tij, mori frymë thellë, dhe shikoi rreth e rrotull. Odin ishte sprawled në katin e rreth rojet, gjakderdhje nga rta. Njeriu që më kapi zhdukur, ndoshta për të ngritur alarmin. E tjera të gardës mbështjellë në anën e tij dhe me qëllim që me pushkë në jetën time fushë.
  
  
  Ai arriti të saj në një kërcim. Ai nuk kishte kohë për të reaguar ose xhiruar. Vetja shqelma e saj në fytyrë. Të drejtën time thembra u përplas në egon e hundës me të egër fuqi. Kam dëgjuar një kockë të goditur. Pjesë nga vetja e hundës kockave kanë depërtuar vetja trurit. Ai ra vdekur.
  
  
  Ajo ishte e vetja armë që e kap e saj deri. Ai duhej të largohej. Sirenat wailed. Ajo dëgjoi furious ulërima të njerëzve nxiton përmes korridoreve. Ata do të jenë këtu së shpejti, dhe ata nuk do të bëni pyetje, por do të xhiruar të parë. Nëse kam pasur një shans për të shpëtuar, ajo duhet të ketë qenë në trazirat e ardhshëm të disa sekonda.
  
  
  Por të saj, u kthye dhe u zhvillua në skenë. Unë nuk mund të të lënë ende, edhe nëse kjo do të vdekjes sime. Unë kisha për të kërkuar rrobat e këtyre katër persona. Ku e ka nga vijnë dhe ku ishin katër të tjerë transmetuesit të fshehur? Ai duhet të keni gjetur parë. Kam arritur të depërtojnë dhe të shkatërrojë këtë instalim. Kjo është caktuar edhe për mua. Por detyra ime nuk ishte përfunduar ende.
  
  
  Kjo është vetëm sapo ka filluar në dell tv.
  
  
  
  
  Kapitulli 4
  
  
  
  
  Një re e dendur pluhuri dhe tymi, chunks e shtrembëruar çeliku fërkimit jashtë, jehona e britmave të frikës dhe dhimbje — Dante ferr nuk ishte asgjë pas kësaj. Kollitjes, këmbët e saj lakuriq ngecur në dysheme. Ai arriti të gjakut-ngjyhet skenë dhe u gjunjëzua pranë çdo tre telat. Shpejt dhe tërësisht i kontrolluar përmes saj tattered ih rroba.
  
  
  Kjo nuk ishte kohë për fastidiousness. Unë nuk kam kohë për një hetim të plotë. Unë kisha për të rrëmbyer atë që unë mund të dhe pastaj të drejtuar sa më shpejtë që unë mund të. Të vdekurit i gardës së KEQE pushkë ishte tucked nën krahun e tij. Pasaportat, kartat e IDENTITETIT, e çuditshme në scraps e letrës — çdo gjë që mund të më vonë të tregojë vendndodhjen e të tjera transmetuesit ai do të mbledhura. Të vënë të gjithë në yndyrë gruaje çantën. Ajo ishte e madhe lëkure të grave qese me një rrip sup. Unë mund të ul receptorin e telefonit rreth time vetja e qafës si një thes. Ai ishte bërë gati kur ai dëgjoi zërin e çizme jashtë. Ai pe rreth e rrotull, pushkë gati.
  
  
  Njerëzit dilnin në dhomë. Në konfuzion dhe frikë, shpërtheu në britma gëzimi. E tyre hutim u pasqyrua në mënyrë të pakujdesshme kanë mbajtur armët e tyre. Prapa saj clenched të moaning fazë. Papritmas, tetë ushtarë më pa dhe zunë të bërtasin. Ata e shikonin më me padurim. Ecnin ngadalë të kthehet në shtëpi. E saj pushkë nxorrën threateningly. Ai i urdhëroi ata për të ndaluar dhe të lëshoni armët e tyre.
  
  
  Forcave të palëve ishin pothuajse mbrëmje. Zëri i saj ishte në një pozitë pak më të mirë, por unë isha vetëm. Ajo mund të ketë qenë i vrarë nga disa rreth tyre; por unë do të kishte qenë diçka e largët. Faleminderit Perëndisë askush nuk dëshiron të jetë një për këtë çift. E pavetëdijshme, ata duket për të realizuar superioritetin e tyre. E saj të humbur në lojë. Pastaj, me dhimbje ngadalë, ih pushkë dhe pistoleta ra në dysheme, një nga një, me një aksident.
  
  
  Zhurma u rrit më fort jashtë sallës. Më shumë ushtarë ishin të afrohet. Ai shkoi anash përgjatë murit. Ai i mbante muzzle e tij pushkë vuri të gjithë kohën. Çifti I mbajtur në gunpoint lexoni me dëshpërim në sytë e mi. Askush nuk lëvizi. Të gjithë rreth tyre do të kemi qëlluar mua pa hezitim në qoftë se ajo nuk ishte për rrezikut personal. Ih ecte rreth saj në heshtje. Guri murin e korridorit ndjerë kaq të çuditshme të ftohtë dhe të ngjitet në time të zhveshur prapa. Ai ka arritur në një kryqëzimin me një korridor që përfundoi në një fund të vdekur. Kështu që unë kam për të shkuar nëpër sallën kryesore. Unë u pyesin se sa sekonda e kisha lënë. Në çdo moment, e ushtarët e tjerë do të mund të më sulmuar.
  
  
  Unë e bëri atë të ardhshëm kryqëzimin pa ndonjë telashe. Ky korridor ishte e shkurtër, dhe i ngjante një portal të ndërtesave. Shkallët e çoi lart. Ai vrapoi poshtë shkallëve, u ndal, dhe qëlloi një kohë të shkurtër salvo në drejtim të sallës. Kjo do të mbajnë djemtë atje për një kohë. Ai filloi deri në shkallët me hapa të gjatë. Shkallët çoi deri në zonën ku reale masakra kishte ndodhur. Një mur në fund u shkatërrua. Tubat dhe tuba jutted në një tangled, writhing masive. E cëcëritës avulli formohen retë e mëdha me avull. Ajo ishte si një e vërtetë fushëbetejë. Më poshtë, tetë ushtarë të mbledhur kurajon e tyre. Ata ishin duke bërtitur me zë të lartë për gjakun, e cila është gjaku im. Ata ishin të qitjes verbërisht; në zbrazëti, e thunderous ih e pushkëve të dukej si shpërthime. Tri të shtëna papritmas ranë nga rreth një të vogël alcove tim të majtë. Copa tullash fluturoi nëpër muret pranë kokë dhe gjoks. Ai ducked për të mbuluar. Ajo ishte si në qoftë se ai kishte rënë në një kurth. Nëse ka pasur një dalje në tempull çati, ajo do të ketë qenë i bllokuar nga të madh ndryshim që kishte ndodhur. Njeriu në alcove gjuajtur përsëri. Ajo u qëllua me reumatizma. E errët figura e zhdukur. Tundur tim armë, kam ndjekur atë. Ai vë writhing në dheu kat. Gjoksin e tij dhe jeta ishin të mbuluara në të errët bloodstains nga plumbat. Ai u përkul dhe e mori Vetja e revolver. Ajo ishte qëlluar në drejtim të shkallëve. Kolonel Zembla e ushtarëve ishin bumping në një tjetër, nguten të parë për tërheqje. Të shtënat u ndal për një çast. Ai crawled nëpër rrënoja të asaj që dikur kishte qenë një portal. Më kot, ai tugged në blloqe betoni dhe grimcuar shkëmbinj, duke u përpjekur për të hapur dalje. Asnjë rezultat. Ai ka dëgjuar ushtarë të mbledhur përsëri më poshtë. Ata crawled deri në shkallët. Unë mund të dëgjoj me zë të lartë hall të çizme dhe clank e armëve.
  
  
  Duart e mia gjetur të shembur murin. Papritmas, u ndie një erë e ftohtë e ajrit të mostrave në gishtat e tij. Ajo yanked çmendurisht në rrënojat. Ai hodhi lirshme gurë dhe copa betoni poshtë shkallëve pas tij. Njeriu bërtitur si kafkën bllok ra. Ai gërmuar një tunel nëpër rrënoja dhe e shtyu tij pushkë nëpërmjet saj. Në anën tjetër ishte e gjerë të arched korridor. Nuk ishte një unë të përpiqet të ngushtë shkallë që nuk do të çojë në çati. Kjo ishte hera e parë ajo u shtrua në këtë mënyrë.
  
  
  Pa hezitim, ai fluturoi lart hapat e mbetur dhe mbi çati. Unë nuk e kujdesit në lidhje me njerëzit të cilët mund të jenë duke pritur atje. Unë e dija si shumë djem kisha pas meje, dhe ata ishin të drejtë tjetër për mua. Nëse nuk do të kishte më shumë djem deri atje, një të kujdesshëm taktike qasje nuk do të ketë shpëtuar lëkurën time, ose. Jo vetëm një e shtënë u shkarkua.
  
  
  Aty ishin rreth dhjetë njerëz në këmbë nga Bell Sue helikopter si ajo e hoqi. Ulërima e motorëve dhe helikë të shtyrë nga era e helikë bërë mia papritur pamjen e pa u vënë re. Por unë kishte vetëm një të shkurtër shans për të parë në skenë para meje. Ata pastaj më goditi në sy. Helikopteri fluturoi disa metra më lart ulje jastëk dhe kërcyen unsteadily. Piloti ishte një burrë me mustaqe që më kapi për herë të parë. Vetja e udhëtarëve ishte askush tjetër përveç Kolonel Zembla! Disi Zembla arritur të shpëtojnë vdekjes. Të paktën ai nuk ishte i plagosur rëndë, kur tastierë shpartallua në frontin e fytyrës së tij. Nga një fanatik të fatit, ai i shpëtoi shkatërruese shpërthimi. Dhe tani ai është duke larg nga mua! Vetja fytyra ishte mbuluar në gjak. Vetja lob ishte mbështjellë në një vend të fashë. Ego është stoli sytë reflektuar një savage bujë.
  
  
  'Vrasin vetja! Xhiruar Gropë! Vetja e zë u ngrit mbi të vrumbullojë nga helikopteri. Unë e mora helikopter deri. Vetja e zë ende jehonë nëpër ajër. Ai ngriti pushkën dhe që kanë për qëllim presionin e tankeve. Zëri i saj, gjithashtu, ai shpresonte, së bashku me Zembla, për të fshirë nga gjysma e tempullit. Por ushtarët e kishin hapur zjarr mbi mua. Unë kisha një zgjedhje midis të qenit një martir apo duke u ruajtur nga unë, dhe çantën që gjithmonë është varur nëpër qafën time. Zemërimin tim me tha: "Gjuaj kjo poshtë, me një helikopter dhe të harrojmë atë." Im kuptim të përbashkët, megjithatë, urdhëroi mua për të kryer qese për sigurinë.
  
  
  Ajo dëgjoi Zembla e fundit të zbehta të qajë: "Kukulkan do të marrë hak!" Pastaj helikopteri u ngrit madhërishëm në ajër dhe u kthye në një jug-westerly drejtim. Ai u zhduk në distancë. Ajo kërceu mbi parapet të tempullit. Ushtari u përkul mbi buzë. Ai e mbante armën poshtë. Në rënie, ai ka gjuajtur në mënyrë të rastësishme. Ajo ishte e vlefshme. E saj, pa njeri merren këmbët dhe do të bjerë kundër mur guri. Të tjerët u grumbulluan rreth tij, duke e valëvitur armët e tyre me zemërim dhe qitjes. Ata ishin të gjatë në hënë. Helplessly, ai u rrëzua poshtë. Degët e pemëve zbutur e mia bien si ajo e goditi pjerrësi anësore të piramidës në formë tempull. Pemën rrënjët që nuk ishin shumë rrënjë në shkëmb të çara popped jashtë nëpërmjet tyre. Së bashku me pemë, ajo ra gjashtë metra. Ndikimi që më në fund të më godiste shtrydhur ajër rreth mushkëritë e mia. Megjithatë, degët dhe gjethet zbutur goditjen. Ai crawled në gjeth për të mbuluar dhe për të mbështjellë poshtë shpatin. Ushtarët rreth e rrotull tempullit u bashkua me shokët e tyre. Plumbat tore nëpër tokë rreth meje. E undergrowth u hodh për të shreds. Bllokuar në vdekjeprurëse të çojë shi, trupi i saj ishte cuditerisht në gjendje të ndjehen të saj më. E saj dy plumba whizzed kaluarën veshët e mi. Sa herë që kam pasur mundësi, ajo u kthye në zjarr. Një burrë u qëllua në fytyrë. Një tjetër u qëllua në gjoks dhe gjithashtu u zhdukën nga fushëbeteja. Ai u zhvillua nga bush në pemë dhe nga pema për të bush. Nga zigzagging, ai shpresonte për të marrë poshtë pa u kanë pësuar lëndime të rënda të plagosur. Ajo ka arritur të fondacionit dhe ndaloi për një çast. Pastaj ai vrapoi shpejt se ai mund të nëpërmjet shterpë shtrirje e askujt-toka përreth tempullit. Gawk kërcente jashtë një të afërt gur me një hundës nxjerrë. Një tjetër gawk tore këmbën e tij rrahje zemre këmbë. Ajo nuk ka rëndësi, sepse unë kam qenë duke e lënë këtu përgjithmonë. Unë nuk mund të merrni time të shpinës dhe hanxhar mbrapa. Ata janë vetëm rreth qoshe, dhe Nu ishte askund për t'u parë. Ai zhyta në xhungël. Një errësirë e madhe e gjeth të rrethuar mua. Ai menjëherë u kthye majtas, shkon drejtë për rrugën që çon nga tempulli, për Tungla Lumit. Saj nuk mund të shkojnë përsëri rrugën e ajo erdhi.
  
  
  Kalimi xhungël pa ndihma dhe me më shumë përvojë Mayan rebelëve pas ishte shumë e një sfidë. Unë kisha për rrezikun defekt veten në rrugë. Unë u luta që e mia fat nuk do të dështojnë meje derisa unë i mbushur lumenjtë. Unë me gjithë zemër shpresuar se do të gjeja një anije që lundrojnë poshtë lumit.
  
  
  Papritur, një zë erdhi nga rreth dendur undergrowth. "Kush është kjo?" Kërcim përpara, ai grisi përmes një ngushtuar hendekun në ferra shkurre dhe gati morën mbi një kruspullosjeje ushtar. Ai kap një pjesë e madhe e vjetër pistoletë. E saj, ducked në krah.
  
  
  Ai ishte i verbuar nga goditja me një plumb. Barut të djegur fytyrën time. E gawk goditur më të lartë në tim supin e majtë përmes pectoral muskujve. Unë e morën përsipër atë. Unë nuk do të ndjeni asnjë dhimbje nga goditje të rëndë. Nëse unë jam me fat, kjo do të ndodhë shumë më vonë. Një tjetër gawk fluturoi nga mimmo e mia shkop magjik. E saj e rrëzoi. Ai ra për tokë dhe pothuajse ka humbur vetëdijen. Ushtari gjuajtur një herë të tretë, por të humbura. Ai u ngrit, mori qëllimi i mendueshëm, dhe qëlloi. Ai le jashtë një i mprehtë të bërtas, i dëshpëruar, dhe u përpoq për të xhiruar përsëri, por ra i vdekur.
  
  
  Ai u ngrit dhe psherëtiu rëndë. Zëri i saj, ai shrugged. Që mbulon plagën me një dorë, ai trudged poshtë ngushtë i poshtër rrugë. Ai mund të dëgjonte Zembla personale të ushtrisë përpjekje për të kapur pas tij. U këput një degë pranë kokën time, i shpuar nga një plumb. Disa nocturnal kafshëve, të shtyrë larg nga zhurma rreth tij burrow, u hopping si një i çmendur në rrugën para meje. Gawking sytë e tharë terren krejtësisht në frontin e kafshëve. Ajo u ndal befas dhe u zhduk në ajri hollë në një të lidhur si më e plumbave filluan që goditi zonën. Nuk duket të ketë fund të këtij tortuous rrugë. Tani ajo ishte fillimi për të një përvojë e dhimbshme throbbing në gjoksin e saj. Ai vrapoi, gritting dhëmbët e tij. Nga koha në kohë, ai pothuajse të dobëtit. Pasi u dilnin jashtë duke qeshur me dënesë. Pas saj, ai dëgjoi të mprehtë, shtypjen e shëndosha të një shpërthimi, e ndjekur menjëherë nga një i mprehtë të bërtas. Tim sa u viktimat e njërës prej tyre të përditshme.
  
  
  E fundit, pak metra dukej i pafund. Më në fund, të fundit signposted tij. Ai erdhi në një pjesë të vogël të pastrimit që u zhvillua ngadalë poshtë bankën e të akuzuarve. Ndërsa kalimi mimmo, ajo u qëllua në nga dy burra të ruante liman. Një ra në ujë, dhe të tjera në dele si një faktor përcaktues.
  
  
  Në skelë vetë nuk ishte asgjë më shumë se një gjysmë-rotted dërrasë të shtrirë në errësirë Tungla. Në këtë pikë, lumin ishte e ngushtë dhe e cekët. Një duhanit që jeton në xhungël arched mbi të dy bankave. Ky gjelbërim do të jetë një e mirë e mbuluar kur e tij duke shkuar poshtë lumit. E me baltë breg ishte praktikisht të pakalueshëm. Kjo do të ndalet Zembla e njerëzve nga duke u përpjekur për t'i ndjekur mua.
  
  
  Dy anijet u moored në portin e barit. Anijet tronditi rreth nga njëra anë në tjetrën . Para dhe të pasme prej tyre u ngushtua, si një kanoe. Anija është byk është riveted të shumta, T-formë trusses. Në anën tjetër në të vërtetë ishte një e vërtetë motor dhomë, rreth shtatë e gjysmë metra i gjatë dhe dy metra të gjerë. Anija kishte një të vogël të kabinës në kuvertë aft. Anën bulkheads janë instaluar në të dy anët e kabinës, dhe një të fortë zink çati përfunduar në të gjithë strukturën. Byk ishte e mbuluar me bakër. E thatësirës nuk mund të jetë më shumë se disa metra.
  
  
  Unë nxituan të vjetër varkë sikur të ishin një kohë të gjatë e ka humbur matematikë preferuar. Ndërkohë, ai ka gjuajtur disa të shtëna në varkë. Vetëm një bombë mund të fundoset një anije, por ishte e kotë tani. Ai lëshuar saj moorings dhe zhyta në kabinë. Në të njëjtën kohë, ushtarët hynë në pastrimin. Ka qenë një iniciativë butonin next për të prej druri timon. Ai yanked në ajër përplasje dhe presion starter. Plumbat fluturonin në kabinë të hapur. E saj zhyta poshtë. Ogurzi tingujt janë zhvendosur poshtë në pritje. Throbbing dhe kollitjes tërbim, motori erdhi në jetë në protestë. Kam vënë mbyt në pozita ekstreme. Në faqen e saj të zhdrejtë anë, ajo lundronte nga porti i barit deri në mes të lumenjve ' bark.
  
  
  Mbetjet e Kolonel Zembla është turmë kishte mbledhur në plazh. Urdhërat ishin të lëshuara, përgjigjet bërtiti. Ata ishin të shtënat si të çmendur. Plumbat screeched jashtë zink çati dhe bakrit byk, shkatërrimtar i hollë prej druri bulkheads rreth meje. Kur shtëna armësh u për një moment, e fundit e saj të shtënat u shkarkua rreth NDYRË pushkë. E longboat lundroi me vështirësi.
  
  
  Vetja e Trupave të shuddered në të tilla të ashpra të trajtimit. Por ne kemi marrë në mes të saj dhe filloi poshtë lumit. Unë isha duke shpresuar se ne përfundimisht do të arrijnë në portin e qytetit të Prinzapolz. E tanishme na dha një shpejtësi të mirë, dhe të shtënat ka rënë. E gjeth e tepër të bimësi të harlisur të varur mbi ne. Në disa momente, të vogla liman, dhe që jeton në xhungël pastrimin e zhdukur sikur ih kurrë nuk kishte ekzistuar. Zhurma e njerëzve dhe armë gjithashtu u. Mbi atë, djalin e saj pa e gjelbër shën e mbrëmje qielli. Një zinxhirë-kafe lumi rridhte rreth meje. Jeshile të errët pemë towered sipër nesh në të dyja anët. Degët ishin të zbukuruar me gjigand rrush. Tepër të mëdha bimët e mbuluar e gjitha kjo. Stifling me avull varur mbi lumin. E erë të athët e kalbja e vegjetacionit ishte kudo.
  
  
  E longboat provuar të vështirë të rri. Ajo mori të gjitha mia me shpejtësi të zvogëluar forcën për të qëndruar në mes të Rek stomakut. Çdo kurs korrigjimi i ka dërguar një nxitojnë të dhimbjen përmes supin tim. Gjaku ishte duke ecur poshtë gjoksin tim. Një gawk u lirua në një distancë e afërt. Pra, plagët ku gawk hyrë në trupin tim dhe ku ajo dilni ishin të pastër dhe çuditërisht të vogla. Por unë e dija se nuk do të zgjasë gjatë, pa kujdes mjekësor.
  
  
  Mendova se e qese e madhe ende slung rreth qafën time. Vetëm tani, se rreziku ishte i gjatë, të paktën përkohësisht, nuk ndjehem e saj me shpejtësi të dobësuar. Ai u përkul kundër timon për të mbajtur vetja e tij në pozite te duhur, dhe unzipped thes. Brenda ishte një e bardhë dantella handkerchief. Ajo ndjeu të këndshëm të athët parfum se shumica e grave në jug të veshin. E saj handkerchief ishte mbështjellë në një fashë dhe i lidhur nga vetja mbi shpatullat e saj. E saj dhëmbë të shtrënguar nyjë. Që do të ndaluar gjakderdhjen. Zëri i saj, ai mendoi se pjesa tjetër e qese. Por kjo nuk ishte kohë apo vend për të hetuar. Pra, ai e ktheu vëmendjen e tij përsëri në varkë, i cili në ndërkohë e kishte swum deri në të majtë të bankës.
  
  
  Ajo kishte qenë në krye për një, ndoshta dy orë. Zëri i saj, vazhdimisht ngatërresë me vështirësi varkë. Përsëri dhe përsëri e kërcënuar për lëvizje drejt shkëmbinjve apo baltë sandbanks. Unë nuk mund të them se sa kohë u desh. Dhimbje në shpatull shtënë me anë të mi të gjithë trupin. Ajo dukej si një makth. Ai mund të mendojë në mënyrë të qartë. Në njëfarë mënyre ai mbeti i ndërgjegjshëm. Në mënyrë intuitive, unë e dinte se unë nuk do të vdesë, nëse unë u zhvillua toka.
  
  
  Gradualisht, lumi zgjerohet dhe thellohet. Fillimi filloi të lëvizë me përshpejtimin aktual, dhe ai u përkul kundër kabinë mur. Shumë i lodhur dhe tepër i dobët, ai lazily rrëshqiti dhe u ul në dysheme. Ai ishte duke menduar për përmbajtjen e miqët e tij, por ai ishte tepër i dobët për të menduar drejt. Të mëdha pika e gjakut e formuar mbi ballin tim. Në kokën time, e ndien ethet.
  
  
  Ulur si ky, ai i humbi të gjitha ndjenjën e kohës. Prej saj kabinë, Np shikoi nga xhungël clearings se ajo kishte kaluar. Ai mund të dëgjonte argumentet e jetës në plazh, i plaintive moans e vjetër anije, dhe thud e motorit në të vogla të mbajë. Ai vë panting kundër kabinë mur. E qartë të vetëdijes për gjendjen e tij është zëvendësuar me një të paqarta ndjenjë e përzier. Ajo ndjehet si truri ime do të shpërthente në një whoosh-whoosh. Kuvertën e zhvendos pak. Ajo ishte si në qoftë se ne kurrë nuk kishte qenë për Mayan tempull, për të Kolonel Zembla.
  
  
  Moti filloi të ndryshojë. Gradualisht, qielli u bë overcast. E evaporating e ajrit të nxehtë tani ishte e ftohtë dhe ndonjëherë edhe të ftohtë. Nuk ishte diçka kërcënues në ajër. Era howled me trishtim. E longboat rumbled. Ai luftoi për këmbët e tij dhe për të forcuar çati mbështet taksi. E hulking pemë u përkul në shenjë proteste për erës. Qielli u kthye inky zi. Masive mbathje kërcyen menacingly në rritje të erës. Në distancë, një zë i jashtëzakonshëm ishte dëgjuar, të përzier me tingujt e frikësuar ose kafshët plagosur. Era pushuar për një moment. Pastaj, me një shurdhuese fuqi, ai ia plas në fuqi të plotë nga një drejtim tjetër.
  
  
  Në qoftë se ju do të ndonjëherë në dyshim Kolonel Zembla është forca në terren, ju do të kanë besuar e saj deri tani! E ujit të lumit swirled. E ulëritës stuhi e shtyu të longboat threateningly dhe çuan në. Rrufe aq e gjerë sa një kometë bishtit shkrepi. Qielli shkëlqeu purpurt në këtë unearthly të lehta, por me bubullima, errësira erdhi përsëri. Pastaj ajo filloi të bjerë shi. Në fillim ajo ishte një dritë rigon. Por shpejt u bë e dytë të lumit. Një përrua me ujë vërshuan nëpër stuhi të re. Një stuhi e tmerrshme të shkaktuara nga Zembla lashed varkë. Fryma ime e kapi në fyt. E longboat tronditi dhe creaked në çdo shtresë. Ai kapluar timon derisa një shpërthim i papritur i erës dërguar vetja e tij tjerrje. Vetja e saj duhet të kenë të saj le të shkojë. Forca ime ishte zhdukur. Era dhe shiu tani kanë liri të plotë të veprimit. Anija u zhvendos me aktuale.
  
  
  Ai clung të saj s'bën. Minutat dukej si një përjetësi. Lumi u bë një delta. E saj, kam kuptuar se ne ishim afruar grykëderdhjen. Përmes ulëritës stuhi, unë vetëm mund të bëjë që nga dritat e Prinzapolka, twinkling të gjithë të gjerë grykëderdhjen tim të majtë.
  
  
  Off për të drejtën swirled shqetësuar se masat e ujit të detit. Undulating shkumë shënoi vendin ku lumi derdhej në det.
  
  
  E longboat ishte kapur në një vaskë të nxehtë. Midis plot nxitim vorbull e nxjerr shkumë nga goja, erë dhe shi, shpejtësia ka vazhduar të rritet. Valët e gjatë sa shtëpitë loomed para nesh. Si ata informoi anijen në anën e saj, timon jerked. Dy herë u ndjeva e anijes bazament të shkundur, dhe kam menduar se ne ishim të fundosjes. Unë tashmë e kishte humbur të gjitha shpresat, kur swirling oqean na shpëtoi. Anija swirled në një vorbull, e ngriti mbi të mprehtë shkëmbore outcroppings dhe u zhyt në një krah të lumit. Në fund të fundit, deti më në fund u kthye ne rreth. Ne ishim kthyer në para relativisht të qetë ujërat e portit.
  
  
  Ajo u soll nga një lodhur longboat vetëm nën breg. Në krahasim me një moment më parë, nuk ka qenë shumë valë. Anije në një diagonale, duke toka. Ai qëndroi në kabinën për një kohë për të rifituar qetësinë e tij. Ai mund të vështirë të besoj se ajo ishte e gjatë. Dhe ai ishte ende gjallë! Ai u ngjit mbi parmakë dhe u ngjit nga mbi banka. Uji ishte i ftohtë. I gjithë hoteli zonë u ngjitet nën tim mbanin këmbët. Ai u drodh me fuqi të Zembla është artificiale stuhi. Një duke mpirë dhimbje shtënë nëpër gjoks. Ai ra në gjunjë në plazh shkëmbor. Frymëmarrje të rëndë, mbylli sytë e tij dhe u ul atje për një kohë, para se të vazhdoni.
  
  
  Me kohë kam arritur të bulevardit, stuhia ishte pothuajse gjatë. Era u kthye në një erë të akullt. Pikat e shiut ishin si akull hala.
  
  
  Kur kam marrë në sheshin e qytetit, ajo filloi të bie borë.
  
  
  
  
  Kreu 5
  
  
  
  
  Ai trotted e saj të dridhur zbathur nëpër shesh. Ajo ishte duke u të ftohta nga minuta. Dhjetëra rrugë të ngushta rreshtuan në sheshin në tre anët. E katërt anën prapa meje ishte embankment. Nuk ishte një i gjallë peshkimit të flotës së qytetit të Prinzapolca. Anije tore e tyre kabllove. E masts ishin të humbur në vorbullat e bardhë dëborë.
  
  
  Normalisht, nën rrethana të tjera, sheshi do të jetë i mbushur me njerëz në këtë kohë të ditës. Si ata strolled mbrapa dhe me radhë, bëri të fundit, blerjet dhe herë pas here interjected me lokale thashetheme. Tregu stalla, të vjetër kuajt dhe madje edhe më të vjetër carts, mirë, kjo do të jetë pothuajse e pamundur për të llogariten. Tregtarët shfaqet me mallrat e tyre. Të përgjumur gomarët do të qëndrojë nodding pranë pronarët e tyre, të ngarkuar me qumësht kanaçe, fuçive të verës, thasët e miellit dhe e çimentos, dhe madje edhe gjatë shufrat metalike dhe karrige, tavolina, dhe kabinetet. Por jo tani. Zembla e motit të vënë klube në rrota. Një erë të akullt howled në braktisur sheshin dhe së bashku kryesore avenue. Një herë green park, mi la ajo dukej e trishtuar. Nyjet e ngathët ndërtesat ishin të mbyllura. Ata dukeshin të pabanuara. Të lartë në qoshet e flamurin ishin balta tabaka me emrat e tyre.
  
  
  Calle mali i Zi donte të saj. Sipas listës, e cila ishte në selinë apartament dhe që mësova atë me zemrën tonë agjent, Dr. Hector Mendoza, gilles në 10 Calle malit të Zi. Ajo kurrë nuk e kishte takuar këtë njeri. Sa i përket ajo ishte e brengosur, ai mund të jetë kulmi i ndershmërisë, edhe pse i saj ishte shumë e dyshimtë. Ai ishte në listë për një arsye. Prinzapolza ishte ndryshe nga çdo qytet tjetër në Amerikën latine, ku një në dy ka sekretet për të shitur dhe një në pesë është një agjent sekret. Një tjetër tapash, agjentët e të cilit shtet apo organizatë që ata janë. Besnikëria është si të afërm dhe të paqëndrueshme si para ndërrimit të duarve. Ju vetëm mund të besimit ato në qoftë se ju mbani një sy në e tyre, dhe madje edhe atëherë ata mund të ju mashtrojë hapur në fytyrën tuaj, dhe kjo është pothuajse e pamundur për të gjetur një të besueshme agjent i një fuqie të huaj.
  
  
  E tij kishte për t'u marrë me këtë. Takimi Dr. Mendoza ishte një rrezik unë kam për të marrë. Kolonel Zembla organizatë ishte goxha nacionaliste. Kjo është arsyeja pse unë të shmangur Prinzapoltsy kur arrita atje dy ditë më parë. Unë do të kisha bërë atë tani, por plagët e mia kishin të trajtohen. Unë gjithashtu nevojë për Suedezët. Ju nuk mund të merrni shumë larg në të lagur pantallona të vetëm. Në çdo rast, unë nuk do të kishte qenë në gjendje për të marrë në drop-off pikë ku patrullës anije ishte duke pritur për mua. Kisha nevojë për ndihmë, pa marrë parasysh se si të dyshimtë ose të rrezikshme për ne. Në gjysmë të rrugës në të gjithë sheshin, Calle mali i Zi nuk e gjeti atë. Ajo ishte e ngushtë, ngjitje në rrugë, e rrethuar në të dy anët nga shtëpitë — apartamente-cantinas , kasolle, dhe të tjera dyqanet e vogla me të mbyllura shutters. Ai nxitoi përmes errësira në dhomë dhjetë. Unë kisha për të përkuluni dhe luftën e akullta të stuhisë. Dhe kjo ishte vetëm fillimi! Në krahasim me atë që mund të bëhen, ishte mesditë në Sahara.
  
  
  Më sipër, nuk janë më të pakta në dyqane. E fundit blloqet e shtëpive ishin të objekteve të ndërtuara rreth të madh me gurë. Bora e përzier me të errët bar ra hapur në fytyrën time
  
  
  Ai po ecte nëpër mbyllur të qëndrueshme. Brenda, nuk ishin plaintive tingujt dhe lavire të ftohtë, të frikësuar dhe të kafshëve. Numri dhjetë ishte jo shumë larg nga stallat. Hyrja ishte si një shpellë të errët. E saj, hyri në ndërtesë. Ajo ishte si një frigorifer. Era kishte pushuar, por e ajrit të mbetur të akullt.
  
  
  Shkallët creaked dhe muret ishin unpainted. Në katin e parë të planit të ishte një ulje. Në të zbehtë dridhje të lehta të lart llambë, ai u përpoq për të deshifroj të gjithë emrat. Dr. Mendoza nuk ishte atje, në krye të shba, në shtresën tjetër. Vetja e gjeti në një zyre në katin e tretë, pranë një dhomë bosh dera e të cilit ishte përplasur në thatësirës. Shenjë me Mendoza emër të ishte vendosur mbi një e më shumë të modës së vjetër bell, i vendosur në qendër të dhomës, si një bakrit kërthizë. Unë tërhequr atë dhe për të dëgjuar një zë të lartë clank. Nuk ishte një lodhur shuffling këmbë në shtëpi. Mendoza me sa duket pushtuar disa dhoma. Një e papritur menduar më bëri të marrë çantën jashtë qafën time. Ee, e hodhi atë në një dhomë bosh dhe mbylli derën. Mjeku dera u hap dhe një grua poked kokën e saj jashtë.
  
  
  "Dr. Mendoza?"
  
  
  "E saj."
  
  
  "Koha është shumë e ngrohtë,"unë thashë," edhe për këtë kohë të vitit." Kjo nuk ka të bëjë shumë kuptim për të qeshur.
  
  
  Ego është tashmë e vogël, sytë e ngushtuar edhe më tej. Nen ishte i veshur me një blu pista triko mbi një këmishë të bardhë. Këshilla e vetja jakë ishin deri më bëni si krahët e një të vdekur flutur. Një peshë të rëndë të varur mbi një palë e venitur blu pantallona. Vetja e zbehtë e fytyrës ishte formuar si një pjepër. Ai merrte frymë rëndë dhe ndjeu prej disa lokale lagështi.
  
  
  Zëri i saj dukej në atë padurim. 'Mirë?"
  
  
  "Mua... unë shpresoj se do të bjerë shi së shpejti për fermerët." Ai mori një të ndritshme leckë nga xhep dhe i fshiu të tij cik e sipërme. 'Jezusi! Ajo është aq e estupido, senor. Vetëm shikoni jashtë.
  
  
  — Ju duhet të tregoni mua — " unë i thashë hoarsely.
  
  
  "Çka të doni?'
  
  
  Vetja e shtyu atë larg dhe i ka hyrë vetja në zyrën. — Çfarë dreqin do të më duhet?".. Mjeku?
  
  
  'Ah ...!" ai duket për të parë shpatullat e mia për herë të parë. Ai mbështjellë sytë e tij dhe tërhoqi leckë mbi fytyrën e tij. "Federalists ?"
  
  
  'Jo.'
  
  
  'Kush?'
  
  
  'Kjo nuk ka rëndësi. Vetëm patch më lart dhe mos u shqetësoni më. Ju do të paguani edhe për atë.
  
  
  - Për estestvenno. Unë nuk mendoj se për atë në të gjitha. Ai e mbylli derën dhe motioned për mua që të ulen në karrige të gjithë nga ai. Vetja e papritur buzëqeshje dukej shumë e detyruar. 'Të lutem.'
  
  
  Dhoma ishte e ftohtë dhe evropa. Një perde të varur nga tavani në dysheme, pjesëtuar dhomë në dy pjesë. Tani ego ka shtyrë mënjanë. Ka pasur disa rickety karrige dhe një shtrat në frontin e saj. Në anën tjetër ishte një pjesë e vogël në sofër tavolinë karrige, të zakonshme dhe të vendosur të ndihmës së parë kits, raftet e mjeteve, karrige ai ishte ulur në një rregullueshme llambë, dhe një të hapur sterilizer në të cilat disa hala u zier. Një derë të mbyllur çuar në pjesën tjetër të apartamentit. Ajo ndjeu të pluhurit dhe bajat birrë.
  
  
  Dr. Mendoza vënë leckë në xhepin tim dhe e lirë e handkerchief në supin tim. Ai studioi plagë nga para dhe mbrapa. "Eshtrat nuk ishin të dëmtuar, enët e gjakut nuk ishin të dëmtuara", tha ai. "Vetëm një e bukur pak vrimë në mish. "Kalibrit të vogël, unë do të të them."
  
  
  "Ajo nuk do të dukej si kjo ndryshe."
  
  
  "Epo, kjo nuk është e njëjtë, është kjo?" Ai hapi një kabinetit dhe nxori një shishe dizinfektuese.
  
  
  "Kjo është e gjitha që unë kam. Për fat të keq, unë u zhvillua nga penicilina. Por në qoftë se handkerchief nuk ishte e ndyrë, që duhet të jetë e mjaftueshme. Ju nuk mund të merrni infektuar nga plumb në vetvete."
  
  
  "Unë e di" unë growled. Duart e saj kapluar e fyerje. Qepur, ai nuk e ka holluar me dezinfektues! Ai nuk të vrasin mikrobet; jo, ai djegur ih me flakërues. Ai clenched dhëmbët e tij të mbajtur nga ulëritës. Ai aplikuar dermatol për plagë dhe përfundoi tim tërë supe në garzë sterile.
  
  
  "Tani pjesën tjetër, ndryshe plagë do të hapen përsëri." Shikoni në mua vetja sytë e më tha se unë mund të pjesës tjetër kudo në botë, por jo në ego zyra.
  
  
  — Unë nuk mund të, " I tha.
  
  
  "Sigurohuni që ajo nuk rrjedh gjak përsëri."
  
  
  Ai frowned dhe mendoi për një çast. Ai rummaged në një tjetër dollap me kyç dhe u tërhoq nga një fashë elastike. Atje ai përfundoi më aq fort, saqë fillova seriozisht të dyshoj në qarkullim në krahun tim. Ai siguroi rasti me një metal klip. Ai mori një hap prapa dhe e shikoi në mua expectantly.
  
  
  "Unë kam nevojë për të holla, dhe Suedezët," thashë unë. "Pastaj unë do të të lënë të saj."
  
  
  -"Po, por kjo nuk është ...
  
  
  "Çfarë lloj agjenti jeni ju, Mendoza?" Ai ishte befas e ndërpreu. Unë kam pasur të mjaftueshme të këtij sycophantic mercenar, mjeku ose nuk ka mjek. — Ju nuk presin që të ikja për të votuar si kjo, a?"
  
  
  "Senor, tërësisht në shërbimin tuaj. Por e saj të varfër. Im shvedov nuk do të përshtaten ju, ju do të shihni për veten tuaj. Kjo është e para... Ai mori frymë thellë dhe e tërhoqi dorën e tij të gjallë duk përsëri. 'Por të presim. Vëllai im Miguel mund të ju ndihmojë. Ai është në lidhje me të njëjtën lartësi si ju, senor, dhe ai kohët e fundit shitur vendin. Pra, ai ka të holla. Pse nuk mundem të mendoj nen para?
  
  
  'Mirë. Thirrje Miguel dhe e kanë atë të vijë këtu.
  
  
  "Për fat të keq, ne nuk kemi një telefon. Mendoza kalova mbi tryezën e tij. Ai nxori një kartë rreth top sirtar dhe shkarraviti diçka në të. Ai dha mua. "Jap këtë të Miguel dhe çdo gjë do të jetë në rregull."
  
  
  Ai shkroi një adresë në anën e pasme.
  
  
  "Ku është Noevo Rrugë?"
  
  
  "Rrugë është drejt përpara, senor . Kjo është e treta shtëpi në të djathtë, në katin e parë. A ka ndonjë gjë tjetër...?"
  
  
  Ai u ngrit në këmbë dhe zgjati dorën e tij të lagur këmbët. — Unë do të të duhet ta pranojë atë.
  
  
  "Ndoshta një gotë tequila?"
  
  
  "Në kushtet e mia? Unë nuk do të jetë në gjendje për të marrë në derë më."
  
  
  "Unë kam disa Kafion."
  
  
  Kafion është një e modës së vjetër stimulues; janë më të drogës tani. Pra, Mendoza ende kishin disa rreth këtyre gjërave. Ai ishte një mjek. Uem nuk e kujdesit çfarë ai më dha. Ai tundi kokën e saj. Unë vetëm e kishte për të marrë atë që unë mund të merrni këtu.
  
  
  Ai tretur dy pilula në një gotë me ujë. Ai e piu atë kur ai shkoi te dritarja. Ai që në të vuri xhami poshtë në dritareje dhe u tërhoq prapa pëlhurave për të parë jashtë. Rrugët e ngushta, më poshtë është gri dhe të errët. Përveç bie borë, asgjë nuk mund të shihet. Unë pyeta veten nëse ai do të fliste. Mendoza ishte mendjemprehtë të mjaftueshme për t'u lidhur me ndryshimin e motit me pamjen e papritur e të plagosurve të Amerikës së Veriut. Dhe unë kam pasur një poshtër ekziston dyshim i bazuar se ai ishte aq i kujdesshëm sa një thashethem gazetar. Ai ishte personi i vetëm i cili e dija se ishte ende gjallë. Ai pyeste veten nëse ajo do të jetë më e sigurt për të vrarë vetja.
  
  
  Ai le të bien perdet dhe u kthye. Mendoza ishte ulur në tryezën e tij, dorën e tij të djathtë në krye të sirtar. Unë mund të me mend se çfarë ai ishte duke mbajtur atje. Nuk ka dyshim tjerët para meje do të kishte të njëjtën ide. Armët ai ishte ndoshta i mban të drejtën tani duhet të ketë bërë ih të ndryshojë mendjen e tij. Kjo ka ndryshuar mendimit tim, të paktën tani për tani.
  
  
  - faleminderit. Unë jam duke e lënë saj.'
  
  
  "Do të shkoj tek im vëlla, senor, dhe Miguel do të ju ndihmojë." Vetja e zërit të ishte përulëse.
  
  
  Saj, i erdhi fundi. Kafe bërë mi dollar rafte mundi të shpejtë. Ai priti për një çast para se të hapni derën. Nuk u dëgjua asnjë zë nga jashtë. Ajo mori një vështrim të fundit tek mjeku. "Nuk është një fjalë në lidhje me atë, Mendoza.
  
  
  "Senor, unë betohem në nëna ime e nderuar!
  
  
  "Nëse flisni ju, do të kthehem," I tha,"dhe të shihni nëse ju ende do të ketë një nënë."
  
  
  Mendoza shrugged resignedly. Me sa duket, ai kishte dëgjuar të tilla kërcënime dhjetëra herë nga problemi pacientët. Vetja nuk më intereson më. Ai doli jashtë dhe mbylli derën prapa tij. Ai shikoi në të majtë dhe drejt e në korridor bosh. Pastaj ai studioi kartë me adresën e Mendoza është i dyshimtë i vëllai. Unë nuk e pëlqen atë. Ideja e rroba të ngrohta dhe Ed ishte joshëse, por Uem nuk e besojnë atë në të gjitha. Ajo ndjeu edhe më e keqe se Mendoza e zyrës. Ajo e shikoi rreth e questioningly. Hapur një të vogël kuti metalike glittered mbi derë jamb. Telefoni fole. Dhjamin bastard gënjyer për mua.
  
  
  Ai hyri në një dhomë bosh pranë zyrës dhe rrëshqiti brenda. Ai e morri çantën e saj nga dyshemeja. Dhoma ishte e zbrazët dhe e ndjeu kosi dhe gluttonous. Qoshet janë ndotur me sobs nga pluhuri dhe rëra. Në errësirë, ai depërtuar deri në moan që ndante këtë sallë nga zyrën e mjekut. Ajo u ul në të ftohtë raftet dhe të vënë atë vesh të hollë moan. Nuk kishte asgjë për t'u dëgjuar. Saj i përshtatshëm për sel. Ndërsa unë kam qenë duke pritur për të, unë u përpoq për të harruar për dhimbje në shpatull. Çfarë do të bënte ai? Kafe më bëri të ndihem më mirë. Pavarësisht efekt stimulues, unë u pushtua nga gjumi.
  
  
  Ajo u zgjua nga gruaja e inatosur britmat. "Ku është ai djali, që ju yndyrë derri!"
  
  
  Mendoza u përgjigj në një magjepsur ton. E saj, unë betohem! Në ego shtetëror, ai nuk mund të jetë larg. Unë i dha em një kartë me Miguel është adresa në të. Ndoshta ai ishte i humbur.
  
  
  Humbur rrugën tuaj? Edhe një person me mendje të varfër nuk do të merrni humbur në qoftë se e gjitha një uem kishte të bënte ishte të kthehet në një qoshe. Miguel ishte duke pritur me ta për ferret kur ju quhet. Ne kemi qenë të gjithë në pritje shumë të gjatë. Ku e ka ky agjent AH shkoni?"
  
  
  "Oh! Po, ai e dinte passphrases, por ai nuk e përmend se ai ishte mbi ah, senora.
  
  
  'Senorita!'
  
  
  "Senorita. Edhe me këtë plagë, ai ende mund të përfundojë me jashtë. ai ishte shumë cool! Mendova se do të ishte më e mençur për të joshur vetja për ju. Ju mund të jetë në gjendje për të trajtuar atë. Edhe me tim armë, ajo do të ketë...
  
  
  "Ju jeni një i madh endacak, Mendoza," gruaja e ndërprerë. "Thoni në lidhje me këtë plagë shpejt." Si e bëri ai të merrni atë?
  
  
  Ai kurrë nuk tha, senorita . Por ne jemi duke folur për Zembla...
  
  
  "Kolonel Zembla!" ai mund të dëgjonte grua në Mendoza zyrës së betimit dhe vulosje këmbët e saj. 'Si u Agjent AH lënë atë? E saj mendonte se ne vetëm e di vetja planet!
  
  
  Shtypur veshin e tij për të moan, ai pyeste veten se kush tjetër do të di - dhe si. Kush dreqin është kjo grua? Cila palë e tretë e bëri atë të takojnë? Kjo doli të jetë e ngrohta snowstorm ai kishte përjetuar ndonjëherë. Kam dëgjuar me kujdes se çfarë tha tjetër.
  
  
  "Ju jeni një budalla, Mendoza. Nëse ai të vijë përsëri, përdorni armë tuaj. Nuk gjithmonë shikoni në mua si kjo. Unë nuk jam duke thënë se ju duhet të vrasin atë, të paktën jo nëse kjo nuk është e nevojshme. Unë dua të të marrë vetja e saj të gjallë. Pastaj Miguel mund pyetje vetja.
  
  
  "Miguel është e mirë në këtë" Mendoza muttered. "Se si ai i trajton njerëzit. Ai mund të jetë një e madhe kirurg."
  
  
  "Kështu që ju mori atë," tha ajo, grinning. "E saj ka për të shkuar. A jeni të sigurt që ju doni të shihni paratë përsëri?
  
  
  "Ah, senorita
  
  
  Ai ka dëgjuar të butë rustle e faturave.
  
  
  "Zëri".
  
  
  "Muchas gracias, senorita. Mirupafshim!'
  
  
  Ai depërtuar deri te dera dhe e hapi atë me një të goditur. Gruaja doli në ulje. Ajo grumbled për veten. Ajo ishte e re dhe e hollë, dhe afër kishte këmbët e bukur. E mbështjellë-up jakë e saj të rënda pallto dhe rri shtrembër hat bërë të vështirë për mua të shoh tiparet e saj në dritën e zbehtë. A është e ngrohtë, e Suedezët e bëri të qartë se ajo e dinte rreth Zembla e planeve. Të paktën ajo të ishte mirë e përgatitur!
  
  
  E saj këmbë klikuar padurim në dysheme. Ajo tani ishte në nivel të ditës. Një hap më shumë. Dora ime fluturoi jashtë. Ajo ishte rrëmbyer nga ee me një xhudo grip. Thjeshtë suffocation. Ai duhej të ishte i kujdesshëm. Pallto jakë nuk duhet të ndërhyjë. E saj, ndjeu lëkurën e saj. Tim bravo shtyrë poshtë në nerva në qafën e saj. Afër është fryma e kapur në fytin e saj. Saj të gjatë të kuq thonjtë fluturoi përsëri, kullotja e mi veshin e majtë dhe grabbing tim faqe. Kam presion më të vështirë. Dy sekonda më vonë, ajo e humbi vetëdijen. Ajo nuk na jep të shëndoshë. E saj të butë të trupit ra në krye të mua si ajo u shemb. Ee e kapi nga krahu dhe e zvarritur e saj nëpër pragun e një dhomë bosh vetëm si derë për të Mendoza së apartament të dilnin hapur dhe mjeku u zhvillua jashtë.
  
  
  "Senorita. Keni harruar - Madre Dios !"
  
  
  E saj, kërceu përpara. Të habitur nga im i papritur sulmi, ai qëndroi i palëvizshëm. Ne bumped në një tjetër mik dhe ia plas në Egon e zyrës. Mendoza bërtitur si një derr. Ajo u godit nga vetja e tij me dorën e saj të majtë. Për një moment, ai harroi për plagën e tij. Goditje mungonte forca dhe saktësia. Një pështirë dhimbje shtënë nëpër shpatullat e mia. Ai kishte qenë i pamend të përpiqen të përdorin atë, dhe tani ishte deri në atë të korrni shpërblimet. Mendoza fuqimisht e goditi në mua me barkun e tij. Ai trokiti mbi një rreth tij vjetëruar karrige dhe trokiti mbi mua. E saj, u hodh në këmbët e tij. Një papërgatitur, por të fortë grusht kullosnin time të lartë një të tillë. Një valëzim duart e kapi. Supe hedhin dërguar Vetja fluturues nëpër dhomë në tryezë. Mendoza rrëzuar pranë tryezën e tij, në një dush letër, libra, dhe demonit të drurit. E vjetër revole të kishte rënë nga rreth karrige sirtar dhe ishte shtrirë hapur në Egon e këmbë. Vetja e dorës të shtënë në dukje atë. U ngrita me vështirësi. Një kohë të gjatë u vuri gishtin drejt e në nervat e mia.
  
  
  "Armët nuk i mbushur?" "Çfarë është ajo?" e pyeti e saj, papritmas i dashur. Mendoza ra për atë. Ai hodhi sytë në armën e tij. Një kërcim të saj, kishte të drejtë tjetër të tij. Vetja e kapi krahun e djathtë dhe e shtrembëruar kjo për anën. Inç nga këmba ime, e gawk goditi katin. Dy herë grushta zhdukur, këtë herë një e drejtë, në egon e stomakut. Një goditje e adamit apple trokiti vetja kokën mbrapa. Ai ra në gjunjë dhe u rrëzua për tokë.
  
  
  Ai u zhvillua nga zyra dhe u përplas dera pas tij. Gruaja ishte ende në të njëjtin vend ku ai do të rënë të saj. Ai zvarritur atë në një dhomë bosh dhe mbylli derën. Unë jam në gjunjët e mi, dhe unë kam filluar kërkimin e saj. Afër nuk të kemi një qese të saj, por të ngrohtë xhaketë kishte një shumë të brendshëm xhepat. Ajo dukej si një shoplifter. Shumë pak njerëz e gjetën atë. Një Nikaraguas kartë identiteti duke thënë se ajo ka jetuar në Managua, të cilat në rrethana të tjera do të jetë një vepër e falsifikuar. Ajo gjithashtu mbledhur të thyer një paketë cigare, një krehër, bojë për vetulla, gozhdë fotografi, kuq buzësh, disa rrëgjuar tangerines, rreth njëzet e pesë dollarë në lokale të holla, dhe një 9-millimeter Makarov PD. Makarow është shumë e ngjashme me Lindner-PP hotel, e cila shërbeu si një model për të. Kjo është një e madhe automatik, pistoletë, shumë e rëndë për një grua. Unë mund të them që ajo është duke i shikonte gjërat, por unë nuk mund të kuptoj se kush ajo ishte ende.
  
  
  Ajo rënkoi. Ajo tundi kokën me kujdes. Ajo erdhi në shqisat e saj. E saj sel stahl dhe prisni. E saj gjërat ishin të grumbulluara! ardhshëm për mua. Kur u zgjua, ajo nuk ka dashur të jetë shumë afër saj. Ajo mund të përpiqet të bëjë diçka.
  
  
  Ajo u rrotullua mbi të errët, të pista dhe dysheme shoved këmbët e saj në të trasha, pleated gjunjtë. Pantallona do të kishte qenë më e ngrohtë. Por Nikaraguas gratë nuk mbajnë ih, dhe sigurisht, kjo kishte për të qëndruar në lokale të modës. Ngadalë, u ngrit ndenjur. Ajo presion një dorë në ballin e saj sikur Afër kishte një të keqe hangover. E kapele të madhe rënë off kokën e saj. Drita e saj ngjyrë kafe, flokët e rënë në valët rreth supet e saj. E saj përul figura u dallua kundër dritën e zbehtë të derdhur në rreth pluhurin e dritare. Ajo ktheu kokën drejt meje dhe uli dorën e saj. Një lodhur shenjtë dritë shkëlqeu në fytyrën e saj.
  
  
  Ajo ishte një pamje m'u kujtua. Ajo ishte aq e mallkuar femëror. Nga e saj të plotë, me formë të hijshme, gjinjtë nën shtrënguar leshi triko të saj, këmbët e saj gjysmë çizme. Fytyra e saj u zemra-formë dhe premtoi të njëjtën ëmbëlsi dhe pasion si të trupit të saj. Dhe, sigurisht, nen kishte të ftohtë, tepër ngurtësi se çdo agjent ka. Kjo është thjesht i pashmangshëm në profesionin tonë. Por, unë e pashë të mëtejshme. Dhe ajo që unë pashë ishte një çift shumë të mëdha, shumë të frikësuar sytë blu.
  
  
  Ai e njohu fytyrën e saj. Unë e pashë foton e saj në kartën e kutive në selinë apartament. Ajo ishte në të njëjtin nivel me njerëz të rinj dhe operacionet e ekipit kundërshtar që shqyrtuar atë. Ajo mori mua një kohë të kuptoj se kush-ee e vendndodhjes të ishte. Nga koha që ajo të rifituar saj të zakonshme qetësinë, ai e dinte saj. Tamara Kirova, një bazë të operacioneve në Meksikë, është një nga më premtuese të rinjve të Shtetit të Komisionit të Sigurisë, i njohur më mirë si ruse të Shërbimit Sekret.
  
  
  Apo vetëm KGB.
  
  
  
  
  Kreu 6
  
  
  
  
  Ajo blinked disa herë, pastaj e mbajti frymën e saj, si në qoftë se e tronditur. "Përshëndetje, Tamara," thashë unë.
  
  
  "Emri im nuk është Jovanovic," tha ajo rrjedhshëm spanjisht. "Emri i saj është Rosita, një vajzë e bukur që bën..." Ajo nuk do të përfundojë dënimit të saj dhe psherëtiu.
  
  
  Ajo qeshi dhe më shikoi. "Nuk do të buzëqeshje kaq smugly," ajo u këput në gjuhën angleze tani. "Unë të të njohin ty, shumë, Nick Carter. Nëse ju jeni do të më vrasin mua, të bëjë atë sa më shpejt.
  
  
  — Në qoftë se ajo do të dërguar në hotel për të le ju të vdisni, ju do të jetë i vdekur tani, " unë, tha, si me qetësi dhe affectionately si unë mund. "Unë dua të di se pse e KGB merret me Kolonel Zembla, Tamara. Tani që ne kemi takuar, kjo nuk mund të jetë më e vështirë, mund ajo?
  
  
  "Asgjë," ajo hissed. — Ju nuk do të mësoni asgjë nga mua.
  
  
  Ata shqyrtuan duart e tyre për të bërë të sigurt se kjo ishte mënyra të tjera përreth. Kështu që unë menjëherë e pyeta se çfarë doja të di,
  
  
  "Ka disa mënyra, Tamara," I tha qetësisht. Ajo qeshi, por ajo ishte e hollë dhe të dredhur. Hej, nuk mund të fshehin frikën tuaj. Ai nuk ishte një weakling si Dr. Mendoza që ishte e lehtë mashtrohen. Ajo ishte mistletoe kanë të bëjnë me një përvojë agjent AH, dhe kjo ishte një arsye për frikë. Por ajo u përpoq të mbetet i patrazuar.
  
  
  "Ne e dimë tuaj sjellje, Carter," ajo sneered. — Në selinë, ju mund të marrë mua për të folur. Me metoda moderne dhe të drogës, çdokush e fillon duke folur në disa pika. Por ne jemi të ulur këtu në një dhomë bosh, i vetëm. Ju mund të rrahur dhe torturës meje derisa unë të bërtas, e cila është e dhimbshme. Kjo është më e fortë se sa ju mendoni. Ajo u përkul përpara pak, sytë e saj duke e ngushtuar. "Dhe në qoftë se ju provoni, nëse ju për të arritur jashtë për mua, unë do të bërtas".
  
  
  "Atëherë kjo do të jetë më e shkurtër bërtas në histori."
  
  
  'Ndoshta. Ajo mund të jetë zgjidhja më e mirë. Në qoftë se unë mund të ndalojë ju me vdekjen time, ajo do të jetë e mia fitore.
  
  
  'Fitore?'
  
  
  "Përveç kësaj, ju nuk do të jeni për të fituar, Carter. Ju nuk mund të fitojë.
  
  
  Unë nuk e kuptoj saj më. 'Të fitojë? Win çfarë? I zemëruar, ajo vuri në rënien e borës. "Ne mund të jetë shumë vonë për të penguar këtë pak imperialist henchman e planit; unë do të pranoj atë...'
  
  
  "Një Perandorake henchman?
  
  
  "...por, ne do të vënë një fije për këtë. Unë premtoj. Liridashës socializmi..."
  
  
  "Hej, prit një minutë! Ajo ishte ndërprerë nga ee. "A mendoni se Kolonel Zembla është vetëm një rreth nesh?" Çfarë është kjo Amerikan konspiracion?
  
  
  "Është e qartë," Jovanovic tha scornfully. "Ai është një Amerikan apo jo?"
  
  
  "Me sa di unë, ai ka punuar në vendin tonë. Por kjo nuk do të thotë ne kemi asgjë të bëjë me të. Si mund të kemi dobi nga kjo? Të shpjegojë atë për mua."
  
  
  "Ju mendoni se ajo është e çmendur, Carter?" Kur kemi dëgjuar për vetja e veprimeve të tij në Meksikë dhe e pa atë që ai e bëri në Meksiko City, ne menjëherë e kuptoi se çfarë po ndodhte. Ju jepni emus armë, pajisje, dhe të holla. Ju kënaqem me atë që ai e konsideron veten një e vërtetë revolucionare, dhe disa ditë më vonë ju të deklarojë Zembla një armik dhe një kërcënim. Nëpërmjet tradhtarë në Organizatën e Shteteve Amerikane, që kërkojnë veprim. Dhe kjo është ajo ku tuaj gunboat diplomacisë vjen. Ushtrinë tuaj, natyrisht, ndërhyn, si në vitin 1965, në Republikën Domenikane. Tuaj planet e zgjerimit janë aq të stupidly transparente! Por ata do të dështojnë!"
  
  
  "Mallkuar, ju jeni të çmendur, Tamara!" Unë u këput. Ai ka filluar për të marrë të zemëruar. Normalisht, në rrethana të tjera, ai do të qeshi me këtë. Tani ai ishte i lodhur, i uritur dhe i mërzitur. Im detyrë shkoi gabim dhe nuk kishte një vrimë plumbi në supin tim. Për të krye të të gjithë jashtë, unë tashmë ishte duke u shqyrtuar me platitudes, sloganeve, dhe moçme ' i tillë. Ajo ishte më shumë se që ai mund të jepni. I vetmi justifikim ishte se ajo besonte veten. Ajo ishte e qartë kundër Zembla. Por kjo nuk ka domosdoshmërisht të zbatohet për të gjithë organizatën dhe KGB. Ndonjëherë ato nuk e thonë të tyre dorën e majtë, çfarë dora e djathtë e tyre është bërë.
  
  
  "Të dyja deklaratat tuaja nuk punojnë në të njëjtën kohë," unë snarled. "Ju nuk mund ta quani OAS një organizatë Amerikane dhe në një frymë na akuzojnë duke u përpjekur për të vrarë disa nga anëtarëve të saj. Pse? Ata janë tashmë në të njëjtën varkë? Unë pyes veten në qoftë se ju ndonjëherë të dëgjoni se çfarë ju jeni duke thënë? Ajo është shumë më shumë gjasa që Zembla është në anën tuaj, të gatshëm për të dalë nga prapa skenave dhe të pastër deri vetja nëse është e suksesshme, e cila, nga rruga, nuk do të ndodhë.
  
  
  "Ne,? Ju luftë lackey të imperializmit, pse është elita jonë SWAT ekipi tashmë do të fryjë deri vetja temple Mayan dhe të shkatërruar egon stacioni motit? Vetja masat e sigurisë ishin të amateurish. Ne tashmë kemi mësuar vetja sekrecionet. Nëse personin tonë në tempull mund të keni kontaktuar ne më herët, kjo borë nuk do të jetë edhe këtu...
  
  
  Ajo e mbuloi gojën me dorën e saj, sytë e saj të gjerë. Pas një moment të heshtjes, ajo e uli dorën e saj. Ajo rubbed saj mjekër dhe tha: "në një të ulët, akullt i zërit," ky është një mashtrim i mirë, Z. Carter, por ajo pak që ju keni marrë nga unë nuk do të ju ndihmojë.
  
  
  Saj, dukej jashtë. "Jo, unë e pranoi," unë nuk mendoj kështu qoftë, Tamara. Dhe mendoj se njerëzit kanë mësuar se Zembla është selia qendrore është tashmë në rrënojat, dhe ai është zhdukur që Perëndia e di se ku. Të paktën nëse ata ende mund të gjejnë rrugën e tyre në atë fuçi.
  
  
  "Kështu që ju thoni.
  
  
  "Marrë qepur, unë po të them se saj, pra!" Unë u këput në e saj. Trupin e saj e ndjerë ngrohtë përsëri. Ai vuri në sup. "Si mendoni ju, unë kam këtë? Vetëm nëse ju do të lejoni që ajo të marrë në tuaj budalla i trurit.
  
  
  "Unë nuk besoj se ju. Të gjitha që dëborë...
  
  
  — Se, të dashur, është për shkak se vetja e masat e sigurisë ishin më të mirë se ju ose dikush tjetër i dyshuar. Ai e bën këtë qëllimisht për t'i dhënë popullit të tij diçka për të folur dhe për të marrë ndihmë. Ai është një tifoz i revolucionar lojra, kështu që unë mendoj se ai është bërë pak më shumë se e nevojshme. Ne nuk jemi këtu për asgjë. Por ajo që ai nuk ishte njoftuar se ka pasur edhe më shumë kanale për menaxhimin e motit. Tre, për të qenë të saktë, në tri të tjera Qendrore, vendet e Amerikës!
  
  
  — Qo-çfarë ?" Tamara gulçoi.
  
  
  "Po, dhe për t'i bërë gjërat edhe më keq, ato veprojnë në mënyrë të pavarur kryesore e transmetuesit. Kjo është si në këmbët e karriges. Dallimi është se kjo karrige nuk i bien derisa të gjitha këmbët janë shkatërruar. Unë nuk jam treguar i saj asgjë, Tamara. Ai ishte aty. Ajo u shkatërrua nga kryesor transmetuesit e para e kuptuar se ajo ishte e nevojshme për të lidhur backup transmetuesit.
  
  
  - Por... nëse ajo që thoni është e vërtetë, atëherë...
  
  
  "Pastaj çdo kanal duhet të jetë e hapur veçmas. Po. Gjithashtu, si unë e kuptoj atë, jo vetëm do të forcave në terren nuk kolaps, derisa të gjitha këto transmetuesit janë fikur, por ajo gjithashtu do të bëhet gjithnjë e më e shkatërruar. Kjo do të bëjë të motit edhe më të paqëndrueshëm. Vetja nuk do të jetë më i kontrolluar."
  
  
  'Jo! Jo, unë nuk mund të besoj se ju. Ju jeni duke u përpjekur për të kapte mua sërish me gënjeshtra dhe mashtrime, Carter.
  
  
  Ajo tundi kokën në mënyrë të vendosur. Por unë mund të shoh në sytë e saj që isha fitues. "Tamara, ju do të më mirë të gënjejë për atë," ai i tha ngadalë dhe me qetësi. — Por unë nuk kam asnjë arsye për të. Ajo nuk do të më bëjë ndonjë të mirë. Kjo është e vërtetë, prej A deri në Zh"
  
  
  "Ajo është aq e mahnitshme. Kjo është si një e çmendur makth...'
  
  
  Ajo u kthye dhe shikoi nga dritarja përsëri. E saj heshtja ishte vetëm pjesërisht rezultat i saj konfuzion dhe pavendosmërisë. Ajo nuk ishte aq e frikësuar për mua si ajo përdoret për të. Të paktën ajo nuk ishte budalla, ose ajo nuk do të ketë punoi për KGB. Ndoshta ajo ishte vetëm pak naiv dhe i papërvojë. Ai mund të pothuajse të dëgjuar mendimet e saj si ajo konsiderohet si alternativa. Unë shpresoja se ajo ishte gjithashtu duke pasur parasysh se si ajo do të më përdor mua. Në fakt, unë kam qenë i numërimit të votave në të, sepse ishte e qartë se do të duhet të përdorin atë.
  
  
  "Nick", tha ajo në fund. Ajo shikoi në mua përsëri. Nuk ishte e paparë ngrohtësi në zërin e saj, dhe ajo vetëm tha emrin tim. "Nick, këto kanale të tjera. A e dini se ku janë ata?"
  
  
  "Ndoshta, ndoshta jo."
  
  
  "Ne të dy e dimë diçka. Tani në qoftë se ne kemi vënë këtë së bashku. Ne mund të punojnë së bashku.
  
  
  — A jeni duke thënë se ju besoni se AH nuk bashkëpunon me Zembla?"
  
  
  Ajo tundi kokën. "Dhe ju duhet të më besoni, Nick.
  
  
  "Përse duhet të besoj në ju? Rusia ka shumë për të fituar nëse Zembla fiton."
  
  
  'Jo, asgjë! Nëse Zembla ia del në unifikuese këtë fushë, ajo do të jetë më e vështirë për ne, dhe ajo do të marrë shumë më të gjatë për tonë revolucionit të ketë sukses. Por ka edhe diçka tjetër, Nick. A ju të luajnë shah?
  
  
  "Unë kam luajtur ato para."
  
  
  "Për ne, Rusët, kjo është një pasion, siç e dini. Dhe pse? Për shkak se ajo gropa një numër të kufizuar të mendjemprehtë, i zgjuar dhe mirë i pozicionuar kundërshtarët kundër njëri-tjetrit me një numër të pafund të lojës karakteristika. Kështu që është politika jonë. Ne doja të di se çfarë janë mundësitë dhe nëse ne mund të trajtojë ato. Kolonel Zembla është mjaft e ndryshme. Ai është një njeri i egër. Ajo duhet të eliminohen. Përndryshe, ajo mund të rrezikojnë jo vetëm Amerikën Qendrore, por tërë bilanci i fuqisë në botë."
  
  
  "Dhe ne jemi pawns në lojë, a nuk jemi ne?"
  
  
  "Nuk pawns, Nick, por Connie. Ajo buzëqeshi shkurtimisht, buzët e saj twitching pak. "Kuajt mund të hidhen anash dhe mbi të tjerët. Nuk pawns. Ata janë të detyruar të bëjnë të shkurtër, e kotë heronj të gjëra në një drejtim."
  
  
  — Kjo është një sugjerim të hidhen në drejtimin tuaj, Tamara?" E saj të shkurtër, por të mprehtë qesh doli. Të tilla një kërcim do të ishte vetëvrasje. Tuaj KGB i ka vënë një çmim të lartë në kokën time.
  
  
  "Unë e di se. Por unë gjithashtu e di se çfarë ka ndodhur para. Kjo mund të ndodhë përsëri — "ajo frymëzuam," dhe kjo do të ndodhë përsëri nëse ju nuk jeni tepër të trashë." Të shikojmë në ju! Ju keni tim armë dhe Dr. Mendoza e vjetër revole, por pjesën tjetër të saj?" Vetëm lagur pantallona! A jeni duke shkuar për të mposhtur Kolonel Zembla me këtë? Unë nuk jam duke thënë se ne do të jemi miq. Por ne kemi një qëllim të përbashkët. Zëri pse ne mund të punojmë së bashku! Ne duhet të punojmë së bashku!
  
  
  Tamara sytë shkëlqente me shkëlqim në errësirë, në dhomë bosh. Unë mendoi se ishte duke e bërë fun e mua më vete. Unë nuk e kujdesit ose. Kam nevojë për ndihmën e KGB, ndihmën e organizatave, me pajisjet dhe ushqim. Ai vështroi ngultas Afër, si në qoftë se duke marrë parasysh komentet e saj. Ajo vështroi përreth me një serioz dhe të ndershëm e të shohim. Ajo ka luajtur pjesën e saj të mirë, shumë të mirë, me të vërtetë, por ajo ishte shumë naive, siç është shpesh rasti me gratë në profesionin tonë. Ajo mbrojti pozicionin e saj me të zezë granit sytë. Ajo kujtoi mua e bukura Venus flytrap, një carnivorous bimë që duhet erë aq e ëmbël për insektet ajo e ushqen.
  
  
  — mirë... I thashë hezituar, " çfarë do të sugjeronit ju?"
  
  
  "Eja me mua.'
  
  
  "Në Miguel shtëpinë e rreth qoshe?"
  
  
  'Po'.
  
  
  — Si shumë të tjerëve, përveç ju të dy?"
  
  
  Ajo thau buzët e saj, pyesin nëse Ay duhet të shtrihen. "Vetëm një, në një farë Diego Ordas."
  
  
  Kjo mund të jetë e vërtetë. Kjo ishte e pamundshme, por ajo nuk ka rëndësi. — A keni një transceiver atje?"
  
  
  "Të shkurtër valë, të gjitha vargjet," tha ajo shpejt, duke vënë në dukje tim marrëveshje. — Ne do të gjeni ju disa rroba dhe disa ushqime.
  
  
  Psherëtiu, si në qoftë se me keqardhje nënshtrim të pashmangshme. Ai u ngrit dhe heroizmin e tij të lagur, ngjitet pantallona. 'Mirë.'
  
  
  "Është një vendim i mençur, Nick", tha ajo solemnisht. — Mund të marr sende time përsëri tani?"
  
  
  "Po," I tha, duke arritur për një macaroon dhe pastaj një gozhdë fotografi. "Nuk do të kthehen më."
  
  
  Ajo dukej e dëmtuar si ajo e mbushur xhepat e saj. "Nick, mendova se ne kemi besuar njëri-tjetrin tani."
  
  
  Ai duhet të ketë buzëqeshi. - Për estestvenno. Por në këtë mënyrë unë kam besimin e saj më shumë. Ai hapi derën dhe dolëm në korridor. "Nga rruga, Dr. Mendoza tha: "keni harruar diçka". Çfarë është kjo?'
  
  
  Ajo e shtriu gojën e saj si një i keq vajzë e vogël. "Kam harruar të paguajë em çdo gjë, tha ai. Ai ishte mashtruar nga vetja e tij, ashtu si ju e thoni në Amerikë.
  
  
  E saj smirk ka vazhduar; ajo ishte e paktë të mjaftueshme për të të jetë e vërtetë. Brenda, ajo duhet të ketë qenë duke qeshur, por në diçka tjetër. Deri tani, Tamara e ferret kishte studiously shmanget duke i thënë asgjë në lidhje me qese ende i ulur pranë meje. Ajo madje nuk e shikojmë. Me sa duket, ajo mendonte se ishte e disi e rëndësishme. Kjo ishte gjëja e parë që ajo do të bëni nëse i jepet mundësia.
  
  
  Pas gjetjes në Calle malit të Zi, kemi ecur për në kryqëzimin e ardhshëm, disa hapa larg nga shtëpia. Shtëpitë në të dy anët e rrugës ishin të qetë dhe të errët. Tamara bërë e bardhë si bie dëborë ra në flokët e saj dhe dusted saj pallto .
  
  
  "Nick", tha ajo ndërsa u kthyem në Calle Noevo, " Kolonel Zembla duhet të jetë i ndaluar në të gjitha shpenzimet! Sytë e mi janë të fiksuar në shtëpinë e tretë në të djathtë, ndërtesën ku Mendoza menduar Gilles Vetja është një vëlla. E shkatërruan dritaret ishin të errët dhe të braktisur. "Nuk Zembla, Tamara. Ai ka humbur kontrollin e punës së tij."
  
  
  "Kanalet i përkasin uem gjithsesi. Kjo është ajo që mistletoe menduar." Zëri i saj ishte i mprehtë, " do të ishte e tmerrshme nëse ne dështuar."
  
  
  "Bimë, pemë, insektet, kafshët — të gjitha ekologjisë në një sipërfaqe prej mijëra kilometra katror do të jetë e shkatërruar."
  
  
  "Dhe njerëzit! Ajo po dridhej dhe u ndal për një çast në porta e shtëpisë, larja e borë jashtë këpucët e saj. — Ih duhet të jetë i paralajmëruar, Nick. Do të ishte e padrejtë të mos u thoni atyre.
  
  
  "Ata nuk do të kenë besim tek ju", u thashë. "Unë mendoj se ata nuk mund të besojnë sytë e tyre më. Ata nuk do ta kuptojnë se çfarë shtrihet përpara për ih."
  
  
  'Kjo nuk është e drejtë!'Po,' ajo konfirmuar impetuously. "Mijëra njerëz do të vdesin nga uria dhe të ftohtit!"
  
  
  Ee kapi krahun si në qoftë se për të udhëhequr atë poshtë shkallëve. Ajo ishte duke u mbajtur nga vet automatik, pistoletë vuri në afër. "E pra, tha," thashë unë. "Kjo sigurisht që është pjesë e një dramë që ju jeni mësuar në KGB. Ju mund të qaj në komandën shumë?
  
  
  "Se si ajo mund të thonë gjëra të tilla!" ajo psherëtiu me të vërtetë i indinjuar. Ajo ishte pothuajse si në qoftë se lotët janë të gufojë në sytë e saj. "Ne jemi në anë të ndryshme, është e vërtetë. Por njerëzit të cilët do të vuajnë dhe vdesin me Kolonel Zembla vdekjes së tij nuk janë në anën e njëjtë. Ata përpiqen të jetojnë sa më mirë ata mund të! Nick, jeni kaq kokëfortë që ju keni humbur gjithë kuptimin e njerëzimit?
  
  
  — Unë një herë lëshuar një i burgosur i juaj Vladimir camp "Dhjetë" pranë Potma . Unë e di tuaj Sovjetik bamirësi shumë mirë."
  
  
  Ajo stiffened dhe presion buzët e saj së bashku. Ne ishim tashmë të mbyllur për ditën e parë në të djathtë. Sa më shumë që ne mund të ketë kërkuar që të përgjigjen time talljeje, ajo nuk thoshte asgjë, duke u frikësuar se saj pritë do të dështojnë. Pavarësisht të ftohtit, nuk ishte një paqartë erë e rrezikut dhe vdekjen në ajër që mezi regjistruar atë.
  
  
  "Ne jemi këtu", tha ajo. 'Passageways për brenda.'
  
  
  'Atëherë ju. Saj duke qëndruar pas ju. Personi i parë që të përpiqet për të sulmuar mua do të merrni shtënë në pjesën e prapme."
  
  
  "Nick saj, betohem..."
  
  
  "Ju shkoni parë, Tamara. Dorën e saj të forcuar në të sajat. Im gishtin e madh të shtyrë poshtë në një nervore, derisa ajo moaned helplessly. "Le të shohim se çfarë lloj të partisë, ju keni organizuar për mua."
  
  
  Dorën e saj në doorknob u drodh. "Nick, kjo nuk është mënyra për të punuar së bashku. Ju lutem vendosni se armët larg...
  
  
  "Të shkojmë përpara."
  
  
  Ne shkuam në. Çfarë kemi parë, askush nuk e priste nga ne. Ajo ishte një masakrës. Një njeri ishte sprawled në terren. Tjetri u ul limply në një karrige, me duart e tij me qetësi të palosur në prehrin e tij. Të dy kishin të tyre fyt të prerë nga veshi në vesh. E errët congealed gjakut formuar një pellg të madh në dysheme. Ajo ra mbi gjoks i ulur njeriu dhe dripped nga kryetari. Muret ishin të splattered me gjakun që kishte fillimisht spurted poshtë arteriet karotide.
  
  
  "E dashur mummy," Tamara uli kokën e saj dhe për të vjellë.
  
  
  Nëse stomakun tim nuk ishte aq e zbrazët, unë do të duhet hedhur shumë. Barku im clenched në fyt tani, por kam arritur të kontrolluar veten. Ai ka studiuar pjesën tjetër të dhomës. Çdo gjë ishte e kthyer me kokë poshtë. Mbathje ishin zbrazur, në vend mbulon shqyer jashtë, moderne dhe të veçante radio ai do të qenë të numërimit të ishte e padobishme. Ai u kthye nga Tamara. Ajo ia plas të thatë sobs. Ai qëlluara saj ironi me pëllëmbë të tij, nuk është e vështirë,por e vështirë.
  
  
  "Të ndaluar atë," I tha. "Le të shkojë në..."
  
  
  "Oh... oh, Perëndia im. Sytë e saj ishin të qarta përsëri, por ajo ishte e ulur në këmbët e saj, duke tundur si një kotele.
  
  
  "Njerëzit tuaj?"
  
  
  — Y-po . Miguel dhe ... dhe Diego në karrige. Se si...?'
  
  
  "Ih duhet të ketë qenë kapur off roje. Ih u mbajt në gunpoint dhe vrarë me një thikë për të bërë sa më pak zhurmë sa të jetë e mundur."
  
  
  Ai psherëtiu. Zëri im ishte të zymtë: "Kjo duket si Dr. Mendoza nuk kanë një nënë pas të gjitha."
  
  
  'Si?'
  
  
  "Ai duhet të ketë qenë shumë i zënë, pasi unë e la atë," kam shpjeguar. — Ai thirri ju për mua. Dhe unë do të bast ju e para që ai tha Zembla e njerëzve në Prinzapolz për ju në të njëjtën kohë.
  
  
  "Për estestvenno! Ai e tradhtoi nesh të dy! Fytyra e saj ishte contorted me zemërim dhe urrejtje. "Ne duhet të kthehemi dhe të merren me atë."
  
  
  "Kjo është një ide e mirë, por ne do të ruaj atë për më vonë. Ne kemi për të marrë nga këtu."
  
  
  "Unë shpresoj se vrasësit të kthehen dhe të na gjeni këtu."
  
  
  "Ruaj tuaj hakmarrje për një jetë më të mirë, Tamara. Ne kemi për të mbyllur këto kanale, dhe ata janë të shpërndarë në të tri vendet. Nuk ka asgjë tjetër që mund të bëni këtu në Prinzapolz.
  
  
  "Po, po, unë e kuptoj saj. Ajo shikoi në mua me vështrim të zbrazët. "Unë jam i keq, Nick. Ajo ishte duke u përpjekur për të joshur ju në një kurth, kështu që ajo mund të nxjerrë në pah çdo gjë që ju e dinte rreth saj.
  
  
  "Mos u shqetëso për këtë. Ju kurrë nuk e kam mashtruar mua me lojë tuaj. Tuaj komando të rriturve është zhdukur dhe shokët tuaj janë të vdekur. Ajo duket si ne me të vërtetë duhet të punojnë së bashku tani, por ne kemi nevojë për besimin e njëri-tjetrit. A doni këtë?'
  
  
  Ajo tundi kokën. "Tani kjo është vetëm te ne."
  
  
  'Tack zë.' Ajo u kthye nga A. Makarov është pistoletë. Unë se çfarë Hawke do të thonë për të punuar me një agjent rus. Unë nuk kanë shumë zgjedhje, por kjo mund të krijojë probleme të panevojshme. Unë kisha për të kontaktuar AH selinë sa më shpejt të jetë e mundur dhe për të shpjeguar rastin. Por gjëja më e rëndësishme është të parë. Unë shkova në dhomë të vogël ku të dy trupat janë të shtrirë dhe e pyeti: "a ka një Suedez që është e angazhuar që përshtatet mua?"
  
  
  'Mbyll
  
  
  Ai u kthye ngadalë, duke mbledhur forca e tij. Tamara waved një pjesë të madhe automatike e revole në mua, si në qoftë se ajo nuk di se çfarë të bëni. Ajo tundi kokën përsëri dhe i vënë armën në xhepin e saj. "Një kafe valixhe. Ajo i përket Miguel, dhe kjo është në lidhje me të njëjtën lartësi me ju. Ai ishte i tillë, unë do të thotë.
  
  
  "Big girl," I chuckled, lëkundje revistës për të Hej, i cili nxori një armë çdo përpara duke thënë: "hi. Ajo kaloi testin. Ajo blushed deri në qafën e saj, por nuk thanë asgjë.
  
  
  Miguel ishte më e shkurtër dhe fatter se unë kam qenë. Megjithatë, ai u gjet i veshur me diçka nën këmisha e tij, një të trashë leshi triko, worsted pantallona, dhe një palë çorape të trasha, të cilat i përgjigjen mirë. Ajo ishte veshur me të gjithë të jenë mirë të mbrojtur nga të ftohtit, borë dhe akull. Më të mirë të papritur ishte një palë çizme lëkure që ishin mjaft të mëdha, kështu që nuk do të jetë i mërzitur, pavarësisht shtesë çorape.
  
  
  — A keni ndonjë tjera transponders përveç kësaj biri i një kurvë?"
  
  
  I pyetur Jovanovic për atë, ndërsa unë isha duke u veshur. "Jo," u shqetësuese të shëndoshë e reumatizma. "Kjo ishte e vetmja gjë që kishim."
  
  
  "Nuk ka problem," unë growled. "Unë isha duke shpresuar ne mund të telefononi për ndihmë. Një patrullë anija është duke pritur për mua në det.
  
  
  — Ne kemi një peshkimit trawler atje. A ka dikush rreth jush keni një radio këtu?
  
  
  "Kam frikë se jo. Ndryshe, ajo do të ketë qenë e përdorur nga vetja. Ata janë disa njerëz që ne kemi këtu, të gjithë të diskutueshme, ashtu si Dr. Mendoza. Unë nuk mendoj se ka ndonjë gjë më të mirë se një kuarc transmetues. Ne do të kemi për të vjedhur një varkë rreth liman. Le të shpresojmë të marrim përmes kësaj para stuhisë godet ne.
  
  
  "Ne mund të marrë një avion", tha ajo rastësisht.
  
  
  Ai vuri në këpucët e veta dhe shkeli nëpër dhomë. "Një aeroplan? Çfarë aeroplan?
  
  
  E Cessna 150 që e çoi nga Diego gjithë rrugës për në Meksiko. Ekipi për mbështetje mbërritur me një trawler. Ajo flak revistës në ajër, të kapur vetja përsëri, dhe qeshi mischievously. "Sigurisht, në qoftë se ju nuk i besojnë femra pilotët..."
  
  
  — Ju jeni bashkuar me egon këtu, a nuk jeni ju?" Nëse ju vendosni vetja juaj deri në ajër në këtë stuhi, zonja e tij kurrë nuk do të jenë kritike të grave të makinës përsëri.
  
  
  Ajo qeshi, e thellë guttural të shëndoshë; bujare, me një buzëqeshje të ndritshme, në mes të një burri dhe një gruaje, e jo në mes të agjentëve. Ajo është rëndë prapë. "Avioni është në një sallon në një hard shtrirje të plazh në veri të fshatit. Vetja e saj i ka të lidhura saj deri të shtrënguar në rast se ne nuk marrim për të Zembla në kohë dhe ndryshimet e motit. Kështu që ne kemi sjellë edhe rroba të ngrohta. Saj-i kënaqur që ne e mori këtë masë paraprake. Por kur Detin e Karaibeve...
  
  
  Hej, nuk ka pasur nevojë për të përfunduar dënimin. Ai mund të lehtë të imagjinojmë era e çelur valët crashing poshtë në një aeroplan të vogël, smashing për ulje të shpejtësisë dhe shtypjen e vetja si të ishte një kuti kartoni. Ne u larguam menjëherë. Ajo vetëm ka arritur të kap Miguel e lesh pallto nga goditje në pjesën e pasme të ditës. Jovanovic ishte një gjerë-me mendje femër që të shpejt të marrë e përdorur për çdo gjë. Ajo mund të detyrojë veten për të parë në dy të vdekur dispassionately. Ajo nuk flasim për atë përsëri. Ata ishin të vdekur, dhe ajo ishte më e mirë ih harrojmë. Diçka kishte për të bërë që mund të na çojë askund, dhe madje edhe të çojë në e saj brutale vdekjes. Më vonë, kur ajo është mbi të gjitha, ajo mund të vajtojnë ih. Kjo ka ndodhur për mua se kur ai erdhi për të luftuar, ajo ishte ende e mia armikut. Unë nuk do të duan të vrasin e saj.
  
  
  Noevo Rrugë ishte emptier se kurrë. Në të mirë të qytetarëve të Prinzapoltsy ishin të tronditur nga ice storm, në të cilën ata nuk kuptojnë asgjë. Ne qëndruam të ngushtë në hendek në një anë të rrugës. Tamara automatikisht lëvizur më afër meje, sikur që kërkojnë mbrojtje dhe rehati.
  
  
  "Eda ishte në banesë . Keni nevojë për diçka.'
  
  
  "E çuditshme", thash unë. "Unë befas humbur oreksi im atje."
  
  
  "Ndoshta ka diçka tjetër në avion."
  
  
  Ne u kthye në Calle malit të Zi, kthehet në mimmo qytet sheshin e Dr. Mendoza e shtëpisë. Nuk kishte asgjë për t'u parë. Asgjë nuk lëvizi, por nuk ishte e çuditshme heshtja. Ajo i frikësuar mua. Ai e dëgjova me qëllim. Edhe një herë, vitet e mia të përvojës mprehur tim instinktet se diçka ishte e gabuar. Ai uli këmbët e tij të lehtë, me shumë kujdes. Tamara ecte pranë meje në heshtje.
  
  
  Ne ishim duke kaluar mimmo e Mendoza shtëpinë e kur ajo foli. "Diego është një djalë i mirë", tha ajo mendueshëm. "Miguel ishte mjeku i vëllai, nëse kjo është ndonjë ngushëllim.
  
  
  Ne kemi ardhur për të përafërt e ndërtuar në karrocë gomari, e cila tani ishte ulur në drawbars frank në frontin e qëndrueshme. Ai shikoi në stallat. Tani ata ishin të hapura. Ajo ishte krejtësisht e errët.
  
  
  Pothuajse të zemëruar, ai i pëshpëriti të tij: "Ne jemi të bllokuar." Para Tamara mund të reagojnë, një mijë e armëve u drejtuan nëpër errësirën e qëndrueshme. Aktuale della ih ishte vetëm rreth dhjetë, por që është shumë e madhe, kur është fjala për ju. Zëri i saj, ai ndjehet si një pëllumb balte duke u shtënë në të nga të gjitha drejtimet.
  
  
  Ai bërtiti dhe nudged Jovanovic. E saj shtënë në reumatizmi është rreth një antike Mendoza revolver. Shumë i nxituar. Ai dyshonte se ai do të goditur të gjithë. Ne u qëlluan në përsëri, një e kuqe flash rreth të qëndrueshme. Unë shtënë atë përsëri. Mimmo na përfshiu edhe më çojnë. Ne iu qerre dhe e hodhi veten në këtë dyshimtë barricade.
  
  
  'Mbyll. Tamara kapi krahun tim. "Ata kanë rrethuar ne!"
  
  
  "Nuk ka asnjë pikë në panik," e rheumatologist pëshpëriti të saj. E saj, u përkul aq të ulët sa ai mund të kolegëve nën qerre. "Dhjetë për një, ata janë të njëjtë bastards që kanë vrarë njerëzit." Ata nuk do të jeni për të marrë të burgosurit. Ne do të kemi për të luftuar.
  
  
  Volley pas volley u rrëzua në e vjetër prej druri, druri carts. Plumbat copë-copë dërrasa të trasha dhe ricocheted në ende bie borë. Ajo dukej sikur ata kishin shumë të municioneve. Ne nuk kishim më shumë se sa kishim tonë pistoleta. Unë nuk kam nevojë për të vënë në dukje gjendjen tonë të Jovanovic. Ajo vetëm gjuajtur herë pas here, vetëm kur ajo do të mund të synojnë për një flash zjarri. Një nga shtatë të shtëna të goditur. Një të papritur të bërtas dhe clang të një rënie armë. Një dark-skinned njeri fshatare garb doli, vallëzimi si në qoftë se duke bërë një pirouette, duart e tij [merren] e tij mbi gjithë fytyrën. Tamara nuk mbeturinave një tjetër plumb në atë. Njeriu bërtitur. Atëherë njëra nga vetja e tij miqve të qëndrueshme shtënë atë. Ai ra headfirst në dëborë.
  
  
  "Ne jemi pothuajse nga të municioneve," Tamara frymë.
  
  
  Edukue e armëve vazhdoi të zjarrit. Mallkuar atë! Në qoftë se vetëm ka qenë një mënyrë për goditje atë dhe të gjithë këtë! Kjo më dha një ide. "Të shpejtë," I urdhëruar — " më lejoni të merrni këtë druri pin jashtë, rreth qendër, dhe për të marrë rrota off!"Me prapanicë të Mendoza është pistoletë, ai tërhoqi një vend të pykë rreth bosht. Së bashku ne unscrewed druri rrota. Ajo doli jashtë me një creak. Qerre ra në një bosht, dhe në anën tjetër u ngrit. Kështu që kemi pasur mbulim më të mirë.
  
  
  "Më jep një rreth tuaj tangerines."
  
  
  Tamara filluar në mua. "Tangerines? Unë... unë nuk e kuptoj se çfarë ju thotë.
  
  
  Plumbi fluturoi rreth nesh, sikur ne të ishim në një hornet fole. Nuk kishte kohë për të shpjeguar. "Mallkuar atë," I tha ndjeshëm. "Këto tangerines ju jeni të mbante të duket e vërtetë, por unë e di se si ju bëni që ata janë maskuar granata. British përdorur edhe ih në luftë kundër Polonisë. Dhe mua më duket se cigaret janë në të vërtetë ndezëse kohë bomba. qepur marrë atë në AH, ne e dimë të tilla truket shumë. Sot ose nesër unë mund t'ju them juve në lidhje artificiale latex qentë që ne i përdorim për të fryni kështjella në kanalet. Eja!'
  
  
  Ajo ka arritur në një të saj xhepat e pallto dhe dorëzuar më të përkryer të kamofluar shpërthyese.
  
  
  "Kërcejtë ndezjen", tha ajo. "Të shkurtër ju thyejnë vetja, më të shpejtë shpërthimi do të ndjekin."
  
  
  Ajo ishte e mbushur me një të rreme tangerine në bosht vrimë në timon. "Tani le t'i ndjekur këto minjtë nëpër fole!" Ajo u rrotullua rrota drejt cart.
  
  
  "Më jep të mbuluar."
  
  
  "Kam vetëm tri të shtëna të majtë."
  
  
  "Ata nuk do të luftojmë përsëri kur kjo ndodh," unë kam premtuar. Tamara ka filluar të shtënat. Ai u ngrit dhe e shtyu rrota. Ajo rrokullisur poshtë rrugës nëpër dëborë, leapt mbi një hendek në anën tjetër të rrugës, dhe të shkallëzuara të hapur ndaj të errët të qëndrueshme. Nuk ishte një moment i vdekur heshtje. Nëntë mbetur snajperët duket të jetë pyesin se çfarë po ndodh. Nëse jemi me fat, ata do të jenë rreth timonit të drejtë tani.
  
  
  Atëherë granatë shpërtheu. Shurdhuese bubullima ranë nga brenda e qëndrueshme. Dera nxorrën jashtë saj varet dhe qarkulloi nëpër rrugë. Qielli po dridhej me ngjyra të ndritshme, e ndjekur nga bardhësi verbuese. Gjuhët e zjarrit shpërtheu rreth shkatërrua porta. Pas disa sekondash, çifti u kthye në një flakëron inferno.
  
  
  Nga prapa saj qerre, i pëshpëriti ai — " nuk ishte vetëm një granatë. Kjo ishte edhe një ndezëse bombë në të njëjtën kohë!"
  
  
  Ajo shrugged filozofi. "Gjëja më e rëndësishme është që ju të bëni punën tuaj, pa të vdes i vetmuar, si një hero."
  
  
  Së bashku ne vrapoi nëpër rrugë përmes rrënojave të qëndrueshme. Pasi Tamara pothuajse rrëshqitur në borë të ngrirë. Ajo mbulohen dhe blushed nga ndërhyrja. Përveç kësaj, ajo vazhdoi deri me mua. Ne erdhëm në cep të Calle malit të Zi dhe e kaloi bardhë e të thjeshtë e shesheve.
  
  
  Tani ajo ishte Tamara është të kthehet për të të çojë rruga. Ajo e dinte se ku Cessna 150 ishte në sallon, por ajo nuk ishte. Unë u lut që ne do të merrni në aeroplan pa ndonjë vështirësi të mëtejshme.
  
  
  
  
  Kreu 7
  
  
  
  
  Çuditërisht, nuk ka pasur vështirësi të mëtejshme. Së paku jo për dy-këmbë ato. Moti duket të ketë nxitur edhe Zembla fanatikë në shtëpinë unë isha duke kërkuar për strehim dhe ngrohtësi.
  
  
  Bora filloi të bjerë më e vështirë. Të fortë gusts e erës pothuajse trokiti ne off këmbët tona. E akullta të ajrit është shtrydhet tim mushkëritë dhe dëmton sytë e mi. Gishtat e mi ishin si akull cubes. Ai nuk ishte i veshur me dorashka. Detin e Karaibeve ishte e ngritjes dhe të trazuara: shkumë të bardhë mbi të zezë. Stuhia po vinte nga perëndimi, përmes të ulëta. Si rezultat, niveli i ulët bregdetare nuk ishte zhytur. Pas më shumë se një orë të vështirë duke ecur në plazh, i Mushkonjë Kosta, kemi arritur në avion, të mpirë nga të ftohtit.
  
  
  Tamara strapped veten në dorën e majtë vend.
  
  
  Kthehet në ngrohje, " unë thashë, dhëmbët e mi chattering. Ajo filloi motor, bëri të shpejtë kontrolle, dhe rritja e saj me shpejtësi të kontrolloni në motor. "Kjo është hera e parë që unë kam pasur për të kthyer në de-icers për fluturim", tha ajo. Ajo filluar në dëborë mbuluar plazh. 'Të presin. Ne mund të përballojë disa fryn era.
  
  
  Ajo le të shkojnë e ngacmimi dhe e shtyu ngadalë e gazit për të ecur përpara. E Cessna po dridhej dhe u drodh nën kasaphanën e erës, shkumë, dhe borë. Ne taxied së bashku një shtrirje të gjerë shkëmb vullkanik dhe pebbles, ndonjëherë skidding në floes akull. Avioni kokën kurrë nuk duhet të ketë qenë vuri në erë. Ajo ishte fryn në të gjitha drejtimet. Olga u largua në gaz të gjithë rrugën poshtë. Disa grushta, ai mendoi për veten e tij, kjo është e gjitha e drejtë! Kam pasur një CLV licencë në Transportin Ajror kategori. Këto janë ende të drejtat e njëjta si të rregullt licencë tregtare. Vetëm kërkesat janë më të larta. Pilot është e nevojshme që të ketë më të mirë të fluturimit të aftësive dhe të shkëlqyer fizike palestër. Kryesisht tregtare dhe profesionale, pilotët e kanë atë. Saj është në dijeni të evoluimit të fluturuar makina me ferret, si Icarus parë mbulohej me qiri dhe me pupla. Por tani që ne ishim gati për këtë sfidë ulëritës stuhi me asgjë më shumë se një matchbox me një wingspan prej rreth 12 m, kam menduar se si ne mund të marrë off.
  
  
  Ne flitted përgjatë plazhit, derisa kemi arritur në fluturim me shpejtësi. Për një Cessna 150, kjo është rreth 90 kilometra në orë. Ne u shkëput dhe u hodh në ajër. Kjo ishte një ndjesi e tmerrshme. Unë mund të shihni se Jovanovic nuk ishte i lumtur me të ngjitet në të gjitha. Ashpër e saj më të ulët cik, ajo mbajti bujk dhe pedaleve si një organo luajtur "Gladiatori e Exit" në boogie-woogie stil. Tamara gradualisht u ngjit me aeroplan në një lartësi prej 2000 metra. Në këtë lartësi, ai vazhdonte të fluturonte. Ajo u tërhoq në qetësi e gazit deri në tachometer lexoni 2,300 revolucionet në minutë.
  
  
  "Ju jeni një natyrore pilot," babai i saj tha.
  
  
  "Kur ai vjen nga, koha është e tillë çdo vit për gjashtë muaj," tha ajo. 'Ku do të shkojmë atje?'
  
  
  — Ju e dini se kjo është hera e parë që unë kam pasur kohë për t'u shqetësuar në lidhje me të?" Ai e hapi trastën e tij dhe filloi duke kërkuar ndihmën e tij pasaportat dhe dokumentet. Ndërkohë, Ey shpjegoi se si ih fituar atë, dhe të cilët i takojnë. Pronari i çantës u Senora Ana Mojada, një grua e ve që jetojnë në Vacaciones Hotel në Puntarenas, Kosta Rika. Lirshëm i përkthyer, ajo jetonte në konvikt shtëpi dhe ka punuar si një grua atje. Të paktën nëse do të mund të kontrolloni saj kredenciale. I wondered se si të vërtetë ata ishin kur e ardhshëm dhe të vendosur të dokumenteve të kontrolluar jashtë saj.
  
  
  Në kokë tullac, emrin e kishte Tonichi Alexander. Ai u besohet të ketë qenë një punëtori në Polencia, Honduras. Një burrë tjetër, Ramon Batuc, të jetonte në ishullin Isla de Sangre, Panama. Ai ishte i njohur si një lidhëse tregtarët. Isla de Sangre - Gjak "Ishull". Tamara flinched kur Abe lexuar atë. "Unë nuk mendoj se ky është vendi i duhur për një lidhëse shitës."
  
  
  "Mirë, kur ju keni me qindra ishuj të vegjël si Panama, ju ndonjëherë të merrni për të çmendur emrat." I kontrolluar atë përsëri, duke e vënë në letrat përsëri në çantën time. Ne nuk kemi më shumë kohë të majtë. Në Honduras, unë vendosa.
  
  
  Ajo e shtyu aeroplan në perëndim-veriperëndim. Ne ishim të fluturuar përsëri në brendësi të Nikaraguas. Një tjetër njëqind e pesëdhjetë kilometra dhe të ne do të jetë mbi Honduras. Vizibiliteti ishte zero. Jashtë, nuk kishte një të plotë maelstrom e tangled bardhë qull. Tamara shqyrtuar të gjitha instrumentet, e busull magnetike, dhe e ka përdorur atë praktike intuitë. Puna ishte shumë intensive për një kohë të gjatë. Në një kohë relativisht të qetë, Olga u kthye nga unë questioningly.
  
  
  "Polencia, Honduras?" Ku është ky djalë të quajtur Aleksandër nga ?
  
  
  'Fillimisht nga atje. A e dini se ku është?'
  
  
  'Unë kurrë nuk kam dëgjuar për të. Vendi i vetëm që duket i njohur për mua është Puntarenas. Kjo duket si një premtuese destinacion turistik në Nicoya Bay."
  
  
  "Ajo shkon mirë me një emër si Hotel Vacaciones. Ata duhet të kenë qenë pak më origjinale. Ata mund të mësojnë shumë nga Panama saj ishull të bukur emrat."
  
  
  — Ka kartat në çantë tjetër për ju, Nick. Shih nëse ju mund të gjeni një hartë e Hondurasit. Atëherë unë mund të merrni tim kushineta.
  
  
  Nuk ishin hartat në vend ajo e treguar. Nuk janë oxhaqet e kartave në dell tv. Më shumë se unë e kam parë ndonjëherë saj në çdo private jet kam hasur ndonjëherë. WLK Botën e Aviacionit Maps për çdo pjesë të Amerikën Qendrore dhe Jugore, të detajuar e hartave të marra nga agjencitë private, dhe një të mirë-hulumtuar FAA Piloti Doracaku për Shtetet e Bashkuara.
  
  
  Kam gjetur hartën kam kërkuar. - Dhe zëri dhe Polensia. Duke gjykuar nga madhësia e saj, kjo është një fshat i përbërë nga dy njerëz dhe një pulë. Ajo shtrihet në mes të kryeqytetit të Tegucigalpa dhe tre-thousandth kulmin e El Picacho . Hmm, si edhe të bëjë që ju të tokës në dhi shtigje?
  
  
  — Ne do të tokës në Tegucigalpa, nëse ju nuk do mend." Unë mendoj se ky është i vetmi aeroport në Honduras. Në çdo rast, ajo do të lëpijnë gjithçka për dysheme.
  
  
  Unë i dha koordinatat dhe të vënë në hartat mbrapa. Ajo u kthye në radio, duke shpresuar për të kapur një fener. Dinamike bërë vetëm disa statike kërcëllimë të shëndoshë. Asgjë nuk e ndjeshme mund të bëhen rreth saj. Radio busull gjilpërë u kthye ngadalë. Ajo nuk duket bindës për mua se të gjithë stacionet ishin off ajër. Ata thjesht nuk mund të dëgjuar, dhe nuk mund të jetë vetëm një arsye. Sinjalet u nderprene nga ndryshimet në Koloneli Zembla e motit. Kushte të pafavorshme vetëm nuk mund të shkaktojë një dështim të kësaj shkalle. Duke menduar për këtë, edhe unë, kuptova se ne në Prinzapolz kurrë nuk do të kishte qenë në gjendje për të thirrur për ndihmë në radio. Ne ishim me të vërtetë të gjitha vetëm. Më shumë se ai do fillimisht frikë. Unë i thashë se për të Jovanovic. ajo i dha një të errët sy. Buzët e saj ishin të zbehtë.
  
  
  "Ironia," unë thashë, " është se Zembla ishte në gjendje për të komunikuar kërkesat e tij për botën në radio. Ndoshta ai ka për qëllim të bëjë atë diku tjetër, jashtë kësaj rrëmujë, por unë dyshoj atë. Unë nuk mendoj se ai plotësisht e kuptoi se çfarë ai ishte duke veten në. Unë mendoj se egon e madhe të ego ka plot ego llogaritjet pak. Kjo është shpesh rasti me megalomaniac diktatorëve. Pas të gjitha, ai nuk ishte kaq i zgjuar.
  
  
  "Jo, ai ishte shumë i zgjuar, Nick. Tamara mbyllur gojën e saj përsëri dhe të fokusuar në instrumentet e saj. Ajo kishte pak të bëjë me të fluturuar. Mbani një sy në duart tuaja, dhe për t'i korrigjuar ato nëse është e nevojshme. Kjo është e gjitha. E Cessna rënkoi dhe pe nëpër vorbullat swirls e ajrit të marrjes së mostrave. Tamara dukej si një turqi të hipur mbi një kalë të egër. Ajo fluturoi me avion. Ee e duart dhe këmbët iu përgjigj me vetëbesim dhe të shpejtë për çdo lëvizje të pajisjes. Ajo ishte duke fluturuar mirë, damn mirë madje. Mangësia e vetme për të fluturuar verbër është se ju nuk do të shihni malit që mund të vegjë të mëdha në frontin e ju.
  
  
  "Pse Polencia, Nick?" — Çfarë është ajo? " e pyeti ajo pas një kohe të gjatë.
  
  
  "Pse jemi të shkuar atje? Sepse kjo është në veri të Prinzapolca, dhe dy të tjerë janë në jug. Stuhia po bëhej më e keqe, dhe ai vendosi ne do të më mirë të marrë gjatë seksionit të parë, dhe pastaj të shkurtër një.
  
  
  "E saj ashtu si i kam menduar. Por me të mistletoe në mend, si mund të jetë i sigurt se ka një transmetues atje? Alexander, Batuk dhe Senhora Mohada mund të ketë ardhur nga kudo dhe nga kudo. Ata mund të kenë përdorur dokumenteve false.
  
  
  "Ju duhet të dini se," unë thashë, " Senorita Rosita të Managua."
  
  
  "Mos qesh me mua, Nick. Tani seriozisht!
  
  
  Ai psherëtiu. "Ekzistojnë katër arsye. Së pari, unë nuk kam vetëm një ih pasaportë, por edhe ih të identitetit kombëtar të certifikatave. Ju e dini se si të bëj që ju mund të lehtë të hyjë në një tjetër vend me një pasaportë të rreme. Por provoni të jetuar në vendit tuaj me një kartë identiteti të rreme. Kjo është veçanërisht e vështirë. Sidomos në Amerikën latine. Policia si për të kontrolluar. Së dyti, të gjithë rreth këta njerëz të kontrolluara transmetuesit. Prandaj, ata duhet të kenë jetuar afër instalimet e tij. E treta, unë nuk e kuptoj pse Zembla do të përdorim të dokumenteve false. Kjo nuk është pa rrezik. Jo, unë mendoj se këto vende mund të korrespondojnë me realitetin.
  
  
  "Dhe e katërt arsye?"
  
  
  Zëri i saj, ai shrugged. "Ne nuk kemi ndonjë gjë të mirë."
  
  
  Unë e kuptoj saj. Atëherë ne do të drejtë ta bëjë këtë. Ajo pursed buzët e saj. Ai vuri re se ajo ishte e saj zakon, kur ajo ishte e shqetësuar në lidhje me diçka, për të pyetur e saj. Pastaj fytyra e saj ishte bërë. "Ka një shportë prapa kryesuesit, Nick. Diego ishte shumë i uritur, kur ai ishte duke u përgatitur për udhëtim, dhe ndoshta ka diçka tjetër në të.
  
  
  Unë gjeta një grua që shportë, një nga ato wicker Meksikan pazar çanta. Me të vërtetë, Diego, nuk ishte shumë e majtë. Nuk kishte ende një shishe të lirë verë të kuqe në shishe, dhe kishte disa tacos majtë, si dhe jamon dhe tostadas tapas . Ata ishin të ftohtë, por ata ishin ende të shijshme. E tostadas ishin ende arra dhe e mbushur me të gjitha llojet e goodies, duke përfshirë speca të gjelbër që ishin të nxehtë të mjaftueshme për të djegur brendësinë tuaj.
  
  
  Ai ka shpenzuar në shishe në një gëlltis për të shuar zjarrin. Ai vuri shportën kthyer poshtë dhe të qetë në karrigen e tij. E ngrohtë ndjenja e fajit, të ngrohjes, ushqimit, dhe stomak të plotë e bërë më të heshtur. Unë u përpoq për të mbajtur sytë hapur. Por kjo nuk zgjati shumë. E Cessna tronditi dhe e tronditur. Në veshët e mi, zhurma e motorit ishte një throbbing, të përgjumur gjëmim.
  
  
  E saj ngadalë u zgjua. E dreamless errësirë në të cilën ai kishte zhytur gradualisht u shndërrua në një gri të errët realitet. Ai ndjeu një throbbing dhimbje në e tij të plagosur në shpatull. Muskujt e mi janë të kufizuara, sepse unë do të qenë të ulur në të njëjtin pozicion për një kohë të gjatë. Ende zgjuar, ai hapi sytë e saj. Në fillim, unë mendova se ishte ende në barkë dhe i ishte lënë në tempull. Ai filluar nga në të madhe gri pafundësi. M'u deshën disa sekonda që të kuptojnë se unë kam qenë duke u dërguan prapa dhe me radhë në një aeroplan. Ai ra në shtrat me kokën e tij kundër murit, duke kërkuar nga dritarja në Honduras. Gjithçka ishte e mbuluar me dëborë. Ai ktheu kokën për të Tamara dhe yawned.
  
  
  "A keni fjetur mirë?"
  
  
  "Të arsyeshme, duke marrë parasysh rrethanat. Ku jemi ne?'
  
  
  "Pothuajse në Tegucigalpa. Ne do të jetë në ulje në pesëmbëdhjetë minuta. Ka dikush ndonjëherë ju tha se ju gërhij?
  
  
  "Vetëm nëse do të mund të kthehen kompliment," unë chuckled. "A ka ndonjë gjë tjetër në radio?"
  
  
  Ajo tundi kokën. — Kam përshtypjen se të gjitha kanalet këtu janë thjesht të fikur. Mua më duket se Zembla mban përgjegjësi të plotë për këtë heshtje.
  
  
  "Në këtë rast," unë i thashë, nuk më chuckling, " ata ndoshta do të evakuimin e qytetit." Qeveria varet nga mjetet e komunikimit, sidomos në kohë të vështira, derisa të vërtetë rrjedhin vjen."
  
  
  "Këta njerëz të varfër," pëshpëriti ajo, " këtë e dobët, e trishtuar njeri, dhe..."
  
  
  Dhjetë minuta më vonë, pamë një masë e errët lëviz poshtë nesh. Ne fluturoi mbi kryeqyteti i Hondurasit. Një frikë e papritur goditi saj. Tegucigalpa duhet të jetë një vend i ndritshëm në këtë gri rrëmujë. Ne duhet të shohin dritat dridhje, ose të paktën ih reflektuar në dëborë. Tegucigalpa është gati katër shekuj më të vjetër. Ajo është një qytet që krenohet vetë në faqen e saj të universitetit dhe tetëmbëdhjetë të shekullit të katedrales, e cila është e dukshme nga larg me vet vetja kube dhe dy kullat.
  
  
  Tegucigalpa, me të dyqind mijë banorë, dukej sikur nuk ekzistojnë më.
  
  
  Tamara ulur në aeroplan nëpër stuhi e ndezur. "Aeroporti është në një hall të jugut të qytetit, mjaft të lartë, pothuajse 3.000 metra. Shtrëngojeni rripin tuaj. Ajo do të jetë e vështirë ulje në qoftë se unë të humbur shikimit."
  
  
  "Bëni të sigurtë që ju mund të marrë jashtë përsëri së shpejti", ai paralajmëroi atë më tej. "Ne mund të kemi një mirëpritur komitetit duke pritur për ne."
  
  
  "Çfarë do të thotë, Nick?"
  
  
  "Ne nuk e dimë se çfarë ka ndodhur me ta ferrets si ne majtë Prinzapolce. Tegucigalpa mund të jetë pothuajse e shkretuar. Por ata gjithashtu mund të jetë nën marciale ligji. Dhe nëse ky është rasti, atëherë Zhenoy e ushtarë të thjesht mund të xhiruar në dikë tjetër avion. Nuk është një tjetër mundësi. Nëse Zembla mori kujdesin e mirë e tij të marrëdhënieve publike, të komunikimit dhe të transportit, ai mund edhe të përfundojë në duart e tij bashkëpunëtorët e ' egot. Një stuhi mund të jetë një sinjal për të arritur tani atë anë është i paralizuar. Unë dyshoj për këtë, por ne e dimë se çfarë ne nuk mund të jetë i sigurt. Tamara shikoi në mua worriedly. Ajo rrethuar periferi të qytetit. Ndërsa me gjumë të zgjatur, ajo filloi të fluturonte me një çmim pak më të lartë se sa origjinale lartësi prej 2.000 këmbët. Ajo zbriti në disa qindra metra dhe u kthye me aeroplan në drejtim të rreng. Tegucigalpa u bë në mënyrë të qartë të dukshme dhe të të zhdukurve në të majtë si ne fluturoi mbi fshat.
  
  
  Honduras është shumë e ngjashme me Nikaragua. Me përjashtim të ngushtë bregdetare shirita, ajo është një malore të vendit. Bujqësia është burimi kryesor i jetesës, por shumica e tokës është ende uncultivated. Si në Nikaragua, tani dukej si një shterpë Arktik peisazhit. E errët e re, shtatzënë me borë, të varur rreth një shkretim të malit të arrijë në një lartësi prej katër deri në pesë mijë metra.
  
  
  Im pilot duket se e di se fluturimi rrugë. Ajo është shumë gjasa që ajo kishte zbarkoi këtu para. Ajo le të makinave të kthehet përsëri, për të ngadalësuar rreth një mijë revolucionet për minutë, dhe kaloi në ulje dritat. Ngadalë, ajo ulet aeroplani. Për një ankth moment, mendova se ajo donte të na e tokës në mes të një korije pemësh. Atëherë ne kemi mbaruar prejardhjen. Konkrete pistë e Tegucigalpa Aeroporti loomed në shkëlqim tonë ulje dritat. Era dhe bora rrihej deri në torrents. Dukshmëria nuk do të zgjasë shumë më tej se vidë. Turbull, ai mund të shihte masive format e kontrollit të kullës dhe hangar shpallur para tij. Unë u pyesin se cili ishte duke pritur për ne në këto ndërtesa. Nëse dikush ishte aty.
  
  
  Erdhëm në tokë, kërcente, goditi tokë përsëri, dhe skidded. Tamara rimarrë kontrollin e avionit dhe ne mbështjellë në drejtim të kullës. Kemi kaluar mimmo çifte të vjetra P-51 Mustangs, lufta relike, DC-4s, dhe grupeve të nxirret jashtë përdorimit F-5s. Nuk ka pasur komerciale aeroplanë në horizont. Në hangare, kontrollin e kullës, dhe të mbërritjes sallë të gjithë ishin të errët; nuk ka pasur shenja të jetës. Im dyshim se qyteti kishte evakuar ishte më i fortë se kurrë. Sigurisht, kjo është gjithashtu e mundur që vetëm për kullotë janë evakuuar. Popullsisë mund të jetë mbledhur në një kamp në qendër të qytetit të presin për në fund të këtij pakuptueshme fatkeqësi. Në anën tjetër, ajo mund gjithashtu të jetë një e madhe pritë. Tamara ishte tejet i vetëdijshëm për potencialin e rrezikut. Si ne iu afrua ardhje hall, ajo fikur ulje dritat, braked të ashpër dhe ia Cessna 180 gradë. Në rast urgjence, ne tani e kishte hapësirë të mjaftueshme për të marrë off shpejt përsëri. Askush nuk doli për të përshëndetur me ne. Askush nuk dukej të jetë e fshehur në hijen e ndërtesës ose. Tamara fikur motori dhe rreshtuan nga me kujdes.
  
  
  "A e shihni se çdo gjë?"
  
  
  "Jo. Le të presim!'
  
  
  Dera u hap dhe një burrë vrapoi jashtë. Ai shkallëzuara, shkau, të shkallëzuara, vrapoi si i shpejtë si ai mund. Kjo nuk është e njohur nga vetja. Në çdo rast, ai nuk ishte një ushtar dhe ishte i paarmatosur. Ai ducked në ujë. Ne e dëgjuam të lodhur zhurma e një makine duke filluar nga lart dhe larg makinës me shpejtësi të plotë. Ne pritëm disa minuta, por asgjë tjetër nuk ka ndodhur.
  
  
  "Ndoshta një marauder,"unë i thashë," pijanec " në atë." Ai luftoi me derën. Akullt erë e ftohtë ishte një tmerr pas komod ngrohtësinë e avionit. "Prisni," ai e thirri, Tamara. — Unë mbledh çdo vit. E saj, vrapoi deri tek dera, të cilën e la njeri. Mendoza e armëve me një plumb në dorë, gati për të shkuar. Ajo ishte pothuajse shumë e errët brenda për të parë çdo gjë në mënyrë të qartë. U ndjeva rreth murit dhe gjenden dritë të kaluar dhe kthyer atë në. Asgjë si kjo. Unë u përpoq atë disa herë më shumë. Ai befas u ndal të dëgjuar e saj. Era howled jashtë. Letra është çelur nga big windows.
  
  
  Në anën tjetër të madhe mermeri dhomën e pritjes ishte një rresht i sportelet e biletave. Ai ecte mbi më të afërt të kundër dhe i dha afër një pikëpyetje sy. Ai shqyrtoi saj zyrat dhe wc. Aeroporti ishte i zbrazët. Ai iu kthye kundër dhe u përpoq telefonit që ishte në tavolinë. Kjo nuk do të papritur mua që vija nuk ka punë. Heronj të shuffling tingujt vinin nga prapa. Të rrotullohen, ai ra celulari i tij dhe e kap armët.
  
  
  Ajo ishte Tamara. Hej, ju nuk keni për të më treguar se ajo ishte e shqetësuar. E saj e rrumbullakët, sytë ishin madhësia e saucers. Ajo ishte e vdekur të bardhë. "Unë nuk mund të marrë atë më atje", tha ajo.
  
  
  — Jo të gjitha këmbët janë më të mira këtu. Ai vuri në dukje telefonit tjetër për tryezën e tij. "Nuk ka askush këtu. Telefoni dhe të shenjta janë edhe nuk punon.
  
  
  — Pra, çfarë të bëjmë tani?"
  
  
  "Polensia".
  
  
  Ajo kapi tim mëngë nervously. "Le të shkojnë në Tegucigalpa parë, Nick. Pas të gjitha, qyteti nuk mund të jetë plotësisht e evakuuar. Jo në një kohë kaq të shkurtër. Nuk duhet të jetë dikush që mund të na ndihmojë. Policia ose ushtria.
  
  
  "Unë do të duan për të parë të saj, foshnjë, por unë nuk mund të. Ne duhet së pari të gjeni dikë për të shpjeguar këtë tapash. Dhe në qoftë se të gjejmë dikë, të tillë, problemi i vetëm është nëse ata na besoni. Ne jemi të huajt pa një pasaportë ose viza. Jo, ata më mirë do të mendojnë se ne kemi qenë shkaku i kësaj."
  
  
  — Por ne nuk mund të ndalet Zembla. Vetëm dy prej nesh.
  
  
  Unë goditur dorën e saj, që tashmë ishte mbajtja e mi. "Bast?"..
  
  
  
  
  Kreu 8
  
  
  
  
  Një orë më vonë, ne kope poshtë Tuguigalpa në një vjedhur ushtarake vendin Rover në fshat malor të Polencia.
  
  
  Ne ishim me fat të mjaftueshme për të gjetur diçka që po udhëtonte në një vend të pabanuar aeroport. The rover ishte parkuar në një aeroport të vogël të policisë garazh ardhshëm të vjetër helikë avionëve. Makina ishte jacked deri dhe të drejtën në para rrotë u hoq. Sa më shpejt si Honduran autoritetet vendosën për të vepruar, nuk ishte padyshim një panik të përgjithshëm. The rover u la vetëm prapa. Ajo ishte zinxhirë, me një të çarë xhami dhe një dented radiator grilë. Por më e rëndësishmja, ajo ishte krejtësisht e mbyllur. Në këtë lartësi, si dhe të lartë në male, ku ne kishim për të shkuar, nuk është një gjë të tillë si të dimrit. Sigurisht, asgjë në krahasim me rrethanat e tanishme, por fakti që Hondurans përdorur mbyllur makina kishte kuptim. Unë isha mirënjohës për këtë.
  
  
  Kam gjetur një përputhen gomave në garazh. Ndërkohë, Tamara ishte rummaging me anë të disa bombola e gazit jashtë stacioni i gazit. Unë kam qenë duke ndryshuar saj rrota kur ajo erdhi për të më treguar se pompë nuk ishte duke punuar, nuk ka korrupsion. Për fat të mirë, ne kemi gjetur disa fuçi të benzinës. Ne kemi arritur për të pompë të mjaftueshme të ujit me anë pompë për të mbushur gjashtë kanaçe dhe tank për të gjithë-terreni automjeteve. Pas të gjitha, të lartë oktani rating me siguri do të digjen një vrimë në cilindra. E tapash ishte sa e shpejtë. Nuk ka pasur armë në Rover, e cila nuk është e habitshme. Ne kemi gjetur një spirale e litar dhe një ndihmës së parë të ungjillit . Para se të nisej, Tamara e ndryshoi fashë mbi shpatullat e mia. Ai ishte i kënaqur që gjakderdhje kishin ndalur dhe vrimat ishin të mirë të mbyllura. Megjithatë, nuk ka pasur medikamente për të reduktuar brejtje dhimbje. Saj duke u përpjekur për të harruar dhimbjen. Studimi im i filozofi Lindore dhe tim të gjerë yoga klasa duhet të më ndihmojnë ta bëni këtë. Shpirti mposht çështje - dhe ajo punon!
  
  
  Më në fund, në mënyrë, ne kemi vërejtur se furra ishte duke punuar si dobët dhe shall ishte plasaritur. Një vazhdueshme thundering dhe djegia erë mbushur kabinës. E saj, mendova, si ironike do të ishte nëse helmimi me monoksid karboni na bëri të vdesim para se të kishim një shans për të vdekur në një më të përshtatshëm. Personalisht, ajo preferuar akullt borë apo të nxehtë të çojë.
  
  
  Unë kope e saj. Tamara gjetur rrugën e saj nëpërmjet hartën që ajo kishte shpalosur në prehër të saj. Rrugën që mori përbëhej nga një vazhdueshme zigzag nëpër kodra dhe në fund të fundit, tmerrësisht të pjerrët ngjiten për Polencia. Ngjitje këto majat nuk mund të konsiderohet të jetë diçka spektakolare. Ata nuk janë veçanërisht të pjerrët dhe të mos bien në të njëjtën kategori si Alpet ose më të rinj të Maleve Shkëmbore. Por tani ne kishim për të shkurtuar nëpër borë mbuluar me pyje. Ngjitje gjithë erë kalon dhe akullta të kali-tërhequr dhe malit shtigje ishte më e rrezikshme se ajo dukej. E errët retë loomed mbi ne. Wisps gri mjegull dhe bora, të përzier në vende me breshër, lashed gjithë-terreni automjeteve nga të gjitha anët.
  
  
  Në të dy anët e ngushtë të rrugës, një ushtri e vogël të vendasve ishte në lëvizje. Refugjatët të cilët kanë ikur nga fshatrat e tyre dhe kasollet. Ata trudged për mbrojtjen e Tegucigalpa. Disa ishin ngritur në kuaj ose mushka, të tjerët kishin carts, por shumica janë duke ecur. Ata veshur rrjedhin ponchos, të lirshme pambuku pantallona, dhe sandale. Keq-veshur dhe të mjerët, ata trudged së bashku me fëmijët e pakët pronat në shpinë. Në qoftë se ata ishin mbështetës të Zembla, ata nuk e tregojnë atë.
  
  
  Një ditë, ai u ndal për të lejuar një qerre të kaluar. Tamara hapi dritaren anësore. — Sa larg është ajo për të Polencia?" — Çfarë është ajo? " e pyeti ajo gjysma e-race . Ai ndaloi për një çast, pastaj u zhvendos në poncho të forta rreth tij e ngrirë të trupit. "Ndoshta një orë. Rruga është e keqe. Të shkuar mbrapa në qoftë se ju mund të.
  
  
  — Jo, ne kemi për të lëvizur në. Faleminderit.'
  
  
  Njeriu të vërë dorën e tij në dritare. — Nuk ka vlerë, senorita. Disa prej tyre janë rreth nesh, duke e gjysmë pensioni. Njerëzit me armë që na ndoqën nëpër shtëpitë tona."
  
  
  "Ushtarët?
  
  
  "Jo. të tjerët. Unë nuk e di pse ata donin tonë të vogël të fshatit. Kur të përballen me një armë, ju do të më mirë të mos bëni pyetje dhe të bindemi."
  
  
  "Ne do të jemi të kujdesshëm. Muchas gracias, senor. Tamara, e mbylli dritaren. Fytyra e saj ishte e zymtë, si ne kope. "Nuk ka asnjë dyshim në lidhje me atë tani, Nick. Ju ishin të drejta. Transmetuesit është atje.
  
  
  'Po. Dhe një gjë më shumë. Zembla është tashmë atje.
  
  
  Ajo më dha një vështrim të mprehtë. — Si mund të jesh kaq i sigurt?"
  
  
  "Unë nuk jam i sigurt, por ai i përshtatet me orarin. Kanalet nuk duhet të jetë shumë i madh. Ata ishin para-fabrikuara dhe tuned për të caktuar vale. Komandat janë bërë rreth një Mayan tempull. Zembla instaluar ih fshehurazi, pa mbikëqyrje. Në këtë mënyrë, asnjë shtet nuk do të bëhen të dyshimta dhe për të dërguar ushtarët për të hetuar vetja e aktiviteteve. Tani që gjërat kishin shkuar keq, ai kishte për të bërë një zgjedhje. Ai mund të shpërbërë kanalet e tij dhe të harrojmë për programin e tij, ose ai mund të zbatojë planet e tij në të gjitha shpenzimet. Dhe unë ende nuk e shohin këtë fanatik dorë. Sipas blacksmith, ajo ka diçka të bëjë me dëshmorit komplekse. Tani që Polencia është e pushtuar nga vetja banditë të armatosur, është e qartë se Zebla ka vendosur për të luftuar deri në fund të hidhur në të dy anët. Meqë nuk ka të radio kontaktit, unë do të thonë se ai po fluturon mbrapa me radhë dhe në mes të tij postimet e bëra për të mbështetur dhe komandën e njerëzit e tij."
  
  
  "Ju do të thotë Koloneli Zembla është këtu në Polencia?"
  
  
  "Ai duhet të ketë shkuar jashtë përsëri dhe e la sentries."
  
  
  "Ne nuk jemi të sigurt, Nick.
  
  
  Ai kapi në Rover është timon si në qoftë se ajo u Zembla qafë.
  
  
  "Jo, ne nuk jemi të sigurt."
  
  
  Ne kemi luftuar për të gjetur rrugën tonë deri. Ndonjëherë midis grupeve të pemët degët janë të vendosur nën një borë e pazakontë e ngarkesës. Ndonjëherë në mjegull-e mbuluar vargjet malore me shkëmbinjtë në njërën anë dhe gri zbrazëti në anën tjetër. E ftohtë është rritur. Një erë të akullt feta nëpër kasolle si një brisk përmes letrës, dhe dhëmbët chattered si castanets. Më në fund kemi arritur në një pllajë të vogël, në të gjera fund të një trekëndësh të luginës. Në anën tjetër të luginës ishte Polencia.
  
  
  Një të madhe, stoli të thjeshtë të shtrirë para nesh. Sergei ishte dazzlingly reflektohet në prishtinë e borës. Vetëm qielli dukej shkëlqim dhe vezullim. E akrobaci masat e reve glittered si quicksilver. Lugina shkëlqeu bardhë dhe hauntingly të bukur. Këndshëm me akull domes mbuluar një herë e gjelbër vendin. Një lumë rridhte në mes të luginës. Ai mund të shihni se ku ajo rrodhi në luginë. Kodrinore xhepat nën një shtresë të trashë bore vuri në dukje pragje të lumit. Shumë cascades, tani të rrethuar nga akulli, të treguar një pozitë më të lartë. Polencia ishte vendosur në rrëzë të një ujëvarë e madhe. Zakonisht shtëpitë e fshatit ishin të përbërë nga bezhë-gri guri dhe gëlqere, por tani është një grup i ramshackle fildishtë kasollet rreth një mënyrë të barabartë të bardhë të kishës.
  
  
  Ai e dinte se nuk do të jetë një njeri në të gardës në kishën e kalasë. Të tjerët do të patrulluar rrugët dhe disa do të ulem në shpatet e pjerrëta rreth luginës. Rojet ne mund të shohim, gjashtë prej tyre ishin të formohen njolla të errëta në sfond të lehta. Dy prej tyre ishin duke qëndruar në vend të bllokadës, e formuar nga një gardh rreth shkrimet në rrugën që të Polencia. Të tjerët janë të rregulluar në një gjysmërreth në anën tonë të fshatit, për shembull.
  
  
  Ata nuk kanë parë na ende. Përndryshe ata do të kishin bërë diçka, " Jovanovic tha. "Ata janë vetëm duke qëndruar aty... Apo ndoshta ata e dinë që ne jemi të vijnë dhe të presin pa qitjes derisa të arrijmë një provoje."
  
  
  — Mirë, le të mos mbajnë ih duke pritur më gjatë.
  
  
  — Ne mund të përpiqemi për të marrë e fundit rojtar me një të devijuar. Ne mund të përdorni vetja armë.
  
  
  Ai nuk e ka përgjigjen e drejtë larg. Kam studiuar zonën dhe e mendimit. Ai u përpoq për të dalë me një plan që e kishte një shans të mirë për sukses. Unë vërtetë nuk e pëlqen atë.
  
  
  "Jo, ne nuk e dimë orarin tuaj," I tha asaj se pas një kohe të gjatë. — Dhe ne nuk kemi kohë për të qëndrojmë këtu dhe do të zgjidhim." Përveç kësaj, fshati është tërësisht i hapur. Ajo do të jetë një ferr i një shumë e vështirë për të marrë në atje. Dhe edhe në qoftë se ajo punon, ne mund të mos e dini ih vend. Atëherë ne do të japim veten larg. Jo, vetëm tonë është shans për të arritur para se të dinë që ne jemi këtu.
  
  
  "Në rregull, më tregoni se si!"
  
  
  Unë shqyrtuar të gjitha. Pastaj një spirale e litar nga pjesa e pasme e makinës e mori atë. "Më jepni armë tuaj," I thashë.
  
  
  "Pse? Nuk janë vetëm tre raundet e majtë në nen.
  
  
  'Të shkëlqyer. Që të dy më shumë se unë e kam lënë. Oh, dhe një tjetër bombë, ju lutem.
  
  
  Ajo dukej e pikëlluar, por ajo e bëri si ai e pyeti.
  
  
  "Ku po shkojmë?'Çfarë është kjo?' pyeti ajo si ajo e përgatitur të rritet nga rreth Rover.
  
  
  "Jo ne, por jo mua. Qëndro këtu".
  
  
  "Nick, jo!
  
  
  'Kjo është se si ajo duhet të jetë. Ndërkohë, ju mund të kthehet jeep rreth dhe plotësoni tank nga bombola. Në qoftë se unë të ketë sukses, një tërheqje të shpejtë, mund të jetë e nevojshme. Nëse unë nuk do të vijnë, pastaj...
  
  
  'Nuk e thonë këtë.'
  
  
  "Nëse unë nuk do të ketë sukses," ai e përsëriti, " atëherë ju keni një shans." Karburanti është më se e mjaftueshme për të marrë përsëri në Tegucigalpa.
  
  
  — Unë ju urrejnë, " ajo quajtur pas meje. Ai dukej mbi shpatullën e tij në të hollë figura ulur në vendin Rover . Në qoftë se vetëm ajo nuk ishte aq e nemuna, të ftohtë, dhe situata nuk ishte aq e rrezikshme dhe e ngutshme! Pastaj unë do të doja të di nëse ajo e di se çfarë dashurie është, shumë. Tim të gjashtë kuptim më tha se im i dashur ruse agjent ishte i apasionuar mjaftueshme për të na bërë të harrojmë ne do të qenë ndonjëherë i ftohtë.
  
  
  Ai arriti të dy skajet e pllajë dhe filluan të ngjiten kodrave që çoi deri në absolut shkëmb fytyrën e mbi të luginës. Unë kisha për të tamp poshtë dëborë me një këmbë derisa ajo ishte mjaft e vështirë për të mbajtur e mia alenka. Atëherë, me këmbë të tjera, pjesa tjeter e kështu me radhë. Ajo ishte rraskapitëse me vdekje. Hap pas hapi, ajo u rrit. Së shpejti, këmba e saj muskujt e ndaluar ndjenjë, për shkak të se. Më shumë i pjerrët seksione, keni pasur për zvarritje në gjunjë. Ai luftoi për të marrë deri me duart e tij. Më në fund, ai arriti majën e shkëmbit. Tani udhëtimit tim në shkëmb është i hapur më shumë se një gjysmë milje larg.
  
  
  Pjesa e parë nuk ishte shumë e vështirë. Ajo përbëhej kryesisht nga një labirint të shkurre dhe pemë të vogla, rreth të cilit të rastit degë u rrit në strangest vende. Por pastaj ejkes e ata të gjithë erë pemët e vjetra u ndal. Unë kam ardhur për një pylli i dendur. Të mëdha pemët halore, lisat dhe elms kërrusur nën gusts e erës. Degët e të lëvizur shpejt. Ajo dukej si e armëve ishin plot gjallëri rreth nga njëra anë në tjetrën për të mbajtur ngrohtë. Disa pemë u shemb nën peshën e borës dhe thyen me të ngrira trungu. Unë kisha për të ecur mbi to ose nën to, të zvarriten më shumë se sa në këmbë.
  
  
  Pavarësisht nga bora që mbulonte gjithçka dhe të rrafshohet ajo, ai pa që pemët ishin duke qëndruar në një kodër. Kjo kodër të hedhur sipër shtratit të lumit, vetëm para vendit ku lumi thundered poshtë në luginë. Atje ishte një grup i madh i angelesas; errët, e lakuar forma të ngushtë së bashku. Unë shkova atje nën mbulesën e pemëve. Këtu, era ishte më pak të forta dhe bora më pak të dendura. Ai shkoi te riverbank dhe shikoi përreth me kujdes. Era pushuar. Këtë e lejuar për një kontroll më të mirë të rrugës. Bora përreth më dukej e qetë dhe miqësore. Litar peshuar rëndë mbi im i plagosur në shpatull. Unë do të të pëlqente për të hedhur mbi supin tim të tjera, por unë kam për të mbajtur dorën time të djathtë të lirë për të xhiruar.
  
  
  Ai e tërhoqi të kaloni automatike pistoletë disa herë për të lira vetja nga vaji që kishte thickened nga të ftohtit. Ai u ndal të vdekur, dhe Stahl priste. Unë do të keni dëgjuar për atë, nëse ka qenë dikush aty pranë. Nuk kishte asnjë shenjë të jetës kudo.
  
  
  Lumin — çkado që na thirri-rrodhi nëpër akull dhe borë si një tub kanalizimi. Ai dyshonte se ai do të ngrijë në një normale të dimrit. Pemë dhe shkurre, shpërngulur nga stuhia, janë ngulitur ndër shkëmbinj në mes. Pemët formuar një përafërt armene rreth tij, që shtrihen nga një bankë në një bankë tjetër.
  
  
  Ai lëvizur në të djathtë me anë të një cekët depresioni drejt shkëmbinjve. Rreth ujëvarë, vetëm para lumë derdhej në luginë, një pjesë të madhe bredh pemë ra. Ai ishte gjysmë në banka, gjysma në lumë. Ulët, degët ishin të thella nën dëborë, por rrënjët ende dukej e freskët. Kjo do të thoshte se pema ishte janë shpërngulur mjaft kohët e fundit.
  
  
  E saj u ndal këtu. Vetëm një fije e litar të lidhur saj në një pemë. Ai e lidhi një angazhim tjetër rreth saj, bel. Ai kaloi ngrira lumit dhe u drejtuan për në ujëvarë. Duke ecur mbi akull e lumenjve do të kishte qenë më e lehtë, por unë nuk dua për t'u zbuluar. Plani im ishte i thjeshtë. Nga koha që ai kishte përdorur gjatësi të plotë e litar, ai do të kishte qenë aq afër sa për të ujëvarë, për të vendosur Tamara është krejtësisht e kamofluar me granata dhe të shkatërrojë të rëndë digave. Ai ishte i numërimit të votave në faktin se sapo formuar akull nuk do të plotësisht të vendosur. Nëse akullin e theu, kjo akumuluar në masë do të gush poshtë si ujë rreth një rezervuar. Polencia ishte e drejtë poshtë në luginë. Popullsia është zhdukur. Vetëm Zembla e njerëzve dhe transmetues i kishte mbetur në qytet.
  
  
  Ajo nuk ishte e sigurt. Granata mund të ketë shkuar jashtë para se unë të arritur sigurinë e pemëve. Një mur borë dhe akull do rrëshqitje përgjatë buzë në shpejtësi të rrezikshëm. Rezultati do të jetë si vdekjeprurëse si një lumë votash. Dhe unë nuk do të le veten të të marrë të kapur deri në atë maelstrom. Ai nuk di asgjë në lidhje me ndezjen koha cilësimet. Litar ishte shpresa ime e vetme.
  
  
  E digave ishte ende pesëmbëdhjetë metra më tutje, një tjetër dhjetë. Në rrugën e saj ishte mimmo e twigs dhe shkëmbinj. Ai e mbajti tangerine bombë në një anë, automatik, pistoletë në të tjera. Unë mendova se dëgjuar zëra, por unë nuk mund të shihja asgjë. Jo për kohë të gjatë. E saj zvarritje bas, synimi im dhe trupi im ishin aq të ulët sa vetëm zëri i saj mund të perkulen. Ai kishte arritur pothuajse shkëmb, kur dëgjoi tingujt përsëri. Këtë herë nuk kishte asnjë gabim! Disa njerëz erdhën nëpërmjet bredh asherahun. Ata ishin duke ecur në drejtim të lumit. Ih zëra të tilla u përsëritën nëpër dëborë. Unë mund të në mënyrë të qartë të dëgjuar se çfarë ata janë duke thënë. "...janë gjurmët këtu, unë ju thashë, unë mendova se pashë diçka të çuditshme. Ai nuk mund të jetë larg.
  
  
  Nuk është një log të fërkimit nga akulli rreth një metër larg prej meje. Ai zhyta në këtë strehimore në akull dhe e gjeti veten në një dhomë të rustling degët. Tim sa duhet të më keni dëgjuar. Frymën e saj kapur, ruse pistoletë gati për zjarr në dorën time. Një tjetër dëgjohet zëri i saj, gëzimi në spanjisht. 'Në botë. Votimi litar. Ajo shkon përtej lumit.
  
  
  Saj, dukej përmes dead degët. Ajo mund të marrë nga katër shifra ndalur në riverbank. Burrat ishin të veshur me një shapeless uniforme në të me një emblemë që ai e kishte parë më përpara në tempull. Ih gloved grushtat clung të tyre pushkë si ata filluar intently në akull. Një dritë, fllad ishte defekt, duke e bërë ihk rrinë në trupat e tyre. "Si në të ftohtë ashtu si motra e juaj," tha tretë, chuckling. 'Hi!'njeriu i dytë u përgjigj me një gjest turpshme. "Marrë me litar, Jose. Le të shohim nëse ju jeni një peshkatar i mirë.
  
  
  Ai arriti për litar rreth saj bel dhe të lirë atë. Ajo nuk ishte detyruar për të xhiruar katër djem tri herë. Ai ra litar dhe pashë atë wriggle në akull. Ai pavetëdijshëm e ngriti dorën e tij të majtë, një me Tamara është bombë. Pika e gjakut papritmas e formuar mbi ballin tim. Ai vështroi ngultas granata në mosbesim. E saj aksidentalisht thyer ndezjen tub tre të katërtat e rrugës deri. Me sa duket, kjo ka ndodhur kur u futa për të mbuluar. Tre të katërtat e të çfarë? Shell ishte cocked dhe mund të shpërthejnë në çdo moment — por kur? Unë crouched poshtë pas një të rënë të pemës, mendojnë se nëse një bombë e do të shpërthejnë në fytyrën time. Papritmas dëgjova atë: "Oye miq ! Në vazhdën e Ombre. Ka dikush ulur nga lumi!
  
  
  Katër burra erdhi hapur me mua. Një përkul kokën e tij për të studiuar muzikën. Ata i kishin pushkë në duart e tyre, gati për zjarr. Ajo u kujdes të bëra nga Tamara është pistoletë e liderit të katër. Ai ishte vetëm njëzet metra larg, kur ai e qëlloi atë një herë. E saj, pa njeri kap krahun e tij dhe do të bien në gjunjë. Unë e saj lënë një tangerine bombë në pirun nga një degë. Odin mbetur trio rrëshqiti dhe ra banesë në akull. Dy të tjera menjëherë hapi zjarr. Plumbat ndjekur pas grumbujt e borës dhe akullit demonit që të lënduar fytyrën time. Ajo fitoi disa sekonda faleminderit për habinë efekt. Atëherë këta njerëz do të synojë më të mirë. Dhe ajo ishte pothuajse ih në pamjet e saj. Ata nuk mund ta humbasë.
  
  
  Sekonda kishte plotësisht të kaluar kur granatë shpërtheu. Shpërthimi më goditi në shpinë si një hekurt. Ndjeva akull dridhen nën këmbët e mia si shpërthimi tore nëpërmjet përafërt e digave. Ajo fluturoi nëpër ajër, u ul përsëri, dhe skidded. Unë u godit nga një downpour akull, borë, dhe dru. Ai ka dëgjuar të njerëzve të tjerë britmat si bubullima nga shpërthimi vdiqën larg... dhe pastaj ice filloi për të goditur me një ogur të vrumbullojë. Në ujë të ftohtë nën akull nuk e kishte ende të ngrira. Tani ajo filloi të rrjedhë me shpejtësi përgjatë buzë të kraterit. Ice rënkoi dhe shuddered nën presione të mëdha; ajo filloi të shkatërrohej. Të mëdha vrima u bë e dukshme. Akull në masë më nuk ka mbajtur në hije dhe, së bashku me mbeturinat e pyjeve, filloi të rrëshqas si një masiv të ngrira shojzë e atlantikut verior përmes buzë në krye të qytetit.
  
  
  Ai u përpoq për të marrë deri. Ice kërcenin dhe kërcyen lart dhe poshtë. Ai ra në gjunjë përsëri. Ai nuk mund edhe të zvarrë disa metra deri në breg. Ai lëshoi anash në në humnerë ndjekësit e tij. Njeriu që e qëlloi atë ishte zhdukur. Të gjitha unë mund të shihni ishin duart që ishin dëshpërimisht grabbing në çdo gjë. Ai ra përmes një crevice në akull. Të tjerët slithered dhe bërtitur. Ai nuk mund të bëjë asgjë, por të kapem për degët e pemës. E premte lumit u rrit në mënyrë të dhunshme përmes dhjetë këmbë boshllëk. Të dy bankat janë të mbuluara me një rrymë të fortë. Odin rreth Zembla e popullit që u përpoq për të marrë rreth kësaj gurgulluar burim. Akullin e theu. Një britmë dhe shpërthen përmbytjes gëlltitur vetja. Dy meshkujt që kanë mbetur howled si burrat përballet me vdekjen. Nuk kishte asgjë për të bërë. Në mënyrë të qëndrueshme ne shkau drejt shkëmbinjve. Copa e akullit dhe mbetjet e pemëve të qëlluara ne nga të gjitha anët.
  
  
  Në krye të ujëvarë, i ngjante një vorbull gjigante. Çdo gjë ishte tjerrje dhe duke qenë i tërhequr në qendër të vorbull. Unë u thithur në atë me një tmerrshme gurgling të shëndoshë. Pastaj ai ra.
  
  
  Unë përpjekur dëshpërimisht për çdo gjë që mund të ngadaltë e mia të menjëhershme. Unë e mori atë, e mori log, mbeta vetja përsëri, por unë e mori atë përsëri. Shumë degë u u këput, ose të thyera në afërsi të trungut. Por ka qenë ende e mjaftueshme twigs dhe hala për të zbutur e mia bien. Stahl është zhurma është më të lartë. Ajo ishte si në qoftë se e sigurisë valvula e një mijë avull kaldaja kishte papritmas u hap për lirimin e tepërt me avull. Bora dhe akulli i derdhur në qendër të Polencia. Tërë qyteti ishte i mbushur me një masë akulli që shpejt u rritën deri dhe ra poshtë. E saj ishte në qendër të këtij maelstrom kur gawking sytë e futur në bagazhin e një sinqertë pemë në këmbët e mia.
  
  
  Ai filluar të gjerë-me sy në grupin e njerëzve. Ata ishin të shtyrë nga rreth qytetit dhe shpërndarë nëpër të thjeshtë. Ndërkohë, unë isha duke shtënë në të. Të gjitha unë mund të bëja ishte të ul receptorin e telefonit përreth dhe të luten. Unë shpresoja unë ishte duke ecur aq shpejt sa që ata nuk mund të më rrihte. Por jo shumë e shpejtë, ose, sepse atëherë unë do të thyejnë qafën time. Ai u rrëmbye në një maelstrom të nxiton të ujit, shkëmbinjve dhe pemëve. Gawk u përplas një degë e barit të drejtë mbi veshin tim. Një tjetër gawk me një metalik screech ricocheted jashtë gur që mimmo kishte kaluar. Kjo më bëri të tensionuar deri në frikë. Lumi pastaj e goditi luginën kat me forcën e një gjyle topi. Unë u rrëzuan off këmbët e mia dhe e hedhur diku. Të padukshme objekte u përplas në mua. Unë u ngulfatën nga valët e akullt ujë derisa ajo u kthye zi para syve të mi.
  
  
  Një rrymë të fortë që më çoi përsëri në sipërfaqen e para e kuptova se çfarë po ndodhte. Në gjysmë të rrugës përmes rrafshuar dhe pothuajse tërësisht e shkatërruar fshatin e saj, ai erdhi në sipërfaqe. I hodhi ujë dhe të krijoj di se çfarë të tjera mut. Saj duke u përpjekur për të notuar. Një stab në shpinë, më bëri të bien. Unë nuk kam bërë ndonjë përparim. Prandaj, ai ka vazhduar të qëndrojnë në vend për të mbajtur kokën e tij mbi ujë. E saj, duke shpresuar që në këtë mënyrë edhe të stimuluar ime e qarkullimit të gjakut. Ishte sikur, duke qenë në Oqeanin Arktik. Në çdo rast, shanset e mia për të mbijetuar nuk ishin shumë më të larta! Një tjetër e shtënë u dërgua pas meje. Pastaj ai është jashtë zonës, në afërsi çfarë duhet të ketë qenë kisha e Polencia.
  
  
  Lumi i mbështjellë wildly. Gjaku im ngriu në venat e mia. Nervat e mia ishin të mpirë. Unë nuk mund të ndjehen të saj më. Të çojë shtangë dore dukej të jetë e ngjitur në krahët e mia dhe këmbët. Ajo shkoi nën, thyen sipërfaqe, dhe filloi të zhytej përsëri.
  
  
  'Nick! Nick, prisni...
  
  
  Zëri erdhi nga rreth mjegulla, nga diku larg. Ai waved dorën e tij convulsively. Një dorë e fuqishme kapluar tim dore. Ai tugged në e saj dhe u përpoq për të ndihmuar e saj. E saj luftuan me aktuale. Ai luftoi kërkojnë që të heqë dorë. Ai luftoi pothuajse të madhe kërkojnë të shkojnë për të fjetur dhe të zhytet në më të madh waterbed në botë. Por dora nuk heqin dorë dhe vazhdoi të tërheqë më. Më në fund, ai ndjeu tokë të fortë. Unë isha ende duke u zvarritur. Uji swirled rreth im kofshët, gjunjët dhe dy zogjt... dhe pastaj ajo fluturoi jashtë! Ai mori disa unsteady hapa dhe u shemb.
  
  
  'Mbyll. falënderoj Perëndinë. Unë mund të të dëgjojnë dridhje në zërin e saj. Big lot welled deri në Tamara sytë. "Falënderoj Perëndinë që ju notoi të ngushtë të mjaftueshme për të bregut të jetë e lehtë për të kapur." Jeni të gjithë të drejtë?"
  
  
  "Asgjë si kjo. Zëri im plasaritur. Ai shkundi kokën e tij wearily dhe vështroi ngultas Afër. Është mirë që të ketë një grua që të kujdeset për ju, mendova.
  
  
  
  
  Kapitulli 9
  
  
  
  
  Ishte mbrëmje kur u kthyem ne Tamara është Cessna. Nuk kishte asnjë yll në qiell për ne. Një e papritur downpour e borës ka mbuluar të pemëve dhe të mbuluar terren, e cila tashmë ishte e mbuluar me një pëlhurë të bardhë. Ajo ishte e ftohtë. Çdo frymëmarrje të lënduar. Im pavullnetshme noti ka mbuluar tim vetullat dhe mjekër me një shtresë e acar.
  
  
  Ne ishim të befasuar këndshëm për të parë një mjegullt grupi i zbehtë të verdhë dritë mbi qendra e Tegucigalpa, kryeqytetit të Hondurasit. Prandaj mendoj se është e saktë. Qyteti ka dhënë ngrohtësi dhe strehim për të pastrehët dhe të bllokuar menaxhimin e do të të çojë në humbje. Aeroporti dhe në rrugët kryesore të saj ishin ende të braktisur. Ne vetëm shkurtimisht konsideruar mundësinë për të shkuar në qytet. Por vjetër argumente të ishin përsëri vendimtar. Ne do të shpenzojnë shumë kohë në kërkim për të drejtën e autoriteteve. Në rast nuk ka gjasa që ata të na besoni, ih ndihmën e do të jetë e diskutueshme, dhe nëse nuk na besoni, ne do të jemi humbës. Shtuar në këtë ishte rreziku që disa mund të bashkëpunojnë me Zembla dhe fshehurazi punojnë kundër qeverisë. Pa të dhëna të sakta, ne kurrë nuk do të ketë njohur kush ishim kanë të bëjnë me të.
  
  
  — Dhe çfarë shpjegimi duhet të japim për atë që ka ndodhur në Polencia?" Tamara tundi kokën. "Nick, që ishte wildest mashtrim unë kam parë ndonjëherë. Nëse unë nuk e dini më mirë se unë mund të theni ju kishte një të tërë shishe vodka.
  
  
  "E saj hotel do të ishte një frank tani, unë u përgjigja: snorting. "Nga rruga, a ju keni një ide më të mirë për të shkatërruar këtë instalim me burimet tona të kufizuara?"
  
  
  "Mirë ... jo, nuk ka të drejtë larg, por unë ende mendoj se..."
  
  
  "Të hënën në mëngjes të përzier nga headmaster!"
  
  
  'Çfarë do të thotë, Nick?
  
  
  'Harroj. Vetëm mos harroni se vetëm një transmetues është shkatërruar. Dy më përpara. Dhe ne duhet të "bëjë atë me një total prej tre plumba dhe, natyrisht, tuaj cigare."
  
  
  "Nick, kjo nuk është e drejtë! ajo tha, pouting. "Nuk ka asgjë të gabuar me tim cigare."
  
  
  "Asgjë nuk Smokey mund të bëjnë për të kuruar një ariu", thash unë. "A doni më për dritën e saj një cigare?"
  
  
  "Jo tamam," ajo qeshi. "Kush është Smokey Bear?"
  
  
  "Ajo do të marrë shumë kohë për të shpjeguar atë. Nga rruga, unë do të doja të saj që të ketë një cigare e tani me një gllënjkë e juaj vodka. Por vetëm markën time me një ari e së premtes.
  
  
  "E artë, e së premtes! Të shkojnë përpara, do të mbajë. Pse është kjo e nevojshme?
  
  
  "Kjo është për të mia T-zone."
  
  
  "T-zone ?"
  
  
  "Zoti I Plotfuqishëm! Tamara, nuk i mësojmë se asgjë në të gjitha në këtë akademi në Ulyanovsk Avenue? Ju nuk do të zgjasë pesëmbëdhjetë minuta në Manhattan.
  
  
  "Të paktën ata nuk na mësuar për T-zone . Përveç kësaj, ajo tingëllon e pahijshme.
  
  
  Ajo ishte në buzët e mia për të thënë se ajo nuk ishte. Por pastaj m'u kujtua një të shitur-nga filmi ajo do të shihet pak javë më parë. Ajo mund të jetë e drejtë. Ai pastroi fytin e tij dhe growled, " më Jep një cookie."
  
  
  Ajo më dha një cookie. Ajo ishte një nga ata, djathë dhe gjalpë badiava cookies që ju të gjeni në shitje makina. Kjo është një web-bazuar artikull ushqimorë që ne të mund të gjejnë në një vend të pabanuar aeroport, dhe në limitin e aftësitë tona, ne i copëtuar në shitje makine dhe mori një duzinë pako me ne. E vogël, çokollata në shitje makina ngjitur me derën e shtëpisë ishin krejtësisht të inedible, edhe pas ne defrosted tyre. Pastaj, pas tonë raid, ishte i mbushur me Cessna tanke. Tamara hipi në avion në një bosh makinë, nga e erës.
  
  
  Ne ishim ende atje. Ne ishim në Cessna. Motori ishte i përkohshëm, dhe të ngrohjes, ishte kthyer në kapacitet të plotë për të defrost ne. Ne kafshuar në këto biskota. Unë kam qenë i veshur Tamara është shtresë, ndërsa e imja është tharja. Pantallona tim dhe çorape të mbërthyer për mua si një bllok akulli. Ne kërkuam ndërtesat për batanije ose rroba të thatë. Asnjë rezultat. Gjatë evakuimit të aeroportit, gjithçka të dobishme, me sa duket, ishte marrë me ta. Ai e shikoi në Tamara në të butë dritë të gjelbër të pult. E tij freski, guxim dhe kurajo ishin ende të admiruar. Ajo luftoi, të mallkuar, dhe më ndihmoi për të rilindur më në vendin Rover . Unë isha afër me lodhje pas ne shmangur disa mbetur djema Zembla kishte vendosur në tani-e kishin shkatërruar Polencia. Ajo sukses. Ajo ishte e makinës të gjithë rrugën prapa. Ne kemi argumentuar në lidhje me nëse ajo duhet të marrë jashtë saj pjekur rrobat dhe të ngrijnë në saj të zhveshur gomar, ose të qëndrojnë në to dhe me modesti të kthehet në një bllok akulli. Më në fund, arritëm në një kompromis. Unë hoqi pallton e saj dhe këmisha dhe të vënë në pallton e saj. Pjesa tjetër e kishte të thatë si duhet.
  
  
  Tani që ne kemi qenë së fundi në gjendje për të pushuar në paqe, ishte e qartë se Tamara ishte gjithashtu në fund të forcën e saj. Ajo ishte në arrati për dy ditë të plota dhe netë. Fytyra e saj dhe sjellje ka treguar shenja të lodhjes. Unë nuk mund të kishte bërë shumë më mirë. Tamara krehur crumbs nga prehër të saj dhe kanë lëpirë gishtat e saj.
  
  
  'Mirë. Dhe ku për të tani? Puntarenas, Kosta Rika?
  
  
  "Jo. Unë u tund kokën time.
  
  
  "Por Nick, Panama është me vlerë shumë më të jugut! Ju nuk mendoj se...
  
  
  "Po, ne do të shkojnë për të Puntarenas parë," unë thashë, ndërprerjen e saj të protestuar ... Shikojmë në ju, Tamara. Ju jeni të vdekur të lodhur. Unë mund të fluturojnë këtë aeroplan për ju, por unë nuk mendoj se njerëzit janë shumë më të mirë. Dhe në këtë lloj të motit, kjo do të jetë goxha mallkuar e vështirë për të vetëm të qëndrojnë në ajër. Ne kemi nevojë për të marrë një tjetër.
  
  
  — Por ne nuk kemi kohë për këtë.
  
  
  "Atëherë ne do të duhet për të gjetur atë kohë," I tha në mënyrë të vendosur. Ajo shikoi në mua questioningly, pastaj psherëtiu. "Ju jeni të drejtë, Nick, si zakonisht. Pak orë kasafortat do të jetë mënyrë për të dalë.
  
  
  E Cessna 150 nuk është projektuar për kasafortat. Por Tamara ka përgatitur një surprizë për mua. Afër kishte mbështetur vende, të cilat shpesh janë gjetur në makina këto ditë. Palosur përsëri, ata ishin disi i ngathët shtretër, por ju mund të fle në to. E pra, kjo nuk ishte në FAA listën e nevojshëm të pajisjeve, por Tamara nuk duket të kujdeset shumë për të NA standardet e sigurisë. Në këtë pikë, unë nuk e kujdesit ose. Ne shtrirë në çdo tij karrige, rreth tetë inç nga të tjerë. Ne e vë në heshtje për një kohë të gjatë, duke e shikuar njëri-tjetrin. Heshtja u bë shtypëse.
  
  
  "Ne nuk mund të të lënë vetëm motor running gjithë natën", thotë ajo filloi.
  
  
  'Jo.'
  
  
  "Ajo duhet të jetë shumë i ftohtë në këtu pa diçka të ngrohtë deri."
  
  
  Një minutë heshtje. Atmosfera ishte e ngarkuar me unspoken dëshirat dhe joshëse mendimet. "Ne mund të ndajnë pallto, atëherë ne nuk do të merrni të ftohtë," më në fund, ai i tha asaj.
  
  
  Po, ajo e pranoi. Ajo u ngrit dhe u kthye off ndezjen. Motori u kollit disa herë dhe pastaj ngecur. Një e papritur heshtja ra mbi ne. Tamara hezituar... Ajo ngadalë u ul pranë meje në të mi të ngushtë vend. Duke e kthyer fytyrën mua, ajo zgjati dorën e saj të plotë lartësi. Ai i hapi pallton dhe e mbështolli ne në atë. Ai mbante trupin e saj për të. E saj të rrumbullakët, të lartë zemrat e ndien si të ngrirë mollë time të zhveshur gjoksin si ajo automatikisht shtrirė për mua. Tonë kofshët e prekur. Një dridhet u zhvillua nëpërmjet saj. Dhe kjo nuk ishte nga të ftohtit.
  
  
  Ai nuk duan të trembë të saj ose të dëmtojë e saj. Unë kam nevojë për shumë e shumë gjëra të tjera. Papritmas duke u bërë të dashurin e saj ishte shumë e rrezikshme. Por unë nuk mund të kontrollit duart e mia më. Ngadalë dhe unstoppably, ata shkau poshtë saj bel të hollë dhe sipas saj leshi triko. Gishtat e mi shkau butësisht mbi saj të tendosur, banesë stomak. Unë mund të ndjehen të saj, duke u dridhur i tëri nën mi prekni. Një duke mpirë, shtrëngues të ngrohjes rrit nëpër trupin tim. Dora ime caressed e saj të butë të lëkurës, në kërkim, duke shpresuar. Dhe pastaj ai e ndjente atë — një ndjesi shpimi gjilpërash throb, një paqartë, por të rëndësishëm për shërimin e reumës.
  
  
  Ne e puthi. Dembel dhe ngacmim në fillim. Pastaj më e vështirë. Një smoldering pasion duket të zemërohem deri në Jovanovic. Trupi i saj u trondit në duart e mia në undulating lëvizjet. Goja e saj ishte si një fryt të hidhur. Ai po dridhej dhe tensed nën forcën e saj të përqafuar. Më në fund, ajo u shkëput. Ajo qeshi. Një krenare, vetë-buzëqeshje të kënaqur, sikur jemi tallur " dëshira ime. Por në qoftë se ajo bëri shaka me asgjë, ajo ishte vet dëshira, jo e imja. Nuk ka pasur brutalitet ose motivi i mëvonshëm në buzëqeshja e saj.
  
  
  Ajo nuk e ka rezistuar duart e mia. Në anën tjetër, ajo heshtje kërkoi mua me lëvizjet e saj, deri sa ne shtrirë lakuriq krah për krah. E kabinës ishte e nxehtë dhe e lagësht, dhe jo vetëm i nxehtë. Ngadalë dhe me qetësi, ai u tërhoq saj xhaketë mbrapa. E saj është ndezur në afër, me të vërtetë ndezur në afër, të gjithë rrugën. E saj të butë, të ndriçuar lëkurën e saj të përsosur zemrat e tyre crimson thithat e saj të harlisur e gojës që u ngrit dhe i ra me të shpejtë frymëmarrjen e saj të rrumbullakët, të butë kofshët u kthye në gjata, këmbët e bukur. Sytë e mi ngrënë e saj. Ajo dukej e mrekullueshme. Ajo i mbajtur nga krahët e saj të përqafohen mua. "Nick, Nick... — Çfarë është ajo? ", pëshpëriti ajo. "Ju jeni aq të fortë, të tilla një njeri i vërtetë. Një votë si ajo duhet të jetë sonte, një votojnë, unë i jap vetes për ju. Nuk qëndron, ka truket. Nuk Rusia dhe Amerika. Vetëm një burrë dhe një grua së bashku... e putha një gjirit të butë, atëherë të tjera. Ajo flinched, kapi flokët e mi, dhe u tërhoq me mua në për një tjetër lëpijnë. Dora ime u fut fshehtas mes të saj, këmbët dhe pastaj deri të butë në brendësi të saj kofshët. Hips e saj të qetë. Gjunjët e saj të përhapur gjerë, më ftoi për të marrë atë plotësisht.
  
  
  Ajo na bëri të rrokulliset mbi në tonë të vogël karrige. Tani ne kemi qenë në diçka tjetër. Ajo është më e ulët. Një e saj të gjatë, wobbly këmbët varur nga fundi i karrige, me mbështetjen e trupit tonë. Ngadalë, ajo e uli dorën e saj në mes të trupave tanë. Ajo presion më të butë kundër saj të lagur, të ngrohtë, quivering mish. Në të vogla, të gjallë e qarqeve, ajo filloi të wriggle dhe përpëlitje. Saj gishtërinjtë hungrily presion mua në afër.
  
  
  "Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!" ajo breathlessly psherëtiu. Ajo ishte si në qoftë se ajo i kishte gëlltitur plotësisht më thellë brenda saj. Trupi i saj i shtrembëruar. Moaning me kënaqësi, ajo filloi këmbët e saj. Krahët e saj dhe këmbët e mbështolli rreth e mia të tensionuara, të lëvizshme të trupit. Një ftohtësi vrapoi poshtë shpinë time. Ai u ndie i saj shtrëngojë muskujt, si në qoftë se ata nuk ishin më pjesë e trupit të saj. Hit e saj. Me gjithë shpirtin e saj dhe trupi, unë kam qenë në të shptuarit begatshme të këtij momenti. Ajo e mbështolli këmbët e saj edhe më të forta rreth im twitching kofshët. E saj të pasionuar gishtat masazhin mua me lëvizjet ritmike. Im pent-up ekstazë rënë nga thellë brenda afër. Ai shuddered. Ai nuk mundej më të kontrolluar lëvizjet e tij.
  
  
  Tamara është gishtat gërmuar më thellë në mishin tim. Ende shuplaka, ajo kaloi mua në mes të saj mendje të tendosur kofshët. Ajo moaned dhe moaned nën mua si vet pasion flared deri me forcën e një tidealit valë. Trupat tanë tronditi convulsively. Ajo kurrë nuk dukej në fund.
  
  
  Kur ajo ishte e gjitha mbi, ne në shtrat për një kohë më të gjatë, të rraskapitur dhe të plotë. Gojët tona clenched. Zërin tonë të frymëmarrjes ishte e thellë dhe e rëndë.
  
  
  "Nick", pëshpëriti ajo, si ne, filluan të bien në një gjumë të thellë.
  
  
  'Mmmmm ...?'
  
  
  "Nick, i cili është Smokey Bear?"
  
  
  
  
  Kapitulli 10
  
  
  
  
  Kosta Rika gjithashtu përbëhet kryesisht nga malet. Disa prej tyre janë në gjumë vullkani, që nganjëherë arrijnë një lartësi prej më shumë se tre mijë metra. Por në teori, madje edhe më të ulët pjesë e ulëta ishte tani në këtë lartësi. Malet towered mbi atë në një lartësi të paimagjinueshme. Si Kolonel Zembla kishte parashikuar, moti ishte përkeqësuar për shkak të një force fushën shqetësim. Tani që të dy transmetuesit janë shkatërruar, pendën e handrails ishin të mbyllura. E blizzards që Tamara dhe e kam përjetuar në Honduras u kthye në një stuhi.
  
  
  E tmerrshme ftohtë kapluar aeroport si ne fluturoi e jugut natën vonë. Tamara u nis në një hark të gjerë mbi Oqeanin Paqësor, për të shmangur stuhia sa më shumë të jetë e mundur. Por siç e kemi kthyer në brendësi drejt Puntarenas, ne u kapur në një ulëritës, verbuese snowstorm. Megjithatë, Tamara arritur të tokës aeroplan në mënyrë të sigurtë në një livadh pranë këtij Costa Rican porti i qytetit. E Cessna është krahët ishin të mbuluara me një shtresë të trashë akulli. De-icers nuk e ngrenë lart.
  
  
  Dy ranchers ne u ul pranë në pronësi të një 1940 Buick me katër dyer sedan. Makina ishte e siguruar me hekuri me gjemba. Ndenjësen e pasme i dha rrugën për pula. Fermeri nuk donte të Nikaraguas para shumë, por ne nuk kishim mjete të tjera të pagesës. Ne gjithashtu nuk e kam me të vërtetë më pëlqen fakti që na u desh të paguajnë dhjetë herë e përditshme të çmimeve për këtë gjë e rrallë. Ne ndoqëm gjeli rreth furgon dhe çuan jashtë.
  
  
  Kontrasti në mes të malësinë e Hondurasit dhe bregdetare rajonin e Kosta Rika ishte menjëherë e dukshme. Dëborë që kishte rënë atje në pyll kishte ende të butë. Këtu, era frynë lirisht nëpër expanses e madhe e Nicoya Bay . Bora ishte rrëmbyer nga fushore dhe të akumuluar në lugina ose nën strehën e ndërtesave dhe clumps e pemëve. Era ishte defekt mbi ne nga të gjitha drejtimet. Gusts e era herë pas here kope makinën rrezikshmërisht afër kullimit kanalizimit që u zhvillua paralelisht në të dyja anët e rrugës. Ndonjëherë ne pothuajse ishin ende në këmbë kur qyteti dhe bora u bie të kundër nesh. E vazhdueshme era u kthye dëborë dhe të qytetit, në një masë akulli, e cila gradualisht ngriu në një konkrete-hard kore. Ajo creaked si kemi kaluar vetja. Qielli ishte verbuar bardhë, plot meditime dhe dridhje dritat. Është e mahnitshme se të tilla intensive të ftohtë dhe të tilla të verbuar, bukuria mund të jetë e kombinuar. Kombinimi i këtyre dy momente verbuar mua si kam luftuar me timon. Unë mezi mund të shohin degët e pemëve dhe shkurre kurbanit ne. Makina goditi ihs një nga një. Tamara shtrirė për mua që të nxehet pak.
  
  
  Në fund ne kemi rënë në Puntarenas. Ajo është porti kryesor i Kosta Rika në Oqeanin Paqësor. Qyteti ndodhet rreth 140 km në perëndim të kryeqytetit San Jose. Kjo zakonisht është një qytet me një popullsi prej më shumë se 30.000 persona. Tani ajo dukej më shumë si një bosh varrezat. Askush nuk ka në horizont. Edhe kafshët që tac pjesë të bredh, të tilla qytete. Një plak anije turistike dhe disa tuna trawlers u bazuar në liman. Ata ishin ngrirë në akull. Qytet, bora, dhe paralajmërime era dented anijet dhe thyen tyre masts.
  
  
  Ne kemi vazhduar të makinës në veshje më të ulët. Ne kemi dyshuar që të gjithë Vacaciones ishte pjesë e një turist e pushues, në anën tjetër të harbor. Ne kemi ardhur për të Skipper e kafe. Tymi billowed rreth oxhak, dhe të kuqe shkëlqim të një shumë të ndritshme sobë shkëlqeu nëpër dritare. E saj u ndal. Tamara shkoi brenda të pyesin për drejtime. Kur ajo u kthye, ajo ishte dukshëm i zbehtë. "Kjo është e tmerrshme atje, Nick", tha ajo, zëri i saj dridhje. "Më duket se e gjithë zona është atje. Gratë dhe fëmijët dridhet para furrë. Njerëzit të qëndrojnë rreth tij dhe ngul sytë apathetically. Ata janë të hutuar. Ata janë të frikësuar dhe pothuajse pa ushqim. Odin rreth tyre më tha se nuk kishte asgjë për të ngrënë në katedrale, ku edhe më shumë njerëz janë ulur. Ata do të vdesin, Nick. Ne kemi për të vënë një fije për këtë!
  
  
  Ai goditur këmbët e saj soothingly. "Ne do të bëjmë çdo gjë që mundemi. Ku të gjithë në sallë?
  
  
  Ajo tundi kokën, fatkeqësisht. "Çfarë bëjmë ne kur ne të merrni atje, Nick? Ju nuk mund të thoni se Miss Mohada na ka dërguar. Ata kurrë nuk do të të blej atë! Për më tepër, ne nuk e dimë nëse ka ndonjë Zembla përkrahës në hotel. Ata mund të jenë atje, por, transmetuesit mund të jetë e fshehur kudo.
  
  
  "Unë e di, por ne duhet të fillojmë diku, Tamara, si në Polencia."
  
  
  Më në fund arritëm në një bulevard të gjerë me hotele, bare dhe dyqane suveniresh. Si rezultat i rritje në turizëm gjatë pesë viteve të fundit, ata kanë mushroomed pas shiut. Të gjitha Vacaciones ishin një rreth më të madhe të ndërtesave. Ajo ishte ndarë nga rruga e nga një gjysmë-rrethore rrugë me pemë. Nga rruga, ajo dukej si një e madhe chrome merimanga me pak ballkone. Dy më të ulët dyshemetë kanë qenë të shtrirë për rrethojnë një tarracë dielli dhe një ngrirë pishinë. E gjithë faqja e internetit ishte e rrethuar nga një të lartë mur guri.
  
  
  Pesëmbëdhjetë metra nga hyrja, të ngushtë hyrje ishte bllokuar nga një makinë Fiat. Një rrjedh nga tymi i arratisur nga shter tub. Kështu motori ishte duke ecur. Dritaret ishin të mbyllura. Por kur ai u ndal, dera e ardhshme për shofer menjëherë u hap dhe një burrë erdhi nga më afër. Ai e la të hapur derën, vjen deri tek ne. Pas saj, ajo pa një njeri tjetër të makinës. Të dy burrat ishin duke mbajtur një submachine armë vuri në Buick. Ai me kujdes e nxori revolen e tij dhe e vendosur vetja në vend tjetër të tij. Duke mbajtur armë në dorën e djathtë të tij, ai e mbështjellë poshtë dritares me të majtën e tij. Zëri i saj do të qëndrojë i sjellshëm aq kohë sa të jetë e mundur.
  
  
  "Senor?" Ai njeri na pyeti me një duken të dyshimta.
  
  
  "Ju mund të lëvizin makinën tuaj," I thashë. "Ne duam që të shkojë në hotel."
  
  
  "Hoteli është i plotë. Të reja janë mysafirët nuk është më e lejuar.
  
  
  "Ne nuk jemi të ftuar," I tha shpejt.
  
  
  'Ah, apo jo? Pastaj çfarë?'
  
  
  "Ne jemi të ftuar," Jovanovic tha.
  
  
  "Të biznesit," e kam shtuar.
  
  
  Njeriu blinked dhe dukeshin më të vëmendshëm se kurrë. Jeni artistë të cilët janë të dashur për të kryer për mëkatarët pa Mëkat?
  
  
  Tamara dhe unë shkëmbyen një shikim të shpejtë. Ne nuk e kuptojmë se çfarë do të thotë ai, por ne tundi kokën shpejt.
  
  
  "Sigurisht," thashë unë. "Ne jemi artistë. Do ju le të ndodhë?"
  
  
  Kush janë ata, Juan? "Ndalojeni atë!"shoferi i Fiat-i bërtiti.
  
  
  Interpretues, " Juan quajtur përsëri. Vetja sytë e ngushtuar për slits. "Por ata nuk duken njësoj në të gjitha. Unë mendoj se ...'
  
  
  Vetja e ndërprerë e saj. "Ne këndojmë dhe shaka dhe..."
  
  
  Pooh! njeriu chuckled. "Ne mund të mendoj diçka më të mirë."
  
  
  "Unë jam vallëzimi," Jovanovic tha në një të ulët, duke i ftuar zërin, duke kërkuar deri në atë. Hej, kam arritur të ligët përpara, ndërsa puffing nga gjoksi im. Jo e vogël feat me të gjitha rrobat që ajo kishte veshur. E disdainful buzëqeshje të gardës së fytyrës dhe u zhduk si bora në diell.
  
  
  -"Bueno ! Kjo është më e mirë!'
  
  
  "Po, amigo," ai e ndërpreu, " para se të shikoni Senorita Fandango nga Fandango dhe Bluaj." Një ekzotike balerin me një famë botërore. Nëse ju shikoni e saj...
  
  
  "Të tij," ai tha. Ai uli pushkën dhe u kthyen në fiat .
  
  
  "Armiqësor djalë," unë muttered kur ai mori përsëri në makinë.
  
  
  Ai e la derën të hapur dhe na shikonin nga afër. Ai kap radio nga pult dhe tha disa fjalë. Nuk ishte një një-minutësh vonesë. Pastaj erdhi reumatizma. Që duhet të ketë tingëlluar mirë. Të paktën njeriu tundi kokën për shoferin, dhe Fiat çuan përsëri.
  
  
  "Pengesa e parë është e gjatë," e kam thënë atëherë kur ishim të kaluarën vetja. "Transmetuesit është këtu në hotel."
  
  
  "Sepse nuk ka siguri?"
  
  
  "Po, dhe gjithashtu për shkak se han digjet me një dritë të shenjtë. Kjo do të thotë se ata e tyre gjenerator. Prandaj, ata ishin përgatitur për ngjarjet e ardhshme. Me sa duket, Zembla tashmë ka vendosur njerëzit e tij këtu në pritje të ngjarjeve.
  
  
  "Unë shpresoj se çdo gjë është e ndezur," Jovanovic tha: "ngjethës.
  
  
  Ai u ndie i shpatullën e tij. Plaga është shëruar mirë. "Unë pyes veten," ai i tha duke menduar, " ku kishin fshehur transmetuesit."
  
  
  "E saj, përndryshe unë pyes veten se kush apo çfarë këta' mëkatarë pa mëkat ' janë?
  
  
  "Unë nuk e di. Ju mund valle, nga rruga?" Ajo buzëqeshi. "Unë nuk mund të dimë asgjë rreth tuaj Smokey bear, Nick, por kam mësuar pak më shumë truket në Ulyanovsk."
  
  
  "Kjo do të vijë në volitshëm," unë thashë, " sepse unë nuk di ndonjë truket kartë."
  
  
  Unë nuk ishte i befasuar nga mungesa e një doorman. Salla ishte e shkretuar përveç recepsionist. Ajo ishte si një muze i arteve të bukura. Muret ishin të mbuluar me muraleve dhe piktura. Në qendër të artë qilim të ishte një burim i zbukuruar me lule plastike. Në shumë qoshe, pas një kundër, qëndroi një ngadaltë i ri me saten sytë dhe shprehëse e hundës. Vetja e kishte hapur një e-mail dhe kyç kornizë në shpinën e tij, dhe një të vogël switchboard në të majtë të tij. Ka qenë ndoshta një radio dore marrëse-dhënëse, nën shkëlqim rosewood counter. Gjithsesi, ai e pa ne expectantly si ne afrua. Pra, ishte muskulor, zotëri prirje kundër kundër tjetër të tij. Si të gjithë hotel menaxherët, ky djalë ishte i veshur me pantallona me shirita dhe një karafil në e tij buttonhole. Por ngjashmëria përfundoi aty. Vetja xhaketë dukej si një të fryrë i derrit fshikëz. E karafil kishte wilted, dhe vetja e tij-të rënda në gjoks bulged përmes keq-montim i përshtaten. Me sa duket, ai hoqi menaxher i vërtetë rrobat dhe e fshehu atë diku. Zëri i saj, duke shpresuar se ai nuk do të marrë të ftohtë në e tij të brendshme.
  
  
  Unë mund të të dëgjojnë Tamara shpejtë të frymëmarrjes. Kam ndjekur të saj intuitë. Zembla bllokuar çdo gjë brenda dhe jashtë. Ne kemi arritur për të kapërcyer linja e parë e mbrojtjes, por ende ka shumë për të bërë.
  
  
  E pseudo-menaxher straightened lart dhe shikoi ne lart dhe poshtë. Vetja zë të duket se vijnë nga rreth një shumë të thellë. "Fandango dhe Bluaj?"
  
  
  'Po'.
  
  
  — Ju nuk jeni në listën e mia, Senor Fandango.
  
  
  "E saj Bluarje; ajo është një Fandango. Por unë mund të ju jap një shpjegim.
  
  
  "Tonë agjent," Tamara ndërprerë, " të marrë të gjitha përzier.
  
  
  "E artistë të tjerë nuk mund të vijnë," thashë unë.
  
  
  "E tmerrshme të motit. †
  
  
  Menaxheri i ngriti duart e tij. 'Të ndaluar atë! Ju lutem, ndalo! Unë nuk dua të dëgjoj për këtë përsëri. A ju dy valle?
  
  
  Ai u kollit apologetically. "E pra, më së shumti shkuar, rreth kësaj, dhe..."
  
  
  "Ai është im menaxher tani, dhe..."
  
  
  "Por nëse insistojnë, unë ende e dua atë."..
  
  
  'Kjo është e mjaftueshme! Kjo është ndoshta aq i mirë si në qoftë se ju nuk e valle, Senor Bluaj. Ata kërkojnë për një grua dhe një grua, ata do të merrni. Diçka të argëtojë të mirë, nuk është ajo? Ku e keni shembullin, senorita ?"
  
  
  "Mos u bëni merak për këtë," Jovanovic tha ndjeshëm. "Por unë kam nevojë për muzikë."
  
  
  — Nuk e ata ju them këtë?" Hotel Vacaciones ka një orar të plotë ekipin e tre njerëzve. Ajo luan në koktej bar, gjatë gjithë sezonit. Ky kombinim është në dispozicionin tuaj. Menaxheri psherëtiu pothuajse regretfully. Unë shpresoj se ju jeni aq i mirë sa Carmen...
  
  
  "Carmen?"
  
  
  "Carmen LaBomba, senorita ! Ajo është shumë e famshme në këtë fushë. Unë kurrë nuk kam dëgjuar prej jush.
  
  
  "Që do të ndryshojë para sonte," Tamara premtuar sullenly. Ajo u bënte shenja të ego përsëri. E saj nuk ndjehen rehat. Im jakë filloi në majë qafën time. Ajo ishte si ne, janë duke aplikuar për një punë të mirë në Union City, New Jersey.
  
  
  "Senor, ne jemi të ftohtë dhe' të lodhur dhe të uritur, '" I thashë të bjerë ndjeshëm. "Hej, nëse ju ende keni për të kryer..."
  
  
  'Po. Pepe, tregojuani ih dhomë.
  
  
  E recepsionist kërceu në vëmendje. "Ju! Në atë dhomë?'
  
  
  "Nuk ka një të përhershëm vend për artistët? Një nga këto, të ndarë nga të ftuarit, në pjesën e pasme të hotel?
  
  
  "E jotja, e jotja," Pepe është rënë dakord . Ai tundi kokën fuqishëm dhe mori një kyç nga bordi pas tij. Ai ducked nën banak. "Në këtë mënyrë, ferret e preferuar."
  
  
  "Ne do të ju thërrasin," menaxheri tha. "Kanë një kohë të mirë, senorita, dhe ju do të jetë aq i mirë sa Carmen."
  
  
  Tamara dha vetja sensuale buzëqeshje. Ne ndjekur administratori përmes. "Jo shumë miqësore, është kjo?" Tamara vënë re këtë kur kemi kaluar mimmo ashensor.
  
  
  "Unë mendoj se ai me të vërtetë i pëlqente kjo Carmen", thash unë. E saj ende nuk u ndjeva shumë rehat me mënyrën se si gjërat janë duke shkuar.
  
  
  Kemi ecur poshtë korridor që çuan në sallën kryesore. Pastaj u futëm në një pjesë të madhe rrethore dhomë plot me të bardhë të rrumbullakët një divan, rehat karrige, tavolina, dhe të tjerave. Në njërën anë ishte një dritare të mëdha, me një pamje e bukur me diell, tarracë. Në anën tjetër u shndërrua në një koktej kot. Lartë deri në mes dy shtylla të mëdha të varur një flamur me të madhe të artë shkronja:
  
  
  Mirë se vini, SHENJTORËT E VËRTETË e KISHËS UNGJILLORE-devotshmëri, dëlirësi-pastërti-të BEKUAR të botës tjetër.
  
  
  "Ju do të keni për të hedhur valle atje më vonë," Pepe tha. Ai vuri në dukje koktej lounge, e cila ishte e mbushur me të qeshura me zë të lartë.
  
  
  Ai e shikoi në dhomë të gjallë, në drejtim Pepa kishte treguar. "Kush janë ata njerëz atje?" Unë e pyeta, duke e kthyer në Pepe.
  
  
  Pepe shrugged. "Shenjtorët e Vërtetë e Kishës Ungjillore, senor . Kush tjetër mund të jetë në këtë hotel?
  
  
  - Për estestvenno. Kush tjetër?'
  
  
  Ne u drejtuan poshtë sallë dhe përmes dhomë të gjallë. M'u kujtua rojet 'koment në lidhje me" mëkatarët pa mëkat." Më në fund, recepsionist kapi atë për krahu. "Pepe, ata na thirri shumë e papritur. Ne nuk e kuptojnë atë në të gjitha. Kush janë këta, uh, Shenjtorët?
  
  
  'Norte Americanos, Senor Me Zhavorr. Ata besojnë se të pirët e duhanit, vallëzimi, apo duke fjetur me dikë tjetër është gruaja mëkatare. Ata kanë rezervuar një dhomë në këtë hotel si pjesë e tyre crusades rreth pishinë në natyrë për të kthyer të gjithë ata që gëzon disa gëzimet e jetës. Unë po ju them këtë si një mik, senor . Ne presim që të jetë shumë e mërzitur me këto Shenjtorëve. Për fat të keq, ih u vonua nga një ndryshim i papritur në mot. Shumë i bezdisshëm.'
  
  
  "Ju mund të thonë se ata janë konvertuar," Jovanovic tha me një dinak buzëqeshje.
  
  
  Pepe mbështjellë sytë e tij. "Në qoftë se unë, si ata, që mendohet se thread, fundi i botës është afër, unë do të kërkoja saj në gjunjë për falje, për të inveterate mëkatar. Të paktën nëse unë të merrni shans! Në anën tjetër, nëse do të kishte asgjë të keqe me stilin e jetës time...
  
  
  "Unë e kuptoj. Tani që ata kanë një shans, ata janë të zënë hapin."
  
  
  "Ajo duket si ajo," Pepe tha. Ai mbështjellë sytë përsëri. Ne kemi ardhur të gjithë një bosh dhomë ngrënie. Kemi ecur nëpër kuzhinë nëpër një korridor të ngushtë. Pepe u hap një e vogël dyert dhe motioned për ne për të hyrë. 'Të votimit. Unë jam i frikësuar se kjo nuk është e tona më të mira dhomë, por.....
  
  
  "Ne e kuptojmë se," thashë unë. — Çfarë tregojnë?" Përse kemi kërkuar për të bërë këtë?
  
  
  "Gjithë Shenjtorët janë të martuar, senor, vërtet i martuar. Dhe gratë, ata sollën me vete... sekretarit Të grinned shyly dhe riorganizoi këmbët e tij si në qoftë se ai nuk dinë çfarë të bëjnë me figura e tij. "Ne kemi menduar se më mirë për të përmbushur ih e nevojave të reja, sa më shumë të jetë e mundur. Ne nuk duam që ata të marrë në mënyrë, ose të bëjë ndonjë zhurmë."
  
  
  "Po, se me të vërtetë do të mess up situatën me këtë stuhi, apo jo?"
  
  
  Pepe stiffened. Coolly dhe me përmbajtje, ai tha, " Mos bëni më asnjë pyetje, senor. Ju jeni të paguar mirë.
  
  
  Sidomos në qoftë se ju mund të argëtojnë mysafirët tanë në një mënyrë e këndshme. Përveç kësaj, kjo është asnjë nga biznesin tuaj. Unë sugjeroj që ju të qëndrojë këtu deri sa të keni për të kryer. lamtumirë.'
  
  
  Pepe ishte e drejtë. Nuk ka qenë shumë artikuj në dhomë. Muret dhe tavanin u krem me ngjyrë. Dyshemeja ishte e mbuluar me të njëjtën artë qilim si në sallon. Ka qenë një karrige, një karrige dhe një e bukur tavolinë karrige në një rënda të errët stil që mimicked spanjisht. Me krevat dopio ishte e mbuluar me një ngjyrë blu të errët ai bedspread. Ka pasur edhe një banjo të vogël me një bidet që dukej më e madhe se sa dush të ngecë. Tarracë ishte e mbuluar me dëborë. Windows në rrëshqitje dyert e vendosur nën forcën e erës. Por pas gjithçka që ne do kaluar, e radiatorëve rrezatonte një të këndshme, të rehatshme ngrohtësi. Pra, kemi kaluar në dhomë deri sa ne kishim për të marrë deri. Pepe u kujdesën që, nga rruga. Ai eshte i bllokuar ne up!
  
  
  "Që bastard," unë growled, yanking në doorknob.
  
  
  "Nick," Jovanovic tha, " eja të marrë një sy."
  
  
  Ajo ishte e ulur duke e rrëshqitur dyert. Ai ecte mbi dhe qëndroi pranë saj. Ajo vuri në dukje një zgjatje e kuzhinës pingul me dhomën tonë. Në kuzhinë, përmes fort i ndezur me windows, ajo do të mund të shihni yndyrë menaxher duke folur për disa gunmen. Për shkak të pafavorshme kënd, unë nuk mund të bëj çdo gjë. Unë pashë dy burra të ulur në një tavolinë. Ih submachine armë të varur dyluftimi në ajër në shpinë. Ata janë Ali. Një shifër në shirita pantallona gestured wildly me duart e saj. Unë nuk mendoj se ai ishte i çmendur. Ai dukej si ai ishte duke i dhënë urdhra. E steamers tundi kokën në mënyrë të rregullt dhe të vazhdueshme për të ngrënë. Pas një kohe, menaxher i zhdukur.
  
  
  "Çfarë ju mendoni?" Tamara pyeti.
  
  
  "Unë nuk e di", I thashë. "Ajo duket si ata janë të hahet. E saj hotel do të dinë se ku ata ishin duke shkuar!
  
  
  "Prisni, ata janë të marrë!"
  
  
  Njerëzit u ngritën. Një fat grua e vjetër në një shapeless fustan u shfaq. Ajo pastroi saj karrige. Asgjë nuk kishte ndodhur për disa muaj. Isha e frikësuar se ne do e humbur sytë e saj. Pastaj, pak më tutje e shenjtë drita ra mbi të, dhe ne e pamë ih përsëri. Ata të shtrirë, yawned me dhunë, dhe gërvishtem veten e tyre. Më në fund u gjet një lojë të vogël katror karrige dhe filloi të luajë kartat. Rreth njerëzve, Odin u përkul prapa ne karrige e tij, i tij booted këmbët përfundoi rreth karrige këmbët. Vëmendjen time ishte tërhequr për objektin ai ishte i prirur kundër. Ajo ishte një lisi të trasha derë të rënda hekuri pajisje për një frigorifer apo frigorifer.
  
  
  "Po," I tha ngadalë: "po, unë jam duke filluar të kuptojnë saj.
  
  
  'Çfarë?'
  
  
  — Unë do të bast ju çdo gjë që Zembla të instalimit është në frigorifer. Ftohjes për estestvenno është fikur. Tubacione dhe përçues brenda një formë të bukur të transmetimit të rrjetit."
  
  
  'Jeni i sigurt?'
  
  
  "Jo, unë e pranoi," por të jeni i sigurt që nuk është kështu ?"
  
  
  'Jo.'
  
  
  "Të paktën ai djali atje nuk është ruante steaks," thashë unë. "Unë kam për të hetuar. Ne si mund të fillojë atje, si kudo tjetër.
  
  
  Ajo shtrirė për mua. Ka pasur shqetësim në sytë e saj.
  
  
  'E si?'
  
  
  Ee e përqafoi. Trupi i saj u shkund. Unë mendova gjatë dhe të vështirë. Vetëm sikur të kisha që spirale e litar unë lënë atë në Polencia. Ose mi stilet, e cila është marrë nga mua në Mayan tempull. Ose mi Luger lënë në Uashington... Mos gjetur një zgjidhje logjike pas disa kohe, stafi i saj filloi të konsiderojnë më pak të dukshme opsionet. Por edhe ata që dukeshin më pak të përshtatshme se sa zakonisht. Pastaj, pas një pauzë të gjatë, ai tha duke menduar,"Mirë, ndoshta nuk është një mënyrë për të dalë në qoftë se ne përdorim tuaj cigare." Ee sytë e zgjeruar në tmerr si ajo demonstron saj plan. Ajo gulçoi për frymë. "Nuk e provoni! Kjo është e pamundur!
  
  
  "Ashtu si të gjithë të tjerët. Ne duhet të bëjmë diçka. Qëndroni këtu dhe më jepni një alibi në rastin Pepe, ose dikush tjetër tregon deri.
  
  
  Ajo kapluar tim pallto fort në të dy duart dhe tundi kokën. — Jo, mos bëni këtë tani. Ne mund të kemi një shans të vogël, por vetëm në qoftë se ne mund të dal nga kjo dhomë duke përdorur metodat e zakonshme. Në qoftë se keni thyer derën, dhe Perëndia e di se çfarë alarmi do të jetë i ngritur. Ju duhet të bëni tuaj të lëvizë gjatë hapjes së Senorita Fandango, Nick. Ju lutem prisni. Atëherë unë mund të ju ndihmojë të paktën nga shkëputur Zembla e njerëzve.
  
  
  "Senorita Fandango është debutues, nuk është ajo?" Buzëqeshja e saj ishte e shtrembër. — A mendoni vërtet ju jeni mjaft e mirë për të hypnotize i gjithë hoteli?"
  
  
  Ajo presion saj dridhje të trupit tim të plotë gjatësi. Me deft, të shpejtë gishta, ajo unbuttoned tim xhaketë. Ajo mori një hap prapa, duke qeshur, si ajo shrugged jashtë saj pallto. "Nick, ai mund të ketë dalë me një më të mirë emrin?"
  
  
  "Unë kisha për të improvizuar," I tha mbrojtje. Ai ra pallton e tij, në katin e ardhshëm të Jovanovic. "Mmm ... Tamara unbuttoned leshi triko ajo e veshur si një bluzë, në mënyrë që të saj të madhe, të plotë gjinjtë janë vetëm pjesërisht të mbuluara. Ajo mori një pak më shumë hapa larg para se ajo më në fund kishte hapësirë të mjaftueshme.
  
  
  "Senorita Fandango fillon të saj!"
  
  
  Ajo unbuttoned saj gjunjtë dhe ulur atë. E saj triko ra defiantly të saj kofshët, si një të vogël mini-fustan. Si një vajzë e trembur, ajo ngriti buzën e saj jelek dhe e mbështolli vetja e saj rreth saj bel. Ajo ishte e zhveshur nga kofshët e saj për këmbët e saj, me përjashtim të vogla palë brekë të bardha.
  
  
  Pastaj filloi vallëzimi. Trupi i saj ka mbetur i palëvizshëm. Vetëm pjesa në mes të saj kërthizë dhe gjunjët e saj ishte dridhje dhe gjarpërues më shumë se sa pemët jashtë në një stuhi!
  
  
  "Çfarë mendoni ju, Nick?" — Çfarë është ajo? " e pyeti ajo me një buzëqeshje.
  
  
  Që unë mendoj se e saj tha. "Unë mendoj se ju jeni më të Senorita Bluaj se Fandango. Dhe Senorita La Bomba me të.
  
  
  Ajo filloi të qesh lehtë. Ajo grisi butonat në saj të jelek. E saj grafiti bishtit dukej se binte nga supet e saj. Ajo ka arritur pas saj përsëri për të hequr saj sytjena. Ajo kap ritmin. Ajo erdhi tek unë pothuajse i zhveshur.
  
  
  "A nuk duhet që ne...?" e pyeti ajo hoarsely, nodding kokën e saj në mua.
  
  
  Le ta bëjmë atë? Mendja ime ishte larg, dhe ajo mori mua një moment për të kuptuar se çfarë ajo është duke thënë. Duke folur në një kohë si kjo! Kjo nuk ishte dashur të ndodhë! Pastaj gjuhën e saj e gjeti vet. "Qepur, po, sigurisht! Ne jemi duke shkuar për të pasur një kohë të vështirë!
  
  
  Tamara psherëtiu përsëri. Ajo u afrua, mori time rrip, dhe më dha një të mirë tërheqje. Ai ndien një tërheqje të tij të tensionuara trupit. Tamara ishte ende rrotullohet, rrotullohet. Ai u afrua dhe e mori e hollë të bardhë najloni. E kam marrë atë. Pse jo? Ajo ishte e drejtë. Ne do të më mirë të prisni." Çfarë është mënyra më e mirë për të vrarë kohën? Ajo u ndal vallëzimi dhe të shtypur e saj të zhveshur trupin ndaj minave. Ajo e puthi mua, ashpër. Buzët e saj ishin të lagur dhe të nxehtë. Ee kap e saj deri dhe e mbarti për në shtrat, në buzët tona, ende të shtypur së bashku. Ne zbritem hapur në shtrat. Me shpejtësi, ne kemi vazhduar të puth. Gjuha ime u mbyt thellë mes time me mall e me buzët e në të ngrohtë uritur dhe pastaj rta.
  
  
  Ajo ngre krahët e saj për të përfunduar tyre nëpër qafën time. Por ih mbajtur saj të gjerë dhe përveç shtyrë prapa saj në butësi e jastëkë. Ai u ngrit dhe me nxitim undressed. Tamara u përkul përsëri kundër jastëkët dhe shikuar. Krahët e përhapur gjerë, këmbët pak më larg. Ajo merrte frymë rëndë.
  
  
  Nick, " pëshpëriti ajo kur shtratin e saj ishte pranë saj.
  
  
  "Të bëhet përsëri, ashtu si ju e bëri natën e kaluar... dora Ime shëtiste mbi terrenit kodrinore e gjinjtë e saj, mimmo thithat e saj, poshtë saj të qetë në stomak të butë dritë e ngrohtësi. Ajo rënkoi. Trupi i saj u gjet " në jetën e pavarur nën tim përkëdheljet. Zëri i saj psherëtiu në veshin tim, duke iu lutur mua për të marrë atë plotësisht dhe të shuar zjarrin e xhehennemit që ndezi gishtat e mi në ijët e saj. Ai e puthi buzët e saj, e saj mjekër, të butë e uritur të saj të qafës. Gjuha ime rrethuar vështirë të saj nipples. Re dridhjet që na goditi. Mi i lagur buzët caressed jetën e saj. Zëri i saj, ndjehet e saj satiny lëkurë të shtrënguar. Tim po përpiqeshin të gojës rënë edhe më e ulët deri Tamara bërtitur me kënaqësi. Ajo mbështjellë nga njëra anë në tjetrën, moaning me kënaqësi si buzët e mia të krehur i saj, duke shtuar saj intensive throbbing zgjimit. Ajo i mbajtur nga duart e saj në lëvizjet e papritur. Saj gishtërinjtë gërmuar në flokët e mi.
  
  
  Trupi i saj straightened lart, duke u dridhur i tëri dhe writhing nën mua. E saj, ndjehet e saj të lagur ngrohtësi. Ajo u shtri në dysheme, duke pritur wildly, të gatshëm për të marrë mua. Ajo më kapi me një forcë që është pothuajse e makinës më të çmendur. Ajo shprehu gëzimin e saj me zë të lartë. Krahët e saj të mbështjellë convulsively rreth qafën time, dhe ajo presion mua kundër konik kthesa të gjoksin e saj. Trupi i saj nën meje të përsëritura mia ritmike lëvizjet në natyrë, të pakontrollueshme nder pikat. Kthetrat e saj gërmuar thellë në shpinë, shkau poshtë, dhe pak në mishin e ijët e mia. Ajo më shtyu më thellë në e saj, shtrirjen e saj hips aq larg sa të jetë e mundur.
  
  
  Të kënaqshme Tamara e furishëm të nevojave të ishte një detyrë e lodhshme. Ai le gjuhën e tij rrëshqitje mbrapa me radhë dhe në gojën e saj për të qetësuar atë poshtë dhe të rifituar qetësinë e saj. Ajo ishte e pashpresë. Në ekstazë, ajo e mbështolli këmbët e saj rreth e mia përsëri. Lakuriq trupi ishte i shkëlqyeshëm me një bankë të pasion djegur. Ajo arched prapa saj. Lart e poshtë. Ngadalë në fillim, në undulating mocionet, pastaj më të shpejtë dhe më të shpejtë, deri në fund të gjitha shqisat janë dëbuar rreth trupit tonë. E lodhur ne ra në shtratin e saj ishte e dehur, të paaftë për të lëvizur saj donte të thoshte diçka, por nuk mund të gjeni fjalët e saj, arriti mbi saj dhe për të tërhequr mbulon mbi tonë djersitur organeve. Tamara kërcyen butë në krahët e mi.
  
  
  
  
  Kapitulli 11
  
  
  
  
  Në koktej bar u quajt El Coyuntura . Nëse dikush rreth mysafirët — shenjtorë ose mëkatarë — nuk kishte qenë aty më parë gjatë ditës, ata do të kenë tashmë të hedhur në të. Me fjalë të tjera, të gjithë e dinim që do të vinte.
  
  
  Në holl, nuk ishte e gjerë të gdhendur në sofër bar e nevojshme pasqyra dhe shishe prapa, dhe një shoqërueshëm bartender i cili foli në tri gjuhë, dhe të tre ishin të këqija. Në vend të një shufra bronzi, fuçi të përfshira qartë tub plastik me dritat fluoreshente. Në sensuale të kuqe dritë neoni, çdo grua dukej të paktën dhjetë vjet më të rinj. Nuk ishin pak të buta të vendeve të kundërt bar, por shumica e ndenjjes ishte e pushtuar nga hapësira pas saj, e cila dukej si një amfiteatër me të rrumbullakosura muret e mbuluara me letër të verdhë. Tryeza të rrumbullakëta janë ngritur rreth një postare vulën e mesme dhe një kat valle skenë të vogël. Gjysma skena ishte e zaptuar nga premtuar kombinim i kitarë, fryhet dhe piano. Muzikantët luajtur me më shumë entuziazëm se talent. Ata u ndërpre tani, pas kryerjes së Mama Looka Boo Boo me entuziazëm të madh pak para . Disa nga shenjtorët më të vogël bërë në të lig mëkatin e vallëzimi dhe ngecur mbrapa për të mbushur me tavolina apo bar të bashkohet me miqtë e tyre. Burrat ishin të veshur me të zeza që i përshtatet dhe e lidh-edhe pse shumica e lidhjeve tani janë të lirë.
  
  
  Gratë ishin edhe më të lagësht, ih nofullat u clenched, ih flokët ishte slicked mbrapa dhe e tërhoqi deri në një simite. Shapeless dresses që shtrihej nga qafën e saj për këmbët e saj të fshehur figurën e saj. Ata ishin pak më të paqëndrueshëm, duke qeshur, kodrina e tyre të qelqtë beady sytë dhe bërtasin e tyre të gjata fjalë mbi stuhinë.
  
  
  Jashtë, stuhia e goditi çdo gjë me fuqi të frikshme. Megjithë britmat dhe muffling efekt të rënda perde, ai vazhdimisht ka dëgjuar zërin e thyer pemët, shkëmbinjtë, dhe rrënojat goditur muret. Ndërtimi shuddered, dhe pijet rattled në gota. Votuar si kjo, Titanikut të ketë shkuar, ai mendoi për veten e tij. Vetëm atëherë ishte guxim dhe vendosmëri në fytyrën e vdekjes ende tradicionalisht e zakonshme. Këtu i devotshëm shenjtorët e piu feverishly, të vendosur për të kënaqen deri sa e gjatë orëve të fundit. Me të tillë një gjellë e mbetur, ato me siguri do të dëshirojnë ata ishin të vdekur të nesërmen në mëngjes.
  
  
  Zëri i saj ishte prapa skene, skena ishte e hapur para meje. Tamara ishte ulur pranë meje, të mbështjellë në të bardhë fletën ne do të vjedhur nga shtrati në dhomë. Ajo e mbështolli atë si një sarong dhe e lidhi një kuq perde litar rreth saj bel. Ajo i dha pamjen e një e virgjër, një pasion, por ende i përsosur nusja duke pritur për burrin e saj. Përkundër parashikimit në dhomën e gjumit, ai ende nuk ishte i sigurt se çfarë ajo ishte duke shkuar për të bërë të kthehet në skenë. Ajo nuk e di veten. "Luaj së bashku me veshin," tha ajo, siç e kemi vënë në kostum e saj. Pas dëgjimit të combo, ai nuk ishte i sigurt nëse ajo do të punojë. Gjëja kryesore është për të kënaqur publikun dhe për të shkëputur të të punësuarve. Ne kemi rënë dakord për këtë.
  
  
  Unë u kthye për të Pepe, i cili ishte mbështetur mbi një shtyllë rreth tre metra pas nesh. Ai do të vijë për të na pesëmbëdhjetë minuta më parë dhe është tani duke luajtur të presë. Apo një roje të sigurisë, duke pasur parasysh fryrje në anën e majtë të camisole e vetja.
  
  
  "Unë do të vazhdojë të prezantojë saj," uem tha saj.
  
  
  Bueno . _ Grup ...?'
  
  
  "Kam biseduar me ta për atë disa minuta më parë. Pas të gjitha, ne kemi gjetur një melodi që ata thonë se e dinë. Unë nuk do të besojnë atë, derisa unë ta dëgjojë atë.
  
  
  "Ata janë djem të mirë, senor.
  
  
  "Oh, ata janë të mëdha!" Combo sinjalizoi e saj. E trumpeter shpërtheu një festë si në qoftë se vetja instrument përmbante një sallatë frutash. Ai mori një hap përpara dhe gestured me duart e tij derisa të gjithë të ishte i heshtur, përveç për një shumë yndyrë grua që kishte hiccups.
  
  
  Saj, i bërtiti me zë të lartë. - 'Yahora, zonja dhe caballeros, la senorita fandango! mui celebre y directamente de San Jose!'
  
  
  Ata ndoshta nuk e kuptojnë spanjisht, por atë që kam thënë ishte e qartë të mjaftueshme. Ata filluan duartrokitje. Së pari hiccuping grua, dhe pastaj të gjithë dhomën. Hezituar, muzikantëve të fillojnë për të kryer "Rumba Tamba". Tamara i mori në skenë. Saj doli jashtë. Kalimi mimmo afër saj pa një shtresë e bojë ndriçuar në fytyrën e saj. Ajo ishte e frikësuar. Ndoshta më shumë i frikësuar se nëse hej kishte të bënte atë që ai ishte duke shkuar për të bërë të saj. Ajo stumbled. Odin rreth njerëzve gulçoi. Ajo rifituar ekuilibrin e saj. Me stripper hapa, ajo eci në qendër të skenës. Ajo i hodhi një shikim combo, të kapur të rënda rutinë, dhe filloi sensual lëviz ajo do të tregohet më parë. E saj e sipërme të trupit dhe mezi lëviz. E ndriçuar folds e fletë swirled me të shpejtë lëvizje rrethore të saj kofshët dhe mollaqe. Ajo u kthye dhe ngadalë filloi të zgjidh kuq varg. Ajo le të dangle si ajo zgjidhej ajo. Ee bashkim filluar të ndahen vetëm për vete. Ajo mbante vetja fort në gjoksin e saj dhe u kthye në Pepe dhe mua. Duke buzëqeshur, ajo flak mua një lidhëse këpucësh.
  
  
  Ajo vazhdoi të mbajë fletë në të majtë të saj. Ajo i hodhi dorën tjetër e saj dhe flokët e gjatë bjonde dhe e ngriti ih lart. Pastaj filloi vallëzimi. Fletë ngadalë të hapen deri sa të audiencës mund të shohin rripin e saj sytjena dhe brekë. Kitarist bukur mbështetur ee me dridhje të vargjeve dhe një të mprehtë të gjithë këta njerëz me çdo lëvizje. Publiku e ka pëlqyer. Vetëm një numër i vogël i grave paled pak. Pepe shikuar çdo twitch dhe udhëzues i cili me një dinak duken në sytë e tij.
  
  
  Pepe vënë një varg nëpër qafën e saj dhe e mbytura të tij. U hodh në krah për të shpëtuar. Ai i shtrënguar një vend të qafore që e rrethon. Ai ra në gjunjë. Ajo ishte më e lehtë dhe më të shpejtë në këtë mënyrë. Ai u përpoq të bërtas, por lidhëse këpucësh mbytur nga ndonjë tingull. Ai u tërhoq e saj më e vështirë. Përdorimi litar si levave, ai presion të tij gishtin e madh në anën e prapme të Egos së kokës. Një hov, dhe synimi i mbështjellë anash.
  
  
  Askush nuk dukej të njoftimit. E turmës dhe personave që i ka vendosur" menaxher " në dhomën e ndenjes shikuar Tamara e çdo lëvizje. Ritmin e muzikës u rritën më shpejt dhe më të shpejtë. Të gjithë sytë ishin mbi Jovanovic. Ajo u zvarritur nga të vdekurit desk clerk në hijet e krahët dhe e hedhur nga vetja në krye të një grumbull të zbrazët arka birrë. Tamara është xhaketë ishte shtrirë në një nga arka. Ajo përfundoi pjesa tjetër e rrobat e saj në të dhe mori gjithçka me vete, pavarësisht Pepe e kundërshtimeve. Ai u tërhoq tij xhaketë e gjatë në skenë dhe unbuttoned ajo. Në rast të fatkeqësisë, Tamare, tani mund të shpejt të zgjidhni rrobat e saj. E saj, pashë e saj të kryer.
  
  
  Ajo hoqi fletë. Në saj sytjena dhe brekë të, ajo lëkundet lart e poshtë me exaggeratedly të shpejtë dhe të dredhur dhe lëvizjet e tyre. Ajo kërcenin sikur jeta e saj varej nga ajo.
  
  
  Dhe kështu ndodhi. Si e imja, nga rruga. Ai rrëshqiti nga krahët dhe poshtë në korridor të ngushtë që të çonte drejt hyrjes kryesore foajenë. Ai ndaloi për një çast, kur ai arriti në sallë. Ai kujtoi duke parë dy burra duke qëndruar aty në rrugën e tyre të ndenjjes. Ata dukej vetëm si Pepe, si mysafirët e hotelit. Oni ndjeu si kujdesin e një të lirë Parizian motel. Ajri sniffed ajo. Era e u rrit me ujë Stahl tsenymnogy është më i dobët.
  
  
  Ai shkova "fshehurazi" me kujdes rreth qoshe. Tamara ishte bërë më të mirë se unë mund të keni shpresuar. Të dy burrat ishin vetëm disa metra larg nga salla e kishte bërë kryesor dhomë të gjallë. Njëri ishte vazhdimisht poking e tjera në brinjë. Me sa duket, njohësit e arteve të bukura. Me një .22 - kalibrit Trejo dhe një automatik, pistoletë në dorën e saj, Pepe futur mënyra të tjera si në heshtje, ndërsa ai mund të derisa ai arriti bosh lokal.
  
  
  Tavolinat ishin të organizohet në mënyrë që ajo ishte e vështirë për të kaluar haptazi, në kuzhinë, në anën tjetër të dhomës. Tavolinat ishin plotësisht të vendosur. Ne duhej të jenë të kujdesshëm për të mos përplasemi çdo gjë apo të thyer asgjë. Drita transmetuar në anë të raundit të dritaret në të dy dyert plot gjallëri. Nganjëherë kam dëgjuar tingujt në distancë. Ai butësisht shtyrë të hapur derën dhe për të rënë brenda. Zëri i saj i shtypur kundër rënkimin pak alcove mes kuzhinë dhe dhomë ngrënie.
  
  
  Nuk ishte një sideboard me raftet në fund për takëm dhe decanters. Pranë tij, me derën hapur, ishte një liri të madhe dollap plot me peshqir dhe tablecloths. Ka pasur edhe brooms dhe të tmerrshme, disa kova, pastrim me pluhur, dhe një katër-litër mund të dysheme polak. E saj le të ditës në heshtje të mbyllur dhe shkova "fshehurazi" në të vërtetë kuzhinës. Vetëm një pjesë e tij, mund të shihet: një dy-derë të frigoriferit, një automatik pjatalarëse, dhe një karrige që ai më parë kishin parë përmes dritares. Tingujt e dëgjoi në dhomën e ndenjes erdhi nga një yndyrë grua të pastrimit, një karrige. Snorting dhe të gjallë për veten, ajo fiddled rreth. E korridorit të ftohtë në dhomë duhet të ketë qenë rreth qoshe, nga linja e syve. Nuk e tij stahl të shikoni më tutje. Unë nuk dua të rrezikojë duke u parë. Ajo nuk ka marrë parasysh gjithsesi.
  
  
  Ai mori një nga Tamara e cigare dhe e ndezi atë me një ndeshje mbi hotel kuti ai e kishte nxjerrë nga dhoma. Ai u ndal për një moment, duke dëgjuar intently. Unë nuk mund të të dëgjojë e saj, përveç rastit të clatter e pots dhe pans dhe gruaja e asthmatic të frymëmarrjes.
  
  
  Pas pirja e duhanit, ai shkoi në liri dollap dhe e përplas disa peshqir mbi një kovë bosh. Ai e spërkati pak dyllë për afër dhe i hodhi një cigare në krye të saj. Duke parë se ajo do të vazhdojë të digjem në vetvete, ai po ecte nëpër ritëm dyert një ditë më parë në dhomën e ndenjes dhe Stahl të prisni. Unë lënë atë dollap të hapur. Jovanovic tha se do të marrë dy dhe një gjysmë minuta, por ajo ishte e vështirë për të të treguar kohën e saktë për shkak të sallës madhësi. Ndezëse cigare të ketë një fund të një top të njëjtën përbërje si një ndeshje — në këtë rast, një varg me një markë tregtare përshtypje. E cigareve ishte gjithashtu i mbushur me kafe pambuku ngjyhet në saltpeter. E hapur skajet e cigareve janë bërë nga të vërtetë të duhanit. I ulur në dhomën e ndenjes duke pritur ishte nervoz, por nuk kishte asgjë tjetër që ajo mund të bëjë. E saj besuar Jovanovic për të mbajtur të gjithë të zënë. Sekonda kaloi me dhimbje ngadalë. Atëherë cigare djegur.
  
  
  E ka vënë zjarrin duke shkuar për rreth pesë sekonda, e cila ishte e mjaftueshme që të kthehet në kova në tymi i bombave. E bedclothes kapur zjarri, dhe pastaj peshqir filloi të digjem në vetvete. Kosi tymi billowed nga dollapët në kuzhinë. Edhe në anën tjetër të derës, unë mund të erë e saj faintly si gruaja më në fund ka filluar të bërtasin, " Fuego ! Fuego !
  
  
  Të palëvizshme e saj, e strukur, duke dëgjuar britmat. Pastaj të rënda heronj të dëgjuar e saj, dhe dy roja bërtiti: "Ani ! Fuego ! E saj, e kam dëgjuar një të thënë. Ai u largua në alcove, pistoletë në dorë. Rojet ishin duke u përpjekur për të gjetur se çfarë u djegur. Dhjamin grua bërtita, duke e valëvitur krahët e saj. Të tre prej tyre u kollit dhe kollitjes nga tymi.
  
  
  "Duart lart" kam urdhëruar.
  
  
  Gruaja wheezed më fort se kurrë. Të uniformuar burrat u kthye dhe yawned në mosbesim. Tani zjarri ka arritur kulmin e saj. Të trasha, vaj tymi billowed mbi kabinetit, errëson faktin se zjarri kishte djegur vetëm në një kovë. Tymi dhe stench duhet të ketë ngatërrohet tim reflekset si një djalë arritur për armën e tij dhe të tjera u hodh në mua. E saj të qëlluar ishte i pari në çdo fis. E sheshtë, e mprehtë pop e .22 humbi në britmat e gruas dhe ulërima e të tjera person kërcen me mua. Unë mori një hap përpara, kështu që ai ishte me mua një moment më herët se sa që pritej. E saj, rashë në gjunjë dhe pëllumb mes vetja këmbët. Kur ai ra në krye të mua, ai përfundoi krahët e tij rreth vetja e saj këmbëve dhe hipi në të njëjtën kohë. Kjo ishte një lloj e regbisë, rrokullisje. Ai u largua pak dhe të përdoren tij, vetja e vet, fuqia për të hedhur egon, në sideboard. E egomaniac thyen argjendi raft me një zhurmë. Ajo u shemb, të ftohta se moti jashtë.
  
  
  Përkundër disfatës nga çdo fis, roja e parë nuk mund të ndalet. Me një ofshamë dhe gritted dhëmbët, ai u përpoq për të hapur panik e tij të bukur këllëf për të vënë një plumb në kokën time. "Mui bravo," I tha, duke nisur nga vetja juaj në jetë dhe pastaj në mjekër. Ai e shtyn vend ku ai ishte shtrirë. Gruaja ishte aq e dalë nga mendja e saj se ajo nuk mund të dëgjuar argumentet. "Thjeshtë, senora," thashë unë. Tim të majtë fluturoi saj mjekër me një grusht clenched. Ajo moaned dhe kaloi jashtë si ai butësisht uli normën e saj në dysheme.
  
  
  E saj u hodh mbi ta në dollap. Në të trashë tymi, ai e kapi mp dhe shoved në djegien e të ndryshkur. Zjarri kishte shuar atë, por peshqirët e kishte lënë atë smouldering. E saj, kur zjarri ishte nën kontrollin e saj e shtyu të mp të trajtojë në të trajtojë të qetë dhe një mori nga kova nëpër dollap.
  
  
  Ai la një ego, mori rojet ' armët, pastaj shoved të tre prej tyre në zyrë. Ai i mbyllur në sirtar, vihet çelësi në një minutë, dhe vrapoi nëpër kuzhinë për të digjitale frigorifer, plot gjallëri steaming kovë në mp të trajtojë. Në atë anën tjetër ishte një kavanoz me dyllë.
  
  
  Ajo fluturoi poshtë një periudhë të shkurtër vazhdoi në anën tjetër e kuzhinës dhe e gjeti veten në një vend ku rojet janë duke luajtur letra. Kartat ishin ende në tavolinë, dhe njerëzit kishin hedhur kuda ih. Ka qenë një derë të madhe prapa farthest vend. Ai e shtyu saj karrige nga rruga dhe u përkul shpatullën e tij kundër të mëdha të metaleve të kaloni. Dera klikuar hapur. E saj, barged pa e kërkuar.
  
  
  Në "menaxher" mori një pjesë të madhe revole dhe ka për qëllim atë në fytyrën time. Qelia ishte vetëm pesë metra nga shtatë metra dhe ishte shumë e ndryshme grepa dhe tubacionet. E uem do të kishte për qëllim pretty damn keq të humbasë mua. Ai ishte duke qëndruar mbi të radios në pjesën e prapme të qelizës. Ai ishte ndoshta pyesin se pse ai nuk mund të na gjeni një stacioni. Pak a ai e di, natyrisht, që stuhia kishte ndihmuar në krijimin e penguar edhe uem nga dita e pranimit të gjitha radio stacionet. E revole të ishte në tavolinë tjetër të tij, pranë marrësit. Vetja dora e rrëmbeu atë si vetëtima.
  
  
  Ai vrapoi pa u ndalur. Unë u përkul drejt tij, pushimi kokën time në mes të shpatullat e tij. Unë nxorrën e mp në atë me të gjithë forcën që kam pasur. Kuq-e nxehtë kovë goditur Egoizmin në fytyrë. Armët shkova jashtë drejtë tjetër për veshin tim. Kodrina të gjëmojë nga goditja me një plumb në një hapësirë të vogël të habitur mua. E saj, e panë atë të binte. Ai ndaloi dhe filluan të lëvizin përsëri. Atëherë ra në vend. I qetë e i tokes ishte e qartë vetja e keq djegur fytyrën, një herë ai do të veshin për të dy skajet e jetës së tij.
  
  
  Transmetuesit ishte një mur i thjeshtë në krahasim me qendra e kontrollit në tempull. Ajo përbëhej nga disa metaleve të kabineteve, në formë dhe madhësi si vertikale hermetikisht, e cila përmbante sensorë, pullat, dhe çelsin. Në pjesën e sipërme të kabineteve të përbëhej nga një rreth, një pjesë të madhe të forcës të fushës, si dhe një masë e mbështjellje e zhveshur bakri tel. Mes kabllove të zhdukur, përmes një vrimë në ndenja. Pajisjet elektronike hummed butë. Hotel e gjeneratorë, ku parashihen të energjisë elektrike, ishin ndoshta të vendosura në bodrum tjetër për kaldaja.
  
  
  Ai kthyer kryesore të kaluar. Lëvizi ndalur. Krahët kërcenin mbrapa dhe me radhë për disa metra, për një çast, pastaj ra përsëri. Ajo u kap nga ana e armikut armë dhe me kujdes të shkatërruar çdo gjë që mund të thyejnë. Pastaj e ftohtë storage menaxher zvarritur jashtë saj, dhe të mbështjellë vetja e saj nën karrige ku rojet janë ulur. Ai u kthye, ai hapi dollapët, dhe mbulua brenda, dysheme dhe mure me dyllë. Ai përdoret në pjesën e fundit të rindezim zjarri në kovë. Ajo ishte hedhur djegia e peshqir në pellgje të dylli instalimit. Flakët leapt lart, fanned nga draft rreth ndenja. Zëri i saj vrapoi jashtë, përkundër grusht clenched që u zhduk në barkun e saj.
  
  
  Menaxheri disi rifituar vetëdijen dhe u hodh në këmbët e tij, e plotë të hakmarrjes. Për herë të dytë, ai sulmuar mua papritur. Vetja së pari u përplas në prapanicë të revole e një nga rojat që do të tucked e saj në rrip. Që më shpëtoi. Frymën e saj doli përsëri para se ai të mund të përplas derën, përndryshe ajo do të kishte qenë djegur të gjallë. Ajo u shkëput dhe e sulmoi atë. Zjarri tashmë ishte shuplaka ime, pallto.
  
  
  Ai dukej si një bandit. Ai fuqimisht e goditi në mua, mallkimi në spanjisht. Vetja të kapur e saj me e tij të zakonshme, xhudo grip, një hard dorë. Im i majtë ishte mbërthimi jakë të egos së pallton time të djathtë, duke e shtrënguar vetja e këmishë. Ai hezitoi. Vetja e saj është këmbën e djathtë të mbështjellë rreth të drejtën e saj viç dhe nisi vetja e tij. Ai kërcyen në krah dhe filloi të binte. Uem e ndihmoi pak.
  
  
  I tërbuar me zemërim dhe urrejtje, ai clawed në mua sikurse edhe ai ra. Vetja e këpucëve kapur në pragun e ftohtë depo. Tundur krahët e tij, ai ra prapa në djegien e dylli. Çdo lëvizje fanned flakët edhe më shumë. Ai rashë në të gjitha katër këmbë. Duke ulur kokën e tij, ai bërtitur në agoni. Si një njeri pishtar, ajo dogjën para syve të mi. E saj uem nuk mund të ndihmojnë por të mbyllur derën. Vetja britmat nuk ishin më audible, dhe zjarri nuk do të kishte qenë e zbuluar menjëherë. Më në fund, ai ishte në gjendje për të marrë një frymëmarrje të thellë. Ai dëshpërimisht nevojë. Gradualisht ajo filluar në mua se unë kam qenë i lënduar keq. Plagë në shpatull hapur përsëri, ndoshta kur të saj gardës sulmuar. E dhimbje mesi e hapur krahun tim me dhimbje. Ai u përpoq për të lëvizur gishtat e tij të majtë. Tani zëri i saj mund të humbasin vetëdijen ose të vazhdojnë të veprojnë; zëri i Saj vazhdoi. E bardhë-ballafaquar, unë të shkallëzuara nëpër dhoma, të kthehet në kuzhinë dhe alcove.
  
  
  Odin rreth njerëzve trokitën në liri dollap derë dhe thirri me zë të lartë për të ndihmuar. Ai ndaloi dhe trokiti në derë. "Senor ?"
  
  
  "Ju! E tij!
  
  
  "Në qoftë se ju doni atë për të zjarrit me plumba në ju nëpër atë derë, atëherë të mbajtur të nisur e saj me zë të lartë."
  
  
  Nuk ishte një moment i heshtjes. Pastaj ai tha: "unë do të të jetë e qetë, amigo."
  
  
  "Bueno".
  
  
  Kur jam kthyer poshtë në korridor që shpie në skenë, unë pashë dy burra, të ulur në dhomën e ndenjes, duke qëndruar në hyrje të El Koyountoura . Ata vulosur këmbët e tyre dhe whistled inkurajues. Kur ai arriti në krahë, ai e kuptoi përse. Tamara ishte e veshur vetëm brekët e saj. Si ajo mund të zgjasë për aq kohë duhet të ketë qenë një nga sekretet më të mëdha të vallëzimit.
  
  
  E combos ishin të rraskapitur. Ata luajtur refren për të qindtën herë, por ritmin ishte ende e fortë, dhe Tamara i mori të plotë përfitojnë nga kjo.
  
  
  Me stripper hapa, ajo kërcyen lart dhe poshtë, valëzim saj hips dhe dridhje gjinjtë e saj lakuriq. Turma përshëndeti në miratimin, edhe pse disa nga gratë duket të ngushtë të shokut. Të gjithë sytë ishin mbi të quivering nipples. Nuk ishte një shqetësuar duken në sytë e saj... deri sa ajo pa mua. Fytyra e saj ishte bërë. Unë sinjalizoi Ay që e bëj me ngut. Ajo tundi kokën imperceptibly, dhe nisi të saj fitimet.
  
  
  Dhe çfarë finalen!
  
  
  Grupi ishte gati për të filluar duke luajtur melodinë e përsëri. Tamara kap parë chords dhe përkul për të marr fletë e saj sytjena. Ajo u dha të gjithëve një duken të përsosur në defiantly harlisur roundness e saj mollaqe. Shikuesit mund të shikoni qartë se të ngushtë najloni linjën e saj brekë në mes të saj të fortë kofshë, e cila vetëm pak kohë forcuar si ajo u përkul përpara. E saj brekë shkau defiantly poshtë prapanicën e saj dhe qëndroi aty kur ajo u ngrit dhe më solli një fletë dhe sytjena.
  
  
  "Të madh të Perëndisë," ajo hissed. — Mendova se ju kurrë nuk do të vijnë."
  
  
  "Të ndaluar atë së shpejti", u përgjigja.
  
  
  Unë pashë e saj valle përsëri në skenë. E saj valëzim mollaqe janë një lezetshëm sytë. Shenjtorët kanë shkuar çmendur. Unë nuk e di se çfarë gratë ishin të menduarit, por disa prej rreth tyre dukej sikur ata kurrë nuk do të shërohen nga kjo. Njerëzit e enëve të gjakut ishin shpërthyer. Pije janë konsumuar më shpejt se kamerierë mund të sjellin ato. Për herë të parë në jetën e tyre në rroba të zeza, ata panë të butë bukuria e vërtetë e femrave kthesa dhe jetonin në të. Pas të gjitha, ata ishin të përballet me fundin e botës, Armagedoni, dhe ndoshta një të Dytë Fenomen në të njëjtën kohë. Dhe në qoftë se ata ishin duke shkuar për të vdekur , çfarë një mënyrë për të thënë lamtumirë!
  
  
  Një britmë e nxitjes ranë jashtë. Tamara ka filluar për të marrë jashtë saj brekë. Grupi ndjerë kulmi i afrohet dhe u zhyt në mend melodi. Ai e mbajti në kërkim të kthehet mbi pjesën tullace të sulmit aftësitë dhe duke u lutur që të trasha lisi derën e ftohtë dhomë do të mbajë zjarrin, dhe rojet në liri dollap ishte ende duke tundur me tmerr. Tamara tërhoqi poshtë e ngushta elastike bandën e saj brekë. Perëndia, pse nuk e kishte ajo është në një nxitim? Më poshtë. Të butë flokët kaçurrel u bë e dukshme. Më shumë zhurmë dhe bërtasin!
  
  
  Ai fshiu trashë pika gjaku nga ballin e tij dhe rubbed e tij dhemb sup. E saj brekë ngadalë shkau poshtë këmbën e saj. Ajo hoqi saj ih dhe u kthye. U përkul për të marr e saj vetja. Straightening këmbët e saj, heqjen e saj mollaqe, ajo tregoi njerëzve diçka që ata kurrë nuk do të harroj.
  
  
  Turma rënkoi.
  
  
  Combo përfshinë.
  
  
  Tamara nxituan nga skena dhe e hodhën hapur fjalë në duart e mia.
  
  
  Nuk ishte një shumë e duartrokitje, por nuk kishte kohë të mjaftueshme për të shkuar mbrapa. Unë përfundoi saj deri në pallton time dhe i thashë se unë do të duhet mjaft kohë për të marrë veshur pasi ne shkuam rreth hotelit. I lirë nga rrobat e saj, ajo ndjekur më poshtë sallën kryesore dhomë të gjallë.
  
  
  "Nick, Nick," ajo gulçoi — " çfarë është e gabuar?"
  
  
  "Nuk ka rëndësi", u thashë.
  
  
  'Por...'
  
  
  "Tre kanalet u shkatërruan, një mbetur. Do ta tregoj me detaje më vonë.
  
  
  Ne u zhvillua rreth hotelit. Kjo ishte e lehtë se ai do të menduar. Ai ndaloi për një çast në sportel, dhe si I dyshuar, ka qenë një radio dore marrëse-dhënëse në raft nën banak. Vetja e quajtur atë mbi dhe, në një growling, pseudo-menaxheriale ton, urdhëroi njerëzit e Fiat në frontin e ndërtesës të hap mënjanë dhe le Buick të kaluar. Një pjesë e vogël e lirë mikrofon të fshehur zëri ndryshime, dhe Reumatizma ishte një periudhë të shkurtër "Si, señor!" Poshtë shkallëve, nëpër derën e përparme, ne u hodh në një makinë të vjetër dhe të ringjallur atë.
  
  
  Fiat dhe sigurinë e saj detaje ishin parkuar jashtë në rrugë me pemë. Kur Jovanovic panë që ne u do të jetë i suksesshëm, ajo na dha një miqësore valë nga dy burra si ne e kaluar mimmo. Ajo relaksuar përsëri në kalbur divan dhe filloi duke qeshur. Ajo ishte një e qeshur histerike e ndihmave. Pa frymë, ajo bërtiti, " Oh, a e sheh ata dy burra?"
  
  
  'Cilat? Në këtë Dekret?
  
  
  "Jo, Nick, dy prej tyre janë më të mirë në dhomë të gjallë!" Ajo filloi duke qeshur edhe më e vështirë. Ata dukeshin aq i befasuar kur ne shpejtoi të kaluarën mimmo tyre. "Ah, këtë shprehje, në ih fytyrat!" Tamara ishte duke përshtatet e të qeshura. — Unë isha me të vërtetë e mirë?"
  
  
  "Po, ju keni qenë të bukura."
  
  
  "Me të vërtetë ?"
  
  
  "Mjaft e mirë për të bërë më të insanely xheloz."
  
  
  Tamara qetësohen pak dhe giggled si ai luftoi me timon e Buick dhe çuan drejt aeroplanit. Si ajo filloi të vishej, e qeshura ndaluar, dhe në anën tjetër të Puntarenas, tha ajo në një të ulët, në mëdyshje zë, " Nick, moti. Ajo ndryshon.'
  
  
  Në të vërtetë. Bora ishte tani në rënie në një swirling vorbull. Dikur të shkëlqyer reflektues qiellin e erret, dhe era howled si një plagosur frymës së mbi hum e një mbingarkuar motor. Pemët, shkëmbinjtë, dhe çdo gjë tjetër që mund të lëvizin fluturoi rreth nesh në një ulëritës uragan. Breshëri i gurëve ricocheted jashtë dyerve dhe dritareve. E kemi gjetur veten në një botë të shtyrë çmendur nga veprimet e çmendur.
  
  
  "Paaftësi hotel është transmetues i shkaktoi një krizë të," I tha grimly.
  
  
  "Dhe ajo do të merrni më keq," Tamara, pëshpëriti.
  
  
  "Po, derisa t'i shkatërrojmë e fundit transmetues në Panama."
  
  
  Ajo u kthye nga unë, e bardhë si dëborë jashtë. "Por, Nick", tha ajo, me të dukshme horror. "Ne duhet të jetë në gjendje për të bërë këtë, apo jo?
  
  
  
  
  Kreu 12
  
  
  
  
  Sipas hartës, Sangre Island ishte rreth gjashtëqind kilometra nga Puntarenas. Por, ndërsa ne ishin të çmendur të mjaftueshme për të fluturuar në këtë lloj të motit, ne nuk ishin të çmendur të mjaftueshme për të nxitojnë jashtë për një sinqertë të fluturimit. Një herë në ajër, ne hymë në një hark të gjerë mbi Oqeanin Paqësor. Kjo e bëri të fluturimit pothuajse dyqind kilometra më të gjatë dhe ndoshta një tjetër 150 milje për shkak të vazhdueshme zigzags. Ne fluturoi mbi Chiriki Gjirin me të madhe të ishullit të Coiba, një penal koloni. Pastaj ne rrumbullakosura e Azuaro Gadishullit dhe shkoi tek i 150-milje i gjerë Gjirin e Panama. Gjatë rrugës u Gjirin e Panama me Panama City dhe Balboa.
  
  
  Të gjithë këtë kohë, aeroplani nuk bëri asgjë, por të shkëmbit dhe do të zhyten. Tamara dhe unë skated nga njëra anë, dhe mbrapa. Ne kurrë nuk u ul prapë. Vetëm rripat e mbajtur ne në vend. Një shtytje të ndjekur një tjetër. Trup i avionit rënkoi dhe creaked, dhe krahët dukej i gatshëm për të parakohshme në çdo moment. Kur avioni u ul në ajër zonë, ajo do të goditur mbajnë diçka të vështirë me shpatullën e saj dhe të përjetojnë dhimbje torturuese. Para se të largoheshim, Tamara veshur plagë dhe forcuar në fashë, por kjo nuk ishte e mjaftueshme. Gjaku vazhdoi të rrjedh nëpër shpatullat e mia, njomje këmishën time.
  
  
  Ajo bërtita. "Cilat janë koordinatat e ishullit, Nick?"
  
  
  "Nuk ka ende,", ajo shpërtheu mbi zhurmë. "Parë në Panama City."
  
  
  "Pse? Sangre Ishull është në sallën e de las Perlas arkipelag, e cila është në hall të lindja këtu, jo për veriun.
  
  
  Zëri i saj, tundi kokën në marrëveshje. Arkipelag do të thotë "deti e shumë ishuj", dhe në këtë rast i referohet rreth tetëdhjetë e vogël "perla" në anën tjetër të gjirit. Ai vuri në dukje hapur hartë. "Ju nuk mund ta gjeni tuaj të synuar në këtë përzierje ende, dhe ju nuk mund të besimit të instrumenteve më. Ne kemi nevojë për një pikë referimi para ne mund të gjeni një ishull të vogël në këtë grup. Qyteti në sallë është vetëm gjashtëdhjetë kilometra në veriperëndim të arkipelag. Nga këtu, ne mund të bëjë detyrat.
  
  
  Pas Tegucigalpa dhe Puntarenas, unë mendova se e ka pasur mjaft të weathering kundër të egër dhe të pamëshirshëm shkatërrimin se Kolonel Zembla kishte bërë. Por nuk ishte një fatkeqësi e paimagjinueshme në Panama City. Kjo është një e mi të preferuar qytetet, me shumë kujtime. M'u kujtua një mbrëmje me një grua të bukur në apartamentin e saj në këmbët e Malit Ankona dhe zgjohen për të era-rrahur këmbanat e katedrales, pranë Avenida Qendrore. Si ne fluturoi mbi qytet, ishte vënë re nga mbetjet e katedralja e vjetër e Qeverisë Pallatin e bukur të Teatrit Kombëtar, Malecon Bulevardit dhe Bovedas Bulevardit me të vjetra nëntokësore burg. Gjithçka, me të vërtetë çdo gjë, u thyen dhe të shkatërruar, të shkatërruar dhe të ndarë nga mizor scourges e një çnjerëzor stuhi. Qytet me një popullsi prej 300,000 njerëz kanë pushuar së ekzistuari dhe u kthye në të njëjtën mëdha të rrënojave, si të qytetit të vjetër nëntë kilometra larg, rrafshua me tokën në 1671 nga corsair Henri Morgan.
  
  
  Balboa, anglisht Channel portin e Qytetit, ishte edhe një shumë vakant. Nga ynë pikë e favorshme, ne mezi mund të shohin Miraflores Flokët dhjetë kilometra nga bregu. Dy kanaleve kryesore për të ishte plotësisht e bllokuar. Disa anije mallrash dhe çisterna nafte ishin të bllokuar në dy më të madh në botë akull fusha, secila pothuajse dyqind metra të gjerë dhe të pesëmbëdhjetë metra të thellë. Një monstruoze era përfshiu nëpërmjet kanaleve. Nuk kishte asgjë për të treguar se gjërat ishin më të mirë në anën tjetër të isthmus.
  
  
  Ai ishte seething me zemërimin në çfarë Zembla kishte bërë këtë dikur pjellore dhe të pasura të vendit.
  
  
  "Të kthehen," ai u këput në Jovanovic. Nuk është ndjenjë e mirë. - 'Jug-lindje të Isla Sangre . _
  
  
  "A mendoni se Zembla është atje?"
  
  
  "Unë me gjithë zemër shpresoj që po," I tha, duke marrë një të kaluar të hidhur, vështrim në vorbullat e bardhë peisazhit. "Nëse vetja e gjen të saj, ishullit do të jetë e përmbytur në egon e gjakut, unë ju premtoj."
  
  
  Kryesore ishujt e San Miguel, San Jose, dhe Pedro Gonzalez ishin të lehtë për të gjetur, por Zembla e fundit strofull ishte vetëm një thërrime në hartë, dhe asgjë më shumë në realitetin. Ajo ishte një grumbull gurësh jutting nga rreth ujë nën një batanije të trashë të dëborës, qytetit dhe detit shkumë, e rrethuar nga një plazh me rërë. Si e kemi kaluar mbi atë, Cessna flak dhe kërcyen në zhvendosjen e rrymave të ajrit. Tamara luftuar me bujk si ajo ishte pyetur për një ulje vend.
  
  
  "Unë mendoj se ne duhet të tokës në breg. Edhe një gur dhi nuk mund të qëndrojë në këmbët e tij mbi këta gurë."
  
  
  — Çfarë është ajo?" — Çfarë është ajo? " e pyeti ajo, duke treguar në të majtë.
  
  
  Ajo e shtyu me aeroplan në një tetëdhjetë-shkallë kënd në mënyrë që zëri i saj mund të shikoni në atë, shumë. Përmes qytetit që ngjan me makinë-armë me plumba, ai mund të shihte të zbehta shkëlqim të disa prej ndërtesave të vjetra. Ata ishin të grupuara në mënyrën e vjetër, hacienda rreth një oborri. Ajo ishte e rrethuar nga një tre-inch-trasha mur guri me një rënda porta me trarë hekuri. Të paktën para ih atk-së ndërtuar, dhe nuk kishte asnjë arsye për të besuar që këto mure nuk ishin vetëm si të trasha dhe të forta. Zembla duket të gëzojnë të bërë gjëra të vështira, sidomos kur ajo erdhi për të mbrojtjes ose të ikin.
  
  
  "Ai është këtu", u thashë. Dora ime shtrydhur Tamara është. 'Shiko! Vetja helikopter është moored në oborr.
  
  
  'Unë e kuptoj saj. Por do të ju le të shkojnë në duart e mia tani? Saj më mirë do të bjerë tepërt vetja çati. Le të shkojnë në duart tuaja dhe për të gjetur një vend në tokë, në rregull?
  
  
  Hej buzëqeshi për fat të mirë të saj. Më në fund, kemi gjurmuar poshtë Zembla në Egon e revistave. Mi grin ngadalë venitur si unë, kuptova se nuk ishte e përshtatshme zonën ulje kudo rreth perimetrit. Dy-vjeçar dhe dantella shitës Ramon Batuc ndërtuar tij hacienda në krye të një raundi hill. Nga portën kryesore, një rrugë për të çuar poshtë nga shkëmbinjtë për një boathouse në një natyrore kovi. Mali ishte relativisht të rrëshqitshëm, por shumë të pjerrët. Pjesa tjetër e ishullit ishte ose shumë i përafërt ose i madh me ferra, gunga shkurre.
  
  
  "Ajo është menduar të jetë një plazh," babai i saj tha grimly.
  
  
  "Pak mbrapa është një shquar pjesë të plazhit, që ende duket goxha e mirë," ajo u përgjigj: pursing buzët e saj. Ajo e shtyu të Cessna përsëri dhe fluturoi drejt një të vogël shtrirje të gjithë erë plazh. "Ajo do të jetë shumë e vështirë, Nick, dhe ne nuk do të jetë në gjendje për të marrë të afërt për të në shtëpi."
  
  
  "Kush kujdeset për pak ecin? Unë shpresoj se ne ende mund të ecim kur ne vend".
  
  
  Avioni rënë poshtë. Era kap vetja dhe howled të gjithë metalike. Rëra fryrë rreth rrotave. Pjesët e avionit u drodh sikur ih u gjenda i paralizuar. Tamara luftuar me luftuar bujk. "Ne kemi një thënie në Rusi," ajo blurted jashtë, intermittently. "Të mbajë në të shtrënguar në timon në këtë situatë!"
  
  
  Ne ishim të thithur poshtë në një ajër vrimë. E Cessna tronditi, tronditi, dhe shkau së bashku në një plazh gri, me rërë të shiut të fryrë rërë. Para nesh, strall të mprehtë majat jutted nga të gjitha mbi rërë. Në të majtë të hedhur një parzmore rreth më shumë gurë dhe shkëmbinj, dhe të drejtën e një kërcënues muret e valë e shkumë. Aeroplani zbriti.
  
  
  Ai growled në e saj. - 'Dorë! Lart!' Britmat e mia reflexive, pasi e dija Tamara u bërë të mirë të saj për të ngritur hundën e saj. Plazhi i është qasur në një shkatërrues normë. Hunda e groposur në rërë. Një kohë të gjatë t'u fërshëllejë, pastaj një thundering pop. Ne pe rreth e rrotull, krahu struts theu, dhe helikë palosur mbi motor të bllokuar, që ishte gjysmë e mbuluar me rërë. Dyshemeja u ngrit dhe hurled na çati si një grumbull të njeriut, krahët dhe këmbët. Avioni gati kthyer mbi të, pastaj u rrëzua bisht të parë në akullt valë. Ujë i kripur spërkati mbi ne, si ne u tërhoqën. Ne kemi qenë e gjymtë, por ne u ndalëm tokës sonë. Avioni tronditi mbrapa me radhë dhe në të shfletoj. Ne u luhatur në valët. Tamara tundi kokën, ngriti atë, dhe shikoi nga e thyer dritaret në plazh. I tronditur, ai mori frymë thellë dhe të studiuar rërë dhe shfletoj më poshtë nesh. "Votoni atë që unë si në lidhje me këto fluturime komerciale", tha ajo me një buzëqeshje e vogël. "Ju gjithmonë vendin e butë."
  
  
  "Mos qesh me mua përgjithmonë!" tha me lot në sytë e saj. — Unë kam shkatërruar çdo gjë, unë e di saj! Ne kurrë nuk do të ngrejë vetja në ajër përsëri!
  
  
  "Ai ndoshta nuk do të kishte ndodhur ndryshe," thashë unë. "Rëra është shumë i butë dhe era mund të ketë trokiti ne off këmbët tona."
  
  
  — Por çfarë do të bëni tani ?"
  
  
  "Çfarë duhet të bëj?' Ai e kapi e wicker shportë se eda dikur kishte qenë në prapa tij. Tani nen kishte Tamara është pistoletë Makarov, Dr. Mendoza është vintage pistoletë, Pepe e .22 automatike, revolver, dhe pistoleta e dy rojet e sigurimit dhe menaxheri. Ajo i dha Tamara armën e saj dhe Pepe, dhe të vënë pjesën tjetër të armëve në xhepat e saj. "Çfarë duhet të bëj?'- përsëriteni atë. "Mirë, le të shkoni për një shëtitje. Le të bëjmë atë!'
  
  
  
  
  Kapitulli 13
  
  
  
  
  Duke ecur ne kemi bërë rrugën tonë mimmo pabesë kodrat nën një ulëritës dhe djegia sky. Prapambetje ishte ende në mbledhjen forcë. Errësira u rrit e trashë. Disa ferrat dhe drurët creaked në erë. Gur qenë vazhdimisht në rënie. Era thithur ajër rreth tona mushkëritë si ne kandidoi kundër tij. Ne ishim suffocating si mbytja e njerëzve, dhe ndonjëherë ne nuk mund të ecim përpara. Stuhia ishte tani një të ngurta në masë, të ashpër, të pamëshirshëm, dhe vdekjeprurëse. Tamara fytyra ishte mbuluar në gjak nga rënia sados. E saj, e dija se nuk duken shumë më mirë. Dhimbje në shpatull ishte veshur me mua. Ajo nuk ishte më vetëm një tapash prej mishi, dhimbje shtënë nëpërmjet shpirtit tim dhe kockat e mia. Kam luftuar me të, dhe me të mia ngurtë gishtat. Ne luftoi dhe të shkallëzuara kryeneçësi, të mbështetur njëri-tjetrin.
  
  
  Gjysmë ore të kaluar, një e katërta e një orë, dhe një orë e gjysmë. Më në fund kemi arritur në kodrën. Ne jemi duke kërkuar në të trasha, të ngurta muret e hacienda njëqind metra larg. Ata ishin të shtrirë për tokë nën një shtresë të trashë bore. Po të kishte qenë sentries - ai ishte pothuajse e disa prej tyre-ata nuk do të kishte qenë moaning. Ata ishin huddled në të dyshimtë strehim të murit. Ajo do të jetë një mezi të dallueshme vijë e të rreckosur meshkuj në uniforma të kapur në të ngrira organeve.
  
  
  "Le të shkojnë mbi mur", thash unë. "Dy ose tri porta do të jetë shumë e rëndë e të ruajtur."
  
  
  Tamara tundi kokën me një shudder. "Ne nuk mund të, Nick!
  
  
  "Ne nuk mund të qëndrojmë ose.
  
  
  Kemi filluar për tu ngjitur në kodër pas hacienda, të hapur në frontin e hyrjes kryesore. Në disa mënyra, ajo ishte e vështirë për të ecur përpara tani. Ka më pak pengesa, por e zhveshur sipërfaqen e kodrës ka qenë buffed nga era dhe u kthye në një rrëshqitshëm akull shpatin. Tamara ishte e para që të bien, dhe kam pasur mbështetjen e saj. Atëherë ai e humbi ekuilibrin. Tamara u përpoq për të ndihmuar, dhe papritmas ne të dy mbështjellë poshtë, clutching duart tona threateningly. Tonë qëndrueshmëri vdiq, por u ngrit përsëri rreth e vet hi. Jeta dukej më pak e vlefshme se ngrohtësinë dhe paqe, që e vdekjes do të sjellë, dhe të jetës triumfuar.
  
  
  Në krye, ne crawled rraskapitur nën strehën e murit. Ajo ishte e vjetër. E masonry ishte veshur jashtë, dhe nuk ishin të mëdha boshllëqet midis natyrore, me gurë, ata thanë. Mesatarisht, ishte tre e gjysmë metra i lartë. Shikoi me kujdes dhe të re këmbë dhe krahë të mbështetur pikë në disa vende. "Më ndiqni mua, kur unë jam lart," tha Tamara.
  
  
  "Kur jeni?" Ju do të thotë në qoftë se ju bëni këtë!
  
  
  "Kur unë jam lart, Tamara," unë i thashë vendosmërisht. Ajo nuk duan të mendojnë rreth të vërtetës në fjalët e saj. "Dhe të presin për një mrekulli." Nuk mund të jetë sentries në anën tjetër.
  
  
  Ai filloi të rrezikshëm të ngjiteshin në mur të vjetër. Unë kisha për të marrë jashtë tim dorëza mbrojtëse për të mbajtur gishtat e mi mbi gurë të lëmuar. Një ftohtësi e shtënë nëpërmjet shpirtit tim. Zëri i saj, ndjeva duart e mia të shtrënguar. Gjaku im, gjaku dhe muskujt e ngriu. Guri shkatërruar nën peshën e këmbë. E saj shtrirė deri në moan, dhe dëgjuar Tamara e butë britma e tmerri. Për një moment, mendova se unë nuk mund të shkojmë më tutje. Pastaj m'u kujtua se sa afër Zembla kishte qenë mendimi i ngrohur mua. E saj me kujdes gjetur një tjetër prezente. Sl gjetur saj. Inç nga afër, ai u ngrit.
  
  
  Një finale përpjekje më çoi mbi buzë të një të gjerë, të sheshtë kulmin. I qarte demonit të qelqit janë të shpërndara përgjatë gjithë gjatësisë, por bora dhe akulli mohuar ihm efekt. Në fakt, ata më ndihmuan të qëndruar në sipërfaqe të rrëshqitshme.
  
  
  Unë kam qenë gati për të gjest për Jovanovic për të ndjekur mua kur kam kapur një paraqitje e shkurtër e rojtar. Ai u bundled me lart, dhe me kokën ulur, duart e tij të thellë në xhepat e tij, ai ecte ngadalë prapa dhe me radhë në mes të murit dhe më të afërt të ndërtimit. Një pushkë automatike të varur prej tij, kofshën e djathtë. Ai ecur mbi të, ku ajo ishte shtrirë moaning. Saj, dukej në Jovanovic për të paralajmëruar saj. Ajo nuk i binden urdhërit tim dhe tashmë ishte e ngjitur pas meje! E rojtar erdhi deri të lëpijnë. Aq afër sa për të dëgjuar atë, nëse ndonjë gjë ka ndodhur. Frymën e saj futur në fytin e saj.
  
  
  Tamara humbi ekuilibrin e saj dhe ra. Ajo le jashtë një tronditur qaj. Jo shumë, vetëm një pak më të lartë se një pavullnetshme psherëtimë, por me zë të lartë të mjaftueshme. E rojtar menjëherë ngriti sytë me kureshtje dhe më pa. E saj të kërcyer.
  
  
  Ai njeri e dinte detyrën e tij dhe u përpoq të mbronte veten e tij. Shumë vonë! Ai ishte ende duke rritur pushkë kur ai ishte hedhur mënjanë nga vetja, ulje në krye të tij, gjunjët e një uem në jetë. E saj pushkë u rrëmbeu larg nga Vetja sorrë, kthyer, dhe mbi të qëlluara. Prapanicë të goditur uem në anën e qafës. Ai psherëtiu dhe ngriu. Vetja e synuar të ishte në një panatyrshme kënd të bust.
  
  
  'Nick!'- pëshpëriti nga lart. Ngrita sytë dhe pashë Tamara ulur në moaning dysheme.
  
  
  "Unë nuk mund të presim për të...'
  
  
  "Kjo nuk ka rëndësi," unë hissed. 'Hidhen.'
  
  
  — Do të ju kap mua?"
  
  
  "Gjithmonë i dashur."
  
  
  Ai vendosi pushkë në krye të pajetë rojtar dhe mbajtur nga duart e tij. Ajo ra. Ajo ishte kapur nga ee. Gjithashtu, edhe pse kjo nuk ishte e butë me një përqafim, kjo është pretty damn bukur. Ajo shtrirė për mua dhe e puthi qafën time. 'Çka tani?'Çfarë është kjo?' pyeti ajo butësisht.
  
  
  "Ndërtesa kryesore. Ka një shans të mirë ne do të gjeni Zembla dhe Vetja nuk e fundit fuqi fushën e transmetuesit. Ne kemi për të shkatërruar ih të dy.
  
  
  "Oh, është se të gjitha?" ajo i tha me një ton sarkastik. Ajo nudged rënë rojtar me gishtin e saj të boot. "Sa ih a do të ketë midis nesh dhe Zembla?"
  
  
  "Unë nuk e di. Shumë, unë mendoj.
  
  
  'Po. Dhe ata kanë për të na gjej dhe pastaj të na vrasin apo na mbajnë jashtë deri ne ngrirë deri në vdekje. Ne jemi të mbërthyer tani që ne jemi prapa murit. Ata janë disa plumba që ne kemi, pak të ndryshuar. A keni ndonjë tjera të tilla ide të mira? Kam dëgjuar e saj në heshtje. Ajo u përpoq për të fshehur të saj frika e saj me cinizëm. Kjo është tërësisht një reagim natyror. Dikush që nuk është frikë për një arsye të mirë është një budalla. Jovanovic ishte një vështira, praktike, grua të guximshme, dhe jo një budalla.
  
  
  — Unë nuk kam asnjë ide, " kam pranuar. "Ne vetëm mund të bëjmë më të mirën tonë dhe të shpresojmë. Ajo do të jetë e vështirë, por ne duhet të përpiqemi."
  
  
  Ajo tundi kokën resignedly. "Dhe pas kësaj është e gjatë, Nick, unë do të përpiqemi për të thënë diçka të mirë."
  
  
  "Unë do të bërtas për ndihmë," ai i tha me një buzëqeshje. Në hijet e ndërtesave, ne kemi hyrë në pjesën e pasme të hacienda. Ajo ishte më e preferuar të rojtar automatike, derisa unë zbuluar se mekanizmin e vet ngriu. Vetja pawned ajo dhe mori një nga armët.
  
  
  Ne kemi ardhur për të qoshe dhe e ndaloi. Para nesh ishte një oborr me një helikopter. Ai kishte studiuar të gjatë e të ngushtë kryesore të ndërtesës ku ai shpresuar për të gjetur Zembla. Ajo ishte më e madhe se sa anekse, me një mbulesë, nën portikun drejtimin e saj në gjithë gjatësinë. Në qendër është një derë nëpër të cilat makina mund të hyjë në hyrjen kryesore.
  
  
  Hajatit ishte e errët dhe mezi të dukshme nëpër vorbullat e borës. Kam pasur një të fortë dyshimin se kishte një rojtar diku tjetër. Një apo më shumë, të gjitha nervor dhe të ftohtë, me ndjesi shpimi gjilpërash gishtat. "Ne do të marrë gjatë rrugës," thashë unë. Ne u zhvillua në pjesën e prapme të ardhshme të ndërtimit. Ai do të kishte preferuar për të mbajtur drejtimin, por kujdes dhe në heshtje u rendit të ditës. Ngadalë kemi lëvizur në. Në këtë anë të hacienda ishte një e dytë e ndërtimit që dukej si një garazh. Ne arritëm në anën tjetër pa asnjë incident. Për të drejtën, nuk ishte hapur një hapësirë prej rreth dhjetë metra. Pas ajo ishte ndërtesa kryesore.
  
  
  Ne u ndalëm dhe e dëgjova me qëllim. Ne nuk dëgjoj asgjë dhe u zhvillua në pjesën e pasme të ndërtesës kryesore. Para nesh ishte një rresht të gjatë e windows me punonin-shufrat metalike. E monotony ishte ndërprerë nga dy rrugët e ndarë Rivnenskaya rresht në tri pjesë. Ka qenë një portë pas tyre, dhe një tjetër radhë të windows, disa prej të cilave ishin me shkëlqim lit. Një kohë të shkurtër me kalldrëm të rrugëve u zhvillua nga porta e ndërtesës për masive portën kryesore. Nuk ishte një kiosk pranë portës që dukej si një paguajnë telefon. Duke pritur kioska. E ngushtë të hapjes ishte e ndriçuar.
  
  
  'Mallkimi. Ne duhet të kalojnë rrugë me pemë, dhe është e ruajtur.
  
  
  "Ndoshta ata nuk do të xhiruar grua," Jovanovic tha.
  
  
  'Pse?'
  
  
  "Ndoshta ata do të dëshironi të bëni pyetje parë."
  
  
  "Tamara, në qoftë se ju mendoni se ju mund të marrë artificial..."
  
  
  Ai si mund të ketë qenë duke folur për të një mur. Bending poshtë, ajo shpejt kaluar nën windows. Kam ndjekur të saj, duke shpresuar se ajo nuk do të merrni shumë të pamatur. Kam pasur një ndjenjë se ata do të xhiruar të parë dhe pastaj të bëni pyetje. Ne depërtuar mimmo e parë nga dy dyer dhe e ardhshëm të grupit të windows. Jovanovic ishte një gjysmë metër larg prej meje. Ajo ishte e bindur në lëvizjet e saj dhe ai e dinte se unë nuk mund të ndalet e saj pa u rrezikuar nga një bisedë të nxehtë dhe të mundshme të zbulimit. Unë u përpoq për të mendojnë për një alternativë, por unë nuk mund të gjeni atë. Ne kemi ardhur për fillimin e ditës së dytë dhe dritaren e ardhshme. Befas ai dëgjoi zëra.
  
  
  'Prisni! zëri i saj ishte i pëshpëriti energjike. Për të mia të veçanta të papritur, ajo u ndal dhe crawled mbi mua. Llambë blinked. Ne shikuar në dritare.
  
  
  Kolonel Zembla ishte tempe lart e poshtë me zemërim. Unë nuk e kam dëgjuar se çfarë ai është duke thënë. Megjithatë, ai vazhdoi të banging tij grushtin mbi tavolinë në mes të dhomës. Kryesuesi ishte mbushur me pjesët elektronike, fshirjes, panelet e qarqeve, bashkim prangave, dhe pincë. Pas Zembla ishin të njëjta metalike kabinete dhe panele si në Mayan tempull. Vetëm këto janë të hapura. Bare kishte qenë larguar, dhe instalime elektrike ishte wriggling si një e çuditshme perm. Nuk ishte e vështirë të imagjinohet se çfarë ai ishte duke bërë në këtë dhomë. Ai ka ndërtuar një të re master sistemit të kontrollit të tij vdekjeprurës komplot për të pushtuar Amerikën Qendrore dhe për të krijuar një të Tretë Mayan Perandorisë.
  
  
  Unë pyeta veten nëse ai po fliste për të Hema kur një të dytë njeriu me një cipë e hollë, mustachioed fytyrën erdhi për të qëndruar pranë tij. Zembla është bashkëfajtor dukej edhe më e ligë dhe të ftohtë me gjak se kushdo tjetër. Ai u shpalos një sheaf e chart dokumentet. Të dy burrat ishin aq të engrossed në diskutuar për planet e tyre që unë të guxuar për qasje pak të lëpijnë. Nga këndin e syrit të tij, ai pa gjashtë burra të tjerë, dy roje të armatosura, dhe katër teknikë në të bardhë tunika, ndoshta duke punuar në kuvend linjë. Tamara shikoi në mua questioningly.
  
  
  E rheumatologist vuri në derën prapa nesh. Ai butësisht shtyrë të hapur kaloni dhe u përkul kundër një të trashë të pemës. Porta nuk ishte e mbyllur. Kemi hyrë brenda dhe për të dëgjuar zërat në dhomën tjetër në sallë të ftohtë.
  
  
  '...e vrasin menjëherë! Kolonel Zembla zëri ishte i ashpër dogmatik. "Nëse unë nuk do të marrë situatën nën kontroll në orët e ardhshme, stuhia do të bëhet shumë e fortë për të trajtuar — edhe për mua! †
  
  
  "Ne mund të ndalet instalimin," vartësi të sugjeruar për vetja.
  
  
  "Tohel, kjo është puna e një tradhëtar."
  
  
  "Jo, zotëri. Hidhni një sy në R seksionin këtu. Ata thjesht nuk kanë pjesët e domosdoshme për të vënë këtë seksion së bashku. Vetja nuk mund të jetë e ndërtuar në orët e ardhshme, kështu që...
  
  
  "Ju guxoj leksion mua R Seksionet! Kush e krijoi me temën? E saj të vetëm, nuk është ajo? Ne do të gjeni një mënyrë për të rewire instalime elektrike. Dhe unë nuk dua të dëgjoj më defeatist fjalime nga ju. Unë kurrë nuk do të heqë dorë në Tohel, edhe po të ishte mbretëria ime është përgjithmonë të varrosur nën akull! Ajo nuk ishte faji im. Unë e bëri atë të përkryer. Në qoftë se është Nick Carter...
  
  
  Nuk ishte një gjeneral shushurimën e protestës, e cila ishte e prerë shkurtër befas nga Zembla e henchman, Tochel. — Jeni ende i bindur se ai është pas dështimit tonë?"
  
  
  "Një pengesë e përkohshme, por jo një dështim. Por të vazhdueshëm të përkeqësimit të motit tregon se stacionet e tjera nuk janë më duke punuar. Po, i saj, i sigurt se Nick Carter kishte diçka të bëjë me të. Unë nuk e di se si ai zbuloi se rreth ih të vendndodhjes së, por ai gjithashtu zbuloi tim Mayan tempull. Dhe uem, mallkonte atë, i menaxhuar për të krejtësisht të shkatërruar egon.
  
  
  "Ka raporte të një gruaje..."
  
  
  Zembla buzëqeshi contemptuously. "Jepni Carter shans për të marrë e zogth në tërheqje dhe trajtuar këtë romancë si një piknik në një klub seksi . Por në këtë stuhi, ajo kurrë nuk do të arritur në ishull. Dhe në qoftë se me disa mrekulli, ai mbijeton, asgjë nuk do të shpëtonte. Në stacionet e tjera nuk ishin gati për një ego sulm, kështu që jemi të përgatitur!
  
  
  Heronj të boot dëgjuar e saj. Papritmas, një njeri me uniformë u shfaq në fund të sallës. Vetja e gojës rënë hapur në ekzekutimin e flamurit si ai arriti të tij pushkë. Tamara dhe unë instinktivisht u kthye. Ne gjuajtur pa menduar. Një gawk hyrë në uem e fytit ashtu si ajo filloi të bërtasë, e të tjerë rrëzuan nga uem sy. Unë nuk e di se kush e mori, ku. Ai ra prapa tij pushkë clattering për tokë. Gjaku mbulua kudo. Ne nuk shohim atë prekë tokën; ne ishim tashmë lëviz përsëri. Nuk e thonë një fjalë për ne, ne kemi punuar së bashku si një mirë-trajnuar ekipin.
  
  
  Ne ia plas në dhomë. Këto pistoleta ishin spewing zjarr edhe para derës ishte plotësisht e hapur. Me një habitur shprehjes, Odin rreth rojet e kapi duart e tij dhe ra. Tamara pe rreth e rrotull dhe i kanë sulmuar një të mirë vrimë në pjesën e dytë rojtar si ai e ngriti armën e tij. Një teknik i shkatërruar, e të tjera ngadalë ra nën gjunjët e tij. I shpejtë si një panther, Tohel trokiti mbi një të trashë druri karrige. Pjesët e mjeteve dhe fluturoi larg. Ai u tërhoq Kolonel Zembla në të mbuluar prapa tij. Vetja e .357 Colt filloi të spew zjarr. Dy të fundit, teknikët, të habitur dhe të dekurajuar nga sulmi, depërtuar deri në derë të hapur. Ata të dy ishin të vonuara. Tamara i mori qëllim dhe kanë pësuar lëndime të rënda plagosur ih, ata ranë.
  
  
  Ai ducked për të shmangur Tohel e të shtëna. Im revole të ishte e zbrazët. Vetja e hodhi atë në Tohel dhe e mori fillim të një të dytë. Tochel ducked, dhe armët u përplas në kabinetin pas tij. Zembla sulmuar mua si një i çmendur. Ai kërceu mbi karrige sikur të kishte tejkaluar një pengesë. Si një tigër, ai fuqimisht e goditi përpara dhe trokiti mua off këmbët e mia. Ne ra në dysheme së bashku. Gishtat tanë nuk kanë kohë për të clench në grushta. Por revole të dytë u rrëzuan nga rreth gishtat e mi, dhe e treta shkau nga doublet në të nxehtit e të pikturuar. Zembla e vështirë kafkës im u përplas në nofullën dhe kullosnin hunda ime, e cila gjak rreth saj, dhe gishtat e mi nxorën në egon e flokëve nën qorrazi. Grushta u ngritën dhe u kthyen në uem favor. Ai chuckled në kënaqësi kur ai dëgjoi tij hundë të thyer. Vetja e lëkurës dhe mishit janë të ndarë. Ai howled, që të lënduar. Me një hov të shpejtë, ai u kthye kokën e tij larg, dhe që e shpëtoi atë. Ndryshe, vdekjeprurës fragmente të eshtrave do të ketë shpuar vetja e trurit.
  
  
  Ego është reagimi ishte një kockëmadh gju në jetën time. Ai u përpoq për të rrëmbyer të mbajë këmbën time, e cila nuk ishte mbajtur atë lart. Ne mbështjellë njëri mbi tjetrin. Ne, Tamara, dhe Tokhel nuk guxojnë të xhiruar në ne. Megjithatë, ata ndezen përsëri, në një tjetër në një distancë e afërt, pa marrë na vetëm një të goditur. Zembla ishte ende duke u përpjekur për të thyer tim ligamenteve apo këmbën time. Çdo fisi i imi është vetja e saj të pambrojtur ijë. Unë mendova se do ta vrasin. Unë mund të të dëgjojnë atë moaning dhe të ndjehen të tij duke u dridhur. Në vazhdim të dytë, Tohel gjuajtur në sanctifications. Dhoma ishte e mbuluar në errësirë, dhe në errësirë Zembla u shkëput dhe u zhduk.
  
  
  Një sirenë wailed. Tingulli ishte pothuajse i humbur në ulërima e stuhisë. Tamara dhe unë do të dilte në mënyrë të rastësishme. Zembla dhe Tochel nuk janë. Ata e dinin të ndërtimit brenda dhe jashtë. Ih heronj të dëgjuar e saj në korridor. Ata janë zhdukur. E saj çmendurisht rummaged përmes kërkoi armë. Një revole të gjetur e saj. Nuk kishte ende një tapash, nëse ai ishte i ngarkuar. Ai ndjeu një dorë mbi tij mëngë. Tamara. Ne dalë jashtë në korridor.
  
  
  Jashtë, në oborr dhe prapa në shtëpi, Zembla popullit erdhi në jetë. Siren vazhdoi të renkim, dhe dera u hap dhe të dy vdekjeprurës vezullon nga zjarri po nxiton në ne. Ajo u qëllua me reumatizma. Ai ndjeu një të fortë të zbrapsen, dhe e ndjeu erë të athët e barut. Unë nuk e di nëse kjo goditur ndonjë gjë, por unë u pretty damn i lumtur për të gjetur se unë kisha një revole të plotë me plumba. Ne thye poshtë korridor dhe jashtë në oborr. Natën, ne mund të dëgjoj klithmat e të gjithë rreth nesh.
  
  
  Ne u zhvillua. Disa bërtiti me zemërim, të tjerët me entuziazëm arrita, dhe e gjithë kjo ishte përforcohet nga trampling e çizme. Odin rreth Zembla e njerëzve stumbled dhe ra për tokë. Plumbat fluturonin në derë, mbushje ajrore me shrapnel dhe plumbi. Ne vrapuar për në derën në fund të sallës. Tamara, e tmerruar por të vendosur, u zhvillua për të qëndruar prapa meje dhe moan.
  
  
  Ne vrapuan nga dera dhe në të jashtme oborr. Ata nuk mund të ketë kërkuar për një të mirë të qëllimit. Zërin tonë drejtimin këmbët u shoqërua me kërcitje të shtëna armësh. Brenda, zjarri u ndal aq papritmas sa kishte filluar. Ne menjëherë nxituan të vetmin strehim ne mund të shohim një grumbull të thyer arka druri. Ata ishin ndërtuar rreth e rrotull dërrasa të trasha me metal të rripat dhe janë përdorur për të transportuar të ndjeshme të pajisjeve elektronike. Ata ishin të grumbulluara! up për të shërbyer si kindling. Armë zjarri përfshinë dhe plumbat u përplas në tokë prapa nesh si ne të pëllumb çmendurisht në mes të arka.
  
  
  Një qytet me plumba tore nëpërmjet tonë të improvizuar strofull. Ajo ishte e tërhequr poshtë nga Tamara. Dy njerëzit e parë në afrimin e ushtria ishin shumë të paduruar që të jenë të kujdesshëm. Dy të shtëna dhe ata ranë në dëborë. Ai filloi të lëvizte arka si një i çmendur për të forcuar tonë të mbrojtjes. E trasha të bordeve të zhytur plumba. Vetëm një bezdisshëm hit të drejtpërdrejtë mund të na goditi tani, përndryshe ata do të duhet të zvarritem nëpër shtëpi, prapa nesh. Ai ngriti sytë, por pa dyshim në windows. Përreth njerëzve laget na çojë, si në qoftë se armët tona janë kopsht hoses. Nuk ka rëndësi se në cilin drejtim ai dukej, kishte shumë njerëz për të shpëtuar. Dhe ne kemi një disa raunde të majtë.
  
  
  Papritmas, mbi të gjitha zhurmë, ajo dëgjoi zërin e një elektrike e konsumit. Helikopteri është rotor filloi të qarkulloj shumë ngadalë. Në xhami kabinë, unë mund të shihni silhouettes e dy burrave. Një e treta njeriu, duke qëndruar vetëm rreth rojet, u nxitimthi fotografuar helikopter e ndalon dhe litarë nga të gjitha anët. Nuk ishte vetëm një gawk lënë në tim revolver. Ai i mori me kujdes qëllim dhe e goditi objektivin. E rojtar të bërtitur dhe për të filluar twitching. Ai bërtiti kështu me zë të lartë që të shtëna armësh u ndal për një çast, si të gjithë të filluar në të.
  
  
  "Tamara, më jep diçka për të xhiruar."
  
  
  "Vetëm e përdorin tim armë." Ka gjashtë plumba më shumë atje", tha ajo, dorëzuar më Makarov .
  
  
  Ajo e mbajti .22 Pepe për veten e saj. Fakti që ajo nuk hezitoi që të më jepte saj revole të ishte një gjest, unë kurrë nuk do të harrojmë. Ajo e vështroi ngultas në helikopter. Motori ishte duke ecur në kompetencë të plotë të ngrohtë deri. "Ata do të rrëzimit në këtë stuhi."
  
  
  "Ndoshta, por nuk mund të ulem këtu dhe rrini zgjuar". Ata duan të shpëtojnë, dhe nëse ata të kenë sukses, ata do të fillojnë të gjithë përsëri. Më keq akoma, u larguan nga transmetuesit në, dhe ju e keni dëgjuar atë Zembla thënë rreth tij.
  
  
  "Por kam menduar se në dhomë ishte..."
  
  
  "Ajo ishte vetëm një i ri themelore të sistemit të kontrollit që ata ishin të instalimit. Ne kemi vënë një fije për këtë, por ka filluar të dytë të transmetuesit diku tjetër. Në dell veten, vetja e priste në anën tjetër të portës, ku ne mund të shohim të gjitha ato dritat.
  
  
  "Kjo do të thotë se askush nuk mund të ndalet stuhia në disa orë. Të paktën nëse Zembla është duke thënë të vërtetën. Pastaj koha nuk do të jetë e kontrolluar përsëri!
  
  
  'Po . Dhe problemi është se Zembla është zakonisht e drejtë.
  
  
  Të shtënat rifilloi si helikopteri ngadalë dhe unsteadily hoqi. Ai tronditi mbrapa dhe me radhë. Të shtënat u ndal një kohë të dytë, kur kabinë derën nxorrën hapur. Në të pasagjerëve vend, ai vuri re Tohel është mbahem në të, muskulor kornizë. Vetja mbajtur derën të gjerë të hapur që në fillim. Ai kishte një Colt pistoletë në dorën e djathtë të tij, që ai ishte duke e mbajtur deri me krahun e tij të majtë të lakuara, dhe ai ishte treguar atë në ne. Ai bërtiti një gjë që unë nuk e kuptoj. Me sa duket, britmat, të destinuara për Zembla, i cili ishte duke vepruar si një pilot. Helikopteri lurched pak dhe skidded në drejtimin tonë.
  
  
  "Ju bastard! Ajo ishte seething me zemërim. — Ai që të vjen te ne për të na vrasin si lepuj!" Nuk e ulët kokën tuaj, Tamara!'
  
  
  "Në rregull," tha ajo, zëri i saj të fortë.
  
  
  Në një ndarje të dytë, kemi pasur për të zgjedhur. Në qoftë se ne të merrni jashtë barricade, Zembla e njerëzve do të hedh ne. Nëse do të qëndroni aty ku ne jemi, ne do të jetë qëlluar nga lart. Zhgënjim dhe zemërim larë mbi mua si helikopter fluturoi deri në lëpijnë.
  
  
  "Mallkuar bastards!" Kam dëgjuar për veten time ankohem. Dora ime shtrënguar në armë. Ai ka vepruar me një të dëshpëruar dhe të pamatur brusqueness. Ai u hodh në mes të arka. Një dhimbje të mprehtë shtënë përmes tim të plagosur në shpatull dhe gjoks si I bumped në një rënda pemë. Bordet janë dërguar janë refuzuar, arka ra. E saj u hodh në oborr nën afrohet helikopter. Ai kishte kapur një paraqitje e shkurtër e Tohel e befasuar fytyrë . Ai ka reaguar instinktivisht, shpejt, në sajë të viteve të trajnimit. Vetja trurin e një .357 Colt magnum shtënë në mua dhe qëlloi. E rëndë gawk djegur krahun tim dhe e grisi një kohë të gjatë vrimë në tim mëngë. Makarov e armëve fluturoi nëpër duart e mia dhe u ul disa metra larg.
  
  
  Tochel dëgjuar qesh e saj. "Të përpiqemi për të marrë Vetja Carter!"
  
  
  Ai futa për armë, i mbështjellë mbi të, dhe clumsily tërhequr vetja jashtë nga nën trupin e tij. Armët thundered, twitched, dhe thundered përsëri. Trupi im ndihet si ai ishte i dy njerëz të ndryshëm. Im anën e majtë u djegur më shumë se sa e dhimbshme dhe është pothuajse i paralizuar; im anën e djathtë ishte e mirë, pavarësisht plagë të reja. Helikopteri tronditi pak. Zembla nuk mund të mbajnë vetja drejtë në erë të fortë. Ndoshta ego ishte gjithashtu i tronditur nga të shtënat e mia. Tohel gjuajtur dhe të humbura. Ai tronditi mbrapa dhe me radhë, duke u përpjekur për të luftuar pitching. Vetja masive blunt plumba u përplas në dëborë pranë meje.
  
  
  Tamara ishte mbi gjunjët e saj, e përkulur kokën e saj kundër një arkë. Në intervale midis volleys, ai dëgjoi saj të ashpëra të qaj. E parë dhe të vetëm në kohën e shihja, ajo ishte e frikësuar jashtë saj lajthis. Pothuajse instinktivisht, ai qëlloi edhe një të tretë plumb. Ai e pa atë një moment më vonë, kur Tohel papritmas cringed, sikur kruspullosjeje në porta. Vetja sytë e bulged rreth kokën e tij. Vetja zë të bërë zhurmë që nuk ishin fjalë, por e pakuptimtë e kollës. Ai u kollit, bërtita, dhe tërhoqi këmbëzën e tij bosh Magnum. Ai tensed dhe po dridhej. Pastaj, ai ngadalë u përkul përpara dhe u hodh nga helikopteri.
  
  
  Tohel goditi tokën me një thud. Të habitur, vetja njerëzit filluar të tensionuar në heshtje, si në qoftë se ata nuk mund të kuptojnë se ih pari i tyre ishte i vdekur. Zëri i saj u ul në heshtje në akull mbuluar me oborr. Ai u ndie i dobët dhe nauseous. I vetmi zë ishte Tamara e butë whimper dhe përshpejtimi i papritur i helikopteri si Zembla u rritën deri dhe larg.
  
  
  E përzier ishte larguar, por nuk kishte asnjë dobësi. U ula në gjunjë, duke injoruar rrezik të të qenit të vrarë nga njerëzit rreth meje. Ai u përkul përpara në erë të helikopteri është helikë. Makarov ishte vjella dhe twitching, sikur ai të kishte një jetë të vet. E fundit e mia tre plumba whizzed përmes brishtë presionin e tankeve. Për një moment, ai kishte frikë se ai i kishte gjuajtur shumë vonë, dhe se helikopteri ishte tashmë të fluturuar shumë lartë. Por pastaj kryesore vidë filluan të bërë të çuditshme rëndë dashuri. Helikopteri rattled dhe rattled si Zembla u përpoq për të drejtuar atë. Ajo kërcyen dhe u rritën më të larta dhe më lart hacienda. Pastaj papritur shoku. Ai filloi të rrëshqas poshtë. Diçka shpërtheu dhe një copë metali fluturoi mbi ne. Ne dëgjuam një të vogël shpërthimi. Helikopteri fluturoi palëvizshëm për një moment. Vogël flakët e thau kapuç. Ajo pastaj pëllumbi në një pjesë të madhe kryqi i kuq shqiptar dhe u përplas me një tjetër krahu i hacienda kryesore të ndërtesës.
  
  
  Me një tmerrshme jolt, helikopteri u përplas me një fqinje e ndërtimit, së bashku me Zembla. Unë u hedhur në tokë. Copa e murit fluturoi nëpër oborr, së bashku me trarë, windows,dhe masonry. Kulmi u shemb në vendin ku helikopteri i kanë sulmuar një vrimë të madhe. Të uritur flakët shpërtheu lartë në qiell. Me tokat e tij marramendje, ai u hodh në këmbët e tij. Ajo nuk ka të thyer asgjë, por të mi tashmë të dëmtuara hundë tani ishte gjakderdhje të vazhdueshme. Panting, ai stumbled nëpër arka për të gjetur Jovanovic. Ne kishim për të marrë nga këtu. Im kuturu preku dorën e saj të butë kthesa. Për një moment, ajo shtrirė për mua dhe butësisht u zhvillua gishtat e mi nëpërmjet saj bjonde e flokëve. Të mbrojtur nga një tani-darimi barricade, ajo është e padëmtuar.
  
  
  Me zjarr përhapet me shpejtësi. Në të lehta me ngjyra të ndezura, ai pa Zembla të mbetur njerëzit running rreth. Ata kishin ku të shkojë dhe nuk di çfarë të bëj. Nuk kishte asnjë organizatë më. Ih udhëheqës i kishte vdekur dhe nuk kishte objektiva të majtë. Nën rrethana të tilla, ata do të mendojnë dy herë para se të vdes heroi vdekjes së tij. Por ata janë ende armiq, armiqtë e rrezikshme. Nëse do të kishim një shans për të shpëtuar nga e gjithë kjo, është vetëm tani.
  
  
  Ne crawled nëpër arka dhe u zhvillua në pjesën e prapme të afërt të ndërtimit. Çdo herë që ne u hodh nga rruga dhe ducked kur dikush u zhvillua në të kaluarën, mimmo. Pa frymë, ne u kthye me vrap për të mimmo është djegur ndërtesa kryesore. Buzëqeshja në Tamara buzët e më tha se ajo ishte duke menduar në të njëjtën mënyrë si ajo. Në atë zjarr të ndezur fort, Zembla e fundit transmetues u shkatërrua dhe kthyer në skrap metali.
  
  
  Një grup i njerëzve na kanë gjetur në hyrjen kryesore dhe hapi zjarr. Plumbat whizzed menacingly rreth nesh, shkatërrimtar tullat e murit në të dyja anët prej nesh. Ne ducked përmes portës, u përplas ihm prapa nesh, dhe vrapoi poshtë e gjerë me kalldrëm rruga. E ulëritës bilbil i akullt erë të përzier me një kërcitje të zjarrit dhe creak e kolaps ndërtesat prapa nesh. Ajo ishte si një simfoni nga ferri.
  
  
  Ne kishim ardhur në fund të një kodre dhe ishin të detyruar tani për të hidhem nëpër të lartë kodrinat e gur. Një stuhia e egër e rrëzuan Tamara off këmbët e saj disa herë. Ajo ishte ndihmoi në këmbët e saj nga Ay, i cili menjëherë u rrëzua mbi të rrëshqitshëm akullt rruga. Kemi vazhduar në rrugën tonë.
  
  
  Panting, ne më në fund arritëm të strehuar gjirin e boathouse. Të gjithë ne mund të mendojmë rreth anije dhe si për ta bërë atë veprim. Ka vetëm e kishte për të qenë një varkë nëse ne do të mbijetojnë këtë. Ai e shtyu derën të hapur. Ajo nuk do të lëkund, dhe unë nuk kanë forcën për të trokasin atë jashtë me supet e mia, por atëherë Tamara heshtje shtënë me anë të bllokimit në Pepe e revolver.
  
  
  Me një përpjekje të fundit, ne të fërguara mbi bankën e të akuzuarve. Nuk ishte një varkë. E shkëlqen dhjetë këmbë vend jaht jerked wildly si një shfrytëzohet hamshor. Duke shkuar nga deti nuk duket e sigurt, pa rrezik. Në jaht ishte ndërtuar për të kaloj përmes valëve me shpejtësi të lartë, por në këtë stuhi, ajo do të lehtë të capsize në të rënda të bymehet e plotë boathouse. Por gjëja e fundit që doja të bëja ishte të qëndrojnë në ishull.
  
  
  Tamara hapi derë e madhe dhe e lirë litarë. Ai rummaged nën pult dhe preheated motor. Muskujt e mi ached në të gjithë trupin tim. Njerëzit vrapuan për në boathouse. Kam dëgjuar duke bërtitur dhe të shtënat. E saj, të shtypur butonin start. Motori filloi, sneezed, chirped, dhe pastaj growled të jetës. Ajo ishte e turbull të vetëdijshëm se dora ime ishte instinktivisht të arritur mbyt. E growling shkelin u bë e dhunshme throb. Në jaht fluturoi rreth boathouse dhe në creek si burra të parë dilnin në dera e pasme.
  
  
  Jashtë gjirit, përafërt valët Gjirin e Panama që na goditi. E saj me shpejtësi u zvogëlua deri në ferret e shpejtësi të tejkaluar tre nyjeve. Deti ishte një seething masë e bardhë shkumë që u ngrit ngadalë horizontalisht mbi ne. Anija nuk kam kohë të kthehet rreth. Harku u varros dhe qarkulloi deri në anën tjetër të valë. Uji nxituan çmendurisht nga përpara kuvertë dhe nga kabina e çati. Ai ishte tepër i dobët për të mbajtur anije. Gjaku trickled poshtë krahë dhe poshtë hunda ime. Unë kam për të lënë të makinës. E saj, unë e ndjeva veten në rënie. "Për të marrë kontrollin," tha ai, pothuajse unintelligibly. "Tamara, të merrni pas timonit. Unë nuk mund të... E yawning terr e ne humbje ndjenjash të mbyllura në mbi mua. Ai mori një vështrim të fundit qielli dhe buzëqeshi. Koha ka ndryshuar.
  
  
  
  
  Kapitulli 14
  
  
  
  
  Pashë në ëndërr se unë isha i shtrirë në një hamak. Emocionet tronditi më të butë dhe mbrapa. Zëri i saj ishte shtrirë, pa këpucë dhe me një xhaketë nën kokën e tij në vend të një jastëk. Anija u ul i palëvizshëm me e heshtur e makinave. Një dritë, fllad ishte defekt; dielli ishte i nxehtë.
  
  
  Tim të dytë përshtypje ishte se unë isha ende të ëndërruar. Unë kisha një nga ata të mrekullueshme erotike ëndrrat që gjithmonë duket të përfundojë kur gjërat fillojnë të merrni më të mirë dhe të largohet nga ju ndjeheni të zhgënjyer në mëngjes. Tamara ishte prirje kundër aft me fyerje vetëm në saj sytjena dhe brekë. Rrugën e saj të gjatë, lithe këmbët janë të shtrirë në kuvertë, ajo e copëtimit arched, gjinjtë e saj të bulged, dhe fytyra e saj pozicionuar lart për të kapur sa më shumë diell sa të jetë e mundur është i një sensual vizioni që unë dua të shikoni në ëndrrat e mia. Por ajo ishte e vërtetë, reale, si dielli! Ai psherëtiu dhe flexed krahët e tij. Dhimbja ishte e vërtetë, shumë. E saj sel është i hapur. Anije është përmbytur me ujë blu. Deti ishte i qetë dhe qielli ishte i verbuar qartë. "Hi," Jovanovic tha, duke qeshur. Ajo ngritur duart mbi sytë e saj për të bllokuar nga të ndritshme të diellit.
  
  
  "Hi," chuckled saj reumatizma. "Ne jemi të shkon."
  
  
  "Ne kemi dalë jashtë e karburantit".
  
  
  'Oh.'
  
  
  "Disa minuta pasi të keni humbur vetëdijen, motori purred dhe u ndal. E saj asgjë tjetër unë mund të bëj.
  
  
  "Jo, sigurisht që jo.'
  
  
  "Aktuale do të na marrë në breg në pak orë."
  
  
  "Ne do të jemi të zënë. Pak pjesën tjetër nuk do të na lëndoj.
  
  
  "Unë e mendoj kështu, shumë," tha ajo. Ajo e shtyu kokën e saj përsëri. "Ajo mori shumë e nxehtë në këto rroba, dhe ajo donte për të marrë disa të diellit. Unë shpresoj se ju nuk do mend."
  
  
  "Kush është ai? Kurrë!'
  
  
  Vështrimi im shkau nëpër qartë bruz ujërave të misty bregut në distancë. Panama shkëlqeu në dritë, dhe deti ishte ende. Ai mund të ndjehen heshtje. Ne nuk e kemi një frymë e erës. Jo një të vetme të kafshëve rustled në tangle e grasses, dhe ne nuk kemi dëgjuar një të vetme zërin përmes dendur emerald pyjeve. Ajo ishte shumë herët për këtë. Lumenjtë dhe kanalet ishin ende të bllokuar me të trasha të mëdha të akullit. Por akulli së shpejti do të vie dhe të shkërmoqet. Shkrirja e borës nga malet, mund të shkaktojë përkohshme përmbytjet këtu dhe atje, por që ishte në të ardhmen. Njerëzit dhe kafshët ishin ende të shtangur, duke u përpjekur për të shpëtuar të pabesueshme tmerret e krijuar nga Zembla është autoritar stuhi. Më vonë, ata do të fillojnë të zisë të vdekurit e tyre, të afërmit dhe të fillojnë rindërtimin e shtëpive të tyre. Por që do të jetë vonë...
  
  
  Ai fryu në të ngrohtë, aromatik ajrit dhe të mbjellë këmbët e tij në mënyrë të vendosur në kuvertë. Kam pasur një buzëqeshje të madhe në fytyrën time. "Ajo ishte me vlerë që luftojnë për të."
  
  
  Tamara u rrit me languid hirit. Ajo erdhi tek unë dhe butësisht e mbështolli me krahët e vet rreth qafën time. Saj gishtërinjtë kapluar butonat e mi bluzë. Dorën e saj shkau nëpër gjoksin tim.
  
  
  "Emocionet është e gjatë," thashë unë. "Ju nuk duhet të shqetësoni më."
  
  
  "Unë kurrë nuk kam pasur për ta bërë këtë, Nick, por unë e dua atë."
  
  
  "Kur të arrijmë në Panama, shtigjet tona do të ndryshojnë. Deri ...'
  
  
  "Jo," pëshpëriti ajo, fatkeqësisht në veshin tim.
  
  
  "Ju keni tuaj përgjegjësitë, dhe unë e kam timen, dhe ne kurrë nuk do të ndryshojë me ndihmën e të tjera. Çdo gjë ishte në rregull dhe do të jetë mirë derisa të arrijmë në Panama."
  
  
  "Anija është duke u larguar nga tema."
  
  
  — Dhe nuk ka asgjë që ne mund të bëjmë për këtë.
  
  
  "Përveç që të ketë argëtim, ndërsa ne ende mund."
  
  
  Ai e puthi atë të ashpër dhe u tërhoq e saj ndaj tij, dhe pastaj të vështirë dhe të përkulshëm të trupit.
  
  
  Ajo ishte e gabuar. Emocionet nuk ishte mbi ende.
  
  
  Rreth librit:
  
  
  Gjithçka ka filluar me një garbled radio mesazhi i marrë nga një SËPATË agjent në Meksikë. Tani Nick Carter ishte duke bërë rrugën e tij përmes dendur xhunglave të Nikaraguas, që ata e quajtën Mushkonjë Bregdetit. Ego ishte i rrethuar nga mushkonjat, gjarpërinjtë helmët dhe një padurueshme Savchenko. Vetja udhëtimi ishte brutal, por ai kishte për të gjetur një të lashtë Mayan tempull. Kolonel Zembla është selia ishin të vendosura atje. Dhe kjo mund të kthehet në Amerikën Qendrore dhe Jugore në një polare rajon. Dhe si të ftohtit ngrirës kërcënon për të thyer, Nick duhet gjithashtu të bindur rus, agjent i KGB Tamara Kirova se Amerika nuk ka të bëjë asgjë me këtë infernal skemë.
  
  
  Por Kolonel Zembla arrin të rindezim e tij të akullt terrorit. Pastaj Nick Carter do të jetë e nevojshme për të bërë të pamundur...
  
  
  
  Tabela e përmbajtjeve
  Kreu 2
  
  
  Kapitulli 3
  
  
  Kapitulli 4
  
  
  Kreu 5
  
  
  Kreu 6
  
  
  Kreu 7
  
  
  Kreu 8
  
  
  Kapitulli 9
  
  
  Kapitulli 10
  
  
  Kapitulli 11
  
  
  Kreu 12
  
  
  Kapitulli 13
  
  
  Kapitulli 14
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Vrasës: Kodi emri Shkaba
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Vrasës: Kodi emri Shkaba
  
  
  I dedikuar për njerëzit e Shërbimet Sekrete të Shteteve të Bashkuara të Amerikës
  
  
  
  Kapitulli i parë.
  
  
  Ai thau tij thatë buzëve të tij të trasha gjuhën dhe squinted në diell lart. Goja e tij e shijuan si letër të vjetër, dhe nuk ishte e shurdhër, por insistent lëvizi në veshët e tij.
  
  
  Ishte e pamundur të di saktësisht se sa kohë ai kishte pasur marrëdhënie seksuale pa ndjenja në buzë të një të vogël, i dobët gjemb bush. Kur i saj i parë erdhi, ai nuk mund të mbani mend se ku e saj ishte apo se si ai mori atje. Pastaj ajo e pa e shtrembëruar, ndriçuar në masë të rrënojat, Mooney pak aeroplan plummeting si një plagosur hawk nga një cloudless qielli. Gjysmë të thyer shirita metalike - mbetjet e dhunshëm ndikimin e - rose vetëm tridhjetë metra mbi kafe barin e veld, dhe të hollë wisps tymi ende vjen skyward. Tani më kujtohet se si unë ishte hedhur rreth avionit, kur goditi në terren, dhe pastaj unë crawled larg nga ndezur flakë. Nga pozicioni i diellit, ai e dinte se disa orë pasi kishte kaluar mëngjes përplasje.
  
  
  Me shumë dhimbje dhe vështirësi, unë e detyruar atë në një pozitë të ulur, ndjenjë e nxehtë e bardhë balte mbi kofshët e mia përmes im i shqyer khaki pantallona. Këmishë rreth shrubbery ajo ishte veshur me clung tim prapa, dhe era e mi trupin e mbushur hunda. Të ngrejë dorën për të mbrojtur sytë nga rrezet e diellit, ai e pa se në të i gjatë, luan bar që tani dukej të shtrihet pafund në të gjitha drejtimet, e ndërprerë vetëm rrallë e gjelbër e një ombrellë të vetme acacia pemë. Nuk kishte asnjë shenjë e civilizimit, vetëm një dërrmuese e detit e barit dhe pemëve.
  
  
  Lart, një shkaba lëvizur në heshtje, sillen dhe pirouetting. Hedh një hije mbi tokë para meje, zogu e varur obsessively, shikuar. Lëvizi në veshët e mi u bë më i theksuar tani, dhe kjo ka ndodhur për mua se ajo nuk ishte në kokën time në të gjitha. Zëri erdhi nga përplasje faqe. Ishte zëri i fluturon.
  
  
  Ai u përqëndrua në rrënojat. Pastaj një shkaba dhe një mori e fluturon më kujtoi se Alexis Salomos ishte në atë avion me mua - ai ishte pilot vetja kur ka ndodhur problemi. Sytë e saj të ngushtuar, por ai nuk e shihni vetja kudo pranë rrëzimit faqe.
  
  
  Si unë u ngritën weakly, kam gjetur se këmbët e mia ishin të ngurtë. Tërë trupin tim ached, por unë nuk duket të ketë ndonjë kockat e thyera. Gjatë prerë në të majtë të tij parakrah ishte tashmë e shërimit, dhe gjakun e kishte të thatë. Ai dukej grimly në smoldering rrënojat. Unë e nevojshme për të gjetur Alexis për të parë nëse ai ishte ende gjallë.
  
  
  Lëvizi i mizave u rrit më fort si ai neared aeroplan e bërthamës. Ai u përkul mbi të dhe i rreshtuan në taksi, por nuk shoh mikun e tij. Ndjehem i sëmurë me stomak im. Pastaj, kur saj shell ishte rreth para rrënojat, mimmo charred e helikë dhe thyer copë fuselage e saj u ndal papritmas.
  
  
  Alexey e trupit të të vë në një groteske mase të gjakut rreth dhjetë metra larg. Vetja gjithashtu është hedhur jashtë, por jo para se vetja është aeroplani u rrëzua. E para vetja kokë dhe fytyrën e kishin hedhur jashtë nga goditjet aeroplan është xhami, dhe kjo dukej vetja qafë ishte thyer. E Suedezë ' ego ishte i prerë në shreds, dhe ai ishte bërë qull në thara të gjakut. Big kafe fluturon mbuluar vetja e trupit, të zvarriten mbi të gjitha e tij të purpurt ato, thanë ata. Ajo ka filluar të kthehen, dhe unë u ndjeva pak i sëmurë kur pashë lëvizjes në barin e gjatë prapa kufomë. E hienë ndotur afruar ngadalë, i vetëdijshëm për praninë time, por edhe të uritur për t'u kujdesur. Ndërsa vetja shfaqja është ende duke u regjistruar në të trurit tim, e hyena e mbylli distancë të vogël në mes të tv dhe trupi dhe e mori ekspozuar mish Alexis Salomos ' llogaritje, marramendës jashtë një copë.
  
  
  "Qëndrojmë prapa, damn ju qepur!" bërtiti ai në kafshë. Ai kap një shkop të djegur dru dhe e hodhi atë në hyena. Kafshëve crawled në të gjithë bar, që mbante një pjesë të përgjakshme paste. Në një moment, ego ishte zhdukur.
  
  
  Ai hodhi sytë në mangled trupit përsëri. Unë nuk do të ketë edhe një lopatë për të varrosur atë, kështu që unë kam për të lënë vetja me kafshët për njëzet e katër orë.
  
  
  Mirë, nuk kishte asgjë që ai mund të bëjë. Alexis Salomos ishte edhe i vdekur, me ose pa një varrim. Në fund, ata të kapur deri me egon dhe e vranë atë, dhe ata ishin gati të marrë më shumë. Të paktën deri në këtë pikë, unë disi të mbijetuar. Por më e madhe provë e mia fat mund të shtrihen përpara, sepse ajo i takon atyre që unë jam gati në gjysmë të rrugës në mes të Salisbury dhe në bulauajo, në më të thellë pjesë e Rhodesian bush vendit.
  
  
  Ai ecte nëpër rrënojat deri sa të fshehur të trupit përsëri. Pak para mosfunksionimi aeroplan filloi teshtitjes dhe kollitjes në pesë mijë metra, Salomos përmendur se ne së shpejti do të fluturojnë mimmo e një të vogël të fshatit. Rreth asaj se çfarë ai tha: "ai ka vlerësuar se fshati ishte ende në sallën e pesëdhjetë në shtatëdhjetë e pesë milje në jugperëndim. Pa ujë dhe armë, shanset e mia për të marrë atje janë shumë të pakta. E luger dhe të mbështjella me thikë se ai zakonisht e bart me vete kishin mbetur në e mia hotel në Salisbury. Asnjë prej tyre nuk mund të jetë fshehur nën mia T-shirt, dhe në çdo rast, unë nuk e parashikon nevojë për ta në këtë mënyrë të veçantë avion në udhëtim në bulauajo. Unë isha në pushime dhe pushimi.
  
  
  Ular ishte duke punuar me SËPATË, top-sekret agjencia e inteligjencës së Amerikës, dhe ishte thjesht shoqërimi një mik i vjetër rreth Athinës, të cilin ajo e kishte takuar rastësisht në Salisbury. Tani njeriu tjetër kishte vdekur, dhe të egër në histori kishte më tha se tani ishte me i besueshem.
  
  
  Unë shkova në një kodër aty pranë e termiteve, një qen të vështirë të bardhë balte të lartë si në kokën time, e me shumë të oxhaqe që shërben si hyrje. Ai u mbështet fuqimisht kundër kësaj, filluar në shumë vija të ethet e pemë, dhe u përpoq për të injorojë gumëzhimë e fluturon në drejtim të tjera nga rrënojat. Vetëm tri ditë më parë, ajo ishte takuar nga Alexis Salomos në një restorant të vogël në afërsi të Salisbury është Pionier Memorial Park. Unë isha ulur në tarracë, duke kërkuar nga mbi qytet, kur Salomos papritmas u shfaq pranë karriges sime.
  
  
  "Nick? Nick Carter? ", tha ai, dhe i ngadalshëm buzëqeshje të përhapur nëpër tij të bukur ngjyrë kafe fytyrë. Ai ishte një shesh-jawed kaçurrel njeriu me flokë në të dyzetat e tij, sytë e të cilëve filluar intently në ju me një të ndritshme shkëlqim, si në qoftë se ai mund të shihte sekretet në jetën tuaj. Ai ishte redaktor i një gazete në Athinë.
  
  
  "Alexis", thashë, në rritje për të zgjatur dorën time. Ai mori vetja në të dy duart dhe tronditi atë fuqishëm, buzëqeshja e tij edhe më të gjerë sesa të saj. "Çfarë dreqin jeni duke bërë në Afrikë, të qepur?"
  
  
  Buzëqeshja venitur, dhe për herë të parë, ai e kuptoi se nuk e shikoni mënyrën vetja e saj mend atë. Ai më ndihmoi të gjurmuar një KGB njeri që vodhi dokumentet e rëndësishme të Perëndimit në Athinë, disa vite më parë. Dukej sikur ai do të moshës në mënyrë të konsiderueshme me ferret. Vetja fytyrën e ka humbur pamjen e shëndetshme, sidomos rreth syve.
  
  
  Ai e pyeti. "A e keni parasysh, nëse unë të bashkohet me ju?"
  
  
  "Unë do të jem i ofenduar nëse ju nuk," thashë unë. "Ju lutem të ketë një vend. Kamerieri!" Një djalë i ri në një të bardhë platformë erdhi në tavolinë dhe ne të dy e urdhëruan Britanik ale. Ne bisedoi derisa pijet u ka shërbyer dhe kamerieri të majtë, dhe pastaj Salomos ishte i humbur në mendime.
  
  
  "Jeni të gjithë të drejtë, Alexis?" Unë më në fund e pyeti.
  
  
  Ai buzëqeshi me mua, por ajo ishte e hollë dhe e detyruar. "Unë kam qenë në telashe, Nick."
  
  
  "A ka ndonjë gjë unë mund të bëj për të?".
  
  
  Ai shrugged e tij sheshin supet. "Unë dyshoj se diçka mund të bëhet." Ai fliste mirë anglisht, por me një theks të dukshme. Ai mori një kohë të pirë e tij ale.
  
  
  Unë e pyeta. "A doni të më tregoni mua për të?""Apo është shumë personale?"
  
  
  Ai qeshi me hidhërim."Ah, kjo është personale, time tjetrin. Ju mund të thonë se kjo është shumë personale." Vetja e syve dhe u takua e mi. "Dikush është duke u përpjekur të më vrasin."
  
  
  Zëri i saj, duke shikuar në fytyrën e tij. "Jeni i sigurt?"
  
  
  Një wry buzëqeshje. "Si të sigurt të saj duhet të jem? Në Athinë, një e shtënë nga një pushkë thyen një dritare dhe i kalon mimmo e kokës sime nga një inç pak. Kështu që unë të marrë hint. E saj beru pushime është të vizitoni kushërira e saj këtu në Salisbury. Ai është një skenar tregtari që emigruar këtu e dhjetë vjet më parë. Unë mendova se do të jenë të sigurt këtu për një kohë të gjatë. Pastaj, dy ditë më parë, një Mercedes të zi pothuajse të goditur mua për të bulevardit kryesor. Shoferi i cili në buzë të trotuarit dukej tamam si njeri ajo do të shihet më parë në Athinë. "
  
  
  "A e dini që ky njeri?"
  
  
  "Jo," Salomos tha, duke tundur kokën ngadalë. "Kohët e fundit kam pa atë duke ecur nëpër Apollo Ndërtimin kur unë u ka spiunuar për një grimë." Ai u ndal dhe shikoi poshtë në e tij ale. "A keni dëgjuar ndonjëherë të Apollonit linjat?"
  
  
  "Një vaj mjete të kompanisë, nuk është ajo?"
  
  
  "Kjo është në të vërtetë, miku im. Më i madh në botë mjete të linjës, në pronësi të mia compatriot Nikkor Minourkos."
  
  
  "Ah, po. Unë e di atë nga Minurkosa. Një ish-miliarderi marinar. Një vetmitar; askush nuk e sheh vetja për këto ditë."
  
  
  "Kjo është në të vërtetë ndodh përsëri," Salomos tha. "Minourkos tërhequr nga jeta publike thuajse një dekadë më parë, kur ai ishte ende një numër relativisht i ri. Besohet se ai i kalon shumicën e kohës së tij tij penthouse në Apollo Ndërtimit, në afërsi të Kushtetutës Katror, ku ai shkon të biznesit të tij. Kontaktet personale janë themeluar kryesisht nga afër partnerët e Minurcos. Pothuajse askush nuk merr një audiencë private me atë."
  
  
  "Shumë njerëz të pasur të duket për vlerën e tyre të intimitetit shumë," I tha, duke pirë e mia ale. "Por, çfarë e bën Minurk kanë të bëjnë me përpjekjet për jetën tuaj?"
  
  
  Salomos mori frymë thellë dhe le të dalë ngadalë. "Rreth gjashtë muaj më parë, Monurco sjellje filloi të ndryshojë. Kjo ishte veçanërisht interesante për mua dhe, natyrisht, për të tjera redaktorët e gazetave, sepse çdo informacion në lidhje me Minurkos është emocionuese dhe të rëndësishme për lexuesit e Olimpiadën e Athinës. Shënim kur Minurk, e cila gjithmonë ka qëndruar larg politikës, filluan të bërë deklarata publike kundër aktvendimit me të juntës në Athinë. Papritmas, ai bëri të ditur se liderët e kolonelë ' shoqëritë ishin të dobët dhe socialiste. Ai pretendonte se kishin tradhtuar e "revolucionit" të 21 prillit, të vitit 1967. dhe la të kuptohet se Greqia do të jetë më mirë me rivendosjen e Konstandini i II, ose disa të tjera admirim për personalitetin e re të njohurit e ka dëgjuar. Ai iu referua rreziqet e leftists të tilla si Dëshmitar, dhe mendoi se një "tronditje", ishte rreth të ndodhë në qeveria greke.
  
  
  "Mirë," I tha, " ky njeri ka të drejtë të papritur të bëhet i interesuar në politikë pas gjithë këtyre viteve. Ndoshta uem është lodhur për të shpenzuar paratë e tij."
  
  
  "Ajo duket si ajo është duke shkuar edhe më tej. Një person si Minurkos mund të blej një shumë miq. E gjeneralët dhe kolonelë janë të ardhur në
  
  
  për penthouse dhe prapa, por ata nuk do të flasin në lidhje me vizitën e shtypit. Fjalë e ka atë që e Minurk është fonde private e ushtrisë në një të ndërtuar enkas kamp në veri të Greqisë dhe në një kamp, në Mykonos, një ishull në Detit Egje.
  
  
  Më në fund, nuk është i kohëve të fundit i zhdukjes së Kolonel Demetrius Rasion. E Minurkos dominohet nga gazeta konstaton se ai u mbyt teksa po udhëtonte me anije në Pire, por trupi i tij nuk u gjet kurre. Nickor Minurkos tani është nisur një fushatë të madhe për të zëvendësuar Rasion me një njeriun e tij të zgjedhur, një fashiste të quajtur Despo Adelphia. E juntës nuk duan Adelphia, por e saj të reja dhe të udhëheqësve më fisnikë janë të frikësuar të Minurka dhe egon e miqtë në gjeneralët ' selinë."
  
  
  "Kjo është një situatë interesante," kam pranuar", por a mendoni ju se Minurcos ka nisur një fushatë terrori me idenë e një të përgjakshme grusht shteti?"
  
  
  "Kjo është e mundur. Por ka dhe zgjidhje të tjera. Ka fytyra të reja që nuk ka një rreth gazetarëve ka parë më përpara që vinin dhe shkonin nëpër penthouse majë Apollo, një Minurkos është ende në i fshehur. Megjithatë, kam vënë re se një re fytyrat i përket një greko-Amerikan i quajtur Adrian Stavros."
  
  
  Sytë e mi ngushtuar paksa në Salomos. "Stavros në Athinë?" Unë muttered ngadalë. "Mbajtja e Minurkos kompani?"
  
  
  "Ashtu duket. Nëse ..."
  
  
  "Nëse ajo?"
  
  
  "Mirë, që Minourkos' komentet e fundit ishin aq nga karakteri, ndoshta ai nuk ishte ih burimi veten e tij."
  
  
  "Stavros' mbulim i Minurkos perandorive?"
  
  
  Ndoshta kundër Minurkos ' dëshiron, Salomos mendoi. "Nuk mund të ketë qenë tashmë një grusht shteti të vogël, të fshehur. Pasi që Minurkos janë shumë të fshehtë dhe gjithmonë të kryer biznes përmes vartësve, ego mund të jetë vrarë ose kapur dhe të veprojë nën vetja e emrit, dhe të shpenzojnë shuma të mëdha të parave në egon pa ndonjë vërejtur. Menjëherë pasi kam shprehur këtë teori e mia editoriale, përpjekja e parë u bë në jetën time në Athinë."
  
  
  E shqetësuar duken u kthye tek vetja e syve. M'u kujtua SËPATË file rreth Adrian Stavros dhe kuptova që ai ishte në gjendje të tillë një manovër. Stavros mbajtur placard demonstrata në Yale University, si një student. Ai pastaj u bë i përfshirë në një radikale bombardimeve të CIA zyra, dhe më vonë e bëri një përpjekje në jetën e një senatori. Ai i shpëtoi clutches të FBI dhe CIA dhe u varros veten e tij diku në Brazil, ku ai shkoi për të kryer krime të rënda siç janë trafikimi dhe vrasje. Pasi që ka shumë pak prova kundër tij në Shtetet e Bashkuara të amerikës, Shtetet e Bashkuara nuk përpiqet ta kthej atë. Por ai ishte duke u vëzhguar në Brazil.
  
  
  "Dhe njeriu që u përpoq për të drejtuar ju këtu poshtë në Salisbury?" Unë e pyeta. "E keni parë atë të dilte nga penthouse në Apollo Ndërtesë?"
  
  
  "Po, Nick," Salomos tha. Ai sipped e fundit të tij ale dhe shikuar nga mbi hibiscus-të mbuluara balustrade poshtë kodrës në drejtim të qytetit. "Unë jam i dëshpëruar. Një tjetër kushëri i imi, i cili jeton jashtë qytetit jashtë në bulauajo, më kërkoi që të vizitoj shkurtimisht, derisa ky kaluar. Vetja e saj e pranoi ftesën. Një qira aeroplan është duke pritur për mua në aeroport. Unë do të fluturojnë nen, pasi ai është një i licencuar pilot, dhe të gëzojnë udhëtim. Unë do të thotë, nëse unë mund të harrojmë për - " Nuk ishte një heshtje të shkurtër, atëherë ai më vështroi. "Nick, unë do të really appreciate it nëse ju do të shoqërojë mua për në bulauajo."
  
  
  Ai e dinte se Alexis Salomos nuk do të pyet nëse ai ishte i dëshpëruar nga frika. Dhe unë ende kishte disa ditë pushim para se unë të marrë një detyrë tjetër nga David Hawke, misterioze drejtori i pret sëpata.
  
  
  "Gjithmonë e kam parë në bulauajo Hotel", thash unë.
  
  
  Alexis dukej i lehtësuar. "Faleminderit, Nick."
  
  
  Dy ditë më vonë, ne u larguam. Salomos ishte një pilot me përvojë, dhe dukej se fluturimi mbi të egra Rodezia do të jetë e qetë dhe e këndshme. Salomos fluturoi ulët të shtrirë në mënyrë që ne të mund të vëreni rralla të kafshëve të egra dhe interesante topografike karakteristikat e dendur. Fluturimi duket të heqë Salomos ' shpirtrat, dhe ai dukej shumë i ngjashëm të tij të vjetër vetë. Por në mes të mëngjes, rreth gjysmë të rrugës për në bulauajo, qetësi e në mëngjes u kthye në një makth.
  
  
  Mooney e vogël, standard dy-vendesh aeroplan kollit. Në fillim, Salomos nuk e kujdesit, por pastaj ajo u bë edhe më keq. Ajo zgjidh hulumtuese problemet e vogël me motor, por kjo vetëm i bëri gjërat më të komplikuara. Ne kemi humbur lartësi dhe filloi një rreth të gjerë të tabelat drejtuese.
  
  
  Salomos u betua në greqisht, pastaj fytyrën e tij paled. Ai studioi panel dhe shikoi në mua. "Karburanti vlerësuar tregon të plotë," bërtiti ai mbi shpërthyer motor. "Ajo nuk ka lëvizur nga pozita origjinale këtë mëngjes." Ai përgjuar xhami që mbulon sensor, por asgjë nuk ndodhi. Gjilpërë mbeti në letër F.
  
  
  "Ne jemi jashtë të gazrave," I tha incredulously. Ky është lajm i keq për ndonjë aeroplan, veçanërisht një të vogël.
  
  
  "Nuk është e vërtetë, por ne jemi në rënie të shpejtë," Salomos tha, duke e Muni në përkohshme të pjerrët planifikimin dhe duke luftuar me kontrollet. "Ky avion ishte i dëmtuar, Nick. Sensor ishte ngrirë në vend, por tanket ishin pothuajse bosh kur ne u larguam.
  
  
  Kjo duhet të ketë qenë bërë me qëllim ."
  
  
  "Jezusi," unë muttered. "Mund të keni mbjellë një ego?"
  
  
  "Nuk ka asnjë aeroport këtu," tha ai, duke u përpjekur për të mbajtur aeroplan nga shkuar në një tailspin. "Por ne do të duhet të përpiqet të tokës në mënyrë të hapur veld - në qoftë se unë mund të mbaja vetja duke shkuar sipas planifikimit të planit."
  
  
  "A ka ndonjë gjë unë mund të bëj për të?".
  
  
  "po. Lutur." Alexis shikoi në mua. "Unë jam i keq, Nick."
  
  
  "Mos u mërzit," thashë unë. "Vetëm të mbjellë këtë gjë." Unë as që e kërkoni atë në lidhje me problemin. Nuk kishte kohë. Ne lundruam poshtë një shpat të pjerrët në një bar veld.
  
  
  Motori kollit dhe hissed përsëri, atëherë ka për të mirë siç e pamë të gjithë hotel, si dhe nxitojnë drejt nesh. E saj, vendosi se ishte mbi të gjitha. Ka nuk duket të ketë ndonjë pritje të arsyeshme për të mbijetuar këtë.
  
  
  Pesëqind metra poshtë Kemi shkuar si të isha zog me një të thyer krahun. Treqind. Acacia pemë shkau nën ta. Njëqind. Salomos " ballë ishte i ngurtë me tension, dhe duart e tij ishin shackled nga duke u përpjekur për të kontrolluar. Atëherë nuk ishte një lëvizje bari dhe ferrat në shpejtësi të rrezikshëm, krahu ishte shqyer nga një degë e një shtrembëruar pemë, dhe aeroplani, në momentin e fundit, pak më të ngritur të saj të hundës dhe shkau anash. Ndikimi trokiti na kthehet në pjesën e përparme të avionit. Ka qenë një bezdisshëm të shëndoshë, dhe një creaking e metaleve dhe një çarje me zë të lartë prej qelqi, dhe trupat tanë janë thrashing në të vogël të kabinës. Pastaj erdhi përfundimtar ndalesë emergjente: derën time fluturoi hapur, dhe trupi im shkoi fluturon nga koka deri te këmbët në bar para crunching në terren të vështirë.
  
  
  Nuk më kujtohet asgjë tjetër përveç. një agonizing zvarritje në bari, instinktivisht të lëvizin larg nga avioni dhe më pas një shpërthim me zërin e kërcëllimë flakët diku prapa meje.
  
  
  Kapitulli i dytë.
  
  
  Ai u përpoq për të nxitur kujtesën e rrëzimit nga mendja e tij, mbështetur kryesisht në hard balta e gjatë dëmtuara termit patch. Por kjo ishte më e vështirë për të hequr qafe të shikoni për Alexis Salomos "ballë kur ai tha:" ai do të fluturojë për në bulauajo me të në Salisbury.
  
  
  Unë ende mund të dëgjojmë insistent gumëzhimë e fluturon pas shkëlqen metalike lëvore të përmbytej aeroplan, por unë u përpoq të mos i dëgjojnë. Ai u përqendrua sërish në linjë të largët nga ethet e pemëve në barishtore horizont. Diku, unë e kuptova se ethet e pemëve ndonjëherë raportuan praninë e ujit. Por ato pemë nuk ishin në drejtim ai duhet të ketë qenë duke shkuar për të arritur në fshat.
  
  
  Në një mënyrë, ai ndjehet përgjegjës për Salomos ' tragjike të vdekjes. Ai ka besuar mua me mbrojtjen e tij, dhe zëri i saj nuk ishte në gjendje për të bërë këtë kur ai ka nevojë për mua. Ai pritet këshilla ime, dhe unë nuk parashikohet rreziku i një aeroplan të vogël. Përveç kësaj, unë u ndjeva fajtor, sepse unë nuk e besojnë plotësisht vetja ime me histori të pabesueshme. Megjithatë, vetja bloodied vdekurin ishte një provë të qartë se të paktën disa nga vetja teoritë ishin të saktë. Dikush ka egon e vdekjes. Nëse ky person ishte hema, dikush që jetoi në penthouse mbi Apollo zyrat e tyre në Athinë, ishte ende e diskutueshme.
  
  
  Ai e kapi lëvizjes nga këndi e syrit të tij dhe u ktheva drejt një nga daljet rreth dëmtuara termit patch. Një të vogël të ndritshme të gjelbër dragon shkau përmes mbledhjes jo shumë larg nga tim të majtë, dhe dukej sikur ia ngul sytë në mua intently. Ai kërceu në shpinë. Unë nuk e di se gjarpërinjtë kishin marrë deri qëndrimit në dëmtuara termit kodrinat. Ajo ishte një e gjelbër mamba, një nga tre më të rrezikshme gjarpërinjtë në botë. Në rast të një pickim, viktima do të jetë në gjendje të ecin rreth tre hapa në mes të tv dhe zvarranikët para saj pakënaqësi e vret atë. E mamba e cila aktualisht është duke u trajnuar ishte jashtë rrezes, rrëshqitje në një vrimë aty pranë.
  
  
  Unë e morën mbi rrënojat e mi puls të ngadalësuar. Ai shikoi rreth e rrotull për një moment dhe për të gjetur një të mprehtë copë metali për një këmbë të gjatë në terren. Një fije të ishte shumë e mprehtë. I shkëlqyer e një pjesë e kasë druri, pjesërisht charred, nga një pjesë e trup i avionit të saj të rënë vetja ndarë dy copa me gjatësi të njëjtë dhe të ndarë një lumë i gjerë shrapnel, i lidhur me shkopinjtë e tij handkerchief të bëni një trajtojnë për tim thikë të improvizuar. . Ai tucked papërpunuar armë në rrip dhe, pa shikuar mbrapa në rrënojat, u drejtuan për pemët.
  
  
  Ajo ishte e vështirë për të vetëm shëtitje nëpër fshat. Nga bari i gjatë dhe ferrat dhe shkurret tugged në rrobat e mia dhe e grisi në mishin tim, grabbing në mua dhe mbajtjen e më mbrapa. Një rinoceront zog screeched në më nga afër acacia pemë. Kam gjetur veten llogaritjen e mia shanset e mbijetesës. Janë njëqind mënyra për të vdekur, dhe për ne, Odin rreth tyre nuk është e këndshme. Në këtë bar, një person mund të pengohen me një luan para se ai e sheh atë. Por, zakonisht të vogla krijesa të shkaktojë më të fatkeqësisë, gjarpërinjtë asnjë më i madh se sa një qenie njerëzore gishtin, akrepat dhe ticks burrowing thellë nën lëkurë. Nëse ju gjeni ujë dhe e pini atë, ju mund të bëhen të infektuar me mëlçisë flukes dhe të tjerë të parazitëve që hanë një person nga brenda dhe jashtë. Dhe në qoftë se ju shmangur atë, ju ende mund të jetë e sulmuar nga mushkonjat, e verdha, ethet e vektorëve, dhe malaria.
  
  
  Kur ai më në fund arriti të pemëve, e kishte gjetur vetëm eshtrat e një lotim vrimë. Vendi është i thatë. Nuk ishte i trashë, nba balta e tharë në qendër, dhe të printuara e shumë shtazëve dhe hooves xhiro rreth perimetrit të vendit.
  
  
  Ai u përkul kundër gjelbër trungu i afërt pemë dhe u vu në hije. Kam humbur kohën time dhe energjinë që vjen këtu. Drejtimin në fshatin më të afërt që Salomos kishte përmendur në avion ishte nëntëdhjetë gradë deri në fund të kursit që më ka sjellë këtu. Duke ecur në diellin e nxehtë të dobësuar mua edhe më shumë. Goja ime ishte si lëkurë tanned. Ajo u kujtoi të termos uji të freskët që Salomos kishte sjellë me aeroplan. Ajo është parë nga vetja si një grimcuar cilindër mes rrënojat; përmbajtja e saj tharë në zjarr. Ai u përpoq që të mos mendoni për tropikale dielli lart ose etja në fytin e tij, dhe shkoi.
  
  
  Ajo duhet të ketë qenë nja dy orë më vonë, kur e kuptova se unë nuk mund të shkojmë më tutje pa pushim. Këmbët e mia ishin dridhje me dobësi, dhe mushkëritë e saj janë duke u thithur në një kohë më të gjatë, raucous frymë. Ajo ishte parë me një të vdekur pemë stump, pjesë nga vetja, në të rrallë hije të afërt shkurre e ferra, vetëm disa metra përpara. Ai ra rëndë për tokë dhe u përkul mbi një pemë stump. Proces shumë të ulur, lirimi nga tendosje fizike gjatë të ecurit, të sjellë kënaqësi.
  
  
  Im kapakët e syve të mbyllur, dhe ai e injoroi dhimbjeve në trupin tim. Ai u përpoq për të harruar për muskujt e vegjël në kofshët e tij dhe insekteve kafshon në fytyrën e tij dhe duart. Kam nevojë për një pushim, dhe ai ishte duke shkuar për të marrë atë. Në ferr me çdo gjë tjetër.
  
  
  Ka pasur një zë rreth bush.
  
  
  Im qepallat fluttered të hapur. E saj gabim? Ai rreshtuan në barin e gjatë, por pa asgjë. Ajo duhet të ketë qenë imagjinatën time. Ai i mbylli sytë përsëri, por zëri erdhi përsëri.
  
  
  Sytë e mi të hapur më shpejt këtë kohë. Nuk kishte asnjë dyshim për këtë; ishte zëri i një njeriu zë. Ai tensionuar veshët e tij dhe dëgjoi një modë të parakohshme.
  
  
  "Kjo ishte diçka!"
  
  
  Pastaj zhurma bëhet më e vazhdueshëm dhe të veçantë. Të dy burrat ishin duke folur në një dialekt ai kurrë nuk kishte dëgjuar më parë.
  
  
  "Hello atje!" E saj bërtitur rreth fundit të forcën e saj."Këtu!"
  
  
  Në një tjetër pikë, unë pashë ih kokat lëvizin drejt meje mbi bar. Zi koka dhe khaki këmisha. Kur e panë mua, zërat e tyre u rritën më të lartë, dhe ata të gjithë duket të kenë të njëjtin identitet.
  
  
  Ai relaksuar pak. Ajo ishte duke marrë një lëpijnë, më e keqe se ai mendonte. Nuk duhet të jetë një fshat diku aty afër, ose të paktën një rrugë. Njerëzit dolën nga bari dhe shikoi në mua. Ata ishin të gjatë, të hollë, dhe somber.
  
  
  "Përshëndetje", thash unë. "A keni ndonjë ujë?"
  
  
  Dy burra shikuar njëri-tjetrin, pastaj përsëri në mua. Ata shkuan dhe qëndruan me mua përgjithmonë. Ai nuk përpiqen për të marrë deri. "Uji", thash unë.
  
  
  Ata të dy ishin të veshur në mënyrë shumë të lënë pas dore Perëndimore veshje dhe mbante shtëpi sandale. E edhe më lart e dy vuri në këmbët e mia, dhe pas një momenti, ai u përkul dhe e lirë e mia këpucëve. Para se ai të mund të kërkoni atë çfarë ai ishte duke bërë, ai e mori atë jashtë dhe ajo tregoi shokut të vet. Personi i cili e mbajtur ime e këpucëve për inspektim të kishte një pjesë të madhe, e gjerë mbresë drejtimin diagonalisht në të gjithë fytyrën e tij. Një tjetër kishte veshur një pasqyrë të vogël në distended lob e tij të veshit të djathtë. Dy prej tyre kishin thika në rripa të tyre-machetes - pungs.
  
  
  E i gjatë foli për tjetër, dhe e kuptova se ai ishte duke folur në Swahili. "Mzuri sana," tha ai, duke buzëqeshur, duke iu referuar tim të baletit pantofla. Ai vazhdoi në Swahili. "Kjo është e mi me fat në ditë."
  
  
  "Të më dëgjosh mua," I tha weakly.
  
  
  Ata injorohen më. E burrë i gjatë, i vendosur dhe e lirë mia shumë të dytë boot. Unë u përpoq për të tërhequr këmba ime larg, por ai qeshi dhe më shikoi edhe mua dhe për të tërhequr të tjera të këpucëve nga nën afër. Ai nisi të tij dhunuara sandale dhe u tërhoq në tim të baletit pantofla, nuk e mërzit për të, kravatë e mia laces. "Savasawa!" ai i tha shokut të tij, plotësisht të injoruar mua.
  
  
  Papritmas e kuptova se këta njerëz as nuk do të jetë e mia çlirimtarë. Dhe kjo ka ndodhur për mua se unë mund të ketë qenë më i keq se unë isha para ih ardhur në qoftë se unë nuk e kisha numëruar për të mbijetuar.
  
  
  "Këpucë të përshtaten mirë." Ajo ishte më e lartë.
  
  
  E tjera, nuk ishte i gëzuar situatën. "Çfarë mendoni se këto janë juaj e baletit pantofla? Nuk kemi ardhur për atë së bashku?"
  
  
  "Kjo është e saj për herë të parë shohim vetja, se" i gjatë, i tha njëri. "Ju mund të merrni vetja pantallona. Nëse ai ka një thes, ne do të ndajmë me përmbajtjen e saj."
  
  
  "Nuk është e drejtë që ju jeni duke marrë juaj e baletit pantofla," pasqyrë-stolisur njeriun muttered.
  
  
  E burrë i gjatë, u kthye nga unë. "Ta heqësh pantallona të," ai më urdhëroi, ende në Swahili. Vetja sytë ishin të verdhë me vija të kuqe, dhe nuk ishin të hollë plagët në çdo faqe që nuk ishin të dukshme në radhë të parë për shkak të mëdha mbresë.
  
  
  Dora ime është pushimi në të trajtojë të improvizuar thikë, të fshehur atë nga pikëpamja ime. Ai dukej se do të duhet të përdorin atë. Njeriu me sprained earlobe mori një panga nga rrip. Nuk kishte asnjë dyshim në lidhje me ih qëllimet. Ata nuk mund të privojnë një të bardhë njeriun e çdo gjë që ai kishte dhe pastaj le vetja jetojnë.
  
  
  "Në rregull, unë do të marrë saj pantallona off", thash unë. Ai kishte fituar forcë, por ai nuk ka dashur të tregojë atë. "Por unë kam për të marrë përsëri në këmbët e mia." Dorën e saj të majtë zgjatet drejt i gjatë.
  
  
  Ai e shikoi në Afër disdainfully për një moment, pastaj e kapi.
  
  
  ai ngriti parakrahun e tij të ashpër dhe yanked mua për këmbët e mia. Këtë moment e saj të majtë në tokë, ajo e tërhoqi dorën e tij të metalit thikë nga rrip dhe me forcë thikë vetja në mes të Afrikës.
  
  
  Vetja sytë e zgjeruar në befasi si qarte metalike shkau përmes mishit dhe të muskujve. Vetja e djathtë automatikisht kapi të trajtojë të panga, por kjo ishte vetja e fundit vullnetare të veprimit. Ai grunted një shëmtuar dhe të shëndoshë shkau në pluhur në këmbët e mia.
  
  
  E të tjera filluar të gjerë-me sy në e tij të rënë në shok për një moment. Pastaj ai le jashtë një të egra guttural të shëndoshë dhe nxorrën sapo rrëmbeu panga.
  
  
  E saj ducked mbrapa. Një thikë të madhe hissed kaluarën fytyrën time, në feta nëpërmjet ajrit, dhe pothuajse goditur në kokë dhe në shpatull. Në qoftë se unë nuk e kishte lëvizur, unë do të kisha qenë i prenë kokën. Megjithatë, kur ajo është shmangur nga pangi, u hodh poshtë. Afrikane, erdhi tek unë dhe nxorrën thikë përsëri, dhe shkëlqen lakuar teh whizzed nëpër ajër në drejtim qafën time. Zëri i saj u rrotullua shpejt në të djathtë dhe në teh goditi vështirë balta. Ndërsa im sulmuesi ishte regaining tij bilancin e saj, u kthye dhe përdoren barbarisht nisi vetja e tij. Kriza e vetja eshtra të dëgjuar e saj. Ai ra për tokë pranë meje me një zë të qajë.
  
  
  Në qoftë se ajo ishte me zë të lartë si zakonisht, ajo do të jetë një ego fije. Por unë kam qenë në asnjë ngut për të shfrytëzuar përparësitë që I kishte krijuar. Kur babai i saj mori në gjunjët e tij, të Afrikës tashmë ishte në këmbë, dhe një vështrim të dëshpëruar e kaloi fytyrën e tij. Ai nxorrën në mua përsëri, dhe këtë herë arc ishte e gjerë. Teh feta nëpërmjet mëngë të këmishën time, presje në feta atë poshtë. Ajo goditi vetja e tij me shard dhe bëri një cekët plagë në gjoksin e tij. Ai grunted përsëri dhe më goditi në kokë me panga si ajo e goditi pemën stump. Forca të lëkundur shkaktuar vetja për të humbur tij të bilancit dhe të bien në krahun tim të djathtë. Ai mori vetja e të rreckosur jakë me dorën e tij të majtë, u tërhoq vetja kokën prapa, dhe i dergoi metalike shard në egon e fytit.
  
  
  Gjakut të përmbytur në fytyrë dhe gjoks si i Afrikës gulçoi me zë të lartë dhe për të arritur convulsively tij çarë fyt. Ai ra mbi fytyrën e tij, ende clutching në fytin e tij, dhe pastaj të mbështjellë në terren të vështirë, i palëvizshëm.
  
  
  Frymëmarrje e vështirë, ajo u përkul përsëri në një bërryl. Ai ishte i inatosur që ai e kishte përdorur deri energji jetësore të nevojshme për të mbijetuar në këtë luftë, por ai ishte mirënjohës që ai të ishte ende gjallë. Kur mendjen e saj vuri në dukje rrezikun e bush në përplasje site, mendjen e saj i kanë harruar një gjë: personi. Dukej se njeriu ishte gjithmonë në krye të listës. Në qoftë se ju injorojnë këtë faktor, ju mund të vdes para shkurre të ju vrasin.
  
  
  Të paktën në këtë situatë, unë kisha një fakt. Këta njerëz erdhën nga perëndimore drejtim, jo nga jugperëndimore që ajo mori. Ata mund të kenë kaluar nëpër fshat, ose të majtë të rrugës diku. E njëjta gjë mund të thuhet edhe për drejtimin, ata ishin drejtuar. Ajo u ngrit pak dhe mori një westerly drejtim.
  
  
  Këtë të nxehtë Afrikan dielli u mbështet në qiell, si të sajët dha përsëri. Ai u shemb në barin e gjatë, pyesin nëse ka pasur ende asnjë shans për të mbijetuar. Unë me të vërtetë nevojë për ujë. Ka qenë jo më shumë ndjenja në gjuhën time apo në gojën time. Unë mbeta aty dhe pashë akrep ngadalë zvarritje mimmo mua nëpër bar. Unë nuk e di nëse unë mund të lëvizin atë në qoftë se ajo sulmoi, por kjo nuk duket për të vënë mua. Pas një momenti, ai ishte zhdukur. Ajo grimaced dhe zili e uem, sepse nuk kam një problem të mbijetuar, të paktën jo në këtë moment. Duket pak ironike që kjo specie kishte qenë zvarriten mbi sipërfaqen e planetit për më shumë se njëqind milion vjet, shumë kohë para se dinosaurët u shfaq, dhe se ajo ndoshta do të shfaqen mbi Tokë, shumë kohë para zhdukjen e njerëzve. Disi ajo dukej e padrejtë, por pastaj ajo ishte e njëanshme.
  
  
  Si unë mbeta aty, një tjetër tingull goditi veshët e mi. Ajo ishte një largët hum, jo ndryshe nga mëparshme lëvizje e fluturon. Por ky zë shpejt u bë më fort dhe më shumë të njohur, si ajo e një makinë me motor.
  
  
  Ai qëndroi dhe e shtyu kokën e tij për të dëgjuar. Po, ajo ishte një makinë e disa lloj. Ai u rrit unsteadily dhe nisa në drejtim të zërit. Unë pashë asgjë, por bari dhe rrallë pemë. Por zhurma ishte duke më afër nga të dytë.
  
  
  "Hello atje!" Saj, i bërtiti nëpër bar. "Hej, gjatë këtu!"
  
  
  Ai e morën dhe ra. Rritje unsteadily për këmbët e tij përsëri, ai shkallëzuara përpara përsëri. Një çast më vonë, ajo e pa atë - një Vend Rover, me erë dhe gërvishtem, bumping në rrugën dytësore që tani ishte asgjë më shumë se një shteg në bari. The rover, një makinë të hapur, është zaptuar nga dy burra të cilët nuk e shohin më si ajo iu afrua më të afërt pikë të rrugës dhe vazhdoi në rrugën e saj.
  
  
  Unë thirri,"Përshëndetje!"
  
  
  Ai clumsily zgjedhur rrugën e tij përmes bari dhe në fund arriti në rrugë. Ai bërtitur përsëri kur ai mori atje. Ai vrapoi pas makinave, valëzim si një i dehur, por ra mbi fytyrën e tij.
  
  
  Ai vë ka mallkim me zë të lartë, ndjenja dëshpërimi rritet në gjoksin e tij. Kjo makinë mund të jetë e fundit e mia shans për të mbijetuar.
  
  
  Atëherë ai dëgjoi Rover të ngadalësuar dhe ndaluar. Unë u përpoq për të dalë për të parë çfarë kishte ndodhur, por unë nuk e kanë forcën.
  
  
  Kam dëgjuar motor të përkohshëm, atëherë Rover shkau parë përsëri në veshje, nxorrën rreth në rrugë, dhe erdhi drejt meje. Ata ose dëgjuar mua, ose pa mua.
  
  
  Disa sekonda më vonë, në makinë të tërhoqi deri përveç meje, motori vdiq, dhe ai dëgjoi dy burra duke folur në Britanike thekse.
  
  
  "Perëndia im, kjo është një Evropian."
  
  
  "Çfarë është duke bërë ai këtu në shkurre, të gjitha nga vetë?"
  
  
  "Ndoshta ne duhet të kërkoni vetja."
  
  
  Së shpejti me ujë të ftohtë rridhnin në gojë, derdhët në frontin e mia të pista shirt, dhe gjuha ime u ndie përsëri.
  
  
  "Oh zoti im, njeriu, çfarë është?"
  
  
  Unë u përqendrua në dy disaherë fytyrat që u përkul mbi mua përgjithmonë. Ata ishin të moshës së mesme të bardhë Rhodesians, ndoshta zotëri fermerët që kishte kaluar ditën në shkretëtirë.
  
  
  "Një përplasje avioni," thashë unë. "Unë u largova nga ajo."
  
  
  Kur ata vënë mua në të gjithë-terreni automjeteve, unë e dinte se unë kisha bërë atë. Por unë nuk mund të harroni se trupi i Alexis Salomos ishte duke u përpirë nga hyenas si dikush tjetër në Athinë. Unë isha duke shpresuar se Davidi Hawke do të më lejoni të gërmoj nëpër libra në atë që po ndodhte në Apollo Ndërtimit për të gjetur nëse Adrian Stavros ishte me të vërtetë në hall në Brazil, si të gjithë të menduar. Unë nuk e kam parë për një kohë të gjatë.
  
  
  Kapitulli i tretë.
  
  
  "Ju nuk do të duken shumë të mirë, Nick."
  
  
  David Hawke, drejtor i super-sekret Amerikan të agjencisë SËPATË, të mbajtur në një periudhë të shkurtër puro në gishtat e tij të djathtë përkulur përpara në e tij të gjerë në sofër tavolinë. Ne u ul në ego në SËPATË selinë e zyrës, një apartament që ishte tani artfully të fshehur në një qira Amalgamated Press & Teli Shërbimet DuPont Rreth objektit në Uashington.
  
  
  Zëri i saj, shikoi atë me një wry buzëqeshje. "Oni dëshiron të saj për të qëndruar në spital në Salisbury për një kohë pak më të gjatë. Por ju e dini se sa shpejt unë mërzitem. Nëse i saj i zbehtë, sepse unë nuk nevojë për diell, dhe një të mirë të rrethit rreth fileto. Çfarë mendoni në lidhje me historinë e Salomos? "
  
  
  Hawk mori një rrjetë e tij puro dhe fryu një tym unazë në drejtimin tim. Ulur në tabela të mëdha, ai dukej e vogël dhe e hollë, me një ego, tousled gri flokët dhe fytyrën e një të Connecticut të fermerëve. Por e dija që e brishtë duket ishte mashtruese. Ai ishte një e vërtetë dinamo.
  
  
  "Ajo më frikëson pak," tha ai. "Atë edhe më frikëson është se ju pothuajse vdiq në mes të detyrave. Unë kurrë nuk kam parë një person që e ka gjetur probleme aq të lehtë."
  
  
  Zëri i saj, ai shrugged. "Salomos ishte një mik. Ndaj minave dhe AX-së. Ai u përpoq të mirë të tij për të na ndihmojë të gjejmë Borisov, mbani mend?"
  
  
  "Po, më kujtohet saj," Hawke tha kthjellët. "Mirë, tuaj Rhodesian escapade është e gjatë, kështu që ne do të heqin atë. Si për mundësinë që Adrian Stavros mund të jetë komplot ndaj qeveria greke, ajo nuk do të jetë Stahl e vetja që të humbas."
  
  
  "A ai ende zotërojnë një plantacion në Brazil?"
  
  
  "Sipas burimet tona, kjo është ende egon e shtabin e përgjithshëm. Ne nuk kemi një raport i kohëve të fundit." Hawk u përkul përsëri në e tij të madhe lëkure karrige. "Nëse kjo me të vërtetë ishte Stavros, që miku juaj pashë të dilte nga Minurkos penthouse, ne jemi patjetër të përballet me një situatë interesante. Ëndrrat për drejtimin e të gjithë vendit të përshtaten shumë mirë me atë që ne kemi mësuar për nen."
  
  
  Hawk studiuar tij kockëmadh nyje. Adrian Stavros ka qenë gjithmonë një neurotic, ndoshta një psikopat. Përveç kësaj për udhëheqjen e suksesshme të kontrabandës unazë në Brazil se qeveria ka dështuar për të eliminuar, ai gjithashtu e përkushtuar politike përpjekjet për vrasje, e fundit e të cilave besohet të ketë qenë vrasje e Izraelit zyrtare Moshe Ben-Kanaanit."
  
  
  "Atëherë unë e kuptoj se AX është i interesuar në historinë e Alexis Salomos," thashë unë.
  
  
  "Unë jam i frikësuar kjo është se si ajo duhet të jetë. Dhe e saj, unë besoj që meqenëse ju e konsideroni veten një mik të Salomosa, ju do të donte për të marrë këtë detyrë."
  
  
  "Po, zotëri, ajo do të të pëlqente që."
  
  
  Hawk stubbed e tij puro në agjensinë më të afërt ashtray. "Impulsi im i parë është që të thoni' jo ' dhe të kalojë në rast të një matematike të mëdha. Ju e dini se sa unë gjithmonë të përpiqet për të shmangur agjentit personale përfshirjen në një mision."
  
  
  "Është e rëndësishme për mua që Alexis' vrasës nuk ka marrë jashtë, " I tha qetësisht.
  
  
  Mirë. Ju mund të trajtojë këtë. Por të jenë tepër të kujdesshëm, Nick. Unë mendoj se është më mirë për të shkuar në Rio dhe të flasim për të CIA oficeri aty. Zbuloni nëse Stavros është në një palestër jashtë vendit, dhe ku ai kaloi kohën e tij. Pastaj, nëse tuaj të çon të çojë ju për të Athinës, të shkojnë atje. Vetëm më mbajnë postuar."
  
  
  E saj, chuckled. "Nuk e kam gjithmonë e bëni këtë?"
  
  
  "Mirë, ndonjëherë ju të harrojmë se ka njerëz që janë këtu, i ulur në e tyre të zymtë e vendeve të punës, dhe kjo është ih përgjegjësinë për të drejtuar shfaqje." Vetja zërin e mori atë ton të ashpër që ndonjëherë erdhi kur ai foli për protokoll dhe urdhri i varësi. "Nëse keni nevojë për ndihmë në çdo kohë, të kërkojë për të. Kjo është ajo që ne jemi këtu për të."
  
  
  "Sigurisht."
  
  
  Ai hapi një sirtar në karrigen e tij dhe nxori një zarf. Vetja e syve të shmanget e mi. "Unë parashikoj kërkesën tuaj dhe e mia eventuale me koncesion për ju, dhe kujdes, nëse jo me mençuri, e bleu biletën time."
  
  
  Ai buzëqeshi në e saj. "Ju faleminderit". Ai arriti nëpër karrige dhe mori zarf.
  
  
  "Ju do të më mirë të presim për të parë se si kjo të gjithë luan jashtë përpara se të vendosë nëse ajo e quajti ju në për ndonjë favor të tij," Hawk u përgjigj.
  
  
  Natën e ardhshme, ajo është marrë në një Tigan Jam udhëtim peshkimi në Rio de Janeiro. E saj pushoi të gjithë
  
  
  një ditë, dhe ajo ndjehet si e vjetër kohë përsëri. Fluturimi ishte e qetë, por kam mbajtur duke menduar për atë tjetrin në Mooney pak aeroplan kur Salomos tregoi veld, për telashe dhe përplasje ulje, dhe si Salomos ' kufomë shikuar në diellin e nxehtë.
  
  
  Të nesërmen në mëngjes, ai arriti në Rio dhe të kontrollohen në Floriano Hotel, pranë Copacabana Palace. Ajo ishte vetëm një bllok nga plazhi, dhe nen e kishte aromë të kolonial Brazil. Në dhomë kishte një tavan tifoz dhe një dritare me verbon, dhe e ngushtë, ballkon ofruar një të vogël pamje e detit.
  
  
  Ajo ishte e nxehtë në Rio. Të gjithë Brazilianët, të cilët ishin në gjendje për të arritur atje ishin në plazh, dhe shumica e njerëzve rreth tyre duhet të ketë qenë në Copacabana zonë, afër hotel. Unë parashikoj një ditë të nxehtë, dhe unë i solli asaj një worsted tropikale leshi i përshtaten. Në mesditë, unë freskohet, të vënë në një dritë të përshtaten mbi Wilhelmina, time Luger, dhe Hugo, një stilet mbështjella në krahun tim të djathtë, dhe shkoi për drekë në një nga my favorite pak restorante, Chale Rua da Matriz 54. Ky restorant i përdorur të jetë një koloniale në shtëpi dhe është ende ferret e mbushur me vlerë antike dhe piktura. Negro skllevër pritur tabelat dhe janë bar. Ajo urdhëroi një mixto churasco, që përbëjnë rreth copa e mishit të viçit dhe derrit me perime, dhe jo të zakonshme të të pres, një të madhe lokale draft birrë, për të mirë, shumë të mirë të verës-Grande Uniao Cabernet. Por unë kam qenë vetëm duke filluar për të ngrënë atë, kur unë pashë një vajzë të vijë në dhe të ulen në tryezë tjetër. Ajo ishte i gjatë dhe i hollë, dhe një mane e zjarrtë të kuqe të flokëve, e bëri atë të qumështit të bardhë të lëkurës edhe të zbehta. E saj verbuar gjelbër mini fustan kontrast të dukshëm me flokët e saj dhe zbulohet më së saj të gjatë, të përsosur kofshët dhe të lë pa frymë copëtim më sipër saj bluzë. Ajo ishte veshur me të gjelbër baletit pantofla për ndeshjen e saj të veshjes, dhe të gjelbër byzylykë në kyçet e saj në krahun e majtë.
  
  
  E saj flokë të kuqe hutuar mua për një moment, por pastaj kam kuptuar që është koha e fundit që unë pashë e saj, flokët e saj ishte e shkurtër dhe kafe. Kjo ishte në Izrael më shumë se një vit më parë. Vajza emrin e kishte Erica Nystrom. Ajo ishte një anëtar i Izraelite të zbulimit të rrjetit të Shin Bet. E saj kodi emri ishte Flaka kur ne kemi punuar së bashku për të penguar një ruse komplot kundër qeverisë Izraelite, por që ndryshoi emrin me çdo detyrë.
  
  
  Ai u ngrit dhe eci mbi tryezën e saj. Kur ajo hoqi e saj të gjatë të rëna për të përmbushur vështrimin tim, një buzëqeshje të përhapur në të gjithë fytyrën e saj. "Ani!" ajo bërtiti. "Kjo është ju. Çfarë një surprizë e këndshme." Ajo fliste anglisht pa e vogël theks.
  
  
  Erika prindërit ishin Skandinave Judenjve. Familja e saj e parë ka jetuar në Oslo dhe pastaj të Kopenhagës para emigrating për Izraelin, kur ajo ishte vetëm tetë vjeç.
  
  
  "Unë kam qenë duke shkuar për të thonë të njëjtën gjë," I tha. Erica dhe kam kaluar një mbrëmje intime në Tel Aviv, duke pritur për të paketave të mbërrijë; ajo ishte një mbrëmje ne të dy me të vërtetë gëzuar. Sytë e saj më tha se tani që ajo iu kujtua ajo fondly. "Ju do të bashkohet me mua në tryezën time?"
  
  
  "Epo, dikush do të bashkohet me mua më vonë, Nick. A keni mendje?"
  
  
  "Jo se unë nuk dua të flas me ju", u thashë.
  
  
  Ajo u bashkuan me mua në tryezën time dhe urdhëroi një drekë të lehta për veten e saj, dhe personi i tretë, i cili shpjegoi ajo ishte një agjent, tha ," Ju duken me të vërtetë mirë, Nick."
  
  
  "Ju duhet të keni parë mua një javë më parë," thashë unë. "Unë si flokë të kuqe, Erica."
  
  
  Ajo shkrepi më një buzëqeshje. Një kohë të gjatë aquiline hundë paraqitën një të gjerë, sensuale goja. Afër syve të ishin jeshile të errët, dhe atë fustan të ndritën. "Ju faleminderit", tha ajo. "Ata janë të mi, përveç për ngjyra. Nuk kaloi shumë kohë kur ne kemi punuar së bashku në Izrael."
  
  
  "Më kujtohet", thash unë. "Jeni këtu në biznes?"
  
  
  "Po," tha ajo. "Dhe ju?"
  
  
  "Po," unë chuckled. "Është gjithmonë e biznesit, nuk është ajo?"
  
  
  "Pothuajse gjithmonë."
  
  
  Ai kujton lexuar në gazeta kohët e fundit se Izraeli ishte ofenduar nga vrasja e Moshe Ben-Kanaanit dhe që ih presidenti ishte betuar për të marrë në fund të saj. Ajo ishte në këtë vrasje që Amerikanë të zbulimit besonin se Adrian Stavros ishte i përfshirë. Ai nuk mund të ndihmojnë por pyes veten nëse Erica ishte në Rio ose të rrëmbimit Adrian Stavros dhe për të marrë atë për të Izraelit, e cila u Izraelite stil, apo të vrasin vetja.
  
  
  Unë e pyeta. "Po ju do të jetë në Rio kohë e mjaftueshme për ne që të kemi një pije dhe të bisedoni së bashku?"
  
  
  "Ndoshta," tha ajo. Duart e saj u zhvendos saj copëtim si ajo bëri një ih karrige, dhe presionin e gjakut tim shkoi deri në dhjetë pikë. E saj, sytë e gjelbër shikuar mua në sy dhe më tha se e dinte që unë nuk ishte duke folur për verën dhe bisedë.
  
  
  Ai kap xhami e tij. Ajo urdhëroi dhe tani të njëjtën Grande Uniao Cabernet u shërbyer. "Për këtë mundësi", u thashë.
  
  
  Ajo kap saj xhami dhe clinked të mi. "Në këtë pikë."
  
  
  Ne ishim vetëm duke përfunduar tonë dolli, kur një djalë i ri u shfaq. Unë madje nuk e shohim atë, derisa ai ishte duke qëndruar pranë nesh. Ai ishte një masiv, djalë muskulor, me shumë të shkurtër flokë të verdhë dhe një të vështirë, sheshin fytyrë. Pjesë nga vetja e veshin e majtë ishte zhdukur, por ky defekt ka dështuar egon e mashkullit pamjen. Nen kishte veshur një ngjyrë bezhë verës kostum që nuk e ka plotësisht të fshehur fryrje nën krahun e saj të majtë.
  
  
  "Unë nuk i keni parë ju në fillim, Erica," tha ai mjaft ashpër.
  
  
  kërkim në mua. "Unë nuk do të presin që ju të jetë me hema-të."
  
  
  Këto fjalë ishin menduar si një qortim të butë. Ata folën me një të theksuar theks. Mbaj mend figurën e njeriut në Izraelite të inteligjencës file, TOPOR. Ajo ishte Zachariah Ghraib, të Shin Bet ekzekutues." Teoria e mia në lidhje vetja dhe Erica është i pranishëm në Rio dukej për të ngrij.
  
  
  "Kjo është një shtëpi e vjetër, Zach," Erica tha. "Ai ka punuar me mua në Izrael."
  
  
  Gareb mori vendin e tretë. "Unë e di", tha ai. "Carter, i saj, I guess."
  
  
  "Kjo është e drejtë."
  
  
  "Reputacioni juaj i paraprin ju."
  
  
  E tij mënyre ishte i ashpër, pothuajse armiqësore. Unë e kuptova vetja e saj, xhelozia, se e dija Erica. Para saj uem mund të përgjigjet, ai u kthye të saj. "E keni qëllim Vichisoise siç e kam sugjeruar?"
  
  
  "Po, Zach," Erica tha, pak turp nga vetja e saj është mungesa e mirëdashësi. "Ajo do të jetë këtu së shpejti."
  
  
  "Vichisoise është e vetmja gjë me vlerë të hahet në këtë restorant," Zach janë ankuar shumë me zë të lartë.
  
  
  "Unë jam i keq për fatin e keq," unë u përgjigja me qetësi. "Unë besoj se shumica e pjatave këtu janë të përgatitur mirë. Ata mund të kenë ndryshuar tyre gatuan që nga vizita juaj e fundit."
  
  
  Zach u kthye dhe më dha një buzëqeshje të shtrënguar. "Ndoshta."
  
  
  Unë kam vendosur që nga ky moment, biseda do të jetë më pak sesa të këndshme. Kam mbaruar vakt tim, kështu që unë e thirra kamerierin për të sjellë kontroll. Ai ofroi të paguajë për të gjithë partisë, por Zach shpejt refuzoi.
  
  
  "Ku jeni duke qëndruar?" Erica e pyeta.
  
  
  "Në Corumba në Avenida Rio Branco," tha ajo.
  
  
  Zak vështroi ngultas Afër.
  
  
  "Nën atë emër?"
  
  
  Ajo hezitoi. "Vargas".
  
  
  "Ajo mund të telefononi ju atje?"
  
  
  "Ju nuk do të keni më shumë kohë për shoqërim",
  
  
  Hej, Adhuruesit tha shpejt.
  
  
  Ajo injoruar vetja dhe buzëqeshte ëmbël me mua.
  
  
  "Po, ju mund të telefononi mua. Unë shpresoj të takohemi përsëri, Nick."
  
  
  Saj u ngrit. "E njëri-tjetrit ndjenjat." Futa dorën e saj, dhe sytë tanë u takuan për një moment. Unë e dija Zach ishte xheloz e saj, dhe pasi që unë nuk e pëlqen atë, kam luajtur atë në e saj në të tashmen. Ai u ul aty duke kërkuar në mua. "Ju do të merrni një telefonatë nga mua."
  
  
  "Në rregull," Erica tha.
  
  
  Ai u largua nga ata dhe doli nga dera. Si u largua, ai mund të ndiej pothuaj e thëngjijtë e Zach është armiqësi në shpinë të tij.
  
  
  Në të njëjtën ditë, ai mori teleferik deri në mbresëlënëse Malit Corcovado, në krye të të cilit ishte një i madh shtatores së Krishtit Shëlbues. Kur ai arriti në vend, ai shkoi për të vëzhgimit parapet, u ndal në në vend të caktuar, dhe Stahl priste. Rreth pesëmbëdhjetë minuta më vonë, një njeri u bashkuan me mua në fyerje. Ai ishte në lidhje me lartësinë time, por më të zbehta. Edhe pse ai ende nuk ishte i moshës së mesme, fytyrën e tij të gjatë ishte e mbuluar me rrudha të thella. Ajo ishte Carl Thompson, dhe ai ka punuar për CIA.
  
  
  "Pamje e bukur, nuk është ajo?", tha ai nga mënyra e prezantimit, valëzim duart e tij drejt qytetit poshtë, e cila shkëlqeu bardhë në diell dhe ishte rrethuar nga kodra jeshile dhe një kobalt detit.
  
  
  "Befasues", thash unë. "Si jeni, Thompson?"
  
  
  "Për shembull, e njëjta gjë," tha ai. "Ajo është shumë e qetë këtu që prej fundit të ndryshimit të administratës në Brazilias. Se si janë gjërat në AX këto ditë? Për një kohë, ju djema kanë qëlluar më shumë municion se ushtria në Azi."
  
  
  E saj, chuckled. "Nganjëherë më duket në këtë mënyrë. Unë kam qenë i zënë, dhe unë jam i sigurt se ju ishin shumë."
  
  
  "Dhe tani ata janë vënë ju në Adrian Stavros."
  
  
  "Kjo është e drejtë."Unë e pashë si një anije turistike plying blu & nb saj me shkëlqim në hundë ngadalë hyri në port. Ajo dukej si një lodër anije atje poshtë. "Kur ishte hera e fundit që ju pamë vetja?"
  
  
  Ai mendoi për një moment. "Ne kemi vend të mbikëqyrjes së plantacion. Pesë ose gjashtë javë më parë, ai është parë duke e lënë këtë vend. Ne mendojmë se ai hipi në një avion të detyruar për të Madridit."
  
  
  "Ky fluturim mund të ketë vazhduar në Athinë."
  
  
  "Unë e mendoj kështu. A keni parë Vetja atje?"
  
  
  "Ne mendojmë kështu. Çfarë po ndodh në plantacion?"
  
  
  "Plantacione janë vetja e selinë tonë. Këtu në Rio, ai ka një ndarje të quajtur Kulmin e Importeve, dhe ne mendojmë se kontrabanda është duke u bërë me këtë kompani. Por ai nuk vizitën e saj në zyrat shumë shpesh, edhe pse vetja e saj emër është i hapur lidhur me të. Presidenti i kompanisë bën udhëtime të rregullta për të Parakata."
  
  
  "Ku është zëri që në plantacion hall?"
  
  
  Thompson tundi kokën. "Ai është në një sallë afër fshatit, në mes të askund. Ego është ruajtur nga Stavros ' ushtri e vogël e ish-të burgosurit politik fanatikë, dhe ish-Nazistët. Por tani për tani, ka vetëm një fuqi atje."
  
  
  Unë e pyeta. "A vutë re ndonjë gjë të pazakontë atje?"
  
  
  "E pra, në qoftë se ju do të thotë një turmë e njerëzve apo të armëve, reumatizma, do të jetë negativ. Por nuk ishte një vizitor që nuk ka një rreth nesh kishte parë ndonjëherë më parë. E ferret është me ta, ashtu siç u shfaq me Stavros nëntëdhjetë ditë më parë, dhe ne kemi qenë shikuar atë, pothuajse vazhdimisht. dhe askush nuk e pa atë të lënë këtë vend. Kjo nuk është e pazakontë, përveç se një e mia të dy burrat insiston se djalë i ri, një të mesme të moshës së njeriut, është në gjykatë ka në kujdestari. Egot u zhvendos rreth një ndërtesë tjetër me roje të armatosura."
  
  
  "Çfarë të ka bërë ky person të duket si?"
  
  
  Thompson shrugged. "Ne kemi një ego foto, por kjo është nga larg. Ishte në fund të pesëdhjetrave, unë do të them, me të shkurtër flokë të errët që e kishte kthyer pak gri në tempuj. Ai është i lidhur njeriu që gjithmonë të vesh këmisha prej mëndafshi."
  
  
  Ajo duket si ajo mund të jetë Minourkos greke të transportit magnate të cilit apps kohët e fundit tronditi Athinës dhe të cilit penthouse është parë duke mbajtur Adrian Stavros.
  
  
  "Unë mund të merrni atë një kopje të fotos?"
  
  
  "Kjo mund të jetë e rregulluar," Thompson tha. "Shikoni, Carter, për shembull, javën e kaluar ne kishim për të reduktuar përkohësisht vëzhgimin e plantacion të rastit kontrolle, dhe unë mund të keni për të krejtësisht të tërheqë njerëzit tanë nga atje në disa ditëve të ardhshme, sepse nuk është një problem tjetër që ka ndodhur tashmë për ne. Dëshironi të saj për të marrë leje për të dërguar personit përsëri me ju? "
  
  
  "Jo, I thashë. "Hawk premtuar të më ndihmojë në qoftë se unë e nevojshme atë. Kur unë mund të merrni fotografinë e saj?"
  
  
  "Sa për sonte?"
  
  
  "Të gjithë të drejtë."
  
  
  "Ne jemi duke përdorur një pak më të ndryshme të transferimit të vendndodhjes," Thompson tha. "Ky është një qytet me autobus. Ju shkoni në hotelin tuaj. Tim njeriu do të jetë atje deri tani. Ju do të shkoni në pjesën e pasme të autobusit, ku askush nuk shkon, dhe për të marrë e fundit në vend në kuadër të drejtë. Foto do të jetë e bashkangjitur në këtë vend. . Autobusi do të jetë e shënuar Estrada de Ferro dhe do të ju merr në qendër, në qoftë se ju doni të shkoni aq larg ."
  
  
  "Kur nuk autobus të kalojë mimmo hotel?"
  
  
  "Shtatë-pesëmbëdhjetë. Autobusi do të numërohen njëmbëdhjetë."
  
  
  "Në rregull," I tha. "Dhe ju falenderoj."
  
  
  "Në çdo kohë," Thompson tha. Një çast më vonë, ai ishte zhdukur.
  
  
  Bas, në mbrëmje ajo shkurtimisht, shkoi në zyrën e kompanisë Kulmin e Importit. Ajo ishte e vendosur në një nga vjetër restaurohen ndërtesat e qeverisë që ishin të zbrazur, kur kryeqyteti u zhvendos për të Brazilias. Zyrat ishin tre fluturime deri dhe ashensori nuk ishte duke punuar.
  
  
  E saj, futur një vend të vogël të pritjes zonën lart. Ngjiten sjellë djersën time vetulla, sepse ndërtimi i ajrit të kondicionuar nuk duket për të punuar ndonjë të mirë se ashensori, dhe kjo ishte një muggy ditë në Rio. E errët-flokë vajzë të ulur në një karrige metalike dhe shikoi në mua të dyshimtë kur kam hyrë.
  
  
  "A ka ndonjë gjë unë mund të bëj për ju?" "Çfarë është ajo?" e pyeti ajo në portugalisht.
  
  
  Unë iu përgjigj në gjuhën angleze. "Zotëri Stavros do të doja për të parë atë."
  
  
  E saj të errët sytë e ngushtuar edhe më shumë. Kur ajo i foli përsëri, ajo ishte e thyer në anglisht. "Unë mendoj se ju keni ardhur në vendin e gabuar, senor."
  
  
  Unë i tregova. "Por Z. Stavros vetë më ka thënë se unë mund të kontaktoni atë nëpër Kulmin e Importeve."
  
  
  "Senor, zotëri Stavros nuk ka, këtu në zyrë..."
  
  
  Një derë për në zyrën private të hapur dhe një burly, të errët e me flokë të njeriut u shfaq. Ai e pyeti. "A ka ndonjë vështirësi?" Vetja ton nuk ishte pikërisht miqësore.
  
  
  "Unë vetëm të kërkuar për të, Z. Stavros", thash unë.
  
  
  "Për çfarë qëllimi?"
  
  
  E saj ashpërsisë ishte injoruar. "Z. Stavros më këshilloi për të blerë Japoneze kamera në sasi të mëdha prej tij, e nëse unë e kontaktoj atë këtu." Ai e vështroi i habitur. "Unë jam në gabim office?"
  
  
  "Z. Stavros është kryetar i bordit të drejtorëve," të errët njeriu tha, " por ai nuk ka një zyrë këtu, dhe ai nuk ka drejtuar të biznesit të kompanisë. Ajo do të vazhdojë të jetë president, ju mund të merren me mua."
  
  
  "Kjo është Senor Carlos Ubeda,"vajza tha:" pak me krenari.
  
  
  "Mirë që të takohet me ju, zotëri," I tha, duke ma zgjatur dorën. Ai e mori atë e vështirë. "Emri im është Johnson. Disa javë më parë, ajo ishte krejt rastësisht, u takua me Z. Stavros në Chale restorant. Ai tha se ai do të kthehet nëpër udhëtime në Evropë rreth kësaj kohe, dhe se unë mund të kontaktoni atë këtu."
  
  
  "Ai është ende në Athinë," vajzë, tha.
  
  
  Ubeda dha Nach një vështrim depërtues. "Siç e kam thënë, Z. Stavros nuk mund të kontaktohet këtu. Por unë do të jenë të lumtur për të përcjellë porosinë tuaj."
  
  
  "Unë e shoh. Mirë, ajo ishte me të vërtetë e interesuar kanë të bëjnë me atë personalisht. Ju mund të më tregoni se kur ai mund të kthehet rreth Athinë?"
  
  
  Një muskul twitched në frontin e Ubeda e ego-goja. "Egot nuk pritet të gjithë Evropa për disa javë, Z. Johnson. Nëse ju doni për të bërë biznes, ju do të duhet të merren me mua."
  
  
  Ai buzëqeshi në e saj. "Unë do të thërrasë ju, Z. Ubeda. Faleminderit për kohën tuaj."
  
  
  Unë e majtë të saj ih të shikojnë mua të shkuar. Jashtë përsëri, ai përshëndetet një taksi dhe u kthye në hotelin e tij. E vajzës vërejtje më dha nevojshme konfirmim se Adrian Stavros ishte me të vërtetë në Athinë, si Salomos më kishte treguar. Dhe nëse kjo foto doli të jetë një figurë e Nikkor Minurkos, çdo gjë ishte interesante.
  
  
  Ai freskohet dhe vështruan për një kohë, pastaj hipi numri njëmbëdhjetë autobus në vijim Thompson udhëzimeve. Ashtu si ai e kishte pritur, fotografia ishte mbërthyer në vend, në një të vogël ngjyrë kafe zarf. Vetja e kap e saj deri, shkoi në një të vogël, kafe në qendër të qytetit, dhe urdhëroi një të mirë verë portugalisht. Vetëm atëherë e bëri këtë person të saj të marrë foto rreth zarfin dhe të shqyrtojë atë.
  
  
  Si Thompson kishte thënë: "imazhi nuk ishte shumë e mirë, edhe pse nuk kishte asnjë dyshim se një telephoto lente ishte përdorur. Ishte një fotografi e tre njerëzve të cilët e kishin lënë vetëm në fermën e shtëpisë dhe janë duke ecur drejt një aparat fotografik dixhital. Njeriu në mes të ishte një Thompson kishte thënë mua, dhe pavarësisht nga madhësia e vogël e fytyrës, ai ishte menduar për të identifikuar, unë nuk kam shumë dyshim, që nga vetja e saj ishte e krahasuar e saj në fytyrë unë do të qenë për të treguar në SËPATË foto, që personi në fakt ishte Nikkor Minourkos. Unë kurrë nuk kam parë ndonjë burra të tjerë, para.
  
  
  E Minurkos strode sullenly mes dy të tjerë.
  
  
  Askush nuk ishte duke folur rreth tyre, por njeriu për të Minurk e majtë, një i gjatë, Teutonic-duke kërkuar njeri, isha duke kërkuar në Minurk si në qoftë se ai vetëm kishte thënë, duke pritur për një përgjigje. Minurkos fytyrë të ishte e zymtë dhe serioze.
  
  
  Kam vënë foto të kthehet në zarf dhe e vënë atë në një minutë. Në qoftë se CIA e agjentit të vëzhgimit të ishte e saktë, miku im Salomos ' teori ishte me të vërtetë e provuar. Disi Stavros kishte marrë përsipër të Minurkos operacionet në Athinë dhe ishte një komplot grusht shteti në emër të tij.
  
  
  Pas një ushqim të lehtë e saj në kafene, I quajtur Erika Nystrom e dhomës së në Corumba Hotel. Zëri i saj ishte i ngrohtë dhe miqësore. Ajo tha se ajo do të kaloj pjesën tjetër të mbrëmjes vetëm, i vetëm, dhe se ajo do të ishte e lumtur nëse unë do të vizitojnë atë. Ai dhe Zach kishte një grimë e një luftë, dhe ai shkoi në një klub nate në një bujë.
  
  
  Pas krijimit të një data në të nëntë, ai u kthye në hotel dhe e quajti Hawk. Ai u përgjigj me një zë të lodhur dhe aktivizuar scrambler e tij në fund të linjës kështu që ne mund të flasim pa futur çdo gjë në kod.
  
  
  "Çfarë të keqe orë, Nick", tha ai, pak testily. "Kjo duket të jetë e vetmja kohë që kam dëgjuar nga ju në këtë kohë."
  
  
  E saj, chuckled. Ai mund të imagjinoni atë të ulur në një speciale telefonin e tij në super-sekret apartament, flokët e tij gri tousled, ndoshta i veshur me një mëndafsh smoking mbi tij të hollë të trupit, dhe të pashmangshme puro clenched dhëmbët e tij.
  
  
  "Të paktën të saj nuk është në disa vajzës dhomë gjumi," tha ai me dyshimtë ndershmëria.
  
  
  "Hmm! Mbrëmje a nuk ka përfunduar ende, është ajo? Nuk do të gënjejë për mua, biri im. Unë shkova me të gjitha veten."
  
  
  Ndonjëherë kam menduar Hawke kishte psikike kompetencat që zbuloi time të brendshme mendime për ego-analitike e mendjes.
  
  
  "Jo, zotëri," thashë unë. "Mbrëmje nuk është mbi ende. Por ajo është përdorur edhe nga pjesa e parë e vetja, unë mendoj se Minurkos është një i burgosur i Stavros plantacione, jo shumë larg nga Parakatu. Ajo gjithashtu e di se Stavros është në palestër në Athinë."
  
  
  "Mirë," Hawk-tha mendueshëm,"kjo është interesante."
  
  
  "Kjo është në përputhje me Salomos' teori."
  
  
  "Pra, ju jeni duke shkuar për të Parakata?" Hawk pyeti.
  
  
  "Në të vërtetë. Ndoshta unë mund të kuptoj atë. Thompson në CIA thotë se plantacion aktualisht është i dobët për të ruajtur. Por ka komplikacione."
  
  
  "Po?"
  
  
  "Këtu në Rio, në sallë është ende e vjetër. Vajzë kam punuar me Izraelin në Funksionimin e tërë hotel, tokës së premtuar."
  
  
  "Ah, po. Nystrom. Përse gratë e bukura duket se e ndiqni ju rreth pishinë në natyrë?"
  
  
  E saj, chuckled. "Nuk do të jetë xheloz, zotëri. Si ju vuri në dukje, ju gjithashtu kishte ditë dhe netë."
  
  
  Nuk ishte një psherëtimë nga në fund të tjera. "Eja, Nick."
  
  
  "Po, zotëri, kjo ndodh për mua që të Humbasë Nystrom mund të jenë këtu në Brazil për të njëjtën arsye si të sajët. Ose më mirë, software për të njëjtin person. Ne dyshojmë Stavros e vrasin Ben-Kanaanit, nuk e kemi?"
  
  
  Një të vogël heshtje. "Po, ne e dimë. Dhe unë do të thonë se ju mendoi ai."
  
  
  "E ekzekutues është me atë," e kam shtuar. "Unë mendoj se ata janë të gjuetisë Stavros. Ata nuk mund të di se ai është në Athinë në këtë moment. Por unë nuk dua që ne të gjithë e treguar deri në plantacion, në të njëjtën kohë dhe përfundojnë të shtënat, në një tjetër, me gabim ose përndryshe ju do të prish punë. Ideja ime është për ju për të konfirmuar Nystrom misionit me ndihmën e Izraelite të inteligjencës. Ju jeni ende një mik të vjetër nga bosi i saj, Giroud, dhe unë mendoj se ai do të bien dakord me ju, nën rrethana të ndryshme.
  
  
  Hawk grunted në marrëveshje.
  
  
  "Në qoftë se është rasti, unë mendoj se ne të gjithë duhet të jenë të ndershëm dhe të ulen për të parë nëse ne mund të ndihmojmë njëri-tjetrin. Ose të paktën të qëndrojnë larg nga një tjetër."
  
  
  Kjo kohë e heshtjes ishte zgjatur. "Në rregull, biri im. Unë do të thërrasë Yndyrë dhe të merrni në kontakt me ju."
  
  
  "Faleminderit," thashë unë. "Unë nuk jam duke shkuar deri sa unë të merrni një njoftim të."
  
  
  Unë nuk kanë për të pritur gjatë. Një orë më vonë, vetëm para se të largohesha për Erica e hotel, kam marrë një telefonatë nga Hawke. Ai duhet të ketë tërhequr Yndyrat rreth plehra para agimit në Jeruzalem. Giroud është reumatizma përgjigjja ishte pozitive, dhe unë u udhëzua për të hapur të diskutojmë Stavros ' tapash me Nystre, të cilët nuk janë përgjigjur edhe detyrat edhe pse Zach Gareb ishte me të. Mua, në qoftë se ajo ishte një kod fjalë që provoi se Giroux kishte urdhëruar ay për të diskutuar punën e tij me mua.
  
  
  Ai mbërriti në Erica e dhomës së disa minuta pas nëntë. Ajo u takua me mua në derë në një periudhë të shkurtër të relaksuar mantelin që ekspozuar më të madhe të saj kofshët. Ajo ishte veshur me një stifling aromë dhe një të gjerë, sensuale buzëqeshje.
  
  
  "Kam menduar se kurrë nuk do të merrni këtu," tha ajo, duke mbyllur derën pas meje dhe mbyllje ajo.
  
  
  Ai hyri në dhomë dhe të shqyrtuar atë. Ajo ishte më e madhe se unë, dhe unë wondered nëse ee përbashkët Zach me të.
  
  
  "A doni një raki? Unë kam hapur një shishe dhe kjo është gjëja më e mirë që ju mund të blejnë në Rio."
  
  
  "Kjo tingëllon mirë," I thashë.
  
  
  Ajo derdhi dy pije. Duke marrë xhami, ai le të e tij sytë e puth fytyrën e saj të bukur. "Ju keni qenë gjithmonë një vajzë e bukur për të kërkuar më të mirën".
  
  
  "Dhe unë zakonisht të kuptojnë se," tha ajo. "Ju?"
  
  
  "Ju keni qenë me mua në Tel Aviv," ai i tha butë dhe me një buzëqeshje.
  
  
  Saj të gjatë të rëna fluttered si sytë e saj të shmanget e mi për një moment. Kur ajo dukej përsëri, ajo ishte e qeshur. Ai u afrua dhe preku atë faqe. Ajo mori një gllënjkë raki. Futa dorën në hers
  
  
  Ai vështroi poshtë në e saj të vogël bel dhe u tërhoq e saj për mua. E ndjeu afër të ëmbël dhe të butë.
  
  
  "Mbaj mend që atë natë, Nick?" ajo i fryu në veshin tim. "A jeni të vërtetë e mbaj mend këtë, si të saj?"
  
  
  "Mbaj mend."
  
  
  "Kjo ishte shumë e mirë, nuk ishte ai?"
  
  
  "Shumë."
  
  
  Ne kemi vënë syzet e afërt tabela. Ai tërhoqi afër saj dhe e preku buzët e tij për të sajët. Gjuhën e saj shkau në gojën time.
  
  
  "Perëndia, Nick," ajo muttered.
  
  
  Ai vrapoi duart e tij mbi saj mollaqe, ndjenja e kthesa që zbriti në kofshët e saj. Nën mi prekni, hips e saj filloi të ndikoj ngadalë.
  
  
  Ajo butësisht më shtyu larg prej saj dhe u kthye off brylev. Pastaj ajo filloi të zhvishet ngadalë dhe e bukur. Nën mantelin, ajo ishte e veshur vetëm një pjesë e vogël palë bikini bottoms. Gjinjtë e saj u zhvendos padurim ndaj meje, si ajo e mori mantelin off supet e saj. Gjinjtë e saj ishin të plotë, të pjekur, dhe qumështi i bardhë. Në një moment tjetër, një pjesë e vogël e brendshme rrëshqitur jashtë saj kofshët dhe kofshët dhe ra në një hollë grumbull në dysheme.
  
  
  Erica, më shikoi edhe mua haptazi, duke e lënë saj vështrimin gjatë udhëtimit tim të kontrollojë trupin e zhveshur në dritën e zbehtë të dhomës.
  
  
  "I bukur", thotë ajo purred. "Shumë e vështirë muskujt."
  
  
  Ai e nxori atë për të, ndjenja lakuriqësinë e saj ndaj minave. Ajo vrapoi dorën e saj mbi gjoks dhe supet, duke lëvizur poshtë trupit tim. Ajo goditur mua, caressed mua, bëri dashuri me mua me duart e saj si gishtat e mi hulumtuar e saj. E saj kofshët e ndarë në kontakt tim, dhe ajo moaned.
  
  
  Ka qenë një të butë, të dendur e qilim nën ne. Erica u gjunjëzua për nen, duke e lënë në duart e saj rrëshqitje mbi trupin tim si ajo zbriti. Ajo e dinte se të gjitha rrugët të ngjall një njeri, dhe nuk kishin dyshime për përdorimin e tyre. Pas një momenti, ai shkau poshtë pranë saj, dhe afërsisht shtyrë prapa saj kundër trashë shag qilim. Ai u gjunjëzua mbi saj, drejtimin e tij, duart mbi gjoksin e saj. Ajo gulçoi. Tim të gjatë kofshët ishin të mbështjellë rreth meje. Ai vrapoi dorën e tij poshtë të butë në brendësi të saj të ijës.
  
  
  "Oh, po," ajo purred. Goja e saj ishte pak e hapur, dhe e saj të bukur të gjelbër, sytë janë të mbyllur.
  
  
  Kur zëri i saj hyri afër, e plotë gojën e zgjeruar, për një çast, dhe një të vogël dridhet shkoi nëpër trupin e saj. Pastaj ajo filloi të leviz me mua, gishtat e saj, duke e shtrënguar supet e mia, hips e saj të mbylljes rreth belit tim. Unë nuk jam i sigurt se sa kohë kemi qëndruar të mbyllur së bashku para se të përfundoi për të dy ne.
  
  
  Pastaj I ra në shtrat me të për një kohë të gjatë, unë nuk dua për të lëvizur. E ngrohtë për relaksim gradualisht depërtuar në outermost fibrave të mishit tim dhe brendësisë së shpirtit tim.
  
  
  Më vonë, ne kemi marrë të veshur, të luajtur këtë lojë në një të vogël divan, dhe përfunduar tonë cognac. Erica kishte krehura e saj të gjatë, flokë të kuqe dhe dukej si e freskët si kur ai hyri në dhomë.
  
  
  "Unë jam i kënaqur Zach nuk trokasin në derë", tha ajo.
  
  
  "Ai duket shumë xheloze, Erica. U mbyllni?"
  
  
  Ajo shikoi në mua. "Një ditë. Ego është ideja, jo e imja. Dhe ai ishte shumë i inept. Unë i thashë uem se atje kurrë nuk do të jetë asgjë fizike mes nesh përsëri. Ai resents ajo. Ajo nuk donte që ai të jetë pjesë e këtij dell, por unë kam qenë i refuzuar. Ai është shumë i mirë me armë."
  
  
  "Ai do të duhet të jenë në këtë mision, nuk do ai?"
  
  
  Ajo shikoi në mua me kujdes. "Po."
  
  
  "Erica, unë mendoi se pse ju ishit në Brazil. Ne duket të jetë përpjekje për të kapur personin e njëjtë. Shefi im i kontaktuar juaji dhe ai konfirmoi mendimet e mia. Ne do të diskutojmë këto detyrat individuale dhe të bashkëpunojnë me njëri-tjetrin në qoftë se ajo duket e mundur ."
  
  
  Në sytë e gjelbër ngushtuar pak. "Giroud nuk ishte në kontakt me mua dhe Zach."
  
  
  "Ju do të merrni një telegram në orët e ardhshme. Në ndërkohë, më lejoni të di nëse ka një kod fjalë që duhet të ju lejojnë për të më besoni. Fjalët janë të Goliathit."
  
  
  Ajo shikoi i befasuar. "Kjo është e drejta e fjalës!"
  
  
  "Giroud dërguar këtë."
  
  
  Ajo derdhi veten një tjetër raki. "Të gjithë të drejtë, Nick. Por unë do të presin për atë telegram, i cili do të më thotë saktësisht se si të lumtur, ajo është me ju." Ajo buzëqeshi dhe e puthi mua në faqe.
  
  
  Unë prisja që ajo të jetë e kujdesshme. Ajo ishte një e mirë agjentin. "Kjo është e gjitha e drejtë. Unë do ju them vetëm disa nga idetë e mia. Ju nuk keni nevojë të bisedoni në të gjitha."
  
  
  "Kjo është e drejtë."
  
  
  "Ne jemi të dy në kërkim për fotot e Stavros, por për arsye të ndryshme." Fytyra e saj ishte expressionless. Ajo nuk ka dhënë asgjë larg. "Ju dëshironi Np-së vetja për të vrarë Ben-Kanaanit. Ajo ende nuk është e qartë për ne se pse ajo është e nevojshme, por ajo mund të jetë e lidhur me atë greke politikës dhe rrëmbimin e Nikkor Minourkos."
  
  
  "Një greke të transportit magnate?"
  
  
  "Në të vërtetë. Ajo mund të jetë në Parakatu, dhe ego është duke u mbajtur kundër vetja e tij. Stavros është në palestër në Athinë, kështu që ju ose do të duhet të presin për egon, që të kthehen apo të shkojë në Evropë për të marrë atë. Por unë mendoj se rruga për të është nëpërmjet çdo gjëje që ne mund të mësojnë në Parakatu, unë kam nevojë për të folur për Minurkos.
  
  
  "Nëse ju jeni të interesuar, unë do të ju merr dy të Paracatta me mua. Kjo mund të rrisë shanset tuaj për të marrë atje. Flasin mbi të me Zach dhe më lejoni të dinë se nesër kur ju merrni telegram."
  
  
  "Nëse do të ishim me të vërtetë pas Stavros," Erika tha , " a nuk do të ishte më mirë nëse ne shkuam drejt e në Athinë?"
  
  
  "Stavros besohet të jetë bërë tij të përkohshme selinë atje, në Minurkos penthouse, e cila është një e vërtetë kala. Ju nuk mund thjesht të vërshimeve në këtë vend, ju dhe Adhuruesit. Dhe në raste të rralla kur ajo e lë këtë vend që mund të jetë po aq të vështirë,
  
  
  por Minurkos mund të na tregojnë se si të merrni për Stavros."
  
  
  Ajo ndaloi papritur, duke marrë parasysh sugjerimin tim. Kur ajo shikoi në mua, një buzëqeshje e vogël u shfaq në buzët e saj të plotë. "Unë do të kthehem te ju nesër në mëngjes, Nick i dashur."
  
  
  Ai u përkul poshtë dhe e preku buzët e tij për të sajët. "Ju do të bëni atë." Ai u ngrit, kapi për armën e tij dhe e vënë atë në. Pastaj, ai hodhi xhaketë mbi ta. "Dhe për të mbajtur Zach në një zinxhir të shkurtër, në rregull?"
  
  
  Hej pëlqente kjo. Ajo ishte ende duke qeshur, si ajo ecte nëpër dhomë.
  
  
  Kapitulli i katërt.
  
  
  Kam menduar se Adrian Stavros si kam lënë Erica e hotelit. Ajo ishte tashmë vonë në mbrëmje, dhe nuk kishte asnjë taksi në horizont. Ajo u kujdes për të udhëhequr së bashku Rio Branco Avenue. Duke marrë në Stavros ' selinë në Parakata, edhe me ego-reduktuar të sigurisë, mund të jetë mjaft e vështirë. Stavros ' grup i vogël kishte një reputacion të keq. Ai mblodhi dregs të shoqërisë rreth tij në një Parakata. Në fakt, ata ishin të ngjashëm me veten e tij, por pa egon e aftësitë e udhëheqjes. Duke menduar përsëri, unë vendosa që Adolf Hitleri duhet të kenë filluar në shumë në të njëjtën mënyrë. Në vitin 1930, Gjermani, duhet të ketë disa njerëz të cilët morën një ish-lance-tetari seriozisht. Ky shembull ishte një mësim për t'u mësuar, por bota nuk dukej për të zotëruar atë.
  
  
  Ai eci disa blloqe pa vërejtur një taksi. Ajo ishte pjesë e zonës së dyqaneve dhe zyrave në rrugë. Kur unë u kthye në një rrugicë në kokën mbrapa për hoteli im, të braktisur për një çast të transportit, kam pasur një surprizë në dyqan për mua. Në treta dritare, të errët, figura u largua nga hijet dhe waved një grusht në mua. Nuk ishte një thikë në grusht.
  
  
  Kur sulmi filloi, ai ishte gati të kaluarën e hyrjes. Nëse ai e kishte pritur një të dytë më të gjatë, Ego a nuk e kanë parë atë në të gjitha, sulmi do të kishte qenë i suksesshëm, dhe thikë do të kishte fundosur në shpinë. Por në dëshirën e tij për të marrë punë të bërë, ai ishte duke ecur shumë shpejt, dhe atë periferik vizion kapur lëvizjes.
  
  
  Si thikë më kapi në pjesën e pasme, unë whirled rreth e rrotull dhe i hodhi krahun tim të majtë jashtë për të bllokuar goditjen, të cilat kam arritur, por teh të shkurtuar nëpër pëlhurë e mia doublet dhe këmishë, dhe mezi feta parakrah tim. Unë le peshën e një njeriu të kryer vetja ime për mua. Pastaj ai u kthye, duke mbajtur vetja në duart e tij, dhe u përplas vetja e tij kundër ndërtimit pranë nesh.
  
  
  Për një moment, mendova se ishte Zach, ego, xhelozia, duke marrë përsipër, sepse njeriu është i lidhur dhe të fortë. Por, kur unë të marrë një të parë më mirë, pashë se ai ishte më e madhe se Zach dhe kishte flokë të errët. Ai dukej Brazilian dhe ishte një e vërtetë bandit.
  
  
  Kam arritur për Wilhelmina me dorën time të lirë, por im sulmuesi nuk do të më lejoni të ketë përparësi. Ai i nguli thikën përsëri, të ndjeshëm, këtë herë me synimin për fytyrën time. Unë kam dodged dhe pjesërisht deflected teh, por ajo prerë veshin tim. Ai ngriti armë për të tretën herë dhe e goditi mua me peshën e tij.
  
  
  Vetja impuls ishte shumë i fortë. Ai trokiti mua off këmbët e mia dhe erdhëm në trotuar së bashku. Vetja e saj e goditi atë çast në nofulla e saj me të djathtën, por ai nuk ka edhe duket të njoftimit. Ne mbështjellë mbi një herë kur ai të ishte duke u përpjekur për të mbrojtur veten e tij nga një goditje me thikë thikë. Ajo u detyrua të marrë nga Hugo, stilet e mia, por ai nuk mund të lira dorën e tij dhe të Mvn-së për një moment për të le thikë rrëshqitje në palm.
  
  
  Për një kohë të shkurtër, big njeri ishte me mua. Ai u betua në portugalisht dhe qeshi dhe më goditi në gjoks. Thikë nuk ishte e gjatë, brisk ishte mjaft e gjerë, por brisk ishte mprehur për rroje mprehtësi. Ajo glowed të zbehtë natën si vetja e kapi thikë dorë në momentin e fundit para teh arritur në gjoksin tim. Duart tona u drodh për një moment si ai u përpoq për të përzënë teh të gjitha mënyra në të. Ai e lëshoi dorën e djathtë dhe verbërisht kapi vetja e saj fytyrë, ndjeu vetja e saj sytë dhe të dilte në ato me të e tij të indeksit dhe në mes gishtave. E tij gishtin e mesit, ai shpuar saj kokërdhoku i syrit të majtë dhe me gishtin tregues, ai e hapur të drejtën e saj. Im kokërdhok popped time dhe me gishtin e madh u lagur.
  
  
  "Ahhh!" E assailant bërtiti, clutching sytë e tij me dorën e tij të lirë dhe të harruar në lidhje me thikë në tjetrin. Ai bërtitur përsëri dhe pjesërisht i ranë mua.
  
  
  Gjatë kësaj shkurtër pushimi, Hugo më në fund shkau në dorën time të djathtë. Ajo kishte qenë vetëm kapet duke bërë këtë kur të mëdha njeri i bërtiste wildly dhe ngritur thikë përsëri për verbërisht stab tyre. Një stilet e futur atë nën vetja e ngritur krahun, dhe teh u mbyt në ego anën e vetëm nën vetja e ribcage dhe shkuan të gjithë rrugën poshtë për të dyja anët.
  
  
  Pastaj unë pashë se sulmuesi mbetur në sy ishte në kërkim mbi kokën time në errësirë, dhe në atë moment unë në mënyrë të qartë e pa gri wetness në të drejtën e tij faqe të shtypur nën sy. Në stilet zgjatet në anët e saj, dhe ai ra shumë në krye të mua, vet thikë clattering në trotuar.
  
  
  Ai shtyrë trupin e saj larg dhe u ngrit. Pas një shikim të shpejtë rreth e rrotull, megjithatë, ai pa se nuk ka pasur këmbësorët aty afër për të parë se çfarë kishte ndodhur. Ai rummaged përmes njeriu xhepa dhe gjeti disa dokumente në portofolin e tij. Një nga kartat e tregoi se ai ishte një punonjës i Kulmin e Importeve.
  
  
  Duket se ajo ka qenë më i impresionuar me burrë të quajtur Ubeda se sa kam menduar. Ose ndoshta ai e quajti Stavros në Athinë, dhe Stavros mohuar ndonjëherë dëgjuar për mua. Ubeda ndoshta mendova se ishte një lloj policie i cili ishte ndërhyj në Kulmin e Importeve të biznesit. Ose CIA djalosh i cili mori shumë kurioz. Hema nuk do të ketë më bindi, por ai ishte padyshim mëposhtme mua dhe e dija se ku ajo ishte duke qëndruar. Ajo ishte në tim interesin më të mirë për të shkuar për të Parakata sa më shpejt të jetë e mundur.
  
  
  Ai la të vdekur Brazilian dhe shpejt u kthye në hotelin e tij. Nuk ka pasur incidente të mëtejshme që të natës, dhe në mëngjes erdhi pa asnjë incident.
  
  
  Erica Nystrom, Zach, dhe e saj plotësuar në orën nëntë, në mëngjes. në një kafene të vogla në Avenida Presidente Vargas, me pamje nga kodrat prapa qendër të Rio dhe ngjyra favela kasollet në kodër mbi qytet. Zach kishte gjetur afërsinë time për të Erica dhe ishte i pakënaqur në perspektivë për të punuar me mua edhe për një periudhë të shkurtër kohe. Ai ishte edhe më armiqësore se kurrë. Erica marrë një koduar telegram rreth Jeruzalemit thënë Hej dhe Zach për të bashkëpunuar me mua në asnjë mënyrë, të nevojshme për suksesin e qëllimi ynë i përbashkët për të ndaluar Adrian Stavros.
  
  
  "Nëse keni nevojë për informata nga Minurkos, shkoni në Parakata," Zak më tha në mënyrë të vendosur të tij, sytë blu ndezje me zemërim. Vetja kafe në tavolinë në frontin e tij ka mbetur i paprekur. "Qëllimi ynë në Rusi është për të gjetur Stavros dhe të shkatërrojë vetja. Natyrisht, ne nuk do të gjeni vetja në Paracat."
  
  
  Vetja e vështirë sytë e mërzitur në minierë. U ktheva me të, që të Erica. Ajo ishte e qartë mërzitur nga sjellja e tij. "Çfarë thoni ju, Erica?"
  
  
  "Unë tashmë u tha Zach. Unë mendoj se mënyra juaj përshtatet jo vetëm ju, por edhe ne."
  
  
  Zak hissed në afër. "Truri juaj është plot me seks!" "Ky njeri është padyshim dashurin tuaj. Çdo gjë që ai thotë, duket e arsyeshme për ju."
  
  
  "Ju lutem, Zach," Erica tha ndjeshëm.
  
  
  "Oh, Perëndia im," unë muttered, duke tundur kokën time. "Shikoni, unë nuk kam nevojë ndonjë sofistikuar dashuri punëve të marrë në rrugë. Ndoshta unë ishte e gabuar rreth nesh duke punuar së bashku. Unë mund të merrni ndihmë nga Hawke vetëm duke pyetur. Apo ndoshta CIA. Por unë nuk do të shkoj në operacion për të marrë tangled me disa lighthearted veprimit hero i cili nuk mund të mbajë e tij personale, ndjenjat nën kontroll."
  
  
  Për adhuruesit e fytyrës papritmas u kthye kuq dhe ai u ngrit nga karrigia e tij. "Dëgjoni, Carter ..."
  
  
  "Ulu!" Erica urdhëruar të ulët, por duke ton.
  
  
  Zak dha Afër një stern sy, pastaj u ul prapa poshtë. Ai grunted nën frymën e tij, por shmangur sytë e mi.
  
  
  "Nëse ka një shaka si kjo, ne do të kemi për të folur," Erica tha. "A e kuptoni këtë, Zach?"
  
  
  Ai hezitoi. Kur ai i foli, ai tha një fjalë. "Po."
  
  
  "Nuk ka asgjë të ndodh mes nesh, Zach. Jeni duke dëgjuar për mua?"
  
  
  Ai vështroi ngultas afër. "Sigurisht."
  
  
  "Nuk ka asgjë në mes nesh dhe kurrë nuk do të jetë. Kështu që çdo gjë që ndodh në mes Nick mua dhe nuk ka asgjë të bëjë me ju. Në qoftë se ne duam për të punuar së bashku, ju keni për të kuptuar se."
  
  
  Ai dukej për t'u çlodhur pak. Ai më vështroi dhe pastaj në Erica. Ego është grusht clenched në tavolinë. "Nëse ju thoni kështu."
  
  
  "Unë me të vërtetë do të thotë se. Tani unë jam duke shkuar për të Parakata. Nëse ju mendoni se një plan të tillë është e papërgjegjshme, unë do të përpiqet për t'ju kursyer këtë detyrë."
  
  
  Ai e shikoi në Afër, dhe fytyra e saj ndryshoi dhe u zbut. "Ju e dini, ai nuk do të kemi lënë të ikësh pa mua." Vetja e syve dhe u takua e mi përsëri. "Duket se ju dhe Carter janë në drejtimin e treguar. Nëse ju largoheni, unë do të iki."
  
  
  Unë e pyeta. "Dhe ne mund të zgjedh shtyrjen e rrotull konkurrencës deri sa është e gjatë?"
  
  
  "Ju e keni dëgjuar atë," tha Zach grimly. "Nuk ka konkurrencë." Ai hodhi sytë në e tij filxhan kafe.
  
  
  "Unë jam i keq, Zach," Erica tha.
  
  
  Ai hunched të gjatë. "Kur ne do të Parakata?"
  
  
  Vetja e studiuar atë për një moment. Ndoshta ajo do të punojë, pasi të gjitha. "Sa më shpejt aq më mirë."
  
  
  "Unë e di se ku për të marrë me qira një makinë," Erica tha. "Ne mund të marrim Brazilias rrugë, e cila na merr shumicën e mënyra nëpërmjet Tijuca Pyll."
  
  
  "Në të vërtetë," thashë unë. "Nëse ne mund të merrni makinë sot, unë sugjeroj që ne të largohet sonte. Ajo do të jetë më mirë për të përzënë gjatë natës nëpërmjet një të nxehtë të ngjitet që jeton në xhungël."
  
  
  "Unë jam në rregull me këtë," tha Zach.
  
  
  "Atëherë kjo është cështja," Erica shtuar. "Zach, ju mund të më ndihmojë të zgjidhni një makinë të besueshme?"
  
  
  Ai i hodhi një shikim afër. Një buzëqeshje të lehtë u shfaq në fytyrën e tij. "Nga ajo që unë kam lexuar në lidhje me Carter, ai është një makinë e ekspertëve. Pse a nuk jemi të gjithë të shkoni?" Ai shikoi në mua questioningly.
  
  
  Vetja e saj të mbajtur vështrimin e saj për një moment. Po, ai mund ta bëjë atë. "Unë do të na telefononi për të marrë të gatshme", thash unë.
  
  
  * * *
  
  
  Ne e kemi lënë atë natë. Në rekomandimi im, Zach zgjodhi një zi BMW 3.0 CS sedan për udhëtim. Vetja trajtimin karakteristikat ishin të shkëlqyera, dhe ajo kishte një gearbox se ishte një kënaqësi për të punuar me të. Zach çuan deri gati në mesnatë, dhe atëherë zëri i saj mori shoferit vend. Rruga nuk mund të konsiderohet e mirë, edhe pse kjo ishte një rrugë për të Brazilias dhe hinterlands. Mirëmbajtjen në përgjithësi ka qenë e dobët dhe në disa vende të pakalueshëm që jeton në xhungël dukej i gatshëm për të rimarrjes të ngushtë strip prerë në ihm rafte dollar.
  
  
  Pjesë të ditës ne pushoi, duke u përgatitur për udhëtim, por monotony të udhëtimit nuk e lejojnë
  
  
  për t'u çlodhur. Ne i çuan për gjithë natën dhe e zuri gjumi dy herë tjetër ditë në nxehta herë: një herë në makinë, e ulur poshtë, të cilat ishte vështirë për shkak të mushkonjë dhe ngrohjes, dhe përsëri në një pistë hotel në një fshat të vogël. Atë natë na çuan përsëri për një kohë të gjatë, dhe të nesërmen në mëngjes kemi arritur në Paracata.
  
  
  Ajo ishte një fshat i madh me një popullsi prej disa mijë, me një qytet të katror dhe të shumta cantinas. Ne nuk ndalemi me kaq, sepse ne nuk do të duan për të tërhequr vëmendjen për veten. Ajo do të kishte kuptim nëse Stavros ' meshkujt janë të kesh kënaqësi duke vizituar këtë fshat, dhe një anë të tyre mund të jenë të dyshimtë, të bardhë e të huaj.
  
  
  Rrugës për në plantacion, nëse kjo mund të quhet një rrugë, është pesë kilometra nga Parakatu. Ajo ishte një rrugë zhavorri thellë ruts se prerë pothuajse imperceptibly në xhungël në një nëntëdhjetë gradë kënd të rrugës. Makina lëvizte ngadalë me Zach në timon. Degët rreth undergrowth gërvishtem, na nxorrën në oborr, dhe e goditi me thikë na nëpër dritare. Sepse ne kishim për të përzënë ngadalë, mushkonjat swarmed makina dhe pak ne në çdo zonë të hapur. Thompson në CIA tha se plantacione në sallë janë pothuajse dhjetë kilometra nga rruga. Ne kemi qenë duke shkuar për të përzënë rreth gjysmë të rrugës, dhe ajo mori pothuajse një orë për të marrë që tani. Për fat të mirë, ne nuk shohim ndonjë makina të largohej, sepse në atë moment ne nuk shohim ndonjë hapur goditjet.
  
  
  Për shembull, gjashtë kilometra larg autostradës, ne kemi gjetur një vend ku ju mund të kthehet në BMW jashtë ngushtë rrugë dhe në undergrowth, kështu që kjo ishte goxha e mirë e fshehur. Sa më shpejt që ne nxorëm, ne kemi qenë të sulmuar nga insektet. Ne mbulua pakëndshëm dhe të vendosur jashtë.
  
  
  Nuk ishte një i gjatë eukalipt pemë rreth gjysmë milje nga Qla-ja Stavros ' ranch-style rezidencë. Pema u ndal rreth perimetrit të pastruar vendin, pranë një të lartë teli gardh, në atë që duket se kanë qenë dikur pjesë e territorit, por me ata ferret është marrë përsipër nga xhungël. Për disa kohë, pema është përdorur nga CIA si një pas vëzhgimit. Ajo ishte në këtë pemë që Erica dhe Zaka çuar atë si kemi ecur nëpër lagur, ngjitet ngrohjes. Ne po udhëtonin në lidhje me të njëjtën shpejtësi si makinë, dhe të mbërritur atje në më pak se një orë. Në krye të pemës, fshehur nga shikimi nga plantacione, ishte një bambu platformë bashkangjitur në degët me pandan vargje. Bambu hapa ishin bashkangjitur trungu dhe degët në rrethe të ndryshme për të bërë ngjitje të lehtë.
  
  
  "Do të shkojmë atje?" Erica e pyeti.
  
  
  Ajo u godit nga një mushkonjë. "Nëse kjo është ndonjë ngushëllim, nuk ndoshta nuk do të jetë ndonjë të tilla gabime."
  
  
  "Atëherë le të dalë dhe të qëndrojë për një javë," tha Zach. Ego është flokët flokëverdhë ishte tangled në ballin e tij, dhe e tij khaki këmishë, si pjesa tjetër e tanë Suedezë, ishte i njollosur me gjak.
  
  
  E saj, uem chuckled. Tërë vetja qëndrim ka ndryshuar që nga ferret Erika kishte tërhequr vetja poshtë, dhe ai dukej për të pranuar faktin se ajo nuk ishte fizikisht tërhequr për atë. Ai hodhi sytë në Smith & Wesson revolver 38 në rripin e këllëf në rrip, dhe ishte i kënaqur që ai do të marrë vetja me të. Erica ishte një smart, agjenti, por Zach ishte muskulor. Ai ishte një ekspert i armëve dhe i kishte sjellë një arkë të ndryshme të armëve me të në makinë.
  
  
  Jemi ngjitur në një pemë. Rreth gjysmë të rrugës për në majë, ai filloi të zhvillojë një të ri të respektit për të CIA agjentë që kishte për ta bërë këtë rregullisht gjatë ih fundit të fokusuar të mbikqyrjes. Kur kemi arritur në platformë, ishim të rraskapitur. Erica ishte ende i shqetësuar në lidhje me ngjitjen dhe lartësinë ajo ishte aktualisht.
  
  
  Ajo gulçoi. "Zot, a ia vlente?"
  
  
  Ai mori një palë e lartë-powered dylbi rreth qafës së tij dhe shikoi jashtë në plantacion. Atëherë ai e nxorri atë jashtë saj. Unë e pyeta, " Çfarë ju mendoni?"
  
  
  Ajo shikoi në çfarë Zach dhe unë tashmë e kishte parë - një hap të parë përmes gjethet e fermës. Nga kjo pozitë, një vëzhgues me dylbi do të mund të shihnim çfarë po ndodhte diku në plantacion. Përveç kësaj për të nk, i cili ishte ranch, atje ishte një grup i të tjera ndërtesat përreth saj, kryesisht në anën e pasme, që dukej si kazermat dhe anekse. Kjo ishte një lojë mbresëlënëse. Të fortifikuara zonë ishte krejtësisht e mbjellë me pemë dhe shkurre, nuk ishin të poshtër rrugët dhe Parkimi. Prapa gardhit ishte një zonë që përdoret për të mbjellë me gome pemë, kur pronari i mëparshëm jetuar këtu, por ih që jeton në xhungël ia zunë frymën jashtë lakër.
  
  
  Erica kishte dylbi dhe ishte duke kërkuar në mbarë vendin. Ajo psherëtiu fat të mirë. "Ju keni qenë të drejtë, Nick. Mushkonjat nuk mund të fluturojnë lartë."
  
  
  "Ndoshta ne të gjithë ishim të gabuar," tha Zach pas një kohe të gjatë. "Me këtë pushkë me një shikim teleskopik që kam në makinën time sot, unë mund të rri këtu dhe të vrasin Stavros' i të gjithë njerëzve në ditë.".
  
  
  Unë e pyeta. - "Si po ju do të merrni ih të gjithë jashtë në rrugë? "Dhe duke e tërhequr mirë, si mund të vazhdojmë ih atje, ndërsa ne të pastër deri ih?"
  
  
  "Përveç kësaj," Erica shtoi: "nëse ne sulm nga jashtë, ata kanë të gjitha shanset për të marrë të Minurkos përpara se të bëjmë dhe vrasjen e vetja."
  
  
  "Është e vërtetë", u thashë. "Dhe në qoftë se ata vrasin atë, ne nuk mund të dimë asgjë këtu."
  
  
  "Është e vërtetë që ne nuk mund të rrezikojnë Minurkos," Zak është rënë dakord. "Por unë mund të përdorni një pushkë shumë mirë këtu. Çfarë të ardhur keq."
  
  
  E saj, Zak menduar, shumë të etur për të vrarë. Ajo ishte shumë si gjuetia për të". Unë kam qenë i vendosur për të hequr qafe të gjithë ata që me të vërtetë i mori në rrugën time, por unë nuk shoh pikë në vrasjen e tyre në mënyrë të panevojshme. Ju nuk mund të provoni, dënimin dhe ekzekutimin e çdo personi të vetëm e vetëm sepse kanë punuar për Stavros.
  
  
  Për orët e ardhshme, deri në mesditë, ne shikuar në plantacion, të folurit me radhë me dylbi. CIA ka vlerësuar se numri i militants në këtë fushë ka qenë për një gjysmë duzinë, dhe jo më shumë se tetë njerëz. Pasi kaloi ato orë në platformën e shikuar njerëzit vijnë dhe shkojnë, vëzhgimet tona të konfirmuar këtë përfundim. Kur e konfrontimit të zhvillohet, ne do të jemi të paktën dy me një.
  
  
  Ne nuk shohim e Minurkos deri ne majtë platformë. Pastaj vetja prania në vend është themeluar. Ai doli, rreth hambar ndërtimin me një burrë tjetër, shkoi në hyrjen kryesore të patundshme dhe hyri. Ai e kishte parë të saj në të gjithë kohën, Ego nëpërmjet saj, dhe kur ai u zhduk brenda, ai nuk kishte asnjë dyshim se njeriu i cili e kishte parë të saj ishte Nikkor Minurkos. Të paktën ne nuk kemi ardhur këtu në kërkim të një fantazmë.
  
  
  Pak para se të zbriste nga pema përsëri, ne kishim për të përsëritur tonë hyrje plani.
  
  
  "Po mirë," I thashë, "ne do të shkoni mbrapa në makinë dhe me makinë të hapur në atë vend, si ne jemi Stavros' miqtë më të mirë. Më lejoni të flas për njeriun në portë. Ne do të thonë se ne jemi në Brazilian League, dhe kur ne të hyjmë brenda, ne do të insistojmë në takim Heinz Gruber, njeriu përgjegjës për Stavros ' mungesë. Unë vetëm shpresoj se ata nuk do të tashmë e dini se çfarë dua të duken si këtu në plantacion."
  
  
  Erica hapi qese sup dhe u tërhoq nga një e vogël, snub-nosed Belg .25-revole të kalibrit. Ajo ishte një e bukur pak pistoletë me një vlerë të trajtojë dhe të zbukuruar me gdhendje. Unë e dija se ajo mund të xhiruar atë, për shkak të kaluarës sime lidhje me të. Ajo kontrollon vetja e saj dhe e vë atë në e saj në çantë.
  
  
  "Çdo gjë do të jetë mirë", tha ajo.
  
  
  Zach me të vërtetë dëshiron të shkojë, shumë. "Ne do të merret me to", tha ai.
  
  
  "Po," unë pranova. Hoteli do të doja të saj të jetë plotësisht i sigurt.
  
  
  Kapitulli i pestë.
  
  
  Ne i çuan ngadalë e fundit pesëdhjetë metra të portës. Njeriu në krye të detyrës nuk ishte tashmë duke parë qasjen tonë. Ai ishte veshur në khaki pantallona, sikurse edhe ne, me një palosje automatike pushkë slung mbi shpatullën e tij. Ai hoqi vetja e tij dhe të na përgatiti ne për veprim, na shikuar qasje.
  
  
  "Nëse ne nuk do të kalojnë këtë djalë mimmo, topin lojëra janë të gjatë," u tha ai atyre. Erica tundi kokën.
  
  
  "Po", Zach shtuar. Nen, si mua, ishte edhe një herë i veshur me një dritë xhaketë për të fshehur të saj të armëve. Im armëve janë të zakonshme, por për Adhuruesit kishte një shumëllojshmëri të pabesueshme të. Përveç një .38-revole të kalibrit, ai e çoi vogël Sterling 380 LPP submachine armë në xhep, dhe gjithashtu për të fshehur një të gjuajnë me thikë dhe një garrote në zotërim të tij. Ai ishte një ecje të arsenalit. E saj, duke shpresuar se kjo do të ndihmojë tij ishte që të mbijetojnë.
  
  
  Ne u ndal vetëm dhjetë metra larg prej rojeve. Ai po ngiste makinën, kështu që ai foli me zë të lartë dhe me vendosmëri për atë në gjuhën angleze. "Hello atje!"
  
  
  Rojet e mia dritare. Ai ishte një vicioz i ri me një mbresë të rënda në të majtë të tij nofulla. Ai nuk do të kthehet buzëqeshja ime.
  
  
  "Çfarë doni këtu?" "Çfarë është ajo?" ai kërkoi, peering të dyshimtë në veturë. "Ju jeni fajtor për pronën private."
  
  
  Unë i tregova. "Hej, me të vërtetë!" "Ne jemi miqtë e Adrian Stavros."
  
  
  Ai ka studiuar fytyrën time me kujdes. "Unë nuk e kam parë më parë. Kush jeni ju?"
  
  
  Dha uem tonë të bërë-up emrat. "Ne jemi në Rio de zhaneiro," ai i tha rastësisht. "Brazilian League". Lidhja ishte një nëntokës grup në Rio që në mënyrë aktive kanë konkurruar me Stavros në aktivitetet e kontrabandës. AX kishte arsye për të besuar se Stavros pasur kohët e fundit u përpoq të bashkojë ih në vet grupin, dhe Stavros ishte drejtues të gjithë gjë.
  
  
  "Në qoftë se ju jeni ende këtu, çfarë bëni ju këtu?" rojeve, e pyeti.
  
  
  "Stavros na ftoi," thashë unë. "Dhe për shkak se prej jush, ne jemi të vonuar, e unë do të tregoj Stavros."
  
  
  Ai shikoi në mua. "Stavros të pastër e të kultivuar. Ai është në një udhëtim biznesi."
  
  
  "Ai tha:" ajo mund të jetë. Ai na tregoi për të parë Heinz Gruber."
  
  
  Njohuritë e mia të Lejtnant Stavros ' emrin e bën një përshtypje në këtë njeri. Ai rubbed tij mjekër mendueshëm. "Në rregull, prit këtu".
  
  
  Ai u kthye te porta, dhe ne shikuar çdo veprim i tij. Nën një të vogël awning, ai kap atë që dukej si një ushtri radio nga një karrige druri. Ai ka biseduar me të për disa minuta, dëgjuar, dhe pastaj të vënë vetja mbrapa, dhe u kthye në makinë.
  
  
  "Ju mund të hyjë në të. Me makinë deri te vend i hapur në frontin e shtëpisë dhe parkut. Ju do të plotësohen jashtë."
  
  
  "Shumë mirë," I thashë.
  
  
  Rojeve e hapi teli portës. Ai vështroi ngultas armët nën krahun e tij për një kohë të gjatë moment. Kjo, me gjasë, ende do të ketë për të cilin duhet menduar. Ai waved mua përmes portës dhe e mori me makinë.
  
  
  "Le të shkojë", tha ai për Erica dhe Zach.
  
  
  Ne kope përmes portës dhe kjo e mbyllur prapa nesh. Zak grinned si ai shikonte në portë të mbyllur.
  
  
  Unë po e ngiste përgjatë një rrugë zhavorri në drejtim të kompleksit. Kjo ishte një vend i bukur: harqe, lule të kuqe dhe bougainvilleas. Ajo u ndal në frontin e madh adobe shtëpi dhe kemi marrë jashtë, sillen makinë si katër burra të marrë jashtë. Ne kemi vënë makinën në mes nesh dhe të rojes në portat e tij.
  
  
  Njerëzit të cilët përballen na janë pak të ashpër. Tri rreth tyre, ata që i mori nga e para, ishin të veshur në khaki pantallona, dhe secili e kishte nga një armë në hip e tij. Rreth tyre, Odin ishte një trupngjeshur, të errët-skinned njeriu i cili dukej si një Braziliane. E dyta ishte një i gjatë, i hollë djalë me pamjen e një të riu John Carradine, dhe e treta dukej si një Amerikan hipi me flokë të gjatë dhe mjekër. Unë nuk e pëlqen fytyrën e tij. E katërt njeriu ishte i veshur me një unbuttoned këmishë të bardhë dhe pantallona të përshtatura. Ai ishte i gjatë, të mirë-ndërtuar njeriu me graying e flokëve dhe një shesh, vështirë të përballen. Ai ishte menduar për të të jetë ish-Nazist Gruber.
  
  
  Tre vartësit e fanned jashtë, kështu që ata na rrethoi mjaft mirë. Unë kam qenë i kënaqur që ne kishim vënë makinën në mes nesh dhe roje në derë, i cili ishte rreth tridhjetë metra larg.
  
  
  "Herr Gruber? E saj, tundi kokën në drejtim të njeriut në këmishë e bardhë.
  
  
  "Në të vërtetë," tha ai me krenari, me një theks të trasha. Ai kishte veshur një Luger pistoletë si e imja, në një rrip të këllëf. "Dhe çfarë është këtij takimi me Adrian Stavros?"
  
  
  Për adhuruesit dhe të gjatë flokët ishin vlerësimin e tjera e tjera. E lidhur Stavros njeri dukej i etur për të nxjerrë pistoletë në hip e tij, dhe e i gjatë, i hollë djalë nuk mund të marrë sytë e tij jashtë Erica.
  
  
  "Ai na ftoi këtu," I tha rastësisht. "Ne kemi ofruar uem një grumbull të pa tretur heroinës. Një çift tonë tregtarët janë në vështirësi dhe ata nuk mund të trajtojë atë. Me siguri, ai ju tha se?"
  
  
  Gruber studiuar mua për një moment. "Jo," tha ai. "Ju jeni një Amerikan. Unë nuk e di se Amerikanët ishin duke punuar për të në Ligë."
  
  
  "Jetojnë dhe mësojnë," uem tha saj.
  
  
  "Kush jeni ju?" Ai e pyeti Erica.
  
  
  "Hebre", tha ajo flatly.
  
  
  Vetja sytë e ngushtuar dhe ai buzëqeshi ndjeshëm. "Shumë interesante," tha ai, duke kërkuar nga Erica për Zach. "Epo, ndoshta ne mund të negociojnë. Ne do të merrni nga dielli, e drejtë?"
  
  
  "Kjo tingëllon si një ide e mirë," I thashë. Unë isha duke shpresuar në një farë mënyre të veçantë Gruber nga të tjerët, pasi ne ishim brenda.
  
  
  Por kjo nuk ishte rasti. Papritmas, një i pestë erdhi nga shtëpia; sytë tanë u takuan, dhe ne e kemi njohur njëri-tjetrin menjëherë. Ajo ishte një bisedë në lidhje me Apex Importet zyra.
  
  
  "Çfarë po ndodh këtu?" "Çfarë është ajo?" pyeti ai Gruber. "Ky është njeriu që prowled qytetit. Ai dërgoi një njeri, pas saj, por ai nuk do të kthehet."
  
  
  Gruber sytë e ngushtuar, si gjatë me flokë njeriu me kujdes nxori në revolver. Ah, mirë, Gruber tregoi veten e tij. Vetja sytë e darted nga fytyrën time të Erica dhe Zach është e tensionuar ato, dhe pastaj të kthehet për mua. "Kush jeni ju në të vërtetë, Della?"
  
  
  E saj vështrimin e zhvendosur nga Ubeda të Gruber. Pjesa tjetër e militants ende nuk i kanë tërhequr armët e tyre. "Unë jam ai i cili e quajti veten Hema. Ashtu si pjesa tjetër prej nesh. Tani nuk ju duan të merren apo jo?"
  
  
  "Përse erdhi ai në Kulmin e paraqitur si një legjitime importuesi?" pyeti Ubeda. "Prapë ai thotë se ai dëshiron Japoneze kamerat?"
  
  
  "Jo," Gruber tha ngadalë. "Nuk është e vërtetë. Ju mund të shkoni brenda, Z....."
  
  
  "Johnson", thash unë.
  
  
  "Z. Johnson. Por së pari ne kemi nevojë për të parë nëse ju jeni të armatosur."
  
  
  Nga këndi i saj sy, unë mund të shoh të vështirë të duken Zach më dha. Ai nuk do t'i linte këta njerëz të çarmatosur atë, dhe ai ishte i njëjti person. Nëse ata do të kishin pasur sukses, asnjë nga ne ndoshta do të ketë gjithnjë e lënë këtë vend të gjallë. Unë i dha Adhuruesit një vështrim që ai shpresonte tha Em unë kam qenë me atë.
  
  
  "Shumë mirë, Herr Gruber," thashë unë. Kam filluar të arritur Wilhelmina, time 9mm shkojnë nga luger.
  
  
  Gruber tha, u ndalur mua. "Unë do të marrë këtë, Z. Johnson."
  
  
  Kjo është saktësisht se si ai shpresonte se ai do të bënte ajo. Sapo arriti në xhaketë, ai e kapi vetja dhe në mënyrë të vendosur e kapi për qafe nën vetja e mjekër. Për një kohë të gjatë me flokë njeriu që synojnë kokën time, dhe Zach nxorrën jashtë tij .38-pistoletë të kalibrit. Për një kohë të gjatë njeriu me flokë zhvendosur fushëveprimi nga unë për Adhuruesit dhe qëlloi vetëm si Adhuruesit crouched poshtë; Gawk fluturoi larg nga BMW prapa nesh. Për adhuruesit e armëve u përgjigj me një të mprehtë të vrumbullojë dhe hit për një kohë të Gjatë njeriu me flokë krejt në gjoks, troket vetja përsëri kundër llaç shtylla që tani mbështetur archway në hyrje të ndërtesës. Ai hapi gojën e tij të gjerë për një kohë të shkurtër dhe vdiq para se të bien për tokë.
  
  
  Pastaj shumë gjëra ndodhën në të njëjtën kohë ose në suksesion të shpejtë. Unë ulëriti në Zach jo për të xhiruar, por ishte tepër vonë. Ai vuri gjithçka në një furi e levizjes. E lidhur njeriut dhe burrë i gjatë, të dy të rrëmbyer armët e tyre, siç bëri Erica. Ubeda u kthye dhe iku me vrap për në shtëpi, dhe Zak shkrep dhe goditi uem në shpinë. Ubeda bërtitur dhe ra parë fytyrën në pluhurin.
  
  
  "Të mbajë në, ose unë do të vrasin e saj Gruber," ai kërcënoi tjetër gunmen. Hugo kishte le të rrëshqitje si një stilet në dorën time, dhe tani ai është duke mbajtur atë në mënyrë të vendosur kundër Gruber e fytit. Dëgjova një zë të lartë, të shqetësuar britmë nga porta e gardës prapa meje.
  
  
  E gjatë, të ligët njeriu ndalet arritur, por i lidhur njeriu tashmë e kishte tërhequr tij revole dhe ishte bërë për Adhuruesit xhiruar. Erica u gjunjëzua pranë sedan dhe nxorrën një snub-nosed revolver nga rreth saj në çantë. E lidhur gunman shkrep dhe goditi Adhuruesit në gjoks. Zach pe rreth e rrotull dhe e goditi mbrapa fender e makinave vështirë përsëri.
  
  
  Erica mori qëllimi dhe gjuajtur në Belg pistoletë, dhe trupngjeshur gunman kapi krahun e tij dhe bërtitur. Vetja revole të mbuloj tokën dy herë sa ai ra anash në shpatullën e tij dhe ra për tokë.
  
  
  Gruber fituar besimin nga të gjitha këto dhe, ndërsa vëmendjen time ishte e hutuar, e mori im thikë dorë dhe arriti të bëheshim kureshtare atë larg nga fytin e tij. Me të njëjtën lëvizje, ai e goditi këmbën time të majtë dhe nisi mi shin dhe shin. Zëri i saj growled, dhe fuqia ime dobësohet. Pastaj ai shkau nga e mia hile, duke e kthyer tij thikë dorë si ai shkoi. Hugo shpëtuar mua si ne të dy ranë në tokë pranë makinës.
  
  
  Duke parë gjithë këtë, burrë i gjatë, goditi tokë dhe e nxori armën e tij. Erica e përdorur në të, por gjuajtjen e humbur. Ai u kthye në zjarr dhe gërvishtem metalike në veturën tjetër për shpatullat e saj. Unë pashë e saj kur ajo ishte në telashe. Ajo u godit nga Gruber, i cili ra në shpinë të tij shumë më larg nga unë. Grabbing stilet në baltë prapa nesh, I hodhi vetja e saj nga prapa saj krahun drejt burrë i gjatë, si ai që synojnë Erica përsëri. Në stilet u përplas në vetja e tij e gjoksit, përplasur në atë pothuajse në heshtje. Vetja sytë e zgjeruar, dhe armët shkova jashtë, splattering baltë mes nesh. Ai ra, clutching dorezën e tij me thikë.
  
  
  Unë mund të të dëgjojnë porta e hapjes prapa nesh si Gruber duart e scraped fytyrën time. Ajo u godit rëndë nga vetja e tij sërish, dhe e dëgjoi kockat kriza në vetja e tij nofulla. Tim të tjera grusht vetja e tij u përplas në fytyrë dhe thyen uem-së hundës. Ai ra pa ndjenja nën mua.
  
  
  Për adhuruesit e lodhur zë arritur ne. "Watch out!"E saj, u kthye dhe pa se të shtënë nuk e ka vrarë atë. Ai luftoi për këmbët e tij dhe e filluar në portë.
  
  
  "Eja poshtë!" Unë e thashë këtë për të Erica, që tashmë ishte ulur shumë të afërt për mua një tjetër zi sedan.
  
  
  Rojet i vuri në një mitraloz në drejtimin tonë. Zak u ngrit në këmbë dhe të drejtuara armën e tij në njeri, por e gardës qëlluan në greminë. Një hov i zjarrit thundered në Egon e pushkë automatike, të gërmuar deri terren për Adhuruesit, atëherë goditur uem në gjoks para filluan të fluturojnë jashtë metalike të makinave. Erica dhe unë nuk do të lëvizë kur Zach goditi pluhur mbi shpinën e tij, e vdekur.
  
  
  Ai mbështjellë dy herë në makinën e thread për të marrë nën parakolp para, duke tërhequr dorën e tij të Luger si ai shkoi. Kur shkova atje, garda ishte vetëm fillimi për të xhiruar në anën tjetër të armëve. Ai e qëlloi tre të shpejtë të shtëna në atë, që mbajnë armët e tij në anën tjetër. E Luger plumba goditur gardh prapa tij, atëherë gardës së ijë dhe gjoks në atë mënyrë. Një pushkë automatike shtënë në kobalt qiell si ai ra në pluhur. Pastaj, krejt papritur, zona ra heshtje.
  
  
  Ai dergjej atje, kapja frymën e tij. Diku në xhungël, një zog screeched zemërim në tonë zhurmë. Ajo ishte e mbuluar me pluhurin dhe i poshtër. Ai ngadalë u ngrit dhe e ndihmoi Erica për këmbët e saj. Ajo e vështroi ngultas Zach në mosbesim, fytyra e saj e bardhë.
  
  
  Unë u kthye për të Gruber dhe e pa atë që po afrohet. Unë u përkul dhe e goditi vetja e tij disa herë, dhe ai më vështroi drunkenly. Ai rënkoi. Të uem-së Luger mbërthyer e saj në fytyrë. "Si shumë njerëz në shtëpi janë ruajtja e Minurkos?" Unë kam kërkuar prej saj.
  
  
  Ai u përpoq të flasë, por uem kishte pasur probleme me dislocated nofulla. "Unë ... nuk ..."
  
  
  Një uem luger tucked atë nën mjekër. "Sa?"
  
  
  Ai weakly ngrinte dy gishtat. Ai u kthye për të Erica. "Rri këtu dhe të shikojnë atë."
  
  
  Ajo tundi kokën numbly.
  
  
  E saj, u nis për në hyrje të shtëpisë. E gjerë arched dera ishte e hapur. Ai hyri mëdha për të lobuar vetëm në kohë te përplasem në të errët-të ballafaquar njeriu me një submachine armë në dorë. E saj shtënë shkova jashtë saj luger, dhe shkoi të rrijë me një ulërimë në sallë. Njeriu e goditi murin pas tij. Atëherë ra në një kaba tog në një karrige të vogël dhe tani përfshin vetja, si dhe, duke e goditur dysheme.
  
  
  Njeriu majtë, sillen gjatë korridor tim të majtë. Kam ecur poshtë shkallëve shpejt, por me kujdes. Unë nuk mund të vënë jashtë duke kërkuar për Minurkos, në të kundërtën, ai ndoshta do të kishte qenë e vdekur kur unë më në fund e bëri. Ndoshta ata kanë tashmë të vrarë.
  
  
  Të gjitha të hallways, që unë mendoi ishin dhoma gjumi, ishin të hapura, përveç një në fund. Dëgjova një zë të butë brenda ndërsa unë u ndal në frontin e tij. Duke marrë një frymëmarrje të thellë, ai u largua përsëri dhe përdoren barbarisht nisi derën. Ajo u përplas në të, dhe ai e kaloi.
  
  
  Një shumë e hollë dhe e shëmtuar njeriu u ndal në Minurkos, i cili ishte i lidhur me një të drejtë të mbështetur karrige, dhe e vuri në një armë në uem kokë. Me gishtin në këmbëzën, ai u kthye në fytyrën mua si dera u hap me një zhurmë. Ai qëlloi i pari, por i ashpër dhe gawk gnawed përmes drurit në derën kornizë tjetër për mua. Ajo ishte qëlluar nga një luger dhe e goditi uem në gjoks. Ai jerked dhe ra në dysheme. Por ai nuk e hedh armën. Ai synonte mua përsëri. Në këtë kohë, ego rrahur dhe qëlluar në uem në fytyrë, gawking dhe punching e uem në kokë.
  
  
  Minurk vështroi ngultas e tij të vdekur captor në mosbesim si Ei holstered tij luger . Ai më vështroi me ngadalë.
  
  
  Unë e pyeta. "Nikkor Minurkos?"
  
  
  "Po," tha ai butësisht. "Kush jeni ju..."
  
  
  "Ne kemi ardhur për lirimin e ju, Z. Minourkos," thashë unë.
  
  
  Ai e tërhoqi në një rreckosur frymë. "Falënderoj Perëndinë. Ai ishte duke shkuar për të..."
  
  
  "Unë e di." Zëri i saj zgjidhej tij, dhe ai u ngrit nga karrigia e tij, fërkim e tij kyçet e duarve.
  
  
  "Ju jeni me të vërtetë të gjithë e drejtë?" Unë e pyeta worriedly.
  
  
  "Po, unë do të jetë mirë." Ai shkundi kokën e tij dhe muttered diçka në greqisht. "Unë nuk mund të besoj se kjo është me të vërtetë një fije."
  
  
  "Mirë, më së shumti."
  
  
  Ajo filloi duke kërkuar vetja për të treguar historinë e saj, kur dëgjoi goditja me një plumb nga territori. M'u kujtua Erika dhe gjermane. Pastaj ai u kthye dhe iku me vrap poshtë shkallëve.
  
  
  Pas një momenti, ajo më përgjigjet. "Unë jam mirë." Para se unë mund të shkojë në frontin foajenë, ajo papritmas erdhi rreth qoshe dhe erdhi tek unë, e kutive të votimit një Belg revole e saj në çantë.
  
  
  Unë e pyeta, " Çfarë dreqin ka ndodhur?"
  
  
  "Gruber takuar një fund të parakohshme." Sytë e saj të shmanget e mi.
  
  
  "E keni xhiruar ai?" Unë e pyeta.
  
  
  "Ai filloi të mumbling e tij dislocated nofulla. Kur e pyeta se çfarë ai është duke thënë: "ai më thirri një pista Çifut dhe i tha:" unë duhet të ketë qenë me të tjerët, ai pa që vdiq në Dachau. Ata nuk kanë menduar se Hebrenjtë duhet të lejohen të jetojnë në këtë botë me njerëz si ai. Kjo është arsyeja pse vetja e saj është kthyer në një botë tjetër. Unë shpresoj se kjo është e ngrohtë të mjaftueshme për atë atje ."
  
  
  Së fundi, sytë e gjelbër takuar mi defiantly, duke më bërë të mendoj . Ai kujtoi se e prindërve të saj të afërm janë ekzekutuar nga Nazistët në Buchenwald. Për disa arsye, unë nuk mund të mendoj për ndonjë gjë për të thënë në Heinz Gruber të mbrojtjes.
  
  
  "Ejani në dhe për të përmbushur Z. Minourkos," thashë unë.
  
  
  Kemi hyrë në dhomë dhe Erica filluar në kufomë në dysheme. E Minurkos u mbështetur mbi një afërsi të murit. Ai straightened deri kur ai pa Erica.
  
  
  "Miss Erica Nystrom," ih futur saj. "Izraelite të inteligjencës".
  
  
  E Minurkos ' sytë e ngushtuar. Ai shikoi në mua. "Dhe ju?"
  
  
  "Emri im është Carter. Nick Carter. Unë punoj për qeverinë e SHBA në të njëjtën kapaciteteve si Zonja Nystrom. Ne kemi ardhur këtu të lirë ju dhe kapjen e Adrian Stavros."
  
  
  E Minurkos u largua larg nga muri. "Unë e shoh. E pra, Z. Carter, gjëja e parë që dua ashtu si një njeri i lirë, është që të merrni në kontakt me autoritetet." Stahl e vetja ton është e ngjashme me atë të një biznesi magnate duke folur për të punësuarit e tij. "Atëherë unë do të merren me Adrian Stavros të mi."
  
  
  "Z. Minourkos," I tha: "ngadalë," ju keni absolutisht asnjë arsye për të bërë diçka për të në këtë fazë. E gjitha kjo mund të përfundoj me të kuq në kasetë dhe vonesa. Unë do të në vend të ju le të merren me këtë."
  
  
  Ai dukej i mërzitur. "Si mund të unë e di që ju jeni hema ju e quani veten?"
  
  
  "Ju e dini se ne rrezikuan jetën tonë të lirë ju. Ne kemi humbur një njeri në këtë dell, " I tha sarkazëm. "Unë mendoj se kjo do të na japë një avantazh në dyshim."
  
  
  Vetja fytyrë të ishte tërhequr me lodhje e papritur. "Ju jeni me siguri të drejtë. Të lutem më fal. Unë kam kaluar shumë."
  
  
  "Sa për ju duke marrë në Stavros vetëm, Z. Minourkos," vazhdova, " kjo është shumë jopraktike. Ky njeri ka një të tërë ushtrinë."
  
  
  E Minurkos ngriti vetullat dhe u ranë jashtë tij shkop magjik, " në Rregull, në rregull, Z. Carter. Unë do të shkoj me ju dhe kjo vajzë. Por nëse unë e shoh në një pikë që e metodave tuaja nuk janë duke punuar, unë do të duhet të marrin situatën në duart e veta."
  
  
  Buzëqeshja e saj ishte e shkurtër. "Kjo tingëllon e drejtë", thash unë. "Ju u rrëmbyen nga Stavros rreth Athinë?"
  
  
  Minurkos u ul në drejt-mbështetur karrige ai do të qenë të ulur në të, kur ai do të dilnin në dhomë. Ai u ul mbi të, duke u përballur me ne.
  
  
  "Ju nuk do të besoj se ky njeri është zgjuar," ai filloi ngadalë. "Unë nuk e konsideroj veten të pafajshëm, Z. Carter, por unë kurrë nuk kam takuar askënd si Adrian Stavros. E saj ideja ishte për të ndërtuar një flotë rreth kontrolluar kompjuterin nënujore depozita nafte. Stavros kuptova në lidhje me këtë dhe donin të më ndihmoni - ose kështu më tha ai.
  
  
  "Në fillim, ego madje edhe nuk duan që ta shohin atë, por ai më ka dërguar një email me një shumë ide të mira. Në fund, ai ishte ftuar nga vetja e tij penthouse në Athinë. Kemi biseduar për një kohë të gjatë.
  
  
  "Z. Minourkos, mbaj mend atë që më tha:"unë kam të njëjtin plan si ju. Nëse ju vetëm do të më lejoni, unë do të ju bëjë të pavdekshëm në analet e anijeve të historisë. Ai ishte shumë bindëse.
  
  
  "Por, Z. Stavros", thashë, " nuk janë komplekse inxhinieri probleme që duhet zgjidhur.
  
  
  "Unë kam dy inxhinierë që mund ta bëjë këtë," më tha ai. I impresionuar, edhe atëherë, unë pashë diçka tjetër në fytyrën e atij njeriu, gjë që unë nuk më pëlqen, por unë e paraqitur atë si të tepërt eksitim rreth projektit."
  
  
  Unë e pyeta. "Ai solli inxhinierë për ju?"
  
  
  "Ah, po. Ata gjithashtu kishin ide kreative. Ai ishte i bindur se ata mund të kenë aftësitë e duhura për të bërë të gjithë këtë të ndodhë. Ajo ishte në këtë pikë, Z. Carter, se ajo relaksuar e saj të gardës. Ai kërkoi një takim privat në penthouse. Dhe unë dakord me të. Vetëm e mia personale sekretari dhe një tjetër asistent ishin të pranishëm. Ai solli dy njerëzve me atë që ai nuk e kishte parë të saj të para."
  
  
  "Kur ndodhi kjo?" Erica e pyeti.
  
  
  "Mirë, unë nuk dyshoj saj në fillim," Minurkas tha, fytyra e tij si të zbehtë sa ai u kujtua. "Pastaj, pothuajse pa paralajmërim, Stavros pyetur tim asistentë të shkoni në një dhomë tjetër. Ai u pasua nga një i Stavros ' burrat. Pati dy të shtëna gjuajtur." Minurkas ra heshtje.
  
  
  "Ai vrau ihk këtu?" Unë e pyeta.
  
  
  "Coolly. Im vetja miqtë trokiti mua off këmbët e mia dhe vrarë mua pothuajse deri në pikën e ne humbje ndjenjash. Ata më morën në atë dhomë tjetër dhe e bëri më të shikojmë në bloodied organeve. Unë kurrë nuk do të harrojmë atë.
  
  
  "Salaka, time sekretari, ishte shtrirë në një pellg e gjakut të vet. Një tjetër djalë fytyrë të ishte grabitur hapur. Stavros tha: "unë mund të presin të njëjtën gjë nëse unë nuk do të bashkëpunojë."
  
  
  "Çfarë ndodhi pas kësaj?"
  
  
  "Ditën tjetër, ata sollën një njeri që dukej tamam si Salaka Madupas. Ky njeri edhe foli si një Harengë, dhe të përsëritur të gjithë vetja mannerisms. Ajo ishte e pabesueshme, me të vërtetë e pabesueshme. Ajo ishte si një makth i tmerrshëm."
  
  
  "A kanë ata një person që do të japë për ju?" Erica e pyeti.
  
  
  "Jo, nuk ishte e nevojshme. Unë jam parë rrallë në institucionet mjekësore, me përjashtim të mbyllur partnerët e biznesit. Oni ata sollën një regjistruesi i zërit dhe luajti përsëri disa regjistrime të zërit tim që ata i kishin regjistruar pa dijeninë time në takimet e mëparshme. Stavros vuri një armë në kokën time dhe më tha se ai mund të më vrasë hapur këtu dhe askush nuk do të dini se për një kohë shumë të gjatë. Por, sipas saj, të cilat, ajo do të kishte jetuar në qoftë se ata nuk e kishte marrë nga shumë vështirësi. Ata kishin nevojë për të, ai tha: "për vëren më tej dhe për të shkruar letra time fjalët dhe mendimet. Dhe ata vënë mua në një private jet dhe mori mua në këtë godforsaken vend."
  
  
  "A Stavros tregojë se çfarë ai ishte duke shkuar për të bërë?" Erica e pyeti, në mëdyshje.
  
  
  E Minurkos qeshi në mënyrë të thatë. "Ai ishte shumë i hapur. Ai tha se ata kanë për qëllim për të përmbysur qeveria greke në emër tim, se ata do të thërrisnin deri miqtë e mi në ushtri dhe në fusha të tjera, duke përdorur një person i cili shtirur si e mia sekretari për thirrje telefonike dhe kontaktet personale. . Që unë isha një qytetar privat, askush nuk do të gjeni atë pazakontë që unë nuk e kam takuar personalisht. Dhe nëse dikush insiston në takim me mua, ata mund të marrë mua për të Athinës, dhe për të marrë mua për të përmbushur ato dhe tregoni atyre saktësisht se çfarë ata duan.
  
  
  "Ata treguan mua një tjetër person i cili mund të ketë saktësi të falsifikuar nënshkrimi im. Ky njeri shkroi kontrolle për llogaritë e mia të ndryshme dhe për të shpenzuar paratë e mia në një grusht ushtarak shteti që ata ishin planifikuar të organizuar."
  
  
  Unë e pyeta. "A ai t'ju japë ndonjë detaj?"
  
  
  "Z. Stavros, të cilët unë jam turp ta pranoj është e grek me origjinë, ka folur lirisht për mua në lidhje me këtë, si në Athinë dhe këtu. Ai tha se vetja plani është i ndarë në tri pjesë. Së pari, ai synon të marrë shpëtoj e aktvendimit të juntës dhe të vënë ata njerëz në pushtet që mendojnë besnik për mua. Ata do të ndiejnë këtë besnikëri jo sepse ata janë shokë, si shumica përreth tyre nuk do të jetë, por për shkak Stavros ka premtuar atyre pushtet dhe lavdi, në emër tim ."
  
  
  "Shumë e zgjuar," u thashë.
  
  
  "Së dyti, vetja plani do të përfshijë duke i detyruar këto të re gjeneralët dhe kolonelë të kërkojnë që të saj, Nikkor Minurkos, të emëruar president me autoritet të plotë mbi juntës. Stavros treguar se unë mund të përdoret për këtë pjesë të planit, si jetën time personale do të varet nga ajo. Unë do të thotë, unë do të kishte qenë e përdorur, nëse ishte e qartë se Stavros mund të kishin besim tek mua për të mbajtur të heshtur rreth asaj që është me të vërtetë ndodh në Della Rrugë. Përndryshe, ai do të kishte gjetur një tjetër impostor, këtë herë në vend të meje."
  
  
  "Kjo gjithashtu do të punojë," Erica komentuar. "Shumë pak njerëz e dinë në fytyrën tuaj mirë të mjaftueshme për të vëreni një ndryshim të vogël në mes tuaj tiparet e fytyrës dhe ato të impostor."
  
  
  "Absolutisht fantastike," Minourkas tha. "Është e pabesueshme që dëshira ime për privatësi kontribuar për këtë tmerr. Në çdo rast, faza e tretë e planit thirrje për plejadë të ose veten ose një impostor si President i Greqisë për një kohë të shkurtër, gjatë së cilës kohë unë do të caktojë atë si Stavros ' zëvendës-president. deri atëherë, ai, si qytetar, dhe emri i tij do të gradualisht të bëhen të njohura për njerëzit e Greqisë. Atëherë ai do të kishte qenë hero i grusht shteti. Pastaj, pas deklarimit të shëndetit të dobët, ai do të kishte dhënë dorëheqjen në favor të Stavros si president."
  
  
  E Minurkos ra heshtje. "Ajo është e egër", thash unë. "Çfarë e bën Stavros mendoj se Grekët do të qëndrojë pranë dhe të shikojnë të ndodhë kjo?"
  
  
  "Pse jo?", tha Minurkas, një lodhur vështrim mbi fytyrën e tij. "A ju kujtohet se çfarë ka ndodhur në prill të vitit 1967, kur juntës u formua? Kjo nuk ishte një përgjakshme grusht shteti, ajo ishte vetëm një grusht shteti. Mbreti i qeverisë ishte përmbysur me forcë. Shumë nene të kushtetutës, u pezulluan nga një juntës dekret. Është paradoksale, nuk është ajo, që një person i tillë shfaqet pikërisht kur kushtetuta është rivendosur, dhe kur e juntës ka bërë më të moderuar, dhe e quan zgjedhjet e përgjithshme për vitin e ardhshëm. Nëse Stavros ' plan për të kapur pushtetin ia del, Greqia mund të bëhet një tirani më i përsosur se Hitleri ose: për t'u vendosur."
  
  
  Erika shikuar nga Minurkos për mua. "Pastaj, ne kemi për të ndaluar atë, nuk e kemi?"
  
  
  E Minurkos shqyrtuar Erika fytyrë me kujdes. Ne duhet të bëjmë këtë!" Dhjamin greke u ngrit në këmbë dhe të mbërthyer nga vet katrore mjekër. "Ky njeri është edhe duke përdorur familjen time kundër atdheut tim. Ai brags që biri im-in-ligj, i Përgjithshëm Vassilis Kriezotou, beson se unë jam prapa në këtë komplot, dhe ka mbështetur vetja, sepse ai mendon se unë e dua. Po, unë do të ju ndihmojë në asnjë mënyrë unë mund të. Çfarë duhet të bëjmë parë? "
  
  
  "Ne jemi puffing larg në Athinë," thashë unë. "Një votë në ku ne do të ndalet Stavros."
  
  
  Kapitulli i gjashtë.
  
  
  Në më pak se dyzet e tetë orë, kemi mbërritur në kryeqytetin grek. Ajo ishte e rezervuar në lidhjen dhomave në një hotel i vogël e quajti Odeon 42 Pire, pranë Sheshin Omonia. Moti ishte e këndshme dhe do të sjellë një lehtësim të këndshme nga të nxehtit.
  
  
  Athina ' e gazetave ishin të plotë e komenteve mbi të ndryshon skenën politike. Nuk ishte lajm në Rodezia e mia të tjera miku Alexis Salomos ishte vrarë, dhe thashethemet janë të përhapur në të. Kjo është njohuri e zakonshme se një përpjekje ishin bërë në jetën e tij para se ai të la sepse Rodezia. Një gazetë e në veçanti shmanget përmendet Salomos ' e vdekjes. Gjithashtu, ajo ka botuar rregullisht editorialet denoncimin e vendimit juntës së udhëheqjes, të sulmuar e të lartë të përgjithshëm ose kolonel në pothuajse çdo çështje. Salomos përmendur për mua se ky botues ishte paskrupullt dhe ishte i pari për të mbështetur përkrahës të rrugës së ashpër juntës pas vitit 1967 grusht shteti.
  
  
  "Është shumë e qartë se botuesi ishte blerë me paratë e mia," Minourkos u shpreh, i ulur në një karrige mbështetur në dhomën time, në një ditë me diell në ditë arritëm. "Dhe shikoni këtë titull në një gazetë tjetër: MINURCOS EKSPOZON E JUNTËS KOMUNISTE PLANET. Z. Stavros ishte angazhuar në propagandë të punës."
  
  
  Erika mori një kupë të trashë kafe greke nga tabaka që e kishin sjellë për ne dhe për ta vendosur atë poshtë për Minorkos. Ai e pranoi atë me një fytyrë të zymtë. Erica mori kupën veten dhe u ul pranë meje në të vogla divan.
  
  
  "Unë vetëm shpresoj se askush tjetër nuk ka parë ju ende, "Minurkosu i tha asaj," sidomos jo Odin është ego-smacking njerëzit. Jeta juaj nuk do të jetë me vlerë një drachma nëse Stavros e dinte se ju ishit këtu në Athinë."
  
  
  "Ai do të gjeni sa më shpejt që ai e kontakteve Parakatu," Minurkos mohuar raportet e medieve për mua.
  
  
  "Po, por ajo nuk mund të jetë për disa ditë në qoftë se ne jemi me fat. Dhe madje edhe atëherë, ai nuk do të dinë me siguri se diçka është e gabuar pa e dërguar dikë mbi të Rio. Që dikush duhet të jetë një ego vartësit, sepse Ubeda është i vdekur . "
  
  
  "Çfarë bëjmë ne së pari, Nick?" pyeti Erica. "Ne nuk mund thjesht të bastisur vilë si bëmë në plantacion. Ajo do të jetë shumë mirë të mbrojtur."
  
  
  "Unë mund të telefononi në vilë," sugjeroi Minurkos, " për të parë se si ata të merren me ballafaqimin me të huajt. Por ata do ta njohin zërin tim."
  
  
  Ai i dorëzoi Em një pecetë dhe një tabaka. "Ngrini tonin e zërit tuaj dhe flasin me të. Tregoni atyre që ju doni të flisni për veten tuaj. Kur ata të ulen, të kërkoni recepsionist, Salaka Madupas. Tregoni atyre se ju jeni të redaktorit të një gazete rreth Selanikut dhe ju doni për të marrë një deklaratë në lidhje Nikkor Minourkos ' ambiciet politike."
  
  
  E Minurkos buzëqeshi në planin tim, pastaj e thirri përsëri. Ai i mbuluar gojën e tij me një pecetë dhe u përpoq për të ndryshuar zërin e tij. Një çast më vonë, ai ishte duke folur me dikë në penthouse. Ai e pyeti Nickor Minurkos dhe pastaj dëgjoi ih është justifikim. Ai ka kërkuar të flasë për Madupas. Kishte shumë më të negociatave, dhe ai pretendonte. Ai pastaj foli për njeriun, i cili e parashtroi si Madoupas, një Athenian aktor të cilit emri i vërtetë, Stavros Minourkos tha, ishte i Yanis Zanni. Minourkos pyetje për veten e tij dhe ka pritur për përgjigje të thjeshta, dhe pastaj e pyeti nëse ai mund të caktojë një datë për një intervistë personale me Z. Minourkos. Uem refuzuar, dhe bisedë ishte e gjatë. Ai qëndronte i varur lart dhe shikoi ne.
  
  
  "Është si një ëndërr të keqe, "tha ai," si unë jam në të vërtetë në penthouse dhe Madupas është përgjigjur në telefon për mua, ashtu si ai gjithmonë bën. Ata e dinë tim zakone të mirë. Dhe Zanni zërin e është pikërisht njëjtë si ajo e mi të vdekur miku Salaka."
  
  
  "Që janë përgjigjur në telefon parë?" Unë e pyeta.
  
  
  "Disa të rinj të njeriut. Ai nuk ishte grek. Ndoshta Odin rreth Stavros ' luftëtarët."
  
  
  "Ajo duket si ata janë të vendosur mirë," Erica tha.
  
  
  "Po, kjo është," unë pranova. "Pasi që të gjitha të Athinës mendon se kjo është Nikkor Minourkos atje në këtë penthouse, kjo është një gjendje serioze. Stavros madje mund të kemi një polici roje atje. Ose rreth vetja ushtarët e në rritje private ushtri."
  
  
  "Nëse unë shkoj vetëm për të policisë ose të juntës tv dhe tregoni atyre se çfarë ka ndodhur," Minurk tha, " ata do të duhet të më besoni. Edhe në qoftë se ata mendojnë se unë e kam papritmas ka humbur mendjen time, ata do të jenë të nevojshme për të kontrolluar historinë time. Pastaj ata do të gjejnë se çfarë ka ndodhur."
  
  
  "Kjo mund të jetë e rrezikshme," Erica tha.
  
  
  "Ajo është e drejtë," unë pranova. "Në këtë moment, ne nuk e dimë se sa miq Stavros ka bërë në emër të tij. Në çdo rast, nëse ne vetëm e hedhin atë në të hapur, ne do të detyrojë Stavros për të bërë një lëvizje - ndoshta një e madhe. Ai vetëm mund të vendosë për të tërhequr off një grusht shteti pa emrin tuaj. Ai ka një ushtarak i ekipit në gati, dhe rreth tij janë shumë ambicioze kryekomandantëve të cilët nuk kujdeset kush është pas marrjes nën kontroll. Dhe, edhe nëse ai përpiqet shaggy dhe dështon, gjaku do të jetë rënë. Një shumë e sl. Jo, Z. Minourkos. Ne jemi duke shkuar për të vjedhës deri në Stavros. Në vendin tim, kjo është 1 njësi, të cilën ne e quajmë operacioneve luftarake. Erika ishte urdhëruar për të ekzekutuar Stavros, dhe kështu unë do ta vras. Nëse tona lokalitet të Rusisë ia arrin, kjo është saktësisht çfarë do të ndodhë me atë. Nëse ajo dështon, autoritetet do të jenë shumë më të civilizuar, e me atë. Dhe Perëndia do të ju ndihmojë nëse ata nuk mund të ndalet vetja në kohë ."
  
  
  "Të gjithë të drejtë, Z. Carter," tha Minurkos. "Unë e vendosni veten tuaj në duart e aftë. Si nuk kemi vjedhës deri në Z. Stavros?"
  
  
  Unë buzëqesha në Erica, dhe ajo më përgjigjet. "Unë mendoj se ju përmendët se Stavros bragged për përdorimin e një të afërmit tuaj' software për të përmbushur ju, Amed Krizota, një ushtri e përgjithshme? "
  
  
  "Po," tha Minurkos. "Unë duhet të them, ai nuk është një person të fortë. Ai u martua me time motër më të rinj para se ai të marrë të pasur, dhe ata kanë shumë martesa. Por Vasilis do të kishte qëndruar në ushtri në një rang më të ulët, nëse jo për lidhjet e mia. Ai ndihet në borxh ndaj meje, në mënyrë të drejtë, për atë që ai ka në jetë. Pra, për atë kjo do të jetë për estestvenno për të rënë dakord për çdo plan që të saj të propozuar.
  
  
  "Stavros zbuluar këtë. Ai është një ngurta njeri, Z. Carter, një njeri i cili nuk duhet të merret lehtë. Ai duhet të ketë bërë disa lloj regjistrimi për të luajtur Vasilisa në telefon, dhe pastaj e dërgoi një njeri paraqitur si Salaka Madupas, time sekretari. E mashtruesit duhet të keni gjetur, Vasilisa, se unë u llogarit në të.
  
  
  "A e dini se si Stavros mund të ketë përdorur përgjithësi?"
  
  
  "Ai la të kuptohet se Vasilis do të kërkohet për të organizuar dhe për të trajnuar një sekret skuadre ushtarësh dhe për të bindur të tjera të personelit ushtarak të bashkuar truallit."
  
  
  Po, e kam menduar. "Me shumë kujdes. A tuaj kunati jetojnë këtu në Athinë?"
  
  
  "Ai jeton këtu," Minourkos tha. "Në periferi të qytetit, në veri".
  
  
  Unë e pyeta për të. "A do të na marrë për të?"
  
  
  "Unë do të jenë të lumtur për të," e Minurkos u përgjigj.
  
  
  Unë e quante atë një taksi, dhe në fillim mbrëmje, ne ktheheshim të Përgjithshme Kriezotu e banimit. Ajo u detyrua nga Minurkosa për të vënë një kapelë që nuk e mbulojnë deri disa prej tyre egot derisa të kemi marrë atje. E Përgjithshme e shtëpisë ishte një e vogël rezidencë në një të pasura periferi të Athinës, me një dredha-dredha zhavorr rruga të çon në shtëpi. Ai ishte i impresionuar me atë që e Minurkos mund të bëjë për person mesatar.
  
  
  Kur përgjithshme takuar neve në derë, e Minurkos hoqi tij kapelë. Krizotu vetëm shikuar për një kohë shumë të gjatë. Pastaj shtrin krahët për të përqafuar e Minurkos.
  
  
  "Nikkor!" ai tha, duke i dhënë Minurk një përqafim të ngrohtë. Ai ishte i gjatë, gri-me flokë njeriu me një lloj, de Gaulle-si të përballen dhe të butë të syve. Ai ishte veshur në një kafe të njëtrajtshme me braid mbi supet dhe shirita tërhoqi poshtë para.
  
  
  "Agnia mera sas, Vasilis," Minurk tha ngrohtësisht, e kthyer në përqafim. "Sigha, sigha. Kjo është e gjitha e drejtë."
  
  
  "Është mirë që të jetë këtu," Vasilis tha. "Eja në. Eja në të." Vetja gjest kapluar të gjithë ne.
  
  
  Kemi hyrë në një sallë të madhe me një shkallë spirale pas saj dhe urnat dekorimin e mureve. E Përgjithshme, atëherë na çoi në oak-e mbuluara mirë bibliotekës, me qilima të trashë dhe shumë e butë lëkure karrige. Ne të gjithë ishim duke luajtur këtë lojë, dhe të përgjithshme, të pyetur nëse ne do të doja një pije, por e kemi refuzuar. E Minurkos prezantoi mua dhe Erica vetëm me tonë të fundit me emrat.
  
  
  "Kjo është një e madhe shoku, Nikkor," Kriezotu tha. "Unë do të doja të Torinos për të qenë këtu. Ajo është vizituar kushërira e saj në Pire."
  
  
  "Ndoshta është më mirë në këtë mënyrë, Vasilis", tha Minourkos.
  
  
  "Nuk ka Dhen katalave," Kriezotu tha. "Jeni të gjithë të drejtë? Ju duken të zbehtë."
  
  
  "Unë jam mirë," i Minurkos u përgjigj. "Ju falënderoj për këta njerëz."
  
  
  E Përgjithshme të shikuar në shba. "Nikkor, kjo ishte e gjitha në mënyrë të çuditshme. Ju nuk pranoi të më shihni kur ju keni filluar tuajat... Mund te flas lirisht?"
  
  
  "Po, weakly," tha Minurkos.
  
  
  "Mirë, unë nuk e kuptojnë që ju keni qenë duke kërkuar për të ndihmuar në të tilla një mision të rëndësishëm, pa një ballë-për-ballë takim. Për të qenë i sinqertë, unë kam qenë shumë e mërzitur nga e gjithë kjo. Unë nuk ishte i sigurt nëse ajo është e përshtatshme..."
  
  
  E Minurkos përfunduar dënimit të tij. "Një grusht shteti?"
  
  
  Crisotu shikuar prapa në ne. "Mirë, po." Ai flexed e tij të mëdha nyje. "Unë kam dhënë udhëzime për njerëzit e veçantë kampet në Delphi dhe Mykonos, dhe jam i bindur Adelmo dhe të tjerët që tuaja rast të ri është e drejtë, por..."
  
  
  "Por ju nuk besoni në veten tuaj?"
  
  
  Minurkos pyeti shpresojmë.
  
  
  Crisotu ulur kokën e tij. "Mua sinhori te, Nikkor," tha ai. "Më vjen keq, por unë nuk mendoj se Greqia ka nevojë një tjetër grusht shteti. E saj të bërë atë që ju kërkohet, por e saj në hotel, të flas me ju për të gjitha, njeriu për njeriun, që nga fillimi, shumë javë më parë."
  
  
  "Mos u shqetësoni, Vasilis," Minurk tha soothingly. "Unë nuk dua një grusht shteti".
  
  
  Për herë të dytë në një kohë të shkurtër, Krizotu fytyrën e tregoi shokut. Ai tha:. "E keni ndryshuar mendje?"
  
  
  "Vasilis, unë kam për të shpjeguar diçka për ju, dhe unë dua që ju të më dëgjoni me kujdes", tha Minurkos.
  
  
  Krizotu u përkul përsëri në big karrige dhe për të dëgjuar si Minurkos tha Em histori e tërë. Krizotu kurrë nuk e ndërpreu atë, edhe pse disa herë e tij të mëdha fytyrën tregoi mosbesim. Kur Minurkos përfunduar, Krizotu vetëm u ul atje dhe ngadalë drodhi kokën e tij. Ai arriti në xhep, nxori tij brushat, dhe filloi drejtimin e tij gishtat mbi ih për të qetësuar veten.
  
  
  "E pabesueshme!" ai më në fund tha.
  
  
  "Por kjo është e vërtetë," Minourkos tha.
  
  
  "Gjeneral, ne jemi këtu për të ndaluar këtë njeri përgjithmonë, dhe ne kemi nevojë për ndihmën tuaj. Vetëm ju mund të na japë minutën e fundit brenda informacionit rreth Stavros", thash unë.
  
  
  Krizotu në fund të rifituar qetësinë e tij. "Sigurisht," ai ra dakord. "Unë do të bëj më të mirën time. Unë jam aq i kënaqur që Nikkor nuk është prapa këtë!
  
  
  "Nuk është një shpifjeve fushatës ndodh përmes një gazetë, shumica e të cilave është e drejtuar kundër Kolonel Anatol Kotsikas. Ka pasur sugjerime që Kotsikas është një tradhtar dhe i ka borxh besnikërinë e tij në Moskë. Kjo nuk është e vërtetë. Kotsikas është liberale, por ai nuk është komunist.
  
  
  Ai është një forcë lëvizëse prapa kohëve të fundit reformat politike dhe një sponsor të ardhshme për zgjedhjet e përgjithshme."
  
  
  "Kushdo tjetër?" Unë e pyeta.
  
  
  Crisotu psherëtiu. Sulmet gjithashtu në shënjestër njerëz që zakonisht votojnë me Kotsikas - Kolonelë Plotarchu dhe Glavani. Në fakt, njeriu i cili pretendon të jetë sekretari, Nickor, kohët e fundit më erdhi informata se të tre e njerëzve rreth këtyre njerëzve, duhet të vriten."
  
  
  Erica dhe unë shkëmbyen glances. Stavros vendosur për planet e tij.
  
  
  "A e dini ndonjë gjë të veçantë?" Crisota e pyeta.
  
  
  "Edhe pak. Unë u pyet për të organizuar një takim në mes të këtyre tre burrave dhe ju, Nikkor. Por, burri mendoi se ishte tuaj sekretari i quajtur. Ai tha: "ata kishin një takim në penthouse. Mendoj se po. në këtë takim, një përpjekje do të bëhen në jetën e tre kolonelë ."
  
  
  "Ne kemi nevojë për të gjetur saktësisht se çfarë Stavros ka planifikuar dhe kur," thashë unë.
  
  
  "Po," Krizotu dakord. "Unë kam qenë absolutisht të dëshpëruar për këtë. Unë nuk mund të besoj se ju të kërkuar për të bërë këtë."
  
  
  "Çdo gjë do të jetë mirë," Minourkos siguroi vetja.
  
  
  E saj hotel do të pajtoheshin me të. Doli se Stavros ishte në prag të një të përgjakshme grusht shteti, dhe ne kishim për të ndaluar atë para se të ndodhte. "Telefononi juntës udhëheqës Kotsikas dhe të përpiqen për të gjetur nëse Stavros "njerëzit e kanë kontaktuar atë", u tha ai Kriezot. "Nuk e përmendja e numrit të vrasjeve vetëm ende."
  
  
  "Shumë mirë," Krizotu u përgjigj. "Kotsikas mund të flisni me mua. Unë patjetër do të përpiqen atë."
  
  
  "Dhe ju, Z. Minurkos," unë thashë, " a mund të ndihmojnë gjithashtu. Ju mund të kontaktoni me liderët e dy bazave ku Stavros ' ushtarake, grupet janë të vendosura. Unë dyshoj se në qoftë se Athenians ishin duke shkuar për shkak Stavros ndonjë telashe kur kjo vrasje është dashur të ndodhë, Stavros do të përpiqen për të marrë këto të forcave speciale nga Athina shumë shpejt për të shuar çdo reagim. Me kërkesën do të jetë për ju për të të treguar komandantët e këtyre kampeve për të qëndruar atje dhe nuk lëvizin ih trupat përveç nëse ata marrin njoftime nga ju personalisht."
  
  
  "Shumë mirë, Z. Carter," e Minurkos dakord.
  
  
  "Kjo është goxha e qartë se Stavros nuk mund thjesht të vrasin këta njerëz pa disa truket." Saj, dukej në Zbrazëti. "A mendoni se ai mund të përpiqet për të paraqitur të gjithë këtë si një aksident ose veprimtarinë e disa radikale politike grup?"
  
  
  Crisotu ngriti graying vetullat. "Ose kjo, Z. Carter, ose ai do të përpiqet për të hedhur baltë në ih në formën e propagandës, duke u shquar para vrasjes ih, në mënyrë që ata nuk do të humbin simpatinë e njerëzve."
  
  
  E shtatë kapitulli.
  
  
  Të tre shkuam përsëri në hotel. E Minurkos të kërkuar për të qëndruar me Kriezotu, por unë kisha frikë se do të jetë shumë e rrezikshme. Nëse Stavros nuk besojnë Kriezot për ndonjë arsye, ai mund të shpërthejë në përgjithësi e banimit pa paralajmërim. Ajo nuk e doni atë për të gjetur Minurkos nuk qoftë se ai e bëri.
  
  
  Ne kemi dërguar edu të Minurkos ' dhomë, dhe pastaj Erica dhe shkova në dhomën e saj. Ne së shpejti filluan të diskutojnë Stavros ' planet.
  
  
  "Unë thjesht nuk mund të rri këtu dhe të presin për të parë se çfarë Stavros ka në mendje për udhëheqësit e juntës", thashë si ne u ul në të vogël bahar dhe sipped e raki Erica kishte urdhëruar.
  
  
  Erica lëvizur të gjithë nga mua. Ajo e puthi më të butë në faqe. "Ju nuk mund vetëm të thyer në një vilë siç thatë ju vetë," ajo shtoi. Flokët e saj të gjatë glistened në dritën e zbehtë.
  
  
  "Jo," I tha, duke e vënë dorën time në hips e saj. Ai u kthye e saj, dhe ne e puthi. "Por unë mund të shkoni në penthouse dhe të përpiqen për të marrë në. Ndoshta unë mund të merrni një vështrim në ihm mbrojtjes."
  
  
  Ajo e puthi tim faqe dhe qafë, dhe një dritë e të dridhura, të këndshme, u zhvillua mbi lëkurën time.
  
  
  "Si do të bëjmë ne këtë?" Ajo e pyeti me një zë të ngjirur si dorën e saj filloi të unbutton këmishën time.
  
  
  "Ne nuk do të bëjmë këtë së bashku," Sl korrigjuar saj. Dora ishte shumë e shkëputur. "Unë do të shkoj atje i vetëm, në disa hile."
  
  
  Një kohë të gjatë të bardhë kofshë shkau nëpër gjunjë, dhe fustan i saj ishte tërhequr deri për të zbuluar të pasur kurbë të saj mollaqe. Hips e saj të lëvizur më afër meje. "Por unë do të doja të vij me ju".
  
  
  Të ngrohtë buzët e të krehur e mi përsëri. Gjuhën e saj shkau butësisht mbi gojën time, duke eksploruar dhe kërkim. Të djathtë të saj u zhvendos disa metra më i ulët dhe për të gjetur atë që ishte tjetër, dhe ajo nuk mund të mendoj e Adrian Stavros më.
  
  
  "Do të shkoj vetëm," I pëshpëriti. "Nesër."
  
  
  E saj muzg në fustan i saj dhe goditur gjoksin e saj. E qetë kthesa të ishin të butë, por të fortë, duke shtypur hungrily kundër mi prekni.
  
  
  "Në rregull, mjaltë," Erica fryu në veshin tim.
  
  
  "Në rregull", u tha ai saj të butë. "Jo më shumë argumente."
  
  
  "Mund të vë bast saj me ju?" tha ajo, duke shtypur buzët e saj të mi.
  
  
  Kjo ishte një kohë puthje, dhe Erica ishte gati. Kur ajo ishte e gjatë, ajo undressed mua. Unë e mori përsipër, dhe ajo u ngrit dhe eci mbi të mëdha krevat dopio nëpër dhomë. Ajo hoqi e saj të veshjes, atëherë saj sytjena dhe rozë bikini bottoms. Ajo ishte e mirë portretizuar dhe të bukur. Çdo kurbë të trupit të saj ishte e përsosur. Ajo hodhi veten në shtrat të butë dhe të shtrirë, duke pritur për mua. Unë nuk e vënë atë jashtë. Në një moment, unë isha pranë saj në shtrat, duke arritur jashtë, grabbing dhe duke prekur trupin e saj, duke u ndier ajo të shkrihet në mua.
  
  
  Ajo ishte një pasion i ndërtuar në të dy ne.
  
  
  "Ah, Nick," tha ajo, duke prekur më së saj frymëmarrje të rreckosur.
  
  
  Duart e mia gjetur atë rreth, dhe kaloi mbi të. Pas pak sekondash, të bukur tingëllon mund të dëgjohet në të gjithë rreth Afër. Ajo u bë një clawed, i zemëruar, primitive grua, humbja e të gjitha të kontrollit si ajo u përpoq për të pranuar kënaqësinë e thellë brenda saj.
  
  
  Më vonë, kur Erica ra në gjumë, ajo u ngrit prej saj plehra mund dhe pa zhurmë shkoi në dhomën e saj. Ajo nuk zgjohet.
  
  
  Të nesërmen në mëngjes, I lënë Erika dhe Minurkos me tokat e tij në hotel dhe u drejtuan për Apollo ndërtimit. Ai mori e tij uniforme lokale dritare pastrimin e ekuipazhit, të cilët rregullisht kanë punuar në ndërtimin dhe u lejuan për të hyrë në penthouse me një të kaluar. Minourkos më ndihmoi për të marrë një të kaluar, dhe ai gjithashtu blackened flokët e tij në hotel dhe të vënë në një errët moustache për të bërë atë të duket greke. Ajo ishte gënjyer nga një roje të sigurisë jashtë, një uniformë të ndërtimit të punësuarit, duke thënë se Madupas urdhëroi penthouse windows për të pastruar.
  
  
  Ai nuk mund të merrni edhe në të posaçme ashensorit deri sa ai e prezantoi veten e tij. Ashensor operatori është padyshim vetëm një rreth Stavros ' burrat. Nuk ishte një armë e tij nën blu të njëtrajtshme. Ai me sy mua dhe tim kova të dyshimtë si kemi ecur deri në penthouse. Nuk e tjera ashensor shkoi deri atje, dhe sipas Minourkos, web shkallë që çon poshtë nga katin e sipërm ishte e bllokuar dhe e ruajti.
  
  
  Pas duke ecur rreth ashensor, ai e gjeti veten në një swanky korridor që u zhvillua nga e para në pjesën e pasme të ndërtesës. Nen kishte qilima të trashë, pots lule, dhe i zbukuruar chandeliers varur nga tavan të lartë. Dy rojet e sigurimit të ishin ulur në një tavolinë pranë hyrjes për penthouse. Ata ishin Stavros e punësuar banditë, pjesë e tij personale të ushtrisë. E Minurkos ' vetë rojet e sigurimit, të cilët ishin të paktë në numër, kishte të shkarkuar menjëherë pas marrjes mbi fuqinë e penthouse.
  
  
  Odin, i rrethuar nga dy njerëzve, e edhe më lart njëra, u takuan me mua në mes të korridorit. Ai nuk ishte miqësore në të gjitha.
  
  
  Ai kërkoi një shpjegim. "Çfarë jeni duke bërë këtu?"
  
  
  Unë u përgjigja: "e saj në më të mirën time greke. "Nuk është biznesi im e qartë?" Unë e pyeta. "Kam ardhur për të larë e të windows."
  
  
  "Kush ju ka dërguar?"
  
  
  Ai vuri në dukje një leckë të patch në uniformë, që e lexojnë emrin e një dritare të vogël të pastrimit të kompanisë.
  
  
  "E bëri punëdhënësi i juaj keni ndonjë porosi për të penthouse?"
  
  
  "Nëse ata nuk e kishte, unë nuk do të jem këtu", thash unë. Kam marrë një shans nga ana e saj. "Kam dëgjuar Madup emrin e përmendur."
  
  
  Njeriu tjetër frowned egërsi nga prapa karrigen e tij. Ai kishte flokë të verdhë dhe një shumë të ashpër shiko, dhe ai vendosi se ai ishte një nga burrat Stavros kishte sjellë me vete në të gjithë Brazilin. Si ai ka studiuar fytyrën time, ai ndjehet si ai do të mund të shihni mua me mi fsheh.
  
  
  "Hmm," njeriu pranë meje grumbled. "Të kthehet rreth për të moan dhe të vënë duart tuaja në afër."
  
  
  Unë kam menduar se ata ishin të kujdesshëm me armët e tyre. Ai la të Wilhelmina në hotel, hiqen Hugo së stilet nga krahu i tij, dhe e lidhi Vetja në brendësi të drejtën e tij kyçin e këmbës. E saj, këshilla është të mos hyjë në gropën e luanëve, pa mbrojtjen e duhur. U ktheva dhe i mbajtur frymën time si bandit kërkuar më expertly. Pas shqyrtimit tim bust dhe të armëve, ai ngadalë ulur këmbën time të majtë në gjurin tim. Pastaj ai lëvizi poshtë të drejtën time kofshë drejt thikë. Ai qëndroi në çdo fisi dhe ka kaluar poshtë atë. Jeta ime u zvogëlua. Ai u ndal për një inç nga trajtuar e stilet.
  
  
  "Në rregull," tha ai. "Të kthehet rreth dhe le të shohim dokumentet tuaja."
  
  
  Ajo u tërhoq nga një vepër e kartës, dhe ai shqyrtoi me kujdes. Pa thënë asgjë, ai mori kartën në një tjetër matematike klasa dhe tregoi që ajo të em. Njeriu më në fund tundi kokën dhe i gjatë, të errët njeriu u kthye, i dorëzoi kartën mbrapa, dhe shikoi në kova.
  
  
  Mirë. Ai do të ju merr në brendësi."
  
  
  "Faleminderit," I tha me modesti.
  
  
  Njeriu i dytë u ngrit nga prapa karrigen e tij dhe studiuar më me kujdes si e saj uem ecte drejt meje. Ai kishte filluar të mendojnë se duke e Fort Knox do të jetë më e lehtë dhe më pak të vështirë. Ai hapi derën dhe hyri në penthouse përpara tij.
  
  
  Unë kam qenë në fund brenda kalasë. Kjo ishte një ndjenjë e tmerrshme, duke pasur parasysh tim dobësi nëse ata gjenden më. Shanset janë, nëse kjo ndodh, unë kurrë nuk do të ecin rreth ndërtimit të gjallë. Dhe mënyra Stavros vrarë spiun nuk mund të jetë më mënyrë e këndshme për të vdekur.
  
  
  Kemi hyrë në një vend të gjerë në dhomë të gjallë. Ajo ishte thjesht luksoze. Pasur qilima të mbuluar në dy kate nga dysheme dhe tavan të lartë ishte pikturuar me afreske që përshkruan skenat e Greqinë e lashtë. Në fundin e largët të dhomës ishte një xhami mur me një pamje të qytetit, hapjen mbi një ballkon të vogël përmes një rrëshqitje xhamit të derës. Këtu filloi me punën e tij. Ai u kthye dhe pa mobilje të shtrenjta, më së shumti antike, në të gjithë dhomën. E tyre prej druri urnat pushoi gracefully në lëmuar të rrumbullakëta.
  
  
  Për të drejtën e saj, përmes një gjysmë-hapur derën, ajo pa një dhomë tjetër me tavolina dhe kabinete, të cilat Stavros kishte me sa duket konvertuar në një studim. Tim të majtë është një korridor me dhoma, me sa duket dhoma gjumi dhe katërtat jetesës.
  
  
  "Unë do të fillojnë me të madhe windows këtu," I tha.
  
  
  "Prisni këtu," njeriu që e kishte shoqëruar më urdhëroi.
  
  
  Supet e saj hunched. "Sigurisht."
  
  
  Ai shkoi në zyrë dhe zhdukur për një çast. Ai u zhvendos për të drejtën për të marrë një pamje më të qartë të brendshme të dhomës. Disa njerëz në kostume të errëta ishin të lëvizur përreth, dhe dikush ishte duke folur në telefon. Ajo ishte një komunikimit qendër. Nuk duhet të ketë qenë një gjysmë duzinë burrat në këtë sallë. Ndërsa unë kam qenë duke pritur për të, dy burra të tjerë zbritën në hall të madh dhomën ku isha unë, më shikoi edhe mua dhe gjithashtu hyri në zyra. Stavros kishte shumë njerëz këtu - ndoshta një duzinë apo më shumë, në çdo kohë të dhënë. Dhe nuk ishte pak dyshim se shumica e njerëzve rreth tyre bartur armë dhe e dinte se si të përdorin ato.
  
  
  Pak minuta më vonë, njeriu që kishte treguar mua nga rishfaqur dhe në heshtje u kthye në korridor. Ai u ndoq përmes zyrës nga një person tjetër i cili mbante flokët e tij të gjatë dhe të dukej si një student radikal i cili e kishte rritur së tepërmi rrobat e tij dhe hairstyle. Ai ishte veshur rastësisht dhe morën një pjesë të madhe revole të hapur në një krah këllëf mbi një fringed lëkure jelek.
  
  
  "Sa kohë do të marrë?" "Çfarë është ajo?" pyeti ai në gjuhën angleze.
  
  
  Hamendësimi i tij ishte se ai, si njeriu në Paracat, ishte një Amerikane. Stavros mori një bërthamë solide të aktiviste politike me të.
  
  
  Unë iu përgjigj thyer në anglisht. "Për sa kohë? Ndoshta gjysmë ore, ndoshta një orë. Varet se si pista e windows janë."
  
  
  "Madupas nuk e mbani mend ju thërret." Ai ishte duke kërkuar në mua me anë të mëdha blu-lensed syzet. Vetja fytyrë të ishte pak pock shenuar, dhe buzët e tij ishin shumë të hollë, pothuajse mungojnë. Përmes file manager, ajo u përmend nga vetja si një tjetër Stavros; ai ishte i njohur si Çekiç, një djalë shumë i mirë që u besohet të ketë vrarë dy gra nga strapping shkopinj dynamite të tyre ih rripa.
  
  
  "Jo, ai nuk e quajnë?" Ajo është marrë nga rreth tij nga xhepi një copë letër dhe stahl ihk. "Ata më thonë Z. Minourkos' shtëpi."
  
  
  Në atë moment, një njeri hyri në dhomë dhe u ndal pranë Hummer. Ai ishte i shkurtër, i errët, dhe ndoshta greke. Unë pashë një foto e Salaka Madupas në SËPATË fotografi, dhe njeriu i dukej tamam si ai.
  
  
  "Unë nuk e kujtoj thirrjen e dritares pastrimin e kompanisë," tha Çekiç në gjuhën angleze. "Kur ishte hera e fundit që keni ardhur këtu?"
  
  
  "Unë nuk e mbani mend pa shënime," I tha nervously. "Ju e kuptoni se ju duhet të keni të dhënat."
  
  
  Çekiç m'u afrua arrogante. "Por ju keni qenë këtu para?"
  
  
  Zëri i saj hezituar. "Po, e saj, ka punuar këtu para."
  
  
  Ai u tërhoq nga një revole dhe e vuri atë në fytyrën time. Truri është ego ishte uncomfortably të ngushtë. "Më trego çfarë kuzhinë të duket si."
  
  
  Një rrjedh gjaku shpërtheu nën tim të majtë. Unë u përpoq për të kujtojmë përshkrimin e kuzhinës që e Minurkos kishte dhënë mua. "Ajo është e madhe, me një lavaman dhe dollapët! Çfarë është ajo gjithsesi?"
  
  
  "Ah, le të fillojë", tha rreme Madupa.
  
  
  Çekiç injoruar atë. "Sa dritare janë në kuzhinë?"
  
  
  Unë u pyesin se sa shpejt që unë mund të merrni për stilet nëse unë rashë në dysheme, në egon e këmbëve. Por pastaj saj, kujtua se kuzhina është një e brendshme të dhomës, në korridorin e godinës, dhe jo nga jashtë moan. "Por nuk ka windows," I tha pa faj.
  
  
  Çekiç e gishtit presion kundër këmbëzën. Gradualisht e bardhë e tij knuckles venitur, dhe ai e uli armët për anën e tij. Një njeriu në një afat-mëngë të këmishë doli nga zyra.
  
  
  "Njerëzit në të gjithë Raid Site të them se e kam dërguar një njeri," djalë thënë Çekiç.
  
  
  Ai u përpoq që të mos duken të lirohet. Unë korruptuar një vajzë në Pllakë zyra për të arkivuar historinë time, nëse ishte e nevojshme, por unë isha i shqetësuar se ajo në fakt do të shkojnë të dyja mënyrat.
  
  
  Çekiç holstered tij pistoletë. Mirë. Të pastër e nemuna, windows, " urdhëroi. "Por të bëjë atë sa më shpejt."
  
  
  "Po, zotëri," thashë unë. "Z. Minourkos ndonjëherë dëshiron të flasë për tonë të vjetër me vela ditë. Do të shoh vetja e saj para se të kam lënë?"
  
  
  Çekiç më dha një vështrim të mprehtë. "Ju nuk do të shihni vetja", tha ai. "Të vazhdojë punën tuaj."
  
  
  "Faleminderit," thashë unë.
  
  
  Ata më liruan korridorit të plotësoni enë me ujë dhe ai shpejt shqyrtuar paraqitjen fizike të dhomave. Kur fillova të punoja në big windows, të gjithë më lanë vetëm. Unë e pashë pse unë kam qenë këtu dhe ishte duke u përpjekur për të mendojnë për një mënyrë të rregullt për të ndërprerë vizitën time, kur një grupi të njerëzve doli nga zyra dhe filloi të hapur të diskutojmë Stavros ' biznes pa e vërejtur mua. Zëri i saj ishte në ballkon me derë të hapur.
  
  
  "Të dyja kampet janë të gatshëm," një njeri i tha. "Unë mendoj se ne duhet të rekomandojë Stavros për të vepruar sa më shpejt..."
  
  
  Njeriu tjetër ndaloi vetja dhe vuri në mua. Njeriu i parë i larguar dhe i foli përsëri në një hushed ton. Megjithatë, në këtë moment, tre njerëzit më shumë futur në dhomë rreth e brendshme korridor, dhe kam marrë një të madh bonus nga vizita ime. Sinqerisht, si një ramrod, në plan të parë ishte Adrian Stavros. Ai ishte i lartësi të mesme, me largohet flokë të errët. Ai dukej shumë si fotot ajo do të shihet e tij, një vend të shëmtuar, stern djali që dukej më i vjetër se tij tridhjetat. Por ende dukej dinamike. Ai e kishte të gjerë supet dhe morën me vete si një Perëndim Pikë të diplomuar. Ai ishte i veshur me një kohë të gjatë mëngë të këmishë dhe të errët, kravatë rreth qafës së tij. Ai ishte duke mbajtur një pirg të letrave në dorën e tij, dhe ishte e qartë se ai ishte shumë i lodhur.
  
  
  "Në rregull, le të bëjë këtë takim të shkurtër", tha ai për të tjerët në dhomë të madhe. Kam vënë re se Zanni nuk ishte atje. Ai nuk ishte me rëndësi të mjaftueshme në këtë organizatë. "Rivera, çfarë është raporti i fundit nga Mykonos?"
  
  
  Unë qëndroj atje duke kërkuar në këtë grup të vogël, duke kujtuar sa i zgjuar ata ishin, ata kanë vepruar, ai pothuajse ndjerë respekt për Adrian Stavros.
  
  
  "...Dhe komandanti i thotë se toka është e përfunduar dhe trupa..."
  
  
  Stavros befas ngriti sytë dhe më pa për herë të parë. Ai e tundi kokën në vartësit e tij, mori disa hapa në drejtimin tim, pastaj u ndal vdekur, zemërimin tim mbi fytyrën e tij.
  
  
  "Kush dreqin është kjo qepur?" "Ndalojeni atë!" ai bellowed.
  
  
  Odin rreth Stavros ' burrat zbrisnin në warily. "Unë besoj se dikush tha se ata ishin këtu për të pastruar dritaret."
  
  
  "Ju besoni!" Stavros bërtiti me zë të lartë. Ai ngriti sytë dhe pa time të ndryshkur në ballkon pranë meje dhe një gome tehe mjet në duart e mia. Ai e urdhëroi atë. "Ju! Të vijë këtu!"
  
  
  Nëse Stavros kishte qenë e zemëruar të mjaftueshme për të vendosur se ai donte për të marrë shpëtoj prej meje, askush nuk do të kishte marrë në pyetje vetja e gjykimit. E saj padashur hyri në dhomë. "Po?"
  
  
  Ai u largua prej meje pa u përgjigjur. "Kush le vetja këtu?"
  
  
  Çekiç, unë jam që rrinte në qoshe si pantera stalked në qendër të dhomës. "Ai është në rregull. Ne nuk e kontrolloni vetja."
  
  
  Stavros u kthye dhe vështroi ngultas e tij bandit për një kohë të gjatë moment si e zezë heshtja e mbushi dhomën. Kur Stavros foli, ajo ishte e qetë. "Jam i rrethuar nga idiotët?"
  
  
  Çekiç shikuar në atë sourly. Pastaj ai u kthye nga unë. "Në rregull, dritare pastrimi është bërë për të sot."
  
  
  "Por unë kam vetëm sapo ka filluar! Z. Minourkos gjithmonë dëshiron të të gjitha dritaret e pastruar. Ai thotë se..."
  
  
  "Të marrë të përshtatur, të shkojë larg!" ulëriti Çekiç.
  
  
  Zëri i saj, ai shrugged. "Time kovë..."
  
  
  "Të harrojmë atë."
  
  
  Stavros ' mimmo qetësi kaluar atë, dhe ai ishte shikuar më gjatë të gjithë kohës. Si ajo hipi në ashensor poshtë në rrugë, mendjen e saj mori parasysh shëndoshë izolimit, vijat e komunikimit, dhe flokët që mbyllur vogla ashensor dyert. Unë pyes veten në qoftë se saj dyshimet janë ngjallur nga Adriana Stavros. Vizita ime ishte padyshim me vlerë. Jo vetëm që ai të marrë një sy të mirë në të ai person ishte duke shpresuar për të vrarë, por ai gjithashtu vuri re fizike vendndodhjen e kështjellës së vetja. Ashensori ishte e vetmja mënyrë për të marrë brenda, dhe ai e dinte se çfarë duhet të presin kur kemi marrë brenda.
  
  
  Kur u ktheva në hotel, Erica dhe Minorkos ishin duke pritur për mua në dhomën time. Sa më shpejt që unë kam ecur në derë dhe Erica pa që unë kam qenë në rregull, ajo shoved gazetë në mua. Një bold titullin lexuar atë.
  
  
  ZYRTARE PARAQITJET E KOTSIKAS E KONSPIRACIONIT.
  
  
  E Minurkos klikuar gjuhën e tij.
  
  
  "Në një farë kabinetit anëtar, një e vogël-e njohur figura të quajtur Aliki Vianola, thotë se ka dëshmi se Kotsikas është planifikuar për të shitur partinë e tij për Komunistët dhe se jeta e tjerë të juntës udhëheqësit janë në rrezik."
  
  
  Kam shikuar nëpër kolona e parë e vule. "Rezulton se të përgjithshëm të supozimi ishte e saktë", thash unë. "Stavros hedh një shovelful të fëlliqur në Kotsikas për të ngatërruar e situatës, vetëm para një takimi ku ai ka në plan për të vrarë vetja dhe egot e kolegëve të tij."
  
  
  "Dhe vini re se si ai përpiqet për të mos përmendur emrin tim," Minurk tha rëndë.
  
  
  Erica mori dorën time. "Policia është duke hetuar akuzat, por deri në kohën që ata janë gjetur të jenë të pabaza, tre kolonelë do të jetë i vdekur."
  
  
  "Nëse nuk e përgjithshme shkon për ne," I tha. "Ai bëri thirrje?"
  
  
  "Ende jo", tha Minurkos. "E keni marrë në penthouse?"
  
  
  "Po, e kam bërë," thashë unë. Ai u tha atyre rreth bisedave të cilën ai e kishte dëgjuar saj kanë, dhe çfarë ai do të shihet nga Stavros.
  
  
  "Unë do të duan që ju të keni një armë," Erica tha me hidhërim.
  
  
  "Nëse unë kam atë, ajo nuk do të kishte marrë atje," burri i saj mohuar raportet që u shfaq në media. "Ata më dhanë një të mirë kërkimi. Jo, ne do të kemi për të shkuar mbrapa. Unë uroj që ne kishim Zach."
  
  
  Erica, më shikoi edhe mua. "Ai ishte shumë mirë në punën e tij."
  
  
  "Po", I thashë. "Mirë, unë mund të merrni ndihmë nga të popullit tim nëse kam nevojë për atë. Unë mendoj se nuk janë VALVULA e agjentëve në këtë zonë. Unë do të di në e saj për të sigurtë." Ai u kthye në Minurkos. "E keni menaxhuar për të marrë përmes në kampin e komandantëve?"
  
  
  "Kam kapur dy prej tyre," tha ai. "Unë u thashë atyre saktësisht se çfarë ju ka thënë. Të dy burrat më tha se nuk do të marrë asnjë veprim deri sa ata të marrë njoftimet nga unë personalisht. Unë gjithashtu e këshilloi të mos e tyre për të kontaktuar penthouse dhe injorojnë çdo kundërshtim me urdhërat e mia ashtuquajturi sekretar."
  
  
  "Ju e bëri shumë të mirë, me Z. Minourkos," thashë unë. "Tani, në qoftë se ne e dimë..."
  
  
  Unë kam qenë ndërprerë nga telefoni.
  
  
  Erica u përgjigj ajo, dhe thirrësit e prezantoi veten. Ajo tundi kokën dhe i dorëzoi telefonit të Minurkos. Ai e kap telefonin dhe e mbajti për veshin e tij. Ka pasur disa fjalë për ego anësore. "Po, Vasilis. Po. Oh, po. Po, të shkojnë përpara. Kjo është e qartë. Po. Ah, më i madhi." Kur ai përfundoi dhe hung up, ai dukej në shba me një dinak buzëqeshje.
  
  
  "Të gjithë e drejtë?" Erica e pyeti padurim.
  
  
  Vasilis quajtur vilë, dhe Zanni refuzuar për të parë tonë vetja sot, vetja jonë nesër, sepse ai ishte shumë i zënë. Ai sugjeroi që Vasilis thirrje javën e ardhshme. Nuk ishte një argument dhe e tensionuar fjalëve të shkëmbyera, por Zanni mbetur të qëndrueshëm. Ai gjithashtu refuzoi. diskutoni kolonelë ' vizitë nga telefoni ."
  
  
  "Pra, çfarë bëri ai për të bërë ju të buzëqeshni?" Unë e pyeta.
  
  
  "A ju kujtohet Despo Adelphia?
  
  
  Njeriu i cili e zëvendësoi Rasion në kolonelë ' komiteti? Stavros ' vetë njeriu? "
  
  
  "Po", Erica tundi kokën.
  
  
  "Vasilis shkoi në matematikë. Ai dyshohet se ajo ishte Adelphia që do të organizoni takim, dhe ai kishte të drejtë. Adelphia e di se të gjithë planin. Vasilis argumentoi në lidhje me tre kolonelë dhe fitoi Adelphia e besimit. Adelphia tha em kohën dhe vendin e takimit. Kotsikas, Plotarchu, dhe Glavani kanë rregulluar tashmë të takohet me mua në Kotsikas ' banimit. Ai ka një vend të pasurive të vetëm në veri të qytetit, në një vend të largët fushë. Adelphia do të jetë atje."
  
  
  "Kur?" Unë e pyeta.
  
  
  "Unë nuk e di se kur sot," e Minurkos u përgjigj. "Në vetëm pak orë."
  
  
  "Si do të vrasin kolonelë?"
  
  
  E Minurk hunched të gjatë. "Adelphia nuk do të kishte thënë se kur ajo e gjeti nga Vasilis nuk e di. Ajo duket si ne do të duhet të presim dhe të shohim."
  
  
  "Kjo mund të jetë jashtëzakonisht e rrezikshme", thash unë. Ai i hodhi një shikim të parë në dore tij. "Erica, thërrisni një taksi. Ne, t për të Kotsikas. Z. Minourkos, të qëndrojnë këtu në hotel dhe të qëndroj nga sytë. Nëse dikush pranon ju, ne jemi në telashe."
  
  
  "Shumë mirë, Z. Carter."
  
  
  Kurse Erica quajtur një taksi, që hoqi e saj xhaketë dhe strapped në luger këllëf, atëherë stilet në të drejtën e saj parakrah. E Minurkos filluar, i heshtur dhe i zymtë. Ai mori nga Luger rreth këllëf dhe shkau e si rrufe në qiell përsëri, e futur fishek në fishek me një dritë të lëvizjes, dhe pastaj të vënë armët larg përsëri.
  
  
  Erica ishte në telefon. "Tonë taksi do të jetë në rrugë për pesë minuta."
  
  
  "Atëherë le të shkojë", thash unë. "Ne kemi një takim."
  
  
  Tetë kapitulli.
  
  
  "Unë nuk mendoj se unë e kuptoj," Kolonel Anatole Kotsikas tha pas marrjes ne në hollin e tij shtëpi të madhe. "Adelphia tha se do të ishte një takim privat, në Përgjithësi."
  
  
  Ne kap Përgjithshme Kriezota në mënyrë, sepse e dija që Kotsikas do të refuzojë ne, nëse Erica dhe unë shkova vetëm. Kotsikas, një i hollë njeri në pesëdhjetë e tij, qëndroi në një khaki uniforme dhe më vështroi të dyshimtë.
  
  
  "Do të askujt rreth të tjerët të jenë këtu, Kolonel?" Krizotu pyeti.
  
  
  "Ata priten së shpejti."
  
  
  Mirë. Na jepni disa kohë, " Krizotu tha.
  
  
  Kotsikas shikuar në shba në heshtje, duke pritur për një përgjigje. Edhe pse e tij ushtarake rangut ishte më i ulët se ai i një përgjithësi, në atë kohë ai ishte më e fuqishme person në Greqi. Kur grusht shteti të vitit 1967 u zhvillua, njerëzit që e udhëhoqi vetja qëllimisht mbahen top zyrtarët nga të juntës, sepse gjeneralët ishin të lidhura me një privilegjuar e sipërme të klasës.
  
  
  "Në rregull," tha ai përfundimisht. "Eja në zyrë, ju lutem."
  
  
  Një çast më vonë, katër prej nesh ishin duke qëndruar në një rreth në mes të një vend të errët të zyrës. Shërbëtori i hapur perdet, dhe dhoma qarta. Kotsikas na ofroi një pije, por ne refuzoi.
  
  
  "Kolonel, ajo do të donte që t'i lejojë këta dy njerëz për të kërkuar shtëpinë tuaj para mbledhjes dhe të qëndrojnë këtu deri sa të takimit," Krizotu tha.
  
  
  "Pse jo?" Kotsikas pyeti. "Çfarë është një kërkesë qesharake."
  
  
  "Dëgjoni mua. Ky takim është një kurth, " e përgjithshme tha. "Ne do të kemi shumë për të shpjeguar më vonë, kur të kemi kohë, por Nickor Minourkos nuk është personi prapa fundit sulmet mbi ju. Nuk është një njeri i quajtur Adrian Stavros, i cili fshihet pas emrit Nikkor dhe planet për një të përgjakshme grusht shteti kundër juntës. Ju, Plotarchu, dhe Glavani duhet të ishte vrarë këtu në shtëpinë tuaj, sot e jo kur të ."
  
  
  Kotsikas ' fytyra i mori të vështirë, linjat e drejtë. "Unë jam duke menduar," tha ai.
  
  
  "Unë dyshoj se Adelphia duhet shpëtuar unharmed," e përgjithshme e shtuar. "Nikkor nuk do të jetë këtu, natyrisht, sepse ai nuk ka të bëjë asgjë me atë."
  
  
  Kotsikas filluar nga dritarja për një kohë të gjatë. Kur ai u kthye përsëri tek ne, e pyeti: "Dhe ky njeri dhe vajzë?"
  
  
  "Ata janë këtu për të ndihmuar," Krizotu tha thjesht.
  
  
  "Si mund ta di se ajo nuk ishte e ju të tre, të cilët erdhën për të më vrasin mua?" e pyeti Kotsikas qetësi.
  
  
  Crisotu grimaced.
  
  
  "Kolonel,"I tha butësisht," nëse unë kam ardhur këtu të vrasin ju, ju do të jetë i vdekur."
  
  
  Vetja e syve filluar të thellë në minierë. Mirë. Ju mund të kontrolloni në shtëpi. Por unë jam i sigurt se nuk ishte askush brenda që do të kishte shkaktuar dëm në të gjitha shtëpitë përreth, apo më miqtë e mi."
  
  
  "A ka një bodrum, Kolonel?" Unë e pyeta.
  
  
  "Po."
  
  
  "Ne do të fillojë nga atje," Ericke tha saj. "Ju e përgjithshme mund të flasim tani për tani, Kolonel. Sa kohë nuk kemi para ih arrin?"
  
  
  "Unë do të them së paku pesëmbëdhjetë minuta."
  
  
  "Kjo duhet të jetë e mjaftueshme." Ai u kthye për të Erica.
  
  
  "Le të ketë filluar."
  
  
  Ne shpejt të kontrolluar të mëdha bodrum dhe nuk gjeti asnjë bomba, asnjë lëndë plasëse. Ne shikoi rreth e pjesa tjetër e shtëpisë, dhe në fund në zyrën ku takimi ishte për të marrë vendin. Ne tërësisht e kontrolluar studimit. Edhe pse ka emrin e plotë të ishte gjetur, kemi gjetur dy elektronike mete.
  
  
  "Kjo është e pabesueshme," Kolonel Kotsikas tha kur ajo ishte vetëm. "Unë nuk e di se kur kjo mund të ketë qenë bërë."
  
  
  "Këta njerëz janë profesionistë", thash unë. "Tani ju duhet të më besoni."
  
  
  "E pra, është koha," Erica tha. "Ata do të arrijnë me vete?"
  
  
  "Pasi që ata ishin në selinë e komitetit këtë mëngjes, ata mund të vijnë së bashku," Kotsikas tha.
  
  
  "Edhe Adelphia mund të ketë qenë me të tjerët, edhe nëse ata nuk e duan atë pafundësisht. Pas të gjitha, kjo është gjoja një përpjekje për pajtim ."
  
  
  E Kolonel i guess ishte e saktë. Dhjetë minuta më vonë, një pjesë të madhe të zezë limousine tërhequr deri, dhe të gjitha tre kolonelë ishin në nen. Plotarchu dhe Glavani ishin të moshuar, Glavani me qime të bardhë. Adelphia saj ishte mesi i dyzetat, një fat, fat njeriu të cilit formë dukej atij tre madhësi shumë të vogla. Ai ishte beaming në të gjitha drejtimet dhe duke folur me zë të lartë në lidhje me pëlqimin dhe miratimin e tyre, dhe ishte habitur shumë, kur në hollin e vuri prangat në të drejtën e tij dore.
  
  
  Vetja sjellje ndryshuar si vetëtima. Buzëqeshja zbehur dhe sytë e errët janë akullta të vështirë. "Çfarë jeni duke bërë?" ai tha.
  
  
  Kotsikas dhe Kriezotou nuk tha asgjë. Ai u kthye Adelphia të ashpër dhe të detyruar të uem-së duarve prapa shpinë të tij. Vetja e vështirë të përballen shpejt mbushur me bujë. "Çfarë do të thotë kjo?" e pyeti me zë të lartë, duke kërkuar nga unë që të Kotsikas dhe të përgjithshme.
  
  
  "Z. Carter thotë se ju erdhën në shtëpinë time sot për të na vrasin," Kotsikas tha coldly.
  
  
  Të tjera dy kolonelë shikuar njëri-tjetrin në shok. "Është e vërtetë, Anatole?" Glavani pyeti Kotsikas.
  
  
  "Kjo është absurde!" Adelphia bërtiti. "Kush është ky person?" Para Kotsikas mund të përgjigjen, Adelphia kaloi nga formal mënyrën e atij që e praktikave për një stuhi e nxehtë greke, pështyrë nga fjalët si helm dhe rregullisht hedhur kokën e tij në drejtimin tim. Unë nuk mund të arrijë shumë nga ajo.
  
  
  "Ne do të shohim, Kolonel," Kotsikas më në fund u përgjigj.
  
  
  Ai e kapi afërsisht nga krahu. "Ju mund të shpenzojnë tjetër periudhë të shkurtër kohe në zyra,"unë i thashë," në rast se kemi humbur ndonjë befasi." Ai e shikoi në Kotsikas. "Të gjithë të tjerët rreth jush, përveç Erica, qëndrojnë në dhomë të gjithë salla deri sa kam dëgjuar e saj nuk e pa më."
  
  
  "Shumë mirë," Kotsikas tha.
  
  
  E kolonelë dhe të Përgjithshme Crisotu hyri në dhomë të gjallë në të gjithë sallën e studimit, ndërsa Erica dhe unë i regjistruar Adelphia e disaherë gojën dhe e lidhi vetja e për një karrige. Ajo ishte marrë nga vetja e hip nga një revole dhe të mbërthyer në rrip. Erica dhe unë u ktheva në hollin, dhe Adelphia muttered fyerjet në ne gjatë kasetë.
  
  
  "Ne jemi duke pritur tani?" Erica e pyeti.
  
  
  Saj, dukej në afër. E saj flokë të kuqe ishte slicked mbrapa dhe ajo dukej shumë e zgjuar në saj pantsuit. Ajo nxori një .25-kalibrit Belg pistoletë nga rreth saj çantë dhe të kontrollohen e të municionit.
  
  
  "Po, ne po presim", thash unë. Ai shkoi për të hapur derën kryesore dhe shikoi jashtë në rrugën e gjatë të veshur me të gjatë Lombard poplars. E vetmja rrugë që kalon nëpër vendi ishte pothuajse një milje larg. Vendi i përsosur për të vrarë. E tapash u ngjitën me Stavros ' shtrembëruar kuptimin? Ai konsiderohet pyetje Adelphia, por nuk ishte shumë kohë, dhe ai ishte shumë i frikësuar për Stavros. Ajo tregoi në fytyrën e tij.
  
  
  Erica erdhi pas meje dhe presion të trupit të saj kundër minave. "Ne nuk kemi shumë kohë vetëm, Nick."
  
  
  "Unë e di", I thashë.
  
  
  Saj të lirë anë, njëra pa armë, patted shpatullat e mia dhe krahë. "Kur kjo është e gjatë, ne do fshehur në Athinë, ha, fle, dhe bëj dashuri."
  
  
  "Unë nuk mendoj tonë bosët do të vlerësojmë atë," unë chuckled.
  
  
  "Ata mund të shkojnë në ferr. Ata mund të na japin disa ditë", tha ajo irritably.
  
  
  Ai u kthye e saj. "Unë e di se një e bukur pak hotelit ku..."
  
  
  E saj, u kthye në ditë, duke dëgjuar zërin e një makinë me motor. Në fund e largët rrugë me pemë, para se të zhduk nga pamja, e zezë sedan u afrohet. Ajo kishte një policisë dritë në krye të saj.
  
  
  "Kjo është policia!", tha Erica.
  
  
  "Po," unë pranova. "A mendoni se Stavros korruptuar e territoreve master?"
  
  
  "Ajo do të marrë vetëm disa njerëz," Erica sugjeruar.
  
  
  "Veçanërisht nëse Stavros merr një çift të vet me vete burrat," e kam shtuar. "Le të shkojmë."
  
  
  Ne nxitoi drejt dhomës ku juntës anëtarëve dhe të përgjithshëm ishin duke pritur.
  
  
  "Ka një makinë të policisë dilnin jashtë", u tha ai të saj shpejt. "Kjo është si në Stavros gambit. Jeni të gjithë të armatosur?"
  
  
  Të gjithë ata ishin, përveç për Krizotu. Unë i dha uem Adelphia e revolver. "Tani, të rrimë këtu si rastësisht si ju mund të, si në qoftë se ju jeni të angazhuar në një diskutim serioz. Mbani armët gati, të fshehura në anët tuaja. Erica, të shkojë në atë depo." Ajo u largua shpejt.
  
  
  "Unë do të jem sinqerisht prapa këtyre frëngjisht dyert," vazhdoi ai. "Kur ata të gjithë të hyjë në dhomë, ne do të përpiqemi për të marrë ih. Nëse dikush rreth jush dëshiron të largohet tani, ju mund të shkoni dera e pasme."
  
  
  Ai e shikoi i heshtur zyrtarët. Ata qëndruan atje ku ishin ata.
  
  
  Mirë. Ne do të përpiqemi për të shmangur një shkëmbim zjarri. Trust mua."
  
  
  Unë isha duke ecur nëpër francez dyert kur e dëgjova derën e përparme të hapur me një zhurmë. Shërbëtori u përpoq për të ndaluar policinë, por ego ishte shtyrë larg. Ai i ka dëgjuar ato slam në derë të mbyllur e studimit ku Adelphia ishte mbyllur dhe gagged, dhe pastaj ai dëgjoi zërin e shërbëtorit përsëri. Kjo nuk ka të bëjë shumë kuptim nëse nuk do të kishte më shumë se një njeri. Një çast më vonë, ih mund të shikoni qartë se saj si ata të dilnin në dhomë të gjallë. Aty ishin gjashtë Ihs - pesë në uniformë dhe një në rrobat e thjeshtë. Të gjithë njerëzit në uniformë kishte pistoleta në rripa të tyre.
  
  
  "Çfarë do të thotë kjo?", tha koloneli, duke qëndruar në këmbë, por të fshehur me pistoletë pas shpinë të tij.
  
  
  E plainclothes njeri i doli përpara një njeri me uniformë, me toger është vija. E plainclothes njeri ishte Stavros ' truprojës, të cilin ajo e kishte parë në penthouse. E toger ndoshta ishte polic Stavros kishin dhënë ryshfet. Ajo duhet të jetë një e vërtetë e forcave të policisë. Ajo është dashur të jetë një e bërë-up, por të besueshme historinë për shtyp.
  
  
  "Ne nuk ishin në pritje të ju këtu, të Përgjithshme," i tha lejtnant. Ai shikoi rreth e rrotull dhomës, ndoshta një në Adelphia. "Ju jeni të gjithë të arrestuar për tradhti. Ne kemi dëshmi që keni ardhur këtu për t'u takuar me një agjent komunist dhe negociuar një marrëveshje të fshehtë me ndërkombëtare banditë." Ai dukej shumë nervoz.
  
  
  "Kjo është absurde," Kotsikas tha.
  
  
  "Ju të gjithë jeni tradhtarë," e toger insistuar me zë të lartë. "Dhe ju do të ekzekutohet si të tillë." Ai shikonte si toger nxorrën jashtë tij revolver.
  
  
  Nga Stavros njeri grinned ashpër. "Dhe nuk do të jetë një ekzekutimin këtu," tha ai në gjuhën angleze. "Kur ju rezistuar arrestimit."
  
  
  "Ne nuk kemi ndonjë rezistencë fizike gjatë arrestimit," Kotsikas tha rinj matematika nxënës, që është shfaqur në media.
  
  
  "Jo?" i mercenar pyeti Stavros. "Epo, të paktën kjo është ajo çfarë policia thotë raporti. Kështu njerëzit do të dëgjojë në radio."
  
  
  E toger theksuar revole në Kotsikas. Ata tashmë e kishin gjetur se në një moment të gjithë policë do të nxjerrë pistoletat e tyre në toger është sinjal. Nga Stavros njeriu arriti në e tij xhaketë dhe tundi kokën në rreshter, i cili u kthye te njerëzit e tij. Ai u largua shpejt përmes gjerë e qark, me qëllim Wilhelmina në lejtnant e gjoksit.
  
  
  "Mirë, qëndro këtu haptas."
  
  
  E toger filluar në mua, të papritur etched në fytyrën e tij. Stavros ' njeriu nuk e kishte arritur për armën e tij akoma, dhe vetëm një çift të uniformuar policët kishin arritur të tyre fabrikë. Të gjithë ngriu, dhe të gjithë sytë u kthye nga unë.
  
  
  "Drop armë", ai urdhëroi saj toger. "Dhe ju, me kujdes hiqni këtë dorë nga doublet."
  
  
  Askush nuk e ndjekur dekretet e mia. Ata ishin duke parafytyruar se çfarë ata do të kenë të bëjnë me mua. Në të majtë të tyre, banjo dera u hap dhe Erika doli, duke treguar saj Belg revole në Stavros ' njeriu.
  
  
  "Unë mendoj se ju do të më mirë të bëj si thotë ai," ajo tha coldly.
  
  
  Zhgënjim dhe zemërim ishin ndërtuar në fytyrat e bandit Stavros dhe policia toger si ata e shikonin Erika. Sytë e saj të filluar në ih fytyrën për një kohë të gjatë, duke u përpjekur të mendoj ih qëllimet. Pastaj të gjitha ferr theu lirshme.
  
  
  Në vend të ulur armët, e toger vuri vetja e tij në gjoksin tim dhe e tërhoqi këmbëzën me vetja e tij gishtin. Ai e pa-rrufe të shpejtë të lëvizjes dhe filluan të bien në dysheme. Vetja armë doli jashtë si një armë gjahu, dhe ai ndjeu një të nxehtë, duke mpirë dhimbje të xhiruar përmes tim krahun e majtë. Gawk kaluar mimmo mua dhe thyen xhami gjithë ditën. E saj, ra në dysheme dhe i mbështjellë gjatë në një karrige si toger i pushuar përsëri, gawking sytë splintering dysheme druri pranë meje.
  
  
  Ai bërtiste. - "Vrasin ih!" "Vrasin ih të gjitha!"
  
  
  Ashtu si toger vuri tij revole në mua, Stavros ' njeri e ndoqi dhe u tërhoq nga vet pistoletë. Ajo ishte një shkëlqim të zi submachine armë, dhe ka për qëllim Erika e vetja në kokën e saj. Erika gjuajtur në atë, por të humbura, kur ai ra në një nga fiset. Shtënë goditur njërin prej policëve në kofshë. Njeriu bërtitur në dhimbje si ai ra për tokë.
  
  
  Të tjera dy policë ducked të ulët. Burri i plagosur dhe një tjetër polic ducked për të mbuluar prapa një pjesë të vogël të mobiljeve.
  
  
  Krizotou dhe dy kolonelë të cilët kishin arritur ende janë të palëvizshëm, por Kotsikas nxorrën jashtë tij revole dhe e qëlloi atë në toger. Njeriu ra dhe u rrëzua në një karrige të ulët, shkatërrimtar si ai ra vetja në dysheme.
  
  
  Ai shkoi deri në shkrehjes pozicion. Stavros ' njeri sapo kishte qëlluar Erika. Ai humbi sepse ai ishte ende duke humbur tij bilancit, shmangia e saj e shtënë, dhe për shkak se ajo vetë shpejt crouched poshtë.
  
  
  Disa armë qitjes në të njëjtën kohë. Kriezotu vrarë njëri nga policët, dhe ajo e ka qëlluar dy më shumë. Erika të saktë të shtënë Stavros ' mercenar i hapur në tufë dollarësh.
  
  
  E toger ishte përgatitja e tij e dytë përpjekje për të sulmuar Kotsikas, por ai e pa atë të lëvizë shpejt dhe u largua në fillim të çdo fisi. "Unë nuk do të ketë Stahl e bëj atë".
  
  
  E policë të tjerë refuzuan të luftojnë. Duke rënë armët e tyre, ata të ngritur duart e tyre mbi kokën e tyre. E toger i hodhi një shikim të tyre, uli tij pistoletë, dhe ra vetja në dysheme. Ai e shikoi i palëvizshëm organeve, pastaj në mua.
  
  
  "Ky është një turp i madh," tha ai hoarsely. "Ju penguan të ligjshme të punës së policisë dhe vrarë policët në kryerjen e detyrave të tyre. Ju nuk do të merrni larg me atë..."
  
  
  E saj pistoletë e goditi atë në egon kokat, troket vetja këmbën. Ai ishte i shtrirë në dysheme, panting, duke mbajtur kokën e tij. "Ju duhet të mbyllur," unë growled.
  
  
  E Kolonelë dhe Kriezota prangosur ne dy oficerë. Erica u mbështet fuqimisht kundër murit. Unë e pyeta. "Jeni të gjithë të drejtë?"
  
  
  "Po, Nick."
  
  
  "Unë jam i kënaqur që kam besuar ju, Z. Carter," Kotsikas tha. "Ne ju detyrohemi një"
  
  
  "Dhe përpjekje të dështuara," Glavani shtuar.
  
  
  "Unë do të merrni në kontakt me komisionarit të policisë, dhe unë do të flas për atë për një kohë të gjatë për atë që ka ndodhur këtu," Kotsikas tha, duke kërkuar grimly në plagosur toger.
  
  
  "Unë do të doja që ju të, nëse unë kam njëzet e katër orë para se të bëni, Kolonel," thashë unë. "Oktapod objektiv është ende gjallë. Miss Nystrom dhe unë do të shkoni të merrni Stavros."
  
  
  Ai ngurroi për një çast. "Të gjithë të drejtë, Z. Carter. Unë do të mbaj të saj të qetë për njëzet e katër orë. Por pastaj saj deri tek ajo për ta bërë atë të shkojë."
  
  
  "E drejtë e mjaftueshme," thashë unë. "Nëse ne nuk do të gjeni Stavros nga kjo kohë nesër, ju mund të trajtojë atë vetë, megjithatë ju dëshironi."
  
  
  Kotsikas mbajtur dorën e tij. "Fat të mirë."
  
  
  Vetja e mori dorën e saj. "Ne do të duhet atë!"
  
  
  Nëntë kapitulli.
  
  
  Kur jemi kthyer, kemi gjetur Minurkos tempe dhomën e hotelit. Ishte e qartë se ai nuk na japin shumë shanse për të ardhur përsëri.
  
  
  "Janë kolonelë në rregull?" Ai e pyeti, një vështrim i lehtësim në fytyrën e tij.
  
  
  "Po", I thashë.
  
  
  "Dhe Vasilis?"
  
  
  "Ai është shëndoshë e mirë"," Erica tha. "Ne ishim shumë me fat. Kjo mund të jetë një gjakderdhje."
  
  
  "Falë zotit," tha Minurkos.
  
  
  "Ne nuk mund të kemi bërë atë pa e përgjithshme," thashë unë.
  
  
  "Unë jam i kënaqur që Vasilis tregoi veten mirë. Kanë mbijetuar vrasësit janë arrestuar?"
  
  
  "jo. Kotikas e pyeti për të na dhënë njëzet e katër orë, derisa ne mund të merrni për të Stavros."
  
  
  Ai ishte i heshtur për një moment. "Unë nuk jam i sigurt se unë jam dakord me këtë fshehtësi. Por unë nuk do të bëni atë ende. Unë do të mbaj të saj të qetë për njëzet e katër orë, gjithashtu, Z. Carter."
  
  
  "Unë e vlerësoj se, Z. Minourkos. Tani ne kemi një punë për të bërë. Ne duhet të shkojmë pas Stavros."
  
  
  "Duket e keqe për të vazhduar për të zgjidhur këtë problem në tuaj," Minourkos tha. "Kjo kërkon ndihmën e policisë, Z. Carter. Unë e di disa njerëz që unë mund të besimit."
  
  
  Unë e pyeta. "Si ata, të cilët erdhën për të Kolonel Kotsikas me qëllim për të kryer vrasje masive? "" Jo, unë duhet të ketë një shans për të marrë vetja, Z. Minourkos. Unë nuk mund të besoj se policia do të jetë në gjendje ose i gatshëm për të sjellë Stavros të drejtësisë. Qeveria ime nuk mund të as. Kjo është arsyeja pse unë kam urdhra për të vrarë Stavros në vend. Këto urdhra janë të njëjta si ato të Humbasë Nystrom marrë nga e saj qeveria."
  
  
  "Por për të shkuar deri në penthouse do të jetë vetëvrasje", tha ai.
  
  
  "Ndoshta," I thashë. "Por ndoshta jo, duke pasur parasysh atë që unë e di për këtë vend. Dhe çfarë ju e dini."
  
  
  Ai e pyeti. "Kur do të shkoni?"
  
  
  Ai i hodhi një shikim Erica. "Jeni të gjithë të drejtë?"
  
  
  "Çfarëdo që të thonë, Nick."
  
  
  "Për shembull, Stavros është tani pyesin se përse ai nuk e kishte dëgjuar nga vet njeriu. Unë mendoj se ka një mundësi që Stavros do të presë në penthouse, derisa ai është i sigurt se diçka ka shkuar keq. Pra, ai duhet të jetë aty sonte."
  
  
  "Ju vetë foli me roje të armatosura," tha Minurkos. "Ju nuk mund të shkojnë nëpër hyrje të korridorit."
  
  
  "Kjo është e mundur. Por Erica dhe unë do të ketë një person të tretë për të ndihmuar. Unë kam qenë në kontakt me eprorët e mi përpara, ne shkuam për të Kotsikas ' shtëpi. Një tjetër agjent është në palestër, në Athinë, në një tjetër detyrë dhe ai do të na ndihmojë."
  
  
  "Nuk janë vetëm tre nga ju?" E Minurkos pyeti. "Shanset mund të jetë dy ose tre në një kundër jush, edhe në qoftë se ju merrni goditur në vend."
  
  
  "Z. Carter i pëlqen të gjatë shanset," Erica tha, duke qeshur.
  
  
  Ajo buzëqeshi në shërimin e reumës. "Po ashtu, kam një plan që përfshin katër."
  
  
  "Katër?" E Minurkos kërkuar, i hutuar. "Nëse ju jeni llogarit në mua, besimi juaj është i gabuar. Unë nuk e di edhe se si për të xhiruar një armë."
  
  
  "Nuk ju," thashë unë. "Këtu në aeroplan, ju përmendi diçka që më kujtohet. Ju thatë se e vrau sekretarin, Salaka Madupas, kishte një vëlla që dukej shumë e shumë si ai."
  
  
  "Po," tha Minurkos. "I gjori djalë, ai nuk e di edhe se vetja e vëllait të vdekur. Ai dhe Salaka nuk e shohin njëri-tjetrin shpesh herë, por nuk ishte një shumë e dashuri mes tyre."
  
  
  Unë e pyeta. "Sa e bën atë të duket si një Harengë?"
  
  
  "Shumë njerëz. Nuk ishte vetëm një vit është diferenca mes tyre. Disa thonë se ato duken si binjakë, përveç se Salaka ishte rreth një centimetër më i gjatë dhe disi më e rëndë se vëllai i tij."
  
  
  "Ne mund të rregullojmë këtë," tha ai, më tepër për veten se për të Erica dhe Minorkos. "A ka ky djalosh të jetojnë në Athinë?"
  
  
  Minurk shikoi në mua questioningly. "Sinqerisht jashtë qytetit, në një fshat të vogël."
  
  
  "Telefononi em dhe i thoni atij për Harengë," thashë unë. "Pastaj të kërkoni atë nëse ai dëshiron të të ndihmojë të marrë hak për të vëllanë e tij është vdekja."
  
  
  Erica, më shikoi edhe mua. "Nick, ju do të thotë ..."
  
  
  "Nëse Stavros mund të shpik një impostor, atëherë mund të flasim", u thashë. "Janis Zanni nuk është i vetmi që mund të flasim për një person të vdekur."
  
  
  "E treta Salaka Madupas?" Erica e pyeti.
  
  
  "Në të vërtetë. Ndoshta vetëm ai mund të na merrni në penthouse." Ai u kthye në Minurkos. "Do të keni telefononi em?"
  
  
  Minurk hezituar vetëm shkurtimisht, " sigurisht. Dhe unë do ta sjellë atë tek vetja këtu."
  
  
  Dy orë më vonë, vetëm në muzg, Sergiu Madupas mbërritur në hotelin e tij në dhomë. Ai dukej si një të butë, i ndrojtur person, por nën sipërfaqe të ishte një e zymtë vendosmërinë për të ndihmuar të marr hak për matematikë kryesor përgjegjës për vdekjen e vëllait të tij. Unë i dha Em një palë e lartë takë të baletit shapka dhe të butë me një rreshtim dhe i dha një të shpejtë touch-up. Kur ai ishte i gjatë, dukej pothuajse tamam si cheater ai do të shihet e saj në penthouse. Pas të gjitha, ajo ishte trickster Sergiu ishte paraqitur si në skema jonë, në dell vetë, nuk vetja vëllai.
  
  
  E saj hotel dëshiron që njerëzit në penthouse për të pranuar Sergiu për Zanni, rreme Madup.
  
  
  Kur e përfundoi me atë saj, u largua përsëri dhe ne të gjithë të marrë një sy të mirë. "Çfarë ju mendoni?" E Minurkos e pyeta.
  
  
  "Ajo duket shumë si një Salaka - dhe për këtë arsye edhe si një Zanni," Minourkos tha.
  
  
  Tona e mashtruesit, buzëqeshi uncertainly në mua. "Keni bërë një punë të mirë, Z. Carter," tha ai. Vetja e zërit është shumë e ngjashme me Zanni, dhe vetja jote ishte në lidhje me të njëjtën cilësi.
  
  
  "Unë mendoj se ne mund të trajtojë atë," Erica tha.
  
  
  * * *
  
  
  Një orë më vonë, arritëm në Apollo ndërtimit. Ajo ishte lunchtime në Athinë, dhe rrugët ishin pothuajse të braktisur. Ndërtesa vetë ishte e errët, përveçse për të lobuar dhe të largët dridhje dritat e penthouse. Ne u ul në qira zi sedan për rreth dhjetë minuta, dhe pastaj një burrë i gjatë, i erdhi rreth qoshe të shtëpisë. Ai ecte drejt e në makinë dhe u ul pranë meje në sediljen e pasme. Erica dhe Sergiu ishin ulur në pjesën e prapme. Minourkos qëndruar në hotel.
  
  
  "Përshëndetje, Carter," një burrë i gjatë, i tha. Ai e shikoi në dy të tjera dhe për të mbajtur Eric vështrimin.
  
  
  "Është diçka që po ndodh?"
  
  
  "Asgjë e tillë. Askush nuk ka me ferret, kur ai arriti." Ajo ishte Bill Spencer, kolegu im në SËPATË. Ai ishte i ri për agjencinë, dhe kishte vetëm takuar shkurtimisht para saj. Megjithatë, Hawk kishte më siguroi në telefon gjatë tona bisedë të shkurtër më herët se Spencer ishte një njeri i mirë. Sipas udhëzimeve të mia, u kujdes të veçantë ashensor të penthouse përmes xhamit të fasada e ndërtesës për gati tre orë.
  
  
  Vetja e futur atë në Erica dhe Sergio. "Ne do të shkojmë përmes shërbimit derën për të lobuar," unë thashë, " me këtë çelës. Sergiu shkon e para, dhe ne të veprojë si në qoftë se ky vend na përkasin neve. Nëse ne do të shkojmë në krye, ne do të vazhdojmë si të përshkruara më parë. pyetje?"
  
  
  Nuk ishte i zhytur në mendime heshtje në errësirë makinë. "Në rregull," I tha. "Le të marrë këtë gjatë me të."
  
  
  Katër prej nesh mori nga rreth zi sedan dhe u larguan së bashku në pjesën e përparme të ndërtesës. Në të majtë të hyrjes kryesore ishte mbyllur xhami shërbimin derë. Sergiu futur kryesore Minurkos kishte dhënë Uem në çelik të bllokohet dhe kthyer atë. Në hollin, ashensor gardës u kthye për të na e në mosbesim.
  
  
  Sergiu hyrë parë, dhe ne ndjekur. E saj, veten nëse ne do të të vërtetë të marrë Stavros në befasi. Ai duhet të jetë tempe të penthouse duke pritur për të dëgjuar se çfarë ka ndodhur në të Kolonel Kotsikas ' shtëpi. Unë shpresoja se ai nuk e kishte dërguar një skuadër e popullit të tij nuk ka për të hetuar. Ka pasur edhe mundësinë që ai ishte përpjekur për të thirrur Parakata në ditën e fundit, ose dy, dhe ka gjetur se ai nuk do të mund të arrijnë Hema dhe mua atje. Duke mos qenë në gjendje të kontaktoni ndonjë nga xhungël plantacione tha Stavros se diçka ishte e gabuar.
  
  
  Ne iu security guard në ashensor. Ai e shikoi në Sergiu mënyrë të çuditshme.
  
  
  "Ku ishe?"
  
  
  "Këto janë për shtyp përfaqësuesit e" Sergiu tha, duke luajtur në dukje rolin e tij të ri. "Ata kanë dëgjuar për të tmerrshme të masakrës së juntës kolonelë, që u zhvillua vetëm pak orë më parë. Policia ka njoftuar ata për të tragjedisë. Ata duan për të bërë një intervistë të shkurtër për të marrë Z. Minourkos ' opinion mbi këtë ngjarje të tmerrshme, dhe unë do të flas për ih lart."
  
  
  Hugo është stilet e kam ndier atë në parakrah e tij të djathtë, dhe unë wondered nëse unë do të duhet të përdorin atë. Nëse rojeve, kishte qenë në detyrë për një kohë të gjatë, ai do të ketë ditur se Zanni nuk do të shkojnë nga rreth ndërtesave.
  
  
  "Në rregull," tha ai. "Unë do të marrin ashensorin me ju."
  
  
  Ashensori ishte deri në penthouse. Ai rang zile, dhe ai ngadalë filloi të zbresë. Ajo dukej si një përjetësi para se ai të arrinte në katin e parë, por dyert më në fund e nxorrën hapur. Të njëjtën ashensor operatori që përdoren për të marrë më lart dhe poshtë ishte në krye të detyrës. Ne u ngjit në bord, ndërsa ashensor operatori shikuar Sergio. Dita e mbyllur prapa nesh, por operatori nuk e shtyp butonin për të marr ne dorë.
  
  
  "Unë nuk e di se ju ishin nga rreth ndërtimit", u tha ai Sergiu, duke na warily.
  
  
  "Mirë, tani ju e dini se," Sergiu u përgjigj irritably. "U largova për të përmbushur këto newspapermen. Na merr lart." Unë jam duke i dhënë asaj një intervistë."
  
  
  Njeriu shqyrtuar Sergiu fytyrë me kujdes. "Unë do të quaj më lart, së pari," tha ai.
  
  
  "Kjo nuk është e nevojshme!", tha Sergiu.
  
  
  Por, ai shkoi në comm tastierë në anën e makinave. Unë tundi kokën për të Spencer, dhe ai shkoi te provoje atë. Ai e tërhoqi dorën e tij të Smith & Wesson 38, dhe njeriu tjetër vërejtur lëvizje. Ai u kthye vetëm në kohë për të parë armët në tempullin e tij. Ai gulçoi dhe shkau në dysheme.
  
  
  Erica shkoi në panelin e kontrollit. "E marrin veten", thash unë.
  
  
  Në rrugën tonë për në vilë, ne lëvizur butë figura e ashensorit operator në një cep të ashensorit, ku vetja nuk do të jenë menjëherë të dukshme kur katër të na doli jashtë. Një çast më vonë, dyert hapen në penthouse korridor.
  
  
  Si I dyshuar, nuk janë dy burra të tjerë në detyrë. Njëra prej tyre ishte flokëverdhë bandit ai kishte takuar më parë. Ata ishin filmat e aksionit, dhe ai nuk dua të luaj lojëra me ta. Flokëverdhë djali u ngrit nga prapa karrige në hyrje të penthouse, ndërsa të tjera qëndruar ulur.
  
  
  Ata të dy shikuan në Sergio si në qoftë se ata do të shihet një fantazmë.
  
  
  "Çfarë dreqin..." flokëverdhë njeri bërtiti. "Çfarë po ndodh këtu?"
  
  
  Sergiu kapur vëmendjen e bjondes, dhe Spencer afrohej e të errët njeriu me flokë në tryezë. Burri ngadalë u ngrit për të Spencer.
  
  
  "Unë i dha leje për intervistë këta njerëz," Sergiu tha.
  
  
  "Si e keni marrë nga penthouse?" Flokëverdhë njeri e pyeti.
  
  
  Unë eci drejt tij, ndërsa Sergiu u përgjigj. Spencer ishte duke qëndruar pranë e të errët njeriu. Erica duke na mbuluar të dy me një të vogël Belg revole të fshehur në atë çantë.
  
  
  "A nuk ju kujtohet kur unë të majtë?" Sergiu pyeti zemërim. "Kjo ishte rreth një orë më parë. Unë ju tha që..."
  
  
  Nuk ka shpjegime të mëtutjeshme ishte e nevojshme. Hugo shkau soundlessly në dorën time. Bjonde e kapi me dorën e tij të majtë dhe të tërhequr saj drejt atë si ai e ka humbur ekuilibrin. Ai ishte shpejt tërhequr përtej egos së fyt me një thikë-vetos dorë. Gjaku splattered për Sergio është këmishë dhe xhaketë.
  
  
  E të errët njeriu mori armën, por Spencer ishte gati për atë. Ai u tërhoq nga një shëmtuar garrote nga xhep dhe të shpejt të vënë atë në bandit kokë, pastaj u zhvendos vështirë në kaloi tela me dy prej druri merret me të. E dorës së njeriut kurrë nuk ka arritur armë. Vetja sytë e zgjeruar dhe goja e tij ra hapur si të prerë tela përmes mishit dhe arterieve të kockave. Më shumë gjak splattered në qilim të trashë në këmbët tona si gunman kërceu dhe të shtrembëruar për një çast në Spenser është grip, këmbët e tij duke tundur në ajër. Pastaj ai u bashkua me shokun e tij në dysheme.
  
  
  Erica të liruar saj rrokje në këmbëzën e saj revolver. Sergiu shikuar në kufomat me një të zbehtë e fytyrës, ndërsa Hugo fshiu brisk mbi bjonde e xhaketë. Spencer tundi kokën në mua, duke i dhënë deri qafore që e kishte zhytur thellë në njeri qafë , dhe u drejtuan për penthouse dysheme. Hugo mbajtur atë në dorën e tij, dhe Spencer e nxori të veçantë pistoletë ai do të përmendura më herët. Ego është dhënë nga kompania, Efekte Speciale dhe Redaktimi-ajër me armë që shoots shtiza. E shtiza ishin të mbushur me curare, një shpejtë duke vepruar helm që unë kam huazuar nga Indianët e Kolumbi.
  
  
  Sergiu erdhi në shqisat e tij. Ai shkoi tek dera, e futur në një tjetër kyç Minurkos kishte dhënë Em, dhe e përdorën atë për të zhbllokuar derën e rëndë. Ai shikoi në mua, dhe unë e tundi kokën. Ai në heshtje e shtyu derën të hapur dhe u largua anash pasi ai nuk mund të hyjë në penthouse. Ai nuk ishte i gatshëm për të ndihmuar në këtë fazë të sulmit.
  
  
  Tre prej nesh të shpejt të hyrë porta, fanning jashtë, Erica mbajtur revole në frontin e saj, të gatshëm për zjarr, por ajo ishte vetëm një rezervë të pistoletë. Ajo nuk ka nevojë për të paralajmëruar Stavros e njerëzve më shumë se sa ishte absolutisht e nevojshme para se të gjetur Stavros veten e tij.
  
  
  Ajo do të kishte qenë perfekte, nëse Stavros kishte qenë në dhomë të madhe të jetesës në hyrje. Ajo do të kishte marrë nga rrjedha e gjithë kjo shumë shpejt. Në vend të kësaj, ne kemi gjetur një burly Hummer ulur për një kohë të gjatë baha bahá'í me shpinën e tij për ne, një gotë raki në dorë. E pash, e këllëf shiritat nga ku unë isha në këmbë. Ai ishte ende i armatosur , këtë e rrezikshme e njeriut.
  
  
  Nuk kishte asnjë shenjë të jetës në të brendshme korridorin që të çon në dhomat e gjumit, por zëra të mund të dëgjohet nga të mirë-lit të zyrës. Unë kam qenë vetëm në lidhje me të kokën për Humvee kur dy burra ecur nëpër zyra dhe në dhomë të gjallë. Rreth tyre, Odina ishte një burly gunman me një submachine armë në sup këllëf, dhe tjetra ishte një tjetër fallco Madupa, Janis Zanni.
  
  
  Ata ndaluan, kur e panë ne, dhe ata të dy dukeshin në Sergio me sytë e ndritshme. Dy mashtrues ndali për një moment, duke e shikuar njëri-tjetrin, dhe Çekiç u kthye nga ato dhe të pa shprehjet në fytyrat e tyre. Një ndarje të dytë më vonë, bandit dhe Zanni arritur për pistoleta.
  
  
  Spencer për qëllim me shigjetë dhe e qëlloi. Nuk ishte një i shurdhër pop në dhomë, dhe një çast më pas, një e zezë metalike shigjetë fluturoi nga rreth burrit të qafës, ngjitur me mollë e Adamit. Vetja e nofullës filloi të punojë soundlessly si Zanni filluar në tmerr në të zezë objekt. Hammer ka filluar të kthehet në një catlike lëvizje dhe të nxirrte armën e tij.
  
  
  Sytë e tij u përqendrua në më parë, dhe unë pashë kërcënim në to si dora e tij e gjetën armë në këllëf. Ai ra në një nga çdo fis dhe në të njëjtën kohë nxorrën krahun e tij, duke kryer një lak nga poshtë, duke lënë të lirë e stilet. Ajo feta nëpër ajër si në heshtje, si gjetja e një dragua, dhe e saj çekiç goditi në gjoks e ardhshëm të egos dhe zemrës. Teh u mbyt në ego dhe trupin me një zë të lartë thud, dhe zbriste në dorezën.
  
  
  Çekiç e të shëmtuara për sytë parë shpallur për mua, sepse nen nuk ishte i veshur në blu syze dielli, filluar në mua për një moment, qesharake që unë do të arritur të vrasin vetja kaq shpejt. Ai hodhi sytë në stilet, ku vetja këmishën ishte oozing crimson. Ai kap një thikë si në qoftë se për ta nxjerrë jashtë, pastaj e ngritën me armë në dorë ndaj meje. Por ai tashmë ishte i vdekur. Ai ra përmbys mbi shtrat, flokët e tij të gjatë për fshehjen e njeriut vetja konfuzion.
  
  
  E të tjera gunman sapo kishte ndaluar twitching në dysheme. Zanni u kthye për të drejtuar kthehet në zyrë, por një tjetër shigjetë nga Np-së ajrit pistoletë ndaluar vetja, duke e goditur atë në anën e pasme.
  
  
  Ai dëshpërimisht u përpoq për të rrëmbyer atë, nuk mund të arrijë atë, dhe pastaj u rrëzua headfirst në zyrën e qark, e shkund atje për një moment, dhe pastaj shkoi butë.
  
  
  Unë shkova në derë dhe e pa se nuk ishte askush tjetër në zyrë. Ai u kthye tek të tjerët. Unë tundi kokën në drejtim të korridorin që të çon në dhomat e gjumit, dhe Spencer ka rrahur atë. Erica më ndiqnin.
  
  
  Ne hulumtuar pjesa tjetër e vendeve. Një tjetër dhomë të gjallë, dhomat e gjumit dhe kuzhina. Ne kemi gjetur një armatosur penale të ngrënë një sanduiç në kuzhinë. Kështu Spencer gjetur vetja parë. E saj, hynë ashtu si ai qëlloi përsëri në ajër pistoletë. Ai ishte ferr i vendosur në vrasje, pothuajse aq i etur si Zach. Burri u godit në anën e kur ai u tërhoq nga një kohë Welby revolver.32. Për disa arsye, mllefit nuk ndikon atë në mënyrë të shpejtë, dhe uem arritur të xhiruar. Armët përfshinë nga dhoma dhe e goditi Spencer squarely në brinjë, duke trokitur vetja e tij përsëri për të moan. Ajo ishte rrëmbyer nga një karrige dhe goditur me shuplaka në fytyrë me atë kur ai ishte duke synuar një revolver në mua. Kryetari u përplas në atë dhe të shkatërruar në fytyrën e tij. Armët shkoi jashtë në tavan, dhe njeriu e goditi katin e mbi shpinë të tij, duke humbur armë. Spencer grumbled në mur, si ai me qëllim e ajrit pistoletë përsëri.
  
  
  E saj të bërtitur në të. "Të mbajë në, të marrë të përshtatur!"
  
  
  "Pse?" "Motherfucker merrni më!"pyeti ai hoarsely.
  
  
  Ai synonte përsëri. Vetja e saj i kanë sulmuar atë në fytyrë dhe ai e goditi kokën e tij kundër murit. Pastaj armët trokiti jashtë saj, kështu që ai e humbi vetja e tij. Ajo clattered të gjithë tiled kuzhinë kati, dhe ai shikoi në mua në një daze.
  
  
  "Unë, tha prisni," unë growled.
  
  
  Sytë tanë u takuan për një çast, pastaj i hodhi poshtë, clutching në plagën e tij nën brinjë. Ajo ishte si një plagë e thjeshtë në mish, por ajo nuk u mërzit më shumë tani. Ai ecte mbi dhe u gjunjëzua para gunslinger. Vetja e sytë janë të hapur, dhe trupi i tij ishte ende duke luftuar me helm. Ai ishte një nga ata të rralla individët të cilët kishin një fizik imunitetit për disa kimikate toksike, e cila, megjithëse jo e plotë, të shkaktuara curare të vrasin egot ngadalë sesa në çast. Unë kam qenë i kënaqur që ishte rasti. Ndoshta unë mund të merrni disa përgjigje.
  
  
  Erica erdhi në kuzhinë në atë moment, por armën e saj nuk kishte pushuar ende. "Ego nuk është këtu", tha ajo.
  
  
  Ai e kapi atë me këmishë dhe tronditi atë. "Ku është Stavros?" Unë të kërkuar.
  
  
  Burri e shikoi në mua. "Çfarë është biznesi juaj?", ishte një tjetër rreth Stavros ' American fanatikë, por vetja e flokëve nuk ishte aq kohë sa Hammer-së.
  
  
  Ajo ishte Luger që nxorrën atë jashtë saj këllëf dhe presion vetja e saj kundër gunman e majtë mollëz. "Në qoftë se ju më thoni, ku ai është, unë do të të bëjë të sigurt që ju shkruani për të mjeku në kohë për të shpëtuar ju." Kjo ishte një gënjeshtër, sigurisht. "Nëse ju refuzojnë, unë do të tërheq këmbëzën. Të flasim."
  
  
  Ai dukej më në sy dhe për të vlerësuar atë që ai e pa. "Qepur, të gjithë të drejtë," tha ai hoarsely. Pakënaqësi tashmë ishte duke punuar në atë. "Nëse ju me të vërtetë të shpëtuar mua."
  
  
  Ai tundi kokën e saj.
  
  
  "Ai shkoi në Mykonos."
  
  
  Ai shkëmbyen glances me Erica. Ishullin e Mykonos ishte një nga vetëm dy vende ku Stavros ndërtuar tij elita krye të trupave. "Tani më thuaj," unë thashë, shtypur Luger të Egos së fytyrës. "Bëri që ai të marrë njoftim për kolonelë?"
  
  
  Bandit chuckled, pastaj fytyrën e tij contorted papritur me dhimbje. "Zanni quajtur Kotsikas' shtëpi. Një nga policët u përgjigj. Ai tha se toger dhe këtyre njerëzve ishin të bukura, dhe që kolonelë ishin të vdekur."
  
  
  "Çfarë dreqin?" Spencer bërtiti.
  
  
  Spencer ishte befasuar nga përgjigja, por ajo nuk ishte. Kolonel Kotsikas menduar shpejt kur bell rang, dhe ia dhashë një nga policët. Kotsikas tregon atyre se në qoftë se ai nuk do të dërgojë një mesazh të rreme në penthouse, Stavros do të shkojnë atje me njerëzit e tij. Kotsikas nuk kanë kohë për të koordinuar me ne, kështu që ai shkoi përpara dhe e bëri atë të dukej i mirë. Ajo kishte kuptim, por koloneli nuk mund të ketë njohur se reumatizma ai do të detyruar në polic do të lejojë Stavros për të lënë penthouse para se të shkoni atje.
  
  
  "Pse do Stavros shkojnë në Mykonos?" vdes gunslinger e pyeti tartly. "Për të hetuar trupat?"
  
  
  Një tjetër therur e dhimbjes goditur atë. "Më sillni një mjeku," ai fryu.
  
  
  "Ne do të flas i pari."
  
  
  Ai pëshpëriti fjalët. "Ai thirri dy kampe së bashku. Ai dëshiron që trupat e solli në Athinë. Komandanti në Mykonos tha diçka për të mos lëvizur trupat e tij deri sa ai mori njoftimin nga Minurkos. Stavros ishte shumë i zemëruar me të. Ai fluturoi atje për të personalisht komandën."
  
  
  E saj të rritur. Njeriu stiffened dhe shuddered. Vetja e fytyrës është tashmë blu.
  
  
  "Le të dal nga këtu," kam porositur. Ai u kthye nga Spencer. "Të qëndrojnë këtu."
  
  
  Injorancë, nuk i bën shumë kuptim në ego zë. "Unë jam lënduar, Carter."
  
  
  E saj të shqyrtuar atë. Kjo ishte vetëm një plagë që nuk kanë asgjë me rëndësi jetike në të. "Ju do të jetë mirë," I thashë. "Vendosni një fashë mbi këtë dhe thirrje Hawke nga këtu. Tregoni uem rreth zhvillimeve të fundit. Unë do të keni Minurkos thirrja e një mjeku për të marrë kujdesin e juaj për të plagosur. Ndonjë pyetje?"
  
  
  "Po," tha ai. "Pse nuk ju duan të saj të jetë me ju në Mykonos?"
  
  
  "Ju duhet të merrni një pak më të mirë, Spencer.
  
  
  Stavros është shumë e rëndësishme për mua. "
  
  
  "Thuaj Hawk këtë?" "Çfarë është ajo?" pyeti ai sourly. "Ai rekomandoi mua për një punë të përkohshme në këtë detyrë."
  
  
  "Tell em ndonjë gjë që ju dëshironi." Ai u kthye e saj, holstering tij luger . "Eja, Erica."
  
  
  "Çfarë prisni ju nga unë, vetëm të presë deri sa unë të merrni një njoftim nga ju? Spencer pyeti.
  
  
  E saj, u ndal dhe mendoi për një çast: "Nesër në mëngjes kohë, ju mund të lënë. Ajo do të jetë shumë vonë për gazetat e për të treguar këtë histori. Kanë Minurkos telefonuar policinë, dhe tregoni atyre çdo gjë. Thirrje Kolonel Kotsikas dhe kërkoni atë për të mbështetur Minurkos vetja. Deri atëherë, unë do të jetë në Mykonos dhe për të gjetur Stavros, nëse ekziston një e tillë. Ajo do të jetë shumë herët për të që të marrë ndonjë lajm në lidhje me çfarë ka ndodhur këtu dhe në Kotsikas ' shtëpi."
  
  
  "Çfarë lidhje Sergiu?" Erica e pyeti.
  
  
  "Ne jemi duke e çuar vetja në shtëpi," thashë unë. "Ai bëri një punë të mirë dhe tani ai mund të kthehem në familjen e tij."
  
  
  "Carter," Spenser tha.
  
  
  "Po?"
  
  
  "Unë do të bëj më mirë herën tjetër."
  
  
  Saj, dukej e tij. "Në rregull," I tha. "Eja, Erica. Ne kemi nevojë për të kapur një shkaba."
  
  
  Dhjetë kaptina.
  
  
  Mykonos liman hedhur si një prerje masive safir në mëngjes dielli. Ajo ishte pothuajse tërësisht e mbyllur liman me të vogla varkat e peshkimit dhe skafeve brenda dhe dy anije të mëdha turistike e ngulitur në det mur. Anijet nuk hyjnë Mykonos. Pasagjerët kishin të ecin poshtë unsteady shkalle me bagazhin e tyre në duart e tyre me anije, e cila mori ih bregut në grupe të vogla.
  
  
  Erica dhe unë nuk do të mbijetojnë këtë aventurë të shkurtër. Ne kemi ardhur në re aeroporti në anën tjetër të ishullit, vetëm një orë më parë dhe mora autobusin poshtë me gunga rrugës për në fshat. Tani unë isha ulur në një të drejtë të verdhë karrige në një beachside kafe nën një kanavacë awning, duke shikuar një gjysmë duzinë mustachioed greke detarë udhëzues sapo pikturuar anije peshkimi në ujë vetëm pesëmbëdhjetë metra larg. Në embankment larguar prej meje në dy drejtime , një rresht të një zgjidhje të shtëpive me kafene, dyqanet, dhe hotele të vogla. Unë mori një gllënjkë e Nescafe, greke e simbolike homazh për Amerikan kafe, dhe pashë si mimmo ishte drejtuar nga një burrë plak në një kapelë kashte shitjen e rrushit dhe lule. Në këtë atmosferë, ajo ishte e vështirë për të të kujtuar që unë kam qenë këtu për të të vrarë një njeri.
  
  
  Erica nuk ishte me mua. Ajo u zhduk në labirint e borë të bardhë parulla, jo shumë larg nga ujore, për të gjetur një grua e vjetër ajo e dinte se prej saj qëndrojnë në Mykonos nja dy vjet më parë. Nëse keni nevojë për ndonjë informacion në lidhje Mykonos, ju kthyer të errët me flokë të vjetër të zonjat në të zezë shawls që e dhënë me qira nga dhoma në shtëpitë e tyre për vizitorët. Ata e dinin çdo gjë. Erika shkoi për të mësuar në lidhje me kampin ushtarak në ishull, dhe për të gjetur se ku kampin e komandantit të mund të jetojë, sepse ne ndoshta do të gjeni Stavros atje.
  
  
  Unë kam qenë vetëm duke përfunduar Nescafe kur Erica, luhatur në gur rrugën përpara kafene, ishte veshur me pantallona të verdha, e saj të gjatë të kuq, flokët lidhur prapa me një të verdhë fjongo. Unë ende gjetur të vështirë për të kuptuar pse një vajzë e bukur si Erica do të jetë i tërhequr në botën time. Hej, ju duhet të keni të martuar me një njeri të pasur me një vilë dhe një kohë të gjatë të bardhë jaht jashtë Tel Aviv. E gjithë kjo, ajo mund të ketë pasur në pamjen e saj. Ndoshta ajo nuk e di se. Apo ndoshta jahte thjesht nuk llojin e saj.
  
  
  "Ju duket si një turist, Nick," ajo më buzëqeshi, i ulur pranë meje. "Përveç xhaketë dhe kravatë."
  
  
  "Më jep mua një orë," thashë unë. "Çfarë keni mësuar?"
  
  
  Ajo urdhëroi një filxhan të ngrohtë çaj nga kamerieri dhe u largua. "Është mirë që unë shkova vetëm. Maria vërtetë nuk duan të flasin në fillim. Këto të ishullit janë shumë larg nga të huajt, dhe të gjithë ata që nuk jetojnë këtu është një i huaj."
  
  
  "Çfarë ishte ajo menduar për të thënë?"
  
  
  Erica filluar të flasim, por hej, unë duhej të priste derisa kamerieri majtë hej, çaj. Kur ai ishte zhdukur, ajo derdhi disa sheqerit në kupën e hapura tas. "Nuk është një kamp pranë Ornos Plazh, dhe vetëm disa nga banorët e ishullit kanë qenë brenda. Komandanti jeton në një vilë me qira në afërsi të kampit. Vetja e emrit është Galatis. Odin rrumbullakuar deri dy lokale shoferët e taksive dhe drejtoi dy Amerikanë të Renia Hotel. në periferi të fshatit; më vonë, i njëjti person mori ih për vilë të Galatis."
  
  
  "E shkëlqyer zbulimit të punës, Humbas Nystrom," thashë unë. "Eja, le të shkojmë tek Renya."
  
  
  "Unë vetëm u ul," ai u ankua. "Unë ende kanë një filxhan e gjysmë të çajit."
  
  
  "Unë do të merrni ju një filxhan më vonë." Ai flak e saj disa drachmas në tavolinë.
  
  
  "Në rregull," tha ajo, nxitimthi duke marrë një gllënjkë çaj, pastaj u ngrit për të më ndjekë.
  
  
  Kemi ecur së bashku mimmo kafe boardwalk dhe një grup të vogël për të hapur një shesh ku autobusë të shkojnë në periferi të ndalur. Zyra postare dhe policisë selinë e portës përballur shesh, dhe nuk ishte një njollosur bronzi statuja e lashtë hero. Ne kemi kaluar në këtë shesh, u kthye off embankment në një lagje të vogla, dhe së shpejti arriti në Renia. Kjo është një multi-nivel hotel i ndërtuar në një kodër me pothuajse një të tropikale kopsht në frontin e tij.
  
  
  E hollë të riu në tavolinë para ishte shumë mikpritës. "Po, dy Amerikanët mbërritën dje. Janë ata miqtë tuaj?"
  
  
  Çfarë është ih emrin? Unë e pyeta.
  
  
  "Më lejoni të shohin." Ai tërhoqi një revistë nga nën banak dhe e hapi atë. "Ah. Z. Brown dhe Z. Smith."
  
  
  "po. Ata do të jenë miqtë tanë, " I tha. "Atë dhomë janë ata në të? Ne duam të papritur ih."
  
  
  "Ata janë në 312. Por ata ishin tashmë të zhdukur. Ata përmendur se ata do të jenë kthyer në hotel për drekë para mesditës."
  
  
  Ne kontrolluar dhomën gjithsesi. Ai trokiti në derë dhe pastaj eci me efekte speciale dhënë nga djemtë rreth efekteve speciale të departamentit. Ne i mbylli dyert prapa nesh dhe shikoi rreth e rrotull. Të dy i madh shtretër ishin ende unmade, dhe gjysmë-bosh shishe uiski u ul në nightstand. Stavros nuk ishte më shumë e një pijanec, kështu që unë mendova se ishte vetja mercenar ai solli me vete, të cilët pinin alkool.
  
  
  Përveç ngjitës dhe disa bishtat e cigareve, ata nuk kanë lënë ndonjë gjë tjetër. Stavros ndoshta nuk do të sjellë ndonjë valixhe. Kjo ishte diçka që kishte të bënte, dhe nuk do të marrë kohë. Em kishte për të mësuar në lidhje me një thirrje telefonike nga një njeri që pretendojnë të jenë një Minurkos, dhe të testuar besnikërinë e Galatis, komandanti i kampit. Galatis 'jeta do të kishte qenë në rrezik të menjëhershëm në qoftë se ai e kishte dëgjuar Minurkos' urdhër që të mos lëvizin deri më tej raportet janë marrë nga ai. Që nga Stavros kishte ardhur dje, Galatis mund tashmë të jetë i vdekur.
  
  
  "Ne do të më mirë të shkoni në vilë," thashë unë.
  
  
  "Unë jam me ju, Nick."
  
  
  Pas gjysmë ore e pritjes, ne kemi gjetur më në fund shofer taksie duke pirë ouzo në kafen e tij. Ai nuk duhet të vogël qëllimin e makinës na vilë derisa ajo tregoi em një tufë të drachmas, pas së cilës ai hunched mbi dhe na çoi në një taksi. Ajo ishte rrahur deri në 1957 Chevrolet, me shumicën e luleve të shkuar dhe pambuk fërkimit të tapiceri. E shofer taksie mori një motor të vjetër me atë, i cili bëri një zë të lartë të shtrihesh si ne kope.
  
  
  Shumica e ngasin u zhvillua në një dobët rrugë të asfaltuar përgjatë ishullit bregdeti shkëmbor, ku shkëmbinjtë absolut rënë jashtë në Detit Egje. Kur ishim pothuajse në Ornos Plazh, shoferi u kthye në një rreckosur zhavorr rruga në drejtim të kampit dhe villa. Si e kemi kaluar lartë gjemba-gjemba gardh, ne vetëm të kapur një paraqitje e shkurtër e kampit, ndërtesave të gjelbra përgjojnë në distancë. Ne larguar nga gardhi dhe mbi rrugën e gjatë që çoi direkt në vilë. Kur arritëm në shtëpi me tiled çati, ajo është pyetur nga shofer taksi për të pritur, dhe ai dukej shumë i gatshëm për të bërë kështu.
  
  
  Ne kemi qenë të gatshëm për çdo gjë kur babai i saj troket në zbukurime prej druri dera. Erica edhe një herë të kishte një Belg revole të fshehur në vete në çantë, dhe këtë herë ajo shpresonte ta përdorin atë. Ajo qetësi u ul pranë meje, për ditën dhe priste. E luger kishte vendosur atë në anën xhepin tim xhaketë, dhe dora ime të ishte me të. Shërbëtori, një i moshuar greke, hapi derën.
  
  
  "Cali qenë të përditësuar," ai na përshëndeti. Ai vazhdoi në gjuhën greke. "A doni të shihni komandant?"
  
  
  "Më fal mua," më tha, butësisht shtyjnë mënjanë egon. Erica dhe unë u zhvendos në një dhomë të madhe të jetesës me vetëm një xhami mur përballet me një pemë rreshtuan kodër.
  
  
  "Ju lutem!" Njeriu i vjetër përgjigj në gjuhën angleze.
  
  
  Kemi lëvizur me kujdes nga dhoma në dhomë, dhe më në fund u takuan në një dhomë të madhe. Nuk ishte askush atje.
  
  
  "Ku është komandant?" Erica e pyeti njeriu i vjetër.
  
  
  Ai shkundi kokën e tij në mënyrë të dhunshme nga njëra anë në tjetrën. "Jo në vilë. Vizituar".
  
  
  Unë e pyeta. "Ku?"
  
  
  "Unë shkova me Amerikanët. Në kamp."
  
  
  "Efaristo," I tha, duke e falënderuar atë.
  
  
  Ne shkuam dhe ka luajtur këtë lojë në kabinë përsëri. "Të na marrë ushtarake camp," ai i tha shoferit.
  
  
  "Cfare do te bejme kur kemi arritur atje?" Erica e pyeti.
  
  
  Taksi u largua nga shtëpia dhe u kthye poshtë me zhavorr e rrugëve. "Unë nuk jam i sigurt ende," kam pranuar. "Unë vetëm ndjehen si ne duhet të paktën të marrë një vështrim nga jashtë."
  
  
  Por ne nuk kemi marrë që tani. Kur u kthyem prapa në rrugën që tani u zhvillua paralelisht me gardh dhe ndjekur atë që për disa qindra metra, unë e pashë një vend ku të gomave këngë të dalë nga rrugë dhe u ndal pranë disa dendur.
  
  
  Unë i tregova për të shoferit. "Ndalo!"
  
  
  "Ajo që është lart, Nick?" pyeti Erica.
  
  
  "Unë nuk e di. Të qëndrojnë këtu."
  
  
  Ai u ngjit në rreth taksi dhe u tërhoq nga luger . E saj ngadalë lëvizur mimmo gjurmët e gomave drejt ejkes. Atje ishte dëshmi e një luftë të afërt, ku makina ishte parkuar. Një herë në shkurre, e kishte gjetur atë që ai e kishte frikë. Pas një trashë bush, një i gjatë, i hollë hedhin tij me fyt të prerë nga veshi në vesh. Galatisa duhet të keni gjetur atë.
  
  
  U ktheva në makinë dhe i tha Erica, dhe ne vetëm u ul aty për një kohë, ndërsa shofer taksie shikuar në shba në rearview pasqyrë.
  
  
  "Stavros duhet të ketë pasur një të Galatis' vartësi policët në anën e tij deri tani, " I tha rëndë. "Nëse ne nuk do të gjeni Stavros, ai do të ketë këto trupa në Athinë nesër."
  
  
  "Ne nuk mund të ndjekim atë të kampit, Nick," Erica tha. "Ai do të ketë një ushtri e vogël për mbrojtjen e vetja atje."
  
  
  "Ne do të kthehen në hotel dhe shpresoj se çfarë Stavros u tha atyre se është e vërtetë - se ai synon të jetë aty nga mesdita. Ne do të presim për vetja atje."
  
  
  Në Renya, Erica dhe unë e bëra atë për Stavros ' dhomë pa u parë. Ne mbyllur veten në të dhe e pritur. Ajo ishte mes të mëngjes. Shtretër u bërë, kështu që ne nuk duhet të shqetësohen për shërbëtore. Ai derdhi ne të dy një pjesë e vogël e shtënë e uiski, dhe kemi luajtur një lojë në buzë të krevatit pas konsumimit të saj.
  
  
  "Pse nuk mund të jemi këtu me pushime si turistë?" Erica ankuar. "Nuk ka të bëjë asgjë por të vizitoni mullinjtë e erës, të shkojnë në plazhe, dhe të ulet në kafene të shikuar në botë të shkoj?"
  
  
  "Ndoshta ne do të jemi këtu së bashku një ditë," unë i thashë, nuk e besuar për një minutë. "Nën rrethana të ndryshme, në rrethana të ndryshme."
  
  
  Erica hoqi vogël gillette ajo do të vishen e saj me pantallona. Ajo ishte e veshur vetëm një absolut bluzë tucked në saj të pantallonave. Ajo u ul përsëri poshtë në krevat, këmbët e saj ende në dysheme, e saj të kuqe të flokëve, një rrëmujë në fushë të gjelbër coverlet.
  
  
  "Ne nuk kemi shumë kohë së bashku", tha ajo, duke kërkuar deri në tavan. Një dritë, fllad i ardhur nga dritarja e hapur, me një dritë të detit meze. "Nuk ka rëndësi se si të gjitha punët."
  
  
  "Unë e di."
  
  
  "Unë nuk dëshironi të prisni për diçka të mundshme tani dhe në të ardhmen së bashku. Ajo nuk mund të vinte." Ajo filloi të unbutton saj bluzë.
  
  
  Saj, dukej në afër. "Erica, çfarë dreqin jeni duke bërë, të qepur?"
  
  
  "Unë jam duke u undressed", tha ajo, nuk është duke kërkuar në mua. Bluzë u hoq. Ajo unzipped e saj e vogël sytjena dhe të krehur larg vetja e saj. Ai vështroi poshtë në e saj.
  
  
  "A e kupton se Stavros mund të vijnë këtu në çdo moment?" pyeti ajo.
  
  
  "Kjo është vetëm në mes të mëngjes." Ajo kishte humbur parakohshme e saj të verdhë pantallona në bel dhe u tërhequr saj ih mbi hips e saj. Nuk ishte vetëm një copë e brendshme poshtë, një pjesë e vogël e leckë që mezi e mbuluar çdo gjë.
  
  
  M'u kujtua e saj, dhe fyt shkoi të thatë. Ai kujtoi e pastër e kafshëve kënaqësinë ai do të ndihet me të.
  
  
  "Erica, unë nuk mendoj se -" unë u përpoq për të protestuar.
  
  
  "Nuk ka kohë", ajo më siguroi, duke lëvizur languidly nëpër shtrat. Ai shikonte trupin e saj të lëvizur dhe shënon. "Ju thashë vetes se Stavros ndoshta do të shpenzojë të gjithë në mëngjes duke folur për ri kampin e komandantit."
  
  
  "Ne nuk mund të jemi të sigurt rreth kësaj", thashë si ajo undid tim rrip. Im pulsi i ngjallur, dhe ai e ndjeu të njohur të brendshme të reagimit të saj touch.
  
  
  Ajo tërhoqi mua të saj dhe për të lëvizur drejt meje. Tim të majtë të lëvizur në gjoksin tim e saj vetvetiu.
  
  
  "Sa i sigurt se ne duhet të jetë, Nick," ajo frymë, duke arritur në rrobat e mia.
  
  
  Çfarë dreqin, mendova. Dera ishte e mbyllur. E Luger do të jetë brenda mundësive të lehtë." Ne do të dëgjoni Stavros para se ai të hyjë në dhomë. Dhe kam pasur të njëjtën ndjesi si Erica. Kjo mund të jetë hera e fundit.
  
  
  Ai u kthye dhe le të syve të tij dhe bredh mbi Erika e trupit dhe mane e e zjarrtë e flokëve të bie mbi saj qumështit supet, dhe pyeste veten nëse kishte qenë ndonjëherë femra më e dëshirueshme se Erika Nystrom. Kudo. Çdo kohë.
  
  
  Ajo ishte e puthi nga ee dhe goja e saj ishte e nxehtë dhe e lagësht, dhe nuk ishte e nevojshme në mënyrë që ajo të shtypur buzët e saj të mi. Kur ne e puthi, ajo undressed mua, dhe unë nuk e kam të ndaluar të saj. Pastaj ne shtrirë në krevat së bashku, dhe ai u tërhoq në mënyrë transparente brekë jashtë saj kofshët dhe kofshët. Në fund, ajo më ndihmoi me konfuze ih.
  
  
  Ajo u shtri përsëri, sytë e saj pothuajse të mbyllura, dhe u zgjat për mua. Unë eci drejt saj, dhe ajo tërhoqi mua të saj. Ne e puthi me pasion përsëri, dhe ajo e mbajti mua dhe caressed mua. Kur ajo tërhoqi mua, ka qenë një moment kur goja e saj e hapur në kënaqësi, dhe pastaj një të ulët moan ikur fytin e saj.
  
  
  Hips e saj të lëvizur kundër meje, duke marrë iniciativën dhe duke kërkuar. Ai iu përgjigj duke i shtyrë të vështirë të saj. Gjatë kofshët e ngriti jashtë në shtrat dhe të mbyllur prapa meje, duke e detyruar mua më thellë brenda vetes.
  
  
  Dhe pastaj pati një shpërthim. Ajo erdhi më herët dhe me më shumë pushtet se sa une kam menduar ndonjëherë të jetë e mundur, duke e bërë mishin tim marrë kukurën dhe të marrë kukurën me i saj lakuriq pushtet dhe vetëm kalon, pasi ne të dy u kursyer nga të gjitha trazirat që tashmë ishte e ndërtuar brenda nesh. Ne kemi qenë të majtë me një të butë gurgullimë e kënaqësi që ngadalë të depërtuar më të thella dhe më intime pjesë prej nesh.
  
  
  Ata të veshur ngadalë. Ajo ende ishte herët në mëngjes. Megjithatë, ajo filloi të frikësohet se Stavros nuk mund të shfaqen. Ai mund të jetë në aeroport duke pritur për një aeroplan në Athinë. Ai mund të kishte thënë se ai u kthye në mesditë, vetëm për të hedhur ndonjë humnerë ndjekësit e jashtë tij gjurmët.
  
  
  Ajo ishte e njëmbëdhjetë e tridhjetë. Erica pinin më shumë uiski, dhe tensione brenda Afër ishte në rritje të vazhdueshme, e cila ishte e qartë që pasqyrohet në fytyrën e saj.
  
  
  "Unë jam duke shkuar për të lobuar," tha ajo në njëmbëdhjetë-tridhjetë e pesë.
  
  
  "Pse?"
  
  
  "Ndoshta ai e thirri dhe i ka ndryshuar planet e tij," tha ajo, duke marrë një të shpejtë zvarrit për një kohë të gjatë cigare. "Ata mund të dinin diçka."
  
  
  Unë nuk do të përpiqet për të ndaluar atë. Ajo ishte e gjitha e shqetësuar, edhe pse kishim bërë dashuri më herët.
  
  
  "Në rregull," I tha. "Por në qoftë se keni drejtuar në Stavros, mos e merrni atë për veten. Le të vijë këtu".
  
  
  "Të gjithë të drejtë, Nick. Unë premtoj."
  
  
  Pastaj babai i saj Erica filloi me ritëm të dhomës. E saj sam ishte nervoz. Ajo ishte e rëndësishme që ne të sjellë Stavros këtu. Ne kemi qenë të ndiqte vetja kohë të mjaftueshme.
  
  
  Ajo ishte vetëm pesë minuta pasi Erica zbriti në hotel presin kur ajo dëgjoi një rrëmujë në korridor. E saj dhe u tërhoq nga një 9-mm luger dhe shkoi te dera. Ai e dëgjova me qëllim. Nuk ishte një tjetër të shëndoshë. Unë kam pritur për atë, por asgjë nuk ka ndodhur. Ai hapi derën me kujdes dhe në heshtje. Hapja e një inç, ai shikoi jashtë në korridor. Askush nuk ka në horizont. Burri i saj e lëshoi poshtë shkallëve dhe shikoi mbrapa dhe me radhë.
  
  
  Asgjë. Mistletoe korridor të hapur harqe të çon në xhennet. Unë shkova dhe shikoi jashtë, dhe përsëri unë nuk shoh ndonjë gjë. Nuk është një dalje në xhennet, rreth pesëdhjetë metra e poshtë shkallëve. Ai menjëherë shkoi atje poshtë, shikoi rreth e rrotull, dhe më në fund i dha dorë. Nervat e mia duhet të ketë qenë në buzë, kam vendosur. Ai shkoi përsëri në gjysmë të hapur derën e dhomës dhe hyri.
  
  
  Ashtu siç ajo ishte grabbing derën për ta mbyllur prapa saj, ajo vërejtur lëvizje nga këndi i saj sy, por ishte tepër vonë për të reaguar. Një crunching goditje në pjesën e pasme të kokës sime shkaktuar një dizzying dhimbje në kokë dhe qafë. E Luger shkau rreth krahun tim. Ai e kapi e doorjamb dhe mbajtur, si të sajët, të përkulur mbi të. Ajo kishte kapur një paraqitje e shkurtër e fytyrës në frontin e saj dhe ndjehet në nen çfarë ajo kishte parë në penthouse në Athinë. Ajo ishte e ashpër, scowling fytyrën e Adrian Stavros. Ai bëri një kafshë të shëndosha në fytin e tij, dhe për të arritur që të shëmtuar të përballen. Por pastaj diçka tjetër më godiste në kokë përsëri, dhe dritat e ndritshme shkrepi brenda. Ajo notuar në detin e zi, dhe nuk kishte asnjë linjë horizont në mes të detit të zi dhe e zi qielli. Të gjitha të mbyllura në mua dhe të kombinuara në një vorbullat e errët në masë.
  
  
  Kapitullin e njëmbëdhjetë.
  
  
  "Ai është i zgjuar."
  
  
  Unë mund të dëgjoj zërin e saj indistinctly, sikur ai po vinte për mua nga një dhomë tjetër. Sytë e mi u hapën, por unë nuk mund të fokusit të tyre. Ai pa tre forma të paqarta rreth tij.
  
  
  "Në fakt, të hapur sytë tuaj."
  
  
  Zëri ishte e njohur. Ajo i përkiste Adrian Stavros. Ai u përpoq të përqëndrohet në burimin e saj. Vetja fytyrë të qarta në vegimin tim. Unë kam filluar në e vështirë, e vështirë të përballen me i saj largohet tepër i hollë, flokë të errët dhe të ftohtë të akullt sytë, dhe e urrente veten për të lënë em marrë mua. E saj zhvendosur shikimin nga ai me dy të tjerë përballet në të dyja anët. Një i përkiste një të shëndetshme, të errët-skinned djalë me një kaltërosh sy mbi syrin e tij të majtë. Ajo është marrë përsipër nga vetja për Stavros ' Brazilian truprojës. Njeriu tjetër ishte mjaft i ri dhe kishte veshur një khaki uniforme. Ai mendoi se kjo ishte zyrtar i cili e kishte zëvendësuar të ekzekutohet Galatis.
  
  
  "Kështu", Stavros tha në një helmët zë. "Dritare të pastër". Ai le jashtë një lloj throaty të qeshur. "Kush jeni ju në të vërtetë, Della?"
  
  
  "Kush jeni ju në të vërtetë, Della?" Unë u përgjigja: "e saj, duke u përpjekur për të qarta në kokën time, duke u përpjekur për të menduar. Mendova të Erika dhe veten nëse ata do të gjenden saj, shumë.
  
  
  Stavros nxorrën mua dhe më goditi me pjesën e prapme e dorës së tij, dhe vetëm pastaj të bëri të vëreni se unë isha ulur në një të drejtë karrige. Ata nuk e lidhni mua, por nuk kishte asnjë Luger. Hugo ishte ende ulën në parakrah tim, nën tim unbuttoned xhaketë. Ai pothuajse ranë karrigen e tij, kur goditje u ul.
  
  
  Stavros u mbështet në të për të mirën e të matur, dhe kur ai foli, zëri i tij ishte si shuli i një ankohem për një femër leopard. "Unë e shoh që ju nuk e njohin më," ai hissed. E saj, pa oficer i ushtrisë shikoni në atë. "Tani ju e dini se çfarë lloj burri ju jeni që kanë të bëjnë me të."
  
  
  Po, i çmendur, unë mendova. Një pamëshirshme njeri që preys tek të tjerët. Tani ai e kuptoi pse ata e quajtën vetja një Shkaba. Këtë herë, ajo mbajti gojën mbyllur. Ai straightened lart, rrëmbyer para këmishën e tij dhe i grisi atë të hapur. Ai e vështroi ngultas në masë të plagët e tij, bust, me sa duket nga zjarri. Doli se ato të mbuluara më të trupit vetja.
  
  
  "A e shihni këtë?" ai growled, sytë e tij stoli shumë të fort. "Kam marrë këtë në një apartament zjarr kur unë isha një djalë. Babai im mori një ndezur cigare në shtrat me të, i fundit në një seri të papërgjegjshme për veprime kundër familjes së tij ego. Por kam mbijetuar, ju do të shihni. Nuk mendoj se jam duke shkuar në ferr, sepse unë kam qenë tashmë atje."
  
  
  Kështu që kjo ishte e madhe zhdukur copë Stavros ' mister. Zjarri diçka u këput brenda tij. Ajo djegur larg të gjithë që është lënë të shpirtit, duke lënë vetëm charred core. Si ai buttoned deri këmishën e tij, ai e kuptonte pse ai ishte duke qëndruar në mënyrë të hapur. E tij të gjithë bust duhet të ketë qenë e ashpër nga plagosur pëlhurë.
  
  
  "Tani ju e kuptoni," ai hissed në mua. "Tani, ju do të më thoni kush jeni dhe çka jeni duke bërë këtu në Mykonos, spiunuar mua."
  
  
  E husky, të errët-të ballafaquar djalë tjetër të tij u tërhoq diçka të shkurtër rreth xhep, me sa duket në një klub, vetëm në rast se ai ishte budalla të mjaftueshme për të sfiduar Stavros.
  
  
  "Është kjo CIA?" Stavros ' të shëmtuar zëri erdhi përsëri për mua. "Keni telefononi Galatis duke pretenduar të jetë një Minurkas?"
  
  
  Ai kishte të kursejë veten e tij, përndryshe ai do të kishte qenë e gjatë. Nëse Erica nuk e kishte vuajtur në hotel kundër, siç doli, ajo do të kthehet këtu së shpejti. Nëse unë jam me fat dhe ajo i kushton vëmendje, ajo nuk do të hyjë në dhomë dhe të bëhet ih është i burgosur. Ajo do të merremi me këtë, dhe unë duhet të jetë i vetëdijshëm për të jepte ndihmë.
  
  
  "Po", I thashë. "Ajo është nga CIA."
  
  
  "Po, e vërteta po del," Stavros tha. "Dhe ju jeni këtu për fazën e një grusht shteti kundër meje?"
  
  
  Stavros ' sytë flashed në mua me maniacal urrejtje.
  
  
  "Diçka të tillë."
  
  
  "Cilat janë detajet e këtij CIA komplot?" kërkoi Stavros.
  
  
  Zëri i saj hezituar. Nëse ai e tha shumë, ajo do të tingëllojë të rreme. Husky ngritur klubin përsëri.
  
  
  "Prisni," të rinjtë oficer i tha me një theks të trasha. "Kohët e fundit në Greqi, e kemi studiuar metoda të caktuara që të na lejojë të merrni bashkëpunim të plotë nga të burgosurit. Por ajo do të jetë shumë e zhurmshme të fillojë të tillë një pyetje këtu.
  
  
  Në çdo rast, ne duhet të kthehet në kamp. Ne do të marrë vetja me ne."
  
  
  Stavros mendoi për një çast. "Në rregull," tha ai grimly.
  
  
  Ata scooped mua deri nga karrige tim. Pyes veten, ku dreqin Erica është. Ajo kishte për të shkuar përsëri përmes tavolinë para. Ndoshta ata nuk e gjeti atë pas të gjitha. Por ai nuk mund të kërkoni atë.
  
  
  Kur ata qoshe mua në një pritje makinë jashtë shtëpisë, në një parking larg nga hyrja, kam menduar për duke u përpjekur për t'i shpëtuar me një stilet. Në qoftë se ata kishin marrë mua në atë kamp, Ego kurrë nuk do të kishte lënë atë të gjallë.
  
  
  Por kjo nuk ishte një ide e mirë për të lëvizur me një thikë. Një husky njeri mbajtur një armë nën brinjët e mia, dhe Stavros im u ul në anën tjetër. Oficeri ishte shoferi.
  
  
  Në rrugën përreth qytetit, në rrugë të pjerrët, ai e mbajti duke menduar për Eric. Ajo ishte e vështirë për të kuptuar se çfarë i kishte ndodhur asaj. Ajo e dinte se hej, se ajo do të keni për të shkuar përsëri në dhomë sa më shpejt Stavros tregoi.
  
  
  Ne ishim jashtë qytetit-në milje, për shembull-kur ne u kthye në një pjerrta udhërrëfyes dhe pa një veturë të ndaluar vetëm njëzet metra para nesh në një rrugë të ngushtë. Megjithatë, m'u kujtua se unë e kisha parë këtë makinë të parkuar jashtë hotelit më parë, dhe kam ardhur në përfundim se ajo i përkiste të menaxhimit. Zyrtari presion ngacmimi button, dhe ushtarake automjeti u ndal pak metra larg nga e tjera të automjeteve.
  
  
  "Çfarë është ajo?" Stavros pyeti curtly.
  
  
  "Duket si një të thyer makinën," oficeri grumbled.
  
  
  "Mirë, shkoni merrni e saj nga rruga," Stavros urdhëruar.
  
  
  Të drejtën e makina jonë ishte një shkëmb, dhe në anën tjetër ishte një zbritje të bjerë. Zyrtari i nxori në anën e majtë dhe u zhvendos me kujdes në drejtim të makinës bllokimin e rrugës. Stavros, i cili ishte ulur në të drejtën time, hapi derën nga ana e shkëmb dhe u ndal në trotuar, shikuar. Unë kam qenë i vetëm në makinë me një husky njeri mban një armë tjetër për mua.
  
  
  "Hidheni jashtë shkëmb!" Stavros urdhëroi që ata të qëndrojnë pranë makinës tonë.
  
  
  "Unë do të përpiqemi," oficeri i tha.
  
  
  Ata ishin vetja e fjalët e fundit. Kur ai u ndal nga një tjetër makinë, ai pa Erica synuara të fluturojnë mbi shkëmb. Ajo duhet të ketë qenë përgjimet jashtë dhomë hoteli dhe i ka dëgjuar ato të vendosë për të marrë mua për të kampit. Ajo vodhi një hotel makinë dhe na ndaloi në rrugë.
  
  
  Stavros bërtiti oficeri, kur ai e pa Erika duke treguar një revolver në njeri.
  
  
  Greke u kthye si Erica e armëve shkoi jashtë. Një vrimë u shfaq në të zyrtarit të ballit. Ai shkallëzuara përsëri dhe u përplas në makinë si Erika vuri një armë në Stavros. Ai u tërhequr nga vet armë, dhe ai i admiruar saj Erika për marrjen e zyrtarit nga e para, sepse unë e dinte se si ajo mund të xhiruar Stavros. Ajo synon Stavros, dhe armën e saj barked përsëri, duke e goditur atë.
  
  
  E ngjirur burrë tjetër për mua në makinë ishte duke synuar mua, duke mos ditur se çfarë të bëni së pari. Më në fund, kur Stavros ishte i plagosur, ai vendosi për të përfunduar me jashtë të parë dhe pastaj të shkoni pas Erika. Zëri i saj, unë pashë gishtin e tij të zbardhen në këmbëzën e revolver. Unë nxorrën krahun tim dhe e goditi vetja e tij, dora me armë, dhe armët shkova jashtë, shkatërrimtar i windowpane pranë meje. Në stilet ishte në dorën time. Duke mbajtur armë në një distancë, kam shtyrë e saj të vështirë me thikë dhe e kam ndier atë të hyjë e saj krah. Ajo ishte mbi të gjitha për të.
  
  
  Stavros ishte qëlluar në shpatull, por kjo ishte vetëm një plagë. Ai ra për tokë dhe u përgjigjur në Erica e zjarrit të saj u hodh nga rreth deri në fund të makinave. Kruspullosjeje të ulët dhe duke përdorur makinë për të mbuluar, ai u drejtuan për në një tjetër makinë me një armë në dorë. Stavros detyruar Erika për të fshehur prapa shkëmbit përsëri. Hotelin e tij, të marrë një e shtënë saktë tij nga ku ai më së paku pritej, për shkak se ai mendonte se unë isha ende një të burgosuri.
  
  
  Por kur shkova të tjera të makinave, Stavros pa mua. Ai shkarkoi dy të shtëna, dhe të plumbave të rrihej deri chunks të asfaltit pranë meje. E saj dhe ducked rreth qoshe e makinave dhe jashtë vijës së zjarrit. Momentin e ardhshëm Stavros ishte kthyer në luftë me makinë. Erica e synuar popped up rreth shkëmb, dhe ajo gjuajtur në veturë, por të humbura. Stavros ishte shoferi. Motori ka filluar.
  
  
  Ai u ngrit dhe e gjuajti atë. Papritmas makina lurched dhe fluturoi drejt në mua. Ai u përpoq të pin mua për një tjetër makinë. Ai qëlloi një aimless qëlluar, atëherë ducked larg nga afrohet makinës. Ai u përplas me zë të lartë në një tjetër makinë. Unë e vë shumë afër ndikim, duke mbuluar fytyrën time dhe duke shpresuar se shqyer metalike nuk do të më rrihte. Stavros përmbyset makina dhe swerved të ashpër, larg nga ndikimi faqe. Ai ishte në rrugën e tij kthehet në qytet. Një ndarje të dytë më vonë, ai ishte në lëvizje. Ai mori kujdesshëm qëllim, të goditur gomë dhe grisi atë të hapur, por ai vazhdoi të notonte. Erika gjuajtur dy raunde, plumbat whizzing jashtë makinës dhe më mungon Stavros.
  
  
  E saj, dëgjuar e saj të bërtas. "Qepur!"
  
  
  Ai u ngrit dhe hapi derën e shkatërroi makinën. Dera ra në duart e mia dhe e goditi trotuar. Ai mori në makinë dhe u përpoq për të filluar makinë. Në përpjekjen e tretë, çdo gjë ka punuar.
  
  
  Erica u takuan me mua në makinë dhe kur kam vënë saj në veshje.
  
  
  Ne përfshinë poshtë Stavros rrugës. Ne kemi mbajtur një sy në ego deri ne mori të qytetit, dhe pastaj kemi gjetur një makinë të braktisur në afërsi ujore. Ne ra poshtë dhe pa gaz u zhvillua jashtë.
  
  
  "Ai nuk mund të jetë larg nga këtu," Erica tha. "Unë do të ndalet me kafe."
  
  
  "Në rregull, unë do të marrë një vështrim në anije. Të jenë të kujdesshëm."
  
  
  "Edhe ju, Nick", tha ajo.
  
  
  Ajo u ngrit rrugën për kafe. Kishte shumë vende për të fshehur. Unë kam dalë e vogël skelë ku disa turistë ishin duke pritur për anije. Unë kam qenë vetëm në lidhje me të kërkojë Stavros kur dëgjova ulërima e një motoskaf. Pastaj vetja e pa atë në varkë, në fund të të akuzuarve. Anija ishte duke u larguar.
  
  
  Unë u zhvillua atë, por unë kam qenë shumë vonë. Ai ishte në rrugën e tij. Ai vuri armën në të, por nuk e zjarrit. Diktim një varkë të vogël pranë meje, e unë u hodh në bord me pronarin, i cili ishte duke qëndruar aty me gojën e tij në lartësi të hapur, duke shikuar të gjithë gjë. Unë ende kishte armë.
  
  
  "Fabrika," kam porositur.
  
  
  Ai u bind në heshtje. Motori përfshinë.
  
  
  "Tani shkoni të merrni atë."
  
  
  "Por..."
  
  
  "Dil jashtë, të marrë të përshtatur!"
  
  
  Ai doli. Në atë moment, ai po e ngiste larg nga porti i barit, pas Stavros. Kam shikuar prapa dhe pa Erica në fundin e largët të panelit, duke thirrur emrin tim. Unë nuk mund të kthehesha prapa. Afër waved e saj jashtë.
  
  
  E saj, dëgjuar e saj të bërtas. "Kini kujdes!"
  
  
  Unë e dëshiroja ajo mund të jetë me mua, sepse Stavros ishte e rëndësishme të saj. Por rrethanat e diktuar ndryshe. E saj, pa Stavros kalojë nëpër hyrje të brendshme harbor, duke e lënë qartë të bardhë në gjurmët e tij të zgjohen. Jashtë kësaj zone të mbrojtur, nuk ishin të vogla, ndryshohet shpesh, valë, dhe kur arrita atje, time të vogël anije filluar të rock, dhe spërkati me kripë të ujit në fytyrën time, dhe të gjithë rreth të kaltrën e Detit Egje. Ishte e qartë se Stavros u shkon për një ishull të pabanuar pranë Delos.
  
  
  Varkë e mia të ishte më i shpejtë se skaf Stavros vodhi, kështu, ndërsa ka kapur e tij të vogël artizanale, e tij ngadalë kapur deri në atë. Ndërkohë, unë isha duke menduar për Erik përsëri në Mykonos. Policia do të duhet të japë një shpjegim. Por një thirrje për të Kolonel Kotsikas do të thoni autoritetet gjithçka që dëshironi të dini. Nga koha që unë të kthehem, ata ndoshta do të ketë të dhënë Erica medalje. Nëse unë të marrë atë përsëri.
  
  
  Unë u gjenda brenda mundësive, por Stavros më rrihte atë. Ai e qëlloi dy herë më, dhe ata e thyen xhami e varkë. Duke pasur parasysh mënyrën time anije u hodh, ishte mjaft feat që Stavros mori ku ishte. Ai tërhoqi tij pistoletë dhe mori të kujdesshëm synojnë Stavros ' siluetë. E saj, qëlloi dhe të humbura. Kam vetëm dy të shtëna të majtë.
  
  
  Nisëm të vogël të braktisur në zonën e ishullit dhe ujit të qetësohen. Stavros u zhvillua për të shkatërruar që ka mbetur nga një të kuq të nxehtë, dielli-zbardhura të ndërtimit. E pashë reloading tij pistoletë në mënyrë, kështu që ai kishte përparësi në municioneve. Ndërsa ai e tërhoqi deri në bankën e të akuzuarve, ai qëlloi dy herë më për të mbajtur më larg. Ai nxorrën varkë rreth në një rreth të gjerë, duke u përpjekur për të outsmart tij. Por zjarrit mbajtur shpinën e saj. Unë nuk mund të mbeturinave ndonjë të shtëna.
  
  
  Stavros ishte i kërrusur në fillim, duke punuar në diçka. Anija ishte tashmë ankorua. E saj, që mendonte se kjo mund të jetë e mia shans, dhe ka bërë anije brenda përsëri. Ashtu si kam marrë të ngushtë të mjaftueshme për të xhiruar, Stavros erdhi në pamje dhe i hodhi diçka në anije tim. Ai u ul sinqertë në kabinën time. Ai do të shihet siguresave e djegur dhe e dinte Stavros kishte gjetur dinamit. Në Mykonos, ego është përdorur për të ndërtuar një rrugë të re në fundin e largët të ishullit. Unë nuk kam kohë të përpiqen për të hedhur tim vetja overboard. Siguresave ishte e shkurtër. Tucking me pistoletë në rrip, ai zhyta mbi anën dhe notoi.
  
  
  Shpërthimi grabitur hapur veshët e mi dhe u drodh e ajrit të nxehtë, dërgimin e dallgë të mëdha në ujë. Mbeturinat ra shi poshtë rreth meje, por ajo përvjedhur larg. Ai shikoi prapa dhe pa zjarrtë rrënojat mbi sipërfaqen e ujit, e zezë tymi kodrina drejt qiellit.
  
  
  Unë kam qenë me fat. E saj të vazhdueshme për të notojnë deri në breg, ngjitur me portin e barit. Stavros më pa dhe shkarkoi dy të shtëna. Plumbat e goditi ujë të drejtë pas meje. Ai qëlloi një kohë të tretë dhe të prerë përmes parakrah tim. Ai u betua nën frymën e tij. Edhe nëse unë të marrë atë në breg, unë nuk mund të jetë në gjendje të bartë armë, për shkak të plumbave në armë mund të laget.
  
  
  Kur Stavros më pa të vazhdojë të ecte drejt bregut, ai u kthye dhe iku nga alga deti të mbuluara me bankën e të akuzuarve. Kjo çoi në banesë, ulëta pjesë të ishullit, direkt pas nesh, në rrënojat e një gjysmë duzinë e peshkimit shacks që kishte kohë që janë të braktisur. Ai padyshim të destinuara për të pritë mua atje.
  
  
  Ajo ishte e vështirë për të parë vjetër detit mur, e cila tashmë ka hyrë në bankën e të akuzuarve në kënde të drejtë. Kam shikuar në hapësirë të hapur para meje, por unë nuk shoh Stavros. Dielli i nxehtë filloi të thatë në ujë të njelmët në mua, sa kam studiuar terreni i hapur përpara. Në një distancë prej rreth treqind metra, e tërë prona është relativisht i sheshtë, përveç për të shpërndarë gurë outcrops dhe shkëmbinj që i rrethuar dhe i siguruar një sfond për një periudhë të shkurtër linjë të shkërmoqet guri shacks. Pas tyre, një kodër shkëmbore u rrit ndjeshëm ndaj qendër të ishullit, dhe në kodrën ishte një fakt tjetër. Ajo ishte një dy-katëshe shtëpi pa një çati ose në një mur të, ndoshta ndonjë lloj publike struktura.
  
  
  Ai squinted në dritë të ndritshme, duke shpresuar për të parë Stavros, por Stavros nuk ishte atje.
  
  
  Tërhequr revole nga rrip, ai nxori fishekë dhe fshiu ih. Ai u hap armën e tij dhe rreshtuan në të. Uji pikëza glittered brenda tub metali, glinting në reflektuar rrezet e diellit. Ai e vënë atë në gojën e tij dhe e shfrytëzoi atë për të pastruar vetja e tij. Dy gëzhojat që të saj pra, e ruajtur me kujdes mund të dështojë, kur zëri i saj varej nga ata. Unë nuk kishte asnjë armë tjetër, pasi që Luger ishte ende në hotel, dhe stilet ishte mbërthyer në anët e revole në rrugën që çon për në kampin ushtarak. Erica do të marrë ih, por kjo nuk do të ndihmojë mua në këtë moment.
  
  
  Por Stavros nuk ishte i sigurt se unë nuk do të gjuaj, ose ai nuk do të kishte kandiduar larg. Ishte një pushim i shkurtër në favorin tim. Duke marrë këtë si gjëja më e mirë që kam pasur, u ngrita nga muri dhe u drejtuan për në vilë, me armë në dorë. Nëse unë do të tregohet e saj një armë, ajo mund të ketë bërë Stavros mendoj se ishte gati për zjarr, atë, të lagur ose jo, dhe të vënë vetja në pozitë mbrojtëse. Por unë shpresoja se ajo nuk do të vijë tek ajo.
  
  
  Ai me kujdes u afrua te guri shtëpi. Bari i gjatë u rrit kudo, edhe brenda skelete e ndërtesa të vogla dhe pa dyert apo dritaret. Bari lëvizi paksa të ngrohtë, meze, ku ai ishte. Dielli dukej disi më e ndritshme se sa këtu në shtetet fqinje Mykonos. Ajo dhe të ngrohtë, meze ngadalë të thata tim, këmishë dhe pantallona, por e mia Suedezët ende clung për trupin tim.
  
  
  Ai u zhvendos atë me kujdes nëpërmjet të gjatë ngjyrë kafe bar. Dy lizards, gri dhe prehistorike, mund të kërcej mbi shkëmbinj për të marrë nga rruga e mia. Ajo nuk ka erë si rrugë. Ajri i nxehtë i mbushur hunda dhe pothuajse smothered mua me kalbur erë. Fluturon buzzed në weedy fushën në mes të shtëpive dhe mua, dhe në pjesën e pasme të saj mendjen pashë Alexis Salomos të shtrirë në shtrembëruar rrënojat me fluturon mbi tij nen. Pastaj ajo re lëvizjes përpara të saj të afërt e më të afërt vilë.
  
  
  Ai rubbed një dorë mbi sytë e tij dhe u kthye përsëri. Nuk kishte asgjë për të parë tani, nuk e mëtejshëm të lëvizjes, por unë mund të ndjejnë Stavros ishte aty. Unë mund të mendojnë se, çdo kockë në trupin tim dërguar sinjalet e paralajmërimit të.
  
  
  Ai kandidoi për një gjoks i lartë gur pranë parë vilë dhe qëndroi aty, duke shikuar dhe duke dëgjuar. Zhurma e insekteve të ishte vazhdimisht në veshët e mi. Ai lëvizi dorën e tij në boulder dhe të vendosur atë në lizard mbrapa. Ajo kërceu mbrapa, befasuese për mua. Në atë moment, Adrian Stavros poked kokën e tij nga prapa vija e dytë vilë dhe qëlloi tij pistoletë.
  
  
  Shtënë dukej jehonë në ngjitet ajrit. Gawking sytë e ndarë e gurit në afërsi të djathtën time. Një çast më vonë, i dyti shtënë goditur një shkëmb dhe është shpërndarë kokrra e rërës në fytyrën time. Ai spat atë dhe blinked atë larg. Kur Stahl e pa atë përsëri, Stavros ishte zhdukur. Por shuplaka drejt meje, në mes të parë dhe të dytë, cottages, ajo vënë re lëvizjen e barit.
  
  
  Stavros me sa duket ka vendosur që unë nuk do të gjuaj lagur armë. Në vend të duke u ndjekur nga vetja e saj, ajo ishte e ndjekur nga mua.
  
  
  "Hunter bëhet pre!" erdhi një zë, e ndjekur nga një të ulët, gjak-curdling të qeshur.
  
  
  Kaq i thellë, i çmendur zë të duket se vijnë nga brenda kokës sime, sesa rreth e cottages. Unë nuk mund të them saktësisht se ku Stavros ishte e shëndoshë.
  
  
  "Atëherë ejani dhe merrni mua, Stavros," I bërtiti.
  
  
  "Ilyas," Stavros korrigjuar më nga diku. "Aleksandër është një emër të dhënë." Kjo u pasua nga një tjetër hov të qeshura, i mprehtë, psikotike, valëzim në të nxehtë meze.
  
  
  Ajo ishte dëgjuar një zhurmë në zabel pranë parë vilë. Ai dukej përmes bosh sytë e thyer dritaret dhe pa asgjë. Pastaj dëgjova zërin e saj për të drejtën time dhe pak prapa meje, në barin e gjatë.
  
  
  "Arma është e padobishme, nuk është ajo?"
  
  
  Unë u kthye për të parë Stavros qëndronte pas meje, në një krejtësisht të ndryshme pozitë se kam degjuar e fundit e saj të shëndoshë. Ai mund të jetë i çmendur, por ai ishte ende i shkathët. Ai vuri në një armë në mua dhe qëlloi.
  
  
  Zëri i saj dështoi në terren tjetër për një gur, ndërsa ai e tërhoqi këmbëzën. Guri nuk ishte më në mes nesh. Gawk grisi mëngë të saj këmishë dhe gërvishtem saj në krahun e majtë. E saj, mbështjellë mbi një herë kur ai qëlloi përsëri. Gawking sytë e shqelma deri pluhur pranë meje. Unë theksuar revole në atë mënyrë në dëshpërim si ai tërhoqi këmbëzën për herë të tretë. Ai ishte bllokuar në një qelizë bosh. Ai ishte duke kërkuar në mua, ndërsa ai e tërhoqi këmbëzën e tij të armëve. Ajo gjithashtu klikuar pa dërgimi i një e shtënë
  
  
  Stavros ' fytyrë të ndryshuar, dhe ai qeshi e lartë, i egër qesh si ai shkau i plumba në armën e tij. Ai hodhi armët larg, gërmoi dhe këmbët e tij në tokë, dhe kërceu në të.
  
  
  Ajo goditi Stavros kur ai ngriti pushkën në mua. Ai nuk kishte kohë për të tërhequr këmbëzën, ndërsa zëri i saj grappled me të. Armët rënë si ne të dy goditi terren të vështirë, nisur dhe kruarje në barin e gjatë.
  
  
  Stavros hit vështirë të saj në nofull, duke i dërguar atë zvarrisës mbi shpinën e tij. Por kur ai ngarkohet në atë përsëri, ai ende kishte shumë e plot nxitim forcë të majtë. Ai disi gjetur pa armë, dhe kur ai u kthye në nen, ai u përplas me dhunë tyta e armës në kokë. Ajo e goditi me një duke hedhur shikimin goditje, dhe ai ra off atë.
  
  
  Kur ai ishte në gjendje të përqëndrohet në nen përsëri, ai kërceu në këmbë dhe vrapoi drejt dy-katëshe rrënojat në kodër prapa shtëpive. Unë të përpiqet druri derë, varur dyluftimi në ajër në një faktor përcaktues, dhe e saj, kur hyri, ajo ishte ende creaking butë. Stavros shkoi në këtë mënyrë.
  
  
  Ai ngadalë hyri në ndërtesa të shkatërruara. Nuk ishte pothuajse si shumë bar brenda si ka qenë jashtë, në fushë. Në disa vende ajo ishte rrafshuar, ku Stavros kaluar. Por unë kam qenë i kënaqur për të kujtuar se ky njeri ishte aq i përndjekur gjithë jetën e tij të rritur, dhe ai arriti të mbijetojë. Si unë të rrumbullakosura cep të shembur murin e pashë atë të duket e çmendur egoizmi, dhe pastaj një zinxhirë hekuri bar nxorrën në kokën time. Unë ducked, dhe bar kullosnin flokët e mi dhe u përplas në mur guri tjetër për mua.
  
  
  "Qepur!" Unë muttered. Ai gjeti një copë hekur e lënë të fundit banorët e ishullit. Edhe një herë, ai kishte përparësi mbi mua.
  
  
  Ai mori shiritin, por humbi ekuilibrin. Ai trokiti mua off këmbët e mia dhe ai humbi kthetrat e tij. Një çast më pas, ai i nxorrën armët përsëri. Ajo zbriti në fytyrën time dhe do të thyen kokën time, në qoftë se ajo kishte goditur. I mbështjellë mbi, dhe barbell kullosnin tim veshin e djathtë dhe e goditi terren të vështirë, sipas meje.
  
  
  Unë grabbed bar përsëri, duke u përpjekur për të prishësh atë larg nga Stavros ' mashtrim, dhe ne të dy e kanë humbur. Stavros u kthye dhe u zhvillua deri shkërmoqet shkallëve të nivelit të lartë të ndërtesës, ku në fund të katit të dytë ishte vendosur. Ai ishte me mua përgjithmonë kur ai më në fund e mori përsëri në këmbët e tij. Ai mori një copë të madhe shkëmbi dhe e hodhi atë në mua. Ai shkau jashtë shpatullat e mia, dhe dhimbje shtënë me anë të tij. Ai filluar deri gur hapa. Ai ishte duke shkuar për të kapur Stavros dhe vrasin Vetja e tij mbanin duart.
  
  
  Kur kam arritur në krye, një tjetër copë shkëmb fluturoi në mua. Unë ducked, dhe ai ra poshtë me një të goditur. Stavros qëndroi në pjesën e pasme të ngushtë në seksionin gjunjtë, e ekspozuar anën e strukturës prapa tij. Dëshpërimi u shfaq në Ego sheshi fytyrën si ai qëndronin të vrenjtur në mua. Ai e shikoi i tmerrshëm terren prapa ndërtesës, e cila ishte e shpërndara me gur dhe shkëmbore. Pastaj, me një hezitim të vogël, ai u hodh.
  
  
  Unë pashë atë e goditi shkëmbinj dhe rrokulliset. Ai clutched e tij në kyçin e këmbës, dhe Vetja fytyrën e contorted me dhimbje dhe bujë. Ai crawled të veçantë raundin gur ulën precariously mbi një shkëmb parvaz. Në boulder ishte rreth tre metra në diametër, dhe një më të vogël shkëmb ishte wedged sipas saj para buzë në pak pjerrësi të parvaz rreth shkëmbit dhe bari. Stavros arritur për gur të vogël për të përdorur vetja e tij kundër meje.
  
  
  Unë u hodh për tokë pranë tij, dhe ndikimi i thumbuar këmbët e mia. Ai ra përpara, por u ngrit shpejt, unharmed. Stavros çmendurisht shtyrë gurin nga boulder. Kur kam filluar pas tij, ai yanked guri me një përpjekje mbinjerëzore dhe qëndroi aty, panting, duke pritur për mua.
  
  
  "Shko", ai hissed. "Unë do të të thyej kafkën. E saj..."
  
  
  Ne pamë lëvizje në të njëjtën kohë. E gur tjetër të tij, pa mbështetjen e hequr rock, filloi të lëvizë poshtë pjerrësi të sipërfaqen e shkëmbit parvaz më poshtë Stavros ' këmbë. Ajo dukej për të ndaluar për një moment si ajo e vështroi ngultas tij në tmerr, atëherë ajo ecur përpara nga vogla parvaz ndaj tij.
  
  
  Për shkak të rënda rock në dorën e tij dhe e thyer kyçin e këmbës, ai nuk mund të lëvizin shpejtë të mjaftueshme. Ai filloi duke bërtitur paralajmërime, por më pas e kuptuan kotësinë e saj. Stavros ' fytyrë të shtrembëruar në tmerr si gur arritur vetja.
  
  
  "Jo!" bërtiti ai kur kuptoi se, si një njeri bie nga një i gjatë ndërtimit, që nga vdekja e sigurt ishte vetëm disa sekonda larg.
  
  
  Kur gur të arritur Stavros, duke mbuluar vetja, ai hodhi duart e tij sikur të ndaluar vetja është më parë, por ai ishte duke fituar shumë më shumë shpejtësi. Ajo rrotullohej ngadalë nëpër vetja e gjoksit, kërcyen pak, dhe qëndroi aty. Kur ai së pari preku vetja, një i mprehtë, ylli qaj shpëtuar nga vetja e fytit. Pastaj, shumë shpejt, ajo shkoi të vdekur, si në qoftë se dikush e kishte fikur radion.
  
  
  Zymta-ballafaquar, ai ecur mbi të, ku ajo mund të shohin Stavros ' kokën dhe supet e fërkimit jashtë nga nën gur. Vetja e sytë janë të hapur, të ndezur unseeingly në të bardhë, të nxehtë e të qiellit. Në krahun e ndaluar dhe twitched si e muskujve vdiq dhe pastaj u bë e pajetë.
  
  
  Dymbëdhjetë kapitulli.
  
  
  Nikkor Minourkos e saj dhe u ul nën të ftohtë awning në një kafene bregdetare dhe shikuar mimmo e fort pikturuar varkat e peshkimit në kobalt-blu të Detit Egje. Ajo ishte e këndshme në mëngjes dhe na ka gëzuar atë.
  
  
  "Kolonel Kotsikas e saj dhe kemi sqaruar gjithçka për autoritetet, dhe ata janë shumë mirënjohës për ju dhe Erica," Minourkos më tha.
  
  
  Erica kishte dalë për kafe, për disa minuta dhe nuk ishte larg nga dyqani ku ajo bleu një gazetë angleze.
  
  
  "Ne duhet të ketë shkaktuar disa rrëmujë në nivel lokal," unë chuckled, " derisa ata të marrë një shpjegim për të gjithë të shtënat. Unë jam i keq për Galatis. Ai doli kundër Stavros në kohën e gabuar."
  
  
  "Në çdo luftë, të mëdha ose të vogla, nuk janë viktima," tha Minurkos, duke përfunduar tij ouzo.
  
  
  "Një njeri mund të shkaktojë një shumë të djegur," po e përsëris.
  
  
  "Stavros mund të ketë shkaktuar shumë më tepër në qoftë se ju nuk e kishte ndalur vetja," Minourkos tha. "Kjo është arsyeja pse unë fluturoi këtu për të Mykonos të falënderoj ju personalisht. Kotsikas gjithashtu dëshiron të falënderojë ju. Ai dëshiron që të ju paraqesim dhe Miss Nystrom me nderime në një ceremoni publike në Athinë, sa më shpejt që ju të ktheheni."
  
  
  Zëri i saj, ai i shkundi kokën e tij. "Falënderoj vetja për të menduar se," thashë unë. "Por në tim dell, ne nuk jemi të lejuar publike nderon." Ai mund të imagjinohet Hawke reagimi i publikut ceremoni.
  
  
  "Por nuk janë urdhra," kundërshtoi të Minurkos. "Mund të kemi të paktën të dërgojë ih për ju dhe Miss Nystrom?"
  
  
  E saj, chuckled. "Pse jo? Jeni kthyer në penthouse?"
  
  
  "Unë jam duke e lënë këtë vend," tha Minourkos. "Ky episod më bëri të kuptojnë se njeriu nuk mund dhe nuk duhet të fshehur nga bota jashtë. Unë besoj se unë ende kanë shumë për të bërë për vendin tim, dhe unë mund të arrijë më shumë në sajë të mia personale kontaktet. E cila sjell mua për një arsye tjetër për të ardhur këtu të shoh ty."
  
  
  Ouzo sipped ajo dhe shikoi Minurkos. Më ka pëlqyer vetja fytyrë. Ai ishte një njeri që mund të jetë i respektuar. "Çfarë është ajo, zotëri?"
  
  
  Vetja e errët të syve filluar në minierë. "I kam borxh jetën time, Nick. Por më shumë se kaq, unë si ju. Më pëlqen mënyra se të veproni. E saj, duan që ju stahl të punojë për mua. Unë dua një njeri që të kontrollit tim sistemit të sigurisë dhe të jetë i afërt me mua. Unë kam nevojë për ju, Nick."
  
  
  Kam filluar të flas, por ai i mori dorën time.
  
  
  "Ju do të ketë një pagë që unë jam i sigurt se do të jetë më se e mjaftueshme për të. Dhe kjo do të ju jap një pjesë të të ardhurave në linjat e transportit detar. Unë nuk jam duke shkuar për të jetuar përgjithmonë. Ju mund të përfundojë deri në marrjen e shumë të pasur."
  
  
  Ee mori dorën e saj. "Më vjen keq, Z. Minurkos ..."
  
  
  "Nikkor".
  
  
  "Të gjithë të drejtë, Nikkor. Më vjen keq, por unë nuk mund të."
  
  
  "Pse jo?"
  
  
  Ai mori frymë thellë dhe le jashtë. Unë isha duke kërkuar nga në blu liman, ku një shkëlqim të bardhë anije turistike është nisur drejt nesh në distancë. "Është e vështirë për të shpjeguar", u thashë. "Unë treguar veten disa herë në vit, se unë jam i çmendur për të vazhdojmë të bëjmë këtë punë, se kjo është një përbuzës punë që askush nuk jep një mallkim në lidhje. Por njerëzit nuk e kujdesit. Dhe përkundër të dobët të paguar, orë të gjata, dhe në rrezik të, kjo është një pjesë e imja. Kjo është ajo që unë bëj më mirë, Nikkor. Ky është vendi ku ajo ka nevojë më së shumti."
  
  
  Ka qenë një kohë të gjatë heshtjeje. Një gull shkrepi krahët e saj në diell. Më në fund, Minurkos foli. "Unë e kuptoj."
  
  
  Një çast më vonë, Erica ishte ulur në një karrige me një Londër e gazetave. "Unë nuk e di se si ata mund të fluturojnë këtu çdo ditë dhe përgjegjës të atk-së malo drachmas secila," tha ajo.
  
  
  Unë e pyeta. "Çfarëdo përmendje të Stavros?"
  
  
  Ajo e mbajti deri gazetë në mënyrë që ne të mund të lexohet titulli: GREKE OLIGARCH marrë ME të, nuk ishte një figurë e Minourk.
  
  
  "Ndoshta kjo do të rrisë vlerën e aksioneve tuaj të çmimeve," I tha, duke qeshur.
  
  
  Ai u ngrit dhe e përqafoi Erica. Unë kam qenë duke shkuar për të kaluar disa ditë me të në Renya, ashtu siç veproi Davidi, Hawk do na kanë thënë. Ajo u takon atyre që ne kemi të drejtë për ta bërë këtë.
  
  
  "Ne jemi duke shkuar prapa në hotel," Minurkosu tha saj. "Do të ju pëlqen për të ardhur me ne?"
  
  
  Ai shkundi kokën e tij. "Unë mendoj se unë e di atë kur dy njerëz duan të jenë të vetëm. Unë do të rrimë këtu deri sa avioni të lë dhe të shikojnë anije turistike të ardhur. Unë e kam gëzuar gjithmonë shikuar një anije të bukur të hyrë në liman gracefully."
  
  
  "Mirupafshim, atëherë, Nikkor," thashë unë. "Ndoshta shtigjet tona do të kalojnë përsëri për mirë nën rrethana të ndryshme."
  
  
  "Po," tha ai.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Vatikani Vendetta
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  
  
  
  Vatikani Vendetta
  
  
  
  përkthyer nga Lev Shklovsky
  
  
  
  Titulli origjinal: Vatikani Vendetta
  
  
  
  
  
  
  Kreu 1
  
  
  
  
  
  
  
  
  Ishte vonë në mbrëmje, dhe ajo ishte duke pritur për të kërkuar Parim Zhukov e dhomës së. Gruaja, e cila tashmë ishte duke pritur me mua ishte Daphne. Ora në shtratit tabela tha: "një e katërta e kaluara nëntë. E saj, e dinte se ai u largua nga dhoma e tij në Villa Favorita çdo natë, rreth 9: 30, kështu që ajo ishte koha për të marrë të gatshme. Zëri i saj u ngrit nga të madh bronzi shtratit portativ ku Daphne vë deliciously lakuriq , e saj të gjatë të errët flokëve fluttering në jastëk, e saj të madhe, sy dhe gojë të gjerë të qeshur nga e gjerë dhe të fundit të kënaqur. Shtrihen trupin e saj në fletë të bardhë, ajo dukej si një kukull e gjallë.
  
  
  Ai i veshur më të qetë. Si unë buckled shpatullat e saj këllëf për tim 9mm shkojnë nga Luger pistoletë-që unë affectionately thirrje Wilhelmina - Daphne shikoi në mua me i saj i madh sytë e gjelbër. "Pse jeni duke u veshur, i dashur?" e pyeti ajo. 'Është ende herët.'
  
  
  "A nuk të kisha thënë unë që në? Unë kam një fund takim biznesi.
  
  
  "Është e tmerrshme për të ndaluar në mënyrë të hershëm," ajo pouted.
  
  
  "Modesti është mirë për një person," I thashë. Por kur Daphne le të saj të gjata, sensuale kofshët rrëshqitje nëpër fletë, unë nuk e kujdesit në lidhje me modesti. Në ferr me Zhukov! Ai tërhoqi Luger jashtë saj këllëf dhe kontrolluar municion. Si Daphne i shikuar, i shtangur, ai tërhoqi si rrufe në qiell dhe të kontrollohen revistës. Ju nuk mund të jeni shumë të kujdesshëm me dikë si Zhukov. Ai ishte një agjent i Lagur Dels, e "Rëndë Dels" seksionin e KGB. Si e saj, ai ishte i autorizuar nga Qeveria e tij për të vepruar si ajo e pa të arsyeshme, që është, për të vrarë kur është e nevojshme.
  
  
  "Unë duhet të presë për ju, Nick?"
  
  
  Kam menduar për këtë për një kohë të gjatë. "Kjo mund të jetë mjaft vonë," thashë unë. "Unë do të të thërrasë ty.'
  
  
  "Ju jeni të sigurt që ju nuk mund të qëndrojë?" ajo muttered.
  
  
  Ai shaka patted saj mollaqe. 'Të marrë veshur.'
  
  
  Ajo e bëri këtë, duke thyer nga një premtim se unë do të thërrasë hej; dhe më në fund ajo u largua. Unë e dinte se unë kurrë nuk mund të të shohim atë përsëri, por kjo është puna ime.
  
  
  Ajo ishte strapped në një stilet, christened nga efekte speciale të departamentit të SËPATË Hugo SHP, dhe vishni një xhaketë mbi armë e tij, të trajnuar për të vrarë njerëz në shumë mënyra të ndryshme, por asnjë metodë mund të zëvendësojë dy armë. Unë gjithmonë mbani me vete . Luger dhe stilet shpëtuar jetën time herë më shumë se sa unë mund të mbani mend.
  
  
  Ai mendoi përsëri e Parim Zhukov. Ai ishte një ligët, wiry rus i cili ishte bashkuar me KGB si një njeri i ri.
  
  
  Një kohë të gjatë më parë, ego u caktua në "xhelat" për Lagur Raste, dhe ai ishte një perfectionist që e donin punën e tij . Shtigjet tona kanë kaluar vetëm një herë më parë, në Caracas. Ne u takuam rastësisht në një dhomë hoteli, dhe ai i ofroi për të blerë vjedhur Kineze sekretet për Shtetet e Bashkuara. Kur uem ishte urdhëruar për të refuzuar ofertën, ai u përpoq të më vrasin. Em pothuajse sukses. Dëshmia për këtë është mbresë në stomakun tim; dhe në natën në hotelin e tij ai ishte ende duke e pyetur veten për atë urrejtje që ka të bëjë vetëm mund të zëvendësohet nga koha, ose vetja e nga vdekja. Por kjo nuk ishte puna ime për të vrarë Zhukov. Unë vetëm e nevojshme për të shmangur atë nëse është e mundur. Detyra ime ishte si vijon: ndërsa Ego ishte larg, shkoni tek vetja dhomë dhe për të gjetur dokumentin që ai e tij KGB ndihmësit e kishte vjedhur nga korrier universitetit pak ditë më parë në Rimë dhe se ai do të dorëzojë në KGB. Dokumenti përmban një plan për një të ri armë bërthamore detonator, një pajisje që e ka bërë përdorimin e armëve bërthamore taktike më praktike dhe më të lehtë. Kjo marrëveshje u jep Shteteve të Bashkuara të qartë ushtarake epërsi mbi Bashkimin Sovjetik, dhe për këtë arsye, sigurisht, nuk duhet të ketë qenë në gjendje për të marrë në Moskë.
  
  
  
  Në nëntë e tridhjetë, ai mori një taksi për në Vilë Favorita Hotel, në Via Flaminia. Edhe pse ishte mbrëmjen e të shtunës, ai ishte shumë i qetë në Rimë. Vetëm tingujt ishin rreth intime tarracat, me me shkëlqim lit piceri, apo në afërsi të skuter, ku një çift i ri u ul duke qeshur.
  
  
  Villa Favorita duhet të ketë marrë emrin e saj në të mirë të kohës. Nuk kishte asgjë jashtë për të inkurajuar një udhëtar të kalojnë natën aty. E llaç fasada ishte plasaritur dhe të dëmtuara, dhe bojë është lëkurë off. Vjetër knuckles varur nga sipërme të windows . Brenda ishte një gërvishtem kundër ku vjetër italiane njeriu ishte duke fjetur. Ajo heshtje të kaluar mimmo tij dhe u ngjit shkallët në pjesën e prapme të vogël të lobuar. Ai u ndal në katin e dytë dhe hodhi sytë e errët lit korridorit të dhomës 307. Ai shkoi tek dera e dhomës dhe i dëgjoi. Ajo ishte e qetë brenda, dhe bota nuk do të mund të shihni atë. Por kjo nuk do të thotë Parim Zhukov nuk ishte duke pritur brenda. Ajo nxori një të veçantë të bllokohet marr nga xhepin e saj dhe ka zgjedhur çelësi që hap e bllokimit. Pa fjalë, ai futur çelësin në të bllokimit dhe u kthye çelsin. Kyçi i klikuar. Ai ngadalë u kthye trajtuar dhe e shtyu derën të hapur. Nga brenda, nuk u dëgjua asnjë zë për ne, nuk ka vështirësi për ne . Një luger nxorrën jashtë saj, dhe shpejt u largua brenda. Një shikim në dhomë të errësuar të bindur mua se Zhukov me të vërtetë ishte duke marrë një mbrëmje shëtitje më të afërt të newsstand për të blerë një gazetë. Ai e mbylli derën pas atij ...
  
  
  Pas disa minutash, sytë e mi i rregulluar në dritën e zbehtë. Kam shikuar më tej për të bërë të sigurt që unë ishte me të vërtetë i vetëm, atëherë holstered e Luger dhe shikova rreth dhomës dhe fqinj banjo. Dhoma ishte shumë pak e mobiluar dhe kishte një erë të pakëndshme. - nga pista lavaman, dysheme druri, dhe e djersitur dyshek kombinuar me insekteve i pakëndshëm pluhur. Vende për të ngrënë gjëra janë të pakta dhe larg në mes. Mobilje përbëhej nga një shtrat të gjerë, një shtratit tabela, një pjesë e vogël e shkrimit karrige, një e drejtë karrige dhe një kolltuk. Kishte të çara në karrige ku mbushje ishte fërkimit. Kjo nuk ishte pikërisht Sensors Hilton, por Zhukov ende mund të ketë një ferret fshehur atje .
  
  
  Ai mendoi se Zhukov nuk e kam këtë dokument. Sigurisht, kjo ishte e mundur, por kjo do të ishte në kundërshtim me të gjitha rregullat e profesionit tonë. Ju të mbani një rëndësi artikull me ju vetëm për aq kohë sa është e nevojshme, dhe pastaj të kalojë vetja në të dikujt tjetër, ose të gjeni një vend të përshtatshëm për të ushqyer deri vetja është kaluar në . Në këtë rast, ishte e pritshme që cache do të jetë këtu, në Zhukov e dhomës së.
  
  
  Kur pesëmbëdhjetë minuta më vonë, ajo e gjeti asgjë, ajo ka filluar të pyes veten në qoftë se unë ishte e gabuar. Dhoma e saj ishte fjalë për fjalë u kthye brenda dhe jashtë. Zhukov e dyshek ishte në tatters, dhe nuk ishte filler në dysheme. Kryetari dukej i njëjtë. Mbathje e saj karrige dhe shtratit tabela u tërhoq dhe e hedhur në dysheme. Çdo gjë ishte tërësisht e kontrolluar, madje edhe në tualet lavaman. Dhe unë nuk gjej asgjë për të.
  
  
  Ai shkoi tek dritarja dhe shikuar në orën e tij. Ajo ishte tashmë dhjetë minuta në dhjetë. Nëse Zhukov mban lart e tij të zakonshme e rutinore, ai do të kthehet në dhjetë fiks ose menjëherë pas. Ai u betua nën frymën e tij. Unë e nevojshme për të gjetur këtë dokument para se ajo të kthehej. AX takon atyre që ai do dorën mbi egon e vet, gjykimit bartës herët në mëngjes, kështu që kjo ishte vetëm tonë shans për të marrë vetja mbrapa.
  
  
  Unë e pashë që nuk kishte ventilimit lojëra elektronike në të njëjtën dhomë, dhe unë dyshuar se ajo kishte qenë kurrë atje. Vreshtarët ndoshta me qira tifoz në katin e poshtëm, kur ajo ishte e nxehtë, dhe të mbyllura edhe kur ajo ishte e ftohtë. Ajo me të vërtetë ishte një e treta e klasës hotel, nëpërmjet tyre, ku shtrat burimet thes në shpinë tërë natën, dhe ku nuk ka ujë të ngrohtë për të rruhesha .
  
  
  Pasi që nuk kishte vrima në muret për të shqyrtuar, unë fillova të frikësohem se kërkimi im kishte befas u ndal. Unë kam qenë vetëm duke u kthyer për të marrë një sy në banjo kur e kam dëgjuar një rrëmujë në korridor. Një Luger e kapi, eci drejt saj, qëndronte pranë saj, dhe për të dëgjuar. Ajo dëgjoi një zë në korridor - një derë e hapjes dhe të mbylljes . Të saj të qetë dhe të shoved e luger të kthehet në një minutë. Si burri i saj u kthye drejt banjo, dera u hap.
  
  
  Ajo ishte Zhukov.
  
  
  E saj, u kthye. Dora ime fluturoi për Luger.
  
  
  "Nuk përgjithmonë," Zhukov, tha me qetësi, duke vënë theksin ruse revole në gjoksin tim. Dorën e saj të rënë; ai e mbylli derën dhe shkuan për mua.
  
  
  Ai ishte në lidhje me lartësinë time dhe në vend të hollë. Por ai kishte një wiry, i guximshëm figura që nuk mund të nënvlerësohet. Vetja fytyrën e shikuar të rinj, krijimet e tij i hedh lëng flokëve.
  
  
  Ai u largua në xhaketë, në muzg, kap një Luger ,dhe vuri në dukje një revolver në gjoksin tim. Ai e flak Wilhelmina e prerë në një dyshek.
  
  
  "Pra kjo është që ju, Carter," tha ai, duke marrë disa hapa prapa.
  
  
  "Ju jeni kthyer në fillim." Unë shpejt menduar për bisedë unë ishte rreth për të e kam. Unë kam menduar se sa kohë ai ishte i gatshëm për të folur para ai vendosi për të tërhequr këmbëzën.
  
  
  "Unë kam një zakon të ndryshuar sjelljet e mija në të," tha ai me një buzëqeshje. "Ajo mban më i gjallë. Sa për ju, o të tjera të kalë i vogël, unë mendoj se duhet të trajtohen më mirë në Caracas."
  
  
  Presionin e gjakut tim filloi të dreadlocks. Dhe zëri i saj ishte përsëri në anën e gabuar të Zhukov e revolver. Dhe në këtë kohë ai do të përpiqet edhe më e vështirë.
  
  
  "Unë jam i keq për rrëmujën," ai i tha asaj me një gjest. "Por në këtë sallë, ju mund të konsideroni atë një përmirësim."
  
  
  Ai e pyeti. "Ju nuk e keni gjetur vetja, e keni bërë ju?" Vetja e buzëqeshje të zgjeruar.
  
  
  "Jo, ju fshehur atë të mirë. Natyrisht, kam pasur shumë pak kohë ."
  
  
  "Sigurisht," tha ai.. Dhe pasi që ju jeni ende këtu, Carter, unë jam i frikësuar ju do të keni edhe më pak kohë të mbetur.
  
  
  "Unë mendoj se unë e di se ku është."
  
  
  "Po?", tha ai padurim. Ai ishte gati për të qëlluar, por uem ishte kurioz.
  
  
  "Një vend ku ju nuk mund gjithmonë të mendoj drejt," vazhdoi ai. "Për një njeri të inteligjenca juaj."
  
  
  Buzëqeshja u kthye në një zemëruar sy. "Ku mendoni se është e fshehur, Carter? Do të fundit tuaj përfundim të jetë e saktë ose e pasaktë?
  
  
  "Kam menduar se ishte atje." Ai vuri në dukje banjo derë, si u ngrit në mes të portës dhe Zhukov . Në të njëjtën kohë, muskujt në parakrahun e saj shtrënguar, dhe stilet shkau imperceptibly në palm.
  
  
  Kam dëgjuar Zhukov nënqesh në tim të pasakta mendoj, por në vend të kthyer për të përballuar atë, I ra për tokë. Zhukov e revole të fshihen jashtë, gawking sytë e kapur në tim xhaketë si është rrokullisur dhe i hodhi një thikë.
  
  
  Kjo ishte një i çmendur hedhin, por për fat të mirë, stilet ende të mbërthyer Zhukov në kofshën e djathtë. Kur ai le jashtë një ulërimë dhe dora e mban revole të rënë, babai i saj u hodh në atë nga toka. Ne e goditi murin. Vetja i ktheu krah, dhe revolver fluturoi jashtë, goditi katin, dhe shkau në qoshe.
  
  
  Në këmbë të tij, ai shpejt i dha një të drejtë duar grusht për vetja ngushtë të fytyrës, gjatë së cilës ai e dëgjoi plas e kockave . E saj plan për të nisur një të dytë greva filloi, por e pashë se ajo nuk ishte më e nevojshme. Vetja luftimin e shpirtit është zhdukur.
  
  
  Kjo ishte thikë që mori e saj jashtë vetja e sup. Ai hapi sytë e tij të gjerë dhe të hissed, që të lënduar. Ai presion stilet për Vetja e mjekër dhe studiuar hollë të fytyrës. Unë e pyeta: "Ku është ajo në sallë?'Ai rënkoi. Vetja e saj të qëlluara fytyrën e tij dhe tronditi atë mbrapa dhe me radhë. "Më trego ku e dokumentit është e fshehur, Zhukov," thashë unë.
  
  
  "Ego nuk është këtu," tha ai, frymë shpejt.
  
  
  "Le të flasim", u thashë. "Ajo është shumë vonë për lojëra."
  
  
  Ai shkundi kokën e tij. Maja e stilet presion të vështirë kundër Egos është i dobët qafë derisa u përgjak. Unë mund të të dëgjojnë zërat e saj në korridor. E shtënë u dëgjua. Dikush e pyeti në italisht nëse çdo gjë ishte në rregull.
  
  
  E saj sazaal. - "Va Bene!" Kjo është në rregull! Ai u kthye për të Zhukov. "A e shihni ju tani? Tani ju nuk keni më shumë kohë të majtë. Policia duhet të jetë këtu çdo minutë." Unë dua të di ku ky dokument është në audiencë. Të flas!'
  
  
  Ai glared në mua dhe ishte frymë rëndë. "Ju mendova se ishte person i rëndomë i cili do të ju dënon vetëm për shkak se ju më kërcënonte me vdekje? Unë jam i frikësuar ju nuk e dini Parim Zhukov shumë mirë."
  
  
  Por vetja e dinte saj më i mirë se ai i menduar. Ai kujtoi SËPATË file që ishte mbi të. Parim Zhukov nuk ishte vetëm një talker, por edhe një gjahtar i grave. Ai ishte shumë krenar e tij potencë, mistletoe grave në të gjithë pishinë në natyrë dhe kishte një reputacion për të pasur një sasi e konsiderueshme e oreksit seksual. "Të gjithë të drejtë, Zhukov," I tha butësisht. "Unë nuk do të ju vrasin. Unë do të marrë pjesë të trupit tuaj që ju jeni kaq krenarë - unë do të pres gjë damn jashtë ."
  
  
  Arroganca e përfaqësuesve ishte zhdukur nga hollë, fytyrën e vetja. 'Çfarë? W-çfarë?
  
  
  Nuk ishin më shumë zëra në korridor: "Ju e keni dëgjuar se çfarë kam thënë."
  
  
  Ai më dha një tronditur sy. "Ju nuk do të bëjmë atë!"
  
  
  "Unë do të.'
  
  
  "Ju jeni të çmendur," tha ai, djersë të thyer jashtë tij cik e sipërme.
  
  
  "Budalla."
  
  
  Uem prerë saj fluturojnë hapur. "Pra, Zhukov?"
  
  
  'Të më vrasin mua!'
  
  
  'Oh, jo. = Kjo e bën shumë njerëz, më shumë argëtim.-"Të gjithë të drejtë?""Ajo u mbajt nga një stilet në elastike band nga vetja e saj underpants. E saj e mori për shërimin e reumës që kam kërkuar. Në panik, ai e shikoi nga dritarja. Pastaj ai grumbulluar deri guximin e tij. "Jo," tha ai. Por ishte tepër vonë. E saj, nxituan për të dritares, e shtyu vetja, rookery theu dhe ra në hendek. Atje, në buzë të starboard çelin, ishte e fshehur në letër.
  
  
  Në kuadër të çelin përbëhej nga tri shtresa të drurit në shkallë të ndryshme të kalbjes. Në këtë trapdoor, mes shtresë rotted më shpejt se ajo e pikturuar shtresa e jashtme, dhe chunks të mëdha prej druri ra nga të formojnë një hapësirë . Nuk ishte një letre të palosur në këtë dhomë. Kur çelin u mbyll me buzë të dritares kuadër, gazeta ishte e mbuluar.
  
  
  'Jo! Zhukov bërtiti, të zvarriten deri në mua dhe duke u përpjekur për të marrë deri.
  
  
  Ai nxori letrën rreth cache dhe të shpaloset ajo.
  
  
  Ajo ishte me të vërtetë një model për ndezjen mekanizëm. Unë kam qenë vetëm duke i vënë tim vetja poshtë, kur Zhukov zhyta tij revolver.
  
  
  Para se unë mund të arrija, ai mori një revole dhe e vuri atë në mua. Ai pëllumbi për të shqyer në dyshek ku Luger porotë . Zhukov e revole shkova jashtë dhe gawking deponive të drejtën time të ijës. Ai zbarkoi në dyshek dhe menjëherë rrëmbyer Luger. Kur Zhukov mori qëllim përsëri, Luger e zgjodhi atë dhe e qëlloi dy të shpejtë të shtëna, pa marrë qëllimi. E parë gawk goditur derën. Ka qenë me zë të lartë bërtet në korridor dhe troket në derë. E dytë gawk goditi beetle vetëm nën zemër. Ai kërceu dhe u rrëzua, duke u ulur në dysheme. Ai ulej për një çast, me sytë e tij të gjerë të hapur, e pastaj ra i vdekur.
  
  
  Njerëzit ishin duke bërtitur në korridor: "Polysia! Polysia! "Ajo ishte koha të zhduket. Ai u rrit nga dritarja mbi rickety zjarr të shpëtuar, dhe le të sirenat renkim në distancë si ai zbriti në një rrugicë të errët.
  
  
  
  
  
  
  Kreu 2
  
  
  
  
  
  
  Atë mbrëmje, si një ekstra masë paraprake, ai kontrollohet në një hotel tjetër. Im qëndrim të ri ishte afër me Anë të Marco Aurelio, në një kodër të vogël në anën e kundërt të Koloseu. Kjo ishte një lagje të varfër, dhe pas unë u zhvendos në një të vogël, i zënë dhomë, unë isha më shumë i shqetësuar për grabitqare se KGB. Ajo është një shqetësuar natën .
  
  
  Të nesërmen në mëngjes u ngritën herët, u tërhoq nga një e fshehtë që nuk ishte gati si krijues e si Zhukov, dhe të veshur. Por koha për të transferuar dokumenti ishte më e mirë. Ajo do të ketë qenë plotësuar me një korrier në aeroport Rimë nuk e di se kur dhe dorëzuar Uem dokumenti si ai hipi në aeroplan për në New York. Kjo ka ndodhur për mua se nëse Zhukov kishte deponuar të dokumentit brenda njëzet e katër orësh, ai mund të jetë ende gjallë sot.
  
  
  Kur ai doli për kafe, ai u largua nga vetja e saj në dhomën e tij. Si Zhukov, ai nuk ishte kërkuar që të qëndrojnë me mua në çdo kohë më shumë se është e nevojshme. Pjesa dashnor mendon se sendet do të jetë e sigurt kur ai ih mbart ato me vete. Por një profesionist e di se nëse artikulli është i fshehur në një të mirë të fshehur vend, ajo do të jetë më të sigurt. Papërvojë zyrtarët zakonisht janë të shqetësuar në lidhje me këtë, por ky shqetësim nuk duhet të shkojë përtej cilësitë e tyre.
  
  
  Kam kaluar mëngjes double-kontrolluar të marrë-off kohën e mia transportuesit e avionit dhe encoding një mesazh të shkurtër për David Hawke,time mbikëqyrësi i drejtpërdrejtë dhe drejtori i pret sëpata në Uashington. Hawk dëshiron të dijë sa më shpejt të jetë e mundur nën cilat rrethana të tjera dokumenti u gjet. E ndërlidhës i dha em një mesazh.
  
  
  Jo kur ai është marrë nga dokumenti në vende të ushqimit, të vënë në një argjendi cigare rastin dhe të vënë cigare rast në një minutë. Në aeroport, ai ishte menduar për të ofruar korrier një cigare, dhe pastaj dy identike artikuj u shkëmbyen.
  
  
  Unë nuk e kam qëllim që një taksi në hotel, por vetëm shkoi poshtë kodrës për të Koloseu. Por kësaj here masë paraprake nuk ishte e mjaftueshme. Pas vetëm disa minuta, e të ngiste atë, e pash se ne ishim duke u ndjekur nga një zi Fiat.
  
  
  "Të marrë një e majtë këtu," ai i tha shoferit.
  
  
  "Por ju tha se ju të kërkuar për të shkuar në aeroport!"
  
  
  "Të harrojmë se tani për tani."
  
  
  "Gëzuar o coraggio!" njeriu grumbled si ai u kthye në qoshe.
  
  
  Kam shikuar nga prapa në dritare dhe pashë një makinë Fiat pas meje. Tani ishte radha ime për të grumble. E saj, mendova çdo gjë shkoi mirë, pasi ai i ka tradhtuar të saj. Por disi Zhukov miqtë më gjeti.
  
  
  Ne shpejt u kthye cep dy herë më shumë, duke u përpjekur për të marrë shpëtoj prej tyre. Shoferi, duke gjetur se makina ishte pas nesh, e shfrytëzoi rastin për të demonstruar tij të aftësitë lëvizëse. Ai zvarritur na poshtë Nëpërmjet Labicana, mbrapa deri mimmo Koloseu dhe deri Via dei Fori Imperiali, atëherë mimmo Bazilikën e Konstandin dhe borë të bardhë Romake Forum me ego-shkatërrimtar tempujt valë në diellin e mesditës.
  
  
  "Ku tani për tani, signor?"
  
  
  "Vetëm të shkoni direkt," I tha, duke kthyer në Fiat. Pavarësisht shofer taksie e deft trajtimin, ne u mbajtur nga trafiku, dhe Fiat mbajtur deri me ne; ajo ishte shumë e afërt për mua. Ne kope përgjatë Corso Vittorio Emanuele në Tiber, kaloi Ponte Vittorio Emanuele dhe u drejtuan drejt Vatikanit. Në makinë e zezë ishte ende ndiqte ne. Në fillim mendova të fshehur dokumentit në një taksi diku, por, pasi që agjentët prapa nesh identifikohet makina, në këtë plan më në fund dukej shumë e rrezikshme. Kështu që ne kemi vazhduar të makinës poshtë Via della Conciliazione për Piazza Piu XII. Shën Pjetrit loomed para nesh . Kur kam shikuar në sheshin me të mëdha shatërvan në mes, unë befas pati një ide. Është e qartë që kjo ishte një tapash tani ose kurrë.
  
  
  "Të ndaluar, shofer," ai tha: "shpejt, dhe në të njëjtën kohë të shikuar prapa dhe pashë se Fiat ishte jo më shumë se dyqind metra pas nesh . Unë shoved një tufë të lirë në shoferi dorën, dhe ai ngriti trasha, të mbuluar me shkurre, vetullat.
  
  
  "Benissimo !"thirri pas meje si I majtë. "Në bocca al lupo!"
  
  
  Por pastaj e kuptova se unë e nevojshme në mënyrë shumë më tepër se vetja ime e mirë dëshiron.
  
  
  Hapin e saj e kap e saj deri, kur ajo dukej e shpejt mbi shpatullat e saj përsëri, ajo e pa se Fiat kishte ndalur në anën tjetër të sheshit . Na ishin dy njerëz në sediljen e pasme, fytyrat e tyre të padukshme në diell pasdite. Ih në dukje pavendosmërisë shtyri mua . Unë e dinte se nëse unë mund të merrni në Bazilikën e muzeut , unë do të ketë një shans për të marrë larg nga ato në mesin e turmave të turistëve.
  
  
  Kështu që unë kap ritmin tim përsëri dhe nxitoi përmes colonnade, mimmo e madhe Binjakët shtylla muzetë përtej. Ai shikoi prapa. Të dy burrat doli jashtë, rrethuar keq-duke kërkuar makinë e zezë, dhe më ndiqnin.
  
  
  Papritmas ai jerked të drejtë, ducked në hijet e dy muzeve, dhe strode në një të tretë, të errët të ndërtesës. Nuk ishin të uniformuar roje në hyrje. Ai ndoqi të kaluarën e tyre, pa shikuar prapa dhe hynë në një sallë ku turistët ishin plotësuar deri në dyqane suvenirësh. "Mallkuar e qepur," ai muttered; këta njerëz kishin sytë e mprehtë se ai do të menduar.
  
  
  Rreth tyre, Odin tashmë kishte hyrë në sallë, ai u ngjit shkallët dy në një kohë. Kam pasur kohë për njoftimin e preokupuar vetja e shprehjes në këndore, chiseled fytyrë. Ai ishte një muskulare njeri me flokë të errët, e veshur me një nondescript lirshme kostum gri. Dhe ai ishte ndoshta në KGB.
  
  
  Në krye të shkallëve, ku i saj, panting, shikoi rreth e rrotull, të sajët, pashë se isha në galerinë e Bibliotekës Vatikanit. Kjo ishte një kohë, hapësirë të ngushtë rrethuar nga xhami shfaqur raste të përmbajnë dhurata për Papë Pius IX, Leonit XIII dhe Pius X. Ai ishte një thesar i vërtetë trove e jeweled scepters, argjendi statuettes, dhe për habi të bukur të gdhendur kupa ari dhe objektet fetare; lashtë vazo që rrinte në këmbë në dysheme dhe në mes të ekranit raste . Në të majtë të galeri, ajo pa e jashtme të murit me të cilat përballet oborr ku ajo kishte drejtuar një pak sekonda më herët .
  
  
  Dhoma e saj ishte e skanuar dhe të Stahl kërkuar për një mundur vend për të ngrënë dokumenti. Ajo ishte shumë e rrezikshme për të mbajtur vetja e për veten e tij, dhe ai e dinte se me çdo fat, e KGB kurrë nuk do të jetë në gjendje për të gjetur vetja sikur unë, e fshehu atë në vendin e duhur.
  
  
  Uniformuar vetë lëvizur nëpër korridore, në dy anët e galerisë. Ajo mund të dëgjojnë creaking e floorboards si stafi i mirëmbajtjes të dukshëm mbrapa dhe me radhë . Atëherë unë do të marrë një pjesë të vogël të mia veprimet e tij mbi muffled tingujt e gjurmët, kështu që ata nuk mund të shohin çfarë unë jam duke bërë. Ai e mori atë jashtë xhep me një argjendi cigare rast. Të errët, me flokë të KGB agjent mund të shfaqet në çdo çast. Ai shpejt shoved letrën e palosur në dorën e tij të djathtë dhe shoved e cigareve lëndën prapa në e tij doublet xhep. Odin Np e shoqëruesit ishte fishkëllimë. Unë u ndal dhe për të pretenduar që të admirojnë prej argjendi mbi një të ekranit raste, shikuar mjek vazhdimisht derisa ai ishte nga sytë. Pastaj ai shoved dokumentin në një Etruscan vazo që u ul në një dritare në fund të tunelit. Unë kisha për të dele letër në gjysmën përsëri për të marrë atë nëpër qafë të ngushtë.
  
  
  Ai sapo kishte shkuar në një tjetër ekran rast kur ruse u shfaq në porta. Ai erdhi shpejt, më pa në këmbë, dhe për të ngadalësuar. Gjithashtu, ai u ndal në frontin e shfaqur rast dhe ekzaminuar përmbajtjen.
  
  
  Unë isha i sigurt se askush nuk e kishte parë mua të vënë dokumentin në vazo. Duke shpresuar që të duken si një e zakonshme turistike, ai kaloi disa minuta më shumë në kërkim rreth ekspozitës. Pastaj ai ecte ngadalë nëpër dhoma dhe u kthye në dremitje të mjek në porta. Kur ai ishte në korridor, babai i saj doli në dritare dhe shikoi jashtë në oborr. E saj, pa se në hyrje të ndërtesës ishte duke pritur për fillimin e dytë ruse .
  
  
  Unë u zhvendos në. Kështu, ata mendonin se e kishin më të bllokuar. Por në qoftë se ata mendonin se kështu, ata nuk kishin letër ende. Ky dokument ishte më mirë të ruajtura në një Zviceran të sigurt. Transportuesi im ishte urdhëruar për shtyrjen vetja udhëtime për njëzet e katër orë në qoftë se unë nuk shfaqen, pra kjo është në rregull shumë. Tani të gjitha unë duhej të bëja ishte të merrni larg nga këto dy Rusëve i gjallë.
  
  
  Unë zbrita shkallëve të katit të parë të ndërtesës, ku kam gjetur një korridor me disa tualete. Përtej saj ishte korridorin kryesor me një të vogël portik udhëheqëse të shërbimit të hyrjes. Ai shkoi për të dy fundet e shkurtra të lobuar, u kthye në cep,dhe i priste. Pothuajse menjëherë, zyrtar i sigurimit erdhi duke vrapuar rreth qoshe, ndoshta duke menduar unë do të të zhdukurve nëpërmjet shërbimit të hyrjes .
  
  
  Kur ai i dha asaj larg, Stahl afrua, mori vetja, dhe të shtypur e saj për të moan. Vetja e saj mund të vrasin e saj, por kjo nuk do të kemi për të. Unë ende kishte për të hequr security dokument, dhe ndërsa unë isha duke bërë që, ai nuk ka nevojë të policisë për të hetuar vrasjen. "Ju jeni me vonesë," kam gënjyer, duke shtypur vetja ime për të rënkojnë. "Dokumenti shkoi në Uashington."
  
  
  E saj qenë të goditur nga vetja e tij grusht në jetë. Ai është kërrusur, që dhemb. Vetja e saj e goditi në qafë dhe ra në gjunjë. Si unë ishte rreth për të drejtuar larg prej tij, ai papritmas kapi këmbët e mia dhe tërhoqi mua drejt tij.
  
  
  Ai croaked. 'Ju po gënjen!'
  
  
  Ai arriti për fytyrën time dhe e humbi të drejtën time sy nga disa milimetra. Vetja ruku e saj u ndal dhe u përplas grushtin e tij në Egon e disaherë fytyrë. Ai i bërtiste dhe i ra murit. U ngrita, dhe ndërsa ai ishte gati të merrni deri , unë të qëlluara vetja e tij në fytyrën përsëri. Gol-ego është hedhur nga rruga nga ndikimi. Kur ai e goditi murin e saj knuckles vetja e tij u përplas në diafragmë. Ajrit nxituan përmes egon e tij të mushkërive, dhe ai u shemb përsëri. Vetja e saj, e shkelmoi në fytyrë. Ai ishte i pavetëdijshëm.
  
  
  Ishte e qartë se askush në korridorin kryesor kishte dëgjuar për luftën. Unë shkova në shërbimin e hyrjes dhe e gjeti derën e mbyllur, ndërsa unë pritur. Por unë nuk mendoj se unë mund të merrni kaluarën e tjera të zyrtarëve të mimmo në hyrjen kryesore . Zëri i saj kap e saj të veçantë të bllokohet marr, edhe pse ai nuk ishte i sigurt nëse ajo do të punojë me të madhe të vjetër të kyçur. Ajo u përpoq për disa minuta, vazhdimisht duke shpresuar që të stafit të shërbimit nuk do të shfaqet. Më në fund, e kyçur hapur.
  
  
  Pas tij, kam dëgjuar e saj moan si zyrtar i sigurimit. Ai erdhi në shtëpinë e shqisave. Ai u trajtuar dhe hapi derën. Me diell Brylev hyri në dhomë . Ai eci në të vogla parkingun prapa ndërtesës dhe dolën për të qoshe ku një taksi ishte duke pritur. Shoferi ishte dozing në timon. Ai u përkul dhe u drodh Vetja e sup.
  
  
  "Unë dua të shkoj në Hotel Della Lunetta," thashë unë.
  
  
  "Mi si jetojnë dai piedi," ai u përgjigj ; në qoftë se vetëm e saj hotel do të marrë vetëm një udhëtim.
  
  
  Ajo i është dorëzuar një tufë të lirë nga Uem dhe u ul në një taksi, ndërsa ai të mbledhur paratë. Kur ai mbaroi, ai qeshi.
  
  
  "Tani, shpejt."
  
  
  "Tuaj, tuaj, signor."
  
  
  Ai filloi motor, zhvendos, ingranazhet, dhe ne kope të hyrjes kryesore, mimmo turistë dhe një roje të sigurisë. Ai kap një gazetë nga e shoferit vend dhe për të mbajtur atë në frontin e tij faqen si ne tërhoqi deri te hyrja. Siç e kemi kaluar mimmo, u rreshtuan mbi buzë, në një agjent i KGB, një njeri më të shkurtra se vetja e tij koleg. Ai lëshoi shkurtimisht në tarifat, pastaj u kthye dhe shikoi në ndërtimin e sikur të kishte pritur për të parë kolegu i tij .
  
  
  Si ne kope përmes Shën Pjetrit Katror të lumit, ajo vënë poshtë gazetave dhe të relaksuar. Dokumenti ishte e sigurt - deri sa disa ferret. Tani unë kam për të gjetur një mënyrë për të marrë e mia vetja përsëri para korrier majtë të nesërmen.
  
  
  
  
  
  Kapitulli 3
  
  
  
  ;
  
  
  Unë nuk ishte në gjendje për të kontaktuar zgarë derisa të nesërmen, por që nuk ishte e nevojshme. Si për dokumentin , Vatikani muzetë ishin të mbyllura gjysmë ore pasi ai u largua për paketim, dhe nuk i hapur deri të nesërmen në mëngjes. Kështu, pas një zbutës vakt, ai u zhvendos në një të tretën hotel në rastin e KGB shikuar pas fillimit të dytë. Pas drekës, unë shkova në një bar të vogël, urdhëroi një cinzano, dhe kishte një ngadaltë vetja për të pirë . Kjo ka ndodhur për mua se nëse Hawke e kishte ditur ku dokumentet janë në hall, ai mund të ketë qenë i kënaqur me atë që kisha bërë me ta, dhe që unë do të tashmë motive nga një mënyrë për të marrë dokumentin mbrapa. Unë shkova tek farmacia dhe për të blerë një shtesë gjatë palë e mjekut piskatore. Të nesërmen në mëngjes unë do të shkoj në galeri me piskatore tim nën xhaketë, dhe në qoftë se askush nuk është rreth, unë do të dip piskatore në një Etruscan vazo dhe të nxjerrë në letër. Unë do të mbërrijë në fillim sa më shpejt muzeu hapet , kështu që nuk do të jetë shumë turistë.
  
  
  Unë sapo kisha punuar nga planet e mia, kur një vajzë shkoi dhe u ul në tryezën time". Unë pashë e saj, ndërsa unë isha ende duke menduar për të Vatikanit. Ajo është padyshim një prostitutë: e hollë, me të hollë, flokë të zeza dhe shumë grim. Ajo ishte veshur me një lirë shirita triko dhe një skaj që mezi e mbuluar e saj kofshët më. "Hej, Johnny. Ju jeni Amerikan, a nuk jeni ju?
  
  
  'Po'.
  
  
  "Në humor për disa fun, huh?"
  
  
  "Jo sonte."
  
  
  Unë nuk kam asgjë kundër kurva. Vetëm shumica e njerëzve rreth tyre duket emocionalisht disfigured, dhe unë doja që një grua të jetë të shëndetshme, jo vetëm në trup, por në mendje.
  
  
  Ajo këmbënguli. "Jeni i sigurt, Johnny?"
  
  
  "Po", I thashë. 'E saj të sigurt.'
  
  
  "Hej, unë e di kush je," - tha ajo papritmas. "Ju jeni një polic Amerikan."
  
  
  E saj shikimin e fiksuar në Afër. "Çfarë ju bën të mendoni se?'
  
  
  'Sigurisht! Oficeri i policisë! Unë mund të le të saj të parë atë?" A keni punë me Roman policor ?
  
  
  "Unë nuk jam një copp," thashë unë.
  
  
  Ajo më dha një të vështirë buzëqeshje. "Hi, Xhoni," tha ajo, " ka dikush që ju do të donte për të përmbushur. Përshëndetje, Gina! Favoriska ! Para se unë mund të protestojë, ajo e thirri vajzën që sapo kishte ardhur deri tek ne dhe qëndroi hezituar nga kryetari, duke kërkuar mua në fytyrë. Kjo nuk duket si një lavire. Dhe ajo ishte shumë e bukur.
  
  
  "Si encodi!" hollë vajza i tha vajzë e bukur, troket për të tretën karrige. Pastaj ajo u përkul përpara dhe tha me një ton konfidencial: "Gina, ajo flet mirë anglisht. Hej pëlqen Amerikanëve. Ju dëshironi të flisni të saj, nuk ju?"
  
  
  Gina u përpoq të kundërshtojë dobët vajzës ftesë, por më në fund e lejuar veten të jenë të bindur që të ulen.
  
  
  "Gina e bukur, nuk është ajo?", tha i dobët krenari.
  
  
  "Çfarë diabolo!", tha Gina, dhe fillova të ngrihem.
  
  
  Nice to meet you, Gina, " thashë unë. 'Emri im është Nick. Ju lutemi të ulen me ne."
  
  
  Ajo ngurroi për një çast, pastaj u përkul përsëri shyly. Afër pasur karakteristika të bukur dhe të lehta në ngjyrë kafe, flokët e pjesës veriore të banorëve të Milan dhe Vicenza. Afër e flokëve ishte i gjatë dhe i trashë, me vija të lehta. Sytë e saj ishin ngjyrë kafe, goja e saj është e gjerë dhe sensual, si dhe në bazë të saj të pajisur bluzë dhe pantallona të shkurtra, figurën e saj ishte më se i rafinuar.
  
  
  "Gina ka një kushëri në Amerikë, me" vajzë tjetër tha, duke injoruar Gina është turp i madh. "Por ajo flet Amerikane, më e mirë se saj. Ajo do të thoni ju. Pastaj ajo u ngrit dhe u largua, së pari me një shkelje syri në mua.
  
  
  "Çfarë do të thotë kjo?"
  
  
  Gina arritur një buzëqeshje. "U rrit pëlqen për të futur më për burrat. Ajo mendon se unë jam i vetmuar.
  
  
  "Dhe kjo është në ju?"
  
  
  Ajo e qëlloi me një shikim të shpejtë, pastaj shmanget vështrimin tim. Gjithkush merr të vetmuar ndonjëherë, nuk kanë?
  
  
  "Po," kam pranuar, duke kujtuar se ajo ishte patjetër në linjë tim të punës. "A punoni këtu, Gina?"
  
  
  Ajo është një kameriere, një zonjë, në qoftë se ju doni të telefononi atë. Por unë nuk fle me burra në punë." Ajo vendosi në fjalët e fundit ngadalë dhe me vendosmëri. Unë nuk do të shkoni në shumë detaje. Miku juaj Rosa mendon se unë jam një polic, por kjo është me të vërtetë asnjë nga biznesin tim.
  
  
  "Unë nuk do mërzitet nëse kjo është puna juaj.
  
  
  Unë e pyeta. "Unë mund të merrni ju diçka?"
  
  
  Ajo dukej mua në sy. "Unë do të duan për të, Nick," tha ajo, " por siç thashë, unë nuk jam një prostitutë."
  
  
  Unë buzëqesha në e saj. "Unë kam menduar kështu. Çfarë dëshironi të pini?"
  
  
  Ai motioned për kamerier, dhe ajo urdhëroi një appetizer. Ne bisedoi për një kohë. Ai i tha se ai ishte një zyrtarin Amerikan që e vizitoi ambasadën në Rimë.
  
  
  "Nga jeni në Amerikë?" Gina pyeti.
  
  
  "Rreth New York."
  
  
  "Unë gjithmonë dua të shkoj atje. Mbesa Rose ishte duke folur për jetën në New York. Ajo e vlerëson shumë cafeterias dhe restorante. Ata janë me të vërtetë aq i mirë sa ajo thotë se ata janë?
  
  
  Unë kam pritur për atë për një kohë. "Ah," I tha, " ata janë të mirë në mënyrën e tyre. Sa kohë keni qenë duke punuar në këtë bar, Gina?"
  
  
  'Jo aq të gjatë. Unë mund të vështirë të përballojë me qira." Ajo uli sytë e saj. "Unë do të shkoj në shtëpi së shpejti", tha ajo timidly. "Nuk ka punë këtu sot, dhe ata nuk kanë nevojë për atë. Ju mund të vijë për një pije me mua, nëse ju dëshironi." Pse jo, mendova. "Unë do të duan për të," I tha.
  
  
  Unë e quante atë një taksi dhe shkuam ne Gina e dhomës së. Kjo ishte një dhomë në kulmin e një shtëpi e vjetër në Anë i Quattro Fontane. Kemi filluar në katin e katërt dhe ashtu si ne exhaled për fillimin e dytë ulje, babai i saj u përkul dhe e puthi butësisht. Buzët e saj ishin të butë, të ngrohtë dhe e tenderit .
  
  
  Në dhomë, ne bisedoi duke pirë verë. Gina folur rreth kohës kur ajo ishte e zonja e fuqishme bosi i Romake nëntokës, në një farë Giovanni Farrelli. Ai e nisi si një e thjeshtë hajdut dhe pastaj e ka bërë miliona në pasuri të patundshme mashtrim. Sipas saj, ai trajtohet e saj të keq.
  
  
  "Por në të kaluarën. Tani unë të qëndrojnë larg njerëzve si Nevojtore. Unë qëndroj në këmbët e mia dhe të fitojnë të holla në mënyrë të ndershme ."
  
  
  Presionin e gjakut tim u rrit në sytë e saj buzëqeshje. Ajo filluar në mua, për një çast, pastaj u ngrit dhe u kthye drita kaloni në mënyrë që vetëm shenjtorët rreth dormer dritare do të hyjë në dhomë . Ajo undressed pa thënë asgjë. E saj bjonde flokët i ranë mbi supet e saj, dhe e saj të plotë zemrat e luta që të jenë të prekur. Unë mora saj trup të ngrohtë për mua, dhe ajo i shkrirë në mua si duart e mia që butësisht u zhvillua gjatë saj të butë të lëkurës. Buzët e saj, papritmas nxehtë, gjenden mia, dhe goja jonë u hap në ndërsjellë të eksplorohet. Trupi ai ishte duke luajtur në ishte lithe dhe të qetë, si një gjashtëmbëdhjetë vjeçar është.
  
  
  "Më merr, Nick," ajo më pëshpëriti në vesh.
  
  
  Unë undressed e saj, dhe ajo pa Luger . "Kështu që ju jeni një polic."
  
  
  "Ju kam thënë të vërtetën", thash unë. Ee e përqafoi dhe ajo e harroi armë.
  
  
  "Shtratin", pëshpëriti ajo. "Më merr në shtrat."
  
  
  Unë e bëri atë. Si unë vë pranë saj, duart e mia caressed trupi i saj, derisa ajo u ndanë saj të gjatë, të ligët kofshët dhe ai vrapoi dorën e tij mbi butë brenda.
  
  
  "Va benissime!" ajo muttered.
  
  
  Ai le dorën e tij të rritet më të larta.
  
  
  "Come on", ajo frymë.
  
  
  Ai e puthi gjinjtë e saj të plotë, dhe ajo mbajti frymën e saj. "Basta," ajo quhet. 'Kjo është e mjaftueshme. Tani. Unë dua që ju të më tani".
  
  
  E saj ngadalë depërtuar afër. Të ngjirur britmat shpërtheu rreth fytin e saj. Trupi i saj writhed me pasion, dhe unë isha i nxitur nga një bazë e fortë dhe e madhe fizike dëshirë. U ndjeva e saj të lagur kofshë të ngushtë rreth meje, dhe tingujt e saj fishkëllimë, gulçues britmat jehonë në veshët e mi. Ajo gërvishtem duart e mia me thonjtë e saj, e mbështolli me krahët e vet rreth im qafën dhe supet, dhe u tërhoq më poshtë, pothuajse të furishëm për të përfunduar atë që ne do të filloi.
  
  
  Pastaj erdhi momenti kur çdo mendim, çdo vullnet, ishte zhdukur. "Më shumë, më shumë, Nick!" ajo gulçoi. Buzët e mia më bëni në një smirk që tashmë ishte gjysma sardonic, gjysma e të kuptuarit. Ajo e përqafoi më të forta, më shumë posesive dhe hips e saj filloi të ndikoj si ajo ka humbur kontrollin. Një fundit konvulsive dridhje, dhe ne kemi mbledhur së bashku për të vendosur çfarë të bëni, ajo moaned tërbim, një këngë e mallit, dhe në dukje të pafund kënaqësi.
  
  
  
  
  Kur u zgjova të nesërmen në mëngjes, ka qenë një moment paniku, e para flashes frikë, ashtu si unë filluar në një mjedis të panjohur. Pranë meje, një trup të ngrohtë murmuriti lehtë. Ai ngriti sytë dhe qeshi kur ai e pa Gina e gjumit formë. Flokët e saj u tangled në jastëk , një coppery halo në saj të bardhë të brendshme. Me shumë kujdes, ajo rrëshqiti larg nga Afër derisa dorën e saj ka rënë nga gjoksi im. Ajo nxiti për një moment , pastaj e saj frymë u bë edhe një herë, dhe ajo ra në një gjumë të thellë.
  
  
  Në heshtje, në mënyrë që të mos zgjoheni të saj dhe deri më lejo të të bëj të saj ku unë kam qenë duke shkuar, kam marrë nga shtrati dhe mblodhi rrobat e mia. Unë kam qenë i befasuar që unë nuk do të kthehem në hotel dhe e kaloi të gjithë natën me Gina në krahët e mi. Por nuk kishte asgjë me vlerë në tim dhomë hoteli, për shkak se një Etruscan vazo në Vatikan Bibliotekë të mbajtur ende një çmuar dokument që përmban të saj vdekjeprurës të fshehtë. Por tani që unë kam arritur të mbajë dokumentin nga duart e KGB, unë kisha për të marrë atë përsëri, dhe sa më shpejt të jetë e mundur. Kur ai ishte veshur, ai zbutur gishtat e tij nëpër flokët e tij, mori një vështrim në shtratin e saj me rumpled, të lagur fletët dhe dhuratën e Gina e ri të bukur të trupit, dhe u drejtuan për tek dera.
  
  
  Ai nuk do mend të zgjuar e saj deri si ai e dinte se ajo nuk do mend . Por ai ishte im dashuria e vërtetë, dhe grave kënaqësitë duhet kurrë nuk më kanë mbajtur prapa nga një punë që duhej të kishte përfunduar. Ajo i dha Afër fundit të pasionuar sy. Ajo nuk thonë asgjë; gjinjtë e saj u ngrit dhe ra me çdo frymëmarrje . Ai rrëshqiti nga dhoma dhe mbylli derën ngadalë prapa tij .
  
  
  Ajo ishte koha për të vënë të gjitha mendimet e Gina nga koka ime. Unë kisha për të fokusohen në nxjerrjen e dokumenteve, marrjen e të pa tërhequr vëmendje. Nëse do të isha rastësisht kapur duke u përpjekur për kthimin e dokumenteve, nuk do të jetë , për ta vënë atë butë, komplikime të rënda. Së pari, gjëja më e keqe që mund të ndodhë në agjentët e tjerë se vdekja, sigurisht-është për të tërhequr vëmendjen publike. Mundësia e mia kamuflazhi tregon përmes ishte mjaft e rrezikshme, por në qoftë se unë u zbulua duke u përpjekur për të rrëmbyer letër, dokument do të rishikohet dhe të shqyrtohet nga ndonjë oficer i policisë italiane të cilët mund të shohin vetja. Edhe në qoftë se unë mund të në fund të bindur autoritetet që dokumenti i përket qeveria e SHBA, e fshehta do të pushojë të jetë një sekret sa më shpejt të jetë e mundur. Ai ishte i sigurt se jo të gjithë italiane oficerët e policisë do të jenë të gatshëm për të shitur një të tillë top-sekret dokument për dikë me një numër të madh tufë të lirë në duart e tyre.
  
  
  Dhe në qoftë se ne e kishte thënë Rusët ku dokumenti është në hall, ata do të janë përpjekur për të marrë atë para unë e bëri. Ekstrakte të dokumentit në Etruscan vazo tani janë qëllimi im kryesor. Çdo gjë tjetër është e parëndësishme . Për fat të mirë, u zgjova herët për të të jetë në Bibliotekën e Vatikanit, kur ajo u hap.
  
  
  Unë kam qenë në Piazzale XII, në hyrje të Vatikanit, kur pashë një turmë e madhe u mblodhën në sheshin para meje, kisha e Shën Pjetrit, Sheshi. Kjo nuk ishte e pazakontë. Papa shpesh shfaqet në ballkonin e pallatin e tij për të bekuar besnik dhe shtegtarë duke qëndruar në shesh. Por në këtë mëngjes, në mes të turmës së turistëve dhe Romakëve dukej më i madh se zakonisht.
  
  
  Unë kisha për të bërë rrugën time përmes turmës, muttering mi falni në çdo hap. Kokat ishin ngritur në dritaret e Pallatit Papal, si dhe burri i saj u afrua buzë të dendura të turmës, ishte një britmë, e ndjekur nga një të çuditshme dhe gati ogur i heshtjes që përfshiu audiencës. Ai qëndroi i palëvizshëm dhe shikohen si të bardhë-veshur figura e Papa Pali VI u bë e qartë.
  
  
  Ai e ngriti duart e tij në bekim. Por ai sapo kishte filluar bekimi kur një i mprehtë ndikim të pëlcasë qielli si bubullima. Në fillim mendova se ishte një makinë shall.
  
  
  Për fat të keq, ajo ishte shumë më serioz.
  
  
  Një ndarje të dytë më vonë, xhama të thyer u rrëzua poshtë në Papa si e mëdha dritare qelqi me njolla të ego ballkon të shkatërruar me një të goditur. Dikush në turmë nën ballkon filloi duke bërtitur, dhe Papa u zhduk nga sytë sa më shumë xhami, ra në turmën e njerëzve në shesh.
  
  
  E bërtet, patën jehonë nga të tjerët si turma u bë panik e goditura. Ai shikoi në të gjitha drejtimet për të parë ku ishte qëlluar, që vjen nga; shtënë duhet të ketë qenë i orientuar në Baba dhe e humbi atë nga një inç pak .
  
  
  "Kjo është Papa!" një ashpëra italiane zërin bërtiti.
  
  
  "Ata janë duke u përpjekur për të vrarë vetja! një tjetër bërtiti.
  
  
  Njerëzit vrapuan për në hyrje të Vatikanit, dhe zhurma e ih panik të zërat u ngritën në ajër si një moan tuaj pikëllim dhe dëshpërim. Demonit prej qelqi ende ra në shesh, por udhëheqëse pjesë e turmës u zhvillua me dyer dhe nuk bien nën qytetin e shrapnel.
  
  
  Ai lëshoi edhe një herë në ballkon, dhe në atë moment dy shifrat në bare u bë e dukshme. Ata përkul për të ndihmuar Papski lart. Nga ku ai e mbajti atë, ai mund të shihni se kjo ishte me sa duket unharmed.
  
  
  Prapa meje, nuk ishte një tjetër bërtet nëpër turmë. Ai dukej mbi shpatullën e tij dhe pashë një kohë të gjatë makinë e zezë përshpejtimin larg nga sheshi. Ai ishte vetëm një rastësi, unë kam menduar , ose nuk e makinave të ketë diçka të bëjë me atë që unë do të vetëm të shikuar?
  
  
  Unë nuk e di pse ajo papritmas pa në drejtimin e Vatikanit e muzeve dhe bibliotekave, ku ajo ishte e martuar. Por kur e pashë, e pashë një helikopter duke zbritur dhe zhdukej prapa një ndërtese. Është e qartë se dukej si një ushtarake Amerikane helikopter Skyhook.
  
  
  Unë nuk duhet të mendosh edhe për një të dytë.
  
  
  Si e bëri rrugën e tij përmes turmës, ai e kuptoi se kishte për të marrë për të bibliotekës sa më shpejt të jetë e mundur. Ai e shtyu përmes tronditur njerëzit dhe u larguan nga sheshin kryesor të colonnaded muze. Kur babai i saj hyri kryesore oborr, Stahl Vidny u kthye me helikopter. Ai ngadalë zbriti sinqertë mbi të Bibliotekës Vatikanit. Dhe pastaj saj, e kuptova se diçka ishte e gabuar; tmerrësisht e gabuar.
  
  
  Ai filloi të vraponte sepse ai nuk kishte një të dytë për të humbur. Zëri i saj, ndjehet e mi dollar rafte të trokasë, dhe adrenalina u rrit nëpër venat e mia si të sajët përparuar në drejtim të hyrjes të muzeut . Kapur në panik e dendura të turmës, me uniformë të punësuarit pothuajse të gjithë të lënë postet e tyre në frontin e Papnor bibliotekës. Ata vrapuan mimmo mua, ih sytë e ngrirë nga frika. Kam shikuar prapa në ballkon ku Babai im kishte ardhur nga. Ballkoni ishte braktisur; vetëm demonit prej qelqi të heshtin dëshmitarët në atë që unë kam parë vetëm.
  
  
  Natyrisht, ata nuk e dinë rreth shën është kusht akoma; ajo nuk do të jetë pikërisht një zemëruar, panik të turmës. Rojet ishin në drejtimin mbrapa me radhë dhe në të gjithë sheshin, si në qoftë se në kërkim për këmbësh. Por unë e dija se ata nuk do të gjejnë asgjë , dhe unë isha i sigurt se nuk ishte më shumë për luftën e përgjithshme konfuzion se ishte sipërfaqësor.
  
  
  Tani një të dytë me shkëlqim të zi limousine erdhi në pamje. E saj ducked pas një rreth shtyllave në hyrje të bibliotekës. Makina screeched për një të ndaluar. Nuk ishte një creak të kanosjes, si dhe dy të gjerë shouldered, yndyrë njerëzve u hodh nga rreth makinave dhe sulmuan në ndërtesë. Në të njëjtën kohë, çelin në fund të helikopteri i hapur, dhe ajo ishte futur në një seri të lëvizjeve në aeroplan.
  
  
  Një hije, shifër u ul pas timonit të limousine. Fytyrën e atij njeriu ishte e pamundur për të parë si makinë lurched përpara dhe fluturoi kaluarën mua. Ai squinted dhe është përpjekur për të shkruar poshtë licencës pjatë numër. Por edhe në qoftë se makina u ndal, ju ende do të duhet të ketë një X-ray sy për të parë numrat. Rekord ishte e mbuluar me një përafërt i errët e zezë leckë të mbuluar.
  
  
  Kur makina ishte nga sytë, ai u zhvendos në. Unë nuk mund të hyjë në bibliotekë ndërsa makina ishte në frontin e tij, por tani që ajo ishte shpejtimin larg, unë u zhvillua në hyrje të papnore monument dhe pashë brenda. Disa punonjësve të nervously biseduar për atë që kishte ndodhur.
  
  
  Por dy të fortë-ndërtuar njerëzve që sapo kishin kërcyer nga rreth makinë ishin askund për t'u parë. Dhe askush nuk përreth të emocionuar ih personeli i muzeut dukej në njoftim. Ndoshta ata nuk e kisha parë njerëz të kandidojë në bibliotekë, por ata do të shihet e saj. Si ai iu afrua shkallët kryesore të galerisë, dy të shtëna ranë jashtë. Ajo kishte një shumë të sofistikuar balistikës sigurisht në AX , dhe unë nuk kishte asnjë problem në përcaktimin se të shtënat u vijnë nëpër galeritë ku një top-sekret vizatim kishte fshehur e saj.
  
  
  E saj, u ngjitet shkallëve të tre personat e zhvendosur, Luger në dorë, gishtin në këmbëzën. Kur më në fund arriti në katin e parë, ime më e keqe dyshime janë konfirmuar. Të uniformuar të shërbëtorit, të cilët kishin vendosur të qëndrojë në postin e tij nuk e kishte lënë ende, tani të shtrirë në një pishinë të madhe të gjakut për ditë. Unë nuk kam të bëj mbi atë për të parë se ai ishte i vdekur.
  
  
  Shumë vonë, ai pa masive gdhendur lisi dyert e galerisë e mbyllur nga brenda. Unë u zhvillua atje, por jo të shpejtë të mjaftueshme. Edhe në qoftë se ajo është përdorur nga Wilhelmina, ajo do të jetë e pamundur për të parandaluar dyert nga përplasur mbyllur.
  
  
  E kam dëgjuar një klik të një buton në të bllokimit. Ai tërhoqi këmbëzën dhe druri rreth bllokimit të çahet. Por gawk mbane gjysma e të trashë druri derën. Atëherë ai dëgjoi një tjetër thud dhe kuptova se e njëjta gjë po ndodhte në anën tjetër të gjatë të korridorit. Galeria ishte e mbyllur nga brenda me të tilla efikasitetin që ishte e qartë se operacioni - çdo gjë që mund të përfshijë atë - e kishte kryer me e duhur dhe kualifikimet e përgatitjes.
  
  
  Unë shikova rreth wildly për të parë nëse ajo ishte e mundur për të hyrë në galeri. Kam dëgjuar muffled zërat pas meje. Unë nuk do të marrë ndonjë më shumë shanse të saj. Ai u kthye si tre turistë të ardhur rreth qoshe. Një prej tyre, një e kuqe-përballur grua në një fustan të ndritshme, i hodhi një shikim të Luger dhe bërtiti.
  
  
  E saj qaj shtyri mua të veprimit. Ai vrapoi në radhë të windows në afërsi të mbyllura galeria dyert. Ai hapur e kaloni, hapi një rreth windows, dhe u përkul përpara për të parë jashtë në oborr. Rreth tridhjetë metra nga helikopteri, një shportë metalike më shumë se tre metra në diametër dhe lartësi, bashkangjitur një trashë kabllo çeliku, ra . Një njeri ishte crouched brenda shportë, dhe kam vënë re se shporta ishte bërë e blinduara të çelikut , të njëjtën metalike që mbulonte pjesën e poshtme të helikopteri.
  
  
  Ajo tani ishte e qartë se çfarë ai kishte parë mendoi me të vërtetë ishte e vërtetë. Sulmi ndaj Papës ishte një diversionary taktikë për të shkëputur vëmendjen nga e vërteta e krimit, që ishte duke u kryer. Ata të cilët janë prapa këtij kurrë nuk ka për qëllim për të vrarë Papën. Ky sulm është kryer për të shkaktuar panik dhe konfuzion të përgjithshëm. Në të vërtetë synimi ishte të grumbullimit të arit dhe argjendit thesare nga Galeria Po e Vatikanit Bibliotekës, shumë galeria, ku që të mallkuar, e pazëvendësueshme të fshehtë vizatim kishte fshehur e saj.
  
  
  E britmat e të frikësuar turistike të tërhequr vëmendjen e të tjera vizitorëve të muzeut. Ai shikoi prapa dhe motioned për ata të largohen nga mënyra sesi ai waved në saj të ndezur alarmi i hutuar dhe i frikësuar turmës. Ai u kthye në galerinë derë, përkul dhe e dëgjova me qëllim . E saj, dëgjoi xhami të thyer, dhe dyshohet se windows në galerinë janë thyer, dhe së shpejti ih thesare të çmuara ishin të vjedhura-dhurata nga të gjitha fuqi Evropiane mbretërve, pavlefshëm gjetjet kaluar poshtë për të papnore nga mbretërit dhe kishtare princat . Dhe në mes tyre ishte një dokument që duhej të kthimit të saj-me çdo kusht.
  
  
  Diku në muze, një alarm bell rang. Por askush nuk ishte në gjendje për të vënë një ndalesë për më brutale grabitje në historinë e Italisë. Unë nuk mund të ndihmojnë por e admiroj zgjuarsi e planit dhe të efikasitetit dhe profesionalizmit në të cilën u krye krimi. Por dokumenti që unë e nevojshme ishte në një Etruscan vazo, të padukshme pas ngushtë me dyer të mbyllura i galerisë.
  
  
  "Telefononi stafi i mirëmbajtjes!" Unë bërtiti këtë të rinj e të reja matematike e nxënësve qëndruar pranë meje, dhe vetja e gjerë sytë dhe gojën ndryshuar si ai ishte shtyrë poshtë shkallëve nga vetja.
  
  
  "Po, zotëri," tha ai, kamera vetja vallëzimi në gjoksin e tij si ai e bëri rrugën e tij përmes ngacmuar turistët .
  
  
  "Thuajuni atyre se Papnore Galeria është duke u vjedhur!" Vetja e thirri pas saj.
  
  
  Ndoshta ajo ishte e bindur të shëndoshë e mi të ekipit apo fakti që unë flisnin anglisht, por çfarëdo qoftë ajo ishte, audienca të qetësohen. Ai vuri në to të sigurt parmakëve të shkallë. Edhe gruaja që tashmë i kishte bërtitur kur ajo e pa e mia Luger të qetësohen dhe dukej të jetë më vete përsëri.
  
  
  Sytë e saj u kthye në Ditë. Një splintered, dogjën nga pema mbi kështjellën e shënoi rrugën e ime e parë e shtënë. Një plumb do të kishte qenë e mjaftueshme . Ndoshta kjo ka ndryshuar me të dytë apo edhe të tretë të shtënë. Ai i mori me kujdes qëllim dhe qëlloi tri të shtëna në një rresht.
  
  
  Të gjithë rënkoi si të rëndë plumbat i goditi ata. Metalike bllokohet creaked me zë të lartë, dhe përmes tymit dhe demonit prej druri, që ajo e pa se bllokimi kishte qenë afërsisht të detyruar. Wilhelmina edhe një herë dëshmohet e saj me vlerë, kur ajo u qëllua me anë të rënda derën. Prapa meje, një grua tjetër bërtiste, dhe i tmerruar turistët u zhvillua verbërisht poshtë shkallëve për të lobuar.Tani ata nuk ishin më në rrezik, ai u largua përsëri, e ngriti këmbën e tij, dhe e shkelmoi. Tae Ish Bëni është një nga më të mirë të luftuar teknikat. Fryni, Do Cha-Gi, ditën e ndarë. E dytë derën metalike të kyçur fluturuan në kornizë druri dhe clattered në dysheme.
  
  
  Pastaj dyert nxorrën hapur dhe e saj jashtë mase e pa dy, të mirë-ndërtuar njerëzve hap nga rreth një e zezë limousine . Ajo dukej sikur kishte ndodhur disa orë më parë. Por jo më shumë se dhjetë apo pesëmbëdhjetë minuta pasi kishte kaluar në ferret ishte me ta kur dy burra - ih shokët në helikopter-ia plas në muze.
  
  
  Ata ishin të kutive të votimit një çmuar artificiale pas tjetrit në disa tashmë të mbingarkuara rënda, çanta kanavacë. Metalike shportë ai e kishte parë të varur në frontin e hapur në galerinë dritare dhe ishte bashkangjitur gjerë guri sill nga dy metalike me grepa . Burri i tretë i ngarkuar prej liri çantat në shportë. Xhami shfaqur raste u thyen, dhe e lëmuar dyshemeja ishte e mbuluar me demonit prej qelqi .
  
  
  Sa më shpejt që unë u shpërbë derën dhe mori një vështrim të shpejtë në vendin e ngjarjes, vjedhësi më i afërt për mua u kthye dhe vuri një revolver në mua. Ai thirri dy nga shokët e tij, dhe një nga ata i ra një liri thes në dysheme dhe filloi të shtënat në mënyrë të rastësishme.
  
  
  Ai ducked pas doorjamb si plumba whizzed përmes ajrit. Kam dëgjuar zërin e të çojë ricocheting rreth meje . Plumbat u përplas në derën e kornizës dhe gati më goditi në kokë dhe gjoks. Ai u betua nën frymën e tij dhe u tërhoq prapa një pak më shumë .
  
  
  Një tjetër gawk whizzed kaluarën mimmo pragun e jamb. Ai priti për një çast, pastaj poked kokën e tij rreth qoshe dhe qëlloi. Galeria dhënë pak të mbuluar për të tre burrat. Njeriu që e qëlloi parë të shtëna u përpoq t'i shmangej. Por Wilhelmina ishte më shpejt, dhe ajo u godit nga e saj të parë me objektivin me një plumb që e goditi Vetja e parakrahun e majtë.
  
  
  Një stifled qaj ikur vetja e buzëve. Ai rënkoi dhe u hodh kundër shpartallua shfaqur rast, revole të bie mbi egot e butë dhe të padobishme gishtat. Sytë e mi ra për herë të dytë njeri i vetëm si ai e qëlloi mua.
  
  
  Kjo nuk do të heqë dorë aq lehtë si vetja, nga ana tjetër. Ai zvarritur e tij të rëndë qese me dritare të hapur, " unë dua të vënë një thesar në një shportë metalike." E tij Luger tërhequr këmbëzën, të zhdukur kofshën e tij të majtë nga një inç, dhe Em arritur të kalojë në çantën e tretë njeri, i cili ishte ende në këmbë nga dritare të hapur.
  
  
  Pas tyre ishte një gotë shfaq rasti në anën tjetër të dhomës. Një ditë më parë, një Etruscan vazo të kishin qenë vendosur pranë për këtë shfaqje rast. Por tani që e pashë, goja ime mbeti e thatë. Nuk kishte asnjë vazo.
  
  
  Problemet janë probleme të mëdha. Nëse hajnat nuk janë ndalur dhe vazo nuk janë kthyer, pasojat do të jenë të paparashikueshme. Unë nuk mendoj shumë për situatën, por unë u zhvillua në galeri, të shtënat. Ai mori qëllimi në njeriun e plagosur dhe kishte shtënë në uem për herë të dytë në kofshën e djathtë. Ai u rrëzuan jashtë, duke lënë vetëm dy egot e shokët e tij.
  
  
  Njeriu ajo do të shihet ngjitje poshtë në shportë metalike u ngjit përsëri në, dhe nga ku ajo ishte në këmbë, ajo mund të shohin majat e dy prej liri të plotë çanta. E errët-me flokë njeriu i cili e kishte ndihmuar em ishte gati për të lënë. Galeria ishte praktikisht e zbrazët, të zhveshur e saj thesare të çmuara. Kur ai njeri u kthye në zjarr, e unë u rrëzua për tokë. Plumbat whizzed menacingly e djathtë mbi kokën time. Por unë vazhdova të shtënat, dhe druri dhe qelqi shkatërroi të gjithë rreth meje. U ndjeva e demonit e qelqit të bien në tim kofshë dhe gjoks.
  
  
  Nëse ajo nuk kishte qenë i vrarë nga dy burra të tjerë, në qoftë se ajo nuk e kishte marrë dokumentin përsëri në Etruscan vazo, Hawke kurrë nuk do të ketë falur mua, për të thënë më të paktën.
  
  
  "Caita hat!" njeriu në dritare bërtiti, duke kërkuar shokut të tij të ngutemi. Ai mbështetën më poshtë tij me të shtëna si njeriun e plagosur të shkallëzuara në dritare, duke lënë gjurmët e përgjakshme në dysheme. Një çast më vonë, të dy burrat ishin në një shportë metalike me shokun e tyre .
  
  
  Ai kërceu lart dhe qëlloi dy herë më shumë si shporta u rritën drejt gaping barkun e hovering helikopter. Por kur burri i saj shkoi tek dritarja dhe qëlloi përsëri, duke kërkuar jashtë, shporta me njerëz në atë tashmë e kishte zhdukur brenda gjallë makinë.
  
  
  E forca të blinduara të panelit u këput kthehet në vendin e tij, dhe e mia të fundit gawk kërcente jashtë metalike. E saj të mallkuar, si disa muze punëtorët dhe një numër i policëve të dilnin në oborr të hapur nën mua. Ata kanë shtënë në helikopter, por pa dobi.
  
  
  Dukej e pamundur për të ndaluar hajdutëve. Unë shpejtoi nga dritarja dhe në korridor, duke injoruar rrënojat pas meje - rrënojat që deri kohët e fundit, të mbajtur në muzeun e më thesare të vlefshme. Disa kurioz të turistëve në kërkim për kënaqësi - dhe ata e mori atë - u ende huddled në krye të shkallëve. Një prej tyre, një njeri yndyrë në bermuda pantallona të shkurtra, kishte dylbi rreth qafës së tij.
  
  
  "Më jep tuaj dylbi," thashë unë.
  
  
  Ai shikoi në mua dhe snorted. "Shko në ferr.'
  
  
  Ajo ishte menjëherë që synojnë të tij nga një luger. "Dylbi," përsërit atë. "Dhe sinqerisht tani."
  
  
  Papritmas, ai kishte frikë. Ai i dorëzoi mua dylbi, gishtat e tij, duke u dridhur i tëri nervously. Ai e rrëmbeu deri dylbi në ego duart, u kthye me vrap nga dritarja dhe ka për qëllim të saj në helikopter.
  
  
  E trapdoor në katin tani ishte krejtësisht e mbyllur, mbrojtjen e pasagjerëve dhe thesaret e Vatikanit e grumbullimit , si edhe dokumenti që për fat të keq kishte fshehur atë në një Etruscan vazo. Helikopteri filloi të marrë jashtë dhe të devijojnë nga muzeu. Ajo ishte shikohet nëpërmjet saj me helikopter, por nen nuk kishte simbolet identifikuese për identifikimin e pronarëve. Ajo më pas bëri dylbi përmes dritares në anën e majtë të helikopteri dhe të kapur në fytyrë pas kësaj dritare. Ishte një fytyrë që e bëri flokët në anën e pasme të mia të qafës ngrihet. E mahnitshme, mendova, duke kërkuar ende në profilin e njeri unë do të shihet në mënyrë shumë herë më parë .
  
  
  Unë nuk kam qenë i mashtruar nga ne në sytë e mi, na spektator. Unë kisha për të besuar atë që pashë. Ajo ishte një kafkë - si fytyrë, bosh, letër-si lëkurë e trashë dhe prej dylli. Në sytë e njeriut të ishin të egër gjarpër-si grupe me të hollë, qymyr-zi nxënësit të vendosur në një yellowish, leathery fytyrë. Një gamë e gjerë gojë me buzë të holla më bëni në një kafkë të buzëqeshin. Ajo ishte profili I mbajtur në kërkim në: njëra anë e fytyrën e saj, që i përkasin shumica e degjeneruar dhe monstruoze matematikë e mëdha që unë do të takuar ndonjëherë. Unë mendova se mori shpëtoj prej tij përgjithmonë ditë, ai u zhyt në Niagara Falls.
  
  
  Me sa duket, ai i mbijetoi rënies. Juda ishte ende gjallë.
  
  
  Helikopteri i hoqi shpejt, swerved përsëri, dhe u zhduk në një çast më vonë.
  
  
  Ai u kthye në galeri dhe shikova rreth dhomës. Vetëm pak shfaqur raste të mbetur i paprekur, pa dyshim për shkak ih përmbajtjen e nuk ishin mjaft të çmuar. Duket sikur hajdutët e dinte saktësisht se çfarë ata donin para e thyer në dhomë .
  
  
  Ai e pyeti përsëri për Etruscan vazo, duke shpresuar shume se ajo kishte qenë thjesht lëvizur ose thyer . Por vazo nuk ishte atje, dhe nuk ka pasur demonit xhami për të treguar se ajo kishte qenë e shkatërruar gjatë grabitje. Megjithatë, ai e dinte se vazo a nuk e kanë një të rëndësishme vlerën e tregut. Kjo ishte diçka me vlerë vetëm për të koleksionistëve. Sergej ndezur për mua. Juda, njeriu që e kishte aq të gjatë të ndërhyrë me SËPATË e punës , mori një interes të veçantë për të lashtë italiane të objekteve. Unë nuk kishte asnjë dyshim se sytë e mi e kishin parë çdo gjë të saktë. Juda ishte ende gjallë. Dhe ai heroizmin më fantastike heist të kohës sonë . Dhe ai kishte një Etruscan vazo, sepse ai i udhëzoi në mënyrë specifike njerëzit e tij për të marrë atë shumë.
  
  
  E saj flinched si ai imagjinuar vetja e gëzim në zbulimin e papritur të fshehura në vazo. Kjo ishte një pakëndshme menduar.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitulli 4
  
  
  
  
  
  
  
  
  "E pabesueshme!" bërtiti Hawk, tempe tërbim në front e në sofër tryezën e tij të përkohshme Paris selinë në Rue de Fleur. Ai më dha një kosi shikoni dhe strode jashtë tij tweed kostum. Vetja e gri flokët e shpupurisur u, dhe ai ishte përtypet fuqishëm në një hollë unlit puro që kërcente butësisht mes vetja e dhëmbëve.
  
  
  "Unë jam i keq," më tha.
  
  
  "Ajo nuk do të kishte qenë e tillë një detyrë e vështirë, Nick," tha ai të bjerë ndjeshëm. "Ju kishte mallkuar dokumenti në duart tuaja. Dhe pastaj... e pra, unë kurrë nuk kam dëgjuar të tilla për një të çuditshme në histori si ajo që sapo më tha.
  
  
  'Unë nuk kanë një zgjedhje. Unë duhet të ketë bërë atë. Ajo ishte vetëm një rastësi që budallaqe
  
  
  "Ju e dini që unë duhet të përgjigjen për këtë?" Hawk ndërprerë mua. "Ishte një operacion të përbashkët, të kujtohet? Ka njerëz që janë mbi inteligjencën ushtarake. Unë kam për të raportuar këtë në Pentagon dhe ... Perëndisë, a keni ndonjë ide se si presidenti do të reagojnë për këtë? Kur I mbyllni telefonin, pastaj të flasim për atë, unë nuk do të jetë në gjendje për të fjetur në të drejtën time vesh për një javë të plotë."
  
  
  "Shiko," I tha irritably, " në qoftë se ju duan të privojnë mua e tim detyrë ..."
  
  
  Hawk filluar në mua për një të dytë, si në qoftë se ai do të shihet më ulur aty për herë të parë. E tyre egot ndryshuar. Shoku i këqija të motit në Detin Barents duket të ketë tërhequr. Perëndia, Nick, tha ai, nuk do mend mua. Unë nuk mund të fajësojnë të gjithë ju, unë e di këtë. Edhe pse shumë njerëz do të përpiqet të bëjë atë. Në qoftë se ka të paktën disa faj, unë do të vazhdojë ta ndajë atë. Ju e dini, ka pasur shumë pakënaqësi me faktin se presidenti i caktuar në këtë pozitë të SËPATË . Unë vë bast se ata do të hidhen në faqen tonë të qafë .
  
  
  "Unë nuk e di se çfarë tjetër unë mund të ketë bërë që të saj," thashë unë. "Ndoshta... ndoshta unë do të doja një mënyrë për të bërë atë në një mënyrë të ndryshme.
  
  
  Mbeturinave. Nëse kjo grabitje nuk kishte ndodhur këtë mëngjes, ju do të keni bërë tashmë një hero i madh. Për të qenë i sinqertë, ajo ishte mjaft e zgjuar, e ju për të fshehur të dokumentit në këtë vazo .
  
  
  Ai buzëqeshi faintly. "Sa e bukur prej jush për të thënë atë. Unë duhet të pranoj, unë këtë mendim për veten time."
  
  
  Por ju e kuptoni, natyrisht, se është e kotë të bindin të gjithë këtë, " tha ai sourly. "Ne jemi në një krizë, derisa të kthehemi ne këtë dokument. Nga rruga, si e keni marrë rreth këtij muzeu pasi helikopteri u zhduk?
  
  
  "Ajo u vu në shërbim të hyrjes, në mënyrë që të mos merrni kapur nga rojet e sigurimit të ndërtesës.
  
  
  Por në rrugën atje, ai ishte takuar me Odin në një korridor në katin e parë, ku një dritarja ishte e hapur, se vetëm lutur për t'u përdorur. E saj, u hodh për shembull, pesë metra, një votë, dhe kjo është ajo.
  
  
  "Hmm," Hawk growled. "Epo, të paktën ju nuk do të merrni kapur. A jeni të sigurt se ju e pa Juda?"
  
  
  "Nëse kjo nuk është e tij, ai duhet të jetë i vëllai i tij binjak", thash unë. "Fytyra dukeshin identike. Hawk shkundi kokën e tij. Ai nxori një iso rta puro, ecte nëpër karrige dhe u ul. "Juda është akoma i gjallë ... Ne nuk e keni gjetur Vetja e trupit kur ai ra në ujëvarë. Kështu që është e mundur ."
  
  
  "Unë isha duke menduar për këtë je vjedhjes", thash unë. "Në stil, ajo i ngjan një numër të tjera të artit të vjedhjeve të kryera në Itali gjatë viteve të fundit. Unë pyes veten në qoftë se Juda ishte mastermind pas të gjitha këtyre plaçkitjeve.
  
  
  "Unë mendoj se," Hawk u përgjigj: "nëse kjo seri e vjedhjeve është Juda është duke bërë, unë do të bast se ka motive të tjera përveç përfitimit financiar. 'Ndoshta. Por tani për tani, unë jam më shumë i shqetësuar në lidhje me dokument se Juda ' big planet. Ai patjetër do të gjeni një ego në këtë vazo, dhe më së paku ai do të bëni është të shesin Rusët apo Kinezët në të gjithë botën të tij, urrejtja e Perëndimit.
  
  
  Hawk dukej shumë e vogël dhe shumë e lodhur në lëkurë karrige prapa tavolinë. Kjo pengon mua që isha I kërkesës time vetja me këto shqetësime.
  
  
  "Nëse të tjerët kopje këtë detonator, Nick", tha ai butësisht, " ne mund të jetë në vështirësi serioze. Unë nuk do të shkoj në detaje, kur unë ju dhashë këtë detyrë për shkak se ju nuk kanë nevojë për një informacion të tillë për të marrë punë të bërë, por unë besoj se ju duhet tani e dimë se çfarë kemi humbur, nëse informacioni përfundon në duart e mundshme armiqtë.'
  
  
  "Me këtë gjë, Nick, ju mund të krijojë armë bërthamore në shkallë shumë të vogël. Mortaja dhe howitzers mund të jetë i ngarkuar me të vogla bërthamore koka, ashtu si tank armë. Një e shtënë në një tank top mund të vrarë qindra njerëz."
  
  
  "Dhe nuk ka negociata për armëve taktike," thashë unë.
  
  
  Unë nuk besoj që ne do të përdorin armët e tilla edhe në qoftë se ne projektuar dhe prodhuar. Por Rusët nuk mund të shqiptojë këtë kufizim mbi veten e tyre. "Armët bërthamore do të jetë ideale për shkallë të vogël luftëtarët të cilët nuk do të ndalet, në ih kufijtë." Zëri i saj, ai i shkundi kokën e tij. "Unë shpresoj që ju të ishin të gabuar në lidhje me Judën. Ne mund të bëjmë pa atë dhe e lidhur komplikime. Unë kurrë nuk do të harrojmë operacionit ai i kryer disa vite më parë kur kishte për qëllim për të lënë të tij, pasi duke qenë në Amerikë-periodike ndërprerjet e energjisë, e zezë mjegull, pista ujë, gjak-kuq lumenjtë dhe liqenet ."
  
  
  "Në dell tv," Hawk-tha, " por të gjithë ne jemi të interesuar tani është marrjen e këtij dokumenti nga Juda, ose kush është në këtë helikopter. Policia në Rimë duket të jetë në anën tuaj, por unë nuk do të presin shumë prej tyre. Mos shkoni në e tyre, nëse ju të gjeni se ata kanë udhëzime të qarta."
  
  
  "Çfarë lidhje Interpolit në Rimë? Unë e di disa njerëz atje, dhe ata ndoshta do të jetë hetimin e rastit."
  
  
  "Unë do të punoj me ta. Sigurisht, ata nuk mund ta dimë saktësisht se çfarë bëni ju."
  
  
  'Unë e kuptoj saj.'
  
  
  "A ju keni një shans për të parë Bibliotekën e Vatikanit galeri para se të kishin për të lënë kaq shpejt?"
  
  
  "Kam marrë një vështrim të shpejtë rreth e rrotull."
  
  
  "Mirë, unë mendoj se ne duhet të marrë një sy të mirë në këtë situatë," Hawk-tha, duke e puro përsëri në dhëmbët e tij dhe i ashpër atë.
  
  
  "Por, si e bëjmë ne këtë? Nuk do të jetë e dyfishtë të sigurisë deri në hetimet e policisë është e gjatë.
  
  
  Ndoshta që do të përshtaten ju si miku juaj në Interpol, Hawke mused. Por ne nuk do të llogarisin në të. Unë mendoj se është më mirë të shkoj drejt e në krye figura."
  
  
  "Çfarë Rime?"
  
  
  "Jo," Hawk chuckled. "Babi."
  
  
  Ai u përkul përpara në karrigen e tij. "Flas me Babin?'
  
  
  "Pse jo?'
  
  
  "Zot, unë nuk di çfarë të bëj. Unë do të thotë, ju keni një protokoll dhe çdo gjë. Dikush tjetër nuk mund ta bëjë këtë ? Ai e urrente takim të shquar të politikanëve, dhe çfarë Hawke kishte sugjeruar ishte krejtësisht e papranueshme .
  
  
  "Nick, ju duhet leje për të hulumtuar skenën e krimit. Pra, ju jeni ai lloj burri që mund të flasin me Papën. Unë besoj se ju do të gjeni Pali VI një simpatik njeri ."
  
  
  "Por ai do të pranojë mua?"
  
  
  "Nëse presidenti i quajtur uem, atëherë po. Në qoftë se ne e kishte të provoni përsëri për të marrë Zhukov dokument mbrapa, Papa mund të refuzojnë, sepse ai do të ndërhyjë në një çështje mes të dy fuqitë botërore. Por, pasi që është e qartë se në shtetin tonë të fshehtë ishte rastësisht vjedhur nga kriminelët, unë besoj se Papa do të jenë të lumtur për të na ndihmuar në çdo mënyrë të mundshme. Dhe nëse ai thotë që ju mund të shikoni nëpër biblioteka, policia nuk do të jetë në gjendje për të ndaluar ju."
  
  
  E saj psherëtiu. "' Të mirë. Kur do të kthehem për në Romë?
  
  
  "Sonte," Hawk-tha. "Kjo është, nëse kjo nuk do të ndërhyjë me planet tuaja për sonte." E fundit koment dukej i ashpër.
  
  
  Ai tha me të drejtë në fytyrë, " Mirë, që pak fluturimi mjek nga avioni. Afër ka njëzet e katër orë jashtë deri në garën e ardhshme, dhe ai tha: "hej ... "
  
  
  "Kjo është e mjaftueshme, Nick," Hawk tha grimly.
  
  
  Ai grinned dhe u ngrit. "Unë do t'ju postohet."
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Kreu 5
  
  
  
  
  
  
  
  
  E motit të ngrohtë në Rimë ishte e gjatë; ajo ishte overcast dhe me shi. Koloseu i kishte të thellë pishina që pasqyrohet lashtë arkitektonike madhështisë. E cobblestones e alleyways u lanë larg, dhe turistët eci rreth e rrotull me multicolored automjeteve dripping me ujë.
  
  
  Gazetat ishin i plotë i raporteve të një Vatikanit grabitje. Por ishte e habitshme se sa pak njerëz duket se e di se çfarë kishte ndodhur në dell tv. Në disa tregime, është raportuar se paratroopers zbarkoi rreth avionit në oborrin e muzeut. Të tjerë dëshmitarë okularë ishin të sigurt se grabitqarët ishin të veshur me maska. Një gazetë raportoi se ka pasur një duzinë njerëz në ndërtesë, që të gjithë të armatosura me mitralozë dhe kërcënuese turistët me vdekje. Një tjetër gazetë ka raportuar se persona të maskuar të huaj që u shfaq nga askund dhe shpëtuan jetët e atyre të cilët ishin të rrezikuar nga kriminelët. Kjo maskuar huaj thuhet se kishte një gjerman armë zjarri dhe foli as Sllave apo hebre.
  
  
  Unë vetëm shpresuar se policia do të jetë më mirë i informuar. Nuk është çudi thashethemet dhe spekulimet ishin aq të përhapura pas një të tillë të bujshme të krimit, por unë kurrë nuk kam parë shtypni në mënyrë të hutuar. Ai nuk e ka lexuar ne nje artikull i vetëm që përshkruhet saktësisht se çfarë ka ndodhur me diell në mëngjes.
  
  
  Gjëja më e mirë unë mund të bëj tani është të kontaktoni miku im Antonio Benedetto në Interpol seli në Rimë . Antonio ishte një i ri, i bukur inspektori i cili dy herë më ndihmoi të shkuar nëpër dosjet e Interpolit. Unë mendova se mund të llogarisin në atë përsëri. Kam marrë një sy të mirë në fytyrën e njeriut që ajo shtënë në galeri, dhe kam kërkuar për të studiuar fotografitë e kriminelëve. Unë e dinte se unë mund të besimit Tony për të mbajtur identitetin tim për veten e tij dhe nuk bëjnë pyetje.
  
  
  E saj, iu drejtua atij vonë në mëngjes. Vetja e zë të ngrohtë dhe miqësore.
  
  
  "Nick", tha ai me një thud, " çfarë një surprizë për të dëgjojmë nga ju përsëri, amigo. Çfarë jeni duke bërë në Rimë? Ju duhet të jeni të mastermind pas një masiv i Vatikanit heist? Vetja e qeshura është ngjitëse.
  
  
  "Kjo nuk është puna ime", thash unë. "Unë vetëm të merren me të holla të vërtetë. Kanaçe. Arkëtar dhe kështu me radhë.
  
  
  Ai qeshi përsëri. "Por në këtë rast mori një shumë të imagjinatës, amigo."
  
  
  "Po", I thashë. "Për të qenë i sinqertë, unë kam qenë lloj i përfshirë."
  
  
  "Katër herë ?"
  
  
  Unë nuk do të shkoni në shumë detaje. "Tony, unë do të doja për të parë disa fotografi të saj çdo vit. Ju mund të organizoni atë?"
  
  
  'Sigurisht. Të ardhurat sot, nuk është kur. Më mirë akoma, ne do të kemi drekë. Unë e di mirë kafene jo shumë larg nga këtu.
  
  
  'Unë nuk mund të bëj sot. Unë kam një takim.
  
  
  Uf. E pra, unë shpresoj se ajo është një grua e bukur."
  
  
  Unë i thashë, " Jo. "Me Babanë Tim."
  
  
  "E pamundur ! Antonio tha.
  
  
  'Kjo është e drejtë. Ati i Shenjtë më sheh mua në dy ora në pasdite ."
  
  
  "Mëshirë!' - tha ai butësisht. "Ju kanë më shumë ndikim se saj, mendoja që, amigo."
  
  
  "Me pak ndihmë nga Uashingtoni," thashë unë. "Unë do të ju tregojë për atë më vonë. Kam ardhur në zyrën tuaj në mëngjes'?
  
  
  "Benissimo," tha Antonio. "Ju gjithmonë duket të kthehet më, Nick."
  
  
  Në të njëjtën ditë, ai u kthye në Vatikan. Zona përreth muzeut u cordoned jashtë, dhe policia janë të dukshme kudo. Ajo do të jetë e pamundur që të kthehen në galeri pa leje nga autoritetet . Ju mund edhe të përpiqen për të thyer në Fort Knox.
  
  
  Baba i sigurisë ishte tani shumë më mirë se ajo që kishte dukej në fillim. Autorët ishin të tmerruar nga qëlluar gjuajtur në atë në ditën e grabitjeje, dhe askush nuk do të mund të afroheshin atij pa mbresëlënëse dokumentet, dhe pastaj një të plotë e të kontrolluar.
  
  
  Linja e parë e mbrojtjes përbëhej nga disa oficerë të policisë rreth hyrjes në krahun ku papnore banesave dhe zyrave ishin të vendosura. Ata ishin të mirë-trajnuar djema, dhe ajo mori një kohë për të provuar mua.
  
  
  Sigurisht, ai do të majtë të gjitha armët e tij - dhe veçanërisht Wilhelmina e - në hotel. Kur ata nuk mund të gjeni ndonjë gjë të dyshimtë, ata dorëzuar më shumë se në një plainclothes polic, i cili i dorëzoi mua gjatë të Vatikanit Gardës.
  
  
  Më në fund, unë kam qenë i shoqëruar papnore dhomave. Dhomat ishin të pasur në historinë e qytetërimit Perëndimor. Të mbuluara mirë muret ishin të zbukuruara me afreske, tavaneve ishin mozaikë, të panumërta mureve dhe i venitur tapestries. Ende nen ishte asketik, pothuajse asketik. Ndjenja që kam marrë kur kam shikuar rreth e saj ishte një ndjenjë e solemnitetit, një mungesën e mendjelehtësi.
  
  
  Unë u shfaq një vend në një pjesë të madhe dhomën e pritjes, dhe ndërsa unë isha duke pritur për atë, kam menduar rreth saj e pajisjeve të të gjithë kryetarëve të shteteve dhe personaliteteve që ishin të ulur në të njëjtën dhomë. Dhe tani ajo është Nick Carter radhës, Killmaster N3 SËPATË. Unë nuk e di nëse ky krahasim më bëri të qesh apo pikëllohen mua.
  
  
  Ajo kishte qenë së paku gjysmë ore, dhe unë isha duke filluar të marrë një pak nervoz, kur dera u hap. Një i gjatë, të nderuar-në kërkim të njeriut në një të kuqe të zjarrtë kardinal e veshje të hyrë në zonën e pritjes.
  
  
  "Tuaj Epërsinë," I tha, duke marrë deri shumë shpejt.
  
  
  Ai erdhi tek unë, fytyrën e tij expressionless. "Unë supozoj se ju jeni të Z. Carter?" "Çfarë është ajo?" pyeti ai butësisht.
  
  
  'Po'.
  
  
  "E Saj Kardinal Pei. Vetja juaj Shenjtërisë mund të merrni ju tani. Ju mund të ndiqni mua." Ai vuri në dhomë ai sapo kishte hyrë.
  
  
  Ai ka ndjekur nga afër, duke e dëgjuar zërin e tij të humbur. Si ai e mbylli derën prapa nesh, ai tundi kokën me dy të tjerë cardinals, me sa duket, për nder të gardës. Ih i ngushtuar, por nuk zemëruar sytë më tregoi se çdo lëvizje timen ishte duke u vëzhguar me kujdes, nëse nuk vlerësohen.
  
  
  Në fund të sallës ishin dy kafe-robed murgjit. Një total prej pesë burra shikuar më ngadalë ulur kokën time, sepse unë nuk e di se çfarë tjetër për të bërë. Papa Pali ishte ulur haptas para meje, e rrethuar nga dy murgjit. Ai ishte i veshur me të bardhë smock dhe kapak, dhe në gjoksin e tij ishte e madhe ari kryq.
  
  
  Kardinali Pae nuk thanë asgjë. Delikate ndryshim në shprehjet e tyre më bëri të marrë një të mprehtë hap përpara. "Shenjtërimit tuaj," I tha, duke e ulur kokën time përsëri nuk jam i sigurt nëse do të përkulet apo jo. Një buzëqeshje e kaloi Baba pursed buzët. Ndoshta ai pa se sa të pakëndshme unë u ndjenja . Ndoshta ai ndjen pasiguri që kam menduar se tani ishte reflektuar në mua. Në çdo rast, unë kam qenë shumë i siguroi nga buzëqeshja e tij. "Z. Carter,"tha ai në anglisht përsosur," të lutem ulu." Ai gestured në karrige pranë tij, dhe vetja papa unazë glinted shkurtimisht në dritë.
  
  
  E saj sel, me dhimbje të vetëdijshme se besueshmërinë e qeverisë sime, për të mos përmendur Hawk dhe AX, tani është në rrezik. Por Baba i përulëse sjellje ishte ngjitës, dhe kjo nuk ishte e gjatë para se kam gjetur veten duke filluar për t'u çlodhur.
  
  
  Kardinali Pae mori një pozicion të Papës që është e drejtë. "Kjo është një i ri njeri i dërguar nga Presidenti i Shteteve të Bashkuara, Shenjtërimit Tuaj," Kardinal tha.
  
  
  "Po, e saj, mbaj mend se audienca është kërkuar."
  
  
  Papa Pali VI u kthye nga unë, dhe sytë e mi plot për një moment. "Duket se qeveria juaj e ka bërë të përfshirë në një fundit - dhe shumë të ardhur keq, jashtëzakonisht për të ardhur keq-vjedhje."
  
  
  "Po, e Shenjtërimit Tuaj," I thashë. "Një dokument shumë i rëndësishëm është vjedhur së bashku me papnore dhurata. Për të mbrojtur nga vetja ... er ... Kundër armikut elementet e saj e mori lirinë e fshehur vetja në një nga do të takohet tuaj të bukur Etruscan vazo. Disa nga elementet e shoqëruar më të muzeut; njerëzit që erdhën për të marrë dokumentin nga unë ."
  
  
  Unë e dinte se unë isha në terren të rrëshqitshëm, në territorin e të diplomacisë ndërkombëtare. Prandaj, ai zgjodhi fjalët e tij aq me kujdes sa të jetë e mundur. Kur Babai tundi kokën, sikur të bini dakord me mua, ai është i kënaqur, që megjithë paqartësitë e mia shpjegim të shkurtër, zëri i saj ishte i qartë.
  
  
  "Presidenti juaj," tha ai, " tha këtë një ... ky dokument, si ju quajnë vetja, është jashtëzakonisht e rëndësishme."
  
  
  "Në dell tv, Shenjtërimit Tuaj. Kjo është arsyeja pse ne ishim aq të etur për të eksploruar galeri dhe ndoshta të kërkojë disa pyetje për stafi i muzeut. Ne e kuptojmë se policia është duke zhvilluar një hetim të plotë. Por për shkak të rëndësisë së këtij dokumenti, të Qeverisë sime, kemi gjetur të nevojshme për të kryer tona ... është ... hetim të kujdesshëm ." Kardinali Pei-tundi kokën, duke parë në të Papës dhe pastaj mbrapa në mua. Unë u zhvendos në.
  
  
  "Për shembull, ne kemi nevojë për të kontrolluar nëse një vazo është në mesin e vjedhur sende. Sigurisht, nuk është një mundësi që ajo u transferua në Etruscan muzeut, pasi biblioteka e la atë."
  
  
  "Unë nuk mendoj kështu", - tha kardinali.
  
  
  "E drejta në dell," Babai i konfirmuar. "Unë besoj se inventari është i plotë, Z. Carter. Unë vetëm i hodhi një shikim të saj cursorily, por unë nuk mbaj mend të saj duke pasur një Etruscan vazo me të. Natyrisht, shumica e vjedhur sende janë larguar nga dyqani i windows." Ai u ndal dhe shikoi nëpër dhomë nga mua në të kundërt mur. Kohë dukej për të kaluar ngadalë, por ai nuk thoshte ndonjë gjë të saj. Më në fund, ai shikoi mbrapa në mua . "Të shkëlqyer, Z. Carter," tha ai. "Ju janë lejuar të kalojnë pjesën tjetër të ditës në galeri dhe në fushat të tjera të bibliotekës. Unë gjithashtu ju lejon të bëni një kërkesë - që është, pa dhënë informacion shtesë, por unë ndoshta nuk keni nevojë të thoni ju - në Etruscan Muzeut."
  
  
  "Kjo është shumë e sjellshme nga ju, Shenjtërimit Tuaj."
  
  
  Ai u kthye nga Kardinali Pei. "Të përgatisë një letër në mënyrë që vetja mund të regjistroheni atë. Z. Carter nuk duhet të ketë ndonjë të panevojshme probleme me policinë tonë.
  
  
  "Shenjtërimit tuaj," Kardinal tha, nodding përsëri.
  
  
  "Sigurohuni që ajo ndodh menjëherë." Babai u kthye për mua. "Ne personalisht ju uroj për të gjetur këtë dokument, Z. Carter."
  
  
  "Ju faleminderit shumë, Shenjtërimit Tuaj," I tha, duke qëndruar në këmbë dhe duke marrë disa hapa prapa. Ajo u përkul dhe e la nëpër dhoma, e ndjekur nga Shell Kardinal Pei.
  
  
  Njëzet minuta më vonë, ai mori një shënim me e Papës nënshkrim dhe vulë. Unë isha i tronditur nga aktive rekreacion lehtësim. Im audiencë me Papa Pali VI shkoi mirë, por ajo ishte më nervozues pjesë e misionit tim.
  
  
  
  
  E saj të parë shkoi në Etruscan Muze. E gjithë zona është përkohësisht i mbyllur. Ne nuk e kemi të vizitorëve tanë, tanë, turistët, kështu që unë nuk kam ndonjë problem me marrjen e informacionit. Si e tjera të Vatikanit, muzetë, kjo dukej më tepër si një pallat se çdo gjë tjetër. Ajo ishte studded me vlerë dhe objekte nga Etruscan epokë. Ai kujton se shumica e artikujve janë gjetur në afërsi të Etruria gjatë gërmimet e Papës Gregori XVI. Unë nuk kishte asnjë ide se nuk do të jetë aq shumë vazo, shishe, lojë me birila dhe thesare të tjera në muze. Për fat të keq, shpresoj se unë do të jetë në gjendje të njohin vazo ishte e kotë. Por me ndihmën e disa njerëzve nëpër muze, ih ka një të gjerë të arkivit të saj dhe ka zbuluar që në vazo është dhënë Vatikani gati dy vjet më parë, dhe se nuk ka asnjë rekord i saj të kthehet.
  
  
  Më vonë atë ditë, zëri i saj foli për disa galeri të punësuarit, të cilët kanë konfirmuar se vazo, aq sa ata e dinin, ishte në galerinë në mëngjesin e grabitje. Kjo më la me përfundimin unë isha tashmë dreading: e grabitqarët e kishte marrë atë.
  
  
  E saj kaloi një pjesë të ditës në galeri, pastaj një të plotë e kontrollit të policisë së. Të rinjtë plainclothes polic dukej i dyshimtë në Baba shënim.
  
  
  "Kjo duhet të jetë e kontrolluar, signor."
  
  
  "Pastaj të bëjë atë sa më shpejt", u thashë. "Unë vetëm kam kohë të shikoj sot."
  
  
  "Nuk ka një procedurë të caktuar
  
  
  "Shiko," thashë unë. "Babi vetë më tha se unë nuk do të ketë ndonjë problem me këtë shënim. Unë duhet të tregoj atë që keni dyshim ajo?
  
  
  I riu shikoi për një moment. Pastaj, ai shikoi në vini re përsëri. "E thjeshtë", tha ai. Ai doli në galeri dhe i dorëzoi shënim të dytë plainclothes zyrtar. Njeriu lexuar atë. Ata pastaj më shikoi dhe tha diçka në heshtje me njëri-tjetrin në italisht. Njeriu i cili ishte duke qëndruar në ditë u kthye, duke treguar në mua, dhe pastaj foli me vendosmëri të tjera detective. E reumatizma ishte e qetë dhe e shoqëruar me një valë të rastit të dorës. I riu i dorëzoi vini re përsëri për mua. "Shefi im thotë se ju mund të shkoni tek galeria," tha ai grimly .
  
  
  "G", thashë, dhe mora shënim.
  
  
  Unë shkova dhe shikoi rreth e rrotull. Duke përfshirë riu, ka qenë tre policë. Ata ishin duke folur në heshtje me njëri-tjetrin. Në sallë të gjatë shikuar ndryshe nga hera e parë vetja e kishte parë atë. Dritaret ishin të mbyllura për shkak se po binte shi, ishte evropa. E thyer kapakët e xhami shfaqur raste janë hequr dhe shqyrtuar për të gishtërinjve. Ai ishte i sigurt se në qoftë se hajnat kishin lënë ndonjë dëshmi fizike, policia do të marrë tashmë ih. Por, nuk do të ishte asgjë domethënëse të majtë rreth asaj që unë pashë se në mëngjes në qoftë se ajo nuk kishte qenë për gishtin printime ...
  
  
  Ai e pa në derë. Ajo do të jetë e pamundur për të identifikuar individuale të printuara e këpucë mes shumë në dispozicion në qoftë se ata nuk ishin të vendosur në kornizë dritare apo në të tjera vende të veçanta ku vetëm hajdutët ishin të pranishëm.
  
  
  Ai kërkoi Etruscan vazo përsëri, edhe pse ai ishte i sigurt se ajo nuk ishte në sallën kryesore . Ajo është pyetur nga policia nëse vazo ose copa nga vazo kishin qenë përdorur si dëshmi. Ai tha se nuk ishte.
  
  
  Unë u ktheva në korridor, duke u përpjekur për të kujtuar se çfarë unë do të shihet që vijnë të ngjitet shkallëve që në mëngjes: të vdekurit shërbëtori dhe dyert që sapo kishte përplas mbyllur. Pastaj ai u kthye dhe shkoi përsëri në galeri. Pastaj ai ecur mbi të, ku trupi ishte dhe pashë se nen ende kishte bloodstains nga ana e saj. Dyert ishin tani të gjerë të hapur, dhe kur babai i saj shkova "fshehurazi" me anë të djathtë të derës, ai pa se thyer lock nuk kishte qenë riparuar ende. Policia ishte ndoshta kurioz për 9mm shkojnë nga plumb ato nxorrën rreth pemës. Ai vështroi poshtë në tokë dhe pa diçka tjetër. Dera ishte ngritur kundër rënkojnë nga një metal goditje në dysheme, e cila ishte futur në eyelet në pjesën e poshtme të derës. Kjo ishte interesante. Kjo do të thoshte që të bllokohet deri ditën, hajnat kishin për të dalë jashtë dyerve për lirimin e grepa . Ai u përkul poshtë dhe shikoi në dysheme. Një shtresë e hollë e pluhur jashtë dyerve të lënë një përshtypje të qartë të zhvillimeve të fundit këpucë .
  
  
  Ka shumë të ngjarë, të shtypura, është bërë nga personi i cili ka vrarë roje të sigurisë dhe të mbyllur derën në këtë anë të galerisë . Unë mendova se ishte një tyl të vetëm me një vend të pazakontë checkered model. E shtypura të lëvizur përreth saj, unhooked derën goditje, dhe e shtyu derën e hapur për të le në më shumë dritë . Një miniaturë kamera me ultra-të ndjeshme të zi-dhe-bardhë film nxorrën atë nga xhepi. Mora tre figurat e këpucëve të shtypura dhe të vënë kamera e pasme në një minutë. Dhe kur ai straightened përsëri, ai e pa një cope të thara, të bardhë baltë e ardhshme për shtyp. Ka shumë të ngjarë, i ranë nga këpucëve në të cilën print ishte bërë. Ai mori vetëm një shami nga të tjerë të tij të xhepit, mori një copë balte, dhe e mbështollën në handkerchief sa më shpejt të rinj detective u kthye. Si ai shikonte, ai e shtyu derën e hapur përsëri dhe e kapur në grep.
  
  
  "Është diçka e gabuar, signor?" pyeti ai. Vetja e tij ton sugjeruar se ai kishte marrë mua për një njeri i bezdisshëm.
  
  
  Unë nuk do të them atë asgjë në lidhje, pasi u zbulua. Nëse është e mundur, ajo duhet të kërkohet për të gjetur Juda e para të policisë bëjnë. Policia mund të kenë ide të ndryshme rreth pronësisë, dokument, dhe një ndërkombëtar intrigave mund të fillojë para se të kthyer për të ego - dhe vetëm pas Italian autoritetet ushtarake kanë studiuar me kujdes vetja.
  
  
  "Unë pashë vetëm ato bloodstains në dysheme," e kam gënjyer. "E tmerrshme kusht."
  
  
  "Po, kjo është e tmerrshme," tha ai soothingly.
  
  
  "Ju falënderoj për bashkëpunimin tuaj," I thashë, duke u kthyer për të lënë.
  
  
  Ai u ndal më. "Më tregoni mua, Signor, jeni në Interpol-ose ndoshta për të shtypit në botë?"
  
  
  "Ne kemi nevojë për këtë, ne kemi nevojë për diçka tjetër", I thashë. "E saj profesionale vizitorëve të muzeut. Unë shkoj në muze të gjithë pishinë në natyrë, dhe pastaj të përshkruaj dhe katalogun përmbajtjen e publikime të ndryshme. Deri më tani, më shumë se dhjetë mijë njerëz e kanë vizituar atë. Unë nuk mund të presim për galeri të hapur, sepse unë ende kanë pesëdhjetë e tre muzeve në shtatë qytete të tjera Europiane në vajtje-ardhje të dielave. Unë kam për të shkuar tani, sepse unë kam pak më shumë muzeve të vizituar këtu në Rimë sot."
  
  
  "Sigurisht," tha ai.
  
  
  Kur u largova, djaloshi shikoi në mua në befasi, duke e pyetur nëse ai kishte qenë i mashtruar.
  
  
  
  
  Interpolit zyra ishte e vendosur në 23 Via Filippo Turati, në një nondescript ndërtimit. Moti e kishte pastruar lart, dhe nuk ishte e freskët në pranverë të ajrit në ajër. Ajo do të jetë një e madhe në mëngjes për të marrë një shëtitje rreth e rrotull Romës dhe të përjetojnë atmosferën e-shko tek Tivoli Kopshte, Banjot e Caracalla ose famshme Vilë Adriana. Por ende ka punë për të bërë, dhe se puna është duke pritur prapa të dyshimtë fasada e Interpolit selinë.
  
  
  Ajo u gjet nga miku i saj Tony Benedetto në Egon e vogël katin e dytë të zyrës. E dim muret dhe mobiljet e zyrës ishin të ndriçuara nga rrezet e diellit streaming në nga dritarja e hapur dhe e Tony buzëqeshje të madhe .
  
  
  "Nick im një tjetër!" ai përshëndeti mua dhe ecte rreth karrigen e tij për të më jep një përqafim.
  
  
  "Buon giorno, amico," ai i tha asaj me një nënqesh.
  
  
  Toni ishte pothuajse lartësinë time, me të trasha flokë të errët dhe të ndritur sytë. Ne kemi ndihmuar njëri-tjetrin nga e para dhe kishte një shumë të fun së bashku. Tony pëlqente që të ketë pak argëtim.
  
  
  Ne luajnë këtë lojë. Ai u tërhoq nga një paketë e me Fat të Grevës, si dhe të ofruara Tony një cigare.
  
  
  'Ah! Tani më kujtohet përse unë ju pëlqen aq shumë, Bambino. Sepse ju keni të mira Amerikane cigare.
  
  
  Ai e ndezi dhe u ulëm në heshtje për një kohë, pirja e duhanit në heshtje. "Pra, ju jeni kontrollues tani?" më në fund, ai i tha asaj.
  
  
  Ai shrugged. "Nëse ju qëndroni në organizimin kohë të mjaftueshme, ju do të bëhet përfundimisht bosi i tyre, nëse ju pëlqen atë apo jo." Ai buzëqeshi me mua tij me pastë dhëmbësh.
  
  
  "Ndoshta unë duhet të largohet në AX para bosi i jep dorëheqjen," thashë unë. "Unë nuk mendoj se unë mund të trajtojë punë e zyrës."
  
  
  "Edhe mua," Tony tha. "Për fat të mirë, time të vogël promovimin lejon mua që të punojnë edhe jashtë." E errët ngjyrë kafe, sytë janë të rënda tani. "Kam një rast të një grabitje të Vatikanit, Nick. Si jeni ju të përfshirë në këtë?
  
  
  Ajo ishte përmblidhet nga ajo që kishte ndodhur deri më tani nga ferret. Ai tha Uem në lidhje me dokumentin, por jo se çfarë ajo përmban. Ai e dëgjoi grimly. Unë do të doja për të parë tuaj policisë fotot, kam vendosur. "Kam marrë një sy të mirë në të personi I dëmtuar."
  
  
  "Ne do të shikojnë ih së bashku, Nick," tha ai. "Unë i kam dërguar një njeri të Vatikanit, por ai nuk gjeti asgjë. Është e mundur që ne të mund të punojmë së bashku në këtë çështje? "
  
  
  "Ndoshta," I thashë. "Por jo zyrtarisht. Unë preferoj që Interpoli nuk e di arsyen për praninë time."
  
  
  Ai tundi kokën.
  
  
  "Dhe një gjë më shumë," e kam shtuar. "Nëse ne mund të gjejmë dokumentin, ajo është e imja. Ju nuk mund të përmend edhe ekzistencën e një ego të eprorët tuaj."
  
  
  Tony menduar për këtë. "Të gjithë të drejtë, Nick," tha ai. "Ne jemi të interesuar në marrjen e Vatikanit e thesaret e mbrapa, nuk kemi nevojë të gërmoj në të sekreteve shtetërore të Amerikave." Buzëqeshja ngadalë u kthye në fytyrën e saj. "Unë kam një ndjenjë që ju keni një plumb."
  
  
  Ajo ishte marrë nga xhepin e saj nga një kamera miniaturë. Ajo ishte një Minolta me një shumë të shpejtë qepen, dhe ai përdori superpanchromatic film në të. "Unë mendoj se kjo do të ju interesojnë," thashë unë. "Sa shpejt mund të jetë manifestuar ?"
  
  
  "Ne kemi një të vogël dhomë të errët," Tony përgjigj. "Dhe profesional. Ne do të jetë në gjendje për të zmadhuar në rreth mesditës."
  
  
  "I madh", I thashë. Ai mori handkerchief dhe të shpaloset ajo. "Dhe pastaj ajo do të doja të di se ku grusht argjile e nga ka ardhur." Ju mund të gjeni?
  
  
  "Kjo do të jetë pak më e vështirë, amiko", ai u përkul përpara dhe për të shqyrtuar cope balte. "Unë jam duke i dhënë tim egon tonë ilaçesh. Ndonjë gjë tjetër?'
  
  
  'Nuk është në këtë moment. Le të marrin një vështrim të shpejtë në albume foto ."
  
  
  Ne kemi shpenzuar më shumë se një orë kërkim në polici fotot në një pjesë të madhe gri dhomë të mbushur me kabinete të dosjeve, tavolina, dhe femra nëpunësit. Kur mbaruam, ajo nuk e njohin një të vetme të përballen në tërë foto arkiv se ajo e dinte.
  
  
  "Unë isha i sigurt se ky djalë do të jetë atje", thash unë. "Në qoftë se personi që e pa, ishte Juda," Tony tha: "shuplaka albumi i fundit,"ai duhet të ketë qenë shumë të kujdesshëm në lidhje me zgjedhjen e popullit të tij."
  
  
  'Saktësisht. Por kjo grabitje ishte kryer nga profesionistë të vërtetë, dhe zakonisht njerëz të këtij niveli kanë një dosje penale ."
  
  
  Tony vënë dorën në supin tim. "Ne kemi fotot dhe një copë balte," tha ai. 'Eja. Ne do të kemi një drekë të mirë, hedh disa bukura verë në mbrëmje, dhe pastaj të kthehemi për të ditës së punës të rifreskohen.
  
  
  Ai grinned dhe tundi kokën. Një gjë e kam pëlqyer gjithmonë për Tony. Vetja dhe i lumtur sjellje ishin të vërteta, por unë e dija që pas pakujdesi të hedhur inteligjencës dhe të shkathët dhe të ditur të një dedikuar zyrtar i policisë.
  
  
  "Ju jeni të drejtë," I thashë. "Ne nuk mund të bëjmë asgjë këtu, derisa fotot janë gati."
  
  
  Ne shkuam në Mediterraneo Kafe dhe për të luajtur këtë lojë në tarracë. Ajo ishte duke u të ngrohta tani që retë e kishte pastruar, por era ishte ende e fortë. Në Tony rekomandimit, ne urdhëruar të skuqura peshk. Kursi kryesor ishte paraprirë nga spageti dhe pastaj djathë të bardhë. Tonë dritë të bardhë verë ishte e shijshme. Ne bisedoi në lidhje me ditët e vjetër, dhe Toni mohuar raportet e medieve në lidhje me një vajzë ne të dy e dinin. Kemi qeshur shumë, dhe për një kohë, presionin e kaluara është qetësuar të dielën, dhe ajo ishte në gjendje për t'u çlodhur.
  
  
  Më shumë se një orë më vonë, ne u kthye në Interpol zyra. Fotot janë zhvilluar dhe zgjeruar për të 18x24. Tony mori ihs nga e dosje dhe i dorëzoi ata tek unë, pa i shikuar.
  
  
  "Ata nuk kanë bërë një punë të mirë," I thashë. "Shikoni në këtë."
  
  
  Ai shqyrtoi fotoja e parë. "Po," tha ai, " ajo është një figurë, në mënyrë të qartë të dukshme. Unë nuk mendoj se unë e kam parë ndonjëherë asgjë si ai, Nick. Shumë të pazakontë.'
  
  
  "Unë jam dakord, dhe kjo është e mirë për ne."
  
  
  'Në veçanti. Unë do të bëjë më të printuara dhe të zgjedhin llojin e këpucëve ."
  
  
  Ne kemi hyrë në dhomë të errësuar, dhe laboratori asistent menjëherë premtuar për të bërë më shumë kopje të mirë fotot. Pastaj, Tony mori një listë e këpucëve dyqane në qytet, të sajët, të bëra disa telefonata për të kontrolluar nga prodhuesit e këpucëve. Ka qenë një duzinë ihs në të gjithë Italinë.
  
  
  Ndërsa Tony urdhëroi disa njerëz për të vizituar dyqanet e këpucëve, ai u kthye në hotel për të kodit një raport për Hawk. Unë kisha për të vënë vetja në një "kuti postare", ku vetja korrier do të marr atë dhe ta dërgojnë atë për të Peng. AX nuk e përdorin një telefon, edhe me një fjalim converter, me përjashtim të rastit kur një mesazh urgjente të duhej të jetë dorëzuar. Kam shkruar raportin tim dhe e dërgoi atë për Vetja kuti postare.
  
  
  Kur u ktheva në dhomën time, kam gjetur Tony duke i kërkuar mua për të thirrur em.
  
  
  "Ne kemi gjetur një prodhues", tha ai. "Kjo është një kompani web në vend, i cili është i angazhuar në prodhimin e një të tillë e projektimit. Ne jemi aktualisht në hartimin e një liste të shitësit të bazuar në udhëzimet e prodhuesit ledgers."
  
  
  "Në rregull," I tha. "Unë do të jetë atje para se të përfundojë. Tim komplimente për efikasitetin tuaj ."
  
  
  -
  
  
  Kur ajo u kthye në Tony Bas, duke mbrëmje ajo kishte mësuar se fabrika e këpucëve në korridor në Milano u quajt Ri Italian Shoqërisë. Përfaqësuesi në Rimë marrë vetëm sasi të vogla këpucë nga fabrikat, dhe shitur ih për vetëm dy dyqane në qytet. Odin rreth këto dyqane shkoi falimentuar rreth një vit më parë. Si rezultat, nuk ishte vetëm një dyqan në periferi të qytetit .
  
  
  Pas hetimit, ne kemi gjetur se pronari i dyqanit ishte caktuar Luigi Farnese.
  
  
  "Tani ne do të gjeni vetja," thashë unë. "Kjo është, në qoftë se ynë njeri blerë baletit shapka në Rimë."
  
  
  "Ndoshta," Tony tha. "Ne besojmë se kemi identifikuar edhe juaj copë balte, amiko. Tonë kimisti mendon se kjo është Sicili.
  
  
  "Hmm," thashë unë. "Mafiosi".
  
  
  -
  
  
  Tony kishte gjëra të tjera për të bërë, kështu që ai mori një taksi për në dyqan të vetëm. Ajo ishte e vendosur në një rrugë të ngushtë në një Rimë e reja të lagjeve. Këpucë dhe produkte të tjera janë shitur në lëkurat. Farnese, një të shkurtër, yndyrë njeri me një të ngushta mustaqe, ishte shumë e dobishme.
  
  
  "Tre klientët kohët e fundit bleu këto tyl-soled këpucë," tha ai. "E kam shkruar poshtë ih emrat."
  
  
  E saj, pa emra. Barzini. Aranchi. Pallotti. Ata nuk thoni asgjë.
  
  
  Unë e pyeta. "Unë mund të kopjoni e saj emrat?"
  
  
  'Sigurisht, sepse estestvenno.'
  
  
  Unë kurrë nuk e bëri atë, e falenderoi shitësi dhe të majtë.
  
  
  
  
  Ditën tjetër, Tony mori mua për selia qendrore e policisë, ku vetja e saj asistent ishte menduar të jetë, dhe emus vendosur për të shkuar nëpërmjet voluminoz fotografi. Nga mesditë, ne kemi gjetur atë që kemi kërkuar. Rocco Barzini kishte një goditje të lirë. Lista ishte e vjetër, dhe nen përmendur vetëm një të mitur krimi. Një orë më vonë, kemi gjetur vetja mes policisë fotot. Ajo ishte njeriu që e qëlloi atë në Vatikan .
  
  
  Tony dhënë shkurtimisht me veprimtari studimore dhe kërkimore shkencore.
  
  
  "Policia nuk e kanë dëgjuar nga Barzini në mjaft disa kohë,"tha ai," dhe ata kanë humbur egon e tyre në dukje."
  
  
  "A nuk e dinë ku është ai?"
  
  
  "Ata thonë se nuk ka."
  
  
  "Mirë, e dimë se ai ishte në Sicili kohët e fundit."
  
  
  "Po, të dashur e të tjera, por kjo njohuri është më pak e përdorur për ne. Sicili është një e madhe të ishullit me një taciturn popullsisë. Ju do të shihni se ajo do të jetë shumë e vështirë për të marrë dikush për të folur për Barzini apo këdo tjetër." Kam rënë dakord me të. Pastaj ai befas menduar e Gina, një vajzë e cila nuk ishte e lidhur me mafien. "Ndoshta, "I tha," ne mund të gjeni diçka për tonë tyl - soled mik këtu në Rimë."
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Kreu 6
  
  
  
  
  
  
  
  
  Unë shkova për të parë Gina atë natë. Ajo e dinte se unë u vjen dhe bëhet një shijshme edu. Kursi kryesor ishte scallopini alla Firenze, me djathë i shkrirë në mish dhe spinaq. Parë nuk kishte spageti, atëherë veal, dhe më në fund djathë dhe një të mirë të pranishëm. Në verë të kuqe ishte e shkëlqyer.
  
  
  "Të bëjë të gjitha gratë italiane gatuaj aq mirë, sa shumë?" ai e pyeti kur ne kemi luajtur një lojë si kjo në stol.
  
  
  Gina hodhi krahun rreth supet e mia. "Jo gjithkush është i rreth tyre," tha ajo,"por shumica italiane janë gratë." Ajo tërhoqi këmbët e saj deri nën saj, dhe gjunjtë e saj shkau deri kofshët e saj, për ekspozimin e saj të bardhë mollaqe.
  
  
  "Ata e bëjnë shumë gjëra mirë," I tha butësisht.
  
  
  Ajo buzëqeshi lehtë dhe e puthi qafën time. "Mendova se ju ishin të vijnë për mua, Nick," pëshpëriti ajo.
  
  
  "Unë jam i frikësuar atë të biznesit," I tha guiltily. "Të paktën ky është qëllimi kryesor sonte."
  
  
  Ajo jerked dorën e saj larg. "Kjo nuk është saktësisht ka hije, është ajo?", tha ajo, pouting.
  
  
  Ai buzëqeshi në saj dhe të tërhequr afër saj. "Kjo është shumë e rëndësishme, por kjo nuk do të thotë që unë nuk dua t'ju shoh përsëri."
  
  
  Ai e ktheu fytyrën e tij dhe e puthi në buzët. Ajo i hodhi krahët në qafë qafën time. "Kjo është më e mirë për këmbët, ajo muttered. Pastaj ajo u shkëput. "Çfarë lloj të biznesit të bëjë që ju keni, atëherë?" e pyeti ajo. "Mendova se ishe në shërbimit diplomatik."
  
  
  "Në një mënyrë," thashë unë. Gina, unë nuk mund t'ju them pikërisht pse ajo është në Rimë. Por ndoshta ju mund të më ndihmoni, nëse ajo që ju keni treguar për veten është e vërtetë."
  
  
  Ajo e puthi tim earlobe. 'Çfarë do të thotë kjo?"
  
  
  "Ju tha:" ju e dini se njerëzit e nëntokës."
  
  
  Ajo u zmbrapsa pak. "Por ju nuk jeni të policisë."
  
  
  Zëri i saj hezituar. Pastaj saj vendosi të tregojë hej sa më shumë të jetë e mundur. "Për disa arsye unë nuk mund të shpjegoj atë që ju, Gina, "I tha," unë jam i interesuar në atë që ndodhi në Bibliotekën e Vatikanit pak ditë më parë."
  
  
  E saj, sytë e errët janë edhe më të mëdha se zakonisht.
  
  
  "Diavolo ! A jeni të interesuar në Vatikan grabitje?
  
  
  "Po", I thashë.
  
  
  'Ah. Unë nuk e di. Ka disa lloje të krimeve që ju nuk mund të merrni informacion në lidhje. Është një krim. Askush nuk di asgjë për këtë."
  
  
  "Unë nuk do të presim që ju të më tregoni mua për krimin, ose," thashë unë. "Unë isha duke shpresuar se ju do të më thoni në lidhje me dikë."
  
  
  Ajo shrugged supet e saj. 'Kush është ky person?'
  
  
  "Vetja e emrit është Barzini," thashë unë. "Rocco Barzini".
  
  
  Ajo e mendoi për një çast. Pastaj ajo tha: "unë nuk e di këtë emër."
  
  
  "Mendoni me kujdes, Gina," unë thashë, puthur dorën e saj. "Kjo është shumë e rëndësishme për mua."
  
  
  Pas një momenti, ajo tha: "Jo, Nick, unë nuk e njoh këtë njeri".
  
  
  Ai psherëtiu.
  
  
  "Policia veten e tyre nuk kanë asnjë gjurmë në këtë rast," ajo vazhdoi. "Ajo do të jetë më mirë në qoftë se ju vendosni me këtë çështje rreth kokës tuaj."
  
  
  Unë mund të shoh të shqetësuar në sytë e saj. "Gina", thashë," unë nuk mund të."
  
  
  Ajo u përkul përsëri në shtrat dhe të kafshuar e saj më të ulët cik kujdes. "Mirë,"tha ajo ngadalë," në qoftë se unë nuk mund të të bindur të heqin dorë, ne mund të bëjmë diçka."
  
  
  "Po?'
  
  
  "Nuk është një grua. U takova me anë të Rosa, një mik i imi nga kafe."
  
  
  "Më kujtohet që I Trëndafilit", thash unë.
  
  
  "Kjo grua është pronar i një bordello në Piazza Montecitorio. Ajo e di se Romake kriminelët më të mirë se sa vëllezërit e saj. Ndoshta ajo dëshiron të bisedojë me ju." Për një tarifë.'
  
  
  "Unë do të paguani ju", thash unë.
  
  
  "Ju do të keni për të shkuar atje vetëm. Ajo nuk i lejojnë gratë në shtëpinë e saj, me përjashtim të vajzave që punojnë për atë."
  
  
  "Mund ta shoh sonte?"
  
  
  "Unë do të marrë një sy."
  
  
  Ajo shkoi në telefon, të formuara një numër të madh, dhe foli me një hushed ton. Pak minuta më vonë, ajo varej lart dhe u ul pranë meje në shtrat.
  
  
  "Kjo është e gjitha e drejtë," tha ajo, është për të ardhur keq. "Ju mund të shkoni atje pas dhjetë fiks.
  
  
  Ajo është e gatshme për të biseduar me ju. Ajo nuk e ka përmendur emrin e personit që ju jeni duke kërkuar për. Ajo ka frikë se telefonin e saj është ndonjëherë përgjuar nga policia."
  
  
  "Faleminderit, Gina," thashë unë. Ai e shikoi orën e tij. Ajo ishte pothuajse dhjetë fiks. "Atëherë unë do të më mirë të shkojnë," thashë unë.
  
  
  "Ka edhe diçka tjetër."
  
  
  "Po?'
  
  
  "Për të bërë vizitën tuaj të duken normale, të gjej një rreth vajzat para se ju mund të bisedoni me Znj Vasari."
  
  
  Ajo u ngrit nga ana e saj sullen mjekër të saj me gishtin tregues. "Ndoshta unë mund të shmangur atë", thash unë.
  
  
  Ajo dukej serioze. "Nuk do të luajë lojëra me Zonjën Vasari, Nick. Ajo tha: "hej, ju do të paguani për vajzën dhe se ju duhet të mblidhte paratë tuaja".
  
  
  'Unë do të shikojnë atë.'Kjo nuk ishte e këndshme menduar për të lënë Gina dhe të shkojnë për të fjetur me një prostitutë. "Mos ki frikë përgjithmonë. Unë do të thotë, vajzë. U ngrit më siguroi se Zonja Vasari është shumë e rreptë në lidhje me shëndetin e saj."
  
  
  Saj u ngrit. "Nëse ju jeni në rregull, unë do të kthehem këtu pas unë flas për të."
  
  
  Ajo shikoi në mua me lot në sytë e saj. "Unë do të të vërtetë si kjo," tha ajo.
  
  
  
  
  Unë e mori atë me taksi për Piazza Montecitorio. Katrori ishte në një shëmtuar pjesë të qytetit, jo për shëtitjet në mbrëmje. Shtëpia ishte shumë e vjetër, me një përballoi fasadë. Të gjitha dritaret ishin të ndriçuara, edhe pse në katin e parë blinds janë tërhequr dhe windows mbi ata ishin të mbyllura, duke lënë vetëm vija e verdhë dritë .
  
  
  Si e saj carapace kaloi trotuar, ajo e pa një njeri duke qëndruar në verandën e ardhshëm. Ai nuk ishte duke kërkuar në drejtimin tim, por egoizmin e tij më bëri të kujdesshëm. Një i hollë vajzë e re, e le më në. Pak më shumë konsumatorë lëvizur në dhomë të madhe të jetesës, ku u takuan me vajzat, ndërsa unë pritur në korridor jashtë sallën e madhe, ata të gjithë duket të jetë i vetëdijshëm për praninë time.
  
  
  Një i hollë, grua të moshës së mesme me flokë të zeza slicked të drejtë përsëri m'u afrua. Unë e pyeta. "Zonja Vasari?"
  
  
  Ajo buzëqeshi thinly. "Jo, asaj të saj Znj Vasari. A doni një vajzë?
  
  
  Ai nuk e di se si të përgjigjen. 'Po'.
  
  
  Kur kemi hyrë në dhomën e ndenjes, disa gra shikuar në drejtimin tonë. Një vajzë bjonde grua erdhi tek ne. Ajo ishte e veshur me një palë të shkurtra të zeza brekë se ekspozuar më të madhe të saj, kofshët dhe gjoksin. E saj më të vlerësuarat e saj në lidhje me tetëmbëdhjetë; të saj të ndjerë një tjetër kontakt të pafajësisë së saj, zemra-formë fytyrë. Ajo më pyeti në italisht, nëse ajo mund të më mbajnë të zënë . E saj përfundimi ishte se ajo është vetëm si e mirë, ose vetëm i keq, ashtu si të tjerët. Ai tundi kokën e saj.
  
  
  Ajo buzëqeshi dhe i kapi krahun tim possessively. Zonja Vasari nëna e majtë, dhe vajza e pyeti nëse unë do të doja diçka për të pirë para se të shkoi në dhomën e saj. "Jo,"I tha," le të shkojmë lart tani."
  
  
  "Ah, ju jeni duke kërkuar përpara për atë, a nuk jeni ju?" Ajo që më çoi deri në shkallët për të një dhomë në katin e parë.
  
  
  Sa më shpejt dyer të mbyllura prapa nesh, ajo filloi undressing mua. "Ju jeni anglisht, a nuk jeni ju?" Maria marrë shumë Anglezët ."
  
  
  Ai le të drejtuar kursin e saj për një kohë të gjatë. Duket si hej ka pëlqyer. Unë nuk e kam sjellë tim armë, një të rrezikshme për të lëvizur, por unë nuk dua për të tërhequr vëmendje të panevojshme në këtë vend . Ai ngriti e saj në buzë të hekurit krevati dhe e ka larguar atë e baletit shapka dhe pantallona, ndërsa Maria deftly hiqet e saj të hollë, rrobat. Afër kishte një të ri të bukur të trupit me një të vogël bel dhe të fortë të plotë gjinjtë. Nuk ishte një mbretëri më Afër majtë kofshë, pa dyshim majtë me një të nxehtë të konsumatorëve.
  
  
  "A ju pëlqen Maria?" e pyeti ajo.
  
  
  Ai qëndronte pranë shtratit dhe e hoqi pjesa tjetër e rrobat e tij. "Po, Maria, ju jeni shumë e bukur." E saj, buzëqeshi dhe i thoshte ajo .
  
  
  Ajo u ul në katin e në këmbët e mia dhe filloi të pash kofshët e mia. "Jeni shumë e bukur", tha ajo. Dorën e saj shkoi në im organet gjenitale dhe ka punuar atje. Ajo u përkul përpara dhe e puthi kofshën time. Ajo ishte ngritur në buzë të krevatit dhe u zhvendos në kofshët e mia për të strukem kundër njëri-tjetrit.
  
  
  Kur ai hyri në dhomë, të gjitha ai ishte duke menduar për të ishte duke folur me Zonjën Vasari. Por si Maria ka punuar shumë expertly me mua, mi zgjimit u rrit, dhe nga koha që ajo e shtrirë në krevat dhe tucked e jastëkë nën kofshët e saj, zëri i saj ishte gati.
  
  
  Ajo e dinte se saj profesion të mirë. Ajo e dinte saktësisht se çfarë duhet bërë dhe kur duhet të më sjellë një shpërthyese kulm. Kur ajo ishte e gjatë dhe ishim të shtrirë në një përvojë të madhe në rumpled fletë, ajo dukej e lumtur që kam qenë fizikisht të kënaqur. Ajo nuk e kishte pritur ndonjë gjë tjetër. Sa për mua... e pra, kjo ishte ajo që kam paguar për të.
  
  
  Unë e pyeta atë në lidhje me Znj Vasari.
  
  
  'Ah. Ju jeni ai i cili dëshiron të flasë për Madame.
  
  
  'Po. Ju mund të marrë mua për të?".
  
  
  "Eja me mua.'
  
  
  Ajo më çoi në katin e dytë të zyrave dhe kemi ecur poshtë një korridor të errët të një kthye në dhomë. Ajo trokiti dy herë, dhe kur ajo është e hapur të saj, ajo u largua.
  
  
  "Ju dëshironi që të bisedoni me të missus?" dark-grua me flokë të kërkuar.
  
  
  Saj, dukej mimmo afër në dhomë. Ajo ishte e butë e ndriçuar me ngjyrë të kuqe dhe të kaltër. Era e temjanit wafted poshtë korridor .
  
  
  "Po, ajo tha se donte të më shihni më", I thashë.
  
  
  "Të vijnë në," gruaja i tha: shkelën mënjanë.
  
  
  E tij hyri në dhomë, dhe era e Stahl ishte suffocating. Një shifër në të pasur mëndafshi reclined në një të ulët baha bahá'í në një trashë-carpeted dhomë . Kur ai erdhi për të lëpijnë e saj, ai pa që ajo ishte jashtëzakonisht yndyrë grua. Hej, ajo duhet të ketë qenë të paktën shtatëdhjetë, por ajo ishte shumë e përbërë, ashtu si një paralajmërim nga një moshë të re të shëndoshë të filmit. E saj lithe, të rrudhur fytyrën ishte mbuluar në kozmetikë, sytë e saj ishin të zi dhe qepallat e saj ishin blu të errët . Skuqem ishte lyhet në saj të yndyrshëm faqet, dhe buzëkuq të kuq formuar një vepër e gojës. E gjithë kjo ishte e mbuluar nga një portokall parukë. E saj të trashë të bardhë duart mbërthyer nga rreth saj fustan mëndafshi si dy rrëgjuar topat e brumit, dhe pastaj saj lëkure gishtat ishin të zbukuruar me të paktën një duzinë unaza.
  
  
  "Është se Z. Carter?" Kam ngritur zërin e saj të vjetër.
  
  
  "Po, zonjë", thash unë.
  
  
  Asistent i shtyrë një karrige mbi shtrat dhe motioned për mua që të ulen. "Unë jam i keq për odorous gjëra," pëshpëriti ajo. "Madame ka një të çuditshme erë trupi, të cilën ajo maska me temjan."
  
  
  Shitet tundi kokën shumë.
  
  
  "Stop pëshpëritje dhe tiptoeing," Zonja Vasari tha gruaja. "Ju mund të na lënë vetëm për një moment."
  
  
  "Po, zonjë." Ajo u kthye dhe doli nëpër dhoma. "Ju duket e mirë," Zonja Vasari tha në anglisht. "A e keni parasysh, nëse unë të marrë jashtë këtë parukë? Shumë e nxehtë."
  
  
  "Sigurisht që jo", thashë.
  
  
  Ajo pursed saj puckered buzët dhe largohet portokalli parukë nga kokën e saj. Ajo ishte pothuajse e tullac, me tufts të bardhë në flokët e fërkimit këtu dhe atje. Të veshur një parukë, ajo ishte edhe më i çuditshëm gruaja të cilën ai e kishte parë ndonjëherë. Pa e saj parukë, ajo ishte një caricature e trishtuar grua e vjetër. Kaq të çuditshme, mjaft, I liked it.
  
  
  "Në rregull," tha ajo në një njeriu i vjetër është i brishtë zë. "Unë e kuptoj që ju keni ardhur të pyesni për informacion." Biseda mori Afër është frymë larg.
  
  
  "E drejta në dell, zonjë," thashë unë.
  
  
  "Vetëm thirrje mua Nellie."
  
  
  "Nellie?" Unë e pyeta incredulously.
  
  
  "Babai im ishte një angleze marinar. Pavarësisht tim italiane e nënës së protestave, ai insistoi duke më emrin Nelly."
  
  
  Ajo rrudhur e saj të hollë, pikturuar buzët në një groteske buzëqeshje. "Ju do të besoj se do të ishte shumë tërheqëse grua?"
  
  
  'Sigurisht."E saj duke shpresuar se zëri im tingëllon miqësore.
  
  
  "Kur unë isha shtatëmbëdhjetë, kam marrë një ofertë nga fisnikërisë Veneciane," ajo croaked. "E saj refuzohet. Ju shikoni, ajo e hotel është më shumë se një spa martesë.
  
  
  Unë nuk them asgjë, sepse unë nuk e di çfarë të them.
  
  
  "Kur ajo u themelua nga kjo shtëpi, ajo u prit nga disa prej figurave më të njohura njerëzve në Evropë, Z. Carter. Im vajzave e dinte prijës shtetesh dhe zyrtarë të rangut të lartë. Emrin e një të caktuara ministri ishte i njohur në të gjithë Italinë . Ai kurrë nuk pushoi bashkë me vajzat. Ai shikonte ata të zhvishet dhe pastaj e pyeti ih për të qëndruar lakuriq në frontin e tij, ndërsa ai ka luajtur me veten e tij. Ju kurrë nuk e di se çfarë e çdo personi janë dëshirat ."
  
  
  Ajo ishte tashmë mbytje në këtë bisedë. "Më vonë", tha ajo, " underworld shpesh do të vijë këtu. Mafiosi dhe të tjerët. Ih dinte të saj të gjithë së bashku, Z. Carter. Unë u tha shumë gjëra, por kurrë nuk e kam shitur informacione për njerëzit të më pëlqente."
  
  
  E stench në dhomë të varur deri tek hunda. E rrudhur maskë të vazhdueshme. "Ju keni ardhur të pyesni për një burrë."
  
  
  'Po'.
  
  
  'Vetja emrin?'
  
  
  "Rocco Barzini".
  
  
  Sytë filluar në mua për një kohë të gjatë mbi lëkurë të rrudhur, pastaj u kthye në fytyrën time. "Unë e di se vetja . Çfarë informacioni është i përfshirë? '
  
  
  "A mund të më thoni se ku të gjeni vetja?"
  
  
  "Ndoshta," një zë të ngjirur u përgjigj. "Nëse informacioni është një vlerë shumë të holla për ju."
  
  
  "Unë kam para," thashë unë.
  
  
  "Njëzet mijë lirë?"
  
  
  Zëri i saj hezituar. Kjo ishte një shumë të holla, por unë kam një ide që unë nuk mund të bëjnë marrëveshje me Nelly Vasari.
  
  
  'Mirë.'
  
  
  "A ju e keni këtë me ju?"
  
  
  Ai arriti në një minutë, nxori një tufë të lirë, i numëruar nga mosha njëzet mijë, dhe do të jepen të holla për të Nellie. Ajo kap vetja dhe numërohen përsëri me të ngathët vjetër gishtat. Kur ajo ishte bërë, ajo i mbajtur faturën e deri tek sytë e saj dhe studiuar gdhendje dhe cilësi të letrës.
  
  
  Unë e pyeta. "Të kënaqur?"
  
  
  "Ju nuk mund të jeni shumë të kujdesshëm në punën time", tha ajo, " edhe kur kanë të bëjnë me Amerikanët. Por nuk ka asgjë të keqe me paratë tuaja, kështu që unë do t'ju tregoj juve të gjitha gjërat që unë di në lidhje me këtë parazit Rocco Barzini.
  
  
  Ajo wriggled në gdhendur orientale karrige tjetër në divan, e butë mishi i shpatullat e saj valëzim mbrapa dhe me radhë.
  
  
  "Barzini ardhur këtu nga koha në kohë. Ai ishte pak vjedhësa të cilët e keqtrajtuan vajzat e mia. Ai ishte në burg. Ai zakonisht jeton dhe punon në Rimë, por ndonjëherë zhduket për disa vjet. Ai kaloi disa kohë në Napoli, ku ai u bë i interesuar në kryerjen e prostitucionit dhe drogës. Dhe së fundi ai u kthye në Romë me një njeri emri i të cilit ju mund të dini-Giovanni Farrelli."
  
  
  "Nuk e besoj", thash unë. Por mbaj mend emrin e saj, rreth Gina është histori.
  
  
  "Çdo polic në Rimë e di se emrin, Z. Carter. Ai është një njeri i pasur me disa interesave të ligjshme. Më fitimprurëse është zhvillimi i suksesshëm dhe kompani ndërtimi Makelaardij Farelli . Por prapa kësaj respektuar fasadë, Signor Farrelli është një lider i nëntokës, një shitës të drogës dhe të tjera të paligjshme bizneset. Ai është i lidhur me një gangster, Z. Carter, dhe emri i tij është lidhur me një art të vjedhjes që kanë ndodhur në Venecia rreth një vit më parë.
  
  
  "Interesante" unë muttered.
  
  
  "Kur Rocco Barzini u kthye në Romë, ai ishte Farrelli e truprojës."
  
  
  'Besnik. Dhe që Farrelly jeton në Rimë?
  
  
  "Signor Farrelli ka shumë banesa," ajo croaked. "Ai ka një vend për të jetuar në qytet, por ai pothuajse nuk ka. Ai ka një vilë në veri të Rimë dhe një suitë në një hotel në Capri që ai zotëron . Kjo është pothuajse gjithmonë në Capri në këtë kohë të vitit.
  
  
  Ajo kap shishen dhe mbulua një aromatik erë në dhomë. Lëngu i bërë flokët e saj duken të lagësht dhe me shkëlqim në dritë të butë. Ajo sniffed e ëmbël aromë, sot bie në sy, pastaj kollit në mënyrë të dhunshme.
  
  
  Unë e pyeta. "Ju jeni në rregull?"
  
  
  "Po, po", tha ajo. "Të gjithë të drejtë, të riu."
  
  
  "A besoni ju se Barzini dhe Farrelli mund të jetë në këtë hotel në Capri?"
  
  
  "Ka shumë të ngjarë, Z. Carter. Hoteli është quajtur Cezarit Augustus dhe është e vendosur në qendër të ishullit ."
  
  
  "Ju keni qenë shumë e dobishme."
  
  
  "Unë gjithmonë vlera e një personi për para." E saj pikturuar, leathery goja buzëqeshi wryly.
  
  
  Ai u ngrit për të lënë.
  
  
  "Ju duhet të paguani pesëmbëdhjetë mijë lirë për vajzën," Zonja Vasari croaked. "Ju mund të paguani në fund. Dhe të vijnë përsëri, Z. Carter.
  
  
  "Faleminderit," thashë unë.
  
  
  Në korridor, kam marrë një frymëmarrje të thellë për të. Në katin e poshtëm, ai pagoi errët grua me flokë për një periudhë të shkurtër të qëndrimit me Maria dhe u largua. Jashtë, ajri i freskët kurrë nuk e kishte shijuar aq i mirë.
  
  
  Ajo më tha që unë mund të gjej një taksi në bulevardin pak më larg, kështu që unë shkova në të njëjtin drejtim. Ajo ishte një sultry mbrëmje, një mbrëmje të këndshme. Por në gjysmë të rrugës në të gjithë ardhshëm të bllokut, heronj të dëgjuar e saj. Ai doli dhe pa dy burra që po afrohet me shpejtësi .
  
  
  Unë nuk kishte asnjë arsye për të besuar që unë kam qenë në ndonjë rrezik, por si ato iu afruan, trupi i saj presion kundër moaning shtëpi. Ata u ngadalësua. Një e kaluar rreth tyre mimmo mua, të tjerë të ardhshëm të tyre. Pastaj njeriu që kaloi mimmo u kthye dhe e prerë mua off . Kam menduar se kam njohur fytyrën unë do të shihet në Nelly Vasari e shtëpisë.
  
  
  "Firth Mar!", tha ai, duke qëndruar në këmbë më shumë.
  
  
  Unë nuk kanë një zgjedhje. Unë i thashë, " Çfarë ndodhi?" . "Hofretta!"
  
  
  Unë kam qenë në një nxitim.
  
  
  "Çfarë biseduat Znj Vasari për të?" Një tjetër, më pak muskuloz njeri i pyetur në anglisht.
  
  
  Ai shikoi në të njeriut sheshi, pock-shënuar faqen, dhe papritmas u ndie lakuriq pa një luger ose një palë e stilettos.
  
  
  "Ajo është një mik i vjetër i imi."
  
  
  Big njeri growled. Ju kurrë nuk kam qenë atje, Signor.
  
  
  E saj shoved tij. 'Të lëvizur mbi të!'
  
  
  "Nuk derisa ju të thonë se çfarë ju jeni duke thënë për Madame," tha ai.
  
  
  "Unë kam thënë tashmë se. Ajo ishte një përtëritje të një miqësi të vjetër ." E saj hotel të kalojë mimmo tyre.
  
  
  Një muskulare njeri i kanë sulmuar mua në kokë. Ajo ra në shokut të tij, që le grusht hyrë në jetën time. Kombinimi i të dy goditjeve të goditur mua për një moment . Ajo goditi shtëpinë e vështirë, dhe gulçoi si një peshk . Unë pashë një tjetër grusht të vinin me mua, dhe u përpoqën për dredhi, por atë e mori një shuplakë të shpejtë në faqe. Momente më vonë, unë u rrëmbeva nga prapa. Të li-shënuar fytyrën lëvizur para meje.
  
  
  "Na thoni në lidhje me këtë bisedë," ai u këput.
  
  
  "Shko në ferr. Unë rënkova.
  
  
  Një grusht u përplas në gjoksin tim. Para se ai të mund të shërohen nga goditje e saj të parë dy u godit në fytyrë. E saj, ndjeva koken time anim në anën. Këta gangsterë e dinte stuff e tyre. Ata ndoshta nuk kanë asgjë të bëjë me llojin e njerëzve, ajo do të të pëlqente, por që nuk bëjnë shumë diferencë në këtë moment.
  
  
  "Të ndaluar atë," ai growled. Unë pashë flash e një brisk, dhe pastaj stilet mbajtur nën hundën time.
  
  
  "Thoni dhe unë do t'ju prerë!"
  
  
  Ai mund të marrë frymë përsëri. "Në rregull," I tha. "Unë do të të them." Thikë nuk zhduket, por ai ka mbetur i palëvizshëm.
  
  
  Tani ai e kishte rifituar forcën e tij. Të ngushtë teh të thikës, ishte vetëm tre inç nga syrin tim të majtë. Unë duhet të keni njohur shumë mirë se çfarë unë isha duke bërë.
  
  
  "Ne ishim duke folur në lidhje me slam biznesit duke u shpallur", thashë, ende të marrë frymë rëndë. Ai u transferua tij këmbën e djathtë në mënyrë që ajo ishte në mes vetja e splayed këmbët . "Zonja Vasari kompanisë?" "Çfarë është ajo?" e pyeti të dyshimtë. 'Pse?'
  
  
  Njeriu tjetër ishte duke mbajtur duart e mia pak më fort.
  
  
  "Po", thashë, të përgatiten vetë për veprim. "Ju e shihni, të marrë atë në një hotel, të kërkoni atë për të hapur një shtëpi në Milano."
  
  
  'Cilat? Zonja Vasari kurrë nuk do të -"
  
  
  Ai tërhoqi masive njeriu përpara një hapi dhe drejtoi gjurin e tij të djathtë e vështirë në saj scrotum. Vetja fytyrën e shtrembëruar. Ai ra stilet në rrugë. Kur kam vënë këmbë poshtë, unë hipa në trupngjeshur e njeriut instep me të drejtën time këmbë . Ai bërtiste, dhe ego e fuqisë e dobësuar. Unë u përplas tim të majtë bërryl në vetja e saj ribcage si e vështirë që unë mund të. Kam dëgjuar atë të thoshte. Ai bërtita, ra në anën e tij, dhe u përplas në murin prapa nesh.
  
  
  Njëri më goditi. Ajo ishte bllokuar nga një mëngjarash grusht dhe u kthye ajo me një të drejtë. Si ai ra për tokë, ai arriti për stilet, por ai shkau në errësirë. Pastaj ajo ndjeu një goditje dërrmuese në shpinën e saj. Big djalë i shtypur kundër moan, dhe sulmuan mua përsëri. Një ego u përplas grushtin në pjesën e pasme të kokës sime, dhe ra në gjunjë. Ajo ra në anën e saj. Një hard boot me goditi me shpullë në të gjithë fytyrën. Unë e goditi atë me pjesën e pasme duart e mia, dhe fluturuan.
  
  
  Kur unë isha nisur në anën përsëri, unë rënkoi me zë të lartë. Ai ka arritur të tij të boot dhe të humbura. Muskulor, burri u ngrit përsëri .
  
  
  "Basta cosi!", tha ai. Ai vendosi të largohet.
  
  
  Vetja shoku nxitoi pas tij, dhe ata u zhdukën rreth qoshe. E saj të vështirë për sel. Ajo ndjehet si unë do të qenë për të kaluar përmes një gjigant mulli mishit. Kam pasur të tillë dhimbje në trupin tim që ishte e pamundur për të të treguar se cilat zona janë dëmtuar. Ai e ngriti dorën e tij në fytyrën e tij. Ajo ishte një rrëmujë të përgjakshme.
  
  
  Ai u përkul kundër shtëpisë për disa minuta, duke shpresuar se dhimbja do të largohem. Zëri i saj, ishte shumë optimiste. Ai ngecur poshtë e errët e rrugës për disa qindra metra dhe më në fund arriti në bulevard. Ashtu siç ajo kishte thënë: "një taksi shpejt arriti. Vetja e quajtur saj dhe hyri brenda.
  
  
  "Çfarë diavolo !?" shoferi i bërtiti, kur e pa fytyrën time.
  
  
  Ai i dha uem Gina Romano adresa. Ai çuan të shpejtë për të marrë mua nëpër taksi e tij sa më shpejt të jetë e mundur. Ai u ngjit shkallëve dhe u përplas Gina e derës. Kur ajo e hapi atë, sytë e saj të zgjeruar në shok.
  
  
  "Dia mio!" ajo bërtiti.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Kreu 7
  
  
  
  
  
  
  
  
  Im parakrahët ishin të rënda dhe goja ime ishte e thatë. Ai ishte duke u përpjekur për të shërohen. Të gjitha unë mund të mbani mend pas takimit Gina ishte që kam arritur të marrë Hawke në telefon me zë converter për të le em di . Ai tha: "ai do të thirrni përsëri në mëngjes. Ai lëvizi një nga këmbët e saj. Ai mund të ndjehen të tjera mishi nën fletë . Ai vrapoi dorën e tij mbi të butë bymehet e jetës, të ngrohtë vend ku kofshët e saj takuar. Gina u kthye nga unë. E saj e majtë të gjirit të krehur ana ime, dhe unë u ndjeva e saj thithi rrëshqitje mimmo mua. Ai arriti nën fletë dhe e preku atë të butë, të ngrohtë pelt . Duke u përpjekur të injorojnë dhimbje, ai u rrotullua në anën e tij, shtrydhet vështirë raundin buttock.
  
  
  "Mm", tha ajo, ende mbyllja sytë e saj.
  
  
  Ajo shtrirė deri në trupin tim dhe e mbështolli me krahët e vet rreth belit tim. Atëherë ajo le jashtë një tjetër të shëndoshë, dhe sytë e saj të hapur, keq.
  
  
  'Pseudonimi? A jeni i sigurt që ju jeni ndjeheni më mirë?
  
  
  Ai u tërhoq saj hips për mua, dhe ajo slung një krahun mbi shpatull. Gjinjtë e saj të shtypur kundër im lindi gjoks.
  
  
  "Asgjë më shumë," unë muttered. "Por unë mendoj se situata do të përmirësohet në të ardhmen e afërt."
  
  
  Ajo u ndanë buzët e saj të plotë. Sapo hatched gjuha ishte e ngrohtë dhe e ëmbël. Hips e saj të kërcente të butë kundër meje. Kiss na bëri gasp. Gina nxorrën të drejtën e saj hip mbi time të hip, dhe trupin tim dhimbje të ishin harruar në nxitojnë që të kapluar ne si zëri i saj u kthye dhe e ngriti trupin e saj për të marrë e mia shtytje. Ajo erdhi te unë me dëshirë, dhe në të njëjtën kohë, ne kemi arritur një kulm.
  
  
  Pastaj saj stol shtypit është mbi shpinën e saj për të pushuar. Gina ishte shtrirë pranë meje, duke kërkuar deri në tavan. Më në fund, ai e ngriti dorën e tij dhe preku butësisht plagët mbi syrin e tij të majtë dhe në të drejtën e tij faqe. Ata ishin të thatë, por e tërë anën e fytyrën time të lënduar . Nga disa mrekulli, dhëmbët e mi duket të jetë ende atje. Ai tërhoqi poshtë fletë dhe pashë disa lëndime në bust.
  
  
  "Ata më trajtonin mirë," I thashë, " por unë dyshoj se ata do të jenë në gjendje për të lëvizur aq mirë këtë mëngjes."
  
  
  "I gjori djalë," Gina purred butë. Ajo vë dorën e saj mbi time të hip.
  
  
  "Unë shpresoj se ata nuk do të shqetësojë Nelly Vasari," thashë unë.
  
  
  "Ata nuk do të bëni atë, Nick. Afër e ka shumë të fuqishme të miqve ."
  
  
  "Kam menduar se ata ishin Sicilians," thashë unë. "Edhe pse nuk ka lidhje të drejtpërdrejtë, nga tani Barzini ose Farrelli ka dëgjuar atë."
  
  
  .
  
  
  "Nick," Gina tha: "të kthyer për të përballuar mua. "Po ju do të Capri?"
  
  
  Unë e pyeta. "Përse ju doni të dini?"
  
  
  "Kur ju tha të gjitha në lidhje me përfshirjen tuaj në vjedhjet e natën e fundit, ju mund të mos keni të njohur për të, por ju e detyruar mua për të ndihmuar ju," tha ajo. "Dhe unë mund të ju ndihmojë. Ju si mund të besoni mua krejtësisht tani që keni besuar mua për një kohë të gjatë. Unë nuk e di këtë Farrelly djalë. Ju kujtohet saj për të ju thënë se unë kam qenë një ego të dashurin. Unë e di se vetja e saj gjithçka, ego, id, ego zakonet. Unë mund të jetë i dobishëm për ju."
  
  
  Unë e pyeta. "Sa kohë keni qenë ... me Farrelly?"
  
  
  Ajo shmanget vështrimin tim. 'Disa muaj. Ai më bleu një shumë të gjëra, por vetja mizori ishte e padurueshme për mua."
  
  
  "Si mund të jetë i sigurt se ju do të më ndihmoni kundër tij?" E saj, ndjehet edhe më tej.
  
  
  Ajo ngushtuar sytë e saj. "Unë e urrej Farrelly, Nick. Betohem ju mund të besoni mua.
  
  
  E saj, mendoi ajo dhe i vendosur për të provoni atë. "Në rregull," I tha, " unë do të ju merr në Capri. Tim të tjera të Interpolit zyrtar po vjen me ne".
  
  
  "Për të sjellë një polic?"
  
  
  "Po." Ajo u ndal. "Farrelly grabitur Vatikani, Nick?"
  
  
  "Ka një shans të mirë për këtë."
  
  
  "Por pse duhet qeveria juaj kujdes?" Ai e shikoi në Afër mendueshëm. "Gjatë grabitje, diçka që i përkasin qeveria ime është e vjedhur. Ju nuk keni nevojë të dini Jin më. Mos më pyet përsëri."
  
  
  
  
  "Të gjithë të drejtë, Nick."
  
  
  Telefoni ranë. Gina u ngrit, shkoi në anën tjetër të dhomës, dhe kap telefonin. E saj të zhveshur trupin ende dukeshin tërheqëse. Një çast më vonë, ajo u kthye . 'Kjo është për ty.'
  
  
  Ajo e kishte të Hawk. Ajo ishte e tij.
  
  
  "Kush dreqin ishte që të qepur?" ai i përfshinë të gjithë kilometra oqean.
  
  
  Zëri i saj, ai chuckled, përkundër tij të vështirë, sickly fytyrë. "Oh, një vajzë e vogël," I tha pa faj.
  
  
  "Po, do të qepur, vajzë!"
  
  
  "Kjo është e gjitha e drejtë," thashë unë. "Dhe unë vetëm vënë atë në listën e pagave."
  
  
  "Deri në çfarë mase?" Zëri i tij dukej i lagësht.
  
  
  "Ju e dini, unë kurrë nuk do të jeni përgjegjës për këtë", I thashë. "Unë punësuar Gina në një bazë të përkohshme. Ajo bashkohet me mua për të burimit, është e rëndësishme të informacionit që kam diskutuar me ju.
  
  
  "Për aq kohë sa ju e dini se çfarë ju jeni duke bërë!" Ai ndaloi për të gjetur tij sarkazëm, " unë shpresoj se keni pasur një natë të mirë, Nick."
  
  
  Vetja qëllimet janë të qarta, por zëri i saj ka mbetur unmoved. "Oh, po, zotëri. E saj, unë ndjehem shumë më mirë për veten.'
  
  
  "Shiko, je në rregull? Ju dukej pak të rrahur deri natën e fundit.
  
  
  "Unë jam mirë," I thashë.
  
  
  "Ne kemi shqyrtuar Juda' fotografi, "vazhdoi ai," dhe ne të kemi lajme për ju. Farrelly emrin e shfaqur në Juda e fotografi të disa viteve më parë. Ai vodhi disa qeverisë dokumente në Angli. Farrelly është një e madhe djalë. Ai është ose mafioz, ose ka lidhje të ngushta me ta."
  
  
  'Po. Si djalosh i cili mund të ofrojë personel dhe pajisje për një seri plaçkitje Juda shpikur."
  
  
  "Një votim se çfarë ndodhi, Nick. Unë mendoj se ju do të më mirë të shkoni në Capri.
  
  
  "Unë do të fluturojë për në Napoli më vonë."
  
  
  'Mirë. Më mbaj postuar. Në këtë rast mund të jetë më e madhe se sa ne mendojmë ."
  
  
  'Saktësisht.'
  
  
  "Të përpiqemi për të marrë disa fle natën."
  
  
  Ai buzëqeshi në e saj. Ai e dinte se Hawk ishte e qeshur, shumë, me fytyrën e tij të hollë. "Po, natyrisht", u thashë.
  
  
  -
  
  
  Më vonë atë mëngjes, unë shkova tek zyra e Interpolit dhe e detyroi Tony Benedetto për zhvillimet e fundit. Ai kishte një të ngurta file në Farrelly. Nuk ishte një referencë për "Z. J." data më vonë se specifikuar SËPATË.
  
  
  "Juda dhe Farrelly duket se janë bërë miq të mirë," Tony tha.
  
  
  "Sa për Farrelly, unë nuk e di." "Por askush nuk është Jude ende. Ai vetëm e ruan pamëshirshme e kontakteve afariste." Kam shikuar në dosje me fotografi. "Juda nuk është tamam njerëzore, e shihni, ai humbi duart gjatë një aksidenti kur ai ishte i ri, dhe ai ka artificiale duart që duken si mishi dhe gjaku, por janë nën një 'lëkurën' e bëri të fortë çeliku. Këto duar të simbolizuar një person. Ai pothuajse vrarë mua me ato dikur.
  
  
  "Ne do të lutemi që ai nuk do të ketë një tjetër shans," Tony tha.
  
  
  "A jeni gati për të shkuar në Capri?"
  
  
  'Po . "Atë kohë nuk tonë aeroplan të largohen?"
  
  
  'Në orën katër. Ne do të jetë në Napoli në një orë, dhe në ishull në fillim të mbrëmjes."
  
  
  
  
  Ajo ishte ende dritë kur ne morëm funicular tren për në qytetin e Capri, një borë të bardhë të ishullit të mbuluar me lule. Ishulli ishte aq e vogël që e cobalt-deti blu mund të shihet nga pothuajse kudo në qytet. Të ngushtë, dredha-dredha rrugët me kalldrëm kishte të panumërta shkallëve të çuar lart e poshtë për nivelet e tjera. Turistët mbushur të vogla katrore në qendër dhe u ul të pijshëm cinzano në muzg. Dy blloqe nga sheshi ishte e Cezarit Augustus Hotel, një pjesë të madhe, ndërtesë e bukur me një bougainvillea pemë mbi hyrje.
  
  
  "Zëri është e gjitha," Gina tha se si ne u ndalëm në frontin e tij. "Suite Farrelly jeton në është në të tretë-kat kot. Ju mund të shihni ballkon nga këtu. Kur Farrelly është atje, ai ka dy truprojave, por ju mund të shohin vetëm një rreth tyre. E dyta ai fsheh kur të huajt vijnë për të vizituar . Në dhomë të vogël tjetër në dhomë të gjallë, nuk është një metal karrige që është gjithnjë e mbyllur. Nuk mund të jetë diçka e rëndësishme në këtë." Pastaj ajo e pyeti: "Çfarë po ju do të bëni kur të Farrelly arrin?"
  
  
  "Të mbajtur popullin tonë një sekret për aq kohë sa të jetë e mundur," u përgjigja. "Ne mund të mësojmë për vendin ose shtëpi në ishull. Sigurisht, zëri i saj, dhe unë shpresoj se Vetja nuk është aty, sepse ne nuk kemi mjaft prova kundër tij për arrestimin e tij. Juda është personi i duhur për mua. Unë shpresoj se ai ka atë që unë jam duke kërkuar për të." Atëherë: "Ju nuk mund të shkojnë lart."
  
  
  "Pse jo, Nick? Unë mund të priste në korridor deri sa ju të kërkoni."
  
  
  "Jo, kjo është shumë e rrezikshme. Ju shkoni për kafe në shesh për një pije."
  
  
  "Në rregull," Gina tha, i zhgënjyer.
  
  
  "Nëse nuk të dëgjojnë prej nesh brenda një ore, ju lutem rezervoni një dhomë në Hotel Paradiso."
  
  
  'Unë do të bëjë atë. Ajo shrugged dhe eci drejt katror.
  
  
  Tony buzëqeshi dhe i shtrëngoi kokën e tij. "Mirë informator, amiko", ai winked në mua.
  
  
  "Ju duhet të keni parë Nelly Vasari," thashë unë.
  
  
  Të ballafaquar me një situatë si ajo Tony dhe unë ishim në të, ne kishim për të luajtur me prekje . Kjo është si duke luajtur shah, sepse pas dy ose tre kthehet shtesa, ka shumë mundësi. Kështu që ne u kthyem në banesën me shumë ide paraprake. Ne trokitën me shpresën se nuk do të ketë asnjë përgjigje . Por dera u hap dhe ne pamë një vajzë të qëndronin aty . Afër kishte platinum bjonde e flokëve dhe të kuq buzësh në saj të shëndoshet buzët. E saj lules-model shtëpinë pallto, lirshëm buttoned në bel në një provokuese e modës, nuk e ka fshehur të saj argëtues kthesa. Ishte e qartë që ajo ishte e zhveshur dhe nën pallton. Gjatë saj, e lakuar kofshët dhe të mjaftueshme zemrat shkova "fshehurazi" seductively rreth qoshe me çdo rëndë hap që ajo mori. Dhe duke gjykuar nga të ngjirur mutterings dhe dredhur gjurmët, ajo ishte po aq e qartë se Ay nuk duhet pirë në dorën e saj. "Është Z Farrelly këtu?" Toni e pyeti.
  
  
  "Jo,"tha ajo në Skandinav theks anglisht," Z. Farrelly nuk është këtu." Ajo u përkul kundër murit, dhe folds e saj housecoat ndanë edhe më tej.
  
  
  "Më vjen keq," I thashë, duke u përpjekur të mos shikojë luscious trupit, " ne kemi bërë një rrugë të gjatë për të parë atë. A mund të flasim për Hema përsëri?"
  
  
  "Ju mund të flisni me mua, të shefit", tha ajo, nervoze. "Ajo është këtu, si gjithmonë, të gjitha vetëm." Ajo vë dorën e saj mbi derën jamb, si në qoftë se ajo do të gris fustan jashtë krejtësisht. Tony, më shikoi edhe mua dhe për të buzëqeshur pak. "Ne jemi të lumtur për të pranuar ftesën tuaj, signora."
  
  
  Ajo nxitur për ne dhe u përplas derën prapa saj. Dhoma ishte meticulously mobiluar, por pastërtinë ishte e qartë se nuk saj kostum e fortë. Shisheve bosh, e tejmbushur take, dhe gjysmë-bosh syzet janë kudo, dhe të trasha qilim qe të shpërndara me gazeta dhe revista e ilustruar.
  
  
  Me një rastësor gjest, vajza motioned për ne që të ulen. 'Do të ju pëlqen diçka për të pirë?' ajo giggled drunkenly. Ai shkundi kokën e tij, dhe buzët e saj më bëni në zhgënjimin . "Fat i keq", tha ajo.
  
  
  Bjonde stumbled mbi stol në anën e kundërt të dy karrige Tony dhe unë ishim ulur në. Me një zë të lartë dhe agonized psherëtimë, ajo ra përsëri në shtrat, dhe e lirshme nyjë e saj rrip erdhi pas dore, duke mos lënë pothuajse asgjë për të treguar për trupin e saj të pjekur. Nuk ka dyshim që ne kemi qenë ballë për ballë me Farrelly e zonja. "Çka të doni?'Çfarë është kjo?' pyeti ajo. "Ju mund të më thoni. Giovanni mban mua postuar në çdo gjë." Fjalët e saj ende dukej i detyruar, por ajo nuk ishte aq e dehur sa kam menduar fillimisht.
  
  
  Kur Tony shpjegohet që ne të kërkuar për të blerë vila në ishull, të sajët, ai u kthye dhe shikoi në të vogël fqinj dhomë Gina e kishte përmendur. Nga vendi ku isha ulur, unë mund të shihja një karrige metalike me një telefon në qoshe.
  
  
  "Ka shumë pak vila për shitje në Capri", tha bjonde që vetëm të prezantuar veten si Herta, " dhe në qoftë se dikush është shitur diçka, ajo është në një çmim shumë të lartë. Zotërinj, të tjera të shtrenjta, Zhirinovsky gjëra? Fjala e fundit u dha, me një aluzion..
  
  
  "E drejta në dell," Tony tha, duke qeshur në Hej. Ai pastroi fytin e tij. "Herta, unë e shoh telefonin e saj në dhomë tjetër. Mund miku im thirrje hotelin tonë? '
  
  
  Tony frowned.
  
  
  "Sigurisht," - tha ajo me një zë të ngjirur. "Unë do të të kthejë në shenjti." Ajo u ngrit në shtrat, dhe mantelin shkau poshtë kofshët e saj për një moment, zbulimin e saj të zbehtë trekëndësh.
  
  
  Kur ajo hyri në dhomë tjetër për të kthyer në shenjtorët, Tony ngritur një vetull. Dhe kur ai kaloi mimmo afër për të shkuar në një dhomë tjetër, ajo mori vetja dorën e tij.
  
  
  E saj, pashë që ai ishte përqafimit të saj të zhveshur nga e drejta e gjirit. Ajo waved mbrapa dhe me radhë dhe buzëqeshi. Toni u largua në dhomë dhe mbylli derën. Gerta shkuan për karrigen time dhe qëndronte pranë meje, duke vënë dorën në supin tim: "Ju jeni një burrë i pashëm," tha ajo.
  
  
  Saj, dukej në afër. "Faleminderit," thashë unë. "Më tregoni mua, Gerta, ka Z. Farrelly bërë ndonjë biznes të ri miqtë kohët e fundit?" Kam dëgjuar e saj, ai e mori një partner të ri." Ajo u kthye në shtrat me një pije në dorë. "Giovanni gjithmonë ka fytyra të reja", tha ajo ngadalë. "Por ne duhet vetëm të flasim për Giovanni?" Ju dhe babai juaj nuk do vetëm të jetojë në mes të biznesit, të bëni ju?
  
  
  "Sigurisht ju jeni shumë mikpritës," shërbëtori u ndal e saj, duke shpresuar se Toni ishte i zënë në kërkim atë karrige.
  
  
  "Ju e dini, njerëz si ajo. Ajo ka qenë gjithmonë si kjo. Unë kam atë që ata duan. A kam shok ju?
  
  
  "Jo në të gjitha," I tha. Çfarë ishte Tony duke bërë atje?
  
  
  'Punë të madhe. Unë jam i kënaqur që ju nuk jeni në shok. Atëherë ju jeni ashtu si e saj. Ju e dini që ju keni për të marrë rastin, kur ajo vjen, nuk ju?
  
  
  "Po, kjo është," thashë unë, duke menduar për dhomën tjetër.
  
  
  Herta vënë poshtë saj xhami dhe të shtrirë lazily në shtrat. Ajo rastësisht unbuttoned saj mantel si Tony hyrë.
  
  
  "Benissima !", tha ai butësisht.
  
  
  Herta nuk e shohim ne. "Unë di atë që ju dëshironi," tha ajo në një zë të ngjirur. "Dhe ju mund të bëni atë. Secili në radhë, ose të dyja në të njëjtën kohë. Kjo është e gjitha e drejtë, unë nuk do të them Giovanni.
  
  
  Tony ishte duke qëndruar në frontin e saj, duke shikuar poshtë në e saj kontrolli i trupit të zhveshur. "Nick", tha ai përmes një gojë të thatë, " ne ndoshta mund të kemi pak më shumë minuta, në rregull?"
  
  
  "Perëndi, nuk ka, Tony."
  
  
  "Pastaj të shkojnë larg. Unë do të shihemi më vonë."'
  
  
  "Toni, ai do të kthehet çdo minutë!"
  
  
  Tony shikuar në shtrat dhe u kthye nga unë. "Është e lehtë për ju, kur një vajzë është duke pritur për ju sheshet." Tani ai ishte i mërzitur dhe pak i zemëruar. Jo në mua, por në atë situatë. Ai e dinte se unë kam qenë i drejtë.
  
  
  "Bëni çdo gjë që ju dëshironi", thashë, " por më jepni informacion që ju mori në telefon."
  
  
  Vetja fytyrë të ndryshuar. "Unë jam i keq, Nick. Ju jeni të drejtë. Ai mori një të kaluar të gjatë shikoni në Hertha, pastaj u kthye dhe eci në drejtim të derës.
  
  
  "Na vjen keq, mjaltë," ai tha: "lakuriq vajzë. "Jo vetëm kohën apo vendin."
  
  
  Herta më shikoi pak mëdyshje. "A nuk ju dëshironi për të fjetur me mua?"
  
  
  "Ju jeni më të dëshirueshme grua në ishull", thashë, " por miku im dhe unë kam urgjente çështjet për të marrë pjesë në të."
  
  
  
  
  Tony ishte i heshtur, ndërsa ne ishim në ashensor. Kur kemi hyrë në hollin, I thashë: "shikojeni atë në këtë mënyrë, amiko. Ju mund të merrni një problem ."
  
  
  Tony qeshi. "Unë mendoj se një dush të ftohtë në hotel ...'
  
  
  Unë e pyeta. "Çfarë është ajo?"
  
  
  "Shikoni. Që njeriu. Kjo është Farrelly.
  
  
  Një i gjatë, të errët njeriu në të dyzetat e tij hyri në hollin me një tjetër djalë. Ajo u vlerësua me kujdes nga vetja, në mënyrë që ai mund të gjeni në kohën e ardhshme. Pastaj saj, shikoi njeri tjetër hobbling me një kallam, dhe u ndjeva vetja. Ajo ishte Barzini, të cilët e kishin shtënë saj në kofshë gjatë një grabitje në Vatikan . Si dy burra iu afrua më të afërt counter , burri i saj u kthye në gazetë kundër mënyrë që Barzini nuk mund të shikosh fytyrën time.
  
  
  "Unë asnjëherë nuk është kërkuar ende?" Farrelly pyeti desk clerk.
  
  
  "Jo, Signor Farrelli."
  
  
  'Të shkëlqyer. Dërgoni ushqim për tre. Le të themi tagliatelle alla bolgnese.
  
  
  "Unë do të kujdesem për të, Signor Farrelli."
  
  
  Farrelli dhe Barzini shkoi në ashensor pa e vërejtur ne. Barzini limped keq. Një disa momente më vonë, ashensor dyer të mbyllura pas tyre.
  
  
  "Vetja e baletit pantofla", thash unë.
  
  
  "Në Barzini është?"
  
  
  'Po. Ajo ka një tyl të vetëm.
  
  
  
  
  Në rrugën e kthimit për në shesh, Tony tërhequr një letër nga xhep. "E kam hapur këtë karrige tuaj të dobishëm bllokimit të marr dhe për të gjetur dy gjëra interesante. Njëri ishte një fletore me Juda është adresa në të. Unë decoded ajo. Këtë e konfirmon e dytë copë e provave keni gjetur në Vatikan."
  
  
  Saj, dukej në letër. Ajo ishte scrawled: "e Lartë. Jude, San Marco Importeve, Nëpërmjet Sachetti, Pancino, Sicili " .
  
  
  "Sigurisht," thashë unë. "Juda është selia janë në Zala në Sicili, në mënyrë që ndoshta ku ai punësoi e banditë."
  
  
  "Kjo do të thotë që interesat tona janë gjithashtu zhvendosur atje. Nëse vjedhur sendet janë tani në Sicili, rasti im do të zgjidhet kur të zbulojmë ih.
  
  
  "Me të vërtetë," I tha, " edhe pse detyra ime nuk do të jetë aq e lehtë për të përfunduar. Nëse nuk Juda gjetur dokumentin në vazo . "
  
  
  "Të kthehet në letër të gjatë," Amiko Toni vazhdoi, " dhe pastaj ju mund të lexoni çfarë unë e kam kopjuar." Ajo ishte e shkruar në një fletore. A do të thotë kjo gjë për ju?
  
  
  Ai ndaloi nën dritën e hotelit të vogël verande dhe shqyrtuar Tony dorëshkrimit. Kam lexuar është: "Leonardo është e ngarkesave" plus datën.
  
  
  "Kjo është ndoshta një referencë për të vjedhur sende," Tony tha , " dhe Leonardo mund të jetë kolektor blerjen ih."
  
  
  'Ndoshta.'
  
  
  Diçka për shënim intriguar mua. Në qoftë se ajo ishte vetëm një çështje e transportimit të mallrave të vjedhura, kjo është asnjë nga biznesin tim, pasi isha i sigurt se vazo ishte menduar për Juda ' koleksion privat. Por kam pasur një ndjenjë që, për disa arsye, periudha e kishte një kuptim të vërtetë - për mua më shumë se për këdo tjetër !
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Kreu 8
  
  
  
  
  
  
  
  
  Pas 48 orë, arritëm në Sicili. Ishulli ishte shterpë dhe shkëmbore, me një të zymtë, por piktoresk të parë. Ne kemi hulumtuar të parë të fshatit dhe ka gjetur se banorët e saj ishin rreth siç përshkruhet në guidebooks. Burrat ose growled unintelligible përgjigje për pyetjet tona ose injoruar na krejt. Gratë u zhduk kur arritëm në vendin e ngjarjes. Më në fund, Tony kërkoi nga njeriu i vjetër që të na tregoni se ku Nëpërmjet Sachetti hall ishte. Ajo doli të jetë një rrugë e gjatë, e shkëmbore, dhe të pabarabartë, duke çuar në një tjetër lumë në ishull. Ne kemi mësuar se kompania San Marco Importet u mbyll një kohë mjaft të gjatë më parë, edhe pse ajo ishte blerë nga të huajt. Sipas njeriun e vjetër, ndërtesa u mbështetur mbi një shkëmb me pamje nga deti.
  
  
  Ne e dinim se shtëpia do të jetë pa dyshim ishin ruajtur, kështu që nëse ne kemi marrë një taksi atje, me kusht që të mund të gjej një taksi në fshat, ne menjëherë do të kenë probleme. Pra, ne kemi vendosur për qasje Juda ' strofull nga ana tjetër, me anije.
  
  
  Të nesërmen në mëngjes, pas mbërritjes, kemi punësuar një anije peshkimi dhe e bëri atë në vendin ku black rock towered pothuajse dyqind metra mbi ne. Nga vallëzimi varkë, shkëmb dukej pothuajse vertikale. Ne kemi vënë një pjesë të vogël të bardhë me varkë në një ngushta plazh në rrëzë të një shkëmb.
  
  
  "Ndoshta ne duhet të kenë marrë rrugën e mi tjetri," Tony mendoi, flipping kokën mbrapa për të studiuar shkëmbi mbi ne. "Unë mendoj se është shumë e vështirë të rritet."
  
  
  Gina u ul pranë nesh në të errët rërë e saj, flokët flokëverdhë valëzim si një mane në erë. "Nick", tha ajo," unë vetëm mund të rritet shkëmbinj të zbathur."
  
  
  "Ju nuk do të ndërhyjnë në çdo gjë," I tha. "Ju do të qëndroni këtu për të gardës anije."
  
  
  "Jo," tha ajo. Ajo u kthye nga Tony. Ai ngriti supet.
  
  
  "Nuk ka protesta," thashë unë. "Ju jeni më të vlefshëm për ne se në qoftë se ju ishin duke u përpjekur për të ngjitur këtë shkëmb. Nëse ju dëgjoni të shtëna armësh, prisni 15 minuta. Nëse nam Odin nuk ka treguar deri për rreth nesh, largohet me varkë. E kuptoni?"'
  
  
  "Po," tha ajo grimly. "Një e katërta e një orë.'
  
  
  "Në rregull," I tha, dhe buzëqeshi. "Watch varkë me kujdes. Në të ardhmen e afërt, mund të jetë ynë i vetmi opsion. Ne do të kthehet në një orë."
  
  
  Ne e kemi lënë Gina në barkë dhe filloi ngjitje. Ne ishim të veshur me dritë windbreakers dhe gome-soled çizme që ne do të blerë në fshat, dhe Toni kishte një spirale e litar slung mbi shpatullën e tij. Kam pasur ngjitje grepa varur nga im rrip.
  
  
  Nuk ishte e ngushtë parvaz në bazë të shkëmbinjve. Ne zgjodhëm rrugën që të çonte nga atje. E saj carapace është përpara, në kërkim për të rrëshqitshëm spote dhe duke treguar ih për Tony. Nga ego-zymtë shprehja në fytyrën e saj, unë mund të them se vetja e duke punuar për Interpolin në përgjithësi ishte e ndryshme. Fakti është se Toni rrallë kishin për të lënë komoditetin e qytetërimit . Unë kam qenë kurioz për sa Interpolit paguan në krahasim me SËPATË.
  
  
  Ajo mori vetëm disa minuta për të arritur në mes të shkëmbit, por përndryshe, ajo ishte dukshëm më e ngadalshme. Gjurmët ishte praktikisht e zhdukur, dhe ne kishim për të gjetur duar dhe këmbë të mbështetur në të çara. Ajo ishte një biznes i rrezikshëm. Tani ne ishim aq të lartë se në qoftë se ne ra, ishte e vështirë për të të treguar se çfarë do të ndodhë me ne. Dhe kur ne ishin rreth tridhjetë metra më poshtë e lartë, Tony rrëshqiti në një të lirshme rock, humbi ekuilibrin, dhe filloi të binte.
  
  
  "Mbajë dorën tuaj!"
  
  
  Ai e lëshoi dorën e tij të djathtë dhe më kapi. Vetja e saj e kapi krahun, dhe Alenka e vetja trokiti tim të majtë këmbën mbështetjen e saj. Kur i saj, I rrëshqiti dhe u përpoq për të lëvizur këmbët e mia, të sajët, unë mendova se ishte duke shkuar për në vjeshtë. Por me dorën e saj, ai mori një shkëmb mbi kokën e saj dhe e mbajtur më fort.
  
  
  "Të gjetur diçka për të mbajtur në këmbët tuaja"," unë growled. Im alyonka filloi të liroj guri. Ajo dukej si një përjetësi para Tony gjetur bazën përsëri, dhe le të shkojnë e mua kështu që unë mund të vënë këmba ime e majtë mbrapa dhe të ligët në afër.
  
  
  'Mirë? Unë e pyeta, të marrë frymë rëndë.
  
  
  "Të tij," ai growled, fytyrën e tij të frikësuar.
  
  
  Tony admiruar saj. Ai ishte shumë më tepër frikë e ngjitjes se ai është prej saj, por ai e filloi atë pa ndonjë vërejtje .
  
  
  "Kjo nuk është tani," I tha.
  
  
  Ai e përzgjedhur me kujdes, vende për të rrëmbyer mbi dhe vazhdoi. Gina u bë një kukull shumë më poshtë për të ngushta plazh.
  
  
  Ne fund erdhi për rreth pesëdhjetë metra më poshtë samitit me Tony vetëm nën mua. Knuckles tij ishin të bardhë, dhe buzët e tij janë pursed. Ai mori litar prej tij dhe looped atë nëpërmjet një ngjitje goditje që e kapën e tij në bel . Duke mbajtur fort për të gurit me të djathtën e tij, ai le goditje dhe lak e litar të ul receptorin e telefonit lirshëm nga njëra anë dhe i hodhën të gjithë në majë të shkëmbit.
  
  
  Grep zhdukur mbi buzë të shkëmbit. Litar ishte varur pranë meje. Ajo u zvarritur nga ee. Pas disa decimeters, fiksohem kapur diçka dhe e ndaloi. Ai u tërhoq në litar dhe shikoi Tony. "Ne jemi gati atje," thashë unë.
  
  
  Vetja fytyrë të ishte e dyshimtë. Ai e kapi e knotted litar dhe ka filluar të rritet. Holding duart, ai u ngjit në krye. Në gjysmë të rrugës përmes, goditje të le të shkojë e saj dhe ka rënë tre decimeters, atëherë goditje snagged përsëri. Ai mund të ndjehen djersën në buzët e tij dhe në sytë e tij.
  
  
  Ai me kujdes u rrit më tej, dhe në fund të shkova "fshehurazi" nga prapa kulmin. Vetëm njëzet metra larg ishte e bardhë-suvatuar San Marco Importet e ndërtimit. Ajo ishte e ulët, me një histori të ndërtimit me hipi-up dritare, dhe barërat e këqija u rritën pas të lartë teli gardh që e rrethonin ndërtesën .
  
  
  Pastaj ai u ngjit mbi buzë dhe crawled ku goditje ishte e lidhur pas një shkëmb. Vetja u tërhoq, e pastaj shikoi në Tony dhe tundi kokën. Ai u ngjit në litar. Ajo mori disa përpjekje për Uem, por më në fund ai e bëri atë dhe u ul pranë meje.
  
  
  "Ju keni ide të çmendur, amiko", tha ai.
  
  
  "Unë e di", tha ajo me një të qeshur. Unë shkova në buzë të shkëmbit dhe waved për Gina për të le të saj e di ne ishim të sigurtë lart. Ajo waved në shërimin e reumës. Saj, dukej në shkëmbore e terrenit. "Nuk ka mënyrë më të lehtë poshtë rreth gjysmë milje nga këtu," Toni i tha asaj. "Ne do të përdorimin e tyre më vonë."
  
  
  "E-Conte," tha ai . "Unë pajtohem."
  
  
  Ne crawled deri te porta. Asnjë shenjë të jetës.
  
  
  "Unë do të marrë një vështrim të shpejtë," Tony tha. Ai crawled drejt qoshe e gardh teli, fytyrën e tij të djersitur. Ai ngriti në frontin e ndërtesës, pastaj u kthye për mua.
  
  
  "Ka një roje të sigurisë në hyrjen kryesore, që unë mendoj se është e armatosura", tha ai.
  
  
  'E saj ashtu si i kam menduar.'
  
  
  "Të paktën një më shumë makina është e parkuar para, por unë e pashë atë, shërbimi hyrje në anën moan. Unë besoj se kjo do të na lejojë të hyjë pa roje të sigurisë vërejtur ne."
  
  
  "Në rregull," I tha. "Por unë vetëm zbuluar një sistem alarmi në këtë gardh. Ne duhet të bëjmë diçka për këtë."
  
  
  Ajo mori një tjetër pesëmbëdhjetë minuta për të improvizojnë një devijuar rreth sistemit të alarmit në mënyrë që ne të mund të shkurtojë një vrimë të vogël në pjesën e poshtme të gardhit. Pastaj ne crawled brenda dhe u drejtuan për në derë anësore që Toni i kishte gjetur . Kur arritëm atje, kemi vënë re që garda nuk do të mund të na shohin nga pozita e tij në portë. Mimmo e ndërtimit të rënë të kaluarën e saj deri vetja mund të marrë një sy të mirë. Ai ishte i veshur me një këmishë të hapur dhe të bëhet një AK-47 pushkëve nën krahun e tij. Pranë portës ishte e vogël security guard e kiosk; i lidhur me ulësen ishte diçka Tony nuk e kishte parë më parë: një gjerman madhe Bari. Për fat të mirë, era qe fryn në drejtimin tonë, kështu që qeni nuk ka erë nesh . Por unë e dija se do të duhej të jetë shumë i qetë kur e hapëm shërbimit të hyrjes.
  
  
  Ne kemi depërtuar deri në metal derën dhe e shikoi në të bllokimit. Nuk ishte e vështirë për të hapur vetja; me një të veçantë të bllokohet marr, ajo mori vetëm disa minuta. Ai butësisht e shtyu derën dhe rreshtuan brenda.
  
  
  "Ejani," Tony pëshpëriti të saj.
  
  
  Ne u tërhoq nga armët tona dhe hyri brenda. Tony mbylli derën prapa nesh. Ne ishim në një korridor që çon në frontin e një të vogël të ndërtimit. Nuk ishte e shurdhër të gjallë e shëndoshë në distancë. Ajo dukej si një predhë nga poshtë, por nuk ka pasur shkallët në horizont.
  
  
  Ajo motioned për Tony për të qëndruar pranë meje si ne depërtuar deri në frontin e shtëpisë. E kemi gjetur veten në një lloj marrje zonë apo zyra. Aty ishte një njeri me të bardha laborator pallto të ulur në tryezë, që mendoja se ishte një lloj teknik. Në qoshe, garda ishte duke lexuar një Italian të gazetës. Askush rreth tyre e panë apo e dëgjuan nesh.
  
  
  Nuk ishte një L-formë përballje në front të tavolinë, ndan njeriun nga të hapur derën kryesore dhe rojtar. Kur Tony tundi kokën e saj, ai po ecte nëpër portën në banak, dhe bëri disa hapa në drejtim të rojeve.
  
  
  "Të ulen," ai e thirri në italisht.
  
  
  Rojeve kërcyer nga karrigen e tij, dhe vetja në dorë shkoi në revolver në hip e tij, por pastaj e kuptoi se e mia Luger kishte për qëllim të uem-së gjoksit. Njeriu në të bardha laborator pallto shikuar në Tony dhe pastaj në mua, ngadalë zgjohen nga karrigen e tij.
  
  
  "Ku është Juda?" Unë e pyeta, duke e mbajtur tim armë të theksuar dhe sytë të fiksuar në roje.
  
  
  "Çfarë keni nevojë për të?" rojeve, e pyeti.
  
  
  "Eja, le të shkojmë," Tony tha, ngarje tij .38 Beretta në njeri mbrapa. "Nuk përpiqen tonë durim."
  
  
  "Juda nuk është këtu," ai tha. Ai, duke u përgjigjur në italisht, por ai dukej gjermane, apo ndoshta Skandinave. Tani ai u kthye nga ne dhe ka studiuar fytyrat tona. Ai ishte një i hollë njeri me rimless syzet dhe të ftohtë sytë blu. Ai dukej si lloj njeriu Juda do të punësojnë. Por në qoftë se ai ishte një teknik, atë që ishte e vetja funksion këtu?
  
  
  "Ju mund të kontaktoni rojtar jashtë?" Unë e pyeta.
  
  
  "Po," tha ai.
  
  
  "Mos u tregoni atyre!" rojeve u zhvillua për të qoshe.
  
  
  Unë shkova mbi tij, mori vetja revole jashtë saj këllëf, dhe tucked nën tim rrip. Pastaj ai u kthye teknik," Tregojnë se rojtar jashtë për të ardhur këtu", thash unë.
  
  
  "Ai nuk mund të lërë postin e tij!"
  
  
  "Nuk flas me ta!" rojeve këmbënguli.
  
  
  "I mbyllur, ju idiot!" teknik i tha icily.
  
  
  "Të them vetëm atë që Z. Juda është në telefon, dhe dëshiron t'i japë em veçantë personale udhëzimet," thashë unë.
  
  
  Burri e vështroi nga unë për të Toni. "Bëni siç thotë ai," Tony tha.
  
  
  Teknik hapi një sirtar në karrigen e tij dhe e gjeti transmetuesit. Ai shtypur butonin dhe tha, " Karlo." Të vijnë këtu. Z. Juda dëshiron që ju të flisni me të në telefon.
  
  
  Ne prisnim në heshtje si rojtar u larguan nga porta për ndërtimin me një kërcënues AK-47 nën krahun e tij. Si ai iu afrua derës, një roje të sigurisë në qoshe bërtiti, " Watch out! Ata kanë armë!
  
  
  Njeriu në porta hodhi një shikim Tony dhe unë, pastaj ngriti automatike. Ai e qëlloi atë dhe e goditi uem në gjoks. Kur ajo goditi derën, makina rattled të dhunshme. Plumbat e grisi në dysheme, banak, dhe gjoksi i rojeve, të cilët e kishin quajtur paralajmërim. Ai u përplas në mur dhe i ranë karrige ai ishte ulur në të. Të dy ishin të vdekur.
  
  
  Ai shkoi tek dera dhe shikoi jashtë. Askush nuk ka në horizont. Kur ai u kthye tek tekniku, fytyra e tij ishte e bardhë.
  
  
  "Tani le të shkojmë", thash unë. "Është Juda e shkuar, tepër?"
  
  
  "Unë jam këtu vetëm", tha ai. Unë mund të them nga vetja në zërin e saj, se ai e kishte treguar të vërtetën.
  
  
  "Ku është pre?" Toni e pyeti.
  
  
  'Cilat?'
  
  
  "Vatikani thesare. Ku janë ata që të fshehura?
  
  
  "Ah, keni menduar thesar ishte këtu?"
  
  
  Ai shkoi e u vu prapa kundër dhe presion Luger të njeriut veshin e majtë. "Ku janë ata?'
  
  
  Vetja fytyra ishte e bardhë si shkumës, dhe ai merrte frymë rëndë. "Kam dëgjuar duke folur për shpellën," tha ai, gëlltitjes.
  
  
  "Çfarë lloj të shpellë është ajo?"
  
  
  'Gjarpër Shpellë. Diku këtu.
  
  
  "Unë e di se," Toni tha.
  
  
  Ajo u provokua më e vështirë nga K-man Luger. "Çfarë underground këtu?"
  
  
  Një vështrim i mëshirëshme tmerri kaloi fytyrën e tij. "Asgjë si kjo!' - tha ai me zë të lartë.
  
  
  Tony dhe unë shikuar njëri-tjetrin. Unë e pyeta. "Nëse është thesari të fshehur në një shpellë afër, çfarë mendoni ju për dhomë më poshtë nesh?"
  
  
  "Unë mendoj se ne duhet të gjeni se," Toni tha.
  
  
  "Lidhnin për vete," I thashë. "Kemi vetëm pak minuta para Gina lë në anije."
  
  
  Tony gagged njeriu në egon e tij kravatë, i lidhur vetja me një litar, ndërsa ai ishte duke pritur për shkallë. Nuk ka pasur shkallëve, por kur ai hapi derën e fshesë dollap, pa ashensor.
  
  
  E saj, bërtiti. "Eja, Tony!"
  
  
  Kemi hyrë të vogël ashensor dhe zbriti noiselessly, kurioz për të parë se çfarë ne do të gjeni më poshtë. Një disa momente më vonë, ne u shfaq me sy të gjerë të hapur.
  
  
  'Zot I Mirë!'Tony tha.
  
  
  "Ju jeni të drejtë," tha ai, dhe whistled butë.
  
  
  Kemi hyrë në një spektër të nëndheshme të ndërlikuara. Ne mund të shohim korridoret dhe dhomat në çdo drejtim, përveç shkëmbinjve. Si kemi ecur, unë nuk mund të besojnë sytë e mi. Një seksion përmbante një të plotë bërthamore "fabrika", dhe pranë dhomave të përfshira të gjitha pajisjet shoqëruese dhe mekanizmat. Juda Stahl si një atomike shkencëtar! Më në fund, ne kemi gjetur një lloj laboratori me një tavolinë të madhe dhe të sigurt. Toni shkoi për të punuar në të sigurta, të cilat ai ishte i lumtur për të thonë se ai mund të hapur, ndërsa ai shqyrtoi saj karrige. Kur e sigurt është hapur, ne kemi gjetur disa dokumente interesante. Bashkangjitur një ih karrige.
  
  
  "E kaluara e pazgjidhur je vjedhjet," Tony tha. "Juda dhe Farrelly duhet të ketë punuar së bashku të gjithë kohën."
  
  
  Ai mori një letër nga rreth sigurt dhe e shikoi atë. "Im Zot", I thashë. "Juda i ka mbajtur sekrete nga vendet e NATO-s për vite të tëra . Dhe në fund, ai e kishte mjaft ih për të ndërtuar e tij bombë atomike."
  
  
  "Kjo ndoshta është arsyeja pse ai ka filluar këto plaçkitje," Tony tha. "Për financimin e këtij projekti."
  
  
  Ai kap një tjetër letër e filluar në atë për një kohë të gjatë. "Mirë, mirë", I thashë, chuckling sourly. Ajo ishte vjedhur një dokument që të vënë atë në një Etruscan vazo.
  
  
  "Është se ajo që ju është dashur, Nick?"
  
  
  'Po'.E saj mjeshtërisht letër të palosur dhe e vendosi në një minutë.
  
  
  "Pastaj tuaj, lokaliteti i Rusisë është i plotë," Tony tha, " dhe unë do të jem i gatshëm kur unë të mbledhë thesaret e artit nga kjo shpellë."
  
  
  Ai i dorëzoi Uem disa vizatime me bojë. "Jo, im njeriut në Rusi nuk është përfunduar. Ne kemi menduar se Juda do të shesë këtë dokument për Rusët, por duket se ai mund ta përdorë atë vetë. Ky është një përshkrim të detajuar të zhvillimit të vizatimit të dokumentit që e vuri në një minutë. Dhe në gazetat e tjera nuk janë shënime në projektimin e pajisjeve."
  
  
  "Ju jeni duke më thënë, Amiko, se dokumenti që Juda unknowingly vodhi përmban një plan për një pjesë të bombës atomike?"
  
  
  "Po", I thashë. Ishte e qartë se Juda e pa se detonator do të bëjë vetja arsenalin më të efektshme, dhe kështu vetja hotel për t'u përdorur. Kjo tregoi gjithashtu se Juda bombë ishte e vogël-ndoshta portativ. Kjo ka ndodhur për mua se edhe një portativ bombë mund plotësisht të shkatërruar një qytet i madh.
  
  
  "A mendoni se ai do të përdorin atë?" Toni e pyeti.
  
  
  "Unë e di atë për sigurt."
  
  
  "Atëherë ku është bombë?"
  
  
  Ai e shikoi atë me kujdes. "Mendoj se bomba është e gatshme," thashë unë. "Juda kishte kohë për të bërë një pajisje, dhe të vënë vetja e tij bombë. Mendoj se çdo gjë është gati, dhe bombat, të shkojnë diku?
  
  
  "Ah," Tony muttered.
  
  
  Ai kap një copë letër dhe të shqyrtuar atë. "Shikojeni këtë, Nick."
  
  
  Diçka ishte e scrawled me laps në letër. Ajo ishte në italisht, dhe të lexoni: "Fuqia e një megaton me një gamë të dyzet e pesë kilometra, në nivelin e tokës."
  
  
  "Im Zot", I thashë.
  
  
  "Por çfarë do të bëjë me të tillë një armë?" Toni e pyeti.
  
  
  "Unë nuk e di", I thashë. "Por çfarëdo që ai e donte, e të vizatuar nëpër vazo bërë vetja plan më të vërtetë . Dhe atë, unë ndihem përgjegjës për këtë."
  
  
  "Gjepura," Tony tha. "Askush nuk mund ta parashikojë një të tillë të pabesueshme të shkakut dhe të efektit të rastit."
  
  
  Ai kap një shtypur broshurë që sapo kishte rënë nga nën karrige. "Kjo është interesante."
  
  
  "Ajo që është lart, Nick?"
  
  
  "Anija e trafikut orarin italiane linjat". Kam shikuar në listën e dalje në det anijet mbi kapakun e broshurë dhe pa emër që shkrepi në kokë. "Zëri i Leonardo".
  
  
  Tony sytë e ngushtuar. "Leonardo. Prisni, ne jemi... "
  
  
  "Në përputhje me Farrelly," e saj uem mohuar raportet e medieve. "Ju keni decoded ajo. Në nen është shkruar: "Ngarkesa e Leonardo ndjekur nga një datë. Që ishte dje.
  
  
  "Leonardo është mall," Tony tha ngadalë. "Che diavolo, miku im. A mendoni se ky shënim i referohet ... "
  
  
  "Duket se ka gjasa për mua." Ai e hapi dosjen dhe për të gjetur një listë e nisjes datat e ndryshme të anijeve. Pranë Leonardo, data ishte e rrethuar me të kuqe. Kur e pa atë numër të ishte, ajo e mallkuar nën frymën e saj.
  
  
  Tony shikuar mbi shpatullat e mia, pastaj mbrapa në mua. "Absolutisht fantastike", thash unë. Leonardo do të lundrojë sërish në katër ditë . Ajo ndoshta ka një bombë atomike në bord. Dhe pastaj ai do të shkoj në New York."
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitulli 9
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Më vonë, Gina dhe unë u kthye për në Romë. Tony Benedetto qëndruar në Sicili për të pritur e tij Interpolit kolegët dhe të mbledhë të Vatikanit thesaret rreth Juda Shpellë. Ai tashmë i ka dorëzuar teknik mbi të Siciliane e policisë dhe u kërkoi Interpolin në Rimë të marr ndihmën e Rhyma dhe Capri të policisë për arrestimin e Giovanni Farrelli dhe Juda sa më shpejt që të shfaqen .
  
  
  Rreth Gina e dhomës së, ne të quajtur aeroportit, dhe rezervimi i ulëseve në një aeroplan për të Napolit e të nesërmen në mëngjes. Leonardo ishte në Napoli, dhe nga atje ajo do të lundrojë për në Nju Jork.
  
  
  Jo kur ai kontaktuar Hawk. Ai ishte i kënaqur për të dëgjuar se unë kam dokument mbrapa, dhe ka mbetur në një humor të mirë deri sa unë të thashë em se Juda e mbante pothuajse me siguri tashmë i aktivizuar detonator.
  
  
  'Çfarë?'
  
  
  "Unë mendoj se ai do të vënë këtë bombë atomike në bordin e Leonardo,"I tha," dhe anija do të largohet për në New York."
  
  
  "Zot i madh," Hawk muttered. "A mendoni se ai synon të përdorë këtë bombë këtu ?"
  
  
  "Unë nuk mund të imagjinoj ndonjë gjë tjetër", I thashë.
  
  
  Ka qenë një kohë të gjatë heshtjeje, e thyer vetem nga Hawke është e rëndë të frymëmarrjes në anën tjetër. Ai mori frymë thellë dhe vazhdoi, jo me qëllim për të bërë që situata të duket rozë nëse ai e dinte se ajo ishte krejtësisht e ndryshme.
  
  
  "Siç e dini, bomba ai ka krijuar një varg prej pesëmbëdhjetë kilometra. Jo për të përmendur, sekondar dhe terciar valë tronditëse. Sipas projekteve gjeta, Uem arritur për të bërë një bombë të vogël të mjaftueshme për të ruajtur në një stacioni të sigurt në një çështje ditësh . Por madhësi nuk ka të bëjë me fuqinë shkatërruese ... '
  
  
  "Po, unë e kuptoj se, Carter. Të shkojnë përpara, " Hawk tha, në mënyrë të qartë i mërzitur nga faktet e tij uem kishte raportuar.
  
  
  "Të gjithë Juda kishte të bënte ishte të hedhin bombë overboard. Ajo pastaj mund të gjenden në pjesën e poshtme të New York Liman për ditë, madje edhe javë. Ndoshta për disa muaj. Tani që ajo ka një detonator, të gjitha uem ka të bëjë është palë vetja me një afatgjatë detonator. Ai mund të jetë në një udhëtim në terren në Filadelfia dhe uem vetëm e nevojshme që të shtyjë një buton. Dhe pastaj... Lamtumirë, New York ."
  
  
  'Por pse? Hawk pyeti. "Nuk ka rëndësi nëse ai bie bombë jashtë anijes, Carter. Unë dua të di se pse ai është i obsesionuar me të tillë një plan të çmendur."
  
  
  "Duke qenë se Juda është i mashtrimit, zotëri. Ju e dini se si unë e bëj. Ai e urren ne dhe vendin tonë, sidomos kur kemi të fundit të plotësohen në Niagara. Ndoshta kjo ishte një ego koncept që lëviznin-kush e di.
  
  
  'Hakmarrje? Hawk bërtiti, dhe tani ai është pothuajse i zemëruar me mua për të vënë vetja në frontin e mia idenë e Juda është shtrembëruar karakter. "Vrasin dhjetë milionë njerëz, Carter? Oh zoti im, njeri, ne kemi nevojë për të ndaluar atë para kësaj gjëje me të vërtetë merr nga dora. Ju keni marrë për të gjetur se bombë, Carter. Dhe, sigurisht, Juda."
  
  
  "Unë do të bast ju se," unë i thashë shpejt. "Por nëse kjo është ndonjë ngushëllim, unë do të bast ju para se Juda nuk do të kalojë mbi tonë të fshehtë detonator për të gjithë." Të paktën jo ende . Pas kujdes për të lexuar dokumentet, që ai gjeti në laborator, unë dyshoj që ai e ka miratuar planet për të punësuarit e tij në disa fragmente. Kështu që askush nuk e di tërë pajisjen; çdokush e di vetëm një pjesë. Unë shpresoj se ne nuk keni për të shqetësuar në lidhje më atë kur ne të kapur Juda."
  
  
  "Nëse në Nju Jork nuk do të fryjë deri e parë, ju them."
  
  
  "Në dell tv, zotëri," thashë unë.
  
  
  "Eja, Nick. Më lejoni të dinë se pikërisht kur Leonardo do të mbërrijë në New York, në mënyrë që agjentët mund të jenë në skenë. Ju mund të gjeni bombë para anije mbërrin këtu . Nëse jo, unë do të duhet për të paralajmëruar shumë njerëz."
  
  
  'Unë e di atë.'
  
  
  
  
  
  Kur mbarova thirrje, Gina dhe unë shkova në zyrë në Itali. Unë u tha se fluturimi orarin pasur kohët e fundit ka ndryshuar dhe se unë duhet të shkoni për të kapitenit të portit të Napolit ose përfaqësuesi Italian linjë .
  
  
  Pas drekës në njërin nga Gina të preferuar restorante, ne u kthye në dhomën e saj. Unë nuk mund të bëjë asgjë deri në mëngjes, kur aeroplani u nis për Napolit. Zëri i saj edhe rezervuar një vend për Gina, por nuk e ka thënë hej ende.
  
  
  Pasi kam derdhur saj një pije, Gina, i cili gjithashtu është veshur me një transparent nightgown, erdhi dhe u ul pranë meje në të vogla divan dhe shtrirė deri në krahun tim.
  
  
  "Do të jetë kjo tonë natën e fundit së bashku, Nick?"
  
  
  Kam shikuar në ata sytë e errët dhe e kuptuan se sa shumë Gina Romano kishte bërë për mua. Unë do të humbasë e saj shumë në qoftë se ne e kishte të prishur. Kjo ishte një dështim në punën time. Ju nuk mund të merrni në vështirësi emocionale. Vetëm ajo dhemb. Kështu ajo do të jetë më mirë në qoftë se kjo ishte tonë natën e fundit. Por unë ende e nevojshme Gina.
  
  
  "Sinqerisht," I tha, " kjo nuk do të jetë tonë të kaluar natën. Kjo është, në qoftë se ju dëshironi të punoni në AX për një kohë më të gjatë."
  
  
  "Oh, po, unë e mendoj kështu," Gina tha. Ajo e puthi mua, dhe presionin e gjakut tim u rrit ndjeshëm.
  
  
  "Prisni deri sa ju të shihni se është një punë para se të merrni shumë të internuar," ai i tha me një buzëqeshje.
  
  
  "Mund të kem unë e saj të qëndrojnë me ju?"
  
  
  'Po'.
  
  
  "Pastaj çdo gjë do të jetë mirë."
  
  
  Ai e shikoi në thithat e saj, të cilat ishin të errëta nën absolut nightgown. Nuk ishte e lehtë të përqëndrohet në Juda."
  
  
  "Gina", thashë," ju nuk keni nevojë të dini disa gjëra të ferret ka qenë i fshehur nga e saj deri tani."
  
  
  Ajo dukej serioze, duke pritur për të mia shpjegim.
  
  
  "Ne kontrolluar Leonardo fluturimi i orarin sepse ne besojmë se nuk është një bombë atomike në bord."
  
  
  "Nick, ju do të thotë pak bombë atomike?"
  
  
  "Një lloj të caktuar, po." _
  
  
  "Por çfarë ka të bëjë kjo me Vatikani grabitje dhe Giovanni Farrelli?"
  
  
  "Ne besojmë se Farrelly dhe një farë Juda, apo ndoshta Juda i vetëm, solli bombë në bordin e një anije të lidhur për Nju Jork. Ata krijuan një bombë duke përdorur një dokument të vjedhura nga unë."
  
  
  "Nick, se tingëllon e pabesueshme."
  
  
  'Por ajo është. Ai duhet të gjeni këtë bombë para Juda detonates ajo. Nëse Juda është në bord, ai ndoshta do të jetë i maskuar. Ai është një mjeshtër i maskuar, kështu që unë nuk mund të llogarisin në atë për t'u zbuluar. Unë kam për të filloni të kërkoni për një bombë menjëherë."
  
  
  "Dhe keni nevojë për ndihmë me këtë?"
  
  
  "Unë nuk do të ndjehen rehat duke i kërkuar që ju, Gina. Por Tony Benedetto është i zënë duke kërkuar për Farrelli, dhe unë nuk jam i sigurt nëse Interpol do të bëj atë që unë them, kur ne kemi marrë në anije. Ju vetëm duhet të ndiqni dekretet e mia, dhe ju do të jetë në gjendje të kalojë nëpër ditët që do të mbetet i mbyllur për mua."
  
  
  Për një moment, ajo dukej mimmo në mua. "Kjo tingëllon e të rrezikshme," tha ajo butësisht.
  
  
  "Po, ajo mund të jetë me rrezik për jetën."
  
  
  "Por të bëjë që ju të besoni se Giovanni planifikuar këtë gjë e tmerrshme?"
  
  
  "Unë besoj se ai kishte diçka të bëjë me të."
  
  
  Ajo mori frymë thellë. "Unë e urrej Giovanni Farrelli", tha ajo ngadalë. "Në qoftë se unë mund të bëjë asgjë për të ndaluar vetja, unë do të jem shumë i lumtur . Por "- ajo ndaloi - " ka diçka tjetër. Mbesa ime Anna jeton në New York. Ajo është e mia të fundit të mbetur të afërm, dhe unë e dua atë shumë. Do të jetën e saj gjithashtu të jetë në rrezik për shkak të kësaj bombë?
  
  
  "Ka shumë të ngjarë," kam pranuar.
  
  
  "Pastaj do të vijë me ju, Nick."
  
  
  "Në rregull," I tha. "Atëherë ju do të merrni paguar." Ai vuri poshtë xhami e tij dhe e përqafoi. Goja e saj ishte e nxehtë dhe të padurueshëm. E saj thithat të ishin të vështira nën saj nightgown.
  
  
  "Unë jam i kënaqur keni nevojë për mua, Nick," pëshpëriti ajo.
  
  
  "Unë do të bast ju se," thashë unë.
  
  
  "Dhe që ju besojnë mua."
  
  
  Unë mund të kem thashë se unë nuk besojnë askënd, por nuk kishte asnjë pikë në zhgënjyese të saj ose përçmues e saj për atë që ajo ishte duke shkuar për të bërë me SËPATË. Ai e shtyu atë poshtë në divan, dhe ne shtrirė së bashku, dhe për një kohë ne nuk e kujdesit në lidhje me Judën, ose Giovanni Farrelli, apo Leonardo me vdekjen armë në bord. Nuk ishte vetëm lëkurë të ngrohtë, sensuale aromat, tingujt dhe përkëdheljet, Gins dhe ulërima ferr ajo do të krijuar brenda meje.
  
  
  Të nesërmen në mëngjes, ajo ishte një periudhë të shkurtër fluturimi në Napoli. Ne zbritem vetëm pas tetë ora, mori një taksi në aeroport, dhe u dërguan hapur ndaj Napolit liman zonë, ku kemi ardhur, dhe të gjithë të mëdha luksoze të udhëtarëve, anijeve, të vendosur jashtë. Kemi marrë atje në nëntë fiks dhe dola para portës master zyra. Pak minuta më vonë, ne kemi qenë të ulur në ego master zyra, duke folur për Leonardo.
  
  
  "A doni të ngasin Leonardo , signor?" djaloshi pyeti.
  
  
  'Po'.
  
  
  "Mirë, ai nuk është këtu."
  
  
  'Si?'
  
  
  "Unë jam i sigurt se vetja nuk është në liman, Signor Carter," tha ai. "Por në qoftë se ju do të prisni një minutë, unë do të check it out." Gina, më shikoi edhe mua si ai u largua nga zyra. "Është fat i keq, nuk është ajo?" e pyeti ajo.
  
  
  'Ndoshta.'
  
  
  Kur e ri Italian ka hyrë, ai kishte një të madh libër nën krahun e tij, të cilat me gjasë i peshon të paktën dhjetë kilogram. Ai ra vetja e tij kryesisht në karrige.
  
  
  "Vota e besimit, Z. Carter," tha ai. "Leonardo nis dy ditë më parë në përputhje me orarin e ri të italisë rresht."
  
  
  "Perëndia im," I tha me hidhërim.
  
  
  "Ju mund të gjeni këtu në Itali Linjë zyra kur anija pritet të arrijë në Nju Jork."
  
  
  Unë e pyeta. "Se sa e bëri anije të shkoni?"
  
  
  Ai shikoi lart. "Nëse do të mbani mend atë të saktë, kjo është një mënyrë të shpejtë të anijes.
  
  
  Ajo duhet të jetë e gjysmë atje deri tani. Ai ngadalë drodhi kokën e tij. Bomba ishte patjetër në bord. Dhe në më pak se tri ditë, të anijes do të mbërrijë në New York. Ai u përpoq që të kujtohet ku më të afërt të NA komandës ushtarake ishte në sallë. Unë e nevojshme për të marrë në telefonin tim shpejt.
  
  
  Saj u ngrit. "Ju faleminderit", tha ai për të rinjtë matematikë djalë.
  
  
  
  
  Nëse ju nevojitet urgjentisht ndihmën e ushtrisë, ju duhet të bisedoni me personin e duhur. Kam gjetur këtë njeri në Përgjithësi MacFarlane është fytyrë. Ajo mori një telefonatë nga një UEM në agjensinë më të afërt të NA bazën e forcave Ajrore. Ndërsa ne ishim duke folur, ai kontrollohet tim ID kartë, në anën tjetër të linjës.
  
  
  "Unë jam i keq për të ju pyet: "të Përgjithshme", thashë, " por unë duhet të ketë një avion që mund të arrijë deri me Leonardo.
  
  
  "Pra, ky aeroplan duhet të jetë këtu së shpejti," e përgjithshme tha. "Unë e di se. A keni ndonjë gjë?"
  
  
  Ka pasur një heshtje të shkurtër. "Nuk është një supercargo se ata ishin të përgatitur për të fluturuar për në Uashington. Ne do të shtyjë udhëtimin përpara dhe për të bërë një pak të devijuar për ju. A mendoni se kjo është normale?
  
  
  "Kjo tingëllon e madhe, të Përgjithshme."
  
  
  "Avioni do të jetë në Napoli aeroporti në njëmbëdhjetë fiks. Unë do të jetë në bord për të identifikuar ju."
  
  
  "Shumë mirë, të Përgjithshme," thashë unë. "Ne kemi nevojë për dy parachutes dhe një jetë raft."
  
  
  Ai e pyeti. "Dy parachutes?"
  
  
  "E kam një grua e re me mua, të Përgjithshme. Ajo punon në SËPATË.
  
  
  "Në rregull, ne do të kujdeset për atë, Z. Carter.
  
  
  "Faleminderit shumë të Përgjithshme."
  
  
  Në rrugën e kthimit për në aeroport, ajo është pyetur nga Gina nëse ajo do të kishte kurrë skydived të gjithë aeroplan. Ajo shikoi në mua, si në qoftë se mendjen e saj kishte shkuar i çmendur.
  
  
  Unë e pyeta. "A mendoni se ju mund ta bëni atë?"
  
  
  Ajo psherëtiu. Unë do të kuptoj atë nga pas.
  
  
  Ne hidhen në det, kështu që ne vend pak më të buta se sa në tokë", I thashë. "Sigurisht, ju duhet të liruar veten nga parashutë sa më shpejt që ju të bien në ujë, përndryshe ju do të keni probleme. Sa më shpejt që ne të merrni shpëtoj prej parachutes, ne do të kemi një jetë raft."
  
  
  Unë mendoj se unë mund ta bëjë këtë, " tha ajo, por ajo dukej nervoz. Menjëherë pas arritëm në aeroport, një pjesë të madhe të transportit avioni u ul në një sfond të gjelbër . E Përgjithshme dhe adjutant u takua Gina dhe më në stacionin e ndërtimit. Në përgjithësi ishte një burrë i gjatë, pasi një pilot . Ai e shikoi në tim ID card me kujdes. Pastaj ai më dha një buzëqeshje të madhe.
  
  
  "Forca Ajrore do të ju merr në skenën e aksidentit, Z. Carter. Sa urgjente është ky udhëtim në dell tv?
  
  
  "Unë vetëm mund të ju them se nuk është një e rrezikshme njeri në bord Leonardo, në Përgjithësi, dhe ne duhet të 'gjeni' atë.
  
  
  Përgjithshme MacFarlane pursed buzët e tij; ai donte të bëni më shumë, por ai e dinte se unë nuk mund t'i përgjigjem. Më në fund, ai e mbante dorën e tij dhe tha: "unë ju uroj çdo sukses."
  
  
  "Ju falenderoj, e Përgjithshme," thashë unë. "Ne do të më mirë të largohet tani."
  
  
  Në përgjithësi nuk kthehet me aeroplan mallrash. Ai tha se ka diçka për të bërë në Napoli dhe se pas kësaj ai do të kthehej në bazë të tij. Ne kemi thënë mirupafshim atij në ngarkesave terminali i stacionit të ndërtimit dhe shkoi në avion, i shoqëruar nga një adjutant. Motorët janë tashmë drejtimin, dhe na hipi në një erë të fortë. Pak kohë pasi ishim futur në një gjysmë duzinë me uniformë të ushtarëve dhe të oficerëve, ne u larguam.
  
  
  Në Itali Linjë, e cila na dha një plan të hollësishëm Leonardo rrugë, dhe ne u tha, për shembull, ku ne do të gjeni vetja. Ne gjithashtu kontaktuar komandant, Komandant Bertholdi, dhe ai e dinte se unë kisha për të bërë të sigurt se të dy parachutists nuk ishin të humbur në det. Gjatë fundit orë e gjysmë para se të kontaktoni midis avionë dhe anije, radio komunikimi do të mbahet .
  
  
  Pilot llogaritur se sa kohë do të marrë për të arritur Leonardo dhe të llogaritur katër deri në pesë orë. Kjo përshtatshme mua shumë mirë , sepse kohë ishte bërë një faktor i rëndësishëm . Ne ate ftohtë ushqimit si makinë fluturoi mbi Francës jugore. Kur na u bashkuan, territorin e Evropës ishte lënë prapa.
  
  
  Kemi marrë parachutes, dhe jashtëzakonisht i durueshëm Amerikane rreshter tregoi Gina se si ata do të punojnë dhe çfarë të bëni kur erdhi koha. Kam shikuar dhe dëgjuar për të.
  
  
  "Dhe të gjitha unë duhet të bëni është të tërheqë unazë? Gina pyeti.
  
  
  "Absolutisht fantastike, zonjë," i tha rreshter. "Por së pari ju duhet për të marrë jashtë avionit, tërësisht, të mbani mend atë."
  
  
  'Po. Ajo duhet të llogaritet ngadalë në dhjetë", tha ajo.
  
  
  "Unë mendoj se kjo do të jetë e gjitha e drejtë, Sarge," thashë unë.
  
  
  "Po", Gina u përgjigj hezituar. Ajo dukej i vogël dhe i brishtë, unë jam duke qëndruar atje në një të gjelbër të fluturimit kostum që hey Lee. Ajo e shtyu të saj të flokëve nga fytyra e saj. "Unë mund ta bëjë këtë."
  
  
  "Thjesht nuk e le të shkojnë e që unazë," i tha rreshter. "Ju mund të bien shumë para se ju të kapur vetja përsëri."
  
  
  "Nuk e le të shkojnë e unazës," e Genie konfirmuar.
  
  
  Ndërkohë, pilot kontaktuar Leonardo dhe të informuar komandantin rreth tona hidhen dhe ku mund të shikoni për ne. Ai i pyeti kapiteni për të na marrë në bord dhe do të na ndihmojë në çdo mënyrë që ai mund .
  
  
  Ajo ishte një cloudless ditë. Gina dhe unë filluar nga dritarja deri ne mund të shohim të gjatë të bardhë detar të pasagjerëve të shtrirë të palëvizshëm nën na kobalt deti blu.
  
  
  E rreshter tundi kokën në mua. "Ne jemi të gatshëm të hidhen, Z. Carter."
  
  
  Pak minuta më vonë, ne ishim duke qëndruar në të hapur para aeroplanit. Era whistled rreth nesh. Asgjë nuk mund të shihet, por qielli blu dhe blu sky.
  
  
  "Të gjithë të drejtë, Gina," thashë unë. Ai respektohet e saj për trimërinë e saj. "Mos shikoni poshtë. Ju ecin vetëm nga dera dhe të mbajë unazë. Numëroni deri në dhjetë dhe të tërhequr në të.
  
  
  Unë do të të ndjek ty me gjithë zemër."
  
  
  Të gjithë të drejtë, - tha ajo, duke u përpjekur të mirë të saj për të buzëqeshur.
  
  
  Ajo u kthye dhe u hodh. Unë e pashë rënien e saj, dhe pastaj unë pashë fryrje të bardhë mëndafshi prapa saj. Hej atë sukses. Ai e tundi kokën në rreshter dhe kërceu nga rreth aeroplan.
  
  
  Nëse ju nuk hidhen në tac pjesë, në rend të parë, disa sekonda pas kërcimit, stomaku juaj do të jetë cuditerisht i mërzitur. Mi kërcente lart dhe poshtë si të sajët zhytur në det më poshtë, dhe era whistled rreth veshët e mi dhe kokë, duke mbajtur frymën time. Shtrihen nga unaza, unë pashë atë të kthehet rreth, ashtu siç bëri një somersault në rënie e fluksit të ajrit të marrjes së mostrave. Papritmas parashutë jerked ndjeshëm. Në momentin e ardhshëm, ajo ishte ngadalë lundrues drejt detit me gaz me një tullumbace të bardha mbi kokën time. I hapur nën mua, Gina u rritën, e saj parashutë valëzim të butë në erë. Jo shumë larg përpara ishte ngadalë zgjerimin e bardhë byk e Leonardo, një vizatim i lehtë imazhin në deti i qetë.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitulli 10
  
  
  
  
  
  
  
  
  Gina u rrëzua në blu të thellë në ujërat e Oqeanit Atlantik disa qindra metra nga shkëlqim të bardhë byk e Leonardo, i cili kishte ndalur makina dhe i dukej pothuajse i palëvizshëm. Si të saj k & nb zbriti, ajo pa një varkë shpëtimi duke u ulur nga anija . Një e treta e bardhë parashutë, jeta raft, fluttered para meje. Një të dytë pas tryezë pa i saj, zëri i saj, futa në det.
  
  
  Ai ishte tërësisht e zhytur në ujë, dhe kur ai u ngrit përsëri, e tij parashutë shiritat janë larguar. Kripa e ujit të thumbuar sytë e mi. Ih fshihen atë dhe u përpoq për të parë Gina përmes valëve. Ee në fund e gjetën dy njëqind metra larg . Tabela zbarkoi vetëm të shkurtër të anijes është në rritje hark.
  
  
  Mendjen e saj janë përvjedhur për Gina. Kur ai ishte pesëdhjetë metra larg nga afër saj, ai pa se ajo ishte gjobë. Ajo hoqi saj parashutë dhe notoi drejt meje. U takuam në aktiv & nb dhe ee vënë krahun e tij rreth saj, bel.
  
  
  "Unë e bëri atë, Nick!" ajo bërtiti me një beaming buzëqeshje në fytyrën e saj.
  
  
  E saj, chuckled. "Come on", thash unë. "Le të marrim përmes ujit."
  
  
  Ata e bëri atë të stacionit pa ndonjë telashe, dhe pas shthurje e saj rripat, ai unwrapped e deng. Kur ajo u tërhoq nga një valvul në krah, nuk ishte t'u fërshëllejë e ajrit kampioneve, një zë t'u fërshëllejë mbi det, dhe të verdhë raft të fryra. Kam marrë në bord dhe hauled Gina në .
  
  
  "Ah!", tha ajo, duke rënë përsëri në tavolinë. "Çfarë lehtësimi!
  
  
  "Ne do të në anije, para se ju e dini atë," I tha. "Të shikojnë këtë". E saj, duke treguar një pjesë e vogël varkë vjen drejt nesh.
  
  
  E sloop ishte me ne shumë shpejt. Ka pasur disa të rinj Italianët në bord. Si ata të ngarkuar ne në anije, ata e shikonin njëri-tjetrin në befasi, kur e panë Gina të marrë jashtë saj fluturues kapak në mënyrë që flokët e saj të lagur ra mbi supet e saj . Odin rreth njerëzve whistled, por Gina injoruar vetja dhe clung në krahun tim.
  
  
  
  
  Kur hipi ne, e anëtarët e ekuipazhit nxituan për të uruar të na. Disa pasagjerë jostled, por kapiteni ishte askund për t'u gjetur. Mendova se në qoftë se Juda ishte në bordin e anijes, ai duhet të ketë parë ne deri tani. Ajo ishte e keqe për ne, por nuk kishte asgjë që ne mund të bëni në lidhje me të.
  
  
  Ne u morën në anije është mjeku, i cili u shpreh në një përmbledhje të shkurtër të provimit. Ai ishte shumë i bukur, por ai nuk e flasin gjuhën angleze.
  
  
  Pastaj, një vajzë e anijes është zyrtari i shoqeruar ne për një bosh të klasit të parë të kabinës.
  
  
  E pyeta se kur ai ishte duke shkuar për të lënë. "Kur unë mund të bisedoni me kapiten?"
  
  
  "Unë do të pyesni atë, signor," tha ai, duke kërkuar longingly në Gina.
  
  
  "Të paktën ata janë këtu për të na merrni disa rroba të thatë," Gina tha, duke treguar rroba në krevat dopio. Gina ishte i veshur me një bluzë, pantallona, dhe leshi triko, ndërsa unë isha i veshur me një tropikale kostum dhe sportive këmisha. Edhe oni nëse ne kemi nevojë të butë lëkure sandale.
  
  
  "Ata duken shumë shpërfillës për ardhjen tonë," thashë unë. "Nëse zyrtari vonesat, unë do të gjeni të zotëruar veten."
  
  
  Ne veshur shpejt. Gina dukej mahnitëse në veshje e saj. Ai dukej si një Siçiliane gigolo. Kam hapur rëndë i papërshkueshëm nga uji qese unë kam qenë i veshur dhe për të ekzaminuar armët e mia, luger, dhe hairpins. Ai strapped në kalimin e tij afat-mëngë të këmishë dhe e fshehu Wilhelmina. Por unë kam pritur derisa Gina shkoi në banjo të vogël për të furçë flokët e saj para se të kthyer Hugo rreth dhe strapping e saj për të parakrah tim. Kur ajo u kthye në kabinën time xhaketë tashmë ishte e mbuluar tim armë.
  
  
  "Ju duken të bukura," Gina tha.
  
  
  "Edhe ju," thashë unë. "Le të shkojë të marrë një sy. Ne nuk kemi shumë kohë."
  
  
  Ne shkuam në kuvertë. Në të tilla një pjesë të madhe të anijes, ajo ishte e vështirë të kuptoj se si për të marrë në skelë. Kemi ecur për rreth njëzet minuta para ne më në fund arritëm të sipërm të pasagjerëve në kuvertë.
  
  
  "Ku mund të gjejmë një master?" Marinari e pyeta.
  
  
  "Mësues, zotëri? Kjo është e pamundur.'
  
  
  "Ai është duke pritur për mua," më tha.
  
  
  Ai hezitoi. "Ndoshta ju duhet të pyesni e kujdestarit."
  
  
  "Në ferr me ego! Ku është parë të martohem?"
  
  
  "Ah, Z. Ficuzza. Ajo duhet të jetë në urë.
  
  
  "Ju faleminderit", tha ai saj, dhe mimmo ndoqi të kaluarën e tij për të shkallëve, ku një zinxhir ishte varur në frontin e tyre. Ai e mbante dorën e tij.
  
  
  "Ju dhe zonja duhet të shkojë në turne tuaj udhëzues parë, zotëri."
  
  
  "Wada al diavolo!", tha Gina me zë të lartë. "Çfarë është një gabim shtypi!"
  
  
  Ajo scolded tij. Ay vuri dorën e tij mbi shpatullat e saj.
  
  
  "Të shohim," tha marinari. "Ne do të shkojmë atje për të kërkuar Z. Ficuzza, me ose pa kompanisë tuaj. A mund të na marrë për të?"
  
  
  Ai e shikoi në time të zymtë fytyrës për një moment. "Të madhe", tha ai. "Më ndiq."
  
  
  Ai lëshuar në shkallë zinxhir dhe e kemi pasuar atë urë. Ai kërkoi nga ne që të presim në rresht derisa ai u ngjit në urë. Ai kishte kapur një paraqitje e shkurtër e njerëzve në të bardha uniforma, dhe pas disa momente, një prej tyre doli rreth tyre. Ajo ishte Ficuzza e parë të martohem.
  
  
  "Ah, Z. Carter dhe Miss Romano", tha ai me një buzëqeshje të madhe.
  
  
  Unë e pyeta. "Ku është kapiten?"
  
  
  "Ai tha se do të shihemi së shpejti."
  
  
  Ai e ka filluar për t'u shqetësuar. Një linjë e personelit oficer në Itali do të kemi thënë UEM sa tanë lokalitet në Rusi u shkon për të, edhe nëse ai nuk e di detajet.
  
  
  "Ne duam të flasim për atë tani," I tha. "Ne duhet të diskutojmë shumë e rëndësishme tapash."
  
  
  "Por, Z. Carter, kapiteni është shumë i zënë. Ai... "Mallkim e qepur, Ficuzza," thashë unë. "Siguria e kësaj anije dhe egot e udhëtarëve janë në rrezik. Koha shkon jashtë.'
  
  
  Ai dukej i zhytur në mendime. Pastaj ai tha: "më Ndiq."
  
  
  Pas një shëtitje të shkurtër, e kemi gjetur veten në derën e kapitenit e kabinës. Ficuzza trokiti. Kur ne dëgjuam një zë brenda, Ficuzza hapi derën dhe tre të na hyri brenda.
  
  
  Një i gjatë, njeri yndyrë me argjend-gri flokët ishte ulur në një tabelë druri. Ai u ngrit dhe na përshëndeti me zë të lartë, pas Ficuzza na futi.
  
  
  Ai tha," Kështu që ata janë të dy paratroopers! ", e cila ishte përulëse. "Një mënyrë dramatike për të marrë në bord, mos mendoni se, Z. Carter?"
  
  
  "Unë jam i frikësuar se nuk kishim zgjedhje, Komandant," thashë unë.
  
  
  "Ju lutem uluni," tha ai, duke treguar për dy karrige.
  
  
  Ne luajnë këtë lojë.
  
  
  "Në rregull," Bertholdi i tha. "Shoqëria ime ka informuar mua se ju jeni duke kërkuar për një të caktuara të pasagjerëve në anije e mia. Më tregoni, Z. Carter, pse nuk mund të këtë njeri të arrestohen nëse ai vjen në breg në Nju Jork?"
  
  
  "Së pari," unë i thashë, " nuk ka asnjë dyshim se ky njeri është i maskuar, kështu që ne duhet të gjeni atë para se të marrim në Nju Jork. Së dyti, unë nuk jam një polic, dhe madje edhe në qoftë se unë ishin, ky njeri nuk do të kishte mbetur asnjë dëshmitar të gjallë. Kështu që nuk është vetëm një e thjeshtë arrestimit."
  
  
  "Po, sigurisht", tha kapiteni. "Mund të shoh kartë IDENTITETI, Z. Carter?"
  
  
  E saj uem tregoi saj kartë IDENTITETI.
  
  
  "Ah, Amerikane të inteligjencës. Dhe të rinj zonjë?
  
  
  "Ajo punon për ne," I tha.
  
  
  Ai buzëqeshi me vetëdije. "Z. Ficuzza do të ju ndihmojë të përmbushur nevojat tuaja, Z. Carter. Ju nuk mund të përdorin armët e zjarrit në këtë anije, përveç në vetëmbrojtje, dhe ju duhet të respektojnë privatësinë time pasagjerët e tjerë. Gjithashtu, ju duhet të bëni më të mirën tuaj që të mos luajnë me ta."
  
  
  Ai ka filluar për të marrë të zemëruar përsëri. "'Kapiten Bertholdi,' thashë unë, ' unë nuk jam i gatshëm për të argumentuar. Unë sugjeroj që ju të dëgjoni për atë që unë duhet të them para se të vendosni se çfarë ne do të dhe nuk e ka bërë."
  
  
  Bertholdi dhe Ficuzza shikuar njëri-tjetrin zemërim. "Unë nuk kam gjatë gjithë ditës për të diskutuar këtë tapash, Z. Carter," Bertholdi tha coldly. "Nëse ju keni diçka për të thënë, ju lutemi të mbani atë të shkurtër."
  
  
  "Kapiten", thashë, " ne nuk jemi vetëm duke folur për këtë njeri. Ne besojmë se ai do të sjellë një shumë armë e rrezikshme në këtë anije .
  
  
  'Armë?'
  
  
  'Në mënyrë që të votave.'E saj,' dukej hapur në të. - "Armët bërthamore".
  
  
  Vetja e syve dhe zgjerohet pak.
  
  
  "Ne mendojmë se kjo është një e vogël bombë atomike."
  
  
  Ficuzza u ngrit nga karrigia e tij. "Diavolo!
  
  
  Kapiteni Bertholdi fytyrën e tregoi një aluzion e shokut, atëherë ai shpejt u kthye tij skeptik vështrimin. "Çfarë faktesh keni për këtë?"
  
  
  "Nuk ka prova të vështirë," e kam pranuar. "Një shënim me emrin e anije tuaj dhe një shumë e informacionit shtesë. Por së bashku ata të çojë në një përfundim të arsyeshme ." Ka qenë një kohë të gjatë, të thellë heshtje. "Por ju nuk jeni i sigurt nëse ka një bombë në anije e mia?"
  
  
  "Kjo është më shumë se sa ka gjasa, Komandant," thashë unë.
  
  
  "Dhe ju doni të kërkoni në anije për mundshme një bombë?" "Kapiten", tha Ficuzza, " unë mund të vënë një pak njerëz në të .
  
  
  "Ne duhet të paktën një duzinë njerëzve," I thashë. "Kjo është një anije e madhe, dhe koha është duke dalë jashtë. Ne kemi nevojë për të filluar kërkimin e kabina e të gjithë udhëtarëve të cilët luajnë këtë lojë në Napoli , sepse unë jam i sigurt se emri i vërtetë i personit ne jemi duke kërkuar për të, Juda, nuk është në listën e udhëtarëve. Sigurisht, ne kemi për të kontrolluar atë."
  
  
  "Shumica e udhëtarëve hipi në Napoli, Z. Carter," kapiteni tha. "Ju dëshironi që të shqetësojnë dhe të mërzitur këta njerëz . Siç e dini, pasagjerët e kanë të drejta të caktuara.
  
  
  Dhe një gjë rreth tyre është në të drejtën e sigurisë, në bordin e kësaj anije, " thashë unë. Unë gjithashtu të kërkojë që ju të besojë mua me kërkimit, si unë kanë përvojë në gjëra të tilla. Atëherë ajo do të doja që ju të ngadalësojë anije kështu që ne mund të kemi më shumë kohë."
  
  
  Të shkojmë më ngadalë! Bertholdi bërtiti zemërim. Ne nuk e kujdesit. Ajo duhet të përmbahet në një orar. Im udhëtarë gjithashtu duhet oraret e tyre. Ju madje nuk di nëse ka një bombë në bordin. Jo, anija mban normale cruising shpejtësi.
  
  
  Kapiten!
  
  
  "Dhe," ai e ndërpreu, " Z. Ficuzza është në krye të kërkimit. Ju do të merrni urdhërat e tij, Z. Carter, përndryshe nuk do të jetë një kërkim në të gjitha. Është kjo e qartë?"
  
  
  "Po bëhet më e qartë."
  
  
  Kapiteni Bertholdi u kthye për të Ficuzza. "Të marrë dhjetë njerëz dhe këta dy njerëz dhe të kërkoni në kabina. Të fillojmë me klasën e tretë dhe të shkojmë nga aty."
  
  
  "Kapiten", thashë," unë nuk mendoj se Juda do të ketë asgjë, por një klasë të parë kabinë."
  
  
  "Unë e përsëris, Z. Ficuzza, për të filluar me klasën e tretë," Bertoldi tha. "Në qoftë se kërkimi nuk ka, ne do të shohim nëse ne kemi nevojë për të kërkuar pjesë të tjera të anijes."
  
  
  Njeriu është marrëzi ishte e pabesueshme. Ai vendosi për të dërguar atë për të selisë së kompanisë që ai të ishte parandaluar një shkallë të plotë të kërkuar.
  
  
  "Ju falënderoj për bashkëpunimin tuaj, Komandant," I tha coldly, dhe u ngrit.
  
  
  "Në shërbimin tuaj, Z. Carter," tha ai. "Një gjë më shumë, Z. Ficuzza. Nëse nuk janë pasagjerë të cilët refuzojnë të kërkimit të tyre kabina, mos insistoni. Dërgoni ih për mua dhe unë do të të shpjegoj ."
  
  
  "Komandant, ne nuk kemi kohë për këtë ...
  
  
  "Ju mund të shkoni tani, Z. Carter."
  
  
  Zëri i saj glared tij. "Në rregull," I tha. Ai u kthye dhe u largua kabinës me Gina, dhe Ficuzza më ndiqnin.
  
  
  Ficuzza ishte shumë më e vlefshme se zotëria e tij. Ai shpejt e kapi purser Fabrizio, dhe së bashku ata rrumbullakuar deri nëntë detarë, të cilët ishin të kërkuar me ne. Ajo dëshironte që ai nuk ishte i tillë një punë e madhe, kështu që ai mund të trajtojë atë në e tij.
  
  
  
  
  Kjo u njoftua mbi altoparlanti që të gjithë të tretë-klasa e udhëtarëve ishin të mbetet në kabina pas dreke për të kontrolluar gjendjen e bagazhit. Që do të kishte qenë një tjetër paralajmërim për Judën për atë që po ndodhte , por atje nuk duket të jetë ndonjë arsye për të mbajtur veprimet tona të fshehta. Ne e kaluam të gjithë në mbrëmje në kërkim të bagazhit, por nuk gjeti asgjë. Në qoftë se udhëtari nuk ishte në kabinë, kërkimi nuk është bërë në komandën e pronarit. Për fat të mirë, shumica e udhëtarëve ishin aty. Ne e kishim të ndaluar në mesnatë, edhe për kapitenin e urdhrave.
  
  
  Pas disa rezistencë, ai na lejohet për të kërkuar motorin dhomë, por ne nuk gjeti asgjë.
  
  
  
  
  Të nesërmen në mëngjes, grupi i detectives, duke përfshirë Gina dhe mua, qëndroi për një kohë të gjatë. Ne kishim për të bërë atë. Italiane anëtarët e ekuipazhit ishin në rrezik për të rënë në gjumë, dhe ne ishim të lodhur. Pak para mesditës, kemi pasur një rostiçeri të shpejtë dhe vazhdoi në rrugën tonë. Ajo u bind nga Bertholdi të shkoj drejt e nga e treta e klasës në klasën e parë në mënyrë që ne të mund të largohet nga fillimi i dytë për klasën e fundit. Kërkimi vazhdoi gjithë ditën. Shumica e udhëtarëve ishin shumë të gjindshëm. Disa insistuar në takim me komandantin, por në fund ranë dakord për të kërkuar sendet e tyre.
  
  
  Deri në fund të ditës së dytë, ne kemi pasur të hartuar e të gjithë pasagjerëve listë, por ne nuk mund të gjeni çdo gjë që u duk si një bombë atomike, dhe ne nuk shohim kushdo që edhe distanca ngjante Juda. Nëse ai do të ishte në bord, ka fshehur mirë, ose ego vizituar vetëm rreth tjera të njëmbëdhjetë njerëzve që bëjnë punë. Por ne ende ishim duarbosh.
  
  
  Në ditën e tretë, ne kemi kërkuar Bertholdi nëse ne mund të kërkuar të ekuipazhit të katërtat. Ai ishte i zemëruar. "A nuk është e qartë tani se ju ishin të gabuar në lidhje me bombë , Z. Carter?"
  
  
  "Jo në të gjitha," I tha. "Dhe në qoftë se ju nuk më japin lejen për këtë hetim, unë do të telit të saj për të tuaj selinë. Dhe atëherë unë gjithashtu do të kontaktit në Uashington, e cila pastaj do të kontaktit tuaj të qeverisë në Rimë."
  
  
  Krenaria e majtë Bertholdi fytyrë. "Është kjo një kërcënim, Z. Carter?"
  
  
  "Ju mund të telefononi atë atë që ju dëshironi, Kapiten. Unë do të bëj më të mirën time për të kërkuar këtë anije. Ne jemi duke shkuar me shpejtësi të plotë në New York, dhe ne nuk do të merrni deri nesër . Ky qytet është shtëpia e dhjetë milionë njerëz. Nëse ju nuk jeni të shqetësuar në lidhje tuaj, udhëtarëve, mendoni për këta njerëz. Nëse ka një bombë atomike në bord që lehtë mund të shpërthejë në çdo moment, do të ju pëlqen të keni të tillë një katastrofë në ndërgjegjen tuaj? Kjo është, në qoftë se ju merrni nga e gjallë, të cilën e kam seriozisht në dyshim.
  
  
  Ficuzza tha butësisht, " Kapiten, ndoshta e ekuipazhit nuk do mend këtë problem."
  
  
  Bertholdi u ngrit nga prapa tij karrige dhe filloi të ngadaltë. Kur ai u kthye nga unë, fytyrën e tij ishte serioz. "Të gjithë të drejtë, Z. Carter," tha ai. "Ju mund të bëni hulumtimin tuaj. Por unë personalisht do të ju shoqërojë për të mia zyrtarëve të katërtat."
  
  
  "Si të doni," thashë unë.
  
  
  Kërkim zvarritur më ngadalë, deri në mesditë. Ajo solli asgjë dhe të provokuar zemëruar nga komentet Master Bertholdi. Ai ishte veçanërisht i zemëruar kur ne shkurtimisht vizituar vetja e lagjet si dhe. Ai e pyeti. "Tani ju e dini se nuk ka asnjë bombë?"
  
  
  "Unë i tregova. "Jo, tani unë dua të kërkoni superstructure, të gjitha mënyra për të barkat e shpëtimit."
  
  
  "Absurde!" ai muttered, por le të lëvizin. Ficuzza na ndihmoi për një kohë, dhe pastaj Gina dhe kam qenë vetëm. Ne kërkuam e galleys, magazina, gjithë gropa dhe qoshet e anije e madhe, por pa dobi.
  
  
  "Ndoshta kapiteni është e drejtë, Nick," Gina tha gjatë darkë atë natë. "Ndoshta nuk është një bombë në bordin. Ndoshta Juda humbur tij shans për shkak të fluturimit ndryshime orarin."
  
  
  "Unë uroj që ishte e vërtetë," I tha. "Unë me të vërtetë duan Bertholdi të jetë e drejtë. Por unë e di saj Juda, Gina." Saj në ballin e furrowed. "Nuk duhet të jetë vende që ne nuk e kemi kërkuar. Ose ndoshta një nga tonë asistentë bëri një punë të këqija. Ne nuk e dimë. Dhe nesër ne do të lundrojnë në New York Liman . Unë kam për të dërguar Hawke një mesazh në radio sonte. '
  
  
  "Çfarë thoni?"
  
  
  "Kjo është vetëm se ne nuk gjejnë Juda dhe vetja bombë. Hawk do të mendoj për diçka.
  
  
  
  
  Gjumin e saj ishte e shqetësuar. Kur u zgjova në mëngjes dhe shikoi Gina, i cili ishte ende duke fjetur në të tjera pjesë të kabinës , kam menduar se sa afër ishim në Nju Jork . Gjatë mëngjes, ne kemi marrë një buletini duke deklaruar se udhëtimi do të marrë një tjetër tre orë.
  
  
  "Duhet të anijes të lejohet të akuzuarve?" Gina pyeti.
  
  
  "Nëse është kështu, nuk do të jetë mikpritës i komitetit", u përgjigja.
  
  
  Ndërsa pasagjerët e tjerë e mbushur deri dhe të përgatitur për të zbarkonin, ai qëndroi në kabinën tonë me Gina. Rreth dhjetë ora unë shkova në klasë të parë kuvertë, duke shpresuar për të parë dikë që mund të duken si Juda. Në gjysmë të kaluara dhjetë kontinent ishte në shikim, dhe pak para mesditës ne zbarkoi në New York Liman. Shumica e pasagjerëve ishin në kuvertë, e cila neglizhohet Manhattan horizont dhe Statuja e Lirisë.
  
  
  Sa kam pritur, na kanë pritur. Bregu i Gardës kapur Leonardo në liman dhe e pyeti Vetja për të ndaluar. Kapitenit iu bind, por unë mund të shoh atë duke bërtitur me zemërim e tij të oficerëve. Pak pas mesditës, disa Coast Guard oficerët dhe ushtarët hipi, i shoqëruar nga disa SËPATË agjentët e tij, Kryetari i bashkisë së Nju Jorkut, dhe Davidi Hawke.
  
  
  Kapiteni Bertholdi kërkuar të takohen me mua në kabinën e tij. Dy lartë Coast Guard së, Kryetari i komunës, Hawk, Ficuzza, Gina, dhe e saj, ishin të dashur për të shkuar atje. Hawkeye pak në një unlit puro si vetja e kishte informuar atë e dështimet tona.
  
  
  "Unë nuk besoj se Juda është në bord," tha ai. "Dhe në qoftë se ai është në bord, që bombë është ndoshta atje, too." Ai i hodhi një shikim Gina. "Ju të punësojë gra të bukura, Nick," tha ai.
  
  
  Gina kuptohet, një kompliment, nuk sarkazëm. "G", tha ajo dhe buzëqeshi.
  
  
  "Prego," Davidi Hawke tha.
  
  
  Ajo donte për të qeshur, por mendoi Juda u tërhoq qoshet e gojës sime poshtë.
  
  
  "A ju kontrolloi të gjithë anije?" Hawk pyeti.
  
  
  "Maja e deri në fund," thashë unë. "Sepse Perëndia e hir, ne madje dukej në wc. Unë thjesht nuk e di se çdo gjë tjetër."
  
  
  Unë nuk do të them asgjë. Hawk dhe Gina, më shikoi edhe mua.
  
  
  'Çfarë është kjo? Hawk pyeti.
  
  
  "Unë kam qenë vetëm duke menduar për të një vend tjetër", I thashë. "Thuaj Bertholdi unë do të jetë aty."
  
  
  Unë nxitoi të purser tavolinën e, duke kujtuar që në fillim të tonë të kërkimit, e purser më kishte treguar për një njeri i cili kishte dalë për të kapitenit tavolinën e për të folur për sigurinë e gjërave . Këto janë sende të vlefshme. Kjo do të thotë se nuk duhet të jetë një vend i sigurt në bord.
  
  
  "Po, Z. Carter," tha Fabrizio vetja kur e pyeta për këtë. "Ne kemi një të mëdha të sigurt në zyrën tonë. Por unë nuk mund të imagjinohet nuk ka asgjë në atë që do të ju interesojnë.
  
  
  "Ndoshta ne duhet të hidhni një sy," I tha. Fabrizio nuk na fyejnë. Ai madje nuk e mërzit për të thirrur master. Momente më vonë, njeriu-mesme të sigurt ishte hapur. Ai përkuli kokën dhe e ndiqnin brenda. Ne të gjithë e shikuar. E madhe paketa përmbante një argjendi artificiale nga Spanja. Ajo ishte një zhgënjim.
  
  
  "Unë jam i keq, signor," tha Fabrizio.
  
  
  "Mirë, ajo ishte vetëm një ide."
  
  
  Unë e la atë një ego dhe u kthye në kapiten i tavolinë. Diçka ishte duke shkuar nëpër kokën time, por unë nuk mund të kuptoj atë.
  
  
  Ata filluan në zyrë. Kapiteni strode përsëri në karrigen e tij. Të gjithë të tjerët ishte ulur përveç Hawke, që rrinte në qoshe me një puro në cep të rta e tij e dobët krahët kaloi mbi gjoksin e tij. Unë eci drejt tij dhe u tund kokën time, duke treguar se I kishte dështuar .
  
  
  "Por Z. Carter ka shikuar këtë anije lart e poshtë!" - tha Bertholdi. "Nëse ka pasur një gjë të tillë në bord, ai do të kishte gjetur atë."
  
  
  "Më falni, Komandant," tha lartë të dy Brigjet oficerët e Gardës, një lejtnant komandanti. "Ne nuk mund të lejojmë kjo anije për të hyrë në New York Liman deri më hetim të plotë është kryer."
  
  
  "Në të vërtetë, "kryetari i bashkisë dakord," ne duhet të mbani në kërkim. Miliona jetët janë në rrezik ."
  
  
  Bertholdi glared në mua, si në qoftë se vetja e saj i kishte çuar atë në këtë situatë të vështirë. "Po ju do të," ai më pyeti, " për të lënë mia udhëtarëve këtu në det, ndërsa ju vazhdoni të kërkoni anije e mia?"
  
  
  "Jo," Hawk u përgjigj në emër të Coast Guard zyrtar. Të gjithë e shikonin atë. - "Ne kemi një plani më të mirë që i bën shumë njerëz të sigurtë për pasagjerët. Aktualisht, ka pasur disa tragete drejtimin këtu. Pasagjerët e transferimit në këto tragete pa valixhe dhe të shkoj në port . Ata do të jenë mirë të kujdesej për të ndërsa anija është kontrolluar përsëri. Anija vetë do të kthehen në det të hapur, dhe hetimi do të kryhet nga njerëzit e mi dhe Toger Komandantit të burrave nën drejtimin tim.
  
  
  "Përsëri në det të hapur!", tha Bertholdi në një uritur ton. "Në lëvizje tim të udhëtarëve?"
  
  
  "Unë mendoj se kjo është e vetmja zgjidhje të sigurt, Komandant," Hawke tha. "E trageteve do të jetë këtu së shpejti," e toger komandanti tha.
  
  
  "Por ju nuk keni të drejtë!" bërtiti Bertholdi. "Kjo është shumë e trashë."
  
  
  "Kapiten"," Hawk tha icily,"kjo do të ishte qesharake për të injorojë kërcënim."
  
  
  Kapiteni Bertholdi kolaps të rëndë në një karrige. Ai filluar në duart e tij. "Të shkëlqyer", tha ai. "Por në qoftë se bomba nuk është gjetur, zotërinj, ajo është kërkuar që të ftojë kompaninë time për të protestuar këtë incident fatkeq."
  
  
  "Ai do të trajtohet me të gjithë për shkak të respektit," Hawk u përgjigj. "Tani, Kapiten, unë mendoj se ju do të më mirë të informuar udhëtarëve të asaj që po ndodh."
  
  
  Mendonte se kishte qenë swirling rreth në kokën time, e papritur, mori formë. Ai priste për burrat e tjerë të largohen. Kur vetëm komandanti, Hawk, Gina, dhe e saj ishin ende në kabinë, ajo u pyet: "Kapiten, është e vërtetë se udhëtarët të vijë te ju, ta dorëzojë sendet me vlerë prej më shumë se një sasi të caktuar?"
  
  
  Bertholdi më dha një kosi sy. Unë besoj që ai e konsideron mua tij personale tormentor. "Në të vërtetë, Z. Carter," tha ai .
  
  
  Hawk dukeshin në fytyrën time, duke u përpjekur të kuptoj se çfarë unë isha duke menduar.
  
  
  "A e keni shumë kërkesa të tilla gjatë këtij udhëtimi?"
  
  
  "Ndoshta pesë ose gjashtë."
  
  
  "Dhe pastaj këta njerëz vijnë në këtë detyrë, nuk e ata?"
  
  
  "Po, Po".
  
  
  "Çfarë jeni ju deri për të, Nick?"
  
  
  "Unë jam duke menduar, zotëri," thashë unë. "Odin rreth këtyre udhëtarëve të vënë një vend të madh pakon në dollap me kyç të tij ?"
  
  
  'Po, në dell tv. Ka pasur disa Ihs."
  
  
  "Dhe ju kishte për të lënë vetëm, rreth këtyre njerëzve vetëm në këtë kabinë, edhe për një kohë të shkurtër?"
  
  
  Ai shikoi në mua në mënyrë të çuditshme, e pastaj e pashë se ai u kujtua diçka. Kjo ishte hera e parë që një ferret e kishte thënë për ata që kam takuar atë , dhe ai foli me një sasi të caktuar frikë në zërin e tij. "Po, me të vërtetë," tha ai ngadalë.
  
  
  'Çfarë bëri ai të duket si? Hawk pyeti.
  
  
  "Ai kishte një mjekër. Një shumë e çuditshme-looking njeri. Shumë të hollë të fytyrës.
  
  
  'Judë! Hawk bërtiti.
  
  
  "Unë e mendoj kështu, shumë," I tha. "Dhe ndoshta ai e ndryshoi planet e tij, ndërsa në këtë kabinë. Ai mund të ketë për qëllim të vënë bombë në një pjesë të madhe të sigurt, por mund të ketë vendosur, kur ai ishte këtu vetëm për të gjetur një vend më të mirë. Ose ndoshta ai nuk ka dashur të zgjoj thesarit është kuriozitet në lidhje me objektin."
  
  
  Bertholdi rummaged në një karrige sirtar dhe e nxori një letër. Ai e shikoi në Afër për një moment. "Zërin e egos është një emër," tha ai. "Benedikti Arnold." Ai ka një klasë të parë kabinë numri dymbëdhjetë në kuvertë A. '
  
  
  Në atë moment, kryetari i komunës u shfaq në porta me një copë letër në dorë dhe një tronditur shprehja në fytyrën e tij.
  
  
  "Zotërinj, nëse ka pasur ndonjë dyshim për seriozitetin e situatës, ih ble sqaruar tani."
  
  
  'Çfarë është kjo? Hawk pyeti.
  
  
  "Zyra ime vetëm të marrë këtë telegram nëpërmjet Rimë," tha ai të ashpër.
  
  
  Hawk kap një copë letër dhe e lexoi me zë të lartë:
  
  
  
  
  
  "Z. Kryetar. Bombë atomike ka qenë e vendosur në një vend që qyteti juaj mund të jetë shkatërruar në prekjen e një butoni . Ju duhet të na besoni, kur ne të thonë se kjo nuk është një shaka. Si dëshmi e kësaj, ne i japim kodin numrin tonë ndezjen mekanizëm: HTX 312.
  
  
  Bomba do të shpërthyer brenda 48 orësh nëse shuma prej njëqind milionë dollarë në ar bare nuk është paguar. Kjo është për dhjetë dollarë për të jetuar në New York. Ju lutem mendoni për këtë me shumë kujdes. Ka shumë pak burime të holla në dispozicion. Ju do të merrni një të dytë mesazh me udhëzime të mëtejshme brenda 24 orëve.
  
  
  
  
  
  Hawk shikoi në mua. "Është ai", tha ai. Pastaj ai pyeti: "a Mund ta imagjinoni se çfarë ai mund të bëjë me numrat e miliona dollarë?"
  
  
  "A e dini se kush e ka dërguar këtë email?" Kryetari e pyeti.
  
  
  "Njeriu ne jemi duke kërkuar për të," Hawk u përgjigj. "Në zvornik, ishte për t'u dërguar në një nga egot e bashkëpunëtorë në Rimë , kështu që ajo do të përkojë me ardhjen e Leonardo në New York."
  
  
  "Ndoshta Farrelly," unë muttered.
  
  
  "Përkundrazi," tha komandanti. "Ajo nuk thotë asgjë në lidhje me Leonardo , asgjë në të gjitha."
  
  
  "Për arsye të dukshme," Hawk muttered. "Natyrisht, ata nuk duan që të tërheqë vëmendjen për këtë anije, Z. Bertholdi."
  
  
  Ajo vuri re pamjen kapitenit sytë kur Hawk drejtuar letër të tij, pa egon e zakonshme titull. Vetja, arrogancë ishte i bezdisshëm, por jo aq i bezdisshëm si vetja e mungesën e vullnetit për të ndihmuar mua. Por tani Hawk ishte në krye, dhe Bertholdi i mori urdhra prej TIJ, nëse uem ka pëlqyer ose jo.
  
  
  "Isha I informuar se presidenti i republikës dhe guvernatori marrë identike telegrams, "kryetari i bashkisë tha." Ata duan që ne bashkërisht të rritur e nevojshme të parave. Por njëqind milion ar, Perëndia im, çfarë lloj budalla është kjo?
  
  
  "Një i çmendur se ne duhet të marrim shumë seriozisht, Z. Kryetar i komunës - një psychopathic bandit i cili është i përcaktuar për kryerjen e tij me kërcënim në qoftë se ari baret nuk janë dorëzuar", thash unë.
  
  
  "Absurde, absolutisht absurde," Bertholdi i tha, të vrenjtur. "Kjo është një shaka - një e keqe Amerikane shaka."
  
  
  "Unë nuk do të duan të qeshin qoftë se një bombë doli jashtë," Hawke tha. Ai craned qafën e tij drejt derë dhe thirri nga Bregu i Gardës zyrtar duke qëndruar jashtë.
  
  
  "Po zotëri? E toger komandanti tha se si hyri ai.
  
  
  "Z. Carter dhe ai do të kërkoni këtë kabinë. Në ndërkohë, merrni adjutant dhe disa të mi oficerë dhe shihni nëse ju mund të gjeni Benedikti Arnold në kabinë dymbëdhjetë në Kuvertë A. Ai mund të jetë se personi. Ah, po, Komandant, "Hawk shtuar," ai do të jetë i armatosur dhe i rrezikshëm. Prandaj, prima merr të gjitha masat e mundshme ." Zyrtari tundi kokën dhe u kthye.
  
  
  "Ai ka një mjekër," kapiteni tha. E vjetër belligerence ishte pothuajse e zhdukur krejtësisht, dhe i tij i ka bërë ballë fytyrën ishte creased me shqetësim linjat. "Dhe një shumë, uh, i dobët fytyrë. Oh, dhe unë mbaj mend një gjë më shumë."
  
  
  'Të cilën një? Hawk u këput, me kujdes pas master çdo cursive.
  
  
  "Mirë, unë nuk e di nëse kjo është e rëndësishme," Bertholdi hezituar, " por ai më pyeti nëse është e mundur të merrni insulinë në bordin e aeroplanit. E saj dyshimi është se ai ka diabet.
  
  
  "Nuk është çudi që ai të duket aq e keqe," I tha butësisht, duke parë Juda është mërzitur profilin në përfytyrimin tim. Hawk tundi kokën. "Dhe Kapiteni, do të ju dërgoj dy e mia të minierave ekspertët këtu për t'u përgatitur për çdo rrethanave të paparashikuara ? Dhe le të na njohin kur Arnold është gjetur."
  
  
  "Kjo është e gjitha e drejtë," e toger komandanti tha. Ai doli për të gjetur të gjithë të kabinës. Gina u ul pranë meje, gjarpërues e saj gishtat në mes të mi. "Si mund t'ju ndihmoj?" e pyeti ajo.
  
  
  "Shkoni dhe të ketë një filxhan kafe në hollin," Hawk-tha. "Ju e meritoni atë."
  
  
  Gina buzëqeshi me mua dhe e la të kabinës. Kapiteni i sjellshëm ndjekur saj. Më në fund, ai filloi të tregojë pak respekt. Kur Hawk dhe unë kam qenë vetëm në kabinë, ai u kthye nga unë dhe grinned.
  
  
  "Unë nuk do të bëjë shumë punë në natyrë, Nick," tha ai, " dhe unë vetëm e dua atë. A keni ndonjë tjera magjike ide?
  
  
  "Jo, zotëri. Tani le të kthehemi këtë kabinë brenda dhe jashtë.
  
  
  Dhe ne e bëmë atë. E kam ditur se tragetet janë në rrugën e tyre dhe udhëtarët do të vijnë në breg së shpejti, e cila më bëri të ndihem pak më mirë. Por në qoftë se Juda kishte qenë duke e mbajtur detonator i një bombe, ai mund të ketë lulëzim shba e deri në çdo moment.
  
  
  Ne rummaged përmes master tabela, kontrolluan në dollapët, dhe vëzhguan të gjithë të kabinës. Hawk lodhur shpejt. Ai u ul në karrige prapa kapiteni i tavolinë , dhe ai vuri re një rrjedh gjak mbi ballin e tij.
  
  
  "Unë jam duke e vjetër, Nick," tha ai. "Duket se pretty damn zihet këtu."
  
  
  "Ju jeni të drejtë," I thashë. Ai e shikoi në mureve anësore taksi, pa ventilim hekura, dhe të mendimit.
  
  
  Ai u ul pranë bare. Ajo ishte vendosur në një mjaft të madh gjykues, që atëherë ishte bashkangjitur ofshamë me vida. Odin është po vidë ishte liruar.
  
  
  Unë e pyeta. "A keni ndonjë gozhdë gërshërë?"
  
  
  "Po," tha ai, duke arritur në makinë dhe shpërndarjen më një palë gërshërë.
  
  
  Kur ai e pa që unë isha duke filluar të unscrew vida në panel, ai vajti dhe qëndroi më këmbë pranë meje me interes. Kam punuar feverishly, dhe edhe pse paneli mbërthyer në një qoshe për një kohë , unë më në fund arriti të tërheqë atë.
  
  
  Ne shikuar në kanal dhe nuk e pamë: në tre-këmbë-gjatë pako të mbështjella me një letër ngjyrë kafe. Ajo mbushur hapjes së kanal dhe u ulën me të në fund të saj në pikën ku kanal lakuar dhe shkoi horizontalisht jashtë kabinës.
  
  
  "Marrë qepur," Hawk-tha.
  
  
  Ai ka përdorur një palë gërshërë për të prerë një vrimë në letër dhe pa përmbajtje. Ajo ishte një boxed rreth metaleve të lehta, ndoshta në të gjithë aliazh alumini. Ka pasur mekanizma jashtë, duke përfshirë një miniaturë afatgjatë elektronike të marrësit. Një pjesë e vogël e dritës së kuqe ishte, pa dyshim sinjalizuar se bomba ishte gati të shpërthejë menjëherë.
  
  
  Ai u zmbrapsa.
  
  
  "Unë do të thërrasë minerare, specialistë," Hawk-tha qetësisht. "Edhe unë kam dikë që e kupton atë."
  
  
  Unë e pyeta. "Çfarë bëjmë ne me pasagjerë?"" "Ne duhet të merrni jashtë në fillim?"
  
  
  Hawk ftohtë sytë e ngushtuar mendueshëm. "Unë nuk mendoj kështu. Në çdo moment, ne mund të përballet me një konfrontim me Judën. Përveç kësaj, ne duhet të supozojmë se bombë mund të shpërthejë gati direkt nën hundët tona në më pak se një minutë, dhe ndoshta edhe për një të dytë. Ne jemi të drejtë tjetër për liman. Nëse një bombë shkon jashtë këtu, në kontinent, do të vuajnë sa më shumë dëme sikur ne të ishim në port . Jo, Nick, ne duhet të përpiqemi për të fikur vetja."
  
  
  Ai tundi kokën, i vendosur, si Gjeraqinë, për tejkalimin Juda. Ai doli nga kabina për të shkoj të marr specialist. Ai e mbyllur derën pas tij dhe shqyrtuar tmerrshme pako përsëri.
  
  
  Kuq shën vazhdoi të shkëlqejë, menacingly, duke treguar tmerrshme dhe fuqinë shkatërruese të bombë. Pastaj ai pyeste veten nëse Juda me të vërtetë do të shtyjë siguresave buton, edhe në qoftë se është vrarë vetja e tij . Ky person, si dija e saj nga përvojat e kaluara, është mishërim i së keqes. Ndoshta, nëse ai e kishte ditur se kishim zbuluar një bombë, ai nuk do të kishte hezituar të kryejnë tij çnjerëzor plani, edhe në qoftë se vetja shpërthimi kishte vrarë atë. Ne nuk mund të marrë ndonjë shanset, që ishte shumë e sigurt, sidomos kur ne u bëjmë me një njeri si të paparashikueshme dhe mendërisht të shtrembëruar, si Juda.
  
  
  Ajo parashikoi tmerret që rezultati në këtë makth-një ndërtesë e re e përhapjen e saj atomike hidhërim. Miliona njerëz brenda dyzet e pesë kilometër rrezja e shkatërrimit do të vdesin. Mijëra do të vdesin gjatë sekondar dhe terciar valët tronditëse. Dhe mijëra më shumë do të vdesin një e ngadalshme dhe e tmerrshme vdekja nga rrezatimi.
  
  
  Mendimet e mia ishin shumë shpejt ndërprerë nga një trokitje në derë. Ai shkoi deri tek ajo dhe e pyeti se kush ishte. Sa më shpejt si Gjeraqinë quhet ego të emrit, ai ka hapur derën dhe u largua mënjanë për të lejuar atë në.
  
  
  Ai u pasua nga Kapiteni Bertholdi dhe tre zymtë në kërkim të njerëzve që unë nuk di. "Shikojeni këtë, Bertholdi," Hawk tha irritably, ngopur me master mosbesimi dhe mungesa e dhembshurisë. Bertholdi kthyer zbehtë. Ai qëndroi më këmbë duke u dridhur i tëri, të tij grusht clenched në impotent bujë.
  
  
  "Dhe për të marrë nga këtu, zotëri," Hawkeye u këput, duke treguar se ajo duhet të jetë e shoqëruar nga sunduesit të ditës .
  
  
  Bertholdi Schell ecur deri hapat druri, sytë e tij cuditerisht frank në frontin e tij. Ai e mbyllur derën pas tij dhe u kthye përsëri në Hawke dhe tre të tjerë. "Z. Gottlieb, Nick Carter," tha ai.
  
  
  Ai u drodh duart me një cipë e hollë, wiry njeri me rimless syzet, e stereotipin e një shkencëtari. Hawk shpjegoi për mua se Gottlieb kishte shpikur detonator, një pajisje që lejohet Juda dhe shokët e tij për të krijuar bombë.
  
  
  Ndërkohë, dy ndezjen ekspertët e kishin zënë largimin e paketimit nga bomba. "Kjo do të jetë e tmerrshme... do të ishte e tmerrshme, "Gottlieb muttered," në qoftë se pajisja ime janë përdorur në këtë mënyrë."
  
  
  Kjo, natyrisht, ishte një shfaqje. Gottlieb u bashkua me dy të tjerë burra të kërrusur bombë. "Jeni i sigurt është ai?" pyeti Vetja Hawk.
  
  
  Gottlieb tundi kokën. "Nuk ka asnjë dyshim për këtë. Personi që e vënë këtë së bashku është i përgatitur mirë në thermonuclear atomike. Për fat të keq, ne kemi zgjeruar këto njohuri edhe më tej." Hawk shikoi në mua, dhe e saj, dhe grimaced. Gottlieb dhe të dy burrat ishin me sa duket të punës në bombë. Një i kuq i ndezur ghostly shkëlqim shkëlqeu nga ih fytyrat si Gottlieb klikuar gjuhën e tij dhe muttered për veten e tij. "Këtu," tha ai në fund. "Ka një zë të dërguar atje. Po, kjo është ajo. Jo, jo në një tjetër.
  
  
  Ne u grumbulluan rreth e qark, rënkimin. Kam provuar që të mos mendoj për atë që do të ndodhte nëse bombë shkova jashtë tani, madje edhe nëse unë nuk e ndiejnë atë. Njerëzit të cilët kanë punuar në bombë duket të ketë nervat e çelikut. Hawk shkoi te dera dhe pyeti nëse Lejtnant Komandanti kishte raportuar ende. Kjo nuk ishte ashtu.
  
  
  "E bën këtë gjë në ketë fuqinë që ata ia dedikojnë për ju? Gottlieb e pyeta.
  
  
  Ai foli me ngadalë, duke mos shikuar në drejtimin tim, si e gjithë vëmendja e tij u përqendrua në egërsi. "Unë nuk mendoj kështu. Nga këtu, bomba do të shkatërrojë çdo gjë brenda një rrezeje prej gjashtëdhjetë, shtatëdhjetë kilometra." Ai u përqëndrua në detonator mekanizëm, dhe pastaj, sikur të theksoj mendimet e tij, tha: "Ne që nuk do të ketë vetëm një shans për ne."
  
  
  Të gjitha unë mund të bëja ishte të tundin kokën time. Gottlieb, si një njeri i cili lexon një vdekjeprurës katekizmi, vazhdoi të vazhdueshme për të vëzhguar punën e specialistëve: "Por para shpërthimit, e para valë shoku, nuk do të jetë fundi i çështjes. Të reshjeve, valët baticore - sëmundje rrezatimi dhe një copë toke të pabanueshme të tokës, një copë toke të detit të vdekur. Manhattan do të bëhet një sfondi të zonës, tërësisht të pabanueshme për dekada që do të vijnë ."
  
  
  Unë nuk e pyesin atë përsëri. Gottlieb më dha mjaft duke u ankuar për të menduar.
  
  
  "Si jeni? Hawk pyeti nervously, ende përtypjes së tij bajat puro.
  
  
  Odin rreth burrat u kthye në fytyrën e tij. "Ne kemi një tjetër rrezikshme rast, zotëri," tha ai. Djerse dripped nga ballin e tij në fytyrën e tij.
  
  
  Hawk dhe u përkula mbi të tjerët dhe shikuar intently.
  
  
  Në një moment, kur mendonte se ata ishin bërë gati, Gottlieb bërtitur: "Jo, mallkim e qepur! Jo këtë!'
  
  
  Njeriu punon në pajisjen e ndaloi dhe u përkul kokën e tij kundër murit. E saj, pa ego, duart e shkund pak si ai mbylli sytë e tij dhe mori frymë thellë. Pastaj ai i shkundi veten për të marrë një rrokje në veten e tij. Ai vazhdoi me dy të tjerë, dhe në më pak se dhjetë minuta, tre burrat u kthye, një e zymtë linjë të kënaqësisë formuar në buzët e tyre.
  
  
  "Kjo ka ndodhur," Gottlieb pëshpëriti. "E padëmshme bombë.
  
  
  Hawk dhe kam shikuar njëri-tjetrin. Ai exhaled. "Ishte shumë për tim të lodhur trup," tha ai. Ai u përkul kundër kapiteni i tavolinë dhe mori frymë thellë.
  
  
  Ai u ngrit dhe u përpoq për të buzëqeshje.
  
  
  Hawk kap një të ri puro, e ndezi atë, dhe me kujdes shpërtheu nga një rreth. Ajo u rrit në kabinën tavan kur ai dukej hapur në mua. "Tani që ajo është bërë, Nick, ka vetëm një gjë të majtë për të bërë."
  
  
  Ai tundi kokën e saj. "Juda", thash unë. "Dhe në qoftë se unë mund të them kështu, zotëri, më mirë vdekur sesa gjallë."
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitulli 11
  
  
  
  
  
  
  
  
  Udhëtari alarme të ishin menjëherë të hiqet, dhe Kapiteni Bertholdi na falënderoi për një punë të bërë mirë. Tragetet që sapo kishte ardhur me anije u dërguan përsëri në bankën e të akuzuarve. Leonardo do të hyjnë në port disa orë me vonesë.
  
  
  Menjëherë pasi që ishte dhënë, toger komandanti i Coast Guard mbërriti në urës, ku Hawk dhe unë shkova për të konsultuar e kapitenit. "Benedikti ishte askund për të gjetur," e toger komandanti raportuar për Hawke. "Njerëzit tuaj janë ende duke hetuar, por ai është i fshehur jashtë dhe shpreson që të na shpëtojë" kur pasagjerët e tjerë të ardhur në breg."
  
  
  "Kjo është në rregull," Hawk tha sourly. "Në konfuzion të udhëtarëve duke u përpjekur për të marrë off, ajo do të jetë pothuajse e pamundur për ne për të marrë një sy të mirë në të gjithë. Dhe natyrisht, ai gjithmonë mund të ndryshojë paraqitjen e tij të parë përsëri."
  
  
  "Unë mendoj se ne mund të llogarisin në se," thashë unë.
  
  
  Anija ankorua në orën pesë fiks. New York Post tashmë kishte një numër të veçantë në rrugë me bold titujt. Një turmë e mbushur në Porta bar dhe rreth afër; policia u përpoq për të mbajtur ih mbrapa. Raportet dhe fotografët janë kudo.
  
  
  Hawk vendosur oficerë në fillim dhe fund të korridoret.
  
  
  "Nga tani e tutje, unë do të më bëni vetëm ajo," Uem tha saj.
  
  
  "Në rregull," tha ai. "Unë do të qëndrojë në bord për një kohë, kështu që ju do të dini se ku jam unë në qoftë se keni nevojë për mua."
  
  
  Gina dhe unë e majtë të anijes përpara udhëtarëve disembarked. Ee mori doganore të ndërtimit dhe i tha asaj për të qëndruar atje.
  
  
  Ajo ishte kaotike nga porti i barit, dhe kam pasur një ndjenjë pesimiste në lidhje me gjetjen e Judës.
  
  
  "Ju jeni duke qëndruar afër, a nuk jeni ju?"
  
  
  "Jo, unë jam duke shkuar për të kërkuar të gjithë marina. Nëse kemi humbur një tjetër, të marrë një dhomë në Hilton Hotel dhe të qëndrojnë aty deri sa ju të merrni një njoftim nga mua."
  
  
  "Në rregull," tha ajo, kissing mua në faqe. 'Të jenë të kujdesshëm.'
  
  
  'Edhe ju.'
  
  
  
  
  Gazetarët përzier me kurioz rreth portit të barit, dhe policia i kishte të braktisin përpjekjet e tyre për ruajtjen e rendit. Ai u ndal në hyrje të rrugëkalim i vendosur, ku dy të tjera SËPATË agjentët ishin edhe në këmbë. Pasi ata ndaluan një pasagjer me një mjekër dhe mbajtur ego të fortë. Ai menjëherë iu afrua atyre dhe u tha atyre që ata i kishin gabuar . Mjekra është e vërtetë.
  
  
  Vetëm pas gjashtë ora, një njeri i cili kishte sapo u largua jashtë kuvertë e pa atë. Në vend që të shkojnë për të doganave, ai shkoi në të dy anët e ndërtesës, ku një roje u vendosën në portë. Në fillim e pash, vetja vetëm nga mbrapa. Ai ishte i veshur mirë, dhe Schell ishte të mbante një rrinë në këmbë. Ego është ecje ishte e njohur. Ai dukej më i afërt dhe pa një hairless dorë mbante një çantë. Ajo nuk duket si i vërtetë i lëkurës. Dhe dora nuk do të gjunjëzohet përreth trajtuar çanta si një e vërtetë dorën e do. Ashtu siç e saj ishte gati për ta ndjekur atë, ai ktheu kokën e tij, kështu që ai të mund të shihte Vetja e fytyrës. Ai kishte mustaqe dhe syze dielli, por kjo kafkë ishte i pagabueshëm. Ajo ishte Juda. Kur ai më pa, ai nxitoi në fije të ndërtesave. Ka pasur shumë njerëz mes nesh, dhe unë kam për të lëvizur përmes turmës. E tij, progresi ishte i ngadalshëm , dhe kur ai e kaluar, Juda ishte tashmë në portë. Kur Wilhelmina nxorrën atë jashtë dhe u zhvillua, ai u pa të trokasin një roje të sigurisë dhe duke ecur nëpër portën në parking.
  
  
  Kur ai arriti të saj, Juda u zhduk nga sytë. Rojeve, të cilët kishin kërcyer në këmbët e tij, u përpoqën për të ndaluar mua, por unë bërtiti nga që unë isha dhe u zhvillua përmes portës. Si ajo ecte nëpër rresht të parkuar makina , ajo pa një taksi të tërhequr lart. Juda ishte duke kërkuar në mua me anë të sediljen prapa.
  
  
  E Luger holstered atë dhe vrapova për motor parkuar aty. Ka pasur një grup i gjatë, me flokë të rinj të afërta, dhe unë mendoi se motor i përkiste një rreth tyre. Unë shikova dhe pashë që çelësi ndodhej në ndezjen. E saj, u hodh në shalë. Ai ishte një i madh Honda projektuar për të autostradës, dhe motori bëri një sigurues të shëndoshë. "Hello atje!" Një nga të rinjtë e përfshinë rreth tyre.
  
  
  "Unë vetëm do të të marrë hua vetja për një kohë!" bërtiti saj në shërimin e reumës. Unë e hoqi dhe u zhvillua për taksi.
  
  
  Kur I nxorrën jashtë në rrugë, taksi vetëm u kthye majtas, dy blloqe larg. Unë e detyruan atë përmes trafikut. Kam filluar duke kaluar një taksi dhe mendova se mund të arrijë Vetja në semafor. Pastaj makina fillon të kalojë përmes krasny Bryliv. Juda ose ia dha shoferit një shumë të parave ose të vënë një armë në kokën ' egot. Dhjetë minuta më vonë, ne ishim në rrugën magjistrale që çon në Aeroportin Ndërkombëtar JFK, NY . Në autostradë, taksi u largua nga mua, por unë mendova se kishte ardhur në vendin e duhur. Unë nuk e kuptoj se si Juda mund të ketë marrë në një aeroplan pa Ego të zënë hapin me të në aeroport.
  
  
  Ajo ishte e gabuar. Si I kthyer off rrugën magjistrale në drejtim të stacionit të trenit dhe u përpoq për të mbyllur, largësia mes meje dhe taksi , unë u nxorrën jashtë mbi të naftës-ngjyhet tabelat drejtuese dhe biker shkau nga haptas para meje.
  
  
  Për fat të mirë për atë, unë rashë në një embankment i madh me të gjatë, shkurre, dhe të gjitha unë kam qenë vraja, vraja, dhe një shqyer kostum. Por biçikletë nuk mund të përdoren më. Kam vendosur që të paguajë kompensim pronarit më vonë dhe shkoi drejt e në aeroport. Ajo u ndal nga të gjitha të kalon makina, por ata nuk morën hitchhikers .
  
  
  Më në fund, një kamion i zgjedhur më lart dhe arritëm në aeroport, të paktën 45 minuta pas Juda .
  
  
  Një kthesë në zbulua se një duzinë të huaj fluturime ishin planifikuar për t'u larguar atë mbrëmje. Njëra prej tyre ishte Pan Jam garë në Romë. Po, një njeri të kontrollohen në minutën e fundit. Z. Benedikti.
  
  
  Unë e pyeta. "Unë ende mund të merrni atë për të?"
  
  
  Njeriu u kthye për të kontrolluar fluturimin orar, pastaj shikuar orën e tij. "Jo," tha ai.
  
  
  Avioni la dhjetë minuta më parë. Rivne rajon në kohë sipas orarit.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Kreu 12
  
  
  
  
  
  
  
  
  Ishte e qartë se Juda do të fluturojnë për në Romë pa vonesë. Atje ai do të jetë në afërsi të tij, shtabit të përgjithshëm dhe Farrelly dhe banda e tij. Ai ndoshta nuk e dini se ne kemi zbuluar një ego të nëndheshme të ndërlikuara në Sicili.
  
  
  Unë nuk e kam lënë për në Romë deri në mëngjesin e ardhshëm. Por, në një orë e gjysmë nuk ishte një avion në Londër dhe pastaj një udhëtim për në Romë, pra, ne është dashur të mbërrijë për mëngjes, si një orë më vonë, atëherë Juda ulje .
  
  
  Ajo mori një telefonatë nga Gine dhe mori një taksi nga Hilton në aeroplan, ndërsa unë bleva këto bileta. E saj hotel donte që ajo të jetë me mua, sepse ajo e dinte Giovanni Farrelli aq mirë. Kur Hawke quajtur saj dhe kërkoi falje për humbjen e Juda , ai tha: "Mirë, ai do të jetë e lehtë për të gjetur në Rimë. Por mos harroni, nëse ai ikën, ai ende ka detonator."
  
  
  "Ajo duhet të kontaktoni policinë në Rimë apo Interpolit në mënyrë që ata mund të përpiqen për të marr atë deri kur ai të tokave?"
  
  
  "Jo," Hawk-tha. Nuk ishte e vështirë, të ftohtë e të shëndosha në zërin e tij që ai ndonjëherë përdor. "Nëse policia kapur vetja, ju nuk e dini se çfarë mund të ndodhë. Nick, unë nuk dua të të shoh vetja vdekur si ju sugjeruar.
  
  
  Unë nuk ishte i befasuar për të dëgjuar se.
  
  
  Nga koha që ne u larguam, Gina dhe kam qenë krejtësisht të rraskapitur dhe kishte fjetur shumicën e rrugës. Unë nuk e kam marrë shumë gjumë, por unë kam qenë pushoi të mjaftueshme për të vazhduar në rrugën time. Gina e zuri gjumi si një fëmijë.
  
  
  Në Londër, ne ishim në gjendje për të transferuar të shpejt dhe me lehtësi dhe me të arritur në Romë vetëm pas tetë fiks. Ishte e qartë, me diell në mëngjes. Unë i dha shofer taksie adresën e banesës Gina e kishte dhënë mua. Farrelly sjellë gratë e tij atje, dhe Gina tha ai nganjëherë përdoret vetja e tij për të përmbushur të tjera të nëntokës bosët. Policia nuk e di apartament ekzistuar, por kam menduar se Juda bëri . Nëse ai e kishte thirrur Farrelli menjëherë pas zbarkimit , Uem do të kanë thënë se nuk ishte e sigurt për të shkuar në Sicili . Në këtë mënyrë, ata mund të vendosin që kjo banesë ishte vendi më i sigurt, dhe kjo ishte e mundshme që ata do të takohen atje për të diskutuar më tej planet .
  
  
  Pothuajse një orë më vonë, pas zbarkimit, ne u ndal në frontin e një pallati. Ne ishim gati për të hyrë, kur kam dëgjuar një rrëmujë rreth qoshe.
  
  
  "Ndalu këtu," Gineh tha saj.
  
  
  Unë u zhvillua deri në cep të shtëpisë dhe pa dy burra të dalë në trotuar dhe të ecin deri në një argjendi Lancia parkohen nëpër rrugë. Njëri ishte i rrethuar nga një i gjatë, me shkëlqim Farrelly, dhe tjetri ishte Juda, i cili dukej si në Vdekjen e tij të përshtaten . Ai ishte unmasked, por ende të tretshme me një ecje të rrinë.
  
  
  I vendosur për heqjen e drejtë larg. Wilhelmina nxorrën atë jashtë. "Kjo është e mjaftueshme," I bërtiti. "Roma është tuaj të fundit do të ndalet."
  
  
  Ai reagoi me të dy këmbët më të shpejtë se ai i menduar. Kur ai u vra, ai vrapoi për makinën. Wilhelmina shkarkuar, por unë kam humbur, dhe Gawk gërmuar në cobblestones të drejtë pas tij. Unë shtënë atë përsëri, e goditi atë në parakolp, dhe ai u zhduk prapa makinës.
  
  
  'Mallkuar atë! Unë muttered.
  
  
  Pastaj Farrelly gjuajtur. Gawk fluturoi larg nga e ardhshëm të shtëpisë. Isha I detyruar për të fshehur kur ai qëlloi përsëri, dhe unë ndjeva një stab plagë në pjesën e jashtme të mia krahun e majtë. Unë pashë e saj në anën tjetër të makinës si dera e hapur, por unë kam qenë shumë i zënë duke u përpjekur për të mbajtur Farrelly nga më godasë .
  
  
  Befas ai dëgjoi Gina e të bërtas. Ajo bërtita. "Ai është i trembur nga të shtënat!"
  
  
  Shikuar Farrelly të kthehet në Gina, i saj, ai u kujtua se ajo ishte një ego të dashurin. Kur ai e pa atë, ai ishte një çast i mbushur me zemërim. Ai mori qëllimi dhe qëlloi në afër. Gawk kaluar mimmo afër nga një inç pak.
  
  
  Ai u kthye në zjarr. Im i parë shtënë goditi murin pranë Farrelly; im i dytë goditi uem në qafë. Ai jerked convulsively dhe ra në trotuar.
  
  
  Dy plumba whizzed kaluarën këmbët e mia nga prapa makinës. Një çast më vonë, motori përfshinë dhe Juda shpejtoi larg poshtë rrugët e ngushta. Unë e qëlloi atë në makinë, por unë vetëm të menaxhuar për të thyer dritare pasme.
  
  
  "A je në rregull? Jinwoo e pyeta.
  
  
  'Po'.
  
  
  Shkoni në banesën tuaj dhe të qëndrojnë aty", u thashë. "Unë do të të vijë shihemi më vonë."
  
  
  Ajo protestuan, por unë isha tashmë running për Alfa Romeo 2000 parkuara në të njëjtin trotuar. Kjo nuk ishte e bllokuar. Ata sollën motor me ndezjen e telave të saj, u hodh në makinë dhe e bëri pas Juda.
  
  
  Dy blloqe më vonë, vetja e saj pa e saj. Ai i dergoi tre blloqe para meje dhe swerved drejt përpara, duke u përpjekur për të hequr qafe mua. E saj, kaloi nëpër shenja me një pamje të rregullta e të kaloj nga rrota e pasme dhe të nxjerrë të gomave . Përpara meje, Juda u kthye majtas në një pjesë të vogël të rrugës që të çonte direkt në një zonë industriale. Në pesë minuta, ne tronditur gjysmë duzinë këmbësorët dhe pothuajse u përplas me dy automjete. Por Juda nuk i ngadaltë poshtë, dhe as nuk saj. Nëse do të kishte qenë në autostradë, Alfa do të kanë kapur me të , por me këtë metodë të lëvizëse, shpejtësia e makinave ishte pothuajse e njëjtë, dhe Juda realizuar këtë.
  
  
  Pas tjetrit, pesë minuta, Juda mori rolin udhëheqës dhe të humbur vetja e tij. Por kur ai u kthye nga këndi i depos, ai e pa një makinë në asfalt me derë të hapur. E luger screeched për një ndalesë, kërceu jashtë, dhe të tërhequr lart. Juda ishte askund për t'u parë. Ai e shikoi në depot dhe pyeta veten nëse ai do të shkuar atje. E saj carapace shkau drejt tij si vështrimi im ra mbi mbuluar kapanxhë. Nuk kishte asgjë të pazakontë në lidhje me atë, përveç se ajo ishte paksa e shtyu. Ai e hapi atë, eci mbi të, dhe pa kapak me kujdes . Rim lënë shenjën e saj në baltë të rrugës. Ai u përkul poshtë dhe për të dëgjuar. Një muffled heronj të dëgjohet zëri i saj. Pa dyshim, ajo ishte shaggy Juda.
  
  
  Pavarësisht veten e tij, ai admiruar vetja e saj për të saj të shkathët dhe të ditur. Krijimet e tij të dobët shëndetësore dhe artificiale e duarve, njeriu ishte aq i zgjuar sa proverbiale fox. Unë shpejt e hapi trapdoor dhe uli veten deri në çizmet e mia preku tretë të kumbonte e metalit shkallë të dhomës. Një i mprehtë stench u ngrit rreth meje. Të tilla avull e bën të vështirë për të marrë frymë, dhe më të thellë zbriti në pus, e errët, ajo u bë. Në errësirën më poshtë mua, unë mund të të dëgjojnë zënkë e minjtë. Nëse Juda ikur nga duke përfituar nga pjesa nëntokësore të rrjetit të kanaleve dhe fragmentet që përbëjnë Rimë e sistemit të kanalizimeve, nuk kishte një shans të mirë, unë kurrë nuk do të gjeni vetja përsëri.
  
  
  Dhe kjo ishte gjëja e fundit që ajo dëshironte.
  
  
  Ai shpëtuar më në Niagara Falls. Por tani ai nuk do të shmanget më, tani që ajo ishte vetëm në mes të dy ne e njerëzve. Ai është rritur shpejtësinë e tij dhe zbriti shpejt e fëlliqësi mbuluar me metal të shkallëve.
  
  
  Kur ai më në fund arriti në fund, ai ndeshi një ngushta guri parvaz. Rrjedha e pista dhe fetid ujë ngadalë gurgled mbi lashtë prej guri. E stench ishte pothuajse e padurueshme, dhe ajri ishte mezi breathable.
  
  
  Të zbehta rrethin e dritës që bie nga rruga e mësipërme mua më dha disa ide. Ai u ndal dhe e dëgjoi në fushë-zezë hijet. Pastaj unë e dëgjova përsëri zërin e nxitoi hapat duke i bërë jehonë në errësirë, ndoshta njëqind metra për të drejtën time.
  
  
  Wilhelmina ishte në dorën time. E saj të përvuajtur përul dhe e ndjekur Juda në murky errësirë.
  
  
  Një ngrohtë, me flokë gjë krehur këmbët e mia. Unë pothuajse të bërtitur në flamurin e leje për të kryer, por unë muffled shëndoshë si miu fluturoi mimmo mua, squeaking, dhe vrapoi poshtë ngushtë parvaz. Ajo ishte e vështirë për të mbajtur ritmin, sidomos pasi parvaz po bëhej i rrëshqitshëm dhe të lagështa për shkak të myshk shtresa e vjetër, përballoi me gurë.
  
  
  Të mëdha, eyeless insektet varur nga tavan të ulët. Unë nuk do të jetë i befasuar nëse unë e pashë shkop, shumë . Mukusit dripped kudo, dhe ajri ishte stifling dhe shtypëse. Por nuk është sa gjysma e dëshpëruar si Juda.
  
  
  Ai u përqëndrua në e tij duke u zhdukur gjurmët. Diçka glinted në errësirë përpara meje. E saj shtrirė deri në moan, dhe e mbajti frymën e saj. Por atëherë Juda nxitoi në të, dhe ai ndiqet me Wilhelmina në dorën e tij.
  
  
  Si ajo u kthye qoshe, unë u gjenda detyruar të zhyten, dhe ajo pothuajse e ka humbur ekuilibrin e saj dhe ra në kanalizimeve. Gawk whistled lart mbi mua, dhe unë mund të të dëgjojnë Juda limping përsëri. Ai e ndoqi atë në një pjesë të vogël të kanalizimeve tub, një korridor të errët në mënyrë të konsiderueshme më e ngushtë se e para.
  
  
  Ai u kthye nga këndi përsëri e gjeti, e mori qëllim, dhe për të gjuajtur. Gawk goditur themeli dhe kërcente jashtë. Kam humbur atë dhe vrapoi pas Juda para se të mund të merrni shumë e shumë më përpara se unë .
  
  
  Ajo ishte një klasike e maces dhe miut lojë. Ai iu përgjigj çdo vetja lëvizin me të njëjtën gambit. Por kur unë u kthye në qoshe, ai ishte askund për t'u gjetur. Këtë e ujërave të zeza të zonës nuk ishte më e përdorur. Ajo ishte e thatë dhe pothuajse pa erë. Kjo habitur mua në fillim. Por ajo shpejt u zbulua nga arsyeja përse Juda zgjodhi këtë rrugëkalim i vendosur, më poshtë rrugës. Ai pa vrimë në ofshamë, e cila tani ishte e mbuluar me një llamarinë pjatë. Ajo ishte një vend trapdoor. Ai ndalet, për të dëgjuar, dhe për të dëgjuar një zhurmë në anën tjetër të derës. Pastaj e perëndimit të diellit.
  
  
  Tani ai mund të qëndrojë drejtë. Ai e gjeti veten në një tunel mbushur me junk dhe të ndryshme të shkëmbinjve. Ndërsa ishte duke qëndruar atje, zëri i saj dëgjohet një zë në distancë. Me sa duket, Juda e dinte këtë dalje nga të kanalizimeve dhe të vendosur për të përdorin atë për të hequr qafe mua. Ajo shpejt e kuptova se e kishte për qëllim për të bërë atë. Sergei u shfaq para meje, dhe unë pashë Juda në siluetë. Ai e qëlloi dy herë më. Një gawk pothuajse mbane tim mëngë. Tani me dëshirë u bë më e rrezikshme për shkak të errësirës.
  
  
  Ai eci mbi të ndezur e hapjes. Kur ai arriti, ai e pa se në tunelin e çoi në një dhomë të vogël ku një llambë ishte varur. Unë shikova përreth. Tani ai e dinte ku ishim ne. Eshtrat e rreth pesëdhjetë njerëzve laikë në një rënkimin e ngrohtë, e tyre skulls xxx j e në krye të tyre, dhe ata filluar në mua grimly. Juda mori mua për të katakombet, tunelet nën qytetit ku parë të Krishterët e fshehtë nga e tyre tormentors. E saj përfundimi ishte se ajo duhet të jetë katakombet e Shën Callixtus më të famshme të të gjitha katakombet Romake. Edhe pse ka pasur një përkushtim, këto vende nuk kishin turistike listë.
  
  
  Ai ecte nëpër dhomë dhe e ndjekur Juda. Ajo ishte krejtësisht e errët përsëri, edhe pse nuk janë llampat e dritës varur këtu dhe atje . Unë mund të të dëgjojnë Juda panting tani, për të provuar se ai ishte marrë më të dobët. Ai llogaritet se ajo kishte qenë një kohë mjaft që të ferret kishte dhënë uem një injeksion insulinë, dhe se ndjekje kishte ndërprerë vetja e metabolizmit. Ai nuk do të kishte zgjatur shumë të gjatë. Por unë nuk dua që ai të merrni deri në pikën ku ai mund të përzihen me turistë . Ritmin e kap e saj deri.
  
  
  Së shpejti, ai hyri në një të dytë dhomë me të njëjtin ndriçim si i pari. Juda nuk e shohin atë, kështu që ai sulmuan në dhomë. Ashtu si në dhomën e parë, ka pasur grumbujt e kockave dhe skulls në raftet në mure. Ai ishte në gjysmë të rrugës në dhomë kur ai dëgjoi të rënda të frymëmarrjes për të drejtën e tij.
  
  
  Ai u kthye shpejt. Juda u përkul kundër një grumbull të thatë, kockat e brishtë. Vetja e fytyrës ishte ashen dhe të djersitur. Ishte njeriu lëkurën dhe kockat , dhe kafkën dukej më shumë si skulls në raftet se cak i një të gjallë njerëzore. Ai përdoret për të të jetë një shëmtuar njeri, por tani ai është duke u bërë frighteningly groteske.
  
  
  E tij të frymëmarrjes ishte e parregullt, gulçim. Nuk ishte një shtresë e nxjerr shkumë nga goja e tij më të ulët në lip. Ai ishte duke mbajtur një shkurtuar Smith & Wesson revole .44 Magnum. Nëse ajo më goditi prej saj, ajo shumë shpejt do të bashkohet me pjesën tjetër të mbetet në katakombet.
  
  
  Ai qeshi hoarsely si e konsideroi veprimin e tij të ardhshëm. Të qeshura mbështjellë e tij si pebbles në një dritare panelin; e prosthetics waved këshilla e tyre ego-dridhje gishtat uncertainly. Dora e djathtë e mban revole të ishte e qetë dhe prej dylli .
  
  
  "Tani unë mund të në fund të vrasin ju, Carter," ai croaked.
  
  
  Unë pëllumb për tokë dhe u ul në mes të eshtrave, të cilën e kam ndjerë plas nën mua. Juda e revole barked dhe e humbi Paris. Ai u ngrit dhe me qëllim që të uem-së luger në gjoks. Im i shtrënguar gishtin në këmbëzën, por ajo nuk ka zjarr.
  
  
  Juda ra me revole në prehrin e tij dhe ra përsëri në mes të eshtrave. Vetja e fytyrës ishte contorted, sytë e tij me xham. Për një moment, gulçim dukej shumë me zë të lartë, dhe pastaj papritmas u ndal. Vetja e trupit tensed, dhe revolver, i ra në të gjithë vetja e krahut. Pastaj vetja objektiv të goditur në mur-vetja sytë janë të hapur të gjerë, në një koma diabetike.
  
  
  Unë u ngrit dhe eci drejt tij. Momenti i saj u përkul mbi të, që trupi i tij jerked dhunë dhe ngriu. Vetja e saj mori një impuls. Nuk kishte asnjë të pulsit.
  
  
  Ai u ngrit, holstered e luger ,dhe hodhi sytë në skelet i zhveshur. Juda ishte i vdekur, të tij bërthamor detonator ishte e sigurt, dhe ai longed për diell.
  
  
  Ai e la trupin atje, dhe shkoi nëpër një të mirë-lit tunel për hyrje të katakombet. Juda nuk mund të gjenden deri sa ai dukej si skelete të tjera në këto tunele. Në qoftë se vetja nuk kishte qenë gjetur para suedeze vetja rotted larg, ego mund të ketë qenë i parë si eshtrat e një të hershëm të Krishterë. Ashtu si ai ishte thithjen e errët humor të menduar, ai ndeshi një grup i turistëve kreu për dalje.
  
  
  Italiane udhëzues shikoi në mua. Ai tha:. 'Eja!' - Ju duhet të qëndrojnë me kompaninë, signor! Kjo është pothuajse mbi të."
  
  
  E saj, u bashkua me ta, dhe të ecte drejt dritës para nesh. "Thjeshtë", I tha udhëzues e saj. "Unë u vonua nga një vend shumë i mërzitur skenë."
  
  
  Ai chuckled. "Më e keqja është ende që do të vijnë, signor."
  
  
  E saj, duke menduar për vite dhe detyrat unë ende kishte për të bërë në qoftë se unë të mbajtur deri me jetë. "Unë shpresoj se ju nuk jeni të lidhur me të profeti Nostradamus", thash unë.
  
  
  Ai nuk duket se e kuptojnë shaka.
  
  
  Por unë nuk e kujdesit. Një gjë ishte e sigurtë: Juda ishte i vdekur. Askush nuk e dinte se çfarë ishte duke pritur për mua ardhshëm. Pra, në vend të të menduarit në lidhje me të ardhmen, ai u kthye të pranishëm, këtu dhe tani. Dhe atëherë zëri i saj, që mendohet të Gina, dhe filloi të qeshet. Më të mirë të buzëqeshin ju mund të imagjinoni.
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Rreth librit:
  
  
  
  
  
  Si është kjo e mundur? Nick Carter ishte e papritur të detyruar për të fshehur dokumentin në Muzeun e Vatikanit gjatë punës rutinore . Një rastit Etruscan vazo u duk e përshtatshme për këtë qëllim.
  
  
  Por kjo nuk ishte për Carter e Nike dhe vetja e aktiviteteve, siç doli më vonë, kur Carter u përpoq për të gjetur këtë dokument. Sepse në atë moment, ai ishte një e papritur e dëshmitarëve për një shumë profesionale artistike të vjedhjes.
  
  
  Dhe si thesaret e artit, duke përfshirë një Etruscan vazo të zhdukur një nga një nëpër dritare , Carter dukej hapur në fytyrën e tij një kohë të gjatë armikut, Juda.
  
  
  Juda ishte në gjendje të bëjë më shumë me këtë dokument se Hawk dhe Carter mund të ketë imagjinuar në ëndrrat e tyre të këqia ...
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Cobra Shenjë
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  
  Cobra Shenjë
  
  
  përkthyer nga Lev Shklovsky
  
  
  i dedikuar për kujtimin e të vdekurve biri Anton.
  
  
  Personazhet kryesore:
  
  
  NICK CARTER
  
  
  pseudonim N3 agjent SËPATË
  
  
  "SHIVA"
  
  
  Kreu i Cobra organizatë
  
  
  ASHOK ANAND
  
  
  Indian agjent të Shërbimit sekret
  
  
  PURAN DASS
  
  
  kreu i Indiane të Shërbimit sekret
  
  
  NIRAD dhe RANJIT
  
  
  anëtarët e Cobra organizatë
  
  
  REEVA SINGH
  
  
  shiva e mbesa
  
  
  
  1
  
  
  Ajo më bëni deri në krahët e mi, të butë dhe të brishtë, dhe për momentin të kënaqur plotësisht. E saj të rralla shërimit përvojë, ishte me një grua si Reeva. Hijet luajtur nëpër saj të artë lëkurë dhe flokë të zeza, dhe për një moment unë mendova se ishte duke mbajtur një ëndërr vijnë e vërtetë. Dhoma ishte e errët, dhe Knuckles kishte ulur atë. Dhe fatmirësisht, në hotel kishte një ajër të kondicionuar marrjen e mostrave të ajrit nga natë e ngrohjes të New Delhi-t.
  
  
  "Ju nuk do të më thoni pse", Reeva pëshpëriti. E saj të butë, të ngrohtë në buzët e butë të krehur e i uritur në mes të mia qafë dhe supe, gjinjtë e saj të shtypur kundër krahun tim.
  
  
  E saj e ktheu fytyrën e saj dhe u kthye në linjën e saj të shëndoshet buzët. Tjetër, Lobka ishte i vrenjtur, me kokëfortë shprehje e një gruaje që është përdorur për të marrë çdo gjë që ajo dëshiron... gruaja që ka qenë i angazhuar ishte ende një fëmijë. "Çfarë, Reva?" Unë e pyeta, drejtimin tim majë e gishtit mbi butë lëkurën e jetës së saj.
  
  
  "Pse keni ardhur këtu, Nick?" Ai u tërhoq prapa, duke rënë kokën në jastëk. Saj të gjatë të zezë të flokëve të formuar një tifoz në të bardhë pëlhurë e jastëk, si një aureolë që e ndërtoi fytyrën e saj me karakteristika të përsosur... një fytyrë që në atë moment reflektuar brendshme ankth dhe të pakuptueshme mosbesimit.
  
  
  — Ju kam thënë, " unë i thashë, duke u përpjekur për të shëndosha të durueshëm dhe bindëse. "Kompania ime më ka dërguar për të negociuar blerjet. Pëlhura, mëndafshe, brocades... fjalë, çdo gjë. Çdo gjë që kushton më pak në këtë vend se kudo tjetër.
  
  
  Sigurisht, ai e gënjeu saj. Natyrisht, ai nuk mund të them Reeva që ajo ishte. Gjithsesi, çfarë është dallimi? Nuk kishte asnjë arsye të kërkojë vajzë, të djegur e mia të mbuluar, dhe do të zbulojë hej se emri i saj ishte Nick Carter, një SËPATË agjent aktualisht në një mision në Nju Delhi.
  
  
  Herët në mëngjes të njëjtën mbrëmje, ai arriti në një Ajër-Indi fluturimit. Dhe e fundit personi që pritet të takohen ishte një grua si Reeva, një lezetshëm shoku që askush nuk mund të llogarisë në të. Ajo ishte e ulur në bar hotel kur ajo u kthye nga një notuar në pishinë. E saj të përsosur shifër ishte përfundoi në një blu dhe silver sari; ne gjithashtu e ndjerë një tërheqje fizike të menjëhershme në shikim të parë. Atëherë një fjalë çoi në një tjetër, dhe thuajse pa e kuptuar, unë e ftoi për darkë.
  
  
  Shkuam në një restorant francez në Chanakyapuri, një e kuqe dhe e zezë oaz në mes të një zihet qytetit. Kjo ishte një mundësi për të joshur saj dhe për të bindur të saj për të kaluar natën së bashku.
  
  
  Siç doli, unë nuk duhet të përpiqen shumë të vështirë për të bindur të saj.
  
  
  Sytë e saj, si të shndritshëm dhe sensuale si flokët e saj, foli në mënyrë të qartë. Sigurisht, nuk ishin pyetje dhe fjala lojra... një praktikë e zakonshme në artin e joshje. Prelud për një natë me dashuri dhe pasion.
  
  
  
  Eshtë e panevojshme të them, Nju Delhi do të thoshte shumë më tepër për mua (dhe për AX) se Rewa Singh. Ai qe dërguar në Indi nga Hawke, dhe edhe pse ai e ndjeva se ishte një dëshpëruar ideja, ishte e pamundur që të bindë Njeriun e Vjetër. "Por ne nuk kemi më të vogël dëshmi se ky njeri ekziston!" Kam vënë në dukje.
  
  
  "Të gjithë e më shumë arsye për të shkuar atje, Nick," Hawke tha me një sarkazëm të qeshur. "Trazirat dhe trazirat janë dëshmi, nuk janë ata?" Kalkuta hall është në një gjendje gjysmë-anarkia. Dhe që të furnizuar rebelët me armë? Municioni nuk rriten në pemë, që të jetë i saktë.
  
  
  "Kjo është një e sigurisë së brendshme të nxjerrë nga qeveria Indiane," thashë unë.
  
  
  "Në të vërtetë. Absolutisht fantastike. Unë plotësisht pajtohem me të. Në fakt, në qoftë se ajo ishte vetëm trazira dhe revolta, kjo nuk do të jetë një mision, Nick.
  
  
  "Po pastaj?"
  
  
  "Të marrë një sy në këtë. Ai i dorëzoi mua një letre të palosur. "Kjo do të ju tregojnë më shumë për tonë njeriun misterioz, Z. 'Shiva'.".. ndoshta me disa të paqarta aluzion se tjetër të vërtetë ekziston. E hidhur e nga tymi e tij puro djegur hunda, dhe kam lëvizur me shumë karrige të lexoni dokumentin.
  
  
  Pas leximit artikull, unë kam një goxha ide e mirë të asaj që Hawk bën.
  
  
  Bosi u shpreh me një zbardhje dhëmbësh. "Siç mund ta shikoni, kjo është një pistë të biznesit, nuk jeni dakord?
  
  
  "Unë do të them pamoralshme.
  
  
  "E pra, tha, Nick. Tonë njeriu është duke shkuar për të transportuar dhjetë milionë dollarë në vlerë të spitalit të heroinës në Shtetet e Bashkuara. Por siç e keni parë, kjo nuk është më shqetësuese element. Në qoftë se ajo ishte vetëm droga, unë do të kishte thirrur dikush tjetër. Por kur vjen puna për të diplomacisë ndërkombëtare... dhe paqen në botë... pastaj unë vetëm duhet të besojë këtë detyrë për ju.
  
  
  Ai tundi kokën pa hapjen e rta.
  
  
  Dokumenti që ai kishte lexuar vetëm ishte nga Zyra Ovale. Është e pamundur të shkojnë më të larta. Ai ishte duke iu referuar diçka që unë do të lexuar në lidhje me letrat, një incident, që ne kurrë nuk kishte menduar se do të jetë e lidhur me SËPATË, e lëre linjë tim të punës.
  
  
  Dikush e ka quajtur Sovjetik ambasada në Uashington, duke pretenduar të jetë Presidenti i Shteteve të Bashkuara. Zëri ishte e përkryer të simuluar. Kjo mund të jetë një shaka, por fjalët nuk ishin të pafajshëm në të gjitha. Edhe "presidenti" i lëshuar kërcënime të një inflamatore të natyrës, me kërcënimet që bëri Sovjetik ambasadori i ngutet me një raport të Moskës.
  
  
  Përfundimisht, keqkuptimi ishte zgjidhur, dhe në Shtëpinë e Bardhë, e lëshuar të shumta falni. Kjo mund të ketë qenë fundi i saj, por nuk do të kishte qenë një vazhdim në vend. Sekretar i parë i Komitetit Qendror të CPSU kryesore figurë politike e Bashkimit Sovjetik, foli me presidentin për "hotline". Vetëm se ai nuk ishte sekretar i parë në të gjitha. Të them të drejtën, askush në Washington ose Moskë e dinte se kush ishte imituar ruse zë. Shkëmbimi i fjalëve të ishte larg nga miqësor dhe i kërkohet presidentit për të thirrur për një takimi të jashtëzakonshëm të Këshillit Kombëtar të Sigurimit.
  
  
  Çdo gjë ishte e qartë përsëri... por jo për shumë kohë. Ata ferret, më pak se dy javë më parë, ka përjetuar një varg incidentet e ngjashme; një shkëmbim të kërcënimeve dhe fyerje në mes të Indisë dhe Pakistanit, mes Izraelit dhe Egjiptit, në mes Komuniste të Kinës dhe Japonisë. Çdo herë, zëri i një diplomat ishte krejtësisht i perulur, i cili e udhëhoqi për një bollëk të zemëruar kërcënimet dhe kundër kërcënimeve.
  
  
  Bota ishte në prag të luftës bërthamore. Tani, sipas Shtëpisë së Bardhë dokument, dikush ishte duke u përpjekur për të hedhur të gjithë ne në humnerë. "Pra ju dyshoni se ky misterioze 'dikush' që e quan veten Shiva është truri prapa një organizatë të quajtur Cobra, dhe se ai është përgjegjës për çfarë po ndodh..."
  
  
  "Ndoshta, Nick. Me kusht që Shiva është një person dhe jo diçka tjetër, " Bosi qartësohet. "Ne e di për një fakt se Cobra ekziston. Dhe ne jemi mjaft të sigurt se është një armë dhe trafikut të drogës organizatës. Por kjo nuk është asgjë në krahasim me këtë, " ai shpjegoi nervously, marrja e dokumentit të cilën ai e kishte përfunduar vetëm në kërkim në. "Ky është Shiva një person real?" Ose është ajo mbulesë për disa çuditshme organizata ndërkombëtare duke i dhënë urdhra për Cobra? Të votojnë atë që ne kemi nevojë për të gjetur se... sa më shpejt që të jetë e mundur, unë mund të shtoni.
  
  
  "Kështu që ju të besoni se, nëse Shiva është një njeri, ai është në të vërtetë duke imituar zëra?"
  
  
  Hawk tundi kokën wearily.
  
  
  "Por ju nuk e di edhe nëse Shiva ekziston."
  
  
  "Demi-sy".
  
  
  - Kështu, ai ka për të gjetur një person që askush nuk ka parë ndonjëherë, të cilët mund të jenë në gjendje për të imituar zërin e disa karaktereve, si ai mund të... Ku mendoni se unë duhet të fillojë?
  
  
  "Ata nuk ju quaj Luftëtar 3 për asgjë, Carter.
  
  
  Kjo nuk ishte reumatizma ajo do të shpresonte për të. Por siç e kam thënë, ndonjëherë është e pamundur për të negociuar me dikë si Gjeraqinë. Kështu që unë kam për të shkuar në të gjithë botën dhe kërkoni dikë apo diçka që e quajti veten Shiva.
  
  
  Ajo e di se kjo është një pseudonim, dhe pastaj i studion dokumentet në shtëpi. Në fakt, Shiva ishte një Hindu perëndisë zakonisht i njohur si Shkatërrues. Luftërat, uria dhe vdekja... këto fatkeqësi u vetja absolute dhe të padiskutueshme të cilat pushteti, nën vetja e kontrollit dhe të autoritetit. Por nuk ishte më; librat e lexoi të përfshira ilustrime dhe fotografi të statujat që përshkruan Shiva e stolisur me kamxhik. Këto nuk janë të zakonshëm gjarpërinjtë, por cobras, vdekjeprurës Indian vipers.
  
  
  Dhe kështu, unë kam për të ndjekur një shteg që dukej inekzistente dhe te pamundur... se si për të numëruar kokrrat e rërës në brigjet e lumit Ganges!
  
  
  Por nëse Shiva ishte një pjellë e dikujt shtrembëruar imagjinatën, atëherë Reeva Singh patjetër që nuk ishte. Vajza ishte e vërtetë, e ëmbël, e butë dhe çuditërisht të gjallë.
  
  
  
  E saj, u kthye të saj dhe për zgjidhjen e ee tapash hulumtimit të problemeve, të shtypjes e tij buzët e saj të shëndoshet goja. E saj të artë të lëkurës ishte e mbuluar në një dritë të velit të lehta, dhe kur gjinjtë e saj të shtypur kundër atyre të papjekur dhe të vështirë gjinjve, unë isha i tronditur nga një dëshirë të pakontrollueshme.
  
  
  "Jo, unë nuk e kam," I pëshpëriti, si ajo u përpoq për të kërkuar një tjetër seri e pyetjeve që kishin filluar të shqetësohen për mua. "Unë jam Nick, dhe ju jeni Reva... ju nuk keni nevojë të dini më shumë... në këtë moment. Ee përqafoi fort, dhe ajo stifled një ofshamë.
  
  
  Shtyjnë batanije off shtrat me këmbën e tij, i ati e mbante fort për të. Reeva sytë ishin të gjerë, por ajo duket të jetë në kërkim në diçka, në anën tjetër të dhomës. Në atë moment, ai e dinte se ai ishte në telashe.
  
  
  Një zhurmë e dëgjuar e saj. Një sekondë më vonë, ajo u përmend nga origjina e metalike creak që erdhi nga dhoma si një ngjirur pëshpëritje... Dikush ishte e pavlerë me e bllokimit. Im Smith & Wesson ishte në krye sirtar të nightstand tjetër në shtrat, por në këtë moment ajo është jashtë të arrijnë duart e mia. E lodhur zhurma u ndal, e ndjekur nga një click... dhe pastaj saj, e kuptova se unë nuk do të ketë kohë për të rrëmbyer armët.
  
  
  Zëri i saj u hodh nga rruga sa më shpejt derën nxorrën hapur. Dy koprrac njerëzit, të veshur në të bardhë të qëndisur me këmisha dhe pantallona kanavacë të ngjashme me pizhame veshur nga shumica e Indianëve, u dallua ndaj dritës që vijnë poshtë në korridor. Por ajo që më mbërtheu më shumë se Suedezët ishte e shkurtër-tyta pistoletë të mbajtur në mënyrë të vendosur nga një prej turbaned shifrat.
  
  
  Armët u vuri në mua, dhe nuk kishte asgjë që unë mund të bëjë në lidhje me atë. Dyer të mbyllura që pas dy njerëzve, dhe të paarmatosur njeriu u kthye në shenjtë dritën në dhomë.
  
  
  Ai blinked në papritur shkëlqim dhe vështroja dy sulmuesit, duke u përpjekur për të gjetur një mënyrë për të dalë. Ata ishin të fortë dhe me muskuj, të tyre koprrac fytyrat expressionless, dhe duke gjykuar nga mjekra e tyre dhe turbans, ata të dy ishin Sikhs.
  
  
  "Mirëmbrëma, sahib," një me armë tha: "dhe përshëndetja e kthyer në një turpshme të buzëqeshin si ai e kuptoi se Reeva dhe unë ishin të zhveshur, prandaj edhe më të prekshme.
  
  
  Në këtë moment, e vetmja kartë që mund të luhet ishte për të qëndruar nën kapakun e një turist dhe një biznesmen. Në një dëmtuar ton, ai tha, " Çfarë është historia?" Unë bëra një gjest të kap telefonin, por një të paarmatosur Indian Sik lëvizur të modës së vjetër të telefonit tjetër për mua.
  
  
  "Çfarë pakuptimta, sahib! ai tha, grinning. "Askush nuk ju dha leje për të lëvizur, madje nuk mem sahib," ai vuri në Reeva, i cili tashmë kishte tërhequr deri në mbulon dhe ishte më bëni deri në fletë.
  
  
  "Shikoni në arka, Mohan," njeriu me pistoletë tha shokut të vet.
  
  
  "Në qoftë se kjo është një grabitje, ju nuk do të gjeni ndonjë gjë me vlerë duke vjedhur," ih paralajmëruar saj. "Unë vetëm duhet të pranuara. NA rupees, NA dollarë amerikanë.
  
  
  Ata nuk ishin të impresionuar në të gjitha. Jo në të gjitha.
  
  
  Por ndërsa ai fliste, ai filloi të përqendrohen, për përgatitjen e tij, mendjen dhe trupin për një dhunshme dhe bashkim të pandarë. Hera e fundit që ajo ka gëzuar një pushim në mes të misioneve, Hawk insistoi në marrjen e saj të zakonshme pjesën tjetër të periudhës dhe pushim për të shkuar nëpërmjet një trajnimi intensiv periudhës për të përsosur aftësitë e saj në mënyrën më të pazakontë forma të vetë-mbrojtjes. Ndër teknikat e ndryshme se ajo e zotëruar, ka qenë edhe një formë e autosuggestion që unë isha mësuar me një rrip të zi, një "rette dan", një kampion i taekwondo, një Korean version të "kung"." Instruktori gjithashtu trajnuar më në taekwondo. Kjo formë e karatesë është e bazuar në përdorimin e fuqisë dhe vrullit të fituar duke përdorur tërë trupin, sidomos kofshëve dhe këmbëve.
  
  
  Kështu, kur një nga dy sulmuesit filluar rummaging përmes im gjërat dhe ishte gati për të zbuluar time tërë personale arsenal, unë kam qenë i gatshëm për të bërë lëvizja e parë. Ai imagjinuar veten si një pranverë, në gjendje të hidhen nga rreth mbeturinave dhe e hedhin trupin e tij në hapësirë.
  
  
  Revu shoved e saj dhe kërceu jashtë shtratit, ulje në këmbë e tij si një mace. Një gawk whizzed mbi kokën time si ajo e goditi katin. Mohan është partner kishte një të fuqishëm silencer në armën e tij.
  
  
  "Nick ... jo! Reeva britma gëzimi, sikur të lypur mua jo për të filluar një luftë ose të përpiqen për t'i bërë ballë dy njerëzve.
  
  
  Por unë nuk do të mbeturinave në çdo kohë.
  
  
  Mohan dhe partneri i tij nuk kërcënojnë vajzë, por lëvizur drejt meje, buzët e tyre më bëni në një përputhen zbardhje dhëmbësh. Ih dhëmbët dhe mishrat e dhëmbëve të ishin njolla të kuqe nga të rëndë përtypjen e paan lë. Në dritë verbuese e ih llambë, gojët e tyre dukej bloodied, si në qoftë se ata kishin përfunduar vetëm copa e mishit të papërpunuara.
  
  
  "Ju na nënvlerësojnë, sahib," sneered një me pistoletë. — Ne nuk mund të vrasin një vajzë, por ne do të doja të bëjë një punë të mirë në ju të parët."
  
  
  Ajo nuk duhet të presim për të parë se çfarë "pune" ai kishte në mendje. Me një mprehtë britma e "ki-app" që menjëherë të vënë dy burra në mbrojtje të saj, leapt për këmbët e tij dhe e sulmuan. "Unë e kuptoj-rio-cha-gi" - një goditje rrethore në të cilin të gjithë e Alenka është i balancuar mbrapsht. Vetja lëshuar saj me gjithë forcë dhe përqendrim ai mund ta kisha. Ai e shtriu këmbën e tij të djathtë dhe e goditi objektivin.
  
  
  Një popull që është me ty gurgle shoqëruar ofshamë e njeriut me armën time të zhveshur thembra nisi vetja në rrjet diellore. Ajrit të nxituar nga vetja e tij mushkëritë si ai u shemb në dysheme, gulçues për frymë. Armët u varur në gishtat e tij, por si ai e ngriti armë të zjarrit një e shtënë, ai kërceu mbi të, dhe leapt në Mohan para se të mund të tërheqë larg.
  
  
  "Mos ki frikë, vëllai," unë filloi të tjera që dëshpërimisht u përpoq për të rrëmbyer këmbët e mia për të hedhur më mbrapa. Ai ishte më e shpejtë se ai.
  
  
  Këtu, ai është shpërblyer për përpjekjet e tij kur ai filloi që ushtron taekwondo dhe kung fu.
  
  
  Dorën e saj u ngrit sikur të ishte baza për vdekjeprurës "ma-nal-chi-ki", një formë e sulmit që ju keni mësuar për të zotëruar në mënyrë të përkryer. Dora ime ishte duke ecur nëpër ajër në drejtim të një pikë të caktuar në hapësirë drejt Mohan e synuar. Dhe kur im vështirë gishtat prekur bazën e egos së hundës, unë nuk nevojë për një diplomë mjekësore të dini se njeriu është i vdekur.
  
  
  Ajo ishte goditur me thikë nga një copë e uem eshtrave në tru, në çast vrasjen e tij. Një lumë gjaku që vërshuan teposhtë rta e vetja, dhe vështrimin e tij u vendos në mua... atëherë, ego sytë e mjegulluar para se të bëhej gjerë të hapur dhe të qelqtë si dy copa të zi mermeri. Një ngjirur, ia zunë frymën e shëndoshë ikur përmes rta e vetja si ai e goditi katin. Inerte si një leckë të kukull, hundën e saj iliadis, të kuqe dhe të grimcuar si lëng pjekur fruta.
  
  
  Mohan nuk ishte më një "vrasës", "ai ishte një kufomë.
  
  
  Por në disa sekonda ajo mori mua për të përfunduar jashtë vetja, vetja bashkëfajtor mbulohen të mjaftueshme që të përpiqen të kthehen në sulm. E saj, e preku u zvarritur nëpër dysheme sinqertë prapa meje, dhe unë nuk kanë kohë për të menduar dy herë.
  
  
  Zëri i saj, ishte gati menjëherë. "Hanna, dol, seth" ... një, dy, tre... unë mendërisht menduar. Pastaj saj të majtë bërryl ishte yanked të kthehet në një tmerrshme "pal-kuch chi-ki".
  
  
  E saj të goditur kundërshtarin e saj të sinqertë nën mjekër. Ai bërtiste, dhe ajo u kthye, ashtu që të mendojë se çfarë u la i përsosur vendosur të dhëmbëve. Sepse tani e nofullës ishte krejtësisht e lirshme, shpartallua. Gjaku trickled poshtë Vetja e mjekër dhe qafë, derdhjen mbi tij të papërlyer këmishë. Pjesa e poshtme e fytyrës së tij ishte fjalë për fjalë i shqyer në copa; një pjese tashmë ishte përhapur prej tij mollëz për sytë e tij.
  
  
  Njeriu u përpoq të fliste, por nuk ishte vetëm një muffled të shëndoshë rreth vetja rta; por, para se vetja mund të trokas jashtë saj, ai ka arritur të tërheqë këmbëzën e armës. Unë rashë përpara, të shtrirë në dysheme për një kohë të gjatë. Një tjetër i madh-kalibrit gawk whizzed kaluar dy inç para meje dhe u përplas në të kundërt mur. Ajo ishte një goggle-eyed dum-dum, që mund të gut një person si një fllad të therrur pule gati për tiganisje. Njeriu u ngrit dhe i mbështetur në drejtim të derës.
  
  
  Para se ai të mund të zjarrit një tjetër anë të tij infernal plumba saj zigzag shkoi poshtë vijës që kanë qenë të angazhuar bashkohet me mua sinqerisht çdo ditë. Por ai ishte zhdukur para se ajo mund të rrëmbejë armën nga Vetja e duarve. Ai nxitoi në korridor dhe e pashë një hollë gjurmët e gjakut dhe të dëgjuar të rënda riorganizimi i metalike shkallët në fundin e largët të uncarpeted korridor.
  
  
  Atëherë ai u kthye në dhomën e tij dhe u tërhoq në pantallona ai do të majtë të ardhshëm në shtrat. Reeva shikoi në mua me gjerë, të frikësuar sytë. Hej, tha ajo. "Nuk do të jetë i zemëruar, ju lutem! - Kur shitjen e pëlhurave, nuk është gjithmonë e ashpër të konkurrencës.
  
  
  "Ajo nuk ishte duke qeshur. E saj,duke e lënë atë vetëm me bloodied figura që dikur kishte qenë një burrë.
  
  
  Pastaj ai vrapoi saj nëpër dhomë. Askush nuk e pa atë ndiqte assailant. Ai kishte për të kapur atë, sepse tani që Mohan kishte vdekur, nuk kishte asnjë mënyrë për të ditur nëse ai ishte me të vërtetë në Della. Unë nuk mendoj se ata ishin vulgare vjedhës, ata treguan aftësi të lartë se sa kriminelë të zakonshëm.
  
  
  Ai ishte i sigurt se ata nuk ishin duke vepruar nën iluzionin e kërkuar për të holla. Diçka qenë crashing në kokën time, diçka që unë nuk mund të shprehur në kohë. Ajo ishte si një shoshë... diçka që më bëri të rimendojmë çfarë Hawke më kishte treguar. Është e mundur që dikush tashmë ka zbuluar identitetin tim që kam ardhur në Indi për një vizë turistike? Shumë pyetje mund të kenë kaluar pa marrë përgjigje nëse ai nuk e kishte kapur Mohan është bashkëfajtor.
  
  
  Hollin e hotelit ishte pothuajse e shkretuar, dhe natën i linjës ishte në gjumë në sportel. Ai vuri re një shumë të shpejtë të lëvizjes prapa pëlhurave që i fshehu gotë të madhe dyert e çuar jashtë në oborr dhe kopsht. Zbathur, u hodh në tenda, e shtyu ih mënjanë, dhe vrapoi në të errët kopsht.
  
  
  Bari ishte e lagësht dhe të ftohtë shkelin. Hëna kishte zhdukur pas një grumbull retë që mbulonin saj portokalli fytyrë. Pastaj unë pashë reflektimin e re në pishinë, ku ajo e bëri të famshme të notuar para takimit me Reeva dhe të pasur darkë me të. Gone janë clink e syzet, e ritmike në lëvizjen e swings, dhe guttural britma e shitësit në rrugë.
  
  
  Tani nuk ishte vetëm zërin tim frymëmarrje, rrahjet e mia të pulsit. Unë depërtuar përpara me kujdes, time ndjen lodhje në çdo lëvizje, çdo zhurmë që do të lejojë mua për të gjetur mi pre... para se ajo u zbulua.
  
  
  Në e tij të nxituar, ai nuk kishte kohë për të nxjerrë armën e tij. Kështu që unë kam për të mbështeten vetëm në intelektit tim dhe duart e mia. Edhe në qoftë se ju nuk duhet të mbështetet në tuaj intelekti dhe duart kur ju të gjeni një të heshtur të armëve që synon jetën.
  
  
  Ime e mësuesi më njihnin me nofkën "Chu-Mok", që do të thotë"Grusht" në Korean. Por në këtë pikë, unë nuk kam kohë për të vënë atë që unë kam qenë i studjuar në praktikë. Gjithçka ishte e qetë në kopsht. I banyan lë vetëm kërcyen pak, errëson pjesë e rrethimi i tyre gjigant trungu.
  
  
  Ajo do të ketë parë gjurmët e Indian gjakut, kur ai vuri re një e papritur flash, pasuar nga furious t'u fërshëllejë nga një plumb vdekjeprurës. Këtë herë ishte më ulëriti. Pastaj unë e çoi dorën në gojën e saj gawking sytë kruarje supin tim.
  
  
  Ajo ishte një plagë sipërfaqësore, por ajo thumbuar keq. Stahl gritted dhëmbët e tij dhe të pritur, ndjenjat më të prekshme se kurrë. E gunslinger, megjithatë, nuk deshën për të marrë ndonjë më shumë shanse dhe të presin më për të sulmuar atë në hakmarrje.
  
  
  Ai filloi të vraponte drejt gardhit. Unë ndoshta do të vrapojnë pas tij, shumë, sepse unë nuk dua të le të merrni larg, pa i mësuar uem një mësim. Me sa duket, ai kishte shëruar nga trajtimi që vetja i kishte dhënë pak kohë më parë, aq shumë në mënyrë që ai të mund të kapërcej kufirin mur me gatishmërinë e habitshme. Ai shkoi më shumë si një mace se një qenie njerëzore. Por pavarësisht dhembje në krahun e saj, zëri i saj ndjeva vetëm si celular. Ai e mori atë, u ngjit mbi muret, dhe u ul zbathur në një copë toke të zhavorrit. Një tjetër zë kumbues shpërthyer në veshët e mi, por kjo nuk ishte goditja me një plumb.
  
  
  Një Indian në një çallmë të bardhë menaxhuar për të arritur skuter parkuar në fund të zhavorr rruga prapa gardhit. Me motor erë të fortë, e skuter u largua, dhe Indiane e madje nuk shikojmë mbrapa. Unë mund të ketë provuar të ndal një taksi apo biçikletë taksi, por e dija se njeriu me pushkën e kishte zhdukur tashmë në labirint e rrugicat e qytetit.
  
  
  Kështu që, në vend të vazhduar tani në dukje, e kotë të gjej, ai u kthye tek gardhi dhe clung të dy prej druri postimet, ngjitur mbi atë përsëri. Këtë herë, ai vuri në më pak përpjekje. Bari ishte një e vërtetë lehtësim për këmbët e mia, në krahasim me zhavorr. Ai shkoi në pishinë, i lau duart e tij, dhe e kaloi lëndinë, rrëshqitje noiselessly në holl.
  
  
  E doorman u zgjua nga gjumi, të cilat padyshim lejuar dy Indianët për të ardhur deri në dhomën time pa u vënë re. Megjithatë, unë nuk ishte duke shkuar për të fajësuar vetja për të vdekurin që të majtë të saj e lart, dhe që unë e nevojshme për të hequr qafe. "Pagjumësia, sahib?" pyeti ai mua, yawning si ai ngadalë u ngrit në këmbë. Atëherë ai u përkul mbi banak, duke i dhënë mua një deflected sy... Në fakt, zëri i saj ishte vetëm në pantallona e tij. "Unë do të të dërgoj për disa pilula gjumi për ju, nuk do të jam unë?"
  
  
  "Faleminderit, nuk ka nevojë," unë e ulur, me një buzëqeshje të shtrënguar.
  
  
  Nëse ai vuri re gjatë e të përgjakshme zeroja mbetet në mua me anë të një Sik plumb, ai pretenduar që të mos kishte ndodhur asgjë. Futa duart në xhepat e mi dhe për të ecur në ashensorë pa dikush të më shohësh mua. Jo që unë të ndjehen të zënë ngushtë, mendje ju, por unë do të në vend nuk tërheq vëmendjen. Luftëtar Nr 3 të nevojshme për të gjetur një burrë të quajtur Shiva me telefon.
  
  
  
  2
  
  
  Reeva Singh nuk ishte atje për të ndihmuar mua të pastër dhomën time.
  
  
  Dera e dhomës sime të gjumit ishte ajar, edhe pse askush nuk e ka fshehur prapa që të vazhdojë punën që Mohan dhe partneri i tij është vetja e kishte ndërprerë. Dhoma ishte e zbrazët, përveç për të ngrira trupin e njeriut që ajo do të vrarë me një të karatesë goditje. Indian shtrat me krahët e tij dhe këmbët e shtrirë në një pozitë të çuditshme, gati të zhytur në një pishinë e errët gjaku ishte përhapur ende.
  
  
  E rumpled batanije tregoi se ai do të kaloi pjesën më të madhe të mbrëmjes e saj dhe Reeva. Me sa duket, vajza u ngopur dhe rrëshqiti nga dhoma para se dikush mund të ndaluar atë. Unë nuk ishte budalla të mjaftueshme për të menduar edhe për një të dytë, që unë të mund të llogarisë në saj të heshtjes. Kështu që ata vendosën për të ndryshuar e saj të hotelit në mëngjes. Ajo nuk donte që dikush nga New Delhi të Policisë për të ardhur tek unë dhe më pyesin pyetje. Ai do të duhet të përgjigjet me më shumë gënjeshtra për të mbrojtur e tij të mbuluar.
  
  
  Por përveç shqetësuese në lidhje me Reeva Singh, i cili nuk e di edhe nëse ajo ishte duke shkuar për të mbajtur gojën e mbyllur apo jo, zëri i saj i kishte të shqetësohen për Mohan. Natyrisht, duke u vetja nga dhoma ime nuk ishte e lehtë, sidomos pasi e saj hotel shmanget ndonjë zhurmë në të gjitha shpenzimet. Për fat të mirë, pjesa tjetër e të ftuarit janë tashmë të shëndoshë në gjumë. Një derën nuk e ka hapur për ne si unë zvarritur trupin e saj poshtë braktisur korridor. Nuk ka frikësuar të përballet mund të shohë kuqe-rimmed sytë e mi i plagosur në krahun tim të përgjakshme barrë.
  
  
  Vetja pawned atë në frontin e ashensorit dhe gjetur atë që unë e nevojshme në pantallona tim xhep. Çeliku teh e mia penknife provuar të jetë një pajisje shumë e dobishme; në fakt, me Della e penknife, unë kam qenë në gjendje për të hapur derën dhe bllokimi i kabinës në katin më të lartë, duke lënë të lirë ashensor bosht, duke e hedhur trupin e disa dhjetra metra poshtë.
  
  
  Kjo do të jetë Mohan të përjetshëm vendbanim.
  
  
  Ai tashmë ishte kokën dhe supet në ajër, pjesa tjetër e tij, vetja e trupit gati për një goditje të fundit në gropë e thellë në të mirë, kur ai ishte i ndotur nga diçka që më bëri të hidhen në lejen për të kryer flamurit. Mëngët e saj Indian kurta e kishte pasur të mbështjellë si trupi i saj ishte zvarritur poshtë shkallëve, dhe tani unë pashë një detaj unë nuk e kishte vënë re më parë.
  
  
  Ajo ishte një tatuazh i bërë në pashlyeshme blu bojë që u dallua qartë në parakrah tim; dhe kur e kuptova se ajo ishte një vizatim, dyshimet e mia janë konfirmuar. Tatuazh ishte një coiled-up cobra mbreti drejtimin e deri krahun në një sulm tipik pozicion. Pyka-formë objektiv dhe fluttering gjuha ishin të humbur në Mohan e ngrira të mishit.
  
  
  Dhe kështu Cobra u shfaq. Ata dërguan Mohan dhe vetja një bashkëfajtor për të bërë të sigurtë që Nick Carter nuk e vë në dukje ih sekret organizatës. Vetëm plani dështoi. Një nga dy agjentë që kishte vdekur, dhe të tjera me një të thyer fytyrë nuk kanë kohë për të marrë ndonjë informacion, madje nuk e vogël dëshmi se unë kam qenë me të vërtetë Luftëtar Nr 3, një agjent në shërbim të SËPATË.
  
  
  Një pikë në favorin tim, mendova, tugging në mëngë të vdekurit këmishën dhe kicking të vdekurin. Mohan e ngrirë të trupit fluturoi poshtë, kërcim off errët muret e ashensorit bosht. E saj, e dëgjoi atë të arrijë tij në destinacionin final... ishte një thud si një trup ra. Nëse Shiva ende mund të ndihmojë uem, nuk do të kishte asgjë kundër.
  
  
  Problemi ishte që unë ende nuk e di, si një ferret, nëse ky misterioze karakter kishte ekzistuar ndonjëherë, një trurit veprojnë nën mbulesën e një Cobra, një të zgjedhur kuptim tërhequr vargjet e këtij të rrjetit ndërkombëtar.
  
  
  
  Trafiku ecur ngadalë nëpër Nehru Park. Për throng makina, biçikleta taksive, scooters, dhe biçikletave, të bardhë shtyllat e Connaught Cirk shikuar throng e këmbësorët si heshtur sentries. Njerëzit në të gjerë pantallona të bardhë dhe të bardhë "kurtas" që nuk ishin shumë të ndryshme nga rrobat e Mohan dhe vetja sputnik, ecte shpejt, seriozisht dhe complacently. E zezë-me flokë gratë e mbështolli veten në" saris", të tjerët në mëndafshi tunics dhe modeste" churidar " (pantallona që i përshtatet rreth këmbëve dhe belit). Të gjithë ata formuan një turmë të hutuar, me një sens të urgjencës në lartësi mbi to, dhe në të njëjtën kohë duke pritur.
  
  
  Por më shumë se pamjet dhe tingujt e qytetit, më shumë se ekzotike atmosferë që gjithmonë të bërë New Delhi një qyteti unik, interesi im ishte i përqendruar në vetëm një gjë.
  
  
  Për Shiva.
  
  
  "Ju jeni duke më thënë se Shërbimi juaj vetëm dëgjuar për Cobra, a nuk jeni ju?" Unë e pyeta, personi që është i ulur në të gjithë prej meje si ne të dy sipped mint çaj në një rrugë kafe në afërsi të parkut.
  
  
  Që në mëngjes, I kontaktuar Indian të Shërbimit Sekret. "E mia të kontaktit" ishte një Shërbimit Sekret zyrtar i cili ishte veçanërisht i rekomanduar për mua. Ashok Anand ishte një burrë rreth moshës time, por e hollë dhe haggard, me të mprehtë dhe të thekshëm sytë, një agresiv shprehja në fytyrën e tij... shprehja e dikujt që i di të gjitha rregullat e lojës, pa marrë parasysh nëse ata janë të turpshëm apo jo. .
  
  
  "A keni dëgjuar për Cobra?" — Çfarë është ajo? " pyeti ai, të vrenjtur. Ai ngriti kupën e buzëve të tij dhe mori një kohë të gjatë gllënjkë çaj para se të vazhdoni. "Natyrisht, Z. Carter. Ne e kemi dëgjuar e Cobra... rreth Kashmir, nga Kalkuta, Madras, Bombei... nga të gjithë vendin tonë. Ku ka trazira dhe mutinies, nuk është gjithmonë një Cobra.
  
  
  "Dhe Shiva?" Unë kam insistuar.
  
  
  "A e shihni këtë?" Anand u përgjigj, duke vënë në sipërfaqen e karrige, një shumë e ndritur raft druri. "Kjo është e qetë, shapeless, shihni?
  
  
  Ai e tundi kokën në e saj.
  
  
  "Mirë, atëherë ju do ta kuptoni kur them asaj se Shiva është shapeless, pa fytyrë, pa personalitet, Z. Carter. Ai u përkul mbi karrige dhe shikoi në mua me gjysmë të mbyllur sytë e zi. "Kjo është vetëm një emër i huazuar nga një e keqe zot tjetër, edhe për ne në IISA, Indiane të shërbimit sekret.
  
  
  Dhe zëri i saj është në pikënisje, në të njëjtin vend ku ishte dita para... vetëm hoteli është i ndryshëm. Hawk lejohet mua për të marrë kontakt me Indianët, edhe pse ai më këshilloi të mos mbështetet në ih për ndihmë.
  
  
  Nuk ishte një fjalë në dell vetë mistletoe Indianët e kanë quajtur " tradhti." Edhe pse e tij egoiste kolegu i kishte siguruar Hawke të madhe për liri, nuk ka asnjë pikë në duke marrë rreziqe të panevojshme, sidomos kur jeta ime dhe suksesin e misionit tim ishin në rrezik.
  
  
  "Mund të të pyes pse qeveria është kaq të etur për të gjetur tonë Shiva?" Anand tha: "në të njëjtin ton, me kujdes dhe warily.
  
  
  "Heroina", I thashë. "A dhjetë-milion-dollar ngarkesave të lidhur për Shtetet e Bashkuara. "Unë nuk mendoj se unë do të zbulojë qëllimet e mia shumë, nëse kam biseduar me ta rreth arsyeja e vërtetë, që do të thotë se unë kam qenë duke u përpjekur për të gjetur burimin e zë impersonations që kanë shkaktuar panik në diplomacinë ndërkombëtare në muajt e fundit, duke kërcënuar paqen në tokë.
  
  
  "Ah, po, droga janë me të vërtetë të këqija të biznesit! Indian buzëqeshi dhe filloi të marrë deri. "Ju lutem të më falni për pak minuta, por unë patjetër do të telefononi mbikqyrësi im. Ndoshta ai mund të më japë më shumë informacion në lidhje me Cobra.
  
  
  "Sigurisht," thashë unë. Anand shtyrë karrigen e tij dhe eci nëpër taracë.
  
  
  Unë pashë atë derisa ai u zhduk brenda. Pastaj, ai hodhi sytë në fund të kupës, pothuajse shprehur keqardhje se ai kurrë nuk kishte mësuar të lexonte fatin nga çaji i gjetheve. Kush e di, në qoftë se ai e kishte mësuar atë, ai tani do të jetë në gjendje të parashikojnë suksesin apo dështimin e misionit të tij.
  
  
  Ai u përkul përsëri dhe le të tij vështrimin andej këtej nëpër mbushur me tarracë të trafikut që plagë rreth Connaught Cirk. Ka pasur kaq shumë pyetje, kështu që ka shumë mangësi me detin, se unë do të kishte për të bërë një shumë e duke kërcyer për të bërë ndonjë përparim. "Më shumë çaj, zotëri?"
  
  
  Ajo ishte e tronditur për të parë kamerier përkulur mbi tavolinë kafeje. "Të sjellë të dy," I tha, duke treguar Anand bosh filxhan.
  
  
  "Dy mint teas, — i tha kamerieri. "Unë mund të ju ofrojnë atë për të Pakora, ose e bën zotëri doni të provoni nënshkrimi Indian gjellë, një mish ariu të quajtur samosa kos?" Ata janë të shkëlqyer, sahib.
  
  
  Ai i dha asaj një favor tundni, paksa i habitur nga vetja-shtyrë. Burri kap bosh syzet, dhe si ai u kthye për të shkuar përsëri në kuzhinë, e gjeta veten të ndezur në e tij të zhveshur krahun në shok. Unë nuk kam kohë për të parë atë për një kohë të gjatë, por kam pasur edhe kohë të mjaftueshme për të bërë atë që është shtypur për nen.
  
  
  Një coiled cobra është diçka që nuk është e lehtë të harrosh! Ai shtyrë karrigen e tij dhe u hodh në këmbët e tij.
  
  
  "Kuda, të qepur marrë atë, ku është Anand?" - Mendova, duke e bërë rrugën time në mes tabelave. The clink të fletëve shpuar veshët e mi, një screech që të përziera me honking brirët dhe tingujt e makinave, rreth kafe dhe Nehru Park. Por të paktën unë nuk ishte aq e ndjeshme sa unë do të qenë natën e fundit, kur unë do të kishte për të mbrojtur veten kundër dy Sikhs të cilët do të hynë tim dhomë hoteli.
  
  
  Në krah këllëf ajo mbartte ishte e mi të dashur Wilhelmina, e .38 Luger që më shpëtoi prej kaq shumë të dëshpëruar situata, më shumë se I pëlqente për të kujtuar. Dhe në rastin e armëve nuk ishte e mjaftueshme, unë e kisha Hugo, stilet e mia, të mbështjella nën këmishën time mëngë.
  
  
  "A ka diçka që ju doni, sahib?" Një nga kamerierë në të bardhë xhaketa më pyeti.
  
  
  "Telefonin", u thashë.
  
  
  Ai vuri në dukje qarkullues dyert që çojnë në dhomë. Ajo goditi mua që Anand u marrë për shumë kohë në telefon. Kjo, përveç tatuazh kam vënë re në kamerier krahun e, më bëri të ndjehen të shqetësuar.
  
  
  Ai e gjeti atë telefonat, duke ndjekur udhëzimet e njeriu në xhaketë të bardhë, një rresht të zezë dhe të modës së vjetër të telefonave të ngritur në anën e majtë të ngushtë korridor. Unë shpejt shikova rreth e rrotull dhe vuri re një shenjë e mirë për ditë të drejtën time. Ndoshta i saj ishte nervoz pa ndonjë arsye të veçantë, ndoshta të sajët, të shqetësuar për asgjë.
  
  
  Mirë, nuk ishte vetëm një mënyrë për ta bërë të sigurt.
  
  
  Ai rrëshqiti dora e tij nën dritën e tij të verës xhaketë, ndjeva një qetësuese prek në Wilhelmina e dorezën, dhe shkoi poshtë në korridor për të në dhomën e burrave. Kalimi ishte i braktisur. E hapi derën, ai e vuri këmbën e tij të djathtë përpara.
  
  
  Dera creaked të hapur, duke lejuar për mua me një shikim të shpejtë në zi-dhe-bardhë tiled banjo. Ka nuk duket të jetë dikush atje. Ai doli përpara, duke e lënë derën ritëm të hapur prapa meje. Unë i pëshpëriti: "Ashok?" - Ndryshimi i dhomave ishin të mbyllura në tre ora në pasdite.
  
  
  Ai priste për një të dytë dhe pastaj e thirri atë përsëri. Asnjë përgjigje. E heshtur si një mace, me një ndjenjë të rritur të frikës për të qenë të bllokuar, e luger nxorrën atë jashtë saj këllëf dhe flexed e saj të shkaktojë gishtin pak. Për pjesën më të madhe, moderne Lugers kanë një të ftohtë të shkaktojë, por Wilhelmina ishte modifikuar veçanërisht për mua nga djemtë në SËPATË laborator në seli në Washington. Shkas ishte gati për të shkuar jashtë sa më shpejt që ajo tërhoqi këmbëzën.
  
  
  Unë shkova për të parë tualet në të majtë. Me një grip të fortë në metal të trajtojë, ai e shtyu derën të hapur dhe të mbyllur atë po aq shpejt. E parë dollap me kyç dhoma ishte e zbrazët, si të ishte i dyti. Dhe e treta, e përkulur mbi ulur vend tualet, laik e i palëvizshëm, trupit të pajetë të Ashok Anand.
  
  
  Ai zgjati dorën dhe e ngriti vetja kokë. "E bastards! ai hissed nën frymën e tij. Anand e gjerë sytë filluar të kthehet në mua. Ai vrapoi gishtat e tij mbi egon e qepallave të syve, kështu fshijë, të habitur shumë shprehje ka mbetur nga vdekja e njeriut vetja.
  
  
  Një vijë e hollë, tani të purpurt, të shënuar vetja qafë. Deadened e lakër, I përfunduar, me ekzaminimin e mavijosur. Ai unbuttoned jakë Vetja këmishën për të marrë një të parë më mirë në mbretëri dhe, me të parë shenjat e dy të vogël punctures, më pak se një inç larg. "Po pse?"e pyeti veten. Është e qartë se Anand u zier vdekur, për shkak se vetja, gjuha ishte e varur nga rta, por këto shenjat në qafë duket të ketë qenë e lëna nga dhëmbët e një gjarpër.
  
  
  Disa kohë më parë, në mes të një mision dhe një tjetër, I ka ndodhur të lexoj disa libra në herpetology, shkenca e zvarranikëve. Dhe ajo e di se reagimet e helmët gjarpëri kafshon zakonisht fillojnë një e katërta e një orë ose gjysmë ore pas kafshimit.
  
  
  Ashoka Ananda pak dragua, por kjo nuk do të shkaktojë vdekjen e vetja: ndoshta këto shenja do të thoshte një paralajmërim ose përfaqësuar një simbol fetar. Një gjë ishte e qartë: ai nuk ishte duke shkuar për të ndaluar atje për të gjetur.
  
  
  E luger hequr atë dhe shkau nga rreth kabinë. E tualetit ishte ende bosh. Në qoftë se unë kam shkuar përsëri rrugën e kisha para, unë do të pa dyshim kam drejtuar në kamerieri. Aq sa ajo mund të them, ai nuk ishte i vetmi i cili ka punuar në bar, pjesë e Cobra organizatës.
  
  
  Ai u pyet për një tjetër mënyrë për të dalë. Një xham të dritares gjatë një lavaman porcelani shikuar nga mbi pluhurin e rrugëve të Nehru Park. Ai u ngjit mbi buzë e lavaman dhe shikoi jashtë. Dritare të hapur në pjesën e pasme të pijetore, nga sytë e klientëve të ulur në tarracë, ku kamerierë, tatuazhe apo jo, ka pritur në tryezë.
  
  
  Ai hapi dritaren me hekura një stilet dhe e ngriti atë, unhooking me zinxhirë metalikë grremçat e kornizës.
  
  
  "Ka mënyra më të mira në dukje, sahib.
  
  
  Ajo është shumë vonë për të shpëtonte Wilhelmina tani. Ai ktheu kokën dhe pashë fytyrën e tij të një kamerier me një armë. "E .22 Beretta kishte për qëllim qartë në sytë e mi. Ata ishin të vogla-kalibrit të armëve, por ajo e dinte se Berettas mirë të mjaftueshme për të dini se si të rrezikshme, ato mund të jenë në një distancë e afërt.
  
  
  "Ajo është vetëm duke u kërkuar për të marrë disa ajër të pastër," kam shpjeguar.
  
  
  Ai nuk buzëqeshje, vetëm waved armën në mua, sinjalizuar më të ngre krahët mbi kokën time dhe të hidhen jashtë lavaman. Ai ishte duke mbajtur një Beretta vuri në mua. Të gjitha unë duhej të bëja ishte të pranojë vetja ftesës së. E saj, u ul në dysheme dhe vështroi ngultas tij. Ishte e qartë se ai ishte nervoz, nga duken në sytë e tij, ai dukej se kishte pak përvojë në situata të tilla.
  
  
  "Kam menduar se Indianët ishin mikpritës njerëzit," I tha. "Unë mendoj se e mia të tjera një atje" - dhe ai ktheu kokën drejt dollap ku Anand e kishte gjetur trupin e saj - " kishte një aksidenti."..
  
  
  "E njëjta gjë do të ndodhë me ju, sahib, "kamerieri chuckled, duke marrë një hap më përpara, e beretta tani për qëllim për jetën time. "Së shpejti, ne ndoshta do të dëgjoni një përplasje të mëdha nga jashtë, një rrëmujë të tmerrshme. Nuk do të jetë aq shumë zhurmë se ajo do të mbyten nga gunshot.
  
  
  Pra, ai nuk ishte i vetmi në Barr i cili ishte i lidhur me Cobra. Si e dinin ku të më gjesh mua, dhe se si ata e njihnin Anand — dy pyetje pa përgjigje, përveç të tjerëve se unë isha bashkuar.
  
  
  "Me të vërtetë?" Unë u përgjigja, duke e bërë Aryans të qeshur. "Unë sugjeroj që ju të përsëris se për policin pas ju."
  
  
  Ai kishte të drejtë.
  
  
  Kamerieri ishte i papërvojë, të reja për këtë lloj të punës, dhe nuk e di edhe kjo vjetër mashtrim. Para se unë mund të përfundojë tim dënimit, ai u kthye befas për të përballuar inekzistente polic. Dhe në një ndarje të dytë, zëri i saj ishte në veprim.
  
  
  Ai kërceu përpara dhe nisi kamerier në qafë. Ai bërtiste si majat e këpucëve të mia goditur vetja është njeriu. Ai u ulur këmbën e tij dhe i dha një fatale lënë goditje të uem e shpretkës. E Beretta fluturoi larg si njeri i shtrydhur i lënduar vend me dorën e tij, dhe të vjellat dripped poshtë në anët e rta e vetja.
  
  
  Si ai ra përpara, ai kap atë deri për çdo fis dhe të qëlluara vetja e tij në fytyrën përsëri. Kam dëgjuar e saj gritting dhëmbët e mi në momentin kur im rta vetja prekur çdo fis. Njeriu shkau në dysheme. Jashtë banjo, enëlarëse rattled deafeningly, e ndjekur nga clatter e enëve.
  
  
  Sigurisht, ky ishte një plan i projektuar për të mbyten nga qëlluar do të thoshte për mua. Ai mori beretta dhe e mbushur atë në një palë pantallona prej liri të hollë të mëdha të mjaftueshme për të fshehur një pistoletë.
  
  
  Atëherë ai e kapi burrin nga flokët dhe e ngriti kokën e tij sikur ai të ishte një kukull me vargjet e saj të prerë. "Nuk ju duket e mirë, njeriu!" Unë bërtiti me një zë të ulët.
  
  
  Ai mumbled diçka që unë nuk mund të të dëgjojë, pështyrë nga gjaku dhe dhëmbë të thyer, smearing tij mjekër. "Ku është ai?" - shtypur atë. "Unë dua të di se ku unë mund të gjeni shefi juaj.".. Shiva.
  
  
  - Shiva... Shiva e shkuar, " kamerieri muttered, varur kokën e tij. Njeriu i mbyllur sytë dhe gojën e tij filloi të rrjedh gjak sërish.
  
  
  "Mendoj përsëri," unë hissed, duke ngritur dorën time. Saj gishtërinjtë formuar një harpoon-formë grusht quajtur penn Koloni fushën nbgj-roo-ki, i cili është dashur të liroj uem është gjuha. Dhe ajo e bëri vetja e hapur dhimbje të saj-të mjegulluar sytë.
  
  
  Një tjetër zemër-çarjen ofshamë shoqëruar të ndikimit. Por që bastard nuk ishte duke menduar në lidhje me vrasjen e Anand, kështu që unë nuk ishte në humor të jetë një Samaritani i mirë. Ai vendosi uem e thonj, nën qepallat e saj, presion ndaj saj eyeballs.
  
  
  Kamerieri u zmbrapsa, dridhje convulsively. Vetja objektiv goditi katin, por pas një të dytë të tij, kërceu në krye të tij, thrusting uem e gishtat përsëri në sytë e tij. Ajo mund të ketë qenë e verbuar nga vetja e saj për jetën. Por, përveç duke u zhvendosur në vdekjen e një Indian agjent nga ana e saj të hotelit, për të marrë reumatizma.
  
  
  "Më thoni: ku është Shiva?" - të përsërisin atë.
  
  
  Kjo ishte një pakëndshme sytë; njeriu është veçori janë shtrembëruar me frikë dhe dhimbje. Fytyra e tij dhe pjesën e përparme të këmishën e tij tashmë ishin të padallueshëm, ata ishin të lyhet me gjak dhe të vjella, sytë e tij do të pop nga bazat e tyre, ai nuk mund të marrë frymë.
  
  
  "H - h -" ai rënkoi.
  
  
  "Ku është ai në sallë?" Unë u këput. "Ku?"
  
  
  Por mëparshme rrahja me shtimin e "gishtit në sy" teknikë trokiti vetja nga ulluk. Kamerieri u përkul përsëri dhe të shmanget fizike dënimin, duke e lejuar veten që të dilte jashtë në harresë.
  
  
  Ai i hoqi gishtat, dhe e saj të qepallave të mbyllura mbi sytë e saj. Vetja e saj u përpoq për të ringjallur saj nga shtrëngimi i saj në mënyrë të dhunshme, por personi ishte pa ndjenja dhe u kthye në një hije e vetes së tij. Ajo ishte gati për të drag saj të trupit të pajetë në dollap, për të vënë kokën nën ujë dhe për të sjellë vetja e saj përsëri në vetëdijen, e kur ajo dëgjoi zhurmën e hapave. Dikush ishte duke ecur poshtë shkallëve, shkon për banjo derën.
  
  
  "Nirad?" Një zë e thirri.
  
  
  Eshtë e panevojshme të them, Nirad nuk ishte në gjendje të përgjigjet.
  
  
  Këtë herë, ajo nuk do të le veten të kapet në befasi. Ai shkoi në lavaman dhe u ngjit në porcelani buzë; dritarja kuadër ai do të të liruar më herët ishte ajar.
  
  
  Ai e shtyu dritare kornizë përpara me dorën e tij të lirë. Jashtë banjo derë, një shqetësuar zë e thirri Nirad përsëri.
  
  
  Për fat të mirë, dritarja ishte mjaft e madhe për të përshtaten me. Mbështetur xhami panel me një dorë, ai i hopped poshtë mbi tarracë dhe rreshtuan përsëri në banjo.
  
  
  Dera nxorrën hapur, dhe unë e mora një mendore foto të fytyrës ndezur poshtë në Nirad e bloodied trupit në mosbesim. Kjo ishte një e panjohur e fytyrës, ai që Vetja e kishte parë kurrë më parë. Por unë e dija se do të shohim të rinj Indian përsëri, që ishte ndezur incredulously në Nirad është i palëvizshëm figura në atë moment... dhe ndoshta në një të ardhme të afërt.
  
  
  
  
  3
  
  
  "Ajo është e lehtë edhe për një Perëndimor vëzhgues për të zbuluar thelbi i vërtetë i Perëndisë, në të dyfishtë mishërimin e Shiva-cobra. Zbriti nga para-vedic zota, kjo shumë e lashtë anëtar i Indian trinities duhet përfundimisht të jenë të lidhur me phallic simbolika. Në fakt, në egon, ikonografinë, gjejmë gjithmonë të fryrë kapakun e një kobër në një sulmuar pozicion. Kështu që nuk është për t'u habitur që Shiva është shumë e përshkruar shpesh me veshje të gjitha mbi cobra lëkurat, një palë vathë bërë edhe nga lëkura, një propitiating litar dhe një rrip rreth jetojnë vipers..."
  
  
  
  Ai e mbylli librin dhe e rreshtuan nëpër biblioteka dritare, pas gjerë guri shkallë që çoi në tarracë e kafene pranë Nehru Park. Askush nuk e vënë re shpejtë im nisjes rreth e pasme e klubit.
  
  
  Unë nuk pres Nirad partnerit të bërtas, dhe unë kam qenë në rregull. As ai shihni ndonjë ambulanca apo automjete të policisë të arritur në vendin e ngjarjes për të mbledhur Ashok Anand e trupit. Turistët dhe biznesmenët erdhi dhe shkoi. Bar vazhdueshme për të kandiduar pa ndërprerje, dhe nga pika e saj e favorshme në Connaught Place librari, ajo do të mund të shihni edhe Nirad është bashkëfajtor, një i ri Indian njeriu në një kamerier është uniforme.
  
  
  Si për Nirada, egot nuk e kemi parë ne në këmbë ose shtrirë kudo. E të tjera e vetja ndoshta sjellë vetja e saj për disa dhomë private apo restorant, në mënyrë që ajo mund të shërohen. Nuk ka dyshim kreu i agjencisë dinte në lidhje me arsimin e mesëm e aktiviteteve të punonjësve të saj, përndryshe diçka të pazakontë do të kishte qenë e re.
  
  
  Në çdo rast, ai ishte i vendosur të mbajë shikuar deri sa njëri apo të dy kamerierë së punuari. Nirad "la" para se ai të mund të marrë ndonjë informacion prej tij. Kështu, me asnjë tjetër të vlefshme dëshminë e internetit të çojë për të ndjekur ishte vëzhgimin e të dy Cobra hitmen.
  
  
  Unë nuk ishte budalla të mjaftueshme për të menduar se ata do të çojë mua sinqerisht për një misterioze karakter, por unë kam qenë goxha i sigurt se pasi të mekanizmave ishin vënë në lëvizje, Shiva, nëse ai vërtet ka ekzistuar, përfundimisht do të shfaqet.
  
  
  Kështu kam vazhduar të pretendojë se unë isha shumë e interesuar në librat e shfaqur në dyqan, të drejtë deri në blerjen e një volumi në Indian zvarranikët që u studiuar atë. Kur zëri i saj më në fund doli nga bookcase, zëri i saj të fshehur në hije, duke u përpjekur për të bërë pothuajse i padukshëm. Nuk ishin të mjaftueshme turistët aty pranë, kështu që unë nuk ishte aq e spikatur. Gjëja e fundit që ajo duhej të bënte ishte të tërheqë vëmendjen.
  
  
  Pas shumë viteve të shërbimit në USHTRINË e saj, e kam kuptuar se durimi është më i dobishëm virtytit. Në dell vetë, si muzg filluan të bien në qiell, unë më në fund e pa njerëzit e mi të dalin për kafe. Ata zbriti gjerë guri shkallë, ngadalë, hap pas hapi.
  
  
  Një djalë i ri, i kërrusur Nirad e bloodied formë, ishte udhëheqës shoku i tij. Nirad sy janë sytë e lidhur; vetja shok udhëhequr vetja sikur të ishte i verbër. Sa më shumë që ai ishte i shqetësuar, kamerieri e përkohshme verbëri, do të thoshte se Cobra kishim një më pak, agjent.
  
  
  Unë mori një hap përpara dhe e mbajti sytë e mi në dy prej tyre, në mënyrë që ata nuk do të kaloj nga vëzhgimit tim, pasi kam kaluar gjithë ditën duke pritur për të. Connaught Place ishte e mbushur me punëtorët dhe nëpunësit të vijnë në shtëpi nga puna. Unë kam qenë gati për të kaluar mbushur me katror kur të dy njerëzit e mi, bëri një gjest i papritur, por u ndjeva I lehtësuar kur unë pashë një tjetër Nirada të ndaluar një biçikletë taksi dhe të lënë partnerin e tij në selinë e ngushtë makinë.
  
  
  Të rinjtë Indian waved dorën e tij, dhe të e motorizuar taksi zhytur në lumë me një të mprehtë gjëmim. Një djalë i ri me griffin sytë duke qëndruar vetëm në trotuar e ktheu kokën në drejtimin tim, me sa duket nuk jam i sigurt se çfarë të bëni.
  
  
  Nëse ai ishte i pavendosur, nuk ishte ai.
  
  
  Unë u fsheh pas bardhë shtylla, duke pritur të shohim se çfarë ai do të bëjë. Një moment tjetër të pavendosmërisë dhe më në fund, ai u largua jashtë në trotuar. Ai i vendos dy gishta në buzët e tij dhe le të dalë një i mprehtë bilbil për të ndaluar një biçikletë taksi.
  
  
  Kamerieri ishte ende veshja e tij e bardhë uniforme pantallona, por ai kishte ndërruar xhaketë. Në vend të kësaj, nen ishte veshur me një errësirë të hapur me mendjemadhësi (nuk këmishë. Dicka metalike shkëlqeu në qafën e tij, duke reflektuar muzg të shkëlqejë si një pasqyrë. Një të riu i mori në një tricycle dhe shoferi u largua në gaz pedale, pas trafikut rreth Nehru Park.
  
  
  Unë nuk do të mbeturinave në çdo kohë.
  
  
  Në më pak se një të dytë, ai ishte për të frenuar dhe përshëndetur një taksi, pa humbur nga shikimi kamerier.
  
  
  Kur ai ishte në ramshackle të vjetra të makinave, ai shoved një tufë të faturave në sediljen anë, jo duke i dhënë atij kohë për objektin.
  
  
  "Ndiqni miku im atje," unë kam urdhëruar.
  
  
  Shoferi, duke u ndalur së pari në të holla uem kishte dhënë të saj dhe pastaj në biçikletë taksi që kamerieri kishte ndalur më pak se një minutë më parë, nuk ngurroi të binden. Ai mori para lane, dhe ai u përkul në vend, duke i mbajtur sytë e tij në biçikletë taksi që ai shpresonte se do të më çonte një hap më afër për të pakapshme dhe misterioze Shiva.
  
  
  Deri më tani, çdo gjë duket të jetë duke shkuar mirë, thashë me vete, i sigurt se kamerieri nuk e kishte parë mua duke e pritur saj jashtë bar ose të marrë në një taksi për ta ndjekur atë. Unë i thashë shoferit të përshpejtojë deri ne ishim vetëm tre makina larg nga të rinj kamerier.
  
  
  "Ku e mia të tjera të një të shkuar?"
  
  
  Nga Connaught Place, nisëm drejt Connaught Cirk të kthehet në një rrugicë që çon larg nga New Delhi Mall. "Për qytetin e vjetër," shoferi shpjeguar. Pastaj ai më dha një shikim të shpejtë dhe e shtuar, " tha ai vjedh ju, sahib?" Nëse jo, unë do të thërras policinë...
  
  
  "Jo, asgjë si kjo," Vetja e siguroi atë, dhe u përkul vend të pëshpërisë diçka në Uem-së veshit.
  
  
  Ai blushed sipas tij coppery të lëkurës. "Kuptohet, sahib." Çfarëdo që ju e quani atë... takime, apo çfarë?
  
  
  "Pikërisht," unë e konfirmuar me një buzëqeshje të madhe, duke supozuar që unë ishte duke ndjekur një të riu në rrugën e tij për një datë romantike.
  
  
  "Të jenë të kujdesshëm, sahib," një shofer taksie më paralajmëroi. "Delhi gratë janë shumë të zgjuar," dhe ai i shoqëruar dënimit me fërkim të tij të madh kundër tij gishtin tregues për të theksuar fuqitë e tij të vëzhgimit.
  
  
  "Po, por mos i humbisni nga sytë e mikut tonë," thashë unë.
  
  
  Ajo ishte pothuajse e errët, dhe pas Connaught Cirk dalje, trafiku i lehtësuar. Shoferi i ndërroi temë dhe më tërhoqi vëmendjen për monumentet. Në fund të gjerë, të pluhurosur avenue, ai vuri në dukje famshme minarets e Jama Masjid, një pjesë e madhe kalaja-si xhamia e rrethuar me të kuqe ranor.
  
  
  Dhe të sinqertë në frontin e xhamisë dhe e afërt pazari ishte një tjetër monument rreth një kuq guri, një mbresëlënëse komplekse majtë me Mughal Perandorët e Kuqe Fort. Ai ndoshta mendoi kamerieri do të zhduket në pazar, por me sa duket ai nuk e kupton se ai ishte duke u ndjekur. Në vend të gjetjes off afër xhamisë dhe në ajër të hapur të tregut, ai mori një biçikletë taksi plotë para portës kryesore të fort.
  
  
  "Të ndaluar", tha ai për shofer.
  
  
  Ai u ndal vetëm si kamerieri u zhduk përmes portës. Dola në anën tjetër dhe nxitoi pas mia njeriu, i kënaqur që errësira kishte dhënë mua me një lloj të strehimit. Para portës, nuk u ndalen me "suvenire", kartolina, guidebooks, dhe të shijshme lokale.
  
  
  Por unë nuk ishte një turist, dhe unë nuk kanë kohë për të ndaluar dhe e admiroj këta "charms". Mbajtja e disa larg, sytë e tij ndiqnin kamerieri e bardhë, pantallona dhe këmishë të errët.
  
  
  Të paktën ai kurrë nuk kishte parë mua, që do të thoshte që ai nuk e di mua. Nëse Cobra ka shpërndarë time foto, në të cilin rast Nick Carter Stahl është më pak anonim se saj hotel pranon.
  
  
  Përpara, në fund të rrugë me pemë, një kamerier, u ndal edhe në frontin e ngushtë prej druri kabinë. Shenjë njoftoi fillimin e Lumiere dhe Birit të treguar. Kur e kuptova se të rinjtë Indian kishte blerë një biletë për të luajtur, unë nuk do të hezitojnë për ta ndjekur atë.
  
  
  Ajo ishte një histori mësimi, një "udhëtim" nuk është pa ndihmën e psychedelics. Një zhavorr rruga e udhëhequr nga zyra e biletave në oborr të fortifikuar. Këtu, në një kopsht të rrethuar nga pallate të mermerta ndërtuar nga perandorët, të shumta radhë karrige janë vendosur për publikun.
  
  
  Një qendër të vëmendjes dërguar një të verdhë rreze drite në shtyllat në frontin e mermeri ndërtesa dhe audio koment është transmetuar mbi altoparlantëve. Kryetarja e përshkruar një Peacock Fronin e vjedhur nga Persian një luzmë që pushtoi Indi në shekullin e tetëmbëdhjetë.
  
  
  Pastaj e shenjtë drita doli dhe unë e dëgjova zërin e hooves pas meje. Ai ktheu kokën gjysmë të cilët presin të gjejnë veten në mes të një maddened tufë.
  
  
  Në vend të kësaj, ai u kap në rrugën e qarte kamë.
  
  
  Teh hissed, të shkëlqyer të majtë mëngët e mia doublet. Pa e menduar dy herë, ai më në fund u largua dhe filloi të colonialmacke lëvizje me një dorë. Indian kamerier nuk do të provoni fatin e tij një kohë të dytë.
  
  
  Vetja e bardhë dhëmbë të flashed në një sardonic buzëqeshje, dhe stilet teh whirled në ajër. Pastaj qendër të vëmendjes shkëlqeu plotë mbi vetja fytyrën e tij verbuese. I riu, e hodhi veten në rresht mes rreshtave të karrigeve dhe iku me vrap.
  
  
  Publiku, kryesisht Perëndimore turistë, duket të besojnë se e Native American ishte pjesë e shfaqjes. Dikush filloi brohoritje, dhe tingujt e kuajt ' e hooves mund të dëgjohet në ajër. Bori blared rreth altoparlantin, të shoqëruar me një luftë të qajë. Ai vrapoi pas sulmuesit.
  
  
  Unë nuk e di se si ai e dinte se kush isha, ose atë që unë kam qenë duke e ndjekur atë. Por unë ende mund të dëgjojmë t'u fërshëllejë e kamë është vetja teh si ajo feta nëpërmjet ajrit dhe tore nëpërmjet mëngët e mia doublet. Është pothuajse e shpuar lëkurën.
  
  
  Ende running, ai arriti në e tij xhaketë për armën e tij. Askush nuk e rreth audiencë të gjetur ndonjë gjë të çuditshme në lidhje me lëvizjet tona, dhe si qendër të vëmendjes dusted mermeri ndërtesa, një verbuar reflektim i përshtatur kamerieri është strofull.
  
  
  "Mbretërore banjot..." transmetuesi njoftoi.
  
  
  Unë kam qenë në një prej mermeri dhe shtyllave para qendër të vëmendjes kapur mua. Sytë e saj të ngushtuar dhe Stahl kërkuar për përreth hijet. Një erë të athët e moss dhe kalbja e vegjetacionit permeated pallati pa mure. Ai ishte fshehur aty, duke pritur për mua për të bini në kurthin që tani kuptova kishin qenë të vendosura për mua.
  
  
  Unë mund të ketë u kthye dhe i ishin kthyer në hotel për të studiuar në hapin e ardhshëm, por unë hoqa dorë në këtë ide, tani që kam ndjerë ishte afër zbulimin Cobra nefarious operacionet... dhe Shiva. Sa më herët që unë të gjeni këtë person, aq më mirë do të jetë për të gjithë.
  
  
  Tingujt e rinj kamerier është gjurmët ishte i shoqëruar nga një thud. Unë mund të të dëgjojnë atë duke vrapuar drejt e pasme të ndërtesës, më larg dhe më larg nga turistët të cilët ishin duke shikuar luajnë në kopsht. Ai ishte gjithashtu i lumtur për të, sepse ai nuk e duan të pafajshëm shikuesit të jetë e angazhuar në të dhunshme të votave për të votuar konfrontim që ishte gati për të marrë vendin.
  
  
  Ai vrapoi, të lakuara të dyfishtë, nga shtylla në shtyllë, veshët e të pikëlluar deri në çdo rustle. Ajo ishte e vështirë për të dëgjuar ndonjë tingujve të tjera se sa ato të marra nga prapavija e video të regjistruar. Një muffled ofshamë të përzier me daulle e rrotull, përforcohet nga të fuqishme të shëndoshë të sistemit të instaluar në kopsht. Në qoftë se ajo nuk ishte për të bardhë, pantallona njeriu ishte i veshur, ai do të kishte qenë në gjendje për të fshehur në hijet, pa dyshim.
  
  
  Por kur e shenjtë të dritës, doli vetja e saj e pa atë përsëri. Ai kishte kaluar të shkurtër mermeri të shkallëve që lidhen një ndërtesë në tjetrën, dhe tani ai ishte sprawled jashtë në dysheme.
  
  
  Gishtin e saj ishte tashmë në këmbëzën e armës. Shkas klikuar vetëm si ai e tërhoqi këmbëzën. Tingujt e bateri rreth altoparlanti u bashkua me barking të shtëna armësh, maskimin e mia shtënë.
  
  
  Zëri i saj, pa gawk të merrni mbërthyer në një mermer shtyllë, duke i dërguar një re të bardhë, tym në ajër. Gjuajtjes ishte mbytur nga një tjetër tingull shurdhues i kuajt ' e hooves. Kam humbur të synuar, kështu që unë u zhvillua për të ecur përpara. Kamerieri u hodh në këmbët e tij, dhe Ego ishte askund për t'u parë.
  
  
  Ai kaloi shkurtër fluturim të shkallëve ai kishte vetëm të drejtuar poshtë, dhe e gjeti veten në mes të një të ngushta me bar rrugën e rrethuar nga mermeri ndërtesave. Prapa meje, kam dëgjuar t'u fërshëllejë të rëndë të frymëmarrjes. Është e padobishme të mendoni për të shtënat e një top. Kështu që kam ngritur si bërryla, twirling. Ajo e kapi i ri Indian në brinjë, por edhe pse ai gulçoi për një moment, uem arritur të shtyjë të më kthehet një hap.
  
  
  Vrasja e egos nuk ishte pjesë e plani im. I vdekur, ai do të kishte qenë e padobishme për mua, dhe rruga që ishte menduar për të të çojë mua për të Shiva përfundoi aty në oborrin e Kuqe Fort. Një jetuar kamerier mund të sigurojë mua me informacion të vlefshëm.
  
  
  Papritmas, rreth errësirë, prapa meje, një të ngjirur, mezi u dëgjua zëri i ranë jashtë.
  
  
  "Shumë mirë, Ranjit.
  
  
  Unë nxorrën këmba e saj e djathtë prapa me një goditje të fuqishme, dhe thembra e këmba ime u ul në të dikujt tjetër fis. E dytë sulmuesi rënkoi në dhimbje dhe u zmbrapsa. Ai kërceu nga rruga, panting; dhe mori një hap prapa, duke synuar Wilhelmina në dy sulmuesit.
  
  
  Dy kundër njërës, Ranjit ishte kamerier, burri i saj e ndjekur, por të tjera nuk ishte një i huaj ose. -"Pra, ne kemi të takohen përsëri, sahib," tha ai me një të përafërt, të detyruar të qeshur. Fjalët që doli nga goja e tij, iso rta me disa vështirësi, pasi pjesa e poshtme e egos fytyrat ishte i mbështjellur me një fashë të bardhë.
  
  
  "Po," I tha, duke njohur vetja: ai ishte Mohan është bashkëfajtor, e koprrac Sik cilës nofulla ai do të thyen natë më parë.
  
  
  Ranjit mori avantazhin e shkurtër e këmbimit të fjalëve të duck pas një shtylle, për një çast iu shmangur Luger është fatale trajektore. "Ajo është e padobishme për të vazhduar, sahib", - tha Indian Sik. "Nëse ju na vrasin, ju nuk do të dinë asgjë.
  
  
  "Çfarë ndodh në qoftë se unë nuk do të ju vrasin?" Unë e pyeta. Por në atë çast, për një ndarje të dytë, diçka metalike shpejt kaloi tim fushën e vizionit. Ai u kthye dhe tërhoqi këmbëzën. Gawk fluturoi nëpër ajër, kërcim off një parvaz së bashku muret e ndërtesave. Dhe pastaj që të njëjtën armë fjalë për fjalë shkau nga rreth gishtat e mi, me fuçi përfundoi në një kuti metalike lak.
  
  
  Ranjit doli prej tij streha dhe mori një armë. Atëherë, kuptova se kjo ishte diçka që unë e kishte vënë re më parë, një objekt që glittered rreth vetja qafë. Ajo ishte një copë teli bakri, pa dyshim një kurth të përdoret për të vrarë Ashok Anand.
  
  
  "Ju nuk janë aq të zgjuar sa ju mendoni, sahib," një tjetër Hindu, u shpreh me një nënqesh.
  
  
  Ai u përpoq të prapa, larg, por Ranjit nuk humbi kohë. Kamerieri vënë një armë për gjoksin tim, paralajmërimin më të mjaftueshme për të ndaluar më befas. Dhe unë nuk ishte aq afër sa për të përpiqen dhe të rrëmbejë armën nga vetja e duarve. Dhe në qoftë se dikush u përpoq për të shkelm e saj, ajo ishte e sigurt se të rinjtë e zezë-me flokë kamerier nuk do të hezitoni për të tërhequr këmbëzën.
  
  
  "Tani ngrini duart tuaja mbi kokën tuaj, sahib," djali urdhëruar. Dhe ai mori një hap përpara, goja e tij gjarpërues në një buzëqeshje të djallëzuar.
  
  
  Ai ngrinte duart e tij dhe shikova me kujdes në drejtimin e tjera Sik. Ranjit dorëzuar uem një tela bakri. Tel hummed si njeri të mbështjellur në skajet rreth tij kyçet e duarve.
  
  
  "Mohan ka vdekur," tha ai, dëgjohet zëri i saj pothuajse nuk dëgjohet si të luajtur muzikë, rreth folësit. Në show nuk ishte mbi ende, dhe as nuk ishte Luftëtar # 3 jeta, si unë do të shpresonte. "Gurnek, megjithatë, është ende gjallë,' sahib.' Një Indian Sik, u afruat pranë meje si Ranjit erdhi deri te provoje mua.
  
  
  Kam pasur fuçi Wilhelmina e luger nën hunda ime, dhe papritmas ajo ka ndodhur për mua se ajo nuk ishte më e mia vjetër ende. Për të mos përmendur tela bakri që Gurnek të mbajtur në të dy duart.
  
  
  "Ju e meritoni më keq, sahib, shumë më keq", - tha kamerieri.
  
  
  Ai ishte duke luajtur me një "drita" e qëlluar. Një dritë shumë e presionit të ishte e mjaftueshme dhe Hawke do të kishte të punësojë Luftëtar Nr 4. Por, para se i riu mund të kryejnë kërcënimet e tij, Gurnek lëvizur në prapa meje. Vetëm këtë herë, time prapa goditje ishte e humbur në ajër, mungon objektivin e saj.
  
  
  E qafore shtrënguar rreth qafën time, dhe unë kam për të ngritur duart e mia përsëri. Unë isha duke kërkuar në saj të hapur përmes muzzle e Luger, por Ranjit le të shkojnë e shkaktuar dhe u këput armët, të më godasë në ballin me prapanicë e saj. Në të njëjtën kohë, një tela bakri, që ishte shtypur poshtë në tim windpipe përpjekur të shtyjë atë larg.
  
  
  Thread shkurtuar nëpër lëkurën time, dhe unë nuk mund të marr frymë. Është bërë një e mbytura të shëndoshë, dhe Ranjit, chuckling, e kap atë dhe i kanë sulmuar më në ijë. Dhimbja më bëri të rënkojnë, duke e bërë më perkulen.
  
  
  Çdo fis zemra e u rrit në një kohë të dytë, duke shkaktuar mua për të shpërthejnë në dhimbje torturuese. "Ju jeni një budalla, sahib... Cobra di... Cobra di çdo gjë, Z. Carter.
  
  
  Vetja e zërit të duket se vijnë nga rreth tunelit të errët. Kam luftuar për ta çliruar veten, për të shtyrë larg tela Gurnek u përdorur për të ngulfasë mua. Por unë nuk mund të trajtojë afër, ajo ishte shumë e hollë. Me një ofshamë, ra përmbys përpara tij, duke u përpjekur për të marrë frymë.
  
  
  Pastaj prapanicë një armë zjarri u përplas në kokën time dhe në distancë, një zë rreth një altoparlanti njoftoi, " unë nuk jam duke shkuar për të të jetë në gjendje për të marrë nga këtu.": "Nëse ka një parajsë në tokë, ai është këtu... këtu, këtu!
  
  
  Uem nuk e ka besimin e saj. Ndërkohë, unë veten nëse unë do të ndonjëherë kanë mundësi për të besojnë se diçka e tillë përsëri.
  
  
  
  
  4
  
  
  Ajo ishte e lehtë në fillim.
  
  
  I butë, të butë dhe të qetë, të errët dhe komod mjegull. Mbrojtëse errësirës që angazhohet më bëri të buzëqeshje. Por pastaj ajo filloi të djeg, prerje të lëkurës sime si demonit të thyer xhami. Unë kam për të lënë, ose ajo do të kishte shqyer më larg, flayed më të gjallë. Kështu që unë mund të kërcej përpara si në qoftë se unë do vetëm të dalë nga fundi i detit. Dhe të lartë, unë u ngjit, më shumë unë u ndarë.
  
  
  - Jo! E saj... unë nuk dua atë! Dëgjova zërin tim. Unë u përpoq për të përsëritur atë më të lartë, duke u përpjekur për të hequr peshën që ishte shtypur poshtë në sytë e mi. Ai blinked, dhe diçka e papërcaktuar ngjyra filloi të lëvizë mbrapa dhe me radhë para meje, vibruese dhe nga hapësira.
  
  
  Saj i hapi sytë filloi për herë të dytë, pastaj një të tretë, dhe në të njëjtën kohë saj u përpoq për të shkuar më tej deri në objektivin tim të goditur diçka e vështirë. Vibracionet ndaluar, dhe ai u mbyt sërish mbrapsht, tepër i dobët dhe i përgjumur për të bërë një tjetër lëvizje.
  
  
  Unë nuk e di se sa kohë ka kaluar që atëherë. E saj, unë e ndjeva se ishte duke u kapur me anë të ëndrrave, dhe çdo herë që unë u përpoq për të nxitur atë larg dhe të hapur në sytë e mi, por diçka e deponive të lëkurës sime, diçka djegur. Më në fund, ajo filloi të gjithë përsëri, duke ecur përpara në mes të alternuara valët e Vlad dhe dhimbje.
  
  
  Pastaj "gjë" erdhi së bashku. Ajo ishte një mur, një prej balte mur që tani ishte ulur para meje, të zgjeruara ose të reduktuara... dhe pastaj normal. Objektivin tim ishte një grimcuar eggshell... si të tilla nuk pinë për një muaj me radhë. U përkula kundër më të afërt mur, duke dëgjuar e më të bukur, të shëndoshë në botë, tingujt e gjoks rritje dhe në rënie me çdo frymëmarrje.
  
  
  Që gërvishtem dhe e grisi në lëkurën time, gjatë që gjatë purgator në mes të vetëdijes dhe ne humbje ndjenjash, pasi ajo është në shtrat mbi të cilin unë u shtriva në shpinë. Sa më shpejt kuptoi se unë isha i gjallë, ai nxorrën këmbët e tij jashtë kashtë-të mbuluara stol dhe u ngrit, u dridhur.
  
  
  Unë të shtyjë dorën time kundër murit për të marrë deri. E saj, u ndjeva si një narkoman në tërheqje, unë isha i sëmurë. E goditjeve të saj golovs të pranuar, plus tel-shtrëngimi i fytin tim, trokiti mua.
  
  
  Tani, së pari, ai kishte për të rifituar fuqinë e tij.
  
  
  Ai mori disa hapa deri në gjunjë, u ndal lakimi. Ai eci përreth saj celular... një të vogël katror dhomë me mure balte dhe një kat. Ka pasur asnjë dritare, asnjë dritare, pa dyer. Më vonë, nëse do të kishte një të ardhme, isha I sigurt se unë mund të gjeni nyjet në rënkojnë kur dera duhet të jetë, sepse dikë....... Dhe dikush do të kishte tërhequr mua.
  
  
  Në një fund të qelizë, në të majtë të paletë, dy bare ishin ngulitur në mur. Të dy ata dolën për të mia bel dhe ishin të mbuluar me rrjetë teli. Zëri i saj, natyrisht, nuk do të presin për mua për t'u futur në tim tormentors, kështu që unë shkova me fyerje, duke u përpjekur të shërohet nga dhimbja e të qenit të goditur nga Ranjit me prapanicë të tij të armëve.
  
  
  Por, para se të prekur rrjetë teli dhe shqyrtimin e dy bareve për të parë nëse ih mund të hiqet, këpucët e saj janë larguar. Njerëzit që kapur mua më la tim këmishë dhe pantallona. Në stilet ishte zhdukur, siç ishte Beretta, dhe natyrisht Luger. Unë nuk mund edhe të shihni të saj camisole, por kjo nuk ishte e ftohtë në kamerave digjitale... të paktën jo ende.
  
  
  E saj të këpucëve i mori dhe i hodhi vetja në bare. Asgjë nuk ka ndodhur. Nuk ndez. Falënderoj Perëndinë e në ambjente të mos ishin rrymë elektrike. Ajo vihet në saj të baletit shapka përsëri dhe arriti për një rreth katër vida metalike, që mbahet në bare të rënkojnë. Por kur gishtat e mi preku nu, nuk ishte një zë në heshtje, një zë që më bëri të hidhen.
  
  
  "Mirë mëngjes, Z. Carter. Sepse ajo e ditës, ju e dini. Unë shpresoj se ju keni pasur disa të mira të ëndrrave, sahib...
  
  
  Zëri që vinte nga pas një ose dy bare. Nuk ka dyshim se ishte një përforcues fshehur pas metalike ekran. Por ajo që ishte më alarmante është që zëri ishte e njohur... frighteningly të njohur.
  
  
  "Përshëndetje, ky është Carter, kjo është Agjent 3. Në fakt, Hawk thënë se çdo gjë, pa më thënë. Pra, ky agjent i juaji, Anand, unë mendoj se është emri i tij. Mirë, ai nuk e ka treguar deri për takimin. Jo, ju nuk keni për të falur. Ne e dimë se tonë njeriu është jashtë të arrijnë, dhe.. Oh, jo, aspak! Vetja nuk ekziston, kjo është e gjitha. Jo, unë do të kthehet në Uashington nesër. Një cobra? Unë jam shumë e frikësuar se qeveria jonë nuk do të jetë në gjendje të ndërhyjë në punët e Indian shërbimit të sigurimit. Ju e kuptoni, sigurisht... Po, dhe ju falenderoj për shqetësimin tuaj. Tregoni Z. Anand se unë jam i keq unë nuk kam mundësi për ta takuar atë."
  
  
  Pati një pauzë të gjatë. Dhe pastaj heshtje sërish. Ai u largua nga baret dhe u kthye për të shtratit portativ. Pavarësisht boshllëkun në barkun e saj, pavarësisht nga të tmerrshme ndjenjë e përzier, ajo kishte për të pranuar një gjë: Shiva ishte një e vërtetë, të pamëshirshëm, të ftohtë me gjak bandit, një dinak kundërshtar të tilla si ajo kurrë nuk e kishte takuar më parë.
  
  
  Të shkurtër të folurit unë vetëm kishte dëgjuar për të, në bisedë telefonike se nuk kishte asnjë dyshim ndodhur, është realizuar në një mënyrë të përkryer të njohur zë. Ishte vetë zëri im, me të njëjtën përsosur intonacionin, në të folur dhe intonacionin.
  
  
  Shiva përshtatur mua dhe nuk humbi kohë të hiqni Indian të shërbimit sekret nga vendi i ngjarjes. Edhe kur Anand nuk ishte më në tryezën e tij, askush nuk e mendonte se i lidh të dy ne. Dhe pse do ata, pas të gjitha? Nuk "Nick Carter" call pak përpara dhe u thoni atyre se Shiva është një vepër e falsifikuar? E njëjta", Nick Carter", vuri në dukje se, edhe nëse "Cobra" me të vërtetë ekziston, organizatë që është aq i shqetësuar në lidhje qeveria Indiane nuk ka të bëjë asgjë me misterioze karakter.
  
  
  "Nick Carter," Trump tha se të gjithë këtë. Dhe me sa duket, ai tashmë ishte në shtëpinë e tij mënyrë për të SËPATË seli në Washington. "Unë jam shumë i impresionuar, Shiva. Si e keni edhe ju të menaxhuar për të riprodhuar zërin tim?
  
  
  "Nuk ishte një zë të instaluar pajisjen tuaj në dhomë hoteli, Z. Carter," zëri im u përgjigj, e riprodhuar elektronikisht me të tilla saktësi se unë nuk mund të ndihmojnë por të jenë të tronditur të dëgjoj veten time.
  
  
  "Atëherë ju lutemi të kalojë mbi të mi komplimentet tuaja elektronike të njerëzve. Ai kontrolloi këtë sallë katër herë dhe nuk e kam gjetur një të vetme mikrofon... madje edhe në vendet më nuk ka gjasa, " I tha, duke ngritur zërin tim sikur kam dyshim që ai mund të më dëgjojë. E fshehur microphones nuk mund ta shohin atë, edhe pse ishte e qartë tani se Suksesi im dhomë hoteli do të ketë vështirësi në vënien Odin në një qelizë.
  
  
  "Kjo është një Haji e fundit shpikje; jashtëzakonisht të ndjeshme, më të fuqishme, të vogla e të mesme mikrofon," kopjuar të zërit tim shpjeguar.
  
  
  "Kjo është si gjetja e një gjilpërë në kashtë," thashë unë.
  
  
  Tim të qeshura jehonë në ajër, pastaj zërin tim vazhdoi, " Shumë mirë, Z. Carter. Unë jam i kënaqur për të parë ju nuk e kanë humbur sensin e humorit. Por Haji, në rast se ju nuk keni dëgjuar për nen, është një web — i denjë gjë që Shqipëria ka eksportuar gjatë njëzet viteve të fundit. Dhe tani ai është duke punuar për mua, për Cobra... për Shiva! Zëri ishte exultant.
  
  
  "Hema e bën këtë punë?"
  
  
  "Ju e dini shumë mirë, Z. Carter. Pas të gjitha, AX nuk do të ju dërgojnë në Indi vetëm të vë në dukje një grup tregtarët e armëve ose të heroinës tregtarët! Ju jeni të interesuar në mrekullueshme zbulimin e Haji, vetja e zgjuar shpikje... kutinë!
  
  
  "Kuti? - të përsërisin atë.
  
  
  - Pseudonim i zërit simulator, shpikjen e tij, të aftë të riprodhojnë çdo ekzistuese të zëshme të shëndoshë. Dhe kjo është e vogël, Z. Carter, edhe nga standard tuaj miniaturë modele. Jo më shumë se një paketë cigare... por shumë më të rrezikshme, sigurisht.
  
  
  Unë e pyeta. "Dhe çfarë do të bëjë me kutinë tuaj?" I mbajtur sytë të fiksuar në metal ekran, si në qoftë se ajo mund të regjistrojë çdo lëvizje timen.
  
  
  "Ju mendoni se saj çmendur, nuk ju?"
  
  
  "I çmendur? Jo tamam, Shiva. Ju jeni shumë të zgjuar se shumë njerëz; zakonisht, i çmendur njerëzit nuk mund të vijë me të tillë një komplikuar plan.
  
  
  "Faleminderit, Z. Carter. Unë e vlerësoj kompliment. Jo, ai nuk ishte me të vërtetë i çmendur, të paktën jo nga pika ime e parë. Si për Kuti, shpikje e Haji, shërbimi juaj tashmë e ka parë se si e zgjuar dhe efektive, ajo është. Këto incidente janë vetëm testeve, eksperimenteve, të jetë i saktë.
  
  
  "Por së shpejti, pasi të Haji ka bërë disa ndryshime në vet pajisjen, aksidentet do të ndalojë të qenit thjesht eksperimente. Si ju mund të shihni, Z. Carter, India aktualisht është neutral pushtet ndërmjet Kinës dhe Perëndimit. Me ndihmën e partnerët e mi në Pekin, këtë anë duke vepruar si një kundërpeshë do të rrëzohet në një çast, dhe pastaj ëndrra paraardhësit e mi do të vijnë e vërtetë, kur Kina dhe Indian subcontinent do të bashkohet me duart e mirë të aleatëve, një aleancë që do të zgjasë më gjatë se asnjë tjetër në historinë botërore."
  
  
  "Unë e pyeta. "Çfarë lloj të aleancës?" Mendjen e saj jotted poshtë çdo gjë, tha ai, duke u përpjekur për të blerë kohë. Ndërkohë, sytë e mi u kujdes skanim kufijve të kamerës. Unë u ngrit ngadalë, në mënyrë që të mos për të bërë ndonjë zhurmë e madhe, ajo nuk ishte si Shiva do të më dëgjoni të lëvizin ose të dëgjuar më kruarje në muret duke u përpjekur për të hapur ndonjë çarje. Nuk duhet të jetë një derë, por nuk e kam parë atë përsëri.
  
  
  "E Shqipo-Indian Aleancës, Z. Carter, është një alternativë për të dy kombet të shpëtoj botën e rrethonte blloqet. Jo, unë nuk jam një megalomaniac, unë nuk e kujdesit në qoftë se bota bie mbi fytyrën e saj në këmbët e mia. Unë kam më shumë para se unë mund të kalojnë. Unë gjithashtu kanë disa ndikim në qeveria ime. Por, kur Kina dhe India, të bëhet një komb, populli im nuk do të jetë më një "uritur turmë", si Western gazetarët e quajnë të tjera vetja. Ne do të bëhet aq i fuqishëm sa Bharat, e lashtë të Indisë. Dhe pastaj njerëzit e mi do të kthehen për të lashtë perëndive Nagas... me gjarpër faqja e paraardhësit e mi.
  
  
  "Ne jemi në shekullin e njëzetë, Shiva. Kjo nuk është e lehtë për të kthyer në miliona njerëz. Sot, njerëzit janë më të interesuar në mbushjen e tyre stomakut se në gjarpër të adhuruar.
  
  
  Ju e dini shumë pak në lidhje Indian mentaliteti, Carter. Prejardhja e saj shkon prapa për familjen mbretërore, një familje që shkon prapa në Naga, gjarpër paraardhës. I veshin një çallmë sikur të ishin një dragua, një coiled cobra me një krenarë kokën pushimi në ballin tim, " Shiva u përgjigj. Zëri... Vetja Stahl zëri ishte aq i ftohtë si një zvarranikët së. Unë kam qenë dyfish i impresionuar se ai mund të flasë dhe të përkthyer emocionet e tij në sajë të Haji është shpikje.
  
  
  "Pse nuk keni ushqyer burrave tuaj të parë?" Nëse ju keni një shumë të holla, pse nuk ju jap ih të qeverisë në mënyrë që fëmijët të mos shkojnë të uritur? Apo ke frikë se nuk do të vlerësoj gjest, që ata nuk do të duan për të kënaqur juaj i babëzitur kërkesave? Kokën e saj është hedhur mbrapa dhe Stahl scoffs në egon e ëndrrave, ai është në një tmerrshme qëllim që ai të vendosur për veten e tij.
  
  
  Por Shiva nuk ishte duke shijuar vetë aspak.
  
  
  "Unë kam folur shumë, Carter," ai e njoftoi. "E saj, por hoteli është këtu për të le ju e dini që ju keni në të vërtetë stumbled mbi një fole e gjarpërinjtë, dhe se unë nuk do të tolerojnë pak njerëz si ju." Qeveria juaj nuk përfaqësojnë një policisë botë, dhe ajo nuk mund të ndalet më duke parë nga ëndrrat e mia të vijnë e vërtetë. Tashmë, Kineze Komuniste trupat janë përqendruar vëmendjen e tyre mbi tonë veriore kufitare, i gatshëm për të hequr qafe të Indisë dhe të tjera të pazhvilluara në vendet e iga varfërisë.
  
  
  "Të mbajtur në ëndërr, Shiva. Autoritetet në Pekin bërë të duket si një imbecile, dhe ju mori artificial... raundin e udhëtimit. Pasi trupat e kryqit të Indisë veriore kufitare, pjesa tjetër e siguroi se Perëndimi nuk do të qëndrojë duarkryq për të parë se çfarë ndodh. Ju do të luftoni me një luftë që do të krejtësisht të fshirë nga njerëzimit nga faqja e dheut. Kështu që ndoshta... por kjo nuk është e sigurt, vetëm gjarpërinjtë do të mbetet, një pafundësi e gjarpërit që do të zvarritem nëpër shkretëtirë dhe radioaktive planetit.
  
  
  E saj, u përkul kundër moan, dhe e mbajti frymën e tij. Si mund të flasim për diçka me dikë si Shiva? Dhe se si unë mund të flasin kur të gjitha unë mund të mendoj të ishte një mënyrë për të shpëtuar? Kam njohur njerëz të çmendur në jetën time, por jo aq logjike dhe të çmendur si njeriu që e quante veten Shiva.
  
  
  Jo, ai nuk dëshiron të sundojë këtë botë, ai vetëm të kërkuar për të shkuar mbrapa në kohë, në kurriz të unleashing një të tretë të luftës së parë botërore. Dhe fakti që ai ishte i shurdhër për komentet e mia, se ai nuk e ka parë rrezikun e tij të çmendur plan, i ka dërguar një dridhet poshtë shpinë time.
  
  
  "Në çdo rast, Z. Carter, ju, në mes të kaq shumë njerëzve, nuk do të shohim një të tillë tragjike fund këtu. Gurnek thënë mua në lidhje me Mohan e vdekjes; ajo mund të ju jap një disa të barabarta. Mohan për Carter, Carter për Mohan. Vetëm këtë herë, vdekja nuk do të jetë e shpejtë dhe të menjëhershëm. A e dini se sa një person mund të vuajnë përpara se të vdesin nga një gjarpër bite, Z. Carter? Shiva tha coldly.
  
  
  "Kjo varet nga gjarpëri.
  
  
  "Në të vërtetë," Shiva dakord. "Unë jam i kënaqur që ju ende mund arsye, Carter. Por në rast se ju shkoni në ndonjë hollësi, ne jemi të gatshëm për të siguruar ju me të dhënat e nevojshme.
  
  
  Ai u përkul kundër pista derë, psherëtimat, u ndal në kërkim për të fshehur derën dhe u kthye në altoparlantin e fshehur pas metalike ekran. "Eja, Shiva," ai i tha në mënyrë të thatë. "Unë jam të gjithë veshët.
  
  
  "Unë nuk dyshoj se për një të dytë, Z. Carter," ai qeshi. "Por unë do të jem i shkurtër, sepse kam shumë gjëra të rëndësishme për të bërë. Herpetology ka qenë hobi im për disa vite tani, dhe unë guxoj të them se unë jam një autoritet të vërtetë në zvarranikët, veçanërisht helmët ato. Unë kam një koleksion prej rreth dy duzina të llojeve të ndryshme.
  
  
  "Cilat keni zgjedhur për mua?"
  
  
  "Pesë gjarpërinjtë, Carter. Ju nuk mund të njohin ih në shikim të parë, por ata patjetër do të të njohin ty. Snakes kanë një ndjenjë të thellë të territoriality. Ata nuk janë të ndryshme kur ih është e shqetësuar në ih shtëpi. Në varësi të ihm e një fatale bite, një person mund të vuajnë nga kudo dy orë për shtatë deri në tetë ditë.
  
  
  — Nëse një toothed viper mbytet saj dhëmbët në mishin tuaj, ju së shpejti do të më dalë gjak nga të gjitha ferrets, Z. Carter; pështymë juaj do të jetë e njollosur me gjak, urinë tuaj do të kthehet në të kuqe. Ju do të vuajnë nga torturuese dhimbje të barkut, dhe ju do të vdisni si rezultat i një hemorragji të trurit."
  
  
  "Me të vërtetë joshëse! Unë bërtiti, të mbajtur një sy në çdo lëvizje, në kërkim për një konfirmim se ata nuk ishin vetëm kërcënime.
  
  
  "Në qoftë se ju zgjidhni të mi të preferuar, mbreti cobra, ju do të vdisni të anoxia, një e ngadaltë dhe e dhimbshme formën e suffocation. Në anën tjetër, mbreti cobra kushëri, Aziatike cobra, ka një helmit që ka treguar të jetë dy herë më toksike si strychnine. Pra, zgjedhja është e juaja, Z. Carter. Në qoftë se ju zgjidhni cobras, ju do të vdisni një kohë relativisht të trishtuar të vdekjes në pak orë, në qoftë se ju zgjidhni vipers, të jenë të përgatitur për më groteske dhe e padurueshme dhimbje të imagjinueshëm.
  
  
  "Dhe në qoftë se unë nuk zgjidhni të saj, Shiva?" Çfarë do të ndodhë?
  
  
  Ju nuk keni zgjidhje, Carter, nuk ka alternativë. Përfundimisht, ju do të kuptoni se çfarë serioze person është ajo! Kështu, derisa unë e di tuaj pasardhëse, ju lutem më lejoni të vazhdojmë këtë bisedë me ju. Unë kam disa informata interesante, Z. Carter. Shumë interesante.
  
  
  Kjo ishte gjëja e fundit që dëgjova nga "vetë", ose më mirë, nga Shiva në zërin tim. Nuk ishte heshtje përsëri, e thyer vetem nga e mia të frymëmarrjes. Zëri i saj shkoi krejtësisht të ftohtë, të sigurt se këto nuk ishin të sforcuar kërcënimet. Shiva ishte i vendosur për të më vrasin mua, kështu që ai të mund të shihte vdekja të vijë tek unë në dënimin. Ndoshta ai ishte i vendosur për të lënduar dikë, ashtu siç ajo kishte ushqyer e tij absurde e ëndrrave dhe aspiratave të tyre.
  
  
  Por çfarëdo vetja është motivi, ai nuk dyshojnë në sinqeritetin e egos është fjalë. Sytë e saj të skanuar të vogla të qelizave; dhe zëri i saj, ende dëshpërimisht duan një mënyrë për të dalë, kur një creak, ose më mirë një të vogël hum, më bëri të kthejnë vëmendjen time për të dy bare.
  
  
  Njëri u ngrit ngadalë të zhduken në moans. Katër vida metalike ishin të padobishme, si ekran ishte i kontrolluar në mënyrë elektronike. Në këtë pikë, vetja nuk ishte më e dukshme; në vend të saj ishte një vrimë katrore. Kuptim të përbashkët më thanë për të mbajtur të heshtur dhe të qetë, sa më shumë të jetë e mundur.
  
  
  Por unë kisha për të bërë një përpjekje mbinjerëzore për të qëndruar aty ku isha kur, një minutë më vonë, një mbret cobra paktën dhjetë metra e gjatë të mbështjellë nga vrima dhe në dyshemenë e qelizës.
  
  
  
  
  
  5
  
  
  Cobra Mbreti kishte lëvizur tashmë në një sulmuar qëndrimin e saj kokën e ngritur në qafën e saj, kur një tjetër dragon ra nga rreth ofshamë vrimë. Unë nuk mund të e njohin me emrin e saj, por ajo e kishte të vështirë dhe të ngjeshur peshore, dhe kur është shtrirë në dysheme, është bërë një e çuditshme t'u fërshëllejë, si zhurma e zjarrit.
  
  
  Ai shkau përgjatë murit, duke u përpjekur për të arritur në shtrat me kashtë. Shiva tha se ai do të më dërgoni pesë gjarpërinjtë. Një i tretë, më shumë se një metër e gjysmë të gjatë, ishte duke zbritur nëpër vrimë në atë moment. Kjo ishte një Aziatike cobra, një tip që njohu atë menjëherë nga dalluese pykë formë shenjat në anën e pasme e shefit të saj.
  
  
  E saj pakënaqësi është dy herë më helmues si strychnine, ai u kujtua, si ai zhvendoset ngadalë drejt paletë të ngritura mbi tokë.
  
  
  Për talljeje dhe fishkëllimë e tre reptilët u shtuar im i çmendur qeshura rreth kryetarit të fshehura prapa hekurave, të qeshura që e mbushur celular me eerie të përmbahet. Shiva qeshi, duke përdorur një shkencëtar shqiptar është shpikje të riprodhojnë të qeshura në zërin tim, dhe ranë në veshët e mi.
  
  
  "Mirupafshim, Z. Carter." e mia të padukshme armiku bërtiti me gëzim. "Ditë e mirë për ju!"
  
  
  E qeshura vdiq së bashku me groteske përfundimtar të korit. Ai pa forked gjuhë dhe me ngjyra të ndezura sytë e katërt gjarpër i përshtatur në porta. Ajo ishte një krait, një lloj Aziatike cobra, dhe shkau te dheu kat.
  
  
  Ai u hap vrimat e tij të hundës; është një erë të fortë në ajër, një rancid shije. Ajo ishte një musky erë. Zëri i saj është i pafrymë, por Stahl e parfum është më e fortë, pothuajse palpable në imët kufijve të qelizës.
  
  
  Shiva menduar se të gjithë jashtë.
  
  
  Gjarpërinjtë me një ih ndjenjë të mprehtë të nuhatjes dukeshin edhe më të inatosur: pavarësisht natyrës ata ishin për ne, erë mprehur tim nervozizëm të furi. Një mbret cobra, dy herë për aq kohë sa të tjerët, slithered gracefully në të gjithë katin. Ai vazhdoi për qasje paletë shtrat, duke shmangur çdo shpejtë lëvizjet që mund të provokuar zvarranikët për të nisur një sulm vdekjeprurës.
  
  
  Sa më shpejt që fillimet e mia prekur fund të stol druri, një e pesta e dragoit u shfaq nëpër errësirë vrimë në të kundërt moan. Ajo ishte e vogël nga të gjithë, sidomos kur krahasohet me cobra mbreti. Por madhësi nuk kishte asgjë të bëjë me aftësinë e saj për të të vrarë; dhe ajo ishte si të kishte frikë nga kjo e fundit zvarranikët si katër të tjerë, të kombinuara. Tani ata nuk ishin më afrohet, i cili ishte duke qëndruar me shpinën e moan.
  
  
  Të pëlqen apo jo, unë kam për të lëvizur.
  
  
  Ai e hodhi veten përpara në hapësirë, parë me intensive mendore përqendrimit, pastaj kërceu off dysheme dhe u ul në një kashtë-të mbuluara stol. Cobra mbreti whistled dhe të ngarkuar me mua. Ai mund të shihte pikat e helmit ndriçuar nga ana e saj i qarte fangs.
  
  
  Unë u largua kur unë u ndjeva e saj të kafshoj prapanicë time këpucëve. Ajo nuk mund të kafshojë tim kyçin e këmbës. Një helmuese yellowish të lëngshme dripped mbi kashtë, ku ishte ruajtur. Cobra crawled nëpër shtrat. Ai shpejt unbuttoned këmishën e tij dhe të lirohet nga duart e tij rreth sleeves.
  
  
  Gjarpër e hood dukej më e gjerë se e para, dhe zvarranikët kërcyen nga e djathta në të majtë, të gatshëm për të arritur përsëri. Ndërkohë, katër të tjerë u writhing në dysheme, të gjitha shuplaka dhe shuplaka rrugën e tyre për dyshek. Ai u tërhoq prapa dhe aq e vështirë si ai mund dhe straightened këmishën e tij si një matador mbajtjen e një leckë të kuqe në frontin e një zemëruar bull.
  
  
  Si cobra fuqimisht e goditi përpara për të zhytet saj dhëmbët në mishin tim, ai draped tij pambuku këmishë të gjatë afër dhe u përkul anash. Këmishë lëvizur sikur të ishin gjallë. Nën rroba, të zvarranikët hissed dhe writhed, duke u përpjekur për të shpëtuar rreth improvizuar kurth.
  
  
  Unë nuk do të presim për cobra për të thyer të lirë, kështu që unë shpejt undid me rrip lëkure tim pantallona. Mbajtja e saj me fundin e buckle një inç pak mbi kashtë, babai i saj u larguan në pjesën e prapme të stol. Në këtë pikë, e vetmja gjë për të bërë ishte të përpiqen për të marrë të rënkojnë vrimë.
  
  
  E kontrollit elektronik të metaleve të rrjetit elektrik nuk ishte aktivizuar me ta ferrets si ekran u ngjit në mur. Hapja, duke gjykuar nga ku zëri i saj ishte në fundin e largët të qelizës, dukej mjaft e madhe për të, më jep mua një mundur të shpëtojnë rrugë.
  
  
  Dhe në përgjithësi, kjo është një vlerë të provoni. Ndryshe, reptilians do të ketë sulmuan të gjithë së bashku, dhe atëherë nuk do të kishte shpëtuar nga të dhunshme dhe të dhimbshme vdekjen që e priste mua. Një dragua, me të thepisur peshore ishte writhing në gjatësinë e plotë në buzë të krevatit.
  
  
  Ajo ishte zvarranikët Shiva i kishte thënë mua në lidhje me të, me një helmit kaq e fortë që, nëse është pak, ajo do të shkaktojë hemorragji të brendshme dhe të më rrjedh gjak si një ferret. Të tre të tjerë gjarpërinjtë, të tërhequr nga mbreti cobra t'u fërshëllejë, crawled në të gjithë katin drejt fluttering shirt që ka mbuluar të mëdha zvarranikët.
  
  
  Dragon, në anën tjetër, dukej vetëm të interesuar në mua, por me sytë e ftohtë që duket se reflektojnë gjakut. Dhe sipas mendimit tim, ajo nuk ishte një cobra, por një reptiliane viper, në të cilën Shiva do të mund të gjejnë mishërimin e tij.
  
  
  Ai ishte gati gjashtëdhjetë cm të gjatë, me të dukshme të zbehtë dhe të errët modelet e saj me luspa anët. Lëvizjet e saj nuk ishin mbrojtëse në të gjitha, dhe t'u fërshëllejë ajo e bëri si ajo crawled në buzë të dyshek më bëri të wince.
  
  
  E saj rrip varg i shtrënguar, ngritje vetja e lartë në ajër, dhe në të njëjtën kohë, dragon u këput me shpejtësi të pabesueshme, darting përmes ajrit. Ai uli fillin e rrip me buckle në zvarranikët kokë. Metal kërcente jashtë përafërt peshore, por ndikimi i dërgoi vipers rrëshqitje mbrapa, coiling në krye të njëri-tjetrit.
  
  
  Ky ishte momenti kur ajo kishte qenë duke pritur për të.
  
  
  Nga këndi i saj sy, ajo pa maskuar kokën e një mbreti cobra poking jashtë nga nën saj këmishë. Tani jeta ime varej nga sa shpejt që unë u zhvendos atë; më mori frymë thellë dhe u hodh lartë si unë mund të në krah.
  
  
  Si të sajët darted drejt hapjes në të kundërt ofshamë, pesë zvarraniket whistled dhe hissed si një refren i zemëruar demonët. Ai lëshoi mbi shpatullën e tij. Era që Stahl kishte nuhatur më parë ishte më e fortë, e fetid miasma aq i përhapur se ajo dukej palpable.
  
  
  E reptilians tani janë mbyllur në mbi mua, të gatshëm për të grevës, si dhe të vrarë. Kur kam arritur hapjen në groans, ata janë më pak se dy metra larg meje. Ai qëndroi, por ai ka dëgjuar cobra t'u fërshëllejë aq të afërt se ai, u kthye dhe i vulosur këmbën e tij të vështirë në poshtër dysheme.
  
  
  Ai arriti poshtë si vetëtima, kap një pjesë të vogël të poshtër, dhe hurled në cobra frikshëm kokë. Nga zvarranikët e u këput kokën lart, dhe pronari i saj ducked në vrimë, të kapur në fund të ngushtë rrugëkalim i vendosur.
  
  
  Gjëja e fundit në mendjen e saj ishte ku e tunelit ishte duke shkuar, ose në qoftë se ju ishin në pjesë të tjera të zvarranikëve. Diçka e goditi lëkure majat e këpucëve të mia, në gjendje të depërtojnë afër. Ai jerked këmbën e tij larg dhe u zhvendos në errësirë pasazh, banging kokën e tij kundër krye të ulët, i ngushtë tunelit.
  
  
  Nuk kishte vend për ta kthyer kokën time dhe të shohim nëse ndonjë dragon formën e kishin ndjekur mua në tunel dhe në kamerave digjitale. Ai u zhvendos përpara, ende dëgjimit të furishëm t'u fërshëllejë nga zvarranikët pas tij. Fatmirësisht, zhurma u rrit fainter si ai lëvizi poshtë rresht.
  
  
  Rrugës mora ishte e vetmja mundësi alternative për të vdekja e sigurt. Edhe në qoftë se do të arrijnë të vrasin disa gjarpërinjtë, të mbijetuarit, me siguri do të jetë në gjendje për të zhytet tyre fangs në mishin tim para ih mund të ndaluar atë. Dhe edhe në qoftë se të gjitha pesë prej tyre ishin eliminuar, ai ishte i sigurt se Shiva nuk do të ngurrojë për të dërguar një grup të dytë helmët zvarranikëve në qelizë. Pra, në një mënyrë, ai mund të konsiderojë veten të sigurt.
  
  
  Tani që zgjedhja e tij u bë i tij vazhdoi të zvarriten në të gjitha katër këmbë. Tuneli dukej të rritet pak, me një mburrje të anojnë. Ajo ishte e errët të ndriçuara; reflektimin e botës filtruar pas meje, dhe një shkëlqim të zbehtë ra nga lart. Por ai shkoi më larg, e errët ajo mori. Burim drite nuk bëhen më të forta. Ai mezi mund të shohin duart e tij ndërsa ai ecte poshtë e ngushtë rresht.
  
  
  Të gjithë rreth meje ishte e lagur poshtër dhe një erë të mykur. Ai ka vazhduar për disa minuta dhe më në fund u ndal për të kapur frymën e tij dhe të qartë në kokën e tij. Ai ishte i gatshëm të vë bast jetën e tij që nga pajisjet elektronike të instaluar nga Shiva në dixhital kamera nuk kanë video dhe elektronike syve... ai ndoshta vetëm të më dëgjonte, madje edhe kur ai nuk ishte duke thënë ajo. Por unë jam goxha i sigurt se ai nuk do të ketë kohë për të parë lëvizjet e mia.
  
  
  Koha duket të qëndrojë ende si unë u përpoq për të gjetur fillin e tunelit dhe në të njëjtën kohë për të gjetur se ku isha, të gjejnë një mënyrë për të thyer nga rreth Shiva neto dhe të ekspozojnë vetja planet e Shqipo-Indian aleancës. Ne nuk e ndjeu t'u fërshëllejë nga zvarranikët, ne nuk erë që fetid erë... çfarë kishte rënë në kamerave digjitale.
  
  
  Një frymë e ajrit të mostrave të krehur fytyrën time, një imperceptible erë. Të inkurajuar, ai vazhdoi të saj të lëvizjes. Nuk alarmet shkova jashtë, të paktën jo të zakonshme këmbanat ose sirena. Në mënyrë të qartë, Shiva ishte i bindur se ai kishte marrë shpëtoj Nick Carter.
  
  
  Por në vend të kësaj, Nick Carter i referohej vetëm mikut të tij, Shiva, mendjen, Cobras, dhe ego është armë e fuqishme... kutinë. Në qoftë se ajo nuk ishte për ndihmën e shpikjes planit ose contraption tv, e tërë bota nuk do të jenë në gjendje të merren me Shiva. E cila më dha një tablo të plotë të asaj ego planet janë mbi të gjitha. Por Shiva humbur një pikë e rëndësishme: ai nuk të zbulojë për mua se si ai do të përdorni tij Kuti për të arritur tij të pabesueshme qëllimi.
  
  
  Unë kam ardhur në Indi pyesin nëse Shiva me të vërtetë ekziston. Dhe tani që vetja e tij e kishin gjetur atë, ai ishte ende një faceless karakterin e tyre, ndonëse në mish dhe gjak. Kështu ai përfundoi me një të panjohur, ekuacion i pazgjidhur. Unë do të kishte për të marrë të mbajë të Haji është shpikje, kryesisht për shkak se unë nuk kishte asnjë ide se sa një zë që të imitoj mund të përdoren për të krijuar fuqia absolute e gjithë bota.
  
  
  E lagur muret e mbushura tokë gërvishtem krahët e mia dhe supet, dhe djerse dripped në gjoksin tim. Ai nuk mund të ndalet tani, por të tunelit është duke u ngushtuar, dhe unë e nevojshme për të mbajtur të ecur përpara, edhe në qoftë se sipërfaqja e mureve ishte qërim të lëkurës sime jashtë.
  
  
  Unë kam një vizion për veten të bllokuar në një tunel pa dalje rreth tij. Thonjtë e mi ishin të thyer dhe të bloodied, dhe unë ndjeva si unë ishte një nishan që lëviznin lehtë në trupin tim. Por, ashtu si unë isha duke filluar të humb shpresën, vështrimi im u ul në diçka që më bëri të ndaluar befas.
  
  
  Nuk ishte një pengesë para meje. Artificiale të shën depërtuar përmes dy mbledhur në një shesh në formë druri panelit. Pa bërë zë, ai crawled përpara, zvarritja e tij të lakuara të trupit në tunel.
  
  
  Asnjë zë erdhi nga ana tjetër e pengesë prej druri. E saj të shtypur një sy të k ishin duke shkuar, nuk ka faintest ide se çfarë ishte prapa saj. Disa shkëmbinj, gurë, pjesë të mëdha prej druri dhe një pishinë të madhe e ujit të ndenjur, ishin gjërat e para që unë pashë. Pastaj erdhi njohur talljeje nga gjarpërinjtë.
  
  
  Del nga shkëmbinj të shkëmbinjve, deti gjarpri ngritur e saj të gjatë, i hollë qafës, me i saj çuditërisht i vogël kokën mbi sipërfaqen e ndenjur, pishinë me ujë. Diçka që ka rënë nga lart, të papërpunuara, të përgjakshme e mishit. Pothuajse menjëherë, ego ishte e përpirë nga një i uritur dragon. Atëherë hardhucë të madhe është hedhur në vrimë. Një mbret i cobra në madhësi, të them, unë do të majtë në dixhital kamera u ngrit në tipik afër sulm pozicion.
  
  
  Lizard u zhvillua për shkëmbinj, por cobra ishte më e shpejtë. Cocking tij maskuar kokën në një anë, ai fuqimisht e goditi përpara, të ashpër në kafshët e luspa të qafës. Lizard luftuar për një të dytë, dhe kobër shkau prapa; Ai e pa kafshuar kafshëve të lëvizë si një i dehur, mbështetur në anën e saj dhe e shkund këmbët e saj convulsively. Cobra pastaj gëlltitur ee headfirst.
  
  
  Kur të mëdha zvarranikët ishte ngopshme, ajo më bëni deri rreth një gur shkëmbor, si në qoftë se gjeni hardhuca duke u ngrohur në diellin e mesditës. Më shumë ushqim mori në burrow - minjtë, lizards, të papërpunuara të mishit. E saj, ngriti kokën, duke u përpjekur për të parë se cili ishte ushqyer dragon Shiva mbledhjes.
  
  
  Por mistletoe vrimë të mbuluara me mure guri dhe druri trapdoor e vendosur në fund nuk më jep mua një studim të plotë. Kur dragoi u ushqyer, e talljeje u. Atëherë, kuptova se Shiva kishte përdorur tunelit për të joshur të uritur zvarranikëve në qelinë time, pa dyshim zgjuar ih deri me stinky erë ai u përhap në dhomë të vogël.
  
  
  Tani druri çelin ishte ulur, dhe kam mbajtur sytë e mi në mbledhjen, duke pritur për të gjithë zvarranikët për të ushqyer. Asgjë në botë nuk do të bëjë më të përpiqen për të shpëtuar, derisa çdo dragon është më se e plotë. Pasi të hahet, ata nuk do të jetë aq agresive sa pesë individë që kam lënë për të saj për të parë në kamerave digjitale. Ai e dinte reptiliane zakone të mirë të mjaftueshme për të njohin se çdo lëvizje e papritur që kërcënuar ih e sigurisë do të shkaktojë ih për të sulmuar, madje edhe nëse e urisë u.
  
  
  Kështu që unë kam pritur për ta për të ngrënë çdo fundit të kafshoj. Kjo ishte një gjë e neveritshme para syve: gjarpërinjtë, cobras dhe zvarraniket të tjera sulmuar në mënyrë të përsëritur, gëlltitjes viktimat e tyre, të cilët convulsively shqelma. Ndërkohë, zëri i saj ishte duke u përpjekur të kuptoj se kush ishte përgjegjës për shpërndarjen e ushqimit. Më në fund, ai vuri re një kohë të gjatë, sinuous krahun e arritur mbi buzë e snake pit.
  
  
  "Ata do të hanë çdo gjë që ata janë dhënë," tha një të ftohtë, sarkastik zë.
  
  
  Nëse Shiva ishte ende një faceless zë, këtë herë kujtesën time ka dështuar mua. Zëri ishte tmerrësisht të njohur. Herën e fundit kam dëgjuar e saj ishte dy ditë më parë, kur ajo filloi të ëmbël fjalët e dashurisë për mua. Pastaj ndjeva dëshirën e saj, pasionin. Tani unë mund të ndjehen të zemërimin tim në rritje.
  
  
  Ajo ishte Reeva Singh, një e bukur, të errët-flokë vajzë që trajton dragon handlebars.
  
  
  
  
  6
  
  
  Ndoshta unë nuk duhet të ketë qenë aq i befasuar. Ndoshta unë duhet të ketë trajtuar këtë me e zakonshme cinizëm që aq shumë njerëz të akuzojnë mua, duke më të ftohtë, të vështirë, të paaftë për të emocion. Pas të gjitha, kur njerëzit rrezikojnë jetën e tyre, është e pamundur të mos bëhet "cool", me merciless cinizëm për fytyrë të ashpër, të realiteteve të botës.
  
  
  Megjithatë, ai mbante në krahët e tij, nuk afërsisht, por me një ndjenjë të tenderit butësi që ai kishte ndjerë para në dhomat e shërimit. Edhe pse ajo ishte një e huaj, m'u kujtua ngrohtësi dhe dëshirën që ajo e kishte ngjallur në mua, e hollë dhe kënaqësinë që ajo kishte dhënë mua. Një përvojë që nuk është e lehtë të harrohet.
  
  
  Por me të dëgjuar fjalët e saj, duke kuptuar se ajo ishte vetëm një decoy, një decoy projektuar për të shkëputur mua kur Mohan dhe Gurnek plas tim dhomë hoteli, mendjen e saj e egër vazhdoi me tërbim. Shpëtuar tani Stahl është më shumë sesa thjesht një çështje e mbijetesës. E saj të hotelit, në mënyrë që Reeva do të ndjehen të njëjtën çmendur tmerr që ajo kishte qenë subjekt në dixhital kamera, të njëjtën dhimbje të padurueshme.
  
  
  E gjatë, e hollë krahun e u zhduk e gjitha mbi fushën e vizionit. E fundit, viktima ishte një i zi miut, të kafshuar dhe të gëlltitur nga një gjarpër në një gëlltis. Më në fund, kur nuk ishte heshtje, babai i saj u afrua dhe filloi butësisht shtyjnë të hapur prej druri trapdoor që gjendej mes meje dhe lirisë.
  
  
  Nuk kishte asgjë ndalimin mua nga heqja e panelit tani, por unë isha ende në asnjë ngut. Unë kisha për të vepruar shumë me kujdes, pa bërë një gabim drejtimin e fituar. Sytë e saj të skanuar burrow në rast se ndonjë rreth dragon nuk e kishte të qetësohen. Por, asgjë nuk lëvizi. Asgjë, por një pengesë prej druri.
  
  
  Më në fund, heqjen e çelin, ai u fut fshehtas përsëri në hije dhe e mbajti frymën e tij. Këtu, gjithashtu, alokimit të kohës, ishte një element thelbësor, një pjesë thelbësore planin tim. Unë isha ende në të gjitha katër këmbë, të tunelit të mureve kruarje në tim të djersitur armëve dhe supet. Ajo nuk do të jetë e lehtë, së pari të tërhequr veten mbi të kalojë dhe pastaj kalimi vrimë në shkallë të përafërt mure guri.
  
  
  Por po, në këtë të fundit, lokalitet në Rusi nuk ka qenë e lehtë që nga fillimi. Rreziku është për mua një kostum, sfida është themeli i ekzistencës time; ajo patjetër që nuk do të konsiderohet Nr 3 Luftëtar për shkak të saj të bukur fytyrë. Pra, ky nuk është rasti me përvoja ime, që unë e kam fituar nga puna në AX për shumë vite.
  
  
  Kjo është arsyeja pse zëri i saj nuk duan të marrin ndonjë shanset. I mbajti peng deri në ferret ishte i sigurt që unë nuk ishte duke u ofruar ndonjë ndihmë tjetër në njëri-tjetrin se unë isha aktualisht kanë të bëjnë me të. Vetëm atëherë e bëri atë të hedhin të gjithë e peshës nga njëra anë në tjetrën, duke lënë të lirë vetë, nga të përafërt muret e tunelit.
  
  
  Sytë e mi kishin rregulluar të lehta, kështu që unë më nuk ndjehet si një mole jashtë tim vetja varr. Ai vuri kokën dhe supet përpara dhe rreshtuan me kujdes në vrimë. Cobra mbreti ishte ende më bëni deri në një gur të madh, e saj të maskuar kokën larguar; e të tjera gjarpërinjtë ishin të shtrirë në një të relaksuar, jo-agresive pozicion.
  
  
  Run, Carter, të kandidojë më të shpejtë!
  
  
  Ai crawled përpara, ende dyfishuar gjatë. Nuk është një e vetme kurioz shikim të kthyer në drejtimin tim me letër, dhe asgjë nuk u zhvendos në vrimë. Në rregull, deri më tani në mënyrë të mirë. Deri tani, krejtësisht jashtë saj, rreth tunelit dhe ndjeu e acrid reptiliane erë të varur si mjegull e, në fund të ih varr.
  
  
  Mendjen e tij të shpejt të llogaritur distancën mes jetës dhe vdekjes, vdekja dhe atëherë të gjatë agoni të kafshojë një gjarpër. Unë kisha për të marrë të kundërtën mur dhe të rritet në krye të vrimë para gjarpërinjtë vënë re se çfarë po ndodhte.
  
  
  Ai lëvizi derisa ai ishte plotësisht në këmbët e tij, mbështetur shpinën në mur. E saj, dëgjoi dikë duke lëvizur mbi gropë, lexoni se drita e përzierjes. Ai shpresonte Reeva ishte i vetëm, por nuk ka asnjë mënyrë për të treguar. Ai mori frymë thellë, straightened befas, dhe kërceu përpara.
  
  
  Ajo u ul në coiled mbrapa e mbretit cobra. Ajo shkon pa thënë se kjo nuk ishte e planifikuar. Por ajo nuk mund të presin për të parë se çfarë cobra reagimi do të jetë. Ai tashmë ishte duke u mbajtur fort pas të mëdha gur, që formuan jashtme të murit të burrow, kur dëgjoi gjarpër i njohur t'u fërshëllejë përsëri.
  
  
  Unë madje nuk kanë kohë për të shikoni mbi shpatullat e mia. Ai shtyrë trupin e tij përpara me të gjithë forcën e tij, të shtyjnë të vështirë me këmbët e tij dhe duke lëvizur në të njëjtën kohë. Kam vënë re se im këpucëve ishte prekur diçka të butë, por unë nuk shikoj prapa për të parë se çfarë ishte. Ai kapluar buzë e mur guri me duart e tij dhe u largua mbi buzë të pusit.
  
  
  Vrima ishte e mbushur me përbuzje dhe screeching e zgjuar zvarranikëve. Ata ishin valëzim, duke kërcyer në ajër, duke fluturuar nga shkëmbi në shkëmb, për mua, ishte si të shikuar një përsëritje e një show. Unë nuk kam kohë për të ndaluar dhe të kapur frymën time. Një ndarje të dytë më vonë, ai ishte në këmbët e tij përsëri, dhe në të njëjtën kohë, Reeva Singh le jashtë një urdhër për leje për të kryer.
  
  
  Ai vrapoi të saj dhe për të vënë dorën e tij mbi gojën e saj, stifling saj britmat e protestës. Ajo luftoi energjikisht për një kohë, nisur dhe clawing si një e vogël të kafshëve; por në fund, ajo ra heshtje. Ajo sapo kishte mbaruar së piri tjetër zvarraniket të mbahet në më të vogla qelqi kafaze në një dhomë që tani ishte një kombinim i një privat kopshtin zoologjik dhe një herpetology laborator.
  
  
  E saj vendosur krahun e saj deri sa ajo ra përpara; atë e vënë re që eshtrat e saj creaked. Një egër menduar shkrepi nëpërmjet meje... në kujtesën e saj të butë, të ngrohtë trupin, ndërsa ai mbante në krahët e tij. Reeva ishte një nga sexiest grave ajo do të takuar ndonjëherë. Dhe tani unë e kuptoj që ajo më mashtroi, e kaloi atë në!
  
  
  "Mos më thoni! Unë hissed. "Nuk është një fjalë!
  
  
  Ai ngriti e saj të vendosur krah edhe më të larta dhe të vënë tij të përgjakshme gishtat mbi gojën e saj. Gruaja gulçoi në panik. Unë e pyeta. "Një e papritur?" "Mos më thoni se ju nuk e dini unë kam qenë këtu, ju lavire!"
  
  
  Si ajo u përpoq për të folur, unë e tërhoqi dorën e saj larg nga ee rta në mënyrë që ajo mund të mumble, " unë - unë nuk e di, unë betohem."..
  
  
  "Po, dhe ju nuk e dini në lidhje me Mohan dhe Gurnek, e keni bërë ju?" Kjo nuk është një lojë, Reeva, kjo është jeta, mos harroni këtë.
  
  
  Ajo tundi kokën në mënyrë të dhunshme, largimi im akuzë. Ai liruar kthetrat e tij në buzët e saj përsëri në mënyrë që ajo të mund të flisnin.
  
  
  — Unë nuk e di", ajo konfirmuar, panting si ai e mbante dorën e saj prapa shpinë të tij. "Unë nuk di asgjë, Nick. Më besoni, unë jam lutur për ju! Ju duhet të më besoni.
  
  
  "Të lumtë, duke u qëlluar në kokë..., si ishte menduar të ndodhte kjo, ai gjatë natës? Unë e pyeta, duke i mbajtur sytë e mi në hyrje të laboratorit. "Ku është çelësi?" "Por ajo nuk mund të presim për Reeva për përgjigjen mua. Ai arriti në ego minutë mantelin dhe e gjeti atë që ai donte. Ai e tërhoqi atë së bashku tij pambuku shapka rrëshqitje në pista dysheme.
  
  
  Ai e mbylli derën nga brenda dhe për të vënë çelësin në një minutë, atëherë e kishte shtyrë Reva përsëri në fundin e largët të gjatë e të ngushtë dhomë. Ajo u ndal në vështirësi, dhe kur kam ngritur dorën time për të të saj lithe trup, unë mund të ndjehen të saj të zemrës rrahje të shpejtë.
  
  
  — Ai... ai kurrë nuk më tha asgjë për ju, " ajo moaned.
  
  
  "Kush?"
  
  
  - Shiva... xhaxhai im.
  
  
  "Tuaj kush?"!
  
  
  "Xhaxhai im. Ai është xhaxhai im. Nick, ju lutem më lejoni të shpjegoj atë që ai bëri për mua... - ajo muttered. "Më dëgjoni, atëherë... dhe pastaj, në qoftë se ju nuk më besoni, të shkojnë përpara dhe të bëjë çdo gjë që ju dëshironi.
  
  
  Ai mbeti i patrazuar. Ajo nuk do të lejojë veten për të mashtruar një herë të dytë me këtë vajzë të vogël femëror mashtrimet. Megjithatë, kjo nuk ishte një punë e madhe për të dëgjuar atë, ai të arsyetuar, sidomos që kur një njeri lutur për jetën e tij, ai ishte gjithmonë të vërtetën. Dhe pastaj Reeva, në qoftë se ajo është duke thënë të vërtetën, ishte më e afërt rrugën e Shiva.
  
  
  "Po, unë u përpoq për të përmbushur ju të merrni informacion, unë e pranoj atë," ajo panted përsëri, ndërsa ai e detyroi të ulet në një karrige druri.
  
  
  Unë nuk kam ndonjë armë tjetër se me duart e mia, por unë nuk mendoj se vajza ishte e armatosur dhe do të mund të luajnë truket për mua.
  
  
  "Kështu ndodhi edhe ju. Pse jeni të shtrirë, Reeva? Ju keni qenë të mashtruar mua që nga fillimi, e pranojnë atë!
  
  
  Ajo nuk e ka kuptuar të gjitha fjalët, por ajo dukej për të kuptuar kuptimin e asaj që I ishte thënë: "të saj. "Unë vetëm e kishte për të ju pyes disa pyetje," ajo u përgjigj. - Të gjejnë se pse keni ardhur në Indi. Xhaxhai im nuk thanë asgjë tjetër për mua, ai nuk e përmend dy burra që hynë në dhomën tuaj!
  
  
  Ajo u kthye e saj të vogël, ballë për mua, një naiv dhe shejtan pak fytyrën, me fillesat e zezë të flokëve bie mbi saj earlobe. Pëshpëriti ajo, fjalët e saj mezi u dëgjua. Nëse ajo nuk kishte qenë si i pafajshëm si ajo e pretenduar të jetë, ajo do të ketë provuar tashmë të bërtas, arsyetova unë, për të marrë vëmendjen dikujt. Por ndoshta ajo ishte duke u përpjekur për të blerë kohë, duke menduar se të tjerët do të vini re të saj mungesë. Unë nuk mund të marrë asgjë për të dhënë.
  
  
  Pra, ju keni qenë të caktuar për të marrë disa informata. Pse? ai vazhdoi në një të ftohtë të zërit.
  
  
  "Sepse Shiva më bëri të bëni atë, Nick. Unë nuk di se ju keni qenë këtu." Në fakt, unë nuk e di edhe se çfarë ka ndodhur për ju, pasi unë eci e saj rreth hotelit. Unë nuk mund të qëndrojnë atje kur Mohan kishte vdekur...
  
  
  "Pra, ai' të detyruar ' ju?" - të përsërisin atë.
  
  
  "Ju lutem të më dëgjosh mua," murmuriti ajo. "Më lejoni të shpjegoj çdo gjë nga fillimi.
  
  
  Ajo dyshuar prapë se ai ishte duke u përpjekur për të blerë kohë, por tonin e vetja zërit të ishte i sinqertë, i / e shqetësuar. Unë duhet të ketë dëgjuar për të. Nëse ajo do të qenë për të thënë të vërtetën, Reeva mund të ketë çuar mua për të Cobra; nëse ajo është gënjeshtare, unë ende do të duhet për të dëgjuar e saj dhe të përpiqen për të gjetur disa dhënë në fjalët e saj, çdo gjë që do të më jepni që e dhënë. Ai ishte duke qëndruar të drejtë tjetër të saj, të gatshëm për papritmas të ndërpresë historinë e saj dhe në qoftë se dikush tregoi në laborator.
  
  
  Reeva nuk e ka bërë ndonjë të rreme lëviz. Tonin e zëri i saj nuk ka ndryshuar si ajo shpjegoi se Shiva e kishte detyruar atë të bashkohet me Kobër në organizatë. "Ai e mban ati im, Nick... big brother e vetja, dhe në qoftë se ajo kishte shkuar për të policisë ose të gjithë rreth e qeverisë, ai nuk do të kishte hezituar para vrasjes vetja. Babai im është shumë i sëmurë, shumë i sëmurë. Xhaxhai im kërcënuar jo vetëm për të vrarë vetja, por edhe t'i heqë egon e çdo trajtim... në qoftë se unë nuk e ndjekin tim vetja e urdhrave.
  
  
  "Ku është ati juaj tani?"
  
  
  "Unë nuk e di." Shiva mban vetja rob diku, por jo në këtë shtëpi.
  
  
  Unë gjithmonë e kam konsideruar veten një njohës i popullit, të aftë të mendoj se nëse një person është i sinqertë apo jo. Dhe tani, edhe pse unë kam qenë duke e mbajtur sytë hapur për çdo aluzion të tokës në zërin e saj që mund të mos tradhtojë e saj pavarësisht ime fillestare zemërimin tim, kam gjetur se unë e kisha besuar të saj për Reeva është histori. Kryesisht për shkak se ajo kishte kuptim. Sidomos nëse Shiva ishte blackmailing e saj për shkak të babait të saj, për të marrë saj për të marrë pjesë në e tij të pista planet.
  
  
  "Ka diçka tjetër për të shpjeguar", u thashë.
  
  
  Por në këtë kohë kam qenë e ndërprerë. Dikush ishte duke lëvizur në anën tjetër të rrugës. "Reeva?" Një zë njeriu, e quajtur. "Pse është dyer të mbyllura?" Le mua në të!"
  
  
  "Kush është kjo?" Unë pëshpëriti, duke e detyruar vajzën për të marrë nga ajo karrige.
  
  
  "Odin është rreth xhaxhai im e njerëzve, Nirad.
  
  
  "Unë e njoh atë. Sillen sikur asgjë nuk ka ndodhur. Duke besuar hej ishte e rrezikshme, por në këtë pikë, unë nuk kishte asnjë zgjidhje tjetër.
  
  
  "Prisni një minutë! Reeva bërtiti. Dhe ajo i dha mua një tronditur duken si ai i dorëzoi e saj kryesore dhe e shtyu saj drejt derës.
  
  
  Unë bëra një kërkim të shpejtë për laborator, por nuk mund të gjeni çdo gjë që unë e nevojshme si një armë për të luftuar Nirad. Mirë, gjithsesi, unë i tregova uem disa gjëra, një ditë para, pra nuk ishte e vështirë për mua për të bërë atë të mi. Ai qëndroi jashtë derës dhe priti, veshët e pikëlluar, ndërsa i ri Indian të vazhdueshme për ta trajtuar të kërkojë Reeva për të hapur atë.
  
  
  Sa më shpejt që ai mori në, sa më shpejt unë do të çarmatosur tij, ai vendosi.
  
  
  Ka pasur Nirad, Ranjit, Gurnek, Hakshi, Shivas, dhe zoti e di sa shumë të tjerë. Në çdo rast, unë i mbyllur për veten time, unë e nevojshme për të filloni të kërkoni për një zë simulator që Shiva në pronësi diku, dhe Nirad ishte një fillim i mirë, ashtu si gjithë të tjerët.
  
  
  Reeva arritur të dalë me një dridhje të dorës, rrëshqitje kryesore në të bllokimit.
  
  
  Nëse ajo më ka tradhtuar mua tani, gjërat do të merrni më shumë e komplikuar; por ajo ishte e vetmja mënyrë për të gjetur nëse ajo ishte shtrirë për mua. Në këtë kohë, ajo ishte kthyer kryesore në të bllokimit për të hapur laborator derën.
  
  
  
  
  7
  
  
  "Çfarë do të thotë kjo?" Nirad pyeti. Indian nuk kishte veshur fashot dhe të zëvendësohet me kamerierin e njëtrajtshme me veshje tradicionale.
  
  
  "Unë nuk... kuptova dera ishte e mbyllur," Reeva u përgjigj, mbështetjen larg. Unë tensed, sepse unë nuk ishte i sigurt por se ajo nuk do të paralajmërojnë Nirad e pranisë sime jashtë derës.
  
  
  I riu nuk e mërzit për të parë mbrapa si ai hyri në laborator dhe u përplas dera pas tij. "Mos lejoni që kjo të ndodhë përsëri! ai tha, si haughtily si ai kishte sported në barre.
  
  
  Reeva mori një hap prapa, në dukje, në prag të humbjes së kontrollit të saj në nerva. Vetja gjeste tradhtuar vetja nervozizmi. Dhe pastaj Një të besuar të saj, dhe vendosi që të besojnë, madje edhe pas asaj që ka ndodhur.
  
  
  "Xhaxhai juaj dëshiron për të parë ju në studimin e tij," Indian shpallur në mënyrë të thatë. "Menjëherë."
  
  
  Fjala varur në ajër, si një sinjal që më nxiti për të vepruar. Përsëri, ajo ishte "taekwondo", që do të marrë mua nëpër një situatë të vështirë. E saj hodh përpara, gati duke fluturuar në ajër për të ofruar një goditje të fuqishme.
  
  
  Ajo kishte për qëllim Nirad e shpretkës; ndikimi i cha-cha-gi trokiti vetja për tokë. Indian mbështjellë në kraharorin e tij, fytyrën e tij contorted në një groteske grimace e dhimbjes.
  
  
  Ai crouched poshtë dhe për të përdorur gjatësi të plotë të tij në gjoks dhe kofshë për grusht Vetja në nofulla. Nirad ra prapa nën një ji-lu-ki, ego goditje, objektiv ra në një anë; kuptova se knuckles kishte shkatërruar të uem-së fytyrës kockat. Por ai nuk heqin dorë.
  
  
  "Mbylle derën!" Rehve hissed në e saj. Vajza nxituan për të futur çelësin në të bllokimit.
  
  
  Nirad arritur të kthehet përreth dhe për të marrë për këmbët e tij. Ai po dridhej dhe arriti në waistband e tij pantallona, ku ai pa prapanicë e armëve që ai ishte duke u përpjekur për të mbajtur. Pastaj çdo gjë ka ndodhur si në një hutuar ëndërr, një seri e veprimeve të diktuar nga reflektim. Ai shpejt darted të drejtë dhe pe rreth e rrotull, ngritjen e tij në supin e majtë të çdo fis e belit. Duke qëndruar në një këmbë e saj, u ul mbi çdo fis, dhe menjëherë të prekur këmbën e saj të majtë me një të përsosur goditje.
  
  
  "Jop-çfarë-gi" vetja e tij, në dore, troket armët në dysheme. Tani që ai ishte i paarmatosur, të rinjtë Indian shikoi në mua me të egra sytë. Vetja e zakonshme arrogancë u zhduk nga frika, ai filloi të tërhiqej, dhe një ngjyrë blu të errët të vras filluan të zgjerojnë tij nofulla nga goditje ai ateruar.
  
  
  Ai hapi gojën e tij të bërtas, dhe atëherë ai vërtet u hodh deri në fytin e tij, të shtypjes e tij bravo për fytin e tij. Nirad duket të jetë gulçues për frymë, por Afër ende kishte forca të heqë këmbën e saj dhe të më gjuajë me shqelma në ijë. E verbuar dhimbja më bëri të të liroj kthetrat e mia në të tjera qafë. Unë shkallëzuara për të kapur frymën time; kam pasur të bëj poshtë në dysheme, duart e mia [merren] mbi gjoksin tim.
  
  
  Nirad nxituan tek dera. Ai kërceu përpara, ende rimëkëmbur nga goditje e tmerrshme, ai do të marrë. Ai kërceu në atë, grabbing këmbët e tij. Ajo ra me një thud.
  
  
  Ajo ishte menjëherë në krye të nen, gjunjët e saj në Egon e kofshëve. Unë e pyeta. "Si janë sytë tuaj, Nirad?" Ka qenë ende gjurmët e trajtimit të Uem kishte dhënë të saj në bar ku ai ka punuar.
  
  
  Në vend të përgjigjeve, ai hodhi peshën përpara, duke u përpjekur për të hedhur mua off. Në qoftë se saj njeriu është shkelur nga një uem, ajo do të thyhej nga një uem e saj ribcage, dhe ai nuk do të jetë në gjendje për të marrë përsëri. Kështu që ajo e ngriti dorën e saj për të marrë në karate.
  
  
  Por Nirad duhet të ketë qenë një tifoz i arteve marciale filma, përndryshe dikush do të kishte mësuar vetja bazat e karatesë. Sa më shpejt të saj në krah të ishte ngritur, ai në të vërtetë parried tim prerje e goditje me një "kara-nal McKee". Ajo ishte pothuajse do të jetë një luftë, dhe kjo ishte ajo që dëshironte.
  
  
  - pra... Ju jeni më të mirë se që kam menduar, " I tha, duke tërhequr larg për të marrë përsëri në këmbët e mia.
  
  
  Ai gjithashtu u ngrit në këmbë dhe të shkallëzuara si ajo filloi të rrethit rreth tij. Me një të ngjirur qaj prej saj, ai fuqimisht e goditi përpara, marrjen e një goditje fatale për rrjet diellore dhe më pas një bërryli të nofullës. I kombinuar i veprimit të "pan-te ji-lu-ki" dhe "pal-kuch chi-ki" ishte e mjaftueshme jo vetëm për të shkundur vetja dhe besimit, por edhe pushimit dy të uem-së brinjëve.
  
  
  Nirad u largua përsëri, të dehur me dhimbje. Ai nuk do të le veten të prekur. Shiva ishte e vendosur për të bërë më të vdesin një e tmerrshme e vdekjes, dhe kujtesa e Ashok Anand është vrasës ishte ende e gjallë në mendjen time. Sidomos pasi që Ashoka kurrë nuk përbënin një kërcënim serioz për tonë Shiva, tona ilegale Cobra operacioneve.
  
  
  Kështu që ai nuk do të ndjehen keq për Nirad. Ai ishte një mercenar... një hitman në shërbim të një vrasësi i çmendur. Dikush që e ka nënçmuar mua nga injorimi im këmbëngulje dhe vetë-ruajtjen instinkt.
  
  
  Unë nuk mendoj se ai ishte në gjendje për të luftuar përsëri, me një të thyer nofulla dhe dy thyer brinjët. Ndoshta edhe me një këputur të mushkërive.
  
  
  Por si ai shikonte, ai vazhdoi të luftojë fizike agoni me jetën e tij. Ai ishte fjalë për fjalë clawing në dysheme, duke u përpjekur për të rrëmbyer rënë armë. Ai madje arriti të marrë gishtat e tij rreth vetja para se vetja mund të ndaluar atë.
  
  
  "Mendova se ishe më në fund të fillojnë të kuptojnë mendimi im, Nirad.".. Unë, tha, dhe nisi gishtat e mi në uem, dërgimin e armëve të fluturuar përsëri. Arma e kërcente jashtë një laboratori tavolina dhe u ul në dysheme.
  
  
  Ajo nuk ishte më një pyetje për të marrë një i ri Indian jashtë në rrugë për momentin. Ai do të shihet shumë, sidomos Reeva e bashkëpunim. Edhe se vetja e saj lidhur deri dhe gagged e saj, herët apo vonë, ai do të tregojë Shiva si vetja e mbesa më ndihmoi të shpëtuar.
  
  
  Unë nuk mendoj se unë e kam ndier atë, ose madje edhe një udhëzim e mëshirë për të varfërit djalë. Por unë ishte i vetëdijshëm se në fund të fundit, jo vetëm një person ishte i përfshirë, por miliona jetën e njeriut. Nëse Shiva kishte realizuar planet e tij, Perëndimi nuk do të kishte dëshmuar formimin e një Indochina bllokut pa ndërhyrje. Kjo do të përfshijë të gjithë arsenalin e armëve bërthamore, duke filluar me Triton interkontinentale balistike raketore me një thermonuclear warhead. Dhe në fund rezultati ishte e frikshme edhe për më të ashpër dhe të ftohtë-me gjak të njerëzve.
  
  
  "Të ftohtë me gjak" nuk është e drejta e fjalës për mua. Unë nuk jam një sadist, por me kalimin e kohës dhe me përvojën kam me siguri "thekur". Nirad ishte në rrugën time, rrugën që e çoi në suksesin e misionit tim. Unë është dashur të përballen me realitetin e situatës. Pra, ndërsa i ri Indian crouched në dysheme, ngashëryer si fëmija i frikësuar, ajo yanked vetja për këmbët e tij dhe e shtyu atë drejt mur guri i snake pit.
  
  
  Vetja fytyra ishte mbuluar në gjak, duke shkaktuar çuditshme modelet për të formuar në faqet e tij, goja e tij ishte gjysmë e hapur, dhe gjuha e tij të varur poshtë si një të thyer zogu krahut. - jo... "sahib.".. Ju lutem, jo... mua...
  
  
  "Ju keni qenë vetëm duke ndjekur urdhërat, unë e di atë," unë ndërprerë, duke përfunduar dënimin. "Edhe mua, Nirad e saj shumë.
  
  
  Pas tij, ai mund të dëgjoj zvarraniket fishkëllimë dhe talljeje si ata i goditi guri muret e pusit. Nirad nuk ishte i detyruar të punojë për Cobra, ai e bëri në faqen e tij vetvetiu. Këtu, tani, ai do të përfundojë punën e tij, shumë më herët se ai e kishte pritur.
  
  
  Kur kuptoi se unë do të thotë atë, çifti është vetja e papritur ndryshoi. Ai u përpoq të lirë veten e tij me këmbën e tij, e cila kishte tashmë më goditi në fytyrë dhe hissed, " Shiva dëshiron që të shoh se jeni të vdekur!" "Kjo nuk është e Stahl ideja e për të banuar në këtë perspektivë.
  
  
  "Ndoshta, Nirad, por ju nuk do të jetë këtu për të parë se çfarë ndodh." "Unë nuk mund të mbeturinave në çdo kohë. Grushta kapën në mjekër dhe ra prapa. Vetja e kapi nga waistband e saj pantallona. Nirad u përpoq të bërtas, por e tij të thyer brinjët vetëm lejuar atij një muffled ofshamë. - Keni një udhëtim të mirë! Unë bërtiti, dhe i hodhi vetja mbi buzë të pusit.
  
  
  Ai u përpoq që të kapem për buzë, por nuk mundesha. Vetja këmbët e fluttered në ajër, pastaj Indiani ra prapa dhe e gjeti veten në një pellg artificial, ku ai do të mund të shohin e të tmerrshme të detit gjarpërinjtë lëvizin kokën e tyre.
  
  
  Gurgling b & nb, lëvizur unazat dhe bishtit. Nirad e trupit të shtrembëruar në agoni. Indian u kthye në anën e tij, duke u përpjekur për të marrë nga ngecjen e ujit. Deti dragon u mbyt e saj të shkurtër dhëmbët në egon e parakrahun; atëherë ai doli më vete, duke lëvizur unsteadily në element. Por ajo mbeti e saj fangs mishëruar në njeri krah, me një të çuditshme, e tmerrshme ngulm.
  
  
  Kur ai më në fund ra gjahun e tij dhe Nirad u përpoq të ngrihen në këmbë si një i çmendur, cobra mbreti hyri për të treguar se askush nuk mund të shqetësojnë saj të paqes në territorin e saj. Ai shikonte skenë me një lloj i hipnotizuar horror. Kjo ishte ajo që Shiva kishte projektuar për mua. Cobra u ngrit dhe kërcyen në ajër.
  
  
  Nirad nuk kam kohë të bërtas për ne para se ne kemi menduar për drejtimin larg. E zvarranikët përparuar në shpejtësi rrufe, dhe në të njëjtën kohë, i dehur me luspa viper u mbyt saj fangs në ri Indian i kyçin e këmbës. Një spasmodic gurgle ikur Nirad e buzëve. Ai e shikonte atë si një pus erdhi në jetë me një whoosh, një t'u fërshëllejë, dhe whips.
  
  
  Një spasmodic shudder tronditi Indiane e trupit. Vetja këmbët e buckled, duart e tij clutching në jakë të këmishën e tij si në qoftë se ai nuk mund të marrë frymë. Ai ishte mbytje në cobra helmit, të cilin e kishte paralizuar nervore qendrat e tij të frymëmarrjes.
  
  
  Njolla të kuqe u shfaq në Nirad e duart dhe krahët, dhe nuk kishte gjakderdhje të brendshme. Gjarpërinjtë, talljeje në mënyrë të pandërprerë, ishin vazhdimisht ego - drejtuar, fundosja dhëmbët e tyre në torturuar mish në një seri të vdekjeprurës kafshon. E saj, e larguar kur Nirad është gjuha poked nga rta, dhe tani ai nuk mund të shqiptoj fjalët tona.
  
  
  Zhurma e një gjymtuar trupi bie në fund të pusit ishte e pashmangshme dirge; Vdekja do të vijë në pak minuta. Por kjo nuk ishte radha ime, fatmirësisht.
  
  
  "Kjo është ajo që xhaxhai juaj e bëri për mua," Rivet tha saj. "Një pickim pas tjetrit.
  
  
  Ajo ishte e ulur në një karrige, fytyra e saj e varrosën në duart e saj. Kur dikush i foli saj, ajo ngriti koken dhe shikoi mua në sy. E saj chopsticks nuk ishin të lagur me hollyhocks, dhe e saj të zezë, sytë janë të rënda dhe të ftohtë. Ajo nuk e kishte humbur kontrollin e saj nerva, as edhe pas tmerrshme sytë ajo do të dëshmuar.
  
  
  "Në rregull," pëshpëriti ajo. "Unë jam i lumtur. Një ditë unë do të ju tregojë të gjitha në lidhje me brutale dhe të turpshëm gjëra xhaxhai im më bëri të të bëjë për popullin e tij... derrat, të cilët punojnë në të, të cilët e adhurojnë atë, janë sikur të kishte një Naga, një perëndi. Nirad merituar edhe më keq, unë ju siguroj.
  
  
  Vetëm atëherë u Reva duket të jetë në prag të fainting, fytyra e saj duke treguar emocione të forta. Ai e kap e saj deri me kujdes dhe e kap e saj deri. Ajo ishte duke u dridhur. Ai mbante afër saj, preku qafën e saj me një dritë të puth. Së shpejti, për të cilën kam shpresuar, koha do të vijë për ne, gjithashtu, në një kohë kur askush nuk do të ndërpresë. Por tani unë kam për të lënë, dhe sa më herët që unë të majtë të saj, aq më mirë.
  
  
  Ajo ndjen shqetësimi im dhe u largua prej meje.
  
  
  "Unë e pyeta. "Ku jemi ne?" Çfarë është më e afërt e qytet?
  
  
  "Unë do të ju tregojnë gjithçka", tha ajo. "Por së pari ju duhet të lidhni mua, përndryshe xhaxhai im do të pranoni që unë ju ka ndihmuar të shpëtuar dhe le babai im të vdesë." Ai ndoshta do të më vrasin mua, shumë.
  
  
  Ajo shkoi për të marrë një litar, dhe e saj, vuri në dukje një karrige. Pastaj, kur ajo shpjegoi gjithçka që kam të nevojshme të di, e saj, e mbështjellë me litar rreth saj belit dhe të këmbëve, unë dua që në skenë të duket si për estestvenno.
  
  
  Zëri i saj shkurtimisht thënë hej çfarë qëllimi i misionit tim ishte; zëri i saj mund të besohet nga hej, tani që ajo ishte një aleat të vlefshëm. Por unë nuk dua për të vënë atë në rrezik.
  
  
  Dhe kur e kuptova se ajo kishte nevojë për mua, ndoshta më shumë se unë e nevojshme atë, e fundit dyshim u zhduk, duke i dhënë rrugën për më besim të plotë.
  
  
  "Agra është vetëm pak kilometra larg," vajza e shpjeguar. - Vetëm jashtë vilës, të ndjekin rrugën kryesore: ajo do t'ju çojë drejt e në qytet. Ne jemi duke menduar që të takohen sonte: unë do të përpiqen për të marrë më shumë informacion. Për ju.
  
  
  "Për ne, ju do të thotë. Për jetën dhe shpëtimin e atit tuaj " burri i saj mohuar raportet që u shfaq në media.
  
  
  Kur ishte në kohë të caktuar për mbledhje, ai gjeti disa lecka e saj në dollap me kyç, gagged e saj, dhe u bëra gati për të lënë. Ai e bëri të sigurt për të fundit herë se tij shoelaces ishin fort të lidhura në mënyrë që të mos zgjojë Shiva e dyshimet.
  
  
  Nirad e armëve të hedhur në dysheme. Vetja e vënë atë në xhepin e pasëm, pastaj mori një të shkurtër rrobë të bardhë, që varej në një dollap me kyç dhe e vënë atë në... primitive një këmishë që do të të paktën të kënaqë tim nevojave të menjëhershme.
  
  
  Reeva larguar. Lotët filluan të lagur e saj me shkopinj. Ajo pyeti mua për të ardhur përsëri, për të le të saj e di që çdo gjë do të jetë për të mirë; por diçka më ndali, ndoshta nga frika e atyre që kurrë nuk shohim atë përsëri. E saj, mendohet të Reeva Singh, por gjëja e parë që i erdhi në mendje, ishte ndjenja e një SËPATË agjent. Ajo mund të gaboj Riva, por unë nuk mund të gaboj, qeveria ime dhe besimi është vendosur në mua... jo kur miliona në jetën e njeriut janë në rrezik nga absurde daydreams, penale të planifikimit nga një i çmendur.
  
  
  
  
  8
  
  
  Fjalët e urta janë të përshtatshëm për t'u përdorur, sepse ata shkurtimisht express universale të vërteta: ata të lehtë të përshtatet për të gjitha llojet e situatave. Çfarë më erdhi në mendje kur Reeva Singh lënë atë vetëm në laborator, me mbledhjen e saj të helmët zvarranikëve dhe groteske në trupin e një kamerieri i shtrirë në të, është: "Kur bie shi, ju nuk keni për të marrë e lagur."
  
  
  Ngjarjet nuk ndodhin ngadalë; ato fjalë për fjalë erdhi crashing poshtë mbi mua me ata ferret si ajo mbërriti në Nju Delhi dy ditë më parë. Në këtë periudhë të shkurtër kohore, pasi në mënyrë të përsëritur pyesin nëse unë ishte duke ndjekur një karrem që do të çojë mua në një fund të vdekur, Shiva arritur të joshë me mua në varr të tij. Kjo nuk ishte një e lehtë udhëtimin, dhe unë nuk e kam marrë për të parë misterioze Shiva... e fundit master i Haksha dhe Kobër në tru. Por unë kam marrë më shumë se të provave të mjaftueshme për të bindur veten se kjo nuk është e trilluar. Njeriu ka ekzistuar, edhe pse ne nuk takohen ballë për ballë.
  
  
  Herët ose më vonë, që do të ndodhë, shumë, shumë kohë para se ai e dinte se kisha diçka për të thënë për të. Por tani unë kam për të marrë në Agra para se ai apo bandit vetja zbuluar time për të ikur, para se të shikuar në celular dhe e gjeti atë bosh, përveç për pesë zemëruar gjarpërinjtë.
  
  
  Dera u hap në një korridor të ngushtë me përplasën tokë muret. Jashtë Shiva është rezidencë, ajo dëgjoi të ulët, lulëzon hoopoe dashuri. Linja "Poo ... poo poo..." u zëvendësua nga një alarmi që dukej të jetë pasqyruar në tim, çdo mendim, e në çdo lëvizje. Unë tiptoed poshtë ngushtë rrugëkalim i vendosur, dhe në të njëjtën kohë, një zë që i ranë në ajër, duke i bërë jehonë në të gjithë deri në fund të rrugëkalim i vendosur.
  
  
  "Nirad?" Çfarë jeni duke bërë këtu?" Ju e dini se ai nuk i pëlqen të prisni...
  
  
  Ajo duhet të ketë qenë Ranjit ose Gurnek, ndoshta ish, pasi Gurnek fytyrën e kishte ende të lidhur me fasho. Ajo e kapi padurim në zë burri, dhe crouched poshtë në një alcove në korridor si heronj, u afruat pranë meje. Ngrita sytë dhe pashë Ranjit. Vetja e këmishë të hapur në gjoks, dhe garrote ai kishte veshur rreth qafës së tij u dha nga një shkëlqim metalik. Indian trokitën në laborator derën, dhe ajo nuk mund të presim për vetja e saj për të reaguar.
  
  
  Lakimi në dy, ai u përplas me një tjetër korridor, në disa lloj labirint. Ai ishte në vilë, arsyetova unë, dhe zakonisht një vilë ka një derë ose më shumë. Ee gjetur atë një minutë më vonë. Ai e shtyu të hapur masiv, intricately stolisur druri derën dhe blinked, duke u përpjekur për të rregulluar të verbuar nga drita e dielli në mëngjes.
  
  
  Oborri dukej të ketë qenë krejtësisht të lëvizur nëpër disa lloj vendosjen e Mesdheut. Të dendura gjeth, lulëzim shkurre, bimë e harlisur. Është e qartë se Shiva e kurseu asnjë shpenzim për të riprodhuar një kopje e saktë e një qoshe e pjellore fshat në jug të Francës.
  
  
  Mbyllja derën ngadalë, ai vrapoi poshtë me zhavorr rruga që gjithmonë filloi në pasdite në anën fasadë. Rruga lidh një dendura grup i gjineshtre pemë dhe shkurre, mjeshtërisht shkurtohet dhe manicured. E përgjithshme e alarmit nuk e kishte shkuar jashtë ende, dhe zëri i saj me siguri nuk do të presin që ajo të lirohej. Një shikim i shpejtë mbi shpatullat e mia konfirmuar se Ranjit ende nuk e kishte pasur kohë për të paralajmëruar të tjerët.
  
  
  Por e dija se kjo ishte një çështje e minuta. Unë nuk mund të gjejnë portën tonë, ne nuk kishim rrugëdalje tjetër se një gardh rreth pemëve. Oskar uailld merret gjithmonë me kokën dhe qafën në shpatullat e tij dhe doli përpara, duke shtyrë mënjanë pengesë nëpër degët e tij të zhveshur gishtat. Është bërë më shumë zhurmë se në hotel, por këtë lokalitet në Rusi ka tashmë e kthyer në një katastrofë që nga fillimi, dhe madje edhe tani gjërat nuk shkojnë më mirë.
  
  
  Degët fjalë për fjalë, grisi off rrobat e mia, whipped fytyrën dhe sytë. E kam dëgjuar një të vogël lëvizjes prapa meje, konfuzion e zërave në rritje të qartë. Zëri i saj të vazhdueshme për të nxitur përmes degëve dhe në fund mori lirë; zëri i Saj ishte duke qëndruar në buzë të pluhurosur rrugën që e çoi së bashku vilë.
  
  
  Unë madje nuk kanë kohë për të kapur frymën time. Ai vrapoi, kicking deri retë e pluhurit në çdo hap. I lodhur tingujt e muffled muzikë jehonë përpara meje si kam ndjekur zërin, duke shpresuar se ajo vinte nga një kamion apo kombi në rrugën për në Agra.
  
  
  Nëse më kujtohet pozita gjeografike saktë, Agra ishte rreth tre orë me makinë nga New Delhi dhe ishte gjithashtu i njohur si vendi ku Taj Mahal është e vendosur. Nëse vizituar qyteti nuk ishte pjesë e planet e mia, atëherë Shiva ishte.
  
  
  E saj, doli në rrugën kryesore. Ajo ishte tepër e ngushtë, një web lane me trafikun e sipër në të dy drejtimet. Muson sezonit do të fillojë në disa muaj, kështu roadbed ishte e zhveshur dhe e shkretuar, një uniformë hapësirën e errët pluhur. Rrëgjuar pemë rreshtuan anët e rrugës, dhe hutat ulën në shtrembëruar degët, të heshtur ngrënësit e tmerrshme, lindi në kokë kufoma.
  
  
  Reeva nuk kanë kohë për të më dhënë udhëzime të hollësishme. Unë shikova poshtë rrugës në të dy drejtimet, por nuk kishte asgjë për të treguar mua mënyra e saktë për të Agra. Ai squinted kundër diell të shndritshëm, dhe një çast më vonë ai pa një familje huddled rreth një të vogël të zjarrit të kampit, në anën tjetër të rrugës.
  
  
  Dy të rriturit dhe katër fëmijët e shikoi në mua me hapët kuriozitet. Ai vendosi të marrë një shans dhe vrapoi nëpër rrugë, duke ndaluar befas kur ai arriti në grup. Një i hollë burrë i veshur vetëm në bel zonën e ngriti fytyrën e tij të shikoni në mua, pa u përpjekur të qëndrojë. Ai duhet të ketë pasur dhjetë vjet më i ri se unë, por e tij të rrudhur, mollëza fytyrën e bërë atë të duket shumë më e vjetër.
  
  
  "Agra?" Unë e pyeta një herë është konstatuar se askush rreth tyre flisnin anglisht. Ai vuri në rrugë dhe e pyeti përsëri: "Agra?"
  
  
  Nëna dhe babai im kanë shkëmbyer befasuar glances, dhe dy bijtë e katër secili filloi tugging në pantallona tim. "Bakshish, bakshish!" vajza e vogël, krejtësisht të zhveshur, të përsëritura, tugging ime rrahje zemre këmbë me një dorë dhe duke vënë në gojën time me të tjera. Vetja e hollë, duke u ankuar zë vazhdoi të lutej.
  
  
  Në vilë, ata morën tim xhaketë së bashku me kuletën time dhe paratë e kam mbajtur në tim brenda xhepit, pra të gjitha që kam pasur me mua ishte një grusht i rupees që kam marrë nga Reeva. Ky është një tjetër problem që ju mund të shtoni të tjerët. Megjithatë, ai gjeti një bakrit monedhë dhe të vendosur atë në pëllëmbë të uritur fëmijës dorën e shtrirë.
  
  
  "Agra," tha ai, duke hedhur shikimin nervously në gardh, që i fshehu villa. - Taj Mahal...
  
  
  "Ah, Sahib, Taj Mahal! burri i tha. Ai ishte ende kruspullosjeje poshtë, por ai e ngriti kockëmadh dorën për të më tregoni rrugën, në të majtë të vilës.
  
  
  Ai vrapoi përsëri, duke ndjerë një dhimbje të mprehtë në kofshët e saj. Unë vetëm mund të shpresoj që një makinë, qerre, apo ndonjë tjetër automjet do të kalojë mimmo të më ndihmojë të merrni për të Agra. Por në vend të një makinë apo kombi, e kam dëgjuar një zhurmë që menjëherë më çoi përsëri në grumbull i ngjarjeve që kishin ndodhur në time natën e parë në New Delhi. Ajo ishte një kollë, dhe pastaj ulërima e një motor pas meje.
  
  
  Ai vrapuar, duke e kthyer çdo kohë. Nga shtegu që tani të rrethuar vilë, një motor me dy persona në bord e nxori në rrugën kryesore; ih kokat ishin të mbështjellë në turbans dhe ata ishin të drejtuar drejt meje. Nirad e armë, të cilat ai i mbante në pantallona e tij të xhepit, e kapi.
  
  
  Kjo ishte një Astra. 32, të aftë për të goditur çdo objektiv brenda një rrezeje prej disa metrash. Astra bën pistoleta që janë identike me Kërriçin dhe Hotel Lindner pistoleta (që kushtojnë dukshëm më shumë), dhe ajo e ka shfrytëzuar ih më shumë se një herë në të kaluarën. Por, kur ai u ndal dhe qëllimi për të tërhequr këmbëzën, ai e kuptoi se arma ishte bosh. Ajo shoved armët përsëri në pantallona e tij ' gjerësi dhe vrapoi përsëri, edhe si një gawk fluturoi inç larg nga unë, dhe një copë e leh fluturuan një pemë disa hapa për të tim të majtë.
  
  
  Kush qëlloi shtënë kishte pak përvojë dhe të trajnuar sy. Unë kam filluar të lëvizë në zigzags, duke kërkuar për një strehim që do të lejojë mua për të marrë jashtë shtegut, duke shmangur plumbave që ishin shi poshtë si kikirikë. Një tjetër e shtënë, dhe këtë herë gawk kullosnin tim kofshën e djathtë. Pesëdhjetë metra përpara saj, ai pa një kasolle prej druri me një shtyllë e zezë tymi rritje prej saj tulla oxhak.
  
  
  Unë nuk kishte asnjë ide se çfarë ishte, por unë i kam ruajtur drejtimin, si unë, kurrë nuk do të kandidojë në jetën time. Biçikletë shkurtuar distancën, por pluhuri në rritje nga rruga e bëri të vështirë për shofer për të parë, dhe për këtë arsye drive automjetin në shpejtësi maksimale. Ai mori avantazhin e kësaj dhe nxituan në oborr të mbushur me plehra, ndërsa një nga dy burra të urdhëruar shokut të tij për të ndaluar dhe për të vazhduar në këmbë.
  
  
  Ajo duhet të ketë qenë Ranjit dhe Gurnek, mendova se, edhe pse isha e sigurt Shiva kishte më shumë se dy truproja. Një druri derën e hapur në anën e ndërtimit; dera varur në vetmi të saj zinxhirë, varet. U hodh brenda, dhe e pështirë erën e gjakut dhe të kafshëve excrement mbushur vrimat e tij të hundës.
  
  
  Unë kam qenë në një thertore, dhe unë ndjeva si unë ishte kthyer në shekullin e nëntëmbëdhjetë. Hindus nuk hanë mish lope, Muslimanët bëjnë. Pëllitje e bagëtisë, e paduruar clatter e bagëtive hooves, dhe e tronditur stares e njerëzve të përgatitur për therje lopët në mënyrë të qartë tregoi se I kishte ardhur për të më së paku vend të përshtatshëm për t'u fshehur.
  
  
  Njerëzit filluan të bërtasin, ngritjen e tyre grushte. Ai ishte një uninvited mysafir, të cilët kishin të bëjnë asgjë me kafshët e nevojshme për t'u vrarë. "Na vjen keq, folks," unë muttered, darting mes dy madhe lopët në vaskë plot me gjak që çoi direkt të jashtme të thahet.
  
  
  Era ishte e mjaftueshme që të kthehet dikush stomakut; ai ishte i kërkuar për të ndaluar Shiva e goons. Ajri ndjeu të butchered mishit dhe frikë. Scott fidgeted në panik, e tij e hooves jashtëzakonshëm në dheu kat. Prapa meje, kam dëgjuar e saj të këmbimit të fjalëve në një gjuhë që nuk e kuptoja. Pastaj zhurma e hapave të më afrohet, dhe duke i bërë jehonë zhurma e kafshëve.
  
  
  "Carter! Ranjit bërtiti. "Ne vetëm dëshirojmë të flasim." Shiva dëshiron të bëjë një marrëveshje!
  
  
  Kjo ishte një gjë e mirë, ai e arsyetoi, se jeta ime ishte e pavlerë e atij...
  
  
  Kafshët, kryesisht unbound, është kërcënuar se do të largohem së bashku. Zëri i saj lejohet ajo. Të shtypur nga një tufë e tmerruar lopët e shtyrë nga instinkti i vet-ruajtjes. Vetëm, sigurisht, i njëjti instinkt për të ndjerë e saj. Kështu që unë mbajtur drejtimin, dhe një tjetër gawk whizzed mbi kokën time, kërcim off hapat e ardhshëm në banjo.
  
  
  Gawking sjellë edhe një llak e gjakut, pleh, dhe urina që njolla pantallona tim. Ajo vrapoi të vdekur, qendër, moaning në pjesën e prapme të salle të madhe, ku ne nuk mund të shohim windows, ne nuk mund të shohim dyert.
  
  
  Ajo donte diçka që do të më jepni disa sekonda e kohë të çmuar. Ai u rrit në buzë të legen dhe rrëmbyer pitchfork ai do të shihet mbi grumbullin e ushqimit. "Carter! Zërin bërtiti përsëri. "Kjo është e gjitha mbi, sahib!
  
  
  "Jo tamam! Unë iu përgjigja me zë të lartë, duke mbajtur pitchfork si një shtizë.
  
  
  Ranjit gjuajtur një tjetër e shtënë, por në të njëjtën kohë, katër të mprehtë prongs e pitchfork u mbyt në uem e gjoksit. E zinxhirë, mjet i hodhën aq e vështirë sa mund të. Tani ai qëndronte i palëvizshëm, duke shikuar të rinj Indian merren këmbët mbrapa, goja e tij e varur hapur, duart e tij clenched në bosht prej druri të armës.
  
  
  Gurnek, i cili ishte duke qëndruar prapa shokun e tij, të injorohet mua tërësisht, të ndezur në magjepsje në katër trickles e gjakut që mbulua rreth plagës. Ai u përpoq për të tërhequr pitchfork të lirë, por Ranjit vazhdoi të bërtas, e egër dhe britma e dhimbjes në rritje fainter nga të dytë.
  
  
  Ajo ishte Ranjit e agonized britmat, ego moans e zemërimit dhe ndëshkimit si Gurnek u përpoq për të tërhequr pitchfork të gjithë vetja e gjoksit, duke i dërguar lopët, të gjitha duzinë prej tyre, kilota nxiton në ngushtica për tub kullimi. Ih dëgjuar saj thudding, hoofbeats, bellowing; Saj, kërceu jashtë dhe filluan të zvarriten drejt kanalizimeve.
  
  
  Gurnek bërtita, duke e valëvitur krahët e tij në ajër. Ego ishte goditur në shpinë me brirët, dhe fjalë për fjalë e hedhur në ajër, ulje tjetër të madhe banjo. Ranjit u shemb në mes të një maddened tufë bagëtish. Një finale të rënkojnë nga dhimbja ikur vetja buzët e si duart e tij të hapur dhe të mbyllur në një groteske parodi e një grusht.
  
  
  Atëherë fetid frymën e kafshëve të krehur në faqet e mia dhe unë thye poshtë rresht, vazhdimisht goditur murin në fundin e largët të thertore. Të pistë dhe me erë të keq, me një fytyrë të fryrë e mbuluar në gjak dhe djersë, ai nuk duhet të ketë qenë një miqësor, " tha ai, ndërsa ai u largua nga mbi rrugë, duke i lënë prapa kësaj skene të tmerrshme dhimbje.
  
  
  Unë nuk ishte i sigurt se çfarë kishte ndodhur me dy Indianët. Gurnek ndoshta do të jetë ende gjallë, por kam shpresuar se do të plagët do të eliminonte Ranjit përgjithmonë. Nën rrethana të ndryshme, unë e ndjeva se kishte bërë një punë të mirë.
  
  
  Njerëzit në thertore duhet gjithashtu të ketë qenë Shiva e njerëzve. Ajo nuk duhet të presim që ata të vijnë përpara për të marrë hak për shokët e tyre. Kam filluar të ecte drejt rrugës, pyesin se si unë mund të bindni dikë që të më japë një udhëtim, kështu që pista.
  
  
  Mimmo kaluar një të vjetër Ford. Ai ishte në rrugën e tij në Agra, por ajo ishte e padobishme në valë tërbim për ta ndaluar. Kam kapur një paraqitje e shkurtër e saj të bakrit-të kuqe të fytyrës, më pas makina u zhduk ne nje re pluhuri që u ngrit si kaloi mimmo.
  
  
  Ai e mbajti në këmbë, i vendosur të mos ndalet.
  
  
  Unë e nevojshme një të pastër banjo, Suedezët, para, dhe armë. Me aq sa di unë, qeveria e SHBA nuk e kemi konsullata, delegacionin tonë në Agra. Qyteti ishte shumë afër për të New Delhi-t. Por ai ndoshta mund të keni gjetur atë që unë e nevojshme në hotel.
  
  
  Dhe gjithsesi, ai kishte për të bërë atë. Ajo ishte tashmë e kaluara mesditë, dhe kam pasur një takim me Rhea atë mbrëmje. Ka qenë ende shumë gjëra që nevojiten për t'u bërë, kështu që ajo kap ritmin. Reeva tha se Agra hall është vetëm disa kilometra larg nga villa.
  
  
  Pak kilometra apo jo, ajo gjithmonë ishte një dërrmues të ecin. Diellin e mesditës mundi poshtë mbi kokën time pa mëshirë, dhe qielli ishte një verbim, cloudless hapësirën pasur me të rremë reflektime. Ajo ishte rreth dhjetë minuta, një e katërta e një orë, përpara një qerre të tërhequr deri tek unë. Ajo ishte një ramshackle qerre të tërhequr nga një palë e dobët qe mbante një cartload e bari.
  
  
  Ai waved për shofer, një gri-koprrac fshatare që e tërhoqi deri në imagjinatë dhe mora qerre për të frenuar. "A flisni anglisht?" I pyetur fshatare.
  
  
  "Ujë të pastër", tha ai. "Nuk Është Anglisht...
  
  
  Ai vuri në gishtin e parë në atë, pastaj në veten e tij. "Agra?" "Unë e pyeta. "Agra?"
  
  
  "Agra?" - përsëriteni fshatare, valëzim duart e tij nga njëra anë në tjetrën në një gjest që do të thotë "Po"në gjuhë universale.
  
  
  Ai tundi kokën fuqishëm dhe u ngjit në qerre në mes të seine. Njeriu grinned në mua, m'i tregonte dhëmbët e tij dhe i mishrave të lyhet me paan. Pastaj ai liruar mendjen dhe qe rifilloi tyre ritëm të ngadaltë, e cila ishte ende më i mirë se shëtitje të gjatë në këmbë.
  
  
  Ai dozed jashtë, lulled nga ritmike lëkundëse dhe creaking e cart. Unë e nevojshme për të marrë disa fle, edhe në qoftë se ajo ishte vetëm për një orë. Por mendimet e mia ishin ndërprerë nga një insistent hum, një hum që u rrit më fort si qerre mbështjellë poshtë me diell rrugës.
  
  
  Instinktivisht vigjilent, ai lëshoi përsëri. Pluhuri ishte në rritje në distancë, e vogël retë e bukura me rërë errëson burimi i zhurmës ajo ishte e dëgjimit. Unë nuk dua të marrë rreziqe të panevojshme, në mënyrë që të mos kompromis na me jetën time, misioni ynë suksesin e tij nxitoi zhytet në aromatik sanë, piling mjaft shumë në krye të bëjë veten të padukshëm.
  
  
  Unë nuk mund të kuptoj se çfarë ishte duke ardhur. Ai rreshtuan jashtë në natën në të drunjta van, dëgjuar të vazhdueshme ulërima e disa motorëve. Dhe kur e pa se çfarë ishte, ajo e u mbyt më thellë në bari dhe e mbajti frymën e saj.
  
  
  Këto janë fytyra të reja, por që nga ai moment, ih nuk mund të harrojmë atë. Të tre burrat, të gjitha Sik Indianët... një motorizuara skuadrën e dërguar nga Shiva për të gjetur mua dhe gjej më poshtë, do të më vriste ose të më sjellë përsëri në vilë, në pritje të fundit urdhrat e Udhëheqës i Madh. Ata përfshinë të kaluarën mimmo karrocat dem; të gjitha tre motoçikleta drejtuar për në Agra.
  
  
  Nëse vetëm Hawk mund të më shihni më tani, mendova.
  
  
  Ai ishte pista, pa para, të armatosur vetëm me një shkarkuar pistoletë, si dhe njohuritë e mia të taekwondo dhe të karatesë. Nuk ishte e vështirë të parashikohet, në qoftë se gjykimi im i Shiva është e vërtetë, që ditën që kemi përpara do të jetë e vështirë
  
  
  
  
  9
  
  
  Kam ardhur në Agra një orë më vonë, dhe van rënë me jashtë në periferi të qytetit. Pluhurosur unpaved rrugë dredha-dredha rrugicat, një labirint të rrugicat që duket se janë krijuar në mënyrë specifike për të ngatërruar e të rastit të vizitorëve. Pas marrjes së disa informata, ai e gjeti veten në frontin e American Express zyra.
  
  
  Nuk është se situatën time ishte veçanërisht i këndshëm, por kjo më bëri të qesh. Zëri i saj është larg qaj nga imazhi i zakonshëm Amerikan turistike, pa pasaportë dhe nuk ka të holla, përveç për disa rupees Reeva më dha përpara se të isha lidhur.
  
  
  Kam menduar për të marrë me qira një makinë dhe lëvizëse prapa për New Delhi, por ajo do të ketë marrë të paktën gjashtë orë, dhe unë nuk kisha kohë të mjaftueshme. Unë e nevojshme për të marrë në kontakt me Gjeraqinë dhe për të marrë të gatshme për të përmbushur Reeva më vonë atë ditë. Pra, Nick Carter, të pistë, të rreckosur, gërvishtem, dhe bloodied, katror shpatullat e tij, mori frymë thellë dhe kapërceu derën e një zoti të ndërtimit që ishte shpresë e vetme në një të çuditshme të qytetit dhe për mua e tmerrshme të armikut.
  
  
  Agra nuk është një megacity. Tre gunmen në motorbikes mund të fshijnë qytet të tërë në një rrahje zemre. Dyshemeja ishte tashmë kanosës në kokën time, kur ai hyri në ndërtimin e bardhë dhe e pyeti për menaxherin e zyrës.
  
  
  Unë kam qenë në situata të vështira përpara, por ajo kufizohet në tallje. Pa pennies, për të blerë armë apo rroba, apo të marrësh me qira një makinë, unë nuk do të ketë zgjedhje të merren me Shiva dhe Ego personale bandit ekipit. Pasaportën time, paratë dhe gjërat e mia ishin të sigurt në një dhomë hoteli në Nju Delhi, por pjesa tjetër e mua ishte në Agra, për tri orë me makinë nga kryeqyteti.
  
  
  Sa më shpejt që ajo hyri në ndërtesë, një roje të sigurisë me uniformë, erdhi në derën time. E saj, gjoja, ishte ai që nuk mund të fajësojnë të varfër djalë, sidomos kur ai pa e tij reflektimi në pasqyrë moaning... imazhin e një të pista dhe të rreckosur të pastrehë njeri.
  
  
  "Unë dua të shoh menaxher," ai bëri të rojeve. "Nuk ishte një aksident.
  
  
  "Drejtori është në seancë, nuk mund të jetë i shqetësuar, 'pucka hipi'... njeriu u përgjigj, duke hedhur një fyerje në fytyrën time.
  
  
  Në rregull, unë ndjeu si dhi, dhe ai nuk ishte menduar të jetë modeli, por unë nuk kishte asnjë qëllim që të qëndrojnë aty dhe të argumentuar me roje... Jo kur çdo gjë, duke përfshirë American Express ,të mund të shkatërroheshin në qoftë se Shiva kishte realizuar planet e tij.
  
  
  "Nuk më intereson nëse ai është në seancë", ai shpërtheu me zemërim. "Kjo është një situatë emergjente. "Dhe ajo filloi të humb durimin e saj kur një tjetër Stahl më shtyu drejt murit, duke tentuar të më hidhnin jashtë në rrugë. "Ju nuk mund të trajtojë një zotëri si kjo!" Unë bërtiti, gritting dhëmbët e mi.
  
  
  Rojeve arritur në këllëf të shërbimit të tij pistoletë. Gabim numri dy. Unë nuk e pëlqen "hooligans" dhe mua nuk më pëlqen duke u shtyrë rreth. Kështu, me një të shpejtë valë dorën e saj dhe një goditje për të veshkave, ajo dërgoi të gjatë njeri zvarrisës mbi të lëmuar dysheme mermeri. Odin po klerkov shikoi lart dhe u hodh në këmbët e tij.
  
  
  "Nuk ka nevojë të shqetësohen," Vetja e siguroi atë. "Nga rruga, time manager ka një tjetër... Dhe unë kam nevojë për të bisedoni me ta rreth biznesit. "Menjëherë." Unë nuk jam duke shkuar për të ulem këtu dhe të presin për kolegu juaj "- I vuri në të rojeve është figura - " të vendos nëse ai e shoqërore presentable apo jo.
  
  
  Ajo duhet të ketë qenë e mia tonin e zërit ose me nxitim, me të cilën i rojeve rrëzoi të saj, për të rinjtë nëpunës tundi kokën me nxitim dhe me vrap të rreshtin e tabelave. Unë qëndroja i palëvizshëm në sallë, një buzëqeshje të mbuluar për buzët e mia, e gatshme për të dalë rreth meje përsëri në qoftë se unë nuk do të veprojë në një minutë.
  
  
  Nëpunës të ishte një Hindu, por njeriu që e mbajti dorën e tij për mua ishte një Amerikan, një i gjatë, i hollë djalë, disa vite më të vjetër se mua. Ai dukej pothuajse të pakëndshme në e tij pinstriped kostum, e papërlyer, ndërsa Suedezët ' rrobat ishin të pista dhe tattered.
  
  
  "Çka mund të ju ndihmojë me?" më pyeti, duke më lart dhe poshtë.
  
  
  "Kjo nuk është mirë për të folur publikisht," Ego u këput.
  
  
  "Më fal." ai tha: "të vrenjtur me habi.
  
  
  "Unë sugjeroj që ju të shkoni në zyrën tuaj. Unë punoj për qeverinë, qeverinë tuaj. E Posaçme Të Shërbimit Sekret.
  
  
  "E shërbimit sekret?" Clera përgjigj me një të qeshur. "Come on, ju doni për shaka me mua përgjithmonë! Çfarë është kjo një shaka?
  
  
  "Nuk ka shaka. Dhe në qoftë se ju nuk duan mua në zyrën tuaj, unë do të duhet të qëndrojë për veten time. Por unë nuk do të duan të ju lënduar...
  
  
  Rojet e tij shqisat dhe filloi të ecte drejt nesh. Ai e mbajti kërkim në nëpunës të syve, duke shpresuar se ai do të bien dakord. Vetja e kuptuar situatën e saj: sa më shumë ai e dinte se ai ishte me të cilat përballet një i çmendur i cili ishte i shqetësuar dhe ndjeu të këqija.
  
  
  Ai dukej larg nga mua dhe pa roje. Ai ngurroi një çast, pastaj në fund të shikuar mbrapa në mua dhe tundi kokën ngadalë. — Unë nuk e di se çfarë është ajo, por unë ju siguroj se unë nuk jam i frikësuar nga ju, " tha ai në një tensionuar zë.
  
  
  "Nuk gjithmonë të jenë të frikësuar e askujt. Pas të gjitha, ajo është ende një klient, edhe pse letrën time të kreditit është ende në Nju Delhi.
  
  
  Ajo e ndiqte përmes një rresht të tavolina dhe në një pjesë të vogël të drurit-zyra e mbuluara mirë, një miniaturë mur-mulli për Indian subcontinent. Ai lëshoi, në emër të gdhendur në tavolinë, u ul në lëkurë karrige, pastroi fytin e tij, dhe filloi të tregojë historinë e tij që nga fillimi.
  
  
  E saj nuk e përmend Shiva emrin, nuk e specifikoni ne thelbin e misionit të tij, na marrëdhënien e tij me SËPATË. Ai e prezantoi veten e saj si një agjent i CIA i veçantë i degës, në një zyrë që mund të ketë një kuptim shumë të veçantë për drejtor. Kam shpjeguar situatën time të uem, duke theksuar se dokumentet e mia dhe paratë ishin ende në Nju Delhi dhe që e mia lokalitet në Rusi nuk ka lejuar më të kthehen në kryeqytet, ndoshta për disa ditë.
  
  
  Kur kam mbaruar historinë time, duke përfshirë edhe arsyeja pse kam prezantuar veten si një person të pastrehë, menaxheri donte të dinte emrin tim dhe të kontrolluar informacionin duke përdorur kompjuterin e ardhshëm në tavolinë. Unë zakonisht jam mjaft të mirë në numra, por unë kurrë nuk e kam shqetësuar për të të kujtoj numrin e kartës. Pra, unë vetëm i dha Z. Reynolds, menaxher, një emër të plotë me një fjalim në Uashington që ishte në kartë.
  
  
  Ndonjëherë, në aeroporte, unë blej "detektivëve" ose spiun libra, emocionuese lexime që të më ndihmojë të relaksoheni dhe të qartë në kokën time. Por unë kurrë nuk kam qenë në gjendje për të gjetur një situatë që është edhe distanca e krahasueshme me atë kam gjetur veten në të. Kush e di, heronj të librave të pasur gjithmonë të pabesueshëm, shuma në dispozicion të tyre në monedhave të ndryshme, ata kurrë nuk vrapoi nga pashaportat tona të dokumenteve të identitetit, armët tona. Por ai nuk ishte karakteri kryesor në misterin libër.
  
  
  Çdo gjë që ndodhi për mua është pretty damn " të vërtetë." American Express zyra ishte e vërtetë, ashtu si qyteti i Agra. Çdo gjë që të ka ndodhur mua personalisht. Ai u shikuar Reynolds ngushtë, sa ai kishte studiuar të dhënat e kompjuterit. Në qoftë se ai nuk e kishte ndihmuar mua, unë do të kanë pasur saj deri në qafën time. E lehtë dhe e thjeshtë.
  
  
  "Të gjithë të drejtë, Z. Carter, ju nuk jeni një fantazmë," Reynolds më në fund tha: "pas leximit të informacionit. "Dhe ju jeni të zënë një djalë, shumë, unë mund të shtoj. Keni udhëtuar në pishinë në natyrë si? Një buzëqeshje u shfaq në fytyrën e tij, atëherë menaxheri i kërkoi falje për mënyrën se si unë kam qenë i trajtuar.
  
  
  "Të paktën ju jeni dikush që mund të dëgjojë," thashë unë. - Kjo është një cilësi që shumë njerëz mungesa e drejtë tani.
  
  
  "Unë jam i frikësuar se është e gjitha," ai ra dakord. Ai më ofroi një cigare dhe e pyeti nëse unë do të doja të pastër deri në shtëpinë e tij, dhe ai i quajtur Jean për të dërguar një shofer për të marr më lart.
  
  
  Ai vlerësoi ofertën, por që nuk dua t'i jap atij ndonjë problem. Më pak njerëz ajo zvarrë në këtë, aq më mirë është për të gjithë. Vetja e falënderoi për mirësinë e saj, por e refuzoi ftesën. "Ajo që unë duhet së pari është disa qindra dollarë në Indiane monedhë, nëse është e mundur, dhe të zyrës tuaj të telefononi shefi im në Uashington.
  
  
  "Nuk ka problem," Reynolds më siguroi. Ai shpejt u ngrit nga karrigia e tij, të gjithë të lumtur dhe e emocionuar për mundësinë për të marrë pjesë, ndonëse në një formë të reduktuar, në aktivitete të tilla të fshehta dhe nëntokësore karakter.
  
  
  Njëzet minuta më vonë, me një të fryrë të pantallonave nga xhepi një tufë të faturave, ai ishte ulur në drejtori tavolinën e pritjes për Gjeraqinë të zgjoheni Oto kasafortat. "Por ti e kupton se ajo është pas mesnatë?" shefi im muttered.
  
  
  "Mendova se ju kurrë nuk shkoi në krevat para se të tre".
  
  
  "Tri orë?" Qepur, unë nuk kanë për të marrë deri në gjashtë, Numri Tre!
  
  
  Unë kam qenë gjithmonë # 3 kur Hawke u zemërua; zëri i saj ishte Nick apo Carter kur ai ishte në një mënyrë më të përzemërt humor. Sigurisht, Udhëheqës i Madh nuk do të më falë për të harruar diferencë kohore në mes të Uashingtonit dhe Indi.
  
  
  "Në rregull," I tha. "Unë do të le ju të shkoni përsëri në shtrat në një minutë, kam menduar, megjithatë, që ju të mund të jenë të interesuar të dini se çfarë ka ndodhur."..
  
  
  — Unë e di saktësisht se çfarë ka ndodhur, " ai shpërtheu. "Unë kam tashmë folur Indian shërbimit të sigurimit. Unë isha informuar të thirrjes suaj. Nick, le të mos fillojnë me të njëjtën histori e vjetër. Unë pranoj unë ishte e gabuar. Për të filluar me të, Shiva kurrë nuk ka ekzistuar.
  
  
  "Gabim përsëri. Shiva ekziston, unë shpresoj se, për një kohë të shkurtër...
  
  
  "Çfarë jeni duke folur për?" Hawk bërtiti. "Mendova se ju janë bërë, që ju ishin duke shkuar për të fluturojnë në shtëpi."
  
  
  "Ndoshta javën e ardhshme, në qoftë se të gjitha shkon mirë," I thashë. Unë i thashë Gjeraqinë të gjitha detajet, nga tim të parë të takimit me Mohan dhe Gurnek, për vrasjen e Anand, për fuqinë time të Kuq Fort, për çfarë ndodhi më pas. Kur ai i tha Uem çdo gjë që ai e dinte në lidhje me Kuti, ai ishte fjalë për fjalë të habitur.
  
  
  Nga e tjera të dyja anët e vijës, i erdhi një të mprehtë g? n? rale nëpër mijëra kilometra përpara reumatizma erdhi. Hawke zëri është absurd i butë dhe i hollë, por unë nuk nevojë për një përkthyes për të më treguar se ai ishte thellësisht të shqetësuar. "Tani ju e dini se çfarë unë dua nga ju, Nick...
  
  
  "Unë kam një ide të paqarta," thashë unë. "Një kuti, nuk është ajo?"
  
  
  "Unë dua më shumë." Unë dua Shiva dhe Haji, nëse është e nevojshme. Dhe unë nuk dua ih copëzuara dhe me hope, është se të qartë, Nick?
  
  
  — e madhe. E saj vendosur tashmë për të drejtuar situatën sipas kriteret tuaja. Por çfarë të bëj me furnizimin e heroinës? Duhet të vazhdojmë të luftojmë?
  
  
  "Merren me Shiva parë. Përndryshe, unë do të kontaktoni Indian shërbimit të sigurimit. Kutia është shumë më e rëndësishme, sigurisht.
  
  
  "Sigurisht, vetëm sigurisht," unë muttered.
  
  
  "Nuk ju duan të punojnë të vetëm, ose ju do të në vend të saj të kërkojë Indianët për të hap në dhe të ju ndihmojë?"
  
  
  "Ende jo", thashë. "Nëse Shiva dyshon se Indian shërbimi i sigurisë do të ndërhyjë me egon e planeve, ai do të nxitojnë në të gjithë vendin për të marrë strehim në Kinë, dhe atëherë ne kurrë nuk do të gjeni vetja përsëri. Megjithatë, në këtë moment, unë nuk mendoj se ai më sheh mua si një rrezik të menjëhershëm, kështu që unë kërkoj nga ju të mos e përmend këtë kur ju telefononi zyrtarët në New Delhi. "Unë besoj se Anand më bëri të kuptoj se si, sipas saj, të cilat, nuk ishin 'rrjedhjet' e informacioneve konfidenciale në nivelet më të larta të ego të Shërbimit. "Unë nuk dua tonë tjetrin për të fluturuar larg para unë kam një shans për të klip të uem-së krahë."..
  
  
  "Dhe këput vetja e pupla," Hawk shtuar.
  
  
  "Oh, ne do të marrë kutinë nga ai, natyrisht.
  
  
  Pastaj gjetëm një shifër, një kod emri, kështu që ai mund të jetë i sigurt se ai ishte duke folur në të vërtetë Nick Carter, dhe të mos elektronike të zërit të shkëlqyer për shpikjen e një shkencëtar shqiptar. "Kjo është e rëndësishme të biznesit, Nick. Tonë Moskë, tonë në Washington nuk do të të shikojnë si Kina përgatitet të gllabërojë subcontinent pa ih ndërhyrjes. Ata do të jenë të detyruar që të marrin iniciativa, të luftës ose të ketë luftë. Prandaj...
  
  
  "Kjo është e mjaftueshme," unë e ndërpreu, duke u përpjekur për të qeshur, por unë nuk mund të. - Unë kam një kontakt brenda organizatës. Dhe unë nuk e pranojnë saj mposht.
  
  
  "Po, ne e dimë se," Hawk psherëtiu. "Kjo është arsyeja pse unë nuk mund të humbni ju haptazi tani... Dhe unë nuk mund të humbni Kuti.
  
  
  "Dhe Shiva, gjithashtu," e kam shtuar. "Le të mos harrojmë reumatizma e Indisë për të Lekës së Madh... apo duhet të themi Hitleri?"
  
  
  "Unë nuk mendoj se të vjetër Adolfo ishte aq dinak apo edhe në mënyrë të vendosur, Nick. Fat i mirë; Saj në kërkim përpara për të dëgjuar përsëri nga ju së shpejti.
  
  
  "Nxitoni, bosi. Unë premtoj, shumë shpejt.
  
  
  Një orë më vonë, ai ecte e saj rreth tij dhomë hoteli, duke krejtësisht të ndryshme nga ai, kur hyri në American Express zyrat. E saj mantel, pantallona dhe baletit shapka ishin hedhur jashtë, duke e zëvendësuar ih me veshje tipike lokale: një të bardhë pambuku këmishë, pantallona verore, lëkure sandale. Anonim Suedezët. Ai freskohet, të rruar tërësisht, dhe më në fund rubbed në fytyrën e tij, duart, dhe këmbët me një shtresë e yndyrë ujë.
  
  
  Si rezultat i kësaj, kam pasur një natyrë të bakrit, dhe këtë grim lejohet mua për të përzierë me turmën. Shiva e njerëz të kërkuar një Westerner, dhe në qoftë se ata nuk ishin të zgjuar të mjaftueshme për të gardës dalje në American Express, ata donin atë, kështu që ata nuk ishin të zgjuar të mjaftueshme për të imagjinoni se unë do të ndryshojë rrobat e mia dhe pamjen.
  
  
  Sekretari prapa counter në hollin e hotelit ishte me takt, edhe pse më e zgjuar se tij New Delhi-t simotra. Në fakt, shikuar mua me hapët kuriozitet (ai dukej fare si njeri i cili sapo kishte hyrë), ai nuk e ka përmendur për të na ndryshuar rrobat e mia, traumatike të ndryshojnë nga ngjyra, me rritje të shpejtë në ngjyrës së lëkurës sime.
  
  
  "Ajo duhet të ketë qenë i ka dërguar një telegram," Uem tha saj.
  
  
  "Më vjen keq, por ne nuk kemi të drejtë të pajisjeve, sahib," ai u përgjigj. Pastaj, nën banak, ai u tërhoq nga një hartë topografike të Agra me ilustrime me ngjyra është qyteti më i pikave të referimit, duke përfshirë, natyrisht, Taj Mahal. "Ju duhet të shkoni në Gwalior Rrugë telegrafike zyra. Ju mund të dërgoni një telegram nga atje, " përfundoi, duke i treguar një pikë në letër me laps të kuq.
  
  
  Unë e falënderoi si unë palosur deri hartë dhe ndaloi biçikletë taksi drejtë jashtë hotelit. "Në Gwalior Rrugor, postës," ai i tha shoferit. Im theks dhe të folurit patjetër që nuk përputhen me ngjyrën e lëkurës sime. Shoferi i hodhi një shikim të më shikuar mua, me të njëjtin kuriozitet si hotel nëpunës.
  
  
  Por ai nuk bëri asgjë për të kënaqur vetja e saj është kureshtja. Unë nuk mund të presim për të marrë të telegraf zyra për të dërguar një telegram në menaxher hoteli në New Delhi dhe tregoni Em që unë nuk do të kthehet për pak ditë. Më në fund, ai vendosi për të thirrur Indian shërbimi i sigurisë për të informuar ata për atë që kishte ndodhur ih agjent Ashok Anand.
  
  
  Më në fund, unë kam për të drejtuar një pak punë para takimit Reeva në shtatë. Pa humbur çdo kohë, shofer taksie u drejtuan në drejtim të postës. Ndërkohë, ai e mbajti në kërkim rreth e rrotull me kujdesshëm sytë, sidomos kur ai pa dikë në një motor.
  
  
  Me aq sa unë e dija, Shiva e popullit që ende e donte më, kështu që unë e nevojshme për të qëndruar si të identifikohet sa të jetë e mundur. Në rregull, mi reja përbërjen punën dhe përbërjen e ndihmoi më shumë, por unë nuk dua për të marrë ndonjë rreziqe të panevojshme.
  
  
  "Është Sahib një aktor?" "Çfarë është ajo?" shoferi hyrë si ai tërhoqi deri në Gwalior Rrugën e zyrës postare.
  
  
  "Disa njerëz mendojnë se unë jam një aktor..., u thashë.
  
  
  "Atëherë ndoshta sahib dëshiron të më japë tij autografit.".. Dostal, Indiane, e shkarraviti emrin me laps dhe letër, të qeshur e saj, në letër I është dhënë. I mbajtur jashtë. "Ju faleminderit shumë, sahib! shoferi i tha me një buzëqeshje të lumtur.
  
  
  Ajo nuk duhet të prisni për ego reagimi pasi ai deshifruar e shkarravitje. Pas të gjitha, gjithkush e di se James Bond ka qenë në pension për disa vite.
  
  
  Qendrore derën e zyrës postare është bosh, ai ka hyrë pa tërhequr shumë vëmendje apo parë Shiva tre të motorizuara gorillat.
  
  
  Unë wired ajo, e paguar për atë me shkëlqim të ri të bankës shënime, dhe pastaj ata të instaluar atë në dhomën tjetër për lokale dhe në distancë të gjatë thirrjeve. Ka qenë një linjë të gjatë në frontin e kundër, kështu që kjo ishte një tjetër njëzet minuta para se të ishte radha ime për të hyrë në kabinë telefoni, ndërsa operatori i dorëzoi mua linjës për të New Delhi-t.
  
  
  Edhe pse hotel numri i fluturuan nga e kokës sime, unë nuk e kam harruar numrin e telefonit të Ashok është bosi. Ai ngriti e saj mbi një stol druri dhe e mbyllën xhami derën pas tij. Kur telefoni ranë, ai e zgjodhi atë dhe menjëherë e gjeti veten në vijën e Hawke është Indian koleg, një njeri i quajtur Puran Dass.
  
  
  Indian Shërbimit Sekret nuk e di në të vërtetë qëllimi i misionit tim. Sigurisht, ishte një multimillion-dollar e dërgesave të heroinës, por askush nuk e la të kuptohet në imitues të Haji zë.
  
  
  Saj, madje nuk flasim për të, tani me Anand është bosi. Por ai i tha Em atë çfarë ka ndodhur me ego agjent. Si I dyshuar, ata nuk e kanë gjetur kufomën ende. Ai i dha Dass të gjithë informacionin e nevojshëm, duke përfshirë adresën e një rruge, kafe pranë Nehru Park në Delhi.
  
  
  "Ju thatë se nuk keni kohë për të përmbushur Anand," Dass vuri në dukje për mua pasi unë i dha em të gjitha detajet e Ashok vdekjes së tij. "Dhe ju ende foli për im asistent vetëm dje, mendoj unë."..
  
  
  "Unë jam i frikësuar se ajo është shumë e gjatë për të shpjeguar", u thashë. "Unë kam qenë nën presion, në qoftë se ju e dini se çfarë dua të them...
  
  
  "Jo, unë nuk e kuptoj, Z. Carter," Dass tha në mënyrë të thatë. "Dhe unë nuk e gjeni është qesharake që e mia agjent është i vdekur." Unë nuk e kuptoj se çfarë po ndodh; një ditë të na thoni se ju kurrë nuk kam takuar Anand, ditën tjetër që ju të mbërrijë dhe të na tregoni se ai është vrarë. Ky mund të jetë rasti në vendin tuaj, por këtu në Indi, ne vlerë jeta e njeriut më shumë se çdo gjë tjetër.
  
  
  "Dëgjoni, Dass: unë nuk ju quaj leksion mua. Kur të sajët tha: "unë isha duke u zhytur, të sajët do të thoshte se dikush kishte vënë një armë në pjesën e prapme të kokës sime, duke urdhëruar mua të them saktësisht se çfarë kam thënë. Më besoni, agjentin tuaj, vdekjen e ka thellësisht të shqetësuar për mua. Dhe nëse kjo është ndonjë ngushëllim, unë po ju them se Ashok është vrasës nuk do të jetë në gjendje për të luajtur rolin e ekzekutues në emër të Cobra.
  
  
  "Mund të ju pyes se ku jeni tani, Z. Carter?"
  
  
  "Ai nuk mund të jap asnjë informacion: ende jo, gjithsesi.
  
  
  "Duhet të kujtoj e saj, lirinë e veprimit në këtë vend është konsideruar si një mirësjellje për Qeverinë tuaj?"
  
  
  "Unë jam në dijeni të Madame Gandhi e bashkëpunimit.
  
  
  "Atëherë ju lutem më tregoni se çfarë arsyet tuaja janë për të ardhur në Indi." Unë nuk mund të jap asnjë më shumë liri të lëvizjes në qoftë se unë jam i lumtur për të mbajtur të gjithë në errësirë...
  
  
  Diçka nuk drejtë të shëndoshë.
  
  
  M'u kujtua rrjedhjet Hawk dhe Ashok Anand kishte thënë mua në lidhje me të. Dass ishte çdo gjë, por e përzemërt dhe bashkëpunuese, zërin e tij të thatë, gati agresive. Unë nuk e njohin saj deri në dy Cobra hitmen, Ranjit dhe Gurnek, vesh për mbledhjen time me Anand në kafe në parque. Nëse ajo që kishte dukej si një rastësi, atëherë, ai ishte pothuajse e sigurtë tani...
  
  
  Me përjashtim të rastit kur ai përfundoi, Dass kishte paralajmëruar ih.
  
  
  Sigurisht, uem, ajo nuk do të jetë e vështirë ose e pazakontë për të kërkojmë agjent ku ai do të takohet me mua. Në vend të kësaj, ai mund të ketë kontaktuar Shiva, duke shpresuar për të vrarë dy zogj me një gur.
  
  
  "Epo, Z. Carter," Dass tha padurim. "Ju jeni të vendosur për të trajtoni mua si në qoftë se unë ishin shefi juaj, Z. Hawk, apo jeni duke këmbëngulur se zyra ime ju trajton si duhet?"
  
  
  "Jo, unë nuk jam edhe ëndërroja, Z. Dass. Dhe që ju janë aq të insistent, unë do të le ju e dini që unë jam duke bërë thirrje nga Bombei. E kam përmendur në hotel qëndrova në disa vjet më parë, dhe shtoi se , " në Qoftë se ju dëshironi, ju mund të dërgoni mua një anë njerëzit tuaj." Kjo është e regjistruar si Kent, Clark Kent, dhomë 747.
  
  
  Nëse ai do të ishte një Amerikan, ai do të kuptojnë. Por ai ishte i lindur në Indi, kështu që ai nuk e gjeti atë të çuditshme që unë kam qenë duke qëndruar në një hotel nën supozimin se emrin. Ndoshta vetja e kishte nënvlerësuar saj, ndoshta ai ishte i vetëm i mërzitur nga ndihmën SËPATË kishte kërkuar.
  
  
  Në të njëjtën kohë, megjithatë, duket e mundur që dyshimet e mia vetja besnikërisë dhe të lidhjeve të Shiva organizatë ishin të mirëargumentuar. Dhe unë nuk mund të rrezikojnë atë, që Shiva është i lirë në sallë dhe zotëron Kuti.
  
  
  "Unë nuk mund të presim që të flasim për disa prej njerëzve tuaj, Z. Dass," I përfunduar. "Dhe zëri i saj, dua të shpreh ngushëllimet për vdekjen e Anand. Unë shpresoj që të shoh agjent tuaj sonte.
  
  
  "Ai do të jetë këtu rreth dhjetë, Z. Carter," Puran Dass tha shpejt. Dhe kam besimin tim të plotë.
  
  
  "Unë shpresoj se kaq, Z. Dass.
  
  
  Kam gjetur të vështirë për të shtypur sarkazëm se kërcënuar për të treguar në zërin tim. Por nëpunës nuk duket për të vënë re. Ai qëndronte i varur lart dhe u ngrit, duke arritur për të xhamit të derës së kabinë telefoni.
  
  
  Jashtë, dikush bllokuar rrugën time. Dhe ai nuk ishte një i huaj.
  
  
  
  
  10
  
  
  Unë nuk e di nëse për të thënë "hello" apo "lamtumirë."
  
  
  Të dytë e të shprehurit ishte pafundësisht më e preferueshme, duke marrë parasysh se njeri para meje, prapa rrëshqitje xhamit të derës, ishte një nga tre Sikhs unë do të shihet gara drejt Agra, të më ndjekë.
  
  
  "Keni plotësisht të ndryshuar pamjen tuaj, 'sahib' Carter , " njeriu, u shpreh shtyjnë derën të hapur një inç pak për fisin për të hyrë. Ai mbajti një blunt pistoletë në një dorë. Indian qëllimet ishin mjaft intuitiv.
  
  
  — Ju e dini se çfarë thonë njerëzit, " I tha me një detyruar të qeshur. "Kur ju jeni në Rimë, duken si Romakëve.
  
  
  Ai komentoi. "Dhe kur ju jeni në Indi, të bëjë çfarë të Indianëve a, eh?"
  
  
  - Për estestvenno. Ju gjithmonë mendoni për veten si një të mirë të djallit, të gjitha gjërat konsiderohet. Por nuk do të ju lutem mua për të ndjekur ju, sahib?" Ose do të keni vend të përfundimit bisedën tonë më të shpërthyese shënim? Armët u vu në mënyrë të drejtpërdrejtë në gjoksin tim.
  
  
  Indian Sik nuk ishte një idiot. Dhe vetja nuk ishte i kënaqur në të gjitha im pavlerë dhe qëndrimin e pavlerë. Nuk e tij duke luajtur komedi për asnjë arsye; e saj vetëm duke u përpjekur për të blerë kohë. Ai hapi derën dhe motioned për mua për të ardhur bashkë me të.
  
  
  "Më thoni, si e keni gjetur mua?"
  
  
  "Ju jeni gjithmonë kaq i ashpër, 'sahib' Carter?"
  
  
  "Vetëm kur ata janë duke u përpjekur të hap në gishtat e këmbëve të mia, mem, sahib," unë përgjigj, duke përdorur fjalën vetja si në qoftë se unë ishin trajtimin e një gruaje.
  
  
  Në përgjigje të reumatizma e fyerje, Sik shoved një .45-pistoletë të kalibrit në shpinë dhe, kinse për të vazhduar biseduar këndshëm me mua, më ka çuar nëpër hollin e zyrës postare për të qarkullues dyert e çon në rrugë. "Hotel punonjës tjetër sishel," ai chuckled, më në fund, duke u përgjigjur tim tapash. "Dhe nuk ka shumë hotele në Agra. Vetëm tregojnë një foto të" Sahib "Kolodezny , dhe pastaj hotel nëpunës të thotë," Po, ky djalë i vetëm shkoi në zyrën postare, rreth dhjetë minuta më parë." "Sahib" Carter mendon se ai është shumë i zgjuar, se ai është i qeshur në Shiva! Por tani" sahib " Carter e kupton se ai është i trashë dhe nuk e Cobra njerëzit.
  
  
  Nuk është një aluzion i kotësisë dhe të triumfojë në Indian zë. Por kam qenë më shumë i shqetësuar në lidhje me lëkurën time se vetja ime, krenarinë time. Pas xhamit të dyerve, ai pa dy vetja shokët e ulur në motoçikleta, ih sytë e fiksuar në ditën e-mail.
  
  
  "Ju nuk doni të lënduar të pafajshëm, grave dhe fëmijëve në të gjitha shtëpitë përreth jush, nuk ju?" Unë e pyeta shokun tim si ai mbante një armë në shpinë time, duke urdhëruar mua për të hapur derën. "Mendoj se sa gjak është derdhur më kot, sahib!
  
  
  "Ajo do të jetë e gjakut tuaj, sahib, jo të dikujt tjetër.
  
  
  "Më pas kanë ardhur keq për të pambrojtur lypës," unë muttered, duke arritur jashtë dhe të shtypur të hapur palme në gjoksin tim. Direkt para meje, një yndyrë, të rënda grua trudged deri në shkallët me agonizing slowness. Ai shtyrë poshtë në derë, hapjen e një inç pak në mënyrë që ai mund të dëgjonte rustle e një kohë të gjatë mëndafshi sari në mermer hapa. Dielli glinted çast në xhevahir gruaja ishte veshur në hundën e saj si ajo arriti në krye të shkallëve.
  
  
  Ajo nuk duket në këmbë dhe filloi të hapë derën.
  
  
  "Ju lutem," tha ai me zë të lartë, dodging në krah. Ai ishte i sigurt se një Sik nuk do të tërheqë këmbëzën aq të afërt me një grua. Ajo buzëqeshi dhe tundi kokën pak, të dy duart, duke e shtrënguar në pako të mbështjellë në një fletë të errët letër dhe i lidhur me një litar i fortë.
  
  
  "Unë shpresoj se nuk është e brishtë," unë muttered, duke marrë pako rreth krahët e saj.
  
  
  Gruaja gojën të hapur paksa në flamurin e leje për të kryer. Ai nuk e di nëse Shiva ishte dhënë urdhër njerëzve të tij që të më sillte prapa në vilë të gjallë apo të vdekur; por unë nuk do të tregoj veten se. Çantën e saj ishte hedhur në Indian; e saj të shkaktojë gishtin u këput, dhe Gawk whizzed përmes ajrit.
  
  
  Shtënë tërhequr vëmendjen e të gjithëve. Dhjamin grua bërtitur ndjeshëm, dhe gunslinger vrapoi në drejtim të saj në një panik. Njerëzit në zyrën postare filloi të bërtasë dhe drejtimin në të gjitha drejtimet si Indian u përpoq për të shpëtuar. Ajo nuk donte që ai të kaloj larg aq të lehtë.
  
  
  Ai flicked tij këmbën e majtë, dhënë një goditje të fuqishme për njeriun nën çdo fis. Ai shkallëzuara dhe tërhoqi këmbëzën përsëri. Në krye të xhamit të derës plasaritur. Zhurma e të shtënave dhe të thyer xhami zgjidhjen e kërkimit shkencor probleme histerike klithmat e atyre që janë të pranishëm, të cilët mendonin se ishin të mbyllur në zyrën postare.
  
  
  Të mëdha demonit të qelqit janë të shpërndara në dysheme dhe në mermer hapa. Ai e hodhi veten e tij me të gjithë peshën e tij, duke lëvizur këmbët e tij shumë shpejt, një e drejtë përpara, të majtë pak më i vendosur për të ruajtur counterweights. Ai e goditi Indian në gju me tre herë forcë e parë goditje të rëndë.
  
  
  Vetja fillimet befas buckled si ai u përpoq që të kapem për derën jamb, ishte blatant prapa. Ai nuk shikojmë mbrapa si ai u përpoq për të marrë në këmbët e tij. Ai i largoi duart e tij prapa në mënyrë që grushtat e tij mbështetej në e tij më të ulët brinjë; pastaj ai dha një vicioz backhand që shkatërroi disa kockave të tij.
  
  
  Njeriu nuk mund të mbajë përsëri një frikshme qaj para se të rrëshqitur përpara. Tani ai e kishte duart mbi shpatullat e tij, duke shtypur aq e vështirë si ai mund. Jashtë, e dy të tjerë u hodh jashtë tyre motoçikletave. Armët hedhur një ogur i shenjtë dritë të diellit si ata shpejtoi në drejtim të qytetit.
  
  
  Vrasja ih një në një kohë ishte më i përshtatshëm për mua se sa eliminuar të tre së bashku. E parë Indiane vazhdoi të moan, duke u përpjekur për të liruar veten në tim subterfuge. Muskujt e mi tensed si ajo luftoi për të sjellë kokën e saj dhe supet poshtë për të ndriçuar demonit prej qelqi.
  
  
  Ai u ngrit me një tmerrshme ofshamë që përfundoi në një mprehtë të bërtas si i pari shard e qelqit tore nëpërmjet vetja e tij dhe të mishit. Ai vazhdoi për të ecur, shikuar xhami pierce vetja e lëkurës para se të hyjnë vetja e demi i qafës.
  
  
  Një tjetër e shtënë e zgjidhjes së hulumtimit të problemeve një ritëm e britmat histerike, dhe një gawk pothuajse gërvishtem kokën time. Ai mbante Indian poshtë me një dorë dhe me tjetrën u përpoq ta rrëmbejë pushkën nga ai. Tani ai nuk kishte forcë të majtë si një shard e qelqit të shpuara vetja e muskujve të qafës, ngadalë të kockave.
  
  
  Kur gotë goditi uem e arteries karotide, ajo ishte si në qoftë se një çorape kopsht kishte prerë atë. Një lumë gjaku spurted jashtë dhe splashed në të gjithë fytyrën time dhe para të këmishën time. Njeriu le jashtë një britmë që u kthye në një hutuar gurgle si ajo ishte hedhur në tokë nga vetja, zvarrisës mbi të mëdha demonit prej qelqi. Gishtat të liruar, dhe të hapur-nosed pistoletë ra në dysheme. Indian u përpoq të ngrejë kokën e tij, por gjaku është shumë për një të thellë në qafën e tij.
  
  
  Pastaj vetja trupi filloi të dridhej convulsively, duart plot gjallëri në ajër, si në qoftë se duke u përpjekur për të zeroja dikush... e fundit valle e kokë një pulë që do të marr gjak.
  
  
  Unë ende kishte dy burra të tjerë për të neutralizuar. Ata nuk kanë një ekstrem shqetësim për pafajshëm spektatorë të tragjedive, dhe ata filluan të shtënat në mua përsëri.
  
  
  E gawk të goditur njeri, i cili ishte writhing në dysheme në të tmerrshme të agonisë. Nëse xhami goditja në arterie karotide nuk e kishte vrarë tashmë vetja, gawking kishte bërë punën e vet. Njeriu u shemb me një konvulsive twitch të nervave dhe muskujve.
  
  
  Ai qëndronte prapa të vdekurit figura, scuffing dyshemenë me këmbën e tij derisa ai të gjetur armë. E saj e ngriti atë armë dhe u kthyen zjarri në dy të tjera Sikhs. Dikush vendosur jashtë alarmi. Unë nuk dua që të jemi këtu kur policia arriti, ose, për shkak arrestimin e tyre do të kishin parandaluar mua nga duke shkuar për takimin me Reeva.
  
  
  Kështu që, në vend të shtënat në dy gunmen, ai synon para timonit të një motor të parkuar para zyrës postare. Gawking sytë e mbërthyer në nen si gjalpë. E t'u fërshëllejë për të shpëtuar ajrit të mostrave shkaktuar një nga dy burra të kthehet rreth për të parë se çfarë po ndodhte.
  
  
  Ai tërhoqi këmbëzën përsëri dëgjoi një plumb whiz përmes ajrit. E saj, qëllimi ishte që kanë për qëllim Indian mbrapa, por në vend të mprehtë Vetja e shpinë, Gawk goditur Uem në pjesën e pasme të kofshës. Plagë nuk është fatale, por njeriu nuk mund të ecin. Në fakt, ai shkoi butë si një fletë letre si ajo e shikoi përreth për një tjetër dalje.
  
  
  Unë nuk mendoj se unë do të jetë i ndjekur nga të fundit të tre Cobra hitmen. Ai u përkul mbi trupin e shokut të tij, dhe kur ai e tërhoqi këmbëzën për të përfunduar atë jashtë, ai e kuptoi se e kishin pushuar nga puna e fundit e shtënë. Dhe e saj ende nuk kanë kohë për të marrë municion për Astra se saj mori nga Nirad para saj, hyri vetja në ferr.
  
  
  Dorën e saj ishte mbërthyer në shpinën e saj xhep. Ai kap Astra, të rënë në dysheme, dhe të vendosur një .45-pistoletë të kalibrit në vendin e saj, e cila ishte më e mirë se Astra, një shumë më të lehta pistoletë. Jo për të përmendur se unë nuk dua për të kryer dy armë. Njëri ishte më se e mjaftueshme, sidomos pasi që unë kam qenë paksa krenar për të gjetur se mi grushta dhe shkelma ishin pothuajse më i besueshëm formë e mbrojtjes se Wilhelmina e luger.
  
  
  Ai shikoi prapa dhe pashë një nga Sikhs ndihmuar tij të plagosur shoku mbi një motor me gomat e paprekur. Im sandale creaked me zë të lartë si të sajët përfshiu të gjithë hollin dhe darted prapa postës counter.
  
  
  Nuk janë grumbujt e thase plot e-mail. Ai rrëshqiti në mes të qese dhe u zhvillua si një i çmendur nën hundët e habitur postmen, të cilët ishin ngrirë nga frika. Postare dhe telegrafike punëtorët duket të jetë në një gjendje të hipnozë. Ata hapën gojën e tyre pa lëvizur dhe vetëm më ndiqnin me sytë e tyre.
  
  
  Mbrapa dhomë të hapur mbi një ngarkim të të akuzuarve. Alarmi ka vazhduar të bie, dhe e njohur renkim i policisë sirenat do të mund të dëgjohet në distancë. Unë wondered nëse dy Indianët që do të qenë për të mbetur gjallë nga ana e saj kishte arritur të ikë. Nëse jo, unë isha i sigurt se ata do të ndiqej më poshtë, ndërsa unë isha ende në Indi. Por unë nuk dua që të humbasim nga shikimi nam ih, nam Riva... na ah. Hawk menjëherë kuptuar rëndësinë e misionit tim, kështu që unë e nevojshme për të marrë Kutinë e para Shiva përdorur sl.
  
  
  Çfarë shqetësuar më së shumti, dhe ajo që e bëri deri tim bezdisur mendje si kërceva jashtë ngarkim të të akuzuarve për garë në mes të dy furgona, ishte nëse Shiva do të qëndrojë këtu, ndërsa unë po e kishte një shans për të përçarë Vetja e planeve. Në qoftë se vetja njerëzit e pasur u kthye në vilë, një me një plumb në këmbën e tij, për të raportuar se të tjera është i vdekur, Shiva do të kishte qenë krejtësisht e aftë të paketimit deri dhe zhdukej në qoftë se zëri i saj nuk e kishte raportuar nen për Indian policisë. Është e mundur që ai tashmë ka marrë shaggy hapa të jetë e gatshme për ta lënë vendin.
  
  
  Përveç, sigurisht, Reeva mund të mbajë atë së bashku. Nuk ishte diçka tjetër që do të mund të bindë Shiva që unë nuk ishte një kërcënimi për egon e planeve, dhe kjo ishte bazuar mbi im dyshim se Puran Dass ishte një bashkëfajtor në Cobra plan. Nëse Dass kishte folur Shiva pas ime e thirrjes (që do të thotë se dyshimet e mia të zyrtarit të besnikërisë u bazuar në faktet e vështirë, jo vetëm intuita), Shiva, do të keni të njohur se unë isha i shtrirë, kur unë të pretenduar të jetë në Bombei, dhe që unë i dyshuar Dass. Pastaj, edhe ai do të kishte imagjinuar që, të bindur se Dass ishte e përfshirë në Cobra komplot, ai do të kishte qenë të kujdesshëm për të kontaktuar me ndonjë Indian policise... apo ndonjë sekret të shërbimit të degës.
  
  
  Ajo ishte vetëm një hipotezë, por unë nuk mund të rrezikut Indian policia ndërhyn me misionin tim, dhe unë nuk mund të le Shiva fluturojnë në Kinë me Kutinë në zotërim të tij. Reeva ishte njeriu i vetëm prej të cilit ai mund të marrë informacion, shpjegoni shkurtimisht misionin e tij, dhe të zbulojë se daja i saj është absurde dhe të frikshme të planit. Vajza premtuar për të ndihmuar mua. Kjo nuk është më një Samaritan gjest tapash, por një kuptim të përbashkët tapash. Lënë daja i saj të shpëtuar para se unë mund të mbizotëroj e saj me Shiva ishte vdekja e sigurt për ego, i ati.
  
  
  Ajo nuk e di edhe ku Shiva që ishte duke i babait të saj, rob, si ai vetëm i lejuar e saj për të folur me të në telefon. Unë kisha për të gjetur jashtë, por në qoftë se Shiva zhdukur në të gjithë vendin të para kam pasur një shans për të përfunduar misionin, atëherë të dy prej nesh nuk kishte asnjë shpresë për të liruar të burgosurit. Fatmirësisht, kam arritur të marrë larg nga zyra postare para Indian policisë bllokuar mua.
  
  
  Nga sirena ishin ende vajtojnë kur ai e gjeti veten në krye të dyqaneve, në anën tjetër të postës. Ai nuk ndalet për të parë mbrapa, por i mbajti në këmbë, rrëshqitje në një dyqan të vogël ku nuk kishte një grumbull të madh të artikujve dhe mallrat që dukej për të fshehur ashtu si shumë mëkate.
  
  
  Dy, një të moshuar djalë me përul supet, por të zgjuar të mjaftueshme për të dalluar një gjasa blerës, menjëherë, doli përpara sa më shpejt që ajo hyri në dyqan. Njeriu që fliste anglisht me një të fortë theks Britanik, dhe kur ai i shpjegoi të saj ajo që unë e nevojshme nga egoizmi, ai ishte mjaft i zgjuar për të mos e ndërprisni, apo më pyesni mua çdo kurioz pyetjet e mia me theks Amerikan.
  
  
  Pavarësisht nga mospërputhja mes im theks Indian dhe veshje, ajo paraqiti mua sikur nuk kishte asgjë të çuditshme në lidhje me atë. Ai ishte në gjendje të sigurojë mua me municion për .45-kalibrit top që ai kishte huazuar nga një Sik, por më ofroi një copë të madhe buffalo të fshehur. Lëkure, si e kam kuptuar kur e kam blerë sandale, nuk ishte e lehtë për të gjetur në Indi. Por bualli rrëmbej ishte në gjendje të mirë, siç është pambuku xhaketë. Këmishë isha aktualisht veshur ishte e mbuluar në gjak, por pronari i dyqanit nuk duket shumë i interesuar ose. Rupees janë gjithmonë të rupees, dhe kjo është gjëja kryesore.
  
  
  Kam ndryshuar rrobat e saj në dyqan. Kur saj bloodied "xhaketë" i është dorëzuar pronarit, ai e mbështjellë atë në një pako dhe e hodhi atë në një druri counter në pjesën e pasme të dyqanit. "A dëshironi diçka tjetër, sahib?" — Çfarë është ajo? " pyeti ai me një vezullim në sytë e tij, si ai nxori disa tufë e shënimeve që mbante në xhep.
  
  
  "A keni një fshesë?"
  
  
  "Një fshesë?" — Çfarë është ajo? " pyeti ai, duke mos e kuptuar.
  
  
  "Kjo është një fshesë", shpjegon ai, dhe e bëri një gjithëpërfshirës gjest me të dyja duart.
  
  
  "Oh, po, unë e kuptoj saj! ai u përgjigj: beaming. Ai shikoi rreth e për çfarë vetja e tij ishte kërkuar prej tij.
  
  
  Ajo ndoshta ishte e njëjtë fshesë ai përdoret për spastrim të tij dyqan, por ai nuk mund të presim për të dhënë atë për mua, sigurisht në çmimin e duhur. Çmimi është padyshim mjaft e lartë për Agra çmimet, por në të njëjtën kohë ajo që dukej qesharake të ulët për mua. Njeriu u përpoq të përfundojë fshesë në një fletë të errët letër, por ai e shpjegoi me një buzëqeshje që unë do të marrë atë si ajo është.
  
  
  Ai dukej pak i hutuar, aq shumë në mënyrë që ai frowned dhe shikoi poshtë, pothuajse të zhgënjyer dhe të ofenduar se I ishte mohuar atij mundësinë për të kryer ritual i zakonshëm, pastaj të blerë sendin. Ai e pyeti. "A është kjo e mjaftueshme, sahib?"
  
  
  - Po, unë mendoj se një fshesë dhe një buall qafore janë të mjaftueshme në këto rrethana të tjera. Ju nuk keni asnjë municion të bëni ju?
  
  
  Njeriu u tund kokën e tij disa herë. Ai u tërhoq nga një re të shndritshme dhe bill shoved atë në pëllëmbë të saj. "Ju kurrë nuk kam parë më në rregull?"
  
  
  "Unë kurrë nuk kam parë askënd," dy burra thanë, pa një të dytë e hezitim, rreshqitja e para në një minutë.
  
  
  Merrni saj një tjetër projektligj dhe të përsëritur operacionin. "A mund të më thoni se ku unë mund të gjeni municion?" Im tjetër mik më ftoi për të shkuar në gjueti në vend...
  
  
  "Të jem e sinqertë, sahib, unë nuk e di ku ju mund të gjeni municion që ju duhet. Ne jemi të qetë njerëzit këtu në Agra. Vetëm autoritetet e vet të armëve.
  
  
  "Ju jeni të sigurt që ju nuk e mbani mend ndonjë dyqane, ku ju mund të gjeni atë që kam nevojë?" I shtypur e saj, dhe unë i thashë, kam dorëzuar em paratë.
  
  
  Ai tha:. "Vetëm një çast!Ai vuri poshtë një minutë bill dhe eci në pjesën e prapme të dyqanit. Unë pashë atë shkarravitje diçka në një copë e errët e letrës. Kur ai i dorëzoi mua një copë letër, e saj, dhe pa emrin dhe adresën e shkruar në nen. "Kjo është gjëja më e mirë unë mund të bëj, sahib," njeriu i kërkoi falje. "Nëse Basham nuk kanë çfarë ju duhet, unë nuk mendoj se ju do të gjeni municion këtu në Agra. Kjo është një mundësi modeste, qytet... ne shesim gjëra vetëm për turistët. Ju e kuptoni, nuk ju?
  
  
  "Sigurisht," vetja e siguroi atë.
  
  
  Pra, këtu ishte ai, jashtë në rrugë, të armatosur me një broomstick, një lëkurë të rrëmbej, dhe një .45-pistoletë të kalibrit që do të vijnë në dobishëm në qoftë se vetëm ai mund të xhiruar. Por në këtë pikë, e tij sigurisht që nuk mund të ankohen. Në çdo rast, ai ishte ende gjallë. Mjaft të kënaqshme, duke pasur parasysh çdo gjë që unë kam kaluar.
  
  
  
  
  11
  
  
  Kjo ishte një ekran pabesueshme së primitive dhe të pakontrolluara forcë fizike që të saj të rralla shëruesit e kishte parë. Njeriu u zhvendos me të tilla të mahnitshme shpejtësi dhe gatishmërinë që unë nuk mund të ndihmojnë të përkulur nga prapa në karrigen time, ndjenja muskujt e jetës kontratës convulsively. Ai leapt në ajër dhe swooped poshtë si një tigër, me i familjes së maces hiri që ishte gjithmonë një pjesë integrale e egos vdekjeprurës rëndohet.
  
  
  Dhe, si një tigër, ajo kishte panxha-si gishtat e armatosur me kthetrat aq e mprehtë si kthetrat. Në vazhdim të dytë, ai përdori tij armë vdekjeprurëse për të zeroja e tjera të personit fytyrën, duke lënë të mëdha të përgjakshme plagët që dukej të ketë qenë gdhendur nga mishi.
  
  
  Gjaku filloi të dalë, crimson rivulets të gufojë rreth thellë shkurtime në kockë. Njeriu dukej featureless, karakteristikat e tij iliadis, vetja e tij mishi i varur në tatters si flayed të lëkurës. Tronditëse, ai u përpoq për tërheqje, por u sulmua përsëri.
  
  
  Jo të kënaqur me kthimin e tij kundërshtarit të përballet në një të përgjakshme në masë, Tiger swooped poshtë mbi të. Unë pashë e saj, dhëmbët si të mprehtë si sabers, të mprehtë dhe të dhëmbëzuara. Unë kam qenë duke tundur me neveri, por unë nuk mund të marrë sytë e mi jashtë skenës, e brutalitetit të tij dhe indiferencës për jetën e njeriut.
  
  
  Ai vazhdoi të ngul sytë në magjepsje. Figura me kthetrat e ngriti dorën e saj për të arritur me buzë pëllëmbë të saj: ajo ishte më e përsosur ma-nal-chi-ki grusht ajo kishte parë ndonjëherë.
  
  
  Kjo është një paralajmërim që unë nuk mund të injorojë vetëm, për çfarë mund të ndodhë kur të caktuar "disiplina"-veçanërisht karatesë dhe "kung fu" - janë përdorur për të shkaktojë dëm jo vetëm të shkaktojnë. E saj kurrë nuk e kishte besuar në të tilla dënimi ose dhunën që nga fillimi i dhunës. Ai shkundi kokën e tij të trishtë dhe i hodhi një shikim me ngjyra të ndezura dial e tij të parë.
  
  
  I bleu një Japoneze bëra shikojnë të hershme që në mëngjes. Kjo nuk ishte ende pesë fiks. Unë kisha dy orë të majtë, kështu që u ktheva vëmendjen time përsëri në film, një Hong Kong-stilit të dramës.
  
  
  Veri kinema ishte me pamje Taj Rrugë, vetëm për të më kujtojnë se unë ende kishte për të vizituar famshëm Taj Mahal. Por ai nuk guxojnë të tregojnë fytyrën e tij në atë popullore dhe në vend të mbushur me njerëz. Zëri i saj, natyrisht, nuk ishte ulur në një teatër film vetëm për të have fun, ndërsa whiling larg ditës. Që të saj, unë isha i sigurt se Cobra njerëzit ishin ende të prowling në qytet, duke u përpjekur për të gjetur mua kështu që ata mund të përfundojë me jashtë, ajo ishte zgjedhur me teatër film që të mbetet pa u vënë re për aq kohë sa të jetë e mundur.
  
  
  Kam pasur një mani me të duke shkuar prapa në Shiva është rezidencë të përballen me atë, por ai nuk e di sa truprojat ishin në përbindësh e shërbimit, dhe ai madje nuk e di nëse ai ishte ende aty. Takimi me Reeva ishte planifikuar për shtatë ora në një qytet të vogël rreth njëzet kilometra nga Agra.
  
  
  Vendi ku ne ishim duke menduar për të përmbushur ishte i njohur si Fatehpur Sikri, një braktisur qytetin rreth mermeri dhe ranor. Me ndihmën e një udhërrëfyes që ai të blerë në të njëjtën shitore ku ai bleu parë, ai ishte në gjendje për të kapur në mendjen e tij një hartë topografike të vendit. Ka pasur shumë sallat e pallatit, disa me të madhe shkallët dhe ballkone me pamje të gjerë të oborr. Për një kohë të gjatë braktisur Stahl ndërtimin e kompleksit ishte e përsosur strofull për të dy ne, një vend ku ata mund të flas me qetësi pa u zbuluar nga të mirë-trajnuar Cobra agjentët.
  
  
  Ka qenë një mbrëmje kur u ktheva atje, dhe kjo është gjithashtu në favorin tim. Errësira do të më ruajë nga sytë prying e Shiva e brigada të motorizuara. Im i vetëm problemi, megjithatë, ishte se unë nuk mund të merrni mjaft të municioneve tim pistoletë.
  
  
  Ai ndoqi dyqan pronarit këshillën dhe shkoi për të vizituar një Indian të quajtur Basham. Ai kishte një shpenzimi tjetër për pazari, një dyqan të vogël, ku ju mund të gjeni çdo gjë nga hammers për të opiumit. Por ajo nuk ishte pjesë e egos gamë të pistoletë fishekë. Ajo nuk ishte gati të parave, ajo ishte në lidhje me përshtatshmërinë.
  
  
  "Unë kam nevojë për të paktën njëzet e katër orë, sahib," e shopkeeper tha: "kur Vetja e mori mënjanë për të shpjeguar atë që unë isha duke kërkuar për të.
  
  
  "Njëzet e katër orë është shumë e gjatë," thashë unë.
  
  
  Ai i ngrinte duart e tij, me pëllëmbët lart. Bosh, si bosh ishte .45-pistoletë të kalibrit se dikur kishte qenë pronë e Cobra matematike e nxënësve të cilët do gjak për vdekje në zyrën postare. Basham kanë lëpirë buzët e tij greedily, sytë e tij të caktuar në të holla ai ishte duke e valëvitur në frontin e Egos së fytyrës.
  
  
  "Unë do të jenë të lumtur për të ju shërbyer, sahib.".. por duart e mia janë të lidhura. Gëzhojat ju jeni duke i kërkuar mua në lidhje me të nuk janë të lehtë të gjenden në Indi. Unë kam nevojë për të paktën një ditë për të gjetur ih...
  
  
  "Kjo është një turp i vërtetë... për të dy ne. Të jetë i durueshëm!
  
  
  "Por ndoshta unë mund të tregojmë ty diçka tjetër", shopkeeper tha, dhe u zhduk në pjesën e pasme të dyqanit, vetëm e vetëm për të dalë një minutë më vonë me një shkëlqen stilet, që ai mbante në duart e tij si një objekt të çmuar ose një ofertë për një scarecrow. Nëse reptiliane zota, Nagy, u shikuar këtë skenë, zëri i saj, i sigurt se ata nuk do të jenë të kënaqur. Në stilet tani ishte bashkangjitur në parakrah tim në një dritë shumë scabbard, pothuajse identike me atë që unë do e veshur kur Shiva e njerëzve kishin arritur të çarmatosur mua.
  
  
  Kështu që kam pasur një thikë, fshesë (e kthyer në dy identike klubeve në lidhje me një këmbë të gjata secila), dhe një buall rrëmbej. Çdo gjë që është dashur të zëvendësojë armë. Unë nuk isha krejtësisht të paarmatosur, në rregull, por nuk ishte e saj duke ecur arsenalin ose.
  
  
  Megjithatë, nëse çdo gjë kishte shkuar sipas planit, unë nuk mund edhe të ketë të nevojshme për të përdorur një armë zjarri. Unë nuk kishte ndërmend të dating Cobra njerëzit deri sa unë isha i gatshëm të ballafaqohet Shiva për një shumë më personale bazë se në raste të mëparshme.
  
  
  Pra, ishte me rëndësi që takimi me Rhea shkoi pa probleme. Ai premtoi vajzë për të gjetur dhe për lirimin e babait të saj. Nga ana tjetër, ajo tregoi se ajo është më shumë se i gatshëm për të përpiqen për të marrë ndonjë informacion të jetë e mundur. Një pakt i lindur dhe bëhet nga të ndërsjellë dëshpërim. Reeva nevojë për mua, e saj, e nevojshme të saj vetëm sa më shumë, nëse jo më shumë.
  
  
  Kështu që unë u ula në vendin tim dhe të vazhdueshme për të parë filmin, të dëgjuarit për të jashtë-e-sync zëra, ngjyra të ndritshme dhe të mrekullueshëm si alumini Krishtlindjeve shpresë. E titujt, një në Hindi dhe të tjera në Bengal, ndoshta kishte shumë pak të bëjë me kuptimin e gjuhës angleze dialogut. Por ritmike, e pabesueshme aftësi të personazhi kryesor në artin e "kung fu" hipnotizuar ndjenja ime.
  
  
  Filmi përfundoi në katër-tridhjetë. Programi njoftoi për një vazhdim të filmit, kështu që unë u ngrita nga vendi im dhe eci për një, rreth daljet, duke u përzier me chattering dhe komentuar turmës. Pasi ai ishte në rrugë, nuk kam pasur asnjë telashe duke qëndruar pa u vënë re deri në një taksi e gjeti gati për të marrë mua për të braktisur qytetin e Fatehpur Sikri.
  
  
  Shoferi, të mirë-rruar dhe pa një çallmë, për fat të mirë (në atë moment ajo u shihet kudo nga Sikhs), më pyeti për pesëdhjetë rupees për një gjysmë ore udhëtim. Në tregun e zi, një dollar ishte me vlerë dymbëdhjetë rupees. Ajo ishte një çmim të arsyeshëm, pra, unë i dha Em paratë deri para dhe e vendos atë në backseat e një Citroen të vjetër.
  
  
  Nuk është një e vetme motor ndjekur ne, dhe ata nuk përpiqen të na kapën. Të jetë i saktë, udhëtimi për të Fatehpur Sikri ishte e qetë. Ishte e njëjta rrugë që unë e mori pas kam ikur rreth Shiva është rezidencë. Ai sprawled në vend si kemi kaluar në rreshtin e mbrojtjet që ndante shtëpinë nga rruga. Nuk dukej asnjë njeri, dhe rezidencë, duke e mbushur tokën muret, dukej e zbrazët dhe e braktisur.
  
  
  Unë nuk ishte i lumtur, sigurisht, sepse kam menduar të Shiva, Haji, dhe madje edhe Reeva shkon për Kinezët e kufirit. Mirë, ai nxori përfundimin se koha do të tregojë.
  
  
  Ai e shikoi orën e tij përsëri dhe u përpoqën për t'u çlodhur. Kishte ende mjaft kohë, por sa më afër që ai erdhi për të braktisur qytetin për të lëpijnë atë, aq më shumë nervoz dhe i shqetësuar ai u bë. Ai e shfrytëzoi rastin për të përfunduar atë që ai e kishte filluar, blerja e një fshese dhe një buall rrëmbej.
  
  
  Basham ishte i sjellshëm mjaftueshëm për të dhënë hua më një dorë të shpuar. Ai i shpuar dy vrima në fshesë të trajtojë, një në fund të çdo klub. Tani ai lidhur rrëmbej e një buall rrëmbej parë në një vrimë, atëherë në të tjera, të siguruar atë fort me një varg në anët. Kështu, midis dy shkopinj atë të marrë diçka si një lëkurë të shtrirë bluzë. Unë kontrolluar nyjeve; vrima në dru e me shkopinj janë të vogla, nuk kishte asnjë rrezik për të lëkurë lëkurë off.
  
  
  Kur mbaroi mbledhja tok e pajisjes, ai pa në distancë fluted minarets e imponuar Xhemi Masjid Xhamisë. Por masive ndërtimi i dukej e vogël në krahasim me mur gjigand që u ngrit nga pjesa jugore e xhamisë. Muret janë ndërtuar për nder të fitoreve të Akbar, e Perandori Mughal, i cili themeloi legjendar të qytetit të Fatehpur Sikri. Muret neglizhohet krahinën përreth dhe grupi i ndyrë kasollet, që formuan fshat në këmbët e qytetit të braktisur.
  
  
  "A Sahib duan egon, që të prisni këtu?" E shofer taksie sugjeruar, ngadalësuar për të ndaluar në hyrje në një vend të pabanuar parking tjetër në një vend të pabanuar dhe të heshtur të qytetit. "Unë do të ju jap një çmim të mirë: tridhjetë rupees për të ju merr përsëri në Agra.
  
  
  "Më vjen keq, por unë kam detyrime të tjera," kam shpjeguar, e kutive të votimit në buffalo të lëkurës me shkopinj në pantallona tim xhep. E saj, hapi derën dhe doli jashtë, rreth makinës.
  
  
  "Të udhëzon në rrugë nuk janë më këtu, sahib," një shofer taksie u përgjigj. "Nuk e doni farë e keqe për të treguar ajo për ju?" E saj të njohur me Fatehpur Sikri. Unë do t'ju tregoj ju diçka që nuk e tjera turistike e ka parë...
  
  
  "Unë nuk dyshoj në këtë," unë pranova, duke qeshur. "Por unë kam nevojë për të takuar tim Indian udhëzues në disa minuta." Keni një udhëtim të sigurt, sahib!"
  
  
  "Si të doni," shoferi i tha: "të zhgënjyer. Ai filloi të motorit kthyer qoshe, dhe e çuan larg, duke lënë një re e pluhurit pas tij.
  
  
  E saj duke ecur rrugë të vazhdueshme.
  
  
  E fundit turistike, autobusi ka lënë tashmë për Agra. Tregtarët që kishin shfaqur me mallrat e tyre në oborrin përreth xhamisë gjithashtu u kthye në fshat, duke e lënë mermeri dhe ranor ndërtesa të braktisura. Ai shpejt kaloi në oborr, kontrolluar harta e kishte shqyer nga udhërrëfyes, dhe gjendet ndërtesa e njohur si shtëpia e Maruam.
  
  
  Ajo ishte atje që Reeva të bërë një takim për mua, në më pak se një orë. Unë nuk ndjeva asgjë, dhe unë nuk shoh ndonjë lëvizje që mund të shtojë dyshimet e mia. E ndërtimit të saj me praruar afreske dhe e pikturuar tavanet, ishte i madh dhe solemn, një testament për Akbar e pasurisë dhe të pushtetit politik. Ai ishte ulur në hapin e parë të ngushtë mermeri të shkallëve, gjë që çoi në një ballkon që u zhvillua rreth shtëpisë.
  
  
  Dhe duke pritur filloi. Unë vetëm u lut që Reeva Singh nuk do të le të më poshtë.
  
  
  Në shtatë, kam filluar të merrni nervor. Në dhjetë minuta të kaluarën e gjashtë, ajo ishte dyfish i shqetësuar. Por në një tremujor të kaluarën e gjashtë, ai dëgjoi zërin e një makinë e ndaluar në parkingun. Atëherë, të lodhur zhurma e hapave të tilla u përsëritën nëpër mermer-të shtruar oborrin që ka krijuar modelin e një pjesë të madhe fushë shahu.
  
  
  Me sa duket, Akbar ishte duke luajtur shah, duke përdorur tij konkubina dhe valltarë si jetojnë pawns. Zëri i saj, gjithashtu, si ai ngadalë u ngrit në këmbë, u ndie si një peng futur në lojë, por ashtu siç është e përcaktuar që të mat kundërshtari i tij. Shiva ishte i bindur se ai mund të kontrollojë të gjitha lëvizjet e mia, dictating e tij të pista rregullat.
  
  
  Por nëse kam pasur mundësi për të thënë apo për të bërë diçka, kjo do të jetë pa dyshim ndeshjen e fundit që një gjeni penale duhet të luajnë.
  
  
  "Nick?" Nick, a je aty?
  
  
  Ajo ishte njohur me zë, por me një aluzion të frikës, të panikut. Kjo nuk ishte mjaft e errët akoma, dhe, edhe pse qielli ishte i errët, ai mund të shihte Reeva e hollë figura striding nëpër oborr. Ajo ishte veshur me një të hapur-mendjemadhësi (nuk Perëndimore të veshjes. Ajo ishte më e bukur se ai u kujtua, por kjo ishte e qartë se nuk është koha për të tilla mendime.
  
  
  Kur Reeva pa mua, ajo u zhvillua saj sandale clattering në pllaka mermeri në një përshpejtuar ritmin.
  
  
  "Të lutem ty, më mbaj shtrënguar!" ai muttered. "Kjo është ajo që unë me të vërtetë duan të drejtë tani, Nick.
  
  
  Ee kap e saj deri dhe për të mbajtur afër saj. Ajo ishte duke u dridhur, një shudder u zhvillua nëpërmjet saj gjithë trupin; ajo clung për mua, hedhjen e saj kokën në gjoksin tim.
  
  
  "Ju nuk duhet të jetë frikë," unë pëshpëriti ngadalë. "Unë ju premtoj se çdo gjë do të punojnë për të mirë. Ju do të shihni atit tuaj përsëri, dhe gjërat do të ndryshojnë për atë shumë, mos u bëni merak.
  
  
  Ajo ngriti kokën e saj dhe u përpoq për të buzëqeshje. Ai ishte e puthi lehtë në buzët nga ee: ajo u largua përsëri dhe e shtyu flokët e saj sërish nga sytë e saj. "Unë kam besim tek ju, Nick", tha ajo butësisht. "Xhaxhai im më ka mësuar të mos i besojmë askujt... unë nuk mund të mendoj se me trurit tim më, sepse ajo është aq shumë në kokën time. Por unë besoj se ju, Nick. Unë nuk kam ndonjë zgjidhje. Nëse ju nuk mund të më ndihmoni, nëse ju nuk mund ta ruani ati im, atëherë askush në botë nuk mund të. Dhe unë nuk kanë një tjetër për të kthyer për të, Nick! Ne kemi dikë që të shkojnë për të.
  
  
  Në sytë e zi, me ih të trishtuar dhe të frikësuar dhe të shprehjes, nuk ishte gjithashtu një vështrim të vendosur. "Ne kemi bërë një hap përpara", tha ai soothingly. Ai e bëri atë në ndërtimin dhe ajo u ul në hapat, duke u përpjekur për të qetësuar.
  
  
  Nuk ishte e lehtë, si ajo ishte në throes e tensioneve dhe frikës që e bëri atë të dridhej nga koka deri te këmbët. "Unë nuk mendoj se unë mund të bëjë atë për të takimit," ai shpjegoi pas një momenti. "Unë kisha për të bërë një justifikim për të treguar xhaxhai im se unë do të Agra për pazar. Ai u përpoq që të më dërgoni me një nga njerëzit e tij, por unë më në fund arriti të bindë atë që nuk ishte e nevojshme.
  
  
  E saj shkurtimisht thënë hej mbi ngjarjet e ditës, duke i thënë noeut gjithçka që të ka ndodhur ta ferret si ai u largua nga afër.
  
  
  "Si shumë njerëz ai nuk të kanë lënë?" Unë e pyeta, duke përfunduar historinë time.
  
  
  "Pesë veta, jo më shumë. Ranjit është në spital, por unë nuk mendoj se ai do të mbijetojë. Vetja mushkëritë janë shkatërruar nga gjakderdhje të brendshme.
  
  
  "Dhe një tjetër me plumb në këmbën e tij?"
  
  
  "Ata morën Vetja e pasme të vilës. Ai nuk mund të ecin, kështu që ai nuk duhet të jetë një rrezik për ne. Vajza filloi të shpjegojë se çfarë kishte ndodhur, kur ajo u gjet i lidhur dhe gagged. Kjo mund të tingëllojë bindëse për të dy prej nesh në këtë moment, por Shiva ishte një karakter të dyshimtë. Pavarësisht Reeva e lot dhe kërkesë, ai përsëri nuk pranoi të saj leje për të parë babai i saj. As ai të zbulojë ku ai ishte duke mbajtur vëllai i tij, rob.
  
  
  "Unë i foli atit tim në telefon. Ai ishte shumë i dobët, ai mund vetëm mumble pak fjalë, Nick, " Rhea shtuar në një zë të largët. "Në qoftë se ju nuk mund ta lirojë atë, kudo që ai është, unë nuk mendoj se ai do të jetoj gjatë."..
  
  
  "Egoizmit" ee siguroi atë, edhe pse ai nuk kishte asnjë ide ku mund të gjeni Reeva i ati. Parë të të gjitha, ajo ishte Shiva që kishte për të neutralizuar atë. Edhe pse unë kisha arritur për të shmangur kurthet e vendosura nga përbindësh, unë ishte i vetëdijshëm se nuk do të jetë e lehtë për të arritur atë. "A e dini asgjë rreth Haji është shpikje, që të lig pajisjen tuaj xhaxhai thirrje Kuti?"
  
  
  "Unë u përpoq për të marrë në laborator, por xhaxhai im e sigurisë nuk do të më lejoni në. Por unë e kuptova diçka... Ajo mbylli sytë e saj dhe frowned, duke u përpjekur për të kujtuar. "Ndoshta kjo nuk ka rëndësi..., shtoi ai pas një momenti.
  
  
  "Çdo gjë është e rëndësishme. Çfarë është ajo për të?
  
  
  — mirë... e kam dëgjuar Shiva duke folur me dikë në telefon dhe duke thënë diçka në lidhje me Bombei. Unë mendova se ishte e çuditshme në kohë, sepse ai nuk ka Dell në Bombei... ose të paktën asgjë të di në lidhje.
  
  
  Një bell rang në kokën time, dhe ishte e vështirë të një tingull të këndshme. "Jeni i sigurt?" Unë kam insistuar. "A keni dëgjuar ndonjë gjë tjetër, të gjejnë se kush ishte ai flet për të?"
  
  
  Reeva tundi kokën. "Kam dëgjuar atë të thotë vetëm se Bombei." Disa fjalë në lidhje me hotel, të votojnë dhe kjo është ajo. Por kur ai u largua nga telefoni, xhaxhai im nuk duken të kënaqur.
  
  
  E ka ai për të folur në telefon para ose pas vetja njerëz që vinin prapa në Agra?
  
  
  - Para. Që siguroi saj. Dy prej tyre arriti në rreth një orë, ndoshta më pak, " Rheeva u përgjigj. "Ai ishte në telefon para se ata të vinin.
  
  
  Pra, Puran Dass ishte Cobra bashkëfajtor!
  
  
  Çdo gjë filloi për të pastruar, për të bërë kuptim. Tani unë e kuptoj se sa e Cobra njerëzit e dija se ishte duke shkuar për të të jetë në rrugë kafe në mëngjes Ashok dhe e kam takuar. Kjo nuk ishte një rastësi. Dass kishte vendosur çdo gjë lart, me sa duket nën Shiva e urdhrave. Nuk është për t'u habitur, Indiane e Shërbimit sekret gjenden veten duke u ballafaquar me një mur, si ata janë përpjekur të kuptoj se kush ishte prapa Cobra. Nuk është çudi që ata ishin aq të paaftë dhe të paefektshme kur trazira dhe revolta shpërtheu nëpër Indi në gjashtë muajt e fundit.
  
  
  Sipas asaj që dija për Indian Shërbimit Sekret organizatë, Dass ishte përfundimtar të autoritetit.
  
  
  Informacioni doli në egon e kabinetit. Hawke foli për" rrjedhjet " brenda IISA, kundërzbulimit, por ai kurrë nuk kishte dyshuar asgjë në mënyrë serioze. Për fat të mirë, ajo ishte e vendosur të veprojë vetë. Një vendim që, në gjendjen e tanishme të punëve, është bërë tashmë një arsye të vlefshme.
  
  
  - Keni arritur të gjeni më shumë?
  
  
  Reeva tundi kokën përsëri. "Unë jam i keq, Nick. Unë u përpoq tim më të mirë, por unë të merrni përshtypjen se xhaxhai im nuk do të më besoni... tani ajo është më pak se kurrë. Ai dhe Haji biseduar për shumicën e ditës, por rojet nuk të lënë laborator. Unë nuk kam kohë për të mësuar ndonjë gjë më shumë.
  
  
  "Unë e kuptoj. Ju keni gjithçka që ju mund të, dhe kjo është e gjitha që ka rëndësi, " babai i saj tha. Kështu që unë nuk kanë pasur zgjedhje, por të kthehen në vilë. Pasi aty, unë do të marrë të çojnë në veprim.
  
  
  Por ajo ishte një rrezik i madh. Pothuaj të pakalueshme.
  
  
  Në qoftë se unë nuk e kishte provuar për të marrë Kutinë para se ajo të përdoret përsëri, askush nuk mund të kishte thënë ajo Shiva do të kishte bërë me tre aces up tij mëngë të... edhe në qoftë se ajo kishte qenë lënë jashtë, një i katërt në stolin e rezervave. Ai nuk duhet të ketë ndaluar tani, pas ardhjes deri tani.
  
  
  "Unë kam nevojë për të shkuar mbrapa në vilë me ju," Rivet shpjegoi të saj. "Ju kam thënë atë që ai ishte duke shkuar për të bërë me Kuti. Nëse ne presim, çdo gjë do të shkojë sipas tonë vetja planet, nëse e duam apo jo. Unë nuk kam zgjedhje tjetër, Reeva.
  
  
  "Më shumë", pëshpëriti ajo. Ajo kapi dorën time dhe shtrydhur gishtat e mi në të sajat. "Unë e lashë makinën jashtë, kjo është vetëm disa hapa larg.
  
  
  Dolëm në rrugë, duke lënë prapa frescoed dhomat e shtëpisë së Marouam. Qielli është i kuq kuq, një diell të zbehtë portokalli patch në horizont të largët.
  
  
  Reeva ishte ende mban në duart e mia, dhe ai e dëgjoi zërin tonë për gjurmët e tij, sandale clattered të gjithë tiled oborr. Atëherë nuk ishte e papritur dhe e plas në veshët tanë, një ulërimë që do të kishin kthyer shumica e njerëzve e gjak të ftohtë. Por shumë vite të trajnimit dhe përvojës të kishte bërë më elastike, duke e kthyer nervat e mia për të çelikut tela. Ende, unë do të gënjeja nëse unë i thashë unë nuk ishte i frikësuar.
  
  
  Tingujt e braktisur ndërtesat jehonë si bubullima. Reeva nuk mund të ndihmojnë por të thërrasin dhe e përqafoi mua, clutching krahun tim në tmerr. Një sekondë më vonë, unë kam qenë i verbuar me motor e headlight, e cila tashmë ishte e vuri në fytyrën time.
  
  
  Ishin tre Sikhs, secili duke hipur në një motor si një kalorësi njësi. Ata filluan të sillen me mua; ih sarkastik të qeshura të shpuara mua si shumë të tjerë stab plagët. Shiva ishte e vështirë përsëri. Por në qoftë se ajo kishte qenë e luajtur vetja lojë, Nick Carter së shpejti do të ketë qenë një njeri i vdekur. Diçka që unë definitivisht nuk do të lejoni që ajo të bënte.
  
  
  
  
  12
  
  
  Dy burra ajo e dinte pothuajse menjëherë. Një prej tyre ishte Gurnek, fytyrën e tij të lidhur me fasho dhe të plagosur, por ende të gjallë dhe të mirë. Tjetra ishte njeri nga zyra postare, po një njeri i cili kishte arritur të marrë e plagosur shoku larg. E treta, koprrac dhe me një çallmë të mbështjellë rreth kokës së tij, si të tjerët, ishte e panjohur për mua. Por unë e dinte se çfarë ai ishte duke menduar, edhe pse ne kurrë nuk do të plotësohen.
  
  
  "Ju ngjallur xhaxhai im është dyshimet, Reeva," një nga tre shpjeguar. "Kjo është arsyeja pse ai na urdhëroi për të ndjekur ju, unë e di që ju do të na çojë hapur 'Sahib' Carter ...
  
  
  Reeva dhe unë qëndroja i palëvizshëm, të ngrira. "Nuk e thonë një fjalë për ne," pëshpëriti të saj vajzë. "Të bëjë pikërisht atë që unë ju them, dhe ju do të jetë në rregull."
  
  
  "Ata do të na vrasin, Nick!"
  
  
  - jo. Xhaxhai juaj është një megalomaniac: në qoftë se dikush ka për të vdekur, unë jam i sigurt se ata do të duan të vrasin atë personalisht.
  
  
  Unë e mbrojtur sytë nga shkëlqimi verbues i fenerët dhe shikoi rreth e rrotull. Çdo Cobra agjent ishte i armatosur me një .45-kalibrit pistoletë, e cila në atë moment ishte që synojnë mua, një në gjoks, një në kokë dhe një e tretë në shpinë. "Pra, çfarë jeni duke shkuar për të bërë, xhiruar ne të dy?" Unë bërtiti mbi ulërima e motoçikletave.
  
  
  "Xhiruar ju, 'Sahib' Carter ?" Odin chuckled rreth njerëzve. Ai ishte dikush që unë nuk e di, një i gjatë, shëndoshet të ri që padyshim gëzuar të më shohësh mua në këtë pozitë. "Shumë e lehtë. Jo, Shiva na dha të veçantë personale udhëzimet. Kjo është e gjitha shumë e qartë. Ju nuk do të jetë në gjendje për t'i rezistuar ne, sepse në qoftë se ju të përpiqet të bëjë këtë, ne do të vrasim vajzën; atëherë, kur ne të sjellë të ju kthejnë në vilë, Shiva, do të kujdeset për ju personalisht.
  
  
  "Si ju kanë trajtuar Nirad," Gurnek shtuar.
  
  
  Imazhi i shkrepi nëpër mendje. Unë pashë Nirad bie headfirst në një gropë të gjarpërinjtë, unë pashë zvarraniket vazhdimisht sulmuar atë, dhe kam dëgjuar vetja britmat dhe kuptuar gëzimin e Shiva të më shohësh mua vuajnë të njëjtën agoni të vdekjes.
  
  
  "Natyrisht unë nuk mund të rezistojë," thashë unë. - Tre kundër njëri nuk është një sport, zotërinj. Por nuk do të dëmtojë vajzës; ajo ka asgjë të bëjë me të.
  
  
  "Ajo ju ka ndihmuar të shpëtojnë.
  
  
  "Unë do të kisha vrarë atë, nëse ajo nuk e kishte." Vetja ati është një i burgosur i zotit tënd. Ajo nuk kujdeset për çdo gjë tjetër. Unë nuk e kujdesit në qoftë se unë jetoj apo vdes. Ai u kthye Reeva dhe dukej e saj në fytyrë. "Nuk është se e drejtë, lavire?"
  
  
  Ai e ngriti dorën e tij dhe të qëlluara të vështirë të saj në të gjithë fytyrën. Ai pëshpëriti ajo. "Eja, të drejtuar me ta... A si I thoni ju! -
  
  
  Për një moment, vajza të shkallëzuara, pa fund dhe e tmerruar. Ajo nuk e di se çfarë unë isha duke bërë, por në fund ajo u zhvillua, ulëritës në krye të saj të mushkërive. "Ai u përpoq të më vrasin!"
  
  
  Njerëzit nuk e kuptojnë se çfarë po ndodhte.
  
  
  Gurnek mori off biçikletë, dhe Reeva vrapoi tek ai. Ky ishte momenti kur ajo kishte qenë duke pritur për të. Të tjera dy Sikhs shmangur sytë e tyre, tabanët e tyre ih këpucë rrëshqitje mbi dysheme mermeri si ata ndaluan hipur rreth meje.
  
  
  Reeva fjalë për fjalë, e hodhi veten në Gurnek këmbët, ngashëryer si një histerike e gruas. Ajo ka luajtur pjesën e saj të përkryer, duke i dhënë një pamje të së vërtetës që dukej për të çarmatosur Gurnek — të paktën të mjaftueshme për të më japë kohë për të nxjerrë tim stilet rreth saj scabbard dhe të hedhin një hollë-bladed kamë.
  
  
  Për një të dytë, të gjitha që kam dëgjuar ishte Reeva e vazhdueshme, zemër-çarjen moan. Pastaj Gurnek të shkallëzuara mbrapa, clutching fytyrën e tij convulsively. Në stilet zhytur në uem e majtë sy, qepë të prerë në gjysmë. Një të përgjakshme, gelatinous masë dripped në uem e fytyrës, ai le jashtë një zemër çarjen të qajë dhe u përpoq ta tërheq dorën e tij të kamë.
  
  
  Unë nuk do të qëndrojë atje dhe të shikojnë se çfarë po ndodhte.
  
  
  Ata u urdhëruan që të marrin më i gjallë... por jo domosdoshmërisht unharmed. Natyrisht, ata do të përpiqen për të shpëtuar lëkurën e tyre të parë, dhe nëse nuk veprojnë shpejt, gjithçka do të konsiderohet e humbur. Ai vrapoi, dhe të tjerët u hodh jashtë tyre bikes. Ky ishte i dyti gabim i bërë nga Shiva gorillas, si ai arriti të ngjitej për një minutë të marr dy klubeve për të bërë rreth fshese.
  
  
  Ajo ishte e krijuar nga një armë që në shikim të parë dukej i parrezikshëm. Por në Della Rrugë, dy klubet, të bashkuar nga një copë të vështirë dhe të fortë rrëmbej rreth buffalo të fshehur, ishin shumë të rrezikshme, pothuajse fatale kërcënim.
  
  
  Kjo ishte një "nunchaku", që e bëri atë, një orientale pajisje që kam parë për herë të parë gjatë një demonstratë të dhunshme të dhënë nga im karatesë master në AX seli në Washington.
  
  
  Një armë tipike e arteve marciale kishte një pamohueshme shkathtësi, dhe në këtë rast, ai synon për të eksperimentuar me të.
  
  
  Mbajnë shkop në njërën dorë, e të tjera stream filloi kthesë atë derisa ajo të fituar fuqi të mjaftueshme dhe me shpejtësi. Im gawking sytë janë ngulur në pllaka mermeri në këmbët e mia, por kam vrapuar, duke harruar të tregojnë askujt, por Sik unë do të zgjidhet si objektivin tim dhe që objektivin tim do të jetë.
  
  
  Gurnek nuk kishte qenë çarmatosur, por ai nuk ishte në formën më të mirë të, ose. Kam dëgjuar Reeva bërtas në tmerr si një tjetër gawk whizzed nëpër ajër dhe kullosnin tim supin e majtë. Unë ndjeva një ndjesi djegie të tmerrshme që më la një shenjë e zjarrtë kuq më pas. Por gawking nuk e goditi dorën time. Rani bërë një dhimbshme të përballet me mua, por që nuk ndalet më nga të vazhdueshme kthesë e nunchaku.
  
  
  "Unë do të ju vrasin, Carter!" njeriu bërtiti.
  
  
  "Kundër Shiva e urdhëron?" Unë përgjigj me një zbardhje dhëmbësh. Por .45-pistoletë të kalibrit u vuri në gjoks. Duke marrë rreziqe është një gjë, por, të jesh budalla është krejt tjetër. Zëri i saj shtrihej deri në baton humbur shpejtësinë dhe në fund të varur në tim dore.
  
  
  "Bashkë me këtë gjë! Indian urdhëruar.
  
  
  "Në porosive tuaja, Master," unë muttered, lëshimi nunchaku nëpër gishtat e mi.
  
  
  Sik ishte ende duke synuar mua; por sa më shpejt që ajo të le të shkojë e saj chopsticks, ai përkul për të marr ih. Ajo ishte e tij të tretë, gabim në të zgjasë disa minuta.
  
  
  Ndërsa ai u shpalos, kundërshtari i tij fuqimisht e goditi në të. Ai mbylli gishtat e tij rreth dore e dora që tani të mbajtur armët me të gjithë forcën ai mund ta kisha. Ai tërhoqi këmbëzën dhe pothuajse më goditi në këmbë. Por këtë herë, unë kam qenë i vendosur për të kaluar pjesën tjetër të ditëve të mia të lëvizin përreth si një sakat, në mënyrë që pjesa tjetër e trupit tim do të mbetet e paprekur dhe e pandryshuar.
  
  
  Cobra agjent u zmbrapsa, duke u përpjekur për të liruar veten. Dora ime gjetur objektivin ajo donte: të shtrirë, ajo u kthye në një drapër, rreth kockat dhe muskujt. E vështirë anë të palm u ulën mbi njeriun e qafës, në të njëjtën kohë, asaj i sinkrone flicked të drejtën e saj në këmbë.
  
  
  Rezulton cha-cha-gi nuk e thyejnë uem e shin, por dhimbjen e fryn më dha disa sekonda ekstra, që unë dëshpërimisht nevojë. Ajo ishte kapur nga dora që tashmë ishte duke mbajtur armë në të dy duart. Sik Indian writhed çmendurisht, duke u përpjekur për të lëvizur larg, madje edhe kur ai ishte i sigurt se armën e tij nuk ishte më e theksuar në të.
  
  
  Nuk ka një lëvizje e papritur prapa meje. E treta vrasësi, një i fortë i ri Indian të cilin ajo kurrë nuk e kishte parë më parë, nxituan në ndihmë të shokut të tij. Edhe pse ajo tashmë ishte e vështirë për të luftuar me një: ajo nuk do të jetë e vështirë për të përballuar me dy burra të armatosur me pistoleta.
  
  
  Kështu që sa më shpejt arrita të bëheshim kureshtare për armë nga rreth njeriut të parë e gishtave, duke shkaktuar vetja që të të bien mbi tij mermeri braids, unë me ngut për të marr "nunchaku"që kishin rënë në këmbët e tij. Në total, ajo më mori për pesë sekonda për të marrë e nevojshme shpejtësinë dhe vrullin për të.
  
  
  Personi i tretë pakujdesia shkoi në sulm. E saj u hodh përsëri dhe u ul një militanti vetja bashkëfajtor. Kur ai sulmohet tij rrinë ishte tashmë të cilat synojnë të tjera është vetja e kafkës.
  
  
  "Nunchaku" tani ka arritur një forcë disa herë më të mëdha se ato të kërkuara për të thyer kocka njerëzish.
  
  
  Çfarë ndodhi më pas, ajo kurrë nuk kishte parë në jetën e saj.
  
  
  Indian e kafkës fjalë për fjalë shpërtheu. Një pelte-si masë ende pulsed ku çallmë e kishte pasur të mbështjellë. Copa e kockave, demonit të flokëve dhe kokës mbërthyer të tyre, splattered në fytyrën time, dhe trurit tim, ka filluar të thinjet-bardhë në spirale të çuditshme, të shpërndara nëpër ajër si lavë rreth një shperthejne vullkan. Por nëse e Nunchucks bëri një punë të mirë, unë ende kishte dy kundërshtarët e majtë. Gurnek të ishte gjallë, edhe pse vetëm me një sy. Dhe ende të gjallë ishte një i ri Indian i cili kishte ardhur shumë vonë për të shpëtuar jetën e shokut të tij.
  
  
  Muskulor Sik u ndërpre, një vështrim i neveri dhe mosbesimit në fytyrën e tij. E vdekjeprurës shkopinjtë nisur përsëri, dhe ai mbështeti larg nervously, duke i treguar armën në fytyrën time.
  
  
  "Të më vrasin mua dhe Shiva do t'ju kullosin me gjarpërinjtë." Unë kam nevojë për të dhënë em disa informacione të rëndësishme, dhe në qoftë se ai nuk e dëgjojnë rreth gojës sime, ju mund të harrojmë se ekzistojnë.".. ai hissed në saj përmes gritted dhëmbët.
  
  
  Ai ishte bluffing e saj. Ai shikoi në iliadis figura e tij bashkëfajtor. Ai përdori një ndarje të dytë për lirimin e nunchucks, e cila fluturoi nëpër ajër si një bumerang, në një të vetme stream. Vetja e saj kurrë nuk e kishte përdorur atë në këtë mënyrë para, dhe nuk e di se si do të punojnë.
  
  
  Për fat të mirë, primitive e armëve nuk do të zhgënjej mua. Njëri ose të dy shkopinjtë (unë nuk mund të them me siguri, e Nunchucks po fluturonin në një shpejtësi të pabesueshme) u përplas Indian automatike pistoletë. Forcës së goditje tronditëse për armë nga Sorrë e vetja. Armët u ul disa metra prapa tij. Big Sik ngarkuar mua si një zemëruar ariu, me fytyrë contorted me bujë.
  
  
  Karate ose jo, këtë herë ishte për mua.
  
  
  Para se vetja e saj mund të ndalojë e saj, para se ajo të mund të kuptojnë se çfarë kishte ndodhur, njeriu i cili ishte pjesë e Shiva e ekipit dhe "pranimeve komiteti" zbritën mbi mua si një ton tulla. Fryma ime ngecur në fyt si I ra prapa, duke e goditur në kokën time, në pllaka mermeri përreth madh fushë shahu i oborr.
  
  
  Diçka të nxehtë dhe rrëshqitës dripped në fytyrën time, në një çast verbuese mua. Lotët transmetuar poshtë në faqet e mia si ajo u përpoq për të hapur sytë e saj përsëri. Sa më shpejt që unë mund të shoh atë përsëri, unë shikova lart dhe pashë Gurnek qëndruar pranë meje. E dëmtuar sy, atë që pak ka mbetur prej tij, vazhdoi për të dëbuar gelatinous dhe të përgjakshme çështje si një rubinet lënë e hapur.
  
  
  Pastaj Indian këmbën e vendosur ashtu siç e saj ishte duke u përpjekur për të marrë deri. Unë gritted dhëmbët e mi si çeliku gishtin e mia vetja boot goditur pjesën e pasme të kokës sime. Ai ishte vetëm një nga tre burrat, të cilët nuk e veshin sandale. Dhe tani ai është duke përdorur tij motor çizme të shënoj më në gjoks.
  
  
  Unë nuk mund të shihni atë për shkak të dhimbjes që ishte duke e zbehur, vizioni im. Unë nuk e di edhe ku ajo ishte apo çfarë Gurnek kishte bërë për të, por ajo nuk mund të më ndihmojë, kjo është e sigurt. U ndjeva si e mia kafaz brinjë ishte plasaritje, si kockat e mia ishin shkatërrimtar të gjitha në një herë, kur Gurnek të më godiste përsëri.
  
  
  Zëri i saj u trondit me dhunë, si një kalë të egër duke u përpjekur për të hedhur jashtë saj rider. "Shiva nuk ka rëndësi tani, Carter," Gurnek tha, duke e bërë të qartë se vetja është e kuptueshme, pavarësisht nga fashot që fshehin pjesën e poshtme të vetja juaj.. "unë do të të vrasin ju, kështu që ju do të jetë e përfunduar një herë dhe për të gjithë!"
  
  
  Nga toni i saj vetja e zërit, unë e dija se ai do të thoshte ajo. E të tjera Indiane, që e kishte sulmuar mua dhe trokiti mua për tokë një moment më parë, ishte duke u përpjekur për të rrëmbyer këmbët e mia. Ai crouched poshtë para meje, dhe zëri i saj të vazhdueshme për të shkelm si një njeri të dëshpëruar, sidomos kur Gurneka e nachah jerked përsëri, marrjen e një goditje dërrmuese për gjoksin tim.
  
  
  Ajo ishte në këtë moment që të saj Yi ka arritur me të dyja duart dhe e mori e njeriut kyçin e këmbës, me forcë lakimi vetja e këmbë. Ai u përpoq për të mos humbur tij bilancit. Pastaj një tjetër Sik kope e tij të fuqishme grusht në jetën time. Kjo ishte dhimbje torturuese. Unë nuk mund të marr frymë, por në qoftë se unë hoqa dorë në të drejtën e saj tani, ata të dy do të shtoni mua të tyre të lavdishme trofe listë.
  
  
  Rreth fundit pak të forcën e kisha lënë, unë kapluar Gurnek e kyçin e këmbës dhe të mbahen të gjarpërues atë, unë dua të dëgjoj kriza e eshtrave të thyer së shpejti. Në vend të kësaj, njeriu ra përpara, humbja e tij bilancit. Dhe ai çliruar këmbët e tij në mashtrim të një tjetër Indian. Kthim prapa, ai kërceu në këmbë.
  
  
  Kam pritur Gurnek të mëdha buddy për të më sulmuar përsëri, por në vend të kësaj ai vrapoi në drejtim të kundërt. Vetja e saj nuk mund të le të shkojnë shumë larg, edhe për shkak se ai ishte duke ecur pas rënë armë. Ai ishte prapa tij, si ai përkul për të marr armë. E saj, e bëri të madhe të kërcejnë në ajër dhe për të prekur këmbën e tij për të ofruar një "fluturuar" goditje të rëndë.
  
  
  Forca e goditje, ndikimi i këmba ime goditur Indiane e pasme, dërguar vetja crashing në tokë. Ai u rrotullua disa herë mbi dysheme mermeri, dhe armët u ul disa metra larg, jashtë të arrijnë.
  
  
  Edhe atëherë, ai lëshoi nervously mbi shpatullën e tij para se të nxiton për të rroknin armët. Gurnek nuk ishte një për të heqin dorë lehtë. Ai u ngrit dhe eci drejt meje. Edhe pse ai limped, që mbante të gjithë peshën e tij në një këmbë, ai ende mund të ecin. Por më e habitshme nga të gjitha ishte keq shkëlqim metalik që kapur vëmendjen time... metalike dripping një gelatinous substancë mbi Indian është bisected sy.
  
  
  Pas Gurnek është një figura të mjegullt në fund-pasdite hijet. Reeva Singh më në fund është kthyer në skenë. Jo shumë kohë më parë, ajo ka luajtur pjesën e saj në mënyrë të përsosur, dhe me britmat e saj të terrorit dhe të fluturimit, ajo lejohet mua për të lëvizur nga mbrojtëse të fyese veprimet.
  
  
  Ai mund ta shihte tashmë si ajo u ngjit në shalë të një motor të parkuara në oborr. Gurnek nuk mund të kandidojë, ai ishte ende limping kur ai më në fund të mbështetura, dyfishuar gjatë. Por unë miscalculated në llogaritjet e mia, mendoj se ai e kishte sulmuar më parë duke përdorur stilet në dorën e tij.
  
  
  Indian jerked dorën e tij larg, pastaj shtriu dhe e hodhi thikën. Teh hissed përmes ajrit. Dhe këtë herë Gurnek pothuajse e humbur.
  
  
  Rroje-teh të mprehtë u mbyt në kofshën time muskujve. Gjunjët e mi buckled, dhe unë u ndjeva i dobët. Ajo donte të bërtas, por unë stifled britma që dukej për të shpëtuar buzët e mia. Dhimbje e shtënë nëpërmjet meje, gjarpërues nervat e mia. Ai u zhyt në mua si një gjilpërë të nxehtë, thellë e më thellë, deri tim tërë trupi i ishte mpirë, tani në kufirin e rezistencë fizike.
  
  
  Kjo nuk ishte dashur të ndodhë.
  
  
  Ai clenched tij grushta, gritted dhëmbët e tij derisa ata të gritted, dhe u përpoq për të bllokuar nga dhimbje torturuese. Pastaj ai e uli dorën e saj, i mbylli sytë për një moment, dhe më në fund e nxorrën thikë nga rreth hip e tij. Unë nuk kam kohë për të ndaluar rrjedhjen e gjakut. Por për fat të mirë, stilet dështuar enët e gjakut të kofshë muskujt.
  
  
  Në çdo rast, ai ishte ende i gjakosur si një derr i therur.
  
  
  Pëlhurë e mia pantallona clung për këmbën time, ku një pjesë të madhe të errët njollë ishte përhapur, lagur me gjakun unë do humbur tashmë. Gurnek e egra të qeshura jehonë nëpër ajër. Indian filloi t'i qasen mua, dhe zëri i saj ishte duke u përpjekur për të zvarritem në një rreth ndërtesave përreth oborr. Kam arritur kthesë Em e kyçin e këmbës, dhe ai nuk mund të ecin pa një të butë. Por ai ende mund të lëvizin. Ai doli përpara si tretë Cobra agjent gjithashtu filluan të lëvizin prapa meje.
  
  
  Unë shikova përreth dhe pa armë që njeriu e kishte gjetur. Zëri i saj u la me kamë, si Nunchucks ishin jashtë fushës së. "Reeva," ata mbahen duke thënë:". "Ku keni shkuar?"
  
  
  Ndoshta kjo ishte telepati. Por çfarëdo qoftë ajo ishte, ajo e "dëgjuar" me mua.
  
  
  Ulërima e motor mistletoe shlyhen fuqinë e bekimit, dulling dhimbjen time fizike dhe vuajtje. Ai doli nëpër errësirë, kërkimit të Gurnek e kuptoj në dritë të madhe far, silhouetted kundër hijet e diellit përpara. Indian kthyer kokën e tij dhe ngriti duart e tij sikur të ndaluar makinën. Vetja e personit tjetër, muskulor të rinj Sik, në anën tjetër, dukej si ai nuk duan për të ndryshuar programin e tij. Ai vazhdoi të vijnë me mua. Ai arriti të tij, kamë, duke u përpjekur të injorojnë throbbing dhimbje që la Nachah krejtësisht të mpirë.
  
  
  Gurnek përpjekur për të fshehur në një vend të pabanuar mermeri sallat e pallatit. Tani që ai nuk ishte më një kërcënim të menjëhershëm dhe rrezik, në sajë të Reeve, unë kam qenë në gjendje për të përqendruar vëmendjen time e tij, bashkëfajtor. Armët barked dhe i frynë zjarrit, por papritur e errësirës që dukej për shiun) nga qielli e fundit e twilight dritat doli parandaluar atë nga të marrë të kujdesshëm qëllim, dhe gawk fluturuar disa metra larg meje.
  
  
  Ai e mbajti frymën e tij dhe u ndal në rrugën e njëjtë si çdo fis, shtrihen e tij të plagosur këmbën prapa. Ai mund të shihte të bardhë çallmë të assailant dhe madje edhe tyta të armëve. Ai do humbur numërimin e plumbave ai do të përdoret, kështu që ai nuk mund të them nëse arma ishte bosh, ose në qoftë se kjo ende kishte një disa raunde të majtë.
  
  
  Kur ai dëgjoi klikim të shkaktojë, ai braced veten e tij për të shtënë. Në vend të kësaj, Indian u betua butë. Ai hodhi armë larg, dhe ajo u ul me një thud në dysheme mermeri. Më në fund, duket se jo çdo gjë ishte vënë intriga kundër meje.
  
  
  Ndoshta Reeva kishte mbështetur Gurnek në një " qoshe." Nëse jo saktësisht në "qoshe", pastaj Indiani ishte jashtë rrugës. Unë mund të ulin atë me mua vetja më vonë, pasi kam goditur nga partneri im është ego. Ai e dinte se Gurnek ishte i paarmatosur, pra, Reeva do të jetë në gjendje për të trajtuar situatën në e saj.
  
  
  Tani të gjitha unë duhej të bëja ishte të merret me një të çuditshme Indian, Shiva personale agjent. Ai tensed dhe e mbajti frymën e tij. Njerëzor, ishte vetëm një masiv të formuar shfaqen nëpër errësirë. Retë e mbuluar hënën, errëson shkëlqimi i fytyrës, si dhe oborr të Fatehpur Sikri ishte në hije. Ai squinted sytë e tij dhe u përpoq për të kolegëve në errësirë. Kundërshtari im nuk donte për të marrë ndonjë shanset, sepse unë nuk mund të të dëgjojë e tij, lëvizjet. Unë nuk ishte i sigurt nëse ai do të shihet mua kur ai do nxorrën thikë nga rreth hip e tij, apo nëse ai do të njohur isha i armatosur.
  
  
  Stahl është stilet është një çmuar armë tani që Nunchucks kanë humbur atë. Dhe unë nuk mund të llogarisin në time të thellë të njohurive të karatesë me një këmbë që doli nga kuvendi, njëri nga një plagë që lëshoi gjak pothuajse të gjithë kohës, dhe që unë nuk kam kohë për të shëruar. Gjakun e tij të furnizimit me u bërë më të dobët dhe më të dobët, dhe nëse këmbën e tij nuk kishte qenë të lidhur me fasho, do të jetë së shpejti në telashe.
  
  
  E saj, bërtita. "Come on, ju bastard! Çfarë jeni duke pritur për? - Nuk janë blasfemi, epitete dhe ofendimet se në Indi ndikojnë menjëherë një person është krenari. Ndoshta "bastard" nuk ishte një rreth tyre, por tashmë njohuritë e mia të doganave dhe zakonet e subcontinent la shumë për të dëshiruar. "Ju jeni frikësuar?" Është e vërtetë? Kam filluar të bërtasin, duke u përpjekur për të gjetur një formë masive në hijen e mia vetja.
  
  
  E headlight e motor Reeva kishte kërceu në nuk ishte e treguar në drejtimin tim. Ajo ishte e errët dhe të errët, nga të dytë, dhe ai e mbajti duke kërkuar për të, duke shpresuar për të gjetur dikë në mish dhe gjak. Pastaj një peshë të madhe, ranë mbi mua". Unë u hedhur mbi shpinë, time plagosur nachalah tucked nën mua.
  
  
  Dhimbja ishte e madhe, dhe të çuditshme phosphorescent dritat vallëzoi përpara syve të mi. Kokën e saj u trondit dhe u përpoq për të përzënë larg pika e botës. Me këmbën e tij të shtrembëruara në gjysmë, ai ishte fjalë për fjalë mbërthyer në tokë nga pjesa më e madhe e një yndyrë të rinj Sik. Por unë vërtet e ndjeva veten të heqë off terren si grusht im u përplas në nofullën. Ai cocked kokën e tij në krah, frymëmarrje e vështirë. "Ju bastard i ndyre! Unë hissed, më në fund duke kujtuar fjalë të drejta.
  
  
  E Uem nuk duket si zgjedhja e bindshëm epitetin, pra të goditura nga një herë të dytë. Ajo ndjehet e njeriut të nxehtë, fetid frymë në fytyrën e saj. Ai ishte një bishë, një dem në formë njerëzore. Dhe ai u përgjigj pa fjalë... vetëm me grushta tuaj. Uem pastaj arritur të marrë duart mbi kofshët e mia dhe goditje tim të lënduar këmbën.
  
  
  Koka ime ishte ende i gjakosur, dhe është lënduar më shumë se kurrë. Në stilet teh scraped kundër pllaka mermeri. Por unë ende nuk e di nëse Indian Sik kishte vënë re se unë kam qenë i armatosur. "Unë do të ju jap përsëri të Shiva, Carter!" Ai gulçoi, pinning më të çmendura. "Por jo të gjitha në një copë!
  
  
  "Sa e tmerrshme! Unë mumbled në një ton tallës, buzët e mia shufër në një pained grimace si ai mbjellë në gjunjët e tij mbi kofshët e mia. Duart dhe gishtat filluan të shkojnë të mpirë, gjak dripped rreth plagës, dhe Indian mbajtur duart e mia. Pak më shumë sekonda dhe unë nuk do të jetë në gjendje të mbajë shpatën më. Dhe nëse kjo ndodh, kjo është mbi të gjitha për mua.
  
  
  Ai filloi të lëvizë dorën e tij për të ecur përpara, duke u përpjekur për të sjellë të mprehtë, ende të përgjakshme teh më afër Indian është llogaritje. Ai pëshpëriti ajo. "Çfarë është emri juaj?" Pas të gjitha, ne nuk kemi... futur veten akoma!
  
  
  "Leh", tha ai tij. - Fitimtare Të Leh.
  
  
  "Barking, humbës," vetja e korrigjuar e saj, dhe papritmas u zhvendos tij thikë dorë për të kontrolluar tim kundërshtarit llogaritje. Ajo mori të tërë fuqinë që I kishte mbetur, të drejtë deri në kufi.
  
  
  Por ai ka punuar. Falë zotit ai ka punuar.
  
  
  Në teh të mprehtë tore e rinj të Sik-së pambuku këmishë si gjalpë. Ai nuk e ka ndaluar atë. E kamë u mbyt më të thellë, si ai i ngritur gjunjët e tij, duke u përpjekur për të tërhequr larg. Ajo është shumë vonë për një ndryshim të taktikës. Tani ai nuk mund të ndalojë mua më. Në stilet zhytur mes vetja e saj e dy brinjëve, presje në feta nëpërmjet mishit dhe muskujve si një kasap i shkëlqyer përmes një viç.
  
  
  Të rinjtë Indian mbështjellë në anën e tij dhe ra rëndë mbi shpinën e tij si thikë e liruan. Me forcën e dëshpërimit, unë crawled mbi atë për të përfunduar punën, nuk ndalur në shba, vetëm për një të dytë, të ndjehen se torturuese dhimbje në tim gjakderdhje këmbë. Në stilet u varros deri në dorezën në Laia e anësore. Njeriu gulçoi, duke u përpjekur për të marrë frymë. Ai u trajtuar e thikë pa tërhequr atë jashtë.
  
  
  Një rrymë e të trasha, të nxehtë gjaku vërshuan poshtë vetja anën e si kamë u dëbua në e saj, me teh të fërkimit të ego e gjoksit. "Derr! Indian gulçoi. "Por edhe... ju jeni duke shkuar për të vdekur... Ju jeni duke shkuar për të vdekur, Carr...
  
  
  Ata ishin vetja e fjalët e fundit.
  
  
  E saj të hotelit, në mënyrë që ata nuk do të kthehet të jetë profecitë.
  
  
  
  
  13
  
  
  Duart e mia ishin të shkëlqyeshëm dhe ngjitet me Laia e gjakut. Ajo vazhdoi të lash nga profusely e saj uem feta të hapur të saj të gjoksit, të mos u ndalur deri sa ajo ishte absolutisht e sigurt se ajo ishte e vdekur. Një gurgling zëri erdhi nga vetja në fytin e tij; ai nuk foli, por rënkoi gjoksin e tij lart dhe poshtë convulsively. Më në fund puffing ndaluar; saj uem të vërë dorën e tij në kanate dollar. Me pakot e muskujve të shkaktuar një konvulsive rrahurave të zemrës, e ndjekur nga një pavullnetshme nervor dridhje, një dridhje që tronditi vetja nga koka deri te këmbët.
  
  
  Ai e nxiti edhe më tepër, atëherë ngriu.
  
  
  E saj shkau mbrapa, time plagosur fillimet e shtrirë para meje. Me të shpejtë, lëvizjet, ai e hoqi këmishën e tij, lëre të hapur me një kamë, dhe filloi salcë plagë të improvizuar me fasha. Ajo mori dy shirita të kordon për të fshij gjakun që ishte i angazhuar gjithë kohës që rrjedhin poshtë e thellë e plagës.
  
  
  Pas një kohe, ai u përpoq për të marrë përsëri në këmbët e tij, sytë e tij në kërkim për Reeva. Vajza kishte bërë një punë të madhe, dhe tani unë kam për të ndihmuar e saj të marrë poshtë Gurnek. Më vonë... mirë, unë do të eliminuar Gurneka parë, dhe pastaj unë do të të marrë e ardhshëm.
  
  
  Ai e dëgjoi, dhe pothuajse menjëherë dëgjoi një lodhur hum... hum e një motor motor tingëllim në distancë. Oborri ishte i larë në dritë si retë që e fshehu hëna dhe u zhduk. Ajo goditi mua se forcat e natyrës ishin në anën time, sikur të mos kishin premtuar për të mbrojtur mua. Ajo ishte e errët në fillim, dhe mungesa e paqes mbrojtur mua, duke më lejuar mua për të mposhtur dhe të vrasin të Laia.
  
  
  Por tani që rinj Sik kishte vdekur, i tronditur nga forca ime apo dinak, hëna ishte kthyer, përmbytjet oborrin e braktisur qytetin e saj me shkëlqim të zbehtë. Saj, dukej në figurën e Laia, i cili ishte i shtrirë në shpinë të tij, e tij, këmishë të bardhë lyhet me thara të gjakut. Ego është buzët më bëni deri në një buzëqeshje tregoi se Vetja e duhur të bardhë dhëmbët dhe mishrat e dhëmbëve të ishin njolla të kuqe nga paan çamçakëz. E hedhur trupin e palëvizshëm në pllaka mermeri, crouched në një pozitë të tmerrshme të agonisë.
  
  
  Ai ndier asnjë pendim dhe nuk e objektit të ri Indian vdekjes së tij, pjesërisht për shkak se ajo ishte një tapash e mbijetesës. Kjo është ose që Leh ose të saj. Ai dukej larg nga të ngrira, të bloodied trupin dhe u përpoq për të marrë në këmbë përsëri. Unë kisha për të bërë disa përpjekje para se ai mund të qëndrojë në këmbët e tij.
  
  
  Ajo u zvarritur përgjatë saj plagosur këmbën, e cila ishte ende trokasë dhe ende i mpirë nga humbja e gjakut. Unë fillova të gjithë oborrit, duke ndaluar për një moment për të marr tim të Nunchucks ku kishte rënë, dhe në të njëjtën kohë të vini deri Laia është pistoletë.
  
  
  Aq sa unë e di, Gurnek ishte i paarmatosur. Kam pasur një primitive Orientale armë dhe një çmuar gjermane stilet me një brisk-teh të mprehtë që shpëtoi jetën time. Dhe në krye të kësaj, Reeva kishte një motor. Nuk ka dyshim vajzë dhe Gurnek e dinte se topografia e Fatehpur Sikri shumë më mirë se sa unë, që ishte edhe një avantazh dhe një disavantazh. Sepse nëse ka pasur një mënyrë për të dalë, nëpër këtë labirint të zbrazët dhe të braktisur ndërtesave, Gurnek ndoshta duhet të ketë njohur, përveç nëse Reeva do të ishte në gjendje për të bllokuar vetja e shpëtuar dhe për të mbajtur vetja e bllokuar deri sa unë të marrë për të afër.
  
  
  Ai ndaloi për një çast për të të dëgjuar, dhe ai përsëri e dëgjoi të zbehta hum e një motor motor. Ajo erdhi pas një audiencë të veçantë hall, e divan-i-khas. M'u kujtua shohim një ilustrim i pallatit, në doracak unë do të blerë, një black-dhe-bardhë fotografia e një shqiptimi të ndërtimit me një të madh qendrore kolonën, nga të cilat katër identike korridoret degëzuar off për të arritur në anët e sipërme ballkon në formën e shesheve.
  
  
  Nuk ka pasur nevojë që të dalë vajza e shpëtimit shpejt. Unë kisha për të lëvizur një hap në një kohë, i tërhequr këmbën prapa meje, si një kaba pjesë e bagazhit. Dhimbja ishte e zbehën tani se saj plaga ishte e lidhur me fasho dhe gjakderdhje të ndalur. Por unë kam qenë në dhimbje. Për t'i bërë gjërat më keq, kjo më bëri më të prekshme se kurrë, të rëndë të ngadalësuar lëvizjet e mia, aftësia ime për të ecur në shpejtësinë normale.
  
  
  Përdorimi i karatesë nis tani ishte i pamundur, dhe çdo lëvizje e dorës grusht dhe u bë problematik dhe i vështirë, sepse kjo do të kërkojë një sasi të madhe të përpjekje për të ruajtur një adekuate qendrën e gravitetit dhe të bilancit. . . . Tani, më shumë se kurrë, unë kam për të mbështeten pothuajse ekskluzivisht në nunchucks dhe stilet.
  
  
  Sa më afër që ai mori për të Lobuar, louder makinë të motorit hummed në veshët e tij. Ajo që kishte qenë dikur një largët dhe indistinct hum u bë një shurdhër gjëmim, një muffled ulërimë. Ajo clung për një rreth të jashtme shtylla, e cila ishte e mbuluar me mistletoe e grevës formë dhe ngjante me tusk e një gjigant elefant. Ai u ndal për të pushuar dhe për të mbledhur mendimet e tij. Një rreze të fuqishme të dritës shpuar vend para meje. Pastaj zërin e drejtimin gjurmët.
  
  
  "Ulërima! "Unë bërtita. "Ku është ai?"
  
  
  Ajo nuk përgjigjen më, por një çast më vonë Gurnek doli përreth ndërtesës dhe u zhvillua nëpër oborr. Vetja e saj filloi të ndiqte e saj, edhe pse ai e dinte se unë nuk mund të merrni atë. Ai ishte duke ecur në një pothuajse normale ritëm, pra, e dija e tij kyçin e këmbës nuk ishte lënduar më. Ajo ishte atëherë se Reva hyri në skenë. Ajo lulëzoi mimmo në mua dhe motioned për mua për të qëndruar vënë. Vetja fytyrë të ishte e tensionuar, e tij earlobe të rrudhur, ishte një fytyrë e vendosmëri absolute, një maskë e ftohtë dhe llogaritjen e vendosmëri.
  
  
  Unë nuk mund të mohoj që unë kam qenë mallkim krenar e saj. Ajo e bëri punën e saj në mënyrë të përsosur, duke e mbajtur Gurnek në gji si një kurth i kafshëve derisa kam arritur të marrë shpëtoj prej Lai. Dhe tani që Lai kishte vdekur, nuk ishte vetëm një Cobra agjent lënë për të rregulluar. Ajo ishte nunchaku e shkopinjtë që ngrinte atë mbi kokën e tij, përfshirë një të ngushtë, dhe i hodhi jashtë e të tjera.
  
  
  Një lëvizje rrethore e dorës të vendosur të rrinë në lëvizje... të Cilat, për të cilën kam shpresuar, do të bëhet me vendosmëri të shkatërrojë Gurnek planet e... vetja dhe vetë jeta. Reeva ishte duke i treguar Indian nga të dy anët e oborrit. Një rreze e dritës nga far e ndriçuar e ghostly arcades dhe colonnades e pallatit mbretëror, e përshkruar atë si një expressionist pikturë.
  
  
  Por nuk kishte asgjë piktoresk në lidhje me mënyrën e Gurnek filloi të lëvizë, përsëritja e tij shaggy lëviz. Ai do të shihet mua, dhe tani nuk kishte asnjë mënyrë ai mund të shmangur një përplasje si Reeva ndjekur pas tij nga ana e saj motor si një motorizuara bari duke u përpjekur për të kapur një të zhdukur Scott. Tani Indian ishte një kafshë, për shkak të frikës, frika, dhe dëshpërimi.
  
  
  Ai u përpoq për të marrë rreth meje, por përsëri Rhea tregoi aftësi, për të prerë vetja rrugës së. Ajo pothuajse e goditi atë. Vajza u bërë të mirë të saj për të shmangur një përplasje të drejtpërdrejtë, dhe ai nuk mund të fajësojnë saj. Ajo gjithashtu nuk duan të jenë të hedhur off biçikletë.
  
  
  Megjithatë, edhe pa e prekur, hej arriti të mbajë vetja nga rruga, parandalimin atë nga ikin. E Nunchaku swirled rreth kokës sime, dhe kur Reva ecur përpara përsëri, duke e detyruar Gurnek për të ardhur drejt meje, ajo u lirua nga kjo instrument i vdekjes, dhe pashë si ai feta nëpërmjet ajrit.
  
  
  E"vrasës" shkopinj janë shumë të dobishme përsëri. Ai ishte ende i shikuar vendin e ngjarjes, duke marrë një hap përpara, kur Gurnek bërtitur dhe ducked anash si klubet e goditi uem në gjoks. Goditje si të ishte një grusht goditur qendër, dhe ajo mori frymë larg. Ai shkallëzuara, i dehur si në ferr, të paaftë për të mbajtur bilancin e tij.
  
  
  Ai limped përpara, duke lëvizur aq shpejtë sa që ai mund të, duke mbajtur stilet që të angazhohet. Nuk kishte kohë për të humbur, sepse pas Gurnek e eliminimit, unë ende kishte për të përballuar Shiva, njeriu të cilit infernal kurthe ajo kishte ikur, por që nuk kishte treguar fytyrën e tij në këmbim.
  
  
  Gurnek ishte në këmbët e tij përsëri para saj arritur atë. Ai mori një nunchaku ,por me sa duket nuk e kisha parë kurrë, ose është përdorur arma e para. Ai nuk e di se si për të trajtuar atë, kështu që ai thjesht e hodhi atë në mua. Klubet e rënë, dhe ai u përkul për të marr nu, ashtu si Gurnek fuqimisht e goditi në mua.
  
  
  Kam gjetur veten sprawled time përsëri, duke luftuar për jetën time, me Indian mes grushtat e mi. Ai nuk ishte më në gjendje për të arsye: një gelatinous dhe të përgjakshme substancë është dripping poshtë vetja e shqyer në sy, ajo nuk ishte vetëm fytyrën e një i çmendur, por fytyra e monsters.
  
  
  Ai grushta mua në crook e bërrylit, dhe gishtat e mi padashur të liruar kthetrat e tyre. E kamë shkau rreth krahun tim. Unë arritur nga verbërisht, por Indiani goditi mua përsëri në fyt me pëllëmbën e dorës së tij. Ai nuk di shumë për të karatesë, por ai duhet të kenë mësuar diçka nga takimet tona të mëparshme. Dhe tani ai është duke përdorur talentin e tij dhe të zbulimit për të përfunduar mua off.
  
  
  Reeva e biçikletë ndalur me një mprehtë ofshamë, që ndriçon tonë entwined organet me një rreze të dritës. Kam dëgjuar e saj të marrë nga makina, por unë e dija se ajo nuk mund të më ndihmoni. Dhe që nga Gurnek ishte nisur tim të plagosur këmbën, të shpejtë dhe të lehtë fitoren ajo kishte qenë duke shpresuar për të nuk ishte në horizont. Njeriu është në një panik, dhe kjo i dha atij një hakmarrje e forcë dhe vendosmëri. Ai ishte duke luftuar për jetën e tij.
  
  
  Zëri i saj, shumë.
  
  
  Ai qëndroi në pëllëmbët e tij dhe u përpoq ta nxjerrin atë jashtë. I mbështjellë mbi anën time, por ai ra në krye të mua përsëri. Ndërkohë, megjithatë, kam arritur të kap klube, një në secilën anë, me një pjesë të rrëmbej rreth buall fshehur në mes. Tani nuk kishte asnjë mënyrë tjetër për të përdorur një armë, një metodë ajo nuk e kishte përjetuar ende. Në qoftë se vetëm unë mund të lidhni një litar lëkure rreth Gurnek qafë, dy klubet do të më ndihmojë të përdorni tim vetja, trupin tim.
  
  
  Ai vuri në gju në anën time dhe të goditura më në veshka, duke e bërë atë ofshamë, që të lënduar. E pllaka mermeri dukej për të hedhur valle para syve të tij, dhe të largët shtyllat dyfishuar dhe trefishuar. Ai u përpoq të përqëndrohet vizionit të tij, por gjithçka dukej e mjegullt, u afruar, dhe pastaj u zhduk.
  
  
  Gurnek, tani në një furi, spat nga fjalët në një Indian dialektin unë nuk mund të të kuptojnë. Por në qoftë se unë nuk mund të dëgjoni atë që ai ishte mumbling, nuk ishte e vështirë për mua të marr kuptimin e tij të hallakatur frazat; ajo ishte, për ta vënë atë butë, jo optimist, jo miqësore.
  
  
  Ai ndjeu një agonizing cramp në këmbën e tij, e cila ishte vendosur nën peshën e vetja e tij. Ai ktheu kokën vetëm si Indian arritur për stilet, lëvizja e tij alenka të drejtën për të ngritur kamë. Në këtë çast, ajo filloi të rritet në nivelin e çdo fis.
  
  
  Por ai nuk do të heqë dorë aq lehtë.
  
  
  Ai akuzohet përpara me të verbër kamë greva, duke përdorur thikë të stab. Kam lëvizur sa më larg prej saj si unë mund të, duke u përpjekur për të mbaja distancë. Papritmas Reeva u shfaq pas maddened Indian dhe filloi të më rrahë vetja në anën e pasme dhe supet e saj me grushta. Nëse ai e ka lënduar atë apo jo, ajo nuk ka rëndësi. E saj për intervenim të hutuar e të rinj Sik aq shumë sa që kam arritur që të shmangë të përgjakshme stilet blade dhe të mbyllë lëkurë litar rreth qafës së tij.
  
  
  Kjo është se si filloi e gjitha: e para sulmit në tim dhomë hoteli, atëherë Ashok Anand, dhe pastaj lakër në banjën e lokalit. Dhe tani perdet do të bjerë në një tjetër anëtar i turpshëm banda e banditë në shërbim të Shiva.
  
  
  Babai i saj kapluar dy klubet e fort si ai i shtrënguar të buffalo-lëkura e kurrizit rreth Gurnek qafë. Indian ngrihet një britmë të papritur dhe horror në të njëjtën kohë, ra stilet, duke u përpjekur për të shtyrë kordonin e tij fyt. Ai nuk do të kishte mbijetuar nëse ai e mbajti duke u ngushtuar.
  
  
  Ai shtrembëruar e chopsticks përreth tij dhe të zgjedhur ato. Unë nuk shoh Gurnek fytyrë, dhe unë nuk dua të shoh vetja e tij. Ai u përpoq për të gëlltitur ajër e tij të frymëmarrjes ishte asthmatic dhe wheezing, por e ajrit nuk do të arrijnë të tij mushkëritë. I mbështetur nga dëshpërimi, ai luftoi për jetën e tij me të gjithë të tij të mbetur forcë. Dhe se nuk ishte e mjaftueshme.
  
  
  Ai ishte në kontroll tani, krijimet e tij të mpirë këmba dhe lodhje. E saj lidhëse këpucësh shtrënguar, falë shkopinj që lejohet të saj për të aplikuar është e nevojshme për shkak të presionit. Një tjetër gurgle ikur Indian buzët e, dhe pastaj njeriu i dha dorë, nuk ka më ofertë të na e rezistencës më të vogël. Vetja e trupit jerked përpara, ra me fytyrë nga poshtë. Madje edhe atëherë, "nunchaku" nuk do të le të shkojë e saj derisa ajo ishte absolutisht e sigurtë se Gurnek ishte kthyer në vathën e tij perëndive Naga gjarpërinj, në të cilin ai në mënyrë thellësisht besuar.
  
  
  Kur ai më në fund e kuptoi se ai ishte i pajetë, që trupi i tij të hedhur palëvizshëm në të ftohtë mermeri dysheme, dhe se vetëm një muskul në kofshën e tij vibrated convulsively, ai u kthye e saj të gjatë dhe të çliruar qafën e saj nga fatale lëkure varg. Vetja e fytyrës ishte livid, dhe gjuha e tij ishte kafshuar, pothuajse të prerë në dy nga dhëmbët e tij, të cilën ai clenched në tmerr.
  
  
  "Mund të kemi qenë më e keqe, burri," unë muttered. "Mendoj se për atë që ka ndodhur të varfër Nirad...
  
  
  Por ai nuk e kishte dëgjuar komentin tim. Me një përpjekje të madhe, ai ngadalë u ngrit në këmbë, duke mbajtur sytë në Gurnek e figura. Por ai nuk do të ngrihet përsëri rreth vdekur. Indian luftuan e vështirë për të dhënë uem e saj për shkak. Por në fund të fundit, gjithçka ka përfunduar në asgjë.
  
  
  Ai ishte i vdekur.
  
  
  "Më ndihmoni të marrë rrobat e tij," Rivet tha: "të saj, duke shmangur vajzës vështrimit, i cili dukej për të më jepni një të shqetësuar, të heshtur shikojmë.
  
  
  Ajo nuk bëni ndonjë pyetje, dhe ai e sheh se unë jam shirtless dhe në anën e djathtë të pantallona tim është ngjyhet në gjak. U përkul dhe e largoi, unbuttoning Gurnek e këmishë. Indian xhaketë ishte i njollosur me gjak, por ajo ishte më e mirë se asgjë.
  
  
  Reeva kurrë nuk dukej në një njeri të vdekur, jo nga respekti, ose modesti, por njeriu është një pakëndshme sytë, dhe unë nuk mund të fajësoj vajzë për të duke u përpjekur të mos për të parë në se fryrë, përgjakshme fytyrën e saj blu gjuhën e fërkimit jashtë. Kocka rreth rrjedh syri glinted kaq të çuditshme në sipërfaqe e lëmuar e motor e headlight.
  
  
  Pastaj m'u kujtua diçka që Reeva kishte përmendur për mua atë ditë, përsëri në Shiva është rezidencë. Nuk ka shkuar në detaje, por ajo nuk ka marrë kohë për të kuptoj se çfarë ajo do të thoshte me mistletoe. Daja i saj e ka përdorur atë për më të turpshëm gjëra, për shkak të një sadist shije në detyrimi i saj për të kënaqur pasionet e njerëzve egot.
  
  
  Dhe tani kam ndier asnjë pendim për Gurnek, për të tjerë, dy meshkuj të cilët e shtrirë të vdekur në oborr, viktima aq shumë e zemërimit tim si të vendosmërinë time për të qëndruar gjallë dhe të përfundojë misionin.
  
  
  Ai hoqi të përgjakshme fasha ai do të mbështjellë rreth këmbën e saj, pastaj hoqi pantallonat si të mirë, duke lënë Reeva crouched tjetër për Gurnek e trupit. Ai kaloi në oborr dhe u drejtuan për në gur të pool ai do të vënë re më parë. Ajo ishte e plotë të shiut. Ai u ul në një nga çdo fis dhe të larë plagën, duke aplikuar lagur arna nga shqyer këmishën për parandalimin e infeksionit të plagës dhe gangrene e këmbë. Nuk isha e sigurt se uji nuk ishte e kontaminuar, por në atë moment unë nuk kishte asnjë zgjidhje tjetër, kështu që unë vendosur për të marrë rrezikun.
  
  
  Kur ai u kthye në Reeva, vajza hoqi njeri të vdekur është pantallona dhe kurta. Ata ishin pak më të gjerë në bel, por ai do të përbërë me fund të Gurnek është rrip. Reeva ndihmoi mua të vënë në këmishën time, pastaj u largua përsëri, fërkim duart e saj së bashku sikur hej, ajo ishte e ftohtë.
  
  
  Pëshpëriti ajo. "Çfarë bëjmë ne tani, Nick?"
  
  
  "Le të marrin makinën tuaj dhe të shkoni përsëri në vilë," thashë unë. Vetja fytyrë të ishte e tensionuar, mollëza, si në qoftë se të lirë të të gjithë emocion. Ajo kishte kaluar shumë, por ajo ishte ende më të ngushtë, më të vendosur se kurrë. Ai mendoi të atit të saj, duke e pyetur nëse ai kishte sa më shumë të brendshme forca të si bija e tij është e vetja. Në këtë rast, ai mund të mbijetojnë dhe të mbani të shtypur deri sa të gjejmë vetja.
  
  
  - Çfarë do të ndodhë më pas? Reeva pyeti. - Si... si po ju do të bëni këtë?" shtoi ajo, duke treguar time të lënduar këmbën.
  
  
  Shumica e dhimbje u kishte, dhe ai mund të ecin me më pak përpjekje se sa më parë. E nunchucks vënë atë poshtë, tucked ih në pjesën e pasme xhepin e saj pantallona, dhe shkau me stilet në lëkurë scabbard që mbante me parakrah.
  
  
  "Si?" - të përsërisin atë. "Mos u bëni merak. Unë do të gjente ndonjë mënyrë.
  
  
  "Ju të gjeni gjithmonë diçka", ajo u përpoq për të qeshur.
  
  
  Ajo më tha mua se Vetja xhaxhai u la me pesë burra, duke mos ua numëruar Ranjit dhe të rinj Sik ai e qëlloi në këmbë në Agra të postës. Kështu që nuk ishin vetëm dy burrat që kanë mbetur në fitore, pavarësisht nga Shiva dhe Haksha. Ajo nuk do të jetë e lehtë... por, këtë lokalitet të Rusisë nuk ishte e lehtë që nga fillimi.
  
  
  
  Ne i çuan në heshtje. Reeva kishte të dy duart në timon të vogël të makinave. Kur Fatehpur Sikri ishte pas nesh, e mbuluar në errësirë, dhe e pluhur, ajo ktheu kokën dhe vuri në dukje pult sirtar.
  
  
  "Ajo sjellë një dhuratë," shpjegoi ajo. "Unë jam i keq unë nuk të jap atë për ju më herët, por unë nuk e di që ju do të duhet atë."
  
  
  Ai e hapi sirtar dhe arriti brenda, ndjenja derisa ai preku prapanicë e armëve. Ajo ishte ekzaminuar nga një pistoletë në pult dritën: ajo ishte një e vogël .22-kalibrit Beretta, mjaft e pazakontë për një vajzë e zonja.
  
  
  Por, Reeva ishte edhe një i shquar vajzë nga të gjitha pikat e parë.
  
  
  E Beretta ishte efektiv armë në një distancë e afërt. Ai duhet të ketë harruar se, ai përfunduar, kontrolluar armët, i kënaqur se Reeva nuk e kishte harruar për të ngarkuar atë.
  
  
  "Kur jemi në prani të vilës, të ngadalësojë dhe të veprojë si në qoftë se asgjë nuk ka ndodhur," kam porositur e saj, shtrihen në vend kështu që unë nuk mund të shihet. Sidomos me këtë të keqe këmbën, ajo do të jetë një test të vështirë, por nëse çdo gjë shkon siç shpresonte, unë do të kthehet në formën më shpejt.
  
  
  "Nuk do të jetë më mirë për të marrë dikë që të të ndihmojë, Nick?" Ajo duket aq e rrezikshme për mua, dy prej nesh e kundër të gjithë ne... unë do të thotë, "shtoi ai, duke kërkuar nervously në sytë e mi," ne jemi duke shkuar për të marrë e tmerrshme rrezik.
  
  
  "Kjo është e vetmja mënyrë për të ecur përpara," I tha, dhe i tha Hej çdo gjë që unë e dinte në lidhje me Puran Dass, dhe arsyet përse ai nuk e kishte shkruar për Indian të Shërbimit Sekret për të ndihmuar në kryerjen e operacioneve. Nga koha Ey përfunduar treguar historinë e saj në lidhje me rrjedhjet në Dass zyrën dhe vetja e tij lidhje me Shiva, ne ishim tashmë në sytë e shtëpisë.
  
  
  Ai u ul mbi fronin si Reeva ngadalësuar. "Ju jeni sytë e mi nga tani e tutje," unë pëshpëriti. "Çfarë shihni?"
  
  
  "Asgjë ende.
  
  
  Sytë e saj darted për Afër nga poshtë. Ajo u ul stiffly prapa timonit, prapa saj presion kundër vend, sytë e saj të ndezur drejt përpara. Ai u kthye off autostradë në një shpejtësi të moderuar, pebbles dhe shkëmbinj kërcim nën makinën.
  
  
  Papritmas, Reeva braked për një të ndaluar. "Ka dy prej tyre! "Çfarë është ajo?" ai tha. "Dy roje!
  
  
  Tingujt e shtëna e ndjekur. I fundit të ndalet. Që nga ai moment, unë nuk kanë luksin për të bërë vetëm një gabim.
  
  
  
  
  14
  
  
  E saj, bërtita. "Të marrë poshtë të ulët!" -
  
  
  Ai e shtriu dhe e tërhoqi atë në vend. Reeva ishte një shumë e lehtë të synuar. Plumbat whizz dhe ricochet tërbim. Shiu ra poshtë në xhami si plumbi, duke shkaktuar të mëdha demonit prej qelqi të bjerë mbi ne.
  
  
  "Gënjeshtër ende dhe prisni deri sa unë të ju japin sinjal për të vazhduar," Reva paralajmëruar saj. Ai uli të trajtojë dhe të hapi derën, u zvarritur nëpër rrugë të pluhurosur. Dera e bllokuar mua, plumbat whizzing lart. Tingujt e drejtimin e hapave të tilla u përsëritën nëpër tërë hotel. Ai ngriti beretta dhe ngritur Rivnenskaya kokën e mjaftueshme vetëm për të marrë qëllim.
  
  
  Me çallmë-veshur gunman ra si një ushtar i plagosur.
  
  
  Dikush ishte duke pritur për mua atje, dhe kjo nuk ishte Bezdis, e që unë kam qenë mallkim i sigurt. Zëri i saj të goditur njeri i hapur në gjoks. Ndryshe nga shokët e tij, vdekja e tij ishte e shpejtë dhe relativisht pa dhimbje. Por të tjerë të gardës ishte askund për t'u parë. Unë ngushtuar sytë e mi dhe e skanuar rrugën nga njëra anë në tjetrën, vetëm në rast se ai u përpoq për të kapur mua të papërgatitur, dhe të drejtuar në mua nga pas.
  
  
  "Të qëndruar atje poshtë! Reve drejtë muttered të saj, duke i thënë asaj të mos dil, rreth makinës. Ajo filloi të rrëshqitje nga vend, pastaj u ndal befas dhe e bëri pikërisht ashtu siç ai urdhëroi.
  
  
  Një tjetër e shtënë ranë jashtë, duke i dhënë mua një ide e mirë të fshehtën qitës të fshehur vend. Zëri erdhi nga krahu i djathtë, përtej të lartë dhe e dendur të mbrojtur muret që e rrethonin vilë. E yew dhe gjineshtre pemë krejtësisht të fshehur tim kundërshtarin. Nëse ai do të vijë pas meje, nga ku ajo do të qenë nën mbulesën e gjithë ditën, nuk do të më kishte vetëm një shans për të shpëtuar. Kështu që unë e nevojshme për të lëvizur, dhe shpejt.
  
  
  Unë hodha një shikim të shpejtë poshtë rrugicë dhe për të gjetur atë që unë e nevojshme; saj gishtat ishin kapluar nga një grusht-mesme shkëmb unë do të vënë re në buzë të pluhurin e rrugës. Me një lëvizje të shpejtë, I hodhi vetja e saj mbi derën e makinave dhe dëgjoi një thud si ajo e goditi terren rreth dhjetë metra para meje.
  
  
  Një tjetër gawk whizzed përmes ajrit. Unë nuk mund të shoh revole, por ai nuk mund të shihni mua, ose. Kam dëgjuar, dhe së shpejti durimit tim është shpërblyer nga tingujt e drejtimin gjurmët, jo ndaj meje, por në drejtim të kundërt. Shiva e gardës, e fundit bandit duke qëndruar në mes të çmendur dhe mua, u zhvillua mimmo, të fshehur pas një të trashë në mbrojtje.
  
  
  Ajo ishte hedhur nga një shkëmb, këtë herë më i madh se i pari. Armët barked përsëri, dhe Gawk sytë e flicked një të vogël thërrime deri qendër të ngushtuar. Një britmë e shpëtoi buzët e mia, një i mprehtë moan e agonized dhimbje. Jo keq për dikë që kurrë nuk kishte qenë në teatër, arsyetova unë. Ajo nuk ishte për një kohë të gjatë tërhequr nga bërtas që mund të dëgjohet nga një distancë të gjatë larg, por ajo ishte me të vërtetë trishtues bërtas, dhe kishte një efekt.
  
  
  Mbrojtjet ndanë të pranojë një shifër me një çallmë të mbështjellë rreth kokës së tij. Shumë vonë, ai kuptoi se nuk kishte asnjë njeri të vdekur në shteg. Shumë vonë, ai e kuptoi se bërtas ishte një hile për të tërhequr vetja nëpër strehimore. Ai u largua, nuk është edhe duke kërkuar në drejtimin tim. Por tani, ai nuk kishte kohë të majtë... përgjithmonë, ai shpresonte.
  
  
  E .22-pistoletë të kalibrit çuan në plumb në uem shpatullat, gjarpërues atë si një kukull shumë e vështirë që të uem kishte për të kapem për të gardhit e saj për të mbajtur ekuilibrin dhe të marrë të mbuluar. Unë mora shkas përsëri, dhe shikuar në atë të kryer një mërzitur valle, kur e dytë gawk kanë sulmuar një vrimë në mes të vetja e tij mbi ballin.
  
  
  Asnjë zë i shpëtoi buzët e njerëzve.
  
  
  Një herë në sipërfaqe e lëmuar e fenerët, ai e ngriti duart e tij dhe qëlloi një tjetër është e kotë të shtënë në armë. Pastaj ai shkau poshtë ngadalë, sikur të qëndrosh në mes të rrugës, këmbë të shtrirë në frontin e tij, të trupit të pozicionuar përpara, kokën varur në gjoksin e tij.
  
  
  Reeva sytë, u ngrit, u rreshtuan rreth fundit të pult. "Por, Xhaxhai -" ajo filloi.
  
  
  "Ai do të jetë këtu së shpejti, unë ju siguroj," unë pëshpëriti. Ai llogaritet se Beretta ende kishte një disa raunde të majtë, më shumë se Sik është e rëndë .45-pistoletë të kalibrit. Kështu që unë nuk dua për të marrë armët. Ai ngadalë mori në këmbët e tij dhe u largua nga prapa-plumb i mbushur derë makinë. Dy burra të shtrirë të vdekur në rrugë, viktimat e tyre marrëzinë e tyre naive besimi në hyjninë e vdekshme Shiva.
  
  
  Por kutia ishte e vërtetë. Vetja e planet për të pushtuar të gjithë të Indisë janë gjithashtu të vërtetë dhe të vendosur. Ai foli për "humanitar" ka nevojë, me dëshirën për të ushqyer dhe i vesh popullit të tij, por Shiva ishte një satrap, të cilët kanë kërkuar më të pamëshirshme diktaturës, dhe vetja e mjeteve për të arritur pushtet ishte si çnjerëzore si vetja e metodave do të ishte nëse ai e kishte marrë pushtetin.
  
  
  Një linjë të gjatë të mbrojtjet papritmas ndezur si drita erdhi në rreth shtëpisë, të madhe të merkurit, llambat e detyruar mua për të hap prapa, mbrojtur sytë e mi nga verbuese drite. Qindra e insekteve, insekte, dhe gjigant mushkonjat dukej për të rri pezull në rreze e dritë në shtegun tim. Ata hummed dhe swirled, duke u përzier me pluhur dhe aroma e vdekjes.
  
  
  Të mëdha fluturon rrethuar si në miniaturë hutat, bie në dy bloodied kufomave dhe ngritjen e një insistent shurdhuese hum në ajër. Një zë që më bëri të wince si veshët e saj të pikëlluar deri në një bujë për zhurmat e tjera. Unë nuk mund të dëgjoni çdo gjë, por e mizave, tonë të shëndoshë nga me shkëlqim lit villa.
  
  
  "Ravi! Arun! befas pati një metalik, një zë që nuk ka të tingëllojë si ne, ose askënd, por veten e tij.
  
  
  Kam shikuar në e saj, dhe ajo i dha mua një dremitje të vogla e të miratimit. "Shiva", pëshpëriti ajo. "Është ai, xhaxhai im. Të jenë të kujdesshëm, Nick, ju lutem!
  
  
  "Ju të mallkuar bums! Ku jeni ju? Çfarë ka ndodhur? Arun? Ravi? Shiva quhet nga të dy burrave përsëri, dhe zëri i tij dukej sikur noton drejt meje, si jehonë e një pjatë të vjetër.
  
  
  Është koha për një konfrontim të drejtpërdrejtë, një ballë-për-ballë konfrontim. Unë steeled veten, motioned për Reeva për të qëndruar prapa meje, dhe eca në mënyrë të qëndrueshme në rrugën. Shiva bërtiti përsëri, por egot e truprojat ishin në gjendje të përgjigjet. Mizave, veçanërisht e pangopur fluturon se swooped poshtë për të pajetë trupat e dy Indianët, mbajtur në bisedë e sipër.
  
  
  "Unë do të të vras për marrëzi!" Shiva bërtitur në një lartë-ngriti zërin që e tradhtoi, zemërimi dhe frika.
  
  
  Megjithatë, ai nuk e ka guximin të dalë për t'u përballur me mua. Heshtje sërish. Unë crouched poshtë si të vështirë si unë mund të, duke u përpjekur për të mbajtur këmbën time nga do të mpirë. Pas disa gju bends në suksesion të shpejtë, gjaku filloi të qarkullojë rregullisht. Me një dorë, e kishte shtyrë mënjanë e saj të dendur me shkurre.
  
  
  Nga këtu, ai do të mund të shohin e brendshme të kopshtit, të shëndetshëm dhe të mirë-mbajtur. Çfarë më mbërtheu edhe një herë ishte se ky kopsht ishte një çakorduara nuona, aq i shëndetshëm dhe pjellore të saj, e thatë terreni, shumë e pasur në bimë dhe lule për të kultivuar në të tilla të thatë dhe me erë të thjeshtë. Por po, Shiva pasur para, rupees dhe dollarë, për të joshur Haji në rrjetën e tij. Ego kishte burime të pakufizuar në dispozicion të saj, që do të thotë se të lejuar atë për të fituar pushtetin, dhe lidhje të shumta në qarqet përkatëse. Unë u pyesin se sa ai ishte duke i dhënë Dass për të mbajtur kokën e Indian shërbimi i sigurisë në listën e pagave e tij. Apo ndoshta Dass ishte një fanatik, të cilët verbërisht besuan në Shiva është ëndrrat e lavdisë, në mosha e artë e Indisë, në të fuqishmit mori lidhje dhe Gupta qytetërimit.
  
  
  Çfarëdo që njeriu e motiveve, rrezik për botën mbetur. Por jo si të rrezikshëm dhe të pabesë si Shiva veten e tij. Unë shtrydhur në të trasha degët e mbrojtjes, duke shpresuar se nuk rustling ose creaking do të tradhtojë në praninë time.
  
  
  "Carter?" Një zë e thirri me më shumë se një aluzion e sarkazëm në të. Kjo ishte një ndryshohet zë që mori përmasa dramatike. "Kjo është që ju, dhe një tjetër?" "A ke ardhur të më vizitonin?
  
  
  Ai ishte i ftohtë, i kontrolluar përsëri. Ai nuk ishte në humor për bisedë ose ego të dhëna puns. Unë do të kishte preferuar për të përfunduar diskutimin mbi të mprehtë shënim. Por unë nuk mund të shoh atë. Ai u ndal dhe e shtyu mënjanë degët, duke e mbajtur sytë e tij në rrugën që ai kishte me nxitim u rrit... ajo dukej si të dielave, më parë, nuk orë.
  
  
  Çfarë... çfarë, të marrë një qepur!...
  
  
  Ai blinked dhe shikoi përsëri për të bindur veten se kjo ishte vetëm një mashtrim, një iluzion optik. Por jo, sytë e mi nuk ishin mashtruar mua. Ajo ishte Shiva, por ai nuk e shikojmë të gjithë si njeriu që unë imagjinuar atë që të jetë, nuk kishte asgjë në nen rreth asaj që unë imagjinuar. Ai ishte krejtësisht e ndryshme nga ne, personi i vetëm që unë do parë ndonjëherë në jetën time.
  
  
  Në vend të djathtë, që nga fillimi i pëllëmbë... apo ku gishtat janë të vendosura zakonisht, njeriu i veshur me çelik inox e protezave... deri në supe. Ai nuk duhet një e djathtë, por Reeva e djallëzuar dhe dinak xhaxhai nuk e veshin ne, të zakonshëm prosthetics, ne, rrotullimin e objekteve, na druri ose plastike duart. Jo, zotëri.
  
  
  Një çeliku cobra bashkangjitur në shpatullën e tij ishte duke ecur mbrapa dhe me radhë në ajër, një "cobra", që i ngjante një jetë të gjallë zvarranikët në çdo mënyrë, metalike e saj dhëmbët dripping me një pakënaqësi të fuqishme!
  
  
  Për të thonë se kjo do të ishte fantastike dhe e pabesueshme ishte një shfaqje. Ai vazhdoi të keq, por kjo nuk ishte një mirazh ose një hallucination. Ajo ishte ajo që është p/, e tmerrshme dhe e frikshme për atë që është p/! Çeliku cobra anatomike detajet ishin të saktë poshtë në hollësi të vogël: një pykë formë kokën me kapuç, hapjes dhe mbylljes së nofullës. Dhëmbët ishin padyshim hypodermic shiringat, të aftë për të injektuar vdekjeprurës reptiliane pakënaqësi në viktimës së gjakut.
  
  
  E saj vështrimin e zhvendosur nga çuditshme dhe kërcënues pajisje të Shiva e fytyrës. Një të ftohtë, këndore, reptiliane fytyrë. Ai kishte të ngushtë të zi sytë dhe të trasha, të mbuluar me shkurre, vetullat. Ai ishte i lartësi të mesme, me një ligët, të ligët trupit që exuded shpirtin e demonic ligësi.
  
  
  Ai nuk ishte i zakonshëm kundërshtar, por një qenie njerëzore, ashtu si shumica e armiqve të mi, u mblodhën në një të vetme bandës... njerëzit si Karak, e pakapshme njeri-ujk, apo personifikuar demon që e quante veten " Z. Juda."
  
  
  Sikur çeliku cobra nuk ishte e mjaftueshme, si një armë mbrojtëse (dhe, nëse është e nevojshme, si një ofenzivë armë), Shiva e mirë në dorë mbante një .45-kalibrit pistoletë, e famshme në botë Amerikane Colt. Shiva waved armët mbrapa dhe me radhë, duke pritur për ndonjë lëvizje apo të shëndoshë, që të mund të zbulojë vendndodhjen time në gardh.
  
  
  Bërtiti ai. "Sinqerisht, Carter! "Unë nuk do të gjuaj. Ne kemi nevojë për të folur, për të diskutuar... Edhe bisedën tuaj me Z. Dass sot nuk do të përfundojë, nga rruga. Dhe, ndërsa ne jemi në të, të më tregoni se çfarë keni bërë për time mbesë, mjaft të Humbasë Singh." Unë nuk mund të gjeni këtë të bukur vajzë.
  
  
  Unë nuk e kam përgjigjen.
  
  
  Në vend të kësaj, ai e ngriti beretta dhe ka për qëllim atë në Shiva e gjoksit. Ngadalë, ai e tërhoqi këmbëzën, duke menduar për veten e tij se makth së shpejti do të jetë mbi. Njeriu u dallua në mënyrë të përsosur, dhe unë nuk mund të keni dëshironte për një më të lehtë objektiv: në fakt, drita streaming nga della sviatum prapa tij çdo ditë të tjera, krejtësisht të ndriçuar të tij të hollë figura.
  
  
  Por në vend të kësaj e shohim atë të bien në gjunjë, në vend të dëgjimit vetja e fundit muffled qaj apo parë atë writhe në agoni, zëri i saj ishte i habitur kur pa goggle-eyed Beretta kërcej jashtë gjoksin e tij. Pastaj gawk ra në një të lashtë guri statujë në qendër të kopshtit.
  
  
  "Pra, ju jeni atje! Indian grinned dhe tërhoqi këmbëzën e kërriçin, qitjes një vdekjeprurëse plumb pak cm që nga koka.
  
  
  E saj instinktivisht dyfishuar gjatë, ende nuk beson sytë e saj. E gawk kërcente off gjoksin e tij, por nuk kishte asnjë shenjë se Shiva ishte veshur me një bulletproof korse sipas tij të bardhë kurta . Në të vërtetë, vetja e saj mund të shohin atë të zhveshur gjoksin nën saj këmishë, skicë e saj ribcage, muskujt. Çdo gjë është e qartë, e dukshme për tim qesharake sytë.
  
  
  Nëse ai është i çeliku, shumë, ajo përfundoi. Por ishte e pamundur. Një njeriu nuk është një robot... apo jo?
  
  
  Jo, sigurisht ajo nuk ishte, por nuk u ka mohuar atë që unë pashë, dhe nuk u ka mohuar se Shiva duket të jetë i pajisur me fuqitë e mbinatyrshme. Guo për qëllim atë një herë të dytë dhe tërhoqi këmbëzën. Zëri i saj kishte për qëllim Indian kokë, por në të njëjtin moment ai u zmbrapsa, dhe gawk u mbërthyer në derën jamb, ngushtë të zhdukur mark.
  
  
  Pra, ai ishte i pambrojtur, ose të paktën ai ishte prekshme në disa pjesë të trupit të tij. Pasi që unë nuk e di se sa raundet e kisha lënë, ajo nuk duhet të prisni për Shiva që vijnë nga rreth rezidencë. Me një lëvizje të shpejtë, pavarësisht e tij të plagosur këmbën, ai e shtyu larg saj trashë gardh dhe filluan të fluturojnë nëpër kopsht. E saj, e dinte se vetja armë mund të shkoni jashtë në çdo moment. Ajo ishte një tingull ai nuk dëshironte që ajo të dëgjoni, por ai e rrezikonte atë gjithsesi, duke u lutur që njeriu do të qëndrojnë jashtë e të parit, derisa ajo arriti në anën fasada e vilës.
  
  
  "Ju jeni në kërkim për dikë?"
  
  
  Ai u kthye dhe e tërhoqi këmbëzën në të njëjtën kohë. Por Beretta ishte i heshtur: dyqan ishte braktisur. Një klik, dhe kjo është ajo. Ajo ishte hedhur nga një revolver në Shiva është shtrembëruar, fytyrën e tij. Një cobra-formë metalike krahun rritën. E Beretta kërcente jashtë metalike krah dhe ra për tokë.
  
  
  "Nuk do të lëvizin, Z. Carter. Hap përpara", Shiva urdhëruar. Ai i mbante dhe kërriçin e vuri drejt e në gjoksin tim, dhe unë nuk ishte duke shkuar për të ndarë veten nga ajo pjesë anatomike e trupit tim... të paktën jo kaq shpejt.
  
  
  "Çfarë jeni duke pritur për të, Shiva?" Pse nuk keni xhiruar, kështu që le të marrë gjatë me këtë?
  
  
  "Për të parë ju vdesin pa vuajtje mjerueshme vdekja, të dashur të tjerë?" Jo, unë jam i frikësuar se nuk është stili im. Pas të gjitha, e mi të bukur gjarpërinjtë janë ende të uritur, pavarësisht pjellore edu në sajë të rinj Nirad. Unë mendoj se djali ishte më e dobishme si një kamerier. Por unë dua Cobra të jetë një e vetme dhe kompakt organizatës. Dhe që nga Nirad është vëllai më i madh ishte tashmë në shërbimin tim, unë pashë asnjë arsye që të mos punësojë djalin, si dhe. Për fat të keq, ju nuk mendoni për përfundimin e karrierës suaj. Përbindësh klikuar saj gjuhë reproachfully, duke mbajtur armë vuri në mua për të rafte dollar.
  
  
  Prapa meje, të sajët, kam dëgjuar dikë të lëvizin me kujdes. Ai ktheu kokën dhe e pa figurën e Sik ai do të plagosur më herët sot, të shtënat një UEM në këmbën e djathtë në frontin e Agra zyrën postare. "Oh, kjo është që ju, Krishna! Shiva bërtiti fat të mirë. Atëherë ai më vështroi me një shkelje syri. "Unë mendoj se ju dy e dini, një tjetër, një tjetër.
  
  
  "Ne kemi pasur kënaqësinë e takimit përsëri sot," unë muttered.
  
  
  "Tashmë. Mbaj mend Krishna thënë mua detajet e juaj takim. Por çfarë ju nuk e dini, Z. Carter, ishte se Krsna është Nirad është vëllai më i madh. Ai u emërua pas Hindu, perëndia e dashurisë, edhe pse ai është ngritur si një i devotshëm Sik. Por asnjë prej këtyre nuk është e rëndësishme tani — Shiva e prenë. "Mjafton të them se Hoon ka një farë urrejtje për ju, të dashur Carter, veçanërisht pasi ai ka zbuluar se ju jeni përgjegjës për tragjike të vdekjes së vëllait tënd është e vetja.
  
  
  "Nëse Nirada nuk e kishte vrarë atë, ai do të ketë vrarë mua," më tha. "Ju e dini shumë mirë, Shiva. Ky është ligji i xhunglës, mbijetesën e më të fortit.
  
  
  "Në të vërtetë, në të vërtetë," Indian chuckled. — Por ju, unë jam tmerrësisht keq t'ju them, ju jeni më të fortë e më, Z. Carter.
  
  
  Krsna nuk e thonë një fjalë për ne. Ai dëshironte që ai do të vënë re fryrë Nunchucks në xhepin e pasëm. Por me një armë vuri në gjoks dhe tjetrën në shpinë, ai nuk e ka guximin të bëjë një lëvizje të rreme, ose ata do të të dyja tërhequr shkakton. Kështu që unë u ndal aty, duke u përpjekur të mos vënë shumë e stresit tim të lënduar këmbën.
  
  
  "Ju nuk u përgjigj im tapash pyetje ende, Carter," Shiva vazhduar. "Ju nuk më thoni çfarë i ndodhi tim shumë e mbesa."..
  
  
  "Ajo është e vdekur.
  
  
  Ai ngriti vetullat si vetja e kërcënues të zi sytë e shkrepi. "I vdekur?"
  
  
  "I vdekur," kam gënjyer. "Gurnek vrarë e saj para se vetja mund të ndaluar atë. Ajo vdiq menjëherë, në qoftë se është ndonjë ngushëllim.
  
  
  "Jo në të gjitha," Shiva u përgjigj me një tallur e qeshur. "Ajo ka qenë gjithmonë një të shtrirë, smug lavire, pasi që ajo ishte një fëmijë. Por unë do të humbasë e saj sidomos, për atë që ajo bëri me njerëzit e mi, dhe çfarë kanë gjetur kaq qesharake, pasi ajo jetonte me mua...
  
  
  "Pra, ajo ishte tuaj burgosur, keni fjalën.
  
  
  "Si ju preferoni, kjo nuk ka rëndësi. Përveç për të varfërit e tij atit... vëllai im i dashur do të vuajnë thellë për humbjen e tij të dashur bijë.
  
  
  Me çdo pasim të dytë, ai kishte filluar të kuptojnë se sa e lehtë është të urresh këtë njeri. Ai ishte një njeri, një përbindësh me një mendje si një çeliku kurth, e shkëlqyer, por e shtrembëruar, e çmendur. Njeriu i kanë lëpirë buzët e tij dhe më dha një sadist, sarkastik buzëqeshje.
  
  
  "Unë do të keni një shumë e fun me ju, Carter," tha ai me një nënqesh. - Si ju do të shihni, në pak kohë kemi shpenzuar së bashku, do të jetë kënaqësi!
  
  
  "Më tregoni një gjë më shumë, Shiva, vetëm për rekord," unë ndërprerë, duke ngritur zërin tim, duke shpresuar se Reeva mund të më dëgjojë dhe në rast se ajo humbur linjat e para të dialogut. "Ku është Reeva i ati?" Një vajzë me emrin I. thënë mua në lidhje me atë... a doni të dini? Hej, unë nuk e kam besimin e saj...
  
  
  Shiva është shtrembëruar psikologjia ka punuar saktësisht si unë do të shpresonte.
  
  
  "Ju keni qenë një budalla për të dyshuar mbesa ime," tha Indian. "Vëllai im është të sigurt dhe të shëndoshë, vetëm disa hapa larg. Në qoftë se unë kam kujtuar atë të saktë, ju shkoi në thertore të njëjtën ditë. Ku ju keni filluar të pandemonium, unë mund të shtoni.
  
  
  "Ku është ai?"
  
  
  "Çfarë, Z. Carter?" Vëllai im nuk është në gjendje të shkaktojë dëme në të gjitha shtëpitë përreth, zëri dhe që të gjithë, të jetë i saktë, ai nuk është në gjendje të shkaktojë dëme në të gjitha shtëpitë përreth zonen e ujit. Ai gloated, duke shijuar fuqinë që ai mbante në duart e tij.
  
  
  Dhe ai qëndroi atje, në pamundësi për të bërë një lëvizje për të ndryshuar situatën. Ai kishte dy armë vuri në atë para dhe prapa, gati të kthehet në një copë djathë Zviceran në një çështje e sekonda. Kjo nuk ishte koha më e mirë për të mia të preferuar stunts, sidomos me Krishna, i cili ishte shumë i etur për të qëlluar mua për të marrë hak për vdekjen e vëllait të tij.
  
  
  Por papritmas gawking të prerë të shkurtër vetja ëndrrat e një faqe. E shtënë është gjuajtur në drejtim të mbrojtjes ku Reeva ishte fshehur. Vajza kishte një të përsosur qëllimi. Ai kërceu nga rruga e Shiva e armëve dhe shikoi Krishna nga këndi e syrit të tij: një flakë të kuqe njollë u shfaq në frontin e tij këmishë të bardhë. Ai e zbriti si një log, ndikimi i një plumb trokitur vetja përsëri kundër derë të hapur në anën fasada e vilës.
  
  
  Unë isha duke shpresuar për të marrë këtë moment të kërkojnë leje për të kryer Shiva. Ai kërceu përpara, duke e goditur me dorë duke mbajtur armë në fuqi për vetja për të le të shkojë e armëve. Ai qëlloi vetëm si një cobra-formë çeliku dorë zbriti në supin tim.
  
  
  Dhëmbët, dripping me helmit vdekjeprurës, ishin dy inç nga qafën time. Unë goditi Indian në nofulla, duke u shmangur nga vetja e gjoksit, ndërsa unë ende nuk e kam kuptuar atë që ai ishte i veshur nën xhaketë," dhe nuk duan për të thyer dorën time në një çeliku pjatë.
  
  
  "Ju nuk mund ta fitojë, Carter! Kurrë! Njeriu hissed si vetja e saj u përplas pëllëmbën e dorës së tij në copëtim në mes të saj, qafës dhe shpatullave. Goditje punuar; njeriun të liruar grushtin e tij, për një moment, dhe armët ra për tokë.
  
  
  Ajo ishte përhapur mënjanë nga vetja, dhe armët shkoi fluturon nëpër zhavorr rruga. "Pra, ne jemi edhe," I tha, duke marrë një hap prapa. Futa dorën në një minutë dhe të kap nunchucks.
  
  
  Shiva ngushtuar sytë e tij, derisa ata ishin të dy të hollë slits, fytyrën e tij më shumë reptiliane se kurrë. Unë nuk mendoj se ai e dinte se çfarë "nunchucks" ishin, por ai patjetër të kuptohet se ata nuk ishin të pafajshëm armëve. Ai mbështetet tek dera, shkelën mbi Krsna e kufomë... në të njëjtin moment, gunshot ranë sërish. Por këtë herë Reeva qëllimi nuk ishte mjaft aq i saktë, dhe e saj gawking sytë u mbërthyer në pluhur dhe zhavorrit në daja i saj të këmbës.
  
  
  "Atëherë lavire është e gjallë," përbindësh tha, " jo për kohë të gjatë, Carter, unë ju siguroj.
  
  
  "Ju nuk mund të përballojë për të siguruar kundër një aksident!" Unë tha me ironi, duke e mbajtur tim në distancë për shkak të cobra dhëmbët. E shkëlqen dhëmbët në shufra metalike më kujtoi Shiva e veçantë çmenduri e tij sadist metodat.
  
  
  "Kjo është jammed!" Mos e gjuaj, Nick! Reeva zërin e kishte të ashpëra me panik pas trashë mbrojtjes.
  
  
  "Qëndro aty, mos shko! Hej bërtiti përsëri në e saj.
  
  
  Unë kisha për të përdorur tim nunchucks për të goditur përbindësh kokë ose në ngulfasë atë. Por unë nuk mund të merrni ndonjë më të ngushtë, të paktën jo ende.
  
  
  "Ju duhet të keni kuptuar se dhëmbët e mia janë cobra... Indian është shumë e zi sytë flicked të metalit dorën për një çast, ...ata janë të plotë e helmit vdekjeprurës, një përzierje e formuar rreth helmit të katër gjarpërinjtë. Ai u përpoq për të marrë kohën e tij, u ndalur në përshkrimin e dragoit. "Ajo është bërë me një përzierje të gjelbër mamba gjarpërinjsh, me luspa viper helmit, Australian gjarpër helmit, dhe im i preferuar zvarranikët për arsye që ju mund të keni mendoi, domethënë mbreti cobra helmit. Të gjithë së bashku, Z. Carter, ata bëjnë një përshtypje që e bën të rinj Nirad vdekjes së të duket si një mëshirshëm dhuratë, si në qoftë se djali nuk ishte i lënduar në të gjitha. Por ju e dini se sa shumë ai vuajti, a nuk ju, Carter?
  
  
  "Ku është Kuti, Shiva?" Unë e pyeta, me injorimin e tij të shkurtër e të folurit dhe satanike smirk që më bëni vetja e tij e cik. "Unë jam i gatshëm që të bëjnë një marrëveshje me ju, një shkëmbim. Jeta juaj është në shpikjen e Haji.
  
  
  "Një marrëveshje? ai tha me një të qeshur. "Ju jeni shaka, Carter. Imagjinoni, ai madje mori masë paraprake e të shkatërruar ata të gjithë e Haji e shënime dhe shënime në rast se ai ndonjëherë të vendosur për të kandiduar larg! Jo, ka vetëm një Kuti këtu, dhe kjo është e imja, Carter. Askush tjetër nuk do të merrni atë.
  
  
  "Pra, njerëz të mirë në Pekin do të ju jap carte blanche, e drejtë?" Ju jeni deluding veten, Shiva. Jo për të përmendur se ju jeni të humbur e mi kohë të çmuar.
  
  
  Me sa dinte ajo, Indiani ishte bluffing. Ndoshta shqiptare Hadji u rrëshqet nga villa në atë moment, duke marrë tij të çmuar shpikje me të. E saj shkuar shumë larg për të parë tim lokalitet në Rusi dështojë pa fat. Kjo është arsyeja pse unë i kam bërë vendimin. Sa kohë që unë të mbajtur jashtë të arrijnë të metalit cobra krah, unë mund të merrni larg me atë.
  
  
  Ai mori një hap përpara, dhe Shiva mbështetur larg. Ai kishte frikë se, pavarësisht tmerrshme armë që dukej të jetë një pjesë integrale e egos e trupit, vetja e të qenit. Tij, ai vazhdoi të tërhiqeni këmbën së bashku me zhavorr rrugë me pemë. Ai mbështeti larg përsëri, por këtë herë ai ishte i saj, u largua anash dhe vrapoi drejt meje, duke u përpjekur për të marrë pas vetes para se ai të mund të manovruar tim metalike krahun për një vrasje të rëndë.
  
  
  Lëvizja kërkohet kohë e llogaritur në të qindtën e një dolly dytë, kohë u desh për të tërhequr lëkure litar rreth përbindësh qafë, dhe nga koha që ajo mori për dredhi dhe për të shmangur duke u kafshuar nga nënlëkurës dhëmbët. Në të njëjtën kohë që ai kërceu përpara, duke u përpjekur për të përfunduar të gaur fshehur rreth Shiva e fytit, një çeliku dorë nxorrën poshtë dhe pritini litar në gjysmë. "E saj nunchaku" shkop goditur me shufra metalike e mallkuar pajisje, por e drurit shkau nëpër sipërfaqe të lëmuar.
  
  
  Helmët dhëmbët erdhi rrezikshmërisht afër për qafën time. Shiva shtyrë saj drejt përpara, le të shkojnë e çfarë mbeti e mia nunchucks (një ish-broomstick), dhe mori çeliku cobra me të dyja duart. Njeriu merrte frymë rëndë, dhe artificiale krahu i doli para meje. Unë nuk e di se si ai ka punuar, por unë nuk mund të ndalet që të pyes për atë.
  
  
  Im bërryl preku njeri gjoks. Indiani ishte veshur diçka e vështirë, por jo metalike. Ajo duhet të ketë qenë plastike. Shiva vazhdoi të buzëqeshin edhe si ai luftoi, dhe sikur të lexuar mendjen time, tha ai, " Shumë të lehta dhe bulletproof." Një tjetër shpikje e madhe nga Haji. "Ai do të sillej si një maniak, madje edhe në situata më të dëshpëruar.
  
  
  Ai ishte krenar, aq të sigurt. Ndërkohë, dick-pështyrë dhëmbët mbajtur shuplaka dhe shuplaka, vijnë deri në qafën time. Krahun tim ishte në mënyrë të mbinatyrshme të fortë, si një robot-së, ndërsa në Indinë e të tjerë krahë që nuk mund të tejkalohet tim forcë fizike. Por unë kam qenë shumë e fortë për të, dhe ai luftuan e vështirë për të mbajtur shkëlqen metalike dhëmbët nga fundosja në qafën time.
  
  
  Ajo u kap nga një për çdo fis dhe shkoi në sulm, duke goditur vetja në ijë. Shiva le jashtë një ofshamë si ai dyfishuar gjatë, dhe në të njëjtën kohë ajo ishte duke u shtyrë nga dhëmbi-si hypodermic hala vetja në mish, në egon e hollë, me muskuj të qafës.
  
  
  Shprehjes së parë të habi dhe flamurin e leje për të kryer u pasua nga një shprehje e tmerr që të shtrembëruar vetja karakteristika.
  
  
  Unë u tërhoq përsëri në mënyrë që të çelikut dorë nuk do të më godiste parë ose të dytë, dhe pastaj unë u ndal, shikuar Shiva gasp, duke u përpjekur për të marrë frymë. Fyerjet filloi të ndikojë në qendrat e frymëmarrjes, të çuditshme të përgjakshme u shfaq njollat në lëkurë. E errët njolla të kuqe shpejt u shfaq në lëkurë - gjakderdhje të brendshme.
  
  
  - Një makinë... Carter ... Ann... antidot... ai rënkoi, duke u përpjekur për të lëvizur këmbët e tij, kështu që ai të mund të hyjnë në vilë përsëri, dhe ndoshta të bëjë atë në laborator. Por vetja e këmbëve ishin tashmë të paralizuar.
  
  
  Shiva ra për tokë, writhing në një dhunshme konvulsive dridhje që tronditi tij gjithë vetja, të trupit.
  
  
  Reeva u shfaq në anën time.
  
  
  Por ajo nuk duket larg ose për të varrosur kokën e saj në gjoks. Ajo u ul aty, u dridhur, duke shikuar daja i saj vdes, kurrë nuk pushim për të ngul sytë në writhing figura, duke e kthyer të qetë dhe të ftohtë në fytyrën e vdekjes.
  
  
  Sepse ai ishte i vdekjes i cili është vënë në këtë emision ka, në këtë kopsht që dukej aq e jashtë vendit, pra pjellore dhe të gjelbër, dhe kështu, nga vendi në të thatë e varfërisë e të zhveshur dhe të pluhurosur Indi.
  
  
  Kjo ishte një pakëndshme vdekjes. Por, kjo Shiva nuk ka qenë kurrë një e bukur person.
  
  
  
  
  15
  
  
  Unë nuk mund të them se në fund çdo gjë përfundoi mirë, që është, një paketë të bukur me një kuti të lidhura me një fjongo, për pritje në dyert e Akademisë. Në fakt, pas Shiva e vdekjes, vetëm një matematikë të mëdha (nuk ishte vetëm një e majtë) arritën të shpëtojnë nëpërmjet rrjetit të një organizatë që quhet tv Cobra.
  
  
  "Gate me tha se ai e dinte nga një burim i besueshëm që Haji kishin kaluar Indian kufitare të zhduket në pakufi territorin e Kinës. Pas kësaj, asgjë tjetër nuk është e njohur për shqiptar shkencëtar. Por nuk ishte naive të mjaftueshme për të besuar se herët apo vonë, në jo shumë të largët të ardhmen, ne nuk do të takohet me një ego së bashku rrugën.
  
  
  Si Shiva, në fillim Haji ishte ende një enigmë, një faceless kërcënim shkencor të cilit zgjuarsi ndoshta ishte tashmë duke u shfrytëzuar nga njerëzit që sundoi në Pekin.
  
  
  Gjithsesi, kjo është asnjë nga biznesin tim... të paktën jo ende.
  
  
  Dhjetë ditë më parë, unë kam gjëra të tjera për të bërë, domethënë të vrarë Shiva dhe nxjerrin nga kutia. Shiva është i vdekur. Kutia që Reeva dhe kam gjetur në kasafortë në çmendur e vilë ishte tashmë në duart tona. Pastaj u nis për në Agra për të marr gjërat e tij në Nju Delhi, duke marrë Reeva me të. Dhe në këtë moment, Shiva e mbesa, të shtrirë pranë meje, në një masë të madhe mat në rërë të artë e një plazhi të vogël përgjatë Malachar bregdetit. Një dhjetë minuta në këmbë larg ishte piktoreske të qytetit të Panaji, pasi pushtuar nga portugez. Ne ishim në Qsh në një mirë-merituar pushime.
  
  
  Reeva ishte më bëni lart pranë meje, mumbling në gjumin e saj, e saj të hollë, duke buzëqeshur me trup mban erë të sunscreen. E butë, ritmike tingujt e valëve lapping kundër bregut bërë të ndihem thellësisht i përgjumur, një ndjesi e mrekullueshme. Unë nuk ishte kërcënuar më, unë nuk kam për të kandiduar më, unë nuk do të ndjehen të dëshpëruar. Unë nuk luftoi për jetën time, apo të përballen me situata, që në shumë raste dukej qartë kundër meje, por kurrë nuk pothuajse të favorizuar mua.
  
  
  Por edhe atëherë kam pasur shumë pak mundësi në këtë rast. Të gjithë këtë kohë, ajo ishte Shiva që ka krijuar situata, e diktuar rregullat e lojës. Në fund, ai është humbës, të cilat, sipas mendimit tim, ai kurrë nuk është menduar të jetë e mundur. Edhe një dërgesë e barnave me vlerë dhjetë milionë kurrë nuk arriti në destinacionin e vet në sajë të ndërhyrjes së shpejtë qeveria Indiane.
  
  
  Helikopteri mbante heroina rreth Kina ishte shkurtimisht dërgua nga Indian i forcave Ajrore të avionëve në çastin ajo kaloi kufirin dhe ishte në rrugë për në qiell të Indisë.
  
  
  Dy ditë më vonë, ministri kryer vetëvrasje: vdekja e tij tregoi se ai kishte lidhje me Kobër në organizatë. Dhe si për Puran Dass, një ish-Indian inteligjencës zyrtar, krahu i gjatë e të Drejtës së fundi ka provuar efektivitetin e saj.
  
  
  Dass ishte në burg në Nju Delhi pritje të gjykimit. Uem do të kishte shumë për të treguar gjykatësve, sidomos pasi qeveria premtoi Uem një qëndrim të meritonte vdekjen nëse ai pranoi të zbulojë çdo gjë që ai dinte në lidhje me Cobra operacioneve.
  
  
  Nga rruga vetja e saj dinte të saj, unë nuk kishte asnjë dyshim se Dass do të jetë një dëshmitarin bashkëpunues, duke i thënë zyrtarët e qeverisë çdo gjë që donte të dinte, dhe ndoshta më shumë.
  
  
  Kështu, në situatën aktuale, mangësitë janë plotësuar. Me përjashtim të Haji, kam arritur për të përfunduar detyrat, për të Hawke e qartë e kënaqësisë. Ai nuk e kishte harruar edhe premtimin e tij për Reeva. Ne kemi gjetur babanë e saj në një vend të fshehtë, të kthehet në thertore.
  
  
  Tani njeri i varfër ishte pranuar në një dhomë private në të mirë spital në Nju Delhi, ku mjekët dhe infermieret bënë gjithçka është e mundur e tij për shërim në të gjitha kohët dhe në mbrëmje. Kështu, ai e mbajti fjalën e tij të Reva dhe SËPATË.
  
  
  "Të marrin një muaj jashtë," Hawk tha në një hov të bujarisë tani që ai do të përfundojë misionin me disa suksese.
  
  
  Plagë në këmbën time filluan të shëruar, por çdo herë ajo nuk ka marrë ndonjë më të mirë. Dhe unë kam pasur një fetë se shefi im do të thirrni përsëri në disa javë për të vënë një re e misionit në shpinë... të cilën unë nuk mund të refuzojë.
  
  
  Të gjitha këto mendime swarmed nëpër kokën time e shtrirë në plazh, gjeni hardhuca duke u ngrohur në diell.
  
  
  Ai e shtriu dhe e mbështolli krahun e tij rreth supet e saj, duke i saj tek ai. Por dikush poked më brinjë...
  
  
  Të qenët i përgjumur u zhduk, dhe ajo ishte menjëherë në këmbët e saj. Reeva dilnin jashtë duke qeshur si ne të dy u kthye për të përballuar një koprrac njeri që kishte vënë poshtë një pjesë të madhe wicker shportë mbi rërë. "Unë kërkoj pak, sahib," njeriu i tha me një buzëqeshje të gjerë. "Vetëm njëzet rupees dhe unë do të ju tregojnë se si për të kënaq gjarpërinjtë.".. Shumë helmuese, sahib... cobras!
  
  
  Unë i dha em njëzet rupees pa thënë një fjalë për ne.
  
  
  Njëzet rupees për të thënë "jo" për të vepruar si një snake charmer, por të ketë privilegjin për të mos parë një kobër në frontin e ju, edhe nëse ajo është tamed.
  
  
  "Ju e dini, ju do të duan të tregojnë," Reeva tha me një nënqesh.
  
  
  "Jo aq shumë si unë ashtu si dhe ju," unë thashë, përqafimit të saj përsëri.
  
  
  Më lart, pulëbardhave u rritën në cloudless qielli. Për fat të mirë, ata nuk janë hutat, mendova. Pastaj hutat dhe dragoi i harruar, edhe India.
  
  
  Kam pasur Reeva me mua, dhe kjo ishte më se e mjaftueshme për të mbajtur mendjen të zënë.
  
  
  thread.
  
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Njeriu që shitur vdekjen e tij
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Njeriu që shitur vdekjen e tij
  
  
  përkthyer nga Lev Shklovsky në kujtesën e tij të humbur djalin e Anton
  
  
  Emri origjinal: Njeriu Që Shiten Vdekjes
  
  
  
  
  Gabimi
  
  
  Hxiang Shu Zhang priste. Vetëm në këtë natë polare. Ai crouched në moonlit bora si një dragua i gatshëm për sulm. Vetja e hundës fluttered dhe të fryrë nga retë e me avull. Vetja sytë e shkrepi kilota mbi gjurmët e tij.
  
  
  E bardhë kamuflazhi mushama bëri shumë pak për të mbrojtur tij wiry trupit nga të ashpër të erës dhe temperaturave nën zero. Pas tij, ego-të vdekur sled qentë e shtrirë përhapur-ngecur në gjithnjë e zhvendosur borë. Vetja e sled është shtypur nga ulëritës bujë të qenve " vdekja throes. Pakënaqësi, Hsiang e dinte tani. Ngadalshëm-ushtrues detyre i ankesave. Mos u mërzit, mendoi. Hsiang nuk mendoj se në lidhje me kandidimin larg më. Ai nuk mendonte për mbijetesë. Të gjitha ai do të mund të mendojnë për vdekjen dhe armët në hip e tij që ishte menduar për të të vrarë vetja.
  
  
  Njëqind milje në lindje, larg, në një ghostly peizazh, rrënojat e egos jetën e punës, ende smouldered. Një i mprehtë britma e bestial bujë shpërtheu rreth Vetja e fyt në kujtesën e të gjithë viteve që ai kishte vënë në të, dhe vetja e brutale, një shkatërrim i papritur. Vetja i lab. Për një moment, ai nënshtruar të menduar se fillimisht është menduar për të. Për një moment, ai e imagjinuar vështirësia ajo duhet të ketë shkaktuar.
  
  
  Ai e imagjinuar të gjerë të fushave të kongresit të grurit, i rrëgjuar dhe të kalbur në diellin e nxehtë, me njolla dhe erë të keq me vdekjeprurëse kërpudhat e egos laborator. Ai pa se si burokratët rus ishin të dëshpëruar të reja për furnizimin me grurë për uritur popullatës, e që ata nuk mund të gjeni kudo. Ai buzëqeshi në mënyrë të pandërgjegjshme.
  
  
  Por vetëm për një pjesë të një të dytë. Era grisi buzëqeshje nga vetja e buzët, duke i kujtuar atij kur ai kishte qenë dhe që e kishte ndryshuar vetja e fatit. Nuk do të ketë asnjë haraç të Hshang Sjo Jan. Ajo ka dështuar. Dhe vetja udhëheqësit do të jenë të pakënaqur për atë.
  
  
  Por ai nuk ishte kthyer për t'u përballur me ato. Hsiang e dinte se ai do të vdiste këtu, në dëborë e shkretë, në këtë pafund natë. Por para se ai mund të shijojë vdekjen, ai do të kënaqur etjen e tij për vrasje: vdekja e këtij Amerikan.
  
  
  Hsiang ishte i sigurt se një larta Amerikane do të vijë së shpejti, sepse kjo Amerikan ishte solide njeri. Ai me kujdes të vrarë Kënduar dhe Jiang, vetë-mësohet të pamëshirshëm. Dhe pas vrasjes këto dy sentries, ai shkoi në të madh për të mbjellë bombat ndezëse. Shkatërrimi i laboratorit të ishte i plotë.
  
  
  Amerikane goditi, ndërsa Hshang ishte duke fjetur. Ai u zgjua nga e fundit muffled shpërthimeve dhe e panë flakët të shtënat nga të gjithë përreth dyerve dhe dritareve.
  
  
  Ai vrapoi te tij sledge dhe qentë, duke ikur nga një shumë të largët figura Amerikane që Eskimos kishte pëshpëriti për në jug zgjidhjen më herët këtë javë.
  
  
  Kur qentë vdiq gjatë rrugës, Hsiang kuptuar se Amerikane i kishte marrë masat. Ai nuk do të le të Hsiang shkoni, pra, ishte e qartë që Amerikan nuk ishte lloji për të lënë asgjë në dorë të fatit. Ai do të vijë për të bërë të sigurt se Hsiang është i vdekur .
  
  
  Hsiang ishte duke u dridhur i tëri me zemërim. "Vdesin, Amerikane," pëshpëriti të natës. "Të vdesë i pari."
  
  
  Një orë, dy. Ai crouched poshtë, ngrohur nga urrejtja. Dhe në fund, i lodhur nga në rritje të erës, e leh e qenve.
  
  
  Hsiang të shpejt të marrë nga dora e djathtë e tij rreth e jo në lëkurë deleje dhe të mbërthyer në parkim së gojës. Gishtat e tij, i shtrënguar rreth automatik, pistoletë. Kinezët e dinë se vetja si një Lloj, 54, ih kopje rus 7.62 mm TT M 1933 Tokarev . Hsiang ngadalë mori pistoletë nga xhep dhe nxori tetë modelet mauser fishekë secila, të rënda të mjaftueshme për të shkuar nëpërmjet një këmbë e pisha, në Odin e dhomës së. Atëherë ai u ul në barkun e tij në dëborë, e hapur në mes të ego-thyen sled këngë, dhe rreshtuan përmes visor të armën e tij.
  
  
  Ajo nuk do të jetë e vështirë të shtënë në dritën e hënës. Një i mirë-përcaktuar qëllimi i është afruar atë me të hapur sytë përpara. Hsiang të vënë armë të kthehet në një minutë, ulur e tij të bardhë në të mbuluar kokën dhe u bë pothuajse e padukshme në dëborë. Pastaj ai filloi të numërimit të votave. Një Amerikan do të keni të mira qentë, lloji që mund të jetojë deri në tridhjetë e pesë. Por unë kam për të marrë e mia lodhje parasysh: njëzet-e-pesë orë. Rreth dy vjet e gjysmë minuta për kilometër. Katërqind metra në minutë. Shtatë metra për sekondë.
  
  
  Kur ai dëgjoi zërin përsëri, ajo u bë më e qartë. Nga shpim deri veshët e tij, ai mund të dallojë tingujt e ndryshme të qenve". Një çast më vonë, sledge rattled.
  
  
  Hsjan e nxori revolen e tij. Ai nuk e ka parë sled derisa ai ishte njëqind metra larg. Ai vrapoi jashtë përmes prapambetje, qentë nxiton, një gunga grumbull batanije të mbuluara me furnizimet drejtimin gjatësinë e sled, dhe pastaj një i gjatë, i errët figura mbështetur nga rreth pasme vrapues, valëzim përmes ghostly peisazhit.
  
  
  Hsiang numërohen ngadalë për të dhjetë, pastaj hapi zjarr. Kërkim mbi visor në errësirë figura të qëndronte pas ngarkimit qentë, Hsiang pa një të vogël tuft, ndoshta një të kafkës dhe të flokëve, të cilat i tymosur, për një çast, në dritën e hënës para kolaps në dëborë. Por palëvizshëm shoferin dhe që lehin qentë e vazhdueshme për të kandiduar.
  
  
  Hsiang gjuajtur përsëri dhe përsëri. Dhe përsëri. Qentë, të sled, dhe njeriu ka vazhduar të gjëmim, pragu të lartë mbi vetja visor. Ai nuk mund të humbasë tani. Hsiang është i shtrënguar gishtin në këmbëzën përsëri. Armët rattled.
  
  
  Vetja e fushës së vizionit ishte e mbushur me të egra qen sytë, gjuhën e varur nga drooling gojën, putrat e rëndë përmes snowstorm si pistons e një ikja infernal makinë. Hsjan u gjunjëzua dhe qëlloi përsëri në hendek në mes të vetes dhe figura në errësirë parque. Pastaj ai e hodhi veten nga rruga e shpejtimin sled.
  
  
  Deri afër, si sledge kaluar mimmo, Hshang pa se figura nuk kishte asnjë fytyrë. Parku ishte i zbrazët. Ai kaloi tij të çmuar plumba në scarecrow. Në vazhdim të çastit, ai e pa peshë në sledge heqë si një fluturues figura fluttered rreth saj fshehur vend nën batanije.
  
  
  Në teh i hollë glinted në dritën e hënës.
  
  
  Hsiang nxorrën armët deri sa trupi të goditur atë, duke i dërguar atë zvarrisës mbi shpinën e tij në borë. Një dorë e fuqishme e mori Vetja e dore dhe bluhet duke e kockave.
  
  
  Weakly, Hsiang u përpoq për të ngritur armët përsëri.
  
  
  'Kush jeni ju?" ai bërtiste. "Kush jeni ju që e vret aq mirë? Në stilet shkrepi poshtë.
  
  
  Në të fundit, moment të shkurtër të jetës së tij, Hsiang dëgjuar dy gjëra.
  
  
  Vetja e gjakut drips në dëborë.
  
  
  Dhe emri: "Nick Carter."
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  
  Njeriu që shitur vdekjen e tij
  
  
  
  Emri origjinal: Njeriu Që Shiten Vdekjes
  
  
  
  
  
  
  
  
  Gabimi
  
  
  
  
  
  
  Xiang Shuyang priste. Vetëm në këtë natë polare. Ai crouched në moonlit bora si një dragua gati për sulm. Vetja e hundës quivered dhe të fryrë nga retë e me avull. Vetja sytë e filluar me vështrim të zbrazët në egon e vet gjurmët.
  
  
  I bardhë e rroba kamuflazhi bëri shumë pak për të mbrojtur tij wiry trupit nga të ashpër të erës dhe subzero e temperaturave. Pas tij, ego-të vdekur sled qentë e shtrirë shtrirë në gjithnjë e zhvendosur borë. Sani e egos është shtypur nga ulëritës bujë të qenve. Pakënaqësi, Xiang e dinte tani. Ngadalshëm-ushtrues detyre i mllefit. Mos u mërzit, mendoi. Xiang nuk mendoi se duke ikur. Ai nuk mendonte për mbijetesë. Të gjitha ai do të mund të mendojnë për vdekjen dhe armët në hip e tij që ishte menduar për të të vrarë vetja.
  
  
  Njëqind milje në lindje, larg në zabel nga fantazmat, rrënojat e vetja e jetës së punëve ende smouldered. Një i mprehtë britma e bestial bujë shpërtheu rreth vetja e fyt në kujtesën e të gjithë viteve që ai do të vënë në këtë, dhe se mizore, një shkatërrim i papritur. Vetja i lab. Për një moment, ai e pyet se çfarë ajo është projektuar për të. Për një moment, ai e imagjinuar shkatërrimin kjo do të shkaktonte.
  
  
  Ai e imagjinuar të gjerë të fushave të kongresit të grurit, i rrëgjuar në rritje dhe të kalbur për të festuar, lyhet dhe reeking të vdekjeprurës kërpudhat e egos laborator. Ai pa se si burokratët rus dëshpërimisht të nevojshme të ri të grurit furnizimet për uritur popullatës, e që ata nuk mund të gjeni kudo. Ai buzëqeshi në mënyrë të pandërgjegjshme.
  
  
  Por e gjithë kjo ishte zhdukur për vetëm Dolly sekonda. Era prerë buzëqeshje nga vetja e buzët, duke i kujtuar atij, ku ai do të qenë për të dhe që e kishte ndryshuar fati i tij. Nuk do të ketë Xiang Shu çmimin në janar. Ajo ka dështuar. Dhe vetja udhëheqësit do të jenë të pakënaqur për atë.
  
  
  Por ai nuk do të përballesh me to. Hsiang e dinte se ai do të vdiste këtu, në dëborë e shkretë, në këtë pafund natë. Por para se ai mund të shijojë vdekjen, ai do të kënaqur etjen e tij për vrasje: të vrasin këtë Amerikan.
  
  
  Xiang ishte i sigurt se një Amerikan i gjatë do të mbërrijë së shpejti, sepse kjo Amerikan ishte një person i përpiktë. Ai mjeshtërisht vrarë Kënduar dhe Jiang, vetë-mësohet të pamëshirshëm. Dhe pas vrasjes këto dy sentries, ai bëri më të mirën e tij për të mbjellë bombat ndezëse. Laboratori ishte tërësisht e shkatërruar.
  
  
  Amerikane goditi, ndërsa Xiang ishte duke fjetur. Vetja u zgjova nga e fundit muffled shpërthime, dhe ai pa flakët e shperthejne rreth të gjitha dyert dhe dritaret.
  
  
  Ai vrapoi te tij sled dhe qentë e tij, duke ikur nga një tjetër largët figura Amerikane që Eskimos kishte pëshpëriti për në jug zgjidhjen më herët këtë javë.
  
  
  Kur qentë vdiq gjatë rrugës, Xiang e dinte se Amerikane i kishte marrë masat. Ai nuk do të le të Xiang të shpëtuar, kështu që ajo ishte e qartë që Amerikan nuk ishte një person i cili do të mund të lënë asgjë në dorë të fatit. Ai do të vijë për të krijuar Xiang vdekjes së tij.
  
  
  Xiang po dridhej me zemërim. "Të vdes, ju të mallkuar Amerikane," pëshpëriti të natës. "Të vdesë i pari."
  
  
  Një orë, dy. Ai crouched poshtë, gjeni hardhuca duke u ngrohur në urrejtje. Më në fund, qentë filluan të leh faintly në rritje të erës.
  
  
  Xiang shpejt e nxori dorën e tij të djathtë rreth tij lëkurë deleje dhe jo të mbërthyer atë në xhepin e tij doublet. Gishtat e tij, i shtrënguar rreth automatik, pistoletë. Kinezët e dinë se vetja si Lloj 54, ih kopje rus 7.62 mm TT M 1933 Tokarev. Xiang ngadalë e nxori një pistoletë nga xhep dhe cocked atë me një nga tetë modelet mauser rretheve, të rënda të mjaftueshme për të depërtuar një këmbë e pisha. Pastaj ai u mbyt bark të parë në dëborë, në mes të ego-thyen sled këngë, dhe rreshtuan mbi visor të armën e tij.
  
  
  Ajo nuk do të jetë e vështirë në dritën e hënës. Një i mirë-përcaktuar qëllimi i afrohet atij me frank sytë. Hsiang vënë armët përsëri në xhep, uli kokën e tij në një të bardhë kapak dhe qëndroi pothuajse të padukshme në dëborë. Pastaj ai filloi të numërimit të votave. Amerikane do të keni të mira qentë, shpejtësia e të cilit mund të arrijë deri në tridhjetë e pesë kilometra në orë. Por lodhja ishte diçka për t'u radhitur me: njëzet-e-pesë orë. Për shembull, dy dhe një gjysmë minuta për kilometër. Katërqind metra në minutë. Shtatë metra për sekondë.
  
  
  Kur ai dëgjoi zërin përsëri, ajo u bë më e qartë. Dhe kur ai është vigjilent, ai mund të dallojë tingujt e ndryshme të qenve". Një çast më vonë, sledge rattled.
  
  
  Hsiang e nxori revolen e tij. Ai nuk e ka parë sled derisa ajo ishte njëqind metra larg. Ai sprinted nga me dëborë pritë: qentë ishin racing, një gunga grumbull batanije të mbuluara me furnizimet e shtrirë në tërë gjatësinë e sled, dhe pastaj një i gjatë, i errët figura dalë nga pjesa e pasme e sled kërcyen në të gjithë ghostly peisazhit.
  
  
  Xiang ngadalë numëroi deri në dhjetë dhe të hapur zjarr. Kërkim mbi visor në errësirë figura kokën prapa akuzuar qentë, Xiang pa një të vogël simite, ndoshta kokën dhe flokët, shfaqet shkurtimisht në dritën e hënës para se të zhyten në dëborë. Por palëvizshëm shoferin dhe të leh qeni vazhdoi të notonte.
  
  
  Xiang gjuajtur përsëri dhe përsëri. Dhe përsëri. Qentë, të sled, dhe njeriu ka vazhduar të bëjë zhurmë, kanosës mbi Vetja pritë. Ai nuk mund të humbasë tani. Xiang e gishtit tregues të mbështjellë rreth e qëlluar përsëri. Armët thundered përsëri.
  
  
  Vetja e fushës së vizionit ishte e mbushur me të egër në sytë e qenve, gjuhët e fërkimit të drooling gojën, putrat e rëndë në prapambetje-si bora si pistons e një ikja infernal makinë. Xiang u ngrit në gjunjë dhe qëlloi përsëri nëpërmjet boshllëkut mes tij dhe të errët-jacketed figura. Pastaj, ai e hodhi veten nga rruga e shpejtimin sled.
  
  
  Deri afër, si sledge kaluar, Xiang pa se figura nuk kishte asnjë fytyrë. Parku ishte i zbrazët. Ai kaloi tij të çmuar plumba në scarecrow. Gjëja tjetër që ai e dinte, pesha në sled hiqet si diçka fluturoi rreth strehë e batanije.
  
  
  Në teh i hollë glinted në dritën e hënës.
  
  
  Hsiang nxorrën armët deri sa stilet e goditën, e dërguar vetja zvarrisës mbi shpinën e tij në borë. Një dorë e fuqishme e mori Vetja e dore dhe bluhet duke e kockave.
  
  
  Hsiang u përpoq për të ngritur armët përsëri.
  
  
  Ai bërtitur. 'Kush jeni ju?"Kush jeni ju që e vret aq mirë?" flashed stilet.
  
  
  Në të fundit moment të shkurtër të jetës së tij, Xiang dëgjuar dy gjëra.
  
  
  Si gjaku dripping në borë.
  
  
  Dhe emri: "Nick Carter."
  
  
  
  
  
  Kreu 1
  
  
  
  
  — A je absolutisht i sigurt Hsiang është i vdekur, Nick?"
  
  
  Ka raste kur Davidi Hawke " mund të jetë i bezdisshëm, dhe kjo ishte një nga ato momente. I ulur në selinë e tij në Uashington, D.C., ndërsa vetja e tij-rumpled tweed kostum reeked i ego të mbajë erë të keqe e lirë puro, Hawk yjeve në prodhimin e vet të "Përsosur Burokrat."
  
  
  Një kafe dosje të shënuar "Carter-Hsiang" ishte vendosur diagonalisht në frontin e tij, dhe Hawk u tërhoq në prapanicë e cigare e tij dhe e bëri më të mirën e tij për të bërë të sigurt që unë nuk shoh asgjë rreth përmbajtjes së saj. Përveç dosje dhe puro, ego kryesore crutch ishte një unë të përpiqet burim stilolaps, të cilën unë vazhdova të shkruaj në dosje, ndërsa unë e përshkroi ngjarjet në Arktik.
  
  
  Ai lëshoi në orën e tij dhe vështroi ngultas blu re tymi që të varur mbi Hawke është gri kokë. "Hsiang ka vdekur në Rivne në pesëdhjetë e katër orë, shtatë minuta, dhe gjashtëmbëdhjetë sekonda," thashë unë.
  
  
  Hawke është stilolaps vazhdoi të para të letrës.
  
  
  "E uem ishte goditur me thikë dy herë në fyt me një stilet. E parë plagë dëmtuar arteries karotide, e dytë e hapi trachea. Trupi është ende atje. Nëse ju doni të shkoni dhe të shihni trup, unë mund të ju tregojë për nen brenda dhe jashtë.
  
  
  "Tani, tani, Nick," Hawk-tha. "Nuk është aq e rrezikshme. Ju e dini se si gjërat janë me të popullit tonë në Washington. Ne jetojmë në shkresa. Si tjetër mund të arsyetojmë veten? Agjentët si ju, Killmaster playboys, të marrë të gjitha argëtim, të gjitha aventurë, të gjithë udhëtimit. Mos na kurseni këto pak momente të mjeruar.
  
  
  Hawk më dha një buzëqeshje në lidhje me gjatësinë e një ego puro prapanicë. "Të gjithë të drejtë, Nick," tha ai. 'Faleminderit. Jo vetëm në tuaj emër dhe AH. Ka disa zyrtarë të lartë të qeverisë të cilët duan që ju të dini se ata vlerësojmë atë që nuk ekziston."
  
  
  Ai bëri të përshtatshme tingujt e mirënjohje.
  
  
  "Hsiang punuar për të na bëjë shumë vështirësi serioze," tha ai. "E saj, unë jam i frikësuar se ne do të shohim më e llojit tani." Përveç kësaj për të qenë një mjaft të shtrenjta hobi, lufta është bërë tmerrësisht e rrallë. Kjo është një luftë në mënyrë të modës së vjetër, me ushtritë dhe armë, me shkatërrimin masiv në fushë të hapur.
  
  
  Hsiang ishte një lloj i ri ushtari: ekonomike luftëtar. Më pak kopje, më shumë trurin. Wen është afër-kirurgjikale njohuritë e ekonomisë botërore dhe maniak dëshirën për të analizoj ih. Rezultati mbetet i njëjtë: shkatërrimin e kombeve dhe të popujve, rrëzimi i të gjithë të civilizuar të sistemeve të krijuara nga jeta. Por kostoja e operacioneve është më e ulët, dhe qëllimet janë të lehtë për të fshehur."
  
  
  Hawk mori nga një iso rta puro, u përkul mbi tryezën e tij, dhe fliste shumë ngadalë, shumë qartë dhe shumë qëllimisht. "Por rreziku nuk është aspak më pak.
  
  
  Ai waved dorën e tij në frontin e fytyrës së tij, sikur të fshijë një të padukshme horror.
  
  
  "A e shihni lule qershi në rrugën tuaj këtu?" pyeti ai.
  
  
  "Po", I thashë.
  
  
  "Në uashington ka shumë për të ofruar në pranverë", tha ai.
  
  
  Saj, dukej në atë ndjeshëm. Unë e di se vetja ka një mënyrë të çuditshme për të marrë pikë, dhe kjo nuk ishte e vështirë për mua të dyshoj vetja e duke u përpjekur për të barra mua me disa punë e zyrës. Ego duhet të ketë njohur e saj më të mirë.
  
  
  "Si e mirë si Washington është," tha ai, " unë besoj se janë më të mirë në vende të ndryshme."
  
  
  "Nuk është për ju", I thashë.
  
  
  Hawk qeshi. "Si në lidhje me një pushim, Nick?"
  
  
  Im vetullat e shtënë tim tepër i hollë, por para Hawk mund të gëzojnë e tij të vogël, papritur, ajo u ul përsëri duke ih.
  
  
  "Çfarë është shaka?"
  
  
  'Një shaka?'ai tha, ndriçim tjetër e tij të pista puro.
  
  
  "Ju e keni dëgjuar mua," më tha.
  
  
  Hawke luan ofenduar pafajësisë. Një ditë unë do të paguani dikë një shumë të holla për të bërë një kopje të Oscar për ta. — Pse nuk keni dyshim mua, Nick?" Ka të saj gënjyer ndonjëherë për ju?
  
  
  Ne të dy kishim për të qeshur.
  
  
  "Seriozisht", tha ai. — Si për një udhëtim?" Ai u përkul prapa ne karrige rrotullues, sytë e tij të skanimit tavan sikur të ishte një hartë të botës.
  
  
  "Për disa të bukur dhe të ngrohtë vend ku ju mund të merrni shpëtoj prej Arktik ftohtë," tha ai.
  
  
  Unë kam pritur për atë, por unë nuk thonë asgjë.
  
  
  "Ah, të marrë Riviera franceze, për shembull. Po, unë kam dëgjuar se ajo është e bukur në fund të pranverës, pak para se turistët dynden aty. Një vend si të Bukur. Unë kisha informata të mjaftueshme. "Dëgjoni", u thashë. "Ju jeni duke folur në lidhje me një pushim apo një vend pune?"
  
  
  Hawke është ideja e një ndershëm përgjigje një pyetje të reja. — A e dini se kush është në të Mirë tani?"
  
  
  "Më tregoni mua," më tha.
  
  
  "Vetëm një e mirë film yjet në Amerikë."
  
  
  Unë i tregova. 'Me të vërtetë?'
  
  
  "Po, me të vërtetë," Hawk-tha me një peshkaqen-si zbardhje dhëmbësh. "Dhe ajo duket të jetë vetëm, shumë." Natën e kaluar, ajo ishte aty i vetmuar , në Mediterrane Pallatit, duke luajtur dhe duke humbur ruletë, dhe askush nuk mund të ngushëllojë. Hawke shkundi kokën e tij në "tuaj dhimbjet" e gjitha kjo. "Në rregull," I tha. "E saj duke i dhënë dorë. Kush është kjo?'
  
  
  Vetja sytë e ngushtuar pak si ai u përgjigj: "Nicole Cara."
  
  
  "Nicole Bën", thashë,"vdiq në një përplasje avioni katër vjet më parë".
  
  
  'Me të vërtetë? Hawk tha, duke e vendosur avioni im biletave nëpër karrige.
  
  
  
  Kreu 2
  
  
  
  
  Ai ishte një e vërtetë fanatik.
  
  
  E saj, u ngrit dhe vështroi ngultas tij në ego kafaz xhami, të pavëmendshëm për çdo gjë, por egon e punës. Një të vogël birdlike objektiv, nervor sytë twinkling pas një palë syze ulën në një kohë sqep hundë. Vetja e kockëmadh trupit twitched me tensionin nervor, sikur ai të ishte gjithmonë do të kandidojë larg, kur ai u frikësuar. Nikotina gishtat kthyer nëpër fotot e vetja në esh-të mbuluara tavolinë. Vetëm e tij në dhomë të vogël me një pamje të mirë të tij kabinete të dosjeve, e cila rrinte në këmbë si për shqiptimin e radhë së gurëve të varreve në një të mbushur me njerëz varrezat, ai ndjeu në elementin e tij. Hubert Wicklow, një ithtar i fakteve, një portier të kujtimeve, një mbajtës i harruar e të dhënave. E Perandorisë ishte Vetja pluhurin e arkivit të një të vetme Kombëtare Agjencia e Lajmeve.
  
  
  Rrezet e dritës që filtruar përmes ndotur New York ajrit përmes lartë dritaret e dhomës ishin vetëm lehtësim. Ajër të varur ende dhe të rëndë me pluhur në dhomë.
  
  
  Në këtë madh mauzole, e kaluara është e balsamosën: gazetareske gjen e kolonelë që sundoi diku në Amerikën latine për një javë apo një muaj, vrasësit e të cilit krimet e emocionuar publikun për katërmbëdhjetë ditë; crooks, atletët, presidentë, kryeministra, ekzil, mbretër, një pjesë e madhe ndërkombëtare vargun e njerëzve të cilët për një çast fitoi kapriçioz vëmendjen e shtypit, dhe pastaj rrëshqiti mbi të jetë praktikisht e harruar. Por nuk Hubert Wicklow.
  
  
  Në gjigande në skutat e egon, mendjen, emrat, faktet, të dhënat dhe statistikat ishin të grumbulluara! up si miser e thesare. Atë që ai nuk do të mund menjëherë të kujtohet nga kujtesa, ai mund të gjeni në dhjetë minuta, të tërhequr nga e kaluara rreth varrit-si bartës të tij kabinete të dosjeve.
  
  
  Ka njerëz që mund të bëjë të tilla një kujtim fitimprurës, por nuk Hubert Wicklow. Vënë vetja në frontin e të huajve, të marrë vetja për të kryer, dhe tregoni uem si për të marrë të pasur, duke siguruar vetëm një fakt të thjeshtë, dhe të gjithë ata që shpërtheu rreth hollë vetja twitching rta ishte një pafuqishëm belbëzon. Ai shrugged dhe mbajtur nga duart e tij, me pëllëmbët lart. Ai shkundi kokën e tij weakly. Shiu ka luajtur mbi ballin e tij dhe të mbështjellë me poshtë hunda e tij.
  
  
  Hubert Wicklow kishte një të çuditshme dhe delikate gjeniale. E shëmtuar ishte një fjalë e mirë për të. Një tjetër, shumë.
  
  
  Ai pastroi fytin e tij.
  
  
  I tronditur, ai shikoi lart. Dora e tij preku grumbullin e fotografive në dysheme. Vetja fytyrë të kthyer të kuqe. Dora qëlluara një cigare që digjet në vetvete në ashtray, e humbur, dhe të mbështjellë me e cigareve nëpër tabela.
  
  
  "Marrë qepur," tha ai.
  
  
  "Qetësuar", thash unë. "Kjo është vetëm mua."
  
  
  Em kishte arritur të gjejnë tij cigare, dhe tani, të lakuara të dyfishtë në karrigen e tij, ai ishte me zell në kërkim për fotografitë e tij nën tavolinë.
  
  
  Vetja fjalë swirled nëpër tym. "Më lejoni të pastruar rrëmujën e parë. Atje. Mallkim. Unë e dëgjova atë zhurmë kokën e tij mbi karrige më poshtë, dhe pastaj të rishfaqen me fotot e tij; flushed por të lumtur.
  
  
  Ai e vendosur me kujdes ih në karrige, u ngrit dhe e mbajti dorën e tij. "Si jeni, Nick?"
  
  
  "Si gjithmonë," I tha. "Dhe ju?'
  
  
  "Unë jam duke bërë gjithçka unë mund të," tha ai.
  
  
  Ai kap një pirg e fotografitë nga një karrige në cep të në dhomën e tij dhe i vendosi ato në dysheme. "Ulu poshtë," tha ai.
  
  
  "Unë jam ulur poshtë.'
  
  
  Zgjidhjen e tij skelet prapa në karrige rrotullues, ai stubbed e tij dhe e cigare, e ndezi një tjetër, e vënë atë në cep të rta, dhe mori një të shpejtë të tërhiqni. Esh fluturoi nëpër ajër dhe u ul në Uem e këmishë. "Ende bashkuara të shtypni dhe të telegraf shërbime?" Ky pseudonim ishte e vetmja gjë që ai ndonjëherë të vënë në dukje për të ndaluar temë e punës sime. "Me të vërtetë," thashë unë.
  
  
  "Mirë, çfarë mund të bëjmë ne sot për tonë shokët e gazetarëve?" pyeti ai me një buzëqeshje.
  
  
  "Unë kam nevojë për informacion," thashë unë.
  
  
  Hubert shkau përpara në tavolinë. "Më tregoni mua për këtë," tha ai.
  
  
  "Nicole është duke Bërë Atë," I tha.
  
  
  "Vdiq më 3 Mars të vitit 1972, në një përplasje avioni në Aeroportin e Frankfurt, që vranë tridhjetë e gjashtë pasagjerë dhe ekuipazhi i një Caravel punësuar nga..."
  
  
  Ai e ngriti dorën e tij. "Hoo-hoo."
  
  
  "Unë nuk dua të ju bëjë të ndjehen si unë nuk ishte më atje."
  
  
  "Ajo madje nuk ndodhin më", I thashë. "Le të përqëndrohet në detaje. Së pari, a jeni të sigurt se ajo është e vdekur?"
  
  
  'Pa dyshim.'
  
  
  Unë e pyeta. "A mos e keni dëgjuar ndonjëherë ndonjë gjë për të kundërtën? "Dyshime në lidhje me identifikimin e kufomave. Thashethemet ju të dëgjojë gjithmonë në raste të tilla: jo mjaft të vdekur, të tmerrshëm disfigured, të mbyllur në një qeli diku?"
  
  
  "Jo," Hubert tha. "Ajo është e vdekur. Askush, madje as në fang të klubit, ka shprehur një opinion të ndryshëm."
  
  
  "Kurrë nuk ka ndonjë tregues për të kundërtën?"
  
  
  "Jo, absolutisht jo."
  
  
  "Në rregull," I tha. "Në fillim të dytë dhe të fundit tapash: mendoj unë takova një grua që duket tamam si Nicole Bën, si të thuash, një të plotë thirrjes. Si mund ta di nëse ajo është e vërtetë apo një impostor?
  
  
  "Një detyrë e vështirë," Hubert tha. Ai e vuri dorën e tij të cigareve, të vënë duart e tij prapa kokën e tij, dhe u përkul përsëri, mbyllja sytë e tij. "Nicole është duke Bërë Atë," ai muttered. Nicole Bën. Ju duhet të dini se detajet e saj. Alyonka, lartësi, sy ngjyrë të lëkurës, e flokëve. Ajo natyrisht bjonde, apo ishte. Ai foli mendueshëm. "Më e rëndësishme e të dhënave është vetëm një fakt. Keni nevojë për diçka të veçantë që ju nuk e keni parë në një film ende."
  
  
  'Zëri saktësisht?'
  
  
  "Si e vogël birthmark, shumë të lartë deri në brendësi të saj të majtë kofshë."
  
  
  'Jeni i sigurt?'
  
  
  "Më shumë se vetëm një fjalë", tha ai. "Unë nuk mund të kujtohet ku e kam lexuar atë nga, por unë besoj se ajo. Unë mendoj se ju mund të mbështeteni në të cilat, Nick. Kjo është më e mirë unë mund të ju ofrojnë.
  
  
  Ai u ngrit dhe u drodh Uem dorën e tij. "Unë nuk e di se si ju bëni atë," unë i thashë, " por ju jeni një mrekulli."
  
  
  Hubert lejuar vetes një buzëqeshje të kënaqur dhe u ngrit. "Ka diçka tjetër që ju mund të kenë nevojë për të ditur, Nick." Ajo i dha atij një pyetje të duken.
  
  
  "Ju jeni personi i dytë me një interes të madh në Nicole Cara, i cili ka ardhur për të më shihni në gjashtë javët e fundit."
  
  
  "Vazhdo," thashë unë.
  
  
  "Siç e dini, Uni-Kombëtare të Lajmeve është jo vetëm e lidhur me shtypin. Ne jemi edhe një reklamë të agjencisë. Dikush mund të vijnë këtu dhe për të blerë atë që ne ofrojmë. Kryesisht kjo është fotot, kryesisht për librat. Rreth dy javë më parë, një djalosh i ardhur në këtu dhe më kërkoi për të blerë kopje të të gjitha fotot e Kara në arkivin tonë."
  
  
  "Ju keni tashmë kishin kërkesa të tilla, nuk e keni ju?"
  
  
  "Ndonjëherë," Hubert tha. "Zakonisht, megjithatë, ata vijnë këtu për herë të parë për të parë të gjitha fotot, dhe vetëm pastaj tregoni atyre atë që ata duan. Ky djalë blerë atë pa e parë. Ky ishte i pari tipar pazakontë.
  
  
  "Dhe e dyta?"
  
  
  "Së dyti, aty nuk ka qenë shumë interes në Nicole në vitet e fundit." Disa libra janë botuar pas vdekjes. Një kohë e kujtime të një fang klubi ka qenë i botuar. Dhe kjo ishte e gjitha. Pastaj ne kemi marrë një kërkesë për një foto për të ilustruar të njohura të historisë së atyre viteve. Pra, duke kërkuar afër për çdo gjë që kishte qenë vetëm një të dytë vetja quirk."
  
  
  "Dhe e treta?".
  
  
  — Ju keni një vajzë të quajtur Wilhelmina. Kjo ishte një deklaratë, e jo një tapash.
  
  
  Wilhelmina është një shumë tepër të dashurën, ose më mirë, një Luger të tipit pistoletë. Ajo kurrë nuk ishte larg nga mua. Jo më shumë se Hugo, stilet e mia, dhe Pierre, gazit bombë.
  
  
  "Ky djalosh kishte një të dashurën si kjo," Hubert tha. "Sipas la sqetull."
  
  
  'Çfarë bëri ai duken si?'
  
  
  "Djalë i madh", tha ai. "Një nga këto të gjerë shouldered, trupngjeshur lloje. Një Neandertalit fytyrë. Sytë e saj janë të fshehura prapa syze dielli. Mbresë është tërhequr në anën e majtë mollëz, për dy dhe një gjysmë inç të gjata.
  
  
  — A e ai të thotë: çfarë ai ishte duke shkuar për të bërë me këto fotografi?" "Kjo ishte e shumë e shumë të gjithë, tha ai. Ai tha: "djalosh, ai ka punuar për të ishte i çmendur për afër.
  
  
  — A e di emrin e tij?"
  
  
  Hubert rummaged përmes një pirg të pranuara në një karrige sirtar. "Ju do të love it, Nick," tha ai, zgjidh një nga.
  
  
  Kam shikuar në letër ai i dorëzoi mua. Klienti nënshkrimit ishte në fund. Pranë tij janë scrawls se do të vë në siklet një gjashtë-vjeçar: John Smith.
  
  
  "Ai ishte po aq i mrekullueshëm si ai pa," Hubert tha. Nuk duhet të ketë qenë diçka accusatory në mënyrë shikoi e tij, mik i vjetër, për shkak se vetja tingëllon pothuajse absurde, si mbrojtje. "Eja, Nick. Si mund unë të kam njohur atë? Dikush mund të vijnë këtu dhe për të blerë çdo gjë që ata duan."
  
  
  "Nuk do mend mua," më tha. — Pas të gjitha, ky person mund të ketë qenë krejtësisht të ndryshme. Ndoshta kjo është thjesht një rastësi.
  
  
  "Sigurisht," Hubert tha: "kur të saj shell mbaruar ditë. "Nuk ka një mundësi të tillë.'
  
  
  Ai u drodh Uem dorën përsëri dhe tha: "mirupafshim. Ai vazhdoi të shikojnë atë si ajo ecte poshtë sallë të gjatë në ashensor.
  
  
  Mirupafshim, Nick, Ego dëgjuar saj thonë. 'Kujdesuni për veten. Të jenë të kujdesshëm.'
  
  
  
  Kapitulli 3
  
  
  
  
  'Kujdesuni për veten. Të jenë të kujdesshëm.'
  
  
  Edhe furious ulërima e motorët e tridhjetë mijë metra mbi Atlantik nuk mund të mbyten nga fjalët. Kjo ishte e gjitha ogurzi. Një pushim se nuk ishte një pushim. E mallkuar Hawk. Një e bukur, vajzë që është e angazhuar mund ose nuk mund të jetë i vdekur.
  
  
  Ai hodhi sytë në e tij tabaka me ushqim. Një tronditur copë e qepë rreshtuan poshtë në anën e brown salcë që i rrethuar në gjysmën e gatuar mish si një cyclops sy.
  
  
  Një hije e kaluar, vizioni im."E kam dëgjuar të stjuardesë të kërkoni atë. 'Nuk i uritur?'
  
  
  Zëri i saj, ai i shkundi kokën e tij.
  
  
  Saj të gjatë, i hollë dorën e kaluar në frontin e mua për të marrë e tray.
  
  
  Ajo u parapri nga një gotë uiski. "Më pëlqen kjo," u thashë. "Ndoshta kjo do të më ndihmojë të fle."
  
  
  "Po," tha ajo. "Kjo është gjithashtu Odin në mbarë botën. Ai ngriti në palë të ndritshme sy blu dhe shejtan buzëqeshje.
  
  
  "Kam dëgjuar ka pije të tjera në dispozicion."
  
  
  "Po," tha ajo. "Dhe më e pjekur për tuajat."
  
  
  Ai ndezi një rreth tij gold-informoi cigare. "Dhe për mushkëritë, gjithashtu, unë mendoj.
  
  
  "Po," tha ajo. "Për mushkëritë, shumë. A do të jeni ju duke qëndruar në Paris?
  
  
  "Jo. Unë kam një transferim udhëtim në Orly në dyzet minuta, pasi ne vendin atje.
  
  
  'Për fat të keq. Përndryshe, unë mund të ju tregojnë pamjet.
  
  
  "Po, natyrisht", u thashë. "Por ndoshta një herë tjetër."
  
  
  'Ndoshta.'
  
  
  Ajo e mori letrën dhe u kthye për të lënë .
  
  
  "Unë mendoj se ju do të më mirë të merrni më një tjetër uiski," hej tha saj nga prapa.
  
  
  Damn Hawk, unë mendoja përsëri. Edhe uiski nuk do të më ndihmojë.
  
  
  Ai ende ishte në një humor të keq, kur ai u ul në të Bukur Aeroporti më vonë atë ditë në një fluturim rreth Parisit. Nga taksi që mori mua për Beau Rivage Quai des Etats-Unis, unë mund të shihni sunlit hapësirën e Detit Mesdhe nga një anë. Në anën tjetër — pothuajse një të unbroken linjë hotele, vila, dhe të lartë të ndërtesave jostling njëri-tjetrin si një kurvë të prishur brats në legjendar terreneve të pasura.
  
  
  Dhoma ime kishte një pamje nga deti. Në një të lartë frëngjisht ditë, një fllad i ftohtë ishte defekt. Unë unpacked çanta ime, e vënë Wilhelmina, Hugo, dhe Pierre në dy mbështjellë-up peshqir, dhe të bëhet ih të pebbly plazh.
  
  
  Për një moment, ai ra në shtrat me sytë e tij të mbyllur, dëgjuar të ujit pëshpëritje kundër bregut.
  
  
  Kur i shoqi u kthye në dhomën e tij, nuk ka pasur nevojë për të bërë një rutinë e të kontrolluar. Nuk kishte mohuar faktin se dikush ishte brenda.
  
  
  Ka qenë një pjesë të madhe të pemëve basket në mëngjes tabela. Njerëzimi kishte një kartë të bardhë të bashkangjitur me një fjongo të gjelbër. Dorëshkrimit ishte një francez shopkeeper, por nuk kishte asnjë dyshim për vërtetësinë e transmetuesit. "Mirë se vini në Riviera franceze," kartën lexuar. "Le pushimet tuaja të jenë të gjithë ne, mund të shpresojnë për të.
  
  
  Bythës hawk! Që nga momenti kur u ktheva në pishinë, ai shqetësuar të më zemëruar mua, bëri shaka me mua përgjithmonë. Në fillim, ajo ishte supozuar se Hsiang mund të ketë ikur nga unë. Atëherë, ajo ishte më pak e dukshme ftesë për të marrë një më pak e dukshme pushime. Aty kishte qenë edhe herë në të kaluarën kur Hawke kishte skimped në detaje rreth misionit. Ai mund të kuptoj se. Ka pasur disa gjëra që ai e dinte se nuk ishin aq i sigurt si ai e dinte saj, duke pasur parasysh rrezikun e të qenit të kapur. Përveç kësaj, unë nuk kam nevojë të dinë çdo gjë për të përfunduar tim detyrë. Por, me thënë të vërtetën e saj mistletoe nuk na japë faintest ide se pse ajo ishte e Bukur. Çfarë bëri Hawke kujdes nëse Nicole ishte gjallë apo jo?
  
  
  Duart e mia ishin clenched në grushta. Dhe gjaku i ishte trokasë wildly në veshët e mi. Qetësuar, ai e tregoi veten e tij. Mendoj se njeriu i vjetër e tij në vrimë në Dupont Rrethit në Uashington, e di se çfarë ai është duke bërë. Dhe pastaj, në qoftë se ju nuk e dini se çfarë është, të përpiqemi për të gjetur diçka. Vetëm lejoni që gjërat të ndodhin. Kjo është ajo injoranca që është duke ju shkaktuar kaq shumë probleme.
  
  
  Veprimet. Kjo ishte ajo që unë e nevojshme. Gjithmonë e kam ndjerë më mirë atëherë. Koha e pritjes i ka ardhur fundi. Unë freskohet dhe të veshur për mbrëmje. Në brendësi të xhepit tim doublet im ishte pasaportë të re në emër të Nicholas Anderson. Kudo që ajo shkon, një armë, stilet, të gazit dhe të bombë mund të vijë si një goditje, sidomos nëse rojet ishin aq të zgjuar si I dyshuar.
  
  
  Këtë herë Wilhelmina, Hugo dhe Pierre do të qëndrojë. Ata nuk ishin banorë të Nicholas Anderson, turistike. Por një njeri i quajtur Nicholas Carter me gradën e Killmaster AH do të jetë një budalla që të dalë i vetëm. Ai vendosi dy të vetme tehe blades e saj në jakë . E treta, ishte në rripin e mbi shpinë të tij. Ata binin në shtrat të sheshtë, të padukshme, qetësuese, dhe vdekjeprurëse.
  
  
  Unë ende do të ketë kohë për darkë para mbrëmjes puna fillon. Pas largimit rreth hotelit, ai u kthye majtas, kaloi Quai des Etats-Unis, në tjetër kënd, dhe filloi një kohë të gjatë, dredha-dredha të ecin përgjatë bregdetit në port që të ketë drekë diku afresk al, e vetme dhe me qirinj, me skuqur karkaleca, ratatouille dhe verë të bardhë. .
  
  
  Ajo nuk është në një nxitim. Tani që ajo ishte gati për të vepruar, e saj të humbur me këtë mbi-stimulimi . E saj të gëzuar e ushqimit dhe të mjedisit. Në anën tjetër të harbor, jahte dhe trawlers erdhi natën. Qielli i erret, i kthyer nga blu në të zezë, të gjithë rreth. Dritat flickered në restorante nëpër rrugë. Ai mori një gllënjkë e fundit të verës dhe stubbed nga cigare e tij.
  
  
  Nëse kam pasur një pushim, ajo do të jetë e gjatë deri tani. Ajo ishte koha për të filluar.
  
  
  Lindi-chested dhe i mbështetur nga të rinjtë e duar, ajo u ngjit rrugën e një bari i gjatë dhe flakë të kuqe, lule, një i zbehtë, argëtues shenjë paralajmëruese e errët kënaqësitë dhe kënaqësitë e përhapur për ata që janë të gatshëm që të dorëzohej për tundimet e krem me ngjyrë të botës. pas afër. Nëse statuja kishte një emër, askush nuk do të kishte menduar për të shtuar ajo. Por duke pasur parasysh vendosjen për të hyrë në kazino, ndoshta këto përpjekje të ishin të panevojshme. Zonja Pasuri do të jetë e mjaftueshme.
  
  
  E Palais de la Méditerranée në Shëtitore des Anglais në të Bukur nuk është për ne më e mirë, por për ne më e keqja kazino në côte Cote d'. Megjithatë, ajo është profesionale, efikase, dhe në mënyrë të barabartë i uroi mirëseardhjen, si për turistët që të kufizojnë rrezikun e tyre për dhjetë apo njëzet dollarë në natë, dhe për gamblers të cilët kërkojnë normat e larta.
  
  
  Në krye të dyfishtë shkallë lakuar që shpie drejt parë katin e dytë, duke u shtrirë në të gjitha drejtimet, të njohur, si Les Salons de la Mer, e saj, u kthye për të Sekretariatit. Pas counter, e cila dukej më shumë si një kabinetit, ulur dy burra në tailcoats, i zbehtë, me një ajër të pathyeshëm skepticizëm. Pranë tyre u ul një e rëndë-eyed grua e re e veshur në një fustan të zi, të ndash dyshimet e saj në lidhje me njerëzimin që shkrepi përmes ih është lodhur sytë. Disa turistë, me sa duket nga një prej shumë konferenca, se e Bukur e Këshillit të qytetit rregullisht ushtrive, ishin mbledhur rreth karrige.
  
  
  Si e bëri rrugën e tij, nëpërmjet tyre, ai depozituar tij pasaportë dhe një pesë-franga pjesë në banak. Monedha ishte e mjaftueshme për një hyrje të biletë për një mbrëmje. Pesëmbëdhjetë franga një javë, tridhjetë muaj, gjashtëdhjetë e një sezon. Të gjitha unë u lejohet të bëjnë brenda e saj për të bërë një të madh guess këtu. Unë kam qenë për baste në fatin e vetë, bast se në një mbrëmje unë do të fitojë çfarë Hawk më ka dërguar.
  
  
  Një tjetër skeptik në kërkim të njerëzve të hapur pasaportën time "Nicholas Anderson", filluar në foto, dhe pastaj të shqyrtohet fytyrën time.
  
  
  E kam plotësuar formularin ndërsa ai i kontrolluar pasaportën time në arkivin e në qoshe pas tij. I kënaqur, ai shkarraviti emrin tim në një të verdhë kazinoje me dy ngjyrë gështenjë të vija në anën dhe shkau atë të gjithë për mua.
  
  
  Dy rojet e sigurimit në hyrje të Les Salons de la Mer tundi kokën për mua si unë afrua e saj.
  
  
  Zëri i saj ishte në krye të tri mermeri hapat që do të çojnë në një kushtueshëm sallë; një dhomë në nivele të ndryshme, të gjerë dhe të gjatë si një fushë futbolli, mbuluar tërësisht në ngjyrë të kuqe. Të gjithë nga mua, flakë të kuqe perde përshtatur detit të parë të windows. Në të vogla ballkone jashtë, e larë në moonlight dhe të lagësht të pranverës fllad, çiftet ulur duke pirë pije dhe duke folur mbi zhurmën e trafikut. Nuk ishin të rrumbullakëta midis meje dhe ballkone të majtë dhe të djathtë. Ruletë, craps, baccarat, blackjack, écarté, trente et quarante . Nën butë me shkëlqim e me gjak të kuq ekranet, argjendi ingranazhet pe, kartat e pëshpëriti kundër leckë të gjelbër, zare rattled dhe patate të skuqura e rrjedhshme në një cikel i humbjet dhe fitimet.
  
  
  Ai ecte shpejt në dhomë, u ndalur në një nga dy restorante për një pije. Nuk kishte shumë njerëz në fillim të sezonit. Disa tavolina ishin të mbyllura. Nga koha në kohë një zë do të thotë të ashpër mbi din, "Rien ne va plus", dhe pastaj ajo do të dëgjojë të kurdisur e një fildishtë topin kundër muret e timonit ruletë.
  
  
  Nuk kishte asgjë të veçantë në lidhje me publikun. Amerikanët u grumbulluan rreth blackjack dhe craps tavolina . Baccarat grupi përbëhej kryesisht me Britanikët dhe të moshuarit, dhe në skenën ndërkombëtare është përqëndruar rreth tavolina ruletë. Ka pasur disa kudo Japoneze njerëzit në blu kostume, këmisha të bardha, real dhe lidhjeve, dy Arabë, një pjesë e Grekëve, disa Scandinavians, një Spanjoll, Gjermanët, Anglezët dhe Amerikanët.
  
  
  Ulur në karrige druri, të tensionuar, të moshuar gra të armatosur me laps cung vendosur mbi fletët e letrës, gjetja e rreptë sisteme si D'Alembert dhe Shfuqizimi .
  
  
  Ai qëndronte prapa një nga gratë më të vjetra në tabelën më afër hyrjes. Atje, kam pasur një fushë të vizionit që e bëri të pamundur për këdo që të hyjnë nëpërmjet hyrjes kryesore, pa u vënë re.
  
  
  Unë i dha çdo croupier dyqind e pesëdhjetë franga. "Pesë në patate të skuqura," uem tha saj. Faturat u zhduk në tavolinë të sigurt nëpërmjet një pangopur slot me një bronzi merimanga. Rreth një thesar trove të ngjyrosur shenjat e besimeve të ndryshme, pesëdhjetë e verdhë disqe shkau ndaj meje. Ai le ta shi poshtë në e tij doublet.
  
  
  Për një kohë, ai e lejuar veten të bien në gjumë të clang e basteve, e karikimit të timonit, të ritual qan e croupier përzier në një të pafund në internet:
  
  
  - Nave . Skuqem. Shkelje. Faites fox jeux. Rien nuk është një plus i madh. Cilantro. noir. Shkelje. Faites vous jeux. Rien nuk është një plus i madh. Vidë-goditje. Skuqem. një çift.'
  
  
  Çdo herë dera u hap, ai ngriti sytë me shpresë, por më kot.
  
  
  Ai arriti në një minutë dhe kanë filluar të vënë baste. Ndonjëherë, kryesuesi mori time patate të skuqura, ndonjëherë ajo u dha atyre larg. Mendimet e mia ishin vetëm gjysma mbi rrota. E tij ka luajtur në më të lartë të ngrehinave të mëdha.
  
  
  Një orë e gjysmë të kaluar. I mërzitur, I kaloi në bast mbi individin numra. Vetëm të saj të vënë shuma fjalë për fjalë në Nike Carter, solli deri në dhjetë — dhe ka humbur. Saj e thjeshtë për të vënë shuma fjalë për fjalë në Nicholas Anderson, bast në të gjashtëmbëdhjetë dhe të humbur përsëri. E saj vetëm vënë letra e Davidit, Hawk, bast në nëntë dhe të humbur. Numri i saj përfundoi fjalë për fjalë në Nicole, dhe përsëri e vënë në dhjetë.
  
  
  Im chip ishte vetëm në numër në të gjelbër fletë, shans ishte 37 për 1. Tregtari u zhvendos tij dore dhe i madh rrota filloi të dalësh kundër akrepave të sahatit. Fildishtë topi kërcente në timon akrepave të orës, kundër rrjedhës së zezak, si një meteor në qiell natën. 'Rien ne va plus,' e croupier barked. Rrota ngadalësuar. Topi ra nga nën rim, kërcente mbi bulkheads, ngadalësuar, kërcente një herë, dy herë, dhe ra në kutinë numër dhjetë. Grabujë shtyrë një pirg të patate të skuqura të verdhë dhe një të kuq të njëqind franga copë drejt meje.
  
  
  Ih kap atë, e përplas disa verdhë kartat me tregtarin që vënë bast, dhe përkul për të mbledhur pjesën tjetër.
  
  
  Kur unë e pashë përsëri, ajo ishte aty, i hapur në të gjithë prej meje, në anën tjetër të çairit. Ishte emocionuese. E saj mjaltë-flokë të verdhë, u tërhoq përsëri prej saj duke buzëqeshur fytyra dhe e lidhi me një të gjelbër të zbehtë fjongo, e shpallur cheekbones të lartë, mbështetur nga një bukuri atë kohë nuk mund gjurmë. Një fustan të hollë të bardhë me një të ulët të prerë në qafë për të treguar off në plotësinë e saj të plotë zemrat e varur prej saj të mirë-ndërtuar trupit. Ai e pa që nuk kishte asgjë ndalimin e vështirë të saj nga thithat shtypur kundër të ftohtë, të butë pëlhurë.
  
  
  Ajo ka arritur në saj të çantën dhe nxori një njëqind franga shënim. "Pesë patate të skuqura," ajo i tha tregtari.
  
  
  Ai deftly përfundoi fatura rreth një druri disk dhe për të rënë në pashuar arch e bakrit chute. Ajo tucked çantën e saj nën krahun e saj dhe për të përdorur të dyja duart për ta shtrydh patate të skuqura si një fëmijë clutching një mal me cookies. Gjeste ishte kaq i pafajshëm që kam pasur për të buzëqeshur. Në atë moment, ajo i ngriti sytë, vështroi ngultas mua nëpër karrige, sytë e saj shkëlqejnë si djegia emeralds. Pastaj ajo hodhi sytë sërish, në ato cheekbones në konfuzion, dhe vazhdoi të ngul sytë në karrige. Shprehja e saj u bë serioze, të zymtë. Arritur në mes të ulur lojtarët, ajo mbajti një rreth të verdhë e saj patate të skuqura për një shtatë. Ajo është e humbur, ajo është vënë në gjashtëmbëdhjetë, dhe ajo është e humbur. Ajo është betted në shtatëmbëdhjetë dhe të humbur. Ajo është betted nëntëmbëdhjetë dhe të humbur. Ajo është betted në njëzet e gjashtë dhe humbur. Ajo është në tridhjetë e tri dhe humbur.
  
  
  Dhjetë herë në një rresht, ajo bast mbi numrin e njëjtë, në rastin më të keq mosmarrëveshje në tryezë, dhe ka humbur dhjetë herë në një rresht. Tani saj frymëmarrje të ngjallur, dhe gjinjtë e saj të lëvizur poshtë e lart në eksitim, zbrazja e hollë pëlhure e veshjes së saj. E saj rozë-lacquered duart e dridhej si ata clutched saj shkrirja e thesarit, dhe pas dy më shumë fishekë, ajo ishte në gjendje të mbajë atë që kishte mbetur në një dorë.
  
  
  E saj nuk e kishin menduar kurrë që ajo luan për argëtim. Një shtresë e hollë e akullit glistened në fund të qafën e saj, dhe një herë kur u kthye rrota, ajo pak saj cik. E saj, shikuar si gishtat e djathtë të saj u tërhoq nga një tjetër rivendosur varg mbi rënien e aksioneve të majtë të saj.
  
  
  Ajo e shikoi atë. Ee buzët që vënë heshtja fjalë. "Ju lutem", tha ajo. 'Të lutem.'
  
  
  Ajo e vë numrin nëntë chip në frontin e saj. Ritual u përsërit: rrota u kthye kundër akrepave të sahatit, salla u kthye në drejtim të tjera; në momentin kur topin ra, ishte një britmë: "Rien ne va plus" dhe një heshtje, në të cilën lojtarët e priste.
  
  
  Edhe në qoftë se unë kam qenë i shurdhër, të gjitha unë duhej të bëja ishte të duken hej e në sy për të parë rezultatin. Dy lot welled deri nën qepallat e saj, balancimin e ka për të rrokulliset poshtë faqet e saj. E saj, e pashë trupin e saj të tensionuara. Ajo gëlltit të vështirë, dhe lotët e saj u ndal.
  
  
  Ajo hodhi sytë në dorën e saj. Gjashtë patate të skuqura të majtë. E saj të gjata ngjyrë kafe krahun e mbështjellë një rreth tyre dhe e vuri në numrin njëzet e katër. Këtë herë, ajo mbylli sytë e saj si rrota u kthye. Rezultati nuk ishte më mirë. Në më pak se dhjetë minuta, Afër kishte vetëm dy patate të skuqura të majtë. E saj agjitacion nuk e kishte tërhequr, por që tani ajo duket gati dorëheqjen e saj të vështira. Ajo nuk hezitoi. Ajo e vë numri trembëdhjetë chip në frontin e saj.
  
  
  "Të lumtur" ai thirri nëpër karrige.
  
  
  Ajo shikoi në mua dhe u përpoq për të buzëqeshje. Por ajo nuk do të ndalet së saj mjekër dhe nga buzët e duke u dridhur i tëri dhe sytë e saj ishin të ndriçuar me hollyhocks. Ajo i mbylli sytë përsëri, duke u shmangur nga vështrimi im.
  
  
  Sytë e saj të vazhdueshme për të ngul sytë në Afër. Një derë e hapur në sfond më lart. Një njeri erdhi. Ai dukej si djalë i madh që të dhënat e mbledhura nga ana e saj.
  
  
  
  Kapitulli 4
  
  
  
  
  Vetëm ai qëndroi atje për një ndarje të dytë para vetja e mprehtë sytë e gjurmuar atë më tej. Dhe pastaj vetja super-e bukur zi pointy baletit shapka clattered poshtë shkallëve për qilim të kuq. Zëri i saj ishte tashmë vijnë rreth karrige në drejtim të saj.
  
  
  Sinqerisht prapa saj, duke buzëqeshur me mizore kënaqësinë që crinkled Schrammel është vetja e tij në faqe, ai e ngriti dorën e tij dhe u mbyt tij shëndoshet gishtat në mishin e saj në krahun e djathtë, vetëm mbi bërryl. Ai i pëshpëriti diçka në saj të veshit.
  
  
  Ajo stiffened, fytyrën e saj të ngurtë me frikë. Përcaktohet, por të kujdesshëm, të frikësuar e duke shkaktuar telashe, ajo u përpoq për të thyer nga e mbarë vetja e vazhdueshme subterfuge. Saj duke buzëqeshur me lëkurë tregoi pika të bardha nga e përafërt presion vetja mashtrim.
  
  
  E saj afrua e saj nga ana tjetër, të gjithë mirësisë dhe të pafajësisë.
  
  
  "Ah, ju jeni atje," jehonë ajo. — Unë isha duke filluar të mendoj se unë do humbur ju. Nëse jeni të lodhur e ruletë, si në lidhje me një pije?
  
  
  Në heshtjen që pasuan, ai dëgjoi tregtari të thonë, " Një." Ajo humbi përsëri.
  
  
  Kur të lirë parfum e goditi atë si një të kanalizimeve të mbajë erë të keqe, dhe e tij të zi mëndafshi të përshtaten glinted në të butë kazino dritë, Pollard Shelg arritur poshtë dhe më dha të gjitha fuqitë mendore. Në dritën e parfum, në dritën e kostum e tij, ai gjithmonë do të ketë pamjen e një njeriu që ka kaluar shumicën e jetës së tij në taverna ku fluturon scurry mbi pies.
  
  
  "Kush dreqin jeni ju, të qepur?" — Çfarë është ajo? " pyeti ai në një pëshpëritje. Kjo ishte një shenjë e mirë. Ai nuk ishte duke shkuar për të bërë një skenë.
  
  
  'Ndoshta, z. Smith? kishte time për shërimin e reumës.
  
  
  Ai tha, "Huh?"
  
  
  Ajo nuk doni të shikoni në atë. "Pra, si në lidhje me një pije?" Babai i saj tha. — Ju duket si ju jeni duke shkuar për nevojë për disa freshening lart".
  
  
  "Po," tha ajo. 'Po, faleminderit. Sigurisht që unë mund të.
  
  
  "Mirë, që është e madhe, atëherë," thashë unë. "Do të shkojmë?"
  
  
  "Kjo grua ka një takim, diku tjetër", tha ai.
  
  
  "Ju them se," thashë unë. "Por unë jam i befasuar që ajo nuk më thoni."
  
  
  "Dëgjo, djalosh," tha ai. "Marr këshilla të mira dhe për të marrë nga këtu. Nuk rrinë hundë tuaj në çdo gjë që nuk shqetësim ju.
  
  
  "Po, por ajo ka të bëjë me mua", I thashë. — Keni dëgjuar resë. Ajo dëshiron një pije me mua."
  
  
  Vetja fytyrë të kthyer të kuqe. "Nuk më bëjnë të ju pyes shumë herë," tha ai.
  
  
  Vetja ruka rastësisht u tërhoq prapa e tij xhaketë, me qëllim që tregon mua se çfarë ishte tucked në rrip, dhe gjithashtu për të treguar mua se ai kishte më shumë guxim se sens të përbashkët, dhe se siguria e Palais de la Mediterranee nuk ishte aq e sigurt si ai mendonte. Duke gjykuar nga ai dolly sekonda që unë pashë këtë armë, mua më dukej se ai e mbështetur tij drivetrain me një Meksikan Trejo .22, Modeli 1. Meksikë nuk mund të jetë i njohur për armët e saj të industrisë, por disa nga bukuritë që vijnë nga atje janë si të qetë si një pyromaniac në një pluhur të anijes. Modeli 1 është një pista dhe shumë të pazakontë armë. Ajo ka zgjedhur në pjesën e sipërme të majtë qoshe e dyqan. Kur ju rrokullisje vetja dhe tërheq këmbëzën, armë zjarret e tetë të shtëna në një automatik hov.
  
  
  Vajza ishte gulçues për frymë. "Nuk do të jetë një idiot, Guido", tha ajo.
  
  
  "Unë nuk mendoj se ju jeni duke përdorur vetja," Uem tha saj.
  
  
  — Unë nuk do të rrezikojnë atë.
  
  
  "Unë isha duke shpresuar se ju do të them se," thashë unë.
  
  
  Ai e mori butësisht dorën e saj, dhe së bashku kemi ecur në derë. Prapa nesh, Guido muttered një mallkim.
  
  
  Egon, mendjen, ose çdo gjë që ishte e fshehur prapa që të Neandertalit ballin, kishte për të shkuar nëpër një shumë të lufton për të ardhur në një përfundim ose të mbani mend atë që dikush i kishte thënë atë për të bërë. Ai nuk do të më sulmojnë si lloji për të bërë një gjeni në pavarur të menduarit.
  
  
  Ndërkohë, mundësia që ai do të hapë zjarr ka rënë me çdo centimetër se ne kemi vënë në mes nesh. Guido ka qenë të trajnuar për të vepruar, nuk mendoj se, dhe në qoftë se ai merr poshtë për të biznesit e drejtë larg për të menduar gjëra përmes, ne do të kemi mjaft kohë për të ecur në Paris.
  
  
  Ndërsa mbajtja e saj të tensionuara trupit jashtë vijës së zjarrit, ne nxitoi tek dera. Guido pasur më shumë guxim se sens të përbashkët, por çdo i dyti konfirmuar besimin tim se ai ishte programuar për të shmangur flashy skena.
  
  
  Ajo ishte vetëm disa sekonda para se ne të arritur në krye të shkallëve, por ajo gjithmonë ndjehet më shumë kur një nga ato courier-konsumatorët e kënaqur është e rëndë diçka në kokat e tyre.
  
  
  Duke kaluar nga dera, ne kaluan përmes sallës së hyrjes në të majtë të krahut të shkallëve, e cila zbriti nëpërmjet dy harqe në hyrje të Mediterrane Pallatit .
  
  
  Një disa momente më vonë, Shaggy është që të dëgjohet zëri i saj në anën tjetër të shkallëve, dhe kur kam shikuar nga ana tjetër, unë pashë Guido drejtimin poshtë, pothuajse të drejtë tjetër për ne. Vetja sytë ishin plot bujë sipas tij mbyllura të ballit.
  
  
  Ai ishte vetëm dy ose tre hapa larg, kur ne thye nga dera e përparme të Pallatit, në një natë të ftohtë. Kënaqësi kërkuesit ende erdhi, ndonëse në numra më të vogla. Kur kam shikuar prapa, e zezë Citroen dhe një Mercedes të bardhë shkau e fundit të hyrjes. Siç e kemi kaluar mimmo statuja e Zonja Fortuna, unë pashë Guido duke qëndruar i palëvizshëm, një shëndoshet siluetë kundër kazino dritat, ngritjen e tij në grusht dhe duke e valëvitur atë.
  
  
  "Run", unë i thashë të dashurën e tij.
  
  
  "Po," tha ajo. 'Unë e di atë.'
  
  
  Ne u zhvillua përgjatë Shëtitore des Anglais. Një dritë mjegull që janë zhvendosur në thellësi të vendit dukej për të mbuluar vargu i dritave në hyrje të Engjëlli Kovi si një leckë të butë. Tre-colored pennants varur limply së bashku në polet e rëndë të ajrit, që janë menduar për t'i dhënë rrugë një festive sy. Trafikut të qetësohen, të rastit të vrumbullojë nga një motor thyerja e heshtjes.
  
  
  E çuditshme, keq e ajrit të varur mbi breg, një ndjenjë e lagur krimbi brejtës në rritje në errësirë, një dritëz e vërtetë gaiety e të ditës dhe në mbrëmje, tani largojmë nga rrëshqanorët e natës.
  
  
  Në heshtje, ne nxitoi përmes shenjtor dhe hije. Westminster Hotelit tarracë ishte teetering me yje të verdhë, dhe të verdhë qirinj flickered në tavolinat jashtë, ku të moshuarit mysafirët huddled kundër lagur, duke pirë kafe dhe për të luftuar të përqafuar e të vetmuar kërcim. Ata mund të shohin e të shkatërruara Prat Villa, i pajetë pas një ekran i palmave dhe gërryjtem shutters.
  
  
  E saj, e shikoi rreth e rrotull. Guido ishte zhdukur. Ende, unë kisha ndjenjën se ishim duke u vëzhguar. Kemi kaluar në West End Hotel dhe Massena Muze , ku floodlights luajtur mes palmave pas dera e hekurt. Përpara, kube të Negresco Hotel loomed si një shëndoshet gjinjtë kundër qiell mbuluar me dritë hëne.
  
  
  Ai u ndal dhe u kthye e saj në fytyrën e tij . Fytyra e saj ishte flushed me zemërim, dhe sytë e saj ishin të gazuar. Trupi i saj i skremuar mbi mua për një moment.
  
  
  "Ju faleminderit", tha ajo breathlessly. 'Faleminderit, zotëri...'
  
  
  "Anderson," thashë unë. "Nicholas Anderson".
  
  
  "Mirë, faleminderit, Z. Anderson.
  
  
  "Ju nuk e keni më falënderoi ende,", I thashë. — Unë nuk jam i sigurt që ju jeni out of the woods ende." Unë nuk mendoj se shoku juaj Guido ishte e lumtur me çfarë ndodhi në kazino.
  
  
  "Jo, — tha ajo. "Definitivisht nuk është. Nuk do të ketë më shumë vështirësi. Shumë më shumë probleme.
  
  
  "Më tregoni mua," më tha. "Emri juaj është Nicole Bën?"
  
  
  Ajo dukej mua në sy për një kohë të gjatë. I bukur, fytyrën, i cili kishte disi e përzier pafajësisë me premtimin e rafinuar pasion, tani dukej i dëshpëruar.
  
  
  "Shumë njerëz besojnë se," tha ajo. "Të paktën një person është i sigurt."
  
  
  Ajo ishte për shërimin e reumës që nuk zgjidhin asgjë, por para se ajo mund të them më shumë, e të duken të pashpresë u zhduk nga fytyra e saj. Ajo cocked kokën e saj mischievously. "Z. Anderson," tha ajo. — Unë mendoj se ju doni të ofrojë mua një pije." Ka një kohë më të mirë se sa tani?
  
  
  E Negresco Bar është gati të shuar. E madhe dhomë ishte si një evropa gropë, me nuanca rozë dritën e zgjedhur që kënaqem vjetër të grave të venitur të lëkurës.
  
  
  Ne kemi ulur krah për krah në një blu stol në një raund të mermerta në krye tabela që mbështetej në një artificiale leopard lëkurës.
  
  
  U ndjeva e saj të brishtë bukurinë përsëri, ngrohtësinë e saj të fortë kofshën e ardhshëm të minave në blu stol, kurbë e gjinjtë e saj, klasik formën e fytyrën e saj, pasurinë e saj të artë-kafe e flokëve të ... emerald emocionet në sytë e saj.
  
  
  Një kamerier në një xhaketë të bardhë notoi deri tek ne me studiuar poshtërimi i një hoteli që ka tendencë për të kujdesem për të ekstremet e shije.
  
  
  'Çfarë dëshironi të pini?'Unë të kërkuar të dashurën e tij.
  
  
  Ajo qeshi slyly, si një adoleshent i cili është le të lirshme në Uilli në një dyqan kafeje.
  
  
  "Ah", tha ajo. — Unë me të vërtetë nuk kam menduar për këtë. Unë duhet të pranoj se unë nuk jam tamam një njohës i pirë, por një ditë ajo e ndodhur të saj për të pirë një e tërë koktej listë.
  
  
  Kamerieri riorganizoi këmbët e tij, duke shprehur një përzierje të qetë e shqetësimit dhe të pafund refuzimin e këndshme bërbëlit. Unë u tundua për të ofruar Em një dramë e shkollës bursë.
  
  
  E vajzës dorën rummaged mes dy saucers i ullinjve dhe i krisur për të marr një kartëpostalja.
  
  
  "Unë do të provoni këtë," tha ajo.
  
  
  Karta lexuar: "Mbretërore Negresco 14 F".
  
  
  Kjo është një përbërje të shkeljes së um-Kirsch, mjedër shurup, lëng portokalli dhe Moet shampanjë. Vetëm duke e lexuar këtë e bëri stomakut tim të djegur me rebelimit.
  
  
  "Jo, unë nuk mendoj se ju jeni një ekspert," burri i saj tha.
  
  
  Unë tha kamerieri, " Një Mbretërore Negresco." Dhe ngjitës në shkëmbinj. Ai u përkul dhe e la.
  
  
  Është e vështirë për të fshehur në Barra Negresco. Në fakt, kjo është një e madhe fund ushtarake město të jetë shumë e dukshme, kështu që ajo është një kënaqësi që të jenë aty. Kjo ishte edhe arsyeja pse unë erdha këtu pasi kemi lënë kazino. E cila, nga ana tjetër, më bëri jashtëzakonisht të lumtur që vajza zgjodhi këtë vend që të ketë një pije. Në këtë pikë, në betejë, plani i tij nuk ishte për të shkuar në atdhe. Kërkimin e saj është për të mësuar më shumë rreth vajzë, më shumë për Guido, dhe më shumë, shumë më tepër për njeriun që ka dërguar këtë njeri shpellash të Mediterrane Pallatit. Dhe ajo u pyet për të mësuar, por duke bërë të mundur askush nuk ishte në kërkim për mua.
  
  
  Deri më tani, ferret e në mbrëmje ka qenë e bekuar. Një vajzë e gjeti atë. Kjo lojë përfundoi mirë. Guido më gjeti. Dhe nëse ai kishte qenë i drejtë, invisible Stahl do të kishin dëshmuar tonë nxituar të shpëtojnë të Negresco . Dhe pastaj në mbrëmje ishte jo vetëm i bekuar, por mezi kishin filluar.
  
  
  "Madame," i tha kamerieri. Lakimi në bel, ai vendosi të saj pije në një raund letër pecetë me shkronjën "Imperial H" dhe fjalët "Negresco" dhe "Bukur" në tre blu unaza.
  
  
  "Monsieur."
  
  
  Ai u kthye nga vajza dhe i ngritur xhami e tij. "Për fat të mirë," I thashë.
  
  
  Ajo shikoi në mua gjatë rim e saj në xhami. E shejtan dhe e kënaqur të shohim zhdukur rreth sytë e saj. Unë i pashë lotët e saj përsëri.
  
  
  "Jo, I thashë. — Unë të marrë atë që nuk është e tillë një e lumtur në mbrëmje për ju."
  
  
  "Jo, — tha ajo. "Sigurisht që jo." Zëri i saj ishte i dobët dhe i dëshpëruar.
  
  
  "Nëse ju do të justifikim im i vrazhdë koment," I tha, " ti e di sa më shumë për ruletë si të bëni për të pirë, duke pasur parasysh lojën tuaj nga afër."
  
  
  "Unë e di", tha ajo.
  
  
  "Njerëzit gjithmonë e bëjmë," I thashë. "Shumica e njerëzve shkojnë atje për të have fun, por ju natyrisht i dha përshtypjen e dikujt që ishte duke bërë më shumë gjëra serioze."
  
  
  Ajo tundi kokën. Edhe në dritën e zbehtë, flokët e saj glistened . "Jo, Z. Anderson..."
  
  
  "Unë mendoj se ju duhet të telefononi mua Nick," thashë unë. "Në rregull", tha ajo. 'Mbyll.'
  
  
  "Kjo është më e mirë," I thashë.
  
  
  "Jo, ajo nuk ishte në atë kazino për argëtim."
  
  
  "Ju keni humbur nëntëdhjetë e pesë franga," thashë unë.
  
  
  "Ju paguajnë një shumë vëmendje për mua," tha ajo. "Mirë,"I tha," unë jam vetëm e Bukur, dhe ju ishin të vështirë të humbasë."
  
  
  Ajo buzëqeshi shkurtimisht. 'E saj, unë mendoj se...'
  
  
  Ajo ka arritur në saj të vogël në çantë. Ajo e pa një të bardhë handkerchief, pasaportë, kuq buzësh, dhe e fundit verdhë chip. Ajo mori nga vetja e saj dhe me një dritë të klikoni, ajo u ul në mermer countertop. "Pesë franga," pëshpëriti ajo.
  
  
  "Kjo është e gjitha paratë që ju keni, nuk është ajo?"
  
  
  'Po. Ky është edhe aq e lehtë për të parë?
  
  
  "Unë jam i frikësuar kështu."
  
  
  "Nuk është e vërtetë pesë franga", tha ajo. "Kjo është një pjesë plastike."
  
  
  Unë e pyeta. "Përse të fituar në këtë kazino do të thotë kaq shumë për ju?"
  
  
  Për herë të dytë atë natë, sytë e saj të kërkuar fytyrën time.
  
  
  "Ju nuk duken të varfër," unë thashë, " ju nuk e shohin të uritur." Kjo nuk duket si ju keni nevojë për Suedezët dhe strehim. Unë nuk e kam marrë përshtypjen se ju ishin duke u përpjekur për të fituar një pushim apo një dyqan bizhuteri. Lakmia është gjithashtu i pamundur.
  
  
  - jo.
  
  
  "Por ju keni luajtur për të fituar një shumë të holla. Kjo është e rëndësishme për ju.
  
  
  "Po," tha ajo. Ono e zërit.
  
  
  "Unë mendoj se ajo do të doja të di pse."
  
  
  Ajo studioi fytyra ime përsëri me ata inteligjente sytë e gjelbër, tani si të ftohtë dhe të thellë si deti.
  
  
  'Çfarë shihni?'
  
  
  "Rrezik", tha ajo. "Vështirësitë".
  
  
  "Ju mund të besoni mua," më tha.
  
  
  "Po," tha ajo. — Mendoj se po, shumë.
  
  
  "Përveç kësaj,"I tha," vetëm me një pesë — franga hidhni rresht, nuk kemi shumë zgjedhje."
  
  
  E saj të njomë, të ngrohtë buzët u ndanë prej saj edhe në dhëmbë shumë të bardhë në mënyrë të pavullnetshme buzëqeshje. "Por në qoftë se gruaja e tij nuk ka besim tek ju, të sajët do të kanë lënë", tha ajo. "Atëherë unë do të kisha provuar të gjejë dikë tjetër."
  
  
  — Është kjo e rëndësishme?"
  
  
  Ajo kap saj xhami dhe e mori një kohë të gjatë për të pirë.
  
  
  "Doni disa më shumë?"
  
  
  "Unë nuk jam i përdorur për të pirë", tha ajo. "Megjithatë, unë besoj se unë e dua një tjetër xhami. Unë nuk e di nëse unë dua që ajo të jetë e dehur për të harruar apo të festuar. Po, Nick, një tjetër.
  
  
  Kamerieri quajtur atë mbi, dhe ne e pritur në heshtje, ndërsa ai na solli një tjetër Mbretërore Negresco.
  
  
  Ajo mori një gllënjkë, dhe kur ajo mbaroi, ajo duket të ketë ardhur për një vendim të tillë. "Po," tha ajo. "Unë kam besim tek ju. Unë shpresoj që ju të jeni në krye të djemve të cilët janë duke ndihmuar. Kjo nuk është e vërtetë për mua, jo vetëm për vajza, një herë u takuan në një kazino.
  
  
  "Unë e di", I thashë, qetësuese e saj.
  
  
  "Kjo shkon përtej ju dhe mua. Po, unë kam nevojë për të fituar një shumë të holla dhe të shpejtë. Ju e pa. Unë kam nevojë për këtë në mënyrë që të punësojnë dikë.
  
  
  Saj u ngrit vetullat në unspoken pyetje.
  
  
  "Dikë shumë të veçantë," ajo vazhdoi. "Unë nuk e di edhe sa kushton. A e dini se, Nick? A e dini se sa kushton të marrësh me qira një vrasësi?
  
  
  Ai u afrua dhe mori një të verdhë chip nga kryetari. "Pesë franga," thashë unë.
  
  
  
  Kreu 5
  
  
  
  
  Për një moment, shprehja e saj ka ndryshuar në befasi. Pastaj, duke iu drejtuar një hutuar ballë për mua, ajo u përkul kundër meje. E saj, pashë sytë e saj, tani ndezur nga proverbial emerald zjarr, buzët e saj u ndanë, duke më të afërt të mi.
  
  
  Momentin e ardhshëm, ajo tensed lart. Fytyra e saj u kthye ashen. Sytë e saj ishin fiksuar pas meje, në anën derën e Negresco bar.
  
  
  E saj, u kthye. Guido ishte i pari për të parë të saj, grinning pak. Atëherë ai e pa një këndore, wiry Kinez, i tij i gjatë, i hollë trupin e mbuluar me të zezë nga koka deri te këmbët. Dhe mes tyre, në mesin e këtyre vetja shtyrë nga shërbëtorët, është popull që është me ty krijesë unë do të di si Dr. Bardhë. Lothar Inuris. Momenti vetja e pa atë për herë të parë, ai luftoi për të kontrolluar zemërimin që erdhi mbi të, kur ai e pa një vajzë të gatshme për shtyp buzët e saj të mi. Ai rifituar shprehja e tij dhe u tërhoq vetja e tij në një vathë affable cordiality. Kjo shprehje shkoi mirë me egon e veshje: një i mirë-prerë xhaketë sportive blu, pantallona gri, një këmishë që shpesh e shpalli veten një ndër kreacionet e fundit të Turnull & Asser në Jeremin Rrugë në Londër, një shall mëndafshi dhe baletit shapka nga Gucci.
  
  
  Por për të gjithë kujdesin dhe shpenzimet që kishte shkuar në veshja e tij, Dr. Inuris kishte një intelekt të skllavëruar nga e çoroditur dhe të fuqishme drive.
  
  
  Vetja sytë, zezak rruaza se ishin skllevër të egos është aftësia për të fshehur e saj të vërtetë qëllimet, ishin caktuar në një të vogël, globular kokën në krye me flokë të zeza të trasha slicked mbrapa nga një ngushta ballin. Objektiv në vetvete, me të hollë ngjyrë vjollcë buzët dhe e ngushtë e hundës në saj të madhe hundë, ishte domethënëse në krahasim me saj të gjatë dhe të gjerë bust. Megjithatë, kjo nuk është një zvarrë aluzion për forcën, por vetëm ideja e një butësi e rrënjosur në të vazhdueshme të vetë-kënaqje. Duart e tij ishin të jashtëzakonshme. Gjatë pëllëmbët, anomalisht të gjatë, vuri gishtat e shkurtër thonjtë. Duart e një kirurgu apo strangler. E qetë, beardless fytyrën dhe të çuditshme, sickly-zverdhje dha përshtypjen se gjëndrave bilanci kishte qenë i shqetësuar, para të korruptimit të trupit dhe pastaj të detyruar mendje për të shërbyer panatyrshme obsessions. Ai dukej si një njeri që merr kënaqësi në lëndojmë dikë dhe subjugating të tjerët për tij të çuditshëm mbrapshtëritë që kontrollojnë atë. Ai exhaled të zemëruar. Ai pa se vetja shall kishin liruar pak, duke zbuluar një të dyfishtë rresht të lythat që mbulonte vetja e hollë, spiky qafë si një groteske jakë rreth saj plot rrudha sytë.
  
  
  Të tjerët si uem kaloi rrugën time. Ih ndarë frymën e vetë-besimit në sukses realizimin e paimagjinueshme gjëra dhe një besim në e tij gjeniale, e cila gjithashtu i bindur ih të një pakalueshëm imunitetit të tij. Edhe para se të fliste, ai tashmë ishte i njohur si Dr. Lothar Inuris, tashmë një njeri të cilit natyra i lejuar asgjë, por qëndron.
  
  
  Ai buzëqeshi dhe u përkulën. Ai ngriti e tij lithe krahët në një mëdyshje të përshëndetur dhe për të ecur drejt meje. Babai i saj u ngrit në këmbë për të përshëndetur atë.
  
  
  "Ah", tha ai. "Për një moment, mendova se ne do humbur ju. Dhe kjo do të jetë shumë i mërzitur. Por unë jam i keq. Falë mungesën time të sjellje. Unë kam ende për të prezantuar veten. Më lejoni të." Për mjekun e saj. Lothar Inuris.
  
  
  Nuk ka pasur fuqinë në dorë ai e mbajti jashtë për mua. Uem ftuar të saj me gjithë mirësinë që ai të mund ta kisha. "Nice to meet you, Mjeku," thashë unë. "Unë, Nicholas Anderson."
  
  
  "Amerikane, zëri i saj, unë mendoj se," tha ai.
  
  
  "Me të vërtetë," thashë unë.
  
  
  "Të dashur Zhirinovsky njerëzit," tha ai. "Evropa i ka borxh një shumë."
  
  
  "Ju falënderoj për të thënë se, Mjeku," thashë unë. "Ndryshe, nga ajo që unë kam lexuar, nuk jemi gjithmonë të mirëpritur këtu."
  
  
  "Po," tha ai. "Janë ata që e harruan, por nuk e tij rreth ih numra. Për ata që harrojnë, më mirë qëndrim është tolerancë."
  
  
  "Mirë, Doktor, unë mund të merrni ju diçka për të pirë?"
  
  
  Ai shkundi kokën e tij regretfully. — Unë e vlerësoj bujarinë tuaj, Z. Anderson, por unë jam i frikësuar unë do të duhet për të refuzuar." Arsyeja pse ajo është këtu nuk është laike, por thjesht profesionale."
  
  
  Ai u largua mes tij dhe vajzës që ishte ende duke studiuar në tryezë. Ai e shtyu kokën e tij në drejtimin e saj, për uljen e tij tashmë të butë, të kulturuar zërin edhe më tej.
  
  
  Ajo ishte një zë i mbushur me innuendo. Dhe ishte kjo shumë e dytë e zë që kishte për qëllim për të bërë përshtypje dëgjuesit. Inuris ' superiore të inteligjencës, ego-patejkalueshëm aftësitë e tij më të mirë-qëllim sinqeritet, dhe, nëse e gjithë kjo nuk është e mjaftueshme, rreziku i tallur një njeri që dy banorët mund të konsiderohet i aftë për të përdorur forcën.
  
  
  "Nëse ju jeni të njohur me të Evropës, Z. Anderson," tha ai, " dhe veçanërisht me Amerikën e Jugut, ju mund të dini se titullin e doktorit është përdorur mjaft lirshëm. Por në rastin tim, kjo është një titull të fituar dhe për të fituar pas shumë vitesh të vështira të trajnimit. E saj M. D., Z. Anderson, është specialist në kirurgji që ka të bëjë deri diku me artet mekanike. Duke ditur këtë, dhe me asnjë qëllim të injoruar informativ të rritur, ai u përpoq të fitojnë shtesë specialitete. Ajo gjithashtu ka një psikiatër me një praktikë që ka të bëjë" — ai glared e saj " - " me rastet më të vështira.
  
  
  Ajo i takon atyre, që do të jetë në rregull për të nxis vetja me gëzim. "Pra, ju jeni mjeshtër?"
  
  
  Ai është shpërblyer me një dridhet që u zhvillua përmes trupit të tij. "Po," tha ai, duke u përpjekur për të qeshur. "Unë mendoj se është ajo që ata na telefononi në Amerikë." Shumë interesante dhe primitive të gjatë. Por unë nuk duhet të merrni të hutuar. Si unë ishte rreth për të thënë, këtë e rinj zonja ishte një nga pacientët e mi.
  
  
  Zëri i saj ra për të habitur të besimit. "Ju do të thotë që ajo është e sëmurë, Mjeku?"
  
  
  Dr. Inuris u përpoq të mirë të tij, të jemi të duruar, por unë mund të shihni se unë kam qenë duke u përpjekur mi më të mirë, të jenë të durueshëm. "Pra, kjo është një shumë term i përgjithshëm, për të vënë atë në këtë mënyrë. Profesionalisht, çdo gjë është shumë më e ndërlikuar. Por le të themi se, pa prekur marrëdhëniet mes doktorit dhe pacientit, dhe pa hyrë në përshkrimet teknike, që e resë po vuan nga një serioz crregullime emocionale."
  
  
  "Unë e kuptoj", thash unë. — Ju mund të keni të mashtrohen më. Dhe ju shpresoj se kështu,ai e tregoi veten e tij.
  
  
  "Jo të gjithë emocionale sëmundje shfaqen në një mënyrë që ih mund të jetë e lehtë të njohur nga jo-specialistë si ju."
  
  
  "Unë mendoj që jo", I thashë.
  
  
  Dr. Inuris buzëqeshi me mua. "Unë jam i kënaqur që ju keni një të tillë të gjerë outlook, Z. Anderson," tha ai. "Guido bëri të qartë për mua se sjellja juaj ndaj tij në kazino ishte, se si duhet të vënë atë, disi luftë."
  
  
  "Po", I thashë. — Por, nga ana tjetër, ky zotëri e juaja nuk ishte pikërisht ajo që ju do të telefononi miqësore me këtë resë." Unë do të thotë, ai e lënduar e saj, dhe ajo nuk duket veçanërisht i mprehtë në egoizëm.
  
  
  "Unë duhet të kërkoni falje përsëri," Dr. Inuris tha: "kur ai iu drejtua mua me një hipokrizi, beaming buzëqeshje. "Çdo tani dhe pastaj Guido merr shumë e vështirë. Dhe atë, unë mendoj se ai kishte frikë të zemërimit tim. Ju shikoni, unë nuk do të kandidojë rregullt klinikë. E resë ka qenë besuar të mi, të kujdesit në një vilë jo shumë larg nga këtu, dhe në këtë fazë të gjatë trajtimit të saj, ajo nuk është e përshtatshme për subjektin e saj për atë që unë dhe ju e konsideroni normale përfitime sociale.
  
  
  "Javën e kaluar," vazhdoi ai, " hej, arriti të largohet në vilë për të paautorizuar një udhëtim në kazino. Guido nuk është një infermieres profesionale, dhe ndoshta kjo është arsyeja pse ju duhet të presim gabimet nga ana e tij. Megjithatë, vajza e përkohshme zhdukjes më bëri shumë të zemëruar me Guido, dhe ai solemnisht premtuar më se vajza më nuk do të evitoj e tij të shoqërimit. Ende, hej, që arriti t'i përsëris sonte.
  
  
  Kështu që është e kuptueshme, nuk është ajo, që Guido është, se si duhet të vënë atë në vend të padurueshëm me të? Dhe, " tha mjeku. Inuris tha candidly ," është gjithashtu e qartë se, si një Amerikan, zotëri, ju jeni një fisnik, intervenoi për të mbrojtur atë nga diçka që ishte plotësisht e papranueshme sjellja për ju."
  
  
  "Mirë, Doktor, I thashë:" unë nuk e kuptojnë se ka pasur aq shumë pas saj. Unë vetëm mendova shërbëtori yt ishte deri në diçka."
  
  
  "Paraqitjet mund të jetë mashtruese," tha ai.
  
  
  "Po, e kam bërë," unë pranova. "Qepur marrë atë, unë kurrë nuk menduan se ajo ishte e sëmurë."
  
  
  Dr. Inuris patted dorën time reassuringly. -"Mirë, mirë," tha ai. "Ajo merr shumë për ju për të kuptuar gjëra të bazuar në një përmbledhje të shkurtër të vëzhgimit, edhe shkenca mjekësore nganjëherë merr hutuar."
  
  
  "E shoh", thash unë.
  
  
  — Dhe tani, Z. Anderson, ju do ta kuptoni kur unë kam për të ju pyes për të më lejoni të dhe-er -".. stafin tim do të përfundojë tyre mbrëmjen me vajzën dhe të marrë atë përsëri në tonë villa. Unë nuk e di si shumë të tjera bisedat që keni patur me shoqja e saj, por në qoftë se ju mund të më jepni disa të mirë-kuptim këshilla, ju do të jetë i mençur për të parë në çdo gjë që ajo mund të ketë thënë në dritën e saj të sëmundjes. Nganjëherë afër është i tunduar për të thënë gjëra që mund të duket bindës në shikim të parë, por për fat të keq ata janë të shkaktuara nga sëmundja e saj, të cilin unë shpresoj se unë mund të kuruar."
  
  
  Zëri i saj, tundi kokën në marrëveshje. — Unë me të vërtetë shpresoj se ju mund të kuruar atë, Mjeku. Duket një turp të tillë që një vajzë e bukur si ajo..."
  
  
  "Unë kam çdo shpresë," Dr. Inouris tha. "Por kohëzgjatja e trajtimit është të ngjarë të jetë mjaft e gjatë."
  
  
  "Shumë e keqe", u thashë.
  
  
  "Me të vërtetë," tha ai, me një aluzion e padurim. — Por tani me të vërtetë kanë për të shkuar." Kjo ishte një kënaqësi për takimin e ju, Z. Anderson. Me të vërtetë e bukur. Ai u këput gishtërinjtë e tij, dhe Guido i tëri, të gatshëm për veprim.
  
  
  Unë nuk kanë nevojë për atë. Vajza u ngrit, tucked e saj në çantë nën krahun e saj, dhe eci drejt tyre. Mjeku buzëqeshi këndshëm në e saj.
  
  
  Me një shprehje e pafrenueshme neveri, ajo kaloi mjeku dhe Guido është mimmo në derën rrotulluese përmes të cilave ata kishin hyrë. Një i gjatë, këndore Kinez bllokuar Ey rrugën drejtë, por kur ajo iu afrua atij, ai u largua anash për ta hapur derën e saj dhe e ndoqën. Guido ndiqte .1
  
  
  "Unë jam i keq në të shqetësojë ju," Dr. Inuris tha për mua.
  
  
  "Çfarë të ardhur keq", thash unë. "Të tilla një vajzë e bukur..."
  
  
  "Përpiqem ta harroj të saj, të dashur të njeriut," Dr. Inuris tha se si ai shkoi për të parë në Ditë.
  
  
  "Unë do të ju tregojnë se nga," thashë unë.
  
  
  "Nuk ka nevojë, të dashur të tjerë," tha ai në një unctuous zë. "Oh, — I thashë. — Unë do të të vërtetë si kjo."
  
  
  Mjeku fytyrën e errësuar. "Si ju dëshironi.'
  
  
  E saj e ndoqi në ditë. E bardhë Mercedes ishte i parkuar në të frenuar. Kam njohur atë si makinë dhe unë do të shihet që vijnë nga kazino. Vajza, Guido, dhe Chinaman ishin duke qëndruar pranë.
  
  
  Mjeku përplasën duart e tij. Ai tha, " Çfarë jemi duke pritur për të?"
  
  
  E Kinez hapet dera e prapme, pastaj doli përpara dhe e mori pas timonit.
  
  
  Me një flash të saj të gjatë, showy këmbët, vajza shkau në backseat. Kam vënë re se ajo ishte e veshur baletit pompa me takë të lartë. Këto ditë, gratë rrallë veshin mjekësore ih, por nuk këpucëve ka gjithnjë e hijeshoi e një gruaje këmbë aq mirë. Ju e patë ih disa vite më parë, kur Nicole Kara ishte ende gjallë.
  
  
  Dr. Inuris shkau brenda. Guido mbylli derën dhe u ul pranë Chinaman. Motori ishte tashmë drejtimin, dhe makina shkau larg nga të frenuar.
  
  
  E saj, duke shikuar ta përzënë si ai mësuar përmendësh të licencës pjatë. E Mercedes skidded për të ndalur në cep. Përmes prapa në dritare, unë pashë mjeku ngritur dorën e tij në fytyrën e saj të bukur.
  
  
  Atëherë unë ndryshoi mendje. E madh të dorës të relaksuar si një merimangë e madhe. Pas një momenti, vetëm me gishtin e madh dhe gishtin tregues janë të fërkimit nga rreth dorës.
  
  
  Si e frymës së makinave kthyer qoshe, mjeku. Inuris shumë ngadalë shtriu dorën e tij, me kujdes dhe me një buzëqeshje intensive e kënaqësi, dhe i vënë gishtat e tij në vajzës windpipe dhe filloi të shtrydh atë.
  
  
  
  Kreu 6
  
  
  
  -
  
  
  Pastaj ai u kthye dhe u kthye në bar. Nëse Shumë Më Tepër. Inuris për qëllim një vdekje të shpejtë, ai do të le Guido të bërë atë. Ndoshta mjeku i pëlqente një vdekje të ngadaltë, ai ishte i sigurt prej tij. Por në qoftë se ai mund të bëjë që, ai do të zgjedhin një shumë më të rehatshme vend se ndenjësen e pasme të një makine.
  
  
  Ajo ishte marrë mbrapa saj karrige, nën vështrimin kritik të kamerieri, që dukej disi e lehtësuar kur ai u kthye nga im i vogël shëtitje jashtë me Dr. Inuris e tij frikësuese pak bandës. Unë nuk kënaqem me veten time se kamerieri ishte i shqetësuar në lidhje me sigurinë time ose prova. E saj të dyshuar vetja e interes të vërtetë ishte në mua, duke supozuar që unë kam qenë e shëndoshë të mjaftueshme për të paguar faturën time, për të parë nëse, si shumë turistë, unë nuk mund të di se këshillë është përfshirë në faturën, dhe për këtë arsye paguajnë uem të dyfishtë.
  
  
  Unë bëra një gjest në ajër, dhe ai nxitoi të tabelës, me kujdes duke ulur sytë e tij për të nxitur mermeri bill ndaj meje. Si unë të ndiqet rruga dora ime është e vetja, sytë e mi ra mbi dorëshkrimin. Ajo ishte në një letër të qëndrojë, të shtrembëruar nga rrjedhin prej qelqi rreth së cilës vajzë ishte duke pirë.
  
  
  Ai kap xhami dhe e mori letër. Ndërsa në Një Tjetër. Inuris e saj ishin të gënjyer në çdo tjera, ajo ishte shumë e zënë me diçka.
  
  
  Ajo shkroi mesazhi i saj me një vetull laps. "Villa Narcissa," tha ai, " Kapak Ferrat. Më ndihmo, Kostya e Perëndisë. 'Kjo nuk ishte nënshkruar, dhe kuptova se ferret ende nuk e di që ajo ishte.
  
  
  Por e dija se çfarë ishte si: mendtë, pavarësisht nga çdo gjë e Dr. Inuris kishte thënë. I bukur, i dëshpëruar, dhe të sigurt të mjaftueshme për të shkuar me keq mjeku pa rezistencë. Por hema ajo ishte dhe mbeti një mister.
  
  
  Ajo ishte një mister që ai ishte duke shkuar për të zgjidhur të dy skajet e mbrëmje.
  
  
  Por unë duhet të veprojë shpejt. Ai lëshoi në orën e tij. Për shembull, gjysma e të kaluarës, dhe Dr. Inuris kishte një përparësi e madhe. Ajo e paguar faturën, nuk ishte informoi, por më tepër për kamerier veçantë të zhgënjim, dhe e la Negresco përmes hyrjes kryesore. Taksitë janë duke pritur për udhëtarët. Në Renault, në fillim të rreshtit, shoferi, një yndyrë-përballur me njeriun, është shtrirë me kokën e tij të hedhur prapa, gërhitës rëndë pas timonit. Kur ego të përgjuar tij mbi supe, ai menjëherë u zgjua. Shikoi në mua, beaming me një buzëqeshje që gjithmonë ka qenë një përzierje e kafshëve të vetë-tallje dhe intriga, buzëqeshja e një ish-ushtar. "Monsieur," tha ai, si në qoftë se për të tërhequr vëmendjen.
  
  
  Unë e pyeta. "A e dini Kapak Ferrat?"
  
  
  "Sigurisht," tha ai.
  
  
  — A e dini se Villa Narcissa ?"
  
  
  "Po."
  
  
  — Mund të merrni mua atje?"
  
  
  "Si të doni, zotëri." Por unë jam i keq, kjo është një e çuditshme vend.
  
  
  'Me të vërtetë?'Unë i thashë, yanking të hapur derën e pasme e egos Renault dhe marrja në. "Më trego pse, por tani për tani, le të nxitoni."
  
  
  Makina shkau perëndim përgjatë boardwalk dhe nxorrën rreth e parë qoshe.
  
  
  "Askush nuk jeton atje. Kjo është braktisur këtu, " tha ai.
  
  
  — A keni qenë atje kohët e fundit?"
  
  
  — Jo, unë nuk mund të them këtë. Por askush nuk ka jetuar atje për vite me rradhë, Monsieur. Unë e di atë për sigurt. Disa javë më parë, ndoshta një muaj më parë, ajo është miratuar nga mimmo nim natën. Nuk është një mur guri në mes të villa dhe rrugën, dhe një hekur porta në portë. Saj, dukej te porta. Nuk ka paqe. Ju mund të ndjehen të saj, kur askush nuk është në shtëpi. Kjo vilë është e tillë një shtëpi.
  
  
  — A e dini se kujt i takon?"
  
  
  — Jo, zotëri, unë nuk e di. Pronësia këtu kalon nga një pronar tek tjetri, dhe nganjëherë prania e një të huaji thjesht do të thotë se të dy janë dhënë leje për të jetuar në vilë."
  
  
  E Renault ishte picking up shpejtësia tani. Unë pashë Beau Rivage Hotel zhduket prapa nesh, dhe pastaj ne u kthye në një kthesë në rrugën që sloped ngadalë zbriti në port me një rrugë të shkurtuar nga shkëmbinjtë që neglizhohet detit.
  
  
  "Ka gjithmonë fytyra të reja në vila," shoferi e tha.
  
  
  "Kalimi Mes Guinea Cormiche? "I thashë.
  
  
  "Po zotëri."
  
  
  Tani ne ishim ngjitje, dhe qytetin e Bukur ishte pas nesh. Më poshtë mua, për të drejtën time, deti porotë i palëvizshëm nën një batanije të mjegullës.
  
  
  — Unë do të vlerësojmë atë, "I tha," nëse ju nuk do të marrë mua për të portat e Villa Narcissa dhe më lejoni të merrni off një kilometër më parë."
  
  
  "Mori," shoferi e tha. Ai ishte ndoshta një ushtar i mirë. E shijshme dhe e zgjuar, madje edhe atëherë. Të kuptoni se çfarë do të japë uem nëse ajo është e vetëdijshme, dhe të harrojmë për pjesën tjetër. Para së gjithash, të kujdeset për veten dhe për të mbijetuar. Mbijetesa ishte gjithmonë më e mira reklame një ushtar mund të bënte për vete.
  
  
  Ai çuan shpejt dhe pa probleme, duke shijuar sfidën e një nga më të mrekullueshme të rrugëve në botë. Rruga përpara është braktisur, dhe ai ndezi një pak të verdhë lanterns për të thyer perde e mjegull. Megjithëse nata ishte e qetë, me shpejtësi të krijuar një erë të këndshme.
  
  
  "Këtu," tha ai.
  
  
  Një shenjë që lexonte " St. Jean-Cap-Ferrat loomed dhe shkrepi mimmo. Për të drejtën time, të përshkruara diku në dritat, Kapak Ferrat hedhur si një thumb fërkimit në det. E Renault motorit whined si shofer shkau në veshje të ulët, për t'u përgatitur për prejardhjen nga shumë mirë Corniche.
  
  
  — Ne do të jetë atje së shpejti, " tha ai me një aluzion e dëfrim. — Janë miqtë tuaj duke pritur për ju?"
  
  
  Ajo nuk e ka mendjen uem përgjigje. "Jo," I tha, " kam frikë se jo.
  
  
  "Ndoshta kjo është ajo që ju doni, shumë."
  
  
  Ai ka vënë një dorë në timon dhe u ndjeva nën fronin me të tjera. Kur ai u tërhoq vetja prapa, ai kishte një gomë hekuri në dorë. Ai ishte duke qeshur. — Ndoshta ju mund të përdorni këtë?"
  
  
  'Ndoshta. Por unë do të bëj pa të. Ju falënderoj për mirësinë tuaj.
  
  
  "Mos u mërzit," tha ai. "Kjo vilë është e çuditshme vend. Unë jam duke u përpjekur me të vërtetë e vështirë. Shumë armiqësor. Kjo nuk është një shtëpi ku ju të ndiheni rehat dhe të mirëpritur."
  
  
  "Unë kurrë nuk kam qenë atje," thashë unë. "Por unë besoj se ju.
  
  
  "Unë do të fik, një i shenjtë," tha ai. "Kjo do të ndihmojë tuaj vegim nate."
  
  
  Unë e pyeta. "Ushtria?
  
  
  "Legjionit të Huaj, "tha ai," mbyllni sytë për disa minuta. Unë do të ju them se kur ne të merrni atje.
  
  
  Pas një kohe, makina ndaloi. "Në rregull," tha ai.
  
  
  Ai hapi sytë e tij përsëri. Ajo ishte katran e zezë e gjitha rreth nesh. Ai i dorëzoi shoferi i një pirg të faturave.
  
  
  "Me fat për mua", tha ai.
  
  
  Jashtë saj, rreth makinës.
  
  
  Shoferi u përkul jashtë. - Kilometër të hapur. Në të djathtë. Një mur guri. Tre metra të lartë. Gjamit në krye. Porta është shtatë metra të gjatë. Vuri në krye. Nuk ka asgjë me vlerë vjedhje brenda. Të paktën një muaj më parë. Por të paktën fat të mirë.
  
  
  Ai ishte ende duke buzëqeshur si makinë qetësisht të mbështetur poshtë rrugës. Kam pritur deri sa unë nuk mund ta dëgjoj më atë, dhe pastaj unë shkova. Ndërsa saj shell ishte ende në, I kontrolluar se brisk rroje ishin ende në vend.
  
  
  Copa e moss mbushur vjetër moan, sikur sprouting kalbur. Ndryshku peeled off dera e hekurt. Moonlight shndriste nëpër pemë halore që u ngrit afër së bashku rreth arna e mjegull, dhe ka luajtur me çrregullt bari që të mbërthyer deri rreth tokë si një mjekër në një trup.
  
  
  Unë nuk mund të shihni shumë nga rruga. Vetëm rruga e makinës që ishte vetëm për të kaluar, duke marrë parasysh ruts në rrafshuar bari. Pemë të larta qëndroi si sentinels mes kurioz shikon dhe villa.
  
  
  Ai qëndroi jashtë portës për një kohë, të dëgjuarit. Vetëm heshtja. Nuk ka qen të sinjalizuar praninë time. Nuk ka gjashtë kuptim për të shënuar patrullat, një ndjenjë që ka shpëtuar më shumë herë.
  
  
  Ai hoqi tij xhaketë dhe flak atë mbi mur për të mbrojtur duart nga pista demonit prej qelqi që vë në shkëmbinj, duke pritur për kurioz të marr gjak deri në vdekje. Ai kërceu në këmbë, gjeti një firmë prezente, dhe u tërhoq vetë në një lëvizje, duke tërhequr tij xhaketë së bashku me të.
  
  
  Kruspullosjeje në rrëzë të murit, ai ndaloi dhe për të dëgjuar. Vetëm heshtja. Kruspullosjeje të ulët dhe duke përdorur pemë për të mbuluar, ai shkoi përpara, paralel me rrugën. Zëri i saj ishte duke ecur ngadalë. Këmbët e mia trod në të lagur bari. Një mjegull që ndjeu e hala pishe dhe të ujit të detit swirled rreth meje.
  
  
  Si unë ishte në ngjitje malore, unë pashë një dritëz e dritës nëpër pemë, dhe përmes mjegullës. Disa sekonda më vonë, ajo arriti në një fushë të hapur.
  
  
  Unë u ndal në bregun e pemëve dhe pa makinë këngë në të drejtën time nga ana e majtë dhe pastaj nga ana e djathtë mbrapa deri në hyrje të vilës. E bardhë Mercedes, pothuajse të mbuluar nga mjegulla, qëndruan të errët dhe të vdesin në rrugë me pemë.
  
  
  Vilë tv, i ftohtë si guri, lundrues në natën e detit e ajrit, loomed rreth mjegullës si skena e një makth i tmerrshëm. Lartë deri në dritare, të rrethuar nga të varur shutters, një pjesë e qumështit pëlhurën e bardhë të kapur dritën e hënës dhe hodhi sytë në skenë më poshtë si një unseeing sy. Në krye të dy katet e vilës ishin të errët. Sergei u djegur në tre dritaret në katin e parë të planit.
  
  
  I mbajtur brenda pema linjë, shtëpia shpejt të rrumbullakosura ajo. Mbrapa, anash, në anën tjetër, dhe e para mbeti e zezë dhe e heshtur. Ai filloi t'i qasen përmes e përafërt bari. Vetëm një perde e hollë të mbuluara në të djathtë të dritares. Rritje të tij haunches, ai rreshtuan brenda.
  
  
  Ajo ishte e kuzhinës. Një i gjatë Kinez ulur me shpinën e tij për mua në një tabelë druri, pirja e një steaming filxhan çaj.
  
  
  Unë ducked poshtë dhe shkoi në dritaren tjetër, bekimi i wetness që tashmë ishte muffling tim heronj veshët. Ngadalë, unë të ngrija kokën përsëri dhe e gjeti veten duke kërkuar në një dhomë që kishte vetëm një shtrat. Guido ishte i shtrirë në këtë shtrat, koka e tij propped kundër murit, flipping përmes një revistë. Unë e pashë atë të marrë jashtë tij xhaketë dhe transferimin e pistoletë nga rrip të shpatullën e tij këllëf.
  
  
  E treta e tre ndezur, dhoma ishte e vendosur në një distancë të konsiderueshme nga dy të parët. Dhe siç e saj carapace ra, duke e mbajtur nën nivelin e windowsills, mjeku është që të dëgjohet zëri i saj.
  
  
  "Mjaltë", tha ai. — Unë e kam provuar shumë e vështirë që të jenë të durueshëm me ju. Dhe unë të gjeni se durimi nuk është shpërblyer me mirëkuptim dhe mirënjohje nga ana e juaj; vetëm pabesi dhe tradhti. Dhe tani, për fat të keq, durimit tim i ka drejtuar nga.
  
  
  Zëri i saj tani ishte në nivelin e dritares. Ajo ishte e hapur, dhe mjeku zërin e akuzuar për kërcënim, është qartësisht e dukshme. Ai shkoi për të dritareje. Një tjetër seksion i se pëlhurën e hollë të bardhë, vetëm pjesërisht të tërhequr, të varur në dhomë si një merimangë web në varr. Kërkim përmes windows, ajo në mënyrë të qartë e pa Dr. Inuris dhe vajza. Mjeku e kishte marrë off tij xhaketë dhe të vënë shall të kthehet më, por disa të dyfishtë lythat janë ende të shndritshëm në folds e mëndafshi fashë.
  
  
  E saj, e panë që vajza ishte ende e veshur pikërisht njëjtë si kur ee u takua e saj. Afër duarve të ishin të [merren] prapa shpina e saj si një fëmijë duke u scolded për sjellje të këqija, me kokën paksa të kërrusur, dhe e saj me shkëlqim flokëve ishte ende i lidhur përsëri me një të gjelbër të zbehtë fjongo.
  
  
  "Unë isha duke shpresuar se ju do të më tregoni disa mirënjohje," mjeku tha. "Unë isha duke shpresuar që ju do të vijnë për mua në tuaj salvo me thesaret që vetëm një grua mund të japin, se ju do të fillojë të paguajë më për përkushtimin që zëri i saj ka derdh mbi ju aq qartë dhe aq vazhdimisht. Ju nuk mund të më besoni, por ajo ishte me të vërtetë e mia më të sinqerta shpresë. Por ndoshta saj shumë shpresëdhënës. Ajo nuk do të jetë hera e parë. Dhe kështu unë e di gjithashtu se ajo që nuk është dhënë në mënyrë vullnetare mund të merret me forcë." Vajza vështroi atë haptas. Ajo foli ngadalë dhe qëllimisht. "Ju jeni të tmerrshme", tha ajo.
  
  
  Inuris ' fytyrë të shtrembëruar me zemërim. Ai e ngriti dorën e tij dhe e uli atë përsëri. — Kjo nuk është hera e dytë sonte se ju keni provokuar mua të mjaftueshme për të bërë më të duan të tregojnë brutalitetin në tuaj jashtëzakonisht fytyra e bukur." Por unë nuk duhet të bëjnë që, nëse unë? E saj, duke kërkuar në mënyrë të tmerrshme. Po, unë e kuptoj se tiparet e mia nuk janë zgjidhur nga ju. Të tjerët tashmë e kemi shpjeguar këtë për mua.
  
  
  "A nuk merrni më të gabuar, Mjeku," vajzë, tha. — Unë nuk e përmend pamjen tuaj. Unë kam më pak e drejtë për të bërë atë.
  
  
  'Oh Lee?'tha mjeku.
  
  
  "Jo, — tha ajo.
  
  
  "Mirë, e ëmbël im?"
  
  
  "Unë si ju, sepse ju jeni aq unspeakably të këqija," tha ajo.
  
  
  Doktori qeshi, një i mprehtë nënqesh ikin rreth vetja e turpshme fyt.
  
  
  "Sa pak a e dini për keq për të folur për nen në mënyrë të lehtë. Por së shpejti ju do të mësoni më shumë në lidhje me të, dhe unë vetë do të jetë udhëzues tuaj, mësuesit tuaj, partneri juaj."
  
  
  "Kurrë më", tha ajo.
  
  
  "Oh, po, të dashur," Dr. Inuris tha. "Dhe shumë shpejt. Këtu, në dhomë, në krevat.
  
  
  Vajza hodha një shikim të shpejtë në derë.
  
  
  Mjeku u tund kokën e tij. "Jo," tha ai. "Ajo nuk do të ju ndihmojë.
  
  
  Vajza grimaced.
  
  
  Në atë moment, unë të kërkuar për të vepruar, të futet në dhomë për të parë Dr. Inuris dhe të dëgjoj e tij të butë, i ndjeshëm zërin. Por unë e detyruar veten për të qetësuar. Deri tani, ferret e kishte bërë asgjë, por bërbëlit. Vajza do të mbijetojnë këtë. Dhe siç e kam prit, unë do të ketë më shumë dhe më shumë mundësi për të mësuar më shumë për këtë njeri të çoroditur dhe vetja misterioz i të burgosurit që ka të bëjë me tokat e tij fantastike fytyrë dhe trup të përsosur për të zgjuar vetja kërcënim.
  
  
  Një buzëqeshje e brutalitetit dhe pritje bared vetja e dhëmbëve. "Mirë, o dollar rafte," tha ai. — Unë jam duke ju dhënë një shans të fundit. Unë ju dha gjithçka që unë mund të. Do të më jepni atë që ju mund të kthehet, ose do të duhej të ishte marrë nga ju?
  
  
  "Ju mund të keni mua, Mjeku", tha ajo në mënyrë të vendosur, " por ju e dini, dhe e di, se ju kurrë nuk do të zotërojnë mua."
  
  
  Mjeku fytyrën e paled e tij nofulla clenched në zemërim. Venë pulsed në tempullin e tij si një dragua, më bëni deri nën vetja e tij e zbehtë mish. Ai ecte mbi vajzën që tani u ul në heshtje dhe qetësi, duke kërkuar në atë mimically si në qoftë se vetja nuk ekzistonte. Ego e madhe dorën arritur deri dhe tore fjongo rreth flokëve të saj, të cilat ranë hej, mbi supet e saj në një të artë ujëvarë.
  
  
  Zemërimi flared deri në pështirë pjesë e egos fytyrat, amplifying për ato pak sekonda ajo mori uem për të rrëmbyer fjongo të gjelbër dhe hedhin atë në dysheme. Ai ndaloi për një çast që të merren me të dhe të përgatiten për një të ftohtë-me gjak të sulmit afër. Vajza vazhdoi të mimm në të, si në qoftë se vetja e saj tentimet e tyre ishin jo më shumë prekjen e saj si gumëzhimë e një mizë.
  
  
  Mjeku mbajtur dorën e tij përsëri. Vetja e gjatë, i hollë gishtat e mbyllur rreth delikate neckline e veshjes së saj, dhe knuckles tij qëllimisht u ndërpre në harlisur copëtim sisët e saj.
  
  
  Ai bëri një lëvizje të shpejtë tij me dore dhe e tërhoqi brenda leckë jashtë trupit të saj. Ajo është ulur i palëvizshëm si ai tërhoqi leckë nga supet e saj dhe le të bien në dysheme me një rustle.
  
  
  Ajo nuk ka lëvizur për të mbrojtur gjoksin e saj lakuriq nga pangopur zgjimit shpërthen në vetja e saj e syve. Krahët e saj të varur në anët e saj. Ajo ishte e veshur vetëm në brekë të bardha dhe baletit pompa.
  
  
  Mjeku frymë hissed prej tij. "Ah, kështu," ai tha.
  
  
  Si ajo e detyruar veten për të injorojë zë brenda meje që të bërtitur për mua për të thyer tim vetja e gjarpër qafën, duart e tij shkau e saj kofshët, dhe brekët e saj filloi të rrëshqas poshtë saj duke buzëqeshur kofshët.
  
  
  Hubert ishte e drejtë në lidhje me Nicole e Bërë në qoftë se ajo ishte Nicole Detyruar. Ajo ishte e natyrshme bjonde.
  
  
  Shtrati ishte në të drejtën time, në këndin ndërmjet mur dhe për dritare. Vajza, ende i palëvizshëm, ishte në tim të majtë, me Dr. Inuris mes saj dhe shtrati.
  
  
  Marrja në gjunjët e tij, panting pak nga eksitim dhe lodhje, ai mbështillet saj brekë të saj në dy zogjt.
  
  
  Dr. Inuris mori në këmbët e tij, mori ee e krah, dhe ka filluar tërheqja e saj përsëri në shtrat.
  
  
  Ai le të saj të marrë një hap, e pastaj një tjetër, thjesht për t'u siguruar. Nuk kishte asnjë nishan në brendësi të saj e majtë të ijës. Jo në të gjitha. Pastaj ai kërceu mbi dritareje dhe ducked në dhomë.
  
  
  Mjeku u kthye për të më parë mua. Vajza shkau e pasme të saj pako të shkatërruar rroba.
  
  
  E shall ra nga mjeku qafë, duke e vënë vetja e neveritshëm jakë rreth lythat. Para se ajo mund të hendekun mes nesh, ai e mbyllur atë në e tij habi.
  
  
  "Guido! bërtiti ai. "Guido!
  
  
  
  Kreu 7
  
  
  
  
  Nga këndi i saj sy, ai e pa një vajzë të heqë saj tattered vishen dhe të shtypni butonin e scraps e pëlhurë kundër saj argëtues trupit. Dr. Inuris ishte bllokuar si një merimangë, duke humbur kohën e tij duke pritur për ardhjen e vdekjeprurës Guido.
  
  
  Ai nuk përpiqen për të drejtuar në derë. Ajo shkrepi nëpër mendje se ai ndoshta ishte i frikësuar për të kandiduar në e tij të vogël torturer në një korridor të errët, dhe pastaj të paguajë një gjobë për Guido është me të meta të inteligjencës dhe petulance në formën e një .22-pistoletë të kalibrit plumb nga se scumbag. Në të njëjtën kohë, unë kisha një variantë të një xhuxh njeri shpellash duke kërcyer nga shtrati, duke tërhequr tij Trejo pistoletë nga nën krahun e tij, dhe duke vrapuar drejt në dhomën e vajzës.
  
  
  Si një qoshe boksier, Dr. Inuris lëvizur nga e majta në të djathtë së bashku murin e dhomës, ego, pëllëmbët jashtë, si në qoftë se në një gjest të pajtimit.
  
  
  Unë nuk do të ketë më shumë kohë. Mjeku ishte më shumë një kërcënim si karamele pambuku, por nuk kishte asnjë pikë në marrjen mes tij dhe Guido. Web luftën që ai mund të merrni në të, është ai ku shanset ishin në anën e tij.
  
  
  Ai le të uem qasje me një valë të shpatullën e tij dhe krahun e majtë. Ai nisi të më grabbing krahun tim të djathtë. Ajo u lirua nga një grusht, dhe një të mirë vetja grusht në nofull. Ai u përplas në mur, pastaj shkau poshtë, pa ndjenja, të gjakut streaming poshtë egon e purpurt buzët.
  
  
  E saj stahl nuk ngutemi për të shijuar sytë, por u kthye dhe nxituan drejt ditës. Vonë. Ajo nxorrën hapur.
  
  
  Guido ishte duke qëndruar atje. Trejo kishte për qëllim në jetën time. "Të qëndrojë ende," tha ai.
  
  
  Duart e tij ishin të ngritura. Ajo u tha atyre se në atë kohë, Nicholas Anderson, mbrojtësi i damsels në ankth, nuk kishte asnjë arsye të veçantë për t'u marrë me Guido. Kjo nuk ishte absolutisht e nevojshme.
  
  
  Armë ka mbetur i palëvizshëm. Mjeku ishte ende e vetmuar tani. Guido buzëqeshi. Kështu që ju mori atë bastard poshtë, nuk ju?" Mirë, kjo është e gjitha, mendoj unë. Por unë ende nuk mund të miratojë, të martohem. Kjo do të thotë të këqija për mua. Dhe unë nuk e pëlqen atë. Ju duhet të keni të ik kur të tregova për të. Tani ju mund të zhgenjeheni.
  
  
  Guido e mprehtë sytë e mori në vajzë dhe zgjeruar. "Të veshur", tha ai. "Dhe për të marrë Tysoeng ." Tregoni em mjeku ka nevojë për ndihmë. Dhe nuk do të përpiqet për të keq.
  
  
  Vajza i ktheu prapa nesh, nxori një valixhe nën shtrat, të përzgjedhur disa nga artikujt e veshjeve, dhe filloi të vishej.
  
  
  "Ju", Guido tha: "marr nga një copë e murit dhe të vënë duart tuaja në të.
  
  
  Unë e bëra atë, ashtu siç m'u tha. Guido bëri një pranueshme kërkoni për mua. Ai ndoshta do të ishte prapanicë të tilla shaka shpesh e mjaftueshme për të mësuar tregtinë e tij. Vetja e kërkimit mund të kishte sjellë Uem një armë, një thikë dhe një bombë me gaz, por ai nuk ishte mjaft e mirë për të marrë tri brisqe të rrojës. Guido nuk ishte përfytyruar. "Në rregull," tha ai, " ju jeni të pastër. Të kthehen, të vënë duart tuaja prapa kokës suaj dhe mbani ih atje deri sa unë të them të vënë ih poshtë."
  
  
  Shaggy tingujt janë dëgjuar jashtë derës. Vajza u kthye me një Kinez i cili barte një peshqir dhe çfarë dukej si një tas të vogël me ujë. Kjo ishte hera e parë Ruki është vetja e kishte parë të saj. E thonjve të tij gishtat tregues dhe pak gishtat mbërthyer si nga katër-inch daggers.
  
  
  "Tregoni mjekut, Tysoeng," tha Guido.
  
  
  Kinezët e tundi kokën.
  
  
  "Ju", Guido i tha vajzës, " të qëndrojnë pranë që të bardhë e kalorësi i juaji, dhe jo shaka. Ai e kishte mjaft për ju. Në qoftë se kjo ishte mua, unë do të xhiruar ju të dyja të drejtë këtu në vend. Atëherë unë do të jenë më të rehatshme.
  
  
  Kinezët njeriu u gjunjëzua pranë Dr. Inuris, gëlltit Vetja fytyrën me një peshqir. Mjeku rënkoi, dhe vetja kokën e varur poshtë nga vet të shëmtuar qafë. Vetja sytë e blinked. Kinezët njeri të vazhdueshme për të fshirë nga vetja deri mjeku shtyrë vetja mënjanë, të kujdesshëm për të mos prekin egon e gjatë thonj. "Më ndihmoni lart, Chang," tha ai.
  
  
  E Kinez e mori Vetja nën sqetull dhe e ngriti atë lart. Ai vazhdoi për të ligët prapa tij kundër murit dhe moan. "Do të më sjellë disa raki, Chang," tha ai.
  
  
  Kinezët njeri doli nëpër dhoma dhe u kthye për një çast më vonë me një gotë cognac. Mjeku zhytur tij derr fytyrën në xhami dhe për të thithur tymin e para të pijshëm. Me dorën e tij të lirë, ai u ndie i tij e lënduar e nofullës. Pastaj ai u kthye nga unë me një buzëqeshje të lodhur. "Nuk ka të vërtetë dëm, Z. Anderson," tha ai. 'Të paktën për mua. Si për ju... mirë, që mund të jetë një tjetër çështje krejt.
  
  
  "Dëgjoni", u thashë.
  
  
  Por Guido ndërprerë për mua: "e Mbyllur", tha ai.
  
  
  Dr. Inuris waved atë si një trajner të merren me një yapping të rinj qen. "Kjo është e mjaftueshme, Guido, "tha ai.
  
  
  Guido i dha atij një pamje që nuk ishte i vrazhdë. Me sa duket, ih marrëdhëniet nuk ishin të ndërtuara në shtojcë. Guido do të kishin qenë të lumtur për pikë e vogël e tij Dr. Inuris automatik, pistoletë në vajzën dhe mua, vetëm për të parë na shembet nën vetja plumba.
  
  
  — Mirë, Z. Anderson, unë mendoj se është koha për ju dhe Mua që të vijnë për disa përfundimtar të të kuptuarit. Unë mendova se e bëri të qartë për të ju kthejnë në Negresco se vajza që tërhoqi vëmendjen tuaj në të vërtetë ishte shumë i sëmurë. Dhe prania juaj këtu vetëm mund të përkeqësojë dhe të komplikojë sëmundja e saj. Ju janë të gatshëm të pranojnë në vend mënyrë dramatike në të cilën ju keni kaq dhimbje të demonstruar besnikëri tuaj, pasi me sa duket nuk ka dëmi është bërë. Por ju duhet të kuptojnë që unë jam një njeri i shkencës dhe nuk do të tolerojë asnjë ndërhyrje, kur është fjala për shumë çështje serioze e trajtimit personi i sëmurë."
  
  
  "Nëse dikush në këtë sallë është i sëmurë, Mjeku," I tha, " kjo është ju.
  
  
  Ai ndjeu përsëri pushtetin e egos përpjekjet për të përmbajnë zemërimin që kërcënuar për të shqyej off vetja maskë e një mirëdashës mjeku për të shfryrë e të shtrembëruara zemërimi që digjet brenda tij.
  
  
  Një dridhet u zhvillua përmes trupit të tij. Ai mori një gllënjkë raki. Vetja sytë e vështroi ngultas e bronzit të lëngshme si ai swirled e raki në duart e tij. Ai filloi të kuptuar atë që unë kam dëgjuar dhe parë, më shumë sesa ai të dyshuar. "Z. Anderson," tha ai me një e tij përulëse buzëqesh. "Ka disa raste mes një mjeku dhe një pacienti që të duket, se si unë duhet të vënë atë, e çuditshme të një të patrajnuar vëzhgues. Një skenë që mund edhe të duket tronditëse në matematikë për dikë si ju do të jetë menjëherë e kuptueshme që një nga kolegët e mi.
  
  
  "Të ndaluar atë, Mjeku," thashë unë. "Unë nuk e pranoj atë, dhe në qoftë se ju mendoni kështu, atëherë ju jeni edhe crazier se ajo të dyshuar, dhe unë dyshohet se ju ishin krejtësisht të mashtrimit dhe të disgracing e profesionit tuaj."
  
  
  Mjeku poked tij muzzle në globular tas të tij cognac xhami dhe e mori frymë thellë para se të shndritshëm në mua.
  
  
  "Çfarë është një turp", tha ai me një buzëqeshje të trishtuar. "Shumë e keqe. Për ju. Ju jeni një budalla, Z. Anderson. Nëse ju vetëm do të më dëgjoni, ju tani mund të gëzojnë perspektivën e immersing veten në shumë të pasur bukurinë e côte Cote d'. Por në vend të kësaj, kokëfortësinë tuaj i detyruar që të ndërhyjë në planet e mia. Dhe kjo, zotëri, është shumë për të ardhur keq.
  
  
  "Për fat të keq për ju", I thashë. "Por ai nuk është këtu për një vajzë, mendoj."
  
  
  "Heronjve të zbavitem mua, Z. Anderson," tha ai, duke pirë e tij raki. "Ndoshta përvoja juaj është i rrënjosur në Westerns, si shumë prej tuaj bashkatdhetarë, por e imja është e bazuar në fakte. Dhe kështu i saj, unë shpresoj se ju do të besoni mua kur unë po ju them se, bazuar në tim përvojë të konsiderueshme, vdekja e papritur është takuar me më shumë heronj se sa frikacakë. Dhe e saj të sigurt se kjo është po aq e padëshirueshme për ta si ajo është për ih më e vogël por më të mençur vëllezërit. Por të mjaftueshme philosophizing. Mjafton të themi, ju nuk na tonë vajzë, një favor. Dhe për mua, ju jeni asgjë më shumë se një bezdi të vogla.
  
  
  "Që mbetet për t'u parë, Mjeku," thashë unë.
  
  
  "Me të vërtetë," tha ai. "Dhe ajo që të vjen deri tani."
  
  
  Dr. Inuris vënë poshtë xhami e tij. "Tiong, plaçkat e gjithë bagazhin tuaj dhe të vënë gjithçka në makinë. Ne jemi të lënë sa më shpejt të jetë e mundur.
  
  
  Ai u kthye drejt meje. "Tani, Z. Anderson, ju kemi bërë më të pakëndshme. E saj duhet të heqë dorë këtë shtëpi tani. Së shpejti Guido, Chang, e saj, dhe të resë e të cilit mirëqenies ju jeni aq i shqetësuar në lidhje do të lënë. Ne do të jetë në kërkim për të reja të akomodimit, si një masë paraprake ndaj çdo çrregullim që mund të shkaktohen nga njerëzit që jeni kurioz rreth vendndodhjes tuaj. Dhe e biznesit "- vetja e hollë mbi buzët u ndanë në një smug buzëqeshje dhe sytë e tij darted për vajza - " do të vazhdojë deri në saj të pashmangshme të dy anët.
  
  
  Guido waved armën në mua. — Dhe çfarë do të ndodhë me të?"
  
  
  "Ah, Guido. "Të dashur Guido,", tha Dr. Inuris. 'Të jenë të durueshëm. Ne do të shkruaj një recetë për Z. Anderson në kohën e duhur. Në ndërkohë, unë sugjeroj që ju të marrë vetja për një bodrum dhoma dhe të pengojnë atë të shtrënguar. Kërkoni Chang për të ardhur me ju. Dhe pastaj, kur Chan ka mbushur deri dhe dy nga ju kanë ngarkuar në qerre, ne do të shohim çfarë mund të bëjmë për Z. Anderson është vetja e shtyrë nga ndarja nga kjo e re zonjë.
  
  
  "Vazhdo," Guido tha, duke treguar derën.
  
  
  Chang u bashkuan me ne jashtë në korridor. Ata ishin mjaft të mirë të ekipit në dell tv. Chang mbështetur poshtë korridor para meje, duke mbajtur edhe larg prej meje. Guido qëndruar mjaft larg prapa meje se unë nuk mund të lëvizin shpejt drejt armë.
  
  
  Në fund të shkallëve, atje ishte një e vogël fluturim të shkallëve që çon poshtë. Në fund të shkallëve, u futëm në një dhomë të vogël, e zbrazët, përveç një druri të mbështetur karrige dhe një të bardhë pikturuar karrige në të cilën një gazetë ishte palosura me kujdes në dritën e zbehtë të një zhveshur dardhë pemë dehur në tavan. Nën tavolinë, mjeshtërisht të mbështjellë si në qoftë se ih kishte vënë aty për qëllimin e menduar, u gjatesite e litar.
  
  
  "Ulu poshtë," tha Guido.
  
  
  Ai ishte një sistem efikas të punësuarit. Ai vetëm e mori Em një minutë për të kravatë krahët e mi në pjesën e prapme të karrige dhe këmbët e mia në këmbë.
  
  
  "Ju mund të shkoni tani, Chang," tha ai.
  
  
  E Chinaman ulur kokën e tij në një perfunctory hark, e pastaj u ngjit shkallët në heshtje.
  
  
  "Unë i kam dërguar atë larg," Guido tha, " sepse unë kam diçka për t'ju treguar.
  
  
  'Oi?'
  
  
  "Mjeku mendon se ju jeni një lloj prankster, buddy. Bëni vetja për të qeshur. Ai poked e muzzle e armëve tim nën mjekër dhe e shtyu kokën mbrapa. — Por unë nuk mendoj se ju jeni aq qesharake." Ju kam shkaktuar më shumë probleme sonte, dhe unë nuk e pëlqen atë në të gjitha. Pra, çfarë kam për të ju tregojnë se çfarë është mjeku i ka planifikuar për ty-ndoshta ai do të ju lejojnë të jetoni — ju do të vdisni. Unë do të bëjë të sigurt për të ardhur këtu poshtë, para se të largohemi." Pastaj unë do të të vras." Mjeku mund të jetë i zemëruar me mua për një kohë, por ai është ende shumë i lumtur me mua. Dhe në një orë apo më shumë, ai do të vendosë se kjo nuk ka rëndësi. Pra, ju jeni të vdekur, dhe unë jam shumë e lumtur.
  
  
  Ajo i takon atyre, dhe kjo nuk është keq për ta bërë këtë majmun besoj se ajo është e ballafaquar me një weakling. "Unë kam një shumë të holla, Guido," thashë unë. — Në qoftë se ju më lejoni të shkoj, unë do të jepte të gjitha për ju."
  
  
  "Oh, njeri," tha ai. "Unë dua të pyetur."
  
  
  "Ju mund të jetë i pasur, Guido," thashë unë. 'Më lër të shkoj. Ju lutemi.'
  
  
  — Unë vetëm dua të ju them një gjë, " tha ai, duke shtypur me armë një pak më e vështirë. Ai uli zërin e tij për një pëshpëritje. — Ju jeni duke shkuar për të vdekur, buddy. Ai nxori revolen e tij dhe eci me të shpejtë nga dera. Ajo e pa derën e mbyllur prapa tij dhe e dëgjuan të bllokimit të klikoni. Ai filloi të lëvizni gishtërinjtë e tij në drejtim të rripit. Pas disa sekondash, ai e tërhoqi teh rreth fshehur vend dhe tashmë ishte duke punuar në litarë. Guido mund të ketë qenë flirtim me Nicholas Anderson, por Nicholas Carter ishte një tjetër çështje krejtësisht. Pafajshëm turistike turne i ka ardhur fundi. Ajo mori mua jo më shumë se tridhjetë sekonda për të pashë përmes litar.
  
  
  Ai kap të gazetës nga kryetari. Kjo-Mateen ishte fat të mjaftueshme për të tërhequr mashtrim. Ai u hap gazetën dhe e la atë të palosur vetëm një herë. Pastaj ai e mbështjellë atë dhe pastaj diagonalisht në një të shtrënguar cilindër dhe të vendosur atë në gjysmë. Produkti i gatshëm të kishte një konike të trajtojë dhe një rock-hard kokë. Ajo ishte një lirë armë, por vdekjeprurëse.
  
  
  Ai kap pritini litarë, i lidhur në këmbët e tij lirshëm për karrige, dhe shkau duart e tij në pjesën e pasme, clutching gazeta prapa shpinë të tij.
  
  
  Unë nuk kanë për të pritur gjatë. Vetja heronj të clattered poshtë shkallëve, dhe kyçja e klikuar. Guido fytyrë të ishte e ndritshme të kuqe. Ai nisi në derë.
  
  
  "Pista bastards", tha ai. — Ai dëshiron Chang të vrasin ju. Për të ndëshkuar mua. Dhe, ata të gjithë mund të merrni mut për mua. Nga koha që unë të përfundojë, ju do të jetë i vdekur.
  
  
  "Nuk e bëjmë këtë, Guido," thashë unë.
  
  
  "Të përfundojë lutjet tuaja, mik," tha ai, të ardhur deri tek unë me armën e tij të mëtejmë.
  
  
  Unë hap gojën time një të vogël kështu që ai do të mendoj se ishte duke shkuar për të thënë diçka tjetër. Atëherë ajo ishte hedhur nga bidu po për veten e saj, dhe ajo e goditi vetja dorë me armë. Arma e arced mbi Egon e sup dhe i shkatërruar në tokë pas tij.
  
  
  Guido sytë e zgjeruar. Ai crouched poshtë mbrojtje, ndjenja e tij copë krah dhe shuffling këmbët e tij. Ego është fryma e përparuar rreth tij ngritjes mushkëritë e tij si adrenalina sistem i rregulluar në rritje të dhimbjes. Vetja e ndritshme kurrë sytë të më lër të shkoj.
  
  
  E kam përcjellë atë si ai shkau i prapambetur. Ai u fërkuar krahun e tij të plagosur. Ai arriti të kthehet, po përpiqeshin për armët.
  
  
  Papritmas, ai ra në gjunjë dhe dorën e tij të djathtë e shtënë nga të armën e tij. Kam pritur deri në krahun e tij ishte zgjeruar plotësisht, atëherë flicked gazetë në egon e bërrylit. Kocka thyen, dhe një kafshë të ulërini ikur Vetja e buzëve.
  
  
  Diku më lart, kam dëgjuar zërin e saj si një mjek... "Guido?", tha ai. "Guido! Ku jeni ju?'
  
  
  Guido ishte qoshe në këtë bodrum të errët dhomë, fytyrën e tij contorted me dhimbje siç e tij uninjured dorë darted për armën e tij. Ego është gishtat e mbyllur rreth dorezën si ai le të armën e tij të goditur Vetja e hundës nga poshtë, në pjesën e hundës. Vetja e hundës është shtypur, dhe demonit të eshtrave të depërtuar vetja e vrasje-fiksuar trurit.
  
  
  Një i mprehtë qarje qaj shpëtuar nga vetja e bloodied fytyrë. Pastaj ai i ra në shpinë të tij, twitched, dhe ngriu. Ai rashë në gjunjë, u zhvendos në bidah në dorën e tij të majtë, dhe mori armët me të drejtën e tij.
  
  
  Kërkim lart, ai pa një ghostly figura të veshur në të zezë në krye të shkallëve. Vetja e duart ishin të shtrirë, dhe një lëng të errët ngadalë dripping nga katër kamë-si thonjtë. Ai ndaloi në krye të shkallëve, dhe nuk kam dëgjuar Zhang të flasë për herë të parë, dhe të dy fjalët që ai i tha bërë një mpiksje gjaku drejtuar ftohtë në venat e mia.
  
  
  "Mactan e Latrodectus," tha ai në një monoton.
  
  
  Në sajë të dyshimtë për kënaqësinë e akseve të mësuar se si të mbijetojnë, e Saj, e dinte se çfarë drips nga vetja thonjtë: koncentruar ankesat e widow zi.
  
  
  
  Kreu 8
  
  
  
  
  Dhe kështu ndodhi. Nuk kishte asnjë diferencë për gabim. Ose unë të merrni shpëtoj prej Chang, të shpejtë dhe të saktë, ose ai që merr mua dhe lotët e mi mish përveç me disa nga më të keqe helmet e lëshuar nga ndonjë krijesë në Tokë. Pakënaqësi është pesëmbëdhjetë herë më i fortë se një gjarpër me zile. Por në vdekje, në qoftë se ishte ndonjë ngushëllim, do të më shumë gjasa të vijë së shpejti për shkak të kësaj gjëra të barabartë për të helmit të mijëra merimanga dripping nga çdo gjigant thoin e këtij Chinaman.
  
  
  Ai m'u afrua sikur ai të ishte i paarmatosur, hap pas hapi, si dikush që ecën në një procesion. Pas tij, në krye të shkallëve, duke shikuar poshtë me një tallur buzëqeshje, Dr. Inuri bërë një rastësor gjest të lamtumirës, sikur të thënë lamtumirë për të dy ping-pong lojtarët, dhe u zhduk në funksion të plotë.
  
  
  Ai u tërhoq më tej në dhomë dhe të vendosur një të bardhë pikturuar karrige në mes të vetes dhe të afrohet Chang. Vetja e fytyrës ishte expressionless tij frymëmarrje të pamëshirshëm, e tij të errët sytë e fiksuar.
  
  
  Ai vuri këmbët e tij së bashku. Kjo nuk ishte kohë e keqe të shtënat rezultatet. Kishte të drejtë për Guido është armë. Ajo ishte një .22-kalibrit Trejo, Modeli 1. E zgjedhur knob ishte vendosur për normën e zjarrit: kur të shkaktojë u larguan, tetë raunde shpërtheu, dhe ajo u dëbua për të goditur Chang e kockëmadh gjoks. Në qoftë se ajo ishte një uem qëllim në kokë, atje ishte një shans që disa nga plumbat do të humbasë për shkak të egos së tërhiqem."
  
  
  Chang u ndërpre në fund të shkallëve, pranë dhomës, në hijen e një ego-mollëza të fytyrës. Dhe pastaj të zi me mëngë të gjata duart e atyre popull që është me ty duart, valëzim hypnotically mbrapa dhe me radhë si një të ftohtë të prelud për një baletit e vdekjes, shkau i të gjithë të barabartë.
  
  
  Armën e saj ishte ngritur në të dy duart. Ngadalë, varri është lakuar krahët writhed si gjigant eels në një ritual të performancës, dhe nga koha në kohë një rënie të trashë helmit mbështjellë poshtë gozhdë për tokë.
  
  
  Ndjeva armë lëkundem në dorën time, por rezistoi të kërkojnë për të hapur zjarr. Ajo Chang kërkuar për të lëvizur më tej në dhomë, drejt dritës.
  
  
  Ai uli armën me kujdes për lehtësimin e tij muskujve dhe ligamenteve nga tendosje të pritjes. Vetëm atëherë, Zhang kërceu mbi karrige.
  
  
  Nuk ka kohë për të dy duart. Nuk ka më kohë për të kujdesshëm me qëllim. Me një lëvizje e lehtë e hip e tij, ai e ngriti armën dhe tërhoqi këmbëzën.
  
  
  Nuk ishte një shpërthim... heshtje të plotë.
  
  
  Guido është e mrekullueshme vdekjes makinë është e mbërthyer.
  
  
  Chan ishte duke qëndruar në anën tjetër të çairit, poking gishtat e tij në sytë e mi. Ducking, unë goditur me letër bat, por vetëm u takua ajrit kur ai i mori duart e tij larg. Ai shpejt rrethuar karrige, lëvizin anash, por kur ai u zhvendos i tij bëri të njëjtën gjë, duke pasur të njëjtën distancë mes nesh.
  
  
  Brenda mikrosekonda të njëri-tjetrit, e zezë, vaji thonjtë shkrepi përpara si katër shigjeta, duke kërkuar sytë e mi. E saj shoved armë në një minutë, plot gjallëri bat mbrapa dhe me radhë, duke e goditur vetëm në ajër.
  
  
  Çdo gram të përqendrimit në trurit tim dhe sytë e tensionuar për të vlerësuar drejtimin dhe shpejtësinë e secilit prej Chang është potencialisht vdekjeprurës të sulmeve.
  
  
  Dhe hipnotik modelet ai wove për mua ishin vetëm pjesë e një më shumë të ndërlikuar skicë të vjetër, plani i sulmit që përfundimisht do të përfundojë në vdekje. Ajri-ylli thonj shkrepi dhe thau dhe e thau, krahët përhapur larg larg, syve lodhje më shumë dhe më shumë për të mbajtur deri me errët, të lodhur e lëvizjes. Atëherë nuk ishte një moment i një moskokëçarje, e mprehtë dhimbjen e një gozhdë duke u shtyrë në mish dhe pastaj të agonisë dhe vdekjes.
  
  
  Nëse Chang vdekjes së erdhi më herët.
  
  
  E saj të klubit ishte që synojnë të uem-së mjekër, dhe kur ai jerked kokën mbrapa, në të majtë të saj u përplas në uem kokë me tërë forcën e saj. Ai gulçoi dhe të shkallëzuara mbrapa, por shpejt rifituar tij të bilancit dhe të sulmuar përsëri.
  
  
  Unë eci drejt tij, tërhequr nga një karrige para meje. Chan qëndroi në vendin e tij.
  
  
  Vetja në të majtë papritmas u rritën në sytë e mi. Ai hodhi kokën prapa, por e kuptoi shumë vonë që ajo ishte një feint. Ego është krahu i djathtë u vuri poshtë, dy helm spears, me synim rrjetin e venave të mia dore që ishte tashmë i shtyrë në karrige për të ecur përpara.
  
  
  E saj karrige ishte yanked mbrapa në minutën e fundit, dhe Chang përpjekur për të bërë deri e tij për të lëvizur. Ai ishte vonë. Vetja e pinky gishtin fluturoi mbi objektivin, dhe maja e gjatë thoin e tij gishtin tregues thyen në tabletop.
  
  
  Me dorën e tij të djathtë, ai goditi vetja e saj në kokë me shkop. Ai u mbështet në të për të shmangur saj siç e saj karrige kthyer mënyrë tjetër. Ajo është shpërblyer me një brishtë kërcitje. Një talljeje frymë, zemërim të përzier me hutim, ikën Chang e buzëve. Një katër-inch thua qëndroi me të dridhura, e saj tip varrosur thellë në pyll.
  
  
  Ai u tërhoq saj karrige deri në atë përsëri. Tiong nuk duan të dëgjojnë më shumë për atë. Karrige të ndërhyrë me Uem-së vetja qëllimet. Vetja majtë nuk duan fytyrë dhe sy, dhe dora e djathtë e kapi karrige dhe u përpoq të tërheqë nga vetja ime të fortë mashtrim.
  
  
  Në mes nesh, një me njolla, të thyer gozhdë quivered në të bardhë pikturuar druri, e blades janë jo më shumë se per nje milimeter e gjysmë në buta bredhi, si një miniaturë arrow, të gjitha të mbuluara në helm vdekjeprurës, nga i mprehtë fund të plasaritur anën tjetër .
  
  
  Dodging një, rreth Chang e lartë e nis me dorën e tij të majtë, goditur me shkop në egon e djathtë të saj, e cila tashmë ishte kapur karrige. Chang u larguan me një glint nga emocionet në sytë e tij.
  
  
  E saj, e dinte se çfarë ai ishte duke pritur për një moment të recklessness. Kur u përkula mbi tryezë për të grevës, shpina dhe qafa janë të ekspozuar ndaj time vetja tim me dorën e majtë.
  
  
  Nëse ai e kishte mbajtur në fund të kryesuesit, ai do të ketë tregtohen asgjë më shumë se një plagë dore për një të pastër dhe të fundit të majtë për qafën time. Kjo ishte një fjali unë nuk do të përsëris, edhe pse Chan shpresonte që unë do të.
  
  
  Një karrige ngadalë shtyrë saj drejt tij, tundur e klubit threateningly. Në momentin që pema ishte brenda mundësive përsëri, Chang ka arritur me dorën e tij të djathtë dhe greedily kapur karrige.
  
  
  Ne edhe një herë e mora tonë tërheqje të luftës pozicionet rreth karrige, zgjerimi Vetja krahun e drejt objektivin tim, ndërsa zëri i saj kërcente mbrapa dhe me radhë, dodging të tij të pamëshirshëm sulmet.
  
  
  Papritmas, ai ra në gjunjë dhe u hodh nga nën karrige.
  
  
  Pastaj të dytë gjatë gozhdë në Chang të djathtë theu dhe ra në heshtje për dysheme.
  
  
  Para se ai të mund të shërohen nga flamurin e ekzekutimit të pastrimit, ai u ngrit përsëri. Dhe për herë të parë, zëri i saj pa frikë tek vetja e saj e syve. Arma e Vetja në të djathtë tani ishte tërësisht e hapur.
  
  
  Ai e mori kryetari përsëri. Ajo ishte një lëvizje që Chang vetëm mund të injorojë kosto prej rrezik jete. Zgjatesh me dorën e tij të majtë, ai e mori e poshtme e pemës përsëri. Dhe për të votuar, ne u ndalëm aty si dy duelists në vetëm një shami të madhësisë sipërfaqësore, vetëm disa lëvizje dhe vdekja është shumë afër.
  
  
  Ai i rezistoi tundimit për qasje Chang nën ato vdekjeprurëse daggers, duke rrezikuar jetën e tij për të goditur fytyrën e tij me një goditje të vetme e klubit. Shanset janë gjithnjë e më shumë në favorin tim duke e dytë. Ajo ishte e përgjysmuar me arsenalin para meje. Ai mund të përballojë për të pritur që të saj. Por Chang u shpërbë. Ai e hodhi veten e tij në të gjithë karrige, koka e tij i shpoi përpara si një njeri shtizë.
  
  
  Bidu e hodhi atë, mund të kërcej në krah, dhe e mori Vetja e dore me të dyja duart. Vetja kthetrat e donte mishin tim si një palë e errët, ndriçuar fangs. Vetja e muskujve të trupit të ishte sprawled përmbys në tavolinë.
  
  
  Ai mori njërën dorë jashtë vetja e dore dhe i shtypur vetja qafë në tryezën e tij me bërryl, ndërsa të tjerë u tërhoq vetja krahun e mbrapa. Ai luftoi me mua, peshën time dhe grip, nervat dhe muskujt snapping dhe eshtrave të kërciturit. Vetja gojë hapur në një të heshtur, të bërtas. Si e saj të presionit të bërë të lehtë, dora e tij ka rënë helplessly në buzë të karriges. Tiong vë panting. Vetja sytë e shprehur dhimbje torturuese dhe të pafundme të urrejtjes.
  
  
  Kam marrë një hap prapa dhe e shikoi atë.
  
  
  Ne të dy e panë atë në të njëjtën kohë: e thyer thua ishte akoma e mbërthyer në pyll, dhe ai e dinte Chan ishte e vendosur për të rrëmbyer atë, përkundër dhembjes dhe të padobishme në krah, për të përdorur vetja e tij e fundit sulm. Kur ai u ngrit mbi tij uninjured krahun e djathtë, ai ecte nëpër vetja e saj dhe u ul një karatesë goditje në uem qafë me anën e krahut të tij, duke shkaktuar egos së fytyrës dhe për të goditur mbi një pemë.
  
  
  Një ulërimë e tmerrshme shpërtheu rreth vetja e brendësinë, dhe kur ai stahl pe rreth e rrotull si një dragua, mbajtur mbrapa me radhë dhe në krye të bardhë altarin karrige.
  
  
  Nuk ishte një gozhdë shard rreth të drejtën e tij me sy. Ai ishte ende duke thënë kur trupi i tij nënshtruar me helm, rrëshqitur jashtë karrige dhe ulje në dysheme me një thud.
  
  
  Unë nuk kam kohë për të humbur tonë egot-nderimi ynë për të vdekurit, shba-në vazhdon të ngul sytë në Guido dhe Chang e kufomave në këtë zymtë arena. Kam pasur diçka të bëjë me Dr. Inuris, dhe unë shpejt u ngjit shkallëve.
  
  
  Jashtë shtëpisë, dëgjoi ulërima e Mercedes ' motor. Ajo ishte çuar nga porta vetëm si makinë mbështetur nga rrugë me pemë dhe u zhduk rreth qoshe të shtëpisë. Unë pashë një vajzë në sediljen e pasme, duke luftuar me një të neveritshme të çmendur.
  
  
  Kur ai arriti në cep të vilës, vetura ishte në krye të shpatin kryesor poshtë për të portës. Ai do të ishte në portë para meje, por Dr. Inuris ka të ndaluar për të hapur çështjen. Atëherë unë do të kapur deri me vetja e saj dhe i shtypnin uem e kafkës në cashews. Dr. Inuris duhet të ketë ndjerë të njëjtën mënyrë.
  
  
  Në hyrje të drejtën e nxorrën hapur, dhe vajza e trupit, swirled nga vetja krah, fluturoi headfirst.
  
  
  Ai vrapoi të saj si makinë shpejtoi në drejtim të portës. Nuk ishte nxjerrë e kërcënimeve më poshtë si Inuris çoi te një e papritur e ndaluar dhe doli, të sillen në makinë. Në fenerët, ai ishte duke u përpjekur dëshpërimisht për të hapur portën.
  
  
  Unë nuk kam kohë për këtë të drejtë tani.
  
  
  Ai u gjunjëzua pranë saj dhe e mori kokën e saj në duart e tij. Kërkim deri në Hej e fytyrës, ai dëgjoi motor bërtet përsëri si Inuris çuan nëpër portat e tij.
  
  
  Vajza e trazuar.
  
  
  Qielli ishte më e shndritshme në lindje. Mjegulla kishte hequr dhe një fllad freskues ishte defekt nga qielli.
  
  
  Vajza papritmas rifituar vetëdijen, sytë e saj të gjerë me frikë.
  
  
  "Kjo është e gjitha tani," I tha, duke i dhënë asaj një përqafim i madh. "Ai është zhdukur, dhe unë nuk mendoj se ai do të kthehet këtu."
  
  
  U ndjeva tensioni në trupin e saj lehtësi, dhe pas disa minutave, ajo u drejtua nga unë dhe menaxhuar për të buzëqeshur.
  
  
  Ajo ishte e bukur.
  
  
  
  Kapitulli 9
  
  
  
  
  Ne kemi qenë të ulur në verandën e hapa me pije që ai kishte sjellë nga brenda. Nuk kishte asgjë të gabuar me ngjitës Inuris kishte. Vajza dukej normale, me përjashtim të disa scratches në saj bërryla.
  
  
  Unë e pyeta nëse dëshironte të hyjë në të, por ajo tundi kokën. Unë nuk mund të fajësoj e saj. Villa nuk duken shumë tërheqëse në rritje të agimit. Chunks të dëmtuara dhe të thyer rozë suva bulged, dhe të errët njolla ndryshku të përhapur nëpër sipërfaqe si ia plas capillaries në një të vjetër pijaneci e hundës.
  
  
  Jo, ai nuk mund të akuzojnë atë për të mos dashur të shkojë më. Për Afër, ajo ishte me të vërtetë një shtëpi përhumbur, me kujtimet e vërtetë tmerret, edhe pa kufomat e Guido dhe Tiong si një shtesë, të mërzitur me prekje.
  
  
  Ajo u përkul kundër një e qërimit druri shtyllat në cep të shkallëve dhe filluar të dalë në det.
  
  
  Ey i tha asaj që Guido dhe Tiong ishin të vdekur. Ajo e mori lajmin me një dremitje, si në qoftë se gjëra të tilla janë të pashmangshme në një botë ku drejtësisë gjithmonë shkon kursin e saj dhe e keqja nuk mund t'i shpëtojnë ndëshkimit.
  
  
  Unë nuk do të insistojnë që ajo të flasim. Ajo do të bëjë është e mjaftueshme, kur ajo është gati. Unë e dinte atë. Por hej, së pari që ajo duhej të ulen dhe të gëzojnë fllad i freskët, parfum të conifers dhe e shijshme njohuri se ajo nuk ishte e lirë e Dr. Inuris dhe vetja e vogël dhe të keqën.
  
  
  Me kokën e saj të hedhur mbrapa saj e artë e flokëve si një jastëk në një të vjetër shtylla, ajo ishte duke shijuar ajrin e pastër të reja në ditë.
  
  
  Kur ajo më në fund foli, zëri i saj ishte absurd wistful. "Ajo është aq e bukur këtu," tha ajo. "Oh, unë nuk do të thotë thjesht këtu, këtu, në këtë vend. Dua të them këtu, së bashku Riviera, me pemët, lulet, deti, qielli dhe dielli. Unë do të ketë pyeti për të ardhur këtu në një kohë të ndryshme, me dikë tjetër. Por edhe dikush si Dr. Inuris nuk mund të fshijë nga vetja e bukurisë. Dhe tani që ai nuk ishte këtu, ajo duhet të ketë qëndruar këtu. Të paktën përkohësisht. Por kjo nuk mund të ndodh, jo tani. Unë kam gjëra të tjera për të bërë. Inuris ' shpëtuar ishte vetëm fillimi, të paktën për mua. Ju nuk mendoj se ai do të kthehen, nuk ju, Nick?"
  
  
  Zëri i saj, ai i shkundi kokën e tij. "Jo, ai nuk vijnë këtu", thash unë. — Por kjo nuk do të thotë ai nuk do të shfaqen përsëri. Unë e dija se njerëz si ai më parë. Ata nuk i pëlqen kur ih është i nënçmuar. Ata nuk mund të le ih planeve të marrë messed up. Dhe kur ata e bëjnë, ata kanë tendencë të duan hakmarrje. Ata nuk do të ndalet deri sa ata të merrni e tyre të hakmarrjes, edhe në qoftë se ajo merr vite. Dr. Inuris është vetëm një person të tillë.
  
  
  — Si mendoni ju të ndaluar ih?
  
  
  — Ju jeni vrarë ih. Si i çmendur qentë.
  
  
  Ajo ishte veshur me një blu të punës këmishë me disa butona të papërfunduara në krye dhe xhinset e zbardhura. Në mëngjes, atëherë tmerri i natës, dhe në rrobat që ajo kishte bërë me ngut mori rreth saj valixhe në dhomën e saj, ku një lëvizje e gabuar mund të bëjë Guido të xhiruar, ajo dukej aq e mirë, në qoftë se nuk më të mirë, si ajo kishte atë mëngjes në kazino, në momentin ee parë e pa atë.
  
  
  Ajo tërhoqi lart saj gjunjë dhe e mbështolli me krahët e vet rreth ih. Ajo uli kokën e saj për të mbuluar fytyrën e saj të artë të mbuloj, të cilat mbuluar gjithçka, por sytë e saj dhe ballin. Ajo shikoi në mua që nga këshilla e gjunjët e saj.
  
  
  "Ju mund të rri këtu, Nick", tha ajo. "Ju e premte mua nga Dr. Inuris. Kjo është e gjitha që kam kërkuar.
  
  
  "Unë mendoj se unë mbaj mend diçka rreth pesë franga vrasje të porositur," thashë unë.
  
  
  Ajo ngriti kokën e saj dhe i buzëqeshte. "Unë e konsideroj kontratës përmbushur", tha ajo. "Unë nuk mendoj se ju jeni një hema si Guido që vret strucit."
  
  
  "Larg nga ajo", thash unë. "Por disa njerëz thjesht e kanë të jetë vrarë. Dhe mua më duket se Dr. Inuris është një nga ata njerëz.
  
  
  "Ju jeni të drejtë më shumë se ju mendoni se," tha ajo. — Por kjo nuk duhet të jetë problemi juaj. Ndoshta unë mund të gjeni ndihmë diku tjetër në qoftë se unë kam nevojë për atë.
  
  
  "Unë mendoj se është problemi im tani," I tha. "Është e mundur që Dr. Inuris mund të dëshirojnë të merren me ju më vonë, e saj, mendoi se ai mund të ketë diçka për mua, shumë. Ju kam thënë se njerëz si ai, nuk janë të ndryshme kur ata janë të ndërprerë në ihc. Dhe unë besoj se i kam pak ndërprerë tim vetja planet. Ajo mund të bëjë më të gjumit të dobët, pyesin se ku është, çfarë ai është deri në, apo ndoshta duke menduar se ai është komplot disa intrigave që ndoshta nuk mund të jetë aq gjoja mirë për shëndetin tim.
  
  
  "Unë mendoj se ju jeni të drejtë, Nick", tha ajo. — Por ju mund të kujdeset për veten. Ju nuk keni nevojë për të banuar në mua dhe shqetësimet e mia.
  
  
  Unë mbajtur atë. — A ju dëshironi që ajo të jetë e tillë?"
  
  
  Ajo shikoi në mua dhe nuk tha asgjë. Ajo thjesht dukej mua në sy. E saj, pa lot të gufojë në sytë e saj. Ajo tundi kokën dhe i gëlltiti të vështirë.
  
  
  E saj sel u ul pranë saj dhe e vuri krahun e tij rreth supet e saj. "Atëherë kjo është në rregull. Çfarëdo qoftë ajo është, ne do të rregullojmë atë së bashku. Ok?'
  
  
  "Në rregull," tha ajo me një buzëqeshje të madhe.
  
  
  "Nga rruga," I tha: — " unë mendoj se është e trashë për të thyer një kombinim fitues. Ne nuk do të kemi humbur rrjedhën e kësaj bote për çdo gjë."
  
  
  "Faleminderit, Nick", tha ajo.
  
  
  "Tani për një gjë," I tha.
  
  
  'Çfarë?'
  
  
  "Sinqerisht tani, shpejt e shpejt, para se çdo gjë tjetër ndodh, ju mund vetëm të më thoni emrin tuaj, dhe çfarë është e gjithë kjo?"
  
  
  "Kjo është një histori e gjatë", tha ajo. "Pse nuk keni derdh vetes një tjetër pije dhe uluni këtu nga shtylla, ku ju do të jetë më rehat."
  
  
  Unë mbajtur atë. "Unë jam gati të bëjë gjithçka. Por, para se unë të marrë një hap tjetër, para qielli bie, ose hajat çati bie mbi ju, ose unë udhëtim mbi prag dhe të thyejnë qafën time, ajo do të doja të di se kush jeni dhe çfarë ne jemi duke u përpjekur për të bërë.
  
  
  Ajo zbriti nga afër si një hov automatike e zjarrit.
  
  
  "Emri im është Qindarkë Doane, dhe ne jemi duke u përpjekur për të parandaluar vjedhjen e $ 15 miliardë euro nga Shtetet e Bashkuara të amerikës."
  
  
  
  Kapitulli 10
  
  
  
  
  Qindarkë Në Agim. Ai tha emrin disa herë për veten e tij si ai i përzier akullore me pije dehëse", ai do të bjerë vetë. Emrin nuk përshtaten. Ajo përputhet saj buoyancy e saj e artë të flokëve të saj, duke buzëqeshur me lëkurë, dhe gatishmëria e saj për të pranuar atë, kur shanset për të kthyer kundër saj.
  
  
  E saj sel është e kundërta afër në këmbët e shtyllës. "Mirë, Denar, më tregoni histori."
  
  
  Ajo u përkul kokën e saj kundër një përmendore për të le dielli i ngrohtë i saj fytyrë të lodhur. "Historia e Qindarkë Doane," ajo filloi, zëri i saj i butë dhe i kujdesshëm, " fillon me historinë e Filip Doane, ati im..."
  
  
  Filipi Doane ishte i lindur në Kinë, bir i një misionar Amerikan. Ata jetonin në fshat, ku ata do të kujdesej për të sëmurët, e ndihmoi të varfër, dhe se ku Filipi Doane kaluar fëmijërinë e tij. Kinezët rrugën e jetës, ishte e gjitha që i ri Filipi e dinte.
  
  
  Në mesin e shumë të rinjve Filipi Nuk e miqve ishte e vjetër Ji Shan Jo. Ai ishte një ligët, hunchbacked njeri me një kohë të gjatë të bardhë mustaqe që i varej poshtë të dy anët e rta. Vetja e lëkurës si të ishte letër, por duart e tij ishin aq fleksibël si një të riu. Në vitet e tij të rinj, Jie Shan Xho ishte një i njohur magjistari.
  
  
  Filipi Doane ishte njeriu i vjetër e preferuar në fshat, dhe ai mësoi Filipi nga disa truket e tij. Nbgj-të dashur puzzles dhe sfiduese gjëra. Ai mund të kalonte shumë orë gdhendje objekteve si i ndërlikuar në kutitë ai i mblodhi - një kuti brenda një kuti brenda një kuti që mund të hapen vetëm nga dikush që e dinte ih komplekse, por thjeshtë kombinim. Përgjimi në një vend, të trokitur lehtë mbi një tjetër, kanë shkaktuar kuti të hapur.
  
  
  Ji Shan Xho mësuar të rinj Filip je e këtyre mashtrimeve, dhe nga koha që Filipi e kishte për të marrë prindërit e tij për një Amerikë, ai kurrë nuk e dinte se ai ishte bërë mjaft i aftë në krijimin ih. Sfiduese Joe puzzles . Si një dhuratë për kujtim dhe në nder të miqësisë, njeriu i vjetër i dha Filipit të tij kuti, një vepër e artit të mbuluar me e bukur e fildishtë carvings. Filipi Doane ishte dhjetë vjeç kur prindërit e tij u kthye në Amerikë. Ai kurrë nuk e harroi të na plak tonë me sy të keq vetja. "Jeta është plot me magji," Tse tha . Shang Jo nuk e them djalit. "Ju kurrë nuk e di se çfarë truket ajo do të luajë apo atë mrekulli ajo do të prodhojë. Kjo është më e madhe tregojnë të gjitha kohërave."
  
  
  Ndërkohë që jeton në Amerikë, Philip të vazhdueshme për të zgjidhur puzzles dhe truket magjike. Ai e donte kështjella. Mbyllet flokët, kombinim flokët-e gjithë kjo i shtangur atë. Kur Filipi shkoi në universitet, ai ka studiuar inxhinieri dhe në disa pika shkoi për të punuar për një firmë që të zhvilluar sistemet e sigurisë për sektorin bankar. Ajo ishte punë e përsosur për Filipi Doane.
  
  
  Mjaft herët në karrierën e tij, ai filloi të fitojë një reputacion të caktuar në sajë të zgjuarsinë e tij, padyshim një magjike talent në dizajnimin e sistemeve të sigurisë. Kur firmat e tjera iu afrua atij, ai u kthye në biznesin e tij. Dhënë famën e tij, kjo nuk është e habitshme që qeveria kontaktuar atë menjëherë pas për detyrë ai ka marrë.
  
  
  Ari Minave dhe Fort Knox kanë bërë pothuajse sinonim në Shtetet e Bashkuara. Por ajo që shumë njerëz nuk e dinë është se tani ka më shumë ar në Rezerva Federale vault pranë Nassau-shtypur në Manhattan se kudo tjetër në botë. Dhe kur qeveria vendosi për të përmirësuar këtë ruajtje të objektit, ajo u kthye për Filipin Doane.
  
  
  Penny Agimit të zhvendosur dhe tucked e saj nën këmbët e saj. Një tjetër gotë të ardhur, dhe ajo mori një gllënjkë, duke treguar historinë e saj.
  
  
  "Kjo është një gjë e mirë Philip Nuk është një njeri i ndershëm," thashë unë.
  
  
  "Ah," pëshpëriti ajo, " por kjo nuk është për atë. Oh, atëherë, po, " shtoi ajo në mënyrë të përshpejtuar. "Bëni asnjë gabim në lidhje me këtë. Paratë, ari, ose të rregullave; - të identifikojnë, apo çfarëdo ata na pyetën vetja për të mbrojtur, ajo nuk u kujdes. Ajo ishte një detyrë e vështirë për të që të zhvillojnë diçka që Ji Shan Xho do të jetë krenar. Të votojnë në atë që motivuar ata. Hartimin kështjella që të dy ishin të thjeshta dhe të ndërlikuara, në të njëjtën kohë."
  
  
  "Pra, përmirësimin e sistemit të sigurisë në Nassau-Sturt vetja ruajtje të objektit është sfida më e madhe," thashë unë. "Dhe ai përfundoi?"
  
  
  Ajo buzëqeshi një buzëqeshje misterioze. 'Ah, po. Ai e bëri. Ai ishte më i madhi kryevepër e vetja e jetës..."
  
  
  Qeveria i pëlqen të pretendojnë se askush nuk e di se kombinimi të nevojshme për të hapur të sigurt, që askush nuk i ka informatat e nevojshme për të thyer në atë. Por sigurisht, Philip Doane është i vetmi person që e di se vetja. Dhe me ta ferret si ai i projektuar në kasafortë, qeveria punësuar vetja si një konsulent për të ruajtur cilësinë e ih masat e sigurisë. Kjo e bën të gjitha korrigjimet e nevojshme në bazë të rejat më të fundit në fusha të tilla si siguria ose teknikat e vjedhjes. Ai e bën vendimin përfundimtar se kush do të punësohet si një rojet e armatosura, një pjesë e rëndësishme e sistemit të mbrojtjes. Filipi Doane mund të ketë jetuar një kohë të gjatë dhe të lumtur të jetës. Jeta ishte e mirë. Ai ishte në një shumë të respektuar pozicionin, ai u martua me e bukur e Zhan, dhe ata kishin një vajzë për të cilin ata janë të dy shumë të përkushtuar: Qindarkë.
  
  
  Por jeta ishte e plotë e mashtrimeve, Ji Shan Xho kishte thënë: "aq shumë herë. Dhe një ditë kjo e kobshme magjike çdo gjë ndryshoi.
  
  
  Ajo ishte një sweltering dita e verës, dhe Agim familja e çuan në plazh për të shpëtuar shtypëse të qytetit të ngrohjes. Kur u kthyen në mbrëmje, të këndshëm të lodhur dhe të rifreskohen, ata ishin vetëm disa kilometra larg nga shtëpia, kur ajo ndodhi. Shoferi i automjetit që vjen nga ana tjetër e ka humbur kontrollin dhe u përplas me Doane veturën në një kokë-në përplasje. Filipit u vra në çast. Filipi vetë e kishin vetëm disa gërvishtje. Por Qindarkë në Agim shkoi headfirst nëpër xhami. Ajo ishte e tmerrshëm disfigured.
  
  
  Mjekët lidhur me fasho vajza deri sa më mirë ata mund të, por i tha Filipi nuk kishte asgjë tjetër që ata mund të bëjnë. Ajo do të jetë e plagosur për pjesën tjetër të jetës së saj; dhe Filipi Doane ishte i thumbuar nga faji i këtij aksidenti, i cili kishte të tilla pasoja të tmerrshme për të fëmijës vetja. Peni u rrit me të cilat përballet lloj dhune që fëmijët e tjerë mund të shfaqin: taunting saj disfigured, plagosur fytyrën. Filipi dukej më ofenduar se Qindarkë. Ai pampered Qindarkë në çdo mënyrë të mundshme për të kompensuar për atë gjë e shëmtuar, të cilën e kishte bërë diçka të një mani me të. Ai e mori atë në të keqe kalonte çdo kufi udhëtime, të dërguarit e saj më të mirë të shkollave, të punësohen pianon dhe këndimin e mësuesit, valle mësuesit, e mori atë për koncerte, balet, teatër, gjithçka për afër. Dhe, sigurisht, ne e mori atë për të gjitha kirurgu plastik në vend.
  
  
  Ajo dukej si çdo muaj ka pasur një mjek tjetër, dhe çdo muaj të njëjtën reumatizma: indeve mbresë, deformime shumë të plotë. Nuk kishte asgjë tjetër që mund të jetë bërë. Në rritje e sipër, për të shkuar në shkollë, dhe për të gjetur shkallën e saj, Penny mësuar të jetoj me plagët e saj. Ajo kishte rregulluar mirë, dhe mendoi se jeta e saj ishte e gjatë. Por i ati i saj vazhdoi, pavarësisht nga protestat e saj, në kërkim të këtij magjike kirurg i cili nuk ekzistonte.
  
  
  Por doli se ajo ekziston. Dhe një ditë, pa paralajmërim dhe pa paralajmërim, ai ka treguar deri në Filipi Doane e Manhattan zyra. "Unë e marrë atë," ai tha, " se ju jeni duke kërkuar për një kirurg për vajza juaj?"
  
  
  - po... por kush jeni ju...?
  
  
  "Unë jam që kirurg," ai tha. 'Unë mund të prezantoj saj? Dr. Lothar Inouris.
  
  
  
  Kapitulli 11
  
  
  
  
  Aq shumë më shumë. Inuris ishte duke iu referuar një shkëmbim të thjeshtë: qasje të Rezervës Federale vault në këmbim për një fytyrë e re për Qindarkë.
  
  
  Kjo dukej qesharake. Vetëm një i çmendur do të ofrojë ajo, dhe vetëm një i çmendur do ta pranojnë atë. Kjo nuk do të thotë se Lothar Inouris dhe Filipi Doane ishin po aq të çmendur. Nëse Filipi Doane ishte i çmendur, ai ishte i çmendur me dashuri për të bijën e tij. Të gjithë prindërit duan të bëjnë diçka për fëmijët e tyre; Filipi shkoi në ekstrem gjatësisë. Dhe çmimi është i lartë për Mos Filipi. Vetja u kërkohet që të paguajnë çmim të lartë, ajo mund të përballojë: shkatërrimi i egos kryevepër. Dhomë e nëndheshme ai projektuar ka përforcuar konkrete muret. Ajo është njëzet e shtatë metra nën Nassau Rrugë. Jashtë është një portë me një të ndërlikuar të dyfishtë kyçe të sistemit. Por qasje në kasafortë vetë është me anë të ngushtë të rrugëkalim i vendosur, me anë të një tre-metër, nëntëdhjetë-ton çeliku cilindër. Cilindër rrotullohet në një njëqind e dyzet-ton kornizë. Kur hyrja është e mbyllur, cilindër të kthehet deri më tani që korniza është e mbushur me ngurta çeliku, dhe pastaj të zhytet një centimetër, si një e madhe tapë në një shishe. Është hermetik, watertight, dhe të mbyllur për një kohë, për të mos përmendur të gjitha pajisjet elektronike, televizioni, dhe të tjera të së pajisjeve, si dhe siguria njerëzore sistemi i ndërtuar rreth një e më i madh i njësive i këtij lloji në vend: snajperët trajnuar rregullisht. me armët e vogla dhe armët automatike.
  
  
  Sistemi i alarmit mund të bllokojë çdo dalje rreth e rrotull ndërtesa. Dhe brenda në kasafortë janë mbyllur compartments, trefishtë flokët. Ato përmbajnë rreth katërmbëdhjetë mijë ton prej ari shufra ari ose argjendi në Shtetet e Bashkuara dhe rreth shtatëdhjetë vende të tjera. Çdo bar peshon rreth dymbëdhjetë paund. Kjo nuk është diçka që ju mund të mbani në xhepin tuaj, dhe ju nuk do të jetë në gjendje ta bëjnë këtë pa u vënë re me një flotë të tërë kamionët.
  
  
  Me marrjen e arit nga atje ishte një mister që edhe Zhang Ji Xho do të pëlqente. Dhe uem do të doja Filipi Nuk është zgjidhje. Ajo ishte e thjeshtë dhe e vështirë në të njëjtën kohë.
  
  
  Në takimin e parë, dy njerëz erdhën ballë për ballë me kushtet e tyre. Filipi Nuk, një burrë i fiksuar me të bijën e tij është tragjedi, nuk menjëherë të vendosë për tregtinë e tij unike magjike për të Dr. Lothar Inuris. Web problemi ishte besimi.
  
  
  -"Por, të dashur të tjerë," tha Dr. Inuris: "Ne mund edhe besimin e njëri-tjetrit. Unë besoj se ju do të sjellë ky projekt për një përfundim të suksesshëm, dhe ju duhet të besojë mua me operim të suksesshëm të bijën tuaj. Ju nuk keni një zgjedhje.'
  
  
  "Sigurisht që ju jeni të drejtë," Filipi Doane tha. "Askush, e përsëris, askush nuk mund të bëjë atë që unë mund të bëj. Ajo ishte e përsosur nga më metoda të avancuara. Mi metodat, duke u bazuar në vitet e hulumtimit.... Dhe atë vetëm kirurg në botë, kush mund të të shërojë të indeve mbresë që ka ndikuar vajza juaj, dhe të japë jo vetëm një fytyrë e re, por edhe një të bukur."
  
  
  "Dhe zëri i saj," Filipi Nuk tha dispassionately, " zëri i saj është i vetmi në botë që ka sigurinë e plotë e informacionit që ju kërkojnë."
  
  
  'Kjo është e drejtë. Kështu që asnjëri nga ne dëshiron ta tradhtojë besimin e tjetrit, e bën atë? Çfarë të dy burrat ishin të kërkuar për të ishte një ndërmarrje të mëdha. Inuris, qëllim në ikin me rreth një e gjashta e botës ari minuar që nga kohra të lashta, ra dakord për të siguruar Filipi Doane me një stafi besnik për aq kohë sa është e nevojshme. Megjithatë, për sigurinë e tij, ai ra në emrin e tjera ringleaders i përfshirë në këtë grabitje të mëdha. Në kthim, ai ra dakord për të ngritur një Operacion Qindarkë në qoftë se Filipi do të tregonte tij për bashkëpunim me sigurimin e qasjes për ari. Pasi të planifikimit afatgjatë arrin të pakthyeshme fazë, ai do të fillojë Qindarkë e transformimit. Ajo do të marrë muaj, ndoshta vite, për të vjedhur arin. Operacioni do të fundit të dielave.
  
  
  Edhe para ih takimit të parë të përfunduar, Philip Doane dhe Inuris zhvilluar një sistem për të mbajtur në kontakt. Kështu që Filipi i tha mjeku se ai do të le em di kur ai ishte gati për të filluar planin e tij.
  
  
  Që nga ajo ditë e tutje, Filipi Nuk dukej si një krejtësisht të ndryshme person për të bijën e tij. Për herë të parë në vite, ai dukej i lumtur dhe i gëzuar. Qindarkë nuk do të bëni pyetje në lidhje me këtë ndryshim të ngjyrës, të shpejtë zoom. Hej, unë të kërkuar për të besuar se ai ishte në fund të ardhur në kushtet me situatën. Por kjo lumturi kishte një pengesë. Penny zbuloi se babai i saj e kishte bërë për të konsumuar me ethet tensionet me kalimin e kohës, dhe kur ajo shprehu shqetësim, ai i atribuoi atë për emocionet e një projekti të ri. Peni u ndal aty. Ajo ishte i kënaqur që ai nuk është më i zvarritur e saj në të gjithë vendin, për të gjitha llojet e mjekut, dhe se ai ishte i zhytur në punën e tij. Ajo nuk e kishte vënë re edhe vetja e ndryshuar pamjen; vetja flokët i kishte të natyrshme u gri me kalimin e viteve, por me kalimin e kohës, nga vetja e projekti të ri, ai do të humbasin peshë dhe të kërrusur. Vetja e fytyrës ishte rrudhosur dhe të vjetër. Më në fund, një natë, ajo re vetja e ndryshimet fizike.
  
  
  Ai u kthye në shtëpi më herët, në një humor të mirë, dhe e derdhi dy gota e tij më të mirë, sherry, odin, rreth të cilit ai i dha ay. "Një dolli, Qindarkë. Le të pijë për magjinë e jetës."
  
  
  Penny shikuar babain e saj i kënaqur me hutim. Ajo kishte qenë vite nga ferret e kishte parë të vetja aq e lumtur. "Çfarë po ndodh, Babi?"
  
  
  Filipi Doane u ul në e tij të preferuar karrige. "Ju do të jenë të operuar nga një kirurg natën nesër. Dhe kur ju zgjoheni, ju do të keni një fytyrë e re. Nuk do të jetë një gjurmë e juaj plagët e vjetra dhe funksionimin e shënon. Penny shikuar në atë incredulously.
  
  
  "Është e vërtetë," tha ai. Ai vuri poshtë xhami e tij dhe e ngriti dorën e tij, sikur të betohet. — Unë jam absolutisht serioze. Unë e kam parë këtë njeri të punës, dhe unë po ju them, uem nuk është në diell."
  
  
  "Por, Babi," Peni i tha. "Unë me të vërtetë nuk më intereson më." Filipi Nuk e tundi kokën. "Unë e di", tha ai. "Dhe kjo është arsyeja pse unë jam kaq krenare për ty". Por, Penny, ju lutem, le të mos të argumentojnë. Edhe nëse ju nuk bëni kujdes, ju lutem ta bëjë këtë për mua, për njeriun e vjetër. Sepse ati juaj për të sjellë uem lumturi dhe gëzim.
  
  
  Qindarkë nuk kishte asnjë vështirësi për pranimin e kërkesës. Ajo shkoi te babai i saj dhe e puthi Vetja në faqe. Filipi vënë krahun e tij rreth Agimit Sl.
  
  
  "Zoti ju bekoftë", tha ai. Lotët transmetuar poshtë vetja e faqeve. "Nuk do të marrë off, Babi," tha ajo. "Vetëm gëzim." Ajo mendoi se ajo. "Më thuaj, çfarë do të dukem?"
  
  
  "Të ju them të vërtetën, unë nuk e di", tha Filipi. "Kam lënë çdo gjë për mjekun. Ai e di këtë. Por ai më tha aq shumë sa që ju do të jetë shumë, shumë e bukur.
  
  
  "Ai duket të jetë një shumë person i shquar."
  
  
  "Po, shumë mirë", tha Filipi.
  
  
  "Më tregoni mua për nen?"
  
  
  "Nuk ka shumë për të thënë për këtë. Por një burrë të shkëlqyer. Zëri i tij ishte i dobët dhe i zhytur në mendime.
  
  
  "Si është ai?" Kush është kjo?" Ku është ai nga?
  
  
  "Kjo nuk ka rëndësi." Ai dukej pothuajse i zemëruar me të pyetjeve të saj. "Ai është më i mirë në arën e vet, dhe kjo është e vetmja pikë të rëndësishme, nuk është ajo?" "Babi," Qindarkë tha, " a ka ndonjë gjë që ju dëshironi për të më treguar?"
  
  
  "Jo, jo," tha Filipi, me një buzëqeshje artificiale. — Kjo nuk është e vërtetë në të gjitha. Por nuk ka shumë për të thënë për nen të vetëm. Dua të them, çfarë është dallimi? Një rezultat me rëndësi."
  
  
  "Kjo është e gjitha shumë e çuditshme, Babi," Peni i tha.
  
  
  "Mirë, kjo nuk ka ndodhur ende,
  
  
  Mirë? Dhe e saj të vogël nervor zë dhe të gjithë, tani që ajo është aq afër. Dhe kjo breshëri pyetjesh nuk do të bëjë vetja ndonjë të mirë, ose.
  
  
  "E pra, unë nuk shoh ndonjë të keqe në këtë. Kjo është për estestvenno. Më në fund, kjo është e rëndësishme. Unë do të thotë, ju nuk do të më lënë për disa të dyshimtë mjeku.
  
  
  Filipi Nuk kërcyer si në qoftë se vetja e tij kishte qenë e shqelma.
  
  
  'Babai i tij.'
  
  
  Ai filloi të sob. Vetja e bija u gjunjëzua pranë tij. "Unë mendoj se ju do të më mirë të më thoni gjithçka", tha ajo. Filipi ngriti duart e tij në fytyrën e tij. "Unë nuk mund të," tha ai në mes të sobs. "Unë nuk mund ta bëjë këtë.'
  
  
  "Ju keni për të," Peni i tha.
  
  
  Dhe kur qarë të ndalet, për të Mos Philippe, ende duke mbuluar fytyrën me duart e tij, i tregoi vajzës së tij atë që ai kishte bërë. Ai shpjegoi se si ai dhe misterioze Dr. Inuris kishte arritur të vënë njerëz të rinj besnik te mjeku, në të gjitha kryesore të sigurisë postimet nëpër kasafortat me kalimin e viteve. Ndonjëherë Filipi Nuk ka sukses, si kur unë të përpiqet Rojeve, la dhe kishte për të punësuar një të re. Filipi Nuk organizohet se kur një person i ri u çua në, Dr. Inuris tota ishte zgjedhur dhe të emëruar. Por kjo nuk është e gjitha. Burrat që kanë mbetur në qendrat mjekësore. Me informacionin e mbledhur dhe dhënë nga Philip, Inuris të organizuar atë që ai e quajti " magjike zhdukjes." Rojeve ishte zhdukur, por askush nuk dinte për këtë. Për të menjëherë, në mënyrë që të marrë vetja e vendit dhe të bëjnë vetja e punës, nuk ishte një botë ideale krijuar nga Dr. Inuris.
  
  
  Pas një kohe, tërë vault sistemi ishte nën kontrollin e të gjithë ekipit të përqendruar në një gjë: vjedhjen e arit.
  
  
  Nuk Filipi është zgjidhja ishte aq e thjeshtë sa ajo kishte komplekse. Gjëja më e vështirë ishte për të zëvendësuar njerëzit, por Dr. Inuris e bëri atë. Dhe thjeshtësinë ishte se Filipi Doane ditur që nga fillimi që nuk ka asnjë pikë në duke e përdorur forcë brutale për të thyer në e i pathyeshëm vault ai e kishte krijuar. Nuk ka pasur dobësi në metal. I dobët vend, ai e dinte, ishte në roje.
  
  
  Tani operacion është bërë shumë më e lehtë. Shumica e artë ishte në pronësi të Shteteve të Bashkuara. Disa prej arit aksione janë në pronësi të vendeve të tjera, dhe kur e borxhit të nevojshme për të paguar, "ari stackers" në e tyre të veçanta këpucë të lëvizur të artë për të dëshiruar ndarje duke përdorur hidraulike heq dhe rrip shiritat.
  
  
  Çdo ditë, sipas një orari të caktuar nga Mos Filipi, çdo gardës lëvizur një ari bar dhe të zëvendësohet me ego me një të rreme, me askush nuk ka ditur asgjë, por të rojeve veten e tij, dhe ai nuk do të flasë rreth saj. Si termitet ha në shtëpi. Të ngadalshëm, por efektive. Brenda pak vitesh, mijëra prej ari bare u zhduk. Zakonisht, kur kushtet janë konsideruar absolutisht të sigurt, kamioni kap dhe e mbajtur ngarkesa të mëdha. Pas një kohe të caktuar, numri i të artë bare lënë në kasafortë u bë më pak se numri i të rreme ari bare. Miliarda janë vjedhur. Në këtë kohë, çmimi i arit në tregun botëror ka mbetur i qëndrueshëm: $ 35 për ons. Pastaj, papritmas, një kombinim i forcave filluan të ikjes së dollarit forcë. Shumë dollarë ishin të shtypura. Nuk ishte letër shumë të holla. Besimi në dollar filloi të dobësohet. Njerëzit ari hotel.
  
  
  Zyrtarisht, ari ishte më e vlefshme. Zyrtarisht, dollari ishte më pak të vlefshme dhe ka qenë një pjesë e madhe e fluturimit në ari, larg nga dollari. Kur të madhe financiare sages të botës vendosur për të krijuar një lirë ari të tregut, çmimi qiellin mbi njëqind dollarë një ons.
  
  
  Çdo gjë ishte gati për një financiar goditje të rëndë. Dr. Inuris dhe shokët e tij për të kontrolluar pothuajse një e gjashta e të gjitha ari në botë. Ata kishin një të vërtetë alenka në treg dhe për të qenë në gjendje për të përmbushur çmimet e larta dhe kërkesat e larta.
  
  
  Ai dhe Filipi i Nuk shpjegoi gjithçka për Qindarkë, dhe kur ajo këmbënguli që ai të shkojë për të autoriteteve, ai nuk pranoi.
  
  
  'Jo akoma. Kjo do të jetë një fatkeqësi në këtë fazë. Diçka do të rrjedh jashtë, dhe Shtetet e Bashkuara të ekonomisë do të zhytet në kaos. Rezultati do të jetë aq katastrofike që absolutisht askush nuk do të mbetet i paprekur. Industria do të shembet, papunësia do të ngrihem në qiell, dhe tregun e aksioneve do të shembet. Por për aq kohë sa ne jemi të heshtur në lidhje me këtë, ka ende një shans që NE do të gjeni arit përsëri. Të them tani, ju vetëm se do të shkatërronte një gjë e mirë në tërë ky tregim: një jetë të re për ju. Në qoftë se ne vazhdojmë të qetë deri në operacion, çdo gjë do të jetë mirë. Qeveria do të dëgjoni në kohën e duhur, por nuk ka asnjë arsye për të thyer pendën derisa të arrijmë të mirën tonë. Ne duhet të bashkëpunojnë tani, përndryshe të gjithë do të shohin në punën time është një vajzë e shëmtuar dhe një babai të dënuar si një vjedhës." Penny shpejt e kuptuan. Babai i saj kishte të drejtë. E saj vetëm rastësia ishte që të ketë një operacion, kështu anulimin e marrëveshjes mes Philip Doane dhe Dr. Inuris. Dhe pas kësaj, ajo ende mund të bëjë çfarëdo qoftë ajo merr për të rregulluar situatën.
  
  
  Babai i saj duket për të lexuar mendjen e saj. "Edhe ky operacion është bërë," tha ai, " Dr. Inuris do të paguajë borxhin e tij tek mua, dhe kontrata ime me të do të vijë në një fund. Pastaj, Penny, ju mund të bëni atë që ju duhet të bëni.
  
  
  Dhe kështu, ajo e puthi babain e saj lamtumirë natën e ardhshme. Një makinë ishte duke pritur në frontin e ih shtëpi. E gjatë Kinez e mori vendin e tij pas timonit para se ajo të mund të marrë në shpinë. Njeriu prapa saj ishte i ulur në hijen. Vetja zë erdhi nga vetja gjysmë-fshehur fytyrën. "Mjeku i saj është Inuris," tha ai. "Kirurg tuaj, Miss Agimit."
  
  
  Para se ata të ishin një milje nga shtëpia e saj, ai i dha asaj droge. Dhe Peni Agimi ishte pa ndjenja, kur ata arritën destinacionin e tyre.
  
  
  
  Kreu 12
  
  
  
  
  E kuptova se unë isha duke kërkuar në Qindarkë Dawn fytyrë të ëmbël, kur ajo më tregoi këtë histori. Kur ajo ndali për një moment, ajo ishte duke luftuar me shumë pyetje dhe shqetësime të ngritura nga historia e saj më një të ndritshme ditë me diell. Ka qenë ende shumë imazhe të papërfunduara, që ai shpresonte se do të përfundojë. "Kështu që kjo e mirë të mjekut bërë që të duken si Nicole Cara," unë thashë, vorbullat e fundit të pijen time " në duart e mia.
  
  
  "Po, ai ishte i impresionuar nga imazhi i yllin ai idolized." Trupi i saj u shkund e me të shtypur të qeshura. "Oh, sigurisht që unë isha mirënjohës. Unë nuk mund të besojnë sytë e mi, kur kam parë e panë veten në pasqyrë. Një fytyrë e re, e hijshme. Atëherë e kuptova se unë kurrë nuk e kishte njohur para se bukuria, bukuria fizike është e vërtetë një dhuratë e mrekullueshme. Por një dhuratë, "ajo vazhdoi, zërin e saj e tendosura me kujtimet e pakëndshme," kërkon një çmim të lartë.
  
  
  Inuris shpjegoi se Qindarkë ishte pa ndjenja për pak më shumë se 72 orë. Ende i mahnitur nga bukuria hollë të saj fytyrë e re, përsosmërinë që të sjellë përsëri e saj admiruar vështrimin rreth e rrotull pasqyrës, ajo nuk e njoftimit mjeku i afrohet saj. "Një burrë mund të shpenzojnë gjithë jetës së tij duke kërkuar për një grua," tha ai, duke qëndruar hapur e ardhshëm të saj. "Unë kurrë nuk e dinte se Nicole." Por unë do të pranoj se unë do të jap një shumë të dini saj. Dhe duke parë që ju pëlqen kjo më bën të humbasë mendjen time.
  
  
  Papritmas, ai u afrua dhe u tërhoq saj të ngushtë. Një dorë të mbështjellë rreth ee. Vetja e lirë dorë tugged në hollë nightgown dhe afërsisht shtrydhur e saj të gjirit. Ai presion buzët e tij të sajat dhe të mbërthyer gjuhën e tij në mes të saj dhëmbët.
  
  
  I tronditur, Penny u shkëput. "Mos më prek!"
  
  
  "Unë mendoj se ju do të më mirë të mësojnë të pranojnë tim xheloze," doktori buzëqeshi.
  
  
  Penny pyetur vetja për të lënë. Pastaj doktori i tha saj ku ajo ishte në palestër: në jug të Francës, në një vilë. Dhe, si e shpjegon ai, hej, mos e le të saj të largohen deri sa ai dhe babai i saj e plotë të marrëveshjes. Qindarkë nuk kishte zgjidhje, por për të mbetur një i burgosur. Ajo ka pretenduar se nuk e di për marrëveshje midis Filip Doane dhe Dr. Inuris, i cili doli të jetë në favor të saj. Ajo vendosi se strategjia më e mirë për të afër do të jetë i nënshtruar sjellje dhe injoranca. Hej, ne nuk ishin të lejuara për të të lënë vilë në çfarëdo rrethana të tjera.
  
  
  Dr. Inuris, me sa duket kuptuar se tij e parë e ashpër qasjen e saj ishte serioze llogaritje të gabuara, nuk bëri ndonjë përpjekje fizike për disa ditë. Megjithatë, ai i nënshtroi të saj për një "blitzkrieg" e tij të çoroditur bukuri. Dhe e" stafit", Guido dhe Tiong, u bë më pak vigjilent.
  
  
  Inuris tha hej për veten e tij. Dhe rreth pjesë të informacionit që ajo do të pieced së bashku duke shikuar dhe dëgjuar, ajo ishte në gjendje të imagjinojnë një të shtrembëruar, disfigured njeri mbajtjen e saj rob.
  
  
  Së pari, Inuris ishte e varur nga heroina. Vetja dhe dashuria për hapët përdorimin e shiringë ishte e qartë. Ai ishte gjerman, me prejardhje dhe kishte qenë një student mjekësore gjatë luftës. Gjatë kësaj kohe, ai ishte në gjendje për të ushtruar dhe zhvilluar kirurgjikale teknikat për të burgosurit e kampeve të përqendrimit, të cilit ai i ishte bashkangjitur. Sa qindra njerëz, sikur ai të kishte sakat, i vrarë për të përsosur teknikat e ai tani ishte në mburret për? Pastaj ai iku në Zvicër, ku ai hapi një klinikë të vogël. Ai e kishte rritur pasur në sajë të fanatik ndjekje të reja rinore nga gratë më të vjetra. Në rritje të pasurisë stimuluar vetja, lakmia, dhe ai fokusuar tërësisht në quenching etjen e tij për pasuri.
  
  
  Në të gjitha kujtimet e tij, ai kurrë nuk është përmendur një herë se si ai e dinte në lidhje me Filipi Doane. Ai gjithashtu nuk flasim për Qindarkë për ih është marrëdhënie biznesi.
  
  
  Disa ditë kaloi me Inuris ' histori, ndërsa Qindarkë ishte sunning veten në vilë e kopshtit. Pastaj, një natë, kur ajo ndjen se Inuris dhe Egot janë zbutur mjaft të bjerë në gjumë, në sajë të tyre të dukshme e bashkëpunimit, hej ka arritur të kaloj tutje dhe të bëjë atë të Bukur. Ajo sapo kishte ardhur në kazino kur Guido kapur me të. Kur ajo u kthye në vilë, Inuris ishte zemëruar dhe e paralajmëroi atë me kërcënimet e turpshme të mos përsëritur atë mbrëmje.
  
  
  Një javë më vonë, Ay arritur të zvarriten jashtë përsëri. Dhe Guido gjetur atë përsëri. Por këtë herë nuk ishte një njeri i quajtur Nicholas Anderson...
  
  
  Ai whistled në e saj. "Kjo është një shumë histori interesante për mua. Por nuk është një gjë më shumë. Nicholas Anderson është emri i vërtetë është Nick Carter. Ai është një agjenci e qeverisë së Shteteve të Bashkuara.
  
  
  Penny sytë e zgjeruar dhe goja e saj formuar një të vogël, të heshtur O.
  
  
  "Tani që ju jeni duke e bërë atë aq e qartë,"I tha," unë mendova se do të bëjnë të njëjtën gjë."
  
  
  "Unë do të duhet për të marrë të përdoret për të," Peni i tha. "Por unë nuk e shoh atë duke bërë ndonjë ndryshim."
  
  
  "Edhe mua," më tha. "Ne të dy ende duan për të kapur Inuris përgjithmonë para se ai të vret ne. Dhe sa më shpejt që ne ego-grab e saj, unë dua të di pak më shumë për këtë ari dhe që Inuris ' partnerët. Ju nuk kuptojnë, a nuk ju, që para ati juaj, ju jeni përballur me një lloj dënimi?
  
  
  Penny uli sytë e saj. "Po," tha ajo. 'Unë e di atë. Por unë mendoj se ai e di, gjithashtu. Dhe uem nuk do të kujdeset për të. E vetmja gjë që ai ishte i shqetësuar rreth është thënë mua. Dhe tani unë do të marrë kujdesin e në heshtje.
  
  
  "Marrë qepur në qoftë se nuk është e vërtetë, Penny Doane," thashë unë. "Ju jeni një grua shumë të bukur."
  
  
  Atje, për të shkatërruar nën portikun, ajo blushed. "Unë nuk jam i përdorur për të tilla komplimente ende,", tha ajo.
  
  
  "E pra, unë mendoj se ju do të më mirë të merrni përdorur për atë," I tha, duke marrë deri nga shkallët.
  
  
  "Kjo është e gjitha në mënyrë të çuditshme", tha ajo. "Unë nuk e di nëse unë do të ndonjëherë të merrni përdorur për të."
  
  
  Ai eci drejt saj dhe e kap e saj deri. "Unë do të ju ndihmojë të përpiqen atë," I tha. "Kjo është vetëm një rrotullim, praktikë." Ai mori fytyrën e saj në duart e tij dhe e çuan gojën e tij. Ajo ishte duke pritur për mua. Krahët e saj të mbështjellë rreth meje, dhe trupi i saj, një lojë e fortë pika dhe të qetë të linjave, të bashkohen me të miat. Duart e saj arriti deri dhe tangled në flokët e mi.
  
  
  "Ah", tha ajo në të fundit, " oh, Nick.
  
  
  Ajo merrte frymë shumë, e duke buzëqeshur me majat e gjinjtë e saj të fryrë në kohë V-qafë të saj këmishë. Ai pa vajzën e syve dhe drita deri me jeshile zjarr. Krahët e saj të mbështjellë rreth qafën time, dhe buzët e saj të krehur e mi, të ngrohtë dhe të lagësht, me një pasion që ishte gjithmonë më shumë se vetëm mirënjohje. E saj kofshët presion kundër meje kofshët në një ritëm të pakontrollueshme dëshirë. Dhe duart e saj, nëpunësit e saj, dëshirën, lëvizi poshtë për të prekur kofshët e mia. Ai unbuttoned saj këmishë, mori gjinjtë e saj në duart e tij, dhe e puthi vështirë të saj nipples. Ajo e la këmishën rrëshqitje off supet e saj padurim. "Nxitoni, Nick," ajo frymëzuam. 'Më të shpejtë.'
  
  
  Ajo u ndal kur ai heroizmin e saj të zbardhura xhinse dhe brekë. Të dyja saj gishtat e mi nxituan për të strip më e rrobat e mia para ne u mbyt poshtë së bashku në dewy bari, ku krahët e saj dhe këmbët e mbështjellë me mua në mishi i butë. Goja e saj moaned entuziazëm arrita në veshin tim, si zëri i një uragan të gjithë rreth, ngritje ne up dhe duke rënë na e kthen poshtë në një pishinë të paimagjinueshme kënaqësi. Përsëri dhe përsëri, deri sa ne ishim të bëhet me një thunderous shpërthimin dhe e ka lënë të qetë, të ngrohtë dhe të ngushtë me njëri-tjetrin në diell e një ditë të re.
  
  
  Atje, të shtrirë në barin e tij stahl ishte thënë atij në atë që ai e mendonte. Dr. Inuris vendosur për të marrë atë me të kur ai iku. Nëse uem kishte pasur sukses, çdo gjë do të ishte e mirë, të paktën për të. E uem më pas do të jetë në gjendje të mbajë një Qindarkë e robëruar deri në ferret e vjedhjes së arit të ishte i plotë. Por ajo ka dështuar. Em kishte për të hedhur Pennies rreth makinë për të shkëputur mua dhe ikin. Për aq kohë sa ajo ishte gjallë, ai ishte në rrezik. Por ai nuk mund të rrezikojnë duke shkuar prapa në vilë. Ajo ishte shumë e rrezikshme. Herët a vonë, dikush do të gjeni Guido dhe Tiong vdekur në bodrum. Dhe menjëherë pas kësaj, dikush filluan të kërkojnë një shumë të pyetjeve në lidhje me person i cili me qera vilë.
  
  
  Jo, Doktor. Inuris kurrë nuk do të kthehen. Ai ishte ende në arrati. Luftimet nuk ishte një lojë e vetja. Ai do të pres dhe të përgatisë ndëshkimit të tij, ekzekutuesit, të cilët do të marsit në atë. Në mosha e artë, ai ishte një teknik, një demon krijues, një zëvendësim për rojat që të "magjike" zhdukur. E saj, e dinte se çfarë të thoshte. Atje është gjithmonë dikush që kishte të mira për këtë, të tilla si" likuidim "ose"e pakushtëzuar ndërprerjen e operacioneve." Këto rojet ishin të vdekur, ih zëvendësohet. Aleksandri ishte Inuris ' kontribut në vjedhjen e arit.
  
  
  Dikush tjetër është sigurimi i fuqisë punëtore, muskul, dhe një bandë e trurit të nevojshme për një operacion të këtij madhësia dhe kompleksiteti. Unë nuk e di se kush saktësisht, por kam gjetur prania e Guido dhe Tiong pranë mjekut shumë mësimdhënëse. Ata nuk duket si e vjetër miqtë e mjekut apo të vjetër miqtë e dikujt tjetër. Ajo ishte si në qoftë se Guido dhe Chang kishte qenë i caktuar të mjekut si një përfitim nga anëtarët e aleancës.
  
  
  Kështu që kur mjeku u la pa truproja dhe ka humbur një vajzë që uem duhet të mbahen nga sytë, ai duhet të ketë në përfundimin se ai ishte drejtuar për miqtë e tij ' strehim gropë sa më shpejt të jetë e mundur. Nëse ai ishte i shpejtë të mjaftueshme, që ai të mund të shkojnë përsëri për të shokët e tij, tregoni atyre se çfarë ka ndodhur, dhe besimi i vendimit që do të fal vetja ose të paktën të mos e dënojë atë deri sa diçka vendimtare shkon keq.
  
  
  Ndërkohë, vetja partnerët mund të bëjë të mirën e tyre për të bërë të sigurt se asgjë nuk shkoi keq nga ndjekja poshtë vajzë dhe ndoshta "Nicholas Anderson." Ata do të bëjë të sigurt se ih gojën mbyllur përgjithmonë.
  
  
  Nëse guess im ishte i saktë, Dr. Lothar Inuris është kthyer në New York.
  
  
  "Kjo tingëllon mirë për mua," Peni i tha.
  
  
  Ai nuk donte ta tregonte një të dytë, një arsye e mirë pse Dr. Inuris ishte ndoshta në New York. Jo akoma. "Në rregull," I tha. 'Le të shkojmë. A keni nevojë për ndonjë gjë tjetër në shtëpi?
  
  
  Penny tundi kokën. "Të gjitha unë duhet është pasaporta ime, dhe ajo është në xhepin tim. Le të shkojmë. Dorën e saj kishte rënë në mina, si kemi ecur deri rrugën për portën në hyrje të Narcissa e villa. Dielli po ndriçon me shkëlqim, dhe ajo ishte e këndshme për të pjesë me evropa rrënojat e vilës dhe të vdekurit e saj banorëve.
  
  
  "Ne do të hitchhike të Bukur", thashë. — Ne ende keni për të shkuar nëpërmjet mimmo e mia hotel. Vetëm të saj një ndjenjë që unë do të kem nevojë miqtë e mi kudo që të shkojmë. Ih emra janë Hugo, Wilhelmina dhe Pierre.
  
  
  Së shpejti ne të ishim sërish rreth hotelit. Ne kemi marrë një taksi për të Mirë në Aeroport, në lindje të qytetit, dhe kur ne u ndal në frontin e aeroportit të ndërtimit, Penny tugged tim mëngë.
  
  
  "Shiko", tha ajo.
  
  
  Të parkuar jashtë — ose më mirë, të braktisur — ishte një Mercedes të bardhë.
  
  
  "Ne jemi në rrugën e duhur", u thashë. "Ai ndoshta mori një Ajër Francë fluturimi për në Paris në 7: 30 am."
  
  
  Ne morëm një Ndër fluturimin rreth e Bukur në ora 9: 30, me lidhjet në Paris dhe New York.
  
  
  Ne nuk kemi më shumë kohë të majtë para se të largoheshim. Ajo u solli kafe për të dy ne, disa croissants, dhe një kopje të International Herald Tribune. Të mëdha për titull në faqen e parë, menjëherë tërhoqi vëmendjen. Çmimi i arit ka arriti kulmin. Kërkesa për të qenë në nivele rekord në tregjet ndërkombëtare, dhe shqetësimet për të ardhmen e dollarit intensifikuar.
  
  
  Ajo dëshpërimisht të nevojshme për të marrë informacion mbi të cilët u zhvillua i tërë ky ari vjedhjet e operacionit, nëse do të kishte ende një shans për të averting gjithë fatkeqësi. Në qoftë se shumica prej NESH e arit u zbulua ndërkombëtare ari kriza do të kthehet në një ndërkombëtar panik. Letër dollarë do të jetë i pavlefshëm. Një bukë do të jetë me vlerë një milion euro. E saj, kujtohet lexuar diku rreth Germania atëherë Lufta e Parë Botërore. Në pak vite, vlera e markave ka rënë nga katër shtrirje të katër miliardë shënon. Çdo gjë ishte ngritur për të historisë për të përsëritur veten, por këtë herë në Shtetet e Bashkuara.
  
  
  Udhëtim në Paris, ishte ngarkuar pa asnjë incident. Avioni swerved mbi Gjirin e Engjëjve për të fituar lartësi, pastaj të marrë jashtë.
  
  
  "Unë dua të kthehem përsëri këtu së shpejti," Peni i tha.
  
  
  "Kur kjo është mbi të gjitha," babai i saj tha.
  
  
  "Kur" ose "po"?"
  
  
  Në Paris, ne ishim ndryshimin e avionëve, dhe një e madhe Boeing 747 u ngritën në kohë për Orlov . Nëse guess im ishte i saktë, Lothar Inuris ishte jo më shumë se dy orë para nesh. Ne nuk ishin duke shkuar për të kapur deri me ego, por të paktën ai ndjehet si ne kemi qenë duke lëvizur në drejtimin e duhur. Mbi Oqeanin Atlantik, Denar ishte duke fjetur mbi shpatullat e mia. Unë nuk e kam fajin e saj. Afër kishte një përafërt natë. Unë kam qenë i lodhur, shumë, për këtë çështje, por unë nuk do të ndjehen të përgjumur. Unë nuk e pëlqen, duke u mbyllur në këtë aeroplan. Ajo është e interesuar që të jenë në tokë dhe të ndiqte pas Inuris dhe vetja e saj shoqet. Por më në fund, dikush në stafin e mbuloi intercom dhe na tha të lidhësh tonë rripat. Shpallja u zgjua Qindarkë. Ajo yawned, të shtrirë, atëherë shtrirė për mua dhe për të mbyllur sytë e saj.
  
  
  "Hej, Sonya", thash unë. Ajo hapi një të gjelbër të syve dhe ngriti sytë në mua nga nën saj të trasha e artë të flokëve. 'Koha të zgjoheni. Ne kemi për të shkuar në punë.
  
  
  Ajo ngriti kokën e saj dhe e shtyu flokët e saj sërish. "Sa më shpejt aq më mirë", tha ajo. "Çfarë jeni ju për të?'
  
  
  "Ne jemi duke shkuar për të vizituar babanë tuaj," I thashë. — Ky është i pari pika në rendin e ditës. Ai është më mirë të çojë kemi me Inuris. Mos harroni, ai kishte një sistem komunikim me Inuris, dhe unë dua të di se çfarë është ajo.
  
  
  Taksi ndaloi para një nga pesëdhjetë-vjeçare ndërtesa banimi në Riverside Drive.
  
  
  Kur të saj të paguar shoferin e saj shpejt shikoi rreth e rrotull. Asgjë në rrugë, të dukej anormale për mua. Në qoftë se dikush ishte më e shikuar apartament, ishte mirë e fshehur.
  
  
  Ai kap tij valixhe si taksi u largua përsëri.
  
  
  'Çfarë kohe është tani? Peni u kërkohet.
  
  
  E saj, shikuar në orën e tij. '5: 20.'
  
  
  — Ai do të jetë në shtëpi çdo minutë."
  
  
  Ne mori të ngadaltë ashensor deri në katin e tetë. Ai nxori Wilhelmina Np-së këllëf dhe shoved në waistcoat xhep, duke e mbajtur gishtin në këmbëzën. Penny është caliper forcuar kur ajo e pa Luger. "Vetëm le të thërrasë atë një rutinë masë paraprake", thash unë. "Unë do të jem i pari për të dalë në të gjithë ashensor."
  
  
  Penny tundi kokën. Kur ashensori ndalet, ai u ul prapa tij valixhe dhe me kujdes hapi derën. Nëse dikush ishte duke pritur në korridor, ata do të duhet për të xhiruar në një të vogël, i ulët i synuar për të marrë përmes hendekut në ditë. Atëherë uem më mirë të jetë me të vërtetë i mirë dhe i shpejtë.
  
  
  Ai e shtyu derën e hapur dhe u kthye nga ana tjetër. "Kjo është e gjitha e drejtë," thashë unë.
  
  
  Penny kishte një sërë butonave të gatshëm. "Qëndro larg nga dera kur ju të hapur atë," babai i saj tha. "Dhe më lër të shkoj në të parë."
  
  
  Në këtë moment dera u hap, ai e kuptoi se banesa ishte bosh. Ajo ishte e mbushur me të ndenjur e ajrit, dhe e pluhur motes të varur pothuajse i palëvizshëm në dritë që të filtruar përmes dritareve në slanting wisps. Peni i mbylli dyert prapa nesh. 'Babai?'Jo!' ajo bërtiti.
  
  
  — Unë nuk mendoj se ai është në shtëpi, " I tha, duke vënë armët larg.
  
  
  "Mirë, ajo nuk do të jetë e gjatë, atëherë," tha ajo. Ajo hapi dritaret dhe e derdhi mua një gotë Filipit Doane sherry. "Kjo është e gjitha që ne kemi", tha ajo.
  
  
  "Kjo është e gjitha e drejtë," thashë unë.
  
  
  — Çfarë kohe është ajo?"
  
  
  "Gjysma e pesë."
  
  
  "Të bëjë veten të rehatshme", tha ajo. "Unë jam duke shkuar për të marrë një dush dhe të ndryshojë. Nëse ai vjen, ndërsa unë jam duke shkuar, ju do të keni për të prezantuar veten.
  
  
  Ai u ngrit në këmbë, të liruar kravatë e tij, dhe filloi unbuttoning këmishën e tij.
  
  
  "Unë do të më jeni dakord me sugjerimet dhe unë mund të marrë një dush për të saj të vetëm," thashë unë.
  
  
  Ee mori dorën e saj. Ajo më dha një shejtan sy dhe më çoi poshtë shkallëve.
  
  
  "Ju pëlqen të jetoj rrezikshëm, nuk ju?"
  
  
  "Mund të them se," thashë unë.
  
  
  Ajo giggled. "Unë nuk e di se çfarë do të ndodhë kur ai merr në shtëpi dhe ne ende jemi në dush."
  
  
  — Ne mund të themi përshëndetje, " kam sugjeruar.
  
  
  Një vend të gjerë banjo kishte një dush. Ne hoqi rrobat tona dhe shkoi nën afër. Atë përsëri admiruar lakim të trupit të saj.
  
  
  "Si nuk ju duan?" — Çfarë është ajo? " e pyeti ajo, në duart e saj në çezmat.
  
  
  "Të nxehta dhe të forta", I thashë.
  
  
  Një i mprehtë jet gjuajtje nga rreth dush në kokë. Sapun e kapi, dhe Peni ishte ulur nën ujëvarë, gjoksin e saj pak presion ndaj minave. Ai le sapun rrëshqitje të butë poshtë prapa saj. Krahët e saj u zgjat dhe u tërhoq mua të saj. Ajo i vendos duart e saj mbi shpatullat e mia dhe u ul me këmbët e saj paksa të veçuar si ai u tërhoq gjurmët e një shkumë së bashku dhe sisët e saj, dhe pastaj edhe më të ulët, me kalimin e saj banesë stomak dhe mbrapa me radhë dhe në mes të saj kofshët.
  
  
  "Unë dua të jem dush tuaj sfungjer," tha ajo, duke shtypur trupin e saj kundër minave, ff qetë, foamy mish rippling rreth meje. Zëri i saj rubbed kundër afër. Ajo buzëqeshi lazily në mua, sytë e saj të gjerë.
  
  
  "Larë mua," tha ajo. "Larë mua kudo."
  
  
  Duart e saj të mbyllur nëpër qafën time. Ai u afrua dhe ngriti këmbët e saj deri sa ata ishin në kofshët e mia, pastaj presion prapa saj kundër ofshamë e banjo dhe hyri afër. Një të vogël, të gjatë "ah" i shpëtoi buzët e saj. Dhe pastaj, në edicionin e vet të egër, që rrjedhin gjithësisë, ne kemi krijuar një shpërthen shfletoj, dhe pastaj një vorbull të papërmbajtshëm thithje, në të cilat ne u rrafshuan dhe të të zhdukurve në një maelstrom e pastër eksitim.
  
  
  Kudo që kemi qenë, jemi kthyer në zërin e ujë të rrjedhshëm në faqen tonë të entwined organeve.
  
  
  "Unë isha i sigurt se ai ishte këtu," Qindarkë tha se kur u kthye në dhomën e ndenjjes.
  
  
  Ai përfundoi dhe pija e tij dhe e ndezi një cigare. Mos trego saj ende, hej, ajo që unë jam duke menduar.
  
  
  Peni u zhvendos uneasily në atë karrige. "Ndoshta ai është duke punuar në fund", tha ajo në fund. — Pas të gjitha, ai nuk mund të ketë njohur unë kam qenë duke ardhur në shtëpi sot.
  
  
  Ai nuk tha asgjë. Ajo ndoshta tashmë të dyshuar të njëjtën gjë, si të sajët, por ajo ende nuk mund të besojnë atë. Penny Agimit nuk ishte i çmendur.
  
  
  "Unë do të thërrasë vetja zyra", tha ajo. Nuk ishte një telefon në sallë. Kam dëgjuar e saj të telefononi një numri, pastaj një tjetër. "Qendrore", tha ajo. "Unë të merrni një përgjigje automatike që numri unë jam duke u përpjekur për të arritur është zhbllokuar. Unë mendoj se kjo duhet të jetë një gabim. Kam dëgjuar e saj të thirrur numrin, dhe aty ishte një minutë heshtje para, ajo foli përsëri. — A je absolutisht i sigurt?" Unë nuk e kishte dëgjuar përgjigjen, por unë e dija se ishte e vërtetë.
  
  
  Ajo u kthye në dhomë të gjallë, dhe shikoi në mua. "Diçka është e gabuar," tha ajo.
  
  
  Ai ka shpenzuar xhami e tij. 'Unë e di se çfarë po ndodh.'
  
  
  — Ju e dinte se të gjithë së bashku, nuk ju?", tha ajo.
  
  
  Ai tundi kokën e saj. — Unë mendoj se babai juaj është duke u mbajtur peng." Dr. Inuris mbajtur ju këtu të bëni të sigurtë që babai juaj nuk ka bërë asgjë për të parandaluar që minutën e fundit të arit të vjedhjes. Kur ai ka humbur, ai dhe miqtë e tij u kthye te babai juaj për të bërë të sigurtë që ju nuk do të bëni diçka që do të prishin planet e mia.
  
  
  "Por sa më shumë ai e dinte se," Qindarkë tha, " unë nuk di asgjë në lidhje me atë që po ndodhte në mes tij dhe të atit tim."
  
  
  "Kur ka pesëmbëdhjetë miliardë dollarë në rrezik, ata nuk marrin ndonjë shanset," thashë unë. Dhe përveç kësaj, ajo është tani gati $ 45 miliardë. Pesëmbëdhjetë miliardë euro është çmimi zyrtar, e llogaritur në tridhjetë e tetë dollarë për ons, që qeveria i paguar për ari. Në një treg të lirë, çmimi është pothuajse tre herë më i lartë."
  
  
  Penny whistled. "Çfarë bëjmë ne tani?'
  
  
  — A keni ndonjë ide se si babai juaj gjithmonë i kontaktuar mjeku?" Inuris?
  
  
  Ajo tundi kokën. "Jo,"tha ajo," ai nuk më thoni."
  
  
  "Duke pasur parasysh gjendjen e shtëpisë,"I tha," ai nuk ka mend."
  
  
  "Ndoshta ata nuk kanë marrë vetja nga këtu," Qindarkë tha, " ndoshta në zyrë."
  
  
  Zëri i saj, ai i shkundi kokën e tij. "Unë mund të jetë i gabuar", thashë, " por shumë gjëra nuk do të ndodhë si ata e bëjnë në një ndërtese. Ka ashensor operatorëve të afërt. Ka shumë njerëz kudo, në hyrje, në rrugë, që të mund të shikoni dhe mbani mend diçka. Ndërtesat e banimit janë pricetypes më të mirë, të qetë. Njerëzit shkojnë për biznesin e tyre. Ajo do të jetë shumë më e lehtë dhe shumë më pak të rrezikshme për të kapur të atin tuaj në tuaj vetja dom. Duke pasur parasysh kohën e dallon këtë vend dhe në Evropë, nuk ishte e vështirë për Inuris ' miqtë për të marrë këtu herët nëse mjeku të quajtur tyre në aeroport.
  
  
  — Dhe ku ata do të marrin vetja?"
  
  
  "Unë nuk e di", I thashë. — Por pas asaj që ju kam thënë mua në lidhje ati juaj, ai është një nga ata njerëz që merr kënaqësi në lënia e një të çojnë diku."
  
  
  "Ju jeni të drejtë," Peni i tha. 'Por ku?'
  
  
  "Ju thoni", u thashë.
  
  
  Penny sytë e darted nëpër dhomë. "Çdo gjë do të duket saktësisht të njëjtën gjë", tha ajo. Unë do të të ketë vënë re atë, nëse unë kisha. Ai është tmerrësisht i zoti. Ajo tucked e saj nën këmbët e saj në karrige dhe më bëni deri dejectedly.
  
  
  "Mendoj se për këtë," I tha.
  
  
  Penny mbyllur sytë e saj. Dhoma ishte e qetë. Nëpër dritare me të cilat përballet Ministria e Situatave Emergjente, ajo do të mund të shihni portokalli topin e vendosjes dielli me ngjyra të ndezura sinqertë mbi horizont. Ai e shikoi orën e tij. Ajo ishte gjashtë ora kohën e Nju Jorkut. Bankat në të gjithë Amerikën ishin të mbyllura. Bota ishte e qetë dhe të sigurt, të paktën deri nesër. Dhe pastaj ndoshta panik për të vënë të gjithë thread për të pushuar.
  
  
  Papritmas Qindarkë kërceu në këmbë. "Unë të marrë atë," ajo tha.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitulli 13
  
  
  
  
  Babai i saj u hodh në karrigen e tij.
  
  
  'Çfarë do të thotë kjo?"
  
  
  "Unë e di se ku ai do të largohet nga kjo e dhënë," tha ajo. "Nëse ai e la atë."
  
  
  "Ku?'
  
  
  "Kuti G".
  
  
  Ai e shikoi në saj questioningly.
  
  
  "Që fildishtë kutinë që i vjetër Jie i dha tim paraardhës, kur ai ishte lënë për në Kinë. Ajo ruan të gjitha të letrave të veta, në nen. Ka lënë, nëse ka një të dhënë diku, ajo duhet të jetë në këtë kuti.
  
  
  "Ku është në këtë kuti?"
  
  
  "Në ego dhomë," Peni i tha, dhe tashmë ishte gara e korridorit pas saj.
  
  
  Ajo u kthye në një minutë. Ajo ishte e bukur dhe llojit të punës, drejtkëndëshe fildishtë rast, çdo centimetër e anëve dhe të lartë të zbukuruar me e bukur e akejve në dukje çdo kafshë të imagjinueshëm. Qindarkë më dha një ego.
  
  
  Ai fitoi kapak dhe u tërhoq. Kutia mbetur të mbyllura fort. Penny, më shikoi edhe mua pityingly.
  
  
  "Nuk është e lehtë", tha ajo. "Nbgj-të ishte duke fun mbledhjen e kutive se ishin të mbushur me puzzles, të kujtohet?"
  
  
  "Si e bën atë të hapur?"
  
  
  "Unë nuk e di", ishte reumatizma.
  
  
  "Ne kemi dy opsione për të zgjedhur nga," thashë unë. "Ne ose mund të thyejnë vetja, të cilat unë nuk dua të bëj, ose që ne kemi për të zbuluar që e fshehtë."
  
  
  "Është shumë e vlefshme për të thyer," Peni i tha. "Babai im kurrë nuk do të më falësh."
  
  
  "Dyzet e pesë miliardë dollarë është gjithashtu shumë e vlefshme," u thashë. "Dhe unë absolutisht të urrejnë këdo që përpiqet për të vjedh qeveria e Shteteve të Bashkuara. Ose ne e dimë shpejt, ose së Filipit kontributin e të ndreqim një shumë probleme është një grumbull i thyer i fildishtë.
  
  
  Ai kap kuti me kujdes, duke e kthyer atë gjatë në duart e tij. Ai patted saj kapak, në fund, dhe palët. I shtypur atë. Unë vuaj ai dhe u ndie e saj qoshet. Unë u përpoq takuar dhe përgjimi kombinime. Ajo tundi. Asgjë nuk ka punuar.
  
  
  Ai e shikoi në Qindarkë. 'Ndonjë ide?'
  
  
  Ajo tundi kokën. Çfarëdo qoftë ajo është, ajo do të jetë si të thjeshta dhe komplekse. Kjo ishte Ji mënyrë . Ju jap një problem që mendoja se ishte tmerrësisht e vështirë, por zgjidhje gjithmonë do të duken të ju direkt në fytyrë.
  
  
  "Ndezur ju në fytyrë gjithë kohës," tha ai. 'Mirë.
  
  
  Le të supozojmë se kjo është "zgjidhja".
  
  
  Kutia ishte në prehrin tim. E saj, pa kapak. Asgjë, por kafshët. Luanët, tigrat, majmunët, panther, llamas, elefantët, gjarpërinj, arinj, giraffes, badgers, balenave, strucit, gorillat, antilopat.
  
  
  Penny qeshi.
  
  
  'Çfarë është kjo? Unë e pyeta, duke kërkuar në Afër si u përkul për të inspektuar kuti.
  
  
  "Oh, unë kam qenë vetëm duke menduar për vjetër Jie . Ai me siguri do të të pëlqente që. Duke parë kutinë e kishte bërë për djalin e vogël ishte aq shqetësuese.
  
  
  "Unë do të kisha qenë shumë më i lumtur nëse vjetër Jie kishte mbërthyer për truket më të thjeshta," thashë unë.
  
  
  "Por kjo është e thjeshtë," Peni i tha. "Mendjen e saj e ka të qetësohen.'
  
  
  "Unë do të ju jap pesëmbëdhjetë minuta për të zgjidhur atë, dhe pastaj unë do të thyejnë atë në copa," thashë unë. "Në ndërkohë, të shihni se ku ju mund të gjeni një stilolaps dhe letër."
  
  
  Peni u kthye në një çast.
  
  
  Kam filluar numërimi. "Web hosting," thashë unë. "Pesëdhjetë e katër kafshët deri atje. Trembëdhjetë në çdo anë. Asgjë në fund. Një total prej njëqind e gjashtë. Gjashtë luanët. Tetë elefantët. Majmunët, pesë. Mban, tre. Gjarpërinjtë, pesë. Dy strucit. Balenave, katër. Llamas, pesë. Tre giraffes. Një panther. Gorillat, katër. Buffalo, pesë. Pesë pallonj dhe tre dandies.
  
  
  Ai vazhdonte numërimi. Penny mbajtur shkrim derisa unë i thashë, " Kjo është e gjitha."
  
  
  "Së bashku", tha ajo. "Kjo është një total prej njëqind e gjashtë."
  
  
  Kam marrë lista nga Afër dhe kontrollohet vetja e saj, ndërsa ajo dukej mbi shpatullat e mia. — A shihni ndonjë gjë e pazakontë?" Unë e pyeta për të.
  
  
  Penny tundi kokën. "Asgjë më shumë se një mysafir listë për Arkën e noes partisë", tha ajo.
  
  
  "Ndoshta një lamtumirë të partisë," thashë unë. "Pas mbërritjes, të gjithë duhet të zbarkonin, në çifte."
  
  
  Penny është ende në kërkim në listë me kujdes. "Atëherë kjo do të jetë e vështirë.
  
  
  'Çfarë do të thotë kjo?"
  
  
  "Për panther dhe badger," tha ajo. "Ka vetëm një rreth tyre. A mendoni se ata dinë çdo gjë?"
  
  
  Pastaj unë e pashë atë. "Ju jeni të drejtë, ata e dinë se diçka. Kontrolloni ih.'
  
  
  "Unë do të marrë një vështrim," Peni i tha.
  
  
  — Ju nuk e vëreni asgjë rreth tyre?"
  
  
  "Kjo nuk është asgjë e veçantë," tha ajo. "Kush ka vetëm një rreth tyre, dhe më shumë të tjerët."
  
  
  Ajo ishte marrë nga Afër nga lista. Ai mbante kutinë në njërën anë, dhe letra të tjera. "Në rregull," I tha. "Ka më shumë se dy kafshë për kafshë, me tre përjashtime."
  
  
  "Po," tha ajo. "Një palë e strucit, një panther dhe një badger."
  
  
  'Të saktë. Cilat janë strucit?
  
  
  "Simbole të urtësisë", tha ajo.
  
  
  "Përsëri." Ku janë strucit?
  
  
  "E hapur mbi panther dhe badger," tha ajo. 'Të drejtën?'
  
  
  "Pantera, dhe badger," përsërit atë.
  
  
  Penny është vetulla furrowed.
  
  
  "R & D," thashë unë. "Inicialet e Filip Doane."
  
  
  Saj, i klikuar në panther. Asgjë nuk ka ndodhur.
  
  
  "Oh, Nick," Peni i tha butësisht.
  
  
  "Nuk do të heqë dorë", thash unë. — Ne mund të provojmë diçka tjetër."
  
  
  Ai ka vënë një gisht në panther dhe të tjera në badger. Ai e shikoi në Qindarkë. Ai e pyeti.
  
  
  I shtypur atë. Të dyja kafshët shkau nën tim të madh. Nuk ishte një lodhur klikoni diku brenda kutisë. Ai hoqi dorën e saj, dhe me një kapak nxorrën hapur. Së filipit këshilla Donna ishte i pari që pamë.
  
  
  
  Kapitulli 14
  
  
  
  
  Ajo nuk ishte shumë, por ajo ishte e mjaftueshme: një copë letër të bardhë me të zezë bllok letra.
  
  
  Fu Kuan Yeon Acrobatic Trupa. Tani në Diell Teatër Min .
  
  
  Në një cep, në një të vogël, i zoti dorë që Qindarkë të njohura si të babait të saj, ishte koha dhe data e takimit: 8: 05 am Dr. Inuris nuk humbi kohë. Si I dyshuar, ai ndoshta quajtur kolegu i tij rreth e Bukur aeroport dhe i tha atij për të marr Philippe Doane sa më shpejt të jetë e mundur. Ai do të mbajë shpjegim derisa ai të arrijë në Nju Jork.
  
  
  Pra, dikush duhet të ketë paguar Filipi Nuk vizitë herët këtë mëngjes. Ai ishte ndoshta i vëmendshëm, por jo të vëmendshëm të mjaftueshme për të mbajtur njeriun e vjetër që nga vendosja e një letre në kuti fildishi; ndoshta, ndërsa ai ishte i veshjes.
  
  
  "Ejani," Peni i tha.
  
  
  'Jo aq shpejtë.'Nga e shikoni në fytyrë, ajo e dinte që unë nuk dua të saj me mua.
  
  
  — Ju nuk do të jeni të martohet me Odin, jeni ju?"
  
  
  "Unë jam i frikësuar unë do të duhet për të," I tha. "Ne do të pjesës mënyra këtu, të paktën përkohësisht."
  
  
  "Unë dua të shkoj, Nick", tha ajo. — Unë zvarritur ju këtu. Dhe ai është babai im.
  
  
  Zëri i saj, ai i shkundi kokën e tij. "Sa më shpejt që ajo merr të errët, unë do të shkoj në atë teatër dhe do të gërmoj rreth një grimë.
  
  
  Unë e di këtë teatër. Ajo është e vendosur në udhëkryq të Bowery dhe Chinatown. Ju do të qëndroni jashtë një kohë shumë atje.
  
  
  'Pra, çfarë?'Ndoshta ne duhet le ta dinë se ne jemi këtu.' Ndoshta ih do të joshur nga ju.
  
  
  "Dhe të mendosh që ndodh", u thashë. "Çka nëse ata catch na të dy?"
  
  
  "Ata fitojnë dhe kemi humbur", tha ajo me një të mbledh supet.
  
  
  "Unë nuk mund ta përballojë atë," I tha. "Dhe qeveria e Shteteve të Bashkuara, shumë. Kjo nuk është loja ime, ku "nesër" ju të merrni një shans tjetër. Në qoftë se ata fitojnë dhe kemi humbur, ajo do të jetë një humbje jo vetëm për ju, për mua, atin tënd, por për shumë njerëz të tjerë. Dr. Inuris dhe miqtë e tij duhet të jetë pak e frikësuar tani. Shpëtimin tënd dhe që të merrni atin tuaj peng është e mjaftueshme për të ndërprerë ih-së planifikon të bëjë ih nervor. Mbani në mend se Dr. Inuris ka përjashtuar nga trajtimi për disa arsye. Ky ari heist është gati në kulmin e saj. Në këtë moment, ata nuk jeni të sigurt se ku jemi, por të paktën ata duhet të dyshoni se ne jemi duke u shkaktuar probleme. Pra, ka një shans që ata do të përshpejtojë operacionit. Nëse ne e bëjmë një gabim në llogaritjet tona, ata do të jenë të lirë si zogjtë, dhe fatkeqësi do t'u ndodhë Shtetet e Bashkuara, si ajo ndoshta do të pjesës tjetër të botës. Unë nuk mendoj se ju dëshironi që kjo të jetë në ndërgjegjen tuaj, Penny-Donu.
  
  
  Ajo uli sytë e saj.
  
  
  "Dëgjo, më lejoni të di nga nëntë nesër në mëngjes. Nëse unë nuk jam mbrapa deri atëherë, thirrja e Përbashkët për Shtyp dhe Tel Shërbimit në Uashington dhe të kërkoni për një njeri të quajtur Hawke. Tregoni Em çdo gjë që ju e dini. Atëherë bëni çfarëdo që ju dëshironi. Kjo është e gjitha që kam kërkuar prej tij. Të paktën në këtë mënyrë ju do të keni një shans për të parë atin tuaj përsëri.
  
  
  Penny tundi kokën në marrëveshje. "Çfarë do të ndodhë me ju, Nick?" Ajo presion e saj të ngrohtë trupin ndaj minave.
  
  
  "Mos u shqetësoni," thashë unë. "Unë vetëm u kujtua se kam shumë për të jetuar me të."
  
  
  Ajo nuk mund të ndihmojnë por buzëqeshje. "Pastaj të përpiqet për të kujtuar këtë," tha ajo.
  
  
  "Ajo do të tërheqin vëmendjen më shumë," I tha.
  
  
  Ajo mori një hap larg nga mua. "Tani për të marrë të gatshme për të lënë", tha ajo.
  
  
  Unë kam qenë i veshur me një dritë xhaketë sportive, të errët gri slacks,dhe një ngjyrë blu të errët turtleneck unë do të marrë nga valixhe. Wilhelmina dhe Hugo Pierre u ktheva e tyre të zakonshme vende, ndërsa zëri i saj ishte i mbushur me disa brisk rroje në folds e tij turtleneck.
  
  
  Penny lëshuar më. "Të jenë të kujdesshëm, Nick", tha ajo.
  
  
  "Mos lejoni askënd në, por për mua," më tha.
  
  
  "Mos u shqetësoni", tha ajo.
  
  
  Ndoshta kjo ishte Kënduar Min Teatër në fun të viteve nëntëdhjetë që ishte një hit , por unë dyshonte atë. Një gjë ishte e sigurtë: në qoftë se ajo kishte pasur ndonjëherë saj heyday, duke supozuar pasur ndonjëherë, ajo duhet të ketë qenë një kohë të gjatë më parë. Të mëdha, të vjetra, sheshin e ndërtimit, duket të jetë e fshehur në hijen e Manhattan Urë, e cila arched mbi të. Ai ishte vazhdimisht në gjysmë-errësirë, si në qoftë se cringing për të treguar korrupsionin që kishin ngjarë vetja me kalimin e viteve.
  
  
  Ajo ka humbur të mëdha të saj fazë shumë kohë më parë dhe ka shërbyer si një teatër film për shumicën e vitit. Dhe, përsëri, nuk rastin kur e Hollivudit të ftuar janë në kërkim përpara për të e tyre të premierave. Nuk ishin të vjetra Westerns të lirë dhe të importeve nga Hong Kong industria e filmit. Acrobats mori në skenë një herë ose dy herë në vit rreth Tajvan. Një nder i veçantë këtë herë shkoi për të Kuan Yeon Ekipin e të rriturve.
  
  
  Zëri i saj ishte crouched në pista çati, peering përmes një pluhur skylights. Më poshtë mua, në këtë skenë, unë pashë një njeri lakuriq në bel dhe një vajzë në një zhveshur-përsëri fustan të ulur tek publiku. Nuk ishte një i ulët-kyç raund të duartrokitje.
  
  
  Ata u mbështetur në skenë dhe u ndal larg nga njëri-tjetri. Ka një vajzë, nga njëra anë dhe një njeri mbi tjetrin. Një gotë tasseled shtiza u ul në një të zhveshur tabelë druri.
  
  
  Vajza mori nga një dhe u kthye në njeriun që kishte shpinën e saj. Ajo flexed e saj krah dhe hurled të uem-së shtizë me të gjithë forcën e saj. Dart po dridhej në viçi vetja, dhe një rënie e gjakut doli nga nën lëkurë.
  
  
  Ai e pa atë një pak më të gjatë, atëherë me kujdes ecur nëpër tarred çati. Nuk ishte një tjetër skylight se e nevojshme të hulumtohen. Ajo ishte e përafërt, por jo të errët, dhe duke shikuar poshtë përmes të vjetër xhami bërë e mia të pulsit të ngjall. Dr. Lothar Inuris ishte duke qëndruar në dhomë më poshtë meje.
  
  
  Ai nuk ishte i vetëm. Ai ishte në shoqërinë e dy burra të tjerë. Dhe, edhe pse ajo kurrë nuk kishte qenë më parë, një nam, na e tjera, ajo menjëherë u bë i vetëdijshëm për ih. E saj të parë ih fotot në vepra dhe ah.
  
  
  Rreth tyre, Odin ishte i gjatë dhe i hollë, me të errët flokët me onde dhe të errët, fytyrë të bukur. Ajo menjëherë u bë i vetëdijshëm për Mos Mario është nen Parim. Nëse mafia ishin një skuadër futbolli, ai do të jetë golshënuesin më të mirë dhe lojtar i vitit në të njëjtën kohë. Ai ishte i ri mafia; të lindur në SHBA, të arsimuar mirë, i zgjuar, me përvojë dhe të ashpër. Ai nuk do të përdorimin e muskujve, ku ai mund të përdorni sens të përbashkët. Ai e dinte se ligji brenda dhe jashtë, dhe të përdoret çdo shteg të mund të gjente. Ju mund të dyshoni vetja shumë gjëra-plaçkitjet, kredi sharking, droga, prostitucioni, dhe lojërave të fatit - por të provuar atë. Vetja është e quajti "princ" dhe madje edhe e vjetër dons dhanë për shkak të tij. Ata ishin të vjetër qen me i vjetër truket. Princi dinte të reja. Ai është i aftë në pastrimin e parave të pista jashtë shtetit. Ai e dinte se si për të depërtuar dhe për të marrë mbi ligjor të biznesit pa shqetësuese në lidhje me ligjin. Ai e dinte se të gjitha truket dhe kurthe të policisë dhe një mijë e një mënyra për të shmangur ih. Nëse dikush ishte pas 45 miliardë ari, princi e frekuentimit të vërtetë të kishte kuptim.
  
  
  Jo më pak interesante ishte burri i tretë në dhomë. Ai kishte një trupngjeshur i të fuqishëm, të trupit dhe të sheshtë karakteristika, kur hëna ishte e plotë. Edhe pa uniformë, ego ishte e lehtë të të njohin. Biri i Voen, apo më mirë, Kolonel, i Biri i Sieh. Ai punon në Kinezët e shërbimit Informativ të Ushtrisë, u rrit në Perëndim, dhe mori një ekonomi diplomë nga Oxford. Ushtarakisht. shkelje tyre, ai ishte konsideruar si një strateg i shkëlqyer. Ai ka fituar një reputacion si një të parë të normës kreun e agjencinë e inteligjencës, të njohur si Moonrise jashtë Macau në vitin 1950. Ai ushtarake të organizuar operacionet e inteligjencës në Korenë e Veriut dhe Hanoi. Ruse të inteligjencës konsiderohet vetja më të rrezikshme Kineze agjent ata kishin hasur ndonjëherë. U tha se ai ishte aq i ftohtë si ai ishte e shkëlqyeshme, dhe si ambicioz, ashtu siç kishte qenë e ftohtë-me gjak. Tani, në këtë dukje të qetë pranverë në mbrëmje, ai e gjeti veten në një seedy Manhattan teatër, dhe duke gjykuar nga shprehjet në fytyrat e tyre, ai ishte shumë i zemëruar.
  
  
  Djali i saj e kolonel nuk mund të dëgjojnë atë që ai thoshte, kur ai u ul në një të drejtë të mbështetur karrige në një tabelë druri në një dhomë bosh, por nuk ka asnjë gabim në këtë pikë subjekt i vetja, zemërimin e tij. Vetja e fytyrës ishte contorted me zemërim. E errët gjaku rridhte lirisht nën lëkurën e tij, dhe, ndërsa ai fliste, me gishtin e tij të djathtë darted një kockëmadh shtizë në drejtim të Lothar Inuris.
  
  
  Princi u ngrit për anën, krahët e kaluar, dhe buzëqeshi contemptuously në pabesë mjeku.
  
  
  Inuris mbajtur nga duart e tij të Kolonel në një gjest të pajtimit. Por Kinezët nuk duan të dinë. Dr. Inuris u përpoq të flasë, por në reumatizma e Kolonel, i Biri u ngritën dhe u përplas tij grushtin mbi tavolinë. Ai nuk e kishte dëgjuar predikimet tona. Jo edhe zërin e Kolonel Djalit grushtin në tavolinë mund të jenë të dëgjuar.
  
  
  Por ai mund të gjejë se çfarë po ndodhte. Dr. Inuris u kthye në qytet dhe u dha Riviera detajet e tij të dështuar sipërmarrje. Dhe Kolonel, Biri im reaguar parashikueshme. Ai kishte një reputacion për të qenë një perfectionist. Dhe zëri i tij shpërtheu. Inuris ishte një budalla. Vetja në rolin e operacionit ishte mjaft e thjeshtë: për të mbajtur vajzën larg. Tani ai është i shkatërruar planin. Jo një herë, por dy herë. Dhe tani ajo është e drejtuar larg. Jo për të përmendur se fisnik Amerikan Nicholas Anderson, i cili erdhi këtu për të ndihmuar.
  
  
  Kolonel Biri u ndal në këmbë. Vetja duart e bëri prerjen me mocionet siç është ai foli. Dr. Inuris përpjekur të jetë sa inconspicuous sa të jetë e mundur, e cila është e rëndësishme në një dhomë me vetëm tre persona.
  
  
  Kam dashur të parë Mjeku Inuris të marrë e rrahur. Ai mori atë që ai meriton dhe më shumë, por shikuar vetëm nuk do të ketë më ndihmoi për të marrë një tjetër hap përpara.
  
  
  E Kolonel qetësohen. Ai shkoi përsëri në tryezën e tij. Ai ndezi një kohë të gjatë cigare, thithur thellë dhe ngadalë lëshuar vetja rreth tij të trasha e hundës. Tymi ishte rrjedhin në dy të barabartë lumenj. Ai e nisi duke folur përsëri.
  
  
  Kam vënë veshin tim të skylight kornizë, por unë nuk mund të mos dëgjoj asgjë. Dhe si të sajët me kujdes u përkul kundër skylight, duke përdorur një dorë për counterweights, zëri i saj u ndie një nga windows lëvizin nën gishtat e mi. Ai u largua prej saj, peering në dhomë. Askush rreth tyre nuk duken të kenë dëgjuar asgjë. Kolonel Biri thjesht vazhdoi si më parë.
  
  
  Gishtat e mi hulumtuar lirshme xhami. Me mallë të mbajtjes vetja në vend duhet të kenë tharë vjet më parë. Xhami lëvizur me lehtësi. Dorën e saj u zhvendos, dhe Hugo, i stilet, shkau në dorën time. E saj të heshtur stahl prerë putty. Pastaj ajo e vendosur me kujdes thikë brisk në një kornizë druri dhe trilluar. Me majën e saj stilet, ai ngriti xhami dhe e mori atë jashtë. Tani e Birit të saj të zërit mund të dëgjoni saj . "Tani për tani, ne vetëm duhet të hyni në. Profesionistët e vërtetë, se si idiot, "Inuris vuri në doktori," e ndjekur udhëzimet e tij të saktë." Ai mori një të tërhiqni në duhan rreth tij cigare dhe u vetja nëpër vrimat e tij të hundës përsëri. "Në parim, ne kemi për të veprojë si në qoftë se kjo vajzë dhe Z. Anderson nuk ekzistojnë. Ata mund të përbëjnë një kërcënim për funksionimin tonë, por nuk është gjithashtu një mundësi që ky nuk është rasti." Ai e shikoi në Inuris. — Ju mendoni se kjo vajzë nuk di asgjë në lidhje me funksionimin tonë. E saj, unë shpresoj se ju mori atë të drejtë. Për këtë Anderson, vetja e tij duket se asgjë më shumë se një rastësi fatkeqe. Në çdo rast, ajo është tepër vonë tani për të vënë një ndalesë për planet tona. Nuk është shumë në rrezik për të gjithë ne, dhe tani jemi afër përfundimit.
  
  
  "Megjithatë, unë besoj se disa ndryshime janë të nevojshme." Ai përfundoi cigare e tij. — Unë do të diskutojë me ju në disa minuta." Por para "— ai u ngrit nga karrigia e tij, nxori një bosh paketë cigare në rreth xhep, dhe për të thyer atë — " unë kam nevojë për disa cigare. Ai doli nëpër dhoma.
  
  
  Unë vazhdova të shohim e saj. Dr. Inuris shikoi Nuk Mario. Një nga ato popull që është me ty, i mprehtë, nervor giggles shpërtheu në mbarë vetja e warty fyt. Ego është nervat ishin më pak të tensionuara kur Kolonel Biri nuk ishte në dhomë. Nuk Mario shikuar në atë coldly.
  
  
  "Mos u shqetësoni," Dr. Inuris uem tha. "Gjithçka do të jetë mirë. Unë e di që për një fakt.
  
  
  Nuk Mario pritur një kohë të gjatë para se të përgjigjeni. Ego është zëri ishte i mbushur me neveri. "Nuk do të luajë ndonjë sillier se është e nevojshme," tha ai. "Gjithçka po shkon mirë deri sa të keni vendosur që unë duhet të dashurin e saj."
  
  
  "Çdo gjë do të jetë mirë," Inuris tha. "Mos u bëni merak.'
  
  
  "Dëgjo," Nuk Mario tha, " të gjithë njerëzit të cilët kanë diçka për t'u shqetësuar rreth, ju jeni në vendin e parë. Nëse diçka shkon keq, ju do të keni për të shqetësuar në lidhje me mua dhe Kolonel Bir, ti varfër bastard, që ju jeni këtu. Dhe në qoftë se ju nuk, ka gjithmonë diçka për t'u shqetësuar."
  
  
  "Ju do të shihni zëri" Dr. Inuris tha. "Gjithçka do të jetë mirë. Besoni mua. Të supozojmë...'
  
  
  Unë nuk e kishte dëgjuar pjesën tjetër të saj. Në vazhdim të dytë, time frymëmarrje të ndaluar si një metal të zinxhirit të mbyllur nëpër fyt. Si të sajët luftoi për një frymë e mostrave të ajrit nën çeliku presionin e goditur ashpër në jakë e mia triko, dora ime instinktivisht arritur për luger. Gjuha ime poked nga rta. Sytë e mi, dukej për të kërcejnë, të cilat lënduar. Diku në tim oksigjen-të privuar trurit, unë e dija se një prapa meje ishte përdorur vdekjeprurës nunchucks aq të dashur e të karatesë luftëtarë.
  
  
  Zinxhiri mes dy dorezat e kaloi të gjithë jetën time rreth meje. Por dora ime ishte ende në armë.
  
  
  "Jo, jo, Carter, kjo nuk do të punojë," një zë që i tha. Pastaj ishte një shuplakë të mprehtë në pjesën e pasme të kokës sime dhe një flash të pështirë dritat e para unë kam qenë i gëlltitur në errësirë.
  
  
  Kapitulli 15
  
  
  
  
  Kur kam rifituar vetëdijen, e gjeta veten të shtrirë në dyshemenë e një dhomë të vogël prapa skenës. Duart dhe këmbët e mia ishin të lidhur, dhe e pasme e kokës sime, ndieja se dikush e kishte shtypur vetja ime me një sandbag. Kolonel Seung, Nuk Mario, dhe Inuris u çua në këmbë dhe më shikoi.
  
  
  — Jeni duke u ndier pak më të mirë?" E kolonel pyeti djalin e tij.
  
  
  Ai butësisht të lëvizur kokën mbrapa dhe me radhë. "Unë nuk mendoj se çdo gjë është e thyer," thashë unë.
  
  
  Kolonel Biri i ndezur me një rreth të tij të gjatë cigare dhe le të tymi të depërtoj përmes hundës së tij. "Në të vërtetë, ju e meritoni të vdekur," tha ai. "Në qoftë se vetëm për shkak se ju ishin aq të pakujdesshme. Pakujdesi në punën tonë, është e papranueshme, ju e dini. Dhe ajo ishte shumë e pakujdesshme nga ju për të tërhequr atë dritare nga rreth skylight. Ka ndodhur ndonjëherë për ju që kur ju hiqni xhami, freski e dhomës së ajrit mostrave rritje? Më saktë, shumë e vogël rrjedhjen e ajrit të mostrave. Por rrjedh është e mjaftueshme për të shpërndarë retë e tymit rreth hunda. Im vëzhgimin e tymi i ka shpëtuar jetën time më shumë se një herë." Ai buzëqeshi. "Ju mund të thoni se unë jam një nga të paktët njerëz në botë që pinë duhan për shëndetin e tyre."
  
  
  "Në qoftë se unë mund të, unë do të përkulet për fuqitë tuaja e vëzhgimit, Kolonel," thashë unë. — Por unë jam i frikësuar se është pak e vështirë në gjendjen time aktuale."
  
  
  "Unë do të marrë këtë mendim, Carter," tha ai. Ai glared në Dr. Inuris. "Po, është e Carter, ju idiot. Nick Carter, nuk Nicholas Anderson. Ai është një agjent i AH.'
  
  
  Dr. Inuris hapur gojën e tij. Nuk Mario shikuar në befasi.
  
  
  -"E saj, unë nuk kishte asnjë ide -" Dr. Inuris filloi.
  
  
  'Të qetë!"Kolonel, biri im ndërprerë atë. "Sigurisht që nuk kishte asnjë ide. Kjo truri juaj është në majë të gishtave tuaj, në bigëzim, ndoshta kudo, por kokën tuaj. Kështu keni menduar se ai ishte vetëm një turist, një vend trim busybody që ka ardhur për të shpëtuar një vajzë në ankth? Ju jeni edhe më shumë të një idiot se unë kam menduar. Emri i njeriut është Nick Carter. Çdo të vetë-respektuar agjencia e inteligjencës në Tokë ka një file mbi të. Ai është një mjeshtër vrasësin me profesion . Kolonel Bir shikoi në mua. "N3, nuk është ajo?"
  
  
  Ai nuk tha asgjë për atë dhe u përpoq për të lëvizur në një pozicion ulur. Koka ime ishte ndarja.
  
  
  "Përveç vetja e paraqitjes," Kolonel Birit të vazhdueshme, si në qoftë se duke i dhënë një leksion, " Carter gjithashtu është e njohur për tij arsenalin e armëve. Luger, i njohur si Wilhelmina. "Ai u kap nga Vetja karrige dhe waved në to. Ai do të përsëris tregojnë. "Një të vogël, por gazit vdekjeprurës me bombë njohur si Pierre."
  
  
  Dr. Inuris tundi kokën në çdo objekt të paraqitur në uem. Vetja fytyrë të kthyer të kuqe, dhe ajo pa përsëri e pulsit-si blu rra nën vetja e tempullit. Uem kishte për të gëlltitur një shumë të shara, dhe uem nuk e pëlqen atë. Ai ishte dridhje me zemërim.
  
  
  Papritmas, ai doli përpara dhe nisi të më brinjë. E saj, ra dhe rrokullisur. E kick humbur mua, por kodrina nuk ka ndihmuar në kokën time, e me shume. Me dhimbje, ajo u ul përsëri.
  
  
  E Kolonel u ngrit nga prapa karrigen e tij. Ajo kishte një stilet në dorën e saj. Për një moment, mendova se ai ishte pas meje, por në vend të kësaj ai u largua në Dr. Inuris, i cili u largua përsëri deri vetja copëtim ishte kundër murit me asnjë rrugëdalje tjetër. Kolonel, i Biri i ngritur thikë e tij nën mjekër. Ai foli shumë të qetë, të cilat vetëm sa janë shtuar vetja, zemërim.
  
  
  "Dëgjoni me kujdes", tha ai. — Ju keni tashmë na kanë bërë mjaft probleme. Ju jeni me fat, unë nuk kam vrarë ju ende.
  
  
  Vetëm Nderin tim kërkon që ju të lejohet për të marrë pjesë në këtë operacion. Dhe në qoftë se unë ju, unë nuk do të llogarisin në të cilat nderit shumë. Pra, të marrë këshilla ime dhe i vlerësoj shumë mirë: të qëndrojnë të qetë. A nuk nxitojnë çdo gjë, ndoshta ju do të mbijetojnë. Por në qoftë se ju injorojnë këshillat e mija, unë do të zhduk tuaja të neveritshme fyt pa hezitimin më të vogël. Si për Carter, të sajët dhe zëri i saj i vetëm, unë do të merrni shpëtoj prej tij në momentin kur ajo kënaq mua, dhe jo para. A ju e bëni veten qartë?"
  
  
  Ai lehtë theksoi tapash me majën e stilet në mjekut fyt. Kam vënë mjaft presion mbi Inuris Rivnenskaya qafë për të zeroja atë, por jo për të çarë tij. Mjeku syve të bulged rreth kokën e tij. Em arritur një curt tundni i njohjes.
  
  
  Kolonel Djali u largua prej tij dhe të rimarrë vendin e tij në tavolinë. "Në rregull," tha ai. "Tani, zotërinj," tha ai, fiksimin sytë e tij mbi secilin prej nesh. "Le të kthehemi në temë. Përpara se të largohemi nga kjo dhomë sonte, unë dua që të gjithë për të mbajtur deri në datën me zhvillimet më të fundit. Ai buzëqeshi me mua. "Edhe ju, Carter.
  
  
  "Nuk do të më bëjë ndonjë favor, Kolonel," thashë unë.
  
  
  'Një favor? ai qeshi. 'Me zor. Më lejoni t'ju them diçka, " ai tha, të përkulur përpara në karrigen e tij. — Ju do të vdes ngadalë dhe me shumë mundime. Dhe atë, unë dua që ju të dini se pjesë e këtij dhimbja do të jetë në mendjen tuaj. Disa përreth tyre janë të lidhura me trupin tuaj, por ju siguroj se ajo që godet mendjen tuaj patjetër do të jetë shumë më torturuese. Deri sa unë të përfundojë, ju do të lutem më bën të vdes. Ju do të vazhdoni të kërkoni."
  
  
  "Nuk do të jetë shumë e sigurt për këtë, Kolonel," thashë unë.
  
  
  Kolonel Birin e ngriti dorën e tij. "Ju lutem, Carter, kursejë më juaj bravado dhe të më lejoni të vazhdojë me çfarë kam për të thënë. Unë nuk e kujdesit se ju jeni ulur këtu dhe për të marrë pjesë në bisedën tonë sot. Unë dua të ju informuar se ju keni dështuar. Dhe për aq kohë sa ju të jetojnë, ose më tepër, sa kohë që unë të ju lejojnë të jetojmë, unë dua njohuritë tuaja dështimi për shtyp për ju si një gur i madh, shtrydhet të gjithë do të jetojnë rreth jush." Ai uli zërin e tij. "Unë dua që ju të mendoni rreth saj, Carter, në kohë".
  
  
  Ai përplasën duart e tij së bashku si në qoftë se për të thyer një magji.
  
  
  "Tani që hapi i parë është vajzë."
  
  
  "Nuk do të përfshijë atë në këtë", I thashë.
  
  
  "I mbyllur, Carter," e kolonel i tha birit të tij. "Unë do të të jetë më i madh idiot nëse unë nuk do të përfitojnë nga marrëzi të kolegun tim, Dr. Inuris. Tuaj chivalrous tendencat kanë të bëjnë asgjë me mua. Edhe ju do të keni për të pranoj se do të ishte e pamatur, jo ata për t'i nxjerrë.
  
  
  "Ajo nuk di për këtë", u thashë.
  
  
  "Unë besoj se ai është thënë të vërtetën," Dr. Inouris tha. "Ajo më tha se ajo nuk di asgjë rreth babait të saj në marrëdhënie me mua."
  
  
  Ose Lothar Inuris është më idiot se ai dukej, ose vetja e çmendur kuptim ishte ende harboring ideja e ndarjes së një dashuri folenë e diku me ego personale ringjalljen e Nicole." Në çdo rast, unë nuk e kujdesit.
  
  
  Por Kolonel Seung e di... "ju kam thënë të mbyllur," tha ai. Mjeku mumbled diçka në lidhje me duke u përpjekur për të ndihmuar dhe për të mbyllur gojën e tij, por cringed nën Kolonel Djalit scornful vështrimin.
  
  
  "Jo, Carter, kam frikë se vajza do të duhet të jetë neutralized. Unë po ju them si koleg. I saj, ju lutemi të vënë veten në këpucët e mia. Mendoj se, ashtu si ju thoni, se vajza nuk di asgjë. Por unë mund të shtoj se unë nuk e marrë këtë, për shkak se ajo gjithashtu supozon se unë do të besoni ju, dhe unë kurrë nuk do të besimit të saj. Por le të supozojmë se vajza nuk di asgjë. Që është, asgjë për të marrëdhënies afariste në mes të babait të saj dhe Dr. Inuris. Megjithatë, nuk është një gjë që ajo do të zbuloni më shpejt ose më vonë, nëse ajo nuk e ka hapur ee ende. E Kolonel së Djalit sytë filluar unblinkingly në mua. "Dhe kjo është sepse i ati i saj është zhdukur."
  
  
  Ai u përpoq për të mbajtur fytyrën e tij impassive.
  
  
  — Dhe nëse ajo gjen se për këtë, ajo ndoshta do të kontrolloni në Egon e lokacionit; hetimet që do të përfshijë autoritetet." Dhe kur autoritetet fillojnë të marrjes në pyetje të saj në lidhje me babain e saj, e reja lady pa dyshim do të tregoni atyre se babai i saj kishte një aferë me Dr. Inuris, mjeku i cili ka kryer operacionin e saj. Dhe edhe nëse ai do të ishte për të marrë një identitet të rremë, në egon, zotërim i zeje e tij është e tillë se vetja është e vërtetë identitetin së shpejti do të sipërfaqes. Por ai nuk përdorni një supozuar emrin. Dhe atëherë autoritetet do të zbuloni se kjo Dr. Inuris ka fituar disa nami, nëse mendoni se emri mund të jetë i njohur nëse ai shfaqet në të dhënat e gjykatës me një numër të vendeve. Unë nuk dua të të vë në siklet të kolegut tim të panevojshme, por në disa egoist krimet e kanë veçanërisht të pafavorshme reputacion, edhe në komunitetet që janë mjaft tolerant seksuale teprimet. Të tjerët kanë të bëjnë me ose sugjerojnë abuzimit të drogës, veçanërisht për përdorim personal. Dhe ende të tjerët sugjerojnë për përfshirjen e tyre në spiunazhit. Jo për të përmendur disa krime kundër të miturve, e cila, në të shkurtër, lehtë mund të klasifikohen si krime të luftës."
  
  
  Saj, dukej në Inuris. Ai uli sytë e tij si të tre burrat filluar në atë humbën neveri. Por në të njëjtën kohë, ai ndjeu një zjarr, me urrejtjen për të qenë subjekt i tillë publik poshtërim nga Kolonel i të Birit. Ai mendoi për veten e tij se nëse nuk do të ishte kurrë një mundësi kur Dr. Inuris mund të bëjë Kineze të paguajë, ai do të jenë të lumtur për të bërë kështu.
  
  
  Kolonel Birit të vazhdueshme... Dhe kështu autoritetet në mënyrë të pashmangshme do të shkojnë për të Dr. Inuris dhe më gjerë. Inuris, siç e kemi parë, është tërësisht e varur nga vet kënaqësi. Vuan intensive kënaqësi. Ai është horrified nga ndonjë shqetësim. Ai ka frikë nga lëndimi, me të paimagjinueshme dobësie. Të kënaq egon në duart e autoriteteve, i vë vetja për dhimbje më të vogël, dhe çfarë do të jetë rezultati? Ai do të ketë blurted nga çdo gjë në shpresën e shpëtimit të tij, popull që është me ty fshehur. Dhe pse? Të gjitha sepse kemi harruar për të neutralizuar vajzë. Kolonel Seung shkundi kokën e tij, si në qoftë se në një gjest tallës të pendoheni. "Jo, kam frikë se ne kemi për të marrë atë. Nuk jeni dakord, Carter?"
  
  
  Keni diçka për të thënë.
  
  
  "Por, unë duhet të marrë tuaj heshtje për miratim, Carter," e Kolonel i tha birit të tij. "Kjo na sjell tek e pashmangshme pyetja: ku është vajza?"
  
  
  "Unë jam i frikësuar unë nuk e dini, Kolonel," thashë unë.
  
  
  E Kolonel buzëqeshi me mua. "Carter, ne ishim duke folur në lidhje me besueshmërinë. Bazuar, sigurisht, në të mirë-njohur reputacionin. Ju kam thënë atëherë, dhe unë do t'ju them përsëri: nuk kam besim tek ju.
  
  
  Kolonel Biri lit tjetër gjatë cigare dhe e ndezi një rreth dy druri ndeshjet që ai mori nga lacquered kutinë në pallton e tij të xhepit. Atëherë ai i mori time stilet nga kryetari dhe shkoi për të theksoj një tjetër ndeshje.
  
  
  "Ju lutem mos më bëj të lëndon, Carter. Në kohë, unë do të të shkaktojë dhimbje në të gjitha format e saj, por unë isha duke shpresuar për të shmangur të zakonshme të torturës. Mbaj mend, unë nuk kam asnjë të vërtetë neveri ndaj po ju lëndon, por unë e di se është një kënaqësi e veçantë të mi të padenjë koleg këtu, " ai jerked kokën e tij në mjekut drejtim. Inuris: "Se do të bëjë më të mos e bëjnë atë. Ai nuk e meriton këtë lloj tërheqje.
  
  
  "Vazhdo, Kolonel," uem tha saj. Shpejt ai fillon, aq më mirë. Në torturës, nuk është një pikë ku mendja juaj nuk është më i merr mesazhet e dhimbjes dërguar nga trupi juaj, edhe nëse mbeten të ndërgjegjshëm. Pastaj shpirti gjithandej në një nivel të paarritshëm, të lirë dhe të sigurt. Unë mund të shikojmë përpara, dhe e di se nëse unë mund të arrijë këtë nivel dhe të qëndrojnë aty deri në mëngjes, Penny Agimit do të mbushur Hawke në.
  
  
  E Kolonel u ngrit, eci nëpër karrige, dhe u ndal para meje. Ai arriti poshtë, kapi duart e mia, të cilat ishin të lidhura bashkë dhe të mbërthyer maja e ndeshjes nën gozhdë e mia gishtin tregues të djathtë. Pastaj ai e preku squfuri kokën me të kuqe të nxehtë maja e tij cigare dhe e ndezi me një vicioz t'u fërshëllejë.
  
  
  Ai u ul dhe shikuar flaka djegur nëpër ndeshje, duke lënë të zezë të më bëni mbetjet. Kolonel Biri arritur nëpër tryezë, mori një stilet dhe e mbajti me shkëlqim maja e një pjesë të një inç nga syri im.
  
  
  "Nuk do të lëvizin,"tha ai," apo syri juaj mund të kthehet në një ulliri në një hell."
  
  
  E saj, pa të ndeshjes ende djegur.
  
  
  "Ku është vajza?" - tha kolonel për të birin e tij.
  
  
  Zëri i saj, ndjeva ngrohtësinë që vijnë më afër lëkurës sime.
  
  
  "Nuk do të lëvizin, Carter," e kolonel paralajmëruar.
  
  
  Dhimbje e madhe, dhe unë u ndjeva muskujt e mi të shtrënguar padashur. Blade është një i lodhur blur para syve të mi.
  
  
  Dhe pastaj, papritmas, ajo ishte e gjatë. Kolonel Biri arritur me dorën e tij të lirë dhe për të shuar flakën e zjarrit. — Unë duhet të ketë njohur unë nuk duhet të ketë provuar, Carter, por unë kam për të. Ju kurrë nuk do të di. Ai u kthye për të Mos Mario dhe buzëqeshi.
  
  
  "Unë e gjej veten në një pozicion tepër të vështirë," tha kolonel për të birin e tij. "Unë kam për të dhënë Carter kreditit, unë jam i sigurt se ai do të më ke dhënë kredi. Ne jemi të dy të mirat dhe të shumë të mirë. Edhe pse kjo ishte me vlerë të rrezikut për të parë nëse ai mund të jetë i ndjeshëm ndaj thjeshtë format e torturës, thellë poshtë saj e dinte se nuk ishte kështu, jo më shumë se zëri i saj." Ai u kthye nga unë. — Në fakt, jeni të sjellshëm e mirëpriti idenë, nuk ju, Carter?" Ju keni qenë duke shpresuar se ju do të kalojë faza fillestare për nivelin e harresës totale si ne të gjithë e dimë se vetja. Ai ishte duke qeshur. "Është pothuajse si unë mund të lexoj mendjen tuaj, nuk është ajo?"
  
  
  Nuk Mario ndërprerë atë. "Shumë mirë, Kolonel. Unë mendoj se është koha për të ndaluar duke bërë shaka dhe duke luajtur lojëra.
  
  
  Kolonel Biri shikuar në orën e tij. "Më vjen keq," tha ai, " ju nuk duhet të humbni kohën tuaj. Dhe ne kemi shumë-del - sonte.
  
  
  "Më jepni thikën," Nuk Mario tha.
  
  
  Me një hark të vogël, e Kolonel dorëzuar Uem një shkëlqim stilet.
  
  
  Nuk Mario peshuar vetja admiringly në dorën e tij. Atëherë ai më vështroi me e tij të akullt sytë blu. "Në më pak se pesëmbëdhjetë minuta, ju do të më thoni, ku kjo vajzë është, Carter."
  
  
  Ai kaloi nga dhoma dhe i pëshpëriti diçka në mjekut vesh. Mjeku tundi kokën dhe doli nëpër dhoma. Pak minuta më vonë, ai u kthye dhe tundi kokën për të Mos Mario. Nuk Mario u përgjigj me një curt tundni e miratimit. Çdo gjë që ju mund të na tregoni për nen, ai nuk ishte një njeri që i tretur fjalët. Kolonel Biri u ul përsëri. Unë nuk kishte asnjë ide se çfarë ishim duke pritur për.
  
  
  Më pak se dhjetë minuta më vonë, kam dëgjuar një të mprehtë të trokasin në derën e saj.
  
  
  "Kush është atje? Nuk Mario pyeti.
  
  
  "Vito", ishte reumatizma.
  
  
  "Në rregull," Nuk Mario tha.
  
  
  Derën ia plas të hapur, dhe një pjesë e vogël e dhunuara statuja të shkallëzuara në dhe u rrëzua në këmbët e mia. Vetja e fytyrës ishte smudged dhe këmishën e tij ishte e shqyer. Një nga vetja gota ishte zhdukur. Pavarësisht nga turpi im, ajo mori vetëm një shikim sipërfaqësor të kuptojnë se prekës krijesë në frontin e mua ishte askush tjetër përveç Filipi Doane.
  
  
  — Ju e dini se kush eshte, nuk ju?" Nuk Mario tha.
  
  
  Në qoftë se ajo ishte menduar si një tapash, ai tashmë e dinte reumatizma, duke gjykuar nga mënyra e njohjes flashed në të gjithë fytyrën time, ndoshta për një ndarje të dytë.
  
  
  "Mos harroni", tha Kolonel Birit, " unë kam plane për Z. Doane.
  
  
  "Mos u shqetësoni," Nuk Mario tha. — Unë i di planet tuaja. Ju ende do të merrni vetja mbrapa, për pjesën më të madhe.
  
  
  "Shumë të mirë", tha Kolonel për të birin e tij.
  
  
  — A keni ndonjë pajisjeve mjekësore, i dobishëm, Doktor?" Princi e pyeti.
  
  
  "Po," Dr. Inuris tha.
  
  
  "Të sjellë ih këtu. Unë kam nevojë për compression dhe gag pads dhe ndoshta pak morfinë deri ne mund të merrni vetja kthehet në vetëdije. Dhe të marrë çdo gjë që ju keni për të ndaluar gjakderdhjen.
  
  
  Kolonel Bir i pa sytë e mi të zgjeruar në përmendjen e drogës
  
  
  "Nuk mendoj se ju keni dëgjuar ndonjë gjë që ju nuk duhet të ketë, Carter," tha ai. — Ju do të jetë i droguar veten për një të ardhme të parashikueshme.
  
  
  Dr. Inuris me vrap nëpër dhomë dhe u kthye me një qese të zezë.
  
  
  Filipi Doane vë në katin e, rënkimin e nga koha në kohë. Nuk Mario u gjunjëzua para tij dhe e kthyen atë mbi derisa ai ishte ballë, panting pak, si një peshk të kapur rreth e rrotull ujit.
  
  
  Nuk Mario majtë të shtënë jashtë, mori plakun e nofullen e poshtme, dhe të detyruar vetja gojë hapur. Pastaj ai futur majën e stilet dhe presion vetja e tij kundrejt faqe deri sa ai të mund të shohin e lëkurës fryrje të dalë në frontin e syve të mi.
  
  
  Nuk Mario shikoi në mua. "Dëgjoni, Carter, dhe mendoj se të shpejtë. E saj thikë specialist. Besoni mua. Edhe vet e jo kundër vetja e përdorimit. Unë jam kërkuar që ju, ku vajza është. Unë dua një të shpejtë dhe të ndershëm përgjigje. Nuk ka shaka. Nuk ka dëshmi të rreme. Nëse unë nuk do të marrë një përgjigje, unë do të prerë, nga njeriu i vjetër e faqe dhe kërkoni atë përsëri.
  
  
  Kolonel Biri beamed. Mario, me sa duket, ishte afër uem në shpirtin e një personi.
  
  
  Nuk Mario vazhdoi të flasë. "Dhe në qoftë se unë nuk do të marrë reumatizma më pëlqen, unë do të bëjë atë një pak më shumë. Pastaj saj beru të tjera faqe dhe të ju pyes përsëri. Pastaj kam punuar në veshët e mi dhe hunda. Unë do të prerë jashtë saj sy, gishtat e saj. Gishtat e këmbëve. Një e tërë këmbën. Mjeku do të mbajë em gjallë, sepse koloneli ka nevojë për atë të gjallë. Por ajo do të jetë një aksident hekurudhor, dhe madje edhe një mjek nuk do të jetë në gjendje për të rregulluar vetja. Dhe ju jeni një për të fajësuar. Duke e mbajtur gojën e mbyllur si një hero i madh, Carter. Si nuk ju duan?
  
  
  Ai mund të shoh pothuajse teh përmes njeriu i vjetër është i zbehtë, i hollë faqe. Ai ra në shtrat me sytë e tij të mbyllur, fryma e tij fishkëllimë e gjatë e tij hunched gjoks. Çfarëdo që të ishte ai, Filipi Doane nuk kanë shumë për të parë në. Ai më bëri shumë probleme, por që ka qenë më së paku e saj. Atë që ai ka kërcënuar fatkeqësi për miliona njerëz. Kështu, në njërën anë, vetja nuk ishte me vlerë të kursimit. Por, në e tij mani, ai nuk ishte aq i keq. E saj të mendoj është se në mendjen e tij, ai vetëm hapi disa dyer të disa njerëzve në shkëmbim për të bërë jeta e vajzës së tij të ndritshme. Në qoftë se unë le të Mos Mario prerë tim vetja copa-copa, ajo mund të ruani Qindarkë. Dhe me ruajtjen e saj, ndoshta unë mund të shpëtojë e saj të artë.
  
  
  Në anën tjetër, nëse unë hap gojën time dhe tha atyre se ku dhe si për të marrë Qindarkë, ajo mund të japë njeriu i vjetër një ide të asaj që ai do të bëhet për afër. Ai ndoshta e meriton, shans për të parë atë një herë: e bukur.
  
  
  Por është e mundshme që një paraqitje e shkurtër do të kushtojë një pishinë në natyrë, rreth dyzet e pesë miliardë dollarë.
  
  
  Në një mënyrë rigoroze profesionale të nivelit të, vetëm një reumatizma mund të jepni. Dhe ajo ishte krejtësisht e heshtur.
  
  
  Ai hapi gojën e tij dhe tha: "Ju do të gjeni saj të babait të saj në apartament. Ajo është duke pritur për mua.'
  
  
  
  Kapitulli 16
  
  
  
  
  Kolonel Birit të qëlluara Mario në anën e pasme. "I bukur", tha ai, me një buzëqeshje të gjerë të mjaftueshme për të zbuluar një grup prej çeliku molars. "Vetëm e bukur."
  
  
  Nuk Mario nuk përgjigjet uem. "Vito," ai e quajti. 'Ejani në të.'
  
  
  Një ferret-përballur bandit poked kokën e tij në derë. Nuk Mario flak e uem një bandë të çelësat.
  
  
  "Kthehu te njeriu i vjetër i shtëpisë," tha ai. "Ju do të gjeni një vajzë. Të marrë atë përsëri në anije. Unë do të shihemi atje."'
  
  
  "Në rregull," tha ferret, dhe u zhduk. Pavarësisht udhëzimeve të mia, Penny, unë nuk kishte asnjë dyshim se ferret do të deftly ndjekin egon e komandës. Ajo do të dëgjoni kyçe në të bllokimit dhe të vendosë-pavarësisht nga çdo gjë që kemi thënë për njëri — tjetrin- se babai i saj ka ardhur pas të gjitha, dhe tani është hapjen këtë derë. Vetëm ajo nuk do të jetë e tij.
  
  
  Kolonel Biri më vështroi me kureshtje.
  
  
  Natyrisht, unë e pranoj që kjo duket e çmendur, sidomos në sytë e një profesionist si Kolonel i Biri. Ai pothuajse qeshi. Ai ndjeu një kurth. Nuk kishte asnjë shpjegim për vajzën duke u përpjekur për të shpëtuar babain e saj. Nuk kishte absolutisht asnjë përfitim të tij. Sepse, në egon e mendimit, ne nuk e kemi një të ardhme të madhe për njeriun e vjetër, ne nuk e kemi një të ardhme të madhe për mua, ne nuk e kemi një të ardhme të madhe për vajzën.
  
  
  Unë nuk e fajësojnë atë. Nga vetja pika e parë, në lojë ishte pothuajse mbi të, dhe ai fitoi. Me vajzën në egon e autoriteteve, ai e kishte pothuajse të gjitha kartat: misterioze Z. Anderson, i cili ra në egon e duarve rreth askund dhe doli të jetë një SËPATË agjent; vajzën që lehtë mund të shkaktojë em shumë probleme, dhe Filipi Doane, të cilët duhet të kenë qenë gjithmonë një mister për të Kolonel Biri, pasi që çmimi për vjedhjen e arit duhet të ketë qenë Ajo duhet të ketë dukej tepër të ulët të tij.
  
  
  Ajo nuk ishte pyetur për të treguar Em atë e saj ishin motivet. Ai nuk do të kishte kuptuar atë gjithsesi. Sigurisht, I thyen të gjitha rregullat. Këto rregulla i tha: "jepi deri në këtë plak. Merrni kohë për vajzën për të marrë për të Hawk. Të ngecë për kohën. Uluni mbrapa dhe të shikojnë Mos Mario prerë Filipi Doane në copa. Bëni sikur nuk shihni gjak e tmerr, dhe agonizing dhimbje. Imagjinoni të gjitha gjërat e mira që ju do të arrijë duke ulur jashtë. Hiqni imazhe të gjakut të derdhur rreth plak e me fytyrë dhe sytë. Bëjë veten të imunizuar ndaj britmave. Vetëm mendoni se çfarë udhëzimet thonë.
  
  
  Ndonjëherë ju duhet të hidhni udhëzimet. Diçka brenda meje me zë të lartë tha: "nuk ka për idenë e të Mos Mario premje, nga njeriu i vjetër copa-copa ndërsa kolonel dhe Biri duartrokitur dhe Inuris kanë lëpirë buzët e tij dhe vetja e syve me xhama të gjatë me kënaqësi. Kjo nuk ishte alergjike. Diçka brenda meje më tha se, në këtë moment Nuk Mario lejuar atë për të marrë rrugën e tij nga torturimin e Filipit Doane, unë do të fillojë të pranosh që unë isha i humbur. Dhe e saj të vërtetë-della-nuk është vetëm një hotel apo diçka. E saj hotel të fitojë gjithçka.
  
  
  E saj hotel rikthyer ari, të sjellë përsëri e vajzës së saj të vjetër, Filipi, Agim vetja unharmed dhe përdorimi microphones dhe folës për të zgjidhur të shënuar. Qëllimi i saj është për të fshirë nga ih nga faqja e dheut. Kjo është një e madhe të rrezikoj. Por kur ajo erdhi poshtë për të biznesit, për momentin Nuk Mario poked maja e thikës në Filipi Doane e faqe, diçka thellë brenda meje më tha: "hidhe larg damn librin e vendimeve dhe luajnë atë rrugën tuaj. Kolonel Mëkat kurrë nuk do të kuptojnë. Ai ishte një përqindje lojtar. Dhe parimi im është që për aq kohë sa unë nuk do të vdes, kam pasur një shans për të fituar. Djali i tij e shikoi i befasuar. "Unë jam i befasuar, Carter. Me të vërtetë i befasuar. Dhe pak i zhgënjyer. Mendova se ju do të tregojë më shumë guxim."
  
  
  "Askush nuk vjen, Kolonel," thashë unë.
  
  
  "Ndoshta jo, Carter," tha ai. — Por ju kishte një reputacion për të qenë shumë afër saj. Dhe më besoni, raportet e mia për ju janë shumë të kohëve të fundit. Kohëve të fundit mjaftueshme për të kuptuar tuaja më të fundit të takohem me mikun tim të mirë Hsiang në Arktik, për të mos përmendur Dr. Inuris. Ai u kthye për të Inuris me një konspirativ buzëqeshje. — Ju kujtohet Hsiang, nuk ju, Doktor?" Unë do të thotë, të paktën ju kam parë vetja foto, nuk ju? Lothar Inuris tundi kokën.
  
  
  "Ishte një punë e mirë — interesin tuaj në Hsiang," e tim Biri, kolonel më tha. - Shumë të bukur dhe pak kohë nga ana ime. Nëse Hsiang kishte arritur, egon e ndërmarrjes do të ketë shumë sukses bashkohen me këtë rast, faza përfundimtare e së cilës është bashkuar me mua në vendin tuaj. Megjithatë, unë besoj se bota do të ketë shumë të vështirë të ardhmen edhe pa Hsiang përpjekjeve." Unë nuk e kam përgjigjen e tij të mburret. Ai buzëqeshi me mua. "Dhe për ju, gjithashtu, Carter, e kanë shumë të vështirë të ardhmen përpara jush. Kur ne jemi në Kinë, do të kemi shumë biseda të gjata. Dhe ju do të thoni një shumë të gjëra. Por së pari ju do të keni një kohë të gjatë në det të udhëtimit, të cilat ne do të filloj në pak orë. A nuk është e drejtë, Nuk Mario? Nuk Mario tundi kokën. "Anija është duke punuar", tha ai. "Ne kemi shpejtoi gjërat."
  
  
  "Ne do të jetë duke e lënë para agimit," e Kolonel i Biri i tha: "faleminderit për bashkëpunimin tuaj, Carter. Z. Doane është këtu — - ai vuri në dukje njeri i moshuar i cili ishte ende i shtrirë në lindi kati — " të bashkuar me ne, sepse si ju në shtëpi, ai ka disa aftësi që ne do të doja që të ketë. Si për vajza... Kolonel Birin e shtyu kokën mbrapa dhe vështroi ngultas në tavan. — Si për vajzën, Lothar, ndoshta edhe unë do të jap atë për ju më vonë, kur të arrijmë në port të sigurt." Ndërsa ne jemi në det, ju mund të argëtohen me të saj, ashtu si ne nuk të rrezikut të qenë sa më të sigurt që jemi në Rivierën. Pasi të marrim për të Kinës, mund të qëndrojnë atje për aq kohë sa ju dua me një vajzë. Por unë ju njoh, Lothar, dhe unë dyshoj se ju do të jetë i lodhur nga afër shumë kohë para se ne të merrni atje. Në qoftë se është rasti, ne do të jap atë për të ekuipazhit, të cilët mund të bëjnë çka të duan me të; dhe atëherë ne do të merrni shpëtoj nga afër. Kjo nuk ka vlera praktike për ne.
  
  
  Dr. Inuris beamed me kënaqësi dhe u mbretërisht. "Ju faleminderit për bujarinë", tha ai.
  
  
  "Ju e dini, ju nuk mund të vërtetë e meritojnë atë," tha Kolonel birit, " por unë besoj se çdo gjë do të jetë e gjitha e drejtë pasi vajza është në kujdesin tonë, dhe kështu që unë jam i gatshëm që të falë për indiscretion në Rivierën."
  
  
  "Faleminderit, Kolonel, i Biri," Dr. Inuris tha.
  
  
  Kolonel Biri iu kthye mafioz. — Sa për ju, Mos Mario, unë jam i frikësuar unë nuk të ketë një të veçantë të ndarë dhuratë, edhe pse ju jeni mjaft të denjë egot. Unë gëzuar duke bërë biznes me ju. Ju jeni një qenie njerëzore shpesh, dhe bindje, siç e pamë sonte, është më e admirueshme. Ajo me të vërtetë do të doja të shpreh falënderimet e saj respekt të thellë për ju.
  
  
  "Unë do të merrni atë këtu," tha Mario, duke treguar për një karrige. "Shumë të sakta", tha Koloneli. "Është shumë me fat që ju, i cili e udhëhoqi frikshëm Agjent SËPATË Carter për të tradhtuar një grua e re, janë trashëgimtar të Arsenalit është e vetja. Kjo është pothuajse poetikisht të përshtatshme. Shumë të mira, Nuk Mario. Ju do të merrni një ego Luger, një ego stilet, dhe një ego të vogël të gazit bombë. Nder ih me trofe.
  
  
  Nuk Mario vënë bombë në një minutë, dhe me revole dhe thikë në rrip.
  
  
  Kolonel Biri shikuar në orën e tij. — Ne kemi një disa minuta para kamion arrin, siç është rënë dakord. Ai më tha, " Kur ai arrin, Carter, ne do të fillojmë udhëtimin tonë. Gëzojnë atë sa më shumë si ju mund, sepse kjo do të jetë tuaj të fundit udhëtim. Ju jeni duke shkuar në Kinë me dyzet e pesë miliardë dollarë vlerë prej ari, si ju ndoshta tashmë e dini. Me ndihmën e Dr. Inuris, e luckless Z. Don, dhe e paçmuar të ndihmuar të Mos Mario, që kanë dhënë e nevojshëm të personelit, ne kemi qenë në gjendje të qumështit të Rezervës Federale."
  
  
  "Nesër, thashethemet do të jenë të ndezur të gjithë pishinë në natyrë se shumica e të NA rezervave të arit dhe rezervat e arit e shumë ih miq besnikë janë zhdukur. Qeveria juaj do të lëshojë mesazhe inkurajuese, por thashethemet, do të vazhdojë dhe të rritet më të fortë. Dhe së shpejti, bankave dhe qeveritë e tjera do të kërkojnë garanci, dhe në fund të provuar atë. Ata nuk mund të ofrojnë dëshmi. Atëherë dollari nuk do të jetë ndonjë gjë me vlerë, për shkak se besimi në atë që është e shkatërruar. Njerëzit të cilët kanë dollarë do të përpiqet për të shkëmbyer ih, por për çfarë? Paund Britanik do të dëmtojnë. Gjermane markave, edhe në franga Zvicerane, do të jetë i zhvlerësuar, sepse askush nuk do të besojnë letër para më. Ari i është lënë në botë, do të bëhet i pavlefshëm. Ata që do të mbajë vetja. Ata të cilët nuk kanë një ego do panik.
  
  
  Pronari i një dyqan me një copë bukë do të refuzojë ta shesë atë në qoftë se buke nuk është paguar për me diçka tjetër përveç letër para. Një matematikë të mëdha që ka nevojë për një mjek do të ketë asgjë për të paguar për atë, përveç të padobishme letër para se mjeku nuk do të pranojë. Skena si kjo do të përsëritet shumë herë në vende të ndryshme. Dhe së shpejti, bandat do të bredhin rrugëve dhe grabitje dyqane në kërkim të asaj që ata duhet të mbijetojnë. Fabrika do të jetë e paralizuar për shkak se askush nuk mund të përballojnë makinat, makina për larjen e rrobave, dhe televizionet që ata prodhojnë. Dhe punëtorët do të pushohen nga puna. Një Arab sheik në Gjirin persik do të kërkojë pagesën në ari para se të anijeve të tij të naftës. Dhe nuk do të jetë e artë për të paguar. Pra, nuk do të jetë e naftës. Dhe në një të ardhme të afërt, nuk do të ketë më shumë makina, jo më shumë trena, jo më shumë aeroplanë, dhe fabrikat tona nuk do të jenë vetëm të papunë, por edhe të padobishme. Shtetet e Bashkuara, siç e dini, do të bëhet një ekonomike shkretëtirë. Qytetet do të jetë e mbushur me njerëzit e uritur. Në fshat do të jetë i goditur nga të huaj grabitje bandat që vrasin Scott Bell ushqimore dhe vjedhin perime." Ai nuk duan të dëgjojnë më shumë. Ai e shikoi në Mos Mario. Ai nuk duket të jetë paguar asnjë vëmendje për atë.
  
  
  Unë i tregova. "Dhe ju?'"Ky është vendi juaj. Ju jetoni këtu. A e doni atë?'
  
  
  Kolonel, biri im qeshi. "Nuk Mario është një produkt i një kulturë të re, Carter. Nuk presim që ai do të udhëhiqet nga ndjenjat e tij. Ego është për të mbijetuar dhe fitim, nuk ndjeshmëri. Ne jemi partnerë në këtë ndërmarrje. Ne të ndryshojnë vetëm në një drejtim, në zgjedhjen tonë të pagesës për pjesëmarrjen tonë. Kinë, të varfër në ari, zgjodhi ari. Nuk Mario ka shumë interes për ari. Oh, atë-atë që ai e mban për veten e tij, por konsideron se është shumë injorant dhe, në parim, nga një pikë filozofike e parë, jointeresant. Por nuk është e ngarkesave që është i bollshëm në Kinë, ngarkesave që premtimet për fitime të mëdha, në rast se i shisni vetja me mençuri.
  
  
  Dhe kjo, Carter, është Mac dhe çfarë mund të bëni rreth kësaj bote: heroina. Ju shikoni, Carter, kur dollari depreciates, do të vijë një kohë kur njerëzit do të shikoni për një tjetër mjetet e pagesës. Dhe këtë medium të këmbimit që Nuk Mario sugjeron futjen është heroina. A nuk mendoni se është ajo që i bën njerëzit të harrojmë për problemet e tyre? Dhe unë ju garantoj ju, ata do të kenë probleme. Disa njerëz në qeverinë tuaj do të jenë të interesuar në rivendosjen e rendit në të gjitha shpenzimet; dhe një popullsi që është i lumtur, për të pirë heroina do të jetë një tërheqës tundimit. Nuk mendoni kështu, Doktor?"
  
  
  Kolonel Seung nuk e prisni për një përgjigje. — Ju e dini, mjeku vetë është shumë i dua poppies, a nuk ju, Lothar? Kështu që ju shihni, Carter, që Nuk Mario, falë egos partneritet me ne, do të ketë një të nevojshme për furnizim. Dhe kjo rezervë do të japë uem forcë të jashtëzakonshme. Pra, në kohë, kur disa paqe e kthimit në vendin tuaj, Mos Mario do të përfitojnë më shumë sesa nga vlera e arit ai e shiti për të dn. Vetja fitimet do të llogaritet në aspektin e koncesioneve për ligjet që tani të ndalojë disa mbi-vetja veprimet. Kjo do të llogaritet nga pronësimi i tokës, një burim i pashtershëm se ai do të blejë deri me heroinës."
  
  
  Dhe kur panik kalon dhe vendet e tjera të shohin urtësinë për të repurpose çfarë ka mbetur prej tuaj popullsisë për një shkallë e veprimtarisë industriale, atëherë Nuk Mario do të marrë përsipër drejtimin e fabrikave. Popullatës do të jenë të motivuar nga nevoja për heroina, thjesht si njerëz tani janë të motivuar nga nevoja për dollarë. Dhe Nuk Mario do të bëhet de facto sundimtar të vendit, për të mos përmendur faktin që në të njëjtën kohë ai do të bëhet e saj ligjvënësi. Tani njerëzit mund të dinë se vetja si një princ, por unë ju siguroj, Carter, më shpejt njerëzit do të përkulen për të uem si një mbret.
  
  
  "Ju jeni të çmendur", thash unë.
  
  
  Kolonel Birin e ngriti dorën e tij. "Ju lutem, Carter, i saj, I jam lutur ju. Te jemi realist. Unë nuk kam prirje për sëmundje mendore. Provoni të mendoni të heroinës si një të ri të monedhës. Është më logjike për të vlerësuar tac e një paketë pluhur të bardhë se disa metali të verdhë ose ngjyrë letër? Jo, Carter, se nuk është e vërtetë. Emus vetëm duhet për t'u dhënë forma të ndryshme të besimit. Rregullimi. Dhe fatkeqësi që do të jetë hasur në pjesën tuaj për të siguruar mjetet për të zbatuar këtë rregullim. Unë e pranoj se kjo është një radikale adaptimin, por të tillë një përshtatje është e nevojshme për të Mos Mario për të realizuar egon e ambiciet. Ju shikoni, ari nuk do të bëjë uem ndonjë të mirë. Posedimi i artë tani do të vartësi vetja për rregullat dhe duke menduar se janë të rëndësishme në këtë moment. Dy nga këto rregulla dhe me këtë mendim, Nuk Mario është një vepër penale dhe do të thotë vjedhje të pronës së tij. Jo, para se të Mos Mario mund të arrijë statusin se vetja ambicie dhe të qetë gjeniu atribut për vetja, nuk duhet së pari të jetë një revolucion. E tij të artë skuadra do të bëjë një revolucion në Shtetet e Bashkuara të amerikës.
  
  
  Si për ata që kanë ar, ne jemi të bindur se gjithmonë do të ketë njerëz në botë që janë të uritur për ari. Të cilën, në mënyrë që të flasin, do të mbajë të vjetra të besimit. Një Kinë me ego poppies dhe ari do të jetë dyfish i pasur, edhe pse një pjesë të konsiderueshme të tanë lulekuqe kulture është e destinuar për të Mos Mario për shumë vite që do të vijnë. Kina dhe SHBA-të do të bëhen miq shumë të mirë.
  
  
  Dhe e saj i sigurt se ata që besojnë në të arit dhe ata që besojnë në fara lulekuqe do të jetojnë së bashku për shekuj me radhë për të ardhur".
  
  
  Ashtu si ajo. Të gjithë planin. Kjo ishte e tmerrshme. Ju mund të telefononi atë të çmendur. Por kufiri midis marrëzi dhe gjeniu është i ngushtë, dhe Kolonel dhe Biri ishin të drejtë për një gjë. Nuk kishte asgjë në SËPATË fotografi për të treguar se nuk kishte asgjë të gabuar me ego të vetëdijes. Atë që ai e vendosur për të bërë ishte asgjë më pak se një masterstroke; natyrore fund produkt i kryqëzimin e një specialiteti ekonomist dhe të ftohtë me gjak lakmia e një ushtar i njohur për aftësinë e tij në luftë. Dhe nga çfarë thotë ai, Uem është vetëm disa orë larg përfundimit të saj. Ai e shikoi orën e tij përsëri. "Vetëm disa minuta më shumë, zotërinj. Pastaj ai u kthye nga unë vetë. "Carter, ka një trokitje në derë në një minutë. Kur kjo ndodh, kjo do të thotë se një kamion është duke na pritur jashtë. Ky kamion do të na marrë për doke, ku Nuk Mario është lëvizës të shpejtë të ngarkesës ari në bordin e anijes. Ju do të bordit kjo anije dhe ne do të jetë duke e lënë në disa orë.
  
  
  Unë jam duke shkuar për të pyetur Nuk Mario për të zgjidh këmbët tuaja. Dhe unë do të ju pyes për të marrë deri dhe të ecin qetësisht nga kjo dhomë dhe për të marrë në kamion. Kur ne kemi marrë në anije, të sajët, unë dua që ju të vijnë në bordin e qetë dhe të shkojë ku jeni duke shkuar. Nëse ju bëni si unë kërkoni, ju do të merrni shpëtoj nga dhimbje të panevojshme. Por, unë e di tuaj dëshirë për heroizmin e tij është e nevojshme për të marrë masa paraprake.
  
  
  Ai kap nunchucks nga kryetari. Ai pa druri trajton dhe një zinxhir të varur në mes tyre. E Kolonel rastësisht slung zinxhirin mbi kokën time dhe u tërhoq në lidhje të ngushtë të mjaftueshme për të kafshuar nëpër fyt dhe në windpipe.
  
  
  "Ju mund të vijnë në bordin e vet," tha ai, " ose ju mund të shkoni pa ndjenja. Përbëjnë mendjen tuaj.'
  
  
  Nuk Mario u gjunjëzua në këmbët e mia dhe të zgjidhej litarë. "Dr. Inuris," Kolonel Djali tha, duke treguar Filipi Doane. "Merrni njeriu i vjetër e deri. E saj, unë dua që ai të jetë në gjendje të madh kur ne do të arrijnë në Kinë." Ai ishte duke qeshur. "Ju e shihni se, Carter, ne jemi duke shkuar për nevojë për një të ri 'të sigurt'.
  
  
  E zinxhirë byk e një mallrash varur thellë në mjegull, glinting në dritën e hënës, e ngulitur në një rickety skelë. Pavarësisht nga lartësi të ulët, të ashpër e të pista anije
  
  
  E Sarah Chamberlain-Cardiff towered mbi ne kemi qëndruar jashtë kamion. Pastaj, në fund të skelë, një vinç i madh me rënkimin e kabllove ishte hauling një enë të madhe në bord.
  
  
  "Ari, Carter," e kolonel i tha birit të tij. Nën rotted çati e vjetër seraglio që u zhvillua së bashku skelë, disa lindi llampat e dritës digjen, hedh verdhë rrezet e dritës në rrugë të drejtë. "Të hedhim një vështrim në automjetin tuaj, titullin lindje. Asgjë e veçantë, e drejtë?
  
  
  Ai nuk e prisni për një përgjigje.
  
  
  "Por paraqitjet janë mashtruese, Carter. Ky zbulim tronditës në kërkim të ngarkesave barge manovrat dhe sails më shpejt se një luftëtar jet. Më tej, pajisjet elektronike është projektuar për të bërë vetja e padukshme për radar. Por unë dyshoj se "Sarah Chamberlain" duhet të ofrojë ndonjë dëshmi të forcën e saj. Që në të drejtën e tyre mendje do të paguajnë asnjë vëmendje për një të varfër e vjetër Britanike-flamur mallrash?
  
  
  "Në rregull, Biri," tha Mario. "Tani unë jam duke i thënë lamtumirë asaj. Njerëzit e mi më tha se ata ishin të fundit e heroinës disa orë më parë, dhe dy orë më vonë, ata janë të siguruar pjesën e mbetur të ngarkesave në bord. Pas kësaj, ju mund të lënë në çdo kohë." Ata mendonin keq për njëri-tjetrin.
  
  
  E Kolonel shikuar në orën e tij. "Unë jam i numërimit të votave në ju, Mario", tha ai. "Unë do të të japë udhëzime për të lënë në një fiks në mbrëmje".
  
  
  "Mos u shqetësoni," Nuk Mario tha. "Unë do të qëndrojë në zyrën time, derisa ju të shkoj me vela për të bërë të sigurt se gjithçka është në rregull."
  
  
  "Shumë mirë", tha Kolonel për të birin e tij. "Tipike e juaj ndërgjegje, Nuk Mario. Unë besoj se një ditë ne do të takohemi sërish".
  
  
  "Mirupafshim, atëherë," Nuk Mario tha. Ai vështroi Dr. Inuris, i cili ishte mbështetur Filipi Doane . "Rri në atje, Doc," tha ai. "Provoni duke vepruar si një djalë i mirë."
  
  
  Dr. Inuris nuk mendoj se vetja është me vlerë duke u përgjigjur.
  
  
  "Me fat mua, Carter," tha ai. Ai patted rrip, ku Hugo dhe Wilhelmina ishin fshehur nën xhaketë. "Ju falënderoj për suvenire." Ai tërhoqi derën të trajtojë dhe të të zhdukurve në hambar.
  
  
  "Të gjithë të drejtë," e kolonel i tha birit të tij. "Të gjithë në bordin e anijes. E Sarah Chamberlain ishte lejohen të lundrojnë para agimit "ai qeshi," me një ngarkesë prej çeliku.
  
  
  Kolonel, biri im jerked e trajton të nunchaku, duke shkaktuar një zinxhir të shtrënguar rreth qafën time si në qoftë se duke kërkuar një kalë mbi të. Ne kemi vazhduar poshtë skelë dhe deri pasarel. Ngrita sytë dhe pashë Kineze kapiten kërkim poshtë na shikon nga lartë skelë. Kineze crewmen swarmed kudo me një të vetme-mindedness që karakterizuar gjithmonë mirë-trajnuar ushtarë.
  
  
  Çfarëdo që të makinerive dhe pajisjeve elektronike të ishte në bord, Sarah Chamberlain nuk ishte një i shekullit të njëzetë përmbledhje, kur ai erdhi për burgjet. Hambarët, Kolonel Biri më shtyu deri sa ai arriti në një hekur celular me një ndaluar pa dritare qelqi. Para tij ishin dy Kineze burra të armatosur me submachine armë. Kolonel Seung mori nunchaku nga rreth qafën time dhe të vënë një bandë e çelësat rreth xhepin tim.
  
  
  Ai hapi derën e qelisë. "Hyr, Carter. Dhe kështu që është e Z. Agimit, " tha Dr. Inouris.
  
  
  Kati ishte një shtrat prej hekuri dhe i mbuluar me kashtë, dhe Dr. Inuris le të shkojnë e Nuk Philippe, të cilët kishin rënë në kashtë. Rojet qëndroi e hapur për ditën, muzzles e ih armë vuri në ne.
  
  
  "Ju mund të lënë njeriun e vjetër siç është ai, Lothar," e kolonel tha. "Carter, unë jam i frikësuar ju do të duhet pranga dhe këmbën e prangave."
  
  
  Zëri i saj, ai shrugged. Pranga dhe këmbën e prangave ishin ngjitur nëpër mure. Një palë për duart, një palë për këmbët. Ai bindje të hyrë. Kolonel Seung mbyllur ih me çelësat e tij.
  
  
  "Unë gjithashtu do të mbyllë derën e qelisë", tha ai. "Dhe atë, unë dua që ju të dini diçka, Carter. Unë kam një web keychain. Pra, a nuk mendoni edhe për të bërë fun nga rojet. Nuk ka të vërtetë asgjë që mund të bëjnë ata për ju. Por ata mund të xhiruar shumë të mirë. Unë do të në vend nuk ka ndodhur asgjë, natyrisht, por në qoftë se e bën, unë do të të bërë veten të kuptuar atë.
  
  
  Ai u largua përsëri rreth qelizës. Dera e mbyllur dhe e Kolonel kthyer kryesore në të bllokimit. Ai u ngrit përsëri dhe waved në mua nëpër bare. "Unë do të ju vizitojnë nga koha në kohë, Carter, dhe ndoshta ne mund të flasim." Por tani të gjitha unë mund të them është të keni një udhëtim të sigurt. Ai u kthye dhe u zhduk në të gjithë fushën e vizionit.
  
  
  Për pak çaste rojet filluar në mua nëpër bare, kokat e tyre të ngushtë së bashku. Unë injoruar. Së shpejti ata u mërzita dhe u zhduk.
  
  
  Ajo duhet të ketë qenë një gjysmë ore më vonë, kur e kam dëgjuar zërat jashtë qelizës. Kolonel Biri fytyrën e rishfaqur në frontin e bare. Ai buzëqeshi, dhe çelësi rattled në të bllokimit. Dera nxorrën e hapur për të zbuluar e birit të tij, dy rojet e sigurimit, dhe Peni Agimit.
  
  
  
  Kapitulli 17
  
  
  
  
  "Nick," Peni i quajtur. 'Babai i tij.'Ajo vrapoi në qelizë dhe ra në gjunjët e saj të ardhshëm, Filipi Doane.
  
  
  E Kolonel erdhi deri tek ajo dhe e kapi krahun. "Besnikëri tuaj është e admirueshme, Miss Agimit," tha ai. — Por unë jam i keq se liria juaj duhet të jetë disi i kufizuar. Ju do të jetë në pranga, ashtu si dhe të tjera Carter. Të paktën jo derisa ne nuk jemi në det. Dhe atëherë ju do të lejohet për të marrë kujdesin e atit tuaj "— ai qeshi fort — " me kusht që Dr. Inuris mund të humbasë ju." Diku në det, unë do të shohim nëse ne mund të bëni jetën pak më e lehtë për babanë tuaj. Por tani për tani, ne duhet të ruajë me siguri maksimale. Unë shpresoj se ju do ta kuptojnë.
  
  
  Ai shackled e saj dhe e la nëpër qeliza. Ai u kyç në të bllokohet përsëri.
  
  
  Kemi dëgjuar heronj e egot vdekur poshtë në hekur korridor. Pastaj heshtje.
  
  
  Penny shikoi në mua me anë të kamerës.
  
  
  "Oh, Nick", tha ajo. "Çfarë do të ndodhë?"
  
  
  "Qindarkë Agimit," thashë unë. "Më besoni ose jo, ne jemi duke shkuar për shkatërrimin e këtij projekti."
  
  
  Filipi Doane rënkoi dhe kthehej e tij të hollë të trupit në shtrat me kashtë.
  
  
  "Unë kam nevojë për atë për të zgjoheni," Peni i tha asaj.
  
  
  "Në rregull", tha ajo. Ajo filloi të thërret. 'Babai i tij. Babai i tij. Kjo është e saj. Një denar.
  
  
  Njeriu i vjetër e trazuar përsëri.
  
  
  "Çohu, Babi. Unë kam nevojë për ju".
  
  
  Vetja sytë e twitched dhe ai është i detyruar veten që të ulen. "Është se ju, Denar?", tha ai. "Ajo është aq e errët në këtu. Unë nuk mund të gjetur paratë e mia."
  
  
  "Kjo është e drejtë tjetër për dorën tuaj të majtë, Babi," tha ajo.
  
  
  Në dritën e zbehtë, ai groped për ih, e mori, dhe e vënë atë në hunda e tij. Përkundër mungesës së një objektiv, ai mund të shihni tani. Vetja fytyrën e ndezur deri kur ai e pa atë. "Perëndia im," tha ai. "Është që me të vërtetë ju, Denar?"
  
  
  "Po, Babi.
  
  
  "Ju jeni i mrekullueshëm," tha ai. 'Të bukur.'Dhe ai filloi të qajë.
  
  
  "Shhh , Babi," Peni i tha. "Ju nuk duhet të qajë."
  
  
  "Unë nuk mund ta ndihmojë atë," tha ai.
  
  
  "Babi, se ka dikush këtu me ne. Ne kemi nevojë për ndihmën tuaj. Për herë të parë, njeriu i vjetër e kuptoi se ai dhe Qindarkë nuk ishin vetëm në frontin e kamerave digjitale. Ai u kthye dhe i filluar në mua.
  
  
  "Kjo është Nick Carter, Babi," Peni i tha. — Ai do të na ndihmojë për të marrë nga këtu."
  
  
  "Në të vërtetë, Z. Doane," thashë unë. "Unë dua të të marrë ju dhe Qindarkë nga këtu dhe për të mbajtur anije nga fundosja. Por unë nuk mund ta bëjë pa ndihmën tuaj.
  
  
  'Çfarë mund të bëj?' - tha ai.
  
  
  "Të ndaluar duke u ankuar," uem tha saj. — Pyetja e vetme është, do ta bëni atë?"
  
  
  "Nëse unë nuk mund të, unë do të bëjë ajo", tha ai. — Kam borxh Lothar Inuris asgjë më shumë. Kontrata ime me të përfunduar në momentin kur ai vepronte në Qindarkë. Por ai e tij të pabesë, miqtë më mashtroi. Ata erdhën për mua këtë mëngjes. Dhe ata më morën për këtë anije dhe më hodhi në këtë qelizë. Kur unë kam kërkuar një shpjegim, Kineze qeshi dhe më thirri një idiot. Unë do të ju ndihmojë, Carter. Unë jam plak dhe nuk e di se si për të luftuar, por unë do të ju ndihmojë. Tani që Qindarkë është e gjitha e drejtë, unë nuk e kujdesit çfarë ndodh me Dr. Inuris dhe miqtë e tij, ose për mua. Kjo është e gjitha një lojë të dyfishtë."
  
  
  'Çfarë do të thotë kjo?"
  
  
  "Ata mendonin se unë isha vetëm një i vjetër, budalla person. E vjetër idiot. Por nuk ishte diçka që nuk e di për mua. Ai ishte i lindur në Kinë. Unë flas IHM gjuhë. Dhe sot kam dëgjuar e saj të të them diçka në Kinez, që tregon një lojë të dyfishtë.
  
  
  "Vazhdo," thashë unë.
  
  
  "Toma e pranojnë atë, ishte i pranishëm. Unë të marrë atë Qindarkë thënë ju për këtë?"
  
  
  Ai tundi kokën e saj.
  
  
  "Mirë, atëherë, unë mendoj se ju e dini rolin tim. E saj, shkoi në Qindarkë rast. Por ai kurrë nuk e dinte që miqtë e tij ishin. E deri më sot. Dhe me pas ajo zbuloi se miqtë e saj ' egot përfshirë Kineze dhe Amerikane të mafias anëtarë. Marrëveshja ishte se mafia do të furnizimit ari Kineze në këmbim të heroinës. Unë nuk mund të them se e dua shumë, por edhe unë mendoj se unë jam në asnjë pozicion të ankohen në lidhje me të. Mirë, së pari të gjithë të ikin mbi mua, duke sjellë mua këtu dhe duke e kthyer mbi mua për të Kolonel Mëkat. Por të tjera tradhëti ende ekziston. Kinezët janë mashtruar nga mafia."
  
  
  Unë e pyeta. 'Si?'
  
  
  "Kjo heroina," tha ai,"është e helmuar."
  
  
  'Çfarë do të thotë kjo?"
  
  
  "Pikërisht atë që unë jam duke thënë," Filipi Doane tha. "Unë nuk e di se çfarë ata vënë në të, por unë e di një gjë: heroina është e mbushur në dy lloje të ndryshme të qeseve plastike. Gjërat në të gjelbër çanta vrasin shpejt. Gjërat në blu çanta punojnë ngadalë. Por nëse ndonjë prej tyre e goditi trupin tuaj, ju do të vdisni.
  
  
  Unë kam për të marrë e mia hat jashtë për të Kolonel Mëkat. Dyzet e pesë miliardë dollarë në uem ari nuk ishte e mjaftueshme. Pa dërgimi i një e shtënë, ai do të falimentojnë Shtetet e Bashkuara dhe vrarë miliona njerëz. Ajo ishte më e mirë se lufta bërthamore. Në qoftë se ne nuk e kemi të rrezatimit, ne nuk do të kemi industriale shkatërrimit. Vetëm një popullsi, e vdekur dhe në mënyrë të qëndrueshme të vdes, të paaftë për të mbrojtur veten.
  
  
  Dhe ai ishte i sigurt se Kina do të kuptojnë së Djalit të Tij dhe plane të marrë përparësi të plotë të tyre. Nuk Mario vërtetë do të jetë mbret: mbret i varrezat. Diku në vetja e tij sasi të ishte ndoshta disa mijë paund të vërtetë heroinës. Ai i kontrolluar atë jashtë dhe e vendosur që Kolonel Djalit të ishte duke vepruar në mirëbesim. Ai duhet të ketë njohur më mirë. Por nuk kishte asnjë arsye të ndiheni keq për atë. Ai ishte vetëm pak më shumë lakmitar se uem të nevojshme për jetë. Mendimi i im vetja duke u mashtruar, e detyruan mua të çmendur me gëzim. Përveç se nëse ai do të kishte realizuar, Kolonel, Djali do të kishte qenë e ulur në krye të një ari kalë, dhe një shumë të pafajshëm njerëzit do të kishin qenë të vdekur apo të vdekur në rrugët e Shteteve të Bashkuara ndonjëherë që nga viti.
  
  
  Por jo, nëse kam diçka për të thënë rreth saj.
  
  
  "Në rregull, dëgjoni," I thashë, duke u kthyer për Filipin Doane. — Unë kam një punë për ju." Dhe ju do të keni për të bërë atë sa më shpejt. Por unë mendoj se ju do të mbijetojë, duke pasur parasysh atë që Qindarkë të thënë për ju.
  
  
  "Unë do të bëj më të mirën time", tha ai. 'Çfarë është kjo?'
  
  
  "Qindarkë më tha se ju jeni një ekspert në flokët dhe që ju e dini se çdo gjë që ka të dini rreth tyre."
  
  
  "Kjo mund të jetë e vërtetë," Nuk Filipi i tha.
  
  
  "Në rregull," I tha. "Unë dua që ju ta lironte mua nga këto prangat dhe të hapë derën për mua."
  
  
  "Është punë e vështirë," njeriu i vjetër e i tha. "Sidomos pa ndonjë mjete."
  
  
  "Mendoj se unë ju thashë se ne kemi disa mjete primitive, por tools."
  
  
  "Ku?'
  
  
  "Nën tim jakë," uem tha saj. "Ju do të gjeni dy makina rroje atje.
  
  
  Njeriu i vjetër u ngrit nga toka dhe limped stiffly ndaj meje. Ai u tërhoq prapa e tij jakë dhe nxori dy blades. "Mirë çeliku," tha ai. "Po, unë mendoj se ne mund të përdorni ih. E shackle flokët në dell vetë janë ende primitive", tha ai pas një sipërfaqësor të inspektimit. "Si për derën mekanizëm, ju do të shihni se kjo nuk është gjithashtu një problem."
  
  
  "Sa kohë mund të të marrë?"
  
  
  Vetja sytë e ndezur deri në perspektivën e të qenit i dobishëm përsëri në zeje ai e di më së miri. — Kjo varet se sa kohë kam punuar." Ndoshta njëzet minuta.
  
  
  "Nxitoni," thashë unë. "Nëse ndokush vjen, fshehin këto blades nën kashtë."
  
  
  Njeriu i vjetër ishte tashmë të shtrirë në gjatësinë e plotë në dysheme, duke mbajtur duart e tij në sheshin patch e dritës streaming në anë të ndaluar dritare. Unë nuk mund të shoh se çfarë ai ishte duke bërë, por unë mund të të dëgjojnë të zbehta fërkime të metalit si duart e tij fumbled nën lagur shtresa e kashtë.
  
  
  Ai u përpoq të qartë në mendjen e tij, ndërsa ai punonte. Ai u përpoq për të mos humbur energjinë e tij shqetësuese në lidhje me nëse vetja e pushteteve do të fundit, ose nëse Kolonel Bir do të papritur të rritur brenda për të parë se si vetja e të burgosurve u është bërë. Ai u përpoq të dëbojë e ritmike rasp e brisk mbi konkrete, ngadaltë e tij të frymëmarrjes, dhe të harrojmë për kohën. Por jashtë, ai e dinte, ky vinç lëkundeshim si një i madh lavjerrësit në mes të të akuzuarve dhe e anijes, duke plotësuar egon e mban me ton prej ari. Ai mund të detyrojë veten që të mos mendoni në lidhje me kohën, por ai nuk mund të ndalojë vetja në jetë. Dhe në momentin kur do të vijë kur ky vinç do të marrë saj hapi i fundit, dhe triumfuese udhëtimin e Kolonel Bir do të fillojë. Atëherë do të jetë shumë vonë për mua për të bërë çfarë kam për qëllim të bëjë.
  
  
  "Të gjithë të drejtë", Philippa Doane dëgjuar saj thonë.
  
  
  Ai u ngrit dhe vetja e saj dorë e pa një brisk, ose çfarë kishte mbetur prej saj. Ajo ishte si në qoftë se ai e kishte parë ndarë vetja në gjysmën gjati dhe të prerë diçka jashtë rreth asaj se çfarë ishte në të majtë. Ai u dyluftimi në ajër drejt meje dhe grabbed e kyçur në pranga të djathtën time. Ai le vuri metalike rrëshqitje brenda, duke mbajtur veshin e tij të afërt për të bllokimit. Ai fiddled me vend kyç në mes të gishtit të madh dhe gisht tregues, pastaj u kthye me kujdes.
  
  
  "Gati," tha ai. "Por jo mjaft e mirë."
  
  
  Ai u tërhoq prapa për paqen katror, dhe përsëri dëgjoi hall të metaleve konkrete.
  
  
  "Ajo duhet të jetë kështu", tha ai kur u kthye.
  
  
  Plot besim, ai shkau me thikë të mprehur përsëri në të bllokimit dhe të shtrembëruar të tij dore ndjeshëm. Nuk ishte një klik në ende heshtja e qelizës. Bllokohet nxorrën hapur. Filipi Doane fytyrën e flushed me zemërim. "Pjesa tjetër është e thjeshtë tani," pëshpëriti. Pas disa sekondash, ai e lëshuar tim të tjera krahun dhe këmbën.
  
  
  Ai vuri gojën e vet të ngushtë të ego e veshit.
  
  
  "Në rregull," I tha. "Tani lirimin Qindarkë, shumë qetësisht. Atëherë ne do të kujdesemi për derën e qelisë.
  
  
  Njeriu i vjetër e tundi kokën në mua. Në më pak se një minutë, Penny e duart dhe këmbët ishin të lirë.
  
  
  Ai e quajti të vjetër njeri tek ai dhe i tha: "pëshpërit përsëri," Si do të jeni të hapur derën e qelisë?"
  
  
  Ai e mbante dorën e tij. Në ego është palme ishte tij të dytë teh, ende unbroken. Ai e mbajti vetja në anën e topitur, dhe me të tjerë të tij të gishtit të madh dhe gisht tregues, ai swiped teh mbrapa dhe me radhë.
  
  
  "Ajo që unë jam duke shkuar për të bërë është quajtur loiding. Kjo është bërë zakonisht me një rrip të celluloid. Ajo ka ngurtësi, si dhe fleksibilitet për të nxitur e bllokimit tab mbrapa dhe me radhë. Teh do të bëjnë të njëjtën gjë.
  
  
  — A ka të bëjë shumë zhurmë?"
  
  
  "Unë nuk e di," tha njeriu i vjetër. "Një e vërtetë loiden duhet të jenë shumë të qetë. Por sa më shpejt që këtë gjuhë të bie përsëri, unë nuk e di se çfarë ndodh. Ne vetëm do të duhet për të marrë atë rrezik.
  
  
  "Ne nuk kemi shumë zgjedhje", thash unë. — Unë do të vënë një qindarkë në cepin mes dera dhe muret, kur dera është e hapur. Nëse diçka shkon keq, ajo është jashtë vijës së zjarrit. Si për ju, nëse gjithçka shkon mirë, ju sinjal për mua kur të bllokohet është e lirë, dhe pastaj ju qëndrojnë pranë për Qindarkë. Kur shkoj jashtë derës, nuk lëvizin. Qëndroni ku jeni, derisa unë t'ju thërras." Dhënë unë jam ende në gjendje që të thërrasin.
  
  
  Njeriu i vjetër rashë në gjunjë për një ditë, dhe filloi të ngjitej në kala me një thikë.
  
  
  Ai u përpoq për të mbajtur tij frymëmarrje të qëndrueshme. Unë u tundua për të ndaluar të marrë frymë krejtësisht në mënyrë që nuk do të jetë i plotë heshtje.
  
  
  Ego është dore lëvizur një herë, dy herë, tre herë. Ai ka punuar në hapësirën mes derën dhe kutia. Pastaj u ndal.
  
  
  Njeriu i vjetër u kthye në fytyrën mua dhe tundi kokën. Ajo ishte koha për të marrë për të punuar. Dhe këtë punë përbëhej e kapjen e disa submachine armë.
  
  
  
  Kapitulli 18
  
  
  
  
  Ai vrapoi nga dera si një dem që e sheh një rishtar bullfighter, hunched të gjatë, të ashpër dhe të mbledhura në të njëjtën kohë.
  
  
  Ata ishin duke qëndruar në korridor, njëri nga ana ime e majtë, një në të drejtën time, dhe ih mendimet ishin të ngadalshëm të mjaftueshme që nofullat e tyre të rënë, kur e panë më duket. Duke e kthyer në të majtë, ai e ngriti duart e tij si thika dhe bluhet duke e rojeve shpatullat, ndërsa ai ishte ende clutching tij submachine armë. Kur ai ra për tokë me një aksident, ai e kapi vetja, një dorë, iu vërsul mbi gojën e tij për të ndaluar atë nga ulëritës, dhe në anën tjetër rreth tij belit për të mbështetur vetja. Ajo ishte e shtyrë nga e partnerit të saj vetja direkt në partnerin e saj vetja, ngushtimin e hendekut midis atyre sa më shpejt të jetë e mundur, në mënyrë që edhe e dytë gardës kam tangled me armën e tij nën partnerit krah. Ai ngriti krahun e ai do të qenë për të kapur njeriun e belit dhe e uli në të gjithë ego-shpartallua krah në burly gardës qafë. Kjo nuk ishte e përsosur të shënoj, por ai e shtyu në qafë në anën. Kur ai arriti përsëri, ajo u godit nga lart nga një blatant uem në fytyrë. Kocka thyen tim nën nyje, dhe gjaku vërshuan teposhtë butë rta. Vetja objektiv goditi murin e vështirë, dhe ai shkau në tokë pa ndjenja. Tjetër është vetja e kthyer atë rreth dhe grimcuar e saj adami e apple me pëllëmbën e dorës së tij para se ai të mund të përfitojnë nga fakti se unë nuk ishte më mbulimin e uem së gojës.
  
  
  Ai u tërhoq saj organeve mënjanë, mblodhi armët e tij, dhe të mbërthyer kokën e tij në kamera. "Në rregull," I tha. "Koha për të kapur frymën tuaj."
  
  
  Grosh dhe i ati i saj shpejt u bashkuan me mua. Dha Odin është uem rreth automatons. "Unë dua të zbres nga kjo anije pa përdorur ih," uem tha saj. "Ne nuk jemi duke shkuar nëpër krye, ne jemi duke shkuar prapa përmes këtij kuvertë. Unë e di se çfarë unë jam duke kërkuar për të. Ajo do të jetë larg nga pier. Më ndiq, dhe në qoftë se ne të kandidojë në çdo hema, të lënë ih për mua. Dhe në qoftë se ndodh diçka me mua, ju mund të përdorni këto armë për të marrë poshtë Hema kudo dhe, për sa kohë ferret ka diçka për t'u marrë me të. E saj, e pash kur erdhëm në bord: pak derën në portin anën e Sarah Chamberlain. Bëmë rrugën poshtë të errët lit korridorit të turnoff në ashpër. Kemi lëvizur në mënyrë shumë të kujdesshme, por takuar askush.
  
  
  Dera ishte duke na pritur.
  
  
  "Më jepni armë", thash unë.
  
  
  Ai tugged për të trajtuar dhe hapi derën me kujdes. Unë pashë të zymtë, duke lëvizur ujërat e Lindjes të Lumit të pesë metra nën mua.
  
  
  "Ju shkoni parë, Penny," thashë unë. "Këmbët e para. Të lejojë veten për të ul receptorin e telefonit në buzë. Dhe atëherë ju vetëm le të shkojë. Më e vogël në distancë të ju bien, më pak zhurmë, nuk është. Pastaj duke notuar si qetësisht si ju mund të në skelë dhe të presin për mua atje. E njëjta vlen edhe për ju, Z. Don. Nuk ju do të gjeni një shkallë që shpie në skelë, vetëm të kaluarën e djathtë shigjeta.
  
  
  Ajo kaloi pa gabime. Ai e mbylli derën sa më mirë që ai mund të para se të pakësuar fund. Unë vetëm mund të shpresoj se nuk kalimtar do të jetë i befasuar nga drita të ndritshme në port anën e Sarah Chamberlain. Por unë dyshonte se dikush rreth e ekuipazhit ishte në plazh. Koha e nisjes ishte shumë afër. Në anën tjetër, ne kemi pasur gjithmonë djemtë nga Don Mario për t'u shqetësuar rreth.
  
  
  Kolonel, biri im nuk duhet të ketë qenë aq i etur për të treguar më të anijes. Kjo lejohet mua për vend në derë dhe shkallët e çojnë deri nga pier, k & nb.
  
  
  Penny dhe babai i saj ishin duke pritur për mua në fund të shkallëve.
  
  
  "Në rregull," I tha. — Unë do të shkoj deri këtyre shkallëve dhe të marrin armët e mia me mua. Ndiqni më lart." Sa më shpejt që ne të merrni të lartë, unë do të shkoj për të Mos Mario. Unë dua që ju të dy nga këtu. Të drejtuar sa më shumë dhe aq shpejt si ju mund të.
  
  
  "Jo, Nick," Peni i tha. 'Jo tani".
  
  
  "Ajo është e drejtë," njeriu i vjetër e i tha. "Ju do të duhet ndonjë ndihmë."
  
  
  "Unë e di", I thashë. "Dhe unë do të merrni atë nga Nuk e Mario." Të paktën më ndihmë të menjëhershme. Por unë nuk dua që ju të dy me mua. Ajo nuk përdorin po ju lëndon.
  
  
  "Vij me ju, Nick," Peni i tha.
  
  
  Zëri i saj, ai i shkundi kokën e tij. — Në qoftë se ju doni të bëni diçka për mua, ju mund të. Por kjo nuk është diçka që ju mund të bëni këtu.
  
  
  "Pastaj na tregoni se çfarë ju doni," tha njeriu i vjetër.
  
  
  "Unë dua që ju të telefononi David Hawke. Penny e di se ku kontakti me të, e Përbashkët për Shtyp dhe Kryesit e Shërbimeve në Uashington. Tregoni em se Sara Chamberlain duhet të jetë i ndaluar në të gjitha shpenzimet. Tregoni em që Nick Carter tha të keni për të thirrur em. A ju doni të bëni këtë?
  
  
  "Nëse ne mund, ne do të bëjmë atë," tha ai.
  
  
  "Në rregull," I tha. 'Le të shkojmë. Koha është e shkurtër. Ai filloi të ngjitet shkallëve. Në krye të saj, e kam shikuar mbi buzë të skelë. Ajo dukej mirë. Të gjithë sytë do të jenë të tërhequr për të posaçme trokitni lehtë mbi. Ai ishte ende duke lëvizur, tani po kthehej në skelë. Unë vetëm e kishte për të shpresojmë se ai e la të paktën një enë prej ari, dhe ego-puna e natës nuk ishte mbi ende. Unë e dija se puna ime nuk ishte mjaft e gjatë ende, ose.
  
  
  Kam dëgjuar Grosh dhe i ati i saj të marrë një hap prapa meje. Njeriu i vjetër ishte marrë frymë rëndë. Ai ktheu kokën drejt tyre. "Të qëndrojnë të ulët dhe të qëndrojnë në hije. Unë do të të mbulojë për ju. Dil jashtë tani. Drejtuar!"Ajo ishte vetëm, në të mafias, qarqet, dhe Kineze, dhe ishte koha shkon jashtë.
  
  
  Ai crawled në rrugën e tij në stomak nga pier të gjatë sagging awning ku Nuk Mario kishte hyrë. Ai u ngrit për të mbrojtur portën e kornizës dhe u përpoq kaloni.
  
  
  Kjo nuk ishte e bllokuar. Zëri i saj shpejt filluan përmes saj dhe në errësirë.
  
  
  Më tej, nga lumi, shën pa atë. Kam filluar të ecte në atë drejtim, time armë të gatshme në dorën time. Ai kishte të jenë të përgatitur për më të keqen. Nëse unë do të qenë me fat, Nuk Mario nuk do të ketë më kishte vërejtur. Unë isha duke shpresuar se do të ketë sukses.
  
  
  Kruspullosjeje të ulët, ai vazhdoi të ecte derisa ai e pa një zjarr të shenjtë të lehta në zyrë me windows kudo në kërkim nga mbi depo dhe lumit. Zyra për tërë gjerësia e lumit.
  
  
  Nuk Mario ishte i ulur në një karrige rrotullues, prapa tryezën e tij, duke kërkuar në Sarah Chamberlain . Përveç disa telefona dhe një kopje të lloyd's register e aldermen, karrige ishte braktisur.
  
  
  Duke qëndruar në të hedhë veten e tij, të fshehur veten nga anija, ai jerked hapur derën dhe qëlloi me armë. "Shumë i qetë, Mario," thashë unë. Ai nuk lëvizin. Ai vetëm mbahen në kërkim nga dritarja në anije.
  
  
  "Kjo është Carter," thashë unë. "Unë dua që ju të merrni deri dhe të nxjerrë perde në dritaren përballet me anije. Pastaj të ulen përsëri. Unë dua të flas me ju." Mbani duart tuaja afër fytyrën tuaj, kur ju të ulen përsëri. Unë kam disa lajme për ju për të Kinez miqtë që unë mendoj se ju do të dëshironi të dëgjoni.
  
  
  "Sa për çfarë ju duhet të them, ajo do të jetë mirë për të dëgjuar atë, Carter," tha ai.
  
  
  "Ju nuk keni për të dëgjuar çdo gjë, Mario. Por në qoftë se ju nuk dëgjoni, ajo mund të jetë fatale, " thashë unë. "Dhe, pasi të gjithë punën tuaj, ju nuk do të duan të jenë në një" mbreti ka vdekur, rroftë mbreti ' situatën, do ju?"
  
  
  Në e tij reumatizma, Mario shtyrë karrigen e tij, doli në dritare dhe po e perdes. Shkova në dhomë dhe bumped në atë që ai u ul përsëri.
  
  
  "Flas shpejt", tha ai.
  
  
  "Kjo është pikërisht ajo që unë jam duke shkuar për të bërë", I thashë. "Miqtë tuaj ka tradhtuar ju."
  
  
  Mario qeshi. - Sigurisht, dhe kalorësi është gjithashtu vjen.
  
  
  "Ju do të më mirë të filloni duke besuar se, shumë," I tha. "Fundi juaj i volitshëm nuk është plotësuar. E vetmja tapash majtë është nëse miku juaj, Kolonel Biri, mund të shpëtojnë për liri, pasi u mashtruar ju.
  
  
  "Të gjithë të drejtë, Carter, i ndaloi këto riddles. Si është puna?
  
  
  "Heroina".
  
  
  "E heroinës është e gjitha e drejtë," Nuk Mario tha. "Vetja e saj ishte testuar nga njerëzit të cilëve u besoj."
  
  
  — A e keni kontrolluar çdo gjë?"
  
  
  "Sigurisht që jo", tha ai. "Por ne kemi marrë mostrat e disa ton secila."
  
  
  "Ishte gjëra të mira", thash unë. "Të tjerët janë të helmuar."
  
  
  "Të ndaluar atë, Carter," tha ai. "Unë nuk jam një pinjoll. Ju të ketë një një-në-një-milion shans për të fryni këtë rast, dhe kjo do të thotë kthyer kundër meje, birit tim". Unë nuk do të hani atë.
  
  
  "Unë jam këtu për të ju kthehet kundër Birit tënd për cheating mbi ju. E heroinës është helmuar . Kjo është me të vërtetë e mbeturinave. Dhe dirtiest në një të gjelbër çanta.
  
  
  Mario pursed buzët e tij. "Ju e dini, Carter. Unë jam duke filluar për të marrë të interesuar në ju. Si mund të dini në lidhje me këto gjelbër qese?
  
  
  — Ashtu si unë e di saj në lidhje me blu çanta dhe të hahet." Nëse ju kishte dikë tjetër në bordin e kësaj anije që të kuptohen edhe Kineze, ju do të dini këtë. Ky njeri i moshuar që ishte i lindur në Kinë.
  
  
  "Sa më shpejt që ne mund të bëni testin?" Mario tha. "Të marrin pjesë të kësaj të fundit grimë të hedhurinë nga anija. Gjelbër çanta. Çfarë është në të gjelbër çanta vret më të shpejtë.
  
  
  Mario u përgjigj Odin e telefonit. "Vito", tha ai. "Më sillni një rreth të gjelbër çanta." Menjëherë.'
  
  
  Ai qëndronte i varur lart dhe shikoi në mua. "Në rregull, Carter, ju keni një shans. Hap prapa. Ka një trapdoor në frontin e tavolinën time. Pas një minute, ajo hapet dhe Vito shkon lart. Mos të jetë nervoz me armët tuaja. Vito, do të të bëj si të them unë. Ju mund të jeni i sigurt se ai nuk do të bëjë asgjë.
  
  
  Ka qenë një të gjallë e shëndoshë më poshtë mua, dhe një pjesë e katit shkau larg, duke zbuluar Vito e ferret-si fytyrë si ai rreshtuan në dhomë.
  
  
  "Kjo është e gjitha e drejtë, Vito," Nuk Mario tha. "Nuk ka asnjë vështirësi."
  
  
  Vito u ngjit në dhomë, dhe floorboard shkau mbrapa. Ai vendosi të gjelbër qese në Mario karrige.
  
  
  "Ne kemi nevojë për një derr derr", tha ai. "Dhe unë mendoj se unë e di se personi i duhur për atë." Ai e kap telefonin. E Kolonel Birit, " tha ai. 'Shpejt.'Ai ishte duke pritur. Kur ai i foli sërish, zëri i tij ishte absurd urgjente. "Kolonel, Bir?" Nuk Mario. Dëgjoni. Një aksident ka ndodhur në një nga djemtë e mi. Dërgoni Dr. Inuris me çantë. Ne do të duhet të shpejt.
  
  
  Ai varur deri para Kolonel Mëkatit mund të kërkoni ndonjë pyetje më. Ai tërhoqi perde mbrapa një pjesë të një inç dhe shikoi nga anija. Menjëherë më pas, surly Dr. Inuris arritur në të dy skajet e luftoj dhe filloi poshtë skelë.
  
  
  "Ai po vjen," thashë unë.
  
  
  "Kape atë, Vito," Nuk Mario tha. Vito doli nëpër dhoma. "Mos u shqetësoni në lidhje me Vito," Nuk Mario tha. "Vito është të jesh i ndershëm. Të gjithë ju duhet për t'u shqetësuar rreth është heroina. Por të paktën ju keni për të pranojnë që unë jam duke ju dhënë një shans, Carter. Kush më mirë për të përdorur si një derr derr se një droge të varur nga mjeku?
  
  
  Heronj të dëgjuar e saj dhe qëndroi aty ku ai mendonte se unë do të merrni Nuk Mario dhe Vito në një periudhë të shkurtër ia plas në qoftë se ata u përpoqën për çdo gjë. Dera u hap ngadalë, dhe Dr. Inuris hyri në dhomë, Vito vijim.
  
  
  Vetja sytë e zgjeruar në ekzekutimin e verifikimit të flamurit kur ai më pa duke qëndruar atje. "Carter!"
  
  
  "Në Fakt, Doktor. Tuaj të vjetër ende. Ajo është mbajtur nga tyta e një UEM e pushkëve nën saj mjekër.
  
  
  Ai tha, " Çfarë do të thotë kjo?"
  
  
  Unë e goditi atë ego windpipe me fuçi e mia armë. "I mbyllur, Doc.
  
  
  "Doktor," Nuk Mario tha. "Carter dhe e saj të dëshironi të bëni disa para. Kjo është për shkak se heroina.
  
  
  Të saj, u largua përsëri me armë.
  
  
  — Çfarë të ka ndodhur që të heroinës?" Inuris pyeti. "Kjo është thjesht e heroinës."
  
  
  "Kjo është ajo që unë dua të them, Mjeku," Nuk Mario tha. "Por Carter thotë ndryshe. Ai thotë se ai është helmuar.
  
  
  -"A nuk e dëgjoni atë," Dr. Inuris tha. — Çfarë bën ai e di për këtë?"
  
  
  "Ai thotë se ai e di mjaft, Doktor.
  
  
  — Do të ju besoni uem?" Inuris pyeti. "Agjenti i pret sëpata?"
  
  
  "Deri tani, ferret, ajo piqued interesin tim."
  
  
  "Kolonel Seung nuk do të gënjej," Dr. Inuris tha.
  
  
  "E pra, kjo është ajo që unë jam duke u përpjekur për të treguar Carter," Nuk Mario tha. "Ende, uem arritur të më bindë se është më mirë për të të jetë i sigurt parë se sa keq më vonë. Kjo është arsyeja pse ne ju ftoi këtu. Sepse unë i thashë vetes: "Mario," unë thashë: "kush është personi më i mirë për të gjykuar nëse kjo heroina është e mirë apo jo? "dhe pastaj unë i thashë vetes,"Mirë, askush tjetër përveç tonë mik të vjetër, Dr. Lothar Inouris, që doli të jetë e shkëlqyeshme shkencëtar dhe mik i sinqertë." Kështu, Doktor, ju jep falas një mostër.
  
  
  "Unë nuk dua që," Dr. Inuris tha.
  
  
  "Ju nuk doni për të?" Nuk Mario tha. 'A nuk doni ju? Keni dëgjuar se, Vito? Ai thotë se ai nuk doni një të lirë të mostrës.
  
  
  "Është ai që të pasur?" Vito tha. "Unë kurrë nuk kam parë një të droguar të kthyer poshtë një falas mostër para."
  
  
  "Unë mendoj se ai me të vërtetë dëshiron diçka, Vito," Nuk Mario tha. "Si çdo narkoman. Por ai është shumë i zhytur në mendime. Ju jeni vetëm duke qenë i sjellshëm, a nuk ju, Doktor?"
  
  
  Inuris ' popull që është me ty fytyrën e kishte të mbuluar me gjak. — Unë nuk dua këtë, " bërtiti ai.
  
  
  -"Mirë, mirë, Doktor," Nuk Mario tha. — Ju keni shkuar shumë larg me këtë mjeshtëri. Shkulte hairpin e tij rrip dhe e bëri një prerje në të gjelbër qese. Disa bardhë pluhur rënë jashtë.
  
  
  "Mirë, Doktor, jemi duke shkuar për të pasur një lamtumirë e partisë këtu. Ne nuk kemi qirinj, por unë nuk kam ndeshje, dhe Vito, unë mendoj se ju do të gjeni injeksione dhe hala në qoftë se ju shikoni në mjekut qese. Dhe unë nuk do të jetë i befasuar nëse ka një copë gome çorape dhe ndoshta disa gjëra të tjera që ne kemi nevojë." Vito shtriu dhe e rrëmbeu çantën nga rreth mjekut të armëve. Nuk Mario hapur vetja, dhe ka filluar rummaging përmes nen.
  
  
  "Mos le ta bëjë këtë, Carter," Dr. Inuris u deklarua. "Pse jo, Doktor? Unë i tregova. "Unë nuk shoh në të gjitha shtëpitë përreth çfarë kjo mund të shkaktojë. Nëse ju jeni duke thënë të vërtetën, është kjo.
  
  
  "Ju Lutem, Carter. Ju lutemi.'
  
  
  Ai nuk shikonte mua. Ndoshta ai është vetëm duke kërkuar në mua. Por ai nuk mund të. Ai nuk mund të marrë sytë e tij jashtë karrige ku Nuk Mario dhe Vito ishin ulur. Dhe ai e mbajti të lypur. Fjalët e rrjedhshme si ajrin rreth një e këputur e brendshme të tub.
  
  
  "Ari, Carter. Unë do të ju jap ari. Pjesën time. Ju mund të jetë i pasur. Ju kurrë nuk do të duhet të punojnë përsëri. Një shumë të holla. Më shumë se ndonjëherë ju do të shihni me SËPATË. Ju mund të shkoni diku. Ju mund të jetë i pasur. Vetëm më shpëto nga këtu. Ju mund ta bëni atë. Unë e di që ju mund të. Unë do të bëjë atë vlerë për ju. Ju nuk do të zhgenjeheni.'
  
  
  Nuk Mario u ngrit nga prapa karrigen e tij. Vito ishte duke qëndruar pranë saj, plot një shiringë në dorë.
  
  
  "Unë nuk mund të pajtohem, Mjeku," thashë unë.
  
  
  "Askush nuk mund të dëgjoni ju, Doktor," tha Mario. "Ka shumë zhurmë jashtë. Ky rubinet është tmerrësisht të zhurmshëm.
  
  
  Dr. Inuris rënë në gjunjë. Djerse trickled poshtë Vetja e fytyrës. "Nuk e bëjmë këtë," ai tha. 'Mos e bëj këtë. Ju pyes. Nuk e bëjnë këtë për mua.
  
  
  Mario qëlluara vetja e tij në fytyrë. "I mbyllur, ju budalla qen", tha ai.
  
  
  Ai mori Inuris ' krahu i djathtë dhe yanked mëngë vetja e xhaketë dhe këmishë mbi bërryl. Një buton popped off këmishën e tij dhe të mbështjellë me larg. Vito ishte duke qëndruar në frontin e mjekut me një shiringë në dorë.
  
  
  Dr. Inuris filloi të whimper. Nuk Mario goditur vetja e tij përsëri. "Ju duhet të qëndroni të qetë, Mjeku," Nuk Mario tha. "Shikoni në anën e ndritshme. Në pak minuta, ju do të jetë jashtë në një të lumtur udhëtim... ose të vdekur. Sido që të jetë, problemet janë të gjatë, të dashur.
  
  
  Mjeku syve të zgjerohet në frikën.
  
  
  "Të gjithë të drejtë, Vito," Nuk Mario tha.
  
  
  Ai yanked Inuris për këmbët e tij dhe e mbajti një të zhveshur, plagosur dorën.
  
  
  Inuris u përpoq kthesë larg. Ai nisi Vito dhe e bëri vetja hidhen larg.
  
  
  Nuk Mario fytyrën e errësuar. "Në asnjë mënyrë," ai grumbled.
  
  
  Lothar Inuris ishte ende writhing. Nuk Mario vënë një krah rreth Vetja qafë dhe mbajtur e mjekut shtrirë krahun e me të tjera. "Të gjithë të drejtë, Vito,"tha ai," le të përpiqen atë."
  
  
  Vito iu afrua me kujdes nga ana e, si një bullfighter me një miniaturë shpata për goditjen përfundimtare. Dr. Inuris ' sytë bulged rreth kokën e tij. Ai u përpoq të thonë, "Jo, jo, jo", por asgjë nuk doli përveç një kohë të gjatë, agonizing 'NNNN' iso rta.
  
  
  Vito ishte pranë tij tani, mbajtjen e gjilpërës të tij të zhveshur krahun, dhe Nuk Mario po i ndihmon em, duke mbajtur krahun e tij ende për të gjetur venë. Maja e gjilpërës mori nën lëkurën e tij, dhe Vito shtyrë kumarxhi poshtë. Nuk Mario lëshuar Inuris. Ai dhe Vito u largua përsëri. Dr. Inuris u ngrit. Ai tërhoqi poshtë mëngët e këmishën e tij dhe doublet. "Unë do të iki tani," tha ai në një mbytën zërin " kur ju jeni bërë me mua."
  
  
  Unë pashë Mario dora e arritur për luger.
  
  
  Dr. Inuris buzëqeshi në uem. "Unë kam nevojë për çanta ime", tha ai. Ai mori një hap në drejtim të tavolinës. Dy hapa.
  
  
  Ajo ishte e bërë nga Don Mario veturën.
  
  
  Inuris shikoi në mua. "Shumë keq, Carter," tha ai. "Ju mund të jetë i pasur." Nuk ishte e çuditshme, të qelqtë të shikoni në egon e syve. "Por ju nuk jeni Stahl për të dëgjuar. Na Vjen Keq, Carter. Por çfarë e bën këtë duke thënë: "do të thotë? Që ka e fundit të qeshur...
  
  
  hahaha..."
  
  
  Dhe pastaj asgjë më, por e gjakut, të dalë nga rta. Ajo trickled poshtë këmishën e tij, errësirë e bardhë pëlhurë. Ai e vështroi me kureshtje në tmerrshme përmbytje si në qoftë se ajo i përkiste dikujt tjetër.
  
  
  Një vrull të madh sekuestruar vetja, trupin, dhe e hodhi për tokë. Gjaku ishte ende derdhje jashtë, mbështjellë me një shall rreth vetja qafë rreth lëngshme rubies. Dr. Inuris ishte i tronditur. Ego është feja e goditi katin. Pastaj ai e shtyn vend i palëvizshëm.
  
  
  "Jezusi," Vito, pëshpëriti.
  
  
  
  Kapitulli 19
  
  
  
  
  "Të gjithë të drejtë, Carter," tha Mario. — Ju ishin të drejta. Le të bëjnë një marrëveshje tani.
  
  
  "Ne do të bëjë një armëpushim," thashë unë. — Ne do të punojmë së bashku për të bërë të sigurt Kolonel Seung nuk ik me ar. Pas kësaj, ajo është çdo njeri për veten e tij përsëri.
  
  
  "Kjo tingëllon e drejtë e mjaftueshme," tha ai.
  
  
  Mario kap Odin tij telefonat. "Të fikur trokitni lehtë mbi," urdhëroi.
  
  
  Saj, dukej nga dritarja. Zërin e vinç e makinës filloi të zbehet. Lart mbi anije, një dangled mbi të çelin nëpër kontejnerë.
  
  
  Nuk Mario kthyer Vito. "Shkoni poshtë," tha ai. "Të marrin djemtë. Tregoni atyre për të sjellë të gjitha fishekzjarre ata mund të mbledhin. Ne do të duhet atë. Dhe për të sjellë më shumë dinamit dhe benzinë.
  
  
  Vito u zhduk nëpër trapdoor.
  
  
  "Për aq kohë sa ne jemi në anën e njëjtë,"I tha," unë dua të armëve të kthehet."
  
  
  "Sigurisht," tha Mario. Ai tërhoqi një luger dhe stilet nga rrip.
  
  
  "Mos harroni këtë gjë të vogël në xhepin tuaj", u thashë.
  
  
  Ai mori nga Pierre. "Një bombë me gaz pas të gjitha, nuk është ajo?"
  
  
  "Të kemi kujdes me atë," uem tha saj.
  
  
  Mario buzëqeshi. "Ne punojmë së bashku, Carter." Ai i dha vetja për mua, dhe të vënë vetja e saj në një minutë.
  
  
  Mario e njerëzve filloi të ngjitet shkallëve, mbushjen e zyrës. Ngritja dorën e tij, Mario gestured për të heshtur.
  
  
  "Kjo është Carter. Ai punon me ne. Pra mos të jetë nervoz, mos harroni të gjithmonë të bëjë gabime kur gjërat shkojnë pak të gabuar. Ne jemi të hipni në këtë anije. Unë dua vetja makinë për të fryni, dhe unë dua që ajo të ndodhë shpejt. Nëse disa Kineze djalë dëshiron për të ndaluar ju, të ulur poshtë në tuaj vetja. Ne kemi qenë të mashtruar. Le të shkojë.'
  
  
  Njerëzit vrapuan nëpër zyra, nëpërmjet të gjatë e të derdhur, dhe nga mbi skelë të ecin. Aty ishin rreth njëzet persona gjithsej, duke përfshirë Mario dhe mua. Princi kap një submachine armë. Kini kujdes me këtë gjë, vetja e saj paralajmëruar saj. "Ai ishte në & nb."
  
  
  "Faleminderit," tha Mario. "Unë do të të japin atë një provoni, dhe nëse kjo nuk do të punojë,"ai patted tij sqetull," unë e kam marrë disa të majtë."
  
  
  Nga porti, Barnes shikohen vetëm në kohë për të parë Kolonel i Biri i tij, megafon në dorë, paraqitet në fyerje e urës, me kapitenin në anën e tij.
  
  
  "Çfarë po ndodh, Mario?" bërtiti ai. "Përse vinç ndaluar?"
  
  
  E parë e Mario është njerëzit nxituan për pasarel.
  
  
  Mario ngriti submachine armë dhe qëlloi një hov të shkurtër në vinç së kabllor. Një duhmë e blu tymi u shfaq, dhe pastaj të tendosur kabllo u këput. Të madh enë lurched dhe u përplas në Sarah Chamberlain është byk me një shurdhuese thud. Kishte heshtje, dhe pastaj ajo e dëgjoi britmat.
  
  
  E Kolonel nuk ka nevojë për dikë për të shpjeguar situatën në uem. Në vazhdim të çastit, ai u kthye dhe i sinjalizuar kapitenit, duke dërguar vetja drejtimin në wheelhouse. Ai u përkul mbi skelë fyerje dhe dha urdhër njerëzve të tij në kuvertë. Kinezët nxituan për fyerje, tundur e tyre sëpata. Ai pa metal plas si boshti filloi të flash, prerje nëpër të trasha tufa e litarët që mbanin Sarah Chamberlain në skelë.
  
  
  Mario u ndal në gjysmë të rrugës poshtë devijim. Ai ngriti mitraloz. Një qytet me plumba kullosnin në parmakë, tugging në metal dhe mishi. Njerëzit bërtitur dhe ra...
  
  
  Ajo ishte ulur me një luger në urë dhe për të gjuajtur. Kolonel Biri ducked si çeliku nën wheelhouse windows përplas furishëm kundër tij gawking sytë. Kur ai u kthye, ai kishte një armë në dorë të tij. Ne ishim mbi kuvertë. "Vito," Mario frymë. — Ju mos shkoni me gjysmën e njerëzve me Carter." Marrë dinamit. Të tjerët e bëjnë rrugën e tyre të wheelhouse.
  
  
  Pak ferret tundi kokën. Mario kishte lënë tashmë dhe qëlloi përmes shitje makinë në kuvertë. E saj, pa Chinaman kap kokën e tij dhe të bien në një të përgjakshme mjegull.
  
  
  Dhe atëherë unë kam qenë brenda në anije, me Vito dhe pjesa tjetër e Mario e njerëzve pas meje deri në shkallët. Më poshtë, Chinaman ra në një gju dhe ngriti pushkën. Goditja me një plumb ranë nga pranë meje, dhe ai pa gunman kap krahun e tij dhe do të bien për të ecur përpara.
  
  
  Nga këndin e syrit të tij, e kam parë Vito tij si ne nxitoi poshtë kuvertës pas kuvertë. E saj dëgjuar të shtëna prapa nesh, dhe Odin rreth Mario e njerëzve të le jashtë një muffled bërtas dhe ka rënë në fund të kabinës shkallët.
  
  
  Të shtënat u ndal. Nuk ishte vetëm zhurma e hapave në hekur hapat tani, dhe përpara saj, ai pa një shenjë me një shigjetë duke treguar në motor dhomë.
  
  
  Ne ishim në korridor. Para nesh, një metal derën nxorrën hapur, dhe fuçi të një submachine armët filluan të qitjes në ne. Ajo ishte shumë e lartë dhe është shumë larg, dhe plumbat u kruarje muret dhe tavanin. Ai zhyta në tokë dhe kërceu në këmbë përsëri, luger në dorë. Ajo u qëllua një herë. Një ulërimë ranë jashtë, dhe armët fuçi u rrëzua poshtë. Unë shkova "fshehurazi" mbi pragun dhe për të gjetur veten duke shikuar një mimmo revistë që vinte një tjetër fluturim të shkallëve. Gawk whizzed mbi kokën time dhe u përplas në watertight bulkhead. Ajo motioned për Vito dhe burrat, për të qëndruar prapa. Ai vështroi poshtë në motor dhomë. E madhe pistons, të lëmuar me një shkëlqim të përsosur, filloi të lëvizë ngadalë. Ai pa një uniformë inxhinier të bënte tërbim, dhe njerëzit vrapojnë për postet e tyre.
  
  
  Një tjetër e shtënë whizzed mbi kokën time. Në anën tjetër të motorit dhomë, një duzinë riflemen hov me porta, rrafshuar veten në devijim, dhe të hapur zjarr.
  
  
  Unë crawled nga në ditë dhe u përplas është mbyllur kur goditja me një plumb goditi mua. Ai u kthye nga Vito. "Ata kanë marrë një armë në hyrje."
  
  
  "Çka jemi duke bërë?'pyeti ai.
  
  
  "Më jep mua një shkop dynamite."
  
  
  Unë kam atë në dorën time pothuajse para tapash përfunduar ajo. Me fitil të ndezur atë. "Unë do të përpiqemi për të fryni këtë kurth të madh," Vito tha saj. "Kur kjo gjë shpërthen, të gjithë do të kandidojë në derë. Qëndroni në kuvertë.
  
  
  Kuvertë më poshtë nesh filloi të dridhej, dhe motorët e revved lart. Nëse Kolonel Seung nuk kishte qenë në kurthin e sipër dhe ka arritur të lirë anije nga kabllot, e Sarah Chamberlain duhet të ketë qenë nga deti deri më tani. E saj, për të cilën kam shpresuar se Nuk Mario do të ndalet vetja.
  
  
  Ai qëndroi pranë watertight bulkhead dhe e ndezi siguresave. Pastaj ai e hodhi hapin derën dhe e hodhi dinamit në salle të madhe. Ai u zmbrapsa. Kur ai dëgjoi zhurmë, ai e shtyu derën e hapur përsëri. Ajo ishte një kaleidoskop i vdekjeve: kurth depërtuar në mes, shigjetat gjakderdhje jashtë, grabbing në çdo gjë për të rrëmbyer mbi, dhe shkatërrimtar si metal, u shkëput nga lidhja pikë. Nuk kishte kohë për të vazhduar shikuar. E thërret e i kishte thënë tashmë të gjithë historinë.
  
  
  Ai u ngrit, kaloi pragun, dhe nxitoi poshtë shkallëve. E crewman kapi krahun tim dhe thyen prapanicë e tij luger të gjithë hundën e saj me vetja e tij. E eshtrave të krisur.
  
  
  Shoferi ishte duke qëndruar afër dhe nxorrën një pistoletë nga rrip. Unë shtënë atë dhe e pa se gjaku ishte oozing nga nën këmishën e tij, nga sipas tij blu doublet.
  
  
  Prapa meje, kam dëgjuar shumë të shtëna armësh dhe britmat. Kinezët njeri tërhequr sëpatë nga muri i klip dhe u kthye për ballë me mua. E shkëlqim teh të varur mbi Vetja kokë si Luger mbajtur atë të ego gojë dhe tërhoqi këmbëzën. E objektivit të ego të të zhdukurve, dhe sëpatës i ra.
  
  
  Mimmo whizzed më të gjerë-me sy, të shkëlqyer tub të hapur. E saj, e pashë një nga anëtarët e ekuipazhit të synojë të gjithë pushkë. Ajo ra në një nga çdo fis dhe qëlloi. Ai u zvogëlua përsëri me një britmë. Të gjithë rreth meje, unë mund të të dëgjojnë infernal staccato të shtëna dhe do të ulërini dhe whoosh e ricocheting plumba. Të rastit duke bërtitur, të sharat, snarling, ose ndikimin e një trupi rrëzuan mbi nga një plumb. Mimmo më të mbështjellë me një shkëputur kokën. Odin rreth Vito e njerëzve, viktimë e sëpatë. Dhe pastaj të shtënat u ndal.
  
  
  Ai vështroi rreth e rrotull. Vito e pa atë. Ai presion duart e tij në gjoksin e tij. Gjaku depërtoi mes gishtat e tij. Ai ngriti dorën tjetër dhe waved armët qëndruar. Vetja fytyrë të hynë në një ratty zbardhje dhëmbësh. "Rruga është e qartë," bërtiti ai.
  
  
  "Në rregull," I tha. "Të vënë disa dinamit dhe le të merrni nga këtu."
  
  
  Vetja eksploziv ekspertët tashmë ishin vënë shkopinj e dinamit në makina.
  
  
  "Unë do të dritës siguresave," thashë unë. "Të tjerët të shkojnë prapa deri të shkallët, nga dera."
  
  
  Ata dukeshin shumë të lumtur që të lejohet për të bërë kështu. Vito u përkul pak në të majtë, në përgjigje të llogaritjet, por, njëra nga të tjerët mbajtur vetja drejtë.
  
  
  Ai shkoi shpejt nga një qese të ardhshëm, duke mbajtur ndeshje për të siguresat. Ata filluan t'u fërshëllejë si Krishtlindjet yjet.
  
  
  Është koha të zhduket. Ai e pa në derë. Vito, më shikoi edhe mua, pastaj motioned për mua të ngutemi. Pastaj kam dëgjuar të shtëna armësh dhe britmat në korridor pas meje. Vito sytë e zgjeruar. Ai clutched prapa tij dhe pastaj dyfishuar gjatë. Ai ishte pothuajse i vdekur kur ai më në fund u poshtë shkallëve.
  
  
  Brylev në motor dhomë doli. Metalike dera u përplas mbyllur. Zëri i saj ishte bllokuar.
  
  
  Bllokuar në fushë errësirë, e thyer vetem nga e verdha fishekzjarre të djegur wicks. Ajo me të vërtetë do të kishte qenë i ndaluar nga "Sarah Chamberlain." Por që do të jetë gjëja e fundit që kam bërë.
  
  
  Në sekonda, këto pesë pako e dinamit do të fryjë deri e tërë ashpër e Kolonel Birin e anijes, duke u kthyer Vetja në Nick Carter fluturues arkivolit.
  
  
  
  Kapitulli 20
  
  
  
  
  Por jo nëse ai ka vepruar shpejt.
  
  
  Ai nxitoi larg nga shkallët, zhyta në e parë fitil, dhe nxorrën atë jashtë. Kjo ishte një kohë e gjykimit, dhe kam fituar atë. Ajo duhet të ketë qenë rreth dhjetë sekonda para fundit fitil u lirua.
  
  
  Ai ndezi një shkrepëse, u kthye për të shkallëve, dhe shkova. Herët a vonë, dikush do të duhet të ecin nëpër atë derë nëse Kolonel Seung dëshiron vetja anija të lundrojë. Dhe kur kjo ndodhi, ai ishte gati. Dora ime u fut fshehtas në të gjithë gjerësinë e saj dhe të mbyllura rreth gazit bombë.
  
  
  Zëri i saj, duke shpresuar se unë nuk do të duhet të pres një kohë të gjatë. Asaj gjithashtu nuk mendoj se kjo do të jetë si ky.
  
  
  Biri nuk kam kohë, duke supozuar se ai nuk ishte i zënë me Don Mario.
  
  
  Por pasi e saj mori saj shans i tij duhej të jetë i shpejtë. Unë nuk mund të përballojë për të të humbasë. Unë isha duke shpresuar se kush ishim jashtë, kush ishte duke e vogël ekspeditë që shkatërruan Vito dhe pjesa tjetër e egos betejë e grupit, ishte duke u bëni i padurueshëm.
  
  
  Nëse ai do të shihet siguresat djegia e para ai u përplas derën, ai ndoshta do të qenë në pritje për shpërthimin, dhe tani ai pyeste veten se përse Vetja e ferret nuk e kishte dëgjuar atë ende. Nëse ai nuk mund të shohin, të mirë, ai ishte ndoshta rigrupimin, të përgatitur njerëzit e tij për të marrë nga cilido që jetojnë pushtuesit në motor dhomë.
  
  
  Në çdo rast, ai kishte për të vepruar shpejt, sepse ai e dinte se Kolonel Biri nuk do të ketë më shumë kohë të majtë. E Sarah Chamberlain nuk është duke shkuar askund aq kohë sa vetja e njerëzve nuk e kontrollit motor dhomë.
  
  
  Dera u hap me kohë rolet, një në çdo anë. Askush nuk do të mund të shtynte vetja pa lëvizur atë në. Kjo ishte në favorin tim. Unë nuk do të jetë i habitur asgjë. Ai pushoi majë të gishtave të një dore në levë, çdo nervore alarm për më të vogël shenjë e lëvizjes. Nga ana tjetër, kam pasur Pierre.
  
  
  Pastaj ajo pothuajse erdhi si një e papritur, në mënyrë të shpejtë që unë pothuajse të humbur levë. Sergei ndezur dazzlingly. Në fillim të lehta, Piera ruajtur cocked. Ai e hodhi bomben korridorit dhe e mbylli derën me të gjithë forcën e tij.
  
  
  Kam dëgjuar një muffled shpërthimi, atëherë asgjë më shumë. Ai e dinte se njerëzit tani janë të rrëmbejnë tyre fyt në korridor jashtë dhe vdes. Në një çast, ajo do të jetë mbi të gjitha. Askush nuk do t'i shpëtojë. Dhe në një ose dy minuta ajo do të jetë e sigurt për të marrë nga këtu. Pierre shpejt e bëri punën e tij dhe u zhduk pa gjurmë.
  
  
  Në krye të shkallëve, ishte dita shtyjnë të trajtojë poshtë, duke e shikuar orën e tij. Pas një minutë e gjysmë, ai liruar kthetrat e tij dhe u kthye poshtë për të motorit dhomë.
  
  
  Në këtë kohë, ai ishte i vendosur për të mos e lënë çdo gjë të shkojnë keq. Ai ndezi siguresat, shkallëve lart, dhe yanked të hapur derën. Trupat ishin të grumbulluara! në korridor. Ai u përplas dera pas tij dhe vrapoi shpejt se ai mund të numërimit të votave kur ai shkoi. "Njëzet e një... njëzet e dy..."
  
  
  Në njëzet e katër, ai zhyta në kuvertë. Nuk ishte një shurdhuese shpërthimi që tronditi gjithë anije. Dritat flickered mbi kokën time, dhe anija ngriti jashtë përsëri. Mbledhja e forcën e tij, ai filloi të rritet deri në hark. Unë e majtë të saj Mario amidships, ku ai luftoi në rrugën e tij për të ecur përpara. Unë nuk e di se si ai e bëri atë, por në qoftë se ai mund të marrë pranë harkut, ai do të jetë pas karrocën. Ndoshta ai mund të përdorë një çmenduri.
  
  
  Ai mori shkallët dhe nxitoi përmes gjatë korridoreve. E saj, ndjeva sikur isha suffocating pak. Pastaj saj, e kuptova që unë kam qenë duke shkuar pak përpjetë. E Sarah Chamberlain është byk e theu në dy pjesë. Anija ishte fundosur. Tani uji qe rrjedh në motor dhomë.
  
  
  Unë nuk e di se sa unë kisha të drejtuar, por kënd gradualisht duke u steeper. Një trapdoor në krye të shkallëve të kapur e saj sy. Ai u ngjit shkallëve dhe të mbërthyer koka e tij jashtë. Pastaj ai u kthye dhe shkoi në kuvertë. Askush nuk më pa.
  
  
  Nga të shtënat ishte ende në vazhdim e në këtu. E saj, pashë tre Kineze burra të shtënat nga prapa çelin. Gishtat e mi të mbyllur rreth luger . Ai e qëlloi secili prej tyre përmes një herë.
  
  
  Ajo ishte e qetë në kraharorin tim të letrave tani. Flashes automatike e zjarrit janë ende të dukshme amidships.
  
  
  Kruspullosjeje të ulët, ai vrapoi në drejtim të Mario e njerëzve. Kam vënë re se ata janë duke përdorur të boat si një mburojë. Vetëm Mario dhe dy të tjerë mbetën. Odin rreth tyre u plagosën gjithashtu.
  
  
  E saj e pëllumbi në pranë tyre. Unë e pyeta. 'Si je?'
  
  
  Mario gjuajtur në drejtim të urës. Ai ngriti supet. "Kam humbur shumë njerëz," tha ai. "E kolonel është ende aty me komandantin.
  
  
  "Vito dhe të tjerët janë të vdekur", u tha ai atyre. "Por motori dhomë është në lulëzim deri.
  
  
  "Po," tha Mario. "Ne kemi dëgjuar një shpërthim. Të lumtë. Por unë nuk do të ndalet deri sa unë kam trajtuar me kolonel veten e tij.
  
  
  — Pse nuk e keni lënë atë për mua, Mario?"
  
  
  "Jo," tha ai. "Kjo është një çështje personale. Askush nuk e mashtron mua me ndëshkim."
  
  
  Plumbat u përplas në varkë shpëtimi është byk.
  
  
  "Ajo është e padobishme për të qëndruar këtu", tha ai. — Ju nuk pajtohen për asgjë. Unë shkoj tek ata. Më jepni një rreth këtyre kanaçe e gazit.
  
  
  'Çfarë keni ndërmend të bëni për të bërë?'
  
  
  "Ne do të shkojmë në sulm", tha ai. — Ne do të marrin shkallët nën urë. Ne jemi në një kënd i vështirë nga ai, por nuk ka asnjë pikë në duke qëndruar këtu.
  
  
  "Vij me ju", u thashë.
  
  
  "A çfarëdo që ju dëshironi, Carter. Tani e kam të biznesit tim. Come on, djemve.
  
  
  Ata u hodh nga në të dyja anët e varkë shpëtimi. Të shtëna ranë nga ura. Çdo fisi i plagosur njeri dyfishuar gjatë dhe shkau nëpër kuvertë nën shinat. Ai bërtiste një herë, para se të ishullit mbi skelë.
  
  
  Ajo u formua nga rearguard. Plumbat e grisi në kuvertë rreth nesh, por tani, tre prej nesh ishin në shkallët. Mario kishte të drejtë. Kolonel Biri dhe Master kishte një kënd keqe e zjarrit. Plumbat whizzed mbi ne. Odin fluturoi poshtë rreth submachine armët dhe dolëm me një përplasje në kuvertë. Kjo do të thoshte se ata ishin të drejtuar nga municion. Mario hapi gazit canister. Kur ai arriti në krye të shkallëve, birin e tij dhe komandantit u largua nga wheelhouse derën. E fundit shtënë goditur Mario është shoku. Ai clutched në jetën e tij dhe mbi dyfishuar. Janë vetëm dy prej nesh në urë tani, me Kolonel Mëkatit dhe kapiten në wheelhouse. Mario grinned në mua, si ne ducked nën vijën e zjarrit.
  
  
  "A e shihni se çfarë ajo sheh?"
  
  
  Ai vuri në një shtrembër gishtin në wheelhouse windows. Plumbat tore gaping vrima në nen. Mario jerked e tij të madh në gaz canister dhe grinned. Pastaj ai e kap atë në këmbë dhe filloi të derdhur benzinë nëpër vrima.
  
  
  Dera nxorrën hapur. Zëri i saj, unë pashë kapitenin ndezur intently në Mario. Ai e qëlloi atë në pambrojtur earlobe dhe sy. Ata u zhdukën në të kuqe mjegull, dhe kapiteni e trupit shkau poshtë në urë.
  
  
  Kur babai i saj shikuar prapa në Mario, ai u ngrit dhe hodhi ndeshje nga dritarja.
  
  
  Pastaj Kolonel Seung shtënë atë.
  
  
  Ai ishte pak më vonë. Ndeshja e goditi wheelhouse. Nuk ishte një ulërimë, dhe pastaj të gjithë kabinën ia plas në flakë.
  
  
  Mario ishte ende duke qëndruar atje me një budalla buzëqeshje në fytyrën e tij.
  
  
  Ai shikoi në mua dhe më dha një bravo-up. "Hej, Carter, mendoni se ajo është me të Uncle Sam tani?"
  
  
  Atëherë, ai qëndroi dhe u hodh në anën e tij. Unë shkova mbi të tij dhe të mendonin e tij të pulsit. Nuk kishte asnjë impuls më. Flakët rrjedhur përmes xhamave dhe filluan të zvarriten nëpër lëkurë bojë që ishte pjesë e Sarah Chamberlain e fsheh.
  
  
  Është koha për të lënë. E saj, shkoi në shkallët. Gawk kërcente jashtë metalike. Pastaj ai u kthye dhe e tërhoqi këmbëzën në Luger. Gawking sytë e goditi të pavlefshme.
  
  
  Ajo u paraqit duke kërkuar në të Kolonel Djalit blackened fytyrë. Vetja e lëkurës ishte charred dhe të rrudhur si një mummy së. Vetja e dhëmbëve njerëzit nuk janë të vrazhdë bared në mua. Me një valë të vogël e dorës së tij, ai e ngriti armën.
  
  
  Ai tashmë ishte në një ekstazë kur ai e tërhoqi këmbëzën. Në stilet ishte tashmë në dorën time, dhe ajo e goditi me thikë vetja e saj në jetë. Ajo ishte shumë vonë për të ndaluar e kur ajo dëgjoi çekiç të trokasë në dhomë bosh. Thikë shkau brenda. Kolonel Biri gulçoi.
  
  
  Thikë jerked e saj larg. Ai shkallëzuara të kthehet si një top zjarri shpërtheu rreth wheelhouse, rreth vetja e tij, fytyrën e tij dhe flokët e tij.
  
  
  Guess im është që ai të ishte tashmë i vdekur kur ai të shkallëzuara jashtë fyerje dhe ra mbi atë. Ai ishte patjetër i vdekur kur truri i tij ishte shpartalluar në kuvertë më poshtë. Kërcëllimë flakët filluan të përhapen përgjatë buzë të urës. E saj, zbriti shkallët.
  
  
  E saj, të mpirë fizikisht dhe të lodhur si ai e hodhi veten e tij në skelë. E renkim i afrohet sirenat depërtoi në mendjen time, dhe përfundimtar për shikim prapa meje më tha se kjo nuk ishte një ëndërr të keqe. Nga zjarri i parë kamionë tashmë kishte ndalur. Ihm dritat ishin të zbehta të lehta në krahasim me të ndritshme, e zjarrtë shkëlqim të anijes së urës.
  
  
  Më poshtë skelë, mimmo pa një të vogël të njeriut në një rumpled tweed përshtaten duke pirë një puro.
  
  
  E saj, shkuan tek ai. Ai ngriti dorën në përshëndetje. "Mirë, Nicholas," tha ai. Këtu? Dhe zëri i saj, unë mendova se do të ju dërgoi për pushime.
  
  
  
  Kapitulli 21
  
  
  
  
  Zyra ende ndjeu njëjtë: puro, tym dhe të vjetër tweed. David Hawke u ul në tryezën e tij, duke tundur kokën e tij në kundërshtim.
  
  
  "Shumë i pakujdesshëm, Nicholas," tha ai. "Shumë i pakujdesshëm."
  
  
  "Unë jam i frikësuar se ajo ishte gjëja më e mirë unë mund të ketë bërë nën rrethana," thashë unë. "Gjëja më e rëndësishme ishte për të parandaluar Kolonel Mëkatin nga vela larg me ar. Pasi ai e mori për të hapur veshje, gjëra të mund të marrë një pak më e komplikuar. Dhe nuk do të flitej për humbjen e artë.
  
  
  Hawke mori një rrjetë e tij puro. "Ne kemi arritur të nip këtë në djep", tha ai. "Ndërsa ju ishin duke fjetur jashtë, dje, qeveria lëshuar mbresëlënëse bilanci tregtar statistikave, parashikuar një përmirësimit të ekonomisë për vitin që vjen, dhe gjithashtu e konfirmuar e tij të fuqishëm të refuzimit për të rritur zyrtare ari çmimi. Si rezultat, çmimi i arit në tregun e lirë në Cyrih, Paris dhe Londër, ka rënë, dhe dollarit kundrejt monedhave të tjera është duke përjetuar ditën e tij më të mirë në muajt e fundit. Dhe e saj, unë besoj se, në vend të dhunshme vdekjen e Kolonel Bir tashmë ka ardhur, para atyre njerëzve të cilët ishin duke pritur për sinjali i "Sarah Chamberlain".'
  
  
  "Mirë, — I thashë. Gjërat duket se do të bëhet më mirë.
  
  
  "Ka ende shumë për të pastruar," Hawke tha. "Unë jam i lumtur të them se autoritetet në Washington kanë qenë ndihmë e madhe për mua. Departamenti i zjarrit reduktuar zjarri në bordin e anijes në një minimum. Policët ishin të lumtur për të shpëtoj prej Mario dhe familja e vetja, duke përfshirë gjetjen e heroinës. Ai kishte një sasi të mirë, nuk është një e tërë depot nën këtë skelë, nën shtratit të lumit." Hawk vënë një ndeshje të tij të freskëta puro. "Pas qartësimit të situatës me Don Mario, policia qenë vetëm tepër të lumtur për të dhënë ndonjë prej kërkesave tona. Nuk është një jashtëzakonisht të rreptë, por modest e sistemit të sigurisë rreth anijes. Thesarit zyrtarë të lartë ushtarak të inteligjencës zyrtarët, të cilët janë të përfshirë në kthimin e arit për kërcim. Të gjitha rojet e sigurimit e lidhur me Rezerva Federale vault dhe të gjithë policët e lidhur me ego të sigurisë janë marrë në kujdestari. Kjo ndoshta do të na marrë më të dielën për të pastruar gjërat, por deri në fund të dielën, ne presim që të artë për t'u kthyer në ruajtjen dhe rreme ari për t'u hedhur poshtë. Heroina e sekuestruar është shkatërruar.
  
  
  — Ju thatë se të gjithë të përfshirë në mbrojtjen e kasafortat është marrë në kujdestari?" Unë i tregova. Hawke mori një rrjetë e tij puro perpara se te pergjigjesh. "Mirë, — tha ai. 'Jo të vërtetë. Me përjashtim të një personi.
  
  
  "Filipi Doane?".
  
  
  Hawk tundi kokën. "E pash dje, Vetja e bija," tha ai. "Kur ajo më thirri natë më parë, ajo më tha se ku mund të gjeni atë. Pra, kur të gjithë ishte e qetë nga porti i barit, I shkoi për vizitë të saj. Kemi biseduar për një kohë të gjatë. Ajo më tha se ju ishin shumë të dobishme hej, Nick. Dhe unë i thashë se ajo ishte shumë e dobishme. Sepse, gjithsesi, në qoftë se diçka kishte ndodhur me ju në bordin e anijes dhe ajo nuk e kishte thirrur, mirë, unë nuk jam i sigurt se çfarë shtetërore të këtij vendi, do të jetë sot. Pak hirit nga uem është puro ra në Gillette. Ai nuk duket në njoftim.
  
  
  "Dhe i ati i saj?"
  
  
  Hawk shpërtheu nga një duhmë e kaltërosh, duhan dhe të vënë puro në ashtray. "Filipi Doane është i vdekur," tha ai. "Një vajzë më tha. Ai vdiq pak kohë më pas ata kanë marrë në shtëpi. E saj të mendoj është se sprova dhe fatkeqësi në këtë anije kanë veshur atë. Ajo më tha se ata ishin të ardhur në shtëpi, dhe ai dukej i lumtur. Ai larë ngrit dhe u ul në një karrige në dhomën e ndenjes. Ai kërkoi një gotë sherry dhe e pyeti për të gjithë historinë e asaj që i kishte ndodhur asaj. Ai ishte shumë i impresionuar me ju, Nick. Ai tha se nuk ishte një i vjetër Chinaman...
  
  
  "Po", I thashë.
  
  
  "Po, kjo është ajo që ishte quajtur" Hawke tha. "Mirë, ajo i tha se babai i saj menduar se kjo Ji do të ju admirojmë. Se ju ishin një lloj magjistari. Një njeri, i cili shkëlqeu në disa goxha magjike gjëra. Atëherë ai u përkul prapa ne karrige e tij dhe admiruar me vajzën e tij. Ajo më tha mua se ai pastaj u ringjall xhami e tij dhe e bëri një dolli. "Për magjinë e jetës". Pastaj ai mori një gllënjkë, të vënë poshtë në xhami, dhe mbylli sytë e tij. Peni i tha ajo e dinte se ai ishte i vdekur.
  
  
  "Unë jam i keq," më tha. "Ai ka shkaktuar shumë telashe, por në fund të fundit, ai nuk ishte një person i keq. Vetja gabim ishte që uem nuk u kujdes për çdo gjë, por e bija e tij është e vetja.
  
  
  "Ego u varros këtë mëngjes," Hawk-tha. "Gjithçka është në rregull. Vajza mendon kështu shumë. Nëse ai do të ishte ende gjallë, ne do të duhet për të ngarkuar atë direkt. Ai do të kishte kaluar pjesën tjetër të jetës së tij pas hekurave."
  
  
  "Unë nuk do të bast Stahl në se," thashë unë.
  
  
  Hawke buzëqeshi grimly. "Mirë, unë e di, ego është një talent, ajo nuk do të ishte Stahl për ta vënë atë," tha ai. "Por unë e di se vetja vajza ndihet mirë, ai më shumë gjasa nuk do të kenë shkaktuar hej, shumë vështirësi. Përveç kësaj, ai bëri më të mirën e tij për të korrigjuar gabimin e tij. Ai la një grup i plotë i projekteve të reja kasafortë të sistemit të sigurisë. Në fund, ai shkroi se edhe ai nuk e kishte gjetur një mënyrë për të thyer përmes afër ende."
  
  
  "Atëherë është e gjatë," thashë unë. "Të gjitha skajet duket të jetë i lidhur përsëri. Dr. Inuris, Kolonel, i Biri, Nuk Mario, Mos Philippe: të gjithë të vdekur. Ari sigurt dhe të heroinës ishin konfiskuar.
  
  
  "Palët janë të sigurta përsëri," Hawke tha. "Të paktën tani për tani." Ai mori një rrjetë të gjatë në faqen e tij puro. "Ende, Nikolla, ishte një pak të pakujdesshëm. Pastaj ai grinned, u afrua dhe e kapi dorën time. "Edhe një herë," tha ai, " thanks e mia dhe vlerësimi nga një i shquar zyrtar i zgjedhur."
  
  
  "Faleminderit," thashë unë.
  
  
  "Ne jemi mirënjohës," Hawke tha. "Mirë, Nick, unë mendoj se ju e meritoni një pushim."
  
  
  "Prisni një minutë," thashë unë.
  
  
  Hawk mbajtur një dorë për qetësi. "Jo, kjo është e rëndë në këtë kohë. Ju e meritoni atë. Për një kohë të gjatë. Shkoni kudo që ju dëshironi.
  
  
  "Unë nuk besoj se ajo.'
  
  
  'Të përpiqen atë.'
  
  
  "Ndoshta," I tha, duke përgatitur për të lënë detyrën.
  
  
  "Ah," Hawk-tha. 'Prit një sekondë. Kam harruar diçka e saj. Ai arriti për tryezën e tij. "Vajza më kërkoi që të jap këtë. Ajo i tha i ati i saj do të doja që ju të keni të saj. Ai kap një drejtkëndëshe pako të mbështjellë me një letër ngjyrë kafe, dhe e lidhi me litar.
  
  
  Ai u ul përsëri dhe unpacked atë. G kuti postare . "Vajza tha diçka tjetër. "Le të shohim, çfarë ishte ajo përsëri?" Një tjetër vetja shaka. — Mos më thoni se kujtesën tuaj është i dështuar ju. Mesazhi i saj lexuar: "i Thoni Z. Carter, unë do të bast që ju e pesë franga, që ai nuk do të kujtohet se si për të hapur këtë gjë."
  
  
  Unë buzëqesha në e saj si I shtypur panther dhe badger. Kapakun e kutisë fluturuan.
  
  
  Brenda saj, e pashë një listë e fluturimit herë nisjes, të rrethuar nga udhëtimi numri dhe koha. Ai me ngut mbylli kapakun para Hawk mund të shihni se çfarë është brenda. Ai e shikoi orën e tij dhe u ngrit. "Mirë, unë do të më mirë të shkojnë. Hawk u ngrit dhe shtrëngoi dorën time përsëri. "Oh, Nicholas," tha ai. "Të jetë i sigurt për të lënë një mesazh ku ne mund të gjeni ju."
  
  
  "Sigurisht," thashë unë. 'Të lehtë. Ju mund të gjeni mua në Hong Kong. Provoni Gadishullit Hotel.
  
  
  Uem waved në e saj dhe nxitoi drejt derës. Ai qëndroi atje, grinning si një Cheshire cat duhani puro.
  
  
  Të lartë, në kodrat mbi Riviera, në një qytet të vogël në fund të rrugës, qëndron një mur hotel. Ata që janë brenda mund të shoh çdo gjë nga jashtë. Por ata që janë jashtë nuk mund të shoh brenda. Kjo është një vend që bllokon jashtë botës.
  
  
  Nga mbrapa murit, një mesmerizing peizazh portokalli asherimët dhe vreshta zbret prosperiteti i verbuar Detin Mesdhe. Brenda mureve ka kopshte me shumë pemë dhe lule, dhe me ngjyra të ndezura zogjtë. Jo kur dielli glistens më të vjetër guri, mure, dhe blu e ujit me pishinë na sinjalizon trupin invitingly.
  
  
  Në mbrëmje, qindra qirinj të përfundojë tavolina jashtë në butësisht shimmering miqësi e ngushtë në një të ftohtë star-studded qielli.
  
  
  Dhe atëherë ju keni ende keni kohë mes mbrëmje dhe në një tjetër jo, kur...
  
  
  Hëna shën përmbytura dhomë, fytyra e saj e larë në argjend shkëlqim. Ajo u shtri në dysheme në plehra, lëkurën e saj të butë dhe të lagësht, shtypur kundër meje.
  
  
  "Çdo shampanjë?"
  
  
  Ajo buzëqeshi dhe i shtrëngoi kokën e saj. "Ajri është tashmë dehëse." Ajo u mbështet në të për të të lëpijnë mua:"Nick?"
  
  
  Ajo pushoi kokën e saj mbi shpatullat e mia. Ajo fryu në aromë të ëmbël e flokëve të saj . 'Çfarë?'
  
  
  'Kjo nuk ka rëndësi.'
  
  
  "Jo, I thashë. 'Të shkojnë përpara. Çfarë po ju do të thoni?" Dorën e saj shkau poshtë kofshën time. 'Kjo nuk ka rëndësi.'
  
  
  "Në rregull," I tha.
  
  
  — Unë kam qenë vetëm kurioz."..
  
  
  'Çfarë?'
  
  
  "Kjo është budallallëk." Dorën e saj ishte me të vërtetë shumë i talentuar dhe i aftë.
  
  
  "Asgjë," thashë unë. "Nuk ka rëndësi nëse kjo është budallallëk."
  
  
  "Pra, kjo është budallallëk .
  
  
  "E pra, në qoftë se kjo ju pengon, ju mund të thonë se kjo e drejtë larg," më tha.
  
  
  Ajo ducked nën fletë për një moment. Afër kishte edhe një ide e madhe e çfarë të bëjmë atje.
  
  
  Shejtan, pouting, dhe të vrenjtur në të njëjtën kohë, ajo crawled nga nën fletë përsëri. Dora ishte e zënë përsëri.
  
  
  "Jo, — tha ajo. "Unë me të vërtetë nuk duhet të kërkojmë."
  
  
  "Të lutem", I thashë. 'Vetëm të pyesin. Për mua ju lutem.
  
  
  Dorën e saj ishte shumë e ngarkuar tani. — A keni mendje?"
  
  
  "Jo, I thashë. "Unë jam i sigurt se unë nuk do mend."
  
  
  'Jeni i sigurt?'
  
  
  "Absolutisht, absolutisht të sigurt."
  
  
  — Mund të ju pyes dy pyetje?"
  
  
  "Më pyet tre, pesë, njëqind pyetje."
  
  
  "Është bukur këtu, a nuk është, Nick?"
  
  
  "Është Odin, të cilët do të takohen në pyetjet tuaja?"
  
  
  "Jo," tha ajo, duke shtypur buzët e saj të mi. — Ajo ishte vetëm të kërkuar për të ju falënderoj."
  
  
  "Dhe këto pyetje?"
  
  
  "Në rregull", tha ajo. "Së pari tapash: ju do paguani më mbrapa pesë franga keni borxh mua?"
  
  
  Në saj reumatizma kam arritur mbi nightstand dhe nxori një pesë-franga shënim nga portofolin e saj. Hej dhanë mua.
  
  
  "Në fillim të dytë tapash?"
  
  
  "Tani njerëzit thonë se unë jam shumë i bukur. Dhe megjithatë, njerëzit gjithmonë thonë se bukuria nuk ka shkuar përtej jashtë. Nick, nëse e saj të bukur, është bukuroshja ime vetëm në pamjen e jashtme?
  
  
  Nuk ka nevojë për fjalë. Në saj reumatizma, erdhën të gjithë trupin e saj.
  
  
  * * *
  
  
  
  Rreth librit:
  
  
  Nick Carter pa Nicole Luanët në një kazino në frëngjisht Riviera... Nicole ishte zhdukur. Disa vite më parë, ajo ishte vrarë në një aksident me makinë.
  
  
  Atëherë kush ishte gruaja me të vdekurit vajzë e fytyrës? Carter punë ishte për të gjetur.
  
  
  Por disa njerëz e tregoi veten se vetja-e tmerrshme vendosjen kosto miliona dollarë. Ndërkohë, dikush është duke marrë një pjesë të konsiderueshme të botës së rezervave të arit përmes një spiun komplot që shtrihet nga luksoze franceze plazhe të Nju Jorkut "stinky" waterfront...
  
  
  Çfarë frymëzuese roli ka Qindarkë Poshtë të luajnë në këtë dyshimtë dell?
  
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"